مشاهده نسخه کامل
: در بوته ي نقد كاربران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Aminzikzak
12-12-2007, 00:18
سلام نمی کنم
چون در حدی نمی بینمت که سلام بکنم
هرچی گفتی درباره اواتارم و هرچیزی که مربوط به من بود..بماند که ارزش جواب دادن ندارهه
اما خیلی خیلی خیلی کار بی جایی کردی
گفتی
اینو می نوسم گرچه مطمئنم نمی فهمی
سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند.
تو که تشت از روی بوم افتاده...که معلوم شد کی هستی و هدفت چیه....از کی خط می گیری بهتره اینجا نیایی
تا دیدم پست دادی نمی خواستم جواب بدم
اما دیدم هنوز مثل قبل متوجه نیستی.....و داری توهین می کنی....
تو اینقدر متوجه نیستی که با من مشکل داری
عکسهای دوتا استاد مسلم موسیقی و فیلم را مسخره می کنی؟
همینه دیگه..اگر نقدی داشتی اگر حرف حسابی داشتی
اگر می فهمیدی یا می دونستی منطق چیه....می اومدی با منطق چه از من چه از امین عزیز ایراد می گرفتی
اما تو(حتی دلم نمی گیره برای مخاطب قرار دادن تو از شما استفاده کنم....کاش کلمه کمتری از "تو "بلد بودم)
در کنار همه چیزهایی که نداری..منطق یا قوه فهمیدن هم نداری........حرف حساب را هم نمی دونی چیه.....
از این به بعد هیچگونه پستی از تو را جواب نمی دم.....چون در شان خودم نمی دونم جواب بی منطقی و لودگی را بدم...
بابا مژگان کوتاه بیا ... خوبیت نداره به خدا ...
تو که میبینی موضوع پستش چیه ... خب برا چی جوابشو میدی؟ بذار تو کف جواب بمونه ...
خودتو درگیر نکن ...
در مورد امین هم بذار هرچی بوده تموم بشه ... خودشم راضی نیست اینقدر قضیه کش بیاد.
دوستان مسئول تاپیک هم لطف کنن یه مقدار بیشتر نظارت کنن تاپیکشون هرز نره ... نقد و توهین دو مقوله جدا از همه ...
نقد یعنی رک گوییه بی طرف
Asalbanoo
12-12-2007, 00:22
به به عسل بانو....:20:
سلام سلام
خوبی خانومی؟
می بینم که در بوته زار نقدی...
خوش می گذره؟
و اما نقد من
بسیار بسیار روشن فکر و مبادی آداب
همیشه ایده ها جالبی داره و واقعا واسه فروم وقت می ذاره
این که مطالب رو ترجمه می کنه و به راحتی در اختیار من و شما می زاره کم چیزی نیست
آدم خونگرمیه و زود با همه صمیمی می شه
اصفهان و شهرام ناظری هم که دیگه معلومه.....دوسشون داره
خلاصه که مژگان جون دوست داریم:40:
به به سلام خانومی
خوشحالم که می بینمت...
اتفاقا همین امشب با فرانک صحبت می کردیم دونفری معتقد بودیم که تو یکی از گل ترین بانوان پی سی هستی
درباره اظهار نظرت واقعا خوشحالم کردی
باز هم م یگم شنیدن تعریف از زبان یک همجنس که خودش هم خیلی گله
واقعا به دل می شینه
ضمن اینکه همه هدفم اینه که مفید باشم
شهرام ناظری هم که واقعا عشقه..اصفهان هم که هست "شهر من ،من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش"
اما کلا خوشی آنجاست که دلدار آنجاست
بابا مژگان کوتاه بیا ... خوبیت نداره به خدا ...
تو که میبینی موضوع پستش چیه ... خب برا چی جوابشو میدی؟ بذار تو کف جواب بمونه ...
خودتو درگیر نکن ...
در مورد امین هم بذار هرچی بوده تموم بشه ... خودشم راضی نیست اینقدر قضیه کش بیاد.
دوستان مسئول تاپیک هم لطف کنن یه مقدار بیشتر نظارت کنن تاپیکشون هرز نره ... نقد و توهین دو مقوله جدا از همه ...
نقد یعنی رک گوییه بی طرف
سلام
امین جان اول ممنونم که دنبال م یکنی مطالب را....
همونجور که گفتم اون پست اخرین جوابه من به اون شخص بود.....
اما واژه ای که برای امین عزیز به کار رفته واقعا بی ادبی بود..
Aminzikzak
12-12-2007, 00:58
به به سلام خانومی
خوشحالم که می بینمت...
اتفاقا همین امشب با فرانک صحبت می کردیم دونفری معتقد بودیم که تو یکی از گل ترین بانوان پی سی هستی
واقعا به دل می شینه
شهرام ناظری هم که واقعا عشقه..اصفهان هم که هست "شهر من ،من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش"
سلام
امین جان اول ممنونم که دنبال م یکنی مطالب را....
همونجور که گفتم اون پست اخرین جوابه من به اون شخص بود.....
اما واژه ای که برای امین عزیز به کار رفته واقعا بی ادبی بود..
علیک سلام ...
خواهش میکنم ....
با این خط آخر موافقم ، متاسفانه نتیجه صمیمیت مدیرا و همکارا معمولا توهینه ...
صبح تا شب تویه انجمن وقت میذارن که آخر شب با اعصاب خورد بخوابن ... هرچند یوزرای گل خستگی رو از تن و روان بیرون میکنن
امین چون سنش از همه مدیرا کمتره با بچه ها صمیمی تره، اما هواسش به ظرفیتها نبود.
امیدوارم جلوبه بی احترامی ها گرفته بشه ...
قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما کی از بوته میری؟ آخه نقدای ما تموم شد :14:،دیگه بهونه نداریم ، نمیتونیم پست بدیم
M.etallic.A
12-12-2007, 13:07
به به سلام خانومی
خوشحالم که می بینمت...
واقعا به دل می شینه
.
ببخشید منظور از همجنس چیه ؟ یعنی ما از جنس شما نیستیم ؟ چون در صورت همجنس نبودن یا ما آدم هستیم یا شما. در حالیکه هر دو آدمیم.به نظر من بکار بردن این جور کلمات درست نیست. از کلمات جایگزین استفاده کنید. مطمئنا الان شما میخوای بگی منظور من چیز دیگه ای بود و ... پس پیشاپیش به پست بعدی تون هم جواب میدم.
چه قدر خوبه آدم منظورش رو با استفاده از کلمات درست بیان کنه وگرنه برداشت ما از منظور شما حرفیه که میزنی نه چیزی که تو دلته...
Aminzikzak
12-12-2007, 13:26
ببخشید منظور از همجنس چیه ؟ یعنی ما از جنس شما نیستیم ؟ چون در صورت همجنس نبودن یا ما آدم هستیم یا شما. در حالیکه هر دو آدمیم.به نظر من بکار بردن این جور کلمات درست نیست. از کلمات جایگزین استفاده کنید. مطمئنا الان شما میخوای بگی منظور من چیز دیگه ای بود و ... پس پیشاپیش به پست بعدی تون هم جواب میدم.
چه قدر خوبه آدم منظورش رو با استفاده از کلمات درست بیان کنه وگرنه برداشت ما از منظور شما حرفیه که میزنی نه چیزی که تو دلته...
ای ول بابا نکته بین ....
البته شاید منظورش از همجنس، بدجنس بوده ....:31:
شوخی کردم، خواستم اسپم بدم ...:5:
با سلام خدمت شما:11:
تا اونجايي كه من به قسمت فيلم سر ميزنم عسل بانو جان خيلي فعاليت دارن و اميدوارم هميشه موفق باشن
و من رفتار بدي هم از ايشون نديدم:46:
اميدوارم تا اون موقعي كه آقا امين نيستن بتونن جاشون رو برامون پر كنن
و اميدوارم كه آقا امين هر چه زود تر برگرده به فروم:46:
هميشه موفق باشي:11:
Asalbanoo
12-12-2007, 15:12
سلام
مسلما من و شما از یک جنس نیستیم
چون بنده مونث هستم و شما مذکر.
این حرف را هم بر این اساس زدم که برخی اوقات خانومها(که همه بانوان عزیز این سایت مستثنی هستند)دچار نوعی حسادت می شیم که نمی تونم یا نمی خواهیم از خانومی دیگر تعریف کنیم.
یا شاید این نظر به صورت کلی درست نباشه....اما حداقل من تجربیاتی داشتم که اینو بهم ثابت کرده.
Asalbanoo
12-12-2007, 15:13
با سلام خدمت شما:11:
تا اونجايي كه من به قسمت فيلم سر ميزنم عسل بانو جان خيلي فعاليت دارن و اميدوارم هميشه موفق باشن
و من رفتار بدي هم از ايشون نديدم:46:
اميدوارم تا اون موقعي كه آقا امين نيستن بتونن جاشون رو برامون پر كنن
و اميدوارم كه آقا امين هر چه زود تر برگرده به فروم:46:
هميشه موفق باشي:11:
سلام خانومی
مرسی که زحمت کشدی اومدی و نظر دادی
از لطفت هم ممنونم
من هم امیدوارم امین عزیز زودتر برگرده.
Aminzikzak
12-12-2007, 17:19
سلام
این حرف را هم بر این اساس زدم که برخی اوقات خانومها(که همه بانوان عزیز این سایت مستثنی هستند)دچار نوعی حسادت می شیم که نمی تونم یا نمی خواهیم از خانومی دیگر تعریف کنیم.
یا شاید این نظر به صورت کلی درست نباشه....اما حداقل من تجربیاتی داشتم که اینو بهم ثابت کرده.
من مرده این صداقتتم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فقط یه نوع نیست خانوما همه نوعشو دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که همه بانوان عزیز این سایت مستثنی هستند)
اینطور که من دارم پست میدم ، پستهام از عسلبانو بیشتر شده تو این تاپیک.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
12-12-2007, 17:42
خوب فردا پنجشنبه آخرين روز سركار بانو عسل ميباشد.لقب ها را نگاه ميكنم و يكي را به سليقه خودم انتخاب ميكنم :)
نقد من هم از عسل بانو ميماند براي فردا.
اميدوارم تا اون موقع بيايد و برود(منظورم نفس ام هست)
خوب به امين هم(اون نه اين يكي كه خيلي كارتونيه) تبريك ميگويم يك لقب هم طلبش (فحش نه، لقب) كه فردا ذكر ميكنم
اگر فردي جامونده كه اسمش را نبردم عذر ميخواهم .(چه ربطي داره)
به به سلام خانومی
خوشحالم که می بینمت...
واقعا به دل می شینه
شزمنده نفرمایید
عزیز دلی:40:
لقب پیشنهادی من : بانوی همیشه آن لاین:20:
Sam Fisher 11
12-12-2007, 18:43
سلام
همکار فعال
kamran agha
12-12-2007, 19:04
من یه نقد از کلیت این تاپیک دارم که به شخص خاصی مربوط نمیشه.
چرا اینجا هر کس که نقد میشه هیچ نقد منفی رو درست نمی دونه؟ یعنی اینهمه بقیه وقت میذارن نقد می کنن حتی 1 میلی متر هم ممکن نیست نقد منفی کسی درست باشه و نقد شونده بگه خوب بله حق با شماست سعی می کنم این مورد رو عوضش کنم یا بهترش کنم یا کلا روالم رو عوض کنم؟ پس این همه وقتی که برای نقد کردن یا خوندن نقدا میذارن همه به چه دردی می خوره؟ یا اصلا کسی که قبول می کنه بیاد نقد بشه خوب اصلا قبول نکنه چون از قبل می دونه هیچ نقد منفی وارد نیست و خودش می دونه کارش صد در صد درسته دیگه چه نیازی به نقد شدن هست پس؟ یا کلا اسم اینجا رو عوض کنن بذارن تاپیک تشکر از زحمات کاربران دیگه! چون تا اینجا همه فقط تشکر ها رو به حق می دونستن نه نقدهای منفی رو! یا شایدم چون اینجا ایرانه هیچ کس در هیچ شرایطی نباید حتی در یه مورد خیلی کوچولو بگه بله شاید حق با شما باشه؟!
البته منم از زحمات همتون تشکر می کنم و منظورم بی ارزش کردن هیچ زحمتی نیست ولی انتقاد من از تاپیک هست امیدوارم برداشت بد نکنین. برای بهینه شدن گفتم..................
pedram_ashena
12-12-2007, 20:18
من یه نقد از کلیت این تاپیک دارم که به شخص خاصی مربوط نمیشه.
چرا اینجا هر کس که نقد میشه هیچ نقد منفی رو درست نمی دونه؟ یعنی اینهمه بقیه وقت میذارن نقد می کنن حتی 1 میلی متر هم ممکن نیست نقد منفی کسی درست باشه و نقد شونده بگه خوب بله حق با شماست سعی می کنم این مورد رو عوضش کنم یا بهترش کنم یا کلا روالم رو عوض کنم؟ پس این همه وقتی که برای نقد کردن یا خوندن نقدا میذارن همه به چه دردی می خوره؟ یا اصلا کسی که قبول می کنه بیاد نقد بشه خوب اصلا قبول نکنه چون از قبل می دونه هیچ نقد منفی وارد نیست و خودش می دونه کارش صد در صد درسته دیگه چه نیازی به نقد شدن هست پس؟ یا کلا اسم اینجا رو عوض کنن بذارن تاپیک تشکر از زحمات کاربران دیگه! چون تا اینجا همه فقط تشکر ها رو به حق می دونستن نه نقدهای منفی رو! یا شایدم چون اینجا ایرانه هیچ کس در هیچ شرایطی نباید حتی در یه مورد خیلی کوچولو بگه بله شاید حق با شما باشه؟!
البته منم از زحمات همتون تشکر می کنم و منظورم بی ارزش کردن هیچ زحمتی نیست ولی انتقاد من از تاپیک هست امیدوارم برداشت بد نکنین. برای بهینه شدن گفتم..................
كامران جان من و تو با هم در يك جبهه هستيم:10: منم دلم خونه از دست اينها:41: باورت نميشه شبها موقع خواب از خدا ميخواهم كه فردا وقتي اومدم تو تايپيك يكدونه پست بزن بكشي (ترور شخصيتي) ببينم.اما چه كنيم كه من و تو در اقليت هستيم.:19:
:31:
سلام به همگی؛
این لقب قبلا برای کسی پیشنهاد شده یا نه؟
اگه نشده، من میگم: آچار فرانسه ی p30 (مخصوصا فیلم و موسیقی) :31:
واقعا همینطوره...
:40::40::40::40::40:
kamran agha
12-12-2007, 21:00
كامران جان من و تو با هم در يك جبهه هستيم:10: منم دلم خونه از دست اينها:41: باورت نميشه شبها موقع خواب از خدا ميخواهم كه فردا وقتي اومدم تو تايپيك يكدونه پست بزن بكشي (ترور شخصيتي) ببينم.اما چه كنيم كه من و تو در اقليت هستيم.:19:
خواهش میشود :20: اما فکر کنم فقط پستای نقدکنندگان نیست که این جو رو درست کنه. خود نقد شونده هم اگه از هر 10 تا نقد هر 10 تاشو رد کنه خوب نقدکنندگان بعدی هم می فهمن که اون فرد هیچ گونه نقد متفی رو به خودش وارد نمی دونه و نقدای منفی از بین میره و همش تشکر باقی می مونه. :19:
من نمی دونستم اینجا دارین چیکار می کنین وگرنه خودم اول لقب می دادم به عسل
لقب پیشنهادی من:
عسل پاچینو مژگان مترجم شهرام بانوی فعال
yoosef_st
12-12-2007, 21:40
عسل بانو زیر نویس کردن یاد گرفتی یا نه؟ حالا فردا هم بوته زارت تموم میشه و ما دستمون به هیچ جا بند نیست هان! منتظریم .
pedram_ashena
13-12-2007, 18:29
خوب عزيزان هر شروعي يك پاياني دارد ولي ما متاسفانه از اول پايان داشتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يخ كني)
زمان حضور بانو عسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پايان رسيد.به زودي يك لقب از ميان لقبها برگزيده ميشود و در پست اول به يادگار جلوي اسمشان قرار ميگيرد.(فكرش را بكنيد 10 سال بعد بچه هاش بيان بگن مامان بزرگ اين عسل بانو معروف به عمو سيگاري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما بودي؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](نميدونم چرا بچه هاش ميگن مامان بزرگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
به هر حال هر خوبي و بدي از ايشان ديديد به من ببخشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انتها به رسم يادبود اخرين اثر مرحوم پسر روحاني را به ايشان تقديم مينمايم(ايشان بعد از خلق اين اثر بن يا بالاتر از بن مفقود اثر شدن RohAm Ram2 )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از همگي ممنون كه اولين بانوي اين تايپيك را سالم تحويل خانواده داديد.به زودي نفر بعدي كه شايد موجب حيرتتان بشود معرفي ميشود.
اين فرد كسي نيست جز .......
piremard
13-12-2007, 19:36
با سلام
من اعتقادی به نقد کاربر و یا شخص در حوزه ی سایبر ندارم تنها چند سووال دارم :
بخش دانلود فیلم دارای بیش از 3000 تاپیک هست که بدلیل از بین رفتن تاریخ مهلت فایل های آپ لود شده به جرات بیش از 2000 تاپیک آن حداقل (بدون آمار رسمی) کاملا زایدند
سووالم اینه که چرا این تاپیک ها حذف نمی شودند ؟
چه اینکه این انجمن برای موتورهای جستجو خوانده نمی شه ، پس بود و نبود این تاپیک ها در رنکینگ سایت هم تاثیری نداره
آیا جای تاپیک های "wallpaper همه هنر پیشه های زن " و مثل آن در گالری عکس نیست ؟ این نوع تاپیک ها چه بار سینمایی و یا هنری دارند ؟
پیشتر از اینکه ملاحظه می فرمایید ممنونم
در مورد لقب هم من بشخصه لقب : خانم معلم ، رو می دم چون یکجور شخصیت معلم های خانم مهربان رو از نام کاربری "عسل بانو" در خاطرم یاد دارم
Marshal_Reza
13-12-2007, 19:38
Oldman;s right but no one and amin no one cares !!! why ?
i know but rather not to say
yoosef_st
13-12-2007, 19:42
چی چی تموم شد؟:18: هنوز که جواب پست آخر من رو ندادن. :19:
بابا آقا پدرام بزار از این بوته زار لا اقل یه سوء استفاده ای بکنیم یه زیر نویس کنه درست حسابی برای سایت درست کنیم!:21: هی خودش میخواد چش و گوش در بیاره، حالا که ما داریم براش در میاریم نمیذاره!:27:
Asalbanoo
13-12-2007, 19:45
سلام
دوستان عزیز
ممنونم ازتوجهتون .تا اخر شب به همه پستهای باقی مانده جواب می دم.
سلام:
در مورد فعالیتهای مژگان عزیز من چند چیز میتونم بگم و اون اینکه:
نکته اول وسعت فعالیتهای مژگان خانم هست. قبل از اینکه که ایشون همکار فیلم بشوند کاربر فعال چند بخش مختلف بودند (فیلم، موسیقی و زبان). حتی در زمینه ادبیات هم خیلی فعال بودند و هستند که دیگه در آن موقع احتمالا جا نمیشده این عنوان را اضافه کنند!
دیگر اینکه شاید خیلیها ندونن که بیشتر متنهایی که ایشون میزارن ترجمه خود ایشون هست و نه فرایند راحت تر کپی پیست. برای همین خیلی ار مطالب موجود در تاپیک فیلم منبع بکر و مفیدی هست برای کسانی که علاقمند هستن.
پست و تاپیکهای مفید او در زمینه زبان و ادبیات و موسیقی کاملا معرف همه هست. چه برسه به فیلم که علاقه اصلیشون هست.
توجه به نکات ظریف و علاقمندی به ژانرهای مختلف سینمایی باعث وسعت اطلاعات در این زمینه شده و به همین دلیل کمک خیلی زیادی به این بخش میکنند.
اما در کنار همه اینها در تاپیک آشپزی هم دیده ام که فعال بوده اند.
متاسفانه خیلی از خانمهای امروزی فکر میکنند که اگر مثلا ادعا کنند آشپزی بلد نیستند به افتخارات ایشان افزوده میشود!! در همه جای دنیا به داشتن توانایی خود افتخار میکنند و در ایران احتمالا بعضی ها به نداشتنش!
اما ایشون نشون دادند که هم میتوان فعال بود و هم توانایی های ذاتی خود را پنهان نکرد.
اما چند نکته در مورد نقد(؟) های دیگران بود که بد نیست کمی روشن شود.
مسئله اواتار که خیلی نخ نما شده و دیگر نیازی به توضیح ندارد.
اما متاسفانه بعضی ها عکس استاد ناظری در امضاء ایشان را بفهمی نفهمی به سخره گرفته اند. من نمیدونم این دیگه چه جورشه که تو یک کشور افراد خود آن کشور به بزرگان هنری خود بی احترامی میکنند.
باور کنید تو این زمینه یجورایی منحصر به فردیم.
در پایان باز هم از فعالیتهای مفید مژگان خانوم تشکر میکنم.
__Genius__
13-12-2007, 21:02
تنها نظری که دارم اینه که فعالیتشون فوق العاده خوب هست .
سطح اطلاعات خوبی دارن ... پستهاشون خوب هست .
و از کاربران خوب و فعال انجمن p30world هستن .
انشا... که هم در زندگیشون همینطوری موفق باشن .
با آرزوی کامیابی وسلامتی برای مژگان خانم .
Marshal_Reza
13-12-2007, 21:04
Seems ur right d
sise
M.etallic.A
13-12-2007, 21:37
سلام
به نظر من اشتباهه. چون زن و مرد به غیر از بعضی خصوصیات روحی و جسمی بقیه ارگانیسم بدنشون دقیقا مثل همه.
به کار بردن کلمه جنس ، هم جنس ، جنس مخالف و ... در مورد انسان خیلی زشت و توهین آمیزه البته باز هم به نظر من !!!
Asalbanoo
13-12-2007, 22:15
سلام
همکار فعال
سلام
ممنونم..البته این واسه خودت هم مناسب هست ها
سلام به همگی؛
این لقب قبلا برای کسی پیشنهاد شده یا نه؟
اگه نشده، من میگم: آچار فرانسه ی p30 (مخصوصا فیلم و موسیقی) :31:
واقعا همینطوره...
سلام
نمی دونم چرا اسم این اچار فرانسه که میاد یاده تیم ملی می افتم..بدون هیچ دلیل خاصی:31:
+
از اونجایی که بنده به کار طاقت فرسای ترجمه هم مشغولم..
در نتیجه مژگان چلنگر هم بد نیست
من نمی دونستم اینجا دارین چیکار می کنین وگرنه خودم اول لقب می دادم به عسل
لقب پیشنهادی من:
عسل پاچینو مژگان مترجم شهرام بانوی فعال
سلام
آرام جان خیلی خیلی توپ بود
ممنونم خانومم
عسل بانو زیر نویس کردن یاد گرفتی یا نه؟ حالا فردا هم بوته زارت تموم میشه و ما دستمون به هیچ جا بند نیست هان! منتظریم .
سلام
بابا اخه ترم دانشگاه هم چهار ماهه..حالا ما چهار ماه نم خوایم.. 4 هفته..نه بابا یک هفته بهم مهلت بدین خوب:31::31:
خوب عزيزان هر شروعي يك پاياني دارد ولي ما متاسفانه از اول پايان داشتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يخ كني)
زمان حضور بانو عسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پايان رسيد.به زودي يك لقب از ميان لقبها برگزيده ميشود و در پست اول به يادگار جلوي اسمشان قرار ميگيرد.(فكرش را بكنيد 10 سال بعد بچه هاش بيان بگن مامان بزرگ اين عسل بانو معروف به عمو سيگاري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما بودي؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](نميدونم چرا بچه هاش ميگن مامان بزرگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
به هر حال هر خوبي و بدي از ايشان ديديد به من ببخشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انتها به رسم يادبود اخرين اثر مرحوم پسر روحاني را به ايشان تقديم مينمايم(ايشان بعد از خلق اين اثر بن يا بالاتر از بن مفقود اثر شدن RohAm Ram2 )
خوب از همگي ممنون كه اولين بانوي اين تايپيك را سالم تحويل خانواده داديد.به زودي نفر بعدي كه شايد موجب حيرتتان بشود معرفي ميشود.
اين فرد كسي نيست جز .......
سلام
پدارم جان منتظر آشت بودم:31::31:فکر کنم آشت ته گرفته روت نشد رو کنیش:31::31:
بابت عکس..اگه یه سیبیل مشتی مدل شهرام عزیز می ذاشتین کامل می شد ها...
ممنونم
Asalbanoo
13-12-2007, 22:24
با سلام
من اعتقادی به نقد کاربر و یا شخص در حوزه ی سایبر ندارم تنها چند سووال دارم :
بخش دانلود فیلم دارای بیش از 3000 تاپیک هست که بدلیل از بین رفتن تاریخ مهلت فایل های آپ لود شده به جرات بیش از 2000 تاپیک آن حداقل (بدون آمار رسمی) کاملا زایدند
سووالم اینه که چرا این تاپیک ها حذف نمی شودند ؟
چه اینکه این انجمن برای موتورهای جستجو خوانده نمی شه ، پس بود و نبود این تاپیک ها در رنکینگ سایت هم تاثیری نداره
آیا جای تاپیک های "wallpaper همه هنر پیشه های زن " و مثل آن در گالری عکس نیست ؟ این نوع تاپیک ها چه بار سینمایی و یا هنری دارند ؟
پیشتر از اینکه ملاحظه می فرمایید ممنونم
در مورد لقب هم من بشخصه لقب : خانم معلم ، رو می دم چون یکجور شخصیت معلم های خانم مهربان رو از نام کاربری "عسل بانو" در خاطرم یاد دارم
سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه زحمت کشید و نظرت را گفتی که اتفاقا اشاره به جایی هم بود.
والا تا اونجایی که بنده در جریان هستم این تاپیکها(که شامل لینکها و اطلاعاتی درباره فیلم است) نتیجه زحمت دوستان هست.به همین دلیل پاک کردن آنها از دید بنده به هدر دادن زحمت های این دوستان می باشد.
ضمن اینکه وقتی دوستان تشریف میارند زیرشاخه دانلود و فیلمی مد نظرشون باشه..سرچ می کنند اگر جز این فیلمهایی باشه که اشاره کردید،پست می دهند و می خوان که دوباره لینک گذاشته بشه
اگر هم خودشون لینک جدید دارند از همان تاپیکهای قدیمی استفاده می کنند
در نتیجه از دیده بنده زیاد هم غیر ضروری و مفید نیستند.
البته تصمیم اصلی با مدیر عزیز انجمن می باشد
درباره تاپیکی هم ذکر نمودید
یک کپی از ان به زیرشاخه گالری عکس منتقل شده..و از دید من چون در هر حال مربوط بخ فیلم وسینماست و از طرفی طبیعی است کاربری که تازه وارده و زیاد با انجمن ها اشنایی نداره..وقتی میاد فیلم...سراغه عکسها و والپیرپهای بازیگران مورد نظرش را از این انجمن می گره.
حضور این جور تاپیکها زیاد غیر منطقی نیست.
درباره لقب هم لطف دارید..ممنونم
چی چی تموم شد؟:18: هنوز که جواب پست آخر من رو ندادن. :19:
بابا آقا پدرام بزار از این بوته زار لا اقل یه سوء استفاده ای بکنیم یه زیر نویس کنه درست حسابی برای سایت درست کنیم!:21: هی خودش میخواد چش و گوش در بیاره، حالا که ما داریم براش در میاریم نمیذاره!:27:
سلام
چشم
در جلوی چشم همه قول می دم...به محض اینکه کارم سبک بشه حتما برای ترجمه زیرنویس ها و یادگیری کارهای مربوطه اقدام می کنم
تنها نظری که دارم اینه که فعالیتشون فوق العاده خوب هست .
سطح اطلاعات خوبی دارن ... پستهاشون خوب هست .
و از کاربران خوب و فعال انجمن p30world هستن .
انشا... که هم در زندگیشون همینطوری موفق باشن .
با آرزوی کامیابی وسلامتی برای مژگان خانم .
سلام
دادا..همشهری
ممنونم از لطفت..شرمنده نمودی ما را
به نظر من اشتباهه. چون زن و مرد به غیر از بعضی خصوصیات روحی و جسمی بقیه ارگانیسم بدنشون دقیقا مثل همه.
به کار بردن کلمه جنس ، هم جنس ، جنس مخالف و ... در مورد انسان خیلی زشت و توهین آمیزه البته باز هم به نظر من !!!
سلام
دوست عزیز شما اصلا به عرایض بنده توجه نکردید..احتمالا اینم ادامه همون پستی هست که جوابه منو پیشاپیش داده بودید....
اگر هم با جنسیت و مذکر و ماده بودن مشکل دارید....احتمالا باید به پروردگار یا کسانی که این واژه ها و و دسته بندی هارو ابداع کردند رجوع کنید.
Asalbanoo
13-12-2007, 22:31
سلام:
در مورد فعالیتهای مژگان عزیز من چند چیز میتونم بگم و اون اینکه:
نکته اول وسعت فعالیتهای مژگان خانم هست. قبل از اینکه که ایشون همکار فیلم بشوند کاربر فعال چند بخش مختلف بودند (فیلم، موسیقی و زبان). حتی در زمینه ادبیات هم خیلی فعال بودند و هستند که دیگه در آن موقع احتمالا جا نمیشده این عنوان را اضافه کنند!
دیگر اینکه شاید خیلیها ندونن که بیشتر متنهایی که ایشون میزارن ترجمه خود ایشون هست و نه فرایند راحت تر کپی پیست. برای همین خیلی ار مطالب موجود در تاپیک فیلم منبع بکر و مفیدی هست برای کسانی که علاقمند هستن.
پست و تاپیکهای مفید او در زمینه زبان و ادبیات و موسیقی کاملا معرف همه هست. چه برسه به فیلم که علاقه اصلیشون هست.
توجه به نکات ظریف و علاقمندی به ژانرهای مختلف سینمایی باعث وسعت اطلاعات در این زمینه شده و به همین دلیل کمک خیلی زیادی به این بخش میکنند.
اما در کنار همه اینها در تاپیک آشپزی هم دیده ام که فعال بوده اند.
متاسفانه خیلی از خانمهای امروزی فکر میکنند که اگر مثلا ادعا کنند آشپزی بلد نیستند به افتخارات ایشان افزوده میشود!! در همه جای دنیا به داشتن توانایی خود افتخار میکنند و در ایران احتمالا بعضی ها به نداشتنش!
اما ایشون نشون دادند که هم میتوان فعال بود و هم توانایی های ذاتی خود را پنهان نکرد.
اما چند نکته در مورد نقد(؟) های دیگران بود که بد نیست کمی روشن شود.
مسئله اواتار که خیلی نخ نما شده و دیگر نیازی به توضیح ندارد.
اما متاسفانه بعضی ها عکس استاد ناظری در امضاء ایشان را بفهمی نفهمی به سخره گرفته اند. من نمیدونم این دیگه چه جورشه که تو یک کشور افراد خود آن کشور به بزرگان هنری خود بی احترامی میکنند.
باور کنید تو این زمینه یجورایی منحصر به فردیم.
در پایان باز هم از فعالیتهای مفید مژگان خانوم تشکر میکنم.
به به
ببینید کی اومده
سلام جلال جان خوبی؟
من که خیلی منتظر و مشتاق بودم بیایی و نظرت را بگی(گرچه تن و بدنم هم می لرزید از نقدی که فکر می کردم می گی:31:)
می دونی نظراتت را خیلی قبول دارم و الان بسیار خوشحالم که این تعریف ها رو از تو دوست خوب شنیدم..
ممنون از لطفت...:11::11::11:
به خودم امیدوار شدم.
piremard
13-12-2007, 22:37
شرمنده دوتا سووال بود شما 1 ی رو جا انداختید
Asalbanoo
13-12-2007, 22:39
خوب
با توجه به اینکه وقت این بنده حقیر تموم شده
می خواستم از تک به تک دوستانی که تشریف آوردند..وقت گذاشتن و نظر خود را گفتند تشکر کنم
واقعا مرهون لطف تک به تک دوستان شدم...
خدایی اظهار نظرهای شما..نیرو و انگیزه ای مضاعف بهم داد.
اگر کسی جواب سوالش..نقدش.. و یا هر موضوع مطرح شده را نگرفته ازش عذرخواهی می کنم کما انکه من تمام تلاشم را کردم که به همه مطالب جواب بدم،البته به صورت واضح...
قربان همگی شما
مژگان
Asalbanoo
13-12-2007, 22:40
شرمنده دوتا سووال بود شما 1 ی رو جا انداختید
سلام دوست عزیز اصلاح شد.
Behroooz
13-12-2007, 23:03
به نظر مياد كه اكثر ما نقد رو با تشكر اشتباه گرفتيم .
به صاحب ابن تاپيك توصيه اي كردم كه اميدوارم گوش كنه .
عسل بانو جان دلت رو به اين تشويق هاي فرم خوش نكن . دور نيست زماني كه به خاطر نبود اين مسايل دپرس بشي .
لعنت به اين دوره زمونه كه همه رو به دنياي مجازي روي گردان كرده .
ببخشيد اگه رفتم تو جاده خاكي . . . . .
M.etallic.A
14-12-2007, 02:05
سلام
دوست عزیز شما اصلا به عرایض بنده توجه نکردید..احتمالا اینم ادامه همون پستی هست که جوابه منو پیشاپیش داده بودید....
اگر هم با جنسیت و مذکر و ماده بودن مشکل دارید....احتمالا باید به پروردگار یا کسانی که این واژه ها و و دسته بندی هارو ابداع کردند رجوع کنید.
با توجه به اینکه وقت شما تمام شده انتظار جواب ندارم اما فقط این مسئله رو گوشزد کنم که اولا عرایضی نبود یه عرض کوچیک بیشتر نبود. طوری گفتی عرایض که یکی ندونه فکر میکنه یه کاغذ A4 مطلب نوشتی. در مورد جواب پیشاپیش هم نه متاسفانه شما جلو زدی مارو من دارم جواب ها رو پساپیش میدم. اتفاقا ما به پروردگار مراجعه کردیم دیدیم همه جا گفته مرد و زن از یک به قول شما جنس آفریده شده اند. این موضوع فقط یه تذکر ساده بود شاید خیلی مسخره بیاد که من به یک کلمه به این سادگی گیر دادم اما در اصل هدف من گیر دادن به این موضوع نبود چون یه اشتباه لپی بود و زیاد اهمیتی نداشت اما اون چیزی که مهمه اینه که متاسفانه هیچ وقت زیربار اشتباه یا نقد نمیرید. البته الان تو جامعه ما اکثریت همینطوری هستن. من به اینجور آدمها میگم توجیه گر !!! یعنی برای اشتباهات فاحشی که مرتکب میشن هم توجیه دارن و اگر احساس کنن اوضاع خیطه مغلطه میکنن و شخص منتقد رو زیرسوال می برن و ادعا میکنن که منتقد به عرایضشون توجه نکرده و یا اشتباه برداشت کرده و یا با درج یک حکایت بی ربط سعی میکنن خودشون رو از لحاظ علم و فرهنگ بالاتر نشون بدن و یه جورایی منتقد رو مسخره کن در آخر اگر باز هم نتیجه نداد یه جوری سرهم قضیه رو میارن و ... به هر حال این هم در نوع خودش یک نقد بود. اما به قول آقا بهروز اینجا بیشتر شده تاپیک تشکر... در صورتیکه نقدی هم بشه اگر ملایم باشه با گفتن اینکه شما درست میگید ولی ....( توجیه ) و اگر تند باشه ... ( توجیه ) ... بسنده میکنن.
در کل میشه اینجوری گفت تاپیک نقد برعکس شده... یعنی به جای اینکه نقد شونده متوجه اشتباهات و ایراداتش بشه و بقیه نقدش کنن اونهایی که میان نقد میکنن متوجه اشتباهاتشون میشن و توسط فرد نقد شونده مورد انتقاد قرار میگیرن و این به نظرم خیلی جالبه. یعنی من الان اگر بخوام یه موردی رو در رابطه با انجمن فیلم بگم در همون راستا مورد نقد مژگان خانم قرار میگیرم و میفهمم که اشتباه میکردم!!!
yoosef_st
14-12-2007, 02:32
آگرچه بوته زار ایندفعمون هم کچل شد رفت اما من باید اینا رو بگم. بزارین بگم عقده ای میشم هان!!:31:
سلام
بابا اخه ترم دانشگاه هم چهار ماهه..حالا ما چهار ماه نم خوایم.. 4 هفته..نه بابا یک هفته بهم مهلت بدین خوب:31::31:
OK فکر کنم مفید بودییییمممم!!( به طریقه باغ مظفری بخونید!)
ما به شما همون 1 ماه رو وقت میدیم به شرطی که با یه زیر نویس خوب بیاین. قبول؟ بعدش هم وقتی که ایشالا امیر جون ( که خیلی بد شد که یه پست هم تو این بوته زار نداد) به طور کامل برگشت به امید خدا گروه زیر نویس سایت رو تشکیل میدیم (میدین!:46:)
راستی من اصلا متوجه عمق این عکس نشده بودم هان!:18: این همین آلپاچینو خودمونه!
پدرام جان فکر کنم سیگارش هم بود بهتر بود (هرچی نباشه بانوی سیگاریمونه دیگه:46::27:)
Asalbanoo
14-12-2007, 06:25
با توجه به اینکه وقت شما تمام شده انتظار جواب ندارم اما فقط این مسئله رو گوشزد کنم که اولا عرایضی نبود یه عرض کوچیک بیشتر نبود. طوری گفتی عرایض که یکی ندونه فکر میکنه یه کاغذ A4 مطلب نوشتی. در مورد جواب پیشاپیش هم نه متاسفانه شما جلو زدی مارو من دارم جواب ها رو پساپیش میدم. اتفاقا ما به پروردگار مراجعه کردیم دیدیم همه جا گفته مرد و زن از یک به قول شما جنس آفریده شده اند. این موضوع فقط یه تذکر ساده بود شاید خیلی مسخره بیاد که من به یک کلمه به این سادگی گیر دادم اما در اصل هدف من گیر دادن به این موضوع نبود چون یه اشتباه لپی بود و زیاد اهمیتی نداشت اما اون چیزی که مهمه اینه که متاسفانه هیچ وقت زیربار اشتباه یا نقد نمیرید. البته الان تو جامعه ما اکثریت همینطوری هستن. من به اینجور آدمها میگم توجیه گر !!! یعنی برای اشتباهات فاحشی که مرتکب میشن هم توجیه دارن و اگر احساس کنن اوضاع خیطه مغلطه میکنن و شخص منتقد رو زیرسوال می برن و ادعا میکنن که منتقد به عرایضشون توجه نکرده و یا اشتباه برداشت کرده و یا با درج یک حکایت بی ربط سعی میکنن خودشون رو از لحاظ علم و فرهنگ بالاتر نشون بدن و یه جورایی منتقد رو مسخره کن در آخر اگر باز هم نتیجه نداد یه جوری سرهم قضیه رو میارن و ... به هر حال این هم در نوع خودش یک نقد بود. اما به قول آقا بهروز اینجا بیشتر شده تاپیک تشکر... در صورتیکه نقدی هم بشه اگر ملایم باشه با گفتن اینکه شما درست میگید ولی ....( توجیه ) و اگر تند باشه ... ( توجیه ) ... بسنده میکنن.
در کل میشه اینجوری گفت تاپیک نقد برعکس شده... یعنی به جای اینکه نقد شونده متوجه اشتباهات و ایراداتش بشه و بقیه نقدش کنن اونهایی که میان نقد میکنن متوجه اشتباهاتشون میشن و توسط فرد نقد شونده مورد انتقاد قرار میگیرن و این به نظرم خیلی جالبه. یعنی من الان اگر بخوام یه موردی رو در رابطه با انجمن فیلم بگم در همون راستا مورد نقد مژگان خانم قرار میگیرم و میفهمم که اشتباه میکردم!!!
سلام
مسئله اینه که شما هم نمی خواهی قبول کنی
نقد بی جایی گفتی
اصلا مشکلی نبوده
چرا شما اینجوری فکر نمی کنی؟
در همین تاپیک دو سه نفر اشکال(شاید بشه گت چیزی گفتن که تعریف نبود) از بنده گرفتند.. و از دید بنده هم به جا بود..
وقتی همکار شدم لحنم خشک شده..کمتر شوخی می کنم ..و کمی سخت می گیرم...
این سه تا چیزی که گفتند را قبول کردم چون به جا بود
اما شما که دقیقا برای امین هم همین حرف را می زدید..به نظر بنده فقط می خواهید حرفی زده باشید که دچار گناه نقد نکردن نشده باشید.. و اصلا به حرف طرف مقابل هم توجه نمی کنید......
من وقتی قبول کردم که مهمان این تاپیک باشم..اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم مورد لطف دوستان قرار بگیرم..به همین دلیل هم دوستان نزدیکم منو از این کار بر حذر داشتند...چون همگی منتظر انتقادات سفت و سخت بودیم(یا بهتره بگم تخریب شخصیت و توهین)
من کلا این موضوع را متوجه نمی شم..(البته بحث خودم نیست..به صورت کلی می گم)خوب برخی اوقات کاربرهای میان اینجا که فعالیتشون از دید دیگر دوستان مشکلی یا مشکل بخصوصی نداره.. در نتیجه بیشتر تشکر می کنند.
خوب چرا این به مذاق برخی خوش نمی اد؟
------------
ضمن اینکه من اصلا اشتباهی در به کار بردن کلمه همجنس نمی بینم که تازه فکر کنم اشتباهم فاحش بوده...یا حتی لپی
ضمن اینکه موردی که اشاره کردید درباره حکایت به اندازه کافی وقت داشتید..بهتر بود همون موقع عنوان می کردید...
به قول معروف وای به خونی که یکشب ازش بگذره...
بهتره به جای اینهمه جلو زدن..نقدتون را از انجمن فیلم بگید یا درست هست یا نیست در هر دو حالت بنده پاسخ می دم
در راستای جامعه شناسی شما بنده هم باید یک نکته جامعه شناسی عنوان کنم که
الان توی جامعه ما اینجوری شده..که اغلب فکر می کنند اگر انتقادی از کسی داشتند..حتما انتقادشون درست و به جا بوده و اون شخص باید قبول کنه...
که این اغلب کاملا در اشتباه هستند....بنده نظری دارم عنوان می کنم سه حالت داره نظر بنده درست نبوده....جوابی که طرف مقابل می ده منو قانع نمی کنه
نظر بنده درست هست..طرف مقابل هم قبول می کنه
--------------------------------------
من هنوز هم معتقدم بنده جنسیتم با شما فرق داره..
کمی روی این موضوع فکر کن و البته کمی هم مطالعه کن..متوجه می شی
من چی می گم.فقط کافی هست کسی کمی مطالعه داشته باشه تا متوجه بشه استفاده از کلمه جنسیت..همجنس ..جنس مخالف در ادبیات فارسی متداول هست.
وقتی داری فرمی مثلا برای مشاوره پر می کنی..یا همین یاهو وقتی می خواهی فرق رجیستر پر کنی غیر از اینه که نویشه gender یا توی فرم مشاوره نوشته جنسیت
خوب این منظور چیه؟
یعنی جنسیت فرق داره..نر داریم یا ماده...اگر نر و ماده با هم فرق نداشت همه را با یک اسم می نامیدند....نه با تا اسم مختلف..
می گن جنس مخالف یا جنس موافق..یعنی حتی اگر به یک مورد هم باشه اختلافی هست...
سلام به نظر من کسی که توی چنین تایپیکی شرکت می کنه یعنی خودشو برای هر چیزی آماده کرده در ضمن کمی بهتر است به واژه ی نقد عمیق تر بنگریم نقد به معنی ظاهر ساختن عیب یا محاسن در مورد هر چیزی یا کسی است که متاسفانه ما(منظورم انسان نوعی است) اکثرا یکیشو در نظر می گیریم.
خود من زیاد به انجمن فیلم نمی رم و فقط در مورد تایپیک پزشک دهکده و ماموران مخفی پلیس گذری به اونجا داشتم و به خودم هم اجازه ندادم نقدی درمورد عسل بانو جان بکنم.
با تشکر
pedram_ashena
14-12-2007, 15:12
خوب الكي شعله زير قابلمه را زياد نكنيد.اين كار را بايد چند روز قبل ميكرديد نه الان.
==============================================
امروز ما به استقبال كاربري ميرويم كه مثل گربه ملوس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، مثل جغد عجيب ، مثل آهو تيز رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و مثل جن ناشناخته است
كاربري كه مثل سايه ميايد و مثل سايه ميرود و حاشيه ماشيه را بيلميز است(درست گفتم؟؟) اگر شخصا چند بار صحبت نميكردم با ايشان ، شايد فكر ميكردم يكي از اكانتهاي مديران است مگه ميشود كاربر بود و حاشيه نداشت؟؟ مگر ميشود دختر بود و شيطون نبود؟؟؟ مگر ميشود همكار باشي اما ....
بله درست متوجه شديد ميزبان اين هفته يك خانم همكار انجمن است
خيلي از شما ايشان را نميشناسيد و وقتي اسمش را بشنويد با خود ميگوييد : اين تا حالا كجا بود؟؟!!
ايدي كاربري ايشان مثل خيلي چيزهاي ديگرش عجيب است
تنها از 2 حرف تشكيل شده.
به قول 007 : باند ......جيمز باند
ايشون هم : مگ ...... مگ مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر خلاف عسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگ دختري با احساسات لطيف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.پس در بيان نقدها مراعات حالشان را بكنيد([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الكي گفتم بريزيد سرش)
من فقط موندم شما براي نقد چي داريد بگيد.نه اواتورش مشكل دارد نه شما از ادبيات چيزي متوجه ميشويد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس فكر كنم اين هفته شلغم پزون داريم
به هر حال.شايد اين بهانه اي بشود كه شما چند تايپيك آخر ايشان را ببينيد و بخوانيد
به عنوان اولين نفر افتتاح مينمايم:
فرانك خانم شما چرا دعوت اين تايپيك را قبول كرديد و چه هدفي داشتيد؟
-- به نام خدا فرانك هستم . من از شما تشكر ميكنم كه من و دعوت كرديد راستش را بخواهيد ....
ادامه دارد
Mahdi Hero
14-12-2007, 15:43
سلام فرانک جان
من نقده منفی از ايشون نميبينم همش مثبته
پدرام جان،شما هم انتخاب می کنیا! آخه چه کسایی رو ور میداری اینجا می نشونی؟ اینا همشون گلن...نقد ندارن که...کاراشون بی نقصه...یکی رو بیار که اینجا رو بترکونیم...
yoosef_st
14-12-2007, 16:10
خب یه عکسی، یه اسمی ، لینکی ، اصلا ماله کجا هستن ایشون؟ اسم کاربریشون میگ میگه؟ همون شتر مرغه که گرگه دنبالش میکرد؟ یا مگ مگ؟ همون که با دوستانش بودن؟
امروز ما به استقبال كاربري ميرويم كه مثل گربه ملوس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، مثل جغد عجيب ، مثل آهو تيز رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و مثل جن ناشناخته است
كاربري كه مثل سايه ميايد و مثل سايه ميرود و حاشيه ماشيه را بيلميز است(درست گفتم؟؟) اگر شخصا چند بار صحبت نميكردم با ايشان ، شايد فكر ميكردم يكي از اكانتهاي مديران است مگه ميشود كاربر بود و حاشيه نداشت؟؟ مگر ميشود دختر بود و شيطون نبود؟؟؟ مگر ميشود همكار باشي اما ....
بله درست متوجه شديد ميزبان اين هفته يك خانم همكار انجمن است
خيلي از شما ايشان را نميشناسيد و وقتي اسمش را بشنويد با خود ميگوييد : اين تا حالا كجا بود؟؟!!
ايدي كاربري ايشان مثل خيلي چيزهاي ديگرش عجيب است
تنها از 2 حرف تشكيل شده.
به قول 007 : باند ......جيمز باند
ايشون هم : مگ ...... مگ مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر خلاف عسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگ دختري با احساسات لطيف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.پس در بيان نقدها مراعات حالشان را بكنيد([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الكي گفتم بريزيد سرش)
من فقط موندم شما براي نقد چي داريد بگيد.نه اواتورش مشكل دارد نه شما از ادبيات چيزي متوجه ميشويد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس فكر كنم اين هفته شلغم پزون داريم
به هر حال.شايد اين بهانه اي بشود كه شما چند تايپيك آخر ايشان را ببينيد و بخوانيد
به عنوان اولين نفر افتتاح مينمايم:
فرانك خانم شما چرا دعوت اين تايپيك را قبول كرديد و چه هدفي داشتيد؟
-- به نام خدا فرانك هستم . من از شما تشكر ميكنم كه من و دعوت كرديد راستش را بخواهيد ....
ادامه دارد
سلام پدرام جان
اومدم چون دعوت کرده بودید دیگه :31:
یک زمانی چرا زیاد این ور و اون ور می رفتم
اما خوب اللان سرم واقعا شلوغه و فروم هم زیاد وقت می بره من صبح که می رم سر کار ساعت 4:30 یا 5:30 می یام خونه تازه کارم هم خیلی سنگینه تازه بعدش کارای پایان نامه خودم هست که خیلی عقبه
اما خوب واقعا تحت حاشیه ها بودن اعصاب خرد کنه ادم ارامش نداره
سلام فرانک جان
من نقده منفی از ايشون نميبينم همش مثبته
سلام مهدی عزیز
ممنون نظر لطفتونه :11:
پدرام جان،شما هم انتخاب می کنیا! آخه چه کسایی رو ور میداری اینجا می نشونی؟ اینا همشون گلن...نقد ندارن که...کاراشون بی نقصه...یکی رو بیار که اینجا رو بترکونیم...
مرسی مرسی شرمنده می کنید :11:
خب یه عکسی، یه اسمی ، لینکی ، اصلا ماله کجا هستن ایشون؟ اسم کاربریشون میگ میگه؟ همون شتر مرغه که گرگه دنبالش میکرد؟ یا مگ مگ؟ همون که با دوستانش بودن؟
سلام
نه مگ مگ که با دوستانش بود
90 درصد فعالیت من توی ادبیات هست البته توی متفرقه و موسیقی هم مطلب زیاد دارم اما مربوط به الان نمی شه الان انجمن موضوعات علمی هستم و گاهی به گرافیک و انجمن خبر هم سر می زنم
Asalbanoo
14-12-2007, 17:14
سلام
بر بانوی مشاعره...فامیل و دوست عزیزم
کارش تو اداره ادبیات حرف نداره..فط گهگاه ادرس اشتباهی به من می ده...
به نظرم هنوز کسی نوتنسته تاپیکهایی توی متفرقه بزنه که روی دست تاپیکهای فرانک باشه....
من خیلی با مطالبی که توی متفرقه می ذاشت حال می کردم
تاپیک لوگوهاش که خودش به تنهایی زحمتش را بر دوش داره عالیه..بی نقصه....
کلا کارش بیسته
سلام
بر بانوی مشاعره...فامیل و دوست عزیزم
کارش تو اداره ادبیات حرف نداره..فط گهگاه ادرس اشتباهی به من می ده...
به نظرم هنوز کسی نوتنسته تاپیکهایی توی متفرقه بزنه که روی دست تاپیکهای فرانک باشه....
من خیلی با مطالبی که توی متفرقه می ذاشت حال می کردم
تاپیک لوگوهاش که خودش به تنهایی زحمتش را بر دوش داره عالیه..بی نقصه....
کلا کارش بیسته
سلام مژگان عزیز و خوبم
خوبی خانمی ؟:31:
ممنون عزیزم لطف داری
مرسی خانمم از توجهت:11:
Aminzikzak
14-12-2007, 18:38
ای بابا این دیگه یکی از کاربرای + انجمنه ...
تاپیکش که در مورد گرافیکه، حرف نداره ...
خلاصه نقد خاصی ندارم ...
یه تشکر کنم ... واسه چی ؟ نمیدونم :14: هویجوری
-------------------------------------------------------------
نکته :
منظور از plus یا + همون مثبت یا پلاسه ....
من فقط موندم شما براي نقد چي داريد بگيد.نه اواتورش مشكل دارد نه ...
بنظر من آواتارشون ارشاد نیاز داره.
یکم موهای آواتارشون رو، تو بزنن بهتره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای خودشون امکانش نیست، بدن بچه های گرافیک درستش میکنن!
این بود نقد من...
(امیدوارم از حرف من ناراحت نشن، فقط شوخی بود)
سلام
کارش حرف نداره
فقط تاپیکای منو زیاد قفل میکنه :دی
موفق باشید
M.etallic.A
14-12-2007, 20:16
سلام
مسئله اینه که شما هم نمی خواهی قبول کنی
نقد بی جایی گفتی
اصلا مشکلی نبوده
چرا شما اینجوری فکر نمی کنی؟
در همین تاپیک دو سه نفر اشکال(شاید بشه گت چیزی گفتن که تعریف نبود) از بنده گرفتند.. و از دید بنده هم به جا بود..
وقتی همکار شدم لحنم خشک شده..کمتر شوخی می کنم ..و کمی سخت می گیرم...
این سه تا چیزی که گفتند را قبول کردم چون به جا بود
اما شما که دقیقا برای امین هم همین حرف را می زدید..به نظر بنده فقط می خواهید حرفی زده باشید که دچار گناه نقد نکردن نشده باشید.. و اصلا به حرف طرف مقابل هم توجه نمی کنید......
من وقتی قبول کردم که مهمان این تاپیک باشم..اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم مورد لطف دوستان قرار بگیرم..به همین دلیل هم دوستان نزدیکم منو از این کار بر حذر داشتند...چون همگی منتظر انتقادات سفت و سخت بودیم(یا بهتره بگم تخریب شخصیت و توهین)
من کلا این موضوع را متوجه نمی شم..(البته بحث خودم نیست..به صورت کلی می گم)خوب برخی اوقات کاربرهای میان اینجا که فعالیتشون از دید دیگر دوستان مشکلی یا مشکل بخصوصی نداره.. در نتیجه بیشتر تشکر می کنند.
خوب چرا این به مذاق برخی خوش نمی اد؟
------------
ضمن اینکه من اصلا اشتباهی در به کار بردن کلمه همجنس نمی بینم که تازه فکر کنم اشتباهم فاحش بوده...یا حتی لپی
ضمن اینکه موردی که اشاره کردید درباره حکایت به اندازه کافی وقت داشتید..بهتر بود همون موقع عنوان می کردید...
به قول معروف وای به خونی که یکشب ازش بگذره...
بهتره به جای اینهمه جلو زدن..نقدتون را از انجمن فیلم بگید یا درست هست یا نیست در هر دو حالت بنده پاسخ می دم
در راستای جامعه شناسی شما بنده هم باید یک نکته جامعه شناسی عنوان کنم که
الان توی جامعه ما اینجوری شده..که اغلب فکر می کنند اگر انتقادی از کسی داشتند..حتما انتقادشون درست و به جا بوده و اون شخص باید قبول کنه...
که این اغلب کاملا در اشتباه هستند....بنده نظری دارم عنوان می کنم سه حالت داره نظر بنده درست نبوده....جوابی که طرف مقابل می ده منو قانع نمی کنه
نظر بنده درست هست..طرف مقابل هم قبول می کنه
--------------------------------------
من هنوز هم معتقدم بنده جنسیتم با شما فرق داره..
کمی روی این موضوع فکر کن و البته کمی هم مطالعه کن..متوجه می شی
من چی می گم.فقط کافی هست کسی کمی مطالعه داشته باشه تا متوجه بشه استفاده از کلمه جنسیت..همجنس ..جنس مخالف در ادبیات فارسی متداول هست.
وقتی داری فرمی مثلا برای مشاوره پر می کنی..یا همین یاهو وقتی می خواهی فرق رجیستر پر کنی غیر از اینه که نویشه gender یا توی فرم مشاوره نوشته جنسیت
خوب این منظور چیه؟
یعنی جنسیت فرق داره..نر داریم یا ماده...اگر نر و ماده با هم فرق نداشت همه را با یک اسم می نامیدند....نه با تا اسم مختلف..
می گن جنس مخالف یا جنس موافق..یعنی حتی اگر به یک مورد هم باشه اختلافی هست...
دیگه نیازی به جواب دادن نیست چون نفر بعدی وارد گود شده. فقط همینو بگم ظاهر حرفهاتون خیلی قشنگه و بلدید با کلمات بازی کنید دقیقا همون هنری رو که من به مقدار زیادی ازش بهره مندم. اما بهتره تو این ظاهر و لباس قشنگ مقداری معنی هم وجود داشته باشه. تو داری برای اثبات حرفت به فرم یاهو استناد میکنی ؟ در ضمن از کی تا حالا نقد نکردن گناه شده ما نمیدونستیم ؟ گناه اصلی خودبینی و خودخواهیه.
اگر بنا بود اینجا انجمن فیلم رو نقد کنیم که اسم تاپیک رو میزاشتن در بوته نقد انجمنها ....
یعنی شما اومدی تو این تاپیک و همه کاربرها اومدن تعریف و تمجید کردن و یه دو سه نفری هم اومدن یه چیزی پروندن که شاید بشه گفت تعریف نبود و شما هم منت بر دیده شون گذاشتید و از دید شما به جا اومد... واقعا تبریک عرض میکنم. چه قدر انعطاف پذیر و انتقاد پذیر....
در ضمن کلمه جنس کلمه عربی چطور شما میگید تو ادبیات فارسی متدواله ؟ خیلی به ندرت تو متون ادبی و اشعار شعرای بزرگ از این کلمه استفاده شده.
در مورد حکایت هم فکر نکنم تاریخ انقضایی براش تعیین شده بود. چون شما هم دقیقا این رویه رو پیش گرفتید گفتم. صرف اینکه آدم یه حکایتی یا ضرب المثلی رو از یه جایی کپی پیست کنه که نشون دهنده حق بودن و عالمتر بودن نیست.
من نگفتم هر انتقادی رو باید قبول کرد. ولی شما که اصلا هیچ انتقادی رو قبول نمیکنید. و همش رو توجیه میکنید. جهت اطلاع دعوت میکنم برید و پستها رو بخونید تا متوجه بشید. شما میگی غذا نباید بی نمک باشه از اینطرف یه مشت نمک میریزی توش ؟
و در آخر کاش به توصیه دوستانتون توجه میکردید چون آدم نقدپذیری نیستید.
ای بابا این دیگه یکی از کاربرای + انجمنه ...
تاپیکش که در مورد گرافیکه، حرف نداره ...
خلاصه نقد خاصی ندارم ...
یه تشکر کنم ... واسه چی ؟ نمیدونم :14: هویجوری
نکته :
منظور از plus یا + همون مثبت یا پلاسه ....
سلام امین جان
ممنون
اره دیگه بی سر و صدام سرم به کار خودمه:5:
خشو حالم که از نظرت تاپیک خوبیه ممنون:11:
بنظر من آواتارشون ارشاد نیاز داره.
یکم موهای آواتارشون رو، تو بزنن بهتره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای خودشون امکانش نیست، بدن بچه های گرافیک درستش میکنن!
این بود نقد من...
(امیدوارم از حرف من ناراحت نشن، فقط شوخی بود)
سلام گیتا جان
بابا این بنده خدا که موهاش تو هست تازه دستکاریشم کردم :31:
مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و نظرتو دادی:11:
سلام
کارش حرف نداره
فقط تاپیکای منو زیاد قفل میکنه :دی
موفق باشید
سلام سعید جان
ممنون نظر لطفته
خوب البته این نشون می ده ادم پرکاری هستی که زیاد تاپیک می زنی که زیاد قفل بشه
اما اصولا تاپیکات مورد دار نیست قفل می شه تا ادغام بشه با موضوعات مشابه
ممنون:11:
مثل اینکه فیزیک هم خودن :D
مخصوصآ در مورد مغز انیشتن...
اما در مورد همکار شدنش حقش نبود...
فقط چون دیانی خیلی مهربونه (بر عکس شما) همکارت کرده.
و من اصلآ دوست نداشتم همکار بشی.
شوخی بود ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدی نگیرید...
یکی بود تو سایت دیگه اسمش magmag بود.
وقتی ثبت نام کرده بودی فکر میکردم خود همونی. اما متوجه شدم نه خیر.
حالا من مگ مگ و دوستانش رو ندیدم کدوم کارتونه ببینمش. و این ف چیه.
اما دور از شوخی.
تاپیک های بی بی رو هی انتقال میده :D
کم پست میده. (توی ستون آخرین پست، نیستش. بر عکس من. یادش بخر. یار کل انجمن دلفی شده بود سلجر)
اما واقعا همین حالا که یه سر زدم. دیدم داستان زیاد نوشته. اما حیف حوصله خوندن ندارم...
حالا هم نقد مثبت. اِ اِ اِ اِ !
ببین چطوری چشماش زوم کردن روی این نقطه. تو نباید بخونی.
اما واقعآ مطالب جالب و مفیدی میزاره. توی انجمن فیزیک پی بردم...
زیاد نمیشناسمش اما مثل خودم خیلی انلاینه.
+ کارش درسته. برای مثال : تاپیکی رو قفل کرده بود ، که اتفاقآ تاپیک جالبی بود.
رفتم خوندمش. نوشته بود. تاپیک تکراری. ( وای ، این که کار شاخی نیست. همه همکارا این کارو میکنن)
اما بر عکس بعضی ها ، لینک تاپیک مشابه رو هم داده بود.
وای من چقدر نقدر خوبیم. برم ببینم این تاپیکی که به درخواست خودم قفل شد رو باید چیکار کنم.
نمیتونم پست خودم رو ویرایش کنم. آخه کمی هم برای کاربران فعال امکانات نمیزارن.
موفق باشی
مگ مگ؟!!!
بابا سر تا پاش نقد منفیه!!!
چرا خالی میبندین آخه؟! :دی
آخه خدایی... دختری که وقتی یه نفر در مورد آواتارش نقد یکمی منفی میکنه.. آخرش میاد میگه "شوخی کردما... ناراحت نشیا" این نقد منفی نداره؟!
همین که اینقدر مثبته که کسی روش نمیشه ازش نقد منفی کنه.. به نظر من خودش یه عیبه بزرگگگگگگگگگه!
آخه این چه وضعشه؟!!
بابا من اینجا از همه دوستام سوتی دارم... الا فرانک! (تو این جمله ام 2 تا دروغ وجود داره :دی)
من که روحیاتم اصلا با فعالیت فرانک سازگار نیست (به عبارت دیگه... اصلا شعر و ادبیات نوفهمم :دی) واسه همین نمیتونم در مورد فعالیتش صحبت کنم!
اما تاپیک نماد و نشانه هاش رو که دیدم و خوندم تعدادی از صفحه هاتشو.. واقعا عالیه! ;)
کلنگ جان داری به magmagf گیر الکی میدی هان .
آواتارشم خیلی قشنگه بهش میاد . یعنی به عالم شعر و شاعری میاد .
Boye_Gan2m
14-12-2007, 22:34
دختر خیلی خوبیه....نقد بهش وارد نیست!
به نظر من فعالیتش همیشه مفید بوده و این از همه چی بهتره
و یه اشکال کوچولو اینکه ما رو تحویل نمیگیره!-_-
یا علی ^_-
بابا من کی گفتم آواتارش خوب نیست؟!!!
صحبت من اصلا یه چیزه دیگه بود... شما یه باره دیگه پست منو بخون:46:
حالا اصلا به فرض اینکه گیر هم بدم.. اینجا تاپیک نقده ها.... :10:
مثل اینکه فیزیک هم خودن :D
مخصوصآ در مورد مغز انیشتن...
اما در مورد همکار شدنش حقش نبود...
فقط چون دیانی خیلی مهربونه (بر عکس شما) همکارت کرده.
و من اصلآ دوست نداشتم همکار بشی.
شوخی بود ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدی نگیرید...
یکی بود تو سایت دیگه اسمش magmag بود.
وقتی ثبت نام کرده بودی فکر میکردم خود همونی. اما متوجه شدم نه خیر.
حالا من مگ مگ و دوستانش رو ندیدم کدوم کارتونه ببینمش. و این ف چیه.
اما دور از شوخی.
تاپیک های بی بی رو هی انتقال میده :D
کم پست میده. (توی ستون آخرین پست، نیستش. بر عکس من. یادش بخر. یار کل انجمن دلفی شده بود سلجر)
اما واقعا همین حالا که یه سر زدم. دیدم داستان زیاد نوشته. اما حیف حوصله خوندن ندارم...
حالا هم نقد مثبت. اِ اِ اِ اِ !
ببین چطوری چشماش زوم کردن روی این نقطه. تو نباید بخونی.
اما واقعآ مطالب جالب و مفیدی میزاره. توی انجمن فیزیک پی بردم...
زیاد نمیشناسمش اما مثل خودم خیلی انلاینه.
+ کارش درسته. برای مثال : تاپیکی رو قفل کرده بود ، که اتفاقآ تاپیک جالبی بود.
رفتم خوندمش. نوشته بود. تاپیک تکراری. ( وای ، این که کار شاخی نیست. همه همکارا این کارو میکنن)
اما بر عکس بعضی ها ، لینک تاپیک مشابه رو هم داده بود.
وای من چقدر نقدر خوبیم. برم ببینم این تاپیکی که به درخواست خودم قفل شد رو باید چیکار کنم.
نمیتونم پست خودم رو ویرایش کنم. آخه کمی هم برای کاربران فعال امکانات نمیزارن.
موفق باشی
سلام
اا پس قضیه مغض انیشتین را خوندین واسه من که خیلی جالب بود:46: خوشحالم شما هم خوشتون اومده
ممنون نظر لطفتونه و خوشحالم که به نظرتون فعالیت مفیدی دارم
حق با شماست تعداد پستهام کم شده البته این چند وقت اخیر ولی واقعا سرم شلوغه از چند ماه دیگه قول می دهم فعالیت بیشتری داشته باشم:46:
و بازم ممنون و ممنون و ممنون:11:
مگ مگ؟!!!
بابا سر تا پاش نقد منفیه!!!
چرا خالی میبندین آخه؟! :دی
آخه خدایی... دختری که وقتی یه نفر در مورد آواتارش نقد یکمی منفی میکنه.. آخرش میاد میگه "شوخی کردما... ناراحت نشیا" این نقد منفی نداره؟!
همین که اینقدر مثبته که کسی روش نمیشه ازش نقد منفی کنه.. به نظر من خودش یه عیبه بزرگگگگگگگگگه!
آخه این چه وضعشه؟!!
بابا من اینجا از همه دوستام سوتی دارم... الا فرانک! (تو این جمله ام 2 تا دروغ وجود داره :دی)
من که روحیاتم اصلا با فعالیت فرانک سازگار نیست (به عبارت دیگه... اصلا شعر و ادبیات نوفهمم :دی) واسه همین نمیتونم در مورد فعالیتش صحبت کنم!
اما تاپیک نماد و نشانه هاش رو که دیدم و خوندم تعدادی از صفحه هاتشو.. واقعا عالیه! ;)
سلام کمال جان
خیلی خوشحالم کردی که برای گفتن نظرت اومدی ممنون:20:
خوب دیگه اما مثبت بودن ارامش خیال داره ادم درگیری اعصاب خردی دائمی نداره امتحان کن:31:
واسه ادبیات هم شاید هنوز خهودتو کشف نکردی نا امید نشو
در مورد تاپیک نمادها هم خوشحالم که خوشت اومده ممنون:11:
نه بابا جدی نگیر این اقا کمال مدلشه :31: نوغپعی طنز استفاده نمود فقط:5:
ممنون به نظر خودم هم خوشکله
دختر خیلی خوبیه....نقد بهش وارد نیست!
به نظر من فعالیتش همیشه مفید بوده و این از همه چی بهتره
و یه اشکال کوچولو اینکه ما رو تحویل نمیگیره!-_-
یا علی ^_-
وای مرسی کیمیا جان
شرمنده ام می کنی که
من همچینی جسارتی نمی کنم هم خانمی هم ماهی هم فعالیتت خوبه هم پرسپولیسی هستی این قدر دوستت دارم:40:
سلام به همگی و بخصوص به بوته نشین جدید :31:؛
این بار هم فقط اومدم که اومده باشم، دیدم زیر امضا نوشته: در بوته نقد هستم گفتم بیام بوته، یه عرض ادبی داشته باشم.
متاسفانه با ایشون برخورد زیادی نداشته ام که بخوام حرفی تو این تاپیک بزنم. اصلا عبارت متاسفانه درست هست؟ :13: خوب طبیعیه، چون حوزه ی فعالیتمون جداست. البته ایشون قبلا به انجمن موسیقی می اومدن، اما حالا خیر. و خودم که اصلا گذرم به محله ی ایشون نیافتاده (اینجا دیگه میشه از متاسفانه استفاده کرد).
خلاصه این اومدن من فقط انجام وظیفه بود و باز هم از صحبت های دوستان بر میآد که چقدر ایشون و کارشون برای اعضای انجمن، محترم و با اهمیت هستند. و چقدر فعالیت ایشون مفید و دور از حاشیه. و خوبی های دیگه که نیازی به تکرار مکررات نیست.
ببخشید اگه چیزی ندارم برای اینکه در این تاپیک عنوان کنم، و حتما به من حق میدید. (تقصیر امضای خودتون بود :31::20:)
این پست اسپمه آیا؟! :20:
ممنون، قربون همگی... :11::10:
majid-ar
15-12-2007, 01:48
سلام.
مودب-بدون حاشیه-پشت کار خوب-و جز معدود خانم هایی که من دیدم خوب بلدن با موتورای جستجو کار کنن!
همین!
فرانك يك همكار با نظم، مهربان، شاعر خيلي خوبيه،بي حاشيه(از پست قبلي الهام گرفته شده:20:) خونسرد و خيلي گله :20: مثل عسل بانو.
NOOSHIN_29
15-12-2007, 14:19
ای بابا...
این پدرام هم با این سوژه انتخاب کردنش:13:
بابا فرانک خانوم خیلی گله هیچی نمیشه گفت:10:
من اوایل فکر می کردم پسره:31:(چرا؟...نمیدونم)
تاپیکای انجمن ادبیاتش خیلی جالبه
ضمن اینکه هر کسی مشکلی داشته باشه خیلی خوب کمک می کنه
زیاد باهاش برخورد نداشتم ولی بیشتر تاپیکاشو خوندم
بی حاشیه ، اروم و جدی است.
سلام.
مودب-بدون حاشیه-پشت کار خوب-و جز معدود خانم هایی که من دیدم خوب بلدن با موتورای جستجو کار کنن!
همین!
ایول... به نکته خوبی اشاره کردی!!!
منم معمولا دخترهای کمی رو دیدم که تو این زمینه مشکل نداشته باشن!
یه بار به تاپیکی درخواست مقاله سر زدم.... برام عجیب بود که میدیم فرانک جواب خیلی از درخواست ها رو میداد اونجا!
معلومه تو این زمینه یه سر و گردن از بقیه دخترها سر تره :46:
سلام به همگی و بخصوص به بوته نشین جدید :31:؛
این بار هم فقط اومدم که اومده باشم، دیدم زیر امضا نوشته: در بوته نقد هستم گفتم بیام بوته، یه عرض ادبی داشته باشم.
متاسفانه با ایشون برخورد زیادی نداشته ام که بخوام حرفی تو این تاپیک بزنم. اصلا عبارت متاسفانه درست هست؟ :13: خوب طبیعیه، چون حوزه ی فعالیتمون جداست. البته ایشون قبلا به انجمن موسیقی می اومدن، اما حالا خیر. و خودم که اصلا گذرم به محله ی ایشون نیافتاده (اینجا دیگه میشه از متاسفانه استفاده کرد).
خلاصه این اومدن من فقط انجام وظیفه بود و باز هم از صحبت های دوستان بر میآد که چقدر ایشون و کارشون برای اعضای انجمن، محترم و با اهمیت هستند. و چقدر فعالیت ایشون مفید و دور از حاشیه. و خوبی های دیگه که نیازی به تکرار مکررات نیست.
ببخشید اگه چیزی ندارم برای اینکه در این تاپیک عنوان کنم، و حتما به من حق میدید. (تقصیر امضای خودتون بود :31::20:)
این پست اسپمه آیا؟! :20:
ممنون، قربون همگی... :11::10:
ممنون
واقعا ممنون که وقت گذاشتید و نظرتون را دادید
و بازم ممنون نظر لطفتونه . امیدوارم واقعا بتونم مفید باشم
خوشحال شدم
فرانك يك همكار با نظم، مهربان، شاعر خيلي خوبيه،بي حاشيه(از پست قبلي الهام گرفته شده:20:) خونسرد و خيلي گله :20: مثل عسل بانو.
سلام نگا گلم
مرسی خانمم لطف کردی
شما خودت گلی که همه را خوب می بینی
ای بابا...
این پدرام هم با این سوژه انتخاب کردنش:13:
بابا فرانک خانوم خیلی گله هیچی نمیشه گفت:10:
من اوایل فکر می کردم پسره:31:(چرا؟...نمیدونم)
تاپیکای انجمن ادبیاتش خیلی جالبه
ضمن اینکه هر کسی مشکلی داشته باشه خیلی خوب کمک می کنه
زیاد باهاش برخورد نداشتم ولی بیشتر تاپیکاشو خوندم
بی حاشیه ، اروم و جدی است.
سلام:40:
جدا فکر می کردید پسرم؟!! چه جالب
ممنون
اگه کمکی از دستم بر می یاد حتما سعی می کنم کمک کنم و خوشحال می شم از این موضوع
:11:
سلام.
همین!
سلام
مرسی مرسی شرمنده ام می کنید که
دیگه بنا بر جبر محیط و شرایط مجبور بودیم روابط خوبی با متورهای جستجو داشته باشیم
ایول... به نکته خوبی اشاره کردی!!!
منم معمولا دخترهای کمی رو دیدم که تو این زمینه مشکل نداشته باشن!
یه بار به تاپیکی درخواست مقاله سر زدم.... برام عجیب بود که میدیم فرانک جواب خیلی از درخواست ها رو میداد اونجا!
معلومه تو این زمینه یه سر و گردن از بقیه دخترها سر تره :46:
سلام
ممنون کمال جان
خوب خودت که خوب می دونی چه نیاز ضروری هست به این موتورهای جست و جو برای پایان نامه
همین جوریه که قوی می شه ادم کم کم:31:
*NashenaS*
15-12-2007, 23:06
فرانک هم خانم گلی هستش... :20:
ایشالا سالم و موفق باشی فرانک جان... :11:
فرانک هم خانم گلی هستش... :20:
ایشالا سالم و موفق باشی فرانک جان... :11:
سلام اشکان جان
مرسی شما گلی که بقیه را گل می بینی :11:
Aminzikzak
16-12-2007, 00:31
سلام اشکان جان
مرسی شما گلی که بقیه را گل می بینی :11:
جدا؟
مگه گلا هم چشم دارن؟
من میگم این گلای باغچمون چند روزیه بد نیگاه میکننا ... هی ننم میگه توهم فانتزیه
خب نقد ...
راستشو بخوای خیلی از دستت ناراحتم ...
چطوری بگم ...
میشه بگی چرا؟
آخه چرا؟
چطور دلت میاد؟
این چه کاریه تو میکنی؟
آخه خدا راضیه ...
شما که تویه مرام و مروت الگویه برو بچی دیگه هستی چرا ...
شما که مسئولیت پذیر ترین خانوم فرومی دیگه چرا؟
اصلا توقع نداشتم ...
فکرشم نمیکردم ...
آخه تو یه ذره احساس نداری؟
مگه نمیدونی ما گرافیستا حساسیم؟
خب پس چرا ، چرا جواب نمیدی؟
آخه جوابی نداری که بدی ...
من که میدونم که ...
یعنی اینه رسمش ...
نه انصافا اینه؟
مارو بگو دلمون به کی خوش بود...
خداییش دلت میاد ؟
این همه مدت ...
بعد از این همه مدت ...
هنوز تاپیک »» گرافیک و شاخه های طراحی گرافیک خوابیده ... :دی
قربانت
سلام فرانك جان
راستش من توي اين مدت كه توي انجمن بودم زياد وقت نكردم سر به تالارهاي ادبيات بزنم به جز تاپيك شعر گمنام كه خيلي دوستش دارم و چندتايي تاپيك ديگه ...
يه موردي به ذهنم ميرسه كه بگم و اونم در مورد همون تاپيك شعر گمنامه
فرانك جان ، چيزي كه من در برداشت اول از اين تاپيك متوجه شدم اينه كه توي اون بايد شعرهاي گمنام باشه نه الزاما شعرهاي شاعرهاي گمنام
چون به نظرم يه شعر از يه شاعر نامدار هم ميتونه گمنام بمونه
اينو براي اين گفتم كه ديدم شما بعضا توي اون تاپيك به برخي پست دهنده ها گير ميدي كه مثلا آقا يا خانم فلاني كه گمنام نيست
البته اين گير نيست و تذكره
ولي كسي كه دفعه اولش هست يا حتي دفعات چندمش كه توي اون تاپيك پست ميده بيشتر نگاه به عنوان تاپيك ميكنه نه مقصود تاپيك
در اخر هم بايد بگم كه چون به شعر و ادبيات فوقالعاده علاقهمندم ادبياتيهارو ، اونم از نوع اصفهانيشون ، رو خيلي خيلي دوست دارم و برات آرزوي موفقيت بسيار زياد مي كنم.
به اين ميگن حس ناسيوناليستي :) :)
واي چقدر رسمي گفتم اينا رو
راستي اينا كه شد فقط نقد پس نسيه چي ميشه ( بايد بگم كه اين خانم گل كارش البته كه حرف نداره و خيلي فعال هم هست. من كه به نوبه خودم از تلاش ايشون توي انجمن تشكر ميكنم)
خوش و سالم باشي هميشه
قربانت
aftabkhanom
16-12-2007, 08:56
سلام
فرانك جون از خانومهاي خيلي خيلي پر تلاشه انجمنه من كه خيلي از مطالبش استفاده مي كنم
يه زماني هم خيلي مشاعره مي كرديم
Morteza4SN
16-12-2007, 16:00
سلام magmagf جان ، فرانك خانوم
" بدون حاشيه و سر وصدا فعاليت كردن ممكنه باعث بشه بعضيا ارزش كار شما رو درك نكنن "
اين جمله بالا اصلا درست نيست ( پس چرا گفتم ؟) ، اينكه بدون حاشيه و خيلي متين و باحوصله اينطور فعاليت كني واقعا ارزش داره .
به جز تعريف چيزي هم ميشه گفت ؟
راستي اسم كاربري شما از همون اول ما رو ياد كارتون "مگ مگ و دوستان زبل " انداخت ( زبل هم داشت ؟) ، پس اين شخصيت اردك و دوستاي دوست داشتنيش تو اون جزيره و اون آهنگ با نمكش و اون خورشيده كه آخر تيتراژ نظرمون رو جلب ميكرد جزو خاطرات شما هم هست !
شايد اينجا هم بعدها به يك جزيره خاطره انگيز و فراموش نشدني تبديل بشه ؛ حتما !
شما جزو كاربراي دوست داشتني سايت هستيد ، هرچند هنوز وقت نكردم تو انجمن ادبيات فعاليت كنم ولي شاهد فعاليت خوب شما بودم . از زحمات شما و وقتي كه ميگذاريد هم متشكريم. سعي ميكنم در آينده يه گذري هم به انجمن شما بزنم.
Fmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagm agmagmagmagmagmagF
پدرام جان اين دسته گلايي كه مياري تو بوته زار كه نميشه نقد كرد ! برو دنبال كاكتوس بگرد ! يا اسم اينجا رو بذار در گلزار نقد و تك و تعريف .....
عيب نداره بالاخره الان فصل گلاب گيري بوته زاره ديگه ! آخرش يه شيشه هم به ما بده !
شوخي كردم ، بي خيال !
سلام
فرانك جون از خانومهاي خيلي خيلي پر تلاشه انجمنه من كه خيلي از مطالبش استفاده مي كنم
يه زماني هم خيلي مشاعره مي كرديم
سلام افتاب جان
ممنون عزیزم
چرا دیگه نمی یای مشاعره ؟:41:
سلام فرانك جان
راستش من توي اين مدت كه توي انجمن بودم زياد وقت نكردم سر به تالارهاي ادبيات بزنم به جز تاپيك شعر گمنام كه خيلي دوستش دارم و چندتايي تاپيك ديگه ...
يه موردي به ذهنم ميرسه كه بگم و اونم در مورد همون تاپيك شعر گمنامه
فرانك جان ، چيزي كه من در برداشت اول از اين تاپيك متوجه شدم اينه كه توي اون بايد شعرهاي گمنام باشه نه الزاما شعرهاي شاعرهاي گمنام
چون به نظرم يه شعر از يه شاعر نامدار هم ميتونه گمنام بمونه
اينو براي اين گفتم كه ديدم شما بعضا توي اون تاپيك به برخي پست دهنده ها گير ميدي كه مثلا آقا يا خانم فلاني كه گمنام نيست
البته اين گير نيست و تذكره
ولي كسي كه دفعه اولش هست يا حتي دفعات چندمش كه توي اون تاپيك پست ميده بيشتر نگاه به عنوان تاپيك ميكنه نه مقصود تاپيك
در اخر هم بايد بگم كه چون به شعر و ادبيات فوقالعاده علاقهمندم ادبياتيهارو ، اونم از نوع اصفهانيشون ، رو خيلي خيلي دوست دارم و برات آرزوي موفقيت بسيار زياد مي كنم.
به اين ميگن حس ناسيوناليستي :) :)
واي چقدر رسمي گفتم اينا رو
راستي اينا كه شد فقط نقد پس نسيه چي ميشه ( بايد بگم كه اين خانم گل كارش البته كه حرف نداره و خيلي فعال هم هست. من كه به نوبه خودم از تلاش ايشون توي انجمن تشكر ميكنم)
خوش و سالم باشي هميشه
قربانت
سلام دوست خوبم
مرسی از این همه لطفی داری خیلی خیلی ممنون
خوب نمی شه اشعار گم نام شاعرها را اونجا گذاشت چون در حقیقت هر شاعری میانگین 5 تا شعر معروف داره ( به جز شاعرای خیلی خیلی مطرحمون ) خوب جالب نیست بقیه اشعارشون را اونجا بذاریم مثلا فروغ خودش تاپیک داره و شاید 10 تا شعر داشته باشه که عموم بلد باشن زیادی درهم می شه اگه بقیه اشعارش را در این تاپیک قرار بدهیم
برای روشن شدن موضوع هم دیانلای عزیز در پست 142 توضیح دادن که شاعر باید گم نام باشه حالا یا خودمون یا فرد دیگه
البته خوب شاید باید این پست جای بهتری می بود تا بقیه بهتر متوجه اش بشن اما خوب دیگه ....
بازم ممنون
سلام magmagf جان ، فرانك خانوم
" بدون حاشيه و سر وصدا فعاليت كردن ممكنه باعث بشه بعضيا ارزش كار شما رو درك نكنن "
اين جمله بالا اصلا درست نيست ( پس چرا گفتم ؟) ، اينكه بدون حاشيه و خيلي متين و باحوصله اينطور فعاليت كني واقعا ارزش داره .
به جز تعريف چيزي هم ميشه گفت ؟
راستي اسم كاربري شما از همون اول ما رو ياد كارتون "مگ مگ و دوستان زبل " انداخت ( زبل هم داشت ؟) ، پس اين شخصيت اردك و دوستاي دوست داشتنيش تو اون جزيره و اون آهنگ با نمكش و اون خورشيده كه آخر تيتراژ نظرمون رو جلب ميكرد جزو خاطرات شما هم هست !
شايد اينجا هم بعدها به يك جزيره خاطره انگيز و فراموش نشدني تبديل بشه ؛ حتما !
شما جزو كاربراي دوست داشتني سايت هستيد ، هرچند هنوز وقت نكردم تو انجمن ادبيات فعاليت كنم ولي شاهد فعاليت خوب شما بودم . از زحمات شما و وقتي كه ميگذاريد هم متشكريم. سعي ميكنم در آينده يه گذري هم به انجمن شما بزنم.
Fmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagm agmagmagmagmagmagF
پدرام جان اين دسته گلايي كه مياري تو بوته زار كه نميشه نقد كرد ! برو دنبال كاكتوس بگرد ! يا اسم اينجا رو بذار در گلزار نقد و تك و تعريف .....
عيب نداره بالاخره الان فصل گلاب گيري بوته زاره ديگه ! آخرش يه شيشه هم به ما بده !
شوخي كردم ، بي خيال !
سلام
ممنون دوست عزیز
اره دیگه کارتون مگ مگ برای منم خیلی خاطره است به خصوص اسمش
تشریف بیارید انجمن ادبیات خیلی خوشحال می شیم که بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم
و بازم هم ممنون نظر لطفتونه:11:
جدا؟
مگه گلا هم چشم دارن؟
من میگم این گلای باغچمون چند روزیه بد نیگاه میکننا ... هی ننم میگه توهم فانتزیه
خب نقد ...
راستشو بخوای خیلی از دستت ناراحتم ...
چطوری بگم ...
میشه بگی چرا؟
آخه چرا؟
چطور دلت میاد؟
این چه کاریه تو میکنی؟
آخه خدا راضیه ...
شما که تویه مرام و مروت الگویه برو بچی دیگه هستی چرا ...
شما که مسئولیت پذیر ترین خانوم فرومی دیگه چرا؟
اصلا توقع نداشتم ...
فکرشم نمیکردم ...
آخه تو یه ذره احساس نداری؟
مگه نمیدونی ما گرافیستا حساسیم؟
خب پس چرا ، چرا جواب نمیدی؟
آخه جوابی نداری که بدی ...
من که میدونم که ...
یعنی اینه رسمش ...
نه انصافا اینه؟
مارو بگو دلمون به کی خوش بود...
خداییش دلت میاد ؟
این همه مدت ...
بعد از این همه مدت ...
هنوز تاپیک »» گرافیک و شاخه های طراحی گرافیک خوابیده ... :دی
قربانت
سلام امین جان
اره دیگه اشکان عزیز از نوع گلهای دارای چشم می باشد
اره قبول دارم تاپیک کم کار شده که منم مقصرم اما خوب از شماها هم گله دارم ها
من خودم با زحمت نشستم برای اون تاپیک فهرست درست کردم که خیلی هم وقتم را گرفت خوب برای اینکه مطلب بذارم باید با فهرست چک کنم تا تکراری نباشه اما همکارهای گرافیک فهرست را به روز نمی کنن و خودم مجبورم این کار را بکنم و واسه همین خیلی اوقات بی خیالش می شم:41:
pedram_ashena
16-12-2007, 18:56
مهندس مگ مگ عزيز ،اين جمله تو امضاء بدون لينك كه پشيزي نميارزد.كلك نكنه دوست نداري كسي بياد نقد كند؟؟
اينو اينجا گفتم نه پ خ براي اينكه كل ملت بفهمند و حواسشان جمع باشه كه باز مجبور نباشم تك به تك توضيح بدهم
اما نقد من از فرانك (خانم،بانو،سركار عليه و...) به زودي از شبكه دو.
مهندس مگ مگ عزيز ،اين جمله تو امضاء بدون لينك كه پشيزي نميارزد.كلك نكنه دوست نداري كسي بياد نقد كند؟؟
اينو اينجا گفتم نه پ خ براي اينكه كل ملت بفهمند و حواسشان جمع باشه كه باز مجبور نباشم تك به تك توضيح بدهم
اما نقد من از فرانك (خانم،بانو،سركار عليه و...) به زودي از شبكه دو.
سلام
نه بابا لینکه یک بار دیگه نگاه کن :31:
منتظر هستم:46::5:
من اغلب به این تاپیک سرمی زنم....اماپست نمیدم... حالادلایلش...ویا .چرائی اش ..بماند..... :46:
اما بین خودمون باشه
فرانک خانم توی این انجمن یکی ازباظرفیت ترین وبهترین دوستانی بودکه من پیداکردم
نقدی ندارم نسبت به عمل کردشون
=======
شایدکم حرفی و با تمانینه جواب دادنشون ..رو....بشه...بجای نقد...جزومحاسنتشون حساب کرد ...
==============
امیدوارم که هرکجاهستندوهرکاری می کنندموفق باشند
ظرفیتشون هم نسبت به مسائل خوبه..
یعنی ...اول فکر می کنند وبعد جواب میدن
وبالاترازهمه ی این ها...
نظمی دارند که من توی کمتر کاربری توی این انجمن دیدم
====
اول بايد بگم كه اين پدرام خيلي باحال افراد رو معرفي ميكنه
كارش درسته
وقتي ميگم تو خبرگزاري تاس كار ميكنه ، نگين نه
البته منظورم خبرگزاري تاس شوروي نيستا
منظور خبرگزاري است كه شخصي تاس، ايجاد كرده و پدرام هم اونجا مشغوله.
----------
اما :
راستش تو قسمت ادبيات هميشه مزاحم فرانك خانم هستم
ايشون هم هميشه كمك و لطف خودشون رو نشون دادن و همواره پيگير پيغامها ، درخواستها و پيشنهادها هستند
ازشون تشكر ميكنم
وقتي دختر عمه ( دختر دايي ( باز هم فراموش كردم)) magmagf شد همكار ، magmagf هم شد همكار ( يا بالعكس)
و هر دو نيز جايي فعاليت ميكنند كه درسش رو نخوندن. يعني رشته دانشگاهيشون چيز ديگه اي بوده.
ولي اين نشوندهنده علاقه اين دو به اين دو مقوله است
هر دو موفق باشند
يه مشخصه ديگه از فرانك خانم اينكه همواره كتابهاي جديدي رو مطالعه ميكنند و بعد در تاپيك " بهترین کتابهايي رو که تاکنون خوانده اید؟ درباره اش بنویسید. " مينويسن.
بعد قسمتهاي جالبش رو در تاپيك " بخشي زيبا از كتابي كه خواندهام " مينويسن
كه اينكارش قابل تقديره.
با تشكر
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
17-12-2007, 12:53
انجمن یکی ازباظرفیت ترین وبهترین دوستانی بودکه من پیداکردم
====
Like You Honey :46:
===========
سلام همشهری !
برات آرزوی موفقیت داریم :20: ... البته سالم و سربلند کنار خانوادت :20: ...
همه اصفهونیا گلن ... :10:
Aminzikzak
17-12-2007, 15:27
سلام امین جان
اره دیگه اشکان عزیز از نوع گلهای دارای چشم می باشد
اره قبول دارم تاپیک کم کار شده که منم مقصرم اما خوب از شماها هم گله دارم ها
من خودم با زحمت نشستم برای اون تاپیک فهرست درست کردم که خیلی هم وقتم را گرفت خوب برای اینکه مطلب بذارم باید با فهرست چک کنم تا تکراری نباشه اما همکارهای گرافیک فهرست را به روز نمی کنن و خودم مجبورم این کار را بکنم و واسه همین خیلی اوقات بی خیالش می شم:41:
اوه شرمنده به خدا، تقصیر ما بود یه مقدار نا هماهنگی بود که ایشالا برطرف میشه...
یه سر به انجمنهای گرافیک بزن ، یه سری تغییرات دادیم ، ایشالا منسجم تر میشه ...
ممنون از اینهمه توجهی که به گرافیک داری.
هر فکری برای اون تاپیک داری پ خ بزن من رسیدگی میکنم تا همکارش بیاد.
قربانت
من اغلب به این تاپیک سرمی زنم....اماپست نمیدم... حالادلایلش...ویا .چرائی اش ..بماند..... :46:
اما بین خودمون باشه
فرانک خانم توی این انجمن یکی ازباظرفیت ترین وبهترین دوستانی بودکه من پیداکردم
نقدی ندارم نسبت به عمل کردشون
=======
شایدکم حرفی و با تمانینه جواب دادنشون ..رو....بشه...بجای نقد...جزومحاسنتشون حساب کرد ...
==============
امیدوارم که هرکجاهستندوهرکاری می کنندموفق باشند
ظرفیتشون هم نسبت به مسائل خوبه..
وبالاترازهمه ی این ها...
====
سلام
ممنون از لطفتون .
با ظرفیت بودن خیلی خصوصیت خوبیه و واقعا خوشحالم که به نظرتون باظرفیت هستم
اول بايد بگم كه اين پدرام خيلي باحال افراد رو معرفي ميكنه
كارش درسته
وقتي ميگم تو خبرگزاري تاس كار ميكنه ، نگين نه
البته منظورم خبرگزاري تاس شوروي نيستا
منظور خبرگزاري است كه شخصي تاس، ايجاد كرده و پدرام هم اونجا مشغوله.
----------
اما :
راستش تو قسمت ادبيات هميشه مزاحم فرانك خانم هستم
ايشون هم هميشه كمك و لطف خودشون رو نشون دادن و همواره پيگير پيغامها ، درخواستها و پيشنهادها هستند
ازشون تشكر ميكنم
وقتي دختر عمه ( دختر دايي ( باز هم فراموش كردم)) magmagf شد همكار ، magmagf هم شد همكار ( يا بالعكس)
و هر دو نيز جايي فعاليت ميكنند كه درسش رو نخوندن. يعني رشته دانشگاهيشون چيز ديگه اي بوده.
ولي اين نشوندهنده علاقه اين دو به اين دو مقوله است
هر دو موفق باشند
يه مشخصه ديگه از فرانك خانم اينكه همواره كتابهاي جديدي رو مطالعه ميكنند و بعد در تاپيك " بهترین کتابهايي رو که تاکنون خوانده اید؟ درباره اش بنویسید. " مينويسن.
بعد قسمتهاي جالبش رو در تاپيك " بخشي زيبا از كتابي كه خواندهام " مينويسن
كه اينكارش قابل تقديره.
با تشكر
سلام
ممنون
خوب معلومه توجهتون خیلی زیاده که متوجه شدید بعد از خوندن هر کتابی به اون دو تا تاپیک سر می زنم
و منم باید از شما تشکر کنم به خاطر اینکه همیشه با ایده های نو وپیش نهادات جدید به انجمن ادبیات تشریف می اورید
در ضمن مژگان دختر دایی من می باشد:31:
Like You Honey :46:
===========
سلام همشهری !
برات آرزوی موفقیت داریم :20: ... البته سالم و سربلند کنار خانوادت :20: ...
همه اصفهونیا گلن ... :10:
سلام اقا یوسف
مرسی مرسی
منم ارزو می کنم شما همیشه موفق باشید
قربانت
ممنون باشه
حتما این کار را می کنم:11:
Mehran NZ
17-12-2007, 16:19
قربانت
بله امين جان من هم همين مشكل رو دارم توي تاپيك كتابهاي 3d كلي زحمت كشيدم و فهرست تهيه كردم
كه يه موقع كتابهاي تكراري نذارم و دوستان هم هر كتابي كه مي خوان به مشكل بر نخورن
بعد به شاهين جان pm دادم ايشون هم لطف كردن و نه تنها ليست و در صفحه اول قرار ندادن بلكه حتي جواب pm رو
هم ندادن و خلاصه كلي بهم احترام گذاشته شد .......
جداااان مسئولاي اين تاپيك يه كارايي ميكننا بعضي وقتا !!! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اين حاج خانوم فرانك چي ميشه بهش گفت !؟ ... نقد كيلو چند ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون دوشيزه مژگان كه بايد 4 هفته ازش انتقاد ميشد حقش بيد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هرچي فكر ميكنم بي شوخي چيزي به ذهنم نميرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه گفتني باشه ...
آهان ! ... ميشه يه خورده خشانت هم بخرج بدي ببينيم چه شكلي ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
17-12-2007, 20:11
سلام جیگر خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... سرخوشی ؟!!
آهان ! ... ميشه يه خورده خشانت هم بخرج بدي ببينيم چه شكلي ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواظب باشا ... خشونت خانمهای اصفهانی عوارضش ماندگاری داره شدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نمیبینی من چند وقته غیابت دارم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminzikzak
17-12-2007, 20:14
بله امين جان من هم همين مشكل رو دارم توي تاپيك كتابهاي 3d كلي زحمت كشيدم و فهرست تهيه كردم
كه يه موقع كتابهاي تكراري نذارم و دوستان هم هر كتابي كه مي خوان به مشكل بر نخورن
بعد به شاهين جان pm دادم ايشون هم لطف كردن و نه تنها ليست و در صفحه اول قرار ندادن بلكه حتي جواب pm رو
هم ندادن و خلاصه كلي بهم احترام گذاشته شد .......
اوه ، اوه مثل اینکه دارن منو نقد میکنن :9:
شاید سرش شلوغ بوده ... :14: بنده خدا گیره .
خب باشه رفیق میگم به اونم رسیدگی بشه ...
اگه امکان داره پ خ بفرست ببینم شما میخوای چه کنی برای اون تاپیک ... من به شاهین انتقال میدم ...
روز اولی که اسمش رو دیدم کلی خندیدم آخه یاد مگ مگ و دوستان زبل افتادم
فکر کردم برای این اسمی که روی خودش گذاشته حتما باید خیلی شوخ و پرحرف باشه اما برعکس مگ مگ خیلی هم کم حرفه
شاید چون زیاد کتاب خوندن باعث می شه سنجیده تر حرف بزنی
همیشه خلاصه کتابهایی رو که می خونه و جمله هایی رو که انتخاب می کنه دنبال می کنم
همینطور توی تاپیک شعر گمنام همچین مچ گیری می کنه آدم کیف می کنه!!
موفق باشی !
سلام جیگر خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... سرخوشی ؟!!
مواظب باشا ... خشونت خانمهای اصفهانی عوارضش ماندگاری داره شدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نمیبینی من چند وقته غیابت دارم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر يوسف گمگشته ي پي سي !!! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر كجايي تو !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آنجا كه جنابعالي تجربه ي ديدن خشانت مادام هاي محترم اصفهاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته و از نزديك مشاهده نموده اي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و احوال شما همه چيز را بخوبي نمايان نموده است ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده از خواهر فرانك درخواست خود را پس ميگيرم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](122).gif
Asalbanoo
17-12-2007, 22:50
بنده از خواهر فرانك درخواست خود را پس ميگيرم ...
حرف گرفته شده پس داده نمی شود.:دی
پیشنهاد می کنم یه تاپیک روش شجره شناسی توی ادبیات ایجاد بشه:دی
جداااان مسئولاي اين تاپيك يه كارايي ميكننا بعضي وقتا !!! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اين حاج خانوم فرانك چي ميشه بهش گفت !؟ ... نقد كيلو چند ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون دوشيزه مژگان كه بايد 4 هفته ازش انتقاد ميشد حقش بيد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هرچي فكر ميكنم بي شوخي چيزي به ذهنم نميرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه گفتني باشه ...
به سلام رامبد نوید نیش نیش ووک من کم پیدا
تشکر از تشریف فرمایی و نظر دهیتون
خوب راستش من به خودی خود خشن هستم بخواهم به صورت عمد چاشنیش را هم زیاد کنم نمی دونم چی می شه دیگه
ایول یوسف جان
می بینم حساب کار خوب دستت هست باشه که پندی بشه برای این اقا نوید
روز اولی که اسمش رو دیدم کلی خندیدم آخه یاد مگ مگ و دوستان زبل افتادم
فکر کردم برای این اسمی که روی خودش گذاشته حتما باید خیلی شوخ و پرحرف باشه اما برعکس مگ مگ خیلی هم کم حرفه
شاید چون زیاد کتاب خوندن باعث می شه سنجیده تر حرف بزنی
همیشه خلاصه کتابهایی رو که می خونه و جمله هایی رو که انتخاب می کنه دنبال می کنم
همینطور توی تاپیک شعر گمنام همچین مچ گیری می کنه آدم کیف می کنه!!
موفق باشی !
سلام ارام عزیزم
خوب انتخاب اسم هم بر می گرده به ایام شلوغی اما الان دیگه اروم هستم و
بازم هم ممنون عزیزم به خاطر حسن نظر و توجهت:40:
شما از نظر من خیلی خانم متین و فهمیده ای هستی و نظر مثبتت برام خیلی اهمیت داره
سلام بر يوسف گمگشته ي پي سي !!! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر كجايي تو !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آنجا كه جنابعالي تجربه ي ديدن خشانت مادام هاي محترم اصفهاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته و از نزديك مشاهده نموده اي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و احوال شما همه چيز را بخوبي نمايان نموده است ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده از خواهر فرانك درخواست خود را پس ميگيرم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](122).gif
خوب می بینم که حساب کار زود دستت اومده نوید جان:27:
حرف گرفته شده پس داده نمی شود.:دی
)
پیشنهاد می کنم یه تاپیک روش شجره شناسی توی ادبیات ایجاد بشه:دی
ااااا یعنی می گی مژگان جون یک چشمه نشونش بدیم
در اون مورد هم گمونم ماریو کلا با نسبت دختر دایی دختر عمه مشکل داره چون قبلا چند بار توضیح دریافت نموده بهتره یک تاپیک اختصاصی برای تشریح این نسبت فامیلی بزنیم:31:
cityslicker
18-12-2007, 00:05
سلام خانوم mag mag f
امید وارم که به سوالات همونطور که دلتون خواسته و راضی بودید جواب داده باشید
ولی عجب درد سریه این نقد نه؟
ما که جلو روی جماعت خانوم ها همیشه حق رو می دیم به خانوم ها
اونم تازه اگه رئیس آدم باشه که دیگه هیچی:دی
شوخی کردم
خیلی خانوم خوب و پر کاری هستی
فقط حیف که یکهو میای تمام بساط آدم و یا قفل میکنی یا می بری هیچستان
مرسی
piremard
18-12-2007, 00:12
از محضر عالیه می تونم سووالی بپرسم ؟
برفرض پاسخ مثبت : یک خانم جوانی مثل شما که از قضا با ادبیات میانه ی نزدیکی هم دارند ، چه علقه ای می تواند با " اخبار بازار آهن " داشته باشند ؟
شما و عسل بانو ، عجیبد (حداقل مابین اجتماع خانمهای سنتی ایرانی )
آدیوس
mohammad99
18-12-2007, 00:19
سلام.سلام
فعلا فقط 1 نقد داریم.
چرا انقدر سریع جواب میدی.بابا مرگ من یواش :31:
سلام خانوم magmag f
امید وارم که به سوالات همونطور که دلتون خواسته و راضی بودید جواب داده باشید
ولی عجب درد سریه این نقد نه؟
ما که جلو روی جماعت خانوم ها همیشه حق رو می دیم به خانوم ها
اونم تازه اگه رئیس آدم باشه که دیگه هیچی:دی
شوخی کردم
خیلی خانوم خوب و پر کاری هستی
فقط حیف که یکهو میای تمام بساط آدم و یا قفل میکنی یا می بری هیچستان
مرسی
سلام
خیلی ممنون
البته کار بسیار خوبیه که همیشه حق را بدیهید به خانمها روند را حفظ کنید:31:
خوب البته من همیشه لینک تاپیک مشابه را می گذرام و بعد قفل می کنم اما شما اگه خودتون قبل از زدن تاپیک فهرست ادبیات مراجعه کنید با این مشکل مواجه نمی شید
بازم ممنون:11:
از محضر عالیه می تونم سووالی بپرسم ؟
برفرض پاسخ مثبت : یک خانم جوانی مثل شما که از قضا با ادبیات میانه ی نزدیکی هم دارند ، چه علقه ای می تواند با " اخبار بازار آهن " داشته باشند ؟
آدیوس
سلام
خوب من عاشق ادبیات هستم
اما در کنار ادبیات به ریاضی هم علاقه مند بودم و این باعث شد برم سراغ رشته ریاضی و بعد در دانشگاه مهندسی صنایع و بعد از اتمام تحصیل هم در صنایع فولاد مشغول به کار شدم و چون قسمتی از کار خودم تحقیقات بازار هست مجبورم پیگیر اخبار بازار اهن در ایران و سایر کشورها باشم و بعد تاپیکش را هم ایجاد کردم:46:
سلام.سلام
فعلا فقط 1 نقد داریم.
چرا انقدر سریع جواب میدی.بابا مرگ من یواش :31:
سلام
ببین این دفعه به خاطر تو طولش دادم محمد جان :11:
سلام فرانک خانوم خوبی :دی
آخه این فرانک رو که نمیشه نقد منفی کرد بچه مثبت هست :46:
در کل خانوم خوبی هستش فعالیتش هم در انجمن 100% مثبت هست عین خودش
فرانک جان برات آرزوی موفقیت دارم هر جا هستی :10:
===============
این قسمت مربوط به تو نیست فرانک مخصوص مسئولین تاپیک هست :دی
بابا مسئولین یه دو نفر رو بیارین که بشه نقد منفی ازشون کرد هرچی بچه مثبت هست بر می دارین میارین اینجا
خوب انتخاب اسم هم بر می گرده به ایام شلوغی اما الان دیگه اروم هستم و
بازم هم ممنون عزیزم به خاطر حسن نظر و توجهت
شما از نظر من خیلی خانم متین و فهمیده ای هستی و نظر مثبتت برام خیلی اهمیت داره
مگ مگ جونم خانومی از خودته!
Asalbanoo
19-12-2007, 01:16
اختیار دارید پیره مرد جان عجیبی از خودتونه:دی:دی:دی
(چرا نمی اید مسابقه فیلم شناسی سوال های سخت سخت بذارید:دی)
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
19-12-2007, 07:33
سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... زیر سایه شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه دارم اون هم چه جورش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... با پنج حس موجود انسان احساسش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حرفت رو میخوای پس بگیری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میخوای یک بار امتحان کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ایول یوسف جان
می بینم حساب کار خوب دستت هست باشه که پندی بشه برای این اقا نوید
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر چند خانمهای اصفهان در محبت لنگه ندارند ( جدی میگم ! ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ولی به هر حال لازم بود تجربه رو در اختیار دوستان قرار بدم :31: ...
pedram_ashena
19-12-2007, 11:02
لقب يادتان نرود.لقب مژگان خانم شد: دختر چشم سفيد بي حياي اواتور خراب كن همسايه است،اين ولي خيلي خوبه.
خوب اين لقب عسل شد. دي: حالا لقب فرانك خانم را هم پيشنهاد بدهيد تا اون را هم من پس از اصلاح و بازنگري در پست اول قرار بدهم.(مثلا: دختر آهن فروش يك چشم ماداگاسكاري)
eMerald1
19-12-2007, 13:48
من می خوام رئیس تاپیک و نقد کنم
لطفا:
چرا پست اول رو طوری اسامی رو نمی گذارید تا راحت تر بشه نقدشان را مطالعه نمود
حالا اگه من بخوام یه بنده خدایی رو نقدش رو بخونم باید کلی ورق بزنم تا به ایشون برسم
pedram_ashena
19-12-2007, 13:58
اتفاقا پست اول اسم نقد شونده ها به همراه شماره صفحه اغاز و پايان نوشته شده است
پايين تايپيك انجا كه شماره صفحات هست،يك مثلث وارونه هست.اون را بزنيد و شماره صفحه مورد نظرتان را تايپ كنيد
توصيه ميكنم فقط نقد نفر اول تايپيك را بخوانيد.بقيه دعوت شده ها انچنان اش دهن سوزي نيستند ( هه هه هه ها)
eMerald1
19-12-2007, 14:03
چقدر شما زحمت میکشید:دی
جدا که خسته نباشید
مرسی
سلام فرانک خانوم خوبی :دی
آخه این فرانک رو که نمیشه نقد منفی کرد بچه مثبت هست :46:
در کل خانوم خوبی هستش فعالیتش هم در انجمن 100% مثبت هست عین خودش
فرانک جان برات آرزوی موفقیت دارم هر جا هستی :10:
===============
این قسمت مربوط به تو نیست فرانک مخصوص مسئولین تاپیک هست :دی
بابا مسئولین یه دو نفر رو بیارین که بشه نقد منفی ازشون کرد هرچی بچه مثبت هست بر می دارین میارین اینجا
به سلام ببین کی اینجاست:31:
ممنون امید جان
+++ هستم من اما بذار بشینی تو رو این صندلی نقد:21:
سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... زیر سایه شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه دارم اون هم چه جورش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... با پنج حس موجود انسان احساسش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حرفت رو میخوای پس بگیری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میخوای یک بار امتحان کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر چند خانمهای اصفهان در محبت لنگه ندارند ( جدی میگم ! ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ولی به هر حال لازم بود تجربه رو در اختیار دوستان قرار بدم :31: ...
ممنون یوسف جان
پس تعریفهای خوب خوب هم از خانمهای اصفهانی بلدی:31:
لقب يادتان نرود.لقب مژگان خانم شد: دختر چشم سفيد بي حياي اواتور خراب كن همسايه است،اين ولي خيلي خوبه.
خوب اين لقب عسل شد. دي: حالا لقب فرانك خانم را هم پيشنهاد بدهيد تا اون را هم من پس از اصلاح و بازنگري در پست اول قرار بدهم.(مثلا: دختر آهن فروش يك چشم ماداگاسكاري)
پدارم جان نقد نکردی که اون وقت اون یک چشمم کجاست؟
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
20-12-2007, 06:46
ممنون یوسف جان
پس تعریفهای خوب خوب هم از خانمهای اصفهانی بلدی:31:
وا ... مگه خانمهای اصفهانی نیاز به تعریف دارن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
همه از مهربانی و لطف اونها با خبرن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر کی هم خبر نداره ... یه سر بیاد اصفهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminzikzak
20-12-2007, 08:14
وا ... مگه خانمهای اصفهانی نیاز به تعریف دارن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
همه از مهربانی و لطف اونها با خبرن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر کی هم خبر نداره ... یه سر بیاد اصفهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوسف جان این والپیپرایی که به عنوان اسمایلی استفاده میکنی ، بسیار زیبا و سنگین هستند ...
pedram_ashena
20-12-2007, 10:27
:
پدارم جان نقد نکردی که اون وقت اون یک چشمم کجاست؟
ببخشيد(به قول دايي) معذرت ميخوام من كه مسئول وسايل شخصي شما نيستم كه بگم يك چشم ديگه تان كجاست.بريد همانجا كه گمش كرديد را بگرديد.احتمالا زير ميل گردها بايد باشد
============================
مهندسان تايپيك به سمت خودموني شدن در حال حركت است لطفا كمتر اسپم بدهيد و بيشتر بكوبيد.
لقب براي مگ مگ يادتان نرود.
با تشكر.
تيم هدايت به راه راست كاربران تايپيك بوته
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
20-12-2007, 21:27
یوسف جان این والپیپرایی که به عنوان اسمایلی استفاده میکنی ، بسیار زیبا و سنگین هستند ...
سلام ... خوبی ؟ :20:
الان من نفهمیدم چی شد ؟!! :13: ...
از لحاظ قشنگی سنگینند ؟ :31: ... یا از لحاظ حجمی ؟ :18:
والپیپر نیستنا :21: ....
Aminzikzak
21-12-2007, 04:47
سلام ... خوبی ؟ :20:
الان من نفهمیدم چی شد ؟!! :13: ...
از لحاظ قشنگی سنگینند ؟ :31: ... یا از لحاظ حجمی ؟ :18:
والپیپر نیستنا :21: ....
سلام ، چاکرم ، تو خوبی؟
فرقی نمیکنه ، از لحاظ قشنگی سنگینن و از لحاظ سنگینی قشنگ ... چی گفتم؟
نه منظورم حجمشون بود آخه تازه میفهمم دیال آپیها چی میکشن..
این فرانک نمیخواد از بوته بره؟ الان یکی دو ماهی میشه که تو بوته زار گیر کرده ...
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
21-12-2007, 07:05
سلام ، چاکرم ، تو خوبی؟
فرقی نمیکنه ، از لحاظ قشنگی سنگینن و از لحاظ سنگینی قشنگ ... چی گفتم؟
نه منظورم حجمشون بود آخه تازه میفهمم دیال آپیها چی میکشن..
این فرانک نمیخواد از بوته بره؟ الان یکی دو ماهی میشه که تو بوته زار گیر کرده ...
ممنونم عزیزم :46: ...
گرفتم چی شد :20: .... شرمنده از شما و بقیه دوستان ! :10:
خودم هم دایال آپی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... !
------------------------------------------------------------
اصفهانیها اینقدر مهربان هستند :10: که هیچ فردی دلش نمیاد اونها رو از یه جا بیرون کنند. :40:
سلام:
به نظر من فرانک خانوم یکی از همکاران خوش سلیقه و دقیق این فروم هست. فکر کنم به طور متوسط هر هفته یک رمان را میخونه و سلیقه اش در انتخاب اشعار واقعا تیزبینانه و ظریف هست.
تاپیکهای او چه در قسمت ادبیات و چه متفرقه و گاها موسیقی به جا و پر فایده هست.
نکته ای که به نظرم میرسه در رابطه با قسمت ادبیات این هست که چرا این انجمن تا حالا نتونسته یک "کاربر فعال" داشته باشه. در این صورت هم انجمن کمی از سکونی که دچارش شده بیرون میاد و هم به کاربر فعال این روحیه بیشتر را میده که فعالیت بیشتری بکنه.
البته این که چرا کسی کاربر فعال نشده به فعالیتهای فرانک خانوم بر نمیگرده و شاید دلیل اصلی اش فعال نبودن کاربران قسمت ادبیات به قدر کافی هست.
ه به نظر من کمی هم باید در انتخاب یک کاربر به عنوان فعال در قسمت ادبیات اغماض کرد. چرا که عرصه ادبیات مثل موسیقی و فیلم خیلی شتاب موضوعی ندارد تا کاربر هر بار بتواند پست تازه و مفیدی بدهد. مثلا هر روز میتوان چند فیلم دید و درباره شخصیتها و موضوعات آن صحبت کرد اما درباره رمان اینطور نیست کما اینکه تماشای یک فیلم به مراتب آسانتر از خواندن رمان میباشد. از طرفی ادبیات مخاطبان کمتری نسیت به فیلم یا مثلا موسیقی دارد. بنابر این همان اندک فعالیت در بخش ادبیات را باید به چشم بیشتری دید.
به نظر من قسمت دانلود کتابهای ادبی هم باید در همین انجمن باشد نه آموزش های الکترونیکی!
البته اینها پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن ادبیات تا نقد فرانک خانوم!:31:
همیشه شاد و موفق باشی:11:
سلام:
به نظر من فرانک خانوم یکی از همکاران خوش سلیقه و دقیق این فروم هست. فکر کنم به طور متوسط هر هفته یک رمان را میخونه و سلیقه اش در انتخاب اشعار واقعا تیزبینانه و ظریف هست.
تاپیکهای او چه در قسمت ادبیات و چه متفرقه و گاها موسیقی به جا و پر فایده هست.
نکته ای که به نظرم میرسه در رابطه با قسمت ادبیات این هست که چرا این انجمن تا حالا نتونسته یک "کاربر فعال" داشته باشه. در این صورت هم انجمن کمی از سکونی که دچارش شده بیرون میاد و هم به کاربر فعال این روحیه بیشتر را میده که فعالیت بیشتری بکنه.
البته این که چرا کسی کاربر فعال نشده به فعالیتهای فرانک خانوم بر نمیگرده و شاید دلیل اصلی اش فعال نبودن کاربران قسمت ادبیات به قدر کافی هست.
ه به نظر من کمی هم باید در انتخاب یک کاربر به عنوان فعال در قسمت ادبیات اغماض کرد. چرا که عرصه ادبیات مثل موسیقی و فیلم خیلی شتاب موضوعی ندارد تا کاربر هر بار بتواند پست تازه و مفیدی بدهد. مثلا هر روز میتوان چند فیلم دید و درباره شخصیتها و موضوعات آن صحبت کرد اما درباره رمان اینطور نیست کما اینکه تماشای یک فیلم به مراتب آسانتر از خواندن رمان میباشد. از طرفی ادبیات مخاطبان کمتری نسیت به فیلم یا مثلا موسیقی دارد. بنابر این همان اندک فعالیت در بخش ادبیات را باید به چشم بیشتری دید.
به نظر من قسمت دانلود کتابهای ادبی هم باید در همین انجمن باشد نه آموزش های الکترونیکی!
البته اینها پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن ادبیات تا نقد فرانک خانوم!:31:
همیشه شاد و موفق باشی:11:
سلام اقا جلال
ممنون از نظری که دادید و از دقتی که دارید
خوب من کاملا با شما موافقم که نبود کاربر فعال برای ادبیات ضعف هست اما کاربر فعال اونجا را فقط من نباید نظر بدهم بلکه نظر دیانلای عزیز و اقا جعفر هم شرطه و هرکدوم از ما کسی را معرفی کنه باید دو نفر دیگه هم 10 روزی فعالیت اون را زیر نظر داشته باشن و هر 3 با هم توافق کنیم خوب البته نمی دونم چه جوریه که هر کس یک بازه خاصی تو ادبیات فعال هست و برای اینکه همه بتونن فعالیتش را دنبال کنند باید یک این بازه طولانی تر باشه البته با همه اینها بازم با نظرتون موافقم و می گم باید با اغماض بهش نگاه کرد .ممنون
در مورد دانلود کتاب ها نمی دونم ایده بدی نیست اما خوب شاید انجمن اموزشهای الکتریکی با این کار خیلی تکه تکه بشه . مثل یک مجموعه کامل نباشه مثلا فیلم هم بخواد فیلم نامه ها و نمایشنامه ها را ببره ، برنامه نویسی کتاب های کامپیوتری را ببره و یک عمده ادبیاتی را هم ما بیاریم که چون انجمن ادبیات و علوم انسانیه مجبوریم نه فقط رمان بلکه کتاب های تاریخی ، جغرافیایی ، فلسفی و ... را هم بیاریم اما بازم قابل بررسی هست
ممنون بازم به خاطر لطفتون و دقتتون
pedram_ashena
21-12-2007, 17:47
خوب تمام شد
به همين راحتي
فكرش را ميكرديد يك روز در عيد قربان فرانك از جمع ما برود؟؟؟؟؟ نه جان من فكرش را ميكرديد؟؟؟ راستي امروز اونهايي كه بيرون رفتند سالم برگشتند؟؟؟گفتند بيرون بكش بكش بوده(شانس اوردم من نرفتم)
خوب نقد فرانك تمام شد و رو سياهي اش ماند به ذغال.فردا صبح نفر بعدي معرفي ميشوند.اگر فكر ميكنيد باز هم دختر است بايد بگم .....
فرانك خانم جواب بقيه اين اسپمرها را بدهيد كه ميگويند جوابتان درمونه :)
باز من فرصت نكردم بيام نقدتان كنم.كاش مسئولين تايپيك چند ساعت تمديد ميكردند
خوب تمام شد
به همين راحتي
فكرش را ميكرديد يك روز در عيد قربان فرانك از جمع ما برود؟؟؟؟؟ نه جان من فكرش را ميكرديد؟؟؟ راستي امروز اونهايي كه بيرون رفتند سالم برگشتند؟؟؟گفتند بيرون بكش بكش بوده(شانس اوردم من نرفتم)
خوب نقد فرانك تمام شد و رو سياهي اش ماند به ذغال.فردا صبح نفر بعدي معرفي ميشوند.اگر فكر ميكنيد باز هم دختر است بايد بگم .....
فرانك خانم جواب بقيه اين اسپمرها را بدهيد كه ميگويند جوابتان درمونه :)
باز من فرصت نكردم بيام نقدتان كنم.كاش مسئولين تايپيك چند ساعت تمديد ميكردند
باشه اقا پدرام یکی طلبت :31:
جواب همه رو دادم که بقیه با خودشون حرف می زدن نه من :5:
ها!
آبجی فرانک خوبی؟!
پرسپولیس قهرمان نمیشه!
سلام به همگی مخصوصا فرانک جان همکار عزیزمان !
شب یلداتون مبارک ! درسته تموم شده ولی قانون شکنی می کنیم و یه تشکر کوچولو به خاطر زحماتی که می کشی ! همیشه موفق باشی !
ها!
آبجی فرانک خوبی؟!
پرسپولیس قهرمان نمیشه!
سلام یزدان جان
ممنون
پرسپولیس اولشو اخرشو و همیشه قهرمانه:40:
سلام به همگی مخصوصا فرانک جان همکار عزیزمان !
شب یلداتون مبارک ! درسته تموم شده ولی قانون شکنی می کنیم و یه تشکر کوچولو به خاطر زحماتی که می کشی ! همیشه موفق باشی !
سلام جعفر جان
وای مرسی خیلی خوشحالم کردی که اومدی نظر دادی
یک دنیا ممنون:11:
Aminzikzak
21-12-2007, 23:43
ممنونم عزیزم :46: ...
گرفتم چی شد :20: .... شرمنده از شما و بقیه دوستان ! :10:
خودم هم دایال آپی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... !
------------------------------------------------------------
اصفهانیها اینقدر مهربان هستند :10: که هیچ فردی دلش نمیاد اونها رو از یه جا بیرون کنند. :40:
دشمنت شرمنده داش...
ولی خودمونیما اسپم دادن تو تاپیک مردم خیلی حال میده ... نه؟:10:
یکی از این دوستان را هم دعوت کنید
MB-Danger
x-2007
shahedi
Babak-King
alastoor
اولین نفری که نوشتم بیشتر حال می ده
pedram_ashena
22-12-2007, 16:17
خوب به كوري چشم دشمنان بوته ، اعلام ميدارم نفر جديد نقد شونده يك اقا است
البته ميگويند آقا است.من چرا گناه ديگران را بشورم.القصه اين جوان رعنا(باز ديگران ميگويند) داراي اطلاعات عمومي خوبيست و جاهاي خوب خوبي در نت ميرود كه من هم قديما ميرفتم(فرهنگي و علمي)باري به هر جهت.اين شما و اين بي بي(بي بدون بي يا بي بي پيك يا بي بي خانجون)
آقايون و خانمها اين شما و اين هم پسري با 2 تا b
بنام خدا
با تشکر از پدارم عزیز که بنده رو حسابی چوب کاری نموده و هنوز نیومده حسابی ترس برمان داشت
اومدیم تو بوته نقد
امیدوارم تا جایی که میتونم در این تاپیک اشکالات اخلاقی - معرفتی - پستی غیر پستی و بقیه مشکلات رو حل کنم
ramyar.v
22-12-2007, 22:20
به نوبت داش سعید گل شد:10:
نقد خاصی ندارم فقط میخواستم بگم خیلی گله
خیلی خیلی شوخ
کلا از اون دسته ادماست که ادم از هم صحبتی باهاش لذت میبره
راستی یه چیزی خبری از اون لیست معروفت نیست:31:
پس چی شد اون لیست
کیا جدیدا اومدن:27:
کیا دلت رو زدن و خارج شدن
:40::40::40:
سلام
اقا سعید یکی از کسایی هست که تو انجمن علمی خیلی زحمت می کشه
و من همین جا ازش تشکر می کنم به خاطر زحمات خوب و مفیدش
به به! کادو تولد گرفتی سعید جون! نشوندنت رو این صندلی بالاخره! پدرام جان،چه کادوی هاتی! :31:
اسپم نیست بابا! یه چیز می خوام بگم:
من نمی دونم چرا هر کی می شینه رو این صندلی یا در طول اون هفته یا بعد از اون آواتارش عوض میشه! مژگان جان و فرانک عزیز،جفتشون این همه وقت بود آواتارشون تغییر نکرده بود! ییهویی اومدن عوض کردن! سرش چیه؟! تازه مژگان که عمرا" حاضر نمیشد عوض کنه،در طول 2 روز دو بار عوض کرد آواتارشو :31:
به نوبت داش سعید گل شد:10:
نقد خاصی ندارم فقط میخواستم بگم خیلی گله
خیلی خیلی شوخ
کلا از اون دسته ادماست که ادم از هم صحبتی باهاش لذت میبره
راستی یه چیزی خبری از اون لیست معروفت نیست:31:
پس چی شد اون لیست
کیا جدیدا اومدن:27:
کیا دلت رو زدن و خارج شدن
:40::40::40:
ممنون عزیز جون
شما لطف داری :11:
لیست سر جاشه
دل دیگه دل نیست
سلام
اقا سعید یکی از کسایی هست که تو انجمن علمی خیلی زحمت می کشه
و من همین جا ازش تشکر می کنم به خاطر زحمات خوب و مفیدش
ممنون از شما :11:
البته شاید یکی از دلایل فعالیت بنده خود شما باشی
ما فعالیت شما رو می بینیم جو گیر میشیم :31:
به به! کادو تولد گرفتی سعید جون! نشوندنت رو این صندلی بالاخره! پدرام جان،چه کادوی هاتی! :31:
اسپم نیست بابا! یه چیز می خوام بگم:
من نمی دونم چرا هر کی می شینه رو این صندلی یا در طول اون هفته یا بعد از اون آواتارش عوض میشه! مژگان جان و فرانک عزیز،جفتشون این همه وقت بود آواتارشون تغییر نکرده بود! ییهویی اومدن عوض کردن! سرش چیه؟! تازه مژگان که عمرا" حاضر نمیشد عوض کنه،در طول 2 روز دو بار عوض کرد آواتارشو :31:
بابام جان من هنوز ننشسته داغ کردم :31:
::::::::::::::
یه کوچولو حرف : دوستان چون بنده احتمال داره یکم کمتر بیام این هفته و اینکه سرم هم شلوغه سعی می کنم پاسخ های هر روز رو در شب اون روز بدم ( البته اگه نباشم یا تو دانشگاه باشم )
و ترجیح میدم که ازم تشکر نشه
بیشتر دوس دارم انتقاد به عمل بیاد
ممنون :11:
majid-ar
22-12-2007, 23:45
به به.این کیه داره تو بوته زار قدم میزنه!؟
آمار هرچی سایت علمی خارجی هست که داره--انگلیسی شم که خوبه--سرچش هم که قویه--جزو 20 نفر اول تاپیک زن پی سی هم که هست--هوششم که خوبه--کاریم از دستش برای دیگران بر بیاد انجام میده--اعتقاداتشم خوبه ولی متعصب نیست--اطاعات تاریخیش هم عالیه.
فقط نمیدونم چرا هی تصمیم میگره از پی سی بره.این اخلاقش رو بزاره کنار و آواتورش رو هم همون عکس اولی بزاره خیلی خوبه!(میشه یه گزینه مناسب برای ازدواج:31:)
آهان یکی دیگم موند.یکی از مخالفین سر سخت گذاشتن عکس توی امضا:31:
همین دیگه!
خب به به چه پسر خوبی:31:
نقد خاصی ندارم یکی از کاربرای واقعا خوب فروم هستن، کارشون قابل تقدیره
البته یه نکته هست یه مدت داشتن بی خودی اسپم میدادن، حالا نمی دونم این وضع دوره ایه یهنی یه مدت شروع به اینکار می کنن بهد پست مفید و بهد دوباره اسپم یا فقط همون یه بار بود! امیدوارم که همون یه بار بوده باشه چون خیلی اطلاعاتشون زیاده حیفه که بقیه ازش استفاده نکنن:46:
اوون قضیه تاپیک تولد رو هم یه توضیح بدین بد نیست:31:
ما همچنان شیرینی می خوایم:27:
گاهی اوقات اسپم میدن، یکمی خشک [چرا میزنین فقط یکمی:31:]، همینا:13:
معتدل و میانه رو، کمی جدی، معمولا خوش برخورد،با اطلاعات زیاد، با جنبه و از همه مهمتر حدو حدود رو نگه میدارن:20:
کلا از اینکه با ایشون آشنا شدم حتی برای یه مدت کوتاه خوشحالم:31:
میدونم موفق هستن آرزو می کنم موفقتر باشن:11:
خطاب به شخص خاصی نیست:20:
نکته در مورد آواتار: آواتار هرکس سلیقه ی شخصی اوون فرد هست، پس لطفا به سلایق همدیگه احترام بذاریم:11:
blackfox
23-12-2007, 09:30
بی بی جان کیف حالک ؟
می نقدیممممممممم ...
بی بی جان چرا بی بی ؟
چرا هر چیز رو به زمین شناسی می ربطی ؟
هدفت از گورکنی و احیای تاپیک های متوفی چیست ؟
چرا وقتی می خوای پست بدی ، رو صندلی کامپیوتر میشینی ؟!
قضیه اون بابا سیاه پوسته چی بود ؟
چرا با انگشت اشاره دست راست ، Enter رو می زنی ؟
خوب فعلا همین ها به مخیله خطور نمود ، الباقی بعداً
مربا بده بابا ، بی بی !!
NOOSHIN_29
23-12-2007, 12:48
به به!! بالاخره چاه کن افتاد تو چاه...:21:
نقد خودمان را شروع می کنیم..
اولین چیزی که در مورد بی بی می گن اینه که بی بی کچله:31:
ایا واقعا بی بی کچله؟ این چیزی است که ما هم نمیدونیم...:27:
مثلا در یکی از کتب قدیم نوشته شده که:
بی بی را پسری گویند کچل ،با شکمی گنده که قطر ان پنج گز است..:18:
از طرف دیگه شاعر با به کار بردن بانو بی بی گل یا بی بی گل خانوم یا... اساس پسر بودن بی بی رو زیر سوال می بره:27::21:
همچنین فردوسی شاعر بزرگ کشورمون در موردش می گه:
بسی رنج بردم در این سال سی
بی بی زنده کردم بدین پی سی
قدیما یه لیست داشت که بعد از ربوده شدنش توسط شخصی که اسمشو نمیاریم بی بی افسرده شد و برای مدتی گوشه ی عزلت برگزید..جزئیات واقعه هنوز در دست بررسی است..!:27:
خوب از ظاهرش که بگذریم بی بی کاربر خوفیه..:20:
به عنوان یکی از خوانندگان پرو پاقرص تاپیکاش باید بگم که موضوع ها خوبه ولی متنا خیلی طولانیه
من با اینکه برای این کار پول می گیرم! :18::31:ولی گاهی حوصله نمی کنم تاپیکاشو بخونم
خودشو مدام واسه ما لوس می کنه که می خوام برم ولی مسئله اینجاست که هیچ وقت بخاری ازش بلند نمیشه:27:
دکترا در توجیه این رفتارش می گن کمبود محبت داره..:21:
یه ویژگی خوب اخلاقی اش اینه که مهربونه و هر کاری از دستش بربیاد برای همه انجام می ده حتی اگه طرفو نشناسه..البته کار خوبی نمی کنه چون کلی وقت خودشو می گیره بعد موقع امتحانا که میشه چم چاره می گیره
فکر کنم بعضی وقتا متنا رو نخونده میذاره اگه وقت بذارید بخونید حتما می تونید یه جا مچشو بگیرید!:27::21:
چاشت روزانه اش سرچ کردنه...در باره ی هر موضوعی که بخواید از شیر مرغ تا جون ادمیزاد براتون مطلب پیدا می کنه..
تقریبا همیشه منبع رو ذکر می کنه..به غیر از وقتایی که این کارو نمی کنه:31:
منظمه...
به اینترنت معتاده..
برای دیگران خیلی وقت میذاره..
متاسفانه فکر می کنه که میتونه روی منو کم کنه ولی معمولا سر کاره :27::21:
در باره ی هر موضوع با ربط و بی ربطی تاپیک می زنه و اظهار نظر می کنه
به نظر میاد که خیلی به مخاطب اهمیت نمیده چون روزی سه چهار تا تاپیک می زنه ولی ظاهرا براش مهم نیست که اصلا کسی میاد بخونه یا نه..شاید هم اعتماد به نفسش خیلی بالاست..
می تونه عنوان ها رو جذاب تر انتخاب کنه..
اسپمر مفید تا حالا دیدید؟ خوب اگه ندیدید بی بی یه نمونه شه:31:
و دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه تا بعد...:11:
به به.این کیه داره تو بوته زار قدم میزنه!؟
آمار هرچی سایت علمی خارجی هست که داره--انگلیسی شم که خوبه--سرچش هم که قویه--جزو 20 نفر اول تاپیک زن پی سی هم که هست--هوششم که خوبه--کاریم از دستش برای دیگران بر بیاد انجام میده--اعتقاداتشم خوبه ولی متعصب نیست--اطاعات تاریخیش هم عالیه.
فقط نمیدونم چرا هی تصمیم میگره از پی سی بره.این اخلاقش رو بزاره کنار و آواتورش رو هم همون عکس اولی بزاره خیلی خوبه!(میشه یه گزینه مناسب برای ازدواج:31:)
آهان یکی دیگم موند.یکی از مخالفین سر سخت گذاشتن عکس توی امضا:31:
همین دیگه!
سلام مجید جان و تشکر از لطفی که به بنده داشتی
در مورد رفتن از پی سی بنده میخواستم یه سایت یا وبلاگ بزنم و از دنیای فروم ها خداحافظی کنم که خوشبختانه یا متاسفانه نه وقتش رو دارم و نه حوصله اش رو البته عوامل دیگه هم دخیل هستن خب بنده یکم احساساتی هستم بعصی وقتا بعضی حرفا رو می شنوم یا میخونم ناراحت میشم ولی یه بنده خدایی تازگیا ها یه چند تا نصیحت درست حسابی به ما کرد احتمالا دیگه از این چیزا از من نبینی . تصمیم بر این شد تا زیاد خودمان را اسیر دیگران نکنیم . کدوم آواتار قبلیم رو می گید شما ؟
در مورد گذاشتن عکس به امضا : از نظر من گذاشتن عکس تو امضا اصلا هیچ فایده ایی نداره و باعث کند شدن سرعت فروم میشه و اصلا هم خوشم نمیاد عکس بگذارم تو امضام . ( مثلا عکس چی بگذارم ؟ دختر؟ :31:)
قربانت
خب به به چه پسر خوبی:31:
نقد خاصی ندارم یکی از کاربرای واقعا خوب فروم هستن، کارشون قابل تقدیره
البته یه نکته هست یه مدت داشتن بی خودی اسپم میدادن، حالا نمی دونم این وضع دوره ایه یهنی یه مدت شروع به اینکار می کنن بهد پست مفید و بهد دوباره اسپم یا فقط همون یه بار بود! امیدوارم که همون یه بار بوده باشه چون خیلی اطلاعاتشون زیاده حیفه که بقیه ازش استفاده نکنن:46:
اوون قضیه تاپیک تولد رو هم یه توضیح بدین بد نیست:31:
گاهی اوقات اسپم میدن، یکمی خشک [چرا میزنین فقط یکمی:31:]، همینا:13:
معتدل و میانه رو، کمی جدی، معمولا خوش برخورد،با اطلاعات زیاد، با جنبه و از همه مهمتر حدو حدود رو نگه میدارن:20:
کلا از اینکه با ایشون آشنا شدم حتی برای یه مدت کوتاه خوشحالم:31:
میدونم موفق هستن آرزو می کنم موفقتر باشن:11:
خطاب به شخص خاصی نیست:20:
نکته در مورد آواتار: آواتار هرکس سلیقه ی شخصی اوون فرد هست، پس لطفا به سلایق همدیگه احترام بذاریم:11:
سلام
در مورد اسپم : خب کاملا حق با شماست و بنده واقعا یه مدت زیاده روی کردم البته همراه اسپم تاپیک های مفیدی هم گذاشته بودم که حتی میتونم بگم که بهترین تاپیک هایی که تو متفرقه زدم رو تو همین مدت که شدیدا اسپم میزدم دادم اما به دلیل اینکه اسپم ها بیشتر به چشم میومدن کسی این تاپیک ها رو زیاد دقت نکرد البته بیشتر سعی کردم به هر اسپم که میزنم یه تاپیک مفید هم بزنم که تعادل برقرار باشه ولی نشد و جو اون موقع فروم هم طوری بود که همه نه تنها بنده اسپم میزدند ( البته بیشتر دوستان هم تو این مدت با بنده آشنا شدند و اینم یه نعمتی بود دیگه :31:)
کوشش می کنم تا جایی که میتونم از اسپم فاصله بگیرم .
فکر نکنم اینقدر خشک باشم ها :31:
شیرینی رو هم رو چشم
فقط بگو کجا بفرستم ( آدرس بده )
ممنون از لطفت که به نکته های خوبی اشاره کردید .
بی بی جان کیف حالک ؟
می نقدیممممممممم ...
بی بی جان چرا بی بی ؟
چرا هر چیز رو به زمین شناسی می ربطی ؟
هدفت از گورکنی و احیای تاپیک های متوفی چیست ؟
چرا وقتی می خوای پست بدی ، رو صندلی کامپیوتر میشینی ؟!
قضیه اون بابا سیاه پوسته چی بود ؟
چرا با انگشت اشاره دست راست ، Enter رو می زنی ؟
خوب فعلا همین ها به مخیله خطور نمود ، الباقی بعداً
مربا بده بابا ، بی بی !!
ممنون - مای حالی هست گودد
والا بی بی بودنمان به خاطراین شد که همه به این نم کاربری شناختنمون دیگه نخواستم عوضش کنم
چرا هر چیز رو به زمین شناسی ربط میدم : چون الحمدالله زمین شناسی به همه چی ربط داره :31:
فیزیک - شیمی - زیست - تاریخ ( تا قسمتی ابری ) - ستاره شناسی و ژنتیک و .....
بیشتر تاپیک هایی رو که به نظرم حقش هست یک بار دیگه خونده بشن و نکته های قشنگی توشونه میارم بالا البته خیلی کم پیش میاد معمولا وقتی تو پی سی بیکارم دنبال این کار میرم :31:
از کجا میدونی من رو صندلی نشستم ؟:31:
قضیه از این قرار بود که قرار شد یه مدت برای مزاح و اینکه من و حامد .... بیشتر با هم مچ باشیم این اقدام به صورت موقت انجام بگیره که گرفت و البته هدف خاص دیگه ایی نداشت و فقط میخواستیم یکم رابطه های خودمون رو قویتر کنیم
خیلی هم خوش گذشت :31:
عجب آواتار قشنگی بود ها :31:
چون انگشت دست راست نزدیک تره :27:
به به!! بالاخره چاه کن افتاد تو چاه...:21:
نقد خودمان را شروع می کنیم..
اولین چیزی که در مورد بی بی می گن اینه که بی بی کچله:31:
ایا واقعا بی بی کچله؟ این چیزی است که ما هم نمیدونیم...:27:
مثلا در یکی از کتب قدیم نوشته شده که:
بی بی را پسری گویند کچل ،با شکمی گنده که قطر ان پنج گز است..:18:
از طرف دیگه شاعر با به کار بردن بانو بی بی گل یا بی بی گل خانوم یا... اساس پسر بودن بی بی رو زیر سوال می بره:27::21:
همچنین فردوسی شاعر بزرگ کشورمون در موردش می گه:
بسی رنج بردم در این سال سی
بی بی زنده کردم بدین پی سی
قدیما یه لیست داشت که بعد از ربوده شدنش توسط شخصی که اسمشو نمیاریم بی بی افسرده شد و برای مدتی گوشه ی عزلت برگزید..جزئیات واقعه هنوز در دست بررسی است..!:27:
خوب از ظاهرش که بگذریم بی بی کاربر خوفیه..:20:
به عنوان یکی از خوانندگان پرو پاقرص تاپیکاش باید بگم که موضوع ها خوبه ولی متنا خیلی طولانیه
من با اینکه برای این کار پول می گیرم! :18::31:ولی گاهی حوصله نمی کنم تاپیکاشو بخونم
خودشو مدام واسه ما لوس می کنه که می خوام برم ولی مسئله اینجاست که هیچ وقت بخاری ازش بلند نمیشه:27:
دکترا در توجیه این رفتارش می گن کمبود محبت داره..:21:
یه ویژگی خوب اخلاقی اش اینه که مهربونه و هر کاری از دستش بربیاد برای همه انجام می ده حتی اگه طرفو نشناسه..البته کار خوبی نمی کنه چون کلی وقت خودشو می گیره بعد موقع امتحانا که میشه چم چاره می گیره
فکر کنم بعضی وقتا متنا رو نخونده میذاره اگه وقت بذارید بخونید حتما می تونید یه جا مچشو بگیرید!:27::21:
چاشت روزانه اش سرچ کردنه...در باره ی هر موضوعی که بخواید از شیر مرغ تا جون ادمیزاد براتون مطلب پیدا می کنه..
تقریبا همیشه منبع رو ذکر می کنه..به غیر از وقتایی که این کارو نمی کنه:31:
منظمه...
به اینترنت معتاده..
برای دیگران خیلی وقت میذاره..
متاسفانه فکر می کنه که میتونه روی منو کم کنه ولی معمولا سر کاره :27::21:
در باره ی هر موضوع با ربط و بی ربطی تاپیک می زنه و اظهار نظر می کنه
به نظر میاد که خیلی به مخاطب اهمیت نمیده چون روزی سه چهار تا تاپیک می زنه ولی ظاهرا براش مهم نیست که اصلا کسی میاد بخونه یا نه..شاید هم اعتماد به نفسش خیلی بالاست..
می تونه عنوان ها رو جذاب تر انتخاب کنه..
اسپمر مفید تا حالا دیدید؟ خوب اگه ندیدید بی بی یه نمونه شه:31:
و دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه تا بعد...:11:
سلام
خب در مورد طولانی بودن تاپیک ها
من همیشه سعی کردم که پست هام تخصصی تر باشن البته در موضوعات علمی منظورمه و به خاطر همین، در گذاشتن اینجور پست ها به ویژه تاپیک ها وسواس دارم و دوس ندارم منبعشون منبعی باشه که همه استفاده می کنن و یه منبع ایرانی باشه بیشتر دوس دارم پست هام چند منبع و حتما یه منبع خارجی داشته باشه مخصوصا در انجمن اخبار وقتی خبر علمی رو میگذارم همیشه دنبال متن انگلیسی همون خبر هم میگردم و سعی میکنم لینک اون خبر انگلیسی رو هم بگذارم . چون دوست ندارم تاپیک ها رو در چند پست ادامه بدم همه رو در یک پست میدم بخاطر همین طولانی میشه البته چند بار دایانلای عزیز گفتن پست های طولانی رو تکه تکه بگذارم منتها من یکم کوتاهی کردم
از این به بعد سعی می کنم تاپیک ها کوتاه تر باشن .
در مورد نخوندن پست ها : حق با شماست
بیشتر پست های طولانی رو فقط تا حدی میخونم البته بهتر بگم نگاه می کنم که بدونم حرف زشت یا مشکلی نداشته باشه که خلاف قوانین باشه و این بیشتر در پست های طولانی صدق می کنه چون وقتم رو به خوندن کامل یه متن طولانی نمیگذارم :31:
درباره مخاطب ها
در این فروم افراد مختلفی هستن که سلیقه های مختلف دارن
مثلا اگه بنده یه تاپیک تو متفرقه بزنم که درباره ازدواج یا همچین چیزی باشه بیشتر کاربرا و مهمان ها حتما میخونن و نظر میدن اما من دوس دارم پستی بدم که اگه یک نفر هم فقط بخونه ارزش داشته باشه
با شناختی که از کاربرا دارم میدونم که هر کدوم چه سلیقه ایی دارن مثلا میدونم که وقتی تو متفرقه این پست رو میدم تنها کسی که بخونه ساویز عزیز یا بارلوک محترم هست و کس دیگه ایی هم نظر نخواهد داد ولی همین که ساویز میخونه و درست هم میخونه و نظر خوب هم میده برای من کافیه .
من به پست هایی که میدم حساسیت بیشتری دارم تا به تعداد خواننده پست .
قربانت
در ضمن ما زمین خورده شما هستیم :11:
Mahdi Hero
23-12-2007, 15:06
يکی از بچه هايه گله سايت همينو ميتونم بگم
eMerald1
23-12-2007, 15:17
وای وای بی بی خان اینقده معروف بودی و من نمی دونستم؟
خوب نقدت میکنم:
چرا اینقدر معروفی؟
چه معنی داره آدم اینقدر معروف باشه؟
اصلا چرا تو اینقدر معروف شدی؟
چیکار کردی که معروف شدی؟
چرا معروف شدی؟
دی
کلا باهاتون شوخی کردم:)
bb يك كاربر خيلي مفيده. مقاله هايي كه توي انجمن علمي ميذاره خيلي عاليه.قبلا اينجا خيلي فعاليت ميكرد ولي
ديگه نمياد يا خيلي كم. فعال،مفيد،خونسرد :20: حيف آواتارش مثل عسل بانو نيست كه گير بدم:20:
Aminzikzak
23-12-2007, 18:26
سلام بی بی ... خوبی؟
چون وقت ندارم فعلا همینو بگم (مطالبش مفیده ولی حیف که کسی قدر نمیدونه)
سر فرصت میاد مینقدمت ...
قربانت ...
يکی از بچه هايه گله سايت همينو ميتونم بگم
ممنون از شما
شما خودت گلی :11:
وای وای بی بی خان اینقده معروف بودی و من نمی دونستم؟
خوب نقدت میکنم:
چرا اینقدر معروفی؟
چه معنی داره آدم اینقدر معروف باشه؟
اصلا چرا تو اینقدر معروف شدی؟
چیکار کردی که معروف شدی؟
چرا معروف شدی؟
دی
کلا باهاتون شوخی کردم:)
خب شاید به خاطر اینکه با هر کس مثل خودش هستم :31:
bb يك كاربر خيلي مفيده. مقاله هايي كه توي انجمن علمي ميذاره خيلي عاليه.قبلا اينجا خيلي فعاليت ميكرد ولي
ديگه نمياد يا خيلي كم. فعال،مفيد،خونسرد :20: حيف آواتارش مثل عسل بانو نيست كه گير بدم:20:
خب اسیر درس و مشق و امتحاناتیم دیگه
تازه میخوام این زمان اومدن رو هم کمتر کنم ( اگه این اعتیاد بگذاره :31:)
ممنون :11:
سلام بی بی ... خوبی؟
چون وقت ندارم فعلا همینو بگم (مطالبش مفیده ولی حیف که کسی قدر نمیدونه)
سر فرصت میاد مینقدمت ...
قربانت ...
ممنون
لطف داری :11:
::::::::::
من نمیدونم تو قواین صفحه اول نوشته شده هر روز به یک پست به هر انتقاد و به منم گفتن که 5 نفر 5 نفر پاسخ بدم .
نمیدونم الان اشکالی نداره که من اینجوری دارم جواب میدم ؟ :20:
با سپاس :11:
بی بی که نقد ندارههههههههههههه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماچش کنید تولدشو تبریک بگید واسه اینکه بیکار نمونیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایی بی بی جونم تولدت مبارک ایشالا همیشه اینجوری بدون نقد باقی بمونی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
23-12-2007, 23:19
مهندس روزي يكبار ميتوانيد جواب بدهيد.يعني چه 100 تا چه 1 پست.فقط يكبار در روز.
بي بي منو ياد اون شعر معروف مياندازه كه: بي بي نبودي كه ببيني بي بي بي شدي
سلام
منم شخصا چیزی جز تعریف از شما ندارم
با فعالیت چشمگیر شما در زمینه علمی و کمکی که به دیگران می کنی چیزی جز خوبی نمی شه ازت گفت
بابت تمام مطالب مفیدت ممنونم
(در ضمن به جز اینا واقعا اقایی)
سلام... این شعر رو کی گفته اونوقت؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پسر گل با معلومات بالا
عاشق زمین شناسی.
تاپیکهای تاریخیش منو کشته.
یک مدت زده بود تو کار زیر خاکی و تاپیکهای قدیمی رو میاورد بالا و خیلی ها رو سرگرم میکرد.
لیست چند تا سایت بهم داده هنوز نتونستم همش رو ببینم از بس که پربار هستند.
تو چند تا تاپیک هم دیدم که با بعضی کاربرها اختلاف سلیقه داشته ولی هیچ توهینی نکرده ولی چنان محکم و با ارائه مدرک جواب طرف رو داده که طرف دیگه بیخیال انجمن شده.
اینها همش تعریف بود.میخواستم یک کم هم نقدش کنم چیزی پیدا نکردم تا بهش گیر بدم.
mehdi_vsgh
24-12-2007, 16:21
خوب میرسیم به نقد bb:8:
دیروز تو مسنجر تهدیدش کردم که میام نقدت میکنم اونم گفت که بیا.....
آقا ما تا به حال نامردتر از این bb ندیده بودیم.....
نامرد هرچی ازش میخوایم برامون انجام میده
تا به حال شونصد بار ازش ف ی ل شکن خواستم سه سوته سیصدتا سایت برام معرفی کرده:21:
هر وقت مقاله ازش میخوام فرتی برامون نهصد وبیست و دوتا مقاله ردیف میکنه:21:
آخه یه آدم چقدر میتونه نامرد باشه؟؟؟:21:
ما که نوکرشیم در بست
اما برای اینکه نقدم تندتر بشه یه عکس میزارم حدس بزنید کیه؟ (چقدر هم به اواتارش میخوره)
pedram_ashena
24-12-2007, 17:47
دوستان لطفا بچه مردم را مسخره نكنيد.هدف تايپيك چيز ديگري است.مثلا با گذاشتن تصوير ايشان چه ميخواهيد بگيد؟؟ميخواهيد بگيد چشم ورقلمبيده است؟پيشوني بيلبورده؟موهاش بع بعيه؟نگيد عزيزان من نگيد به خدا اين حركات زشته
در شان شما نيست
البته من هدفم فقط ارشاد بود و لاغير
بي بي عزيز خاطر آور دوران خوش بي بي بي بيب است براي من
=================
يكخورده هم نقد منفي بگيد البته اگر بهتون برنميخوره.
الكي هم نگيد نقد نداره و ... مثلا تا حالا متوجه شديد لكنت زبان دارد؟؟؟يك نقد منفي.كف پاش هم صافه
V A H I D
24-12-2007, 20:23
من زیاد با هاشون برخورد نداشتم ولی تیکه هایی می ندازه رو دیدم ...
V A H I D
24-12-2007, 20:26
تا به حال شونصد بار ازش ف ی ل شکن خواستم سه سوته سیصدتا سایت برام معرفی کرده:21:
ما که نوکرشیم در بست
اما برای اینکه نقدم تندتر بشه یه عکس میزارم حدس بزنید کیه؟ (چقدر هم به اواتارش میخوره)
[
پس عجب ادم نا مردی هست ما نمی دونستیم :27::31:
حالا من عضو جديد هستم :31: ولي قبلا با bb بودم :11:
bb واقعا يكي از فعال ترين اعضاي فروم هستش ،
سعي ميكنه تو خيلي از بحث ها شركت كنه !
فقط مطلب دادن واسش مهم نيست!
در صورت امكان حتما درخواست هاي ديگران رو جواب ميده!
بچه ي شوخي هم هست! :10:
با همه دوسته!
كارش تو انجمن واقعا عاليه !
من كه واقعا به عنوان يه عضو حرفه اي ميشناسمش :11:
واقعا جاي تقدير داره!
24-12-2007, 22:23
بی بی یکی از کاربرای نمونه و فعال
من خودم تاپیکاشو خیلی دوست دارم:31:
بعضیاشون که خیلی عالین
ممنون از زحمتایی که می کشی
فعلا همینا:46:
بی بی که نقد ندارههههههههههههه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماچش کنید تولدشو تبریک بگید واسه اینکه بیکار نمونیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایی بی بی جونم تولدت مبارک ایشالا همیشه اینجوری بدون نقد باقی بمونی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از لطفت :11:
همچین بی نقد هم نیستیم ها :31:
مهندس روزي يكبار ميتوانيد جواب بدهيد.يعني چه 100 تا چه 1 پست.فقط يكبار در روز.
چشم همینکار رو می کنیم :11:
راستی این شعر از کیه ؟:31:
سلام
منم شخصا چیزی جز تعریف از شما ندارم
با فعالیت چشمگیر شما در زمینه علمی و کمکی که به دیگران می کنی چیزی جز خوبی نمی شه ازت گفت
بابت تمام مطالب مفیدت ممنونم
(در ضمن به جز اینا واقعا اقایی)
ممنون دوست عزیز :11:
به هر حال ما تو این فروم عضو شدیم که با هم تبادل اطلاعات کنیم
باید از هم چیز یاد بگیریم :31:
سلام... این شعر رو کی گفته اونوقت؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم سئواله :31:
عاشق زمین شناسی.
یک مدت زده بود تو کار زیر خاکی و تاپیکهای قدیمی رو میاورد بالا و خیلی ها رو سرگرم میکرد.
تو چند تا تاپیک هم دیدم که با بعضی کاربرها اختلاف سلیقه داشته ولی هیچ توهینی نکرده ولی چنان محکم و با ارائه مدرک جواب طرف رو داده که طرف دیگه بیخیال انجمن شده.
ممنون ازت :11:
به هر حال هر کس سلیقه و اعتقادی برای خودش داره و هیچ کس هم صد در صد حق نیست و حقیقت رو نمیگه چون به نوعی هیچ کدوم ما کامل نیستیم
من خودم هزار و یک جور مشکل دارم و از خیلی نظر ها باید تقویت بشم و خیلی چیزها رو هم باید کلا از بین ببرم
به نظر من هر کسی تا جایی که به اعتقادات دیگری توهین نکرده میتونه نظرات و اعتقادات خودش رو بیان کنه .
امیدوارم بتونم بیشتر و بهتر فعالیت کنم تا کسی هم از دستم دلخور نباشه .
لیست سایت ها هم قابلی نداشت :46:
قربانت :11:
ما که نوکرشیم در بست
شما آقایی و سرور ما
و هر چی هم که دادیم و خواستید و گرفتید وظیفه من بوده و من وقتی با کسی دوست بشم جونم رو هم میدم :46:
هر چی باشه ما مردم آذربایجان سخت با دیگران دوست میشیم ولی وقتی دوست شدیم تا آخرش پاش وا می ایستیم :31:
البته ای کاش یکم انتقادات بیشتر میکردی زیادی تاپیک یه جوریه :13:
دوستان لطفا بچه مردم را مسخره نكنيد.هدف تايپيك چيز ديگري است.مثلا با گذاشتن تصوير ايشان چه ميخواهيد بگيد؟؟ميخواهيد بگيد چشم ورقلمبيده است؟پيشوني بيلبورده؟موهاش بع بعيه؟نگيد عزيزان من نگيد به خدا اين حركات زشته
در شان شما نيست
البته من هدفم فقط ارشاد بود و لاغير
بي بي عزيز خاطر آور دوران خوش بي بي بي بيب است براي من
=================
يكخورده هم نقد منفي بگيد البته اگر بهتون برنميخوره.
الكي هم نگيد نقد نداره و ... مثلا تا حالا متوجه شديد لكنت زبان دارد؟؟؟يك نقد منفي.كف پاش هم صافه
عکس به اون خوشگلی :13:
البته لکنت زبان ندارم و کف پام هم صاف نیست ولی میتونم کچل باشم :31:
خب من داره یواش یواش حوصله ام سر میره :31:
یکی بیاد ما رو تخریب کنه :31:
خسته شدیم :31:
من زیاد با هاشون برخورد نداشتم ولی تیکه هایی می ندازه رو دیدم ...
پس عجب ادم نا مردی هست ما نمی دونستیم :27::31:
کاش در مورد تیکه هایی که انداختم نظر میدادید :11:
آره خیلی نامردم :دی
حالا من عضو جديد هستم :31: ولي قبلا با bb بودم :11:
bb واقعا يكي از فعال ترين اعضاي فروم هستش ،
سعي ميكنه تو خيلي از بحث ها شركت كنه !
فقط مطلب دادن واسش مهم نيست!
در صورت امكان حتما درخواست هاي ديگران رو جواب ميده!
بچه ي شوخي هم هست! :10:
با همه دوسته!
كارش تو انجمن واقعا عاليه !
من كه واقعا به عنوان يه عضو حرفه اي ميشناسمش :11:
واقعا جاي تقدير داره!
شما رو تازه می بینم
چه جوری قبلا با من بودی ؟:18:
چرا درخواست ها رو جواب میدم و در بحث ها شرکت می کنم ؟:
خب شاید بخاطر اینکه بیشتر دوست دارم حالت گفتگو بین اعضا برقرار باشه و اینجور نباشه که 90% مطالب رو از اینور و اونور کپی بگیریم بگذاریم که البته متاسفانه بیشتر هم اینجوریه و مطالب بیشتر کپی شده از جاهای دیگه هستن .
و یکی از اهدافی که باعث شد اینجا عضو بشم این بود که با عقاید دیگران آشنا بشم و یک جوری با سلیقه ها و اعتقادات بقیه آشنا بشم و به نوعی خودم رو کاملتر کنم . اگه دقت کنید من بیشتر در تاپیک هایی که دینی و تاریخی و مسائل عشق و عرفان و فلسفه هستن شرکت می کنم با اینکه در هیچ کدوم تخصص ندارم . پست میدم و به نوعی میخوام چیزی رو بکشم بیرون .
الحمدالله موفق هم بودم خیلی چیزا در من تغییر کرد و خیلی چیزها رو هم از دست دادم ( متاسفانه ) ولی تجربه خوبی بوده و خیلی چزا یاد گرفتم هر چند شاید به بن شدن برخی و اخطار گرفتن خودم هم ختم شده .
بی بی یکی از کاربرای نمونه و فعال
من خودم تاپیکاشو خیلی دوست دارم:31:
بعضیاشون که خیلی عالین
ممنون از زحمتایی که می کشی
فعلا همینا:46:
زیاد هم خوب نیستم ها:31:
شما خودت یکی از افرادی هستی که ست هات فوق العاده است .
bb جان خوب گفتم كه قبلا بودم ، حالا بهت ميگم كيم:11:
سلام
در این ساعات شب می نگرم که سعید عزیز در حال نقد شدنه!!
چه جالب درست در روز تولد قرارشد نقد هم بشوی
بذار به حساب کادوی تولد:27:
ایشان مرد خبر واطلاع رسانی از نوع علمی وتاریخی وفرهنگی وهنری و..از نوع درجه یک هستند.:20:
بسیاری از افراد از تاپیک هاش استفاده میکنند.
همه جور مطلبی رو میتونید در پست هاش برای هر سلیقه ای پیدا کنید.
بعضی هاش واقعا حرفندارندوخوشبختانه همچنان به این روند با شوری بیشتر ادامه میدهند.جای خوشحالی داره.
این ها رو گفتم که دریابد پست های خوبش رو دنبال میکنیم وممنونش هستیم.:11:
خوب پس چرا هی میگی نقد منفی؟؟؟
خودت بگو چیکار کردی ازت نقد منفی داشته باشیم.:19:
در فرومهای موازی به روایت جهان های موازی
در مسنجر تنها یک سعید وجود داره که اخبار جهان رو مخابره میکنه:27:
چند روز چند روز که به مسنجرم سر میزنم وبه ارشیو رجوع میکنم از اطلاعات روز ودیروز و..باخبر میشوم.:18:
میرسیم به چند مورد
مورداول اینکه بهتره تاپیک هایی روکه مخاطبشون عام هستند ومطلب طوری هست که برای همه طیفی می تونه جالب باشه رو بیشتر کنه!!اگه دقت کنی می بینی این طور تاپیک هات پرطرفدار تر هستند.درعین حال فعالیت تخصصی مربوط به رشته قشنگت خیلی خوبه برای یکی از اشنایان از پست های زمین شناسیت استفاده کردم بدون نیاز به هیچ گونه سرچی همه چیز در همین انجمن یافت میشد.:11::دی
مورد دوم هرکی بهت گفت اسپم نزن به حرفش گوش نده:21:از نسل سوخته الان چند نفر زندن؟؟:41:
مورد سوم
من واقعا خیلی خجالتی هستم
وقتی یه دختر می بینم اصلا از هوش میرم
مخصوصا اگه تو لیستم باشه
یه خورده کمتر نبش قبر کن:27:
این طور که در مسنجر فعالی باید روزی به طور میانگین 5-6بار از هوش بری!!
بیشتر مراقب خودت باش@@@
ممنون :40:
DaRiOuShJh
25-12-2007, 02:08
ایول
پس چرا من ندیدم که بی بی رو گزاشتین وسط هی نقد میکنید؟
عیب نداره هنوز دیر نشده
منم یه نقده خیلی خیلی منفی داشتم!؟ البته ببخشید ها در مورده شخصیته!
چه طور میشه شخصیته یه نفر یه طوری باشه که همش تاپیک ها و پست هایه مفید بده؟؟! هان؟
آخه هر جور فکر میکنم نمیشه
تازشم عاشقه رشتش هم هست!
به نظره من همه یه اینها نکاته منفی هست
-------------------------------------------------
بی بی جان واقعا این انجمن به شما و امثاله شما خیلی احتیاج داره
امیدورام پیشه ما همچنان بمونی
سلام
عاشق زمین شناسی.
دقیقا همین طوری هستش ، البته من تاپیکهای تاریخیش رو خوندم و می دونم خیلی عاشق
کشورش ایران هست ، من که نقصی ندیدم که بخواهم نقدش کنم (همون نسیه بهتره:31::27: )
اطلاعات خوب و مفیدی را منتقل می کنه و من همین جا ، ازش تشکر می کنم و امیدوارم سعید
جان ، همیشه موفق باشی :11::40:
احسان
بای
Farshadd
25-12-2007, 15:46
واقعا گله.
یادش به خیر اول که تازه نام کاربریش رو دیدم فکر کردم دختره. دیدم نه داش سعیدمون داش سعیدمونه:46:.
من که یه بدی ازش ندیدم. :11:
bb خداييش بچه گلي ، سرش تو كار خودشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك هاش كه هميشه مفيد بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif
به جان خودم چيزي بعنوان نقد بذهنم نميرسه وگرنه حتما عنوان ميكردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
bb جان خوب گفتم كه قبلا بودم ، حالا بهت ميگم كيم:11:
منتظرم :31:
البته همین جوریش هم که نگفتی من قبولت دارم و امدوارم موفق باشی :11:
Zokoo
سلام
سلام عزیز
در این ساعات شب می نگرم که سعید عزیز در حال نقد شدنه!!
چه میشه کرد ؟:31:
چه جالب درست در روز تولد قرارشد نقد هم بشوی
از قربان تا غدیر به این میگن دیگه :31:
بذار به حساب کادوی تولد:27:
:46:
ایشان مرد خبر واطلاع رسانی از نوع علمی وتاریخی وفرهنگی وهنری و..از نوع درجه یک هستند.:20:
وظیفه هست :20:
بسیاری از افراد از تاپیک هاش استفاده میکنند.
امیدوارم واقعا مفید بوده باشه :20:
همه جور مطلبی رو میتونید در پست هاش برای هر سلیقه ای پیدا کنید.
:20:
بعضی هاش واقعا حرف ندارندوخوشبختانه همچنان به این روند با شوری بیشتر ادامه میدهند.جای خوشحالی داره.
امیدوارم بتونم بیشتر مفید باشم ( البته با کمک شما ) :20:
این ها رو گفتم که دریابد پست های خوبش رو دنبال میکنیم وممنونش هستیم.:11:
خوب پس چرا هی میگی نقد منفی؟؟؟
خب عزیز جون از بس مثبت نقد کردن
هنودنه رفت به زیر بغلمان :31:
خودت بگو چیکار کردی ازت نقد منفی داشته باشیم.:19:
خب فکر کنم بهتر باشه یکم رو پست های من دقت کنید
به هر حال من چند مدل پست تو انجمن های مختلف دادم که با هم فرق دارن
مثلا تو خود متفرقه چند نوع پست دارم که هر کدوم ویژگی های خاصی دارن و من دوست دارم شما این پست ها رو با هم مقایسه کنید و بگید چه نوع پست هایی واقعا بهتر بودند .
خیلی دوست دارم مو رو از ماست بکشید بیرون
من نشستم اینجا که شما بیشتر نکات منفی رو پیدا کنید و بگید .
در فرومهای موازی به روایت جهان های موازی
البته ما هر چه داریم از سایه پی سی است :46:
در مسنجر تنها یک سعید وجود داره که اخبار جهان رو مخابره میکنه:27:
قابلی نداره
چند روز چند روز که به مسنجرم سر میزنم وبه ارشیو رجوع میکنم از اطلاعات روز ودیروز و..باخبر میشوم.:18:
میرسیم به چند مورد
مورداول اینکه بهتره تاپیک هایی روکه مخاطبشون عام هستند ومطلب طوری هست که برای همه طیفی می تونه جالب باشه رو بیشتر کنه!!اگه دقت کنی می بینی این طور تاپیک هات پرطرفدار تر هستند.درعین حال فعالیت تخصصی مربوط به رشته قشنگت خیلی خوبه برای یکی از اشنایان از پست های زمین شناسیت استفاده کردم بدون نیاز به هیچ گونه سرچی همه چیز در همین انجمن یافت میشد.:11::دی
به روی چشم
امیدوار هستم که بتونم بهتر از قبل باشم
البته سعی می کنم از این به بعد بیشتر در زمینه رشته خودم فعالیت کنم .
مورد دوم هرکی بهت گفت اسپم نزن به حرفش گوش نده:21:از نسل سوخته الان چند نفر زندن؟؟:41:
ای بابا خوب اسپم های ما رو میاری بالا ها :31:
چشم کمتر اسپم می کنیم :31:
مورد سوم
یه خورده کمتر نبش قبر کن:27:
این طور که در مسنجر فعالی باید روزی به طور میانگین 5-6بار از هوش بری!!
بیشتر مراقب خودت باش@@@
ممنون :40:
برعکس اسپمی که اینجا نشونش دادی
من 99% وقتم رو تو اینترنت در فروم هستم و مسنجرم هم همیشه بازه و بیکار
دوستان هر وقت کاری دارن سراغم میان و بخاطر همین همیشه آنلاین هستم :31:
ممنون از اینکه اومدی
ایول
پس چرا من ندیدم که بی بی رو گزاشتین وسط هی نقد میکنید؟
عیب نداره هنوز دیر نشده
منم یه نقده خیلی خیلی منفی داشتم!؟ البته ببخشید ها در مورده شخصیته!
چه طور میشه شخصیته یه نفر یه طوری باشه که همش تاپیک ها و پست هایه مفید بده؟؟! هان؟
آخه هر جور فکر میکنم نمیشه
تازشم عاشقه رشتش هم هست!
به نظره من همه یه اینها نکاته منفی هست
-------------------------------------------------
بی بی جان واقعا این انجمن به شما و امثاله شما خیلی احتیاج داره
امیدورام پیشه ما همچنان بمونی
در مورد سئوالت باید بگم خیلی های دیگه هم در این انجمن هستن که مفیدن و واقعا بهتر از من فعالیت می کنن
سلام
دقیقا همین طوری هستش ، البته من تاپیکهای تاریخیش رو خوندم و می دونم خیلی عاشق
کشورش ایران هست ، من که نقصی ندیدم که بخواهم نقدش کنم (همون نسیه بهتره:31::27: )
اطلاعات خوب و مفیدی را منتقل می کنه و من همین جا ، ازش تشکر می کنم و امیدوارم سعید
جان ، همیشه موفق باشی :11::40:
احسان
بای
ممنون احسان جون :11:
نسیه هم قبوله :31:
واقعا گله.
یادش به خیر اول که تازه نام کاربریش رو دیدم فکر کردم دختره. دیدم نه داش سعیدمون داش سعیدمونه:46:.
من که یه بدی ازش ندیدم. :11:
ممنون
شما لطف داری :11:
bb خداييش بچه گلي ، سرش تو كار خودشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك هاش كه هميشه مفيد بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif
به جان خودم چيزي بعنوان نقد بذهنم نميرسه وگرنه حتما عنوان ميكردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
سلام ووکمن جون
شما خودت گلی از ما گلتری :31:
تاپیک های من بدون شما ارزش ندارن :46:
قربانت بابت همه چی :11:
geologist-asghar
25-12-2007, 22:10
با سلام خدمت همه دوستان. من خیلی وقته ثبت نام کردم ولی تا حالا توفیق نشده توی بحث ها و ... شرکت کنم. اما این بار دیدم بحث نقد دوست خوبم اقا سعیده لیکن وظیفه دونستم که یه عرض ادبی بکنم. نمیدونم شما ها تا چه حد اقا سعید ما رو می شناسین از نزدیک یا دور نمیدونم ولی من سه ساله که توی دانشگاه همکلاسیه ایشون هستم و دارم از اطلاعات بسیار مفیدشون هم در زمینه درسیه خودمون هم موارد دیگه بهره میبرم. اقا سعید گل ما بسیار شوخ طبع و خوش اخلاق تشریف دارن البته نا گفته نمونه که بسیار بسیار فرد مودب و متشخصی هستن و همیشه رعایت حال دوستان و اطرافیانشون رو دارن. اقا سعید در بیشتر زمینه های علمی اطلاعات بسیار مفید و بروزی رو دارن. اهل شعر و ادب هم که هستن ولی در رابطه با رشته تخصصی خودمون یعنی زمین شناسی بسیار فعال هستن و در این زمینه همیشه اطلاعات تازه ای دارن و در امر تحقیق و پژوهش و عملیات صحرایی نیز بسیار فعال و کوشا هستن. خلاصه عنصر اصلی و بسیار مفید دانشکده هستن. وصف روحیات عالی و کارهای ایشون در این صفحات نمیگنجه. برای اقا سعید گل که دو ترم بعد هم میشه اقا مهندس ارزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.. به امید روزی که ایشون رو در مقطع کارشناسی ارشد و بعد هم به سلامتی در مقطع دکترا ببینیم. با اجازه همه سروران... موفق باشین.
time prince
26-12-2007, 13:32
بچه خوبیه
پست هاش هم مفیده
منم ازش بدی ندیدم که نقدش کنم
با سلام خدمت همه دوستان. من خیلی وقته ثبت نام کردم ولی تا حالا توفیق نشده توی بحث ها و ... شرکت کنم. اما این بار دیدم بحث نقد دوست خوبم اقا سعیده لیکن وظیفه دونستم که یه عرض ادبی بکنم. نمیدونم شما ها تا چه حد اقا سعید ما رو می شناسین از نزدیک یا دور نمیدونم ولی من سه ساله که توی دانشگاه همکلاسیه ایشون هستم و دارم از اطلاعات بسیار مفیدشون هم در زمینه درسیه خودمون هم موارد دیگه بهره میبرم. اقا سعید گل ما بسیار شوخ طبع و خوش اخلاق تشریف دارن البته نا گفته نمونه که بسیار بسیار فرد مودب و متشخصی هستن و همیشه رعایت حال دوستان و اطرافیانشون رو دارن. اقا سعید در بیشتر زمینه های علمی اطلاعات بسیار مفید و بروزی رو دارن. اهل شعر و ادب هم که هستن ولی در رابطه با رشته تخصصی خودمون یعنی زمین شناسی بسیار فعال هستن و در این زمینه همیشه اطلاعات تازه ای دارن و در امر تحقیق و پژوهش و عملیات صحرایی نیز بسیار فعال و کوشا هستن. خلاصه عنصر اصلی و بسیار مفید دانشکده هستن. وصف روحیات عالی و کارهای ایشون در این صفحات نمیگنجه. برای اقا سعید گل که دو ترم بعد هم میشه اقا مهندس ارزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.. به امید روزی که ایشون رو در مقطع کارشناسی ارشد و بعد هم به سلامتی در مقطع دکترا ببینیم. با اجازه همه سروران... موفق باشین.
:18:
به دلیل اینکه به فروم مربوط نمیشه پاسخ نمیدهیم
بچه خوبیه
پست هاش هم مفیده
منم ازش بدی ندیدم که نقدش کنم
ممنون
شما خودت یکی از بهترین دوستای ما هستی با پست های خوب و قشنگ :11:
واقعا اگه کسی نمیخواد من رو نقد کنه
خودم خودم رو نقد کنم . اگه همه هم میخوان تعریف کنن بهتره یه هفته دیگه هم اضافی بشینم ( کیف میده ) :31:
سلام آقا سعید
ببخشید من یه نکته به ذهنم رسید اینکه شما کاربر فعال موضوعات علمی هستین توقع داریم توی انجمن ریاضی هم بیشتر حضور داشته باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
و یه نکته ای که تازه فهمیدم اینکه خیلی مهربون هستین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
همین که نشناخته می خواین واسه من هدیه بفرستین خیلی واسم ارزش داره همین بهترین شیرینیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
در ضمن خب نقد دو جوره مثبت و منفی!
معمولا عادت داریم جلو طرف نقد مثبت رو میگیم و در خفا آن کار دیگر می کند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
البته سوءبرداشت نباشه! منظورم نقد منفی بود که شما ندارین بلکه تنها یه سری نکاته کوچیکه به نظرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دیگه اینکه علت اینکه گفتم کمی خشک هستین منظورم پستاتون بود یهنی نحوه ی پست دادنتون(به خصوص در مورد موضوعات علمی!) یهنی می تونین از رنگای متنوعتری استفاده کنین البته نه اینکه دیگه رنگین کمون درست بشه.gif
همینا به ذهنم رسید، اگه نکته ی دیگه ای پیدا کردم که بعید می دونم حتما میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
DaRiOuShJh
27-12-2007, 00:35
:18:
واقعا اگه کسی نمیخواد من رو نقد کنه
خودم خودم رو نقد کنم . اگه همه هم میخوان تعریف کنن بهتره یه هفته دیگه هم اضافی بشینم ( کیف میده ) :31:
هه هه هه
تا من اینجام غم نداری
چند تا تاپیکه تکراری و بی خود بزنی یا بریم با هم اسپم سواری تمومه:21:
خودمم کمکت میکنم
هر کاری اولش سخته اینم همینطور پسته اول سخته خودت میافتی رو غلطک:27:
boy iran
27-12-2007, 09:35
والا نمیدونم چرا وقتی یکی از مربی خدمت رو میبینم یاد این bb میفتم در کل بگزریم
ولی چی............ نمیگزریم هستیم
خوب داش سعید
تاپیکهای پر محتوا که حرف نداره !+زرشک+
ما شاالله تو عمر سرچ با گوگل قرار داد چهار ساله بسته + آب زرشک +
همیشه هم عشق سنگ این حرفها بوده که اینم + مربای زرشک +
البته شوخی کردم خیلی آقائی
mehdi_vsgh
27-12-2007, 19:08
سلام
اقا این بی بی اعصاب مارو خرد کرده
هر روز شونصدتا عکس برام میفرسته منم که کنجکاوم ببینم چیه باز که میکنم میبینم عکسه. گل هست....(اخه با دایال آپ چطوری این عکسارو باز کنیم؟؟؟؟) هی بهش میگم عکس گل نفرست حرف به گوشش نمیره که نمیره
یه نقد دیگه
یه مدتی علاقه مند شده تو مسنجر برامون تقویم تاریخ میفرسته منم طبق وظیفه اینو باسه همه میفرستم خیلیا را شاکی کرده گفتم بیام بگم تا خودش متوجه بشه
Asalbanoo
27-12-2007, 20:05
سلام
با فعالیتهای ایشون در انجمن علمی اشنایی ندارم.
اما به نظرم از یک زمانی..وقت خودشون را به بهترین نحو در متفرقه صرف می کنند.تاپیکهایی که می زنند هرچندکه برخیشون به نظرم زیاد ربطی به متفرقه نداره اما جالب هستند و البته بسیار مفید.(برعکس فعالیتشون در متفرقه در یک برهه بخصوص)
به به
bb عزیز
از اون موقع که مهران چند تا از رفیق فابریک هاش رو اخراج کرد کمی depressss شده البته فکر کنم تا حالا معتاد هم شده باشه !!
نمیدونم کار و زندگی نداره ! همیشه یا توی p30 سیر میکنه یا داره از تو گوگل اطلاعات جمع میکنه برای p30 ! (شوخی)
کارش علی الخصوص توی انجمن زمین شناسی خیلی درسته . حرف نداره
یه مدت شدیدا دنبال یکی میگشت که براش آستین بالا بزنه ولی کسی رو گیر نمی آورد !(شایعه)
همیشه میخواستم مدل کیبوردش رو بپرسم ولی موقعیت جور نشده , هرچی که هست واقعا عالی بوده که تا حالا دکمه هاش تموم نشده !!!
ما که بدی ازش ندیدیم !
سلام آقا سعید
ببخشید من یه نکته به ذهنم رسید اینکه شما کاربر فعال موضوعات علمی هستین توقع داریم توی انجمن ریاضی هم بیشتر حضور داشته باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
و یه نکته ای که تازه فهمیدم اینکه خیلی مهربون هستین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
همین که نشناخته می خواین واسه من هدیه بفرستین خیلی واسم ارزش داره همین بهترین شیرینیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
در ضمن خب نقد دو جوره مثبت و منفی!
معمولا عادت داریم جلو طرف نقد مثبت رو میگیم و در خفا آن کار دیگر می کند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
البته سوءبرداشت نباشه! منظورم نقد منفی بود که شما ندارین بلکه تنها یه سری نکاته کوچیکه به نظرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دیگه اینکه علت اینکه گفتم کمی خشک هستین منظورم پستاتون بود یهنی نحوه ی پست دادنتون(به خصوص در مورد موضوعات علمی!) یهنی می تونین از رنگای متنوعتری استفاده کنین البته نه اینکه دیگه رنگین کمون درست بشه.gif
همینا به ذهنم رسید، اگه نکته ی دیگه ای پیدا کردم که بعید می دونم حتما میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دوباره سلام
در مورد شرکت در انجمن های ریاضی :
خب من چند تا پست تو این انجمن دارم منتها می دونم خیلی کم در این انجمن و انجمن الکترونیک شرکت می کنم دلیلش هم بیشتر به خاطر اینه که زیاد از این بحث ها سر در نمیارم ( یعنی ریاضیم ضعیفه ) ولی تا جایی که امکانش باشه فعالیتم رو در این انجمن ها هم بیشتر می کنم .
در مورد مهربون بودن : خب من کلا آدم حساسی هستم و پروانه ایی :31:
دوست دارم ازم خاطره خوش بمونه نه تلخ :11:
در مورد پست هام در موضوعات علمی : خب اگه دقت کرده باشین من تو انجمن متفرقه از رنگ و شکلک استفاده زیاد می کنم ولی در موضوعات علمی فکر می کنم که بحث کاملا جدیه و بهتره در اونجا از شکلک و رنگ استفاده نکنم و به نظرم اگه رنگ نوشته ها سیاه باشن برای خواننده خوندنشون راحته
ضمن اینکه بیشتر مباحث در موضعات علمی از منابع دیگه ایی هست و خیلی کم پیش میاد که من خودم وارد بحثی بشم و اگه وارد بحث بشم بیشتر سعی می کنم از رنگ آبی استفاده کنم و در پایان بحث هم از این شکلک استفاده می کنم :11:
البته سعی می کنم کمی مهربون تر بشم
هه هه هه
تا من اینجام غم نداری
چند تا تاپیکه تکراری و بی خود بزنی یا بریم با هم اسپم سواری تمومه:21:
خودمم کمکت میکنم
هر کاری اولش سخته اینم همینطور پسته اول سخته خودت میافتی رو غلطک:27:
شما آقایی و سرور :11:
والا نمیدونم چرا وقتی یکی از مربی خدمت رو میبینم یاد این bb میفتم در کل بگزریم
ولی چی............ نمیگزریم هستیم
خوب داش سعید
تاپیکهای پر محتوا که حرف نداره !+زرشک+
ما شاالله تو عمر سرچ با گوگل قرار داد چهار ساله بسته + آب زرشک +
همیشه هم عشق سنگ این حرفها بوده که اینم + مربای زرشک +
البته شوخی کردم خیلی آقائی
ممنون از شما دوست گلم :11:
سلام
اقا این بی بی اعصاب مارو خرد کرده
هر روز شونصدتا عکس برام میفرسته منم که کنجکاوم ببینم چیه باز که میکنم میبینم عکسه. گل هست....(اخه با دایال آپ چطوری این عکسارو باز کنیم؟؟؟؟) هی بهش میگم عکس گل نفرست حرف به گوشش نمیره که نمیره
یه نقد دیگه
یه مدتی علاقه مند شده تو مسنجر برامون تقویم تاریخ میفرسته منم طبق وظیفه اینو باسه همه میفرستم خیلیا را شاکی کرده گفتم بیام بگم تا خودش متوجه بشه
خب بابا من این عکسا رو برای همه سند تو آل می کنم + تقویم تاریخ
تازه تو که بعدش همون تقویم رو دوباره واسه همه میفرستی هر از گاهی هم سوتی میدی و یا ناقص ارسال :31:
نوکرتم :11:
سلام
با فعالیتهای ایشون در انجمن علمی اشنایی ندارم.
اما به نظرم از یک زمانی..وقت خودشون را به بهترین نحو در متفرقه صرف می کنند.تاپیکهایی که می زنند هرچندکه برخیشون به نظرم زیاد ربطی به متفرقه نداره اما جالب هستند و البته بسیار مفید.(برعکس فعالیتشون در متفرقه در یک برهه بخصوص)
سلام
ممنون از لطف شما
در ورد فعالیت در متفرقه :
من یکی از کاربرانی بودم که با متفرقه شروع کردم یعنی اگه دقت کنید اولین پست هایی که در فروم دادم همه مربوط به متفرقه هستن ولی به علت اینکه هفته ایی یک روز فقط میومدم به فروم تعداد پست هام در متفرقه کم بودن و هستن ولی خب جدیدا هر روز اینجا هستم ، شاید به خاطر همین بیشتر دیده میشم .
البته بیشتر وقت من در متفرقه نیست و در کل به وبگردی مشغولم .
در مورد تاپیک هایی که در متفرقه میزنم :
بیشتر تاپیک هایی هستن که در انجمن های دیگه جایی ندارن . و از نظر من موضوعات علمی نباید محدود به انجمن خاصی باشن .
در مورد فعالیت من در متفرقه در یک برهه خاص قبلا توضیح دادم
ممنون از لطف شما :11:
به به
bb عزیز
از اون موقع که مهران چند تا از رفیق فابریک هاش رو اخراج کرد کمی depressss شده البته فکر کنم تا حالا معتاد هم شده باشه !!
نمیدونم کار و زندگی نداره ! همیشه یا توی p30 سیر میکنه یا داره از تو گوگل اطلاعات جمع میکنه برای p30 ! (شوخی)
کارش علی الخصوص توی انجمن زمین شناسی خیلی درسته . حرف نداره
یه مدت شدیدا دنبال یکی میگشت که براش آستین بالا بزنه ولی کسی رو گیر نمی آورد !(شایعه)
همیشه میخواستم مدل کیبوردش رو بپرسم ولی موقعیت جور نشده , هرچی که هست واقعا عالی بوده که تا حالا دکمه هاش تموم نشده !!!
ما که بدی ازش ندیدیم !
در مورد رفیق فابریک ها و ... باید بگم همون قدر که شما با من دوستی بقیه هم با من دوست هستن
و مدتی هم هست که سرم شلوغ تر شده شاید به خاطر همین فکر می کنید دپرس هستم :31:
در مورد اینکه همیشه تو پی سی هستم : خب بیشتر اوقات چند تا فایرفاکس با هم باز هستن که من یکیشون رو برا سرچ همیشه باز می گذارم :31:
کیبوردم هم از اون کیبوردهای قدیمی هست که اگه بزنی به دیوار ، دیوار ترک بر میداره و دکمه space هم نداره یعنی شکسته :دی
قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته معذرت میخوام
چون خوابم میاد زیاد جالب پاسخ ندادم .
امیدوارم کسی ناراحت نشه
سلام بی بی خوفی
بچه ها همه جوره بهت حال دادن و نقد کردن من دیگه چیزی ندارم بگم فقط میتونم بگم که پست هات تو بخش زمین و جغرافیا خیلی عالیه ممنون
Kolubive
29-12-2007, 06:36
سلام ...
جدا از تشکر از ایشون به خاطر فعالیتهای پربارشون میخواستم بهت بگم که به هر کس قدر ظرفیتش خوبی کن ...
مخصوصا توی دنیای مجازی !
امیدوارم دوستات هم مثل خودت خوب باشن ....
ممنون که وقت میذاری .... یه مخالفت کلی هم از وجود همچین تاپیکهایی میکنم !
خوش باشین
added
وجود انجمن متفرقه با اسم سایت یا فروم به نظر من در تناقضه و خیلی به ضرر سایت کار کرده تا فایدش !
سلام بی بی خوفی
بچه ها همه جوره بهت حال دادن و نقد کردن من دیگه چیزی ندارم بگم فقط میتونم بگم که پست هات تو بخش زمین و جغرافیا خیلی عالیه ممنون
سلام
ممنون ، خوبم :31:
ممنون ، امیدوارم که تعداد کاربرای انجمن علوم زمین بیشتر بشه . :11:
سلام ...
جدا از تشکر از ایشون به خاطر فعالیتهای پربارشون میخواستم بهت بگم که به هر کس قدر ظرفیتش خوبی کن ...
مخصوصا توی دنیای مجازی !
امیدوارم دوستات هم مثل خودت خوب باشن ....
ممنون که وقت میذاری .... یه مخالفت کلی هم از وجود همچین تاپیکهایی میکنم !
خوش باشین
added
وجود انجمن متفرقه با اسم سایت یا فروم به نظر من در تناقضه و خیلی به ضرر سایت کار کرده تا فایدش !
سلام
ممنون از لطف شما :11:
البته من در مورد متفرقه حرف نمیزنم چون به من مربوط نمیشه ولی در مورد خوبی کردن به بقیه : برای من مهم نیست که کسی به کارم ارزش بده یا نده
من سعی می کنم اونجوری که باید باشم باشم و به همه تا جایی که می تونم کمک کنم
امیدوارم بقیه هم همین طور باشن
نمیدونم امروز وقت من تموم شده یا نه
البته میدونم خیلی از دوستان که من رو میشناختن اصلا این هفته نبودن که بیان و نقد کنن و از این بابت هم خیلی ناراحتم .
ولی به هر حال اگه وقتمون تموم شده بگید تا بلند شیم بریم دنبال کار و زندگی اگر هم هنوز وقت داریم برای نشستن امیدوارم دوستان دیگه مخصوصا دوستانی که بیشتر منو میشناسن واقعا بیان و انتقاد و پیشنهاد کنن
از دوستانی هم که تا اینجا قدم رنجه کردن و اومدن و از مسئولین این تاپیک پایان و پدرام ممنونم امیدوارم همشون خوشبخت بشن :31:
سلام سعید جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خوبی ؟
یه تشکر ویژه به خاطر فعالیت خوب و بسیار مفیدت اطلاعات خیلی مفیدی رو در انجمن قرار می دی و سایتایی که معرفی می کنی فوق العادست خیلی کمک می کنه !
خسته نباشی ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
30-12-2007, 11:03
خوب سعيد بايد ديگه بره
خيلي زود دير شد
لقب هم كه نداديد
نفر بعدي به زودي معرفي ميشود
سعيد پاشو ،پاشو ديگه
NOOSHIN_29
30-12-2007, 14:02
چی چی باید بره؟
سعید پانشیا...
من می خوام لقب بدم:دی
خوب بذار ببینم...اقای سرچ چطوره؟
اصلا اسمشو میذاریم سرچ اینجین..
یا شیخ السرائچ(این اخری جمع مکسر سرچ است..نشنیدی؟...خوب به من چه)
خوب بی بی عزیز چون کس دیگه ای پیشنهاد نداده مجبوری یکی از همینا رو انتخاب کنی:دی
سلام سعید جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خوبی ؟
یه تشکر ویژه به خاطر فعالیت خوب و بسیار مفیدت اطلاعات خیلی مفیدی رو در انجمن قرار می دی و سایتایی که معرفی می کنی فوق العادست خیلی کمک می کنه !
خسته نباشی ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
هر کاری که می کنم ، وظیفه است .
بازم ممنون :11:
خوب سعيد بايد ديگه بره
خيلي زود دير شد
لقب هم كه نداديد
سعيد پاشو ،پاشو ديگه
بابا هل نده
ولی من روز اول فکر کردم خیلی سخته ، خدا رو شکر همچین هندونه های آب دار و شیرینی گذاشتن زیر بغلمون که کیف کردیم :31: الانم دلمان نمیاد بلند بشیم .:27:
قربانت :11:
چی چی باید بره؟
سعید پانشیا...
من می خوام لقب بدم:دی
خوب بذار ببینم...اقای سرچ چطوره؟
اصلا اسمشو میذاریم سرچ اینجین..
یا شیخ السرائچ(این اخری جمع مکسر سرچ است..نشنیدی؟...خوب به من چه)
خوب بی بی عزیز چون کس دیگه ای پیشنهاد نداده مجبوری یکی از همینا رو انتخاب کنی:دی
خب عزیز
همون بی بی برا هفت پشتمون کافیه :31:
DaRiOuShJh
30-12-2007, 14:16
هه هه هه
ولی فک کنم peace ترین بوته یه نقد رو داشتی ها!
منم یه لقب میدم
بی بیه دو بار مثبت
راه كوير
30-12-2007, 16:05
خوب سعيد بايد ديگه بره
خيلي زود دير شد
لقب هم كه نداديد
سعيد پاشو ،پاشو ديگه
نه نه نه :46::46::46:
من كه هنوز نظرمو نگفتم :31:
سعيد از اون كاربراي بي حاشيه وگل پي سي ، به من كه توتحقيقام خيلي كمك كرده ، اخلاقشم خوبه ، دركل قبولش دارم :11:
لقبش : پدر سرچ ايران :27::27::27::27:
ممنون از شما خانم راه کویر خانم بخاطر لطفی که به این جانب نثار نمودید
سلام bb جان!
فعالیت های خوبی داری...مخصوصاً تو انجمن علمی
لقب ترشیاری فکر کنم مناسبت باشه...
یا مس سولفات 5 آبه!!!
موفق باشی!
من میگم اسمش رو بزاریم Google Earth !
چون هم رشتش زمین شناسیه! هم گوگل سرچر حرفه ایه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان....:10:
حال شما؟
اميدوارم تاپيك براي شما عزيزان مفيد بوده باشه...
ممنون از سعيد عزيز كه يك هفته ايي در خدمتشون بوديم
با توجه به اينكه امروز دوشنبه است و معرفي فرد جديد چندان مناسب نيست بنابراين دو مطلب رو خدمت شما عرض ميكنم:
1-قصد داريم بعد از نقد هر 5 نفر يك هفته را به اين كار اختصاص بدهيم كه فعاليت هاي اونا رو مجددا بررسي كنيم و ببينيم آيا نقدها موثر بوده يا نه؟:21:
اين البته در حد يك پيشنهاده لطفا دوستان نظرشون رو بفرمايند مخصوصا افرادي كه قبلا نقد شده اند چون نظر اونها در تصميم گيري ما اثر بيشتري خواهد داشت.
2-دوستاني كه مايل اند نقد شوند و البته فكر ميكنند شرايطش رو دارند مانند:فعاليت مناسب و... به بنده پ خ بدهند تا ترتيب اثر داده شود.
با تشكر:11:
پايان
ای بابا دیر رسیدیم . همه رفتن . باور کنید تو ترافیک گیر کرده بودم تازه ترافیک باز شده بود که بنزین تموم کردم :31:
خب دوستان اگه نظر خاصي ندارند هفته ي بعد 5 نفر اول ليست نقد ميشوند:
1-pedram_ashena از پست 221(صفحه23) تا پست 305(صفحه31)----->Hot title man
2-Hamed-Dehghani از پست 306(صفحه31) تا پست 351(صفحه 36)
3-Kolang از پست 352(صفحه 36) تا پست 446 (صفحه 45)
4-ya30n از پست 447(صفحه45) تا پست489(صفحه49)
5- boy iran از پست 490(صفحه49) تا پست558(صفحه56)----->مرد آپلودي
سلام دوستان....:10:
حال شما؟
اميدوارم تاپيك براي شما عزيزان مفيد بوده باشه...
ممنون از سعيد عزيز كه يك هفته ايي در خدمتشون بوديم
با توجه به اينكه امروز دوشنبه است و معرفي فرد جديد چندان مناسب نيست بنابراين دو مطلب رو خدمت شما عرض ميكنم:
1-قصد داريم بعد از نقد هر 5 نفر يك هفته را به اين كار اختصاص بدهيم كه فعاليت هاي اونا رو مجددا بررسي كنيم و ببينيم آيا نقدها موثر بوده يا نه؟:21:
اين البته در حد يك پيشنهاده لطفا دوستان نظرشون رو بفرمايند مخصوصا افرادي كه قبلا نقد شده اند چون نظر اونها در تصميم گيري ما اثر بيشتري خواهد داشت.
2-دوستاني كه مايل اند نقد شوند و البته فكر ميكنند شرايطش رو دارند مانند:فعاليت مناسب و... به بنده پ خ بدهند تا ترتيب اثر داده شود.
با تشكر:11:
پايان
سلام
عرض شود به خدمت شما که اکثر نقد دوستان رو خوندم...
فکر میکنم خود شما هم قبول داشته باشید که بعضی افراد واقعا موردی برای نقد ندارن.
بقیه ی دوستان هم به ندرت نکته ای درشون پیدا میشه...
نظر من اینه که بین معرفی دو نفر یه میان برنامه توسط خود شما اجرا بشه و به نکاتی از دوستان (به ترتیب دعوت) اشاره و به کارگیری و عدم اون رو توسط فرد مورد کنکاش قرار بدید.
اینجوری شاید سودمند تر باشه تا اینکه دوباره بخواید افراد رو نقد کنید!
مخلصیم
*PiNk PaNTHeR*
03-01-2008, 10:39
یک پیشنهاد برای تاپیک: 10-20-30-40 روش خوبی برای انتخاب سورژه نیست
(پایان عزیز رعایت میکنن اما پدرام عزیز خیر)
سلام دوستان ممنون از توجه و نظراتتون
-راستش در مورد پيشنهادهاي پيرمرد عزيز من فكر كردم اما در مورد اولي دوستان استقبال نكردند و بعد از يكي دو پست اين روند متوقف شد در مورد پيشنهاد دوم هم به جمع بندي نرسيدم ضمن اينكه ساير دوستان نظراتشون رو راجع به پيشنهاد دوم نگفتند.
-در خصوص پيشنهاد الفين عزيز هم ميشه گفت كاملا موافقم اما مشكل كمبود وقت و فرصت براي پيشنهاد جايگزين رضاي عزيزه چرا كه به شخصه فرصت اين كار رو ندارم ...مگر اينكه پدرام جان يا فرد ديگري اين مسئوليت رو بپذيره
-و ممنون از لطف *PiNk PaNTHeR* عزيز اما واقعا يكي از مشكلات ما توي اين تاپيك انتخاب نقد شونده ي هفته است چرا كه با مسائل و سختي هاي زيادي مواجه هستيم كه يه مدت ميخواستم اين قضيه رو كامل بيان كنم اما منصرف شدم بنابراين گاهي اوقات گريزي نيست.اين پيشنهاد دومم هم در اين راستاست كه مشكلات ما رو كمتر كنه
-دوست عزيز M.R.S.F.T اين پست هم كه در واقع پاسخ به درخواست شما بود.
بازم ممنون از همه تاپيك متعلق به شماست...اميدوارم براتون مفيد باشه
پايان
pedram_ashena
04-01-2008, 14:09
خوب من از سفر برگشتم.اجازه بدين پستها را بخوانم و بعد بيام حالتون را بگيرم (ببخشيد)بپرسم
راه كوير
05-01-2008, 15:29
ممنون از شما خانم راه کویر خانم بخاطر لطفی که به این جانب نثار نمودید
وا هفته پيش قراربود سعيد پاشه هنوز كه اينجاست :31: فقط ميخواستين منو هول كنين ديگه :27::27:
خواهش ميكنم سعيد جان ، گفتم يه چيزي بگم انگيزه بگيري بري سردرست :27::27::27:
pedram_ashena
05-01-2008, 18:19
خوب من يك مدت به شدت گرفتار بودم و هستم و خواهم بود براي همين كمي هيزم جهنم نقد كم شده بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان يك بار هيزم با كاميون داره مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اميدوارم فقط آتيشش پاچه خودمو نگيرم
جادوگر اعظم (اين اسميه كه من به نقد شونده اين هفته ميدهم)
بذاريد بگم اين عزيز چه فردي است:
خطرناكه
گاهي خطرناكه
بعضا خطرناك ميشه
اكثر اوقات خطريه
ممكنه خطر داشته باشه
نه حسن
خطر از بيخ گوشتون رد شده
جاده چرا باريك شده آخ ببخشيد بيش از حد جو گير شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزاريد بگم اين كاربر كيست.
ايشون دكتر و مهندس و استاد و باقلوا و همه چيز سايت هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر حدس زديد.
اگر گفتيد
چون ميدونم عمرا حدس بزنيد معرفي ميكنم
آقايان و خانمها اين كاربر محبوب كسي نميتواند باشد جز.................................pedram_ashena
احترام بگذاريد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](اين هم جو گير شده داره ميپره بالا )
اين دروغ اول اوريل بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به هيچكسي هم مربوط نيست كه بياد بگه امروز 5 آوريله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جدا از شوخي نقد شونده ما ، راستي چهاردست يادتون هست؟؟تو نيك و نيكو!! آره؟؟ اون نه ولي موشه يجورايي شبيه نقد شونده ما نيست يعني يك نكته تشابه دارند.آفرين عينك
فكر كنم متوجه شديد كي است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست بعدي معرفي ميشود به حضورتان
از اون بالا يك دانه كفتر ميايد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
05-01-2008, 18:27
زياده توضيح نميدهم
بريم سر نقد عملكرد فعاليت اخلاق و ... ايشان
كاش ميشد 2 هفته همه بن شدگان اجازه ورود داشتند(ها ها هه)
قوانين را هم در پست اول بخوانيد تا بعدا مشكلي ايجاد نشود.
در هر روز تنها يكبار نقد شونده پاسخگو هستند چه براي يك پست چه 100 پست
majid-ar
05-01-2008, 18:47
نقد اصلیم از آقا بابک رو میزارم بعد.
ولی فعلا به عنوان اولین نقد:
من یه پ خ به ایشون زدم که ایشون هیچ جوابی ندادن!
که به عنوان یه مدیر توقع داشتم حداقل یه جوابی بگیرم.
فعلا همین!
فعلا همین!
من هم همین نقد را از ایشون داشتم
البته میدونم سرشون شلوغه ولی خب حداقل توقع داشتم بعد حداقل یه هفته جوابم را بدن :5:
تو مملكت ما اونايي كه صلاحيت ندارن اون بالا نشستن
اين فروم هم يه نمونش ميشه
فکر نکنم اکانتت به فردا بکشه چون همه متفرقه را اسپم بارون کردی
البته میتونم حدس بزنم کی هستی:20:
خدا رو شکر
چند وقتیه هم ایشون کمتر به من گیر میده من هم به ایشون : دی
DaRiOuShJh
05-01-2008, 19:52
بابک جان دستت درد نکنه
تویه موسیقی که تقریبا خوب مدیریت دارید
فقط کاش یه مقدار هم به فکره "طراحی صفحات وب" بودید
مافیا جان که مسنکه هنوز داره به دوستان اجازه دسترسی میده:12:
فقط همونطور که دوستان اشاره کردن گله یه بزرگه همه جواب ندادن به پ.خ هایی هست که دوستان میفرستن
بالابودنه حجمه کاری فک نکنم به تنهایی در این مورد پاسخگو باشه!:10:
Aminzikzak
05-01-2008, 20:18
خیلی مخلصیم عمو بابک ...
نقد خاصی ندارم ... تعریفم نمیکنم چون نیازی به تعریف نداره ... ماهـــــــــــــــــــه
تو فکرتم بابک جان ...
سلام بابک جان
خوبي خوشي عزيز
داداش مشتاق ديدار ؛ قرار رو که لغووندين و ما رو از جمع با دوستان بدون بي نصيب کردين D:
يک بار خواستيم بيام ؛ البته ابر و باد و مه و خورشيد و فلک ياري نکردن !
اگر جايز باشيم عرض شود که آقـــــا
بابک عزيز بعد از اينکه مديريت ارشد رو قبول زحمت کردن وظايفشون نسبت به درجه کاربريشون رفت بالا
اين جا هم نمونه کوچيکي از يک جامعه هستش بزرگ هستش
سليقه ها و افکار و عقايد هم تا دلمون بخواد متفاوت ؛ اگر هم دوستاني نقدي رو انجام ميدن سعي کنيم که به جا باشه و فعاليت و ماهيت اصلي انجمن بعلاوه قوانين اصلي رو در نظر بگيريم و بعد علت بن شدن و به تراش رفتن تاپيک رو بخوايم !
نقدي نيست فقط رسيدگي به متفرقه به نظرم خيلي مناسب نيست
گاهي اوغات تاپيکي گزارش شده که بروبچ در حال سر و کله زدن با هم با استفاده از انواع و اقسام روش هاي جاري اين جور تاپيک ها ! بودن و چند روز بعد هم کماکان داشتن ادامه ميدادن...
البته اين مورد نادر بوده و عموميت نداشت و به نظرم تنها احتمال موجود کمبود وقت ميشه
مورد دوم که به مورد اول مربوط ميشه ، يک پيشنهاد هستش
خيلي کوتاه و مختصر...
شايد نصف بيشتر مواردي که بروبچ مشکل دارن توي متفرقه باشه ؛ رسيدگي به اين حجم تاپيک که از جون بوقلمون تا خفه کردن پيرزن هستش به نظرم يک مديريت مستقل داشته باشه ميتونه به محيط انجمن کمک کنه
انجمن موسیقی هم فوق العاده هستش و نظم و ترتیبش مثال زدنی هستش
ايشاالله موفق باشي ؛ قراري خواستيد بذاريد اعلام کنيد که با بروبچ فرمانده بشه هماهنگ کرد تا ما هم در جمعتون باشيم
هر چند ما توي خط هستيم و از نظر مرخصي موردي نيست D:
من نقد ندارم از babak سوال دارم می شه بپرسم؟
این aQoa یعنی چی؟؟؟؟؟
majid-ar
05-01-2008, 21:35
دوباره سلام.
آقا بابک برای پی سی زیاد وقت گذاشتم و زحمت کشیدن.خود من چون تجربه ادمین بودن سایت رو البته با تعداد یوزر خیلی کمتر رو داشتم میدونم که چه مسئولیت سختی دارن و ممنونم ازشون.
ولی در مورد خود ایشون و متفرقه چنتا مورد بود که میخواستم بگم:
یکی بعضی مواقع در مورد بحثای دینی میبینم که ایشون طوری حرف میزنن که واقعا من به عنوان به مسلمون اونو توهین برداشت میکنم.مثل اون جمله "صرفا یه کتاب بودن قرآن" البته عقایدشون محترم ولی فکر میکنم توی اینجا باید یکم بیشتر مراعات کنن.
اینو متوجه شدم که آدم شوخی هستن ولی بعضی مواقع واقعا سنگین صحبت میکنن.
مسئله دیگه که هم من و هم دوتا دیگه از دوستان گفتن پیغام خصوصی هست.دیگه فکر نمیکنم جواب دادن یک خطی به یه پیغام بیشتر از 30 ثانیه وقت بگیره.(به هر حال این هم جزئی از وظیفه ای هست که مدیر قبول کرده)
اما مهمترین چیزی که به نظرم میاد, نیاز متفرقه به مدیر یا همکار دیگه هست.البته این شاید نقد نباشه ولی مسئله خیلی مهمیه.چون هر کسی از هر جایی از پی سی که لجش میگیره مستقیم میاد توی متفرقه شلوغ میکنه و خب همه نتیجش رو دیدم.
در کل ببخشید اگه یه موقع جسارت کردم.این رو به عنوان کسی گفتم که پی سی ورلد رو دوست داره و حداقل روزی 2 ساعت توی این فروم هست.
*PiNk PaNTHeR*
05-01-2008, 21:37
سلام.
بابک مدیر بدی نیست... یک مشکلش سوزوندن خشک و تر با همه در بسیاری از اوقات و بعضی اوقات چیزی که با یک دیلیت پست حل میشه رو به اخطار میکشونه.
این aQoa یعنی چی؟؟؟؟؟
آکوا در فرهنگ لغات یعنی عزراییل اسپم سواران:31:
راستی بابک جان منم با اون دوست بالایی موافقم اگه متفرقه یه مدیر جداگانه داشته باشه خیلی خوب میشد و سر و سامان میگرفت
موفق باشید:46:
A r c h i
05-01-2008, 23:45
بابک عزیز یکی ازمدیرهایی هست که وقتی بهش احتیاج داری حتما هست و این واقعا به حفظ نظم فوروم خیلی کمک می کنه.
از وقتی همکار شدم ارزش کارها و زحمتهای بابک را بیشتر درک می کنم .
بابک جان خسته نباشی :11:
فعلا همین!
منم دقیقا همین نقد رو فعلا دارم:11:
eMerald1
05-01-2008, 23:59
بچه ی خوبیه
هروقت یه اتفاق مهلک میرسه مثل جیمز باند ظاهر میشه
و غفل های در و باز میکنه تاهمه خلاص بشن
جدی
خیلی جدی
ساده و بی ریا
قابل اعتماد
امید وارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی و برد بار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif برای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من حالا بعدا منقدمتون
منم تشکر می کنم که اخطار های من کم شده
البته(مشکل از من بود رفتم اصلاح تربیت درست شدم)
منم دوست دارم قضیه aQoa رو بدونم اگر میشه
به خاطر زحماتی هم که می شی ممنونم
mohammad99
06-01-2008, 01:00
سلام رییس :31:
Aminzikzak
06-01-2008, 01:46
این نقد شونده کجاست پس ؟
بابک عزیز یکی ازمدیرهایی هست که وقتی بهش احتیاج داری حتما هست و این واقعا به حفظ نظم فوروم خیلی کمک می کنه.
نه خیرم...:5:من هر وقت بابکو خواستم،گیرش نیاوردم:21: از ایرانسل بدتره...هیچ وقت در دسترس نیست!:31:
بابک جان خوبی؟ اومدمیم یه سلامی عرض کنیم...:10:هر وقت اومدی و چند تا رو جواب دادی،نقد اساسیمو می کنم...:11:
فعلا"...
فعلا همین!
من هم همین نقد را از ایشون داشتم
البته میدونم سرشون شلوغه ولی خب حداقل توقع داشتم بعد حداقل یه هفته جوابم را بدن :5:
فکر نکنم اکانتت به فردا بکشه چون همه متفرقه را اسپم بارون کردی
البته میتونم حدس بزنم کی هستی:20:
من .. من ... من ... آقا به خدا جواب میدیم از این به بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر
چند وقتیه هم ایشون کمتر به من گیر میده من هم به ایشون : دی
من یادم نمیادا گیر داده باشما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادم بنداز دوباره بریم سر بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک جان دستت درد نکنه
تویه موسیقی که تقریبا خوب مدیریت دارید
فقط کاش یه مقدار هم به فکره "طراحی صفحات وب" بودید
مافیا جان که مسنکه هنوز داره به دوستان اجازه دسترسی میده:12:
فقط همونطور که دوستان اشاره کردن گله یه بزرگه همه جواب ندادن به پ.خ هایی هست که دوستان میفرستن
بالابودنه حجمه کاری فک نکنم به تنهایی در این مورد پاسخگو باشه!:10:
مسنکه یعنی چی ؟ فحش دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فکرش هستم . منظورت رو برام باز کن که به چیش بفکرم ؟
خیلی مخلصیم عمو بابک ...
نقد خاصی ندارم ... تعریفم نمیکنم چون نیازی به تعریف نداره ... ماهـــــــــــــــــــه
تو فکرتم بابک جان ...
ماه خودتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابک جان
خوبي خوشي عزيز
داداش مشتاق ديدار ؛ قرار رو که لغووندين و ما رو از جمع با دوستان بدون بي نصيب کردين D:
يک بار خواستيم بيام ؛ البته ابر و باد و مه و خورشيد و فلک ياري نکردن !
اگر جايز باشيم عرض شود که آقـــــا
بابک عزيز بعد از اينکه مديريت ارشد رو قبول زحمت کردن وظايفشون نسبت به درجه کاربريشون رفت بالا
اين جا هم نمونه کوچيکي از يک جامعه هستش بزرگ هستش
سليقه ها و افکار و عقايد هم تا دلمون بخواد متفاوت ؛ اگر هم دوستاني نقدي رو انجام ميدن سعي کنيم که به جا باشه و فعاليت و ماهيت اصلي انجمن بعلاوه قوانين اصلي رو در نظر بگيريم و بعد علت بن شدن و به تراش رفتن تاپيک رو بخوايم !
نقدي نيست فقط رسيدگي به متفرقه به نظرم خيلي مناسب نيست
گاهي اوغات تاپيکي گزارش شده که بروبچ در حال سر و کله زدن با هم با استفاده از انواع و اقسام روش هاي جاري اين جور تاپيک ها ! بودن و چند روز بعد هم کماکان داشتن ادامه ميدادن...
البته اين مورد نادر بوده و عموميت نداشت و به نظرم تنها احتمال موجود کمبود وقت ميشه
مورد دوم که به مورد اول مربوط ميشه ، يک پيشنهاد هستش
خيلي کوتاه و مختصر...
شايد نصف بيشتر مواردي که بروبچ مشکل دارن توي متفرقه باشه ؛ رسيدگي به اين حجم تاپيک که از جون بوقلمون تا خفه کردن پيرزن هستش به نظرم يک مديريت مستقل داشته باشه ميتونه به محيط انجمن کمک کنه
انجمن موسیقی هم فوق العاده هستش و نظم و ترتیبش مثال زدنی هستش
ايشاالله موفق باشي ؛ قراري خواستيد بذاريد اعلام کنيد که با بروبچ فرمانده بشه هماهنگ کرد تا ما هم در جمعتون باشيم
هر چند ما توي خط هستيم و از نظر مرخصي موردي نيست D:
و علیک سلام باز یادم رفت (ویرایشیدم )
من اگه میدونستم هوا اینطوری میمونه نمیلغویدم . حالا باید زیر برف بریم قرار
راستش من مدیر متفرقه نیستم . من صرفا در زمان غیبت مافیا جان جای ایشون فعالیت کردم . در کل من واقعا نمیرسم همه تاپیک ها رو ببینم . علاوه بر اینکه ترجیح میدم وقت بیشتری رو برای باقی انجمن ها بزارم . ( و کمی هم برای یاد گرفتنم و پیگیری علایقم در انجمن )
هنوز فردی که بتونه از عهده متفرقه بر بیاد رو نیافتیم . کسی که حاضر بشه پیه همه حاشیه های اونجا رو بخره بجونش . کلا وقتی نگاه کنی که هر 3 نفری که دست داشتن در مدیریت متفرقه امین مافیا و من تا چه حد مورد حمله قرار گرفتیم متوجه دشواری کار میشی ( که هستی )
این aQoa یعنی چی؟؟؟؟؟
نقد نداره ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آکوآ یک یوزر نیم تعریف شده است در این انجمن تا هر زمان هر یک از اعضای تیم مدیریت به هر شکل تاپیک یا پستی رو ویرایش ( تراش + حذف + جابجا + تغییر نوشته و ... ) میکنند برای نویسنده گزارشی میفرسته تا در جریان موضوع قرار بگیره .
راه كوير
06-01-2008, 10:49
سلام :31:
بابك عزيز :11:
والاعرضم به حضورتون برخلاف بقيه من هروقت پ خ دادم سوالي داشتم ياتوضيحي خواستم عمرا" بدون جواب مونده باشم ، توضيحاتش هم هميشه دقيق بهم ميداد !:11:
مدير جدي وتوانايي با رفتار قابل ستايش ، وحضور مداوم درعرصه جنايت نه ببخشيد اشتباه شد خلاف :27:
دركل خارج از شوخي وتمجيد اين حرفا لياقت مديرارشد داره :11:
دوباره سلام.
آقا بابک برای پی سی زیاد وقت گذاشتم و زحمت کشیدن.خود من چون تجربه ادمین بودن سایت رو البته با تعداد یوزر خیلی کمتر رو داشتم میدونم که چه مسئولیت سختی دارن و ممنونم ازشون.
ولی در مورد خود ایشون و متفرقه چنتا مورد بود که میخواستم بگم:
یکی بعضی مواقع در مورد بحثای دینی میبینم که ایشون طوری حرف میزنن که واقعا من به عنوان به مسلمون اونو توهین برداشت میکنم.مثل اون جمله "صرفا یه کتاب بودن قرآن" البته عقایدشون محترم ولی فکر میکنم توی اینجا باید یکم بیشتر مراعات کنن.
اینو متوجه شدم که آدم شوخی هستن ولی بعضی مواقع واقعا سنگین صحبت میکنن.
مسئله دیگه که هم من و هم دوتا دیگه از دوستان گفتن پیغام خصوصی هست.دیگه فکر نمیکنم جواب دادن یک خطی به یه پیغام بیشتر از 30 ثانیه وقت بگیره.(به هر حال این هم جزئی از وظیفه ای هست که مدیر قبول کرده)
اما مهمترین چیزی که به نظرم میاد, نیاز متفرقه به مدیر یا همکار دیگه هست.البته این شاید نقد نباشه ولی مسئله خیلی مهمیه.چون هر کسی از هر جایی از پی سی که لجش میگیره مستقیم میاد توی متفرقه شلوغ میکنه و خب همه نتیجش رو دیدم.
در کل ببخشید اگه یه موقع جسارت کردم.این رو به عنوان کسی گفتم که پی سی ورلد رو دوست داره و حداقل روزی 2 ساعت توی این فروم هست.
سه باره سلام
یکی درباره اون بحث ها .
من از زمانی که این قبا ( عبا ؟ ) ی مدیری رو میثم تنمون کرد دید شخصیم رو کاملا بستم ( مشخصا درباره موارد جنجالی مثل سیاست ) حتی درباره انجمن موسیقی که مدیرش هستم سعی کردم ( تا اونجا که حواسم بوده ) از سبکی یا آهنگی طرفداری نکنم که مبادا کسی که هم عقیده با من نیست برنجه .
در هر صورت هیچ کس هیچ وقت نمیتونه همه رو راضی نگه داره . اما میتونه سعی کنه .
من از شما خواهش میکنم نه با دید یک فرد معتقد بلکه با دید یک فرد بی طرف ( مثلا فرض کنید مسیحی هستید ) به مورد نگاه کنید ایا باز هم بنظرتون میاد من توهین کردم به عقاید ؟ من اینجا نه از سیاست خاصی طرفداری میکنم نه از مرام خاصی و نه از مذهب خاصی . باز هم برسی کنید که آیا رنجش شما نتیجه نگاه خاص شما به عقیدتون نبوده ؟
شوخ بودنم اما یک سری اتفاق ها به مرور باعث احتیاط کاری من در برخورد ها شده . من در دنیای واقعی کافیه با جمعی که هستم اخت بشم که برم تو فاز مسخره بازی شوخی . جلسات رسمی که من توش شرکت میکنم زیاد دووم نمیره رسمی بودنش . اما خوب اگه تو همون جمع ها هم اذیت بشم ساکت میشم .
پیام خصوصی :
چند تا اتفاق برای پیام ها میوفته .
یکی اینکه اکثرا جواب میدم .
دو مطالبی توش مطرح میشه خارج از محدوده حتی نظر دادنه منه یا خصوصیه ( ادمین ها با هم چه نسبتی دارن ؟ ). یا مواردی که من در پی امی از بی اطلاعی خودم صحبت میکنم و طرفم مجدادا درخواستش رو تکرار میکنه . یا مواردی که یک سوال عمومی ( مثل درخواست موسیقی ) که تاپیک داره تو پی ام از من پرسیده میشه .
سوم . پی ام هایی که از من کاری میخوان . کار رو انجام میدم بدون جواب .
و چهار فراموش کاری من . پی ام رو فرضا سر کارم میخونم که شب بیام خونه و جواب بدم و یادم میره یا امروز فردا میشه .
و پنج که اصلی ترین هست سرعت پایینه خط من . همزمان 10 ها پنجرهو تب جلو من بازه . گاهی مواقع حتی یادم میره بعضی ها رو واسه چی باز کردم . جواب ÷ی ام رو میدم .و میبندمش . بعد میفهمم اکسپلورر ارور داده و اصلا جواب نرفته . صفحه ارور میاد و من نمیدونم این ارور مال کذوم تاپیک بود و میبندم .
به هر حال اینا عذر تقصیرن و من مقصر .
time prince
06-01-2008, 11:41
خیلی مدیره با حالیه :46:
ازش خوشم میاد:10:
کلا بچه با حالیه :31:
مدیریتش هم روی حساب کتابه:12:
نقد خاصی ندارم ولی:18:
فقط یک عیب بزرگ داره:37:
اونم اینکه خیلی ها ازش می ترسن:21:
:11::10::40:
منم دقیقا همین نقد رو فعلا دارم:11:
نقد تکراری لا قبلتو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بابک مدیر بدی نیست... یک مشکلش سوزوندن خشک و تر با همه در بسیاری از اوقات و بعضی اوقات چیزی که با یک دیلیت پست حل میشه رو به اخطار میکشونه.
سوزاندن خشک . تر نمیدونم والا . خودم همچین فکری نمیکنم . ممکنه منظورت تاپیک هایی باشه که یه عده خراب میکنن و تراش میشه . من تا جایی که شده با حذف پست میرم جلو تا تاپیک بمونه . اما یه جاهایی میبینم که دیگه مسیری جز تراش برای تاپیک نمونده حتی از جانب ایجاد کننده تاپیک .
هدف از اخطار تغییره . وقتی من ( مدیران ) میبینم که بار ها حذف پست تاثیری در تکرار نشدن رویه نداره مجبورم از اخطار ها استفاده کنم . چند نفر تا حالا به حذف ÷ستشون اینگونه نگاه کردن ؟
اخطار فی نفسه مشکلی نیست . ما مدیری داریم که در زمان کاربر بودنش از خود من اخطار گرفت . مهم تغییر رویه است بعد از اخطار و درک خواستگاهش و مشکلاتی که مدیر رو به اونجایی رسوند که از کارت استفاده کنه .
آکوا در فرهنگ لغات یعنی عزراییل اسپم سواران:31:
راستی بابک جان منم با اون دوست بالایی موافقم اگه متفرقه یه مدیر جداگانه داشته باشه خیلی خوب میشد و سر و سامان میگرفت
موفق باشید:46:
میگم به میثم اسم آکوا رو عوش کنه بزاره ارزاییل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدینوسیله یک مدیر با سابقه 20 سال مدیریت در ماکروسابت استخدام میگردرد . بیل گیتس در اولویت است .
آقا این تفاهم منو کشته
ممنون . یاد زبل خان بخیر .
حالا که اینجور شد همه رو همکار میگردانیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیرم...:5:من هر وقت بابکو خواستم،گیرش نیاوردم:21: از ایرانسل بدتره...هیچ وقت در دسترس نیست!:31:
بابک جان خوبی؟ اومدمیم یه سلامی عرض کنیم...:10:هر وقت اومدی و چند تا رو جواب دادی،نقد اساسیمو می کنم...:11:
فعلا"...
وای . بیا اساسی کن نقدتو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ی خوبیه
هروقت یه اتفاق مهلک میرسه مثل جیمز باند ظاهر میشه
و غفل های در و باز میکنه تاهمه خلاص بشن
جدی
خیلی جدی
ساده و بی ریا
قابل اعتماد
امید وارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی و برد بار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من حالا بعدا منقدمتون
جمیز باند شدم . کلید سازم شدم . جدی هم که هستم ساده و بی ریا هم که هستم . قابل اعتماد هم که هستم . همه با هم در یک پست . پست کامل و مفید به این میگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون شما هم موفق باشی . بنقد بعدا مرا .
منم تشکر می کنم که اخطار های من کم شده
البته(مشکل از من بود رفتم اصلاح تربیت درست شدم)
منم دوست دارم قضیه aQoa رو بدونم اگر میشه
به خاطر زحماتی هم که می شی ممنونم
منم تشکر میکنم که همراه هستی با گروه
قضیه نداره آکوا . گفتم چند پست قلبی .
سلام رییس :31:
این فحش داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نقد شونده کجاست پس ؟
در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم به میثم اسم آکوا رو عوش کنه بزاره ارزاییل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدینوسیله یک مدیر با سابقه 20 سال مدیریت در ماکروسابت استخدام میگردرد . بیل گیتس در اولویت است .
جمیز باند شدم . کلید سازم شدم . جدی هم که هستم ساده و بی ریا هم که هستم . قابل اعتماد هم که هستم . همه با هم در یک پست . پست کامل و مفید به این میگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تشکر میکنم که همراه هستی با گروه
قضیه نداره آکوا . گفتم چند پست قلبی .
این فحش داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول حالا که اومدی نقدها به سویت سرازیر میشه
الان میرم یه کتاب می نویسم در مورد شیوه نقد و میدم این زنه رولینگ چاپش کنه اسمش هم بزاره بابک پاتر
خوفه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[
جمیز باند شدم . کلید سازم شدم . جدی هم که هستم ساده و بی ریا هم که هستم . قابل اعتماد هم که هستم . همه با هم در یک پست . پست کامل و مفید به این میگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون شما هم موفق باشی . بنقد بعدا مرا . منم تشکر میکنم که همراه هستی با گروه قضیه نداره آکوا . گفتم چند پست قلبی . این فحش داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
بابک جان این گیتس دیگه عمرش تمومه از مدیرای تازه نفسه مایکروسافت استفاده کن مثل ووک من :27:
راستی یه سوال هم داشتم چرا تو انجمن بازیهای آنلاین هیچ پستی شمارش نمیشه؟
واقعا من هیچ دلیلی براش نیافیده ام اینجوری الان اونجا خیلی سوت و کوره و دیگه بچه ها دل و دماغ فعالیت تو اونجا ندارن
یه چند تا دیگه هم بزار فکر کنم ازت باگ پیدا کنم
اینم باگها البته این باگ نه اون باگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل موفق باشی :46:
جزء منطقی ترین و باحالترین مدیرایی که یه فروم میتونه داشته باش(چاپلوسی نیست به جان خودم!)
فقط یه موقع هایی تمهیدات امنیتی-تربیتی ایشون یه ذره شدیده!
Marshal_Kolubive
06-01-2008, 12:52
سلام
بابک عزیز در چارچوب قوانین سایت واقعا عالی کرده و هر کسی نقدی داشته باشه واقعا نامنصفانه هستش ....
دوستانی که خواستار جواب گرفتن از طریق پیغام خصوصی هستن باید بدونن که سایت N نفر عضو داره (مثال خود من !) پس نمیشه که زندگی رو تعطیل کرد و به پیغام های خصوصی افراد جواب داد (چه با محتوا و مفید چه بیمحتوا و چرت و پرت ×!)
نقد از شخصیت ایشون و کارهایی که الهام بخش فعالیتاشون توی فروم هست در حد من و شما نیست دوست عزیز
امیدوارم در کنار خانواده زندگی سرشار از سلامتی + موفقیت + شادکامی داشته باشید
با احترام
راه كوير
06-01-2008, 13:12
اي بابا پس چرا نوبت مانشد جوابمونو بگيريم :دي
V E S T A
06-01-2008, 13:37
آقا بابک...
يکی از بهترين مديرا ...جدی و گاها خوفناک:31:
جدی بودن ،سرسخت بودن،منطقی بودن،مسئوليت پذير بودن ... همه برای موفقيت تو هر کاری لازمه
به خصوص کارهايی که موفقيت تو ادارشون به نفع اکثريت باشه...
ولی بعضی وقتا تو بعضی شرايط افراط يا حتی تفريط تو يه خصيصه مثل جدی بودن و سرسختی باعث
ميشه حتی کسانی که وجودشون برای بقيه مفيده از ادامه فعاليتشون دلزده بشن...
منظورم اينه که بعضی وقتا چشم پوشی از خطا هایای جزئی می تونه همون تأثيری رو داشته باشه که
سختگيری و برخرد تند داره با اين تفاوت که دلخوری يا تردشدن کسی رو به همراه نداره و باز هم همه
از وجود اون فرد بهره ببرن...:20:
همونطور کهMarshal_Kolubive عزيز گفتن:
نقد از شخصیت ایشون و کارهایی که الهام بخش فعالیتاشون توی فروم هست در حد من و شما نیست دوست عزیز
مطمئننا آقا بابک،
خودتون بهتر از بقيه به صلاح کار واقفيد اميدوارم همچنان موفق باشيد:11:
فکرمیکنم اگه نقدی باشه که اینجا بنویسم...
انتقاددرمورد این باشه که Babak جان معمولابه جای ویرایش یک تاپیک ...اونو قفل میکنند
البته با توجه به توضیحاتی که دادن وسرعت کانکتشون ..خب طبیعتا میشه کمی تاقسمتی حق روبه ایشون داد...(تاهمین جاش هم کلی هنر کردن که تونستن انجمن های تحت مدیریتشون رو منظم کنن)
اما....
نقدهمیشه گی من به ایشون همین هست:
ویرایش یک تاپیک اغلب بهتراز قفل کردنشه....
==
امیدوارم موفق باشن
*PiNk PaNTHeR*
06-01-2008, 21:25
نقد تکراری لا قبلتو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوزاندن خشک . تر نمیدونم والا . خودم همچین فکری نمیکنم . ممکنه منظورت تاپیک هایی باشه که یه عده خراب میکنن و تراش میشه . من تا جایی که شده با حذف پست میرم جلو تا تاپیک بمونه . اما یه جاهایی میبینم که دیگه مسیری جز تراش برای تاپیک نمونده حتی از جانب ایجاد کننده تاپیک .
هدف از اخطار تغییره . وقتی من ( مدیران ) میبینم که بار ها حذف پست تاثیری در تکرار نشدن رویه نداره مجبورم از اخطار ها استفاده کنم . چند نفر تا حالا به حذف ÷ستشون اینگونه نگاه کردن ؟
اخطار فی نفسه مشکلی نیست . ما مدیری داریم که در زمان کاربر بودنش از خود من اخطار گرفت . مهم تغییر رویه است بعد از اخطار و درک خواستگاهش و مشکلاتی که مدیر رو به اونجایی رسوند که از کارت استفاده کنه .
الان آخرین تاپیک مال من که پاک شده هست یک نمونش.
راستی یک نقد دیگه هم عقب انداختن بن بعضیها بود.مثل همون دو طرف که اخر مافیا تیر خلاص رو زد.
eMerald1
06-01-2008, 21:29
.
نظر لطفتونه
ما کوچیکه شماییم:43:
مگه من میتونم از مدیر به این خوبی بد بگم
نه
حقیقتش من دیشب نشستم یه 5 صفحه نقد نوشتم که هیچکی نتونه جواب بده
دروغ گفتم
هر چی نشستم پشت اقا بابک ببندم هیچی نبود
فقط یه چی بگم:
خیلی خونسردی
خیلی:25:
البته فکر کنم همین باعث پیشرفتتون شده :46:
و یه پیشنهاد:
.
.
.
این اکوا خیلی ترسناکه باورکن این اعصاب منه
ببین این دست منه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون چشمای بابا غوریش و بردارین
بعد یه دست گل بدین دستش چقده خوب میشه
نه
قبول دارین
یه چیزای دیگه هم یادم اومد
یه در خواست تو قسمت موسیقی دادم:
*_* درخواست آهنگ های بی کلام ( کلاسيک سنتی تکنو و ... )
صفحه ی 49 و شماره ی479
بعد از ده روز اومدم دیدم که خبری نشده هیچ
تازه پنج شیش نفر دیگه هم در خواست دادن و اونا هم هیچ
بعد دوباره اظهار وجود کردم شماره ی 484
الان اومدم دیدم هیچ خبری نیست فقط یه نفر برای یه نفر دیگه یه لینکی پیدا کرده که خودشم نمیدونست این لینکه خوبه یانه
البته آقا بابک گل شاید اصلا اونجا در حیطه ی احتیارات شما عزیز نباشه و لی اسمتون جزو گروگان ها نوشته شده
به نظر شما باید گوش کی پیچونده بشه؟
دیگه عرضی ندارم
خدا کمکت باشه همیشه ی همیشه آقای گل پی سی ورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آاااااااااااااااااااااااا اااااااااا دوووم.
از اون بالا کفتر نمیاد . من افتادم :34:
بابک جان خیلی گلی . این بابک گل تا حالا به من هیچ گیری نداده ( گوش شیطون کر ) :26:
که در نوع خودش رکورده :22:
مدیریت خوبی داری و امیدوارم که همین طوری ادامه بدی . در مورد برخی از نقدهای دوستان هم بگم که بعضی هاشون صرفا" شوخی میکنند چون اکثرا" از بچه های فعال این انجمن هشتند و میدونند با ساز همه رقصیدن کار سختیه و برای کسی که مدیر انجمن موسیقی هم باشه کار به مراتب مشکل تره .
در حالت کلی بگم که در مورد انجمن متفرقه دوستان درست میگند یه ساماندهی کامل باید بشه ( البته اگر صلاح بدونید )
نقد خاصی ندارم . کلا" ارادت داریم :10:
DaRiOuShJh
06-01-2008, 22:05
مسنکه یعنی چی ؟ فحش دادی ؟
به فکرش هستم . منظورت رو برام باز کن که به چیش بفکرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هان!
گویا باید دست به اسمایل شویم!!!
با دیدنه این پاسخ اینطوریا شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک جان یعنی حتی یه دونه هم تو یه این 4-5 ماهه اخیر از این پ.خ هام دستتون نرسیده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا من الان چند وقته که دارم تظاهرات راه میندازم، تاپیک ها یه کوبنده میزنم، تو امضام میزارم و ... تازگی ها هم که از راهه پارتی وارد میشم که این تالاره "طراحی صفحات وب" چند ماهه که یه مدیره بمون رو با چند تا کاربره فعاله درست حسابی و با امکانات و سطحه دسترسیه درست حسابی رو به خودش ندیده؟
همین طوری هم همه یه کارواردا دارن کوچ میکنن به فروم هایه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدیری چیزی براش بزارید دیگه
همه جا مدیرا میدوان دنباله کاربر ما باید اینجا خودکشی کنیم که یه مدیری چیزی گیر بیاریم
لطفا رسیدگی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گویا آخرین پستم بود! بن شدم رفت![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
winter+girl
06-01-2008, 22:48
به من یه اخطار داد انقدر گریه کردم به من گفت آواتار نامناسب ناراحت شدم من عشق اون عکس بودم اما با احساساتم بازی شد اینجا
mehdi_vsgh
06-01-2008, 23:28
تا فردا میام یه نقد طوفانی و کوبنده میکنم از اقا بابک!!!
فعلا شب بخیر!!!!!
mehdi_vsgh
07-01-2008, 09:57
سسسسسسسسسلام
من اوووومدم!!! (اسمایلای پرتوان برس به داد این ناتوان!)
خوب من اولی که بار اول با اقا بابک به عنوان مدیر ارشد برخورد داشتم یه شخصیت عصبانی!!! بد اخلاق!!! که تو عمرش حتی یه لبخند نزده فکر میکردم!!!! باور کنین یه چره ی عجیب و غریب از ایشون تو ذهنم بود!!!(خدا به دادم برسه!!! :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما بعد از اولین قرار ملاقاتی که با ایشون داشتم (فکر میکنم اواخر تیر ماه بود که بار اول ایشون را از نزدیک ملاقات کردم) تا حدودی نظرم راجع به ایشون تغییر کرد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شوخ بودن و نسبتا هم خوش برخورد!!! نمیدونم والا چرا تو انجمن اینقده خشک هستن!!!
فکر میکنم بشه تو انجمن هم تا حدودی!! (که بعضیا از شوخ بودن ایشون سوءاستفاده نکنن) هم شوخی کنن و بخندن!!!
مورد بعدی اینکه یادمه روزای اولی که ایشون مدیر ارشد شدن به ناگاه!! هر کاربر جدیدی که عضو میشد بالافصله بن میشد!!! گاهی میدیدم که اون کاربر اصلا پستی نداره یا فقط یک پست بیشتر نداره!!! 0البته فکر کنم اقا بابک میخواسته کنترل پنل خودشو تست کنه ) یا تمرین کنه چطوری میشه یه کاربر را بن کرد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعد اینکه میخواستم بدونم چرا بیشتر فعالیتشون تو تاپیک اخراجیهاس؟؟ به نظر من هم میشه تو تاپیکای دیگه هم فعالیت کرد!!!!
مورد بعدی هم که دوستان اشاره کردن جواب ندادن به پیامهای خصوصیه!!!
البته خودشون هم تا اونجایی که یادمه تو قرار ملاقاتا گفته که من کلا به پیام خصوصیا جواب نمیدم!!! (خدا منو ور داره اگه اشتباه کردم!! ببخشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه مدیر هر قدر هم سرش شلوغ باشه بازم به عنوان یه وظیفه باید به پیام های خصوصی جواب بده!!!!
البته من بیشتر پیام های خصوصی که دادم به آقا بابک در مورد گزارش تاپیکای غیرقانونی و پستهای توهین آمیز کاربران بوده که معمولا رسیدگی شده (ینی نشون میده که خوندن پیام را) ولی بهتره که بعد از اعمال یه پیامی هم به کاربر پی ام زده داده بشه که مشخص بشه واقعا برای اون احترام قائل شده (مثل کاری که آقا میثم انجام میده)
در نهایت هم موضوع متفرقه هست
به نظر من با توجه به اینکه مافیا یه مدتی نیست یه مدتی هست دوباره غیبش میزنه باید یکی دوتا مدیر برا متفرقه انتخاب بشه که بتونه همیشه به اون برسه!!
واقعا مدتیه که متفرقه اوضاعش خیلییییی ناجور شده (ببخشید!!!)
خوب دیگه خیلی حرف زدم
امیدوارم بنده را به خاطر جسارتی که شده ببخشید!! :دی
اخه من خیلی خجالتیم تو قرارا نمیتونم اینارو بگم!! ناچارا اینجا گفتم :دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
07-01-2008, 11:18
اها یه چیزی هم یادم اومد
ماجرا لغو قرار ملاقات
من هنوز متوجه نشدم که به چه دلیلی اون قرار ملاقات شب یلدا لغو شد؟؟؟؟ تو پیام خصوصی هم پرسیدم که طبق معمول جواب داده نشد!!! ما قرار بود تو اون روز دو سه نفر از بروبچ جدید را ملاقات کنیم که با لغو شدنش این فرصت از ما گرفته شد!!!! خییییییلی حالمو گرفت
blackfox
07-01-2008, 17:03
ضمن عرض سلام ، شما را به دیدن ادامه ی پست ه دعو .... !! چی ؟ مورد نقدر کیه ؟ ب ب ب بابک . وای خدا جونم ، من غلط بکنم اسپم در کنم ، هنوز اثرات ملق بازی قبلی مون در حظور ایشون پاک نشده ( همون اخطاره !! )
آق بابک خدا وکیلی چه طور دلت اومد بزنی تو سر یه طفل معصوم مثل من و پاکر و مخطرشون کنی ؟ خدا رو خوش نمیاد ها !!
تنها انتقادم همین بود ، بقیش خوبی و صفای آقا بابکه که به که که به که !! حال که چی ، یه اخطار دیگه ؟ یا بن ؟ مسئله این است !!
آها یه چیز دیگه ، چرا این قدر کم پیدایی ؟ نیستی ؟ یا هستی ولی مخفی هستی ؟ به من چه ؟ گزینه الف و ب !!
eMerald1
07-01-2008, 19:11
میبینم که آقا بابک نازنین اصلا نیومدن
پس پاچه خواری مینماییم:
اول از همه دولا راست میشویم
به حالت تعظیم
خوب ای مهربان مدیر بی همتا
ای غَدَر
ای فولادین
ای کسی که اژدها تا اسمت را میشنود اثری ازش یافت نمیشود
ای همه
ای تنها ترین سردار
دیگه فک کنم حسابی پاچه خواری شد
بیا که پی سی در انتظارت خسته شد
هركي ميخواد جز blacklist قرار بگيره انتقاد كنه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :31:
بابك عزيز :11:
والاعرضم به حضورتون برخلاف بقيه من هروقت پ خ دادم سوالي داشتم ياتوضيحي خواستم عمرا" بدون جواب مونده باشم ، توضيحاتش هم هميشه دقيق بهم ميداد !:11:
مدير جدي وتوانايي با رفتار قابل ستايش ، وحضور مداوم درعرصه جنايت نه ببخشيد اشتباه شد خلاف :27:
دركل خارج از شوخي وتمجيد اين حرفا لياقت مديرارشد داره :11:
اینی که به من گفت بیا تو این تاپیک نقد شو گفت نترس درد نداره نقد . منم به اعتبار این حرفش اومدم
الان با این نقد بالا دارم از درد میمیرم . یکم آروم تر . نقد کنید ما رو نشورید . هلپ می [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مدیره با حالیه :46:
ازش خوشم میاد:10:
کلا بچه با حالیه :31:
مدیریتش هم روی حساب کتابه:12:
نقد خاصی ندارم ولی:18:
فقط یک عیب بزرگ داره:37:
اونم اینکه خیلی ها ازش می ترسن:21:
:11::10::40:
اولش هومنی که اون بالا نوشتم + [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومش اینکه واسه چی میترسن ؟ مگه من چیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ایول حالا که اومدی نقدها به سویت سرازیر میشه
الان میرم یه کتاب می نویسم در مورد شیوه نقد و میدم این زنه رولینگ چاپش کنه اسمش هم بزاره بابک پاتر
خوفه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[[/IMG]
بابک جان این گیتس دیگه عمرش تمومه از مدیرای تازه نفسه مایکروسافت استفاده کن مثل ووک من :27:
راستی یه سوال هم داشتم چرا تو انجمن بازیهای آنلاین هیچ پستی شمارش نمیشه؟
واقعا من هیچ دلیلی براش نیافیده ام اینجوری الان اونجا خیلی سوت و کوره و دیگه بچه ها دل و دماغ فعالیت تو اونجا ندارن
یه چند تا دیگه هم بزار فکر کنم ازت باگ پیدا کنم
اینم باگها البته این باگ نه اون باگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل موفق باشی :46:
آقا نقده من بیده یا نقد شمارش پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ میگم دفعه بعد شمارش پست بشینه اینجا نقدیده بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کن با باگ آپ تو دیت بیا . اونلی ماله خودت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sarina_sh
07-01-2008, 20:07
به نظرم بهترین مدیر انجمن بابک جان هست ... در عین حال که جدیه اما خیلی دوست داشتنی هم هست
و در مدیریتش هیچ وقت زیاده روی نکرده و خیلی هم عادلانه رفتار می کنه
جزء منطقی ترین و باحالترین مدیرایی که یه فروم میتونه داشته باش(چاپلوسی نیست به جان خودم!)
فقط یه موقع هایی تمهیدات امنیتی-تربیتی ایشون یه ذره شدیده!
ممنون
کمی موافقم با شدید بودن بعضی طمحیداط
سلام
بابک عزیز در چارچوب قوانین سایت واقعا عالی کرده و هر کسی نقدی داشته باشه واقعا نامنصفانه هستش ....
دوستانی که خواستار جواب گرفتن از طریق پیغام خصوصی هستن باید بدونن که سایت N نفر عضو داره (مثال خود من !) پس نمیشه که زندگی رو تعطیل کرد و به پیغام های خصوصی افراد جواب داد (چه با محتوا و مفید چه بیمحتوا و چرت و پرت ×!)
امیدوارم در کنار خانواده زندگی سرشار از سلامتی + موفقیت + شادکامی داشته باشید
با احترام
اینم جزو اون نقدهای درد آور بودا
اما نقد برای همه کس مجازه . همه کس یعنی همه کاربران که اینجا از رفتار من تاثیر میگیرن .
من مرزی برای نقد دارم و اون عملی بودن ، عمومی ( غیر شخصی ) بودن و خارج از بازه زمانی ( هوسی و دم دمی ) بودن
ممنون شما هم
اي بابا پس چرا نوبت مانشد جوابمونو بگيريم :دي
آی
آقا بابک...
يکی از بهترين مديرا ...جدی و گاها خوفناک:31:
جدی بودن ،سرسخت بودن،منطقی بودن،مسئوليت پذير بودن ... همه برای موفقيت تو هر کاری لازمه
به خصوص کارهايی که موفقيت تو ادارشون به نفع اکثريت باشه...
ولی بعضی وقتا تو بعضی شرايط افراط يا حتی تفريط تو يه خصيصه مثل جدی بودن و سرسختی باعث
ميشه حتی کسانی که وجودشون برای بقيه مفيده از ادامه فعاليتشون دلزده بشن...
منظورم اينه که بعضی وقتا چشم پوشی از خطا هایای جزئی می تونه همون تأثيری رو داشته باشه که
سختگيری و برخرد تند داره با اين تفاوت که دلخوری يا تردشدن کسی رو به همراه نداره و باز هم همه
از وجود اون فرد بهره ببرن...:20:
همونطور کهMarshal_Kolubive عزيز گفتن:
مطمئننا آقا بابک،
خودتون بهتر از بقيه به صلاح کار واقفيد اميدوارم همچنان موفق باشيد:11:
این کار رو کردم
درباره سخت گیری نکردن . من این کار رو کردم . بازه زمانی حدودا دو ماه من حجم اخطار ها و اخراج ها و تراش ها رو به حداقل رسوندم . ( جز مورد فحاشی )
یه مفهوم واقعی کلمه من وضعیت رو بررسی کردم در اون مدت . نتیجه به جایی رسید که در نهایت جمعی از دوستانمون از انجمن اخراج شدن . آنچنان بی مرزی در متفرقه شایع شد که بازخوردش به انجمن های دیگه رسید و صدای اعتراض کم حاشیه ترین و ساکت ترین مدیران هم بلند شد .
و
یک جاهایی چشم پوشی کردن داستان رو پیچیده تر میکنه . ما ( مدیریت ) همیشه خواستیم در صورت وقوع مشکل کسی برخورد نکنه و ما رو خبر کنن . این یعنی چی ؟ که بار برخورد رو من ( مدیریت ) برداره ( سنگین نیستا ) که یک برخورد به صد برخورد بدل نشه . و کاربران رو در روی هم قرار نگیرن ( اون جوری که رودرروی من هستن ). و روی کاربرها به هم باز نشه ( اون جوری که به من باز شده ) داستان تهدید ها همه گیر نشه ( اندازه تهدید های من ) و همه فحش نخورن ( اندازه من ) این تنها به یک شکل ممکنه . که کاربری که بهش بی احترامی شده ( یا موارد مشابه ) احساس کنه کسی ( سیستمی ) هست که ازش دفاع کنه . که کسی هست که بجاش داد بزنه . کسی هست از حقوقش دفاع کنه . اینها همه بخشی از وظایف یک مدیره .
همیشه یک سوال داشتم و دارم . اگه انیشتین آدم بکشه نباید زندانی بشه ؟ اینکه فردی محبوبه یا زحمت کشیده آیا اجازه میده بهش حقوق بقیه رو ضایع کنه ؟ دیدین کاربر های جدید معترض هستن به اینکه بهشون توجه نمیشه ؟ یا پارتی بازی دقیقا یعنی چی ؟ اینکه به فردی بخاطر نکته مثبتی پوئن خاصی بدیم نمیشه پارتی بازی ؟
اینی که به من گفت بیا تو این تاپیک نقد شو گفت نترس درد نداره نقد . منم به اعتبار این حرفش اومدم
الان با این نقد بالا دارم از درد میمیرم . یکم آروم تر . نقد کنید ما رو نشورید . هلپ می [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش هومنی که اون بالا نوشتم + [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومش اینکه واسه چی میترسن ؟ مگه من چیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
آقا نقده من بیده یا نقد شمارش پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ میگم دفعه بعد شمارش پست بشینه اینجا نقدیده بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کن با باگ آپ تو دیت بیا . اونلی ماله خودت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی داداش تیکه می اندازی؟
میام بن ات می کنم ها؟:31:
من آپ تو دیت متولد شدم - آپ تو دیت زندگی می کنم و آپ تو دیت خواهم مرد
کاری نکن بیام دم پی سی با بر و بچس محله تظاهرات کنیم ها:19:
ولی جدا از شوخی آخه اون قضیه شمارش پست خیلی حالمونو گرفته
به هر حال
همین که می بینم به حرفا مون اهمیت می دی و مخصوصا اینکه عین خودم شوخی بیشتر باهات حال میکنم
ولی منتظر اون کتابه باش:21:
موفق باشی:11:
:11::11::11::11:
:11::11::11:
:11::11:
:11:========:40:
:11::11:
:11::11::11:
:11::11::11::11:
L O V A B
07-01-2008, 21:20
بابک جان خیلی گُله..
آخره هرچی با معرفت!:46:
صبرش خیلی زیاده ، خوش برخورد و مهربان..
ولی نمیدونم کی بهش گفته بیاد مدیر P30 بشه:19: خیلی کم وقت می ذاره واسه p30 ..(من اینجوری فک می کنم:20:)
خلاصه عزیز دله...:31::11::40:
(اینم نقد تند!)
BAN می شویییییم!!:27:
فکرمیکنم اگه نقدی باشه که اینجا بنویسم...
انتقاددرمورد این باشه که Babak جان معمولابه جای ویرایش یک تاپیک ...اونو قفل میکنند
البته با توجه به توضیحاتی که دادن وسرعت کانکتشون ..خب طبیعتا میشه کمی تاقسمتی حق روبه ایشون داد...(تاهمین جاش هم کلی هنر کردن که تونستن انجمن های تحت مدیریتشون رو منظم کنن)
اما....
نقدهمیشه گی من به ایشون همین هست:
ویرایش یک تاپیک اغلب بهتراز قفل کردنشه....
==
امیدوارم موفق باشن
تصویر رو ببینید . و تعداد پست های حذف شده از مجموع پست ها
من نهایت تلاشم رو برای حفظ تاپیک ( نمونه ) کردم . اما این اجازه داده نشد .یا بهتره بگیم حجم پست های حذف شده نشانه ای از نبود تحمل بعضی تاپیک ها از طرف کاربران انجمنه .
زمانی با موضوعی مواجه میشیم که کاملا بدیهی خودش رو نشون میده . که در نهایت به کجا خواهد رفت ( همون حس ششم که خودتون یادآوری کردید .
نوعی از ویرایش هم هست که باعث تغییر محتوا میشه و اونوقت کاربر {ها} حق دارند نسبت به تغییر نوشته هاشون به من اعتراض کنن
الان آخرین تاپیک مال من که پاک شده هست یک نمونش.
راستی یک نقد دیگه هم عقب انداختن بن بعضیها بود.مثل همون دو طرف که اخر مافیا تیر خلاص رو زد.
چند خط بالاتر گفتم نقد من نه نقد انجمن . تاپیک شما رو من تراش نکردم عزیز .
عقب انداختنی در کار نبوده . من با تحلیل کارکرد ها بعضی ها رو دارای شرایط اخراج دیدم و بعضی رو نه . در روز های بعدش شرایط هم تغییر کرد . اگر مافیا بن نمیکرد من میکردم . در هر صورت نمیشه بر مبنای پیش بینی با کسی برخورد کرد .
( راستی جالبه برام که بن نکردن در محدوده نقد هام قرار گرفت )
سلام
برخورد معقول و پاسخ هاي بسيار دقيق و بررسي همه ي جزئيات نقدها من رو هم حريص كرد كه نقد كنم
پس آقا بابك منتظر باش:دي
blackfox
08-01-2008, 00:31
آقا بابك عزیز همون طور که می دونید انجمن فلش در حال حاضر در زیر مجموعه ی "گرافیک" قرار داره . شاید تا چند سال پیش چنین بود ( یعنی فلش یک برنامه گرافیکی به حساب می آمد ) ولی در حال حاضر و با آخرین ورژن اکشن اسکریپ ( 3 ) قطعا فلش یک برنامه گرافیکی محض نیست ، چرا ؟
1 فلش از گرافیک وکتور ( برداری ) استفاده می کند ، در نتیجه نمی توان آن را در زمره سایر برنامه های گرافیکی مانند فتوشاپ و مایا و ... قرار داد ، زیرا خروجی این برنامه ها کامالا پیکسلی است و نه برداری .
2 خروجی فلش بر روی کامپیوتر مخاطب رندر و اجرا می شود و لی در سایر برنامه های گرافیکی ، خروجی از پیش رندر شده و فقط روی کامپیوتر مخاطب اجرا می شود .
3 کاربرد فلش اکثرا در طراحی سایت و ... است به طوری که اکنون بسیاری از سایت ها به صورت فول فلش هستند و تماما با فلش ساخته شده اند ، که این خود باعث می شود فلش به تنهایی وجه تمایز زیادی با یک برنامه گرافیکی مطلق داشته باشد و می توان آن را در زیر مجموعه "طراحی وب" قرار داد .
4 گرافیک فلش تماما پویا است ، یعنی در تمام فریم ها می توان اختیار کنترل فلش را از طریق دکمه ها و نمودار های کششی و رادیو باتن ها و کادر های وردی تکست و ... به مخاطب سپرد ، که این امکان یعنی استفاده از دکمه ها و ... در خود خروجی به منظور کنترل مخاطب بر روند کار در هیچ برنامه گرافیکی دیگری وجود ندارد
5 فلش از یک سری زبان برنامه نویسی به نام اکشن اسکریپ استفاده می کند که با انتشار آخرین نسخه آن ( as3 ) فلش از نظر قدرت مانور روی محتوای فایل ها ، نوشتن برنامه های آن لاین و ... به آخرین درجه خود رسیده . خود as3 آن قدر پیچیده است که بشود فلش را از این نظر در زیر مجموعه "برنامه نویسی" قرار داد .
6 احتمالا تا کنون با بازی های آن لاین زیادی رو به رو شده اید که تماما فلش هستند ، در نتیجه فلش می تواند در زیر مجموعه "بازي هاي كامپيوتري" قرار گیرد .
7 علاوه بر موارد بالا ، فلش قدرت زیادی در طراحی برنامه و ... دارد ، تا جایی که امروزه کم کم شاهد برنامه ها و بازی هایی برای استفاده در موبایل هستیم که تماما فلش هستند .
با اوصاف بالا آیا این عادلانه است که فلش را یک برنامه گرافیکی محض تلقی کنیم و به عنوان یکی از زیر مجموعه های درجه 2 انجمن گرافیک به حساب آوریم .
به نظر من بهتر است یک انجمن جدا فقط برای فلش ایجاد شود ، در نگاه اول کمی بلند پروازانه است ولی بهترین کار است . چون قابلیت های فلش آن قدر زیاد است که به تنهایی نمی تواند زیر مجموعه یکی از انجمن های موجود باشد . rasti chera modiraye dige aslan javab in pishnahadi ke tooye topice pishnahadat dade boodam ro nadadan ? beche haye anjoman felash movafegh boodan .
blackfox
08-01-2008, 00:32
ضمن عرض پوزش ، چون پست متکرر گشته بود ، لهذه "ویرایش شد" !!
بابک جان رو من نه به عنوان مدیر پی سی بلکه به عنوان یکی از بهترین دوستانم در پی سی ورلد می شناسم
واقعا دوستش دارم و هر موقعی هم که ازش کمکی خواستم دریغ نکرده و به بهترین نحو منو یاری کرده
فکر می کنم الان جاش باشه که به خاطر زحماتش واقعا ازش تشکر کنم
امیدوارم همیشه در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشه
تصویر رو ببینید . و تعداد پست های حذف شده از مجموع پست ها
من نهایت تلاشم رو برای حفظ تاپیک ( نمونه ) کردم . اما این اجازه داده نشد .یا بهتره بگیم حجم پست های حذف شده نشانه ای از نبود تحمل بعضی تاپیک ها از طرف کاربران انجمنه .
سلام
ممنون اتفاقا اون تاپیک رو تا آخرش دنبال می کردم...تذکرات پی درپی شماروهم به دوستان برای حفظ نظم تاپیک (وحتی یکبار قفل شدن موقتشو برای سروسامون دادن بهش یادم هست ) دیدم....منظورم اون تاپیک بطور خاص نبود
نوعی از ویرایش هم هست که باعث تغییر محتوا میشه و اونوقت کاربر {ها} حق دارند نسبت به تغییر نوشته هاشون به من اعتراض کنن
با این موضوع موافقم100:%
بله درسته:10:
دربعضی موارد حک واصلاح یک تاپیک...کل موضوع رو به هم میزنه .. این هم صحیحه :11:
واما درخاتمه ...
نه برای توجیه عملکرد babak ....بلکه برای نزدیک ترشدن دیدگاه دوستان با دیدگاه babak
بخشی از نقل قول:
اول بخش دوم اين نوشته
علاقه من بی اهميت ترين بخش کار منه در انجمن . من تاپيکی که از محتوای اون متنفر هستم رو استيکی کردم چون وظيفه من به عنوان يک مدير دخالت دادن سليقه های شخصيم در تصميم گيری ها نيست بلکه بها دادن و شکل دادن به خواست جمعيه . من ديکتاتوری رو به افرادی که شايستگی اون رو دارن در دنيای واقعی تقديم ميکنم اينجا دنيای مجازيه
اما بخش اول
تأييد بر پست قبلی من
تعصب ورزی محض مطلق انديشی و توهم خود بزرگ بينی
شما ميتونيد از فرصت حضور در يک انجمن 50000 هزار نفری استفاده کنيد و بکوشيد در تبليغ علايقتون
اما تعصب اين اجازه رو نميده
از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید:40:
DaRiOuShJh
08-01-2008, 01:11
منم با بلک فکس موافقم
جایه انجمنه فلش اصلا مناسب نیس
به نظره من یا بیاریدش بالا یا اینکه زیر مجموعه طراحی صفحات وب شه به مراتب بهتر باشه
sooshiyanet
08-01-2008, 02:31
بابک پسر خوبیه , من دوسش دارم
==
نقش میتی کومون رو توی انجمن بازی میکنه , هی میاد به همه جا سر میزنه , گوش بچه های مردمو میپیچونه
==
بابک چند تا سوال
1 : تا حالا چند نفرو بن کردی ؟؟
2 : دوست داشتی میثم بن میکردت ؟
3 : کی میثم رو بن میکنی ؟؟
4 : چه احساسی داری بعضی ها رو بن میکنی و باز یوزر میسازن و لوگین میکنن ؟؟
خب بریم سر نقد اصلی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سه جای دیگه هم گفتم...شاید خودت هم دیده باشی...
به علت کمبود وقتی که مطمئنا" برات پیش میاد و با این حجم مشغله،به نظر میاد انجمن موسیقی یه کم مهجور واقع میشه...مهران جان به خاطر دغدغه های کاری و زندگیش خیلی کم میاد،اگر هم بیاد یا به متفرقه می رسه،یا به ماهواره و ... .
خود عزیزت رو هم فقط تو این یکی دو هفته چند باری تو موسیقی دیدمت...(خب خداییش توقعی هم نداریم ازت،خیلی کارت سنگینه،تقریبا" تنها ارشد پیسی هستی و ...) با اینکه می دونم اگه موردی پیش بیاد همکارات بهت اطلاع میدن و میای انجام میدی،ولی خب یه نگاه به انجمن فیلم بنداز...امین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تقریبا" هر روز توی انجمنش بود...تمام پستای اضافی روزانه پاک میشد...مثال زدنی ترین نظم کل پیسی مال انجمن فیلم بود (و هست)...چرا؟ (مرز عراق! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون یه مدیر داشت که می تونست تمام وقتشو بزاره واسه انجمنش...آخه خداییش انصافه؟ نه...می خوام بدونم انصافه؟ دو تا مدیر ارشد گزاشتین واسه موسیقی! خب این جوری همه کارها می افته گردن حمید و رضا...که خب خیلی کارها رو اونا نمی تونن انجام بدن و باید به شما پیغام بدن...
بابا...عقده ای شدیم یه دونه از سبزا پایین انجمنمون باشه! همش نارنجی! والا اگه از بین همکارات یکی رو مدیر کنی راه دوری نمیره...هم کار خودتون آسون میشه هم انجمن ما یه سرو سامونی می گیره! (البته نه که الان نظم نداشته باشه ها...)
در هر صورت این بود نقد اساسی من...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم دخالت نکرده باشم...این فقط یه نقد بود که همراهش یه پیشنهاد هم داشت!
V E S T A
08-01-2008, 13:09
این کار رو کردم
درباره سخت گیری نکردن . من این کار رو کردم . بازه زمانی حدودا دو ماه من حجم اخطار ها و اخراج ها و تراش ها رو به حداقل رسوندم . ( جز مورد فحاشی )
یه مفهوم واقعی کلمه من وضعیت رو بررسی کردم در اون مدت . نتیجه به جایی رسید که در نهایت جمعی از دوستانمون از انجمن اخراج شدن . آنچنان بی مرزی در متفرقه شایع شد که بازخوردش به انجمن های دیگه رسید و صدای اعتراض کم حاشیه ترین و ساکت ترین مدیران هم بلند شد .
و
یک جاهایی چشم پوشی کردن داستان رو پیچیده تر میکنه . ما ( مدیریت ) همیشه خواستیم در صورت وقوع مشکل کسی برخورد نکنه و ما رو خبر کنن . این یعنی چی ؟ که بار برخورد رو من ( مدیریت ) برداره ( سنگین نیستا ) که یک برخورد به صد برخورد بدل نشه . و کاربران رو در روی هم قرار نگیرن ( اون جوری که رودرروی من هستن ). و روی کاربرها به هم باز نشه ( اون جوری که به من باز شده ) داستان تهدید ها همه گیر نشه ( اندازه تهدید های من ) و همه فحش نخورن ( اندازه من ) این تنها به یک شکل ممکنه . که کاربری که بهش بی احترامی شده ( یا موارد مشابه ) احساس کنه کسی ( سیستمی ) هست که ازش دفاع کنه . که کسی هست که بجاش داد بزنه . کسی هست از حقوقش دفاع کنه . اینها همه بخشی از وظایف یک مدیره .
همیشه یک سوال داشتم و دارم . اگه انیشتین آدم بکشه نباید زندانی بشه ؟ اینکه فردی محبوبه یا زحمت کشیده آیا اجازه میده بهش حقوق بقیه رو ضایع کنه ؟ دیدین کاربر های جدید معترض هستن به اینکه بهشون توجه نمیشه ؟ یا پارتی بازی دقیقا یعنی چی ؟ اینکه به فردی بخاطر نکته مثبتی پوئن خاصی بدیم نمیشه پارتی بازی ؟
آقا بابک عزيز من منظورم به حداقل رسوندن اخطار و اخراج نيست چون همونطور که خودتونم میگين
نتيجش ميشه بی مرزی تو متفرقه و احتمالا بی نظمی تو انجمن های ديگه .
من نظرم مربوط به زمان و شرايطی بود که به نظر مياد محدوديت موقت ويا اخطاربه يک کاربر می تونه همه چيزو
تموم کنه(البته منظورم کاربر مفيده)من يه مدتی اصلا به p30 worldسر نزدم وقتی برگشتم ديدم چند نفر که
قبلا پای ثابتp30 بودن اخراج شدن اون هم برا هميشه در حالی که غير از توی متفرقه کاربرای مفيدی بودن...
البته يه چيزائی رو شما می دونيد و ما نميدونيم به خاطر همين می گم شما به صلاح کار واقفين...
منم مخالف حمايت کسی(سيستمی) از حق ضايع شده کاربرا نيستم،منم يه کاربرم که احتياج دارم تو همچين
شرايطی اعتراضمو به گوش مسئول برسونم و در مقابل از طرف کسی که مسئوليت قبول کرده حمايت شم.
فحش ، بد وبيراه ،تهديد ،بی احترامی به مدير؟؟؟ :18: چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرااااا!!!!!!:18:
اينا رو ديگه فکرشو نمی کردم
همه بايد احساس امنيت کنن چه کاربر چه مدير.چشم پوشی از خطا مربوط به شرايط وزمانه که شرايط و زمانش
روشما می دونيد.
همه حرفم فقط تعادل(نه افراط نه تفريط) تو سختگيريه.... که هيچ وقت کسی اجازه توهين و بی احترامی به
کاربر يا مدير رو نداشته باشه
نه!!:13:انيشتنم آدم بکشه بايد مجازات شه ولی در حد و اندازه جرمش که اون رو هم قانون مشخص می
کنه و هيچ پارتی بازی هم نمی تونه تاثيری توی مجازاتش داشته باشه.
آقا بابک عزيز:20:
بازم می گم من و شايد خيلی از کاربرای ديگه از خيلی چيزا اطلاع نداريم در هر حال شما کاردان هستين و
صلاح کار و خودتون می دونيد
اميدوارم همچنان موفق باشيد:11:
Sharingan
08-01-2008, 13:26
اینجا میشه فرهنگ بسیار جالب پاچه خاری ایرانیان رو به وضوح دید... حالا به همه بخورد... فرهنگ بسیار جالب دیگر ایرانیان به نام "همیشه حق بامنه حتی اگر خلافش ثابت بشه!"
بنده شخصا خیلی با نحوه مدیریت باباک حال نمی کنم. اینم مستقیما و بی رو در بایسی بهش میگم. به نظر من ایشون در امر مدیریت کمی بی جنبه هستن چون خیلی زود جوش میارن و دلایلش برای بن کردن, حذف تاپیک ها یا پست ها بسیار سلیقه ایست. ( البته اگر ایشون جنبه انتقاد رو داشته باشن.... ) کلا بگم, در حد یک مدیر عادی کارش خوبه ولی در حد ناظم ارشد یه چیزی به افتضاح بده کاره!
من كلا يه انتقادي به مديران سايت دارم كه احتمالا بابك هم جزئشون باشه و اون اينكه توي حذف تاپيكها معيار خاصي ندارن و سليقگي عمل ميكنن يعني خودشون رو محور قرار ميدن..حالا مهم نيست كه مخالف قوانين سايت باشه يا نه چون راحت ميشه يه جوري توجيهش كرد.
البته من دقيقا نميدونم خود ايشون باشه يا نه چون ظاهرا ايشون با سابقه هستن ولي جديدا اينجور شده وضع.......
time prince
08-01-2008, 17:21
چون دست به اخطارت خوبه:31:
Mehran NZ
08-01-2008, 18:17
شاید جای این اعتراض من اینجا نباشه ولی اگه اینجا نگم احتمالا هیچ کس دیگه ای به حرف ادم گوش نمی ده شاید بابک جان رسیدگی کنن
اقا این بخش انجمن برنامه نویسی به زبان c بسیار بی سر و سامان تشریف داره
اگه برید اونجا و یکم فعالیت کنید می فهمید من چی می گم
خود همکار انجمن بااینکه استاد بی چون و چرای برنامه نویسی هستن ولی در تاپیکهایی که باید قفل کنن شرکت می کنن!!!!
نداشتن حتی یک تاپیک مهم!!!
وجود تاپیکهای بی محتوا که هرگز قفل نمی شن !!!
بعنوان مثال چندین تاپیک داریم با این مضمون که ای ملت بیاید تمام سوالات C++ رو در این تاپیک بپرسید من نمی فهمم اگه قراره تمام سوالات در یک تاپیک پرسیده بشه پس دیگه چرا یک بخش جدا گانه براش درست شده مگه قانون فوروم به این صورت نیست که هر کسی باید سوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسه؟
و یا من نمی فهمم تاپیک جوجه مهندسان کامپیوتر یعنی چی ؟اصلابه چه دردی می خوره ؟ بدرد هیچی فقط صاحب تاپیک میاد بجای اینکه جواب سوال طرف رو در همون تاپیک بده می گه مراجعه شود به تاپیک جوجه ها!!!!!!
و یا اینکه وقتی می گید تاپیک برای نوشتن پروژه خلاف قوانین هست چرا تاپیکهاش قفل نمی شن؟!
.
.
.
خواهش می کنم به استاد عزیزم جناب someone تذکرات لازم رو بدید یا حداقل یه همکار جدید پیدا کنید که بهشون کمک کنه چون خودشون هم می گفتن وقت ندارن و فقط هفته ای یک بار میان فوروم!!
*NashenaS*
08-01-2008, 21:08
بابک جان که گل به معنای واقعيه... :20:
سلامت و موفق باشی ايشالا..:40::11:.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.