مشاهده نسخه کامل
: در بوته ي نقد كاربران
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
Hamed-Dehghani
10-09-2007, 07:12
اين هفته فردي را براي نقد معرفي نميكنيم به چند دليل.
1-اتفاقات ناراحت كننده اخير
2-ر ج بالا
3-ر ج 1
4-نظر سنجي
پدرام جان
اين اتفاقات چه ربطي به اين تاپيك داره آخه ؟!!!
1-اتفاقات ناراحت كننده اخير
2-ر ج بالا
3-ر ج 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود شما هم اينا رو به شوخي گرفتي
2-ر ج بالا
3-ر ج 1
ديگه 4 نفر واسه نقد پيدا كردن هم كاري داره كه اينم نمي توني !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً كه ..... !!
يه زماني تاپيك دست خود پايان و حاج مهدي بود چه برو بيايي داشت
افتاد دست 2 نفر .....
اينم حال و روزش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثل اينكه غير از همكار انجمن دلت نمي ياد كس ديگه اي رو انتخاب كني
نـــــــــــــــــــــه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونا رو هم دعوت كن ، بزار ما هم نقدمون رو انجا بديم
و از دلايل بي اساس كه باعث پايين اومدن ارزش تاپيك و كل انجمن ميشه پرهيز كنيد
ممنون از همكاريتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم هدايت در بوته ي نقد كاربران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ر ج بالا
3-ر ج 1
ميشه بگين اين يعني چه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
10-09-2007, 11:25
خوب تا الان تنها متاليكا پيشنهاد داده است
منتظر نظر سايرين هستيم
==========================
از انجايي كه تعداد كاربراني كه شناخته شده باشند و همچنين فعاليت در خور توجه داشته باشند كم است ، اگر بخواهيم همينطوري ادامه بدهيم بعد از چند هفته به پي سي ميخوريم.براي همين هر چند وقت يكبار تايپيك به تنفس نياز دارد تا با مخاطبان ارتباط برقرار كند تا از مسير خواسته هاي آنان هم با خبر شود.
چون اينگونه تايپيكها به نحوي است كه ممكن است پستهاي نامربوط و توهين آميز در آن ايجاد بشود براي همين وجود مديريت براي اصلاح و پاكسازي لازم است.
مجموع مطالب بالا موجب شد كه تصميم (توفيق اجباري)بگيريم كه اين هفته به ارتباط با مخاطبين بگذرد.
از فرصت به وجود آمده استفاده كنيد و كانديدهاي خودتان را پيشنهاد بدهيد
خب چرا دعوا می کنید بشینید منو نقد کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
10-09-2007, 11:36
خب چرا دعوا می کنید بشینید منو نقد کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم فكر خوبيه نقد يك اسپمر :18:
سلام!
از انجايي كه تعداد كاربراني كه شناخته شده باشند و همچنين فعاليت در خور توجه داشته باشند كم استخیلی عذر میخوام! اما شما کسی رو نیاز دارین که فعالیتش محدود به متفرقه باشه و هی پشت سر هم پست بده و با پستاش همه رو بخندونه! شما به انجمن نرم افزاری، فیلم، موسیقی و جاهای دیگه سر زدین؟ :eh:
راستی پدرام جان شما قبلا کتابی نمینوشتین!؟ ;)
BKM_MAHDI
10-09-2007, 12:06
سلام!
خیلی عذر میخوام! اما شما کسی رو نیاز دارین که فعالیتش محدود به متفرقه باشه و هی پشت سر هم پست بده و با پستاش همه رو بخندونه! شما به انجمن نرم افزاری، فیلم، موسیقی و جاهای دیگه سر زدین؟ :eh:
فكر كنم منظشورشون يكي مثل من بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست ميگن اين آدمها نيان بهتره چون همش نقدن ديگه :27:
SAJAD DP
10-09-2007, 12:13
سلام
اگر مشكل آدم هست هر هفته از يك انجمن يك نفر فعال بياد نقد بشه!
متفرقه هم نباشه بهتره
M.etallic.A
10-09-2007, 12:32
اگر یه کم دقت کنید انجمن موبایل و کلوپ گوشی ها همیشه بیشترین کاربران آنلاین رو داره نسبت به بقیه انجمن ها حتی از متفرقه هم بیشتر وقتها بازدید کننده ش بیشتره ولی متاسفانه تو تاپیک صندلی داغ و همین تاپیک به ندرت و شاید هیچ وقت از انجمن موبایل و کلوپ گوشی ها کاربری رو ندیدیم.
Hamed-Dehghani
10-09-2007, 14:18
خوب تا الان تنها متاليكا پيشنهاد داده است
منتظر نظر سايرين هستيم
مثل اينكه جنابعالي پست سراسر پيشنهاد و انتقاد من رو نخونيديد !!
دادا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از انجايي كه تعداد كاربراني كه شناخته شده باشند و همچنين فعاليت در خور توجه داشته باشند كم است
اميدوارم با اين حرفاتون نخواسته باشيد p30 رو زير سئوال ببريد
پس اين همه كاربر چي هستند ؟!! برگ لبو
چون اينگونه تايپيكها به نحوي است كه ممكن است پستهاي نامربوط و توهين آميز در آن ايجاد بشود براي همين وجود مديريت براي اصلاح و پاكسازي لازم است.
پس Amin رو مامور چي كردند كه شما نگران مديريت هستيد ؟
آره ؟
از اونجا كه انتقادات و پيشنهادات در شما هيچ تاثيري نداره !!
من ديگه ادامه نمي دم
پايان بيا اين تاپيك به اين نازي رو از دست اين بشر نجات بده
ميشه بگين اين يعني چه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما اينجا برگ چغندريم ديگه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
...
همينو بنشونين رو اين صندلي. حالشو بگيريم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
10-09-2007, 14:30
ما اينجا برگ چغندريم ديگه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينو بنشونين رو اين صندلي. حالشو بگيريم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا كه صندلي نداره . اينجا بوتست :27:
من ميگم از بين بي بي و ماريو و حامد دهقاني يكي رو بياريم چون سرتاسر نقد هستند :27::18:
SAJAD DP
10-09-2007, 14:34
سلام
با مهدي موافقم از بين خود مهدي و بي بي يكي رو بندازين جلو
راستي حامد دهقاني قبلا نقد شده
boy iran
10-09-2007, 14:34
حامد دهقانی که اصلا نقد نمیدونه چیه ( فقط نقد میکنه ) :27:
bb رو نمیدونم
ولی این mario واقعا سوژه مناسبی است
اگر نقد بشه خیلی خوبه :46:
من دارم ميگم چرا اين سوال رو جواب نميدين. شما ميگين منو يا حاجي يا bb رو نقد كنن.
من ميگم هموني رو كه گفتم : amintnt رو بنشونيم. البته شك دارم بشينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور كنين تو كف اين چند كلمه پدرامم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ر ج بالا
3-ر ج 1
بابا، اينا يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
راستي اين حامد گوزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدترين نقد شونده اين تاپيك بود. اصلا به پستها پاسخ درست و حسابي نداد.
( حال كردي پدرام. حالشو گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
BKM_MAHDI
10-09-2007, 15:03
تاكيد ميشه از بين ماريو و بي بي يكي رو سريعا انتخاب كنيد ميخواهيم تخريبشون كنيم ..........
pedram_ashena
10-09-2007, 15:08
ر ج يعني رجوع شود به ....:46:
سلام!
خیلی عذر میخوام! اما شما کسی رو نیاز دارین که فعالیتش محدود به متفرقه باشه و هی پشت سر هم پست بده و با پستاش همه رو بخندونه! شما به انجمن نرم افزاری، فیلم، موسیقی و جاهای دیگه سر زدین؟ :eh:
براي همين گفتم تعداد كاربراني كه قابليت نقد را داشته باشند كم است.اگر ميخواستيم از متفرقه فقط انتخاب كنيم تا 10 سال بعد هم تضمين شده جلو ميرفتيم.اما هدف ما كل p30 است.اين هفته را هم براي همين استراحت داديم كه كاربران هر بخش نسبت به شناختي كه به همقطارشان دارند پيشنهاد بدهند.اين موضوع را هم مد نظر داشته باشيد كه مثلا فلان كاربر كه پاش را هم از بخش مربوطه بيرون نگذاشته ،چند نفر ميشناسندش و چند نفر از اينها حاضر هستند بيايند نقدش كنند و تمام اين نقدها يكروز هم طول ميكشد؟؟منظور من از اينكه كاربران فعال كم هستند همين بود كه توضيح دادم.وگرنه پستهاي بي محتوا را هيچ امتيازي حساب نميكنيم .مهم نقش + طرف در توليد علم و كمك به سايرين است
:31:بهتره بگيم قبلا كمتر اظهار نظر رسمي كردم:46:
بقيه پستها را هم خواندم و مطمئنا تاثير گذار خواهند بود
مهندس دهقاني هم لطف بكنند بعد از اينكه كارشان با چوباي لاي چرخ تمام شد كانديدهاي موسيقي را طبق گفته هاي قبلي معرفي كنند البته پ خ:27:
Hamed-Dehghani
10-09-2007, 16:52
آهان خوب درستش كردي !! ..... به كارت واردي !!
به هر حال من به عنوان اولين نفر يه ليست 53 نفري از افراد پيشنهادي خودم رو به
پدرم ..... ببخشيد پدرام ارسال كردم
شايد توجه كنه ...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد :13:
در ضمن آقاي رئيس بزرگ شما بلد نيسنتيد به Amin پ خ كنيد كه
نام نقد شونده هفته پيش رو از اون بالا برداره ؟!!!
چقدر ما سر اين تاپيك حرص خورديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون پدرام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش ميخوندم رجوع شود به . و بعد ربطش ميدادم به "ر" . بعد ميگفتم اين "ج" چيه ديگه. پيريه ديگه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
نظراتي چند به عرض ميرسانم :
ابتدا بايد ديد هدف از ايجاد اين تاپيك چيه ؟
اگر اون چيزيه كه من فكر ميكنم ، بايد بگم كه هدف اين تاپيك ميتونه يك نوع شفاف سازي و رفع ايرادهاي كاربراني باشد كه ديگر كاربران به نوعي با آنها در ارتباط بيشتري هستند و سعي ميشه كه با گفته شدن ايرادهاي آنها به سطح كيفي قعاليتشان اي يه دستي كشيده شود. ( توسط خودشان )
حتما نبايد شاهد اين باشيم كه وقتي كسي مورد نقد قرار ميگيرد خيليها بيايند و نقد كنند.
شايد افراد خاصي با آن شخص در انجمن در ارتباط باشند. مثلا مدير يا همكاري از يك بخش سايت . و اين باعث ميشه كه كاربران خيلي راحتتر بيايند اينجا و نواقصي رو كه به نظرشون ميرسه عنوان كنند. چون محلي است عمومي و كاربران ، همه دسترسي دارند ، بيان يك مشكل و نقص ، احتمال فراوان دارد كه بين چند نفر مشترك باشد و اينجا شخص نقد شونده بهتر متوجه ايرادات خود ميشود.
در كل بيشتر كساني اينجا نقد شوند كه نقدشدنشان تأثيري مثبت بر كيفيت كلي سايت گذاشته .
باز هم ميگويم كساني كه در يك قسمت مشخص ( انجمن ، تاپيك ، ... ) مسئوليت يا فعاليت قابل توجهي دارند .
بهتر است بتدريج تمامي مديران و همكاران و ... با يك دعوت رسمي از طرف مسئولين اين تاپيك به اينجا دعوت شده و پاسخگوي نقد دوستان باشند. مطمئنا آنها استقبال خواهند كرد ، چون حتما هدف آنها هم بالابردن سطح كيفي و كمي بخشي است كه در آن فعاليت ميكنند. و شايد نواقصي در كارهايشان باشد كه خود در جريان نباشند.
R10MessiEtoo
13-09-2007, 23:17
يكي دو تاپيشنهاد داشتم.
اول اينكه اگر ممكنه يك نظر سنجي بگذاريد. اگر هم بشه كه مثلا گزينه هاي نظر سنجي از يك ستاره تا 5 ستاره باشه جالب ميشه كه البته نميشه ولي هر جور باشه خوب ميشه كه به هر حال نظرسنجي باشه.
بعد هم اينكه يك قانوني بگذاريد كه كابران رو از گفتن جملاتي مثل "بچه خوبيه" ، "خيلي گله"، "كارش حرف نداره" بر حذر بداره(!!)
يعني واقعا نقد بكنن و اگر ميخوان تعريف بكنن مثلا بگن اينجاي كارش خوبه در فلان جا خيلي زحمت مي كشه و ...
فكر مي كنم اينجوري بهتر باشه شايد!!
==================
(شايد ادامه داشته باشه شايد.)
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 15:20
يك خبر فوري دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون جديداً من به تيم در بوته نقد نفوذ كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق شدم از نقد شونده بعدي خبر دار بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مي خوام زودتر از موعد معرفيش كنم
همه بدونيد كه اين هفته قراره ****** جان در بوته زار بشينه
و اينم عكسش
اه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي پدرام نامرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه به مديريت گفته فيلش رو تر كردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال چاره اي نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً در حدس و گمان به سر ببريد تا وقتش برسه
خوب واسه اينكه تا اون موقع حوصلتون سر نره
يادتون باشه دادن عنوان نقد شونده بعد از هفته 5-4 مرسوم شد و
به همين دليل پدرام از اون محروم موند
من به دليل عنوان هاي جالبي كه واسه تاپيكاش انتخاب مي كنه
عنوان The Hot Title Man رو واسش برگزيدم
و در ضمن اونجوري كه از پستاش ميشه فهميد، به چندين زبان زنده دنيا تسلط كامل داره :38:
ميشه عنوان The International Man رو هم واسش انتخاب كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid-ar
14-09-2007, 15:50
این حامد ام عجب حوصله ای داره خداییش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid-ar
14-09-2007, 15:53
اشتباه شد...
يك خبر فوري دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون جديداً من به تيم در بوته نقد نفوذ كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق شدم از نقد شونده بعدي خبر دار شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مي خوام زودتر از موعد معرفيش كنم
همه بدونيد كه اين هفته قراره ****** جان در بوته زار بشينه
و اينم عكسش
اه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي پدرام نامرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه به مديريت گفته فيلش رو تر كردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال چاره اي نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً در حدس و گمان به سر ببريد تا وقتش برسه
خوب واسه اينكه تا اون موقع حوصلتون سر نره
يادتون باشه دادن عنوان بعد از هفته 5-4 مرسوم شد و
به همين دليل پدرام از اون محروم موند
من به دليل عنوان هاي جالبي كه واسه تاپيكاش انتخاب مي كنه
عنوان The Hot Title Man رو واسش برگزيدم
و در ضمن اونجوري كه از پستاش ميشه فهميد، به چندين زبان زنده دنيا تسلط كامل داره :38:
ميشه عنوان The International Man رو هم واسش انتخاب كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
14-09-2007, 17:36
من نیستم ایندفعه؟؟؟
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 17:53
كاملاً اشتباهه آقا مهدي
دوستان قبول دارم كه خيلي سخته
چون چند دقيقاً بيشتر به معرفي ابرمرد تاريخ
ببخشيد نقد شونده اين هفته نمونده
يه كم بيشتر كمكتون مي كنم
فيلترش كمتر شد
نا گفته نمونه اگه تا قبل از معرفي حدس بزنيد
يك دستگاه الگانگز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جايزه مي ديد به نقد شونده
اولشو بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi Hero
14-09-2007, 20:04
تابلو شد که رامبده (wookman)
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 20:08
خوب برخلاف انتظار با وجود راهنمايي هاي زياد ؛ كسي نتونست نقد شونده اين هفته رو حدس بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجا كه موفق شدم كاملاً زير آب پدرام رو پيش پايان جون جون خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنم
نقد شونده اين هفته رو من معرفي خواهم نمود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و امـــــــــــا نقد شونده اين هفته
كسي كه قبل از نقدشدن عنوان انتخابيش مشخصه !!
كسي كه به خاطر Smiley هاي زيادش به Smiley Man بين بچه ها معروفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، اون فرد كسي نيست جز ....
آقاي ....
آقاي اسماعيلي
.
.
.
جـــــــــان ؟!
كاربر جديد ؟!
نه عزيزان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در عكس بالا نوشته كه تاريخ عضويت: Oct 2005
اونوقت Oct 2005 ميشه كاربر جديد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي اسماعيلي با ID : رامبد بعدش Navid ؛ بعدترش nish_nish و اكنون WooKMaN و ....
يه لحظه اجازه بديد ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان خبر رسيد به زودي قراره بشه غضنفر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما به ايناش كار نداريم ، نامش هر چي كه مي خواد باشه !!
ما فقط مي كوبيمش .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت متاسفانه همگي جايزه اين هفته رو از دست داديد
چون بايد لقبش رو مي فرموديد ، نه نام كاربريش رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس بدون فـيـلـتــرش
همگي آماده ايد ؟
به طرفش نشونه بريد ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه ببينم چي كار مي كنيداااا !! :5:
Mahdi Hero
14-09-2007, 20:26
سلام نويد جون خوبی
آقا بچه ها گفتن تو اين تاپيک زياد تعريف نکنيم ما هم با عرضه شرمندگی نميتونيم تعريفتو بکنيم
اول اينکه چرا ديگه مثله قديما نميای تو متفرقه و تاپيک بزنی و بحث کنی تو هم شدی
مثله اون ساويس و حسين :دی
دوم اين قضيه امضاهات چيه يه مدت حديثه هفته ميزاشتی يه مدت نميدونم شوکه شده بودی
يه مدت دپرس حالا هم که رلکسی
سوم چرا بعد از اينکه تاپيکه سوتی بازارت از حالته ترش در اومد و من با اولين پست به دستوره
خودت آوردمش بالا ديگه توش فعاليت نکردی؟
چهارم چرا خواستی عنوانه کاربر فعال ازت برداشته بشه راستشو بگو
تا بعد يا علی
mehdi_vsgh
14-09-2007, 20:56
مهدی جان مگه صندلی داغه که سوال مکنی؟
نقد بنده:
خیلی تو پستاش اسمایل به کار میبره....کلا قشنگه ولی یه خورده قرتی بازی شده تازگیا...
R10MessiEtoo
14-09-2007, 21:32
آقا مهدي جمله دوم نقدتون جمله اول رو نقض مي كنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا نقدي ندارم.
آهان چرا دارم.
ووكمن جان حال كاربراي تازه وارد رو بدجوري مي گيري. اگر يك كم آرومتر برخورد كني و زود تو ذوق بچه مردم نزني خيلي بهتره.
درسته شايد تاپيكهاشون تكراري باشه اما خب تكرار هميشه بد نيست!
Mahdi Hero
14-09-2007, 22:50
مهدی جان مگه صندلی داغه که سوال مکنی؟
نقد بنده:
خیلی تو پستاش اسمایل به کار میبره....کلا قشنگه ولی یه خورده قرتی بازی شده تازگیا...
نه صندلی داغ نيست ميخوام بدونم دليلش چيه همين
:46:
آقا مهدي جمله دوم نقدتون جمله اول رو نقض مي كنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا نقدي ندارم.
آهان چرا دارم.
ووكمن جان حال كاربراي تازه وارد رو بدجوري مي گيري. اگر يك كم آرومتر برخورد كني و زود تو ذوق بچه مردم نزني خيلي بهتره.
آره راست ميگی نکه از صبح تا شب کتابايه ادبی ميخونم اينطوری شدم :دی
:10::46::31:
R10MessiEtoo
14-09-2007, 22:53
آره راست ميگی نکه از صبح تا شب کتابايه ادبی ميخونم اينطوری شدم :دی
:10::46::31:
من با آقا مهدي بودم آقا مهدي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني با آقا مهدي بودم Mahdi Hero جان:10:
اتفاقا من خودم هم مهدي هستم يعني Mahdi هستم. به اين ميگن ... نمي دونم چي ميگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
15-09-2007, 09:40
خوب الان كله سحر يعني ساعت 9:32 است.دوست دارم از اول كله سحر يعني 9:32 ووكمن را بكوبيد تا براي افطار ووكمن كوبيده شده داشته باشيم.
ياداوري ميكنم كه اين تايپيك در محل رينگ بوكس تشكيل شده است و نه صندلي در كار است نه اب گرمي ، پس دستكشهاتون را دست كنيد و ******(به دليل خشونت نوشتاري فيل شد)
==================
اولين نقد ولرم: ووكي تقريبا هيچ فعاليتي در متفرقه ندارد بر خلاف سابق.تنها جايي كه ميشه گاها ردش را گرفت ،معرفي نرم افزار است.اين براي ووكي با اون سابقه خيلي كم است.
درسته كه متفرقه اكثرا حاوي تايپيكهاي زير خط فقري است ولي ميشود با حمايت و حضور در تايپيكهاي مفيد وزنه را سنگينتر كرد
بابا از این یارو خبری نیست...
اینگاری گذاشته رفته :d
ما که منتظرشیم
SAJAD DP
15-09-2007, 10:09
سلام
ميشه يكي بگه چه كسي در حال كوبيده شدن هست
سلام
ميشه يكي بگه چه كسي در حال كوبيده شدن هست
هيچي بابا ملت از گرسنگي افتادن تو خط آدم كوباني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زياد جدي نگير اين بحثو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين تاپيك رسميه ولي تو هر تاپيكي كه اسمه ووكي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيش از دو بار اسپل بشه آخرش شير تو شير ميشه كه اصلا خود زننده تاپيك هم تاپيكشو نميشناسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خدمتيم كلهم
SAJAD DP
15-09-2007, 12:19
سلام
خب اگر آدم كمم اومده تا اينكه مديراي تاپيك يه نفر رو پيدا مي كنند
منو بكوبيد!
( يعني نقد كنيد)
pedram_ashena
15-09-2007, 15:45
دوستان در حال نقد wookman هستيم / صفحه قبل را مطالعه كنيد
مسير تايپيك را هم ****
سلام به عزيزان دل ...
انشالله كه خوب باشيد & روزه نمازتون قبول باشه ...
هستم خدمتتون اما خداييش دلتون بسوزه زياد اذيت نكنين ...
هركي روزه دار اذيت كنه جاش تو موتورخونه جهنمه ها !!!!!!!!! ...
--------------------------------
خب ممنون از بروبچ هدايت كننده اين تاپيك كه من رو انتخاب كردن ، مخصوصا حامد عزيز ...
سلام نويد جون خوبی
آقا بچه ها گفتن تو اين تاپيک زياد تعريف نکنيم ما هم با عرضه شرمندگی نميتونيم تعريفتو بکنيم
اول اينکه چرا ديگه مثله قديما نميای تو متفرقه و تاپيک بزنی و بحث کنی تو هم شدی
مثله اون ساويس و حسين :دی
دوم اين قضيه امضاهات چيه يه مدت حديثه هفته ميزاشتی يه مدت نميدونم شوکه شده بودی
يه مدت دپرس حالا هم که رلکسی
سوم چرا بعد از اينکه تاپيکه سوتی بازارت از حالته ترش در اومد و من با اولين پست به دستوره
خودت آوردمش بالا ديگه توش فعاليت نکردی؟
چهارم چرا خواستی عنوانه کاربر فعال ازت برداشته بشه راستشو بگو
تا بعد يا علی
سلام بر مهدي عزيز ...
1- راستش شرايط الان متفرقه مثل قديما نيست ... حاضرم تعداد پستام جاي 7.900 تا 79 تا شه اما به اون دوران خوش انجمن متفرقه برگردم ... دوراني كه تو اين انجمن هركي مدير خودش بيد ! (جمله اي خشنگ از POP عزيز )
2- همش به اوضاع احوال روحيم بر ميگرده ...
3- تو باز كاراگاه شدي مهدي ، اينو اينجا بگم درست نيست ...
4- آقا جون يكي اينو بگيره ببنده ، نياد تو تاپيك از اين سوالا بپرسه ...
در ضمن حاج مهدي قهرمان بشين دو خط فحش بده (انتقاد كن !) ...
نقد بنده:
البته اگه اسمايلي ها به متن پست ربط داشته باشه خيلي به پست جوووووون ميده ...
آهان .... بنظر من باعث ميشه نويسنده منظورش رو بيييتر برسونه ...
من كجا ضد حال زدم ، بابا خب طرف حالا چه تازه وارد باشه چه از اون ريش سفيداي فروم تاپيك تكراري زده ...
بلاخره بايد بدونه كه قبل از ايجاد تاپيك جسسستجو كنه يا نه ! ...
حالا يه پست نشونم بده بي ادبي كرده باشم ...
اولين نقد ولرم: ووكي تقريبا هيچ فعاليتي در متفرقه ندارد بر خلاف سابق.تنها جايي كه ميشه گاها ردش را گرفت ،معرفي نرم افزار است.اين براي ووكي با اون سابقه خيلي كم است.
درسته كه متفرقه اكثرا حاوي تايپيكهاي زير خط فقري است ولي ميشود با حمايت و حضور در تايپيكهاي مفيد وزنه را سنگينتر كرد
نه به جان پدارم ...
اصلا من خودم يه وقتايي به عشق متفرقه P30 ميامدم ...
ولي شرايط خيلي فرق كرده ، كاربرا ديگه اون صبروحوصله اون وقتارو ندارن ...
كافي پستي بزني كه طرف خوشش نياد ، جاي اينكه بحث سالم داشته باشه همش ميخواد توهين كنه ! ...
بابا بخدا من يهو آخر فروم باز يا 7000 پستي نشدم !!! ...
منم كاربر تازه وارد بووودم اما اينجوري نبودم ...
نه فقط من خيلي ها ...
هيچي بابا ملت از گرسنگي افتادن تو خط آدم كوباني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زياد جدي نگير اين بحثو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين تاپيك رسميه ولي تو هر تاپيكي كه اسمه ووكي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيش از دو بار اسپل بشه آخرش شير تو شير ميشه كه اصلا خود زننده تاپيك هم تاپيكشو نميشناسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خدمتيم كلهم
مثلا اين بالايي رو داشته باش پدارم جان !!! ....
Behroooz
15-09-2007, 20:42
مي بينم كه نويد هم در كوزه افتاد ....
من اين نويد عزيز رو از نزديك ديدم .
از پسر هاي خوب روزگاره . به نظر من در پي سي به اون جايي كه بايد باشه نرسيده . چون بهش بها ندادن .
اطلاعاتش زياده . با روحيه و خوش اخلاقه .
يك عالمه فيلم داون كرده ولي هنوز به من ليستشون رو نداده .
اولها در انجمن متفرقه زياد ميومد ولي تازگي ها فقط پست مفيد ميده و ديگه تو تاپيك هاي متفرقه افتابي نميشه .
عاشق لينك مستقيمه .
موفق باشي نويد جان .
راستي اگه تو داري نقد ميشي چرا اسم من روي تاپيكه ؟
این نوید یکی از بهتری های p30 اه
اون نوید که دیگه خداس :دی
قبلا که توی متفرقه بود بیشتر دوسش داشتم
مخصوصا اون دورانی که مونیکا کچلش کرده بد!!!)
اگه دست من بود و نوید هم توی موبایل فعالیت میکرد.... حتما همکار میشد
چون وقت زیادی رو در انجمن صرف میکنه... و به نظر من وقت گزاشتن برای کمک کردن به دیگران خیلی با ارزشه در چنین مکان هایی
اخیرا کم حاشیه شده... مظلوم شده... مثبت شده...
رامبد شر و شور دوست داشتنی تر بود :دی
زیادی مهربونه... آخه پسر که نباید مهربون باشه :دی
آهان....
بلد نیست انتقاد کنه.... فقط خوب اینو اونو میگه...
بسه دیگه
زیادی ازت بد گفتم.... ;)
Greatone
15-09-2007, 21:28
لينك مستقيماش منو كشته.......پسر خوبيه
Aminzikzak
15-09-2007, 22:34
آقا این رامبد ، همون نوید رو میگم ، میشناسید که نیش نیش اسمشه که فعلا ووکمن صداش میکنن ...
خیلی بچه گلیه ...
من خیلی باش حال میکنم... آخر آدم پایه برای همه جای انجمنه.
دمت گرم رامبد، ووکمن ، نیش نیش، نوید
boy iran
15-09-2007, 22:49
از مسئولان این تاپیک خواهش دارم جون بچشون این کاربرا رو قرار ندن اینجا برای نقد :27:
آخه چطوری نقد کنیم
بچه به این گلی
فقط اون چشمکش منو کشته بود که هی میگفت تکرای :46::27:
لامصب لینک نرم افزار نایاب بهت میده اونم چی لینک مستقیم ( الله اکبر )
یادش بخیر قدیما خیلی از شکلکهاش خوشم میومد برای همین همیشه نقل قول رو میزدم بیبینم از چه سایتی استفاده میکنه :27:
در کل تنها نقدی که میشه کرد ازش
جدیدا کم پیدا شده
در آخر هم
به طرز کاملا وحشتناک چاکریم :10:
نقد که نمیتونم بکنم؛ فقط میگم دمش گرم با لینکهای مستقیمش :11:
Boye_Gan2m
15-09-2007, 23:37
هوووووومممممم
دست بزن داره!من مدرک دارم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب....در کل پدر بزرگ خوبیه.خدا حفظش کنه برای تمامیه اسمایلی باز های پی 30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفدار سر سخت کرمانشاهیها (ببینم نکنه توی پژاک باشی ؟؟؟!!؟)(راستی اون تاپیک کرمانشاهیها بیان تو رو یادته ؟)
قبنا خیلی فعال بود به خصوص وقتی که متفرقه یه جو خاصی داشت و کلا یه گروه بودن ولی نمیدونم الان چش شده
من خیلی وقت بود ندیده بودمش تو انجمن...فکر میکردم رفته
در کل دمش خیلی گرمه !
majid-ar
15-09-2007, 23:55
این حاج آقا نیش نیش اولین کسی بود که توی پی سی یه پست از من رو نقل قول کرد.واسه همین بنده ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم.
ولی چون گفتن رمانتیکش نکنیم منم میگم.......چشم!
---------
اکثرا هر چی پست ازش میبینم توش یه لینک دانلود هست!البته طبیعیه چون همش داره لینکارو مستقیم میکنه.دستشم درد نکنه.
به قوانین خیلی احترام میزاره.یادمه دم عید که متفرقه به هم ریخته بود یه تاپیک در باره همین موضوع زد.
روحیه طنز نویسی هم داره.بد نیست بره دنبالش.
در کل پسر گلیه.
Hamed-Dehghani
16-09-2007, 00:04
داريد چي كار مي كنيد ؟!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چي خواستم شما داريد چي ميگيد ؟!!!
خوب برخلاف انتظار با وجود راهنمايي هاي زياد ؛ كسي نتونست نقد شونده اين هفته رو حدس بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجا كه موفق شدم كاملاً زير آب پدرام رو پيش پايان جون جون خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنم
نقد شونده اين هفته رو من معرفي خواهم نمود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و امـــــــــــا نقد شونده اين هفته
كسي كه قبل از نقدشدن عنوان انتخابيش مشخصه !!
كسي كه به خاطر Smiley هاي زيادش به Smiley Man بين بچه ها معروفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، اون فرد كسي نيست جز ....
آقاي ....
آقاي اسماعيلي
.
.
.
جـــــــــان ؟!
كاربر جديد ؟!
نه عزيزان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در عكس بالا نوشته كه تاريخ عضويت: Oct 2005
اونوقت Oct 2005 ميشه كاربر جديد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي اسماعيلي با ID : رامبد بعدش Navid ؛ بعدترش nish_nish و اكنون WooKMaN و ....
يه لحظه اجازه بديد ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان خبر رسيد به زودي قراره بشه غضنفر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما به ايناش كار نداريم ، نامش هر چي كه مي خواد باشه !!
ما فقط مي كوبيمش .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت متاسفانه همگي جايزه اين هفته رو از دست داديد
چون بايد لقبش رو مي فرموديد ، نه نام كاربريش رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس بدون فـيـلـتــرش
همگي آماده ايد ؟
به طرفش نشونه بريد ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه ببينم چي كار مي كنيداااا !! :5:
اينا شد كوبيدن ؟!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً نا اميدم كرديد !!!!!!! :13:
نقد مي خوايد ، نقد من ، كه تا 3 روز ديگه آماده ميشه :5:
با سلام!
آقا خيلي پسر گليه!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا كسي رو نديدم اينجوري از اينترنت پرسرعتش مايه بذاره و برنامه و ... آپ كنه! البته بعضي ها كمي بي جنبه بازي در ميارن ( البته توهين به اون فرد نباشه ها .... معذرت مي خوام ) ولي مثلا اون روز يه نفر ميگفت آقا بيا اين نرم افزار رو آپ كن لينك مستقيم بده حالا حجم نرم افزار؟ :18: 1GB .... خب اين درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي قبلا هر جا پست مي داد ميرفتم نگاه كنم چون اسمايلي هايه قشنگي داشت!!!!! البته سال هايه 40 42 رو مي گم ها .... كه هنوز Relaxed نشده بود و يه آواتار داشت كه يه نفر چشمك زده بود و يه پالتويه پشمي پوشيده بود! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم چرا اسم كاربر فعال از زير يوزرش برداشته شد ( البته به درخواست خودش ) ولي من حدس مي زنم به دليل همون انسان هايه بي جنبه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه در يك كلام .... ToooooooooooP !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Boye_Gan2m
16-09-2007, 00:11
میگم اگه راضی نشدین میخواین بریزیم سرش بزنیمش؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همینه دیگه.نقد کردن نداره...
خیلی گله مخصوصا اسمایل ها و لینک مستقیمم که میزاره!
عزیز دل بیدی
تعریف ها رو بچه ها کردن
فقط یه چیزی ..
کمتر به درخواست نرم افزار سر میزنه
شاید علتش اینه که اکثرا نرم افزار رو با کرکش می خوان
sina1365
16-09-2007, 13:20
الان این ووکمن میادو شصت - هفتاد تایی اسمایلی اینجا میزاره و میره..
باور ندارین صبر کنین....(میخواین بهش پ خ بدم؟؟)
من که الان بهش میدم!!!
موافقم با نظر شما
L O V A B
16-09-2007, 14:27
همیشه خوش اخلاق بوده و با مزه.
فقط این 1-2 ماهه گذشته نمی دونم چرا از این رو به اون رو شده ،خیلی اخلاقش عوض شده ....
تو مایه های حسّش نیست:31:
امیدوارم تو همه ی مراحل زندگی موفق باشه.:11:
خلاصه خیلی گله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: 40::31:
مي بينم كه نويد هم در كوزه افتاد ....
من اين نويد عزيز رو از نزديك ديدم .
از پسر هاي خوب روزگاره . به نظر من در پي سي به اون جايي كه بايد باشه نرسيده . چون بهش بها ندادن .
اطلاعاتش زياده . با روحيه و خوش اخلاقه .
يك عالمه فيلم داون كرده ولي هنوز به من ليستشون رو نداده .
اولها در انجمن متفرقه زياد ميومد ولي تازگي ها فقط پست مفيد ميده و ديگه تو تاپيك هاي متفرقه افتابي نميشه .
عاشق لينك مستقيمه .
موفق باشي نويد جان .
راستي اگه تو داري نقد ميشي چرا اسم من روي تاپيكه ؟
سلام بر استاد كوهنوردي ....
اين نويد كيه اين همه ازش تعريف ميكني ، خوش بحالش ! ...
قول دادم مرتب كنم بعد ليست بدم بهت ... (انشالله وقت گل ني !)
باز اسم متفرقه اومدا ! ... (اسمايلي دلم خينه !)
وقتي ميتونم چرا لينك مستقيم ندم ... :d
اسمت رو از صحنه روزگار محو كردم ! ...
این نوید یکی از بهتری های p30 اه
اون نوید که دیگه خداس :دی
قبلا که توی متفرقه بود بیشتر دوسش داشتم
مخصوصا اون دورانی که مونیکا کچلش کرده بد!!!)
اگه دست من بود و نوید هم توی موبایل فعالیت میکرد.... حتما همکار میشد
چون وقت زیادی رو در انجمن صرف میکنه... و به نظر من وقت گزاشتن برای کمک کردن به دیگران خیلی با ارزشه در چنین مکان هایی
اخیرا کم حاشیه شده... مظلوم شده... مثبت شده...
رامبد شر و شور دوست داشتنی تر بود :دی
زیادی مهربونه... آخه پسر که نباید مهربون باشه :دی
آهان....
بلد نیست انتقاد کنه.... فقط خوب اینو اونو میگه...
بسه دیگه
زیادی ازت بد گفتم.... ;)
به به داش كمال گل ...
اسم اون دايناسور رو نيار ...
نويد جز black list نشه بايد كلاش رو بندازه هوا چه برسه مديريت ...
بروبچ ديگه فاز نميدن وگرنه ميشم همون ووكي ثابت ...
مهربوني رو از تو و اون دوستاي نامردم ياد گرفتم ... :d
در آخر بايد يه چيزي نثارت كنم ، از بس فحش دادي بهم ...
لينك مستقيماش منو كشته.......پسر خوبيه
الهي دشمنت بميره ، ناقابل بيد ...
آقا این رامبد ، همون نوید رو میگم ، میشناسید که نیش نیش اسمشه که فعلا ووکمن صداش میکنن ...
خیلی بچه گلیه ...
من خیلی باش حال میکنم... آخر آدم پایه برای همه جای انجمنه.
دمت گرم رامبد، ووکمن ، نیش نیش، نوید
بههههه استاد PPC ، مخلص داش امين ...
آقا شرمنده نمودي ، تشششكر ...
از مسئولان این تاپیک خواهش دارم جون بچشون این کاربرا رو قرار ندن اینجا برای نقد :27:
آخه چطوری نقد کنیم
بچه به این گلی
فقط اون چشمکش منو کشته بود که هی میگفت تکرای :46::27:
لامصب لینک نرم افزار نایاب بهت میده اونم چی لینک مستقیم ( الله اکبر )
یادش بخیر قدیما خیلی از شکلکهاش خوشم میومد برای همین همیشه نقل قول رو میزدم بیبینم از چه سایتی استفاده میکنه :27:
در کل تنها نقدی که میشه کرد ازش
جدیدا کم پیدا شده
در آخر هم
به طرز کاملا وحشتناک چاکریم :10:
خيلي مخلصيم (به سبك رضاي احوال نگير !)
ديگه نميگم تكراري ، لينك تاپيك مشابه رو ميدم ... (پيشرفت كردما !)
انشالله خداوند به ما توان بدهد به شما عزيزان دل خدمت كنيم ... :d
پاتو بردار ميبيني منو ...
نقد که نمیتونم بکنم؛ فقط میگم دمش گرم با لینکهای مستقیمش :11:
همين كه ميبينم كمكي كردم واسم كافي بيده ، منم ممنونم ...
هوووووومممممم
دست بزن داره!من مدرک دارم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب....در کل پدر بزرگ خوبیه.خدا حفظش کنه برای تمامیه اسمایلی باز های پی 30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دست بزن دارم يا اون آبجي از خدا بي خبرت ! ...
مادربزرگ گرام رو اگه ديدي سلام نرسون ... :d
متشكر ميشويم ...
طرفدار سر سخت کرمانشاهیها (ببینم نکنه توی پژاک باشی ؟؟؟!!؟)(راستی اون تاپیک کرمانشاهیها بیان تو رو یادته ؟)
قبنا خیلی فعال بود به خصوص وقتی که متفرقه یه جو خاصی داشت و کلا یه گروه بودن ولی نمیدونم الان چش شده
من خیلی وقت بود ندیده بودمش تو انجمن...فکر میکردم رفته
در کل دمش خیلی گرمه !
قربون شكلت پژاك كه مال كردستان عراق بيده ...
اون تاپيك 50% دليلي بيده كه به متفرقه سر ميزنم ...
الانم فعاله اما دوستان گرفتاري دارن نميشه مثل قبلا فعاليت كرد ...
من يا اون تاپيكه !؟ ... :d
ممنون كه نظر دادي ...
این حاج آقا نیش نیش اولین کسی بود که توی پی سی یه پست از من رو نقل قول کرد.واسه همین بنده ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم.
ولی چون گفتن رمانتیکش نکنیم منم میگم.......چشم!
---------
اکثرا هر چی پست ازش میبینم توش یه لینک دانلود هست!البته طبیعیه چون همش داره لینکارو مستقیم میکنه.دستشم درد نکنه.
به قوانین خیلی احترام میزاره.یادمه دم عید که متفرقه به هم ریخته بود یه تاپیک در باره همین موضوع زد.
روحیه طنز نویسی هم داره.بد نیست بره دنبالش.
در کل پسر گلیه.
عزيزدلي مجيد جان ...
خوشحالم بدرد دوستان ميخوره ...
آره الان همون تاپيكه فقط تو ترشم مونده ... :d
ذوقمون رو كور كردن ! ...
لطف داري ...
Alastoor
16-09-2007, 16:16
ما كه به نويد جان ارادت خاصي داريم...
در ضمن فكر كنم نويد جان از برره و زبون برري هم خيلي خوشش مياد...
مگه اينجوري نبيده؟
مگه اينجوري نبيده؟
+ هر زبان و نوع حرف زدنی که عادی نباشه
خوب بیدی؟
روزه نمازتون !
و ....
اگر شد دوباره هم میام...
mehdi_vsgh
16-09-2007, 22:30
نمیدونم چرا اینقدر منو دوست داره؟!! :دی :دی :دی
سلام آقا نويد گل
نماز روزه شما هم قبول
.............
اين اقا نويد خيلي دوست داشتنيه باور كنيد............من با ايشون تقريبا برخوردي نداشتم اما خيلي دوستش دارم
به نظرم شما هم اگه چندتا از تاپيك هاي خوب و قديمي رو كه آقاي ووكمن عزيز درش فعاليت داشته بخونيد با من هم عقيده بشيد(منظورم تازه واردايي مثل خودمه نه قديميا:46:)
اما نويد دوست داشتني ما ناياب شده .........
اين هم نقد:
دوست داشتني ناياب چرا فعاليت كم؟
نوید جان مگه همین پژاک 7 نفر رو تو جاده ی روانسر سر نبرید ؟
سلام
من هم خيلي مديون ايشون هستم. هميشه با راهنمايي هاي به موقع و صحيح راهشگا بودن .
اميدوارم هرجا که هستن موفق باشند.
منم با لينک هاي مستقيم ايشون خيلي حال مي کنم.
ارادتمند
DEICIDE
داريد چي كار مي كنيد ؟!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چي خواستم شما داريد چي ميگيد ؟!!!
اينا شد كوبيدن ؟!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً نا اميدم كرديد !!!!!!! :13:
نقد مي خوايد ، نقد من ، كه تا 3 روز ديگه آماده ميشه :5:
جا داره از دوستان بابت بهم ريختن اعصاب حامد عزيز تشكر ويژه داشته باشم ... :d
با سلام!
آقا خيلي پسر گليه!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا كسي رو نديدم اينجوري از اينترنت پرسرعتش مايه بذاره و برنامه و ... آپ كنه! البته بعضي ها كمي بي جنبه بازي در ميارن ( البته توهين به اون فرد نباشه ها .... معذرت مي خوام ) ولي مثلا اون روز يه نفر ميگفت آقا بيا اين نرم افزار رو آپ كن لينك مستقيم بده حالا حجم نرم افزار؟ :18: 1GB .... خب اين درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي قبلا هر جا پست مي داد ميرفتم نگاه كنم چون اسمايلي هايه قشنگي داشت!!!!! البته سال هايه 40 42 رو مي گم ها .... كه هنوز Relaxed نشده بود و يه آواتار داشت كه يه نفر چشمك زده بود و يه پالتويه پشمي پوشيده بود! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم چرا اسم كاربر فعال از زير يوزرش برداشته شد ( البته به درخواست خودش ) ولي من حدس مي زنم به دليل همون انسان هايه بي جنبه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه در يك كلام .... ToooooooooooP !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امين عزيز خيلي شرمنده كردي ، خوبي از خودت بيده ...
بودن دوستاني مثل خودت باعث ميشه منم يه كارايي بكنم ...
میگم اگه راضی نشدین میخواین بریزیم سرش بزنیمش؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همینه دیگه.نقد کردن نداره...
اصلا كي تو رو توي تاپيك راه داده ؟ ...
بروبچ مدير تاپيك يه قانون بزارين ورود افراد زير 15 سال ممنوع ... :d
خیلی گله مخصوصا اسمایل ها و لینک مستقیمم که میزاره!
گلي از خودت بيده ، خيلي لطف كردي ...
عزیز دل بیدی
تعریف ها رو بچه ها کردن
فقط یه چیزی ..
کمتر به درخواست نرم افزار سر میزنه
شاید علتش اینه که اکثرا نرم افزار رو با کرکش می خوان
جلال عزيز خيلي ممنون ...
زدي تو خال ، بابا خب مگه انجمن درخواست كرك و سريال نداريم ...
نرم افزار رو بگيرن از اونجا هم كرك يا سريال رو بگيرن ...
اينطوري اون انجمن هم رونق خودش رو حفظ ميكنه ...
همیشه خوش اخلاق بوده و با مزه.
فقط این 1-2 ماهه گذشته نمی دونم چرا از این رو به اون رو شده ،خیلی اخلاقش عوض شده ....
تو مایه های حسّش نیست:31:
امیدوارم تو همه ی مراحل زندگی موفق باشه.:11:
خلاصه خیلی گله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: 40::31:
به به آرمين ، همشهري عزيز ...
خيلي مخلصيم ...
دست خودم نيست كه بعضي وقتا حالشم خوشه بعضي وقتا ناخوش ... :d
مگه اينجوري نبيده؟
خيلي عزيزي ، محبت داري ...
راستش دست خودم نيست بخدا ...
اصلا دوست ندارم عادت كنم اما كردم ديگه ...
لهجست خب عمل كنم درست ميشه ... :d
گفتم در مورد ووکمن جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم یه چیزایی بنویسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه اگه به تاریخ عضویت من نگاه کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دوسال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف زمانی داریم (ووکمن=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که این باعث شده من ایشون روخوب نشناسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و هم اینکه کمتر به متفرقه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر میزنه خودش مزید بر علت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما دوتا نکته توایشون واقعا عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکی استفادش از زبون برره ای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که منم این زبونو خیلی دوس دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکیم استفادش از اسمایلیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم دوست دارم تو اینده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل ایشون تو اینکار حرفه ای بشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته از تابستون بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حرف دیگه ای برای گفتن نیست جز اینکه خیلی باحال بیدی داش ووکمن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
17-09-2007, 23:45
من چندباری تو انجمن درخواست نرم افزار درخواست دادم و بلا استثنا آقا نوید کارمو راه انداخت. کلا بدون هیج اغراقی باید بگم کاربری مثل WooKMaN تو p30world خیلی کم یا شاید اصلا پیدا نشه...
در مورد اینکه کم پیدا شده هم درکش میکنم...
در کل اینهمه کار خلق خدا رو راه انداخته و میندازه خدا خیرش بده...
سلام
همه اومدن ویه چند کلام در مورد ووکی جون( این اسمی که من خیلی دوست دارم نوید رو باهاش صدا بزنم )
نوشتن ورفتن
حالا نوبت من که در موردشخصیت این موجود دوست داشتنی پی سی ورلد بنویسم:
واقعا عزیز دل تمام کاربرای پی سی ورلد بیده:10:
فکر نکنم دیگه کسی مثل نوید جان پیدا بشه که فقط وفقط فکرشوعشقشو همه وجودش کمک به کاربرای انجمن
باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا هم که با اون لینک مستقیماش دیگه سنگ تموم گذاشته وفکر میکنم اگه تا حال به عنوان همکار انجمن
انتخاب نشده واقعا در حقش اجحاف شده(این حرف من نیست حرف اکثر کاربرای انجمن هست):19:
در اخر هم امیدوارم که هر کجا هست موفق باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اینقدر منو دوست داره؟!! :دی :دی :دی
چون بچه گلي بيدي ...
سلام آقا نويد گل
نماز روزه شما هم قبول
.............
اين اقا نويد خيلي دوست داشتنيه باور كنيد............من با ايشون تقريبا برخوردي نداشتم اما خيلي دوستش دارم
به نظرم شما هم اگه چندتا از تاپيك هاي خوب و قديمي رو كه آقاي ووكمن عزيز درش فعاليت داشته بخونيد با من هم عقيده بشيد(منظورم تازه واردايي مثل خودمه نه قديميا:46:)
اما نويد دوست داشتني ما ناياب شده .........
اين هم نقد:
دوست داشتني ناياب چرا فعاليت كم؟
ممنون پايان عزيز ، شرمنده كردي ...
حالا انشالله وضعيت بهتر شه & عمري هم باشه ، ميام خدمتتون تو متفرقه ...
نوید جان مگه همین پژاک 7 نفر رو تو جاده ی روانسر سر نبرید ؟
خب آره اما چه ربطي داره !؟ ...
بن لادن هم خرابكاري ميكنه ! ...كرمانشاهي بيده ؟ ...
سلام
همه اومدن ویه چند کلام در مورد ووکی جون( این اسمی که من خیلی دوست دارم نوید رو باهاش صدا بزنم )
نوشتن ورفتن
حالا نوبت من که در موردشخصیت این موجود دوست داشتنی پی سی ورلد بنویسم:
واقعا عزیز دل تمام کاربرای پی سی ورلد بیده:10:
فکر نکنم دیگه کسی مثل نوید جان پیدا بشه که فقط وفقط فکرشوعشقشو همه وجودش کمک به کاربرای انجمن
باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا هم که با اون لینک مستقیماش دیگه سنگ تموم گذاشته وفکر میکنم اگه تا حال به عنوان همکار انجمن
انتخاب نشده واقعا در حقش اجحاف شده(این حرف من نیست حرف اکثر کاربرای انجمن هست):19:
در اخر هم امیدوارم که هر کجا هست موفق باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خيلي لطف كردي ، اگه كاري انجام ميدم وظيفه ميدونم ! ...
هيچ توقعي هم از كسي ندارم ...
خيلي شرمنده نمودي ...
سلام
من هم خيلي مديون ايشون هستم. هميشه با راهنمايي هاي به موقع و صحيح راهشگا بودن .
اميدوارم هرجا که هستن موفق باشند.
منم با لينک هاي مستقيم ايشون خيلي حال مي کنم.
ارادتمند
DEICIDE
سلام ... خيلي محبت كردي ، خوشحالم كاري از دستم برمياد و واسه دوستان انجام ميدم ...
گفتم در مورد ووکمن جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم یه چیزایی بنویسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه اگه به تاریخ عضویت من نگاه کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دوسال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف زمانی داریم (ووکمن=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که این باعث شده من ایشون روخوب نشناسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و هم اینکه کمتر به متفرقه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر میزنه خودش مزید بر علت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما دوتا نکته توایشون واقعا عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکی استفادش از زبون برره ای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که منم این زبونو خیلی دوس دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکیم استفادش از اسمایلیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم دوست دارم تو اینده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل ایشون تو اینکار حرفه ای بشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته از تابستون بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حرف دیگه ای برای گفتن نیست جز اینکه خیلی باحال بیدی داش ووکمن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزيز ، لطف كردي ...
اما حواست باشه مثل من عادت نكني تو دنياي واقعي هم بكار ببري ... :d
من چندباری تو انجمن درخواست نرم افزار درخواست دادم و بلا استثنا آقا نوید کارمو راه انداخت. کلا بدون هیج اغراقی باید بگم کاربری مثل WooKMaN تو p30world خیلی کم یا شاید اصلا پیدا نشه...
در مورد اینکه کم پیدا شده هم درکش میکنم...
در کل اینهمه کار خلق خدا رو راه انداخته و میندازه خدا خیرش بده...
مرسي متال عزيز ... شرمنده كردي ...
خوبي از خودتون بيده كه خوبي هم ميبينيد ...
حامد خان 3 روز نشد؟
پس كو اين نقد كوبنده؟
R10MessiEtoo
19-09-2007, 11:06
حامد خان 3 روز نشد؟
پس كو اين نقد كوبنده؟
عجله نكن پايان جان.
احتمالا الان داره حاشيه ها و اندازه صفحه و رنگ متن و.... درست مي شه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برخلاف انتظار نقد زيادي تا به الان از ووكمن عزيز نشده...............
شايد راهكار آقا بهروز درست بوده
نميدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال ممنون از ووكمن جان كه قوانين تاپيك رو رعايت ميكنه
Alastoor
19-09-2007, 20:03
خب من مي خوام نقد خفن بكنم...
1- بذار فكر كنم:5:
2- صبر كن
3- الان يادم مياد
4- اي بابا يه لحظه...:19:
5- نه خير هر چي فكر مي كنم چيزي براي يك نقد كوبنده پيدا نمي شه كه هيچ، همش خوبي و صفاي نويده...
پس بايد چي كار كنيم؟ :13:
بهترين كار زير آب زني...:27:
بريد تو كارش. چون راه ديگه اي نمونده...
جاي اميدواري داره واسم كه تاپيك نقدم اينقدر كم رونق بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](106).gif
البته فعلا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](96).gif
Behroooz
19-09-2007, 21:04
يادمه يكي از دوستان از اينكه پستهاتو به لهجه برره اي مي نويسي به من گفت كه بهت بگم اين نوع حرف زدن ديگه قديمي شده .
ولي به نظر من اين كار يك مساله شخصيه .
نه ؟
يادمه يكي از دوستان از اينكه پستهاتو به لهجه برره اي مي نويسي به من گفت كه بهت بگم اين نوع حرف زدن ديگه قديمي شده .
ولي به نظر من اين كار يك مساله شخصيه .
نه ؟
بهش بگو نوع حرف زدن و لهجه مهم نيست ...
مهم اينكه حرفي كه ميزنم چي باشه و چقدر بيارزه ! ...
Behroooz
19-09-2007, 21:15
نويد جان تو اگه به لهجه مريخي هم پست بدي من نظرم دربارت عوض نميشه .
نظر ديگران هم محترمه ولي در من تاثيري نداره .
بهروز
من که ووکی جون رو خیلی دوس دارم.حدود 500 تا پستش فقط برای راست و ریس کردن کارای من بوده
من زیاد تو درخواست نرم افزار و اینا نبودم، ولی چند باری هم که نرم افزار درخواست داده بودم ایشون خیلی محبت میکردن و جواب میدادن.
جواباش اصولا مختصره و آخر پاسخ هاش معمولا این اسمایل رو میزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار هم یادمه که تو به کاربردن یه نرم افزار که نمیدونم چی چی بود، تو هر مرحله خیلی خوب و کامل کمک کرد که یادم نمیره محبتشو.
برای ووکمن عزیز آرزوی سلامتی و بهروزیه کامل دارم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نويد سلام
يه حسي كه هميشه تو بخش نرم افزار و درخواستش كه ميرم ( چقدر هم ميرم حالا ) اينه كه وقتي درخواستي ميخوام بدم ميگم الانه كه سر و كله اين نويد پيدا ميشه و پاسخ رو ميده . كارش درسته ديگه.
تو انجمن متفرقه هم كه قبلا خيلي فعال بوده ولي چند وقتيه كه ديگه اينجا نمياد.
يه جورايي انگار كه وقتي مياد تو متفرقه خاطرات زيباي قديم براش تداعي ميشه و نميخواد زياد اونجا باشه. مثلا همين تاپيك تولدش .
ولي فكر ميكنم يك نوع حس نوستالژي اون رو به بخش متفرقه ميكشونه و شايد دليل خاموش بودنش هم همين باشه شايد هم دليل ديگري داشته باشه.
ولي دركل يكي از محبوبترين و افتادهترين كاربران سايت هستند.
من بهشون ميتونم لقب :
پادشاه اسمايلي
The king of Smiley
يا
مردي كه كمتر ميخندد
A man who smiles less
( درست ترجمه كردم ؟ )
رو بدم.
ضمنا در اين پست از گذاشتن اسمايلي معذور بودم. چون از قديم ميگن جلوي اوستا (قاضي) و ملق بازي.
pedram_ashena
20-09-2007, 11:30
امروز پنجشنبه 29 شهريور 86 مصادف با تيمتر تيپول ميلادي و جيگملو جيگمول قمري است
تنها تا جمعه فرصت نقد ووكمن را داريد.تو را خدا خجالت نكشيد حيفه به پاي خودش وقتي اومده ،بلايي سرش نياوريم.يعني هيچكس از گوشه اي از فعاليت ووكي ناراحت نيست؟
مثلا من ميگم كه ووكي خيلي وقتها بد خط مينويسه طوري كه معلوم نيست چي نوشته
فعاليتش هم تك بعدي شده يعني فقط لينك مستقيم ميدهد ،خيلي هم خوش شانس باشي چند خط توضيح
اين خوب هست ولي در حد ووكي نيست.با اين روش كم كم به نظر مياد ميخواهد بازنشست بشود
============
عجب نقد تندي بود،فكر كنم سسش فلفلي بود :)
نويد جان تو اگه به لهجه مريخي هم پست بدي من نظرم دربارت عوض نميشه .
نظر ديگران هم محترمه ولي در من تاثيري نداره .
بهروز
اووووچيك داش بهروزم هستيم ...
من که ووکی جون رو خیلی دوس دارم.حدود 500 تا پستش فقط برای راست و ریس کردن کارای من بوده
نه بابا اينجورا هم نبيده ... خوشحالم كاري از دستم براومده انجام دادم ...
من زیاد تو درخواست نرم افزار و اینا نبودم، ولی چند باری هم که نرم افزار درخواست داده بودم ایشون خیلی محبت میکردن و جواب میدادن.
جواباش اصولا مختصره و آخر پاسخ هاش معمولا این اسمایل رو میزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار هم یادمه که تو به کاربردن یه نرم افزار که نمیدونم چی چی بود، تو هر مرحله خیلی خوب و کامل کمک کرد که یادم نمیره محبتشو.
برای ووکمن عزیز آرزوی سلامتی و بهروزیه کامل دارم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز شرمنده كردي ، منم واسه شما آروزي موفقيت و پيروزي رو دارم ...
آقا نويد سلام
يه حسي كه هميشه تو بخش نرم افزار و درخواستش كه ميرم ( چقدر هم ميرم حالا ) اينه كه وقتي درخواستي ميخوام بدم ميگم الانه كه سر و كله اين نويد پيدا ميشه و پاسخ رو ميده . كارش درسته ديگه.
تو انجمن متفرقه هم كه قبلا خيلي فعال بوده ولي چند وقتيه كه ديگه اينجا نمياد.
يه جورايي انگار كه وقتي مياد تو متفرقه خاطرات زيباي قديم براش تداعي ميشه و نميخواد زياد اونجا باشه. مثلا همين تاپيك تولدش .
ولي فكر ميكنم يك نوع حس نوستالژي اون رو به بخش متفرقه ميكشونه و شايد دليل خاموش بودنش هم همين باشه شايد هم دليل ديگري داشته باشه.
ولي دركل يكي از محبوبترين و افتادهترين كاربران سايت هستند.
من بهشون ميتونم لقب :
پادشاه اسمايلي
The king of Smiley
يا
مردي كه كمتر ميخندد
A man who smiles less
( درست ترجمه كردم ؟ )
رو بدم.
ضمنا در اين پست از گذاشتن اسمايلي معذور بودم. چون از قديم ميگن جلوي اوستا (قاضي) و ملق بازي.
ماريوي عزيز خيلي لطف كردي ...
همين كه مبينيم تونستم حتي يه اپسيلون مفيد باشم خيلي خوشحالم ...
متفرقه هم انجمني باحالي هستش اما خب روزگار و هم رديفاي خودش رو ميطلبه ...
همون لقب الاف ترين كاربر فكر كنم خوب باشه ها ... :d
امروز پنجشنبه 29 شهريور 86 مصادف با تيمتر تيپول ميلادي و جيگملو جيگمول قمري است
تنها تا جمعه فرصت نقد ووكمن را داريد.تو را خدا خجالت نكشيد حيفه به پاي خودش وقتي اومده ،بلايي سرش نياوريم.يعني هيچكس از گوشه اي از فعاليت ووكي ناراحت نيست؟
مثلا من ميگم كه ووكي خيلي وقتها بد خط مينويسه طوري كه معلوم نيست چي نوشته
فعاليتش هم تك بعدي شده يعني فقط لينك مستقيم ميدهد ،خيلي هم خوش شانس باشي چند خط توضيح
اين خوب هست ولي در حد ووكي نيست.با اين روش كم كم به نظر مياد ميخواهد بازنشست بشود
============
عجب نقد تندي بود،فكر كنم سسش فلفلي بود :)
ممنون پدرام جان خيلي عالي بيد ...
آره ، يه تاپيك سوات آموزي بزنيد يه خورده سواتم نم كشيده ... :d
لينك مستقيم ميدادم اما خب لينك مستقيم تنها كه نبيد ، پستي كه ازش لينك مستقيم ميكردم رو هم نقل قول ميكردم ... يا مينوشتم لينك مستقيم پست فلاني ...
نه بابا من فعلان عين زيگيل به فروم چسبيدم كجا برم از اينجا بهتر ! ... :d
البته آدم از فرداي خودش كه خبر نداره ، تا ببينيم قسمت چي ميشه ...
كجا تند بيد !؟ ... فكر كنم سس فلفله بي بخار بيد ... :d
--------------------------------------------------------------------
فردا تموم ميشه مهلتم اما هنوز پستي كه بعنوان نقد بهش نيگاه كنم رو نديدم ...
فردا تموم ميشه مهلتم اما هنوز پستي كه بعنوان نقد بهش نيگاه كنم رو نديدم ...
آبرومون رفت........
بچه ها يه كاري بكنيد......
حامد!!!!!!!
Behroooz
20-09-2007, 21:08
وقتي من رو نقد ميكردن كم مونده بود كه حكم اعدامم رو بدن دستم . ولي مثل اينكه كسي حال نقد كردن نويد رو نداره .
خوب دليلش هم اينه كه بر خلاف ميل بقيه زياد رفتار نميكنه كه كسي ازش دلخور بشه و بياد اينجا بگه .
ولي من تا دلتون بخواد بدخواه و خوب خواه داشتم كه همگي در دوره نقد اومدن و حال دادن اساسي .
نويد جان تو هم چند نفر رو بچزون تا نقدت گرم تر بشه .
M.etallic.A
20-09-2007, 23:32
خوب نقد که همش نباید منفی باشه. نقد مثبت هم داریم.
این یارو. بیکاره و تو انجمن بصورت مخفی میگرده...
شما هم فکر کردید مدتی هست که نمیاد. نه بابا. من اینو مشناسم
اگر این به پی سی ورلد نیاد روزش شب نمیشه.
مدام هم دور این مدیر هاس و التماس میکنه که بنش نکنن. مخصوصآ این بابک :D
فقط مونده اسمایلی از اون ور آب بیاره :D
و انواع حالات روحی رو در امضاش داره. :D
مخصوصآ SAD . مدتی این توی امضاش بود!!!!...
مدتی هم با Persiangig اکانتم رو بسته. مارو مشغول کرد :D
(زین پس فقط Parsa....) که این سایت از همون اولش مشکل داشت...:D
این یارو فضا هم داره:D . اما میاد دنبال این اکانت های رایگان میگرده :D
در ضمن. اگر میخواهید بهش PM بدید. براتون آپلود میکنه. توی امضاش اینطوری نوشته
که بیشتر کنجکاو بشید:D ...
اسمایلی ندارم. دارم خفه میشم.
اسمایلی ندارم. دارم غرق میشم
اسمایلی ندارم. دارم میمیرم.
اسمایلی ندارم. دارم بن میشم.
اسمایلی ندارم. نمیتونم روزه بگیرم.
اسمایلی ندارم. نمیتونم پست بدم.
اسمایلی ندارم. بد شانسی میارم.
اسمایلی ندارم. سرعت اینترنتم اومده پایین.
اسمایلی ندارم. آپلود تعطیل.
حالا خوب شد که پی سی ورلد این اسمایلی :D رو نداره:D
:D.
آیدی یاهو. سرکاری.
سایت. سرکاری
محل سکونت. سرکاری
پست ها(پست هایی که میده). سرکاری
این شخص. سرکاری:D
طرز حرف زدن: برره ای.غیر عادی...
خوب بیدی.
اذیتم نکنید.
روزه هستم.
و آخری یادم رفت
موفق باشید
pedram_ashena
21-09-2007, 14:10
آقايان و خانمها داريم نقد ووكي را تعطيل ميكنيم جا نمووووووووووووووونيد
تا ساعت 12 شب نقدشان تمام ميشود و نفر بعدي معرفي ميشود
بريد كنار زير دست و پا له نشيد
آقايان و خانمها داريم نقد ووكي را تعطيل ميكنيم جا نمووووووووووووووونيد
تا ساعت 12 شب نقدشان تمام ميشود و نفر بعدي معرفي ميشود
بريد كنار زير دست و پا له نشيد
باشه اومدیم
خوب رسیدیم به داش ووکی عزیز وگل
بنده سعادت دیدار زیاد ایشون رو نداشتم ولی از اپ کردن برنامه اون هم مستقیم خوشم امد
خیلی راحت می تونه با سیمیلی ها کار کنه وپسر گلی هست
فقط این زیر امضاهاش من رو کشته
:27:
Behroooz
21-09-2007, 17:06
این بیچاره. بیکاره و تو انجمن بصورت مخفی میگرده...
آیدی یاهو. سرکاری.
سایت. سرکاری
محل سکونت. سرکاری
طرز حرف زدن: برره ای.الافی.
خوب بیدی.
اذیتم نکنید.
روزه هستم.
و آخری یادم رفت
موفق باشید
دوست عزيز چرا از كلمات خوب استفاده نميكني؟
اين نقد بود ؟ دايره لغاتت چرا اينجوريه؟
بيچاره و الاف و ... چه معنايي داره؟ بلد نيستي حرف بزني چرا نظر ميدي؟
Hamed-Dehghani
21-09-2007, 17:40
دوست عزيز چرا از كلمات خوب استفاده نميكني؟
اين نقد بود ؟ دايره لغاتت چرا اينجوريه؟
بيچاره و الاف و ... چه معنايي داره؟ بلد نيستي حرف بزني چرا نظر ميدي؟
احتمالاً soldier جان با نويد بيش از اين حرفا خودموني باشند كه
مطمئن هستند نويد از اين حرفا ناراحت نميشه ؟
و با هم شوخي دارن
اونوقت ايشون دايره كلماتشون اينطوريه !!
شما چرا دايره كلماتت مستطيله ؟!!!!! :13:
بلد نيستي حرف بزني چرا نظر ميدي؟
shalineh
21-09-2007, 17:46
ووکمن عزیز ، از کاربرای خوبه این سایت هستش. و انقده، تو پستاش از اسمایل استفاده کرد که منو مجبور کرد تا اون نرم افزار رو بنویسم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا ووکمن با اینکه لیاقتش رو داشت از همکاری انجمن نرم افزار استعفا داد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بهروز خان.
اشتباه شده بود. ویرایش کردم.
توی پ خ میگفتی. نه اینطوری که توی انجمن داد بزنی !
+ من بلد نیستم حرف بزنم . شما چی؟ اول رفتار خودت رو ویرایش کن و بعد ...
---------------------------------------------
ووکمن جون. منتظر جواب بیدیم... :d
[میدونم آخرش این ووکمن زبان برره ای را توی انجمن مرسوم میکنه]
موفق باشید
سلام.
من زياد كارم به انجمن نرم افزار نيافتاده ولي هر وقتم بوده روكمن كمك كرده دستش درد نكنه.
در كل من هر جا روكمنو ديدم به نيكي ازش ياد شده.
Hamed-Dehghani
21-09-2007, 20:30
و بالاخره نقد كوبنده من كه اومدم چهره واقعي اين بشر رو به همه نشون بدم
و اما چهره واقعي اين بشر ....
اين .....
اين نويد يه جوريه كه .....
اينطوري كه ......
چطوري بگم يه طوري كه .......
درواقع اينطوريه كه ......
.
.
.
.
.
.
.
.
بابا خيلي پسر گليه
اسپمه كه نيست !
بداخلاقه كه نيست !
زير آب زنه كه نيست !
به ديگران كمك نمي كنه كه نمي كنه
ببخشيد مي كنه
پس چي ؟
خوب وقتي عيبي نداره آدم واسه چي طرف رو بكوبه
چرا بعضي ها همش مي خوان ايراد به نفر رو بگيرند !!
--------------------------------------------------
پي نوشت : در اين پست به دليل حرمت استاد اسمايلي كه هيچي ، رنگ هم به كار نبردم
نويد اگه بيشتر به حسابم واريز مي كردي ، بيشتر ازت تعريف ميكردم :D
راستی. یادم رفت یک عنوان پیشنهاد کنم...
پدر بزرگ اسمایلی انجمن
چطوره؟
موفق باشید
این یارو. بیکاره و تو انجمن بصورت مخفی میگرده...
آیدی یاهو. سرکاری.
سایت. سرکاری
محل سکونت. سرکاری
طرز حرف زدن: برره ای.غیر عادی...
خوب بیدی.
اذیتم نکنید.
روزه هستم.
و آخری یادم رفت
موفق باشید
ممنون عزيز ، حالا من نفميدم نقد كردي يا تاريخچه بيدنم تو پي سي رو نوشتي ... :d
باشه اومدیم
خوب رسیدیم به داش ووکی عزیز وگل
بنده سعادت دیدار زیاد ایشون رو نداشتم ولی از اپ کردن برنامه اون هم مستقیم خوشم امد
خیلی راحت می تونه با سیمیلی ها کار کنه وپسر گلی هست
فقط این زیر امضاهاش من رو کشته
:27:
ممنون عزيزدلم ، خيلي محبت كردي ...
احتمالاً soldier جان با نويد بيش از اين حرفا خودموني باشند كه
مطمئن هستند نويد از اين حرفا ناراحت نميشه ؟
و با هم شوخي دارن
اونوقت ايشون دايره كلماتشون اينطوريه !!
شما چرا دايره كلماتت مستطيله ؟!!!!! :13:
اون دوست عزيزمون ويرايش كردن ...
ووکمن عزیز ، از کاربرای خوبه این سایت هستش. و انقده، تو پستاش از اسمایل استفاده کرد که منو مجبور کرد تا اون نرم افزار رو بنویسم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعنوان يه برنامه نويس آماتور بهتون تبريك ميگم ، برنامه جالب و پرطرفداري نوشتيد ...
من نمیدونم چرا ووکمن با اینکه لیاقتش رو داشت از همکاری انجمن نرم افزار استعفا داد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه كي من همكار شدم كه استعفا بدم ، سربه سرم ميزارينا ... :d
سلام.
من زياد كارم به انجمن نرم افزار نيافتاده ولي هر وقتم بوده روكمن كمك كرده دستش درد نكنه.
در كل من هر جا روكمنو ديدم به نيكي ازش ياد شده.
ممنون عزيز ، همه دوستان نسبت بمن لطف دارن ...
و بالاخره نقد كوبنده من كه اومدم چهره واقعي اين بشر رو به همه نشون بدم
و اما چهره واقعي اين بشر ....
اين .....
اين نويد يه جوريه كه .....
اينطوري كه ......
چطوري بگم يه طوري كه .......
درواقع اينطوريه كه ......
.
.
.
.
.
.
.
.
بابا خيلي پسر گليه
اسپمه كه نيست !
بداخلاقه كه نيست !
زير آب زنه كه نيست !
به ديگران كمك نمي كنه كه نمي كنه
ببخشيد مي كنه
پس چي ؟
خوب وقتي عيبي نداره آدم واسه چي طرف رو بكوبه
چرا بعضي ها همش مي خوان ايراد به نفر رو بگيرند !!
--------------------------------------------------
پي نوشت : در اين پست به دليل حرمت استاد اسمايلي كه هيچي ، رنگ هم به كار نبردم
نويد اگه بيشتر به حسابم واريز مي كردي ، بيشتر ازت تعريف ميكردم :D
پسر خسته نباشي ! ... گفتم شايد تو حداقل يه كاري بكني ...
همين بود نقد كوبندت ... صد رحمت به اون پست بي بخار پدرام ... :d
وقتي من رو نقد ميكردن كم مونده بود كه حكم اعدامم رو بدن دستم . ولي مثل اينكه كسي حال نقد كردن نويد رو نداره .
خوب دليلش هم اينه كه بر خلاف ميل بقيه زياد رفتار نميكنه كه كسي ازش دلخور بشه و بياد اينجا بگه .
ولي من تا دلتون بخواد بدخواه و خوب خواه داشتم كه همگي در دوره نقد اومدن و حال دادن اساسي .
نويد جان تو هم چند نفر رو بچزون تا نقدت گرم تر بشه .
سلام
من به شخصه نقدی برای نوید عزیز ندارم.
فعالیت نوید جان بیشتر در انجمن معرفی و به صورت تخصصی هست و عموما مثبت هستش.
لحن و محتوی پستها هم کاملا در حیطه ی تاپیک به نفع اون هست...
برای همین اکثر دوستان (تا اینجا که من خوندم) نقدی بر نحوه ی فعالیت ایشون نداشتن.
اما فعالیت شما جنرال تر هست بنابراین میشه شما رو بیشتر نقد کرد.
مخلصیم
Aminzikzak
22-09-2007, 01:54
هنوز دارین نقدش میکنید ؟ کشتین بیچاره رو که ...
pedram_ashena
22-09-2007, 10:58
پسر خسته نباشي ! ... گفتم شايد تو حداقل يه كاري بكني ...
همين بود نقد كوبندت ... صد رحمت به اون پست بي بخار پدرام ... :d
,,كي شانس آوردي من اين هفته سر جمع يكساعت بيشتر p30 نبودم وگرنه آنچنان پنبه ات را ميزدم تا همه با دليل و مدرك بفهمند چه كاربر مفيدي هستي:31:(ضمير معكوس بخوان:21:) اين هم شانس من بود كه سر كوبيدن شما نبودم:41: خوب حالا جهت حسن ختام يك پست شكلكي نون و آبدار بزن و آخرين صحبت و تشكر را از ... بفرما:11:
ضمنا يادآوري ميكنم در اين تايپيك برخلاف ساير تايپيكهاي مشابه و غير يك كاربر ممكنه چند بار دعوت بشود براي نقد.
حتي ممكنه يك هفته در ميان اين اتفاق ممكن است بيافتد.بستگي به اين دارد اتفاق و تغيير وضعيت خاصي در كاربر مورد نظر ايجاد شود
ساعت 12 ظهر هم نفر جديد معرفي ميشود
boy iran
22-09-2007, 13:31
پدرام جون ساعت شما خواب مونده
1:30:31:
ميگم خوبه كه :
hamilton
همکار انجمن معرفی نرم افزار
رو دعوت كنيد.
نظرتون چيه ؟
behnam_roli
22-09-2007, 14:00
در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي hamilton
معرفیش نمیکنین؟!!.......
Hamed-Dehghani
22-09-2007, 14:10
جالب اينكه پدرام جان ساعت 12 ديشب وعده معرفي نقد شونده بعدي رو بهمون داده بودند
حالا هم كه ......
پدرام يه هفته اين تاپيك رو داديم دستت؛ ببينم مي توني از عهدش بر بيايي يا نه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب بالاخره معرفي شد !
pedram_ashena
22-09-2007, 14:50
بله اين شما اين هم هميلتون
حيف كه شكلك نصب نكردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به شما چه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم اگر روزه بوديد اينطوري ميشديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربر اين هفته فردي هست كه بايد تو معرفي نرم افزار باشيد تا بشناسيدش(چه جالب من موقع دعوت كردن فكر ميكردم همكار انجمن برنامه نويسي است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقايان ، خانمها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دخملا و پسملا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين شما و اين آماده به كوبيده شدن :
كسي نيست شروع كنه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا غيرتا نذاريد اين يكي سالم بره بيرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamilton
تاريخ عضويت: Jan 2005
hamilton
22-09-2007, 22:27
كاربر اين هفته فردي هست كه بايد تو معرفي نرم افزار باشيد تا بشناسيدش(چه جالب من موقع دعوت كردن فكر ميكردم همكار انجمن برنامه نويسي است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamilton
با سلام.
با تشكر از شما براي انتخاب بنده براي نقد.ببينم واقعا تا چه اندازه مورد نقد منصفانه قرار خواهم گرفت.
البته منو شايد دوستان قديمي در انجمن معرفي نرم افزار بشناسند و دوستان ديگر در انجمن مباحث مربوط به امنيت(آنتي ويروس و ...).چطور شد كه فكر كرديد من در انجمن برنامه نويسي فعاليت ميكنم؟برام جالبه بدونم.
BKM_MAHDI
22-09-2007, 22:30
ببخشيد يك سوال :
چجوري توي امضاتون لينك دادين ؟؟؟
نقد عملكرد hamilton در اين تاپيك.كليك كنيد و نظر بديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Behroooz
22-09-2007, 22:55
ببخشيد يك سوال :
چجوري توي امضاتون لينك دادين ؟؟؟
نقد عملكرد hamilton در اين تاپيك.كليك كنيد و نظر بديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حاج مهدي همكارها و مديران لينك براشون فعاله هنوز . ما فقير ها لينك نداريم .
pakbakhteh
23-09-2007, 15:10
سلام بهروز جان
ميتونم خواهش كنم يه آموزش بزاري در رابطه با نحوه درست كردن اين امضاي متحركتون
با تشكر از شما
pedram_ashena
23-09-2007, 15:30
حيف كه شكلك نصب نكردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به شما چه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم اگر روزه بوديد اينطوري ميشديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايان ، خانمها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دخملا و پسملا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين شما و اين آماده به كوبيده شدن :
كسي نيست شروع كنه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا غيرتا نذاريد اين يكي سالم بره بيرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamilton
آقايون و خانمها متن بالا را مجدد مطالعه كنيد
من خودم در حال بررسي پستهاي هميلتون هستم و نقدم حاضر شد ميرسم خدمتتان
قابل توجه كاربران معرفي نرم افزار
D o l f i n
23-09-2007, 22:19
من کلی یه چیز بگم آدم بسیار با اخلاقی هستش بیخود عصبانی نمیشه با کاربرها هم خیلی راحت و بدون پرخاش رفتار میکنه خصوصا از وقتی همکار شده افتاده تر هم شده جو گیر نشده به زمین و زمان گیر بده
بدون تعارف خیلی دوسش دارم مخلصشم هستم
باز هم چون تاپيك بعد چند ساعت گم ميشه ......... نقدها تعدادشون خيلي كمه
متاسفانه
شايدم دوستمون خيلي كارشون بي نقصه
R10MessiEtoo
24-09-2007, 13:04
يكم كم پيدا هستند كلا.
هرچي فكر كردم فقط در دو مورد اسم ايشون رو تو ذهنم پيدا كردم.
يكي صفحه اول نرم افزار جايي كه همكاران و مديران معرفي ميشند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي هم تاپيك مشكلات مربوط به ويروسي شدن .... كه انصافا اونجا خيلي خوب به همه كمك مي كردند و در اين زمينه اطلاعات بسيار بالايي دارند.
شرمنده بيشتر برخورد نداشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamilton
25-09-2007, 12:08
من کلی یه چیز بگم آدم بسیار با اخلاقی هستش بیخود عصبانی نمیشه با کاربرها هم خیلی راحت و بدون پرخاش رفتار میکنه خصوصا از وقتی همکار شده افتاده تر هم شده جو گیر نشده به زمین و زمان گیر بده
بدون تعارف خیلی دوسش دارم مخلصشم هستم
از لطف شما ممنونم دوست عزيز.اينجا همگي ما مثل اعضاي يك خانواده هستيم.عنوانهايي مانند "همكار ..."فقط يه عنوانه و نه بيشتر.فقط مسوليت انسان را درقبال سايت و ساير دوستان بيشتر ميكنه.من خودم از اعضاي اين سايت اطلاعات زيادي كسب كردم و هر كاري در هر زمينه اي براي رفع مشكل هر كسي ازدستم بربياد انجام ميدم و اگر بتونم مشكل كسي را برطرف كنم خيلي خوشحال خواهم شد.البته شايد نتونم در تمام يا اكثر بخشهاي سايت به علت تراكم و سنگيني درسهام حضور مداوم داشته باشم ولي تا جاييكه وقت اجازه بده در خدمت دوستان هستم.
pedram_ashena
25-09-2007, 13:39
hamilton در متفرقه اصلا تايپيك ندارد.و فقط 2 پست دارد اون هم در همين تايپيكه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است
3 تايپيك در ماهواره و 13 پست.در اينجا هم فعاليت خاصي ندارد
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است.
1 تايپيك در آموزش و 8 پست مفيد بوده است
0 پست و تايپيك در گرافيك
0 پست و تايپيك در برنامه نويسي
3 تايپيك و 9 پست در بازي
0 تايپيك در سخت افزار 0 پست
57 تايپيك در معرفي نرم افزار 306 پست **** مفيد
كلي پست در آنتي ويروس دارد كه اكثرا در كاسپر است.معلومه خيلي ميخواهدش
اين تمام آمار هميلتون بود
با تحليل امار بالا به اين موضوع ميرسيم كه تنها حضور وي در معرفي نرم افزار است.پس براي تحليل دقيقتر بايد اين بخش را بيشتر بررسي كنيم.
تحليل تخصصي ام به زودي آماده ميشود
*PiNk PaNTHeR*
25-09-2007, 18:45
سلام.
تنها مشکلتون اپدیت نکردن لیستهاست.
مخصوصا حالا که لینکها غیرفعاله.
hamilton
25-09-2007, 20:41
hamilton در متفرقه اصلا تايپيك ندارد.و فقط 2 پست دارد اون هم در همين تايپيكه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است
0 پست و تايپيك در گرافيك
3 تايپيك و 9 پست در بازي
با تحليل امار بالا به اين موضوع ميرسيم كه تنها حضور وي در معرفي نرم افزار است.پس براي تحليل دقيقتر بايد اين بخش را بيشتر بررسي كنيم.
ممنون از زحمت شما بابت ارايه اين آمارها ولي فكر ميكنم برخي آمارها دقيق نباشند.مثلا:
شما نوشته ايد:
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است
در حاليكه من در زمينه موبايل فعاليت چنداني نداشته ام و اين اواخر هم پستهاي مفيد آموزنده در خصوص موبايل نداشته ام.البته چند پستي در موبايل داشته ام كه مربوط به زمان خيلي قبلتر است.
يا مثلا شما نوشته ايد:
3 تايپيك و 9 پست در بازي
در حاليكه من اصلا اهل بازي كردن نيستم و علاقه چنداني به اين مبحث ندارم و اصولا حرفه و دروس من به گونه اي است كه وقتي هم براي بازي نميگذاره.
يا نوشته ايد:
در حاليكه تعداد خيلي بيشتري در انجمن معرفي نرم افزار تاپيك و پست داشته ام.
يا نوشته ايد:
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است.
در حاليكه فعاليت من در انجمن فيلم چندان زياد نيست جز چند زيرنويس فيلم كه خودم ترجه و آماده كردم و پست دادم و تقريبا درخواستي هم در انجمن فيلم مطرح نكردم.
در مورد انجمن ماهواره هم بايد بگم اصلا فعاليتي نداشتم.فقط فكر ميكنم در اين انجمن فقط يك پست داشتم كه مربوط به سال گذشته بود.
من پس از يك وقفه 6 ماهه در كارم به دليل مسايل درسي و كاري كارم را در انجمن مربوط به مباحث امنيتي دنبال كردم و ميكنم.
R10MessiEtoo
25-09-2007, 21:20
0 پست و تايپيك در گرافيك
3 تايپيك و 9 پست در بازي
ممنون از زحمت شما بابت ارايه اين آمارها ولي فكر ميكنم برخي آمارها دقيق نباشند.مثلا:
شما نوشته ايد:
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است
در حاليكه من در زمينه موبايل فعاليت چنداني نداشته ام و اين اواخر هم پستهاي مفيد آموزنده در خصوص موبايل نداشته ام.البته چند پستي در موبايل داشته ام كه مربوط به زمان خيلي قبلتر است.
يا مثلا شما نوشته ايد:
3 تايپيك و 9 پست در بازي
در حاليكه من اصلا اهل بازي كردن نيستم و علاقه چنداني به اين مبحث ندارم و اصولا حرفه و دروس من به گونه اي است كه وقتي هم براي بازي نميگذاره.
يا نوشته ايد:
در حاليكه تعداد خيلي بيشتري در انجمن معرفي نرم افزار تاپيك و پست داشته ام.
يا نوشته ايد:
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است.
در حاليكه فعاليت من در انجمن فيلم چندان زياد نيست جز چند زيرنويس فيلم كه خودم ترجه و آماده كردم و پست دادم و تقريبا درخواستي هم در انجمن فيلم مطرح نكردم.
در مورد انجمن ماهواره هم بايد بگم اصلا فعاليتي نداشتم.فقط فكر ميكنم در اين انجمن فقط يك پست داشتم كه مربوط به سال گذشته بود.
يعني همه آمارها زرشك؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
26-09-2007, 18:49
عجب !!!پس بايد همچنان كد بديم :41:
سلام بهروز جان
ميتونم خواهش كنم يه آموزش بزاري در رابطه با نحوه درست كردن اين امضاي متحركتون
با تشكر از شما
آره به ماهم ياد بده :31:
عجب !!!پس بايد همچنان كد بديم :41:
آره به ماهم ياد بده :31:
جاي اين پست ها اينجا نيست لطفا رعايت بفرماييد
ممنون
Boye_Gan2m
26-09-2007, 23:21
0 پست و تايپيك در گرافيك
3 تايپيك و 9 پست در بازي
اینارو چه جوری در میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینارو چه جوری در میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جوري كه در ميراه مهم اينه كه امارش درست نيست ديگه؟:41::21:
اما فكر ميكنم پيگيري همون پستها و تاپيك ها كه توي پروفايل هست.
روي اسمش كليك كني تو پروفايل همه دو تا گزينه هست كه امكان پيگيري همه فعاليت بچه ها رو ميده:20:
راستي ميشه نفر بعدي كه نقد ميكنيد بابك باشه؟
pedram_ashena
28-09-2007, 15:36
خوب دوباره رسيدم تا مطالب هميلتون عزيز را در معرفي نرم افزار نقد كنم
در مورد آمارهاي ارائه شده قبلي هم بايد بگويم كه اين آمار توسط موتور جستجو سايت p30 ارائه شده است و در كليت درست است حالا شايد جايي چند تا كم زياد تفاوت داشته باشد
========================================
57 تايپيك در معرفي نرم افزار
3 تايپيك قفل شده كه البته مربوط به سال 2005 است و يك تايپيك مهم نرم افزارهای قانونی کردن ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=======
تايپيك مهم اش واقعا كار راه انداز است به خصوص براي داخلي ها.و 13000 بار بازديد داشته است ،فعاليت خود هميلتون هم در اين تايپيك چشمگير است.
تايپيكهاي 2007 اش محدود هستند البته به اين دليل ميتواند باشد كه دسته بندي تايپيكها تقريبا كامل شده و هر مطلبي در تايپيك خودش ارسال ميشود و نيازي به تايپيك جديد نيست
لينك تايپيكها:
لينك 300 پست اخير:
لحن صحبتش با سايرين به عنوان يك همكار مودبانه است.اطلاعات نرم افزاريش هم در حدي هست كه بتواند به سايرين كمك نمايد
اميدوارم با برطرف شدن مشكلات و گرفتاريهاي درسي ،حضور پررنگ تري در انجمن داشته باشد.به خصوص انجمن متفرقه را هم گوشه چشمي براي فعاليت داشته باشد.
معمولا در اين تايپيك دوستاني كه فعاليت بدون حاشيه و يكنواختي دارند و يا كمتر شناخته شده براي كاربران هستند ،نقد خلوتي دارند.من فكر ميكنم 2 مورد بالا براي هميلتون با هم مصداق پيدا كرده است.
امروز روز آخر نقد ايشان هست واميدوارم هر چند كوچك براي ايشان مثمر ثمر بوده باشد.البته نكته منفي در روال كاري ايشان ديده نشد
موفق باشيد
Hamed-Dehghani
28-09-2007, 16:34
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان متوجه شدم hamilton از همكاراني هستند كه نحوه مديريتش مورد علاقه من هست !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اين يعني اينكه من قبلاً ايشون رو نمي شناختم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همين رفتم به سراغ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيدا کردن تمام پست هاي hamilton
و در كمال تعجب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً و حتي دريغ از يه دونه پست 4 كلمه اي كه از يك مدير ( همكار انجمن ) انتظار ميره نديدم
منظورم چنين پست هايي كه بين مديران رايج هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاف قوانين، قفل شد
تاپيك تكراري، قفل شد
لطفاً قبل از ايجاد تاپيك سرچ كنيد، قفل شد
عنوان خلاف قوانين، قفل شد
لطفاً فارسي بنويسيد ؛قفل شد و با كمال بيشتر تعجب ( جمال ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پستهاي زير روبرو شدم
اگر نسخه Demo را از سايت Acronis دانلود كنيد متاسفانه به هيچ طريقي نميشه آنرا رجيستر كرد.چون كرك اين برنامه همانطور كه دوستمون اشاره كردند فقط يك keygen هست.
اين هم آخرين نسخه اين AntiSpyware قدرتمند و البته اين بار با يك كرك معتبر و 100% معتبر.براي رجيستر كردن اين برنامه و تبديل آن به نسخه Premium به دستورالعمل موجود در فايل ضميمه كرك توجه فرماييد.اگر مشكلي در رجيستر كردن داشتيد مطرح كنيد.
شما به آدرس سايت سازنده اين آنتي ويروس يعني:
برويد.از قسمت بالاي صفحه گزينه Download را انتخاب كنيد.در صفحه اي كه براي شما نشان داده ميشه شما روي گزينه Download Purchased Software كليك كنيد و به اين ترتيب شما وارد صفحه اي ميشويد كه نسخه هاي مختلف NOD32 براي ويندوزهاي مختلف نشان داده شده است.روي هر لينك كه متناسب با ويندوز شماست كليك كنيد عمل دانلود آغاز خواهد شد ولي قبل از شروع دانلود يك box براي شما ظاهر خواهد شد كه از شما username و password خواهد خواست كه شما يكي از اين سريالها را كه دوستان قرار داده اند وارد ميكنيد و در صورت معتبر بودن سريال عمل دانلود آغاز خواهد شد.در ضمن شما ميتونيد از سريال زير براي اين منظور استفاده كنيد:
UserName: AV-6474436
PassWord: 4itrjuamwd
دوست عزيز شما تمام كليدهايي كه به آنتي ويروس خودتون داديد را delete كنيد.در زير همون بخشي كه دور انرا خط كشيده ايد عبارت Delete All License Keys را مشاهده ميكنيد.كليه كليدها را حذف و از لينك صفحه قبل يا Activation Codeي كه در صفحه قبل موجوده استفاده كنيد ولي براي اينكه 100% كليد براي شما كار كنه و مشكل Black List شدن هم نداشته باشه به آدرس زير بريد و فرم را پر كنيد تا يك كليد 100% معتبر براي شما ارسال شود.اين هم آدرس:
شما براي از كار انداختن سرويس Messenger به مسير زير برويد:
ابتدا به Control Panel
سپس به Administrative Tools
سپس روي قسمت Services دابل كليك كنيد
از ميان ليستي كه در سمت راست مشاهده ميكنيد روي Messenger دابل كنيد.در صفحه اي كه باز ميشه مطابق شكل زير گزينه Disable را انتخاب و Apply كنيد.
چيزي كه خيلي بيش از پاسخ هاي در كمال تواضع ايشون من رو كيفور كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون Shift+Alt گرفتنشون بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غير از اينكه اين گونه پستهاي مفصل از مديران كميابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي كم پيدا ميشه در هنگام فارسي نوشتن توام كار طاقت فرسايي چون Shift+Alt رو واسه لاتين نوشتن رو انجام بدهند !
من يكي از پست هاي ايشون رو مثلاً اگه مدير **** پاسخ بده ، بازنويس مي كنم :
شما براي از كار انداختن سرويس مسنجر به مسير زير برويد
اينتدا كنترل پنل
سپس به ادمينستراكتيو تولز
سپس روي قسمت سرويس دابل كليك كنيد
از ميان ليستي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشون من رو به ياد مديراني چون M.R.M يا MB_Danger مي ندازند كه بسيار هم انگشت شمارند
با توجه به اينكه دو گونه اعمال مديريت وجود داره
1 - مديري كه مديره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - مديري كه علاوه بر مديريت ، معلم هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديراني ( همكاراني ) چون hamilton جز دسته دوم قرار دارند كه
علائه بر مديريت ، آموزگار دلسوزي هم هستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكيبا تقديم احترام به اين دليل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و يكي ديگه به خاطر تواضعشون كه ذره اي تمايل به تحميل قدرت به كاربران رو در پست هاي ايشون نديدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همه با هم
هيپ هيپ هورا هميلتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من به دليل علاقه ايشون به اين Anti Virus قرمز ( برخلاف خودم كه سفيد سبز رو مي پسندم )
عنوان hamilton Kaspersky رو براشون انتخاب كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamilton
28-09-2007, 20:32
با سلام.از هر دوي شما عزيزان تشكر ميكنم.از pedram_ashena عزيز كه بنده را براي نقد انتخاب كردند و از Hamed-Dehghani عزيز كه با عنايت خاصشان و با صرف زمان اظهار لطف نسبت به بنده داشتند.
باز تشكر ميكنم از دوستان عزيزي كه لطف كردند و نظراتشان رانسبت به بنده ابراز داشتند.
البته همانطور كه حامد عزيز فرمودند شايد از آنجاييكه بنده فعاليت بدون حاشيه داشتم نقدم هم چندان پرحاشيه نبود.
با توجه به حجم درسهاي دانشگاهي و به ويژه كه سالهاي آخر را پشت سر ميگذارم شايد مانند بسياري ازدوستان و همكاران مدير فعاليت چشم گيري نداشته باشم ولي در حد توان به سايت سر ميزنم و اگر كاري از دستم براي رفع مشكل دوستان بربياد دريغ نخواهم كرد و زمانيكه مشكلي از مشكلات دوستان حل ميشه واقعا لذت ميبرم و اين خودش انگيزه اي براي فعاليت من است.
از اينكه درجمع دوستان خوب و با محبت سايت P30world هستم بسيار خرسندم چرا كه من هم مطالب بسياري از حضور دوستان و همكاران و مديران محترم سايت آموختم و مي آموزم.
از همگي دوستان كمال تشكر را دارم.
موفق باشيد.
اوكي هميلتون مثل اينكه خيلي هواتو دارن من رفتم يه نگاهي به پستات كردم
خداييش اوكي بودي
بنابراين منم فقط متشكرم
سلام دوستان عزيز
ببخشيد كه يكم در معرفي كاربر نقدشونده جديد دير شد
با تشكر از hamilton كه دعوت تاپيك رو پذيرفتند آقا مهدي عزيز براي اين هفته معرفي ميشوند:
آقا مهدي
آخر فروم باز
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: تو بدبختیهای خودم
pedram_ashena
30-09-2007, 10:07
آقا مهدي؟؟؟
اسمش آشناست.بچه همين متفرقه است؟؟؟
آخر فروم باز؟؟؟
حتي كاربر فعال هم نشده؟؟؟
يعني فعاليت مثبت توليدي نداشته؟؟؟؟
يعني ميخواهي بگويي اين جوون رعنا را نقد كنيم؟؟؟؟
دي:
دي:
دي:
خوب اولين نقد را من در لفافه براي آقا مهدي انجام دادم.علي الحساب اينو داشته باشيد تا بعد
===========
از هميلتون هم ممنونم .
سلام تا دیر نشده....
یکی از بهترین کاربران سایت hamiltonجان هستند من که اکثرا توی تالار نرم افزار م واقعا هنر نمایی ایشان در در بخش آنتی ویروس می بینم واقعا از جون و دل فعالیت می کنن یادمه یه کاربری بود که به ویروسسی آلوده شده بود که فایل های exeرا مورد هدف قرار می داد حال اگه کاربر معمولی بود به چند خط و یه راه حل ساده اکتفا می کرد در صورتی که ایشون یک پست آموزشی واقعا مفید رو نوشتن به نظر من حیطه ی فعالیت ایشون در بخش آنتی ویروس فوق العاده است در تایپیک کاسپر که غوغا کردن ایشون و vtn54 واقعا بهترینن جا داره از crackiمدیر قبلی بخش آنتی ویروس یادی بکنم که اگه به بخش مذکور رفتین می بینین که اکثر آموزش ها و تنظیمات nod32با عکس و توضیحات خوب هست واقعا جای ایشون هم خالی
hamiltonجان هیچ وقت از دادن اطلاعاتی که دارن دریغ نمی کنن و فکر کنم به فروم های آنتی ویروس ها و نرم افزار های امنیتی خیلی سر می زنن.همیشه هم اگه کسی در خواست و یا سوالی داشته باشه جواب می دن و نسبت به هیچ چیز بی اهمیت نیستند
می بخشید می شه اسمتون رو بگین اگه جسارت نیست............
امیدوارم در همه حال موفق و موید باشن واقعا از زحمات ایشون به نوبه ی خودم سپاسگذاری می کنم
mehdi_vsgh
30-09-2007, 23:30
خوب این هفته نوبت منه.....
ممنون از دوستان که منو قابل دونستن که بنشینم تا نقد بشم
منتظر نقدشما ها هستم
خوب این هفته نوبت منه.....
ممنون از دوستان که منو قابل دونستن که بنشینم تا نقد بشم
منتظر نقدشما ها هستم
سلام علیکم
آما در مورد آقا مهدی بنده زیاد ایشون رو زیارت نکردم ولی خوب قدیما گویا فعالیت بیشتری داشتند
اخلاق خوبی دارند و بنده شخصا مخلصشون هستیم
قربان شما
:11::40:
آقا مهدی یه گونه از کاربران در حال انقراض ایشا لا بعدا بیشتر توضیح میدم!
سلام يزدان خان خوبي؟
بببخشيد نقد در كجاي جملهي شما قرار داره كه من نميبينم؟
saeid_ronaldo
01-10-2007, 16:44
مهدی از بچه های گل انجمن و دوست خوب منه.
معرفتش به من یکی ثابت شده. کارایی برام کرده که تا عمر دارم فراموش نمیکنم.
از بچه های با اخلاق و مهربون پی سی هستش. اون اواتار اولیه اش رو خیلی دوست داشتم.
براش ارزوی موفقیت دارم
mehdi_vsgh
01-10-2007, 17:04
به یکی از مدیرا بگین که نام تاپیک را ویرایش کنه تا بیام یواش یواش جواب بچه ها رو بدم
سلام به همگی مخصوصا آقا مهدی که بحث راجع به شماست،
راستش من شما رو خیلی نمیشناسم (یعنی اصلا نمیشناسم :31:). اما یه روز از سر کنجکاوی که داشتم بحث های صندلی داغ رو می خوندم پی به شخصیت شوخ طبع شما بردم. کلی هم خندیدم، مخصوصا به بحث (یا یه جورایی کل کل) شما با آقا رضا (Divoonejoon) همکار عزیز بنده. فقط حیف که آخرش زده بودین به جاده خاکی...
بیشتر از این چیزی ندارم بگم، معذرت...
:40: :40: :40:
آقا مهدي يا همون آقا خرسه خودمون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدي هم مثل محمد بيشتر تو تاپيك موبايل ديده ميشه.
تو متفرقه يه زماني بيشتر پست ميداد ولي الان خيلي كمتر شده.
شايد ديدش عوض شده يا تفكرش عوض شده يا دلگير شده يا ... نميدونم. خوبه خودش بگه.
يكي از اولين كسايي است كه تو انجمن باهاش آشنا شدم.
آقا مهدي موفق باشي.
حال كردي نقد رو . قشنگ شستمت گذاشتمت كنار. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alastoor
02-10-2007, 16:27
سلام
در مورد آقا مهدي:
به نظر ميرسه اين بشر مهره مار داره، چون هويجوري آدم ازش خوشش مياد، بدون هيچ دليل خاصي... :20:
من اولين بار كه يكي از پستاشو (كه پست خاصي هم نبود) مي خوندم، از ايشون خوشم اومد. بعدا كه پستاي بيشتري از ايشون رو خوندم، اين حسم تقويت شد.
از محل سكونتش هم خوشم مياد: تو بدبختیهای خودم
يه مدت هم مثل اينكه وضعيت روحيش ريخته بود به هم توي امضاش زده بود: هيچي ديگه، بدبخت شديم رفت...
ولي الان دوباره Reloaded ...:31:
در ضمن اينكه مهدي جان در ابتداي نام كاربريشون واژه ي " آقا" رو قرار دادن (به شكل: آقا مهدي) هم در نوع خودش جالبه.... البته ميشه راجع به اين موضوع بحث روانشناسانه هم كرد...
بازم يه چيزايي برا گفتن در مورد اين بشر پيچيده به ذهنم ميرسه ولي فعلا همينا...
mehdi_vsgh
02-10-2007, 18:03
تا شب سعی میکنم این نقدهای فعلی را جواب بدم
Hamed-Dehghani
02-10-2007, 18:33
تا شب سعی میکنم این نقدهای فعلی را جواب بدم
نه ديگه
با اين پسني كه زدي شانس خودتو واسه پاسخ دادن از دست دادي !!
-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هروز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
نه ديگه
نه حامد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....اون برای قشنگیه همینجوری گذاشتنش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
سلام
در مورد آقا مهدي:
يه مدت هم مثل اينكه وضعيت روحيش ريخته بود به هم توي امضاش زده بود: هيچي ديگه، بدبخت شديم رفت...
خوب آقا مهدی یکی از بچه های گل :11:این انجمن و یکی از اولین کاربر هایی بود که من باهاش آشنا شدم
خلاصه خیلی کارش درسته نکات فوق تایید میشه اما اونی که تو امضاش نوشته بود : هيچي ديگه، بدبخت شديم رفت... فکر کنم ya30n بود که اون هم بچه گلی بود رفته خدمت دلمون براش تنگ شده :46:
Behroooz
02-10-2007, 20:00
اقا مهدي از بچه هاي خوب فرومه . كه تاپيكهاش اكثرا خواندني هستند .
دلش مي خواست تو تاپيك صندلي داغ خودشو جا كنه ولي مثل اينكه جا تنگ بود نيومد ...
من دوستش دارم . از بچه هايي است كه اگه تاپيكي ازش ببينم حتما بهش سر ميزنم .
اميدوارم محل زندگيش از تو بدبختيهاي خودش بياد بيرون .
تا حالا 129 تا تاپيك زده كه اكثرا در متفرقه بوده .
تاپيك مهم هم نداشته .
با ادب هستش و تا حالا پست بدي ازش نديديم .
يا علي ......
ممنون
بهروز
*PiNk PaNTHeR*
02-10-2007, 20:02
من موندم این برادر مهدی چه فعالتی داشه؟:27:
بسیار لوس.
تازه کمک من هم نکرد نامرد:45:
در کل :27:
mehdi_vsgh
02-10-2007, 20:33
آقا مهدي؟؟؟
اسمش آشناست.بچه همين متفرقه است؟؟؟
آخر فروم باز؟؟؟
حتي كاربر فعال هم نشده؟؟؟
يعني فعاليت مثبت توليدي نداشته؟؟؟؟
يعني ميخواهي بگويي اين جوون رعنا را نقد كنيم؟؟؟؟
دي:
دي:
دي:
خوب اولين نقد را من در لفافه براي آقا مهدي انجام دادم.علي الحساب اينو داشته باشيد تا بعد
===========
از هميلتون هم ممنونم .
بله آقا مهدی!
بچه همین فرومه نمیشناسیش؟
آخر فروم باز چیه؟!:21:
همه که مثل شما فعالیت مثبت ندارن.....من مثل یه ویروس میمونم :5:
ولی خداییش فعالیتهای مثبتی داشتم به خیلیا کمک کردم به خصوص اون زمانی که تو کرکینگ فعالیت داشتم مشکلات خیلیا را حل کردم باور نداری میتونی بری از مدیران اونجا بپرسی....البته با تصویب قانون جدید در انجمن کرکینگ (کرک برنامه های فارسی ممنوع!) حدود 150-200 پست از تعداد پستهای بنده کم شدن (به دیار باقی شتافتند...) ولی بازم تو بخشهای دیگه سعی کردم تا حد ممکن فعالیت مثبت داشته باشم با اینکه بیشتر پستام درخواست کمک و راهنمایی بوده ولی بازم فعالیتهای مثبتی داشتم یه سرچی کنی میتونی پیدا کنی.....
مثل بعضیا نیستم که به فکر افزایش پست باشن و تو انجمنهای مختلف با تشکرهای الکی و یا پستهای بیهوده پستای غیر مفید بدن.......
نه بابا من کجام جوونه 22 سالمه!!!!:18: دیگه داریم پیر میشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب چه اشکالی داره که منو نقد کنین
خیلی هم خوشحال میشم:11:
سلام علیکم
آما در مورد آقا مهدی بنده زیاد ایشون رو زیارت نکردم ولی خوب قدیما گویا فعالیت بیشتری داشتند
اخلاق خوبی دارند و بنده شخصا مخلصشون هستیم
قربان شما
:11::40:
علیک سلام
ولی من شمارو خوب میشناسم!! از روی تاپیکای تولدتون خوب میشناسمتون!!!:21:
در مورد اخلاقم نظر لطفتونه ما بیشتر مخلصیم:11:
اره یه جورایی دارم منقرض میشم ولی مطمئن باش تا تو را از اینجا نفرستم بیرون خودمو بیرون نمیبرم!!:21:
مهدی از بچه های گل انجمن و دوست خوب منه.
معرفتش به من یکی ثابت شده. کارایی برام کرده که تا عمر دارم فراموش نمیکنم.
از بچه های با اخلاق و مهربون پی سی هستش. اون اواتار اولیه اش رو خیلی دوست داشتم.
براش ارزوی موفقیت دارم
ممنون سعید جون.....
در مورد اون موضوع هم دیگه نمیخوام بحثش بشه....
بالاخره رفیق به درد همین مواقع میخوره....
در مورد اخلاقم هم باز نظر لطفته
در مورد اواتار هم که خودم هم اونو خیلی دوست داشتم ولی موقع صندلی نشینیم همه ازم خواستن که عوضش کنم منم به نظر جمع احترام گزاشتم و عوضش کردم...البته یادمه یه بار یه چیزی گزاشتم که همه از ترس سکته کردن.:21:...ولی بعدش دوباره یه خرس گزاشتم:40: و بعد حدود 2-3 هفته مجدد تغییرش دادم به اینی که میبنی:5:
منم برات آرزوی موفقیت دارم:11:
سلام به همگی مخصوصا آقا مهدی که بحث راجع به شماست،
راستش من شما رو خیلی نمیشناسم (یعنی اصلا نمیشناسم :31:). اما یه روز از سر کنجکاوی که داشتم بحث های صندلی داغ رو می خوندم پی به شخصیت شوخ طبع شما بردم. کلی هم خندیدم، مخصوصا به بحث (یا یه جورایی کل کل) شما با آقا رضا (Divoonejoon) همکار عزیز بنده. فقط حیف که آخرش زده بودین به جاده خاکی...
بیشتر از این چیزی ندارم بگم، معذرت...
:40: :40: :40:
علیک سلام به همگی و مخصوصا maxeemo که دارم جواب شما را میدم:31:
راستش منم زیاد شناختی نسبت به شما ندارم.:دی
در مورد شوخ طبعی زیاد با این موضوع خودم موافق نیستم چون خیلی هم خوش اخلاق نیستم..
اما در مورد بحث صندلی داغ ....
یه پیشنهاد بهت دارم و اونم اینه که بری و یه بار از اول مطالب صندلی داغ مربوط به ایشون را بخونی...ایشون از همون روز اولی که میخواست صندلی نشین بشه اومد و گفت که آقا مهدی از من سوال نکنه!!!!!
آیا به نظر شما صندلی نشین میتونه تعیین تکیلف کنه که کی ازش سوال کنه و کی نکنه؟
ولی ایشون در برخی از جواباشون احساس کردم که دارن به بنده توهین میکنن!!!:41: ولی من زیاد جدی نگرفتم و گزاشتم پای شوخ طبعی ایشون ولی هرچی جلوتر میرفتیم بحث بیشتر میشد و ایشون هم از هر فرصتی استفاده میکردن که یه جورایی تو جوابها به بنده توهین کنن ولی من بازم حرفی نزدم و خودمو از تاپیک کشوندم کنار و البته معذرت خواهی هم کردم و از اون زمان به بعد دیگه به اون صورت در تاپیک فعالیت نداشتم مگه برای کسانی که براشون ارزش قایل بودم و دوستشون داشتم براشون وقت می زاشتم و ازشون سوال میکردم ....
به هر حال شاید من زیادی تند روی کردم چون سنم خیلی کمه!!!!!!! که بازم از ایشون معذرت خواهی میکنم
بابت نقدت هم خیلی ممنون :11:
آقا مهدي يا همون آقا خرسه خودمون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدي هم مثل محمد بيشتر تو تاپيك موبايل ديده ميشه.
تو متفرقه يه زماني بيشتر پست ميداد ولي الان خيلي كمتر شده.
شايد ديدش عوض شده يا تفكرش عوض شده يا دلگير شده يا ... نميدونم. خوبه خودش بگه.
يكي از اولين كسايي است كه تو انجمن باهاش آشنا شدم.
آقا مهدي موفق باشي.
حال كردي نقد رو . قشنگ شستمت گذاشتمت كنار. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ماریو جان خوبی؟
آره الان بیشتر فعالیتم تو موبایل هستش چون بیشتر اونجا به کارم میاد
در مورد متفرقه قبلا هم که فعالیتم بیشتر بود تو تاپیک صندلی داغ بودش که دلیل عدم فعالیتم را بالا گفتم و اینکه دلم نمیخواد کس دیگهای ازم دلخور بشه....
منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم....
اره حال کردم ولی منو نشستی که....:31:
ممنون
سلام
در مورد آقا مهدي:
به نظر ميرسه اين بشر مهره مار داره، چون هويجوري آدم ازش خوشش مياد، بدون هيچ دليل خاصي... :20:
من اولين بار كه يكي از پستاشو (كه پست خاصي هم نبود) مي خوندم، از ايشون خوشم اومد. بعدا كه پستاي بيشتري از ايشون رو خوندم، اين حسم تقويت شد.
در ضمن اينكه مهدي جان در ابتداي نام كاربريشون واژه ي " آقا" رو قرار دادن (به شكل: آقا مهدي) هم در نوع خودش جالبه.... البته ميشه راجع به اين موضوع بحث روانشناسانه هم كرد...
بازم يه چيزايي برا گفتن در مورد اين بشر پيچيده به ذهنم ميرسه ولي فعلا همينا...
سلامalastoor عزیز
من مهره مار ندارم والا.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه شما از بنده خوشتون اومده واقعا نظر لطفتونه
میتونی بگی کدوم پستم بود که از بنده خوشتون اومد؟:8:
در مورد محل سکونتم خوب دلیلش اینه که یه سری مشکلاتی برام پیش اومد توی تابستون که به الحمدالله تقریبا همه رفع شدن و وضعیت روحیم الان خیلی بهتره....
در مور نام کاربریم زمان صندلی نشینیم هم دلیلشو گفته بودم که بازم میگم
1- اسمم مهدی هست
2- آقا هستم:31:
3- نام کاربریم در یاهو به تقلید یکی از دوستام mrmehdi64 هستش (mr:ینی آقا -----mehdi: اسممه-----64: هم تاریخ تولدمه)
4- دلیل دیگه انتخاب نام در این انجمن هم چون میدیم خیلیا خودشون تحویل میگرفتن و نامهایی از قبیل آقای...----خانوم...-------داش...:31: و غیره انتخاب میکردن منم اینو گزاشتم
البته نام کاربری فارسی واقعا دردسر سازه به همین دلیل هم قصد تغییر اونو دارم ولی متاسفانه فعلا Meisam نام کاریری تغییر نمیده وگرنه اولین نفر داوطلب برای تغییر نام کاربری مطمئنا خود بنده خواهم بود...
از نقدتم ممنونم:11:
نه ديگه
نه بابا اونو که همینطوری زدم منظور این قانون اینه که در هر روز فقد یه بار کاربر نقد شده میتونه بیاد و جواب نقدها رو بده.....اینقدر سختگیری نکن شما
نه حامد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....اون برای قشنگیه همینجوری گذاشتنش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
کاملا تایید میشه
خوب آقا مهدی یکی از بچه های گل :11:این انجمن و یکی از اولین کاربر هایی بود که من باهاش آشنا شدم
خلاصه خیلی کارش درسته نکات فوق تایید میشه اما اونی که تو امضاش نوشته بود : هيچي ديگه، بدبخت شديم رفت... فکر کنم ya30n بود که اون هم بچه گلی بود رفته خدمت دلمون براش تنگ شده :46:
Sharim جان نظر لطف شماست.....
در مورد اون امضا اشتباه کردین دقیقا این امضا برای من بود و دلیلشم بالا گفتم که یه سری مشکلات نا خواسته برام پیش اومد که بدجوری روحیه منو خراب کرده بود.....
ولی خوشبختانه مشکلات تقریبا!!! حل شدن
=============================
منتظر نقد سایر دوستان هستم
یکی نیست این عنوان تاپیک را تغییر بده؟
Mehran NZ
02-10-2007, 21:36
این مهدی جان بچه خوب و بدون حاشیست بنظر نمیاد که اصلا ادم غمگینی باشه مخصوصا با اون نام کاربری و
اواتار قبلیش
قبلا توی صندلی داغ سوالهایی می پرسید که متاسفانه هدفی از گفتنش نداشت و فقط یه جور سوال بود البته سوالشون یه حالت جالبی داشت که باعث سرگرمی می شد(این به اون در ) که دیگه همون و هم نمی پرسه پس دیگه بحثی باقی نمی مونه
دیگه چیزی به ذهنم نمیاد که بگم
مهدی جان موفق باشی
mehdi_vsgh
03-10-2007, 11:27
بالاخره با تلاشهای بی وقفهی بنده عنوان تاپیک تغییر کرد
سلام
من زیاد ایشون رو نمیشناسم
ولی یکی از مودب ترین افرادی بودن که تو این فروم دیدم
زیاد پست های ایشون رو مطالعه نکردم به خاطر همین چیز زیادی نمی تونم بگم
امیدوارم موفق باشن
سلام
دیدم آقا مهدی داره نقد میشه حیفم اومد نیام تو این تاپیک .
یه مدت خبری ازش نبود . شاید من ندیدمش تو انجمن . شایدم از من خبری نبود :31:
من هنوز تو کف اون تاپیکشم که تو انجمن موبایل زده بود که نمی تونست با گوشیش کار کنه . آخرشم فهمید یکی دکمه های گوشیش گیر کرده بود :27::27:
اوایل که من تو انجمن اومدم پستای ایشون و خیلی می دیدم . مخصوصا تو متفرقه
ولی الان کمتر پست می ده .
در کل خیلی گله (Gole) :40::40:
boy iran
03-10-2007, 12:24
ای بابا این مسئول گرامی تاپیک هم چه کسانی رو اینجا برای نقد میزاره
خوب نقد
ایشون خوراکشون اسپم زدن است
اونم از نوع کل کل
اونم کجا تو تاپیک مباحث مربوط به ایرانسل :2:
کافی هست یک حرفی زده بشه بعد ایشون برای افزایش پست تلاش بسیاری انجام میده
بارها درخواست برگزاری کلاسهای اسپم زنی خصوصی تحت نظر شخص من رو داشته که نه گفتم
و با مبالغ هنگفت این کلاسها رو پیش استاد بزرگ حاج مهدی برگزار کرده
ایشون یکی از کسانی هستند که فرهنگ عاطفه رو در امضا خودشون رواج دادن
مثلا حالم بهتره
هی دافم امروز.... بود تا....... بله دیگه
و این کار کار درستی نیست
از جمله کسانی هستند که امید به زندگی رو به دیگران منتقل می کنند مثلا
بی خیال بابا برو خود کشی کن
گفته های ایشون در انجمن صدق می کنه من کاری نیستم
در کل اصلا باهاش حال نمیکنم :27:
pedram_ashena
03-10-2007, 12:41
بالاخره با تلاشهای بی وقفهی بنده عنوان تاپیک تغییر کرد
:31: البته ما از همان اول درخواست تغيير نام تايپيك را داديم.ولي ... انگار كارد شما برنده تره:46:
دوستان در نقدها مسائل زير را در نظر بگيرند:
زدن تايپيك و پست در مكان و زمان مناسب
نوع پاسخگويي و ادب
فعاليت آموزشي
راهنمايي در استفاده از انجمن
و ....
Boye_Gan2m
03-10-2007, 13:55
فعالیت آموزشی که نداره!
متفرقه رو آباد کرده!
راهنمایی در استفاده از انجمنم نداره!
با ادبه!
همه جا هست!
مهدی خان اونجا مهدی خان اینجا مهدی خان همه جا!
نمیدونم چرا انقدر احساس بدبختی میکنه!!!
مواقعی بیخودی از کوره در میره
کشته ما رو انقدر گفته تو کرک فعالیت داشته ولی به دلایلی ترکش کرده :دی
----
فقط منفی هاشو گفتم جنبه های مثبت شخصیتیش خیلی زیادن
در مجموع خیلی مخلصیم
سلام
از اولین بچه هایی که با هاش هنگام عضویت اشنا شدم همین اقا مهدی بود حتی اواتور قبلیش که خرس بود رو تو کامپیوتر خودم سیوش کردم
تو صندلی داغ واقعا منو با اون سوالات علمیش سر کار گذاشت
البته دورادور پست هاشو میخونم
(مدیریت رو هم مبارک تازه دیدم)
کلا پسر کم حاشیه ای بوده
نمیدونم باز به کار کرک علاقه داره یا اونو ولش کرده
قبلا که گوشی نوکیا 6600 داشت کلی با گوشیش مشکل داشت نمیدونم حالا عوضش کرده یا نه
وقتی ایرانسل به بازار امد رفت تو نخش و گروهای mms تشکیل داد
پسر خوب و دلنشینیه
امیدوارم موفق باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40:
soleares
03-10-2007, 20:25
آقا مهدی دوست خوب و قدیمی بنده و اولین عضو پی سی ورد که من رو تو یاهو مسنجرش اَد کرد
عضو خوب و فعالیه قدیما بیشتر فعالیت داشتیم :دی
من دوستش دارم خیلی گله چیز بدی ازش ندیدم
با تشکر یه بچه پر رو "سولئاریس" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
03-10-2007, 21:14
آمده ايم براي تخريب و كوبيدن اين مهدي نه ببخشيد آقا مهدي البته اگه آقاشو ميذاشت دومش بهتر از اينه واين ميتونه يك نقد كوبنده باشه كه چي شد خودشو آقا خطاب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اين اولين نقد
شايد اگه اسم كاربريش مهدي خالي بود ، مهدي خالي نه كه واقعا بذاره مهدي خالي يعني مهدي خالي خالي يعني از خالي پر باشه نميدونم منظورمو ميفهميد يا نه يعني مهدي خالي باشه اه .................. اگه اسم كاربريش مهدي بود من الان با نام كاربري آقا مهدي وارد فروم ميشدم و هيچ مشكلي براي اسم كاربريم و اسم واقعيم نبود ....الان ميفهمي من چي ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ميفهمي يعني يك كم مثل من مشكلات روان پريشي داري كه اين نقد دومه
اگه نميفهمي خوب من چي بگم يعني هرچي هم توضيح بدم ...........اينم نقد سوم
آواتارش زيشته نقد چهارم
تا دلتون بخواد تاپيك زده ولي هيچكدومش بدرد نميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد پنجم
اين همه تاپيك بي محتوا ميانگين بازديد تاپيك هاش يه چيزي تو مايه هاي 150 با ارفاقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقد ششم
چرا يه تاپيك داره بازديدش 800 تاست و اينه افتخارش در تمام عمر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد هفتم
يك تاپيك زد آموزش ترفندهاي كامپيوتري خدا خواست و اقبالش گرفت و دوستان كمكش كردند شامسي شامسي بازديدش رسيد 1941 كه اين يك پنجمه ميانگين آمار تاپيك هاي ديگه هم نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقدهشتم
توي هر زمينه اي خودش رو ميخواد متخصص نشون بده واسه همين فعاليت و ايجاد تاپيك هاش از مرز متفرقه گذشته و تو انجمن هاي از ما بهترون هم تاپيك بيهوده داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gifنقد نهم
ميشه در يك جمله بهش گفت كاربر بي محتوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ؟؟؟ چون اسپمرها فقط در متفرقه اسپم ميدهند و ايشان در همه جا ...فك كنم توي ترش هم ميره تاپيك ميزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقد دهم
در كل خيلي با خودش حال ميكنه مثلا مياد تو صندلي داغ ميگه منو ميشناسي ؟؟؟ برو عمو من امروز دفعه اوله اسمتو شنيدم تازه اولش فكر كردم خودمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد يازدهم
در كل پسر خوبيه كه اين از همه ي نقدهام سنگين تر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجموع 12 نقد
راستي شرمنده اگه يك كم تند و زنند بود ما اين آقا مهدي رو خيلي دوست داريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
03-10-2007, 21:19
اقا مهدي از بچه هاي خوب فرومه . كه تاپيكهاش اكثرا خواندني هستند .
دلش مي خواست تو تاپيك صندلي داغ خودشو جا كنه ولي مثل اينكه جا تنگ بود نيومد ...
من دوستش دارم . از بچه هايي است كه اگه تاپيكي ازش ببينم حتما بهش سر ميزنم .
اميدوارم محل زندگيش از تو بدبختيهاي خودش بياد بيرون .
تا حالا 129 تا تاپيك زده كه اكثرا در متفرقه بوده .
تاپيك مهم هم نداشته .
با ادب هستش و تا حالا پست بدي ازش نديديم .
يا علي ......
ممنون
بهروز
سلام
اولا اینکه تعریفایی که کردی واقعا من لیاقتش را ندارم.....نظر لطفته اما نکات مهم در مورد چیزایی که گفتی
در مورد صندلی داغ واقعا دیگه انگیزهای برای کار در اونجا ندارم به چند دلیل
1- اولین دلیلشو قبلا در جواب یکی از همکاران خوب موسیقی به طور مفصل توضیح دادم
2- دیگه سعید اینجا نیستش
3- وقتی من از یکی یه سری سوال میکنم و شما (آقای بهروز!!!) میگی من اجازه نمیدم که صندلی نشین به سوالت جواب بده خوب دیگه چه انتظاری از من داری که بیام و وقت بزارم و از صندلی نشین سوال کنم؟:13:
منم امیدوارم که از بدبختیام بیرون بیام....
از نقدت هم ممنون:11::40:
من موندم این برادر مهدی چه فعالتی داشه؟:27:
بسیار لوس.
تازه کمک من هم نکرد نامرد:45:
در کل :27:
منم موندم که چه فعالیتی داشتم که دوستان ازم خواستن بیام تا نقد بشم.....
خودت لوسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چه کمکی میتونستم بکنم؟ مشکلت با get smile واقعا عجیبه.....من تا به حال چنین مشکلی باهاش نداشتم.... اولش فکر میکردم که مشکل از اینه که درست اسمایلا رو ادد نمیکنی ولی بعدش فهمیدم که نه ظاهرا مشکل از برنامس.....
پیشنهاد میکنم یه نسخهی قدیمی ترش را دانلود کنی و تست کنی شاید حل شد مشکلت....
در کل:27: ینی چی؟
این مهدی جان بچه خوب و بدون حاشیست بنظر نمیاد که اصلا ادم غمگینی باشه مخصوصا با اون نام کاربری و
اواتار قبلیش
قبلا توی صندلی داغ سوالهایی می پرسید که متاسفانه هدفی از گفتنش نداشت و فقط یه جور سوال بود البته سوالشون یه حالت جالبی داشت که باعث سرگرمی می شد(این به اون در ) که دیگه همون و هم نمی پرسه پس دیگه بحثی باقی نمی مونه
دیگه چیزی به ذهنم نمیاد که بگم
مهدی جان موفق باشی
سلام مهران جان (مهرناز سابق!!:31:)
از نقدت واقعا ممنونم نظر لطفته.....
در مورد غمگین بودنم باید بگم که حدست کاملا اشتباهه من حدود یه سالی بود که دچار یه افسردگی نسبتا شدیدی شدم....الان البته حالم خیلی بهتره ولی تو روحیهام خیلی تاثیر گذاشته و باعث زودرنج شدنم شده ...
برای اثبات هم باید بگم که الان بیش از یه سال است که با قرص و دوا و دکتر خودمو سرپا نگه داشتم...
اما در مورد صندلی داغ خدمتت عرض کنم که واقعا اونطوری که فکر میکنی نیست...
قبول دارم که بعضی از سوالام خیلی بی هدف بودن ولی بعضی از اونا دارای هدفی داشتن شاید از نظر شما هدفش مسخره باشه ولی برای من خیلی مهم بود که طرفم را که روی صندلی نشسته را اینطوری بشناسم
یه مثال میزنم
وقتی میپرسیدم که مثلا تعداد چرخای هواپیما و یا قطار چنتاس؟:21: میخواستم دقت طرف را بدونم
ویا در سوالات جمله سازی همیشه سعی میکردم سختترین و بی ربط ترین کلمات را کنار هم بیارم تا ببینم کسی که صندلی نشینه چقدر دارای خلاقیته....
سوالت دیگه ام هم بیشتر برای این بود که بدونم طرف چقدر دارای جنبس و میتونه شوخی را تحمل کنه.....
به هر حال دیگه از این سوالات خبری نیست و نخواهد بود مگه برای کسانی که براشون واقعا ارزش قایل باشم و دوستشان داشته باشم و یا خود صندلی نشین ازم بخواد که بیام ازش سوال کنم وگرنه دیگه به اون صورت از کسی سوال نمیکنم تا تجربه تلخی که قبلا داشتم را تکرار نکنم و باعث دلخوری دوستان هم نشم
منم برات آرزوی مفقیت میکنم
سلام
من زیاد ایشون رو نمیشناسم
ولی یکی از مودب ترین افرادی بودن که تو این فروم دیدم
زیاد پست های ایشون رو مطالعه نکردم به خاطر همین چیز زیادی نمی تونم بگم
امیدوارم موفق باشن
سلام
ولی من شمارو خوب میشناسم
اگه نمیشناسی چطوری میگی که من مودبم؟:21::31:
اگه میخوای پستام را مطالعه کنی یه سر به تاپیک جمله سازی بزن... میبنی که چقدر بهت گیر دادم:21:
منم برات آرزوی موفقیت دارم
راستی چی شد اواتارت را عوض کردی؟
سلام
دیدم آقا مهدی داره نقد میشه حیفم اومد نیام تو این تاپیک .
یه مدت خبری ازش نبود . شاید من ندیدمش تو انجمن . شایدم از من خبری نبود :31:
من هنوز تو کف اون تاپیکشم که تو انجمن موبایل زده بود که نمی تونست با گوشیش کار کنه . آخرشم فهمید یکی دکمه های گوشیش گیر کرده بود :27::27:
اوایل که من تو انجمن اومدم پستای ایشون و خیلی می دیدم . مخصوصا تو متفرقه
ولی الان کمتر پست می ده .
در کل خیلی گله (Gole) :40::40:
علیک سلام
ممنون که اومدی و منو نقد کردی
ما که همیشه هستیم....احتمالا شما نیستی...نمیدونم شاید این منم که نیستم....شایدهم....:31:
آره اون تاپیک برای خودمم یه خاطره بود هنوز که هنوزه هروقت یادش میوفتم خندم میگیره....(هنوز تو یادته؟):31:
شما هم خیلی گلی....
ای بابا این مسئول گرامی تاپیک هم چه کسانی رو اینجا برای نقد میزاره
خوب نقد
ایشون خوراکشون اسپم زدن است
اونم از نوع کل کل
اونم کجا تو تاپیک مباحث مربوط به ایرانسل :2:
کافی هست یک حرفی زده بشه بعد ایشون برای افزایش پست تلاش بسیاری انجام میده
بارها درخواست برگزاری کلاسهای اسپم زنی خصوصی تحت نظر شخص من رو داشته که نه گفتم
و با مبالغ هنگفت این کلاسها رو پیش استاد بزرگ حاج مهدی برگزار کرده
ایشون یکی از کسانی هستند که فرهنگ عاطفه رو در امضا خودشون رواج دادن
مثلا حالم بهتره
هی دافم امروز.... بود تا....... بله دیگه
و این کار کار درستی نیست
از جمله کسانی هستند که امید به زندگی رو به دیگران منتقل می کنند مثلا
گفته های ایشون در انجمن صدق می کنه من کاری نیستم
در کل اصلا باهاش حال نمیکنم :27:
حداقل اولش یه سلام میکردی سلام مستحبه....:31:
خوب من اولش سلام میکنم:31:
اما در مور جواب نقدت
خداییش من اسپمر یا تو؟؟؟؟
بچهها بیان نظر بدن کدوممون اسپمریم؟ (بیش از این توضیح نمیدم)
در مورد کل کل درمورد ایرانسل:40::40::40::40::40: (تا کور شود هر انکس که نتواند دید!!) من یادم نمیاد با کسی کل کل کرده باشم و یا حداقل خیلی کم هستن
در مورد امضام هم که فکر کنم تا الان 1000 بار توضیح دادم و دیگه حوصله توضیح دادن ندارم
منم با تو اصلا حال نمیکنم (ینی خیلی باحات حال میکنم!!):10:
:31: البته ما از همان اول درخواست تغيير نام تايپيك را داديم.ولي ... انگار كارد شما برنده تره:46:
دوستان در نقدها مسائل زير را در نظر بگيرند:
زدن تايپيك و پست در مكان و زمان مناسب
نوع پاسخگويي و ادب
فعاليت آموزشي
راهنمايي در استفاده از انجمن
و ....
سلام
اره کار من بود ... دیروز یه لحظه میثم :40::40: را آنلاین پیدا کردم و از فرصت استفاده کردم و بهش پ خ زدم امروز که اومدم انجمن دیدم عنوان تاپیک اصلاح شده....
ولی تو پ خ خودم از میثم یه سوالی کرده بودم که هنوز جوابشو نداده:18:
فعالیت آموزشی که نداره!
متفرقه رو آباد کرده!
راهنمایی در استفاده از انجمنم نداره!
با ادبه!
همه جا هست!
مهدی خان اونجا مهدی خان اینجا مهدی خان همه جا!
درسته فعالیت آموزشی ندارم
من که کاری تو متفرقه نداشتم
راهنمایی ینی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ادب هم نظر لطفتونه
راستی تولدتون را هم تبریک عرض میکنم (16 سالگیت مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نمیدونم چرا انقدر احساس بدبختی میکنه!!!
مواقعی بیخودی از کوره در میره
کشته ما رو انقدر گفته تو کرک فعالیت داشته ولی به دلایلی ترکش کرده :دی
----
فقط منفی هاشو گفتم جنبه های مثبت شخصیتیش خیلی زیادن
در مجموع خیلی مخلصیم
در مورد بدبختیام که خیلی توضیح دادم
اره خوب یکی از اخلاق خیلی بد من همینه که خیلی زود از کوره در میرم دست خودمم هم نیست چیکار میشه کرد؟:19:
در مورد عدم فعالیتم تو کرکینگ یه اختلافی و جر وبحثی بایکی از همکاران کرکینگ (که الان مدیر شده:31:) داشتم (به خاطر امضام) که ترجیح دادم دیگه اونجا فعالیت نکن از طرفی دیگه حوصله بحث کرک و قفل شکوندن و ... ندارم
خیلی خوب کردی که جنبههای منفی منو گفتی چون اینطوری نقاط ضعفم را بیشتر میشناسم
از نقدتم خیلی ممنونم
ما بیشتر مخلصیم:10::11:
سلام
از اولین بچه هایی که با هاش هنگام عضویت اشنا شدم همین اقا مهدی بود حتی اواتور قبلیش که خرس بود رو تو کامپیوتر خودم سیوش کردم
تو صندلی داغ واقعا منو با اون سوالات علمیش سر کار گذاشت
البته دورادور پست هاشو میخونم
(مدیریت رو هم مبارک تازه دیدم)
کلا پسر کم حاشیه ای بوده
نمیدونم باز به کار کرک علاقه داره یا اونو ولش کرده
قبلا که گوشی نوکیا 6600 داشت کلی با گوشیش مشکل داشت نمیدونم حالا عوضش کرده یا نه
وقتی ایرانسل به بازار امد رفت تو نخش و گروهای mms تشکیل داد
پسر خوب و دلنشینیه
امیدوارم موفق باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40:
سلام آقا رضا ببخشید در شرایط دشوار ازتون خواستم که بیاین اینجا:31:
در مورد صندلی داغ حداقل یه کمی اطلاعات عمومیت اضافه شد (این بده؟:31:)
گوشیم هنوز 6600 هستش (پول ندارم عوضش کنم)
اره گروه MMS تشکیل دادیم ولی الان دیگه این گروه دست من نیست (شهاب و محسن و مصطفی عشقی هدایت را بر عهده دارن)
کار کرک را هم دیگه بی خیال شدم
در مورد مدیریت هم که خیلی وقته مدیر شدم(مدیر کل شدنم تازه بوده ولی مدیر ساده را خیلی وقته که هستم)
منم برات آرزوی موفقیت میکنم:10:
آقا مهدی دوست خوب و قدیمی بنده و اولین عضو پی سی ورد که من رو تو یاهو مسنجرش اَد کرد
عضو خوب و فعالیه قدیما بیشتر فعالیت داشتیم :دی
من دوستش دارم خیلی گله چیز بدی ازش ندیدم
با تشکر یه بچه پر رو "سولئاریس" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سامان جان از شما هم ممنونم که دعوتم را قبول کردی تا بیای منو نقد کنی...:40:
اره قدیما هردومون بیشتر فعالیت داشیتم ولی الان :41:
منم شما رو خیلی دوست دارم
با تشکر یه بچهی خیلی پررو "آقا مهدی" (عاشق این جمله هستم)
==================================
منتظر نقد سایر دوستان نیز هستیم
سلام
ولی من شمارو خوب میشناسم
اگه نمیشناسی چطوری میگی که من مودبم؟
اگه میخوای پستام را مطالعه کنی یه سر به تاپیک جمله سازی بزن... میبنی که چقدر بهت گیر دادم
منم برات آرزوی موفقیت دارم
راستی چی شد اواتارت را عوض کردی؟
خب مودب بودن شما رو از همون جمله ها فهمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه فضولی کرده و قبلا یه نگاهی به سایت داخل پروفایلت کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نفهمیدم چرا بهم گیر دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid-ar
03-10-2007, 21:53
به.آقا مهدی.
از اون اوایل عضویتم فکر میکردم که ایشون خیلی احساساتیه.هنوزم فکر میکنم.ولی بهم ثابت نشده!شاید به خاطر آواتور خرسه بوده.خیلی ناز بود.
فکر کنم توی اکثر فرومای فارسی عضو و فعالیت میکنه.
جالب ترین چیزی که در مورد ایشون من دیدم اینه که از سرچ کردن با گوگل فراریه.اصلا خوشش نمیاد از این کار!
علاقه خاصی به مترو و اینترنت اون داره:27:یادمه توی یه تاپیک هم شدیدا واسه اون تبلیغ کرد:دی
به نظرم بعضی وقتا الکی عصبانی میشه.در حالی که اتفاق خاصی نیوفتاده.
خدایش بعضی وقتا میمونم چطوری این سوالای توی صندلی داغ به ذهنش رسیده!!این خودش کلی ابتکاره!
در کل کاربر مودب و خوبیه.
آخرين فرصتها براي نقد آقا مهدي رو از دست نديد.......
موفق باشيد
129 تا تاپیک زده
بیشترین فعالیت در انجمن متفرقه
در بحث های نرم افزار هم شرکت داشته
در انجمن فتوشاپ و کرکینگ هم تا حدودی شرکت کرده
این بشر کلا تو هم جا کمش یه پست داده
اولین تاپیکی که زده درباره استودیو مکس بود ( احتمالا )
موقعی که آواتارش خرس بود چند بار با هم تو چند تا تاپیک شرکت کردیم
پسر گلیه ولی کمرنگ شده ( شاید به خاطر فعالیت در سایت خودش)
یه مدت فعالیتش زیاد بود
نوکرشم هستیم
pedram_ashena
04-10-2007, 21:09
آقا مهدي هنوز مشخص نشده راست دستش چيه.كركينگ؟فتوشاپ؟متفرقه؟ بر؟؟....
جزو اون دسته از قديميايي است كه هنوز جايي پاگير نشده.
اگر بخواهيم يك سوا منطقي ازش بپرسيم بايد بپرسم: بشر ، تو نميخواي جايي پاگير بشي؟؟؟
سوالات فينگولي از صندلي مهمان داغ پرسيد اما بود خاكي از سوالات بعضي جاده تو
اين بالايي خودش خيلي خوبه چون نشون ميده به مهمان ارزش قائله و وقت ميگذاره و سوال طرح ميكنه.اما اگر زرنگ بود بيشتر بايد طبق شرايط جوي طرف مقابل استراتژيك ميزد.
===============
جمعه شب ساعت 12 دو يازده ايشان از بين ما پر ميكشند.پس از قافله جا نمانيد
آقا مهدی نمیدونم چرا دشمن درجه یک من توی انجمنه! :دی
میخواد سر به تن من نباشه!
نمیدونم کدوم تاپیکشو چیکار کردم... اما فکر کنم یه جایی یه کاری کردم! :دی
به جز این مورد... چیزه بدی ندیدم ازش! :)
Hamed-Dehghani
05-10-2007, 10:18
آقا مهدي رو به خاطر اون آواتار خرس تو پوليش هميشه
يه پسر توپول ، مهربون و آروم تو ذهنم تصور مي كردم ؛[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چند مورد فهميدم اين يارو خيلي خطريه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي اونقدر كه در چندين مورد متوجه شدم
با Super Moderator ها و حتي Admin هم كل كل مي كنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمون كنم جز ليست سياه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه :D
واسه همين مي ترسم تو نقدش شركت كنم :D
ما كه رفتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
05-10-2007, 11:46
آمده ايم براي تخريب و كوبيدن اين مهدي نه ببخشيد آقا مهدي البته اگه آقاشو ميذاشت دومش بهتر از اينه واين ميتونه يك نقد كوبنده باشه كه چي شد خودشو آقا خطاب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اين اولين نقد
شايد اگه اسم كاربريش مهدي خالي بود ، مهدي خالي نه كه واقعا بذاره مهدي خالي يعني مهدي خالي خالي يعني از خالي پر باشه نميدونم منظورمو ميفهميد يا نه يعني مهدي خالي باشه اه .................. اگه اسم كاربريش مهدي بود من الان با نام كاربري آقا مهدي وارد فروم ميشدم و هيچ مشكلي براي اسم كاربريم و اسم واقعيم نبود ....الان ميفهمي من چي ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ميفهمي يعني يك كم مثل من مشكلات روان پريشي داري كه اين نقد دومه
اگه نميفهمي خوب من چي بگم يعني هرچي هم توضيح بدم ...........اينم نقد سوم
آواتارش زيشته نقد چهارم
تا دلتون بخواد تاپيك زده ولي هيچكدومش بدرد نميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد پنجم
اين همه تاپيك بي محتوا ميانگين بازديد تاپيك هاش يه چيزي تو مايه هاي 150 با ارفاقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقد ششم
چرا يه تاپيك داره بازديدش 800 تاست و اينه افتخارش در تمام عمر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد هفتم
يك تاپيك زد آموزش ترفندهاي كامپيوتري خدا خواست و اقبالش گرفت و دوستان كمكش كردند شامسي شامسي بازديدش رسيد 1941 كه اين يك پنجمه ميانگين آمار تاپيك هاي ديگه هم نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقدهشتم
توي هر زمينه اي خودش رو ميخواد متخصص نشون بده واسه همين فعاليت و ايجاد تاپيك هاش از مرز متفرقه گذشته و تو انجمن هاي از ما بهترون هم تاپيك بيهوده داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقد نهم
ميشه در يك جمله بهش گفت كاربر بي محتوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ؟؟؟ چون اسپمرها فقط در متفرقه اسپم ميدهند و ايشان در همه جا ...فك كنم توي ترش هم ميره تاپيك ميزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقد دهم
در كل خيلي با خودش حال ميكنه مثلا مياد تو صندلي داغ ميگه منو ميشناسي ؟؟؟ برو عمو من امروز دفعه اوله اسمتو شنيدم تازه اولش فكر كردم خودمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد يازدهم
در كل پسر خوبيه كه اين از همه ي نقدهام سنگين تر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجموع 12 نقد
راستي شرمنده اگه يك كم تند و زنند بود ما اين آقا مهدي رو خيلي دوست داريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حاجی خیلی دمت گرم وقتی نقدت را خوندم کلی خندیدم....ولی با این حال جواب تک تکتش را خواهم داد که بهفمی من کم نمیارم
در مورد نقد اول: باید عرض کنم که به زودی نام کاربری خودمو عوض میکنم(حالا چی خواهد شد بعدا میگم :دی) بنابراین شما هرکاری دلت میخواد میتونی با نام آقا مهدی بکنی میخوای آقاش را بزاری اولش یا آخرش یا وسطش یا برداری بزاری آقای بی کا ام مهدی یا بزاری بی کا ام مهدی آقا یا بزاری...... بنابراین مشکلت به هر حال حل خواهد شد
نقد دوم و سوم: با توجه به عرایض بنده که بسیار کامل و واضح بود بنده چه بفهمم چی گفتی یا نه؟! مشکل حله...بنابراین فکر کنم شما الان دچار مشکلات روان پریشی هستی و باید خودتو به دکی (=دکتر) معرفی کنی:27:
نقد چهارم: اتفاقا خیلی هم خوشگله... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدن این موضوع نیاز به چشم بصیرت داره که تو این سن و سال دیگه از شما بعیده یه همچین نعمتی را برخوردار باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد پنجم: چرا بابا ؟! تاپیکای خوبیم زدم که تو قسمت بعدی خودت بهش اشاره کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد ششم: تاپیکای پر بینندم الان در تراش زندگی میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد هفتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد هشتم: اون تاپیک هم به دستور امیر )akmfad1) تعطیل شد و دیگه ادامه نیافت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد نهم: منظورت کرکینگه؟ من که دیگه اونو بی خیال شدم و اومدم مثل شماها خاکی شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد دهم: اینش دیگه تقصیر خودته... هرچی بهت میگم بیا به ما کلاس ایجاد تاپیکای مفهومی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بده که همش طفره میری و میگی باید فلان اندازه به حسابم پول بریزی.... منم که اینقد پول ندارم که.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد هم مثل تو اونم یه عالمه ازم پول میخواد بنابراین من ناچارم که به استعدادهای نهفته خودم اکتفا کنم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خودم تاپیک مفهومی بزنم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد یازدهم: نه بابا اشتب متوجه شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی من میگم منو میشناسی میخوام بدونم که طرف چقدر با من حال میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نهایت باید بگم که حاجی دمت گرم خیلی نقد باحالی بود.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مودب بودن شما رو از همون جمله ها فهمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه فضولی کرده و قبلا یه نگاهی به سایت داخل پروفایلت کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نفهمیدم چرا بهم گیر دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت تاپیک جمله سازیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا این حرفا چیه؟ ای کاش ثبت نام میکردی تا حداقل آمار ثبت نام کنندگانم بره بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوری باحات خیلی حال میکنم واسه همینم بهت گیر میدم
ممنون ازت:11:
به.آقا مهدی.
از اون اوایل عضویتم فکر میکردم که ایشون خیلی احساساتیه.هنوزم فکر میکنم.ولی بهم ثابت نشده!شاید به خاطر آواتور خرسه بوده.خیلی ناز بود.
فکر کنم توی اکثر فرومای فارسی عضو و فعالیت میکنه.
جالب ترین چیزی که در مورد ایشون من دیدم اینه که از سرچ کردن با گوگل فراریه.اصلا خوشش نمیاد از این کار!
علاقه خاصی به مترو و اینترنت اون داره:27:یادمه توی یه تاپیک هم شدیدا واسه اون تبلیغ کرد:دی
به نظرم بعضی وقتا الکی عصبانی میشه.در حالی که اتفاق خاصی نیوفتاده.
خدایش بعضی وقتا میمونم چطوری این سوالای توی صندلی داغ به ذهنش رسیده!!این خودش کلی ابتکاره!
در کل کاربر مودب و خوبیه.
سلام مجید جان خوبی؟
راستش خودمم احساس میکنم که خیلی احساساتیم!!! ولی دیگران چنین نظری راجع به من ندارن... ولی در کل در نت نمیشه انسانها را زیاد و دقق شناخت باید از نزدیک طرف را ببین و باهاش ارتباط برقرار کنی تا بتونی اونو بشناسی:21:
این مورد را درست حدس زدی ....اینقدر تعداشون زیاده که واقعا بضی وقتا فراموش میکنم که ای بابا!!! من تو فلان فروم مدیرم و باید بهشون سر بزنم تا خراب کاری نشه
دلیل فراری بودنم از سرچ اینه که سرچ در موتورهای جستجو واقعا تبحر خاصی میخواد که من از این نعمت بی بهره هستم:19:
اخه نمیدونی که چه سرعتی داره اینترنتش!!! اگه یه سری ادم بی جنبه استفادههای بیمورد ازش نکنن و بزارن که همیشه دستگاهها سالم بمونه خیلی چیز خوفیه...
اره بعضی وقتا بی مورد عصبانی میشم...از این به بعد سعی میکنم (حداقل در فروم) کمتر دنبال حاشیه باشم
در مورد سوالات هم باید بگم که همینطوری به ذهنم میرسه و هیچ پیش ذهنیتی ازش ندارم
از نقدت هم ممنون
:11:
آخرين فرصتها براي نقد آقا مهدي رو از دست نديد.......
موفق باشيد
بدو بدو که منتظرم....
راستی پایان جان شما چرا بنده را نمی نقدی؟:13:
129 تا تاپیک زده
بیشترین فعالیت در انجمن متفرقه
در بحث های نرم افزار هم شرکت داشته
در انجمن فتوشاپ و کرکینگ هم تا حدودی شرکت کرده
این بشر کلا تو هم جا کمش یه پست داده
اولین تاپیکی که زده درباره استودیو مکس بود ( احتمالا )
موقعی که آواتارش خرس بود چند بار با هم تو چند تا تاپیک شرکت کردیم
پسر گلیه ولی کمرنگ شده ( شاید به خاطر فعالیت در سایت خودش)
یه مدت فعالیتش زیاد بود
نوکرشم هستیم
یه ضرب المثل معروف میگه که آقا مهدی اینجا...اقا مهدی اونجا آقا مهدی آقا مهدی همه جا..:31:
من تو همه جا سعی میکنم که پست بدم...(پست مفهومی البته:18:)
اولین تاپیکم را درست حدس زدی اونجا بود و مشکلی که موقع render کردن برام پیش میومد بودش
کدوم تاپیک باهم مشارکت داشتیم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دلیل کم شدن فعالیتم فروم خودم نیست (اصلا به اونجا سر نمیزنم!!!) دلیلش کثرت فرومهایی هست که بنده باید بهشون سر بزنم
شما هم خیل گلی
منم نوکرتم (ولی همچنان بهت گیر میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا مهدي هنوز مشخص نشده راست دستش چيه.كركينگ؟فتوشاپ؟متفرقه؟ بر؟؟....
جزو اون دسته از قديميايي است كه هنوز جايي پاگير نشده.
اگر بخواهيم يك سوا منطقي ازش بپرسيم بايد بپرسم: بشر ، تو نميخواي جايي پاگير بشي؟؟؟
سوالات فينگولي از صندلي مهمان داغ پرسيد اما بود خاكي از سوالات بعضي جاده تو
اين بالايي خودش خيلي خوبه چون نشون ميده به مهمان ارزش قائله و وقت ميگذاره و سوال طرح ميكنه.اما اگر زرنگ بود بيشتر بايد طبق شرايط جوي طرف مقابل استراتژيك ميزد.
===============
جمعه شب ساعت 12 دو يازده ايشان از بين ما پر ميكشند.پس از قافله جا نمانيد
قسمت اولش که قبلا توضیح دادم
قسمت دوم هم که باید بگم خیر!!! میخوام همه جا باشم!!
در مورد سوالات هم که قبلا در جواب دوستان به طور مفصل توضیح داده بودم
اره نکته خوبی را اشاره کردی...واسه همینه که الان تا مطمئن نشم طرف جنبش را داره به هیچ وجه ازش سوال نخواهم کرد (حداقل اونطوری سوال نمیکنم)
عمرا من تازه دارم نقد میشم...حالا حالا ها هستم در خدمتتون....
یه هفته دیگه میمونم:8:
آقا مهدی نمیدونم چرا دشمن درجه یک من توی انجمنه! :دی
میخواد سر به تن من نباشه!
نمیدونم کدوم تاپیکشو چیکار کردم... اما فکر کنم یه جایی یه کاری کردم! :دی
به جز این مورد... چیزه بدی ندیدم ازش! :)
کی گفته من دشمن شمام؟ من دشمن آقا کمال همکار انجمن موبایلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میخوام سر به تنت باشه ولی دست و پا نداشته باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت اگه فهمیدی که چی گفتی به منم یه خبری بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازت :11:
من هم يه نقدي داشتم كه ديگه خز شد و همه گفتن........
(آقا مهدي نقدپذيره.......زمان صندلينشيني به حرف دوستان گوش كرد و آواتارشو عوض كرد)
پس حالا هم اگه دوست داره محل سكونتشو عوض كنه.......
ديگه امضاهاي نااميد كننده هم نداشته باشه.......
اميد و توكلش به خدا باشه
من كه خيلي دوستش دارم
موفق باشه:40::11:
چي بگم آخه ! ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](127).gif
هول نده ميگم بابا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](157).gif
مممممممممممممم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش چيزي به ذهنم نميرسه وگرنه حتما ميگفتم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش تعريفم نميكنم پرو نشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
05-10-2007, 14:35
آقا يه قانوني بذارين نقد شونده آخر كار بهترين نقدكننده رو معرفي كنه تا من هميشه اسمم تو اين تاپيك ثبت بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تيريپ جواب دادنت خيلي باحال بود آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
05-10-2007, 14:49
لقب پيشنهادي براي آقا مهدي: پسر خرسي
پست اول آپديت شد......
قابل توجه دوستان خصوصا آقا پدرام عزيز
Braveheart
05-10-2007, 21:14
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
من هم با اجازتون کمي نقد ميکنم ...
آقا مهدي يکي از کاربران خوب فرومه که فکر ميکنم بيشترين فعاليتش در متفرقه بر ميگرده به زمستون پارسال و يا بهار امسال ...
اون زمانا بيشتر در متفرقه پست ميداد و اگه بخوايم کمي با کلاس ترش کنيم ، نوعي اسپمر بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته اسپمري قانع :دی
فکر ميکنم بيشتر فعاليتش تو متفرقه به تاپيک صندلي داغ برميگرده که اونجا برا خودش برو بيايي داره :دی
فکر ميکنم انسان منضبطي باشه (البته اگه املاشو درست نوشته باشم :دی ) ، من اينو از پستهاش فهيمدم :دی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
تو تاپيک قرار ملاقاتا يه بار خودنم که آقا مهدي با ديکشنري سر قرار حاضر شده که فکر ميکنم برا ترجمه صحبتهاي يکي از دوستان شرکت کننده در قرار اونو اورده باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نام فرد شرکت کننده بماند :دی )
آواتار قبليش يک خرس بود ، منم هر وقت نگاش ميکردم فکر ميکردم آقا مهدي يک مقدار فت تشريف داره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آواتار الانش هم برام کامل لود نميشه ... > [AD]
شوخ طبعي رو تا حدي داره ، که اين باعث ميشه آدم خشکي بنظر نياد ...
از لحاظ اعتقادي فکر ميکنم انساني معتقد به اصول انسانيت است ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ناراحت نشه با اينکه انساني معتقد به نظر مياد اما بعضي وقتا صحبتهاي نا اميدانه اي ميکنه (مثل محل سکونت که الان نوشته ... )
کلا شخصيتش به نوعي ميباشد که از نزديک شدن به اين فرد ، فکر نميکنم کسي احساس ناراحتي کنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (منظورم اينه که بي آزار به نظر مياد ...)
برايش آرزوي موفقيت را دارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
05-10-2007, 23:34
آقا نمیشه دوران نقدم را یه مدت تمدید کنم؟
هرچند که فردا تا بعداظهر جواب نقد دوستان را خواهم داد؟
در ضمن به منم لقب بدین دیگه...(فقط پدرام لقب داده تا الان)
آقا نمیشه دوران نقدم را یه مدت تمدید کنم؟
هرچند که فردا تا بعداظهر جواب نقد دوستان را خواهم داد؟
در ضمن به منم لقب بدین دیگه...(فقط پدرام لقب داده تا الان)
-نه متاسفانه نميشه چون قبلا هماهنگيها براي نفر بعد انجام شده
-به خاطر گل روي شما ، ميتوني تا فردا ظهر جوابها رو بدي البته هرچي سريعتر اين كارو انجام بدي بهتره
-منم لقب: "مرد احساسات" يا "مرد احساسي" رو بهت ميدم
موفق باشي دوست خوبم
mehdi_vsgh
06-10-2007, 09:47
آقا مهدي رو به خاطر اون آواتار خرس تو پوليش هميشه
يه پسر توپول ، مهربون و آروم تو ذهنم تصور مي كردم ؛[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چند مورد فهميدم اين يارو خيلي خطريه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي اونقدر كه در چندين مورد متوجه شدم
با Super Moderator ها و حتي Admin هم كل كل مي كنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمون كنم جز ليست سياه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه :D
واسه همين مي ترسم تو نقدش شركت كنم :D
ما كه رفتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا حمید.!!!
توپول نیستم ولی آروم هستم اسمم هم مهدی هست (چه ربطی داشت؟)
اره من با همه حتی اونایی که گفتی کل کل دارم...اگه بخوای دست از پا خطا کنی منم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میزنم تا یه حالی بهت بدن...:21::21::21:
قربانت
من هم يه نقدي داشتم كه ديگه خز شد و همه گفتن........
(آقا مهدي نقدپذيره.......زمان صندلينشيني به حرف دوستان گوش كرد و آواتارشو عوض كرد)
پس حالا هم اگه دوست داره محل سكونتشو عوض كنه.......
ديگه امضاهاي نااميد كننده هم نداشته باشه.......
اميد و توكلش به خدا باشه
من كه خيلي دوستش دارم
موفق باشه:40::11:
ممنون از لطفتون نسبت به بنده...
چشم الان که باید برم کلاس بعدازظهر که برگشتم اگه یادم بود محل سکونتم را عوض میکنم....
در مورد امضا شرط داره ..... و اونم بسته به روحیم داره ولی بازم چشم سعی میکنم خودمو کنترل کنم
من همیشه توکلم به خداس
منم شمارا خیلی دوست دارم
موفق باشید
چي بگم آخه ! ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هول نده ميگم بابا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مممممممممممممم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش چيزي به ذهنم نميرسه وگرنه حتما ميگفتم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش تعريفم نميكنم پرو نشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه راه اومدی خوب یه چی میگفتی دیگه....
نترس من باجنبه هستم:21::8: پر رو نمیشم
آقا يه قانوني بذارين نقد شونده آخر كار بهترين نقدكننده رو معرفي كنه تا من هميشه اسمم تو اين تاپيك ثبت بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تيريپ جواب دادنت خيلي باحال بود آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش حاجی که من تا زمانی که زندم اجازه نمیدم نقد شما بهترین نقد بشه...
در مورد جواب ها هم نظر لطفته
لقب پيشنهادي براي آقا مهدي: پسر خرسي
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با اجازتون کمي نقد ميکنم ...
آقا مهدي يکي از کاربران خوب فرومه که فکر ميکنم بيشترين فعاليتش در متفرقه بر ميگرده به زمستون پارسال و يا بهار امسال ...
اون زمانا بيشتر در متفرقه پست ميداد و اگه بخوايم کمي با کلاس ترش کنيم ، نوعي اسپمر بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته اسپمري قانع :دی
فکر ميکنم بيشتر فعاليتش تو متفرقه به تاپيک صندلي داغ برميگرده که اونجا برا خودش برو بيايي داره :دی
فکر ميکنم انسان منضبطي باشه (البته اگه املاشو درست نوشته باشم :دی ) ، من اينو از پستهاش فهيمدم :دی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپيک قرار ملاقاتا يه بار خودنم که آقا مهدي با ديکشنري سر قرار حاضر شده که فکر ميکنم برا ترجمه صحبتهاي يکي از دوستان شرکت کننده در قرار اونو اورده باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نام فرد شرکت کننده بماند :دی )
آواتار قبليش يک خرس بود ، منم هر وقت نگاش ميکردم فکر ميکردم آقا مهدي يک مقدار فت تشريف داره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آواتار الانش هم برام کامل لود نميشه ... > [AD]
شوخ طبعي رو تا حدي داره ، که اين باعث ميشه آدم خشکي بنظر نياد ...
از لحاظ اعتقادي فکر ميکنم انساني معتقد به اصول انسانيت است ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ناراحت نشه با اينکه انساني معتقد به نظر مياد اما بعضي وقتا صحبتهاي نا اميدانه اي ميکنه (مثل محل سکونت که الان نوشته ... )
کلا شخصيتش به نوعي ميباشد که از نزديک شدن به اين فرد ، فکر نميکنم کسي احساس ناراحتي کنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (منظورم اينه که بي آزار به نظر مياد ...)
برايش آرزوي موفقيت را دارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایین منتظرتون بودم
زمستون پارسال را قبول دارم ولی بهار را نه چون تو بهار تلفونمون قطع بود نمیتونستم اصلا وارد نت بشم:27:
تو متفرقه پست میدادم الان هم بیشتر فعالیتم تو متفرقه هست....ولی اسپمر نیستم (چرا القاب خودتونو به من نسبت میدین؟:31:) من پستهای مفید و مفهومی میدم
در مورد منضبط بودن (البته اگه املاشو درست نوشته باشم:31:) اشتباه متوجه شدی از من شلخته تر وجود نداره
در مورد قرا ملاقات هم درست متوجه شدی اون شخص هم کسی نبود جز Saman-TC :5:
منظورت را از فت متوجه نشدم:41: البته اگه منظورت (fat ) باشه باید بگم که خیر توپول نیستم مهدی هستم:8:نمیدونم چرا اواتار فعلیم برات لود نمیشه احتمالا مشکل از گیرندس چون فرستنده مشکلی نداره
در مورد شوخ طبعی هم نظر لطفته
به انسانیت هم معتقدم:10:
محل سکونت هم به زودی (تا اخر امشب انشا الله تغییر خواهد کرد!!!)
آره والا من اینقده بی ازارم ولی نمیدونم چرا بعضیا از من میترسن:21::21:
منم برات آرزوی موفقیت دارم و اینکه ازت ممنونم که دعوتم را قبول کردی و منو نقدیدی(=نقد کردی)!
:11:
-نه متاسفانه نميشه چون قبلا هماهنگيها براي نفر بعد انجام شده
-به خاطر گل روي شما ، ميتوني تا فردا ظهر جوابها رو بدي البته هرچي سريعتر اين كارو انجام بدي بهتره
-منم لقب: "مرد احساسات" يا "مرد احساسي" رو بهت ميدم
موفق باشي دوست خوبم
حیف شد ای کاش میتونستم یه هفته دیگه هم بمونم....:13:
ببخشید که الان خیلی با عجله دارم تایپ میکنم و نتونستم توضیحات بیشتری رابدم چون وقتم به پایان رسیده
لقب را هم همونی که پدرام گفت بیشتر باهاش حال میکنم:10:
برای شما هم آرزوی موفقیت دارم
=================================
نتیجه گیری انتقادها
مهمترین مسئلهای که در نقدهای دوستان بود این بود که سوالاتم در صندلی داغ باید با توجه به روحیه و جنبه شخص باشه که سعی میکنم از این به بعد این مورد را حتما مورد توجه قرار بدم.....
مورد بعدی در مورد کم شدن فعالیتم بود که به زودی از چند فروم که برام ارزشی ندارن خداحافظی میکنم و سعی میکنم که مجددا فعالیتم را افزایش بدم (البته باید اینم در نظر گرفت که الان دانشگاه دارم و کلی پروژه از همون روزای اول سرم ریخته و از طرفی سر کار میرم «ینی اینکه شغل دارم نه اینکه سر کارم!!!:31:»
و در نهایت مورد نهایی در مورد محل سکونت و امضاهای ناامید کننده که قسمت اول را همین امروز اگه فرصتی شد و عمری باقی موند اجرا میکنم و مورد دوم را هم سعی میکنم که اونم اجرا کنم (ولی قول نمیدم)=====================================
در پایان خطبه!! از تمامی کسانی که لطف کردن و بنده را نقد فرمودن تشکر کرده و اونایی هم که هرچی بهشون اصرار کردم و خودشونو لوس کردن و بنده را نقدنکردن مورد نقد و انتقاد شدید قرار میدهم که دیگه این کارو نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان
با تشكر فراوان از آقا مهدي عزيز
دوست نقدشونده اين هفته كه لطف كردند و دعوت تاپيك رو پذيرفتند از همكاران انجمن بازي هستند:
pedram_ashena
06-10-2007, 11:23
سام فيشر،مردي كه با مرگ غريبه است،سام فيشر،ميتواند در پيست رالي باشد و دقيقه اي بعد در شهر هيولاها
سام فيشر،مردي كه ميداند تنها كدهاي نسوز ميتواند به او كمك كند،سام فيشر
كابوس هيولاها،روياي نيمه شب شاهزاده ها،آيينه سرعت،مردي تنها با يك دسته بازي ،سام فيــــــــــــشر
آقايان و خانمها ،كسي اينجاست كه به اندازه موهاي سرتان غول و هيولا كشته است،چه كسي جرات ميكند در لبه پرتگاه كورس سرعت بگذارد جز سام فيشر
آقايان و خانمها اين شما و اين شخص اول داستان،ســـــــــــــــــ ـــــــــــــام فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيشر
خوب دوستان عنوان تاپيك هم تغيير كرد..........
ميتونيد نقد رو شروع كنيد
Sam Fisher 11
07-10-2007, 00:03
سلام
من در خدمتم !
Behroooz
07-10-2007, 00:21
كارش در تاپيك والپيپرهاي بازي ها عاليه .
MOHAMMAD2010
07-10-2007, 00:50
sam fisher مردی از جنس xbox 360
در همه جا واقعا كارش عاليه.
اميدوارم خسته نباشه و ادامه بده.
boy iran
07-10-2007, 01:12
سلام
خوب نقده
اولی
باید بشه sam fisher 08 چون فیفا 08 اومده
دومی
خیلی به بچه های pes باز گیر داد و نهایت هم به متفرقه انتقالشون داد
سومی
قبلا یعنی اون اولا من خیلی بهش گیر میدادم خودش یادشه هی میگفتم مکس پین کی میاد که آخر شاکی شد گفت سال 2010 اون موقه کاربر فعالی بازی بود ( امیدوارم هر کی هم کچلش میکنه شاکی نشه )
چهارمی
خیلی گله چون کمکم کرد تا یک کنسول خوب بخرم و تا آخر عمر دعاش میکنم
در کل بچه آقائی شده جدیدا منم خیلی دوسش دارم
StormWielder
07-10-2007, 01:41
من فقط یه سؤال دارم :
به طور متوسط چند ساعت در روز در PCWorld هستی ؟
Sam Fisher 11
07-10-2007, 02:00
سلام
كارش در تاپيك والپيپرهاي بازي ها عاليه .
ممنون
لینکشم میذاشتی ;) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sam fisher مردی از جنس xbox 360
:31:
360تو عشقه ...
ولی با این حال مخلص همه PS بازا هم هستیم :46:
در همه جا واقعا كارش عاليه.
اميدوارم خسته نباشه و ادامه بده.
تا تقدیرم چی باشه ...
سلام
خوب نقده
اولی
باید بشه sam fisher 08 چون فیفا 08 اومده
دومی
خیلی به بچه های pes باز گیر داد و نهایت هم به متفرقه انتقالشون داد
سومی
قبلا یعنی اون اولا من خیلی بهش گیر میدادم خودش یادشه هی میگفتم مکس پین کی میاد که آخر شاکی شد گفت سال 2010 اون موقه کاربر فعال بازی بود ( امیدوارم هر کی هم کچلش میکنه شاکی نشه )
چهارمی
خیلی گله چون کمکم کرد تا یک کنسول خوب بخرم و تا آخر عمر دعاش میکنم
در کل بچه آقائی شده جدیدا منم خیلی دوسش دارم
oh my god چه زبونی !!!!!
1
آره منظورم از 07 همون FIFA07 ، ولی قبلا گفتم 31 دسامبر ساعت 12 شب تغییرش میدم !
2
:31: به خونم تشنن ! قبول دارم یکم نژاد پرستم تو این قضیه ولی همیشه سعی کردم تحملشون کنم :27: تو انجمن ما پرو بازای زیادی هست !
3
یادش بخیر ... همین موقع ها بود ... مهر پارسال ...
4
مبارکا باشه ! پس شیرنیش ؟
Sam Fisher 11
07-10-2007, 05:18
سام فيشر،مردي كه با مرگ غريبه است،سام فيشر،ميتواند در پيست رالي باشد و دقيقه اي بعد در شهر هيولاها
سام فيشر،مردي كه ميداند تنها كدهاي نسوز ميتواند به او كمك كند،سام فيشر
كابوس هيولاها،،آيينه سرعت،مردي تنها با يك دسته بازي ،سام فيــــــــــــشر
آقايان و خانمها ،كسي اينجاست كه به اندازه موهاي سرتان غول و هيولا كشته است،چه كسي جرات ميكند در لبه پرتگاه كورس سرعت بگذارد جز سام فيشر
آقايان و خانمها اين شما و اين شخص اول داستان،ســـــــــــــــــ ـــــــــــــام فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيشر
Waoooooooooooo.........
چه متن قرایی !!!
خوشم اومد 2باره خوندمش :31:
با این خیلی حال کردم
روياي نيمه شب شاهزاده ها
راستی از کجا میدونستی فقط یه دسته دارم ؟ !!!(عین اسم یه فیلم سینمایی نوشتی)
ممنون :20:
من فقط یه سؤال دارم :
به طور متوسط چند ساعت در روز در PCWorld هستی ؟
تقریبا 5 ساعت مخصوصا تو این تابستون که همکار شدم بیشتر میومدم.
p3yman_xl
07-10-2007, 15:14
فرد مورد نظر sam fisher 07 یا حسین جان هست دیگه ؟!!
صادقانه بگم که از نظر من بهترین کاربر سایت هست . همین که والپیپرهای پولی رو رایگان در اختیار من و شما میذاره ، خودش خیلیه !! از معدود کسایی هست که تاپیک های مفید میزنه و به کارش هم خوب مسلط هست......... خیلی دوستش داریم :10:
به سم فیشر عزیز ! خوبی ؟ خوشی ؟ سلامتی ؟
هیچ نقدی ببهش وارد نیست ! من شخصا همه ی نقد ها رو رد میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بچه ی گلیه ! و بر خلاف خیلی از مدیرا و همکارا خیلی هم خونگرمه ! (طفلی به خودم رفته !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مثل خودم هم عشق ایکس باکسه ! و عشق هالو ! ولی اشکال نداره به بایوشاک هم علاقه مندش میکنم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
07-10-2007, 16:18
دوستان سعي نماييد فعاليتهاي + را بيان نماييد.يا فعاليتهايي كه توسط ايشان انجام شده و به مديريت انجمن كمك نموده است.همينطور كارهايي كه ميتواند انجام بدهد ولي هنوز جاشان خالي است.
نقد يعني بيان ضعفها و نقات قوت و تحليل عملكرد
Sam Fisher 11
07-10-2007, 16:40
به سم فیشر عزیز ! خوبی ؟ خوشی ؟ سلامتی ؟
هیچ نقدی ببهش وارد نیست ! من شخصا همه ی نقد ها رو رد میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بچه ی گلیه ! و بر خلاف خیلی از مدیرا و همکارا خیلی هم خونگرمه ! (طفلی به خودم رفته !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مثل خودم هم عشق ایکس باکسه ! و عشق هالو ! ولی اشکال نداره به بایوشاک هم علاقه مندش میکنم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
برو برو خودتو سیاه کن ... جدی ؟ شخصا ؟
بر خلاف کی مثلا میشه اسم ببری :31:
توهم زدی... تو مثل منی نه من مثل تو اینو هیچوقت فراموش نکن ! عمرا :31:
ولی ایول خوشم اومد. اگر مدیر شدم این پستت یادم نمیره !
ولی
دوستان نقدم کنید ! میدونم سخته ولی سعی خودتون رو بکنید . نقد کوبنده ، نقد ناجوانمردانه ! نقد همراه با نیش و کنایه که قصدی جز تحقیر و نابودی شخصیت من نداشته باشه !
به هر حال دوست دارم عیب هام رو بدونم. از هر رفتار یا پستی که تاحالا ازم دیدید و ناراحتتون کرده همینجا بگید تا حلالیت بطلبم !
هر مشکلی با من دارید دوست دارم بهم بگید تا رفع کدورت بشه !
کلا هر جور راحتید نقد کنید و اصلا مراعات و رودربایستی و این حرفا رو بیخیال شید !
Mahdi Hero
07-10-2007, 16:44
سلام اين حسين جان از اون بچه هايه گله سايته
فعاليته خيلی خوبه تو فيلم داشت اما الان خيلی کم سر ميزنه اونجا اطلاعاته فيلميشم خيلی خوبه
اما نميدونم چرا مخالفه سرسخته ژانره فيلم هايه وحشته
فعاليتشم واقعا تو انجمنه بازی خوبه با اينکه من خيلی اونجا سر نميزنم اما هميشه تاپيکه
بازی هايه نسله آيندشو دنبال ميکنم
ديگه چيزی به ذهنم نميرسه
تا بعد يا علی
Sam Fisher 11
07-10-2007, 16:44
فرد مورد نظر sam fisher 07 یا حسین جان هست دیگه ؟!!
صادقانه بگم که از نظر من بهترین کاربر سایت هست . همین که والپیپرهای پولی رو رایگان در اختیار من و شما میذاره ، خودش خیلیه !! از معدود کسایی هست که تاپیک های مفید میزنه و به کارش هم خوب مسلط هست......... خیلی دوستش داریم :10:
سلام پیمان جان شما خیلی لطف داری ... قابل شمارو نداره !
شما هم گلی . این آقا پیمان رو اینجور متواضع نبینید کلیه واسه خودش. خوره گیم واقعی که میگن اینو میگن !
سم فیشر عشقه halo داره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بذاره لیگمون تو انجمن بازیها برگذاز بشه که اصلا بهترین ادم دنیاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam Fisher 11
07-10-2007, 17:03
سلام اين حسين جان از اون بچه هايه گله سايته
فعاليته خيلی خوبه تو فيلم داشت اما الان خيلی کم سر ميزنه اونجا اطلاعاته فيلميشم خيلی خوبه
اما نميدونم چرا مخالفه سرسخته ژانره فيلم هايه وحشته
فعاليتشم واقعا تو انجمنه بازی خوبه با اينکه من خيلی اونجا سر نميزنم اما هميشه تاپيکه
بازی هايه نسله آيندشو دنبال ميکنم
ديگه چيزی به ذهنم نميرسه
تا بعد يا علی
واوووووووووو........
آقا مهدی گل :40:
آقا شرمنده کردید به خدا !
انجمن بازی روز به روز داره بزرگ تر میشه و رسیدگی بیشتری می خواد وگرنه خودم هم خیلی دوست دارم بیشتر در جمع شما باشم .
آخه ... ...نمیدونم ... خواستم بگم دل نازکم بعد یادم افتاد تو بازی Gears of war که اره اسلحه رو میگیرم تو سره لوکاس ها خیلی حال میکنم !!! ولی کلا از خشونت خیلی عیان و سادیستی خوشم نمیاد نمیتونم تحمل کنم مخصوصا اگر بی دلیل باشه ! یه مقدارشم بر میگرده به اینکه دلشو ندارم .
جدا !!! نمی دونستن ! خیلی خوشحالم کردی !
ممنون که منو قابل دونستی مهدی جان
این گل با عشق تقدیم تو باد :11:
Sam Fisher 11
07-10-2007, 17:09
سم فیشر عشقه halo داره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بذاره لیگمون تو انجمن بازیها برگذاز بشه که اصلا بهترین ادم دنیاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمی خوام بهترین باشم :27:
جدا راه نداره ! باور میکنی فردای اون روزی که اومدین ترش بالای صفحه اول رو نگاه کردم، حس کردم جای یه چیزی خالیه ! عادت کرده بودم همیشه اون بالا ببینمتون ، الان تو ترکم :31:
حالا مگر اینجا چشه ؟ جا به این خوبی کسی هم کاری به کارتون نداره! آزاد آزاد ...
ولی بازم اونور ببینمتون نه که همینجا بمونید !
Mehran NZ
07-10-2007, 18:46
داشتم رد می شدم گفتم نامردی چند کلمه در مورد حسین جون ننویسم
والا اینsam fisher 07 عزیزکارش واقعا عالیه من کلا چندان به انجمن بازی نمیرم ولی یادم میاد که قبلا به تاپیک بازیهای نسل اینده می رفتم که واقعا باید بگم کارش عالی بود البته خیلی وقته که دیگه نرفتم
دیگه باید بگم که خیلی زود عصبانی می شه یادم میاد 1 بار بی دلیل به علی باحال پریده بود هرچی اون بد بخت کوتاه میومد این حسین جان ....... که اخرش دعوا شد و نمی دنم کی بود اومد همه پستها رو پاک کرد البته یحتمل موضوع از جای دیگه ای اب می خورد فکر کنم و یه جور تلافی بود
دیگه چیز منفیی ازش ندیدم
چند بار هم بهم کمک کرد که چند نمونش و می گم که دوستان بدونن که این sam fisher 07 چه ادم بزرگیه
توی بازی هیتمن 4 بهم کمک کرد
زمان عهد بوق که ف ش درست می کردم و میدادم دست مردم توی 1 سایتی که موضوعش طولانیه برام ثبت نام کرد
یکبار بهش گفتم بیا چند نفر و ضایع کنیم که اومد
و
.
.
.
فقط یه سوال دارم حسین جان الان داشتم فکر می کردم در مورد اینکه چطور شد به اد لیست من اضافه شدی
هر چقدر به مخم فشار اوردم یادم نیومد
خشن به نظر میرسه این سام فیشر خان :27:
و اما نقد من:
- از آواتار امین خفن خوشش میاد، هر وقت عوض بشه در کمتر از سی ثانیه تاپیک تقدیر و تشکر و نظرسنجی راه می اندازه که به نظرم چندان جالب نیست. البته فکر کنم ترک کرده، نمی دونم
- این که پر حرفه وعاشق تبلیغات و بزرگنماییه کاملا مشخصه
- بعضی مواقع به بعضی تاپیکا زیاد گیر می ده و تا یه بلایی سر تاپیک نیاره آروم نمی شینه. از هر فرصتی برای این کار استفاده می کنه و به هر حربه ای هم متوسل می شه
- به اینترست هاش اینا رو هم اضافه کنه: xbox، مرحوم psp، دربند، ایستک، نیکول، ماتریکس
- شب و روز نداره، 1 روز کامل می خوابه، 3 روز کامل بیداره. چه جوری تا حالا دووم آورده من نمی دونم!
- نخوام بگم تقریبا 3/3 با قاطعیت می تونم بگم 2/3 از عمرش رو تو پی سی می گذرونه، یا لااقل امسال تابستون که این جوری بوده
- هالف لایفو به کانتر ترجیح می ده
- بعضی مواقع به یه تاپیک گیر می ده بعد باز یه مدت بی خیالش می شه، مثل وال فیلم ها
- واقعا واسه انجمنشون وقت می ذاره و اگه کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمی کنه
- اطلاعاتش تو زمینه های که می کاره (همون کار می کنه) خیلی بالاس
- در زمینه ی استعداد یابی گیمر ها هم ید طولایی داره
- با وجود این که رشته اش کامپیوتره من ندیده ام تو این زمینه هم فعالیتی داشته باشه. فکر نمی کنم جز فیلم و بازی و گاهی متفرقه، انجمن دیگه ای پا شو بزاره
- فکر می کنم از اون دسته آدماییه که دوست داره دائما تو دید باشه، رو بورس باشه،همه ی کارایی که می کنه مورد توجه واقع بشه، موفقیت هاش و تلاش هاش خیلی به چشم بیاد.
- یه آدم برون گرا که سریع احساساتی می شه(سریع خشن می شه، سریع ناراحت می شه و ...) و این احساساتشو بروز هم می ده
- خیلی عجوله و همین باعث می شه بعضی مواقع شتابزده عمل کنه
- با اعتمادبه نفس بالا و تا حدی پر رو!
- این جمله ی امضاش هم خیلی باحاله
آدما یا پیشرفت میکنن یا میگندن ::: کلینت ایستوود
دستم پکید بس تایپیدم اما خوب بالاخره نقدیدم!!!
V A H I D
07-10-2007, 20:41
تازه Fifa رو هم به Pes تر جیح می ده....
در ضمن علی با هال هم بن شده (خیلی وقت پیش) فک کنم به همون دلیله...lol
Sam Fisher 11
08-10-2007, 06:28
خشن به نظر میرسه این سام فیشر خان :27:
جدی ؟ شاید به خاطر آواتارم هست ولی چشم سعی میکنم مهربان تر باشم :20:
داشتم رد می شدم گفتم نامردی چند کلمه در مورد حسین جون ننویسم
والا اینsam fisher 07 عزیزکارش واقعا عالیه من کلا چندان به انجمن بازی نمیرم ولی یادم میاد که قبلا به تاپیک بازیهای نسل اینده می رفتم که واقعا باید بگم کارش عالی بود البته خیلی وقته که دیگه نرفتم
دیگه باید بگم که خیلی زود عصبانی می شه یادم میاد 1 بار بی دلیل به علی باحال پریده بود هرچی اون بد بخت کوتاه میومد این حسین جان ....... که اخرش دعوا شد و نمی دنم کی بود اومد همه پستها رو پاک کرد البته یحتمل موضوع از جای دیگه ای اب می خورد فکر کنم و یه جور تلافی بود
دیگه چیز منفیی ازش ندیدم
چند بار هم بهم کمک کرد که چند نمونش و می گم که دوستان بدونن که این sam fisher 07 چه ادم بزرگیه
توی بازی هیتمن 4 بهم کمک کرد
زمان عهد بوق که ف ش درست می کردم و میدادم دست مردم توی 1 سایتی که موضوعش طولانیه برام ثبت نام کرد
یکبار بهش گفتم بیا چند نفر و ضایع کنیم که اومد
و
.
.
.
فقط یه سوال دارم حسین جان الان داشتم فکر می کردم در مورد اینکه چطور شد به اد لیست من اضافه شدی
هر چقدر به مخم فشار اوردم یادم نیومد
سلام مهران جان خوبی ... هنوز بن نشدی :thumbsdow ؟؟؟!!!! عجیبه !
آهان ... فقط واسه اینکه بگی نامرد نیستی ؟! بازم ممنون که لطف کردی و منت بر ما نهادی .
روشن گری : نه بابا دعوا کدومه ! اشتب متوجه شدی منو علی با هم رفیقیم دعوا تو تاپیک سره یه قضیه دیگه بود . یکی از دوستان عکس های بزرگ میذاشت و به نظر ما (اون موقع) نظم تاپیک رو به هم زده بود. ما هم زیاده روی کردیم و خیلی بهش گیر دادیم که همینجا ازش عذرخواهی میکنم. البته بعدش قضیه حل شده و الان با اون عزیز هم هیچ مشکلی ندارم.
قضیه بن شدن علی هم یه چیزه دیگه بود ... تنها گناهش تعصبش روی Xbox360 بود که کار دستش داد !
آره نزدیک بود کار بدی دستم و بن بشم خدا رحم کرد !
اگه ناراحتی می خوای پاکم کن ! منم یادم نمیاد ... از دوحالت خارج نیست یا تو منو add کردی یا من تورو !
Sam Fisher 11
08-10-2007, 07:52
و اما نقد من:
- از آواتار امین خفن خوشش میاد، هر وقت عوض بشه در کمتر از سی ثانیه تاپیک تقدیر و تشکر و نظرسنجی راه می اندازه که به نظرم چندان جالب نیست. البته فکر کنم ترک کرده، نمی دونم
- این که پر حرفه وعاشق تبلیغات و بزرگنماییه کاملا مشخصه
- بعضی مواقع به بعضی تاپیکا زیاد گیر می ده و تا یه بلایی سر تاپیک نیاره آروم نمی شینه. از هر فرصتی برای این کار استفاده می کنه و به هر حربه ای هم متوسل می شه
- به اینترست هاش اینا رو هم اضافه کنه: xbox، مرحوم psp، دربند، ایستک، نیکول، ماتریکس
- شب و روز نداره، 1 روز کامل می خوابه، 3 روز کامل بیداره. چه جوری تا حالا دووم آورده من نمی دونم!
- نخوام بگم تقریبا 3/3 با قاطعیت می تونم بگم 2/3 از عمرش رو تو پی سی می گذرونه، یا لااقل امسال تابستون که این جوری بوده
- هالف لایفو به کانتر ترجیح می ده
- بعضی مواقع به یه تاپیک گیر می ده بعد باز یه مدت بی خیالش می شه، مثل وال فیلم ها
- واقعا واسه انجمنشون وقت می ذاره و اگه کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمی کنه
- اطلاعاتش تو زمینه های که می کاره (همون کار می کنه) خیلی بالاس
- در زمینه ی استعداد یابی گیمر ها هم ید طولایی داره
- با وجود این که رشته اش کامپیوتره من ندیده ام تو این زمینه هم فعالیتی داشته باشه. فکر نمی کنم جز فیلم و بازی و گاهی متفرقه، انجمن دیگه ای پا شو بزاره
- فکر می کنم از اون دسته آدماییه که دوست داره دائما تو دید باشه، رو بورس باشه،همه ی کارایی که می کنه مورد توجه واقع بشه، موفقیت هاش و تلاش هاش خیلی به چشم بیاد.
- یه آدم برون گرا که سریع احساساتی می شه(سریع خشن می شه، سریع ناراحت می شه و ...) و این احساساتشو بروز هم می ده
- خیلی عجوله و همین باعث می شه بعضی مواقع شتابزده عمل کنه
- با اعتمادبه نفس بالا و تا حدی پر رو!
- این جمله ی امضاش هم خیلی باحاله
آدما یا پیشرفت میکنن یا میگندن ::: کلینت ایستوود
دستم پکید بس تایپیدم اما خوب بالاخره نقدیدم!!!
این نقده یا طبل رسوایی بنده :31:
- آره بد خرابشم ... یه بار دیگه باید عوض کنه ببینم ترک کردم یا نه !
- نگفتی حسنه یا یه اخلاق بد ! :46:
- صامت ...
- آخه مشکل اینجاست که جا نداره باید چندتارو حذف کنم تا بتونم اینارم اضافه کنم.
- چند روزه اوضاعم ریخته به هم. وقتی زیاد پا PC میشینم سر درد میگیرم فکر کنم برم چش پزشکی بگه باید ته استکانی بذاری! پریشب ساعت 10 افطار کردم ! بس که خوابم بی نظمه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آره این تابستون اینجوری بودم. چون اول تابستون همکار شدم .
- :31:
- آخه نیست حوزه فعالیتم خیلی وسیع ، اینه که وقت نمیکنم همیشه به تمام حوزه ام سر بزنم :5:
- صامت...
:12:
- می کاره ... اینو خوب اومدی ! اگه کپی رایت نداره بدم بروبچس بخزنش :31:
- اخیرا چندتا کشف جدید کردم و دارم روشون کار میکنم :27:...
- دقیقا ! خیلی کم پیش میاد به جز اینا انجمن دیگه ای سر بزنم !
- منظورت همون جلب توجه آره :15: ؟واسه اینکه زود پیر نشی میگم... مطمئن باش ;)
- هستم ولی روی بخش بروزش دارم کار میکنم و به موفقیتهایی هم رسیدم . کنترلش میکنم !
- آره خیلی بده ولی میگم دارم روش کار میکنم !
- صامت ...
- صامت ...
تازه Fifa رو هم به Pes تر جیح می ده....
در ضمن علی با هال هم بن شده (خیلی وقت پیش) فک کنم به همون دلیله...lol
سلام وحید
من قبل از همکار شدن بالا آواتارم نوشته بود کاربر فعال بازی و فیلم حالا شما یه دانلود فقط اضافه داری ....
ramyar.v
08-10-2007, 11:44
بهههههههههههههههه هم شهریه خودم
خوبی؟
خشی؟
چه خبرا؟؟
دیدم همشهریم نشسته اینجا گفتم منم یه نقد کوچیک بکنم؟؟؟
یه بار حالم رو شدید گرفتی!!!!!!
یادت میاد؟؟؟؟؟
لیگ پرو 6
دوره دوم
اواسطش که من داشتم بازی ها رو انجام میدادم
یه مدت نبودی
بعد که اومدی یه تیکه ی خیلی سنگین بهم انداختی
نمی دونم یادته یا نه؟؟؟
ولی خداییش خیلی اونموقع ازت ناراحت بودم
تا بعدا که بیشتر باهات اشنا شدم
و پست هاتو خوندم
و با شخصیتت بیشتر اشنا شدم
و مهمتر از همه اینکه فهمیدم همشهریم هستی دیگه همه چی رو فراموش کردم
تازه خیلی همباهات حال کردم
ولی به نظرم یه فرقی با زمان کاربر فعالیت داری
اونم اینکه خیلی جدی و خشک شدی
یه زمانی یادته وقتی تو لیگ پرو 6 پست میدادی
همه حال میکردیم
چون واقعا خیلی صمیمی و خودمونی بودی و خیلی خوب هم تاپیک رو گرم میکردی
ولی الان یکم خشک و رسمی شدی
البته نمی دونم
شاید همه ی مدیر ها و همکار ها باید اینطوری باشن
به هر حال برای من سم فیشر یکی از بهترین های پی سی هست
راستی یه سوال بچه کجای اهوازی؟؟؟
خوب من با اجازه رفع زحمت کنم:11:
ramyar.v
08-10-2007, 11:48
=================================
arnold_ab
08-10-2007, 12:29
ما که چاکرشیم.
سلام
این حسین رو من خیلی وقته میشناسم
البته باهم زیاد برخورد نداشتیم
اما پست هاشو یه زمانی زیاد دنبال میکردم
توی انجمن پست های 2 نفر هستن که یخورده سطحشون بالاتر از بقیس
یکی مژگانه (مطالبی که از سایت ها خودش ترجمه میکنه) و یکی هم حسین عزیز (با بقیه کار 20 ها در این زمینه برخوردی نداشتم)
برام سوال بوده... که حسین هم این مطالب رو ترجمه میکنه خودش یا از جایی میگیره؟!!
در هر صورت... خیلی کارش درسته در زمینه کاریش
و وقتی میخواد به کسی کمک کنه خیلی مایه میزاره
کارش درسته
مخلصیم دادا :دی
Sam Fisher 11
08-10-2007, 18:01
بهههههههههههههههه هم شهریه خودم
خوبی؟
خشی؟
چه خبرا؟؟
دیدم همشهریم نشسته اینجا گفتم منم یه نقد کوچیک بکنم؟؟؟
یه بار حالم رو شدید گرفتی!!!!!!
یادت میاد؟؟؟؟؟
لیگ پرو 6
دوره دوم
اواسطش که من داشتم بازی ها رو انجام میدادم
یه مدت نبودی
بعد که اومدی یه تیکه ی خیلی سنگین بهم انداختی
نمی دونم یادته یا نه؟؟؟
ولی خداییش خیلی اونموقع ازت ناراحت بودم
تا بعدا که بیشتر باهات اشنا شدم
و پست هاتو خوندم
و با شخصیتت بیشتر اشنا شدم
و مهمتر از همه اینکه فهمیدم همشهریم هستی دیگه همه چی رو فراموش کردم
تازه خیلی همباهات حال کردم
ولی به نظرم یه فرقی با زمان کاربر فعالیت داری
اونم اینکه خیلی جدی و خشک شدی
یه زمانی یادته وقتی تو لیگ پرو 6 پست میدادی
همه حال میکردیم
چون واقعا خیلی صمیمی و خودمونی بودی و خیلی خوب هم تاپیک رو گرم میکردی
ولی الان یکم خشک و رسمی شدی
البته نمی دونم
شاید همه ی مدیر ها و همکار ها باید اینطوری باشن
به هر حال برای من سم فیشر یکی از بهترین های پی سی هست
راستی یه سوال بچه کجای اهوازی؟؟؟
خوب من با اجازه رفع زحمت کنم:11:
سلام جانم
ممنون ... شما خوبی ...
راستشو بخوای دقیق یادم نمیاد اگر لطف کنی و دقیق تر بگی خوشحال میشم. آخه اونجا حال خیلی ها رو میگرفتم :31: ببینم اونجا که به صحت مسابقات گیر داده بودم(الکی) آره ؟
به هر حال خیلی خیلی شرمندم. الان خیلی ناراحت شدم که میگی واقعا ناراحتت کرده بودم ، نمی دونم چی بگم فقط میتونم بازم بگم شرمنده ... اصلا دوست ندارم دلی رو بشکونم ! اون زمان هم هر چی گفتم حتما محض مزاح بوده تا یکم تاپیک از خشکی دربیاد !
آره یادته :27: چه روزنامه هایی هم میساختم الکی الکی کل کل راه انداخته بودم ....
آخ آخ آخ آخ .... همیشه از همین میترسیدم که بعد از همکار شدن اخلاقم عوض بشه ... حتما سعی میکنم خودم رو اصلاح کنم . ولی آخه میدونی نه اکثر مدیرا و همکارا اینجورین مارم اینجوری کردن. خودم اصلا اینجوری نیستم اگر هم میبینی یکم جدی کار میکنم واس خاطر اینه که باید انجمن رو اداره کنم و راستشو بخوای همیشه نمیشه از عزیزم و جانم و لطفا و ممنونم استفاده کنم .
ولی چون یادمه وقتی کسی تاپیکم رو میبست حتی اگر حق داشت خوشم نمیومد واسه همین هم همیشه سعی میکنم یه جوری تاپیک رو ببندم که طرف زیاد ناراحت نشه !
شما لطف داری عزیز... منم شمارو از سال قبل به خاطر دارم و همیشه از آواتارهات خیلی خوشم اومده و باید بگم یکی از بهترین و منظم ترین و با اخلاق ترین کاربرای انجمن بازی هستید .
قربانت بچه نیوسایت
ramyar.v
08-10-2007, 18:12
سلام جانم
ممنون ... شما خوبی ...
راستشو بخوای دقیق یادم نمیاد اگر لطف کنی و دقیق تر بگی خوشحال میشم. آخه اونجا حال خیلی ها رو میگرفتم :31: ببینم اونجا که به صحت مسابقات گیر داده بودم(الکی) آره ؟
به هر حال خیلی خیلی شرمندم. الان خیلی ناراحت شدم که میگی واقعا ناراحتت کرده بودم ، نمی دونم چی بگم فقط میتونم بازم بگم شرمنده ... اصلا دوست ندارم دلی رو بشکونم ! اون زمان هم هر چی گفتم حتما محض مزاح بوده تا یکم تاپیک از خشکی دربیاد !
آره یادته :27: چه روزنامه هایی هم میساختم الکی الکی کل کل راه انداخته بودم ....
آخ آخ آخ آخ .... همیشه از همین میترسیدم که بعد از همکار شدن اخلاقم عوض بشه ... حتما سعی میکنم خودم رو اصلاح کنم . ولی آخه میدونی نه اکثر مدیرا و همکارا اینجورین مارم اینجوری کردن. خودم اصلا اینجوری نیستم اگر هم میبینی یکم جدی کار میکنم واس خاطر اینه که باید انجمن رو اداره کنم و راستشو بخوای همیشه نمیشه از عزیزم و جانم و لطفا و ممنونم استفاده کنم .
ولی چون یادمه وقتی کسی تاپیکم رو میبست حتی اگر حق داشت خوشم نمیومد واسه همین هم همیشه سعی میکنم یه جوری تاپیک رو ببندم که طرف زیاد ناراحت نشه !
شما لطف داری عزیز... منم شمارو از سال قبل به خاطر دارم و همیشه از آواتارهات خیلی خوشم اومده و باید بگم یکی از بهترین و منظم ترین و با اخلاق ترین کاربرای انجمن بازی هستید .
قربانت بچه نیوسایت
ای ول
خیلی باهات حال کردم
پس هم مثل هم بچه شرکتی هستیم هم خونه هامون نزدیکه
من ملی راه هستم
ولی نیوسایت زیاد رفت و امد دارم
only sam fisher
من زیاد تا حالا با ایشون برخورد نداشتم.ولی آخرش کار دست ما پرو بازها دادش و تاپیکامونو منتقل کرد متفرقه.هرچند الان دستمون برا اسپم فرستادن باز شده.اونجا تا یکی اسپم میفرستاد هم منتظر بودن یه رعد و برقی بزنه و سم فیشر بیاد و پستا رو پاک کنه و یا تذکر جدی بده.کلا کارش در بقیه موارد بیسته ولی زیادی جذبه داره.
V A H I D
08-10-2007, 18:28
من زیاد تا حالا با ایشون برخورد نداشتم.ولی آخرش کار دست ما پرو بازها دادش و تاپیکامونو منتقل کرد متفرقه.هرچند الان دستمون برا اسپم فرستادن باز شده.اونجا تا یکی اسپم میفرستاد هم منتظر بودن یه رعد و برقی بزنه و سم فیشر بیاد و پستا رو پاک کنه و یا تذکر جدی بده.کلا کارش در بقیه موارد بیسته ولی زیادی جذبه داره.
از این خیلی خوشم می اید...
سلام وحید
من قبل از همکار شدن بالا آواتارم نوشته بود کاربر فعال بازی و فیلم حالا شما یه دانلود فقط اضافه داری ....
ما چاکریم
Sam Fisher 11
09-10-2007, 05:46
سلام
این حسین رو من خیلی وقته میشناسم
البته باهم زیاد برخورد نداشتیم
اما پست هاشو یه زمانی زیاد دنبال میکردم
توی انجمن پست های 2 نفر هستن که یخورده سطحشون بالاتر از بقیس
یکی مژگانه (مطالبی که از سایت ها خودش ترجمه میکنه) و یکی هم حسین عزیز (با بقیه کار 20 ها در این زمینه برخوردی نداشتم)
برام سوال بوده... که حسین هم این مطالب رو ترجمه میکنه خودش یا از جایی میگیره؟!!
در هر صورت... خیلی کارش درسته در زمینه کاریش
و وقتی میخواد به کسی کمک کنه خیلی مایه میزاره
کارش درسته
مخلصیم دادا :دی
سلام خوبی کمال جان ...
اووو.... ممنون که منو با مژگان مقایسه کردی ولی ایشون سطحشون از من خیلی بالاتره .
خبرها ترجمه هستن که بیشتر از سایت Gamespot هم میذارم. نقدها ولی از خودم هستن یعنی اونچه رو که از بازی فهمیدم مینویسم. پریویوها هم ترجمه هستن هم معلومات خودم. یعنی ویژگی های بازی رو از سایت Gamespot یا tothegame ترجمه میکنم ولی معمولا مطالب خیلی بزرگ تر مثل داستان بازی کامل ترجمه نیستن. من هر ماه تمام مجلات بازی رو میخرم و کامل میخونم واسه همین دیگه داستان هم بازیها دستمه. اگر مطلبی از سایت ایرانی یا مجله ای بذارم حتما منبع رو هم ذکر میکنم.. هیچوقت هم از سایت های ایرانی تا حالا چیزی کپی نکردم. قبل از نوشتن پریویو همیشه تریلر ها و اسکرین شات های بازی هارو بارها نگاه میکنم تا کامل از چند وچون بازی سر دربیارم.
ببخشید که دیر جواب دادم چون یکم دیشب و دیروز حالم خوب نبود...
ممنون
ما که چاکرشیم.
سلام خوبی...
شما اگر یه منبع فقط بزنی تنگ خبرات دیگه مشکلی نداری :46:
Sam Fisher 11
09-10-2007, 05:57
سلام بردیا جان
آقا شرمنده من چند بار باید در این مورد توضیح بدم. فقط توروخدا حلال کنید...
امیدوارم در آینده بیشتر به هم بخوریم:biggrin:
اشکال ندارم فیشر جان.ما که گفتیم تازه بهتر هم شد به خاطر آزاد شدن اسپم ها.امیدوارم برخوردمون از نوع+ باشه نه-
من که تازه باهاشون آشنا شدم
پسر بسیار گلیه... اهل اینکه خودشو بگیره و اینا نیست
من زیاد ایشونو ندیدم ولی خواستم اینارو بگم که حرف دلم رو زده باشم!:11::11::11:
*PiNk PaNTHeR*
09-10-2007, 19:30
آخیش بلاخره ما هم از شر گاز خردل و الکترو شوک ازاد شدیم:45:
من جهت پی ام به سم فیشر عضو شدم:21:
میخواستم اخفالش کنم بیاد با هم یک سایت بزنیم:27:
کلا من با همین تاپیک بازیهای نسل جدیدش(اون موقع یک اسم دیگه داشت تاپیکه که اسمش یادم رفته)
انتقاد:
1- راشیسته!
2- به انجمن دانلود سر نمیزنه متاسفانه
3- آخرش نفهمیدم چرا Ali-Bahal بن شد؟
4- یک مدت نامعلوم نبود. الانم ترسمه بره باز.
5- :27:
6- فن بوی X360 اما این عکس توی امضاش به فونت PS3 هست!:18:
Sam Fisher 11
10-10-2007, 06:29
آخیش بلاخره ما هم از شر گاز خردل و الکترو شوک ازاد شدیم:45:
من جهت پی ام به سم فیشر عضو شدم:21:
میخواستم اخفالش کنم بیاد با هم یک سایت بزنیم:27:
کلا من با همین تاپیک بازیهای نسل جدیدش(اون موقع یک اسم دیگه داشت تاپیکه که اسمش یادم رفته)
انتقاد:
1- راشیسته!
2- به انجمن دانلود سر نمیزنه متاسفانه
3- آخرش نفهمیدم چرا Ali-Bahal بن شد؟
4- یک مدت نامعلوم نبود. الانم ترسمه بره باز.
5- :27:
6- فن بوی X360 اما این عکس توی امضاش به فونت PS3 هست!:18:
سلام خوبی عزیز ...
کار خوبی کردی !
بازیهای نسل بعد (خبر،دمو،تریلر،عکس،مصاحبه و...)
1- صامت...
2-چرا ولی کم چون آخه کاری نداره. از طرفی فعلا مشغول کارهای دیگه انجمن هستم. درآینده بشیتر بهش میرسم. شما هم اگر ایده ای چیزی برای بهتر شدنش داری بده آدرسم که بلدی .
3- تو صفحات قبل توضیح دادم. تو تاپیک PS3 کل کل شدید راه انداخت و از اونجایی که پرونده اش کلفت بود بن شد. قبلا بهش اخطار داده شده بود و اصلا امسال آزادی مشروط داشت !
4- تا ببینیم چی میشه... فعلا که هستم و خیال ندارم به این زودی ها برم.
5- صامت...
6- البته فقط PS3 نیست و در درجه اول این فونت Spiderman است. جوابش هم ساده است ... می خوام بگم متعصب نیستم :31:
من که تازه باهاشون آشنا شدم
پسر بسیار گلیه... اهل اینکه خودشو بگیره و اینا نیست
من زیاد ایشونو ندیدم ولی خواستم اینارو بگم که حرف دلم رو زده باشم!:11::11::11:
ممنون جانم
شما لطف داری ...
jak_1300
10-10-2007, 11:04
سام فيشر حرف نداره
pedram_ashena
12-10-2007, 13:32
خوب دوستان تا 12 شب امشب بيشتر براي خراب كردن (ببخشيد) براي نقد سام فيشر فرصت نداريد.ببينم غول پاياني اين نقد كيه. و آيا سام از پس اين غول بر مياد.
الان نصف جونش خالي شده و بهترين فرصته
BKM_MAHDI
12-10-2007, 13:45
سلام عليكم.............
خوب حالا وقتشه سالها منتظر اين لحظه بودم...هميشه در حسرت يك ضربه بهت بودم اما هيچ وقت موقعيتش پيش نيومد پس بغض و كينه و نفرت تو دلم خونه كرد ا امروز تا امروز كه بهترين فرصته ...روز آخر هم هست و شايد ديگه اين شانس رو نداشته باشم پس تا ميتونه تيشه به ريشه ميزنم سام فيشر منو ميشناسي؟؟؟؟ نبايد هم بشناسي .تو كسايي مثل من رو اصلا به خاطر نمياري يعني به نفعته كه به خاطر نياري.ولي من و امثال من خوب يادشون ميمونه چون بلايي كه سر ما آوردي هميشه گريبانگيرمونه وحالا ترك خورده ي همون بلا اومده پاچتو بگيره اومده خفتت كنه .
اين تاپيك رو ببين :
اگه ميبيني از اون روز دم نزدم و لب لب باز نكردم بخاطر اين بود كه الان وقتشه .آره بايد هم شرمنده باشي .
ديگه داره اشكم در مياد هرچي ميخواستم جلوي خودمو بگيرم نتونستم تو چجوري دلت اومد يك جوون كه تازه عضو سايت شده بود و اومده بود توي انجمن بازيها فعاليت كنه اينطور پرپرش كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كي پول گرفتي واسه كي كار كردي ؟؟حقيقت رو بگو تا بزارم زندگي كني وگرنه ............
ميدونم تمام محاسباتت رو براي رسيدن به هدفت بهم ريختم ولي لازم بود كه اين كار توسط يكي از قربانيان صورت بگيره..............
راستي يادم رفت بگم همون موقع رفتم توي پيام خصوصي ازشون پرسيدم چرار واقعا چرا؟؟؟ گفتم يك تاپيك مشابه نشون بده لينك بده ..اما طبق انتظار جوابي نبود حالا بيا و جواب بده ...........هرچند ديگه فرصت نداري و خيلي دير شده
با تشكر پدرخوانده ي بازيهاي PC البته ناكام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا با بکس اهواز حال میکنم! ولی به سم فیشر ارادت خاصی دارم !
سر خرید سیتستم خیلی بهم کمک کرد!
و اما نقد:
کلا از پرو باز هایی که میخوان فیفا بازا رو اغفال کنن انزجار داره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی محافظه کاره !
در مورد علایقش ( نیکول و x360 و .... ) با احد الناسی شوخی نداره!
-----
خیـــــــــلی مخلصیم جناب سم فیشر!
arnold_ab
12-10-2007, 17:14
سلام خوبی...
شما اگر یه منبع فقط بزنی تنگ خبرات دیگه مشکلی نداری :46:[/quote]
رو چشم.ببخشید اگه عذیتتون کردم.راستی سم جون یادته یه بار منو تهدید کردی تو تاپیک وا لها من به دل نگرفتم.:10:
من قبلا تو پي سي ورلد پست نميزدم
فقط مي يومدم ميخوندم
مطالب sam fisher عالي بودن
تا چند روز پيش خيلي باهاش حال ميكردم
ولي بعد از قضيهي PES ...
اصلا ما كي هستيم كه بخوايم چيزي بگيم
گلي :11:
BKM_MAHDI
13-10-2007, 09:26
تا جواب منو نده از جام تكون نميخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تاپیک صندلی داغ اشتباه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
14-10-2007, 10:13
خوب دوستان متاسفانه قهرمان داستان ما جون كم آورد و تايمش هم تمام شد.غول كوچولوهاي عزيز منتظر باشند تا قهرمان جديد معرفي بشود
سام عزيز هم تا زمان معرفي فرد جديد كه تا ساعتي ديگر است ميتوانند جواب سوالات مطرح شده را بنويسيد
BKM_MAHDI
14-10-2007, 10:20
خوب دوستان متاسفانه قهرمان داستان ما جون كم آورد و تايمش هم تمام شد.غول كوچولوهاي عزيز منتظر باشند تا قهرمان جديد معرفي بشود
سام عزيز هم تا زمان معرفي فرد جديد كه تا ساعتي ديگر است ميتوانند جواب سوالات مطرح شده را بنويسيد
من كشتمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
Sam Fisher 11
14-10-2007, 12:01
من قبلا تو پي سي ورلد پست نميزدم
فقط مي يومدم ميخوندم
مطالب sam fisher عالي بودن
تا چند روز پيش خيلي باهاش حال ميكردم
ولي بعد از قضيهي PES ...
اصلا ما كي هستيم كه بخوايم چيزي بگيم
گلي :11:
نفرمایید این حرفو... بازم از همه pes بازا عذر می خوام اگر ناراحت شدن. فقط اینو بدونین که من با pesبازا هیچ مشکلی ندارم. اینها هم همش بحث سلیقه است... هر کس از یه چیزی خوشش میاد...
Sam Fisher 11
14-10-2007, 12:04
اوه من این دو روزه سرم خیلی شلوغ بوده و اصلا به اینجا سر نزدم(توضیحش مفصله). تازه سوال bkm_mahdi جان رو دیدم و هنوز هم نخوندمش. سعی میکنم الان جواب رو بدم.
Sam Fisher 11
14-10-2007, 12:09
من کلا با بکس اهواز حال میکنم! ولی به سم فیشر ارادت خاصی دارم !
سر خرید سیتستم خیلی بهم کمک کرد!
و اما نقد:
کلا از پرو باز هایی که میخوان فیفا بازا رو اغفال کنن انزجار داره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی محافظه کاره !
در مورد علایقش ( نیکول و x360 و .... ) با احد الناسی شوخی نداره!
-----
خیـــــــــلی مخلصیم جناب سم فیشر!
سلام عزیز
خوشحالم اگر تونسته باشم کمکی کنم.
و اما جواب:
جدا :13:
صامت ...
با بخش 360 مخالفم !
-----
ما بیشتر :46:
BKM_MAHDI
14-10-2007, 12:14
آقا من اعتراض دارم غرض ورزي شده چرا اول جواب لبورن رو داديد؟؟؟؟ من كه زودتر نقد كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam Fisher 11
14-10-2007, 12:44
سلام عليكم.............
خوب حالا وقتشه سالها منتظر اين لحظه بودم...هميشه در حسرت يك ضربه بهت بودم اما هيچ وقت موقعيتش پيش نيومد پس بغض و كينه و نفرت تو دلم خونه كرد ا امروز تا امروز كه بهترين فرصته ...روز آخر هم هست و شايد ديگه اين شانس رو نداشته باشم پس تا ميتونه تيشه به ريشه ميزنم سام فيشر منو ميشناسي؟؟؟؟ نبايد هم بشناسي .تو كسايي مثل من رو اصلا به خاطر نمياري يعني به نفعته كه به خاطر نياري.ولي من و امثال من خوب يادشون ميمونه چون بلايي كه سر ما آوردي هميشه گريبانگيرمونه وحالا ترك خورده ي همون بلا اومده پاچتو بگيره اومده خفتت كنه .
اين تاپيك رو ببين :
اگه ميبيني از اون روز دم نزدم و لب لب باز نكردم بخاطر اين بود كه الان وقتشه .آره بايد هم شرمنده باشي .
ديگه داره اشكم در مياد هرچي ميخواستم جلوي خودمو بگيرم نتونستم تو چجوري دلت اومد يك جوون كه تازه عضو سايت شده بود و اومده بود توي انجمن بازيها فعاليت كنه اينطور پرپرش كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كي پول گرفتي واسه كي كار كردي ؟؟حقيقت رو بگو تا بزارم زندگي كني وگرنه ............
ميدونم تمام محاسباتت رو براي رسيدن به هدفت بهم ريختم ولي لازم بود كه اين كار توسط يكي از قربانيان صورت بگيره..............
راستي يادم رفت بگم همون موقع رفتم توي پيام خصوصي ازشون پرسيدم چرار واقعا چرا؟؟؟ گفتم يك تاپيك مشابه نشون بده لينك بده ..اما طبق انتظار جوابي نبود حالا بيا و جواب بده ...........هرچند ديگه فرصت نداري و خيلي دير شده
با تشكر پدرخوانده ي بازيهاي PC البته ناكام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه جوری پدرام نوشته بود کم آوردم گفتم حالا شما چی نوشتی :27: اولش ترسیدم با خودم گفتم گافی،سوتی چیزی ازم رو کرده ... ولی حالا که خوندمش خیالم راحت شد:31:
تاپیک رو دیدم و یادم هم اومد. اگر الانم کسی همچین تاپیکی بزنه بازم میبندمش ! پیغامتون هم یادمه اون زمان سرم شلوغ بود یادم رفت جواب بدم و از این بابت شرمندم. دلیلی نداشت تاپیک مشابه نشون بدم تو خوده تاپیک جواب رو داده بودم :
bkm جان عزیز تاپیک با این نام زیاده پس قفل میشه.
اگر خواستید تاپیکی با این مشخصه بزنید حداقل سعی کنید نظرسنجی کامل و جامعی درست کنین .
نظر سنجی شما ناقص بود. خیلی بازیهای معروف و بزرگ دیگه رو نزده بودید؟! MGS, SPC, MARIO, Doom,و خیلی بازیهای بزرگ و مشهور دیگه ! خب حالا خودت بگو نباید میبستمش ؟
انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک های سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !
راجع به دلخوری هم فقط میتونم بگم شرمندم. خودم هم زمانیکه یه کاربر معمولی بودم(حتی قبل از فعالی) خیلی از تاپیکهام بسته شدن . ناراحت میشدم ولی زانوی غم بغل نمیگرفتم ! سعی میکردم سطح کیفی تاپیک هام رو بالاتر ببرم تا پیشرفت کنم. منم انتظار داشتم تاپیک بعدی شما بهتر باشه ولی دیگه تاپیکی ندیدم ؟! مثلا این یه نمونه تاپیک نظرسنجی :
جذاب ترین شخصیت ها از نظر شما ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%D9%86+%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA)
خودت یه نگاهی بنداز و مقایسه کن،زمانی هم ایجادش کردم که هنوز همکار نشده بود.
در ضمن چرا این همه مدت حرفت رو نزده بودی . ما تو انجمن بازی یه تاپیک واسه اینجور مسائل داریم :
[ تاپیک ویژه ] بحث آزاد + انتقادات و پیشنهادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب همونجا مطرح میکردی مثل خیلی از کاربرای دیگه.
در کل خیلی متشکرم که حرفت رو رودرو گفتی تا منم بتونم در یک فضای سالم پاسخت رو بدم تا انشاا.. دیگه کدورتی هم باقی نمومنه .
از همه دوستانی که تو این مدت زحمت کشیدن و تو این تاپیک پست دادن ممنونم . نقدهای خیلی خوبی بود. از همه مهمتر خیلی از ایرادات و عیب هام رو گفتین که باعث شد خودم (sam fisher)رو بهتر بشناسم . سعی میکنم عیب هام رو اصلاح کنم و همکاری شایسته باشم. همه تلاش من ایجاد محیطی سالم و آزاد و فرح بخش برای شما گیمر های عزیز است. امیدوارم همگی موفق و شاد و سلامت باشید .
از مدیران این تاپیک هم ممنونم . فرصتی بود تا بتونم در فضایی کاملا دوستانه و آزاد با کاربران این سایت گپی داشته باشم. واقعا تاپیک خوب و سالم و بسیار راهگشایی است بخصوص برای ما همکاران و مدیران تا بتونیم عملکردی بهتر و مطابق با خواست کاربران عزیز داشته باشیم .
با تشکر sam fisher 07
BKM_MAHDI
14-10-2007, 13:01
سلام
یه جوری پدرام نوشته بود کم آوردم گفتم حالا شما چی نوشتی :27: اولش ترسیدم با خودم گفتم گافی،سوتی چیزی ازم رو کرده ... ولی حالا که خوندمش خیالم راحت شد:31:
تاپیک رو دیدم و یادم هم اومد. اگر الانم کسی همچین تاپیکی بزنه بازم میبندمش ! پیغامتون هم یادمه اون زمان سرم شلوغ بود یادم رفت جواب بدم و از این بابت شرمندم. دلیلی نداشت تاپیک مشابه نشون بدم تو خوده تاپیک جواب رو داده بودم :
bkm جان عزیز تاپیک با این نام زیاده پس قفل میشه.
اگر خواستید تاپیکی با این مشخصه بزنید حداقل سعی کنید نظرسنجی کامل و جامعی درست کنین .
نظر سنجی شما ناقص بود. خیلی بازیهای معروف و بزرگ دیگه رو نزده بودید؟! MGS, SPC, MARIO, Doom,و خیلی بازیهای بزرگ و مشهور دیگه ! خب حالا خودت بگو نباید میبستمش ؟
انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک ها سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !
راجع به دلخوری هم فقط میتونم بگم شرمندم. خودم هم زمانیکه یه کاربر معمولی بودم(حتی قبل از فعالی) خیلی از تاپیکهام بسته شدن . ناراحت میشدم ولی زانوی غم بغل نمیگرفتم ! سعی میکردم سطح کیفی تاپیک هام رو بالاتر ببرم تا پیشرفت کنم. منم انتظار داشتم تاپیک بعدی شما بهتر باشه ولی دیگه تاپیکی ندیدم ؟! مثلا این یه نمونه تاپیک نظرسنجی :
جذاب ترین شخصیت ها از نظر شما ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%D9%86+%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA)
خودت یه نگاهی بنداز و مقایسه کن،زمانی هم ایجادش کردم که هنوز همکار نشده بود.
در ضمن چرا این همه مدت حرفت رو نزده بودی . ما تو انجمن بازی یه تاپیک واسه اینجور مسائل داریم :
[ تاپیک ویژه ] بحث آزاد + انتقادات و پیشنهادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب همونجا مطرح میکردی مثل خیلی از کاربرای دیگه.
در کل خیلی متشکرم که حرفت رو رودرو گفتی تا منم بتونم در یک فضای سالم پاسخت رو بدم تا انشاا.. دیگه کدورتی هم باقی نمومنه .
عليك سلام
ولي من كه بيخيال نميشم :31:
1-شما فرمودين تاپيك با اين نام زياده ولي مثال هايي كه زدين اصلا نامش زمين تا زير زمين متفاوته نام تاپيك من ماندگارترين بازي كامپيوتري بود
2-تازه اگر بيخيال اسمشون بشيم مفهوم اين كجا و آن كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميگم ماندگارترين بازي يعني بازيهاي قديمي و معروف نه شخصيت بازيهاي ماندگار
ممكنه من بازي مكس پين رو دوست بدارم اما شخصيتش رو نه .............
يا برعكس حالم از سبك و موضوع مكس پين بهم ميخوره اما شخصيتش رو عجيب دوست دارم
باز دوباره ميگم منظور من بازيهاي قديمي و ماندگاره اون سيستم هاي عتيقه و عهد دوغ نه شخصيت مثلا Assassin's Creed
3-مثال هايي كه براي بازيها زديد !!!ماريو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ماريو رو بايد تو ليست ماندگارها بزنيم؟؟؟؟ از شما بعيده ماريو خاصه ي ميكرو بوده و هست اگر هم كسي بازي ميكرده و ميكنه بخاطر خاطرات و يادآوري ميكروست نه جذابيت بازي در پي سي .مثل اينكه در ليست بهترين بازيها crazy frog رو قرار بديم
5-شما اين تاپيكو دوست نداشتي نبايد سليقتونو تحميل ميكردين.مديريت يعني همين در نظر گرفتن سلايق....توي 5 تا فروم اين تاپيكو زدم جز پر بازديد ترين تاپيك هاي بازيهاشون شد
6-انتظارتون در مورد تاپيك هاي بهتر هم بجا بوده اما خوب شرايط طوري نبود كه دوباره تاپيك بزنم وقفل بشه ....
از من هم دلخوري نبوده بخدا همش شوخي و طنزه.وگرنه من تعداد تاپيك هاي ترش رفتم دو رقميه و ملالي نيست :46:
باز هم ممنون :11:
Sam Fisher 11
14-10-2007, 14:56
عليك سلام
ولي من كه بيخيال نميشم :31:
1-شما فرمودين تاپيك با اين نام زياده ولي مثال هايي كه زدين اصلا نامش زمين تا زير زمين متفاوته نام تاپيك من ماندگارترين بازي كامپيوتري بود
2-تازه اگر بيخيال اسمشون بشيم مفهوم اين كجا و آن كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميگم ماندگارترين بازي يعني بازيهاي قديمي و معروف نه شخصيت بازيهاي ماندگار
ممكنه من بازي مكس پين رو دوست بدارم اما شخصيتش رو نه .............
يا برعكس حالم از سبك و موضوع مكس پين بهم ميخوره اما شخصيتش رو عجيب دوست دارم
باز دوباره ميگم منظور من بازيهاي قديمي و ماندگاره اون سيستم هاي عتيقه و عهد دوغ نه شخصيت مثلا Assassin's Creed
3-مثال هايي كه براي بازيها زديد !!!ماريو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ماريو رو بايد تو ليست ماندگارها بزنيم؟؟؟؟ از شما بعيده ماريو خاصه ي ميكرو بوده و هست اگر هم كسي بازي ميكرده و ميكنه بخاطر خاطرات و يادآوري ميكروست نه جذابيت بازي در پي سي .مثل اينكه در ليست بهترين بازيها crazy frog رو قرار بديم
5-شما اين تاپيكو دوست نداشتي نبايد سليقتونو تحميل ميكردين.مديريت يعني همين در نظر گرفتن سلايق....توي 5 تا فروم اين تاپيكو زدم جز پر بازديد ترين تاپيك هاي بازيهاشون شد
6-انتظارتون در مورد تاپيك هاي بهتر هم بجا بوده اما خوب شرايط طوري نبود كه دوباره تاپيك بزنم وقفل بشه ....
از من هم دلخوري نبوده بخدا همش شوخي و طنزه.وگرنه من تعداد تاپيك هاي ترش رفتم دو رقميه و ملالي نيست :46:
باز هم ممنون :11:
این یه مثال بود برای تاپیک ها نظر سنجی. خیلی تاپیک مثل ماله شما زده شده که الان ترش هستن! هنوز تاپیکی با محتوا در این خصوص ایجاد نشده. تاپیک شما هم چون چیز جدیدی نداشت بسته شد همین...
فروم های دیگه رو با اینجا مقایسه نکن چون اگر قابل مقایسه بودن من الان اینجا نبودم !
BKM_MAHDI
14-10-2007, 15:06
این یه مثال بود برای تاپیک ها نظر سنجی. خیلی تاپیک مثل ماله شما زده شده که الان ترش هستن! هنوز تاپیکی با محتوا در این خصوص وجود نداره. تاپیک شما هم چون چیز جدیدی نداشت بسته شد همین...
فروم های دیگه رو با اینجا مقایسه نکن چون اگر قابل مقایسه بودن من الان اینجا نبودم !
بيخيال بحث ميشم چون وقتتون تموم شده انشا كه تاپيك هاي پرمحتوا زياد باشه.............
راستي يه پيشنهاد ميدم براي تاپيك هايي مثل درخواست تاپيك كدهاي تقلب و ترينر براي اينكه پرمحتواتر بشه :
شما يك زحمت بكش يك چندتا لينك از سايت هاي مرجع كدهاي تقلب و ترينر رو تهيه كنيد تا دوستان بدون اينكه درخواست كنند وبعد منتظر جواب بمانند خودشون به سادگي يك كليك پيدا كنند چون اين با اون حرفي كه گفتيد صدق ميكنه و انجمن شلوغ نميشه .
اينم حرف مرتبط شما :
انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک های سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !
------------------------------
فروم ها فرق دارن نه كاربران :
مثلا من كه تو هردوش هستم ممكنه از اين تاپيك در پي سي خوشم نبياد اما در فروم ديگه خوشم بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برم خونمون تا از اين تاپيك ننداختنم بيرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر سازمان حمايت از بازي هايpc و رفقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
14-10-2007, 15:27
خوب آخر اين بازي هم مثل همه بازيها يكطوري تمام شد كه ما نفهميديم كي كيو كشت.احتمالا به اپيزود 2 كشيده ميشود.
با تشكر ويژه از همه نقادان عزيز و نقد شونده عزيزتر(ر ج ب دائره معارف پاچه خواري صفحه 254 بخش 3 )
================================
انتظارها به سر رسيد
بار ديگر شاهد درخشش ستاره اي ديگر در آسمان تايپيك نقد هستيم.ستاره اي كه از شانس خوب ما در آسمان تايپيك صندلي داغ هم ظاهر شده است.منجمان اين امر را با ديدن هلال اول ماه بي ارتباط نميدانند.
آقايان و خانمها اين شما و اين پسر سخت ما لــــــــــــــــــــــــ ـــــرد دِ واااااااااااااااااااااااا ان
Lord_theOne
همکار انجمن سخت افزار
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: بچه بوشهرم اما ساكن شيرازم
alirezazzz
14-10-2007, 16:33
كلا پسر خوبيه اين سم فيشر ما. من ازش راضيم:31:.ايشالا عروسيش...:27:
Sam Fisher 11
15-10-2007, 02:45
كلا پسر خوبيه اين سم فيشر ما. من ازش راضيم:31:.ايشالا عروسيش...:27:
سلام علی:40:
ببخشید بازم جواب دادم آخه یه رز گل که بیشتر نداریم (هه هه هه هه:27:) :31:
Lord_theone :21: دارم براش ...
يعني نقدي به كار جناب لرد وارد نيست؟
خبري از دوستان نيست...پس كجاييد؟
Behroooz
15-10-2007, 21:40
من تازه با ايشون اشنا شدم
قبلا به خاطر اينكه صندلي رو نبمه تموم رها كردن از ايشون دلخور شدم .
ولي الان فهميدم كه چه پسر خوبيه .
از دوستي باهاش خوشحالم .
اطلاعات خوبي داره . از دانسته هاش استفاده خواهيم كرد
با اينكه همكار هستش ولي خيلي خودمونيه .
بهروز
jak_1300
16-10-2007, 08:26
مسعود حرف نداره هميشه كمكم كرده چه اطلاعاته خوبي داره واقعا چه پسره باهوشيه و هميشه كمك حاله من بوده من حتي تلفني هم باهاش در تماس هستم برايه رفع مشكلم تلفني هم باهاش حرف ميزنم حرف ندار آقا مسعود
بچه جنوبه ديگه خونه جنوبي تو رگهاشه
BKM_MAHDI
16-10-2007, 10:39
متاسفانه تو صندلي داغ جوابمو نداد پس نقدي بهش وارد نيست :دي
سلام..
این آقای لرد.. یا همون لرد د وان، یا همون مسعود خان..
خیلی آقای چیزیه..
خیلی گله..
کلا من از این کتابی نوشتنش خیلی خوشم میاد.
فکر کنم از اسمایلی زیاد خوشش نمیاد، مگه اینکه دیگه واقعا از ته اعماقش حس کنه که باید اسمایلی بزاره.
به بچه های تاپیک سخت افزار خیلی خوب کمک میکنه، این قدر خوب که من دوست دارم اگه خدایی نکرده، زبونم لال.. روم به دیوار، بلا به دور، مشکل نرم افزاری داشتم برم اونجا بپرسم.
یه وقتایی هم خیلی کم به انجمنای دیگه سر میزنه، البته بازم مفید عمل میکنه.
نمیدونم چرا اینقدر از ساتا خوشش میاد، ولی میدونم کامش پینتوم تریه..
متاسفانه ، نه البته خوشبختانه، من نقطه منفی ندیدم، وگرنه هی میگفتم و تکرار میکردم تا دیگه اون ضعف رو نداشته باشه.
اینجوریا..:دی
BKM_MAHDI
17-10-2007, 19:56
شما همه از ایرانید؟
نه من از بوركينافاسويم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از اسپم خودداري كنيد...............لطفا
لطفا از اسپم خودداري كنيد...............لطفا
باشه حاجی دیگه ناسپم.....از این به بعد پست بیهوده بده :دی
سلام
يه سوال شرمنده بي ربطه به نقد از اقاي لرد :11:
اما ميخوام ببينم كي مسول اين تاپيكه؟ چون اساسي كارش دارم.:21:
زود خودتو معرفي كن:27:
AKASHA178
18-10-2007, 05:44
لرد آدم کم حرفیه و من زیاد باهاش برخورد نداشتم
در کل فکر کنم کم سن سال باشه و عشق قطعات کامپیوتر
Lord_theOne
19-10-2007, 03:58
ممنون از دوستان گل چه ايراد از من بگيرند چون انسانم و ايراد دارم چه از من خوب بگند سپاس فراوان
آقا بهروز من كه نيمه كاره ول نكردم صندلي رو دو دسته چسبدم بهش اون موقع هم همينطور
حاجي جون بيا يك ماچت كنم بيخيال بشو
عاطفه خانوم ممنون اما سيستم پنتيوم 4 هست من وقت نمي كنم سربه جاهاي ديگه بزنم اگر نرم افزار هم مشكل داشتي بهم بگو ممنون مي شوم
اشكان جان ممنون من سنم 20 هست عشق قطعات دارم
دوستان آخرين فرصتها رو از دست نديد...........
Behroooz
19-10-2007, 15:19
مهم شدن اين تاپيك رو تبريك ميگم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.