ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در بوته ي نقد كاربران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Mahdi Hero
09-01-2008, 00:29
نقده خواستی ندارم فقط به نظرم يکم با بچه ها صميمی تر باشه و خشک برخورد
نکنه بهتره در ثمن يه بارم يه نامه خصوصی بهش دادم که جوابمو نداد و از دستش
نارحت شدم اما حالا که دليلشو فهميدم ديگه دلخوری ازش ندارم

Atman
09-01-2008, 00:57
یک سوال داشتم !؟

این جا همدیگرو نقد می کنیم یا دردلی چیزی می کنیم و تعریفه یا آشنایی ؟!

من یک نگاه انداختم همه یا تعریف می کردن ( با جملاتی مثله بهترینه و ... ) یا مشکلاتی که بابک عزیز موفق به پاسخ گویی به آنها نشدن رو مطرح می شه یا مثلا یک نمونه سوال که کی میثم رو بن می کنی :31:

البته نمونه های نقد هم در صحبت دوستان پیدا میشه ! ( اینم بگم که نگید همش نیمه ی خال لیوانو میبنی ) !

امیدوارم در آینده درین تاپیک به مفهوم نقد نزدیک تر بشیم !

پیروز باشید :46:

Ezel
09-01-2008, 00:58
چون دست به اخطارت خوبه:31:
آقای بابک دست به بنش ( اونم دائم) حرف نداره.
ضمنا یه سوال آقای بابک:
چرا انجمن انجمن متفرقه که از لحاظ رنکینگ بیننده اگه اولین نباشه ( چون نمی دونم اولیش کدوم انجمنه شاید همین متفرقه باشه) مطمئنم دومیشه نوشته های اعضا در اون شمارش نمیشه؟
( البته میدونم قانونه ولی چه دلیل پشت این قانونه؟).

DaRiOuShJh
09-01-2008, 01:21
یک سوال داشتم !؟

من یک نگاه انداختم همه یا تعریف می کردن ( با جملاتی مثله بهترینه و ... ) یا مشکلاتی که بابک عزیز موفق به پاسخ گویی به آنها نشدن رو مطرح می شه یا مثلا یک نمونه سوال که کی میثم رو بن می کنی :31:

البته نمونه های نقد هم در صحبت دوستان پیدا میشه ! ( اینم بگم که نگید همش نیمه ی خال لیوانو میبنی ) !

هه هه هه
آشنا میبینم!:10:

چی کار کنیم دیگه
شخصیت هایه شخیصی مثله بابک رو میبینیم که زیاد هستن ولی کم هستن!!! باید هر طور شده نظرات و پیشنهاداتمون رو بگیم دیگه:46:

Morteza4SN
09-01-2008, 09:01
سلام بابك جان

من كه نقد منفي از شما ندارم ، همش خوبي و خاطره از شما در ذهنم هست

با اين حال گفتم يه تشكري كرده باشم

ممنون به خاطر همه چيز ، موفق و مويد باشي

Farshadd
09-01-2008, 20:44
دستم بهش برسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با چاقو اول سرشو میبرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!! بعد تیکه تیکش میکنم!! بعد میزنمش به سیخ و با داش بابک میخوریمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](مرغ همسایه رو میگم:31:)

DaRiOuShJh
09-01-2008, 21:02
به یک عدد بابک یا بدله بابک برایه پاسخگویی نیازمندیم

Babak
10-01-2008, 14:40
ببخشيد . يهو كار زياد شد شب دير آمدن و صبح زود رفتن . شركت هم محدودم براي نت

شب ميام

dizgah
10-01-2008, 15:26

شب ميام
بچه ها شب میخواد بیاد
تا برنگشته هر کی یه نقدی ول کنه و در بره:31:
و ما هم چنان منتظریم تا بدانیم چرا متفرقه مدیر مخصوص ندارد و پستهای بازیهای آنلاین شمارش نمیشود:20:
بابک جان اگه تا شب جواب دادی که هیچ وگر نه متاسفانه مجبورم اخراج موقت بکنمت:27:
موفق باشی:11:

Babak
11-01-2008, 13:39
نظر لطفتونه
ما کوچیکه شماییم:43:

مگه من میتونم از مدیر به این خوبی بد بگم
نه

حقیقتش من دیشب نشستم یه 5 صفحه نقد نوشتم که هیچکی نتونه جواب بده
دروغ گفتم

هر چی نشستم پشت اقا بابک ببندم هیچی نبود

فقط یه چی بگم:
خیلی خونسردی
خیلی:25:

البته فکر کنم همین باعث پیشرفتتون شده :46:

و یه پیشنهاد:
.
.
.

این اکوا خیلی ترسناکه باورکن این اعصاب منه
ببین این دست منه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون چشمای بابا غوریش و بردارین
بعد یه دست گل بدین دستش چقده خوب میشه
نه
قبول دارین

یه چیزای دیگه هم یادم اومد
یه در خواست تو قسمت موسیقی دادم:

*_* درخواست آهنگ های بی کلام ( کلاسيک سنتی تکنو و ... )

صفحه ی 49 و شماره ی479
بعد از ده روز اومدم دیدم که خبری نشده هیچ
تازه پنج شیش نفر دیگه هم در خواست دادن و اونا هم هیچ
بعد دوباره اظهار وجود کردم شماره ی 484
الان اومدم دیدم هیچ خبری نیست فقط یه نفر برای یه نفر دیگه یه لینکی پیدا کرده که خودشم نمیدونست این لینکه خوبه یانه
البته آقا بابک گل شاید اصلا اونجا در حیطه ی احتیارات شما عزیز نباشه و لی اسمتون جزو گروگان ها نوشته شده

به نظر شما باید گوش کی پیچونده بشه؟

دیگه عرضی ندارم
خدا کمکت باشه همیشه ی همیشه آقای گل پی سی ورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر تابلو بود دارم دروغ میگم نظر لطفمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونین من خودم از آکوآ چند تایی پی ام دارم .
بزارین اطلاعات محرمانه سری در کنم از خودم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حدود 15 تا . مافیا احتمالا بالای 100 تا پی ام داریم از آکوا
با یه احتمال ( یادمه دو سه باری پست های میثم و سینا رو دستکاری کردم ) اوناهم از آکوا پی ام دارن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیچ کس از دست آکوا در امان نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درباره درخواست ها در هر انجمنی .
انجمن محیطیه برای تبادل دانش ( داشته ها ) کسی چیزی میدونه . اون رو در اختیار جمع میگزاره .
تیمی هم باید باشن برای منظم سازی . کنترل و و و .
یک گروه کوهنورد لیدر دارن . لیدر آگاه ترین و مسلط ترین و با تجربه ترین (و چند تا ترین دیگه . یکیش توانایی مدیریت بحران ) عضو گروهه . همه هم زیر نظر لیدر هستن . اما این لیدر بودن به این مفهوم نیست که لیدر باید بقیه رو کول کنه ببره روی قله .
اینجا همه از هم کمک میگیرن و همه به هم کمک میکنن. بی جواب موندن شاید به مفهوم بی جواب بودن باشه .

آاااااااااااااااااااااااا اااااااااا دوووم.

از اون بالا کفتر نمیاد . من افتادم :34:

بابک جان خیلی گلی . این بابک گل تا حالا به من هیچ گیری نداده ( گوش شیطون کر ) :26:
که در نوع خودش رکورده :22:

مدیریت خوبی داری و امیدوارم که همین طوری ادامه بدی . در مورد برخی از نقدهای دوستان هم بگم که بعضی هاشون صرفا" شوخی میکنند چون اکثرا" از بچه های فعال این انجمن هشتند و میدونند با ساز همه رقصیدن کار سختیه و برای کسی که مدیر انجمن موسیقی هم باشه کار به مراتب مشکل تره .

در حالت کلی بگم که در مورد انجمن متفرقه دوستان درست میگند یه ساماندهی کامل باید بشه ( البته اگر صلاح بدونید )

نقد خاصی ندارم . کلا" ارادت داریم :10:
سلام و ممنون .
با ساز همه رقصیدن . یک جایی گفتم که از مدیریت در انجمن ( پیشتر در پالتاک ، دنیاهای مجازی کوچک ) پی بردم به دشواری مدیریت در ساختار های بزرگ . مثل مدیریت کشوری .
همچنان من مدیر متفرقه نیستم . و جدا در صدد حل مشکل فقدان مدیریت مستقل ( از ارشد و ادمین ) برای متفرقه هستیم . تا کسی پیدا بشه ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هان!
گویا باید دست به اسمایل شویم!!!

با دیدنه این پاسخ اینطوریا شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابک جان یعنی حتی یه دونه هم تو یه این 4-5 ماهه اخیر از این پ.خ هام دستتون نرسیده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا من الان چند وقته که دارم تظاهرات راه میندازم، تاپیک ها یه کوبنده میزنم، تو امضام میزارم و ... تازگی ها هم که از راهه پارتی وارد میشم که این تالاره "طراحی صفحات وب" چند ماهه که یه مدیره بمون رو با چند تا کاربره فعاله درست حسابی و با امکانات و سطحه دسترسیه درست حسابی رو به خودش ندیده؟

همین طوری هم همه یه کارواردا دارن کوچ میکنن به فروم هایه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مدیری چیزی براش بزارید دیگه
همه جا مدیرا میدوان دنباله کاربر ما باید اینجا خودکشی کنیم که یه مدیری چیزی گیر بیاریم
لطفا رسیدگی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم گویا آخرین پستم بود! بن شدم رفت![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آلزایمر دارم چیزی یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قحطی مدیر اومده ، کوپنی شده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به من یه اخطار داد انقدر گریه کردم به من گفت آواتار نامناسب ناراحت شدم من عشق اون عکس بودم اما با احساساتم بازی شد اینجا
اخطار مگه گریه داره عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا تو به من اخطار بده قصاص کن منو . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا فردا میام یه نقد طوفانی و کوبنده میکنم از اقا بابک!!!

فعلا شب بخیر!!!!!

بریم فردا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saviss
11-01-2008, 14:07
انجمن محیطیه برای تبادل دانش ( داشته ها ) کسی چیزی میدونه . اون رو در اختیار جمع میگزاره .

این جمله کپی رایت داره ها:8:

DaRiOuShJh
11-01-2008, 14:51
ممنون بابک جان من روشن شدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط این آکوا رو یه جوری کنترلش کنید
ممکنه کنترله انجمن رو بگیره دستش ها
اگه کمک خواستید میتونید برکنارش کنید من وظایفش رو بر عهده بگیرم
دوستان هم کاندیدا هستن

موفق باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Babak
11-01-2008, 15:47
سسسسسسسسسلام
من اوووومدم!!! (اسمایلای پرتوان برس به داد این ناتوان!)

خوب من اولی که بار اول با اقا بابک به عنوان مدیر ارشد برخورد داشتم یه شخصیت عصبانی!!! بد اخلاق!!! که تو عمرش حتی یه لبخند نزده فکر میکردم!!!! باور کنین یه چره ی عجیب و غریب از ایشون تو ذهنم بود!!!(خدا به دادم برسه!!! :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما بعد از اولین قرار ملاقاتی که با ایشون داشتم (فکر میکنم اواخر تیر ماه بود که بار اول ایشون را از نزدیک ملاقات کردم) تا حدودی نظرم راجع به ایشون تغییر کرد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شوخ بودن و نسبتا هم خوش برخورد!!! نمیدونم والا چرا تو انجمن اینقده خشک هستن!!!
فکر میکنم بشه تو انجمن هم تا حدودی!! (که بعضیا از شوخ بودن ایشون سوءاستفاده نکنن) هم شوخی کنن و بخندن!!!

مورد بعدی اینکه یادمه روزای اولی که ایشون مدیر ارشد شدن به ناگاه!! هر کاربر جدیدی که عضو میشد بالافصله بن میشد!!! گاهی میدیدم که اون کاربر اصلا پستی نداره یا فقط یک پست بیشتر نداره!!! 0البته فکر کنم اقا بابک میخواسته کنترل پنل خودشو تست کنه ) یا تمرین کنه چطوری میشه یه کاربر را بن کرد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورد بعد اینکه میخواستم بدونم چرا بیشتر فعالیتشون تو تاپیک اخراجیهاس؟؟ به نظر من هم میشه تو تاپیکای دیگه هم فعالیت کرد!!!!

مورد بعدی هم که دوستان اشاره کردن جواب ندادن به پیامهای خصوصیه!!!
البته خودشون هم تا اونجایی که یادمه تو قرار ملاقاتا گفته که من کلا به پیام خصوصیا جواب نمیدم!!! (خدا منو ور داره اگه اشتباه کردم!! ببخشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه مدیر هر قدر هم سرش شلوغ باشه بازم به عنوان یه وظیفه باید به پیام های خصوصی جواب بده!!!!

البته من بیشتر پیام های خصوصی که دادم به آقا بابک در مورد گزارش تاپیکای غیرقانونی و پستهای توهین آمیز کاربران بوده که معمولا رسیدگی شده (ینی نشون میده که خوندن پیام را) ولی بهتره که بعد از اعمال یه پیامی هم به کاربر پی ام زده داده بشه که مشخص بشه واقعا برای اون احترام قائل شده (مثل کاری که آقا میثم انجام میده)

در نهایت هم موضوع متفرقه هست
به نظر من با توجه به اینکه مافیا یه مدتی نیست یه مدتی هست دوباره غیبش میزنه باید یکی دوتا مدیر برا متفرقه انتخاب بشه که بتونه همیشه به اون برسه!!
واقعا مدتیه که متفرقه اوضاعش خیلییییی ناجور شده (ببخشید!!!)

خوب دیگه خیلی حرف زدم
امیدوارم بنده را به خاطر جسارتی که شده ببخشید!! :دی
اخه من خیلی خجالتیم تو قرارا نمیتونم اینارو بگم!! ناچارا اینجا گفتم :دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان فرداست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا حدودی نظرت تغییر کرد ؟ ای بی محرفت ای نا رقیف . فقط نسبتا ؟ ای نا زن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما ...
این موضوع رو قبول دارم . و فکر میکنم یکی از عیب هامه در کل ( خارج از این محیط ) من وقتی به موضوعی دقیق میشم حاشیه هاش رو بی اهمیت میزارم . حرفی دارم اما به نحوه گفتنش زیاد فکر نمیکنم . و معمولا مستقیم میرم سر اصل مطلب .جای اینکه از غلامی خودم حرف بزنم میگم خب دخترتون رو با چند تا سکه میدین بهم ؟ بعد ما رو شوت میکنن بیرون و اینا .
در مورد بن شدن کاربران تازه وارد در روز های اولیه ارشد شدنم . چنین نیست . و من همچین چیزی توی پرونده ام ندارم
من بیشتر فعالیتم اخراجی ها نیست . اونجا به چشم میاد . بیشتر وقتم به همکاری با آکوا میگذره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 نکته .
زمانی که من ارشد شدم مدتی بود که مافیا جان کمرنگ بودن . یعنی یک محدوده زمانی خلا ما داشتیم . شاید به همین دلیل برخورد های من بچشم اومده .
و
این میشه پاسخ گو بودن من . من هیچ کس رو بن نکردم . مگر اینکه در موردش توضیح داده باشم . اگر منظور دلیل بن های متعدد منه من در مورد تک تکشون ( یک به یک ) دلیل واضح و مشخص داشتم . کاملا مطابق با چارچوب انجمن .
اینجا جز معذرت خواهی از همه بابت پی ام های بی جواب حرفی نمیتونم بزنم .
یک مثال از وضعیت من : من امروز ساعت 9.30 اومدم به انجمن به قصد پاسخ دادن مستقیم به این تاپیک . ببینید پست اولم چه ساعتی داده شده و این پست دوم الان ساعت 14.31 . خیلی وقت ها فقط میام یه کار خاص انجام بدم . یه مطلب بخونم . برم . میشه 6 ساعت .
نوع خاصی من فعالیت میکنم . یکیش اینه که من پست ها رو معمولا دوبار میخونم .
پست های هم که رو به من هست یا بحث خاصی داره که من توش دارای ایده خاصی هستم ( خصوصا مذهبی سیاسی فرهنگی ) میخونم . یه مدت میزارم بمونه . جواب مینویسم و باز میزارم بمونه و دوباره میخونم و اون وقت شاید پست کنم . تا نشه که واکنشی شخصی در یک پست در یک اخطار یا یک بن وجود داشته باشه .
این ها زمان زیادی میگیره ازم . بار ها تا حالا پست ها رو نوشتم اما ارسال نکردم .
من نمیدونم این حرف رو زدم یا نه و اگر گفتم با چه منظوری . چون میدونم به بخش بالایی از پی ام هام جواب دادم تا بحال . پی ام هایی که گزارش هست رو با واکنش به اون تاپیک جوال میدم .

متفرقه اوضاش چی شده ؟ همه میگن مشکل داره اما نمیگن چی ؟ و نمیگن چه باید کرد . مدیر داشته باشه اوکی . الان 10 تا مدیر میزاره میثم واسه متفرقه . مدیر جز هدایت چه میتونه بکنه . ذهن ها رو که نمیتونه عوض کنه . ابزار مدیر مگه جز استیکی کردن + حذف + تراش + اخطار . چیز دیگه ایه ؟ تذکر و خواهش که همه دارن . این ها ( اخطار و... ) هم که بیاد میگن متفرقه روح نداره دیگه . مثه قدیما نیست . مدیرش عقده ایه و و و . بعد هم اینهمه ادم اینجا میگن سخت گیری نکنید کاربر ها خودشون فهمیده ان ( بر منکرش هزار لعنت ) خودشون مدیریت میکنن . خوب اینم انجمن بی مدیر . بسم اله .
و در آخر اینکه نقد من نه نقد انجمن و متفرقه و کمبود گاز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اها یه چیزی هم یادم اومد
ماجرا لغو قرار ملاقات
من هنوز متوجه نشدم که به چه دلیلی اون قرار ملاقات شب یلدا لغو شد؟؟؟؟ تو پیام خصوصی هم پرسیدم که طبق معمول جواب داده نشد!!! ما قرار بود تو اون روز دو سه نفر از بروبچ جدید را ملاقات کنیم که با لغو شدنش این فرصت از ما گرفته شد!!!! خییییییلی حالمو گرفت
ماشالا کلی این کنسل کردن سیاسی شد . به دو دلیل کنسل کردم . یکی اینکه سرد بود ( من از کجا میدونستم اینجوری میشه قطب ) یکی هم که جز اونی که همیشه نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سیصد چهارصد تا از خانم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کسی زیاد استقبال نکرد

ضمن عرض سلام ، شما را به دیدن ادامه ی پست ه دعو .... !! چی ؟ مورد نقدر کیه ؟ ب ب ب بابک . وای خدا جونم ، من غلط بکنم اسپم در کنم ، هنوز اثرات ملق بازی قبلی مون در حظور ایشون پاک نشده ( همون اخطاره !! )

آق بابک خدا وکیلی چه طور دلت اومد بزنی تو سر یه طفل معصوم مثل من و پاکر و مخطرشون کنی ؟ خدا رو خوش نمیاد ها !!

تنها انتقادم همین بود ، بقیش خوبی و صفای آقا بابکه که به که که به که !! حال که چی ، یه اخطار دیگه ؟ یا بن ؟ مسئله این است !!

آها یه چیز دیگه ، چرا این قدر کم پیدایی ؟ نیستی ؟ یا هستی ولی مخفی هستی ؟ به من چه ؟ گزینه الف و ب !!

آقا اینی که این تو دارم :40: نیست که ماشالا شمش طلا .:2:
چوب استاد به از شمش طلا ،،، بابک کو ندارد نشان از طلا .
به هر حال خوبیش اینه که الان به خوبی و خوشی با همیم و ایشالا به پای هم پیر شیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا کم پیدام ؟ هستم در خدمت شما .

میبینم که آقا بابک نازنین اصلا نیومدن
پس پاچه خواری مینماییم:

اول از همه دولا راست میشویم
به حالت تعظیم

خوب ای مهربان مدیر بی همتا
ای غَدَر

ای فولادین

ای کسی که اژدها تا اسمت را میشنود اثری ازش یافت نمیشود

ای همه

ای تنها ترین سردار

دیگه فک کنم حسابی پاچه خواری شد

بیا که پی سی در انتظارت خسته شد
اومدمممممممممم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هركي ميخواد جز blacklist قرار بگيره انتقاد كنه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره یک ووکمن
شماره دو
شماره سه

میگم ووکی این روزا سر منو شلوغ کردیا . هی دارم ووکمن بن میکنم تموم نمیشه .

به نظرم بهترین مدیر انجمن بابک جان هست ... در عین حال که جدیه اما خیلی دوست داشتنی هم هست
و در مدیریتش هیچ وقت زیاده روی نکرده و خیلی هم عادلانه رفتار می کنه
امیدوارم اینطور باشه که البته نیست . چون عدالت یا تند روی مفاهیمی کاملا شخصی هستند وابسته به تعریفی که افراد به واکنش محیط در قبال کنش خودشون دارند .
و
ممنون . همه انسان ها گه گاه ( قرنی یک بار مثلا ) احتیاج به این دارند که جز اینکه بهشون توپیده بشه اتفاق دیگه هم بیوفته .
من در قبال فحش مصونیت دارم . من 3 سال ادمین روم ایران بودم در پال تاک و روزی نبود که زیر 10 تا فحش نخورم ( فحش در مفهوم کامل کلمه )
اما چیز هایی هست که میرنجونه . تهمت . بی انصافی . و دروغ . و حرف های عجیب . و پی ام اون خانم که ازم خواست که در تاپیک بحث بانوان هر مردی که پستی داد بن کنم و من براش توضیح دادم وضعیت و دلایلم رو ( من موقعیتی ایجاد کردم تا اگه کسی از پستی که در تاپیک خانم ها زد پشیمون شه بتونه جبرانش کنه به نحوی ) و خواستم باز هم شرایط رو بررسی کنه . بمن پرید که منت سر من نگزارین و شما خودتون فلان و بهمان .و من بعد از چند ماه هنوز متحیر از این پی ام
و اون دوستان مهربانی که در تاپیک . مرگ پدرم رو به من تسلیت گفتند و بعدش به مانند یک باج علیه من ازش استفاده کردن . که ما تسلیت گفتیم برای چی ؟
و اون عزیزی که وقتی دوستش بن موقت شد هر جور خواست من رو شست و الان خودش خواهان ... و ببخشید گفتن چه سخته .
و اون عزیز تر که اون جور برای من مینویسه و با من حرف میزنه .و حتی یک کلمه هم بعد از تغییر نیست .
و اون خیلی عزیز که میاد اون جور در اون تاپیک از کار من قدر دانی میکنه .
ماری کوری : بازم خوبه هنوز خبر های خوب میرسه .

چی داداش تیکه می اندازی؟
میام بن ات می کنم ها؟:31:
من آپ تو دیت متولد شدم - آپ تو دیت زندگی می کنم و آپ تو دیت خواهم مرد
کاری نکن بیام دم پی سی با بر و بچس محله تظاهرات کنیم ها:19:
ولی جدا از شوخی آخه اون قضیه شمارش پست خیلی حالمونو گرفته
به هر حال
همین که می بینم به حرفا مون اهمیت می دی و مخصوصا اینکه عین خودم شوخی بیشتر باهات حال میکنم
ولی منتظر اون کتابه باش:21:

:11::11::11::11:
:11::11::11:
:11::11:
:11:========:40:
:11::11:
:11::11::11:
:11::11::11::11:
جان من این شمارش پست کیه ؟ بدین من بنش کنم خلاص [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابک جان خیلی گُله..
آخره هرچی با معرفت!:46:

صبرش خیلی زیاده ، خوش برخورد و مهربان..

ولی نمیدونم کی بهش گفته بیاد مدیر P30 بشه:19: خیلی کم وقت می ذاره واسه p30 ..(من اینجوری فک می کنم:20:)
خلاصه عزیز دله...:31::11::40:

(اینم نقد تند!)
BAN می شویییییم!!:27:
به جان مدیر عاملمون که تو این سرما ما رو مجبور کرد بریم سر کار ما نرفتیم کسر حقوق زد . من من من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود .

سلام
برخورد معقول و پاسخ هاي بسيار دقيق و بررسي همه ي جزئيات نقدها من رو هم حريص كرد كه نقد كنم
پس آقا بابك منتظر باش:دي
آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟

Payan
11-01-2008, 16:07
آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟
فكر كردي نقدت امروز تمام ميشه؟
نه خير ، خيال كردي
نقد شما همچنان ادامه داره بنابراين من فعلا هيچ عجله ايي براي اين كار ندارم:31:

WooKMaN
11-01-2008, 16:25
شماره یک ووکمن
شماره دو
شماره سه

میگم ووکی این روزا سر منو شلوغ کردیا . هی دارم ووکمن بن میکنم تموم نمیشه .

يه دونه مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اونم بن كني يه ملت به جونت دعا ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------

خداييش چيزي كه بشه اسم انتقاد روش گذاشت به ذهنم نميرسه كه بگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل همين الان كه جواب منو دادي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
11-01-2008, 17:05
فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ...

سلام
گفته بودم نمی ام چیزی بگم:دی
که البته نیومدم
اما اتفاقا من نظرم اینه که به خورده لحنش محکم تر بشه بد نیست....

که البته همراه با مقادیر نا متنابهی چک سیلی لگد و احیانا نانچیکو(یا لانچیکو همینایی که بروس لی داشت)
که البته این حقیر به همراه دیگر بانوان همکار با جیغ و مو کندن و دمپایی(که در ورژن جدید ال استار و بووت و نیم بوت می باشد)در خدمت جناب بابک نارنجی هستیم.

divoonejoon
11-01-2008, 17:06
اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بودمنظور بابک دقیقا همکار شدن منه که جز بلا و ضرر و زیان برای انجمن موسیقی چیزی بهمراه نداشته:27: ...چقدر بلا بودم خودم نمیدونستم :38:.

Masoud King
11-01-2008, 17:50
اين هموني نيستش كه همه بن ميكنه؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

dizgah
11-01-2008, 19:10

زدی به هدف:46:

maxeemo
11-01-2008, 19:28
سلام به همگي؛

بابك جان، اجازه؟ من هم يك نقد دارم...

البته مطالب تاپيك رو كه دنبال مي كردم، ديدم كسي تا حالا مطرح نكرده.

بابك خان، چرا شصت پاي جناب عالي هميشه در دهان مبارك هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زشته آقا جون، زشته... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:40::40::40::40::40:

Kurosh
11-01-2008, 19:35
سلام به همگي؛

بابك خان، چرا شصت پاي جناب عالي هميشه در دهان مبارك هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زشته آقا جون، زشته... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول حمید...اینو خوب اومدی..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یادم رفته بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه چرا همیشه تو دوربین نگاه می کنی؟ (عین مهران مدیری)البته بچه ی خودم هم همش نگاه می کنه،هی بهش میگم بچه نگاه نکن،زشته، تو کتش نمیره!

ولی واسه تو چشاش خیلی بازه!:27:

WooKMaN
11-01-2008, 19:38
سلام
که البته نیومدم

که البته همراه با مقادیر نا متنابهی چک سیلی لگد و احیانا نانچیکو(یا لانچیکو همینایی که بروس لی داشت)
که البته این حقیر به همراه دیگر بانوان همکار با جیغ و مو کندن و دمپایی(که در ورژن جدید ال استار و بووت و نیم بوت می باشد)در خدمت جناب بابک نارنجی هستیم.

تو بويي از عواطف و احساسات دخترانه نبردي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](23).gif

خداروشكر سركارخانم مديرارشد نشدي ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).gif

اگه بودي كه الان همه بن شده بيدند ، اونايي هم كه بن نبودن 150 تا اخطار داشتن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).gif

eMerald1
11-01-2008, 21:35
[]سلام
کلا تا حالا خوب جلو اومدین
وری گود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوش اومدی:20:

انقدر تابلو بود دارم دروغ میگم نظر لطفمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا د داستان راستان مهربونم؟
افتادم نه آقا شما اگه هر کاری هم بکنین آخرش ما میگیم : کرتیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این و نجوابیدین:دی

بله آقای مافیا رو فکر کنم حلاش هم آکوا به خدمتشون میرسه:31::46:

راستی از آقا میثم نترسیدی وای الانه که بنتون کنه بابا شما ستون پنجمین به اصطلاح
:17:

شاید باز هم بیام

راستی من با این آواتا اصلا مشکل ندارم بچه به این معصومیت یافت نشدنیه
اون شصتشم داستان داره لابد

samanvilli
11-01-2008, 21:56
درست ميشه . بازم بيا پيشمون دي :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dizgah
11-01-2008, 21:57
عزیز من اگه بقیه میگن این آوتار خوب نیست به خاطر مسایل بهداشتیه چون بد آموزی داره
من اینو پیشنهاد میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم تمیزه و هم بانظافت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sooshiyanet
11-01-2008, 22:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس منه , کپی رایت هم داره , یکی از دوستان عزیز (( خارج از P30 )) این رو نسبت داد به من , 2 هفته همه از رقص من تعریف میکردن

بابک سوء استفاده کردی ها , میگیرم بن میکنمت بری پی کارت هااا ؟؟

آقا این عکس منو بیچاره کرد (( فیلم رقص هیچ کس رو تکثیر نکنید , بده ))

اون بخش اولش رقص پا هست , قسمت دنده عقبش رقص پارو

==

بابک این سوال های حساس من چی شده بید ؟؟ نصفیشو جوابشو گرفتم اما این یکی مونده

میثم رو کی بن میکنی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

saviss
11-01-2008, 22:12
خداروشكر سركارخانم مديرارشد نشدي ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه بودي كه الان همه بن شده بيدند ، اونايي هم كه بن نبودن 150 تا اخطار داشتن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا خداروشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:اگه مدیرارشدمی شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ا ولین کاری که میکرد بن ابدالمدت من وتو بود:31:(اونم بادمپائی وچک ولگدوباقی ابزارها!!!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blackfox
12-01-2008, 01:40
Asalbanoo اين چه حرفيه مي زني ؛ به نظرم شما دچار كاربر ستيزي مزمن با مقاديري خشونت اضافه شديد

Balrog
12-01-2008, 05:26

بنده مدت‌ها پيش به اين مساله اشاره كرده بودم! :بهمن

mehdi_vsgh
12-01-2008, 19:27
متفرقه اوضاش چی شده ؟ همه میگن مشکل داره اما نمیگن چی ؟ و نمیگن چه باید کرد .

خوب مشخصه که چشه!!

هر روزی که میام اینجا میبنم یه تاپیک دینی سیاسی و....زده شده و کلی هم دعوا سرش هست!!!

اما اگه اینجا یه مدیر با امکانات و کنترل پنل خوب داشته باشه (البته مدیر باید حسابی فعال باشه نه اینکه اینجا رو ول کنه به امون خدا!!!)
خیلی از مشکلات حل میشه

pedram_ashena
13-01-2008, 19:30
لقب براي بابك يادتان نرود

بابك تا اين جمعه هست در بستر نقد

ولي چون سرش شلوغه قرار شده من با اكانتش بيام داخل و جواب بدم

حواستان باشه سوتي نديد جايي

TEC
13-01-2008, 19:52
به به.. به به..
چرا من ندیده بودم این فرد نقد شونده رو؟
کلی نقدر دارم ازت آقا بابک خان عزیز..
یکیش اینه که چرا تو امضات ننوشتی داری نقد میشی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه همین.

ولی خب، الحق و والانصاف، کلا این آقا بابک ما، نقد نداره، بهتر و خوش اخلاق تر و عالی تر از خودش، هنوزم خودشه.

symk
13-01-2008, 22:39
Tec جان یه نگاه به پستهای قبلیت بیانداز بعدا" پست بده . بابا الان پچه ها میان میریزن سرت ( شوخی )

آقا بابکککککککککککککک ما ارادت داریم . :31:

TEC
13-01-2008, 23:13
Tec جان یه نگاه به پستهای قبلیت بیانداز بعدا" پست بده . بابا الان پچه ها میان میریزن سرت ( شوخی )

chara?:31:
خب نگاه هم انداخته بودم.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه داشتن نقد میکردن و روال عادی زندگی خودشون رو طی میکردن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piremard
13-01-2008, 23:27
لقب پیشنهادی : مردی از دل کهکشان

TEC
13-01-2008, 23:35
لقب پیشنهادی : مردی از دل کهکشان
چطوری بابا بزرگ؟:11:

اما لقب پیشنهادیه من، پرتقال نارنجی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
13-01-2008, 23:58
بابا هنوز کلی از نقدا رو جواب نداده...لقب چیه به این زودی؟ همچین آدم مهمی که همه به طور قطع یه نقدی دارن واسش (تبلیغات کمه،بابک،تاپیک رو بزار تو امضات) باید دو هفته بمونه تو بوته...
یعنی که چی؟

Sam Fisher 11
14-01-2008, 00:30
سلام
بابک خیلی نازنینه و به نظرم مدیری برای تمام فصول میتونه لقب جالبی براش باشه.
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشه...

J A V I D
14-01-2008, 00:36
من كلا ياد گرفتم كسي رو نقد نكنم !!! چون فقط ناراحتي بوجود مي آد مخصوصا در مورد اشخاص حساسي مثل بابك جان!
ولي در كل من هنوز نفهميدم قرار دادن آدرس سايتم تو امضام قانوني يا غير قانوني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blackfox
14-01-2008, 02:04
لقب " شصت در دهان" کاملا مناسب به نظر می رسه

Morteza4SN
14-01-2008, 13:02
همون نـــارنـــجـــــی خیلی خوبه ! ایش !! بدم میاد !!!!

Balrog
14-01-2008, 13:53
لقب " شصت در دهان" کاملا مناسب به نظر می رسه
اومدم همين رو بگم كه ديدم گفتى!

DaRiOuShJh
14-01-2008, 14:01
دست در دهان هم میشه! و ...
بابک خفن
بابک خطر
دیگه چی؟!
بقیشم بعدا میگم

mehdi_vsgh
14-01-2008, 16:10
یه لقب گیر آوردم برا بابک خفن!!!

مرد همیشه خندان!

DaRiOuShJh
14-01-2008, 16:24
هه هه هه
همون معادله :دی خودمونه!
از این به بعد پس به آخره جملات این عبارت رو اضافه کنید :بابک

Babak
14-01-2008, 20:06
دوستان من کمی درگیرم از پس فردا دوباره برمیگردم با ادامه ماجرا ها

eMerald1
14-01-2008, 20:19
من می خوام به جای لقب به آقا بابک یه هدیه بدم

مدت کوتاهی هست که با اخلاق و رفتارشون مواجه شدم

اگر بخوام جیک و پوکه یکی رو در بیارم خدا فقط باید بهش رحم کنه:24:

الان سه روز هست که صندلیه داغ ایشون رو می خونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی جالب بود:rolleye:

خیلی جا ها انگار داشتم خواب میدیدم درست فکر و نظرم رو اونجا تایپ شده می دیدم :18:

و بعضی جاها با خودم گفتم خدا رحم کرده اگه دستم بهش برسه

تیکه بزرگش گو ششه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه تعارف نداریم به جای لقب بابک جان این هدیه ی ناقابل رو بپذیر

و اما تو همواره مهربان باش...

اگر بعضی از افراد بی منطق و خودمحورند

تو همواره آنها را ببخش!

اگر نسبت به دیگران مهربانی ولی آنان تو را به خود خواهی متهم می کنند

تو همواره مهربان باش!

اگر فردی موفق هستی ولی در نهایت تعدادی دوست دروغین و دشمن حقیقی به دست آورده ای!

تو همواره بکوش تا موفق شوی!

اگر صادق و یکرنگ هستی ولی ممکن است دیگران فریبت دهند!

تو همواره صادق و یکرنگ باش!

اگر ممکن است هر آنچه طی سالیان دراز ساخته ای توسط فردی در یک لحظه ویران شود...

تو همواره در حال ساختن باش!

اگر به شادابی دست می یابی و ممکن است دیگران حسادت کنند...

تو همواره شاد باش!

اگر ممکن است خوبی های امروزت فردا فراموش شود...

تو همواره خوب باش!

بهترین چیزی را که در توان داری به دنیا هدیه کن حتی اگر کوچک باشد...

تو همواره بهترین ها را هدیه کن!

در آخر در می یابی هر آنچه هست در میان تو و خدای توست

آقا بابک تا حالا وقتی اوج آسمون و تو قلبت حس کردی خدا رو لمس کردی؟

dizgah
14-01-2008, 21:45
من میگم بزاریم عزراییل اسپم سواران
بابک جان یه نقد هم یکم به کاربرایی که تومتفرقه فعالیت دارن بیشتر برس
دوسه تاشون صبح تا شب دارن تاپیکهای آبکی میزارن (لطفا کسی به خودش نگیره )
راستی ما همچنان منتظریم بدانیم چرا در قسمت یازیهای آنلاین پستها شمارش نمیشه
اگه این دفعه نگی سرمو میکوبم به دیفال ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TEC
15-01-2008, 00:15
آقا بابک.. پرتقال نارنجی..
چرا فردا نمیشه نقد منو جواب بدی؟:دی

راه كوير
15-01-2008, 14:06
قاتل نارنجي اسپمرها :دي

soheilsmart
15-01-2008, 14:30
تایید میشه
وای بابک اومد الفرار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_ashena
15-01-2008, 17:20
يادمه بابك 2 بار بهم گير داد

يك بار به امضام يك بار هم اخطار

اولين اخطارم از بابك بود.اينقدر عصباني شدم.كلي تو ذوقم خورد.
خصوصي 06-05-2007
03:19 AM Expired 0 نقض قوانین

دليلش هم دادن ------ به يكنفر تو انجمن بود

براي بچه مثبتها خيلي سخته بهشون بگن بالا چشمت ابرو
من از اون روز تصميم گرفتم يك جايي تلافي كنم،تا امروز كه با نيرنگ اوردمش تو بوته

تكميل ميشود

DaRiOuShJh
15-01-2008, 17:44
هه هه هه
خوب حق داشته بنده خدا!
چرا بچه هایه مردم رو از راهه راست به در میکنید!

اصلا باید بهشون یاد بدید به این محفله شیطانی (اینترنت) پاشون رو نزارن!

ده:12:

*yutab*
15-01-2008, 23:16

از شما( كه خودت اسپمري ) اين حرفا بعيده :دي :31:

David Jones
16-01-2008, 07:11
Lord Of Spam Sweeper !

talot
16-01-2008, 13:37
سلام
چه خوب
از اولي كه اين تاپيك باز شد من همش گفتم بابا اين بابكو بيارد نقدش كنيم انقدر گفتم كه يادم رفت چي ميخواستم بگم اما الان بايد بگم كه خوشحالم اين اقاي خشك و سرسخت سابقو (من اول اينجوري شناختمش) اوردين تو كار:27:
و اما نقد:
راستش ايشون تند تند اخطار ميدن من اصلا سر اين موضوع بود كه داش بابكو شناختم:41::5:
اما در حال حاضر داش بابك ما با اون روحيه تهاجميشون تبديل شده به يه دادشي مهربون هه هه هه:10:
يكم زود نتيجه گيري ميكنه :46:
اگه بدونه كسي مشكل داره كه قالبا بايد با پ خ بهش گفت كلي كمكت ميكنه :20:
حواس پرته و دير جواي سوال هايي رو كه ازش ميپرسن ميده شايدم چون دير مياد اينجوري شده:13:
اما در كل ادم درستيه و خيلي خوب ميتونه طرفشو توجيه كنه كه مشكلي ايجاد نشه :18:

لازمه كه براي راهنماي هاشون ازش تشكر كنم:2:
با اين حال اميدوارم بهتر بشن و قبل از اخطار دادن به چيزاي ديگه اي هم توجه كنن:11:
متشكر

DaRiOuShJh
16-01-2008, 14:53
اسپم کش
spam eleminator
بیا برات یه آواتار درست منم!

dizgah
19-01-2008, 09:00
آخرین نقئد چرا عکست را تو تاپیک عکسها نذاشتی؟
هر چه زودتر برو بزار میخوایم قیافه ات را ببینیم:21:

mehdi_vsgh
19-01-2008, 21:23
ببخشید

مستر بابک کجا تشریف دارن؟؟؟

Babak
19-01-2008, 21:53
آقا بابك عزیز همون طور که می دونید انجمن فلش در حال حاضر در زیر مجموعه ی "گرافیک" قرار داره . شاید تا چند سال پیش چنین بود ( یعنی فلش یک برنامه گرافیکی به حساب می آمد ) ولی در حال حاضر و با آخرین ورژن اکشن اسکریپ ( 3 ) قطعا فلش یک برنامه گرافیکی محض نیست ، چرا ؟

1 فلش از گرافیک وکتور ( برداری ) استفاده می کند ، در نتیجه نمی توان آن را در زمره سایر برنامه های گرافیکی مانند فتوشاپ و مایا و ... قرار داد ، زیرا خروجی این برنامه ها کامالا پیکسلی است و نه برداری .

2 خروجی فلش بر روی کامپیوتر مخاطب رندر و اجرا می شود و لی در سایر برنامه های گرافیکی ، خروجی از پیش رندر شده و فقط روی کامپیوتر مخاطب اجرا می شود .

3 کاربرد فلش اکثرا در طراحی سایت و ... است به طوری که اکنون بسیاری از سایت ها به صورت فول فلش هستند و تماما با فلش ساخته شده اند ، که این خود باعث می شود فلش به تنهایی وجه تمایز زیادی با یک برنامه گرافیکی مطلق داشته باشد و می توان آن را در زیر مجموعه "طراحی وب" قرار داد .

4 گرافیک فلش تماما پویا است ، یعنی در تمام فریم ها می توان اختیار کنترل فلش را از طریق دکمه ها و نمودار های کششی و رادیو باتن ها و کادر های وردی تکست و ... به مخاطب سپرد ، که این امکان یعنی استفاده از دکمه ها و ... در خود خروجی به منظور کنترل مخاطب بر روند کار در هیچ برنامه گرافیکی دیگری وجود ندارد

5 فلش از یک سری زبان برنامه نویسی به نام اکشن اسکریپ استفاده می کند که با انتشار آخرین نسخه آن ( as3 ) فلش از نظر قدرت مانور روی محتوای فایل ها ، نوشتن برنامه های آن لاین و ... به آخرین درجه خود رسیده . خود as3 آن قدر پیچیده است که بشود فلش را از این نظر در زیر مجموعه "برنامه نویسی" قرار داد .

6 احتمالا تا کنون با بازی های آن لاین زیادی رو به رو شده اید که تماما فلش هستند ، در نتیجه فلش می تواند در زیر مجموعه "بازي هاي كامپيوتري" قرار گیرد .

7 علاوه بر موارد بالا ، فلش قدرت زیادی در طراحی برنامه و ... دارد ، تا جایی که امروزه کم کم شاهد برنامه ها و بازی هایی برای استفاده در موبایل هستیم که تماما فلش هستند .

با اوصاف بالا آیا این عادلانه است که فلش را یک برنامه گرافیکی محض تلقی کنیم و به عنوان یکی از زیر مجموعه های درجه 2 انجمن گرافیک به حساب آوریم .
به نظر من بهتر است یک انجمن جدا فقط برای فلش ایجاد شود ، در نگاه اول کمی بلند پروازانه است ولی بهترین کار است . چون قابلیت های فلش آن قدر زیاد است که به تنهایی نمی تواند زیر مجموعه یکی از انجمن های موجود باشد . rasti chera modiraye dige aslan javab in pishnahadi ke tooye topice pishnahadat dade boodam ro nadadan ? beche haye anjoman felash movafegh boodan .
نقد من بیده آیا یا نقد فلش آیا ؟:19:

ضمن عرض پوزش ، چون پست متکرر گشته بود ، لهذه "ویرایش شد" !!
پوزش پذیرفته نیست هست :31:

بابک جان رو من نه به عنوان مدیر پی سی بلکه به عنوان یکی از بهترین دوستانم در پی سی ورلد می شناسم
واقعا دوستش دارم و هر موقعی هم که ازش کمکی خواستم دریغ نکرده و به بهترین نحو منو یاری کرده
فکر می کنم الان جاش باشه که به خاطر زحماتش واقعا ازش تشکر کنم
امیدوارم همیشه در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشه

قربانت قربانت لطف داری من کار خاصی نمیکنم .:20:

سلام
ممنون اتفاقا اون تاپیک رو تا آخرش دنبال می کردم...تذکرات پی درپی شماروهم به دوستان برای حفظ نظم تاپیک (وحتی یکبار قفل شدن موقتشو برای سروسامون دادن بهش یادم هست ) دیدم....منظورم اون تاپیک بطور خاص نبود

با این موضوع موافقم100:%
بله درسته:10:
دربعضی موارد حک واصلاح یک تاپیک...کل موضوع رو به هم میزنه .. این هم صحیحه :11:
واما درخاتمه ...
نه برای توجیه عملکرد babak ....بلکه برای نزدیک ترشدن دیدگاه دوستان با دیدگاه babak

بخشی از نقل قول:

از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید:40:
ساویز جان تا حالا چند بار اینو نقل قول کردی ؟ تارو پودش از هم وا شد
من اون موقع جوون بودم خام بودم این حرفا رو زدم :27:

منم با بلک فکس موافقم
جایه انجمنه فلش اصلا مناسب نیس

به نظره من یا بیاریدش بالا یا اینکه زیر مجموعه طراحی صفحات وب شه به مراتب بهتر باشه
منم موافقم بیاریدش بالا . چی رو ؟

بابک پسر خوبیه , من دوسش دارم

==

نقش میتی کومون رو توی انجمن بازی میکنه , هی میاد به همه جا سر میزنه , گوش بچه های مردمو میپیچونه

==

بابک چند تا سوال

1 : تا حالا چند نفرو بن کردی ؟؟

2 : دوست داشتی میثم بن میکردت ؟

3 : کی میثم رو بن میکنی ؟؟

4 : چه احساسی داری بعضی ها رو بن میکنی و باز یوزر میسازن و لوگین میکنن ؟؟
میتی کومون خودتی فحش نده
نشمردم از موهای سرم بیشتر . کچلم
آره ولی نمیکنه .
میثم رو ون نمیکنم هیش وخت
هیچی . زیاد احساساتی نیستم :46:

sooshiyanet
19-01-2008, 21:57
میتی کومون خودتی فحش نده
نشمردم از موهای سرم بیشتر . کچلم
آره ولی نمیکنه .
میثم رو ون نمیکنم هیش وخت
هیچی . زیاد احساساتی نیستم

قانع شده بیدم

اما خدایی میتی کومون سایت خودتی

اون مورد آخر خیلی ضایع شدم

Kurosh
19-01-2008, 21:58
چه عجب داش بابک اومد...عزاداری خوش گذشت؟ :31:

بی صبرانه منتظر شنیدن جوابیه ی مدیر محترم به نقود خود هستیم...!

dizgah
19-01-2008, 22:00
بنده نیز هم شنین

Babak
19-01-2008, 22:15
خب بریم سر نقد اصلی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو سه جای دیگه هم گفتم...شاید خودت هم دیده باشی...

به علت کمبود وقتی که مطمئنا" برات پیش میاد و با این حجم مشغله،به نظر میاد انجمن موسیقی یه کم مهجور واقع میشه...مهران جان به خاطر دغدغه های کاری و زندگیش خیلی کم میاد،اگر هم بیاد یا به متفرقه می رسه،یا به ماهواره و ... .
خود عزیزت رو هم فقط تو این یکی دو هفته چند باری تو موسیقی دیدمت...(خب خداییش توقعی هم نداریم ازت،خیلی کارت سنگینه،تقریبا" تنها ارشد پیسی هستی و ...) با اینکه می دونم اگه موردی پیش بیاد همکارات بهت اطلاع میدن و میای انجام میدی،ولی خب یه نگاه به انجمن فیلم بنداز...امین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تقریبا" هر روز توی انجمنش بود...تمام پستای اضافی روزانه پاک میشد...مثال زدنی ترین نظم کل پیسی مال انجمن فیلم بود (و هست)...چرا؟ (مرز عراق! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون یه مدیر داشت که می تونست تمام وقتشو بزاره واسه انجمنش...آخه خداییش انصافه؟ نه...می خوام بدونم انصافه؟ دو تا مدیر ارشد گزاشتین واسه موسیقی! خب این جوری همه کارها می افته گردن حمید و رضا...که خب خیلی کارها رو اونا نمی تونن انجام بدن و باید به شما پیغام بدن...
بابا...عقده ای شدیم یه دونه از سبزا پایین انجمنمون باشه! همش نارنجی! والا اگه از بین همکارات یکی رو مدیر کنی راه دوری نمیره...هم کار خودتون آسون میشه هم انجمن ما یه سرو سامونی می گیره! (البته نه که الان نظم نداشته باشه ها...)

در هر صورت این بود نقد اساسی من...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم دخالت نکرده باشم...این فقط یه نقد بود که همراهش یه پیشنهاد هم داشت!
از نظر خودم بدترین اتفاق برای من توی پی سی ارشد شدنم بود . که باعث شد از انجمن مورد علاقم دور بیوفتم . یادمه ما بدون اینکه فایلی برای قوانین انجمن موسیقی داشته باشیم اونجا رو اداره میکردیم . نه اینکه بی قانون باشه بلکه انقدر همه چی سر جاش بود که نیازی به قانون نبود هر کی یه نگاه میکرد موقعیت دستش میومد . به محض اینکه بشه رستش میکنم وضعیت موسیقی رو

آقا بابک عزيز من منظورم به حداقل رسوندن اخطار و اخراج نيست چون همونطور که خودتونم میگين

نتيجش ميشه بی مرزی تو متفرقه و احتمالا بی نظمی تو انجمن های ديگه .

من نظرم مربوط به زمان و شرايطی بود که به نظر مياد محدوديت موقت ويا اخطاربه يک کاربر می تونه همه چيزو

تموم کنه(البته منظورم کاربر مفيده)من يه مدتی اصلا به p30 worldسر نزدم وقتی برگشتم ديدم چند نفر که

قبلا پای ثابتp30 بودن اخراج شدن اون هم برا هميشه در حالی که غير از توی متفرقه کاربرای مفيدی بودن...

البته يه چيزائی رو شما می دونيد و ما نميدونيم به خاطر همين می گم شما به صلاح کار واقفين...

منم مخالف حمايت کسی(سيستمی) از حق ضايع شده کاربرا نيستم،منم يه کاربرم که احتياج دارم تو همچين

شرايطی اعتراضمو به گوش مسئول برسونم و در مقابل از طرف کسی که مسئوليت قبول کرده حمايت شم.

فحش ، بد وبيراه ،تهديد ،بی احترامی به مدير؟؟؟ :18: چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرااااا!!!!!!:18:

اينا رو ديگه فکرشو نمی کردم

همه بايد احساس امنيت کنن چه کاربر چه مدير.چشم پوشی از خطا مربوط به شرايط وزمانه که شرايط و زمانش

روشما می دونيد.

همه حرفم فقط تعادل(نه افراط نه تفريط) تو سختگيريه.... که هيچ وقت کسی اجازه توهين و بی احترامی به

کاربر يا مدير رو نداشته باشه
نه!!:13:انيشتنم آدم بکشه بايد مجازات شه ولی در حد و اندازه جرمش که اون رو هم قانون مشخص می

کنه و هيچ پارتی بازی هم نمی تونه تاثيری توی مجازاتش داشته باشه.

آقا بابک عزيز:20:

بازم می گم من و شايد خيلی از کاربرای ديگه از خيلی چيزا اطلاع نداريم در هر حال شما کاردان هستين و

صلاح کار و خودتون می دونيد

اميدوارم همچنان موفق باشيد:11:

خوب این متن رو کامل خوندم ( چند بار ) چیزی نمینویسم . اما توی ذهنم هست . ممنون

اینجا میشه فرهنگ بسیار جالب پاچه خاری ایرانیان رو به وضوح دید... حالا به همه بخورد... فرهنگ بسیار جالب دیگر ایرانیان به نام "همیشه حق بامنه حتی اگر خلافش ثابت بشه!"

بنده شخصا خیلی با نحوه مدیریت باباک حال نمی کنم. اینم مستقیما و بی رو در بایسی بهش میگم. به نظر من ایشون در امر مدیریت کمی بی جنبه هستن چون خیلی زود جوش میارن و دلایلش برای بن کردن, حذف تاپیک ها یا پست ها بسیار سلیقه ایست. ( البته اگر ایشون جنبه انتقاد رو داشته باشن.... ) کلا بگم, در حد یک مدیر عادی کارش خوبه ولی در حد ناظم ارشد یه چیزی به افتضاح بده کاره!
سلام
دقیقا چیز هایی که گفتین که با خودتون هم هماهنگه ! هر کس که مثل شما با من برخورد نکرده حتما پاچه خاره . یک نفر پیده بشه و نشون بده که از پاچه خاری کردن برام به چیزی رسیده توی انجمن .
من تا بحال توی پی سی جوش نیاوردم . چون وقتی محیط مجازی رو با مشکلات دنیای عادیم مقایسه میکنم میشه یه فانتزی . لطفا در مورد سلیقه ای بودن ها با نمونه صحبت کنید . من بن میکنم زمانی که قوانیین نقض شده باشه . توهین . بحث سیاسی . کل کل های تند . تبلیغات پیاپی . و منحرف کردن تاپیک ها بطوز پیوسته .
اگر غیر از این بوده لطفا بفرمایین .

من كلا يه انتقادي به مديران سايت دارم كه احتمالا بابك هم جزئشون باشه و اون اينكه توي حذف تاپيكها معيار خاصي ندارن و سليقگي عمل ميكنن يعني خودشون رو محور قرار ميدن..حالا مهم نيست كه مخالف قوانين سايت باشه يا نه چون راحت ميشه يه جوري توجيهش كرد.
البته من دقيقا نميدونم خود ايشون باشه يا نه چون ظاهرا ايشون با سابقه هستن ولي جديدا اينجور شده وضع.......
لطفا زمانی که تاپیکتون تراش میشه توی همون تاپیک دلیل رو جویا بشید . اگر دلیل قانع کننده نبود با سینا یا میثم تماس بگیرید . و مطمئن باشید پیگیری میشه . من به شخصه اگه میخواستم با سلیقه ام اینجا فعالیت کنم اصلا این شکلی که الان میبینید و با این گفتار نبودم . شایدم تا حالا بن شده بودم :31:

چون دست به اخطارت خوبه:31:

من با پا اخطار میدم :46:

شاید جای این اعتراض من اینجا نباشه ولی اگه اینجا نگم احتمالا هیچ کس دیگه ای به حرف ادم گوش نمی ده شاید بابک جان رسیدگی کنن
اقا این بخش انجمن برنامه نویسی به زبان c بسیار بی سر و سامان تشریف داره
اگه برید اونجا و یکم فعالیت کنید می فهمید من چی می گم
خود همکار انجمن بااینکه استاد بی چون و چرای برنامه نویسی هستن ولی در تاپیکهایی که باید قفل کنن شرکت می کنن!!!!
نداشتن حتی یک تاپیک مهم!!!
وجود تاپیکهای بی محتوا که هرگز قفل نمی شن !!!
بعنوان مثال چندین تاپیک داریم با این مضمون که ای ملت بیاید تمام سوالات C++ رو در این تاپیک بپرسید من نمی فهمم اگه قراره تمام سوالات در یک تاپیک پرسیده بشه پس دیگه چرا یک بخش جدا گانه براش درست شده مگه قانون فوروم به این صورت نیست که هر کسی باید سوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسه؟
و یا من نمی فهمم تاپیک جوجه مهندسان کامپیوتر یعنی چی ؟اصلابه چه دردی می خوره ؟ بدرد هیچی فقط صاحب تاپیک میاد بجای اینکه جواب سوال طرف رو در همون تاپیک بده می گه مراجعه شود به تاپیک جوجه ها!!!!!!
و یا اینکه وقتی می گید تاپیک برای نوشتن پروژه خلاف قوانین هست چرا تاپیکهاش قفل نمی شن؟!
.
.
.
خواهش می کنم به استاد عزیزم جناب someone تذکرات لازم رو بدید یا حداقل یه همکار جدید پیدا کنید که بهشون کمک کنه چون خودشون هم می گفتن وقت ندارن و فقط هفته ای یک بار میان فوروم!!

من بخدا بی تقصیرم . نقد بابک بیده ها نه سی
اما مورد رو در نظر میگیرم حتما .

بابک جان که گل به معنای واقعيه... :20:

سلامت و موفق باشی ايشالا..:40::11:.
فدات گل خودتی

dizgah
19-01-2008, 22:23
از نظر خودم بدترین اتفاق برای من توی پی سی ارشد شدنم بود
اگه بخوای من میتونم از این اتفاق بد راحتت کنم
و وظیفه ات را انجام بدم:31:
ولی جدا یه چیز جالب اینکه بعد از اینکه بابک اقرار کرد از این به بعد به پ خ ها جواب میده
من براش یه پ خ زدم که به دقیقه نکشید جوابم را داد و این جای تشکر داره:11:
انتقاد بعدی هم همینه که عکسش را نذاشته تو قسمت عکسها تا ببینیم چه شکلیه
بعد هم بابا جون بچه هات کم این اکوا را بنداز به جون من
هر وقت یه پیام برام میاد پشتم میلرزه
آخه بابا هروقت من اومدم یه طنز نرم تو پستم داشته باشم زدی بایکوت کردی پست را:41:
به امید روزی که هیچ کسی هیچ پیامی از اکوا دریافت نکنه (همگی بگین الهی امین :42: )
فعلا همین بود تا بعد:11:

Babak
19-01-2008, 22:32
نقده خواستی ندارم فقط به نظرم يکم با بچه ها صميمی تر باشه و خشک برخورد
نکنه بهتره در ثمن يه بارم يه نامه خصوصی بهش دادم که جوابمو نداد و از دستش
نارحت شدم اما حالا که دليلشو فهميدم ديگه دلخوری ازش ندارم
باشه سعی میکنم . بچه ها هم کمتر پاچه بگیرن همه با هم خوش اخلاق باشیم . ممنون که درک میکنی

یک سوال داشتم !؟

منم همینا . صندلی داغ با انجمن انتقادات پیشنهادات قاطی شده اینجا :31:

آقای بابک دست به بنش ( اونم دائم) حرف نداره.
ضمنا یه سوال آقای بابک:
چرا انجمن انجمن متفرقه که از لحاظ رنکینگ بیننده اگه اولین نباشه ( چون نمی دونم اولیش کدوم انجمنه شاید همین متفرقه باشه) مطمئنم دومیشه نوشته های اعضا در اون شمارش نمیشه؟
( البته میدونم قانونه ولی چه دلیل پشت این قانونه؟).
من با بال بن میکنم نه با دست :13:
متفرقه امار اسپمش بالاست . شمارش هم بشه بیشتر تحریک میشن بعضی ها برای اسپم بازی و پست مفید از اینی که هست ( کجا هست ؟) کمتر میشه

سلام بابك جان

من كه نقد منفي از شما ندارم ، همش خوبي و خاطره از شما در ذهنم هست

با اين حال گفتم يه تشكري كرده باشم

ممنون به خاطر همه چيز ، موفق و مويد باشي
قربانت ممنون
حالا بگرد یه چیزی پیدا کن میان میگن پاچه میخوری :31:

دستم بهش برسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با چاقو اول سرشو میبرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!! بعد تیکه تیکش میکنم!! بعد میزنمش به سیخ و با داش بابک میخوریمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](مرغ همسایه رو میگم:31:)

من غاز ( قازه یا گاز ؟ ) دوست میدارم

به یک عدد بابک یا بدله بابک برایه پاسخگویی نیازمندیم
الان من بدلشم ای دی داده بیام بجوابم

شب ميام
این چی میگه ؟ :18:

بچه ها شب میخواد بیاد
تا برنگشته هر کی یه نقدی ول کنه و در بره:31:
و ما هم چنان منتظریم تا بدانیم چرا متفرقه مدیر مخصوص ندارد و پستهای بازیهای آنلاین شمارش نمیشود:20:
بابک جان اگه تا شب جواب دادی که هیچ وگر نه متاسفانه مجبورم اخراج موقت بکنمت:27:
الان در رفته ها بیان :31:

Babak
19-01-2008, 22:50
این جمله کپی رایت داره ها:8:
منبع خودمم. اتفاقا امروز ( شایدم دیروز پریروز ) یه نوشته ازت دیدم دقیقا جملات من بود . اون که گفتی ای دی پنهان و ....

ممنون بابک جان من روشن شدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط این آکوا رو یه جوری کنترلش کنید
ممکنه کنترله انجمن رو بگیره دستش ها
اگه کمک خواستید میتونید برکنارش کنید من وظایفش رو بر عهده بگیرم
دوستان هم کاندیدا هستن

موفق باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل روشن نشدی ملومه یکم بیشتر بشور خودتو :31:
باربا داریوش عوض میشه . باربا آکوآ

فكر كردي نقدت امروز تمام ميشه؟
نه خير ، خيال كردي
نقد شما همچنان ادامه داره بنابراين من فعلا هيچ عجله ايي براي اين كار ندارم:31:
منتذرم ای منطغد

يه دونه مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اونم بن كني يه ملت به جونت دعا ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------

خداييش چيزي كه بشه اسم انتقاد روش گذاشت به ذهنم نميرسه كه بگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل همين الان كه جواب منو دادي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تم.م نمیشی آخه :31:
اینو نوشته بودم قلبا که چون سریع میرم سر اصل موضوع اینجوری میشه . فرصت رنگ و لعاب دادن نمیمونه برام و تو یکی دو جمله قال قضیه رو میکنم . دارم سعی میکنم آدمانه تر بحرفم :2:

سلام
که البته نیومدم

نانچیکو ندارم :41:

منظور بابک دقیقا همکار شدن منه که جز بلا و ضرر و زیان برای انجمن موسیقی چیزی بهمراه نداشته:27: ...چقدر بلا بودم خودم نمیدونستم :38:.
نخیر . من منظورم رو همیشه واضح میگم .
مدیر که شدم ( موسیقی ) کمی افت داشتم . مدیر ارشد که شدم همه چی منفی شد . تقریبا تو این مدت من فرصت آموختن توی پی سی نداشتم . فقط شدم خواننده پست های درجه یک که حتی نویسندش حاظر نیست دوباره بخونه . بلا یعنی این .

ها فامیلیم ؟ این داداشمه داداششششششششششششششششش

زدی به هدف:46:
بازم داداششششششششششششششش

dizgah
19-01-2008, 23:10
بچه ها هنوز داره صفحه های قبل را میخونه
تا به این صفحه نرسیده همه پستهاتون را ویرایش کنین و در رین (کلی هم تعریف کنین :دی ) :27:

yoosef_st
19-01-2008, 23:25
به به به!!! من نمیدونستم آقا بابک مدیر ارشد انجمن اینجاست!! چه خوب شد. خدا رفتگونت رو بیامرزه پدرام جان!
خب نقد:
هووممممممممم! نیدونم چی بگم. تا حالا خیلی همدیگر رو ندیدیم. آهان چرا یه جا دیدیم. آقا بابک اگه گفتی کجا؟
بگو تا باقیش رو بگم.

mehdi_vsgh
20-01-2008, 10:37
راستی بابک جان میگن نقد زمانی مفهوم داره که همراهش یه پیشنهاد مفید باشه:دی

میگم اینDaRiOuShJh را بن کن ، خیلی حال میده!!!

اینقد دیگه تاپیک مفهومی اینجا نمی‌بینیم!!! :دی

dizgah
20-01-2008, 10:45

به جان خودم اگه این کار را بکنه صبح تا شب سجاده پهن میکنم و دعاش میکنم
کلی کاربر بدبخت دیگه هم دعاش میکنن:20:
داریوش باید بن بشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریوش باید بن بشه........ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش باید بن بشه.......... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:

راه كوير
20-01-2008, 11:15

داریوش باید بن بشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریوش باید بن بشه........ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش باید بن بشه.......... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادم فروش هاي پي سي ورلد :27::27::27::27:

K A R I M I
20-01-2008, 12:10
پي سي وود ..!

راه كوير بايد بن بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راه كوير بايد بن بشه

راه كوير بايد بن بشه

راه كوير بايد بن بشه

راه كوير بايد بن بشه

فکر کنم اگر اینبار بن بشی برای 4 مین بار بن شدی درسته ؟
حالا بپا خودت بن نشی !

راه كوير
20-01-2008, 12:24
راه كوير بايد بن بشه

فکر کنم اگر اینبار بن بشی برای 4 مین بار بن شدی درسته ؟
حالا بپا خودت بن نشی !

:دي :دي ....................

dizgah
20-01-2008, 12:39
چی داداش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتیم خنجر از پشت میزنی نا لوتی ؟
حالا که اینجور شد بنده از پشت همین تریبوون اعلام میدارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تظاهراتی راس روز دوشنبه 3/11/1386 هجری شمسی جلوی در پی سی تو کوچه ی متفرقه برای محکومیت این فرد نالوتی برگزار شده و در ان با به اتش کشیدن اواتار و پرچم استکبار جهانی راه کویر و همدستش داریوش و ایجاد بیانیه سپس با مشت های گره کرده بر سر اواتار این مزدوران کوفته و از متفرقه تا انجمن پیشنهادات و انتقدات راهپیمایی میکنیم
منتظر حظور پرشوقتان هستیم

راه كوير
20-01-2008, 13:47
چی داداش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتیم خنجر از پشت میزنی نا لوتی ؟
حالا که اینجور شد بنده از پشت همین تریبوون اعلام میدارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تظاهراتی راس روز دوشنبه 3/11/1386 هجری شمسی جلوی در پی سی تو کوچه ی متفرقه برای محکومیت این فرد نالوتی برگزار شده و در ان با به اتش کشیدن اواتار و پرچم استکبار جهانی راه کویر و همدستش داریوش و ایجاد بیانیه سپس با مشت های گره کرده بر سر اواتار این مزدوران کوفته و از متفرقه تا انجمن پیشنهادات و انتقدات راهپیمایی میکنیم

داداش كيه ، بايد بگي جون ابجي :27::27::27::27:
خنجر چيه ، منبر چيه ، اينجانقد بابك :31: ، الان مياد من و به جرم به اغتشاش كشيدن تاپيك نقدش بن موقت ميكنه ، بابا امان بدين ، من هنوزم ميخوام توپي سي پست بدم :27::27::27::27:

يه كمي هم موضوع مرتبط :چه پسر گلي اين اقابابك به به :27::27::27:

dizgah
20-01-2008, 13:49
خنجر چيه ، منبر چيه ، اينجانقد بابك :31: ، الان مياد من و به جرم به اغتشاش كشيدن تاپيك نقدش بن موقت ميكنه ، بابا امان بدين ، من هنوزم ميخوام توپي سي پست بدم :27::27::27::27:

بابک کیه؟:20:

Mahdi Hero
20-01-2008, 15:51
سلام بابک جان من يه نقد بهت دارم فقط دوست دارم دليلايه هميشگی رو نياره و
يکم روش فکر کنی
بابک جان اينجا يه دنيايه مجازيه درسته که بايد يه سری از قوانين برايه حفظه اينجا انجام بشه
اما به نظره من اگه شما يکم دوستانه تر برخورد کنيد خيلی بهتره به جايه اينکه با حالتی
خشک با بچه ها برخورد کنی به نظره من برخورد دوستانه واقعا زيباتر از برخورد
خشک هست
يه نقد ديگه هم اين که يه بار بهت برايه تفلدت يه نامه زدم که اصلا حسابم نکردی نامه
ما رو و حتی يه جوابه کوچولو هم ندادی
ممنون

تا بعد يا علی

Payan
20-01-2008, 17:29
خوب همون طور كه حدس ميزدم نقد آقا بابك به هفته سوم هم رسيد سعي ميكنم بالاخره تا آخر اين هفته نقد خودم رو تايپ كرده و تقديم كنم
موفق باشيد

yoosef_st
20-01-2008, 21:05
عزیزان یه فکری به حال این Black List ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه اول بکنید. فکر کنم 3 تا بوته زار هست به روز نشده.

Babak
21-01-2008, 09:59
سلام
امشب آخرین نقد ها رو میخونم و مینویسم . بعدش دیگه آماده برای نفر بعد .
ممنون

yoosef_st
21-01-2008, 13:24
آقا بابک این کار رو نکن. مدیران تاپیک مگه تا آخر این هفته هم آقا بابک تمدید نشدن؟! یهو نزارین فرار کنه من کارش دارم. بگیرینش!!!!!!

yoosef_st
22-01-2008, 23:19
پس چرا خبری از آقا بابک نشد؟ میگم نکنه منظورش این بود که روز آخر میخواد بیاد نقدها رو جواب بده؟!؟! کجا موندی آقا بابک؟! بیا بابا ما تازه پیدات کردیم.

Payan
22-01-2008, 23:51
سلام
خوب ممنون از صبر و حوصله و پاسخگويي بسيار عالي بابك مدير ارشد پي سي:31:
همون طور كه قول داده بودم البته با كمي تاخير زياد :27:يه سري چيزا خدمت آقا بابك عرض ميكنم هرچند از موعد مقرر گذشته......:13:

-اولين مطلب ، خب ، پاسخ دادن به پ خ ها بود كه بارها گفته شد و جواب هم داده شد اما من باز ميگم مثلا در مورد دعوت خود شما به تاپيك چند بار پ خ دادم كه به نظرم مياد منطقي است كه جواب بديد اما....:41:

-مورد بعدي در خصوص بي احترامي است كه آقا مجيد گفت آيا به نظر شما اگر كسي بدونه كه حضرت محمد(ص) پيامبر دومين دين فرآگير در دنياست و كتاب اسماني كه مردمش به اون اعتقاد دارن قرآن هست فارغ از اينكه خود وي معتقد باشد يا نه آيا عبارات و لحني كه شما استفاده كرديد رو باز هم بي احترامي حساب نمي‌كنه؟ من خودم بارها با افرادي با اديان و اعتقادات ديگه بحث كردم هم در دنياي مجازي هم واقعي با اين موارد آشنايي دارم خودم سعي مي‌كنم از الفاظ احترام‌اميز مثل حضرت و...براي افراد محترم و مقدس طرف مقابل استفاده كنم به هر حال به نظرم اين طور رفتار شما چندان مناسب نيست

-يك نكته‌ايي كه به نظرم مياد تبعيض بين افراد خصوصا برخي مديران و همكاران با بقيه هست بعضي از مديران و همكاران هستند كه به راحتي به اعتقادات توهين ميكنند و تمسخر ميكنند و حتي خود من چندين بار از طريق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اطلاع دادم اما دريغ از يك تذكر و اخطار ........به هر حال اين تبعيضات به نظر من هست
(هرچند يكي از همكاران اخراج شد اما مورد بحث من ايشون نيستند)

همين ها ....:46:

ولي باز هم تشكر ميكنم كه اومدي بوته زار اميدوارم مفيد فايده بوده باشه
بد نيست آخرش هم نظرت رو راجع به تاپيك بگيا:10:
ممنون از وقتي كه ميذاري

راه كوير
23-01-2008, 09:33
پس چرا خبری از آقا بابک نشد؟ میگم نکنه منظورش این بود که روز آخر میخواد بیاد نقدها رو جواب بده؟!؟! کجا موندی آقا بابک؟! بیا بابا ما تازه پیدات کردیم.
اره چقدر طولاني شد ، احتمالا" سرش خيلي شلوغ شده وقت نميكنه !

yoosef_st
23-01-2008, 13:16
من میخواستم آقا بابک اول اون یکی پستم رو جواب بدن، بعد اینا رو بنویسم که خب نشد دیگه. عیب نداره. حالا هم اول اون رو جواب میدن بعد این رو دیگه.

خب من اول 2 کلمه میگم. مختصر و مفید:
1. امین (مدیر اسبق فیلم)
2. bb (توضیح نمیخواد که کدوم bb)
لطف کنید درباره هر 2 مورد ؛ گذشته ، حال و آینده رو توضیح دهید. یه جوری هم توضیح بدین که دیگه احتیاجی نباشه من یا دیگر دوستان سوال بپرسن. واقعا پیشاپیش از لطفتون ممنون.

اما نقد کلی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. این انجمنی که همه جاش فارسیه، از در ورودی تا در خروجی، چرا هنوز یه سری جاهای حیاتیش به زبون کفره؟ مثال میزنم:

من یه موقعی میخواستم واسه یکی از مدیرا پیغام خصوصی بدم (کسایی که این تاپیک رو دنبال کنن قشنگ قضیه رو میدونن!!) خب! اما صندوق پیغامهاش پر بود. من هی براش پیغام میزدم، ارور میداد، من نمیفهمیدم چی میگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (طبیعتا چون به زبون کفر بود دیگه!!) تا اینکه بالاخره به ضرب و زور دیکشنری و این حرفها فهمیدم چی میگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه جاهای دیگه هم هست که حتما میدونید. الان اونچنان حضور ذهن ندارم.

2. در عین حال گاهی پیغامهای انجمن رسایی کاملی نداره. یعنی چی؟!
یعنی اینکه مثلا یه تاپیکی ترش شده. من اومدم سر بزنم ببینم چه خبره. چه پیغامی میاد؟ (چون شما مدیرین و براتون نمیاد شاید ندونین. اگر نمیدونین بگین تا برم یه جا پیدا کنم و براتون بنویسم . چون الان حسش نیست برم دنبالش.)
خب نمیشه دو کلمه بنویسه تاپیک ترش شده؟ و اونهمه حرفهای قلمبه سلنبه نزنه؟
آی نمیدونم شما اجازه دسترسی ندارید و اگر تکرار کنی بن میشی و این حرفها!!

3. من یه آدرس تاپیک از یکی از همین دوستان انجمن گرفتم که لیست اخراجیهای انجمن رو توش میزارن. آدرس من اینه:

این آدرس که درسته دیگه؟! خب حالا اگر برین به صفحات آخرش میبینیم که خیلی دیر به دیر و کم این لیست به روز میشه. پس در این صورت 2 حالت داره:

1. شما کسی رو بن نکردیم یا کم بن کردین (که خییییلیی بعیده. خیلی هان!!!!)
2. حسش نبوده لیست رو آپدیت کنین.
3. (؟!؟!!؟ 3 چیه دیگه مگه نگفتم 2 تا؟ خب این این به مغزم خطور کرد و شاید بشه گفت جزو حالات نیست) شما فقط اونایی که سابقه دارن و بن میشن رو اونجا میگین. مثلا فقط بالای 100 تا پستها.

4. i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! این از همه مهمتره !i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
یه تاپیکی بود تو بخش پیشنهادات و انتقادات. نظرسنجی بود در مورد موتور مزخرفه جستجوی سایت. وایسین ببینم پیداش میکنم ... نکنه ترش شده ... نه بابا وایسا ...
آهان ایناهاش : بقیه هم حتما برید ببینید. لطفا!

خب توی این تاپیک که یکی دیگه از دوستان ایجاد کرده بودند یه چیزی در حدود 3 الی 4 هفته من و چند تا دیگه از دوستان به طور مداوم و در بیش از 100 پست هز و جز زدیم تا یکی از مدیران عزیز سایت بیاد به ما بگه چرا توی موتور جستجوی سایت نمیشه کلمات 3 حرفی رو سرچ کرد.
اونجا به قدر کافی در مورد اینکه چقدر کلمه مهم و حیاتی 3حرفی وجود داره که ما بهشون احتیاج داریم و لازمه جستجو بشه. (مثلا همین نقد یا داغ توی صندلی داغ یا ... هزاران نمونه دیگه.) اما موضوع اینه که حتی یکی از این مدیرها ما رو به ...ش هم حساب نکرد که لا اقل بیاد بگه نمیشه یا نمیخوایم یا حتی به شما ربطی نداره این سیاست سایته (:27:) و ...

حالا آقا بابک اگر حال کردی بعد از اینهمه وقت به ما یه جوابی در این باره بگو که هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو. اگرم بیشتر حال کردی یه کاری کن که بشه 3 حرفیها رو هم سرچ کرد و ما در به در گوگل و این کوفت و اونیکی زهر مار نشیم.

5. آواتارتون خیلی گولیه. خیلی نازه. امیدوارم خودتون هم به این نازی و گلی باشین و از این غولهایی که میگن نباشین.:46:
پیشاپیش از جوابهای کاملتون ممنونم.:11:

Masoud King
23-01-2008, 13:37
ها فامیلیم ؟ این داداشمه داداششششششششششششششششش
يعني باهم داداشيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:

پس قربون دستت يه وقت مارو بن نكني :31::31::31:

mehdi_vsgh
23-01-2008, 16:19
آقا بابک این واقعیته؟

این کاربر 100 اخطار داره!!!!! :o

yoosef_st
23-01-2008, 17:56
Baaaazam harfe tekraaari

tooo ooon topic ham shoonsad baar goftam serche site moshkel nadare

moshkele to ine ke balad nisti search kardano

age ye topici khoshet miad bookmarkesh kon o hezarta az in harfaaa

basesh kon baba

kolubive
1. من دارم به طور مستقیم مشکلم رو با مدیر محترم سایت در میون میذارم و از ایشون سوال میپرسم. پس به من ، ایشون ، و مسئولین تاپیک مربوط میشه.
2.شما اگر کارت خیلی درسته یه کاری کن هر روز که از خواب پا میشی دنبال یه یوزر جدید نباشی که بیای باهاش اسپم پرونی کنی .
3. واقعا ایشون من رو یاد یه چیز خیلی خنده آور در مورد راهنمایی که به من در مورد سرچ کردن به دنبال اسم فیلم War کرده بود انداخت. اگر برین تو اون تاپیک یه نگاه بندازین شاد میشین. فکر کم تو 3 صفحه آخر بود.
4. من ندیده بودم که اون تاپیک قفل شده. چرا؟!؟:13: یعنی ما کار بدی کرده بودیم که ....... بی خیال بابا!
راستی آقا بابک قضیه این آدرس جدیدی که این بالاس سایت پرچم کردین چیه؟ همین forum.p30world.net
رو میگم. من قبلا تو تاپیک حواشی پرسیدم کسی نمیدونست. یا شاید هم نگفت. به خاطر ف*ی*ل تر و این مسائله؟

yoosef_st
24-01-2008, 17:06
(((((هر چند اینجا متفرقس و حرفی هم که میخوام بزنم اصلا بیراه نیست. اما بازم تو رو خدا منو به اسپم پرانی متهم نکنید))))
آقا یکی بیاد بره این آقا بابک رو برگردونه تو بوته زار!!!!!!!!! روزه آخر شد!!!!!!!!!!! این هفته آخری اصلا نیومده!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](173).gif من خودم دیشب دیدم ساعت 11:30 تو سایت بود. کجا در رفت؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
25-01-2008, 21:30
آقااااااااااااااااااااااا اااا باببببببببببببببببببببببب ک

کجایییییییییییییییییییییی ییی شمااااااااااااااااااااااا اااا؟؟؟؟؟

Babak
26-01-2008, 01:35
سلام به همگي؛

زشته واقعا ؟ خجالتیدم شدیدناک . فلفل کسی نداره ؟

ایول حمید...اینو خوب اومدی..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یادم رفته بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه چرا همیشه تو دوربین نگاه می کنی؟ (عین مهران مدیری)البته بچه ی خودم هم همش نگاه می کنه،هی بهش میگم بچه نگاه نکن،زشته، تو کتش نمیره!

ولی واسه تو چشاش خیلی بازه!:27:
کمبود محبت و اینا و دوربین ندیده گی و اینا و

درست ميشه . بازم بيا پيشمون دي :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی ؟ چی ؟ کی ؟ کجا ؟ با منی یا با اونی ؟

عزیز من اگه بقیه میگن این آوتار خوب نیست به خاطر مسایل بهداشتیه چون بد آموزی داره
من اینو پیشنهاد میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم تمیزه و هم بانظافت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمیزم سالی 3 بار میرم حموم

این عکس منه , کپی رایت هم داره , یکی از دوستان عزیز (( خارج از P30 )) این رو نسبت داد به من , 2 هفته همه از رقص من تعریف میکردن

بابک سوء استفاده کردی ها , میگیرم بن میکنمت بری پی کارت هااا ؟؟

آقا این عکس منو بیچاره کرد (( فیلم رقص هیچ کس رو تکثیر نکنید , بده ))

اون بخش اولش رقص پا هست , قسمت دنده عقبش رقص پارو

==

بابک این سوال های حساس من چی شده بید ؟؟ نصفیشو جوابشو گرفتم اما این یکی مونده

میثم رو کی بن میکنی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی ثابت کنی ؟ عکس حالاتو بزار ببینیم
بزار یه چی بگم حال کنی . میثم رو نمیشه بن کرد . بگو از کجا فهمیدم :31::31::31:

بنده مدت‌ها پيش به اين مساله اشاره كرده بودم! :بهمن

من که یادم نیست .:13:

آقا من از شدت درد این نقد های درد آور نمیدونم چیکار کنم . دوا درمونی چیزی

Lohan
26-01-2008, 02:15
بزار یه چی بگم حال کنی . میثم رو نمیشه بن کرد . بگو از کجا فهمیدم
چه بد! جدآ میثم رو نمیشه بن کنی؟
ولی با پشتکاری که شما دارین فکر کنم بشه!(+علی و سینا)!!!
فقط غیر ممکن غیر ممکنه!

Aminzikzak
26-01-2008, 02:22
مخلص داش بابک گل ...
شما هنوز تویه بوته زار گیر کردی ؟
حالا حالا ها قرار نیست بری نه؟

Babak
26-01-2008, 02:40
خوب مشخصه که چشه!!

هر روزی که میام اینجا میبنم یه تاپیک دینی سیاسی و....زده شده و کلی هم دعوا سرش هست!!!

اما اگه اینجا یه مدیر با امکانات و کنترل پنل خوب داشته باشه (البته مدیر باید حسابی فعال باشه نه اینکه اینجا رو ول کنه به امون خدا!!!)
خیلی از مشکلات حل میشه
این نقد من نیست . اگه شد چشم

به به.. به به..
چرا من ندیده بودم این فرد نقد شونده رو؟
کلی نقدر دارم ازت آقا بابک خان عزیز..
یکیش اینه که چرا تو امضات ننوشتی داری نقد میشی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه همین.

ولی خب، الحق و والانصاف، کلا این آقا بابک ما، نقد نداره، بهتر و خوش اخلاق تر و عالی تر از خودش، هنوزم خودشه.

والا من کلا از تبلیغات خوشم نمیاد از اینکه از خودم تحریف کنم و این حرفا . باور کن :2::31:
بازم نقد سخت و درد ناک .
میخوام با این فرد مجهول الهویه ینام خودم بیشتر آشنا بگردم

ما بیشتر از همینا داریم :31:

من كلا ياد گرفتم كسي رو نقد نكنم !!! چون فقط ناراحتي بوجود مي آد مخصوصا در مورد اشخاص حساسي مثل بابك جان!
ولي در كل من هنوز نفهميدم قرار دادن آدرس سايتم تو امضام قانوني يا غير قانوني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای جان منم که حساسسسسسسسسسسسسسسسسس
عزیزم قیر غانونیه . من سعی کردم یه درجه تخفیف بگیرم . متاسفانه از طرف کاربران درک نشد .

من می خوام به جای لقب به آقا بابک یه هدیه بدم

مدت کوتاهی هست که با اخلاق و رفتارشون مواجه شدم

اگر بخوام جیک و پوکه یکی رو در بیارم خدا فقط باید بهش رحم کنه:24:

الان سه روز هست که صندلیه داغ ایشون رو می خونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی جالب بود:rolleye:

خیلی جا ها انگار داشتم خواب میدیدم درست فکر و نظرم رو اونجا تایپ شده می دیدم :18:

و بعضی جاها با خودم گفتم خدا رحم کرده اگه دستم بهش برسه

تیکه بزرگش گو ششه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه تعارف نداریم به جای لقب بابک جان این هدیه ی ناقابل رو بپذیر

و اما تو همواره مهربان باش...

اگر بعضی از افراد بی منطق و خودمحورند

تو همواره آنها را ببخش!

اگر نسبت به دیگران مهربانی ولی آنان تو را به خود خواهی متهم می کنند

تو همواره مهربان باش!

اگر فردی موفق هستی ولی در نهایت تعدادی دوست دروغین و دشمن حقیقی به دست آورده ای!

تو همواره بکوش تا موفق شوی!

اگر صادق و یکرنگ هستی ولی ممکن است دیگران فریبت دهند!

تو همواره صادق و یکرنگ باش!

اگر ممکن است هر آنچه طی سالیان دراز ساخته ای توسط فردی در یک لحظه ویران شود...

تو همواره در حال ساختن باش!

اگر به شادابی دست می یابی و ممکن است دیگران حسادت کنند...

تو همواره شاد باش!

اگر ممکن است خوبی های امروزت فردا فراموش شود...

تو همواره خوب باش!

بهترین چیزی را که در توان داری به دنیا هدیه کن حتی اگر کوچک باشد...

تو همواره بهترین ها را هدیه کن!

در آخر در می یابی هر آنچه هست در میان تو و خدای توست

آقا بابک تا حالا وقتی اوج آسمون و تو قلبت حس کردی خدا رو لمس کردی؟
من اوج آسمان رو هیچ وقت تو قلبم احساس نکردم

من میگم بزاریم عزراییل اسپم سواران
بابک جان یه نقد هم یکم به کاربرایی که تومتفرقه فعالیت دارن بیشتر برس
دوسه تاشون صبح تا شب دارن تاپیکهای آبکی میزارن (لطفا کسی به خودش نگیره )
راستی ما همچنان منتظریم بدانیم چرا در قسمت یازیهای آنلاین پستها شمارش نمیشه
اگه این دفعه نگی سرمو میکوبم به دیفال ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد بازی های آنلاینه آیا ؟
راستی من این نقد رو جدی گرفتم:2: و از اون روز حسابی به متفرقه بیشتر میرسم :18:. متوجه شدی آکوا چقد دوستت داره ؟ :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:

آقا بابک.. پرتقال نارنجی..
چرا فردا نمیشه نقد منو جواب بدی؟:دی
پس چند تا ؟

يادمه بابك 2 بار بهم گير داد

يك بار به امضام يك بار هم اخطار

اولين اخطارم از بابك بود.اينقدر عصباني شدم.كلي تو ذوقم خورد.
خصوصي 06-05-2007
03:19 AM Expired 0 نقض قوانین

دليلش هم دادن ------ به يكنفر تو انجمن بود

براي بچه مثبتها خيلي سخته بهشون بگن بالا چشمت ابرو
من از اون روز تصميم گرفتم يك جايي تلافي كنم،تا امروز كه با نيرنگ اوردمش تو بوته

تكميل ميشود
و حالا ما نیرنگ میخوریم :13:

سلام
چه خوب
از اولي كه اين تاپيك باز شد من همش گفتم بابا اين بابكو بيارد نقدش كنيم انقدر گفتم كه يادم رفت چي ميخواستم بگم اما الان بايد بگم كه خوشحالم اين اقاي خشك و سرسخت سابقو (من اول اينجوري شناختمش) اوردين تو كار:27:
و اما نقد:
راستش ايشون تند تند اخطار ميدن من اصلا سر اين موضوع بود كه داش بابكو شناختم:41::5:
اما در حال حاضر داش بابك ما با اون روحيه تهاجميشون تبديل شده به يه دادشي مهربون هه هه هه:10:
يكم زود نتيجه گيري ميكنه :46:
اگه بدونه كسي مشكل داره كه قالبا بايد با پ خ بهش گفت كلي كمكت ميكنه :20:
حواس پرته و دير جواي سوال هايي رو كه ازش ميپرسن ميده شايدم چون دير مياد اينجوري شده:13:
اما در كل ادم درستيه و خيلي خوب ميتونه طرفشو توجيه كنه كه مشكلي ايجاد نشه :18:

لازمه كه براي راهنماي هاشون ازش تشكر كنم:2:
با اين حال اميدوارم بهتر بشن و قبل از اخطار دادن به چيزاي ديگه اي هم توجه كنن:11:
متشكر
سلام
چه بد
اخطار چیز بدی نیست من بار ها اینو گفنم . ما مدیر اخطاری داریم ( از خودم ) اخطار یک یاد آوری برای تغییره . اینکه زود نتیجه گیری میکنم باید اشاره میکردی که چیه . نقده دیگه تعریفه من که نیست . من باید بتونم کاری کنم نتیجه گیری کنم . من باید باید باید به خیلی چیز ها فکر کنم زمان اخطار یا بن . به محدوده های انجمن . به جو کلی فروم . و حتی به روحیه کسی که بهش اخطار میدم . در اینکه حتما اشتباه دارم شکی نیست . چون انسانم . اما بدون ملاحظه هیچ اخطارس وجود نداشته .

اسپم کش
spam eleminator
بیا برات یه آواتار درست منم!
نکردی ؟

ببخشید

مستر بابک کجا تشریف دارن؟؟؟
مستر بابک کیه ؟

Babak
26-01-2008, 03:50
آخرین نقئد چرا عکست را تو تاپیک عکسها نذاشتی؟
هر چه زودتر برو بزار میخوایم قیافه ات را ببینیم:21:
عزیزم عکسم تو انجمن هست خودم یادم نیست کدوم تاپیک بود .

اگه بخوای من میتونم از این اتفاق بد راحتت کنم
و وظیفه ات را انجام بدم:31:
ولی جدا یه چیز جالب اینکه بعد از اینکه بابک اقرار کرد از این به بعد به پ خ ها جواب میده
من براش یه پ خ زدم که به دقیقه نکشید جوابم را داد و این جای تشکر داره:11:
انتقاد بعدی هم همینه که عکسش را نذاشته تو قسمت عکسها تا ببینیم چه شکلیه
بعد هم بابا جون بچه هات کم این اکوا را بنداز به جون من
هر وقت یه پیام برام میاد پشتم میلرزه
آخه بابا هروقت من اومدم یه طنز نرم تو پستم داشته باشم زدی بایکوت کردی پست را:41:
به امید روزی که هیچ کسی هیچ پیامی از اکوا دریافت نکنه (همگی بگین الهی امین :42: )
فعلا همین بود تا بعد:11:
آکوا دوستت داره عزیزم .

بچه ها هنوز داره صفحه های قبل را میخونه
تا به این صفحه نرسیده همه پستهاتون را ویرایش کنین و در رین (کلی هم تعریف کنین :دی ) :27:
کسی ویرایش نکرد چرا پس ؟ :5:

به به به!!! من نمیدونستم آقا بابک مدیر ارشد انجمن اینجاست!! چه خوب شد. خدا رفتگونت رو بیامرزه پدرام جان!
خب نقد:
هووممممممممم! نیدونم چی بگم. تا حالا خیلی همدیگر رو ندیدیم. آهان چرا یه جا دیدیم. آقا بابک اگه گفتی کجا؟
بگو تا باقیش رو بگم.

من دیروز ناهار نخوردم یا خوردم ؟

هستم شدید

فروتنی : من علفی بیش نیستم :2::2::2:

سلام بابک جان من يه نقد بهت دارم فقط دوست دارم دليلايه هميشگی رو نياره و
يکم روش فکر کنی
بابک جان اينجا يه دنيايه مجازيه درسته که بايد يه سری از قوانين برايه حفظه اينجا انجام بشه
اما به نظره من اگه شما يکم دوستانه تر برخورد کنيد خيلی بهتره به جايه اينکه با حالتی
خشک با بچه ها برخورد کنی به نظره من برخورد دوستانه واقعا زيباتر از برخورد
خشک هست
يه نقد ديگه هم اين که يه بار بهت برايه تفلدت يه نامه زدم که اصلا حسابم نکردی نامه
ما رو و حتی يه جوابه کوچولو هم ندادی
ممنون

تا بعد يا علی
عزیزم دلایل همیشگی یعنی چی ؟ یعنی من هر چی گفتم تا حالا چیز دیگه بوده ؟ پیچوندن بوده ؟
یکی که عرض کردم تاپیک زیاده و محدوده عمل من گسترده و وقت منم محدود . اونی که اکثریت میگن خشک برخورد کردن بیشتر سریع پست زدن منه که زود میخوام لب کلام رو گفته باشم . حتما سعی میکنم . که در این روز ها هم بوده اثرش امیدوارم . یکی هم میمونه برخورد بد با کسانی که نقض چارچوب ها میکنن . برخورد بد من یک تاثیر اساسی داره و اون اینه که یه عده از من متنفر میشن . ایتس اوکی . این مشکلی نیست . اما بجاش احتمالا رفتار هماهنگ تری با فروم خواهند داشت . در کل فکر میکنم اگر من اینجا بده باشم بهتر از اینه که چند نفری اخراج بشن یا اخطار بگیرن . پس این دو تا رو از هم تفکیک کنیم .
درباره پی ام یکی اینکه ممنون از محبتت و جدا معذرت میخوام که بی جواب مونده . اکثر این بی جواب ها هم میخونم در جای دیگه جواب رو میزارم برای بعد اما یادم میره .

آقا بابک این کار رو نکن. مدیران تاپیک مگه تا آخر این هفته هم آقا بابک تمدید نشدن؟! یهو نزارین فرار کنه من کارش دارم. بگیرینش!!!!!!

ولممممممممم کنننننننن :19:

David Jones
26-01-2008, 05:28
پاپکم بد نیستا ! :31:

dizgah
26-01-2008, 09:20
نقد بازی های آنلاینه آیا ؟
راستی من این نقد رو جدی گرفتم:2: و از اون روز حسابی به متفرقه بیشتر میرسم :18:. متوجه شدی آکوا چقد دوستت داره ؟ :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:

؟

1- سرنوشت تو و فروم بهم گره خورده پس تو و بازی انلاین از نگاه ما یکی هستین :27:
اقا خداییش من اینو تعیید میکنم بعد اون روز دیگه به پ خ هام جواب میدهد (الهی آمین )

آکوا دوستت داره عزیزم .

کسی ویرایش نکرد چرا پس ؟ :5:

:19:
لینک اون صفحه را بده
و همگی ببینید میزان محبت موجود بین من و آکوا را

mehdi_vsgh
26-01-2008, 10:48

توی تاپیک حدس چهره‌ی کاربران که توسط خود پایان زده شده بود.....

pedram_ashena
26-01-2008, 11:37
خوب اميدوارم همه دوستان جواب پستهايشان را گرفته باشند

نقد مهندس دكتر ناظم و غيره ارشد به پايان رسيد

طولاني ترين نقد به بابك عزيز تعلق داشت و من هم هيچ رشوه اي دريافت نكردم.(به فرض مثال هم اگر مدير بشم چه ربطي به اين تايپيك داره؟؟) اميدوارم بابك متحول شده باشد و به آغوش اسپمرها برگردد.آمين

=================================
نفر جديد امروز معرفي ميشود.اينبار شاهد درخشش يك چهره ناشناخته خواهيد بود.

favfavfav
26-01-2008, 13:07
با عرض معذرت ولی اقا بابک شما خیلی بی مسولیت هستید!من به شما پ.خ میدم میگم این یوزر بی صاحاب من الکی بن شده درستش کنید حتی محض رضای خدا یک جواب هم نمیدید!بابا رسیدگی کنید...

David Jones
26-01-2008, 13:33
آیا میدانید تعداد پ خ هایی که از آکوا دریافت کردم برابر است با سن پاپک ؟!:19:
البته با این یکی!:27:
ایشالا بازنشستگی پاپک ! به افتخارش ... هیپ هیپ .. هورا ...:31:

dizgah
26-01-2008, 13:37
آیا میدانید تعداد پ خ هایی که از آکوا دریافت کردم برابر است با سن پاپک ؟!:19:
البته با این یکی!:27:
آیا شما میدانید تعداد پیامهایی که من از آکوا تنها در عرض یک ساعت دریافت کردم برابر است با سن بابک؟
من در کمتر از یک ساعت حدود 30 پیام تبریک از آکوا دریافت کردم

David Jones
26-01-2008, 13:43
آیا شما میدانید تعداد پیامهایی که من از آکوا تنها در عرض یک ساعت دریافت کردم برابر است با سن بابک؟
من در کمتر از یک ساعت حدود 30 پیام تبریک از آکوا دریافت کردم

آیا شما میدانید تعداد اخطار هایی که در روز دریافت خواهید کرد برابر است با سن بازنشستگی پاپک ؟ !:27:
از نشانه های زخیم بودن لایه های پارتی با پاپک !:21:

dizgah
26-01-2008, 13:56
آیا شما میدانید تعداد اخطار هایی که در روز دریافت خواهید کرد برابر است با سن بازنشستگی پاپک ؟ !:27:
از نشانه های زخیم بودن لایه های پارتی با پاپک !:21:
آقا بی خیال بهتره بحث تاپیک را منحرف نکنیم
اینجا نقد بابکه نه آکوا
ممنون:11:

David Jones
26-01-2008, 14:05
آقا بی خیال بهتره بحث تاپیک را منحرف نکنیم
اینجا نقد بابکه نه آکوا
آیا میدانید پاپک و آکوا دو روح هستند در دو بدن ؟
آیا میدانید الان همه مان به ترش اعلی واصل خواهیم شد !

yoosef_st
27-01-2008, 00:07
ای بابا چرا این آقا بابک یهو میاد چندتا پست جواب میده و میره که بیاد ... عزیزان مسئول تاپیک صبر کنید تا آقا بابک به بقیه پستها هم جواب بده بعد نفر بعدی رو معرفی کنن هان. میدونم خودشون حواسشون هست اما آقا پدرام گفت نمیدونم این بوته تموم شده و نفر بعدی رو معرفی میکنیم. خب صبر کنید تا جواب نقدها تموم بشه، بعد. ممنون.

armin-radin
27-01-2008, 05:16
سلام اقا بابک یه پیشنهاد مردمی داشتم قبل از اینکه نقدت تموم بشه یه سوتی از خودت بنویس تو سوتی بازار!!
مخلصیم.
بن نکنی.

Babak
27-01-2008, 08:17
سلام
خوب ممنون از صبر و حوصله و پاسخگويي بسيار عالي بابك مدير ارشد پي سي:31:
همون طور كه قول داده بودم البته با كمي تاخير زياد :27:يه سري چيزا خدمت آقا بابك عرض ميكنم هرچند از موعد مقرر گذشته......:13:

-اولين مطلب ، خب ، پاسخ دادن به پ خ ها بود كه بارها گفته شد و جواب هم داده شد اما من باز ميگم مثلا در مورد دعوت خود شما به تاپيك چند بار پ خ دادم كه به نظرم مياد منطقي است كه جواب بديد اما....:41:

-مورد بعدي در خصوص بي احترامي است كه آقا مجيد گفت آيا به نظر شما اگر كسي بدونه كه حضرت محمد(ص) پيامبر دومين دين فرآگير در دنياست و كتاب اسماني كه مردمش به اون اعتقاد دارن قرآن هست فارغ از اينكه خود وي معتقد باشد يا نه آيا عبارات و لحني كه شما استفاده كرديد رو باز هم بي احترامي حساب نمي‌كنه؟ من خودم بارها با افرادي با اديان و اعتقادات ديگه بحث كردم هم در دنياي مجازي هم واقعي با اين موارد آشنايي دارم خودم سعي مي‌كنم از الفاظ احترام‌اميز مثل حضرت و...براي افراد محترم و مقدس طرف مقابل استفاده كنم به هر حال به نظرم اين طور رفتار شما چندان مناسب نيست

-يك نكته‌ايي كه به نظرم مياد تبعيض بين افراد خصوصا برخي مديران و همكاران با بقيه هست بعضي از مديران و همكاران هستند كه به راحتي به اعتقادات توهين ميكنند و تمسخر ميكنند و حتي خود من چندين بار از طريق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اطلاع دادم اما دريغ از يك تذكر و اخطار ........به هر حال اين تبعيضات به نظر من هست
(هرچند يكي از همكاران اخراج شد اما مورد بحث من ايشون نيستند)

همين ها ....:46:

ولي باز هم تشكر ميكنم كه اومدي بوته زار اميدوارم مفيد فايده بوده باشه
بد نيست آخرش هم نظرت رو راجع به تاپيك بگيا:10:
ممنون از وقتي كه ميذاري

درباره پی ام که خب من سعی میکنم بیشتر توجه کنم . اما اون جایی که خواسته میشه کاری انجام بشه اجازه بدین کار کنم به جای پاسخ به پی ام .
بابک اسم تاپیک رو عوض کن = عوض شدن اسم تاپیک . این یک کمک میشه برای من و لطف دوستان تا من به تاپیک های بیشتری برسم .

بحث دوم و عملکرد من در تاپیک های سیاسی و دینی
میبینید من هر دو رو کنار هم گذاشتم .
مشکلی که ما باهاش مواجه هستیم اینه که برخی عقاید رو قطعی تصور میکنیم و چیزی خلافش رو ناممکنن یا قطعا غلط .
من ممکنه هم نظر باشم با علامه جعفری . و ممکنه هم نظر باشم با آرش بی خدا . اما دید من در عملکرد مدیریتی من تاثیر نداره . این تاثیر نداشتن رو نمی پذیرید یا شاید نمی خواهید .
برای من تاپیک زنده باد مذهب و سیاست با تاپیک مرده باد مذهب یا سیاست هیچ تفاوتی با هم ندارن. هر دو به تراش منتقل میشن . اما این رو انتظار ندارید از من . چون انتظار دارید از من که بعضی دید گاه ها رو متفاوت از دیگری بدونم .
یک پیشنهاد میدم . این بار که در تاپیکی احساس کردید به عقایدتون داره توهین میشه و من دفاع کاملی از عقایدتون نکردم . در جا موضوع تاپیک ( موضوعی مه بحث شده ) رو با چیز دیگه ای عوض کنید . و دوباره روش برخورد من رو برسی کنید که عادلانه بوده یا نه .

تبعیض در چی ؟ در برخورد با اونها ؟ نوع برخورد همیشه متفاوته . واحد بن میشه اما ووکمن یک تذکر آرام در پی ام از من میگیره . و در جایی بر عکس . و پست همه پاک میشه .
اما نکته جالبی بود و به خودتون جواب سوال من رو بدین .
بابک که من باشم شروع میکنه به نقض قوانین فروم . تبلیغ و خرید و فروش و توهین و الی آخر . (نمیدونم چرا بابک ها ، هر کس که کمی اختیارش میره بالا ، یا تعداد پست هاش ، دچار این تصور میشه که حق داره قوانین رو نقض کنه )
ادمین ها چه کنند ؟ اهمیت ندن ؟ میشه ناعادلانه . برخورد کنن چی میشه ؟؟؟ مثلا منو برکنار کنن ؟ با تجربه ای که توی انجمن دارین این صحنه رو تصور کنین . خودتون اون وقت ادمین ها رو به قدر نشناسی ( بابک این همه زحمت کشید ببین باهاش چه کردند ) متهم نمیکنید ؟
متاسفانه دوستان ما یک دیدگاه ثابت در موارد شبیه از خودشون نشون نمیدن .

من میخواستم آقا بابک اول اون یکی پستم رو جواب بدن، بعد اینا رو بنویسم که خب نشد دیگه. عیب نداره. حالا هم اول اون رو جواب میدن بعد این رو دیگه.

خب من اول 2 کلمه میگم. مختصر و مفید:
1. امین (مدیر اسبق فیلم)
2. bb (توضیح نمیخواد که کدوم bb)
لطف کنید درباره هر 2 مورد ؛ گذشته ، حال و آینده رو توضیح دهید. یه جوری هم توضیح بدین که دیگه احتیاجی نباشه من یا دیگر دوستان سوال بپرسن. واقعا پیشاپیش از لطفتون ممنون.

اما نقد کلی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. این انجمنی که همه جاش فارسیه، از در ورودی تا در خروجی، چرا هنوز یه سری جاهای حیاتیش به زبون کفره؟ مثال میزنم:

من یه موقعی میخواستم واسه یکی از مدیرا پیغام خصوصی بدم (کسایی که این تاپیک رو دنبال کنن قشنگ قضیه رو میدونن!!) خب! اما صندوق پیغامهاش پر بود. من هی براش پیغام میزدم، ارور میداد، من نمیفهمیدم چی میگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (طبیعتا چون به زبون کفر بود دیگه!!) تا اینکه بالاخره به ضرب و زور دیکشنری و این حرفها فهمیدم چی میگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه جاهای دیگه هم هست که حتما میدونید. الان اونچنان حضور ذهن ندارم.

2. در عین حال گاهی پیغامهای انجمن رسایی کاملی نداره. یعنی چی؟!
یعنی اینکه مثلا یه تاپیکی ترش شده. من اومدم سر بزنم ببینم چه خبره. چه پیغامی میاد؟ (چون شما مدیرین و براتون نمیاد شاید ندونین. اگر نمیدونین بگین تا برم یه جا پیدا کنم و براتون بنویسم . چون الان حسش نیست برم دنبالش.)
خب نمیشه دو کلمه بنویسه تاپیک ترش شده؟ و اونهمه حرفهای قلمبه سلنبه نزنه؟
آی نمیدونم شما اجازه دسترسی ندارید و اگر تکرار کنی بن میشی و این حرفها!!

3. من یه آدرس تاپیک از یکی از همین دوستان انجمن گرفتم که لیست اخراجیهای انجمن رو توش میزارن. آدرس من اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین آدرس که درسته دیگه؟! خب حالا اگر برین به صفحات آخرش میبینیم که خیلی دیر به دیر و کم این لیست به روز میشه. پس در این صورت 2 حالت داره:

1. شما کسی رو بن نکردیم یا کم بن کردین (که خییییلیی بعیده. خیلی هان!!!!)
2. حسش نبوده لیست رو آپدیت کنین.
3. (؟!؟!!؟ 3 چیه دیگه مگه نگفتم 2 تا؟ خب این این به مغزم خطور کرد و شاید بشه گفت جزو حالات نیست) شما فقط اونایی که سابقه دارن و بن میشن رو اونجا میگین. مثلا فقط بالای 100 تا پستها.

4. i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! این از همه مهمتره !i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
یه تاپیکی بود تو بخش پیشنهادات و انتقادات. نظرسنجی بود در مورد موتور مزخرفه جستجوی سایت. وایسین ببینم پیداش میکنم ... نکنه ترش شده ... نه بابا وایسا ...
آهان ایناهاش : بقیه هم حتما برید ببینید. لطفا!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب توی این تاپیک که یکی دیگه از دوستان ایجاد کرده بودند یه چیزی در حدود 3 الی 4 هفته من و چند تا دیگه از دوستان به طور مداوم و در بیش از 100 پست هز و جز زدیم تا یکی از مدیران عزیز سایت بیاد به ما بگه چرا توی موتور جستجوی سایت نمیشه کلمات 3 حرفی رو سرچ کرد.
اونجا به قدر کافی در مورد اینکه چقدر کلمه مهم و حیاتی 3حرفی وجود داره که ما بهشون احتیاج داریم و لازمه جستجو بشه. (مثلا همین نقد یا داغ توی صندلی داغ یا ... هزاران نمونه دیگه.) اما موضوع اینه که حتی یکی از این مدیرها ما رو به ...ش هم حساب نکرد که لا اقل بیاد بگه نمیشه یا نمیخوایم یا حتی به شما ربطی نداره این سیاست سایته (:27:) و ...

حالا آقا بابک اگر حال کردی بعد از اینهمه وقت به ما یه جوابی در این باره بگو که هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو. اگرم بیشتر حال کردی یه کاری کن که بشه 3 حرفیها رو هم سرچ کرد و ما در به در گوگل و این کوفت و اونیکی زهر مار نشیم.

5. آواتارتون خیلی گولیه. خیلی نازه. امیدوارم خودتون هم به این نازی و گلی باشین و از این غولهایی که میگن نباشین.:46:
پیشاپیش از جوابهای کاملتون ممنونم.:11:

من در تمام مدت رندگیم اسمم بابک بوده نه امین :31:
اما
مشکل شما اینجاست که مدیریت رو یک امتیاز تصور میکنید . خوب بود مدیر شد حالا بده شده مدیر نیست .
عزیز من کاربر خوبی برای انجمن ایکس هستم . چه مدیر باشم چه نباشم این هست . درسته یا نه ؟ مدیریت بحثی متفاوت داره از کاربر فعال و حرفه ای و اینها . پس چه داده بشه چه گرفته بشه نباید فرقی بکنه . خودم که طرفدار دوره ای بودن مدیریت هستم .
امین فکر میکنم مهمترین وضعش ایت باشه : خستگی . اون چه که من دچارش هستم . نقش داشتن در مدیریت مجازی اون هم در فرهنگ ضد مدیر ایران بعد از یه مدت هر کسی رو میندازه .
در کنارش ما آدم های صادقی نیستیم .
میخوای چی کاره بشی ؟ - دکتر . چرا دکتر .- واسه اینکه به جامعه خدمت کنم .
آشناست این جمله ها ؟چرا کسی نمیگه من میخوام مقنی بشم ؟ خدمته دیگه ؟
از بچه هایی که به سوال ها یا درخواست جواب میدن دلیل کارشون رو بپرسین . راحت میگم 99 درصد نمیتونن جواب منطقی بدن . نمیخوان بدن . چرا وقت میزارین و این کار رو میکنین . آدم وقتی ندونه برای چی داره کاری رو انجام میده نمیدونه چه انتظاراتی میتونه داشته باشه . توقع های عجیب پیدا میکنه و اون وقته که بی جوابه و طبق معمول سعی میکنه دیگران رو مقصر بدونه .
و هر جا میرسه میگه کاش ادمین ها قدر فلان مدیر و کاربر رو میدونستن و از دست نمیدادنش .
درباره عنوان : کاربر های تازه وارد همش پست میشمارن . 10 20 30 . بچه هایی که هزار تایی پست دارن هم میشمرن ؟
منی که همه عنوان ها رو تقریبا داشتم اصلا برام مهم نیست زیر اسمم بنویشه ای ول بابا . یا حرفه ای . یا فعال . یا بازنشسته .
فقط یک تفاوت هست . چی ؟
بابک میخواد که عنوان معمول رو داشته باشه احتمالا ایول بابا . که دیگه اون وقت کسی نگه آها پارتی بازی شده واسه ایشون . شده حرفه ای . چیش حرفه ایه ؟ چیش فعاله ؟ این یک پاسخ کاملا عمومی بود برای همه مواردی که یک مدیر یا همکار ( یا خودم ) کناره گیری میکنیم یا برکنار میشیم .

bb
ایشون متوالی چند تاپیک ایجاد کردن با بحث تند نژادی . تهرانی خوبه اصفهانی بده و اینا . و عملا هم جو جوری شد که دوستان به جون هم افتادن . بنده هم توی تاپیک تذکر دادم بهشون که : خودشون بهتره عملکردشون رو تحت کنترل داشته باشن تا اینکه من مجبور بشم این کار رو انجام بدم . این پیشنهاد خوبیه برای همه انسان ها از جمله خودم . :20:

اینا الان نقده دیگه ؟؟؟
1 : من نقشی در این بخش ( مدیریت وی بی ) ندارم نتیجتا داخل نقد من قرار نمیگیره .
2 : مورد بالا + نه من مدیر ارشدم و این ها رو میبینم .شما دسترسی ندارید .. اگه تکرار کنی ....
3 : من این اواخر کمتر بن کردم . یکیش کمرنگ بودنم بود . دو اینکه بخشی از مسائل کمتر شده نسبت به قبل . و تا حدودی انجمن آرامش داره . بله من صرفا بن شدن کسانی رو گزارش عمومی میدم که احتمالا کسی ممکنه براش سوال باشه دلیل بن شدنش. آشنا باشه برای عده ای .
4 : تاپیک های انتقادات خونده میشه . ( خود من همه رو میخونم ) . اینجا وی بیه و ما هم به محدودیت هایی از وی بی محدودیم . نمیشه هر هکی رو هم روی انجمن نصب کرد . سطح امنیتی رو پایین میاره و در زمان ارتقا ورژن هم مشکل ساز میشه .
5: من شبیه آواتارم نیستم اما اواتارم شبیه منه خیلی :31:

آقا بابک این واقعیته؟

این کاربر 100 اخطار داره!!!!! :o

بله . من قبلا هم هر نوع ارتباط تعداد اخطار رو با بن تکذیب کرده بودم . اخطار یک تذکره . ممکنه با دومین اخطار کسی اخراج بشه و کسی هم 5 تا داشته باشه و هنوز باشه .

Babak
27-01-2008, 08:19
به پایان امد این دفتر

pedram_ashena
27-01-2008, 11:47
با تشكر و اين چيزا

ميرويم سر اصل مطلب بعدي

البته قبل از اينكه برويم سر اصل مطلب بعدي يك نكته اي را ذكر نمايم بد نيست

يكخورده خيلي زياد جو تايپيك اسپم شده،خداي نكرده به دل نگيريد ، ولي جلوي قاضي و معلق بازي؟؟؟

========================

اصل مطلب اين هفته ايشونه:

نه پر پرواز نيست.
داريد نزديك ميشيد

كاتب هم نيست

لحاف فروش هم نيست،ضمنا تو بالش پر ميريزن نه تو لحاف
بله ممكنه يكجايي هم پر بريزند ولي بحث ما اصلا پر نيست

رنگفروش؟؟؟

چي شد به اين نتيجه رسيديد؟؟

رنگهاي روي پر؟؟؟ يكبار گفتم اون پر را بيخيال بشويد

يك راهنمايي:
اين عزيز با خودشم شوخي دارد

حدس بزنيد تا من بيام

dizgah
27-01-2008, 12:33

pedram_ashena
27-01-2008, 16:50
خوب فكر كنم متوجه شديد ميزبان اين هفته چه فردي است

حالا ما منتظر نقد و نظرات شما در مورد ايشان هستيم

البته به اين بهانه برويد و مطالب ايشان را هم يك نگاهي بياندازيد

هستم در خدمتتان

آهان راستي،افراد واجد شرايط براي نقد شدن به من پ خ بدهند(منظور از واجد شرايط يعني توانايي رشوه دادن به من را داشته باشند)

Ehsan Studio
28-01-2008, 07:10
خوب... به نظر من که فکر نمی کنم از سعید بتونم انتقادی بکنم.چون تا حالا هر وقت کسی مشکلی پیدا کرده سعید جزء اولین نفراتی بوده که اون فرد رو به ظور کامل راهنمایی کرده.
در مورد آموزشاییم که میزاره همشون خوب و عالی هستن و آموزشهای کاربردی.
در کل خیلی باحاله.....:10::10::12::12::40:
(نمی دونم خوب نقد کردم یا نه.آخه تا حالا کسی رو نقد نکرم همش چک می دادم.:31::31:)

DoNkHoWaN
28-01-2008, 11:33
سلام
سعيد آدم سنگينيه
در مواقع استراري ( اصتراري ،‌اسطراري ) به داد آدم مي رسه .؟!
در كل آدم خوبيه ولي خوب در امر مديريت يكم بي تجربست كه به مروره زمان حل مي شه.؟!

Saeed kmss-D
28-01-2008, 12:33
ســــــــلام...

خوب... به نظر من که فکر نمی کنم از سعید بتونم انتقادی بکنم.چون تا حالا هر وقت کسی مشکلی پیدا کرده سعید جزء اولین نفراتی بوده که اون فرد رو به ظور کامل راهنمایی کرده.
در مورد آموزشاییم که میزاره همشون خوب و عالی هستن و آموزشهای کاربردی.
در کل خیلی باحاله.....:10::10::12::12::40:
(نمی دونم خوب نقد کردم یا نه.آخه تا حالا کسی رو نقد نکرم همش چک می دادم.:31::31:)

قربونت احسان جون،
هميشه سعي كردم و ميكنم و خواهم كرد تا جايي كه ميتونم مشكلات دوستان و كاربران عزيز رو حل كنم!
لطف داري!

سلام
سعيد آدم سنگينيه
در كل آدم خوبيه ولي خوب در امر مديريت يكم بي تجربست كه به مروره زمان حل مي شه.؟!

سنگين، ( چند كيلو بودم؟ يادم نيس ) نظر لطفته!
خب بي تجربگي رو بزار به حساب اينكه تازه همش حدود 3 ماهه جزو تيم مديريت شدم! ( ان شاه الله بهتر ميشه)

موفق باشيد♥♥♥

pedram_ashena
28-01-2008, 15:07
سلام
سعيد آدم سنگينيه

چون ديدم خيلي داري سعي ميكني درست بنويسي كمكت ميكنم:

اضطراري <<<<< :46:

DaRiOuShJh
28-01-2008, 15:25

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه حیفه من که به این فعالی و باحالی هستم نیس؟

هی هی هی
فعلا که یکی دیگه اختار گرفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرام مرامه خانوما!

به پایان امد این دفتر
آکوا به خونش نرسید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
سعيد آدم سنگينيه

منم موافقم
در کل ولی کارشون حرف نداره چه سعید جان چه شاهین و دیگر دوستان

راسته که میگن هندونه گرون شده؟!

Aminzikzak
28-01-2008, 18:53
سلام کاکا ....
اسپم میدهیم ....
اومدم که نگی نیومده ....

آقا این سعید خانما گله ... اصلا یه پارچه آقاست ....
مثلش تو انجمن نداریم ...
خدا حفظش کنه ....

Saeed kmss-D
29-01-2008, 06:25
منم موافقم
در کل ولی کارشون حرف نداره چه سعید جان چه شاهین و دیگر دوستان

راسته که میگن هندونه گرون شده؟!

نظر لطفته داريوش جان!

آره بابا گرون شده!

سلام کاکا ....
اسپم میدهیم ....
اومدم که نگی نیومده ....

آقا این سعید خانما گله ... اصلا یه پارچه آقاست ....
مثلش تو انجمن نداریم ...
خدا حفظش کنه ....

به، امين جان ، از ياران و همكاران گل و گرامي!
صفات خودشو نسبت داده به من!
نظر لطفته امين جان!

منتظر نقداي دوستان هستم!

موفق باشيد♥♥♥

DoNkHoWaN
29-01-2008, 09:20
چون ديدم خيلي داري سعي ميكني درست بنويسي كمكت ميكنم:

اضطراري <<<<< :46:

ممنون از كلاس درس.؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي داشتم حتما ً ميام سراغ ( سراق ) تون.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ســــــــلام...

سنگين، ( چند كيلو بودم؟ يادم نيس ) نظر لطفته!
خب بي تجربگي رو بزار به حساب اينكه تازه همش حدود 3 ماهه جزو تيم مديريت شدم! ( ان شاه الله بهتر ميشه)

موفق باشيد♥♥♥

سنگينيتون به ليتر بود.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maysam-BFU
30-01-2008, 07:48
ما که هیچ بدی از سعید جان ندیدیم.

فعالیتشون در انجمن فتوشاپ تحسین داره.

اگر کدورتی هم بین ما هست ، !! از هیمن الان بهتره بر طرف بشه :20:

بلاخره منو سعید حداقل یکی دوسال هست که در انجمن فتوشاپ فعالیت می کنیم. البته سعید جان بیشتر از من.

برات آرزوی موفقیت می کنم . شاد باشی.

قربانت : میثم

Saeed kmss-D
31-01-2008, 11:21

سنگينيتون به ليتر بود.؟؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به كيلو ديگه! گفتم كه!

ما که هیچ بدی از سعید جان ندیدیم.

فعالیتشون در انجمن فتوشاپ تحسین داره.

اگر کدورتی هم بین ما هست ، !! از هیمن الان بهتره بر طرف بشه :20:

بلاخره منو سعید حداقل یکی دوسال هست که در انجمن فتوشاپ فعالیت می کنیم. البته سعید جان بیشتر از من.

برات آرزوی موفقیت می کنم . شاد باشی.

قربانت : میثم

ممنون ميثم جان،
تازه علاوه بر اينكه كدورت و مشكلي بين ما نيست خيلي هم با هم صميمي هستيم!
ميثم يكي از بهترين دوستان منه به قول خودش مدت زياديه در كنار هم فعاليت ميكنيم!
منم برات آرزوي موفقيت ميكنم!

موفق باشي♥♥♥

منتظريم....

YAHYA-PRO
31-01-2008, 12:04
با سلام
در مورد آقا سعید چی چی میشه گفت غیر از سعی تلاش برای بهتر شدن فروم و حمایت از تازه وارد ها :40: ( البته همه ی بچه های انجمن فتوشاپ استاد کوک کردن حالن من وقتی اولین آموزشمو گذاشتم زیاد مطمئن نبودم ازش استقبال بشه ولی بر عکس شد )
آموزشهاش هم که عالیه :40:
کارش در پست مدیریت رو خوب انجام میده :10:

A r c h i
31-01-2008, 14:30
سعید جان یکی از فعالترین همکاران انجمنه.. :10: واقعا تلاشش را برای انجمن فتوشاپ تحسین می کنم.

موفق باشی :11:

pedram_ashena
31-01-2008, 16:35
جدا از اين حرفا،سعيد قول داده يك لوگو و يك تصوير متحرك براي صفحه اول تايپيك طراحي كند
گفتش من تمام ذوق و خلاقيتم را خرجش ميكنم

ببين چي از آب در مياد

Saeed kmss-D
31-01-2008, 18:01
با سلام
در مورد آقا سعید چی چی میشه گفت غیر از سعی تلاش برای بهتر شدن فروم و حمایت از تازه وارد ها :40: ( البته همه ی بچه های انجمن فتوشاپ استاد کوک کردن حالن من وقتی اولین آموزشمو گذاشتم زیاد مطمئن نبودم ازش استقبال بشه ولی بر عکس شد )
آموزشهاش هم که عالیه :40:
کارش در پست مدیریت رو خوب انجام میده :10:

سلام يحيي جان!
ممنون بابت تعريفات!
يحيي هم بچه ها و دوستان گل و فعال بخش فتوشاپه كه حتما آموزشاشو به ياد داريد. ( آمار بيشترين ارائه اموزش توي كل پي سي ورد)

سعید جان یکی از فعالترین همکاران انجمنه.. :10: واقعا تلاشش را برای انجمن فتوشاپ تحسین می کنم.

موفق باشی :11:

ممنون آزاده جان! لطف داري!
از فعالترين همكاران كه زياده ولي سعي ميكنم همينطوري كه گفتي باشم!
قربونت!

جدا از اين حرفا،سعيد قول داده يك لوگو و يك تصوير متحرك براي صفحه اول تايپيك طراحي كند

ببين چي از آب در مياد

من كي قول داردم؟؟ ولي اشكال نداره، اگه وقت داشتم يه چيزي آماده ميكنم!
تصوير متحرك؟؟ چي؟؟

موفق باشيد♥♥♥

منتظريم...

Payan
31-01-2008, 19:22

ببين چي از آب در مياد
خوب قولی ازش گرفتی :21:

آقا سعید از زحمات شما هم پیشاپیش ممنون:27:
:11:

NOOSHIN_29
02-02-2008, 14:04
ما که نمی شناسیم ولی طبق معمول::دی
اقا سعید یکی از همکاران فعال این انجمن هستن که خیلی زحمت می کشن
هر موقع سوالی داشته باشیم با حوصله جواب می دن
ایشالا که همیشه موفق باشن:دی
(شیرین می شویم)

Saeed kmss-D
02-02-2008, 17:31
خوب قولی ازش گرفتی :21:

آقا سعید از زحمات شما هم پیشاپیش ممنون:27:

:46::46:
پيشاپيش خواهش ميكنم!

ما که نمی شناسیم ولی طبق معمول::دی
اقا سعید یکی از همکاران فعال این انجمن هستن که خیلی زحمت می کشن
هر موقع سوالی داشته باشیم با حوصله جواب می دن
ایشالا که همیشه موفق باشن:دی
(شیرین می شویم)

خيلي ممنون بابت تعريفات،( با اينكه نميشناسيد)
( چه شيرين)
شمام هميشه:

موفق باشي♥♥♥

aram_nfs
02-02-2008, 19:26
سلام
و اما آقا سعید
چون نقده بی تعارف بریم سر اصل مطلب
آقا سعید شخص تو دار و نسبتا خشکی هستن و این خشکی در اکثر مطلبهایی که می زارن معلومه
من که نتونستم از ایشون بپرسم اهل کجا هستن و این هم دلیلی محکم بر توداری ایشونه
دوست ندارن زیاد توی پست هاشون روده درازی کنن کوچیکترین جمله ای که بشه مفهوم رو برسونه رو به کار می برن و زیاد توضیح نمی دن
تازگی ها هم به هر تاپیکی میرسن قلفش می کنن
ولی توی انجمن تکند آخه هم کارشون و هم اخلاقشون یک یکه
همیشه در پایان پست از موفق باشید و سه تا قلب استفاده می کنن (ولی من که تا حالا نفهمیدم این قلبا واسه کیه(جدی نگیرید اینجاشو))
در ضمن اگه به آویتور ایشون نیگا کنید همیشه اکتیو و پویاست و با مناسبات جلو میره البته شکل کلیش ثابته ولی فک می کنم این کارشون یه مدیتیه تعطیل شده شاید بعد از همکار انجمن شدن خودشونو می گیرین و قانونمند شدن
ولی من برای ایشون همیشه و هر کجا هستند آرزوی موفقیت و پیروزی و شادکامی دارم و مطئنم آیندشون درخشونه
با اجازه

Saeed kmss-D
03-02-2008, 19:37
سلام
و اما آقا سعید
چون نقده بی تعارف بریم سر اصل مطلب
آقا سعید شخص تو دار و نسبتا خشکی هستن و این خشکی در اکثر مطلبهایی که می زارن معلومه
من که نتونستم از ایشون بپرسم اهل کجا هستن و این هم دلیلی محکم بر توداری ایشونه
دوست ندارن زیاد توی پست هاشون روده درازی کنن کوچیکترین جمله ای که بشه مفهوم رو برسونه رو به کار می برن و زیاد توضیح نمی دن
تازگی ها هم به هر تاپیکی میرسن قلفش می کنن
ولی توی انجمن تکند آخه هم کارشون و هم اخلاقشون یک یکه
همیشه در پایان پست از موفق باشید و سه تا قلب استفاده می کنن (ولی من که تا حالا نفهمیدم این قلبا واسه کیه(جدی نگیرید اینجاشو))
در ضمن اگه به آویتور ایشون نیگا کنید همیشه اکتیو و پویاست و با مناسبات جلو میره البته شکل کلیش ثابته ولی فک می کنم این کارشون یه مدیتیه تعطیل شده شاید بعد از همکار انجمن شدن خودشونو می گیرین و قانونمند شدن
ولی من برای ایشون همیشه و هر کجا هستند آرزوی موفقیت و پیروزی و شادکامی دارم و مطئنم آیندشون درخشونه
با اجازه

سلام ارام جان!
به به! نقد بسيار شيوا و زيبايي بود! خيلي خوشم اومد!
ديگه اينقدرها هم كه ميگي خشك نيستم! دلت مياد؟!
بابا من فقط تاپيكاي لازم رو قفل ميكنم! خب چيكار كنم ، جزو وظايفه!
موفق باشيد كه معنيش مشخصه، اون قلبا هم تقديم به همه اعضا و كاربران و دوستان عزيزم تو پي سي ورده!
چون جديدا زياد وقت آزاده ندارم نميرسم به كاراي فرعي برسم! براي همينه خيلي وقته به آواتارم دست نزدم!
در آخر ممنون آرام جان به خاطر نقد و منم برات آرزوي موفقيت ودر همه عرصه هاي زندگي رو ميكنم!

موفق باشي♥♥♥

Moh3en_DDD
05-02-2008, 21:21
سلام ...

کاربری بدون حاشیه که تلاش برای بهبود انجمن داره ولی فقط خودش را توی دو بعد محفوض کرده ...

دینگ .

Saeed kmss-D
07-02-2008, 18:14
سلام ...

کاربری بدون حاشیه که تلاش برای بهبود انجمن داره ولی فقط خودش را توی دو بعد محفوض کرده ...

دینگ .

سلام محسن جان،
ممنون، نظر لطفته!
ايشالله به سه بعد هم نزديك ميشه!

موفق باشيد♥♥♥

pedram_ashena
07-02-2008, 19:41
خوب سعید اینقدر حاشیه نداشت که من اصلا تایپیک یادم رفته بود.

سعید پسری که یک قولهایی به ما داده بود تا شنبه در این اتاق نقد تشریف دارند

پس بشتابید تا دیر نشده است

Benygh
07-02-2008, 20:52
♥♥♥
سلام
ایشون خیلی مختصر و مفید توضیح میدن ...
به نظر میرسه بی حوسله باشن ولی نه چون ادمه بی حوصله همیشه قلب نمیذاره و یک روز یادش میره ...
اینا رو با چه کدی میزنید ؟

Benygh
07-02-2008, 20:54
راستی میشه برای دفعه ی بعد Virgil رو نقد کنید ؟
همکار انجمن سخت افزار ... راستی پسته منو پاک کنید نفهمه من گفتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"R E Z A"
07-02-2008, 20:55
سلام

مثل اینکه دوباره بوته زار تبدیل به تشکر زار شده .!

جالب نیست

Payan
07-02-2008, 23:10
سلام

جالب نیست
خب به ما چه كه كاربر گل و بي عيب مثل آقا سعيد توي فرم پره؟
خب نقدي نيست ما چكار كنيم؟:13:

"R E Z A"
07-02-2008, 23:34
pas chera Pedram Entekhabesh kard?

midoonam fingilish khalaafe ghavaanine !!!!

felan

Saeed kmss-D
08-02-2008, 11:16
خوب سعید اینقدر حاشیه نداشت که من اصلا تایپیک یادم رفته بود.

سعید پسری که یک قولهایی به ما داده بود تا شنبه در این اتاق نقد تشریف دارند

پس بشتابید تا دیر نشده است

:5::5:

سلام
ایشون خیلی مختصر و مفید توضیح میدن ...
به نظر میرسه بی حوسله باشن ولی نه چون ادمه بی حوصله همیشه قلب نمیذاره و یک روز یادش میره ...
اینا رو با چه کدی میزنید ؟

سلام...

آره، هميشه سعي ميكنم مختصر و مفيد توضيح بدم ولي اگه كاربرا متوجه نشده باشن يا توضيح بيشتر بخوان سعي ميكنم با جزئيات و توضيحات بيشتر متوجه شون كنم!
اصلا هم بي حوصله نيستم! اون بعضي اوقات يادم نميره، چون ميخوام سرعتي عمل كنم ديگه قلبا رو نميزارم!

كد = Alt+3 ♥♥♥

ممنون.

سلام

جالب نیست

خب تشكر هم خوبه ديگه!

خب به ما چه كه كاربر گل و بي عيب مثل آقا سعيد توي فرم پره؟
خب نقدي نيست ما چكار كنيم؟:13:

لطف داري دوست عزيز،
ممنون.

موفق باشيد♥♥♥

Payan
09-02-2008, 06:44
دوستان لقب فراموش نشه............

Aminzikzak
10-02-2008, 01:50
ای بابا مگه از این سعید گلتر هم تو انجمن هست ؟ زشته ، زشته ، زشته آقا ... اصلا نباید میرفت تو بوته ... دیگه چه برسه بخواد نقد هم بشه ...

عجب حالی دادم بت سعید ...

Morteza4SN
10-02-2008, 09:55
به چه بچه خوبي وايسادي تا من هم بيام نقدت كنم ؟ :31:

آ ... خداييش كجاتو نقد كنم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس جز تشكر چيزي ندارم بگم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون بابت زحماتي كه ميكشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي تا حالا تو انجمن ها از خودت خشونت به خرج دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فكر نكنم !!

از اين پرها داري يكي ديگه به ما بدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لقب هم بايد فكر كنم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش باشي

Ahmad
10-02-2008, 10:32
يه نقد اساسي داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه اينقدر آدم رو اذيت كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا مثلا معما مطرح كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ولي من حلش كردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب اينه :

saeed يعني سعيد
k يعني كه
m يعني ميگن
s يعني سه تا قلب ميكشه
s دوم يعني سه تا قلب هم نميكشه
- يعني خط فاصله
D يعني دي

پس شد :

Saeed kmss-D
سعيد كه ميگن سه تا قلب ميكشه سه تا قلب هم نميكشه خط فاصله دي

لقب پيشنهادي :

سعيد پَرقلب

يعني سعيدي كه قلبي از پر داره. ( قلبي لطيف همچون پر ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين بود نقد. يعني نقدي نميبينم. موفق باشي آقا سعيد.
با تشكر

yoosef_st
10-02-2008, 13:21
آخه آقا پدرام واسه چی یه آدمی به این خوبی که هیچ نقدی بهش وارد نیست میاری تو بوته زار؟ ما بوته زار آتشین و پر از چش و گوش در اومده میخوایم.
منتظریم ...

Saeed kmss-D
10-02-2008, 17:20
سلام بر همه دوستان...

ای بابا مگه از این سعید گلتر هم تو انجمن هست ؟ زشته ، زشته ، زشته آقا ... اصلا نباید میرفت تو بوته ... دیگه چه برسه بخواد نقد هم بشه ...

عجب حالی دادم بت سعید ...

چرا نيس؟؟ خودت كه هستي!
مرسي امين جون!

به چه بچه خوبي وايسادي تا من هم بيام نقدت كنم ؟ :31:

آ ... خداييش كجاتو نقد كنم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس جز تشكر چيزي ندارم بگم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون بابت زحماتي كه ميكشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي تا حالا تو انجمن ها از خودت خشونت به خرج دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فكر نكنم !!

از اين پرها داري يكي ديگه به ما بدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لقب هم بايد فكر كنم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش باشي

"]به چه بچه خوبي وايسادي تا من هم بيام نقدت كنم ؟ :31:

فكر نكنم !!

خوش باشي[/QUOTE]

به،
لطف داري مرتضي جان،
خواهش ميكنم!
خشونت؟ نه ، چرا يه بار خيلي كم! من اصولا خشن هم بشم به روي خودم نميارم!
پر ميخواي؟؟ بيا همش مال تو:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

ممنون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]
خوبه اينقدر آدم رو اذيت كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا مثلا معما مطرح كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ولي من حلش كردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب اينه :

saeed يعني سعيد
k يعني كه
m يعني ميگن
s يعني سه تا قلب ميكشه
- يعني خط فاصله
D يعني دي

پس شد :

Saeed kmss-D

لقب پيشنهادي :

سعيد پَرقلب

يعني سعيدي كه قلبي از پر داره. ( قلبي لطيف همچون پر ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[COLOR=Black]اين بود نقد. يعني نقدي نميبينم. موفق باشي آقا سعيد.
با تشكر"]يه نقد اساسي داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

جواب اينه :

saeed يعني سعيد
k يعني كه
m يعني ميگن
s يعني سه تا قلب ميكشه
- يعني خط فاصله
D يعني دي

پس شد :

Saeed kmss-D

لقب پيشنهادي :

[COLOR=Green]سعيد پَرقلب

اين بود نقد. يعني نقدي نميبينم. موفق باشي آقا سعيد.
با تشكر

عجب استدلال و فلسفه اي! خودم تا حالا اينجوري بهش فكر نكرده بودم!
جمله خوبي از نام كاربريم در آوردي!
عجب لقبي دادي!
ممنون بابت نقدت! جالب بيد!

آخه آقا پدرام واسه چی یه آدمی به این خوبی که هیچ نقدی بهش وارد نیست میاری تو بوته زار؟ ما بوته زار آتشین و پر از چش و گوش در اومده میخوایم.
منتظریم ...

:19:

موفق باشيد♥♥♥

yoosef_st
15-02-2008, 10:31
تاپیک به خواب زمستانی همی رفتمی!!!! منتظر نفر بعدی همی هستمی !!!!
خون و خون ریزی همی خواهمی !!!! چشم و چار در اومده همی خواهمی!!!!

شعر رو حال اومدین؟ همه درختهای بوته زار خشک شد. همه برگهاشون ریخت. یالا دیگه آقا پدرام.

mosii-online
15-02-2008, 13:15
تاپیک خوبیه...

Payan
16-02-2008, 23:19
سلام دوستان
ببخشيد يكم با تاخير دوست عزيز معرفي ميشه........
ممنون از سعيد گل كه دو هفته زحمت كشيد و تعريف اااا ببخشيد نقد شنيد
من خيلي مثل پدرام نمي تونم شاخ و برگ بدم و قصه رستم و افراسياب بنويسم
پس عزيز اين هفته مهدي گل هست:

Reza goli
17-02-2008, 16:09
بسم رب شهدا!

این آقا مهدی چه با حال است هنوز اینجا پست نداده است رفته امضایش تغییر داده و در آن آدرس و شماره تلفن داده است!
در وصف ایشان می توانم بگویم که:
مهدیا قفل نکونام نمیرد هرگز مرده آن است که نامش بوی پول بدهد

Saeed kmss-D
17-02-2008, 16:30
سلام دوستان
ببخشيد يكم با تاخير دوست عزيز معرفي ميشه........
ممنون از سعيد گل كه دو هفته زحمت كشيد و تعريف اااا ببخشيد نقد شنيد

سلام...

خيلي خوشحالم كه تو اين مدت، دوستان عزيز منو نقد يا همون ازم تعريف كردن.
از همه دوستان به خصوص آقا پدرام تشكر ميكنم و براشون آرزوي موفقيت ميكنم.
به اميد پيشرفت و موفقيت بيش از پيش...

موفق باشيد♥♥♥

mehdi_7070
17-02-2008, 16:33
ما قبلا با کاربران فعال چند تا جلسه آنلاین داشتیم ... در پایان این جلسات من تاکید می کردم که اگر انتقادی از بنده دارید ، بفرمایید ... اما هیچ کس هیچ انتقادی نکرد ... یعنی حسرت یک انتقاد را به دل ما گذاشتند!

امیدوارم که در این تاپیک دوستان تلافی اون جلسات را بکنند :31:

راستی یادم رفت ... سلام!

mehdi_7070
17-02-2008, 16:34
بسم رب شهدا!

این آقا مهدی چه با حال است هنوز اینجا تاپیک نداده است رفته امضایش تغییر داده و در آن آدرس و شماره تلفن داده است!
در وصف ایشان می توانم بگویم که:
مهدیا قفل نکونام نمیرد هرگز مرده آن است که نامش بوی پول بدهد

تاپیک نداده ام؟!!
یک نگاهی کردم ببینم کاربر جدید هستید ، دیدم نه! شما فرق تاپیک و پست و ... را که انشاالله می دونید :دی
در مورد لینک تاپیک هم بنده اطاعت امر کردم:

لطف بفرماييد لينك تاپيك رو در امضاتون قرار بديد

هر چند بنده زیاد از ادبیات سر در نمیارم ... ولی این شعر ظاهرا در وصف من نبود ... البته شاید بشه با آرایه های جناس و ایهام و مراعات نظیر و اینها ربطش داد!!

ممنون و متشکر :40:

Js0ner
17-02-2008, 17:13
چی بگم؟ :27:

mehdi_7070
17-02-2008, 17:46
چی بگم؟ :27:
هیچ آدابی و ترتیبی مجو / هر چه می خواهد دل تنگت بگو

yoosef_st
17-02-2008, 19:05
ما قبلا با کاربران فعال چند تا جلسه آنلاین داشتیم ... در پایان این جلسات من تاکید می کردم که اگر انتقادی از بنده دارید ، بفرمایید ... اما هیچ کس هیچ انتقادی نکرد ... یعنی حسرت یک انتقاد را به دل ما گذاشتند!

امیدوارم که در این تاپیک دوستان تلافی اون جلسات را بکنند :31:

راستی یادم رفت ... سلام!
اول سلام.
من که شما رو نمیشناسم. در نتیجه نقدی هم ندارم. اما اون قسمت قرمز بالایی ایشالا!!!:46:
آخ که چقدر خوبه اگر اینجوری بشه!!!

khoshgelafi
17-02-2008, 20:53
عجـــــــب!

hakhamanesh
17-02-2008, 23:04
آقا من نقد دارم هزار تا...
1-تنبل(در كارهاي شخصي)
2-پر توقع
3-همه كاراشو ميده ديگران انجام بدن(از جمله كارهاي مدرسه اش رو)
4-انتظار داره بري سر جلسه امتحان به جاش امتحان هم بدي
5-...
6-...
7-...
:26::26:آخيش دلم خنك شد:26::26:

mehdi_7070
18-02-2008, 13:12
اول سلام.
من که شما رو نمیشناسم. در نتیجه نقدی هم ندارم. اما اون قسمت قرمز بالایی ایشالا!!!:46:
آخ که چقدر خوبه اگر اینجوری بشه!!!

خیلی ممنون دوست عزیز
من هم امیدوارم این اتفاق بیفته !

آقا من نقد دارم هزار تا...
1-تنبل(در كارهاي شخصي)
2-پر توقع
4-انتظار داره بري سر جلسه امتحان به جاش امتحان هم بدي
5-...
6-...
7-...
:26::26:آخيش دلم خنك شد:26::26:

لطفا یکی به ایشون تذکر بده که اینجا قرار نیست زندگی شخصی و خصوصی مردم را نقد کنند :27:

Reza goli
18-02-2008, 15:25
بسم رب شهدا!

آقا مهدی ببخشید اشتباه لپیشن شده بود ... شما که همه جا را ویرایش می نمایید! نکنه دست و بال شما خارج از گود (انجمن امنیت نرم افزار) بسته است؟

نمی دانستم از نقد اینقدر خوشتان می آید و گرنه من هم اینقدر درون ریز نمی شدم :70:

در پی از تحقیقات به عمل آمده یک جایی از این بیت در مرور زمان و فرسایش ادب پارسی افتاده :

هیچ آدابی و ترتیبی مجو / هر چه می خواهد دل تنگت بگو

ولی من یکی از اخلاق آقا مهدی را بسیار بسیار قبول دارم و آن این است که همیشه مقررات را بر هر چیزی ترجیح می دهد و دوست دارد همه ی بچه ها با دانش بسیار شوند.

mehdi_7070
18-02-2008, 19:14
پاسخ به قسمت اول پست شما را بعد از تایپ پاک کردم :31: چون ربطی به عنوان تاپیک نداشت!!

ولی من یکی از اخلاق آقا مهدی را بسیار بسیار قبول دارم و آن این است که همیشه مقررات را بر هر چیزی ترجیح می دهد و دوست دارد همه ی بچه ها با دانش بسیار شوند.
ممنون دوست عزیز :40:

خوب خودتون می دونید که من چقدر از انتقاد خوشم میاد ، پس بفرمایید لطفا!

@R3Z
18-02-2008, 19:31
سلام آقا مهدي چطوري؟
چرا پارتي بازي ميكني؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي نگفتما ناراحت نشي
ميگم چرا تو تالارهاي ديگه انقدر فعاليتت كمه؟

Reza goli
18-02-2008, 21:24
بسم رب شهدا!

از نسب و عکسش می شود فهمید که جان وی است و قفل گذاری.

Morteza_SOS
19-02-2008, 03:06
سلام به همه دوستان خصوصا مهدي حسيني عزيز چطور توي اين مدت من اين تاپيك را نديده بودم !!!:18::34:
مهدي جان من خيلي انتقاد دارم شايد به صورت PDF در بيارمش چون خيلي زياده ...

:thumbsdow:33:
راستي هدف از ايجاد اين تاپيك چيه ؟؟؟:goatee:
:3:

واي خداي من ... :42: راستي شايد نذارم چون بـن مي شم.:31:

mehdi_7070
19-02-2008, 15:27
سلام آقا مهدي چطوري؟
چرا پارتي بازي ميكني؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي نگفتما ناراحت نشي
ميگم چرا تو تالارهاي ديگه انقدر فعاليتت كمه؟
سلام دوست عزیز
ممنون ، شما خوب هستید؟

در مورد فعالیت در انجمن های دیگه ، حق با شماست . البته در این باره چند دلیل هم وجود داره که مهم ترینش نداشتن دانش کافی (و شاید علاقه) درباره این موضوعات و همین طور وقت و زمان .
در پاره ای دیگر از موارد هم که به دنبال پاسخ سوالی هستم ، اکثرا با جستجو میشه جواب را پیدا کرد .
کم و بیش به خیلی از انجمن ها سر می زنم ، ولی خوب فرصت پیدا نمیشه که بتونم فعالیت منسجم داشته باشم .
مدیریت انجمن هم بالطبع مسئولیت برای انسان ایجاد می کند و باید پاسخ گوی همه دوستان عزیز باشم که فرصت زیادی را می طلبد .

بسم رب شهدا!

از نسب و عکسش می شود فهمید که جان وی است و قفل گذاری.
البته شاید کمی تا قسمتی یک جورایی بفهمی نفهمی یک خورده حق با شما باشه :دی

سلام به همه دوستان خصوصا مهدي حسيني عزيز چطور توي اين مدت من اين تاپيك را نديده بودم !!!:18::34:
مهدي جان من خيلي انتقاد دارم شايد به صورت PDF در بيارمش چون خيلي زياده ...

:thumbsdow:33:
راستي هدف از ايجاد اين تاپيك چيه ؟؟؟:goatee:
:3:

واي خداي من ... :42: راستي شايد نذارم چون بـن مي شم.:31:
سلام دوست عزیز
همه میگند کلی انتقاد داریم . کو؟! :13:
هدف از ایجاد تاپیک هم مشخص هست ، شاید توی پست های اولیه مشخص تر باشه :46:
ای بابا! آخه کسی را که بیخودی بن نمی کنند . حرف هایی می زنید!

Alastoor
21-02-2008, 01:10
سلام

این بوته زار چرا اینقدر سوت و کوره؟ :13:
نکنه تحریم شده... :27:

یه کم کمتر این مهدی رو نقد کنید دیگه چیزی ازش باقی نموند... :31:

mehdi_7070
21-02-2008, 14:09
سلام

این بوته زار چرا اینقدر سوت و کوره؟ :13:
نکنه تحریم شده... :27:

یه کم کمتر این مهدی رو نقد کنید دیگه چیزی ازش باقی نموند... :31:

سلام
من هم نمی دونم به خدا :13:
توی اولین پست هم گفتم . یعنی امیدوار بودم جریان جلسات با کاربران فعال تکرار نشه . ولی خوب ...!
انقدر انتقاد کردند ، دیگه آبرو هم برامون نذاشتند :31:

mJo0T
21-02-2008, 14:22
خیلی دیر این تاپیک رو پیدا کردم، شاید علتش تنبلی خودم باشه:13:
دلم میخواست خیلی چیزها بگم، ولی ...:10:
در ضمن مهدی جان خیلی خوبه، حتی از پیتزا هم بهتره:8:
یکی از عیب های(شاید عیب) مهدی اینه که توقع خیلی خیلی زیادی از بقیه داره:19:

mehdi_7070
21-02-2008, 18:18

بنده یک توضیح درباره این موضوع بدهم . یک پروژه باید انجام میدادم (برای مدرسه) . انصافا هخامنش هم خیلی کمکم کرد . ولی خوب ...! دیدید که چه کار کرد :دی

دلم میخواست خیلی چیزها بگم، ولی ...:10:

اگه یک نگاه به تاپیک بکنی ، می بینی همه همین را گفتند :13:

یکی از عیب های(شاید عیب) مهدی اینه که توقع خیلی خیلی زیادی از بقیه داره:19:
ممنون mJo0T جان
درباره این پرتوقع بودن بنده ، هخامنش هم مطرح کرده بود . اما من فکر کردم که منظورش همون بحث پروژه مدرسه بوده که با پست شما برای من مشخص شد که اشتباه فکر کردم .

اما خوب چند تا مساله (نه برای حل کردن :دی)

1- بنده تمام سعی ام را کرده ام که از هیچ کس توقع بیخود نداشته باشم . یا به عبارتی بقیه را نسبت به خودم سنجیدم که نتیجه گرفتم این موضوع پرتوقعی نبوده . تا حد امکان هم سعی کردم دردسری برای کسی درست نکنم . البته شاید اشکال کار همین باشه که بقیه را نسبت به خودم می سنجم .

2- به نظر خودم این پرتوقعی بنده مفید بوده و احتمالا هست . به طور مثال ، شما فرض کن که بنده به یک تاپیک یا یک زیرشاخه به نام "قفل های نرم افزاری و کرکینگ" راضی بودم . بنابراین دیگه انجمنی به نام "امنیت نرم افزار" با چندین زیرشاخه مجزا و چند تا همکار هم وجود نداشت . البته بنده همین جا هم میگم که الان هم به این زیرشاخه ها راضی نیستم و همون موقع که همکار انجمن بودم ، جزئیات کامل را برای Meisam فرستادم و پیگیری هم کردم شدید! ولی خوب هنوز اون طرح به طور کامل اجرا نشده که بستگی به نظر ادمین ها داره .

3- ممنون میشم اگه بگی که چه رفتارهایی از بنده باعث شد که این صحبت گفته بشه . چون الان هر چی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمی رسه . [لااقل برای خودم جالب هست]

موفق و پیروز باشید

blackfox
21-02-2008, 18:53
من از اونجایی که شناختی از mehdi_7070 جان ندارم ، طبیعا نقدی هم ندارم .
فقط یه نکته : چرا اینقدر بعضی از انجمن ها ناشناخته است . مثلا همین "امنیت نرم افزار" .
بهتر نیست تو یه اطلاعیه تمام انجمن ها و نوع مباحثشون برای کاربرا اعلام بشه .

Mohammad
21-02-2008, 20:11
سلام به همگی...
مهدی عزیز که در حال حاضر داره نقد می شه یکی از جوان ترین مدیر های پی سی...خیلی خوش اخلاق و فعال...آینده خیلی روشنی هم داره...انتقادی ازش ندارم...
به امید پیشرفت روز افزونش...ممنونم.

mehdi_7070
21-02-2008, 23:26
من از اونجایی که شناختی از mehdi_7070 جان ندارم ، طبیعا نقدی هم ندارم .
فقط یه نکته : چرا اینقدر بعضی از انجمن ها ناشناخته است . مثلا همین "امنیت نرم افزار" .
بهتر نیست تو یه اطلاعیه تمام انجمن ها و نوع مباحثشون برای کاربرا اعلام بشه .
ممنونم از شما دوست عزیز!
سوال خوبی هست . میتونه سوژه خوبی باشه که روش کار بکنیم .
البته برای فعالیت توی یک انجمن ، کاربر باید علاقه داشته باشه . شاید خیلی ها علاقه مند باشند که کرک کردن را یاد بگیرند ولی اطلاع نداشته باشند که چنین انجمنی توی پی سی وجود داره .
من بازم بیشتر روی این موضوع فکر می کنم .
خیلی ممنون از تذکر شما :11:

سلام به همگی...
مهدی عزیز که در حال حاضر داره نقد می شه یکی از جوان ترین مدیر های پی سی...خیلی خوش اخلاق و فعال...آینده خیلی روشنی هم داره...انتقادی ازش ندارم...
به امید پیشرفت روز افزونش...ممنونم.
سلام محمدجان!
خوبی عزیز؟
هم نوشابه اش خیلی گازدار بود و هم هندونه اش خیلی بزرگ :31:
خیلی ممنونم . لطف شما همیشه شامل حال ما شده و در کنار دوستان عزیزی مثل شما بودن ، باعث شده که بتونم تا اینجا ادامه بدهم .
از اعتماد ادمین های عزیز هم باید تشکر کرد که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادند تا امروز بتونم به عنوان یکی از جوان ترین مدیرهای پی سی فعالیت بکنم .
موفق و پیروز باشی :11:

hakhamanesh
22-02-2008, 00:02
نوشته شده توسط hakhamanesh

نوشته شده توسط Mehdi_7070
بنده یک توضیح درباره این موضوع بدهم . یک پروژه باید انجام میدادم (برای مدرسه) . انصافا هخامنش هم خیلی کمکم کرد . ولی خوب ...! دیدید که چه کار کرد :دی

يه توضيح كوچيك هم من بدم اونم اينكه انتقادهاي اون پست من فقط جنبه طنز و شوخي با مهدي داشت و چون ميدونم جنبه خيلي بالايي داره اونا رو گفتم.
البته يه دليل ديگه هم داشت اونم اينكه ميخواستم دلم خنك شه:31:

mehdi_7070
22-02-2008, 11:40
يه توضيح كوچيك هم من بدم اونم اينكه انتقادهاي اون پست من فقط جنبه طنز و شوخي با مهدي داشت و چون ميدونم جنبه خيلي بالايي داره اونا رو گفتم.
البته يه دليل ديگه هم داشت اونم اينكه ميخواستم دلم خنك شه:31:

من هم وقتی خوندم ، متوجه شدم . ولی وقتی که موضوع پرتوقع بودنم دوباره تکرار شد ، گفتم شاید شوخی شوخی جدی گفتی :31:

دلت خنک شد؟! خدا را شکر!! :دی

Reza goli
22-02-2008, 12:42
بسم رب شهدا!

خوب من درباره اینکه کسی شما را نقد نمی نماید باید بگویم که:
روزی از مجنون پرسیدند که چه گونه سر سودای لیلی را داری در حالی که خیلی هم زیبا نیست که بگوییم شیفته ی زیباییش شده باشی ولی تو به گونه ای رفتار می کنی که انگار هیچ عیبی ندارد.
مجنون در پاسخ م گوید که من در او گوهری می بینم که هیچ کس نمی بیند و از این رو عیب های او را نمی بینم و از آن ها چشم پوشی می کنم.
و چشم پوشی مجنون از این رو بوده است که آن گوهر درونی لیلی (کجایش بوده نمی دانم ولی به احتمال فراوانی می توان گفت که رفتار و برخورد خوب و محجوب بودن لیلی بوده است) آن قدر زیاد بوده که غیب هایش را می توانست (مجنون) از آن ها چشم پوشی کند.

حالا این شده حکایت ما که آن قدر شما را دوست داریم و با محبتی که بدی های تان در رویمان هیچ است.

hakhamanesh
22-02-2008, 13:36
كجاش خوبه بابا...
پرتوقع...:26:

mehdi_7070
22-02-2008, 14:33
بسم رب شهدا!

خوب من درباره اینکه کسی شما را نقد نمی نماید باید بگویم که:
روزی از مجنون پرسیدند که چه گونه سر سودای لیلی را داری در حالی که خیلی هم زیبا نیست که بگوییم شیفته ی زیباییش شده باشی ولی تو به گونه ای رفتار می کنی که انگار هیچ عیبی ندارد.
مجنون در پاسخ م گوید که من در او گوهری می بینم که هیچ کس نمی بیند و از این رو عیب های او را نمی بینم و از آن ها چشم پوشی می کنم.
و چشم پوشی مجنون از این رو بوده است که آن گوهر درونی لیلی (کجایش بوده نمی دانم ولی به احتمال فراوانی می توان گفت که رفتار و برخورد خوب و محجوب بودن لیلی بوده است) آن قدر زیاد بوده که غیب هایش را می توانست (مجنون) از آن ها چشم پوشی کند.

حالا این شده حکایت ما که آن قدر شما را دوست داریم و با محبتی که بدی های تان در رویمان هیچ است.
خیلی ممنون دوست عزیز از این همه تعریف ...
البته دیگه خیلی اغراق شده بود ... این جوری هم که شما می گویید نیست :31:

كجاش خوبه بابا...
پرتوقع...:26:
جالبه ... غیر از این مورد ، هنوز چیزی نتونستی گیر بیاری :31:

Reza goli
22-02-2008, 16:33
بسم رب شهدا!

خیلی ممنون دوست عزیز از این همه تعریف ...
البته دیگه خیلی اغراق شده بود ... این جوری هم که شما می گویید نیست :31:

مشک آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید

پس خودتون درباره ی خود تصمیم نگیرید و بگذارید برای نیکپنداران و دژمنانتان.

hakhamanesh
22-02-2008, 21:00
نوشته شده توسط Mehdi_7070
جالبه ... غیر از این مورد ، هنوز چیزی نتونستی گیر بیاری :31:

آخه ايراد ديگه اي نداري عمو مهدي:9::11:

pedram_ashena
23-02-2008, 16:19
اوهوم

اين پست تنها جهت اطلاع كليه رجال و نساء ميباشد كه اشنا همچنان نظم تايپيك را پيگيري مينمايد

=========================
در مورد نقد شونده هم لازم به ذكر است كه بعضا احساسي برخورد ميكند.(اينو گفتم تا نگيد نگفتم دي:)

mehdi_7070
23-02-2008, 17:27
بسم رب شهدا!
مشک آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید
پس خودتون درباره ی خود تصمیم نگیرید و بگذارید برای نیکپنداران و دژمنانتان.
حکیمی را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت از بی ادبان!
(چه ربطی داشت؟! :31:)

آخه ايراد ديگه اي نداري عمو مهدي:9::11:
بسیار ممنون و متشکر :40:

اوهوم

اين پست تنها جهت اطلاع كليه رجال و نساء ميباشد كه اشنا همچنان نظم تايپيك را پيگيري مينمايد

=========================
در مورد نقد شونده هم لازم به ذكر است كه بعضا احساسي برخورد ميكند.(اينو گفتم تا نگيد نگفتم دي:)
نمی دونم منظورتون دقیقا چی بوده . کلی گفتید یا صرفا توی همین تاپیک؟! اگه واضح تر بگید ، ممنون میشم .

Morteza4SN
23-02-2008, 18:19
خب دوباره يه كاربر با كلي فعاليت مثبت و چيزي جز تعريف كردن نمي مونه !

مهدي جان !

واقعا 16 سالته ؟!

پس نسل بعدي كاربراي سايت رو هم خواهي ديد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه بچه گلي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداييش دلتون مياد نقدش كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي يه نفر اينطور زحمت كشيده و اينقدر كم حاشيه بوده ....

مهدي جان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
در مورد حرفي كه پدارم گفت هم بايد بگم آخه وقتي قراره يكي رو نقد كنيم بايد واقعا انتقادي داشته باشيم .

به نظر من خيلي ها رو بايد تو صندلي داغ ملاقاتت مي كرديم ، نه اينجا . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza goli
23-02-2008, 20:57
بسم رب شهدا!

حکیمی را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت از بی ادبان!
(چه ربطی داشت؟! :31:)

که حالا چه ربطی داشت.....
یک باره می گفتی:
حکیمی را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت از Reza goli (از بی ادبان :31:)

اگر خودت را می خواهی به آن راه بزنی باید بگویم (اینا ربطش ها)

خوب روی ما رو سپید کردی... این همه سال رویم را سیاه نمودم حالا آمدی و همه را برداشتی!

mehdi_7070
24-02-2008, 16:13
خب دوباره يه كاربر با كلي فعاليت مثبت و چيزي جز تعريف كردن نمي مونه !

مهدي جان !

واقعا 16 سالته ؟!

پس نسل بعدي كاربراي سايت رو هم خواهي ديد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه بچه گلي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداييش دلتون مياد نقدش كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي يه نفر اينطور زحمت كشيده و اينقدر كم حاشيه بوده ....

مهدي جان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
در مورد حرفي كه پدارم گفت هم بايد بگم آخه وقتي قراره يكي رو نقد كنيم بايد واقعا انتقادي داشته باشيم .

به نظر من خيلي ها رو بايد تو صندلي داغ ملاقاتت مي كرديم ، نه اينجا . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز
از این همه تعریف و تمجید ممنون هستم :11:
بله ، متاسفانه یا خوشبختانه 16 سال دارم . این اصطلاح نسل بعدی هم جالب بود . اصلا تا حالا بهش فکر نکرده بودم!
حرف شما در مورد انتقاد هم کاملا درست است . همین که نظر دادید ، خیلی ممنون هستم .

بسم رب شهدا!

که حالا چه ربطی داشت.....
یک باره می گفتی:
حکیمی را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت از Reza goli (از بی ادبان :31:)

اگر خودت را می خواهی به آن راه بزنی باید بگویم (اینا ربطش ها)

خوب روی ما رو سپید کردی... این همه سال رویم را سیاه نمودم حالا آمدی و همه را برداشتی!

سلام
از شما دوست عزیز هم که در این نقد شرکت کردید ممنون هستم :11:
این بحث ادبی هم همین جا تموم بشه ، خیلی بهتر هست :46:

موفق و پیروز باشید

tactools
24-02-2008, 16:21
دمت گرم واقعا که عجب مدیر گلی:11:
حرف دل من (ترکوندی بسیجی بازم پاکسازی کن حاجی تو فروم پست کاشتن عراقیا):21::32:
مهدی جون دوست دارم و ممنون از زحماتت

mehdi_7070
24-02-2008, 17:43
دمت گرم واقعا که عجب مدیر گلی:11:
حرف دل من (ترکوندی بسیجی بازم پاکسازی کن حاجی تو فروم پست کاشتن عراقیا):21::32:
مهدی جون دوست دارم و ممنون از زحماتت

خیلی ممنون دوست عزیز :11:

نه این عراقی ها خسته میشند نه ما! این جنگ تا ابد ادامه دارد ...

موفق و پیروز باشید :40:

hakhamanesh
24-02-2008, 23:51
مهدي جان !
واقعا 16 سالته ؟!

لازم به ذكر هست كه ايشون فقط از لحاظ سني 16 سال دارند ولي از نظر عقلي و گفتاري بالاي 30 هستند.

piremard
25-02-2008, 09:05
خواستم در خواست کنم دسترسی بنده رو به بخش هایی مخفی انجمن امنیت نرم افزار باز بگذارید لطفا
چون گمانم من دسترسیم محدوده
با تشکر

wordist
25-02-2008, 10:03
سلام

من با مهدي جان كه زياد برخورد نداشتم

ولي در همين حدي كه باهاش آشنايي دارم فقط به نظرم مياد بايد ازش تشكر كنم بابت زحماتش تو انجمن ،

نقدي به ذهنم نميخوره

موفق باشي مهدي جون تو تمام مراحل زندگيت

mehdi_7070
25-02-2008, 12:50
لازم به ذكر هست كه ايشون فقط از لحاظ سني 16 سال دارند ولي از نظر عقلي و گفتاري بالاي 30 هستند.
واقعا آدم امیدوار میشه هخامنش این جوری تعریف می کنه . شاید هم آرامش قبل از طوفان باشه و همین الان بیاد آبروی ما را ببره :دی

خواستم در خواست کنم دسترسی بنده رو به بخش هایی مخفی انجمن امنیت نرم افزار باز بگذارید لطفا
چون گمانم من دسترسیم محدوده
با تشکر
بخش های مخفی:18:؟!
آموزش ها ، کرک ها و مباحث کاملا به صورت عمومی هست و انجمنی نیست که مثلا ابزار خاصی توش ریلیز بشه .
حتما به بنده پی ام بدهید تا ببینم جریان چی بوده .

سلام

من با مهدي جان كه زياد برخورد نداشتم

ولي در همين حدي كه باهاش آشنايي دارم فقط به نظرم مياد بايد ازش تشكر كنم بابت زحماتش تو انجمن ،

نقدي به ذهنم نميخوره

موفق باشي مهدي جون تو تمام مراحل زندگيت
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از شما :11:
ما که تا حالا جز دردسر چیزی برای شما نداشتیم :31:
شما هم همیشه موفق و پیروز و سلامت باشید :40:

Reza goli
25-02-2008, 21:58
بسم رب شهدا!

ایول بابا 16هستی؟
سنه هفتاد هستی یا هفتادو یک

Morteza_SOS
26-02-2008, 07:29

اولا به مهدي نمي خوره 16 ساله باشه اصلا محاله .......
اگه اينطور باشه واقعا حرف شما تاييد مي شه .:41:
ماشاالله پهلووووون:31:

mehdi_7070
26-02-2008, 18:08
بسم رب شهدا!

ایول بابا من هم 16 هیتم ولی نمی دانم چرا معدلم کمتر است!
یعنی مهدی جان سنه ی هفتاد هیتی یا فتاد و یک؟
من چرا چیزی از این پست نمی فهمم؟! معدلتون کمتر هست؟!!
متولد سال 70 هستم .

اولا به مهدي نمي خوره 16 ساله باشه اصلا محاله .......
اگه اينطور باشه واقعا حرف شما تاييد مي شه .:41:
ماشاالله پهلووووون:31:
محال هست؟! یه جوری حرف می زنید که انگار ما کی هستیم!

(تاپیک داره به کجا کشیده میشه؟!)

hakhamanesh
26-02-2008, 20:31
محال هست؟! یه جوری حرف می زنید که انگار ما کی هستیم!

خودت رو دست كم نگير عمو مهدي
يكي ميگفت اين مهدي يه امنيت نرم افزاري حرفه اي ميشه.

Reza goli
26-02-2008, 20:35
بسم رب شهدا!

اشتباه تایپی شده بود که ویرایش شد!
اگر می خواهی بگو که رشته چی هستی؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
راستی یادم رفته بود اهل کجا هستی؟

SadeghPM
27-02-2008, 13:48
با سلام...
والا من هم مثله دوستان تا به حال به جز خوبی از ایشون چیزی ندیدم . فقط یه کم زیاد پست Delete میکنه ;
یه پیشنهاد هم براشون دارم: توی قسمت کرکینگ هم فعالیت کنند!!!!

mehdi_7070
27-02-2008, 15:48
خودت رو دست كم نگير عمو مهدي
يكي ميگفت اين مهدي يه امنيت نرم افزاري حرفه اي ميشه.
اگر برات مهمه كه بدوني كي ميگفت پيغام خصوصي بده.
خیلی ممنون ... همه واقعا خیلی خیلی لطف دارند به بنده :11:

بسم رب شهدا!

اشتباه تایپی شده بود که ویرایش شد!
اگر می خواهی بگو که رشته چی هستی؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
راستی یادم رفته بود اهل کجا هستی؟
به قول یکی از دوستان این موارد را باید توی تاپیک صندلی داغ می پرسیدید . ولی خوب ... رشته ریاضی هستم .
بنده یادم نمیاد به شما گفته باشم اهل کجا هستم؟! :دی!

با سلام...
والا من هم مثله دوستان تا به حال به جز خوبی از ایشون چیزی ندیدم . فقط یه کم زیاد پست Delete میکنه ;
یه پیشنهاد هم براشون دارم: توی قسمت کرکینگ هم فعالیت کنند!!!!
خیلی ممنون صادق جان :11:
ممنون که بالاخره انتقاد کردید ! و اما پاسخ بنده :
1- بله ، شاید نسبت تعداد پست های پاک شده به پست های جدید زیاد باشه . ولی خوب هر کدومش یک دلیلی داشته . اگر هم پستی را پاک کرده ام سعی کردم دلیل را بنویسم ، در مواردی هم که ننوشتم ، بعد از حذف پاسخگوی دوستان بودم و هر جا که لازم بوده پست را برگردوندم . مثل مورد خود شما که نمی دونم بالاخره قانع شدید یا نه! چون جوابی برای آخرین پی ام به دست من نرسید .
یک سری تاپیک هم داریم که ما به صورت کاملا رسمی نوشتیم پست بیهوده و تشکر و غیره حذف میشه . مثل تاپیک های مخصوص ابزارها . این هم فقط به خاطر بالا بردن نظم انجمن و دسترسی راحت تر کاربران هست . اینکه به نفع کاربران هست؟!
2- مسائل مدیریتی انجمن ، پاسخگویی به پی ام ها و ... وقت زیادی میخواد . بنده این روزها به شدت با کمبود وقت مواجه هستم (تازه دارم درک می کنم پرشین چی میکشه!) . متاسفانه این روزها توی انجمن قفل های سی دی هم فعالیت زیادی ندارم .

SadeghPM
27-02-2008, 18:06
مثل مورد خود شما که نمی دونم بالاخره قانع شدید یا نه! چون جوابی برای آخرین پی ام به دست من نرسید .
با تشکر از پاسختون.... راستش من اصلا قانع نشدم و هنوز هم معتقدم اون پست بدون هیچ دلیلی حذف شد و باعث تعجب و شگفتی !!! من شد.

- مسائل مدیریتی انجمن ، پاسخگویی به پی ام ها و ... وقت زیادی میخواد . بنده این روزها به شدت با کمبود وقت مواجه هستم (تازه دارم درک می کنم پرشین چی میکشه!) . متاسفانه این روزها توی انجمن قفل های سی دی هم فعالیت زیادی ندارم .
راستش من فقط توی انجمن امنیت نرم افزار دیدم که اینقدر مدیراش و همکاراش منفعل عمل می کنن .... وگرنه انجمن های دیگه بیشترین کار هارو مدیراش و همکاران انجمن انجام میدن.... اسم نمیارم ولی واقعا مدیران و همکاران انجمن امنیت نرم افزار فعالیتشون بسیار بسیار کم شده!!! و این جای تعجب داره!!! و در حد یک کاربر معمولی عمل میکنن.

khoshgelafi
27-02-2008, 18:55
این آقا مهدی چه فرقی با سایر مدیرا دارن؟:31:
یکی توضیح بده!

mehdi_7070
27-02-2008, 21:13
با تشکر از پاسختون.... راستش من اصلا قانع نشدم و هنوز هم معتقدم اون پست بدون هیچ دلیلی حذف شد و باعث تعجب و شگفتی !!! من شد.

خوب پس حتما باید توی پی ام آخری به بنده می گفتید تا ببینم مشکل از کجا بوده . چند بار پست شما را خوندم ، ولی نمی شد پست را برگردونم . چون پست شما با چندین پست دیگه مرتبط بود که شاید بشه گفت که پست شما قربانی یک پست دیگه شد .

راستش من فقط توی انجمن امنیت نرم افزار دیدم که اینقدر مدیراش و همکاراش منفعل عمل می کنن .... وگرنه انجمن های دیگه بیشترین کار هارو مدیراش و همکاران انجمن انجام میدن.... اسم نمیارم ولی واقعا مدیران و همکاران انجمن امنیت نرم افزار فعالیتشون بسیار بسیار کم شده!!! و این جای تعجب داره!!! و در حد یک کاربر معمولی عمل میکنن.
بنده قبلا مثل الان این جوری محدودیت نداشتم . محدودیتی که میگم بیشتر زمانی هست .
مسائل مدیریتی انجمن هم به گونه ای هست که تا شما درگیر نشوید ، متوجه نمی شوید که وقتی میگم وقت می گیرد ، یعنی چی . خیلی چیزها هست من خارج از فروم دارم پیگیری می کنم .
شما فرض کن من x دقیقه زمان در روز به طور متوسط می تونم آنلاین بشم . این زمان هر روز داره کم میشه (مثل یک تابع نزولی!) . این زمان تقریبا به طور کامل صرف امور مدیریتی انجمن میشه و گاهی اوقات وقت اضافه پیدا می کنم . قبلا چون این x بیشتر بود ، می تونستم به دو قسمت تقسیم کنم . ولی الان دیگه این طوری نیست .
شما اگر جای من بودید این x دقیقه را صرف چه کاری می کردید؟ مدیریت انجمن یا مشارکت در بحث ها؟
امیدوار هستم که هر چه زودتر بتونم این x را به صفر برسونم .
دلیل این موضوع هم مشکلات شخصی است .
برای نمونه متوجه بشوید منظور من از مشکلات شخصی چی هست ، این مورد را مطرح می کنم :
فکر می کنید خانواده من انتظار دارند نمره حسابان چند بشه؟
وقتی که کارنامه نوبت اول را نشون دادم ، خانواده ام توقع نداشتند که من حسابان را 19 بگیرم :41:

mehdi_7070
27-02-2008, 21:19
این آقا مهدی چه فرقی با سایر مدیرا دارن؟:31:
یکی توضیح بده!
این سوال را که من نباید جواب بدم؟:31:

khoshgelafi
27-02-2008, 23:52
این سوال را که من نباید جواب بدم؟:31:

چرا نه؟ بفرمائید!:31:

hakhamanesh
28-02-2008, 00:10
واقعا مدیران و همکاران انجمن امنیت نرم افزار فعالیتشون بسیار بسیار کم شده!!! و این جای تعجب داره!!! و در حد یک کاربر معمولی عمل میکنن.
در تكميل جواب مهدي عزيز هم بايد عرض كنم كار مديران و همكاران در برخي انجمن ها بسيار ساده تر هست و كمك كردن به ديگران مدت زمان بسيار كمتري را مي طلبد.اما در انجمن ما سوالاتي كه مطرح ميشود براي نمونه اينهاست:
1- لطفا اين برنامه را برايم كرك كنيد.
2- يه كرك مي نوشتم ميخوام ببينم امنيتش چطوره؟
3-يه مقاله آموزشي براي امنيت نرم افزار نوشتم نظرتون در مورد اين مقاله چيه؟
4-...
5-...
خوب به نظر شما براي فقط پاسخ دادن به يكي از اين سوالات چه ميزان وقت نياز هست؟ضمن اينكه تنها براي مديريت صحيح يك انجمن حداقل بايد در روز 2 الي 3 ساعت وقت گذاشت.
بر همين اساس در انجمن ما بيشتر سعي شده كارها تقسيم بندي شده و كار مديريتي بر عهده مديران و همكاران و جواب به سوالات دوستان توسط كاربران فعال و همچنين كاربران حرفه اي انجام پذيرد.

Reza goli
28-02-2008, 09:14
بسم رب شهدا!

آقا مهدی من که گفتم یادم رفته بود؛ منظورم این بود که پرسشم را از یاد برده بودم و نرسیده بودم.
اگر توجه می کردید می دیدید که ویرایش کرده بودم.

mehdi_7070
28-02-2008, 12:34
بسم رب شهدا!

آقا مهدی من که گفتم یادم رفته بود؛ منظورم این بود که پرسشم را از یاد برده بودم و نرسیده بودم.
اگر توجه می کردید می دیدید که ویرایش کرده بودم.
من جواب دادم دیگه!

mehdi_7070
28-02-2008, 12:46
در تكميل جواب مهدي عزيز هم بايد عرض كنم كار مديران و همكاران در برخي انجمن ها بسيار ساده تر هست و كمك كردن به ديگران مدت زمان بسيار كمتري را مي طلبد.اما در انجمن ما سوالاتي كه مطرح ميشود براي نمونه اينهاست:
1- لطفا اين برنامه را برايم كرك كنيد.
2- يه كرك مي نوشتم ميخوام ببينم امنيتش چطوره؟
3-يه مقاله آموزشي براي امنيت نرم افزار نوشتم نظرتون در مورد اين مقاله چيه؟
4-...
5-...
خوب به نظر شما براي فقط پاسخ دادن به يكي از اين سوالات چه ميزان وقت نياز هست؟ضمن اينكه تنها براي مديريت صحيح يك انجمن حداقل بايد در روز 2 الي 3 ساعت وقت گذاشت.
بر همين اساس در انجمن ما بيشتر سعي شده كارها تقسيم بندي شده و كار مديريتي بر عهده مديران و همكاران و جواب به سوالات دوستان توسط كاربران فعال و همچنين كاربران حرفه اي انجام پذيرد.
خیلی ممنون هخامنش جان :11:

بله ، این مورد هم کاملا درست هست .
یک موردی هم که فراموش کردم بگم این بود که من تا حد امکان به تاپیک های آموزشی که قبلا نوشتم جواب میدم .

چرا نه؟ بفرمائید!:31:
تنها چیزی که به ذهنم رسید این هست که سرعت اینترنتش از همه کمتر هست :41:

khoshgelafi
28-02-2008, 13:28
تنها چیزی که به ذهنم رسید این هست که سرعت اینترنتش از همه کمتر هست :41:

آخی ... منم نتم لگنه، باید یه فکری کرد براش :27:

mehdi_7070
28-02-2008, 13:38
آخی ... منم نتم لگنه، باید یه فکری کرد براش :27:
من خیلی پیگیری کردم ، ولی فایده ای نداشت .
ظاهرا در حال حاضر فعلا بهترین راه اینترنت ماهواره ای هست .

khoshgelafi
28-02-2008, 13:41
من خیلی پیگیری کردم ، ولی فایده ای نداشت .
ظاهرا در حال حاضر فعلا بهترین راه اینترنت ماهواره ای هست .

ADSL چطور؟ بهتر از این دایال آپ که:31:

mehdi_7070
28-02-2008, 13:46
ADSL چطور؟ بهتر از این دایال آپ که:31:
خوب اگه اینجا بود که تا حالا گرفته بودم
اینجا ارائه نمیشه :41:

khoshgelafi
28-02-2008, 17:51
خوب اگه اینجا بود که تا حالا گرفته بودم
اینجا ارائه نمیشه :41:

ای بابا ...............................

Payan
29-02-2008, 22:43
سلام دوستان.....:10:
ممنون از مهدي عزيز كه يكمم بيشتر از يك هفته زحمت كشيدن و در بوته‌زار بودند.:11:
و ممنون از دوستاني كه نقد كردند:11:
به علت يكسري مسائل فني و... تاپيك مدتي قفل ميشه تا يه خستگي هم من و پدرام بگيريم(چقدرم خسته شديم:27:)
در اين مدت دوستان اگه پيشنهاد خاصي براي تاپيك داشتند و يا مايل به حضور در بوته زار بودند و حتي اگه شخص خاصي براي دعوت مد نظرشون بود زحمت بكشن و به بنده پ خ بدن
پايان