مشاهده نسخه کامل
: در بوته ي نقد كاربران
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
behnam_roli
13-08-2007, 19:31
عاشق فوتباله ! عشقشم اینه :27:(تکراری بود ولی باز باید میگفتم)
همیشه اول یه تایپیک میاد یه نظر میده و دیگه تو اون تایپیک پیداش نمیشه
از امضاش خوشم میاد. تو انجمن موبایل زیاد میچرخه ، بچه خویبه
فعلا همینا تا بقیه رو یادم بیاد
L O V A B
13-08-2007, 19:33
خیلی گله:11:
تو انجمن های مختلف شاهد زحمت های روزانش هستیم ....
معمولا" پست الکی نمیده ،
با همه دوسته و از در گیری و کلکل هم بدش میاد.
همیشه موفق باشی:40:
قربانت آرمین:46:
persian365
13-08-2007, 19:34
به به
عزيز دل انگيز
داره نقد ميشه
دوستان به نظر شا چرا محمد .. همكار يا مدير نيمشه ؟
R10MessiEtoo
13-08-2007, 19:39
جیگر میفهمی نقد نه تعریف اگه نمیفهمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتي نقد هان؟
خب باشه.
البته چون مي دونم رفيقيم و اينا...
خيلي بيش از حد فعالي يعني اينكه.... همين بسه يا بيشتر بازش كنم؟:31:
Behroooz
13-08-2007, 19:50
به نظر من ادم سخت كوشي ميايي . اين همه پست ميدي .
ولي در موارد ديگر نمي تونم نظر بدم . همين طور كه هستي باش . ولي به پيشرفت هم فكر كن .
پسر خوب و سر حال و همیشه شاد
هیچوقت ندیدم که عصبانی بشه. یکی دوتا پست یه جایی دادم که فکر میکردم نارحت بشه اما نشد!!
تاپیک "متن ترانه های ایرانی" اش را خیلی دوست دارم. حیف که به متفرقه انتقال داده شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از پاهایش شکسته بود که نمیدونم خوب شده یا نه! آخه بنا شده که وقتی پستهاش به 10000 رسید اون یکیشو بچه ها ترتیبش بدهند!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همیشه موفق و موید باشد.
sepideh_248
13-08-2007, 20:00
محمد جان انتقاده دیگه امیدوارم ازم ناراحت نشی:11:
1. آهنگ هایی که برای موبایل میذاری از هر 100 تا شاید 10 تاش قشنگ باشن
یعنی اونایی که بهترن رو جدا نمی کنی همه رو با هم میذاری.....
این باعث میشه یکی مثل من با اینترنت ذغالی 4 تاشو که دان کرد از ادامه ی کار پشیمون بشه
2. شما الان بیشترین تعداد پست رو داری....
ولی از نظر من خیلی از جاها می تونستی چند تا فایل رو تو یه پست بذاری که بیخودی صفحات تاپیک ها بالا نره....
3. به عنوان یه کاربر فعال اگه بتونی جز ملودی و فیلم تو قسمت های دیگه هم کار کنی خیلی خوبه
4. حالا که divshare بسته شده اگه لینکا رو هم تصحیح کنی خیلی خوبه (حداقل اونایی رو که بهتر بودن)
البته این دوتا مورد آخر پیشنهاد بود:46:
pedram_ashena
13-08-2007, 20:14
نقد كسي كه اين همه پست داده مثل نقد فردي كه پستهاش زير 50 تا است سخته.
به نظر شما اگر آهنگ و كليپ را از پستهاي محمد كم كنيم چه چيزي نمايان خواهد شد؟
تعريف ها را هم سعي كنيد سنجيده و جهت دار باشد با گفتن پسره خوبيه نه محمد متوجه ميشود كجاش خوبه نه سايرين .
سلام
بارها باهاشون توی فروم صحبت کردم و به نظرم پسر خوبیه. بدی ازش ندیدم.
توی تاپیکهایی مثل رونالدینهو هم ایشون رو زیاد ملاقات کردم و توی رفتارش مورد بدی ندیدم.
امیدوارم همینطور توی فروم به فعالیت خودش ادامه بده و در زندگی ورزشیش هم موفق باشه.
نقد دقیق بمونه برای کسانی که زیاد با ایشون روبرو شدن و مورد خاصی از ایشون دیدن.
موفق باشید.
:11:
دومین به اصطلاح نقد من در این تاپیک:
از نگاه آمار:
3gp های خنده دار جالب و دیدنی (ایرانی و خارجی) :1,007
آهنگ جدید برای موبایل:1,279
معرفي ملودي ها با پسوند Wave و ام پی تری:468
معرفي موسيقي هاي با پسوند ای ام آر:1,950
رینگ تن های ماندگار:288
رپ فارسي:1,025
تك بيتي ها و دو بیتی های زیبا:224
جمع :6241
نتیجه:63 % پستها در تنها 7 تاپیک!
درمیزان ساعت بالای آنلاین بودن بوی ایران و همچنین پشتکار بالاش برای پست دادن و همچنین زحمتی که برای سایت میکشه جای شک نیست اما به نظر من این آمار خیلی جالب نیست.شاید همه ی این 6200 پست و میشد در 7 پست خلاصه کرد!
مخلصیم
Asalbanoo
13-08-2007, 21:37
سلام
باز هم کسی اینجاست که متاسفانه من با زمینه ای که فعالیت می کنه اصلا آشنایی ندارم
اما بچه شوخ و با صفایی..با جنبه است.(این یکی بسیار بسیار هست)
اسم کاربری قبلیش بسیار با مزه بود(مملی رونالدینو)
یه موقعی می اومد تو مشاعره همه چیز را به هم می ریخت و می رفت....
پستهاش زیاده..با توجه به اینکه اشنایی با فعالیتهای تخصصیش ندارم..نمی تونم نظری بدم..
توی تاپیک کلیک خیلی فعال بود..اونجور که انگشتش تاول زده بود و توی تاپیک تولدش گفته بود چون انگشتش به خاطر کلیک کردن موس تاول زده بود..روز تولدش می خواسته با داف دست بده که خیلی سه شده..
رویهمرفته هیچ چیز..هیچ چیز ندیدم ازش که توی ذوق بزنه....
نمی دونم حالا جریان شکستن پاش راسه یا نه..اما امیدورام روزی تو منچستر ببینیمش
موفق و موئید باشی ممد جان
hamid_hitman47
13-08-2007, 21:54
ولی فکر خودم خودش دوس داره بره بارسلونا و همبازیه رونالدینیو بشه...
به نظر منم کاربر مفید و بچه خوبیه...منم تا حالا مشکل و یا بدی ازش ندیدم...
Mahdi Hero
13-08-2007, 22:04
سلام آقا گفتين نقد ما اومديم اونم چه کسی
خب ايشون يکی از بچه هايه پر کاره تو سايت تا قبلا من فکر ميکردم امين مديره انجمنه فيلم
و بازی از همه بيشتر تو سايت آن ميشه که جديدا فهميدم نه بابا اين آقا محمده دسته اونو
از پشت بسته :دی
من که خيلی تو بخشه موبايل نميام و تخصصی در اين زمينه ندارو وگرنه نظره خودمو
در مورده کاراش ميگفتم فقط يه نصحيتو برادرانه از من قبول کن و اينقدر به دنيايه نت
وابسته نشو چون يه وقت ديدی از همه چيزت افتادی مخصوصا تو که از صبح تا شب آنی
ممکنه خدايه نکرده از همه چيزت از دسته بره ها از ما گفتن بود :دی
راستی کی شيرينيه خارج رفتنتو به بچه ها ميدی؟:دی
Behroooz
13-08-2007, 22:31
بي ادبي نباشه ولي من حدس ميزنم قصد داره تا قبل از رفتن دوباره به اروپا يك ركورد باحال تعداد پست براي خودش بزنه .
كم گوي و گزيده گوي چون در ........
سلام
داش محمد خودمون
اقا نقد اینکه تو بعضی تاپیک ها فقط حاضری میزنه و بعد حاجی حاجی مکه:41:
فعالیتاش محدوده بعضی پستاش هم فقط جنبه نظری داره:46:
بچه د رکل خوبیه صبوره و تا جایی که بتونه جواب سوال بچه ها رو میده ادم فروتنیه:10::11:
یه کم بی توجهی نشون میده تو بعضی تاپیک ها یعنی یه پستی میده که زیاد پرمحتوا نیست.:21:
به همه این احوال خیلی منطقی و باشعوره :18:
ساده است و خوب بچه ای که جا داره پیشرفت کنه مثلا مدیر باشه اما درصد پستایی که مفیدترن از پستای مفیدش کمتره[/:21:COLOR]
[COLOR="Red"]اما در کل پستاش بی اهمیت نیستن
دیگه همین و اینکه داش محمد خیلی خوبه:2::11:
amir2011
14-08-2007, 01:38
اول از همه باید بگم این اقا محمد واقعا آدم بیکار یا به عبارتی عاشقیه چون اینهمه پست رو تو مدت چند ماه فعالیت داده که در نوع خودش باید یک جورایی بره تو کتاب گینس....!
نسبت به بقیه کاربرا حساسه...در واقع خیلی دوست داره به بقیه کمک کنه...
به گواه خودتون حداقل 63% پستاش از نظر من مفید بوده...
از سنش بیشتر میفهمه...
و...البته به رسم ایرانی ها اول هندوانه زیر بغل میدم بعد...!!!
همه اهنگهارو بلااستثنا مینویسه زیبا...!
هر چی دستش بیاد آپ میکنه.! البته بعضی موقع ها هم چیزهای توپی میزاره...
با اینکه کاربر فعال انجمن موبایله ولی شاید به تعداد انگشتهای دست به کلوپ گوشیها نیومده باشه...!شایدبرای همین برای همکاری روش حساب نمیکنند...
فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد.
خوب من تا حالا تو این تاپیک نیومده بودم ولی حالا خوراکم شده موضوع نقد اندفعه
این مملی ما پسر خیلی خوبیه ها ولی من خیلی دلم ازت پره
اومدی تیم منو تو لیگ Pes قر زدی بردی آخه انصافه
من این همه گفتم بی خیال تیم من بشین تو گوش هیشکی نرفت
از یه طرف میای میگی من دیگه نمیام تیمتو تسلیم میکنی از اون طرف میای تیم مارو قر میزنی؟
باشه با معرفت
به هم میرسیم
شوخی کردما ناراحت نشی؟
البته هنوزم دلم پره ولی بیخیال
ایشالا همیشه موفق باشی
این آقا محمد پر کار ترین بچه سایت هستش
عاشق فوتباله اینو که همه گفتن
عشق بارسلون
خفن عشق رونالدینیو
................ چیزای دیگه که بقیه گفتن
خودشم اونجور که از پستاش پیداس بچه با حالیه
پست بیخود نمیده
پستاش با محتواس
+ بقیه که دوستان گفتن
من که خیلی با این بچه حال میکنم
آقا محمد دمت گرم
Mehran NZ
14-08-2007, 04:47
من با باجنبه بودنش موافقم
boy iran
14-08-2007, 07:34
آدم از خواب بیدار میشه این چیزها رو میبینه خود کشی میکنه
البته ما که آدم نیستیم ( فرشته هستیم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به نظر منم اقا محمد پسر باجنبه ای هست
دیر عصبانی می شه
زحمت می کشه
اام باید یک مقدار روی پستاش دقت بیشتری بکنه و تاجایی که می شه خلاصشون کنه چون با این وضع خیلیها فکر می کنن فقط برای افزایش تعدا پست مطلب می ذاره
boy iran
14-08-2007, 08:14
عاشق فوتباله ! عشقشم اینه :27:(تکراری بود ولی باز باید میگفتم)
همیشه اول یه تایپیک میاد یه نظر میده و دیگه تو اون تایپیک پیداش نمیشه
از امضاش خوشم میاد. تو انجمن موبایل زیاد میچرخه ، بچه خویبه
فعلا همینا تا بقیه رو یادم بیاد
انتقاد جالبی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی گله:11:
تو انجمن های مختلف شاهد زحمت های روزانش هستیم ....
معمولا" پست الکی نمیده ،
با همه دوسته و از در گیری و کلکل هم بدش میاد.
همیشه موفق باشی:40:
قربانت آرمین:46:
آرمین جان ممنون تعریف بود تا انتقاد ولی تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به
عزيز دل انگيز
داره نقد ميشه
دوستان به نظر شا چرا محمد .. همكار يا مدير نيمشه ؟
چی دخالت تو کار مدیریت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتي نقد هان؟
خب باشه.
البته چون مي دونم رفيقيم و اينا...
خيلي بيش از حد فعالي يعني اينكه.... همين بسه يا بيشتر بازش كنم؟:31:
به طرز جالبی فوش دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ادم سخت كوشي ميايي . اين همه پست ميدي .
ولي در موارد ديگر نمي تونم نظر بدم . همين طور كه هستي باش . ولي به پيشرفت هم فكر كن .
مرسی بهروز جان از شما ( انسان همیشه در زندگی به فکر پیشرفت است و با پیشرفت زندگی میکنه چه کم و چه زیاد ولی باز پیشرفت داره )
پسر خوب و سر حال و همیشه شاد
هیچوقت ندیدم که عصبانی بشه. یکی دوتا پست یه جایی دادم که فکر میکردم نارحت بشه اما نشد!!
تاپیک "متن ترانه های ایرانی" اش را خیلی دوست دارم. حیف که به متفرقه انتقال داده شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از پاهایش شکسته بود که نمیدونم خوب شده یا نه! آخه بنا شده که وقتی پستهاش به 10000 رسید اون یکیشو بچه ها ترتیبش بدهند!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همیشه موفق و موید باشد.
خیلی چاکریم جلال جان
چرا بعضی اوغات عصبانی میشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک اشعار ترانه های سنتی رو میفرمائید بالاخره متفرقه هم یک انجمن است مهم اینه که به تراش نرفت و هنوز میشه توش فعالیت کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پام هنوز خوب نشده تازه یک عمل روش انجام دادم یکی دیگه مونده آخه بد شکسته انشا الله اگر به ده هزار پست هم رسیدیم اون یکی پا هم فدای سر بچه های فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جان انتقاده دیگه امیدوارم ازم ناراحت نشی:11:
1. آهنگ هایی که برای موبایل میذاری از هر 100 تا شاید 10 تاش قشنگ باشن
یعنی اونایی که بهترن رو جدا نمی کنی همه رو با هم میذاری.....
این باعث میشه یکی مثل من با اینترنت ذغالی 4 تاشو که دان کرد از ادامه ی کار پشیمون بشه
2. شما الان بیشترین تعداد پست رو داری....
ولی از نظر من خیلی از جاها می تونستی چند تا فایل رو تو یه پست بذاری که بیخودی صفحات تاپیک ها بالا نره....
3. به عنوان یه کاربر فعال اگه بتونی جز ملودی و فیلم تو قسمت های دیگه هم کار کنی خیلی خوبه
4. حالا که divshare بسته شده اگه لینکا رو هم تصحیح کنی خیلی خوبه (حداقل اونایی رو که بهتر بودن)
البته این دوتا مورد آخر پیشنهاد بود:46:
سپیده جان هیچ وقت از انتقاد ناراحت نمیشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - درسته سپیده جان قبول دارم ولی باور کن سلیقه هر انسان با انسان دیگه تفاوت دارد و یادمه که یک تاپیک بود تو این متفرقه درباره کسانی که اینترنت پر سرعت دارن خوب خیلی ها دارن استفاده میکنند و الام به ده هزار تومن هم رسیده که از نظر اقتصادی مفید است و لی خوب ما هنوز از دایل آپ حمایت می کنیم
2 - موافقم اون موقع جوان بودیم الام پیر شدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - تو خیلی قسمتها فعالیت میکنم اما کمتر از موبایل
4 - divshare تازگی از ف ی ل ت ر در اومده و الام کم کم isp دارن آزادش می کنند حداقل شاتل که این کار رو کرده در مورد فایلهای قبلی هم باید بگم سه تا اکانت داشتم که به علت سر نزدن بهشون الام بلوک شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما سپیده خانم بابت انتقادهای خوب
نقد كسي كه اين همه پست داده مثل نقد فردي كه پستهاش زير 50 تا است سخته.
به نظر شما اگر آهنگ و كليپ را از پستهاي محمد كم كنيم چه چيزي نمايان خواهد شد؟
تعريف ها را هم سعي كنيد سنجيده و جهت دار باشد با گفتن پسره خوبيه نه محمد متوجه ميشود كجاش خوبه نه سايرين .
این نقد بود یا فضولی هان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بارها باهاشون توی فروم صحبت کردم و به نظرم پسر خوبیه. بدی ازش ندیدم.
توی تاپیکهایی مثل رونالدینهو هم ایشون رو زیاد ملاقات کردم و توی رفتارش مورد بدی ندیدم.
امیدوارم همینطور توی فروم به فعالیت خودش ادامه بده و در زندگی ورزشیش هم موفق باشه.
نقد دقیق بمونه برای کسانی که زیاد با ایشون روبرو شدن و مورد خاصی از ایشون دیدن.
موفق باشید.
:11:
مرسی سینا جان
ما که خیلی به شما علاقه داریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون از شما
دومین به اصطلاح نقد من در این تاپیک:
از نگاه آمار:
3gp های خنده دار جالب و دیدنی (ایرانی و خارجی) :1,007
آهنگ جدید برای موبایل:1,279
معرفي ملودي ها با پسوند Wave و ام پی تری:468
معرفي موسيقي هاي با پسوند ای ام آر:1,950
رینگ تن های ماندگار:288
رپ فارسي:1,025
تك بيتي ها و دو بیتی های زیبا:224
جمع :6241
نتیجه:63 % پستها در تنها 7 تاپیک!
درمیزان ساعت بالای آنلاین بودن بوی ایران و همچنین پشتکار بالاش برای پست دادن و همچنین زحمتی که برای سایت میکشه جای شک نیست اما به نظر من این آمار خیلی جالب نیست.شاید همه ی این 6200 پست و میشد در 7 پست خلاصه کرد!
مخلصیم
سلام رضا جان
ممنون از انتقاد خوبتون
دوست خوب من یک مدت نبودم باور کن اون تاپیکهائی که فعالیت میکردم همشون استارت میزد
هیچ کس مطلب نمیزاشت
خیلی کسان هستند فقط و فقط به خاطر چند تاپیک به فروم میان
مثلا رپ فارسی
خیلی ها هستند حال ندارن حدود ده سایت رپ یا وبلاگ برتر رو گشت بزنند و آهنگ دانلود کنند و من میام همه رو میزنم تو یک تاپیک و خیلی ها ( با مدرک میگم ) فقط برای همین میان تو انجمن
ولی خدائی اگر میشد در 7 پست این پستها رو خلاصه کرد طرف یک نابغه علمی است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
باز هم کسی اینجاست که متاسفانه من با زمینه ای که فعالیت می کنه اصلا آشنایی ندارم
اما بچه شوخ و با صفایی..با جنبه است.(این یکی بسیار بسیار هست)
اسم کاربری قبلیش بسیار با مزه بود(مملی رونالدینو)
یه موقعی می اومد تو مشاعره همه چیز را به هم می ریخت و می رفت....
پستهاش زیاده..با توجه به اینکه اشنایی با فعالیتهای تخصصیش ندارم..نمی تونم نظری بدم..
توی تاپیک کلیک خیلی فعال بود..اونجور که انگشتش تاول زده بود و توی تاپیک تولدش گفته بود چون انگشتش به خاطر کلیک کردن موس تاول زده بود..روز تولدش می خواسته با داف دست بده که خیلی سه شده..
رویهمرفته هیچ چیز..هیچ چیز ندیدم ازش که توی ذوق بزنه....
موفق و موئید باشی ممد جان
واقعا ما شا الله به این حافظه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا اون تاپیک کلیک یادش بخیر اینقدر کلیک کردیم بد بخت شدیم
بعد چند وقت رفتم تو سایتش دیدم ایران 43 است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم تشکر از شما دوست خوب :11:
ولی فکر خودم خودش دوس داره بره بارسلونا و همبازیه رونالدینیو بشه...
به نظر منم کاربر مفید و بچه خوبیه...منم تا حالا مشکل و یا بدی ازش ندیدم...
بله دوست دارم و صد البته تلاش می کنم
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا گفتين نقد ما اومديم اونم چه کسی
خب ايشون يکی از بچه هايه پر کاره تو سايت تا قبلا من فکر ميکردم امين مديره انجمنه فيلم
و بازی از همه بيشتر تو سايت آن ميشه که جديدا فهميدم نه بابا اين آقا محمده دسته اونو
از پشت بسته :دی
من که خيلی تو بخشه موبايل نميام و تخصصی در اين زمينه ندارو وگرنه نظره خودمو
در مورده کاراش ميگفتم فقط يه نصحيتو برادرانه از من قبول کن و اينقدر به دنيايه نت
وابسته نشو چون يه وقت ديدی از همه چيزت افتادی مخصوصا تو که از صبح تا شب آنی
ممکنه خدايه نکرده از همه چيزت از دسته بره ها از ما گفتن بود :دی
راستی کی شيرينيه خارج رفتنتو به بچه ها ميدی؟:دی
مرسی مهدی جان
البته ما تا اینکه به پای امین جان برسیم خیلی فاصله داریم
شیرینی هم اگر بشه تو یکی از قرارهای عمومی که انشا الله بیام
راستی این دی نفهمیدم چی بود نکنه همین است مهر آبان آذر دی بهمن اسفند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي ادبي نباشه ولي من حدس ميزنم قصد داره تا قبل از رفتن دوباره به اروپا يك ركورد باحال تعداد پست براي خودش بزنه .
كم گوي و گزيده گوي چون در ........
بهروز جان دیگه .............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه باید بگم این اقا محمد واقعا آدم بیکار یا به عبارتی عاشقیه چون اینهمه پست رو تو مدت چند ماه فعالیت داده که در نوع خودش باید یک جورایی بره تو کتاب گینس....!
نسبت به بقیه کاربرا حساسه...در واقع خیلی دوست داره به بقیه کمک کنه...
به گواه خودتون حداقل 63% پستاش از نظر من مفید بوده...
از سنش بیشتر میفهمه...
و...البته به رسم ایرانی ها اول هندوانه زیر بغل میدم بعد...!!!
همه اهنگهارو بلااستثنا مینویسه زیبا...!
هر چی دستش بیاد آپ میکنه.! البته بعضی موقع ها هم چیزهای توپی میزاره...
با اینکه کاربر فعال انجمن موبایله ولی شاید به تعداد انگشتهای دست به کلوپ گوشیها نیومده باشه...!شایدبرای همین برای همکاری روش حساب نمیکنند...
فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد.
به به امیر آقای گل
خدائی چیکار کنم همه آهنگها زیبا است دیگه :27:
مورد آخرتون اشتباه است ولی بازم ممنون امیر جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من تا حالا تو این تاپیک نیومده بودم ولی حالا خوراکم شده موضوع نقد اندفعه
این مملی ما پسر خیلی خوبیه ها ولی من خیلی دلم ازت پره
اومدی تیم منو تو لیگ Pes قر زدی بردی آخه انصافه
من این همه گفتم بی خیال تیم من بشین تو گوش هیشکی نرفت
از یه طرف میای میگی من دیگه نمیام تیمتو تسلیم میکنی از اون طرف میای تیم مارو قر میزنی؟
باشه با معرفت
به هم میرسیم
شوخی کردما ناراحت نشی؟
البته هنوزم دلم پره ولی بیخیال
ایشالا همیشه موفق باشی
ببخشید من تا حالا طرف بایر نیومدم این دوره هم چلسی است تیمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آقا محمد پر کار ترین بچه سایت هستش
عاشق فوتباله اینو که همه گفتن
عشق بارسلون
خفن عشق رونالدینیو
................ چیزای دیگه که بقیه گفتن
خودشم اونجور که از پستاش پیداس بچه با حالیه
پست بیخود نمیده
پستاش با محتواس
+ بقیه که دوستان گفتن
من که خیلی با این بچه حال میکنم
آقا محمد دمت گرم
ممنون دوست نون برنجی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با باجنبه بودنش موافقم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به نظر منم اقا محمد پسر باجنبه ای هست
دیر عصبانی می شه
زحمت می کشه
اام باید یک مقدار روی پستاش دقت بیشتری بکنه و تاجایی که می شه خلاصشون کنه چون با این وضع خیلیها فکر می کنن فقط برای افزایش تعدا پست مطلب می ذاره
ممنون از شما فرانک خانم
یک انتقاد بسیار عالی
دیگه الام جرات ندارم جائی تاپیک بزنم و فعالیت کنم چون همه میگن دوباره اومده پستاش رو ببره بالا
دیگه ........ تشکر میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته مهم از وقتی گفته شده از اون اسمایلی زیاد استفاده میکنه به طرز چشم گیری عوض شده وضعیت
(پست بالا)
behnam_roli
14-08-2007, 13:07
یه نکته مهم از وقتی گفته شده از اون اسمایلی زیاد استفاده میکنه به طرز چشم گیری عوض شده وضعیت
(پست بالا)
تایید میشه!
یهو متحول شده:8:
حالا لازم نیست بخودت زیاد فشار بیاری:31:
ehsan_henry
14-08-2007, 13:27
به نظر من هم محمد جان از بچه های باهاله p30 هستش.حداقل در قسمت ملودی و فیلم فعالیت بی نظیری رو انجام داده که کمتر کسی میتونه این کارو انجام بده.چون بدست آوردن این همه آهنگ و کلیپ شوخی نیست.
اما انتقاد:10::
تعدادی از کلیپ هایی که دادی عزیزم تکراری بود یعنی قدیمی.(من خودم یک زمانی آخر کلیپ موبایل بودم اما از وقتی امدم توی p30 فکر کردم کلیپ هام واسه شما تکراریه اما خیلی از کلیپهات همون کلیپ های قدیمیه من بود.
قبلا تو پيغام خصوصي نظرم رو در يك جمله درباره boy iran نوشتم.:46:
جملهاي كه يك دنيا توش معنا نهفته است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه بخوام اون رو اينجا باز كنم بايد بگم كه :
محــــــــــــــمد چون بيشتر با قسمت موبايل سر و كار داره و زياد اونجاها پيدام نميشه براي همين درمورد اينكه اونجا چه شيرينكاريها يا ژانگولربازيها يا پستهايي ميده نميتونم نظر خاصي بدم.
فقط ميتونم بگم خيلي ماهه. ماه . عين ماه ميمونه.
نه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نكنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ماه كه الان تو ذهنتونه رو نميگم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم چي فكر كرديد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما فكر كرديد همون قضيه مشت و ... . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پسر واقعا مثل ماه ميمونه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگين نقد كن.
آخه نقدي بنظرم نمياد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي محمد از دوست كامرونيت چه خبر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره جاي تو، تو ---- fix بازي ميكنه. نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ميشي 10000 پسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا نقد ميكنن. ببخشيد . يه لحظه شد صندلي داغ.
بذار يه نقد هم داشته باشيم :
محمد تو خيلي آدم خيلي آدم آدم .... آدم فوتباليستي هستي. خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
boy iran
14-08-2007, 19:52
(پست بالا)
چی :27:
تایید میشه!
یهو متحول شده:8:
حالا لازم نیست بخودت زیاد فشار بیاری:31:
اوهم :27:
به نظر من هم محمد جان از بچه های باهاله p30 هستش.حداقل در قسمت ملودی و فیلم فعالیت بی نظیری رو انجام داده که کمتر کسی میتونه این کارو انجام بده.چون بدست آوردن این همه آهنگ و کلیپ شوخی نیست.
اما انتقاد:10::
تعدادی از کلیپ هایی که دادی عزیزم تکراری بود یعنی قدیمی.(من خودم یک زمانی آخر کلیپ موبایل بودم اما از وقتی امدم توی p30 فکر کردم کلیپ هام واسه شما تکراریه اما خیلی از کلیپهات همون کلیپ های قدیمیه من بود.
مرسی احسان جان نقد به جائی بود رعایت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تو پيغام خصوصي نظرم رو در يك جمله درباره boy iran نوشتم.:46:
جملهاي كه يك دنيا توش معنا نهفته است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه بخوام اون رو اينجا باز كنم بايد بگم كه :
محــــــــــــــمد چون بيشتر با قسمت موبايل سر و كار داره و زياد اونجاها پيدام نميشه براي همين درمورد اينكه اونجا چه شيرينكاريها يا ژانگولربازيها يا پستهايي ميده نميتونم نظر خاصي بدم.
فقط ميتونم بگم خيلي ماهه. ماه . عين ماه ميمونه.
نه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نكنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ماه كه الان تو ذهنتونه رو نميگم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم چي فكر كرديد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما فكر كرديد همون قضيه مشت و ... . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پسر واقعا مثل ماه ميمونه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگين نقد كن.
آخه نقدي بنظرم نمياد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي محمد از دوست كامرونيت چه خبر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره جاي تو، تو ---- fix بازي ميكنه. نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ميشي 10000 پسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا نقد ميكنن. ببخشيد . يه لحظه شد صندلي داغ.
بذار يه نقد هم داشته باشيم :
محمد تو خيلي آدم خيلي آدم آدم .... آدم فوتباليستي هستي. خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماریو بد گیر دادی به این پست ده هزار ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++++++++++
طی خبرهای جدید از خبرگزاری p30world news کاربر به نام حامد دهقانی قصد دارد در یک حرکت ویران کننده جوری boy iran رو نقد کنه که دیگه به پی سی نیاد
تفسیر خبر : خیال کردی من تا تو رو کچل نکنم از پی سی نمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
این ممد(اقا محمد)انسان با جنبه ایست....بار های مدید پیش امده بنده با ایشان شوخی نموده و ایشان با روی باز و حسن نیت جواب دادن!!!!!
من حس میکنم خودشم باید مثل اواتارش خندون باشه.
فوتبال هم که زیاد بازی میکنه اما خودشم میدونه که از من لایی میخوره!!!خیلی خوب اونقدر بچه ها تعریف کردن من دیگه تعریف نمیکنم فقط یکی دوتا انتقاد میکنم:
1-چرا این کلیپ ها وملودی ها رو 5 تا 5 تا توی یه پست عنوان نمیکنی کلک؟؟؟البته میرزه بابت هر کدوم یه پست بگیری!(شوخی)
2-الان باز نشسته شدی ولی بازم امار ترش کردنات کم نیس...اخه این دلسته؟(من این حرفو برا خودم نمیگم چون من تاپیکی تو ترش ندارم)
راستی من یه پیشنهاد دارم!بیا کانتر رو از وقتی رسیدی به 10.000 تا پست بر عکس کنیم یعنی هر چی پست میدی از پست هات کم شه!!!نظرت چیه؟؟؟
در کل شما افتخار این فرومی
موفق باشی
خوب عزیز من تیم منم تو لیگ چلسی بود دیگه
به
آقا محمد
خوبی؟
محمد فعالیتش مثال زدنیه تو انجمن
ولی خوب... اشکالات زیادی هم داره
که به نظر من مهمترینش اینه که چیزی به اسم گلچین کردن براش زیاد مهم نیست توی انجمن!!
من شخصا کلا نظرم فرق میکنه در این زمینه
به نظر من مثلا 10 تا ملودی خوب بهتر از 100 تا متوسطه که توش 10 تاش هم خوبه
اما همیشه فایل ها رو خودش آپلود میکنه و کارش کپی پست کردن از اینور و اونور نیست... و این خیلی ازشمنده
یکمی گیر سه پیچ میده...
پسر با اخلاقیه و با جنبه و مهربون ;)
امیدوارم همیشه موفق باشی محمد جان
R10MessiEtoo
15-08-2007, 10:00
ببخشید من تا حالا طرف بایر نیومدم این دوره هم چلسی است تیمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چــــــــــــــي؟! چلسي! اي خائن تو بايد بن بشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك طرفدار بارسا هيچ وقت حتي اسم چلسي رو به زبون نمياره مگر اينكه بخواد تحقيرش كنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم همون دوراي اول با يكسري نتايج افتض حذف بشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
با توجه به آشنائی که با مدیران عزیز این سایت دارم
هیچ وقت هیچ مدیری به خودش اجازه نمیده دست به همچنین کاری بزنه چون وجدان پاکی دارند و این رو قسم میخورم
و تازه دلیلی ندارد که با کار سختی مدیریت ( واقعا جای تشکر داره ) بیان پیغام رو هم چک کنند
مدیر باید تک تک ارسالها رو نگاه کنه
مدیر باید صلاحیت همکارها رو دقت داشته باشه
مدیر باید به کاربران خطا کننده اخطار بده
مدیر باید هوای انجمن مربوطه رو داشته باشه
مدیر باید پستهای اظافی رو پاک کنه
مدیر باید تاپیکهای نا مربوط رو به تراش هدایت کنه
و موارد دیگر که واقعا زحمت زیادی است و اگر کمی تامل کنیم میبینیم دیگر وقت چک کردن پیامهای دیگران رو ندارند اگر اختلافی یا مورد دیگری پیش بیاد اونوقت اجازه به خودشون میدند
نمیگم دروغ میگی...
اما دیگه اینقدر پاچه خواري نکن!!!
عذر میخواهم اینطوری بیان کردم!
اما به بچه های قبلی خیلی رحم کردیم :d لااقل برای تو جبران کنیم :d
این نقل قول از پستی هست که توی انجمن سرآغار داده بودی.....
بای
بابا این دیگه کیه...
بار قبل که ازش نقد کردم 9200 پست داشت
اینبار 9900 . اما خوب 900 تا پست ازش حذف شد :27:
خوب یبار دیگه ازش نقدیدیم... توی پست قبل
پایان جون. یادت رفت به من پ خ دادی :13:
بای
*PiNk PaNTHeR*
15-08-2007, 13:54
خیلی بچه ی باحالیه.
هم اسمم هستیم:7:
از اینهمه پست فقط 1000 تا اسپم داره.
راستی پات خوب شد؟
pedram_ashena
15-08-2007, 14:24
خوب ما منتظر دوستان و همكاران بخش موبايل هستيم كه در مورد همكارشان اظهار نظر كنند.
در مورد تكراري بودن بعضي از آهنگها و كليپها بايد بگم هيچ فردي نميتواند تمام اهنگهاي موجود و كليپها را بشنود و ببيند تا مورد تكراري نگذارد.حتي ممكنه خود فرد سهوا بارها مواردي را بگذارد كه قبلا خودش قرار داده بود.تنها تذكر دوستان و نشان دادن لينك قبلي تكرار شده ميتواند به ويرايش اين اشتباه كمك كند.
انتقادي كه به محمد ميشود گرفت اينه كه آچار فرانسه نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و كمتر پست مفيدي در زمينه هاي ديگر دارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين موضوع به توانايي هاي فرد برميگردد و محمد نشون داده كه داراي اين توانايي است
Girl Iran
15-08-2007, 16:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه جالب ! نقد Girl Iran از Boy Iran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به نظر من شما تو تاپیک ملودی و فیلم یه آهنگ برمیداری از چند جاش کات میکنی بعد آپ میکنی میذاری رو سایت همشم با عناوین تکراری مثل آرام و زیبا ملایم و زیبا و ..... از هر صفحه ممکنه یه آهنگ قشنگ دربیاد آدم فکر میکنه میخوای به خاطر اینکه پستاتونو ببرین بالا هر رینگی رو آپ میکنید اینجوری آهنگای خیلی قشنگ قاطی آهنگای ساده و تکراری میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم از حرفم ناراحت نشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل آدم خیــــــــــلی مهربون و دلسوزی هستی منکه تا الان هرچی درخواست رینگ کردم لطف کردی و بهم دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته با این یوزر نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Dehghani
15-08-2007, 17:11
جناب پدرام آشنا دختر ايروني
شما كه همين پست بالايي boy iran رو نقد كرديد چرا باز رفتيد id ساختيد ؟!!
( من تو بچه رو مي شناسم چه اعجوبه اي هستي !! )
كسي از شما انتظار نداره كه تو نقد كردن هم از خودتون شيرين كاري نشون بديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( تو تاپيكاتون كه شاهد شيرين كارياتون هستيم بسه )
پايان جون بيا ببين تاپيكت رو سپردي دست كي ؟!!
يكي به بابك PM بده ؛ تكليف ما رو با اين پدرام روشن كنه
در ضمن داشتن 2 id خلاف قوانين !!
ولي خداييش كلي خنديديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه
واقعاً يكي از بهترين اعضاي اين فروم هست
چون خودت خواستي نظرم رو ميگم ... :27:
1: بهتره ببيني طرفت اخلاق رفتارش چجورياست به همون شكل باهاش برخورد كني ...
2: بعضي وقتا يكي داره در مورد يه موضوع درست حسابي بحث ميكنه يه پارازيت ميندازي تاپيك رو چپ ميكني ...
3: بيشترين پست رو داري اما بيشترين محبوبيت رو نداري !!! ... (تعداد پست رو برخوردت تاثير نزاره !)
(از دستم شاكي شدي ميتوني چند تا فحش با ادبانه و متشخصانه تو دلت بهم بگي :46:)
و چند نكته مثبت :
خوش برخورد ، آروم ، صبور ، مودب ...:11:
mehdi_vsgh
15-08-2007, 22:08
ببین کیو نقد میکننن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحاله...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که محمد را خیلی دوست دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً بچه خیلی گلیه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیدونم چرا تازگیا دیگه به من تیکه نمیندازه!!!(نکنه از دستم ناراحته؟ شایدم GPSش خراب شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا که بچه باحالیه...
پینوشت: اسمایلها هیچ ربطه به نوشتهها ندارن.....
majid-ar
15-08-2007, 23:03
منم مثل بقیه دوستان میگم که پسر با جنبه اییه.
پستاش هم خوبه.واقعا وقت میزاره واسه پی سی.
فکر کنم زندگیش کلا دو بخش مهم داره.پی سی ورلد و فوتبال!
امضاش هم قشنگه.
به محلشون هم افتخار میکنه!
در کل پسر دوست داشتنی یه.
boy iran
16-08-2007, 09:29
سلام...
این ممد(اقا محمد)انسان با جنبه ایست....بار های مدید پیش امده بنده با ایشان شوخی نموده و ایشان با روی باز و حسن نیت جواب دادن!!!!!
من حس میکنم خودشم باید مثل اواتارش خندون باشه.
فوتبال هم که زیاد بازی میکنه اما خودشم میدونه که از من لایی میخوره!!!خیلی خوب اونقدر بچه ها تعریف کردن من دیگه تعریف نمیکنم فقط یکی دوتا انتقاد میکنم:
1-چرا این کلیپ ها وملودی ها رو 5 تا 5 تا توی یه پست عنوان نمیکنی کلک؟؟؟البته میرزه بابت هر کدوم یه پست بگیری!(شوخی)
2-الان باز نشسته شدی ولی بازم امار ترش کردنات کم نیس...اخه این دلسته؟(من این حرفو برا خودم نمیگم چون من تاپیکی تو ترش ندارم)
راستی من یه پیشنهاد دارم!بیا کانتر رو از وقتی رسیدی به 10.000 تا پست بر عکس کنیم یعنی هر چی پست میدی از پست هات کم شه!!!نظرت چیه؟؟؟
در کل شما افتخار این فرومی
موفق باشی
ممنون از شما ولی میدونی که لایی نمیخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تکرار
با پیشنهادت موافقم همین الام من حاضرم پستام صفر بشه البته قبلیها پاک نشه و بازم فعالیت کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به
آقا محمد
خوبی؟
محمد فعالیتش مثال زدنیه تو انجمن
ولی خوب... اشکالات زیادی هم داره
که به نظر من مهمترینش اینه که چیزی به اسم گلچین کردن براش زیاد مهم نیست توی انجمن!!
من شخصا کلا نظرم فرق میکنه در این زمینه
به نظر من مثلا 10 تا ملودی خوب بهتر از 100 تا متوسطه که توش 10 تاش هم خوبه
اما همیشه فایل ها رو خودش آپلود میکنه و کارش کپی پست کردن از اینور و اونور نیست... و این خیلی ازشمنده
یکمی گیر سه پیچ میده...
پسر با اخلاقیه و با جنبه و مهربون ;)
امیدوارم همیشه موفق باشی محمد جان
به به آقا کمال گل
خیلی ممنون کمال جان نقد بسیار خوبی بود تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم دروغ میگی...
اما دیگه اینقدر پاچه خواري نکن!!!
عذر میخواهم اینطوری بیان کردم!
اما به بچه های قبلی خیلی رحم کردیم :d لااقل برای تو جبران کنیم :d
این نقل قول از پستی هست که توی انجمن سرآغار داده بودی.....
بای
بد جوری دلت از دست من پره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم پاچه خواری اگه حساب کردی ما انجام نمیدیم
خیلی بچه ی باحالیه.
هم اسمم هستیم:7:
از اینهمه پست فقط 1000 تا اسپم داره.
راستی پات خوب شد؟
به به پلنگ صورتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستهای اسپم هم پاک شد به امید خدا دیگه حرفی نیست جون داداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما منتظر دوستان و همكاران بخش موبايل هستيم كه در مورد همكارشان اظهار نظر كنند.
در مورد تكراري بودن بعضي از آهنگها و كليپها بايد بگم هيچ فردي نميتواند تمام اهنگهاي موجود و كليپها را بشنود و ببيند تا مورد تكراري نگذارد.حتي ممكنه خود فرد سهوا بارها مواردي را بگذارد كه قبلا خودش قرار داده بود.تنها تذكر دوستان و نشان دادن لينك قبلي تكرار شده ميتواند به ويرايش اين اشتباه كمك كند.
انتقادي كه به محمد ميشود گرفت اينه كه آچار فرانسه نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و كمتر پست مفيدي در زمينه هاي ديگر دارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين موضوع به توانايي هاي فرد برميگردد و محمد نشون داده كه داراي اين توانايي است
به پدرام جان
کسی به جز کمال نمیاد دیگه
در مورد نقد شما
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه جالب ! نقد Girl Iran از Boy Iran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به نظر من شما تو تاپیک ملودی و فیلم یه آهنگ برمیداری از چند جاش کات میکنی بعد آپ میکنی میذاری رو سایت همشم با عناوین تکراری مثل آرام و زیبا ملایم و زیبا و ..... از هر صفحه ممکنه یه آهنگ قشنگ دربیاد آدم فکر میکنه میخوای به خاطر اینکه پستاتونو ببرین بالا هر رینگی رو آپ میکنید اینجوری آهنگای خیلی قشنگ قاطی آهنگای ساده و تکراری میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم از حرفم ناراحت نشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل آدم خیــــــــــلی مهربون و دلسوزی هستی منکه تا الان هرچی درخواست رینگ کردم لطف کردی و بهم دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته با این یوزر نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوب میتونید چک کنید که من همچنین کاری نمیکنم
واقعا نمیدونم برای عنوان آهنگ چی بزارم هر چی میگم که .............
بازم ممنون از نقد سازنده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي از شما انتظار نداره كه تو نقد كردن هم از خودتون شيرين كاري نشون بديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خداييش كلي خنديديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه
از دست تو حامد که خفت همه رو میگیری بزار خوش باشه خوب
من همچنان منتظر نقد تو هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً يكي از بهترين اعضاي اين فروم هست
شما لطف داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون خودت خواستي نظرم رو ميگم ... :27:
1: بهتره ببيني طرفت اخلاق رفتارش چجورياست به همون شكل باهاش برخورد كني ...
2: بعضي وقتا يكي داره در مورد يه موضوع درست حسابي بحث ميكنه يه پارازيت ميندازي تاپيك رو چپ ميكني ...
3: بيشترين پست رو داري اما بيشترين محبوبيت رو نداري !!! ... (تعداد پست رو برخوردت تاثير نزاره !)
(از دستم شاكي شدي ميتوني چند تا فحش با ادبانه و متشخصانه تو دلت بهم بگي :46:)
و چند نكته مثبت :
خوش برخورد ، آروم ، صبور ، مودب ...:11:
به ووکی جون
1- کاملا درسته
2- ایول باهات موافقم و اعتراف میکنم تاپیکهای خوبی رو بردم ترش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
3- ایول یعنی اگه محبوبیت داشته باشیم کاندید ریاست جمهوری میشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ووکی جون ولی یک چیزی خوب اگر با کسی شوخی میکنم برای اینکه کمی شاد بشه و باور کن اصلا قصد بی احترامی ندارم بالاخره بعد خستگی کار یا خستگی زندگی تو محیط مجازی شاید یک خنده بر لب کسی بیاد
ببین کیو نقد میکننن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحاله...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که محمد را خیلی دوست دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً بچه خیلی گلیه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیدونم چرا تازگیا دیگه به من تیکه نمیندازه!!!(نکنه از دستم ناراحته؟ شایدم GPSش خراب شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا که بچه باحالیه...
پینوشت: اسمایلها هیچ ربطه به نوشتهها ندارن.....
به آقا مهدی
ما که خیلی چاکریم
تیکه هم بهت میندازیم رفیق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یک چیز مرموز :5:
این مهدی از اوناست که همه چیز رو بلده
از 360 بابک امین بگیر تا شماره موبایل من
البته یکم بری تو نخ مهدی میبینی مغازه میثم رو هم بلده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل بقیه دوستان میگم که پسر با جنبه اییه.
پستاش هم خوبه.واقعا وقت میزاره واسه پی سی.
فکر کنم زندگیش کلا دو بخش مهم داره.پی سی ورلد و فوتبال!
امضاش هم قشنگه.
به محلشون هم افتخار میکنه!
در کل پسر دوست داشتنی یه.
سلام آقا مجید
ممنون لطف داری
ولی زندگیم چند تا بخش دیگه هم داره بجز اینها
چرا به محلمون افتخار نکنم بچه محل محمود هستیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون از شما
Girl Iran
16-08-2007, 13:01
دستت درد نكنه
چرا جو سازی میکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پدرام کیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دخترم بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
girl iran ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی
حتما میدونی که مدیرا میتونن با آی پی شناسی اون یکی یوزرتو پیدا کنن :31:!
doyenfox
16-08-2007, 15:50
سلام ا.
اقا محمد خيلي باحاله .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي هم زحمت ميكشه انصافا.(خدايي هر تاپيكي رو كه باز ميكنم حداقل يه پست توش داره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اميدوارم هميشه موفق باشي.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
16-08-2007, 16:01
خوب ماهم يه چيزي ازش بگيم ديگه .
اين همه پست داره ولي تاحالا فكر نكنم تاپيكي باشه كه هم ايشون پست بدن وهم من اسپم حالا چراشو نميدونم.
فقط يه جا از مشكي رنگ عشقه نوشته بود منم درخواست يكي از اشعارشو دادم كه مديريت بهم گفت اينجا جاي درخواست نيست كه فكر كنم انتقاد كوبنده اي از بوي ايران باشه هرچند هيچ ربطي بهش نداشت.
يه جا هم حامد دهقاني بهم گفته بود حاجي خيلي قبولت دارم كه اينم ميتونه براي بوي ايران گرون تموم بشه.
يه جا هم سيسه گفته بود اين حاج مهدي خطريه ازش دوري كنين كه فكر كنم اين يكي رو بشه براي بوي ايران ناديده گرفت.
به هر حال اميدوارم امير تيكه اي كه توي تولد مهرآريا خانوم بهم انداخته بود رو ويرايش كنه تا بوي ايران بن نشه.
ببخشيد حالم زياد خوب نيست فكر كنم بوي ايران قرصهامو خورده
Braveheart
16-08-2007, 16:29
خب منم ميگم حالا که اينجوري شد ...
بوي ايران تو بخش موبايل اون اولا اس ام اس ميزاشت ، هي گذاشت هي گذاشت تا از آخر مديريت به فکر چاره افتاد و تاپيک رو قفل کرد ، در بررسي هاي بعدي مشخص نشد که انگيزش از دادن اين همه اس ام اس چي بود ، تعداد اس ام اس ها بحدي بود که مديريت از بررسي تعداد تکراري ها هم صرف نظر کرد ( توشون اگه بگردي اس ام اس خصوصي هم پيدا ميشه :دی)
بوي ايران فله اي کار ميکنه بخاطر همين هر 100 تا پستش بايد يکي حساب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوي ايران سرعت دادن پستاش از سرعت پاک کردن مديريت بيشتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل توجه مهدي ب ک ام که ميگه چرا پستاي من پاک ميشه ، کمي سرعتتو ببر بالاتر مشکل حله :دی)
اولا مديريت که ميديد اين بوي ايران چقدر فعاله ميخواست بقاپطش ، ولي متاسفانه بوي ايران فروم را قاپيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشترين پستايي که ازش تو متفرقه ديدم اينه >" خدايا توبه " ، نميدونم مگه چقدر گناه ميکنه که همش توبه ميکنه :دی
بوي ايران همون حاجي گيم کربنه البته با ايده نوين :دی
بوي ايران فکر کنم اولا اسمش مملي رونالدينهو بود ، خب طبيعي بود که مملي زياد به چشم ديده نشه و راحت تر بتونه کارشو بکنه ( مثل همون شيوه مخفي شدن در موسسات خيريه براي بانداي خلاف، لووول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بوي ايران يه عادت خوبي که داره پستاي ديگران رو خيلي نگاه نميکنه ،خب حق هم داره چون وقت ارزشش طلاس ، شايد تو همون چند دقيقه بشه چند تا پست داد :دی
يکي از دوستان بهم پيام زد که انگار 30-40 تا از پستاي من گم شده ، فقط خواستم بگم من اصلا به بوي ايران شکاک نيستم :دی ، عجب حرفي زدم آخه 30 -40 تا پست که کار کمتر از 10 مين بوي ايرانه :دی
بوي ايران فروم رو هک کرده ، چرا ؟ چون ميتونه تو هر دقيقه بيشتر از يک پست بده :دی
در آخر بوي ايران با همه اين تعريفا ، فقط بنظر اخلاق خوبي داره که اين موضوع ميتونه مورداي بالا رو توجيه کنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
pedram_ashena
16-08-2007, 19:27
boy iran:
139 تايپيك زده
--30 تايپيك در متفرقه
--3 تايپيك در خبر ورزشي
--20 تايپيك در خارج از دنياي كامپيوتر
--14 تايپيك در دانلود فيلم
--2 تايپيك در موسيقي
--12 تايپيك در ماهواره
--27 تايپيك در موبايل
--2 تايپيك در ادبيات
--2 تايپيك در آموزش الكترونيكي
--6 تايپيك در گرافيك
--2 تايپيك در بازي
--1 تايپيك در سخت افزار
--3 تايپيك در وبسايتها
--1تايپيك در مرورگرها
--1 تايپيك در كامپيوتر و...
--9 تايپيك در نرم افزار
=============
بيش از(سيستم سرچ بيش از اين عدد را نشان نميده)500 پست در كل انجمن موبايل
111 پست در خبر ورزشي
70 پست در ماهواره
pedram_ashena
16-08-2007, 19:39
با توجه به آمار بالا فعاليت مثمر ثمر محمد در انجمن موبايل ،دانلود فيلم،ماهواره ميباشد
و بقيه تايپيكها اكثرا جهت درخواست كمك در انجمنهاي ديگر ميباشد(البته به جز ادبيات و آموزش الكتريكي)
من همينجا لقب مرد آپلودي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به محمد ميدهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخصص محمد در به روز رساني رسانه هاي صوتي و تصويري ميباشد تنها نقطه ضعفش در اين مورد به روايت سايرين گلچين نكردنش است.(شايد با ديد ديگر اين حُسن باشه كه سليقه خودش را دخالت نميدهد)
================================================== =
نقد boy iran تا فردا ساعت 17 ميباشد.و از شنبه بوكسور بعدي را وارد رينگ ميكنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
17-08-2007, 11:57
ببینم قضیه چیه که امضای مهدی بی کا ام-----و شیردل مثل هم شده؟
BKM_MAHDI
17-08-2007, 12:08
اون نامرد اومد امضامو كش رفت . d
خیلی پسر گلیه
فقط راجع به کلیپ هاش توضیح نمیده
کلیپهای باحالی هم میزاره
که خیلی حال میکنیم باهاش
آقا محمد فکر میکنی چند روز دیگه به 10.000 تا برسی؟
Hamed-Dehghani
17-08-2007, 13:33
خودشه
من اشتباه نمي كنم ؛ خودشه ، خود خودشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزاريد در بره ، بگيريدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث تمام بد بختي هاي من همين بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث بد بختيهاي فقط من ، نه
باعث بدبختي هاي اكثر بچه هاي اينجا همين آب زير كاهـه
خيال مي كنيد كي به كاربرا اخطار مي ده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
خيال مي كنيد كي تاپيك ها رو به Trash مي فرسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
خيال مي كنيد كي كاربرا رو Banned مي كنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
بابا بابك كه بنده خدا تقصيري نداره
اگه اين يارو
هي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نزنه ؛ هي نره گزارش كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هي نره تاپيك رو چپ كنه ؛ هي نره طرف رو تحريك كنه كه
كسي Banned نميشه !!
تاپيكي Trash نمي ره !!
كاربري اخطار نمي گيره !!
جان ؟
پس كي اين كارا رو مي كنه ؟!!
بزاريد بيشتر توضيح بدم در كل تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world روزهاي روشني وجود داشت
تا اينكه از بخت بد
در روز يكشنبه 3 دسامر 2006 ميلادي مصادف با 12 آذر 1385 خورشيدي برابر با 11 ذي القعده 1427 قمري ( پي نوشت دارد )
كاربري ديده به جهان گشود ( اون تيك من موافق قوانين هستم رو زد ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه
در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان يكشنبه سياه نامگذاري شد كه
پدرش او را mamali_ronaldinho ناميد ولي مادرش هميشه نام boy iran را دوست داشت
به دليل عصر مرد سالاري او را mamali_ronaldinho ناميدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين بود آغاز بدبختيهاي p30
بدبختي هاي من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بختيهاي127,624 كاربر p30
هي نشست و اين رو با اون به جون هم انداخت
هي زير آب اين يكي رو پيش اون يكي ديگه زد
هي واسه اين پيش اون حرف درآورد
همين خود من ؛ خود خودم من
خيال مي كنيد كي حـــــمــــــــــــــــــ ـــــيــــــــــد رو سر زبـونـا انداخت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام ؟!!
نه بابا اصلاً پدرام ( دختر ايروني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عددي نبود كه بتونه از اين كارا بكنه
اين مملي رونالدينهو :38: بود
آره درسته ؟
همين بابا رفت تو چند تا تاپيك نه از بيسواتي هاااااااااااا
از سر بدجنسي من و حـــــمــــــــــــــــــ ـــــيــــــــــد صدا زد
كه اين شد كه الان مي بينيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اينكه همه رو به جون هم انداخت وقتي كه ديد ديگه داره كار خراب ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكري شيطاني ديگه اي به سرش زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمي كه هميشه مادرش دوست داشت رو گذاشت
پسر ايروني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در روز شنبه 10 مارس 2007 ميلادي مصادف با 19 اسفند 1385 خورشيدي برابر با 20 صفر 1428 قمري ( بازم پي نوشت دارد )
در يك حركت مرموزانه نام خود را به boy iran تغيير داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان شنبه خاكـسـتري نامگذاري شده
تا چند صباحي هم با اين نام
هي بشينـه و اين رو با اون به جون هم بنداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي زير آب اين يكي رو پيش اون يكي ديگه بزنـه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي واسه اين پيش اون بغليه حرف دربياره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دريغ از آگاهي مديران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينكه خوشبختانه بالاخره مديران دست اين بشر رو خوندند و
در روز سه شنبه14 آگوست 2007 ميلادي مصادف با 23 مرداد 1386 خورشيدي برابر با 30 رجب 1428 قمري ( دوباره هم پي نوشت دارد )
در يك حركت مردمي 900 تا پست از اين جاسوس رو حذف كردند كه
در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان سه شنبه سفيد نامگذاري شده
كه موجي از شادي سراسر p30 رو در فرا گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند شب جشن و پايكوبي به مناسيت اين روز خجسته برگزار شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا پسر ايروني هم چنان تو كف 10,000 پست بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ________________________
پي نوشت : تاريخ هاي نوشته شده كاملاً صحيح و واقعي مي باشند و من كلي پدرم در اومد تا روز و ماه و سال
اينا رو از اين تاپيك و اون تاپيك پيدا كردم قدرش رو بدونيد
و امـــــــــــــــــــــــ ــــــا
سبز مي شويم يعني جدي مي شويم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي boy iran
مزاياي فعاليت :40:محمد :40:محمد مي تونست عصباني بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديم محمد عصباني بشه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد مي توسنت در جواب ديگري بي احترامي كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولي هرگز نديدم محمد بي احترامي كنه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد مي توسنت به PM يا سئوال ديگران پاسخ نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديدم محمد بي تفاوت باشه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد انرژيش رو گذاشت تا پستـهـاش زياد بشـه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بي شك با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين كار رو نكرد ( محمد از خودش خاصيت نشون داد )
معايب فعاليت:40:محمد :40:
محمد تو خيلي از تاپيك ها پست داد و رفت ديگه هم پيداش نشد تا عكس العمل ديگران رو ببيند
محمد خيلي جاها شيطنت كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك رو با يه جمله كوتاه و بعد هم اين اسمايلي ( :27: ) ترشي كرد
و به نظرم
مهمترين نقد من از :40: محمد :40:
تعريف و تمجيداش از مديريت زياد اغراق آميز بود و به خودشيريني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيش از حد تبديل شد
و مزه تلخي به اين شيريني داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دوست داشتني من :40: محمد :40:
عضوي ازp30 نيست بلكه به اندازه پستاش سهام دار p30 هست
پي نوشت 1 : تمام افعال اين متن ماضي ساده انتخاب شده و اين به معناي اين نيست كه محمد ديگر در قيد حيات نمي باشد
پي نوشت 2 : من در طي 3 روز اين متن رو تهيه و تنظيم كردم بازم قدرش رو بدونيد
.
توی قسمت آهنگ های موبایل کارش 20 هست
دستش طلا
ولی سعی کنه توی یه جایی که لینک مسقیم میده اپلود کنه عالی میشه
خسته نباشی
pedram_ashena
17-08-2007, 18:02
با تشكر از محمد و كاربراني كه به فعاليت ايشون ارزش گذاشتند و نظرشان را اعلام كردند.
زمان هميشه وقتي تمام ميشود كه ما يكساعت كم آورده ايم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد بوي ايران تمام شد البته در اين تايپيك.تنها boy iran فرصت دارند تا آخرين هوكها را به كاربران بزنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شنبه صبح كاربر ديگري جايگزين ميشوند(حالا اگر پايان بود ايشان اگر نبود من اعلام ميكنم) پس تا اون موقع ميتونيد حدس بزنيد كه اين كاربر خوش شانس (الكي،دارم تحريكش ميكنم) كي ميتواند باشد.
boy iran
17-08-2007, 19:25
سلام ا.
اقا محمد خيلي باحاله .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي هم زحمت ميكشه انصافا.(خدايي هر تاپيكي رو كه باز ميكنم حداقل يه پست توش داره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اميدوارم هميشه موفق باشي.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست خوب :11:
خوب ماهم يه چيزي ازش بگيم ديگه .
اين همه پست داره ولي تاحالا فكر نكنم تاپيكي باشه كه هم ايشون پست بدن وهم من اسپم حالا چراشو نميدونم.
فقط يه جا از مشكي رنگ عشقه نوشته بود منم درخواست يكي از اشعارشو دادم كه مديريت بهم گفت اينجا جاي درخواست نيست كه فكر كنم انتقاد كوبنده اي از بوي ايران باشه هرچند هيچ ربطي بهش نداشت.
يه جا هم حامد دهقاني بهم گفته بود حاجي خيلي قبولت دارم كه اينم ميتونه براي بوي ايران گرون تموم بشه.
يه جا هم سيسه گفته بود اين حاج مهدي خطريه ازش دوري كنين كه فكر كنم اين يكي رو بشه براي بوي ايران ناديده گرفت.
به هر حال اميدوارم امير تيكه اي كه توي تولد مهرآريا خانوم بهم انداخته بود رو ويرايش كنه تا بوي ايران بن نشه.
ببخشيد حالم زياد خوب نيست فكر كنم بوي ايران قرصهامو خورده
لطفا قبل از نقد کردن قرص های خود را مصرف کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی رفیق من هیچی نفهمیدم شرمنده
البته شوخی هم کردم باهاتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منم ميگم حالا که اينجوري شد ...
بوي ايران تو بخش موبايل اون اولا اس ام اس ميزاشت ، هي گذاشت هي گذاشت تا از آخر مديريت به فکر چاره افتاد و تاپيک رو قفل کرد ، در بررسي هاي بعدي مشخص نشد که انگيزش از دادن اين همه اس ام اس چي بود ، تعداد اس ام اس ها بحدي بود که مديريت از بررسي تعداد تکراري ها هم صرف نظر کرد ( توشون اگه بگردي اس ام اس خصوصي هم پيدا ميشه :دی)
بوي ايران فله اي کار ميکنه بخاطر همين هر 100 تا پستش بايد يکي حساب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوي ايران سرعت دادن پستاش از سرعت پاک کردن مديريت بيشتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل توجه مهدي ب ک ام که ميگه چرا پستاي من پاک ميشه ، کمي سرعتتو ببر بالاتر مشکل حله :دی)
اولا مديريت که ميديد اين بوي ايران چقدر فعاله ميخواست بقاپطش ، ولي متاسفانه بوي ايران فروم را قاپيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشترين پستايي که ازش تو متفرقه ديدم اينه >" خدايا توبه " ، نميدونم مگه چقدر گناه ميکنه که همش توبه ميکنه :دی
بوي ايران همون حاجي گيم کربنه البته با ايده نوين :دی
بوي ايران فکر کنم اولا اسمش مملي رونالدينهو بود ، خب طبيعي بود که مملي زياد به چشم ديده نشه و راحت تر بتونه کارشو بکنه ( مثل همون شيوه مخفي شدن در موسسات خيريه براي بانداي خلاف، لووول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بوي ايران يه عادت خوبي که داره پستاي ديگران رو خيلي نگاه نميکنه ،خب حق هم داره چون وقت ارزشش طلاس ، شايد تو همون چند دقيقه بشه چند تا پست داد :دی
يکي از دوستان بهم پيام زد که انگار 30-40 تا از پستاي من گم شده ، فقط خواستم بگم من اصلا به بوي ايران شکاک نيستم :دی ، عجب حرفي زدم آخه 30 -40 تا پست که کار کمتر از 10 مين بوي ايرانه :دی
بوي ايران فروم رو هک کرده ، چرا ؟ چون ميتونه تو هر دقيقه بيشتر از يک پست بده :دی
در آخر بوي ايران با همه اين تعريفا ، فقط بنظر اخلاق خوبي داره که اين موضوع ميتونه مورداي بالا رو توجيه کنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خدایا توبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همه ما باید توبه کنیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نقد خوب شما هم تشکر :46:
boy iran:
139 تايپيك زده
--30 تايپيك در متفرقه
--3 تايپيك در خبر ورزشي
--20 تايپيك در خارج از دنياي كامپيوتر
--14 تايپيك در دانلود فيلم
--2 تايپيك در موسيقي
--12 تايپيك در ماهواره
--27 تايپيك در موبايل
--2 تايپيك در ادبيات
--2 تايپيك در آموزش الكترونيكي
--6 تايپيك در گرافيك
--2 تايپيك در بازي
--1 تايپيك در سخت افزار
--3 تايپيك در وبسايتها
--1تايپيك در مرورگرها
--1 تايپيك در كامپيوتر و...
--9 تايپيك در نرم افزار
=============
بيش از(سيستم سرچ بيش از اين عدد را نشان نميده)500 پست در كل انجمن موبايل
111 پست در خبر ورزشي
70 پست در ماهواره
با توجه به آمار بالا فعاليت مثمر ثمر محمد در انجمن موبايل ،دانلود فيلم،ماهواره ميباشد
و بقيه تايپيكها اكثرا جهت درخواست كمك در انجمنهاي ديگر ميباشد(البته به جز ادبيات و آموزش الكتريكي)
من همينجا لقب مرد آپلودي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به محمد ميدهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخصص محمد در به روز رساني رسانه هاي صوتي و تصويري ميباشد تنها نقطه ضعفش در اين مورد به روايت سايرين گلچين نكردنش است.(شايد با ديد ديگر اين حُسن باشه كه سليقه خودش را دخالت نميدهد)
نقد boy iran تا فردا ساعت 17 ميباشد.و از شنبه بوكسور بعدي را وارد رينگ ميكنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دختر ایرونی آخ ببخشید آقا پدرام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار خوبی دادید
خیلی پسر گلیه
فقط راجع به کلیپ هاش توضیح نمیده
کلیپهای باحالی هم میزاره
که خیلی حال میکنیم باهاش
آقا محمد فکر میکنی چند روز دیگه به 10.000 تا برسی؟
ممنون دوست خوب
ولی چرا همه به پستهای من بدبخت گیر دادن
یکی میگه بابا بزن مافیا رو بیار پائین حال کنیم :18: ( بی خیال )
یکی دیگه ده هزار تا دادی بگو سایت رو برات بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی اگه کسی دیگه این سوالها رو نکنه ممنون میشم
خودشه
من اشتباه نمي كنم ؛ خودشه ، خود خودشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزاريد در بره ، بگيريدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث تمام بد بختي هاي من همين بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث بد بختيهاي فقط من ، نه
باعث بدبختي هاي اكثر بچه هاي اينجا همين آب زير كاهـه
خيال مي كنيد كي به كاربرا اخطار مي ده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
خيال مي كنيد كي تاپيك ها رو به Trash مي فرسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
خيال مي كنيد كي كاربرا رو Banned مي كنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
بابا بابك كه بنده خدا تقصيري نداره
اگه اين يارو
هي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نزنه ؛ هي نره گزارش كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هي نره تاپيك رو چپ كنه ؛ هي نره طرف رو تحريك كنه كه
كسي Banned نميشه !!
تاپيكي Trash نمي ره !!
كاربري اخطار نمي گيره !!
جان ؟
پس كي اين كارا رو مي كنه ؟!!
بزاريد بيشتر توضيح بدم در كل تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world روزهاي روشني وجود داشت
تا اينكه از بخت بد
در روز يكشنبه 3 دسامر 2006 ميلادي مصادف با 12 آذر 1385 خورشيدي برابر با 11 ذي القعده 1427 قمري ( پي نوشت دارد )
كاربري ديده به جهان گشود ( اون تيك من موافق قوانين هستم رو زد ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه
در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان يكشنبه سياه نامگذاري شد كه
پدرش او را mamali_ronaldinho ناميد ولي مادرش هميشه نام boy iran را دوست داشت
به دليل عصر مرد سالاري او را mamali_ronaldinho ناميدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين بود آغاز بدبختيهاي p30
بدبختي هاي من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بختيهاي127,624 كاربر p30
هي نشست و اين رو با اون به جون هم انداخت
هي زير آب اين يكي رو پيش اون يكي ديگه زد
هي واسه اين پيش اون حرف درآورد
همين خود من ؛ خود خودم من
خيال مي كنيد كي حـــــمــــــــــــــــــ ـــــيــــــــــد رو سر زبـونـا انداخت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام ؟!!
نه بابا اصلاً پدرام ( دختر ايروني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عددي نبود كه بتونه از اين كارا بكنه
اين مملي رونالدينهو :38: بود
آره درسته ؟
همين بابا رفت تو چند تا تاپيك نه از بيسواتي هاااااااااااا
از سر بدجنسي من و حـــــمــــــــــــــــــ ـــــيــــــــــد صدا زد
كه اين شد كه الان مي بينيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اينكه همه رو به جون هم انداخت وقتي كه ديد ديگه داره كار خراب ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكري شيطاني ديگه اي به سرش زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمي كه هميشه مادرش دوست داشت رو گذاشت
پسر ايروني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در روز شنبه 10 مارس 2007 ميلادي مصادف با 19 اسفند 1385 خورشيدي برابر با 20 صفر 1428 قمري ( بازم پي نوشت دارد )
در يك حركت مرموزانه نام خود را به boy iran تغيير داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان شنبه خاكـسـتري نامگذاري شده
تا چند صباحي هم با اين نام
هي بشينـه و اين رو با اون به جون هم بنداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي زير آب اين يكي رو پيش اون يكي ديگه بزنـه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي واسه اين پيش اون بغليه حرف دربياره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دريغ از آگاهي مديران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينكه خوشبختانه بالاخره مديران دست اين بشر رو خوندند و
در روز سه شنبه14 آگوست 2007 ميلادي مصادف با 23 مرداد 1386 خورشيدي برابر با 30 رجب 1428 قمري ( دوباره هم پي نوشت دارد )
در يك حركت مردمي 900 تا پست از اين جاسوس رو حذف كردند كه
در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان سه شنبه سفيد نامگذاري شده
كه موجي از شادي سراسر p30 رو در فرا گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند شب جشن و پايكوبي به مناسيت اين روز خجسته برگزار شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا پسر ايروني هم چنان تو كف 10,000 پست بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پي نوشت : تاريخ هاي نوشته شده كاملاً صحيح و واقعي مي باشند و من كلي پدرم در اومد تا روز و ماه و سال
اينا رو از اين تاپيك و اون تاپيك پيدا كردم قدرش رو بدونيد
و امـــــــــــــــــــــــ ــــــا
سبز مي شويم يعني جدي مي شويم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي boy iran
مزاياي فعاليت :40:محمد :40:محمد مي تونست عصباني بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديم محمد عصباني بشه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد مي توسنت در جواب ديگري بي احترامي كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولي هرگز نديدم محمد بي احترامي كنه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد مي توسنت به PM يا سئوال ديگران پاسخ نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديدم محمد بي تفاوت باشه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد انرژيش رو گذاشت تا پستـهـاش زياد بشـه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بي شك با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين كار رو نكرد ( محمد از خودش خاصيت نشون داد )
معايب فعاليت:40:محمد :40:
محمد تو خيلي از تاپيك ها پست داد و رفت ديگه هم پيداش نشد تا عكس العمل ديگران رو ببيند
محمد خيلي جاها شيطنت كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك رو با يه جمله كوتاه و بعد هم اين اسمايلي ( :27: ) ترشي كرد
و به نظرم
مهمترين نقد من از :40: محمد :40:
تعريف و تمجيداش از مديريت زياد اغراق آميز بود و به خودشيريني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيش از حد تبديل شد
و مزه تلخي به اين شيريني داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دوست داشتني من :40: محمد :40:
عضوي ازp30 نيست بلكه به اندازه پستاش سهام دار p30 هست
پي نوشت 1 : تمام افعال اين متن ماضي ساده انتخاب شده و اين به معناي اين نيست كه محمد ديگر در قيد حيات نمي باشد
پي نوشت 2 : من در طي 3 روز اين متن رو تهيه و تنظيم كردم بازم قدرش رو بدونيد
.
این یعنی سنگ تموم گذاشتن
یک جوری گفت نقد میکنم گفتم باید خدائی در برم
نمیدونم چطوری تشکر کنم
این مقاله یا پایان نامه یا هر چی دیگه بهش میگین خیلی توپ بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید بشی کاربر فعال تاپیک نقد :27:
نکته های بسیار خوب و نقدهای عالی بود حمید اوه ببخشید حامد جان
بازم ممنون و تشکر به خاطر این سلیقه رنگ آمیزی شکلک و تاریخ نگاری :11:
توی قسمت آهنگ های موبایل کارش 20 هست
دستش طلا
ولی سعی کنه توی یه جایی که لینک مسقیم میده اپلود کنه عالی میشه
خسته نباشی
بسیار عالی بود دوست خوب
یک توضیح
وقتی تو پرشین گیگ آپلود میکردم یک فروم دیگه همین ها رو میزاشت یوزر هم ساخته بود به نام بوی ایران یعنی از خنده مرده بودم
حالا تو divshare آپلود میکنم تا حالی دزدهای انجمن ما بشه
با تشكر از محمد و كاربراني كه به فعاليت ايشون ارزش گذاشتند و نظرشان را اعلام كردند.
زمان هميشه وقتي تمام ميشود كه ما يكساعت كم آورده ايم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد بوي ايران تمام شد البته در اين تايپيك.تنها boy iran فرصت دارند تا آخرين هوكها را به كاربران بزنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شنبه صبح كاربر ديگري جايگزين ميشوند(حالا اگر پايان بود ايشان اگر نبود من اعلام ميكنم) پس تا اون موقع ميتونيد حدس بزنيد كه اين كاربر خوش شانس (الكي،دارم تحريكش ميكنم) كي ميتواند باشد.
خوب وقت ما تموم شد ممنون از همه دوستان واقعا یک تاپیک عالی بود و عیبهای خودم دستم اومد
خیلی خیلی تشکر از عزیزان :10::11:
آفرين پدرام جان يكي از چيزهايي كه در تاپيك مد نظر من بود اما مورد توجه قرار نگرفت دادن لقب بود كه اين لقب به نظر من مناسبه هم توهيني نيست هم تناسب داره حالا اگه دوستان و خود محمد آقا مايل بودن مي تونن از اين لقب هم استفاده كنن.
پدرام جان ممنون ميشم اگه زحمت نفر بعدي رو هم بكشي
من باز هم فعلا دسترسي مناسبي به نت ندارم
ممنون:11:
پايان
پایان جون . من یبار گفتم... توجه نکردی...
یادت رفت به من پ خ دادی. پس بیخیال شدیم :(
pedram_ashena
18-08-2007, 12:00
مبارز بعدي يكي از كم حاشيه ترين كاربران p30 است كسي كه بايد گوش به خبر باشي تا بفهمي كيه آقايان و خانمها معرفي ميكنم :
FEiZ
AssistanT
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: Tehran, Iran
boy iran
18-08-2007, 12:23
به به feiz جان
خوب نقدیلنگ
1- زیاد جدی هست ( یک بار شب بود سبیل هاشون رو ندیدم )
2- تو خبر گشت ویژه میزنه
3- بخش ورزشی رو هواش رو داره و مرام داره بزاره علاقه مندان ورزش کلوب بزنند
دیگی نقدی نیست
دوستان بعدی ادامه دهند
R10MessiEtoo
18-08-2007, 12:33
به به استاد فيض!
بابك جان ميشه بگي چرا همش از اين ;) استفاده مي كني
مثلا بيا براي تنوع از اين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كن
اوكي ;)
pedram_ashena
18-08-2007, 15:17
خوب تا babak عنوان تايپيك را ويرايش كنند ادامه ميدهيم
Honradez
18-08-2007, 17:04
به به feiz جان
خوب نقدیلنگ
1- زیاد جدی هست ( یک بار شب بود سبیل هاشون رو ندیدم )
2- تو خبر گشت ویژه میزنه
3- بخش ورزشی رو هواش رو داره و مرام داره بزاره علاقه مندان ورزش کلوب بزنند
دیگی نقدی نیست
دوستان بعدی ادامه دهند
1-جدیت که بد نیست. همهجا نمیشه شوخ بود.
2-مثل اینکه فراموش کردی من کی هستم ها... همکار انجمن خبرها! خب معلومه که باید اونجا باشم، نمیتونم بیام تو انجمن لینوکس گشت بزنم که!
3-ما هوای همه رو داریم. بهرحال یکی از زیرمجموعههای انجمنی هست که من همکار اون هستم و باید بهش رسیدگی لازم بشه.
(تند که جواب ندادم؟ ببخشید!) :10:
به به استاد فيض!
بابك جان ميشه بگي چرا همش از اين ;) استفاده مي كني
مثلا بيا براي تنوع از اين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كن
اوكي ;)
شما اونو بخون «موفق باشید» :biggrin:
این یکی هم خیلی گندهست هم خیلی رسمی نیست. (فکر کن من یه پست بزنم که تاپیک شما به فلان دلیل قفل شد، بعد زیرش اینو بذارم...!!!)
ضمن اینکه این اسمایلی خیلی هم راحت هست و شما میتونید بدون در دست داشتن لیست شکلکها (مثلا در پاسخهای سریع) اون رو با یک نقطهویرگوس و یک پرانتز پشتش بنویسید. تازه الان هم که توی پاسخهای پیشرفته، این اسمایلی حذف شده.
:5::46:
arash_zp
18-08-2007, 17:10
چه جالب
من تا حلا فيض نديده بودم
كجا بودي، نبودي !!!!!!!!!!!!
majid-ar
18-08-2007, 17:16
من با جناب فیض برخوردی نداشتم.
ولی به نظرم مهمترین مشخصه ایشون جدی بودنشون و جلو تر بودن از هم سن و سالاشونه.
چه توی کامپیوتر و طرز فکر و برخورد با دیگران.
تا بعد...
pedram_ashena
18-08-2007, 18:38
روحيه مسئوليت پذيريش و رعايت ادب و احترام ،وي قابل تقديره.كمتر مدير و همكاري پيدا ميشود كه بعضي وقتا كبر نگيردش اما در چند مورد كاري كه با فيض داشتم بهم ثابت شد كاربر با جنبه اي است.
pedram_ashena
19-08-2007, 10:57
21 تايپيك در متفرقه دارد ولي اكثرا امتياز + ندارند به غير از اولين پست انجمن(پسر باهوشيه)
پس تا اينجا در انجمن متفرقه فعاليت چشمگيري حداقل در ايجاد تايپيك نداشته
67 پست در متفرقه
ادامه دارد....
R10MessiEtoo
19-08-2007, 11:58
خب تا اينجا زياد شلوغ پلوغ نشده يه چند تا انتقاد و پيشنهاد بكنم
خب من زياد اهل تعريف كردن نيستم. چون به نظرم هر شخصي نكات مثبت شخصيتش رو بهتر مي شناسه تا نكات منفي
ولي خب در مورد FEiZ فرق مي كنه
مهمترين خصوصيتشون اينه كه در پستهاشون اصلا احساس نمي كنيد كه با يك همكار انجمن طرفيد.
از لحاظ منفي نميگم بلكه از لحاظ مثبت. بسيار آرام و مهربان و با حوصله. خلاصه اينكه با بقيه همكارها و مديرها يك كمي فرق مي كنه.
احساس هم مي كنم خيلي پروانه اي هستند. معمولا از خودشان خشانت در نمي كنند. ببينم آقا بابك تا حالا اخطار به كسي دادي؟!
اما يك نقد: با اينكه همكار انجمن خبر ها هستند اما يادم نمياد خبري رو خودشون آورده باشن. معمولا پستهاشون در انجمن خلاصه ميشه به دادن تذكر مثل ذكر كردن منبع.
يك چيز ديگه اينكه اگر در حذف كردن اسپم پستها و موضوعهاي بي ربط نسبت به موضوع اصلي يك تاپيك بيشتر وقت بگذارند بهتره (با اينكه خيلي كار سختيه)
با تشكر ;)
Honradez
19-08-2007, 13:04
سلام.
اول از همه از آقا پدرام و مجید عزیز تشکر میکنم که نظر لطفشونو گفتن. :46::10:
چه جالب
من تا حلا فيض نديده بودم
كجا بودي، نبودي !!!!!!!!!!!!
همین جا! نگاه کن... آهان! همینجام! :biggrin:
خب تا اينجا زياد شلوغ پلوغ نشده يه چند تا انتقاد و پيشنهاد بكنم
خب من زياد اهل تعريف كردن نيستم. چون به نظرم هر شخصي نكات مثبت شخصيتش رو بهتر مي شناسه تا نكات منفي
ولي خب در مورد FEiZ فرق مي كنه
1- مهمترين خصوصيتشون اينه كه در پستهاشون اصلا احساس نمي كنيد كه با يك همكار انجمن طرفيد.
2- از لحاظ منفي نميگم بلكه از لحاظ مثبت. بسيار آرام و مهربان و با حوصله. خلاصه اينكه با بقيه همكارها و مديرها يك كمي فرق مي كنه.
3- احساس هم مي كنم خيلي پروانه اي هستند. معمولا از خودشان خشانت در نمي كنند. ببينم آقا بابك تا حالا اخطار به كسي دادي؟!
4- اما يك نقد: با اينكه همكار انجمن خبر ها هستند اما يادم نمياد خبري رو خودشون آورده باشن. معمولا پستهاشون در انجمن خلاصه ميشه به دادن تذكر مثل ذكر كردن منبع.
5- يك چيز ديگه اينكه اگر در حذف كردن اسپم پستها و موضوعهاي بي ربط نسبت به موضوع اصلي يك تاپيك بيشتر وقت بگذارند بهتره (با اينكه خيلي كار سختيه)
با تشكر ;)
من کنار نقدها یک شماره گذاشتم تا بهتر بتونم مشخص کنم که جوابهای زیر، مربوط به کدام نقد هستند... .
1- درسته. من دوست ندارم با «همکار» شدن، از جو بسیار خوب و صمیمانه بین دوستان و کاربران محترم و عزیز دور بشم. هیچوقت «مقام» نباید «غرور» بیاره!
2- کمتر پیش میآد من بیحوصله باشم؛ اگر هم باشم، سعی میکنم اونو توی پستهام جلوه ندم. حتی یک بار هم اتفاق نیفتاده که من از روی بی حوصلگی یک تاپیک رو قفل کنم و از این حرفها... . باور کنید حتی درمورد خبری که «به وضوح» برخلاف قوانین هست هم کمی فکر میکنم و بعد تصمیم به برخورد میگیرم.
3- مرسی. نظر لطفتونه. من سعی میکنم حتی در بدترین تاپیکها (از لحاظ سرپیچی از قوانین) هم با آرامی برخورد کنم. فراموش نکنید که خشونت هیچ جا خوب نیست.
اخطار هم یک عنصر ضروری برای «حیات نظم» یک انجمن هست. «اخطار ندادن» اشتباه بزرگی هست؛ ضمن اینکه افراط هم کار جالبی نیست. من در اخطارها هم از فردی که مرتکب اشتباه شده، تنها «خواهش میکنم» که دست از کارش برداره؛ چون میدونم که مرام کاربران پیسیورد در حدی نیست که به «خواهشها» جواب منفی بدهند.
4- تعریف درست وظیفه اصلی یک همکار یا مدیر، «مدیریت و ایجاد نظم» هست و اینکه خود مدیر یا همکار در اون انجمن فعالیت داشته باشند یا نه، به وضعیت آن انجمن از لحاظ تعداد بازدید و مورد توجه قرار گرفتن برمیگردد. خوشبختانه انجمن خبرها با مشکل کمبود توجه و بهروز رسانی مواجه نیست. اما با اینحال برای رونق انجمن اخبار ورزشی و همچنین خدمت به دوستان محترم، من در اونجا فعالیتی مختصر انجام میدهم. اینکه یک مدیر یا همکار صرفا باید در انجمن تحت کنترل خود فعالیت کند، یک برداشت کاملا اشتباه و غلط است.
ضمنا نکنه یه وقت منظور شما اینکه که من به کاربرا تذکر ندم؟!
(البته من هم کم اینجا پست ندادم ها...! یه سرچ بکنید که فقط «موضوعات» رو بگرده کافیه. توی تاپیک «دنیای فوتبال» هم یه زمانی من پشت سر هم اعلام برنامه و نتایج میکردم. :cool: )
5- هدف ما برقراری دوستی و آزادی میان کاربران هست. تنها تاپیکها یا پستهایی پاک میشوند که نتیجه وجودشان منفی باشد. مثلا تاپیکی که موضوع آن میتواند به ف.ی.ل.ث.ر شدن انجمن ختم شود، تاپیک تکراریای که حق دیگر دوستان را بخورد ویا پست یا تاپیکی که باعث ایجاد جنجال بین کاربران و فراتر از آن، تیرگی روابط شود.
اگر پستی شامل موارد بالا و مشکلات مشابه نباشد، چرا نباید بماند؟ انجمنی که هر کاربر در آن از پست دادن «هراس» داشته باشد خوب است؟ یا انجمنی که هر کاربر بتواند آزادانه نظر خود را بگوید؟ (جدا از مسائل سیاسی)
ما نمیخواهیم که یک انجمن دیکتاتورانه و خشک داشته باشیم که در آن تمامی پستها پاک شوند و...
هدف اصلی ما، آزادی کاربران برای پست دادن است. (یادتون نره که کلی دارم صحبت میکنم و اصلا منظورم بحثهای سیاسی نیست. اونها حسابشون جدا هست که فکر کنم همه میدونن: انجمن نباید ف.ی.ل.ث.ر بشه...!)
ضمنا فراموش نکنید که کانتر انجمن «خارج از دنیای کامپیوتر» غیرفعال هست و پستها حساب نمیشوند؛ گرچه اگر حساب شوند، پست و مقامی به کاربری که پستهای بیهوده داده است، اعطا نمیشود!
بریم برای انتقادات بعدی...! :46: :biggrin::cool:
موفق باشید و خوشحال. :10:
soleares
19-08-2007, 13:39
این بابک وقتی تازه همکار شده بود پدر مارو تو انجمن اخبار در آورد خیلی قانون منده
البته اول فکر می کردم آدم خشکیه بعد دیدم نه بابا پسر گلیه
Honradez
20-08-2007, 00:45
این بابک وقتی تازه همکار شده بود پدر مارو تو انجمن اخبار در آورد خیلی قانون منده
البته اول فکر می کردم آدم خشکیه بعد دیدم نه بابا پسر گلیه
نظر لطف شماست. (چشماتون گل میبینیه!!!)
بعضی وقتها بعلت بعضی مشکلات نیاز هست که کمی سفت و سخت تر گرفته بشه. بعنوان مثال زمانی که بحث کاربرانی که میخواستند جنجال بهپا کنند بالا گرفته بود، تدابیر محکم و شدیدی لازم بود تا از درگیری در انجمنها جلوگیری بشه. خوشبختانه تا حدودی این موضوع فروکش کرده که یکی از عوامل مهم آن، پیگیری مدیران است.
البته فکر نکنم دیگر زمانی نیاز به سختگیری باشد. به شما اطمینان میدهم حتی درصورت بروز دوباره چنین مشکلاتی یا مشکلات مشابه، با متانت و آرامش، و همچنین با سیاست با کاربران برخورد خواهد شد تا به کسی فشار نیاد و کسی احساس نکنه که در یک انجمن «سفت و سخت» هستش...!
:10::5::46::20:
amir2011
20-08-2007, 02:22
اول از همه سلام
راستش من زیاد ایشون رو نمیشناسم ولی از وقتی که با طرز فکرش در انجمن خبرها مواجه شدم ازش خوشم اومد.(در مورد کلوپ بارسا)
انشالله انتقاد هم باشه برای مدتی که یکم از آشناییمون بگذره...!
موفق باشی.
L O V A B
20-08-2007, 11:40
زیاد باهاش برخورد نداشتم ، شاید 15-20 بار...
ولی هر وقت به انجمن موسیقی میاد یه چشمه توپ میاد و میره:27:
غیر قابل پیش بینیه....
تاپيك فراموش شده؟
براي نقد جناب فيز تا جمعه فرصت داريد
(براي بالا اومدن تاپيك)
R10MessiEtoo
21-08-2007, 21:46
خب چون هيچكس نيومد بازهم من يك چيزي مي گم
ببخشيد استاد، مي تونم بپرسم چرا ديگه از اين ;) استفاده نمي كنيد. (خودم مي دونم؛ هوس كتك كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
===========
اون مقالت در مورد مربيان رئال رو خوندم
خيلي عالي بود. واقعا دست به قلم شايد هم دست به كيبورد خوبي داري. حتما ادامه بده. تو مي توني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=R10MessiEtoo;1466038]خب چون هيچكس نيومد بازهم من يك چيزي مي گم
ببخشيد استاد، مي تونم بپرسم چرا ديگه از اين ;) استفاده نمي كنيد. (خودم مي دونم؛ هوس كتك كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایول
من هم همینو میخواستم بگم
اقا بابک لطف کنید جواب بدید:46:
pedram_ashena
23-08-2007, 11:18
بخش خبر يكي از معدود بخشهاي مظلوم هر انجمني است.چون اعضاء پاگير شده ندارد و فقط گاها براي مطالعه ميايند و بعد هم ميروند. براي همين اكثر كاربران آشنايي زيادي با كار فيض ندارند. اما جديدا با اضافه شدن كلوپهاي ورزشي به اين بخش كمي تحرك و رونق پيدا كرده.كه نقش + فيض در كنترل آنرا نميتوان ناديده گرفت
RedDragon
23-08-2007, 11:41
من با جناب بابک برخورد نداشتم
ولی باید مدیریت عالی داشته باشه
چون که تو بخش اخبار خارج از دنیای کامپیوتر تا بخوایید انواع خبرهای سیاسی جنجالی داشتیم و داریم
ول مدیریت ایشون طوری بوده که با این همه خبر پی سی ف.ی.ل.ت.ر نشد ولی فرومایی بود که با یدونه(فقط یدونه) از همین خبرا ف.ی.ل.ت.ر شد چرا؟
چون مدیریت بد بود جلو کاربراشو نگرفتو ملتم تا خواستند....بار کردند
اما تو اینجاهر کسی نظر خودشو میده اونم تو این ف.ی.ل.ت.ر بازار
AKASHA178
24-08-2007, 02:42
پسر خوبیه من که ازش بدی ندیده بیدم مربا بابا
Honradez
24-08-2007, 11:04
مرسی دوستان. نظر لطفتونه.
در جواب اون دوتا دوستمون که گفتن چرا از این ;) استفاده نمیکنی، باید عرض کنم که اینطور نیست و هنوز هم استفاده میکنم. البته برای تنوع، گاهی هم از این :46: استفاده میکنم که فرق چندانی باهم ندارن.
:10: :cool:
pedram_ashena
24-08-2007, 23:08
با تشكر ويژه از FEiZ به خاطر صبر و نقد پذيري خوبش.همانطور كه در ابتدا گفتم بي حاشيه بودن ايشون جايي براي نقد سايرين نگذاشته.اميدوارم هميشه همينگونه باشد.
شنبه كاربر عزيز ديگري براي نقد(يا همان اصطلاح خودمان كيسه بوكس) معرفي ميشوند.اميدوارم روند اين تايپيك به همه ما كمك كند....
طبق رسم من به بابك لقب افتخاري " مرد خبر" ميدهم.
ممنون براي حضورت
Honradez
25-08-2007, 01:22
با تشكر ويژه از FEiZ به خاطر صبر و نقد پذيري خوبش.همانطور كه در ابتدا گفتم بي حاشيه بودن ايشون جايي براي نقد سايرين نگذاشته.اميدوارم هميشه همينگونه باشد.
شنبه كاربر عزيز ديگري براي نقد(يا همان اصطلاح خودمان كيسه بوكس) معرفي ميشوند.اميدوارم روند اين تايپيك به همه ما كمك كند....
طبق رسم من به بابك لقب افتخاري " مرد خبر" ميدهم.
ممنون براي حضورت
خواهش میکنم پدرام جون. من هم سپاسگزارم.
هفته بدی نبود. بهرحال خیلی نسبت به خودم و رفتارم شناخت بیشتری پیدا کردم. اینکه کاربران بدون تعارف نقد میکنند، واقعا خوبه. البته من در زندگی هم سعی میکنم جایی برای ناراحتی و انتقاد نگذارم.
از همه دوستان و خصوصا راهاندازان و فعالان این تاپیک کمال تشکر را دارم. امیدوارم این راه همچنان هموار باشد تا کاربران دیگر بتوانند معنای واقعی «شناخت» را درک کنند.
بازهم ممنون. با آرزوی سربلندی و موفقیت شما: بابک. :46:
pedram_ashena
25-08-2007, 11:30
Shahvand
همکار انجمن نرم افزار
تاريخ عضويت: Jun 2006
بله كاربر عزيز ديگري كه قرار است 7 روز فعاليتشان نقد شود كسي نيست جز: شاهوند همكار انجمن نرم افزار
بخش نرم افزار يكي از اصلي ترين اركان p30 است و بايد شاهد نقدهاي چالشي باشيم
آقايان و خانمها اين شما و اين هم شاهوند :5:
Hamed-Dehghani
25-08-2007, 12:01
مي دونيد چرا من وارد نقد جناب بابك فيض نشدم
چون كسي كه 100 مگابايت از سرورش رو به يكي از تاپيكاي من اختصاص داد
خودش مي دونه چقدر بهش ارادت خالصانه دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چون تو نقد بايد پوست طرف رو كند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كار ما نبود
به هر حال خيلي مخلصيم
R10MessiEtoo
25-08-2007, 12:14
اولين نقد من هم از شاهوند اينه:
چرا به بخش درخواست نرم افزار كم رسيدگي مي كنيد؟ درخواستهاي بي جواب زيادي هست.
همونطور كه مي بينيد آقا جلال گل در ليست دوستان من هستند!
من كه تا حالا از شاهوند به جز تلاش و كمك چيزي نديدم! ضمنا تا حالا كلي به من كمك كرده كه همينجا ازش تشكر مي كنم! و براي ديدن تلاشش يه سري بايد به انجمن نرم افزار بزنيد!
و در كل پسر گليه :10:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
یکی از معدود همکارانی p30 هستش که من هروقت بهش حتی تو یاهومسنجر pm دادم جوابم رو به خوبی داد
البته من فکر می کنم یه ذره انجمن نرم افزار از دستش در رفته البته من زیاد نمی رم اونجا اما همین جدیدا تو تاپیک کانورترها ددیم که تقریبا پست ها بدون جواب مونده که باید قبول کرد بدترین قسمت این سایت انجمنش نرم افزارش هست( منظورم فعالیت کردن توشه ) چون p30world اصلا سایت نرم افزاری هستش و واقعا قسمت نرم افزار خیلی سخته
و لی در هر صورت من تو چند ملاقاتی که داشتم خیلی قبولشون دارم و امیدوارم موفق باشن
shahvand جان مخلصیم
*PiNk PaNTHeR*
25-08-2007, 12:22
سلام شاهوند عزیز.
ما تا حالا یکبار سر راه هم قرار گرفتیم اما من سر راه ایشون قرار گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بگم موفق و پایدار باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jak_1300
25-08-2007, 12:25
خدا وكيلي كارت درسته جلال جان من كمتر كسي رو ديدم كه تو انجمن ها مثله شما فعال باشه و لياقته شما بيش از همنكار انجمن هستش اميدوارم مديران ارشد توجه بيشتري معطوف بدارن به كساني مانند جلال تا با پشتكار بيشتري فعاليت كنن واقعا واسه كارهايي كه كردي تو اين سايت من به نوبه خودم بي نهايت از شما سپسگذارم و به اميد موفقيت بيشتر و روز افزون در زندگي و پشرفت در كار و موفقيت سايت پي سي ورلد و جهاني شدن اين سايت با تشكر عرفان
سلام
بین تمام اساتیدی که همه کاربر فعال و پرفشنال هستن ، اومدن و گفتن نظر درباره یه عزیز فعال اصلا ساده نیست .
انشالله که پیشکسوت ها مارو میبخشن که این پست رو مینویسیم .
جنب شاهوند فعالترین کاربر در قسمت نرم افزار هستن (تا جایی که دیدم) و الحق که کارشون درسته .
برنامه هایی هم که معرفی میکنن ، معمولا بی نقصه .
و اگه بخوام یه کمی انتقادی نگاه کنم ، در مورد سیسم کلی حذف پست ها و تاپیک ها در پی سی ورلده که چه بهتر بود اگه یک جمله /کلمه هم بعنوان دلیل حذف میومد .
با آرزوی موفقیت برای تمامی مدیران و کاربران فعال P30World
Behroooz
25-08-2007, 14:08
با امدن شاهوند انجمن نرم افزار مرتب شده . بهش خسته نباشيد ميگم .
در مورد نقد هم من نظر نميدم . همينطور كه هستي خوبي دوست من .
موفق باشي .
بهروز
afsoongar_ghadiri
25-08-2007, 14:12
من نه می دونستم چنین تاپیک هست دوست عزیز Shahvand اینجارو معرفی
من که از کار تمامی مدیر ها راضی هستم
به خصوص جایی که با ون سروکار بیشتری دارم بخش نرم افزار
pedram_ashena
25-08-2007, 14:19
دوستان راحت باشند.اين تايپيك محلي است براي نظرات انتقادي شما(بار نقد اشتباهات بيشتر است) و كسي كه مشكلات طرف مقابل را ميگويد(هر چه قدر هم نظر شخصي خودش باشد) يعني به او علاقه دارد و خوبي و اصلاحش را ميخواهد.
پس لبه شمشير را تيزتر كنيد مطمئن باشيد شاهوند و ساير عزيزاني كه ميزبان اين تايپيك ميشوند ناراحت نميشوند.
afsoongar_ghadiri
25-08-2007, 14:22
دوستان راحت باشند.اين تايپيك محلي است براي نظرات انتقادي شما(بار نقد اشتباهات بيشتر است) و كسي كه مشكلات طرف مقابل را ميگويد(هر چه قدر هم نظر شخصي خودش باشد) يعني به او علاقه دارد و خوبي و اصلاحش را ميخواهد.
پس لبه شمشير را تيزتر كنيد مطمئن باشيد شاهوند و ساير عزيزاني كه ميزبان اين تايپيك ميشوند ناراحت نميشوند.
من هم بااین نظر مافق هستم
جلال جان یکی از کاربرانیه که من زیاد میبینمش (البته بصورت مجازی!)
تو بخش نرم افزار کارش عالیه!
نقد: (اگه کار خودش باشه) تاپیکهای زیادی رو مهم کرده که البته تازگیها دوتاشونو از مهم بودن درآورده.
سئوال از خودش: اون کسی که تو آواتارته کجاییه؟
قبلا با اسم دیگه ای فعالیت میکردین؟(_: نه>که هیچی/_:آره>چه اسمی؟)
موفق باشین!
فقط ميتونم بگم كار درسته و انجمن به كسايي مثل جلال نياز داره .:11:
:10:
بله تا حدودی ولی ایشون یه نفر بیشتر نیست! اگه مدیر بخش نرم افزار یک کم بیشتر سر بزنن بهتر هم می شه!منظورم اشکان خانه
اما
شاهوند عزیز سلام!
من تقریبا بخش اصلی فعالیتم بخش نرم افزاره! در این بخش فقط vtnو شاهوند . hamiltonجان رو فعال دیدم!
واقعا فعالیتشون خوبه به شرط این که ادامه بدن
ولی شاهوند جون یه سوال
توی بخش کرک و سریال تایپیکی بود به نام سایت های کرک و سریال که حذف شد به نظر من جای این تایپیک خالیه ولی خودت سایت هایی رو بذار که سالمند و مطمئنی که سالمن تا دوستان قبل از درخواست اونجاها رو یه نیگا بندارن و بعد قفلش کن!
بعضی تایپیک های بخش نرم افزار به یکهرس حسابی نیاز داره که بهتره پست های تشکر الکی و پست های بیهوده حذف بشه اگه کمر همت ببندی و پست های غیر مفید رو حذف کنین همه ممنون می شن البته فقط تایپیک هایی که از اهمیت بیشتری برخوردارن اگر هم نمی تونین لا اقل یک فهرست از موضوعات مهمش رو بذار صفحه ی اول
با سپاس از دوست خوبمون
ولی اگر یک کم خودتو معرفی کنی بد نیستا!
Alastoor
25-08-2007, 15:12
سلام
نوشته اي اندر نقد جلال شاهوند:
پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي يا مدير ناظم انجمن نرم افزار:20:
اولين چيزي كه من در مورد جلال جان به ذهنم مي رسه برقراري نظم بسيار خوب در انجمن نرم افزار (معرفي/درخواست) هست. واقعا كه مدير ناظمه. با وجود ايشون بخش نرم افزار دلپذيره و همه چي سر جاي خودشه كه واقعا مساله مهميه.
نكته بعدي اينه كه پستهاي ارزشمندي داره. نرم افزارهاي مفيدي رو معرفي مي كنه و توضيحات پيرامونش رو هم ميده. فقط اگه در كنار توضيح انگليسي كه ميزاره توضيحي هرچند كوتاه به فارسي هم (مخصوصا در مورد نرم افزارهاي كمتر آشنا) بده خيلي باحال ميشه.
نكته بعدي اينه كه لينكهاي نرم افزارهايي كه جلال جان معرفي مي كنن از رپيدشيره. خب همه به قدرت سرور رپيدشير اعتقاد داريم ولي نكته اي كه هست اينه كه خيلي ها واقعا از اينكه لينك مستقيم رو ندارن از رپيدشير متنفرن! ولي اين مشكل هم با وجود يك دوست ديگه حل شده. او كيست؟ جناب WooKMaN عزيز. خب در همين راستا من به يك سري سوالات زنجيره اي رسيدم:
1- اگر رپيدشير نبود، شاهوند چي كار مي كرد؟
2- اگر شاهوند نبود، WooKMaN چي كار مي كرد؟
3- اگر WooKMaN نبود، ما چي كار مي كرديم؟
4- اگر ما نبوديم، مديران چي كار مي كردن؟
5- اگر مديران نبودن، p30world چي كار مي كرد؟
6- اگر p30world نبود، رپيدشير چي كار مي كرد؟
7- GO TO LINE 1:31:
خب پس از اين مطلب طنز بايد بگم واقعا وجود افرادي مثل جلال جان يك نعمت براي همه كاربران p30 هست.
اميدوارم جلال جان هر لحظه ات بهتر از قبل باشه. مواظب خودت باش. اسفند هم براي خودت دود كن. چرا كه خيلي ارزشمندي.
با تشكر:10:
منم از کارهای اینشون خیلی راضیم.
همیشه میبینم خیلی خوب به بچه ها همکاری و کمک میکنه.
امیدوارم همیشه موفق و سربلند بمونه.
یکی از معدود همکارانی p30 هستش که من هروقت بهش حتی تو یاهومسنجر pm دادم جوابم رو به خوبی داد
البته من فکر می کنم یه ذره انجمن نرم افزار از دستش در رفته البته من زیاد نمی رم اونجا اما همین جدیدا تو تاپیک کانورترها ددیم که تقریبا پست ها بدون جواب مونده که باید قبول کرد بدترین قسمت این سایت انجمنش نرم افزارش هست( منظورم فعالیت کردن توشه ) چون p30world اصلا سایت نرم افزاری هستش و واقعا قسمت نرم افزار خیلی سخته
و لی در هر صورت من تو چند ملاقاتی که داشتم خیلی قبولشون دارم و امیدوارم موفق باشن
shahvand جان مخلصیم
خوب تا جایی که بتونم دریغ نمیکنم . همه مدل درخواست میشه و یک نفری هم نمیتونم همرو جواب بدم... خود شما یعنی همه درخواست های موسیقی رو جواب میدی :46:
و اگه بخوام یه کمی انتقادی نگاه کنم ، در مورد سیسم کلی حذف پست ها و تاپیک ها در پی سی ورلده که چه بهتر بود اگه یک جمله /کلمه هم بعنوان دلیل حذف میومد .
با آرزوی موفقیت برای تمامی مدیران و کاربران فعال P30World
این دیگه دست من نیست اگه بود حتما دلیلش رو هم میذاشتم
پدرام جان مگه می خوای سر ببری:31:
نقد: (اگه کار خودش باشه) تاپیکهای زیادی رو مهم کرده که البته تازگیها دوتاشونو از مهم بودن درآورده.
سئوال از خودش: اون کسی که تو آواتارته کجاییه؟
قبلا با اسم دیگه ای فعالیت میکردین؟(_: نه>که هیچی/_:آره>چه اسمی؟)
موفق باشین!
اینی که تو آواتارمه نمیدونم والا فکر میکنم آسیای شرقی :31:
قبلا با همین نام کاربری بودم
ولی شاهوند جون یه سوال
توی بخش کرک و سریال تایپیکی بود به نام سایت های کرک و سریال که حذف شد به نظر من جای این تایپیک خالیه ولی خودت سایت هایی رو بذار که سالمند و مطمئنی که سالمن تا دوستان قبل از درخواست اونجاها رو یه نیگا بندارن و بعد قفلش کن!
بعضی تایپیک های بخش نرم افزار به یکهرس حسابی نیاز داره که بهتره پست های تشکر الکی و پست های بیهوده حذف بشه اگه کمر همت ببندی و پست های غیر مفید رو حذف کنین همه ممنون می شن البته فقط تایپیک هایی که از اهمیت بیشتری برخوردارن اگر هم نمی تونین لا اقل یک فهرست از موضوعات مهمش رو بذار صفحه ی اول
با سپاس از دوست خوبمون
ولی اگر یک کم خودتو معرفی کنی بد نیستا!
در مورد تاپیک سایتهای کرک و سریال چون اکثر سایتها بهتر بگم غیر مجاز و تروجان هم داشت از ادامه دادن منصرف شدیم و فرستادیمش اون دنیا .:27:
بله کار هرس بقول خودتون رو به اشکان خان دوباره پیشنهاد دادم اما فکر میکنم ایشون خیلی سرشون شلوغه و تاپیکهای این مدلی خیلی زیاد هستن و احتیاج به وقت زیاد داره که حتما انجام میشه البته با کمک شما دوستان
mehdi_vsgh
25-08-2007, 16:17
سلام
منم مثل بقیه بچهةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....
فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
همین.
majid-ar
25-08-2007, 16:24
سلام.
من کلا یک بار با ایشون برخورد داشتم اونم توی انجمن خبر سر رنگ متن خبر بود:27:
ولی چیزایی که در مورد ایشون به نظرم میاد ایناس:
تا جایی که یادمه آواتورشون همیشه عکس خانمها هست در مدلهای مختلف!و تقریبا سریع هم عوض میشه.
مثل بقیه کاربرا که از وقتی همکار و مدیر میشن جدی تر میشن ایشون هم همین طور بودن.
فقط بعضی وقتا خیلی جدی میشن.
نرم افزار زیادی توی "معرفی نرم افزار" گذاشتن.که واقعا به درد بخوره(همین الان یکیش رو دارم دانلود میکنم!)
البته بعضی یا رو تست نشده میزارن که شاید حق داشته باشن واسه این کار; یکم سخته.
چنتا تایپک توی متفرقه زده بودن که من خیلی خوشم امد(البته نظر ندادم)مثل اون طرح های سی دی.
یکی از چیزایی جالبی که یادمه اخطاری بود که قبل از همکار شدن گرفته بودن.سر کمک به کس دیگه ای بود فکر کنم!
در کل تاپیکای که میزنن توی زمان خودش جدیده و تکراری نیست.خلاصه کاربر حرفه ای هستن.
به خاطر وقتی که میزارن و زحمتی که میکشن ازشون ممنونم.
دوستان اگه در پست هاشون لقب مناسبي به دوست نقد شونده بدن (مثل كاري كه آقا پدرام عزيز مي كنه) خيلي خوب ميشه در نهايت خود نقد شونده يكي رو انتخاب مي كنه
روي پيشنهادم فكر كنيد و نظر بديد
ممنون
با سلام
من چيز زيادي براي نقد ايشون ندارم فقط اينكه از وقتي ايشون در بخش نرم افزار به صورت تخصصي مشغول به فعاليت شدند شاهد معرفي ؛ راهنمايي و پاسخگويي سريعتر وهمين طور نظم بيشتري در اين بخش بوديم.
من براي ايشون آرزوي موفقيت ميكنم.
---------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیزمان جزو فعالترین کاربران P30World هستند , فعال نه به معنی وجود پستهای زیاد ( که البته از این
لحاظ هم کم ندارند :46: ) بلکه از نظر کیفیت پستها و مفید بودن آنها برای بقیه کاربران .اگر پستهای این دوست عزیزمان
را بررسی کنید می بینید که در میان این همه پستی که داده اند تعداد پستهایی که در آنها نکته مفیدی برای دیگران پیدا
نمی شود چقدر کم و نایاب است . به لطف زحمات شبانه روزی و حسن سلیقه و ابتکارات ایشان کلیه شاخه های
انجمن نرم افزار متحول شده است و حالا تصور P30World بدون Shahvand کمی مشکل است و من همینجا فرصت را
غنیمت شمرده و از زحمات ایشان و سایر دوستانی که برای بهبود P30World و کمک به دیگران از وقت و انرژی خود
مایه می گذارند تشکر می کنم و امیدوارم در دنیای غیر مجازی هم همینقدر فعال و موفق باشند. :11:
یکی از زحمتکشترین بچه های p30 به دلایلی که دوستان گفتند و من تایید میکنم
Greatone
26-08-2007, 01:22
خب چرا همش داريد ازش خوب ميگيد؟
منم به ذره بد ميگم:
1.همه لينكاش از راپيد شر هست.........
2.يادم رفت:31::31::31::31:
----------------------------------
بسيار همكار خوب و با دانش و زحمت كش......فقط بايد به ما بگه دختره يا پسر؟:13::13:
کار شاهوند عزیز خوبه...
مخصوصا کنترل تاپیکهای اضافی و تکراری..
در کل میشه گفت: عالی.
دوست عزیز جناب Shahvand خیلی زحمت میکشن و تقریبا میشه گفت همه پستها رو جواب میدن . من به هر تاپیکی که میرم پستهای مفید ایشون
هست مخصوصا در بخش نرم افزار که نسبت به بقیه قسمتها زحمت بیشتری داره . در ضمن فکر نکنم کسی بتونه از ایشون انتقاد کنه چون ایشون
مثل بقیه دوستان , واقعا کارش درسته . دستشون درد نکنه و امیدوارم که در همه مراحل زندگیشون پرتلاش و موفق باشن
Lord_theOne
26-08-2007, 08:00
Shahvand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كارت درسته
ضمن تایید اظهارات دوستان قبل مبنی بر فعالیت بسیار خوب ایشون:
مدتی قبل توی انجمن نرمافزار ایشون رو دیدم و با فعالیت شگفت انگیزی که داشت حدس میزدم که بزودی همکار انجمن نرمافزار بشه. واقعا الان داره توی انجمن نرم افزار کار 2 3 تا همکار رو انجام میده.
فکر نکنم کسی باشه که زحمات و فعالیتهای ایشون رو بچشم ندیده باشه, اگر هم هست کافیه یک سر به انجمن نرمافزار بزنه تا بدونه چرا همه از زحمات ایشون قدردانی می کنند.
در کل کارش عالیه. :11:
...
موفق باشید.
javad_raouf_danger
26-08-2007, 12:06
من تو این سایت فقط دو نفر رو می بینم که از همه بیشتر فعالیت می کنند یکی جناب شاهوند که نشد ما یک در خواست نرم فزاری بدیم و ایشون جواب ندهند از همین جا ازشون تشکر می کنم
نفر دیگر جناب ووکمن عزیز هست که ایشون هم خیلی زحمت می کشند و معرفت دیگر ایشون لینک مستقیم که من خیلی باهاش حال می کنم
از همین جا از این دو نفر کمال قدر دانی را دارم و از مدیران خواهشمندم که یک تشوقی اینا رو بکنن آخه نقد به چه درد می خوره مدیران باید یکم خرج کنند و به کاربران فعال مثل این دو نفر یک هدیه با ارزش مثل سفر حج بدهند
با تشکر از همه
__Genius__
26-08-2007, 14:04
سلام .
من متاسفانه به دلیل کمبود وقت اصلا وقت نمیکنم که به جز قسمت آموزشهای الکترونیکی ( که اون هم جدیدا به خاطر کمبود وقت و مشکلات زندگی از قبل کمتر میام ) وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم ... این تاپیک رو دیدم ؛ گفتم به خاطر ارادت به دوست خوبمون شاهوند عزیز یه نظری بدم در مورد فعالیتشون .
فعالیت جدی ؛ سر وقت از مهمترین ویژگیهای کار دوست خوبمون شاهنود هست .
همچنین مطالب جدید م مهمتر از اون جالب از کارای شاهوند عزیز هست .
به شخصه وقتی فروم رو نگاه میندازم به نام کاربری ایجاد کننده تاپیک نگاه میکنم . هر وقت مال شاهنود عزیز بوده تاپیک رو باز کردم و خوندم .
به هر حال فعالیتشون بسیار خوب و مفید هست .
برای شاهوند عزیز آروزی موفقیت دارم .
pedram_ashena
26-08-2007, 14:27
خوب فعلا بازار تعريف گرمه و خدا را شكر نكته انتقادي - آنچناني نداشتيم.
نكته اي كه به نه تنها به شاهوند بلكه دوستان ديگر فعال در معرفي نرم افزار ميشود گرفت عدم توجه به اطلاع رساني فارسي ميباشد.البته اين مورد تسلط به en را ميطلبد ولي به هر حال نكته اي است كه نميشود از آن گذشت.
با توجه به اينكه شاهوند به سايتهاي مادر رجوع ميكند و از منابع فارسي استفاده نميكند لازم است دوست ديگري هم با ايشان همكاري كنند(لازم نيست حتما همكار باشد ،كاربران فعال اين بخش هم ميتوانند)و چند خط فارسي گلچين از مطالب پست انگليسي را در همان تايپيك پست كنند
پست اول اپديت شد.
قابل توجه پدرام عزيز
من هر چي از آقا جلال ديدم خوبي بوده و بس.
ايشون خيلي هم مؤدب هستند.
به همين خاطر نميتونم نقدي داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد بشه يه نقدي داشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين خيلي خوب بودنش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ميتونم براشون آروزي موفقيت بيشتر داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از ایشون به خاطر فعالیت بسیار خوبشون تقدیر می کنم.
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه و در همه ي مراحل زندگي و كار پيروز باشيد و سربلند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حفظ نظم تاپیک فقط سوالات مهم و واجب رو جواب میدم :20:
نكته اي كه به نه تنها به شاهوند بلكه دوستان ديگر فعال در معرفي نرم افزار ميشود گرفت عدم توجه به اطلاع رساني فارسي ميباشد.البته اين مورد تسلط به en را ميطلبد ولي به هر حال نكته اي است كه نميشود از آن گذشت.
با توجه به اينكه شاهوند به سايتهاي مادر رجوع ميكند و از منابع فارسي استفاده نميكند لازم است دوست ديگري هم با ايشان همكاري كنند(لازم نيست حتما همكار باشد ،كاربران فعال اين بخش هم ميتوانند)و چند خط فارسي گلچين از مطالب پست انگليسي را در همان تايپيك پست كننددر مورد سایت های مرجع درسته همه انگلیسی هست در کل اگه برنامه ای قبلا معرفی نشده باشه مجبورم توضیحات فارسی اون برنامه رو از سایتهای فارسی با اندکی دستکاری بزارم و خیلی پیش اومده که نتونستم هیچ توضیحاتی از برنامه پیدا کنم مجبور شدم چندتا کلمه کلیدی فارسی معنی کنم بزارم و بعض مواقع از خیر برنامه گذشتم.
قبلا هم در مورد انجمن درخواست کرک و درخواست نرم افزار گفتم این کار نیاز به کاربرای بیشتری از خود ما می طلبه که بتونن جوابگوی همه درخواست ها باشن و من در حد توانم کم نمیزارم .
با هماهنگی هایی که با مدیران داشتیم قراره یک فکر اساسی برای انجمن نرم افزاری بشه .
اگه سوالی بود که جواب ندادم حتما بهم بگین
و از باقی دوستان که من رو مورد نقد قرار دادن کمال تشکر رو دارم
سلام، متاسفانه من زیاد با شاهوند عزیز در فروم برخورد نداشته ام، آخه حوزه ی فعالیتمون جداست. اما ایشون انقدر صمیمی و دوست داشتنی هستند که با یک یا دو گفتگو در انجمن موسیقی با همدیگه حسابی رفیق شدیم. از پست های قبلی برمیاد که ایشون در حوزه ی فعالیتشون بسیار قدرتمند هستن، پس من در این مورد اظهار نظری نمی کنم و فقط می گم که از نظر اخلاقی نمره ی ایشون بیسته.
مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
قانون جديد به تاپيك اضافه شد
jak_1300
28-08-2007, 15:06
وايريش كرديم اشتباه پست دادم شرمنده
نقد شاهوند عزیزم:
به نظرم در حال حاضر بهترین عضو نرم افزاری این فروم هستش.بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه((از ظاهر و انگیزش پیداست))
واقعا انگیزه داره
جستجوگر ماهری هستش و مقالات به درد بخوره خوبی میذاره..
mehdi_vsgh
28-08-2007, 16:28
شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
javad_raouf_danger
28-08-2007, 17:35
بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
نافرم موافقم
تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه
حقشه
شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
فکر نکنم امکانش باشه چون بعضی ها مثل من یا چرت و پرت می گن یا درباره نظرات دیگران نظر می دن
همونطور كه مي بينيد آقا جلال گل در ليست دوستان من هستند!
من كه تا حالا از شاهوند به جز تلاش و كمك چيزي نديدم! ضمنا تا حالا كلي به من كمك كرده كه همينجا ازش تشكر مي كنم! و براي ديدن تلاشش يه سري بايد به انجمن نرم افزار بزنيد!
و در كل پسر گليه :10:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
امین جان شرمنده کردید :11:
سلام شاهوند عزیز.
ما تا حالا یکبار سر راه هم قرار گرفتیم اما من سر راه ایشون قرار گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بگم موفق و پایدار باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی عزیز :11::10:
خدا وكيلي كارت درسته جلال جان من كمتر كسي رو ديدم كه تو انجمن ها مثله شما فعال باشه و لياقته شما بيش از همنكار انجمن هستش اميدوارم مديران ارشد توجه بيشتري معطوف بدارن به كساني مانند جلال تا با پشتكار بيشتري فعاليت كنن واقعا واسه كارهايي كه كردي تو اين سايت من به نوبه خودم بي نهايت از شما سپسگذارم و به اميد موفقيت بيشتر و روز افزون در زندگي و پشرفت در كار و موفقيت سايت پي سي ورلد و جهاني شدن اين سايت با تشكر عرفان
عرفان جان لطف کردین:11:
با امدن شاهوند انجمن نرم افزار مرتب شده . بهش خسته نباشيد ميگم .
در مورد نقد هم من نظر نميدم . همينطور كه هستي خوبي دوست من .
موفق باشي .
بهروز
شما هم خسته باشید بهروز جان :11:
من نه می دونستم چنین تاپیک هست دوست عزیز Shahvand اینجارو معرفی
من که از کار تمامی مدیر ها راضی هستم
به خصوص جایی که با ون سروکار بیشتری دارم بخش نرم افزار
مرسی دوست عزیز موفق باشین :11:
فقط ميتونم بگم كار درسته و انجمن به كسايي مثل جلال نياز داره .:11:
:10:
نظر لطفتونه عزیز :11:
سلام
نوشته اي اندر نقد جلال شاهوند:
پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي يا مدير ناظم انجمن نرم افزار:20:
اولين چيزي كه من در مورد جلال جان به ذهنم مي رسه برقراري نظم بسيار خوب در انجمن نرم افزار (معرفي/درخواست) هست. واقعا كه مدير ناظمه. با وجود ايشون بخش نرم افزار دلپذيره و همه چي سر جاي خودشه كه واقعا مساله مهميه.
نكته بعدي اينه كه پستهاي ارزشمندي داره. نرم افزارهاي مفيدي رو معرفي مي كنه و توضيحات پيرامونش رو هم ميده. فقط اگه در كنار توضيح انگليسي كه ميزاره توضيحي هرچند كوتاه به فارسي هم (مخصوصا در مورد نرم افزارهاي كمتر آشنا) بده خيلي باحال ميشه.
نكته بعدي اينه كه لينكهاي نرم افزارهايي كه جلال جان معرفي مي كنن از رپيدشيره. خب همه به قدرت سرور رپيدشير اعتقاد داريم ولي نكته اي كه هست اينه كه خيلي ها واقعا از اينكه لينك مستقيم رو ندارن از رپيدشير متنفرن! ولي اين مشكل هم با وجود يك دوست ديگه حل شده. او كيست؟ جناب WooKMaN عزيز. خب در همين راستا من به يك سري سوالات زنجيره اي رسيدم:
1- اگر رپيدشير نبود، شاهوند چي كار مي كرد؟
2- اگر شاهوند نبود، WooKMaN چي كار مي كرد؟
3- اگر WooKMaN نبود، ما چي كار مي كرديم؟
4- اگر ما نبوديم، مديران چي كار مي كردن؟
5- اگر مديران نبودن، p30world چي كار مي كرد؟
6- اگر p30world نبود، رپيدشير چي كار مي كرد؟
7- GO TO LINE 1:31:
خب پس از اين مطلب طنز بايد بگم واقعا وجود افرادي مثل جلال جان يك نعمت براي همه كاربران p30 هست.
اميدوارم جلال جان هر لحظه ات بهتر از قبل باشه. مواظب خودت باش. اسفند هم براي خودت دود كن. چرا كه خيلي ارزشمندي.
با تشكر:10:
پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي:31:
خوب حالا که اینجوریه تا موقعی که وکمن جان لینک مستقیم میزارن منم برنامه معرفی کنم خوبه ؟؟:20:
alastoor عزیز ممنون از نقد بسیار جالب :20:
منم از کارهای اینشون خیلی راضیم.
همیشه میبینم خیلی خوب به بچه ها همکاری و کمک میکنه.
امیدوارم همیشه موفق و سربلند بمونه.
ممنون دوست عزیز شما که به نرم افزار سر نمیزنید در خدمت باشیم:11:
سلام
منم مثل بقیه بچهةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....
فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
همین.
قربان شما موفق باشین :11:
در ضمن ( آقا) :31:
سلام.
من کلا یک بار با ایشون برخورد داشتم اونم توی انجمن خبر سر رنگ متن خبر بود:27:
ولی چیزایی که در مورد ایشون به نظرم میاد ایناس:
تا جایی که یادمه آواتورشون همیشه عکس خانمها هست در مدلهای مختلف!و تقریبا سریع هم عوض میشه.
مثل بقیه کاربرا که از وقتی همکار و مدیر میشن جدی تر میشن ایشون هم همین طور بودن.
فقط بعضی وقتا خیلی جدی میشن.
نرم افزار زیادی توی "معرفی نرم افزار" گذاشتن.که واقعا به درد بخوره(همین الان یکیش رو دارم دانلود میکنم!)
البته بعضی یا رو تست نشده میزارن که شاید حق داشته باشن واسه این کار; یکم سخته.
چنتا تایپک توی متفرقه زده بودن که من خیلی خوشم امد(البته نظر ندادم)مثل اون طرح های سی دی.
یکی از چیزایی جالبی که یادمه اخطاری بود که قبل از همکار شدن گرفته بودن.سر کمک به کس دیگه ای بود فکر کنم!
در کل تاپیکای که میزنن توی زمان خودش جدیده و تکراری نیست.خلاصه کاربر حرفه ای هستن.
به خاطر وقتی که میزارن و زحمتی که میکشن ازشون ممنونم.
رنگ متن رو یادم نمیاد شرمنده :41:
در مورد آواتار خوب سلیقه ها فرق فوکوله :king:
خوب شما هم اگه مسئولیتی بهتون بدن باید جدی کار کنید دیگه :blush:
ممنون از نقد تون و تبریک میگم به این حافظه و همه حرفاتون رو تائید میکنم در مورد اخطار درسته :27:
با سلام
من چيز زيادي براي نقد ايشون ندارم فقط اينكه از وقتي ايشون در بخش نرم افزار به صورت تخصصي مشغول به فعاليت شدند شاهد معرفي ؛ راهنمايي و پاسخگويي سريعتر وهمين طور نظم بيشتري در اين بخش بوديم.
من براي ايشون آرزوي موفقيت ميكنم.
---------------------
مرسی IVAN جان :11:
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیزمان جزو فعالترین کاربران P30World هستند , فعال نه به معنی وجود پستهای زیاد ( که البته از این
لحاظ هم کم ندارند :46: ) بلکه از نظر کیفیت پستها و مفید بودن آنها برای بقیه کاربران .اگر پستهای این دوست عزیزمان
را بررسی کنید می بینید که در میان این همه پستی که داده اند تعداد پستهایی که در آنها نکته مفیدی برای دیگران پیدا
نمی شود چقدر کم و نایاب است . به لطف زحمات شبانه روزی و حسن سلیقه و ابتکارات ایشان کلیه شاخه های
انجمن نرم افزار متحول شده است و حالا تصور P30World بدون Shahvand کمی مشکل است و من همینجا فرصت را
غنیمت شمرده و از زحمات ایشان و سایر دوستانی که برای بهبود P30World و کمک به دیگران از وقت و انرژی خود
مایه می گذارند تشکر می کنم و امیدوارم در دنیای غیر مجازی هم همینقدر فعال و موفق باشند. :11:
vtn54 عزیز ممنون نظر لطفتونه ....شاگردی میکنیم در کنار شما استاد :11:
یکی از زحمتکشترین بچه های p30 به دلایلی که دوستان گفتند و من تایید میکنم
بهزاد جان خوبی کم پیدایی عزیز هر جا هستی خوب و خوش و خرم باشی :11:
خب چرا همش داريد ازش خوب ميگيد؟
منم به ذره بد ميگم:
1.همه لينكاش از راپيد شر هست.........
2.يادم رفت:31::31::31::31:
----------------------------------
بسيار همكار خوب و با دانش و زحمت كش......فقط بايد به ما بگه دختره يا پسر؟:13::13:
خوب وقتی اکثر برنامه های کامل و با کرک رو تو راپید آپ میکنن چه اشکالی داره
در هیچ کس از راپید ناراضی نیست (در صورت داشتن اکانت) و اگه اکانت نباشه دیگه بد و بیراس که به راپید میدیم
ممنون دوست عزیز زحمت کشیدین
پسر هستم :20:
کار شاهوند عزیز خوبه...
مخصوصا کنترل تاپیکهای اضافی و تکراری..
در کل میشه گفت: عالی.
نرم افزار یه چند ماهی مدیر و همکار نداشته خیلی بهم ریخته شده
ممنون :11:
دوست عزیز جناب Shahvand خیلی زحمت میکشن و تقریبا میشه گفت همه پستها رو جواب میدن . من به هر تاپیکی که میرم پستهای مفید ایشون
هست مخصوصا در بخش نرم افزار که نسبت به بقیه قسمتها زحمت بیشتری داره . در ضمن فکر نکنم کسی بتونه از ایشون انتقاد کنه چون ایشون
مثل بقیه دوستان , واقعا کارش درسته . دستشون درد نکنه و امیدوارم که در همه مراحل زندگیشون پرتلاش و موفق باشن
نظر لطفتونه عزیز موفق باشین :11:
Shahvand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كارت درسته
خیلی مخلصیم مسعود جان شرمنده کردین :11:
ضمن تایید اظهارات دوستان قبل مبنی بر فعالیت بسیار خوب ایشون:
مدتی قبل توی انجمن نرمافزار ایشون رو دیدم و با فعالیت شگفت انگیزی که داشت حدس میزدم که بزودی همکار انجمن نرمافزار بشه. واقعا الان داره توی انجمن نرم افزار کار 2 3 تا همکار رو انجام میده.
فکر نکنم کسی باشه که زحمات و فعالیتهای ایشون رو بچشم ندیده باشه, اگر هم هست کافیه یک سر به انجمن نرمافزار بزنه تا بدونه چرا همه از زحمات ایشون قدردانی می کنند.
در کل کارش عالیه. :11:
...
موفق باشید.
nw_nk عزیز ممنون امیدوارم در انجمن ماهواره وDVB موفق باشین :11:
من تو این سایت فقط دو نفر رو می بینم که از همه بیشتر فعالیت می کنند یکی جناب شاهوند که نشد ما یک در خواست نرم فزاری بدیم و ایشون جواب ندهند از همین جا ازشون تشکر می کنم
نفر دیگر جناب ووکمن عزیز هست که ایشون هم خیلی زحمت می کشند و معرفت دیگر ایشون لینک مستقیم که من خیلی باهاش حال می کنم
از همین جا از این دو نفر کمال قدر دانی را دارم و از مدیران خواهشمندم که یک تشوقی اینا رو بکنن آخه نقد به چه درد می خوره مدیران باید یکم خرج کنند و به کاربران فعال مثل این دو نفر یک هدیه با ارزش مثل سفر حج بدهند
با تشکر از همه
جواد جان ممنون موفق باشی دوست عزیز:11:
سلام .
من متاسفانه به دلیل کمبود وقت اصلا وقت نمیکنم که به جز قسمت آموزشهای الکترونیکی ( که اون هم جدیدا به خاطر کمبود وقت و مشکلات زندگی از قبل کمتر میام ) وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم ... این تاپیک رو دیدم ؛ گفتم به خاطر ارادت به دوست خوبمون شاهوند عزیز یه نظری بدم در مورد فعالیتشون .
فعالیت جدی ؛ سر وقت از مهمترین ویژگیهای کار دوست خوبمون شاهوند هست .
همچنین مطالب جدید م مهمتر از اون جالب از کارای شاهوند عزیز هست .
به شخصه وقتی فروم رو نگاه میندازم به نام کاربری ایجاد کننده تاپیک نگاه میکنم . هر وقت مال شاهنود عزیز بوده تاپیک رو باز کردم و خوندم .
به هر حال فعالیتشون بسیار خوب و مفید هست .
برای شاهوند عزیز آروزی موفقیت دارم .
من هم برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم :11:
من هر چي از آقا جلال ديدم خوبي بوده و بس.
ايشون خيلي هم مؤدب هستند.
به همين خاطر نميتونم نقدي داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد بشه يه نقدي داشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين خيلي خوب بودنش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ميتونم براشون آروزي موفقيت بيشتر داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M a r i o عزیز موفق باشین :11:
من هم از ایشون به خاطر فعالیت بسیار خوبشون تقدیر می کنم.
ممنون دوست خوبم :11:
خودشون نمی یان؟
خودشونو اومدن :8:
سلام، متاسفانه من زیاد با شاهوند عزیز در فروم برخورد نداشته ام، آخه حوزه ی فعالیتمون جداست. اما ایشون انقدر صمیمی و دوست داشتنی هستند که با یک یا دو گفتگو در انجمن موسیقی با همدیگه حسابی رفیق شدیم. از پست های قبلی برمیاد که ایشون در حوزه ی فعالیتشون بسیار قدرتمند هستن، پس من در این مورد اظهار نظری نمی کنم و فقط می گم که از نظر اخلاقی نمره ی ایشون بیسته.
حیمد جان زحمت کشیدین :11:
نقد شاهوند عزیزم:
به نظرم در حال حاضر بهترین عضو نرم افزاری این فروم هستش.بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه((از ظاهر و انگیزش پیداست))
واقعا انگیزه داره
جستجوگر ماهری هستش و مقالات به درد بخوره خوبی میذاره..
مدیر داریم عزیز خوبشم داریم
من از همینجا از *NashenaS* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ناشناس عزیز بخاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم
Feli عزیز ممنون :11:
مهدی جان نقد نقده چه جوابی میتونم بدم جز اینکه هرچی دوستان گفتن درست بوده و اگه سوالی هم شده جواب دادم اگه چیزی به نظرتون باقی مونده من در خدمتم :20:
*NashenaS*
28-08-2007, 19:14
سلام...
نقد همکار عزیز انجمن های نرم افزاری شده جای ما خالی... :20:
جلال جان... همون طور که بارها به خودت هم گفتم، کارت حرف نداره... از داشتن همکاری مثل شما خوشحالم... امیدوارم توی تمامی مراحل زندگیت هم همین طور پرتلاش و موفق باشی.. :40:.
از دوستان دیگه هم ممنونم... :10:
علی یارت... :)
منم با گفته سایر کاربران موافقم.من زیاد به انجمن نرم افزار سر نمی زنم(قبلا میومدم ولی الان نه) بیشتر تو متفرقه ام.ولی با این تعریف ها یک سری به انجمن نرم افزار زدم و فعالیت های بسیار خوب جلال جان و ووکمن جان را دیدم و به زودی سعی می کنم بیشتر به انجمن نرم افزار بیام تا از این فعالیت های مفید بی بهره نمانم.جلال جان خیلی ممنون.
BKM_MAHDI
29-08-2007, 12:20
سلام عليكم....
من تاحالا با ايشون برخوردي نداشتم ولي مثل اينكه طرفدارهاشون زيادند و كارشون هم درست .......
تا به حال كه من نديدم از ايشون نقد منفي بشه تا الان همه اش تمجيد بوده
موفق باشي شاهوند عزيز (حتما كارت بي نقص بوده ديگه)
خوب ما منفی بنقدیم...
شهوند = شه....
خوب آواتار هاش مختلف هستند....
فقط یبار ادیتور هایی برای PHP گذاشت که
Notepad بهتر این ادیتور هایی بود که گذاشته بود :D
شوخی کردیم ... موفق باشی
pedram_ashena
30-08-2007, 19:02
جمعه شب نقد شاهوند عزيز تمام ميشود.به فكر يك لقب براي ايشان هم باشيد(مرتبط با نوع فعاليت)
جلال جان بجز فعاليت فوق توووپي كه تو انجمن هاي تحت نظارتش داره ، خداييش برخورد خوب و محترمانه اي داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوريكه اكثركاربرهاي انجمن هاي نرم افزاري ازش راضي بيدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](فقط اونايي كه خلاف قوانين عمل ميكنن ناراضي بيدند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...
بعنوان يه انتقاد هم ميگم دست از سر Mega بردار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته از Rapid لينك ميديا اما سعي كن بيشتر شه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه چي بگم !؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ، پيشنهاد واسه لقب : Softvand [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام!
من هم اين لقب رو بهش ميدم: ShahSoft
اميدوارم خودش هم خوشش بياد! D:
javad_raouf_danger
30-08-2007, 19:58
من از خودم لقبی ندارم اما از این لقب خیلی خوشم اومد
saeed666
30-08-2007, 22:19
سلام...
من هم مدت زیادی نیست که Shahvand عزیز رو میشناسم . چون یکسال درگیر درس بودم خیلی کم میومدم انجمن .
ولی از وقتی که اومدم شاهد فعالیت های بی نظیر این دوست خوبم شدم .
امیدوارم بتونم از ایشون درس بگیرم . البته اگه مارو به شاگردی قبول کنن .
من تو این 2 سال و ... که اینجا عضوم دوستان زیادی رو دیدم که بعدا دیگه خبری ازشون نشد. امیدوارم آقا جلال همیشه پیش ما باشند.
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشند ...
خود شاهوند عزيز زحمت بكشن يكي از اين القاب رو كه دوست دارن انتخاب كنن
البته اگه از هيچ كدوم خوششون نيومد هيچ لقبي براي ايشون در نظر گرفته نميشه
ممنون
سلام...
نقد همکار عزیز انجمن های نرم افزاری شده جای ما خالی... :20:
جلال جان... همون طور که بارها به خودت هم گفتم، کارت حرف نداره... از داشتن همکاری مثل شما خوشحالم... امیدوارم توی تمامی مراحل زندگیت هم همین طور پرتلاش و موفق باشی.. :40:.
از دوستان دیگه هم ممنونم... :10:
علی یارت... :)
خیلی مخلصیم اشکان جان
منم با گفته سایر کاربران موافقم.من زیاد به انجمن نرم افزار سر نمی زنم(قبلا میومدم ولی الان نه) بیشتر تو متفرقه ام.ولی با این تعریف ها یک سری به انجمن نرم افزار زدم و فعالیت های بسیار خوب جلال جان و ووکمن جان را دیدم و به زودی سعی می کنم بیشتر به انجمن نرم افزار بیام تا از این فعالیت های مفید بی بهره نمانم.جلال جان خیلی ممنون.
سلام عليكم....
من تاحالا با ايشون برخوردي نداشتم ولي مثل اينكه طرفدارهاشون زيادند و كارشون هم درست .......
موفق باشی دوست عزیز
تا به حال كه من نديدم از ايشون نقد منفي بشه تا الان همه اش تمجيد بوده
موفق باشي شاهوند عزيز (حتما كارت بي نقص بوده ديگه)
قربان شما
خوب ما منفی بنقدیم...
شهوند = شه....
خوب آواتار هاش مختلف هستند....
فقط یبار ادیتور هایی برای PHP گذاشت که
Notepad بهتر این ادیتور هایی بود که گذاشته بود :D
شوخی کردیم ... موفق باشی
آخر نفهمدیم چه نقدی بود :31:
جلال جان بجز فعاليت فوق توووپي كه تو انجمن هاي تحت نظارتش داره ، خداييش برخورد خوب و محترمانه اي داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوريكه اكثركاربرهاي انجمن هاي نرم افزاري ازش راضي بيدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](فقط اونايي كه خلاف قوانين عمل ميكنن ناراضي بيدند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...
بعنوان يه انتقاد هم ميگم دست از سر Mega بردار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته از Rapid لينك ميديا اما سعي كن بيشتر شه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه چي بگم !؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ، پيشنهاد واسه لقب : Softvand [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید جان ما پیش شما شاگردیم موفق باشی عزیز
با سلام!
اميدوارم خودش هم خوشش بياد! D:
:31:
سلام...
من هم مدت زیادی نیست که Shahvand عزیز رو میشناسم . چون یکسال درگیر درس بودم خیلی کم میومدم انجمن .
ولی از وقتی که اومدم شاهد فعالیت های بی نظیر این دوست خوبم شدم .
امیدوارم بتونم از ایشون درس بگیرم . البته اگه مارو به شاگردی قبول کنن .
من تو این 2 سال و ... که اینجا عضوم دوستان زیادی رو دیدم که بعدا دیگه خبری ازشون نشد. امیدوارم آقا جلال همیشه پیش ما باشند.
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشند ...
سیعد جان ممنون از لطفت
softs lord
!!!!!
:20:
خود شاهوند عزيز زحمت بكشن يكي از اين القاب رو كه دوست دارن انتخاب كنن
البته اگه از هيچ كدوم خوششون نيومد هيچ لقبي براي ايشون در نظر گرفته نميشه
ممنون
Payan جان لقب می خواد چیکار همون شاهوند خوبه :20:
در پایان از تمام دوستان کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که همیشه در کنار شما باشم و بتونم به شما دوستان خدمت کنم ...باعث افتخاره:11:
mehdi_vsgh
31-08-2007, 12:53
منم لقب بدم؟
Grand Soft lord
خوب دوستان نقد كوبنده:46: جناب شاهوند تموم شد با تشكر از ايشون
دوست عزيز اين هفته كه قبلا خودشونو لو دادن!!!!:13:
دوست خوبمون :10:
آقا بهروز عزيز با نام كاربري Behroooz هستند:
Behroooz
01-09-2007, 00:26
سلام
مثل اينكه من قبل از اينكه پايان عزيز منو معرفي كنند خودمو لو دادم . دست خودم نبود .
اماده شنيدن نقد هاي زيباي شما هستم . با اينكه حالم به خاطر يك مساله اصلا خوب نيست .
ولي در خدمت شما هستم .
ممنون
بهروز
Mahdi Hero
01-09-2007, 00:42
خوب بهروز يکی از بچه هايه گل و قديمی و با معرفته سايته
اما يه انتقاد اينجا ازش ميخوام بکنم اونم اينه که چرا اينقدر قضيه صندلی داغ رو جدی
گرفته و کلی حرص و جوش سره اين تاپيک ميخوره ؟
راستی بهروز جون چرا جديدا اخطار ميگيری باسه چی حالا اخطار گرفتی؟:دی
اما در کل بچه خيلی آقايه
Behroooz
01-09-2007, 09:06
خوب بهروز يکی از بچه هايه گل و قديمی و با معرفته سايته
اما يه انتقاد اينجا ازش ميخوام بکنم اونم اينه که چرا اينقدر قضيه صندلی داغ رو جدی
گرفته و کلی حرص و جوش سره اين تاپيک ميخوره ؟
راستی بهروز جون چرا جديدا اخطار ميگيری باسه چی حالا اخطار گرفتی؟:دی
اما در کل بچه خيلی آقايه
نظر لطفته دش مهدي عزيز .
صندلي داغ رو ما اسون به اين مرحله نرسونديم كه ولش كنيم به امان خدا . دوستاني مثل شما هم در موفقيتش سهيم هستن .
ماجراي اخطار گيري هم به دليل رعايت نكردن قوانين انجمن بود .
لطفت زياد . ايام به كام .
بهروز
boy iran
01-09-2007, 09:22
به به آقا بهروز گل
خوب بهروز جان نقد به شما هم هست
مثلا زیاد بخش ورزشی رو به انحراف میکشی
بعد این کلمه که میگفتی تیم هدایت صندلی داغ من همش خندم میگرم :27: فکر میکردم تیم هدایت تیم ملی هستی :27:
در کل بچه های کرمانشاه همه بامعرفت هستند ( مخصوصا آهنگهای بی کلام ) :10:
Greatone
01-09-2007, 11:59
به به بهروز نشسته رو صندلي ولرم
همه دارن تعريف ميكنند بزار منم يه انتقاد كنم
1.
عكس ميخاد بزاره در هر پست 1 دونه بيشتر نميزاره كه فكر كنم مشكل بر ميگرده به همون ديال اپ....
----------------------------
به جرات ميتونم بگم اين كاربر يكي از ارزشمند ترين هاي پي سي چون كه مستمر انلاينه......
منظورم اينه كه هر روز انلاين ميشه عين بقيه كاربرا نيست كه 4 روز 1 بار ميان يه سر ميزنن ميرن
و از همينش خوشم وياد.....
سلام بهروز جان.
میگم به تیم هدایت صندلی داغ برگشتی یا نه؟
آخه از طرفی فال رو میگیری ولی آخره نوشته هات نمی نویسی تیم هدایت صندلی داغ...
میگم صندلی نشین صندلی داغ payan ان شدند و صندلی نشین این جا شما !
من که نظر خاصی ندارم و فعلا چیزی یادم نیست...!
L O V A B
01-09-2007, 14:46
بــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــه آقا بهروز
تنها ایرادی که داره:
وقتی با هم می ریم کوه تند تند خسته می شه ، هی میشینه هی میشینه:27::21:
می گه سرم گیج رفت ، خون به مغزم نمی رسه و. ...:31:
تا بعد:11:
گرفته و کلی حرص و جوش سره اين تاپيک ميخوره ؟سلام.......
بهروز جان آقا مهدی درست میفرماین........... خیلی صندلی داغ رو جدی گرفتی و روش حرص و جوش میخوری!
همچنین آقا بهروز وقتی یه پست حالت غیر رسمی یا به اصطلاح اینفورمال داره، آخرش ننویس ممنون بهروز....... مثلا شما یه بار نوشته بودین: سعید جان بدو بیا نفر بعدی رو معرفی کن! ممنون، بهروز!
یه سوال هم داشتم:
به نظرت واقعا ارزشش رو داره که هر روز چندساعت از وقت با ارزشت رو تو انجمن بگذرونی؟
:) ممنون
Behroooz
01-09-2007, 15:20
به به آقا بهروز گل
خوب بهروز جان نقد به شما هم هست
مثلا زیاد بخش ورزشی رو به انحراف میکشی
بعد این کلمه که میگفتی تیم هدایت صندلی داغ من همش خندم میگرم :27: فکر میکردم تیم هدایت تیم ملی هستی :27:
در کل بچه های کرمانشاه همه بامعرفت هستند ( مخصوصا آهنگهای بی کلام ) :10:
چشم سعي مي كنم كه تاپيك ورزش رو به انحراف نكشونم
دوستش داریم!!!!
من هم شما رو دوست دارم
به به بهروز نشسته رو صندلي ولرم
همه دارن تعريف ميكنند بزار منم يه انتقاد كنم
1.
عكس ميخاد بزاره در هر پست 1 دونه بيشتر نميزاره كه فكر كنم مشكل بر ميگرده به همون ديال اپ....
----------------------------
به جرات ميتونم بگم اين كاربر يكي از ارزشمند ترين هاي پي سي چون كه مستمر انلاينه......
منظورم اينه كه هر روز انلاين ميشه عين بقيه كاربرا نيست كه 4 روز 1 بار ميان يه سر ميزنن ميرن
و از همينش خوشم وياد.....
خواهش ميكنم . شما لطف داري
سلام بهروز جان.
میگم به تیم هدایت صندلی داغ برگشتی یا نه؟
آخه از طرفی فال رو میگیری ولی آخره نوشته هات نمی نویسی تیم هدایت صندلی داغ...
میگم صندلی نشین صندلی داغ payan ان شدند و صندلی نشین این جا شما !
من که نظر خاصی ندارم و فعلا چیزی یادم نیست...!
من از صندلي نرفته بودم كه دوباره برگردم
بــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــه آقا بهروز
تنها ایرادی که داره:
وقتی با هم می ریم کوه تند تند خسته می شه ، هی میشینه هی میشینه:27::21:
می گه سرم گیج رفت ، خون به مغزم نمی رسه و. ...:31:
تا بعد:11:
اوني كه اين بلا سرش مياد ارمينه نه من . كلك خان
سلام.......
بهروز جان آقا مهدی درست میفرماین........... خیلی صندلی داغ رو جدی گرفتی و روش حرص و جوش میخوری!
همچنین آقا بهروز وقتی یه پست حالت غیر رسمی یا به اصطلاح اینفورمال داره، آخرش ننویس ممنون بهروز....... مثلا شما یه بار نوشته بودین: سعید جان بدو بیا نفر بعدی رو معرفی کن! ممنون، بهروز!
یه سوال هم داشتم:
به نظرت واقعا ارزشش رو داره که هر روز چندساعت از وقت با ارزشت رو تو انجمن بگذرونی؟
:) ممنون
امين جان حق با شماست . متاسفانه من مدتي هستش كه بي كار شدم . اگه كار گير بيارم حتما به اين جا كمتر خواهم امد .
با تشكر از توجه شما دوستان خوب .
یه ایراد داره... نمیدونم چرا انقدر اصرار داره نصیحت کنه بقیه رو...
یه ذره هم حرفهاش کلیشه ایه (جمله هاش)
ولی در کل آدم باحالیه!
Behroooz
01-09-2007, 16:02
یه ایراد داره... نمیدونم چرا انقدر اصرار داره نصیحت کنه بقیه رو...
یه ذره هم حرفهاش کلیشه ایه (جمله هاش)
ولی در کل آدم باحالیه!
دوست من ، اگه حرفي زدم فقط تو تاپيك صندلي داغ بوده براي حفظ نظم . و گرنه من خودم به نصيحت بيشتر نياز دارم تا شما دوستان .
متشكرم .
mehdi_vsgh
01-09-2007, 16:38
نمیدونم چجرا اینقدر اعتقاد داره تو صندلی داغ یکی در میون خانوم و اقا روی صندلی بشنین
حتی اگه اون خانوم 1 پست بیشیتر تو انجمن نداشته باشه.....(ببیخشید اینقدر رک میگم)
حتی تو سوال پرسیدن منم دخالت میکنه...:دی
نمیزاره از خانوما سوال کنم....:دی
نمي دونم چرا آقا بابك عنوان تاپيك رو تغيير نميدن؟
هنوز نيومدن؟
diana_1989
01-09-2007, 23:01
با اجازه منم میتونم یه چیزی بگم ؟
خواستم بگم که من شما رو زیاد نمیشنام ! ولی بهتره که که آواتارتون رو عکس دختر نذارین !
با این وجود از سنگینی و ابهت تون تو تاپیک های مختلف خوشم میاد ! معلومه خوب پسری هستی خـــــــــــــــــوب !
خواستم بگم که من شما رو زیاد نمیشنام ! ولی بهتره که که آواتارتون رو عکس دختر نذارین !
با این وجود از سنگینی و ابهت تون تو تاپیک های مختلف خوشم میاد ! معلومه خوب پسری هستی خـــــــــــــــــوب !
با سلام!
كجاي آواتارشون دختره؟؟؟ :31: :31:
من هم زياد با ايشون برخورد نداشتم فقط بعضي وقتا گير الكي مي ده :31:
مثلا در يه تاپيك كه Shahvand كلي كرك گذاشته بود، اومد و گفت كه اينجوري بدرد نمي خوره بايد تفكيك بشه! در صورتي كه اون فرد كلي زحمت كشيده بود و تفكيكش هم خيلي سخت بود ... به نظر من بايد يكمي دلگرمي بدي!
بعدش هم همينطور كه معلومه، كاربر خيلي فعالي هستش!!! :10:
به اميد موفقيت آقا بهروز :11:
Behroooz
01-09-2007, 23:49
سلام
شما حتما قبلا اويتور من رو ديدي و تو ذهنت مونده . ولي الان كه ديگه دخترانه نيست .
در مورد ابهت هم بايد بگم كه دوستان بزرگواري ميكنن و به حرفهاي من تو تاپيك صندلي داغ گوش ميدن و الا من كوچك همه دوستان و كاربر ها هستم .
Behroooz
01-09-2007, 23:53
با سلام!
كجاي آواتارشون دختره؟؟؟ :31: :31:
من هم زياد با ايشون برخورد نداشتم فقط بعضي وقتا گير الكي مي ده :31:
مثلا در يه تاپيك كه Shahvand كلي كرك گذاشته بود، اومد و گفت كه اينجوري بدرد نمي خوره بايد تفكيك بشه! در صورتي كه اون فرد كلي زحمت كشيده بود و تفكيكش هم خيلي سخت بود ... به نظر من بايد يكمي دلگرمي بدي!
بعدش هم همينطور كه معلومه، كاربر خيلي فعالي هستش!!! :10:
به اميد موفقيت آقا بهروز :11:
در مورد اون موضوع حق با شماست . جا داره اينجا از شاهوند عزيز عذر خواهي كنم .
سلام
بهروز جان
ازت اجازه میخوام خیلی صریح حرف بزنم و حسم رو دقیقا برات بگم...امیدوارم ناراحت نشی...
» حس میکنم خیلی از جاها فقط واسه اینکه اظهار وجود کرده باشی پست میده...پستهایی که شاید خیلی به بحث کمک نکنه و اکثرا منحرف کننده هست!(نمونش در انجمن موسیقی و اخبار و معرفی نرم افزار زیاده ولی چون نمیخوام پست رو نقد کنم نقل قول نمیکنم).
» حس میکنم بعضی وقتها زیادی در تاپیک صندلی داغ جو گیر میشی...شاید کمی خویشتن داری بهتر از رئیس بازی باشه...ضمن اینکه در غیاب سعید بهتره گزینش دقیقتری رو برای صندلی نشینهات انجام بدی
» جای مسائل عشقی تو امضاس؟!!:دی
مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه
مخلصیم
Behroooz
02-09-2007, 00:08
سلام
بهروز جان
ازت اجازه میخوام خیلی صریح حرف بزنم و حسم رو دقیقا برات بگم...امیدوارم ناراحت نشی...
» حس میکنم خیلی از جاها فقط واسه اینکه اظهار وجود کرده باشی پست میده...پستهایی که شاید خیلی به بحث کمک نکنه و اکثرا منحرف کننده هست!(نمونش در انجمن موسیقی و اخبار و معرفی نرم افزار زیاده ولی چون نمیخوام پست رو نقد کنم نقل قول نمیکنم).
» حس میکنم بعضی وقتها زیادی در تاپیک صندلی داغ جو گیر میشی...شاید کمی خویشتن داری بهتر از رئیس بازی باشه...ضمن اینکه در غیاب سعید بهتره گزینش دقیقتری رو برای صندلی نشینهات انجام بدی
» جای مسائل عشقی تو امضاس؟!!:دی
مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه
مخلصیم
الفين جان من ادم كاملي نيستم و نمي گم هم كه هستم . وجودم پر از اشكاله . نمي گم هم كه پست اضافي نميدم . سعي ميكنم كه كمترش كنم .
فكر كنم تو هنوز بابت اون موضوع در صندلي از من ناراحتي . صندلي بدون امر ونه يبه بيراهه ميره . خودتم ميدوني . در مورد انتخاب صندلي نشين ها هم من كه علم غيب ندارم بدونم كي بهترينه . همه خوبن . بهتره شما هم كمي خوش بين باشي . من كه نمي تونم همه رو راضي كنم .
بهروز
من از صندلي نرفته بودم كه دوباره برگردم
مگه یه مدت قرار نبود از تیم هدایت ... بری بیرون!
rasool222
02-09-2007, 09:59
سلام
بهروز از بچه هاي گل روزگار
قدرش رو بدونيد
تا جایی که میدونم خیلی جدی هست...
اما بیشتر تو صندلی داغ دیدمش...
جاهای دیگه خیلی کم میگرده...
موفق باشید
mehdi_vsgh
02-09-2007, 11:37
بهروز خان جواب منو هنوز ندادی ها....؟!؟!؟
بهروز جان جواب این یارو رو بده
که اگه عصبانی شد دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره...
:d
بهروز
کاربری بدون حاشیه
رک
اسیر احساسات نمیشه
جو گیر نمیشه
پست بیهوده نمیده
دوست خوبیه
فقط یکم خشکه
Braveheart
02-09-2007, 13:23
سلام
1- يادمه يک بار بهروز با لاوب رفتن بيرون ، فرداش صندلي نشين شد > لاوب ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- يک تاپيکي سعيد رونالدو زد تو مايه هاي احتمالي صندلي داغ ، باز هم همکار سعيد شد ، اما متاسفانه تاپيکشون قفل شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اولا پسر خوبي بود ، بعد آقا شيطونه يکم گولش زد ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . کم کم خودش آقا شيطونه رو گول زد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولي باز پسر خوبي شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- يک بار تو يه تاپيکي گفت بايد جووانايي مثل من برن رو مينا ، که من منظوشو نفهميدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- در حال مبارزه با تيم فضول صندلي داغ به رهبري ماريو ميباشيد ، که فکر کنم داره شکست ميخوره و کم کم صندلي نشين رو هم شايد تيم فضول انتخاب کنه تا تيم هدايت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- رضا الفين بهش گفت که امضا جاي مسائل عاشقانه نيست ، فکر کنم جواب بهروز اين بود : پس اگه اونجا نيست جاش کجاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- در بعضي موارد من پستاي بهروز رو با بابک در تاپيکا اشتباه ميگيرم :دی ، راستي قضيه صندلي داغ اينجا چي بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- من يک پيشنهادي براي صندلي داغ دارم ، اسمش کمي تغيير کنه و بشه صندلي بهروز و رفقا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- بهروز اخلاق خوبي داره ، بخاطر همين اخلاقش تونسته خودشو دوست داشتني نگه داره ، و اون هم اينکه بخشش رو دوست داره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم نقدم فقط در ديد يک نقد بررسي بشه و نه بيشتر ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازشون خواستم چون طبق پست 621 :
مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
سلام........
ببخشید یه سوال، چرا؟:eh:
mehdi_vsgh
02-09-2007, 20:05
ایشون پست منو جا انداخته و رفته پست بعدی را جواب داده
mehdi_vsgh
02-09-2007, 20:32
بهروز جان جواب این یارو رو بده
که اگه عصبانی شد دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره...
:d
خوبه خوشم میاد همه منو میشناسن
اقا بهروز جواب منو بده
Behroooz
02-09-2007, 22:05
اقا مهدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي اصرار ندارم كه حتما يك خانم و يك اقا يكي در ميون رو صندلي باشن . گاهي اوقات اينجوري ميشه . هميشه اينطوري نيست .
منتظر نقد بعدي شما هستم
bahdar [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز ميبيني كه برگشتم . اون هم بي سر و صدا .
soldier
عزيز من جاهاي ديگه هم هستم . ولي خوب صندلي مثل محلمون شده كه همش اونجا بيشتر ديده ميشم . مرسي كه نظرتو ميگي .
من در تاپيك داونلود موسسيقي بيكلام و گالري عكس پست زياد دادم . ميتوني بري ببيني
bb
عزيز اشنايي من و شما در همين انجمن متفرقه بود . يادته ؟ از نظري كه دادي ممنونم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ساختن اون تاپيكي كه رقيب صندلي داغ بود بايد بگم به اين دليل پاك شد كه هم اسم همين تاپيك بود .
قراره در هفته اينده يكي رو بياريم رو صندلي كه هفت تيرش رو بكشه تا هيچ كس جرات نكنه ازش سوال بپرسه .
شوخي بود .
الفين عزيز هم گفته كه امضا جاي مطالب عاشقي نيست . برادر شما كه ديگه همكار و مدير نيستي . بيا كمي با ما مهربان باش . امضا يك چيز شخصيه .
نمي دونم چرا شيردل پست منو با بابك اشتباه ميگيري؟ من زياد دستور ميدم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صندلي هم دست من امانته . صاحبش سعيد جونه . خوبه نگفتي اسمشو بزار يو گي و دوستان ....
همه ما بخشش رو دوست داريم . فقط گاهي اوقات حق رو به خودمون ميديم و يادمون ميره كه شايد تقصير ما بوده
Braveheart
02-09-2007, 22:18
چرا بهروز اسم منو تو جوابيش ننوشته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي اصرار ندارم كه حتما يك خانم و يك اقا يكي در ميون رو صندلي باشن . گاهي اوقات اينجوري ميشه . هميشه اينطوري نيست .
منتظر نقد بعدي شما هستم
bahdar [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soldier
عزيز من جاهاي ديگه هم هستم . ولي خوب صندلي مثل محلمون شده كه همش اونجا بيشتر ديده ميشم . مرسي كه نظرتو ميگي .
من در تاپيك داونلود موسسيقي بيكلام و گالري عكس پست زياد دادم . ميتوني بري ببيني
bb
عزيز اشنايي من و شما در همين انجمن متفرقه بود . يادته ؟ از نظري كه دادي ممنونم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ساختن اون تاپيكي كه رقيب صندلي داغ بود بايد بگم به اين دليل پاك شد كه هم اسم همين تاپيك بود .
قراره در هفته اينده يكي رو بياريم رو صندلي كه هفت تيرش رو بكشه تا هيچ كس جرات نكنه ازش سوال بپرسه .
شوخي بود .
الفين عزيز هم گفته كه امضا جاي مطالب عاشقي نيست . برادر شما كه ديگه همكار و مدير نيستي . بيا كمي با ما مهربان باش . امضا يك چيز شخصيه .
نمي دونم چرا شيردل پست منو با بابك اشتباه ميگيري؟ من زياد دستور ميدم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صندلي هم دست من امانته . صاحبش سعيد جونه . خوبه نگفتي اسمشو بزار يو گي و دوستان ....
همه ما بخشش رو دوست داريم . فقط گاهي اوقات حق رو به خودمون ميديم و يادمون ميره كه شايد تقصير ما بوده
چرا بهروز اسم منو تو جوابيش ننوشته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوناها قرمزش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام........
ببخشید یه سوال، چرا؟:eh:
خواهش ميكنم
-چون تاپيك حالت بحث و جدل پيدا ميكنه
-از روال و كنترل خارج ميشه
و...
Behroooz
03-09-2007, 09:52
نوشتم اگه دقت كني ميبيني
خیلی بهش احترام میزارم
شرمنده ميكني .
Behroooz
03-09-2007, 12:42
جدیدا خیلی ورزشی شده!
راست ميگي؟
من از اولش هم ورزشي بودم .
مرسي از توجهت يزدان جان
L O V A B
03-09-2007, 17:37
راست ميگي؟
من از اولش هم ورزشي بودم .
مرسي از توجهت يزدان جان
آقا بهروز ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران رو دوست داره!!:21:
پس صداشو در نمیارم!!!
Greatone
03-09-2007, 18:32
من اين دو سه صفحه رو مطالعه كردم ولي چيزي به نام:
نگاهي به فعاليت هاي Behrooozنديدم.
يكي امده ميگه اوارتار دخترونه نزار
يكي ديگه ميگه امضات مناسب نيست
اخه اين چيزا كه شخصيه و ربطي به كسي نداره
--------------------------------------------------------------------------
انتقاد:
اين تايپيك يه كم عجله اي زده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان ول شده ......
اگر خودش يه ذره ادامه ميداد ميتونست تايپيك خوبي باشه
ممنون
Behroooz
03-09-2007, 18:39
آقا بهروز ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران رو دوست داره!!:21:
اره دیگه به همین خاطر با تو دوست شدم .
من اين دو سه صفحه رو مطالعه كردم ولي چيزي به نام:
نديدم.
يكي امده ميگه اوارتار دخترونه نزار
يكي ديگه ميگه امضات مناسب نيست
اخه اين چيزا كه شخصيه و ربطي به كسي نداره
--------------------------------------------------------------------------
انتقاد:
اين تايپيك يه كم عجله اي زده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان ول شده ......
اگر خودش يه ذره ادامه ميداد ميتونست تايپيك خوبي باشه
ممنون
درست میگی . اگه همه چیزم مطابق میل بقیه باشه که دیگه خودم نیستم .
اون تاپیک هم ازش استقبال نشد . چون بچه ها برای هر موضوع یک تاپیک جدا میزنن .
مرسی .
منتظر نظرات بعدیت هستم
بهروز جون خیلی کم اشتباه می کنه
فکر کنم تا حالا هم اخطار نگرفته ( من که امروز اولیش رو گرفتم )
اولین اشتباهش فکر کنم این بوده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به بیشتر کاربرا هم کمک می کنه ( ایول )
Behroooz
03-09-2007, 18:58
بهروز جون خیلی کم اشتباه می کنه
فکر کنم تا حالا هم اخطار نگرفته ( من که امروز اولیش رو گرفتم )
اولین اشتباهش فکر کنم این بوده
به بیشتر کاربرا هم کمک می کنه ( ایول )
سلام بی بی جان
من تا حالا دو تا اخطار گرفتم . ولی موعدشون سپری شد شما دیگه نمی بینیشون .
در مورد اون اشتباه هم حق با توست . مثل اینکه حواسم نبوده . از تیز بینیت خوشم اومد .
کمک به کاربر ها هم برام لذت بخشه . خودم هم در ازای این کار ها جواب خیلی از سوالهامو گرفتم .
گاهی اوقات یک موضوع 6 ماه ذهنمو به خودش مشغول کرده بود و در اینجا جوابش رو پیدا کردم .
منتظر نظرات خوبت هستم
بهروز
نمیدونم چرا بیشتر وقتت رو تو انجمن متفرقه میگذرونی ؟
شاید اگه تو یه انجمن دیگه فعالیت کنی
موفقیت بیشتری داشته باشی
Behroooz
03-09-2007, 20:16
نمیدونم چرا بیشتر وقتت رو تو انجمن متفرقه میگذرونی ؟
شاید اگه تو یه انجمن دیگه فعالیت کنی
موفقیت بیشتری داشته باشی
من جاهاي ديگه هم هستم
مثل انجمن گالري عكس
موسيقي كه يك تاپيك مهم اونجا دارم به نام داونلود موسيقي بي كلام كه خيلي گل كرده با كمك دوستان .
ولي خوب مقر اصلي من تو همون صندلي داغ هستش .
باز هم مرسي .
hamid_xp
03-09-2007, 21:09
سلام بهروز جان خوبی ؟
منم اومدم اینجا نقد بازی در بیارم:46:
راستش بهروز بچه باحالیه ، اخلاق خوبی داره و برای همه میتونه دوست خوبی باشه .
یه زمانی تو تاپیک نقاشیها با هم همکاری میکردیم که اونجا من با بهروز بیشتر آشنا شدم . تو تمام این مدت که من عضو تاپیک شدم (حدود یک سال ونیم ) بنا به شرایط حرفم تقریبا هر روز به پی سی سر زدم ، و حداکثر تا دو ماه دیگه باشم . تو این مدت پستهای چند نفر رو بیشتر از بقیه دیدم و بهروز یکی از اونا بود . تو این مدت بهروز رو آدم کم حرفی دیدم ، و تا حد امکان تو مساله ای که بهش مربوط نیست دخالت نمیکنه .
اما وقتی که پای منافعش ( جمله مناسبی پیدا نکردم منظورم صندلی داغه ) به خطر میافته ، به شدت موضع می گیره البته ممکنه کمی تندروی کنه ( که خودم یه بار شاهدش بودم ) ولی در کل سرش تو لاک خودشه .
در کل پسر دوست داشتنیه دوچرخه سواری رو دوست داره و عاشق هنر و گردشگری هست .
ممنون بهروز جان ، فعلا خدافظ :8:
Behroooz
03-09-2007, 21:44
سلام بهروز جان خوبی ؟
منم اومدم اینجا نقد بازی در بیارم:46:
راستش بهروز بچه باحالیه ، اخلاق خوبی داره و برای همه میتونه دوست خوبی باشه .
یه زمانی تو تاپیک نقاشیها با هم همکاری میکردیم که اونجا من با بهروز بیشتر آشنا شدم . تو تمام این مدت که من عضو تاپیک شدم (حدود یک سال ونیم ) بنا به شرایط حرفم تقریبا هر روز به پی سی سر زدم ، و حداکثر تا دو ماه دیگه باشم . تو این مدت پستهای چند نفر رو بیشتر از بقیه دیدم و بهروز یکی از اونا بود . تو این مدت بهروز رو آدم کم حرفی دیدم ، و تا حد امکان تو مساله ای که بهش مربوط نیست دخالت نمیکنه .
اما وقتی که پای منافعش ( جمله مناسبی پیدا نکردم منظورم صندلی داغه ) به خطر میافته ، به شدت موضع می گیره البته ممکنه کمی تندروی کنه ( که خودم یه بار شاهدش بودم ) ولی در کل سرش تو لاک خودشه .
در کل پسر دوست داشتنیه دوچرخه سواری رو دوست داره و عاشق هنر و گردشگری هست .
ممنون بهروز جان ، فعلا خدافظ :8:
حميد جان سلام . حالت خوبه؟ خيلي ممنون كه اومدي به اينجا . زحمت كشيدي .
يادش به خير تاپيك نقاشيها با فعاليت كاربرهاي گلي مثل شما مهم شد .
در مورد كم حرفي راست ميگي . يادمه يكبار يكي ازدوستام بهم گفت كه من بايد با انبر دست از تو دهان تو حرف بيرون بكشم . البته اين موضوع در مواردي كه موضوع مورد علاقه من مطرح بشه صدق نمي كنه .
در مورد صندلي داغ هم بايد بگم كه شما نمي دوني گاهي اوقات اداره اين تاپيك چه كار سختي ميشه .
اميدوارم دوستان منو تو اون تاپيك تحمل كنن .
اي گفتي دوچرخه . من يك دوچرخه دارم كه عمرش دو رقميه . تا حالا اگه بگم باهاش 1000 كيلومتر ركاب زدم دروغ نگفتم . ورزش خوبيه . عضلات پا رو قوي ميكنه . و باعث ميشه كه ادم مثل اقا ارمين ( lovab ) تو ورزش كوهنوردي كم نياره .......
من عاشق عكسم . اون هم از نوع با كيفيتش . كه به هنر هم بي ربط نيست .
مرسي كه قابل دونستي اومدي اينجا . خوشحالم كردي
بهروز
سلام به آقا بهروز زحمت کش.
هیچکس کامل نیست، ذات بشری اینه که پر از نقصه، مطمئنم از نظرات من دلگیر نمیشی.
به نظر من یه خورده احساساتی هستی... ولی احساساتی بودن جزء خصوصیات بد به حساب نمیاد. فقط بیشتر آدم رو میشکنه.
از بعضی حرفات که میزنی و از طرز بیانت خوشم میاد.
یه خورده گاهی، از صحبتایی که میکنی احساس میکنم یه کمکی تند شدی.
ولی مهربون دیده میشی.
همه با صندلی داغی که کنترل میکنی آشنایی کامل دارن.
منم حس میکنم (اگه اشتباه نکنم) با وجود اینکه اسم خیلی از دوستان صفحه ی اول جزء مسئولین این تاپیک ذکر شده، فقط شمایی که زحمت زیادی میکشی و صندلی ها رو کنترل میکنی.
خوبه بیشتر سعی کنید کسایی رو صندلی نشین کنید که اکثر بچه ها اونا رو میشناسن.
مثلا مدیرا.. یا کاربرای فعالی که مثل خودت اکثر جاها حضور دارن.
سربلند بمانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
04-09-2007, 01:21
سلام به آقا بهروز زحمت کش.
هیچکس کامل نیست، ذات بشری اینه که پر از نقصه، مطمئنم از نظرات من دلگیر نمیشی.
به نظر من یه خورده احساساتی هستی... ولی احساساتی بودن جزء خصوصیات بد به حساب نمیاد. فقط بیشتر آدم رو میشکنه.
از بعضی حرفات که میزنی و از طرز بیانت خوشم میاد.
یه خورده گاهی، از صحبتایی که میکنی احساس میکنم یه کمکی تند شدی.
ولی مهربون دیده میشی.
همه با صندلی داغی که کنترل میکنی آشنایی کامل دارن.
منم حس میکنم (اگه اشتباه نکنم) با وجود اینکه اسم خیلی از دوستان صفحه ی اول جزء مسئولین این تاپیک ذکر شده، فقط شمایی که زحمت زیادی میکشی و صندلی ها رو کنترل میکنی.
خوبه بیشتر سعی کنید کسایی رو صندلی نشین کنید که اکثر بچه ها اونا رو میشناسن.
مثلا مدیرا.. یا کاربرای فعالی که مثل خودت اکثر جاها حضور دارن.
سربلند بمانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكر از رك گويي شما .
موفق باشيد .
اين صندلي هم دست من امانته . صاحبش سعيد جونه .همین یه جمله رو میشه کلی نقد کرد
همونطور که اینجا گفتی و در عمل هم بارها ثابت کردید....
صنلی داغ رو تاپیک شخصی میدونی
اما این طرز فکر با روح فعالیت در انجمن در تضاده
اینجا همیشه سعی بر این بوده که کسی تاپیک ها رو شخصی فرض نکنه
کاری که شما با افتخار در موردش صحبت میکنی و در صندلی داغ نمایان میشه!!
شیر دل زیاد هم بیراه نمیگه!:46:
Behroooz
04-09-2007, 11:23
همین یه جمله رو میشه کلی نقد کرد
شیر دل زیاد هم بیراه نمیگه!:46:
كلنگ عزيز بلاخره در اين جور تاپيك ها يك نفر بايد رييس باشه . شايد من منظورم رو بد گفتم .
ولي اين تاپيك بدون كاربرهاي ديگه هيچي نيست . اينو مطمئن هستم .
مرسي از نظرت .
این بهروز *سانسور* هستش!!
پیوست:چون فحشش خیلی ناجور بود حذف شد!
BKM_MAHDI
04-09-2007, 12:35
سلام عليكم..........
اين بهروز پسر خوبيه فقط يك كم وقتشو بيشتر كنين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
diana_1989
04-09-2007, 12:36
خب آره من همون آواتار قبلیتونو گفتم ! ولی میشه یکی بگه نقد یعنی چی ؟
با توجه به حرفای great one عزیز که گفته بودن چرا راجع به آواتار شما نظر دادم
خواستم بگم وقتی یه فیلمی میبینی با مقاله ای میخونی( آقا بهروز ببخشید البته )
از زوایای مختلف اونو مورد نقد و انتقاد خودت قرار میدی !
حالا که ما بهروز جان رو ندیدیم !
فقط از رو ظواهر امر از جمله " آواتار ، امضا ، جملاتی که به کار میبرن و ... " پی به بعضی مسائل میبریم
حالا اگه زاویه دید من به تاپیک شما درست نیست میشه واسم توضیح بدین چه چیزایی رو باید مورد انتقاد قرار بدیم !
!
BKM_MAHDI
04-09-2007, 13:06
سلام عليكم..........
اين بهروز پسر خوبيه فقط يك كم وقتشو بيشتر كنين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جدي !!!
آخه من كي جدي بودم كه حالا باشم ؟؟؟
بهروز پسر خوبيه فقط دچارخود خوش بيني شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اولا كه ديده بودم پستاش اينطوري بود
ولي حالا ديگه همونم نميده.....
بيا من وتو يك روز بريم كوه عكس بگيريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك جورايي مثل خودم متخصص همه چيز هست شما يك تاپيك بزن در مورد برد و خان تفنگ هاي صده ي دوم ميلادي بحث كنيد مياد پابه پاي من جواب ميده...يا در مورد جنگ مارماغولا عليه مگادورا و گودزيلا هم برات حاضره با اينگليشي تحليل كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي در كل پسر خوبيه پستهاشم اكثرا بجاست وحالت اسپم نداره ....خيلي گلي بهروز جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها راستي تا يادم نرفته نميدونم چرا تا توسط پايان اومد تاپيك نقد كاربران بجاش پايان رفت تاپيك صندلي داغ......احتمالا يك اتفاق نادر بوده شايدم كاظم بوده نميدونم اصلا شايد شير دل بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R10MessiEtoo
04-09-2007, 13:06
مثل انجمن موسيقي كه يك تاپيك مهم اونجا دارم به نام داونلود موسيقي بي كلام كه خيلي گل كرده با كمك دوستان .
كلنگ عزيز بلاخره در اين جور تاپيك ها يك نفر بايد رييس باشه . شايد من منظورم رو بد گفتم .
؟!!!!!!!!!!!!!!
Greatone
04-09-2007, 14:42
من تايپيك هاي بهروز رو ديدم ( البته همون صفحه ي اولش رو)
يه چيزي پي بردم كه ايشون داره يه جود تجارت با پي سي ورلد ميكنه........
اين جوري كه در ازاي فعاليت هايي كه ميكنه چند تا هم تايپيك درخواست ميزنه.......و انجا مزد فعاليتاش رو ميگيره
و فكر كنم ايجوري خوب باشه
چون يكي رو ميبيني 10 تا تايپيك داره هر 10 تاش هم درخواست هست
يكي هم از 10 تا تايپيك 9 تاش مطلب و عكس و .......هست.....
---------------------------
M.etallic.A
04-09-2007, 16:42
همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور ( اسم یه دختر ) سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.
خوب اینکه شد نقد صندلی داغ.... حالا یه کمی هم آقا بهروز رو نقد کنیم :
به نظر من اگر یه کمی از جدی بودنشون کم کنن بد نیست چون کلا انجمن متفرقه سرتاپا شوخی و تفریحه و اینکه بیای تو این انجمن و جدی باشی یه جورایی به هم نمیخوره.
همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور sara سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.
به نظر من اگر یه کمی از جدی بودنشون کم کنن بد نیست چون کلا انجمن متفرقه سرتاپا شوخی و تفریحه و اینکه بیای تو این انجمن و جدی باشی یه جورایی به هم نمیخوره.
سلام
با قسمتیش موافقم
فکر می کنم اگه با افراد قدیمی تر فروم بحث کنید جالبتر باشه
من شخصا وقتی کسی رو نمی شناسم تو صندلی داغ وارد نمیشم
بهتر یه هفته در میان مونث باشن
فعلا
R10MessiEtoo
04-09-2007, 20:42
سلام.
......
اين جمله لپ كلام بود...
به قول پدرام فكر مي كرديم نقد Behroooz يكي از خونبارترين نقدها باشه.
اما مثل اينكه اين رودربايستي ها و تعارفات مزخرف ما ايراني ها اينجا هم نمود داره.
فقط مي خواستم بگم خيلي ها حوصله درافتادن و الكي دشمن شدن با نقدشونده ها رو ندارند.
به نظر مي رسه اين تاپيك به هدف اصليش نخواهد رسيد...
Hamed-Dehghani
04-09-2007, 20:48
و اما خوش اخلاق ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين شك نكنيد
منم با Mahdi Hero ، amintnt ، Elfin-D و Kolang هم عقيده ام كهخوش اخلاق ترين كاربر p30 جو گير شده و تاپيك صندلي داغ رو بيش از حد جدي گرفته !!
همين گفتش تو همين تاپيك
صندلي داغ رو ما اسون به اين مرحله نرسونديمكه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي saeid_ronaldo در موزد تاپيك خودش هميچين ادعايي نداره !!
حتي Babak در مورد كل p30world چنين حرف نمي زنه !!
حتي احمد نجفي در مورد برنامه صندلي داغ اينطوري ادعا نمي كنه !! ولي
بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوري در مورد صندلي داغ حرف مي زنه كه انگار يك دستاورد ملي است ؛
ولي من برخلاف نقد كنندگان كه گفتند مي خواد رئيس بازي در بياره
شك نداشتم كه از روي سادگيش هست ، اصلاً نمي خواد رئيس بازي در بياره
تا اينكه در مورد تاپيك |^| دانلود آهنگ هاي بی كلامهم گفت
من جاهاي ديگه هم هستم مثل انجمن گالري عكس
موسيقي كه يك تاپيك مهم اونجا دارم به نام داونلود موسيقي بي كلام كه خيلي گل كرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوري صحبت كرد كه انگار مودب ترين كاربر p30 اين تاپيك رو بهش رونق داده ؛ در حالي كه فقط تو تاپيك نظر مي داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي نگران شدم آيا واقعاً نجيب ترين كاربر p30 مي خواد رئيس بازي در بياره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت اين اصطلاح تيم هدايت صندلي داغ رو مي بره ، شايدخيلي ها مثل من خندشون بگيره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت نوشته هاش رو در مورد صندلي داغ مي بينم ؛ پيش خودم مي گم
يعني مهمترين مسئوليتي كه بهروز در زندگي داشته ؛همكاري در يك تاپيك اونم در يك فروم اونم در يك دنياي سيبر هست ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما مهمترين نقد من به فعاليتهاي خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپيـكاي زيادي ديدم پستاي بي محتوا داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بدون اينكه پست قبلي رو بخونه :41:
پستهایی که خیلی به بحث کمک نمي کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جور پستها در انجمن متفرقه شايد ايراد نداشته باشه ولي در انجمن سرآغاز ، نرم افزار يا موسيقي كه جاي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيست
من از پستاش تو تاپيك |^| دانلود آهنگ هاي بی كلام اين حس بهم دست داد
فكر مي كنم بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صدد اينه كه پستاش رو زياد كنه ، هم رديف كاربراني چون boy iran ، Amin ، Mahdi Hero ، WooKMaN ، Kolang divoonejoon ولي
اين كاربران پستهاي مفيدي كه به ديگران كمك كنه ارسال مي كنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خيلي وقته من از آروم ترين كاربر p30 پست مفيدي نديدم :13:
چون نقد رو دوستاني انجام مي دهند كه خير و صلاح دوستشون رو مي خوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به نقد فعاليتهاي بهروز پرداختم چون خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوســش دارم
بهش مي گم
بــــــــــــــــــــــــ ـــــهـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــروز با اين پستـها خودتـو خراب نكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز هر چي هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ، هر چي زيادي تو صندلي داغ جو گير بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حتي شورش رو هم در بياره
بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين شك نكنيد
wow
حامد ...یکم کوچولو می نوشتی !!!!
ویرایش شد تا
نگین توهین کرده !!!
درسته من حامد رو دست دارم باهاش شوخی هم می کنم ولی مثل اینکه برای بعضیا بد آموزی داشته .
Farshadd
04-09-2007, 23:27
به نظر منم پسر خوبیه. من که دوسش دارم.
Behroooz
04-09-2007, 23:55
يزدان عزيز خوب شد سانسورش كردي وگرنه همه مي فهميدن . خيلي با مرامي بابا ....
ديانا خانم نقد يعني برداشت هر كس از يك موضوع . كه البته با سليقه فرق داره . بله در مورد اينكه ما تا كسي رو نبينيم نمي تونيم نقد كنيم حق با شماست . پس بهتره با تكيه بر همين پست ها يي كه كاربر ها ميدن اين كار رو بكنيم .
ممنون از توجهت
حاج مهدي افتخار دادي اومدي .
اره ديگه .
منم مثل تو يك جور Aa فرانسه خرابم . گرفتي كه چي ميگم ؟
r10messietoo
جان من از پست شما چيزي متوجه نشدم . ببخشيد . منظورتو توضيح بده لطفا .
greatone
جان اين تجارت ما همش بيلان منفي داره . ولي خوب ميگن ادم بايد اون چيزي رو كه بلده رو به بقيه ياد بده .
يادمه كه چند تا فيلم دي وي دي رو روي هارد كپي كرده بودم . بلد نبودم چطوري زير نويسش رو هم بالا بيارم .
چيزي در حدود 3 ماه ذهنمو به خودش مشغول كرده بود . ولي كاملا ناخواسته در يكي از پستهاي كاربرها به جوابش رسيدم . موضوع خيلي ساده اي هم بود . ديدي گاهي اوقات يك موضوع ساده چقدر سخت ميشه ؟
ولي با كمك انجمن و بچه هايي كه مثل گل هستند به جواب رسيدم .
مرسي
متاليكاي عزيز
به نظر من تاپيك صندلي داغ نه مال منه و نه مال سعيد و نه مال ووكمن . تكرار ميكنم نه مال منه و نه مال سعيد و نه مال ووكمن . مال همه كاربر هاي پي سي ورلده . اگه هم ديدي من گاهي اوقات اونجا تند ميشم به علت اينه كه بعضي از كاربر ها اونجا رو به هم ميريزن .
در ضمن اينكه اسم يك كاربر رو اونجا نوشتي كار خيلي زشتي بود .
بلاخره همه چيز كه نبايد موافق ميل شما باشه . يكي هم بايد روش نقد كردن رو به تو ياد بده .
r10messietoo جان حق با تو هستش . من از نقد نيش دار هيچ كس ناراحت نميشم . هدف از اين تاپيك هم اين بوده كه كاربر ها بدونن چه نقصي دارن . البته از نظر ديگران .
حامد جان دهقاني
من ديگه از دادن پستهاي بي هدف دست بر داشتم . از نقد جالب شما هم استفاده بردم .
باور كن تا حالا هيچ كدام از كاربر ها مثل شما نقد نكرده بود .
به نظر مياد اين جمله تيم هدايت صندلي داغ باعث اتش سوزي در مزارع كشت پنبه پي سي ورلد شده .
باشه ديگه نمي نويسمش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه نوشتي خيلي وقته كه پست مفيدي از من نديد ي كمي كم لطفيه .
فرشاد عزيز خوبي از خودته
بهروز
همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور sara سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.
:exclamati تا اونجایی که یادم می یاد همون موقع هم توضیح دادم برای شما و بعضی ها ... عجب حافظه ایی داشتی شما که بعد از این همه صندلی نشین بعد از من افتخار مثال زدن رو به من دادی !
M.etallic.A
05-09-2007, 00:55
تاپیک رو منحرف نکنید دوست عزیز ... من اصلا منظورم شما نبودید یه اسمی رو همینطوری مثال زدم ( یه اسم مونث ) ...
در ضمن کسی از شما توضیح نخواست چه همون موقع و چه الان . چون فکر نکنم شما نقش یا مسئولیتی تو اون تاپیک داشته باشید که بخواید بابت نوع فعالیتش توضیحی ارائه کنید.
از همه دوستان معذرت میخوام. بابت پست بی جا !!!
Behroooz
05-09-2007, 13:47
متاليكا شما خوب برخورد نكردي ها . ......
M.etallic.A
05-09-2007, 13:52
در ضمن اينكه اسم يك كاربر رو اونجا نوشتي كار خيلي زشتي بود .
من دو تا اسم رو همینطوری مثال زدم و اصلا منظورم فرد خاصی نبود. حالا نمیدونم چرا رو اسم sara حساسیت ایجاد شد و کسی به mohammad توجه نکرد. اسم خود من محمده و سارا هم همینطوری نوشتم و اصلا منظورم فرد خاصی نبود.
بلاخره همه چيز كه نبايد موافق ميل شما باشه . يكي هم بايد روش نقد كردن رو به تو ياد بده .
باشه من نقد کردن بلد نیستم. اگه ممکنه پست من رو پاک کنید تا بیشتر از این جنجال نشده. در ضمن اینکه کی رو صندلی داغ بشینه و یا شما جدی باشی یا نه چه ربطی به میل من داره ؟ فقط یه نقد ساده بود و نظرم رو گفتم و انتظار ندارم مورد قبول شما یا بقیه باشه.
راستی فکر کنم پستت رو ویرایش کردی و این دو جمله رو بهش اضافه کردی !!!
Behroooz
05-09-2007, 13:57
محمد جان شما از كاربرهاي خوب فرومي . از شما بعيد بود . موفق باشي .
منتظر نقد هاي سالم شما هستم .
دوست شما بهروز
BKM_MAHDI
05-09-2007, 13:58
يك سو تفاهم ساده بوده.......فكر كنم متاليكا يك مثال زد كه شانسي اسم كاربرها در اومد ......
صلوات بفرستين
pedram_ashena
05-09-2007, 14:02
خوب بهروز پسر خوبيه اما....
اين اما را به زودي قبل از پايان زمان ميزباني ايشان شرح ميدهم
=-=-==-=-=-=-==-=-=-=
روال طبيعي نقد را ادامه بدهيد خواهشا.تا اينجا چيزي براي برگشتن به عقب وجود ندارد.
M.etallic.A
05-09-2007, 14:59
حاج مهدی دقیقا همینه که شما میگی. ماشالله فروم 130 هزار کاربر داره با اسم های مختلف به هر حال من هر اسمی مثال میزدم بین اینها ممکن بود باشه. از همه معذرت میخوام مخصوصا آقا بهروز و سارا خانم...
اللهم صل علی محمد و آل محمد....
اللهم صل علی محمد و آل محمد ...
Behroooz
05-09-2007, 20:53
خدا رو شكر موضوع به خوبي و خوشي تموم شد .
اين بهروز رو من 7-8 باري ديدم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش بچه گليه ... يعني تكه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اخلاق بيده و معمولا كار به كار كسي نداره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه ايراد اونم اينكه آخرش منو با اين سيستمش سكته ميده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش ميدونه چي ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدر هرچي كافي نته تو كرمانشاه در آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر توضيح بدم تو قرار بعدي شهيد ميشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر : اوووووچيكيم داش بهروز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( مثلا نقدش كردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Behroooz
05-09-2007, 21:46
اين بهروز رو من 7-8 باري ديدم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش بچه گليه ... يعني تكه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اخلاق بيده و معمولا كار به كار كسي نداره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه ايراد اونم اينكه آخرش منو با اين سيستمش سكته ميده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش ميدونه چي ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدر هرچي كافي نته تو كرمانشاه در آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر توضيح بدم تو قرار بعدي شهيد ميشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر : اوووووچيكيم داش بهروز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( مثلا نقدش كردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نويد عزيز من به داشتن دوستاني مثل تو افتخار ميكنم .
Behroooz
06-09-2007, 08:46
نويد جان تو هم اخرش با تهيه ليست فيلمهات منو سكته ميدي . فاتحه .....
راه كوير
06-09-2007, 08:52
حالا نظر من
بهروز پسر خوبيه فقط يه خورده زود عصبي ميشه واكنش نشون ميده
من به شخصه تاحالا برخورد بدي ازش نديدم ولي از پستاش ميشه حس كرد
موفق باشي
.....
اين جمله لپ كلام بود...
به قول پدرام فكر مي كرديم نقد Behroooz يكي از خونبارترين نقدها باشه.
اما مثل اينكه اين رودربايستي ها و تعارفات مزخرف ما ايراني ها اينجا هم نمود داره.
فقط مي خواستم بگم خيلي ها حوصله درافتادن و الكي دشمن شدن با نقدشونده ها رو ندارند.
به نظر مي رسه اين تاپيك به هدف اصليش نخواهد رسيد...
آقا مهدي گفتههاي شما درست. ولي هدف من اين نبود.
نميخواستم بنويسم. ولي حالا چون نقده ميگم.
اون سلام رو براي اين نوشتم تا ببينم آقا بهروز جواب سلام رو ميده يا نه. كه ديدم همانطور كه حدس ميزدم پاسخي نداد.
شايد الان بگه كه من فقط به نقدها پاسخ ميدم. ولي خودش هم حتما ميدونه كه بالاخره هر كسي وقتي مياد يه پستي ميده براي احترام به اون شخص هم كه شده بالاخره يه پاسخي بايد داده بشه. چه برسه به سلام كه پاسخش واجبه.
بچهها ميگن چرا اينقدر براي تاپيك صندلي داغ جديه. نبايد اينطوري باشه.
ولي معتقدم كه بايد هم جدي باشند. وقتي كسي مسئوليت كاري ( تاپيكي ) رو داره نبايد بيخيال باشه و حتما بايد در كارش جدي باشه. ميخواد اين تو دنياي واقعي باشه ميخواد تو اين دنياي مجازي.
اين جدي بودنش رو تحسين ميكنم و همين نشون ميده كه انسان مسئوليت پذيري هستند.
ولي به قول يكي از بچهها بهتره يك مقدار پاسخگو باشيم.
وقتي كسي مياد درباره كاربري صحبت ميكنه ، اونهم به گونهاي كه منتظر جواي هستند ، بايد اون كاربري كه ازش صحبت شده متوجه باشه كه جقدر براي اون كارير يا كاربران عزيز بوده كه نوشتهاي در رابطه با اون شخص نوشته شده. وقتي اون شخص مياد و مطلب رو ميخونه و ميره ، چه فكري ميتوان كرد.
مسأله كساني رو كه مسئوليتي در سايت دارند بنا بر اقتضاي مسئوليتي كه دارند ، كمي متفاوت ميبينم. (البته خوبه كه اونها هم همينگونه باشند ) ولي ديگه از بقيه انتظارات بيشتري ميره.
در مورد صندلي داغ هم بهتره يك مقدار بهتر عمل كرده و با مديريت بهتر و اينكه اينقدر به فكر اين نباشه كه كي اين تاپيك ميشه پربازديدترين تاپيك سايت. و بيشتر به اين فكر باشه كه بتونه كيفيت تاپيك رو بالا ببره نه اينكه به فكر بالا بودن كميت اون باشه.
قوانين فقط نبايد براي پرسشكنندگان باشه. صندلي نشين هم بايد به يك سري قوانين پايبند باشه و ... .
آقا بهروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ما دوست داريم.
شما هم با ما بي از اين باش. ( مثل فتحعلي اويسي بخون ) :31:
Behroooz
06-09-2007, 10:55
راه كوير جان
از مطلبي كه نوشتي ممنونم . راستش من فقط در تاپيك صندلي داغ ممكنه گاهي اوقات كمي عصبي بشم . كه اميدوارم كسي از من دلخور نشده باشه .
براي شما هم ارزوي موفقيت دارم .
ماريو عزيز حق با شماست . عليك سلام . حال شما چطوره ؟
در تاييد فرمايش شما بايد بگم كه صندلي داغ حداقل روزي 1000 نفر بازديد كننده داره و اگه به حال خودش رها بشه و فقط هفته اي يكي بار بيام نفر جديد رو معرفي كنيم و بريم واقعا چي ميشه به نظر شما ؟
حق با شماست . اين تاپيك هنوز كاستي هاي زيادي داره كه اميدوارم با پيشنهاد هاي خوب شما مسير بهتري رو طي كنه .
با تشكر از وقتي كه گذاشتي .
Aminzikzak
06-09-2007, 11:02
منم یه چیزی بگم ؟
من الان یه سال این بهروز و پستهاشو میبینم ولی تاحالا حتی تویه یه پست معمولی هم باهاش مستقیم صحبت نکردم ...
اصلا نمیشناسم ( منظورم اخلاقیاتشه) ظاهرا بچه خوبیه ... یه مدت هم آواتارش عکس آبجیای محترم و خوشکل بود ما چند باری اشتباهش گرفتیم.
سلام بهروز جان ...
چیز دیگه ای ازت نمیدونم و گرنه بیشتر پشت سرت حرف میزدم.
Behroooz
06-09-2007, 12:13
منم یه چیزی بگم ؟
من الان یه سال این بهروز و پستهاشو میبینم ولی تاحالا حتی تویه یه پست معمولی هم باهاش مستقیم صحبت نکردم ...
اصلا نمیشناسم ( منظورم اخلاقیاتشه) ظاهرا بچه خوبیه ... یه مدت هم آواتارش عکس آبجیای محترم و خوشکل بود ما چند باری اشتباهش گرفتیم.
سلام بهروز جان ...
چیز دیگه ای ازت نمیدونم و گرنه بیشتر پشت سرت حرف میزدم.
اين از بد شانسي من بوده كه افتخار اشنايي با شما رو نداشتم .
از گزاشتن اويتور بانوان هم فعلا معذوريم .
قربانت
بهروز
منم که تازه وارد تر از بقیه تعداد پست هامم که به آقا بهروز نمیخوره ولی از تعاریف دوستان که خوندم معلومه پسر گلیه
موفق باشی :10: :8:
ممنون
بای بای
*Necromancer
06-09-2007, 12:35
Aminzikzak
06-09-2007, 13:10
اين از بد شانسي من بوده كه افتخار اشنايي با شما رو نداشتم .
از گزاشتن اويتور بانوان هم فعلا معذوريم .
قربانت
بهروز
نوکرتم داش بهروز ...
ما لیاقت نداشتیم ...
.
.
.
خب دیگه تعارفات ایرونی رو کنار بگذاریم. آواتار بانوان رو یادت نره.
خوشحال شدم.
Behroooz
06-09-2007, 13:25
منم که تازه وارد تر از بقیه تعداد پست هامم که به آقا بهروز نمیخوره ولی از تعاریف دوستان که خوندم معلومه پسر گلیه
موفق باشی :10: :8:
ممنون
بای بای
مرسي كه اومدي . همه چيز كه پست نيست .
من اخري معني اين اسمايل رو نفهميدم .
نوکرتم داش بهروز ...
ما لیاقت نداشتیم ...
.
.
.
خب دیگه تعارفات ایرونی رو کنار بگذاریم. آواتار بانوان رو یادت نره.
خوشحال شدم.
متوجه نشدم . منظورت اينه كه دوباره اويتور بانوان بزارم ؟
Aminzikzak
06-09-2007, 13:34
مرسي كه اومدي . همه چيز كه پست نيست .
من اخري معني اين اسمايل رو نفهميدم .
متوجه نشدم . منظورت اينه كه دوباره اويتور بانوان بزارم ؟
کجاشو متوجه نشدی برات توضیح بدم عزیزم ...
خب بذار دیگه ...
Behroooz
06-09-2007, 13:38
گفتي كه اويتور بانوان يادت نره . منظورت رو نگرفتم .
من يك انتقادي بكنم آقا بهروز؟
با وجود اينكه چند بار عرض كردم در هر روز حداكثر يك پست در جواب انتقادات دوستان ارسال بفرماييد اما توجهي نكرديد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
06-09-2007, 14:08
پايان جان مشكلي كه هست اينه كه اگه هر روز يك بار جواب بديم اين تاپيك خيلي زود به صفحات دوم و سوم سقوط ميكنه و پيدا كردنش سخته و ديگه كسي نمياد انتقاد كنه
خواهشا اين قانون رو بردار . لطفا .
اين تاپيك اگه استيكي بشه خيلي خوب ميشه .
بهروز
ممنون آقا بهـــروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايان عزيز ، بهروز راست ميگه . چرا دچار بينظمي بشه ؟ چه اشكالي داره وقتي كسي پستي ميزنه شخص مورد انتقاد قرار گرفته بياد و پاسخي بده. اگه اينطور باشه اون شخص بايد يك روز صبر كنه و بعد به طور كلي پاسخ بده. يكم سخت و چيزه ، يعني قشنگ نيست ديگه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يه تجديد نظري تو اين قانون بشه بهتر نيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين نظر من بود. صلاح خويش خسروان دانند. من چكارم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Dehghani
06-09-2007, 15:37
نه ....
به نظر من اين قانون
عاليه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرد نقد شونده بايد از خودش صعه صدر نشون بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينكه تو هر صفحه بيشتر پست هاي نقد شونده به چشم بياد
آدم رو ياد صندلي داغ مي ندازه
واسه صدمين بار :
اين تاپيك ، تاپيك نقد هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلي داغ نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
حامد
تيم هدايت در بوته ي نقد كاربران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
06-09-2007, 16:34
بهروز كلا 407 تايپيك زده است كه حاصل آن يك تايپيك مهم است
-57 تايپيك در متفرقه
5 تايپيك قفل شده
از 1 تا 100 نمره 20 ميدهم به محتواي تايپيكها به جز صندلي داغ
--66تايپيك در خبرها
4 قفل شده
از 1 تا 100 نمره 25
---1تايپيك در فيلم
256 پست
از 1 تا 100 نمره 15
----4 تايپيك در موسيقي
1 مهم،2 قفل
273 پست
نمره 35
-----5تايپيك موبايل
26پست
نمره 12
------12تايپيك آموزش
175 پست
نمره 27
-------6تايپيك گرافيك
بيش از 500 پست
نمره 45
--------4تايپيك بازي
1قفل 55 پست
نمره 5
----------5تايپيك سخت افزار
96 پست
نمره 14
----------47 تايپيك كامپيوتر
336 پست
نمره 40
-----------160 تايپيك در نرم افزار
بيش از 500 پست
نمره 55
-------------8 تايپيك در مرتبط با انجمنها
130 پست
نمره 25
خوب اين آمار بهروز بود.
نكته ها:
*در متفرقه حضور در خور توجه اي نداشته است به جز در صندلي داغ كه واقعا خيلي جاها يكتنه جلو برد
*در موسيقي هم اكثر امتياز را مديون تايپيك مهم است.با توجه به اينكه دايل اپ است اين يك امر طبيعي است و نبايد انتظار بيش از اين هم داشت.
*در آموزش خيلي كم كار بوده.از كسي كه 3000 به بالا پست دارد انتظار فعاليت خيلي بيشتري در اين بخش ميرفت.(كلا از با سابقه ها انتظار فعاليت آموزشي بيشتري ميرود)
*در نرم افزار گل كاشته همينطور با سخت افزار.نسبتا مثمر ثمرتر بوده
*در گرافيك هم بايد توجه داشت كه تايپيك مهم نقاشي مديون تلاشهاي وي است.
امتيازات را با در نظر گرفتن فعاليت در جهت توليد علم،تايپيك مهم،بازديد و نقش هدايتي داده ام
شايد اگر دايل آپ نبود در خيلي جاها نقش مثبتي ميتوانست داشته باشد ولي كمبود امكانات ....
به هر حال من با كمال سختگيري نمره دادم و اميدوارم بهروز با شناخت از توانايي و امكانات خودش بتواند در قسمتهايي كه ميتواند راندمان كاريش را بهبود ببخشد.
البته اگر انجمن و فعاليت در آن را جدي گرفته ايد
از نظر اخلاقي هم بايد بگم عجوله.نيمه پر ليوان را در نظر نميگيرد.ولي اين عجله هنوز به قدري نرسيده كه برايش يك عيب به حساب بيايد.روحيه مسئوليت پذيري مناسبي دارد.
شروع كننده خوبي نيست ولي ايده هاي خوب ديگران را به درستي پالايش و به مقصد ميرساند
Behroooz
06-09-2007, 17:13
پدرام اشناي عزيز از نقد جالبت ممنونم
از بين نقد هايي كه تا حالا شده نقد شما رو از همه بهتر ديدم . به نظر من داشتن تاپيك مهم معيار خوبيبراي قضاوت درباره كاربرها نيست . مديران اين سايت هم هيچ كدوم تاپيك مهمي ندارند . ايا شما درباره انها هم اين قضاوت رو ميكني؟
در مورد اينكه من شروع كننده خوبي نيستم هم جاي بحث هست . با وجود 100 هزار كاربر در اين سايت واقعا پيدا كردن يك موضوع خوب كار سختي شده . من گاهي اوقات فكري به سرم ميزنه ولي ميبينم كه يكي زودتر از من اون تاپيك رو زده . به همين دليل ترجيح ميدم در تاپيك اون شخص فعاليتم رو ادامه بدم تا اينكه خودم يك تاپيك مجزا براي رقابت با اون طرف بزنم .
در تاپيك موسيقي هم بايد بگم اگه ديل اپ نبودم اوضاع فرق ميكرد .
ولي اينكه گفتي بعضي از تاپيك ها به خاطر فعاليت من مطرح شدن رو درست گفتي .
مرسي از نظري كه دادي . خيلي عالي بود .
حامد دهقاني عزيز من هنوز هم معتقدم كه نقد شونده هنگامي ميتونه يك پست در روز بده كه تاپيك استيكي شده باشه . نه اينكه مجبور باشيم از اون زير مير ها بكشيمش بيرون . متوجهي؟
ماريو عزيز از شما هم ممنونم .
بهروز
R10MessiEtoo
06-09-2007, 19:40
تاپيك اخبار ورزشي : نمي دونم چند تا تاپيك، نمي دونم چند تا پست نمره:0
Aminzikzak
06-09-2007, 19:58
گفتي كه اويتور بانوان يادت نره . منظورت رو نگرفتم .
آهان ...
خوب دوباره از این آواتارای بانوان بذار ...
Behroooz
06-09-2007, 21:49
تاپيك اخبار ورزشي : نمي دونم چند تا تاپيك، نمي دونم چند تا پست نمره:0
دست شما درد نكنه كه همه چيز رو باب ميل خودت ميخواي .
آهان ...
خوب دوباره از این آواتارای بانوان بذار ...
بي خيال . همين كه هست خوبه .
BKM_MAHDI
06-09-2007, 21:52
نقد كارشناسي روانشناسي :
اگه طرف ازش خوب بگه دوتا خوب جواب ميده........
اگه طرف ازش بد بگه 5 تا بدتر جواب ميده........
Behroooz
06-09-2007, 22:05
نقد كارشناسي روانشناسي :
اگه طرف ازش خوب بگه دوتا خوب جواب ميده........
اگه طرف ازش بد بگه 5 تا بدتر جواب ميده........
حاج مهدي اينطور نيست . ميتوني پستهاي قبلي رو بخوني تا متوجه بشي .
Behroooz
07-09-2007, 13:03
خوب امروز روز اخره . اگه مطلب ديگه اي داريد بگيد تا به يك جمع بندي برسيم .
BKM_MAHDI
07-09-2007, 13:10
خوب امروز روز اخره . اگه مطلب ديگه اي داريد بگيد تا به يك جمع بندي برسيم .
pedram_ashena
08-09-2007, 10:31
با تشكر از دوست عزيز بهروز.
مدت زمان ميزباني ايشان به پايان رسيده و اميدوارم نقدهاي دوستان موثر باشند و دفعه بعد كه اينجا حضور پيدا ميكنند نكته اي براي نقد باقي نماند.
من به ايشان لقب:
مرد تك جمله ميدهم(به اين دليل كه به ندرت پستهايش به جمله دوم ميرسد)
نفر بعدي تا ساعتي ديگر معرفي ميشوند.
Hamed-Dehghani
09-09-2007, 07:48
نفر بعدي تا ساعتي ديگر معرفي ميشوند.24 ساعت گذشت !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تا نفر بعدي نيومده رو صندلي نقد بشيـنـه ، بگم كه
آقا بهروز
اگه يكي بياد قوانين تاپيك صندلي داغ رو زير پا بگذاره چه مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قانون چه غلط و چه درست اين تاپيك رو زير پا گذاشتي !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد بقيه هم تو تاپيك صندلي داغ واسه زير پا گذاشتن قوانين يه توجيهي داشته باشن
يادتون باشه
و يك خبر خوب :
متوجه شدم تعداد پست هاي غير ضروري آقا بهروز به شدت كاهش يافته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يعني انتقاد پذيري
واسش كف بزنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
09-09-2007, 07:54
اين يعني انتقاد پذيري
اين يعني بزور انتقاد پذيري :27::18:
pedram_ashena
09-09-2007, 15:39
اين هفته فردي را براي نقد معرفي نميكنيم به چند دليل.
1-اتفاقات ناراحت كننده اخير
2-ر ج بالا
3-ر ج 1
4-نظر سنجي
تو اين هفته شما ميتوانيد نام كاربراني كه ميخواهيد نقد شوند بگوييد و همينطور تغييراتي كه فكر ميكنيد بايد در جريان اين تايپيك بدهيم.
لازم به ذكر هست كه به احتمال زياد پستهاي اين هفته پس از مشخص شدن نفر بعدي پاك خواهند شد.
فقط در پيشنهاد كاربران موارد زير را رعايت كنيد.
* كاربري باشد كه شناخته شده باشد
*فعاليت + در انجمن داشته باشد
*فعاليتش جاي نقد داشته باشد
با توجه به موارد بالا اميدواريم پيشنهادهاي خوبي ارائه دهيد.
M.etallic.A
09-09-2007, 17:02
تغییراتی که باید بدید به نظر من...
هر کسی فقط تو یه پست حق داره نقدش رو بنویسه. نه اینکه یه جورایی کل کل بشه. در ضمن نقد شونده حق داره به پستهایی که دوست نداره جواب نده فقط باید نقل قول کنه اون پستهارو.
در ضمن سعی کنید فقط فعالیت کاربر تو فروم رو نقد کنید نه چیزهای دیگه ش مثل آواتورش یا امضاش و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.