مشاهده نسخه کامل
: در بوته ي نقد كاربران
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
persian365
14-07-2007, 19:05
این تایپک واقعا لازم بود ولی لطف کنید با صندلی داغ اشتباه نگیرید
pedram_ashena هم به نظر من تو تیتر زدن تایپیک ها سعی میکنه اسم های داغ بزاره یعنی اسم هایی که ادمو به تایپک میکشونه .. که نمی گم کار بدیه خصوصیتشون رو گفتم . مثل روزنامه نگار ها ( بعضی ها ) .. ولی کار بر خوبی هست
دوستان من هم دوست دارم نقد بشم . چون خیلی دوست دارم عیب ها خودم رو بدونم
ممنون . موفق باشید
yamin_yekta
14-07-2007, 21:32
[quote=Hamed-Dehghani;1306769]ببخشید هر کی دو بار هم می تونه نظر بده ؟!
یا یه بار ؟
عزیز شما که اهل رودر وایسی و این جور حرفا نبودی؟
خودش که میگه راضیم
اتوبان یک طرفه وآزاده !
هر که میخواهد بگوید هر چه می خواهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید هر کی دو بار هم می تونه نظر بده ؟!
یا یه بار ؟
خواهش مي كنم
نه از اين نظر محدوديتي وجود نداره
موفق باشيد
ممنون:11:
پايان
«مردى به وسعت تمامى قرون»؟!
جمعش كن بابا! :31: مگه احمدىنژادى؟!
Hamed-Dehghani
15-07-2007, 05:22
پس که میشه 2 بار نظر داد ؟
میشه هم حالش رو اساسی ....
ببخشید ایراداتش رو گفت ؟
آره ؟
خوب این دفعه می خوام سند و مدرک هم واسه نظرم بیارم
راجب زبان بیش از اون 28 حروف لاتین چیز دیگه ای نمی دونه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
forum.p30world.com/showpost.php?p=1308334&postcount=7
گهگاه آخر سوتی
بياييد 206 مرا كه اسپرت كردم ببينيد و نظر بدي
forum.p30world.com/showpost.php?p=1164673&postcount=4
persian365
15-07-2007, 17:44
گهگاه آخر سوتی
موافقم همون جور که خودم گفتم انتخاب تیتر های داغ و....
سلام
منم به درخواست خودشون پست میدم اینجا
ایشون علاقه زیادی به استفاده از کاراکتر "/" در عنوان تاپیکهاشون دارن
البته خیلی از موارد استفادشون غیر ضروری هستش و فقط برای اینکه تو لیست تاپیکها به چشم بیاد استفاده میکنند
BKM_MAHDI
15-07-2007, 18:15
ويك نكته كه همين الان بهش رسيدم.
همونطور كه دوستان اشاره كردند نام تاپيك هاشون خيلي جذابه ولي وقتي توش ميري حال پست دادن نداري.
در نتيجه تعداد مشاهدات بالاست اما پست هاي ارسالي كمه. خودشون هم فكر كنم ديگه به تاپيكاشون سر نميزنند و به فكر يك تاپيك ديگه مي افتند
خوب راستش نمی دونم چی بگم
ظاهرا ادم شوخیه اما خوب اگه تصمیم به جمع اوری مطلب بگیره مطلبهای خوبی هم پیدا می کنه و خوب هم مطلب پیدا می کنه
راستش توی بقیه انجمنها نمی دونم فعالیتش چه طور بوده اما تو ادبیات که کمک می کنه
همین جا یک تشکر ازش می کنم
عنوان تاپیک های جالبی هم داره ( البته به نظر من عنوان تاپیک بهتره گویا باشه تا جالب )
خوب نمی دونم حالا ادمی هست که قراره به این حرفها و انتقادها توجهی بکنه یا نه
بدترین کاری که کرد اون تاپیکش توی متفرقه بود که باعث شد یک عالمه از تاپیک های مرده بیان بالا
namakdoon
15-07-2007, 18:23
آدم باهالیه
از همین جا میگم ......... ببخشین یادم رفت چی میخواستم بگم
Asalbanoo
15-07-2007, 18:38
من نیز.. بنا به درخواست اومدم.....
به نظره من عنوان تاپیکهاش خیلی جالبه..فکر کنم اگه مدیر مسئول یا سردبیر روزنامه ای بشه در امر جلب مشتری موفق خواهد بود.....
به نظر می رسه انسان کینه جویی نیست.....و جنبه شوخی داره
pedram_ashena
15-07-2007, 21:25
سلام من هم بنا بر درخواست اومدم(كلاس داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif)
خوب من اگر بخواهم آشنا را نقد كنم اول ميبينم چه مستنداتي دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خدا پدر موتور جستجو p30 را بيامرزد.
به ترتيب پست:
1- 91 تايپيك 500 پست >>>>> متفرقه
2- 67 تايپيك 351 پست >>>>> كامپيوتر و تكنولوژي
3- 6 تايپيك 228 پست >>>>> گرافيك
4- 11 تايپيك 226 پست >>>>> نرم افزار
5- 21 تايپيك 140 پست >>>>> موضوعات علمي
6- 7 تايپيك 132 پست >>>>> موبايل
7- 17 تايپيك 129 پست >>>>> فيلم
8- 45 تايپيك 119 پست >>>>> خبر
9- 7 تايپيك 56 پست >>>>> موسيقي
10- 1 تايپيك 49 پست >>>>> مرتبط با انجمنها
11- 4 تايپيك 46 پست >>>>> زبان
12- 5 تايپيك 25 پست >>>>> آموزش الكترونيكي
13- 16 تايپيك 23 پست >>>>> مقالات
14- 0 تايپيك 5 پست >>>>> ماهواره
15-21 تايپيك 42 پست >>>>> ترش
يعني در برابر هر 1 تايپيك فقط 8 پست زده ام
خوب دوست دارم ساير دوستان هم نظرشان را بگويند.تا الان نكات خوبي را از صحبتهاي عزيزان متوجه شدم.
تشكر از دوستان و دفاعيه من هم روز آخر
به ترتيب پست:
15-21 تايپيك 42 پست >>>>> ترشخدابیامرز مادربزرگم به این جور چیزا می گفت آش شله قلمکار(یاهمون ترشی لیته ی خودمونی):19:
ماشاا...:18:همه جورچیزی توش پیدامیشه
واین بود نقد(انشای)من!!!!:31:
Hamed-Dehghani
15-07-2007, 21:44
منم خودم اومدم ( طرف درخواست نکرد )
خوب این آماری که دادید و
این موتور جستجو p30 که ازش حرف می زنید
هیچ وقت نمی تونه سوتی های شما رو مستند کنه !
می تونه ؟!!
تعداد افرادی که با گزارش های شما اخطار گرفتند رو چی ؟
ترش ها و قفل شد ها و .... رو چی ؟
بن شده ها رو چی می گید ؟
هـــــــان ؟
boy iran
15-07-2007, 21:56
بن شده ها رو چی می گید ؟
هـــــــان ؟
حامد اینا رو نگفتی
کسانی که با عنوانهای آبدار میریزن تو تاپیک میبین خبری نیست چی
اون بد بختهائی که باید دو روز صبر کنند عکسهای تاپیکها لود بشه چی :27:
BKM_MAHDI
15-07-2007, 22:00
حامد اینا رو نگفتی
اين آخريه خيلي نقد خوبي بود . هر وقت تو تاپيكاشون ميرم مينويسم :
هيچ كي توش نيست ولي بعدا كنف ميشم
Last edited by pedram_ashena : امروز at 09:44 PM.ویرایش بعد از ارسال پست بروبچ؟؟؟؟؟؟؟؟
قبول نیست ها...
حداقل دونفربعدازشما پست دادن ...نکنه میخوای مچ بگیری؟
majid-ar
15-07-2007, 22:10
یه چیز دیگم به ذهنم رسید.
نوع نوشتن و انتخاب فعلای جملهاشو دقت کردید؟فرق میکنه.
نمیدونم از روی قست این جوری مینویسه یا نه , ولی جالبه.
-----------
راستی آقا پدرام نمیخوای لو بدی کجا زندگی میکنی؟!
راستی آقا پدرام نمیخوای لو بدی کجا زندگی میکنی؟!
دوست عزيز صندلي داغ نيست لطفا رعايت كنيد.
پايان
majid-ar
15-07-2007, 23:56
دوست عزيز صندلي داغ نيست لطفا رعايت كنيد.
پايان
آخ راست میگید.
حواسم نبود.به ذهنم رسید یهو گفتم.
شرمنده.
yamin_yekta
16-07-2007, 14:24
[quote=Hamed-Dehghani;1308944]پس که میشه 2 بار نظر داد ؟
میشه هم حالش رو اساسی ....
ببخشید ایراداتش رو گفت ؟
آره ؟
خوب این دفعه می خوام سند و مدرک هم واسه نظرم بیارم
راجب زبان بیش از اون 28 حروف لاتین چیز دیگه ای نمی دونه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
forum.p30world.com/showpost.php?p=1308334&postcount=7
گهگاه آخر سوتی
عجب گیری دادی تو هم !
شد یه بار نظر بدی اون 206 توش نباشه!
من از اون خیلی خوشم اومده بود !بحثش عالی شده بود .
حامد خان تو هم انگار یه چیزت میشه نکنه پدرام اون 206 رو از تو خریده این همه گیری روش!
به نظر من عنوان هایی که انتخاب میکنه جذابه!
Greatone
16-07-2007, 14:57
خيلي ادم باحالي به نظر مياد از كابرايي هست كه من بهش احترام ميزارم......
سلام من هم بنا بر درخواست اومدم(كلاس داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif)
خوب من اگر بخواهم آشنا را نقد كنم اول ميبينم چه مستنداتي دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خدا پدر موتور جستجو p30 را بيامرزد.
به ترتيب پست:
15-21 تايپيك 42 پست >>>>> ترش
يعني در برابر هر 1 تايپيك فقط 8 پست زده ام
خوب دوست دارم ساير دوستان هم نظرشان را بگويند.تا الان نكات خوبي را از صحبتهاي عزيزان متوجه شدم.
تشكر از دوستان و دفاعيه من هم روز آخر
از پست بالا ميشه تشخيص داد ايشان چقدر براي كارهاي خودشون و نقدي كه به اونها ميشه اهميت قائل اند. ضمن اينكه از آواتر جديدشون و پيام هايي كه به كاربران سرشناس انجمن دادهاند مشخصه كه بسيار دوست دارند نقد دوستان رو بخونند و براشون بسيار مهمه.
البته ايشون گفتن كه براي نقدها دفاعيه هم دارند اما اميدوارم در پايان نقدهايي رو كه پذيرفتند رو در پست هاي بعديشون لحاظ كنند( يكي از نقدها طولاني بودن تاپيك هاشون بود كه بعد از اين نقد باز هم من تاپيك جديد بسيار طولاني از ايشون ديدم).
majid-ar
17-07-2007, 02:20
-----------
من چیز به خصوصی ندارم؟؟؟:20:
SAJAD DP
17-07-2007, 05:13
سلام
من چیز به خصوصی ندارم؟؟
اگر موضوع پرت نشه مي گم:
پست شبانگاهي ( تا مدتي اين طور بود)
عاشق ماشين سنگين ( اسمش يادم نيست)
mehraria
17-07-2007, 13:47
پدرام جان تاپیکهای عالی و پر محتوی خیلی داره و تو انتخاب اسم هم خیلی دقت میکنه که حتما مخاطب جذب کنه و جالبه که همیشه با عکس همراهه! ولی متاسفانه پستهای طولانیشون خسته کننده هست !
در مورد خود پدرام : شوخ طبع . با اعتماد به نفس بالا . کنجکاو!!!!
snowy_winter
17-07-2007, 13:54
پدرام جان تاپیکهای عالی و پر محتوی خیلی داره و تو انتخاب اسم هم خیلی دقت میکنه که حتما مخاطب جذب کنه و جالبه که همیشه با عکس همراهه! ولی متاسفانه پستهای طولانیشون خسته کننده هست !
در مورد خود پدرام : شوخ طبع . با اعتماد به نفس بالا . کنجکاو!!!!
با این آخریه خیلی موافقم!!
Hamed-Dehghani
17-07-2007, 14:07
پدرام جون
این کنجکاور یه معنا دیگه هم دراه ها !!
M E H D I
17-07-2007, 19:13
با اين كه به خودم قول داده بودم كه تو متفرقه ديگه پست ندم اما ....
برخورد زيادي با شما نداشتم واسه همين هم زياد نمي تونم نقدكننده خوبي باشم. اما از روي تاپيكهاتون اين رو ميگم كه اسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكنين.
انشاتون هم خوبه :46:
yamin_yekta
17-07-2007, 20:59
پدرام جون
خیلی باهوشی!ویک معنای دیگه هم!
پدرام جون
خیلی باهوشی!ویک معنای دیگه هم!
لطفا تاپيك رو منحرف نكنيد
ممنون
پايان
اسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكني
موافقم
تاپيك خوب و ايده جالبيه;)
موفق باشيد
namakdoon
18-07-2007, 11:53
آدم باهال ، مهربون(!!!!!) و خوش قلب(!!؟؟؟؟) ....بگذریم ......always online
خوب نمیدونم هنوز وقت هست نقد کنم یا نه ولی من هم نقدم رو میگم
قبلش بگم اصولا" این تاپیک برای نقد کاربران هست دقت کنید نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده اینارو گفتم چون دوست ندارم این تاپیک هم مثله تاپیک نقد شخصیتها قفل بشه
حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)
تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)
بقیه خصوصیاتی که از ایشون دیدم مثبته و نقدی نمیشه برا اونها گفت
درضمن من فقط تاپیکهای ایشون در متفرقه و فیلم رو دیدم
امیدوارم نقدهام سازنده باشه منتظر دفاعیه (به قول خودش ) هم هستم اگه چیزی به ذهنم اومد بازم میام
pedram_ashena
19-07-2007, 14:06
آفرين /كم كم داشتم به اين نتيجه ميرسيدم كه نقاد درست حسابي نداريم ولي اين دوستمان و چند نفر ديگر از عزيزانم اميدوارم كردند.
لازم به ذكر نيست كه خيلي از نكات منفي و مثبت را ميشه در اين تايپيك مطرح كرد بدون اينكه به فردي بر بخوره.پس از فرصت درست استفاده كنيد.از همين الان به نقد شوند بعدي تسليت ميگم چون خواب بدي براشون ديدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
yamin_yekta
19-07-2007, 17:03
طبق گفته های سیا 22 به نظر میاد ایشون در دنیای مجازی دوست های حقیقی دارن چون برخورد هاشون مجازی به نظر نمی یاد .یا اینکه در دنیای حقیقی دوست های مجازی دارن !شاید هم هردوش! ولی کلن انگار زندگی در دنیای مجازی براش خیلی جذابه (اینکه همیشه آنلاینه!). و مطالبش همیشه جدیده اما مفید هم هست یا نه میشه گفت همیشه مفید نیست وگاهی هم خیلی مفید بوده!
خوب نمیدونم هنوز وقت هست نقد کنم یا نه ولی من هم نقدم رو میگم
قبلش بگم اصولا" این تاپیک برای نقد کاربران هست دقت کنید نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده اینارو گفتم چون دوست ندارم این تاپیک هم مثله تاپیک نقد شخصیتها قفل بشه
حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)
تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)
بقیه خصوصیاتی که از ایشون دیدم مثبته و نقدی نمیشه برا اونها گفت
درضمن من فقط تاپیکهای ایشون در متفرقه و فیلم رو دیدم
امیدوارم نقدهام سازنده باشه منتظر دفاعیه (به قول خودش ) هم هستم اگه چیزی به ذهنم اومد بازم میام
با مطالبی که به رنگ قرمز در اوردم کاملا موافقم دوست عزیز
اما در مورد ایشون باید اینم اضافه کرد با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.
فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد
خودشو خوب باور داره
یه کم حق به جانب حرف میزنه
با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش
یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!:21:
ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین
دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه
ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
براش اعتقاد وعقیده خودش در هر شرایطی مهم تره به سختی میشه بهش ثابت کرد حق با تو نیست
ادم شوخ و سرزنده ا ی است
خوش مشرب هم هست
زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم:46:
طبق گفته های سیا 22 به نظر میاد ایشون در دنیای مجازی دوست های حقیقی دارن چون برخورد هاشون مجازی به نظر نمی یاد .یا اینکه در دنیای حقیقی دوست های مجازی دارن !شاید هم هردوش! ولی کلن انگار زندگی در دنیای مجازی براش خیلی جذابه (اینکه همیشه آنلاینه!). و مطالبش همیشه جدیده اما مفید هم هست یا نه میشه گفت همیشه مفید نیست وگاهی هم خیلی مفید بوده!
حرف شما رو صد در صد قبول دارم.
و باید گفت وقتشو خوب تنظیم میکنه تا به سرچ و کارهای دیگه اش برسه
فقط نمیدونم چه طور این همه وقته ازاد داره:46: :31:
به هر حال کارشون خوب و مفیده و البته جای تشکر هم داره فقط باید بیشتر به تاپیک هاش رسیدگی کنه:20:
Hamed-Dehghani
19-07-2007, 17:48
اول بگم talot جون خیلی می خومت
بعد پدرام جون
بزار تو دفاعیه کمکت کنم بابا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم
دفاعیه چیه ؟
پدرام خرد شد ! رفت پی کارش
دیگه چیزی ازش نموند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی پدرام ،
کجا فرار کردی ؟!!
هی رفتی رفیق رفقات رو آوردی تعریف و تمجیدت کنند
بیا ببین کی واست پیدا کردم ؟!!!
pedram_ashena
19-07-2007, 21:16
یه کاربر باحال که خیلی جدی صحبت می کنه ولی تمام حرفاش شوخه.
کاربر جوون و با استعدادیه و دوست داره موفق تر از قبل باشه.
نمیدونم دوست داره عاشق باشه یا نه؟
دوست خوبی میتونه باشه.
بله من هنگام تفريح و بيكاري فرد شوخي هستم و حرفهاي جدي ام را در پوسته شوخي بيان ميكنم.ولي در غير اين زمانها به شدت جدي و خطرناك هستم:31: /همه دوست دارند موفق تر باشند/بله(ولي نشدم)/تا زماني كه قرار باشه بين من و اون فرد يك ديوار آهنين باشد دوست خوبي هستم///ممنون علي جان:20:
کاربر فعالی که مطالب مفید زیادی رو در پی سی قرار می ده
کمی مشکوک
فکر کنم فرد مفیدی برای پی سی و هم برای جامعه باشه
و ......
مشكوك از چه نظر؟/اميدوارم
پدرام کمی شهرت طلبه. البته خیلی فعاله و لی تاپیکاشو با سیاست میزنه. مثل تیتر روزنامه ها هست. اونقدر که عنوان تاپیک نشون میده نیست. بیشتر هم تصویری کار میکنه.
چرا فكر ميكنيد شهرت طلبم؟نه با كسي مجادله كردم نه تا حالا گفتم من فلان كار را كردم.البته بعضي ها اگر به دنبال شهرت هم نباشند خود شهرت به دنبالشان ميايد./تيتر مثل نماي ساختمان است./1 ماه است كه روي به تصوير آوردم:20:
اواتارش لوسه
احتمالا شما بيشتر به عكس پسر نگاه كرديد تا به كليت آواتور.پيغامي در اين آواتور است
نظر من: یه کاربر مفید ... تاپیکهاش جالبن و گاهی طولانی ولی ارزش وقت گذاشتن و خوندن رو دارن
من مطمئنم تمام تايپيكهاي طولاني ام را بخوانيد در انتها راضيتر از نخواندنش خواهيد بود.بعضي از مطالب بايد گسترده باشند.
به نظر من هم اقا پدارم مطالب جالب و همیشه جدیدی میزارن من که هنوز تایپیک تکراری ازش ندیدم کاربر مفیدی هستش فقط موندم چطور اخطار ګرفته ؟موفق باشی
سعي ميكنم از نقل مطالبي كه فكر ميكنم قبل از من بوده يا ممكنه بعد بيايد خودداري كنم./اخطار گرفتن من هم بيشتر اختلاف سليقه است تا موضوعي ديگر
مغروره! خدا نكنه مديرى چيزى بشه!تاپيكهايى هم كه مىزنه براى من زياد تازگى نداره، چون مطالبشون رو قبلا ديدم!بچهى بىحاشيه و خوبيه!
مغرور هستم ولي تكبر ندارم/من هم دعا ميكنم نشوم چون واقعا سختگير هستم/هيچ چيز جديدي در دنيا وجود ندارد خوشبختانه هنوز قسمت ساخت تايپيكم فعال نشده:31:
تاپیکاش زیادی طولانین چندانبرام جالب نیست و حوصله خوندنش و ندارم فقط نمی دونم چرا اینقدر ازشون تعریف می شه به احتمال زیاد مشکل از سلیقه منه نه داش پدرام چون خیلی از تاپیکهاش تعریف شده
تايپيكي كه چند خط باشد ،تايپيك نيست،ميشود يكي از همين تايپيكهاي زرد.بايد علمي در تايپيك به گردش در بيايد/من كه تا حالا جايي تعريف از خودم نديدم كه تابلو باشه./مشكل از سليقه نيست،تفاوت سليقه است فقط
آشنا به حقه های خبر سازی ؛ تلقین اذهان عمومی ظاهر حق به جانب ، باطن زیرک، سیاستمدار :21:جملاتی پر از منظور ، قصد و غرض :25:چه گویم که ناگفتنم بهتر است
بله آشنايي كامل به آنچه كه گفتيد دارم./ترجيح ميدهم جملاتم چند بعدي باشد،اينطوري شخصيت طرف مقابل هم وارد بازي ميشه و برداشت اون به من كمك ميكنه بيشتر بشناسمش
من بيشتر مجذوب عنوان تاپيك پدرام اشنا ميشم ( گول ميخورم ببينم چه خبره ) ولي سوژه هاي انتخابيش هم خوبه
عنوان خوب مهمتر از تايپيك خوب است.يك تايپيك خوب ممكنه از چشمها مخفي بماند.اين عنوان بندي من متناسب با سن كاربران p30 است كه كودك و نوجوان هستند.براي همين است كه كاربران مسن زياد ارتباط برقرار نميكنند
تاپيكهاش هم مطالب متفاوت و همراه با نكتهاي همراه است.
يه بار با تاپيكش (قيمت تابلو) خوب همه رو ميخواست بذراه سر كار. ولي هيشكي گولشو نخورد. (البته وقتي معما حل شد ) .همه هم پي به نيت شومش بردند. بعضي تاپيكهاش هم كه اعصاب من يكي رو ميريزه به هم. ار بس كه عكس توشه و يك روز بايد صبر كني تا صفحه كامل باز شه.
ولي خبرهاش هم فكر ميكنم يه جايي پارتيش كلفته كه ميتونه اين خبرهاي درپيت (ببخشيد عالي) رو پيدا كنه.
شايد هم براي يكي از خبرگزاريهايي مثل ايسنا يا ايرنا يا ايلنا يا ايظنا و ... و يا CBS يا CNN يا ABC و يا DEF كارميكنه.
تنوع مطالب برام مهمه.دوست دارم كاربر مفت مطالبي را زحمت برايشان كشيدم و وقت گذاشتم نخونه.يك حركت مثبتي داشته باشد.به نوعي متوجه بشوم از اينكه مطلب را فهميده و خونده.من خيلي ها را ميشناسم كه اگر يك سوال از تايپيك خودش مطرح كني ميماند.چون خودش مطلب را نخوانده و ويرايش نكرده./داستان عكس را هم تعريف ميكنم
بدون حاشیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif مغرور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز زیادی از خودش نمیگه(یا من ندیدم)خیلی راحت و روک صحبت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif اعتماد به نفس خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif پی سی رو هم خیلی دوست داره اصلا هم علاقه ای به گذشتن منبع مطلبی که میزاره نداره! ایده های خوبی هم برای تاپیکهاش داره از انتقاد از تاپیکاش هم اصلا خوشش نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif بعضی وقتام توقهای زیادی هم از دیگران داره(تاپیک تولدش) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif یکی از تفریحاتشم اینه که بیاد به ملت گیر بده چرا تو تاپیکاتون عکس نزاشتین(خودشم 2 تا عکس بزاره) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متوجه نميشم غرور من را از كجا فهميديد؟/بله اصلا دوست ندارم زندگي مجازيم با حقيقي قاطي شود/رك صحبت ميكنم چون هم به حرفم اطمينان دارم هم تعارف ندارم/هر جا كه مطلبي را مستقيم استفاده كرده باشم منبع را هم گفتم.مگر اينكه اون مطلب خودم يا با ويرايش خودم و تحقيق باشد./اتفاقا از انتقاد بيشتر از تعريف خوشم مياد حتي اگر انتقاد منظور دار باشد.بله چرا توقع نداشته باشم؟البته در تايپيك تولد تنها توقعم اين بود كه تبريك دوستان زباني و ضبط شده نباشد.خرجش 2 تا جمله جديد است./كلا 4 تا تايپيك من اين موضوع عكس را مطرح كردم كه يكمورد شوخي بود.زماني كه شما در يك تايپيك در مورد چيزي بحث و صحبت ميكنيد حداقل بايد ببينيد كه اين چي هست.جدا از موضوع زيباشناسي .مثلا تايپيك طريقه خشك كردن گياه.50درصد آموزش روي عكس است./وقتي در جايي ايراد ميگرم منتظر رفع آن توسط كسي نميمانم اگر از دست خودم بر بياد انجام ميدهم:20:
از خوبياشون:
بسيار با سليقه و دقيق به جزئيات توجه ميكنه الكي كپي پيست نمي كنه اما اين همه نقد كرديم باز تاپيك زده سه متر .......:31:
:5:
يك چيزي هم من ديدم توي بيشتر پست هاش از عكس استفاده ميكنه
براي پرهيز از طولاني شدن متن سعي ميكنم (حدود 1 ماهي ميشود)نيم بيشتر از بار تايپيك را شانه عكس بگذارم
هم به نظر من تو تیتر زدن تایپیک ها سعی میکنه اسم های داغ بزاره یعنی اسم هایی که ادمو به تایپک میکشونه .. که نمی گم کار بدیه خصوصیتشون رو گفتم . مثل روزنامه نگار ها ( بعضی ها ) .. ولی کار بر خوبی هست
ایشون علاقه زیادی به استفاده از کاراکتر "/" در عنوان تاپیکهاشون دارن
البته خیلی از موارد استفادشون غیر ضروری هستش و فقط برای اینکه تو لیست تاپیکها به چشم بیاد استفاده میکنند
نه اتفاقا تنها چيزي كه به فكرش نيستم به چشم آمدن با / است.زماني از / استفاده ميكنم كه بخواهم 2 مطلب را از هم جدا كنم.مثلا تيتر زير:
عرضه داروي ايدز در ايران/ يا/اين قرصاي من كو؟؟؟؟؟؟:20:
نام تاپيك هاشون خيلي جذابه ولي وقتي توش ميري حال پست دادن نداري.
در نتيجه تعداد مشاهدات بالاست اما پست هاي ارسالي كمه. خودشون هم فكر كنم ديگه به تاپيكاشون سر نميزنند و به فكر يك تاپيك ديگه مي افتند
درست مثل اين ميماند كه شما درب يخچال را باز كنيد و هر چي خواستيد بخوريد.مطمئنا تنها مادر و يا بزرگترتان زحمت تميز كردنش را ميكشد.تايپيكهاي من هم كلا جوي دارند كه جاي بحث نميگذارند.شما در تايپيك :بياييد اسم سگ مرا انتخاب كنيد. دليل براي پست دادن و بحث داريد ولي در اينجا كمتر دليلي پيدا ميشود./من شايد جزو معدود كاربراني باشم كه هميشه با كوچكترين حركتي در تايپيكم حاضر ميشوم.اما تا زماني كه نياز نباشد پست نميدهم
ظاهرا ادم شوخیه اما خوب اگه تصمیم به جمع اوری مطلب بگیره مطلبهای خوبی هم پیدا می کنه و خوب هم مطلب پیدا می کنه راستش توی بقیه انجمنها نمی دونم فعالیتش چه طور بوده اما تو ادبیات که کمک می کنه عنوان تاپیک های جالبی هم داره ( البته به نظر من عنوان تاپیک بهتره گویا باشه تا جالب )خوب نمی دونم حالا ادمی هست که قراره به این حرفها و انتقادها توجهی بکنه یا نه بدترین کاری که کرد اون تاپیکش توی متفرقه بود که باعث شد یک عالمه از تاپیک های مرده بیان بالا
در ظاهر شوخم/در جايي كه گويا بودن موجب بشه كاربران عام از آمدن به تايپيك صرف نظر كنند ،گويايي را فدا ميكنم.شايد يك تيتر جالب موجب آشنايي يك كاربر با يك موضوعي بشه كه در حالت عادي از كنارش رد ميشود و وارد نميشود./بله توجه ميكنم(البته شايد:31: )/من هنوز دليل مخالفت با بالا آمدن تايپيكهاي قديمي را نميدانم.چون من يكسري تمام تايپيكهاي متفرقه را كامل خواندم به جرات ميگم كه حق خيلي هاي آنها است كه حتي مهم شوند.خيلي به ندرت تايپيك جديدي ميبينم كه ورژن قديمي اش را نداشته باشيم.حالا اگر كتاب متفرقه كمك كند تا آمار تايپيكهاي تكراري و زرد پايين بيايد من استقبال ميكنم/انرژي زيادي روي اون تايپيك گذاشتم هم من هم سارا.مثل اين ميماند كه تايپيك نمادها و نشانه ها را يكشبه درست ميكرديد/سر فرصت بايد در اين مورد صحبت كنيم
عنوان تاپیکهاش خیلی جالبه..فکر کنم اگه مدیر مسئول یا سردبیر روزنامه ای بشه در امر جلب مشتری موفق خواهد بود.....به نظر می رسه انسان کینه جویی نیست.....و جنبه شوخی داره
تجربه اش را دارم(همينو فعلا ميگم)/اصلا كينه اي نيستم/جنبه شوخي را كه هيچ جنبه جدي را هم دارم:31:
آره به دايال آپي ها حق ميدهم.ولي قبول كنيد كه ديگه زمان اينگونه دسترسي به نت سرآمده است.web2 و web3 راه افتادند و ما هنوز در تايپ مسنجري مانده ايم
نوع نوشتن و انتخاب فعلای جملهاشو دقت کردید؟فرق میکنه.نمیدونم از روی قست این جوری مینویسه یا نه , ولی جالبه.راستی آقا پدرام نمیخوای لو بدی کجا زندگی میکنی؟!
كاش يك مثالي ميزديد.البته من چون خارجه بودم زبون مادريم رفته يادم:27: /نه نميخوام لو بدم
خيلي ادم باحالي به نظر مياد از كابرايي هست كه من بهش احترام ميزارم......
به قول جاهلهاي داش مشتي:با حالي از خودته دادا
پدرام جان تاپیکهای عالی و پر محتوی خیلی داره و تو انتخاب اسم هم خیلی دقت میکنه که حتما مخاطب جذب کنه و جالبه که همیشه با عکس همراهه! ولی متاسفانه پستهای طولانیشون خسته کننده هست !در مورد خود پدرام : شوخ طبع . با اعتماد به نفس بالا . کنجکاو!!!!
بله نگاه كردن مطالب روي كاغذ راحت تر از مونيتور است./فضول ام؟؟
برخورد زيادي با شما نداشتم واسه همين هم زياد نمي تونم نقدكننده خوبي باشم. اما از روي تاپيكهاتون اين رو ميگم كه اسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكنين.انشاتون هم خوبه /quote]
يكي از دلايلي كه من از اين تايپيك حمايت كردم و از شما خواستم بياييد همين است كه متفرقه را از اين حالت و وجهه خراب نجات بدهم و موجب آشتي شما با تايپيكهاي خوب و عمومي در سطح p30 بشوم.حق متفرقه نيست كه بايكوت شود.شما و ساير كاربران با تجربه اگر بايكوت كنند سرنوشت متفرقه تنها تايپيكهاي زرد و ... ميشود/بله دست به قلم خوبه
[quote=Kolang;1319552]موافقم تاپيك خوب و ايده جالبيه;)موفق باشيد
:21: براي شما هم از اين جالبيها كنار گذاشتند
نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)
از غريبه و افراد معمولي زودرنج نيستم اصلا.اون ها هم شوخي بود براي تهيج كردن بچه ها/در مورد روز تولد توضيح دادم،:انتظار ندارم كسي تبريك بگه ولي وفتي ميگه طوري بايد باشد كه احساس كنم كه صميمانه و مخصوص است./مطمئني خردادي؟؟دارم شك ميكنم.يعني نژاد برتر خرداد را با ماههاي ديگه مقايسه ميكني؟؟:2: (جمله قبل را اگر بخوانيد همانگونه كه دوست داريد برداشت ميكنيد.در صورتي كه شوخي و فقط شارژ كردن است.هر كسي ماه خودش را دوست دارد درست مثل دوست داشتن مملكت و كشور.)البته در مورد خرداد روايات زيادي است كه آنرا جزو پسنديده ترين ماهها و روزها ميدانند:31:
با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد خودشو خوب باور داره یه کم حق به جانب حرف میزنه با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
براش اعتقاد وعقیده خودش در هر شرایطی مهم تره به سختی میشه بهش ثابت کرد حق با تو نیست
ادم شوخ و سرزنده ا ی است
خوش مشرب هم هست
اصلا حس دفاع را ندارم الان:27:
بعد پدرام جون
بزار تو دفاعیه کمکت کنم بابا
دفاعیه چیه ؟
پدرام خرد شد ! رفت پی کارش
دیگه چیزی ازش نموند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصولا حامد هم كه به سختي حرف ميزنه چه برسه اينكه بتونه نقد كنه:31:
pedram_ashena
19-07-2007, 21:31
از امين ، عسل بانو ، فرانك ، مهدي ، كلنگ و ساير عزيزاني كه با كمترين اطلاعات در مورد فعاليت من،تشريف آوردند و موجب گرمي تايپيك شدند ممنون.دوستان ديگري هم ميخواستند بيايند كه عذر موجه داشتند.
اميدوارم حضور چنين پشتوانه هايي را هميشه در تايپيكهاي اينچنيني داشته باشيم.
اين شاخه گل به همراه ليوان آب تقديم به شما
==============================
ساير دوستان گلم هم كه نياز به بردن اسم ندارند مهران،مجيد،بلروگ،حامد،مري م،رزيتا و...(اين و غيره را اسم نميبرم چون بيشتر دوستشان دارم)اميدوارم پيشنهادات شما بتونه به من كمك كند كه ايرادهاي كارم را برطرف كنم.باز هم ممنون
تمام پستها را خواندم از هيچ پستي ناراحت نشدم .
=============================
يك گلايه از بابك دارم.با اينكه در جريان اين تايپيك بود ولي نيامد.مطمئنا نظرات بابك داراي نكات جالبي ميبود.
به هر حال بابك جان گاهي اوقات لازم است كه mp3 پليرت را خاموش كني و از ستارگان و فضا به زمين بيايي و قدم بزني تا زميني بودن را فراموش نكني
موفق باشيد تا جمعه همچنان در خدمتم شكلك يك شاخه گل
yamin_yekta
19-07-2007, 22:04
با مطالبی که به رنگ قرمز در اوردم کاملا موافقم دوست عزیز
اما در مورد ایشون باید اینم اضافه کرد با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.
فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد
خودشو خوب باور داره
یه کم حق به جانب حرف میزنه
با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش
ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین
دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه
ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
ادم شوخ و سرزنده ا ی است
خوش مشرب هم هست
زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم:46:
:18: :18: :18: شما همه این خصوصیات رو از تاپیکهاش کشف کردید یا اینکه شما ازحقیقیهای دنیای مجازی هستید؟؟؟؟
دوستان عزيز براي نقد پدرام جان تنها تا فردا(جمعه) فرصت داريد پس بشتابيد:27:
پدرام جان شما هم همين فرصت رو براي پاسخگويي داريد
پايان
Behroooz
19-07-2007, 23:21
متاسفانه همه يادشون ميره كه اين دنياي مجازيه . يك چيزي يادتون باشه . ادمها شخصيت متفاوتي دارن . امروز اكتيون . فردا دپرس . روحيات انسان بسيار پيچيدس . گاهي اوقات ادم از دوستي كه چنديد سال باهاش رفيق بوده رودستي ميخوره كه نگو . در حالي كه فكر ميكرده طرفو شناخته .
لذا بنده از هرگونه اظهار نظر در مورد شخصيت كارربران فروم معذورم . كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده .
ممنون .
بهروز
pedram_ashena
19-07-2007, 23:38
كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده . بهروز
:18: نه به جان... ناراحت براي چي؟؟تازه من از اين اعصابم خورده كه دوستان يا تعريف كردند يا همه دست گذاشتند روي 2 مورد.من منتظر باران سيل آساي نقد بودم.ولي تا الان كه فقط رطوبت بهاري بود:31:
من خودم وقتي قبول كردم كه در اينجا شركت كنم پيه همه چيز را به تن پايان جان زدم.:21:
خوشحال ميشم تو هم نظراتت را بگي.درسته كه انسان كامل نميتونه فردي را بشناسه اما اين نقدها كمك ميكنه شناخت كمي پخته تر باشه.منتظرم:11:
:18: :18: :18: شما همه این خصوصیات رو از تاپیکهاش کشف کردید یا اینکه شما ازحقیقیهای دنیای مجازی هستید؟؟؟؟
من واقعیت خودمو دارم
اما اینا چیزایی که تو خوب میتونی از تاپیکهاش بگیری
مثلا تو همین تاپیک یه کم بگردی کلی خصوصیت از پدرام رو شده
که البته خیلی جالبه مثلا دمدمی مزاجیش
كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده .
ممنون .
بهروز
موافقم مثل اینه خیلی هم بهشون برخورده
با این حال میدونیم ته دلش چیزی نیست
من هنوز کلی نفد توپ داشتم که حیف شد دیگه دیر فهمیدم
اخه کم سر میزدم
اما خودمونیم نقدای پدرام با حال بودن
در مورد غرورش من با همه بچه هایی که این مطلبو نوشتن موافقم
:10:
[=pedram_ashena;1327504]COLOR]
[COLOR=darkred]اصلا حس دفاع را ندارم الان:27:
اصولا حامد هم كه به سختي حرف ميزنه چه برسه اينكه بتونه نقد كنه:31:[/QUOTE]
زحمت کشیدی حس نداری :31:
یعنی اینقدر ضربه کاری بود وای چه بد:21: :21:
حامدم بچه خو بیه ولی یه کم فضوله :10:
و یه نقد دیگه
تا وقت داریم
برای ادما و حرفاشون ارزش قائل شو
یه چیز دیگه گفتی تکبر نداری
اما به نظرم یه کوچولو داری
در مورد تاپیک هاتم از اون دسته کارایی که بعد یه مدت بی خیالش میشی
البته میتونی یهش بیشتر بها بدی و موفق تر هم بشی خوبیش اینه که تاپیک های الکی نمیزنی اما درجه اهمیتشون تقسیم بندی میشه مثل همون تاپیک 206 البته جالب بود منکر نمیشم اما خوب میتونستی بهتر روش کار کنی
و یه اطلاعات جامع تر در اختیار دیگران قرار بدی
مهم تلاشته که همه براش ارزش قائل هستند
موفق باشی و اگرم ما چیزی گفتیم از روی دوستیمون بود
فکر نمیکنم کسی مغرضانه حرفی زده باشه
تو کلام همه بچه میشه یه جور احساس علاقه و شیطنتو پیدا کرد
سربلند و پیروز باشید
yamin_yekta
20-07-2007, 18:42
واما یک نکته دیگه این تاپیک نقد فعالیت های پدرام بود نه نقد شخصیت پدرام ! به نظر دوستان بعد از این روی کارها وفعالیت ها نظر بدن بهتر وموثر تره تا روی شخصیت!
خوب دوستان فرصت نقد پدرام عزيز تموم شد لطفا اگه مطلبي هست با پ خ با ايشان در ميان بگذاريد.
تا يكي دو ساعت ديگه كاربر بعدي :21: معرفي ميشه. تا اون موقع آقا پدرام فرصت دارند آخرين دفاعياتشون رو ارائه بدن.
از آقا پدرام عزيز يك تشكر ويژه و صميمانه دارم كه با سعه ي صبر تمام نقد ها رو خوندن و كاملا مودبانه پاسخ گفتن ممنون:11: :11: :11: :11: :11: :11:
آقا :40: پدرام گل:40: ممنون هميشه و همه جا موفق باشي
پايان
pedram_ashena
20-07-2007, 20:42
خوب رسما با تعويض آواتور من ،جلسه نقد هم به پايان رسيد.جواب همه دوستان را دادم.اونهايي را هم كه جواب ندادم يا به خاطر اين بوده كه دوست نبودند ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif)يا جواب را در جايي ديگر گفته بودم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif خيلي كمكم كرديد همگي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
پيروز و موفق در سايه الطاف پروردگار
mehdi_vsgh
20-07-2007, 21:43
راستی فکر نمیکنید یه همکار برای یه همچین تاپیکی کم باشه؟
دوستان كاربر اين هفته كه لطف كردند و دعوت ما رو پذيرفتند كسي نيست جز:
حامد عزيز با نام كاربري Hamed-Dehghani
ممنون از ايشان :11:
پايان
Hamed-Dehghani
20-07-2007, 23:04
سلام
با وجود آگاهی از حضور منتقدانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا که با پنبه سر می برند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته من خودمو سپر بلا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا فرصتی باشه واسه کسانی که طی این 2-1 سال خون دل خوردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هیچی نگفتند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من رو تحمل کردند
حالا وقتشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر کی گله ای ، شکایتی ، نقدی ، ایرادی چیزی ازم داره بیاد و
من رو حسابی ......
خرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
خودشو خالی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با آغوش باز پذیرای انتقادات شما هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ترو خدا اگه خرد کردید ، خاکاشو لگد نکنید که
خاک گل کوزه گران .....
وای که این هفته چه هفته پر استرسی خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شاید
آخرین هفته عمرم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پستاش آدم یاد کتابهای دوره کودکستان میفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid-ar
20-07-2007, 23:25
یچه دل پاکیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوراکش گیر دادن به ملته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتام شوخیاش از حد میگذره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داره با دیگران متفاوت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساساتیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به هرکی خیلی گیر میده یعنی از اون خوشش میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس امید وارم هیچ وقت از من خوشش نیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد فمنیست بودنشم که دیروز لو رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طورم که یه بار خودش گفت رو تاپیکش وسواس داره ولی روی پستاش نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
easterner17
20-07-2007, 23:31
همچی یک کم زیادی احساساتیه
خوش بختانه ما به تورش نخوردیم گیر باران بشیم
mehdi_vsgh
20-07-2007, 23:59
یه چیزی که خیلی اعصاب منو خورد میکنه
اینه که تازگیا یاد گرفته آخر هر پستش 6-7 بار اینتر بزنه که مثلا پستاش بزرگ بشه همه ببینن
چرا اینقدر دوست داری تو دید باشی؟
سلام
با وجود آگاهی از حضور منتقدانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا که با پنبه سر می برند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته من خودمو سپر بلا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا فرصتی باشه واسه کسانی که طی این 2-1 سال خون دل خوردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هیچی نگفتند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من رو تحمل کردند
حالا وقتشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر کی گله ای ، شکایتی ، نقدی ، ایرادی چیزی ازم داره بیاد و
من رو حسابی ......
خرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
خودشو خالی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با آغوش باز پذیرای انتقادات شما هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ترو خدا اگه خرد کردید ، خاکاشو لگد نکنید که
خاک گل کوزه گران .....
وای که این هفته چه هفته پر استرسی خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شاید
آخرین هفته عمرم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون ببین کی اینجا نشسته !!:31:
وقت حال گیری بید :27: :21:
یه حالی ازت بگیرم بی بی صغری که سهله بی بی کبری رو هم دیگه نشناسی !!
بسمه تعالی
بنده پس از مطالعات بسیار زیاد و تحقیقات ویژه که روی این موجود عجیب انجام دادم به این نتیجه رسیدم که
ایشون یکی از گل ترین کاربرهای فروم می باشد که زبانی بس شیرین دارند و باید به زبان شیرین ایشان یه کره حسابی انداخت.
در پست هایش بیشتر از اسمایل استفاده کرده و به رنگ آبی علاقه ایی بس وافر داره و از کلمات قرمز هم استفاده می کنه . اندازه فونت رو بیشتر بزرگ انتخاب میکنه . اهل جر و بحث کردنه . عشقش اینه که به بقیه گیر بده
گیر دادنش شیرینه .( یعنی من کیف می کنم به من گیر بده )
زبان بس تیزی داشته و با وجود اینکه مغز آکی داره ولی خیلی تیزهوشه ( هندونه نره زیر بغلت )
به عنوان کاربر فعال انجمن موسیقی بسیار توانا و قدرتمنده.
با وجود سواد کمی که داره در امور علمی هم دخالت میکنه
در زندگی این دانشمند و اون دانشمند فضولی میکنه
دست از سر کچل این انیشتین بر نمیداره نمیدونم چه پدر کشتگی با اون خدا بیامرز داره
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
تاريخ تولد:
November 17, 1982
Interests:
Music, Pacifist, Freedom
Occupation:
Civil Engineer
""""""""""""""""""""""""""""""""
من نمیدونم این چه جوری مهندسی عمرانش رو گرفته ؟؟؟
خدا به ما مردم رحم کنه که تو آپارتمان و پل هایی که این میسازه زندگیمون می چرخه !!!
تا این لحظه که اینجا رو داره میریزه بهم و به یکی گیر داده 1617 تا پست و موضوع داشته .
بیشترین پست هایی که داده تو انجمن متفرقه بوده
بعد در انجمن موسیقی
واما ....
به عنوان یک کاربر
جون میده حالش رو بگیری
سرش رو با پنبه ببری
هرچی اسمایل داره ازش بگیری نتونه از اسمایل استفاده کنه
رنگ آبی رو ازش بگیری
هر هفته یه بار بنش کنی
SAJAD DP
21-07-2007, 05:20
سلام
اگر در يك روز به كسي گير نده شبش روز نميشه
چندان درگيري باهاش نداشتم ( اين نشون مي ده به بحثهاي مورد علاقهي من بي علاقه هست )
عاشق آبي دشمن مشكي
فعلا نكتهاي به ذهنم نمي رسه
pedram_ashena
21-07-2007, 10:19
حامد دهقاني ملقب به حميد
اولين باري كه آواتورش را ديدم حس بدي نسبت بهش پيدا كردم.يكجورايي احساس كردم از اين بچه خرده بورژوا است كه تازه پا تو نت گذاشته و سريع هنري ترين عكس خود را به عنوان آواتور گذاشته.باز خدا را شكر كه عينك آفتابي اش در بين موهاش پنهانه(عكس هنري :عكسي كه طرف اصرار دارد خودش را شبيه بازيگران هاليوودي كند با استفاده از عينك آفتابي ،گوشي موبايل،قيافه احساسي،نيمرخ و كلا مصنوعي ترين فيگورها)
يادم است در پستي كه ازش خوانده بودم در مورد نمايشگاه و كروات و...در تبريز صحبت ميكرد
پست بعدي را در تايپيك ترفندي كه خودم كشف كردم؛ خواندم.و بعدي در سوتي سال 86 p30؛ بعد از اين بود كه بيشتر باهاش آشنا شدم
كلا 3 تايپيك در متفرقه دارد با 440 پست شمرده نشده.
تقريبا تمام اين پستها محتوا ندارند و بيشتر اظهار نظر و تشكر يا گير دادن است
بهترين تايپيكش در متفرقه از نظر آمار تايپيكي است كه براي تولد pedram_ashena زده با 1679 بازديد و 130 پست(كه كلا در رده سوم پر بازديد ترين تايپيكهايش در كل انجمن ها است)
تايپيك ديگرش تحت عنوان:عذرخواهي ؛ است كه از elfin-d عذرخواهي كرده
تايپيك سوم هم :سوتي سال86 p30 است.كه نتيجه گرفت اشتباه مچ گرفته و مچ خودش لو رفت
--------------------------
كلا 823 پست شمرده شده دارد(اين نشان ميدهد كه بطور مستمر با متفرقه در ارتباط است)
---------------------------
3 تايپيك در موسيقي دارد كه يكي مهم است با 7546 بازديد
باورتان نميشه اين بشر تنها 19 تايپيك زده است.(اين نشان ميده بيشتر دوست دارد مكمل باشد تا ليدر)
اعجاب ديگر اينكه يك تايپيك مهم هم در بخش مرورگرها دارد.تحت عنوان مقايسه اپرا و فايرفاكس
---------------------------
از 19 تايپيكش تنها 6 تايپيك بار آموزشي و اطلاع رساني داشته است
61 پست در بخش مرتبط با انجمنها دارد كه اكثرا كمك رساني ميباشد و مثبت
110 پست در نرم افزار
111 پست در كامپيوتر و تكنولوژي
11 پست در سخت افزار
9 پست در بازي
26 پست در گرافيك
42 پست در آموزش
نتيجه گيري:
جوان خوش برخورد و صميمي است به كساني كه خوشش بيايد گير ميدهد.ياد گرفتن را دوست دارد.و اگر چيزي را طبق تجربه ياد گرفته باشد حتما به ديگران هم ياد ميدهد
تسلط حرفه اي به علوم ندارد و اطلاعات عمومي مختصري دارد شايد براي همين است كه جرات نميكند پا در وادي علمي بگذارد و اظهار نظر كند.تنها در نت به دنبال آهنگ و چيزهايي است كه از نزديك خودش تجربه كند مثل شنيدن و...
فعاليتش در بخش موسيقي تاثيرگذار است و ايده خود را به راحتي پياده كرده است.
بايد ادم تنها و گوشه گيري در دنياي واقعي باشد ولي در دنياي سايبر شخصيت خوبي از خودش به نمايش گذاشته .
فعلا اينها را داشته باشيد
به نظر اقا حامد ادم باحال و با جنبه ای هستن حس رفاقت خوبی دارن و دوست دارن کاری رو که شروع میکنن درست انجام بدن
یه بار یادمه تو تایپیک اهنګ های شاد ( تایپيکی خودش ) که همه اهنګ ها رو با یه بیوګرافی و عکس از خواننده ها میزاشتن من عکس نذاشتم بودم و اقا حامد خودش عکس و بیوګرافی رو پیدا کرده بود برام پ خ داد که اونا رو به پستم اضاف کنم
خدایش نشون داد از اوناس که کاراش رو منظم و تر و تمیز انجام میده
بسیار باحال ، شوخ و با جنبه ... کلا پستاشو میبینم به زندگی امیدوار میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخ جون نوبت حامد شد:10::thumbsdow
حالا نوبت تو ئه :whistle::headphone
اما حامد که به خاطر کم سوادی برو بچ معروف شد به حمید
اول اینکه همینجوری میای یه پست میدی بعدم حاجی حاجی مکه
یه کم فضولی و تو کارای بچه ها یا بهتر بگتر بگم پست تاشون یه کم فضولی میکنی که البته بعضی وقتا شیرینه
دوم اینکه ادمی هستی که اگه از یه چیز یه یه کسی خوشت بیاد دیگه تموم:10:
گیر سه پیچ دادی:12:
من اول فکر میکردم از اون بچه لوسای از خود راضی هستی از اون پستی که در مورد موبایل بود داده بودی میگم در مورد هزینه اس ام اس بود:21::22:
از دسته ادم های خنثی هستی:25:
پست های بدرد بخورم کم میدی :46:
اما درنهایت پستات به دل میشینه:16::16:
فعلا اینا رو داشته باش تا بعد
خوب ايشان سعي ميكنند پستهاشون رو تميز و مرتب و متمايز بدن كه به نظر من اين يك نكته مثبته
ضمن اينكه فكر نميكنم كسي بتونه توي پست هاي ايشان غلط املايي و اشتباه تايپي پيدا كنه كه اين نشان از دقت نظر آقا حامد و اهميتي كه براي پستهاشون قائل اند داره
(واقعا Hamed رو حميد خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟)
به نظر من حميد بيشتر به قيافهش مىخوره تا حامد!
پستهاش هم بعضى اوقات زيادى شلوغ و رنگارنگه، طورى كه اعصاب من رو خورد مىكنه!
Hamed-Dehghani
22-07-2007, 07:10
عرضیه شب اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحالم که با خوندن این مطالب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دارم
خرد ـ.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه .. ببخشید
با نقاط ضعف و ایراداتم آشنا می شم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که دلیل علاقمندیم به این تاپیک همین بود : نقدهای سازنده که باعث ترقی شخص میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمام پستای انجمن متفرقه ام اسپم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون
فقط واسه زنگ تفریح میام اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو انجمن موسیقی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه پستام اهمیت می دم
از ترجمه بیوگرافی خواننده تا آپلود خود آهنگ و رنگی کردن واژهای مهم
در هر پست قریب به یک ساعت وقتم رو می گیره
به عبارتی واسه 74-73 تا از پستام که آهنگ رو آپلود و خواننده رو کامل معرفی کردم ،
74-73 ساعت وقت گذاشتم
واسه همین برای رفع خستگی میام اینجا که
یه پست بدم و با دو تیر یک نشون می زنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم به یکی گیر می دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خستگیم در میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هم تو تاپیک مشترک می شم
آخه ظلمه بیای بخاطر مشترک شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاپیکای انجمن متفرقه
2 ساعت بری اون بالا و این رو یزنی و ......
و
جدیداً آخر پستام Enter می زنم ، واسه این بود ( به زمان فعل توجه کنید ) که
آخر نوشته هام به امضام نچسبه
و اصلاً نمی دونستم که اعصاب خرد کن شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش اعتیاد آور رو ترکش می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( الان دست و پاهام و به تخت بستم ) ولی
اجازه بدید برای خداحافظی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این ترفند شیرین اعصاب خرد کن ؛ برای آخرین بار
امیدوارم نقد ها همین طور ادامه داشته باشه و تعارفات رو کنار بگذاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیادی کلاس میگذاری داداش
تو بهتره فعلا اصلا نظر ندی !!!!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
این پسره اصلا جنبه نداره !!!
میگی نه میاد از شکلک و عکس استفاده میکنه که بگه آره من هنرمندم . هنر تو خونمه
آخه کجای تو به هنرمندا میخوره ؟ ها
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
اینقدر تو این پست بالایی کلاس گذاشت که همه فکر کنن مهندس یا دکتره ( مهندسی در پیتی )
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
آقا شرمنده نتونستم خودم رو کنترل کنم ها .
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
ببینید تازگی ها با چراغ مخفی اینور و اونور میره
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::
ولی خدایش خیلی شکلک هاش قشنگه
آقا با اجازه من چند تا از اینا کش میرم
شرمنده که این یه بند خیلی به من حال میده
نمی تونم خودم رو به تخت ببندم تا ترکش کنم .
با نقاط ضعف و ایراداتم آشنا می شم
سراپا ایرادی
SAJAD DP
22-07-2007, 07:35
سلام
زیادی کلاس میگذاری داداش
تو بهتره فعلا اصلا نظر ندی !!!!براي سومين بار موافقم!
راستي حامد اگر يه روز نتوني شكلك بفرستي چه كار مي كني؟
اين هم يك نقد :
زيادي از رنگ آبي استفاده مي كني من تا همين 2 ماه پيش ( قبل از فعاليت درست در پي سي) از آبي خوشم ميومد ولي حالا بس كه اين رنگ رو ديدم ازش متنفر شدم.
به قول خودت در نوشتن به فكر اونايي كه مي خونند هم باش
BKM_MAHDI
22-07-2007, 08:33
سلام به داش گلمون اميدوارم خوب باشي ( حتما يادته كه يكجا كليد كرده بودي وازمن خوشت اومده بود ها ؟ حالا اومدم جبران )
دوست داره خودشو تو انجمن موسيقي به عنوان يك موسيقال تحميل كنه پس از واژه هاي دير هضم و خفن واسطوره اي براي عناوين تاپيكش استفاده ميكنه :18:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي بچه ي با عشقيه گهگاه ديدم با بچس شوخي هاي خفن ميكنه ( جهت حفظ روحيه ):34:
باز دوباره گير :
از كلمات قلمبه سلمبه استفاده ميكنه مثل : مخوف- تخريب و ....:24:
فعلا همينا بسه تا بازم سوتي پيدا كنم
سلام آقا حامد خوبين اينم يه نقد از I
از آبي خيلي خوشت مياد (نميدونم چرا)
دوست داري مشكل حل كني ولي بعضي وقتها عجله مي كني!
بعضي وقتها نميدوني ميخواي چي كار كني.
همه جاي پي هم زياد نيستي كم پيدايي.
قربان شما علي.
alireza_monfared
22-07-2007, 15:07
حالا كه همه دوستان دارن حامد رو نقد ميكنن......
من هم نظر خودم رو ميگم........
البته آشنايي من با ايشون بيشتر در انجمن موسيقيه تا متفرقه:
عيب:
مهم ترين اشكالي كه بهش وارد ديدم.......
اينه كه در بعضي موارد بي رحمانه به بعضي دوستان گير ميده!
به شخصه گاهي اوقات با قربانيانش احساس همدردي ميكنم:31:
حسن
خوشبختانه محاسنش(اون محاسن نه ها.....جمع حسن!) خيلي بيش از معايبشه!
اول اين كه همون طور كه خودش هم گفت.تو انجمن موسيقي واقعا براي پست هاش وقت ميذاره
كلا به نسبت ميانگين P30World (!!) پست هاش خيلي خوانا و تميزه!
به نظر ميرسه انسان مسئوليت پذير و بانظميه(حداقل خلافش ثابت نشده!)
.....و يه خصوصيت بسيارخوبش......
شايد به بعضي ها گير بده.........اما از كسي كينه به دل نميگيره!!(در دو مورد به خودم ثابت شده!)
نيجه گيري كلي:
كلا از كساني هست كه حضورش در انجمن مفيد بوده.........
و تونسته در انجمن موسيقي اطلاعات خوبي رو در اختيار بچه ها قرار بده.
پسر خوبيه!!
ولي كلا اين ماريو و آشنا يه گروه هستن !!
بعضي اوقات هم خيلي عشوه مياد !!
خيلي هم نقاشي اش خوبه اونهم با رنگ هاي فراوان!!
كلا من ازش خوشم مياد!
pedram_ashena
22-07-2007, 17:57
يك مسئله است اينكه انجمنها مطالب توليدي بسيار كمي دارند.و بيشتر بولتن و گلچيني از مطالب ناشران ديگر است در اين جاي شكي نيست.اما فردي مياد كپي پيست ميكنه ميره،فردي هم مياد مطلب را ويرايش ميكنه بالا پايين ميكنه سبك سنگين ميكنه و در جاي خودش استفاده ميكند.مطمئنا بين اين 2 فرد فرق زيادي است
اين مورد دوم حتي ممكن است از فردي كه خودش اين مطلب را بار اول نوشته وقت بيشتري ببرد.ما به اين ميگيم فراوري.حامد جزو بچه هاي دسته دوم است.تو هر چاله اي پا نميندازه براي همين پستهاي كمي نسبت به بقيه دارد.اين يك نكته مثبت است.
مطلبي را پست ميده كه خودش فهميده باشد.نه مثل .... كه از پست خودش هم سوال بپرسي توش ميماند.
اقا حواستون هست بعضی ها چه طور دارن از همدیگه طرفداری میکنن:31:
اما خوب حامد زود جو گیر میشی ها :27:
اما رد مورد داش حامد فکر کنم ادم خونسردیه از پستاش میشه فهمید خیلی حوصله به خرج میده
عاشق موسیقیه و نگرشش به موسیقی بیشتر به عنوان یه دوست و همراه تا تفریح ربای لحظات تنهایش بهترین گزینه ور انتخاب کرده:8:
فکر کنم تو انتخاب دوست حساسه اما خوب از اوناست که اول کلی کلنجار میره بعد دوست میشه
مثل نوع دوستیاش تو همین انجمن ها وقتی هم دوست شد از اون رفیق فابریک ها میشه:10:
قابل اعتماده :2:
البته چون با اين آقا زياد آشنا نيستم،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همين خاطر نميتوانم زياد درباره ايشان مطلبي بنويسم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي ميتونم در يك كلام ايشون رو بدينگونه توصيف كنم:
اين پسر مثل ماه ميمونه. مثل ماه. ماه. ( با تأكيد بخونين) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
نــــــــــــــــــــــــ ــــــه !!!!! اشتباه فكر نكنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ماهي رو كه الان تو ذهنتون فرض كرديد رو نميگم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما با خودتون فكر كرديد منظورم از ماه بودنش اينه كه خيلي گله. خيلي كارش درسته و ... .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نــــــــــــه بابا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظورم يه چيز ديگه است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذارين قبلش يه چيزي بگم ، خودتون روشن ميشيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين موجود يه خصيصه منحصر به فرد داره.
كارش اينه كه بره تو يه تاپيك بعد ببينه كه مثلا يه بنده خدايي (البته به خيال خودش) داره سوتي ميده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ميره يه پست ميده و باز به خيال خودش مچ اون طرف رو ميگيره و دستش رو رو ميكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده بارها اون طرف هم مياد ، يه چندتايي ليچار بار اين موجود ميكنه. و ... .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اينجاست كه اين آقا از رو نميره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برميگرده و يه پست ديگه ميده و باز سعي ميكنه يه سوتي ديگه از طرف بگيره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ، يكي بود يكي نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش هم وقتي كم مياره باز يه پست ديگه ميده و توش مينويسه :
به قول پیشوای ما ( اهالی انجمن موسیقی ) pandemonium بزرگ ( ع ) :
-ابلهانه ترین کار :
جدی گرفتن انجمن متفرقه
(ولي خداييش عجب جمله با عظمتي است (خط اول رو ميگم) )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ادامه قصه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اينجاست كه با اينكارش بالاخره يكي پيدا ميشه و مياد يه بادمجون ميكاره زير چشش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندين بار بهش گفتم دست از اينكارت بردار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي كو گوش شنوا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فهميدين منظورم از ماه بودن اين حامد چيه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفهميدين؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بذارين بيشتر توضيح بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اومدن مشت به زير چشاي حامد مدتهاست كه ادامه داره و نكته جالب اينجاست كه لحظهاي كه مشت ميخواد به صورتش اصابت كنه يا به گونهاي صورتش رو مياره جلوي مشت طرف تا مشت بخوره تو چش سمت راست صورتش يا اينكه به طرف ميگه بزن تو اين چشم. اون هم كه فقط هدفش زدن تو چشم حامده كاري نداره كدوم چشم باشه. براي همين ميزنه تو همين چشم راستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت كرده باشيد ، حامد ساعت 1 بعدازظهر به بعد تا 11 شب و 5 يا 6 صبح تا 7 صبح تو سايت پيداش ميشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون يكي دو ساعت صبح رو اختصاص داده براي مشت خوردن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 صبح هم ميره سراغ خونهها و پلها و رودخونههايي كه روز قبلش ساخته و روز بعد ميره تا كاميون بگيره همون چيزهايي رو كه روز قبلش ساخته و خراب شده رو حمل كنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فهميدين ماه بودنش رو ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخــــــــــــه چرا ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينين ، گردش ماه به دور خودش و گردشش به دور زمين به گونهاي است كه ما هميشه يك طرف ماه رو ميبينيم و هيچگاه نميتوانيم آنسوي ديگر ماه رو مشاهده كنيم.
حالا فهمييدن ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما تونستين او نيمه صورتش رو ببينين از بس كه مشت خورده ، من اسمم رو ميزارم ... .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدين اين حامد چقدر ماهه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عين ماه ميمونه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================================================
از اين مطلب كه بگذريم تو پستهاش خيلي دقت ميكنه كه غلط املايي نداشته باشه.:27:
شما هم هيچوقت نميتونين ازش غلط بگيريد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضیه شب اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضيه شب اول .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضيه شب اول.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده . سعي ميكنم نخندم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما منظورش عريضه بوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================================
جدي ميشويــــــــــــــــــــ ــــم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيزي كه در موردش ميتونم بگم اينه كه شخصي است قابل اعتماد ، با ظرفيت و با معرفت.:11:
چندين بار برايم اين خصلتهاي خوبش ثابت شده. :10:
خيلي آدم صبور و با حوصلهاي به نظر ميرسه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46:
مثلا خود من كل مدت مسواك زدنم 30 ثانيه هم نميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي فكر ميكنم اين حامد 5 دقيقهاي رو صرف مسواك زدن بكنه و يا ... . :5:
-------------------
من هم فكر ميكنم انسان تنهايي باشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي در نظر داشته باشيد :
چه بسيارند كساني كه در جمعند ولي احساس تنهايي ميكنند و چه بسيارند كساني كه تنهايند ولي اين احساس را ندارند.
مهم اينه كه انسان هميشه با يك اميد و يك انگيزه قوي به زندگي ادامه بده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
و ... .
--------------------------------------------
كلام آخر :
مجلهاي را در نظر بگيريد.
اين مجله اگر خوانندهاي نداشته باشد ، محكوم به فناست.
ممكن است مجلهاي خوانندگان گذرايي داشته و به حيات خويش ادامه دهد.
ممكن است كسي چون من فقط در عمـــــــــر خويش يكبار يك مجله را بخرد و تمام.
ولي آنچيزي كه باعث ادامه حيات و دلگرمي و ... براي آن مجله است، كساني هستند كه مشترك آن مجلهاند و هميشه با نظرات و ... و وقتي كه براي آن ميگذارند به آن مجله دلگرمي داده و آنها و كساني كه مطلب در آن قرار ميدهند به آن ، شخصيت و موجوديت ميبخشند.
حال در اين سايت هم هستند كساني كه زحمات فراواني براي سايت ميكشند و آنها هستند كه هميشه و همه جا احترامشان واجب است.
نام نميبرم. ولي حتما شما خود با تعدادي از آنها آشناييد.
ولي يك چيز را نبايد از نظر دور داشته باشند . و آن اينكه قدر موقعيت و اعتبارشان را خود و بين يكديگر و بقيه بدانند.
يكي جلوي من رو بگيره.:19:
اين آخريش :
و در نظر داشته باشيد كه :
اين افراد عضوي از سايت نيستند ، بلكه جزئي از آنند.
تمام.
SAJAD DP
23-07-2007, 12:33
سلام
خادا رو شكر كه فقط در يك كلام وصف كردي والا بايد يك كتاب در مورد حامد چاپ مي شد!
نكات جديد:
نقاد خوبي هست ( خوب نقد مي كنه )
يكي از ويژگيهاش اينه كه صبور هست ( از پستاش ميشه فهميد )
با منم يه خورده لجه ( چراشو نمي دونم)
Greatone
23-07-2007, 14:17
اما اگه كلا از مداد رنگي بازيهاش چشم پوشي كنيم ادم رك و با حالي است..........
ماريو هرچند پستت بوي شيطنت ميداد اما.......
تشبيه خيلي جالبي بود.
وای خدا چی بهت بگم دل مردمو شاد کردیM a r i o جان
غلط املایی از حامد
اقا موفق باشی
حامد باختی بابا تا ازت تعریف کردن خراب کردی که؟؟؟!!!
كارش اينه كه بره تو يه تاپيك بعد ببينه كه مثلا يه بنده خدايي (البته به خيال خودش) داره سوتي ميده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ميره يه پست ميده و باز به خيال خودش مچ اون طرف رو ميگيره و دستش رو رو ميكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خیلی با حال گفتی !!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::
هر چند به پر و پاش زیاد میپیچم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی در کل خیلی دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
نوکرش هم هستم دربست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شیطنت هاش نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت نمیشناختمش و اینقدر حال نمیکردم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بدی از ما دیده !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف زشتی زدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوزش میطلبیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*PiNk PaNTHeR*
25-07-2007, 10:27
و اما بحث شیرین امروز ما
حامد دهقانی.
تاریخچه:
ایشان در یکسال پیش با شناسه ی HAMEDDEHGHANI و به قصد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بچه های فروم در این انجمن عضو شده و ما را مشعوف نمودند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشان تا حدود سالهای سال وقت خود را به اسپم دادن صرف نموده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اینکه پیر انجمن بر ایشان ظاهر شد و ایشان را به انجمن موسیقی راهنمایی نمود
در بدو ورود به این انجمن ایشان تصور DJ شدن را در سر خود میپروراندند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به سه تار هم نرسیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خود را صرف سه تاپیک ارزشی نمودند.
نقد:
The Good:
زیبانویسی پستها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]◘وقت گذاشتن روی هر پست به مدت 60÷4 دقیقه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]◘ خوش برخورد بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]◘ خوش خنده و شاد بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]◘ اسمپ دادن در متفرقه
The Bad:
گــــــــــیر دادن
رنک من:
10/10
Superb
yamin_yekta
25-07-2007, 10:37
جناب حامد به نظر من:
رنگی مینویسه! رنگی میخونه، رنگی دنیا رو میبینه ، رنگی نقد میکنه اما:
خودش سیاه وسفیده!
به این میگن جالب
majid-ar
26-07-2007, 01:44
هیچی,این پست رو دادم تاپیک از صفحه دوم بیاد بالا.
mohammad99
26-07-2007, 06:24
سلام
خب تو پستاش ماشالله 36 رنگ به کارر فته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اسمایل هم دسته کمی از ووکی جون نداره
شوخه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
علاقه خاصی به جک و جونور داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه ثابت تولده
اگه با کسی رفیق شه پاش وایمیسه
اهنگایی که میزاره خوبه
یه خورده زیاد پا پیچ یه قضیه میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
در کل بچه گلیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ ]
توجه: آثار موسيقي وسینما حاصل سالها خون دل هنرمنداني مي باشد كه عمر خود را براي اعتلاي هنر موسيقي و سینما صرف كرده اند. براي حمايت از هنر موسيقي و سینما ، در صورت توانايي مالي لطفاً سي دي اصلي را تهيه فرماييد
.
قربانتان
محمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
boy iran
26-07-2007, 07:45
اول سلام
من که تا حالا از چشم خودم بد دیدم از جناب حامد خان بد ندیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی اصلا تعارف نباشه بچه آقائی است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن همیشه از آثار گرانبهای هنری از جمله تبدیل انجمن به محیط نقاشی بهره مند شدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Dehghani
26-07-2007, 22:28
عرضیه شب آخر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( از عمد اينطوري نوشتم تا حال بعضي ها رو بگيرم - طرف هميشگي اين اسمايلي رو مي گما - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نشون ميده چقدر من آدم انتقاد پذيريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اين نقد ها چقدر روم تاثير گذاشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پست هاي قبلي كه ايراداتم رو بهم گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي بيشتر به دلم نشست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اين پست هاي آخري كه به نظر تعارف توش ديده ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر حال از لطف دوستان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه موضوع خيلي مهم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سجاد جان به آبي نوشتن اشاره كردند كه
اين هم يك نقد :
زيادي از رنگ آبي استفاده مي كني من تا همين 2 ماه پيش ( قبل از فعاليت درست در پي سي) از آبي خوشم ميومد ولي حالا بس كه اين رنگ رو ديدم ازش متنفر شدم.
به قول خودت در نوشتن به فكر اونايي كه مي خونند هم باش
اعصاب خرد كن هست !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا وقت هست در اين مورد بفرماييد
واقعاً اين رنگ آبي كه مي نويسم حرص در بياره ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من با چه رنگي بنوسم كه اعصابتـون رو بيشتر خرد .... ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ببخشيد
اصلاً خرد نكنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون آب و نون مي تونم زندگي كنم
ولي بدون رنگ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
27-07-2007, 00:24
سلام ؛ من اولين باره که پست ميدم تو اين تاپيک ...
حامد ؛ خوش خط ، زيبا نويس ، استفاده مناسب از اسمايل و .... کاربر شاد ، باهوش و .... و البته هر پستي رو که ميده مشخصه که زياد براش وقت ميزاره ...
محل زندگيش رو جالب نوشته ... امضاش به جز اون شکلکه امضاي جالبي داره ، ضرب المثل امضاش هم جالبه (گرچند که يه نمه قديميه ...)
کلا بنظر من که کاربر خوبيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_ok1
27-07-2007, 00:30
سلام ؛ من اولين باره که پست ميدم تو اين تاپيک ...
حامد ؛ خوش خط ، زيبا نويس ، استفاده مناسب از اسمايل و .... کاربر شاد ، باهوش و .... و البته هر پستي رو که ميده مشخصه که زياد براش وقت ميزاره ...
محل زندگيش رو جالب نوشته ... امضاش به جز اون شکلکه امضاي جالبي داره ، ضرب المثل امضاش هم جالبه (گرچند که يه نمه قديميه ...)
کلا بنظر من که کاربر خوبيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
من هم همین نظر رو دارم
البته یه چیز هم میخوام بگم میترسم بهش بر بخوره
به همین خاطر نمیگم تا خدای نکرده حامد جان از دستم رنجیده خاطر نشه
Blue Ray
27-07-2007, 00:32
همون طور که قبلا گفتم نقد بدون شناخت رو زیاد قبول ندارم.ولی ممکنه باهمین شناخت محدود هم بتونیم چیزایی بگیم که برای بهبود فعالیت های طرف مقابل مهم و موثر باشه.
حامد عزیز از من خواستن که نظرمو بگم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم عزیز . ممنون قابل دونستی.
بریم سراغ اصل مطلب :
خب ....
در واقع.....
به نظر من .....
یعنی .....
چیزه ....
آخه چی بگم ...
گفتی تعریف نکنم.ایراد بگیرم.
ولی ایرادی به نظرم نمیاد !
چی کار کنم ؟!
تعریف کنم؟
نه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
آهان یه چیزی به نظرم رسید ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بعضی از شوخی هایی که میکنید زیادی جدی هستن.
اینطوری ممکنه بعضی دوستای تازه وارد که با شوخی های شما آشنایی ندارن اونا رو جدی فرض کنن.(تا حالا
هم پیش اومده)
نمیدونم شاید بی مزه بشه ولی بعضی جا ها که احتمال میدید طرف متوجه شوخیتون نشه یه اسمایلی ، حرفی
چیزی قرار بدین تا سوء تفاهم پیش نیاد.
اینم یه پست به سفارش شما و البته به سبک شما .
سلام خدمت همه ی دوستان ، خصوصا آقا حمید گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راست میرم سراغ نقد
والا من اولین باری که ایشون رو تو انجمن دیدم ،
به خاطر آواتارش بود .
یعنی آواتارش توجهمو جلب کرد و باعث شد یه کم
برم تو نخش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا آواتارش یه کم به نظرم لوس اومد :31:
یه حالت خاصی بود .
هنوزم که هنوزه آواتارش به دلم ننشسته :20:
مورد بعدی ، لحن حرف زدن ، یعنی در واقع لحن
پستهاش بود .
یه حالتی بود که جدی و شوخی قاطی بود و
همونطور که دوستمون گفتن ، اگه خواننده ی
پستش ( Singer نه ، Reader رو میگم :27: ) ،
با اخلاقش آشنا نبود ، بهش برمیخورد .
که این نحو پست دادن به نظر من ، هم خوبه ، و هم بد .
مورد دیگه اینکه نمیدونم چرا هیچ رقمه اسم حامد
بهش نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همین مجبورم همه ش بهش بگم حمید :20:
که این اسم ، ایده ی ناب محمد جون هستش :46:
در کل به نظر من یه کم شوخی رو ، اونجایی که
واقعا قصد شوخی داره ، بیشتر به لحنش تزریق کنه ، بهتره .
چون گاهی وقتا خود منم شک میکنم که اینو شوخیانه گفت ، یا جدیانه :31:
نکته ی خیلی مهم هم اینه که تا حالا به من گیر نداده :27:
یعنی احتمالا از من خوشش نمیاد :18::19::31:
به دید دیگر ، احتمال این می رود که طرفش را شناخته است و
جرات گیر دادن به وی را ندارد ... :27:
و میداند که عاقبت گیر دادن به بنده ---> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دور از جون مگس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی دیگه ای به ذهنم نمیاد .
تقریبا همه چیزو بچه ها گفتن .
حمید جان امیدوارم بعد از یه هفته تحت النقد بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
تغییری به سمت مثبت محور X ها در تو شاهد باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگر مزاحم اوقات شریف نمی شوم .
...
بعـــــــــــــــــدی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و موید باشی ایشالا
حق نگهدارت
:40:
mehdi_ok1
27-07-2007, 09:45
Hamed-Dehghani
در فارگلیسی , پنگلیشی و...
حامد خوانده میشود
=====================================
حامد جون چون خودت درخواست دادی میگم
بعضی از پستها تو که من تا بحال در انجمن دیدم
دیدم در ادامه یک مطلب میری و تایید میکنی
نمیدونم برای چیه ولی ....
این به نظر من شاید یه ایراد کوچیک باشه ولی در کل (باعرض پوزش ) ارزش کاربر رو به مرور پایین میاره
yamin_yekta
27-07-2007, 09:57
عرضیه شب آخر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( از عمد اينطوري نوشتم تا حال بعضي ها رو بگيرم - طرف هميشگي اين اسمايلي رو مي گما - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نشون ميده چقدر من آدم انتقاد پذيريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اين نقد ها چقدر روم تاثير گذاشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پست هاي قبلي كه ايراداتم رو بهم گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي بيشتر به دلم نشست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اين پست هاي آخري كه به نظر تعارف توش ديده ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر حال از لطف دوستان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه موضوع خيلي مهم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سجاد جان به آبي نوشتن اشاره كردند كه
اعصاب خرد كن هست !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا وقت هست در اين مورد بفرماييد
واقعاً اين رنگ آبي كه مي نويسم حرص در بياره ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من با چه رنگي بنوسم كه اعصابتـون رو بيشتر خرد .... ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ببخشيد
اصلاً خرد نكنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون آب و نون مي تونم زندگي كنم
ولي بدون رنگ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول یه نویسنده معروف:
بگذار روحم را در رنگها بشویم
بگذار غروب آفتاب را ببلعم و
بگذار رنگین کمان را بنوشم!
ولی کلن یه خصوصیت دیگه ای هم که داره دیدگاه یکنواختی نسبت به موضوعات نداره و جواب هاش کاملاً متفاوته ،به نظر من هم آدم باهوشی هست چون خیلی وقت ها دست نویسنده تاپیک رو می خونه این خیلی خوبه اما فقط یه موردمهم هست اونم اینکه گاهی روی ایرادی که میگیره خیلی گیره و مرزی بین اعتقادش نیست یه روز به نظر موافق با یه تاپیکی میاد یه روز مخالف.که این ممکنه نویسنده و یا دوستان در اون تاپیک رو به سوء تفاهم بندازه در هر حال امیدوارم همیشه شاداب باشه!
SAJAD DP
27-07-2007, 10:11
سلام
نه ببخشيد
اصلاً خرد نكنه ؟!!مي خواهي خرد كنه همين آبي رو با قرمز جمع كن!
مي خواهي خردنشه دو هفته از آبي استفاده نكن ( البته مطمئنم كه نميتوني!)
peyman_nn
27-07-2007, 12:46
بـــــــــــــــــــــــه به
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که حامد رو آوردید تا بچزونیم و بنقدونیم ، دارمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که چه دق دلیهایی از این مردک دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی فکر کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، می خام خودمو خالی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چنان نقدت کنم که نفهمی از کجا خوردی.
هر جا میری و هر کسی رو که گیر میاری ، چنان اذیتش میکنی که آدم اصلا نمیخاد باید تو فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فکر میکنی عقل کلی و از اون موقع که کاربر فعال شدی به خیالت محبوبتر شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی غافل از اینکه انجمن مخالفین حامد دهقانی هنوز پا برجاست و دوست داره سر به تنت نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار تا حالا منو عصبی کردی که اینجوری میشدم im[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی بعدا ها چهره مخفی و تاریک تورو شناختم و از اون روز به بعد منتظرم یه بار گیر بدی و چنان بکوبمت که پولاد کوبند مدیران
چرا هی به دوستان تازه وارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قدیمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر میدی، ای مردک مداد رنگی ، چرا همش فکر میکنی باید تو تاپیک ها بگردی و این و اونو داغ کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چه کیفی داره؟؟
حیف حیف حــــــــــــیف که قوانین دست و بال ما رو بسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نمیتونیم از ترس مدیران چیزی بگیم، هر چند تو بامدیران ارتباط تنگاتنگ داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر دادن به این و اون ، اصرار فراوان به فرستادن تاپیک دوستان به ترش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا تاپیک های خودت به چش بیاد
میری پشت کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همه رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هر کی هم باهات در بیوفته مثل اینه که با این وزنه در بیوفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته من خودم به شخصه تو رو چند بار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم و نقشه های فراوانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تو کشیدم تا بن شی و جامعه p30 رو از شرت راحت کنم.
آهای ای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن، چرا وقتی میایی تو سایت اگه به کسی گیر ندی روزت شب نمیشه و مثل اینه که نفس نکشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، همش باید با دوستان اینجوری صحبت کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینجوری باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه یکی خطایی کرد فوری خودتو برسونی؟؟؟
الهی
الهی
بری شنا و اینجوری بشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه بری بیرون و ییهو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یه روز تو خیابون بگیرنت و به دلیل رعایت نکردن حجاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشی یا یک شب مادرت ساعت 9 شب تو رو با آشغالها بذاره دم در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه گیر دوستان ناباب مثل ووکی و ماریو بیوفتی و عاقبتت این بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه یک روز منو ببینی و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بری به خواستگاری دختر دلخواهت و اونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابتو نده یا اصلا یک روز الکی الکی اینجوری بشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمعت کنن تو قوطی کبریت.
چندین بار به مدیران گفتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی جوابی ندادن
فکر کردی از اون تاپیک مقایسه اپرا و فایرفاکس لذت بردم ؟؟ هرگـــــــــــز
ما دوستان به اتفاق هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک رو زدیم و گفتیم تو رو از این سایت بیرون کنیم یا اینکه رامت کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دیگه تو باشی خودتو از کسی بالاتر نبینی!!!!
خب این کارنامه عملت بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه یه خورده آرومتر باشی بهتر نیست و بچه ها رو اینجوری صدا کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل خیلی آدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
اوخ اوخ دیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چرت و پرت زیاد گفتم
این حامد دهقانی عزیز ( حمید کشاورزی در سایت p30world ) خیلی پسر گلیه
سر موقع میاد و مشقاشو تو سایت مینویسه و یک خورده .. ، اصلا ولش کن
حالا حامد از دید من:
اون دوست داره که در تاپیکهایی که اون در اونا پست میده و بقیه میان و میگن شما اونجا نرو و اون میاد و گیر میده و بازم تو انجمن موسیقی میره و اونجا با اون دوستانی که موسیقی رو در انجمن متفرقه در این سایت که علاقه داره و میخاد یک روز مدیر سایت شه و اون با اون کسانی که با اون هستند و انجا در اون تاپیکم مقایسه و سایر پستاش و این سایت و راپید شیر و کارهای اون رو با اون چیزی که دوست داره با خودش میاد و برای بقیه ای که اومدن و موسیقی رو برای اونا میذاره و به مدیران سلام میکنه و با اون ووکی و اون ماریو و بقیه که در سایت با اینکه علاقه نداره و میخاد بیاد و بره و دیگه همه اینا رو یرای آینده و میره اون ور و برای همه که اون رو باید باشن میاره.
خوب گفتم
من که نقد ندارم چون خودم آدم کاملی نیستم و کسی رو نقد نمی کنم و فقط میکوبمش
فقط یک کلمه
حامد جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو ننویس چون اینجوری میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا بعد حرفام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشی
برو خوش باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
R10MessiEtoo
27-07-2007, 13:22
ببخشيد، ما هم پا برهنه اومديم وسط جمعتون
كلا از حامد خيلي ازش خوشم مياد چرا؟
چون شوخي هاش خيلي جالبه؛
كلي ميريم صفا!
ولي يك خصوصيت هم داره كه به نظر من خيلي جالب نيست
اونم اينه كه خودش رو خيلي سطح بالا مي دونه،
البته اين به خودي خود ايراد نداره؛
وقتي بد هست كه بقيه رو سطح پايين مي دونه ....
AKASHA178
27-07-2007, 14:24
سلام
مي خواهي خرد كنه همين آبي رو با قرمز جمع كن!
مي خواهي خردنشه دو هفته از آبي استفاده نكن ( البته مطمئنم كه نميتوني!)
با این رنگ بنویسی بنظرم بهتر اعصاب خورد میکنه به نظر من آبی به آدم آرامش میده
به نظر من ایشان اعصاب راحتی دارن:11: نقد من اینست
امضا شیر فرهاد برره سرباز فدایی وطن وووووووو......یادم رفت:21:
سلام دوستان
مدتي به نت دسترسي محدود دارم بنابراين اگه تاخير يا ناهماهنگي پيش اومد و يا خواهد آمد از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
دوستان لطفا در مورد آقا حامد عزيز پست ندن.
از آقا :40:حامد گل:40: هم ممنونيم ايشون تا آخر امشب فرصت دارن اگه بخوان به نقدي پاسخ بدن.:11:
دوست گل اين هفته مون يكي از همكاران سايت هست آقا كمال عزيز با نام كاربري Kolang
pedram_ashena
27-07-2007, 18:54
با تشكر از همه دوستاني كه نقد كردند.
بعضي مسائل شخصيه و جزو حيطه ما حساب نميشود
مثلا نوشتن با رنگ آبي.(از خوانايي متن كم نميكند)
مثلا آواتور
در جمع مطالب چيزي كه همه اشاره داشتند:
شوخي با لحن جدي حامد است كه سايرين را به اشتباه مياندازد.يادمه يك بار حامد در مورد من حرفي زد كه اگه خودم با پ خ به ساير دوستان تفهيم نميكردم موجب سوء برداشتهايي ازش ميشد
تا اينجا تنها همين ايراد كوچك را وارد ميدانم.اميدوارم مثل هميشه با فهميدن ايرادش سعي كند اون را چند برابر بزرگتر و بدتر كند. دي:
================================
در مورد كمال كلنگ عزيز هم بعد از بررسي عملكردشان پست ميدهم
peyman_nn
27-07-2007, 18:59
سلام
نقد آقا کمال بمونه برای فردا
Hamed-Dehghani
27-07-2007, 19:51
از آقا :40:حامد گل:40: هم ممنونيم ايشون تا آخر امشب فرصت دارن اگه بخوان به نقدي پاسخ بدن.:11:
پاسخ كدومه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چيزي هم از ما موند كه خواسته باشم پاسخ بدم
خداحافظ پي سي ورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخي
همونطور كه گفتم تنها دليل علاقه مندي من به اين تاپيك اين بود كه با نقاط ضعفم آشنا مي شم
و اين اتفاق افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه جز لطف دوستاني كه در اين نقد شركت كردند ، نبود
بالخصوص از نقد دوستاني چون :
مجيد عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي بي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش توسط بابك ....... ( خودش مي دونه چيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پدرام خوشكل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
talot دوست داشتني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلنگ صورتي گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هموني كه آخر Word هست )
حامد با مرام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خودمو نمي گما اشعه آبي رو مي گم )
ElmO مرموز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي ماهواره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
پيمان درخشاني كه ديگه ووكي و ماريو و هر چي اسمايلي كار بود رو از رو برد
كه به معايب من اشاره كردند
و
ديگر دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشيد اين نقد ها روم تاثير گذاشته و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعاليتم بهتر خواهم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( من كه عادت ندارم صفحات رو آرشيو كنم نقد هاي اين تاپيك رو Save كردم ، يه روزي به دردم مي خوره ،
يه دماري از روزگارتون ..... )
بريم سروقت تخريب كلنگ كه خودش ابزار تخريب هـست
بريم كه مي خوايم كـلـنـك را به دسته بيل تبديل كنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نقد آقا کمال بمونه برای فردا
موافقم
:46:
بابك هم بياد و عنوان رو دست كنه.. بعد...
boy iran
27-07-2007, 22:45
آخه کمال نقد داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمال رو باید بوس کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخی بعضی اوغات یک تاپیک ها رو بی مورد حذف میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اس ام اس های عاشقانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیشه گفت الکی شاید هم درست بود ولی در کل من که تا حالا بدی ندیدم ازش غیر از لطف همیشگی که به من داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صد البته که فعالیتهای بسیار خوبی داشته از جمله ( اون بازی رونالدینهو که به افتخار من گزاشتی ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AKASHA178
28-07-2007, 12:10
سلام دوستان
مدتي به نت دسترسي محدود دارم بنابراين اگه تاخير يا ناهماهنگي پيش اومد و يا خواهد آمد از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
دوستان لطفا در مورد آقا حامد عزيز پست ندن.
دوست گل اين هفته مون يكي از همكاران سايت هست آقا كمال عزيز با نام كاربري Kolang
اولین چیزی که میخوام بگم:20:
اولین باری که اسمشونو دیدم جا خوردم خیلی جالب بود:18:
آواتورشونم معرکس :27:
در کل احساس میکنم آدم خوبیه ولی یه کوچولو خشنن:21:
در کل ما مخلصیم:11:
امضا حیفه نان:8:
سلام
اول از همه از Payan عزیز تشکر میکنم بابت دعوت بنده
دوستان
من شخصا خیلی حال میکنم که بهم بگن چقدر در به داغونی و فلان کارت اشتباه و ...:31:
پس لطفا کسی تعارف نکنه:46:
پیشاپیش از تمام دوستانی که من رو نقد میکنن، کمال تشکر رو دارم :11:(این جمله رو با لحن مودبانه بخونید)
دفاعیه (به قول پدرام) هم بمونه برای 2 3 روزه دیگه
ممنون
mehdi_vsgh
28-07-2007, 12:17
این نام کاربری کلنگ که برای خودت انتخاب کردی خیلی ضایس.....
K A R I M I
28-07-2007, 13:45
حالا که من دارم نظر میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگذارید در مورد حامد دهقانی هم بگم بعد میریم سراغ کمال ...
حامد پسر خوبی ( نکنه فکر کنین که پسر بدیه ها ) هست و من گاهی اوفات سر پست های اون کلی خندیدم ، بیشترینش هم سر اون گیرایی که به م . خانم میدادند بود یه تیکه رو خیلی باهاش حال کردم ( تو یکی از پستاش ) که به اون خانومه گفت چشاش لوچه و اینو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gifگذاشته بود ( منظورش سمت راستیه بود )
خوب میریم سراغ آقا کمال ...
من نمیدونم ایشون Kolang هستند یا اگه اشتباه نکنم Kamal-ut ؟
نمیدونم سرعت فعلیشون تو دانشگاه اصفهان 40kb/s هست یا 12mb/s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذریم به ما چه که اینا چه قدر هستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کمال و دوست دارم به خاطر اون بازیاش ( البته کل بچه های فروم به خاطر همین دوسش دارند )
من کمال و دوست دارم به خاطر بچه گیاش ( یه وقت به کسی برنخوره ! بازی زیاد داره )
من کمال و دوست دارم به خاطر آواتارش
من P30World و دوست دارم که کمال و نگه داره برااااااااااااام ( این آخرش رو بکشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رفتیم تو شعر صادقی که ولش کن اصلا میریم سراغ بحث اصلیمون !
من در کل با آواتار سه نفر حال می کنم ( به ترتیب اولویت ) : Amin > Kolang > Elfin-D از چپ به راست !
در مورد پستاش هم بگم وقتی می خواد یه تاپیک رو قفل کنه معمولا مینویسه " بازم تاپیک تکراری؟! قفل شد "
نمیدونم علامت سوال رو اول میزاره یا دوم دقیقا یادم نیست ...
همه پستاش باحالن چون شامل بازی هستند ... من اولا که اومده بودم تو این فروم وایشون هنوز همکار نشده بودند ازشون می ترسیدم ( نمی دونم چرا) ولش کن بزار بگم دیگه !! من چون می خواستم بازی معرفی کنم و میترسیدم این آقا به علت تکراری بودن منو دعوا کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا خیالتون راحت شد یه جمله رو هم بگم " بازم تاپیک تکراری ؟! "
فکر کنم به هر کی که پیغام خصوصی میدن این جوری مینویسند " سلام خوبی ؟ و... "
به نظر من عینک دودی رو خیلی دوست داره ( بحث داره منحرف میشه ...)
درکل ایشون یکی از زحمت کشای این فروم هست و خیلی فعال هستند و جزو یکی از برو بچ مورد علاقه من هستند . ما که بدی ازش ندیدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خیلی عاشقانه شد )
این نظر کلی من درباره Koang بود ...
به قول Elfin-D مخلصیم
" بازم تاپیک تکراری!؟ " آخ اشتباه شد این درسته " بازم تاپیک تکراری ؟! "
Braveheart
28-07-2007, 13:49
يادمه کلنگ اون اولا خيلي پاچه خوار بود :دی ، ولي کم کم بهتر شد جوري که ديگه پاچه هر کسي رو نميخورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کارش تميز شده بود راه رو ياد گرفته بود و ... همين طور پيشرفت کرد ، از وقتي هم رنگش مشکي شده احتمالا پاچه خواري رو ترک کرده ، بهرحال مشخصه با اين وضعيت هيچ وقت تو دانشگاشون مشورط نشده :دی
فقط و فقط نقد بود و در نقد انتقاد خيلي طبيعيه ...
سلام
منم میخوام انتقاد کنم
چند بار خواستم بهش پ خ بدم بگم
بابا چرااااا علکی قفل میکنی
قفل میکنی که چی بابا ویرایش کن تذکر بده
فقط قفل...قفل ... قفل
واقعا آدم اعصابش خط خطی میشه دلش میخواد سرش رو بکوبه به دیوار
اسم یوزش هم که بدتر آدم رو عصبی میکنه ( هدفت از انتخاب این اسم چی بود ) (( کاش یه خورده صلیقه داشتی ))
من که از وقتی مشکی شده ازش مطلبی بدرد بخوری ندیدم.( انگار گذاشتن فقط واسه ضد حال )
هر وقت دیدم نوشته (( قفل شد )) حد اقل بابک میگه بسته شد (( قفل یه کمی ضایعه!! نیست؟))
بابا کمی فعالبت داشته باش
فقط دنبال سوتی نباش که قفل بزنی درب رووو
از ما گفتن بود:31:
از شما هم گوش ندادن:41:
بوس بای
به نظر من روحیه خشنی داره ؟ ( اقا کمال اینطور نیست ؟ )
و از بی نظمی و هرج و مرج خیلی بدش میاد تا جایی که وقتی احساس می کنه تاپیکی کمی کغایره با قوانین قفلش می کنه ولی در کل ادم خوب و با قانونیه
Asalbanoo
28-07-2007, 16:22
من زیاد پیگیر فعالیتش نیستم..یعنی اصلا نیستم
چون در حیطه ای فعالیت می کنه که من اصلا سر در نمی ارم
اما از لحاظ شخصیتی یک دوست بامرام و با وفاست..
و هرجور بتونه کمک می کنه
کمال؟؟؟؟
شاید یه بارم تو فروم مستقیم باهاش صحبت نکرده باشم :دی !!
ولی کلا ایراد نداره !!! من از همون دوران کاربر فعالی ازش خوشم میومد تا همین الان :دی ایشالا دوره مدیر ارشد شدنش رو هم ببینیم!
من در مجموع با دو نفر از تیم مدیریت (و همکاری) خیلی حال میکنم که یکیشون همین کماله!
Farbod_h
28-07-2007, 16:30
به به
یه روز کمال
یه روز کنگ!
فردام بیلچه!
کلن از وقتی همکار شد افت کرد
بهتره آهنگ های اورجینال نوکیا رو هم ضمیمه ی سایت کنه!
ولی آرشی های حوبی هم درست کرد!
دستش درد نکنه!
سلام
نظرم در مورد جواب دادن به دوستان عوض شد
نمیتونم صبر کنم تا چند روزه دیگه
زودتر دفاع میکنم:46:
آخه کمال نقد داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمال رو باید بوس کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخی بعضی اوغات یک تاپیک ها رو بی مورد حذف میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اس ام اس های عاشقانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیشه گفت الکی شاید هم درست بود ولی در کل من که تا حالا بدی ندیدم ازش غیر از لطف همیشگی که به من داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صد البته که فعالیتهای بسیار خوبی داشته از جمله ( اون بازی رونالدینهو که به افتخار من گزاشتی ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون محمد جان
نظر لطفته عزیزم
در مورد تاپیک sms ها
به نظرت اگه یه تاپیک 500 پست مفید داشته باشه، در حالی که 5000 تا پست داره
چکارش باید کرد؟
هر چی به دوستان تذکر دادم که اینقدر تابلو پست کپی نکنید
کسی محل نزاشت
اولین چیزی که میخوام بگم:20:
اولین باری که اسمشونو دیدم جا خوردم خیلی جالب بود:18:
آواتورشونم معرکس :27:
در کل احساس میکنم آدم خوبیه ولی یه کوچولو خشنن:21:
در کل ما مخلصیم:11:
امضا حیفه نان:8:
خشن؟!
در بعضی موارد... درسته:46:
آواتار هم قابل شما رو نداره:10:
این نام کاربری کلنگ که برای خودت انتخاب کردی خیلی ضایس.....
حتما دلیل داره انتخابش
من خودم فوق العاده این نام رو دوست دارم:40:
حالا که من دارم نظر میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگذارید در مورد حامد دهقانی هم بگم بعد میریم سراغ کمال ...
حامد پسر خوبی ( نکنه فکر کنین که پسر بدیه ها ) هست و من گاهی اوفات سر پست های اون کلی خندیدم ، بیشترینش هم سر اون گیرایی که به م . خانم میدادند بود یه تیکه رو خیلی باهاش حال کردم ( تو یکی از پستاش ) که به اون خانومه گفت چشاش لوچه و اینو :10:گذاشته بود ( منظورش سمت راستیه بود )
خوب میریم سراغ آقا کمال ...
من نمیدونم ایشون Kolang هستند یا اگه اشتباه نکنم Kamal-ut ؟
نمیدونم سرعت فعلیشون تو دانشگاه اصفهان 40kb/s هست یا 12mb/s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذریم به ما چه که اینا چه قدر هستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کمال و دوست دارم به خاطر اون بازیاش ( البته کل بچه های فروم به خاطر همین دوسش دارند )
من کمال و دوست دارم به خاطر بچه گیاش ( یه وقت به کسی برنخوره ! بازی زیاد داره )
من کمال و دوست دارم به خاطر آواتارش
من P30World و دوست دارم که کمال و نگه داره برااااااااااااام ( این آخرش رو بکشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رفتیم تو شعر صادقی که ولش کن اصلا میریم سراغ بحث اصلیمون !
من در کل با آواتار سه نفر حال می کنم ( به ترتیب اولویت ) : Amin > Kolang > Elfin-D از چپ به راست !
در مورد پستاش هم بگم وقتی می خواد یه تاپیک رو قفل کنه معمولا مینویسه " بازم تاپیک تکراری؟! قفل شد "
نمیدونم علامت سوال رو اول میزاره یا دوم دقیقا یادم نیست ...
همه پستاش باحالن چون شامل بازی هستند ... من اولا که اومده بودم تو این فروم وایشون هنوز همکار نشده بودند ازشون می ترسیدم ( نمی دونم چرا) ولش کن بزار بگم دیگه !! من چون می خواستم بازی معرفی کنم و میترسیدم این آقا به علت تکراری بودن منو دعوا کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا خیالتون راحت شد یه جمله رو هم بگم " بازم تاپیک تکراری ؟! "
فکر کنم به هر کی که پیغام خصوصی میدن این جوری مینویسند " سلام خوبی ؟ و... "
به نظر من عینک دودی رو خیلی دوست داره ( بحث داره منحرف میشه ...)
درکل ایشون یکی از زحمت کشای این فروم هست و خیلی فعال هستند و جزو یکی از برو بچ مورد علاقه من هستند . ما که بدی ازش ندیدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خیلی عاشقانه شد )
این نظر کلی من درباره Koang بود ...
به قول Elfin-D مخلصیم
" بازم تاپیک تکراری!؟ " آخ اشتباه شد این درسته " بازم تاپیک تکراری ؟! "
شرمنده کردی کریمی جان
لطف داری شما
پس از این به بعد شاید دیگه زیاد خوشت نیاد ازم
چون خیلی کمتر از قبل بازی میزارم
و با فعالیت بروبچ جدید در بخش بازیها، دیگه نیاز زیادی به من نیست اونجا:46:
علامت سوال رو اول میزارم معمولا:31:
سرعت 40 کیلو بیت، یعنی من الان خونه ام
و سرعت مگابیتی یعنی من الان دانشگاهم:46:
يادمه کلنگ اون اولا خيلي پاچه خوار بود :دی ، ولي کم کم بهتر شد جوري که ديگه پاچه هر کسي رو نميخورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کارش تميز شده بود راه رو ياد گرفته بود و ... همين طور پيشرفت کرد ، از وقتي هم رنگش مشکي شده احتمالا پاچه خواري رو ترک کرده ، بهرحال مشخصه با اين وضعيت هيچ وقت تو دانشگاشون مشورط نشده :دی
فقط و فقط نقد بود و در نقد انتقاد خيلي طبيعيه ...
اصلا قبول ندارم شیردل جان
میتونم بهت ثابت کنم (پست هام هستن هنوز)
من قبل از همکار شدنم، با مهران سر جنگ داشتم (همکار موبایل رو مهران باید انتخاب کنه)
و تمام کسایی که تاپیک بازیهای من رو دنبال میکردن، این ماجرا رو میدونستن
جوری که بعد از همکار شدنم مهران بهم تذکر داد که دیگه اون بحث رو خاتمه بدم:13:
اما از اول میگفتم، الانم میگم:
میثم رو حال میکنم باهاش
اینو اگه میخوایین، میتونید بزارید به پای چاپلوسی:27:
ولی، اینو بدونید که پاچه میثم رو خاروندن، هیچ سودی نداره:46:
سلام
منم میخوام انتقاد کنم
چند بار خواستم بهش پ خ بدم بگم
بابا چرااااا علکی قفل میکنی
قفل میکنی که چی بابا ویرایش کن تذکر بده
فقط قفل...قفل ... قفل
واقعا آدم اعصابش خط خطی میشه دلش میخواد سرش رو بکوبه به دیوار
اسم یوزش هم که بدتر آدم رو عصبی میکنه ( هدفت از انتخاب این اسم چی بود ) (( کاش یه خورده صلیقه داشتی ))
من که از وقتی مشکی شده ازش مطلبی بدرد بخوری ندیدم.( انگار گذاشتن فقط واسه ضد حال )
هر وقت دیدم نوشته (( قفل شد )) حد اقل بابک میگه بسته شد (( قفل یه کمی ضایعه!! نیست؟))
بابا کمی فعالبت داشته باش
فقط دنبال سوتی نباش که قفل بزنی درب رووو
از ما گفتن بود:31:
از شما هم گوش ندادن:41:
بوس بای
ممنون به خاطر نظرت
اما...
من امکان ویرایش رو ندارم
پس خودم رو درگیرش نمیکنم
یه سری عکس دارم از یه روز که به موبایل رسیدگی کردم، در عرض 1 ساعت 20 تا تاپیک رو مجبور شدم قفل کنم
(واسه همشون هم دلیل دارم)
اگه بخوام یکی یکی در تاپیک ها توضیح بدم که اون 1 ساعت میشد 3 ساعت!
اما کسایی که تاپیک هاشون قفل میشه، خیلی هاشون با پیغام خصوصی شکایتشون رو مطرح میکنن
که اونهایی که جز اون دسته هستند، دیدن که سعی میکنم کامل توضیح بدم براشون
قفل شد؟!
بسته شد؟!
ایول
اینو خوب اومدی
از این به بعد میگم بسته شد:10:
از وقتی مشکی شده ازش مطلبی بدرد بخوری ندیدم
پست هام قبل از همکار شدن:2200
بعد از همکار شدن: حدود 3000
پیغام خصوصی قبل از همکار شدن: 500
بعد از همکار شدن : 2500
یه سری به برنامه های کاربردی و بازیها بزنید، و یه نگاه به فعالیت 2 ماه اخیر بنده:46:
به نظر من روحیه خشنی داره ؟ ( اقا کمال اینطور نیست ؟ )
و از بی نظمی و هرج و مرج خیلی بدش میاد تا جایی که وقتی احساس می کنه تاپیکی کمی کغایره با قوانین قفلش می کنه ولی در کل ادم خوب و با قانونیه
در دنیای واقعی نه
اصلا... کاملا برعکس هستم
میز کامپیوترم همیشه نامرتبه:31:
خشونت رو هم اصلا تعریفی ازش ندارم
اما اینجا فرق میکنه
اگه خشن نباشی، همه از سر و کولت بالا میرن و بهت دستور میدن
و انتظارهاشون بالا میره...:46:
boy iran
28-07-2007, 16:36
سلام
به نظرت اگه یه تاپیک 500 پست مفید داشته باشه، در حالی که 5000 تا پست داره
سلام آقا کمال
یادمه یک بار دیدم تو تاپیک اس ام اس گفتی 200 اس ام اس جدید بهتر از 2000 اس ام اس قدیمی و تکراری است
کاملا باهات موافقم دوست خوب :46:
سلام
من تازه با این تاپیک آشنا شدم. واقعآ تاپیک جالبیه.
من اصلآ کلنگ رو نمیشناسم اما یکی دو روز پیش توی انجمن موبایل رفتم.
واقعآ کارهای جالب و خوبی کرده.
M A T I N
28-07-2007, 16:43
کلنگ به نظر من کار درست ترین کاربره سایته ....
hamid_hitman47
28-07-2007, 17:01
درسته...منم که از تک تک پستاش استفاده کردم....پستاش همه مفیدن...تو قسمت بازی های موبایل هم که کارش عالیه...
Mahdi Hero
28-07-2007, 17:02
خوب منم يه چيزی بگم در مورده کمال جون که يکی از دوستايه صميميه من تو پی سی هست
و ارداته خواستی نسبت بهش دارم خودشم اين مطلبی رو که گفتم ميدونم
من کمال جون از قبل از اينکه کاربره فعال بشه ميشناختم و بايد بگم از اون موقع تا حالا
که همکاره انجمن شده من يه پسته بيهوده ازش نديدم و بايد بگم کارش واقعا حرف نداره اگه
کسی فکر ميکنه من دارم هندونه زير بقلش ميزارم ميتونه بره انجمنه موبايلو ببينه خودش متوجه ميشه
در ضمن آقا کمال تو زمينه فيلم هم اطلاعاته خوب و کامل داری و قبلا خيلی بی انجمنه فيلم سر ميزد
اما نميدونم جديدا چرا يکم بی مهر شده نسبت به اون انجمن بابا کمال جون بيا بازم يه بحث راه ميندازيم
يه گفتمانی ميکنيم :دی
در کله به نظره من يکی از کاربرايه بی نظير و کم نظيره سايته
K A R I M I
28-07-2007, 17:10
پس از این به بعد شاید دیگه زیاد خوشت نیاد ازم
چون خیلی کمتر از قبل بازی میزارم
و با فعالیت بروبچ جدید در بخش بازیها، دیگه نیاز زیادی به من نیست اونجا
آقای کمال خدایی نکرده من اصلا همچین منظوری رو نداشتم و فکر کنم یه سوتفاهم بزرگ پیش اومده !
من نمیدونم که چه جوری منظورم رو به شما بگم ؟
چون شما وقتتون رو واسه بچه ها میزارید و مطالب مفید که شامل بازی هم میشه رو به طور منظم در اختیار بچه ها قرار میدید و ... من می خواستم اینا رو بگم !
S a f a 6 4
28-07-2007, 17:47
من قبل از همکار شدنم، با مهران سر جنگ داشتم (همکار موبایل رو مهران باید انتخاب کنه)
و تمام کسایی که تاپیک بازیهای من رو دنبال میکردن، این ماجرا رو میدونستن
جوری که بعد از همکار شدنم مهران بهم تذکر داد که دیگه اون بحث رو خاتمه بدم
من جمله بالا رو تاييد ميكنم ،يعني يادمه
حالا نقد خودم
خيلي جدي هستش ،پيشنهاد ميكنم سر به سرش نذاريد .
پست هاي مفيدش خيلي بيشتر از پست هاي بيهودشه.
تا جايي كه بتونه به كاربران ديگه كمك ميكنه ،نمونش خودم ،اولين كسي كه به من كمك كرد تا از گيجي اوليه عضويت
خارج بشم كرد همين آقا كمال گل بود ،تقريبا كسي كه باعث شد من به اين فروم علاقه مند بشم
به نظم فروم خيلي اهميت ميده .
Sam Fisher 11
28-07-2007, 17:51
! oh My god ببین کیو دارن نقد میکنن ...
چطوری همکار جون بچه معروف شدی :5:... سرعت خوبه ان شا ا...؟ ما که دو هفته ایه بی adsl سر میکنیم:37:.
دربارش چی میتونم بگم ؟ اسمش گویای همه چیزه : کمال یعنی کامل،end ، به کمال رسیده و نهایت هر چیزی ... کسی که کامله رو میشه نقد کرد ؟!!
خیلی مخلصیم :11:
AKASHA178
28-07-2007, 18:00
خشن؟!
در بعضی موارد... درسته:46:
آواتار هم قابل شما رو نداره:10:
حتما دلیل داره انتخابش
من خودم فوق العاده این نام رو دوست دارم:40:
راستی چقدر طول کشید تا پستتون به اینجا رسید فکر کنم 24 ساعته آن باشین؟:18:
سلام
من البته تو قسمت موبایل فعالیت خاصی ندارم که بخوام از اون لحاظ بررسی کنم
اما از نظر اخلاقی پسر بامعرفت و بامرامیه
من زیاد پیگیر فعالیتش نیستم..یعنی اصلا نیستم
چون در حیطه ای فعالیت می کنه که من اصلا سر در نمی ارم
اما از لحاظ شخصیتی یک دوست بامرام و با وفاست..
و هرجور بتونه کمک می کنه
به به
مژگان خانم گل
در حیطه فعالیت؟!
اوف.... کم اوردم!!!:31:
واجب شد یه کلاس آموزشی بزارم برات:46:
ممنون به خاطر لطفی که به من داری
کمال؟؟؟؟
شاید یه بارم تو فروم مستقیم باهاش صحبت نکرده باشم :دی !!
ولی کلا ایراد نداره !!! من از همون دوران کاربر فعالی ازش خوشم میومد تا همین الان :دی ایشالا دوره مدیر ارشد شدنش رو هم ببینیم!
من در مجموع با دو نفر از تیم مدیریت (و همکاری) خیلی حال میکنم که یکیشون همین کماله!
ممنون LeBron جان
خیلی لطف داری شما
مدیر ارشد رو که کلا بیخیال
چون همین الان که همکارم، کارم شده فقط قفل کردن تاپیک ها
اگه مدیر ارشد بشم، کل انجمن رو قفل میکنم احتمالا:31: (اینو از دید اونهایی میگم که میگن من خیلی میقفلم:46:)
به به
یه روز کمال
یه روز کنگ!
فردام بیلچه!
کلن از وقتی همکار شد افت کرد
بهتره آهنگ های اورجینال نوکیا رو هم ضمیمه ی سایت کنه!
ولی آرشی های حوبی هم درست کرد!
دستش درد نکنه!
به
آقا فربد گل
بیلچه؟!
نه دیگه... اینو نمیتونم
چون یه کاربر با 2000 تا پست و این اسم هست:46:
فعالیتم کم شده؟
موافق نیستم
فعالیتم پخش شده:27:
قبلا اونلی بازی بود
الان جاهای بیشتری سعی میکنم پست بدم
آهنگ ارجینال؟!
همینجوری کلی بهم گیر میدن که:
تو فقط تاپیک های خودتو مهم میکنی
اگه اونم مهم شه که دیگه هیچی:46:
سلام
من تازه با این تاپیک آشنا شدم. واقعآ تاپیک جالبیه.
من اصلآ کلنگ رو نمیشناسم اما یکی دو روز پیش توی انجمن موبایل رفتم.
واقعآ کارهای جالب و خوبی کرده.
سلام
اما من که یکمی تورو میشناسم!!!:31:
لطف داری شما
راستیییییی....
نقد منفی پیلیز
متین جان
ممنون عزیزم
منفی هم بنقد پیلیز:20:
درسته...منم که از تک تک پستاش استفاده کردم....پستاش همه مفیدن...تو قسمت بازی های موبایل هم که کارش عالیه...
حمید جان
ارادت داریم :8:
خوب منم يه چيزی بگم در مورده کمال جون که يکی از دوستايه صميميه من تو پی سی هست
و ارداته خواستی نسبت بهش دارم خودشم اين مطلبی رو که گفتم ميدونم
من کمال جون از قبل از اينکه کاربره فعال بشه ميشناختم و بايد بگم از اون موقع تا حالا
که همکاره انجمن شده من يه پسته بيهوده ازش نديدم و بايد بگم کارش واقعا حرف نداره اگه
کسی فکر ميکنه من دارم هندونه زير بقلش ميزارم ميتونه بره انجمنه موبايلو ببينه خودش متوجه ميشه
در ضمن آقا کمال تو زمينه فيلم هم اطلاعاته خوب و کامل داری و قبلا خيلی بی انجمنه فيلم سر ميزد
اما نميدونم جديدا چرا يکم بی مهر شده نسبت به اون انجمن بابا کمال جون بيا بازم يه بحث راه ميندازيم
يه گفتمانی ميکنيم :دی
در کله به نظره من يکی از کاربرايه بی نظير و کم نظيره سايته
مهدی جان
خیلی لطفا داری شما
منم خدایی یکی از کاربرای مورد علاقم تویی...
(سر قضیه اون DVD ها که برات فرستادم، رفتارت با تمام بچه های فروم فرق میکرد... :10:)
انجمن فیلم؟!
من همین الان اگه بازنشسته موبایل بشم، همش تلپ میشم توی فیلم
چون واقعا بیشتر از موبایل بهش علاقه دارم
اما تا وقتی این عنوان روی من هست، نمیتونم همین یکم وقتی رو که دارم رو توی انجمن فیلم بگردم
هر چند که گه گاهی سر میزنم و از پست های تو و بقیه دوستان استفاده میکنم
آقای کمال خدایی نکرده من اصلا همچین منظوری رو نداشتم و فکر کنم یه سوتفاهم بزرگ پیش اومده !
من نمیدونم که چه جوری منظورم رو به شما بگم ؟
چون شما وقتتون رو واسه بچه ها میزارید و مطالب مفید که شامل بازی هم میشه رو به طور منظم در اختیار بچه ها قرار میدید و ... من می خواستم اینا رو بگم !
بیخیالللللللللللل کریمی جون
منم فقط شوخی کردم
اصلا سوء تفاهمی پیش نیومده:10:
من جمله بالا رو تاييد ميكنم ،يعني يادمه
حالا نقد خودم
خيلي جدي هستش ،پيشنهاد ميكنم سر به سرش نذاريد .
پست هاي مفيدش خيلي بيشتر از پست هاي بيهودشه.
تا جايي كه بتونه به كاربران ديگه كمك ميكنه ،نمونش خودم ،اولين كسي كه به من كمك كرد تا از گيجي اوليه عضويت
خارج بشم كرد همين آقا كمال گل بود ،تقريبا كسي كه باعث شد من به اين فروم علاقه مند بشم
به نظم فروم خيلي اهميت ميده .
به به
آقا صفای گل:10: (من اوایل فکر میکردم دختره... :31:)
ممنون صفا جان
ولی...
خدی و خشن بودنم اکثرا مختص تاپیک ها و انجمنه
خودت میدونی که توی پیغام خصوصی اونجوری نیستم:46:
! oh My god ببین کیو دارن نقد میکنن ...
چطوری همکار جون بچه معروف شدی :5:... سرعت خوبه ان شا ا...؟ ما که دو هفته ایه بی adsl سر میکنیم:37:.
دربارش چی میتونم بگم ؟ اسمش گویای همه چیزه : کمال یعنی کامل،end ، به کمال رسیده و نهایت هر چیزی ... کسی که کامله رو میشه نقد کرد ؟!!
خیلی مخلصیم :11:
سلاااااااااااااااام My GOD عزیز:31:
سرعت که افتضه....
نمیبینی امضامو؟!:46:
ماشا الله
با این وضعی که داره پیش میره...
تا 1 هفته دیگه راحت میشه چند تا هندونه فروشی باز کرد!!!
هندونه های sam fisher انگار خیلی سرخ و آبدارن:10:
راستی چقدر طول کشید تا پستتون به اینجا رسید فکر کنم 24 ساعته آن باشین؟:18:
الان Payan میاد دعوات میکنه
میگه:
اینجا صندلی داخ نیست!!:46:
بعد از همکار شدنم، پست هام سریع زیاد شدن
چون فعالیتم گسترده تر شده
سلام
من البته تو قسمت موبایل فعالیت خاصی ندارم که بخوام از اون لحاظ بررسی کنم
اما از نظر اخلاقی پسر بامعرفت و بامرامیه
مرسی فرنک جان
ممنون ....
الان Payan شما رو هم دعوا میکنه...
میگه:
نقد فعالیت... نه نقد شخصیت
:27:
Mahdi_Moosavi
28-07-2007, 19:31
من هم ایشون رو خیلی کم میشناسم .ولی اینکه در پیغام خصوصی زمین تا زیرزمین اخلاقش فرق فکوله،اساسی
تایید می کنم .
فقط تو تالار sony ericsoon خیلی کم نظارت می کنی . دیگه از دست تاپیک های تکراری و بی هدف خسته شدیم !!
میگم با رفقا برات یه j100 !! سونی اریکسون بخریم !!!! بیشتر اون تالار میای ؟؟؟ !!!
S a f a 6 4
28-07-2007, 20:07
به به
آقا صفای گل:10: (من اوایل فکر میکردم دختره... :31:)
ممنون صفا جان
ولی...
خدی و خشن بودنم اکثرا مختص تاپیک ها و انجمنه
خودت میدونی که توی پیغام خصوصی اونجوری نیستم:46:
كمال جون به نظر من جدي بودن يه صفت عاليه ،من خودم هميشه سعي ميكنم جدي باشم
(من اوایل فکر میکردم دختره... :31:)
اينو كاملا يادمه ،خيلي سعي كردي موخمو بزني ولي نتونستي :27::27:
minizoro
28-07-2007, 21:24
اسم جالبي براي نام كابريتون انتخاب كردين
كلنگ!!!!
چقدر آن هستين هر روز
از پي سي بهتون چي ميرسه؟؟؟
كلنگ!!!!
چقدر آن هستين هر روز
در بوته ي نقد كاربران
عزیز اینجا برای سوال پرسیدن نیست برای نقدِ
تاپیک صندلی داغ داریم برای سوال ها
D o l f i n
28-07-2007, 22:38
منم با ایشون سرو کار نداشتم ولی به خاطر مدیریت و نظارت خوبش همچنین به خاطر پستهای خوبی که ازش دیدم
ازشون خوشم میاد همین
خالی بندی هم نبود به خدا همچنین چاپلوسی
yamin_yekta
29-07-2007, 00:07
نکته:
پذیرای نقد خانوم های سایت هم هستید یا نه؟
ظاهراً که نه !به هر حال این طور که معلومه بهتره نقد رو فراموش کنیم! کمی درایت +کمی جنبه+ کمی تفکر به جا!
arash_zp
29-07-2007, 00:38
كمي خشن
همين
:31:
™Enter_The_Love
29-07-2007, 01:06
خیلی گله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم چرا چند وقتیه دیگه تحویل نمیگریه قبلنا بیشتر تحویل میگرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrdad21
29-07-2007, 01:21
خب می بینم که نوبت داداش کمال خودمون شده . راستش اینه که کمال عزیز تو فیلم زیاد فعالیت ندارند و من هم متقابلا زیاد تو موبایل نیستم . اما شناخت من از ایشون به چند تا پی ام و چند بار فعالیت در انجمن فیلم بر می گرده . نظر من اینه که خصوصیت بارز ایشون مبادی ادب بودنشون هست که واقعا من از این ویژگی شون بسیار خوشم میاد . مرسی داداشی
سلام
کمال جان
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که
ایشون هر کاری از دستشون بربیاد برای دوستانشون انجام میدن
در واقع روی کمکش میشه حساب کرد ... کمک بدون منت و بدون کار متقابل
و این همون روح فعالیت تو فروم هستش
سلا دوستان و با تشکر از امین عزیز !
واقعا جای چنین تاپیکی خالی بود تو سایت
ببینم شانس به ما هم رو میکنه مورد انتقاد واقع شیم ؟
سلام
کمال جان
ادم خوش برخورده و با محبت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصا خیلی وقتها از کمک ایشون بهره بردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز دو بار نظرم رو تایپ کردم ولی همن لحظه مشکل پیش می اومد و نظر میپرید.(شاید به دلیل نحسی کماله:دی)
دقیقا یادم کنیست که کی همکار شد ولی درست در زمانی که مافیا و حمید کمتر وقت سر زدن به انجمن رو داشتند کمال شروع به فعالیت بی وقفه کرد و انجمن موبایلی رو که تا اون زمان تبدیل به جمعه بازار شده بود رو به خوبی جمع جور کرد.کسی که بتونه به تنهایی و در مقام همکار به این خوبی پر بیننده ترین انحمن پی سی رو جمع و جور کنه شایسته ی تقدیریه.
مخلصیم
نکته:
پذیرای نقد خانوم های سایت هم هستید یا نه؟
ظاهراً که نه !به هر حال این طور که معلومه بهتره نقد رو فراموش کنیم! کمی درایت +کمی جنبه+ کمی تفکر به جا!
تلاش کردم که یه ربطی به خودم پیدا کنم در این نقد... اما نشد:31:
با من که نبودین احیانا؟!
من هم ایشون رو خیلی کم میشناسم .ولی اینکه در پیغام خصوصی زمین تا زیرزمین اخلاقش فرق فکوله،اساسی
تایید می کنم .
فقط تو تالار sony ericsoon خیلی کم نظارت می کنی . دیگه از دست تاپیک های تکراری و بی هدف خسته شدیم !!
میگم با رفقا برات یه j100 !! سونی اریکسون بخریم !!!! بیشتر اون تالار میای ؟؟؟ !!!
مهدی جان ممنون
درسته
کلا کلوپ گوشیها رو نمیرسم سر بزنم
چند بار درخواست یه همکار برای کلوپ کردم، اما گویا در جایگاهی نیستم که به این درخواستم رسیدگی بشه:46:
شما هم اگه تاپیکی به نظرتون مورد داشت، ریپورت کنید
حتما رسیدگی میشه
كلنگ!!!!
چقدر آن هستين هر روز
ممنون
بعضیها میگن جالبه
بعضی ها میگن ضایع اس
هر دوتاش درسته
مهم تر اینکه من دوستش دارم:46:
منم با ایشون سرو کار نداشتم ولی به خاطر مدیریت و نظارت خوبش همچنین به خاطر پستهای خوبی که ازش دیدم
ازشون خوشم میاد همین
خالی بندی هم نبود به خدا همچنین چاپلوسی
مرسی دلفین جان
مدیریت؟! نه...
همکاریت:46:
كمي خشن
همين
جالبه
فکر نمیکردم اینقدر خشن باشم
همه دارم بهم همینون میگن!!!!:20:
خیلی گله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم چرا چند وقتیه دیگه تحویل نمیگریه قبلنا بیشتر تحویل میگرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاااام گل پسر
نه اینطور نیست
اگه دقت کنی، جواب پیغام خصوصی ها رو حتما میدم
اما off رو تغریبا هیچ وقت جواب نمیدم
چون کاری با مسنجر ندارم و بهش سر نمیزنم
پس اگه کاری داشته باشی، فقط PM
نه میل و نه آف:46:
خب می بینم که نوبت داداش کمال خودمون شده . راستش اینه که کمال عزیز تو فیلم زیاد فعالیت ندارند و من هم متقابلا زیاد تو موبایل نیستم . اما شناخت من از ایشون به چند تا پی ام و چند بار فعالیت در انجمن فیلم بر می گرده . نظر من اینه که خصوصیت بارز ایشون مبادی ادب بودنشون هست که واقعا من از این ویژگی شون بسیار خوشم میاد . مرسی داداشی
به به به
سلام مهرداد جان
خیلی خیلی ممنون:11:
وایییییی
کارم خیلی سخت شد که...
از حالا دیگه روم نمیشه مودب نباشم جلو شما...
برم تمرین کنم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کمال جان
سلام امین جون
لطف داری خوشگله:10:
من که همیشه جز دردسر و زحمت چیزی برای تو نداشتم
پس نتیجه میگیریم که هندونهام داره نافرم زیاد میشه:46:
ادم خوش برخورده و با محبت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصا خیلی وقتها از کمک ایشون بهره بردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..زی جون:40:
ممنون از نقدت
آخه بی انصافا، یه نقد منفی هم بکنید:13:
مهسافت جون، تو که میدونی من چه آدم خلافیم که:46:
سلام
من دیروز دو بار نظرم رو تایپ کردم ولی همن لحظه مشکل پیش می اومد و نظر میپرید.(شاید به دلیل نحسی کماله:دی)
دقیقا یادم کنیست که کی همکار شد ولی درست در زمانی که مافیا و حمید کمتر وقت سر زدن به انجمن رو داشتند کمال شروع به فعالیت بی وقفه کرد و انجمن موبایلی رو که تا اون زمان تبدیل به جمعه بازار شده بود رو به خوبی جمع جور کرد.کسی که بتونه به تنهایی و در مقام همکار به این خوبی پر بیننده ترین انحمن پی سی رو جمع و جور کنه شایسته ی تقدیریه.
مخلصیم
بهههههههههه
داش رضای گل
خیلی حیف شد
مهرداد اگه نگفته بود که من مادابی ادب میباشم:31:، جوابتو همینجا میدادم (الان دست و پام بستس برای جواب دادن)
باشه یکی طلب من
دقیقا همون موقع بود:46:
میشه گفت، به خاطر نبود همکار و مدیر در اون زمان خاص، من همکار شدم
وگرنه:27:
pedram_ashena
29-07-2007, 14:03
خوب سخن اول با پايان: پست صفحه اول را يادت ميره هي ويرايش كني.(سر فرصت بايد بدم بچه ها نقدت كنند)
سخن دوم با كلنگ:امضاء خط اول لينك تايپيك را گزاشتي خوبه/خط دوم لينك شروع صفحه نقدت را بگذار تا دسترسي مستقيم داشته باشند دوستان
سخن سوم با كمال:دارم پستهات را بررسي ميكنم.كارم به سرانجام رسيد ميام خدمتت.
داش كمال كارش درسته ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيگاه نكنين سيگار گوشه لبشه !!! ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري خصوصيات داره كه بعلت +50 بودن بايد صبر كنين سنتون برسه ، بعد بگم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل ميشه گفت كمال عاشق كلنگه و كلنگ عاشق كمال... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ادامه بدم اين همكار انجمن موبايل راپرتمو ميده بنم كنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام کلنگ جان راستش من برخورد مستقیم نداشتم اما خوب منم از برخی پستها خیلی کم استفاده کردم
با این حال فکر میکنم جای نقد زیادی داری حیف که زیاد نمیشناسمت
یه نقد کلی اینکه تقریبا همه همکاران انجمن عاشق قفل کردن و حذف پست ها هستن ( زیاد جدی نگیرید) اینم یه نقد واقعا سازنده ببینم به نتیجه میرسه یا نه؟
روی سخنم با بعضی از دوستانه که به جای دیگران دفاعیه میدن
فکر کنم این شما نیستین که نقد میشید پس اجازه بدید خودشون دفاعیه بدن و دیگه اینکه هیچکس بهتر ازخود ادم از خصوصیاتش با خبر نیست پس لطف کنید فقط به جای خودتون نظر بدید.
yamin_yekta
29-07-2007, 23:34
تلاش کردم که یه ربطی به خودم پیدا کنم در این نقد... اما نشد:31:
با من که نبودین احیانا؟!
روی صحبتم با همه دوستانی بود که با ارزش واحترام در نقد اونها شرکت کردم .وهمچنین شما !البته اگر همه دوستانی که لطف میکنند و شما رو نقد میکنند پذیرا باشید درغیر این صورت به نظرم بهتره هر کسی که مورد نقد قرار میگیره خودش یه عده خاصی رو برای نقد دعوت کنه!درمورد دوستان قبل که به نظرم این طوری اومد شما رو نمیدونم!
خوب سخن اول با پايان: پست صفحه اول را يادت ميره هي ويرايش كني.(سر فرصت بايد بدم بچه ها نقدت كنند)
سخن دوم با كلنگ:امضاء خط اول لينك تايپيك را گزاشتي خوبه/خط دوم لينك شروع صفحه نقدت را بگذار تا دسترسي مستقيم داشته باشند دوستان
سخن سوم با كمال:دارم پستهات را بررسي ميكنم.كارم به سرانجام رسيد ميام خدمتت.
سخن اول: کلی فسفر سوزوندم تا فهمیدم منظورت payan اه
سخن دوم: انجام شد:46:
سخن سوم: مشتاقانه منتظرم:11:
داش كمال كارش درسته ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيگاه نكنين سيگار گوشه لبشه !!! ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري خصوصيات داره كه بعلت +50 بودن بايد صبر كنين سنتون برسه ، بعد بگم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل ميشه گفت كمال عاشق كلنگه و كلنگ عاشق كمال... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ادامه بدم اين همكار انجمن موبايل راپرتمو ميده بنم كنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی مخلصیم رامبد جان:40:
آخه دل انگیز...
یه نقد هم میکردی:31:
اینها که همش شد شوخی:46:
ولی بازم ممنون
خیلی لطف کردی:10:
سلام کلنگ جان راستش من برخورد مستقیم نداشتم اما خوب منم از برخی پستها خیلی کم استفاده کردم
با این حال فکر میکنم جای نقد زیادی داری حیف که زیاد نمیشناسمت
یه نقد کلی اینکه تقریبا همه همکاران انجمن عاشق قفل کردن و حذف پست ها هستن ( زیاد جدی نگیرید) اینم یه نقد واقعا سازنده ببینم به نتیجه میرسه یا نه؟
روی سخنم با بعضی از دوستانه که به جای دیگران دفاعیه میدن
فکر کنم این شما نیستین که نقد میشید پس اجازه بدید خودشون دفاعیه بدن و دیگه اینکه هیچکس بهتر ازخود ادم از خصوصیاتش با خبر نیست پس لطف کنید فقط به جای خودتون نظر بدید.
سلام...
ممنون دوست من
قفل...؟!
همین چند پست قبل از شما یکی از دوستان میگفت که چرا به فلان انجمن کمتر سر میزنی، اوضاع یکمی خرابه
مطمئن باشید، اگه تاپیکی قفل میشه یا به ترش میره، فقط برای حفظ نظم انجمن و دسترسی دوستان به مطالب مهم تر و با ارزش تر هست:46:
روی صحبتم با همه دوستانی بود که با ارزش واحترام در نقد اونها شرکت کردم .وهمچنین شما !البته اگر همه دوستانی که لطف میکنند و شما رو نقد میکنند پذیرا باشید درغیر این صورت به نظرم بهتره هر کسی که مورد نقد قرار میگیره خودش یه عده خاصی رو برای نقد دعوت کنه!درمورد دوستان قبل که به نظرم این طوری اومد شما رو نمیدونم!
پس با این حساب پست قبلی نقدی از من نشده:46:
ااااا
نه اشتباه میکنید
دوستان قبلی... اگه هم از کسی دعوت کردن که اینجا پست بدن فقط به این خاطر بوده که دوست داشتن نظر اون اشخاص رو هم بدونن در مورد خودشون
و چون احتمال میدادن که اینجا رو نبینند، ازشون دعوت کردن
تمام کسایی که اینجا نقد میشن، مسلما دوست دارن نظر همه کاربرا رو در مورد خودشون بدونن و با معایب و محاسن فعالیتشون در انجمن بیشتر آشنا بشن
بنده شخصا خیلی خوشحال میشم نقد شما رو هم بشنوم
ممنون:10:
mohammad99
30-07-2007, 00:10
کمال I-U-T بچه گلیه که هیچ رسیده به درخت!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید بازی +18 هاش رو بیشتر کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لهجه شیرین اصفهانی صحبت میکنه(یه بار باهاش حرف زدم دقیقا هم اون بار تو مطب دکتر بودم!!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اواتور I LOVE U رو خیلی دوست داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا عوض کرد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
در کل فکر کنم همه دوسش دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو اون قضیه تاپیک بازی جدید نباید زیر بار میرفت البته به نظر من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
ولی دوسش داریم
نمیشه که هر کی خواست یکی رو دعوت کنه اونوقت اونایی که دلشون پره چی:27::31:
اما خیلی ها که اشنایی دور دارن بهتر نقد میکنن:5:
یادم باشه خواستن نقدت کنم اینو بگم:27:
کمال I-U-T بچه گلیه که هیچ رسیده به درخت!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید بازی +18 هاش رو بیشتر کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لهجه شیرین اصفهانی صحبت میکنه(یه بار باهاش حرف زدم دقیقا هم اون بار تو مطب دکتر بودم!!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اواتور I LOVE U رو خیلی دوست داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا عوض کرد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
در کل فکر کنم همه دوسش دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو اون قضیه تاپیک بازی جدید نباید زیر بار میرفت البته به نظر من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
ولی دوسش داریم
به
سلام محمد جام
اونها رو دیگه نمیدوتن بزارم
الان مثلا همکارم
یکمی باید قوانین رو رعایت کنم:46:
آره.... همه میگن یکمی لهجه دارم:31:
اصلا یادم نبودا.... (که باهم تلفنی حرف زدیم:46:)
تاپیک بازیها...
الان که وضعیتش خوبه:46:
یه سری به تاپیک قبلی بزن
ببین چقدر وضعیتش خرابه شده:41:
ممنون بابت نقدت:10:
کلنگ به کمال رسیده:31: من از کل مدیران و همکاران نقد کردم :27:و البته به خودشونم پخ دادم با شما که تا به حال مشکلی نداشتیم خدا رو شکر بچه خوبی بودی:10: این جور که معلومه واقعا بچه با مرامی هستی به خوب بودنت ادامه بده:2:
nkhdiscovery
31-07-2007, 14:37
جمعش کنید بابا .... من یه انتقادی چند وقته توی دلم مونده -----> بچه به این خوبی آخه تو چرا اینقدر دنبال انتقادی ؟؟!! بذار بچه ها یه کم ازت تعریف کنن حال بیایم!...در نهایت پاینده باد اصفهان و اصفهانی!
کلنگ به کمال رسیده:31: من از کل مدیران و همکاران نقد کردم :27:و البته به خودشونم پخ دادم با شما که تا به حال مشکلی نداشتیم خدا رو شکر بچه خوبی بودی:10: این جور که معلومه واقعا بچه با مرامی هستی به خوب بودنت ادامه بده:2:
بچه خوبی بودم؟!!
مرسی
خوبی از خودتونه
واسه اینه که به موبایل سر نمیزنی احتمالا
وگرنه من رو هم نقد میکردی:46:
جمعش کنید بابا .... من یه انتقادی چند وقته توی دلم مونده -----> بچه به این خوبی آخه تو چرا اینقدر دنبال انتقادی ؟؟!! بذار بچه ها یه کم ازت تعریف کنن حال بیایم!...در نهایت پاینده باد اصفهان و اصفهانی!
اولش فکر کردم میخوای بترکونیا
:18:
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که:46:
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل:10:
Asalbanoo
01-08-2007, 12:39
کمال دادا
حال هم که مردم انتقادی ازت ندارن شاکی؟
نظرته تا بیام یه طومار ازت انتقاد کنم؟
pedram_ashena
01-08-2007, 12:45
اين پست را يادت هست؟؟؟:31: هنوز هم عاشقشي؟؟
اولين پستش را با زدن تايپيك رپيد شر هك شد آغاز كرد.
17 تا تايپيك مهم دارد كه همه در بخش موبايل و بازي است
كلا 371 تايپيك زده
در متفرقه فقط 4 تا تايپيك دارد كه اونها هم براي درخواست كمك بوده
اولين فعاليتش در انجمن موبايل فكر ميكنيد چگونه بود؟؟؟
اولين پستش در موبايل براي درخواست sms مجاني بود:31:
پست بعدي اش كه موجب آشتي اش با بخش بازي شد
از اينجا به بعد ديگه رفت توي دنياي بازي و موبايل
تو انجمنهاي ديگه فعاليت مثبتي كه به چشم بيايد نداشته.چند بار هم در قسمت مقالات خودي نشان داد كه حاصلش آموزش ويستا بود:8:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد ولي پس از آن دقت بيشتري به خرج ميدهد و كلمات صميمانه را به راحتي خرج نميكنه:31:
با توجه به مقدمه بالا بايد بگم كه نكات + كمال خيلي بيشتر از - است
هر چقدر سعي كردم به نكته اي كه جاي نقد داشته باشد برنخوردم.
يكي از روشهاي درست مديريتي كه جديدا انجام داده تايپيك نظرسنجي تايپيكهاي مهم است
كه اين مورد و ابتكار عمل جاي تشويق دارد.
يكي از مواردي كه نه تنها به كمال بلكه به اكثر مديران و همكاران وارد است كه خيلي به ندرت پاي خود را از محدوده خود بيرون ميگذارند.
فعلا اينها تا بگردم ****
R10MessiEtoo
01-08-2007, 13:19
احساس نمي كنيد يك كم فضا پروانه اي شده؟ :31:
اگر هم يك كسي بخواد روم به ديفال انتقاد كنه به جاي اينكه آقا كمال بياد جواب بده بقيه ميان به انتقاد كننده گير ميدند و ميگن نگاه كن همه مديرها و همكارها از ايشون تعريف كردند اونوقت اين يارو زپرتي اومده انتقاد ميكنه:31:
يا اينكه فكر مي كنند يارو هيچي حاليش نيست
بلاخره هر كسي نقطه ضعفي داره ....
کمال دادا
حال هم که مردم انتقادی ازت ندارن شاکی؟
نظرته تا بیام یه طومار ازت انتقاد کنم؟
آخه نمیشه که انتقاد نداشته باشن
اما فکر کنم دارن تعارف میکنن یکمی
پایم
اگه راس میگی بنویس(این جنبه تحریک داره:31:)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين پست را يادت هست؟؟؟:31: هنوز هم عاشقشي؟؟
اولين پستش را با زدن تايپيك رپيد شر هك شد آغاز كرد.
17 تا تايپيك مهم دارد كه همه در بخش موبايل و بازي است
كلا 371 تايپيك زده
در متفرقه فقط 4 تا تايپيك دارد كه اونها هم براي درخواست كمك بوده
اولين فعاليتش در انجمن موبايل فكر ميكنيد چگونه بود؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولين پستش در موبايل براي درخواست sms مجاني بود:31:
پست بعدي اش كه موجب آشتي اش با بخش بازي شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اينجا به بعد ديگه رفت توي دنياي بازي و موبايل
تو انجمنهاي ديگه فعاليت مثبتي كه به چشم بيايد نداشته.چند بار هم در قسمت مقالات خودي نشان داد كه حاصلش آموزش ويستا بود:8:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد ولي پس از آن دقت بيشتري به خرج ميدهد و كلمات صميمانه را به راحتي خرج نميكنه:31:
با توجه به مقدمه بالا بايد بگم كه نكات + كمال خيلي بيشتر از - است
هر چقدر سعي كردم به نكته اي كه جاي نقد داشته باشد برنخوردم.
كه اين مورد و ابتكار عمل جاي تشويق دارد.
يكي از مواردي كه نه تنها به كمال بلكه به اكثر مديران و همكاران وارد است كه خيلي به ندرت پاي خود را از محدوده خود بيرون ميگذارند.
فعلا اينها تا بگردم ****
woooooooooooo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه باحال بود
مرسی پدرام جان:40::11:
اولین پستم که اون نبود
اما فکر کنم 2 یا سومیش بود
آخه اینجا اولین فرومی بود که توش پست میدادم
اول کاره و عشق معروف شدن دیگه:46:
آره
همون موقع بود که دیدم انجمن موبایل و مخصوصا بخش بازیهاش حرفی برای گفتن نداره و رفتم تو کار بازی موبایل
کلا انجمن موبایل خیلی جای کار داره
که خدا رو شکر، اخیرا کاربرای فعالش روز به روز داره زیاد تر میشه و به طبع پست های خوب و مطالب با ارزشش هم :46:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد...
قبلا هم گفتم
امکان اینکه الان هم به همون شکل صحبت کنم زیاد نیست
اما توی پیغام خصوصی هنوز لحنم همونه:20:
خیلی خوشحالم که مورد قبول دوستان بوده
احتمالا واسه تک تک زیر مجموعه های کلوپ چنین تاپیکی بزنم
به دلیل نبود همکارا و مخصوصا مهران...
بعضی وقت ها نمیتونم به تصمیمات خودم اعتماد کنم و بهتره که نظر خود کاربرا رو هم در این مورد بدونم:46:
پدرام جان
خیلی خیلی خیلی لطف کردی
از اینکه وقت گزاشتی و با این دقت پست هام رو دنباا کردی، تشکر میکنم
واقعا نقد جالبی بود:11:
قربانت:10::40:
کمال
احساس نمي كنيد يك كم فضا پروانه اي شده؟ :31:
اگر هم يك كسي بخواد روم به ديفال انتقاد كنه به جاي اينكه آقا كمال بياد جواب بده بقيه ميان به انتقاد كننده گير ميدند و ميگن نگاه كن همه مديرها و همكارها از ايشون تعريف كردند اونوقت اين يارو زپرتي اومده انتقاد ميكنه:31:
يا اينكه فكر مي كنند يارو هيچي حاليش نيست
بلاخره هر كسي نقطه ضعفي داره ....
اینو قبول دارم
اول کار یکی 2 نفر نقد منفی هم داشتن
اما بعد از اون جو اینجوری شد....:46:
ولی...
اینجا کسی از من در مقابل نقد دیگران دفاع نمیکنه، الی خودم
پس هر انتقادی دارید همینجا عنوان کنید
مطمئن باشید خوشحال میشم:10:
nkhdiscovery
01-08-2007, 15:30
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که
یه نگاهی به پست های قبلی کردم...ببخشیدا ولی انگار واقعا تنتون میخاره!! نکنه ازون انتقادای ناجور هوس کردید؟!؟که آخرش بگین منتقدا غیر منطقیند؟هان؟ شاید هم خیلی خودتو میگیری فکر میکنی مثلا تریپ تواضع و باجنبه بازیه؟؟ تو اگه مرد بودی جا این پست های الکی و وقت تلف کنی و کارای افراطی تو انجمن موبایل ، یه کم هم تو انجمن های دیگه میتابیدی ببینی ملت چی میکشند...برات متاسفم که فقط تیتر تاپیک هارو میخونی و رد میشی...یه تاپیک رو شانسی برو توش ببین ملت چی کارا که نمیکنن!انقدر مشکلات ساده گوشه تاپیک ها پیدا میشه که کسی حلش نمیکنه و آخر هم به یه مشکل بزرگ تبدیل میشه و اختلاف بین اعضا و ... مدیر کجاست؟بچه های قدیمی کجان؟دارن به خیال خودشون تو انجمن موبایل آموزش میدن!بابا آفرین،بسه دیگه ...پاشو یه چرخی بزن ببین چه خبره!نمیدونم چرا فکر میکنی مدیری حالا نباید جواب یکی رو که برای بار دویستم یه سوال آماتور پیش پا افتاده و تکراری رو میپرسه بدی؟ ... اصلا شما کجایی وقتی هزار تا پست الکی تو انجمنت هست که جواب گرفتند و باید پاک بشن...اگه میگی بقیه استفاده میکنن که راهی به جز سرچ نسیت اونم که نیست خیلی عالیه همه به خصوص dial up ها جواب میگیرند!برا همین تاپیک زدن براشون راحت تره!چقدر هم نسبت به اجرای قوانین p30 اهمیت میدین!اگه اینجا قانون داره باید بدونی الان شده شهر بی قانون که پلیس هاش هم فاسدن! اگه فکر میکنی مدیری پیغام خصوصیاتو جواب بده که توی هر تاپیک که میریم ازت گلایه نکن که این بابا محل نمیده و فلانه و غیره.من اصلا فکر نمیکردم یه روزی این جوری بشی!تازه با بعضی از این پست های ایهام دار که میدی عمر و احساس نصف جوونای سایت رو به هدر میدی ... مثل همین پست قبلیت که کلی از من انرژی گرفت که این همه فکر کنم تا 4 تا راست و دروغ بنویسم ...آخه این انصافه که باعث شدی به خاطر یه همشهری گل اصفهانی که هورمون انتقاد خونش (!) اومده پایین مجبور بشم این همه دروغ بگم و الان هم بترسم که نکنه یکی تا ته مطلب رو نخونه و ban بشم!...بابا نکن این کارا رو ! اینقدر دنبال انتقاد نباش وقتی نمیشه! مطمئن باش اگه مشکلی بود تا الان کچلت کرده بودیم!!!:21::5::21:
حالا راضی شدید یا نه؟:10:
راستی :
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif :11::11:
sepideh_248
01-08-2007, 20:01
خب اول از همه اینکه شما ببینید تو انجمن موبایل 4 تا مدیر و همکار داریم
Hamid110 که عملا نیستش
Alex Pk رو هم که ما سعادت دیدنشونو نداشتیم از وقتی عضو شدیم
آقا مهران هم که بنا به اخبار واصله تو درگیری اخیر چند گروه مافیایی تو همون شهر خودشون (سیسیل) به قتل رسیده ولی هنوز مفقودالجسد هستش:31:
فقط میمونه همین آقا کمال که ایشون خب کارشون خیلی عالیه، اما فکر می کنم به تنهایی نمی تونن انجمن رو نظم بدن
بهتره که درخواست بدن و بشن مدیر
بعد چندتا همکار خوب هم انتخاب کنن
( مدیونین اگه فکر کنین منظورم خودمه :31:)
مثلا بخش ملودی و فیلم یا کلوپ گوشیها رو چون خودم بیشتر پست میدم میدونم خیلی جای کار داره
مثلا به نظر من بهتره که اینجوری باشه
کلوپ گوشی ها
سونی اریکسون
گوشی های با سیستم عامل UIQ
کلوپ P990
تم
والپیپیر
و...
یعنی تم ها والپیپیر ها پچ ها دسته بندی بشه واسه هر گوشی نه اینکه همش تو یه تاپیک باشه فکر کنم اینجوری دسترسی بهش راحت تره....
دیگه...
در مورد خشانت شون هم که به اندازه کافی صحبت شده و به همه ثابت شده پس دیگه بهتره من نگم!:27:
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اما چون خودش انتقاد خیلی دوست داره میرم فک می کنم بازم میام...:21:
یه نگاهی به پست های قبلی کردم...ببخشیدا ولی انگار واقعا تنتون میخاره!! نکنه ازون انتقادای ناجور هوس کردید؟!؟که آخرش بگین منتقدا غیر منطقیند؟هان؟ شاید هم خیلی خودتو میگیری فکر میکنی مثلا تریپ تواضع و باجنبه بازیه؟؟ تو اگه مرد بودی جا این پست های الکی و وقت تلف کنی و کارای افراطی تو انجمن موبایل ، یه کم هم تو انجمن های دیگه میتابیدی ببینی ملت چی میکشند...برات متاسفم که فقط تیتر تاپیک هارو میخونی و رد میشی...یه تاپیک رو شانسی برو توش ببین ملت چی کارا که نمیکنن!انقدر مشکلات ساده گوشه تاپیک ها پیدا میشه که کسی حلش نمیکنه و آخر هم به یه مشکل بزرگ تبدیل میشه و اختلاف بین اعضا و ... مدیر کجاست؟بچه های قدیمی کجان؟دارن به خیال خودشون تو انجمن موبایل آموزش میدن!بابا آفرین،بسه دیگه ...پاشو یه چرخی بزن ببین چه خبره!نمیدونم چرا فکر میکنی مدیری حالا نباید جواب یکی رو که برای بار دویستم یه سوال آماتور پیش پا افتاده و تکراری رو میپرسه بدی؟ ... اصلا شما کجایی وقتی هزار تا پست الکی تو انجمنت هست که جواب گرفتند و باید پاک بشن...اگه میگی بقیه استفاده میکنن که راهی به جز سرچ نسیت اونم که نیست خیلی عالیه همه به خصوص dial up ها جواب میگیرند!برا همین تاپیک زدن براشون راحت تره!چقدر هم نسبت به اجرای قوانین p30 اهمیت میدین!اگه اینجا قانون داره باید بدونی الان شده شهر بی قانون که پلیس هاش هم فاسدن! اگه فکر میکنی مدیری پیغام خصوصیاتو جواب بده که توی هر تاپیک که میریم ازت گلایه نکن که این بابا محل نمیده و فلانه و غیره.من اصلا فکر نمیکردم یه روزی این جوری بشی!تازه با بعضی از این پست های ایهام دار که میدی عمر و احساس نصف جوونای سایت رو به هدر میدی ... مثل همین پست قبلیت که کلی از من انرژی گرفت که این همه فکر کنم تا 4 تا راست و دروغ بنویسم ...آخه این انصافه که باعث شدی به خاطر یه همشهری گل اصفهانی که هورمون انتقاد خونش (!) اومده پایین مجبور بشم این همه دروغ بگم و الان هم بترسم که نکنه یکی تا ته مطلب رو نخونه و ban بشم!...بابا نکن این کارا رو ! اینقدر دنبال انتقاد نباش وقتی نمیشه! مطمئن باش اگه مشکلی بود تا الان کچلت کرده بودیم!!!:21::5::21:
حالا راضی شدید یا نه؟:10:
راستی :
:11::11:
خدا به خير كنه!!!
اينها همه رو خودت نوشتي!!!
جدا!!!؟!!!
ايول بابا
اونجاهايي كه رنگي كردم، يكمي تابلو بود
مخصوصا اون نارنجي
تا اون قسمتو خوندم خيالم راحت شد :31:
اون تيكه سبز هم بامزه بود:27:
در هر صورت خيلي ممنون
انتقاد به جايي بود:10::46:
خب اول از همه اینکه شما ببینید تو انجمن موبایل 4 تا مدیر و همکار داریم
Hamid110 که عملا نیستش
Alex Pk رو هم که ما سعادت دیدنشونو نداشتیم از وقتی عضو شدیم
آقا مهران هم که بنا به اخبار واصله تو درگیری اخیر چند گروه مافیایی تو همون شهر خودشون (سیسیل) به قتل رسیده ولی هنوز مفقودالجسد هستش:31:
فقط میمونه همین آقا کمال که ایشون خب کارشون خیلی عالیه، اما فکر می کنم به تنهایی نمی تونن انجمن رو نظم بدن
بهتره که درخواست بدن و بشن مدیر
بعد چندتا همکار خوب هم انتخاب کنن
( مدیونین اگه فکر کنین منظورم خودمه :31:)
مثلا بخش ملودی و فیلم یا کلوپ گوشیها رو چون خودم بیشتر پست میدم میدونم خیلی جای کار داره
مثلا به نظر من بهتره که اینجوری باشه
کلوپ گوشی ها
سونی اریکسون
گوشی های با سیستم عامل UIQ
کلوپ P990
تم
والپیپیر
و...
یعنی تم ها والپیپیر ها پچ ها دسته بندی بشه واسه هر گوشی نه اینکه همش تو یه تاپیک باشه فکر کنم اینجوری دسترسی بهش راحت تره....
دیگه...
در مورد خشانت شون هم که به اندازه کافی صحبت شده و به همه ثابت شده پس دیگه بهتره من نگم!:27:
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اما چون خودش انتقاد خیلی دوست داره میرم فک می کنم بازم میام...:21:
سلام سپيده جان
خيلي لطف كردي... ممنون بابت نقد خوبت:11:
درسته... الان وضعيت انجمن زياد جالب نيست.. خودمم قبول دارم... و خوب خود شما هم اشاره كرديد... كار يه نفر نيست
درخوسا بدم مدير بشم؟!!
معمولا در چنين جاهايي كسي با درخواست خودش مدير يا همكار نميشه
هميشه اوني كه درجش بالاتره، پايين تر ها رو انتخاب ميكنه:46:
در پيشنهادتون دقيقا متوجه منظورتون نشدم
البته فكر كنم بايد يه تاپيك پيشنهادات واسه انجمن زده بشه كه اين نظر ها رو اونجا در موردش بحث بشه
خشن!!!
ميخوايين آواتارم رو يه چيزه لوس بزارم؟!! اونوقت مطمئنن ديگه كسي بهم نميگه خشن:31:
بابا به آواتار نگاه نكنيد:46:
موفق باشي
morteza_m2n
02-08-2007, 18:37
کمال بهترین و فعالترین همکاری بوده که من تا حالا تو پیسی ورلد دیدم اینو واقا میگم :46:
در مورد خشن بودن هم منم فکر میکنم که یکمی خشن باشه خیلی هم روکه و در عین حال عصبانی:27:
ShahabSAMSUNG
03-08-2007, 14:28
به نظر من که کمال جان اصلاً نقد لازم نداره. همه به خوبی میشناسیمش و می دونیم چقدر گله.
فقط کم پیداست! دوست داریم بیشتر ببینیمش!
کمال بهترین و فعالترین همکاری بوده که من تا حالا تو پیسی ورلد دیدم اینو واقا میگم :46:
در مورد خشن بودن هم منم فکر میکنم که یکمی خشن باشه خیلی هم روکه و در عین حال عصبانی:27:
ممنون مرتضی جان
دیگه شما هم زیادی ...:46:
عصبانی!!!:31:
جدی؟!!!
اوخ... عجب چیز خطرناکیم من!!!:27:
(مرتضی جان تا هفته دیگه جواب پی ام مربوط به انجمن رو نمیدم:46:)
به نظر من که کمال جان اصلاً نقد لازم نداره. همه به خوبی میشناسیمش و می دونیم چقدر گله.
فقط کم پیداست! دوست داریم بیشتر ببینیمش!
به آقا شهاب گل
لطف داری دوست من:11:
اخیرا یکمی دوباره سرم شلوغ شده
مخصوصا این هفته به موبایل که اصلا سر نمیزنم (تا 22 ام)
خوب فکر کنم امروز هم نوبت من تمام میشه
یه باره دیگه از تمام دوستانی که بنده رو مورد نقد دوستانه خودشون قرار دادن تشکر میکنم
شاد و موفق باشید:11:
Kolang عزيز
اول يه خسته نباشيد و بعد هم فقط دو چيز
يكي اينكه kolang هميشه زود تو صحنه حاضر ميشه و جواب سوال يا درخواست رو ميده*حداقل در مورد من اينجوري بوده*
و يكي ديگه اينكه سعي كرده پست هاي مفيد بزنه كه جاي تحسين داره
يعني 5000 پست آمار كمي نيست و فقط و فقط با پست هاي آني بدست نيومده...
به هر حال
آروزي موفقيت و شادكامي براي اين دوست و مدير لايق
يا حق (:
سلام دوستان
از كمال (Kolang) عزيز كمال تشكر رو دارم ممنون از ايشون
كاربر اين هفته كه لطف كردند و دعوت بنده رو پذيرفتند ياسين عزيز هستند با نام كاربري:ya30n
(بنده مدتي نميتونم به تاپيك زياد سر بزنم ممنون ميشم همين طور روال رو ادامه بديد كه خداي نكرده تاپيك قفل نشه)
ممنون از همتون:11:
پايان
majid-ar
03-08-2007, 21:52
پسر خوب و مودبیه.
با کاربرای دیگم رابطه خوبی داره.
تاپیکاش تو متفرقه خوب میگیره(نمیدونم شاید وردی چیزی میخونه قبل تاپیک:d)
در کل من که از ایشون چیز بدی ندیدم.
تا بعد...
آخ به داش یاسین خودم
چطوری
آقا یاسین که گل روزگاره
من خودم به شخصه خیلی دوستش دارم و هیچ بدی ازش ندیدم در حالی که خیلی زحمتش دادم
تایپیک ها خوبی میزنه و مثل ما تعداد اسپم هاش بیشتر از پستاش نیست
...
من که میگم وقتشه که همکار بشه
مجيد جان و مسعود عزيز
نظر لطفتونه
مسعود جان
كجا به ما زحمت دادي شيطون؟ :13:
آها
نكنه ميخواي در مورد اون تاپيك بهترين كانال .... تسليم بشم؟ نه داداش هنوز زوده:21:
مجيد جان در مورد تاپيك هاي متفرقه يكي دو تا كه بيشتر نيست عزيز من:46:
اون هم اگه با بازديدهاي شما دوستان خوبم نبود هيچ وقت خودشو نميگرفت
ولي يه وردي هست كه بعد بهت ميگم خيلي موثره:10:
موفق باشيد
يا حق (:
Mahdi Hero
03-08-2007, 22:18
در مورده اين دوسته جديد فقط ميتونم بگم انسانه با ادب و با اخلاقيه و برخورده خيلی خوبی
با بقيه بچه ها داره
مجيد جان و مسعود عزيز
نظر لطفتونه
مسعود جان
كجا به ما زحمت دادي شيطون؟ :13:
آها
نكنه ميخواي در مورد اون تاپيك بهترين كانال .... تسليم بشم؟ نه داداش هنوز زوده:21:
يا حق (:
نه بابا ما که زمین خوردت هستیم
امیدوارم همیشه روز به روز پیشرفت بکنی و در بیایی دانشگاه ازاد و فکر آش خوری نباشی
:21:
مهدي جان نظر لطفته عزيز...
مسعود جان
من نوكرتم
هر چي تو بگي قبوله.راستي پيغام برات فرستادم.
يا حق (:
مهدي جان نظر لطفته عزيز...
مسعود جان
من نوكرتم
هر چي تو بگي قبوله.راستي پيغام برات فرستادم.
يا حق (:
نگو
سروری
هرچی خودت گفتی قبوله
جواب هم دادم البته ببخشید که طولانی شد
Greatone
03-08-2007, 22:56
كاملا خوش اخلاقه.........
نظر لطفتونه دوستان
يا حق (:
SAJAD DP
04-08-2007, 09:37
سلام
نكتهي خاصي به نظرم نميرسه ولي اين نكته هست:
آخر تمام يپستهات مينويس يا حق ولي اين دوتا علامت بعدش ( يعني (: ) چه معني ميده؟
اگر نذاريش بهتره
Farshadd
04-08-2007, 12:01
سلام
نكتهي خاصي به نظرم نميرسه ولي اين نكته هست:
اگر نذاريش بهتره
موافقم.
اخر همشون مینویسه یاحق (:
L O V A B
04-08-2007, 12:09
سلام ،
این تاپیک رو الان دیدم...:13:
دوست داشتم نظرم رو واسه کمال جان هم بگم...:41:
-----------------------
یاسین؛
روزه اولی که عضو شده بود قشنگ یادمه ...
از همون موقع به من لطف داشت:11:
پسر بسیار دل پاک و خوش برخورد و مودبیه...:40:
فقط این یاحق (: ش منو کشته:27:
تو که تو هر پستت بدون استثنا اینو می ذاری ، خوب 1 دفعه بذارش تو امضات دیگه!!:31:
دوست همیشگی تو ، آرمین:11:
Farshadd
04-08-2007, 12:14
خوب رسیدیم به داش یاسین.
از نام کاربریش گرفته تا اخلاق و پستاش همگی خوبن.
نام کاربری که قشنگه.
اواتارش هم واسه من که خوب به نظر اومده.
اخلاقش واقعا مهربونه و خوبه.
توی یه انجمن خاص نیست و در همه جا فعالیت داره. چون مثل خودم به همه چی علاقه داره.
علاقه به سیستم بازی داره و به ماشین بازی ولی در حد اعتدال.( فکر کنم بودجه هم در این زمینه کافی نباشه).
به هر حال من که خیلی دوسش دارم.
boy iran
04-08-2007, 12:51
آقا یاسین گل بچه خوب فروم
نمیدونم چرا علاقه به رپ داره آقا قیافش به دکترهای میخوره ( عکستو دیدم ) :27:
بچه ناحیه است که با تفنگ رفت آمد میکنند ولی ما اخلاق تفنگی ندیدیم تا حالا از ایشون :27:
اگر بعد مدتی یک حالی به این آواتور بده هم خوبه :46:
سلام آقايون، شما اعضاي محل
من اينجا به همه ميگم بچه محل
آخه پي سي ورلد واسه من محله
ولي واسه گشت و گذار نيست عجله
عزيزان ديدم از ياسين ميگفتين
ديدم چيزاي خوبي گفتين
ياسينو دوست دارم بابا بد نگين لطفن
واسه ياز خاطرش عزيزه اينو گفتن؟
تازه باهاش آشنا شدم دو 3 روزه
اما يهو خاطرخاش شدم همين چند روزه
شعري نمونده كه توش اسمش نباشه
ناراحت بشه؟، ميخوام دنياش نباشه
آره عزيزان من كه حرفمو گفتم
باقيه جا باشه واسه اونا كه چيزي نگفتن
:8:
سلام سجاد جان
راستي كلمه يا حق كه ديگه براي همه آشنا هست نه؟
اين (: يا ): يا مثلا چشمك (; هم ديگه با ما مونده.
مثلا ميگن مال بد بيخ ريش صاحبش
ديگه اينجوريه (:
يا خوشحالي يا ناراحتي يا هم چشمك خودمون!!
تو که تو هر پستت بدون استثنا اینو می ذاری ، خوب 1 دفعه بذارش تو امضات دیگه!!
تو امضا هم گزاشتم...
چطوري آرمين جان؟ قربونت برم
نظر لطفته.منم روز اول يادمه خيلي خوب هم يادمه
يادش بخير خيلي زود ميگذره ):
توی یه انجمن خاص نیست و در همه جا فعالیت داره. چون مثل خودم به همه چی علاقه داره.
علاقه به سیستم بازی داره و به ماشین بازی ولی در حد اعتدال.( فکر کنم بودجه هم در این زمینه کافی نباشه).
سلام فرشاد جان
خيلي ممنونم عزيز (:
شما هميشه نسبت به من لطف داشتي
تو قسمت ماشين هم هميشه حاضر بودين و بهترين جواب رو دادي مرسي...
راستي بودجه رو هم خوب اومدي آخه يه آدم بيكار بودجش كجا بود؟ ):
نمیدونم چرا علاقه به رپ داره آقا قیافش به دکترهای میخوره ( عکستو دیدم )
بچه ناحیه است که با تفنگ رفت آمد میکنند ولی ما اخلاق تفنگی ندیدیم تا حالا از ایشون
محمد جان
ممنونم عزيز هميشه يار و ياور من بودي و به قول سيستمي ها ساپورتم كردي!!!
راستي شيطون عكسو كجا ديدي؟!!
قربون همه بچه هاي فروم برم كه اينقده ماهن
موفق باشيد
يا حق (:
سلام آقايون، شما اعضاي محل
من اينجا به همه ميگم بچه محل
آخه پي سي ورلد واسه من محله
ولي واسه گشت و گذار نيست عجله
عزيزان ديدم از ياسين ميگفتين
ديدم چيزاي خوبي گفتين
ياسينو دوست دارم بابا بد نگين لطفن
واسه ياز خاطرش عزيزه اينو گفتن؟
تازه باهاش آشنا شدم دو 3 روزه
اما يهو خاطرخاش شدم همين چند روزه
شعري نمونده كه توش اسمش نباشه
ناراحت بشه؟، ميخوام دنياش نباشه
آره عزيزان من كه حرفمو گفتم
باقيه جا باشه واسه اونا كه چيزي نگفتن
:8:
دوستان باور ميكنيد
از همون دقيقه ي اول آشنايي ياسين با ياز
اين رپر بزرگ نسبت به من لطف داشته و هميشه ما رو خجالت زده ميكنه؟:10:
آروزي موفقيت براي دوست خوبم ياز
يا حق (:
سلام داش یاسین
منم جز خوبی ازش ندیدم اون اوالیل فکر میکردم از این برو بچ مغروره اما چند بار که به سوالاتم جواب داد اساسی خوشم اومد ازش بچه با مرامیه
talot جان نظر لطفته عزيز
خجالت زده ميكني ما رو؟
راستش تعريف از خودم نيست ولي دوست دارم هميشه خاكي باشم
و هميشه از خدا خواستم به من جنبه هر چيزي رو بده كه مغرور و از خود راضي نباشم
موفق باشي دوست خوبم
يا حق (:
گله گل!
نمي دونم چي بگم فقط مي تونم بگم آخرشه!
Farshadd
05-08-2007, 00:25
گله گل!
نمي دونم چي بگم فقط مي تونم بگم آخرشه!
تایید میکنم.
Farshadd
05-08-2007, 00:28
من الان یه گپ حسابی با یاسین زدم و فهمیدم که واقعا بچه ها هر چی از یاسین بگن کم گفتن.
خیلی گلی یاسین جون.
يزدان جان و فرشاد عزيز
مرسي از محبتتون
موفق باشيد
يا حق (:
ياسين يك از بچههاي گل و با ادب سايت ـه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلنا بيشتر با هم كلكل ميكرديم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي الان چند وقتي ميشه كه زياد تو سر و كله هم نميزنيم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اسمش هم واقعا ياسين باشه ، بايد بگم كه واقعا اسم قشنگي داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق (:
البته اين آخري حق كپيرايت داشت. ديگه استفاده نميشه. همين يه بار بود . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BKM_MAHDI
06-08-2007, 14:21
خوب من يك هفته نميشه با اين پسر گل دوست شدم ولي فقط ميتونم بگم خيلي آقاست هنوز سوتي ازش نديدم .
ای بابا بچه به این خوبی و اخطار
بیخیال داش یاسین اصولا اخطارو همه میخورن(بر و بچ ؟؟؟؟) :31:
خدایش بچه ها کسی نیست در مورد داش یاسین انتقاد بکنه از اون انتقاد ها:27:
ولی جدای از شوخی در مورد یاسین باید بگم یه شیطنت تو پستاش هست که البته زیر اون کلمات مودبانه اش مخفیه
تو پستاش یه جور ارامش خاص پیدا میکنی که برمیگرده به درونگرایش
فکر کنم اوصولا ادم ارامی باشه که خالی از شیطنت نیست اونم از اون شیطنت های خاص
پستاشو جوری مینویسه که دنباله نداشته باشن و بحث برانگیز نباشن
از اون پستای یک کلامی که سرو تهش کاملا مشخصه و در چارچوب خاص نوشته شده نه ازون پستایی که مجبور بشی جواب بدی که نه بابا اینجوری هست یا نیست .
روی هم رفته اطلاعاتش بد نیست یعنی میشه گفت در نوع خودش دارای اطلاعات خوبی هم هست.
با این حال میتونه خیلی بهتر از اینا عمل کنه
در کل و در یه جمله داش یاسینمون ایوله :2:
چی گفتم :18:
یه پسر زاهدانی خونگرم. مثل همه همولایتی هاش.
ازش خوشم میاد. همین (کمه این؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
M a r i o جان نظر لطفته عزيز
آره اسم من ياسين هست (:
حاج مهدي شما هم نسبت به من لطف داشتي
talot جان نميدونم در برابر اين همه خوبي چي بگم؟!!
sise ما كوچيك شماييم
يا حق (:
Hamed-Dehghani
09-08-2007, 22:04
چرا من تا حالا نيومدم ياسين رو نقد كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون از ياسين جز خوبي چيزي نديدم
ولي اين شب آخري اومدم بگم
ياسين خودش مي دونه چقدر بهش ارادت دارم
اونقدر كه
من كه يه آدم ثابت قدم و تغيير ناپذيري هستم
نظر ديگران واسم اصلاً اهميت نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( به خيال خودتون من و نقد كرديد فكر كرديد من تغيير مي كنم آره ؟ )
بعد از 4 سال در 20 تا فروم و سايت كه نام كاربريم HAMEDDEHGHANY بود
يكي گفت بيا بزارش Hamed-Dehghani[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم به ديده منت
آره اون فرد كسي نبود جز همين ya30n[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كفتون بريد آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق داريد
حامد جان
خيلي آقايي
من كه كوچيك شما و بچه هاي فروم هستم
اين قدر منو خجالت زده نكن عزيز
موفق باشي
يا حق (:
Farshadd
09-08-2007, 22:57
ز یاسین هر چه گوییم کم گفتیم ....... چون در زبان نگنجد، انگار کز او نگفتیم.
ياسين نابود شد.
چه انتقادهاي كوبنده ايي.........
Payan جان
اين چند روز زير فشارهاي شديدي از طرف كاربران بودم (:
دور از شوخي همه دوستان نسبت به من لطف داشتند
از شما هم صميمانه سپاسگزارم
موفق باشي و پايدار
يا حق (:
خوب نوبتییم باشه دیگه نوبت ماست که از یاسین گرامی یه کمی نقد کنیم(وای وای وای چقدر نقد اینا که همش قربون صدقه رفتن بود):31::31::31:
خدائیش خودم نفهمیدم چرا از روز اولی که پا توی پی سی ورلد گذاشتم فقط با اخلاق اینya30n عزیز بین این همه
کاربر حال کردم وازپستهائی که میزد یه عالمه چیز یادمی گرفتم:10::10::10:
گذشته از شوخی پی سی ورلد کاربرای بسیار خوبی داره اما این ya30n یه چیز دیگه هست تایپک های جالب وبسیار
کاربردی در قسمت ماهواره میزنه که مشکلات بسیاری از کاربرا رو حل میکنه بعضی از موقعه ها هم یه خبرائی رو میده که ادم هاج وواج میمونه که اینا رو از کجا پیدا میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پایان امد این نقد اما من همچنان دوست دارم ya30n
سلام عزيزم
خدائیش خودم نفهمیدم چرا از روز اولی که پا توی پی سی ورلد گذاشتم فقط با اخلاق اینya30n عزیز بین این همه
کاربر حال کردم وازپستهائی که میزد یه عالمه چیز یادمی گرفتم
قربونت برم
منم يادمه از وقتي پست 10 رو دادي تو فروم با هم رفيق شديم!!!
به خدا منم هميشه منتظرم تا تو بخش ماهواره بياي تا جواب هايي كه ميدي رو ببينم و يه چند تا چيز خوب ازت ياد بگيرم...
در اين هم شكي نيست كه اطلاعات رسيوري و ماهواره اي شما خيلي بيشتر از منه.:11:
يادم مياد روزهاي اول كه ميودم تو بخش ماهواره خز ميشدم با دوستانمون (:
ولي حالا تا جايي كه بتونم جواب كاربران رو ميدم + اطلاعات و كمك هاي x_2007 عزيز:11:
کاربردی در قسمت ماهواره میزنه که مشکلات بسیاری از کاربرا رو حل میکنه بعضی از موقعه ها هم یه خبرائی رو میده که ادم هاج وواج میمونه که اینا رو از کجا پیدا میکنه
اي ناقلا
منم هميشه تو اين موندم كه اين همه پچ رو از كجا مياري تو؟!!
دوستان باور كنيد x_2007 پچ ها رو زودتر از سايت خود رسيور اعلام ميكنه:21::18:
AKASHA178
12-08-2007, 10:08
من در کل از سیستان و بلوچستان خوشم میاد البته از زابل بیشتر
بچه خوبیه با پستاش حال میکنم تاپیکای با حالی میزنه نظرش راجب فلسفه ی مرگ جالبه
یه کم به زندگی بدبینه یا نا امیدخ که شاید در رابطه با یه موضوع خاص باشه
از آواتورش خیلی خوشم امد امضاش جالبه چطوری پستتات اینقدر زیاد شد
از آواتورش هم یه نوع حزن و اندوه به ذهن مخاطب میرسه فکر نکنم آدم متناقضی باشه
در کل باهاش در مورد زندگی موافقم
میشه اگه مدیر انجمن اجازه بده مرگو تو 2 خط برام توضیح بدی
مربای بابا
SAJAD DP
12-08-2007, 10:14
سلام
يك سوال داشتم:
مدت نقد ياسين جان يك كمي از يك هفته بيشتر نشده؟
AKASHA178
12-08-2007, 10:32
به ما که رسید آسمون تپید
AKASHA178
12-08-2007, 10:33
واقعا در مورد فلسفه زندگی حق داره
Akasha178 جان
نظر لطفته عزيز من...
مرگ: رهايي از تمام سختي هاي زندگي و رسيدن به هدف والاتر كه آرزوي منه...
از مرگ نميترسم چون حقه و ميدونم يه روزي بايد برم پس ميرم.
يا حق (:
pedram_ashena
12-08-2007, 10:41
سلام
يك سوال داشتم:
مدت نقد ياسين جان يك كمي از يك هفته بيشتر نشده؟
سلام
پايان جان در يك پ خ از من خواستند در مدتي كه حضور ندارند مسئوليت اداره تايپيك را تقبل كنم
ياسين عزيز مدت نقدشان به پايان رسيد.تا ساعتي ديگر نقد شونده اين هفته را اعلام ميكنيم.
AKASHA178
12-08-2007, 10:48
ممنون از جوابت دمت گرم ودلت شاد
خودمونیم عجب شانسی در آخرین لحظه
پدرام مربای بابا
مربای جدیدو کی اعلام میکنی زود باش
pedram_ashena
12-08-2007, 11:12
خوب كاربري كه قراره اين هفته نقد بشود يكي از پر مايه دار ترين كاربران p30 است(از نظر پست)
boy iran
کاربر فعال انجمن موبایل
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: T*E*H*R*A*N
=======================
فكر كنم تقريبا مورد شناخت اكثريت كاربران فعال(عنوان فعال منظورم نيست) باشند.
پس از ايشان دعوت ميكنيم وارد رينگ بوكس بشوند.
ببينيم اولين ضربه از طرف كدام كاربر خواهد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه دلسوز!!!
هميشه هواي بچه هاي فروم رو داشته.
يا حق (:
ياسين اولين ضربه رو زدي. ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد خوبي ؟
فعلا همين.
boy iran
12-08-2007, 11:33
خدا رحم کنه :27:
خوب خدائی انتقاد پذیر می باشم
البته فوش پذیر هم هستم :27:
ما منتظریم
AKASHA178
12-08-2007, 11:43
خوب كاربري كه قراره اين هفته نقد بشود يكي از پر مايه دار ترين كاربران p30 است(از نظر پست)
boy iran
کاربر فعال انجمن موبایل
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: T*E*H*R*A*N
=======================
فكر كنم تقريبا مورد شناخت اكثريت كاربران فعال(عنوان فعال منظورم نيست) باشند.
پس از ايشان دعوت ميكنيم وارد رينگ بوكس بشوند.
ببينيم اولين ضربه از طرف كدام كاربر خواهد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول
مربای بابایی رو گذاشتین
پسر خوبیه عاشق رونالدینیوه یه تاپیکم تو همین مورد داره
یهو میاد 35 تا آهنگ آپ میکنه نمیدونم از کجا میاره تصاعدی تعداد پستاش بالا میره
تون تون آواتورش رو عوض میکنه الان آنه داره آپ میکنه بچه با حالیه مثل یاسین مربای باباس
هر جا من سر میزنم اونام هستن ما که چیز بدی از ایشون ندیدیم مث یاسین در کل بنده مخلص هر دو تاشونم
بوی ایران به ورزش خیلی علاقه داره سعی میکنه برنامه های کاربردی رو معرفی کنه فکر کنم تو ماهواره خبرس یه کمکی به ما هم بکن سنش کمه ولی دلش بزرگه تاپیک جدیدش قفل شد دنباله مطالبه کامپیوتره و خیلی مشتاقه اگه کسی به یاسینو بوی ایران چپ نگاه کنه با من طرفه حالا کی جرات داره بد نقد کنه تا یه موشک v2 براش بفرستم تا پویزن بشه.......:21::21::27::27::27::27::19::19:
SAJAD DP
12-08-2007, 15:10
سلام
رونالدينيو سايت هم نوبتش شد:
تنها نكتهاي كه الان به ذهنم ميرسه:
هميشه به جاي من ميگه ما
خیلی باحاله
عشقش هم این اسمایلیه >>>>>>>> :27:!
بچه خوبیه. اما یجا که نباید پست میداد پست داد.............
خوب حالا دارم یه فکری براش میکنم که بدونه کجا پست بده
فقط هوای ما یکی رو نداشت. حالا بیا تو انجمن دلفی تا ....
(بعلت خشونت بیش از حد در انجمن نمیشه گفت)
کسانی که فیلم وحشت ناک مبینن بخونن : میرم تهران در خونشونو میزنم. و بر میگردم. که هنگ کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
کشتم این پستاش (9000) . ما ازش خیری ندیدیم.
تقدیم بهش
ما را به خیر تو امید نیست .......... شر مرسان
شوخیدیم.نه خودمونیم درسته درد سر سازه اما بچه بدی هم نیست.
بای
boy iran
13-08-2007, 19:12
رینگ بوکس شروع شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر هستیم تا متحول شویم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
boy iran
13-08-2007, 19:15
سلام
رونالدينيو سايت هم نوبتش شد:
تنها نكتهاي كه الان به ذهنم ميرسه:
هميشه به جاي من ميگه ما
ما :27:
خیلی باحاله
عشقش هم این اسمایلیه >>>>>>>> :27:!
عشقم همین یک دونه است خوب فهمیدی :27:
بچه خوبیه. اما یجا که نباید پست میداد پست داد.............
خوب حالا دارم یه فکری براش میکنم که بدونه کجا پست بده
فقط هوای ما یکی رو نداشت. حالا بیا تو انجمن دلفی تا ....
(بعلت خشونت بیش از حد در انجمن نمیشه گفت)
کسانی که فیلم وحشت ناک مبینن بخونن : میرم تهران در خونشونو میزنم. و بر میگردم. که هنگ کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
کشتم این پستاش (9000) . ما ازش خیری ندیدیم.
تقدیم بهش
ما را به خیر تو امید نیست .......... شر مرسان
شوخیدیم.نه خودمونیم درسته درد سر سازه اما بچه بدی هم نیست.
بای
اگه میدونستم اینقدر ناراحت میشی حرف نمیزدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل بچه های فرومه
جیگر میفهمی نقد نه تعریف اگه نمیفهمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.