مشاهده نسخه کامل
: قرار ملاقات کاربران در تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
لطف میکنید بگید قرار از بچه های تهران کیا بیان برای قرار 28 توم
منم همين طور مي خوام بيام
Saman-tci
04-07-2007, 08:46
قرار نیست شخص خاصی بیاد ...
هر کسی تهران بود و برنامه ای برای اون روز نداشت میتونن تشریف بیارن ....
از مدیران ارشد بگیر تا اعضا جدید ....
V E S T A
04-07-2007, 17:28
من خيلی دوس دارم زودتر يه قراری گذاشته بشه تا منم بيام:20:
زودتر ديگه بابا...:13:
ميدونين چيه؟؟:5:
يه چند روزی می شه که فهميدم با يکی از کاربرا آشنا دراومدم!!:10:
اون خودش نمی دونه من کی ام،ولی من می شناسمش!!:11:
ای خدا نمی دونم اگه روزی که قرار ملاقاته منو ببينه چه حالی می شه؟؟:18:جالبه!!به فکرشم نمی رسه من کی
ام؟؟:21: آخه يه گرد وخاکی با هم قبلاداشتيم :18:
Lovelyman
04-07-2007, 17:50
آقايون خانوما
اگر ميخوان صد در صد بياين بگين اگر سركاريه ملت و مچل نكنين قرار هم روزه پنجشنبه 28 تير روبروي مجسمه ي اوريحان بيروني پارك لاله ي تهران است!!!
كسي از شما نظر خواست؟
M.etallic.A
04-07-2007, 21:50
كسي از شما نظر خواست؟
عزیز اینجا کسی از کسی نظر نمیخواد همه آزادن نظر خودشون رو بگن شما هم مودب باش لطفا...
آقا سامان قراره همه بچه ها رو مهمون کنه. و به عنوان میزبان حق اظهار نظر داره . افتاد الان ؟
Saman-tci
04-07-2007, 21:54
كسي از شما نظر خواست؟
اشکالی نداره شما راحت باش ....
جوابتو محمد در پست بالا داد ... امیدوارم فراموش نکنی ......
در ضمن سعی کن الکی دنبال دردسر نگردی .... برای خودت بد تموم میشه ...
به به
چقدر داوطلبا زیاد شده
یه ماه پیش که پرنده پر نمیزد توی این تاپیک
منم 28 تیر هستم
چه شام بدن چه ندن!
lahij_web
05-07-2007, 23:33
يه چند روزی می شه که فهميدم با يکی از کاربرا آشنا دراومدم!!:10:
اون خودش نمی دونه من کی ام،ولی من می شناسمش!!:11:
ای خدا نمی دونم اگه روزی که قرار ملاقاته منو ببينه چه حالی می شه؟؟:18:جالبه!!به فکرشم نمی رسه من کی
ام؟؟:21: :
ميدونم منو ميگي ! :5: :46: :27: :31:
خيالت راحت باشه . سكته مكته نميكنم ! اتفاقا خوشحالم ميشم ببينمت !
نوشته شده توسط r3xaa
كسي از شما نظر خواست؟
به ! چقدر مهربانانه ! تورو خدا يكي بگه دليل اين جور ابراز محبت چيه !؟ :19:
من كه مدتي به خاطر سربازي كاربر خنثي p30world شدم !
خاصيت بي خاصيتي پادگان و سربازي رو من تاثير گذاشته ! ولي سعي ميكنم حتما بيام .
V E S T A
06-07-2007, 09:31
خيلی خوشحال می شم شما رو ببينم:31:
ولی اون که از ديدن من جا می خوره فک نکنم اصلا بياد...:21:
rouzbehshahgaldi
07-07-2007, 01:59
سلام:
منم میخوام بیام...
چرا حالا این بنده خدا رو انداختین تو رودر بایستی؟؟اینجوری بد میشه خیلی..هی میگین قراره مهمون کنه...من که میگم ایندفعه بیخیال بشین.:20:
Saman-tci
07-07-2007, 09:14
اگه من یه دونه دوست مثل شما داشتما دیگه غم نداشتم که ....:36:
شما سعی کن حتما روز ملاقات بیای ... منتظرما ..:33: :27:
V E S T A
07-07-2007, 09:46
بچه ها خواهشن هر وقت قرار قطعی گذاشته شد:5:
جوونمردی کنيد :3: يه عکسی،تابلويی، چيزی از ملاقات اينجا بزارين ما هم شما رو ببينيم...
امروز چندم بود؟....:45:
lahij_web
10-07-2007, 23:04
بچه ها خواهشن هر وقت قرار قطعی گذاشته شد:5:
جوونمردی کنيد :3: يه عکسی،تابلويی، چيزی از ملاقات اينجا بزارين ما هم شما رو ببينيم...
امروز چندم بود؟....:45:
ديگه صحبت جوونمردي رو كردي من اومدم ! :5: :21:
محل قرار اينجاست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه ي آخر هر ماه، ساعت 16:00 ، پارك لاله، تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر.
من اكثرا پنج شنبه ها يه سري با بر و بچ اينجا ميريم ولي نميدونم سر قرارهاي پي سي ورلد هميشه يه اتفاقي چيزي برام پيش مياد ! ( گوش شيطون كر ... ايندفه ميام .) :46:
Saman-tci
12-07-2007, 15:03
اقا میبینم که هفته دیگه همین موقع قرار ملاقاته ...!!!!
بالاخره ما نفهمیدیم کیا قرار بیان کیا قرار نیست بیان ....؟
بالاخره ما برای چندنفر غذا اماده کنیم .....؟
اومدن من رسما وابسته شده به ابری بودن هوا
اگخ ابری باشه حسابی من میام
اگه صاف باشه باید بریم برای نصب و تست تلسکوپمون
V E S T A
12-07-2007, 15:13
اميدوارم هوا ابری باشه....:20:
درضمن آقایBabak تو قرار گذاشته شده اميدوارم عکس شما رو تو اين تاپيک ببينيم و بقيه دوستان....:20:
mazi_z_PSP
12-07-2007, 18:45
سلام.هفته پيش اومده بودم تهران پی اس پی بخرم.از کنار پارک که رد شدم ديدم يکی زيره مجسمه ابو ريحان يه چيزايی قايم ميکرد.فکر کنم سامان بود ساندويچارو اونجا قايم ميکرد.ما ميميريم!!!!!
M.etallic.A
12-07-2007, 20:34
شایدم تروریست بود و داشت اونجا بمب میزاشت واسه هفته بعد که ما جمع میشیم. تسلیت عرض میکنم همگی شهید میشیم ( قضیه همون غضنفر و پوست موزه )
mehdi_vsgh
12-07-2007, 20:37
منم اومدم تقریبا قطعی شده و به احتمال 99.999999999 درصد میام
J A V I D
12-07-2007, 21:53
من اگه امين برام فيلم بياره مي آم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Maysam-BFU
13-07-2007, 09:55
آقایون تاریخ قرار که تغییر نکرده همون 28توم هست دیگه.
28توم چند شنبه میشه !؟ چون من 2شنبه ها و 4شنبه ها نیستم !؟
ehsannirvana
13-07-2007, 10:58
آقایون تاریخ قرار که تغییر نکرده همون 28توم هست دیگه.
28توم چند شنبه میشه !؟ چون من 2شنبه ها و 4شنبه ها نیستم !؟
آقا میثم 28 میشه=> 5 شنبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
13-07-2007, 11:22
سلام.هفته پيش اومده بودم تهران پی اس پی بخرم.از کنار پارک که رد شدم ديدم يکی زيره مجسمه ابو ريحان يه چيزايی قايم ميکرد.فکر کنم سامان بود ساندويچارو اونجا قايم ميکرد.ما ميميريم!!!!!
بابا اخه من نمیدونم ساعت 2 صبح وقت Psp خریدنه ....؟
ما رو بگو فکر کردیم هیچکی ما رو نمیبینه ....:27:
دوباره مجبورم امشب یه ساعتی برم جاسازی کنم که اونجا پشه هم پر نزنه .....:21:
دوستان امیدوارم پنج شنبه خوبی رو در کنار هم داشته باشــــیم :21: :21: :21: :21: :21: :21:
lahij_web
13-07-2007, 13:20
دوستان امیدوارم پنج شنبه خوبی رو در کنار هم داشته باشــــیم :21: :21: :21: :21: :21: :21:
فكر كردي !!! ديروز كه حواست نبود بهت يه GpS وصل كردم :5: :27: هر چي هست با من شريكي ... 50- 50 :46:
mazi_z_PSP
13-07-2007, 20:41
منم اومدم تقریبا قطعی شده و به احتمال 99.999999999 درصد میام
حالا من ميگم همون 0.0000000001 % هم عملی ميشه نميتونی بيای.
mazi_z_PSP
13-07-2007, 20:43
شایدم تروریست بود و داشت اونجا بمب میزاشت واسه هفته بعد که ما جمع میشیم. تسلیت عرض میکنم همگی شهید میشیم ( قضیه همون غضنفر و پوست موزه )
شايدم سامان از نوع تروريست بوده؟ ها؟ مامانم گفته تروريست خطرناکه حسن.من ميترسم حسن.من که 28 تهران نيستم حسن.من ديگه نميام حسن.!!!
mazi_z_PSP
13-07-2007, 20:46
همش تقصير جاويد بود مارو اون موقع برد پی اس پی بخريم.بعدشم گفت که الان مغازه ها بستن پس برگرديم.من که تهران نبودم نميدونستم ساعت 2 مغازه هاش باز نيستن.نگو ميخواسته رده تورو بگيره ببينه کجا ميری.غلط نکنم کلکی تو کاره نه؟
ehsannirvana
13-07-2007, 21:49
با عرض سلام خدمت دوستان
از اونجایی که 5 شنبه 86/4/28 بچه های سایت میخوان تو پارک لاله دور هم جم بشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و باحال نیس که هر کسی که میاد پی اس پیش رو هم بیاره و یه چند تا بازی خوب مثل( تنیس .فوتبال و ...
که بعدن در مورد نام بازی ها باز باهم ردیف میکنیم).بیاره و با هم یه حالی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان نظرتون در این باره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:در مورد دی اس هم میشه این کارو رو انجام داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
13-07-2007, 21:50
همش تقصير جاويد بود مارو اون موقع برد پی اس پی بخريم.بعدشم گفت که الان مغازه ها بستن پس برگرديم.من که تهران نبودم نميدونستم ساعت 2 مغازه هاش باز نيستن.نگو ميخواسته رده تورو بگيره ببينه کجا ميری.غلط نکنم کلکی تو کاره نه؟
من چيكاره بودم چرا منو مي آري وسط دعوا !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
mazi_z_PSP
13-07-2007, 21:52
با عرض سلام خدمت دوستان
از اونجایی که 5 شنبه 86/4/28 بچه های سایت میخوان تو پارک لاله دور هم جم بشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و باحال نیس که هر کسی که میاد پی اس پیش رو هم بیاره و یه چند تا بازی خوب مثل( تنیس .فوتبال و ...
که بعدن در مورد نام بازی ها باز باهم ردیف میکنیم).بیاره و با هم یه حالی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان نظرتون در این باره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:در مورد دی اس هم میشه این کارو رو انجام داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقم.قبلا هم این رو گفته بودم اما کسی اهميت نداد:41: . خيلی باهال ميشه. نه؟:8:
mazi_z_PSP
13-07-2007, 21:55
من چيكاره بودم چرا منو مي آري وسط دعوا !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
قربونت بشم گفتم بگيم با هم بخنديم.دير به دير ميای.جات همه جا خاليه.(جدا ميگم پاچه خاری نيست ها)!!!:15:
ehsannirvana
13-07-2007, 22:26
خوب دوستان هر کسی که psp داره حتما با خودش بیاره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضم به حضورتون فعلن که فقط من و mazi_z_MCSD جان فقط میایم اما خواهش میکنم حتما پی اس پی داراش بیان و با خودشون بیارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن می خوام اسم بازی هارو بگم:
1.pro evoultion soccer 2007
2.tekken dark
3.virtua tennis 3
اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن.
M.etallic.A
13-07-2007, 23:37
با عرض سلام خدمت دوستان
منم آتاری دستیمو میارم هالی به هولی :20: ...
سلام!
آقا ما هم می تونیم بیایم؟!
ما که هیشکی رو نمی شناسیم
ehsannirvana
14-07-2007, 01:01
منم آتاری دستیمو میارم هالی به هولی :20: ...
عالیه رفیق منم دارم .حتما میارم راستی یادت نره gear of war رو روش بریز بیار :46: :10:
mehdi_vsgh
14-07-2007, 09:33
سلام دوستان گلم
آقا من اومدنم قطعی شده و میشه گفت که حتما میام ...
یه درخواستی از یکی از دوستانی که ADSL دارن خواهم داشت.....
یکی میتونه برام یه دیکشنری به اسم فانوس 8 را دانلود کنه و بریزه روی سیدی برام بیاره؟(اگه کسی تواناییش را داره بگه که بهش لینکشو پی ام کنم)
منم در مقابل میتونم یکی از این سیدیهارا براتون بیارم
1- نسخه کامل و جامع نرم افزار فوق العاده ارزشمند درج (Dorj) نسخه 3 در 3 سیدی + کرک کاملا تست شده و مطمئن
2- دیکشنری تکتاز 2006! همون ورژنی که کرک شده....(در حقیقت درخواست کرک این نرم افزار را خود بنده تو آنریل داده بودم)
3- مجموعه نرم افزارهای گوشی نوکیا در 4 سی دی..(برای تمامی مدلهای نوکیا) ---------->سیدی اصل به همراه قاب-----------------محصول SNT-Team 2006 (طنین)
4-یه کلکسیونی از نرم افزارهایی که خودم از اینترنت دانلود کردم...(بابیلون6 به همراه تمامی گلوساریهای فاری موجود....نرو 7.گوگل ارث.....فارسی نویس مریم نسخه 4.....خوش نویس میرعماد ......و یه سری نرم افزار مفید دیگر)
5- سیدی مجموعه نرم افزاری شرکت نارسیس (دیکشنری نارسیس 5 + نرم افزاری یادگیری ماکزیمم) + کرک کاملا سالم و تست شده
==================================
دوستان من اومدنم قطعی شده اگه یکی از بچه ها بتونه کار منو راه بندازه و اون دیکشنری را برام بیاره (حجم فایلا کلا 280 مگابایت هستش که در دو قسمت 100 مگی و یک قسمت حدود 80 مگی در رپید شر آپلود شده میباشند)
واقعا ممنون خواهم شد.....
راستی بچهها ایقدر سامان را اذیت نکنین که شام بده....اجازه بدین راحت باشه...(میدونین اگه تعدادمون 20--25 نفر بشیم چقدر هزینهاش خواهد شد؟)
بازم ممنون از همکاریتون.:8: امیدوارم که پنجشنبه همدیگه را ببینیم
Saman-tci
14-07-2007, 09:53
مهدی جان بده من در عرض کمتر از نیم ساعت برات دانلود میکنم .....
سرعت من اینجا بالاس ......من تو isp کار میکنم ....
لینکشو بده یا پیغام خصوصی کن ....
رایت میکنم 5 شنبه برات میارم .....
عجب قراریه به صرف عصرونه هم هست :31:
اومدن ما که کنسل شد
به دوستان خوش بگذره :46:
سلام دوستان
متاسفانه گاو ما هم 2 قلـو زایید و الان درگیر زایمانشیــم :13:
اومدن من هم منتفی شد . خیلی دلم میخواست بیام . حیـــف ... :41:
سامان جان اون پیتزا پپرونی دو نونه منو نخوری ها :20:
نگهش دار دفعه ی بعد ازت بگیرم بخورمش :31:
دوستان خوش بگذره .
کاش آخر تابستون هم بتونید یه قرار بذارید . مثلا اواسط شهریـور ...
موفق باشید
یا حق
:40:
راه كوير
14-07-2007, 17:17
اينجوري كه داره بوش مياد تا روز اخر همه جا ميزنن:13::13:
BKM_MAHDI
14-07-2007, 17:21
خودت چي ؟ تو ميايي ؟
سلام
همیشه این اتفاق میفته
باز ایول به این دوستان
که تو تاپیک هم میگن
خیلی از دوستان که تا آخرین لحظه تو تاپیک میگن ما هم هستیم ... داریم راه میفتیم ... الان میایم ...
اما میریم سر قرار میبینیم خبری نیست !!!
راه كوير
14-07-2007, 17:31
والا ما با يه خانم قرارگذاشتيم بيام البته اگه ايشون بيان من ميام تنهايي نه
ولي اگه قراره سركاري باشه خوب ....
BKM_MAHDI
14-07-2007, 17:31
راستي ميشه يك بار ديگه قرار و بگيد من شايد اونموقع تهران باشم ولي حال گشتن توي تاپيك رو ندارم
مر30
mehdi_vsgh
14-07-2007, 19:13
عزیز قرار
روز پنجشنبه 28 تیرماه
ساعت 5 بعداظهر
پارک لاله
زیر مجسمه ابوریحان....
BKM_MAHDI
14-07-2007, 19:16
ممنون.تهران هستم ولي نميتونم بيام.بازم ممنون.
rouzbehshahgaldi
14-07-2007, 19:46
آقا من 100% هستم....قطعیه قطعی....:20:
mazi_z_PSP
14-07-2007, 21:32
سلام دوستان
سامان جان اون پیتزا پپرونی دو نونه منو نخوری ها :20:
نگهش دار دفعه ی بعد ازت بگیرم بخورمش :31:
دوستان خوش بگذره .
کاش آخر تابستون هم بتونید یه قرار بذارید . مثلا اواسط شهریـور ...
موفق باشید
یا حق
فدای تو .من این دفعه پيتزا پپرونی تو ميخورم جات هم خالی ميکنم.يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!!
راستی گوساله هاش نرن يا ماده؟:46: :31:
mazi_z_PSP
14-07-2007, 21:34
والا ما با يه خانم قرارگذاشتيم بيام البته اگه ايشون بيان من ميام تنهايي نه
ولي اگه قراره سركاري باشه خوب ....
شما بيا با هم فوتبال شرطی ميزنيم(پی اس پی رو ميگم) نه؟
mazi_z_PSP
14-07-2007, 21:35
خوب دوستان هر کسی که psp داره حتما با خودش بیاره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضم به حضورتون فعلن که فقط من و mazi_z_MCSD جان فقط میایم اما خواهش میکنم حتما پی اس پی داراش بیان و با خودشون بیارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن می خوام اسم بازی هارو بگم:
1.pro evoultion soccer 2007
2.tekken dark
3.virtua tennis 3
اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن.
با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله:11:
mazi_z_PSP
14-07-2007, 21:37
سلام دوستان گلم
آقا من اومدنم قطعی شده و میشه گفت که حتما میام ...
یه درخواستی از یکی از دوستانی که ADSL دارن خواهم داشت.....
یکی میتونه برام یه دیکشنری به اسم فانوس 8 را دانلود کنه و بریزه روی سیدی برام بیاره؟(اگه کسی تواناییش را داره بگه که بهش لینکشو پی ام کنم)
منم در مقابل میتونم یکی از این سیدیهارا براتون بیارم
1- نسخه کامل و جامع نرم افزار فوق العاده ارزشمند درج (Dorj) نسخه 3 در 3 سیدی + کرک کاملا تست شده و مطمئن
2- دیکشنری تکتاز 2006! همون ورژنی که کرک شده....(در حقیقت درخواست کرک این نرم افزار را خود بنده تو آنریل داده بودم)
3- مجموعه نرم افزارهای گوشی نوکیا در 4 سی دی..(برای تمامی مدلهای نوکیا) ---------->سیدی اصل به همراه قاب-----------------محصول SNT-Team 2006 (طنین)
4-یه کلکسیونی از نرم افزارهایی که خودم از اینترنت دانلود کردم...(بابیلون6 به همراه تمامی گلوساریهای فاری موجود....نرو 7.گوگل ارث.....فارسی نویس مریم نسخه 4.....خوش نویس میرعماد ......و یه سری نرم افزار مفید دیگر)
5- سیدی مجموعه نرم افزاری شرکت نارسیس (دیکشنری نارسیس 5 + نرم افزاری یادگیری ماکزیمم) + کرک کاملا سالم و تست شده
==================================
دوستان من اومدنم قطعی شده اگه یکی از بچه ها بتونه کار منو راه بندازه و اون دیکشنری را برام بیاره (حجم فایلا کلا 280 مگابایت هستش که در دو قسمت 100 مگی و یک قسمت حدود 80 مگی در رپید شر آپلود شده میباشند)
واقعا ممنون خواهم شد.....
راستی بچهها ایقدر سامان را اذیت نکنین که شام بده....اجازه بدین راحت باشه...(میدونین اگه تعدادمون 20--25 نفر بشیم چقدر هزینهاش خواهد شد؟)
بازم ممنون از همکاریتون.:8: امیدوارم که پنجشنبه همدیگه را ببینیم
عزيزه دلمی شما. بيا برای من این ديکشنری تکتاز رو بيار.اما من ADSL ندارم که برات چيزی بدانلودم!!!. اگر آمدنم قطعی شد بهت خصوصی پيغام ميدم.
J A V I D
14-07-2007, 22:12
خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !
مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !
یکی از دوستان هم که با الفین روابط خوبی داره مجبورش کنین حتما بیاد !
موفق و پیروز باشید
جاوید
mehdi_vsgh
15-07-2007, 00:09
خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !
مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون آقا جاوید
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
ehsannirvana
15-07-2007, 00:13
يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بی خیال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsannirvana
15-07-2007, 00:16
موفق و پیروز باشید
جاوید
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم:10:
J A V I D
15-07-2007, 00:18
ممنون آقا جاوید
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
مهدي جان منم ديكشنري رو دانلود كردم رو يه سي دي دارم ديكشنري كامله فقط آلبوم هاش حذف شده كه شامل تصاوير بوده !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ehsannirvana
15-07-2007, 00:18
با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله:11:
من مشکلی ندارم مازیار جان اما میگم شاید دوستان اینقد رم نداشته باشن که بازی هارو بریزن توش
در هر صورت باشه loco roco رو هم هر کس میتونه با خودش بیاره منم میارم تا با مازیار یه دست بزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
15-07-2007, 00:20
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم
من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي PSP دارم ) ولي روي مموري خود PSP فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ehsannirvana
15-07-2007, 00:26
من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي Psp دارم ) ولي روي مموري خود Psp فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مرسی ما به همون تنیس هم راضی هستیم:10:
peyvandxp
16-07-2007, 02:04
چی شد؟؟؟؟؟؟؟ کجاااااااا؟؟؟ کِی؟ منم میام! :31: کجا قرار گذاشتید؟ :27: اها! خو میدونید اصلا همتون مهمون من بیاید این ور تو یک روستوران چینی !!! موافقید؟ :31: پول هواپیما و همه چیزش رو حساب خودم!!!! :21: :31:
Saman-tci
16-07-2007, 09:29
بابا گیم نت راه انداختین ...... ؟؟؟؟؟
ناسلامتی قرار ملاقاته قرار بازی که نیست ....
پس اینجور که بوش میاد همه میخوان برن سر بازیشون ......
خوب دوستان همینجا اعلام میکنم اومدن من کنسل شد به همین خاطر غذا مذا هم پــــــــرید ....
ایشالا به همتون خوش بگذره و گیم نت خوبی داشته باشید .....
mehdi_vsgh
16-07-2007, 09:45
بابا گیم نت راه انداختین ...... ؟؟؟؟؟
ناسلامتی قرار ملاقاته قرار بازی که نیست ....
پس اینجور که بوش میاد همه میخوان برن سر بازیشون ......
خوب دوستان همینجا اعلام میکنم اومدن من کنسل شد به همین خاطر غذا مذا هم پــــــــرید ....
ایشالا به همتون خوش بگذره و گیم نت خوبی داشته باشید .....
سامان جان چرا ناراحت میشی؟
خیالت راحت کسی از این کارا نمیکنه....(من خودم تا حالا قرار ملاقاتی زیادی تو فرومهای مختلف رفتم اولش از این حرفا زیاد میزنن ولی بعدش هیچکس از این کارا نمیکنه)
شما هم بیا....حالا اگه شام هم ندی مهم نیست ....ولی حتما بیا....
راستی یه کاری قرار بود برای ما انجام بدی....اگه نخوای بیای اونوقت من چه کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
16-07-2007, 09:51
راستی یه کاری قرار بود برای ما انجام بدی....اگه نخوای بیای اونوقت من چه کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه نیام هم یا با پیک یا با پست برای میفرستم که سریع دستت برسه .....
من اگه حرفی رو بزنم هی جوری شده سر حرفم میمونم .... اینو مطمین باش
اون کار شما امادس و گذاشتم کنار که بهت بدم ......
تا وقتی هم که بچه ها بخوان سر قرار بیان برای بازی و اینجور حرفا من که نمیام .....
اصل موضوع قرار چیزه دیگس ...... اینو فراموش نکنید .....
mehdi_vsgh
16-07-2007, 10:34
میدونم سامان جان
مطمئن باش بچهها هیچکدوم نمیتونن این کارایی که گفتن را انجام بدن
اخه اصلا امکانش نیست
از این حرفا زیاد زده میشه ولی واقعیت چیز دیگس و امکانش نیست...
M.etallic.A
16-07-2007, 13:30
من اگه نیام هم یا با پیک یا با پست برای میفرستم که سریع دستت برسه .....
من اگه حرفی رو بزنم هی جوری شده سر حرفم میمونم .... اینو مطمین باش
اون کار شما امادس و گذاشتم کنار که بهت بدم ......
تا وقتی هم که بچه ها بخوان سر قرار بیان برای بازی و اینجور حرفا من که نمیام .....
اصل موضوع قرار چیزه دیگس ...... اینو فراموش نکنید .....
سامان جون اصل موضوع چیه ؟ :20: به من میگی ؟:10:
Saman-tci
16-07-2007, 14:11
سامان جون اصل موضوع چیه ؟ :20: به من میگی ؟:10:
اصل موضوع این که باید برای این دوستمون یه چیزی ببرم .....:31:
یه چیزی میدم یه چیزی میگیرم .... :27:
فکر بد نکنیا .....
پست 1537 رو بخون متوجه میشی ..........
mostafaeshghi
16-07-2007, 14:13
ممنون از همه ی دوستانی که ابراز لطف کردند و اگر سر قولشون باشند میخواهند که در قرار حضور بهم رسانند.
یه چد تا نکته:
1- دوستان پی اس پی باز لطفا بحثتون را یا با پیغتم خصوصی و یا با مسنجر دنبال کنید که از بحث اصلی دور نشیم.
2- لطفا از لوس باز و بچه ننر بازی دست برداردید. دیگه به قرآن زشته توی این سن و سال. اون کسانی مه باید میفهمیدند فیهمیدند پس لطفا بدون بحث کردن در کار خود تجدید نظر کنند.
3- دوستانی که میدونند قطعی هست که میاند اینجت نظر بدند و اونی که نمیخواد بیاد که چی پست میده میگه من نمیوتونم بایم خب اونجوری تعداد کاربرا 100,000 نفره حالا هر کی بیاد بگه که من میام یا نه! پس دوستانی که فقط میاند لطفا کنند و پست بدند. دقت کنید قطعی هستند.
mostafaeshghi
16-07-2007, 14:27
ضمنا باری آخرین این هم اطلاعات دقیق قرار ملاقات:
تاریخ: روز پنجشنبه بیست و هشتم تیر ماه سال هزار و سیصد و هشتاد وشش
محل قرار: بلوار کشاورز ضلع جنوب غربی (درب روبروی خ 16 آذر) داخل پارک دور حوض ابوریحان بیرونی.
زمان: از ساعت 17 تا حد اکثر 21.
Sir.AShkaN
16-07-2007, 14:38
سلام اقا اگه رضا مياد منم ميام Elfin-D
Saman-tci
16-07-2007, 14:38
2- لطفا از لوس باز و بچه ننر بازی دست برداردید. دیگه به قرآن زشته توی این سن و سال. اون کسانی مه باید میفهمیدند فیهمیدند پس لطفا بدون بحث کردن در کار خود تجدید نظر کنند.
ببخشید منظور شما کی بود ....؟ میشه واضح تر بگی شاید بعضی از دوستان مثل من دقیقا متوجه نشن ... منتظرم
rouzbehshahgaldi
16-07-2007, 15:23
آقا من حتما میام...لطفا یه آماری بدین ببینیم چند نفر میان بالاخره...ظاهرا تا روز آخر همه یکی یکی برنامشون منتفی میشه...:41:
mehdi_vsgh
16-07-2007, 16:14
اصل موضوع این که باید برای این دوستمون یه چیزی ببرم .....:31:
یه چیزی میدم یه چیزی میگیرم .... :27:
فکر بد نکنیا .....
پست 1537 رو بخون متوجه میشی ..........
سامان جان
شما که هنوز به من نگفتی چی میخوای؟
درخواستت را تو پ خ بهم بگو من درخدمتم...:46: :10:
Saman-tci
16-07-2007, 16:21
سامان جان
شما که هنوز به من نگفتی چی میخوای؟
درخواستت را تو پ خ بهم بگو من درخدمتم...:46: :10:
شوخی کردم چیزی نمیخوام ممنون .....
:10:
FerineFast
16-07-2007, 17:01
"روز پنجشنبه بیست و هشتم تیر ماه سال هزار و سیصد و هشتاد وشش " میدونستید اونهایی که المپیاد نجوم میخونن این روز روز فاینالشونه !!!! :34:
J A V I D
16-07-2007, 21:31
بله مصطفي جان مي گن اينجا در مورد پي اس پي حرف نزنيم بچه ها كسي هست علم غيب داشته باشه بدونه كيا پي اس پي دارن پيغام خصوصي بديم گفتگو كنيم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
یعنی توElfin-D هستی
mostafaeshghi
17-07-2007, 14:42
ببخشید منظور شما کی بود ....؟ میشه واضح تر بگی شاید بعضی از دوستان مثل من دقیقا متوجه نشن ... منتظرم
اصلا منتظر نباشید. اونهایی که باید می فهمیدند فهمیدند شما انقدر گیر نده و بیخودی جوسازی نکن که از سیر و خط اصلی تاپیک خارج نشید.
بنده همینجا متعاقبا معذرت خواهی میکنم که یه کم تند و بد حرف زدم.
قربانتان: مصطفی عشقی
mostafaeshghi
17-07-2007, 14:46
بنده با ایشون صحبت کردم و گفتند که به احتمال 80% میایند. بعد هم کسی اینجا برای کسی نمیاد همه برای یه هدف میایند اونهم جمع گروهی افراد پی سی ورلد هست که قدم رنجه میفرمایند و در قرار حضور بهم میرسانند.
بنده خواهش میکنم که اگر شرایط جوره حتما تشریف بیارید مطمئن باشید که بهتون بد نمیگذره.
قرابنتان: مصطفی عشقی
خوب من هم از این قرار ها خیلی استقبال میکنم..هرند کا کارم با پخش و دان سریالها کمی شلوغه..
mehdi_vsgh
17-07-2007, 15:30
دوستانی که اومدنشون قطعی شده
بگن دیگه....
فردا روز قرار بید....
موفق و پیروز باشید
مهدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الاناس که صاحبش بیاد....)
Saman-tci
17-07-2007, 15:42
دوستانی که اومدنشون قطعی شده
بگن دیگه....
فردا روز قرار بید....
موفق و پیروز باشید
مهدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الاناس که صاحبش بیاد....)
اقا مهدی مثل این که خیلی عجله داری ....
قرار که فردا نیست .... پس فرداس ......:27:
Saman-tci
17-07-2007, 15:52
شما انقدر گیر نده و بیخودی جوسازی نکن
جوسازی ..؟؟؟
فقط حرف اخرمو بهت میزنم .....
من از 2 1 ماهه پیش اومدنم قطعی شده و منتظر 5 شنبه هستم و اینو باید خوب بدونی کسی که این همه انتظار کشیده برای چیزهای الکی جوسازی نمیکنه ..... ( البته به قوله خودت !!!!!)
توی این همه مدت هم از این جور حرفها نبود ...... نمیدونم چرا یه دفعه شروع شد ..... خیلی جالبه
پس برای اینکه بازم از اینجور مسایل پیش نیاد بهتره کسانی که یه مقدار سن وسالشون بالاتره و تجربه اینجور مشکلات رو در فروم دارن به بحثها خاتمه بدن و تمومش کنن ...
خوب بــــــــگـذریم .....:10:
اقا راستی این قضیه شام چیه ...؟ کیا هستن ... کیا نیستن ...؟
راستی فکر نمیکنین ساعت 5 توی تابستون یه مقدار زوده .....؟
mehdi_vsgh
17-07-2007, 17:50
اخه میدونی چیه؟
وقتی میگن ساعت 5
بعضیها ساعت 12 شب میان.....
Saman-tci
17-07-2007, 19:31
اره از این لحاظ تازه دیر هم هست ......
راستی داش مهدی تو چی میپوشی ...؟ میترسم گمت کنم Cd رو برم به یه نفر دیگه بدم ...
J A V I D
17-07-2007, 19:49
من اومدنم قطعي شده دوربينم هم مي آرم عكس يادگاري هم بگيريم ! پس پنجشنبه مي بينمتون !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
mehdi_vsgh
17-07-2007, 19:56
اره از این لحاظ تازه دیر هم هست ......
راستی داش مهدی تو چی میپوشی ...؟ میترسم گمت کنم Cd رو برم به یه نفر دیگه بدم ...
راستش معلوم نیست
ولی نترس قیافم اونقدر تابلوه که از 10 فرسخی میشه منو تشخیص داد.....(کلا خیلی ضایع هستم)
موفق و پیروز باشید
مهدی:31:
(خوبه که صاحب این عبارت دفعه اول بهم گیر نداد:8: )
جوسازی ..؟؟؟
من از 2 1 ماهه پیش اومدنم قطعی شده و منتظر 5 شنبه هستم و اینو باید خوب بدونی کسی که این همه انتظار کشیده برای چیزهای الکی جوسازی نمیکنه ..... ( البته به قوله خودت !!!!!)
توی این همه مدت هم از این جور حرفها نبود ...... نمیدونم چرا یه دفعه شروع شد ..... خیلی جالبه
پس برای اینکه بازم از اینجور مسایل پیش نیاد بهتره کسانی که یه مقدار سن وسالشون بالاتره و تجربه اینجور مشکلات رو در فروم دارن به بحثها خاتمه بدن و تمومش کنن ...
ببخشید میتینگ کجا برگزار می شه همین پنجشنبه یعنی پس فرداس ؟؟
:18: :18: :18: :18:
sepideh_248
17-07-2007, 20:19
با توجه به اخبار هواشناسی آقا بابک هم میان دیگه درسته؟؟؟
M.etallic.A
17-07-2007, 20:23
من هنوز اومدن یا نیومدنم مشخص نیست. اگه اومدم که هیچی اگه نیومدم حتما سعادت نبوده دوستان رو زیارت کنیم. جای مارو خالی کنید.
Saman-tci
17-07-2007, 20:30
راستش معلوم نیست
ولی نترس قیافم اونقدر تابلوه که از 10 فرسخی میشه منو تشخیص داد.....(کلا خیلی ضایع هستم)
موفق و پیروز باشید
(خوبه که صاحب این عبارت دفعه اول بهم گیر نداد:8: )
پس جاوید هم میاد ...
موفق و پیروز باشید
سامان :31:
mehdi_vsgh
17-07-2007, 20:45
پس جاوید هم میاد ...
موفق و پیروز باشید
سامان :31:
آره میاد و دوربینش هم میاره.....
ولی بچهها عکس که گرفتیم به طور عمومی ریلیز نکنیم که مورد سوء استفاده افراد ، قرار نگیره
ظاهرا بابک هم میاد
موفق و پیروز باشید
V E S T A
17-07-2007, 21:24
آره میاد و دوربینش هم میاره.....
ولی بچهها عکس که گرفتیم به طور عمومی ریلیز نکنیم که مورد سوء استفاده افراد ، قرار نگیره
ظاهرا بابک هم میاد
موفق و پیروز باشید
سوء استفاده!!! :18: :18: :18:
يعنی چی؟؟!!!
اگه عکس گرفتين لطفا به طور عمومی ريليز کنيد تا بقيه بچه ها هم با هاتون آسنا شن...:20: :20: :20:
J A V I D
17-07-2007, 21:36
عكس هايي كه قراره گرفته بشه يه سري هاش عمومي نمايش داده مي شه يه سري خصوصي البته همشو خودم مي بينم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
موفق و پيروز باشيد
جاويد
با توجه به اخبار هواشناسی آقا بابک هم میان دیگه درسته؟؟؟
آره امروز شنیدم خودم
فکر نمیکردم کسی یادش باشه
mehdi_vsgh
17-07-2007, 22:29
عكس هايي كه قراره گرفته بشه يه سري هاش عمومي نمايش داده مي شه يه سري خصوصي البته همشو خودم مي بينم !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
باشه مشکلی نیست.....
آقا جاوید شما نرم افزاری توپ ندارین معاوضه میکنیم......
موفق و پیروز باشید
مهدی
Maysam-BFU
18-07-2007, 00:11
آقا ما نیایم اونجا ببینیم که هیچکی نیست !
زایع شیم. :d
J A V I D
18-07-2007, 07:49
باشه مشکلی نیست.....
نرم افزار هر چي فكر كني دارم ولي بعضي هاش رو بنا به دلايلي به كسي نم يدونم بازي هم يه آرشيو 6000 تايي(صفراش درسته) دارم چيزي خواستين بگين !
موفق و پيرزو باشيد
جاويد
چرا هر كسي راجع به يه چيزي حرف ميزنه؟ يكي راجع به هواشناسي يكي راجع به نرم افزار....
ما اينجا بايد قانون براي انجمن تعيين كنيم؟؟؟(با توجه به اولين پست اين تاپيك)
سلام
منم اومدنم تقریبا قطعی شده
منم با مهدی جان موافقم
اگه میخواید عکس بگیرید نباید عکس رو بذارید رو نت
حالا حتما بحث سو استفاده نیست
آدم توی نت هرچقدر invisible تر باشه به نفعشه
... تا بقيه بچه ها هم با هاتون آسنا شن...
هرکی میخواد باهامون اشنا بشه پاشه بیاد سر قرار
Saman-tci
18-07-2007, 10:14
اقا من فردا راس ساعت 5:30 اونجام .... اول یواش یواش میام ببینم کسی اومده یا نه .. یه وقت ضایع نشیم ...
در ضمن منم با سپهر موافقم .... هر کی میخواد بچه ها رو ببینه بیاد سر قرار ...
دلیل نداره که عکس بگیریم اونایی که نیومدن ببینن ... دهـــــــــه
اقا در ضمن من زود گرسنم میشه ها .... شام با کیه ...؟
J A V I D
18-07-2007, 11:34
باشه آقا عكس مي گيريم خصوصي مي فرستم واسه كسايي كه بودن خوبه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Saman-tci
18-07-2007, 11:38
اره این خوبه ...... منم موافقم ...
موفق و پیروز باشید ( حق کپی رایت محفوظ است )
سامان
mehdi_vsgh
18-07-2007, 12:08
بچهها فکر کنم آقا مهرداد (همکار فیلم) هم بیاد
الان اون پایین اسمش رو دیدم
موفق وپیروز باشید
مهدی
mehrdad21
18-07-2007, 12:37
بچهها فکر کنم آقا مهرداد (همکار فیلم) هم بیاد
الان اون پایین اسمش رو دیدم
موفق وپیروز باشید
مهدی
سلام مهدی جان
خوبی داداش؟
بله حتما میام :11:
mehdi_vsgh
18-07-2007, 15:53
اقا من فردا راس ساعت 5:30 اونجام .... اول یواش یواش میام ببینم کسی اومده یا نه .. یه وقت ضایع نشیم ...
در ضمن منم با سپهر موافقم .... هر کی میخواد بچه ها رو ببینه بیاد سر قرار ...
دلیل نداره که عکس بگیریم اونایی که نیومدن ببینن ... دهـــــــــه
اقا در ضمن من زود گرسنم میشه ها .... شام با کیه ...؟
ای بابا هنوز هیچی نشده زدی زیرش؟
موفق و پیروز باشید
مهدی
mehdi_vsgh
18-07-2007, 16:04
نرم افزار هر چي فكر كني دارم ولي بعضي هاش رو بنا به دلايلي به كسي نم يدونم بازي هم يه آرشيو 6000 تايي(صفراش درسته) دارم چيزي خواستين بگين !
موفق و پيرزو باشيد
جاويد
سلام آقا جاوید
در مورد بازی: یه بازی خشنگ و خوف به سلیقه خودت میخوام.....(ولی از نوع تفنگی و بکش و بکش باشه) خودم زیاد بازی ندارم پس هرچی به نظرت قشنگ بود برام بیار فقط عزیز روی سیدی باشه....(گرافیک منم 256 ....6200 هست) من این از این بازیای معروف تقریبا هیچکدومو بازی نکردم با سلیقه خودت یه بازی برام بیار (هزینه سیدیش را فردا بهت میدم نگران پولش نباش):31:
در مورد نرم افزار میتونی مترجم پارس 2.5 تخصصی را بیاری؟
+ acrobat reader 6 Professianal
خلاصه من مدتی هست که نرم افزارام را آپدیت نکردم هرچی میتونی بیار برام....(پررویی را حال میکنی):31::31:
خیالت هم راحت باشه باهات حساب میکنم و پول همشو بهت میدم....
موفق و پیروز باشید
راه كوير
18-07-2007, 16:52
يه خبره ضدحال :41: :13:
يكبارم كه قراربود دوتاخانوم ركورد بزنن وتواين قرارملاقات شركت كنن (من وسپيده ):6: :7:
بنده امروز وفردابه علت يه كاري اداري مهم (از گفتنش معذورم ) گير افتادم وبه بايد به اداره محترممون خدمت كنم ونميتونم بيام :37: :14: يه معذرت هم به سپيده بدهكار شديم :11:
:1:نذارين به حساب بدقولي بذارين به حساب گرفتاري :3:
Saman-tci
18-07-2007, 16:58
اشکالی نداره .... قسمت نبود ببینیموتون ......
سلام به مدیر شرکتتون برسونین .....
باشه مشکلی نیست.....
موفق و پیروز باشید
مهدی
سلام آقا جاوید
در مورد بازی: یه بازی خشنگ و خوف به سلیقه خودت میخوام.....(ولی از نوع تفنگی و بکش و بکش باشه) خودم زیاد بازی ندارم پس هرچی به نظرت قشنگ بود برام بیار فقط عزیز روی سیدی باشه....(گرافیک منم 256 ....6200 هست) من این از این بازیای معروف تقریبا هیچکدومو بازی نکردم با سلیقه خودت یه بازی برام بیار (هزینه سیدیش را فردا بهت میدم نگران پولش نباش):31:
خلاصه من مدتی هست که نرم افزارام را آپدیت نکردم هرچی میتونی بیار برام....(پررویی را حال میکنی):31::31:
موفق و پیروز باشید
دوستان بحص های چت رو در چت روم یا پیغام خصوصی مطرح کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همکاریتون
sepideh_248
18-07-2007, 18:25
يكبارم كه قراربود دوتاخانوم ركورد بزنن وتواين قرارملاقات شركت كنن (من وسپيده ):6: :7:
بنده امروز وفردابه علت يه كاري اداري مهم (از گفتنش معذورم ) گير افتادم وبه بايد به اداره محترممون خدمت كنم ونميتونم بيام :37: :14: يه معذرت هم به سپيده بدهكار شديم :11:
نه خواهش می کنم ستاره جون:20:
من دارم غصه می خورم........
از خانوما اگه کسی دوست داره بیاد تا فردا صبح به من پیغام بده که با هم بریم
در غیر این صورت آقایون بهتون خوش بگذره جای ما رو هم خالی کنین:44:
Mahdi_Moosavi
18-07-2007, 18:51
من که حال ندارم n صفحه پیش رو بخونم !!!
ولی دیگه کم کم 30 - 40 نفر میان ؟؟؟ اگه نمیان که اصلآ ارزش نداره . دوستانی که دفعه قبل رفتآ بگن چند نفر اومده بودن ؟؟؟
mazi_z_PSP
18-07-2007, 20:56
ميخوای ما بيام شرکتّون هم شما رو ببينيم هم بچه ها رو؟:10:
FerineFast
18-07-2007, 21:45
میشه فردا یکی یه لیست از همه دوستانی که میان بزاره ؟! :15:
Maysam-BFU
19-07-2007, 00:58
یکی از دوستان لطف کنه یک آدرس خیلی دقیق بزاره که از مترو هم راه داشته باشه :31:
ممنون.
rouzbehshahgaldi
19-07-2007, 02:13
من حتما فردا میام...تاکید می کنم...حتما میام.:31:
ممنون.
از خیابون ولیعصر آدرس میدم فکر کنم همه تهرانی ها بلد باشن
خیابان ولیعصر میدان ولیعصر بلوار کشاورز بعد از خیابان فاطمی پارک لاله
ولی باید دنبال در ورودی که قرار داریم بگردی نمیدونم همین در هتش یا نه شک دارم
Saman-tci
19-07-2007, 08:57
دوست من پارک لاله که درب ورودی نداره .......
درب اصلی پارک در زمان گذشته همون تقاطع ولی عصر و کارگر هست دیگه ......
که الان غرفه های زیادی ائنجا گذاشته شده برای رستوران و صنایع دستی و .......
این مجسمه بزرگ ابوریحان هم درست بعد از این غرفه ها هست ......
اونجا از هر کسی بپرسید این مجسمه ابوریحان کجاس بهتوم میگه .....
بهتر بود کسی که این قرار روز گذاشته یه شماره ای چیزی اینجا اعلام میکرد که هر کسی نتونست ادرس رو پیدا کنه یه زنگ میزد و تو خیابون گم نمیشد ......
در هر صورت پارک لاله یکی از معروفترین و قدیمی ترین پارکهای تهران هست .....
تقریبا از اول بلوار کشاورز شروع میشه تا ابتدای خیابان حجاب ( وسطای بلوار کشاورز )
بازم میگم اما این ادرسی که قرار ملاقات امروز ماست دقیقا میشه ورودی اصلی پارک در تقاطع خیابان ولی عصر و کارگر .... اون مجسمه ابوریحان هم بعد از غرفه های ورودی پارک هست ......
اگه کسی تا قبل از ساعت قرار بازم سوالی داشت من در خدمتم ......
اینم مجسمه ابوریحان و محل قرار ....
راه كوير
19-07-2007, 09:06
ميخوای ما بيام شرکتّون هم شما رو ببينيم هم بچه ها رو؟:10:
اره بد نيست پيشنهاد خوبيه جاداره روش كاربشه:31: اين دفعه كه قسمت نشد ما بيايم :13: بهتون خوش بگذره عكساشو بياريد ماببينيم :21: :21:
mehdi_vsgh
19-07-2007, 10:44
سلام آقا جاوید
موفق و پیروز باشید
مثل اینکه آقا جاوید این پست منو ندیده
و یا دیده و ترسیده
موفق و پیروز باشید
مهدی
ممنون.
همشهری مترو شهرری سوار شو ایستگاه هفت تیر پیاده شو
ایستگاه که پیاده شدی بیا سر کریم خان بگو پارک لاله مستقیم میارن دم در پارک پیادت میکنن :46:
خوش بگذره بچه محل :31:
سلام
منم اگه کار خاصی تا بعد از ظهر پیش نیاد با کمی تاخیر میام...گودبای پارتی ما هست دیگه:دی
دقیقا 4 ساعت تا آغاز قرار باقی مونده...امیدوارم که دوستان لحظات خوشی رو د میتینگ داشته باشن
مخلصیم
رضا جان قرار قبلي انجمن بود كه برام پ خ زدي
خيلي دوست داشتم بيام ولي از شانس من يك مشكلي پيش امد نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رو 100%هستم براي اولين حضور توي قرار هاي انجمن
هر چند به نظرم خيلي دير باشه ؛ بايد زودتر از اين ها شرف ياب ميشديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي اگه سيل بياد من هستم
ساعت 5- 6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
19-07-2007, 13:38
ما هم که از ساله پیش رزرو کردیم ....
اگه مشکلی پیش نیاد اخرین نفر میام .....
طرفای 7 میام .....
رضا جان قرار قبلي انجمن بود كه برام پ خ زدي
خيلي دوست داشتم بيام ولي از شانس من يك مشكلي پيش امد نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رو 100%هستم براي اولين حضور توي قرار هاي انجمن
هر چند به نظرم خيلي دير باشه ؛ بايد زودتر از اين ها شرف ياب ميشديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي اگه سيل بياد من هستم
ساعت 5- 6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرتیم داداشی
ما هم که از ساله پیش رزرو کردیم ....
اگه مشکلی پیش نیاد فردا اخرین نفر میام .....
طرفای 7 میام .....
امروز منظورته دیگه؟اگه 7 بیای قرار تموم شده ,اونوقت باید با مجسمه ی ابوریحان قرار برگذار کنی
J A V I D
19-07-2007, 13:58
مثل اینکه آقا جاوید این پست منو ندیده
و یا دیده و ترسیده
موفق و پیروز باشید
مهدی
والا ديدم ولي مي گن ما داريم چت مي كنيم من هر كاري تو اين فورم مي كنم يكي بهم گير مي ده واسه همين سعي مي كنم كمتر پست بدم ! بازي سليقه ايه من هم سليقه عجيبي دارم هر بازي كه طرفدار نداره بيشتر بازي مي كنم !!! واسه همين بازي سليقه اي نمي آرم مترجم پارس رو ندارم ولي اكروبات رو دارم ولي 12 مگ حيفه بزنم رو سي دي برو دانلود كن ! فقط موندم چرا اكروبات 6 رو مي خواي وقتي هشتش هست !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
M.etallic.A
19-07-2007, 14:11
منم اگه کار خاصی تا بعد از ظهر پیش نیاد با کمی تاخیر میام...گودبای پارتی ما هست دیگه:دی
صحنه گودبای پارتی چیه ؟ یعنی دیگه نمیای p30world ؟
صحنه گودبای پارتی چیه ؟ یعنی دیگه نمیای p30world ؟
ایلده الان ساعت چنده؟!من کجام ؟تو کی هستی؟!الان مگه وقت خوابه...یالا بیدار شو
mostafaeshghi
19-07-2007, 14:41
جوسازی ..؟؟؟
من هم حرف آخرمو بزنم:
من از اولین روزی که قطعی شد اولین نفری بودم که OK دادم. یه جوسازی خیلی نافرم که باعث عوض شدن حرفها بود همون شام دادن شما بود. اقا چه بخواتی بدی چه نخوای بدی سر قرار معلوم کن دیگه چرا تو تاپیک بحث راه میندازی.
یعنی میخوای بگی من سنم کمتر از شما. شاید اینطور باشه ولی مطمئن باش که سنم تو این فوروم فقط از چند کمتره و از پیشکسوتان فوروم هستم. از اولین قرار تا به االآن هم در همه ی قرارها حضور داشتم و فقط در یک قرار اونم به خاطر اینکه مشهد بودم نتونستم حاضر شم. پس فکر کنم من پیشکسوت تر باشم.
نلا بحثی هم نبوده که بخواد بزرگتر بیاد و از این حرفها.
حرف حساب من اینه که جز در مورده خود قرار و شرایط قرار و وضعیت آن خواهشا هیچ بحث دیگری نکنید که از بحث اصلی تاپیک خارج بشیم.
در ضمن من همینجا بابات حرفهای قبلی معذرت میخوام و هیچ هدف و نیتی نداشتم جز اینکه تاپیک منحرف نشه. و اگر حرفیزدم که به شما و یا دیگر دوستان برخورد معذرت خواهی میکنم. و از شما خواهش دارم دیگه در این مورد بحث نکنید.
قربانتان: مصطفی عشقی
mostafaeshghi
19-07-2007, 14:47
من که حال ندارم n صفحه پیش رو بخونم !!!
ولی دیگه کم کم 30 - 40 نفر میان ؟؟؟ اگه نمیان که اصلآ ارزش نداره . دوستانی که دفعه قبل رفتآ بگن چند نفر اومده بودن ؟؟؟
من از لطفتون. ولی باید بگم که این کار خیلی بده. اگر شما میخوای با این طرز تفکر بیای خب حساب کن اگر همه همین طرز تفکر را داشتند که اونموقع هیچکس نمیومد. حالا بگذریم اگر خواستید تشریف بیارید ما درخدمتیم.
من همچنان طبق عادت مالوف در قرارها حضور خواهم یافت که فکر کنم توی این قرار لقب بابای قرارهای پی سی ورلد را به من بدند (ب دلیل مداومت در حاضربودن سر قرار)
قرابنتان: مصطفی عشقی
mehrdad21
19-07-2007, 15:13
سلام
من ، امین و بابک هم قطعا میایم
امیدوارم دوستان زیادی تو قرار شرکت کنند
mehdi_vsgh
19-07-2007, 15:20
سلام
من ، امین و بابک هم قطعا میایم
امیدوارم دوستان زیادی تو قرار شرکت کنند
بابک که میگفت اگه هوا ابری باشه میام
ولی الان که آفتابه...
boy iran
19-07-2007, 15:23
بابک که میگفت اگه هوا ابری باشه میام
ولی الان که آفتابه...
مهدی زیاد حرف نزن با بابک هم شوخی نکن بن میشی :27:
یک خصوصی هم دادم جیگر چک کن :10:
ali reza majidi 14
19-07-2007, 15:54
آقا ما هم میشه قرار بذاریم با هم ولایتی هامون!!!1
چطوری محمد جان خوبی
چقدر شما باحالین
Oracle_Eldorado
19-07-2007, 18:09
دوستان کرمانشاهی یه بار بیاین کافی نت بیت مپ ما هم شما ها رو ملاقات کنیم .
lahij_web
19-07-2007, 19:10
سلام دوستان
اي مرده شور هرچي سربازي رو ببرن :13: :19: جناب سرهنگ ما ( ا ا ببخشيد اشتباه شد ! گاو ما !!) هم زائيد !
ممنوع الخروج شدم و نتونستم بيام . خيلي دوست داشتم به جاي اينكه اينجا پيغام حسرت بزارم پيش بر و بچز بودم .
:10: :11: اميدوارم به همتون خوش بگذره . :40:
مثل اينكه اولين نفري هستم كه از قرار برگشته خونه ؛ خوره بازي در اوردم يك راست امدم نت !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كس نيومد ضرر كرد
خوش گذشت و چند ساعتي رو با هم بوديم
boy iran
19-07-2007, 20:48
مثل اينكه اولين نفري هستم كه از قرار برگشته خونه ؛ خوره بازي در اوردم يك راست امدم نت !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كس نيومد ضرر كرد
خوش گذشت و چند ساعتي رو با هم بوديم
سریع عکس رو بده بیاد تا بابک نیومده :27:
سریع عکس رو بده بیاد تا بابک نیومده :27:
شرمندهههههههههه اخلاق ورزشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عكس ننداختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دوست داشتم كه بيام ولي متاسفانه امكانش فراهم نشد:41:
خيلي دوست داشتم به اين خاطر كه يكي توي جمعتون بود (عمرا لو بدم كي بوده:46: ) كه خيلي دوست داشتم ببينمش
اميدوارم بهتون خوش گذشته باشه.:11: :11: :11:
boy iran
19-07-2007, 21:00
شرمندهههههههههه اخلاق ورزشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عكس ننداختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمنت شرمنده:46:
الام عکاسها از راه میرسند :27:
mehdi_vsgh
19-07-2007, 21:07
خیلی خوش گذشت..:20:
شام هم خیلی خوشمزه بود..چ
دست آقا سامان بابت شام درد نکنه:31::31:
موفق و پیروز باشید
J A V I D
19-07-2007, 21:59
خوب عكس ها رو من گرفتم ولي مورد داره گفتن عمومي نذاريد !!! به هر حال تا يكي دور روز ديگه از عكس ها خبري نيست ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
به به . خوش به حال دوستانی که تشریف بردن سر قرار .
ما هم باید بشینیم و منتظر قرار بعدی بشیم .:41:
بدویین بگین ببینیم چیکار کردید ؟ چی گفتید ؟ چی شنیدید ؟ چی خوردید :31: ؟
نه جدی بگید ببینیم چی شد . حال اقا بابک چطور بود ؟ :20: هوا ابری بود ؟ :20:
اِ ... آقا جاوید عکسها رو بذار دیگه . سانسور مانسور نکنی ها :21:
چهره ی بابک رو شطرنجی نکنی :46:
ما منتظر عکسا هستیم . همون دو سه روز بعد . :10:
موفق باشید
یا حق
mehrdad21
19-07-2007, 22:07
جاوید جان خواهشا عکس تو عمومی نگذار مرسی
mehdi_vsgh
19-07-2007, 22:11
جاوید جان خواهشا عکس تو عمومی نگذار مرسی
صحبت آقا مهرداد کاملا تایید میشه...
براي عكس ها قضيه امنيتي هستش آيا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
19-07-2007, 22:14
م .:41:
بدویین بگین ببینیم چیکار کردید ؟ چی گفتید ؟ چی شنیدید ؟ چی خوردید :31: ؟
د
یا حق
مگه نمیدونی؟
سامان بهمون پیتزا پپرونی دو نونه داد....:21::21:
J A V I D
19-07-2007, 22:15
اِ ... آقا جاوید عکسها رو بذار دیگه . سانسور مانسور نکنی ها
گفتم كه عكس ها رو عمومي نمي ذارم شرمنده !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خوب عكس ها رو من گرفتم ولي مورد داره گفتن عمومي نذاريد !!! به هر حال تا يكي دور روز ديگه از عكس ها خبري نيست ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عکسها مگه +18 که مورد داره :27::27:
بابا خوبه حمتون پسر هستيد عكس بيايد بالا !!
سلام علیکم و رحمه ا...
این قرار هم مثل باقی قرارها گذشت و هر کی نیومد به هیچ جاش نیست(البته باید دلش بسوزه ولی اصولا نمیسوزه).با توجه به اصرارهای مکرر دوستان مبنی بر اینکه من گزارش این قرار رو بنویسم پس ما هم میگزارشیم.
البته چون من نیم ساعت دیر رسیدم پس از اونجایی که بودم رو توضیح میدم و به قبلش هم اصلا مهم نیست.
دوستان عزیز که در این قرار حضور داشتن به ترتیبی که اسمشون یادم میاد به این شرحن:
آقا مهدی - مصطفی عشقی - لاولی من- بابک-مهرداد 21 - گابانا-انیم ادیتور-ویسدوم-سامان تی سی آی-rouzbehshahgaldi-rudder- سعید رونالدو-سپهر(بالای s از اینا داره:دی)-جاوید-امین رو هم یادم نمیاد:دی
1.بازار نقل و انتقال سی دی داغ داغ بود.هر کسی واصه کلاس کار هم که شده 4 تا سی دی خام آورده بود تا از قافله عقب نمونه.
2.آخر امین برای جاوید سی دی نیاورد.
3.جاوید از همه جای ملت عکس گرفت.
4.ویسدوم یک جا بد جور توسط من سر کار رفت.من همینجا از اون آقایی که مجبور شد با ویسدوم دست بده عذر میخوام
5.مهرداد 21 حرف سیاسی میزنه!باید بن بشه:دی
6.نمیدونم چرا همه دوست داشتن یک چیزی به عنوان یادگاری به من بدن.
7.از سپهر من 2 کلمه شنیدم.سلام و خدافظ
8.گابانا برای اینکه به همه ثابت کنه کارش سخت افزاره کی بورد سیستمش رو هم آورده بود سر قرار.
9.سامان به همه شام داد.البته شامش آبکی بود.نی هم داشت.بهش میگن ساندیس
10.یه آقاهی اونور تر 20 دقیقه منتظر بود.همه فکر میکردن از اعضای پی سی ورلده.ولی بعد از کلی الافی دوستش اومد و با هم رفتن.
11.کنکور به سعید رونالدو ساخته بود و بد جور چاق شده بود.میترسم اگه خدای نکرده امسال قبول نشه و کارش بکشه به سال بعد مجبور بشه با وانت بره این ور اون ور.
12.مه سافت هم تلفنی توسط بنده رفت سر کار.امشب قراره بشه سوپر مدیر.
13.آقا مهدی سی دی آکروبات 5 و فتوشاپ 3 و ویندوز 95 رو آورده بود و کلی نرم افزار 2007 گرفت.
14.سامان هنوز هم باور نکرده که اون آقاهِ بابک بود.سامان جود به خدا اون بابک بود.
دیگه نکته ی خاصی تو ذهنم نیست.عکس ها رو هم که عمرا نمیزاریم.قرار بعدی هم فعلا خبری نیست.
مخلصیم
Mahdi_Moosavi
19-07-2007, 22:48
عکس که نمیزارید !!!! حداقل بگیر سر جمع چند نفر اومده بودن ؟؟؟ خداوکیلی راست بگید ها .
Saman-tci
19-07-2007, 23:05
اقا جاتون حسابی خالی بود ......
هوا عالی بود ..... ابری و خنک .....
تا اونجایی که من یادمه این افراد اومدن :
بابک - امین - مهرداد - اقا مهدی - جاوید - سپهر - الفین - مصطفی - Lovelyman - Wisdom - روزبه - Gabana و .... ببخشید اگه اسم بعضیا رو جا انداختم ........
حالا میخوام در مورد هر کدومشون یه توضیح کوچولو بدم :
بابک : اون ادمی که فکر میکنین نیست ... یه پسر اجتماعی با روابط عمومی خوب ... بگو و بخند .... زمین تا اسمون از اون شخصیتی که در فروم میبینید فرق داره ... ( باید اینجوری باشه وگرنه کنترل سایت ازدستش در میره ) ... در نهایت پسر خوبیه ... من شخصا طرز فکرم در موردش عوض شد
امین : یه ادمی که جز کار مورد علاقش به چیزه خاصی فکر نمیکنه ( در مورد فیلم ).... اجتماعی و خونسرد
مهرداد : از اون افرادی هست که احساس میکنم خیلی باهاش حال میکنم .... پسر خوب و مهربون
اقا مهدی : یه پسر اروم و کم حرف .... تا اونجایی که من فهمیدم عشق ترجمه و دیکشنری داره
جاوید : اصلا از فوتبال خوشش نمیاد ...... امیدواره زودتر Adsl خونشون را بیوفته و از این دایال اب راحت شه ... یه پسر اروم و با روابط اجتماعی خوب ..... تازه بچه محل هم دراومدیم
سپهر : خیلی ساکت و کم حرف ..... فقط یه سلام ازش شنیدم با یه خداحافظی
الفین : اونم یه پسر خوبی که رابطه قوی با امین داره .....
مصطفی : یه ادم منطقی که اگه اشتباهی بکنه جرات اینو داره که عذرخواهی کنه ... از همه دیرتر اومد ولی اگه نمیاومد جاش خالی میموند....
Wisdom و Lovelyman : نمیدونم چرا هر کاری میکنم چیزی ازشون یادم نمیاد ....... اصلا اومدن .؟
Gabana : زیاد برخوردی با هم نداشتیم .... ولی مدیر انجمن سخت افزار بهش میاد
ببخشید اگه کوتاه بود ......
حالا خوشحال میشم نظر بچه هایی رو که اومدن در مورد خودم بدونم ....؟
4.ویسدوم یک جا بد جور توسط من سر کار رفت.من همینجا از اون آقایی که مجبور شد با ویسدوم دست بده عذر میخوام
خوب شد جلوم رو گرفتيد ، شايد با كل پارك لاله دست ميدادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran NZ
19-07-2007, 23:16
بابا لابد یه عکس از بابک جان بذارید دیگه یعنی اینقدر عکسها مشکل داشتن که 1 دونه هم نمی تونید بذارید؟!
عجیبه واقعا
Saman-tci
19-07-2007, 23:20
دوست من عکس انداختیم ولی حتما صلاح دیدن فعلا عکسی در تاپیک عمومی گذاشته نشه .....
سلام
به من که خیلی خوش گذشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای هرکی نیومده خیلی خالی بود
بعضی ها چهره هاشون همونطور که حدس میزدم بودن بعضی ها اصلا یه طور دیگه بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من زیاد توی جمع حرف نمیزنم بیشتر سعی می کنم که گوش بدم:27:
مثل اینجا که بیشتر میخونم تا اینکه جواب بدم
رضا گزارشت خیلی باحال بود مرسی:10:
همچنین ممنون از سامان خان:46:
عکسا رو هم پابلیش نمیکنیم اصرار نفرمایید!!!:21:
J A V I D
19-07-2007, 23:52
عكس ها رو از الان دارم پيغام خصوصي مي كنم براي بچه هايي كه بودن ديگه از اين بچه ها اگه كسي اومد عكسو گذاشت وسط تاپيك من هيچ مسئوليتي قبول نمي كنم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
mehdi_vsgh
19-07-2007, 23:55
13.آقا مهدی سی دی آکروبات 5 و فتوشاپ 3 و ویندوز 95 رو آورده بود و کلی نرم افزار 2007 گرفت.
خوب اینم سیاسته منه دگیه....
ا
اقا مهدی : یه پسر اروم و کم حرف .... تا اونجایی که من فهمیدم عشق ترجمه و دیکشنری داره
؟
جدا من اینقدر کم حرف بودم.:18:...فکرکنم که از شما بیشتر حرف زدم....:31::31:
راستی دستت درد نکنه شام خیلی خوشمزهای بود.:19::31:
M.etallic.A
19-07-2007, 23:59
بابا نازشون رو نکشید . کی اصلا خواست عکس شما رو نگاه کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_ashena
20-07-2007, 00:02
خوب پس كسي متوجه من نشد.
به قول دوستان :دي يا دي:
M.etallic.A
20-07-2007, 00:07
ایلده الان ساعت چنده؟!من کجام ؟تو کی هستی؟!الان مگه وقت خوابه...یالا بیدار شو
آقا من که نگرفتم چی گفت... کسی گرفت به ما هم بده...
خوب پس كسي متوجه من نشد.
به قول دوستان :دي يا دي:
:18:
اااا
من دیدم یه بوته شمشاد اون وسط داره حرکت میکنه هاااااااا
پس نگو اون تو بودی پشتش!!!
pedram_ashena
20-07-2007, 00:26
:18:
اااا
من دیدم یه بوته شمشاد اون وسط داره حرکت میکنه هاااااااا
پس نگو اون تو بودی پشتش!!!
فعلا عكسها را براي فروش ميذارم.:31: .بايد اول پشت شمشادها را ميگشتيد.اشتباه بدي كرديد.:27:
J A V I D
20-07-2007, 00:33
من فكر كنم عكس ها رو واسه همه كسايي كه بودن فرستادم اگه كسي جا مونده كه احتمالا مونده !!!! پيغام خصوصي بده تا براش بفرستم ! فقط واسه الفين نفرستادم كه اونم تو ميسنجر براش مي فرستم ! گفتم كه نياي بگي جا موندي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
rouzbehshahgaldi
20-07-2007, 01:25
خوب...به ما هم خیلی خوش گذشت:31:
ممنون از گزارش با حاله آقا رضا که به تمام نکات اشاره کرده بود.دقیق.
Aminzikzak
20-07-2007, 06:18
جای ما خالی ...
به جان خودم نباشه به جان بچم هرچقدر زور زدم تا منم بیام تهران سر قرار قسمت نشد ...
بلیط قطارها تا آخر مرداد فروخته شده بود ...
هواپیما هم که سالی یه بار تو اهواز میشینه اونم بچه ها با سنگ میزننش زود میپره ...
امید وارم قرار بعدی افراد بیشتری بیان سرقرار.
mehrdad21
20-07-2007, 10:50
سلام خدمت همه دوستان
واقعا به من که خیلی خوش گذشت . دوستان جدیدی پیدا کردم . واقعا هرکسی نیومد ضرر کرد .گزارش آقا رضا خیلی با حال بود کلی خندیدم . رضا این روحیه طنز رو داشتی و ما بی خبر بودیم ؟ حالا میگی منو بن کنن ؟ خوب میدونم چیکارت کنم (شوخی)
آقا سامان دست گلت درد نکنه شما هم خیلی زحمت کشیدی . واقعا از زیارتتون خوشحال شدم ایشالا تو قرارهای بعدی هم شما رو ببینیم.
اما من درباره چند نفر که برخورد باهاشون داشتم بنویسم
Wisdom : والا داداش دعا میکنم سربازی هرچه زودتر تموم بشه . یکی از نکات مثبت ایشون این بود که همیشه یه لبخند به چهره داشتند . داداش قضیه سئوالات مسابقه رو هم ردیف میکنم از سری بعد ایشالا آسونتر میشه (این جا اسمایلی پینوکیو میخاد)
جاوید: خب . ایشون که خیلی زحمت کشیدن . مخصوصا بابت عکسها . قسمت نشد زیاد با هم حرف بزنیم . ایشالا قرار های بعدی
امین : این یکی رو اگه من زور نمیکردم که اصلا سر قرار نمیومد . داشت می پیچوند زنگ زد به من دید من سرقرارم وجدان درد گرفت و پاشد اومد سر قرار .
الفین (رضا ): دادا خیلی مخلصیم . استقلالی هستی که دیگه خیلی خیلی ارادت داریم خدمتتون . من از رضا خیلی خوشم اومد اما نمیدونم چرا این امین هر وقت میخاست رضا رو بزنه منو اشتباه میگرفت . داداش ما که دیر با هم آشنا شدیم اما ایشالا هر جا هستی موفق باشی
بابک: بابک جان که کم بود ما رو اونجا به خاطر سیاسی بازی بن کنه . بابک که یه جورایی همشهری ما در اومد. خب اطلاعات فیلم و سینماش هم که واقعا توپه . حیف که اونقدر سرش شلوغه که سری به انجمن فیلم نمیزنه
بابک جان قرار های بعدی هم باشی ها
سامان: یه جنتلمن واقعی . خیلی خیلی زحمت کشیدی . فقط هر چند وقت یه بار امین می گفت مهرداد مواظب این سامان باشه شام رو نپیچونه. مرسی داداشی
آقا مهدی: خب من اول از همه که سرقرار اومدم سراغ دو نفر رو گرفتم که اولیش مهدی بود و دومیش رضا.
مهدی برعکس چیزی که فک میکردم کم حرف بود . مهدی جان ارادت خاصی داریم خدمتتون
مصطفی عشقی: خب من تا قبل از قرار افتخار آشنایی با ایشون رو نداشتم . اما جدا پسر گلیه . ایشالا کنکور قبول شی داداش
سپهر که اصلا حرف نزد تا بیشتر آشنا بشیم اما واقعا پسر دوست داشتنی بود
جالب این بود که منو کسی نمیشناخت همه میگفتن اگه صندلی داغ نبود اصلا نمیدونستم همچین کاربری این جا وجود داره
یه سری ها سر قرار نبودن اما سرقرار زیاد درباره شون بحث شد
مرسی . ازهمتون . پنجشنبه به یاد ماندنی ای بود
ایول
گزارش ها خیلی باحال بود
ایول...
کلی حال کردم
Behroooz
20-07-2007, 11:56
من سعي ميكنم كه قرار بعدي بيام . اگه قسمت بود .
خوش باشيد .
mehdi_vsgh
20-07-2007, 12:16
بهروز جان ایکاش میومدی
دست ووکمن هم میگرفتی میتونستیم زیارتتون کنیم..
mazi_z_PSP
20-07-2007, 13:15
سلام.خيلی دوست داشتم بيام.نشستم پشت کامپيوتر پست هارو ميخونم و گريه ميکنم.. تورو خدا چند تا عکس برام ميل کنيد و اسم هرکی رو بالايه سرش بنويسيد.
به پی اس پی بازان هم خوش گزشت؟ راستی منو که ديدين پس ديگه چرا اینقدر اسرار ميکنين که بيام؟!!!
خلاصه خيلی دلم ميخواست بيام. با آقا بابک يه اختلاط بکنيم(درست نوشتم؟)
خوب به عنوان پيشنهاد به مديران این تاپيک رو هرچه زودتر قفل کنين تا يه تاپيک جديد برای قراره جديد در اواخر مرداد يا شريور بزاريم
Mehran NZ
20-07-2007, 14:15
بابا نازشون رو نکشید . کی اصلا خواست عکس شما رو نگاه کنه
ایول داداش گل گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
20-07-2007, 17:29
خوب دوستان لطفا ناز ما رو نكشيد پيغام خصوصيم تركيد از بس Pm اومد كه عكس ها رو بدم !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
گابانا برای اینکه به همه ثابت کنه کارش سخت افزاره کی بورد سیستمش رو هم آورده بود سر قرار
يه گوني هم روي كولم بود كه توش خرت و پرت سخت افزاري بود ! خوب شد اونو باز نكردم ! وگر نه فكر مي كردي مغازه با خودم آوردم !!
Gabana : زیاد برخوردی با هم نداشتیم .... ولی مدیر انجمن سخت افزار بهش میاد
مخلصيم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیلام
آقا شما ها چرا اینقدر آشنا به نظر میاین ؟
شما رو جایی ندیدم ؟
:دی
قرار از زاویه دید Amin :D
آقا ما رسیدیم سر قرار دیدم جمعیت عضیمی جلوی حوض جمع شده ... اول فکر کردم تظاهرات شده ... جوگیر شدم ... اوووومدم شعار بدم که مصطفی عشقی و الفین رو شناسایی کردم ... اووومدم بپرم بغلشون که مهرداد منو گرفت گفت خطرناکه امین ... منم بیخیال شدم خلاصه
این رضا و مهرداد بسیار شبیه بودن به طوری که منو موقع کتک زدن دچار اشتباه کرده بودن ... منم بنا به احتیاط واجب جفتشون رو میزدم
اسم چند تا از بچه ها رو 5 بار پرسیدم تا سیو کردم آخر سر ... ماشاا... تعداد زیاد بود تا به آخرین نفر میرسیدم اسم اولی فراموش میشد
آقا مهدی و سپهر (بالاش از اووونا داره) اینقدر گل بودن که نگو ... ساکت و کم حرف (برعکس رضا که مخ همه رو خورد)
lovelyman رو دیدم کلی شوکه شدم ... نسبت به قرار قبلی خیلی بزرگ شده بود ... قرار قبلی که ساک همراهش بود که توش شیشه شیر بود ... خودم بغلش کرده بود بهش شیر دادم خوابوندمش آخر قرار هم بیدارش کردم که برو خونتون :دی
روحیه wisdom جان منو کشته بود ... چند روز قبل اعزام آدم اینقدر خوش اخلاق و خنده رو باشه ... مگه میشه ؟
عمو بابک سر قرار فقط داشت آسمون رو رصد میکرد ... فکر نکنم هیچ کدوم از بچه ها رو دیده باشه
جاوید جان با کلی تکنووژی اووومد ... تو کشور ما هنوز از این چیزا نیومده ... هر چی خواهش کردیم بده یه کم بازی کنیم محل نزاشت گفت به جاش فیلم میخوام منم دیدم نمی صرفه ازش فاصله گرفتم
منو مهرداد یه سری دی وی دی عوض کردیم با هم که فکر کنم امنیت روانی جامعه به خطر افتاد
سامان جان هم همه رو خجالت داد رفت شام بگیره دویدم دنبالش گفتم نههههههههههههههههههههههه ! تو نباید این کارو بکنی (با صدای دوبلور آمیتا باچان بخونین !) بعد کلی اصرار راضیش کردم یه شام سبک بگیره که "نی" داشته باشه
گابانا رو زیاد نتونستم زیارت کنم ... تا من اووومدم در رفت ... فکر کنم ترسید ... آره دیگه
مهدی جان همکار گرافیک هم زحمت کشید در حالی که یه کاغذ A4 دستش بود .... اسم همه بچه ها رو توی یه کاغذ 2X3 (سانتی متر) نوشت
مصطقی عشقی هم رکوردار حضور در جام جهانی قرارهاست و فکر کنم فقط برای اینکه من این عنوان رو ازش نگیرم شرکت میکنه
چتد تا عزیز دیگه هم تو قرار بودن مثل روزبه و یه عزیز دیگه که تو انجمن سخت افزار فعالیت میکنند و سعید رونالدو و ... (شرمنده اگه اسمی رو فراموش کردم)
متاسفانه رضا هم اووومده بود جدیدا reload شده !
خلاصه ساعت 8:20 اینجوریا بود که خداحافظی کردیم و به سمت منزل راه افتادیم
من ساعت 9:45 شام نخورده رسیدم خونه ... ببخشید یادم رفته بود ... شام صرف شده بود
نکته جالب این بود که با وجود اینکه تعدادمون زیاد بود اما زحمت کشان !! نیروی انتظامی هیچ گونه تذکری بهمون ندادن !
فکر کنم دفعه های قبلی هم فقط به خاطر مهدی بست گیر میدادن بهمون :دی
خودتون یه سری شکلک تو این پست تصور کنید حالشو ندارم
mehdi_vsgh
20-07-2007, 22:18
آقا مهدی و سپهر (بالاش از اووونا داره) اینقدر گل بودن که نگو ... ساکت و کم حرف (برعکس رضا که مخ همه رو خورد)
جدا اینقدر من کم حرف بودم؟:18::31:
خوب باشه !!!
دفعه بعد اونقدر حرف میزنم که از دستم فرار کنین...:8::10::19:
J A V I D
20-07-2007, 22:23
جاوید جان با کلی تکنووژی اووومد ... تو کشور ما هنوز از این چیزا نیومده ... هر چی خواهش کردیم بده یه کم بازی کنیم محل نزاشت گفت به جاش فیلم میخوام منم دیدم نمی صرفه ازش فاصله گرفتم
من كلا با شما سر جمع پنج دقيقه حرف نزدم چقدر نتايج گرفتي از من اون پنج دقيقه هم چهار دقيقهش در مورد فيلم تايگر كيج بود راستي پيدا نكردي ! اون Psp هم تو ايران اومده ها !!! از بس فيلم مي بيني تكنولوژي يادت رفته !! به هر حال به من گفتن Psp بيار بازي كنيم كه كسي نياورد !!!
براي بار دوم خواهش تقاضاي دريافت عكس ها رو نكنيد !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاويد جان مگه عكس ها نور نخورد !!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون سوخت ديگه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی بهتون خوش گذشته معلومه
ولی عکسارو بزارین ببینیم
میخوام ببینم گابانا چه شکلیه
یا مثلا قیافیه امین . مدیر انجمن فیلم رو ببینم
با همشهریمونم که خیلی حال کردن wisdom همون آقا محمود نون برنجی خور
سلام
دوستان میشه یه کم قرارها رو متنوع تر کرد
قرار تو گیم نت
پارکهای دیگه
جاهای خوب !
...
بابک جان شما برگزاری قرار ها بگیر دستت
یه بازنگری هم تو مکان و زمان انجام بده
سلام
دوستان میشه یه کم قرارها رو متنوع تر کرد
قرار تو گیم نت
پارکهای دیگه
جاهای خوب !
...
بابک جان شما برگزاری قرار ها بگیر دستت
یه بازنگری هم تو مکان و زمان انجام بده
سلام
جاهای خوب کجاس؟!منم میخوام:دی
جاويد جان ممنون بابت ارسال عكس ها
فكر نمي كردم كچل بشم خوشتيپ تر بشم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خدمتي كه ما داريم ميكنيم فقط اسمش خدمت سربازي هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشاالله همه گي با هم توي جبهه هاي باطل عليه حق
Greatone
21-07-2007, 16:00
براي ديدن عكس ها بايد چي كار كرد .؟ ...........به جاويد پي ام بزنيم؟
Mohammad
21-07-2007, 16:04
مورخ:29/4/86 ساعت 17
مکان:باغ ارم
حاضرین:
خودم(محمد دیگه(
محسن (mohsenkhan)
مسعود(lord_theone)
اردلان (ardalan_zapata)
علی (Mr.k2)
غایبین:
امید(omidshsh)
بعد از یه مدت مدید طولانی دراز طولانی بروبچ همت کردن و قرار ملاقات Ok شد البته بازم مثل همیشه داشتیم افرادی که بدقولی کننن...:13:
10 دقیقه مانده به 5 در مکان مقرر حاضر شدم...بارش نصف و نیمه بارون + یه سری مسایل دیگه(!!!!) قابل توجه بود...:5:
نظاره گر اومدن محسن بودم که دو دوست جدیدمون یعنی اردلان و علی اومدن.حالا نمیدونم یا من خیلی تابلو بودم یا اونا خیلی باهوش چون خیلی سریع شناختن!:31:
اردلان و علی همکلاسی هستن در رشته صنایع شیمیایی ضمن اینکه مثل من دانش و کامپیوتر می خونن...:21:
شاه داماد ما هم نمایان شدن و محسن عزیز هم به جمع ما پیوستن.خوش و بش و آشنایی...:10:
در حال سبز شدن بودیم که مسعود هم اومد...آخ آخ دیدید یادم رفت پول بلیت رو با محسن حساب کنیم؟!شرمنده محسن جان...:9:
وارد باغ شدیم...هوا گرم بود.
بحث با سخت افزار شروع شد...کاملا پر بار و به روز.
تنها عکسی هم که از بچه ها گرفتم در کنار یه در فوق العاده قدیمی-آورده شده از موزه از اینای فرانسه و منقش به اسم های مختلف ایرانی به همراه تاریخ نوشته شدن یادگاری بود!!
(پیوست)
از راست به چپ:محسن-مسعود-اردلان-علی
کل باغ رو زیر و رو کردیم...فضا کاملا رمانتیک بود.چرا؟گوش کنید:
(پیوست)
آخ ببخشید!موقع گرفتن عکس صدا Mute بوده!:31:
خوب که راه رفتیم و باغ و متر کردیم که کم و زیاد نشده باشه یه جای دنج پیدا کردیم و نشستیم...:7:
حالا دیگه جهت بحث هم عوض شده بود!از دسته مسعود...از دست در رفته این پسر...امان از ADSL!اگرم VPN گرفت که دیگه هیچی!:32:
اردلان و علی هم از بچه های نیک روزگارن.بنده خدا اردلان یه بار کاشته شده بود!واسه این تا دقیقه 90!سایت رو چک کرده بود!:46:
بحث های موجود:طراحی سایت-موبایل-مقالات-سخت افزار-----کلمات از اینا ***** شده و سرورهای واقع شده در چین و روسیه!!
جو کاملا صمیمی و دوستانه...بهتر از این نمیشد...
ساعت 18:30 بود که یواش یواش قصد رفتن کردیم...دوباره بارون گرفت.باور نمیکنید؟خودتون ببینید:
(پیوست)
مسعود هم همچنان گرم توضیح بود!چی می گفت؟خودتون ببینید خب!:3:
(پیوست)
این وسط مسئولیت من دوبرابر شد چون باید علاوه بر محسن یه کیس مناسبم واسه مسعود پیدا کنم!:20:
تویه راه برگشت هم دوباره بحث داغ داغ بوده!مخصوصا بحث بازی های جدید مثل جوجه کوچولو!
خیلی خوش گذشت...جای همه دوستان خالی...:10:
نکته اخلاقی قرار:اعتیاد زلزله زندگی!(حالا چه از نوع موادش چه از نوع اینترنتش!)
پسوورد فایل ها:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
21-07-2007, 16:41
نه دوست عزيز قرار شد عكس ها رو فقط بچه هايي كه اومده بودن دريافت كنن و عمومي نذاريم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Saman-tci
21-07-2007, 16:45
دوست من اگه شما خیلی دوست داشتین بچه ها رو ببینید خوب میومدین ....
تا اونجایی که من میدونم قرار شده هیچ کدوم از عکسا در تاپیک عمومی گذاشته نشه ...
mehdi_vsgh
21-07-2007, 16:47
هیچ کاری نمیشه کرد
هرکی میخواست بقیه را ببینه باید میومد سر قرار.....
قبلاً عكس ها عمومي بود
تصميم جديد هست كه public نباشه ؟
J A V I D
21-07-2007, 16:50
قبلاً عكس ها عمومي بود
تصميم جديد هست كه public نباشه
بله تصميم جديد هست واسه هر كي هم كع عكس ها رو فرستادمگفتم كه عكس ها رو عمومي نذاره !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جواد جون خيالت راحت
لينك رو به خاطر سپردم و پاكش كردم تا به دست عناصري كه حضور نداشتن نيفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين تصميم خبر نداشتم
ولي كلاً جو دوستانه و خوبي بود ؛ پيشنهاد ميكنم دوستان بيان توي قرار ها ؛ كار بدي اونحا نمي كنن ؛ خيالتون راحت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
21-07-2007, 17:01
جواد جون خيالت راحت
لينك رو به خاطر سپردم و پاكش كردم تا به دست عناصري كه حضور نداشتن نيفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين تصميم خبر نداشتم
ولي كلاً جو دوستانه و خوبي بود ؛ پيشنهاد ميكنم دوستان بيان توي قرار ها ؛ كار بدي اونحا نمي كنن ؛ خيالتون راحت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه از بچه ها خيالم راحته ! بابت اين پستم معذرت مي خوام من اسمم جاويد هست نه جواد خوبه زير همه نوشته هام اسمم رو مي نويسم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
12.مه سافت هم تلفنی توسط بنده رفت سر کار.امشب قراره بشه سوپر مدیر.
اینجا کسی اسم منو اورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه گیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mazi_z_PSP
22-07-2007, 22:50
من كلا با شما سر جمع پنج دقيقه حرف نزدم چقدر نتايج گرفتي از من اون پنج دقيقه هم چهار دقيقهش در مورد فيلم تايگر كيج بود راستي پيدا نكردي ! اون Psp هم تو ايران اومده ها !!! از بس فيلم مي بيني تكنولوژي يادت رفته !! به هر حال به من گفتن Psp بيار بازي كنيم كه كسي نياورد !!!
براي بار دوم خواهش تقاضاي دريافت عكس ها رو نكنيد !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اوه اوه تکنولوژی !!!! البته جاويد جان رو من ميشناسم ته بچه های باحاله روزگاره.
Lovelyman
24-07-2007, 08:57
سلام من هم اومدن اااا انگار زيادي زود امودن ولي خدايش نسيب هيچ كس نكنه كه فن سي پي يوش بسوزه ديگه همين ديروز رفتم يكي گرفتم انداختم تنگ كامي
ولي خوب بود 17 نفر اومده بودن كه ركورديه در نوع خودش !
ديگه گزارشم كه هيچي همه دادن در كل خوب بود سر قرار بعدي كسايي كه ميخوان بيان حتما بيان چون واقعا خوش ميگذره!!!
خوب خیلی بدش د..من نتونستم بیام...ببینم بچه ها کسی عکس نگرفته ببینیم چه طوری بود؟؟
Saman-tci
24-07-2007, 15:22
چرا دوست من عکس گرفتن ولی گفته شده در تاپیکهای عمومی گذاشته نشه .....
Asalbanoo
24-07-2007, 19:20
چرا دوست من عکس گرفتن ولی گفته شده در تاپیکهای عمومی گذاشته نشه .....
بخشید مگه تاپیک غیر عمومی هم هست؟:31:
Saman-tci
24-07-2007, 20:27
بخشید مگه تاپیک غیر عمومی هم هست؟:31:
منظورم این بود که عکسها رو با پیغام خصوصی برای افرادی که تشریف برده بودن فرستادن....
و اونجا ذکر شده که در تاپیک های فروم گذاشته نشه .....
Greatone
24-07-2007, 22:35
منظورم این بود که عکسها رو با پیغام خصوصی برای افرادی که تشریف برده بودن فرستادن....
و اونجا ذکر شده که در تاپیک های فروم گذاشته نشه .....
خب ميدونيند كه مسايل امنيتي ديگه...........چهره بچه ها خوفناكه......
J A V I D
24-07-2007, 22:46
منم هر وقت كه مي رم تو پيغام خصوصيم ! چند تا پيغام دارم كه عكس مي خوان مخصوصا چهره بابك جان خيلي مورد توجه يه تاپيك داريم چهره نگاري بريد اونجا به زودي چهره بابك در مي آد توش !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
boy iran
24-07-2007, 22:57
جاوید جان برای اینکه راخت بشی با بابک مشورت کن و بزار برای فروش
توجه توجه
قیمت پایه برای فروش عکس بابک 2 میلیون تومان می باشد
نصف جاوید نصف بابک
تجارت خوبی است :27:
البته ظاهرا دوستان حاضر در قرار خیلی به این عهد پایبند نبودن.!من میشنوم که عکسها درز رفته از جایی
اونی که داده کار درستی نکرده
مخلصیم
J A V I D
24-07-2007, 23:15
البته ظاهرا دوستان حاضر در قرار خیلی به این عهد پایبند نبودن.!من میشنوم که عکسها درز رفته از جایی
اونی که داده کار درستی نکرده
مخلصیم
جدي مي گي ! من به الفين و بابك خيلي مشكوكم در لو دادن عكس ها !!!!!!!!!!!!! ولي واقعا اگه عكس ها لو رفته كار خوبي نكردين من تو همه پيغام خصوصي ها تاكيد كردم كه لطفا از دادن عكس ها به ديگران خود داري كنيد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خوب بچه ها قرار بعدیتون مشخص شده؟؟چه جوریاس؟؟
من هم چند تا پ خ داشتم براي گرفتن عكس ها
از من درز نرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بروبچ هايي كه انقدر دوست دارن چهره كاربر هاي ديگه ي سايت رو ببينن چرا نميان توي قرار ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ها ها ها !؟!؟!؟!؟!
boy iran
25-07-2007, 15:10
Wisdom جان کسی بنزین نداره وگرنه اگر بنزین بود باید استادیوم آزادی رو اجاره میکردیم :27:
Wisdom جان کسی بنزین نداره وگرنه اگر بنزین بود باید استادیوم آزادی رو اجاره میکردیم :27:
و خداوند اتوبوس ( خط 11 ) ؛ مترو ؛ تاكسي و بينهايت پيك موتوري و ...
و انسان را دو پا آفريد براي اينكه بتونه پياده راه بره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابيه از دكتر محمود خودمون بود ؛ من نگفتم !:20:
pedram_ashena
25-07-2007, 16:06
من توي يك چند تا از اين سايتهاي زرد ديدم:
عكسهاي جديد از بابك
واي جوووووووووووون امين را ديديد؟
پارتي پي سي
عكسهاي خفن از سپهر
==============
الان شما تو گوگل سرچ كنيد عكسهاي **** و **** اينا مياد
10 تا دي:
عكسهاي خصوصي درز پيدا كرد
الان دم ايرانيان cd اش در اومده
فردا هم قول دادند cd تايپيك تولد الفين مياد بازار
jak_1300
25-07-2007, 16:13
اقا شمال كي مياد من خيلي دلم تنگ شده برا شمال بياد با هم بريم خيلي خوش ميگذره جونه من بيايد من همتون رو ميخندونم قول ميدم خوش بگذره بهتون بشيم 10 تا 20 يا 30 با هم بريم با اتوبوس تو يه روزه تعطيل دو سه روز بمونيم خيلي خوش ميگذره بخدا كي مياد حالا ؟
من توي يك چند تا از اين سايتهاي زرد ديدم:
عكسهاي جديد از بابك
واي جوووووووووووون امين را ديديد؟
پارتي پي سي
عكسهاي خفن از سپهر
:18: aaaaaaaaa
پسر چقدر مشهور شدیم ما !!!:27:
عکسهای خفن؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من بفهمم کی بوده که عکسهای منو پخش کرده میدونم باهاش چی کار کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم پدرام
مردم از خنده!:31:
خیلی باحالی:10:
فردا هم قول دادند cd تايپيك تولد الفين مياد بازار
من خودم اینکارم...خودم وارد بازارش میکنم:دی
boy iran
25-07-2007, 21:33
من خودم اینکارم...خودم وارد بازارش میکنم:دی
ایول داش رضا پس پخش سی دی هم از ما دیگه
حق کپی رایت با داداشت است :27:
minizoro
26-07-2007, 00:32
ببينم تبريزي ها قرار ملاقات نذاشتن ؟؟؟؟
اگه هست تو كدوم صفحه اگه نيست من تنظيمش كنم Ok؟؟؟؟؟؟
aaaaaaaaaaa
چه تصادفي صدمين پست من اينهههههههه ياد هزارمين پستم بخير (فعل سوپر آينده اي كه حالا اونو گفتم!!!!)
jak_1300
26-07-2007, 10:48
اقا شمال كي مياد من خيلي دلم تنگ شده برا شمال بياد با هم بريم خيلي خوش ميگذره جونه من بيايد من همتون رو ميخندونم قول ميدم خوش بگذره بهتون بشيم 10 تا 20 يا 30 با هم بريم با اتوبوس تو يه روزه تعطيل دو سه روز بمونيم خيلي خوش ميگذره بخدا كي مياد حالا ؟
كسي نمياد؟؟؟؟
M.etallic.A
26-07-2007, 11:07
تو همون شهر خودشون خیلیا زورشون میاد برن. شما میگی پاشید بیاید شمال ؟ بنزین کجا بود ؟
Saman-tci
26-07-2007, 11:13
محمد جان شما قرار رو ردیف کن ما مینی بوس میگیریم میایم ....
اگه تونستی یه ویلایی هم لب ساحل یه شب بگیر که بروبچ همه دور هم باشیم ...
شام و ناهار هم زیاد خودتو تو خرج ننداز ... بالاخره یه چیزی پیدا میشه که با سیرترشی بخوریم ....
چه روزی رو در نظر داری ...؟
jak_1300
26-07-2007, 11:13
بابا بنزين نميخواد كه با اتوبوس ميريم مگه چند ساعت راهه از تهران همش سه ساعت راه بيشتر نيست من مطمئنم بچه هاي باحال پيدا ميشن كه با هم بريم خدايي جدي دارم حرف ميزنم منتظرتونم روش فكر كنين
jak_1300
26-07-2007, 11:32
آقا كاشتي امروز ميرفتيم بخدا حيف شد شنبه هم تعطيله
minizoro
27-07-2007, 23:30
قرار ملاقات اهالي تبريز...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميدان شهدا شنبه 26 مرداد...
بياين قرارمون رو تنظيم كنيم...
jak_1300
01-08-2007, 16:30
پس چي شد كسي نمياد شمال بابا بياين ديگه
پس چي شد كسي نمياد شمال بابا بياين ديگه
کی بریم؟با چی بریم؟کجا بریم؟چند روزه بریم؟!شما حاظری با کسایی که نمیشناسی مسافرت چند روزه بری؟!!
مخلصیم ها...
jak_1300
01-08-2007, 17:31
آره آقا من ميام بريم سه نفر بشيم يا چار نفر اگه هم بيشتر شديم كه چه بهتر يه ميني بويس ميگيريم يا اتوبوس ميگيريم خيلي حال ميده
خوب تو مسافرت همديگه رو ميشناسيم
با ماشين ميرم مگه چند ساعت راهه سه ساعت بيشتره
بابا اينقدر سخت نگيرين ميريم كلي خاطره ميشه بخدا مثلا چهارشنبه بعد از ظهر بريم جمعه برگرديم يا تعطيلات من تقويم رو ديدم چند تا تعطيلي توش بود جونه انقدر سخت نگيرن خيلي حال ميده هزينه ها هم همه دنگي حساب ميكنيم
jak_1300
01-08-2007, 17:34
سامان هم گفته ميام اگه تو باشي ميشيم سه نفر بخدا سه نفري هم خوش ميگذره مياي بريم ؟؟؟ميريم امل ميريم هر جا كه تو دوست داشته باشي مهم اينه كه فقط كنار دريا باشيم و دوره هم باشيم
باشه؟؟؟ يعني اگه جور بشه چه حالي ميده بخدا من مشتاقانه منتظره جوابهايه شما هستم
هر وقت رو بگين من پايه هستم
سامان هم گفته ميام اگه تو باشي ميشيم سه نفر بخدا سه نفري هم خوش ميگذره مياي بريم ؟؟؟ميريم امل ميريم هر جا كه تو دوست داشته باشي مهم اينه كه فقط كنار دريا باشيم و دوره هم باشيم
باشه؟؟؟ يعني اگه جور بشه چه حالي ميده بخدا من مشتاقانه منتظره جوابهايه شما هستم
هر وقت رو بگين من پايه هستم
من فکر میکنم اول بهتره شما در یکی از قرارهای عمومی حاظر بشید تا بیشتر با دوستان آشنا بشید(ایضا بقیه ی دوستان با شما)اینجوری طلبه هم راحتتر پیدا میشه
مخلصیم
Greatone
01-08-2007, 17:44
اخه همينجري كه نميشه .........مجازي............بايد چند بار هميديگرو ببنيد.......اونجا قرار مدار بزاريد
jak_1300
01-08-2007, 17:47
خوب كي كجا چه روزي بيايم زود باشين بابا تابستون تموم شد ها تعطيلي ها يكي پس از ديگري مياد و ميره من سريه قبلي يادم رفت بيام سر قرار وگرنه ميامدم پارك لاله
خوب بگين كي بيايم من منتظرتون ميمونم بگين امروز كه 1386/05/10 هستش من شنبه ميام ببينم چي گفتن بقيه دوستان
خوب كي كجا چه روزي بيايم زود باشين بابا تابستون تموم شد ها تعطيلي ها يكي پس از ديگري مياد و ميره من سريه قبلي يادم رفت بيام سر قرار وگرنه ميامدم پارك لاله
خسته نباشی برادر...چرات قرار آخر تیر رو نیومدی؟
فعلا قرار خبری نیست.یه جوری قرار رو میچینم که واسه تعطیلات 22 بهمن بتونی پا جمع کنی!خوبه؟!راضی ای؟
مخلصیم
jak_1300
01-08-2007, 17:54
نه بابا 22 بهمن كه ميشه زمستون زودتر بابا مثلا دو هفته ديگه تو تابستون شمال ميچسبه نه تو سرما بهمن رو بيخال الان رو بچسب كف كرديم بخدا
mazi_z_PSP
01-08-2007, 22:09
من هم با الفين موافقم .. اون هم به طور کامل. قبلا پيشنهاد دادم يکی از پيشکسوتان این تاپيک رو قفل کنه و يه تاپيک جديد برای قرار جديد بزنه. اینجوری بهتره. بعدا هم سره قرار در باره شمال حرف ميزنيم.(البته من در هر صورت نميتونم بيام شمال)
من هم با الفين موافقم .. اون هم به طور کامل. قبلا پيشنهاد دادم يکی از پيشکسوتان این تاپيک رو قفل کنه و يه تاپيک جديد برای قرار جديد بزنه. اینجوری بهتره. بعدا هم سره قرار در باره شمال حرف ميزنيم.(البته من در هر صورت نميتونم بيام شمال)
سامولیک...
آقا چرا قفل بشه؟!از قرار اول این تاپیک بوده...تا قرار آخر هم به امید خدا همین تاپیک هست...مشکل کجاس من نمیدونم
مخلصیم
mazi_z_PSP
01-08-2007, 22:39
اوه اوه ببخشيد من صفحه های اول این تاپيک رو نخوندم. نميدونستم تمام قرار ها اینجا گزاشته ميشه.
این پيشنهاد رو دادم که کمی جمع و جور تر بشه.
مخلصيم 120%
خوب پس کی میرین بیرون؟؟قرارتون کجاست ؟؟مشخص نشده هنوز؟
خوب پس کی میرین بیرون؟؟قرارتون کجاست ؟؟مشخص نشده هنوز؟
سلام
فعلا برنامه ای برای قرار جدید نداریم...
در صورت مشخص شدن زمان دقیق قرار بعدی در همین تاپیک به اطلاع همه خواهد رسید
مخلصیم
S E V E N
07-08-2007, 11:50
یه قرار جدید واسه تهرانی ها بذارید !
دوستان
این تاپیک قرار های رسمی انجمنه . نه قرار های شخصی . پس اگر قرار شخصی دارید محتوای اون رو اینجا نیارید
قرار های رسمی هم توسط تیم مدیریت اعلام میشه
ممنون
قرار ملاقات بعدی ( آخرین قرار تابستان )
5 شنبه 8 شهریور ، ساعت 17 ، پارک لاله تهران ، مقابل مجسمه ابوریحان
به امید دیدار
Oracle_Eldorado
15-08-2007, 00:31
دوستان کرمانشاهی موافقید 1 شهریور در پارک شاهد قرار بزاریم ؟
دوستان کرمانشاهی موافقید 1 شهریور در پارک شاهد قرار بزاریم ؟
من که عصر ها همیشه پارک شاهد هستم
ولی توتایپیک مخصوص کرمانشاه پست بده
انجمن متفرقه
باسلام .من تازه وارد هستم ولی خیلی علاقه به یادگیری
دارم .خیلی خوشحال می شم بچه های شیرازقرارملاقات بگذارند وازتجربیات اونها
استفاده بکنم.به امید دیدارکاکو
sepideh_248
15-08-2007, 10:10
آقا بابک چرا قرار رو دیرتر نذاشتین؟؟
تا اون جایی که من یادمه خونده بودم آخرین پنج شبنه هر ماه!!!
این تاریخ هم هوا خیلی گرمه
هم که مسافرت و.....
آخر تابستون هرجور در نظر بگیرین بهتر بود!
باسلام .من تازه وارد هستم ولی خیلی علاقه به یادگیری
دارم .خیلی خوشحال می شم بچه های شیرازقرارملاقات بگذارند وازتجربیات اونها
استفاده بکنم.به امید دیدارکاکو
سلام
به تاپیک "قرار ملاقات بچه های شیراز" در انجمن متفرقه سر بزن. اونجا بروبچ در این زمینه فعال هستند.
آقا بابک چرا قرار رو دیرتر نذاشتین؟؟
تا اون جایی که من یادمه خونده بودم آخرین پنج شبنه هر ماه!!!
این تاریخ هم هوا خیلی گرمه
هم که مسافرت و.....
آخر تابستون هرجور در نظر بگیرین بهتر بود!
سلام
آخر تابستون معمولا همه در گیر آماده شدن برای مدرسه و دانشگاه هستن!
اگر توجه میکردین سالهای گذشته ما در این ماه قرار نداشتیم ولی برای امسال تصمیم بر این شد که این ماه در این تاریخ قرار داشته باشیم
مخلصیم
Lovelyman
15-08-2007, 16:58
اه...يه دفعه تو تابستون خواستيم بريم مسافرتها!!! يخورده بندازين عقب مثلا 16 شهريور!ها؟؟؟
mehdi_vsgh
15-08-2007, 18:15
قرار ملاقات بعدی ( آخرین قرار تابستان )
5 شنبه 8 شهریور ، ساعت 17 ، پارک لاله تهران ، مقابل مجسمه ابوریحان
به امید دیدار
قرار بد نیست
ببینیم چی پیش میاد....
احتمالا! خواهم اومد!
اقا هنوز قرار می ذارید جدی حالا سر قرار می رید؟؟؟؟؟؟ خوب اگه اره بگید مام بیایم
Saman-tci
16-08-2007, 08:22
من که فکر نکنم بتونم بیام .....
اخه کدوم ادمی رو دیدید 2 روز بعد از عروسیش بیاد سر قرار ...؟
شــــــــرمنده
mehdi_vsgh
16-08-2007, 08:29
من که فکر نکنم بتونم بیام .....
اخه کدوم ادمی رو دیدید 2 روز بعد از عروسیش بیاد سر قرار ...؟
شــــــــرمنده
ای ول
مبارکه....
پس شیرینیش چی؟؟
ما منتظریم
موفق و پیروز باشید
مهدی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.