ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار ملاقات کاربران در تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Saman-tci
16-08-2007, 09:19
شیرینیش همون ساندیس هایی بود که اون روز بهتون دادم دیگه .....

iranupload
16-08-2007, 09:19
من که فکر نکنم بتونم بیام .....
اخه کدوم ادمی رو دیدید 2 روز بعد از عروسیش بیاد سر قرار ...؟
شــــــــرمنده

آقا مبارکه:11::31:
راستی قرار های بچه ها ادرسش کجا هست؟!

Saman-tci
16-08-2007, 09:40
5 شنبه 8 شهریور ، ساعت 17 ، پارک لاله تهران ، مقابل مجسمه ابوریحان

J A V I D
16-08-2007, 10:52
قرار ملاقات بعدی ( آخرین قرار تابستان )

به امید دیدار

سلام

سنت شكني مي كنيد من كه طبق معمول اگه مشكلي پيش نياد و همه چي مرتب باشه خدمت مي رسيم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Imagicgirl
16-08-2007, 11:18
سلام ! چه خوب منم می یام ! ساعتش هم خوبه گرم نیست :31:

mazi_z_PSP
16-08-2007, 23:23
سلام. منم خيلی دوست دارم بيام. اما ظاهرا سرباز بگيری شده خطری. اما سعی ميکنم عين دفعه پيش بيام. پی اس پی باز ها هم بيان حتما شبکه بازی کنيم.
راستی سامان جان دفعه قبل به قول هاش عمل کرد؟

J A V I D
16-08-2007, 23:46
سلام. منم خيلی دوست دارم بيام. اما ظاهرا سرباز بگيری شده خطری. اما سعی ميکنم عين دفعه پيش بيام. پی اس پی باز ها هم بيان حتما شبکه بازی کنيم.
راستی سامان جان دفعه قبل به قول هاش عمل کرد؟

سلام
اول از همه تو مگه سنت رسيده كه بگيرنت واسه سربازي حالا منو بگي يه چيزي كه تازه فارغ التحصيل شدم و هيچي ندارم ! دفعه پيش كه نيومدي ! Psp هم حرفشو نزن من كه نمي آرم الان باباي قرار ها هم مي آد اينجا دعوا مي كنه ! سامان كمي تا قسمتي به قولش عمل كرد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Lovelyman
17-08-2007, 00:34
البته قولش يكمي سادنيسي بود!!!:31:

Elfin-D
17-08-2007, 00:40
اما سعی ميکنم عين دفعه پيش بيام.
مگه دفعه ی پیش اومدی که این دفعه هم میخوای عین دفعه ی قبل بیای؟

Lovelyman
17-08-2007, 00:50
مگه دفعه ی پیش اومدی که این دفعه هم میخوای عین دفعه ی قبل بیای؟
خوب نكته اش همينه كه نمي خواد بياد:ي
مخلصيم!

Imagicgirl
17-08-2007, 01:15
من یه سوال دارم ! من که تازه واردم و خیلی کسی رو نمی شناسم ، بیام اونجا چی می شه ؟ یعنی خب چه جوریه ؟

J A V I D
17-08-2007, 01:24
من یه سوال دارم ! من که تازه واردم و خیلی کسی رو نمی شناسم ، بیام اونجا چی می شه ؟ یعنی خب چه جوریه ؟

خوب چون تا حالا خانومي تو قرار ها نيومده نمي تونم بگم چجوريه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Lovelyman
17-08-2007, 01:25
اتفاق خاصي نميوفته شما ميري دمه مجسمه ميبيني چنتا كارگر افغاني اونجا نشستن(نري مثل wisdomباهاشون دست بديا!)حالا سمت چپ اونا رو نگا ميكني ميبيني يه سري بچه مثبت(از درون كلمه ي منفي رو نقض كردن!:ي)واستادن مي ري خودتو معرفي ميكني بعد حالا ديگه بقيش با خودته...قاطي شي يه كنار واستي!

ضمينه:خانومها جايز به دست دادن با افراد غير محرم نميباشند!!!:ي

Imagicgirl
17-08-2007, 01:31
باشه پس من مثل اینکه باید یه چندتا خانم بسیج کنم بیارم اونجا ! وگرنه باید بشینم همش بقیه رو نگاه کنم ، دست هم که نمی تونم بدم که ;) چون به هر حال من قراره به عنوان یه خانوم بیام اونجا !
آهان من باید به اسم آی دیم خودم رو معرفی کنم ، اونوقت شما لیست همه آی دی های اینجارو دارین چک می کنین ؟ چون مسلما ما که اسم های هم رو نمی دونیم ! یعنی من هنوز نمی دونم چون کسی رو نمیشناسم !

Lovelyman
17-08-2007, 01:36
اسم مهم نيست فقط نام كاربري بايد بگي! بزرگ و كوچيكم نداره مثلا من الان 16 سالمه و ركورد كوچكترين فرد قرار ها رو دارم! و كسي مثل الفين(آق رضا!)78 سالشه:ي!!!
راستي خيلي از خانوما و البته آقايون:ي زور زدن كه خانوما جمع شن و بيان ولي همه زور ها باد هوا شد!:ي!!!

Imagicgirl
17-08-2007, 01:56
خب به هر حال من تلاشم رو می کنم ! حالا ببینم هوا می شه یانه ! البته من می یام و اگه کسی نیاد به عنوان اولین دختر شرکت کننده تو قرارهای شما مثل اینکه شناخته می شم ! ;) اینجوری که من شنیدم

Aminzikzak
17-08-2007, 02:53
خب به هر حال من تلاشم رو می کنم ! حالا ببینم هوا می شه یانه ! البته من می یام و اگه کسی نیاد به عنوان اولین دختر شرکت کننده تو قرارهای شما مثل اینکه شناخته می شم ! ;) اینجوری که من شنیدم

خوب من از همینجا بهت تبریک میگم ... ولی هواست جمع باشه به پسر جماعت رو نده.

Elfin-D
17-08-2007, 10:56
یادآوری برای جاوید و لاولی من:
دوستان...شما که پیر قرارها هستید دیگه چرا؟...از شما بیشتر انتظار میره....شما دیگه چرا باید سر کار برید؟!
مخلصیم

pillx
17-08-2007, 11:31
شیرینیش همون ساندیس هایی بود که اون روز بهتون دادم دیگه .....

به ما که ندادی
ولی ازدواجت مبارکه
ایشالا زنده باشیم شیرینی ازدواج آقا پسرت:46:

mazi_z_PSP
17-08-2007, 11:54
به به ميبينم که تاپيک داره گرم ميشه. فکر کنم به 300 صفحه برسه.!!!
منم ميام تاپيک رو گرم تر کنم و به سوالات دوستان جواب بدم. راستش خيلی دوست دارم بيام اما واقعا نميتونم.
سر بازی هم نميرم چون سنم نرسيده .تو تلويزيون گفت سرباز بگيری شده جوگير شدم.
راستی سامان ازدواج کرده؟ ها؟ چی شد؟ این دفعه با خانومش مياد پس؟

J A V I D
17-08-2007, 12:22
به به ميبينم که تاپيک داره گرم ميشه. فکر کنم به 300 صفحه برسه.!!!
منم ميام تاپيک رو گرم تر کنم و به سوالات دوستان جواب بدم. راستش خيلی دوست دارم بيام اما واقعا نميتونم.
سر بازی هم نميرم چون سنم نرسيده .تو تلويزيون گفت سرباز بگيری شده جوگير شدم.
راستی سامان ازدواج کرده؟ ها؟ چی شد؟ این دفعه با خانومش مياد پس؟

سلام
براي من جاي تعجب داره شما كه تا حالا نيومدي چجوري مي خواي سوال هاي دوستان رو جواب بدي !! نكنه زير ميزي مي آي ما نمي بينيمت ! راستي اين تعداد صفحات بستگي به تنظيمات شما داره . من تازه واسم زده صفحه 45 ! سامان هم كه عمرا دو روز بعد از ازدواجش بياد اگه بياد يكي از عجايب هفت گانه مي شه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

jak_1300
17-08-2007, 13:09
سلام بچه ها ميخواستم اگه امكان داره اين قرار رو يه روز ديگه بذارين اخه قرار ملاقات درست افتاده وسطه آخرين تعطيليه تابستون ميخوايم بريم شمال خواهشا اگه امكان داره يه روز ديگه بذارين تا همه بتونن بيان

vahid ashegh
17-08-2007, 13:56
سلام به همه دوستان عزیز من تازه امروز(جمعه) عضوشدم راستی ما شهرستانیها چه جوری میتونیم گل روی شما رفقای جدید رو ببینیم

SADEGH 7
17-08-2007, 14:23
سلام دوستان.
منم انشاا... اگه بطلبید میام:46:
ولی همینجوری بخوایم فقط حرف بزنیم که حوصلمون سر می ره.
اگه موافقید توپ والیبال و بدمینتون و غیره هم بیاریم که بیکار نباشیم.
اگه پایه اید بگید که بیاریم.

BKM_MAHDI
17-08-2007, 14:29
سلام به همه دوستان عزیز من تازه امروز(جمعه) عضوشدم راستی ما شهرستانیها چه جوری میتونیم گل روی شما رفقای جدید رو ببینیم

مباركه عضويتت داداش . شما بايد با بكس شهرخودتون تو تاپيك مربوطه قرار بذاري

مباركه عضويتت داداش . شما بايد با بكس شهرخودتون تو تاپيك مربوطه قرار بذاري

سلام دوستان.

آره حتما توپ بيسبالت هم بيار البته يكي هم بايد فوتبالدستي بياره . حيف من تهران نيستم وگرنه من نانچيكومو مياوردم :27:

SADEGH 7
17-08-2007, 14:35
آره حتما توپ بيسبالت هم بيار البته يكي هم بايد فوتبالدستي بياره . حيف من تهران نيستم وگرنه من نانچيكومو مياوردم :27:

حاج مهدی مشتاق دیدار
تو بیا من خودم برات نانچیکو میارم.:27:
راهی نیست که خیلی راه باشه 14-15 ساعت.یعنی فقط یه روز قبل از ما راه بیفتی به قرار می رسی.:31:
در کل یه دونه باشی

negiin
17-08-2007, 18:39
سلام
من از بچه های یه فروم تخصصی هستم.من به جز فروم خودمون ویه فروم تخصصی دیگه فقط به اینجا سر میزنم
به نظر من پی سی ورلد یکی از بهترین هاست که تمامی موضوعات رو گرد هم اورده.
حتی دوستانی که اینجا میبینم معلومه از صمیمیتی خاص برخوردارند.
راستش امروز که این تاپیک رو خوندم خیلی واسم جالب بود
فقط خواستم در اینجا از همگی دوستانی که من تونستم به نوعی از مطالبشون استفاده کنم تشکر کنم
موفقیت و بهروزی از آن شما باد.

راستی من عضو جدید نیستم.بیش از 1 سال با اینجا اشنام.فقط متاسفانه چون تو انجمن تخصصی خودمون کارمون زیاده وکارهای شخصی خودم بیش از اون.نمیتونم اینجا پست بزنم.باز هم متشکر

Imagicgirl
17-08-2007, 20:00
خوب من از همینجا بهت تبریک میگم ... ولی هواست جمع باشه به پسر جماعت رو نده.

خب مرسی اما من نفهمیدم ، چه ربطی به رو دادن به پسرا داشت ؟ می خواین بیام اونجا فقط ! چرا باسیه همه عجیبه من دارم کم کم شک می کنم به خودم ;)
بعدش هم فکر کنم یکی از دلایل اینکه خانم ها دودلن تو اومدن محل قرار باشه ! نمی شه مثلا بیاین قرار رو بزارین پارک ملت ! یا اینکه دلیل خاصی داره که حتما باید پارک لاله باشه ! البته ببخشید ها من به عنوان یک عضو جدید شاید دارم زود نظر می دم ! اما خوب گفتم به عنوان یک پیشنهاد بگم
مرسی

SADEGH 7
17-08-2007, 20:29
خب مرسی اما من نفهمیدم ، چه ربطی به رو دادن به پسرا داشت ؟ می خواین بیام اونجا فقط ! چرا باسیه همه عجیبه من دارم کم کم شک می کنم به خودم ;)
بعدش هم فکر کنم یکی از دلایل اینکه خانم ها دودلن تو اومدن محل قرار باشه ! نمی شه مثلا بیاین قرار رو بزارین پارک ملت ! یا اینکه دلیل خاصی داره که حتما باید پارک لاله باشه ! البته ببخشید ها من به عنوان یک عضو جدید شاید دارم زود نظر می دم ! اما خوب گفتم به عنوان یک پیشنهاد بگم
مرسی
سلام دوست عزیز
جوابت واضحه چون پارک لاله یه جورایی مرکز شهره و همه از همه جا نسبت به جاهای دیگه راحت تر می تونن بیان.رفتن به پارک ملت واسه دوستان بالا بالا ها راحته.من خودم رو می گم اگه قرار ها پارک ملت باشه شاید سالی یه بار بیام ولی لاله تا وقتی که وقتم آزاد باشه میام.
موفق و پایدار باشی

mazi_z_PSP
17-08-2007, 20:41
سلام دوستان.
من ميگم خوب چرا توپ بياری خودمونو خسته کنيم؟ خوب پی اس پی مياريم يه جا ميشينيم بازی ميکنيم. نه جاوويد؟اینجوری خسته هم نميشيم. !!!
راستی من هيدن ميام که کسی نشناسه. اینجام فقط پرفشنال نيستم که مديرم اما به صورت هيدن. اینو تو تاپيک های ديگه نگين که بن ميشين:21:

J A V I D
17-08-2007, 20:54
من ميگم خوب چرا توپ بياری خودمونو خسته کنيم؟ خوب پی اس پی مياريم يه جا ميشينيم بازی ميکنيم. نه جاوويد؟اینجوری خسته هم نميشيم. !!!
راستی من هيدن ميام که کسی نشناسه. اینجام فقط پرفشنال نيستم که مديرم اما به صورت هيدن. اینو تو تاپيک های ديگه نگين که بن ميشين

بابت آشنايي ايشون با مقوله اي به نام Psp من از جمع معذرت مي خوام ! حالا جدا از شوخي ما اونجا اگه بخوايم بازي كنيم حوصلمون سر مي ره !!! ما اونجا گفتمان مي كنيم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

SADEGH 7
17-08-2007, 20:57
راستی من هيدن ميام که کسی نشناسه. اینجام فقط پرفشنال نيستم که مديرم اما به صورت هيدن. اینو تو تاپيک های ديگه نگين که بن ميشين:21:

آره فکر خوبیه پی اس بیار سیم برقشم بکن تو دماق من.منم یه تلویزین 14 اینچ دارم.دیگه واسه سیم برق اون باید دماقت رو آماده کنی.
موفق باشی:46:

mazi_z_PSP
17-08-2007, 20:59
آره فکر خوبیه پی اس بیار سیم برقشم بکن تو دماق من.منم یه تلویزین 14 اینچ دارم.دیگه واسه سیم برق اون باید دماقت رو آماده کنی.
موفق باشی:46:
عزيزم مگه نميدونی پی اس پی چيه؟ بزار برات توضئيييح بدم!!!
اما بيای تو تاپيک مخصوصش تخصصی تر بهت ميگم.
والا من این همه وقته خودشو دارم اما مموريشو ندارم. مقوله ای به نام مموری هم بد چيزيه جاويد.

Wisdom
18-08-2007, 05:46
بروبچ پا ثابت قرارها :20:

من اگه بتونم بپيچونم هستم در محفل گرم و نوراني شما ! و لذتي بس شيرين خواهيم برد ( با سانديس :27: )

jak_1300
18-08-2007, 07:50
سانديس جريانه سانديس چيه نكنه بابك ميخواد مهمون كنه؟

mazi_z_PSP
18-08-2007, 09:53
نه عزيزم سانديس رو سامان به جای غذا به بچه ها داد . که کمی با قولی که داده بود فرق داشت. بابک جان اونجا بچه هايی که قيافه درستی نداشتن رو بن ميکرد!!!(شوخی)

Wisdom
18-08-2007, 11:04
و البته كسايي كه سياسي صحبت كنن :27:

jak_1300
18-08-2007, 11:33
آقا ميشه تاريخ روزه ملاقات رو يه بار ديگه بگين

Saman-tci
18-08-2007, 11:35
خوب دوستان 2 3 روزی نبودیم ببین چه خبره اینجا ...؟
ماشالا چقدر پشت سر همدیگه حرف میزنن ..؟؟
خوب ببینم کی چی در مورد من گفته ...؟
بابا من 6 شهریور خیر سرم عروسیمه بعد انتظار دارید پاشم 2 روز بعدش بیام سر قرار ....؟؟؟
اون موقع نشستم دارم حساب کتاب کادوهای سر عقد رو میکنم ببینم کی چی داده ...!!!

راه كوير
18-08-2007, 11:49
باشه پس من مثل اینکه باید یه چندتا خانم بسیج کنم بیارم اونجا ! وگرنه باید بشینم همش بقیه رو نگاه کنم ، دست هم که نمی تونم بدم که ;) چون به هر حال من قراره به عنوان یه خانوم بیام اونجا !
آهان من باید به اسم آی دیم خودم رو معرفی کنم ، اونوقت شما لیست همه آی دی های اینجارو دارین چک می کنین ؟ چون مسلما ما که اسم های هم رو نمی دونیم ! یعنی من هنوز نمی دونم چون کسی رو نمیشناسم !

خوب من مطمئنم سپيده مياد ميتوني روش حساب كني:46: باخودش هماهنگ كن
من خودمم چون از كارام خبر ندارم تا هفته بعد هيچ قولي نميدم :41:

بابا من 6 شهریور خیر سرم عروسیمه بعد انتظار دارید پاشم 2 روز بعدش بیام سر قرار ....؟؟؟

خودت نمياي حداقل شيرينيشو با پيك موتوري بفرست زشته

BKM_MAHDI
18-08-2007, 12:04
حاج مهدی مشتاق دیدار
تو بیا من خودم برات نانچیکو میارم.:27:
راهی نیست که خیلی راه باشه 14-15 ساعت.یعنی فقط یه روز قبل از ما راه بیفتی به قرار می رسی.:31:
در کل یه دونه باشی

من اوچيكتم .خوبي بابا ؟؟ سعي كن نانچيكوش دسته اصلي باشه ميخوره به كت وكلمون نشكنه :46:
14 يا 15 يا 30 ساعت به ديدن دوستان ميرزه .

بروبچ پا ثابت قرارها :20:

من اگه بتونم بپيچونم هستم در محفل گرم و نوراني شما ! و لذتي بس شيرين خواهيم برد ( با سانديس :27: )

خوب اگه سانديسه كه منم ميام. من تاحالا بخاطر كيك وسانديس 200 بار كنكور رفتم برگه سفيد دادم و نوش جون كردم :27:

خودت نمياي حداقل شيرينيشو با پيك موتوري بفرست زشته

چي زشته شيرينيش ؟؟؟ :18:

بچه ها من به احتما 90 درصد اگه يه اتفاق خوبي بيفته ميام سر ملاقاتتون اونم با كوله باري از غم وتجربه كه از مشهد براتون ميارم . راستي واسه همتون سوغاتي هم ميارم فقط تعدادتونو بگين براتون مهر و تسبيح مشهد بيارم :27:

Imagicgirl
18-08-2007, 13:19

]

چه خوب داشتم نا امید می شدم که کسی بیاد! ;) پس بیشتر خوش می گذره ، شمام سعی کن که کاراتو درست کنی و بیای خوبه !:31:

Braveheart
18-08-2007, 13:43
منم اگه يکي بياد منم ميام :دی ، البته اگه بياد اگه نياد هم نميام :دی . البته ميام دست اونو ميگيريم ميبرمش از قرار ملاقات بيرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BKM_MAHDI
18-08-2007, 13:48
منم اگه يکي بياد منم ميام :دی ، البته اگه بياد اگه نياد هم نميام :دی . البته ميام دست اونو ميگيريم ميبرمش از قرار ملاقات بيرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه باحال دو تا مشهدي !!
امير بيا با هم بريم من شتر مال رو في پايين سراغ دارم :27:

Braveheart
18-08-2007, 14:02
چه باحال دو تا مشهدي !!
امير بيا با هم بريم من شتر مال رو في پايين سراغ دارم :27:
آيکيو از اولم بنا بود با هم بريم ديگه :دی ،البته شايد تنها برنگشتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من که صد در صد نيست ، اگه يکي بياد که شايد بياد اونوقت منم شايد ميام :دی

jak_1300
18-08-2007, 14:17
آقا ميشه تاريخ روزه ملاقات رو يه بار ديگه بگين

تاريخ روزه ملاقات

Babak
18-08-2007, 14:27

BKM_MAHDI
18-08-2007, 14:44
البته من که صد در صد نيست ، اگه يکي بياد که شايد بياد اونوقت منم شايد ميام :دی

اي بابا چقدر ناز آوردي معلومه كه من ميام :27: هي ميگه اگه يكي بياد خوب ميام خوب شد ؟؟:11:

نميشه يك كم وقتشو بيشتر كنين ؟؟:27:

SADEGH 7
18-08-2007, 15:18
نميشه يك كم وقتشو بيشتر كنين ؟؟:27:

تو بیا من تا صبح پایتم.بد پیچ شدم بهت نه؟:27:

Braveheart
18-08-2007, 15:41
اي بابا چقدر ناز آوردي معلومه كه من ميام :27: هي ميگه اگه يكي بياد خوب ميام خوب شد ؟؟:11:

منظورم با بابک بود :دی

techno
18-08-2007, 17:36
منم تمااااااااااااام سعیمو می کنم که خودمو برسونم البته اگه مشکلی پیش نیاد.

J A V I D
18-08-2007, 20:21
به عنوان آخرين پستم تو انجمن خواستم بگم من تو قرار شركت نمي كنم .

موفق و پيروز باشيد

جاويد

mazi_z_PSP
19-08-2007, 18:18
خوب دوستان 2 3 روزی نبودیم ببین چه خبره اینجا ...؟
ماشالا چقدر پشت سر همدیگه حرف میزنن ..؟؟
خوب ببینم کی چی در مورد من گفته ...؟
به به به به به به به به سامان جااااااااان
خوبی بابا؟ کجا بودی نبودی؟ ميخوای بعروسی؟
مبارکه.:11::11: چرا چيزی نگفتی. با بچه ها سره قرار همه يه چيزی بياريم به عنوان هديه يه بزن بکوبی هم راه مينداختيم ديگه.:8:
شنيدم ميخوای این دفعه با خانوم بچه ها بيای؟!! درسته؟
به این جاويد نگاه کن. ميگه نميام. قول آوردن يه چيزی رو بزار که تشويق شه بياد ديه

بردیا
19-08-2007, 18:37
متاسفانه همون روز من امتحان تست دارم.مسئولین پیش دانشگاهیمون بفهمن که میخوام بپیچونمشون پدرمو درمیارن.ولی امیدوارم دفعات بعد بتونم شرکت کنم.جای ما رو هم خالی کنید یه ذره هم پشت سرمون غیبت کنید دلمون خوش باشه.

solo_88
19-08-2007, 23:00
وقت اجازه بده این دفعه دوستان رو ملاقات میکنیم.
از اونجا هم میریم هتل لاله یه دست بیلیارد توپ میزنیم برنده هم به همه ساندیس میده!
ولی جدای از شوخی نمیشه این دفعه جای قرار رو عوض کنین؟؟؟

ramyar.v
20-08-2007, 01:00
_
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم چرا با اینکه گزندی ازش بهم نرسیده ولی تا چشمم به اون اسم نارنجیه میفته تنم میلرزه:31:

راه كوير
20-08-2007, 07:44

اقابابك شما خودتون سرقرار مي اييد ؟

Babak
20-08-2007, 09:28
اگه زنده باشم بله حتما میام

BKM_MAHDI
20-08-2007, 09:30

پس منم ميام ميخوام در مورد مسائل استراتژي باهاشون صحبت كنم :27:

jak_1300
20-08-2007, 09:54
از مشهد ميخواي بياي

BKM_MAHDI
20-08-2007, 09:58
از مشهد ميخواي بياي

آره فقط بخاطر بابك خان ميخوام بيام :46:

morteza_m2n
20-08-2007, 17:14
ما که دهکده ی مطروکمون خیلی از تهران دوره لطف کنین یه عکس دسته جمعی هم بذارین تا ما هم یه حالی بکنیم.:46::27:

mazi_z_PSP
20-08-2007, 20:49
ای بابا این حرفا چيه الاهی سايتون هميشه بالا سره بچه ها باشه. اگه شما نباشی پس کی بچه هارو بن کنه؟ من؟(فکر نکنی چون منو بن کردی ناراحتم ها نه اصلا!!!!)

Lovelyman
20-08-2007, 21:10
نه خير ما يدفعه رفتيم مسافرت ها!!! حالا كل فروم ميخوان برن سر قرار
حالا تو تبريز قرار نيست آخه ميرم تبريز لا اقل اونجا دونفر رو ببينم

Elfin-D
20-08-2007, 21:55
(فکر نکنی چون منو بن کردی ناراحتم ها نه اصلا!!!!)
مشخصه....:دی
شما اهل تهرانی یا اینکه قصد داری تو قرار ها شرکت کنی که زرت زرت پست میدی؟(شوخیه ها...ناراحت نشی داداشی)
مخصلیم

mazi_z_PSP
20-08-2007, 22:22
نه عزيز من اصلا از مشدم. افتخارمه.!!!!(چه قلطا)

M.etallic.A
20-08-2007, 22:27
من که سری قبل میخواستم بیام نشد. این سری هم میخوام بیام اما میدونم نمیشه . ولی مطمئنم یه روزی میام و همتون رو خوشحال میکنم با اومدنم...:d:d

بردیا
21-08-2007, 06:07
آقا ما آخر نفهمیدیم این Mazi پسره یا دختر.آواتارش همیشه عکس پسره ولی یه بار اومد توی یه تاپیک گفتش که دختره.فکر کنم تاپیک بازیباز های دختر بودش.

Saman-tci
21-08-2007, 08:41
ایشالا برید به همتون خوش بگذره .... نمیدونم اگه من نباشم کی دیگه میخواد براتون ساندیس بگیره ...
جاهای خوبش جای مارو هم خالی کنید ...

mazi_z_PSP
21-08-2007, 09:50
ایشالا برید به همتون خوش بگذره .... نمیدونم اگه من نباشم کی دیگه میخواد براتون ساندیس بگیره ...
جاهای خوبش جای مارو هم خالی کنید ...
جاهای خوبش؟ کجا؟ :40:
قابل توجه تازه واردان .فکر بد نکنين ها.!!:11:

Saman-tci
21-08-2007, 09:57
اونایی که دفعه پیش رفتن میدونن جاهای خوبش کجاس ...

morteza_m2n
21-08-2007, 11:25
عکس دسته جمعی یادتون نره خوووب:31:

Saman-tci
21-08-2007, 11:57
اگه قرار باشه عکس دسته جمعی هم بگیرن که قرار نیست بزارن که همه ببینن ...

mazi_z_PSP
21-08-2007, 17:49
آخر مارو مجبور ميکنين بريم دوربين مخفی بزاريم تو سايتام پخشش کنيم. اونوقته که همه ميفهمن بابک چه شکليه بعد تو سايت عضو نميشن ها.

morteza_m2n
22-08-2007, 10:59
اگه قرار باشه عکس دسته جمعی هم بگیرن که قرار نیست بزارن که همه ببینن ...
بابا بیخیال اصلا حالا چی میشه که همه ببینن...

Saman-tci
22-08-2007, 11:20
پسر خوب این قانون رو من که وضع نکردم ....
دفعه پیش بابک گفت اگه قرار عکس گرفته بشه کسی نباید توی فروم بزاره .....

Aminzikzak
22-08-2007, 12:03
پسر خوب این قانون رو من که وضع نکردم ....
دفعه پیش بابک گفت اگه قرار عکس گرفته بشه کسی نباید توی فروم بزاره .....

خوب راه داره ...
برای اینکه هم به قانون عمل بشه و هم بروبچ عکس دسته جمعی رو ببینن میشه یه نفر رو مسئول اینکار کنید هر کی میخواد پست خصوصی بزنه به اون شخص و عکسها رو ببینه یا لینک بدین .

چقدر فکر کردما...!؟

morteza_m2n
22-08-2007, 12:43
خوب راه داره ...
برای اینکه هم به قانون عمل بشه و هم بروبچ عکس دسته جمعی رو ببینن میشه یه نفر رو مسئول اینکار کنید هر کی میخواد پست خصوصی بزنه به اون شخص و عکسها رو ببینه یا لینک بدین .

چقدر فکر کردما...!؟
آره خیلی خوبه چند روز روش فکر کردی من تو کف موندم ببینم بابکه چه شکلیه

mehdi_vsgh
22-08-2007, 21:44
آره خیلی خوبه چند روز روش فکر کردی من تو کف موندم ببینم بابکه چه شکلیه
باببک که عکس خودشو تو یه تا پیک انداخته بود....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بببینش....

mazi_z_PSP
22-08-2007, 23:13
منم موافقم که کسی مسئول این کار بشه

هی پسر عکس بابک رو ديدم. این ديگه کيه؟
اوه اوه خيلی قيافه خردمندانه ای داره!!!!
اصلا از رفتارش اینجا نميشه حدس زد که يه همچين آدميه. من فکر ميکردم شبيهه اسمشو نبر ، لرد سياه و دشمن هری پاتر ولدمورته!!!!!!

nimamani
22-08-2007, 23:42
سلام دوستان
ببخشيد اگه من هم بخواهم در روز قرار بيام شما ها من را تو جمعتون راه ميديد؟

آخه اينجور كه پيداست شما ها خيلي وقته با هم آشنا شديد و ما تازه كاريم

mazi_z_PSP
22-08-2007, 23:57
سلام عزيز. این حرفا چيه اختيار داريد. اگر عمومی نبود که اسمشو اینجوری نميزاشتن.
من هم هيچکی رو بجز جاويد جان از نزديک نديدم. و آقا بابک(ملقب به لرد سياه البته از نظر من) که تو عکس ديدمشون.
منم آشنا نبودم اما خودم زدم به دره آشناييت ديگه. بابا پس روح ایرانيت کجا رفته؟!!!!

nimamani
23-08-2007, 11:46
پس اگه اتفاق خاصي برام نيفتده به احتمال خيلي زياد
ميام كه يك نفر جديد هم بهتون اضافه بشه اميدوارم جمع
صميمي شما دوستان را به هم نريزم

Saman-tci
23-08-2007, 12:08
خوش اومدی ...
ایشالا بهتون خوش بگذره .........

nimamani
23-08-2007, 14:02
خوش اومدی ...
ایشالا بهتون خوش بگذره .........

كاشي ميتونستي شما هم بيايي
بيشتر خوشحال ميشدم

عروسيتونم پيشاپيش تبريك ميگم:40:

Saman-tci
23-08-2007, 14:31
ممنون دوست من ...
ایشالا یه روزی هم برای شما .....

linhu
23-08-2007, 17:45
خوب خیلی خوب شد..منم شاید بتونم بیام.....

mohammad99
24-08-2007, 18:09
منم احتمال زیاد میام

mehdi_vsgh
24-08-2007, 18:27
منم احتمال زیاد میام
محمد جان حتما بیا.....

من یکی منتظرتم.... :دی

mazi_z_PSP
24-08-2007, 20:30
دوستان شايعه شده که هرکی تو قرار ها شرکت کنه بعدش بختش باز ميشه و به عشقش ميرسّه.
پس هرچه زود تر بشتابيد.
نمونشم سامان جان

S E V E N
26-08-2007, 10:32
من هم میام !

mazi_z_PSP
26-08-2007, 11:06
سلام. ميبينم که این قرار بسيار پر بار تر خواهد بود.
پس حالا کی ميخواد بچه ها رو مهمون کنه؟
بابک جان ؟

jak_1300
26-08-2007, 11:14
منم هستم ميبينمتون ميبينم كه لاغر تر شدي آقايه مازي

mazi_z_PSP
26-08-2007, 12:10
سلام. خوش آمدی. در ضمن لاغر نشدم این عکس از اون يکی قديمی تره.!!!

S E V E N
26-08-2007, 23:26
میگم یکم بیشتر این بحث رو مطرح کنید شاید خیلی ها بتونند بیان ولی ندونن اصلا قراری در کاره !

Babak
27-08-2007, 00:09
سلام. ميبينم که این قرار بسيار پر بار تر خواهد بود.
پس حالا کی ميخواد بچه ها رو مهمون کنه؟
بابک جان ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فقط مهمون میشم

bahdar
27-08-2007, 04:31
خوش به حالتون که جمعتون جمعه!من تنظیمات سیستممو طوری کردم که الان این صفحه صفحه 47 هست!با این حساب من 3-2 صفحه قبل را خواندم و فهمیدم حاج مهدی و امیر جان هم از مشهد میان.خوش به حالتون!بابا عکس بزارید حتما.

lilinaz
27-08-2007, 06:39
سلام بچه ها :31:من تازه عضو شدم از مشهدم. نمیدونم بحثتون در مورد چیه بنابراین دخالت نمی کنم :40:فقط میخواستم بگم تو بحثای دیگه منم میام یادتون باشه تنهام نذاریناااااااااااااااا:11:

BKM_MAHDI
27-08-2007, 08:48
خوش به حالتون که جمعتون جمعه!من تنظیمات سیستممو طوری کردم که الان این صفحه صفحه 47 هست!با این حساب من 3-2 صفحه قبل را خواندم و فهمیدم حاج مهدی و امیر جان هم از مشهد میان.خوش به حالتون!بابا عکس بزارید حتما.

خوش به حالتون كه سه شنبتون پنجشنبه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

حاج مهدي طلبيده نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امير هم همچينين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش بگذره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMID
27-08-2007, 15:11
منم احتمالا میام

jak_1300
27-08-2007, 15:34
منم احتمالا نميام 50 50 شد
هي گفتم وسطه تعطيلي نندازين بابا

فقط حاله مارو گرفتين

lilinaz
27-08-2007, 18:27
بچه ها منم می خوام بیام..............................

techno
27-08-2007, 18:41
خوش به حالتون كه سه شنبتون پنجشنبه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

حاج مهدي طلبيده نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امير هم همچينين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش بگذره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس نمیای؟! *نفس عمیق می کشم*

BKM_MAHDI
27-08-2007, 18:53
پس نمیای؟! *نفس عمیق می کشم*

نه متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينقدر اومدنم سخت بود ؟:18: كه نفس عميق بكشي ؟؟؟

prance666
27-08-2007, 19:02
دوستان من هم میتونم بیام

mazi_z_PSP
27-08-2007, 19:53
دوستان عزيز و محترم خواهش مندم اگر ميگين ميام بياين.
ظاهرا این دفعه خيلی شلوغ ميشه.
بابک جان فکر نميکنی کنترل و بن کردن بچه ها اینجوری سخت باشه.؟
هيچ کدوم از ساحبان اصلی نميخوان بيان ببينيمشون.
يه تخت پادشاهی هم ميزاريم کنار ابوريحان ميشونيمشون اونجا. با چند تا محافظ. يه وقت صدمه ای نبينن سايت بسته شه.
بدون وجود پيشکسوتانی مثل سامان و آقا مهدی و جاويد هم کمی جمعمون سرد ميشه.
اما سعی ميکنيم گرمش کنيم نه؟

bahdar
28-08-2007, 03:24
خوش به حالتون كه سه شنبتون پنجشنبه !
حاج مهدی فکر کنم اشتباه متوجه شدی!من نگفتم جمعه(روز آخر هفته) بلکه گفتم جمعه (یعنی جمع هست)!!!

SADEGH 7
28-08-2007, 14:32
سلام
امروز یه کار برام پیش اومد که عصر نمی تونم بیام.:41:

جای منم هرجا خوش گذشت خالی کنید .
خوش بگذره:11:

behnam_roli
29-08-2007, 11:39
خوب حال میکنین دیگه!

اگه تونستین چند تا عکسم بزارین

خیلی دوست دارم قیافه ی بچه ها رو ببینم.

mehdi_vsgh
29-08-2007, 18:21
کمتر از 24 ساعت تا قرار ملاقات مونده....

اونایی که اومدنشون قطعی شده بگن تا بدونیم چند نفر خواهیم شد؟

من که خودم اومدنم قطعیه...(اگه زنده بودم)

mehdi_vsgh
29-08-2007, 18:22
خوب حال میکنین دیگه!

اگه تونستین چند تا عکسم بزارین

خیلی دوست دارم قیافه ی بچه ها رو ببینم.
اگه دوست داری قیافه‌ها را ببینی

پاشو بیا سر قرار....(اینجا عکسی قرار داده نمی‌شه)

nimamani
29-08-2007, 18:55
آقا مهدي منم اگه اتفاق ناگواري پيش نياد حتما ميام

اصلا مخصوص شما ميام كه ببينمت

mehdi_vsgh
29-08-2007, 19:54
آقا مهدي منم اگه اتفاق ناگواري پيش نياد حتما ميام

اصلا مخصوص شما ميام كه ببينمت
خوش اومدین

در ضمن شما لطف دارین
پیام خصوصیت هم جواب داده شد

Babak
29-08-2007, 19:55
من قطعا هستم .

BKM_MAHDI
29-08-2007, 19:56
من قطعا هستم .

اي بابا من فكر كردم نميايي آقا بابك بليطمو كنسليدم ..همش تقصير شير دله

SADEGH 7
29-08-2007, 20:30
سلام
من یه نمه گیج شدم بالاخره قرار سه شنبه بود یا پنج شنبه؟:9:
اگه پنج شنبه باشه که به احتمال زیاد میام.
یه بار دیگه ساعت و روز رو یکی بگه که خیلی دمش گرم:11:.

mehdi_vsgh
29-08-2007, 21:39
سلام
من یه نمه گیج شدم بالاخره قرار سه شنبه بود یا پنج شنبه؟:9:
اگه پنج شنبه باشه که به احتمال زیاد میام.
یه بار دیگه ساعت و روز رو یکی بگه که خیلی دمش گرم:11:.

تا حالا امضای بابک را خوندی؟

قرار ملاقات انجمن 8 شهریور . پارک لاله مقابل مجسمه ابوریحان ساعت 17

پی نوشت: 8 شهریور میشه پنجشنبه

SADEGH 7
29-08-2007, 21:55
تا حالا امضای بابک را خوندی؟

قرار ملاقات انجمن 8 شهریور . پارک لاله مقابل مجسمه ابوریحان ساعت 17

پی نوشت: 8 شهریور میشه پنجشنبه

آقا دمت گرم.نمی دونم چرا ندیدم.پس منم فردا به احتمال 90% میام.
بازم دمت گرم که زود جواب دادی.:11:

mehdi_vsgh
30-08-2007, 09:15
مثل اینکه تعداد ایندفعه خیلی کمه

حتی مصطفی عشقی و الفین هم ظاهرا نیستن....

nimamani
30-08-2007, 11:30

خوب شايد خبر ندارند فكر ميكنند ديگه خبري از قرار ملاقات نيست

بقيه هم احتمالا از فرصت تعطيلي استفاده كردند رفتن مسافرت

behnam_roli
30-08-2007, 11:48
اگه دوست داری قیافه‌ها را ببینی

پاشو بیا سر قرار....(اینجا عکسی قرار داده نمی‌شه)

آخه من که 17 سالمه بیام با شما که.....

چرا عکسی داده نمشیه؟!

BKM_MAHDI
30-08-2007, 11:52

چرا عکسی داده نمشیه؟!

بابا پاشو برو خودتو لوس نكن..... مگه به سنه ؟؟

من با اين كهولت هميشه تو قرار ملاقات مشهديها هستم ...
حالا تو كه 17 سالته خوبه ديگه

mehdi_vsgh
30-08-2007, 12:35

چرا عکسی داده نمشیه؟!
عزیز تو سری قبل بچه‌‌های 15 -16 سال هم بودن

سنت که خیلی خوبه میخوای بیای بیا ولی اگه نیایی بدون هیج عکسی اینجا قرار داده نمی‌شه

mehdi_vsgh
30-08-2007, 12:36

تو هم خودتو لوس نکن دیگه...

کهولت سن چیه؟

خوبه که 30 سال بیشتر نداری

S E V E N
30-08-2007, 14:22
یکی دو ساعت دیگه راه میفتم !

nimamani
30-08-2007, 15:20
منم ساعت 4 راه ميفتم كه از همون اولش باشم

mostafaeshghi
30-08-2007, 16:58

مخلص داش مهدی. آقا مگه میشه من نیام. و اگه من بیام و الفین و با خودم نیارم. ک نکنید که ما دو تا هستیم.

دیگه همه منو میشناسند: پدر قرار های پی سی ورلد (به دلیل فقط یه بار غیبت در کل قراراها که رکوردیست بی رقیب)

من الآن دارم راه میفتم و تا 1 ربع دیگه اونجام. الان ساعت 16:58

چاکر ممام بروبچ قراری.

ارادتمندتان: مصطفی عشقی

ElmO
30-08-2007, 17:44
تو هم خودتو لوس نکن دیگه...

کهولت سن چیه؟

خوبه که 30 سال بیشتر نداری

سلام

حاج مهدی رو میگی 30 سالشه :18:
بهتون کلک زده :27:

من خوب میدونم چند سالشه :21:

( حاج مهدی یه کاری بکن تا لو ندادمت :27: )

راستی بچه ها ؛ قرار خوش بگــذره ...
:11:

یا حق

:40:

BKM_MAHDI
30-08-2007, 17:48
سلام

حاج مهدی رو میگی 30 سالشه :18:
بهتون کلک زده :27:

من خوب میدونم چند سالشه :21:

( حاج مهدی یه کاری بکن تا لو ندادمت :27: )

راستی بچه ها ؛ قرار خوش بگــذره ...
:11:

یا حق

:40:

از كجا امار داري ؟؟؟؟ لومون ندي ديگه رامون ندن بگن اين پيهر مرد اينجا اوهمده چيهكار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S E V E N
30-08-2007, 19:41
من الان از قرار اومدم !

17 نفری میشدیم !

خوش گذشت ، من اولین بارم بود که میومدم و از این که سیمای نورانی بچه ها رو ملاقات کردم واقعا مشعوف شدم !

نمی دونم هنوز هم بچه ها هستن یا نه آخه من شش و نیم برگشتم !

اولین و هم کوچکترین نفر ( از لحاظ سنی میگم ها ) بودم که سر قرار حاظر شدم !

مخلص همگی

mehdi_vsgh
30-08-2007, 20:33
منم الان اومدم

خیلی خوش گذشت

اقا بابک هم بابت هدیه باید ازشون تشکر ویژه کرد

در ضمن رصدخانه هم عالی بود....:دی

behnam_roli
30-08-2007, 21:56
سلام

میخواستم بپرسم چیکار کردید؟ فقط حرف زدید؟

چون به جز حرف زدن کار دیگه ای نمیشه کرد.

به سلامتی عکسم که نمیدید!

mehdi_vsgh
30-08-2007, 22:26
سلام

میخواستم بپرسم چیکار کردید؟ فقط حرف زدید؟

چون به جز حرف زدن کار دیگه ای نمیشه کرد.

به سلامتی عکسم که نمیدید!
حرف زدیم

رصد سیاره کردیم

از بابک هدیه گرفتیم

دیگه چی میخوای

عکس هم نگرفتیم..:دی

Elfin-D
30-08-2007, 22:42
حرف زدیم

رصد سیاره کردیم

از بابک هدیه گرفتیم

دیگه چی میخوای

شما که رفتید ما عکس گرفتیم:دی

behnam_roli
30-08-2007, 22:52

جون تو این حرفو که زدی یهو متحول شدم گفتم برم ولی حیف که دیر پستتو خوندم:31:

حرف زدیم

رصد سیاره کردیم

از بابک هدیه گرفتیم

دیگه چی میخوای

بابا چقدر کار کردید!

ولی فکر کنم اکثر قرارتون افتاده بود تو روز حالا چه شکلی سیاره رصد کردین؟

ولی من بیشتر از اون قسمت هدیه خوشم اومد. اگه سری بعد بیام باز هدیه میدین:27:

bahdar
31-08-2007, 03:11
تو رو به خدا
بگید
هدیه چی بود؟
با چی و چه سیاره ای رو رصد کردید؟
عکس بزارید؟
مردم از فضولی.حیف که من مشهدم وگرنه ...

techno
31-08-2007, 10:23
اههههههههه!من یادم رفت بیام!:41::41::41::41: عجب خنگی هستما!..دیروز اومدم تهران ولی پیش یکی از رفیقام،میدون جمهوری...یادم رفت بیام اونجا!:41::41::41:...خیلی حیف شد.:37:
قرار بعدی کی هستش؟:19:

S E V E N
31-08-2007, 10:29
جالبه !

مثل این که کادو ها مال از ما بهتران بوده ! به ماکه کادویی ندادند ! هرچند همون که بچه هارو ملاقات کردیم

خودش سعادتی بود .

mehdi_vsgh
31-08-2007, 10:43
جالبه !

مثل این که کادو ها مال از ما بهتران بوده ! به ماکه کادویی ندادند ! هرچند همون که بچه هارو ملاقات کردیم

خودش سعادتی بود .
برای اینکه خیلی زود رفتی اگه یه کمی صبر میکردی به شما هم هدیه میریسد

mehdi_vsgh
31-08-2007, 10:45
تو رو به خدا
بگید
هدیه چی بود؟
با چی و چه سیاره ای رو رصد کردید؟
عکس بزارید؟
مردم از فضولی.حیف که من مشهدم وگرنه ...

یه عدد سالنامه مجهز به تقویم نجومی!!:31:

با تلسکوپ سیاره مشتری و یه سیاره دیگه که اسمشو نمیدونم را رصد کردیم:20:

من عکس ننداختم:13:

خوب چه کار کنم که از فضولی مردی؟:31:

اههههههههه!من یادم رفت بیام!:41::41::41::41: عجب خنگی هستما!..دیروز اومدم تهران ولی پیش یکی از رفیقام،میدون جمهوری...یادم رفت بیام اونجا!:41::41::41:...خیلی حیف شد.:37:
قرار بعدی کی هستش؟:19:

بابا تو دیگه کی هستی؟:31:

mehdi_vsgh
31-08-2007, 10:46
راستی الفین خان...

گزارش قرار را هم زحمتشو بکش ...
در ضمن عکسارا برام پیام خصوصی کن...(بی زحمت)

مخلصیم :دی یا شایدیم دی:

Elfin-D
31-08-2007, 11:37
سلام
حضار:من.امین.رضا اس.بابک.مصطفی عشقی.پشه ویز(شایدم مگس ویز).مهدی 44.امید.ساب زیرو.سون.شهاب سامسونگ.اقا مهدی.نیما مانی
1.من حدود ساعت 5 رسیدم به مکان...4 تا از بچه قبل از من اومده بودن.
2.ظاهرا از ساعتها قبل دوستان مقابل مجسمه ی ابوریحان اتراق کرده بودن و دیگه جزو اموال پارک محسوب میشدند.
3.روال قرار مثل قرار های قبلی با صحبتهای مختلف پیش میرفت,قرار بود ایندفعه آقا مهدی برای اینکه ثابت کنه که پر حرفه پارک رو بزاره رو سرش ولی باز هم ما چیزی از این بازیکن ندیدم.
4.خودکار معروف بابک هنوز هم سر جاش بود...بابک جان مثل اینکه هوس کردی خودکارت رو به من یادگاری بدی.
5.امید با پسر خالش اومده بود که البته اون هم یکی از اعضای فعال سابق بود...
6.سپهر که بالاش از اینا داره نیومده بود:دی
7.ماشالا بچه ی امین همینجور داره بزرگتر میشه...فکر میکنم که وقتشه که به دنیا بیاد
8.ایندفعه هم هیچ کلانی به ما گیر نداد...ظاهرا مشکل قرارهای قبلی مهدی بست بود که همیشه پلیسها ما رو جمع میکردن.
9.بازدید از غرفه های ته پارک بسیار جالب بود...البته با حرکاتی که ما در آوردیم احتمالا بابک رو دیگه راه نمیدن.
10.بابک به بچه هایی که اومده بودن بازدید غرفه سررسید هدیه داد.البته 3 تا هدیه ی اختصاصی هم به من و امین و رضا اس داد...
11.اون آقا معتاده چی شد بابک ؟!
12.سیاره ی مشتری رو (به قول رضا اس اون پر نوره) رو رصد کردیم...البته هیچ کس به حرف من و امین گوش نکرد و نذاشت ما خونه ی مردم رو با تلسکوپ ببینیم.
13.امین بیچاره اونقدر راه رفت که احتمالا تا یک ماه آینده فقط میشینه و سینه و خیز میره اینور اونور.
14.مخلص همه ی بچه های گل

nimamani
31-08-2007, 11:52
Elfin-D جان آخه چرا اسم من را يادت رفت :41:
اسم منم بنويس :19:

به نظر من سوژه معتاده از همه جالب تر بود خيلي خنده دار بود

به من كه خيلي خوش گذشت مخصوصا كه يك سري از بچه ها كه
مي خواستم ببينمشون اومده بودند
الانم منتظرم ببينم قرار بعدي كي خودم آماده كنم براي قرار بعدي

mehdi_vsgh
31-08-2007, 12:36
3.روال قرار مثل قرار های قبلی با صحبتهای مختلف پیش میرفت,قرار بود ایندفعه آقا مهدی برای اینکه ثابت کنه که پر حرفه پارک رو بزاره رو سرش ولی باز هم ما چیزی از این بازیکن ندیدم.
4

10.بابک به بچه هایی که اومده بودن بازدید غرفه سررسید هدیه داد.البته 3 تا هدیه ی اختصاصی هم به من و امین و رضا اس داد...

3- من دیگه باید چه کار کنم؟

6- بیچاره:31:

10- اون هدیه چی بود:20:؟

================

راستی اقا رضا یه چیزی روی پیشنهاد من فکر کن..:10:

از این به بعد قرارهارا بندازین روز جمعه که همه (به خصوص من) بتونن بیان....:27::21:

S E V E N
31-08-2007, 15:46
برای اینکه خیلی زود رفتی اگه یه کمی صبر میکردی به شما هم هدیه میریسد

من فکر کردم هرکی زودتر برسه بهتره واسه همین اولین نفری بودم که اومدم ، نمیدونستم دوستان کلاس میذارن

دیرتر میان ! البته جایی دعوت بودیم که مجبور شدم زودتر برم !

در هر صورت خوش گذشت !

:20:

voroojak_58
01-09-2007, 08:17
salam
khubin
man bare avaliye ke miyam mishe rahnamaeem konin bayad che juri az emkanate inja estefade konam?

voroojak_58
01-09-2007, 08:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

S E V E N
01-09-2007, 11:40
salam
khubin
man bare avaliye ke miyam mishe rahnamaeem konin bayad che juri az emkanate inja estefade konam?

شما فارسی بنویس و هر بحث رو در قسمت مربوط به خودش مطرح کن ، بقیه چیزا حله !:46:

shahrzad2006
01-09-2007, 14:17
این قرارا فقط مخصوص پسراست یا دخترا هم میان؟

sepideh_248
01-09-2007, 14:44
این قرارا فقط مخصوص پسراست یا دخترا هم میان؟

تا اینجا فقط پسرا بودن
من تاحالا یه دختر پایه پیدا نکردم باهاش برم
وگرنه دوست دارم
شما خواستی بری با منم هماهنگ کن:46:

Šepehr
01-09-2007, 17:46

خیلی مخلصیم رضا جون:10:

چه حیف شد که من نتونستم بیام
خوش به حالتون:19:

متاسفانه این چند روزه حسابی درگیر امتحانای آخر ترم بودم
تا همین امروز ظهر که دیگه راحت شدم از دستشون
دیگه ترم تابستونه و هزار درد سر...

ایشالا قرارهای بدی حتما هستم:46:

بردیا
01-09-2007, 22:01
تا اینجا فقط پسرا بودن
من تاحالا یه دختر پایه پیدا نکردم باهاش برم
وگرنه دوست دارم
شما خواستی بری با منم هماهنگ کن:46:
فکر نکنم دختری حاضر بشه بیاد توی یه جمع کاملا پسرونه.راه کویر هم میگفت میرم ولی وقتی دید کسی از جمعیت نسا نمیاد بی خیال شد.

sepideh_248
01-09-2007, 22:43
فکر نکنم دختری حاضر بشه بیاد توی یه جمع کاملا پسرونه.راه کویر هم میگفت میرم ولی وقتی دید کسی از جمعیت نسا نمیاد بی خیال شد.

اگه یادتون باشه قرار بود بای قرار قبلی 28 تیر من و راه کویر بیایم
که ایشون روز آخر به علت مشغله کاری قرار رو کنسل کردن
این دفعه بازم همین اتفاق افتاد یعنی مشکلی براشون پیش اومد که نتونستن بیان

حالا نتیجه می گیریم:
1. علت نیومدن راه کویر اینی که شما گفتی نبوده
2. اگه یه دختر دیگه هم باشه من خودم 100% میام

ferdowsiphysics
02-09-2007, 05:21
سلام

میشه راهنمایی کنید که تاپیک بچه مشهدی ها کجاست؟؟؟؟

ممنون

Mahdi Hero
02-09-2007, 11:01
سلام

میشه راهنمایی کنید که تاپیک بچه مشهدی ها کجاست؟؟؟؟

ممنون

اينم تاپيکش برايه شما دوسته عزيزم
:10::46:

olinda
02-09-2007, 11:34
مونث ها با همدیگه قرا ملاقات ندارند؟

راه كوير
02-09-2007, 18:29
مونث ها با همدیگه قرا ملاقات ندارند؟

نه يه قرارملاقات كلي دختر پسرهم نداره :46:

Braveheart
02-09-2007, 23:15
اينم تاپيکش برايه شما دوسته عزيزم
:10::46:

اينم براي شما دوست عزيز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهدي جان چطوره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bahdar
03-09-2007, 07:50
اينم براي شما دوست عزيز ...

مهدي جان چطوره ...
خیلی خوبه.یه تایپیک دیگه هم هست.اونجا هم بیا...

این آدرس صفحه ششمشه!

mazi_z_PSP
03-09-2007, 13:42
سلام. دوستان عزيز و البته دختران.
متاسفانه ميبينم که جمعيت دختران خيلی کم هست.
اما به این چيزا نيست اگر ميخواين بياين دونفری هم ميشه.
اونجا يکم بازی ميکنيم و حرف ميزنيم ديگه. همش همينه.
منتظر ديدارتون هستن.

mazi_z_PSP
03-09-2007, 13:43
این حرفو نزن برديا جان.
چه فرقی ميکنه. مهم اینه که جمع کاملا بر طبق قوانين کشور عزيزمون اسلامی هستن.

Elfin-D
03-09-2007, 14:19
سلام. دوستان عزيز و البته دختران.
متاسفانه ميبينم که جمعيت دختران خيلی کم هست.
اما به این چيزا نيست اگر ميخواين بياين دونفری هم ميشه.
اونجا يکم بازی ميکنيم و حرف ميزنيم ديگه. همش همينه.
منتظر ديدارتون هستن.

سلام
به نظرم بهتره شما اول یک بار خودت در قرارها شرکت کنی و جو اون رو حس کنی بعدا دیگر دوستان رو دعوت کنی!بهتر نیست؟
ما کی بازی کردیم تا حالا که این دفعه ی دوم باشه؟
مخلصیم

mazi_z_PSP
03-09-2007, 22:04
والا من نميدونم کی بازی کردين.
من که تاحالا نيامدم. همينجوری گفتم. چون يکی از دوستان گفته بود که بدمينتون بازی کنيم يا واليبال.
البته این دفعه هم نميتونم بيام. اما ميگم دختران هم نبايد از اینجور جمع ها دور بمونن.
حتی اگر دونفر باشن.
ببخشيد شما.

Mohsen khan
04-09-2007, 16:22
سلام

گزارش قرار ملاقات بچه هاي شيراز - البته با چند روز تاخير

اول از همه اينكه mr.k2 يا همان علي آقاي عزيز هم خودش را و هم ما را سورپرايز كردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و پست زدند كه بايد بروند سفر شمال

اميدواريم ما رو هم در شمال فراموش نكنند و به جاي ما يك سري شنا و زير آبي بروند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم با اين اميد كه بقيه بچه ها ،‌ باز هم ما رو شورپرايز نكنند ،‌راهي قرار شدم.

حدود ساعت 4 و 25 دقيقه رسيدم به در باغ
چند دقيقه اي منتظرم شدم تا اينكه آقا سينا nw_nk تشريف آوردند

......................................... بنا به درخواست آقا سينا اين قسمت سانسور شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا سينا يك زنگ زدند و گفتند اردلان هم در راهه

اميدوارم شدم كه حداقل سه نفر هستيم

چون هنوز ممكن بود دوستان ما رو سورپرايز كنند

ولي يكي از اعضا واقعا ما رو سورپرايز كردند تا جمعمون 4 نفره بشه جتاب sada كه مشخص شد پسر هستند چون برخي از دوستان فكر مي كردند ايشون دختر باشند .

خوشبختانه اميد و اردلان هم رسيدند و با مساعدت كارت دانشجويي لميد خان و صد البته خود اميد خان
بليط را با تخفيف خريديم و وارد باغ شديم

قدم زنان باغ را متر كرديم و حرف زديم ،‌ فكر كنيم يكي ،‌دو دور باغ را دور زديم
براي همين پيشنهاد دادم كه يك جاي دنج بشينيم

خلاصه بحث باز هم ادامه پيدا كردم

اين وسط معلوم شد كه يكي از دوستان كه اسمش محفوظه و آواتارش هم گربه نيست
دشمني ديرينه اي با بچه گربه ها و هم چنين بچه كوچولو ها داره
اگر وساطت من نبود الان يك بچه گربه و يك دختر كوچولو تا الان سر به نيست شده بودند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا را شكر كه من بچهگيهام ،‌بچه محل اردلان نبودم . اي واي گفتم اردلان . واي اسمش لو رفت .
خوب حوصله ندارم اسمت را پاك كنم ، اردلان جان ،‌فقط يك خرده اسمت را رنگي مي كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين ميان بحث شيريني هم در مورد بانو سو يا همان بانو يانگوم شد .

و من يك مقدار در مورد ايشان و داشتن چند محافظ و اينكه كلي برو بيا داره صحبت كردم

آقا سينا هم گفتند ظاهرا برخي دوستان به اين سريال علاقه دارند و چيزي بروز نمي دهند

البته من نظر ديگري دارم
شايد دوستان آروز مي كردند كره اي بودند و در قصر سمت خطير افسر مين جانگو را داشتنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شايد هم دوست داشتند جاي پانسول چويي و بانو چويي بودند

مي گيد دروغ مي گم ، خب بيايد عكسش را ثابت كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در نهايت بحث با اين آرزوي دوستان تمام شد و قدم زنان به درب باغ رفتيم و خارج شديم

و راز مخوف اردلان و راز افسر مين جانگو بودن را در سينه خودم تا ابد حفظ كردم و قول دادم هيچ كجا و به هيچ كس نگويم .

آقا سينا هم لطف كردند و بچه ها را به نمازي رساندند و خداحافظي كرديم

و تمام .

.

Creeping Death
07-09-2007, 18:23
بچه های اصفهانی یه قرار ملاقات بذاریم همدیگرو ملاقات فرماییم . مثلا میدون امام یا وسط پل خواجو ( به شرطی که پل به علت وزن زیادی نریزه )

Mohsen khan
16-09-2007, 17:29
سلام

موضوع انشا : قرار ملاقات بچه هاي شيراز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

همون طور كه در ادامه هم خواهيد خوند ، اين قرار ملاقات واقعا استثنايي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif، چون حدود ده ،‌يازده نفر در قرار ملاقات ،‌شركت كردند و نشون دادند،‌شيرازي ها انقدرها ها هم كه مي گويند ، چيز نيستند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
خلاصه يك حركت كاملا انقلابي بود .

من حدود ساعت3:45 رسيدم به باغ و به اتفاق آقا سينا ،‌ رفتيم در باغ و محمد آقا را ديديم كه به ياد گذشته داشتند مطالعه مي كردند .:king:
تا اينجا اميدوار شديم كه حداقل سه نفر اومدند .:thumbsup:
از اونجايي كه دقيقه 90 حال و هوايي ديگه داره ،‌ اكثريت دوستان دقيقه نود رسيدند و محمد آقا هم زحمت كشيدند و بليط خريدند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif
اميد هم دقيقه 91 رسيد و كارت داشنجويي اش حداقل براي ما بلا استفاده موند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif
برخلاف گذشته خيلي راه نرفتيم ،‌و اردلان ما رو دقيقا به محل قرار قبلي برد .
حتما اردلان اميدوار بوده باز هم اونجا گربه اي و بچه اي باشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
ولي جا خيس بود و بچه نبود .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خلاصه نشستيم و به قول اصفهاني ها يك سري شدند بچه اين ور آب و يك سري بچه اون ور آب .
از اون طرف كه خبر نداريم و در جمع ما ،‌ داشتيم در مورد خودكشي و قتل و اين جور چيزها تعرف مي كرديم و من هم چند تا خاطره مستند در اين رابطه تعريف مي كردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).gif
همين طور كه مشغول صحبت بوديم ،‌يكهو يك چترباز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gifاز آسمون افتاد وسط جمعمون ،‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif
اولش فكر كردم ،‌تبليغ جديد ايرانسلش هستش
ولي نه آقا مسعود بود كه بالاخره بعد از هفته ها ،‌و طي كردن مصايب سفر به بوشهر ودندانپزشكي ،‌آفتابي شدند
حدود ساعت پنج ، يك نفر داشت توي بلندگوي پارك يك چيزهايي مي گفت ، ما هم فكر كرديم داره باغ تعطيل مي شه و لي خب خيلي زود بود.
چند دقيقه بعد معلوم شد ،‌آقا سعيد داشتند ،‌دوستشون علي آقا رو پيج مي كردند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](34).gif
خلاصه سعيد آقا هم خيلي دير به جمع ما اضافه شدند.
احتمالا سعيد خان ،‌از همين الان به پيشواز تغيير ساعت كشور رفته بو دند و به جاي 4 ،‌5 اومدند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](20).gif
بعد از آون هم يك مقدار ديگه در باغ پياده روي كرديم و مسعود هم مدام اصرار داشت از درخت ها بالا بره و همچنين مي خواست شنا كنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif
ولي يادش رفته بود اين جا باغ ارم هستش ،‌ نه نخلستان هاي بوشهر
موقع پياده روي به يك درخت با ميوه هاي ريز زرد رسيديم .
هيچ كس نمي دونست اين ميوه چيه ولي من فهميدم:thumbsup:
ميوه درخت ممنوعه بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
چون برخي از دوستان ظاهرا فرامش كردند ،‌ ماه مبارك رمضان هستش
و باز هم فراموش كردند كه ممكنه برخي از دوستان ديگر روزه باشند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
ولي خب بگذريم ......
موقع بازگشت هم محمد آقا خيلي اصرار داشتند براي بچه ها بستني بخرند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).gif
اما بچه ها زير بار نمي رفتند و قبول نمي كردند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
موقع بازگشت هم ،‌ مسعود خان ،‌يك لحظه دچار يك تيك عصبي شد و روزنامه محمد را مورد عنايت قرار داد . :47:
نمي دونم از دست چه كسي و يا چه چيزي ناراحت بود
در آخر كار هم خداحافظي كرديم و رفتيم خونه هامون .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif
اين بود انشاي من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

ولي قبل از اتمام نتيجه انشا رو هم بايد بنويسم

*يكي دوتا از دوستان ،‌ به من يادآوري كردند كه من از يك موضوعي مي ترسم ،‌ولي متذكر شدند ترس نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

+

* تر س برادر مرگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).gif

+

* يك نويسنده مي گه ،‌مهم نيست مرگ چه موقع به سراغ من مي آيد ،‌مهم اين است كه وقتي مي آيد ، من آنجا نباشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif

=

چون من خيلي جوون هستم و كلي آرزو دارم و همچنين همچنان مي ترسم و ترسم نريخته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
پس => من جدي ،جدي اين بار قرار ملاقات نمي يام :exclamati

موفق و سلامت باشيد
محسن

Lovelyman
16-09-2007, 20:35
ما کی بازی کردیم تا حالا که این دفعه ی دوم باشه؟
چرا خالي مي بندي؟
مگه سر همين بازي كردن امين هر دفعه دوتا شلوار رو هم نمي پوشه؟؟؟:16:
راستي قرار بچه هاي تهران كيه؟؟؟

mehdi_vsgh
16-09-2007, 22:17
چرا خالي مي بندي؟
مگه سر همين بازي كردن امين هر دفعه دوتا شلوار رو هم نمي پوشه؟؟؟:16:
راستي قرار بچه هاي تهران كيه؟؟؟
ایشالا یه سال دیگه....

tabriz-info
17-09-2007, 17:41
نمیشه برا قرار ملاقات هر شهری یه تاپیک جداگانه ساخته بشه؟

nw_nk
17-09-2007, 18:52
نمیشه برا قرار ملاقات هر شهری یه تاپیک جداگانه ساخته بشه؟

هست. شیراز, کرمانشاه, تبریز, اصفهان, اهواز و ... توی متفرقه تاپیک دارن.

Saman-tci
17-09-2007, 21:21
حالا شما برای کدوم شهر هستی ...؟

Mr.K2
21-09-2007, 03:05
حالا شما برای کدوم شهر هستی ...؟

ایشون شیراز هستند....

همشهری بنده...

hormoz72
05-10-2007, 20:35
منم شیرازم

قرار بعدی مارو هم راه میدین ؟

کجاست و کی ؟ باغ ارم ؟

tam_farzanegan
10-10-2007, 16:16
من از این بازی ها خوشم نمیاد یبیشتر تو کار قرار ملاقاتو این حرفام:20::5:

یک کرمانی اینجا پیدا نمیشه

حال داری با هم حرف بزنیم

هیچکی انلاین هست مال کدوم شهری:10:

Lovelyman
10-10-2007, 19:28
اينجا چت روم نيست!

ciscogig
10-10-2007, 20:39
سلام من تازه واردم.. لطفا راهنمايي...:20::20::20:

Lovelyman
11-10-2007, 15:06
دوستان خواهشا همه جا اول سرچ كنين!
بخدا اين تاپيك كلي صفحه داره از جمله صفحه ي اول!!!!پس براي اطلاعات بيشتر به اونجا مراجعه كنيد دوستان شهرستاني هم به انجمن متفرقه مراجعه كنن!

2khtare ashegh
12-10-2007, 06:40
سلام
من تازه وارد شدم به امید چت روم اگر هست بگین

Saman-tci
12-10-2007, 10:45
به امید چت روم ...؟؟!!!!!!!
نه خواهر من آدرس رو بهتون اشتباهی دادن ....
شما باید از همون آدرس یاهو مسنجرتون استفاده کنین ....
اتفاقاَ اینجا اصلا جای خوبی برای چت کردن نیست

hesami-kurd
13-10-2007, 00:50
سلام
چطوری می توان در gmail کسی که یک نامه برای ما می فرسته بتونیم بطور خودکار اون نامه رو به کسای دیگه هم بفرستیم.

M.etallic.A
13-10-2007, 11:13
چه ربطی به قرار ملاقات داشت دوست من. سوالتون رو تو انجمن مربوطه بپرسید.

mohsen_3
14-10-2007, 21:30
اقا بچه هاي قزوين قرار ملاقات ندارن

Saman-tci
14-10-2007, 21:49
مگه از قزوین تا تهران چقدر راهه ... تشریف بیارین سر قرار بچه های تهران

mohsen_3
14-10-2007, 22:40
مگه از تهران تا شيراز چقدر راهه
همگي بريم شيراز

دوسی
18-10-2007, 15:38
سلام
ازتهران تاشیراز 900کیلومترهستو 14ساعت هم طول می کشه.

J A V I D
18-10-2007, 15:53
حالا دعوا نكنيد تا سال ديگه تو تهران قرار ندارين !

XELTEK
19-10-2007, 23:50
سلام

یه پیشنهادی دارم فقط امیدوارم باهاش بد برخورد نشه !

بیایید تو تهران یه قرار کوه بذاریم هر هفته ! کسایی که دوست داشتن میان ! کسایی که نخواستن هم نیان ! اما به طور مداوم باشه و کسی دلسرد نشه که اگه مثلا" اومد یهر نبینه بچه هارو !

نظرتون چیه ؟

nimamani
20-10-2007, 00:10
من با كوه خيلي حال ميكنم
مخصوصا كه ديگه هوا خنكم شده

كوه تو زمستون خيلي حال ميده
من كه پايم :10:

Saman-tci
20-10-2007, 13:53
بعد از شش ماه قرار میزاران فقط 15 نفر میان بعد شما انتظار داری هر هفته بیان اونم کوه ...؟؟؟؟

Majid ²
21-10-2007, 22:31
منی که تو ایران نیستم چی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

M.etallic.A
21-10-2007, 22:53
هیچی جای مارو خالی کن....

Majid ²
22-10-2007, 02:03
چرااااااااااااااااااااااا ا ؟؟؟

setareh2000
22-10-2007, 18:28
سلام
منم دوست دارم بیشتر در مورد دیدگاهت صحبت کنم...

setareh2000
22-10-2007, 18:32
سلام به همه بچه های ایران زمین

دوست دارم در بحث های داغ وگرمتون شرکت کنم خوشحال می شم راهنماییم کنید.....

Saman-tci
22-10-2007, 20:30
یا ما قرار میزاریم میایم اونجا یا شما زحمت میکشین میاین اینجا ...

Majid ²
22-10-2007, 23:35
یا ما قرار میزاریم میایم اونجا یا شما زحمت میکشین میاین اینجا ...

اگه با من بودی که من که از خدامه بیام ایران
ولی نمیشه
چون .....

بگذریم
ولی اگه شما بیاین در خدمتیم :11:

Saman-tci
23-10-2007, 18:05
ولی ما هم نمیتونیم بیایم چرا ..؟؟؟ چون ......
بگذریم ....

V E S T A
23-10-2007, 19:08
دوستای خوب:

نمی خواين عکسای قرار قبلی رو بذارين؟؟

اينجوری خيلی ها شايد برای ديدن بقيه يا اومدن سر قرار مشتاق تر بشن.:20:

M.etallic.A
24-10-2007, 19:10
بگذریم ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامان خیلی باحال بود :20:

Saman-tci
24-10-2007, 21:42
بابا من اوچیکتم محمد جان ...

Mitra_1360
08-11-2007, 11:51
MaFia ; Amin ; Elfin;Mehdi_best;Mammad Sat

اینا دیگه نمیان؟

Oracle_Eldorado
08-11-2007, 12:56
راستی کرمانشاهی ها (کرمانشانی به قول خودمون ) کی و کجا قرار گذاشتند تا منم بیام .

Saman-tci
08-11-2007, 17:16
توی انجمن متفرقه یه تاپیکی هست به همین نام ... میتونید اونجا قرار بزارید ...

mazi_z_PSP
08-11-2007, 22:49
سلام سلام دوستان عزيز.
خوبيد ایشالا. قرار ها به خوبی و خوشی تمام شد؟
قرار جديد چی هست؟ بگيد ما هم بدونيم. شايد بتونم کمک کنم مشتری بيشتری جمع کنيم!!!!!.

mehdi_vsgh
09-11-2007, 00:50
سلام سلام دوستان عزيز.
خوبيد ایشالا. قرار ها به خوبی و خوشی تمام شد؟
قرار جديد چی هست؟ بگيد ما هم بدونيم. شايد بتونم کمک کنم مشتری بيشتری جمع کنيم!!!!!.

تو خودت حتی تو یه قرار هم شرکت نکردی پس برا چی همش دست و پا میزنی برای برگزاری قرارها......

=========================
راستی دوستان اواخر این ماه یه قرار بزاریم بد نمیشه ها...؟؟

mehdi_vsgh
09-11-2007, 00:51
MaFia ; Amin ; Elfin;Mehdi_best;Mammad Sat

اینا دیگه نمیان؟
مافیا که دیگه ایران نیست.....

الفین و امین که پای ثابت قرارا هستن.....

Mehdi_best;Mammad Sat تو این دو قرار اخیر نتونستیم زیارتشون کنیم.....(شایدم تعدادش بیشتر باشه)

mazi_z_PSP
09-11-2007, 11:00
تو خودت حتی تو یه قرار هم شرکت نکردی پس برا چی همش دست و پا میزنی برای برگزاری قرارها......

چون من دستم از 27+1 نقطه شکسته نميتونم بيام. آخه دير خوب ميشه!!
در عوض اینجا به بچه ها اميد ميدم و راهنماييشون ميکنم!!

Saman-tci
09-11-2007, 11:05

حدیث داریم اینکار از 30 تا سر قرار رفتن ثوابش بیشتره .... شما به همون کار مشغول باشی بهتره ...:46:

massun
09-11-2007, 18:08
سامان جان منظورت چیه؟

mehdi_vsgh
09-11-2007, 19:23
شما جطوری وقتی حتی یه بارم شرکت نکردی میتونی راهنمایی کنی؟

حدیث داریم اینکار از 30 تا سر قرار رفتن ثوابش بیشتره .... شما به همون کار مشغول باشی بهتره ...:46:
جواب جالبی دادی.....

mazi_z_PSP
09-11-2007, 20:51
سامان جان منظورت چیه؟

منظورش اینه :

حدیث داریم اینکار از 30 تا سر قرار رفتن ثوابش بیشتره .... شما به همون کار مشغول باشی بهتره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

شما جطوری وقتی حتی یه بارم شرکت نکردی میتونی راهنمایی کنی؟

مهدی جان چه گيری دادی شما!!؟ شما به قرار ها برس به من چيکار داری؟ ما ميخوايم يک قرار دوستانه برقرار کنيم!

mehdi_vsgh
13-11-2007, 21:45
دوستان خبری از قرار ملاقات نیست؟
میگم اخر ابان شد ها.....
حداقل تو اوایل آذر ماه یه قرار بزاریم همدیگه را ببینیم

چون من دستم از 27+1 نقطه شکسته نميتونم بيام. آخه دير خوب ميشه!!

شما عادت داری که معمولا با دستات راه بری؟؟؟؟؟

mazi_z_PSP
13-11-2007, 22:04
شما عادت داری که معمولا با دستات راه بری؟؟؟؟؟

نه عزيزم. چون من آدم بسيار بسيار صميمی هستم و بسيار محکم با دوستام دست ميدم.

sara46
14-11-2007, 17:38
جریان این قرارها چیه ؟
منم هستم

mazi_z_PSP
14-11-2007, 19:38
سلام دوست عزيز. هر چند وقت يک بار مديران اصلی سايت قرارهايی برای عضو های تهرانی ميزارن که بتونن همديگرو ببينن. و بچه ها به صورت روز به زور !! موقعيت و وضعيت خود را اعلام ميکنن.
فعلا هم قرار جديدی گزاشته نشده. اما اگه گزاشته شد منتظر حضور سبزتان هستيم. خوش ميگزره.

parsa_n100
16-11-2007, 00:58
منم میام روم حساب کنید

Pario
16-11-2007, 02:22
نظرت درباره سفرهای استانی p30world چیه؟؟:31:
یه سری بیایید قم.از ترمینال جنوب هم اتوبوس داره و هم تاکسی. اولین قرار فرداست ساعت 10 روبروی پارک دورشهر قم. البته احتمالا کنسل بشه

آخرین وضعیت قرار جمعه:

Saman-tci
16-11-2007, 09:35
رستوران آفتاب مهتاب چطوره ...؟

M.etallic.A
16-11-2007, 12:53
نظر من رو متل قوئه.... الانم خلوته . فصله ازون برونه... کباب میزنیم حال میکنیم.

Saman-tci
17-11-2007, 17:27
محمد جان تو فکر خودتو میکنی که نیم ساعته میرسی .... داداش ما که میخوایم از تهران بیایم جریان چیه ..؟
اگه قرار افتاد چابهار و هر کی رفت درسته ....

بابک فروزان
18-11-2007, 14:42
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز
من بابک هستم . البته فکر کنم حدود یک ماهی میشه که عضو شدم منتها وقت نمیکردم اینجا بیام چون بیشتر توی چند تا سایت دیگه بودم . ولی اینجا هم خیلی با صفا و باحاله .
خواستم بگم منم برای دیدار با اعضاء پایه ام . هر وقت خبری بود هر طور که رسمش هست و صلاح میدونید به من هم خبر بدید . ( البته اگه خواستید و مزاحمتون نبودم )
چاکر همگی

Saman-tci
18-11-2007, 15:12
ایشالا اگه خدا خواست و قسمت شد شما رو هم زیارت میکنیم ....

zeynabi
18-11-2007, 15:39
سلام منم یکی از اعضای تازه این انجمنم . دلیل عضو شدنم هم اطلاع در مورد جوملا بود . چون اشکالات زیادی داشتم با اینکه مطالعات به زبان فارسی و لاتین داشتم اما از همه اونهایی که در زمینه طراحی سایت با جوملا اطلاعاتی دارند خوشحال میشم در قرار ملقاتی از معلوماتشان استفاده کنم.
باااااااااااااا تششششششششششششکر

Kolubive
19-11-2007, 03:56
سلام ...

اگه یه قرار ابرومندانه بذارید من هستم ....

خب نه اینکه من قرارهای دوم و سوم و چهارم و ... بودم اره و اینا

هر کس بیست تومن بذاره میتونیم یه تور تفریحی داشته باشیم مثلا به کاشان و ....بابا کاشان همین بغل گوشمون !

در ضمن مخلص بروبچ ثابت قرار ها چه قدیمی چه جدید

من که میگم افت داره واسه پی سی ورلد که توی پارک لاله قرار ملاقات بذاره

نظر من بود ...

Saman-tci
19-11-2007, 13:57
سلام ...

من که میگم افت داره واسه پی سی ورلد که توی پارک لاله قرار ملاقات بذاره

چشم من با بابک صحبت میکنم توی برج سفید قرار بزاره خوبه ..؟ آقا شما هم دلت خوشه ها ....
اصل قرار چیزه دیگس ... مهم دیدن بچه هاس .. ....حالا چه توی پارک لاله باشه چه توی برج سفید .... درثانی از همون روز اول هم قرار توی پارک لاله فیکس شده
به جای این حرفا یه قرار فیکس کنید بازم تو همون پارک لاله دوباره دور هم جمع بشیم .....

jak_1300
19-11-2007, 14:09
سلام سامان جان اي كاش ميشد به جايه پارك لاله يه جايه بهتر قرار ميذاشتيم
ولي به هر حال يه خبر بدين واسه قراره بعدي

mazi_z_PSP
19-11-2007, 18:05
سلام سامان جان اي كاش ميشد به جايه پارك لاله يه جايه بهتر قرار ميذاشتيم

عزيزم ما که نميخوايم بريم تفريح يا پيکنيک.
هدف این قرار ها ديدن دوستان و آشنايان اینترنتی تون هست که دوست دارين ببينين این که اینقدر ادعا ميکنه چه شکليه؟!
يا اینی که اینقدر بن ميکنه چه شکليه!!.
همين

قضيه چيه مارم روشن كنين

هيچ چيزه خاصی نيست. هر چند وقت يکبار مديران اصلی سايت يا مدير ارشد : بابک جان زمان هايی رو تعيين ميکنن با تا تمام اعضا این فروم دور هم جمع بشن و صورت خوشگل همديگرو ببينن.! همين

Saman-tci
19-11-2007, 18:09
يا اینی که اینقدر بن ميکنه چه شکليه!!.

منظورت بابکه ...؟؟؟ نگران نباش ترسناک نیست ....

J A V I D
20-11-2007, 02:09
محل قرار ها از يه ديد ديگه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يادش بخير حيف كه ديگه تو قرار ها شركت نمي كنم !

Majid ²
24-11-2007, 20:21

بگذریم ....

احوال اسکی ؟؟؟

Kolubive
24-11-2007, 23:52
گزارش قرار ملاقات بچه هاي تهران در روز پنج شنبه 13 مرداد 1384 در پارك لاله تهران

اسامي اعضايي كه در اين قرار شركت كردند، به ترتيب زمان ورود :shock:
patal
Mehdi_Best
kiavash
sourena
aramisn65
AveCina
سياوش علوي
Hamed_P30
Friend
mehdi87
No_Fate_Man
AMIR_110
saghy
Sadjad Sharifian
كوروش معصومي
omid_online
HamidFull
mostafa eshghi

از چند روز پيش همه بچه ها در انتظار اين روز، لحظه شماري مي كردند. همه مشتاق بودند كه دوستانشون در انجمن كه بارها با هم صحبت و بحث كرده و لحظات تلخ و شيرين زيادي رو طي كرده بودند را ببينند.
قرار بود من و پاتال و سورنا سر ساعت 15:45 و قبل از اينكه بقيه بچه ها بيايند در محل حضور پيدا كرده و از نظر سوق الجيشي!!! :wink: منطقه رو زير نظر بگيريم و شناسايي كنيم! :wink:
اما متاسفانه چون من از محل كارم قرار بود برم، هر كاري كردم نتونستم سر اون ساعت برسم و ساعت 16 رسيدم.
وقتي رسيدم ديدم پاتال جان اونجاست كه البته رفته بود زير سايه!!
تا همديگر رو ديديم شروع به ماچ و بوسه كرديم و كياوش جان هم كه اونجاها بود اما رو نكرده بود اومد جلو. چون 2 زاريش افتاد كه ما بچه هاي پي سي ورلد هستيم.
سورنا و اوسينا و آراميس و يكي ديگه از بچه ها (كه الان يادم نيست متاسفانه) هم دقايقي بعد پيداشون شد. البته اشتباهي يك حوض ديگه كه يه كم دورتر بود رو پيدا كرده بودند. در حالي كه ما گفته بوديم همون حوضي كه مسجمه ابوريحان بيروني توش هست.
خلاصه يواش يواش بچه ها جمع شدند. هر كسي رد مي شد و ما احتمال مي داديم كه جزو بچه هاي ما باشند بلند مي گفتيم پي سي ورلد!!! كه متوجه بشن ما هستيم.
كه بعضي اوقات تيرمون به سنگ مي خورد!
avecina بعد از دقايقي كه پيش ما بود گفت كه بايد بره اما دوباره بر مي گرده. اما اگه شما ايشون رو ديديد، ما هم دوباره ايشون رو ديديم!!!! :wink:
حواسمون نبود حداقل ازش عكس بيندازيم. به خاطر همين در عكسها نيست.
در اين دقايق بود كه ناگهان ديديم يك آقاي خوش تيپ و باكلاس كه تيپش به مامورها هم مي خورد اومد جلو و گفت اينجا چه خبره!
من هم در كمال خونسردي گفتم خبري نيست. بر و بچ با هم دوست هستند و اينجا جمع شدند كه همديگر رو ببيننند.
گفت مي تونم اينجا باشم؟ من هم گفتم بفرماييد اشكالي نداره!
چند دقيقه كه گذشت پاتال جان به من گفت كه اين بنده خدا رو دو دره كن بره. ماموري چيزي نباشه. گفتم صبر كن الان درستش مي كنم
اومدم پيش همون طرف!!!! :wink: و گفتم ببخشيد اگه مي خواهيد اينجا بمونيد بايد عضو سايت ما هم بشويد! گفت اگه نخوام بشم نمي تونم بايستم؟ گفتم نه اشكالي نداره. هر طور راحتيد!
بعد گفتم حالا راستش رو بگو آيديت چيه! :wink:
چون حدس مي زدم كه از بچه هاي خودمون باشه
خلاصه يه خورده كلاس گذاشت! :wink: و در آخر گفت كه ساقي هست! ساقي هم كه معرف حضورتون هست. مدير انجمن سخت افزار
جالب اينجاست كه ايشون رنج سفر ازقم به تهران رو تحمل كرده بودند كه در جمع صميمي ما حضور پيدا كنند.
بعد از اينكه دقايق مديدي رو در زير آفتاب گذرونديم، تصميم گرفتيم بريم زير سايه درختان پارك. آخه اين همه درخت و سايه در پارك هست، ما قرارمون رو زير آفتاب و بدون سايبان گذاشته بوديم.
ابتدا چند عكس گرفتيم و بعد دور هم نشستيم و گرم صحبت شديم.
2 نكته جالب براتون بگم
يكي مهدي 87 بود كه خداوكيلي آخرشه!!! :wink:
يعني يك پسر باحاله توپ كه خيلي از دستش خنديديم. از كارهايي كه مي كرد. هر كي رو مي ديديم الكي مي گفتيم مهدي برو ببين بچه هاي ما نيستند؟ مهدي هم بدون كوچكترين رودربايستي مي رفت و يه خورده سر و كله مي زد و بر مي گشت!
نكته ديگه هم حضور friend بود كه همون اول كه گفت من friend هستم من بهش گفتم واي خداي پستهاي بيهوده!!!! بعد ديگه بچه ها تا آخر اون روز ول نمي كردند و هر چيزي مي شد يه تيكه هم به friend مي گفتن به خاطر پستهاش! البته اين نكته رو بگم كه هر شوخي اي كه بين بچه ها رد و بدل مي شد با احترام و با لحني كاملا صميمي بود و هيچكس دلخور نمي شد.

در هنگامي كه عكس مي انداختيم موبايل سورنا زنگ خورد و متوجه شديم كه امين جان و مسعود عزيز از تبريز پشت خط هستند. من و سورنا و پاتال با بچه هاي تبريز صحبت كرديم و بعد هم خداحافظي كرديم.

ساسر جان هم نيومده بود اما گفته بود كه مي آم. 2 بار زنگ زدم به مغازه اش و در آخر مجبور شد كه هر چه زودتر بياد. چون مي دونست كه اگه نياد ما مي ريم اونجا! :wink:

سورنا و آراميس چون بايد مي رفتند جايي ، زودتر رفتند. اما بقيه بچه ها تا آخر بودند.

جمع ما طوري صميمي شده بود كه هر كسي مي ديد فكر مي كرد كه سالهاست با هم دوست هستيم و محال بود كسي باور كنه كه ما براي اولين باره كه همديگر رو مي بينيم.

راستي! سياوش علوي هم با بچه هايش آمده بود. 2 تا پسر كوچولوي ناز كه پيش ما هم چند دقيقه آمدند.

بعد ساقي جان زحمت كشيده و بچه ها را به صرف بستني (از اين قيفي درازها! :wink: :wink: ) مهمون كرد. آب معدني هم صرف شد! :shock:
2 بسته شكلات هم بين بچه ها توزيع شد و مابقيش رو مهدي 87 دستش گرفته بود و هر حرفي كه مي خواست از كسي بدونه با شكلات تطميعش مي كرد!!! :wink:

به غير از مديران سايت، چند تا از بچه ها بودند كه حضور نداشتند و اكثرا سراغشون رو مي گرفتند. مثل مافيا - spy - آرش - نستا - ميلاد يا همون كوسه!!!! :wink: و يكي دو تا ديگه كه الان حضور ذهن ندارم.

soso و سيناگود هم قرار بود به جمع ما بپيوندند اما تا ساعت حدود 8:30 كه جمع ما برقرار بود نيامدند كه گويا مشكلي پيش اومده بوده براشون كه نتونسته بودند حضور پيدا كنند.

يك بار هم ماموران نيروي انتظامي پرسيدند كه چرا جمع شديم كه من براشون توضيح دادم و مشكلي پيش نيومد.

كلا خيلي خوش گذشت. ما بستني خورديم. آب معدني خورديم. شكلات خورديم. بادكنك هوا كرديم.

Saman-tci
25-11-2007, 08:19
[right]

احوال اسکی ؟؟؟

شما سعی کن حتماَ تو یکی از این قرارها شرکت کنی برات خوبه ..!!!

Babak
12-12-2007, 14:43
شب يلدا پي سي ورد
جمعه 30 آذر ساعت 14 كنار مجسمه ابوریحان
به اميد ديدار

eMerald1
12-12-2007, 14:48
خیلی به همتون خوش بگذره
جای ما رو هم خالی کنید

امید وارم طولا نی بلند بودن شبش مثل طولانی و بلند بودن روح و دلتون باشه

Majid ²
15-12-2007, 00:24
شما سعی کن حتماَ تو یکی از این قرارها شرکت کنی برات خوبه ..!!!

اگه میتونستم حتما :46:

شما برو جای منم حال کن :46:

mostafaeshghi
15-12-2007, 16:57
شب يلدا پي سي ورد
جمعه 30 آذر ساعت 14 كنار استخر پارك لاله
به اميد ديدار

مخلص داش بابک

من که مثل همیشه پایه ام. دیگه بالاخره پدر قرارها هستم دیگه!:31:

فقط 2 نکته:

ساعت 14: زود نیست. من میگم 16 یا حداقل 15

كنار استخر پارك لاله: مشخص بفرمایید که مجسمه ی ابوریحان بیرونی

Babak
15-12-2007, 18:26
مصطفی جان ممنون بابت یادآوری
اما درباره ساعت . یکی اینکه جمعه هست و وقت دوستان آزاد تر
دو اینکه هوا زود تاریک میشه حدود 5 و سرد هم میشه . یخ نزنیم یهو
سه اینکه بچه ها زود برگردن برسن به شب یلدا در جمع خانوادشون

Amin
16-12-2007, 15:02
سلام
اگه 5شنبه بود نمیتونستم بیام
حالا که جمعست سعی میکنم بیام :دی

mehdi_vsgh
16-12-2007, 18:21
سلام
اگه 5شنبه بود نمیتونستم بیام
حالا که جمعست سعی میکنم بیام :دی
حیف شد...ینی امین هم میاد؟ :دی

پس منم میام کدی

Wisdom
17-12-2007, 10:15
بروبچ پا ثابت و غیر ثابت !
اگه زلزله و سیل و ... نیاد فرش قرمز رو پهن کنین من هم میام D:

mehdi_vsgh
17-12-2007, 21:52
فکر کنم ایندفعه تعداد خیلی کم باشه

nightmare
17-12-2007, 21:55
شاید بیام .

تا بعد ...

J A V I D
17-12-2007, 22:08
كي چايي مي آره !؟!

nimamani
18-12-2007, 00:48
منم اين سري هم ميام
البته ان شالله اگه اتفاق خاصي نيفته

mazi_z_PSP
18-12-2007, 13:05
سلام دوستان گل و گلابی. خوبين؟
خب ایندفعه قرار کجاست؟ کيا ميان؟

Saman-tci
18-12-2007, 15:21
خوب شام پای کیه ....؟ این دفعخ کی میخواد ساندیس بده ...؟!!!

vato_vato
18-12-2007, 15:41
من نمی توانم در این قرارها شرکت کنم و خیلی از این بابت ناراحت هستم

vato_vato
18-12-2007, 15:45
چقدر غم انگیز است

mehdi_vsgh
18-12-2007, 18:47
خوب شام پای کیه ....؟ این دفعخ کی میخواد ساندیس بده ...؟!!!
ایندفعه پای بابکه....

قراره به مناسبت تولدش یه مهمونی حسابی بگیره.....(هر چند قرار بود لو ندیم :دی)

nimamani
18-12-2007, 22:21
يعني بايد كادو بگيريم ؟!
حالا مگه چند ساعت مي مونيد؟