ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار ملاقات کاربران در تهران

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

yousofnejad
16-08-2006, 18:28
بچه هاي مشهدي هركي هست جواب بده
خيلي دوست داشتم بيام تهران ولي چند تا سفارش سايت دارم كه پام حسابي گيره انشالله بعدي
راستي چرا قرار ها رو بيشتر نميكنيد؟

chovalier
16-08-2006, 20:04
بچه هاي مشهدي هركي هست جواب بده
خيلي دوست داشتم بيام تهران ولي چند تا سفارش سايت دارم كه پام حسابي گيره انشالله بعدي
راستي چرا قرار ها رو بيشتر نميكنيد؟
هستم عزیزم بفرمایید

yousofnejad
17-08-2006, 00:07
قرار بچه هاي مشهدي جمعه ساعت 4 بعد از ظهر -پارك ملت: روبروي در استخر

Lovelyman
17-08-2006, 01:20
آقا يادتون نره! فردا(الان كه ساعت 1 هست!!!)امروز بعد از ظهر همه بيان منم با اينكه كاربر خوبي نيستم ميام (جون من جون خودت جون ....)همه بياين ها پنجشنبه مورخ 25 شهريور سال 1385 هجري شمسي مطابق 17 آگوست 2005 ساعت 16:00 تهران-بلوار كشاورز -پارك لاله- روبروي مجسمه ي ابو ريحان بيروني واقع در جنوب پارك (بغل چهار راه‌‍<به جان خودم بگي يادم رفت و پيدا نردم مي كشمت>) همه با هم سر قرار بروبچ p30world ي حضور به هم ميرسانيم تا اوقات گرم تابستاني خود را به همراه يه عده ديگه تلف كنيم نه تنها تنها(شوخي كردم چرا ميزني؟) نه خدايش بياين حال ميده منم بهمن اولين بارم بود رفتم اول ترسيدم اينا منو بخورن! (حالا نميگم كي) ولي بعد ديدم نه غذا قبلا صرف شده روم واشد رفتم جلو
اگر پسري ‍ يا دختري زني مردي بچه اي نوجوني جوني ميانسالي پيري كجي راستي هر رقم كه هستي بيا!!!
خدانگدار تا ساعت 16

chovalier
17-08-2006, 01:43
قرار بچه هاي مشهدي پنج شنبه ساعت 5 بعد از ظهر -پارك ملت: روبروي در استخر
Cancel شد!
واستا بابا چرا اینقدر تند می ری عزیــــــــــــــز
اول بگو کیا هستن؟
یه وقت نیان ما رو بدزدن

yousofnejad
17-08-2006, 08:35
نه عزيزم كجا كنسل شد ميتوني نياي- فعلا كه ده نفري شديم- براي دفعه ي اول بد نيست

chovalier
17-08-2006, 11:30
نه عزيزم كجا كنسل شد ميتوني نياي- فعلا كه ده نفري شديم- براي دفعه ي اول بد نيست
آقا تو رو خدا بگید کیایید منم می خام بیام

HESSAM_2006
17-08-2006, 17:43
اقا من پايه هستم

navid_mansour
17-08-2006, 20:39
مشهدی من شاید بیام......منتظرم نباشید

chovalier
17-08-2006, 20:57
مشهدی من شاید بیام......منتظرم نباشید
تموم شد رفت
بدون حضور من و شما

navid_mansour
17-08-2006, 21:29
نه بابا جمعه ساعت 4 بعد از ظهره!!!!!!!!!

sourena
17-08-2006, 22:07
دوستان...قرار ما امروز بعد از ظهر به پايان رسيد....خيلي خوش گذشت!!!جاي همگي خالي. :blush: :biggrin:

metal_militia
17-08-2006, 22:35
سورنا هم دانشگاهی که هستیم!!!!!!!!!!!!

منم دانشجو ازاد اراک هستم

چرا مارو خبر نکردین

Siavash Y
18-08-2006, 02:54
این قرار رو هم از دست دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیا رفته بودن؟ بگین تا دلم بسوزه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش ملاقات رو کی میده؟ مهدی جان شما استاد این کار هایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
18-08-2006, 02:58
این قرار رو هم از دست دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیا رفته بودن؟ بگین تا دلم بسوزه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش ملاقات رو کی میده؟ مهدی جان شما استاد این کار هایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب...تو اين قرار همه بودن.ميثم هم اومده بود....شاهين كينگ هم اومد.پاتال و مهدي_بست و من و مصطفي هم بودk،قلفينم بود....اون پسره كه اسمش يادم نيست هم بود.....بعدش رفتيم دربند جيگر خورديم....همه مهمون ميثم بوديم....بعدش يه دفعه بابام اومد منو از خواب بيدار كرد :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Siavash Y
18-08-2006, 03:57
خب...تو اين قرار همه بودن.ميثم هم اومده بود....شاهين كينگ هم اومد.پاتال و مهدي_بست و من و مصطفي هم بودk،قلفينم بود....اون پسره كه اسمش يادم نيست هم بود.....بعدش رفتيم دربند جيگر خورديم....همه مهمون ميثم بوديم....بعدش يه دفعه بابام اومد منو از خواب بيدار كرد :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفر ما سرکاریم دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوخی بود یا جدی (بیدار کردن بابات رو میگم؟) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
18-08-2006, 04:02
4 صبح چيكار به اين كارا داري؟؟؟

Siavash Y
18-08-2006, 04:18
4 صبح چيكار به اين كارا داري؟؟؟

یه روز تو هفته بیکارم میخوام به همه چی کار داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم اونایی که رفتن بیان بگن تو که چیزی نگفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lovelyman
18-08-2006, 08:24
سلام قرار ديروز با خوبي خوشي بر گذار شد !
گزارش شرح وقايع از نگاه لاولي من:
ساعت 15:58 رسيدم سر قرار اي داد بي داد هيشكي نيست يلحظه زد به سرم نكنه جاي قرارو عوض كردن ما سرمون بي كلاه مونده! رفتم كلي پارك و گشتم چنجا كه تو قرار قبلي رفتيم ميدون اصلي و .... داشتم غم ناك بر مي گشتم كه نور اميد از وجود با بركت مهدي بست تلالو كرد پريدم بغلش(ا برو كنار بچه خودتو لوس نكن)! بعد ماجرا رو گفتم كه من فلان كردم و ... بعد پرسيدم بقيه چيشدن گفت كه سورنا داره از نياورون مياد كه در همون لحظه يه چيزي از اون دور دورا اومد دستامونو برديم رو پيشوني و دقيق شديم يك عدد مصطفي عشقي به همراه يه توپ واليبال در حال نزديك شدن بود! بعد سلام و احوال پرسي كلي بهش گير داديم كه بابا پس شيريني چي شد ؟ واسه چي توپ آوردي و ....(يه تذكر مهدي بستي:مصطفي عشقي در همه ي موارد از جمله فوتبال واليبال بسكتبال گلف تيراندازي با كمان واتر پلو و غيره پايست!)بعد كمي انتظار و صحبت يه چيز زرد با آرم نايك اصل يونان!:happy: (داستان اين نايك رو اگه خواستين بعدن بهتون ميگم!)اومد كه كه برو بابا اين كه سورناي خودمونه!بعد شروع شد مصطفي گفت پس شيريني كو! بعد سورنا گفت خودت واسه چي توپ آوردي آخرشم ما نفهميديم چيشد بعد چندي درنگ از پشت دكه هاي پارك پاتال عزيز اومد با يه جعبه شيريني چشم سورنا و مصطفي عشقي كه يه برقي زد كه من فكر كردم رعد و برق بود!!!! تا اومد هنوز سلام نكرده سورنا جعبه رو كرفتو باز كرد بعد مهدي بست اومد گفت من عاشق شيرني خامه اي هستم 5 ! ورداشت:happy: سورنا و مصطي عشقي هم كه تركوندن من حقير هم به 12 رضايت دادم و قال شيريني كنده شد (فكر كنم 2 كيلو شيرني بود كه ما در عرض سه تا جيك<سوت بده!>تمومش كرديم!)كمي حرف زديم و چنتا ديگه از دوستان اومدن كه بنده يادم نيست شد ساعت 7 و ما از زمين و زمان از جمله سري جك هاي مصطي جان مثل دو نخود واز جوك هاي سورنا از جمله دو تا گوجه فرنگي ! بهره بورديم اونم چه بهره اي 27% :happy: !!! 7 كه شد مهدي بست انگار نه تنها بچه روگاز بود انگار همسايه ها هم رو گاز بودن گذاشت رفت ولي من فهميدم واسه چي(همه بخونن جز مهدي بست: يه ته مونده اي اون شيرني ها داشت كه مهدي بست واسش نقشه ها داشت كه بردش !)تا مهدي رفت در همون لحظه از فاصله ي نچندان زيادي (<استاد>) الفين اومدند(اين استاد هم قضيه داره!) كمي صحبت كرديم چنتا ديگه از برو بچ اومدن و بعد ( يه چيزي يادم رفت! تو تمام مدت قرا هر 10 دقيقه اين موبايل پاتال زنگ زد يه چهل دفعه اي هم سورنا هي پيغام خصوصي زد)خوب ادامه ي ماجرا |آهن من درنگي در حقيقت زدم و گفتم دوربين و همگي در يه لحظه مثل شير برنج وارفتيم! هيشكي دوربين نيا وردبود اين تقصير اون مينداخت اون تقصير من ! (ا ول كن بابا به من چه!) صحبت ها تموم شد دوستان اومدن رفتن و مونديم من و مصطفي و استاد! تا 8:30 داشتيم حرف مي زديم كه من چون راهم دوره بايد زود مي رفتم ديگه ما هم رقتيم و باقي شو استاد و مصطفي بودن

راستي قرار بعدي حتما بياين مثل اين قرار كه به شكل كلي يه 20 نفري اومدن البته دير
خدا حافظ تا قرار بعدي كه شهريوره!

Elfin-D
18-08-2006, 10:15
سلام
به من که خیلی خوش گذشت>چشمم کور بشه الهی اگه خالی ببندم<
ولی یک موردی رو خواستم تذگر بدم!بچه ها!! لطفا انقدر زیاد سر قرارهای افتابی نشین ،پارک گنجایش یک ملیون و سیصد و چهل و هفت هزار و پونصد بیست و یک نفر رو گه نداره!!!

Mohammad
18-08-2006, 12:35
سلام
بالاخره با همت دوستان و بعد از حدود یک سال از تلاش من برای انجام این قرارها اولین قرار بچه های شیراز روز پنجشنبه مورخ 26/5/85 برگزار شد.
و اما گزارش قرار...

تاریخ:26/5/85-پنجشنبه

مکان:باغ ارم

افراد حاضر:
-Sphinx(شهریار)
-Lord_theone(مسعود)
-Omidshsh(امید)
+ خودم!

افراد غایب:
-mshiraz.2006
-masoud85
-*leila

خب...من و شهریار عزیز خیلی زود راه افتادیم و ساعت 16:30 جلوی باغ ارم بودیم!یعنی 30 دقیقه زودتر از موعد مقرر! :biggrin:
به هر حال خودمون رو مشغول کردیم تا بچه ها سر برسن.من مجله می خوندم و شهریار هم با گوشی من ور می رفت!
به چند نفری هم شک کردیم که از اعضا باشن ولی از قضا همشون منتظر اشخاص(!) دیگه ای بودن! ;) :blush:
چند دقیقه ای به 5 مونده بود که مسعود عزیز پیداش شد.اول خوب مارو شناسایی کرد بعدشم اومد کنار من نشست و منتظر شد تا من آشنایی دادم!! :tongue:
بعد از آشنا شدن با آقا مسعود منتظر موندیم تا بقیه دوستان هم بیاین.
ساعت از 5 گذشت و خبری نشد. :whistle: بچه ها پیشنهاد دادن از قرار های بعدی فکر یه پرچم یا پلاکارد باشم تا دوستان راحت تشخیص بدن!!! :mellow: (عجب مخی دارن بچه های ما!! :biggrin: )
5-10 دقیقه ای از 5 گذشته بود که آقا امید هم اومدن.فکر کنم تمام نشونی های من رو از حفظ بودن چون مستقیم به طرف ما اومدن!!! :blush:
تا ساعت 5:30 منتظر بقیه دوستان بودیم ولی کسی نیومدم...بلیط گرفتیم و وارد باغ شدیم.
هوا خیلی عالی بود...یه گشتی تویه باغ زدیم...چند تا عکسم از محیط باغ گرفتیم و رفتیم یه جایی نشستیم.
در این بین بازار بحث های مختلف از جمله اپرا و فایرفکس داغ بود!منم که معلومه طرف کدوم بودم ! ;)
از همه ساکت تر امید عزیز بودن که فقط شنونده بودن...ولی منو شهریار و مسعود در مورد مسایل مختلف صحبت می کردیم.
از اونجایی که شهریار از نشستن خسته شده بود دوباره راه افتادیم و این بار یه چند تا عکس از خودمون گرفتیم.
بعدشم جای همه دوستان خالی رفتیم فالوده ناب شیرازی از نوع آلبالوییش خوردیم... در بین خوردن فالوده هم بحث سخت افزار خیلی چسبید!
ساعت 6:30 شد و ما هم به طرف درب خروجی به راه افتادیم.همه هم مسیر بودیم...شهریار و مسعود وارد سیاست و مذهب شدن و در مورد مسایل مختلف بحث و تبادل نظر کردن...
امید هم همچنان ساکت و سر به زیر بود.منم که معمولا در این بحث ها شرکت نمی کنم! ;)
حدود نیم ساعتی بعد از خارج از شدن از باغ با هم بودیم...تا ساعت 7 که از هم جدا شدیم.مسعود رفت خونه,آقا امید کتابخونه و منو شهریار هم با هم!
برای قرار اول خیلی خوب و خیلی هم خوش گذشت... :happy:
مهمترین نکته ای که از اولین قرار یاد گرفتیم این بود که آی دی مسعود Lord_the_one هست و سر هم خونده نمیشه!!! :blink:
اینم چند تا عکس از باغ ارم...

عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg) عکس 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg)

Elfin-D
18-08-2006, 12:39
سلام
به به
بسیار خوشحالم که قرارهای پی سی داره جهانی میشه!
امیدوارم یک روز من هم بتونم در قرار بچه های با صفای شیراز حضور پیدا کنم

vast_vision_office
18-08-2006, 13:30
سلام دوستان
مي شه بگيد سن شما چقدره؟؟

باي

Sphinx
18-08-2006, 14:07
سلام دوستان
مي شه بگيد سن شما چقدره؟؟
باي
من و محمد جان متولد 65 و مسعود جان فکر کنم 66 ولی امید جان رو مطمئن نیستم
باقی سوالات رو در این تاپیک ادامه بدین

ممنون

omidshsh
18-08-2006, 15:42
من هم 65

navid_mansour
18-08-2006, 17:51
هر کسی که از مشهده به من پیغام خصوصی بده

WooKMaN
18-08-2006, 18:19
اینم چند تا عکس از باغ ارم...

عکس 1 عکس 2 عکس 3

محمد جان حالا چرا از خودتون عكس نگرفتيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
18-08-2006, 21:32
تویه گزارش که اشاره کردم از خودمون هم عکس گرفتیم ولی بنا به صلاحدید دوستان اونارو قرار ندادم.

MaFia
18-08-2006, 22:00
سلام
به من که خیلی خوش گذشت>چشمم کور بشه الهی اگه خالی ببندم<
ولی یک موردی رو خواستم تذگر بدم!بچه ها!! لطفا انقدر زیاد سر قرارهای افتابی نشین ،پارک گنجایش یک ملیون و سیصد و چهل و هفت هزار و پونصد بیست و یک نفر رو گه نداره!!!
رضا چند تا بودين حالا جدي ؟

جاي من و امين هم كه خالي بود نه؟ دي :

Elfin-D
18-08-2006, 22:34
من که دیر رفتم!
ولی من بودم و پاتال و لاولی من و مصطفی عشقی و سورنا و مهدی بست!
قابل توجه اون کسانی که دو ماه یک بار کردن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lovelyman
19-08-2006, 01:10
الفين جان كجا اينا بودن 12 نفر ديگه كه هم بودن كه هيشكي اسمشون رو يادش نيست! D:
راستي همه ي بچه ها جاي اميد و امين و (نخ سوزن) مهران«مافيا» رو خالي كردن ديگه آخرش از بس زمين و كنديم تا جاتون خالي شه كه الان يه گودال 1 در 1 كيلومتر تو پارك بوجود اومده!!!

navid_mansour
25-08-2006, 00:55
مشهدی ها فراموش نکنن ها.......منتظریم

Mohammad
25-08-2006, 11:22
سلام
دومین قرار بچه های شیراز به فاصله یک هفته از قرار اول در ساعت 17 روز پنجشنبه مورخ 3/6/85 در باغ ارم شیراز برگزار شد.
افراد حاضر:
Mohammad Modarresi
mshiraz.2006
gladiatorshiraz.2006
mohsen khan
vast_vision_office
lord_theone
+ خودم

افراد غایب:
masoud85

البته چهار نفر از دوستان هم غیبت موجه داشتن!
خوشبختانه من 10 دقیقه به 5 رسیدم چون تاکسی اصلا نبود! :blush:
گویا همه دوستان بجز محسن عزیز و Lord(مسعود) قبل از من اونجا بودن.
هر چی ایستادیم دیدیم خبری نشد.کسی جلو نیومد.از اونجایی که گفته بودم در حال مطالعه هم هستم بچه ها بین من و یه آقای 30 و اندی ساله به شک افتاده بودن!!! :blink:
خلاصه محسن عزیز که 5 دقیقه به 5 اومده بود دل رو به دریا زد و آشنایی داد و بقیه بچه ها هم که منتظر این اتفاق بودن یه دفعه هجوم آوردن و منو محاصره کردن. :eh:
بعد از آشنا شدن با هم منتظر موندیم تا بقیه هم بیاین.مسعود هم دقیقا ساعت 5:8 دقیقه اومد.
جالب این بود که هر چی بچه ها خودشون رو معرفی می کردن 2 دقیقه بعد دوباره فراموش می کردیم کی کی هست و مثلا مسعود می گفت بابا برقی هم نیومده!در صورتی که کنار هم ایستاده بودن! ;)
تا 5:15 دقیقه منتظر ایستادیم و بعدشم وارد باغ شدیم.
محمد مدرسی عزیز شروع به گرفتن آمار بچه ها کرد.
گرچه Vast Vision-mshiraz-mohsen khan و gladiator اکثر مواقع ساکت و شنونده بودن.حدس می زنم جز حفاظت اطلاعات انجمن باشن! ;)
خلاصه همینطور که بحث می کردیم کل باغ ارم رو زیر و کردیم و بالاخره موفق شدیم آخر باغ ارم رو پیدا کنیم تا بعضی از دوستان به آرزوشون برسن! :biggrin:
بعد از سر زدن به ناکجاآبادهای باغ دنبال جای پارک نه ببخشید جای نشستن گشتیم.در این بین بحث برنامه های Recovery داغ بود.
تا بالاخره یه جایی برای نشستن پیدا کردیم گرچه مزاحم دوتا مرغ عشق شدیم! :blush:
نشستیم و در مورد مسایل مختلف که اکثرا حول انجمن دور می زد صحبت کردیم + یه کم بلوتوث بازی!
در این وسط حتی زنبورها هم فهمیدن محمد مدرسی عزیز چقدر دوست داشتنیه!
خلاصه مسعود و محمد مدرسی عزیز اجزا سخت افزاری مختلف رو مورد نقد و بررسی قرار دادن و بقیه هم استفاده می کردیم.
شهریار عزیز هم که بنابه دلایلی نتوسته بود بیاد زنگ زد و احوالی از بچه ها پرسید.البته جاش رو خالی کرده بودیم چون بغل دسته من یه جای خالی بود! :happy:
با گروه های زیادی اونجا برخورد کردیم ولی کنجکاوی بچه ها برای کسب اطلاعات بیشتر به جایی نرسید!
بعضی ها گرچه ظاهرشون خیلی شیطون بود ولی من که فهمیدم باطنشون خیلی خوبه! ;) تازه یه نمایندگی هم برای فیلم های روز پیدا کردیم با تخفیف پی سی ورلدی! :thumbsup:
اصلا متوجه گذر زمان نشدیم تا اعلام کردن که وقت بازدید تمومه.خلاصه Vast vision عزیز عکسی گرفتن و راه افتادیم.
موقع رفتن خیلی کارایی که باید انجام می دادیم و انجام ندادیم یاد بچه ها افتاد که مقرر شد دفعه بعد جبران کنیم! ;)
حدود ساعت 6:30 از باغ خارج شدیم.در این بین همچنان بحث و تبادل نظر در مورد مسایل مختلف ادامه داشت.حدود 30 دقیقه ای هم با هم بودیم و بعدش با جدا شدن مسیر ها از هم جدا شدیم.
جالب اینکه اسم کوچیک همدیگر رو هم نپرسیدیم!!!! :blush:
جای دوستانی که نبودن واقعا خالی...
نتیجه اخلاقی قرار دوم:شکست عشقی خیلی بد!
اینم عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به ترتیب از راست به چپ:خودم-مسعود-محمد مدرسی-محسن خان-م شیراز-گلادیاتور

OMID
25-08-2006, 17:28
ایول به بچه های شیراز
یاد اولین قرارهای تهران افتادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطونه میگه پاشیم بریم یه بار قرار شیراز :happy:
تو عکس چه به ترتیب قد هم وایسادین :laughing:

Lord_theOne
25-08-2006, 22:30
ممنون محمد جان زحمت كشيدي
اميد جان بيا در خدمت باشيم

Mohsen khan
26-08-2006, 07:15
سلام دوستان

اين هم گزارش من درباره بازديد امروز اعضاي شيرازي پي سي ورد

قرار بود كه ساعت 5 بعد از ظهر جلوي باغ ارم باشيم . من هم ساعت 5 دقيقه به 5 به باغ ارم رسيدم .
طبق نشانه اي كه محمد آقا داده بودن ، قرار بود ايشان با يك كيف مشكي و در حين مطالعه باشند .
اول كه يك نفر با كيف مشكي را ديدم ، ولي ايشون دور شدن و رفتن.
بعد يك نفر آقاي ديگر و ديدم كه با كيف مشكي ايستاده بود ، ولي مطالعه نمي كرد !!!!!
خب من هم دودل بودم كه برم جلو يا نه ؟
گفتم چند دقيقه اي صبر كنم
دو سه دقيقه اي گذشت ،‌دل رو زدم به دريا ( غرق نشدم ! نگران نباشيد ) و رفتم جلو و گفتم : ببخشيد شما محمد آقا هستيد ، ايشون هم بله رو گفتن ! و خيال من راحت شد ، در همين حين ديدم كه چند نفر ديگه هم به طرف ما اومدن ،
گفتم اي واي كه گرفتنمون
ولي نه ! بچه هاي خودمون بودن
بعد كاشف به عمل اومد كه دوستان ديگر هم مثل من دودل بودن ولي جلو نيومدن
و منتظر بودن ببينن ايشون محمد آقا هستند يا خير
و من هم با از خود گذشتگي اين موضوع را ثابت كردم .

خلاصه بليط خريديم ! نه محمد آقا بليط خريد !!!!! ( اي واي دنگمون هم نداديم) شرمنده محمد جون ! انشا اله دفعه بعد ....
رفتيم توي باغ ، همين طور راه مي رفتيم و صحبت مي كرديم
چند نفر از دوستان كه كم حرف بودن مثل وژيون عزيز ! ، م شيراز ! ، دوست جديدشون( گلادياتور ) و ....
لرد عزيز و محمد مدرسي هم در مورد موبايل فيلم صحبت مي كردن
در مورد انجمن هم صحبت كرديم ، از اون قديما ( كه من نبودم) و اين جديد ترها
در مورد انجمن هاي مختلف ، تاپيك ها ، موضوعات ، و........
محمد مدرسي هم كه دوستان رو از روي آواتارشون مي شناخت .
محمد آواتارمن هم اينه ( جالبه نه )
خلاصه از اين در و اون در صحبت كردم.
يك موضوع جالب اين كه انجمن هاي مختلفي هم در باغ ارم وجود داشتند !!!
چه انجمن هايي ! خب خودتون دفعه بعد بياين و ببينين.
حدودساعت شش و نيم ،‌از طريق بلندگو محترمانه اعلام كردن كه ساعت بازديد تمام شده است .
ما هم مثل بچه هاي مثبت يك عكس گرفتيم و محترمانه اومديم بيرون .

اين بود گزارش امروز من !
محسن خان

Elfin-D
31-08-2006, 18:24
--قرار بعدي:روز 23شهريور ماه ساعت 4 بعد از ظهر
در محل هميشگي-روبروي مجسمه ي مرحوم ابوريحان-
منتظر حضور سبزو زرد و ابي شما هستيم!
››دوستان عزيز تهرانيمون ،براي كسب اطلاعات بيشتر با پيغام خصوصي بنده و يا با Y!ID:elfin.meeting تماس حاصل فرماييد
متشكرم

Babak_King
31-08-2006, 20:02
سلام
دومین قرار بچه های شیراز به فاصله یک هفته از قرار اول در ساعت 17 روز پنجشنبه مورخ 3/6/85 در باغ ارم شیراز برگزار شد.
افراد حاضر:
Mohammad Modarresi
mshiraz.2006
gladiatorshiraz.2006
mohsen khan
vast_vision_office
lord_theone
+ خودم

افراد غایب:
masoud85

البته چهار نفر از دوستان هم غیبت موجه داشتن!
خوشبختانه من 10 دقیقه به 5 رسیدم چون تاکسی اصلا نبود!
گویا همه دوستان بجز محسن عزیز و Lord(مسعود) قبل از من اونجا بودن.
هر چی ایستادیم دیدیم خبری نشد.کسی جلو نیومد.از اونجایی که گفته بودم در حال مطالعه هم هستم بچه ها بین من و یه آقای 30 و اندی ساله به شک افتاده بودن!!!
خلاصه محسن عزیز که 5 دقیقه به 5 اومده بود دل رو به دریا زد و آشنایی داد و بقیه بچه ها هم که منتظر این اتفاق بودن یه دفعه هجوم آوردن و منو محاصره کردن.
بعد از آشنا شدن با هم منتظر موندیم تا بقیه هم بیاین.مسعود هم دقیقا ساعت 5:8 دقیقه اومد.
جالب این بود که هر چی بچه ها خودشون رو معرفی می کردن 2 دقیقه بعد دوباره فراموش می کردیم کی کی هست و مثلا مسعود می گفت بابا برقی هم نیومده!در صورتی که کنار هم ایستاده بودن!
تا 5:15 دقیقه منتظر ایستادیم و بعدشم وارد باغ شدیم.
محمد مدرسی عزیز شروع به گرفتن آمار بچه ها کرد.
گرچه Vast Vision-mshiraz-mohsen khan و gladiator اکثر مواقع ساکت و شنونده بودن.حدس می زنم جز حفاظت اطلاعات انجمن باشن!
خلاصه همینطور که بحث می کردیم کل باغ ارم رو زیر و کردیم و بالاخره موفق شدیم آخر باغ ارم رو پیدا کنیم تا بعضی از دوستان به آرزوشون برسن!
بعد از سر زدن به ناکجاآبادهای باغ دنبال جای پارک نه ببخشید جای نشستن گشتیم.در این بین بحث برنامه های Recovery داغ بود.
تا بالاخره یه جایی برای نشستن پیدا کردیم گرچه مزاحم دوتا مرغ عشق شدیم!
نشستیم و در مورد مسایل مختلف که اکثرا حول انجمن دور می زد صحبت کردیم + یه کم بلوتوث بازی!
در این وسط حتی زنبورها هم فهمیدن محمد مدرسی عزیز چقدر دوست داشتنیه!
خلاصه مسعود و محمد مدرسی عزیز اجزا سخت افزاری مختلف رو مورد نقد و بررسی قرار دادن و بقیه هم استفاده می کردیم.
شهریار عزیز هم که بنابه دلایلی نتوسته بود بیاد زنگ زد و احوالی از بچه ها پرسید.البته جاش رو خالی کرده بودیم چون بغل دسته من یه جای خالی بود!
با گروه های زیادی اونجا برخورد کردیم ولی کنجکاوی بچه ها برای کسب اطلاعات بیشتر به جایی نرسید!
بعضی ها گرچه ظاهرشون خیلی شیطون بود ولی من که فهمیدم باطنشون خیلی خوبه! تازه یه نمایندگی هم برای فیلم های روز پیدا کردیم با تخفیف پی سی ورلدی!
اصلا متوجه گذر زمان نشدیم تا اعلام کردن که وقت بازدید تمومه.خلاصه Vast vision عزیز عکسی گرفتن و راه افتادیم.
موقع رفتن خیلی کارایی که باید انجام می دادیم و انجام ندادیم یاد بچه ها افتاد که مقرر شد دفعه بعد جبران کنیم!
حدود ساعت 6:30 از باغ خارج شدیم.در این بین همچنان بحث و تبادل نظر در مورد مسایل مختلف ادامه داشت.حدود 30 دقیقه ای هم با هم بودیم و بعدش با جدا شدن مسیر ها از هم جدا شدیم.
جالب اینکه اسم کوچیک همدیگر رو هم نپرسیدیم!!!!
جای دوستانی که نبودن واقعا خالی...
نتیجه اخلاقی قرار دوم:شکست عشقی خیلی بد!
اینم عکس
به ترتیب از راست به چپ:خودم-مسعود-محمد مدرسی-محسن خان-م شیراز-گلادیاتور

سلام
خوب منم تبریک میگم محمد جان که قرار شما دوستان عزیز هم راه افتاد و امیدوارم که قرارها پاربرجا باقی بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا ما بچه هایه کرمان با وجود پراکندگی باز هم قرارمون رو دیروز چهارشنبه عصر ساعته 5 برگذار کردیم دیروز 4 نفر از بچه هایه انجمن در قرار حاضر بودن که :

1.hesam
2.white rose
3.دوستم ( عضوه ایدیشو یادم رفته )
4. خودم

بودیم جاتون خالی اتفاقا به مناسبت عیدو و ... پشته کتابخانه ملی کرمان همیشه این حوالی که میشه جشن برپاست ما هم رفتیم یه ساعتی داخله جشن شرکت کردیمو بعدم رفتیم گیم نت و جاتون خالی یه دسته حسابی کانتر با بچه ها بازی کردیم

از شانس بد مبایل حسام شارژش تموم شد و نتونستیم عکس بگیریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه اینکه جایه دوستان خالی بود مهرداد ( رویای تلخ , Amir_p30 ( که البته فک کنم سیرجان باشه ) و همینطور هادی خوبه و Holy Soshiant) انشالله که اونها هم سره قرارا حاضر بشن

دیگه اینکه امیدوارم همه بچه ها از همه شهر ها همچین قرارایی که باعثه دوستی هایه بیشتر میشه رو داشته باشن
قربانه همگی-بابک

NINTENDO_DS
31-08-2006, 20:59
جون بابك يك بار قرار رو پنج شنبه نزارين تا منم بتونم بيام بابا مگه اونجا پنج شنبه چي خيرات ميكنن راستي ديروز ابوريحان به من زنگ زد گفت به بچه ها بگو زياد دور من جمع نشن بزارن باد بياد

metal_militia
31-08-2006, 23:47
من که اگه قراری باشه میدونم حتما از بچه های طرفدار نوکیا کتک بخرم

مخصوصا نینتندو جان که محله هامون نزدیکه

Siavash Y
01-09-2006, 02:29
من که اگه قراری باشه میدونم حتما از بچه های طرفدار نوکیا کتک بخرم

مخصوصا نینتندو جان که محله هامون نزدیکه

من اصلا دعوایی نیستم ولی اگه دعوا شد من طرف توام ! :cool:

اینقد کتک می خوریم تا از رو برن :tongue:

NINTENDO_DS
01-09-2006, 21:58
من ميخوام اندفعه براي مافيا زير مجسمه ابوريحان تله بزارم خودش ميدونه چرا
متال جان اگر كتكي در كار بود بدونين منم با شماهام هرچي باشه همگي از يك انجمن(موبايل) هستيم فقط كمربند با سگك يادتون نره

mostafaeshghi
04-09-2006, 08:34
آقا لطف كنيد تكليف اين ماه را مشخص كنيد تا ماا هم بدونيم بايد چكار كنيم. هر كاري ميخواهيد بكنيد لطف كنيد هر چه سريعتر.

Elfin-D
04-09-2006, 09:24
آقا لطف كنيد تكليف اين ماه را مشخص كنيد تا ماا هم بدونيم بايد چكار كنيم. هر كاري ميخواهيد بكنيد لطف كنيد هر چه سريعتر.
مصطفي جان
تكليف مشخصه!
امضاي من!

sourena
04-09-2006, 12:10
مصطفي جان قرار هفته آينده رو اينجانب مي‌خوام به طرز نادخي به هم بريزم و از دماغ بعضيها در بيارم تا شاخ نشن!پس عزيزم بهتره كسي تو اين قرار شركت نكنه....البته شماكه عزيز مني...

mostafaeshghi
04-09-2006, 19:27
مصطفي جان قرار هفته آينده رو اينجانب مي‌خوام به طرز نادخي به هم بريزم و از دماغ بعضيها در بيارم تا شاخ نشن!پس عزيزم بهتره كسي تو اين قرار شركت نكنه....البته شماكه عزيز مني...

ببينيم و تعريف كني. اوندفعه كه گفتي شيريني ميارم نياوردي اين دفعه كه اينو گفتي تا ببينيم چي ميشه

NINTENDO_DS
04-09-2006, 21:33
الفين جان چرا ساعت 4 ميندازين خب بندازين 2 و نيم كه بيايم سر قرار بعدش هم بريم خونه بگيريم بخوابيم اندفعه ديگه ميخوام بيام سر قرار
سورنا جان حالا اندفعه رو بيخيال شو بزار به ما خوش بگذره منم كه اعصاب درست حسابي ندارم

NINTENDO_DS
04-09-2006, 21:35
اخه ميدونين چيه ما ساعت كارمون 2 تموم ميشه خونمون هم پاسدارانه محل كار هم هفت تير ديگه حال ندارم برم خونه دوباره بيام اونجا هم بمونم الاف ميشم خفن بايد 2 ساعت الكي غاز بچرونم

sourena
04-09-2006, 23:58
ببينيم و تعريف كني. اوندفعه كه گفتي شيريني ميارم نياوردي اين دفعه كه اينو گفتي تا ببينيم چي ميشه

اين دفعه با يه پنجه بوكس ميام :biggrin: البته اونو باسه يكي ديگه ميارم...عزيز دلم. :laughing: آقا به شما هم خوش ميگذره.....خيال همه راحت. :rolleye:

Mehdi_Best
05-09-2006, 15:16
سلام
قرار اين ماه پنج شنبه هفته آينده يعني روز 23 شهريورماه رأس ساعت 16 در مكان هميشگي برقرار مي باشد.
همه دوستان تشريف بياورند.

S!LENCE
05-09-2006, 19:47
سلام دوستان
من تهرانی نیستم و اصفهان هستم
ولی خیلی دوست دارم بروبچ پی سی ورلد رو ببینم و باهاشون حرف بزنم
می خواستم بدونم منم می تونم بیام؟
اگر هم نمی شه پس یه جا برای اصفهانی ها هم درست کنین تا ما هم مثل شیرازی ها میتینگ بذاریم

مرسی

Elfin-D
05-09-2006, 20:25
سلام دوستان
من تهرانی نیستم و اصفهان هستم
ولی خیلی دوست دارم بروبچ پی سی ورلد رو ببینم و باهاشون حرف بزنم
می خواستم بدونم منم می تونم بیام؟
اگر هم نمی شه پس یه جا برای اصفهانی ها هم درست کنین تا ما هم مثل شیرازی ها میتینگ بذاریم

مرسی
سلام
دوست عزیز
برای ما افتحاره که یکی از اعضای خوب پی سی ورلد این همه راه رو بیاد تهران برای دیدن دوستانش
خیلی خوشحال میشیم اگر در روز 23 شهریور شما رو از نزدیک زیارت کنیم
ممنون

Mehdi_Best
06-09-2006, 07:36
دوست عزيز سلام
در قرارهاي قبلي گاهاً پيش آمده بود كه دوستان عزيزي از اهواز - قم و ... افتخار داده و در جمع بچه هاي تهراني پي سي ورلد حضور پيدا كردند. اگر شما هم دوري راه برايتان مشكل نيست، خوشحال مي شويم در جمع ما حضور پيدا كنيد.

mostafaeshghi
06-09-2006, 12:15
با عرض معذرت ميخواستم بگم شما چه طوري حساب كردي پنج شنبه آخر اين ماه شد 23 در حاليكه ميشه 30 شهريور.

آخه اگر 23 باشه من نميتونم بيام (مسافرتم) واگر 30 شهريور باشه حتما من ميام اگر مشكلي نيست به خاطر من كادعايي نباشه يكي از پيشكسوتهاي فوروم و حاضر در تمام قرارها هستم اين قرار را بياندازيد همون 30 شهريور

ممنون و متشكر

Amin
06-09-2006, 12:44
سلام
30 شهريور به خاطر نزديكي به بازگشايي مدارس ممكنه بعضي از دوستان براي حضور در قرار مشكل داشته باشن
فكر كنم براي همين قرار افتاد 23 شهريور

S!LENCE
06-09-2006, 13:06
سلام دوستان
ممنون از لطفتون
فقط میشه جای دقیق و بگید و جزئیات دیگه؟

Elfin-D
06-09-2006, 14:24
سلام دوستان
ممنون از لطفتون
فقط میشه جای دقیق و بگید و جزئیات دیگه؟
پنجشنبه مورخ 23 شهريور ماه
در روبروي مجسمه ي ابوريحان واقع در پارك لاله ي تهران
ساعت 4 بعداز ظهر
دوستان عزيز تهراني،براي كسب اطلاعات بيشتر باپيغام خصوصي بنده تماس حاصل بفرماييد

Mehdi_Best
06-09-2006, 17:53
مصطفي جان سلام
به دليل اينكه آخرين پنج شنبه شهريور 30 شهريورماه بود و به دليل نزديكي به بازگشايي دانشگاهها، مدارس و ... يك هفته زودتر و در تاريخ 23 شهريور برگزار مي گردد.
اگر امكان تغيير زمان بود حتماً اين كار را مي كرديم اما متاسفانه امكان اين جابجايي وجود ندارد.

در پرانتز:
(با توجه به اينكه تنها كساني كه در همه قرارها حاضر بوده اند من و تو بوده ايم، بهتره هر طور شده خودت رو به قرار برسوني وگرنه من به تنهايي اين عنوان را به دست مي آورم!)

mostafaeshghi
09-09-2006, 01:14
مصطفي جان سلام
به دليل اينكه آخرين پنج شنبه شهريور 30 شهريورماه بود و به دليل نزديكي به بازگشايي دانشگاهها، مدارس و ... يك هفته زودتر و در تاريخ 23 شهريور برگزار مي گردد.
اگر امكان تغيير زمان بود حتماً اين كار را مي كرديم اما متاسفانه امكان اين جابجايي وجود ندارد.

در پرانتز:
(با توجه به اينكه تنها كساني كه در همه قرارها حاضر بوده اند من و تو بوده ايم، بهتره هر طور شده خودت رو به قرار برسوني وگرنه من به تنهايي اين عنوان را به دست مي آورم!)

بابا شما هم با دلیل آوردنتون . جان من بگذارید 30 شهریور خدایی انیجوری خیلی نامردیه :sad:

جان من این دلیل و بهانه را بگذارید کنارو قرار برای 30 شهریور تنظیم کنید.

در پرانتز

( مهدی جان من 2شنبه میرم شمال بعد از اونور 5 شنبه میرم مشهد آخه عروسی دعوتیم دیگه خداییش قبول کن که هیچ کاری نیمتونم بکنم که بیام سر قرار . اگر جورش کردی حتما جبران میکنم اصلا یه کاری اگر انداختی 30 شهریور ((کسی نخونه اینجا را جز مهدی بست)) من با یه جبعه شیرینی خامه ای میام. قبول؟!؟!؟
در ضمن نگران رکورد آمدن به قرار نباشه هر جور که شده یه بار من تو را میفرستمت دنبال نخود سیاه بعد تو را میپیچونم میرم سر قرار :laughing: )

mirmohammadi
10-09-2006, 09:26
بالاخره قرار اين هفته هست يا هفته آينده؟
مي خواهم اگر تونستم براي اولين بار بيام
ماه پيش كه برام مسافرت پيش اومد و نتونستم اما سعي مي كنم اين ماه بيام
فقط قرار همين هفته هست يا نه؟

Mehdi_Best
10-09-2006, 10:51
سلام
قرار پنج شنبه همين هفته 23 شهريور ماه رأس ساعت 16 در مكان هميشگي

مصطفي جان متاسفانه نمي شه كاريش كرد. اگه مي توني همين پنج شنبه بيا.

Lovelyman
10-09-2006, 12:13
سلام من خودمو ميرسونم منتظرم بمونينا نزارين برين!
قرار اعضاي دوست داشتني پيسي 23 شهريور 1385 ساعت 16 روبروي مجسنمه ي ابوريحان بيروني در پارك لاله ي تهران!

mostafaeshghi
10-09-2006, 12:34
سلام
قرار پنج شنبه همين هفته 23 شهريور ماه رأس ساعت 16 در مكان هميشگي

مصطفي جان متاسفانه نمي شه كاريش كرد. اگه مي توني همين پنج شنبه بيا.

داش مهدی باشه پس افتاذی تو جنگ ، به قول معروف یه دونه طلبت. :angry: :biggrin:

انشاءالله ماه بعد میبینمتون.

قربانتان: مصطفی عشقی

Lovelyman
10-09-2006, 12:43
مصطفي جون حيف شد كه نمياي من يكي كه از الان جاتو خالي مي كنم!

Mohammad
10-09-2006, 13:46
توضیح:سعی کردم گزارش این قرار رو متفاوت بنویسم و حالت تصویری بهش بدم.بخاطر همین ممکنه صفحه دیر لود بشه.
زمان:پنجشنبه مورخ 16/6/85-راس ساعت 17:30
مکان:حافظیه

حاضرین:
Mohsen khan
hamed_setoodeh
omidshsh
+
خودم!

غایبین:
mohammad modarresi
gladiator.shiraz

مسعود عزیز هم که غیبیت موجه داشتن ولی بقیه غایبین احضار ولی شدن! :evil:
شهریار عزیز هم که متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی برای مدت نا معلومی نیستن. :sad:
حامد عزیز هم بهترین دوست من و عضو جدید سایت هستن. :happy:
با حامد که راه افتادیم حیفم اومد از این صحنه قشنگ عکس نگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خلاصه ساعت 5 یعنی نیم ساعت زودتر اونجا بودیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم مدرک:

بعد از حدود 5 دقیقه با یه نیم چرخش محسن عزیز رو دقیقا پشت سرم دیدم که گویا من رو از پشت سر تشخیص نداده بودن! ;)
در این بین هم مسعود عزیز تماس گرفتن و احوال پرسیدن و دلیل نیومدنش رو توضیح داد.باز معرفت مسعود!
بچه ها در حال انتظار...
علیرغم اعلام آمادگی تعداد بیشتری از بچه ها مثل اینکه قرار نبود کسی بیاد!دیگه داشتیم ناامید میشدیم که آقا امید دقیقه نود سر رسیدن.تا بیست دقیقه به شش منتظریم موندیم و بعدش وارد حافظیه شدیم.
خیلی شلوغ بود و از جاهای مختلف برای بازدید اومده بودن...از لرستان بگیرید تا انجمن های مختلف! ;)
یه چند تا عکس از محیط حافظیه گرفتم که دیدنش خالی از لطف نیست:

دنبال ما نگردین ما اینجاییم:

خلاصه یه کم قدم زدیم و تصمیم گرفتیم یه جایی بشینیم.

گرچه خواهش کردن بودن وارد چمن بشیم!ولی ما بچه های خوبی بودیم این کار رو نکردیم!

این بخش حافظ شناسی عجب بخشی بود!اصلا نیمکت خالی پیدا نمیشد!البته اسمش رد گم کنیه! ;) باید ببخشید چون اگه می خواستم از ساکنین این قسمت عکس بگیرم باید همش رو شطرنجی می کردم!واسه همین سنگین تر بود عکس نگیرم! :blush:
همونطور که دنبال جایی برای زندگی نه ببخشید جایی برای نشستن می گشتیم با یکی از دوستان من و حامد عزیز و البته هم دانشگاهی حامد روبرو شدیم و همونجا (که البته منظره مناسبی هم داشت! ;) ) نشستیم.
البته قبلش من و محسن خان تنها نیمکت خالی رو برای نشستن تست کردیم!

هنوز جوونیم!امید آرزو داشتیم!

اینم عکس بچه ها:

با پیشرفت علم سطح زباله ها هم پیشرفت کردن!

شاید جدیدا مد شده!

عکس گرفتن بقیه هم در نوع خودش جالب بود!

حامد و علی در مورد مسایل دانشگاه بحث می کردن و ما سه تا هم معمولا در مورد سکوت!من که اصلا باورم نمیشد محسن عزیز متولد 62 باشن!به هر حال بحث داغ ما هم در مورد سربازی بود.از سیر تا پیازش!امید عزیز هم مثل همیشه ساکت بودن.(بحث حفاظت پی سی ورلد که یادتون هست! ;) )
حدود ساعت 18:30 بود که تصمیم گرفتیم راه بیوفتیم.از علی خداحافظی کردیم و راه افتادیم.
محسن عزیز با خط 11 رفت!امید با اتوبوس و منو حامد هم با تاکسی.

در راه برگشت.

و آخرین نکته هم اینکه ماه کامل بود!

جای همه دوستان خالی...
نکته اخلاقی:40 روز بیشتر به پایان سربازی محسن نمونده!باید به فکر باشیم! :biggrin: :happy:

mshiraz.2006
12-09-2006, 12:16
به نام خدا

محمد جان گزارشت نقص نداشت.
واقعا جام خالی بوده...................

Speedi
13-09-2006, 02:31
ديگر وبلاگ ها

Lovelyman
13-09-2006, 09:33
speedi عزيز منظورت از ديگر وبلاگ ها چي بود؟؟؟:-O
__________________________________________________ ___
بچه هاي تهروني روز پنجشنبه ساعت 16 يادتون نره (طبق آمار و پيشبيني ها بايد حداقل 15 نفري بيان)

navid_mansour
13-09-2006, 14:48
دوستان مشهدی دیگه قرارهای ما داغ شده,شما هم حتما به تاپیک بالا برید و از برنامه ها با خبر بشید و بیاید!

J A V I D
14-09-2006, 10:42
قرار تهران امروز شد آخر دیگه من شاید اومدم البته کسی رو که نمی شناسم . ولی شاید اومدیم بشناسیم:)

Elfin-D
14-09-2006, 10:59
سلام جاوید جان
امیدوارم حتما بتونی حضور پیدا کنی!

yousofnejad
14-09-2006, 11:14
من هم اومدم تهران
میخوام کلی شلوغ کاری کنم
منتظرم باشین
امیدوارم بتونم مفید باشم

Elfin-D
14-09-2006, 11:30
یوسف نژاد جون
شما هم بیا!
فقط بپا در و دیوار پارک رو خراب نکی

H @ M I D
14-09-2006, 12:37
خوبه
امروز شايد اومدم اي كاش يكم زمانش دير تر بود
چون هوا خيلي گرم ميباشد
كولر گازي يادتون نرود

Mehdi_Best
14-09-2006, 12:56
سلام
دوستان قرار امروز يادتون نره.
امروز قرار خوبي خواهيم داشت. چون خيلي از بچه ها قصد دارند حضور پيدا كنند.

Elfin-D
14-09-2006, 13:11
بله بله!
همونطور که مهدی عزیز فرمودند امیدوارم این قرار یکی از شلوغترین قرارها بشه!
دوستان دوربین یادشون نره

Lovelyman
14-09-2006, 13:24
ساعت 1:20 است فقط كمتر سه ساعت تا موعد قرار وقت هست همه بياينا
خودم مهدي بست الفين عزيز حميد و يوسف و جاويد تا حالا مگن ميايم سورنا هم مياد مصطفي جون هم كه رفته عروسي به هر حال بياين خيلي خوش ميگذره!
__________________________________________________ __________________________________________
(اين واسه مصطفي عشقي):<خودم جات شيريني رو ميارم!>
(الان كلي آدم ميان كه شيريني بخورن!)

J A V I D
14-09-2006, 13:48
آقا من كسي رو نمي شناسم ها مشخصات مي دم ديدينم خفتم كنيد !
يه دستبدن آبي روشن آدي داس رو دست راستم بستم و يه تي شرت مشكي و شلوار لي يه ام پي تري پليرم تو گوشمه.

OMID
14-09-2006, 13:54
جواد جان بیا ایول
منم که میام دیگه مثل همیشه
قرار خوبی میشه دوستان حتما بیان :)

Lovelyman
14-09-2006, 13:56
جاويد جان شما بيا جلو مجسمه ما خودمون خفتت مي كنيم! شايدم خفت كرديم(شوخي)
اين پست اشتب شد! پاكش كنين!

Lovelyman
14-09-2006, 13:58
جاويد جان شما بيا جلو مجسمه ما خودمون خفتت مي كنيم! شايدم خفت كرديم(شوخي) آدرس يادته؟
23شهريور پنجشنبه همين امروزه تهران پارك لاله از طرف بلوار كشاورز بيا طرف چهارراه بيا بالا جلو مجسمه ي ابوريحان بيروني! فواره هم داره(همون بغل دكه ها)

J A V I D
14-09-2006, 14:06
جواد جان بیا ایول
منم که میام دیگه مثل همیشه
قرار خوبی میشه دوستان حتما بیان :)

امید جان مدیر انجمن بازی ها اسم من جاوید هست نه جواد !!!

Elfin-D
14-09-2006, 21:38
سلام
مرسی از همه ی دوستان که در این قرار شرکت کردند
انشالا شاهد حضور این عزیزان در قرارهای دیگر انجمن باشیم
ممنون

saeid_ronaldo
14-09-2006, 21:55
برو بچ ممنون از حضورتون
ملاقات خوبی بود

Lovelyman
14-09-2006, 22:16
من حال تايپ ندارم منتظر مي مونم تا پتال عكس ها رو آپ كنه بعد

WooKMaN
14-09-2006, 22:27
به نام خدا

حاضرين:

1- behroooz - بهروز
2- tantan_1300 - پرهام
3- گلابي - رضا
4-peperoni - مجيد
5- wookman - نويد (رامبد)

--------------------------------

قرار سر ساعت 6 بعد از ظهر توی پارک شاهد کنار پیست اسکیت بید ...

اولش که من (ووکمن) و پپرونی (مجيد - پسردايي خولم) با هم اومدیم حدود 5 دقیقه بعد بهروز اومد...

دیگه کسی نیومد فکر کردیم بقیه بروبچ سرکارمون گذاشتن ...

تقریبا 15 دقیقه ای داشتیم باهم حرف میزدیم که پرهام و رضا اومدن ...

دیگه صحبت هامون گل انداخت ... در مورد همه چی صحبت کردیم

البته 90% صحبت هامون در مورد پی سی بود ...

در مورد اتفاقاتی که جدیدا توی پی سی افتاده و اینکه چه خواهد شد ...

دوستان نظرات جالب و خوشمزه ای واسه بهتر شدن انجمنها دادن ...

خداییش کلی خندیدیم ... یعنی واسه جلسه اول خوب بود ...

البته زیاد بحث نکردیم چون این جلسه بیشتر شبیه جلسه معارفه بید ...

تقریبا حدود ساعت 7 بود که دیگه هوا تاریک شد و قرار شد جلسه رو به پایان برسونیم ...

آخر جلسه هم چند تا عکس خوشگل خوشگل گرفتیم که انشاالله فردا لینکش رو واستون میزارم ...

قصه ما به سر رسید ...

Behroooz
14-09-2006, 22:29
چه جالب ما بچه هاي كرمانشاه هم امروز با هم ملاقات كرديم .

Amin
14-09-2006, 22:40
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار خوش گذشت ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو و مهران هر كاري كرديم نشد بيايم
حيف ..... ! همش تقصيره اين الفينه كه بد موقعه قرار ميزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

patal
14-09-2006, 23:36
سلام

عکس یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس چهار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس پنج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس شش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس هفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس هشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس نه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس ده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس یازده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دوازده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سیزده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس چهارده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوش باشين،
©م.م.©

WooKMaN
14-09-2006, 23:44
سلام

عکس یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس چهار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس پنج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس شش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس هفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس هشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس نه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس ده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس یازده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دوازده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سیزده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس چهارده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوش باشين،
©م.م.©
عزيزدل معرفي كن ... پليز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R£ɀД
15-09-2006, 00:01
منم مشكلاتي داشتم نتونستم بيام.
راستي اميد جان عزيز دل برادر شما چرا كيك يا شيريني تولدت رو نياوردي؟؟؟ كلي تبريك گفتيم كه 20 گرم كيك بخوريم ها :blink:
فكر كنم lovely man (اگه اشتباه ننوشته باشم ) شيريني آورده بود !!! جريانش چي بود؟؟ ( خدايي من خودم آوردن شيريني رو باب كردم ها :cool: اسمم رو توي يك جايي ثبت كنين كه كي شيريني بازي رو شروع كرد.)
من فقط هادي خوبه با لولي من و اميد رو شناختم. ( فعلا نتونستم همه عكس ها رو ببينم چون باز پرشين گيگ .... )
راستي مهدي بست نيومد؟؟؟ ( كجايي مهدي كم پيدايي)
خوب ليست افرادي هم كه اومدن رو بنويسيد ديگه !!!

کاپتان هادی
15-09-2006, 01:18
سلام به تمام بر وبچس
من چون آخرین قراری بود که تهرانم و بعد خداوند نمی‌دونم منو کجا میفرسته گزارش قرار رو نوشتم اما نتونستم آن بشم و بزارم ببخشیدها
آقا خلاصش اینکه من امروز خیلی کار داشتم اما گفتم مگه می‌شه آخرین قراری که می‌تونم باشم نرم البته از صبح درگیر کار بودم نزدیکای ساعت 4 انقلاب بودم و داشتم می‌رفتم طرف بولوار کشاورز یه sms فرستادم واسه الفین که قرار کیه ( سر کار بود طرف فکر کرد من نمی‌رم) خلاصه آقا وقتی من رسیدم الفین با آقای javid_blogsky و لاولی من (Lovely) اونجا بودن مثل همیشه به گرمی از من استقبال کردند و الفین بلند شد و روی ماه منو بوسید بعد نشستیم به حرف و غیبت و من تا تونستم پشت سر مهدی بده ( مهدی بست سابق) صفحه گذاشتم بعد پاتال و پسر همسایشون ... اومدن و با دیدن من تویه چشمای پاتال اشک جمع شده بود و هی به من می‌گفت چرا نمی‌یای سر قرارا و منم گفتم تقصیر مافیای مهدی بسته ( مافیا بیگناهه مهدی بست خلافه) خلاصه هی از ما عکس می‌گرفت و می‌گفت تو که داری از تهران می‌ری اقلا ازت عکس داشته باشیم بعد یه اقایی اونجا بود بدبخت وزنه بردار بود یعنی در اصل یک ترازو داشت مردم رو وزن می‌کرد هر چی التماس کرد کسی دلش نسوخت تا اینکه حاجیتون یه تریب جنتلمن بازی در اورد و 50 تومان وجه رایج مملکت رو داد به طرف و خودش رو هم وزن کرد ( بدلایلی از گفتن وزن معذوریم هرچند نسبت به سورنا و مصطفی عشقی کلی هم خداییم راستی اینو بگم که وقتی من رسیدم یه آقای بغل اون محل قرار ایستاده بود دیگه داشت تو افتاب سیاه می‌شد من هر چی به الفین می‌گفتم بابا خودیه بخرجش نرفت اگه دیدید کسی تو عکسا برنزه است اون سعید رونالدو که تو آفتاب سیاه شده دیگه سرتون رو درد نیارم امید هم اومد بعد دو تا سر اومدن سر نه ها سر ، از این عنوانهای انگلیسی سر اشکان و سر علیرضا کسایی بودن که اودن و در همون لحظه چشم ما به جمال منتقد بزرگ که بزودی شاهد بن شدنش خواهیم بود یعنی یوسفی نژاد بودیم که من هر چی گفتم آسه بیا آسه برو اصلا گوشش بدهکار نبود و هی یه ریز انتقاد می‌کرد مخصوصا از کار مهدی بست که بابا این .... به انجمن و از این حرفا که منم تایید کردم اما گفتم خودش رو با این مرد مرموز در نندازه خلاصه پاتال رفت و مهدی بست اومد با اون جکای عهد بوقش روع کرد یک کم ما رو اذیت کرد اما خداییش اقا سید کارش درسته که ما باهاش تریپ شوخی داریم( برای جلوگیری از زیرآب خوری)کمکم بچه ها داشتن خداحافظی می‌کردن و می‌رفتن که سورنا با داداشش اومد البته بگم که قبلا گفته بود که الفین رو می‌:شه اما منو که دید به احترام من نکشتش و موند برا قرار بعد بعدا همه کم کم خداحفظی کردن و رفتن من و الفین هم یک کم غیبت کردیم تا سر فاطمی و بعد خداحافظی کردم با تشکر از همه بچه ها اگهکسی اسمش نیست بگه من بزارم همچنین اونایی که اسمشون سه نقطه است بگن من اسمشون یادم رفته بود با تشکر از همه بای

J A V I D
15-09-2006, 01:24
قرار خوبی بود البته من بیشتر نقش ناظر و داشتم !!!
کاشکی این عکس ها رو با این فیلمه رو یه جا دیگه آپ کرده بودی باندش به ما نرسید

J A V I D
15-09-2006, 01:33
سلام به تمام بر وبچس
من چون آخرین قراری بود که تهرانم و بعد خداوند نمی‌دونم منو کجا میفرسته گزارش قرار رو نوشتم اما نتونستم آن بشم و بزارم ببخشیدها
آقا خلاصش اینکه من امروز خیلی کار داشتم اما گفتم مگه می‌شه آخرین قراری که می‌تونم باشم نرم البته از صبح درگیر کار بودم نزدیکای ساعت 4 انقلاب بودم و داشتم می‌رفتم طرف بولوار کشاورز یه sms فرستادم واسه الفین که قرار کیه ( سر کار بود طرف فکر کرد من نمی‌رم) خلاصه آقا وقتی من رسیدم الفین با آقای ... و لاولی من (Lovely) اونجا بودن مثل همیشه به گرمی از من استقبال کردند و الفین بلند شد و روی ماه منو بوسید بعد نشستیم به حرف و غیبت و من تا تونستم پشت سر مهدی بده ( مهدی بست سابق) صفحه گذاشتم بعد پاتال و پسر همسایشون ... اومدن و با دیدن من اشک تویه چشمای پاتال اشک جمع شده بود و هی به من می‌گفت چرا نمی‌یای سر قرارا و منم گفتم تقصیر مافیای مهدی بسته ( مافیا بیگناهه مهدی بست خلافه) خلاصه هی از ما عکس می‌گرفت و می‌گفت تو که داری از تهران می‌ری اقلا ازت عکس داشته باشیم بعد یه اقایی اونجا بود بدبخت وزنه بردار بود یعنی در اصل یک ترازو داشت مردم رو وزن می‌کرد هر چی التماس کرد کسی دلش نسوخت تا اینکه حاجیتون یه تریب جنتلمن بازی در اورد و 50 تومان وجه رایج مملکت رو داد به طرف و خودش رو هم وزن کرد ( بدلایلی از گفتن وزن معذوریم هرچند نسبت به سورنا و مصطفی عشقی کلی هم خداییم راستی اینو بگم که وقتی من رسیدم یه آقای بغل اون محل قرار ایستاده بود دیگه داشت تو افتاب سیاه می‌شد من هر چی به الفین می‌گفتم بابا خودیه بخرجش نرفت اگه دیدید کسی تو عکسا برنزه است اون ...رونالدو که تو آفتاب سیاه شده دیگه سرتون رو درد نیارم امید هم اومد بعد دو تا سر اومدن سر نه ها سر ، از این عنوانهای انگلیسی سر اشکان و سر علیرضا کسایی بودن که اودن و در همون لحظه چشم ما به جمال منتقد بزرگ که بزودی شاهد بن شدنش خواهیم بود یعنی یوسفی نژاد بودیم که من هر چی گفتم آسه بیا آسه برو اصلا گوشش بدهکار نبود و هی یه ریز انتقاد می‌کرد مخصوصا از کار مهدی بست که بابا این .... به انجمن و از این حرفا که منم تایید کردم اما گفتم خودش رو با این مرد مرموز در نندازه خلاصه پاتال رفت و مهدی بست اومد با اون جکای عهد بوقش روع کرد یک کم ما رو اذیت کرد اما خداییش اقا سید کارش درسته که ما باهاش تریپ شوخی داریم( برای جلوگیری از زیرآب خوری)کمکم بچه ها داشتن خداحافظی می‌کردن و می‌رفتن که سورنا با داداشش اومد البته بگم که قبلا گفته بود که الفین رو می‌:شه اما منو که دید به احترام من نکشتش و موند برا قرار بعد بعدا همه کم کم خداحفظی کردن و رفتن من و الفین هم یک کم غیبت کردیم تا سر فاطمی و بعد خداحافظی کردم با تشکر از همه بچه ها اگهکسی اسمش نیست بگه من بزارم همچنین اونایی که اسمشون سه نقطه است بگن من اسمشون یادم رفته بود با تشکر از همه بای

فکر کنم اسم همه رو گفتی فقط من جا موندم که همون سه نقطه اولم که البته من اعلام کردم که بیشتر تو کار نظارت بودم به هر حال شما همدیگه رو می شناختین و روتون بهم باز شده بود واسه همین من مظلوم جمع بودم . البته قرار نبود شما و الفین سر از فاطمی در بیارین !!!! :cool:

Hektor
15-09-2006, 01:54
لطف كنين و توي persiangig [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عكسا رو آپلود نكنين

saeid_ronaldo
15-09-2006, 02:07
من هیچ کدوم رو نتونستم ببینم
خواهشا یه جا دیگه آپ کنید

Lovelyman
15-09-2006, 11:02
آقا يعني چي من اول از همه سر قرار بودم بعد الفين رو اول مي زاري؟ نامرد تازه شيريني هم قضيه نداشت فقط چون مصطي نيومد گفته بود يكي شيريني بياره من آوردم(end of مرام)

Lovelyman
15-09-2006, 11:07
راستي يادم رفت! اين آقا امين نامرد همه رو گذاشت سر كار ميگه ميام به بقيه هم سپرده منتظر باشيد بعد مارو گذاشته سركار اي نامرد بد قول![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
15-09-2006, 13:17
جالبه ها!
اگه فیلم هایی که پاتال عزیز گذاشتن رو نگاه کنین مرد میگه من اهله "داراب شیرازم" :blink:
هر کسی اهل هر کجای استان فارس باشه میگه من اهل شیرازم!

Elfin-D
15-09-2006, 22:32
آقا يعني چي من اول از همه سر قرار بودم بعد الفين رو اول مي زاري؟ نامرد تازه شيريني هم قضيه نداشت فقط چون مصطي نيومد گفته بود يكي شيريني بياره من آوردم(end of مرام)
نزار قضیه اش رو بگم هاااا!
-----------------
تازه یک کسی رو یادتون رفت معرفی کنید-یه اقای بهروز نامی بود که فقط پاتال شناختش!حالا اگر سایت هک شد من بی تقصیرم
-----------------
جای امین و مهران اصلا خالی نبود!تا چشمشون کور بشه از این به بعد زمان بندی کنن کاراشون رو !
-----------------
از سعید عزیز هم عذر میخوام که تو افتاب وایساد!میدونستم اونی که اونجا وایساده از بچه های پی سی یه ولی حالش نبود اون همه راه پاشم بیام کنارش
-----------------
از تمام اجناس مونث حاظر در پارک هم همینجوری الکی عذر میخوام
-----------------
از اون گروه فیلمبرداری هم عذر میخوام که قبول نکردم در فیلمشون بازی کنم!
-----------------
کلا همین تا ماه بعد!

alex_pk
16-09-2006, 03:47
آقا يکی معرفی کنه لطفاً

Mehdi_Best
16-09-2006, 18:25
سلام
من قرار بود رأس ساعت 4 بعد از ظهر در محل قرار حاضر باشم كه به دليل اينكه كار برام پيش اومد ديرتر سر قرار حاضر شدم كه البته قبلش تلفني به اميد جان اطلاع دادم.
ولي خيلي جالب بود كه چند تا از دوستان عزيزمون براي اولين بار حاضر شدند و حتي يكي ازدوستان از مشهد تشريف آورده بود كه خيلي خوشحالمون كرد. اميدوارم دوستاني كه از اولين قرارهامون حاضر بودند تنبلي رو بزارن كنار و از اين به بعد تشريف بياورند.

در ضمن به پرت و پلاگويي هاي اين هادي بده هم زياد توجه نكنيد... 100 دفعه بهش گفتم قرصهات رو نشسته نخور!! اما كو گوش شنوا!!!

J A V I D
16-09-2006, 18:56
اگه می دونستم اینقدر جالبم همیشه می اومدم !!! ولی جدای از شوخیمهدی بست من یکی تنبل نیستم ولی از اونجایی که تو شهرستان درس می خونم برام سخته تو قرار های وسط زمستون بیام ولی اگه بتونم حتما می ام .

metal_militia
16-09-2006, 23:09
از همه بخصوص اقای الفاین دی واقعا عذر میخام که نتونستم این پنجشنبه بیام

دیگه کلاس گیتار نذاشت واقعا عذر میخام

saeid_ronaldo
17-09-2006, 11:57
بین این همه ادم کسی نبود عکسا رو جای دیگه آپلود کنه؟

Lovelyman
17-09-2006, 12:17
من عكس ها رو گرفتم همشونم لود شد الكي غر غر نكنين!

Elfin-D
17-09-2006, 12:37
سلام
عكسها اوكي شدن
مرسي

alex_pk
17-09-2006, 14:03
بابا ما تو کفيم!

يکی معرفی کنه لطفاً!

saeid_ronaldo
17-09-2006, 17:06
این نارنجیه که اول عکس وایساده منم
بقیه رو هم فکر کنم بشناسید چون قراری قبلی بودن

Behroooz
17-09-2006, 17:06
چرا معرفي نمي كنيد .

يك نفر روي يكي از عكسها اسم بچه ها رو بنويسه.
ممنون
بهروز

Elfin-D
17-09-2006, 17:13
عزيزان!
ممكنه برخي دوستان راضي نباشن كه اسمشون فاش بشه!(ما افراد مهم تو سات زياد دارم،ميدونيد كه!!)

J A V I D
17-09-2006, 17:18
منم عكس ها رو گرفتم همون شبش فقط لود نمي شد دليلشم فكر كنم مشخص باشه فقط حجمش واسه ما دايال آپي ها يكم زياد بود
ممنون از پاتال

Behroooz
17-09-2006, 17:53
بابا بيخيال شيد .

اسمشون رو بگيد .

WooKMaN
17-09-2006, 18:10
این نارنجیه که اول عکس وایساده منم
بقیه رو هم فکر کنم بشناسید چون قراری قبلی بودن
اون يكي مونده به آخره كه نشسته قيافش خيلي آشنا ميزنه كي بيده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dash Ashki
17-09-2006, 18:31
سلام...
منم خیلی دلم میخواست بیام توی قرار ملاقات بچه ها...ولی فعلا امکانش مهیا نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=========================

عزيزان!
ممكنه برخي دوستان راضي نباشن كه اسمشون فاش بشه!(ما افراد مهم تو سات زياد دارم،ميدونيد كه!!)

بازم این الفین خان اومد بگه مهمه میدونیم مهمی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من یه راهنمایی به بچه ها میکنم...خودشون متوجه میشند الفین کیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلی داغ یادتونه... میگفت موهاش بلنده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا پیدا کند الفین را [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
17-09-2006, 20:41
20 سوالیه؟!
اصلا شاید من تو این عکس نباشم

Dash Ashki
17-09-2006, 20:52
خودم تشخیصت دادم کدوم یکی هستی...
اگه آره بهت بگم کدومه تا همه بدونند..مثل قضیه سنت نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
17-09-2006, 21:00
دوستان من نتونستم عكسي كه سعيد رونالدو گذاشته رو ببينم لطف كنه يكي هم اندازشو كوچكتر كنه هم پسوندشو گيف كنه ..

Shahin King
17-09-2006, 23:30
دوستان من نتونستم عكسي كه سعيد رونالدو گذاشته رو ببينم لطف كنه يكي هم اندازشو كوچكتر كنه هم پسوندشو گيف كنه ..

سلام
خدمت شمـــــــــــا :)
البته کیفیتش رو تا حد اتیوپی پایین آوردم :blink:
قربانت : شاهین کینگ

amintnt
18-09-2006, 16:13
سلام.آقا اینجا چه خبره؟؟؟من 5 صفحه عقب ترو خوندم چیزی دستگیرم نشد.جاوید جون شما اون آخریه ای دیگه نه؟؟(طبق نشونی ای که عقب تر گفته بود). ببینم پس چرا تو اینا یه دختر هم پیدا نمیشه؟؟؟ بعد تازه منم میخوام باشم.اما اووووووووووو ما اینجا شما تهران. خیلی دوره که؟؟تازه فکر نکنم از گچساران 20 نفر هم تو پیسی عضو باشن.حالا راه چاره چیه؟؟؟؟ راستی یه چیز دیگه؟شما ها تو این عکسا چرا شاخ و دم ندارین؟؟؟؟؟ عجیبه.اینجا من همه رو با شاخ و دم فرض کردم!!!!! حالا کی من بیام تهران خدا داند.باز شیراز نزدیک تره هااااا.اما خوب بازم نمیشه.

soleares
18-09-2006, 16:34
خب ما نمرديمو سعيد رونالدو رو هم ديديم ...

در ضمن اون آخريه كيه ؟ خيلي خلي آشناست البته يكي مونده به آخري كه ديگه زيادي آشنا ميزنه ميشه اسمشونو بگيد ...

Dash Ashki
18-09-2006, 17:05

در ضمن اون آخريه كيه ؟ خيلي خلي آشناست البته يكي مونده به آخري كه ديگه زيادي آشنا ميزنه ميشه اسمشونو بگيد ...

سامان جان برخی از دوستان مایل نیستند که اسمشون برده بشه ;)

mehdi_7070
18-09-2006, 18:48
اين مورد توي پست اول تذكر داده شد ... خودتون بخونيد !

J A V I D
19-09-2006, 00:56
من موندم بین این همه عکس چرا گیر دادین به همین یه دونه اون عکس دسته جمعی که اکثر بچه ها توش هستن ( به جز اون چند نفری که بعدا اومدن) رو ول کردین چسبیدین به همین یه دونه عکس !!!!!
بعضی کارتون خیلی عجیبه

Rock Magic
19-09-2006, 04:28
سلام خدمت همه ي عزيزان
نوكر همتونم هستم از اهواز واسه ميتينگ
اميدوارم چند تا ادم با حال پيدا بشه ماكه تو كف مونديم
به اميد ديدار bybybybybybyb

Rock Magic
19-09-2006, 04:30
سلام من با اجازه می خواستم بگم که اگه امکان داره بچه های خوزستانی اهل فروم با هم قرار ملاقات بزاریم.

ملاقاتی بیاد ماندنی خواهد بود

من هستم
به اميد ديدار

Lovelyman
19-09-2006, 08:28
soleares جان خوشحال ميشيم تو قرار هاي بعدي ببينيميت در ضمن خانوماي انجمن خودشون نميان به ما چه!

Friend
19-09-2006, 10:17
سلام دوستان من
حسابی خوش گذشت بهتون
ولی هیچی قرار اول نمیشد فکر کنم بیست نفری بودیم
هنوز رکورد تغییر نکرده ؟
با تشکر

royaye_talkh55
19-09-2006, 10:24
به به آقا فرند باز برگشته اينجا
از اين طرفا كجا بودي اين چند وقت؟

yousofnejad
19-09-2006, 13:58
بابا این فیلم ها و عکس هاییی که گزاشتین رو کوچیک کنین
فکر ما دیال آ پی ها رو هم بکنین

amintnt
19-09-2006, 22:33
در ضمن خانوماي انجمن خودشون نميان به ما چه!
نترسین خانوما بیاین.اینا بچه های خوبین. حالا شیاد یه شماره ای چیزی از زبونشون در رفت یا شایدم... .

حالا دیگه حتما میان.نگران نباش.!!!

OMID
19-09-2006, 23:21

میخوایید یه دستی بزنید :tongue:
ولی عیب نداره من میگم اون یکی مونده به آخری منم ;)
قیافه تو هم خیلی آشناس یجا ندیدمت :blink:

soleares
20-09-2006, 01:43
میخوایید یه دستی بزنید :tongue:
ولی عیب نداره من میگم اون یکی مونده به آخری منم ;)
قیافه تو هم خیلی آشناس یجا ندیدمت :blink:

مگه شما قيافه بنده رو ديدي عزيز ؟

اميد آقا مي خواستم بدونم اوني كه فيلم گرفته كيه ؟ اسمش ؟

Friend
20-09-2006, 06:32
مگه شما قيافه بنده رو ديدي عزيز ؟

اميد آقا مي خواستم بدونم اوني كه فيلم گرفته كيه ؟ اسمش ؟

سلام دوست من
اسمش فیلمبرداره
با تشکر

Friend
20-09-2006, 06:33
به به آقا فرند باز برگشته اينجا
از اين طرفا كجا بودي اين چند وقت؟
سلام دوست من
من جایی نرفته بودم
شما مارو نمیدیدی
با تشکر

soleares
20-09-2006, 13:37
سلام دوست من
اسمش فیلمبرداره
با تشکر

مگه شما فرند نيستي پس چرا به سوال يه نفر ديگه جواب دادي ؟
گذشته از شوخي مي خوام بدونم كيه كه فيلم گرفته ..

mostafaeshghi
22-09-2006, 20:42
ميبينم كه با نامردي هر چه تمامتر منو دك كرديد و بهتون خوش گذشته. آقا مهدي بست عكسها را كه ديدم خفن افتادي تو جنگ اين هم شعار من تو جنگه: ((يه دونه طلبت))

انشا’االه قرار مهرماه ميبينمتون.

soleares
22-09-2006, 22:16
دوستان ميشه يه بار ديگه بگيد توي اين قرار ها درباره ي چي حرف مي زنيد ؟

متشكرم .

Elfin-D
22-09-2006, 22:48
دوستان ميشه يه بار ديگه بگيد توي اين قرار ها درباره ي چي حرف مي زنيد ؟

متشكرم .
در باره ی همه چیز!
از سعید رونالدو بپرس میگه بهت!;)

saeid_ronaldo
28-09-2006, 00:39
اره تنها خاصیت سعید رونالدو همینه. موقع صندلی نشین شدنمون میرسه همه یادشون میره
..........................
نیم ساعت اول قرار ما وایساده بودیم تو افتاب و دوستان با مرام و با معرفت ما نشسته بودن تو سایه داشتن بهمون میخندیدن.(جدا معرفتو حال میکنی؟)
اتفاقا منم یه لحظه برگشتم دیدمشون. حدسم زدم اونا باشن ولی صبر کردم ببینم بلاخره معرفت یکیشون گل میکنه بیاد سراغم یانه. هرچی وایسادیم دیدیم نه بابا اینا سیب زمینی تر از این حرفان :happy:
بعد رفتیم و معرفی شدیم.
منم نیم ساعت گذاشته بودمشون سرکار که حدس بزنن من کیم
که اخرشم این الفین دی منو شناخت
بعد لاولی من اومد پیشم و درمورد یه کار مشترکی که با هم داشتیم حرف میزدیم. بقیه هم بیشتر در مورد انجمن ماهواره بحث میکردن.
بحث ادامه داشت تا اینکه یوسف نژاد عزیز سر رسید و بحثو عوض کرد.
اون نظرش این بود که باید توی پی سی انقلاب بشه
میگفت من دولت تعیین میکنم. باید انجمن فلان بشه بهمان بشه.
ما هم همش میگفتیم بابا بیخیال. مگه ول کن بود
ولی گذشته از شوخی پیشنهاداش واقعا جالب و بدرد بخور بود. کاش یکی بود رسیدگی میکرد
مهدی بست عزیز هم که رکورد تاخیر رو شکوند. اومد و همه هم به طرز عجیبی تحویلش گرفتن. گویی رئیس جمهور محترم به جمع اضافه شده باشه.
یکم حرف زدیم و به پیشنهاد یکی از بچه ها از روی نیمکتی که مجبور بودیم چهار نفر بشینن و ده نفر سرپا نگاشون کنن
به اون طرف لبه حوض فواره نقل مکان کنیم.
یادم رفت بگم قبلش یه بنده خدا بسات پهن کرده بود وزن میگرفت و فال میفروخت که منم یه فال ازش گرفتم. پیداش کردم براتون میذارم.
خلاصه حرف همه چی پیش اومد.
اصلا چقدر سوال میکنی تو؟ خودت قرار بعدی بلند شو بیا ببین چه خبره. فقط اگه تو افتاب معتل شدی دور و برتو نگاه کن. اگه دیدی یه نفر داره به ریشت میخنده بدون اون الفین دیه

Elfin-D
28-09-2006, 16:13
نیم ساعت اول قرار ما وایساده بودیم تو افتاب و دوستان با مرام و با معرفت ما نشسته بودن تو سایه داشتن بهمون میخندیدن.(جدا معرفتو حال میکنی؟)
اتفاقا منم یه لحظه برگشتم دیدمشون. حدسم زدم اونا باشن ولی صبر کردم ببینم بلاخره معرفت یکیشون گل میکنه بیاد سراغم یانه. هرچی وایسادیم دیدیم نه بابا اینا سیب زمینی تر از این حرفان
بعد رفتیم و معرفی شدیم.
روز قرار هر كسي كه بره جلوي لجند مجسمه ي ابوريحان بايسته 99% پي سي ورلديه!منم ديدم اين رفته اونجا وايساده ،هي به بچه ها ميگفتم اين از برو بچ پيسيه ولي هيچ كس بلند نميشد بره صداش كنه!~خلاصه بنده خدا مثل اينكه نا اميد شده بود از قرار و داشت ميرفت كه من بلند شدم يه داد گنده زدم:پي سيييييييي! و اين بنه خدا اومد سمت و ما و ادامه ي ماجرا!

Lovelyman
29-09-2006, 13:05
آخه يه چيزيم هست ماديديم اين آقاي سعيد رنالدو خيلي بي حال بعد قيافشم اصلا به آدما كامپيوتر كار كن نمي خوره گفتيم حتما اسپمره (اينا رو الفين گفت>:) )(شوخي كردم چرا مي زني حالا؟)

soldier
29-09-2006, 17:01
اون نظرش این بود که باید توی پی سی انقلاب بشه
میگفت من دولت تعیین میکنم. باید انجمن فلان بشه بهمان بشه.
ما هم همش میگفتیم بابا بیخیال. مگه ول کن بود
ولی گذشته از شوخی پیشنهاداش واقعا جالب و بدرد بخور بود. کاش یکی بود رسیدگی میکرد

سلام
خوب چند تا از پیشنهاداش رو بنویس اینجا . ما یه بهانه داشته باشیم.
و به این ادمین ها گیر بدیم :):):):):):):):):)
فعلآ باي.

saeid_ronaldo
29-09-2006, 17:08
سلام
خوب چند تا از پیشنهاداش رو بنویس اینجا . ما یه بهانه داشته باشیم.
و به این ادمین ها گیر بدیم :):):):):):):):):)
فعلآ باي.
خوب برو از خودش بپرس. یوسف نژاد از بچه های مشهد

saeid_ronaldo
29-09-2006, 17:11
آخه يه چيزيم هست ماديديم اين آقاي سعيد رنالدو خيلي بي حال بعد قيافشم اصلا به آدما كامپيوتر كار كن نمي خوره گفتيم حتما اسپمره (اينا رو الفين گفت>:) )(شوخي كردم چرا مي زني حالا؟)
ینی اگه منم همکار انجمن بودم(خدا اون روزو نیاره :puke: )
همه اینطوری ازم پاچه خاری میکردن؟ :biggrin:

soldier
29-09-2006, 17:15
خوب برو از خودش بپرس. یوسف نژاد از بچه های مشهد
خوب من از بچه هاي مشهد نيستم.
يكيشون رو بگو. لطفآ . :):):)

saeid_ronaldo
29-09-2006, 17:20
خوب من از بچه هاي مشهد نيستم.
يكيشون رو بگو. لطفآ . :):):)
عزیز منظورم این بود که ایشون رو میتونی تو تاپیک بچه های مشهد پیدا کنی
نام کاربری ایشون یوسف نژاده
طرح هاشم واقعا عالی بود
من جای ادمینا بودم همین الان میرفتم سراغش

mostafaeshghi
04-10-2006, 15:03
آقا قرار مهر ماه را از الان اعلام كنيد. تا برو بچ تبليغات كنند و آماده بشند .

من هم براي مهدي بست يه برنامه هايي دارم كه ....

Elfin-D
04-10-2006, 16:37
آقا قرار مهر ماه را از الان اعلام كنيد. تا برو بچ تبليغات كنند و آماده بشند .

من هم براي مهدي بست يه برنامه هايي دارم كه ....
مهر ماه قرار نداريم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaFia
04-10-2006, 17:04
مهر ماه قرار نداريم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کی داریم پس ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
04-10-2006, 17:06
کی داریم پس ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيدونم!رئيس بزرگ گفته اين ماه نزاريم!ما هم مطيع!!!
انشالا براي آبان بايد وارد مذاكره بشيم

soleares
04-10-2006, 21:16
اگر به خاطر ماه رمضان هستش خب مي تونيد يه هفته دير تر بگذاريد ؟! البته اگر دوست داريد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

MaFia
04-10-2006, 21:42
اگر به خاطر ماه رمضان هستش خب مي تونيد يه هفته دير تر بگذاريد ؟! البته اگر دوست داريد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

دوس ندارن خو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

J A V I D
04-10-2006, 22:09
قرار بود يه ماه در ميون بشه قرار ها احتمالا واسه همين اين ماه قرار نداريم

omidshsh
05-10-2006, 12:00
امروز قرارا ملاقات برويچز شيرازين ساعت 4:00 باغ ارم

soleares
05-10-2006, 14:46
اقا اینجا معمولا مال بچه های تهرانه شما لطف کن توی انجمن متفرقه برای شیرازی یه تاپیک بزن ...

Elfin-D
05-10-2006, 14:48
اقا اینجا معمولا مال بچه های تهرانه شما لطف کن توی انجمن متفرقه برای شیرازی یه تاپیک بزن ...
نه عزيز دلم!
اينجا براي همه هس!منتها بچه هاي تهران چون تاپيك ندارن بقيه ي هماهنگيها رو اينجا انجام ميدن

soleares
05-10-2006, 15:08
الفين جان با اين نوشته پاتال من فكر كردم فقط تهراني ها اينجا قرار مي گذارند :

پنج شنبه ي آخر هر ماه، ساعت 16:00 ، پارك لاله، تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر. دقيقا در محلي كه در عكس زير با فلش قرمز رنگ نشان داده شده است.

Elfin-D
05-10-2006, 15:13
الفين جان با اين نوشته پاتال من فكر كردم فقط تهراني ها اينجا قرار مي گذارند :
دوست جونم!اگر صفحه هاي قبلي رو ببينين متوجه ميشي كه از خيلي وقت پيش شهرستاني هم گزارش قرارشون رو مينوشتن!
فكر نميكنم مورد خيلي حادي باشه كه ما داريم ميبحثيمااااا!

mostafaeshghi
05-10-2006, 19:53
آقاي رئيس بزرگ خودشون بيايند و اين اعلاميه ي الفين را تاييد كنند تا ديگران مطلع شوند. ولي خدا نكنه اين ماه قرار نداشته باشيم. انشا’الله داريم.

Mohammad
06-10-2006, 00:01
سلام
گزارش چهارمین قرار ملاقات بچه های شیراز
تاریخ:پنجشنبه-13/7/85
زمان:ساعت 16
مکان:باغ ارم

حاضرین:
Mohammad !
mshiraz.2006
gladiator.shiraz
mohsenkhan
Lord_theone
MssoftCo
Mohammad Modarresi
omidshsh
(حاضرین رو به ترتیب حضور نوشتم)
غایبن:
تموم کردیم! :blink:

من به عنوان رئیس (!) ساعت 15:40 دقیقه در مکان مقرر بودم.مجله هم گرفته بودم و خودم رو مشغول کرده بودم تا اینکه حدود 5 دقیقه بعد اسماعیل و مهرداد عزیز (mshiraz.2006 و gladiator خودمون) از راه رسیدن.
بعد از حال و احوال حسابی منتظر بقیه شدیم تا بیان.خیلی بد کامپیوتر آدم تمرین سقوط آزاد داشته باشه نه؟ :sad: البته بعضی جنبه هاشم خوبه! ;)
حدود 5 دقیقه بعد هم محسن عزیز با آستین بالا زده (!) آمد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چیزی هم به پایان خدمتش نمونده واسه همین قرار بعدی یه شیرینی اوفتادیم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](من که می دونم واسه قرار بعدی همه دوست داره بیان شیراز![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعدشم مسعود عزیز و MssoftCo که اسمشم فراموش کردم آمدن.همه قبل از ساعت 16 اونجا بودیم.
امید و محمد عزیز هم با تاخیر کمی اومدن.امید تیپ مهندسی اومده بود و محمدم مثل همیشه خوشتیپ و سرحال![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امید عزیز زحمت بلیط رو کشید و وارد باغ شدیم.تا 5 دقیقه منو امید با هم درگیر بودیم!بماند چرا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا خوب و باغ به نسبت خلوت بود!البته بهترین تعبیر این بود که "هوا دو نفرست!".
چقدر مرغ عشق زیاد شده بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه شروع کردن به قدم زدن و زیرورو کرده باغ.امید این دفعه زیاد کم حرف نبود و کارگردان عکس ها شده بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه تابلو هم برخورد کردیم که بین بچه ها اختلاف نظر بود که متعلق به کدوم دورست.ساسانی-هخامنشی ویا سلجوقیان!(عکس 3)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صخره ها و جنگل های بی شماری عبور کردیم و اکثرا به بن بست میرسیدیم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در این بین من هم هرجا رو مناسب میدیم از بچه ها عکس میگرفتم.
سوژه اصلی محمد بود!خیلی دوست داریما![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه چون دوست نداشتیم آرزو به دل بمونه آخر همه قسمت های باغ رو نشونش دادیم!(عکس های 4 و 9)
همه باغ رو دور زدیم.یه سری عکس +18 هم منو محمد گرفتیم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه سر حال بودن و نسبت به قرار های قبلی جو خیلی گرم تر بود.همه باغ رو گشت زدیم و در مورد مسایل مختلفم صحبت می کردیم.
این درخت های میوه هم بدجوری چشمک میزدن!واسه عکس گفتما!(عکس 15)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هارو دعوت کردم...کجا؟اینجا==>عکس 11
ولی هر چی اصرار کردم خودشون نیومدن!بعدا نگین دعوتتون نکردم!
شنیده بودیم این ژاپنی ها خیلی سریع هستن ولی نمی دونستیم اینجوری![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه تعدادی ژاپنی تویه باغ مشغول بازدید بودن که ما هرچی دنبال دیکشنری گشتیم تا بهشون وصل کنیم متاسفانه چیزی پیدا نکردیم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمون باشه دفعه بعد لباس شنا هم ببریم چون بچه ها بدجوری هوس شنا کرده بودن!
کنار استخر (!) بودیم که یه عکس هنری از محسن عزیز گرفتم.بچه ها وقتشه ها!(عکس 13)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه ساعت بازدید تا 17 بود و ما از این یک ساعتی که تویه باغ بودیم 45 دقیقه راه رفتیم!10 دقیقه ایستاده بودیم!5 دقیقه هم نشسته بودیم!
بالاخره ساعت 17:05 بود که از باغ بیرونمون کردن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نفر MssoftCo بود که از ما جدا شد...خوشحال شدیم آقا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته جمعی راه افتادیم...حالا دیگه نوبت بحث های کامپیوتری و تخصصی بود!از Overclock گرفته تا دانلود فیلم!
سر راه محمد عزیز یه کتاب گرفت!کتاب شاعر سایت خودمون جناب "محمد جاوید" عزیز.(عکس 22)
البته اگه کافی دارت! هم باز بود یه دارتم می زدیم!(عکس 21)
خلاصه از هم جدا شدیم و هر کسی به راه خودش رفت...و از قرار امروز فقط یه خاطره خوش باقی موند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -- عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg) -- عکس 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg) -- عکس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).jpg) -- عکس 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).jpg) -- عکس 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).jpg) -- عکس 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).jpg) -- عکس 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).jpg) -- عکس 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8).jpg)
عکس 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).jpg) -- عکس 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).jpg) -- عکس 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).jpg) -- عکس 13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).jpg) -- عکس 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).jpg) -- عکس 15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).jpg) -- عکس 16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).jpg) -- عکس 17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).jpg)
عکس 18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).jpg) -- عکس 19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).jpg) -- عکس 20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).jpg) -- عکس 21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](20).jpg) -- عکس 22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).jpg)

Mohammad Modarresi
06-10-2006, 02:51
ممنون محمد جان واقعا گل كاشتي

mshiraz.2006
06-10-2006, 05:06
به نام خدا

باز هم گزارشت بي نقش بود. با تشكر آقا محمد.

MaFia
06-10-2006, 10:46
Mohammad جان فقط اسم دوستان رو کنار آیدی می زدی که مثلا اسماعیل که می گی کدوم از بچه ها هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل مثل همیشه کارت بیست و گزارش قرار + عکس ها عالی بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو عکس ولی زاده هم که هست :rolleye:

Kolang
06-10-2006, 11:15
محمد جان. گزارشت باحال بود
فقط من چندتا عکس ها رو باز کردم اما نتونستم عکس دسته جمعی بچه ها رو ببینم. اصلا چنین عکسی هست؟ اگه آره شمارشو بگو لطفا

Mohammad
06-10-2006, 11:55
سلام
مهران عزیز
خواهش می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسماعیل==>mshiraz.2006
مهرداد==>Gladiator
مسعود==>Lord_theone
بقیه هم که مشخص!عکس هارو هم با گوشیه خودم گرفتم!N90 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی زاده؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورت به کیه؟نه...!
Kolang جان
عکس های 7-14 و 18 رو نگاه کن.

Mohammad Modarresi
06-10-2006, 13:02
ولي زاده منظور مافيا جان Vast-Vision هست كه اصلا نيومده بود

MSsoftCO
06-10-2006, 18:00
بعدشم مسعود عزیز و MssoftCo که اسمشم فراموش کردم آمدن.

رفيق كوچيك شما مرتضي هستم :)
توو عكس هاي دسته جمعي هم اگه به آواتورم توجه كنيد پيدام ميكنيد(فقط موهامو باد برده ^^^ همشو نه) :biggrin:

Ali-ss
06-10-2006, 21:16
اين اميد رو من مي شناسم والا قبلا ها كه باهم بيرون ميرفتيم اينقدر ولخرجي نمی كرد! حتما هر بلیطی 50 تومان بوده نه؟ بعد هم بعید می دونم بیشتر از 15 تا کلمه صوبت کرده باشه! :blink: اما در کل پسر خوبیه من که دوسش دارم

mshiraz.2006
07-10-2006, 08:30
اين اميد رو من مي شناسم والا قبلا ها كه باهم بيرون ميرفتيم اينقدر ولخرجي نمی كرد! حتما هر بلیطی 50 تومان بوده نه؟ بعد هم بعید می دونم بیشتر از 15 تا کلمه صوبت کرده باشه! :blink: اما در کل پسر خوبیه من که دوسش دارم

به نام خدا

نه خير دوست عزيز. بليطي 50 تومان نبود و شما هم اشتباه مي كني. ما كه مخلص آقا اميد هستيم.

gladiator.shiraz
07-10-2006, 10:54
دست اقا اميد درد نكنه

مومن خدا
07-10-2006, 12:18
رفيق كوچيك شما مرتضي هستم :)
توو عكس هاي دسته جمعي هم اگه به آواتورم توجه كنيد پيدام ميكنيد(فقط موهامو باد برده ^^^ همشو نه) :biggrin:
مرتضی جان انشا الله خودم و خودت با هم قرار میزاریم...آخرش اون بنده خدا رو راضی کردی که بیاد تهران... ;)

omidshsh
07-10-2006, 13:30

اون 15 كلمه مال 1 2 جلسه اول بود نه الان :blush:

omidshsh
07-10-2006, 13:31
اين حرفا چيه ميزنين بابا
اين محمد بيچاره تا الان 3 بار واسه همه حساب كرده بود هيچي نگفتين نوبت ما كه شد هي ميگين؟!

مومن خدا
07-10-2006, 13:34
سلام راستی هم ولایتی ها شنیدم میرید ارم بعدم غیبت مارو میکنید ای بگم چی بشید شما....خب اینجا بگید دیگه...

Mohammad Modarresi
07-10-2006, 14:16
بابا چيزي نگفتيم فقط گفتيم اين مومن خدا عجب بچه گليه

مومن خدا
07-10-2006, 14:51
بابا چيزي نگفتيم فقط گفتيم اين مومن خدا عجب بچه گليه
به به داش محمد...فقط همين ديگه حالا چش مارو دور ديديد ... اطلاعات اون بنده خدا كامل بود ها...خداييش چي گفتين...

Elfin-D
07-10-2006, 20:31
دوستان گلم!
بهتر نیست این بحثها رو در تاپیک شیراز انجام بدید؟!اینجا خیلی شلوغ و کم کم داره میره تو خاکی
مرسی از توجه شما

Kolang
08-10-2006, 00:50
سلام
بچه ها میشه یکی از افرادی که پایه قرارهای p30world است رو به من معرفی کنین؟ (منظورم تهرانه ها)
اگه اهل بازیهای موبایل باشه خیلی بهتره.
نترسین نمیخوام دردسر براش درست کنم.;)

saeid_ronaldo
11-10-2006, 16:46
سلام
بچه ها میشه یکی از افرادی که پایه قرارهای p30world است رو به من معرفی کنین؟ (منظورم تهرانه ها)
خوب patal خودش اين قرارها رو راه انداخته خودش فكر كنم تو همه بوده

mostafaeshghi
13-10-2006, 01:34
خوب patal خودش اين قرارها رو راه انداخته خودش فكر كنم تو همه بوده

محض اطلاع باید بگم که تا الان رکورددار حضور در قرار با مهدی بست است که در همه قرارها حضور داشته و رتبه ی دوم را من و امید مشترکا بدست آوردیم. (البته تا اکنون چون یه برنامه هایی برای سر به نیست کردن مهدی بست دارم :evil: )

Kolang
13-10-2006, 22:16
mostafaeshghi و سعید جان دست هر دوتون درد نکنه
اگه قرار ملاقات بعدی تا 2 هفته دیگه باشه احتمالا با بچه ها از نزدیک آشنا میشم ;)

omidhorami
14-10-2006, 22:24
من ميخوام مطالبم رو در ايت سايت قرار بدمبايد چيكاز كنم؟

WooKMaN
14-10-2006, 22:31
دوست عزيز مفهوم نيست منظورتون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اينجا جاش نيست بهتره تو انجمن متفرقه تاپيك بزني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

MSsoftCO
15-10-2006, 03:38

رفيق اول سلام
بعد همون طور كه دوستمون گفتن اينجا جاش نيست
اما
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم بايد بگم كه
شما بايد اون فايل يا هرچيزي كه ميخواين اينجا بزارين رو اول جاي ديگه مثلا PersianGIG آپلود كنيد بعد لينك اون رو اينجا بزاريد
همين

Mbt925
15-10-2006, 23:04

شما توی پست یکی از دوستان که عکس گذاشته باشه بر روی دکمه ی [نقل قول] کلیک کن و ببین چیکار کرده

Wisdom
16-10-2006, 09:19
گوش شيطون كر ،‌ گوش شيطون كر ، گوش شيطون كر

اين دفعه اگه مثل دفعه هاي قبل گرفتاري پيش نياد ميخوام توي قرارهاي انجمن ظهور كنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : عينك آفتابي همراه خودتون داشته باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : من كچل نيستم هااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا الان هر روزي كه قرار گذاشتيد من نرسيدم بيام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دوست دارم بعضي ها رو از نزديك ببينم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafaeshghi
16-10-2006, 14:13
گوش شيطون كر ،‌ گوش شيطون كر ، گوش شيطون كر

اين دفعه اگه مثل دفعه هاي قبل گرفتاري پيش نياد ميخوام توي قرارهاي انجمن ظهور كنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : عينك آفتابي همراه خودتون داشته باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : من كچل نيستم هااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا الان هر روزي كه قرار گذاشتيد من نرسيدم بيام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دوست دارم بعضي ها رو از نزديك ببينم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما هم خیلی دوست داریم شما بیای و ببینیمت ولی هنوز قرار این ماه تو پرده ای از ابهام خاموش شده و معلوم نیست باشه یا نه اگر که باشه من که پای ثابتم.

Elfin-D
16-10-2006, 14:14
ما هم خیلی دوست داریم شما بیای و ببینیمت ولی هنوز قرار این ماه تو پرده ای از ابهام خاموش شده و معلوم نیست باشه یا نه اگر که باشه من که پای ثابتم.
قرار بدي آبان ماه برگذار خواهد شد
هفته ي اينده تاريخ دقيق اون مشخص ميشه
مرسي

saeid_ronaldo
16-10-2006, 15:39
محمود جان فقط خواستي بياي يه سايه بون همراه خودت بيار كه اگه بچه ها باز هوس كردن كسيو سرپا نگه دارن از دور بهش بخندن حداقل زير افتاب نيم پز نشي

sourena
16-10-2006, 15:39
سلام

من 2تا سي دي باسه موبايل دارم!!!!كه همش بازي و نر افزاره!
خارج از برنامه قرار بيا بهت ميدمشون.يا آدرست رو بده بهم تو پيغام خصوصي!

WooKMaN
27-10-2006, 13:46
به نام خدا ...

نام فيلم : شرح قرار ملاقات بروبچ كرمانشاهي پي سي ورلد ...

بازيگران:

بهروز behroooz
محسن mohsendjd
مجيد peperoni
نويد wookman

نويسنده : نويد wookman

تاريخ ساخت : از ساعت 5.30 تا 7.30 محل: پارم لاله

:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.

يكي بود يكي نبود غيره خدا هيچ كي نبود ! (پس كي اومد سرقرار)

از كجا بگم ؟ ... نميدونم ....خب بريم سر داستان ...

والا قبل از اينكه ما بريم سر قرار behroooz و mohsendjd اومده بيدند ...

من و peperoni هم رسيدم ...

از شانس بد ما بارون اومده بود و جايي براي نشستن پيدا نكرديم ...

گفتيم چيكار كنيم ... چي نكنيم ؟

قرار شد همينطور تو پارك قدم بزنيم و بحرفيم ...

خلاصه من و behroooz افتاديم جلو و peperoni و mohsendjd هم جدا ميحرفيدن ...

در مورد هميشه چي حرف زديم .... از كوپي مرغ و برنج گرفته تا كنفرانس برلين و انرژي هسته اي ....

خلاصه فكر كنم شونصد باري اين پارك رو دور زده بيديم ...

ديگه مردم پيش خودشون ميگفتن اينا چه شونه ؟ (خل شدن ؟)

ييييي ... راستي يه خورده هم غيبت كرديم كه جا داره همين جا از بروبچي كه پست سرشون غيبت كرديم طلب مغفرت كنيم ....

ولي خداييش هرچي داره از تاريخ قرارا ميگذره بيشتر صميمي ميشيم ...

mohsendjd تازه اومد بيد تو قرارمون .... خداييش بچه گلي بيد حرف نداشت ....

بعد ديگه ديديم شب شده و پارك داره خطري ميشه از پارك زديم بيرون و اقتاد راه تو خيابون بازم ميحرفيديم ...

كم كه نمياورديم .... شونصدتا موضوع واسه حرف زدن داشتيم ...

تا اينكه سر يه ميدون از بروبچ جدا شديم و نخود نخود هر كي رود خانه خود ....

قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد ....

(احتمالا الان سر گذاشتين رو كيبرد خوابتون برده ...)

saeid_ronaldo
27-10-2006, 13:54
گزارش قرار نويسي بدون عكس مثل فوتبال بدون توپ ميمونه

soleares
27-10-2006, 13:54
نويد جون عالي بود ...
راستي از اين به بعد ار درباره من غيبت نكنيد ازتون راضي نيستم !

WooKMaN
27-10-2006, 14:57
گزارش قرار نويسي بدون عكس مثل فوتبال بدون توپ ميمونه

سعيد جان اينقدر بحثمون گرم گرفته بود كه هيچ كي بفكر عكس نبيد ...

نويد جون عالي بود ...
راستي از اين به بعد ار درباره من غيبت نكنيد ازتون راضي نيستم !

از اين به بعد ديگه ! :happy: يعني اگه تو اين قرار غيبت كرديم گذشته آره ...

saeid_ronaldo
27-10-2006, 17:36
راستي غيبت من رو هم كرديد؟
اگه اعتراف كنيد چيگفتيد ميبخشمتون وگرنه..............
بازم ميبخشمتون

WooKMaN
27-10-2006, 17:44
راستي غيبت من رو هم كرديد؟
اگه اعتراف كنيد چيگفتيد ميبخشمتون وگرنه..............
بازم ميبخشمتون

اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب دادم تا نظم اين تاپيك بهم نخوره ... :happy:

mostafaeshghi
31-10-2006, 23:22
آقا پس قرار این ماه ردیفه ! یعنی این ماه آخرین پنج شنبه میتونیم روی گل شما عزیزان را ببینیم یا نه.

mostafaeshghi
03-11-2006, 23:11
بابا داريم ميرسيم به زمان برگزاري قرار كسي نميخواد جواب ما را بده.

J A V I D
04-11-2006, 22:37
آقا اين ماه قرار داريد ما بيايم !!!

OMID
05-11-2006, 00:35
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده که دیگه بخاطر مشغله کاری نمیتونم سر این قرارها بیام
همینجا از همه دوستان گلم که تو این مدت باهاشون آشنا شدم معذرت میخوام
امیدوارم قرارها بهتون خوش بگذره :)

Amin
05-11-2006, 12:24
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده که دیگه بخاطر مشغله کاری نمیتونم سر این قرارها بیام
همینجا از همه دوستان گلم که تو این مدت باهاشون آشنا شدم معذرت میخوام
امیدوارم قرارها بهتون خوش بگذره :)
سلام اميد جون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
چرا نمياي ؟ ديگه ما رو دوست نداري ؟
آقا يكي بگه اين ماه قرار هست؟ ... نيست؟ .... :blink:

mostafaeshghi
05-11-2006, 13:58
سلام اميد جون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
چرا نمياي ؟ ديگه ما رو دوست نداري ؟
آقا يكي بگه اين ماه قرار هست؟ ... نيست؟ .... :blink:

نه امید این کار را نکن. از مهدی بست هم که هیچ خبری نیست. یکی نیست به داد این تاپیک برسه و به ما اعلام کنه که این ماه قرار هست یا نه؟!؟!؟!؟

Elfin-D
05-11-2006, 18:36
دوستان عزیز
قرار این ماه اخرین پنجشنبه ی ابان ماه برابر با 25 ابان خواهد بود
حضور سروارن گرامی موجب دلگرمی ماست!

J A V I D
05-11-2006, 18:53
استاد الفین به شایعات پایان دادن پس این ماه قرار هست منم نم یتونم تضمین کنم بتونم بیام ولی احتمالش زیاده که بیام !!!

Gabana
05-11-2006, 19:03
ادرس و زمان دقيق بديد - من هم شايد مزاحم شدم

mostafaeshghi
06-11-2006, 02:03
ادرس و زمان دقيق بديد - من هم شايد مزاحم شدم

بولوار کشاورز تقاطع کارگر پارک لاله حوض مجسمه ی ابوریحان بیرونی

ساعت 16-18

J A V I D
11-11-2006, 00:42
من این بارم صد در صد می آم و اینبار هم احتمالا نقش ناظر رو دارم !

آخه خدایی آدم خجالت می کشه وسط این همه همکارو کار بر فعلا مدیر و اینا هیچ کاره باشه بیاد اون وسط چی بگه آخه ! اینا روشون به هم باز شده می زنن تو سر کله هم ولی ما چی !

آقا یه سوال داشتم می شه جنس بیاریم تو قرار بفروشم ؟؟؟؟!!!! ما که ناظریم حداقل یه کاسبی اون وسط بکنیم !

Amin
11-11-2006, 00:56
من این بارم صد در صد می آم و اینبار هم احتمالا نقش ناظر رو دارم !

آخه خدایی آدم خجالت می کشه وسط این همه همکارو کار بر فعلا مدیر و اینا هیچ کاره باشه بیاد اون وسط چی بگه آخه ! اینا روشون به هم باز شده می زنن تو سر کله هم ولی ما چی !

آقا یه سوال داشتم می شه جنس بیاریم تو قرار بفروشم ؟؟؟؟!!!! ما که ناظریم حداقل یه کاسبی اون وسط بکنیم !
سلام
شما بيا ! من اينقدر تو سر و كلت ميزنم كه با همه خودموني بشي :ohno: :happy:

J A V I D
11-11-2006, 02:16
سلام
شما بيا ! من اينقدر تو سر و كلت ميزنم كه با همه خودموني بشي

والا امین جان تو قرار قبلی مثل اینکه شما نبودی چون یه چیزایی یادمه بچه ها منتظرت بودن منم که بودم انگار نبودم ! بیشترین کسی که با من صحبت کرد الفین بود( که من نمی دونم چرا همش فکر می کنم دلفینه اسمش) که فکر کنم یه بیست باری به من گفت دیگه چه خبر منم که نمی دونستم چی بگم !!! یعنی می خواستم یه چیزی بگم ولی خوب روم نمی شد واسه همین گفتم !!!!

من معمولا زود با همه قاطی می شم مخصوصا کسایی که اصلا نمی شناسم که اصولا بهم می گن چایی نخورده فامیل شدی از این حرفا ولی تو قرار که اون دفعه کسی ما رو تحویل نگرفت البته خوب همه مدیرن و درجه دار معلومه سرباز صفره تحویل نمی گیرن ! آدم هم می ترسه شوخی غار نشینی کنه با هاشون یه وقت بن شه یا اخراج !

به هر حال این بارم تقریبا صد در صد می آم ناظر بودن هم عالمی داره من اصولا از جمع های اینچنینی خوشم می آد شایدم با دوستم اومدم که تنها نباشم ! حداقل یکی باشه که بزنم تو سرش !

Elfin-D
11-11-2006, 10:36
والا امین جان تو قرار قبلی مثل اینکه شما نبودی چون یه چیزایی یادمه بچه ها منتظرت بودن منم که بودم انگار نبودم ! بیشترین کسی که با من صحبت کرد الفین بود( که من نمی دونم چرا همش فکر می کنم دلفینه اسمش) که فکر کنم یه بیست باری به من گفت دیگه چه خبر منم که نمی دونستم چی بگم !!! یعنی می خواستم یه چیزی بگم ولی خوب روم نمی شد واسه همین گفتم !!!!

من معمولا زود با همه قاطی می شم مخصوصا کسایی که اصلا نمی شناسم که اصولا بهم می گن چایی نخورده فامیل شدی از این حرفا ولی تو قرار که اون دفعه کسی ما رو تحویل نگرفت البته خوب همه مدیرن و درجه دار معلومه سرباز صفره تحویل نمی گیرن ! آدم هم می ترسه شوخی غار نشینی کنه با هاشون یه وقت بن شه یا اخراج !

به هر حال این بارم تقریبا صد در صد می آم ناظر بودن هم عالمی داره من اصولا از جمع های اینچنینی خوشم می آد شایدم با دوستم اومدم که تنها نباشم ! حداقل یکی باشه که بزنم تو سرش !
پدر جان...
مدیر و همکار واسه تو انجمنه!اونجا از این صحبتها نیست.من کله ی امین رو دربست میارم تو بزن توش,کله ی مهران مافیا هم هست ولی اون گرونتره!

بیار ولی اگه فروش نرفت خر منرو نچسبی که تروخدا داد بزن برام بفروششونااا!من کاری ندارم....

ahoora10
11-11-2006, 12:48
تو اين قرار چه خبره بچه ها
من به علت مشغله كاري چند وقت بود كه نمي تونستم به سايت سر بزنم
موضوع قرار چيه اگه مي شه به من هم بگيد

mostafaeshghi
14-11-2006, 23:20
آقا میبینم که خفن آماده اید که پس فردا بیایید سر قرار .

خداییش نامردی نکنید و بیایید.

پس یادتون نره:

پنجشنبه 25 آبان ماه 1385 هجری خورشیدی ساعت 16-19 تقاطع بولوار کشاورز و خ کارگر شمالی پارک لاله کنار مجسمه ی ابوریحان بیرونی.

saeid_ronaldo
14-11-2006, 23:38
خوب ايشالا قسمت باشه بيايم و اقا مصطفي عشقي رو هم از نزديك زيارت كنيم

J A V I D
15-11-2006, 01:13
آقا با اجازه من به یکی از دوستان غیر پی سی وردی و در عین حال اینترنتی ندیده که فقط تلفنی با هاش ارتباط داشتم گفتم بیاد ... مواظب باشید دارم آدم جمع می کنم که شلوغ بازی در بیارم قرارو بریزم بهم !!!!!!!! راستی در راستای شیطنت های من تو قرار مواظب گوش هاتون باشید !!! از من گفتن بود حالا خود دانید !

Elfin-D
15-11-2006, 13:19
آقا با اجازه من به یکی از دوستان غیر پی سی وردی و در عین حال اینترنتی ندیده که فقط تلفنی با هاش ارتباط داشتم گفتم بیاد ... مواظب باشید دارم آدم جمع می کنم که شلوغ بازی در بیارم قرارو بریزم بهم !!!!!!!! راستی در راستای شیطنت های من تو قرار مواظب گوش هاتون باشید !!! از من گفتن بود حالا خود دانید !
ببخشيد!
يه وانت ادم بر نداري بياري هااا!(شرح اين جمله رو تو قرار بهت ميگم)
به هايم خدا فردا ساعت 16 تو پارك لاله قرار برگذار خواهد شد
بر خلاف قرار قبلي من هيچ كس رو دعوت نكردم

Lovelyman
15-11-2006, 14:22
سلام خيلي دوسدارم بيام ولي نميشه از يه طرف سرماخوردم(اچه)از يه طرفم مدرسه تا ساعت 5 دايره(اچه)از طرف ديگه مهمون هم داريم پس جاي ما رو خالي كنين هر چند كه سورنا و مصطفي جاي كل اعضاي پي سي رو پركردن!(اچه)
موفق و شاد باشيد!

J A V I D
15-11-2006, 14:29
سلام خيلي دوسدارم بيام ولي نميشه از يه طرف سرماخوردم(اچه)از يه طرفم مدرسه تا ساعت 5 دايره(اچه)از طرف ديگه مهمون هم داريم پس جاي ما رو خالي كنين هر چند كه سورنا و مصطفي جاي كل اعضاي پي سي رو پركردن!(اچه)
موفق و شاد باشيد!

پس اين بار از شيريني خبري نيست !! گرچه اون دفعه هم من نخوردم گفتم يه وقت نمك گير مي شيم !!!

metal_militia
15-11-2006, 22:53
بچه ها منم فردا بیام!!!!!!!!!!!!!

mostafaeshghi
16-11-2006, 01:07
هر چند كه سورنا و مصطفي جاي كل اعضاي پي سي رو پركردن!(اچه)
موفق و شاد باشيد!

بابا با این حرفات ما را شرمنده نکن. :) :biggrin: در ضمن اگر که شد بیای اصلا دریغ نکنی و بیای.

به امید دیدار فردا.....!

J A V I D
16-11-2006, 09:49
می گم الان هوا خیلی ابری اگه سر قرار بارون بیاد چیکار کنیم !!!

lovergod14paramourand
16-11-2006, 09:54
فكرشو كن منم بيام سر قرار جالب ميشه ها... :laughing:

Sir.AShkaN
16-11-2006, 11:20
منم خيلي دلم ميخواد بيام !
ولي شايد نتونم !

Sir.AShkaN
16-11-2006, 11:34
ببخشيد!
يه وانت ادم بر نداري بياري هااا!(شرح اين جمله رو تو قرار بهت ميگم)
به هايم خدا فردا ساعت 16 تو پارك لاله قرار برگذار خواهد شد
بر خلاف قرار قبلي من هيچ كس رو دعوت نكردم

-------------------------------------------------

مثلا دفعه قبلي كيو دعوت كرده بودي؟ :blink:
:biggrin:

Elfin-D
16-11-2006, 11:50
می گم الان هوا خیلی ابری اگه سر قرار بارون بیاد چیکار کنیم !!!
زير باران بايد رفت...

فكرشو كن منم بيام سر قرار جالب ميشه ها...
اگر ميتوني حتما بيا

مثلا دفعه قبلي كيو دعوت كرده بودي؟
خود تورو كي آورد سر قرار هااا؟؟!!
با چشم ميام تو مشتتا!!

saeid_ronaldo
16-11-2006, 11:51
بچه ها من حالم خرابه شديد. اگه نشد بيام حلال كنيد. اگرم تونستم حتما ميام

Elfin-D
16-11-2006, 11:57
بچه ها منم فردا بیام!!!!!!!!!!!!!
تو كه دفعه ي قبلي پيچوندي
ايندفعه اگر نياي ديگه پي سي رات نمدم:دي

lovergod14paramourand
16-11-2006, 11:58
بچه ها من حالم خرابه شديد. اگه نشد بيام حلال كنيد. اگرم تونستم حتما ميام
ما كه توفيق نداريم بيايم اما سعيد جان نياد ديگه فكر نكنم حال بده...خدا شفا بد انشا الله...

Sir.AShkaN
16-11-2006, 12:00
منـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــم ميامهوراااااااااااااااااا اااا

Sir.AShkaN
16-11-2006, 12:03
خود تورو كي آورد سر قرار هااا؟؟!!
با چشم ميام تو مشتتا!!

----------------------------
خدايـــــــــــــــــــي ! ؟ :tongue:

اون دفعه اواترت سبز بود تيشرت سبزم ... آره
اين دفعه آواترت ... جاااااااان :rolleye: حتما ميام :biggrin:

Wisdom
16-11-2006, 13:02
Danger [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرچند نفري كه قراره باشن + 1.5 كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
16-11-2006, 13:10
----------------------------
خدايـــــــــــــــــــي ! ؟ :tongue:

اون دفعه اواترت سبز بود تيشرت سبزم ... آره
اين دفعه آواترت ... جاااااااان :rolleye: حتما ميام :biggrin:
تو كه ميدوني من قزويني ام!

هرچند نفري كه قراره باشن + 1.5 كنيد
قدمت رو چشم!

Sir.AShkaN
16-11-2006, 13:58
تو كه ميدوني من قزويني ام!

---------------------------

من تهرانيه اراكيه قزوينيمااا!
:evil:
2 ساعت ديگه ميبينمت دير نياي باز مثل دفعه قبل ! :biggrin:

lovergod14paramourand
16-11-2006, 14:00
ميخواستم بيام ديدم كه خطري هست اوضاع نميام...

Elfin-D
16-11-2006, 14:42
ميخواستم بيام ديدم كه خطري هست اوضاع نميام...
چرا بابا؟؟
امنيت رو من تضمين ميكنم(بي شوخي)

lovergod14paramourand
16-11-2006, 15:22
چرا بابا؟؟
امنيت رو من تضمين ميكنم(بي شوخي)
من دقيقا از خودت ترسيدم...بابا زدو ما بچه خوشگل بوديم...

Behroooz
16-11-2006, 17:45
مومن خدا تو هم امنیت لازم داری؟

ما بچه های کرمانشاه امروز قرار ملاقات داریم .

امنیت هم با جمع ایجاد میشه . نترس ...

lovergod14paramourand
16-11-2006, 18:15
مومن خدا تو هم امنیت لازم داری؟

ما بچه های کرمانشاه امروز قرار ملاقات داریم .

امنیت هم با جمع ایجاد میشه . نترس ...
نه بهروز جون اينا ديگه شوخي هستش...من اينو به در ميگم كه ديوار بشنو... ;) :happy:
انشا الله خوش بگذره...البته ميدونم كه يكي بدجور از دستم ناراحت شده...

saeid_ronaldo
16-11-2006, 18:34
خوب من اولين كسي هستم كه از قرار جون سالم به در بردم و اومدم اينجا. خوش گذشت. جاي اونايي كه نيومدن خالي بود

lovergod14paramourand
16-11-2006, 18:39
خوب من اولين كسي هستم كه از قرار جون سالم به در بردم و اومدم اينجا. خوش گذشت. جاي اونايي كه نيومدن خالي بود
خب الحمدالله سعيد جان چي شد...كيا اومده بودن و چها گذشت و كي افتاد تو خرج... :happy: بعداَ در اون زمينه باهات حرف ميزنم...

R£ɀД
16-11-2006, 18:43
دسته همه بچه ها درد نكنه كه قراري به اين شلوغي رو برپا كردن !!!!
من خودم امروز ساعت 3 از طريق الفين باخبر شدم كه امروز قرارهو بعد از 7-8 ماه عدم حضور در قرار اول از همه سر قرار حاظر شدم ولي ....
مهدي بست و مافيا و اميد و ... هم نمي دونم چرا ديگه بي حس شدن.
اگه قراره كلا 5-6 نفر دور هم جمع بشن بهتره كه اصلا قراري برگزار نشه.

RooS
16-11-2006, 18:44
عكس ندارين ؟:happy:

saeid_ronaldo
16-11-2006, 18:50
خب الحمدالله سعيد جان چي شد...كيا اومده بودن و چها گذشت و كي افتاد تو خرج... :happy: بعداَ در اون زمينه باهات حرف ميزنم...
بله عزيز جاي شما خالي.. ;) مثل اينكه قسمت ماست هر دفعه زير آفتاب چند دقيقه اي رو سپري كنيم. خيالي نيست.
آيه 2 سوره صف رو هم برو بخون مجيرجان

saeid_ronaldo
16-11-2006, 18:51
دسته همه بچه ها درد نكنه كه قراري به اين شلوغي رو برپا كردن !!!!
من خودم امروز ساعت 3 از طريق الفين باخبر شدم كه امروز قرارهو بعد از 7-8 ماه عدم حضور در قرار اول از همه سر قرار حاظر شدم ولي ....
مهدي بست و مافيا و اميد و ... هم نمي دونم چرا ديگه بي حس شدن.
اگه قراره كلا 5-6 نفر دور هم جمع بشن بهتره كه اصلا قراري برگزار نشه.
اقا نتيجه بحثتون به كجا رسيد؟ قرار شد اسلام رو از ايران خارج كنيد يانه؟ :happy:

saeid_ronaldo
16-11-2006, 18:51
عكس ندارين ؟:happy:
عكسا دست جاويده.مياد ميذاره

lovergod14paramourand
16-11-2006, 18:52
بله عزيز جاي شما خالي.. ;) مثل اينكه قسمت ماست هر دفعه زير آفتاب چند دقيقه اي رو سپري كنيم. خيالي نيست.
آيه 2 سوره صف رو هم برو بخون مجيرجان
ما چاكريم داش سعيد انشا الله كه در اون زمينه گردنم بشكنه...اگه بدوني چه گيري ميدن نميدوني كه...

R£ɀД
16-11-2006, 18:54
اقا نتيجه بحثتون به كجا رسيد؟ قرار شد اسلام رو از ايران خارج كنيد يانه؟
بي خيال بهتره وارد بحث نشيم كه خطريه.

راستي زحمت شيريني رو هم saeid_ronaldo عزيز كشيدن.

J A V I D
16-11-2006, 18:55
خوب قرار تموم شد . جاتون خالي هوا سرد بود ما هم زير آب نشسته بوديم !! كسي هم دوربين نياورده بود و از اونجايي كه عكس گرفتن با موبايل هم بچه ها جواد مي دونستن كسي به جز من عكس نگرفت !!! به همين دليل از وجود خودم تو عكس ها معذورم ! اگه كيفيت عكس ها پايينه ببخشيد ديگه از موبايل بيشتر از اين نمي شه انتظار داشت..!
كلا هشت تا عكس گرفتم كه چهار تاشو مي ذارم . واسه اينكه يه وقت از كنجكاوي نميرين اون چهارتا عكس دو تاش تكي بود يكيش خراب شده بود تار افتاده بود (تقصير من نبود بچه ها تكون خوردن!!! ) يكي هم بچه ها حواسشون نبود كه گرفتم واسه همين فقط يه نفر نيم رخ افتاده !

با اجازه عكس ها رو ري سايز كردم اون عكس تكي ها هم با پيغام خصوصي مي فرستم براي صاحباش !!

عكس اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عكس دوم (اين كه شيريني دستشه خودش نخريده ::!) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عكس سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عكس چهارم (فال سعيد جان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يه خواهش ور ندارين لينك مستقيم عكس ها رو بزاريد تو تاپيك لطفا (چون صفحه سنگين مي شه)

ويرايش شد چون سايتي كه عكس ها رو روش آپلود كردم لينك پروتكت داشت يه جا ديگه آپ كردم !

saeid_ronaldo
16-11-2006, 18:59
ما چاكريم داش سعيد انشا الله كه در اون زمينه گردنم بشكنه...اگه بدوني چه گيري ميدن نميدوني كه...
بابا جونت سلامت باشه اين حرفا چيه. خوب قسمت نبوده ايشالا دفعه بعد

saeid_ronaldo
16-11-2006, 19:02
بي خيال بهتره وارد بحث نشيم كه خطريه.

راستي زحمت شيريني رو هم saeid_ronaldo عزيز كشيدن.
اي بابا. يه جعبه شيريني كه ديگه اين حرفا رو نداره. تازه اونو هم كنار مسجد خيراتي گذاشته بودند ورداشتم اوردم :laughing: