ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار ملاقات کاربران در تهران

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Elfin-D
28-02-2006, 18:53
مهدي جون
منم موافقم با بچه ها!حالا جتما لزومي نداره كه دقيق اخرين پنجشنبه ماه باشه!

Iranian_sports
06-03-2006, 17:10
سلام
منم خيلي وقت سر قرارها نيومدم
اگر قبل از سال نو دوباره يک قرار داشته باشيم خيلي خوب
من هم صد در صد با يکي دوتا از اعضاي ديگه ميام

موفق باشيد
فعلا

Elfin-D
06-03-2006, 17:59
من نميدونم چرا مديرها پاشون رو تو يك كفش كرد كه قرار نباشه!
اصلا (با عرض پوزش)قرارها چه ربطي به مديرها داره!رسم بر اينه كه احرين پنجشنبه هر ماه قرار باشه!خالا چه لزومي داره كه اين ماه نباشه!

من همينجا اعلام امادگي ميكنم كه اين ماه هم بيام سر قرار!هركس هم كه ميتونه اعلام امادگي كنه تا يك فكري بكنيم در اين مورد!

mohammad_1000
06-03-2006, 18:32
خوب آقا مهدي ديدين كه همه با من موافقن به نظر من قرار بعدب رو تو همين ماه بندازين خوب با برنامه هيچ كسي هم تداخل نداره و همه ميان حتي بيشتر هم ميان چون قبل از سال نو هستش و همه ميخان تا شروع سال نو ي سرگرمي داشته باشن و مطمئنن همه ميان پس خاهشن ي صحبتي بكنيد و قرارو بندازيد تو همين ماه

mohammad_1000
15-03-2006, 15:50
سلام دوستان به نظر من بهتر بود كه قرار فردا تشكيل ميشد همه هم ميومدن هنوزم دير نشده اگه ميتونيد بگيم بيان فردا بابا همه بيكارن تعطيلن بيكارن مثل خود من پس همه ميان آقاي مهدي بست من ميگم فردا قراغر تشكيل بشه خيلي بهتره اگر شما نمياين بگيد بقيه بيان ما هم ميايم اگر كسي با نظر من موافق هستش بياد اينجا تا قبل از اين كه دير بشه پست بده و قرار فردا رو تشكيل بديم

OMID
15-03-2006, 16:50
قرار عمومی p30world در تاریخ سی و یکم فروردین هزار و سیصد و هشتاد پنج ساعت 16 هست
موفق باشید ;)

royaye_talkh55
19-03-2006, 13:24
سلام ممنون از هادي جون به خاطر گرد آوري قرار هاي كرمان كه اگه نبود اين قرار ا شكل نمي گرفت!
اين هادي خوبه هر چي كه لايق خودش هست نثار من مي كنه
يه وقت بد برداشت نشه

اگه يه پسر آقا بين دوستان من باشه اونم هادي هست
بازم بد برداشت نشه
يعني اينكه تو دوستان اين هادي خوبه از همه خوبتره
بازم بد برداشت نشه
در مورد اينكه هادي گفت من مهدي بست كرمان هستم
بازم بد برداشت نشه من كي به پاي مهدي جون مي رسم
در پايان بازم بد برداشت نشه:happy:

hesam
19-03-2006, 15:02
می خواهید لو بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ولی از راهنمایهای رویایه تلخ میتوانید بفهمید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
19-03-2006, 16:34
نوشته شده توسط mina rahimi
آقای مافیا ببخشید ولی من تکی امکان نداره بیام چون اونجا احساس تنهایی میکنم ولی اگر دوستم قبول کنه باهام بیاد 100 % میام
خبر ويژه!!!
طبق اخرين اخبار از موثق ترين منابع،كليه اعضاي پي سي در قرار قبلي سر كار تشريف داشتند
مينا رحيمي ،عروسكي شاخته شده به دست شخصي مردم ازار،مثل هميشه اسپم و ... به نام فرند بود
اي ول فرند،خيلي باحال بود،خوب همه رو سر كار گذاشتي

Babak_King
19-03-2006, 16:44
سلام الان دیدم اینجارو
به سلامتی دو تا دوسته عزیزم داشتیم کاشکی منم بودم
میشه یه نفر برام اون افراده سمته چپیو تو عکسه سوم معرفی کنه
سمته چپی تر فک کنم آقا حسام باشن وسطی کیه
نگفتین هیچیم خوردین یا نه؟

MaFia
19-03-2006, 17:42
خبر ويژه!!!
طبق اخرين اخبار از موثق ترين منابع،كليه اعضاي پي سي در قرار قبلي سر كار تشريف داشتند
مينا رحيمي ،عروسكي شاخته شده به دست شخصي مردم ازار،مثل هميشه اسپم و ... به نام فرند بود
اي ول فرند،خيلي باحال بود،خوب همه رو سر كار گذاشتي
جدي ؟!
بهش مي خورد دختر باشه
نقش بازي نكرده برگشته به حس اصلي و باطني خودش ايول پس دوست دختر فلاني بوده اينجا ايول
اواخواهر ها رو مي گيرن بايد مواظب باشه :biggrin:

از جمله یک کم غیبت مهران رو کردیم

باز به من گير دادين پشت من بد گفتين هادي :laughing:

Amin
19-03-2006, 17:48
اينجا قبلا پست بوده !!! قرار بجاش بوستان احداث بشه !! :blink: :eh:
من معامله كردم ..... پستم پاك كردم عوضش زنده ميمونم ! :ohno:

mahyar60
19-03-2006, 18:20
پيشنهاد قرار بچه هاي شمال :
با شروع تعطيلات عيد و اينكه اكثر بچه ها وقت خالي بيشتري دارن و در ضمن دوستان زيادي هم در اين روزها براي مسافرت تشريف ميارن شمال گفتم اين پيشنهاد رو بدم
از بچه هاي شمال كه من ميشناسم و ميتونن تو اين قرار حاضر بشن:
ادمين هاي سايت : ميثم - سينا - علي
از مديران : شاهين كينگ
از همكاران: خودم (مهيار 60)
از بچه هاي فعال ديگه : گيلوپا - Castel XD-... كه من متاسفانه حضور ذهن ندارم اسم بقيه رو بنويسم
يه پيشنهاد جالب براي دوستاني كه در ايام عيد به مسافرت شمال ميان اگه دوست دارن ميتونن اعلام امادگي كنند
مطمئن باشيد خوش ميگذره
پيشنهاد من براي محل قرار يكي از شهرهاي رشت - لاهيجان و بندرانزلي هستش كه دوستان ميتونن نظرات خودشون رو هم بگن
لطفا بي حالي رو بذاريد كنار و حداقل نظراتتون رو بگين و اگه اوكي شد زمان قرار رو تعيين كنيم

Kolubive
19-03-2006, 21:23
آقا من چی بگم آخه ؟؟!!!!! :goatee: :goatee:

یکی بگه به من چی بگم .......!!!!!! :blink: :blink:

بابا این فرند ته بیهوده هست , ..... اااا ورداشته از 8 ماه پیش آیدی دخترونه درست کرده

ایول ولی خیلی حال کردم .....

بهش مي خورد دختر باشه
نقش بازي نكرده برگشته به حس اصلي و باطني خودش ايول پس دوست دختر فلاني بوده اينجا ايول
اواخواهر ها رو مي گيرن بايد مواظب باشه

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

الفین جان , شوخی که نکردی ؟؟؟!!! :)

مهران جان , IP ش رو چک کردی ؟؟؟ :laughing:

MaFia
19-03-2006, 21:33
با سلام
میشه لینک فیلم و عکس رو چک کنید persiangigجواب نمیده؟
:blink: :blink: :blink: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلي نداره لينك ها
شرمنده دير جواب دادم

مهران جان , IP ش رو چک کردی ؟؟؟

نه :laughing:

royaye_talkh55
20-03-2006, 00:43
ميگم چرا چند وقتي هست فرند عزيز پيداش نيست
پس يه جايي مشغول بوده و........

br0991
20-03-2006, 03:12
پيشنهاد قرار بچه هاي شمال :
با شروع تعطيلات عيد و اينكه اكثر بچه ها وقت خالي بيشتري دارن و در ضمن دوستان زيادي هم در اين روزها براي مسافرت تشريف ميارن شمال گفتم اين پيشنهاد رو بدم
از بچه هاي شمال كه من ميشناسم و ميتونن تو اين قرار حاضر بشن:
ادمين هاي سايت : ميثم - سينا - علي
از مديران : شاهين كينگ
از همكاران: خودم (مهيار 60)
از بچه هاي فعال ديگه : گيلوپا - Castel XD-... كه من متاسفانه حضور ذهن ندارم اسم بقيه رو بنويسم
يه پيشنهاد جالب براي دوستاني كه در ايام عيد به مسافرت شمال ميان اگه دوست دارن ميتونن اعلام امادگي كنند
مطمئن باشيد خوش ميگذره
پيشنهاد من براي محل قرار يكي از شهرهاي رشت - لاهيجان و بندرانزلي هستش كه دوستان ميتونن نظرات خودشون رو هم بگن
لطفا بي حالي رو بذاريد كنار و حداقل نظراتتون رو بگين و اگه اوكي شد زمان قرار رو تعيين كنيم
من با نظرت موافقم مهران جان ، به نظرم بریم رشت حالش بیشتره :happy:

Meisam
21-03-2006, 23:23
سلام ...
تاپیک ویرایش شد!

ممـنــون :)
مـیـثــم

hamidforge
22-03-2006, 00:37
آقايون عزيز مخصوصا سينا-ميثم-علي و بقيه همه رو به انزلي مهمانسراي وابسته به ارتش در بين روزهاي 7 تا 13 دعوت ميكنم و در خدمت دوستان هستم فقط دوستان( آقا ميثم) هماهنگ كنن و تا 7 فروردين حتما خبر بدن تا آدرس رو اعلام كنم و اسامي خودشون رو ايجا اعلام كنند

Venus
23-03-2006, 14:40
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
-----------------------------------------------------------------------------------

مشكلي نداره لينك ها
شرمنده دير جواب دادم

ببخشید پس چرا اینجوری میشه؟؟؟؟!!!!!
ftyp3gp4...... :blink: :blink: :blink: یه سری حروف اینجوریه با فایر فاکس و اکسپلورر امتحان کردم؟
ممنون منتظرم.

Ali
23-03-2006, 14:48
روی لینک راست کلیک کنین و Save Target as رو بزنین تا صفحه ی ذخیره کردن فایل 3gp ظاهر بشه .
این مشکل از پرشین گیگ هستش .

Venus
24-03-2006, 00:38
Ali جان ممنون از پاسخ سریعت :) :blush:

lahij_web
24-03-2006, 13:53
سلام سال نوي همه مبارك .
به نظرم عاليه . فقط زودتر تا مرخصي من تموم نشده ! :happy:

STAYWITHME
29-03-2006, 14:40
با عرض پوزش از نبودم یه چند وقتی درگیر نستا بودم ، ول کن معامله نبود ( آقا این معامله رو صفت چسبیده بود).!!. مثل اینکه بدون من خوش گذشته ها !!یه چند تا سوال
چرا این تاپیک رو استیکی نمی کنید؟ پدرآدم در می آد تا تو این شلوغ بازار پیدا کنه این تاپیک رو.
نکته ی دوم هنوز قرار only for men هست ؟
همین !!

mostafaeshghi
30-03-2006, 15:33
مگه شما تا حالا توی این قرار ها Woman هم دیدی که این بار بخواد اینجوری باشه.

نه داداش من دخترها و مونثهای فوروم قرار بیا نیستند.

STAYWITHME
30-03-2006, 18:12
سلام مصطفی جان . والا من یه مدت غیبت داشتم تو قرار ها و....

Elfin-D
31-03-2006, 15:26
دختر اونه كه رو سري سرشه؟؟پس چرا فرند سرش رو سري ني؟ها؟

کاپتان هادی
12-04-2006, 15:41
سلام
اين يك ماهي كه قرار برگزار نشد واقعا اثرات مخربي رويه تمام بچه ها داشت به نظر من و باعث كم رنگ شدن بعضي دوستيها شد من پيشنهاد مي كنم ديگه از اين كارا نكنيم
فردا كاپتان هادي كاپتان برگزيده تيم پي سي ورلد در مجموعه ورزشي و فرهنگي پارك لاله منتظر شماست حتما بيائيد
ارادتمند شما كاپتان هادي ( هادي خوبه)

Amin
12-04-2006, 16:00
سلام
اين يك ماهي كه قرار برگزار نشد واقعا اثرات مخربي رويه تمام بچه ها داشت به نظر من و باعث كم رنگ شدن بعضي دوستيها شد من پيشنهاد مي كنم ديگه از اين كارا نكنيم
فردا كاپتان هادي كاپتان برگزيده تيم پي سي ورلد در مجموعه ورزشي و فرهنگي پارك لاله منتظر شماست حتما بيائيد
ارادتمند شما كاپتان هادي ( هادي خوبه)
سلام
قرار پنجشنبه هفته ديگست :rolleye: :) ;)

کاپتان هادی
12-04-2006, 16:21
سلام
قرار پنجشنبه هفته ديگست :rolleye: :) ;)
من فكر كردم فرداست
من قرار مي خوام

royaye_talkh55
12-04-2006, 18:36
من فكر كردم فرداست
من قرار مي خوام

هادي جون مثل اينكه قرار ها بهت ساخته كه اينجوري هول شدي بابا كرمان كه هر روز قرار داشتيم يادت نيست
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :tongue: :tongue: :tongue: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Mehdi_Best
12-04-2006, 19:06
سلام
من بي صبرانه منتظر پنج شنبه هفته آينده هستم كه دوستان خوب و عزيزم را در قرار ملاقات بچه هاي پي سي ورلد براي باري ديگر ملاقات كنم.
اميدوارم همه دوستان همت كرده و در قرار شركت نمايند.

mostafaeshghi
12-04-2006, 20:20
در مورده قسمت ورزشی قرار هم یه نظر با دلیل بدید باشه یا نباشه؟

من میگم باشه چون خیلی حال میده و زمینه ی حالگیری هادی بده ( همون یارو که خودشو کاپتان میپنداره) را فراهم میکنه و این بسیار مهم و با ارزشه من مانند تمام قرارهای قبلی در این قرار هم شرکت میکنم.

STAYWITHME
13-04-2006, 15:07
منم فکر کردم این هفتست !!
راستی زیر انداز نمی خواین ؟
بیارم یا نه ؟

Elfin-D
13-04-2006, 19:24
ميگن قراره قرار برگذار بشه،ما(من و خودم)در پوست خود نميگنجيم.اينا گفتن ميايم اگر خالي نبسته باشن:
امين 101 كه حالا شگهاشو فروخته و شده امين خال خالي تنها!
اميد انلاين كه چند وقته شده افلاين و دير به دير مياد و نيست و كجايي بابا و چه حبر از اون ورا!!!
مهدي بست كه من دوست دارم صداش كنم مي تي بثت
ساسر كيه ديگه؟؟؟
مهدي 87 كه به ملكوت اعلا پيوسته و اي ديش فوت شده و براي شادي روح اون اي دي مرحومه جميعا صلوات!!!
مافيا رو نميدونم مياد يا نه ولي بيا !!!
هادي خوبه كه خودش هم فهميد كه خوب نيست و چند وقتيه زده تو كار خلباني و با موشك كاغذي مسافر جا به جا ميكنه!
ديگه كي .....اها يكي ديگه هم يادم اومد...
الفين كه چند وقته بر عكس شده و بهش خوش گذشته و عمرا ديگه به راه راست برگرده،ولي معلوم نيست بياد
ديگه كي مياد؟؟!!!

MOHAMMAD_SAT
13-04-2006, 19:40
سلام
من هم ميام

ashkanbuffon
13-04-2006, 19:46
بروبچ سلام. منم می خوام بيام به يکی از اين قرارها ولی آخه امسال کنکور دارم نمی تونم. آيا توی تابستون امسال هم باز قرار می ذاريد؟
مرسی

Amin
13-04-2006, 19:46
مافيا رو نميدونم مياد يا نه ولي بيا !!!

سلام
طبق آخرين اخبار مياد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
13-04-2006, 20:10
بروبچ سلام. منم می خوام بيام به يکی از اين قرارها ولی آخه امسال کنکور دارم نمی تونم. آيا توی تابستون امسال هم باز قرار می ذاريد؟
مرسی
طبق نتايج بدست اومده از اخرين تخقيقات دانشمندان هالي وود،يك شب كه هزار شب نميشه و كنكور ي با يك شب نه قبول ميشه و نه مردود
پس بيا!!

ashkanbuffon
14-04-2006, 05:42
طبق نتايج بدست اومده از اخرين تخقيقات دانشمندان هالي وود،يك شب كه هزار شب نميشه و كنكور ي با يك شب نه قبول ميشه و نه مردود
پس بيا!!
دمت گرم. پس سعی می کنم بیام.
مرسی

mehdi87
14-04-2006, 15:23
سلام - هوو جواب سلام واجبه ...اي آقا .
ميبينم كه همه خوشحالين وو ... آره ..
ما هم طبق تصميمات گرفته شده آمدني هستيم
(‌ راستي كه مي خواد مادر خرج بشه )
فعلا

Elfin-D
14-04-2006, 15:42
اينجا چون خانم ندارم طبيعتا مادر خرج هم نداريم
بايد بريم از خارج خانوم وارد كنيم
------------------
هنوز كشس نفهميده ساسر كيه؟؟!

lahij_web
14-04-2006, 15:55
:happy: سرباز ها هم ميتونن بيان ! ؟ :happy:

مثل اينكه سرباز شدن ما تو تهرون به نفعمون شد . قرارهاي پي سي ورلد يه مهمون تازه رو بايد پذيرايي كنه .
البته بايد از جناب سرهنگه مرخصي بگيرم ! :laughing:

silver
14-04-2006, 15:56
بي انصافي بود يه هفته زودتر قرار مي ذاشتين منم ميومدم! اتفاقا از الفين پرسيدم قراري چيزي اين هفته هست يا نه گفت زود اومدي

تازه مادر خرج هم مي شدم به شرطي كه پولاتونو پيش پيش مي دادين

Elfin-D
14-04-2006, 16:09
سرباز ها هم ميتونن بيان ! ؟

مثل اينكه سرباز شدن ما تو تهرون به نفعمون شد . قرارهاي پي سي ورلد يه مهمون تازه رو بايد پذيرايي كنه .
البته بايد از جناب سرهنگه مرخصي بگيرم !
اي جونم
بيا كه منتظرتيم!
اگه سرهنگه اجازه نداد سوت بزن بيايم فراريت بديم

بي انصافي بود يه هفته زودتر قرار مي ذاشتين منم ميومدم! اتفاقا از الفين پرسيدم قراري چيزي اين هفته هست يا نه گفت زود اومدي

تازه مادر خرج هم مي شدم به شرطي كه پولاتونو پيش پيش مي دادين
به اين اطمينان نكنيد!پولاتونو ميگيره ميره خارج از كشور حالشو ميبره!

silver
14-04-2006, 16:14
به اين اطمينان نكنيد!پولاتونو ميگيره ميره خارج از كشور حالشو ميبره!

دو تا رفيق مثل تو داشته باشم كه فاتحه ام خونده ست! :blink: اي بي معرفت!
دادا خودت اين كاره اي فكر مي كني منم مثل توام :cool:

MaFia
14-04-2006, 16:26
اينجا چون خانم ندارم طبيعتا مادر خرج هم نداريم
بايد بريم از خارج خانوم وارد كنيم
------------------
هنوز كشس نفهميده ساسر كيه؟؟!
رضا كي گفته مادر خرج بايد ليدي باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصطلاح بيد فرزندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid110
14-04-2006, 16:30
سلام دوستان خوب

اگه ميشه از حاشيه اين ديد و بازديد ها در پارك لاله عكس گرفته و براي ديدن ديگر دوستان شهرستاني در اين تاپيك يا تاپيك ديگر قرار دهيد ( فكر كنم همه ديگه يك دوربين رو داشته باشند ) . . . !

ممنون دوستان عزيز

royaye_talkh55
14-04-2006, 18:27
سلام دوستان خوب

اگه ميشه از حاشيه اين ديد و بازديد ها در پارك لاله عكس گرفته و براي ديدن ديگر دوستان شهرستاني در اين تاپيك يا تاپيك ديگر قرار دهيد ( فكر كنم همه ديگه يك دوربين رو داشته باشند ) . . . !

ممنون دوستان عزيز

حميد جون دير اومدي :tongue:
بيشتر قرار ها عكس داره كه همون روز بهتره بگم همون ساعت سريع مياد رو سايت صفحه هاي قبل لينكها موجود مي باشد

STAYWITHME
14-04-2006, 20:40
سلام - هوو جواب سلام واجبه ...اي آقا .
ميبينم كه همه خوشحالين وو ... آره ..
ما هم طبق تصميمات گرفته شده آمدني هستيم
فعلا
یکی از بچه های آریا شهر (منظور طرشت ه) که کارت سپنتا استفاده میکنه.

طبق اسناد معتبر وزارت دارایی و ارتباتاط الفین که سر و ته شده و معلوم نیست چرا(...) می آد

OMID
15-04-2006, 10:15
به به این هفته قراره و دوستای جدید هم میخوان بیان
اشکان عزیز حتما بیا مشتاق دیداریم :happy:
lahij_web جان شما هم خدمت بپیچون بیا خوش میگذره
silver جان شما هم بیا عزیز ;)
منم سعی میکنم پاتال و سورنا رو گیر بیارم اگه میتونستن بیان :)
ساسر جون شما هم که میایی انشالله ؟

Elfin-D
15-04-2006, 11:42
ساسر جون شما هم که میایی انشالله ؟
ساسر ميگه نميام
چه طوره براي 1000 تا پي ام خصوصي با مضمون فحش بفرستيم تا هم پي امش مسدود بشه و حالش گرفته بشه و بياد!

MaFia
15-04-2006, 15:51
ساسر ميگه نميام
چه طوره براي 1000 تا پي ام خصوصي با مضمون فحش بفرستيم تا هم پي امش مسدود بشه و حالش گرفته بشه و بياد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه پيشنهاد رمانتيكي

Kolubive
15-04-2006, 17:03
منم سعی میکنم پاتال و سورنا رو گیر بیارم اگه میتونستن بیان

پاتال که به من قول داده بیاد . (اره جون خودم :puke: )

قراره بهم جواب پس بده ;)

Mehdi_Best
15-04-2006, 17:52
سلام

قبل از هر چيزي از دوستان عزيزي كه براي اولين بار مي خواهند تشريف بياورند تشكر مي كنم و مطمئن باشيد كه اينقدر بهتون خوش مي گذره كه حتما دفعات بعد هم خواهيد آمد.

سورنا به من گفت كه اين هفته تهران است و حتما قرار رو مي آد. همين امروز صبح گفت.

پاتال رو هم خودم مي آرم. نگران نباشيد

مافيا جان هم كه صد در صد اومدنيه (از جانب خودم قول مي دم!)

مهدي بست و اميد آنلاين هم كه پاي ثابت قرار از اول تا الان بودند و مي آيند.

راستي الفين جان يه پست دادي كه معلوم نيست بيايي؟ اين حرفها تو كَت ما نمي ره!! بايد بيايي

بقيه هم حتما بيان كه بعد از 2 ماه ديدارها تازه بشه.

Hamid110
15-04-2006, 20:22
سلام

ممنون از همه دوستان عزیز

من با چهره مافیا آشنا شدم میثم جان شرمنده اما دوست دارم با چهره شما هم آشنا بشم و دوستان دیگه

چون آدم وقتی طرف رو بشناسه خیلی بهتره . . . ( البته اگه ممکنه )

ashkanbuffon
15-04-2006, 23:34
به به این هفته قراره و دوستای جدید هم میخوان بیان
اشکان عزیز حتما بیا مشتاق دیداریم :happy:

باشه حتما میام. :happy:

mostafaeshghi
16-04-2006, 12:59
در مورده قسمت ورزشی قرار هم یه نظر با دلیل بدید باشه یا نباشه؟

من میگم باشه چون خیلی حال میده و زمینه ی حالگیری هادی بده ( همون یارو که خودشو کاپتان میپنداره) را فراهم میکنه و این بسیار مهم و با ارزشه من مانند تمام قرارهای قبلی در این قرار هم شرکت میکنم.

انگار نه انگار که من اینجا پست دادند. بابا من توی پستم سوال کردم کسی دوست ئنداره جواب بده. بابا شما خیلی ضد حالید :sad:

سلام

مهدي بست و اميد آنلاين هم كه پاي ثابت قرار از اول تا الان بودند و مي آيند.

داداش فکر کنم اسمه یکی را جا اندختی که در همه قرار ها بوده. شما اینطور فکر نمیکنی؟

بله درست حدس زدید اسم من را با ضد حال تمام ننوشتید.

lahij_web
16-04-2006, 14:53
سلام . از دعوتتون ممنون . ولي بايد گفت كه ابر و باد و مه و خورشيد و فلك در كارند ... تا من بر و بچه هاي باحال پي سي ورلد رو نبينم . :sad: :sad:
خژحالا كه پامون به تهرون باز شد و تضميم گرفتم بيام تو همين مرخصي دو روزه تصادف كردم . زانوهام كوفتگي پيدا كرده و دكتره هم گفت تا 20 روز بايد تو همون پادگان خراب شده استراحت كني ... چه كنيم شانس ماست ديگه . خلاصه جاي مارو هم خالي كنين . تا دفعه بعد . :sad:
خوش باشين .

MaFia
16-04-2006, 18:19
انگار نه انگار که من اینجا پست دادند. بابا من توی پستم سوال کردم کسی دوست ئنداره جواب بده. بابا شما خیلی ضد حالید :sad:

داداش فکر کنم اسمه یکی را جا اندختی که در همه قرار ها بوده. شما اینطور فکر نمیکنی؟

بابا من نوكرتم
مصطفي تو كه تاج سر بيدي
تو خودت صاحب قراري
مهدي براي همين اسم نبرد
وگرنه 4 دنگ به نامت خورده

Monica
16-04-2006, 20:23

نه داداش من دخترها و مونثهای فوروم قرار بیا نیستند.
in juri ke shoma migi bekhan bian ham pashimun mishan. hamchin migin engar che khabare heif raham kheili dure vagarna miumadam ba naiandegi az hameie be ghole shoma moanas haie forum :biggrin:

Arashi
16-04-2006, 20:41
in juri ke shoma migi bekhan bian ham pashimun mishan. hamchin migin engar che khabare heif raham kheili dure vagarna miumadam ba naiandegi az hameie be ghole shoma moanas haie forum :biggrin:
من ترجمه ميكنم : :happy:

" اينجوري كه شما ميگي بخوان بيان هم پشيمون ميشن ، همچين ميگي انگار چه خبره حيف كه راهم دوره و گرنه ميومدم به نمايندگي از همه به قول شما مونث هاي فروم :biggrin: "

Monica
16-04-2006, 20:44
arash jan merC az hamkarit :biggrin:
vagarna in 1000 bari mishod ke emruz tazakor mishnidam :laughing:

ashkanbuffon
17-04-2006, 07:40
پس لطفا هر وقت فارسی ساز رو ریختی اون وقت پست بفرست! :biggrin:
ببخشیدا شوخی بود :happy:

patal
17-04-2006, 07:47
سلام

بعد از 2 ماه، اين قرار خيلي مي چسبه.
بيآين كه مي خوايم بتركونيم.
دوربين و مادر خرج با من.

خوش باشين،
©م.م.©

Mehdi_Best
17-04-2006, 08:20

بابا من نوكرتم
مصطفي تو كه تاج سر بيدي
تو خودت صاحب قراري
مهدي براي همين اسم نبرد
وگرنه 4 دنگ به نامت خورده

100 درصد تاييد مي شه.
مصطفي جان سلام
من منظورم كساني بود كه در آمدنشان شك و ترديد وجود داشت. وگرنه تو كه هميشه يه پاي ثابت هستي.

Hamid110
17-04-2006, 09:47
حيف كه كسي ما رو تحويل نميگيره وگرنه من از ساعت 5 صبح اونجا منتظرتون مي بودم . . . !

کاپتان هادی
17-04-2006, 11:48
حيف كه كسي ما رو تحويل نميگيره وگرنه من از ساعت 5 صبح اونجا منتظرتون مي بودم . . . !
سلام بيا من تحويلت مي گيرم

سلام

دوربين و مادر خرج با من.

خوش باشين،
©م.م.©

حالا ببينيم چه كار مي كني يه دفعه در نري ها ساسرم با شما بياريدش حتما

Elfin-D
17-04-2006, 13:38
بيا تو بغل من!!!

Mehdi_Best
17-04-2006, 15:47

حميد جون سلام
ما همه بچه هاي گلي كه در قرار تشريف بيارن رو تحويل مي گيريم و هيچ فرقي بين هيچكدوم از بچه ها نيست.
پس منتظرتيم كه بيايي

Hamid110
17-04-2006, 17:16
حميد جون سلام
ما همه بچه هاي گلي كه در قرار تشريف بيارن رو تحويل مي گيريم و هيچ فرقي بين هيچكدوم از بچه ها نيست.
پس منتظرتيم كه بيايي

سلام دوستان

واقعا شرمنده همتون شدم :blush: شماها لطف داريد :blush: انشاالله بهتون خوش بگزره :blush:
من تهران نيستم ( اهل شاهرود هستم در استان سمنان ) وگرنه ميومدم :) :blush:
انشااله يك بار ميام ( خيلي دوست دارم شما ها رو از نزديك ببينم .
و فكر نكنم تا حالا هيچ انجمني اينگونه روابط ميونه كاربرانش خوب و صميمي بوده .
ممنون از همه شما دوستان و عزيزان :blush: :blush:

mostafaeshghi
17-04-2006, 20:10
از تمامي دوستاني كه به من لطف كردند ممنونم ولي آخر هم جواب سوال منو نداديد.

در قرار برنامه ي ورزشي را بگنجانيم يا نه؟

Mehdi_Best
18-04-2006, 08:32
مصطفي جان سلام
طبق صحبتي كه قبلا انجام شد، فعلا تا اطلاع ثانوي فوتبال از ليست برنامه هاي قرار حذف شده.

Lovelyman
18-04-2006, 15:18
سلام به همه ي بروبچ با حال من يه چند وقتيه نمي تونم بيام به دلايلي چون مدرسه!!!زندگي سخت است و غيره...
به خاطر اينم كه اين قرار رو هم نميام ببخشيد خودم خيلي ميخواستم بيام ولي ديگه چه ميشه كرد

پست شيطاني!666.

sourena
18-04-2006, 15:27
سلام

دوربين و مادر خرج با من.

خوش باشين،
©م.م.©

به اصرار پاتال عزيز و مهدي و اميد من برنامه برگشتم به اراك را يك روز عقب انداختم تا به اين قرار برسم!!!راستي مافيا هم اگه بياد خيلي خوب ميشه....همينطور ساقي...كه من ارادت خاصي نسبت به اين دو نفر دارم.

Elfin-D
18-04-2006, 15:32
به اصرار پاتال عزيز و مهدي و اميد من برنامه برگشتم به اراك را يك روز عقب انداختم تا به اين قرار برسم!!!راستي مافيا هم اگه بياد خيلي خوبميشه....همينطور ساقي...كه من ارادت خاصي نسبت به اين دو نفر دارم
اي جونم
ماچ رو بده بياد
چه سيستم خفني رو امضات بستايا!:دي

sourena
18-04-2006, 15:39
اي جونم
ماچ رو بده بياد
چه سيستم خفني رو امضات بستايا!:دي

صداي سيستم رو 5شنبه گوش كن بگرخ شوخي كردم...آدما هميشه حسرت چيزايي كه دوست دارند داشته باشند و ندارند رو مي خورند.من فقط عكس اين آديو تاپ رو ميتونم ببينم. ماچ پاچ هم تعطيل....بد آموزي داره! :tongue:

Mehdi_Best
18-04-2006, 15:56
به اصرار پاتال عزيز و مهدي و اميد من برنامه برگشتم به اراك را يك روز عقب انداختم تا به اين قرار برسم!!!راستي مافيا هم اگه بياد خيلي خوب ميشه....همينطور ساقي...كه من ارادت خاصي نسبت به اين دو نفر دارم.

سلام
متاسفانه هر چي اصرار كرديم كه سورنا يه روز زودتر برو اراك، نشد كه نشد و با بسي تاسف و تاثر بايد اعلام كنم كه در روز پنج شنبه سورنا رو بايد تحمل كنيم! :happy: :evil:

دور از شوخي ... سورنا جان لطف كرد و به خاطر اصرارهاي ما و همينطور به دليل ديدار دوباره با دوستان عزيز سفرش رو عقب انداخت تا پنج شنبه در جمع صميمي ما حضور بهم برسونه.

royaye_talkh55
19-04-2006, 02:08
مصطفي جان سلام
طبق صحبتي كه قبلا انجام شد، فعلا تا اطلاع ثانوي فوتبال از ليست برنامه هاي قرار حذف شده.
از وقتي هادي خوبه نام كاربريشو به كاپيتان هادي تغيير داده اين تصميم گرفته شده در شوراي حكام:happy:

راستي چند وقتيه كه ار كاپيتان خبري نيست البته امروز اومده .... مهدي جان اگه ديديش از طرف من يه گوش مالي درست حسابي بهش بده خبرشو برام بذار

Mehdi_Best
20-04-2006, 08:48
سلام
دوستان عزيز يادتون نره كه امروز ساعت 16 قرار داريم. همه تشريف بيارين كه بتركونيم!
اين پست رو دادم كه تاپيك بياد بالا و هر كي نديده يادش بيفته.

ashkanbuffon
20-04-2006, 11:31
من که از همین الان دارم با پای پیاده میام!!!!
ای قلم سوزلرینده اثر یوخ .... آشنادن منه بیر خبر یوخ!!!
به یاد آن نوحه معروف!!!!!!!!!!!!!!

OMID
20-04-2006, 14:23
من که از همین الان دارم با پای پیاده میام!!!!
ای قلم سوزلرینده اثر یوخ .... آشنادن منه بیر خبر یوخ!!!
به یاد آن نوحه معروف!!!!!!!!!!!!!!

ایول اشکان جون ایول اراده حال کردم :laughing:
==============================
کمتر از 2 ساعت تا قرار مونده همگی پاشید بیاید
توی که داری این پست رو میخونی بله با شمام من که میدونم تهرانی و میتونی بیایی قرار پس تنبلی رو بزار کنار پاشو بیا خیلی خوش میگذره :)
یادت نره ها ساعت 4 منتظریم :happy:

silver
20-04-2006, 19:50
طبق تماسی که با عوامل نفوذی خودم در قرار داشتم :cool: آخرین خبرها رو راجع به قرار خدمتتون عرض می کنم:

قرار همچنان ادامه داره اما برو بکس کم کم دارن بساطشونو جمع می کنن نخود نخود هر که رود خانه خود! :tongue:

تا جایی که گزارشها به من رسیده: امید امین مافیا مهدی بست الفین و stay with me و چند نفر دیگه که به علت حافظه ضعیف از نام بردنشون معذورم در قرار حضور به هم رسانیدند :happy:

یک دست فوتبال هم زدند که به محض رسیدن نتایج در اولین فرصت به اطلاع شما خواهد رسید

و به احتمال زیاد امین هم تعداد نا محدودی سی دی مشکوک و مستهجن :blink: بین بچه ها توزیع کرده که از نیروی دلاور انتظامی بر خورد قاطع با این مساله را خواستاریم :puke:

فعلا همینا!

STAYWITHME
20-04-2006, 21:46
staywithme سر همه به آقای خبر چین هم بگو می دونم کیه

Amin
20-04-2006, 22:05
و به احتمال زیاد امین هم تعداد نا محدودی سی دی مشکوک و مستهجن :blink: بین بچه ها توزیع کرده که از نیروی دلاور انتظامی بر خورد قاطع با این مساله را خواستاریم :puke:

سلام
به خدا من بي تقصيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سي‌دي ها حاوي مطالب علمي و آموزشي بود !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :puke:
من خواستار بخشش مي‌باشم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همين كه هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid110
20-04-2006, 22:23
سلام
به خدا من بي تقصيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سي‌دي ها حاوي مطالب علمي و آموزشي بود !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :puke:
من خواستار بخشش مي‌باشم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همين كه هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه هاي پي سي ورلد بجز سي دي هاي آموزشي و نرم افزاري :) چيزه ديگه اي رد و بدل نميكنند ;) :blush:

STAYWITHME
20-04-2006, 23:48
بچه هاي پي سي ورلد بجز سي دي هاي آموزشي و نرم افزاري :) چيزه ديگه اي رد و بدل نميكنند ;) :blush:
آره ارواح ****
مخصوصا ..... و.... که دیگه معروفا

فقط به خاطره گل روی ... است که نمی گم خودمم)!!(

Hamid110
21-04-2006, 00:43
آره ارواح ****
مخصوصا ..... و.... که دیگه معروفا

فقط به خاطره گل روی ... است که نمی گم خودمم)!!(
:blink: :sad: :ohno: آره ارواح . . چي :ohno:

Hamid110
21-04-2006, 03:30
سلام

آقا مهران ممنون از عكس ها و فيلم

در فيلم به نكات .. . اشاره شده . . ! نميدونيم قضيه چي بوده يكي تعرف كنه :

اگه اسم بچه ها يا همون يوزر دوستان روي عكس ها بنويسيد خوبه ( يا در يك پست اسم دوستان در عكس ها رو بگيد تا بيشتر باهاشون آشنا بشيم

ممنون از همه شما

Kolubive
21-04-2006, 07:19
چون این درخواست اسم بچه هاچند بار تکرار شده من می گم توی عکسی که همه هستن , هر کی می خواد اسم خودش رو روش بنویسه و همین طور دست به دست بچرخه تا دیگه از این درخواستا نداشته باشیم

royaye_talkh55
21-04-2006, 09:08
معلوم هست اون جا چه خبره كاپيتان مگه دستم بهت نرسيده
بچه كاپيتان هادي تريپ عوض كرده خوش تيپ!

فعلا اين ها باشه تا دوستان ديگه قرار بدن

ممنون مهران جان
هميشه كار همه رو راه مي اندازي

STAYWITHME
21-04-2006, 15:52
سانسور شده ..
چیز از این تابلو تر هم هست ؟

MaFia
21-04-2006, 22:54
چي سانسور شده ؟

کاپتان هادی
21-04-2006, 23:40
با سلام خدمت تمام دوستان و عزیزان
پنج شنبه عصر در آخرین عصر غم انگیزپنج شنبه اولین ماه سال جدید بچه های انجمن پی سی ورلد در محل همیشگی قرارشون حاضر شدند که هم به دهن یاوه گویان مشت بکوبند و هم همدیگه رو ببینند خوب ال از همه بگم که این قرار شلوغ ترین قرار سایت بود که من توش حضور داشتم و غلظت مدیرشم به شدت بالا بود مافیا ، ساقی ، پاتال ، مهدی بست ( بزرگترین مدیر دنیا)، امید ، امین 101 محمد ست ، سیاوش علوی ، خودم و چندین نفر دیگه که شاید بگم بالای 30 نفر می شدیم حالا شاید بعضی ها باشند که فرومشون 30 تا عضو داره که همه هم مدیرن بازم نمی تونن تویه کنفرانس یاهو 4 نفر رو جمع کنن پس هیچ چی دیگه البته ن اسم همه یادم نیست ولی سیاوش همه رو نوشت اگر خواست خودش می زاره اگرم نخواست پیغام خصوصی بده من بنویسم حالا تا یادم هست بقیه قضایا رو بگم این دفعه من با مهدی بست اومدم از دور مهران و دیدم ویکی از دوستان که از راه دور اومده بود یعنی ابی لاو که از بوشهر به عشق فروم این همه راه و اومده بود البته من بهاش قبلا خیلی صحبت کرده بودم ولی از دیدن جثه عظیمش کلی جا خوردم بعد از رو بوسی با همه بچه ها خبر رسید که الفین ساعت 6 تازه از قزوین می رسه که ما برای سلامت رسیدنش دعا کردیم stay with me هم بود که واقعا یک عجوبه بود البته این دفعه تحت تدابیر شدید نتونست به پاتال صدمه برسونه خلاصه اینقدر زیاد بودیم که یگان ویژه اومد و نزدیک بود بازداشت بشیم که آقا مهدی وساطت کردن و قضیه مثل همیشه حل شد مصطفی عشقی هم که اومد شروع کرد به لغوز خوندن کرد که همه بچه ها بهش هحمله کردن و ضایع شد بعدم رفتیم بالا اکثر جماعت نشستن به صحبت و دلاوران تیم پی سی ورلد با یک گروه غریبه مسابقه دادن و سرویس شون کردن در این بازیاز مصطفی به عنوان یک بشکه متحرک استفاده کردیم و در کل تیم ما سه نفر در مقابل چهار نفر از تیم مقابل برد بقیه قرارو بعدن می نویسم

atolympic
22-04-2006, 05:52
کاپیتان سلام........
از 40 تا که بیشتر بودیم؟؟؟؟؟

ميلاد پوررجب
22-04-2006, 08:00
فعلا اين ها باشه تا دوستان ديگه قرار بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا عکسا جالب بود به الفین یک شونه هم بدید بد نیست

Mehdi_Best
22-04-2006, 13:48
سلام
قرار بعدي:

روز پنج شنبه 25 خرداد 1385 ساعت 16

Wisdom
22-04-2006, 14:00
سلام
به اين ليست 30 نفري 1 دونه اضافه كنيد

من هم بازي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
22-04-2006, 14:19
کسی از مشهد نیست؟؟؟؟

*سینا*
22-04-2006, 16:13
سلام
قرار بعدي:

با سلام
چرا 25 خرداد؟
مگه اردیبهشت نیست؟

mostafaeshghi
22-04-2006, 20:01
مصطفی عشقی هم که اومد شروع کرد به لغوز خوندن کرد که همه بچه ها بهش هحمله کردن و ضایع شد
دلاوران تیم پی سی ورلد با یک گروه غریبه مسابقه دادن و سرویس شون کردن
در این بازیاز مصطفی به عنوان یک بشکه متحرک استفاده کردیم و در کل تیم ما سه نفر در مقابل چهار نفر از تیم مقابل برد بقیه قرارو بعدن می نویسم

صفرما که مخلص و چکر همه ی بچه باحالای پای ثابت قرار هستم.

اولا از کلمات قشنگتر و محاوره ای تر استفاده کن(لغوز یعنی چی؟!؟!؟. من که نفهمیدم چی میگی (ولی فکر کنم منظورت همون کل کل یا ... است)

دوما اگر دقت کنین فعل جمله دادین است یعنی خودش اعتراف میکنه که هیچ نقشی نداشته و به عنوان یک هویج سخنگو داخل زمین فقط غر میزد (یکی از جملات استثنایی هادی: لایی نخور که ، لایی مقدمه ی گل است)

و اینو بگم که از هادی نمیتوان به عنوان هویج متحرک هم استفاده کرد ولی با کمی تخفیف میشه گفت هویج کم تحرک و غرغرو.

در ضمن بی ادعا بگم که من در بازی دیروز 2 تا گل زدم مانند هادی عزیز.
بگم که همه ی این حرفها شوخیه و ما خیلی مخلص و چاکر داش هادی هستیم.

Elfin-D
23-04-2006, 15:46
سلام
قرار بعدي:

royaye_talkh55
23-04-2006, 15:54
صفرما که مخلص و چکر همه ی بچه باخالای پای ثابت قرار هستم.
مصطفي جون اين جريان باخال كه گفتي يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

janvarjan
24-04-2006, 22:57
منم میتونم بیام ؟

mostafaeshghi
24-04-2006, 23:09
منم میتونم بیام ؟

چرا نتوني بياي . به نظره من که چيزي مانع از حضور شما نخواهد شد.

royaye_talkh55
24-04-2006, 23:15
منم میتونم بیام ؟
خب هر كسي مي تونه تو قرار ا بياد حيف كه من اونجا نيستم تا بيام وگرنه خيلي با حال ميشد
ولي خب طوري نيست ما خودمون اينجا يه پا مهدي بستيم البته به قول هادي كه گفته بود من مهدي بست كرمانم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماست

sourena
25-04-2006, 02:34
چاقوي اين پسره موند دست من...........

Elfin-D
25-04-2006, 02:42
فكر كنم دستت چسب داره كه همه چي ميچسبه بهش
امار چيزايي كه پيچ خورد:
چاقوي من
دو سه تا سي دي
خودكار ابي لاو
سطل اشغال پارك(اين به چه دردت ميخوره)
لنگ مهدي بست(چون طرفدار تيم لنگيه.هميشه همراهشه كه تو هم پيچونديش)
حالا يالا...زود تند سريع ...همرو پس بده

Mehdi_Best
25-04-2006, 07:57
الفين جان سلام
يه چيز رو جا انداختي.
اون كيسه آبي حموم كه همراهت بود ! (آخه طرفدار تيم كيسه هستي)!

sourena
25-04-2006, 12:53
عجب آدمي هستي.......آخه سطل آشغال پارك رو ميخوام چيكار؟؟
ميدوني چرا دستم چسب داره؟
_چون يكي از فاميلامون توكار چسب دوقولو هست....

اينم برخي از عكسها كه باسشون پسورد گذاشتم تا افرادي مثل venuse از عكسها سو استفاده نكنند....پسورد رو هر كي ميخواد تماس بگيره بهش بدم.

FX64 Dual Core
25-04-2006, 13:04
با سلام

جناب sourena خيلي ممنون از اينكه عوامل فريب جوانان رو معرفي كردين, اين عوامل قبلا شناسايي نشده بودند. متشكر از معرفي شما
و تشكر دوم براي حذف تصوير به دليل بدآموزي و جلوه بدي كه براي انجمن داشت :cool:

sourena
25-04-2006, 13:06
عكس فقط 30 ثانيه آپلود بود.......تو چي جوري برداشتيش؟؟؟ :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:

FX64 Dual Core
25-04-2006, 13:58
با سلام مجدد

براي جواب شما بايد عرض كنم كه من هم مثل خيلي از اعضاي سايت از خبررساني فوري با ايميل استفاده كردم(در تمام تاپيك هايي كه پست دادم به همين صورت بوده :cool: ) تا بهتر به ادامه بحث رسيدگي كنم.
در لحظه اي كه شما پست خودتون رو ارسال كردين براي من (و بقيه اعضايي كه با روش مشابه عمل كردند) ايميلي ارسال شد.
ولي بنده در اون 30 ثانيه كه شما فرمودين داخل همين تاپيك بودم :cool: :blush: و خيلي سريع تر از بقيه متوجه شدم.

MaFia
25-04-2006, 15:40
لينك كه فعلا تعطيل بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين همه دوستان عكس گرفتند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كو پس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FX64 Dual Core
25-04-2006, 15:58
با سلام

آقا مهران براي مشكلاتي كه در پست 630 مشخص كردم لينك هظف شده ولي ممكنه كه بعضي از دوستان به واسطه ايميل خبررساني داشته باشند. :cool: (نكته اينكه از فضاي اصلي نيز حذف شده :blush: خيلي بدآموزي داشت)

Venus
25-04-2006, 16:25
عجب آدمي هستي.......آخه سطل آشغال پارك رو ميخوام چيكار؟؟
ميدوني چرا دستم چسب داره؟
_چون يكي از فاميلامون توكار چسب دوقولو هست....

اينم برخي از عكسها كه باسشون پسورد گذاشتم تا افرادي مثل venuse از عكسها سو استفاده نكنند....پسورد رو هر كي ميخواد تماس بگيره بهش بدم.

اقای تپل
میشه بفرمایید من چه سوء استفاده ای کردم. :blink: چرا اسم دختر مردم رو این جوری خراب می کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا که خیلی .... هستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 طلبت خودت خواستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaFia
25-04-2006, 18:56
مگه عكس قرار ها نبود FX64 Dual Core جان ؟
اگه غير از اون بود كه هيچي پس
پاك شد چه بهتر
دوستاني كه راه به راه عكس گرفتند بابا خواهشا رو كنيد ديگه

اضافه شد

ايول ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در اخبار شبكه 6 عكس رو نشون داد
دو فرد با نام هاي : مهدي بست و محمد ست در انجام عمل كارهاي ضد اخلاقي مشاهده شده بودن كه عكس نيز ماجرا رو زيبا به تصوير كشونده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عكاس بسيار بسيار تقدير ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پيام اديت نمي شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقاي عكاس لطفا باقي عكس ها رو كن شايد ما هم موردي داشتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdi_Best
25-04-2006, 20:28
سلام
حالا كه قرار شد در مورد عكس توضيح داده بشه لازم به ذكر است كه:
يه كليپ قشنگ مداحي!!! در گوشي مافياي عزيز بود كه من و محمد ست داشتيم نگاه مي كرديم. بعد براي اينكه سورنا رو اذيت كنيم جلوي گوشي رو گرفتيم كه نتونه ببينه. سورنا هم عكس مذكور رو در همين لحظه انداخت. كل قضيه همين بود و بس!

Elfin-D
25-04-2006, 20:33
سلام
يه كليپ قشنگ مداحي!!! در گوشي مافياي عزيز بود كه من و محمد ست داشتيم نگاه مي كرديم. بعد براي اينكه سورنا رو اذيت كنيم جلوي گوشي رو گرفتيم كه نتونه ببينه. سورنا هم عكس مذكور رو در همين لحظه انداخت. كل قضيه همين بود و بس!

عكس كو؟؟؟
بديد بياد
منم ميخوام!!

Amin
25-04-2006, 20:49
سلام
اووونايي كه نيومدن قرار ممكنه باور كنند ........ اما من نه !!! :tongue: ;)
قضيه يه چيز ديگه بود ......... :happy: :evil:

ebilove
26-04-2006, 01:51
با سلام

من كه خيلي از ديدن دوستان عزيز خوشهال شدم

اولين بار بود اونا رو ميديدم اميدوارم اخرين بار نباشه

خيلي ناراحتم كه به خاطر مشغله زياد امكان حضور بيشتر در سايت رو ندارم

اميدوارم همه دوستان خوب در تمامي مراحل زندگي موفق باشند

************************************************** *

===== بدون شرح ===================

يه كليپ قشنگ مداحي!!!
.......
توسط يك سياه پوست
.......

armin_goooodboy
26-04-2006, 01:57
سلام دوستان گرامی
واقعا خوش به حالتون که همدیگرو میبینید و لذت می برید
خیلی دوست داشتم که منم بتونم یه روزی کنار شما باشم
خیلی
واقعا حسرت میخورم

حالا که پیشتون نیستم یه پیشنهاد میخوام بدم

اگه ممکنه این بار که در حال فیلم برداری هستید اسم کسایی که تو تصویر میان رو بگید
اینطوری همه باهاشون آشنا میشن
من که خیلی دوست دارم بدونم

اگه یه 5 شنبه آخره ماهی مسیرم تهران خورد حتما میام
بازم میگم
خوش به حالتون

royaye_talkh55
26-04-2006, 09:28
....

سورناي عزيز اينجا شما لينك دادي و گفتي هر كي پاسورد مي خواد تماس بگيره
خب من هم به طور خصوصي از شما در خواست كردم كه پسورد رو بديد ولي تا اين لحظه هيچ پيامي از شما نرسيده
ممنون از همياريتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMID
26-04-2006, 12:02
سورناي عزيز اينجا شما لينك دادي و گفتي هر كي پاسورد مي خواد تماس بگيره
خب من هم به طور خصوصي از شما در خواست كردم كه پسورد رو بديد ولي تا اين لحظه هيچ پيامي از شما نرسيده
ممنون از همياريتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا این سورنا گفته پسورد رو ازش بگیرید ولی این دانشجو معلوم نیست کی میاد حالا خوب شد من همون موقع خفتش کردم و پسورد رو ازش گرفتم

pas:sss

عکسهارو هم دوباره میزارم اگه لینک مشکل داشت از این بگیرین این بدونه پسورده :happy:

Hamid110
26-04-2006, 13:45
سلام

اميد جان ممنون از لطفت بابت پسورد

ميشه بگي عكس سومي متعلق به كيه ؟

مرسي

خدانگهدار

OMID
26-04-2006, 14:03
سلام

اميد جان ممنون از لطفت بابت پسورد

ميشه بگي عكس سومي متعلق به كيه ؟

مرسي

خدانگهدار

خواهش ميكنم حميد جان
سومي رو ميخواي چيكار :whistle:
اگه منظورت سومي از بالاست اون منم ديگه :biggrin:

sourena
26-04-2006, 14:04
بابا این سورنا گفته پسورد رو ازش بگیرید ولی این دانشجو معلوم نیست کی میاد حالا خوب شد من همون موقع خفتش کردم و پسورد رو ازش گرفتم

pas:sss

عکسهارو هم دوباره میزارم اگه لینک مشکل داشت از این بگیرین این بدونه پسورده :happy:

اميد جان من 2 روزه تهرانم....اين دوست خوبمون بايد 24 ساعت صبر ميكرد بعد تو بهش پسورد رو ميدادي....حالا اشكالي نداره...ميدوني كه قول داده بودم اگه پسورد رو بگي عكستو آپلود ميكنم!!!

sourena
26-04-2006, 14:19
اينم يك سري از عكسها:

royaye_talkh55
26-04-2006, 14:40
دوستان ممنون از همگي بابت عكسها مخصوصا از اميد عزي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ز

Mehdi_Best
26-04-2006, 15:00
سلام
امشب چند تا عكس براتون آپلود مي كنم كه حالش رو ببريد!

sourena
26-04-2006, 16:19
اينم عكس مخصوص اميد:

sourena
26-04-2006, 16:27
سلام

تا اونجا كه من يادم مياد مافيا موبايلشو با خودش نياورده بود.....موبايل مال محمد ست بود :biggrin: :happy: (اينم به خاطر مافياي عزيز)

sourena
26-04-2006, 16:42
شنيده بودم بچه ها نبايد گرافيك ياد بگيرن....ولي در عمل نديده بودم...كه خانوم ونوس زحمت كشيد و اينو باسه من و مهدي درست كرد:

Venus
26-04-2006, 16:46
اقای تپل
میشه بفرمایید من چه سوء استفاده ای کردم. :blink: چرا اسم دختر مردم رو این جوری خراب می کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا که خیلی .... هستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 طلبت خودت خواستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتم که طلبت :cool: ضمنا
شنيده بودم بچه ها نبايد گرافيك ياد بگيرن....ولي در عمل نديده بودم...كه خانوم ونوس زحمت كشيد و اينو باسه من و مهدي درست كرد:

من که یادم نمی یاد کسی در این مورد از من درخواستی کرده باشه :blink: تصفیه حساب بود :tongue:

Mehdi_Best
26-04-2006, 19:05
تا اونجا كه من يادم مياد مافيا موبايلشو با خودش نياورده بود.....موبايل مال محمد ست بود :biggrin: :happy: (اينم به خاطر مافياي عزيز)

سلام
حالم بد شد به خدا!!! پاچه خواري هم حدي داره!!! :puke:
من بهت قول مي دم اگه بيشتر از اين هم پاچه خواري مافيا جون رو بكني باز هم جواب پي ام هات رو نمي ده!!!

در ضمن من يه جوري اون پست رو نوشتم كه اگه تو هم نمي گفتي هر كسي مي خوند متوجه مي شد كه موبايل براي مافيا نبوده! :tongue:

sourena
26-04-2006, 19:27
جون مهدي عكس رو داري؟؟؟؟تركيدم از خنده وقتي ديدمش.........

Hamid110
26-04-2006, 21:28
خواهش ميكنم حميد جان
سومي رو ميخواي چيكار :whistle:
اگه منظورت سومي از بالاست اون منم ديگه :biggrin:

سلام

منظورم همون سومي بود :)

اينطور كه خودت گفتي متعلق به خودته :)

ممنون كه بهم گفتي :) :happy:

موفق باشي :blush:

mostafaeshghi
03-05-2006, 19:48
سلام
امشب چند تا عكس براتون آپلود مي كنم كه حالش رو ببريد!

داش مهدی پس چی شد وعده سر خرمن دادی ؟!؟!؟

بابا عکسها را آپلود کن دیگه. دمت گرم.

Hamid110
03-05-2006, 21:40
سلام

مهدي جان خوبيش به همينه كه ديرتر عكس ها رو گذاشتي .

خيلي عكس هاي بيستي هستش واقعا زيباست . . . !

ممنون از لطف شما

R e Z a
04-05-2006, 00:10
مهدي جان بابت عكس ها يه دنيا ممنون
به من كه خيلي چسبيد
مرسي

atolympic
09-05-2006, 00:38
اقا مهدی بابات عکسا خیلی ممنون......

*سینا*
09-05-2006, 10:43
با سلام
چرا 25 خرداد؟
مگه اردیبهشت نیست؟
با سلام
اردیبهشت ملاقات ندارین؟
حدس میزنم به خاطر امتحان بچه هاست نه؟
آخه من 23 اونجام حیف شد اگه ادریبهشت نباشه

*سینا*
09-05-2006, 14:20
با سلام من 23 میام احتمالا تا 27 اونجام اگر قرار باشه 28 هم می مونم
ممنون

ashkanbuffon
10-05-2006, 11:33
آقا مهدی!!!!!!!! مگه من نگفتم عکسمو آپلود نکن؟؟ هر چه زودتر منو شطرنجی کن!! همين حالا!!!!!!!!!!!!!

Mehdi_Best
10-05-2006, 11:38
اشكان جان سلام
من وقتي پيغامت رو ديدم كه عكسها آپلود شده بود. در ضمن در بين اين همه عكس كه كسي نمي دونه شما كداميك هستي.

ashkanbuffon
10-05-2006, 12:29
الان راحت ميتونی اون يه عکس رو برداری

MaFia
10-05-2006, 12:39
شما اصلا مگه بودي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMID
10-05-2006, 12:43
الان راحت ميتونی اون يه عکس رو برداری

اشکان جون اونطوری که بدتر تابلو میشه
همه میفهمن اون که کم شده تویی :laughing:

ashkanbuffon
10-05-2006, 12:54
نه. شما که می گی کسی نميدونه کدومی. پس اگر هم برداره ممکنه متوجه بشن که يه عکس کمه ولی من ديگه اونقدر آدم مهمی نيستم که بخوان برن دنبالش ببينن کی بوده!!

ashkanbuffon
10-05-2006, 13:07
اصلا من نميخوام عکسم تو سايت باشه. حالا کسی می خواد بدونه يا ندونه. زوريه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
من يه عکس از 3-4 سال پيشم و همچنين 16-17 سال پيشم گذاشتم توی يه تاپيکی. همون کافيه!!!!!!!!!!!!

Mehdi_Best
10-05-2006, 14:21
اشكان جان سلام
اگه فقط همون يكي بوده كه حذفش كردم. بقيه رو نگاه نكردم كه هستي يا نه. اگه بود بگو كه حذف كنم.

royaye_talkh55
10-05-2006, 14:36
ashkanbuffon عزيز
نوشتي كه :

اونقدر آدم مهمی نيستم که بخوان برن دنبالش ببينن کی بوده!!
حالا مهم شدي چون الان اونايي كه عكسا رو دانلود كردن مي رن ببينن كدوم كمه ميان همونو مي ذارن تو تاپيك زياد هم لازم نيست مانور بدي روش چون به ضررت تموم ميشه

Meisam
10-05-2006, 15:10
سلام ...
من یه سری از پست ها رو حذف کردم ، این تاپیک مخصوص هماهنگی های قرار ملاقات های سازمان دهی شده هست ... و غیر از این قرار های سازمان دهی شده قراری برگزار نخواهد شد

مـیـثــم

Mehdi_Best
10-05-2006, 22:58
سلام
ديگه سر يه عكس كه اين همه جنجال نداره. اشكان جان نمي خواست عكسش باشه ... من هم عكس رو حذف كردم. ديگه فكر نكنم كسي بخواد دنبال قضيه رو بگيره.

Venus
10-05-2006, 23:10
اشکان جان شما که نمی خواستی باید یا با دوربین خودت می گرفتی یا اصلا. حالا مگه چه اشکالی داره؟؟؟

Wisdom
11-05-2006, 03:10
سلام ...
من یه سری از پست ها رو حذف کردم ، این تاپیک مخصوص هماهنگی های قرار ملاقات های سازمان دهی شده هست ... و غیر از این قرار های سازمان دهی شده قراری برگزار نخواهد شد

مـیـثــم

آب پاكي رو ريختي رو دست ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه
منتظر قرارهاي سازمان دهی شده مي مونيم

ashkanbuffon
11-05-2006, 05:21
آقا من دیروز که اون پست ها رو نوشتم داغ داغ بودم ولی نمی دونم چرا!! ولی عیب نداره! چه بهتر که حذف کردی چون واقعا نمی خوام عکس الانم توی سایت باشه.
مرسی

ashkanbuffon
11-05-2006, 08:32
این پست رو هم خودم ویرایش کردم!!!!!!!!! چیز چرتی بود

Elfin-D
11-05-2006, 20:34
سلام ...

چه جلب!
سازماندهي اين قرارها با كيه؟
حالا اگر برگزار شد چي ميشه؟

Wisdom
11-05-2006, 23:52
نمي خوام وارد بازي هاي پيچيده بشم ولي ...

قرار سازماندهي شده با غير سازماندهي شده چه فرقي داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ashkanbuffon
17-05-2006, 05:38
آقا منو اون روز جو گرفته بود. نمی دونم چرا گفتم عکسمو حذف کنه. شرمنده. اصلا مگه دخترم که می گفتم عکسمو پخش نکنید. به خدا Sorry اون روز بد جور منو جو گرفته بود. Excuse Me Mr Mehdi_Best

Aminzikzak
28-05-2006, 21:55
بابا همین که دلا به هم نزدیک خودش کلی حال میده...
دیدن خیلیم مهم نیست همین که هم دیگه رو دوست داشته باشیم کافیه ...
مثلا این همه آدم دو ماه محرم و صفر رو به عشق امام حسین سینه میزنن و اشک میریزن هیچ کدوممونم امام حسین رو ندیدیم اما دوستش داریم...
♥♥♥من همه ایرانیها را دوست دارم...♥♥♥

Wisdom
09-06-2006, 05:40
دوستان عزيز و گلــــــــــــــــم

قرار بعدي انجمن كي و كجا و چه ساعتي هستش
من رو بي خبر نذاريد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdi_Best
11-06-2006, 08:36
محمود جان سلام
قرار بعدي روز پنج شنبه مورخ 25 خرداد 1385 ساعت 16

Wisdom
11-06-2006, 10:32
مهدي جان كجا ؟

پارك لاله هستش ؟
آدرس بديد من گم و گور نشم
راه خونمون هم گم نكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsannirvana
11-06-2006, 10:34
محمود جان سلام
قرار بعدي روز پنج شنبه مورخ 25 خرداد 1385 ساعت 16

مهدی جان این قرار در کجا هست؟ :question:

Mehdi_Best
11-06-2006, 12:36
سلام
قرار در مكان هميشگي است. پارك لاله - درب تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر - كنار حوضي كه مجسمه ابوريحان بيروني در داخلش است.

mostafaeshghi
13-06-2006, 12:24
آقا پس قرار شد

پنج5 شنبه 25 خرداد از ساعت 16 تا 20 پارک لاله جنب مجسمه ابوریحان

آيدا
13-06-2006, 13:24
ظاهرا قرارها مردونه هستش چون هرچي اين صفحات رو خوندم و عكسا رو ديدم، فقط آقايون رو تو اونها ديدم.
اميدوارم خوش بگذره.

OMID
13-06-2006, 13:37
ظاهرا قرارها مردونه هستش چون هرچي اين صفحات رو خوندم و عكسا رو ديدم، فقط آقايون رو تو اونها ديدم.
اميدوارم خوش بگذره.

قرار که برای تمام اعضا آزاد هست
و خانوم و آقا نداره
ولی نمیدونم چرا خانوما تا حالا نیومدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*NashenaS*
13-06-2006, 15:34
اميدوارم خوش بگذره.
در محافظه کاری خانم ها که شکی نیست...!
اما کدوم خانم میاد بره بین شونصد تا اقا ؟ دیگه قراری نمی مونه که! همه می ریزن رو سر این بیچاره...! :laughing:

sa3er
13-06-2006, 15:42
اميدوارم خوش بگذره.
فکر نمی کنم تا حالا اصلا خانمی این تاپیک رو دیده باشه و این تبدیل شده به یک سرگرمی برای آقا پسرها که ملت رو ** کنند. فکر می کنم دیگه این تریپها یکمی خز شده دوستان.

:happy:
get a life

STAYWITHME
13-06-2006, 15:48
فکر نمی کنم تا حالا اصلا خانمی این تاپیک رو دیده باشه و این تبدیل شده به یک سرگرمی برای آقا پسرها که ملت رو ** کنند. فکر می کنم دیگه این تریپها یکمی خز شده دوستان.

get a life

البته در این حرف شکی نیست ولی اگه کسی هم ( از خانوما منظورمه) دیده باشه با مطمعنا یوزر دخترونه جواب نمیده.

به هر حال این قرار پسرونه بمونه بهتره !

shahabmusic
13-06-2006, 16:13
من كه سر از اين چند تا پست آخر در نيووردم!!! البته شايد چون كه اولين باره كه ميام اينجا .

Elfin-D
14-06-2006, 00:53
علیک سلام به همه دوستان
چرا اینجا اینقدر خلوته
یاد قدیمها(سال 42 بود فکر کنم)به خیر که از یک هفته مونده به قرار هادی چیزه و مصطفی بست و مهدی عشقی و دیگر شلوغان انحمن اینجا رو میزاشتن رو سرشون
بابا کجایید
ااااای
کسی صدای منرو میشنوه؟؟!!

mehdi87
14-06-2006, 01:51
ما رو هم را میدین !؟

Elfin-D
14-06-2006, 01:56
ما رو هم را میدین !؟
شما که مهمان ویژه ای.کی جرات داره شما رو راه نده(بیشی بینیم با حال نریم)

Wisdom
14-06-2006, 01:57
من اگه پنج شنبه بتونم حتماً ميام ( براي اولين بار ! )
دوست دارم خيلي از دوستان رو ببينم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMID
14-06-2006, 18:20
من اگه پنج شنبه بتونم حتماً ميام ( براي اولين بار ! )
دوست دارم خيلي از دوستان رو ببينم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول
بیا عزیز خوش اومدی
مشتاق دیداریم :)

Wisdom
14-06-2006, 18:24
در جمع شما بودن مطمئناً لذت بخش خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خصوصاً علاقه خيلي زيادي دارم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منجي و ناجي انجمن متفرقه رو هم ببينم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMID
15-06-2006, 14:04
بچه ها کمتر از 2 ساعت به قرار عمومی بیشتر نمونده
یادتون نره بیایید
منتظریما :laughing:

Gonzales
15-06-2006, 14:28
سلام امروز قرار هست ؟

Mehdi_Best
15-06-2006, 14:39
سلام
اميدوارم قرار امروز پربارتر و شلوغ تر از دفعات قبلي باشه. يك ساعت و بيست دقيقه فقط مونده
منتظر ديدار دوستان عزيز هستيم.

MOHAMMAD_SAT
15-06-2006, 14:39
سلام
متاسفانه من اين قرار نميتونم بيام
چون جايي دعوت هستم
اينشالله به همه خوش بگذره
جاي ما رو هم خالي كنيد

Shahryar_NEO
15-06-2006, 15:08
آقايون خانوم ها اگه كسي اصفهاني هست قراري را بگه تا ما هم بيايم.

ashkanbuffon
15-06-2006, 15:19
من نمیتونم بیام :sad:

Elfin-D
15-06-2006, 19:19
سلام
قرار این ماه هم نموم شد
مرسی از همه کسایی که گفتن میایم و نیومدن

*سینا*
15-06-2006, 19:45
با سلام
قرار در اردیبهشت که نبود وگرنه من میمودم
قرار فروردین دقیقا چه روزی بود؟؟؟؟

Lovelyman
02-07-2006, 14:48
سلام ببخشيد كه اين تاپيك رو بالا آوردم ولي قرار ها چي شدن ديگه قرار ملاقات انجام نميشه؟؟؟

Elfin-D
02-07-2006, 16:01
سلام
چرا نمیشه؟!
اخرین پنجشنبه مرداد ماه
همون جای قبلی

*سینا*
02-07-2006, 23:50
سلام
چرا نمیشه؟!
اخرین پنجشنبه مرداد ماه
همون جای قبلی
با سلام
چرا مرداد
یه ماه یه ماه جا میندازین یا اصلا برگزار نمیشه

Lord_theOne
03-07-2006, 00:12
از شيراز كسي نيست؟

Elfin-D
03-07-2006, 00:19
با سلام
چرا مرداد
یه ماه یه ماه جا میندازین یا اصلا برگزار نمیشه

بله
به دلیل اینکه استقبال بیشتر بشه دو ماه یک بار برگزار میشه
مرسی

royaye_talkh55
03-07-2006, 00:21
دوستان عكس فراموش نشههههههههههههههههههههههه هههههههه

royaye_talkh55
05-07-2006, 07:27
شرح قرار ملاقات برو بچ كرمان

Lovelyman
05-07-2006, 10:16
پس قرار ملاقات اعضاي باحال و خوب p30 آخرين پنجشنبه ي مرداد 1385 راس ساعت4(نه 4 گرمه! 5:30 چه طوره؟) روبروي مجسمه ي ابوريحان بيروني پارك لاله بلوار كشاورز تهران
به اميد ديدار

ساعت چند؟؟؟ 4 يا 5:30 يا 6 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

WooKMaN
05-07-2006, 10:59
اگه منم تهران بودم سر قرار حاضر ميشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يه حال اساسي به چند نفر ميدادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*سینا*
05-07-2006, 15:00
بله
به دلیل اینکه استقبال بیشتر بشه دو ماه یک بار برگزار میشه
مرسی
با سلام
دقیقا همون روزایی که من تهران نیستم
چه قدر شانسم گنده

Lovelyman
05-07-2006, 15:08
آقا من مي گم چون تابستونه هر ماه باشه همه بي كاريم حتي كنكوري ها فقط من با ساعتش مشكل دارم ساعتشو بايد درست كنيد!

Mehdi_Best
06-07-2006, 08:22
آقا من مي گم چون تابستونه هر ماه باشه همه بي كاريم حتي كنكوري ها فقط من با ساعتش مشكل دارم ساعتشو بايد درست كنيد!

سلام دوست عزيزم
به دليل اينكه در مورد هر 2 ماه يكبار برگزار شدن قرارهاي ملاقات تصميم گيري شده است، امكان برگزاري ماهانه اين قرار نيست.
در مورد ساعت هم امسال ساعتها جلو كشيده نشد، وگرنه ساعت 16 كه قرار است در واقع همان ساعت 17 قرارهاي نيمه اول سال گذشته است.

Lovelyman
09-07-2006, 20:19
پس قرار دقيقا كي شد؟؟؟ ساعت ... روز...؟

mahsoft
09-07-2006, 21:55
شما که مهمان ویژه ای.کی جرات داره شما رو راه نده(بیشی بینیم با حال نریم)

الفین جان این چه طرض حرف زدن است

بهتر است به جای کلمه نا مربوط بیشی بینیم با حال نداریم

بگویم برو گمشو بچه پرو جلب چوسب و.. چابک

پارسی را پاس بداریم

J A V I D
13-07-2006, 19:50
یعنی این ماه قرار ندارین من می خواستم بیام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/boredom.gif

Bob
13-07-2006, 19:54
تاریخ و سا عت رو بگین من میخوام بیام

mehdi_7070
16-07-2006, 11:49
به نظر من اشتباه بزرگي كرديد كه اين ماه قرار ملاقات نگذاشتيد .
به دو دليل :
1) من مي خواستم بيام!
2) نمايشگاه الكامپ را از دست دايد!

البته مورد 2 خيلي مهم تر هست! واقعا نمي دونم چرا اين موقعيت را از دست داديد ؟

با تشكر ـ مهدي :)

Devil Lord
17-07-2006, 00:23
دوستان پس ما شما رو 25 مرداد ساعت 4 بعد از ظهر پارک لاله میبینم 100%!!!
ساعت و مکان که عوض نشده؟؟؟

Elfin-D
17-07-2006, 00:28
دوستان پس ما شما رو 25 مرداد ساعت 4 بعد از ظهر پارک لاله میبینم 100%!!!
ساعت و مکان که عوض نشده؟؟؟
سلام
قرار این ماه هنوز قطعی نیست
من پیگیر هست
تا فردا یا پس فردا نتیجه قطعی رو میگم
مرسی

کاپتان هادی
17-07-2006, 02:10
یالا یالا ما قرار می خوایم یالا
این چه وضعشه من به نوبه خودم تا وقتی قرارها به وضع قبلی یعنی هر یک ماه یکبار بر نگرده دیگه شرکت نمی‌کنم حالا هر چی می خواهید اصرار کنید این مهدی بست هم تا وقتی همه مثل خودش فوتبال بلد نبودند هی قرار می‌ذاشت حالا که یکی بهتر رو دیده هی ماتراتزی بازی در می‌یاره

Amin
17-07-2006, 02:25
یالا یالا ما قرار می خوایم یالا
این چه وضعشه من به نوبه خودم تا وقتی قرارها به وضع قبلی یعنی هر یک ماه یکبار بر نگرده دیگه شرکت نمی‌کنم حالا هر چی می خواهید اصرار کنید این مهدی بست هم تا وقتی همه مثل خودش فوتبال بلد نبودند هی قرار می‌ذاشت حالا که یکی بهتر رو دیده هی ماتراتزی بازی در می‌یاره
جدي نمياي ؟؟؟
بهتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اينجوري برا من يكي بهتره !!! :laughing: :rolleye: آخه حسش نيست
ماتراتزي بازيه مهدي بست رو پايم بدجوري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.B.Asadi
17-07-2006, 08:52
اينجا زنجاني نداريم؟

mahsoft
17-07-2006, 09:31
کاش چند تا عکس هم می زدید کنارش

Lovelyman
17-07-2006, 09:39
تو صفحات قبلي عكس موجود بيد!

Lovelyman
17-07-2006, 09:45
حالشو ببر!(اينا ديگه كين!!!!!!!!!)

'POP'
19-07-2006, 06:45
توي بعضي فروم هاي ديگه كاربرها از چند هفته ي قبل ، قرارهاي بازديد دسته جمعي براي اين نمايشگاه فناوري اطلاعات مفيد و ديدني رو با هم گذاشتند.
يك نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما اينجا يا كسي توي اين عالما نيست يا من توي جريان نيستم.

اين نمايشگاه ، حداكثر 4 روز ديگه داير هست و بازديدش براي دانش آموزان و دانشجويان و محققان(كه اگه شما جزو دو تاي قبلي نباشين ، محققه رو ديگه هستين!) آزاد هست.

اگه كسي خواست قرار مدار بذاره براي يك روز غير تعطيل و ساعتي بذاره كه شلوغ نباشه ؛ اگه كسي رفت از عكس مكس يادش نره.

اين گوي و اين ميدان... .
;)

Wisdom
19-07-2006, 10:39
من فردا احتمالاً برم
مرتضي جان چشم
عكس و ..... رديف هستش

اگه كسي ميتونه بياد قرار بذاريم فردا بريم
امروز كه اصلاً وقت ندارم و نميشه :sad:

Elfin-D
19-07-2006, 11:37
من هم برنامه داشتم که برم!فکر میکنم فردا (پنجشنبه برم)
تا اینجا دو نفر

Wisdom
19-07-2006, 11:42
Elfin-D
من همراهم 60 تا ديگه هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
62 نفر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي اگه با شما باشه اون ها رو مي پيچونم

mirmohammadi
19-07-2006, 12:05
من هم مي خواستم با يه دوستام فردا برم
خوشحال مي شم دوستان p30world رو هم ببينم
ولي يه مشكلي هست
من كه هيچ كدوم رو نمي شناسم
مي شه يه قرار بذاريم؟

mahsoft
19-07-2006, 12:41
عزیزان این قرار ها چه فایده داره

میشه جواب بدید

تازه کسی هم نیست که بچه ها رو تحویل بگیره

mostafaeshghi
19-07-2006, 17:51
عزیزان این قرار ها چه فایده داره

میشه جواب بدید

تازه کسی هم نیست که بچه ها رو تحویل بگیره

حالا بر فرض اينكه اين قراراها هيچ فايده اي نداره (به نظر من كه مفيدترين كار عمرم توي 1 ماه شركت در قرار پي سي ورلد است) و به هيچ درددي نميخوره. جمله ي دومتون چه ربطي داشت و به چه موضوغي اشاره ميكنيد.؟

Wisdom
19-07-2006, 22:30
ساعت 10:30 شب هستش
چقدر بي حس هستيد شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 نفر فقط ؟؟؟؟؟

Mehran
20-07-2006, 00:10
سلام...

آقا جور شد منم میاد 100%... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فردا ساعت 6 صبح راه میفتم که ساعت 10 11 دیگه نمایشگاه باشم...

فقط یه جای تابلو محل قرار باشه...

من هم مي خواستم با يه دوستام فردا برم
خوشحال مي شم دوستان p30world رو هم ببينم
ولي يه مشكلي هست
من كه هيچ كدوم رو نمي شناسم
مي شه يه قرار بذاريم؟

محمد جان این که مشکلی نیست هر کدوم یه پرچم با آرم پی سی همراه خودمون میبریم... تا همدیگر رو پیدا کنیم :happy:
اگه یه جای مشخص قرار بزاریم... احتمال اینکه همدیگر رو نتونیم نشناسیم خیلی کمه...

فقط زود تر مکان و زمان ملاقات رو مشخص کنید لطفا :rolleye:

با تشکر مهران...

mostafaeshghi
20-07-2006, 00:11
آقا من هم ميام ولي حيف كه دير گفتم . من فردا صبح زود اينجا را چك ميكنم اگر تونستم ميام.

Mehdi_Best
20-07-2006, 10:21
آقامهدي هم كه ديگه جواب سلام ما رو هم نميده باشه آقا مهدي خيالي نيست

مهرداد جان سلام
من كوچيكتم داداش.
آخه من كي هستم كه نخوام جواب سلام تو يا هر دوست عزيز ديگري رو ندم. ولي چند وقته كه اينقدر كارم زياد شده و درگير چند مشكل بودم كه اصلاً فرصت نمي كردم در خدمت شما عزيزان باشم.
اگه از طرف من قصوري ديده شده همينجا از تو و ديگر دوستان عذر مي خوام.

royaye_talkh55
21-07-2006, 18:35
مهرداد جان سلام
من كوچيكتم داداش.
آخه من كي هستم كه نخوام جواب سلام تو يا هر دوست عزيز ديگري رو ندم. ولي چند وقته كه اينقدر كارم زياد شده و درگير چند مشكل بودم كه اصلاً فرصت نمي كردم در خدمت شما عزيزان باشم.
اگه از طرف من قصوري ديده شده همينجا از تو و ديگر دوستان عذر مي خوام.

سلام آقا مهدي
شرمنده ولي من مجبور شدم كه اينجا پست بدم چون ديدم تنها جايي كه مهدي بست اونجا پست ميده همينجاست
خب لااقل يه پي ام ميدادي كه سرت شلوغه تا من افكارم منحرف نشه چون دوتا از پي ام ها رو جو.اب ندادي عرض كردم

mahsoft
22-07-2006, 15:01
حالا بر فرض اينكه اين قراراها هيچ فايده اي نداره (به نظر من كه مفيدترين كار عمرم توي 1 ماه شركت در قرار پي سي ورلد است) . جمله ي دومتون چه ربطي داشت و به چه موضوغي اشاره ميكنيد.؟

دوست عزیز اگه مطلب من رو نگاه کنی می بینی که این جمله رو من نگفتم
به هيچ درددي نميخوره

Devil Lord
23-07-2006, 00:01
اتفاقاً به دليل فرا رسيدن تابستان استثثنائاً در مرداد و شهريور قرار داريم.
مهدی جان با بچه ها که بحث کرده بودیم قرار مرداد ماه رو گفتن معلوم نیست چی میشه حالا قرار شهریور رو هم گذاشتین؟؟؟؟
تورو خدا بگین چی کار میکنین که من میخوام تو این دوتا قرار تابستون رو بیام!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafaeshghi
23-07-2006, 00:49
دوست عزیز اگه مطلب من رو نگاه کنی می بینی که این جمله رو من نگفتم

ولي جواب سوال منو ندادي حالا اين كه من يه ذره و روغن قاطيش گير نده به اون موضوع شما جواب شوال منو ندادي1

Siavash Y
23-07-2006, 02:55
آخر چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

قرار هست یا نه؟

خواستم برای اولین بار بیام که اینطوری شد! پا قدمو حال کردین!

Mehdi_Best
23-07-2006, 11:04
آخر چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

قرار هست یا نه؟

خواستم برای اولین بار بیام که اینطوری شد! پا قدمو حال کردین!

سياوش جان سلام
قرار بعدي در روز پنج شنبه مورخ 26 مرداد ماه 1385 راس ساعت 16 انجام خواهد شد.

خوشحال مي شويم كه شما را هم در جمع خودمان ببينيم.

Meisam
23-07-2006, 13:19
سلام ...
من پست ها و بحث های غیر مرتبط با این تاپیک رو حذف کردم !
در ضمن پست اول همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید ;)

1 ==> اين topic به امور قرار ملاقات اختصاص دارد. يعني فقط براي تعيين قرار ها و بيان گزارش ها. به عبارت ديگه، جايي براي بيان اينكه خوش گذشت يا بد گذشت يا جات خالي و اينا نيست <!!

2 ==> براي حفظ اين topic، من مجبورم كه نوشته هاي نامربوط رو پاك كنم. (پيش آ پيش پوزش من رو بپذيريد.)

نکته ی بعدی اینکه مسئول هماهنگی قرار ملاقات اعضاي P30\/\/OLRD (این تاپیک) بر عهده ی Mehdi_Best عزیز هست و OMID جان هم به ایشون کمک میکنند.

تاریخ و ساعت قرار های مرداد و شهریور رو هم مهدی جان زحمتش رو میکشه و اعلام میکنه

مـیـثــم

Lord_theOne
24-07-2006, 05:52
كسي از شيراز نيست يك پي ام بده قرار بگذاريم آقا كسي نيست؟

royaye_talkh55
26-07-2006, 18:10
شرح قرار مورخ 85/5/3كرمان
دوستان اگه عكسها رو خواستند بايد توي تاپيك كرمان تشريف بياورند لينكش تو امضا هست

Venus
27-07-2006, 10:56

منظور خانوماس يا اقايون؟ اخه اومدن خانما كه دردسر سازه گرچه هميشه ميگن نيس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidshsh
12-08-2006, 20:58

من هستم
اميد از شيراز

Lord_theOne
13-08-2006, 05:23
فرقي نمي كنه خانوم يا آقا يك جايي قرار بگذاريم اگه پايه باشيد نظرتون چيه؟

Mehdi_Best
13-08-2006, 09:18
سلام
داريم به قرار اين ماه نزديك مي شويم.
يادتون نره.
پنج شنبه 26 مرداد ساعت 16 مكان هميشگي در پارك لاله
منتظر حضورتان هستيم.

sourena
14-08-2006, 11:58
سلام
داريم به قرار اين ماه نزديك مي شويم.
يادتون نره.
پنج شنبه 26 مرداد ساعت 16 مكان هميشگي در پارك لاله
منتظر حضورتان هستيم.

راست ميگه......همه بچه هاي تهران بيان تو اين قرار.... :biggrin: :biggrin:
مصطفي عشقي هم دوباره قراره شيريني خامه اي بياره!!!!
اگه X-boy هم بياد ديگه همه چي تكميله :blush: :laughing:

x-boy
14-08-2006, 11:59
سورنا شرمندمون كردي چشم سعي ميكنم بيام
ممنون

mostafaeshghi
15-08-2006, 01:54
راست ميگه......همه بچه هاي تهران بيان تو اين قرار.... :biggrin: :biggrin:
مصطفي عشقي هم دوباره قراره شيريني خامه اي بياره!!!!
اگه X-boy هم بياد ديگه همه چي تكميله :blush: :laughing:

نه داداش من ار اين خبر ها نيست :biggrin: من اون دفعه به مناسبت تولدم يه جبعه شيريني خريدم و اين ماه از اين خبرها نيست.

حالا ببينم كه اين دفعه كي مياره. احتمال زياد سورنا خواهد آورد ميگي نه ببين

اين مطلب براي سورناست خصوصي است كسي نخونه (من كه ميدونم الان بيشتر كنجكاو شدي بخوني) ميگم سورنا صايع بازي در نياري يه جعبه شيريني بخر با اون آبروي من و خودت را هم خريدي. (الان من توي اين توهم هستم كه كسي اين به جز سورنا اين مطلب را نخواند)

HESSAM_2006
15-08-2006, 02:24
اقا منم بچه تهران هستم ما هم مي تونيم بي يام

Y.O.U.S.E.F.P.3.0
15-08-2006, 06:07
اقا منم بچه تهران هستم ما هم مي تونيم بي يام

سلام دوست عزيز ....

به انجمن P30 World خيل خوش آمدي ....

اين قرار محدوديت ندارد ....

بچه ها خوشحال هم ميشن اگر شما هم تشريف بياريد ....

متشكرم

Mehdi_Best
15-08-2006, 10:47
حسام جان سلام
خيلي خوشحال مي شويم اگر شما را هم در جمع خودمون ببينيم.
حتماً تشريف بياوريد. مطمئناً پشيمان نخواهيد شد.

Alive
15-08-2006, 13:29
منم خيلی دوست دارم بيام تا از نزديك با همه‌ی برو بچ آشنا بشم! :happy: شايد با يكی از دوستام كه عضو همينجاس اومدم. جفتمون تازه از دست كنكور و انتخاب رشته خلاص شديم! :biggrin: اميدوارم آقا مهدی بپذيرند!! :happy: (اگر فوتبالتونم به راه باشه Bati^Goal شديدا پايس :blink: ;) !)

H @ M I D
15-08-2006, 13:45
ببينم ببخشيد
محل قرار كجاست؟؟؟

Renjer Babi
15-08-2006, 15:14
سلام

بچه ها خوبید
یه سوال
خانوم ها هم می تونند بیان

البته من پسر هستم .چندتا از بچه ها عضوند ببینم میشه بیان یا نه.

مرسی

mostafaeshghi
15-08-2006, 17:03
سلام

بچه ها خوبید
یه سوال
خانوم ها هم می تونند بیان

البته من پسر هستم .چندتا از بچه ها عضوند ببینم میشه بیان یا نه.

مرسی

همه ميتوانند بيايند. و هيچ مشكلي نيست ولي تا الان كه سابقه نداشته دختر ها يا خانومها تشريف بيارند.

sourena
16-08-2006, 08:08
دوستان اگر كسي مشكلي داشت و محل قرار رو پيدا نمي كرد....به مهدي_بست پيغام خصوصي بزنه ازش بپرسه.و اگر هم مهدي دوست داشت شماره موبايل من رو بده به بچه ها!!!فعلا يه گوشي دستمه تا گوشي خودم درست بشه!!!ممنون مهدي جان از لطفت.

navid_mansour
16-08-2006, 14:14
دوستان کسی از مشهد نیست؟

Mehdi_Best
16-08-2006, 17:51
سلام
با توجه به اينكه فردا روز قرار عمومي است، از دوستان عزيز خواهشمندم به دوستاني كه اطلاع ندارند يادآوري كنند كه در قرار فردا حضور بهمرسانند.