مشاهده نسخه کامل
: قرار ملاقات کاربران در تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
saeid_ronaldo
16-11-2006, 19:08
پس چي شد عكسا. قرار شد پ.خ بزني
navid_mansour
16-11-2006, 20:00
دوستان کاشکی یه معرفی بکنید البته من فقط سعید رو میشناسم./.ماشالا تیپی به هم زده
راسی پشت دوربین کیه؟
saeid_ronaldo
16-11-2006, 20:15
دوستان کاشکی یه معرفی بکنید البته من فقط سعید رو میشناسم./.ماشالا تیپی به هم زده
راسی پشت دوربین کیه؟
نويد جان مسخره ميكني؟ كجا تيپ به هم زديم.
پشت دوربين جاويد جان بودند
mostafaeshghi
17-11-2006, 08:28
راسی پشت دوربین کیه؟
معرفي دوستان يه چيزه سري است. و اگر خيلي مايل هستيد ميتونيد تشريف بياريد سر قرار تا بيشتر آشنا شيم.
از دوستان هم خواهش ميكن كه كسي لو نده.
mostafaeshghi
17-11-2006, 08:29
بي خيال بهتره وارد بحث نشيم كه خطريه.
راستي زحمت شيريني رو هم saeid_ronaldo عزيز كشيدن.
خفن ژايه ي جمله ي اولت هستم. كه اصلا وارد اون قضيه نشيم كه از خطري هم يه چيزي اونورتره :biggrin:
آقا بابات شيين هم ممنون (رضا اينو با شما نبودمها با سعيد بودم) :biggrin:
Sir.AShkaN
18-11-2006, 13:54
مگه شيرينيو من نخريده بودم !!!
مگه شيرينيو من نخريده بودم !!!
به!
شيريني رو من خريدم...
چي ميگيد شما ها....
saeid_ronaldo
19-11-2006, 13:55
بابا خيلي نامرديد شما ها.
شيريني رو كه مصطفي عشقي خريده بود.
حالا بنده خدا صداش در نمياد شما ها سو استفاده ميكنيد؟
J A V I D
23-11-2006, 01:05
تو قرار ها همیشه یکی از بحث ها اینه که چرا بچه ها کم می آن (حالا یکی نفهمه فکر می کنه من تو همه قرار ها بودم !) ظاهرا یکی از دلایلی هم که باعث شد قرار ها هر دو ماه یه بار باشه همین بوده که بچه ها بیشتر بیان که من فکر کنم نتیجه عکس داده !!! به نظر من اگر از همین الان تاریخ قرار بعدی رو اعلام کنید بچه های بیشتری می ان تا اینکه یه هفته مونده به قرار اعلامیه صادر کنیم و بعضی ها روز قرار به بعضی ها پیغام بدن که بیان قرار !! و آدم جمع کنن !
فکر می کنم اگه از همین الان تبلیغات برای قرار بعدی شروع بشه بهتر باشه اگه اشتباه نکنم قرار بعدی میشه بیستو هشتم دی که من یکی نودو نه درصد می آم (اون یه درصدم گذاشتم واسه حوادث غیر مترقبه !)
اگه غلط املائئ زیاده همینه که هست!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گزارش قرار از دید من :
بازم از اونجایی که ظاهرا گزارش نوشتن هم کار بسیار جوادی در نظر بچه ها اینبار کسی گزارش ننوشت و منم هر چی وایسادم دیدم کسی گزارش گری نمی کنم خودم دست به کار شدم با این که یه هفته گذشته....
من طبق دفعه پیش زود تر از بچه ها رسیدم ولی چون دیدم زیر مجسمه کسی نیست مثل دفعه قبل اونجا وای نستادم رفتم یه دور زدم تو همین دور زدن به یکی از بچه ها زنگ زدم که آقا کجایی گفت من بیستو پنج دقیقه دیگه اونجام ( البته از بچه های پی سی نبود طرف ولی قرار بود بیاد!)
من تا گوشی رو قطع کردم یه ده ثانیه بعدش دوباره گوشیم زنگ خورد یه شماره نا آشنا گفتم الو قطع کرد گفتم حتما اشتباه گرفته یه دو دقیقه بعدش دوباره همون شماره افتاد گفتم الو طرف حرف نزد منم طبق عادت همیشگی دیگه چیزی نگفتم که طرف یا قطع کنه یا حرف بزنه یه بیست ثانیه بعدش یه دختر خانوم از اون ور گفت الو گفتم بفرمایید با کی کار داری می گه تو به من زنگ زدی گفتم نه گفت شمارت افتاده گفتم حتما مخابرات قاطی کرده گفت مگه می شه گفتم بعضی وقتا پیش می آد بعد دختره گفت حالا چیکارم داری ؟!؟گفتم کاریت ندارم گفت یا می گی چیکارم داری یا خودت می دونی !!! (عجب دوره زمونه بدی شده) من گفتم برو بابا و این بار قطع کردم خوشبختانه دیگه زنگ نزد اصلا حوصله کل کل کردن با دختر جماعت رو ندارم
یه دور کوچیک زدم برگشتم تو محل قرار دیدم دونفر دارن در مورد پی سی زیر مجسمه دعوا می کنن و می گن از بعضی ها زود تر رسیدن ! گفتم پی سی گفتن آره آشنا شدیم نفر سوم که قرار بود زود تر ازهمه ما رسیده باشه هم یه پنج ده دقیقه بعدش اومد یکم غیبت کردن بحث سر این که کی می آد کی نمی آد بعد یکی با شیرینی وارد شد این بار دیگه منم نمک گیر شدم و شیرینی خوردم !
بعد دو سه نفر دیگه هم اومدن ... یکی از بچه های پی سی به همراه دو نفر بادیگارد اومد که بقیه بچه ها فکر کردن اینا رفق های منن که قرار بود بیاد که نیومد بنده خدا رو اصلا تحویل نگرفتن بیچاره کاربر فعال یه جایی بود تو انجمن !!
کلی خودم رو خفه کردم که بقیه برو بچ هم فهمیدن که بله این آقا هم از بچه های پی سیه اونم از نوع فعالش (آقا راستی بابت سی دی ممنون فقط فایل های تصویرش مورد داشت) !!! این دوست ما که با بادیگارد اومده بود زود رفت جایی کار داشت ظاهرا ...
بعد هم بحث وارد یه تاپیکی شد که زدنش تو پی سی ممنوعه بله بحث مذهبی اینا که من خودم رو کشیدم کنار و ناظر کتک کاری اینا بودم بعد از یه مدت یکی از بچه ها پیشنهاد داد تو این هوای سرد از زیر آبشار بریم کنار ما هم رفتیم . بعد یه فال فروش اومد گیر داد بچه ها هم ما شاا... همه خیر دست به جیب شدن که ازش فال بخرن ولی فقط یه نفر پول داشت و فال خرید !!! که تصویر فالم تو عکس ها گذاشتم خلاصه بچه ها داشتن دعوا می کردن منم خودم رو کشیده بودم کنار و در حال دریافت و ارسال فایل از گوشی یکی از بچه ها بودم( دمت گرم چیزای باحالی بود تو چیزایی که فرستادی)
بعد از دریافت و ارسال فایل با گوشی این دوست خوبمون هم رفت بعدشم کسی که شیرینی خریده بود رفت چهار نفر مونده بودیم که طبیعتا می دونستیم که دیگه کسی نمی آد تصمیم گرفتیم بریم در همین بین یه فال فروش دیگه هم پیدا شد و ما هم که پول نداشتیم فال بخریم یکی از بچه ها با کمال مهربونی اون دو تا شیرینی که تو جعبه شیرینی مونده بود رو داد به فال فروش و جعبه رو انداخت دور !!!
تصمیم به رفتن گرفتیم من با یکی از بچه ها که مسیرمون یکی بود یه سمت و اون دو نفر باقیمانده هم از سمت دیگر راهی دیار خودمون شدیم ...
از بردن اسامی افراد معذرویم اینا رو کسایی که توقرار بودن می دونن کی به کیه ...
mostafaeshghi
23-11-2006, 18:43
بابا خيلي نامرديد شما ها.
شيريني رو كه مصطفي عشقي خريده بود.
حالا بنده خدا صداش در نمياد شما ها سو استفاده ميكنيد؟
ببين چه دوره زمونه اي شده اگر يه ذره ديگه غفلت كنيم اون كسي كه مهربون بوده و شيريني به فالفروش داده هم به ما نسبت ميدند. ميبيني يه ذره غفلت مساوي چه تهمتهايي است. (شوخی)
ولی دور از شوخی هرکی اون عسها را ببنیه میگه شیرینیها را من خریدم. در ضمن همین الآن اعتراف میکنم که من در این قضیه کاملا بیگناهم (عکسها تزئینی و جنبه ی کلاهبرداری داره) و شیرینی را سعید رونالدو خریده. (خدایی دستش درد نکنه) .
با تشکر از دوستانی که تشریف آوردند. انشاءالله که در قرارهای بعدی افراد بیشتری را در کنار هم ببینیم.
Lovelyman
28-11-2006, 15:28
با عذر خواهي از غيبت چند هفته اي!
مي بينم كه حسابي خوش گذشته ولي فكر نكنم جز قرار هاي تابستون ديگه بتونم بيام شايد پي سي هم كمتر بيام
موفق و خوش ياشين!
mohammad_1000
04-12-2006, 22:40
با سلام خدمت همگی منو که دیگه باید یادتون باشه آقا قرار بعدی کی هست من خیلی وقت بود نبودم نمیدونم کیه مشتاق شدم بیام اگه بگید ممنونتون میشم
J A V I D
04-12-2006, 23:30
اگه اشتباه نکنم قرار بعدی میشه بیستو هشتم دی كه بر خلاف گفتم احتمال اومدنم خيلي كمه چون امتحان هاي دانشگام شروع مي شه !
mohammad_1000
17-12-2006, 17:43
با سلام
آقا میخاستم بدونم این 28 دیماه صحت داره یا نه
یکی که با تجربه هست به ما بگه
اصلا"قرارا تو این چند وقتی که ما نبودیم چند ماه یبار شده
ممنون
با سلام
آقا میخاستم بدونم این 28 دیماه صحت داره یا نه
یکی که با تجربه هست به ما بگه
اصلا"قرارا تو این چند وقتی که ما نبودیم چند ماه یبار شده
ممنون
سلام
نیستی محمد جان....
قرار بعدی 28 دی هست
فعلا 2 ماه یکبار برگذار میشه.اگر دوستان مایل باشن میشه روی یک ماه یک بار برگذار شدنش هم فکر کرد
مخلصیم
J A V I D
17-12-2006, 20:35
اگه هر ماه باشه که بهتره قبلا هم که هر ماه بود الفین هم که پایس هر ماه بیاد ! (خودت اون دفعه گفتی اگه هر هفته هم باشه می آی !)
در ضمن من احتمالا قرار بعدی نمی تونم بیام چون امتحان های دانشگام شروع شده اون موقع
اگه هر ماه باشه که بهتره قبلا هم که هر ماه بود الفین هم که پایس هر ماه بیاد ! (خودت اون دفعه گفتی اگه هر هفته هم باشه می آی !)
در ضمن من احتمالا قرار بعدی نمی تونم بیام چون امتحان های دانشگام شروع شده اون موقع
من هم که حرفی ندارم
منم فکر نمیکنم که بتونم بیام!30 ام امتحان دارم
البته تا چه پیش آید
مخلصیم
J A V I D
17-12-2006, 21:31
اگه تو نیای فکر نمی کنم قرار اصلا حال بده !!!
saeid_ronaldo
17-12-2006, 22:28
دوستان خدا به همراهتون. من ديگه بعيده بتونم سر قرارها بيام
J A V I D
17-12-2006, 23:25
سعید جان هم که خودشو کشید کنار خوبه همه برو بچم مشکل دارن دارن بی خیال می شن می خواین قرار ها رو بکنم هر سه ماه یه بار البته سالی یه بارم خوبه ها !!!
mostafaeshghi
18-12-2006, 00:13
سلام
نیستی محمد جان....
قرار بعدی 28 دی هست
فعلا 2 ماه یکبار برگذار میشه.اگر دوستان مایل باشن میشه روی یک ماه یک بار برگذار شدنش هم فکر کرد
مخلصیم
من مه هر موقع و همیشه پایه ی قرار های فوروم هستم.
سعید جان هم که خودشو کشید کنار خوبه همه برو بچم مشکل دارن دارن بی خیال می شن می خواین قرار ها رو بکنم هر سه ماه یه بار البته سالی یه بارم خوبه ها !!!
البته میتوینم برای هم نامه بنویسیم و با کبوتر نامه رسون به سوی هم لاو پرتاب کنیم
نبید دیگه؟...
J A V I D
18-12-2006, 23:41
لمس کردن از نزدیک یه چیز دیگس نامه حال نمی ده !!!!
به هر حال التماس نکنید من قرار بعدی رو نمی تونم بیام امتحان دارم ... البته یه وقتی دیدی امتحانم رو پیچوندم اومدم !!!!
کیا نمایشگاه جامعه مجازی میان؟ فردا شروع میشه. سالن وزارت کشور در میدان فاطمی ...ساعت 2 تا 10 شب
سلام
قرار بعدی اعضای تهرانی انجمن پی سی ورلد در پنجشنبه مورخ 28 دی ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج برگزار خواهد شد.
حضور سروران گرامی موجب گرمی قرار در هوای سرد زمستانی خواهد شد(اوق....)
مخلصیم
سلام
قرار بعدی اعضای تهرانی انجمن پی سی ورلد در پنجشنبه مورخ 28 دی ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج برگزار خواهد شد.
حضور سروران گرامی موجب گرمی قرار در هوای سرد زمستانی خواهد شد(اوق....)
مخلصیم
بی خیال پارک شیم این بار
یه کافی شاپی چیزی به صرف چایی
من که نمی خوام مجسمه یخ زده شم تو پارک
هان؟
کسی اصلا یادش بود چنین تاپیکی هست جز تو؟
Dark-Tranquility
30-12-2006, 00:06
کیا نمایشگاه جامعه مجازی میان؟ فردا شروع میشه. سالن وزارت کشور در میدان فاطمی ...ساعت 2 تا 10 شب
میشه راجع به نمایشگاه جامعه مجازی یه کم بگید؟
میشه راجع به نمایشگاه جامعه مجازی یه کم بگید؟
تموم شد دائی!
بی خیال پارک شیم این بار
یه کافی شاپی چیزی به صرف چایی
من که نمی خوام مجسمه یخ زده شم تو پارک
هان؟
کسی اصلا یادش بود چنین تاپیکی هست جز تو؟
والا من که پایم...
ولی فکر کنم پارک واسه شلوغ بازی بهتره!یک وقت ممکنه (زبونم لال روم به دیوار گلاب به روتون) بچه ها زیاد بیان بعد تو کافی شافت جاشون نشه!بعد آهو بیار و گل رز بار بزن....
ولی در کل تو و امین که نمیان....
مخلصیم
سلام.
اگه امین اومد به من بگید چه شکلیه :d
سلام.
خورده حساب باهاش داری بگو من تصفیه کنم!
ببین دقیقا این شکلیه:دو تا چشم داره...احتمالا دو تا گوش داره....دست هم که داره....دیگه چی؟؟؟
مخلصیم
Farbod_h
30-12-2006, 00:32
منم دوس دارم بیام بچه هارو از نزدیک ببینم ولی می ترسم من رو بخورید آخه جوونم آرزو دارم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
منم دوس دارم بیام بچه هارو از نزدیک ببینم ولی می ترسم من رو بخورید آخه جوونم آرزو دارم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
نه عزیز دلم!
سعی میکنیم امین رو ببندیم که به کسی آزاری نرسونه!
نه عزیز دلم!
سعی میکنیم امین رو ببندیم که به کسی آزاری نرسونه!
امین مگه دسته بزن داره ؟
سلام.
چي كار داري ؟ هان ؟ :d
اگه رضا بياد كه من نميرم ! قيافش تكراري شده
mostafaeshghi
30-12-2006, 05:35
میبینم که زیادی شلوغش ردید. ولی هر چی هم مه شلوغش کنید بیفایدست چون من و 3-4 نفر پایه ایم بقیه فقط حرف میزنند ولی موقع عمل 180 نوع بهانه جور میکنند.
میبینم که زیادی شلوغش ردید. ولی هر چی هم مه شلوغش کنید بیفایدست چون من و 3-4 نفر پایه ایم بقیه فقط حرف میزنند ولی موقع عمل 180 نوع بهانه جور میکنند.
نه آقا!!
ایشالا این دفعه به جای 4 نفر 6 نفر میان:دی(الهی آمین)
مخلصیم
نه آقا!!
ایشالا این دفعه به جای 4 نفر 6 نفر میان:دی(الهی آمین)
مخلصیم
منو مهرانو ميگي ؟ :laughing:
هوا سرده حسش نيست ! زمين يخ زده ! راه دوره ! ....
:blink:
منو مهرانو ميگي ؟ :laughing:
هوا سرده حسش نيست ! زمين يخ زده ! راه دوره ! ....
نه بابا!
شما ها که معلومه نمیاد....کلا میگم شاید شانسمون زد و 2 نفر همینجوری اومده بودن تو پارک قدم بزنن و بر حسب اتفاق پی سی رو هم میشناختن و ما اونها رو به زور آوردیم سر قرار....
مخلصیم
GoldenDragon
30-12-2006, 10:57
سلام جناب شيخ ، قرار کجاست منم بيام عزيز ، نترسين به جون خودم نه کسي رو ميخورم و نه جزغاله ميکنم فقط ممکنه تو سرما يه وقت عطسه کنم کسي سرخ بشه ، جداً کجا مياين منم بيام گلپسر
Braveheart
30-12-2006, 12:22
سلام.
آره منم موافقم اگه اومد ؛ عکس ازش فراموش نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir_dvb
30-12-2006, 22:00
جالبه بچه ها من زیاد تو وب می گردم ولی بچه هایی با صفا تر از اینجا ندیدم اگه قابل بدونید ...............
سلام جناب شيخ ، قرار کجاست منم بيام عزيز ، نترسين به جون خودم نه کسي رو ميخورم و نه جزغاله ميکنم فقط ممکنه تو سرما يه وقت عطسه کنم کسي سرخ بشه ، جداً کجا مياين منم بيام گلپسر
قدم همه ی دوستان بر روی چشم...
محل قرار در پست اول این تاپیک توضیح داده شده
اگر توضیحات اضافه لازم هست که بنده تقدیم کنم....
مخلصیم
جالبه بچه ها من زیاد تو وب می گردم ولی بچه هایی با صفا تر از اینجا ندیدم اگه قابل بدونید ...............
بیا عزیز
قدمت رو چشم
بیا عزیز
قدمت رو چشم
مهران جان
شما خودت کی قدم بر چشم ما مینهی؟(بپا کور نشما....)
Mahdi Hero
31-12-2006, 00:01
آقا حالا خارج از شوخی کيا ميان تا ما هم بيايم
آقا حالا خارج از شوخی کيا ميان تا ما هم بيايم
بابا تو چی کار به بقیه داری...
مهم اینه که من میام
بپر تو بقلم:دی
مخلصیم
Mahdi Hero
31-12-2006, 00:07
بابا تو چی کار به بقیه داری...
مهم اینه که من میام
بپر تو بقلم:دی
مخلصیم
نه خواستم ببينم کيا ميان تا منم پاشم بيام شما که تاجه سری رضا جون آخر اما نگفتی کيا ميانا؟
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
نه خواستم ببينم کيا ميان تا منم پاشم بيام شما که تاجه سری رضا جون آخر اما نگفتی کيا ميانا؟
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
نمیدونم والا
پیش بینی سخته!
من فکر لئوناردو دیکاپرلیو,آنجلینا و شوهرش ,بریتنی و ... بیان!
پیش بینی تو چیه؟
Mahdi Hero
31-12-2006, 00:18
نمیدونم والا
پیش بینی سخته!
من فکر لئوناردو دیکاپرلیو,آنجلینا و شوهرش ,بریتنی و ... بیان!
پیش بینی تو چیه؟
اگه اينطوريه منم ميگم ميثم مياد
:happy:
J A V I D
01-01-2007, 23:44
الفین ظاهرا می آی تو این قرار این بارم من که نمی تونم بیام متاسفانه مگر اینکه قرار رو به خاطر من یک هفته به عقب یا جلو بندازین !!! ترجیحا عقب ! :))))
metal_militia
01-01-2007, 23:46
دیر رسیدم!!!!!!!!!
قرارتون کی هست و چه ساعتی
اقا خیلی بی مرامید من چه جوری ازاین سر دنیا بیام اون سر دنیا بنابر این به این نتیجه میرسیم که شما از اون سردنیا پاشید بیاید این سر دنیا
دیر رسیدم!!!!!!!!!
قرارتون کی هست و چه ساعتی
28 دی!
فنجشمقه....
میای؟
mohammad_1000
02-01-2007, 18:07
سلام آقا ساعت چند بود قرار ها
آقای مافیا ما مشتاق دیدار مجددیم 100 درصدش کن
ساعتو حتما" به من بگید
ممنون
من 99% میام
احتمالا اون 1 % غالب میشه باز
نه؟
Farbod_h
02-01-2007, 20:08
28 دی!
فنجشمقه....
میای؟
قول دادی دست و پای امین رو می بندی دیگه؟؟؟ کسی دیکه خطرناک نیست ؟؟؟ مطمئن باشم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD_SAT
02-01-2007, 21:28
سلام
من هم به احتمال 99/99% میام
J A V I D
02-01-2007, 21:33
خیلی دلم می خواست مافیا رو ببینم حیف که نیستم تهران :(
سلام
ای ول ...
مثل اینکه کم کم دوستان قدیمیمون هم دارن به قرارها اضافه میشن
واقعا با وجود شما قرار فضای دیگه ای داره
مخلصیم
من 99% میام
سلام
ايول ايول
اين قرار اووومدن داره :laughing: :rolleye:
mostafaeshghi
03-01-2007, 02:07
من 99% میام
شما بیخیال اونی 1 درصد انصرافی بشو ببین از کجاها که پا نمیشند بیاند.
اینو بهت قول میدم. اگر چند تا از افراد و مسئولان سایت پا شند بیان اونموقع خفن قرار حال میده. نه مثل الآن که افراد از 8 تا تجاوز نمیکنه.
البته به قول زنم :
" تو همیشه اون 1 % می گیره تا اون 99%"
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafaeshghi
03-01-2007, 03:34
البته به قول زنم :
" تو همیشه اون 1 % می گیره تا اون 99%"
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعید نیست. با توجه به شناختی که خانمت ازت داره و این حرفو زده پس بر عکس: 99 درصد نمیام 1 درصد احتمال دار بیام. :laughing: :biggrin:
MOHAMMAD_SAT
03-01-2007, 10:22
امیدوارم که همه دوستان بیان
چون خیلی وقت ندیدمتون
دلم براتون تنگ شده :santa:
سلام
لطفاً یه گزارش کامل به همراه عکس و فیلم هم از مراسم تهیه کنید و بگذارید تو انجمن تا ما که توفیق اومدن نداریم هم بی نصیب نمونیم.
mohammad_1000
04-01-2007, 13:29
آقا ما ی ساعت پرسیدیم که قرار ساعت چنده ولی مثل اینکه هیشکی مارو تحویل نگرفت
راستی آقا مهدی هم میاد مهدی بست
خیلی باحاله امید وارم که بیاد
MOHAMMAD_SAT
04-01-2007, 15:00
منم ميام 98.5 درصد
سلام
مشتاق دیداریم بابک جان
امیدوارم 98.5 درصد تبدیل بشه به
10000000000000%
موفق باشی
J A V I D
04-01-2007, 17:22
من هم به احتمال صد در صد نمی آم !!!!! خیلی بد جنسید چی می شد به خاطر من قرارو یه هفته جلو می انداختین :=)) !!!!
سلام.
دوستان قرار دقیق یکی به من میگه کی ؟
شاید من بین تعطیلی 2 ترمم بیام :d
رضا امین اومد میگیریش کاری نکنه نه :ی ؟
J A V I D
04-01-2007, 23:40
سلام.
دوستان قرار دقیق یکی به من میگه کی ؟
شاید من بین تعطیلی 2 ترمم بیام :d
رضا امین اومد میگیریش کاری نکنه نه :ی ؟
پارک لاله رو به رو حوض ابو ریحان بیرونی !!! بیستو هشتم دی ماه که می شه پنج شنبه ساعت چهار تا هر وقت بچه ها بودن !
خیلی دلم می خواست بیام ولی دقیقا افتاده وسط امتحان های دانشگاه من که تهران نیستم اون موقع :(
بچه ها توروخدا یه عکس بگیرید و بعد معرفی هم بکنید
من که دلم آب شد
Elfin-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Amin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و piishii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خیلی دوست دارم ببینم چه شکلین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+WarriorKing
05-01-2007, 01:11
اگر خدا قسمت کنه دوستان رو زیارت کنم منم میام... اگر مشکل خاصی پیش نیاد اومدنیم
من که دلم آب شد
Elfin-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Amin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و piishii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خیلی دوست دارم ببینم چه شکلین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
چاکریم کمال خان.
به جان و Amin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Elfin-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخواستم بیام.
اما لعنتی وقتش بین امتحاناست نمیشه :sad:
اما بی همه این وجود قرار توی ماه اردبیهشت اگه بخوره به نمایشگاه کتاب شاید بیام .
اما از آخر میام :d
Mahdi Hero
05-01-2007, 01:33
سلام.
چاکریم کمال خان.
به جان و Amin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Elfin-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخواستم بیام.
اما بی همه این وجود قرار توی ماه اردبیهشت اگه بخوره به نمایشگاه کتاب شاید بیام .
امين جون ارديبهشت بيا تا ببينيمت
سلام.
چاکریم کمال خان.
ایوللللل
نمایگاه کتاب رو که منم میام
اگه اون موقع قرار بزارین وبیایید که خیلی حال میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نزارین amin و mafia بپیچونندتون
منم ميام 98.5 درصد
اوه چه قراریه این دفعه همه دوستان قرار بیان ایول بچه ها
بهتون خوش بگذره :)
mostafaeshghi
05-01-2007, 17:56
اوه چه قراریه این دفعه همه دوستان قرار بیان ایول بچه ها
بهتون خوش بگذره :)
بابا شما هم یه 2-3 ساعت مرخصی بگی از کارت و پاشو بیا. مطمئن باش که بهت بد نمیگذره.
Mehdi_Best
06-01-2007, 12:21
آقا ما ی ساعت پرسیدیم که قرار ساعت چنده ولی مثل اینکه هیشکی مارو تحویل نگرفت
راستی آقا مهدی هم میاد مهدی بست
خیلی باحاله امید وارم که بیاد
سلام
ضمن تشكر از دوستاني كه در غياب من به يادم بودند بايد بگم كه به احتمال 99 درصد من هم مي آيم.
سلام
ضمن تشكر از دوستاني كه در غياب من به يادم بودند بايد بگم كه به احتمال 99 درصد من هم مي آيم.
ایول ایول مهدی جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aooooooooooooo!
ای ول
این قرار اومدن داره....
مدی و بابک جان
مشتاق دیدار....
مخلصیم
J A V I D
07-01-2007, 11:26
خیلی بدید منم می خوام بیام ولی امتحان دارم نمی تونم بیام :-((((((((((((((((((((((((((((
ایول ایول مهدی جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هر جفتتون سیبیل دارید؟
Braveheart
07-01-2007, 17:41
من که دلم آب شد
پیشی عکسش تو تاپیک مشهدیها موجوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafaeshghi
08-01-2007, 12:33
سلام
دیگه این قرار خفن اومدن داره. هر کی نیاد از دستش رفته.
سلام
من از یکی از مدیران خوب پی سی هم قول حضور در قرار رو گرفتم ....
البته اسمشون رو نمیگم تا سوپرایز باشه....
با این حساب دوستان مدیر و همکاری که تا این لحظه اعلام آمادگی برای حضور در قرار رو کردن به شرح زیره...
MaFia
Mehdi_Best
Babak
Amin
MOHAMMAD_SAT
Elfin-D
+یک مدیر عزیز دیگه که اسمشون سکرته....
دوستان عزیز
اینطور که معلومه این قرار یکی از بهترین قرارهای پی سی ورلد خواد بود
پس این قرار رو از دست ندید
مخلصیم
+یک مدیر عزیز دیگه که اسمشون سکرته....
احيانا اميد جان ؟
احيانا اميد جان ؟
نه
امید رو من سعی میکنم بیارمش...
ولی تصمیم با خودشه
مخلصیم
J A V I D
10-01-2007, 22:50
همین که فهمیدید من اینبار نمی تونم بیام همه می خوان بیان بدجنس ها...
چرا هر جفتتون سیبیل دارید؟
چه جالب
پس این کیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lahij_web
11-01-2007, 08:04
اقا يكي بياد ثواب كنه با اين جناب سرهنگ ما صحبت كنه بيخيال ما شه منم بتونم بيام ! :laughing: :happy:
خيلي دوست دارم تو جمع بچه هاي باحالي مثل شما باشم . ( هر چي باشه از پادگان بهتره ! )
كسي هست بياد ضامن من شه !؟ !!!
Mehdi_Best
11-01-2007, 08:18
نه
امید رو من سعی میکنم بیارمش...
ولی تصمیم با خودشه
مخلصیم
سلام
اگه من بيام اميد رو هم مي آرم. خيالتون راحت.
MOHAMMAD_SAT
11-01-2007, 09:40
سلام
اگه من بيام اميد رو هم مي آرم. خيالتون راحت.
سلام
پس کی منو میاره ؟؟ :goatee:
سلام
پس کی منو میاره ؟؟ :goatee:
بیا بغلم.....
پس کی منو بغل میکنه؟؟؟؟:blush:
Mohsen khan
11-01-2007, 12:30
سلام دوستان
واقعا جاي كساني كه نيومدن خالي بود .:laughing:
مخصوصا اون كساني كه اين همه اصرار داشتن بيان ولي بازهم نيومدن ( اول اسمش محمد مدرسي است):puke:
بله قرار اين هفته در موزه تاريخ طبيعي شيراز بود . جاي تمام بچه هاي پي سي ورد خالي:blush:
عمرا اگر همچين موزه اي توي شهرهاي ديگه باشه.
در بدو ورود ، بزرگترين كفشدوزك دنيا رو ديديم - چه قدر بود ،يك بند انگشت نه !!! ، اندازه يك كف دست !!! نچ:ohno:
خودتون بايد بيايد و ببينيد . البته عكسش رو محمد جان مي زاره ،يك وقت پس نيفتيد.:ohno:
انواع جانوران ، انواع خرچنگ هاي غول پيكر ، پروانه هاي زيبا ، شير ،ببر ،
استخوان يك نهنگ 15 متري:ohno:
انواع جنين انسان و حيوان :ohno:
انواع پرندگان
پرنده هاي خوشبخت كه در كنار هم زندگي مي كردند !!!!
راستي ، اگر فكر كرديد ، انوشه انصاري اولين فضا نورد ايرانيه اشباه مي كردين :biggrin:
بچه هاي شيراز يك سنگ از ماه سوغات آوردند ،كه حرفي توش نباشه :cool:
و يكي از بچه هاي شيراز يك سنگ كوچك هم از ديوار تاريخي برلين آورده بودند :cool:
ما اينيم .;)
يك گروه زبده هم داشتند همراه با اساتيد محترمشان :happy: از موزه بازديد علمي و تخصصي مي كردند.
خلاصه حرف و گزارش زياده .
آهان .
راستي مي دونستيد ، سرور اختصاصي پي سي ورد در شيرازه !!!
نيست !!!!
عكسش رو محمد جان براتون مي زاه ببينيدو باور كنيد .
همراه با چند كامپيوتر نوين آي بي ام
خب فعلا همين
گزارش محمد رو هم بعد مي تونيد بخونيد !!!
موفق باشيد
محسن خان
amir_hma
11-01-2007, 17:09
قرار ملاقات توی تهران نمیذارید؟؟
قرار ملاقات توی تهران نمیذارید؟؟
خوب همينه ديگه همينجا
آخرين پنج شنبه هر ماه
engineer_405
11-01-2007, 18:19
بابا برو بچ شیراز کسی هست بی خبر نزارید
Mohsen khan
11-01-2007, 18:58
سلام همشهري :biggrin:
خوب هستي
من محسن هستم از برو بچهاي پي سي ورد و البته شيرازي :cool:
خيلي خوشحال مي شيم كه شما هم در قرار ملاقات هاي ما حضور داشته باشيد .
هفته ديگه هم ما يك قرار ملاقات داريم .
.حتما تشريف بيارين . :rolleye:
براي هماهنگي به اين تاپيك سربزن
و اعلام آماده كنيد تا خدمتتون عرض كنيم قضيه از چه قراره
قرار بچه هاي شيراز در قرار ملاقات هاي بچه هاي پي سي ورد منحصر به فرده :rolleye:
منتظريم
محسن
amir_hma
12-01-2007, 03:26
:sad: :sad: :sad: من دانشجوی شهرستانم.هفته ی دیگه نیستم:sad: :sad: :sad: :sad:
قرار بعدی کی هستش؟؟؟؟:blink:
:sad: :sad: :sad: من دانشجوی شهرستانم.هفته ی دیگه نیستم:sad: :sad: :sad: :sad:
قرار بعدی کی هستش؟؟؟؟:blink:
پنجشنبه آخر ماه بعدی فکر می کنم
amir_hma
12-01-2007, 04:10
پنجشنبه آخر ماه بعدی فکر می کنم
ممنون مافیا.
Ship Storm
12-01-2007, 09:11
دوستان عزیز من هم خیلی دوست دارم بیام ولی دقیقا همان روزی که شما گفتید مراسم عروسی دعوتیم و همچنین 2 روز بعدش یعنی شنبه 30/10 /1385 خفن ترین امتحان ریاضی عمرم رو باید پاس کنم .
خیلی دوست داشتم بیام و از نزدیک با دوستان خودم که خیلی به ما لطف میکنند صحبت کنم ولی حیف که نمیشه !
ما از همینجا روی گل همشون رو میبوسیم و از همشون به خاطر فعالیت های عالیشان تشکر میکنیم بخصوص از :
MaFia ,Amin ,Cracki ,Elfin-D ,Harry Potter ,Lord_theOne ,M E H D I ,Mehdi_Best ,Reza1969 ,saghy ,Gabana
خیلی دوستتان دارم
با تشکر Ship Storm
Mohammad
12-01-2007, 10:57
مورخ:21/10/85-پنجشنبه-موزه تاريخ طبيعي
حاضرين:
خودم
Mohsen Khan
Omidshsh
غايبين(امان از بد قولي!):
مسعود
محمد مدرسي
سلام
اين هفته به پيشنهاد داش محسن رفتيم موزه!جاي همه خالي.خيلي خوش گذشت.و اما گزارش:
ساعت 9 صبح قرار گذاشتيم.ساعت 8:50 بود و من از دور شاه داماد داش محسن خودمون رو رويت مي كردم!:cool:
مثل هميشه خوش قول.به قول خودش هنوز سربازي نرفتيم تا ساعت 4:30 از خواب بلند بشيم!;) البته نا گفته نماند خونشون به موزه نزديك بيده شايدم از ذوق و شوق ديدار ما بوده!:wub:
به هر حال حدود نيم ساعت بعد هم داش اميد پيداش شد.واسه ماها كه بچه پايين شهريم!پيدا كردن اينجور جاها يه كم سخته بخصوص محمد مدرسي كه اصلا پيداش نكرد!:blink:
اين عكس رو ببينيد:
اون سه تا نقطه قرمز كه جلوي موزه هست منو-محسن و اميد هستيم كه كاشته شديم!اون نقطه قرمز ديگه هم(شهرك پرواز) مسعود خودمونه كه خونشونه!:blush:
يه عده كارشناس خبره هم با ميني بوس! قبل از ما وارد موزه شدن!يه كم صبر كنيد بيشتر آشنا ميشد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ساعت 9:30 وارد شديم.
اين تاريخچه موزه:
اينم سر در ورودي:
...و اما بزرگترين كفش دوزك دنيا!:
يه بار تويه عمرمون كارت دانشجويي به دردمون خورد.مرسي داش اميد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادش بخير...دوران آمادگي يه بار اومده بودم...و الان 14-15 سال گذشته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب.حدود 160 تا عكس گرفتيم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]كه همشون ارزش ديدن دارن.به هر حال اينارو گلچين كردم.
اول از همه عكس هاي خودمون:
محسن و اميد بدجوري با هم پايه شده بودن همش با هم عكس ميگرفتن!با من عكس نگرفتن!جريان چيه نمي دونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينجا بچه ها در حال كانكت شدن به سايت خودمون هستن!عجب سرعتي داشت!:blink:
يه عكس هنري:
موضوع:اميد-محسن
عكاس:محمد!
جهان زير دستان اميد و محسن:
و جهان در دستان من:
من؟اهان منم اينجام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب.بريم سراغ عكس هايه ديگه.
عكس تفنگ دوران آموزشي محسن خودمون!البته يه كم پس رفته تر!:whistle:
اگه گفتين اين كيه؟؟منصور خان خودمون با تفنگش!
باورتون ميشه؟:eh:
عروس درياي...البته هر چي دنبالش همسرش گشتيم پيداش نكرديم!
اينم يه هشت پاي جانباز!آخه اميد شمرد 7تا پا داشت![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خرچنگ!
سوپر من ملخ ها!
اينم از كارشناسان خبره خودمون!البته در آينده!به كسي نگيد يواشكي گرفتم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار منو محسن بزنيم تويه كار خريد و فروش پروانه!واقعا زيباست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين گل تقديم به همه كساني كه ازشون متنفرم!;)
اينم از Colchicum montanum L.
چه عشقولانه!:wub:
از نمايش كامل اين تابلو معذورم!آخه بعضي اسماش آشناست!:cool:
بدون شرح!
اول كه اميد گفت از اين عكس بگير متوجه نشدم دليلش رو!ولي بعدش كه دقت كرديم...!!!اي اميد شيطون!عكس +18 مي باشد!
جلل الخالق!
خداييش شما كجا يه نهنگ 15 متري پيدا مي كنين؟؟؟ خوشا شيراز و نهنگش!:king:
در اين عكس بين علماي فاضل پي سي ورلد بحث بود كه اين چيه؟!البته من يه حدسي زدم ولي بماند!;)
يادش بخير دوران دبستان...
آقا يادتونه؟رفته بوديم آلمان...ديوار برلين.يادش بخير...انگار همين ديروز بود!گذر زمانه!چشم به هم بزني با داش محسن و بچش مي يايم موزه!:blush:
قابل توجه خانوم هاي شيرازي!:whistle:
به نظر شما تاپيك ها با چي قفل ميشه؟؟
اينم سرور اختصاصيه پي سي ورلد در شيراز...البته در اين لحظه كه عكس گرفتم دانه!:blush:
يادش بخير با اين مدرن تاكينگ گوشي مي داديم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب...البته به علت كم بودن وقت و عجله من خيلي جاهاي موزه رو درست و حسابي نگشتيم...با اين وجود خيلي خوش گذشت.جاي همه خالي!
قرارهاي ما هميشه منحصر به فرد!;)
mohammad_1000
12-01-2007, 13:22
سلام
دوست خوبم این چیزا چه ربطی به این تاپیک داره واقعا" در حیرتم
omidshsh
12-01-2007, 13:23
ایول که ترکوندی!
omidshsh
12-01-2007, 13:24
با کی هستی محمد 1000؟
جه باحال! ای کاش ما هم بودیم.
mohammad_1000
12-01-2007, 13:37
سلام
آقا 6روز بیشتر تا قرار نمونده خواهشن همگی تصمیم بگیرید که بیاین تا ی قرار تاریخی بشه که تو تاریخ و سرگذشت پی سی بنویسند
موفق باشید
Mohammad جان عكسايي كه توي اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته بيدي واسه من قابل رويت نبيد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل از سيستم من بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا لينك عكسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
;)
Friend II
12-01-2007, 16:36
سلام دوستان من
خوب هستيد
من اومدم بپرسم ورود به اين قرار براي همه آزاده ؟
با تشکر
Farbod_h
12-01-2007, 16:55
سلام دوستان من
خوب هستيد
من اومدم بپرسم ورود به اين قرار براي همه آزاده ؟
با تشکر
نه ! هر کی می خواد بیاد باید 5000 تومن بریزه به حساب من تا بهش کارت بدم
Friend II
12-01-2007, 17:05
سلام فربد جان
بسيار خوشحالم که با حس طنز شما آشنا شدم
اگر شما به اولين صفحه اين تاپيک بريد و نام اعضايي که اومده بودن رو نگاه کنيد نام Friend رو ببينيد و ببينيد که بدون پنج هزار تومان اومده بود ولي چون من الان هشت ، نه ماهي از فروم دور بودم تصميم گرفتم بپرسم که حضور من مشکلي نخواهد داشت ؟
با تشکر
سلام فربد جان
اگر شما به اولين صفحه اين تاپيک بريد و نام اعضايي که اومده بودن رو نگاه کنيد نام Friend رو ببينيد و ببينيد که بدون پنج هزار تومان اومده بود ولي چون من الان هشت ، نه ماهي از فروم دور بودم تصميم گرفتم بپرسم که حضور من مشکلي نخواهد داشت ؟
با تشکر
مشکلی نیست فرند جان
ولی خب شما آیدی داری مگه؟
بن شدی که!
Mohammad
12-01-2007, 20:37
Mohammad جان عكسايي كه توي اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته بيدي واسه من قابل رويت نبيد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل از سيستم من بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا لينك عكسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
;)
سلام
مشكل از سيستم شماست...:)
سلام
از این ورا!
بیا عزیز دل....
مشکلی نیست فرند جان
بن شدی که!
مافیا بابا بنده خدا رو ول کن!:laughing: هی دنبال بهونه ای که یکیو بن کنیییییییا:laughing: :happy: :tongue:
mostafaeshghi
13-01-2007, 00:17
سلام فربد جان
با تشکر
بابا پاشو بیا من به تو 5000 تومان میدم. اینقدر ناز نکن پاشو بیا. :biggrin:
منتظرتم. یعنی منتظر تمامی دوستان پی سی ورلدی هستیم.
Lord_theOne
13-01-2007, 07:06
محمد جان واقعا جايم خالي بود خيلي دوست مي داشتم مي يامدم
amintnt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه قول بدي مشقاتو خوب بنويسي دفعه بعد مي بريمت
Friend II
13-01-2007, 17:00
مشکلی نیست فرند جان
بن شدی که!
سلام مهران جان
خوب هستی ؟
خوب منم بخاطر همین پرسیدم
چون حدس میزدم ورود کاربرهای قدیمی به این قرار باید ممنوع باشه
با تشکر
بابا پاشو بیا من به تو 5000 تومان میدم. اینقدر ناز نکن پاشو بیا. :biggrin:
منتظرتم. یعنی منتظر تمامی دوستان پی سی ورلدی هستیم.
سلام مصطفی جان
ممنون از لطفت
بخاطر تو هم که شده سعی میکنم بیام
امیدوارم اونروز امتحان نداشته باشم
با تشکر
Mohsen khan
13-01-2007, 18:14
با اين قرار آخري بچه هاي شيراز
مشخص شد كه جالب ترين و بهترين قرارها
مال بچه هاي شيرازه
مطمئن باشيد
محسن
mohammad_1000
13-01-2007, 18:26
سلام
آقا مصطفی عشقی توپتم بیار ها ایشالا که میای و توپتم میاری که ی دست فوتبال با حال بزنیم
آقا ترو خدا همگی یجوری خونه خونواده زن زندگی و فامیل عروسی و خطم خدانکرده و غیره... رو بپیچونن برای سه یا پنج ساعتی که با هم باشیم
امید وارم که اصلا" کسی به حرفای من توجه کنه
همگی موفق باشید
من نمي تونم تو قراراتون شركت كنم
ببخشيد
J A V I D
13-01-2007, 19:16
الهی روز قرار چنان برفی بیاد که همتون شکل مجسمه ابو ریحان بشید !!!! مخصوصا الفین !!!
mohammad_1000
13-01-2007, 20:31
من نمي تونم تو قراراتون شركت كنم
ببخشيد
سلام دوست عزیز اول از همه ورودتو تبریک میگم در ضمن خیلی حیف شد دلمون میخاست که همه از جمله کاربر های جدید هم تو قرار شرکت میکردند
موفق باشید
boy iran
13-01-2007, 20:41
کاشکی میتونستم
چون بچه های p30 رو خیلی دوست دارم
به!
سلام چطوری؟
جدی؟....آقا چه قراری بشه اگه بیای....:دی
ای وای آخه چرا بی تربیت؟؟!!!!!
mohammad_1000
14-01-2007, 08:13
سلام
آره الفین جان اگه همه بیان قراری میشه تاریخی چه جمعیتی بشه اونجاست که فوتبال میچسبه ها
Friend II
14-01-2007, 16:30
سلام دوستان من
یک سوال
قرار دقیقا چه روزیه ؟
با تشکر
saeid_ronaldo
14-01-2007, 16:40
ميشه يكي نام افرادي رو كه تا اينجا اعلام امادگي كردند رو ليست كنه؟
Farbod_h
14-01-2007, 19:01
من احتملن میام
mohammad_1000
14-01-2007, 19:26
سلام فرند جان
قرار روز پنجشنبه 28 دی ماه هستش ساعت 4
یادت نره حتما" بیا
موفق باشید
سلام فرند جان
قرار روز پنجشنبه 28 دی ماه هستش ساعت 4
یادت نره حتما" بیا
موفق باشید
اون 2تا DVD من رو بردار بيار.......لازمشون دارم!!!
:rolleye: سلام بچه ها من خیلی وقت هست که نتونستم به سایت عزیزم بیام اما خوشحالم که دوباره برگشتم به جمع صمیمی پی سی ها.....
چون خیلی از اعضای جدید منو نمیشناسن (به جز سورنای عزیزم و فرند خوش تیپ) ، خواهش میکنم جای منو اونجا خالی کنین.....
از طرف من هم یکی این سورنا رو ببوسه.:blush:
سورنا تو هم نوید رو ببوس.:blink:
نوید تو هم پاتال عزیزم رو ببوس.:evil:
Lovelyman
15-01-2007, 09:29
سلام اميدوارم همه خوب باشين منم احتمال داره بيام قول نميدم بعد نرين مثل هميشه اون جا بشينين عين زنا غيبت كنين كه آره اين گفت ميم اون گفت ميام نيومدها
MOHAMMAD_SAT
15-01-2007, 10:42
:laughing: :laughing: وای تو هنوز یادت :blink: :blink:
mohammad_1000
15-01-2007, 12:31
سلام
فکر نمیکردم هنوز یادت باشه ولی چشم اگه پیدا کنمش میارم واست
موفق باشید
سلام
فکر نمیکردم هنوز یادت باشه ولی چشم اگه پیدا کنمش میارم واست
موفق باشید
نه عزيز يادم نرفته!!!!
پيداش نكردي بايد يه چيزي به جاش بياري...چون اون رو از من امانت گرفته بودي!!!
نه عزيز يادم نرفته!!!!
مشت اول 1000
نه عزيز يادم نرفته!!!!
تو هم كه خودت زياد از بچهها امانت گرفتي !
چاقو .... كلاه ... خودكار .... بيچاره رضــــــا رو بگو !!!!
mostafaeshghi
16-01-2007, 02:01
دوستان لطق کنند و کم لطفی نکنند و در این قرار حضور پیدا کنند.
تازه امین هم میخواد شیرینی بخره (اینم یه جو برای جمعیت بیشتر)
ممنون از همه ی دوستان
تازه امین هم میخواد شیرینی بخره (اینم یه جو برای جمعیت بیشتر)
جدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنما !!! بهم مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_1000
16-01-2007, 09:32
نه عزيز يادم نرفته!!!!
بزار فکرامو بکنم اگر به نتیجه مثبتی رسیدم میارم ولی اگه نیووردم نارحت نشی ها چون هر چی فکر کردم دیدم که به دردت نمیخوره
موفق باشی جیگر...
MOHAMMAD_SAT
16-01-2007, 10:27
بزار فکرامو بکنم اگر به نتیجه مثبتی رسیدم میارم ولی اگه نیووردم نارحت نشی ها چون هر چی فکر کردم دیدم که به دردت نمیخوره
موفق باشی جیگر...
وردار بیار وگر نه ... :angry: :angry:
خیانت در امانت :ohno: :blink:
mostafaeshghi
16-01-2007, 12:16
جدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنما !!! بهم مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا چرا نیاد. اصلا کلا راست کار و تیپ و تریپ خودته. حتما از این کارها بکن. :laughing:
این پایینیو امین نخونه.
بابا بچه ها یه ذره جو بدید تا شاید یه شیرینی افتادیم. اونم چی از نوع خامه ای :biggrin:
mohammad_1000
16-01-2007, 12:50
وردار بیار وگر نه ... :angry: :angry:
خیانت در امانت :ohno: :blink:
باشه محمد ست جان باید فکرامو بکنم ببینم چی میشه
موفق باشید
آخرش کسی زمان و مکان دقیق قرار رو به ما نگفت
آخرش کسی زمان و مکان دقیق قرار رو به ما نگفت
سلام
5 شنبه 28 دی ماه -پارک لاله-روبروی مجسمه ابوریحان(تقاطع بلوار و کارگر)
مخلصیم
MOHAMMAD_SAT
16-01-2007, 14:45
ساعت 4 بعد از ظهر
mohammad_1000
16-01-2007, 15:47
پس ترو خدا دیگه همگی بیاین ها یادتون نره بهونه های بنی اسرائیلی نیارین
موفق باشین
Friend II
17-01-2007, 16:14
سلام دوستان من
یعنی فردا قرار هست ؟
چقدر نزدیک
با تشکر
mohammad_1000
17-01-2007, 16:56
ای بابا عمر که داره میگذره و هدر میره
هییییییییییییییییییی
J A V I D
17-01-2007, 17:03
آخر حاضر نشدید به خاطر من قرار رو جابه جا کنید حداقل به خاطر من الفین رو بندازین زیر آب ابوریحان حیف که نمی تونم بیام :(((
من هم میام
بیارم؟
mohammad_1000
17-01-2007, 18:14
سلام مافیا جان چی بیاری
نکنه منظورت شیرینیه
ای بابا ای بابا خجالت میدی حالا چه کاریه ما میووردیم ...
خوب حالا که اصرار میکنی باشه بیار
سلام مافیا جان چی بیاری
نکنه منظورت شیرینیه
ای بابا ای بابا خجالت میدی حالا چه کاریه ما میووردیم ...
خوب حالا که اصرار میکنی باشه بیار
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوچیکیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه
دی فی دی ویستا می خواست سینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیرینی که امین قرار بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا....
من سی دی و دی وی دی خونم کم شده...
هر کی هرچی دم دستشه برداره بیاره....
من میخوااااااااااااااام(اسما یل گریه و لوس بازی...)
ور دارید بیاریداااا (ویستا و آفیس 07 دارم)
پیوست:همش که شد پرانتز....!!!!
مخلصیم
آقا....
من سی دی و دی وی دی خونم کم شده...
هر کی هرچی دم دستشه برداره بیاره....
من میخوااااااااااااااام(اسما یل گریه و لوس بازی...)
ور دارید بیاریداااا (ویستا و آفیس 07 دارم)
پیوست:همش که شد پرانتز....!!!!
مخلصیم
فيلم ميخواي ؟
من برات فيلم ميارم ! فقط پول يادت نره كه مجاني نميشه !
راستي من معلوم نيست بيام يا نه
وقت دكتر دارم ... اگه شد (اين اگه شد يعني اگه دير نشده بود ... حسش بود ... پولش بود ... و ...) از همونجا يه ضرب ميام
mostafaeshghi
17-01-2007, 23:39
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوچیکیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه
دی فی دی ویستا می خواست سینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیرینی که امین قرار بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم اگر دی وی دی ویستا زیادی کرده ما هم میخواهیم. و دستان دوستانه یشما را به گرمی میفشاریم.
در ضمن به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردیکه شیرینی را امین میخواد بیاره ولی یه چیزی را فراموش کردی که باید بگی حتما از نوع خامه ای را بیاره.:laughing:
J A V I D
17-01-2007, 23:46
خوبه چتر باز ها دارن مشخص می شن !!!!!!!
mostafaeshghi
17-01-2007, 23:47
فيلم ميخواي ؟
وقت دكتر دارم ... اگه شد (اين اگه شد يعني اگه دير نشده بود ... حسش بود ... پولش بود ... و ...) از همونجا يه ضرب ميام
آقا من تو یاهو گفتم که چی میخوام. شما اگر زدی و فردا آوردی من حتما هزینشو میدم. با تشکر
یادآوری
( دی وی دی های عکس با کیفیت خفن)
mostafaeshghi
18-01-2007, 00:17
آقا این پست جا مونده بود که اینجا میذارم. چون جوابشو باید دوست عزیزمون میدید و من یادم رفته بود
سلام
آقا مصطفی عشقی توپتم بیار ها ایشالا که میای و توپتم میاری که ی دست فوتبال با حال بزنیم
آقا ترو خدا همگی یجوری خونه خونواده زن زندگی و فامیل عروسی و خطم خدانکرده و غیره... رو بپیچونن
برای سه یا پنج ساعتی که با هم باشیم
امید وارم که اصلا" کسی به حرفای من توجه کنه
همگی موفق باشید
بابا ما تو تابستونش توپ میوردیم کسی بازی نمیکرد حالا تو زمستون که دیگه هیچی.
فکر نکنم بیارم. البته اگر 6 نفر تعهد بدند که بازی میکنند. (از نوع کتبی) من هم توپ میارم. در صورت
عمل کردن خلاف تعهد موظف هستند که خسارتهای خرید توپ و حمل ونقل را بپردازند.:)
کاوه رسولی
18-01-2007, 00:39
عکس هم بگیرین بذارین تو سایت
فيلم ميخواي ؟
باشه....
خب بگو نمیام دیگه.....
MOHAMMAD_SAT
18-01-2007, 01:49
سلام
امین ضد حال نزن پاشو بیا
من برات تجهیزات گرمایی میرام
که یخ نکنی
Mehdi_Best
18-01-2007, 09:31
سلام
حالا كه قراره انواع دي وي دي ها رو بياريد يكي هم براي من دي وي دي اين فيلم رو بياره كه خيلي دنبالشم:
DOA: Dead or Alive
محصول 2006 با بازي holly valance
--------------------------------
امين اگه نيايي ديگه هيچي ها. خيلي دلم برات تنگ شده.
mohammad_1000
18-01-2007, 11:14
آقا فقط چند ساعت تا قرار مونده ی چیزی حدود 5 ساعت
پس دیگه کسی بهونه نیاره تیاد به بعد چهار پنج ماه میخایم دور هم باشیم
موفق باشید
J A V I D
18-01-2007, 11:30
تهران برف نمی آد یادتون نره الفین رو بندازین تو آب ها !!
بی تربیییییت....
2/5 تا شروع قرار مونده...
هر کس میخواد حسرت به دل بمونه نیاد
مخلصیم
J A V I D
18-01-2007, 13:38
به جان الفین من دوست داشتم بیام ولی قرارتون وسط امتحان های دانشگاهه منم که دانشگام تهران نیست واسه همین از حضور در این قرار معافم ...
راستی الفین رو انداختین تو آب یه عکسم ازش بگرین بذارین اینجا من ببینم لذت ببرم !!!
به جان الفین من دوست داشتم بیام ولی قرارتون وسط امتحان های دانشگاهه منم که دانشگام تهران نیست واسه همین از حضور در این قرار معافم ...
راستی الفین رو انداختین تو آب یه عکسم ازش بگرین بذارین اینجا من ببینم لذت ببرم !!!
جاوید راستی اون چیز (بوف.....صدای سیلی بود)!!!
mostafaeshghi
18-01-2007, 15:31
آقایون نیم ساعت بیشتر نمونده خفن سعی کنید بیاییدها. نامردید اگر بتونید و نیاییید.
در ضمن جاوید جان از این شعارها نده که اگر دفعه بعدی بیای الفین یه توطئه میکنه و همگی سعی تو استخر کردن تو میکنند. خفن مواظب خودت باش.
J A V I D
18-01-2007, 17:17
مصطفی جان آخه الفین خیس باشه خوشکل تره بر اساس معنای کلمه الفین ....!!!
الفین چیز ... زیر آب صدا نداره !!!
MOHAMMAD_SAT
18-01-2007, 20:08
سلام
من همین الان رسیدم خونه
با اینکه هوا سرد بود ولی خیلی
خوش گذشت 10 نفر امده بودن
J A V I D
18-01-2007, 20:10
الفین رو تو آب ننداختین به یاد من !
MOHAMMAD_SAT
18-01-2007, 20:20
نه
نشد خیلی مقاومت کرد
mohammad_1000
18-01-2007, 21:03
آقا این قرارم تموم شد ولی کسی نیومد چی شد پس همه میگفتن که میایم همین بوود
خیلی خوبه 100000 نفر اومده بودنند واقعا" لذت بردیم بازم دم همون کاربران و مدیرای قدیمی و همکارا گرم که همیشه پای ثابت هستن
J A V I D
18-01-2007, 22:05
عکس گرفتین یا ترسیدین با موبایلتون عکس بگیرین بهتون بگن جواد ؟!؟
اوووووووووووف !
من تازه رسيدم
چقدر هوا سرد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif
سرما رو خورديم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
آقا اين سيديهاي منو نديدين ؟ كلي سيدي آورده بودم
اما موقع برگشتن چيزي يافت نشد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif رضا تو نديدي ؟
اوووووووووووف !
من تازه رسيدم
چقدر هوا سرد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif
سرما رو خورديم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
آقا اين سيديهاي منو نديدين ؟ كلي سيدي آورده بودم
اما موقع برگشتن چيزي يافت نشد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif رضا تو نديدي ؟
تو وقتی داشتی میومدی سر قرار چیزی نخرد تو سرت؟؟؟
MOHAMMAD_SAT
19-01-2007, 00:50
من دیدم رضا پیچوند !!!
تازه داشت cd مهران هم میپیچوند !!؟؟
Farbod_h
19-01-2007, 01:24
دوستان می بخشید که من نیومدم ! دلیل من موجه بود !!! من رفتم سمنان برای دانشگاه ! متاسفانه مجبور بودم
MOHAMMAD_SAT
19-01-2007, 01:38
سلام
اشکالی نداره فربود جان
انشالله قرار بعدی بیا رویتت کنیم
mostafaeshghi
19-01-2007, 02:15
امرزو خیلی خوش گذشت و جای همه خالی بود. افرادی که تشریف آوردند عبارتند از :
مصطفی عشقی
مافیا
مهدی بست
بابک
محمد_ست
محمد_1000
امین
رضا (مدیر انجمن زبان انگلیسی)
الفین
فکر نکنم کسی را جا انداخته باشم. اره همین 9 نفر بودیم. و خفن جای همه خالی بود ولی خداوکیلی عجیب سرد بودها (البته من که نه) ولی کلی گفتم.
واقعا حیفه استفاده کنید و در قراراها بیایید که بیشتر به نفع خودتونه.
انشاءالله که همه را در قرار بعدی میبینم.
من خدا نکنه که فرند را ببینم که اگر ببینم دمار از روزگارش در میارم که دیگه کسی را قال گذاره.
mostafaeshghi
19-01-2007, 02:19
الفین رو تو آب ننداختین به یاد من !
نه نشد. یعنی خیلی مقاومت کرد و شانس آورد که طرف استخر نرفت وگرنه به خاطر اون دستمزد هم که شده حتما این کار را میکردم. :laughing: :biggrin:
فکر نکنم کسی را جا انداخته باشم.
مهدي87 رو ننوشتي !
mohammad_1000
19-01-2007, 14:43
مهدی 87 که بن شده
ولی با این حال نباید فراموش کرد
چون بلاخره اومده دیگه
GoldenDragon
19-01-2007, 18:16
من ساعت 5 اومدم و خواستم بيام توي جمعتون ولي ديدم دوربين داريد و از اونجايي که من با عکس گرفتن مشکل اساسي دارم و بيشتر از 8 سال ميشه که غير از عکس پرسنلي عکس ديگه اي نگرفتم به روي خودم نياوردم و به راهم ادامه دادم و فقط از جلوتون رد شدم و با اينکه 1.5 ساعت طول کشيد تا برسم پارک لاله ولي برگشتم خونه
saeid_ronaldo
19-01-2007, 18:32
كو پس. ماكه عكسي نميبينيم
من ساعت 5 اومدم و خواستم بيام توي جمعتون ولي ديدم دوربين داريد و از اونجايي که من با عکس گرفتن مشکل اساسي دارم و بيشتر از 8 سال ميشه که غير از عکس پرسنلي عکس ديگه اي نگرفتم به روي خودم نياوردم و به راهم ادامه دادم و فقط از جلوتون رد شدم و با اينکه 1.5 ساعت طول کشيد تا برسم پارک لاله ولي برگشتم خونه
شوخي ميكني ؟
اتفاقا 2 تا عكس بيشتر نگرفتيم كه اووونا رو هم تو سايت نميخوايم بزاريم !!
همينه كه هست
آقا از این قرارتون عکس بزارید ببینیم
البته امین و مافیا رو دیدم اما الفین و دیگر دوستان رو ندیدم :دی
J A V I D
19-01-2007, 20:45
آقا از این قرارتون عکس بزارید ببینیم
البته امین و مافیا رو دیدم اما الفین و دیگر دوستان رو ندیدم :دی
عجیبه الفین رو ندیدی تقریبا تو همه قرار ها اومده ....
حیف شد می خواستم رو در رو یه چیزی به مافیا بگم حیف نتونستم بیام !
امینم دلم می خواست ببینم
مهدی بستم که قبلا دیده بودم
بابکم می خواستم بندازم تو آب مثل الفین که نشد !!!
mostafaeshghi
19-01-2007, 23:40
امینم دلم می خواست ببینم
آقا انقدر گیر نده به انداختن بچه ها تو استخر. ما بچه ها توی این قرار نقشه هایی را بریت کشیدیم. بیبشتر از این گیر بدی ، حتما و حتما نقشه ها عملی میشه. ها. پس خفن مواظب خودت باش.:)
J A V I D
20-01-2007, 00:15
آقا انقدر گیر نده به انداختن بچه ها تو استخر. ما بچه ها توی این قرار نقشه هایی را بریت کشیدیم. بیبشتر از این گیر بدی ، حتما و حتما نقشه ها عملی میشه. ها. پس خفن مواظب خودت باش
بابا خالی نبند مصطفی جان دیگه یه کاری نکن تو هم بندازم تو آب ها (البته شما بچه محلی اینکارو هیچ وقت نمی کنم) من بینتون یه ستون پنجم داشتم اطلاعات داده بهم از قرار اصلا در مورد من حرفی زده نشده !
امینم دلم می خواست ببینم
خب الان فرض کن رو در رو هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
20-01-2007, 11:04
خوب نمی شه با نوشته بیان کرد چیزی که می خواستم بهت بگم می ترسم یه وقت بد برداشت کنی حالا باشه واسه قرار بعدی که اومدی !!
mostafaeshghi
20-01-2007, 19:32
بابا خالی نبند مصطفی جان دیگه یه کاری نکن تو هم بندازم تو آب ها (البته شما بچه محلی اینکارو هیچ وقت نمی کنم) من بینتون یه ستون پنجم داشتم اطلاعات داده بهم از قرار اصلا در مورد من حرفی زده نشده !
گقتی خالی بستم. خب پس کارت ساخته شد. نقشه حتما عملی میشه. در ضمن اون ستون پنجم اصلا به طور کامل غیر فعاله وگر نه 3-4 دفعه بحث تو اومد وسط.
:rolleye: خواهش میکنم جای منو اونجا خالی کنین.....
از طرف من هم یکی این سورنا رو ببوسه.:blush:
سورنا تو هم نوید رو ببوس.:blink:
نوید تو هم پاتال عزیزم رو ببوس.:evil:
به به به ....
اینجور که بوش میاد کسی کسی رو نبوسیده.....
یعنی اینا هیچکدومشون نیومده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا اااا شلوغتر میشد.......:blink: :blink:
GoldenDragon
22-01-2007, 07:32
Amin جان اتفاقاً بيشتر براي ديدن شما اومده بودم چون تخصص اصلي من در حوزه فيلم و سينما هستش ، گرچه الان اصلاً در اون زمينه فعاليت نميکنم و فعلاً خودم رو با روتوش و رديف کردن پرتره خلق الله مشغول کردم ، اون روز رو هم با کلي کلک 2دره کردم اومدم پارک ولي خب بيخيال
mostafaeshghi
22-01-2007, 17:12
Amin جان اتفاقاً بيشتر براي ديدن شما اومده بودم چون تخصص اصلي من در حوزه فيلم و سينما هستش ، گرچه الان اصلاً در اون زمينه فعاليت نميکنم و فعلاً خودم رو با روتوش و رديف کردن پرتره خلق الله مشغول کردم ، اون روز رو هم با کلي کلک 2دره کردم اومدم پارک ولي خب بيخيال
ببخشیدا. خیلی خیلی جسارتا. میتونید اومدنتان را ثابت کنید. یعنی اثبات کنید که تا اوتجا اومدید و برگشتید.
J A V I D
22-01-2007, 20:08
گقتی خالی بستم. خب پس کارت ساخته شد. نقشه حتما عملی میشه. در ضمن اون ستون پنجم اصلا به طور کامل غیر فعاله وگر نه 3-4 دفعه بحث تو اومد وسط.
مصطفی جان ما نوکر شما هم هستیم یادم باشه ستون پنجم رو بندازم تو آب !!!
حالا قرار بعدی رو که قرار نیست خدای ناکرده 24 اسفند ماه بذارید بابا قرار و همون ماهی یه بار کنید دیگه ....
GoldenDragon
23-01-2007, 07:26
ببخشیدا. خیلی خیلی جسارتا. میتونید اومدنتان را ثابت کنید. یعنی اثبات کنید که تا اوتجا اومدید و برگشتید.
mostafaeshghi جان شک داري که اومدم؟ ، باشه ميگم ولي قبلاً گفتم که ديدم دوربين دارين خودم رو معرفي نکردم و رفتم ولي بخاطر اين حرفت ميگم کجا بودين ، عرضم به حضورتون که در 2 طرف اون حوض که ابوريحان توش ژست گرفته 2 تا نيمکت (فکر کنم سيماني به رنگ آبي) قرار داره و من که از روبروي حوض ميومدم شماها جلوي نيمکت سمت چپ بودين و بيشتر از همه يه آقاي قد بلند توجه من رو جلب کرد که اگه يادم باشه خوش تيپ بود و کاپشن کوتاه قهوه اي تقريباً روشن پوشيده بود و فکر کنم موهاش هم بلند بود ، مطمئن نيستم ولي مثل اينکه توي اون هواي سرد فواره هاي آب نماي ابوريحان هم باز بودن ، اگه اشتباه گفتم ببخشاييد چون زياد نشد بهتون دقت کنم تا خوب يادم بمونه
mohammad_1000
23-01-2007, 11:32
چاکرتیم من بوودم ایی بابا خجالت میکشیمممم نه بابا این جورایا هم که میگید نیست به هر حال خوشتیپی از خودتونه
موفق باشید
siavash_Skh
23-01-2007, 23:30
سلام
تو این قرار ها فقط باید مدیر ها و همکار ها و کاربران فعال بیان یا هر کدوم از کاربر های عادی هم می تونه بیاد ؟؟
من رو که تازه دارم خودمونی می شم تو جمعتون راه می دید ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم تا قرار بعدی اگه نباشم جام خالی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو این قرار ها فقط باید مدیر ها و همکار ها و کاربران فعال بیان یا هر کدوم از کاربر های عادی هم می تونه بیاد ؟؟
من رو که تازه دارم خودمونی می شم تو جمعتون راه می دید ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم تا قرار بعدی اگه نباشم جام خالی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نه بابا
همه يوزرها ميتونن تو قرارها بيان ... در واقع افتخار بدن
اما خب دوستان كم لطفي ميكنن ديگه
lahij_web
28-01-2007, 07:42
سلام
همه يوزرها ميتونن تو قرارها بيان ... در واقع افتخار بدن
اما خب دوستان كم لطفي ميكنن ديگه
خب اين قرارتون دقيقا ساعتش جوري بود كه امثال من نتونن بيان ! بابا يه فكري به حال ماهايي كه در بنديم ! ! ! ميكردين . :happy: ;) من كه خيلي دوس داشتم ميرسيدم ولي حيف .
Alireza_Shafaei_PCworld
28-01-2007, 23:48
من تا جمعه تهرانم
توی این مدت هیچ قراری نیست؟
من تا جمعه تهرانم
دوست عزيز اين شماره موبايل من:
09125043466
تماس بيگر تا با هم قرار بذاريم!!!سورپرايز هم باست دارم:biggrin:
mostafaeshghi
29-01-2007, 01:39
من تا جمعه تهرانم
نه متاسفانه!
در ضمن بچه ها که عکس گرفتند لطف کنند عکسها را بگذارند مات ببینیم.
آهان یادم افتاد بابک عزیز بود که عکس گرفت! استاد بیا بگذار عکسها را دیگه
Lovelyman
29-01-2007, 16:05
اين همه مدت از قرار گذشته شما تازه مي گي بيا عكس بزار!تا استاد كه گفت نمي خوايم بزاريم
mostafaeshghi
30-01-2007, 01:25
اين همه مدت از قرار گذشته شما تازه مي گي بيا عكس بزار!تا استاد كه گفت نمي خوايم بزاريم
مکه دست خودشونه!؟؟!؟
از من عکس دارم من به مراجع قضایی شکایت خواهم کرد. خب دیگه حد اقلش اینه که آپلود کنند و آدرس لینک را با پیغام خصوصی به کسانی که اومدند بدند. :)
saeid_ronaldo
01-02-2007, 17:13
چه فايده
شما كه خودتونو ديدين.
ما كه نديديم بايد طلب عكس كنيم
mostafaeshghi
01-02-2007, 21:52
چه فايده
شما كه خودتونو ديدين.
ما كه نديديم بايد طلب عكس كنيم
خب شما یه طلبی کنید شاید یه فرجی حاصل شد. و دوستان عکسها را قرار دادند.:laughing:
J A V I D
01-02-2007, 22:08
سلام آقا ول کنین این حرفا رو این ماه قرار بزارید ما هم بیایم هفته آخر اسفند خیلی ضایعس هیچ کس نمی تونه بیاد !!!!
mostafaeshghi
02-02-2007, 20:38
سلام آقا ول کنین این حرفا رو این ماه قرار بزارید ما هم بیایم هفته آخر اسفند خیلی ضایعس هیچ کس نمی تونه بیاد !!!!
نه داداش. با توجه به صحبتهای انجام شده در قرار ، تا آخرین پنج شنبه ی فروردین خبری از قرار نیست. انشاءالله که اونروز همه ی دوستان بیاند.
J A V I D
02-02-2007, 20:59
د بیا واسه خودتون می برین می دوزین صداشم در نمی آرین کدوم صحبت ما خیر سرمون جاسوس داشتیم اونجا !!! می گم بیاید قرار ها رو بکنید هر سه هزار سال یکبار قشنگ تره !!!
قرار بعدی یا میفته برای بعد از عید یا دم تابستون....من تا دم تابستون نمیتونم بیام ولی اگر دوستان مایل باشن میشه تا قبل از اون یکی دو قرار رو هماهنگی کرد...
مخلصیم
¥ Ramin2 ¥
03-02-2007, 08:28
من هم بیام؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sezar & sanaz
03-02-2007, 12:15
:laughing: :laughing: آقا یه جوری تنظیم کنید که با دسته ی بنی اسد همراه شویم:laughing: :laughing:
کی کجا ما هم بیاییم بروبچ همه ییهو بیاییم یه جوری که خیابان بند بیاد:rolleye: :happy:
mohammad_1000
03-02-2007, 20:20
آقا تو قرار قبلی که 10 نفر بیشتر نبودیم پس قرار بعدی زیر 10 نفر میشه پس اومدنش فایده نداره
موفق باشید
sezar & sanaz
03-02-2007, 21:44
نبابا ما که نامه ای نگرفتیم که نوشته باشند اعضا فلان روز فلان ساعت کجا باشند :sad: اگر می خواهید همه بیایند باید برنامه ریزی کنید این همه اعضا داره این سایت :rolleye:
mostafaeshghi
04-02-2007, 00:04
آقا هر کار میخواید بکنید فقط سریعتر بگید تا ما هم یه تبلیغی کنیم تا یه چند نفر بیاند.
داش الفین لطفا زودتر تکلیف همه چی را مشخص کن. قبل عید ، بعد عید ، خود عید ، ....؟!؟!؟!؟
آقا هر کار میخواید بکنید فقط سریعتر بگید تا ما هم یه تبلیغی کنیم تا یه چند نفر بیاند.
داش الفین لطفا زودتر تکلیف همه چی را مشخص کن. قبل عید ، بعد عید ، خود عید ، ....؟!؟!؟!؟
عرض کردم
بعد از عید...ولی من نظرم اینه که تا تابستون قرار نداشته باشیم.اما اگر دوستان مایل باشن میشه قبل از تابستون هم قراری رو فیکس کرد
مخلصیم
mostafaeshghi
04-02-2007, 15:41
عرض کردم
بعد از عید...ولی من نظرم اینه که تا تابستون قرار نداشته باشیم.اما اگر دوستان مایل باشن میشه قبل از تابستون هم قراری رو فیکس کرد
مخلصیم
آقا یه قرار برای فروردین بگذارید اگر بچه ها استقبال کردند. میایم و اگر نه همه که طبق معمو کنسلش میکنیم. به نظر من فروردین ماه موقع خوبی برای قرار است.
ديگه قرارا حال نميده
همون بهتر كه تعطيل بشه
بازم دم بچههاي قديمي گرم كه پاميشن ميان
sezar & sanaz
04-02-2007, 22:50
هر روز بود فرق نمی کند فقط مدیر یه زحمت بکشد مانند نامه ای که می دهند مثلا آدرس سایت عوض شده همین نامه رو به تمامی افرادی که در انجمن عضو هستن فرستاده شود ok ممنون:happy:
Mehdi_Best
05-02-2007, 12:07
سلام
متاسفانه عده اي از دوستان در اين تاپيك پست مي دهند و پيگيري مي كنند كه قرار گذاشته شود و تأكيد مي كنند كه حتما در قرار حضور پيدا مي كنند. اما در روز قرار خبري ازشون نمي شه. در نتيجه قرارها به اين روز افتاده كه فقط همان بچه هاي قديمي مي آيند. به نظر من بهتره تا وقتي قراره به اين شكل باشه تشكيل قرارها فايده اي نداره.
mostafaeshghi
05-02-2007, 15:00
سلام
متاسفانه عده اي از دوستان در اين تاپيك پست مي دهند و پيگيري مي كنند كه قرار گذاشته شود و تأكيد مي كنند كه حتما در قرار حضور پيدا مي كنند. اما در روز قرار خبري ازشون نمي شه. در نتيجه قرارها به اين روز افتاده كه فقط همان بچه هاي قديمي مي آيند. به نظر من بهتره تا وقتي قراره به اين شكل باشه تشكيل قرارها فايده اي نداره.
دقیقا. ولی باز هم خوبی به جمال قدیمیا که همیشه پایه اند. ولی مطمئنا از هیچی بهتره.
J A V I D
05-02-2007, 18:16
به دلایلی حذف شد توسط خودم !
sezar & sanaz
05-02-2007, 18:28
بابا این که بحث نداره قرار رو بگذارید به اون روشی که من گفتم نیامدن دیگه نگذارید حالا هر روز به هم مثل این زنها پیش هم بگید نمی آیند نمی آیند
من که سرم می پکه :blink:
V E S T A
09-02-2007, 20:50
لطفاَ به خانمها توهين نکنيد ،درسته که بيشتر آقايون به اين انجمن ميان ولی دليل نميشه بی برنامه بودن خودتون رو به خانمها نسبت دهيد.
sezar & sanaz
10-02-2007, 18:17
لطفاَ به خانمها توهين نکنيد ،درسته که بيشتر آقايون به اين انجمن ميان ولی دليل نميشه بی برنامه بودن خودتون رو به خانمها نسبت دهيد.
:sad:
:blush:
سلام داداش من نمی خواستم به خانم ها توهین کنم به نظر من تنها جایی که به خانم ها بها داده می شود در کشور ما هست منظور من بیشتر این بود که در غیبت کردن خانم ها تبحر بیشتری دارند و آن زمان هم که در مدرسمان ما زیاد حرف می زدیم می گفتن دارن مثل پیر زن هایی که تو حمام عمومی هستن یک روند فک می زنید :happy:
V E S T A
11-02-2007, 09:24
سلام
برادر بسيارمحترم وروشنفکر:
اولاَ بهتره درباره زياد درباره کشورمون حرف نزنيم چون ممکنه وارد مسائل سياسی بشيم (بها دادن به خانمها از وگنهای مترو و مصلحت داشتن تو رئيس جمهورشدن قبلاَ مشخص شده!!)
دوماَ به علت مسائل ماورای فرهنگی کشور زيادی فرهنگيمون غيبت کردن بی برو برگرد مخصوص خانمهاست!!!!
سوماَ من شنيدم که توی مدارس دخترونه هم ميگن مثل پيرمردهای بی دندون فک نزنيد!
mostafaeshghi
11-02-2007, 11:59
این تاپیک یکی از تنها تاپیکهایی بود که بحث متفرقه توش نبود. که شما زحکمتشو اینجا هم کشیدید.
باب تو رو خدا بس کنید. این حرفها را لطفا در پیغام خصوصی همدیگر مطرح کنید . نه اینجا
ممنون و متشکر
این تاپیک یکی از تنها تاپیکهایی بود که بحث متفرقه توش نبود. که شما زحکمتشو اینجا هم کشیدید.
باب تو رو خدا بس کنید. این حرفها را لطفا در پیغام خصوصی همدیگر مطرح کنید . نه اینجا
ممنون و متشکر
ببندم بره؟
اگه خوشت نیومده میتونی ببندی
V E S T A
11-02-2007, 14:10
آزادی !؟چه واژه غريبی؟:blush:
کاشکی توی هيچ انجمنی کسی ، به کسی توهين نميکرد تا بحث متفرقه وارد بحث اصلی شود.:ohno:
اگه خوشت نیومده میتونی ببندی
دوست عزيز سلام
مافيا پای ثابت قرار ها هستن . شما چند قرار رو تا به حال امديد ؟
بحثی که هست خارج شدن تاپيک ها از موضوع در اين روز ها است
تاپيک باز ميکنم درباره وبلاگ نويسی توش درباره آداب شوهر داری نوشتن
تذکري که ديديد برای منظم نگاه داشتن تاپيک هاست
نه قدرتی نمايي يا هر چيز ديگه
اصولاً کادر مديران نيازی به قدرات نمايي ندارن ( کمی رو اين حرفم دقيق بشيد متوجه منظورم ميشيد حتماً )
J A V I D
11-02-2007, 20:57
سلام خدمت برو بچ یه مسئله ای اگه مثلا من پنجشنبه این هفته بیام زیر مجسمه ابوریحان وایسم کسی می آد ؟!؟
شما اگه دوست داري بيا وايستا!!!فكر نكنم قرار اين هفته باشه!!! :d
mostafaeshghi
12-02-2007, 00:21
ببندم بره؟
نه دادش مهران جان!
منظورم این بود که بحثهایی خاله زنکی و کل کلی را خارج از این تاپیک انجام بدند همین!
حالا شما زیاد جوگیر نشو و خودشو ناراحت نکن :biggrin: :laughing:
mostafaeshghi
12-02-2007, 00:27
سلام خدمت برو بچ یه مسئله ای اگه مثلا من پنجشنبه این هفته بیام زیر مجسمه ابوریحان وایسم کسی می آد ؟!؟
اگر این کار را انجتام بدی. نتیجه ی جز علافی نداره در ضمن اینکه شما سعی کن سر قرار عادی بیای نه اینکه..... :biggrin: :laughing: :) :laughing:
J A V I D
12-02-2007, 11:28
مصطفی جان من از وقتی عضو پی سی شدم همه قرار ها رو اومدم به جز قرار آخری اونم امتحان دانشگاه داشتم تهران نبودم وگرنه می اومدم مرسی از لطف دوستان بعدش من که نگفتم می آم وای می ایستم اونجا که گفتم حالا شاید دوستان یه قرار غیر رسمی بذارن که انگار کسی تو این فاز ها نیست ممنون از همگی
موفق و پیروز باشید
جاوید
mostafaeshghi
12-02-2007, 15:38
مصطفی جان من از وقتی عضو پی سی شدم همه قرار ها رو اومدم به جز قرار آخری اونم امتحان دانشگاه داشتم تهران نبودم وگرنه می اومدم مرسی از لطف دوستان بعدش من که نگفتم می آم وای می ایستم اونجا که گفتم حالا شاید دوستان یه قرار غیر رسمی بذارن که انگار کسی تو این فاز ها نیست ممنون از همگی
موفق و پیروز باشید
جاوید
اون که قراراهای رسمیه اونجوری برگزار میشه و تعداد هم که مشخصه ، دیگه وای به حال قرارهای غیر رسمی :laughing:
J A V I D
13-02-2007, 00:02
اون که قراراهای رسمیه اونجوری برگزار میشه و تعداد هم که مشخصه ، دیگه وای به حال قرارهای غیر رسمی :laughing:
اینم حرفیه تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم !!!
Lovelyman
17-02-2007, 14:57
سلام
چرا غيبت مي كنين من هر وقت گفتم ميام اومدم اين دفعه هم گفتم كه احتمال داره و واسمم كاري پيش اومد كه نيومدم ولي حالا اگر بزارين برناممون رو جور كنيم ميايم حالا فقط يه چيز مي مونه:قرار بعدي كي باشه؟
(مي تونيم يه كاري بكنيم كه قول الكي ندن بعد از اين قرار هارو تنظيم مي كنيم بعد به همه ي اعضا نامه مي ديم حرف دوستمون تو صفحه ي قبلي بع نظرسنجي مي كنيم كه كيا ميان اگر زير 10 بود كنسل اگر بالاي 10 بود قرار رو تثبيت ميكنيم بعدش اگر روز قرار افرادي كه قول دادن ميان اومدن كه هيچ ولي اگر كساني كه قول دادن ميان و نيامدن اخاج موقت مي كنيمشون
خوبه؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.