مشاهده نسخه کامل
: قرار ملاقات کاربران در تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
J A V I D
17-02-2007, 22:55
چقدر خشن !!!
Lovelyman
21-02-2007, 18:23
خشن نيست واسه اينكه همه به حق ديگران احترام بزارن و ملت رو سر كار نزارن!
mohammad_1000
21-02-2007, 23:06
سلام آقا تو اسفند قرار داریم
داشته باشیم بهتره ها همه بیکارند میان
نه
خدا کنه داشته باشیم
موفق باشید
سلام آقا تو اسفند قرار داریم
داشته باشیم بهتره ها همه بیکارند میان
نه
خدا کنه داشته باشیم
موفق باشید
I'm sorry for u,it's not possible
but if 10 men say ya,it will be possible
داش رضا تو با اينكه همكار انجمني پست خارجكي ميزني ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اينو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميزنم تا حالت جا بياد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين واسه همكارا كاربرد نداره كه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
22-02-2007, 10:25
اگه قرار اسفند ماه 24 باشه من 99 درصد تضمین می دم بیام یه درصدم اتفاقه دیگه یه وقت دیدی تو راه یه تریلی 18 چرخ از رومون رد شد به قرار نرسیدیم یا تو چهارشنبه سوری ما رو منفجر کردن !!!!
موفق و پیروز باشید
جاوید
mostafaeshghi
22-02-2007, 18:13
من می آیم که شاید این قرار Possible بشه.
mohammad_1000
22-02-2007, 19:28
امید واریم که قرار باشه ما هم بیایم
حالا کسی هم نیاومد نیومد ما خودمون قدیمیها دور هم جمع شیم از همه چی با حال تره
حالا امید واریم که جدید ها هم بیاین
موفق باشید
سلام
دوست ندارم قرارهام شرطی باشند ولی اگر جمعه نباشه میام
جمعه هابا یه سری برو بچ و یکی از قدیمی های سایت میریم کوه
Asalbanoo
28-02-2007, 10:48
سلام دوستان ببخشید مزاحم می شدم
ما که از اومدن محرومیم
اما خواهش می کنم حتما در قرار ملاقاتهاتون عکس بگیرید و لطفا لطفا هم عکسو بذارید و هم معرفی کنید...
J A V I D
11-04-2007, 21:38
سلام
آقا نمی خواید یه قرار بذارید ما کپک زدیم از بی قراری !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
mostafaeshghi
14-04-2007, 14:07
سلام
آقا نمی خواید یه قرار بذارید ما کپک زدیم از بی قراری !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
من که هیشه از پایه های اصلی و اصیل قرار هستم فقط ما منتظر دستورات ما فوق هستیم که به همراه الفین خان قرار بگذاریم.
Maysam-BFU
14-04-2007, 18:05
من خیلی پایه ام.
خیلی دوست دارم بروبچ خوش تیپ انجمن را (بخصوص انجمن گرافیک ) را ملاقات کنم.
لطفا یک قرار ملاقاتی تنظیم کنید.
آخرين وررژن قرار اعضاي p30worldكي رونمايي ميشه
ما هم دل داريم بابا
در ضمن اونايي كه نميتونن تو اين قرار ها شركت كنن چي مثل دخترا
اون عكسهاي قرارهاي قبلي تون هم باز نميشه
مردم از فضولي اين همه عكس از خودتو گذاشتين بعد من هيشكدومش رو نتونستم ببينم
resident
17-04-2007, 19:27
مقامات بالا یه قراری بزارن.
اگه خدا قسمت کنه من هم از این به بعد میام.
سلام
تقریبا تمام دوستانی که در قرارهای اخر ما شرکت کردن به این نکته اشاره کردن که قرار ها دیگه چنگی به دل نیمزنه...به نشر میاد قرار ها به برنامه ریزی جدید و همکاری بیشتر بقیه ی دوستان نیاز داره...انشالا تصمیمات جدید رو به زوذی میگیریم
مخلصیم
resident
17-04-2007, 21:44
سلام
تقریبا تمام دوستانی که در قرارهای اخر ما شرکت کردن به این نکته اشاره کردن که قرار ها دیگه چنگی به دل نیمزنه...به نشر میاد قرار ها به برنامه ریزی جدید و همکاری بیشتر بقیه ی دوستان نیاز داره...انشالا تصمیمات جدید رو به زوذی میگیریم
مخلصیم
پس ما هم منتظر یه برنامه ریزی خوب هستیم.
J A V I D
18-04-2007, 17:42
زود تر تصميم بگيريد تا قبل از اينكه من سرباز شم بتونم يه بار ديگه تو قرار ها شركت كنم آرزو بدل از دنيا نرم !
negahefarda
20-04-2007, 08:25
با سلام .
و به گوش برنامه ریزان : آقایون یه جوری برنامه ریزی کنند که ماه م از راههای دور برسیم ... وبا این درسهای دانشگاه :19: بشه کنار امد .
با تشکر :46:
V E S T A
20-04-2007, 11:00
اگه يه روزی قراری گذاشتين.....منم می تونم بيام؟؟؟؟:11: :11: :11:
:10:
اگه يه روزی قراری گذاشتين.....منم می تونم بيام؟؟؟؟:11: :11: :11:
:10:
تا اونجایی که من اطلاع دارم و پستهای قبلی رو خوندم این قرارها مربوط به همه اعضای پی سی میشه و مطمئناً همه می تونن شرکت کنن .
به ما هم اجازه بدین می آیم.
حالا این قرار کی هست ؟
resident
21-04-2007, 14:27
به ما هم اجازه بدین می آیم.
حالا این قرار کی هست ؟
فعلا باید صبر کنیم ببینیم بالایی ها چه زمانی رو تعیین می کنند.
بی صبرانه منتظرم که تاریخ و محلش تعیین بشه
ببخشید یه سوال
معمولا توی این قرار ها چند نفر میان ؟
منم همیشه خیلی دوست داشتم که بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما راهم یه کم دوره
میخوام ببینم می صرفه که بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
21-04-2007, 20:55
ببخشید یه سوال
معمولا توی این قرار ها چند نفر میان ؟
منم همیشه خیلی دوست داشتم که بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما راهم یه کم دوره
میخوام ببینم می صرفه که بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بستگي به موقعيت زماني داره ! معمولا يه ده نفري مي شيم
سلام
بستگي به موقعيت زماني داره ! معمولا يه ده نفري مي شيم
چه حیف
چرا انقدر کم؟:13:
بابا همتون پاشید بیایید دیگه :10:
راستي من همين الان اينو ديدم....خيلي بي معرفتين اگر دفعه بعد هرجا خواستين برين به من پي ام ندين..منم مي خوام بيام.....
عمری باشه منم دوست دارم بیام . البته اگه حضور خانمها بلامانع باشه !
عمری باشه منم دوست دارم بیام . البته اگه حضور خانمها بلامانع باشه !
با این حرفتون به قرارها جان تازه ای بخشیدید! :31:
الانه که تعداد معمول شرکت کننده ها از 10 نفر به 100 نفر برسه!
هر چند من که بیشتر تمایل دارم از معلومات دوستان از طریق اینترنت بهره ببرم تا از چهرشون از طریق قرار!
قرار واسه نمایشگاه بین المللی دارید ؟
با این حرفتون به قرارها جان تازه ای بخشیدید! :31:
الانه که تعداد معمول شرکت کننده ها از 10 نفر به 100 نفر برسه!
هر چند من که بیشتر تمایل دارم از معلومات دوستان از طریق اینترنت بهره ببرم تا از چهرشون از طریق قرار!
بهتره یه کم حرفه ای تر فکر کنیم .
فکر نمی کنم همه مثل شما فکر کنن . بهتره یه کم حرفه ای تر عمل کنیم .
منظورتون کدوم قسمت حرفم بود؟
resident
24-04-2007, 18:15
S.a.r.a شما هم اگه بخوهید می تونید شرکت کنید.
همون طور که قبلا هم گفته شده شرکت برای عموم آزاد هستش.
================================================== ===============
پس کی قرار می گزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
از انتظار خسته شدیم:18:
تا چند وقت دیگه خرداد نزدیک میشه و امکان داره که به خاطر امتحانات خرداد بعضی ها نیان!!!
AHMADIAN
24-04-2007, 19:21
سلام
اگر دوستان اجازه دهند و مقصد نزدیک باشه بنده هم مزاحم میشوم.
resident
25-04-2007, 15:39
سلام
اگر دوستان اجازه دهند و مقصد نزدیک باشه بنده هم مزاحم میشوم.
یکی دیگه هم اضافه شد:10:
تا اونجایی که من یادمه قبلا توی پارک لاله بود!!!
آقا پس کی مکان و زمان مشخص میشه ما که سخت مشتاقیم
Saman-tci
30-04-2007, 09:29
اگه خدا بخواد منم برای اولین بار میام خدمتتون فقط ادرس و زمان
Lovelyman
30-04-2007, 16:28
زمان قرار كه بر عهده ي آقا رضا و آقا مهدي است يا مافيا(مهران) به هر حال اگه قراري باشه اصولا ساعت 16 يا 17 روبروي مجسمه ي ابوريحان در ضلع جنوب غربي پارك هست (پايين پارك از بولوار كشاورز همون اول بلوار )حالا روز قرار كي هست الله اعلم!!!
Lovelyman
03-05-2007, 17:33
آقا قرار كي هست؟؟؟ بعد امتحانا باشه بهتره...
lahij_web
03-05-2007, 21:06
الان 3 سريه كه من عزمم رو جزم كردم كه بيام ولي اسير بند سربازيم ميشم ! اميدوارم اين بار ديگه تير خلاص رو شليك كنم و تلسم شكست شه و ما هم به جمع شما بپيونديم !
farhad100
12-05-2007, 09:18
اين قرار كجاست ؟ چه موقع است ؟ برنامه چيه؟ بايد لباسهاي عيدمون را بپوشيم يا اينكه فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين قرار كجاست ؟ چه موقع است ؟ برنامه چيه؟ بايد لباسهاي عيدمون را بپوشيم يا اينكه فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سر قرار باید یونیفرمهای P30World تنتون باشه! مگه یونیفرم برای شما پست نشده؟ یک سر به انجمن پشتیبانی بزن!
Mehran NZ
16-05-2007, 20:44
سر قرار باید یونیفرمهای P30World تنتون باشه! مگه یونیفرم برای شما پست نشده؟ یک سر به انجمن پشتیبانی بزن!
الان 3 سريه كه من عزمم رو جزم كردم كه بيام ولي اسير بند سربازيم ميشم ! اميدوارم اين بار ديگه تير خلاص رو شليك كنم و تلسم شكست شه و ما هم به جمع شما بپيونديم !
کسی با تیر خلاص زنده نمونده که بعد تصمیمی بگیره :27:
شوخی !
و ما هم به جمع شما بپيونديم
انشالله
arash_zp
17-05-2007, 08:30
آقا كي حوصله داره 120 صفحه رو بخونه
ميشه دوستان بيشتر توصيح بدين
J A V I D
17-05-2007, 11:42
چی رو توضیح بدیم قبلانا پنجشنبه آخر هر ماه بچه ها تو پارک لاله زیر مجسمه ابوریحان قرار داشتن که الان این قرار ها یه سه ماهی هست که کنسل شده چون الفین حال نداره قرار ردیف کنه ! (اینو خودش دیشب بهم گفت رضا جان خوب زیر آبتو زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif )
mostafaeshghi
17-05-2007, 18:53
چی رو توضیح بدیم قبلانا پنجشنبه آخر هر ماه بچه ها تو پارک لاله زیر مجسمه ابوریحان قرار داشتن که الان این قرار ها یه سه ماهی هست که کنسل شده چون الفین حال نداره قرار ردیف کنه ! (اینو خودش دیشب بهم گفت رضا جان خوب زیر آبتو زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif )
اصلا اینطور نیست. ایشون ملاحظه ی بچه ها و امتحانات و کنکور را کردند و تا تابستون قراری در کار نیست.
داش رضا یه شیرینی طلبم! :31: :20:
Greatone
27-05-2007, 23:55
خب تا اونجا که من فهمیدم خیلی باحاله این قرارا ..........
من 100% بعد از خرداد ماه میام........
راستی میشه یه همراه اورد؟
J A V I D
28-05-2007, 07:03
اصلا اینطور نیست. ایشون ملاحظه ی بچه ها و امتحانات و کنکور را کردند و تا تابستون قراری در کار نیست.
داش رضا یه شیرینی طلبم!
مصطفي جان شيريني رو گرفتي ! بابا رضا كاري به ملاحظه اينا نداره اينا بهونس اگه اينطوره قرار ها رو كلا كنسل كنيم چون بايد فكر امتحان هاي ميان ترم و ترم اينا هم بود !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Lovelyman
28-05-2007, 10:26
اگه قرار بر شيرني گرفتنه خودم بايد بگيرم چون تاپيكو آوردم بالا....!:10: :27: :31:
Greatone
28-05-2007, 15:05
بابا نمیخایم بریم هی بخوریم که...............
Hadi King
29-05-2007, 04:00
ميخواستم بگم اونايي كه تو بندرعباس زندگي ميكنند و اينجا هم عضو شدن بيان يه جايي قرار بزاريم هم ديگه رو ببينيم اونايي كه پاين بيان ميخوايم صفا كنيم...ها ها......موافقين.حالا ادرس پارك دولت..گلشهر شمالي.پيشه خانوم مرغه چون كلاس داره :8: :8: :8: :8:
BKM_MAHDI
13-06-2007, 22:31
مشهدي نداريم ؟
مشهدي نداريم ؟
توی متفرقه برای اکثر شهرهای بزرگ تاپیک مجزا هست.
اتفاقا برای مشهد هم داریم و خیلی هم شلوغه.
بهتره اونجا مطرح کنید , مشهدی ها همه هستن.
Lovelyman
14-06-2007, 09:28
سلام عليكم و رحمة الله و بركاة
خوبين همه؟ خوب مي بينم كه 4 يا 5 روز ديگه همه ي امتحان ها تموم ميشه و بعدشم تا 12 ام تيرم كه همه تو جو كنكور هستين منم كه ميرم مسافرت تا 15 ام پيشنهاد ميدم بعد 15 ام يه برنامه بچينين
ممنون(بعد 15 ام رو واسه خودم گفتما اگر ميخواين قال بزارين بندازين 12 ام كه كنكوري ها هم راحتن!...)
به اميد ديدار هر چه سريع تر
تاریخ برگزاری قرار عمومی آینده:
در پنجشنبه مورخ 28 تیر ماه سال یک هزار و سیصد و هشتاد و شش در محل همیشگی واقع در ضلع جنوب غربی پارک لاله روبروی مجسمه ی ابوریحان در ساعت 17 گرد هم می آییم....حضور شما باعث افتخار است
مخلصیم
J A V I D
14-06-2007, 12:32
در پنجشنبه مورخ 28 تیر ماه سال یک هزار و سیصد و هشتاد و شش در محل همیشگی واقع در ضلع جنوب غربی پارک لاله روبروی مجسمه ی ابوریحان در ساعت 17 گرد هم می آییم....حضور شما باعث افتخار است
مخلصیم
تكذيب مي كنم اين خبر يه شايعه است !:27: :21:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مخلصیم
همکار انجمن مگه شوخی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکان داره یه عکس هم بگیرید ما ببینیم ممنون
J A V I D
14-06-2007, 12:39
حالا تا يه ماه ديگه اگه من زنده بودم و تونستم برم دوربينم هم مي برم چهارتا عكسم از در ديوار مي گيرم مي ذارم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Maysam-BFU
14-06-2007, 12:48
مخلصیم
من هم حتما میام.
همکارا و مدیران هم میان ؟
من هم حتما میام.
همکارا و مدیران هم میان ؟
آره! همراه بادی گاردهاشون تشریف میارن!
:47: :47: :3: :47: :47: مدیر
:47: :5: :47: همکار
:15: :33: :26: :12: :11: کاربران عادی
حالا تا يه ماه ديگه اگه من زنده بودم و تونستم برم دوربينم هم مي برم چهارتا عكسم از در ديوار مي گيرم مي ذارم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
انشاالله زنده بمونی بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه از 4 تا هم بیشتر بگیر از در و دیوارم نگیر از بچه ها بگیر:11:
مخلصیم
به عمو رضا :31:
منم اگه قسمت بشه و اتفاقی نیفته میام
دلم برات تنگیده رضا جون :10:
mazi_z_PSP
14-06-2007, 13:21
بابا اینجا چه خبره؟ ما هم دعوتيم؟ يا بايد خودمونو بندازيم؟ من مشهدم
mazi_z_PSP
14-06-2007, 13:23
راستی آقايان من از 5 تير ميام تهران تا 10 اگر اون موقع قرار ميزارين خيلی خوب ميشه. همه PSP داران هم ميتونن بيان يه بازی مولتی پلير بزنيم.(شرطی هم ميزنيم)
مخلصیم
سیلام
رضا زنگ بزن
بوق بزن
پیغام بده
یجوری یادآوری کن اگه شد بیام
mostafaeshghi
14-06-2007, 18:57
مخلصیم
بالاخره با این حرکت انتحاری رضا شاید درها و روزنه ای از امید هم به این قراراها باز بشه و بو حس و طراوت زیبایی و استقبال را حس کنیم.
(وای که من چقدر از این جملات احساسی بدم میاد و متنفرم ولی نمیدونم چرا ایندفعه گل کرد.)
J A V I D
14-06-2007, 22:38
بالاخره با این حرکت انتحاری رضا شاید درها و روزنه ای از امید هم به این قراراها باز بشه و بو حس و طراوت زیبایی و استقبال را حس کنیم.
(وای که من چقدر از این جملات احساسی بدم میاد و متنفرم ولی نمیدونم چرا ایندفعه گل کرد.)
با توجه به امضاء رضا يعني ديگه رضا رو تو قرار نداريم ؟! :((
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Saman-tci
15-06-2007, 15:20
اگه خدا عمری داد و زنده بودیم برای اولین بار خدمت میرسیم ....
دوست دارم بعضی از مدیران رو ببینم ....
saeid_ronaldo
15-06-2007, 15:22
اگه قسمت بشه و شرايط محيا بشه منم در خدمتم
Greatone
15-06-2007, 17:16
خب همه که در خدمتنند ............یکی باید رهبری کنه........بابا یه قرار بزارید دیگه
mazi_z_PSP
15-06-2007, 20:19
چی شد؟ کسی نميخواد اینجا مارو روشن کنه؟ کی قرار ميزارين؟ من شايد اون موقع تهران باشم خيلی دوست دارم بعضی از کاربران و همکاران رو ببينم!! يکم اطلاعات بدين
J A V I D
15-06-2007, 20:35
تو صفحه قبل پست الفين رو بخون !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
taranom...333
15-06-2007, 21:05
سلام به اعضای انجمن
من امروز عضو p30worldشدم خیلی با حالید گویا بچه های شیرازی قرار ملاقاتی ندارن اگه قراری هست به من اطلاع بدید
امیدوارم 28 تیر بتونم بیام پارک لاله .
mehdi_vsgh
15-06-2007, 22:24
بچهها اگه منم بیام
منو هم راه میدین یا نه؟؟؟؟
al pacino_masoud
16-06-2007, 04:15
ما هم میتونیم بیایم یا نه؟!
همه میتونن توی قرار شرکت کنند اینکه دیگه سوال کردن نداره
هر کدوم از دوستان تشریف بیارن خوشحال میشیم
saman100
16-06-2007, 09:37
من که دیگه دستم رو داغ کردم که تو اینطور قرارا شرکت کنم!
یک بار توی قرار بچه های کلوپ شرکت کردم خدا به روزتون نیاره هرچی بچه مچه بود ریخته بودن اونجا!!!
من که دیگه دستم رو داغ کردم که تو اینطور قرارا شرکت کنم!
یک بار توی قرار بچه های کلوپ شرکت کردم خدا به روزتون نیاره هرچی بچه مچه بود ریخته بودن اونجا!!!
اينا كه كلوب نيستن
اينا بچه هاي گل پي سي هستن
بروبچزElfinيادتون نره :10:
Lovelyman
16-06-2007, 11:16
پس بالاخره اين قرار معين شد خدا را شكر گزاريم به خاطر اين الطاف فراوان فقط الفين جان(استاد الفين)!!!:ي ميشه ساعت 18 باشه؟ 17 گرمه بخدا ميپزيما! اون وقت بجاي كباب كوبيده كه بايد مهمونمون كني(وسط دعوا نرخم تعيين ميكنيم)بايد منو بخوري چون مي پزم !!!18 ش كن مشتري شيم!
J A V I D
16-06-2007, 11:46
پس بالاخره اين قرار معين شد خدا را شكر گزاريم به خاطر اين الطاف فراوان فقط الفين جان(استاد الفين)!!!:ي ميشه ساعت 18 باشه؟ 17 گرمه بخدا ميپزيما! اون وقت بجاي كباب كوبيده كه بايد مهمونمون كني(وسط دعوا نرخم تعيين ميكنيم)بايد منو بخوري چون مي پزم !!!18 ش كن مشتري شيم!
آقاي دوست داشتني شما ديگه چرا ، شما كه خودت در جرياني ! تو كه مي دوني مثلا الفين مي گه ساعت پنج همه ساعت هفت مي آن ! حالا اگه بگه شيش ديگه همه ساعت نه به بعد مي آن ! البته فعلا كه اومدن خود الفين هم در حاله اي از ابهام قرار داره !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Lovelyman
16-06-2007, 11:52
داشي ديگران بد قولن سري پيش من از مهدي هم جلوتر 5 دقيقه قبل 17 من اون جا بودم رفتم يه دور تو پرك زدم تا 17 شه ديدم مهديم اومده=>من سر قولم هستم!
Greatone
16-06-2007, 13:37
اینجا چه خبره؟؟؟
mehdi_vsgh
16-06-2007, 16:48
همه میتونن توی قرار شرکت کنند اینکه دیگه سوال کردن نداره
هر کدوم از دوستان تشریف بیارن خوشحال میشی
امید جان حرف شما کاملا صحیح و منطقی
ولی شما میدونید من الان چقدر دشمن دارم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید که چقدر ادم میخواد که سر به تنم نباشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sepideh_248
16-06-2007, 23:26
بچه ها تو قرارای قبلی حدودا چقدر دختر داشتین....
یا شایدم فقط پسرا میان؟؟؟
pesaremehraboun
16-06-2007, 23:33
بابا به منم بگین چه خبره ؟؟
بگین ما هم بدونیم !!!!
Lovelyman
17-06-2007, 00:37
سلام خدمت دوستان نيمه تازه وارد!
عارضم خدمت پسر مهربون كه ما از حدود 1.5 پيش هر چند وقت يه بار يه سري قرار ملاقات داريم يعني اعضاي پي سي ورلد كه مي خوان باهم آشنا شن ميان همديگر و ميبينن و چند ساعتي باهم هستن آمدن همه آزاده پير جوون دختر پسر البته با اينكه واسه همه آزاده! اما من كم سن و سال ترينشونم كه 16 سالم شده!بقيه بالاي 20 هستن البته بين 16 تا 20 هم بودن!
و خدمت سپيده 248:
ما تا حالا دختري سر قرار ها نداشتيم! اما ورود بانوان و دوشيزگان هم آزاده خودشون نميان!
قرار بعدي اعضا پي سي ورلد 28 تير 1386 ساعت 17 روبروي مجسمه ي ابوريحان بيروني ضلع جنوب غربي پارك لاله ي تهران (از سمت بلوار كشاورز) ورود همگان آزاد است!!!
منتظرتون هستم!
به اميد ديدار...
resident
17-06-2007, 14:44
بچه ها تو قرارای قبلی حدودا چقدر دختر داشتین....
یا شایدم فقط پسرا میان؟؟؟
تقریبا هیچی. تا حالا که هیچ دختری حاضر نبوده!
البته برای این قرار یکی قراره بیاد (اسمش رو فراموش کردم توی 10 یا 11 صفحه قبل) ، البته اگه بیاد ؟!!
متاسفانه به خاطر جو و ذهنیت بدی که برای اکثریت درست شده این اتفاق میفته !!!
راستی بچه ها ، دخترها شایدم به خاطر این نمیان که فکر می کنن فقط خودشون هستند؟!! اگه بدونن که تعدادشون زیاده شاید بیان؟ اصلا می تونیم ازشون دعوت کنیم تا هم بدونن که تنها نیستن و هم اینکه اگه دوست داشته باشن بیان ؟؟؟
نظرتون چیه؟
راه كوير
17-06-2007, 15:44
تقریبا هیچی. تا حالا که هیچ دختری حاضر نبوده!
البته برای این قرار یکی قراره بیاد (اسمش رو فراموش کردم توی 10 یا 11 صفحه قبل) ، البته اگه بیاد ؟!!
متاسفانه به خاطر جو و ذهنیت بدی که برای اکثریت درست شده این اتفاق میفته !!!
وقتي تواينجوري ميگي منم كه ميخواستم بيام تودلم خالي ميشه
راه كوير
17-06-2007, 15:47
ميشه درمورد جو اونجا اتفاق هايي كه قراره بيفته براي من بيشتر توضيح بديد كه ببينم ميام يانه
Maysam-BFU
17-06-2007, 18:36
اگه جوء دوستان به 2 قسمت خانم ها و آقایان تقسیم بشه فکر می کنم بیشتر خانوم ها تشریف بیارن.
زنا این ور ، مردا اونور :31:
ali reza majidi 14
17-06-2007, 19:42
اگه جوء دوستان به 2 قسمت خانم ها و آقایان تقسیم بشه فکر می کنم بیشتر خانوم ها تشریف بیارن.
زنا این ور ، مردا اونور :31:
آره با حال میشه :31:
mehdi_vsgh
17-06-2007, 19:53
آقایون منم کم کم دارم راضی میشم که بیام.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ببین چقدر خودمو براتو لوس میکنم؟؟؟)
البته به شرطی که کسی منو کتک نزنه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali reza majidi 14
17-06-2007, 19:59
آقا یه قرار ملاقات بزارید دیگه
mehdi_vsgh
17-06-2007, 22:31
خسته نباشید این همه دارن میگن پنجشنبه 28 تیرماه
ساعت 17
آقایون منم کم کم دارم راضی میشم که بیام.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ببین چقدر خودمو براتو لوس میکنم؟؟؟)
البته به شرطی که کسی منو کتک نزنه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی جرات داره به آقا مهدی چپ نگاه کنه . ؟!
خیلی ناراحتم اما نمیتونم این قرار رو بیام
همون ساعت ها دارم یه پارک دیگه بیل میزنم
Greatone
18-06-2007, 01:17
پس کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
Mahdi_Moosavi
18-06-2007, 01:52
جانم !!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: . بابک جان خودتی ؟؟؟ :18: . من هر موقع پست های شما رو می خوندم
این قدر قاطع بودن و خشک که فشارم میفتاد زیر 6 . :41:
کمک میخوایی بچه ها هستند در خدمت. .صداشون کن اگه نیومدند اخطار بعدشم بن:46:
ali reza majidi 14
18-06-2007, 15:21
آقا هرکی می تونه بیاد بیاد اینجا بنویسه که می تونه بیاد
sepideh_248
18-06-2007, 17:22
آره من خیلی دوست دارم بیام البته اگه تنها نباشم.....
به خاطر جو و ذهنیت بد هم فکر نمی کنم باشه اگه تو یه جمعی همه دختر باشن یه آقا پسر راحته؟
آدم خودش معذبه نه چیز دیگه ای....!
حالا از دختر خانوما اگه کسی می خواد بره و مثل منم دوست نداره تنها باشه واسه من پیغام بذاره که......
ایشالا قسمت بشه ما هم بیایم بیشتر با بچه ها آشنا بشیم ;)
به خاطر جو و ذهنیت بد هم فکر نمی کنم باشه اگه تو یه جمعی همه دختر باشن یه آقا پسر راحته؟
حالا از دختر خانوما اگه کسی می خواد بره و مثل منم دوست نداره تنها باشه واسه من پیغام بذاره که......
سلام.......... توی فروم Evanescence.ir یه خانوم خیلی راحت رفته بود اونجا........ بعدم عکسا رو گذاشته بودن......... کاملا مشخص بود که جو صمیمی هست و ذهنیت بد و این حرفا جایی نداره............ شما هم بهتره اینقد نگران نباشید و برید با دوستان دیگه آشنا بشید :)
موفق باشید :)
Hamed-Dehghani
18-06-2007, 19:34
ميشه درمورد جو اونجا اتفاق هايي كه قراره بيفته براي من بيشتر توضيح بديد كه ببينم ميام يانه
اتفاقات چیه ؟!!!
مگـه می خوان چیکار کنند ؟!!
قرار ملاقـاتــه
یکی ندونه خیال می کنه ....
خوب بابک جان بگو ما قرارمون رو بزاریم تو اون پارک
بیل زد نـت رو هم ببینیم
.
.
.
.
اه .. اه .. اه .. اه
بی تربیت ، بی جنیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی یه بارم بابک هم شوخی کرد
جنیه نداری بچه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فهمیدی چرا مدیر ارشد نباید زیاد شوخی کنه ؟!!!
آره ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم با بزرگتر خودش، خودمونی میشه ؟!!!!
برو بمیــر
Greatone
18-06-2007, 22:41
اگه شرایتش باشه ما هم میاییم.........
خوب بابک جان بگو ما قرارمون رو بزاریم تو اون پارک
بیل زد نـت رو هم ببینیم
اگه بیل می خواین بیلچه در خدمتتونه !
resident
19-06-2007, 10:25
وقتي تواينجوري ميگي منم كه ميخواستم بيام تودلم خالي ميشه
اصلا نمی دونم چرا اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من می خواستم بنویسم که اکثریت (دختران) ذهنیت بدی براشون درست شده.
حتما از بس که سرم شلوغ بوده این طوری نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:18: :18: :18:
به هر حال معذرت می خوام.
bacheye adab
19-06-2007, 11:55
ما هم ميتونيم بيايم
كاربراي جديد هم اجازه دارن بيان؟
mehdi_vsgh
19-06-2007, 16:02
بله عزیز همه میتونن بیان
چه اشکالی داره
قدیم و جدید نداره که....
Lovelyman
19-06-2007, 17:53
ما هم ميتونيم بيايم
كاربراي جديد هم اجازه دارن بيان؟
سلام دوست عزيز
ورود همگان آزاده!
جوون،پير،دختر،پسر،مردةزن دوشيزه بانو آقا كاربر جديد قديم كلنگي :18: رهن:31: اجاره همه ميتونن بيان!:21: :27: :10: :40:
راه كوير
20-06-2007, 08:04
اتفاقات چیه ؟!!!
قرار ملاقـاتــه
جون توبيابزن ، تعارف نكن :18: :13:
خوب يه سوال كرديما ميخواستم ببينم جو اونجا چطوري ، همين :37:
Saman-tci
21-06-2007, 20:18
اقا چون من میرم همه هم باید بیان .. چون میخوام همه بچه ها رو ببینم ...
Lovelyman
22-06-2007, 00:09
اقا چون من میرم همه هم باید بیان .. چون میخوام همه بچه ها رو ببینم ...
آقا شما سروري اصلا همين الان زنگ ميزنم چنتا گاو و گوسفند بيارن اونجا جلو پاتون قربوني كنن!:31: داشي ما ميخوام همديگرو ببينيم درست ولي قرار نيست چون من نوعي ميخوام بيام دستور بدم كه! به اميدديدار!
راستي شيرنيه اين دفعه رو كي مياره؟:21: من كه سهممو دادن مصطفي داده ديگه وقتشه كه سورنا يا الفين بيارن!
البته اگه الفين بياد:41:
lahij_web
22-06-2007, 08:28
پذيرايي رو آماده كنين كه من تو آخرين ماه هاي خدمتم ميخوام بيام محفل رو نوراني كنم !:5: :31:
mostafaeshghi
22-06-2007, 18:53
پذيرايي رو آماده كنين كه من تو آخرين ماه هاي خدمتم ميخوام بيام محفل رو نوراني كنم !:5: :31:
چه اعتماد به نفسی!! چه خود شیفته !!! (شوخی)
آقا معلومه که ایندفعه قراره یه حرکت جنبشی و انتحاری انجام بدید. انشائآلله که هر که قول میده بیاد و اگر نیاد یه نفرین طلبش! (از نوع خفنش:31: )
من هم که مثل همیشه پایه ام.
باید اینو هم اضافه کنم که من رکوردداره شرکت در قرارملاقات هستم و به جز 1 مورد از اولین قرار حضور داشتم! (چه خودنما و چه اعتماد به نفسی!!! :31: :31: :31: )
Greatone
22-06-2007, 19:26
اقا شام ميدن؟؟
mostafaeshghi
22-06-2007, 19:40
اقا شام ميدن؟؟
طرح خوبی دادی! برای اجرای این طرح من پیشنهاد میکنم شما بار اول بانی باش دفعه های بعد به قرعه انتخاب میکنیم.
چطور خوبه؟!؟!
(سعی کنید پیشنهاد ندید چون ممکنه کار خودتون گیر بشه , من هم گیر 3 پیچ یهو دیدی تو رودربایستی گیر کردی و ...:31: :31: :31: )
Saman-tci
22-06-2007, 19:50
قبوله اقا شام با من .... میخوام به همتون فلافل بدم ... کیا هستن ...؟
قبوله اقا شام با من .... میخوام به همتون فلافل بدم ... کیا هستن ...؟
سلام
سامان جان جدی میگی ؟ :10:
اگه اینجوریه منم میام :27:
ولی حالا که میخوای بدی ، یه حال اساسی بدی تا همه مون یه عمر دعات کنیم :31:
یه مخصوصی چیزی :21:
پایه ای ؟ :5:
موفق باشی
یا حق
:40:
Greatone
22-06-2007, 21:43
نه بابا فلافل چيه سرطان ميگيريم.............من ميگيم همگي مهمون ميثم بريم كباب با دوغ بزنيم.........
Mehran NZ
22-06-2007, 22:28
نه بابا فلافل چيه سرطان ميگيريم.............من ميگيم همگي مهمون ميثم بريم كباب با دوغ بزنيم.........
اخه میثم از رشت بکوبه بیاد تا تهران بهتون کباب و دوغ بده؟!:18:
mehdi_vsgh
22-06-2007, 23:12
بچه ها دعا کنین برای من مشکلی پیش نیاد ..(برای کسب اطلاعات بیشتر در این ضمینه به امضام مراجعه شود)
مطمئن باشین من میام........
خیلی دوست دارم بچههای گل پی سی را ببینم
Greatone
23-06-2007, 00:04
بچه ها دعا کنین برای من مشکلی پیش نیاد ..(برای کسب اطلاعات بیشتر در این ضمینه به امضام مراجعه شود)
مطمئن باشین من میام........
خیلی دوست دارم بچههای گل پی سی را ببینم
اي شيطون چند تا تك اوردي............
J A V I D
23-06-2007, 01:50
من اگه الفين بگه كه مي آد صد در صد مي آم ولي اگه الفين چيزي نگه بهش فكر مي كنم كه بيام يا نه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
mehdi_vsgh
23-06-2007, 07:47
اي شيطون چند تا تك اوردي............
ای کاش مشکل تک اوردن بود....
بابا من هنوز امتحاناتم تموم نشده.......(دانشجو هستم)
مشکل من چیز دیگه ای هست
راه كوير
23-06-2007, 08:37
اقا يه خبربهتون ميدم ميتونيد بريد تا 28 تيرحالشوببريد :46: :46:
به احتمال زياد اگه اتفاق خاصي پيش نياد من وسپيده ميايم :11: :18:
Saman-tci
23-06-2007, 09:06
اقا من نظرم عوض شد ...
دیگه یه روزه دیگه ...فدای سر همه بچه ها .....
میخوام بهتون پیتزا پپرونی اصل ایتالیا بدم حالشو ببرید ....
حالا ببینم کیا پایه هستن ...؟
mehdi_vsgh
23-06-2007, 09:25
ینی چی پشیمون شدی؟؟؟ نمیخوای بهمون بدی فلافل؟؟
ببین من با هزار بدبختی میخوام بیام که شام بخورم....همون فلافل هم راضیم...توروخدا پشیمون نشی ها.....فلافل رو بده
Saman-tci
23-06-2007, 09:28
بابا تکلیف ما رو مشخص کنین دیگه ...
یکی میگه فلافل بدی سرطان میگیریم ( حالا چه ربطی به سرطان داره من نمیدونم )
یکی میگه باید فلافل بدی ....
اول خودتون ببینید چی میخواین بعد به ما هم بگین ....
تا حالا کسی رو اینجوری دیده بودین ......../؟
راه كوير
23-06-2007, 09:48
اقا من نظرم عوض شد ...
دیگه یه روزه دیگه ...فدای سر همه بچه ها .....
میخوام بهتون پیتزا پپرونی اصل ایتالیا بدم حالشو ببرید ....
حالا ببینم کیا پایه هستن ...؟
ميگم اگه قرارشام بدي چه خانمي بياد چه نياد من خودم هستم :46:
mehdi_vsgh
23-06-2007, 10:57
بابا تکلیف ما رو مشخص کنین دیگه ...
یکی میگه فلافل بدی سرطان میگیریم ( حالا چه ربطی به سرطان داره من نمیدونم )
یکی میگه باید فلافل بدی ....
اول خودتون ببینید چی میخواین بعد به ما هم بگین ....
تا حالا کسی رو اینجوری دیده بودین ......../؟
اوه اوه سامان جان
ببخشید من تازه عینکمو عوض کردم ظاهرا چشام مشکل پیدا کرده
همون پیتزا را بده عالیه..... ببخشید
Saman-tci
23-06-2007, 11:56
ميگم اگه قرارشام بدي چه خانمي بياد چه نياد من خودم هستم :46:
ما که بالاخره باید شام رو بدیم حالا چه خانمی بخواد بیاد و چه نیاد ...:31:
در هر صورت خوشحال میشیم شما رو هم ببینیم ...
ولی خدایی نرین از 3 روز قبلش چیزی نخورینا ... وگرنه باید تا 3 روز واسه اون یارو ظرف بشورم :27:
میخوام شما بدم کسی نبــــــــــــــود ؟؟؟:5:
Saman-tci
23-06-2007, 11:59
اوه اوه سامان جان
اقا شما سعی کن روز ملاقات عینکتو نیاری ... شاید فلافل دادیـم شما با طعم پیتزا خوردی :21:
ولی چشم شماها بیایـن ما ببینیمتون پیتزای مخلوط با نوشــابه خانواده میدیم بهتون ....:27:
اوه اوه سامان جان
سلام
ایول به سامان خان ... ترکوندی پسر :46:
میگم نکنه رستوران داری و ما خبر نداریم :20:
آقا من جوجه کباب میخوام :27: پپرونی بهم نمیسازه :19:
آقا مهدی نظر تو چیه ؟ :10:
مهدی بیای ها . اگه نیای منم نمیام ها:13: :40:
ها .... ها .... ها :31:
یا حق
Saman-tci
23-06-2007, 12:34
اقا اینجور که بوش میاد مثل اینـکه من انصـراف بدم بهتره ...
ماشالا یواش یواش بچه ها اشتهاشــون داره باز میشه :wac:
داداشـمون پپـرونی بهـش نمیسازه :39:
اقا چطوره من منوی رستوران رو بگیرم هر کی هر چی خواست سفارش بده چطوره ...؟:28:
mehdi_vsgh
23-06-2007, 12:56
اقا شما سعی کن روز ملاقات عینکتو نیاری ... شاید فلافل دادیـم شما با طعم پیتزا خوردی :21:
ولی چشم شماها بیایـن ما ببینیمتون پیتزای مخلوط با نوشــابه خانواده میدیم بهتون ....:27:
خیالت راحت باشه حتما عینکمو میارم.....تا سرم کلاه نره.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ایول به سامان خان ... ترکوندی پسر :46:
میگم نکنه رستوران داری و ما خبر نداریم :20:
آقا مهدی نظر تو چیه ؟ :10:
مهدی بیای ها . اگه نیای منم نمیام ها:13: :40:
ها .... ها .... ها :31:
یا حق
نه من پیتزا بیشتر دوست دارم....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا یواش یواش بچه ها اشتهاشــون داره باز میشه :wac:
داداشـمون پپـرونی بهـش نمیسازه :39:
اقا چطوره من منوی رستوران رو بگیرم هر کی هر چی خواست سفارش بده چطوره ...؟:28:
بدم نمیگی ها. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...(ولی جدا از شوخی همون پیتزا رو بده شما هرکی خوشش نیومد بره واسه خودش (البته با پول خودش) یه چیز دیگه بخره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Greatone
23-06-2007, 13:39
بابا دعوا نكنيد ............من ميگم قبل از امدن خونه يه نون پنير بزنيم كه اين بحثا هم نشه:31::31:
راه كوير
23-06-2007, 13:40
در هر صورت خوشحال میشیم شما رو هم ببینیم ...
حالا زياد خوشحال نشو :31:
میخوام شما بدم کسی نبــــــــــــــود ؟؟؟
مانفهميدم تو شما ميدي ياشام ميدي :19:
بچه ها لطفا " به دلتون زياد صابون نزيد من ميدونم اين saman-tci اخرش به ماشام نميده :46:
Saman-tci
23-06-2007, 14:10
بابا دعوا نكنيد ............من ميگم قبل از امدن خونه يه نون پنير بزنيم كه اين بحثا هم نشه:31::31:
ادم برای حرف حساب جواب نداره..... منم موافقم :27:
Saman-tci
23-06-2007, 14:19
حالا زياد خوشحال نشو :31:
من برای شـما همون فلافـل بدون نوشــابه رو میگیرم ...:27:
مانفهميدم تو شما ميدي ياشام ميدي :19:
هم شام شـامی میدیم هم پیتزا البته نه به شما ... برای شما همون فلافل ساده میگیریم ...
بچه ها لطفا " به دلتون زياد صابون نزيد من ميدونم اين saman-tci اخرش به ماشام نميده :46:
مگه قراره به شما هم شام بدم ....؟:26: اونهایی که قراره بیان میبینن که داش سامان چه شامی میخواد بده ...:33: اوه اوه
راه كوير
23-06-2007, 14:44
من برای شـما همون فلافـل بدون نوشــابه رو میگیرم ...
:6: دست شمادرد نكنه ، من بچه قانعي ام:46:
مگه قراره به شما هم شام بدم ....؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif
توحداقل خط اول پستتو بااخرش چك كن كه حرفات باهم بخونه :22:
باباما شام نخواستيم بي خيال ارزوني شما :45: ما نه منتتو خواستيم نه شامتونو :45:
فقط يه كاري نكن جفتمون به جرم چت اخطار بگيريم :46:
سلام
آقا این بحث شام و ناهار رو تمومش کنیم تا یکی یه دونه اخطار نگرفتیم .
آقا به خاطر گل روی آقا مهدی ، منم با پیتزا موافقم :5:
پس با اکثریت آرا ( سامان و مهدی و من :31: ) ، پیتـــــــــزا تصویب شد . :27:
سامان جان بیا تایید کن و یه تعهدنامه هم بده و قال قضیه رو بکــــــــن :46:
یا حق
Saman-tci
23-06-2007, 15:16
اولا سر قضیه شام من شوخی کردم ... هر کی مختار هر چی خواست بخوره ....
ثانیا دیگه یه شام چی هست که منت داشته باشه ...
سوما اره حق با شماس ... من این همه وقت صرف این فروم نکردم که بخوام با 4 3 تا پست الکی اخطار بگیرم و چت روم را بندازم ....
اگه حرفی بود پیغام خصوصی ...
Saman-tci
23-06-2007, 15:17
سلام
آقا این بحث شام و ناهار رو تمومش کنیم تا یکی یه دونه اخطار نگرفتیم .
آقا به خاطر گل روی آقا مهدی ، منم با پیتزا موافقم :5:
پس با اکثریت آرا ( سامان و مهدی و من :31: ) ، پیتـــــــــزا تصویب شد . :27:
سامان جان بیا تایید کن و یه تعهدنامه هم بده و قال قضیه رو بکــــــــن :46:
یا حق
مرد و حرفش ... احتیاجی به تعهدنامه نیست ... مخلص همتونم هستم ...:10:
M.etallic.A
23-06-2007, 15:34
بچه ها منم بازی...
من پیتزا نمیخورم آخه کلسترول خونم رو از حد مجازش بالاتر میبره... برای من کله پاچه بگیرید :18:
راستی از شام همتون هم یه تیکه میکنم میخورم.
Saman-tci
23-06-2007, 15:40
بابا بی خیـال ... شب کی کله پاچه میخوره ...
ای خدا من بدبخت چیکار کنم که یه غلطی کردیم یه پیشنهاد دادیما ...
یکی پپرونی میخواد ... یکی جوجه میخواد ... یکی فلافل میخواد .....
ای خدا :42: :33: :42: :33: :22: :22:
ولی بازم قکر نکینین جا زدما ... ساعت 9 شب سیراب و شیردون هم بخوای بهتون میدم چه برسه به کله :27:
Greatone
23-06-2007, 15:54
من ميگم همه تيپ خفن بزنيم تا تابلو باشيم...................من لباسم يه سره نارنجيه.........سامان تو هم يه سره بنفش بپوش.........راه كيوير هم با يه تاپ مياد كه اخرم نمياد چون بسيج وستاي راه ميگيرتش............
اقا مهدي هم يه پالتو شرلوهمزي با يه عينك گرد بزنه
ok?
راه كوير
23-06-2007, 17:24
راه كيوير هم با يه تاپ مياد كه اخرم نمياد چون بسيج وستاي راه ميگيرتش............
جون مادرت راه كوير ، سفارش باشه بانوشابه يابي نوشابه
lahij_web
23-06-2007, 20:28
من برای شـما همون فلافـل بدون نوشــابه رو میگیرم ...:27:
هم شام شـامی میدیم هم پیتزا البته نه به شما ... برای شما همون فلافل ساده میگیریم ...
مگه قراره به شما هم شام بدم ....؟:26: اونهایی که قراره بیان میبینن که داش سامان چه شامی میخواد بده ...:33: اوه اوه
آقا شما هر چی میگیری بگیر. فقط خوردنی توش باشه ! :10: :5: :27:
راستی یکی بیاد با من هماهنگ کنه من 2 بار خواستم بیام مکان قرار رو پیدا نکردم !:10:
آقا شما هر چی میگیری بگیر. فقط خوردنی توش باشه ! :10: :5: :27:
راستی یکی بیاد با من هماهنگ کنه من 2 بار خواستم بیام مکان قرار رو پیدا نکردم !:10:
ای شکمو ...
سلام :46:
چطوری داداش ؟
اگه من تونستم بیام که SMS میزنم با هم هماهنگ شیم :46:
مکانش که خیلی رنده ها . اینجاست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچین تا از در ورودی ضلع جنوب غربی ( از 16 آذر بیای راحته ) بری تو ، ابوریحانو میبینی که
اونجا واستاده و واسه ت دست تکون میده . :27:
بعد یکم میری جلو میبینی اِ ، اینکه ابوریحان نیست ، سامانه :27::46:
ایشالا با هم میریم :46::40:
یا حق
Saman-tci
23-06-2007, 21:51
ابوریحانو میبینی که اونجا واستاده و واست دست تکون میده . :27:بعد یکم میری جلو میبینی اِ ، اینکه ابوریحان نیست ، سامانه :27::46:
خدایی خیلی باحال بود ...:39: ایـول پیش من یه پیتزا پپـرونیه 2 نونه داری .... :46:
تو هم پست نمیدی نمیدی وقتی میدی باحالشو میدیا .. :27:
اقا پس ایشـالا همتـونو روز ملاقات کنار ابوریـحان میبینیم ...:10:
Behroooz
23-06-2007, 23:00
كاش ميشد منم بيام ....
تغیراتی پیش اومد
اگه اتفاقی نیوفته تا اون موقع من هستم تو قرار
ramyar.v
24-06-2007, 02:34
خیلی حیف شد
منم خیلی دوست داشتم با همتون از نزدیک اشنا بشم
اما چه کنم که من 30 ام به تهران می رسم
اصلا پایه قرارا 30 ام تیر تو بیمارستان نفت یا هتل انقلاب؟(شوخی)
همتونم هر چند تا کمپوت خواستین دعوت من:31:
:11:
Saman-tci
24-06-2007, 10:27
ایشالا بتونیم همه در روز قرار همدیگرو ببینیم ...
mehdi_vsgh
24-06-2007, 11:25
كاش ميشد منم بيام ....
داش بهروز پاشو بیا.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست ووکمن هم بگیر بیاین اونجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری نداره که عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بلیط برای تهران بگیرین..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سفری هم میشه هوایی عوض میکنین....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرجشم بچهها دنگی حساب میکنن...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا فکر کنم این یه قرار استثنایی باشه..... اکثر بچهها قراره بیان شما هم همت کنین یه سفر بیاین تهران...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغیراتی پیش اومد
ینی دیگه نمیرین بیل بزنین؟؟؟؟:31:
FerineFast
24-06-2007, 13:30
حالا چرا پارک لاله ؟
Saman-tci
24-06-2007, 13:31
شما جای بهتر دیگه ای سراغ داری که اولا مرکز شهر باشه ....ثانیا مکان عمومی و تفریحی باشه ..؟
خدایی خیلی باحال بود ...:39: ایـول پیش من یه پیتزا پپـرونیه 2 نونه داری .... :46:
سلام ...
اختیار داری سامان جون . باحالی از خودتونه داداش :40:
آخ جــــــــــــون ... دو نونــــــــه :27:
نمیشه به جای یه پیتزای دو نونه ، دو تا پیتزای یه نونه بدی :20::31:
ایشالا . ایشالا یه 10 ، 15 نفری جمع شن .
ولی اینجوری کلی پیاده میشی سامان :27:
منم کمکت میکنم . دنگی :21:
كاش ميشد منم بيام ....
خوب بیا بهروز جان . به قول مهدی فقط باید یه بلیط تهران بگیری و تمـــوم . :40:
منتظرتونیم ها . دست این ووکمن رو هم بگیر بیار :27:
تغیراتی پیش اومد
به به ، چقد خوب :40:
دیدار ، رسمـــــــی میشه :5:
یهو دیدی مهران هم اومد :18:
:31:
خیلی حیف شد
منم خیلی دوست داشتم با همتون از نزدیک اشنا بشم
اما چه کنم که من 30 ام به تهران می رسم
اصلا پایه قرارا 30 ام تیر تو بیمارستان نفت یا هتل انقلاب؟(شوخی)
همتونم هر چند تا کمپوت خواستین دعوت من:31:
ای بابا . خدا بد نده . چرا بیمارستان رامیار ؟
بلا به دور ننه :20:
به امید دیدار
موفق باشید
یا حق
M.etallic.A
24-06-2007, 15:15
راستی شنیدم تهران بگیر بگیره... یه موقع نگیرن ببرین اینجوری بزنن مارو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال زیاد بیام. راستی من تی شرت متالیکا میپوشم تا منو بشناسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
24-06-2007, 15:58
محمد جان تی شرت متالیکا بپوشی که بدتره ...
FerineFast
24-06-2007, 16:12
ولي پارک ملت بيشتر خوش ميگذره ها !:31:
راه كوير
24-06-2007, 16:18
من نميدونم چرا از وقتي كه قرارشد باسپيده بيايم اون غيبش زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
ميگم نكنه ... نه نه بابا
lahij_web
24-06-2007, 20:45
age didi aboreihan topol shode tajob nakon na samane na aboreihan ! manam :5: :27:
M.etallic.A
24-06-2007, 21:42
محمد جان تی شرت متالیکا بپوشی که بدتره ...
بی خیال بابا شوخی کردم. منو کسی نمیتونه بگیره من خودم امر به معروفیم :13:
ولی از شوخی گذشته خیلی دوست دارم بیام از نزدیک بچه ها رو ببینم.
mazi_z_PSP
24-06-2007, 22:28
دوستان محترم و عزيز. خيلی دوست دارم بعضی از مديران و همکارانی که در تاپيک ها باهاشون کل کل کردم رو ببينم.از نزديک با هم اختلات کنيم. اگر ميشه تاريخ و محل و... قرار رو دوباره بزاريد.ممنون
J A V I D
24-06-2007, 23:56
دوستان محترم و عزيز. خيلی دوست دارم بعضی از مديران و همکارانی که در تاپيک ها باهاشون کل کل کردم رو ببينم.از نزديک با هم اختلات کنيم. اگر ميشه تاريخ و محل و... قرار رو دوباره بزاريد.ممنون
قرار پنجشنبه آخر ماهه فكر كنم 28 تير مي شه او پارك لاله رو به روي مجسمه ابوريحان .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اصلا نمی دونم چرا اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من می خواستم بنویسم که اکثریت (دختران) ذهنیت بدی براشون درست شده.
حتما از بس که سرم شلوغ بوده این طوری نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:18: :18: :18:
به هر حال معذرت می خوام.
بله آقای رزیدنت شما واقعا سرتون شلوغه انقدر سرتون شلوغه که ما رو فراموش کردی
از بحث خارج نشیم
اگه قرار بذارین منم میام
منم میام , فقط بگید کی و کجا
منم میام , فقط بگید کی و کجا
سلام
دوست عزیز دقیقا دو پست قبل گفته شد .
خوهشا یه نیگا بنداز :46:
28 تیر - ساعت 17 - پارک لاله .
محل دقیق قرار رو میتونید تو پست اول همین تاپیک ببنید .
موفق باشید
یا حق
ببخشید من هی سوال میکنم . . . از کدوم ضلع پارک باید وارد شیم؟ :31::43:
ببخشید من هی سوال میکنم . . . از کدوم ضلع پارک باید وارد شیم؟ :31::43:
سلام
ضلع جنوب غربی :46:
یا حق
Lovelyman
25-06-2007, 08:04
سلام آقايون خانوما دخترا پسرا بچه ها بزرگا اعضاي جديد و قديم و...
ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
بيتين ديگه!(جون مادرت جون خواهرت برادرت پدر خاله عمو جون هركي دوست داري بيا!)
راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!
بابا نزن خيل خوب غلط كردم نيار! به حساب منم نزارين من يكي نميارما!!!:ي
salam saite kheili bahali darin.
Saman-tci
25-06-2007, 11:23
ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!
کل جمله رو ول کن فقط این یه تیکه رو دودستی بچسبین :27: :26:
عجی شامی میخوام بدم من .... هر که نیاد سرش بد جوری کلاه رفته
resident
25-06-2007, 13:22
salam saite kheili bahali darin.
آره خیلی با حاله قوانین و مجریان اجرای قوانین خوبی هم داره.
واسه همین همین جا یه تذکر میدم که دیگه هیچ جای انجمن انگلیسی و فینگیلیش ننویسید مگر داخل انجمن انگلیسی.
jak_1300
25-06-2007, 14:28
چند سالتونه اگه سنتون به من بخوره من ميام
J A V I D
25-06-2007, 15:15
خوب واسه خودت مي بري مي دوزي ها خوبه اون دفعه كه شيريني آوردي من نخورم كه نمك گير نشم :27: من بگو تازه مي خواستم پول تاكسيم رو از تو بگيرم !!! به هر حال دل خودتون صابون نزنيد من شيريني بيار نيستم ! يادم باشه با مصطفي جان هماهنگ كنم بندازيمت تو آب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
راه كوير
25-06-2007, 16:25
واي واي مارو باش ميخوايم بريم باكيا اختلاط كنيم
mehdi_vsgh
25-06-2007, 16:28
سلام
من به چه زبونی بگم
به خدا اگه برام مشکلی پیش نیاد مطمئن باشین این دفعه را حتما میام......(من هر وقت گفتم میام ینی میام..میتونین از بروبچ پی سی سون بپرسین....)
راستی بچه ها گفتین غیبت مدیران هم میکنین..درسته؟؟؟؟؟
اونوقت فکر نمیکنین الان که بابک مدیر ارشد شده میره اطلاع میده و همه مدیرا میان باهم همه مارو بن میکنن؟؟؟؟
Saman-tci
25-06-2007, 16:33
به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه
حرفای خطرناک میزنی حسن ... فکر ستون پنجم رو هم بکن حسن ....:21:
mazi_z_PSP
25-06-2007, 18:24
قربونت برم.گرچه نميشناسمت اما يه حالی بهت ميدم ميام تنها نباشی.البته شيرينی ندارم که بيارم اما پوستش رو دارم.هر چند تا که بخوای.فقط دستور بده!! زياد هم نگو رو دل ميکنی!!.
mazi_z_PSP
25-06-2007, 18:29
چند سالتونه اگه سنتون به من بخوره من ميامهر سالی که بخوای.جوان،پير،ميانسال،بز گسال،نوجوان،خردسال!!،در حال مرگ(باهاش حال ميکنی؟) ، حالا هر کدوم به شاخه های : دختر،پسر،مرد،زن.پيرزن و پيرمرد تقسيم ميشن.اگر هم نبودن خوب يه جوری جور ميکنيم ديگه.!! نه؟
jak_1300
25-06-2007, 18:36
هر سالی که بخوای.جوان،پير،ميانسال،بز گسال،نوجوان،خردسال!!،در حال مرگ(باهاش حال ميکنی؟) ، حالا هر کدوم به شاخه های : دختر،پسر،مرد،زن.پيرزن و پيرمرد تقسيم ميشن.اگر هم نبودن خوب يه جوری جور ميکنيم ديگه.!! نه؟
تو هم مياي اين عكسه خودته؟
mazi_z_PSP
25-06-2007, 18:42
تو هم مياي اين عكسه خودته؟
والا من معلوم نيست اون موقع بتونم بيام تهران يا نه.بستگی به کارم داره--این هم عکس خودمه.خوبه؟(نظر خواهی عمومی)
jak_1300
25-06-2007, 18:48
كجايي مگه
چاقي نه ؟
mehdi_vsgh
25-06-2007, 19:12
اینجا چت رومه؟؟؟؟؟؟
چه خبره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amindigital
25-06-2007, 21:02
کجا میرین
پس قرار 28 تیر چی می شه
amindigital
25-06-2007, 21:03
اصلا 28 تیر واسه چی می خوایین دور هم جمع بشین؟
Saman-tci
25-06-2007, 21:06
Jak جان این برای بار دوم ... خواهشا اینجا رو چت روم نکنید ....
اگه با کسی کاری غیر از مسایلی که باید در فروم عنوان بشه داری بهش پیغام خصوصی بده ....
لزومی نداره اینجا همه از حال و احوال پرسی شما با خبر بشن که ...
بازم میگم این برای بار دوم بود بهتون تذکر دادم ....
M.etallic.A
25-06-2007, 21:31
بچه های لوسش نکنید دیگه... هر کی پایه س 28 تیر پارک لاله کنار مجسمه ابوریحان(خودم نمیدونم کجاس دقیقا !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساعت 5 بعد از ظهر
بهتره یه آمار بگیریم ببینیم کیا میخوان بیان. ( کیا 100% کیا بخ احتمال زیاد و ....)
منم چه پریدم وسط... برو بچس منم میام... پس 28 تیر برم زیر اون فلش قرمزه وایسم دیگه... راستی ساعت چند؟
Lovelyman
26-06-2007, 02:21
من يكي نميدونم بالخره يكي بايد شيرني و دسر بده شمامم كه گردن سامانه!!!
kont_prince
26-06-2007, 03:58
برو بچ اهواز نمیتونن قرار بزارن؟؟؟بهبهانم خوبه ها من پایم
resident
26-06-2007, 05:21
برو بچ اهواز نمیتونن قرار بزارن؟؟؟بهبهانم خوبه ها من پایم
اینجا فقط و فقط برای تهرانی هاست. برای شهرهای دیگه توی انجمن متفرقه هستش. می تونی یه سرچ هم بزنی.
Saman-tci
26-06-2007, 09:02
من يكي نميدونم بالخره يكي بايد شيرني و دسر بده شامم كه گردن سامانه!!!
بیچاره این گردنه من که همیشه یه چیزی روشه .....:31:
kont_prince
26-06-2007, 10:25
اینجا فقط و فقط برای تهرانی هاست. برای شهرهای دیگه توی انجمن متفرقه هستش. می تونی یه سرچ هم بزنی.
باشه بابا لا اقل مینوشتید مال تهرانیهاست که پامو توش نزارم
mehdi_vsgh
26-06-2007, 11:50
اصلا 28 تیر واسه چی می خوایین دور هم جمع بشین؟
دوست عزیز شما تازه واردی هنوز بچه های اینجارو نمیشناسی!!
ما الان بیش از یک ساله که باهم رفیقیم.(از طریق انجمن) ................
حالا تصمیم گرفتیم(البته برای بار چندمه ولی من برای اولین بارمه که میخوام برم) دور هم جمع بشیم همدیگه را ببینیم....
به نظر شما اشکالی داره؟؟؟؟؟
شما هم اگه تهرانی میتونی بیای...خوشحال میشیم که با جدیدالورودا آشنا بشیم...
Saman-tci
26-06-2007, 11:53
دقیقا با حرف اقا مهدی موافقم ....
منم میخوام برای بار اول برم ... ولی چه رفتنی ... اینجور که بوش میاد 70 60 تومنی واسه شام بچه ها پیاده شدیم ...
عجب شبی میشه ...
Greatone
26-06-2007, 12:11
اقا ميشه يه همراه اورد...........البطه همراه گشنه ها ...........خيلي گشنه .......شوخي كردم:31:
اقا من 17/5 سالمه نيام اونجا بگبن بچس..........:20:
Saman-tci
26-06-2007, 12:18
اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ... :21:
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...:27:
خرج ما هم کمتر میشه ....
Greatone
26-06-2007, 12:27
اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرج ما هم کمتر میشه ....
من يكي رو ميشناسم 8 سالش 3 تاي من ميخره.........
mazi_z_PSP
26-06-2007, 12:48
اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ... :21:
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...:27:
خرج ما هم کمتر میشه ....
البته اگر کسی رو نکشه.!!! راستی از همين الان برای من دوتا بگير.(پيش من جايزه داری)
M.etallic.A
26-06-2007, 13:14
داش سامان سیرابی گلاسه من سرجاش هست دیگه ؟ من فلافل و از این چیزا با معده ام نمیسازه ها ....
Saman-tci
26-06-2007, 13:21
اره محمد جان ... سیرابی گلاسه تو رو 3 4 روز مونده به قرار میرم سفارش میدم ....
راستی غیر از سیرابی دیگه چی به معدت سازگاره ...؟
راه كوير
26-06-2007, 16:20
منم میخوام برای بار اول برم ... ولی چه رفتنی ... اینجور که بوش میاد 70 60 تومنی واسه شام بچه ها پیاده شدیم ...
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
البته اگر کسی رو نکشه.!!! راستی از همين الان برای من دوتا بگير.(پيش من جايزه داری)
ميگم
داش سامان سیرابی گلاسه من سرجاش هست دیگه ؟ من فلافل و از این چیزا با معده ام نمیسازه ها ....
ميگم سامان به خاطر شام شما چقدر متقاضي سرقرار زياد شد ، تحويل بگير (ميگم اقا سامان دق نكني تااون موقع ):31:
Saman-tci
26-06-2007, 16:33
یعنی این همه ادم واسه شام من میخوان بیان ؟؟؟؟:28:
خدا به خیر بگذرونه ... فکر کنم همه 110 هزار عضو بیان :27:
alishahbazi
26-06-2007, 17:01
حالا که شام میدن من هم میام.
خسته نباشید ...
آقا سامان من هم تازه عضو شدم ... اصلا دیدم اینجا شام میدن عضو شدم
خدا به خیر بگذرونه ... فکر کنم همه 110 هزار عضو بیان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من تو سایت با 50.000 کاربر عضو بودم برای میتینگ فقط 20 نفر اومدن پس ...
خیالت راحت بیشتر از 40 نفر نمیان:21:
یعنی این همه ادم واسه شام من میخوان بیان ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش اگه منم راه بدید ، من شام میخورم میام:11:
منسور باشید
راه كوير
26-06-2007, 17:47
بچه ها يه پيشنهاد (البته با اجازه اقاسامان ):19: :19:
ميخوان چندنفري فرقي نميكنه حالا كي ، امضامون تغييربديم متن زيرو بزنيم :
:31: اعضاي محترم توجه توجه سامان روز ملاقات شام ميده :31:
هركي موافقه يا دستشو بگيره بالا يا يه پست موافق نظر بنده رو بده :10:
Saman-tci
26-06-2007, 18:12
بچه ها يه پيشنهاد (البته با اجازه اقاسامان ):19: :19:
ميخوان چندنفري فرقي نميكنه حالا كي ، امضامون تغييربديم متن زيرو بزنيم :
:31: اعضاي محترم توجه توجه سامان روز ملاقات شام ميده :31:
هركي موافقه يا دستشو بگيره بالا يا يه پست موافق نظر بنده رو بده :10:
:18: :18: :18: :18: :42: :42: :25: :14:
تو هم ماشالا خوب بلدی دودمان یک نفر رو به باد بدیا ...
Saman-tci
26-06-2007, 18:15
خداییش اگه منم راه بدید ، من شام میخورم میام:11:
چقدر خوب بود همه مثل این دوستمون بودن .... دیگه هیچ مشکلی نداشتیم ...
Yata جان شما دست 8 7 نفر از فامیلاتون بگیر بیار عزیزم ....:27:
به جان خودم اگه نیای به هیچکی شام نمیدم
M.etallic.A
26-06-2007, 22:56
سامان شما یه سقفی تعیین کن مثلا بگو تا فلان قدر من شام میدم بیشتر از اون شرمنده... بعد هر کی میخواد بیاد اعلام آمادگی کنه تا اسمش ثبت بشه.
اولین نفر خودم..
سلام
یه خبر مهم ...
===============
دیشب سامان رو در حالی که یه وصیت نامه در دست داشته ، روی پشت بوم خونه شون پیدا کردن .
بلافاصله بعد از اینکه از اونکار منصرفش کردن ، یه مصاحبه هم باهاش انجام دادن که من فایل صوتیش
رو دارم . اما به علت غیر فعال بودن تگ URL نمیذارمش :27: :21:
متن وصیت نامه فاش نشده ، اما چند کلمه ی کلیدی از توش لو رفته که به ترتیب اینا بوده :
P30World ، قرار ، 28 تیر ، قصد جون ، ... شـــــــــام ... ، 110 هزار نفر ، بی پولی و ...
بقیه ی کلمات کلیدی رو به علت رعایت قوانین فروم نمیتونم بنویسم . عذر میخواهم . :20:
به همین دلیل ، و به علت لغو شدن شـــام شب 28 تیر ، قرار آخر این ماه به هم خورد و به خاطر
پیش آمدن مشکلات مشابه برای شام دهندگان قرارهای بعدی ، کلا دیگه هیچ قراری گذاشته نمیشه .
این تاپیک هم تعطیل خواهد شد بعد از پست من :27:
===============
به جون تمامــی شکلکهای موجود در فروم ، حرفهای من حقـــیــقـــت داره . :20:
ســامــــان جان بیا تایید کن تا ملت باورشون شه . سخته ، میدونم . ولی حقیقتـــو باید گفت ...
به جان خودم اگه نیای به هیچکی شام نمیدم
کم کم میریم که داشته باشیم زیرآبی رفتن ســـامـــان رو ... :27:
بهونه نیار سامان جان . کاریه که شده . با این حرفا هم نمیشه ار زیرش در رفت :21: .
هوس کردم روز 28 تیر روزه بگیرم . نمیدونم چرا ... :31:
بچه هایی که پایه ان روزه بگیریم ، دستاشون ببرن بالا .
یه ثوابی هم به حساب سامان جان واریز میشه :46:
موفق و موید و پیروز و سربلند باشید .
یا حق
mehdi_vsgh
26-06-2007, 23:36
هوس کردم روز 28 تیر روزه بگیرم . نمیدونم چرا ... :31:
بچه هایی که پایه ان روزه بگیریم ، دستاشون ببرن بالا .
یه ثوابی هم به حساب سامان جان واریز میشه :46:
موفق و موید و پیروز و سربلند باشید .
یا حق[/COLOR]
اره منم شاید روزه گرفتم (آخه گفتن که هرکی 28 تیر روزه بگیره خیلی ثواب داره:31: :31:
moozianeh
27-06-2007, 00:15
سلام بچه ها.
حالا کجا قراره شام بده این آقا سامان ما. ما هم بیایم.
Lovelyman
27-06-2007, 01:15
سلام بچه ها.
حتما مي خواد بوف مهمون مون كنه!!!:21: :27:
S a f a 6 4
27-06-2007, 01:21
به به Y@ta جان ,چطوری ؟ منو که میشناسی ؟دلم برات تنگ شده بود
M.etallic.A
27-06-2007, 01:21
سامان جون من جای تو بودم تا اطلاع ثانوی مفقود الاثر می شدم. وقتی آبها از آسیاب افتاد آفتابی می شدم.
Saman-tci
27-06-2007, 09:43
سامان شما یه سقفی تعیین کن مثلا بگو تا فلان قدر من شام میدم بیشتر از اون شرمنده... بعد هر کی میخواد بیاد اعلام آمادگی کنه تا اسمش ثبت بشه.
اولین نفر خودم..
تا حداکثر 5 4 تومن رو من حساب کنید ...:27: برادرا کسی اعلام امادگی نمیکنه ...:5:
دیشب سامان رو در حالی که یه وصیت نامه در دست داشته ، روی پشت بوم خونه شون پیدا کردن .
ســامــــان جان بیا تایید کن تا ملت باورشون شه . سخته ، میدونم . ولی حقیقتـــو باید گفت ...
نه عزیزم سامان بادی نیست که از این بیدا بلرزه ..:27:
من یه عمر زحمت کشیدم که یه اسم نیکو ازم به یادگار بمونه حالا به یه ندادن شام خرابش کنم ... نه نمیکنم حسن .. منو اغفال نکن حسن :9:
در ضمن او بابایی که میخواست خودکشی کنه دختر همسایتون بود .... اخه بهش جواب رد دادم :31:
اره منم شاید روزه گرفتم (آخه گفتن که هرکی 28 تیر روزه بگیره خیلی ثواب داره:31: :31:
من اینقدر خوشحال میشم میبینم که جوونای ما از این سنین به فکر واجبات دینی میرن و یک شب شام خوردن رو با یه روز روزه گرفتن عوض نمیکنن .... واقعا احسنتم :7:
سلام بچه ها.
بـــــــه :18: چه خبره .... اقا شماها مطمینید که اخبار و روزنامه ها چیزی اعلام نکردن ..؟؟؟
حتما مي خواد بوف مهمون مون كنه!!!:21: :27:
نه عزیزم بعد از ملاقات میخوام یه خاور بگیرم برورچ رو بریزیم تهش ببرمتون فرحزاد بهتون جوجه با الوترش بدم ... چطوره ؟
سامان جون من جای تو بودم تا اطلاع ثانوی مفقود الاثر می شدم. وقتی آبها از آسیاب افتاد آفتابی می شدم.
ای شیطون حداقل به فکر سیرابی گلاسه خودت باش ...
mehdi_vsgh
27-06-2007, 11:35
31:
من اینقدر خوشحال میشم میبینم که جوونای ما از این سنین به فکر واجبات دینی میرن و یک شب شام خوردن رو با یه روز روزه گرفتن عوض نمیکنن .... واقعا احسنتم :7:
عزیز دلم موقع روزه از اول صبح هستش تا لحظه افطار( منظور از زمان افطار همون زمانی هستش که قراره شام بدی...:31: )
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 01:41
:39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: ای وای اینقدر خندیدم دارم میمیرم :39: :39: :39: :39: :39: :39: .
ولی خودمونیم اگه قضیه شام آقا سامان حتمی هستش به احتمال 500 درصد یه جود خودم رو میرسونم :27:
وای چه قدر خندیدم :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: .
خدا همتون رو به همه هر چی میخواین برسونه دلم گرفته بود :46: . الان :31: .
Saman-tci
28-06-2007, 09:22
خوبه دیگه موضوع شام دادن ما شده سوژه خنده (شوخی کردم ):11:
ولی بازم خوبه حداقل این اقا مهدی یه مقدار خندید .... یه ثواب کردیم :27:
mostafaeshghi
28-06-2007, 14:55
راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه![/B]
همه ی قسمتها را بیخیال اون قسمت مشخصه را بچسب. ما ها که اینها را بیاریم شما هم حتما میخوای شکمتو بیاری!؟!؟!؟
اقا دور از شوخی دیگه خواهشا بحث شام را بیخیال شید. حالا من یه چیزی پروندم یه ذره جنبه از خودتون نشون بدید. یهو دیدی مدیرا به خاطر این حرفها و شاید جدی گیرفتن قضیه به کل قرار را حذف کننند. (بعید نیست)
واقعا ازتون خواش میکنم که این بحث سام و احوالپرسی را بیخیال شید. من نمیگم شوخی نکنید بکنید ولی در حد و انداهز ی معمول و متعارف که دیگه حد اکثر 3 تا پست حواب داشته باشه من الان تقریبا 4-5 روز نیومدم فورم (به خاطر کنکور پس فردا ((التماس دعا)) ) حالا که اومدم میبینم که 5 صفحه اضافه شده و همه مربوط به شام دادنه سامان است. (که بحثی کاملا خیالی و عاری از حققیقته :31: )
کسانی که مطمئنند که تشریف می آورند الآن اعلام آمادگی کنند. که ما مرد و نامرد و مرد و قولش را بشناسیم.
در ضمن به یاد داشته باشد که:
پنج شنبه 28 تیرما 1386 ساعت 17 الی ... (دیگه حداکثر 21) آدرس: میدان ولیعصر بلوار کشاورز سر خیابان 16 آذر ضلع جنوب غربی پارک لاله کنار حوض ابوریحان بیرونی
لطفا در صورت هر گونه سوالی همینجا بپرسید حتما جواب داده میشود و یا با الفین و یا من به طور پیغام خصوصی و یا مسنجر در میان بگذارید.
من و الفین از اعضای اصلی و حتمی قارا هستیم.
باز هم خواهش میکنم که بحث شام را ادامه ندهید و شوخی را تا حد و اندازه ی متعارف انجام دهید.
Saman-tci
28-06-2007, 20:04
همه مربوط به شام دادنه سامان است. (که بحثی کاملا خیالی و عاری از حققیقته :31: )
سلام مصـطفی جان ...
دسـت شما درد نکنه دیگه ... یعنی ما هر چی توی چند روز گفتیم کشـــــک دیگه !!!!
نه دوست گلم :11:
سامی جون یا حرفی رو نمیزنه یا هر طوری هست سر حرفش وای میسته ...:27:
به قوله خودت وقتی همون ساعت 21 که داشتی تشریف میبردین خونه متوجه میشین که خیالی و عاری از حقیقت نبوده ...:5:
پس تا 28 تیر ...
Farbod_h
29-06-2007, 16:53
من دوس داشتم elefin-d رو ببینم که اونم ......
رفه ی قبلم یه مشگل برام پیش اومد ایندفه شاید بیام
Lovelyman
30-06-2007, 00:14
الفين كه پايست فقط مشكل سه پايست! آخه وقتي قرار كسايي بيان كه خودشون زيراب ميزنن ديگه واسه چي بياد من ازش پرسيدم ميگه من دوست دارم بيام ولي... گفت 50،50 مياد! دوستان جدا از شوخي اگر خدا بخواد منم ميام البته نه ساعت 21! :ي
nkhdiscovery
30-06-2007, 14:40
آقا کوجا شام میدن؟؟؟بگین تا با بچه های تاپیک اصفهانی ها همه با هم بیایم! راستی راهمون میدن؟ ما از این ستاره ها نداریم!
Saman-tci
30-06-2007, 14:47
از اصفهان میخوای بیای فقط برای شام ؟؟؟؟؟
پول بلیط بزار تو جیبت برو بهترین رستوران اصفهان یه شام تـــــــــوپ بزن
FX64 Dual Core
30-06-2007, 16:31
سلام
اتفاقات چیه ؟!!!
قرار ملاقـاتــه
دوره اتفاقات تموم شده ولی همراه داشتن یک دست لباس یدکی پیشنهاد غیر رسمی آقای ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد از پاره شده لباسشون بوده و کماکان ادامه داره.
( عکس ارسالی شما احتمالا محفوظ باشه و با توضیحات کامل آرشیو شده :5: )
میخوام شما بدم کسی نبــــــــــــــود ؟؟؟
عجی شامی میخوام بدم من .... هر که نیاد سرش بد جوری کلاه رفته
جذابیت شام شما رو انکار نمیکنم ( خود من با کل کل و کری خوندن آقا مصطفی و رقیب سرسخت فوتبالیشون کاپیتان هادی تشویق و حاضر شدم ) ولی انتظار معجزه هم نداشته باشید.
راستی بچه ها گفتین غیبت مدیران هم میکنین..درسته؟؟؟؟؟
اونوقت فکر نمیکنین الان که بابک مدیر ارشد شده میره اطلاع میده و همه مدیرا میان باهم همه مارو بن میکنن؟؟؟؟
آقا مهدی شما هم اصلا نگران نباش ، وقتی که MaFia و Amin و OMID و Sa3er و Mehdi_Best و Surena و Mohammad_Sat و Elfin-D و Mohammad 1000 و Reza_S و lovlyman و کاپیتان هادی و ... بودند ( شرمنده کامل یادم نیست ) صحبت میکردند ، تشخیص مدیر ارشد و کاربر عادی برای من ممکن نبود ( کاملا صمیمی و دوستانه ، قوانین انجمن و سمت ها در چهارچوب انجمن هستند و قرار ملاقات دوستانه ) از ستون پنجم هم خبری نیست ( اولین و آخرین مورد مشکوک گاندولف !! بود که رفع اتهام شد :دی ) شما هم جای اعضایی که نیستند رو خالی کنید و خوش باشید.
نکته : در تاریخ قرار بالا جناب Reza_S کاربر عادی بودند.
پیشنهاد برای قرار غیر رسمی تیر ماه: دوستانی که مایل به بازدید از نمایشگاه Elecomp هستند برای روز 18 تیر هماهنگی کنید.
نویسنده این پست و پیشنهاد بالا در قرار های تیر ، مرداد ، شهریور و ... یافت می نشود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه كوير
30-06-2007, 16:41
ن
قل قول:
نوشته شده توسط راه کویر
نقل قول:
نوشته شده توسط Hamed-Dehghani
اتفاقات چیه ؟!!!
قرار ملاقـاتــه
دوره اتفاقات تموم شده ولی همراه داشتن یک دست لباس یدکی پیشنهاد غیر رسمی آقای ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد از پاره شده لباسشون بوده و کماکان ادامه داره.
( عکس ارسالی شما احتمالا محفوظ باشه و با توضیحات کامل آرشیو شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
:18::18::18::18::13::13::13::13::13:
nkhdiscovery
30-06-2007, 20:53
از اصفهان میخوای بیای فقط برای شام ؟؟؟؟؟
پول بلیط بزار تو جیبت برو بهترین رستوران اصفهان یه شام تـــــــــوپ بزن
حالی شام به خونه مردم خوردنیشس! تازه حج آقا مگه با پجو (pegut!) نیمیی دنبالمون؟؟!
(این مدل اصفهانی رو داره!)
دور از شوخی من هفته دیگه (بعد از کنکور آزاد) تهرانم یه هفته هم میمونم .خیلی دوست دارم بچه های انجمن موبایل رو به خصوص اونهایی که تو علاادین مغازه دارند رو ببینم چون برا گوشیم یه چیزای میخوام بلاخره تخفیفی چیزی دیگه!!:27: :31: :40:
سلام FX64 Dual Core جان
خوبی عزیز ؟
شما هم میای ؟
منتظریما !
گاندولف :دی
J A V I D
30-06-2007, 21:25
امين جان اگه مي آي يه هفت هشت تا از اين فيلما كه دانلود كردي بزن رو Dvd كادو بيار بده به من !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
امين جان اگه مي آي يه هفت هشت تا از اين فيلما كه دانلود كردي بزن رو Dvd كادو بيار بده به من !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ها ؟!
پس نمیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-8 که قابل نداره
واسه همین هیچی نمیارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
01-07-2007, 00:18
آخر نمي آي يا هفت هشت تا قابل نداره !!! ضد و نقيض حرف مي زني . البته اميدم نداشتم چيزي بياري چون اگه يادت باشه يه بارم يه چيزي ازت خواستم به طرز پيچيده اي ما رو پيچوندي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ها ؟!
پس نمیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-8 که قابل نداره
واسه همین هیچی نمیارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به . سلام امین جان :40:
وااای نمیدونید بچه ها من چقد این امینو دوس دارم :20:
امین جان من شاید نتونم بیام . میشه اون 7-8 تا فیلم رو واسه م پست کنی ؟ :20:
الهی از جوونیت خیر ببینی :10:
موفق باشی امین جونم :20:
یا حق
M.etallic.A
01-07-2007, 16:57
ایول شام میدن. dvd هم میدن. دیگه کسی نبود چیزی بخواد بده ؟
سیلام :10:
به به . سلام امین جان :40:
وااای نمیدونید بچه ها من چقد این امینو دوس دارم :20:
امین جان من شاید نتونم بیام . میشه اون 7-8 تا فیلم رو واسه م پست کنی ؟ :20:
الهی از جوونیت خیر ببینی :10:
موفق باشی امین جونم :20:
یا حق
ها ؟
من ترجیح میدم ازم متنفر باشی اما دی وی دی نخوای ! :27:
ایول شام میدن. dvd هم میدن. دیگه کسی نبود چیزی بخواد بده ؟
شام چیه ؟
اگه نون بربری با چی توز طلایی میدن
من تضمین میکنم نوشابه بگیریم تو گلوتون گیر نکنه :20:
Saman-tci
01-07-2007, 21:36
امین جان اگه 4 5 صفحه قبل تا حالا بخونی متوجه میشی که بچه ها یه شام دادن درست و حسابی ( فلافل ):27: رو کردن تو پاچمون ....
منم چون خیلی این بچه های فروم رو دوست دارم قبول کردم فلافلشونو با نوشابه بدم نظرت چیه ..؟:31: (البته بعدش که بچه ها رفتن میریم در به در پیتزا میزنیم ):7:
J A V I D
01-07-2007, 21:44
آقا من همتون رو به خوردن آب حوض ابوريحان دعوت مي كنم !!!!!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
mazi_z_PSP
01-07-2007, 23:33
سلام عزيزان.پس مثل اینکه قرار شده برامون دی وی دی هم بيارن.اما اگر ميشه برای من چندتا بازی پی اس پی دانلود کنيد و بريزيد رو 7 8 تا دی وی دی.خيلی لازم دارم.موقعی که ميبينم اینهمه بازی برای دانلود هست و نميتونم با این اینترنت از آشقال بدتر بدانلودم خيلی ميسوزم ميخوام بزنم خودمو تمام مملکت رو به آتيش بکشم!!!
امین جان اگه 4 5 صفحه قبل تا حالا بخونی متوجه میشی که بچه ها یه شام دادن درست و حسابی ( فلافل ):27: رو کردن تو پاچمون ....
منم چون خیلی این بچه های فروم رو دوست دارم قبول کردم فلافلشونو با نوشابه بدم نظرت چیه ..؟:31: (البته بعدش که بچه ها رفتن میریم در به در پیتزا میزنیم ):7:
ها ؟
جدی ؟
یکم مساعده میگیریم از بچه ها بندری بگیریم ! :دی از فلافل که بهتره !
FX64 Dual Core
02-07-2007, 01:04
سلام
سلام FX64 Dual Core جان
خوبی عزیز ؟
شما هم میای ؟
منتظریما !
گاندولف :دی
ممنون ، اگه خوب باشه منم خوبم :46:
شما هم که خوبی ؟
آخرین خط پست قبلم Invisible که نبود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ؟؟!!
صحبت هایی شده که کلا نباشم:41: ( قرار ملاقات به کنار تو انجمن هم یافت می نشوم )
خوش باشین
Saman-tci
02-07-2007, 08:56
یکم مساعده میگیریم از بچه ها بندری بگیریم ! :دی از فلافل که بهتره !
ایول .... هستم ....
اونم چی بنـدری با قارچ .... چی میشه ....:27:
فقط صداشو در نیار بین خودمون باشه .....:21:
سیلام :10:
ها ؟
من ترجیح میدم ازم متنفر باشی اما دی وی دی نخوای ! :27:
علیک سیلام امین جونم :10:
چرا اینقد سخت میگیری جونــی :20:
چه بخوای ، چه نخوای ، مــــن I Love You ... :11: :40:
( دی وی دی بخوره تو سر....................م ) :31:
اِ اِ اِ
سامان یادت رفت ها . :13:
قراربود به من یه پیتزا پپرونی دو نونــــه بدی ها . :19:
یا حق
Saman-tci
02-07-2007, 16:01
سامان یادت رفت ها . :13:
قراربود به من یه پیتزا پپرونی دو نونــــه بدی ها . :19:
یا حق
میدم عزیزم ... 2 نونه با نوشابه خانواده میدم ....:8:
majid-ar
04-07-2007, 03:06
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
من بعد از 6 ما عضویت تازه این تاپیک رو الان پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف میکنید بگید قرار از بچه های تهران کیا بیان برای قرار 28 توم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.