PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Bahram1145
11-10-2007, 13:59
محسن چاوشی مجوز 2 آلبوم را دریافت نمود - سنتوری و یک شاخه نیلوفر ... این اتفاق پس از 3 سال و نیم دوندگی محسن برای اخذ مجوز رخ داد . خبر جدید دیگر اینکه محسن چاوشی سر انجام تصمیم به ازدواج گرفت و زمستان امسال با نامزدش ازدواج خواهد کرد . مبارک باشد

مسعود جان امیدوارم که راست باشه:40:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:11:اغلب مردم تقریبا" به همان اندازه ای شاد هستند که انتظارش را دارند . قلم و رنگ در اختیار شماست بهشت را نقاشی کنید و وارد آن شوید...>>>>>>>>
کتاب چگونه راه سعادت رو یافتم اثر دکتر آزمندیان
کتابی که فقط یک کتاب نیست بلکه آموزش زندگی کردن است نه زنده بودن

silent-assassin
11-10-2007, 18:10
انشا الله حقيقت داره!

maoud908
11-10-2007, 20:33
محسن چاوشی مجوز 2 آلبوم را دریافت نمود - سنتوری و یک شاخه نیلوفر ... این اتفاق پس از 3 سال و نیم دوندگی محسن برای اخذ مجوز رخ داد . خبر جدید دیگر اینکه محسن چاوشی سر انجام تصمیم به ازدواج گرفت و زمستان امسال با نامزدش ازدواج خواهد کرد . مبارک باشد

مسعود جان امیدوارم که راست باشه:40:

:11:اغلب مردم تقریبا" به همان اندازه ای شاد هستند که انتظارش را دارند . قلم و رنگ در اختیار شماست بهشت را نقاشی کنید و وارد آن شوید...>>>>>>>>
کتاب چگونه راه سعادت رو یافتم اثر دکتر آزمندیان
کتابی که فقط یک کتاب نیست بلکه آموزش زندگی کردن است نه زنده بودن

اره من ظهر که اومدم یه سر رفتم این سایت دیدم این خبر رو زده بود...
بعید میدونم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ALI.ARB
11-10-2007, 23:02
خدا کنه گرفته باشه ...

چی میشه !!!!

desertwolf
12-10-2007, 03:55
خدا کنه گرفته باشه ...

چی میشه !!!!

سلام به همه دوستان. ببخشید که وارد بحثتون میشم!!:20:
ولی میخواستم بگم حالا اگرم مجوز گرفته باشه مگه چی میشه؟! آهنگهاش که همینجوریشم همه جا پیدا میشه!! حالا اونایی که مجوز گرفتن چیکار کردن؟ اصلا اگه مجوز بگیره و به صورت اورجینال سی دی پخش میشه فک کردید چقدر گیر خودش میاد؟! یعنی بعد از استقبال اولیه!(اگه بشه!) چند نفر برای شنیدن کاراش میرن سراغ سی دی اورجینال؟ اصلا فک نکنم غیر از تهران جایی بشه گیر آورد!!
بعدشم مجوز به این معنا نیس که آهنگ کامل تایید شده! مثلا برای کنسرت دوباره باید کلی دوندگی بشه!
یه جوری حرف میزنید انگار نمی دونید چه خبره!! بعضیا چون .... میکنن، کار بی ارزششون مجوز میگیره، یه عده هم وقتی کارشون پخش شد تازه باید دنبال مجوز برن!:18:
حالا من خودم از طرفدارای چاوشی نیستم، ولی فکر میکنم از خیلی از اونایی که مجوز دارن بهتر کار میکنه!

ho3ein_mp
14-10-2007, 14:25
سلام مسعود جاان !! من همون حسین بیاتوکلیپ هستم !!!

سایت که تعطیل شد افتادیم به جون سایت های دیگه !! :d

حالا هم اگه قابل بدونین مارو هم در بحث هاتون شرکت بدیم !! راستی یوزر جدید مبارک
=))

ام سی فنس هم که دوباره شروع به کار کرده !! ( خدایا کی میشه ما از دست این سایت خلاص بشیم !! به خاطر این سایتم شده میرم هک یاد میگیرم و این سایت ( وبلاگ ) مزرف رو هک میکنم )

بعشم گفته که امکان داره آلبوم از طرف شرکت دیگه ای بیرون بیاد !!؟؟ آیا حقیقت داره !؟؟

maoud908
14-10-2007, 14:42
سلام مسعود جاان !! من همون حسین بیاتوکلیپ هستم !!!

سایت که تعطیل شد افتادیم به جون سایت های دیگه !! :d

حالا هم اگه قابل بدونین مارو هم در بحث هاتون شرکت بدیم !! راستی یوزر جدید مبارک
=))

ام سی فنس هم که دوباره شروع به کار کرده !! ( خدایا کی میشه ما از دست این سایت خلاص بشیم !! به خاطر این سایتم شده میرم هک یاد میگیرم و این سایت ( وبلاگ ) مزرف رو هک میکنم )

بعشم گفته که امکان داره آلبوم از طرف شرکت دیگه ای بیرون بیاد !!؟؟ آیا حقیقت داره !؟؟
به .....
یه کامیون ارادت داریم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم خیلی تنگ شده بود برات ... خوب کاری کردی اومدی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این mcfans کرکره خندست..بهش کاری نداشته باشید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرت گفته...
راستی از روزی که سایت بستن اعصابم خرد شده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن تولدت هم مبارک... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------
در ضمن باخت استقلال هم پیشاپیش تسلیت میگم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid123
15-10-2007, 19:00
آقا این عید فطر آومد و تموم شد و هنوز خبری از آلبوم جدید و مجوز دار محسن چاووشی نشد!!!

silent-assassin
16-10-2007, 05:22
هیچ خبری نیست!

تو سایت باربد هم هیچ خبری نیست.

سایت هوادارها هم که فعلا چیزی نمیگن!

silent-assassin
17-10-2007, 07:02
خبر داغ از محسن...
خبر اول در ادامه خبر قبلیه...همون طوری که میدونید مركز موسیقی حوزه هنری تصمیم گرفته که یه سری اشعار بده به محسن و یه آلبوم جدید از محسن توسط این مرکز منتشر بشه... این خبر در ادامه همون مطلبه:
رئیس مركز موسیقی حوزه هنری خبر داد:

ترانه «سنتوری» از آلبوم «چاووشی» حذف شد

«رضا مهدوی» در گفت‌وگو با خبرنگار موسیقی فارس گفت: دیروز در خبری اعلام كرده بودم كه آلبوم «محسن چاووشی» را همزمان با عید فطر منتشر می‌كنیم و احتمالا یكی از قطعات این آلبوم ترانه «سنتوری» (با حذف شعر و تنها موسیقی )خواهد بود اما امروز این احتمال به یقین تبدیل شد و ما این اثر را به طور كلی از آلبوم حذف كردیم.
وی افزود:حوزه هنری در راستای نشر آثار هنر دینی و حمایت از جوانان مستعد، آلبوم «محسن چاووشی» را در دست انتشار دارد كه البته تمام اشعار این آلبوم از سوی حوزه هنری انتخاب می‌شود.
رئیس مركز موسیقی حوزه هنری در خاتمه خاطر نشان كرد: هنوز نام این اثر مشخص نشده و حوزه در حال انتخاب اشعار و مذاكره با «محسن چاووشی»است.

و اما خبر دوم...واقعا متاسفم که بعضی ها انقدر در سطح فکری پایینی هستند...وقتی این خبر رو خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی...:

مجله روزهای زندگی در جدیدترین شماره خود در قسمت فالگوش نوشته است:
طبق آخرین خبری که با ما رسیده است تهیه کنندگان برنامه های رادیویی اجازه ندارند از آثار محسن چاوشی استفاده کنند.همچنین ترانه های فردا به ماست از رضا صادقی و شهزاده آسمونی از احسان خواجه امیری و چند کار دیگر اجازه پخش از رسانه های رادیویی را ندارند....

منبع:

maoud908
17-10-2007, 13:00
خبر داغ از محسن...
خبر اول در ادامه خبر قبلیه...همون طوری که میدونید مركز موسیقی حوزه هنری تصمیم گرفته که یه سری اشعار بده به محسن و یه آلبوم جدید از محسن توسط این مرکز منتشر بشه... این خبر در ادامه همون مطلبه:
رئیس مركز موسیقی حوزه هنری خبر داد:

ترانه «سنتوری» از آلبوم «چاووشی» حذف شد

«رضا مهدوی» در گفت‌وگو با خبرنگار موسیقی فارس گفت: دیروز در خبری اعلام كرده بودم كه آلبوم «محسن چاووشی» را همزمان با عید فطر منتشر می‌كنیم و احتمالا یكی از قطعات این آلبوم ترانه «سنتوری» (با حذف شعر و تنها موسیقی )خواهد بود اما امروز این احتمال به یقین تبدیل شد و ما این اثر را به طور كلی از آلبوم حذف كردیم.
وی افزود:حوزه هنری در راستای نشر آثار هنر دینی و حمایت از جوانان مستعد، آلبوم «محسن چاووشی» را در دست انتشار دارد كه البته تمام اشعار این آلبوم از سوی حوزه هنری انتخاب می‌شود.
رئیس مركز موسیقی حوزه هنری در خاتمه خاطر نشان كرد: هنوز نام این اثر مشخص نشده و حوزه در حال انتخاب اشعار و مذاكره با «محسن چاووشی»است.

و اما خبر دوم...واقعا متاسفم که بعضی ها انقدر در سطح فکری پایینی هستند...وقتی این خبر رو خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی...:

مجله روزهای زندگی در جدیدترین شماره خود در قسمت فالگوش نوشته است:
طبق آخرین خبری که با ما رسیده است تهیه کنندگان برنامه های رادیویی اجازه ندارند از آثار محسن چاوشی استفاده کنند.همچنین ترانه های فردا به ماست از رضا صادقی و شهزاده آسمونی از احسان خواجه امیری و چند کار دیگر اجازه پخش از رسانه های رادیویی را ندارند....

منبع:
خیلی جدید بود... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maoud908
17-10-2007, 13:00
خوب البوم محمدرضا هدایتی » طغرل « [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از طرف باربد اومد بیرون ولی هنوز البوم محسن چاووشی نیومده...

پس نیومدن البوم تا دوماه دیگه قطعی شد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nima_949
17-10-2007, 22:52
ببینید تو رو خدا محمدرضا هدایتی نمیدونم مهران مدیری و ... دیگر خوانندگان درپیتی که اصلا نمیشه اسمشون گذاشت خواننده تپپ تپ مجوز میگیرن اونوقت چاووشی
من موندم چرا واقعا چرا این وضعیت اسفناک تو مرکز موسیقی ارشاد و جاهای دیگه مملکت هست !!!!

silent-assassin
18-10-2007, 07:34
البته مسعود جان باربد یک ماه به یک ماه محصول جدیدش را منتشر میکنه.

maoud908
18-10-2007, 13:05
ببینید تو رو خدا محمدرضا هدایتی نمیدونم مهران مدیری و ... دیگر خوانندگان درپیتی که اصلا نمیشه اسمشون گذاشت خواننده تپپ تپ مجوز میگیرن اونوقت چاووشی
من موندم چرا واقعا چرا این وضعیت اسفناک تو مرکز موسیقی ارشاد و جاهای دیگه مملکت هست !!!!
اینهایی که گفتی اصلا عجیب نیست...ما تو ایران زندگی میکنیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maoud908
18-10-2007, 13:05
البته مسعود جان باربد یک ماه به یک ماه محصول جدیدش را منتشر میکنه.
اصلا روز به روز منتشر کنه البوم ولی البوم محسن نمیاد...

ho3ein_mp
18-10-2007, 16:39
دیگه نه میشه انتظار داشت که حوزه ی هنری آلبوم رو بیرون بدن و نه میشه از باربد انتظاری داشت !!

به قول مسعووود اگه روز به روز هم منتشر کنه ولی بازم آلبوم محسن رو منتشر نمی کنه !!

منکه در حال حاضر تنها امیدم به حوزه هنری هست !!

ho3ein_mp
18-10-2007, 16:43
در ضمن بچه ها اگه احیانا ( با فرض محال ) بیرون اومد لطف کنین فقط دمو هاش رو قرار بدین !!

maoud908
18-10-2007, 18:09
در ضمن بچه ها اگه احیانا ( با فرض محال ) بیرون اومد لطف کنین فقط دمو هاش رو قرار بدین !!
باشه فقط دموش میذاریم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن pm خصوصیت چک کن/// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ho3ein_mp
18-10-2007, 20:54
مسعود جان ما نزاریم یکی دیگه میزاره !! ( کلا از گفته ی خودم پشیمون شدم... دیگه بیخیال شو... )
پس شما هم هر کاری دلت خواست انجام بده & راحت باش .... ( خودت میدونی که چی میگم )
اگه خواستی میتونی پیش پیش آلبوم بعدی محسن رو هم قرار بدی ... ( آزادی داری به معنای واقعی کلـــــــــمه.. )
جوابت رو هم پیغام خصوصی دادم !! ...
شاد باشید & سربلند
خداحافظ تا سلامی دگر

maoud908
18-10-2007, 21:19
مسعود جان ما نزاریم یکی دیگه میزاره !! ( کلا از گفته ی خودم پشیمون شدم... دیگه بیخیال شو... )
پس شما هم هر کاری دلت خواست انجام بده & راحت باش .... ( خودت میدونی که چی میگم )
اگه خواستی میتونی پیش پیش آلبوم بعدی محسن رو هم قرار بدی ... ( آزادی داری به معنای واقعی کلـــــــــمه.. )
جوابت رو هم پیغام خصوصی دادم !! ...
شاد باشید & سربلند
خداحافظ تا سلامی دگر
حالا مگه حرف بدی زدم؟
اخه با عصبانیت جواب دادی!

Sufia
18-10-2007, 22:04
سلام به طرفداران محسن چاوشی:8:

ho3ein_mp
19-10-2007, 11:50
عزیزم شما انگار شوخی با عصبانیت اشتباه میگیری ؟؟!!! :d
سایت ها هم قابلت رو نداشت !! به محضص اینکه آدرس ها یادم اومد برات میفرستم !!

در ضمن سلام سوفیا جااان !! ( نیومده به همه هم سلام میدم :d )

Kurosh
19-10-2007, 21:31
سلام خدمت محسن جان و کل یوم! طرفداراش:
این یادداشت فوق العاده محسن نامجو در مورد محسن رو خوندین؟ سرچیدم،قبلن نزاشته بودین.می زارمش،بخونین،حال کنین.خیلی خشکل نوشته،من یه ذره کمتر از محسن،دوسش دارم (محسن نامجو رو)

شبی سرد و بی تفاوت از میان شب های بی دلیل غمگین زندگی، حدود ساعت 1 بود و من در منزل دوستم،مهمان بودم که تصمیم گرفتم که به خانه خود بروم. تلفن زدیم. تاکسی آمد.راننده اش جوان.با صورتی آراسته. اما تا حدودی حاوی خطوط غم. کنجکاو تر شدم. چیزی نگذشت که سکوت عجیب بین ما 2 نفر را صدایی عجیب تر شکست. برای بار نخست، بر خلاف عادت همیشگی(عادت به اینکه قبل از شنیدن هر قطعه جدید، حتماً ملزم بر اینکه نام اجرا کننده آن قطعه را بپرسی تابلو باشی) نام خواننده را از راننده نپرسیدم و اصلاً هیچ نگفتم. او هم کلامی نگفت. تنها یکه تاز سکوت موقر بین ما دونفر صدای عجیب همان خواننده شد.
قطعه موسیقی با صدادهی ارکستر پاپ و خواننده ای با صدای...باصدای... چه بگویم؟ در توصیف صدایش چه بگویم؟ تقریباً همه می دانیم جنس صدایی که خواننده، یعنی همان مفهوم موسیقیایی که نام های«طنین»، «رنگ صوت»، «شکل موجد صوتی» و... می شناسیم،امری بی معیار است. یعنی مطلقا سلیقه ای است. به عبارت دیگر هیچ معیاری وجود ندارد که بر اساس آن بتوان گزاره ای این چنینی صادر کرد که:
صدای «کریس دی برگ» از«مارک نافلر» بهتر است. یا صدای «داریوش» از صدای «ستار» قشنگ تر است. به دیگر سخن،قشنگ بودن و بهتر بودن،هیچ کدام،کمیت های علمی و قابل اندازه گیری نیستند. تنها اموری احساسی اند که جز با دل آدمی، با هیچ چیز دیگر ارتباط ندارند.
آن صفتی که برای من توصیف کننده صدای عجیب آن خواننده است، ممکن است آنقدر خاص و درونی باشد که حتی به واژه درنیاید. البته در اینجا سعی می کنم، بعضی ویژگی های خواننده محبوبم را با بیانی الکن توضیح دهم، اما قبل از آن،باید ماجرای تاکسی را به سرانجام برسانم.
من و راننده در ان نیمه شب، در تمام مسیر«سعادت آباد» تا «دهکده المپیک» را، در خلوت وسوسه انگیز اتوبان همت با شنیدن صدای نازنین آن خواننده گریستیم. هردومان. گریستیم و صدای او هنگام گریه نازنین تر شد. باور کنید برای خود من هم، یادآوری آن تعجب آور است. دو آدم که هیچ از هم نمی دانند. دو آدمی که در تاریکی فضای داخی ماشین حتی چهره یکدیگر را درست ندیده اند. دو آدم که حضور دائم موسیقی، فرصت گفت و گو را نیز از آنان گرفته و به همان دلیل، طبعا به چهره هم نمی نگرند. باور کنید به همین اعجابی بود که گفتم. جز داشتن این آگاهی که یکی مان مسافر و دیگری راننده، حتی یک کلمه از هم نمی دانستیم. تنها رابط ما شده بود، صدای یک خواننده که اتفاقاً برای هر دوی ما، موجب یک تاثیر عاطفی مشترک، در لحظه ای واحد شده بود. نه من دلیل گریه او را می دانستم و نه او. دو مرد غریبه که برای نخستین بار،یکدیگر را دیده اند، در حضور هم راحت و بی پرده گریه کنند و دلیل این گریه، البته که فقط موسیقی است. آری من، می دانستم که صدای آن خواننده، بغض وی را ترکانده است و نیز این را دلیل شکستن بغض من هم، همان است. تنها دیالوگ ما، غیر از لحظه خداحافظی و پرسیدن مقدار کرایه توسط من، پرسشی بود که در همان لحظات میانی گریه از او کردم:
-آقا ببخشید، اسم این خواننده چیه؟
و جواب شنیدم:
- محسن چاوشی
حالا می توانم ان چند واژه را بگویم:
صدای محسن چاوشی از نظر من(طبق سلیقه من) پخته و عمیق است. صدای محسن چاوشی، قطعاً و بی تردید از سن و سال او بالاتر نشان می دهد. او متولد 1358 است و صدای او(به عنوان خواننده محبوب من)، بر عکس آنچه در برخورد اول به گوش می رسد، اصلاً شباهتی با صدای سیاوش قمیشی ندارد.
یادم هست چندی قبل از انکه Cd محسن عزیز، سرنوشتی مانند آنچه بعدها، برای Cdهای من پیش آمد پیدا کند، یک Cd مجاز توسط شرکت « پیغام سحر» از خواننده ای با نام مجتبی کبیری با بازار آمد که صدای خواننده اش به طرز خیره کننده ای شبیه صدای قمیشی بود. انتشاز این Cd ماجرای چند کنسرت توسط کبیری و همچنین پخش(درست نمی دانم مجاز یا غیر مجاز) Cdهای چند خواننده دیگر با همین ویژگی(شباهت با صدای قمیشی) باعث آن شد که در ادامه مدهای زمانند و گذرای رایج در همه عرصه های فرهنگی مان(در اینجا موسیقی) مدتی هم سونوریته(صدادهی) سیاوش قمیشی مد باشد. Cd محسن عزیز هم، دقیقاً در همین مقطع دست به دست چرخید و به صورت غیر مجاز کپی شد. این شاید دلیلی بود برای آنکه مخاطب چاوشی(به ویژه توده عوام) راجع به شباهت صدای او با قمیشی، قضاوت ایجابی بکنند. در هر صورت من هم در این یادداشت، نه بر اساس داده های تخصصی(موسیقیایی ام) بلکه بر اساس سلیقه شخصی ام صراحتاً بیان می کنم که کارکتر صوتی حنجره چاوشی،کاراکتری کاملا مشکل است که این استقلال با کمی دقت در رنگ خاص صدای او برای هر کس قابل فهم است. محسن چاوشی به عنوان یه موزیسین از ان شب خاصی که با راننده آژانس داشتم در ذهنم به عنوان یه پروسه افتتاح شد و کلید خورد. پروسه ای که از آن زمان(زمستان 83) تاکنون مدام در حال بزرگتر شدن و اهمیت بیشتر یافتن بوده است. موسیقی محسن چاوشی در این مدت به طرزی جاه طلبانه جای خود را در ذهن و سیلقه من باز کرده است. این جا باز کردن طبعاً بر علاقه من نسبت به او نیز افزوده است و علاقه من نیز با به دست آوردن چند خبر شخصی راجع به سابقه و فعالیت موسیقیایی او روز به روز بیشتر شده است. من و محسن دوست مشترکی داریم که گمنامی اش را حفظ می کنم. اما شاید دانستن آن برایتان جالب باشد که او تا چندی پیش(تا روزی که من کس دیگری را برای مدیریت کارهایم انتخاب کنم) مدیر برنامه مشترک چاوشی و من بود. تاکنون تنها دیداری که من با محسن داشته ام توسط همان دوست مشترک در بهمن ماه سال گذشته و در منزل من پیش آمد. در ان دیدار مختصر دریافتم کاراکتر محسن به آن چه که من در ذهن از او ساخته ام بسیار نزدیک است. جوانی ماخوذ به حیا، متین، باوقار و کم حرف. از آن آدم ها که تا ازشان چیزی نپرسی لب از لب نمی گشایند. همچنین در این مدت دانستم که کل سرمایه موسیقیایی این نابغه پاپ رایج در ایران(در مقطع فعلی) ملودی هایی است که در ذهن دارد. تا آنجا که من از دوست مشترکمان شنیده ام گویا محسن در تمام سال هایی که این ترانه ها را ساخته وابسته به سلفژ و تئوری موسیقی نبوده است. همچنین شعر قطعاتش سروده خودش نیست و اساساً ادعایی در زمینه ادبیات و ترانه سرایی ندارد. وی حتی به ذوق کم نظیرش در خوانندگی از حدوداً 1381 پی برده است. مجموعه این دانسته ها باعث می شود که هنرمندی مثل او در سلیقه موسیقیایی من جایگاه رفیعی بیابد. من از بابت داشتن چنین سلیقه ای و به ویزه اعلام کردن آن بسیار مورد مذمت واقع شده ام. دقیقاً مثل اینکه آشنایان و دوستداران شما بر اساس تصویری که از شما در ذهن خودشان ساخته اند انتظار دارند که شما مثلاً در میان آثار سینمایی «فانی و الکساندر» ساخته «اینگمار برگمان» را بپسندید. حالا بدیهی است که اگر شما از «غریبانه» ساخته «احمد امینی» به عنوان فیلمی که تاثیر عاطفی واقعی برایتان داشته صحبت کنید و در نتیجه آن را در لیست فیلم های دوست داشتنی تان قرار دهید، تصویر آن دوستان را(به صورتی خاص در مورد نگارنده مخاطبان) از خودتان خدشه دار کرده اید و از بین برده اید. بدین خاطر است که بنده حقیر در این ماهها همیشه بابت انتخاب محسن چاوشی ها در موسیقی، احمد امینی ها و غریبانه ها در سینما و احیانا ر.اعتمادی ها در ادبیات به دفعات مورد ذم واقع شده ام.
طبیعی است که من هم در اینجا طبق آنچه تا کنون پیش آمده از انتخابم دفاع می کنم. پس بار دیگر گزاره ام را صادر می کنم: موسیقی محسن چاوشی در بستر موسیقی های پاپ در حال حاضر رایج در ایران بهترین است. چرا که هم حنجره محسن( که نعمتی خدادادی است) تولید کننده صدای مردانه ای کملاً خاص و کم نظیر است و هم ذهن این جوان خلاق حاوی ملودی هایی است که به زیبایی آنها حداقل در سال های اخیر کمتر نمونه داشته ایم. فراموش نشود که هر اثر یا پدیدآورنده آن به عنوان یک متن(تسکت) باید در بستر و زمینه(کانتکست) مربوط به خودش بررسی و قیاس شود. بدیهی است که وقتی بیان می شود محسن چاوشی بهترین است وی را با«یان اندرسن»(خواننده گروه جتروتال) یا «پل سایمون» قیاس نکرده ایم. بلکه همانطور که ذکر شد وی را در بستر و طیف مربوط به خودش می سنجیم. محسن چاوشی را با دیگر خوانندگان و آهنگسازان موسیقی پاپ ایرانی(حال چه خارج و چه داخل کشور) مقایسه کرده ایم و این زمینه همراه با دلایل محکمه پسند(تخصصی و موسیقیایی) می تواند گزاره نخست من را در مدح این هنرمند جوان به اثبات برساند. کما اینکه به دلیل در نظرگیری بعضی ملاحظات هیچ کدام از آن دلایل موسیقیایی را در اینجا ذکر نکرده باشم. ملودی های چاوشی در موسیقی پاپ امروز ایران تاثیر گذارترین است

GsM
19-10-2007, 23:30
آره بچه ها قبلا گذاشتن
یکی از بهترین توصیف ها از محسن بود از زبان یک خواننده.

sadegh2x
20-10-2007, 17:43
من مدتيه دچار افسردگي شدم ! اي خدا اين وزارت ارشاد و حوزه هنري دارند چيكار ميكنند ؟

در شماره قبلي 40 چراغ يك محقق موسيقي حرفهاي جالبي در مورد موسيقي و صداي محسن زده بود !

رسول ترابي هم در پايان مطلب نوشته بود ، محسن اين روزها افسرده است !

لعنت خدا به اين .... !

بازم منتظريم !

maoud908
20-10-2007, 18:35

این و بخونید...پایینش یه چیزایی درباره محسن نوشته :

آهنگ زيباي ميرم يك تراك از آلبوم حسين هست كه كار آهنگسازي و تنظيم آلبوم توسط محسن چاوشي انجام گرفته و بزودي بصورت مجاز وارد بازار ميشه در اين آلبوم محسن چاوشي در تراك فقير پاپتي حسين رو همراهي كرده منتظر اين آلبوم زيبا باشيد

این دمو رو گوش کردم خواننده بدی نبود...ولی بعید میدونم محسن چاووشی همچین کاری کرده باشه...نمیدونم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
21-10-2007, 12:15
سلام
دوستان ببخشید من وقت ندارم چندتا صفحه اخر را بخونم
اما اینجوری که متو.جه شدم
یعنی باز این البوم اخر را مجوز ندادن؟
ای خدا
خواهش می کنم بگید من اشتباه متوجه شدم
اسمایلی بغض شدید
اسمایلی بغض در حال تبدیل شدن به گریه

BKM_MAHDI
21-10-2007, 13:05
سلام
دوستان ببخشید من وقت ندارم چندتا صفحه اخر را بخونم
اما اینجوری که متو.جه شدم
یعنی باز این البوم اخر را مجوز ندادن؟
ای خدا
خواهش می کنم بگید من اشتباه متوجه شدم
اسمایلی بغض شدید
اسمایلی بغض در حال تبدیل شدن به گریه

چه رامنتيك و احساساتي من هم متحول شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

maoud908
23-10-2007, 13:11
کلٌ تموم می کنی یا نه:5:

:8:
یه نگاه به اینا بنداز :

ایدی قبلیمه...

پس بیخیال میشم...

Sufia
23-10-2007, 13:16
یه نگاه به اینا بنداز :

ایدی قبلیمه...

پس بیخیال میشم...

آفرین بچه خوف حالا شد:5:

maoud908
23-10-2007, 19:37
و بعد از سال ها ابدیت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرین وضعیت آلبوم از زبان حوزه هنری

طی آخرین گفتگوهای وبسایت هواداران با حوزه هنری و دفتر جناب آقای مهدوی مدیر محترم حوزه هنری سازمان تبلیغات آخرین وضعیت آلبوم به این صورت اعلام شد.
لازم به ذکر است که این گفتگو قرار بود بصورت یک مصاحبه صوتی پخش بشه که متاسفانه به دلیل مشغله زیاد کاری جناب مهدوی این مصاحبه منتفی شد و به ذکر نکات مبهم البوم جدید زمان پخش و .... بسنده کردیم.

همانطور که در جریان هستید چندی پیش خبرگزاری فارس طی مصاحبه ای با آقای مهدوی اعلام کرد البوم سنتوری نیز در راه است که عید سعید فطر از حوزه هنری پخش خواهد شد.

توضیحات در ادامه متن

1-خیلی از مخاطبین این مصاحبه علی الخصوص هواداران محسن چاوشی به درستی منظور از واژه آلبوم سنتوری را درک نکردند و متاسفانه تا کنون رسانه ای این موضوع را برای علاقه مندان به این امر شفاف سازی نکرد.
طی تماس ما با دفتر آقای مهدوی مشخص شد این البوم اول شامل موزیک متن فیلم سنتوری بوده که ترانه های فیلم نیز بعدا به آن اضافه شد ولی متاسفانه به دلیل مجوز نداشتن فیلم سنتوری این موضوع منتفی شد و ضمن تغییرات درمحتوای آلبوم اثر قبلی یعنی یه شاخه نیلوفر هم تحت تاثیر این تغییرات قرار گرفت که یک نمونه از این تغییرات حذف ترانه زخم زبون از البوم به دلیل نداشتن مجوز فیلم بود.
ولی علی رغم تن دادن حوزه هنری به درخواست تغییرات از سوی ارشاد متاسفانه هنوز موفق به کسب مجوز نگردید.
در حال حاضر حوزه هنری در حال مذاکره دو سویه با دفتر شعر و موسیقی ارشاد برای کسب مجوز و محسن چاوشی برای اثر جدید میباشد.
حوزه هنری از محسن چاوشی خواسته البومی که قرار بود با عنوان سنتوری پخش شود با اشعاری از بزرگان شعر و ادب فارسی مانند حافظ و ...تولید شود که این موضوع هنوز به نتیجه نرسیده و در حال مذاکره میباشد.
در رابطه با زمان پخش البوم از سوی حوزه هنری زمان خاصی وعده داده نشده و در حال حاضر باید برای موفق شدن البوم به کسب مجوز از طرف ارشاد صبر کرد و منتظر زمان مناسبی برای ورود البوم به بازار موسیقی باشیم.
بهترین کمکی که از دوستداران آثار محسن بر میاد جلوگیری از جوسازی و جنجال هست تا حوزه هنری و محسن چاوشی درکمال ارامش در صدد حل مشکلات بوجود آمده برای این آثار بر بیان.فراموش نکنید هر عمل نسنجیده و از روی احساسات ممکنه خسارات جبران ناپذیری برای خواننده محبوبمون به بار بیاره.

2- نکته بعدی اینکه اخیرا دوستانمان در وبسایت mchavoshifans اقدام به پخش ایمیلی با عنوان ایمیل شخصی محسن چاوشی کردند.
خیلی از دوستان سوال کرده بودند این ایمیل واقعیت داره یا نه که باید اعلام کنم این خبر صحت داره و ایمیل ذکر شده آدرس الکترونیکی جدید محسن چاوشی میباشد.

Chavoshi_Music58@Yahoo.com

البته لازم به ذکره دوستان فهیم و هواداران منطقی محسن حتما این موضوع رو درک میکنند که جواب دادن به همه ایمیلهای محبت آمیز شما به لحاظ وقت و مشغله کاری مقدور نخواهد بود و این امر نباید باعث رنجش و دلگیری دوستان بشه.

« فرض کنید محسن چاووشی بیاد شعر رستم و سهراب بخونه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اهنگ بنی ادم اعضای یکدیگرند .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... همون مجوز ندن

بهتره....به امثال طغرل و شنبه و چهارشنبه و 10 شنبه مجوز بدن»

Sufia
24-10-2007, 12:38
مرسی......

silent-assassin
05-11-2007, 14:29
سلام به همگی

نوشته ای از alien از انجمن هاي pt

سلام دوستان و هواداران چاووشی... برای اینکه بهتر و راحت تر بتوانید آثار خود را بین هواداران دیگر قرار دهید به انجمن های گفتگو محسن چاووشی بیاید:
از طریق لینک زیر وارد انجمن شده و سپس ثبت نام کنید تا از مزایای آن بهره مند شوید:

این انجمن در نظر دارد برای بخش های خود مدیر انتخاب نماید اگر موافق هستید و وقت لازم را دارید از طریق پیغام خصوصی اطلاع دهید

GsM
06-11-2007, 00:28
دوستان عزیز ... تاپیک دوباره باز شد به لطف بابک عزیز...

لطف کنید رعایت کنید...

silent-assassin
07-11-2007, 17:09
کم کم داره قضیه بیرون اومدن Cd سنتوری جدی میشه:

احتمالا میدونید که mcfans هم لینک های دانلود این فیلم را گذاشته!

Sufia
08-11-2007, 10:55
خوشحالم که تاپیک دوباره باز شد:8:

مرسی از مدیران:5:

e_mohsen83
09-11-2007, 16:59
برای چی بسته شده بود یک توضیح بدبد

GsM
10-11-2007, 01:13
بعضی از دوستان....پست های بیهوده داده بودند و بحث های کل کل.. برای همین جریمه شدیم...

حالا بهرته ادامه بدیم.. با همون اخبار محسن چاووشی

Sufia
14-11-2007, 13:49
بعضی از دوستان....پست های بیهوده داده بودند و بحث های کل کل.. برای همین جریمه شدیم...

حالا بهرته ادامه بدیم.. با همون اخبار محسن چاووشی

معلومه که با بحث محسن چاوشی ادامه می دیم:8:

میگن که محسن قراره از حوزه هنری مجوز بگیره:8:

vahid123
16-11-2007, 17:53
من به اين نتيجه رسيدم كه كلا گرفتن هرگونه مجوزي براي محسن چاووشي امكان پذير نيست

به نظر من در وزارت ارشاد اشخاصي هستند كه با محسن چاووشي مشكل اساسي دارن.اونها به مافياي قدرت در موسيقي وصل هستند.
اگر به حرفهاي مسئول حوزه ي هنري توجه كنيد به اين نكته اشاره كردن كه برخورد هاي سليقه اي برخي از مسئوالان در ارشاد!!!

خلاصه اينكه محسن مجوز دار يك رويايي بيش نيست.

takjok-20
16-11-2007, 21:15
به نظر من محسن آلبومشا بیرون نمیده اگه مجوز نگیره مگر اینکه دیگر جدا آلبومش خیلی ضعیف باشه

dear_2007
20-11-2007, 18:27
بچه ها تو این نظرسنجی شرکت کنید

فقط محسن چاوشی

silent-assassin
21-11-2007, 15:02
من مساویش کردم شما برید ببرید!

silent-assassin
21-11-2007, 15:03
دوستان اخیرا وبلاگ یا وبلاگهایی که تعدادشان هم محدود است با نشر اکاذیب و اخبار بی پایه و اساس سعی در بازارگرمی و رونق بخشی به بازار کسادشان دارند که انگیزه ی چنین اعمالی دلایل متفاوتی می تواند داشته باشد.اما به هر صورت نتیجه ای جز همان نشر دروغ و شایعه پراکنی نخواهد داشت.البته اعمالی از این دست نزد عموم هواداران محسن چاوشی دیگر به یک داستان تکراری و «اپیدمی» مضحک تبدیل شده اما باز هم هستند افرادی که برمبنای صفا و یکرنگی روح،دل به اراجیف خائنان هوادارنما بسته وفریفته ی اکاذیب و یا شاید اوهام فانتزی!این عزیزان می گردند.خیال پردازیهایی که در گیر و دار مجوز آلبوم جدید این عزیزان رو به پیش فروش بلیط کنسرت محسن چاوشی وا داشته !!!!! و یا کنجکاویه این عزیزان در رابطه با دانستن نظر کارشناسانی که شاید هنوز قادر به هجی کردن واژه موسیقی نمیباشند در رابطه با محسن که الحق و الانصاف به نام هواداری از محسن چاوشی تریبون رایگانی برای معرفی این کارشناسان هنری شده.
گروهی از افراد در کسوت هوادار چه ها که نمی کنند.خود را در شعار،هوادار می نامند ولی در عمل...البته دوستان هوادارنما در کوچکترین رده ای از برش و غنای اطلاعاتی جایی ندارند و شلوغ کاریهای بی ربط و بی معنیشان شان تاثیری بر روند عادی جریان امور مربوط به محسن چاوشی نخواهد گذاشت اما به منظور روشنی هرچه بیشتر اذهان عمومی توضیحاتی در این باره ارائه شد.در هر صورت وبسایت رسمی هواداران محسن چاوشی اعلام می دارد که شایعه ها و اخبار بی اساس وبلاگ ها و منابعی اینچنینی،کمترین ارزش و صحتی نداشته و در صورت وقوع یا در پیش بودن رویداد مهم و قابل ذکری در باب محسن و امور مربوط به وی، شما سروران گرامی در جریان امور قرار خواهید گرفت.

MTD_GOLD
23-11-2007, 04:09
عشق فقط محسن چاوشي
ايشالله كه البومش با مجوز بياد دل هوادارا شاد شه
منتظر يه شاخه نيلوفر مي مونيم

Sufia
25-11-2007, 17:52
منم به محسن جون رأی دادم

ho3ein_mp
26-11-2007, 22:26
سلام دوستان

یلی خوشحال شدم وقتی دیدم تاپیک دوباره باز شده ...
انشالله دوباره کاری نکنیم که بسته شه ... این وسط فقط جای مسعود خالیه ( البته شاید با یه آیدی دیگه الان در حال بازدید باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی... من یه ایمیل زدم به آوای باربد و دروغکی گفتم که سرطان دارم و تا اول سال 87 از دنیا میرم و از این چرت و پرت ها که شاید یه اطلاعاتی بهم بدن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اونها هم در جواب ایمیل بهم گفتن منتظر آلبوم باش !! به زودی منتشر میشه .........

دیگه نمی دونم همین طوری گفتن یا راستکی ؟؟؟!!!!!!!

GsM
27-11-2007, 00:52
عجب.. باحالی شما....

واقعا نمی دونم چرا هنوز مجوز صادر نشده.....دیگه رفت بعد از محرم و صفر

dear_2007
27-11-2007, 13:32
عجب.. باحالی شما....

واقعا نمی دونم چرا هنوز مجوز صادر نشده.....دیگه رفت بعد از محرم و صفر
موافقم.بعید میدونم البوم به حداقل تا 4 ماه دیگه بیاد

در ضمن البوم محسن یگانه هم این چند وقت میاد دیگه .ایشون مجوز گرفت ولی محسن چاووشی بنده خدا هنوز نگرفته

silent-assassin
27-11-2007, 18:07
موافقم.بعید میدونم البوم به حداقل تا 4 ماه دیگه بیاد

در ضمن البوم محسن یگانه هم این چند وقت میاد دیگه .ایشون مجوز گرفت ولی محسن چاووشی بنده خدا هنوز نگرفته

انشاالله آلبوم محسن هم بزودی میاد.

Sufia
28-11-2007, 10:59
گر صبر کنید بالآخره محسن چاوشی هم مجوز میگیره

مطمئن باشید

silent-assassin
28-11-2007, 14:13
گر صبر کنید بالآخره محسن چاوشی هم مجوز میگیره

مطمئن باشید

درسته

کاملا هم موافقم.

sadegh2x
28-11-2007, 19:11
چقدر صبر ؟

پير شدم پير تو اي مجوز

silent-assassin
29-11-2007, 14:46
بلاخره حل میشه.

الان نشد تا دوسال دیگه حتما میشه!

Sufia
04-12-2007, 12:58
زودتر از دو سال دیگه

Asalbanoo
05-12-2007, 18:27
سلام
یعنی الان که البومش مجوز نگرفت
نمیشه ترانه هاشو رو هم گوش کرد؟
یعنی درخواست برای گذاشتن ترانه های این البومش:دی

sise
05-12-2007, 18:56
سلام
یعنی الان که البومش مجوز نگرفت
نمیشه ترانه هاشو رو هم گوش کرد؟
یعنی درخواست برای گذاشتن ترانه های این البومش:دی

نه نمیشه. خلاف قانونه:31:

Zokoo
06-12-2007, 13:12
منتظریم:31:

silent-assassin
06-12-2007, 18:31
منتظر چی هستی؟

Kurosh
06-12-2007, 20:30
منتظر ظهور آقا ! :31:

خب آلبوم محسن دیگه...!

silent-assassin
07-12-2007, 14:19
اولی انشاالله

دومی هم که سهله همه مشکل ها بعد اولی حله!

T.K
07-12-2007, 15:01
اولی انشاالله

دومی هم که سهله همه مشکل ها بعد اولی حله!

تایید مشه
اونم خراب:5:

sadegh2x
07-12-2007, 18:24
کلیپ تصویری خیانت با صدای محسن چاوشی

کارگردان : حامد قانعی - فیلمبردار : سعید قانعی - بازیگر : جواد تقی زاده - مدیر صحنه و نور : منصور کارگردان - گرافیست : علیرضا نیک مهر

لينك دانلود :

Asalbanoo
11-12-2007, 17:25
محسن چاووشی بدون تردید یکی از محبوب‌ترین خواننده‌های پاپ است. او متولد سال ۱۳۵۸ در شهر آبادان است. در یک خانواده هشت نفری بزرگ شده و لیسانس حسابداری دارد و موفقیتش را مدیون لطف و محبت‌های مادرش می‌داند. با او گفتگویی انجام دادیم که گوشه‌هایی از آن را می‌خوانید. نسبت به آلبوم اولم تغییرات زیادی کردم، اون روزها خیلی کم سن و سال بودم، هیچ چیزی از دنیای موسیقی حرفه‌ای نمی‌دانستم اما حالا دیدگاهم نسبت به موسیقی عوض شده است.

اوایل که کارم رو شروع کرده بودم، همه می‌گفتند از فلان خواننده تقلید می‌کنم اما رفته‌رفته صدای من پخته‌تر شد و خشی که با بالا رفتن سن و تمرین زیاد در صدایم ایجاد شد، باعث گشت صدایم از آن خواننده متمایز شود.
شاید خواننده مجاز نباشم اما تا به حال کار بدی را نخوانده‌ام. من برای موسیقی و مخاطبم حرمت قائلم و هیچ‌وقت حاضر نیستم کار ضعیفی را به آنها ارائه بدهم.

از اجرای ترانه «نفرین» بسیار پشیمانم البته من برای کار خانم حیدرزاده ارزش زیادی قائلم ولی به نظر من هیچ‌وقت یک عاشق نمی‌تواند معشوقش را نفرین کند چون او روزی انتخابش بود به همین خاطر با خواندن شعر«دستای من عمری نمک خورده دستای توئه، هر جوری نفرینت کنم آخر نانجیبیه» خواستم به نوعی آهنگ «نفرین» را جبران کنم.
در رابطه با گرفتن مجوز، بدشانسی آوردم. آلبوم اول من در آستانه گرفتن مجوز بود حتی چند اصلاحیه هم به آن وارد شده بود اما تنها چند روز مانده به انتشار آلبوم، کار روی اینترنت پخش شد البته در این رابطه خودم هم بی‌تجربگی کردم چرا که کار را دست چند نفر سپردم. آنها هم رفاقت را در حقم تمام کردند و کار را روی اینترنت گذاشتند.
قبلا اصلا آهنگ‌های با کلام را گوش نمی‌دادم و تنها موسیقی‌های بی‌کلام ریچارد کلایدرمن را گوش می‌دادم اما خب مدتی است به اصرار دوستانم کار سایرین را هم گوش می‌دهم. آلبوم جدیدم «یه شاخه نیلوفر» نام دارد که احتمالا تا چندی دیگر به بازار می‌آید. این آلبوم نسبت به کارهای قبلی‌ام فاخرتر است. در این آلبوم، هم راک خوانده‌ام، هم اسلو و ترانس. تنظیم آلبوم جدیدم بر عهده خودم است، البته کار شهاب اکبری هم خیلی خوب بود. من همین جا ازش تشکر می‌کنم، منتهی احساس کردم خودم بیشتر از سایرین از حال و هوای آلبومم باخبرم البته محمدرضا آهاری هم در تنظیم آهنگ‌ها کمک کرد. شعر آلبوم هم مانند گذشته برعهده حسین صفا، امیر ارجبین و اسلام محمدی است. آنها از دوستان بسیار نزدیک و صمیمی من هستند و با فضای کاری‌ام کاملا آشنا هستند.
با اینکه پیشنهادهای زیادی برای تنظیم و آهنگسازی سایر خواننده‌ها داشتم ولی ترجیح می‌دهم برای خودم کار کنم چرا که سبک من مختص به خودم است و نمی‌تواند کمک زیادی به دیگران بکند. از میان کارهای خودم به «عشق دو حرفی» و «برای پاییزی» و «متاسفم» علاقه بیشتری دارم. خیلی دوست ندارم از من عکس و تصویر جدیدی چاپ شود چرا که اگر من از خودم عکس و تصویری به بازار بدهم، مسئولان فکر می‌کنند من به دنبال مطرح کردن خودم به شکل غیرمجاز هستم.

مدتی قبل شایعه شده بود که می‌خواهم از ایران بروم در حالی که من هیچ‌وقت به این مسئله حتی فکر هم نکردم. من دوست دارم در مملکت خودمان و برای هموطنانم بخوانم تا در غربت... در مورد فیلم «سنتوری» و حواشی آن تا به حال حرف‌های زیادی زده شده ولی آن چیزی که مسلم است، صدای من باعث عدم اکران این فیلم نشده چرا که بعد از حذف صدایم هم مشکل اکران «سنتوری» همچنان پابرجاست.

شایعاتی که در مورد اختلاف من و رادان وجود دارد را به طور کامل تکذیب می‌کنم. من و بهرام نه تنها هیچ‌گونه مشکلی با هم نداریم، بلکه مرتب با هم در تماسیم. «سنتوری» بدون تردید به لحاظ هنری برای من سودمند بود اما از لحاظ مالی منافع من در نظر گرفته نشد. پیشنهادهای زیادی برای بازیگری دارم اما خودم تمایل چندانی برای حضور در این عرصه ندارم، ترجیح می‌دهم که فعلا در یک حرفه فعالیت کنم.
دیگر قصد دوصدایی خواندن را ندارم...! با وجود مشکلاتی که بر سر راه خوانندگی‌ام وجود داشت اما هیچ‌وقت دلسرد نشدم چرا که این کار را با عشق انجام می‌دهم.

اوایل فقط برای دل خودم کار می‌کردم اما وقتی علاقه مردم را دیدم، تصمیم گرفتم دیدگاهم را راجع به ترانه‌هایم عوض کنم. در آلبوم جدیدم دیگر از کارهایی نظیر «نامادری» و «نفرین» نمی‌خوانم... شاید باور کردنش هم برای شما مشکل باشد اما من از موسیقی درآمدی نداشته‌ام. مدتی قبل به دلیل مشکلاتی که بر سر راه خواندنم به وجود آمده بود، حسابی دلزده شده و قصد داشتم دیگر نخوانم اما دوستانم با من صحبت کردند که برای موفقیت باید جلوی مشکلات ایستاد، نه این‌که میدان را خالی کرد.

مجله خانواده سبز

silent-assassin
13-12-2007, 14:30
مجله چلچراغ

محسن چاوشی یاغی و آرامشی خود خواسته

کوله بار آرزوهات روی دوشت

تا کجاها رفتی با پای پیاده

رفتیو به هر چی خواستی نرسیدی

متاسفم برات ای دل ساده

یاغی،اینروزها در آرامشی خود خواسته به سر میبرد.یاغی گری توام با صداقت او،نشأت گرفته از روزهای

جنگ و دفاع مقدس است.هر چه که باشد او جنگ را از نزدیک با همه ی وجود لمس کرده است.مشکلاتی که

هنوز او و خوانواده اش را رها نکرده اند.زمانی که صدایش فقط یکبار و در یک نوبت از رادیو جوان پخش

شد،مطبوعات زرد او را به بدترین شکل هدف گرفتند و با فراموش کردن موسیقی اش فقط یک سمت از

حرفهایش را تیتر کردن :«مجوز یعنی توهین به خواننده و مخاطب!»عقیده ای که وضعیت پیچیده ی او را

بحرانی تر کرد.پافشاری بر عقایدش او را تا انزوای کامل پیش برد.تازه داماد موسیقی ایران سالهاست که با

اهنگهایی که اکثرا برای دل خودش میسازد،در حال یکه تازی است.بچه ی موسیقی ایران حتی با اهنگهای

ارزشی و متفاوتی که باز هم برای دل خودش خواند و دست به دست چرخید و همه گیر شد و باعث پخش

مکرر آهنگ امام رضا از رسانه ملی شد،نتوانست مشکل مجوز او را حل کند.موضوعی که با اعتراض

خواننده اش مواجه شد.«بالاخره من مجوز دارم یا نه؟ اگر ندارم چرا آهنگ من از همگانی ترین رسانه پخش

میشود؟»

«سید محسن چاوشی حسینی» هنگامی که در آخرین روزهای سقوط شهر خرمشهر به همراه خانواده و با

آخرین مقاومت کنندگان درون شهر،زادگاهش را ترک میکرد،هیچ وقت به ماندن پشت درهای بسته ی واحد

موسیقی فکر نمیکرد.

محسن چاوشی،شایسته ی عنوان بدشانس ترین خواننده ی موسیقی ایران است.!او همواره چوب رفاقت هایش

را خورده و به قول خودش زخم خورده ی رفاقت است.بعد از لو رفتن چند آهنگش توسط دوستان که او را

وارد لیست خوانندگان بدون مجوز و blacklist کرد،حذف نام و بعد ها صدایش از فیلم اکران نشده ی

سنتوری ،متوقف شدن و جلوگیری از انتشار آلبوم یک« شاخه نیلوفر» حوزه هنری و همچنین متوقف کردن

انتشار آلبومی با اشعار مولانا و به مناسبت سال مولانا باز هم در ادامه ی همان روند سابق،مجموعه ای از

بدشانسی های او در یک سال اخیر است؛سالی که میتوانست رویایی ترین آغاز را در موسیقی او ثبت کند،نا

امید کننده ترین روزها را برای او به ارمغان آورد.

محسن چاوشی در نیمسال دوم امسال تمام حاشیه هایش را به صفر رسانده و حتی دوستان مطبوعاتی هم از او

خبر ندارند.تغییر سه باره ی شماره تماس او و همچنین داشتن آخرین شماره تماس از او به گفته ی خودش در

گوشی پنج نفر از دو ستان مورد اعتمادش اولین قدم او برای ختم حاشیه ها و رفاقت هایی است که او و

موسیقی اش را با تمام شایستگی هایشان از مجوز دور نگه داشته است.

منبع: چاووشیست

GsM
14-12-2007, 01:54
ممنون عزیز
این مطلب رو در چلچراغ زدن؟

silent-assassin
14-12-2007, 06:16
بله
ماله مجله چلچراغه

ماتاتا
14-12-2007, 11:48
این آلبوم محسن چاووشی چی شــد..؟! :19:

بابا مردیم چرا به این بدبخت مجوز نمیدن..!!:19:

به هر چی خواننده چلغوزه مجوز دادن اونوقت به این بنده خدا با این همه هوادار مجوز نمی دن..!!:41:

شنیدم دی جی نگار هم با مجوز آلبوم داده به نام مامانی..!!:18:

چه دوره زمونه ای شده..!!! :13:

silent-assassin
15-12-2007, 06:51
خبرهایی تقریبا جدید:

یه شاخه نیلوفر به احتمال قوی سال آینده پخش خواهد شد{اوایل سال}
قبل از اون یعنی تو همین سال جاری یک البوم دیگه از محسن منتشر میشه که به احتمال قوی بعد از محرم خواهد بود این البوم همون البوم معروف حوزه هنریه که برای عید فطر وعدشو داده بود و با اشعار مولانا و ... و مجوز خود حوزه پخش خواهد شد.
در رابطه با نام البوم هنوز چیز قطعی نمیدونم فقط میدونم ایدی منتصب به محسن سند تو ال کرده که نام البوم
من خودم سیزدهم میباشد!

silent-assassin
17-12-2007, 06:00
سينماي ما- چند روز پيش، نزديك‌هاي روز تولد داريوش مهرجويي، ساعت دوي نيمه شب دوستي تماس گرفت و خبر داد كه يك سايت اينترنتي نسخه كامل و با كيفيني از «سنتوري» را براي دانلود گذاشته و غوغا شده است. مي‌گقت در حال حاضر حدود هشتصد نفر طبق آمار مشغول دانلود كردن فيلم هستند. اين دوست گفت كه خودش هم مشغول اين عمل شنيع است، منتها به قصد اطمينان از كامل بودن نسخه و كيفيت آن، و اضافه كرد كه چند سايت ايراني و فرنگي هم به اين يكي لينك داده‌اند و خلاصه كه يعني فاتحه.برق از سرم پريد. فكر كردم اگر اين خبر درست باشد، فردا صبح كه از خانه بيرون برويم، سر هر كوچه و خياباني دارند «سنتوري» حراج مي‌كنند و اين يعني حقوق مادي و معنوي فيلمساز ما و سازندگان «سنتوري» فاتحه.
از چند دقيقه بعد اس‌ام‌اس ها شروع شد و ديگراني هم خبر را مي‌دادند. هر چند دقيقه يك پيامك مي‌رسيد كه عددي را نوشته بود؛ درصد جلو رفتن دانلود فيلم در ترافيك عجيب و غريب سايت كذايي: 33% - 46% - 61% ... واي دارد به آخر مي‌رسد. با اين حساب تا دو ساعت ديگر حسرت تماشاي فيلم روي پرده سينما فاتحه. خيلي خوشحال شدم كه اين آمار و ارقام از 73% جلوتر نرفت. همه‌ي دانلود كنندگان كوشا و صبور يكي يكي خبر مي‌دادند كه قضيه قفل كرده و از اين نمي‌شود جلوتر رفت و به خاطر حجم هجوم به سايت منبع، سرعت دانلود فاتحه. راستش تا حالا از سرعت پايين و اوضاع وخيم اينترنت در ايران به وجد نيامده بودم، ولي نگراني پابرجا بود. اگر يك Adsl اساسي يا وابرلس خوب در اختيار كسي بوده باشد كه كار تمام است. ساعت 4 صبح هم كه نمي شود زنگ زد به فيلم ساز يا تهيه كننده و اين خبر تاييد نشده را مثل يك جغد شوم غوغو كرد؟
سرك كشيدن به سايت‌ها هم چيزي نشان نمي‌داد. آن‌قدر با اطمينان احمقانه‌اي از وجود اين نسخه در سايت‌شان نوشته بودند كه باور كردنش آسان شده بود، گيرم كه فكر كني اين نسخه اصلاً از كجا سبز شده است. تا ظهر فردا هم خبري از اين نسخه‌ي با كيفيت نشد كه نشد. عددها حول و حوش 73% مانده بود و چيزي از اين همه تلاش و بي‌خوابي نصيب مشتاقان نشده بود. با ترديد تلفن را برداشتم و شماره‌ي مهرجويي را گرفتم. حال و احوالي و بعد من‌مني و بعد غوغو! كه گويا چنين ماجرايي پيش آمده است. حال و روز مهرجويي با همه‌ي بي‌تفاوتي و خونسرديِ ظاهري هميشگي‌اش از پشت تلفن پيدا بود. گفت كه بعيد است چنين نسخه‌اي از فيلم باشد، ولي خواست كه به فرامرز فرازمند – تهيه كننده فيلم - خبر بدهم تا پي‌گيري كند. پس دوباره غو غو! حال و روز فرازمند هم قابل پيش‌بيني بود و البته سرعت و همتش براي پي‌گيري قابل تحسين. همان اول كار گفت كه محال است چنين نسخه‌اي وجود داشته باشد و بعد از پي‌گيري و پرس وجوهاي بعدي مطمئن‌تر شد. سايت كذايي به‌كل جعلي بود و لينك‌هاي ديگر هم. يك سايت فرنگي هم در اين گير و دار براي دانلود «سنتوري» پنج دلار از كارت اعتباري جماعت شارژ مي‌كرد تا جزو اولين كساني باشد كه از توليد اين فيلم نفع مالي برده است. اين وسط حرمت و وجدان و شرف و اين جور چيزها هم كه فاتحه.
* اين كه نوشتم قصه نبود، ولي مي توانست باشد؛ اتفاق افتاد، ولي مي توانست نيفتد؛ احتمال به واقعيت پيوستنش محال نيست، ولي كاش بود. به هر حال، دير با زود، مثل هر چيز ديگري كه جلوي شرايط طبيعي عرضه و تقاضايش به هر شكل گرفته شده باشد، به دست مشتاقان و حتي بيگانه خواهد رسيد. «سنتوري» فيلمي نيست كه ديده نشود و در انبارها و خاطره‌ها باقي بماند. حالا كه اين‌شكلي است، حالا كه گويا سازندگان فيلم مشكلات مميزي وارد به آن را رفع و رجوع كرده‌اند، وقني مشتاقان تماشايش هر روز زيادتر مي‌شود و از درآمد احتمالي‌اش مي‌شود به ساخته‌شدن يكي دو فيلم درجه‌يك ديگر در سينماي رو به موت اين روزها اميد داشت...
چند روز پيش تولد داريوش مهرجويي بود و همان روزها «گاو» - چهار دهه بعد از ساخته‌شدن – از تلويزيون پخش شد تا معلوم شود عشق هذياني مش حسن به گاوش در گذر زمان و تاريخ ماندگار شده، و مي‌شود مطمئن بود كه عشق علي به سنتورش هم دوامي بيش‌تر از تاريخ و تقويم كوچك ماها داشته باشد. بعيد مي‌دانم كسي دلش بخواهد اين سير تاريخيِ ارجمند و هنرمندانه را قطع كند و اجازه بدهد كه ديگراني – دير يا زود – اين محصول عزيز را در هفتمين دهه‌ي عمر پربار خالقش تاراج كنند و سر كوچه و خيابان به پشيزي بفروشند و تنه‌ي فاسدشان را كلفت تر كنند. تنه‌ي لاغر توليدِ خوبِ سينماي ايران بيش‌تر از آن‌ها به تقويت نياز دارد، والا همين دو تا فيلم خوبي هم كه دلخوشي ما و سينماي ايران است، فاتحه.

منبع خبر : سينماي ما

nima_949
18-12-2007, 01:34
فعلا باید وزارت ارشاد به خواننده تازه به دوران رسیده و درپیت مجوز بده دیگه جایی واسه محسن باقی نمیمونه

EhsanEricsson
22-12-2007, 03:32
آلبوم جدیییییییییییییییییید چی شد ؟؟

حرفی بزن گلم من کم تحملم

silent-assassin
22-12-2007, 12:21
منظورت کدوم آلبومه؟!

یک شاخه نیلوفر یا من خودم سیزدهم!

Kurosh
22-12-2007, 12:42
مهم نیست چی بیاد...مهم اینه که بیاد...

silent-assassin
22-12-2007, 18:36
حرفت کاملا منطقی و درسته ( من کی باشم که نظر دادم!)

ظاهرا منابع مطلع میگن که من خودم سیزدهم بعد از محرم میاد. تا ببینیم چی میشه.

Kurosh
22-12-2007, 18:46
خدا کنه...والا ما عقده ای شدیم از این همه آهنگ فوق العده ای که میده بیرون،یه قرون واسش صرف داشته باشه...فقط همین مهمه...وگرنه اصلا" اهمیتی نداره که تلویزیون کاراش رو پخش کنه یا نه؟ پخش نکنه! چی میشه؟

shima@x
22-12-2007, 23:49
اگه شما شماره موبایل محسن داشتید چی بهش اس ام اس میزدید
چون من دارم بگید هنوز بهش اس ام اس نزدم

Kurosh
22-12-2007, 23:57
اگه شما شماره موبایل محسن داشتید چی بهش اس ام اس میزدید
چون من دارم بگید هنوز بهش اس ام اس نزدم
مطمئن باش شماره سرکاریه...محسن شمارشو به امیر ارجینی نمیده،اون وقت بیاد بده دست مردم؟ سر این قضیه مجوز،خیلی محتاطانه عمل می کنه...کارش درسته...:40::40::40:

silent-assassin
23-12-2007, 06:56
کورش جان درست میگه

البته به شرطی که شما حسن صفایی یا برادری خواهری چیزیش نباشی!

dear_2007
23-12-2007, 18:23
خوب محسن یگانه به دلایلی در ccu هست الان

محسن چاووشی هم رفته بیمارستان ملاقاتش

من این و تو اینجا پیدا کردم زنندش هم فکر کنم همین masoud908 هست

کسی میدونه چی شده؟

silent-assassin
27-12-2007, 06:59
محسن یگانه خواننده ی خوب کشور مان روز یکشنبه بدلیل عارضه ی قلبی در بخش CCU بیمارستان ... بستری شد و امروز تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت دعای شما عزیزان در بهبودی ایشان کمک بزرگی خواهد بود از دوستان عزیز که از محل بیمارستان اطلاع دارند خواهشمندیم به بیمارستان جهت عیادت مراجعه نکنند به هیچ وجه بیمار بستری درCCU حق ملاقات ندارد دعای شما عزیزان بالاترین محبت شماست

منبع:

GsM
02-01-2008, 23:23
دوستان اخبار تازه از محسن یگانه ندارید؟!

yasser1680
03-01-2008, 03:12
راستی هر خبری از محسن جان شد بزارید ما هم بی خبر نمونیم.

silent-assassin
03-01-2008, 13:36
فعلا خبر خاصی نیست
اگر خبری شد حتما میام میگذارم.(بگین من چیکارم!)

MTD_GOLD
04-01-2008, 03:15
در مورد محسن یگانه هم که همه خبر دارید! متاسفانه این روزها این خواننده عزیز و محبوب در بیمارستان عرفان در تهران به دلیل عارضه قلبی بستری هستند! و همه هم خوب میدانیم که آلبوم ایشان با نام نفسهای بی هدف تا آخرین مرحله اخذ مجور به خوبی و با موفقیت پیش رفت ! یعنی شعرها و حتی ملودی کارهای ایشون هم مجوز گرفت ولی در آخرین مرحله نتیجه برسی کارشناسان ارشاد این بود که ایشون به دلیل کم تجربگی صلاح نیست که فعلا وارد بازار موسیقی ایران شوند! ضمنا منابع به ما خبر دادند که یک مقام بلندپایه ارشاد پیشنهادی را به دولت داده که اگر تایید شود هرگز به خوانندگان زیر ۳۰ سال و غیر متاهل مجوز نمیدن! حالا اینکه فلسفه این تصمیم مضحک چیست را خدا میداند و خود او مقام بلند پایه! محسن یگانه از افرادی است که زحمت زیادی روی آهنگاش میکشه ! شاید شما ۳ دقیقه این آهنگ رو گوش کنید و لذت ببرید اما اگه کمی با موسیقی و نحوه ساخت آن آشنا باشید متوجه میشوید که محسن عزیز روی آهنگاش خیلی زحمت میکشه و ملودی های ناب و دست اول رو برای آلبوم جدیدش انتخاب کرده بود! ولی به دلیل اینکه ایشون سابقه بیماری قلبی داشتن با شنیدن خبر لغو مجوزشون توسط ارشاد متاسفانه این بیماری عود میکنه و ایشون بهccu میره! لازم به ذکر است که حامد هاکان و محسن چاوشی بعد از رفع خطر از ایشون به عیادتش رفتن و ضمنا سرگروه های پارس وب هم در همان روز اول به دیدن ایشون رفتن البته از پشت شیشه!!!! خلاصه اینکه به قول حامد هاکان بازار موسیقی ما بازار کثیفی شده! یکی از دلایل اینکه من آهنگهام رو در سایتهای ایرانی و حتی وبلاگ خودم قرار نمیدم هم همینه! تا بسوزه اونجای هرچی آدم حسوده!!!!!

اینم عکسی از محسن عزیز در بیمارستان! همه برای سلامتی دوباره اش دعا کنیم!

منبع:

می بینید نامردا چی کار می کنن یعنی کل کسایی که مجوز گرفتن تجربه کامل رو دارن خیلی از کسایی که مجوز دارن یا صداشون تقلیدیه یا اهنگاشون

silent-assassin
05-01-2008, 14:23
ممنون بابت خبر جدید

silent-assassin
06-01-2008, 14:26
دوستان این سایت MCFans باز هم از این کارهای .... را انجام داده

اول یه طومار که نه تنها کمک به محسن نمیکنه بلکه به ضررش تموم میشه(از نظر من)

و بعدشم گشتن شعر من خودم سیزدهم را از مجموعه اشعار پیدا کردن و گذاشتن تو سایتشون!

GsM
08-01-2008, 01:20
میشه لطف کنی..
لینک سایتی که میگی.. بزاری..؟
ممنون میشم!

silent-assassin
08-01-2008, 06:41
با من بودی !

بفرما اینم لینکmcfans.info

silent-assassin
09-01-2008, 19:47
سلام به همگی

بچه ها دقت کردید چند مدتی هست آهنگهای محسن خیلی زیاد داره از شبکه های سراسری پخش میشه

آهنگ ابتدای ابرای پاییزی که خیلی وقته قبل از 20:30 از شبکه 2 پخش میشه
جمعه هم تو فیلم سینمایی شبکه اول تیکه ای بی کلام از آهنگ خیانت سنتوری پخش شد
چند دقیقه پیش هم از شبکه اول 1 دقیقه اول آهنگ صفا را پخش کردن

خداییش این آقا محسن ما کجاش غیر مجازه؟!

silent-assassin
11-01-2008, 06:57
نوشته ای از komeil 66 در انجمن های pt:

اینو یکی از خوانندگان وبلاگم خبر داد
برید اینجا رای بدید تا کنسرت محسن چاوشی رو برگذار کنن

کنسرت فروردین به انتخاب شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محسن چاووشی
محمد علیزاده
بابک جهانبخش

حتما بچه ها برید رای بدید به محسن چاووشی

پ.ن: من خودم پروفشنال

silent-assassin
14-01-2008, 06:52
واكنش حوزه هنری به وزارت ارشاد

معاون اداری مالی حوزه هنری گفت: مجتمع سینمایی آزادی، تنها با مشاركت حوزه هنری و شهرداری تهران ساخته شده و موسسه سینماشهر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نقشی در ساخت این مكان فرهنگی نداشته‌اند.

به نقل از واحد خبر حوزه هنری، علیرضا معینی‌بخش،‌ معاون اداری مالی حوزه هنری، در پی گفته‌های مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر جشنواره فیلم فجر، با بیان این مطلب اظهار كرد: گرچه همكاری موسسه سینما شهر در بازسازی سینماهای استانی حوزه هنری قابل تقدیر است، اما مجتمع فرهنگی - سینمایی آزادی تنها به كوشش حوزه هنری و با مشاركت شهرداری تهران ساخته شده و بر اساس تقاهم‌نامه‌ای كه بین این دو نهاد به امضا رسیده، برنامه‌ریزی‌های آن توسط سازمان‌های مزبور انجام می‌شود.

معاون اداری مالی حوزه هنری تصریح كرد: بر اساس این تفاهم نامه، مدیریت بخش فرهنگی این سینما بر عهده حوزه هنری قرار گرفته و تنها این سازمان تصمیم می‌گیرد كه چگونه برنامه‌های این مركز فرهنگی و هنری را مدیریت كند.

معینی بخش در پایان همچنین اعلام كرد: در اداره بخش فرهنگی سینما آزادی،‌ تابع مدیریت گروهی متشكل از هنرمندان و مسوولان حوزه هنری خواهیم بود.

GsM
25-01-2008, 00:19
با من بودی !

بفرما اینم لینکmcfans.info

ممنون داداش

silent-assassin
25-01-2008, 07:51
masoud908 in pt forum

یه مجله افتاده بود تو خونه ورق زدم یه تیکه درباره محسن چاووشی بود...اسم مجله زندگی ایده ال -شماره 12
---------------------------------------------

چاووشی دو سال دیگر برمیگردد

محسن چاووشی البوم تازه اش را با کمک حوزه هنری تهیه میکند.چاووشی که در یک سال و نیم گذشته درگیر ماجراهای فیلم سنتوری داریوش مهرجویی بود با کمک مدیران حوزه هنری کار البوم تازه اش را شروع کرده تا با انتشار ان به تمام شکست های اخیرش پایان بدهد.بر خلاف همیشه او برای این البوم به سراغ اشعار مولانا رفته و تمام اهنگ هایش را با این اشعار میخواند.چاووشی ادعا میکند که این البوم اتفاق بزرگی در زندگی هنری او و دنیای موسیقی است و انقدر بزرگ است که تا دو سال اینده اماده نمی شود.خواننده فیلم سنتوری که در حسرت مجوز صدایش برای ترانه های این فیلم ماند از بابت مجوز این البوم هیچ نگرانی ندارد چون اختلاف حوزه هنری با وزارت ارشاد تمام شده و به پشتوانه حوزه بالاخره صدای او هم مجوز میگیرد.

mamali14268
27-01-2008, 01:12
سلام من محمدم و تازه عضو شدم و ازتون خواهش دارم براي دانلود در سايت شما منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهر حال محسن يكي از بهترين خواننده هاست يعني محشره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

silent-assassin
27-01-2008, 06:26
سلام من محمدم و تازه عضو شدم و ازتون خواهش دارم براي دانلود در سايت شما منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهر حال محسن يكي از بهترين خواننده هاست يعني محشره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز

ورودت را به این انجمن ها تبریک میگم

برای دانلود هم باید به صفحه اصلی بری:

sm3
16-02-2008, 00:59
سلام
من طرفدار محسن يگانه هستم ولي چاووشي هم قشنگ مي خونه

نمي دونم كسي اين رو ديده يا نه !ولي خيلي قشنگه!پيشنهاد مي كنم اگه نديدين حتما ببينيد....

كليپ فلش نفس بريده

shasha_ara2001
16-02-2008, 18:47
این هم ترانه ای شاد از محسن چاووشی (در فیلم سنتوری)
فکر نکنم شنیده باشید.

dear_2007
27-02-2008, 17:53
سلام
کسی ورژن اصلی اهنگ من با تو خوشم نداره؟

coyote
27-02-2008, 19:14
کسی اینجا میتونه اهنگ های سنتوری رو بزاره اینجا همشو

stam
01-03-2008, 14:45
یکی یه سایت خوب واسه آپلود معرفی کنه من بذارم

shasha_ara2001
01-03-2008, 19:03
همش تو یه فایل زیپ باشه خوبه من بذارم؟

stam
02-03-2008, 23:40
البته دوستان تو صفحات قبل گذاشته بودند ولی لینکش خراب شده

ترانه زخم زبون:

stam
02-03-2008, 23:45
این هم یه آهنگ دیگه از فیلم سنتوری که البته بصورت ریمیکس هستش فکر میکنم بد نباشه

silent-assassin
05-03-2008, 20:34
سلام
کسی ورژن اصلی اهنگ من با تو خوشم نداره؟

نه!

چون هنوز این آهنگ پخش نشده.

coyote
06-03-2008, 21:22
همش تو یه فایل زیپ باشه خوبه من بذارم؟
اره بذار دمت گرم

shasha_ara2001
07-03-2008, 15:46
این هم فول آلبوم ترانه های سنتوری برای دوستان عزیزم.
حجم: 17 مگابایت

ReZa DN
08-03-2008, 10:13
این هم فول آلبوم ترانه های سنتوری برای دوستان عزیزم.
حجم: 17 مگابایت

مرسی برم دانلود کنم ببینم کیفیتش خوبه :31:

silent-assassin
08-03-2008, 18:40
سلام

دوست عزیزم چاووشیست (اگه قابل بدونه) آهنگ من با تو خوشم را ادیت کرده و میشه گفت دعواهای وسطش را حذف کرده.

دوستان خواستید دانلود کنید:

منبع:

tabriz-info
08-03-2008, 18:49
من وقتی از تمام آهنگها دلزده میشم میرم سراغ آهنگ خودکشی محسن چاووشی

reza2pars
08-03-2008, 21:55
تاپیک عالیه .

vahid123
10-03-2008, 03:35
حالا از تلخی هایی که انتشار فیلم سنتوری برای دستندرکارنش بوجود اوورد بگذریم ...انتشار این فیلم باعث شد تا جمع کثیری به علاقه مندان و طرفداران چاووشی بپیوندند.من این رو دارم به عینه میبینم.الان دیگه آهنگ گوشی ها یی که اطرفمون میشنویم با صدای طنین انداز چاووشی همراه شده است.این یک تب جالب هست بین کسایی که سنتوری رو دیدن...خیلی از کسایی که قبلا اصلا شناختی از چاووشی نداشتند در حال حاضر مشغول یافتن آهنگ های قدیمی تر و کشف این خواننده ی استثنایی هستند!!!!!

از طرف دیگر انتشار این نسخه از فیلم که صدای چاووشی در آن بود (و نه صدای افکت یافته ی بهرام رادان) کمک کرد که حق به حقدار برسد.میتوان گفت فیلم آن چنان که بود و نه بدون سانسور و ویرایش های ارشادی منتشر گردیده و به همین دلیل ماندگار خواهد شد.

اما چرا به چاووشی مجوز داده نمیشه؟؟؟

دلیلش روشن هست...کسانی که در راس هستند از این میترسند که با فراگیر شدن کارهای این خواننده یک بت جدید (همانند داریوش) بوجود آید(البته بماند که همین الان هم چاووشی برای خیلی ها از جمله خودم یک بت محسوب میشه و آنچنان با آهنگ ها و آن سوز صداش ارتباط برقرا میکنم که گاهی اوقات مرا به حالت ...... میبرد!!!)
به هرحال ماه هیچگاه پشت ابر نمیماند و کسانی که دارن استعداد های جوانان این مرز و بوم رو قلع و قم میکنن بدونن که همیشه سر کار نیستند و روزی باید جای خودشون رو به شخص دیگری بدهند و چقدر خوب است که نام نیک از آنها باقی بماند و نه نام یک قاتل!!!

sagh_moha
10-03-2008, 04:02
حالا از تلخی هایی که انتشار فیلم سنتوری برای دستندرکارنش بوجود اوورد بگذریم ...انتشار این فیلم باعث شد تا جمع کثیری به علاقه مندان و طرفداران چاووشی بپیوندند.من این رو دارم به عینه میبینم.الان دیگه آهنگ گوشی ها یی که اطرفمون میشنویم با صدای طنین انداز چاووشی همراه شده است.این یک تب جالب هست بین کسایی که سنتوری رو دیدن...خیلی از کسایی که قبلا اصلا شناختی از چاووشی نداشتند در حال حاضر مشغول یافتن آهنگ های قدیمی تر و کشف این خواننده ی استثنایی هستند!!!!!

از طرف دیگر انتشار این نسخه از فیلم که صدای چاووشی در آن بود (و نه صدای افکت یافته ی بهرام رادان) کمک کرد که حق به حقدار برسد.میتوان گفت فیلم آن چنان که بود و نه بدون سانسور و ویرایش های ارشادی منتشر گردیده و به همین دلیل ماندگار خواهد شد.

اما چرا به چاووشی مجوز داده نمیشه؟؟؟

دلیلش روشن هست...کسانی که در راس هستند از این میترسند که با فراگیر شدن کارهای این خواننده یک بت جدید (همانند داریوش) بوجود آید(البته بماند که همین الان هم چاووشی برای خیلی ها از جمله خودم یک بت محسوب میشه و آنچنان با آهنگ ها و آن سوز صداش ارتباط برقرا میکنم که گاهی اوقات مرا به حالت ...... میبرد!!!)
به هرحال ماه هیچگاه پشت ابر نمیماند و کسانی که دارن استعداد های جوانان این مرز و بوم رو قلع و قم میکنن بدونن که همیشه سر کار نیستند و روزی باید جای خودشون رو به شخص دیگری بدهند و چقدر خوب است که نام نیک از آنها باقی بماند و نه نام یک قاتل!!!

خدائی اینو قبول دارم ... یکی از بچه ها دیروز به من میگه وای پسر صدا این بابا رو شنیدی ؟ خیلی توپ می خونه ....
گفتم مگه تا حالا کاراشو نشنیده بودی گفت نه ....

خیلی خوشحال شدم که یک نفر دیگه هم به طرفداران محسن چاوشی عزیز پیوست ...:31:

Oracle_Eldorado
11-03-2008, 01:44
ببخشید آلبوم جدید ایشون نیومده ؟
جدیدترین آلبومشون چیه ؟
اینم بگم من از طرفدارهای ایشون هستم .
واقعا صداشون خیلی قشنگه ...
راستی من تاحالا قیافشو ندیدم !
میشه یه عکس ازش بزارید ؟

Kurosh
11-03-2008, 01:49
Oracle عزیز! آخرین آلبوم زیرزمینی محسن جان ، آلبوم زیبای متاسفم بود...الان حدود یکی دو ساله که می خواد واسه آلبوم یه شاخه نیلوفرش! مجوز بگیره! ولی نمیدن! فکر کنم بی خیالش شده باشه...یه خبرایی رسید که حوزه هنری مجوز آلبومی به نام روز سیزدهم (فکر کنم همین بود اسمش!) رو گرفته واسش ، که همه اشعارش مال مولاناس و ...
ولی هنوز در حد خبره...بی صبرانه منتظرم آلبومش بیاد تو بازار تا با کله ، برای اولین بار! برم آلبوم رو بخرم!

Behroooz
11-03-2008, 17:36
ایا فیلم سنتوری درباره محسن چاووشی ساخته شده ؟

dear_2007
11-03-2008, 19:48
دو تا مصاحبه جدید با محسن چاوشی

Kurosh
12-03-2008, 12:12
ایا فیلم سنتوری درباره محسن چاووشی ساخته شده ؟
یه قسمت هاییش آره...بهش می خوره...مجوز ندادن به کاست و ...
ولی خب اعتیاد و خیانت همسر و سنتور...؟ فکر نمی کنم...

vahid123
13-03-2008, 08:07
اینم از جدیدترین مصاحبه ی محسن چاووشی عزیز..داغ داغ

پنج صبح - مزدک علی نظری : «محسن چاووشی» برای مخاطبان موسیقی پاپ ایران، نامی کاملاً آشناست. او خواننده جوانی است که طی دو- سه سال گذشته با موزیک خاص و آن صدای گرفته اش، در دل میلیون ها ایرانی جا باز کرده؛ ولی انگار این برای صدور مجوز و اجازه رسمی مرکز موسیقی اداره ارشاد اسلامی کافی نیست!
چاووشی از همان ابتدا که با تراک های بی کیفیت ضبط شده در استودیوی خانگی اش به عنوان یک «خواننده زیرزمینی» معرفی شد، چه از نظر موزیک و چه در منش، شخصیت نظرگیری از خود بروز داد که او را کاملاً از هم ردیفانش جدا کرد. او از آغاز کار هنری اش به دنبال دریافت مجوز ارشاد بوده و در حالی که مستنداتی برای رد ادعای فعالیت غیرقانونی دارد، همچنان در جایگاه «متهم» و در حسرت چراغ سبز مسئولان فرهنگی کشور مانده است.
این روزها با پخش CDهای قاچاق فیلم سینمایی «سنتوری» (ساختهء به محاقِ توقیف رفتهء «داریوش مهرجویی») در هر خانه ای می شود صدای محسن چاووشی را شنید که می خواند: «...اما تو کوه درد باش/ طاقت بیار و مرد باش!»

- زمانی که ترانه های «سنتوری» پیش از اکران خود فیلم به اصطلاح لو رفت و بین مردم دست به دست می شد، این اتفاق به گردن شما افتاد. حتی عوامل اصلی فیلم مصاحبه کردند و گفتند چاووشی موزیک ها را پخش کرده. طبیعی هم بود که همه باور کنند، چون شما مجوز نداشتی و به خواننده زیرزمینی هر وصله ای می چسبد!
- بله. متاسفانه این اتفاق افتاد. ولی من همان موقع هم توضیح دادم که روی موزیک هایی که در استودیوی ما بود، هنوز ساز سنتور اضافه نشده بود. سنتور موزیک فیلم را «اردوان کامکار» زد و به جز تراک «زخم زبون»، ما با هم کار نکردیم. یعنی من کار را ساختم و تحویل تهیه کننده دادم، بعد خودشان سنتور را به آن اضافه کردند. آن موزیکی که بین مردم پخش شد را تا وقتی همه شنیدند، اصلاً خود من نشنیده بودم!

- به هرحال حالا نه تنها سنتوری با زیرنویس انگلیسی (که از پرده سینماهای آمریکا سرقت شده) دست قاچاقچیان افتاده، بلکه بدون زیرنویس و با کیفیت خوب هم دست مردم هست! این نشان می دهد که یا قضیهء لو رفتن های سنتوری از جای دیگری آب می خورد، یا باز این هم کار شماست؟!
- (با خنده) چی بگویم؟ لابد همینطور بوده!

- وقتی فیلم توقیف شد، خیلی ها گفتند استفاده از صدای محسن چاووشی باعث این اتفاق شده.

- بله، خیلی ها اینطور فکر می کردند. اما بعد که قرار شد صدای خواننده های دیگر را روی فیلم بگذارند، یا حتی «بهرام رادان» (بازیگر نقش «علی سنتوری») به جای من بخواند، باز مشکل حل نشد. خدا را شکر حالا دیگر همه فیلم را دیدند و فهمیدند مشکل از محتوای خود فیلم است، نه موزیک من.
- با مهرجویی یا عوامل دیگر سنتوری تماس داری؟

- بعد از تحویل کار دیگر تماسی با آن ها نداشتم. فقط وقتی شنیدم تراک ها لو رفته، از طریق دوستان به آقای «(محمدرضا) شریفی نیا» پیغام دادم که اینطور شده.

- به هرحال آن موقع مصاحبه های تندی علیه شما شد که بازتاب زیادی هم داشت.

- بله. همان ها که دنبالم آمدند، بعد به من لقب خالتور دادند! البته نمی خواهم دوباره این بحث مطرح شود و ناراحتی به وجود بیاید. خصوصاً که اصلاً به آقای مهرجویی ارتباطی ندارد، ایشان شخصیت بزرگی است. مشکل از جای دیگر بود... شاید خیلی ها فکر کنند من از سرنوشت سنتوری خوشحال شدم، اما جداً وقتی شنیدم سنتوری توقیف شد و بعد هم CDاش در آمد، برایش آه کشیدم. اول خیال کردم مجوز اکران نگرفته و داده اند تا در شبکه ویدئویی پخش بشود. البته با آن وضع که در جشنواره پخش شد، می شد حدس زد که سنتوری اکران نمی شود. درست یادم نمی آید چه مناسبتی بود، ایام عذاداری بود و صحنه های فیلم مدام کات می شد. تمام قسمت های شاد را از فیلم بریده بودند. به هرحال می خواهم بگویم که به سنتوری دل نبسته بودم. من به خاطر گرفتن مجوز با آقای مهرجویی کار نکردم. اول کار هم بهشان گفتم که من هنوز مجوز ندارم، می توانید از خواننده های مجاز استفاده کنید. خودشان گفتند مهم نیست، ولی بعد نتوانستند کمکی بکنند؛ به من که نه، به خودشان کمک کنند.

- به هرحال فیلم به صورت گسترده در کشور پخش شد و این روزها در همه خانه ها صدای شما شنیده می شود. از این قضیه چه حسی داری؟

- راستش من ارتباط زیادی با بیرون از استودیو و محل کارم ندارم. فقط می دانم که مثلاً از اکران این فیلم در کانادا استقبال خوبی شده بود. بعد هم CDاش در ایران پخش شده و دوستانم یک نسخه زیرنویس دار برایم آورده اند. این خبرها را بیشتر از بهرام رادان می شنیدم، هر روز یک خبر بد جدید می داد و ناراحت تر می شدیم.

- شنیدیم برای ساخت ترانه های فیلم فقط مبلغی به عنوان پیش پرداخت داده بودند که بابت پول چهار تکست، به شاعران کارها داده ای. درست است؟
- راستش من واقعاً به فکر مسائل مالی نیستم. خصوصاً در ماجرای سنتوری که اینطور بود. البته به هرحال باید زندگی کرد و نمی شود مادیات را در نظر نگرفت. بحث چیپی است، ولش کنیم بهتر است!

- الان چه می کنی؟ ماجرای گرفتن مجوز، آلبوم جدیدت «یک شاخه نیلوفر» و همکاری با حوزه هنری چه شد؟

- قرار است شرکت باربد مجوز این آلبوم را بگیرد، که هنوز نشده. باید صبر کنیم، صبر! بحث حوزه هنری هم منتفی شد؛ از من خواستند که ظرف مدتی کوتاه یک آلبوم تهیه کنم، که نمی شد. حوزه فقط آثاری را منتشر می کند که اشعار کلاسیک در آن ها استفاده شده باشد، گفتند ترانه و شعر امروزی قبول نمی کنیم. من هم جوابی بهشان ندادم.

- خیلی های دیگر هم مثل شما بودند که بعد مجوز گرفتند. مشکل ارشاد با شما چه است؟

- من تمایل شدیدی دارم که با ارشاد کار کنم. هرجا بروم، باز راهم به ارشاد ختم می شود. مشکل الانم هم همان کارهای غیرمجازی است که بین مردم پخش شده. من نمی دانستم موقعی که این اتفاق می افتد باید به ارشاد خبر بدهم. مرکز موسیقی چون می دیده که اعلام نمی کنم، خیال می کرده که خودم تمایل داشتم، خودم آن ها را پخش کردم. اما واقعیت این است که من از خیلی پیش تر در ارشاد پرونده داشتم؛ آلبوم «نفرین» برای گرفتن مجوز در ارشاد بود، فقط دو تراکش اصلاحیه خورده بود. درست همان شبی که یکی از بچه ها برگهء اصلاحیه را برایم آورد، خبر رسید که آلبومم لو رفته و دارند توی مغازه ها می فروشند! دلیلی نداشت کاری که برایش هزینه کرده بودم را اینطور به باد بدهم.

- تا اینجا که خیلی بدشانس بودی!

- من به شانس اعتقاد زیادی ندارم. می گویم آدم هرچقدر تلاش کند، نتیجه اش را می گیرد. حتماً یک جای کار من ایراد داشته که هرچند ناخواسته، اما کارم پخش شده دیگر. لابد سهل انگاری کردم.

- در سال های اخیر این اتفاق برای خیلی ها افتاد؛ از مجوزدارها گرفته تا خوانندگان تازه کار.

- در این یک سال و نیم اخیر – به جز آهنگ های سنتوری که ورژن نهایی شان اصلاً دست من نبود- سعی کرده ام کاری لو نرود. از آهنگ هایم محافظت کردم تا اشتباه گذشته تکرار نشود. وقتی این کارهای جدید را بشنوید آنوقت می توانید مقایسه کنید؛ ببینید که نسبت به کارهای پخش شده چقدر از نظر فنی رویشان کار شده و کیفیت شان بهتر است. آن ها که دست مردم است فقط ماکت اند و باعث شدند آبروی هنری من برود. البته فقط از نظر فنی می گویم؛ از نظر هنری که بستگی به مخاطبان دارد و آن ها باید نظر بدهند.

- راستی! این روزها با خیلی از هنرمندان صحبت شده که برای انتخابات مجلس، به نفع کاندیدای خاصی موضع بگیرند و تبلیغ کنند. با شما هم مذاکره کردند؟ اصلاً خودت تمایل داری وارد این بحث بشوی؟

- در مورد چیزی با من حرف بزنید که بفهمم! من دنیایی دارم که مال خودم است. هنر را هم برای خود هنر دوست دارم، نه برای بهره های مادی. هنر برای خداوند است، ما فقط خوش نقشی می کنیم.

=================================

ویرایش

البته یکی از دوستان لینک داده بودن به یک سایت واسطه که من ندیده بودم و به هرحال به صورت مستقیم گذاشتم

Oracle_Eldorado
13-03-2008, 08:52
کوروش جان دستت درد نکنه .
من منتظرم . یه مدت هست که خبری ازش نیست ...

sina285
13-03-2008, 09:27
با سلام خدمت تمام هواداران محسن چاووشي عزيز.. طبق خبر هاي جديد رسيده البوم داره مراحل نهايي خود رو طي ميكنه و نام البوم همون يك شاخه نيلوفر است و مطمئن باشيد البوم جديد با مجوز مياد اينطور كه گفته ميشه البوم پاييز مياد. ولي زمان قطعي نمي باشد... درآينده نزديك شاهد يك آلبوم واقعا عالي و متفاوت از محسن چاووشي خواهيم بود

sina285
13-03-2008, 09:30
دانلود دموی اهنگ عصا از البوم یه شاخه نیلوفر

sina285
13-03-2008, 09:41
دانلود آهنگ منو ببر از ياد از آلبوم يه شاخه نيلوفر با صداي محسن چاووشي

sina285
13-03-2008, 09:42
بقيه البوم رو براتون تو پست هاي ديگه مي زارم
فعلا" خداحافظ

tabriz-info
13-03-2008, 10:09
آن زمان که خبر مرگ مرا میشنوی
روی خندان تو را کاشکی میدیدم

K A R I M I
13-03-2008, 12:59

این چیه دیگه ؟؟
چرا نوحه گذاشتی ؟؟؟

silent-assassin
13-03-2008, 15:32

سلام؟

خوبی؟

مطمین هستی خوبی؟!

بقیه مداحی ها را هم میخوای بگذاری؟!!

بابا بی خیال!

.SA33D.
15-03-2008, 12:59
آلبوم محسن چاوشي .. حق مسلم ماست!!!!
پس كي ميادش؟؟؟ كف ميكنييييييييييييييييييييي يييييم.....

dear_2007
15-03-2008, 19:31
آلبوم محسن چاوشي .. حق مسلم ماست!!!!
پس كي ميادش؟؟؟ كف ميكنييييييييييييييييييييي يييييم.....
فعلا فکر نمیکنم منتظر این البوم باید باشیم

mahtab_ss
16-03-2008, 13:42
وای عشقمه چاووشی

hadi665
21-03-2008, 11:29
فقط چاووشی
.
جدی جدی داره آلبوم جدید میده بیرون
مگه نگفته بود دیگه نمیخونه
ای ول پس منتظر باشیم

sm3
21-03-2008, 11:54

منبع:

hadi665
21-03-2008, 12:18

یعنی چی
حالمو گرفتیا
منه بیچاره امدم با کلی شوغو ذوق دانلودش کردما

Mohammad_666
23-03-2008, 11:33
سلام ............
کسی لینک دانلود آهنگ های سنتوری رو نداره که از روی فیلم ضبط نشده باشه یعنی اصل باشه حالا هرکدومو که داشته باشید ممنون میشم فقط سنگه صبورش باشه خواهش میکنم از روی فیلماشو دارم نمیخوام............
چون توی ماشینه یه نفر آنگ سنگ صبور روشنیدم که اصل بود و از روی فیلم ضبط نشده بود ممنونم........

ramin1988
23-03-2008, 14:18
سلام ............
کسی لینک دانلود آهنگ های سنتوری رو نداره که از روی فیلم ضبط نشده باشه یعنی اصل باشه حالا هرکدومو که داشته باشید ممنون میشم فقط سنگه صبورش باشه خواهش میکنم از روی فیلماشو دارم نمیخوام............
چون توی ماشینه یه نفر آنگ سنگ صبور روشنیدم که اصل بود و از روی فیلم ضبط نشده بود ممنونم........

بفرما

Achilles_E
26-03-2008, 19:12
وای من که عاشق چاووشی هستم .آهنگای جدیدشم مثل سنگ صبور و ... خیلی وقت پیش به زور و زحمت پیدا کردم . چقدر باهاشون حال می کنم مخصوصا با خیانت یا همون آهنگ سنتوری . خیلی آهنگای قشنگی هستن . :46:

Ssarshar
28-03-2008, 10:13
چاوشی بهترین خواننده ی ایرانه مطمئنا دیگه با شنیدن ترانه های سنتوری خیلیها به این باور رسیدند ولی محسن هنوز به چیزی که مستحقشه نرسیده . چاوشی فقط یک خواننده نیست بلکه یه پدیده است سبک خوندن و آهنگسازیش و شعراش بسیار متفاوت از سایر خوانندگان کشوره .
همین خلاقیت و نوآوری باعث محبوبیت شده و همچنین صدای گرم - پخته و فوق العاده دلنشینی که داره .
( از بعد از ترانه های هایده تاکنون هیچ خواننده ای رو مثل چاوشی ندیدم که غمی در صداش باشه )
انشاا... این ارشاد دست از لجبازی و بچگی برداره و بالاخره شاهد آهنگهای مجاز و کنسرتهای بزرگ و متعدد محسن باشیم .

یاعلی

mbn373
29-03-2008, 12:47
سنتوری ...
گوشی رو بردار رو یکی می زاره ؟؟؟

maxeemo
30-03-2008, 05:22
سلام...

موسیقی متن سنتوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به زحمت sise ی عزیز

البته من مقداری از این رو دانلود کردم، متوجه شدم که از خود فیلم ضبط شده و به اصطلاح OST واقعی نیست.

:40::40::40::40::40:

hoosein
30-03-2008, 07:22
با سلام
واقعا صدايه معركه اي داره به نظر من حرف اول رو ميزنه تو خواننده ها
ما رو كه بد جور طلبه صداش كرده به مولا...
من ازش چهار تا البوم (خودكشي-نفرين-لنگه كفش-متاسفم )رو دارم ،ميخاستم ببينم غير از اينها هم چيزي خونده ،اگه اره دوستان محبت كنن لينكي ازش دارن بزارن دانلود كنيم ..

ardalan_zapata
30-03-2008, 19:10
کسی فول آلبوم محسن چاوشی داره؟

hoosein
30-03-2008, 22:37
سنتوری ...
گوشی رو بردار رو یکی می زاره ؟؟؟

بفرما عزیز
دلواپسو بی تابم باز امشبم بی خوابم
ازت خبر ندارم و تا خود صبح بیدارم
حس خوبی ندارم چشام همش به ساعته
میپرسم این چه حسیه یکی میگه خیانته
گوشی رو بردار تا صدات یه ذره آرومم کنه ......

hoosein
30-03-2008, 22:43
کسی فول آلبوم محسن چاوشی داره؟

من این چهار تا البوم (خودكشي-نفرين-لنگه كفش-متاسفم )رو دارم ،اگه خواستی برات بزارم ...

ardalan_zapata
31-03-2008, 01:13
من این چهار تا البوم (خودكشي-نفرين-لنگه كفش-متاسفم )رو دارم ،اگه خواستی برات بزارم ...

اگه لینک داری بزار
مرسی

hamidrezaaa
31-03-2008, 02:51
دوستان اگه کسی اهنگ خودکشی ممنوع رو داره بزاره خیلی هوس اهنگش رو کردم مرسی

mbn373
31-03-2008, 07:08
مرسی دستت درد نکنه .
عروس قصه رو هم می دی ؟؟؟

Lili topol
31-03-2008, 13:21
hoosein جان لطف کن واسه من خود کشیو بذار :11:مرسی

M E H D I
31-03-2008, 13:41

+

علاوه بر اينها اگه خواستين من تك آهنگها و يه آلبوم كه اسمش رو گذاشته بودن "باد و كلاه" رو هم دارم! كلا فكر نكنم چاوشي آهنگي داشته باشه كه من نداشته باشم!

MaSoOd
31-03-2008, 18:29
دوستان لطفا چندتا از آخرین اهنگای محسن رو بزارین

هر کدوم که به نظر خودتون جدید و قشنگ میاد

ممنون

hoosein
01-04-2008, 02:42
دوستان اگه کسی اهنگ خودکشی ممنوع رو داره بزاره خیلی هوس اهنگش رو کردم مرسی

بفرما عزیز

آهنگ خودکشی ممنوع

hoosein
01-04-2008, 02:44
مرسی دستت درد نکنه .
عروس قصه رو هم می دی ؟؟؟

بفرما عزیز،خیلی قشنگه حالشو ببر

عروس قصه

hoosein
01-04-2008, 03:09
اگه لینک داری بزار
مرسی

چشم حتما ،همین الان برات اپلود کردم
این اولیش:
البوم متاسفم

ابرای پاییزی دلگیر من....

ببخش عروس قصه ...

آه ه ای فلسطین شهر در ظلمت نشسته ...

سر خاکه مادر من هیچکسی گریه نکردش....

کم گریه کن گلم ،من کم تحملم....

گوشی رو بردار که صدات ...

متاسفم برات ای دله ساده ...

عطر تو مثل نفس بود واسه این نفس بریده

طرحی که از تو دارم شبیه یک پرنده است

ایشالا که لذت برید
بقیه آلبوم ها رو هم به زودی میزارم

silent-assassin
01-04-2008, 14:55
سلام به همه دوستای گل

میگم چرا شما زحمت آپلود فایل و درخواست و از این حرف ها را میکشید

مسعود جان مرحوم! قبلا تموم آهنگهای محسن رو تو همین تاپیک گذاشته.
فقط کافیه برید صفحه های قبل و به طور کامل دانلود کنید.

در ضمن به دوستای تازه وارد تاپیک هم خوشامد میگم.

hamidrezaaa
01-04-2008, 16:54
بفرما عزیز

آهنگ خودکشی ممنوع

دوست عزیز درستت درد نکنه خیلی ممنون

omid toosi
03-04-2008, 10:48
چشم حتما ،همین الان برات اپلود کردم
این اولیش:
البوم متاسفم

ایشالا که لذت برید
بقیه آلبوم ها رو هم به زودی میزارم
واقعا دستت درد نکنه . منتظر بقیش هستیم:8:

dear_2007
04-04-2008, 16:49
سلام من اینو تو فروم پرشین تولز خوندم نظرتون چیه؟
اولین اتفاق خوب موسیقی پاپ 87

هم چاووشی مجوز گرفت ، هم فرزاد فرزین

از ما نشنیده بگیرید اما جالب ترین خبری که در روزهای پایانی سال به دست ما رسید ، رفع مشکلات این دو خواننده جوان و محبوب موسیقی پاپ بود . انگونه که ما شنیده ایم مجوز البوم های جدید محسن چاووشی و فرزاد فرزین تقریبا صادر شده و در روزهای ابتدایی سال 87 روانه بازار خواهد شد.اگر این خبر واقعیت داشته باشد که به نظر می رسد دارد ، اتفاق خوبی در حال رخ دادن است . البته چاووشی و فرزین هنوز این خبر را تایید نمیکنند اما در هر صورت اگر البوم های این دو خواننده در اردیبهشت ماه 87 منتشر شد اصلا تعجب نکنید .

ترانه ماه ویژه نوروز 87

hoosein
05-04-2008, 09:38

از ما نشنیده بگیرید اما جالب ترین خبری که در روزهای پایانی سال به دست ما رسید ، رفع مشکلات این دو خواننده جوان و محبوب موسیقی پاپ بود . انگونه که ما شنیده ایم مجوز البوم های جدید محسن چاووشی و فرزاد فرزین تقریبا صادر شده و در روزهای ابتدایی سال 87 روانه بازار خواهد شد.اگر این خبر واقعیت داشته باشد که به نظر می رسد دارد ، اتفاق خوبی در حال رخ دادن است . البته چاووشی و فرزین هنوز این خبر را تایید نمیکنند اما در هر صورت اگر البوم های این دو خواننده در اردیبهشت ماه 87 منتشر شد اصلا تعجب نکنید .

ترانه ماه ویژه نوروز 87

منتظريم ،ايشالا بهش مجوز بدن
من كه خيلي با صداش حال ميكنم ...

واقعا دستت درد نکنه . منتظر بقیش هستیم:8:
بزارم بقيشو ؟؟
آخه من ميخاستم بزارم اين دوستمون اومد گفت كه اينا تو صفحات قبل هست ....
حالا باشه چشم بقيشو هم ميزارم :11:

omid toosi
05-04-2008, 15:45
سلام
اونا که تو صفحات قبل بودن اکسپایر شدن ودانلود نمیشن.
با تشکر

eshgh_rap
05-04-2008, 18:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوشی رو بردار که صدات ...
ممنون خیلی دنبالش بودم اما پیدا نکرده بودم.بازم ممنون

yasser1680
07-04-2008, 11:57

ترانه ماه ویژه نوروز 87

پس حتما در نوع آهنگ و متن آهنگ تغييراتي بوجود خواهد آمد.

silent-assassin
07-04-2008, 21:19
سلام
اونا که تو صفحات قبل بودن اکسپایر شدن ودانلود نمیشن.
با تشکر

سلام خوبین!
من حساب این یه مورد را نکرده بودم! و حواسم نبود که تا حالا بایذ همشون جمع شده باشن!

ببخشید!

silent-assassin
07-04-2008, 21:25
پس حتما در نوع آهنگ و متن آهنگ تغييراتي بوجود خواهد آمد.

حتما

شک نکن تا آهنگ ها را مطابق میل خودشون تغییر ندن بهش مجوز نمیدن.

Kurosh
08-04-2008, 11:26
بچه ها ، من از چند نفر تا حالا شنیدم که توی کاست فروشی ها آلبوم جدید محسن رو دیدن...
شما ندیدین؟
فکر نکنم دروغ گفته باشن ، چون از چند نفر شنیدم...ولی می خوام ببینم همون آلبوم سنتوریه یا آلبوم جدیده؟

silent-assassin
08-04-2008, 14:39
سلام کورش جان

احتمالا همون سنتوریه.

ما شب عیدی رفته بودیم شیراز توی چند تا از همین مراکز من آلبوم متاسفم را به صورت پک و ارجینال دیدم!
ایم آلبوم ها هم حتما همون شکلی هستند!

dear_2007
09-04-2008, 14:25
بچه ها محسن چاوشی مجوز گرفت این خبر ببینید تو فروم پرشین تولز

و محسن چاووشی مجاز شد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A A M
09-04-2008, 15:07
دو دمو جدید و فوق العاده زیبا از محسن چاوشی ...
Sandaliye Entezar

Taatre Zendegi

silent-assassin
09-04-2008, 15:23
خوشحالی میکنیم!

silent-assassin
09-04-2008, 15:50
دو دمو جدید و فوق العاده زیبا از محسن چاوشی ...
Sandaliye Entezar

Taatre Zendegi

ظاهرا اینها واقعی اند!
البته من تا الان فقط اولیش رو گوش کردم.

hoosein
09-04-2008, 22:31
با سلام
منم خیلی خوشحال شدم از این خبر انشالله که واقعی باشه و به زودی البوم جدیدش بیاد..

آلبوم خودکشی

آهای خبر نداری دلم داره میمیره

بانوی من

تو دل یه مزرعه یه کلاغ روسیا هوایی شده بره پابوس امام رضا

میخام اینجا با تو باشم زیر بارونا دوباره

کلاف سر در گم زندگیمو میشکافم

اراده کن خنجر بکش بزن به قلب اعتباد

برای گریه کردنات یکی دو روزی کافیه

آهای تو که این همه دوری از من

تو و فاصله با هم یکی شدین

رمیکس

shasha_ara2001
09-04-2008, 23:03
2 دموی جدید و فوق العاده زیبا از محسن چاوشی به نام های تئاتر زندگی و صندلی انتظار

S A A M
10-04-2008, 08:44
دوست عزيز پستت را ويرايش كن من صفحه قبل اين دوتا دمو را گذاشتم!

shasha_ara2001
10-04-2008, 12:01
ندیده بودم متاسفانه. حالا بذار اینجا هم باشه . ضرر که نداره؟

vahid123
11-04-2008, 20:48
دوستان من فکر میکنم این دو دموی جدید مربوط به کارهای پیشین چاووشی عزیز بوده و یه جوری لو رفته!!! چون نه توی لیست آهنگ های آلبوم جدیدش هست (البته اگر این لیست آهنگ ها واقعیت داشته باشه) و نه با مضمون مولانایی آلبومی که قرار حوزه ی هنری منتشر کنه هماهنگی داره....البته در سایتی نوشته که این دموها مربوط به آلبوم قدیمی و لو رفته ی خودکشی ممنوع میباشد.... گویا آخرین تلاش های مزبورانانه ی بدخواهان و دشمنان چاووشی عزیز هست تا شاید بتونن مشکلاتی رو برای مجوز گرفتن آلبومش ایجاد کنن.

حالا باز خداروشکر به صورت دمو منتشر شده وگرنه یک بساطی هم سر این قضیه بود !!! امیدوارم بدون هیچگونه حاشیه ای این آلبوم منتشر بشه !! من به شخصه اگر منتشر بشه تعداد 5 نسخه خریداری میکنم تا جبران اون آلبوم هایی که بدون پرداخت هزینه گوش دادم جبران بشه!!!

eshgh_rap
12-04-2008, 20:35
بچه ها یه سوال :
شاعر محسن چاوشی کی هستش؟

rainysky50
12-04-2008, 21:29
توی این اهنگهای صندلی و تئاتر نمیدونم چرا صدای چاووشی مثل همیشه نبود و به دلم ننشست!خیلی صداش فیلتری شده بود!خدا کنه این دو اهنگ توی البوم جدید نباشند!!!:18::19::41::8:

dear_2007
13-04-2008, 13:00
توی این اهنگهای صندلی و تئاتر نمیدونم چرا صدای چاووشی مثل همیشه نبود و به دلم ننشست!خیلی صداش فیلتری شده بود!خدا کنه این دو اهنگ توی البوم جدید نباشند!!!:18::19::41::8:
اینا مربوط به 4 سال پیشه.زمان البوم خودکشی

rainysky50
15-04-2008, 23:11
شکر!!که این اهنگها توی البوم جدید نیستند!!!

sm3
16-04-2008, 08:49

تئاتر زندگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).mp3)

silent-assassin
16-04-2008, 13:26
بچه ها یه سوال :
شاعر محسن چاوشی کی هستش؟

سلام دوست عزیز

محسن بیشتر شعرهای امیر ارجینی و حسن صفا را میخونه.

vahid123
17-04-2008, 01:45
دوستان گويا داريم به انتشار آلبوم جديد محسن عزيز هرچه بيشتر نزديك ميشيم!!!! ميبينيد كه دشمنان و بدخاهان دارن آخرين زورهاشون رو براي چوب لاي چرخ گذاشتن ميكنن...اما بيفايدست و حق به حقدار خواهد رسيد!!!!!!!

اگر دقت كرده باشيد ابتدا دو آهنگ محسن عزيز را براي آنكه جديد و داغ جلوه دهند به صروت دمو پخش كردند...اما نميدانستند كه مردم و هوادارن خيلي باهوشتر از اين حرفان!!! حالا كنارش گذاشتن تابستان 83 !!!

silent-assassin
19-04-2008, 12:04
انگار اين روزا همه دست به دست هم دادن تا اخرين تلاشاشون براي رسيدن به مقصودشون يعني مجوز نگرفتن محسن چاووشي بکنن ...
ولي تلاششون بي فايده خواهد بود ...

اينم اهنگ جديد سلطان با همراهي که چه عرض کنم با دلقک بازي اميد عامري

کيفيت 128

« توضيحات در مورد اين اهنگ در پست پايين »

silent-assassin
19-04-2008, 12:06
::: و توضيجات در مورد اهنگ پخش شده :::

اقدام قانوني در مورد آلبوم اميد عامري

امروز مطلع شديم آلبوم اميد عامري به روي اينترنت رفته و اين خواننده از نام
محسن چاووشي در آلبوم خود استفاده كرده و در آهنگي به نام تبر با
محسن چاووشي اعلام همكاري كرده است. (به عنوان خواننده مهمان)
خبري هم كه قرار بود اعلام بشه از سايت مربوط به اين آهنگ بود و بايد بگم اين شخص
مثل بقيه كساني كه با محسن چاووشي در قبل همكاري داشتن خواسته است كه
با نام محسن چاووشي و بدون اجازه و بدون رضايت آقاي چاووشي اعلام
همكاري كرده باشد و بايد بدانيد كه طبق آخرين خبر اين كار به صورت ماكت در دوران
قبل به اميد عامري داده شده است كه اين شخص اين كار را استفاده كرده است آن هم به
صورت كاملا غير حرفه اي.
حجوم اين افراد در اين روزها كه هركدام به گونه اي با هدف ضربه زدن به جلو قدم برداشتن
نشان از موفقيت هايي است كه محسن چاووشي در اين روزها و ماه ها بدست آورده است
حضور محمدرضا آهاري در كنار محسن چاووشي حلقه قدرتي را ايجاد كرده است كه كارهاي
اين افراد به ظاهر دوست نشان از ضعف آنهاست.
نكته قابل ذكر اين است اينبار محسن چاووشي از طريق قانوني اقدام كرده است و بايد
گفت كه پليس امنيتي نيز به شدت پيگير جريان اين كار اميد عامري است.
برخورد قانوني با اين افراد كه در برنامه هاي محسن چاووشي است ميتواند بهترين جواب
به اين افراد باشد كه البته بعد از صبر بسيار بالاي محسن چاووشي ديگر جايي براي صبر
باقي نمانده است و همانطور كه امروز در مقاله اعلام كرديم اين افراد كاري جز خم كردن سر
به جلو هواداران بيشمار محسن چاووشي نخواهند داشت.

silent-assassin
19-04-2008, 12:08
ما هنوز زنده ايم

با اميد به همون بالاي سريمون شروع ميکنيم
چند روزي هست بازي با کلمات و ساختن جملاتي از قبيل دوستان يک خبر, دو دمو ,
بزودي کاملشو ميذاريم coming soon , براي سايتهايي که بسته شدن سايتشون بلاي جون
همشون شده تبديل به يک بازي شده . مدتها سکوت از طرف ما فقط وقت هاي اضافي رو به
اين سايتها داد اما حيف که اونا از اين وقت هاي اضافي استفاده صحيح رو نکردن.
واقعا جاي تاسف داره که اين افراد که خود رو بزرگ ميدونن ولي فقط با افکار بچه گانه خود ميخوان
به قول خودشون تعداد بازديدهاي سايت خود رو بالا ببرن تا بگن آهاي مردم ما اولينيم بله دقيقا
شما اولين هستين اما در کلک و بي وجدان بودن.
موسيقي ما روزها و سالهاي زشتي رو طي ميکنه فساد فقط در جامعه نيست فساد ديگه اي
در همين جامعه مجازي مدت زيادي هست که داره اتفاق ميافته ولي خيلي راحت از کنارش
ميگذريم.
در زمان هاي قبل حدود 5 -6 سال پيش بيشتر خواننده هاي ما از طريق همين جامعه مجازي
شناخته شدن از اينترنت و سايت ولي حالا تعدادي از سايتها ميخوان با اونا معروف بشن.
خائن يا بهتره بگيم خائنين نمک نشناس چند نفر هستيد ؟ چقدر توان ايستادگي دارين ؟
تا کي مخفي ميتونيد بمونيد ؟ آيا شما که ادعاي قدرت رو دارين قدرت روبروي با اين مردم و
هواداراني که براي لحظه لحظه کارهاي محسن چاووشي حال دگرگوني دارند هم ميتونيد
قدرت نمايي کنين ؟
قرآن وسيله آرامش و دوري از شيطان هست و براي ما هواداراي محسن چاووشي هم در برابر اين
افراد واقعيت اونا هست كه هميشه ازشون فراري بودن.
چه بغض هايي از کساني که بهشون ظلم شده و ميشه ولي به نام مقدس دوست احترام گذاشتن اما
اين احترام هيچ وقت بازگشتي نداشت.

silent-assassin
19-04-2008, 12:18
اين هم مصاحبه جديد سلطان

::: از نفرين نامه ها پشيمانم :::

اما سال ?? تحت هر شرايطي سال خوبي براي موسيقي پاپ نبود. حتي حضور نمايشي اين شاخه موسيقي در جشنواره فجر هم کمکي به سال بد موسيقي پاپ نکرد. در اين سال هيچ ملودي و ترانه يي به يک زمزمه فراگير تبديل نشد. در اين ميان البته محسن چاوشي مي تواند استثنايي بر اين قاعده باشد. اما مساله اين است که چاوشي هم به هر حال در جريان موسيقي زيرزميني يا بهتر بگوييم بدون مجوز تعريف مي شود. موسيقي پاپ در شکل رسمي خود در سال ?? چيز به يادماندني ارائه نکرد. از آنجا که استادان موسيقي اصيل ايراني، کلاسيک غربي و... در طول سال به مناسبت هاي مختلف بر سر سخن رفته بودند بدک نديديم که در سالنامه اعتماد به بخشي از موسيقي بپردازيم که کمتر امکان سخن گفتن داشت. گويا چاوشي تصميم داشت امسال را بدون حاشيه برگزار کند که شايد اين سکوت و کناره گيري به گرفتن مجوز نشر آثارش کمک کند، که به هر حال باز هم شرايط به گونه يي پيش رفت که نام او بر سر زبان ها افتاد.
? اين بار «سنتوري» را با خيال راحت ببينيد؟
بله، دفعه قبل در جشنواره پارسال با هزار بدبختي و توي صف ايستادن و واسطه تراشي و رفاقت و پارتي بازي، بالاخره توانستم در سالن سينما ايران سنتوري را ببينم ولي اين بار قضيه فرق مي کرد و توانستم با خيال راحت و در خانه نسخه کامل را تماشا کنم.
? اين دفعه چه چيز و کدام قسمت فيلم برايتان مهم بود، دنبال اسم خودتان هم بوديد که در نسخه جشنواره پارسال حذف شده بود؟
اصلاً، اين بار هم حواسم بيشتر به بازي بهرام غرادانف بود. باز هم مثل دفعه قبل بازي اش مرا تحت تاثير قرار داد. دفعه قبل وقتي آن قسمتي را ديدم که او با وجود گرسنگي و بي غذايي، سوسيس هايش را بين معتادان تقسيم کرد، واقعاً بغض کردم. بعد از ديدن فيلم، باز هم بازي اش را تبريک گفتم. البته اين بار با sms.
? از ديدن اسم خودتان در تيتراژ شروع فيلم و شنيدن ترانه ها با صداي خودتان چه حسي داشتيد؟
اگر بگويم هيچ حسي باورتان مي شود. بيشتر حواسم به خود فيلم و بازي بهرام بود.
? يعني بعد از اين همه مدت کشمکش به دليل حضور صداي شما و حذف اسم و صدايتان، الان که فيلم با اسم و صداي خودتان پخش شده هيچ حسي نداريد؟
واقعاً نسبت به صداي خودم و اسمم هيچ حساسيتي نداشتم. آهنگ هاي خودم را که هزار بار شنيده بودم و برايم تکراري شده بودند. آنها هم که بايد، مي دانستند که ترانه ها را من نوشته ام و خواننده ترانه ها محسن چاوشي است. پس دليلي نداشت که خوشحال باشم.
? اما سال گذشته ناراحتي و نارضايتي خود را از حذف نام تان از تيتراژ فيلم اعلام کرديد؟
سال قبل از حذف اسمم ناراحت نبودم، از نوع برخوردها ناراحت بودم، چون همان طور که گفتم همه مخاطبان «سنتوري» مي دانستند که خواننده ترانه ها منم. باور کنيد امسال هم بيشتر از اينکه خوشحال باشم، از ديدن سنتوري و نسخه کامل آن ناراحت شدم.
? به نظر مي آيد تنها برنده پخش فيلم سنتوري محسن چاوشي باشد که با وجود همه شايعات از حذف اسم و صدايش تا جايگزيني صداي بهرام رادان بالاخره فيلم با صدا و آهنگ هاي خودش پخش شد.
اين را مي گويم که فقط مطمئن شويد واقعاً حس واقعي ام را مي گويم. اين را قبول دارم که هر کاري که مي شد براي حذف اسم و صداي من از فيلم صورت گرفت ولي وقتي «سنتوري» با اسم و صدا و موسيقي من پخش شد، هيچ حس پيروزي، انتقام و... نداشتم فقط به اين دليل که مطمئن بودم کار خودم را انجام داده ام و موسيقي ترانه هاي فيلم مال خودم است، حتي اگر طبق شايعاتي که واقعيت هم نداشتند، بهرام آنها را با صداي خودش بازخواني کرده باشد. همين حس مالکيت و حسن انجام کار بود که کمکم مي کرد درباره سنتوري به حاشيه نروم. ولي باز هم مي گويم واقعاً براي تهيه کننده سنتوري ناراحت شدم.
? از بحث سنتوري خارج شويم و برويم سراغ موسيقي خودتان، موسيقي شما موسيقي و سبک و لحني داشت که در خلاف جريان آب حرکت مي کرد...
? يعني چي؟
مثل اولين کارتان «نفرين» ترانه يي که به نوعي بدعت گذار ترانه ها و آهنگ هاي «نفرين کننده» امروز بود، يا سبکي تلخ و سياه که تا امروز هم در کارهايتان ادامه دارند.
من از خواندن «نفرين» و ترانه «الهي سقف آرزوت خراب بشه روي سرت» الان پشيمانم. آن زمان نبايد آن ترانه را مي خواندم چون هيچ عاشقي، معشوقش را نمي تواند نفرين کند و آرزوي مرگ او را داشته باشد، ضمن اينکه تا جايي که امکان دارد همه بايد سعي کنند مثبت بخوانند. حالا ديگر مي خواهم ترانه هايي بخوانم که اميد و نگاه مثبت در آنها وجود داشته باشد. ضمن اينکه فکر نمي کنم کارهايم تلخ و سياه باشند. اين نظر شخصي شما است.
? ولي الان شما به عنوان خواننده آهنگ هاي تلخ و سياه و متفاوت پاپ مطرح شده ايد، چرا خودتان فکر مي کنيد کارهايتان تلخ و سياه نيستند؟
فکر نمي کنم که کل موسيقي ام چنين ويژگي داشته باشد. مثلاً وقتي «خودکشي ممنوع» را خواندم، آخرش را مثبت تمام کردم يا کارهاي ديگر هم همين وضعيت را دارند.
? ولي کارهاي مهم شما خود تلخي و سياهي اند، کارهايي مثل «متاسفم»، «آهنگ هاي سنتوري»، «عبور»، «نفس بريده»، «گل سر» و... مي خواهم بدانم اين نوع نگاه تلخ از کجا مي آيد؟
شايد از ناخودآگاه و گذشته ام. الان که مي پرسيد، مجبورم واقعاً در موردش فکر کنم. واقعاً نمي دانم ولي مطمئنم که اتفاقاتي را که از گذشته به ياد دارم تا به امروز در شکل گيري ذهنيت، سليقه و حتي حس صدايم تاثير داشته اند. مشکلات جنگ و جنگ زدگي و شهر به شهر آواره بودن مان از خرمشهر تا مشهد و تهران، مشکلات مالي و درگيري هاي روحي، رواني، عاطفي و... حتماً در ادامه يافتن اين نوع نگاه و سبک کاري تاثير داشته اند. فکر مي کنم باز هم بايد در اين باره بعد از رفتن شما فکر کنم. واقعاً هنوز مطمئن نيستم ولي ادامه اين روند مطمئنم که به شناخت خودم از «محسن چاوشي» دروني ام کمک مي کند و خواهد کرد. من با طي کردن اين روند به بسياري از ناشناخته هاي دروني خودم رسيده و پيدايشان کرده ام. طي اين چند سال اخير خيلي از حس هايي که قبلاً در من وجود نداشتند، خودشان را نشان داده اند. خيلي هم درونگراتر از گذشته شده ام. آهنگ هايم هم شايد متاثر از اين تغييرات و در ادامه مشکلات و اتفاقات گذشته ام باشند که البته هنوز تمام نشده اند و ادامه دارند.واقعاً نمي دانم. ولي يک حس دروني و شناختي که از خودم دارم، خلاف نظر شما را به من مي گويد. حتي اگر به قول شما آهنگ «متاسفم» آهنگ شناخته شده من باشد و به نوعي داستان زندگي من و خيلي هاي ديگر، ولي باز در شعر، ترانه و آهنگ هايم نوعي روشني و اميد هست. درد من «غم فراق» و «نرسيدني» است که مدام در حال تکرار و فرياد کردنش در آهنگ هايم هستم.
? آيا درست است که خواننده شدن شما فقط اتفاقي بوده و آهنگسازي را بيشتر دوست داريد؟
بله، هنوز هم آهنگسازي را بيشتر دوست دارم. واقعاً هم يک اتفاق و آشنا نبودنم به روند توليد و پخش يک کار باعث شد صدايم پخش شود و در مسيري قرار بگيرم که امکان خارج شدن و کناره گرفتن از آن وجود ندارد. الان هم خوانندگي و انتخاب آهنگ هاي خودم فقط و فقط به اين دليل است که با خوانندگي، خود و باطنم را پاک مي کنم و شست وشو مي دهم. وگرنه دليل خوانندگي من نه شهرت و معروفيت است و نه منافع مادي که تا به امروز با وجود پرمخاطب بودن کارهايم به آن نرسيده ام. هدف من از موسيقي فقط و فقط معنوي، همان درونگرايي و رسيدن به عمقي است که گفتم. براي همين هم هست که کسي در خيابان چهره من را نمي شناسد، هر جايي که اسمي از من باشد به غير از يکي دو تصوير تکراري چيز و عکس ديگري از من نمي بيني. فعلاً که اين سبک و نوع موسيقي شده همه دار و ندار من از زندگي.
? بخش هايي از آلبوم آخرتان را شنيده ام. به نظر مي آيد در اين آلبوم آخر با توجه به انتخاب شعرها به کلي سمت و سوي ذهني تان تغيير کرده است.اين موضوع به نظرتان خوب است يا بد؟
به نظر من خوب است. با اينکه موسيقي شما پاپيولار است ولي شعرها و همچنين موسيقي سنگين تر و دروني تر شده اند.
خودم هم چنين نظري دارم. بايد هم همين طور باشد وگرنه درجا مي زنم. درجا زدن هم امروزه، خود و عين پسرفت است. به نظرت من اگر بيايم دوباره کاري مثل «نفرين» را بخوانم کار درستي کرده ام؟ پس با انتخاب شعرهاي جديدتر که کاملاً با کارهاي قبلي ام متفاوت هستند و وسواس بيشتر در موسيقي ام به پيشرفتي که خودم حس مي کنم رسيده ام. براي همين هم مي گويم اگر اين آلبوم منتشر شود بهتر مي توان درباره من نظر داد. من به نظر خودم پيشرفت کرده ام و قدم هايم رو به جلو بوده اند.
? گويا تعداد کارهاي منتشر نشده جديدتان بيشتر از اين آلبومي است که مي گوييد؟
شما چون کارهاي من را شنيده ايد اين را مي دانيد. من اگر آن يک آلبوم را که هنوز منتشر نشده مثال مي زنم به اين دليل است که مردم و مخاطبان عادي از آن و آماده شدنش براي انتشار و مشکلات عدم انتشارش خبر دارند. آلبوم «يه شاخه نيلوفر» با وجودي که ترانه ها و موسيقي متفاوت تري را به نسبت کارهاي قبلي ام دارد ولي باز هم چندان جديد نيست. آخرين کاري که از من شنيده شد، ترانه هاي فيلم سنتوري است که باز هم مربوط به دو سال قبل مي شود. ما بعد از سنتوري، «يه شاخه نيلوفر» را کار کرديم و بعد از آن آلبوم «مولانا» را که از شعرهاي مولانا، وحشي بافقي، باباطاهر، شهريار و ژوليده نيشابوري استفاده کرديم. اين آلبوم متفاوت تر از همه کارهايي است که انجام داده ام. من از آلبوم «خودکشي» به بعد شروع کردم به خواندن و اجراي شعر و ترانه و آهنگ هاي فاخر. ولي هميشه دوست دارم نظر مردم و مخاطبان را بدانم. به همين دليل دوست دارم آلبومم زودتر به بازار بيايد تا بازخوردها و نظرهاي واقعي و حقيقي تر را بدانم.
? اين روزها ديگر صداي شما را شبيه به خواننده يي ديگر نمي دانند؟
من از آلبوم «خودکشي» به بعد صدايم هم تغيير کرد و به سمتي رفت که دوست داشتم برود. من از روز اول هم نمي خواستم شبيه خواننده ديگري بخوانم، اما بعضي از شرکت هايي که با پيشنهاداتشان براي همکاري موافقت نکردم، در اين ارتباط جوي را عليه من به راه انداختند. واقعاً آن روزها احساس تنهايي مي کردم. اما خدا را شکر مي کنم که همان خواننده يي که من را متهم مي کردند شبيه او مي خوانم در چند مصاحبه اش از صدا و موسيقي من دفاع کرد و گفت که هيچ شباهتي بين کار من و خودش نمي بيند ولي به جايش خواننده همان شرکت ها را به بدترين شکل نقد کرد و گفت که مي خواهد اداي او را دربياورد و حتي آهنگ هاي او را هم براي رسيدن به هدفش عيناً کاور مي کند. هميشه خواسته ام خودم باشم و نخواستم جاي کس ديگري باشم. اين را با موسيقي ام هم ثابت کرده ام.
? هميشه احساس مي کردم با توجه به رنگ و لحن صدايتان امکان کار سبک راک را هم داريد. اين البته اتفاقي است که در آلبوم هاي منتشر شده شما نيفتاده است. ولي در اين آلبوم هاي تازه، فضاي تنظيم ها به سمت راک رفته. دليل اين تغيير ناگهاني چه چيزي بود؟
من خواننده و آهنگساز کارها هستم و در تنظيم ها هيچ دخالتي نداشته ام. اخلاق کاري ام هم همين است. دليل اين تغيير را محمدرضا آهاري بهتر مي تواند توضيح دهد

silent-assassin
19-04-2008, 12:34
سلام خدمت همه دوستان

هر 4 تا پست بالا را از pt و نوشته های مسعود گرفتم.

انشاالله تمام این تیرها به سنگ بخوره و آلبوم محسن هر چه زودتر به طور رسمی عرضه بشه.

vahid123
22-04-2008, 10:29
ولي واقعا اين آهنگ جديد <تبر> چيز جالبي دراومده (البته اگر صداي اميد عامري ازش حذف ميشد كه ديگه محشر ميشد)

سوز صداي چاووشي آدمو ديوونه ميكنه!!!

silent-assassin
22-04-2008, 13:26
ولي واقعا اين آهنگ جديد <تبر> چيز جالبي دراومده (البته اگر صداي اميد عامري ازش حذف ميشد كه ديگه محشر ميشد)

سوز صداي چاووشي آدمو ديوونه ميكنه!!!

بله واقعا درست میگی

عامری به معنای واقعی کلمه نقش پارازیت را تو آهنگ داره!

اگه آهنگ به تنهایی توسط محسن اجرا میشد یکی از بهترینهاش میشد.

silent-assassin
22-04-2008, 19:00
یه نوشته جالب توسط سنگ صبور

سلام مي کنم به همه چاووشي دوستان
عزيزان بد نيست شما هم آماري که از مجموعه کارهاي محسن جان رو که در آوردم ببينيد من پنج کلمه کليدي و پرکاربرد رو انتخاب کردم و اين کلمات رو
در شعرهاي محسن جستجو کردم نتيجه اش براي خودم خيلي جالب بود
پنج کلمه انتخابي عبارتند از « من » و « تو » و « عشق » و « عاشق » و « دل » بود
شگفت انگيزه که بدونيد
از واژه « من » ( 364 ) مورد
از واژه « تو » (299 ) مورد
از واژه « عشق » ( 45 ) مورد
از واژه « عاشق » ( 32 ) مورد
از واژه « دل » ( 150 )مورد
استفاده کرده
تفسير : در اولين نگاه به آمار به تعداد استفاده زياد از واژهاي ( من و تو ) پي مي بريم که اين حاکي از اين مطلبه که محسن جان
اکثر آهنگهاش به صورت ديالوگ يا گفتگو هست يعني در شعراش سعي کرده
که وقايع و اعمال و احساس بين خود و مخاطبش رو لحظه به لحظه بيان مي کنه و فکر کنم اين مهمترين عامله که باعث ميشه خيلي زود
شنونده آهنگ با محسن هم ذات پنداري کنه و غرق در احساس بشه
نکته دوم استفاده کم از واژه هاي « عشق و عاشق » هست که فکر کنم يکي از عوامل مهمي که محسنو از ديگر خواننده هاي
حال حاضرمون و مخصوصا اونور آبي ها جدا مي کنه همينه که شعرهاش بوي
واقعيت مي ده الکي توو همه شعراش نمي گه عاشقتم عاشقتم . شعراش اکثرا بوي غم مي ده در اصل فلسفه عشق هم اين نکته مشهوده
که عشق با دلتنگي و انتظار همراه نه با خوشي الکي
در آخر از واژه « دل » که فکر کنم بسيار بجا استفاده شده صحبت مي کنم که نشان از رنج و غمي هست
که در دل داره و محرمي جز دل خودش نمي بينه

توضيحات : دوستان عزيز دقت اين آمار 98.5 درصد هست اين چند درصد باقي مونده بخاطر اينه
که شايد چندتا از دستم در رفته باشه که از اين بابت عذر خواهي مي کنم
در ضمن اين تفسيري که از آمار کردم نظر شخص خودم هست شايد نظر محسن عزيز
چيز ديگه اي باشه
شما عزيزان از آمار چه برداشتي مي کنين؟

منبع:

K A R I M I
22-04-2008, 19:13
انگار اين روزا همه دست به دست هم دادن تا اخرين تلاشاشون براي رسيدن به مقصودشون يعني مجوز نگرفتن محسن چاووشي بکنن ...
ولي تلاششون بي فايده خواهد بود ...

اينم اهنگ جديد سلطان با همراهي که چه عرض کنم با دلقک بازي اميد عامري

کيفيت 128

« توضيحات در مورد اين اهنگ در پست پايين »
میشه یکی اینو یه جای دیگه آپ کنه ؟

rainysky50
22-04-2008, 19:29
اتفاقا این اهنگ جدید چاووشی و عامری خیلی هم عالی بود و بعضی افراد جو ایجاد میکنند!کجای این دلقک بازی بود؟؟؟یکی از بهترین اهنگهای محسن بود که با خواننده ی دیگری اجرا کرده بود!خودمونیم صدای عامری هم کم از خستگی صدای چاووشی نداره !صدای هر دو شون خیلی غمگین و زیباست!!

ElmO
22-04-2008, 19:48
میشه یکی اینو یه جای دیگه آپ کنه ؟

کریمی جان میتونی از اینجا دانلود کنی :11: :

.

Mohsen Chavoshi Ft Omid Ameri - Tabar

فرمت : Mp3 / کيفيت : 128Kbps

فرمت : Ogg / کيفيت : 48Kbps

K A R I M I
22-04-2008, 20:42
ممنون ، محبت کردید ...

Oracle_Eldorado
22-04-2008, 21:15
ببخشید دوستان امروز یکی از دوستام یه چیزی گفت که من زیاد باورم نشد .
گفت که داستان این فیلم علی صنتوری ، زندگی نامه ی محسن چاوشی هست !
درسته یا ..... گفته ؟!

vahid123
22-04-2008, 22:17
اتفاقا این اهنگ جدید چاووشی و عامری خیلی هم عالی بود و بعضی افراد جو ایجاد میکنند!کجای این دلقک بازی بود؟؟؟یکی از بهترین اهنگهای محسن بود که با خواننده ی دیگری اجرا کرده بود!خودمونیم صدای عامری هم کم از خستگی صدای چاووشی نداره !صدای هر دو شون خیلی غمگین و زیباست!!

دوست عزيز كسي هم نگفت اين آهنگ قشنگ نبوده !!! ببينيد آهنگساز موظفه كه روي آهنگي كه ميسازه خودش بخونه تا خواننده روش خوندن بياد دستش...در نتيجه كلا در اصل اين آهنگ براي يك نفر ساخته شده بود....متاسفانه اميد عامري اومده بدون هماهنگي و قرار قبلي اين آهنگ رو به صورت دو صدايي منتشر كرده....خصوصا در حال حاضر كه چاووشي نياز داره دور از حواشي باشه تا آلبوم هاش بدون مشكل بيرون بياد اين كارها واقعا بو ميده !!!!

vahid123
22-04-2008, 22:20
ببخشید دوستان امروز یکی از دوستام یه چیزی گفت که من زیاد باورم نشد .
گفت که داستان این فیلم علی صنتوری ، زندگی نامه ی محسن چاوشی هست !
درسته یا ..... گفته ؟!

چنين چيزي صحت نداره !!! اما برخي از قسمت هاش هماهنگي داره با چيزي كه ما در جريانش هستيم!!!

مثل ندادن مجوز به كارها و لو رفتنشون!!!

rainysky50
22-04-2008, 23:16
به نظر من الان معروف ترین و در بورس ترین خواننده ی ایران محسن چاووشیه!!امروز در یک جشنواره در شهر پونای هند از طرف ایرانیها اهنگ سنگ صبور محسن در ابتدای مراسم پخش شد!واقعا صداش اشک ادمو درمیاره!!

vahid123
23-04-2008, 11:18
اینم متن آهنگ تبر با اجرای محسن چاووشی به همراهای امید عامری توسط خودم

=============================

- تازه ترین زخم دلم ... قصه ی رفتن توء
- این روزا هرجا که میرم ... حرف شکستن توء

- مثل یه آینه سوت و کور ... شکستی و رها شدم
- تبر شدم شکستمت اگرچه بیخدا شدم

- حیف روزای رفته که بخاطرش خطر کنم
- حیف روزای مونده که قراره بی تو سر کنم

- خدا کنه تموم بشه قصه ی تلخ رفتنت
- بیای و از یادم بره روزایی که شکستمت

- تو سهم من نبودیو به قصه ها سپردمت
- ولی به عشقمون قسم که تا خدا میبردمت

- تو سهم من نبودیو به قصه ها سپردمت
- ولی به عشقمون قسم که تا خدا میبردمت

silent-assassin
23-04-2008, 11:21
به نظر من الان معروف ترین و در بورس ترین خواننده ی ایران محسن چاووشیه!!امروز در یک جشنواره در شهر پونای هند از طرف ایرانیها اهنگ سنگ صبور محسن در ابتدای مراسم پخش شد!واقعا صداش اشک ادمو درمیاره!!

جدا!!!

راست میگی؟

اگه اینطور باشه که واقعا یه افتخار بزرگ برا محسن محسوب میشه!

hadi665
23-04-2008, 11:38
پس من چرا نمیتونم با این لینکا این آهنگو دانلود کنم ای کاش زیپ بود همش موقع لود میاد این آنگرو بجای دانلود میخونه و برای همین وسطش اررور میده
با اینترنت اکسپلور هم که لینکو باز نمیکنه
جلل خالق

dear_2007
23-04-2008, 11:54
هر کس این اهنشگ گوش کرده گفته اگر این اهنگ فقط با صدای محسن چاوشی بود یه اهنگ فوق العاده میشد ولی نشد که نشد

hadi665
24-04-2008, 09:52
هر کس این اهنشگ گوش کرده گفته اگر این اهنگ فقط با صدای محسن چاوشی بود یه اهنگ فوق العاده میشد ولی نشد که نشد

تایید میکنم
این صدای امید عامری اگه نبود آهنگ یه چیزه دیگه میشد
.
ولی آهنگ زخم زبون که اول فیلم سنتوری میخونه واقعا دیوونه کنندست :18:
شاید از دیروز که دانلودش کردم تا حالا n^2 بار گوش کردمش :31:

dear_2007
24-04-2008, 12:07
تایید میکنم
این صدای امید عامری اگه نبود آهنگ یه چیزه دیگه میشد
.
ولی آهنگ زخم زبون که اول فیلم سنتوری میخونه واقعا دیوونه کنندست :18:
شاید از دیروز که دانلودش کردم تا حالا n^2 بار گوش کردمش :31:
اهنگ زخم که تابستون پارسال پخش شد

S A A M
26-04-2008, 14:43
حضور محسن چاوشی در اینترنت صدور مجوزش را لغو خواهد کرد
( هواداران چاوشی بخوانند )

اين روزها ممنوعه‌هاي موسيقي هر روز بيشتر مي‌شود.اين چهره‌ها زماني كه به طور مستقيم و غير مستقيم براي انجام كارهاي تازه‌شان به طبقه پنجم تالار وحدت رفته‌اند، با يك «نه» قاطع براي ادامه فعاليت‌هايشان مواجه شده‌اند. ممنوعيتي كه براي برخي از آنها با انجام تعهدات خاص و دوندگي‌هاي چندين ماهه بين طبقات دو، پنج و هفت تالار وحدت قابل حل است.با كنار رفتن حوزه هنري، ديگر نهاد صادر كننده مجوز آلبوم و كنسرت‌هاي موسيقي توسط ارشاد، تمام راه‌هاي مجوز به تالار وحدت ختم مي‌شود و اهل موسيقي چاره‌اي جز تعامل با تنها نهاد صادر كننده مجوز فعاليت آلبوم و كنسرت ندارند.

پخش چند دموی جدید و چند تک آهنگ از محسن چاوشی در چند روز اخیر
بازار حواشی پیرامون وی را حسابی داغ کرده است.
ظاهرا این حواشی به حوزه هنری هم کشیده شده و باز هم چاوشی در Black list
حوزه هنری ارشاد قرار گرفته است .
هر چند که این دمو ها و آهنگها بسیار قدیمی هستند و سه سال پیش انجام شده است .
صحت این مطلب بر هر فردی آشکارا روشن شده و پیکربندی کلی این دو ماکت و این چند آهنگ به وضوح می رساند که نمی توانند از آثار و شاهکارهای جدید چاوشی به لحاظ کیفیت باشند.کما اینکه محسن چه در گذشته و چه در حال حاضر بهترین و زیباترین کارها را ارائه داده و می دهد و به همین دلیل است که حس و زیبایی این ماکت های قدیمی هم به تنهایی یارای مقابله با بسیاری از کارهای به اصطلاح ارنج شده ی امروزی را داشته و با قدرت تمام،فریاد نبوغ هنر چاوشی را بر موزیک پاپ ایران با نوایی گیرا سر میدهند.خلاصه ی کلام این که این دو دمو قدیمی بوده و هیچ ارتباطی با آلبوم های جدید ندارند. به هر ترتیب ایجاد مسائل اینچنینی آن هم در شرایط حساس فعلی و شاید هم به قصد ضربه زدن به محسن چاوشی مدتهاست که به یک اپیدمی رایج تبدیل شده و مسئله ی تازه ای نیست.اما جای بسی خوشحالیست که محسن چاوشی با استفاده ی مدبرانه از تجارب گرانبهای خود مدتهاست که دست سارقان و شیادان هنری را از آثار جدید خود بکلی کوتاه کرده و این بار هم ترفندهایی از قبیل پخش دمو و تک آهنگ های قدیمی نمی تواند صداقت و حیثیت کاری و هنری وی را زیر سوال ببرند،اگرچه که حیثیت هنری وی هیچ گاه زیر سوال نرفته و نخواهد رفت.قویا اعلام می داریم که چنین ترفندهایی دیگر کهنه شده و راه به جایی نخواهند برد.

sina285
27-04-2008, 11:22
آهنگ جدید و بسیار بسیار زیبای محسن چاوشی به نام حق حق
MP3 128

Ogg 56

dear_2007
27-04-2008, 12:01
MP3 128

Ogg 56

این اهنگ فکر کنم همون دموی دروغ باشه

silent-assassin
27-04-2008, 14:27
این نسخه کاملشه!

عجب آدمای نامردی پیدا میشن تو موقعیت زمانی حساس برا محسن و هوادارای واقعیش
آهای پخش کننده ها خیلی نامردین. کوه به کوه نمیرسه اما آدم به آدم میرسه. مطمین باشین چاه کن همیشه ته چاهه.

vahid123
27-04-2008, 21:23
من هنوز دانلود نكردم!!! از آلبوم جديده ؟

sagh_moha
27-04-2008, 23:35
MP3 128

Ogg 56

فکر کنم هق هق درست باشه ...

dear_2007
28-04-2008, 12:39
من هنوز دانلود نكردم!!! از آلبوم جديده ؟
نه قدیمیه!!!!

sm3
28-04-2008, 12:54

msa d820
30-04-2008, 09:42
عزیزان کسی فیلم علی سنتوری رو دیده توش چاووشی یه آهنگ در مورد جوونی می خونه نمیدونم پیر شده از دست تو ای جونی یه همچین چیزهایی اگه کس داره بذاره مرسی

dear_2007
30-04-2008, 12:15
عزیزان کسی فیلم علی سنتوری رو دیده توش چاووشی یه آهنگ در مورد جوونی می خونه نمیدونم پیر شده از دست تو ای جونی یه همچین چیزهایی اگه کس داره بذاره مرسی
اسم اهنگ سنگ صبوره

silent-assassin
30-04-2008, 21:25
صفحه ی آخر روزنامه ی اعتماد :

گزارشي درباره پرفروش ترين آلبوم هاي موسيقي در بازار تهران

روي ديگر سکه
گروه فرهنگي؛ سال 1386 شور و هيجان ناشي از برگزاري کنسرت هاي موسيقي باعث شد کمتر به شرايط نه چندان خوب انتشار آلبوم هاي موسيقي اشاره يي شود. در سال گذشته حدود

9 هزار نفر به تماشاي کنسرت بداهه نوازي محمدرضا لطفي در مجموعه کاخ نياوران نشستند. اين تعداد تماشاچي آن هم براي يک اجراي بداهه نوازي حتي در مقياس جهاني نيز آمار قابل توجهي محسوب مي شود. در کنسرت هاي سال گذشته 18 هزار بليت کنسرت محمدرضا شجريان تنها در مدت زمان چند ساعت به شکل اينترنتي خريداري شد. در کنار اينها حسين عليزاده و گروه کامکارها نيز با اجراهاي پرشوري روبه رو شدند، يا پيمان يزدانيان براي يک کنسرت تکنوازي پيانو تالار وحدت را مملو از جمعيت کرد. اما سکه روي ديگري نيز داشت و آن کاهش استقبال از آلبوم هاي موسيقي روي سي دي و نوار بود. سال گذشته بي شک روزهاي خوبي براي موسيقي پاپ نبود. حتي حضور نمايشي اين گونه موسيقي در جشنواره موسيقي فجر نيز به رونق آن کمک نکرد و هيچ ترانه و ملودي در اين حوزه موسيقي به يک زمزمه فراگير تبديل نشد. موارد استثنا همچون محسن چاوشي نيز زيرمجموعه موسيقي زيرزميني يا به عبارت بهتر موسيقي بدون مجوز قرار مي گرفتند. حالا بايد ديد در سال جاري و در روزهاي آينده طلسم کم فروشي آلبوم هاي موسيقي در حوزه نشر شکسته خواهد شد يا نه؟ شايد همين پررونق بودن کنسرت هاي سال گذشته يکي از عوامل کم فروش بودن آلبوم هاي موسيقي بوده است. هر خانواده يي تا ميزان مشخصي مي تواند براي برنامه ها و کالاهاي فرهنگي هزينه کند و با توجه به بالا بودن قيمت بليت کنسرت هاي موسيقي اين نکته منطقي است که مخاطب اين اجراها علاقه و امکان کمتري براي خريد آلبوم هاي موسيقي داشته باشد. البته اين نکته بيشتر در حوزه موسيقي اصيل ايراني و کلاسيک غربي قابل بررسي است و مشکلات حوزه موسيقي پاپ از جنس ديگري نشان مي دهد. به نظر مي آيد با توجه به ديدگاه هاي مديران حوزه موسيقي نسبت به موسيقي پاپ فعلاً نمي توان انتظار شکل گيري يک جريان پرنفوذ در حوزه موسيقي پاپ را داشت؛ ديدگاه هايي که هرچه بيشتر زمينه حضور موسيقي بدون مجوز را فراهم خواهد کرد. با اين همه براساس گزارش ايسنا وبه نقل از مراکز فروش محصولات فرهنگي در مناطق مختلف شهر تهران، آلبوم هاي پاپ و البته بدون مجوز محسن چاووشي، مولويه شهرام ناظري صدرنشينان فروش محصولات موسيقي از نخستين روزهاي بهار بوده اند. در مرکز، شمال و جنوب شهر بيشترين خريداران درپي جديدترين مجموعه سنتي شهرام ناظري با عنوان «مولويه» هستند که از اوايل سال 87 به بازار آمده است. آلبوم «هفته عاشقي» روزبه نعمت اللهي در موسيقي پاپ، پرسپوليس و مينياتورها ساخته امين الله حسين در موسيقي کلاسيک ايراني و «کارمينا بورونو» ساخته «کارل ارف» در موسيقي کلاسيک خارجي و نيز جديدترين مجموعه موسيقي تلفيقي با عنوان «ابرها» که شامل آهنگ هاي تلفيقي و بي کلام است، پرفروش ترين هاي ديگر ژانرها در مرکز شهر به شمار مي روند.

اما آثار محسن چاووشي و مجموعه قلندرانه عليرضا افتخاري پرفروش ترين آلبوم ها در محدوده جنوب و شمال شهر تهران بوده اند و پس از آلبوم «مولويه» شهرام ناظري و آلبوم آواز «سعدي نامه» عقيلي و «سلام آخر» احسان خواجه اميري که پس از پخش سريال ميوه ممنوعه بلافاصله به بازار آمد، نيز عنوان پرفروش ترين آثار موسيقي را در محدوده مرکز شهر به خود اختصاص دادند. بنا بر اين گزارش، لوح فشرده جديد حسين عليزاده - اجراي آبان ماه 86 - با عنوان «سرود» و مجموعه کنسرت نياوران محمدرضا لطفي و محمد قوي حلم نيز مورد توجه مخاطبان مناطق مختلف شهر تهران بوده است. در اين شرايط همچنان «به تماشاي آب هاي سفيد» و «راز نو»ي عليزاده همچنان پس از مدت ها خوب مي فروشد. علاوه بر موسيقي مناطق مختلف ايران از جمله خراسان و تربت جام، مازندران، گيلان و تالش، شاهنامه خواني، «تک نوازي سنتور» رضا ورزنده و با همراهي تنبک جهانگير ملک، «تار موسي معروفي و يحيي زرين پنجه»، «مجموعه تار علي اکبر شهنازي» با صداي دماوندي و نکيسا و ويولون ابراهيم منصوري، «تار استاد مرتضي ني داوود»، «مجموعه تصنيف هاي دوره قاجار»، با تار درويش خان و کمانچه باقرخان رامشگر از جمله آثار منتشر شده يي بودند که در ميان مخاطبان خاص خود محبوبيت دارند.

نوشته ای از Ho3eiin در --------

Sufia
01-05-2008, 22:22
اسم اهنگ سنگ صبوره

مرسی که گذاشتی اما وا نمیشه:5:

GsM
01-05-2008, 23:54
3 آهنگ جدید و زیبا با صدای محسن چاوشی و علی جعفری

این جعفری رو دیگه نداشتیم!!!!!

S A A M
02-05-2008, 09:27
چهار آهنگ جدید و بسیار زیبا از محسن چاوشی
( خواننده مهمان : علی جعفری )
کیفیت 128 MP3
هق هق

كاري نكن دوباره مجنون بشم

نرگس بيمار

توي شهري كه تو نيستي

Šepehr
02-05-2008, 10:08
آهنگ کامل taatre zendegi رو کسی نداره؟

yahya_h28
02-05-2008, 12:22
چهار آهنگ جدید و بسیار زیبا از محسن چاوشی
( خواننده مهمان : علی جعفری )
کیفیت 128 MP3
هق هق

كاري نكن دوباره مجنون بشم

نرگس بيمار

توي شهري كه تو نيستي

in ke linkesh kar nemikone azizam???tatilate ke!

silent-assassin
02-05-2008, 15:30
و متاسفانه 3 تا آهنگ دیگه هم رفت رو هوا! ببخشید رونت.

.:: نرگس بیمار ::.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'fari%20&%20Mohsen%20chavoshi/Ali%20Ja'fari%20&%20Mohsen%20Chavoshi%20-%20Kari%20Nakon%20Dobareh%20Majnoon%20Sham%20(

.:: توی شهری که تو نیستی ::.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'fari%20&%20Mohsen%20chavoshi/Ali%20Ja'fari%20&%20Mohsen%20Chavoshi%20-%20Tooye%20Shahri%20Keh%20To%20Nisti%20(

.:: کاری نکن دوباره مجنون شم ::.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'fari%20&%20Mohsen%20chavoshi/Ali%20Ja'fari%20&%20Mohsen%20Chavoshi%20-%20Kari%20Nakon%20Dobareh%20Majnoon%20Sham%20(

silent-assassin
02-05-2008, 18:30
ظاهرا علی جعفری پسر خاله محسن هست که تا چند وقته دیگه آلبومش به طور کامل میاد واین آهنگ ها هم جز اون آلبوم هستند.

silent-assassin
02-05-2008, 18:35
میخوام به این همه شک خاتمه بدم و دلایل اصلی پخش سه اهنگ رو بگم :
دوستان علی جعفری یکی از نزدیک ترین بستگان محسن چاوشی هستش کسی که محسن اون رو خیلی دوست داره کسی که شما هم میدونید کیه. اگه یادتون باشه محسن یه سفر به شیراز داشت که در اون شهاب اکبری اگه اشتباه نکنم بود و یه شخصیت سومی هم وجود داشت که اون علی جعفری هستش یعنی پسر خاله ی محسن چاوشی کسی که محسن رو خیلی دوست داره و محسن هم اون رو دوست داره و دلیل رفتن محسن در اون موقع به شیراز به دلیل ازدواج علی به شیراز بود....
به در خواست علی از محسن این اجازه رو خواست که چند تا از تک اهنگهای محسن رو بخونه با محسن که محسن هم با کمال میل پذیرفت تا جایی که تنظیم اهنگ ها در اتود دوم رو هم خود محسن انجام داد.. دوستان اهنگ نرگس بیماری که شما شنیدید با ورژن اصلی پخش نشد با ورژنی پخش شد که آقای جعفری خواست پخش شد. بدون شک اهنگ بیمار چشات از شاهکارهای محسن چاوشی هستش ترانه ای که من بهترین اهنگ محسن چاوشی در اون موقع میدونستم ولی با شنیدن آهنگ نیلوفر از محسن این دید عوض شد. دوستان این سه اهنگ باید پخش میشدن و محسن هم هیچ شکایتی نداره فغقط از این ناراحته کهخ نباید الان پخش میشدن . در هرصورت پخش شدن و تا چندی دیگه البوم علی جعفری میاد که باز هم میتونید صدای محسن رو تو اون البوم بشنوید.

ماکه شانس نداشتیم فامیلمون محسن باشه ... خوش بحال این علی جعفری

نوشته ای از Ho3eiin در پی سی لردز

Šepehr
02-05-2008, 20:06
و متاسفانه 3 تا آهنگ دیگه هم رفت رو هوا! ببخشید رونت.

.:: نرگس بیمار ::.

.:: توی شهری که تو نیستی ::.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'fari%20&%20Mohsen%20chavoshi/Ali%20Ja'fari%20&%20Mohsen%20Chavoshi%20-%20Tooye%20Shahri%20Keh%20To%20Nisti%20(

.:: کاری نکن دوباره مجنون شم ::.

چرا لینکها به این وضع افتادن؟!

Majid ²
03-05-2008, 14:40
اینم از تمام آلبوم های محسن چاوشی
در این تاپیک

dear_2007
04-05-2008, 13:18
چرا از محسن چاوشی اینقدر اهنگ لو میره؟
به نظر من یکی باید باشه که کلی اهنگ از محسن چاوشی داشته باشه

silent-assassin
04-05-2008, 14:09
راه اندازی مجدد سایت - 3 آهنگ پخش شده

سایت رسمی محسن چاووشی دوباره قابل دسترس و تغییرات لازم نیز در حال انجام شدن می باشد. لازم دیدیم مطلبی را در مورد سه آهنگ پخش شده از محسن چاووشی در سایت درج کنیم که حتما این مطلب را مطالعه کنید :

دوستان همانطور كه اطلاع داريد 3 آهنگ ديگر از محسن چاووشي در اينترنت منتشر شد اما اينبار با شخصي
جديد كه بايد بگيم محسن چاووشي به هيچ عنوان رابطه اي با اين شخص نداشته و تا به امروز هم كاري مشترك با اين شخص انجام نداده است.
سوءاستفاده اين شخص تنها براي مطرح كردن نام خود بوده و بس.
اما ممكن است كه باز هم براي شما سوالي پيش آمده باشد كه اين كارها چطور دست اين اشخاص است ؟
تمام اين ترك ها و دمو هايي كه در اين مدت پخش شد همه مربوط سالهاي گذشته كاري محسن چاووشي است
و كارهايي كه به دلايلي محسن چاووشي تمايلي به پخش آنها نداشته.
در كل بعد از آلبوم متاسفم هنوز كاري به طور رسمي از محسن چاووشي عرضه نشده و تمام اين كارها بدون اجازه و رضايت آقاي چاووشي بوده است.
از تمام هواداران عزيز خواهش داريم تا اين مطلب را براي همه ارسال كنند تا همه از اين موضوع اطلاع پيدا كنند.
با تشكر.

silent-assassin
04-05-2008, 14:12
انتظار برای سوت پایان

نمردیم و اولین میدانی که وقت اضافه اش چندین برابر وقت تعریف شده یک بازی است را هم دیدم.ولی ایکاش میمردیم و طعم تلخ این ثانیه های نفس گیر را نمیچشیدیم. از بهار ۸۶ در انتظار به بار نشستن شاخه نیلوفری نشسته ایم که عمرش از یکسال هم گذشت، کم کم داغی تابستان ۸۷ را هم حس میکند ولی خبری از یک شاخه نیلوفرمان نشد.

راست میگویند که کشنده ترین دردها انتظار است، ما طعم انتظار کهنه را هم چشیدیم.بازی بس ناجوانمردانه پیش میرود و داور حتی نیم نگاهی به این وقت اضافه نفس گیر ندارد. چشمان منتظر و بی رمق هزاران هوادار و تشنه به بار نشستن یک شاخه، فقط یک شاخه ی نیلوفر به سوت داور است ولی انگار در کرنومتر قدیمی و زنگ زده ی داور این دیدار ماهها با ثانیه ها برابری میکند.

الحق که حریف ناجوانمردانه با دل هزاران هوادار بازی میکند.جالب اینجاست که گاهی خطاهای حریف برای ما ثبت میشود و گویی قرار است تنها بازنده این میدان ما باشیم و با دلی شکسته و دستی خالی از تماشای این بازی برگردیم.

به قول دوستی، دلمان خوش است که هر چه پیش آید سنگ صبور را که داریم، ولی سنگ صبورمان هم از پرپر شدن یک شاخه نیلوفر جلوی چشمانمان بغض کرد و آب شد.

لاشخور صفتان اینترنتی هر قطعه ای که می یابند کوچک و بزرگ می درند. گفتم لاشخور، ولی اشتباه کردم لاشخور به لاشه و مردار حمله میکنند حال آنکه این دوستان پست تر از لاشخور به جان زنده ی هنر و هنرمند چنگ میزنند. گویا این خبر که یک شاخه نیلوفر محسنمان در راه است خاطر خیلی ها را پریشان و مکدر کرده و دکان پوشالی این عزیزان در معرض خطر رویت شده، ولی خوش انصافها هنوز که شاخه گل محسن به بار ننشسته که اینطور به دست و پا افتاده اید.

دلم برای صدای بغض آلودی که از پشت تلفن گفت باز هم آهنگ لو رفت میسوزد، ولی بیشتر از آن بحال باغبانی میسوزد که ذره ذره پرپر شدن غنچه اش را میبیند و دم نمیزند.

ما دوستداران محسن چاوشی در خوشبینانه ترین حالت فقط میگوییم حیف شد، متاسفیم و صدای عشقمان را با مجوز و بدون مجوز از دست نمیدهیم، ولی این روزها کمتر کسی از دل زخمی محسنمان با خبر است.

این قصه سر دراز دارد اما چاره سازی هم هست . امیدواریم قبل از اینکه یک بار دیگر با قهقهه ی مستانه شیفتگان ۱ بازدید بیشتر آن هم به قیمت شرف روبرو شویم، وزارت محترم ارشاد سوت پایان این دیدار ناجوانمردانه را به صدا درآورد تا نفسهای حبس شده در سینه ی هزاران هوادار و عاشق صدای جاودانه ی محسن مجال خروج یابد، و عاجزانه از دست اندرکاران فهیم دستگاههای فرهنگی و هنری کشور خواستاریم برای این غارتگران فرهنگی تدبیر به خرج داده و مانع از مکیدن خون فرهنگ و هنر این مرز و بوم توسط این زالو صفتان شوند.

در پایان به عنوان عضوی کوچک از این خانواده بزرگ از همه ی هواداران خواهشمندیم در مسکوت ماندن این قضایا و نقد و موشکافی نکردن این معضلات ثابت قدم باشند چه بسا در این موقعیت حساس، مسکوت ماندن این افتضاحات به بار آمده توسط سارقان اینترنتی، مثمر ثمر تر از سر و صدا، جنجال و اعتراض باشد.

در این برهه از زمان شاید یاری در این امر و دست به دعا شدن برای موفقیت محسن و پشتیبانی معنوی از او تنها کاری باشد که از دستان سرد و ناامیدمان بر می آید.

مثه بغض بی اراده مثه اشک سرنداده

یه صدا به تلخیه غم از سر سازش زیاده

مثه واژه خیانت تو تکاپوی حسادت

دل تنهاشو شکستن آدمای بی محبت

دادگاهای بی دفاشون اعدامای بی هواشون

یه صدا رو سر بریدن مستجاب شده دعاشون

دلای بی سرو پاشون کهنگیه عقده هاشون

ما امیدواریم همیشه متاسفیم براشون

stam
05-05-2008, 21:48
برید به این صفحه سه تا ترکو دانلود کنید (واسه کسانی که با دیدن لینکها مشکل داشتند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'fari%20&%20Mohsen%20chavoshi/

dear_2007
07-05-2008, 18:59
ریمیکس جدید و فوق العاده زیبای دیجی آرش از آهنگ کاری نکن با صدای محسن چاووشی

ریمیکس جدید و فوق العاده زیبای دیجی آرش از آهنگ توی شهری که تو نیستی با صدای محسن چاوشی

خیلی قشنگ ریمیکس کرده ... این صدای این یارو رو هم به کلی برداشته ...

منبع از فروم پرشین تولز

dear_2007
07-05-2008, 19:00
و این هم ورژن کامل و ارجینال اهنگ من با تو خوشم

منبع از فروم پرشین تولز

dear_2007
07-05-2008, 19:02
اطلاعیه جدید محسن چاووشی در مورد اتفاقات اخیر

منبع فروم پرشین تولز

aRThaS_08
07-05-2008, 19:49
سلام منم بهتون می اضافم
راستی چرا این روزا هر کی از توی خیابون رد میشه داره محسن چاوشی گوش میکنه؟؟؟ جدیدا انقدر پرطرفدار شده؟؟؟
انشاا.. وقتی 4ستاره شدم عکس محسنم میزارم توی امضام. چون الان فقط میتونم یه عکس توی امضام بزارم

dear_2007
07-05-2008, 19:59
سلام منم بهتون می اضافم
راستی چرا این روزا هر کی از توی خیابون رد میشه داره محسن چاوشی گوش میکنه؟؟؟ جدیدا انقدر پرطرفدار شده؟؟؟
انشاا.. وقتی 4ستاره شدم عکس محسنم میزارم توی امضام. چون الان فقط میتونم یه عکس توی امضام بزارم
نخیر محسن چاوشی از همون اول ثابت کرد که میخواد ماندگار شه و با اومدن البوم دومش به خواننده ای محبوب تبدیل شد

elendil
08-05-2008, 18:30
این آقای محسن چاوشی پس عمویه دوستمه اولاش شک داشتم که دوستم شر میگه ولی بعدش که چند چیز رو پی بردم دیدم راست میگه خواننده فوق العاده ایه

Rude Boy
08-05-2008, 20:19
من از صداش خوشم میاد !
شعر های خوبی را هم می خونه .
اما به غیر از آهنگ های سنتوری که « کامکار » ساخته بود بقیه آهنگ هاش را قبول ندارم ...

silent-assassin
09-05-2008, 14:16
من از صداش خوشم میاد !
شعر های خوبی را هم می خونه .
اما به غیر از آهنگ های سنتوری که « کامکار » ساخته بود بقیه آهنگ هاش را قبول ندارم ...

سلام دوست و همشهری عزیز

آهنگ های سنتوری را محسن ساخته فقط سازنده سنتور کامکار بوده و البه نوازنده سنتور.

silent-assassin
09-05-2008, 14:24
این آقای محسن چاوشی پس عمویه دوستمه اولاش شک داشتم که دوستم شر میگه ولی بعدش که چند چیز رو پی بردم دیدم راست میگه خواننده فوق العاده ایه

سلام

میگم سلام ما رو به پسر عموی دوستت برسون!

elendil
09-05-2008, 18:15
حاجی جدی میگم مسخره نمیکنم جدا پسر عمویه دوستمه

silent-assassin
09-05-2008, 20:33
حاجی جدی میگم مسخره نمیکنم جدا پسر عمویه دوستمه

باور کن شوخی نکردم!

خیلی ها هستن با محسن در ارتباطن و تو اینترنت و انجمن ها مینویسند
چرا فکر کردی شوخی میکنم؟!

خودت رو که همین جا میبینیم با دوستتم کاری نداریم میمونه محسن
پس بازم میگم سلام ما رو به پسر عموی دوستت برسون (البته اگه دیدیش!) اگه هم ندیدیش به دوستت بگو سلام برسونه

Rude Boy
09-05-2008, 21:26
سلام دوست و همشهری عزیز

آهنگ های سنتوری را محسن ساخته فقط سازنده سنتور کامکار بوده و البه نوازنده سنتور.

من می گم چرا اون شعرای قشنگ و اون صدای گیرا باید با یه آهنگ خیلی ضعیف زیر سوال بره ؟

Šepehr
09-05-2008, 21:34
وای این آهنگ شهر بی تو چقدر قشنگه
واقعا قشنگ خونده

متن آهنگ:

آرزومه که یه لحظه رو به روی من بایستی*
اخه قلبم نگرونه توی شهری که تو نیستی*
تو خیال کن ادمای همه دنیا توی شهره*
توی شهره بی تو اما دل من با همه قهره*
تو شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته*
هر کجا رفتی صدام کن عزیزم دلم گرفته*
شدم اون غریبه ای که تو نباشی نمی ارزه*
دارم از نفس می افتم مثل یک گیاه هرزه*
آرزومه که یه لحظه رو به روی من بایستی
اخه قلبم نگرونه توی شهری که تو نیستی
تو خیال کن ادمای همه دنیا توی شهره

hadi665
10-05-2008, 18:06
میگم حالا ما منتظره اومدن آهنگای جدید محسن هستیم ، درست ، اما به نظرتون درسته که ما همینطور لینکای دانلود رو برای همه بزاریم تا دانلودشون کنند ؟
خوب اون وقت همه آهنگا که لو میره کم کم !!!
انصاف نیستا
گرچه نمیشه کاریم کرد آخه وافعا آهنگاش آدمو میبره یه جای دیگه
.
این آهنگای جدید که لینکش توی صفحات قبل بود خیلی خیلی قشنگن

silent-assassin
10-05-2008, 18:58
من می گم چرا اون شعرای قشنگ و اون صدای گیرا باید با یه آهنگ خیلی ضعیف زیر سوال بره ؟

به نظر من داری بی انصافی میکنی

به نظر من آهنگهایی هم که محسن میسازه فوق العادست
عشق دوحرفی - کفتر چاهی - فاصله - تنگ بلوری - حسرت خیس - پرنده و ... فوق العاده هستن به نظر من

در ضمن شما که گفتی سنتوری خوب بود چرا حالا میگی بده؟

silent-assassin
10-05-2008, 19:02
وای این آهنگ شهر بی تو چقدر قشنگه
واقعا قشنگ خونده

متن آهنگ:

آرزومه که یه لحظه رو به روی من بایستی*
اخه قلبم نگرونه توی شهری که تو نیستی*
تو خیال کن ادمای همه دنیا توی شهره*
آرزومه که یه لحظه رو به روی من بایستی
اخه قلبم نگرونه توی شهری که تو نیستی
تو خیال کن ادمای همه دنیا توی شهره

ریمیکس از چاووشیست:

چاووشیست این آهنگ را ریمیکس کرده و میتونید این آهنگ را با صدای فقط محسن چاووشی گوش کنید.

منبع:

silent-assassin
10-05-2008, 19:12
میگم حالا ما منتظره اومدن آهنگای جدید محسن هستیم ، درست ، اما به نظرتون درسته که ما همینطور لینکای دانلود رو برای همه بزاریم تا دانلودشون کنند ؟
خوب اون وقت همه آهنگا که لو میره کم کم !!!
انصاف نیستا
گرچه نمیشه کاریم کرد آخه وافعا آهنگاش آدمو میبره یه جای دیگه
.
این آهنگای جدید که لینکش توی صفحات قبل بود خیلی خیلی قشنگن

کمی درست میگی ولی وقتی آهنگ ها لو رفت دیگه کاریش نمیشه کرد فقط اگه ما نذاریم شاید کمتر پخش بشه که اونم بعید میدونم.

Šepehr
10-05-2008, 21:13
ریمیکس از چاووشیست:

چاووشیست این آهنگ را ریمیکس کرده و میتونید این آهنگ را با صدای فقط محسن چاووشی گوش کنید.

منبع:

اتفاقا منم همین ورژنش رو دارم که خودش تنها میخونه و اولش میگه dj arash

Rude Boy
10-05-2008, 22:13
به نظر من داری بی انصافی میکنی

به نظر من آهنگهایی هم که محسن میسازه فوق العادست
عشق دوحرفی - کفتر چاهی - فاصله - تنگ بلوری - حسرت خیس - پرنده و ... فوق العاده هستن به نظر من

در ضمن شما که گفتی سنتوری خوب بود چرا حالا میگی بده؟

من هنوزم می گم سنتوری خوبه !

اما قبول کن کسی که تنها مهارتش ساخت آهنگ هست بهتر از کسی که هم می خونه هم آهنگ می سازه می تونه آهنگسازی کنه !
پس بهتره چاوشی یک آهنگساز توانا را پیدا کنه و باهاش همکاری کنه تا کیفیت کار بره بالا ...

درضمن آهنگهای سنتوری بیشتر صدای سنتور توش میاد .... و جدا می گم کار این کامکار حرف نداره ....

راستی چاوشی آلبوم ثبت شده تو وزارت ارشاد نداره ؟

silent-assassin
11-05-2008, 13:37
من هنوزم می گم سنتوری خوبه !

اما قبول کن کسی که تنها مهارتش ساخت آهنگ هست بهتر از کسی که هم می خونه هم آهنگ می سازه می تونه آهنگسازی کنه !
پس بهتره چاوشی یک آهنگساز توانا را پیدا کنه و باهاش همکاری کنه تا کیفیت کار بره بالا ...

درضمن آهنگهای سنتوری بیشتر صدای سنتور توش میاد .... و جدا می گم کار این کامکار حرف نداره ....

راستی چاوشی آلبوم ثبت شده تو وزارت ارشاد نداره ؟

اون تیکه از نوشتت روا که رنگی کردم نفهمیدم منظورت چی بود

میخواستی بگی یه نفر بهتره دو تا کار ساختن و خوندن را با هم انجام نده بهتره؟

حالا یه نکته: محسن کار اصلیش آهنگ سازیه و همیشه هم خودش تو مصاحبه هاش گفته.
دوما به نظر من اگه آهنگساز و خواننده یکی باشن بهتره ( بازم میگم به نظر من ) چون این طوری خواننده هر طور که بخواد و با شعر ارتباط برقرار کرده میخونه اما اونجوری مجبوره از آهنگساز تقلید کنه

در مورد کامکار هم حق باشماست واقعا کارش رو بلده

و در آخر چاووشی هنوز غیر مجاز و هیچ کدوم از آلبوم هاش مجوز پخش ندارند!

Rude Boy
11-05-2008, 14:36
میخواستی بگی یه نفر بهتره دو تا کار ساختن و خوندن را با هم انجام نده بهتره؟
تقریبا...
درضمن من به نظر شما احترام می زارم و هیچ بحثی نیست .

اما اگه چاوشی آهنگسازه پس باید گفت که آهنگساز خیلی ضعیفی هست . اینا اهل فن می گن .

dear_2007
11-05-2008, 17:40
اهل فن !!!!!

میشه یکی از این اهل فن ها رو معرفی کنید
نکنه خودتونو میگید ؟!