PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Ssarshar
21-02-2010, 21:21
بعضی ها که از محبوبیت بی شمار سلطان چاوشی میسوختن و حسودیشون میشد بعد البوم سعی کردن جو خراب کنن تا بتونن یه ذره از محبوبیش کم کنن ولی بازم تیرشون به سنگ خورد و مثه همیشه طرفدارای سلطان چاوشی مثه کوه بودن پشتش بودن ...

اون دو نظرسنجي كاملا گوياي همه چيز هست دوست من ...

halflife g
21-02-2010, 21:28
بعضی ها که از محبوبیت بی شمار سلطان چاوشی میسوختن و حسودیشون میشد بعد البوم سعی کردن جو خراب کنن تا بتونن یه ذره از محبوبیش کم کنن ولی بازم تیرشون به سنگ خورد و مثه همیشه طرفدارای سلطان چاوشی مثه کوه بودن پشتش بودن ...

شما چرا مثه يعضي از كسايي كه الان تو مملكتمون هستن دچار توهم توطيه هستين؟؟؟از وقتي كه نقد درمورد آلبوم يه شاخه نيلوفر شروع شده تا همين الان كه رسيديم به ژاكت...هي هي ميگين بعضي حسودا..خراب كردن جو و...... .

آخه من به چي محسن حسودي كنم ؟؟همسنم.... همكلاسيمه..هم شغلمه يا رقيب خواننده محبوب من؟؟؟؟؟

بابا محسن جزو خواننده هاي محبوب من ولي اين دوتا آلبوم آخريش هر دوشونم ايراداي زيادي دارن......اگه حرف منو قبول نداري برو نظرسنجي هاي مربوط به اين آلبوم رو تو همين فروم خودمون بخوون.......... .

چرا نميتونيم هيچ انتقادي رو تحمل كنيم؟؟چون شماها از محسن خوشتون مياد و آهنگاشو دوس دارين دليل بر اين نميشه كه مثلا يه بار آلبوم ضعيف بيرون بده...يه بار شعرش قشنگ نباشه و....؟

اونقدر از محسن براي خودتون بت درست كردين كه اصلا نميتونين قبول كنين كه محسن هم گاهي دچار ضعف در كاراش ميشه.......به خدا محسن از دست همين كاراي بعضي از شماها تو بد مخصمه اي گير كرده.......
رها كنيد اي توهم توطيه رو.........

اميدوارم حرفم دوستان رو ناراحت نكرده باشه...طرف حرفام اصلا با طرفداراي محسن نيس..چون خودم هم يكي از طرفداراشم...فقط خواستم به بعضي ها بگم كه بدونن محسن رو چطوري دارن به نابودي مي كشونن.....

Greedy
21-02-2010, 21:30
اونقدر از محسن براي خودتون بت درست كردين كه اصلا نميتونين قبول كنين كه محسن هم گاهي دچار ضعف در كاراش ميشه.......به خدا محسن از دست همين كاراي بعضي از شماها تو بد مخصمه اي گير كرده.......

گفتم بعضی ها ... با اون کسانی نبودم که به هر دلیلی که برای خودشون محترمه از این البوم سلطان چاوشی خوششون نیومده که البته قابل حدسه که مثل البوم یه شاخه نیلوفر بعد چند وقت نظر اکثرشون تغییر میکنه

Ssarshar
21-02-2010, 21:30
تو چی میگی ؟ تو رو که میدونم بدجور داری میسوزی طرفدار یه بچه ایدزی ( ش.ع ) هستی میبینی خوانندت همیشه زیر سلطان چاوشیه داری اتیش میگیری ولی اشکال نداره خوب میشی :دی

اولا ايشون بچه ايدزي نبوده و نيست اينها همش دشمن تراشي ها و شايعات پوچ و بي اساسه رفيق !

در ضمن ايشون اونقدر جا افتاده هست و طرفدار در ايران و خارج از ايران داره كه نه نياز به تاپيك طرفدار داره نه تبليغ و ...

در ضمن من هم مثل شما به چاووشي علاقه مند هستم و من هم مثل خيلي ها ناراحت شدم وقتي ديدم انتظارم و

سطح توقعم توسط محسن ارضا نشد .

بهتره خيلي خونسرد باشيد چون فعلا شماييد كه خيلي زود از كوره در رفتي دوست من

در پناه خدا

يا حق

MMM52
21-02-2010, 21:32
به خدا از یه شاخه نیلوفر بهتره!!!

vahid_fisher
21-02-2010, 21:34
اخه کجای اهنگ بخون امشب بده؟ (من اسیرم تو فقط لحظه مردن من ---میتونی وا کنی این یوغو از گردن من)
کجای اهنگ دوره اخر بده؟ (اون روبروم داره پرواز میکنه میبینمش هنوز از پشت پنجره -هی دست تکون میدم هی داد میزنم -اون سنگدل ولی هم کوره هم کره)
کجای اهنگ 4 دیواری بده؟(تا روی ماهتو نمیبینه -دل رنگ شادیو نمیبینه -سهم دلم اینه -تنها و غمگینه یه روز خوش نمیبینه)
کجای اهنگ خنده بده؟(خنده رو از لب این دل ناشاد بگیر -یکم عاشق شدنو از دلم یاد بگیر -اگه حتی تو بخوای احدمون شکسته شه -نمیزارم یه نفس دلم از تو خسته شه)
کجای اهنگ اسیری بده؟
با اینکه کوه دردم با اینکه غم زیاده همین که با تو باشم از سرمم زیاده

متن اهنگاشو ببینین چقدر قشنگه

بگین جون مادرتون کجای این اهنگها بده>؟؟؟؟؟؟/؟/؟؟//

Kurosh
21-02-2010, 21:38
دوستان عزیزم ، بیاین احترام به عقاید و نظرات همدیگر رو یاد بگیریم...
اگه یه نفر عقایدش با شما یکی نیست ، چرا سعی می کنید نظراتتون رو تحمیل کنید یا حتی به دنبال متقاعد کردنش باشید؟ 

اگه از نظر شما اشتباه می کنن ، اجازه بدید در جهل (البته از نظر شما) بمونن...
موافقان دست از تعصب زیاد بردارند و مخالفان به نام تاپیک توجه داشته باشند و باعث تحریک طرفداران عزیز نشن...

برخی دوستان هنوز فرهنگ انجمن های اینترنتی رو خوب یاد نگرفتند...
بهتر است کمی اصلاح شیم

امضا: یکی مثل خودتون...:11:

SAMAN-JEEZY
21-02-2010, 21:39
اخه کجای اهنگ بخون امشب بده؟ (من اسیرم تو فقط لحظه مردن من ---میتونی وا کنی این یوغو از گردن من)
کجای اهنگ دوره اخر بده؟ (اون روبروم داره پرواز میکنه میبینمش هنوز از پشت پنجره -هی دست تکون میدم هی داد میزنم -اون سنگدل ولی هم کوره هم کره)
کجای اهنگ 4 دیواری بده؟(تا روی ماهتو نمیبینه -دل رنگ شادیو نمیبینه -سهم دلم اینه -تنها و غمگینه یه روز خوش نمیبینه)
کجای اهنگ خنده بده؟(خنده رو از لب این دل ناشاد بگیر -یکم عاشق شدنو از دلم یاد بگیر -اگه حتی تو بخوای احدمون شکسته شه -نمیزارم یه نفس دلم از تو خسته شه)
کجای اهنگ اسیری بده؟
با اینکه کوه دردم با اینکه غم زیاده همین که با تو باشم از سرمم زیاده

متن اهنگاشو ببینین چقدر قشنگه

بگین جون مادرتون کجای این اهنگها بده>؟؟؟؟؟؟/؟/؟؟//

متن شعراشو ببینین

دریاچه مرده و حراجو چرا نمیگی؟!دیوونه کنندن!

hadi665
21-02-2010, 21:44
اوه چه موضع گیری هایی !

هم طرفدارا و هم منتقدا دارن خیلی تند میرنا !

هر چی باشه یه خوانندست
یه سری ازش خوششون میاد ، یه سریم نه

همین
لازم نیست دعوا کنیم تا نظرمونو تحمیل کنیم
آهنگ یه چیزه نسبیه

vahid_fisher
21-02-2010, 21:44
دریاچه مرده و حراجو چرا نمیگی؟!دیوونه کنندن!

اره حراج از دقیقه 2 به بعد خدایی فوق العاده میشه

dracula_killer
21-02-2010, 22:17
کسایی که از محسن بد میگن حسودن اونجاشون سوخته
آخه آلبوم قبلی انقدر خوب بود که طرفدارانش ۲ ۳ برابر شد مثلا من خودم یکی از طرفدارانش هستم ولی به شخصه میگم آلبوم قبلی طوری بود که همه کس ازش خوشش میومد چون وزن وقافیه داشت ولی این یکی شعر نوعه
بابا بخدا شعر نوعه {حتما نباید شعر هاش مثل سعدی قافیه داشته باشه} {معنیش مهمه}
یه چیز دیگه هم اینکه کسایی که از این آلبوم بد میگن معنی آهنگارو نمیفهمن {اینا دوست دارن آهنگ فقط شاد باشه و بزن و برقص }
اینا آهنگ رو درک نمیکنن فقط میخوان یه چیزی گوش بدن حالا هرچی باشه

تا ابد به پات میشینم به پات میمونم والا:8:
دوست عزیز رعایت ادب شرط مباحثه است.
بنده خودم از طرفدارای ایشون هستم و اقتخار هم می کنم که طرفدارم.اما بعضی از شما ها چون فقط در جو طرفدار ها قرار دارین فک می کنین همه ی مردم این نظرو نسبت به محسن دارن.
من نطر خودم رو در صفحات قبل عنوان کردم.اما باید در اطراف مخالفان هم بگردین و ببینین اونا چی میگن!می خوای یه چندتا از نظر مخالفا رو بگم تا ببینی واسه چی گفتم از آینده ی کاری محسن احساس خطر می کنم:
1-بابا این مرتیکه ی (با عرض معذرت) معتاده
2-اووه...این خب انگار ننش مرده!
3-فقط بلده از سیاوش قمیشی تقلید کنه
.
.
.
.
این حرفا دور و بر من زیاده...جالب اینجاست این حرفا رو کسایی می زنن که سال ها 84-85 از پرو پا قرص ترین طرفدارا بودن.برا اینه که می گم می ترسم از آینده
شما آلبوم ها ی سابق رو بررسی کن.اون موقع که آلبوم عشق دو حرفی یا خودکشی ممنوعه اومده بود از هرکی می پرسیدی کدومش قشنگ تره می گفت همه قشنگن اصلا آهنگ زشت نداره
اما از یه شاخه نیلوفر به بعد،اکثراً می گن همشون خوبن اما فلان آهنگ و فلان آهنگ قشنگ ترن.یعنی آلبوم های قبل نمی شد تشخیص داد کدوم یکی قشنگ تره اما متأسفانه الان ما گزینش رو از بین آهنگا می بینیم.

در ضمن اگه من عاشق آهنگای بزن برقصی بودم که طرفدار اندی میشدم!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من بهتره آقا محسن تو سایت رسمیش یه نظر سنجی بذاره و بگه کدوم آلبوم رو بیشتر دوس دارین...اینطوری معلوم میشه که طرفدارها کدوم سبق و سیاق رو بیشتر می پسندن و خوده محسن هم می فهمه تو آلبوم بعدی چه جور بخونه که کمتر مورد آماج حملات مخالفان قرار بگیره

Gita
21-02-2010, 22:42
روال بحث منطقی:

1) مخالفان با لحن مناسب انتقاد خودشون رو مطرح کنند، و از توهین به خواننده خودداری کنند.
2) پاسخ طرفداران به نظرات مخالفین نباید با لحن نامناسبی داده بشه.

که متاسفانه تا به اینجا در تاپیک رعایت نشده، بخصوص مورد 2

از ارسال پست های خارج این روال خودداری کنید
این موارد درصورت مشاهده پاک خواهد شد.

yoosef_st
22-02-2010, 00:21
خب من یه نظر کلی بدم در مورد آلبوم:
به نظر من اونقدری که اول فکر کردم هم بد نیست. به چز 2 ، 3 تا از آهنگها بقیه رو دوست داشتم.
اما عمرا به گرد پای یه شاخه نیلوفر نمیرسه!
آخه چجوری میتونین، آهنگهایی مثل "عصا"، همون "یه شاخه نیلوفر" و به خصوص "تو که نیستی" رو با این آهنگها مقایسه کنید؟؟؟؟
یه لحظه تو عمق آهنگ سازی اول آهنگ "تو که نیستی" برین! تو کدوم یکی از این آهنگها یه همچین آهنگ سازی و شعری هست؟
من نمیگم ژاکت بده! اصلا! اتفاقا خیلی هم خوبه. اما "یه شاخه نیلوفر" دنیای دیگه ای بود.
میدونین چیه؟ به نظر من این مجاز کار کردن محسن باعث افت توی کارش شده! کاش همونجور غیر مجاز مونده بود!

iman_s
22-02-2010, 02:01
يك نكته انحرافي !!
بنده خدا چند ماه آلبومش در انتظار پخش بوده.
امضاي روي كاور آلبوم مربوط به پاييز هست و آلبوم در آخرين روزهاي ماه دوم زمستون اومد.

iman84
22-02-2010, 09:54
به غیر دو سه تا از آهنگاش بقیش خوبه ولی به نظر من هم نسبت به آلبوم قبلی ( یه شاخه نیلوفر ) افت داشته

dracula_killer
22-02-2010, 13:41
میدونین چیه؟ به نظر من این مجاز کار کردن محسن باعث افت توی کارش شده! کاش همونجور غیر مجاز مونده بود!

کاملاً باهات موافقم....شاید یه دستایی هست که اجازه ی مثل سابق خوندن رو به محسن نمیده؟:13:

silent-assassin
22-02-2010, 16:14
متن کامل شعر لولای شکسته:

همیشه منتظرت هستم

خیال می کنم پشت در ایستاده ای و در میزنی

اینقدر این در کهنه را باز و بسته کرده ام که لولایش شکسته است

لولای شکسته در را عوض میکنم

انگار کسی در میزند

در را باز می کنم و در خیالم تو را می بینم که پشت در ایستاده ای

می گویم:

بانو خوش آمدی

ولی تو نیستی

پشت در تنهاییست

در را می بندم و باز دوباره باز میکنم.

ولی هنوز هم نیستی.

اینقدر باز میکنم و می بندم که لولای در دوباره می شکند.

کاش می آمدی

می دانم چشم خسته ام بسته خواهد شد

قلبم خسته ام خواهد ایستاد

ولی تو نخواهی آمد

بانو

بانو

بانو جان

تا آخر عمر فقط همین خواهد بود:

من و در و لولای شکسته

و حسرت دیدار تو
فقط همین

ماتاتا
22-02-2010, 17:23
آلبوم ژاکت به عقیده من خیلی آلبوم زیبا و دوست داشتنی ایه و به طور مجزا و بدون در نظر گرفتن آلبوم های قبلی محسن اگر بخوایم در موردش بحث کنیم قطعا اگر بهترین آلبوم امسال نباشه جزو 3تای اول قرار می گیره و فکر کنم این رو منتقدینش هم تاییدش کنن و با این حساب نمی شه گفت چاووشی ناموفق بوده....

حالا اگر بخوایم این کار محسن رو با آلبوم های قبلیش مقایسه کنیم شرایط کلا فرق می کنه، من دیشب نشستم آلبوم های قبل محسن رو گوش دادم و با کارهای جدیدش مقایسه کردم، چیزی که واضحه تغییر محسن چاووشی به مرور زمانه و باید اقرار کنم به لحاظ آهنگسازی و تنظیم و.... پیشرفت خیلی خوبی داشته که شاید مجوز گرفتن در این امر کمک بزرگی بهش کرده...

اما سبک و نوع آهنگ های محسن هم به مرور زمان و علی الخصوص بعد مجوز گرفتن و کار کردن با محمدرضا آهاری یه چرخش نسبی داشته و در آلبوم "یه شاخه نیلوفر" متمایل به راک شده و این تغییر نسبی سبک رو برخی هواداران پسندیدن و باهاش حال کردن بعضی ها هم از همون سبک قدیمی محسن بیشتر خوششون میاد که این یه چیز سلیقه ای صرفه و نمیشه روش بحث کرد.

محسن چاووشی در آلبوم "ژاکت" با توجه به واکنش مردم به آلبوم "یه شاخه نیلوفر" و این که دید یه سری از این سبک خوششون نمیاد سعی کرده در آلبوم جدیدش تنوع کارها رو بیشتر کنه تا نظر جمع بیشتری از مخاطب ها رو به سمت خودش معطوف کنه که تا حدودی موفق بوده اما این کارش باعث شده کسانی که با آلبوم یه شاخه نیلوفر خیلی حال می کردن یه مقدار رنجیده خاطر بشن چراکه کارهای به اون سبک توی آلبوم کم شده و جای خودشون رو به آهنگ های دیگه دادن.

در مجموع من این ریسک کردن های محسن رو تحسین می کنم و اینکه مثل خیلی خواننده ها نیست که وقتی می بینن یه نوع کارشون محبوب شده با ادامه اون کم کم کارشون لوث میشه و با شهامت انواع سبک ها رو اجرا می کنه خیلی خوبه....

علی ایحال برخی همون محسن غیر حرفه ای با آهنگ هایی که فقط واسه دلش می خوند رو بیشتر دوست دارن و هنوز با آلبوم "متاسفم" و "یه لنگه کفش..." و .... بیشتر حال می کنن که این اجتناب نا پذیره، به هر صورت چیزی که واضحه محسن چاووشی پیشرفت کرده و این رو با مقایسه آهنگ ها می تونید بهش پی ببرید که تا چه حرفه ای تر شده.

به امید موفقیت و پیشرفت روزافزون این خواننده محبوب کشورمون..... :40::40:

gmuosavi
22-02-2010, 18:43
این لولای شکسته چه شعر زیبایی داشت دقت نکرده بودم

shahriar_sh_2007
22-02-2010, 19:07
به نظرم در مجموع ژاکت کار موفقی بود البته نسبت به قبلی یه کمی افت داشت.

The Joker
22-02-2010, 19:14
فقط آلبوم " کفتر چاهی "

محسن خیلی اعتماد به نفسش رفته بالا : دی ؛ چه چه میزنه : دی

3Dmajid
22-02-2010, 19:31
این لولای شکسته چه شعر زیبایی داشت دقت نکرده بودم

منم همینطور ... واقعا شعرش خیلی قشنگه !! :20:

yoosef_st
22-02-2010, 20:32
متن کامل شعر لولای شکسته:

همیشه منتظرت هستم

انگار کسی در میزند

می گویم:

بانو خوش آمدی

ولی تو نیستی

پشت در تنهاییست

ولی هنوز هم نیستی.

کاش می آمدی

ولی تو نخواهی آمد

بانو

بانو

بانو جان

من و در و لولای شکسته

و حسرت دیدار تو
فقط همین
این متن کجای شعره که ما نشنیدیم؟
این که خیلی از شعرش قشنگتره...

Alireza_SA
22-02-2010, 21:26
شعر رو نصفه میکنه همین میشه دیگه!
حیف شد این شعر زیبا

Greedy
22-02-2010, 21:27
بيانيه هوادارن محسن چاوشي در مقابله با صحبتهاي حاشيه سازان ژاکت فردا در سايت رسمي با عنوان : گذر زمان ژاکت را آورد، گذر زمان ژاکت را نگه خواهد داشت

Alireza_SA
22-02-2010, 21:30
بيانيه هوادارن محسن چاوشي در مقابله با صحبتهاي حاشيه سازان ژاکت فردا در سايت رسمي با عنوان : گذر زمان ژاکت را آورد، گذر زمان ژاکت را نگه خواهد داشت

لطفا لینک بدین..

Greedy
22-02-2010, 21:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایت خرابه فردا درست میشه

silent-assassin
23-02-2010, 07:15
در گفت‌و‌گوی اختصاصی با «موسیقی ما»؛
محسن چاووشی خبر حضور خود در جشنواره را تکذیب کرد

موسیقی ما- امین موسوی: طی چند روز گدشته اخباری مبنی بر حضور محسن چاوشی در جشنواره موسیقی فجر به گوش می‌رسد، به همین دلیل سراغ او رفتیم تا صحت و سقم ماجرا را از زبان خودش بشنویم. چاوشی در گفت‌وگویی که با خبرنگار سایت موسیقی ما داشت حضور خود در جشنواره را تکذیب کرد و افزود: «من در جشنواره حضوری ندارم وهیچ صحبتی هم از اول نبوده است، نه من در خواستی داشتم و نه دعوتی از من برای این برنامه شده است، نمی دانم این صحبت ها و این شایعه ها منبعش کجا بوده است»

محسن چاووشی سرانجام بعد از مدت‌ها آلبوم جدیدش را روانه بازار کرد، اما در مورد دو آلبوم دیگرش «من خود آن سیزدهم» و «سنتوری» که چند سالی است خبرهای انتشارش در رسانه ها شنیده می شود گفت: «این آلبوم ها هنوز مجوز ارشاد را کسب نکردند و معلوم هم نیست کی منتشر شوند، شاید هم هیچ وقت منتشر نشوند، هیچ چیز معلوم نیست»

او در سوال دیگر خبرنگار مبنی بر اینکه آیا کنسرتی را که به هوادارانش قول داده بود به این زودی ها برگزار خواهد کرد یا نه گفت: « به این زودی ها بعید است کنسرتی داشته باشم و در حال حاضر در حال طی کردن مراحل کنسرت هستم و فکر می کنم در نیمه ی دوم سال بعد کنسرتی را بتوانم برگزار کنم.»

ali_agha1981
23-02-2010, 11:55
دوستان من این قضیه ی تراک ژاکت (پاییز که میشد ..) رو فهمیدم
بگم؟؟؟:46:

masud-000000
23-02-2010, 12:01
آخه عزیز نیکی و پرسش؟؟؟؟
بگو خوب:11:

vahid_fisher
23-02-2010, 13:09

چند صفحه قبل گفته شده

حالا شما هم بگو

ali_agha1981
23-02-2010, 15:04
|| درباره ی تراک ژاکـــت ||
این موضوع رو هم توی خیلی از فروم های معتبر موزیک گذاشته بودن من یکم تکمیلش کردم و توضیحاتش رو بیشتر کردم دوستان نظر بدن به نظر من که خیلی به مفهموم تراک ژاکت نزدیک هست
البته تراک آخر محسن معما نیست که فقط خودش بدونه منظورش چی بوده ؟ با یکم تعمق میشه فهمید منظورش از تراک اخر چیه ...
پاییز که میشد
دلم شور میزد
می ترسیدم ژاکت
یکی از همکلاسی هایم را
پوشیده باشم

محسن دوران کودکی و مدرسه خودش رو یادآور میشه ...و منظور از پاییز که میشد یعنی زمان آغاز سال تحصیلی ..
محسن در واقع فقر در زندگی و خانوادش رو در زمان کودکیش به گونه ای داره بیان میکنه ...
با توجه به اینکه پدرش کارگر بوده و مادرش هم تو خونه نون میپزه..:46:.پدرش توانایی مالی برای خرید ژاکت برای محسن رو نداشته ..از اونجایی که اقشار دیگه با آغاز سال تحصیلی جدید معمولا لباس جدید برای بچه هاشون میخرند و در واقع پوشاک خودشون رو که دیگه براشون قدیمی شده بود به مرکزی تحویل میدانند که در اونجا کسایی که توانایی مالی آنچنانی ندارند بتونند پوشاکی مثل ژاکت رو از این مرکز تهیه کنند پدرش هم برای محسن از این مرکز ژاکت گرفته بود محسن میگه که دلش
شور میزده که وقتی پاییز میشه و میره مدرسه یه وقت یکی از همکلاسی هاش (در واقع هم مدرسه ایش) نیاد بهش بگه که این ژاکتی که پوشیدی
برای من هست و من اینو دادم بودم به فلان مرکز و ................و تو الان پوشیدی

----------------------------------------------
در پایان بگم که این موضوع رو خود محسن تایید یا تکذیب نکرده در واقع این یه نظریه از تراک ژاکت هست تا یه شایعه ...:20:
ولی تا اونجایی که از تراک ژاکت و توضیحات بر میاد به نظر باید مفهموم ژاکت همین باشه
حالا با یکم تغییرات بالا و پایین ...
نقل قول کنید و نظر بدین تا دوستان دیگه هم بتونن بخونن و نظر بدن ..

MMM52
23-02-2010, 17:33
منم همینطور ... واقعا شعرش خیلی قشنگه !! :20:
به نظر من لولای شکسته ضعیف ترین ترک آلبوم بود!!!

Mehran
23-02-2010, 18:40
روال بحث منطقی:

1) مخالفان با لحن مناسب انتقاد خودشون رو مطرح کنند، و از توهین به خواننده خودداری کنند.
2) پاسخ طرفداران به نظرات مخالفین نباید با لحن نامناسبی داده بشه.

که متاسفانه تا به اینجا در تاپیک رعایت نشده، بخصوص مورد 2

از ارسال پست های خارج این روال خودداری کنید
این موارد درصورت مشاهده پاک خواهد شد.

با تشکر مهران...

Greedy
23-02-2010, 18:40
پستی که بیشترین تشکرو بعد از اومدن البوم سلطان چاوشی داشت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3Dmajid
23-02-2010, 18:56
با توجه به اینکه پدرش کارگر بوده و مادرش هم تو خونه نون میپزه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدا ؟!! من اینو نمیدونستم :20:
یعنی اون ترک کی بهت خندیده داستان خود محسنه ؟!!
اگه اینجوری باشه که خیلی دمش گرم همچین چیزی خونده :10:

به نظر من لولای شکسته ضعیف ترین ترک آلبوم بود!!!

خب منظور من متن شعرش بود که گفتم خیلی قشنگه، محسن که کاملش رو نخوند .
منم قبول دارم اینجور سبک واسه خیلی ها پسندیده نیست ...
حتی خودم :10:

MMM52
23-02-2010, 19:03
متن کامل آهنگای آلبوم ژاکت:

منبع:

hadi665
23-02-2010, 20:15
|| درباره ی تراک ژاکـــت ||
این موضوع رو هم توی خیلی از فروم های معتبر موزیک گذاشته بودن من یکم تکمیلش کردم و توضیحاتش رو بیشتر کردم دوستان نظر بدن به نظر من که خیلی به مفهموم تراک ژاکت نزدیک هست
البته تراک آخر محسن معما نیست که فقط خودش بدونه منظورش چی بوده ؟ با یکم تعمق میشه فهمید منظورش از تراک اخر چیه ...
پاییز که میشد
دلم شور میزد
می ترسیدم ژاکت
یکی از همکلاسی هایم را
پوشیده باشم

محسن دوران کودکی و مدرسه خودش رو یادآور میشه ...و منظور از پاییز که میشد یعنی زمان آغاز سال تحصیلی ..
محسن در واقع فقر در زندگی و خانوادش رو در زمان کودکیش به گونه ای داره بیان میکنه ...
با توجه به اینکه پدرش کارگر بوده و مادرش هم تو خونه نون میپزه..:46:.پدرش توانایی مالی برای خرید ژاکت برای محسن رو نداشته ..از اونجایی که اقشار دیگه با آغاز سال تحصیلی جدید معمولا لباس جدید برای بچه هاشون میخرند و در واقع پوشاک خودشون رو که دیگه براشون قدیمی شده بود به مرکزی تحویل میدانند که در اونجا کسایی که توانایی مالی آنچنانی ندارند بتونند پوشاکی مثل ژاکت رو از این مرکز تهیه کنند پدرش هم برای محسن از این مرکز ژاکت گرفته بود محسن میگه که دلش
شور میزده که وقتی پاییز میشه و میره مدرسه یه وقت یکی از همکلاسی هاش (در واقع هم مدرسه ایش) نیاد بهش بگه که این ژاکتی که پوشیدی
برای من هست و من اینو دادم بودم به فلان مرکز و ................و تو الان پوشیدی

----------------------------------------------
در پایان بگم که این موضوع رو خود محسن تایید یا تکذیب نکرده در واقع این یه نظریه از تراک ژاکت هست تا یه شایعه ...:20:
ولی تا اونجایی که از تراک ژاکت و توضیحات بر میاد به نظر باید مفهموم ژاکت همین باشه
حالا با یکم تغییرات بالا و پایین ...
نقل قول کنید و نظر بدین تا دوستان دیگه هم بتونن بخونن و نظر بدن ..

ای ول

البته اینکه مثلا خانوادشون فقیر بودن یا نه رو کاری ندارم ، شاید بودن شایدم نه
اما این قسمت که در مورد ژاکت گفتیو مدرسه خیلی منطقی به نظر میرسه

من همش داشتم فکر میکردم اصلا این چه ربطی داره ، همین متنی که خونده
الآن که توضیحاتتو خوندم دیگه کاملا منطقیه

خیلی قشنگ بود
ممنون ;)

3Dmajid
23-02-2010, 20:18
من تازه کاور رو با دقت نگاه کردم دیدم شعر کی بهت خندیده از خود محسنه ... :31:
انصافا دمش گرم، شعر باحالی گفته :20:

pcforlife
23-02-2010, 20:30
منبع:

کد:
گوشه ی عکسو ببین میفهمی!!!

آخه چرا منبع این عکس رو ننوشتید!!!:31::46:
دوستان 10، 20 صفحه قبل یه سوال پرسیدم، چون همگی درگیر بحث ژاکت بودید جواب ندادید... حالا که تبش خوابیده یکی بگه قضیه این آهنگ چرخ کیود که قبلا دموش اومده بود چی شد... منظورم اینه که کاملش اومد؟
یاعلی:11:

gmuosavi
23-02-2010, 20:33
نمیدونم توی همین تاپیم بود یا جای دیگه خوندم که منظورش از ترک ژاکت اشاره به جنگ و زمانی بوده که وضعیت مالی مردم خوب نبوده
و گفته نکنه این ژاکتی که تن منه حق همکلاسیم باشه و من اونو پوشیدم ؟!

یکی از سایتها هم نوشته مادر و خواهرش رو توی بمب باران از دست داده و پدرش هم اومده تهران و ...

من نمیدونم کدوم درسته :19:

------------------------------------------------------------------

روا نبود که اینحوری از دل تو جا بمونم
روا نبود با این همه تنهایی تنها بمونم

حیف دلم که پیش تو موند و به هیشکی دل نبست
حیف دل صبور من که عاشقت بوده و هست

Greedy
23-02-2010, 20:37

آخه چرا منبع این عکس رو ننوشتید!!!:31::46:
دوستان 10، 20 صفحه قبل یه سوال پرسیدم، چون همگی درگیر بحث ژاکت بودید جواب ندادید... حالا که تبش خوابیده یکی بگه قضیه این آهنگ چرخ کیود که قبلا دموش اومده بود چی شد... منظورم اینه که کاملش اومد؟
یاعلی:11:

چرخ کبود چیه دیگه ؟ اون اهنگ دیجی هادی تایگر یکی از مقلدای سلطان چاوشی خونده کاملشم بگرد پیدا میکنی تو اینترنت

نمیدونم توی همین تاپیم بود یا جای دیگه خوندم که منظورش از ترک ژاکت اشاره به جنگ و زمانی بوده که وضعیت مالی مردم خوب نبوده
و گفته نکنه این ژاکتی که تن منه حق همکلاسیم باشه و من اونو پوشیدم ؟!

یکی از سایتها هم نوشته مادر و خواهرش رو توی بمب باران از دست داده و پدرش هم اومده تهران و ...

من نمیدونم کدوم درسته :19:

------------------------------------------------------------------

روا نبود که اینحوری از دل تو جا بمونم
روا نبود با این همه تنهایی تنها بمونم

حیف دلم که پیش تو موند و به هیشکی دل نبست
حیف دل صبور من که عاشقت بوده و هست

منظور سلطان چاوشی تو یه تاپیک تو سایت رسمی اعلام کرده بودن من میخواستم برم بیرون گذری نگاه کردم یادم نیست چی بود فردا پس فردا سایت درست میشه معلوم میشه

offlineinternet
23-02-2010, 20:38
متن کامل آهنگای آلبوم ژاکت:

منبع:

دوست من واقعا آقایی :8:
بعد از دو روز بلخره یکی جواب مارو داد:11:

dracula_killer
23-02-2010, 20:46
می گم کاری به این که کدوم آلبوم خوبه کدوم آلبوم بده ندارم...اما نمی دونم چرا بدترین آهنگای محسن از بهترین آهنگای بقیه هم بهتره؟!

3Dmajid
23-02-2010, 20:59
قضیه ی "من آن سیزدهم" چیه ؟
یعنی چی ؟! :20:

pedram_sad
23-02-2010, 22:26
دوستان میشه یکی اسم البوم های این اسطوره رو از ابتدا تا الان با سال ساختش بزاره ؟
اسم ترک های هر البوم هم اگه بزارید ممنون میشم :11:

R@R#M@N
23-02-2010, 22:59
آقا دعوا نکنین !
همشون قشنگن :دی
من خودم با چاردیواری و دل شوره خیلی حال کردم
کی بهت خندیده و خنده
همشون خوبن !
دوره آخر هم که آدمو یاده همه غصه ها میندازه :دی
ولی من هنوزم نظرم روی متاسفم هست ! واقعآ شاهکار بود
یه شاخه نیلوفر هم عالی بود ! ولی بهترین متاسفم بود !

3Dmajid
23-02-2010, 23:04
دوستان میشه یکی اسم البوم های این اسطوره رو از ابتدا تا الان با سال ساختش بزاره ؟

بفرمایید:10: :

Mo5tafa
24-02-2010, 20:58
بابا این لینک دانلود کوووووووو؟
من یه مدت نبودم الان تاپیکو میگردم پیدا نمی کنم خیلی شلوغه :41:

MMM52
24-02-2010, 23:29
بابا این لینک دانلود کوووووووو؟
من یه مدت نبودم الان تاپیکو میگردم پیدا نمی کنم خیلی شلوغه :41:
خب برو آلبومو بخر!!!!

MMM52
24-02-2010, 23:36
بیانیه رسمی هواداران به مدیران سایتهای متخلف:

منبع:

pedram_sad
25-02-2010, 00:06
کسی نیست ؟ :31:
یا کسی حوصلش رو نداره ؟ :31:
یا تب و تاب البوم جدید باعث شده ؟ :31:
یا .... :31:

sadegh2x
25-02-2010, 00:24

دوست عزیز چند پست بالاتر دوست عزیزمون مجید لینک رو گذاشته بودند .

hadi665
25-02-2010, 00:25

$*BEHNAM*$
25-02-2010, 11:59
مصاحبه محسن چاووشی با هفته نامه همشهری جوان

دانلود عکس ها

Kurosh
25-02-2010, 12:37
مصاحبه ی کوتاهی بود...ولی خوب بود

قضیه ی آهنگ "کی بهت خندیده" رو اینجا محسن میگه:

" از موسسه آوای باربد بیرون می آمدم که آقایی جلوی من رو گرفت. اسمش هادی بود. از بجنورد. داستان "کی بهت خندیده" داستان واقعی زندگی هادی است. قسمم داد به حضرت عباس که این کارو بکنم و اسمش رو هم بگم. من هم قول دادم و حالا خوشحالم که به قولم وفا کردم. این قطعه رو ساختم و خوندم فقط به خاطر هادی..."

در مورد بازار خرمشهر هم:

"هدف من از خوندن این آهنگ یه جور ادای دین به زادگاهم بود و مرمان خوبش. اما اینکه چرا شاد؟ چون دوست دارم همیشه مردم زادگاهم شاد باشند...."

طرح جلد جالبی هم زده بودن بچه های همشهری جوان...

MMM52
25-02-2010, 13:06
مصاحبه محسن چاووشی با هفته نامه همشهری جوان

دانلود عکس ها

خیلی ممنون!!
ولی آپلودر قحط بود!!!
با بدبختی دان کردیم!!!

MMM52
25-02-2010, 13:44
راستی بچه ها نظرسنجی موسیقی ما یادتون نره!!!
حدود 3500 تایی تا حالا رای آورده!!

ElmO
26-02-2010, 00:15
طرح جلد جالبی هم زده بودن بچه های همشهری جوان...

عکس روی جلد همشهری جوان به برکت وجود محمدرضا دوست محمدی ، همیشه تک و زیبا کار میشه ..
کلا این بشر مغزش پره ایده های نابه ..

:40:

Kurosh
26-02-2010, 00:30
عکس روی جلد همشهری جوان به برکت وجود محمدرضا دوست محمدی ، همیشه تک و زیبا کار میشه ..
کلا این بشر مغزش پره ایده های نابه ..

:40:
به! داش مجی خودمون هم که همشهری جوان خونه:40: 

ایول...دوست محمدی کارش حرف نداره...
سعید بهداد هم طرحای خوبی می زنه...نسبت نداره با حامد؟ : دی

میگم این اتفاق نو کیا در میاد؟ با محسن حتماً مصاحبه داره دیگه؟

majid_potter7
26-02-2010, 11:47
همین یه آهنگ تو این سبکه، بقیه آلبوم فرق داره. نمی شه کلش رو با یه چوب زد...
آره خوب....ولی اصلا انتخاب شعرش هم خوب نبوده تو این آهنگ...ولی آهنگسازی آلبومش خیلی رشد کرده خداییش..

ماتاتا
26-02-2010, 15:31
آره خوب....ولی اصلا انتخاب شعرش هم خوب نبوده تو این آهنگ...ولی آهنگسازی آلبومش خیلی رشد کرده خداییش..

شعر سلیقه ایه...
من اکثر شعرهای آلبوم رو پسندیدم، خوب و سنگین بودن... دست کم نسب به سایر آلبوم ها که یه سر و گردن بالاتر بود....

MMM52
26-02-2010, 15:40
شعر سلیقه ایه...
من اکثر شعرهای آلبوم رو پسندیدم، خوب و سنگین بودن... دست کم نسب به سایر آلبوم ها که یه سر و گردن بالاتر بود....
ولی من خیلی از آهنگ بندریه خوشم اومد!!!
با این که شاده ولی خیلی معنا داره!!!

MMM52
26-02-2010, 16:24
با سلام به همه دوستان
2 مورد هست در مورد اهنگ بازار خرمشهر که شاید برای بعضیها سوال باشه
1-عینک ریبون
اینکه چرا بین این همه چیز با ارزش از عینک ریبون استفاده شده؟؟؟
برای اینکه عینک ریبون نماد تیپ بچه های ابادان و خرمشهر است(حتی تا این حد که اگه ولمون کنید تو شب هم این عینک رو میزنیم..ههههههه)
2-سید عباس
سید عباس یه امام زاده واقع در آبادان است که مردم آبادان خرمشهر تعصب خاصی نسبت به این سید بزرگوار دارند
گفته میشه در زمان شاه میخواستند با تراکتور این امام زاده رو تخریب کنند که جاده بزند که تراکتور در اثر معجزه این امام زاده چپه میشه و مانع از تخریب ان میشه

منبع:

SE7ENART
26-02-2010, 17:23
دوستان معنی این اهنگ بی معیش که میگه :
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... :31:

pcforlife
26-02-2010, 17:36
اینکه چرا بین این همه چیز با ارزش از عینک ریبون استفاده شده؟؟؟
برای اینکه عینک ریبون نماد تیپ بچه های ابادان و خرمشهر است(حتی تا این حد که اگه ولمون کنید تو شب هم این عینک رو میزنیم..ههههههه)

اینو گفتی یاد اون جکه افتادم که به آبادانیه میگن بابات مرده...! میگه آخ جون از فردا تريپ مشکي با عينک دودي!! :27:
پ.ن: ببخشید که خارج از گفتوگوی تاپیک بود!:11:

majid_potter7
26-02-2010, 21:16
شعر سلیقه ایه...

ولی من خیلی از آهنگ بندریه خوشم اومد!!!
با این که شاده ولی خیلی معنا داره!!!

به نظر من عبارت هایی مثل النگو و عینک ریبون و تو ازدواج کردی و اینا یه کم بیکلاس میکنه...
با شعرای آلبوم خودکشی و امثال اون که 2،3 سال پیش میداد مقایسه کنید..

3Dmajid
26-02-2010, 22:43
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا همین یه عالمه معنی و مفهوم داره ... پستای قبلی رو نخوندی :20:

iman_s
27-02-2010, 00:33

خود آهنگ خودكشي كه ضايع ترين كار چاوشي بود.
نه شعر درستي داشت وسط آهنگ هم مصاحبه ميكنه و حديث ميگه و ...

H&H
27-02-2010, 08:54
خودکشی خوب بود. مشکلش این بود که از وسطاش شروع میکرد میگفت:برای گریه کردنات یکی دو روزی کافیه سیاه بپوش برای من اینم برای قافیه. خیلی این بیتو تکرار میکرد خیلی

ali_agha1981
27-02-2010, 11:57
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... :31:

mojtaba182003
27-02-2010, 12:34
اين نظر خود محسن هستش در مورد اين متن !!

SANR
27-02-2010, 13:45
من نفهمیدم اینجا بخش دانلود هست یا نظر دادن!
اومدم تاپیک دنبال 2 تا آهنگ چاوشی که جدید خودنه بگردم،ماشالله این سرچ لعنتی پی سی ورد که تعطیله!
الان یک ساعته همینجور دارم دونه به دونه صفحات رو می گردم!

yas_6969
27-02-2010, 15:42
میشه یکی اسم تمام آلبوم های محسن رو بگه؟

payam.n5
27-02-2010, 19:27
نظرسنجي مجله ي ترانه ماه

نظرسنجی نشریه ی ترانه ماه که بهترین خواننده،آهنگساز،تنظیم کننده،ترانه سرا،
قطعه،آلبوم و پدیده ی سال ۸۸ موسیقی را پاپ ایران را با آرائ شما مخاطبان موسیقی انتخاب ميکند...

رای گیری سال 88 مجله ترانه ماه روزهای 8-9 و 10 اسفند ماه از طریق تلفن امکان پذیر است . شما در طول این سه روز میتوانید از ساعت 10 صبح الی 5 بعد از ظهر با دفتر نشریه و با شماره تلفن 88277786 تماس حاصل کرده و ارا خود را اعلام کنید البته کسانی که با اینترنت عجین تر و نزدیک ترند میتوانند ارا خود را از طریف ایمیل top10_taranehmaah@yahoo.com نیز ارسال نمایند

لیست انتخابات :
خواننده برگزیده : محسن چاوشی
اهنگساز برگزیده :محسن چاوشی
تنظیم کننده برگزیده :محسن چاوشی - محمدرضا اهاری - شهاب اکبری
ترانه سرا برگزیده : حسین صفا - امیرارجینی
قطعه برگزیده : به انتخاب از البوم ژاکت
البوم برگزیده :ژاکت
پدیده سال : به انتخاب
تیتراژ تلویزیونی برگزیده :به انتخاب

از هر گزینه فقط یه نفر و باید انتخاب کنید و اعلام کنید به دیگر دوستان و طرفداران محسن چاوشی هم اطلاع بدید

majid_potter7
27-02-2010, 19:31
خود آهنگ خودكشي كه ضايع ترين كار چاوشي بود.
نه شعر درستي داشت وسط آهنگ هم مصاحبه ميكنه و حديث ميگه و ...
آلبومش منظورم بود....تازه اون موقع تازه کار هم بود...رفته رفته باید بهتر بشه دیگه..
البته این نظر شخصیمه..

hamed_bijari
28-02-2010, 13:34
فقط چاردیواری و دور آخر
خدائیش که دو سه تا از ترکای آلبوم ژاکت به کل کاراش میارزه...!

Greedy
28-02-2010, 15:14
نظرسنجي مجله ي ترانه ماه

نظرسنجی نشریه ی ترانه ماه که بهترین خواننده،آهنگساز،تنظیم کننده،ترانه سرا،
قطعه،آلبوم و پدیده ی سال ۸۸ موسیقی را پاپ ایران را با آرائ شما مخاطبان موسیقی انتخاب ميکند...

رای گیری سال 88 مجله ترانه ماه روزهای 8-9 و 10 اسفند ماه از طریق تلفن امکان پذیر است . شما در طول این سه روز میتوانید از ساعت 10 صبح الی 5 بعد از ظهر با دفتر نشریه و با شماره تلفن 88277786 تماس حاصل کرده و ارا خود را اعلام کنید البته کسانی که با اینترنت عجین تر و نزدیک ترند میتوانند ارا خود را از طریف ایمیل top10_taranehmaah@yahoo.com نیز ارسال نمایند

لیست انتخابات :
خواننده برگزیده : محسن چاوشی
اهنگساز برگزیده :محسن چاوشی
تنظیم کننده برگزیده :محسن چاوشی - محمدرضا اهاری - شهاب اکبری
ترانه سرا برگزیده : حسین صفا - امیرارجینی
قطعه برگزیده : به انتخاب از البوم ژاکت
البوم برگزیده :ژاکت
پدیده سال : به انتخاب
تیتراژ تلویزیونی برگزیده :به انتخاب

از هر گزینه فقط یه نفر و باید انتخاب کنید و اعلام کنید به دیگر دوستان و طرفداران محسن چاوشی هم اطلاع بدید
مرسی من که یه ساعت پیش زنگ زدم 1 دقیقه هم نشد بقیه طرفدارای سلطان چاوشی هم زنگ بزنید ایمیل هم بزنید امروز و فردا اخرین مهلتشه

ماتاتا
28-02-2010, 17:02
به نظر من عبارت هایی مثل النگو و عینک ریبون و تو ازدواج کردی و اینا یه کم بیکلاس میکنه...

النگو عینک ریبون که با توجه به سبک آهنگ چندان عجیب نیست اما در مورد ازدواج موافقم یه مقدار توی ذوق میزنه...

mohsensoft
28-02-2010, 21:23

النگو عینک ریبون که با توجه به سبک آهنگ چندان عجیب نیست اما در مورد ازدواج موافقم یه مقدار توی ذوق میزنه...

این قسمت تو ازدواج کردی واقعا رو مخ منه
خداییش شرمم میشه این قسمت آهنگ رو واسه کسی پخش کنم ،همیشه میزنم جلو
ولی یه چیز خوبی که این آلبوم داره اینه که دیگه از اون ناله های الکی آلبوم یه شاخه نیلوفر خبری نیست

ebibarati
01-03-2010, 10:36
مصاحبه محسن چاوشي عزيز با مجله همشهري جوان

البته مربروط به هفته قبله ولي چون ديدم اينجا كسي نذاشته گفتم بد نيست

من تلخ نيستم

هر روز عمرم از همه بدتره ، نبضم نمی زنه ، پلکم نمی پره...>> و این شروعی است برای دومین آلبوم محسن چاووشی که باز هم تا حدود زیادی همان فضا و تصویر تلخ و سیاه را که خیلی ها را عاشق کارهایش کرده ، دارد . این گفت و گوی چالشی قرار نیست به صورت عمده به ريز و درشت آلبوم جدید چاووشی بپردازد و قطعات و ملودی های آن را بالا و پائین کند و به ایراد و ابهاماتش بپردازد . قصه ، خیلی پیچیده تر و جذاب تر است . قرار است فضا و شخصیت کارهای چاووشی را بیرون ببریزیم و ته و تویش را دربیاوریم ؛ اینکه این تلخی ملموس و تاریکی عجیب از کجا کی آید ، از کجا نشأت گرفته ، چرا تا این حد ماندگاری اش زیاد شده که در تمام آثار این خواننده بروز پیدا می کند و خودش را نشان می دهد و کی قرار است که به پایان برسد .

ميگويند هر اثر هنري نشانه هايي از شخصيت خالق آن در خود دارد. تو آدم غمگيني هستي !
نه به هيچ وجه. من اصلا ادم غمگيني نيستم بيشتر با گذشته ام زندگي مي كنم و اگر گذشته ام را از من بگيرند هيچ هويتي در كارها و ترانه هايم باقي نميماند. هميشه از فردا ترسيده ام . فردا كابوس هميشگي من است. اگر فردا رسيد و من همچنان بودم و نفس ميكشيدم ، آنوقت با تجربه اي بيشتر و نگاه بازتري به امروز كه تا آنوقت ، گذشته اي از زندگي من است نگاه مي اندازم.

پس اين دنياي غمگين و سياه كارهايت از كجا ميايد؟
اين تعبير شايد به نوعي تعبير و برداشت شخصي شما باشد. من اعتقاد دارم كه كارهاي من نه غمگين و سياه و تلخ به قول شما ، بلكه يك جور حقيقت عاشقانه است كه با لحن خودم به آن پرداخته ام.

خودت به عنوان خواننده و خالق اين قطعات ، فكر ميكني كاراكتر آدم هايي كه كارهايت را گوش ميكنندچه نوع كاراكتري است و چه جور آدمهايي با چه خصوصياتي مخاطبان پروپاقرص تو هستند؟
من به تمام مخاطبان موسيقي ام احترام ميگذارم و اعتقاد دارم كه سبك موسيقي من محدود به بخش كوچكي نيست ؛ بلكه گستردگي بي انتهايي دارد كه اين براي من قابل احترام است.

اينكه ميگويند همه عاشقان شكست خورده و افسرده كارها و قطعات تو را گوش ميكنند اذيتت نميكند؟
زياد به اين موضوع اعتقاد ندارم. شايد باز هم به نوعي اين صحبت برداشت شخصيه شماست. من دوستان بسيار زيادي دارم كه هيچ كدامشان نه عاشق شكست خورده اند و نه افسرده ولي كارهاي مرا گ.وش مي كنند و چقدر هم خوب با آنها ا رتباط برقرار ميكنند. خيلي از آدمهايي خم كه به وصال رسيده اند كارهاي مرا گوش مي كنند.

تا حالا كتابهاي كافكا را خوانده ايد؟
نه نخوانده ام ، نه اسمش را تا به حال شنيده ام و نه ايشان را كه سياه و تلخ مينويسد را ميشناسم.

پرسيدم چون به نظرم دنيايي كه تو داري و در كارهايت هم بالطبع آثاري از اين دنياي شخصي ات وجود دارد تا حدودي شبيه دنياي كافكايي است و البته رنگ و صداي تو هم در اين اتفاق تاثير پر رنگي دارد.
من كه گفتم ايشان را نميشناسم ولي اگر تحليل شما از كافكا و دنيايش قبل از تحليل كارهاي من بوده است پيشنهاد ميكنم با دقت دوباره اي كارها را گوش كنيد. براي خودم مسئله عجيبي است كه چرا همه اصرار دارند كارها و دنياي من را سياه جلوه دهند و اينگونه تعبير كنند خيلي ها عادت دارند بدون درست گوش كردن درباره كارهايم را قضاوت كنند اين درست نيست.

فكر مي كني اگر كافكا زنده بود طرفدار كارهاي تو مي شد؟
نميدانم.

دنياي آرماني محسن چاوشي چه خصوصياتي دارد؟
دنياي آرماني من كاملا شخصي است!

يك دوست صميمي محسن چاوشي چه خصوصياتي بايد داشته باشد تا بتواند وارد دنياي آرماني و شخصي او شود؟

رازدار بودن خيلي مهم است. باوفا،دلسوز و مهربان ؛ يعني دوست صميمي من بايد رفيق خوب روزها و رفيق روزهاي خوب باشد.
كمي هم در مورد محتواي كارهايت صحبت كنيم. موافقي؟
بريم.

يك نوع ترس محو در آثار تو نسبت به عشقهاي يك طرفه وجود دارد . زخم خورده عشق هاي يك طرفه اي واقعا؟

هيچ ترسي در آثارم وجود ندارد. من فقط حقيقت و دردهاي اجتماعي را بيان مي كنم و همين. به لطف خدا در زندگي شخصي ام هم هرگز شكست نخورده ام.

احساس ناب و كاملا شخصي تو در كداميك از كارهايت وجود دارد؟ يعني كداميك از كارهايت را وقتي گوش ميكني با خودت ميگويي اين خود منم؟
موسيقي و كلا كار هنري يعني سرشار از احساس بودن و سرمنشا موسيقي از احساسات ناب يك هنرمند تراوش ميكند. اين سوال سوال درستي نيست كه من يكي از كارهايم را به عنوان احساس شخصيم انتخاب ميكنم. من چيزي را كه به آن اعتقاد ندارم هيج وقت به زبان نمياورم.

يكنواخت شدن فضاي كارهاي يك هنرمند بدترين ضربه را هم به خود او و هم مخاطبش مي زند. احساس نميكني فضاي كارهاي تو كمي دارد يكنواخت مي شود؟
براي من عجيب است كه شما چه اصرار داريد كه به كارهاي من جهت بدهيد...كارهاي من نه سياه است نه يك سويه. اين تمام سعي ما براي آلبوم ژاكت بوده.

دغدغه اصلي تو در ژاكت به كدام بعد شخصيتي ات برميگردد؟

ژاكت نگاه من 29-30 ساله به چيزهايي است كه بايد ميشد و نشد...

و البته چيزهايي كه نبايد ميشد و شد...خود من اولين بار كه قطعه "كي بهت خنديده" را گوش كردم حس كردم قصه اين ترانه يك قصه واقعي است. فضاي اين قطعه نسبت به آلبوم فرق ميكرد. ماجراي اين قطعه چي بود؟
عجيب است كه حدستان درست است!!!
از در موسسه "آواي باربد" بيرون ميامدم كه يك آقايي جلوي مرا گرفت...اسمش هادي بود از بجنورد. داستان ترانه "كي بهت خنديده" داستان واقعي زندگي هادي است قسمم داد به حضرت عباس(ع) كه اين كار را بكنم و اسمش را هم بگويم، گفتم حتما اسمت را ميگويم و خوشحالم از اينكه حالا به قولم وفا كردم. اين قطعه را ساختم به خاطر هادي.

بعد از اين همه سال ، قطعه "بازار خرمشهر" از كجاي ذهن تو بيرون آمد؟
قبل از هر چيز ميخواهم بگويم كه هدفم از خواندن اين قطعه چه بوده است. اين يكجور اداي دين به زادگاهم بوده و مردمان خوبش. اما اينكه چرا شاد؟ به خاطر اينكه دوست دارم هميشه مردم زادگاهم شاد باشند. قصه بازار خرمشهر قصه يك جوان ساده ، پاكباز و بي آلايش است كه به دنبال عشقش ميرود ولي به خاطر ناتواني هايش آنرا از دست ميدهد. اتفاقا خيلي از دوستان در مورد اين قطعه از من ميپرسند كه چرا اين را به اين سبك خوانده ام توضيحات مختصري داده بودم ولي حالا كاملتر گفتم.برداشت از اين قطعه آزاد است.

خرمشهر را چقدر دوست داري؟
خرمشهر زادگاه من است و پر افتخارترين شهر ايران در روزهاي سخت.

ماندگارترين صحنه اي كه در همه سالهاي زندگي ات ذهن تو را درگير كرده چه صحنه اي است؟

خانه هاي ويران و تركش خورده، كودكان بي نفس ، عاشقان پاكباز و ...

در كاور آلبوم و در صفحات بيروني عكسي از تو ديده نميشد. در مصاحبه هايت عكس نميگيري حتي در عكس پوستر آلبوم هم سرت را پايين گرفته اي آيا با چهره اتد مشكل داري؟

نه به هيچ وجه...عكس پوستر ژاكت در يكي از مسافرتهايم و كاملا به صورت اتفاقي گرفته شده است...چون ديدم به فضاي پوستر مي خورد از آن استفاده كرده ام. ودر مورد عكس نگرفتن هم بايد بگويم اينطوري راحت تر هستم همين...

با اين روحيات خاص، قدرت مديريت صحنه را در كنسرتهايت خواهي داشت؟

به زودي اين اتفاق خواهد افتاد و جوابت را هم در سالن خواهي گرفت.

Asalbanoo
01-03-2010, 11:09
سلام
آلبوم ژاکت را گوشیدم...
به نظرم به هیچ وجهی در قد و قواره چاووشی نبود....نه ترانه های عمیقی داشت و نه آهنگ سازی عمیق تری....تفاوت فاحشی با کارهای قبلی داش محسن داشت مخصوصا با یک شاخه نیلوفر..
وقتی این دوتا آلبوم با هم مقایسه می شه..می شه فهمید که روی آلبوم قبلی چقدر کار شده بوده...اما ژاکت خیر...
به نظرم همه چیزش نازل شده بود که واقعا حیف چاووشی است....امیدوارم کارهای بهتر و بهتری ازش ببینیم

hosseinmusicmaster
01-03-2010, 11:31
به نظرم اشتباهی که بعضی از دوستان میکنند اینه که این آلبوم و با یه شاخه نیلوفر میسنجن !
این 2 تا آلبوم کاملا متفاوت هستند ( شعر ، سبک ، آهنگسازی ) و به نظرم مقایسه بین ژاکت و یه شاخه نیلوفر اصلا منطقی نیست !

Asalbanoo
01-03-2010, 11:35
سلام
اصلا ربطی به سبک نداره.....شعر وقتی عمیق یا سنگین و وزین نیست..خب نیست دیگه...
آهنگ سازی مربوط به هر سبکی که می خواهد باشد خوب نیست..ضعیفه.....قمیشی هم تو چند سبک آهنگسازی کرده و ترانه داده..اما توی هر سبکی که بوده...عالی کار کرده.....

ebibarati
01-03-2010, 11:54
بعد از اين همه سال ، قطعه "بازار خرمشهر" از كجاي ذهن تو بيرون آمد؟
قبل از هر چيز ميخواهم بگويم كه هدفم از خواندن اين قطعه چه بوده است. اين يكجور اداي دين به زادگاهم بوده و مردمان خوبش. اما اينكه چرا شاد؟ به خاطر اينكه دوست دارم هميشه مردم زادگاهم شاد باشند. قصه بازار خرمشهر قصه يك جوان ساده ، پاكباز و بي آلايش است كه به دنبال عشقش ميرود ولي به خاطر ناتواني هايش آنرا از دست ميدهد. اتفاقا خيلي از دوستان در مورد اين قطعه از من ميپرسند كه چرا اين را به اين سبك خوانده ام توضيحات مختصري داده بودم ولي حالا كاملتر گفتم.برداشت از اين قطعه آزاد است.

واقعا خيلي با معناس كسي كه وضع مالي خوبي نداره ( اگه پولام بدن برا عروسي ميگرم ... سال ديگه برات النگو مي خرم ...) و عشقش رو داره از دست ميده و هيچي براي از دست دادن نداره ولي باز هم حاضره حتي عينك ريبون كه يكي از وسايل با ارزش بچه هاي جنوب به خصوص آبادان و خرمشهره و رو دو دستي تقديم عشقش كنه و با دخيل بستن به سيد عباس اين امامزاده كه بسيار قابل احترام و بزرگ در منطقه است مي خواد عشقش رو اين دخترو رو از دست نده
نظر شخصي

hosseinmusicmaster
01-03-2010, 12:03
سلام .
بله وقتی شعر و آهنگسازی خوب باشه تو هر سبکی اون ترانه می تونه موفق باشه
ولی شما گفتیم این 2 تا آلبوم و با هم مقایسه کردین به این نتیجه رسیدین که رو آلبوم قبلی خیلی کار شده بود .
خیلی ها از قمیشی هم انتقاد میکردند که آهنگهای جدیدش نسبت به آهنگهای قبلی جالب نیستند
به نظر من ژاکت نسبت به آلبومهای قدیمی محسن بهتره و خیلی پیشرفت کرده ! (آلبومهای قبل از از یه شاخه نیلوفر)

MMM52
02-03-2010, 19:11
سلام .
بله وقتی شعر و آهنگسازی خوب باشه تو هر سبکی اون ترانه می تونه موفق باشه
ولی شما گفتیم این 2 تا آلبوم و با هم مقایسه کردین به این نتیجه رسیدین که رو آلبوم قبلی خیلی کار شده بود .
خیلی ها از قمیشی هم انتقاد میکردند که آهنگهای جدیدش نسبت به آهنگهای قبلی جالب نیستند
به نظر من ژاکت نسبت به آلبومهای قدیمی محسن بهتره و خیلی پیشرفت کرده ! (آلبومهای قبل از از یه شاخه نیلوفر)
واقعا راست میگی من نمیدونم چرا اینقدر داره از این آلبوم انتقاد میشه!!!
واقعا از یه شاخه نیلوفر بهتره!!!(اینو صد بار گفتم حالا 101 بار!!!)
به نظرم اگه قطعات (دلشوره) (خنده) و (لولای شکسته) برداشته میشد میشد چیزی در حد آلبوم متاسفم!!!
بخاطر این از متاسفم بهتر نیست چون خداییش حسین صفا تو این آلبوم خیلی افت کرده!!!
ولی در کل کاملا راضی کننده بود و من اندک ضعف آلبوم رو در شعرهای حسین صفا میدونم!!!

Cleeev
02-03-2010, 19:31
محسن چاوشی به نظر میاد پول زیاد بهش چسبیده و به نظرم داره جلف میشه...

محسن چاوشی یکی از خواننده های خوب فارسی زبانه ولی متأسفانه بعد از خریدن آلبوم جدیدش واقعاً نا امیدم کرد... احساس میکنم یکی از خوانندگان محبوبم به شدت پسرفت داشته و داره عین هزاران خواننده مزخرف خون و جلفی که CD ـیاشون همه جا ریخه و هیچکیم نمیخره، میشه... خواننده های کیلویی به قول معروف "هر کی از ننه باباش قهر میکنه یا پول میزنه زیر گلوش میره خواننده میشه"...

اصلاً احساس خوبی ندارم و حس بدی دارم به نظرم میاد محسن چاوشیم داره جلف میشه... امیدوارم اینطور نباشه و من اشتباه بکنم و پول زیادی که از فروش زیاد آهنگاش به دست آورده تبدیلش نکرده باشن به یه آدم جلف... فقط امیدوارم اینطور نباشه و اگرم هست، واقعاً بهش پیشنهاد میکنم از راه جلف شدن خارج بشه...

توی آلبوم جدید، به جز چند تا ترک، بقیه ـشون به شدت رفتن تو فاز جلفیت...! من واقعاً از این آلبوم ناراضیم... :41:

MMM52
02-03-2010, 19:46

محسن چاوشی یکی از خواننده های خوب فارسی زبانه ولی متأسفانه بعد از خریدن آلبوم جدیدش واقعاً نا امیدم کرد... احساس میکنم یکی از خوانندگان محبوبم به شدت پسرفت داشته و داره عین هزاران خواننده مزخرف خون و جلفی که CD ـیاشون همه جا ریخه و هیچکیم نمیخره، میشه... خواننده های کیلویی به قول معروف "هر کی از ننه باباش قهر میکنه یا پول میزنه زیر گلوش میره خواننده میشه"...

اصلاً احساس خوبی ندارم و حس بدی دارم به نظرم میاد محسن چاوشیم داره جلف میشه... امیدوارم اینطور نباشه و من اشتباه بکنم و پول زیادی که از فروش زیاد آهنگاش به دست آورده تبدیلش نکرده باشن به یه آدم جلف... فقط امیدوارم اینطور نباشه و اگرم هست، واقعاً بهش پیشنهاد میکنم از راه جلف شدن خارج بشه...

توی آلبوم جدید، به جز چند تا ترک، بقیه ـشون به شدت رفتن تو فاز جلفیت...! من واقعاً از این آلبوم ناراضیم... :41:
با نظرت کاملا مخالفم!!!
کجاش جلفه!!؟؟
اگه منظورت آهنگ بندریه است به نظرم خیلی قشنگ و با معنا بود!!!
حالا تعریفت از جلف چیه نمیدونم!!!

MMM52
02-03-2010, 20:01
اشکال سایت هواداران (chavoshifans ) برطرف شد!!!
بیانیه سایت:

با عرض سلام خدمت تمامي شما عزيزان

همانطور كه با خبر بوديد سايت به مدت يك هفته به دليل مشكل فني خارج از دسترس بود

اين مشكل براي تعدادي از سايتهاي ديگر نيز ايجاد شده بود كه گويا به خاطر مسئله ي تحريم مشكلي براي سرورها به وجود آمده بود.

اطلاعيه سايت نيز در مورد همين موضوع مي باشد كه بايد عرض كنيم

مشكل سايت هنوز به صورت كامل برطرف نشده است به همين دليل اطلاعاتي كه

اكنون در سايت مشاهده مي كنيد مربوط مي شود به پايان روز 25 بهمن ماه.

به خاطر اينكه سايت مدت زمان زيادي از دسترس خارج شده بود لازم ديديم

تا اين نسخه را موقتا راه اندازي كنيم تا در روزهاي آينده مشكل كاملا برطرف شود

و آخرين اطلاعات هم به سايت اضافه شود.

لازم به ذكر است كه شما عزيزان ميتوانيد در انجمن ها فقط در قسمت "تالار موقت"

موضوعات خود را ارسال و به بحث و گفتگو بپردازيد

ما همچنان سعي داريم تا فضايي راحت و بدور از حاشيه و مشكل را براي

شما فراهم سازيم.

با تشكر از شما

فرزاد متيني نژاد

MMM52
02-03-2010, 20:02

MMM52
02-03-2010, 20:10
و اما .... پوستر بخون امشب:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.7128
02-03-2010, 21:55
راستي مگه قرار نبود آلبوم يه شاخه نيلوفر رو با اصلاحاتش يه هفته بعد از ژاكت بدن بيرون؟ پس كوشش؟

MMM52
03-03-2010, 00:45
راستي مگه قرار نبود آلبوم يه شاخه نيلوفر رو با اصلاحاتش يه هفته بعد از ژاكت بدن بيرون؟ پس كوشش؟
تا اونجا که من میدونم قرار بود آلبوم سنتوری با تنظیمات جدید بعد از عید بیاد...
یه البوم دیگه هم به مناسبت سال مولانا خونده به اسم (من خودم آن سیزدهم) که اون معلوم نیست کی بیاد !!!

MMM52
03-03-2010, 21:23
چرا کسی دیگه نظر نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نبینم تاپیک سلطان اینقدر سوت و کور باشه............

ماتاتا
04-03-2010, 00:12

توی آلبوم جدید، به جز چند تا ترک، بقیه ـشون به شدت رفتن تو فاز جلفیت...! من واقعاً از این آلبوم ناراضیم... :41:

به جز ترک اول که شاده و ممکنه بعضی ها که از سبک چاووشی خوششون میاد باش حال نکنن سایر ترک ها رو به هیچ عنوان نمیشه جلف قلمداد کرد، ممکنه کسی خوشش نیاد اما اینکه بگه جلفه با عقل جور در نمیاد!!

جلف میشه آهنگ هایی مثلا در سبک ساسی مانکن و... نمی دونم چطور آهنگ های آلبوم ژاکت به نظرت جلف اومده!!!!

omid.7128
04-03-2010, 01:31
به نظر من فقط لولای شکسته کار ضعیفی بود بقیه خوب و عالی بودند

ماتاتا
04-03-2010, 01:40
به نظر من فقط لولای شکسته کار ضعیفی بود بقیه خوب و عالی بودند

لولای شکسته شعرش گنگه! من وقتی اصل شعر رو که یکی از بچه ها گذاشت خوندم با آهنگ ارتباط خوبی برقرار کردم...

(اول آهنگ لولای شکسته صدای محسن یه نمه شبیه عبدالرضا هلالی شده!! :31: )

اصل شعر:

همیشه منتظرت هستم

انگار کسی در میزند

می گویم:

بانو خوش آمدی

ولی تو نیستی

پشت در تنهاییست

ولی هنوز هم نیستی.

کاش می آمدی

ولی تو نخواهی آمد

بانو

بانو

بانو جان

من و در و لولای شکسته

و حسرت دیدار تو

فقط همین

MMM52
04-03-2010, 21:04
به جز ترک اول که شاده و ممکنه بعضی ها که از سبک چاووشی خوششون میاد باش حال نکنن سایر ترک ها رو به هیچ عنوان نمیشه جلف قلمداد کرد، ممکنه کسی خوشش نیاد اما اینکه بگه جلفه با عقل جور در نمیاد!!

جلف میشه آهنگ هایی مثلا در سبک ساسی مانکن و... نمی دونم چطور آهنگ های آلبوم ژاکت به نظرت جلف اومده!!!!
واقعا راست میگی منم بهش گفتم...
ولی نگفت منظورش از جلف چیه!!
در کل به غیر از لولای شکسته بقیه آهنگها خوب بودن...
ولی به نظرم خنده و دلشوره به نظرم در حد متوسط بودن...
شاید منظورش از جلف آهنگ اول بوده که من بعد از آهنگ (اسیری) از اون خوشم میاد...
به هر حال سلایق متفاوته و هر کس از یه دیدی به اون نگاه میکنه
به طور مثال من از (اسیری) بیشتر از (دور آخر) خوشم میاد....

MMM52
04-03-2010, 21:54
عينك ريبون ما هم مال تو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نام خدا
متني را بچه هاي آباداني و خرمشهري براي محسن چاووشي
آماده كرده اند و برايمان فرستاده اند ، كه در اختيارتان قرار داديم

براي خواندن قلم زيباي بچه هاي آبادان و خرمشهري
به ادامه مطلب برويد

سلام
سلامی به گرمی آفتاب سوزان آبادان و خرمشهر به محسن عزیز
اکنون ما خوشحال و شادیم.
بیست و یک سال قبل...
آواره خیابونها
آواره کوچه ها
صدای توپ و تانک و گلوله و انفجار
رنگ شهر به رنگ سرخ
آسمان شهر به رنگ سیاه
کوچه ها پر از گلهای پرپر شده ...
کوچیک و بزرگ...پیر و جوون...مرد وزن
صدای گریه و فریاد بچه های شیر خواره گوش آسمون رو کر کرده بود
سی و شش میلیون جمعیت در محاصره و زیر رگبار گلول هگذشت...
هشت سال جنگ نابرابر گذشت
هیچ چیزی جز سرزمینی بیابانی نمونده
هزاران هزار شهید
بیست و یک سال بعد...
هیچ چیز و هیچ تفریحی نیست برای جوونهای همان شهری که سالها زیر گلوله و انفجار بوده
هیچ چیز...هیچ چیز...
درسته خندانیم اما...یه درد کهنه تو دلمون هست
بخدا خیلی مظلومیم
داریم اینها رو به تویی میگیم که از خودمونی
درکمون میکنی
خودت کشیدی این دردها رو از جنس خود مایی
درسته سالهاست رفتی از این دیار، اما نشون دادی که مثل همه جنوبیها با معرفتی
محبوبیت و جایگاه بالات و این همه هوادار تو رو مغرور نکرده
باعث نشده که اصلیت خودت رو فراموش کنی...
دوستان و برادرای خودت رو اینجا فراموش کنی...
ما همه بچه های آبادان و خرمشهر دور هم جمع شدیم و این نامه رو نوشتیم که فقط و فقط بگیم که...
چقدر با این اهنگت(بازار خرمشهر)دل ما رو شاد کردی و غم این همه سال رو از تن خستمون زدودی
ممنون...ممنون...
و باز هم ممنون محسن جان
راستی این هم بگم که کاری کردی بامون که هر وقت از کنار حرم سید عباس رد میشیم یاد تو میفتیم و برات دعا می کنیم
تو عشق همه مایی ... پس عینک ریبون ما هم ما تو
والله...
از طرف جمعی از بچه های آبادان و خرمشهر

كلوپ اختصاصي هواداران محسن چاووشي

3Dmajid
04-03-2010, 23:23
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااای ...
چه متن خشکلی :40:
خیلی متن قشنگی بود.
من از اون اول که آهنگ بازار خرمشهر رو گوش دادم فهمیدم محسن با این کارش میخواد دل همشهریاش رو شاد کنه.
از اینکه دل این همه آدم رو شاد کرد ما هم خوشحالیم.
این گل تقدیم به محسن عزیز = :11:

payamf1
04-03-2010, 23:52
من دیروز اورجینال ژاک رو خریدم راستش دیگه متحول شدم و میخام آهنگهای ارجینال گوش بدم :27:

البته به همراه آلبوم محسن آلبوم های فرزاد فرزین و علی لهراسبی (البته دانلود کرده بودم ولی برای حمایت از علی ارجینالش رو هم گرفتم) رو هم گرفتم ولی واقعا کاور و عکس و کلا پک محسن چاوشی خیلی زیباتره و واقعا ازش خوشم اومد

طرح روی سی دی هم خیلی جالبه و در عین سادگی خیلی باکلاسه :31:

آلبوم خوبیه و تراکهای جالبی داره و در نوع خودش جدیده ولی تنها نکته ای که هست اینه که ریتم و ملودی آهنگهاش خیلی نزدیک به همه و نمیشه تراکهای شاد و غمگین رو از هم تشخیص داد...

3Dmajid
04-03-2010, 23:56
من دیروز اورجینال ژاک رو خریدم راستش دیگه متحول شدم و میخام آهنگهای ارجینال گوش بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ممنون ... کاشکی همه مثل شما یه هو متحول بشن :11:

payamf1
05-03-2010, 00:14
راستش من خودم توی هنر و موسیقیم و چون خانواده ی هنرمندی هم دارم نشستم با خودم فکر کردم دیدم بابا خواننده بیچاره چند ماه زحمت میکشه و آهنگها تنظیم میکنه خوانندگی میکنه و ..... بعد ما بیاییم واسه 1500 تومان کلی توی اینترنت بگردیم و دانلود کنیم.
این پولها واسه ما زیاد نیست اما واسه خواننده ها خیلی به کار میاد....
حالا همه اینا به یک طرف...
کاور و سی دی اورجینال خودش یک طرف که واقعا چه حالی میده :8: :26::34:

3Dmajid
05-03-2010, 00:33
راستش من خودم توی هنر و موسیقیم و چون خانواده ی هنرمندی هم دارم نشستم با خودم فکر کردم دیدم بابا خواننده بیچاره چند ماه زحمت میکشه و آهنگها تنظیم میکنه خوانندگی میکنه و ..... بعد ما بیاییم واسه 1500 تومان کلی توی اینترنت بگردیم و دانلود کنیم.
این پولها واسه ما زیاد نیست اما واسه خواننده ها خیلی به کار میاد....
حالا همه اینا به یک طرف...
کاور و سی دی اورجینال خودش یک طرف که واقعا چه حالی میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب از شما چه پنهون منم اولش دانلود میکردم :31:
ولی شدیدا الان متحول شدم و همش به دوستام هم تذکر میدم که برن آلبوم رو ارجینال بخرن.
وقتی خواستم واسه خودم آهنگسازی و خوانندگی کنم به این نتیجه رسیدم که واقعا کار سختیه و به خاطر همین همیشه دیگه کار خوننده ها رو ارجینال میخرم.
البته قبلا دانلود میکردم بعد اگه قشنگ بود میخریدم ولی الان دانلودم نمیکنم و میرم یه هو میخرم :20:
ما باید با این کار به همدیگه کمک کنیم تا این فرهنگ تو جامعه مون جا بیفته و زحمات خواننده های کشورمون رو هدر ندیم :11:

rootnt
05-03-2010, 11:11
خوبه که متحول شدید
خوبه که برای همه خواننده ها همینطور باشه
من شخصا خیلی وقته فایلهای صوتی مخصوصا mp3 کپی نکردم و کپی ها رو استفاده نمی کنم و دانلود هم نمی کنم رو هاردم هم ندارم
بیشتر از روی رادیو فردا یا کانالهای دیگه موسیقی گوش می کنم

بگذریم
هفته پیش این آلبوم چاوشی رو خریدم
انصافا ژاکت خوبه
به نظرم حتی از ۱ شاخه نیلوفر خیلی بهتره
نمی دونم دوستان چرا اینقدر ایراد می گیرن
من طرفدار شدید چاوشی نیستم ولی می گم آلبوم قشنگیه

behnam_tr
05-03-2010, 11:19
به به ماشاالله همه متحول شدن ...منم دانلود کردم اونم با کیفیتشو
گوش کردم اصلا خوشم نیومد به نظر من افتضاحه این آلبوم (جاکت!) البته نظر شخصی منه
چون خوشم نیومد دیگه نخریدم!

ebibarati
05-03-2010, 22:29
اين متن لولاي شكسته رو خوندم پس چرا اينقدر تركوندنش ( حذفش كردن) مگه بنده خدا چي ميگه
حالا كي حذفش كرد ؟

3Dmajid
06-03-2010, 10:42
اين متن لولاي شكسته رو خوندم پس چرا اينقدر تركوندنش ( حذفش كردن) مگه بنده خدا چي ميگه
حالا كي حذفش كرد ؟

آره جدا این سوالیه که تو ذهن منم هست ... اگه کاملش رو میخوند شاید شعرش بیشتر طرفدار پیدا میکرد !!
ولی یه جوری حذف کرده که شعر اصلا سر و ته نداره :31:

MMM52
06-03-2010, 13:54
خب از شما چه پنهون منم اولش دانلود میکردم :31:
ولی شدیدا الان متحول شدم و همش به دوستام هم تذکر میدم که برن آلبوم رو ارجینال بخرن.
وقتی خواستم واسه خودم آهنگسازی و خوانندگی کنم به این نتیجه رسیدم که واقعا کار سختیه و به خاطر همین همیشه دیگه کار خوننده ها رو ارجینال میخرم.
البته قبلا دانلود میکردم بعد اگه قشنگ بود میخریدم ولی الان دانلودم نمیکنم و میرم یه هو میخرم :20:
ما باید با این کار به همدیگه کمک کنیم تا این فرهنگ تو جامعه مون جا بیفته و زحمات خواننده های کشورمون رو هدر ندیم :11:
منم شب چهارشنبه رفتم بخرم نبود گفتن فردا میاد دیگه نمیتونستم طاقت بیارم و رفتم کافی نت دان کردم ولی فردا بعد از ظهر خریدمش!!!

Greedy
06-03-2010, 18:52
نظر سنجی پایان سال 1388 سایت موسیقی ما؛

موسیقی ما: سایت موسیقی ما در پایان هر سال فهرست بهترین‌های موسیقی سال را در بخش‌های مختلف به انتخاب هنرمندان عرصه موسیقی و کاربران سایت انتخاب می‌کند.شما کاربران گرامی سایت نیز می توانید طبق سوالات و فرمت مشخص شده در زیر این مطلب بهترین‌های خود را برگزینید.

1- بهترین آلبوم موسیقی پاپ سال 1388
2- بهترین آلبوم موسیقی سنتی و کلاسیک سال 1388
3- بهترین آهنگ سال 1388
4- بهترین ترانه (کلام) سال 1388
5- بهترین کنسرت سال 1388
6- پدیده موسیقی سال موسیقی ایران در سال 1388
7- بهترین اتفاق موسیقی ایران در سال 1388

کاربران عزیز می‌‌توانند در صورت تمایل آرزو یا اتفاق های موسیقی که مشتاق رخ دادنش در سال آینده هستند را نیز در انتهای نظر خود بیان کنند.
- لطفا جهت سهولت در شمارش آرا و نظرات لطفا طبق شماره سئوال تعیین شده پاسخ بدهید.
- برای شرکت در نظر خواهی حتما لازم است که علاوه بر نام و نام خانوادگی کامل، ایمیل خود را نیز در قسمت مربوطه وارد نمائید. لازم به توضیح است که نظرات بدون ایمیل صحیح و درست مورد ارزیابی قرار نمی گیرد.

امسالم سلطان چاوشی با اختلاف فاحشی در صدر و بهترین البوم سال قرار میگیره

iceboy24000
06-03-2010, 20:47
خوب به نظر من هم از یک شاخه نیلوفر به مراتب بهتره
از یکی دو تا از البومهای تقریبا قدیمیش که بگذریم(مثل نفرین) میشه گفت یکی از بهترین کارهای محسن چاووشی این البوم ژاکت هستش
شخصا که خیلی خوشم اومد

majid_potter7
07-03-2010, 10:09
يكي از بهترين كارا كه نه به نظر من البته...اگه همه آهنگاش مثل اسيري بودن ميشد گفت..

3Dmajid
07-03-2010, 11:54
دیشب خواب میدیدم دارم میرم مترو محسن چاووشی رو دیدم ازش امضا میگیرم :16:

majid_potter7
07-03-2010, 12:49
دیشب خواب میدیدم دارم میرم مترو محسن چاووشی رو دیدم ازش امضا میگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش میپرسیدی حالا بندری خوندنت چی بود؟؟؟؟خخخخخخخخ:دی

3Dmajid
07-03-2010, 12:58
ازش میپرسیدی حالا بندری خوندنت چی بود؟؟؟؟خخخخخخخخ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته خوابم خیلی عجیب غریب بود ... :31:
فکر کنم یکی دیگه بود داشت نقش محسن چاووشی رو بازی میکرد :31: جالب اینجا بود که به جای کاغذ با خودم سنگ قبر برده بودم و به محسن گفتم روشو امضا کن :18: ... بعد بهم گفت بزار بریم مغازه یه طرح قشنگ تر واسه سنگ قبرت درست کنم :31: بعد فکر کنم مغزم تو حال و هوای ترک ژاکت بود که یه دفعه دیدم جنگ ایران و آمریکا شد :31: اونجا دیگه محسن نبود رفته بودم تو یه صحنه ی دیگه، از خواب بیدار شدم خندم گرفته بود با این خوابام !!!!!!!:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31 ::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:: 31::31::31:

vahid78
07-03-2010, 13:06
فکر کنم یکی دیگه بود داشت نقش محسن چاووشی رو بازی میکرد :31: جالب اینجا بود که به جای کاغذ با خودم سنگ قبر برده بودم و به محسن گفتم روشو امضا کن :18: ... بعد بهم گفت بزار بریم مغازه یه طرح قشنگ تر واسه سنگ قبرت درست کنم :31: بعد فکر کنم مغزم تو حال و هوای ترک ژاکت بود که یه دفعه دیدم جنگ ایران و آمریکا شد :31: اونجا دیگه محسن نبود رفته بودم تو یه صحنه ی دیگه، از خواب بیدار شدم خندم گرفته بود با این خوابام !!!!!!!:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31 ::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:: 31::31::31:

*IN*
07-03-2010, 13:09
دیشب شام چی خورده بودی رفیق:31:؟؟؟

Kurosh
07-03-2010, 13:12
مجید جان خواباش ترکیبیه! قبل خواب به همه چی فکر می کنی ، نه؟ : دی

همین مونده خواب ببینه که ... : دی

payamf1
07-03-2010, 13:44
دیشب شام چی خورده بودی رفیق:31:؟؟؟

فکر کنم دیزی خورده :38:

3Dmajid
07-03-2010, 13:55
دیشب شام چی خورده بودی رفیق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟؟

هیچ چی نخوردم، فکر کنم به خاطر همینه :31:

ommolfesad
07-03-2010, 14:09
دوستان عزیز یه سر به تایپیک مجید خراطها بزنید یه نفر با امضا محسن چاووشی داره به خواننده های دیگه توهین میکنه . این کار هم شخصیت طرفدارای فهمیم محسن رو زیر سوال میبره و هم باعث کدورت میشه .

payamf1
07-03-2010, 14:12
لینک و اسم اون فرد رو بزارید بررسی میشه

ramin1988
07-03-2010, 14:14
لینک و اسم اون فرد رو بزارید بررسی میشه

پست 355

Reza Azimy_RW
07-03-2010, 17:56
به نظر من این البوم محسن هم مثل بقیه کاراش خوب بود ولی نه در حده فوق العاده .
من کلا با البوم قبلیش بیشتر حال کردم و همینطور با البوم قبلترش خیلی بیشتر حال کردم . امیدوارم محسن به خاطر این قوانین مضخرف که مجوز به خاننده های خوب کشورمون نمیدن مجبور نشه روز به روز کاراش ضعیفتر بشه .

majid_potter7
08-03-2010, 10:47
عجببب اشكال از شامش نبوده...احتمالا قبل از خواب آلبومش گوش داده بودي...آره؟:46:

3Dmajid
08-03-2010, 13:34
عجببب اشكال از شامش نبوده...احتمالا قبل از خواب آلبومش گوش داده بودي...آره؟

نه :31:
حالا بی خیال ... ما که تو واقعیت نمیبینیمش حداقل تو خواب ببینیمش :20:

Mo5tafa
08-03-2010, 13:45
خب برو آلبومو بخر!!!!

خوب یه سرچ تو گوگلی جان کنم که دستم توی جیبم می مونه قربون!!:31:

:8:خیلی وقته که دانلود کردم!:8:

شما زیادی تعصبی برخورد میکنی!

آهنگ 7 که خیلی تک بود به نظر آهنگش دزدی میاد! اصلا این آهنگه ایرانی نیس! داره تکنو میزنه:46:

آهنگ لولای شکسته هم که افتضاح بود، نه وزنی، نه قافیه ای!!

آلبومش یکدست نیس

یه جاش بندری میزنه میرقصه
یه جاش ...:13:

من انتظارم از محسن بیشتر بود:41:

majid_potter7
08-03-2010, 13:54
بهتر بود اگه هم میخواست واسه همشهریهاش چیزی بخونه..تو تک آهنگ میخوند..نه اینکه بیاد تو یه آلبوم که هیچ حال و هوای بندری نداره..بندری بخونه..یه کم غیر حرفه ای کار کرده..

3Dmajid
08-03-2010, 14:01
بهتر بود اگه هم میخواست واسه همشهریهاش چیزی بخونه..تو تک آهنگ میخوند..نه اینکه بیاد تو یه آلبوم که هیچ حال و هوای بندری نداره..بندری بخونه..یه کم غیر حرفه ای کار کرده..

نخیر ... شما ها خیلی سخت میگیرین :20:

ebibarati
08-03-2010, 21:39
من كه هر وقت اين آهنگاي چاوشي رو گوش ميدم از خود بي خود ميشم
امروز تو جاده وقتي حين رانندگي داشتم گوش ميدادم حواسم نه به سرعت نه پليس با 140 جلو پليس گذشتم يه 20 تومن جريمه شدم فداي سر محسن چاوشي
نمي دونم چرا وقتي اهنگ چاوشي گوش مي كنم از خود بي خود ميشم البته اين مربوط به اين آلبوم نيست از وقتي چاوشي رو شناختم اينجوري بودم
فكر مي كنم كسايي كه خوشش نمي ياد از اهنگاي چاوشي به عمق ترانه ها نمي رسن اولين چيزي كه براي گوش دادن لازمه گرفتم متن ترانه است و بايد اول با شعرش ارتباط برقرار كنن ....
بابا بي خيال اوني كه مي گه چاوشي خوب نيست بهتره برن اهنگاي ساسي رو گوش بدن همش فوش و ناسزاست من كه پسرمو قدقن كردم اين اهنگا رو گوش بده با اين كه 6 سالش بيشتر نيست وقتي به اون قسمتاي بدش مي رسه لبشو گاز ميگيره لازم به ذكره كه تمام اهنگاي چاوشي به غير از البوم ژاكت كه تازه گرفتمش رو بلده و وقتي ميذارم با هاشون ميخونه كلي حال ميكنم و تشويقش ميكنم :31:

javady
08-03-2010, 22:10
بابا گند زده رفته محسن با این آلبوم جدیدش این آلبومش منو خیلی ناراحت کرد واقعا انتظار نمیرفت اینقدر خراب کنه آهنگ ها رو من هر ترکی که گوش میدادم میزدم بعدی

اصولا از وقتی که برای آهنگ هاش داره مجوز میگیره کیفیت شعرها و آهنگ هاش هم اومده پایین
این چاوشی اون چاوشی بترکون نبود:41:

MMM52
12-03-2010, 18:46
به نظرم اکثرا از اون آهنگ خوششون اومد....
تو شهر ما که فعلا زیاد خبردار نشدن ولی تو ماشینی دیدم اون بندریه رو گذاشته بودن!!!
منم بعد از اسیری عشق اون آهنگم..

MMM52
12-03-2010, 18:49
نظر سنجی پایان سال 1388 سایت موسیقی ما؛

موسیقی ما: سایت موسیقی ما در پایان هر سال فهرست بهترین‌های موسیقی سال را در بخش‌های مختلف به انتخاب هنرمندان عرصه موسیقی و کاربران سایت انتخاب می‌کند.شما کاربران گرامی سایت نیز می توانید طبق سوالات و فرمت مشخص شده در زیر این مطلب بهترین‌های خود را برگزینید.

1- بهترین آلبوم موسیقی پاپ سال 1388
2- بهترین آلبوم موسیقی سنتی و کلاسیک سال 1388
3- بهترین آهنگ سال 1388
4- بهترین ترانه (کلام) سال 1388
5- بهترین کنسرت سال 1388
6- پدیده موسیقی سال موسیقی ایران در سال 1388
7- بهترین اتفاق موسیقی ایران در سال 1388

کاربران عزیز می‌‌توانند در صورت تمایل آرزو یا اتفاق های موسیقی که مشتاق رخ دادنش در سال آینده هستند را نیز در انتهای نظر خود بیان کنند.
- لطفا جهت سهولت در شمارش آرا و نظرات لطفا طبق شماره سئوال تعیین شده پاسخ بدهید.
- برای شرکت در نظر خواهی حتما لازم است که علاوه بر نام و نام خانوادگی کامل، ایمیل خود را نیز در قسمت مربوطه وارد نمائید. لازم به توضیح است که نظرات بدون ایمیل صحیح و درست مورد ارزیابی قرار نمی گیرد.

امسالم سلطان چاوشی با اختلاف فاحشی در صدر و بهترین البوم سال قرار میگیره
حامد جان ما داریم یکسره رای میدیم ولی اگر اول سال داده بود بیرون حاضرم شرط ببندم 100 هزار تا رای میاورد@@@@@@@

Erfan64
12-03-2010, 21:05
منم با آهنگهای محسن چاوشی خیلی حال میکنم !
مخصوصا بعضی از آهنگهای آلبوم ژاکت که فوق العاده هستند
مثل دور آخر ، بخون امشب ، حراج ، دریاچه مرده و ...

NaKhoda BiBaK
12-03-2010, 21:17
ایول بچه ها داش محسن !!!

حقیقتش من تا حالا قکر میکردم هیشکی مثل محسن نمیشه ! باهاش زندگی میکردم ! اما حالا میگم هیشکی مثل محسن و مجید خراط ها نمیخونه !
واقعا مجید هم ادم رو دیوونه میکنه !

هر چند ما 7-8 ساله با محسن زندگی میکنیم !!!!

pourya_bo2pmc
12-03-2010, 21:18
این آلبوم جدید چاوشی مثل پارچه چهل تکه میمونه اینجوری بگم که آلبوم بدی داده بیرون و واسش متاسفم 

چرا بهش میگن آلبوم واسه اینکه یه مجموعه آهنگ با هماهنگ و چیدمان خوب که به دل شنونده بچسبه این آلبوم به من که نچسبید

اصولا خواننده ها پس از معروف شدنشون دیگه میرن دنبال پول و مادیات و فکر شنونده ها خیلی کم میفتن فکر فروش بیشتر و کسب درآمد 

اما یه تعدادش بدک نبود و بقیش مزخرف

Rahe Kavir
14-03-2010, 14:22
بهتره لينك دانلود هرالبومو به پست اول اضافه كنين كه براي پيداكردنش اينقدر با مشكل مواجه نباشيم!!

Kurosh
14-03-2010, 15:17
بهتره لينك دانلود هرالبومو به پست اول اضافه كنين كه براي پيداكردنش اينقدر با مشكل مواجه نباشيم!!
معمولاً تاپیکای پر طرفدار و قدیمی ای مثل این ، صاحب تاپیکش به رحمت خدا رفته! :27: ادیت کردن پست اموات هم فقط در حیطه وظایف تیم مدیریته...که اونام وقت این کارا رو ندارن : دی

خو ستاره لینک می خوای بگو بدم بهت : دی

MMM52
14-03-2010, 18:14
معمولاً تاپیکای پر طرفدار و قدیمی ای مثل این ، صاحب تاپیکش به رحمت خدا رفته! :27: ادیت کردن پست اموات هم فقط در حیطه وظایف تیم مدیریته...که اونام وقت این کارا رو ندارن : دی

آره راستی کسی خبری از masoud 908 که این تاپیک رو ایجاد کرده نداره؟؟؟

MMM52
14-03-2010, 18:19
این آلبوم جدید چاوشی مثل پارچه چهل تکه میمونه اینجوری بگم که آلبوم بدی داده بیرون و واسش متاسفم

چرا بهش میگن آلبوم واسه اینکه یه مجموعه آهنگ با هماهنگ و چیدمان خوب که به دل شنونده بچسبه این آلبوم به من که نچسبید

اصولا خواننده ها پس از معروف شدنشون دیگه میرن دنبال پول و مادیات و فکر شنونده ها خیلی کم میفتن فکر فروش بیشتر و کسب درآمد

اما یه تعدادش بدک نبود و بقیش مزخرف
اصلا وصله ی ناجور به محسن نمی چسبه....
لطفا اونو قاطی اینجور مسائل نکنین...
حاضرم شرط ببندم خاکی ترین و با معرفت ترین خواننده ایرانه...
من خودم زیاد از یه شاخه نیلوفر نیومد و همه هم میگفتن که فضای یکنواختی داره و تو این آلبوم اومد و کاملا تو ژاکت تنوع فضا ایجاد کرد و من به شخصه (ژاکت) رو یکی از بهترین آلبومای محسن میدونم...
تازه اون اصالتشو هم فراموش نکرده و یکی از بهترین آهنگای البومشو برای همشهریاش خونده!!!!
البته اینو هم بگم یه شاخه نیلوفر در کل خوب بود ولی در حد محسن نبود و حتی اون سال پر فروشترین آلبوم سال شد...

MMM52
14-03-2010, 18:27

بچه ها من شاید رفتم شما هم بیاین..
آدرس سایت:

silent-assassin
14-03-2010, 18:58
آره راستی کسی خبری از masoud 908 که این تاپیک رو ایجاد کرده نداره؟؟؟

بنده خدا تو p30 مرحوم شد! الان تو pt ـه!

pourya_bo2pmc
14-03-2010, 19:10
اصلا وصله ی ناجور به محسن نمی چسبه....
لطفا اونو قاطی اینجور مسائل نکنین...
حاضرم شرط ببندم خاکی ترین و با معرفت ترین خواننده ایرانه...
من خودم زیاد از یه شاخه نیلوفر نیومد و همه هم میگفتن که فضای یکنواختی داره و تو این آلبوم اومد و کاملا تو ژاکت تنوع فضا ایجاد کرد و من به شخصه (ژاکت) رو یکی از بهترین آلبومای محسن میدونم...
تازه اون اصالتشو هم فراموش نکرده و یکی از بهترین آهنگای البومشو برای همشهریاش خونده!!!!
البته اینو هم بگم یه شاخه نیلوفر در کل خوب بود ولی در حد محسن نبود و حتی اون سال پر فروشترین آلبوم سال شد...

خب امیدوارم همینجور که میگین باشه من که ایشونو از نزدیک نمیشناسم و اونایی هم که گفتم نظر شخصیم بود وگرنه درباره خصوصیات شخصی ایشون نه میشناسم و نه نظری میدم

اما اینو میدونم که حرفه ای شدن خیلی چیزا رو عوض میکنه اینو مطمئنم

در مورد آهنگاشونم فقط اینو بگم که من از همون اولین آهنگی که داد بیرون دونه به دونه و با دقت گوش و پیگیری میکردم و حتی اون موقعها من و دوستم وبلاگ هواداران ایشون رو زده بودیم سالها قبل که شاید معروفیت الانشونو نداشتن و شعرا و آهنگهای جدیدشون رو همه جا پخش میکردیم پس حرف دیروزو امروز واسه من یکی نیستش

امیدوارم که همیشه آقای چاوشی موفق و واسه دل من و شما بخونه

NaKhoda BiBaK
15-03-2010, 11:37
لینک دانلود ورژن جدید آهنگ زخم زبون که تنظیمش با پیانو هست !

tiktak20
17-03-2010, 15:55
بعد از افتخار پرفروش ترین آلبوم سال

فوق العاده ترین آلبوم محسن چاووشی

با تلفيقي از قطعات فيلم سنتوري و آلبوم متاسفم:
((سنتوري)) چاوشي ارديبهشت ماه مي آيد:

به فاصله 2 ماه از انتشار آلبوم ((ژاكت)) محسن چاوشي،كار ديگري از اين خواننده توسط كمپاني ((ايران گام)) منتشر خواهد شد.

كار جديد چاوشي همان آلبوم __سنتوري)) است كه مجوزش اسفند ماه 88 صادر شد و ارديبهشت ماه 88 روانه بازار مي شود.

در ((سنتوري)) علاوه بر قطعاتي كه چاوشي براي اين فيلم به نمايش در نيامده ي سنتوري اجرا كرده است،چندين قطعه شنيدني آلبوم ((متاسفم)) نيز قرار دارد و البته قطعه معروف ((امام رضا(ع))) كه چاوشي چندين سال پيش اجرا كرده نيز در اين آلوم قرار گرفته است.

از چاوشي يك آلبوم آماده ديگر نيز با نام ((من خود آن سيزده ام)) در نوبت انتشار قرار دارد.
َ
منبع:مجله ترانه ماه صفحه 17 شماره39

tiktak20
17-03-2010, 15:55
بعد از افتخار پرفروش ترین آلبوم سال

فوق العاده ترین آلبوم محسن چاووشی

با تلفيقي از قطعات فيلم سنتوري و آلبوم متاسفم:
((سنتوري)) چاوشي ارديبهشت ماه مي آيد:

به فاصله 2 ماه از انتشار آلبوم ((ژاكت)) محسن چاوشي،كار ديگري از اين خواننده توسط كمپاني ((ايران گام)) منتشر خواهد شد.

كار جديد چاوشي همان آلبوم __سنتوري)) است كه مجوزش اسفند ماه 88 صادر شد و ارديبهشت ماه 88 روانه بازار مي شود.

در ((سنتوري)) علاوه بر قطعاتي كه چاوشي براي اين فيلم به نمايش در نيامده ي سنتوري اجرا كرده است،چندين قطعه شنيدني آلبوم ((متاسفم)) نيز قرار دارد و البته قطعه معروف ((امام رضا(ع))) كه چاوشي چندين سال پيش اجرا كرده نيز در اين آلوم قرار گرفته است.

از چاوشي يك آلبوم آماده ديگر نيز با نام ((من خود آن سيزده ام)) در نوبت انتشار قرار دارد.
َ
منبع:مجله ترانه ماه صفحه 17 شماره39

Greedy
17-03-2010, 18:02
عالیه سلطان چاوشی تو نظرسنجی ترانه ماه بهترین خواننده و اهنگساز شد و البوم ژاکت هم بهترین البوم سال شد
مهم تر از همه البوم ژاکت تو عرض یه ماه پرفروشترین البوم سال شد

Alireza_SA
17-03-2010, 21:05
یه مدت اینترنت نبودم
محسن بعد آلبوم ژاکت مصاحبه کرده ؟
لطفا لینک بدین

Greedy
17-03-2010, 21:16
یه مدت اینترنت نبودم
محسن بعد آلبوم ژاکت مصاحبه کرده ؟
لطفا لینک بدین

Alireza_SA
17-03-2010, 21:33
واقعا راست میگی من نمیدونم چرا اینقدر داره از این آلبوم انتقاد میشه!!!
واقعا از یه شاخه نیلوفر بهتره!!!(اینو صد بار گفتم حالا 101 بار!!!)

احسنت

به نظرم اگه قطعات (دلشوره) (خنده) و (لولای شکسته) برداشته میشد میشد چیزی در حد آلبوم متاسفم!!!
بخاطر این از متاسفم بهتر نیست چون خداییش حسین صفا تو این آلبوم خیلی افت کرده!!!
ولی در کل کاملا راضی کننده بود و من اندک ضعف آلبوم رو در شعرهای حسین صفا میدونم!!!

اتفاقا دلشوره بسیار بسیار زیباست. شما اشتباه میکنی.
دلشوره یکی از زیباترین آهنگای این آلبومه منتها کار محمدرضا آهاریه و شما زیاد نمیپسندی.
در مورد حسین صفا هم انصافا شعراش خیلی قشنگه. به عنوان یک شاعر اینو با قاطعیت کامل میگم.
لولای شکسته رو تنها نقطه ضعف این آلبوم میدونم.
محسن تو این آهنگ اشتباه کرد و شعر نوی بسیار زیبای یاکیده رو خراب کرد. تبدیلش کرد به مشتی کلمات بی معنی
در کل فوق العاده بوده
دمش گرم

19baby91
17-03-2010, 21:34
مجوزش اسفند ماه 88 صادر شد و ارديبهشت ماه 88 روانه بازار مي شود.
چجوری اسفند 88 مجوز گرفته اردیبهشت 88 میاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebibarati
18-03-2010, 11:35
عالیه سلطان چاوشی تو نظرسنجی ترانه ماه بهترین خواننده و اهنگساز شد و البوم ژاکت هم بهترین البوم سال شد
مهم تر از همه البوم ژاکت تو عرض یه ماه پرفروشترین البوم سال شد
عاليه منم اين موضوع رو كه برگ زرين ديگري است در افتخارات محسن عزيز رو به همه دوست دارانش تبريك ميگم

آدرسي يا لينكي اگه از آمار و ارقامي كه ذكر كرديد اگه داريد بذاريد برا اونايي كه اين همه انتقاد كردن تا يه بار ديگه برن آلبوم رو گوش كنن

Greedy
18-03-2010, 11:36
سلطان بهترین خواننده و ژاکت بهترین و پرفروشترین البوم

طی نظرسنجی که مجله ترانه ماه برگزار کرد طبق معمول سلطان همه عنوان های برتر سال از ان خودش کرد : بهترین خواننده - بهترین اهنگساز - بهترین ترانه سرا ( حسین صفا ) - بهترین البوم

و طی کمتر از یک ماه هم البوم ماورایی سلطان پرفروش ترین البوم سال شد .

به علت اینکه از طبقه فقرای جامعه هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پول اسکنر نداریم مجبوری با یه موبایل که دم و دستمون بود پشت سر هم عکس گرفتیم که البته چیزی هم معلوم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب همینم خوبه بعدا مدیرا با کیفیت در سایت میذارن :

یه غلط تایپی تو این هست که تو تو خط اول ترانه سرا رو زده تنظیم کننده !

================

منبع

ebibarati
18-03-2010, 11:37
اتفاقا دلشوره بسیار بسیار زیباست. شما اشتباه میکنی.
دلشوره یکی از زیباترین آهنگای این آلبومه منتها کار محمدرضا آهاریه و شما زیاد نمیپسندی.
در مورد حسین صفا هم انصافا شعراش خیلی قشنگه. به عنوان یک شاعر اینو با قاطعیت کامل میگم.
لولای شکسته رو تنها نقطه ضعف این آلبوم میدونم.
محسن تو این آهنگ اشتباه کرد و شعر نوی بسیار زیبای یاکیده رو خراب کرد. تبدیلش کرد به مشتی کلمات بی معنی
در کل فوق العاده بوده
دمش گرم

واقعا آلبوم ژاكت فوق تصور بود مخصوصا اهنگاي دور آخر ، بازار خرمشهر و ...
فقط اهنگ لولاي شكسته كه واقعا از محسن بعيد بود اينكار وقتي متن كامل اهنگ رو مي خونم واقعا گريه م ميگيره نمي دونم چرا شعر به اين زيبايي رو ناقص كردن اخرش هم نفهميديم براي چي اگه كسي علت رو مي دونه لطفا بگه

Greedy
18-03-2010, 11:43
واقعا آلبوم ژاكت فوق تصور بود مخصوصا اهنگاي دور آخر ، بازار خرمشهر و ...
فقط اهنگ لولاي شكسته كه واقعا از محسن بعيد بود اينكار وقتي متن كامل اهنگ رو مي خونم واقعا گريه م ميگيره نمي دونم چرا شعر به اين زيبايي رو ناقص كردن اخرش هم نفهميديم براي چي اگه كسي علت رو مي دونه لطفا بگه
اگه سلطان چاوشی میخواست کل شعر لولای شکسته رو بخونه اهنگ تایمش به 10 دقیقه میرسید برای همین کلیشو حذف کرده

ebibarati
18-03-2010, 11:47
فكر كنم اگه آلبوم ژاكت در آذر ماه يا دي ماه منتشر ميشد ركورد خوبي براي فروش رو از خودش براي سال 88 به جا ميذاشت وقتي در كمتر از يك ماه اول بشه سه ماه ديگه چي ميشه :41:

ebibarati
18-03-2010, 11:49
اگه سلطان چاوشی میخواست کل شعر لولای شکسته رو بخونه اهنگ تایمش به 10 دقیقه میرسید برای همین کلیشو حذف کرده

حالا چي ميشد بيشتر ميشد چه اشكالي داره يا دارن كلاه شرعي درست ميكنن

Alireza_SA
18-03-2010, 11:50

به جای اینکه یه قسمت از شعر و برداره و دو بار بخونه میتونست یک دور از اول تا آخر شعر رو بخونه یا حداقل بخش های بیشتری رو بخونه . فوقش میشد 6 دقیقه .

ebibarati
18-03-2010, 11:55
به جای اینکه یه قسمت از شعر و برداره و دو بار بخونه میتونست یک دور از اول تا آخر شعر رو بخونه یا حداقل بخش های بیشتری رو بخونه . فوقش میشد 6 دقیقه .

دقيقا نكته جالبي رو اشاره كرديد اين نمي تونه دليل قانع كننده اي باشه حتما علت ديگه اي داشته

Erfan64
18-03-2010, 12:03
منم به حضرت چاوشی وطرفدارای محترم تبریک میگم

NaKhoda BiBaK
18-03-2010, 12:37

طی نظرسنجی که مجله ترانه ماه برگزار کرد طبق معمول سلطان همه عنوان های برتر سال از ان خودش کرد : بهترین خواننده - بهترین اهنگساز - بهترین ترانه سرا ( حسین صفا ) - بهترین البوم

به علت اینکه از طبقه فقرای جامعه هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پول اسکنر نداریم مجبوری با یه موبایل که دم و دستمون بود پشت سر هم عکس گرفتیم که البته چیزی هم معلوم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب همینم خوبه بعدا مدیرا با کیفیت در سایت میذارن :

================

منبع

آلبوم کنسل مجید خراط ها مجوز ندادن بهش ( خودش نرفت دنبالش )
وگرنه اول می شد !

هر چند خودن عاشق چاوشی هستم اما الان فهمیدم مجید هم فوق العاده با احساس میخونه !!!

ضمنا بهنام صفوی همشهریمون هست هااااا ...
دانیال طهماسبی ( آهنگساز و تنظیم کننده ) بهنام صفوی ، استاد گیتار منه ! :40::40::40:

NaKhoda BiBaK
18-03-2010, 12:38
راستی بچه ها گفتند متن کامل آهنگ لولای شکسته !
کسی داره اینجا بذاره ؟؟؟

Greedy
18-03-2010, 12:45
منم به حضرت چاوشی وطرفدارای محترم تبریک میگم
ما هم متقابلا تبریک میگیم :دی

payam.n5
18-03-2010, 12:50

================

منبع

عالیه خبر خیلی خوب بود
با این همه طرفدار بایدم اول شه و البوم فوق العاده ژاکت هم پرفروشترین شه

NaKhoda BiBaK
18-03-2010, 12:56
من گفتم که خودم تا قبل از آلبوم کنسل 60 % چاوشی گوش میدادم و 40 % شاهین نجفی !
اما بعد از آلبوم کنسل مجید 60% خراط ها ! 20% چاوشی ! 20 % شاهین نجفی !
اما خداییش یک شاخه نیلوفر خیلی غم انگیز تر و قوی تر از این بود !!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

هر چند من منکر صدای فوق العاده زیبای محسن نمیشم !!!
و طرفدارای فوق العاده زیادش !!

به هر حال عشق است محسن !

vahid123
19-03-2010, 05:33
من گفتم که خودم تا قبل از آلبوم کنسل 60 % چاوشی گوش میدادم و 40 % شاهین نجفی !
اما بعد از آلبوم کنسل مجید 60% خراط ها ! 20% چاوشی ! 20 % شاهین نجفی !
اما خداییش یک شاخه نیلوفر خیلی غم انگیز تر و قوی تر از این بود !!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

هر چند من منکر صدای فوق العاده زیبای محسن نمیشم !!!
و طرفدارای فوق العاده زیادش !!

به هر حال عشق است محسن !

نمیدونم این چه جریانیه که راه افتاده که برخی میگن ما همیشه چاووشی گوش میدادیمو خیلی عاشقش بودیمو و ... ولی بعد از اومدن آلبوم کنسل خراطها کلا متحول شدیمو اصلا دیگه از چاووشی بدمون میادو فلان....:20:

دوستان ممکنه کنسل آلبوم زیبایی باشه ولی دلیل نمیشه مثلا وقتی بنده ازآلبوم جدید Back Street Boys خوشم اومد دیگه استاد شجریان گوش ندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به هرحال اینجور جو سازی ها صحیح نیست و اینجا هم تاپیک هوادارن چاووشی هست و هوادارن عزیز سایر خواننده ها میتونند در تاپیک های مخصوص خودشون در مورد البوم های جدیدشون که اومده اظهار نظر کنن :40:

NaKhoda BiBaK
19-03-2010, 09:23
نمیدونم این چه جریانیه که راه افتاده که برخی میگن ما همیشه چاووشی گوش میدادیمو خیلی عاشقش بودیمو و ... ولی بعد از اومدن آلبوم کنسل خراطها کلا متحول شدیمو اصلا دیگه از چاووشی بدمون میادو فلان....:20:

دوستان ممکنه کنسل آلبوم زیبایی باشه ولی دلیل نمیشه مثلا وقتی بنده ازآلبوم جدید Back Street Boys خوشم اومد دیگه استاد شجریان گوش ندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به هرحال اینجور جو سازی ها صحیح نیست و اینجا هم تاپیک هوادارن چاووشی هست و هوادارن عزیز سایر خواننده ها میتونند در تاپیک های مخصوص خودشون در مورد البوم های جدیدشون که اومده اظهار نظر کنن :40:

نه اینجوری نیست که محسن دیگه گوش ندیم !
من 5-6 ساله با چاوشی زندگی میکردم ! از همون زمان آهنگ کفتر چاهی من / تنگ بی ماهی من ...

منظورم این بود که آلبوم کنسل مجید که اومد دیگه بیشتر اون رو گوش میدم !
وگرنه محسن که Is My LOve !!!

من تموم ترانه های محسن رو حفظم !

mojtaba182003
19-03-2010, 11:27
با سلام خدمت شما عزیزان

آخرین روزهای سال 1388 را سپری می کنیم ، سالی را گذراندیم که بهمن ماهش همراه بود
با انتشار آلبوم جدید محسن چاوشی عزیز یعنی "ژاکت".
مثل همیشه امیدواریم که سال خوبی را پشت سر گذاشته و سال بهتری را پیش رو داشته باشید.

در ابتدای این پست توجه شما را جلب می کنیم به نوشته ای از محسن چاوشی عزیز به مناسبت
سال نو :

7 سال مهمانتان بودم سینه ام سپر غمهایتان ، قرار است باز هم مهمانتان باشم
با شادیتان شادم خسته نیستم از همیشه محکم تر ، نگرانم نباشید نمی بازم ،
اهوازم - آبادان ، شطم - خرمشهر. عید خرمشهر زیباست شاید سری هم
به بازار خرمشهر زدم راستی یادم رفت بگویم بازار خرمشهر غمگین ترین ترانه من است.
بانو هم با من است دیگر آمده لازم نیست لولای شکسته دررا عوض کنم
عیدتان مبارک
::: محسن :::

و اما خبر، آن هم خبر فروش آلبوم تا به امروز :

طبق آخرین خبر رسیده از شرکت ایــران گــام آخرین آماار از فروش آلبوم ژاکت
تا به امروز 700 هزار نسخه بوده است و باید عرض کنیم که باز هم این رقم
در حال تغییر می باشد.

و حالا کاور آلبوم ژاکت که قولش را داده بودیم ، شما عزیزان میتوانید کاور را به 2 صورت دریافت کنید :

1 - کل کاور به صورت فایل زیپ شده در لینک زیر قابل دریافت می باشد

2 - برای سهولت عزیزانی که از سرعت دریافت فایل کمتری برخوردار هستند نیز لینک ها به صورت تک تک
در زیر آماده شده اند.

برای دانلود فشرده شده لينك بالا رو دانلود كنيد .

:: تک لینک ها ::

امیدواریم تا اینجا لذت برده باشید ، و اما در ادامه...

یک والپیپر زیبا به همراه یک عکس که در مجله همشهری جوان به چاپ رسیده بود را
برای شما آماده کرده ایم که از لینک های زیر میتوانید دریافت کنید

والپیپر در 2 اندازه مختلف طراحی شده است

دریافت با رزولیشن 768 * 1024

دریافت با رزولیشن 932 * 1600

به اطلاع کسانی که علاقه مند هستند تا اطلاعات کامل از کارها و بیوگرافی محسن چاوشی را در تلفن های
همراه خود داشته باشند هم می رسانیم برنامه ای آماده شده است که بزودی برای این دسته از
علاقه مندان روی سایت برای دانلود قرار خواهد گرفت.

و در آخر تشکر می کنیم از تمامی شما عزیزان که یک سال دیگر را نیز با ما همراه بودید
از تک تک شما متشکریم.

سال خوب و خوشی داشته باشید.

Greedy
19-03-2010, 11:41
با سلام خدمت شما عزیزان

آخرین روزهای سال 1388 را سپری می کنیم ، سالی را گذراندیم که بهمن ماهش همراه بود
با انتشار آلبوم جدید محسن چاوشی عزیز یعنی "ژاکت".
مثل همیشه امیدواریم که سال خوبی را پشت سر گذاشته و سال بهتری را پیش رو داشته باشید.

در ابتدای این پست توجه شما را جلب می کنیم به نوشته ای از محسن چاوشی عزیز به مناسبت
سال نو :

عیدتان مبارک

و اما خبر، آن هم خبر فروش آلبوم تا به امروز :

طبق آخرین خبر رسیده از شرکت ایــران گــام آخرین آماار از فروش آلبوم ژاکت
تا به امروز 700 هزار نسخه بوده است و باید عرض کنیم که باز هم این رقم
در حال تغییر می باشد.

و حالا کاور آلبوم ژاکت که قولش را داده بودیم ، شما عزیزان میتوانید کاور را به 2 صورت دریافت کنید :

1 - کل کاور به صورت فایل زیپ شده در لینک زیر قابل دریافت می باشد

2 - برای سهولت عزیزانی که از سرعت دریافت فایل کمتری برخوردار هستند نیز لینک ها به صورت تک تک
در زیر آماده شده اند.

امیدواریم تا اینجا لذت برده باشید ، و اما در ادامه...

یک والپیپر زیبا به همراه یک عکس که در مجله همشهری جوان به چاپ رسیده بود را
برای شما آماده کرده ایم که از لینک های زیر میتوانید دریافت کنید

والپیپر در 2 اندازه مختلف طراحی شده است

دریافت با رزولیشن 768 * 1024

دریافت با رزولیشن 932 * 1600

به اطلاع کسانی که علاقه مند هستند تا اطلاعات کامل از کارها و بیوگرافی محسن چاوشی را در تلفن های
همراه خود داشته باشند هم می رسانیم برنامه ای آماده شده است که بزودی برای این دسته از
علاقه مندان روی سایت برای دانلود قرار خواهد گرفت.

و در آخر تشکر می کنیم از تمامی شما عزیزان که یک سال دیگر را نیز با ما همراه بودید
از تک تک شما متشکریم.

سال خوب و خوشی داشته باشید.

مرسی این است سلطان پاپ

payam.n5
19-03-2010, 12:49
سال مهمانتان بودم سینه ام سپر غمهایتان ، قرار است باز هم مهمانتان باشم

درود بر محسن عزیز ...

Alireza_SA
19-03-2010, 13:40
عیدتان مبارک

زنده باشی محسن عزیز
مثل کسانی نیستی که می آیند و خودنمایی میکنند و ...
حقا که مردمی هستی
چرا که با دل هوادارانت رابطه برقرار میکنی نه با چشمهاشان
7 سال پربار درکنارت بودیم و درکنارمان بودی.
انشالله هفتاد سال دیگر هم چنین باشد
زنده باشی
نفست گرم

iman_s
20-03-2010, 00:13
كجا 7 سال؟
سال 83 بود كه آلبوم كفترچاهي پخش شد.
مگه قبل از اون هم آهنگ داده بود بيرون؟

றД ĵ ĭ Đ
20-03-2010, 01:36
7[B]

زن گرفته ؟ : دی

mojtaba182003
20-03-2010, 09:46
كجا 7 سال؟
سال 83 بود كه آلبوم كفترچاهي پخش شد.
مگه قبل از اون هم آهنگ داده بود بيرون؟

انگار به دست شما دير رسيده :31:

ماتاتا
20-03-2010, 14:55
راستی بچه ها گفتند متن کامل آهنگ لولای شکسته !
کسی داره اینجا بذاره ؟؟؟

همیشه منتظرت هستم

انگار کسی در میزند

می گویم:

بانو خوش آمدی

ولی تو نیستی

پشت در تنهاییست

ولی هنوز هم نیستی.

کاش می آمدی

ولی تو نخواهی آمد

بانو

بانو

بانو جان

من و در و لولای شکسته

و حسرت دیدار تو

فقط همین...

ماتاتا
20-03-2010, 14:56
زن گرفته ؟ : دی

آره خیلی وقته! فکر کنم یک سالی میشه! :31:

Alireza_SA
20-03-2010, 17:57
ایمیل چاوشی رو میخوام!!

undr
20-03-2010, 18:02
ایمیل چاوشی رو میخوام!!

chavoshi_music58@yahoo.com

iman_s
21-03-2010, 01:49
انگار به دست شما دير رسيده :31:
به دست شما كي رسيده؟
مطمئنم كه سال 83 بود آلبومش اومد بيرون.

ماتاتا
21-03-2010, 03:16

alisahaf70
23-03-2010, 01:31
من یک شاخه نیلوفر رو البومشو بیشتر دوست داشتم خیلی سنگین تر بود
تو این البوم خرمشهرش که انصافا برام شوک بود باورم نمی شد چاووشی خونده
کلا البومش هم شادتر از قبل شده خش صداشم کمتر شده :دی
با دلتنگیش پرواز می کردم ولی الان زیاد حال نداد این البومش البته هنوز همشو گوش ندادم یکی دو تا مونده :دی

Alireza_SA
25-03-2010, 17:21
دوستان میشه چند تا عکس قشنگ بذارید ازش
مثل اونایی که تو مصاحبه ش بود و قشنگ افتاده بود یا عکسایی که با عینک ریبون گرفته

تاپیک چرا خوابیده؟

A.M.D.D.E.V.I.L
25-03-2010, 17:32
بالا خره بعد از مدت ها بازم به موسيقي با كلام گوش دادم كه اولين انتخابم محسن چاوشي بود

payam.n5
25-03-2010, 18:43
دوستان میشه چند تا عکس قشنگ بذارید ازش
مثل اونایی که تو مصاحبه ش بود و قشنگ افتاده بود یا عکسایی که با عینک ریبون گرفته

تاپیک چرا خوابیده؟

دوست عزیز خبری نیست و بچه ها هم اکثرشون مسافرت هستن فکر کنم

بفرمایید دوست عزیز چند تا عکس براتون اپ کردم شاید بعضیاش و نداشته باشید البته حتما میدونید که محسن چاوشی از عکس فراریه اینا هم چندان با کیفیت نیست :

ebibarati
27-03-2010, 07:55
بالا خره بعد از مدت ها بازم به موسيقي با كلام گوش دادم كه اولين انتخابم محسن چاوشي بود

اين همه سال كجا بودي :31:

Greedy
27-03-2010, 10:20
اين همه سال كجا بودي :31:
موسیقی با کلام تحریم کرده بود :دی ولی جاذبه اهنربایی سلطان چاوشی باعث شد تحریم بشکونه : دی

iman_s
28-03-2010, 00:54
کد آهنگ های پیشواز محسن چاوشی براي سيمكارتهاي ايرانسل

٣٣١١٠١١ بازار خرمشهر
٣٣١١٠١٢ بازار خرمشهر.قطعه 2
٣٣١١٠١٣ بخون امشب
٣٣١١٠١٤ چهار دیواری
٣٣١١٠١٨ حراج
٣٣١١٠١٩ خنده
٣٣١١٠١٥ دریاچه مرده
٣٣١١٠١٦ دل شوره
٣٣١١٠١٧ دور آخر
٣٣١١٠٢٢ ژاکت
٢٢١٧٢٢ ظهر عطش
٢٢١٧١٧ غدیر خون
٣٣١١٠٢٠ کی‌ بهت خندیده
٣٣١١٠٢١ لولای شکسته

واجب شد برم يك خط ايرانسل بگيرم

MOHAMMAD2010
28-03-2010, 20:08
آهنگ اسیری نیست ؟

.::SMS::.
28-03-2010, 20:46
اول با آلبوم ژاکت حال نکردم ولی الان به نظرم قشنگتر شده :دی

payam.n5
29-03-2010, 01:55
اول با آلبوم ژاکت حال نکردم ولی الان به نظرم قشنگتر شده :دی
من همون روز اومدن اومدن البوم گفتم زود قضاوت نکنید این البوم کم کم جا میفته و همینطورم شد :

vahid123
30-03-2010, 12:38
آهنگ اسیری نیست ؟

کد: ٣٣١١٠١٠

Rahe Kavir
30-03-2010, 12:43
معمولاً تاپیکای پر طرفدار و قدیمی ای مثل این ، صاحب تاپیکش به رحمت خدا رفته! :27: ادیت کردن پست اموات هم فقط در حیطه وظایف تیم مدیریته...که اونام وقت این کارا رو ندارن : دی

من لينك ميخوام حوصله گشتنم ندارم لطفالينك بذارين :31:

S0R3N4
31-03-2010, 14:18

پشتیه محمد رضا آهاریه؟

ماتاتا
31-03-2010, 15:07
پشتیه محمد رضا آهاریه؟

بله... :46:

AmiRreZA_RAcEr
31-03-2010, 16:30
از بابت آلبوم ژاکت براتون متاسف شدم دوستان عزیز

ماتاتا
31-03-2010, 16:33
از بابت آلبوم ژاکت براتون متاسف شدم دوستان عزیز

چرا..؟! :13:

Gilopa
31-03-2010, 20:31

کاری به آلبومش و این حرفا اصلا ندارم ..

موهاشو دقت کنید چقدر ساده گذاشته .. حتی ژست گرفتنش هم سادست! انصافا خیلی خوشم اومدش

فقط از دوستان خواهش میکنم برند به عکسهای بقیه خوانندگان درون مرزی یه نگاه بندازند متوجه میشند من چی میگم

NaKhoda BiBaK
31-03-2010, 21:33

حال کنید تریپش رو !!! :5::laughing::laughing:

اصل آبادانی زده ها ...

بچه ها جنوب مخصوصا خوزستان همشون اینجوری تریپ میگیرن موقع عکس گرفتن ! ازجمله خودم ! :31: :31:

حال میکنم که اکثر خواننده هامون جنوبی ان !
محسن چاوشی = خرمشهر
ناصر عبدالهی = بندرعباس
رضا صادقی = بندرعباس
بهنام صفوی = این که دیگه همسایه خودمون بود تا 8-9 سال پیش ! داداشم میگه با همیشه با هم فوتبال بازی میکردیم ! هنوزم بعضی مواقع ( البته خیلی کم ) باهاش در ارتباطه ! همشهری و همسایه خودمون بود ! مادرم عکسش رو داره وقتی که رفته بودن ختنش کنن ! مادرم با مادرش رفته بوده !
آرش ( لس آنجلس ) = خوزستانی
سندی = آبادان
مسعود فردمنش = خوزستان

حال میکنی کوکا !!! :31: :31: :31:

ایول بچه ها جنوب !!!
ایول داش محسن !!!

پاییز که می شد ! دلم میگرفت ! میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسی هایم رو پوشیده باشم !!!

هر روز با آهنگ بندری بازار خرمشهر فاز میگیریم با بچه ها !! خیلی باحال با لهجه اصلیش خونده ! :31: :31:

Ssarshar
01-04-2010, 16:55
من خودم از چاووشی خیلی خوشم میاد ولی این دیگه خیلی ضایعس که همون خواننده که میگه بیا اینجا اونجا نه :40:بهتر از چاووشی اینو همه میدونن:8::11:
پيشاپيش از همه ي دوستداران چاووشي عزيز عذر خواهي ميكنم اما بايد به هر حال به اين بحث كاذب خاتمه داد .

دوست عزيز شادمهر زمانيكه از ايران رفت كارش به مراتب مشكل تر شد زيرا يه خواننده ي جهاني بايد همه نوع

طيف مردم رو با آهنگاش ارضا كنه ( چه داخل كشور و چه خارج از كشور ) پس مجبور بود كه آهنگهايي مثل حالا بيا

اينجا رو هم به ملودي هاش اضافه كنه . به اين دليل كه سبك موسيقي كه در غرب رواج داره به مراتب متفاوت تر از

داخل كشورمونه . بالاخره شادمهر پس از يه دوره آزمون و خطا و مشكلات فراواني كه در سر راهش قرار داشت

تونست به يك نگاه خوبي برسه كه مشمول آهنگهاي جديدش ميشه . يكاري كن - سبب - ترس - عادت - تقدير و

... همگي نشعت گرفته از نگرش صحيح و تجربه ي كسب شده از شادمهر در اين 9 سال دوري از وطنه .

شادمهر زمانيكه حالا بيا اينجا رو خوند آلبومي براي مهستي تنظيم و آهنگسازي و نوازندگي كرد كه به جرات

ميشه گفت مرحوم مهستي رو دوباره به اوج برد .

پس من مشكلي به كار شادمهر نميگيرم چون هر وقت حتي يك تك آهنگ هم كه بيرون ميده به اندازه ي چهار تا

آلبوم موسيقي سر و صدا ميكنه . فكر نميكنم كسي تو ايران و خارج از ايران به جز معدودي اين قدرت رو داشته

باشن .

در مورد كاور كردن هم شادمهر مجموعا از حدود 90 ترانه اي كه خونده 4 تاشو كاور كرده كه تنظيم ها و ملودي ها رو با زيركي خاصي عوض كرده و همين باعث شده همون اهنگهاي كاور جزو پرطرفدارترين كارها به شمار بيان

در هر صورت من بحث رو تموم شده مي بينم و از اينكه سرتون رو درد آوردم عذر ميخوام

موفق باشيد

S0R3N4
05-04-2010, 20:03
بچه ها
میشه یکی بیاد معنی شعر لولای شکسته رو بگه؟؟؟منظورش چیه این تو؟:31:

ماتاتا
05-04-2010, 20:11
بچه ها
میشه یکی بیاد معنی شعر لولای شکسته رو بگه؟؟؟منظورش چیه این تو؟:31:

شعر کاملش رو من گذاشتم، بخون خیلی واضحه... :46:

S0R3N4
05-04-2010, 20:46
کو؟لینک بده...

Erfan64
05-04-2010, 20:57
همیشه منتظرت هستم
انگار کسی در میزند
می گویم:
بانو خوش آمدی
ولی تو نیستی
پشت در تنهاییست
ولی هنوز هم نیستی.
کاش می آمدی
قلب خسته ام خواهد ایستاد
ولی تو نخواهی آمد
بانو
بانو
بانو جان
من و در و لولای شکسته
و حسرت دیدار تو
فقط همین

NaKhoda BiBaK
05-04-2010, 21:06
این شعر رو از کجا آوردی ؟
آخه محسن چرا نصفه خونده شعر رو ؟

Kurosh
05-04-2010, 21:14
این شعر رو از کجا آوردی ؟
آخه محسن چرا نصفه خونده شعر رو ؟
شعریه که کیکاووس یاکیده گفته دیگه...

محسن هم نمی تونسته همشو بخونه...باید روی آهنگ پیادش می کرده...
به هر حال موافقم ، بخش هایی که انتخاب کرده کاملاً مقصود شاعر رو نمی رسونه...

S0R3N4
05-04-2010, 21:25
عجب شعری بودا
من مسخره میکردم این ترک رو!قبول کنید که نصفه نیمه خونده و منظور رو نرسونده و مسخره بود یه جورایی

vandu
06-04-2010, 16:10
گفته بودید که نظرات رو در مورد آلبوم داخل این تاپیک مطرح کنیم.
محسن چاوشی آلبوم متاسفم رو خیلی خوب کار کرد.
یه شاخه نیلوفر با فروش بالایی که داشت نشون داد هواداران محسن نمیخوان تنهاش بذارن.
ولی ژاکت اونی که باید می بود، نبود. ملودی ها قابل تامله؛ تنظیم ها مناسبه و البته صدای خواننده خوب نیست. خواننده ای در حد چاوشی نباید اینقدر فالش بخونه. البته استانداردها بطور کلی پایین اومده وگرنه قدیم تر ها این مدل خوندن به شکل جدی تقبیح میشد.

payam.n5
08-04-2010, 17:14
سلام به دوستان عزیز :
رضا رشیدپور مجری مشهور تلویزیون در وبلاگش که دو ماهه تاسیس شده و خیلی سر و صدا کرده یه نظرسنجی گذاشته با عنوان کلی خواننده محبوب شما کیه
میتونید در نظرسنجی شرکت کنید که طبق معمول محسن عزیز با اختلاف زیادی اوله
اینم ادرس وبلاگش :

MMM52
09-04-2010, 18:08
عیدتان مبارک
ایول به محسن که به فکر طرفداراشه.......
خاکی تر از این خواننده تو دنیا پیدا نمیکنین!!!!!!!!
راستی مدتی نبودم خلاصه تعطیلات عید و مسافرت و ........
عیدتون پساپیش مبارک!!!!

Alireza_SA
10-04-2010, 20:39
یاد آوری خوبی بود

NaKhoda BiBaK
10-04-2010, 20:44
بچه خرمشهره دیگه !
بچه جنوبه ! مثل خودمونه !

فقط داش محسن و هم محلی خودم بهنام صفوی ...

MMM52
10-04-2010, 23:03
تقویم سال 89 تقدیم به کل هواداری سلطان چاووشی

امیدوارم به دردتون بخوره!!!

manreza71
10-04-2010, 23:09
خواننده فقط چاوشی تو ایران تو خارج از مرز هم داریوش

pcforlife
10-04-2010, 23:14
تقویم سال 89 تقدیم به کل هواداری سلطان چاووشی
عالی بود! مرسی!:11:
یه چیزی!
چرا عکسش تو خرداد این شکلیه!==>>>:34:-----:31:
یاعلی

Greedy
11-04-2010, 18:23
آهنگ جديد و بسيار زيبای گوش بده به اين ترانه با صدای پرهام ابراهيمی
آهنگ و تنظيم : عليرضا ميرزايی / ترانه : سعيده پورمحمد

پرهام ابراهیمی قبلا هم برای سلطان چاوشی یه اهنگ دیگه خونده بود به اسم چاووش :

این دومین اهنگی هست که برای سلطان چاوشی خونده

Alireza_SA
11-04-2010, 18:35
اینم راهیه واسه معروف شدن!

pcforlife
11-04-2010, 18:54
اینم راهیه واسه معروف شدن!
دقیقا!:46:
ولی انصافا جفت آهنگاش چرت بود!:13:

MMM52
11-04-2010, 20:52
دقیقا!:46:
ولی انصافا جفت آهنگاش چرت بود!:13:
خداییش ترفند جالبیه اونم وقتی که طرف سلطان چاووشی باشه!!!

MMM52
12-04-2010, 18:00
نتایج نظر سنجی بزرگ سالانه سایت موسیقی ما از کاربران مشخص شد؛

«رندان مست» و «ژاکت» محبوب‌ترین آلبوم‌های موسیقی ایران در سال 1388

موسیقی ما – نتایج نظرسنجی سال کاربران سایت موسیقی ما درباره بهترین‌های موسیقی ایران در سال 88 مشخص شد. در این نظر‌سنجی که در ماه‌های اسفند و فروردین در سایت برقرار بود بیش از 3000 کاربر سایت موسیقی ما از طریق ایمیل و کامنت بهترین‌های سال گذشته موسیقی ایران را انتخاب کردند.

لازم به ذکر است کاربران برای شرکت در نظرخواهی حتما لازم بود که علاوه بر نام و نام‌خانوادگی کامل، ایمیل خود را نیز در قسمت مربوطه وارد نمائید تا ضمن کاهش احتمال تقلب بر اعتبار این نظرسنجی سالانه نیز بیافزایند. لذا نظراتی که به صورت کامنت بدون ایمیل صحیح و همچنین نظرات ایمیلی که بدون نام و نام‌خانوادگی حقیقی ارسال شده مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

بر اساس این نظرسنجی آلبوم «رندان مست» محمدرضا شجریان با کسب بیشترین آرا با اختلاف زیاد با دیگر آلبوم‌های موسیفی اصیل ایرانی در رتبه نخست بهترین آلبوم موسیقی اصیل ایرانی قرار گرفت. آلبوم‌های «مایه ناز» سالار عقیلی و «سفر عسرت» شهرام ناظری دیگر آلبوم‌های موسیقی اصیل ایرانی بودند که در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

«ژاکت»؛ دومین آلبوم رسمی محسن چاوشی تواست با کسب آرای بیشتر در رقابت با آلبوم‌های «14» علی لهراسبی، «یکی بود، یکی نبود» رضا صادقی عنوان محبوب‌ترین آلبوم پاپ سال 1388 موسیقی ایران را نصیب خود کند.

هوادارن محسن چاوشی با آرای خود توانستند عنوان بهترین قطعه و ترانه سال را نیز برای آلبوم ژاکت به ارمغانن بیاورند. قطعه «دور آخر» و ترانه حسین صفا در قطعه «بخون امشب» به ترتیب بهترین قطعه و ترانه سال 1388 از نگاه کاربران سایت موسیقی ما شدند. این در حالی است که ترانه قطعه «خدا رو چه دیدی» (ترانه مکرم) از آلبوم «یکی بود، یکی نبود» رضا صادقی با اختلاف کمی در رده بعدی بهترین ترانه سال قرار گرفت. همچنین قطعات «خنده» (آلبوم ژاکت)، «این چه حسیه» (آلبوم زیر بارون)، «سزامه» (آلبوم 14)، «بگو چی شده» (آلبوم یک)، «ساعت 9» (آلبوم ساعت 9) و «مرگ و زندگی» (آلبوم یکی بود، یکی نبود) دیگر قطعات برگزیده کاربران بودند.

همچنین کاربران سایت موسیقی ما در مجموع کنسرت‌های سال گذشته رضا صادقی را از دیگر کنسرت‌ها بهتر ارزیابی کردند.

اما عنوان پدیده موسیقی ایران در سال گذشته را بهنام صفوی در رقابت با سهراب پاکزاد و امیر طبری از آن خود کرد. سال گذشته اولین آلبوم بهنام صفوی با عنوان «عشق من باش» منتشر شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.

سهولت در اخذ مجوز برای آلبوم ها و کنسرت‌های موسیقی پاپ و مجوز گزفتن آلبوم دیگری از محسن چاوشی بهترین اتفاق موسیقی ایران در سال گذشته از نظر کاربران سایت موسیقی ما شد

منبع:

MMM52
12-04-2010, 18:38
مصاحبه محسن چاووشی با مجله قرن 21 :
صفحه 1 :

صفحه 2 :

صفحه 3 :

صفحه 4 :

صفحه 5 :

صفحه 6 :

ببخشید اگه دیر شد...

Greedy
12-04-2010, 20:04
نتایج نظر سنجی بزرگ سالانه سایت موسیقی ما از کاربران مشخص شد؛

«رندان مست» و «ژاکت» محبوب‌ترین آلبوم‌های موسیقی ایران در سال 1388

موسیقی ما – نتایج نظرسنجی سال کاربران سایت موسیقی ما درباره بهترین‌های موسیقی ایران در سال 88 مشخص شد. در این نظر‌سنجی که در ماه‌های اسفند و فروردین در سایت برقرار بود بیش از 3000 کاربر سایت موسیقی ما از طریق ایمیل و کامنت بهترین‌های سال گذشته موسیقی ایران را انتخاب کردند.

لازم به ذکر است کاربران برای شرکت در نظرخواهی حتما لازم بود که علاوه بر نام و نام‌خانوادگی کامل، ایمیل خود را نیز در قسمت مربوطه وارد نمائید تا ضمن کاهش احتمال تقلب بر اعتبار این نظرسنجی سالانه نیز بیافزایند. لذا نظراتی که به صورت کامنت بدون ایمیل صحیح و همچنین نظرات ایمیلی که بدون نام و نام‌خانوادگی حقیقی ارسال شده مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

بر اساس این نظرسنجی آلبوم «رندان مست» محمدرضا شجریان با کسب بیشترین آرا با اختلاف زیاد با دیگر آلبوم‌های موسیفی اصیل ایرانی در رتبه نخست بهترین آلبوم موسیقی اصیل ایرانی قرار گرفت. آلبوم‌های «مایه ناز» سالار عقیلی و «سفر عسرت» شهرام ناظری دیگر آلبوم‌های موسیقی اصیل ایرانی بودند که در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

«ژاکت»؛ دومین آلبوم رسمی محسن چاوشی تواست با کسب آرای بیشتر در رقابت با آلبوم‌های «14» علی لهراسبی، «یکی بود، یکی نبود» رضا صادقی عنوان محبوب‌ترین آلبوم پاپ سال 1388 موسیقی ایران را نصیب خود کند.

هوادارن محسن چاوشی با آرای خود توانستند عنوان بهترین قطعه و ترانه سال را نیز برای آلبوم ژاکت به ارمغانن بیاورند. قطعه «دور آخر» و ترانه حسین صفا در قطعه «بخون امشب» به ترتیب بهترین قطعه و ترانه سال 1388 از نگاه کاربران سایت موسیقی ما شدند. این در حالی است که ترانه قطعه «خدا رو چه دیدی» (ترانه مکرم) از آلبوم «یکی بود، یکی نبود» رضا صادقی با اختلاف کمی در رده بعدی بهترین ترانه سال قرار گرفت. همچنین قطعات «خنده» (آلبوم ژاکت)، «این چه حسیه» (آلبوم زیر بارون)، «سزامه» (آلبوم 14)، «بگو چی شده» (آلبوم یک)، «ساعت 9» (آلبوم ساعت 9) و «مرگ و زندگی» (آلبوم یکی بود، یکی نبود) دیگر قطعات برگزیده کاربران بودند.

همچنین کاربران سایت موسیقی ما در مجموع کنسرت‌های سال گذشته رضا صادقی را از دیگر کنسرت‌ها بهتر ارزیابی کردند.

اما عنوان پدیده موسیقی ایران در سال گذشته را بهنام صفوی در رقابت با سهراب پاکزاد و امیر طبری از آن خود کرد. سال گذشته اولین آلبوم بهنام صفوی با عنوان «عشق من باش» منتشر شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.

سهولت در اخذ مجوز برای آلبوم ها و کنسرت‌های موسیقی پاپ و مجوز گزفتن آلبوم دیگری از محسن چاوشی بهترین اتفاق موسیقی ایران در سال گذشته از نظر کاربران سایت موسیقی ما شد

منبع:

دیگه عادی شده برامون تو هر نظرسنجی سلطان چاوشی اول باشه

NaKhoda BiBaK
12-04-2010, 22:19
مرسی ! مصاحبه جالبی بود !!!
محسن کنسرت نمیخواد بذاره تو خوزستان ؟

payam.n5
13-04-2010, 10:52
نتایج نظرسنجی وبلاگ رضا رشیدپور

محسن ها بردند

پنج نفر برتر

یک ..... محسن چاوشی ..... 1061 ..... 29 درصد

.

دو ........ محسن یگانه ........ 692 ..... 19 درصد

.

سه ..... احسان خواجه امیری 683 ..... 17 درصد

.

چهار ....... محمد اصفهانی ..... 224 ....... 6 درصد

.

پنج .......... رضا صادقی .........145 ....... 4 درصد

Alireza_SA
13-04-2010, 14:48

مطمئن باش به اندازه انگشتان دو دست هم بلیط به خوزستانی ها نمیرسه چون از سرتاسر ایران حمله ور میشیم به اونجا!!

Greedy
13-04-2010, 15:01
صبر کنید اون روزی که سلطان چاوشی کنسرت بذاره ببینید چی میشه بی نظیرترین کنسرت موسیقی ایران رخ میده استادیوم ازادی هم کم میاره

MMM52
13-04-2010, 23:06
ما که کل فامیلامون اونجان!!!!!!!
عید هم اونجا بودیم....
اگه خوزستان باشه صد در صد میرم ولی به نظرم اولین کنسرت تو تهرانه!!!!

pcforlife
14-04-2010, 00:09
دوستان یه سوال!
این آهنگ چاووشی که تو آلبوم هشته (واسه امام رضا (ع) خونده)، اومده؟؟؟:20:

MMM52
14-04-2010, 11:15
دوستان یه سوال!
این آهنگ چاووشی که تو آلبوم هشته (واسه امام رضا (ع) خونده)، اومده؟؟؟:20:
نه دوست عزیز!
اگه قرار بشه منتشر بشه میوفته سال بعد!
مدیر عامل ایران گام در جواب سوالی مبنی بر انتشار آلبوم 8 گفته:

((آلبوم هشت را ما تهیه نکردیم و به صورت آماده از یک شرکتی خریدیم که طبق قراردادی که ما با اینها بستیم قرار بود آن
شرکت کار را 6 آبان به ما تحویل بدهند که تا دو روزی که به 8 /8 /88 مانده بود ما هم دقیقا آلبوم را در آن روز
منتشر کنیم ولی قولی که این شرکت به ما داده بود عملی نشد و نتوانستند کار را به زمان مشخص
شده برسانند، حتی بعد از آن زمان هم ما راضی بودیم که کار را مجدد منتشر کنیم که متاسفانه این کار را نکردند
یعنی نتوانستند مشکلاتشان را حل کنند؛ حتی این شرکت قبلا به ما گفته بودند مجوز آلبوم را گرفته اند
ولی خب آلبوم مجوز نداشت و تازه بعد از گذشت دو ماه از 8 آبان مجوز گرفتند و همه این مسائل باعث شد
مخاطبین موسیقی از شرکت ایران گام دلخور شوند و فکر کنند که این کار آماده بوده و ما منتشر نکردیم
در صورتی که اصلا اینطور نیست عشق ما این است که یک کاری را برای مردم بکنیم و بتوانیم آن چیزهایی
که مردم می خواهند برایشان اماده کنیم ولی خب یه موقع یک مسائل و مشکلاتی پیش می آید که مردم
باید مطمئن باشند که ما تقصیر کار نیستیم. مردم این را هم بدانند ما تمام زحمتی که می کشیم، تمام
لذتی که میبریم این است که بتوانیم یک کاری را سریع به دستشان برسانیم و آنها بتوانند استفاده کنند
که اصلا این نیست که حالا صحبت هایی که میشود و یا شایعه هایی که درست می کنند می گویند
ایران گام کارها را نگه می دارد و منتشر نمی کند، اصلا اینطور نیست باور کنید ما برای اینکه بتوانیم
حتی یک ساعت زودترکار را منتشر کنیم، برنامه ریزی می کنیم که ولی یک موقع مشکلات و مسائلی
است که خب همه ی آنها را هم نمی شود بازگو کرد، ولی این را من به عنوان کسی که مدیر عامل شرکت
است قول به مردم می دهم که ما زندگیمان را صرف موسیقی کردیم یعنی زندگی و سرمایه و تمام
داشته هایمان را در این راه گذاشتیم، راهی که انتخاب کردیم خدمت به مردم، راهی است که خودمان
دوست داریم، وقتی می بینیم که یک کاری توانستیم برای مردم انجام بدهیم، برای ما خیلی لذت دارد
و اصلا همچین چیزی نیست که ما بخواهیم جلوی کاری را نگه داریم
و این هم چون فرصتی پیش آمد خواستم توضیح کوچکی بدهم که سوئ تفاهمات رفع شود))

منبع:
مجله موسیقی ایرانیان

mehrzad3344
15-04-2010, 10:25
بعد از مدت های مدیدی که مفسر اختصاصی ما در حوزه ترانه در خارج از کشور و البته جزایر زیبای قناری به سر می برد شاهد بازگشت سرافرازانه ایشان به وطن بودیم .
قراری کاری را با بودجه مصوب در یکی از ویلاهای محقر رامسر با وی ترتیب داده و صمیمانه نظر ایشان را در مورد اتفاقات چند ماهه گذشته و سیر حرکتی دنیای ترانه جویا شدیم.
خوشبختانه روند صعودی ترانه ها در این مدتی که من نبودم رشد چشمگیری داشته و هنرمندان شهید پرورمون با تاثی از بزرگانی چون اساتید گرانمایه و جلیل القدر سعید آسایش و ساسیِ مانکن ترانه ها را با درون مایه هایی اجتماعی و البته پر مغزتر از گذشته به حضور ملت همیشه در صحنه ( ببخشید اراذل و اوباش و اغتشاشگران وابسته به ایادی استکبار) عرضه داشته اند.
فی المثال همین دیروز بود که تصنیفی شنیدنی به نام بازار خرمشهر را از هنرمند متعهد و البته متاهل کشورمون محسن چاووشی عزیز با چشمِ گوش موشکافانه دیدیم و شنیدیم و از ته دل و از روی خلوص نیت نشات گرفته از روح ملکوتیمان ندای فتبارک الله احسن الخالقین سردادیم.
در همین راستا توجه شماها را هم به فرازهایی از این ترانه اجتماعی و شاید کمی تا قسمتی اقتصادی جلب کرده و از ریزه کاری های هنرمندانه به کار رفته در بطن این اثر آگاه می سازم باشد که مورد قبول شما حضرات گرام قرار گیرد.

"تو هواى گرم بندر
توى بازار خرمشهر
دیدمت با ناشناسى
نفس هام در نمیاد"

اینجا شاعر با آورن لفظ خرمشهر در مصرع اول ضمن اشاره ای تلویحی که به مسئله جنگ و تقدیم هزاران شهید گلگون کفن می کند از رابطه پشت پرده دختری فریب خورده با یکی از عوامل بیگانه که احتمال قریب به یقین هویتی انگلیسی دارد خبر داده و ناراحتی شدیدالحن خود را از این حقیقت تلخ ابراز می دارد.

"قلب مو ضعیفه دختر
داره بوم بوم مى زنه
اون غریبه کیه باته؟
چى میگه بت ، چى مى خواد؟"

دخترکه فلون فلون شده مگه نمی دونی من تپش قلب دارم و مریضم این قدر حرصم نده ، بگو ببینم این مردک موطلاییِ چشم آبی کی بود و ازت چی می خواست؟
از اینجا به بعد است که دختر فوق الذکر به شرطها و شروطها داوطلبانه حاضر می گردد لب به سخن گشوده و ماهیت این عنصر بیگانه را برای شاعر سرد و گرم چشیده ی ما آشکار سازد.

"عینک ریبون اصلم
هر چى دارم مال تو
نفسم تویى تو دختر
همه دردات مال مو
مى خرم سال دیگه
واست النگوى طلا
تا ابد به پات مى شینم
بات مى مونم والا "

اگر از حرف های سخیف و غیر قابل پخشی که بین این دو نفر مبادله شده بگذریم به اینجا خواهیم رسید که این عامل بیگانه با معرفی خودش به عنوان نسخه ارجینال یکی از مارک های معروف عینک در غرب که به روشنی و وضوح هر چه بیشتر بیانگر هویت صهیونیستی اوست با وعده و وعیدهای فراوان شروع به فریب و تطمیع دختر بیچاره کرده تا از او در جهت پیشبرد اهداف استکباری آمریکای جهان خوار بهره ببرد.

"قسمت مى دم بمون
جون ننه ت جون کاکات
قربونت برم الهى
قربون جفت چشات"

این شاعر چشم و دل پاک وقتی می بیند دختر بیچاره را عشق فرنگ کور کرده و به همین خیال خام ، رام این صهیونیسم از خدا بی خبر شده دهقان فداکار وار و با منشی پترس گونه از خود گذشتگی کرده و در راستای نیت خیر خود در جهت حفظ آبروی وی و برگرداندنش به سمت و سویی که در عرف آن را صراط مستقیم می نامند دست به کار شده و از او رسماً خواستگاری می کند.

"اگه پولامو بدن
واست عروسى مى گیرم
روزى صد هزار دفعه
براى چشمات مى میرم"

از بیت بالا چنین استنتاج می شود که شاعر بزرگوار در طرح هدفمندکردن یارانه ها جزء قشری موسوم به خوشه یک بوده و به امید دریافت ماهیانه خویش رویای عروسی ای مجلل را در سر می پروراند.
این دل و قلوه هایی که گاهی در این بین رد و بدل می شود با شناختی که ما از شاعر گرانمایه و مومن معتقدمان سراغ داریم به احتمال قریب به یقین به دلیل ضرورت قافیه بوده و فاقد هرگونه وجاهت دیگری است.

"مى رم و دخیل مى بندم
جمعه شب ، سید عباس
بیا و رحمى بکن
به این دلى که تنهاست"

اینجاست که شاعر شروع می کند به ارشاد و دعوت این فتنه گر به سوی حق و ترغیب وی به انجام مناسک و مراسم های خاص مذهبی آن هم ان شاء الله تعالی در شب مبارک جمعه.

"دست به دست نکن ننه
دخترو داره مى پره
مرگ مو کارى بکن
عشقمو داره مى بره "

حالا که همه چیز محیا بوده و حسابی به قول معروف مخ طرف تیلیت شده با مشاهده اوضاع و احوال غبارآلود ، شاعر نگون بخت ما دیگر تحمل را جایز ندانسته و زبان به شکوه می گشاید و از رفتارهای غفلت گونه و حرف های دو پهلوی مادر خویش در مورد این مسئله خاص گله کرده و از او می خواهد که تا زمان باقی است و دیر نشده مسیر خود را مشخص کند.

V E S T A
15-04-2010, 22:45
لینک دانلود آلبوم ها کجاست ؟:13:

من برای دانلود آلبوم باید تاپیک دیگه ای برم ؟:19:

بابا لا اقل شماره صفحه ای که لینک دانلود هست رو بگین..373 صفحه رو که نمیشه یکی یکی بگردیم :19::18:

ماتاتا
17-04-2010, 00:46
درباره آلبوم «ژاكت» از محسن چاوشی؛
ضرورت بازگشت به خويشتن

موسیقی ما - امیر بهاری: محسن چاووشي، خواننده با استعدادي است. اين را با يك‌بار گوش دادن ترانه‌هاي فيلم «سنتوري» مي‌توان فهميد و پيش از آن هم با آثاري كه غيررسمي از او منتشر شده بود مي‌توان حدس زد كه از همه كساني كه همزمان و همشكل با او شروع به‌كار كرد با استعدادتر است و بهتر آواز مي‌خواند.

چاووشي پيش از اينكه روي زمين بيايد و رسمي آواز بخواند، محبوب شد و خيلي‌ها دل به تجربه‌هاي رسمي او بسته بودند اما اتفاقي كه در ابعادي ديگر براي آلبوم «ترنج» محسن نامجو رخ داد براي چاووشي هم به‌وقوع پيوست. همان‌قدر كه زينت دادن‌هاي بي‌دليل در تنظيم قطعات «ترنج» به نامجو لطمه زد بي‌دليل شلوغ شدن ترانه‌هاي چاووشي و استفاده بيش از حد از توانايي صداسازي او هم تبديل به نقطه ضعف شد.

در دو آلبوم رسمي چاووشي مشخص است كه در تنظيم آثار خيلي وقت صرف شده و خيلي فكر شده اين ترانه‌ها تنظيم شده‌اند. اما انگار چاووشي و تنظيم‌كنندگانش فراموش كرده‌اند كه نوع موسيقي كه ارائه مي‌دهند و نوع صداي چاووشي اين پيچيدگي و استفاده بي‌ربط از گيتار الكتريك و سلوهايي كه تقليد دست چندم از گري‌مور و امثالهم است (كه تازه خود اصلش هم ديگر چيز تازه‌اي محسوب نمي‌شود) ارتباطي به اين نوع صدا و اين ترانه‌ها ندارد يعني ادراكي كه 40 سال پيش در موسيقي پاپ ايران وجود داشته هنوز به اين دوستان منتقل نشده است.

در دهه 1350 كوروش يغمايي واقعا آواز راك مي‌خواند و سلوهاي ترانه هايش هم منطبق بر نوع آوازش بود. اما مثلا حتي فريدون فروغي كه به‌شدت تحت‌تاثير موسيقي بلوز بود از سلوهاي گيتار آن چناني استفاده نمي‌كرد چون نوع صداي خودش را خوب مي‌شناخت.

صداي محسن چاووشي يك ناله خاص خودش را دارد كه مختص ايران است و جالب اين است كه بازخورد اين صدا در موسيقي فيلم سنتوري ديده شده است. همان ترانه معروف «خيانت» كه ساز سنتور آنرا همراهي مي‌كند جواب خودش را داده است و نشان مي‌دهد صداي چاووشي در زمينه‌ساز و حال‌و‌هواي ايراني به‌خوبي جواب مي‌دهد اما دوستان به زور گيتار الكتريك (آن هم با ضايع‌ترين و خالتورترين حس و فيلينگ ممكن)، فلوت ريكورد و... مي‌بندند به صداي چاووشي و ماحصل مي‌شود آلبومي مثل «ژاكت» كه جز لحظه‌هاي زيبايي مثل شروع آواز چاووشي در قطعه اول چيز قابل تاملي ندارد.

يا باز انتخاب اشتباه ديگري كه صورت گرفته در قطعه «حراج» حال‌و‌هواي الكترونيك كار كه تا حدودي به موسيقي ترنس نزديك مي‌شود، نوع موسيقي كه اصلا ربطي به صداي چاووشي ندارد. اگر سيروان خسروي در آن حال‌و‌هوا آهنگسازي مي‌كند و آواز مي‌خواند دليل ساده‌اي دارد؛ صداي او خوب يا بد با اين نوع موسيقي همخواني دارد اما صداي چاووشي يك حرارت شرقي دارد كه به اين فضا ربطي ندارد. جالب اينكه خود تنظيم‌كنندگان هم به اين نتيجه رسيدند كه يك مشكلي در كار است ولي كار را خراب‌تر كردند و ساز سنتي وارد آن فضا كرده‌اند.

اما در آلبوم «ژاكت» نگين درخشان اين طنازي‌هاي بي‌دليل قطعه «خنده» است كه آكوردهاي آن تقليد مستقيم و بدون خلاقيت از قطعه بسيار موفق «Uprising» از گروه ميوز است. ترانه‌اي بسيار اعتراضي كه اشارت مستقيم به دولتمردان غربي دارد و متيو بلامي خيلي خوب و محكم آن را خوانده است.

با شنيدن اين آكوردها در آغاز ترانه «خنده» دل‌مان را خوش كرده بوديم به يك ترانه قرص و آواز محكم كه يكمرتبه چاوشي با آه و ناله خواندن آغاز كرد:«خنده رو از لب اين دل ناشاد بگير/يه‌كم عاشق شدن رو از دلم ياد بگير....» اين ترانه شايد خوب باشد اما نه براي اين ملودي. به‌نظر مي‌آيد محسن چاووشي بعد از رسمي شدن هنوز مسير درست خود را پيدا نكرده و حتي اگر مسير قبلي خود را پيش مي‌گرفت ماحصل بهتر از اين مي‌شد.

آثاري كه محسن چاووشي به قول نامجو با يك كيبورد ارزان‌قيمت در خانه‌اي كوچك در محله‌اي مهجور ساخته بسيار دلنشين‌تر از اين ملودي‌هاي بي‌دليل شلوغ و پرساز است. چاووشي نياز به بازگشت به خويشتن دارد.

mojtaba182003
17-04-2010, 11:16
آلبوم هشت یک آلبوم ۸ تراکی و مناسبتی می باشد که در آن هشت خواننده پاپ هنرنمایی کردند .

در این آلبوم که به مناسبت ولادت حضرت امام رضا (ع) تولید شده بود علی اصحابی ، محسن چاوشی ،

رضا صادقی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی رضا شهاب ، رضا یزدانی و حامی هر کدام

یک قطعه در وصف امام رضا (ع) اجرا کردند . این آلبوم قرار بودند در تاریخ ۸/۸/۸۸ ، یعنی روز

ولادت امام رضا (ع) وارد بازار شود که متاسفانه به دلیل آماده نشدن مجوز این اثر و برخی

از مشکلات کاری تاریخ انتشار آن به تعویق افتاد . آلبوم هشت جدید ترین محصول شرکت ایران گام

می باشد و در تاریخ دوم اردیبهشت ماه توسط این شرکت منتشر خواهد شد .

وب سايت رسمي هواداران

iman_s
17-04-2010, 23:47
ای بابا پس آهنگ خنده هم یکجورایی کاور بود !!
میترسم تا 2 ماهه دیگه گندش در بیاد که بازارخرمشهر هم کاور بوده. یکی بره ببینه آغاسی و سندی و ... قبلا این آهنگ رو اجرا نکردند.

ماتاتا
18-04-2010, 00:16
ای بابا پس آهنگ خنده هم یکجورایی کاور بود !!
میترسم تا 2 ماهه دیگه گندش در بیاد که بازارخرمشهر هم کاور بوده. یکی بره ببینه آغاسی و سندی و ... قبلا این آهنگ رو اجرا نکردند.

والا این آهنگی که تو متن نام برده گوش دادم هیچ ربطی به آهنگ خنده نداشت!! شاید منظور سبکش بوده...

Alireza_SA
18-04-2010, 19:56
شروع آهنگ خنده منو یاد آهنگ یه فیلم سینمایی میندازه...
یه جورایی مطمئنم که اقتباسیه ...

MMM52
19-04-2010, 12:45
درباره آلبوم «ژاكت» از محسن چاوشی؛

ضرورت بازگشت به خويشتن

موسیقی ما - امیر بهاری: محسن چاووشي، خواننده با استعدادي است. اين را با يك‌بار گوش دادن ترانه‌هاي فيلم «سنتوري» مي‌توان فهميد و پيش از آن هم با آثاري كه غيررسمي از او منتشر شده بود مي‌توان حدس زد كه از همه كساني كه همزمان و همشكل با او شروع به‌كار كرد با استعدادتر است و بهتر آواز مي‌خواند.

چاووشي پيش از اينكه روي زمين بيايد و رسمي آواز بخواند، محبوب شد و خيلي‌ها دل به تجربه‌هاي رسمي او بسته بودند اما اتفاقي كه در ابعادي ديگر براي آلبوم «ترنج» محسن نامجو رخ داد براي چاووشي هم به‌وقوع پيوست. همان‌قدر كه زينت دادن‌هاي بي‌دليل در تنظيم قطعات «ترنج» به نامجو لطمه زد بي‌دليل شلوغ شدن ترانه‌هاي چاووشي و استفاده بيش از حد از توانايي صداسازي او هم تبديل به نقطه ضعف شد.

در دو آلبوم رسمي چاووشي مشخص است كه در تنظيم آثار خيلي وقت صرف شده و خيلي فكر شده اين ترانه‌ها تنظيم شده‌اند. اما انگار چاووشي و تنظيم‌كنندگانش فراموش كرده‌اند كه نوع موسيقي كه ارائه مي‌دهند و نوع صداي چاووشي اين پيچيدگي و استفاده بي‌ربط از گيتار الكتريك و سلوهايي كه تقليد دست چندم از گري‌مور و امثالهم است (كه تازه خود اصلش هم ديگر چيز تازه‌اي محسوب نمي‌شود) ارتباطي به اين نوع صدا و اين ترانه‌ها ندارد يعني ادراكي كه 40 سال پيش در موسيقي پاپ ايران وجود داشته هنوز به اين دوستان منتقل نشده است.

در دهه 1350 كوروش يغمايي واقعا آواز راك مي‌خواند و سلوهاي ترانه هايش هم منطبق بر نوع آوازش بود. اما مثلا حتي فريدون فروغي كه به‌شدت تحت‌تاثير موسيقي بلوز بود از سلوهاي گيتار آن چناني استفاده نمي‌كرد چون نوع صداي خودش را خوب مي‌شناخت.

صداي محسن چاووشي يك ناله خاص خودش را دارد كه مختص ايران است و جالب اين است كه بازخورد اين صدا در موسيقي فيلم سنتوري ديده شده است. همان ترانه معروف «خيانت» كه ساز سنتور آنرا همراهي مي‌كند جواب خودش را داده است و نشان مي‌دهد صداي چاووشي در زمينه‌ساز و حال‌و‌هواي ايراني به‌خوبي جواب مي‌دهد اما دوستان به زور گيتار الكتريك (آن هم با ضايع‌ترين و خالتورترين حس و فيلينگ ممكن)، فلوت ريكورد و... مي‌بندند به صداي چاووشي و ماحصل مي‌شود آلبومي مثل «ژاكت» كه جز لحظه‌هاي زيبايي مثل شروع آواز چاووشي در قطعه اول چيز قابل تاملي ندارد.

يا باز انتخاب اشتباه ديگري كه صورت گرفته در قطعه «حراج» حال‌و‌هواي الكترونيك كار كه تا حدودي به موسيقي ترنس نزديك مي‌شود، نوع موسيقي كه اصلا ربطي به صداي چاووشي ندارد. اگر سيروان خسروي در آن حال‌و‌هوا آهنگسازي مي‌كند و آواز مي‌خواند دليل ساده‌اي دارد؛ صداي او خوب يا بد با اين نوع موسيقي همخواني دارد اما صداي چاووشي يك حرارت شرقي دارد كه به اين فضا ربطي ندارد. جالب اينكه خود تنظيم‌كنندگان هم به اين نتيجه رسيدند كه يك مشكلي در كار است ولي كار را خراب‌تر كردند و ساز سنتي وارد آن فضا كرده‌اند.

اما در آلبوم «ژاكت» نگين درخشان اين طنازي‌هاي بي‌دليل قطعه «خنده» است كه آكوردهاي آن تقليد مستقيم و بدون خلاقيت از قطعه بسيار موفق «Uprising» از گروه ميوز است. ترانه‌اي بسيار اعتراضي كه اشارت مستقيم به دولتمردان غربي دارد و متيو بلامي خيلي خوب و محكم آن را خوانده است.

با شنيدن اين آكوردها در آغاز ترانه «خنده» دل‌مان را خوش كرده بوديم به يك ترانه قرص و آواز محكم كه يكمرتبه چاوشي با آه و ناله خواندن آغاز كرد:«خنده رو از لب اين دل ناشاد بگير/يه‌كم عاشق شدن رو از دلم ياد بگير....» اين ترانه شايد خوب باشد اما نه براي اين ملودي. به‌نظر مي‌آيد محسن چاووشي بعد از رسمي شدن هنوز مسير درست خود را پيدا نكرده و حتي اگر مسير قبلي خود را پيش مي‌گرفت ماحصل بهتر از اين مي‌شد.

آثاري كه محسن چاووشي به قول نامجو با يك كيبورد ارزان‌قيمت در خانه‌اي كوچك در محله‌اي مهجور ساخته بسيار دلنشين‌تر از اين ملودي‌هاي بي‌دليل شلوغ و پرساز است. چاووشي نياز به بازگشت به خويشتن دارد.
کاملا مخالفم!!!!!!
به نظر شما آلبوم نفرین بهتر بود یا ژاکت؟؟؟؟؟
چاووشی شخصیت کاریش هیچ تغییری نکرده و همون چاووشی قبله!!!!
بالاخره فراز و فرود در آلبوم هر خواننده ای هست
انتظار نداشته باشید که همه ی آهنگ ها برای یک نفر دلنشین باشه!!!!!
محسن این آلبوم رو برای تمام سلایق خونده و هرکس با یک اهنگ خاص بیشتر حال میکنه!!!!!

ebibarati
20-04-2010, 12:17
کاملا مخالفم!!!!!!
به نظر شما آلبوم نفرین بهتر بود یا ژاکت؟؟؟؟؟
چاووشی شخصیت کاریش هیچ تغییری نکرده و همون چاووشی قبله!!!!
بالاخره فراز و فرود در آلبوم هر خواننده ای هست
انتظار نداشته باشید که همه ی آهنگ ها برای یک نفر دلنشین باشه!!!!!
محسن این آلبوم رو برای تمام سلایق خونده و هرکس با یک اهنگ خاص بیشتر حال میکنه!!!!!

واقعاً آلبوم ژاكت يه شاهكار واقعيه خواهشا اونايي كه ايراد ميگيرن صد بار گوش بدن فقط يك بار درك كنن

MMM52
20-04-2010, 14:58
بچه ها سایت رسمی شرکت ایران گام راه اندازی شد!!!

MMM52
20-04-2010, 15:04
بالاخره آلبوم 8 (آلبومي كه قرار بود به مناسبت ميلاد امام رضا در تاريخ 88.8.8 از طريق شركت ايران گام پخش بشه ) 89.2.2پخش خواهد شد..مي تونين جزييات كامل رو بخونين:

آلبوم هشت یک آلبوم ۸ تراکی و مناسبتی می باشد که در آن هشت خواننده پاپ هنرنمایی کردند . در این آلبوم که به مناسبت ولادت حضرت امام رضا (ع) تولید شده بود علی اصحابی ، محسن چاوشی ، رضا صادقی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی رضا شهاب ، رضا یزدانی و حامی هر کدام یک قطعه در وصف امام رضا (ع) اجرا کردند . این آلبوم قرار بودند در تاریخ ۸/۸/۸۸ ، یعنی روز ولادت امام رضا (ع) وارد بازار شود که متاسفانه به دلیل آماده نشدن مجوز این اثر و برخی از مشکلات کاری تاریخ انتشار آن به تعویق افتاد . آلبوم هشت جدید ترین محصول شرکت ایران گام می باشد و در تاریخ دوم اردیبهشت ماه توسط این شرکت منتشر خواهد شد .

دانلود دمو تصویری آلبوم 8 :

mojtaba182003
20-04-2010, 18:27
بچه ها سایت رسمی شرکت ایران گام راه اندازی شد!!!

1 هفتس !!!!

MMM52
21-04-2010, 12:29
1 هفتس !!!!
شما میدونی همه که نمیدونن!!!!!!

Alireza_SA
22-04-2010, 12:34
کاشکی بازم تو حرم
با کفترات بپرم
پیش تو پر بگیرم
ازت خبر بگیرم

عالیه . صداش استحکام سابق رو پیدا کرده
هر چند زوده نظر بدیم ولی به نظرم از آهنگ "امام رضا" خیلی سره

MMM52
22-04-2010, 12:55
کاشکی بازم تو حرم
با کفترات بپرم
پیش تو پر بگیرم
ازت خبر بگیرم

عالیه . صداش استحکام سابق رو پیدا کرده
ولی به نظر من آهنگ امام رضا قشنگ تره!!!!

pcforlife
22-04-2010, 12:59

ولی به نظر من آهنگ امام رضا قشنگ تره!!!!
به نظر من هر دوتاشون قشنگن!!!:31::46:

Alireza_SA
22-04-2010, 13:00
نظرسنجیشون مشکوکه!

MMM52
22-04-2010, 13:35
نظرسنجیشون مشکوکه!

آره چون اصلا محسن کنسرتی تا حالا نداشته!!!!

majid_potter7
22-04-2010, 23:07
راستی ب محسن مجوز نمیدن یا خودش نمیاد کنسرت بذاره؟؟؟

ماتاتا
22-04-2010, 23:51
راستی ب محسن مجوز نمیدن یا خودش نمیاد کنسرت بذاره؟؟؟

با توجه به اینکه 2تا آلبوم با مجوز داده بیرون گمون نکنم در این زمینه مشکلی داشته باشه...

Alireza_SA
23-04-2010, 09:13
الان سوم اردیبهشته
دوم دیروز بود
چهارم فرداست!
حیف که امروز تعطیله
وگرنه میگفتم ...
پس هشت کجاست؟!
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآ