مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی
masoud908
02-08-2007, 16:33
بابا مردم اخراجي هارو اول كردن اينها چرت وپرته . اينقدر توي مجلس و وزارت دعوا بود تو نفهميدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ديگه جوك بسه...اون nima_divone يه جوك گفت بن شد..فكر نميكنم دوست داشته باشي به سرنوشت اون دچار شي!؟
BKM_MAHDI
02-08-2007, 16:40
كي هست ؟؟؟ چي گفت ؟؟؟
منو كه تحديد نكردي ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
02-08-2007, 16:43
اين پست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تحديدت نكردم ، تهديدت كردم ! « بي سواد »
silent-assassin
02-08-2007, 18:33
اولا که nima_divone اشتباهی کرد که نباید میکرد.(البته میگن محسن سیگار زیاد میگشه)
دوما که :مسعود جان ریمیکس ارزش دانلود داره یا نه؟
masoud908
02-08-2007, 18:38
اولا که nima_divone اشتباهی کرد که نباید میکرد.(البته میگن محسن سیگار زیاد میگشه)
دوما که :مسعود جان ریمیکس ارزش دانلود داره یا نه؟
خوب بن هم شد تا زياد جك نگه ... چه ربطي داره ؟ مگه هر كي سيگار زياد بكشه ... هست ؟ من هم سيگار زياد ميكشم دليل نميشه كه معتاد باشم ! «چشمك»
اگر براي خنده ميخواي اره ارزش دانلود داره...
BKM_MAHDI
02-08-2007, 18:41
خوب بن هم شد تا زياد جك نگه ... چه ربطي داره ؟ مگه هر كي سيگار زياد بكشه ... هست ؟ من هم سيگار زياد ميكشم دليل نميشه كه معتاد باشم ! «چشمك»
اگر براي خنده ميخواي اره ارزش دانلود داره...
ما كه ديگه جرات قدم گذاري در اين تاپيك را نداريم :27:
masoud908
02-08-2007, 18:46
ما كه ديگه جرات قدم گذاري در اين تاپيك را نداريم :27:
خوب اگر من هم جاي تو بودم جرات نداشتم ... همش ضايع ميشم خوب...يكي ماله قضيه سنتوري يكي ديگش هم با اين ريميكست...!
BKM_MAHDI
02-08-2007, 18:53
خوب اگر من هم جاي تو بودم جرات نداشتم ... همش ضايع ميشم خوب...يكي ماله قضيه سنتوري يكي ديگش هم با اين ريميكست...!
واسه همين جاي من نيستي .چون من بازم ميام. تو هم به سن من برسي دل وجيگرت زياد ميشه . ميشي گرگ بارون ديده. :21:
نه سر سنتوري ضايع شدم نه سر رميكس .:27:
ولي يك زنگ موبايل رميكس شده دارم از محسن چاوشي كه خيلي توپسه .....................
masoud908
02-08-2007, 18:58
واسه همين جاي من نيستي .چون من بازم ميام. تو هم به سن من برسي دل وجيگرت زياد ميشه . ميشي گرگ بارون ديده. :21:
نه سر سنتوري ضايع شدم نه سر رميكس .:27:
ولي يك زنگ موبايل رميكس شده دارم از محسن چاوشي كه خيلي توپسه .....................
نكنه اون زنگ رو ميگي كه اهنگ محسن چاووشي و حميرا و اون يگانه رو ريميكس كردي؟اگه اون و ميگي كه خيلي افتضاح بود...
ميدونم كه الان ميگي نه يكي ديگه...!
BKM_MAHDI
02-08-2007, 19:03
نكنه اون زنگ رو ميگي كه اهنگ محسن چاووشي و حميرا و اون يگانه رو ريميكس كردي؟اگه اون و ميگي كه خيلي افتضاح بود...
ميدونم كه الان ميگي نه يكي ديگه...!
خوبه خودت ميدوني . يكي ديگست كه الان زنگ گوشيه خودمه .
masoud908
02-08-2007, 19:10
بمن چه ... حالا بذار بقيه شايد دانلود كردن... من كه نميخوام...
silent-assassin
02-08-2007, 19:21
نوشته ای از ChavoshisT
این سه محسن
محسن يگانه، محسن چاووشى و محسن نامجو بىگمان از جمله پرطرفدارترين هنرمندان موسيقى امروز ايرانند. اگر اهل گشت و گذار در اينترنت باشيد، قطعاً بارها به نام آنها برخوردهايد و اگر اهل دانلود كردن فايلهاى صوتى هم باشيد، حتماً آهنگهايى را كه خواندهاند، دانلود كردهايد. آهنگهايى كه اگرچه شبيه هم نيستند، اما از جهاتي شباهتهايى هم به يكديگر دارند. البته اصولاً سبككارى آنها هم شبيه يکديگر نيست و حتى طرفداران آنها، همه از يك جنس نيستند. در حقيقت ميان طرفداران اين سه نفر مرزبندىهايى وجود دارد و مخاطبان و دوستداران آنها سه طيف كاملاً متفاوت را در بر مىگيرند.
محسن يگانه موسيقى پاپ سادهاى را ارائه مىدهد. صدايى كه كمى گرفته و محزون است و چندان دامنه وسيعي ندارد. عموماً مخاطبان موسيقى يگانه دختران و پسران نوجوانى هستند كه اصولاً توجه عميق به موسيقى ندارند و صرف گذران وقت و لذت آنى و احساسات خفيف همذاتپندارانه، با آن روبهرو مىشوند.اما طرفداران موسيقى چاووشى و نامجو كمى عميقتر (بهتر است نگوييم باکلاستر) با موسيقى مواجه مىشوند. فرم و حالت صداى محسن چاووشى و خشى كه در صداى اوست نوعى اعتراض فرو خورده در خود نهفته دارد كه با خلقيات جوان امروزى كه در مواجهه با مسائل جديد و روزمره دچار پريشانى و استيصال است، جور درميآيد.
طرفداران نامجو هم از اين منظر شايد به مخاطبان چاووشى شبيه باشند. جوانانى كه درگير و دار سنت و مدرنيته و ساختارشكنىهاى مدرنيستى و پست مدرنيستى گيج مىخورند و سرگردانند، به نامجو مراجعه مىكنند و با يكى ميخ و يكى به نعل زدن او کلي صفا مىكنند.
شباهتي که در بالا به آن اشاره شد در حقيقت به نحوه دسترسي مخاطب به آثار اين سه نفر بازميگردد. طرفداران يگانه و چاووشي و نامجو كه بخش وسيعى از مخاطبان موسيقى جامعه ايران را در بر مىگيرند، همه با استفاده از روشهاى غيررسمى (اگر نگوييم غيرقانونى) به آثار هنرمندان مورد علاقه خود دست پيدا مىكنند. اغلب كارهاى اين خوانندگان از عهده كسب مجوز بر نيامده و در گير و دار كسب اجازه رسمى براى توليد و عرضه كار معطل مانده است. حتى تلويزيون از پخش شدن صداى نامجو در تيتراژ يكى از سريالهاى نود شبى ممانعت به عمل آورده و مسوولين سينمايي از اكران « سنتورى» به خوانندگى محسن چاووشى جلوگيرى کردهاند. فيلمى كه به نظر ميرسيد با توجه به اعتبار کارگردانش از عهده کسب مجوز اکران برآيد که هرگز اينگونه نشد.
حال سوال اصلى اينجاست كه عدم صدور مجوز براى يگانه و چاووشى و نامجو و خوانندگان و آهنگسازانى از اين دست، تا چه حد در اجراى کدام سياست موفق خواهد بود؟ به هر حال هدف از ايجاد محدوديتها در حقيقت عدم مراجعه عمومى به يک اثر است. اما عدم اجازه توليد و پخش تا چه ميزان در اين زمينه كارايى خواهد داشت؟
شكى نيست كه سالهاي اخير ظرفيتهاى زيادى در زمينه دسترسى به اطلاعات ايجاد شده است. ديگر بهسادگى نمىتوان از پخش گسترده يك چيز در حوزه عمومى جلوگيرى كرد. حتى بعضى معتقدند كه اين ممانعتها تا حدى به افزايش اعتبار كمك خواهد كرد و مردم را به كنجكاوى بيشتر وا خواهد داشت. شايد بتوان مدعى شد كه مىشود از طريق ايجاد موانع، بازار رسمى را تحت كنترل داشت؛ بازارى را كه در حقيقت گردش اقتصادى و پول در آن ايفاى نقش مىكند. اما اين روزها و با اين سرعتى كه تكنولوژى ارتباطات هر روز پيشرفت ميکند، بازارهاى غيررسمى، خيلى اوقات از بازارهاى رسمى پيش ميافتد؛ بازارى كه در حقيقت به جاى پول، اعتبار حرف اول را در آن مىزند.
فراموش نكنيم كه اعتبار موضوع كماهميتي نيست و گاهى اوقات از مظاهر كلاسيك اقتصادى مثل پول هم اهميت بيشترى پيدا ميکند.
علي رضا زنجاني
منبع : کافه شرق
mtuning_co
02-08-2007, 19:23
مسعود جان من واقعا معذرت میخوام....
نه تنها من بلکه همه اعضای این فروم ازت خیلی ممنونن بخاطر اینکه آخرین اخبار رو درباره محسن چاوشی برامون میاری و این جای تقدیر داره....
در ضمن چون هم اسم هستیم من به تنهایی بیشتر دوستت دارم:40::11:
از همه مخصوصا شما معذرت میخوام اگر لحنم زیاد باب طبع نبود.
<<از این غلط گیریهاتم دست بردار چون جرات پست دادن رو کم میکنی(به قول خودت<چشمک>>>
masoud908
02-08-2007, 19:26
silent-assassin اين كلمه مسخره چاووشيست ديگه چيه؟
در ضمن خوبه اون پايينش منبع زده ها بعد ميگي نوشته اي از ...
masoud908
02-08-2007, 19:27
مسعود جان من واقعا معذرت میخوام....
نه تنها من بلکه همه اعضای این فروم ازت خیلی ممنونن بخاطر اینکه آخرین اخبار رو درباره محسن چاوشی برامون میاری و این جای تقدیر داره....
در ضمن چون هم اسم هستیم من به تنهایی بیشتر دوستت دارم:40::11:
از همه مخصوصا شما معذرت میخوام اگر لحنم زیاد باب طبع نبود.
<<از این غلط گیریهاتم دست بردار چون جرات پست دادن رو کم میکنی(به قول خودت<چشمک>>>
بابا اين حرف ها چيه؟! من كاري نميكنم...
در ضمن :
چاوشي : چاووشي
« چشمك »
silent-assassin
02-08-2007, 19:37
silent-assassin اين كلمه مسخره چاووشيست ديگه چيه؟
در ضمن خوبه اون پايينش منبع زده ها بعد ميگي نوشته اي از ...
ChavoshisT همون Komeil66 است !
کمیل اونجا . چاووشیست اینجا (البته تا حالا چیزی ننوشته)
2-من اون منبع رو پیدا نکردم برا همین از قول کمیل (ببخشید چاووشیست)گذاشتم.
masoud908
02-08-2007, 19:42
silent-assassin ميدونم كيه...ولي لطفا اين كلمه رو اقلا تو اين تاپيك نيار...چون خيلي ضايع است!
mtuning_co من هميشه املام 20 بوده...البته امسال املا نداشتيم...ولي از اول دبستان تا سوم راهنمايي 20 بودم! « تشويق نكنيد »
vahid123
04-08-2007, 07:02
اين هم از دلايل توقيف شدن فيلم سنتوري كه در روزنامه ي كيهان چاپ شده است (روزنامه ي كيهان در شرايط مختلف ثابت كرده وقتي خبري منتشر ميكند يعني نظر بالايي ها رو داره ميگه و ردخور هم نداره پس بدونيد نظر بالا يي ها رو در مورد سنتوري) :
سنتوري قصه زندگي جوان نوازنده و خواننده اي به نام علي است. از موقعي كه اعتياد علي به مواد مخدر افزايش پيدا كرده و شبها مست و پاتيل و يا نشئه از مصرف زياد مواد به خانه باز
مي گردد، هانيه همسرش ديگر تمايلي به زندگي مشترك با او ندارد. علي خاطرات خود را مرور مي كند و در لابه لاي آن روزهايي را به ياد مي آورد كه در اوج محبوبيت، رهبري گروه اركستري را برعهده داشت كه طرفداران بسيارش براي حضور و شركت در آن رقابت مي كردند. در يكي از همين مراسم بود كه هانيه را براي نخستين بار ملاقات كرد و از آن پس هانيه به بهانه آموزش سنتور ارتباطش را با او گسترش داد تا آنجا كه به ازدواجشان انجاميد. اما ديري نپائيد كه اعتياد به مواد مخدر اوضاع مالي آنان را در شرايط بحراني قرار مي دهد و هانيه را مجبور به انجام كار در بيرون از منزل مي كند. علي هم كه آدم شكاكي است، هانيه را متهم به ارتباط با يك ويالونيست مي كند كه او را رقيب خود مي داند و از اينجا است كه زندگي آنان در شيب تند نكبت و سياهي مي افتد تا آنجا كه هانيه طلاق مي گيرد و علي برخلاف ميل باطني اش مجبور مي شود كه از پدر و مادرش كه او را به خاطر علاقه به موسيقي از منزل بيرون كرده و حتي در مراسم ازدواج وي نيز حضور نيافته بودند، كمك مالي بگيرد. پدر كه از وضعيت اسف بار علي آگاه شده به كمك او مي شتابد و او را به يك مركز بازپروري مي برد، جايي كه علي آرام آرام گذشته خود را بازيافته و با برگزاري كنسرت در آنجا، خاطراتش را زنده مي كند.
دست اندركاران تهيه فيلم سنتوري با پشت سر گذاشتن يك برزخ چهارساله سرانجام فيلمي را توليد كردند كه بخش اعظم آن به دليل استفاده از صداي چاووشي (خواننده اي كه بنا به دلايلي از خواندن منع شده است) قابليت اكران نداشت. از عجايب روزگار آنكه فيلم سنتوري در چنين شرايط معلومي، مجوز اكران در جشنواره فيلم فجر را مي گيرد گو اينكه در طول جشنواره فجر، مي توان بر نقض قوانين و مصالح مملكت و يا حتي معصيت و گناه چشم پوشيد و يا اينكه خون مخاطبان جشنواره فجر رنگين تر است!!
صرف نظر از بحث صداي چاووشي در فيلم، بحث تقابل نظام و جامعه با هنر و هنرمند، موضوعي است كه در فيلم مورد توجه قرار گرفته است. علي ، جوان مستعدي است كه از راه نواختن سنتور و خواندن آواز به شهرت دست يافته است. وي اگر چه تلاش كرده تا با فاصله گرفتن از مسائل حاشيه اي، زندگي بي دغدغه و آرامي براي خود ايجاد كند اما پدر علي نماد قشر متدين جامعه كه از قضا از دست اندركاران نظام نيز هست، به دليل آنكه ساز را حرام مي داند، علي را از منزل اخراج كرده و حتي حاضر نشده در مراسم عروسي او نيز شركت كند.
از سوي ديگر همانگونه كه هانيه، همسر علي به آن اشاره
مي كند، فضاي خشن و
تهوع آور جامعه و عدم توجه مسئولان به وضعيت هنرمندان باعث مي شود كه علي، نماد قشر هنرمند جامعه خيلي زود از جاده سلامت خارج شده و راه اعتياد را در پيش گيرد. آن دسته از هنرمندان نيز كه سالم مانده اند مثل هانيه براي ادامه زندگي راهي كشورهاي خارجي مي شوند.
در واقع كارگردان در فيلم خود به صراحت از دو عامل جزم انديشي قشر متدين جامعه و همچنين بي توجهي مسئولان فرهنگي كشور به عنوان مسببين اصلي نابودي هنر در كشور ياد مي كند. انتقاد از قشر متدين جامعه آنگاه رنگ و بوي توهين و افترا به خود مي گيرد كه دوربين كارگردان بارها بر روي شمايل حضرت علي(ع) آويخته در منزل پدر و مادر علي زوم
مي كند، خانواده كم خردي كه در عين بهره بردن از ثروت بيكران، فرزندشان كه نماد قشر جوان و هنرمند جامعه است به فلاكت و بدبختي دچار است.
از ديگر سو پوشش علي در سراسر فيلم عبا است. از آنجا كه عبا نماد پوشش قشر روحانيت و همچنين قشر متدين جامعه هنگام عبادت است وقتي اين پوشش بر تن فردي قرار
مي گيرد كه بر اثر بي توجهي و دگم انديشي ها در مسير قهقرايي زندگي قرار گرفته است، نخستين چيزي كه به ذهن مخاطب متبادر مي شود، سايه سنگين يك پوشش مذهبي بر زندگي جواناني است كه به اجبار در مسير نابودي قرار گرفته اند.
قابل تامل تر آنكه وقتي پدر علي براي نجات فرزندش به محل اجتماع معتادان كه خيل كثيري را شامل مي شوند، وارد مي شود علي رغم پست و منصب دولتي خود كه در واقع نمادي از مسئولان نظام است، تنها و تنها به فكر نجات فرزند خود است گو اينكه نجات جان آن جماعت كوچكترين اهميتي براي وي ندارد!! آنچه كه در مجموع بايد به آن اشاره كرد آنكه فيلم سنتوري بي شك با حال و هواي سال هاي ابتدايي دهه هشتاد ساخته شده است يعني سال هايي كه برخي هنرمندان بر سر توهين و افترا به نظام و مسئولان به رقابت
مي پرداختند و حتي چنين
توهين هايي گاه مايه مباهات شناخته مي شد.
فيلم سنتوري بي هيچ مشكلي از هيات نظارت بر اكران فيلم مجوز اكران دريافت مي كند لكن دقت نظر و هوشياري مسئولان باعث مي شود تا سينماي كشور از مهلكه اي ديگر جان سالم به در برد. پرسشي كه در اين ميان شكل مي گيرد آنكه به راستي چه زمان مردم ايران
مي توانند به اين درجه از يقين و اطمينان دست پيدا كنند كه مسئولاني را در سينماي كشور دارند كه در
تصميم گيري هاي خود، حداقل ترين خطاها را مرتكب مي شوند.
=========================== پايان
واقعا متاسفم فقط همين...من نميخام موضوع سياسي بشه يا چيز ديگه ولي واي بر ما كه الان مشكلمون اين شده كه مسئولاني انتخاب كنيم كه قويتر و بهتر بيان فيلم ها رو توقيف كنن!!! واقعا من نميدونم اين مردمي كه اينا ميگن بهشون برخورده و نارحت ميشن از اين فيلما كين؟؟ كجان؟؟ يعني واقعا اين فيلم از مارمولك هم بدتر هست؟؟؟ و خودشون هم ميدونن كه تمامي اقشار جامعه اومدن و فيلم مارمولك رو ديدن !!! حالا چنين فيلم موزيكالي اينقدر مشكل داشته كه بايد توقيف بشه!!! به هرحال ما خيلي براي ديدن سنتوري صبر كرديم چون حداقل ردپايي از چاووشي توي ين فيلم بود و بهمون احساس خوبي مي داد اما گويا بايد كلا بيخيال اين قضيه بشيم!!!
Asalbanoo
04-08-2007, 08:23
ادم این مقاله را که می خونه بی برو برگرد متوجه می شه که منبع چه روزنامه ای هست..
متاسفم برات ای دل ساده...
masoud908
04-08-2007, 09:35
وزير ارشاد: «سنتوري» قابل نمايش نيست
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در جديدترين موضعگيري خود اعلام كرد: فيلم سنتوري قابل نمايش نيست. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در جديدترين موضعگيري خود، خيلي صريح و شفاف نظر خود را درباره فيلم سنتوري و دليل توقيف آن اعلام كرد. محمد حسين صفار هرندي روز چهارشنبه بعد از ظهر ميهمان روزنامه جام جم بود. در بخشي از جلسه يكي از خبرنگاران «جام جم» درباره علت توقيف فيلم سنتوري سوال كرد و وزير نيز در پاسخ او گفت: فيلم سنتوري در حال حاضر قابليت نمايش ندارد و تغييراتي هم كه در آن اعمال شده مناسب نبوده است.
وزير ارشاد در توضيح توقيف اينكه چرا فيلمي كه پروانه ساخت گرفته، در جشنواره شركت كرده و پس از دريافت پروانه نمايش در نوبت اكران قرار گرفته؛ گفت: فيلمنامه سنتوري سال 81 با نامي ديگر به معاونت سينمايي ارائه شد اما به دليل مشكلاتي كه داشت نتوانست مجوز ساخت دريافت كند. اما حالا كه فيلم ساخته شده ، قابليت نمايش عمومي ندارد. زيرا برخي معتقدند فيلم با فيلمنامهاي كه مجوز گرفته متفاوت است. البته نمايش فيلمهايي كه قابليت اكران عمومي ندارند در جشنواره فيلم فجر، يادگار سالهاي قبل است كه من با آن مخالف هستم.
وي تصريح كرد: نمايش سنتوري در جشنواره دليلي براي نمايش عمومي آن نيست و معتقدم فيلمي كه قابليت اكران عمومي ندارد نبايد در جشنواره هم نمايش داده شود.
وزير ارشاد در پاسخ به سؤالي درباره سخنان جواد شمقدري هم گفت: تمايلي ندارم وارد «ديالوگ بيخاصيت» شوم. او سپس يك بيت شعر از سعدي خواند: زبان بريده، نشسته به كنج صم بكم/ به از كسي كه نباشد زبانش اندر حكم.
منبع خبر : فارس
masoud908
04-08-2007, 09:38
ادم این مقاله را که می خونه بی برو برگرد متوجه می شه که منبع چه روزنامه ای هست..
متاسفم برات ای دل ساده...
يعني چي؟؟؟؟؟
masoud908
04-08-2007, 10:23
اين سايت ايران سونگ موزيك هم ديد كه خيلي ضايع شده كنار كشيد!
-------------------
یه چیزی هم دستی میدم نباشی
حدیث نفس یک عشق گم شده ** مهرجویی ، سینما و سنتوری
چون عادت کردیم تحمل کنیم پس تمام زجر ها و نبودن ها را به جان می خریم . سکوت می کنیم و هیچ نمی گوییم. چون «لب فرو بستن در این مجلس اولین شرط سخنرانی است. » حال چه توفیری دارد که چه کسی به ما زور بگوید. تحقیر کند. و ما را محروم کند. کی گفته که ما می توانیم اعتراض کنیم؟چند سالی است که سئوالی مبهم دغدغه ی ذهن پر تلاطمم شده . و خوب را نمی توانم از بد تشخیص بدهم.
سینما برایم معنایی متضاد پیدا کرده. اونجایی که باید خوشم بیاید ، بدم آمده. و آنجایی که باید بدم بیاید ، بایستی که خوشم بیاید. بایستی که خودم را با جامعه تطبیق دهم. مجاورت وجوه متضاد در درون بدنه ی به ظاهر یکسان سینما مرا در کش و قوس پیدا کردن یک حقیقت گمشده ، سرگردان کرده است.
به ظاهر همه چیز خوب پیش می رود. در حرف همه ی هنرمندان بیمه می شوند اما وقتی پای عمل که می رسد ، کسی تقصیر ی بر گردن نمی گیرد. «پگاه آهنگرانی » با کمر شکسته درون بیمارستان حتی یک جانب دار ندارد تا بتواند احقاق حق کند.
سرمایه ی یک فیلم سالها بعد از ساخت ، راکت می ماند و کسی حتی حق اظهار نظر ندارد. هر روز مدیریت کلان سینمایی جابجایی هایی انجام می دهد که نمی شود برای خود تحلیلش کرد.
سنتوری در جشنواره نمایش داده می شود و تازه یادمان می افتد که ماجرای دیگری در کار است. اول به خواننده ای که باید حفظش کنند و کنار گذاشته می شود و حاضر به خواندن بازیگر « ناخواننده ای» می شوند که هیچ سر رشته ای در کارش ندارد.
بعد که از این شش خوان به سلامت گذر می کنند و تهییه کنندگان فیلم با جسارت در این بهبهه بازار قاچاق فیلم تصمیم می گیرند فیلم را اکران کنند نگاه امنیتی مسئولان تصمیم بر عدم اکران آن می گیرند.
مگر نه اینکه چند وقت پیش همه ی سینما گران را توی باغ فردوس دور هم جمع کردند ، با عینک های دودی مختلف و ژست های مختلف تر . زیر طوماری را امضا کردند و قرار گذاشتند که نگذارند سینما نابود شود. مگر نه اینکه از معدود ترین اجتماع ها ی تاریخ یکصد ساله ی سینما را دیدیم.
چرا باید اینقدر زود فراموش کنیم با هم چه قراری گذاشتیم. چرا نگاهمان را کلی تر نمی کنیم. مگر قرار نشد امسال سال اتحاد ملی باشد. و مگر نه اینکه پایه های یک اتحاد را با حمایت از بزرگان می گذاریم.
یاد گرفته ایم همیشه در دوران فراموشی از بزرگان یاد بکنیم. یاد گرفته ایم مرده پرور باشیم. چرا نباید اساس وجود ما (( پهلوون زنده رو عشقه )) باشه.
داریوش مهرجویی از آن دست کارگردانانی است که خوب را از بد تشخیص می دهد. هیچ گاه هم از ساختن طفره نرفته. با هر سازی رقصیده و برای هر نسل و هر جامعه ای فیلم ساخته. مثل خیلی از این تازه به دوران رسیده های « مخملبافی» هم نیست که با یک پخ کردن از جا در برود و با یک به به و چه چه گفتن از خود بی خود شود. او راه و طریقت خود را رفته و بر اصل همان اعتقادات پاکش قدم در راه بی برگشتی گذاشته که درسته یک عده با او مخالفت می کنند اما او دارد چوب محبوب بودنش را می خورد. « بهمن قبادی ها و محسن مخملبافها » زیادی بودند که با یک طرح خشک و خالی و به مدد یک جریان خاص وارد شدند و خود را گم کردند و مثل همان « شادمهر عقیلی ها» الان دیگر دوست ندارند در جایی فیلم بسازند که مال آن خاک و پوست و گوشت و استخوانشان از آن است. بهتر نیست با کمی خود باوری در یابیم که مهرجویی ها برای ما خیلی خیلی غنیمت اند. سرمایه هایی که نه زائیده ی تفکری و نه پرورش یافته ی هدفی هستند.
اساس تفکر یک فیلمساز متعهد همین است که همیشه یک عده ای هستند که با او مخالفت کنند. برای همین می خواهم نگاهمان کمی بازتر باشد. تا نوک دماغ را نباید دید و تفاوت یک تاثیر عمقی را بر نگاه سطحی بفهمیم.
منکر شدن توانایی های داریوش مهرجویی ، انکار تفاوت روز و شب است. ما می گوییم روز است و بعضی ها می گویند شب است. چون عادت کرده ایم که « آفتاب باشد تا دلیل آفتاب را بفهمیم»
سنتوری اکران نشد . اما جایگزین مناسبش همان فیلمی است که خیلی ها دوستش خواهند داشت. اما نگذاریم که به جایی برسیم که مهرجویی و فیلمسازان متعهدی همچون او را فراموش کنیم. تنها گناه « ایرج قادری» این است که چوب محبوبیت «مهرجویی » را می خورد. اما من و تو نباید کسی را با کسی مقایسه کنیم. آنوقت همیشه باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاید تا زندگی پر از استرس و تشویشمان تبدیل به خواب سنگین و بهانه هایمان ، « بنی اسرائیلی » تر از آن باشد که بشود در پشتش آرام زندگی کرد.
Asalbanoo
04-08-2007, 11:16
«ویسنده چرا اینقدر جو گیر شده؟؟؟؟
می خواد از یکی دفاع کنه چرا بقیه را می کوبه؟
masoud908
04-08-2007, 11:35
«ویسنده چرا اینقدر جو گیر شده؟؟؟؟
می خواد از یکی دفاع کنه چرا بقیه را می کوبه؟
اين كه ارشاد كوبيده ...خوب كاري هم كرده...
Asalbanoo
04-08-2007, 12:20
اين كه ارشاد كوبيده ...خوب كاري هم كرده...
چرا به قبادی و مخمل باف گیر داده؟
masoud908
04-08-2007, 12:27
چرا به قبادی و مخمل باف گیر داده؟
حالا شما خودتو زياد ناراحت نكن..براي سلامتيت بده !«چشمك»
masoud908
04-08-2007, 12:30
يه ساعت وقت بذاريد بخونيد!
سنتوري، فيلمي است كه فيلمسازش عصاره سينماي ايران ميباشد، داريوش مهرجويي... ايرانيان از تمامي فيلمهاي او خاطره دارند. اسامي اين فيلمها را بخوانيد: «مهمان مامان، بماني، دختر دايي گمشده، مگس، درخت گلابي، ليلا، پري، سارا، بانو، هامون، شيرك، اجارهنشينها، دايره سينما، پستچي، آقاي هالو، گاو و الماس» و حالا حكايت «سنتوري» فيلمي كه قرار بود سوم مردادماه به سينماها بيايد، اما دوباره به مانند چند مرحله پيش كه هر بار قرار بود، اكران شود، بنا به دلايلي دوباره اكران نشد... حال مردم و علاقهمندان به سينما تشنه فيلم جديد مهرجويي هستند. اين فيلم در جشنواره فيلم فجر، حرف و حديثهاي زيادي را به دنبال خود داشت. به خصوص زماني كه در جشنواره 85، نتوانست عنوان بهترين فيلم جشنواره را كسب كند. «بهرام رادان»، به خاطر بازي در اين فيلم، طي سه سال اخير، دومين سيمرغ بلورين را از آن خود كرد و زمان دريافت جايزه، به هيئت داوران اعتراض و اعلام كرد كه داوران جشنواره، يكبار ديگر
فيلم «سنتوري» را ببينند... البته بعدها رادان گفت كه قصد بياحترامي به هيئت داوران نداشته و در گوشهاي از توضيحات خود بيان داشت كه: دوستان، حكايت من حكايت ديگري بود، زماني كه براي سنتوري كانديدا شدم، تعجب نكردم! اما وقتي كه ديدم اين فيلم تنها در دو رشته نامزد دريافت جايزه شد، شگفتزده شدم. در صورتي كه به گفته بسياري از كارشناسان، سنتوري بهترين فيلم مهرجويي است و سپس گفت: گفتم مهرجويي بزرگ، بينياز از جايزه است و برخي ناراحت شدند، هنوز هم بر اين باورم كه جايزه نيازمند مهرجويي است.براي رسيدن به اين باور كه چرا «سنتوري» يكي از اثرهاي به يادماندني مهرجويي است، بهتر است، ابتدا اين كارگردان بنام كشور را بشناسيم و سپس درباره سنتوري بنويسيم.
فارغالتحصيل يو.سي.ال.اي
داريوش مهرجويي در هفدهم آذرماه سال 1318 در تهران به دنيا آمد و تحصيلات مقدماتي خود را در تهران گذراند، 20 سال داشت كه براي ادامه تحصيل به آمريكا رفت. در سال 1344 (1965) از دانشگاه «يو.سي.ال.اي» در لسآنجلس ليسانس فلسفه گرفت، در همين سال سردبيري نشريه پارس ريونو در لسآنجلس را به عهده داشت و سال بعد به تهران آمد. در سال 1346 نخستين فيلم خود به نام «الماس 33» را ساخت كه نتوانست با اين فيلم، موفق شود اما او اميد خود را از دست نداد و دو سال بعد به همراه غلامحسين ساعدي در سال 1348، فيلمنامه گاو را نوشت و به كارگرداني آن پرداخت، اين فيلم براي مهرجويي و سينماي ايران جوايز متعددي در خارج و داخل كشور به دنبال داشت. گاو چه از نظر تجاري و چه از نظر هنري فيلم موفقي از آب در آمد و فصل جديدي را در سينماي ايران گشود تا جايي كه در جشنوارههاي كن، برلين، مسكو، لندن، لسآنجلس و اغلب كشورهاي آسيايي، اروپايي و آمريكايي به نمايش در آمد. آقاي هالو در سال 49، دومين فيلم مهرجويي بود و اين كارگردان را تنها با دو فيلم ساخته شده، اما معتبر به دنيا شناساند، اين فيلم هم در جشنوارههاي برلين، مسكو و لندن به نمايش در آمد. مهرجويي در آن زمان تنها 31 سال داشت. همچنين فيلمي كه وي در سال 1351 به نام پستچي ساخت، فيلم هفتم از ده فيلم برگزيده جهان در سال 1972 ميلادي شد.
پس از انقلاب او مدتي در فرانسه زندگي كرد، اما پس از بازگشت دوباره فيلمسازي را ادامه داد كه اوج مخاطبان او در سينما براي فيلمهاي اجارهنشينها (1365)، هامون (1368)، سارا و پري (1371)، ليلا (1375)، درخت گلابي (1376)، بماني (1380) و مهمان مامان (1383) بود. گفتني است فيلمنامه اين فيلمهاي موفق از دست نوشتههاي خود مهرجويي است و حالا او با سنتوري ميخواهد، برگي به دفتر افتخارات سينمايياش اضافه كند.
او سنتوري را به همراه وحيده محمديفر به رشته نگارش در آورده و طي آن ميبينيم كه يك نوازنده چيرهدست و خواننده محبوب ناگهان در اوج شهرت و موفقيت، افسار زندگياش را از دست داده و به بيراهه ميرود، او ميگويد: «همه بدبختيها از زماني آغاز شد كه عشق بزرگ زندگيام، همسرم، هانيه تركم كرد، اما هانيه زماني ميرود كه من مدتهاست در بند اعتياد خود گرفتار هستم.»
اصل داستان چيست؟
اصل ماجراي اين فيلم چيست؟ «علي بلورچي» (بهرام رادان) فرزند حاج آقا بلورچي يكي از كسبه قديمي و صاحبنام صنف بلور و شيشه است، حاج آقا در دوران كودكي و نوجواني سختيهاي زيادي را متحمل شده است و تحت تاثير عقدههاي آن دوران، پسرش را آن طور كه خود دلش ميخواست تربيت ميكند، اين نقش را (مسعود رايگان) ايفا ميكند. از طرفي حامد (نادر سليماني) پسر بزرگتر حاج آقا از همان دوران مدرسه از درس محروم شده تا نزد پدر در حجره كار كند و ادامهدهنده راه او باشد.
علي پسر دوم حاج آقا از دوران كودكي با ساز كهنهاي كه متعلق به دايي مرحومش است، انس گرفته و قصد دارد زماني كه بزرگ شد، تحصيلات خود را در رشته موسيقي ادامه بدهد اما با مخالفت مادرش (رويا تيموريان)، مواجه شده و به اجبار در رشته بازرگاني درس ميخواند، اين مخالفت و ديگر كشمكشهاي او با والدين باعث ميشود، علي خانه پدري را رها كرده و از خانواده جدا شود. سپس علي به همراه دوستش «تمايل» (مهيار پورحسابي)، يك گروه موسيقي تشكيل ميدهد و با اجرا در جشنها و مناسبتهاي مختلف گذران زندگي ميكند و به خاطر مهارتش در نواختن سنتور به «علي سنتوري» معروف ميشود. اما او به تدريج در پي معاشرت با دوستان و كارهاي شبانهروزي هر از گاهي به سراغ موادمخدر ميرود، چرا كه از درون احساس پوچي ميكند و اعتماد به نفس لازم را ندارد. به عبارتي ظرفيت معروف شدن را ندارد و استفاده تفنني از موادمخدر او را رفتهرفته به ورطه اعتياد ميكشاند.
پس از مدتي كه از زمان فيلم ميگذرد، در يك مراسم كه اجراي موسيقي آن با علي است، دختري به نام هانيه (گلشيفته فراهاني) مجذوب هنر علي ميشود و اين آشنايي به ازدواج آن دو منجر ميشود. اين آشنايي و ازدواج براي مدتي نشاط را به زندگي علي ميآورد و او را تشويق به كارهاي بيشتر ميكند. اما او كماكان به مصرف مواد ادامه ميدهد تا به خيال خود شرايط روحياش تقويت شود، وضع بدينگونه باقي نميماند، چرا كه به خاطر اوضاع نامناسب مالي و رفتارهاي حاصل از مصرف موادمخدر، بين او و هانيه مشكلاتي پديد ميآيد و همين مسئله باعث ميشود تا هانيه منزل را ترك كند. علي كه به خاطر معتاد شدن به موادمخدر كمتر امكان كار برايش فراهم است، فرصت پيدا ميكند تا به همراه «تمايل» اجراي برنامه موسيقي يك مراسم عروسي را برعهده بگيرد.
در ادامه اين فيلم زيبا خواهيد ديد كه در حين برگزاري مراسم عروسي، ميان اقوام خانواده داماد كه با يكديگر مشكلاتي داشتند، درگيري شديدي به وجود ميآيد و كار به زد و خورد كشيده ميشود. در اين زد و خورد دستان علي ميشكند و به آلات موسيقي او هم خسارت وارد ميشود. آسيبديدگي و عدم توانايي علي در ساز زدن كه تنها راه امرار معاش اوست، باعث بيكارياش ميشود. در همين زمان صاحبخانه هم عذرش را ميخواهد و او با مقداري وسايل، آواره و سرگردان كوي و خيابان ميشود تا اينكه در گوشهاي از يك پارك جنگلي چادر ميزند.
در اين دوران با بيخانمانها و معتادان همنشين شده و چون درمانده و نيازمند است، براي پول در آوردن تن به هر كاري ميدهد، زندگي در ميان جمعي معتاد و آواره در حاشيه شهر، علي را درمانده، شكسته و آلودهتر ميكند. يك شب كه او در ميان اين جمع مشغول مصرف موادمخدر است و ميخواهد از اين طريق خاطرات تلخ گذشته را فراموش كند ماموران نيروي انتظامي سر رسيده و همه را دستگير ميكنند. علي پس از دستگيري به مركز ترك اعتياد فرستاده ميشود و مسئولان آن مركز متوجه اختلالات روحي او ميشوند و سعي ميكنند با او ارتباط برقرار كنند.
گفتني است، حسن پورشيرازي و صدرالدين حجازي در نقش معتاد در اين فيلم در كنار رادان بازي ميكنند. داستان در مركز بازپروري چنين ادامه پيدا مييابد كه ، محيط مناسب و شرايط درماني به علي كمك تا او بهبودي نسبي پيدا كند و با خريد يك سنتور توسط روانشناس مركز براي علي، او فرصت و انگيزه پيدا ميكند تا دوباره موسيقي را ادامه دهد. اشتياق علي به اندازهاي است كه او در همان جا به ديگر معتادان آموزش سنتور ميدهد. فيلم كه به پايان نزديك ميشود حاج آقا بلورچي به همراه حامد به مركز بازپروري ميرود تا به علي بگويد كه از گذشته پشيمان شده و حاضر است پس از آزادي و ترك اعتياد، تمامي امكاناتش را در اختيار او بگذارد، اما علي كه ديگر معلم ويژه موسيقي آن مركز است، ميگويد: با اينكه مشكل اعتيادش برطرف شده و وضعيت جسماني كاملا سالم و مناسبي دارد، همچنين دوران محكوميتش هم به پايان رسيده، اما تازه منزل واقعياش را پيدا كرده است، چرا كه اين مكان به دور از هياهوي جامعهاي بيرحم بوده و او ميتواند براي آدمهايي مثل خودش مفيد بوده و با نغمه سازش به آنها عشق و زندگي ببخشد.
در پايان اين فيلم كه پر ازواقعيتهاي تلخ زندگي است، ميبينيد در نهايت، علي به همراه شاگردانش كه همگي از بيماران همان مركز هستند كنسرت كوچكي اجرا ميكنند. چشم علي در ميان تماشاگران حاضر به هانيه ميافتد كه به تشويق او مشغول است اما در پايان كنسرت از هانيه خبري نبود.
از ديگر بازيگران اين فيلم بايد به مائده طهماسبي در نقش مادر هانيه، سيامك خواهاني ويولونيست گروه آريان در نقش جاويد، مونا ربيعي در نقش خواهر جاويد و محمد سلوكي برادر بزرگتر مهدي سلوكي كه پيش از اين سابقه مجريگري داشت در نقش دكتر روانشناس اشاره داشت. همچنين برنامهريز، دستيار اول كارگردان، مجري طرح، بخشي از طراحي صحنه و لباس و عكس برعهده محمدرضا شريفينيا است.
در پايان فيلم متوجه خواهيد شد مهرجويي حتي در تلخترين اثرش هم، دلش نميآيد بيننده را نااميد رها كند. بازگشت شكوهمند علي سنتوري به زندگي و آشتي دوبارهاش با سنتور، مهارت استاد در پرداخت اين صحنهها، آنقدر چشمگير است كه بيننده چارهاي جز باور آن ندارد.
سنتوري شاهكار ديگري از اين كارگردان است، كارگرداني كه در طول تمامي اين سالها هر بار به نوعي غافلگيرمان كرد، كارگرداني كه ميداند چه بسازد كه بيننده را شگفتزده كند.
ايفاي نقش بهرام رادان در اين فيلم بينظير است، او چه در روزهاي اوج و چه در شبهاي سقوط علي سنتوري و در تمامي سكانسهاي مربوط به كنسرتها درخشان ظاهر ميشود و خصوصياتي از يك بازيگر حرفهاي كامل را بروز ميدهد. از طرفي سكانسهاي مشترك ميان رادان و گلشيفته فراهاني، شيطنتهاي عاشقانهشان به ويژه سكانس بازي با شال گردن، بسيار ديدني است.
نواختن سنتور توسط رادان
ساخت موسيقي متن و نوازنده سنتور اين فيلم، كسي نيست جز يكي از اعضاي خانواده «كامكارها»... اردوان كامكار، او ميگويد: پيش از اين براي هيچ فيلمي موسيقي نساخته بودم، ساخت موسيقي اين فيلم را، به دليل آشنايي چند سالهام با مهرجويي پذيرفتم، او با من تماس گرفت و عنوان كرد، فيلمنامهاي در اين مورد دارد، چند بار با يكديگر فيلمنامه را مرور كرديم و پيش از آغاز فيلمبرداري، 5 قطعه موسيقي براي آن ساختم.
حدود دو ماه و نيم هم با رادان سنتور كار كردم و نواختنش را به او آموختم و خوشبختانه آنقدر او با استعداد بود كه گامهاي اوليه سنتور را ياد بگيرد. كامكار ميگويد: انتخاب بازيگر اول براي اين فيلم كار دشواري بود، بايد دستهاي بازيگر، شبيه دستهاي من باشد تا تفاوتي در تصاوير مربوط به نوازندگي من و نقشهاي ايشان ايجاد نشود، از طرفي موفق شديم بين دستهايش و لبخواني هماهنگي خوب به وجود بياوريم. كار مشكلتر از لبخواني بود، چون حركات دست، همراه فيگور او نيز بايد درست انجام ميشد و از آنجا كه بهرام توانايي خوبي دارد، توانست به نحو احسن از عهده اين كار برآيد. در صحنههايي كه رادان در فيلم مينوازد، در نماهاي نزديك از خود كامكار در حين نواختن سنتور استفاده شد و در نماهاي دور از رادان و...
رادان به جاي سلوكي
مهرجويي از ابتدا تاكيد داشت كه بازيگر نقش اول فيلمش، حتما جواني لاغراندام با صورتي استخواني باشد تا بتوان با چهرهپردازي اندك، چهره يك معتاد را بر صورتش ترسيم كرد. البته دانستن سنتور نيز يكي از شرايطي بود كه بازيگر نقش اول مرد بايد آن را ميدانست. در حال تستگيري از متقاضيان، مهرجويي به اين فكر افتاد كه از بازيگران حرفهاي نيز براي ايفاي اين نقش، تست بگيرد. اولين گزينه او پارسا پيروزفر بود كه عليرغم همكاري با مهرجويي در كار قبليش، «مهمان مامان» نتوانست نظر او را براي ايفاي اين نقش جلب كند.
ديگر گزينه استاد مهرجويي براي ايفاي اين نقش، محمد سلوكي، مجري سيما بود كه از نظر فيزيك چهره با اين نقش همخواني نيز داشت، تقريبا همه چيز براي بازي او در اين نقش آماده بود كه ناگهان مهرجويي اعلام كرد، بهرام نقش علي سنتوري را ايفا خواهد كرد و سلوكي ايفاگر نقش دكتر روانشناس شد.
شايد برايتان جالب باشد بدانيد كه داريوش مهرجويي زماني، سنتور مينواخت و اين ساز را به دليل صداي زيبايش دوست داشت و يكي از دلايل نوشتن اين فيلمنامه، علاقهاش به سنتور بود. گفتني است، تصويربرداري اين فيلم از هفدهم بهمن 1384 در كاشانك نياوران آغاز شد و به مدت هشت ماه طول كشيد.
خواننده فيلم
قرار بر اين شد كه محسن چاووشي ترانههاي اين فيلم را بخواند، چرا كه مهرجويي اعتقاد داشت كسي بايد ترانههاي اين فيلم را بخواند تا مردم با صدايش بيگانه نباشند، به ويژه زماني كه بايد لوكيشني در كاخ سعدآباد در نمايي از كنسرت برگزار شود و اين كار هم انجام پذيرفت، اما...
اولين ايراد شوراي نظارت و ارزشيابي نام فيلم بود كه سنتوري نميتواند علي باشد و بايد نام «علي» از فيلم حذف شود مهرجويي اين موضوع را پذيرفت، سپس ايرادها به ترانهها وارد شدند كه بايد ترانهها را حذف كنيد. مهرجويي گفت: نميشود، ما بر روي اين قضيه حسابي ويژه باز كرديم. گفتند پس چاووشي نباشد و يكي را بياوريد كه صدايش مجوز داشته باشد.
مهرجويي هم در مقام پاسخ گفت: آخر صدا كه مجوز نميخواهد، اين ترانه و آهنگ است كه مجوز ميخواهد و شما هم مجوز آن را صادر كردهايد و در پاسخ شنيد كه نه، بايد عوض شود و سرانجام فيلم دچار تغييراتي شد و رادان بايد با صداي خود روي آهنگهاي ساخته شده، يكبار ديگر ترانهها را بازخواني ميكرد تا فيلم مجوز پخش بگيرد و اينگونه هم شد. هدايت فيلم پخشكننده اين فيلم است كه يد طولايي در زمينه پخش دارد و به اندازه كافي از مهارت براي فروش هر چه بيشتر يك فيلم برخوردار است. گفتني است تهيهكنندههاي اين فيلم فراز فرازمند و داريوش مهرجويي هستند. اما اين فيلم چه زماني به نمايش درآيد خدا ميداند، با اين حال شنيدهها حاكي از آن است كه سنتوري در اواخر مردادماه اكران خواهد شد... بايد ديد و منتظر ماند.
بازيگري، برايم شوخي بود
رادان ميگويد: اولين بار كه مقابل دوربين سينما ظاهر شدم، برايم مثل يك تفريح بود، مثل يك شوخي، يكسري جمع شديم و رفتيم كلاس بازيگري و حتي خجالت ميكشيديم كه بگوييم ما ميرويم كلاس بازيگري، ميگفتيم ميرويم كلاس كامپيوتر، زماني هم كه انتخاب شده بودم، دو، سه هفته بيشتر كلاس نرفته بودم، يادم ميآيد آن روز از پشت شيشههاي كلاس، دو، سه نفر آمدند و با هم صحبت كردند، من هم مشغول تمرين بودم، اما صداي آنها را نميشنيدم و بعد مرا به يكديگر نشان دادند، پس از كلاس جلو آمدند و يك نشاني به من دادند كه به آن جا مراجعه كنم.
تا دو ساعت پيش از فيلمبرداري نميدانستم كه نقش چندم را ايفا ميكنم، فكر ميكردم فقط بايد در فيلم شور عشق حضور داشته باشم، بعدها فهميدم نقش من در شور عشق نقش اول است. آن زمان من بيست سال داشتم كه آمدم مقابل دوربين و بازي كردم، نميدانم انگار يك كار عجيب بود.
رفقاي صميمي
من دوستاني دارم كه در دايره خيلي اندكي هستند، اما لزوما به اين معنا نيست كه كم معاشرت ميكنم، اتفاقا زياد معاشرت ميكنم، بيشتر دوستانم جزو دوستان دوره دبيرستان هستند، بين بازيگران ايران هم بيشتر با گلشيفته فراهاني و همسرش ارتباط دارم.
شخصيت حقوقي بازيگران
همه آدمهاي مشهور يك شخصيت حقيقي دارند و يك شخصيت حقوقي. آنها در شخصيت حقوقي حق ندارند خيلي از كارها را انجام دهند. براي مثال وقتي يك بازيگر سيگار ميكشد، حق ندارد در خيابان سيگار بكشد به خاطر اينكه مردم ميگويند كه نگاه كن فلاني دارد سيگار ميكشد، چون آن پسر كوچك از تو ياد ميگيرد سيگار بكشد، ميداني چرا؟ ميگويد اگر آن بازيگر دارد سيگار ميكشد، پس حتما كار خوبي است، حالا آن شخصيت حقيقي در داخل خانه ميتواند سيگار بكشد.
دلهاي مردم
رادان ميگويد : رابرت پريش در سينماي هاليوود يكي از آن بچههايي بود كه به دنبال چارلي چاپلين ميدويد و ماهي هفت دلار حقوق ميگرفت. كتابي دارد كه در آن نوشته، مدتها كاركرد، در استوديوهاي مختلف رفت و آمد داشت دستيار مونيتور شد و رسيد به مونتاژ كار. او از جان فورد كه استاد مسلم سينماست خيلي چيزها ياد گرفت. ميدانيد كه ايشان ركورددار اسكار در سينماي جهان است. او چهار اسكار بهترين كارگرداني را از آن خود كرده است. رابرت پريش ميگويد سالها گذشت و من هم اسكار گرفتم، رفتم ديدم جان فورد، روي يك صندلي چرمي نشسته، رو به من گفت: رابرت، شنيدم اسكار گرفتيد گفتم: بله قربان، برگشت گفت: من چهار تا گرفتم و گفت: مجسمه اسكارت را ميبري 25 سنت، دو تا كوچه پايينتر ميفروشي و دو تا ليوان قهوه ميگيري... ميخواهم بگويم رمز ماندگاري، سيمرغ و عنوان نيست، رمز ماندگاري، وارد شدن در دلهاي مردم است.
masoud908
04-08-2007, 18:06
تهيهكننده فيلم در گفتوگو با فارس؛
اميدوارم با نظر وزير ارشاد مشكلات اكران «سنتوري» رفع شود
خبرگزاري فارس: تهيهكننده «سنتوري» با بيان اينكه براي نمايش اين فيلم منتظر حمايت مسئولين سينمايي و نظر مساعد وزير ارشاد است، اظهار اميدواري كرد با نظر وزير ارشاد مشكلات اكران «سنتوري» رفع شود.
فرامرز فرازمند در گفت و گو با خبرنگار سينمايي فارس با اظهار تاسف از عدم نمايش سنتوري گفت: نسخه اين فيلم به مدت شش ماه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بود و هر روز ميشد آن فيلم را ديد. حتي پيش از اين، 12 بار در جشنواره فيلم فجر نمايش عمومي داشته و كسي اعتراضي به اين فيلم نداشته است، اما نميدانم چرا ناگهان سه روز مانده به اكران، تفاوت اين فيلم با فيلمنامه اوليه (كه تصويب شده بود) مطرح شده و مورد توجه قرار گرفته است.
فرازمند افزود: ما حتي براي مشخص شدن وضعيت اين فيلم خواستيم به صورت حضوري با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفتوگو كنيم اما ايشان چندين نوبت عنوان كرد كه وقت ندارد و ما نتوانستيم با ايشان ملاقات كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه نمايش فيلم «سنتوري» در شهرهايي از كانادا و آمريكا، از دو هفته آينده آغاز خواهد شد و قرار است علاوه بر داريوش مهرجويي، بهرام رادان و محمدرضا شريفينيا، گلشيفته فراهاني نيز كه به همراه همسرش در آمريكا به سر ميبرد، به اين گروه اضافه شود.
فرازمند در اين مورد گفت: ما خيلي دوست داشتيم «سنتوري» ابتدا در ايران به نمايش عمومي درآيد اما متاسفانه اين اتفاق به دليل تعويق اكران، رخ نداد و مجبور شديم برنامه سفر براي نمايش برون مرزي فيلم را (كه از قبل پيشبيني شده بود) به اجرا درآوريم.
« بزنيم بريم امريكا ! »
K A R I M I
04-08-2007, 19:36
« بزنيم بريم امريكا ! »
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟
نمی خوای بگی که ... ؟
masoud908
04-08-2007, 19:39
ما منتظریم ...
منتظر باش تا علف زير پات سبز شه ! « چشمك»
بيخودي منتظري...
«سنتوری، قابلیت نمایش عمومی ندارد. فیلم هایی که قابلیت اکران عمومی ندارند اما در جشنواره فیلم فجر به نمایش درمی آیند، یادگار سال های قبل است که من با آن مخالف هستم.» صحبت هایی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه در روزنامه جام جم به زبان آورد، نقطه پایان بحث ها و کشمکش های مربوط به «سنتوری» بود. ۹ روز پس از تاریخ قطعی نمایش تازه ترین فیلم داریوش مهرجویی، محمدحسین صفار هرندی می گوید؛ «فیلمنامه سنتوری در سال ۸۱ با نامی دیگر به معاونت سینمایی ارائه شد اما به دلیل مشکلاتی که داشت نتوانست مجوز ساخت دریافت کند. اما حالا که فیلم ساخته شده، قابلیت نمایش عمومی ندارد. زیرا «برخی» معتقدند فیلم با فیلمنامه ای که مجوز گرفته متفاوت است.» صفارهرندی پاسخ سوال خبرنگار روزنامه جام جم را این گونه می دهد؛ «فیلم سنتوری در حال حاضر قابلیت نمایش ندارد و تغییراتی هم که در آن اعمال شده مناسب نبوده است.» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شرایطی نظر شخصی خود را به عنوان دلیل توقیف «سنتوری» مطرح می کند که داریوش مهرجویی همراه با تازه ترین فیلمش در امریکا به سر می برد و هیچ کدام از مسوولان معاونت سینمایی وزارتخانه اش حاضر به صحبت در این باره نیستند و هرکدام به طریقی از زیربار پاسخگویی درمی روند. احد میکائیل زاده روابط عمومی معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از صحبت های وزیر ارشاد اظهار بی اطلاعی می کند و آن را به حساب پای شکسته و بی خبری بیست روزه اش می گذارد و محمود اربابی مدیر نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد، با پاسخ ندادن به تلفن همراهش به نوعی دیگر سوال برانگیز می شود.
در این میان مصطفی شایسته پخش کننده سنتوری می گوید؛ «خبر جدیدی مبنی بر توقیف فیلم به ما اعلام نشده و آخرین خبرمان مربوط به دو هفته پیش است که جلوی اکران فیلم گرفته شد.» فیلم سنتوری از چند ماه پیش از جشنواره فیلم فجر آماده نمایش بود و داریوش مهرجویی قصد داشت آن را عید فطر سال گذشته به نمایش بگذارد. اما در آن زمان اصرارهای معاونت سینمایی مبنی بر حضور فیلمسازهای مطرح در جشنواره باعث شد «سنتوری» پیش از جشنواره به نمایش گذاشته نشود. درگیری های مربوط به نمایش یا عدم نمایش فیلم در همان دوران جشنواره نیز وجود داشت تا اینکه در «ششمین روز» به نمایش درآمد و در پایان نیز به عنوان انتخاب مردمی سیمرغ بلورین به دست آورد. با گذشت هفت ماه از جشنواره فیلم فجر، وزیر فرهنگ و ارشاد می گوید؛ «نمایش سنتوری در جشنواره دلیلی برای نمایش عمومی آن نیست و معتقدم فیلمی که قابلیت اکران عمومی ندارد نباید در جشنواره هم نمایش داده شود.» فرامرز فرازمند یکی از تهیه کنندگان سنتوری در واکنش به گفته های صفارهرندی می گوید؛ این حرف، نظر شخصی وزیر است و نشان از جهت گیری خاص آقای صفارهرندی دارد. ایشان قبل از جشنواره اعلام کردند هر فیلمی در جشنواره شرکت کند، پروانه نمایش می گیرد اما حالا نظرشان عوض شده و می گویند نمایش سنتوری در جشنواره، دلیلی برای نمایش عمومی آن نیست.
اگر قرار باشد وزیر به صورت شخصی و از جانب خود از نمایش فیلمی جلوگیری کند، تکلیف شورای پروانه ساخت و نمایش چه می شود؟ «سنتوری» هم پروانه ساخت گرفته بود و هم پروانه نمایش دارد. شاید آقای وزیر بتواند جلوی نمایش فیلم را بگیرد ولی به شکل منطقی نمی تواند این کار را انجام دهد.» فرازمند در قسمتی دیگر از صحبت هایش درباره تفاوت های فیلم «سنتوری» با فیلمنامه ای که به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شده، می گوید؛ «فیلم سنتوری ، عیناً مانند فیلمنامه آن است و تغییری که آقای وزیر مدعی آن هستند، صورت نگرفته. در زمان ساخت فیلم هم، نماینده های فارابی سر صحنه آمدند و از پشت صحنه دیدن کردند. سوال اصلی من اینجا است که چطور پیش از این مشکلی وجود نداشته و به یک باره فهمیده اند فیلم مشکل نمایش دارد. ما به اعتبار پروانه نمایشی که گرفتیم، برای نمایش فیلم در سطح شهر تبلیغات کردیم و متقبل هزینه های زیادی شدیم. اما حالا به راحتی جلوی نمایش فیلم گرفته شده است.» تا پیش از سی ویکم تیرماه قرار بود «سنتوری» از سوم مرداد در گروه سینمایی قدس به نمایش گذاشته شود. اما سه روز پیش از اکران و در شرایطی که بیلبوردهای تبلیغاتی فیلم به شهر آمده بودند و از اکران فیلم خبر می دادند، شورای صنفی نمایش وزارت ارشاد فیلم «محاکمه» را به عنوان جایگزین راهی سینماها کرد و توضیح دقیقی درباره تغییر فیلم ها ارائه نداد.
اما منبع آگاه دیگری با خبرگزاری فارس از حساسیت روی موضوع فیلم صحبت کرد؛ «به دلیل برخی حساسیت هایی که از سوی مسوولان فرهنگی روی موضوع فیلم صورت گرفته، نمایش این فیلم احتمالاً با تاخیر همراه خواهد بود.» نظر رسمی معاونت سینمایی وزارت ارشاد نیز صحبت های احد میکائیل زاده بود که خبر «تاخیر در اکران سنتوری» را تایید کرد. در حال حاضر تنها مساله ای که مبهم نیست، نظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در پاسخ به خبرنگار روزنامه جام جم می گوید؛ «سنتوری قابلیت نمایش عمومی ندارد.»
نگار مفید
masoud908
04-08-2007, 20:26
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟
نمی خوای بگی که ... ؟
ميزاشتي فردا ويرايش ميكردي! «چشمك»
منظورت اينه كه نميخواي بري كه ؟ درسته؟
masoud908
04-08-2007, 20:51
چه ادماي عوضي پيدا ميشن...
اين يارو عوضي مرتيكه اشغال كه عين دلقك سيرك صداي محسن چاووشي رو تقليد ميكنه رفته اهنگ نشن دلمو رو ريميكس كرده و صداي محسن چاووشي رو حذف كرده و صداي خودش با خواننده زن به اسم هديه با اون ياروها «هاكان و يگانه» تركيب كرده و ... به اهنگ...
K A R I M I
04-08-2007, 22:03
اون ما منتظریم رو اشتباهی اینجا دادم ...
منظورم اینه که نمی خوای بگی که می خوای بری ...؟ این می باشد ...
Asalbanoo
04-08-2007, 22:04
چه ادماي عوضي پيدا ميشن...
اين يارو عوضي مرتيكه اشغال كه عين دلقك سيرك صداي محسن چاووشي رو تقليد ميكنه رفته اهنگ نشن دلمو رو ريميكس كرده و صداي محسن چاووشي رو حذف كرده و صداي خودش با خواننده زن به اسم هديه با اون ياروها «هاكان و يگانه» تركيب كرده و ... به اهنگ...
مسعود جان
کی را اینقدر مورد لطف قرار می دی؟
می شه بگی چی شده؟
mtuning_co
05-08-2007, 00:08
بچه ها بیاین برای اینکه تو این مملکت گل و بلبل زندگی میکنیم...خدا رو شکر کنیم:2:
کم کم دارم به صحبت یکی از دوستام پی میبرم که میگفت:
این مملکت رو امام زمان(عج) سر پا نگه داشته وگر نه تا حالا چپه میشد....
الان دیروقته خیلی خستم یک فایل Pdf دارم(در مورد وضعیت فرهنگی نظام) که باید خودم تایپ کنم و بزارم.... انشالله فردا..
masoud908
05-08-2007, 09:10
مسعود جان
کی را اینقدر مورد لطف قرار می دی؟
می شه بگی چی شده؟
اين يارو محمد ياوري رو ميگم ديگه...
masoud908
05-08-2007, 09:15
اون ما منتظریم رو اشتباهی اینجا دادم ...
منظورم اینه که نمی خوای بگی که می خوای بری ...؟ این می باشد ...
خداييش خودت نگاه كن:
نميخواي بگي كه ميخواي بري!
جمله بنديت 20 هست ! «چشمك»
masoud908
05-08-2007, 09:48
خوب اين هم يه اهنگ فوق خنده دار - با كيفيت 32 هم زيادش بود - همه بگيريد و بخنديد!
مسعود جان اعصاب خودتو خورد نکن.این سایته که به هرکس که بخواد اجازه میده آهنگاشو توش آپلود کنه!یعنی منم الان میتونم بشم خواننده!(خیلیم دلتون بخواد!)
بعدم اینکه نمی دونم آهنگ جدید خود هاکان رو گوش کردی یا نه؟ولی خدایی من که یه ربع می خندیدم.اصلآ این هاکان در حدی نیست که بخوای در موردش صحبت کنی اون یاوری هم که دیگه شاگرده هاکان!!!
بی خیال.ایشاالله تا چند وقت دیگه آلبوم جدید و بی مجوز چاووشی میاد بیرون،هم ما کلی استفاده میکنیم و دعا به جونش هم خودش دوباره تا یه مدت میشه سوژه همه روزنامه ها و مردم و پیش از پیش محبوب تر و مشهور تر میشه!(البته میدونم خودش علاقه ای نداره!)
masoud908
05-08-2007, 10:31
مسعود جان اعصاب خودتو خورد نکن.این سایته که به هرکس که بخواد اجازه میده آهنگاشو توش آپلود کنه!یعنی منم الان میتونم بشم خواننده!(خیلیم دلتون بخواد!)
بعدم اینکه نمی دونم آهنگ جدید خود هاکان رو گوش کردی یا نه؟ولی خدایی من که یه ربع می خندیدم.اصلآ این هاکان در حدی نیست که بخوای در موردش صحبت کنی اون یاوری هم که دیگه شاگرده هاکان!!!
بی خیال.ایشاالله تا چند وقت دیگه آلبوم جدید و بی مجوز چاووشی میاد بیرون،هم ما کلی استفاده میکنیم و دعا به جونش هم خودش دوباره تا یه مدت میشه سوژه همه روزنامه ها و مردم و پیش از پیش محبوب تر و مشهور تر میشه!(البته میدونم خودش علاقه ای نداره!)
اره ميدونم سايت مسخره تر تر از اين گنجا2 موزيك نديدم...
اره اهنگ جديد حامد هاكان هم شنيدم...دل صاب مرده!!اسمش داد ميزنه كه خوانندش چه شعور بالايي داره!ولي باز نسبت به اهنگاي ديگش بهتر بود!بدون اهنگاي ديگش چي بوده!
چرا گفتي بي مجوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
اره ميدونم سايت مسخره تر تر از اين گنجا2 موزيك نديدم...
اره اهنگ جديد حامد هاكان هم شنيدم...دل صاب مرده!!اسمش داد ميزنه كه خوانندش چه شعور بالايي داره!ولي باز نسبت به اهنگاي ديگش بهتر بود!بدون اهنگاي ديگش چي بوده!
چرا گفتي بي مجوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
آی گفتی!من که کشته مرده آهنگ دشمن دخترای هاکان هستم!:2:
بی مجوز؟ها؟حالا چرا میزنی؟مسعود جان، محسن به نظرت تا الان موفق بوده یا نه؟خودت بهتر از هرکس میدونی که الان محبوب ترین خواننده ایرانه(حتی بین خواننده های ایرانی خارج از کشور!).گواه حرف منم ده ها سایت معتبری که نظر سنجی کردن و همشونم ماشاالله چاووشی اول!چه دلیلی داره چاووشی راهی رو که تا الان فوق العاده موفق بوده رو عوض کنه؟آره منم قبول دارم عقل حکم میکنه که اسمشو از خواننده های زیر زمینی بیاره بیرون چون هم صنفاش اصلآ در حد و اندازه های اون نیستن!اما مجوز به چه قیمتی؟تا حالا فکر کرده با گرفتن مجوز و پشتیبانی این نظام و تبلیغات حزبی چقدر میتونه از طرفداراش رو از دست بده؟به نظر من با گرفتن مجوز کارش خیلی سخت میشه!خوندن بدون وابستگی و طرفداری با مجوزی که رایگان و بدون چشم داشت بهت داده نشده چقدر سخت میشه؟!
(ببخشید یکم حرفام سیاسی شد!):11:
masoud908
05-08-2007, 11:31
آی گفتی!من که کشته مرده آهنگ دشمن دخترای هاکان هستم!:2:
بی مجوز؟ها؟حالا چرا میزنی؟مسعود جان، محسن به نظرت تا الان موفق بوده یا نه؟خودت بهتر از هرکس میدونی که الان محبوب ترین خواننده ایرانه(حتی بین خواننده های ایرانی خارج از کشور!).گواه حرف منم ده ها سایت معتبری که نظر سنجی کردن و همشونم ماشاالله چاووشی اول!چه دلیلی داره چاووشی راهی رو که تا الان فوق العاده موفق بوده رو عوض کنه؟آره منم قبول دارم عقل حکم میکنه که اسمشو از خواننده های زیر زمینی بیاره بیرون چون هم صنفاش اصلآ در حد و اندازه های اون نیستن!اما مجوز به چه قیمتی؟تا حالا فکر کرده با گرفتن مجوز و پشتیبانی این نظام و تبلیغات حزبی چقدر میتونه از طرفداراش رو از دست بده؟به نظر من با گرفتن مجوز کارش خیلی سخت میشه!خوندن بدون وابستگی و طرفداری با مجوزی که رایگان و بدون چشم داشت بهت داده نشده چقدر سخت میشه؟!
(ببخشید یکم حرفام سیاسی شد!):11:
با همه حرفات كاملا موافقم...
ولي خوب اگر مجاز شه خيلي اوضاع فرق ميكنه...100 % هم به نفع lمحسن و هم به نفع طرفداراش هست...و به نظر من برعكس نظر تو طرفداراش هم بيشتر ميشه « ديگه فكر نميكنم كسي باشه كه طرفدارش نباشه » و تو مجلات و تلويزيون راحتتر ميشه راجع بش صحبت كرد...مثلا پرفروش ترين البوم سال ميشه و ....
mtuning_co
06-08-2007, 01:23
سلام
از جایی که من انسان فوق العاده فراخی هستم( عین لفظش خیلی زشته):31: فقط یک قسمت از اون فایل پی دی اف رو تایپ کردم که الان میزارم، اگه خوشتون اومد سعی میکنم همش رو بزارم اگرم نه که ....
البته این قسمتش خیلی سیاسیه.... امیدوارم برام گرون تموم نشه
بنام خداوند تعالی که کوچکترین اعمال تک تک ما از نظر وی پوشیده نیست
این جمله برای کسانی است که همین چند صباح عمر را مد نظر قرار داده و خوشخدمتی برای مسئولان بلند پایه را افتخاری بزرگ برای خود میپندارند.
با پیروزی انقلاب اسلامی که بالحق بزرگترین رویداد تاریخ ایران و حتی جهان است پیر مرد ساده ای به عالم شناسانده شد که تنها توانست سد رژیم شاهنشاهی را بشکند، یعنی نگذاشتند تا کار دیگری بکند!!!. بله با پیروزی انقلاب اسلامی عده ای مزدور دور او جمع شدند که به دلیل مصلحت زمان امام راحل این موضوعات را بیان نکردند، این آشفته بازار پس از انقلاب اسلامی آنقدر به کثافت کشیده شده بود که امام دستور اکید به فرزند خود دادند که مبادا در پستی که افراد دیگری هم میتوانند در آن انجام وظیفه کنند مداخله ای از سوی ایشان صورت گیرد، کما اینکه به صورت کاملا علنی در برنامه فوق العاده بمناسبت سالگرد رحلت حضرت امام مجری تعویض شده برنامه( که همه میدانیم چرا فرزاد حسنی در آن برنامه نبود) سعی در به اصطلاح آتو گرفتن از نوه ی امام داشت ولی ناباورانه مغلوب فن سخنوری ایشان شد. سیر مدیران نا مسئول در ادامه حرکت انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته و دارد تا آنکه مدتی است بصورت کاملا علنی تشکیلاتی بوجود آمده که هدف و مقصود آنها از بین بردن تمامی اسوها و اسوره هایی است که جوانان را بسوی خود جلب میکنند. نظریه این گروه بسیار جالب است:(تا زمانی که ما امامان معصوم را برای الگویی مناسب برای جوانان داریم، نباید رو به الگوهایی غیر باشیم). سطح فکری این افراد آنقدر پایین است که زبان انسان از بیان آن کوتاه است. آخر مدیران کوته نظر ، شما ای که کمبود های زندگی بر شما همچون اهرم فشاری است تا زور خود را بر مردم وارد کنید، خود شما به چه رتبه ای از عصمت رسیده اید که حال میخواهید جوانی را که در این قرن ارتباطات با زدن یک دکمه آخرین حربه های فرهنگی غرب را بدست می آورد را به مدارج عالی زهد و پارسایی ببرید؟؟؟
مدتهاست که در زمینه موسیقی سنتی و غربی (اعم از پاپ، راک، متال و ...) تحقیق میکنم فارغ از اینکه سوژه ای جالب تر در کنار گوش ما هر روز اتفاق می افتد و کمتر کسی است که به آن توجهی داشته باشد ...
masoud908
06-08-2007, 09:20
سلام
از جایی که من انسان فوق العاده فراخی هستم( عین لفظش خیلی زشته):31: فقط یک قسمت از اون فایل پی دی اف رو تایپ کردم که الان میزارم، اگه خوشتون اومد سعی میکنم همش رو بزارم اگرم نه که ....
البته این قسمتش خیلی سیاسیه.... امیدوارم برام گرون تموم نشه
بنام خداوند تعالی که کوچکترین اعمال تک تک ما از نظر وی پوشیده نیست
این جمله برای کسانی است که همین چند صباح عمر را مد نظر قرار داده و خوشخدمتی برای مسئولان بلند پایه را افتخاری بزرگ برای خود میپندارند.
با پیروزی انقلاب اسلامی که بالحق بزرگترین رویداد تاریخ ایران و حتی جهان است پیر مرد ساده ای به عالم شناسانده شد که تنها توانست سد رژیم شاهنشاهی را بشکند، یعنی نگذاشتند تا کار دیگری بکند!!!. بله با پیروزی انقلاب اسلامی عده ای مزدور دور او جمع شدند که به دلیل مصلحت زمان امام راحل این موضوعات را بیان نکردند، این آشفته بازار پس از انقلاب اسلامی آنقدر به کثافت کشیده شده بود که امام دستور اکید به فرزند خود دادند که مبادا در پستی که افراد دیگری هم میتوانند در آن انجام وظیفه کنند مداخله ای از سوی ایشان صورت گیرد، کما اینکه به صورت کاملا علنی در برنامه فوق العاده بمناسبت سالگرد رحلت حضرت امام مجری تعویض شده برنامه( که همه میدانیم چرا فرزاد حسنی در آن برنامه نبود) سعی در به اصطلاح آتو گرفتن از نوه ی امام داشت ولی ناباورانه مغلوب فن سخنوری ایشان شد. سیر مدیران نا مسئول در ادامه حرکت انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته و دارد تا آنکه مدتی است بصورت کاملا علنی تشکیلاتی بوجود آمده که هدف و مقصود آنها از بین بردن تمامی اسوها و اسوره هایی است که جوانان را بسوی خود جلب میکنند. نظریه این گروه بسیار جالب است:(تا زمانی که ما امامان معصوم را برای الگویی مناسب برای جوانان داریم، نباید رو به الگوهایی غیر باشیم). سطح فکری این افراد آنقدر پایین است که زبان انسان از بیان آن کوتاه است. آخر مدیران کوته نظر ، شما ای که کمبود های زندگی بر شما همچون اهرم فشاری است تا زور خود را بر مردم وارد کنید، خود شما به چه رتبه ای از عصمت رسیده اید که حال میخواهید جوانی را که در این قرن ارتباطات با زدن یک دکمه آخرین حربه های فرهنگی غرب را بدست می آورد را به مدارج عالی زهد و پارسایی ببرید؟؟؟
مدتهاست که در زمینه موسیقی سنتی و غربی (اعم از پاپ، راک، متال و ...) تحقیق میکنم فارغ از اینکه سوژه ای جالب تر در کنار گوش ما هر روز اتفاق می افتد و کمتر کسی است که به آن توجهی داشته باشد ...
حالا نميخوام ناراحتت كنما...
ولي فكر نميكنم ربطش به اين تاپيك چي بود!
نكنه ميخواستي قضيه كتاب و تلافي كني؟ !«چشمك»
silent-assassin
06-08-2007, 14:25
اتفاقا ربط داشت.خوبم ربط داشت(چشمک)
پ.ن:ظاهرا برات گرون تموم شد!
atrin777
06-08-2007, 14:38
بچه ها چاووشی قرار نیست آلبوم جدید بده ؟
Asalbanoo
06-08-2007, 14:51
آهای تو که اینهمه دوری از من
این روزها در حال عبوری از من
آهای تو که فکر می کنی سوزوندی
دار و ندارمو با دوری از من
طاقت نداری ببینی می دونم
این همه طاقت و صبوری از من
ستاره ها می گن پشیمون شدی
می خوای بگی که غرق نوری از من
فکر نکنم بشه با صدتا دریا
این همه نفرتو بشوری از من
این همه نفرتو بشوری
نمی دونم با می خوای با قلب سنگی
دل ببری بازم چه جوری از من
دل ببری بازم چه جوری از من
پشیمونی فایده نداره دیگه
چشات باید بارون بباره دیگه
صبوری
مسافر غریبه
یکی از بهترین آهنگهای محسن چاوشی
ای مسافر غریبه چرا قلبم و شکستی
رفتی و تنهام گذاشتی دل به ناباوری بستی
ای که بی تو تک و تنهام توی این غربت سنگی
می دونم بر نمیگردی شدی هم رنگ دو رنگی
همه زندگی من اون نگاه عاشقت بود
چرا فکر کردی به جر من یکی دیگه لایقت بود
رفتی و ازم گرفتی اون نگاه آشنات و
واسه من باقی گذاشتی التهاب لحظه هات و
حالا من تنها نشستم با نوای بی نوایی
چه غریبم بی تو اینجا ای غریبه بی وفایی
masoud908
06-08-2007, 16:21
اتفاقا ربط داشت.خوبم ربط داشت(چشمک)
پ.ن:ظاهرا برات گرون تموم شد!
اداي منو در نيارا! «چشمك»
masoud908
06-08-2007, 16:21
بچه ها چاووشی قرار نیست آلبوم جدید بده ؟
فعلا كه معلوم نيست...اين ارشاد لعنتي ببينيم چي ميگه...
masoud908
06-08-2007, 16:29
اين خبر داشته باشيد ... اخر خندست !
همچنين قرار است بعد از پايان اكران «محاكمه»(ايرج قادري)، فيلم «سرگيجه»(محمد زريندست) اكران شود اما در صورت كسب پروانه نمايش «سنتوري» احتمال اكران اين فيلم پس از «محاكمه» وجود دارد.
منبع : فارس
:::انگار قبليه جعلي بوده!!!!:::
بچه ها.من یه آهنگ دارم که این یارو محمد یاوری با یکی دیگه می خونه(البته فک نکنم هاکان باشه) آهنگش اولاش میگه تا دیدمت دوباره...
نکته باحالش اینه این مرتیکه یاوریه که انگار داره تو چاه توالت می خونه،شعر کلا دو سه بیتیشونو می خونه بعد انقدر صداش نامفهومه که اون یکی پسره همون بیتو ترجمه می کنه به زبون آدمیزاد.
خدایی اگه محسن بدبخت بدونه چه اسکلایی دارن صداشو تقلید می کنن باید خودکشی کنه
masoud908
06-08-2007, 16:53
بابا اين و بيخيال...شما اهنگ نشكن دلمو كه اين مرتيكه خونده رو بگير ديگه خندت بند نمياد...
بچه ها.من یه آهنگ دارم که این یارو محمد یاوری با یکی دیگه می خونه(البته فک نکنم هاکان باشه) آهنگش اولاش میگه تا دیدمت دوباره...
نکته باحالش اینه این مرتیکه یاوریه که انگار داره تو چاه توالت می خونه،شعر کلا دو سه بیتیشونو می خونه بعد انقدر صداش نامفهومه که اون یکی پسره همون بیتو ترجمه می کنه به زبون آدمیزاد.
خدایی اگه محسن بدبخت بدونه چه اسکلایی دارن صداشو تقلید می کنن باید خودکشی کنه
فکر کنم خود محمد یاوری صداش و تغییر میده . مثلا می خواد صداش و شبیه محسن چاوشی کنه . :2::2:
masoud908
06-08-2007, 18:11
فکر کنم خود محمد یاوری صداش و تغییر میده . مثلا می خواد صداش و شبیه محسن چاوشی کنه . :2::2:
خيلي تابلوئه...بازم يه ذره نتونست صداي محسن چاووشي تقليد كنه..فكر كرده الكيه...
silent-assassin
06-08-2007, 19:02
تقلید صدای استاد! هرگز!
خود محسن هم نمیتونه صدای خودش را تقلید کنه!دیگه چه برسه به این جوجه ها!!!
masoud908
06-08-2007, 19:10
تقلید صدای استاد! هرگز!
خود محسن هم نمیتونه صدای خودش را تقلید کنه!دیگه چه برسه به این جوجه ها!!!
خودموني شدي ... محسن !
silent-assassin
06-08-2007, 19:31
همیشه من میگفتم محسن
اشکالی داره؟
masoud908
06-08-2007, 19:34
همیشه من میگفتم محسن
اشکالی داره؟
همش مشكله....
Asalbanoo
06-08-2007, 22:48
دوباره خزون اومد
نم نم بارون می زنه تو صورتم
بوی خاک و نم کوچه
می گه هنوز دیونتم
رعد و برق فهمیده انگار
زندگیم شده غم انگیز
دستای کی را گرفتی
زیر بارونهای پاییز
می خوام اینجا با تو باشم
زیر بارونا دوباره
ولی افسوس نه تو هستی
نه دیگه بارون می باره
خزونم داره می ره
نموند برگی رو درختا
من هنوز منتظرم
توی جاده تک و تنها
دیگه بارون نمی باره
توی جاده پر برفه
به خدای آسمونها
عشقت از یادم نرفته
می خوام اینجا با تو باشم
زیر برف و باد و بارون
نیایی با خاطراتت
سر می ذارم به بیابون
حسرت خیس
mtuning_co
07-08-2007, 11:20
اگه نتونستی ربطش رو پیدا کنی خیلی ضایعی....
در ضمن گفتم که این قسمت اولشه، هنوز اصل کاریش مونده.....
اگه بخواین بقیه رو هم میزارم...
masoud908
07-08-2007, 11:23
اگه نتونستی ربطش رو پیدا کنی خیلی ضایعی....
در ضمن گفتم که این قسمت اولشه، هنوز اصل کاریش مونده.....
اگه بخواین بقیه رو هم میزارم...
به من ميگي ضايع؟
دارم برات! :«چشمك»
بقيش بذار شايد يه چيزي فهميديم...
mtuning_co
07-08-2007, 11:29
خبر
محمد یاوری اعلام کرد هرگز کلیپ نخواهد داد... علتی که برای این خبر بیان شده ازدیاد دود در سر صحنه فیلم برداری میباشد.
امیدواریم که این خواننده بتونه جایگزین مناسبی بجای مواد مخدر و منقل برای کلفت کردن صدا پیدا کند.
در ضمن گمانه زنیهایی در مورد صاحب صدای همخوان با محمد یاوری در ترانه نشکن دلمو صورت گرفته، احتمالا این صدا متعلق به مادر بزرگوار ایشان است چون حدود سنی صدا به 45،50 می خورد
masoud908
07-08-2007, 15:35
خبر
محمد یاوری اعلام کرد هرگز کلیپ نخواهد داد... علتی که برای این خبر بیان شده ازدیاد دود در سر صحنه فیلم برداری میباشد.
امیدواریم که این خواننده بتونه جایگزین مناسبی بجای مواد مخدر و منقل برای کلفت کردن صدا پیدا کند.
در ضمن گمانه زنیهایی در مورد صاحب صدای همخوان با محمد یاوری در ترانه نشکن دلمو صورت گرفته، احتمالا این صدا متعلق به مادر بزرگوار ایشان است چون حدود سنی صدا به 45،50 موخورد
باحال بود...
دمت گرم...
اخطار نو هم مبارك...
silent-assassin
07-08-2007, 16:01
دوباره خزون اومد
نم نم بارون می زنه تو صورتم
بوی خاک و نم کوچه
می گه هنوز دیونتم
رعد و برق فهمیده انگار
زندگیم شده غم انگیز
دستای کی را گرفتی
زیر بارونهای پاییز
می خوام اینجا با تو باشم
زیر بارونا دوباره
ولی افسوس نه تو هستی
نه دیگه بارون می باره
خزونم داره می ره
نموند برگی رو درختا
من هنوز منتظرم
توی جاده تک و تنها
دیگه بارون نمی باره
توی جاده پر برفه
به خدای آسمونها
عشقت از یادم نرفته
می خوام اینجا با تو باشم
زیر برف و باد و بارون
نیایی با خاطراتت
سر می ذارم به بیابون
حسرت خیس
متن ها را که من قبلا هم به طور کامل اینجا نوشتم
هم فایل PDF اش را 2 بار گذاشتم!
ولی بازم بسیار ممنون
پ.ن:لااقل از PDF من کپی بگیر!
silent-assassin
07-08-2007, 16:08
باحال بود...
دمت گرم...
اخطار نو هم مبارك...
خودت رکورد دار اخطاری اونوقت به مردم تبریک هم میگی!
متن ها را که من قبلا هم به طور کامل اینجا نوشتم
هم فایل PDF اش را 2 بار گذاشتم!
ولی بازم بسیار ممنون
پ.ن:لااقل از PDF من کپی بگیر!
وااااااااااای!پس شاعر شعرای چاووشی شما هستید؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
یه جوری میگه من گذاشتم انگار خودش سروده! خوب تو هم یا کپی گرفتی یا گوش کردی نوشتی دیگه!!!من نمیدونم جو این تایپیک چرا اینجوریه؟!هیچ کس جرات نداره هیچی بگه!اینجا شده مرکز رفع ایرادهای دیگران!!!
silent-assassin
07-08-2007, 16:25
یه جوری میگه من گذاشتم انگار خودش سروده! خوب تو هم یا کپی گرفتی یا گوش کردی نوشتی دیگه!!!من نمیدونم جو این تایپیک چرا اینجوریه؟!هیچ کس جرات نداره هیچی بگه!اینجا شده مرکز رفع ایرادهای دیگران!!!
بابا چرا دیگه میزنی!
من کی گفتم گذاشتم؟ من گفتم نوشتم(دقیقا تیکه دوم حرف شما)
بعدشم برای شوخی گفتم و برای اینکه عسل بانو به دل نگیره گفتم از نوشته های من کپی بگیره!
Asalbanoo
07-08-2007, 20:14
بابا چرا دیگه میزنی!
من کی گفتم گذاشتم؟ من گفتم نوشتم(دقیقا تیکه دوم حرف شما)
بعدشم برای شوخی گفتم و برای اینکه عسل بانو به دل نگیره گفتم از نوشته های من کپی بگیره!
سلام
راسیاتش من قبل از گذاشتن سرچ کردم دیدم چیزی نبود
واسه همین گذاشتم...
در هر حال شرمنده که پست تکراری دادم
silent-assassin
07-08-2007, 21:06
سلام
راسیاتش من قبل از گذاشتن سرچ کردم دیدم چیزی نبود
واسه همین گذاشتم...
در هر حال شرمنده که پست تکراری دادم
دشمنت شرمنده.
masoud908
08-08-2007, 09:21
خودت رکورد دار اخطاری اونوقت به مردم تبریک هم میگی!
خوب ديگه دليل نميشه كه چون من ركورد اخطار گرفتن هستم به ديگران تبريگ نگم...!
masoud908
08-08-2007, 09:23
منظورت كه اصلا با من نبود؟!
silent-assassin
08-08-2007, 17:13
فرامرز فرازمند تهيه كننده «سنتوري» : تا فيلم را در ايران اكران نكنيم به آمريكا نمي رويم / صداي بهرام رادان سوز صداي چاووشي را ندارد / نشریات گفته های من در باره ی نظر وزیر ارشاد را خیلی تند و تحریف شده انعکاس دادند
اختصاصي سايت سينماي ما - امير كاظمي: اکران « سنتوری » که پیش از این قرار بود با حضور عوامل و بازیگران فیلم٬ از هفته آینده در امریکا و کانادا آغاز شود بنا به دلایلی منتفی شد. فرامرز فرازمند (تهیه کننده فیلم ) در گفتگو با سینمای ما گفت: «اکران سنتوری در امریکا و کانادا فعلاً منتفی است و من می خواهم ابتدا فیلم را در ایران اکران کنم. اکران سنتوری در خارج از کشور قرار بود ۱۰ روز پس از اکرانش در ایران آغاز شود و همچنان نیز بر این حرف هستیم که سنتوری را ۱۰ روز پس از شروع اکرانش در ایران٬ در خارج از کشور اکران می کنیم .»
فرازمند درباره تدابیر امنیتی در اکران های خارج از کشور گفت : « نگران سی دی و دی وی دی های قاچاق نباشید چون فیلم ها قطعاً با شرایط خیلی سخت امنیتی به نمایش در می آیند. »
فرازمند درباره صدای خواننده ی آنونس فیلم به سينماي ما گفت : « آنونسی که از فیلم موجود است آنونسی است که با صدای میکس شده ی بهرام رادان و محسن چاووشی است . صدای رادان نیز خیلی خوب از کار در آمده و وقتی صدا ها را گوش می کنیم تفاوت زیادی را متوجه نمی شویم . خدا را شکر با دستگاه هایی که وجود دارد با هر صدایی می شود خواننده شد. »
فرازمند افزود : « من صدای رادان را هم خیلی دوست دارم . بهرام رادان فرد با هوشی است . اما صدای رادان سوز صدای چاووشی را ندارد . » فرازمند در رابطه با حرف های برخی نشریات گفت : « نشریات گفته های من در باره ی نظر وزیر ارشاد را خیلی تند و تحریف شده انعکاس دادند که از برخی از روزنامه های صبح انتظار نمی رفت بدین شکل عمل کنند. »
mtuning_co
09-08-2007, 00:15
silent... جان بذار مسعود ما خوش باشه یکی باید فضای تاپیک رو عوض کنه یا نه؟
میخوام از این به بعد از این جور پست ها بیشتر بدم
یک متن تو یکی از این نشریه های زرد بر ضد محسن چاووشی(یه قول مسعود) بود که البته با چند نکته اش خودمم موافقم اگه دوست دارین بزارم.... لحنش خیلی تند نیست ولی اگه طرفدار 2 آتیشه این نزارم بهتره
mtuning_co
09-08-2007, 00:52
سينماي ما پيگيري مي كند؛ دلايل اكران نشدن سنتوري به طور شفاف از زبان تهيه كننده فيلم / مي گويند نمي توانيم جو داخل سالن را كنترل كنيم / اكران سنتوري در عيد فطر ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما ـ امیر کاظمی : روز گذشته پس از ارسال نمابر از طرف وزارت ارشاد به تهیه کننده فیلم، اکران نشدن «سنتوری» در کمال ناباوری قطعی شد و «سنتوری» که تنها ۳ روز به اکرانش باقی مانده بود٬ جای خود را به « محاکمه» ساختهی ایرج قادری داد.
تهیه کننده فیلم سنتوری در گفتگو با خبرنگار سایت سینمای ما گفت : « دلیل اکران نشدن سنتوری هیچ ارتباطی با ساختار آن ندارد. وزارت ارشاد دلیل اکران نشدن فیلم را تنها جو حاکم بر فضای سینما می داند و میگوید : پس از چند فیلم اخیر که با مخالفت برخی از سازمانها پس از اکرانشان مواجه شدند و جو سینما را به هم ریختند٬ حال اکران شدن سنتوری در این شرایط درست نیست. وي افزود : گفتهاند شاید نتوانیم جو داخل سالن سینما را کنترل کنیم . این اتفاق٬ اتفاق جدیدی برای فیلم های مهرجویی نیست. ما از فیلم میکس همواره دچار چنین مشکلاتی بودیم، حتی مهمان مامان هم از این قاعده خارج نبود .
بنا به این گزارش اگر قرار باشد « سنتوری » اکران شود ٬ نزدیک ترین تاریخ برای اکران سنتوری عید فطر است .
silent-assassin
09-08-2007, 07:18
یک متن تو یکی از این نشریه های زرد بر ضد محسن چاووشی(یه قول مسعود) بود که البته با چند نکته اش خودمم موافقم اگه دوست دارین بزارم.... لحنش خیلی تند نیست ولی اگه طرفدار 2 آتیشه این نزارم بهتره
متن را بگذار ببینیم چی گفتن.
از نظر من مشکلی نیست.
masoud908
09-08-2007, 12:15
تو چقدر باهوشي...از كجا فهميدي كه من خوشم...؟
در ضمن اون مطالب رو هم بذار ...استاد silent-assassin گفتن كه از نظر ايشون مشكلي نيست!
masoud908
09-08-2007, 12:16
سينماي ما پيگيري مي كند؛ دلايل اكران نشدن سنتوري به طور شفاف از زبان تهيه كننده فيلم / مي گويند نمي توانيم جو داخل سالن را كنترل كنيم / اكران سنتوري در عيد فطر ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما ـ امیر کاظمی : روز گذشته پس از ارسال نمابر از طرف وزارت ارشاد به تهیه کننده فیلم، اکران نشدن «سنتوری» در کمال ناباوری قطعی شد و «سنتوری» که تنها ۳ روز به اکرانش باقی مانده بود٬ جای خود را به « محاکمه» ساختهی ایرج قادری داد.
تهیه کننده فیلم سنتوری در گفتگو با خبرنگار سایت سینمای ما گفت : « دلیل اکران نشدن سنتوری هیچ ارتباطی با ساختار آن ندارد. وزارت ارشاد دلیل اکران نشدن فیلم را تنها جو حاکم بر فضای سینما می داند و میگوید : پس از چند فیلم اخیر که با مخالفت برخی از سازمانها پس از اکرانشان مواجه شدند و جو سینما را به هم ریختند٬ حال اکران شدن سنتوری در این شرایط درست نیست. وي افزود : گفتهاند شاید نتوانیم جو داخل سالن سینما را کنترل کنیم . این اتفاق٬ اتفاق جدیدی برای فیلم های مهرجویی نیست. ما از فیلم میکس همواره دچار چنین مشکلاتی بودیم، حتی مهمان مامان هم از این قاعده خارج نبود .
بنا به این گزارش اگر قرار باشد « سنتوری » اکران شود ٬ نزدیک ترین تاریخ برای اکران سنتوری عید فطر است .
بابا دمت گرم/...نكنه اين مطالب ميگفتي؟
اينا خيلي جديد بودن!
mtuning_co
10-08-2007, 01:22
با کمال احترام ولی به نظرم بهتره تا پخش شدن آلبوم صبر کنیم ، هرچی جو آرومتر باشه کمک بیشتری به محسن عزیز میکنه.... ولی برای اینکه یه چیزایی از نوع مطلب دستگیرتون بشه عنوانشو میزارم
حربه ای به نام دوست بد!
mtuning_co
10-08-2007, 01:24
بابا دمت گرم/...نكنه اين مطالب ميگفتي؟
اينا خيلي جديد بودن!
پرفسور
تو مطلب نوشته بودم (تو یک روزنامه زرد نوشته)
بعد نقل قول من از سینمای ما رو به اون مطلب نسبت میدی؟
nima_949
11-08-2007, 01:09
کسی متن آهنگ های یه آلبوم بی نصیب که هوادارا از آهنگهای محسن درست کردند نداره
آهنگ هاش نمیتونه -- صفا -- خود فریبی و ...
silent-assassin
12-08-2007, 06:51
کسی متن آهنگ های یه آلبوم بی نصیب که هوادارا از آهنگهای محسن درست کردند نداره
آهنگ هاش نمیتونه -- صفا -- خود فریبی و ...
متن تمامی خونده های چاووشی
masoud908
12-08-2007, 11:35
پرفسور
تو مطلب نوشته بودم (تو یک روزنامه زرد نوشته)
بعد نقل قول من از سینمای ما رو به اون مطلب نسبت میدی؟
دكتر من خبر سينماي ما رو گفتم خيلي جديد بود!
ماله يه ماه پيش تازه الان ميگي...!؟
masoud908
12-08-2007, 11:39
ببين كار به كجاها كشيده شد!
مجلس «سنتوري» را بررسی می کند / سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگی مجلس: اعمال سليقه وزير ارشاد براي ممنوعيت اين فيلم كار اشتباهي است
سینمای ما - بيش از دوهفته از ممنوعيت اكران آخرين ساخته داريوش مهرجويي ميگذرد و در حالي كه همچنان ميان وزير ارشاد با تهيهكنندگان و شوراي عالي نظارت براي قانوني بودن اين ممنوعيت بحث و كشمكش است، كميسيون فرهنگي مجلس با كنارهگيري از این ماجرا سعي داشته هيچ دخالتي در اين كشمكشها نداشته باشد.
عماد افروغ عضو كميسيون فرهنگي ، در خصوص ممنوعيت سنتوري گفت:" تا فيلم را نبينم، هيچ اظهارنظري در اين زمينه نميكنم."
اين در حالي است كه سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگي معتقد است صرفنظر از محتواي فيلم ، نحوه برخورد با فيلم سنتوري اشتباه است چرا كه وقتي شوراي نظارت اكران وجود دارد و اين شورا بر اساس قوانين خود فيلمي را مجاز براي اكران داشته است، هيچ مسوولي حتي وزير ارشاد هم حق جلوگيري اكران آن را ندارد.
ابوطالب با تاكيد بر اينكه هنوز فيلم را نديده است و هيچ اظهارنظري در خصوص محتواي آن ندارد، افزود: " اين فيلم براي فيلنامه، توليد و اكران مجوز دريافت كرده است و شوراي عالي نظارت نيز در چارچوب قوانين خود اين فيلم اكران مناسب دانسته است. در اين شرايط اعمال سليقه وزير ارشاد براي ممنوعيت اين فيلم كار اشتباهي است."
نماينده مردم تهران افزود:" اگر وزير با اكران اين فيلم مخالف است، بايد از طريق راههاي قانوني وارد شود نه اينكه به طور دستوري جلوي اكران فيلم را بگيرد و به قوانين شوراي عالي نظارت هم بيتوجه باشد."
ابوطالب افزود:" اگر اين شيوه برخورد با سينماي ايران باب شود، امنيت حرفهاي و تخصصي فيلمسازي از بين ميرود و ساخت فيلم با محدوديت روبهرو ميشود."
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تاكيد بر اينكه وي به اين تصميم وزير ارشاد اعتراض داشته است، تاكيد كرد كه هيچ اقدام عملي ديگري در اين خصوص صورت نگرفته است.
امیررضا خادم نيز به نطق پيش از دستور روز سهشنبه اشاره ميكند كه از خبرگزاريها و سايتهاي خبري و ساير محصولات فرهنگي حمايت شده است و با تاكيد بر اينكه هنوز فيلم را نديده است، ميافزايد: "من مخالف ممنوعيت اكران فيلم هستم."
وي افزود:" هنوز فيلم را نديده ام اما در جلسات آينده كميسيون فرهنگي اين فيلم بررسي خواهد شد
منبع خبر : عصر ايران
mtuning_co
13-08-2007, 08:17
ایول از اول میگفتی
من متن روزنامه کیهان رو تازه خوندم..... تا چند دقیقه دیگه چند سوتی از این متن رو براتون میزارم
masoud908
13-08-2007, 08:52
ایول از اول میگفتی
من متن روزنامه کیهان رو تازه خوندم..... تا چند دقیقه دیگه چند سوتی از این متن رو براتون میزارم
منتظر مي مانيم...
amirpersia68
13-08-2007, 21:09
فقط
محسن چاووشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silent-assassin
14-08-2007, 02:12
خوب دوستان عزیز تا 1 شهریور دیگه نمیتونم مزاحمتون بشم و چرت! بگم.
دلم برا همه تنگ میشه.
امیدوارم اول که اومدم خبر های خوبی بخونم.
خداحافظ
پ.ن:
من که توی سیاهی یا از همه رو سیاترم
میون اون کبوترهاش با چه رویی بپرم
mtuning_co
14-08-2007, 08:40
حال میکنین چقدر گ...دم؟:31:
ذکر چند نکته از مقاله روزنامه کیهان:
متاسفانه در این نقد غیر کارشناسانه مواردی ذکر شده که با واقعیت اختلافات فاحشی دارد و هیچ هدفی جز تشویش اذهان عمومی ندارد.....
1: آمده است که پدر علی در یک ارگان دولتی و در پستی بسیار حساس مشغول به فعالیت است ولی واقعیت آنست که پدر علی به حرفه بلورسازی مشغول است و از کسبه معتمد محل است
2: آمده است که علی در طول فیلم عبا به تن دارد، خیلی جالب است که این نویسنده محترم فرق عبا را با ردا نمی تواند تشخیص دهد
3: در آنجایی که ذکر شده است پدر علی تنها به فکر کمک به فرزند خود است و زندگی دیگران برایش اهمیتی ندارد، نکته اینست که پدر علی هرگز در صحنه پارک جنگلی دیده نمیشود و این ماموران آگاهی هستند که شروع به جمع آوری معتادان میکنند و پس از آنکه علی را به ندامتگاه میبرند سکانسهایی با حضور پدر علی (مسعود رایگان) نمایش داده میشود.... حال اگر هم مطلب این نویسنده را هم قبول کنیم یک سوال این بند را تکمیل میکند، آیا اگر شما یا هر کس دیگر پسری در میان عده ای معتاد داشته باشید، اول میروید دیگران را نجات میدهید یا پسرتان را؟ کافیست کلاه خود را قاضی کنید...
4: در خصوص تضاد میان دین و موسیقی هم مطالبی بیان شده بود که واقعا خنده دار است، افراط و تفریط هایی که هر روزه اسلام ناب محمدی را در باتلاق نیستی بیشتر فرو میبرد. اینکه شما نباید موسیقی گوش کنید چون به گفته شیوخ امروزی لهو و لعب است ولی از زبان حضرت مولانا از موسیقی چنان تعریف میشود: موسیقی نداییست بهشتی که چون در بهشت انسان هر لحظه از آن بهره برده اینگونه بر دل مینشیند....
ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که در برنامه های اجرای موسیقی که از صدا و سیما پخش میشود شما اگر صدای آلت موسیقی را بشنوید مشکل شرعی ندارد ولی اگر آلت موسیقی را ببینید به قول بچه ها : خطر ناکه حسن!!!
و من ا... توفیق
mtuning_co
14-08-2007, 08:50
وای بچه ها اینم از آخر و عاقبت اینکه بخواین صدای خودتون رو با افزودنی های غیر مجاز شبیه محسن چاوشی عزیز کنین.
الان متاسفانه آقای محمد یاوری که میدونم چقدر همتون دوستش دارین<چشمک> به علت سرطان سینه توی بیمارستان بستری شده.....
اینو واقعا میگم که امیدوارم هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره و از این کاراش دست برداره
خبر به نقل ازmcfans.info
masoud908
14-08-2007, 09:15
فقط
محسن چاووشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشمان امد!
خوب دوستان عزیز تا 1 شهریور دیگه نمیتونم مزاحمتون بشم و چرت! بگم.
دلم برا همه تنگ میشه.
امیدوارم اول که اومدم خبر های خوبی بخونم.
خداحافظ
پ.ن:
من که توی سیاهی یا از همه رو سیاترم
میون اون کبوترهاش با چه رویی بپرم
بهترين خبري كه تو اين تابستون شنيدم!«چشمك»
البته تو از اين حرفا زياد ميزني بازدوباره سرو كلت فردا اينجا باز ميشه...
masoud908
14-08-2007, 09:16
وای بچه ها اینم از آخر و عاقبت اینکه بخواین صدای خودتون رو با افزودنی های غیر مجاز شبیه محسن چاوشی عزیز کنین.
الان متاسفانه آقای محمد یاوری که میدونم چقدر همتون دوستش دارین<چشمک> به علت سرطان سینه توی بیمارستان بستری شده.....
اینو واقعا میگم که امیدوارم هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره و از این کاراش دست برداره
خبر به نقل ازmcfans.info
به درك....
در ضمن اين سايت هم خيلي ....
مثلا سايت طرفداراي محسن چاووشي هست از همه مينويسه الا خودش!
masoud908
14-08-2007, 17:59
«سنتوري» از جشن خانه سينما خارج شد
«سنتوري» داريوش مهرجويي به صلاحديد تهيه کننده فيلم از جشن خانه سينما خارج شد.
به گزارش مهر «سنتوري» با وجود آنکه از سوي مسوولان برگزاري جشن خانه سينما در جدول نمايش داوران قرار گرفته بود، در آخرين لحظات از سوي تهيه کننده از جشن خانه سينما خارج شد.
گفته مي شود تهيه کننده «سنتوري» براي آنکه حساسيت هاي پيرامون فيلم کمتر شود، دست به اين اقدام زده است. همچنين شنيده شده است که فرامرز فرازمند همراه با داريوش مهرجويي در حال رايزني با مسوولان بلندپايه ارشاد از جمله وزير هستند تا مشکل اکران فيلم را حل کنند و براي اينکه در اين مسير دچار تنش و حاشيه نشوند، ترجيح داده اند از حضور در جشن خانه سينما انصراف دهند.حضور «سنتوري» در جشن خانه سينما به دليل آنکه داراي مجوز نمايش عموم است، بلامانع اعلام شده بود.
«سنتوري» از جشن خانه سينما خارج شد
«سنتوري» داريوش مهرجويي به صلاحديد تهيه کننده فيلم از جشن خانه سينما خارج شد.
به قول خودت اینم به درک!
این تایپیکو دریاب!فیلم سنتوری اومد روی نت!!!
masoud908
14-08-2007, 19:39
به قول خودت اینم به درک!
این تایپیکو دریاب!فیلم سنتوری اومد روی نت!!!
واي.....................
اگر واقعي باشه چي ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا كنه اينطور نباشه...
masoud908
15-08-2007, 20:56
مهرجويي از لندن درباره سنتوري سخن گفت/ گزارش اعتماد درباره وضعيت اكران سنتوري
سينماي ما- نمايش فيلم «سنتوري» آخرين ساخته داريوش مهرجويي که قرار بود ماه گذشته در سينماها اکران شود، با اظهارنظرهاي اخير وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مخالفت صريح با اين فيلم وارد مرحله جديدي شد و عملاً در شرايط فعلي اميدي به اکران اين فيلم وجود ندارد.با اين همه در روزهاي اخير همچنان خبرهايي درباره وضعيت نمايش آن منتشر مي شود. از جمله ورود جمعي از اعضاي کميسيون فرهنگي مجلس به موضوع که اعلام کردند قضيه مربوط به نمايش فيلم «سنتوري» را در دستور کار خود قرار داده اند. حتي سعيد ابوطالب هم از اين اقدام وزارت ارشاد تلويحاً اعلام نارضايتي کرده بود. اين اعضا قرار است بعد از تماشاي اين فيلم نظرشان را در رابطه با قابليت اکران آن اعلام کنند. دوستداران سينماي داريوش مهرجويي با انتشار چنين خبرهايي همچنان به اکران سنتوري اميدوار هستند. حاشيه هاي مربوط به اکران سنتوري در حالي ادامه دارد که کارگردان اين فيلم همراه با محمدرضا شريفي نيا، گلشيفته فراهاني و بهرام رادان دو بازيگر جوان اين فيلم به لندن سفر کرده است و به گفته فرازمند تهيه کننده فيلم قرار است بعد از لندن عازم امريکا شوند تا «سنتوري» را در چند شهر کانادا و امريکا به نمايش بگذارند. هرچند اين خبر هم خود عامل حاشيه هاي ديگري شد اما به هر صورت هم اکنون مهرجويي در خارج از ايران همچنان پيگير مسائل فيلمش است.
اين اولين باري نيست که فيلم هاي ايراني قبل از اينکه مخاطبان وطني موفق به ديدن آن شوند در کشورهاي ديگر نمايش داده مي شود. با وجود تمام اين اتفاقات داريوش مهرجويي همچنان از فيلمش دفاع مي کند و به اکرانش اميدوار است. او سنتوري را فيلمي آموزشي مي داند که داستان يک جوان معتاد را به تصوير مي کشد؛جواني که در جريان اتفاقات زندگي جسم و روحش پالايش مي شود. مهرجويي در گفت وگوي اختصاصي با اعتماد در لندن گفت؛ «سنتوري فيلمي است براي آموزش جوانان، در حالي که مسوولان در اين فيلم به دنبال تعابير سياسي هستند و ممکن است اين اتفاق براي هر فيلم ديگري هم بيفتد.» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي چندي پيش درباره سنتوري گفته بود؛ «فيلمنامه سنتوري سال 81 با نام ديگري به معاونت سينمايي ارائه شد، اما به دليل مشکلاتي که داشته نتوانسته مجوز ساخت دريافت کند، اما حالا که فيلم ساخته شده قابليت نمايش عمومي ندارد زيرا برخي معتقدند فيلم با فيلمنامه يي که مجوز گرفته متفاوت است.» داريوش مهرجويي در اين باره به اعتماد مي گويد؛ «سال 81 دو فيلمنامه به نام هاي «بيا تا برويم» و «تولدي ديگر» را براي دريافت مجوز ساخت ارائه دادم، بعدها فيلمنامه «تولدي ديگر» به «علي سنتوري» تغيير نام داد و ما دوباره براي اين فيلمنامه پروانه ساخت گرفتيم.» مهرجويي افزود ؛ « سنتوري را براساس نسخه نهايي که براي دريافت مجوز ساخت ارائه داده بوديم ساختيم و فيلم کاملاً مطابق فيلمنامه است.»
مهرجويي در تاييد صحبت هايش ادامه مي دهد؛ «ما حاضريم فيلمنامه سنتوري را چاپ کنيم تا تطابق فيلم با فيلمنامه ثابت شود.»مهرجويي معتقد است اين اتفاقات به مصالح ملي لطمه مي زند و به نظر مي رسد مسوولان منکر مهر و امضاهاي شان شده اند و اين قضيه نشانه نوعي هرج و مرج و بي نظمي در امور فرهنگي است.مهرجويي درباره سانسور نسخه يي از اين فيلم که در جشنواره فيلم فجر به نمايش درآمد گفت؛ « بسياري از اتهامات وارد شده بر اين فيلم به دليل سانسورهاي نسخه يي است که در جشنواره نمايش داده شد و تغييراتي را در فيلمنامه ايجاد کرده است.»در فيلمنامه اصلي دايي علي سنتور مي نواخت و ساز سنتوري که در خانه علي است متعلق به دايي علي است که بعدها به دليل مشکل رواني خودکشي مي کند و مخالفت مادر علي با سنتور زدن او به همين علت است.به گفته مهرجويي حذف اين سکانس کليدي باعث شد که در جشنواره بعد از ديدن فيلم به اين نتيجه برسيم که مخالفت علي با سنتور زدن او ريشه در مسائل مذهبي اين خانواده دارد و باعث شده علي از خانواده رانده شود در حالي که اصلاً اين طور نيست. شايد همين اتفاق يکي از دلايل عمده مشکلات پيش آمده براي اين فيلم باشد. آخرين اتفاق مرتبط با فيلم خروج رسمي آن از برنامه هاي جشن خانه سينما بود که ظاهراً در راستاي کم شدن حساسيت ها روي آن صورت گرفت.
منبع خبر : اعتماد
mtuning_co
16-08-2007, 00:28
به درك....
در ضمن اين سايت هم خيلي ....
مثلا سايت طرفداراي محسن چاووشي هست از همه مينويسه الا خودش!
مسعود جان. اگر دشمنی هم با محمد یاوری داری ، حالا که تو بستر بیماریه خیلی زشته که یه همچین برخوردی کنی... .
اون مطلب ضد محسن چاووشی رو الان میزارم
mtuning_co
16-08-2007, 00:30
حربه ای بنام دوست بد!!!
مدتی است که خواننده ای خوش صدا در میان خوانندگان ما ظهور کرده ، از ایشان تا بحال 4 آلبوم و چندین تراک را شنیده ایم، خودشان اظهار دارند که همه آلبومها برای گرفتن مجوز منتظر بوده اند که ناگهان دوستان بی معرفتشان نارو زده اند و آلبومها را پخش کرده اند، به نظر شما 4 آلبوم و چند تراک برای خوردن سر انسان به سنگ بس نیست؟
میتوان گفت این حربه ای است برای مظلوم نمایی، به این صورت بیشترین مخاطب را میتوان جلب کرد، به شما اطمینان میدهم رکورد فروش آلبوم را برای چندین سال نزد خود نگه میدارد. البته هیچ کس در هیچ جایگاهی نمیتواند صدای مخملی و بی همتای آقای چاوشی را زیر سوال ببرد، ولی باور کنید اگر همان آلبوم اول مجوز میگرفت هرگز موفقیت امروز نصیب آقای چاوشی نمیشد.
شاید با این صحبتها باور نکنید که من یکی از طرفداران پر و پا قرص آقای چاوشی باشم ولی با کمی تعقل میتوانید به نتایجی را که من به آنها رسیدم ، برسید.
از طرف دیگر صحبتهای ضد و نقیضی که از سوی ایشان بیان میشود هر هواداری را دلگیر میکند.
به عنوان مثال در مصاحبه با شبکه بی بی سی اعلام داشتند: من با آقای یگانه فقط تراک (نشکن دلمو) را کار کردم... . با اینکه همه میدانیم یک پای آلبومهای آقای چاوشی، محسن یگانه است. ترانه های (آهای خبر نداری) ،(نفس بریده) با حضور کاملا آشکار ایشان پخش شده.یا در مجله همدل مرداد ماه گذشته اعلام کردند: ترانه پشت صحنه زندگی بصورت ترنس نبوده و من آن را بسیار سنگین خواندم ولی پس از پخش شدن کار آن را بصورت ترنس میکس کرده بودند. هر دو نسخه کار در دست شما هوادار محترم وجود دارد، به راحتی و با یکبار گوش دادن متوجه میشوید که سبک خواندن در هر دو کار متفاوت است. شاید شما هم دلخور شده باشید، اینها نشان دهنده کمی غرور و جو گرفتگی است، غروری که باعث میشود محسن چاوشی رو به زوال برود، امیدوارم هرگز اینگونه نشود
masoud908
16-08-2007, 09:30
مسعود جان. اگر دشمنی هم با محمد یاوری داری ، حالا که تو بستر بیماریه خیلی زشته که یه همچین برخوردی کنی... .
اون مطلب ضد محسن چاووشی رو الان میزارم
ولش كن بابا...
اين مطلب ديگه چيه؟
masoud908
18-08-2007, 09:10
و اما ....
خبر ویژه:طی آخرین تماسها با خبر شدیم در صورت عدم بروز مشکل یه شاخه نیلوفر پنج شنبه 1 شهریور پخش خواهد شد.
امیدواریم این آلبوم بدون هیچ مشکلی و با مجوز رسمی از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بزودی رکوردهای فروش را جابجا کند.
به نقل از
vahid123
19-08-2007, 11:24
و اما ....
به نقل از
يعني واقعا ميشه؟؟؟؟؟؟؟ امكان داره؟؟؟؟؟ اما چند وقت پيش هم گفته شده اويل مرداد و هيچ خبري نشد!!!
حالا اميدوارم در اين مورد خبر صحت داشته باشه!! به نظر من يكي از دلايل عدم مجوز براي چاووشي همين مشكل سنتوري بود!! چون اگر چاووشي مجوز ميگرفت نميتونستند جلوي سنتوري رو بگيرند!! حالا كه دليل توقيف سنتوري عوض شد و در واقع صورت مسئله تغيير كرد فكر ميكنم چاووشي هم بتونه راحتتر مجوز بگيره!!
masoud908
19-08-2007, 15:05
يعني واقعا ميشه؟؟؟؟؟؟؟ امكان داره؟؟؟؟؟ اما چند وقت پيش هم گفته شده اويل مرداد و هيچ خبري نشد!!!
حالا اميدوارم در اين مورد خبر صحت داشته باشه!! به نظر من يكي از دلايل عدم مجوز براي چاووشي همين مشكل سنتوري بود!! چون اگر چاووشي مجوز ميگرفت نميتونستند جلوي سنتوري رو بگيرند!! حالا كه دليل توقيف سنتوري عوض شد و در واقع صورت مسئله تغيير كرد فكر ميكنم چاووشي هم بتونه راحتتر مجوز بگيره!!
اين هم سركاريه...ميگن بازدوباره عقب افتاده!
BKM_MAHDI
19-08-2007, 15:06
اي بابا چقدر عقب جلو كردن يه آلبوم ميخوان بدن .
masoud908
19-08-2007, 15:26
چهارشنبهشب با حضور سردار احمديمقدم، سردار رادان و داريوش مهرجويي در اريكه ايرانيان؛ سنتوري به نمايش درآمد
سینمای ما - <سنتوري> چهارشنبهشب در اريكه ايرانيان در يك اكران خصوصي به نمايش درآمد. فيلم جديد مهرجويي كه قرار بود سههفته قبل در گروه سينمايي قدس روي پرده برود بنا به اعلام رسمي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي غيرقابل نمايش اعلام شد تا زمان نمايش عمومي آن نامشخص شود. <سنتوري> چهارشنبه شب براي تعدادي از مسؤولان ردهبالاي نيروي انتظامي چون سردار احمديمقدم(فرمانده نيروي انتظامي) و سردار رادان(رئيس پليس تهران بزرگ) به نمايش درآمد.
دليل اصلي نمايش خصوصي فيلم مهرجويي حمايت ستاد مبارزه با مواد مخدر در توليد <سنتوري> بوده است. داريوش مهرجويي كه به تازگي از انگلستان به ايران بازگشته در نمايش خصوصي فيلمش حضور داشت، ازميان بازيگران فيلم نيز بهرام رادان چهارشنبهشب در اريكه ايرانيان حاضر بود. <سنتوري> قرار است آبان ماه امسال در جشنواره فيلمهاي موزيكال پراگ به نمايش در بيايد.
منبع خبر : بانی فیلم
« اميدوار ميشويم»
masoud908
19-08-2007, 15:27
اي بابا چقدر عقب جلو كردن يه آلبوم ميخوان بدن .
ميدوني براي چي؟
اخه ميخوان فضول سنجي كنن!«چشمك»
اره بابا...اعصاب همه رو خرد كردن...
masoud908
21-08-2007, 10:23
صداي مرگ صداي كه انسان را روزي 100 مرتبه به خود كشي ميبرد صداي كه دل ها به لرزه مي اورد و صداي كه به خاطره ها و گذشته ها مي برد صدای حسّ احساس مرگ مساوي محسن چاوشی
اين و تو امضاهاي يكي از فروم ها ديدم...
صداي مرگ صداي كه انسان را روزي 100 مرتبه به خود كشي ميبرد صداي كه دل ها به لرزه مي اورد و صداي كه به خاطره ها و گذشته ها مي برد صدای حسّ احساس مرگ مساوي محسن چاوشی
اين و تو امضاهاي يكي از فروم ها ديدم...
اینکه خوبه بابا!
حدود یه سال پیش توی یکی از روزنامه ها خوندم با پخش آلبوم خودکشی ممنوع میزان خودکشی جوانان به شدت افزایش پیدا کرده!!!:18:
masoud908
21-08-2007, 19:00
اینکه خوبه بابا!
حدود یه سال پیش توی یکی از روزنامه ها خوندم با پخش آلبوم خودکشی ممنوع میزان خودکشی جوانان به شدت افزایش پیدا کرده!!!:18:
به!
به جاي اينكه كم شه زياد شده!؟
silent-assassin
23-08-2007, 07:05
اول شهریور شد و آلبوم هم نیومد.
احتمالا به خاطر آلبوم نامجو باید هنوز صبر کنیم
شاید تا آخر ماه رمضان.
masoud908
23-08-2007, 09:39
شاید تا آخر ماه رمضان.
بعد سال ها اومدي!
گفتن اوايل شهريور..نه اول شهريور...
در ضمن مگه البوم محسن نامجو اومده بازار؟
mtuning_co
23-08-2007, 21:01
سلام به همه ... یه مدت نبودم دلم خیلی تنگ شده بود. مسعود جان چقدر خوشگل شدی:31:
من از طریق یکی از دوستانم با خبر شدم که سنتوری میخواد پخش بشه، اونم شنبه همین هفته که میاد، نمیدونم چقدر صحت داره ولی خودش خیلی امید داشت...
اینقدر هم واسه آلبوم امروز و فردا نکنید بدتره....
بله من از 4 ماه پیش آلبوم محسن نامجو رو داشتم ... جالب اینکه زنگ زدم آوای باربد میگم آلبوم لو رفته ... واسش تمام ترانه هارو گذاشتم... با قاطعیت تمام گفت نه... امکان نداره
فعلا...
masoud908
23-08-2007, 21:09
سلام به همه ... یه مدت نبودم دلم خیلی تنگ شده بود. مسعود جان چقدر خوشگل شدی:31:
من از طریق یکی از دوستانم با خبر شدم که سنتوری میخواد پخش بشه، اونم شنبه همین هفته که میاد، نمیدونم چقدر صحت داره ولی خودش خیلی امید داشت...
اینقدر هم واسه آلبوم امروز و فردا نکنید بدتره....
بله من از 4 ماه پیش آلبوم محسن نامجو رو داشتم ... جالب اینکه زنگ زدم آوای باربد میگم آلبوم لو رفته ... واسش تمام ترانه هارو گذاشتم... با قاطعیت تمام گفت نه... امکان نداره
فعلا...
سلام عزيز:
من هم دلم برات اندازه سوراخ جوراب مورچه شده بود...
خوب ديگه اينه!
دوستت پس بايد فاميل وزير ارشاد باشه!درسته؟!
بابا حرفا ميزني...
خوب حالا البوم محسن نامجو مجوز گرفته يا نه؟به بازار اومده؟
بعضی روزنامه ها نوشته بودن نامجو برای همیشه رفته اروپا....
silent-assassin
24-08-2007, 06:02
اگه آوای باربد ایرانی بازی در نیاورده باشه آلبوم مجوز گرفته دیگه(آلبوم نامجو)
توی همه ی محصولات رفته و آرتیست ماه هم که هست
آهنگاشام با کیفیت کم گذاشتن
خوب یعنی آلبومش عرضه شده دیگه.
mtuning_co
24-08-2007, 15:35
نه این دوست من تو سینما بهمن کار میکنه
آلبوم محسن نامجو تازه 20 روزه که مجوز گرفته، الان هم توی همه فروشگاهها هست
واقعا فوق العاده خونده ، تلفیقی از راک،متال،پاپ و سنتی... 4 ماهه که با آلبومش زندگی میکنم، تقریبا به اندازه محسن چاوشی برام عزیزه... تازه داره فیلم هم بازی میکنه، به زودی هم اکران میشه
mtuning_co
24-08-2007, 15:42
شاید تا آخر ماه رمضان.
پخش شدن آلبوم محسن چاوشی هیچ ربطی به آلبوم محسن نامجو نداره...
واقعا فوق العاده خونده ، تلفیقی از راک،متال،پاپ و سنتی... 4 ماهه که با آلبومش زندگی میکنم، تقریبا به اندازه محسن چاوشی برام عزیزه... تازه داره فیلم هم بازی میکنه، به زودی هم اکران میشه
تو چه فیلمی؟
کارگردانش کیه؟
silent-assassin
25-08-2007, 06:25
پخش شدن آلبوم محسن چاوشی هیچ ربطی به آلبوم محسن نامجو نداره...
اتفاقا ربط داره
باربد اگه آلبوم چاووشی را عرضه کنه روی فروش آلبوم ترنج اثر میگذاره
تازه باربد همیشه هر ماه یه آلبوم میفرسته تو بازار.
masoud908
25-08-2007, 09:23
بعضی روزنامه ها نوشته بودن نامجو برای همیشه رفته اروپا....
بابا به ما سر نميزني!؟ بابا روزنامه ها از اين حرف ها زياد ميزنن...چقدر براي محسن چاووشي حرف در اوردن؟
اگه آوای باربد ایرانی بازی در نیاورده باشه آلبوم مجوز گرفته دیگه(آلبوم نامجو)
توی همه ی محصولات رفته و آرتیست ماه هم که هست
آهنگاشام با کیفیت کم گذاشتن
خوب یعنی آلبومش عرضه شده دیگه.
ولي يه نكته حالبي هست كه قيافه نامجو خيلي ضايع هست!
پس مجوز گرفته...خدا رو شكر...اخه همه ميگفتن و ميگن كه باربد تعليق شده ...!
masoud908
25-08-2007, 09:24
تو چه فیلمی؟
کارگردانش کیه؟
به احتمال زياد بايد فيلمش سنتوري باشه ...كارگردانش هم داريوش مهرجويي...خود بهرام رادان!
اتفاقا ربط داره
باربد اگه آلبوم چاووشی را عرضه کنه روی فروش آلبوم ترنج اثر میگذاره
تازه باربد همیشه هر ماه یه آلبوم میفرسته تو بازار.
تاييد ميشه...
masoud908
25-08-2007, 12:27
موضوع مقالمون خواننده وزین و عزیزمون یعنی محسن چاووشیه..کسی که به حق زیبنده ی اطلاق عنوان پدیده به خودشه...پدیده ای که با ظهور با شکوهش افق و عصری نو رو واسه عالم هنر تو کشورمون رقم زد..واسه موسیقی راکد و مرده ای که مدتها بود هیچ جذبه و بهونه ای واسه جذب حد اقل توجه به خودش به همراه نداشت...همه نگاه ها غرق موسیقی عمدتا بی محتوای غربی بودن..انگار همه تو خواب بودن...انگار هیچکس معنی ترانه رو درک نمی کرد..انگار کسی نبود که از دلو برای دل بخونه...فضای تاریکی بود.گذشت.. آره گذشت تا اینکه محسن ما اومدو با اولین جرقش تحولی شگرف و عمیق رو به وجود آورد..تحولی که به مرداب بی روح موسیقی کشور روح و طراوت دادو به جریانش انداخت...تحولی که زیر بنای موسیقی رو دگرگون کردو بهش معنای جدیدی داد.محسن اومدو با ترانه هاش,با غم صداش و با گلایه هاش از همه چیز گفت...دوستان عزیز تقدس موسیقی مدت مدیدی بود که از یاد رفته بود اما محسن اومدو با صدای گرمش این تقدس از یاد رفترو از نو احیا کرد...و به این ترتیب بود که به سرعت جاشو تو قلب هر ایرانی باز کرد و محبوبو مقبول خاص و عام شد.محبوب هر نسلی از جامعه..و با درس گرفتن از ریزو درشت گذشته ها پختگی و کمال رو تو شخصیتش تثبیت کرد...در واقع ظهور محسن بود که زمینه شکوفایی خیلی از استعداد هارو فراهم آورد,ظهور محسن بود که بغض فرو خورده مارو شکست...با صدای محسن بود که خیلیا گمشده ی غریبشونو توش پیدا کردن و چه تامل بر انگیزو قشنگ که هر چی بیشتر پیدا میکنن عاشقترو بیتاب تر میشن......محسن اومد تا خیلیا با صداش زندگی کنن...اومد تا بهترین همصدا واسه هر نسلی از جامعه باشه...اومد تا با حس قشنگ تو کاراش صیقلی باشه برای روح زنگار زده و خسته ی ما که تشنه ی ذره ای از حس همصداییو یکدلی بودیم...مایی که دنبال کسی بودیم که با ترانه هاش جون بگیریم..محسن اومد تا بگه هنر و ترانه یعنی این اومد تا ما به همه ی نداشته هامون که مدت ها بود تو ترانه ها دنبالش بودیم برسیم..اومدو منو هزاران نفر مثل منو به حدی از عشق و لبریزی رسوند که غم مقدس تو صداشو با هزار شادی عوض نمیکنیم..شد یه بت مقدس و پرستیدنی که توقع مارو از موسیقی بالا برد..به هنرش تشنمون کردو دست مریزاد که ارج کارای موندگارش به قدری بالاست که همیشه پاسخگوی عطشمون بوده و هست..نمیدونیم چی باعث میشه که بعضی ها همه ی این موارد رو نادیده میگیرن...افرادی که بطور حتم در خفی ارزش کارهای محسن رو تحسین میکنن اما در صدد مبارزه و ایجاد مشکل واسه محسن عزیز بر میان...در مورد این افراد چیزی نمیشه گفت چون رذالت پیشگیون بقدری شرم آوره که زبان رو عاجز و قاصر میکنه...افرادی که به هر نحوی از ندادن مجوز گرفته(که کمترین حق محسن از هنر این مملکته) تا خیانت های شرم آوری که در حق محسن کردن انسانیت رو به معنای واقعی به سخره گرفتند.اما آقایون به ظاهر محترم اینرو بدونین که تو این دنیا زیبایی ذاتی جای حق نشسته..پس اطمینان داشته باشین که شما به حکم باطن پلید و بی وجدانتون محکوم به باختن بازی هستین که خودتون آغازگرش بودید.نمیشه با این آب در هاون کوبیدن ها از محبوبیت یک خواننده مردمی کم کرد..همین محبوبیته که شمارو تو آتیش رشک و حسد میسوزونه...و جالب اینکه ازین سوختن هیچیز عایدتون نمیشه..دنیا بازی کثیفیه که شما در کمال غفلت تبدیل به آلت دست و بازیچه ی این بازی شدین..زمانی به خودتون میاین که خیلی دیره..محسن چاووشی تا همیشه تو قلب هواداراش جا داره و بالاخره روز پیروزیش فرا میرسه..یا علی
منبع : chavoshi-news.blogfa
mtuning_co
26-08-2007, 05:51
نه داداش جان فیلمش (چند کیلو خرما برای مجلس تدفین) ه کارگردانش رو نمیدونم ولی کلی تو مصاحبه اش از نامجو تعریف کرده بود.اگر هم صحبت شما درست باشه که باربد هر ماه یک آلبوم میده بیرون پس تو شهریور منتظر باشین چون نامجو تو مرداد مجوز گرفت
silent-assassin
26-08-2007, 06:05
میگن منبعش اینه:
masoud908
26-08-2007, 09:27
خدا رو شكر كه مجوز گرفت نامجو...پس اميدوارتر ميشيم..
اسم فيلم هم جالبه...
Asalbanoo
26-08-2007, 09:44
بخشید من چند وقته بحث را دنبال نکردم
این نامجو کی هست و اربتاطش با محسن جان چاووشی چیه؟
masoud908
26-08-2007, 10:54
بخشید من چند وقته بحث را دنبال نکردم
این نامجو کی هست و اربتاطش با محسن جان چاووشی چیه؟
خواهش ميكنم..ديگه تكرار نشه!!!«چشمك»
محسن نامجو يه خوانندست كه كه كارش با بقيه خواننده ها يه جورايي فرق داره ..سبكش معلوم نيست چيه! جقتشون هم غيرمجازن البته نامجو هفته پيش هم مجاز شد..جفتشون هم با اواي باربد قرارداد بستن...خلاصه زندگيشون يه جورايي شبيه هم هست..نامجو تيتراژهاي سريال ترش و شيرين و چهارخونه «كه البته صداش از چهارخونه حذف شد» رو خونده...البته من كه علاقه اي بهش ندارم..
خوب بود؟!
mtuning_co
26-08-2007, 14:56
میبینم مسعود جان شمام شروع به سوتی دادن کردی
با این که هر کسی سلیقه ی خودشو داره ولی فکر نمیکردم اینقدر بی سلیقه باشی آقا مسعود:13:
صدای نامجو و سبک شعله قلمکارش خیلی جالبه.... خیلی هایی که طرفدار چاوشی عزیز هستند از جمله خودم فعلا که کمبود ترانه جدید از چاوشی رو احساس میکنیم ، جای خالیشو با صدای نامجو یه جورایی پر کردیم
masoud908
26-08-2007, 16:10
میبینم مسعود جان شمام شروع به سوتی دادن کردی
با این که هر کسی سلیقه ی خودشو داره ولی فکر نمیکردم اینقدر بی سلیقه باشی آقا مسعود:13:
صدای نامجو و سبک شعله قلمکارش خیلی جالبه.... خیلی هایی که طرفدار چاوشی عزیز هستند از جمله خودم فعلا که کمبود ترانه جدید از چاوشی رو احساس میکنیم ، جای خالیشو با صدای نامجو یه جورایی پر کردیم
من همين كه طرفدار محسن چاووشي هستم مثل بقيه طرفداراش نشون دادم كه بهترين سليقه رو دارم..
در ضمن من كمبود اهنگ ندارم..از صبح تا شب 2 بار به طور كامل اهنگاي محسن چاووشي رو گوش ميدم از اولين اهنگ گرفته تا اخرين اهنگ بدون اينكه يكيش و جا بندازم......
راستش صداش جالب نيست...
mtuning_co
26-08-2007, 23:21
به طور قطع هر کسی یک سلیقه داره و سلیقه اش محترمه
این مطلب از طرف یکی از دوستان به نام babak7610 در سایت پی سی موب آمده است
محسن چاووشي ديگر غيرمجاز نيست...
هر چند خيلي ها چشم ديدن آن را هم نداشته باشند. ديگر تلاش هاي آنان هم بي نتيجه مانده است . ديگر سنگي نمانده كه جلوي پاي محسن بياندازند. او ديگر غير مجاز نخواهد بود و از اين پس او را به صورت رسمي تري از قبل مي شناسند. بد نيست بدانيد كه آلبوم يه شاخه نيلوفر با مجوز رسمي از وزارت ارشاد و با پشتيباني شركت آواي باربد در روزي فرخنده و مبارك به بازار خواهد آمد. اگر خدا بخواهد در عيد نيمه شعبان محسن هم به شما عيدي خود را خواهد داد و با آلبوم خود كه مدتهاست هوادارانش منتظر آن هستند، دل همه آنها را شاد خواهد كرد.البته اميدوارم كه شركت باربد مانند قبل حرف نزده باشد، كه به احتمال زياد اين بار با دفعه هاي قبل متفاوت بوده است. آلبوم يه شاخه نيلوفر بعد از آلبوم ترنج محسن نامجو روانه بازار خواهد شد. و از همين الان مي توان پيش بيني كرد كه پرفروش ترين آلبوم سال چه خواهد بود. تنها كاري كه از ما هواداران بر خواهد آمد اينست كه آلبوم را به صورت اورجينال و نسخه اصلي تهيه كنيم و ديگر سراغ دانلود از اين وب و آن وب نرويم. چون مطمئناً ظرف مدت كمي بعد از انتشار آلبوم مي توان لينك آهنگاي آن را در سايت هاي مختلف مشاهده كرد. با مجوز رسمي ديگر محسن حتي پايش به صدا و سيما باز خواهد شد. مي توان آهنگهاي او را از رسانه ملي شنيد. عكس هاي مختلف به همراه مصاحبه هاي مختلفي از او شاهد خواهيم بود و از همه مهمتر كه دل همه هواداران شاد خواهد شد.
البته آثار انتشار آلبوم با مجوز رسمي به اين موارد محدود نمي شود. اگر آلبوم به صورت مجاز در بازار پخش شود به احتمال زياد فيلم سنتوري را هم با صداي محسن چاووشي خواهيم ديد. زيرا وزارت ارشادي ها با فيلم سنتوري مشكل داشته اند و براي اكران نشدن آن چندين بهانه آورده اند كه يكي از آنها مجوز نداشتن صداي خواننده فيلم بود. از ديگر بهانه هايي كه براي مجوز ندادن به اكران سنتوري(كه نام اصلي آن علي سنتوري بود) آوردند اينكه نام علي را بايد از ابتداي سنتوري حذف كنند. و صداي محسن دومين بهانه اي بود كه براي مجوز ندادن به سنتوري آوردند. ولي اين مشكل را هم حل كردند و صداي خود بهرام رادان را بر روي فيلم ميكس كردند. و اما سومين بهانه آنها مساعد نبودن شرايط سينما براي اكران سنتوري است. به همين علت سنتوري كه قرار بود در 3 مرداد بر روي پرده هاي سينما برود، با اين بهانه اكران آن را براي عيد فطر در نظر گرفتند.
البته يه نكته مهمي كه اينجا هست كه اين تاخير در اكران به نفع محسن شده است. زيرا با اين تاخير امكان اينكه صداي او بر روي فيلم قرار گيرد بالا رفته است. زيرا ديگر ارشاديها دليلي براي مجوز ندادن به صداي محسن چاووشي ندارند.
masoud908
27-08-2007, 09:42
به طور قطع هر کسی یک سلیقه داره و سلیقه اش محترمه
100 در صــــــــــــــــــــــد!
مسعودم اخراج شد؟؟؟؟!حالا کی اینجا رو می چرخونه؟!
BKM_MAHDI
27-08-2007, 13:19
من هستم تا وقتيكه اخراج نشدم ......
mtuning_co
27-08-2007, 14:25
اخراج نشد... واسه چند روز بن شد..... از وقتی من اومدم دومین بارشه
مسعود هر از چند گاهی یه حالی به بعضی از انجمن ها میده...مدیر ها هم ....
اخراج نشد... واسه چند روز بن شد..... از وقتی من اومدم دومین بارشه
نه بابا!رفتم توی تایپیک اخراجیا بابک اسمشو زده زیرشم نوشته اخراج برای همیشه!خود مسعودم به من پی ام داد!نوشته بود حلالم کنید!
خدایی هیچ کی مثل مسعود در رابطه با چاووشی 2 آتیشه نیست!یعنی کسی نمیتونه جاشو تو این تایپیک بگیره اما به هرحال هرکس مسوول اینجا میشه براش آرزوی موفقیت میکنم!:11:
morteza_m2n
27-08-2007, 19:12
من واقا ناراحت شدم:41: بچه ی باحالی بود از 2003 تو این سایت فعالیت میکرد ولی آخرش....:13: :19:
خدا نصیب ما نکنه.:13::19:
mtuning_co
27-08-2007, 22:29
اشکال نداره.... با یک اسم دیگه میاد.... مشکلی نیست که
هر کس دیگه ای هم میشه بشه... مهم اینه که همه ماها عاشق چاوشی و صداشیم
silent-assassin
28-08-2007, 06:06
مسعود جان:
خدا بیامرزتت
silent-assassin
28-08-2007, 07:10
یه شاخه نیلوفر نام پنجمین آلبوم محسن چاوشی است که تا چند وقت دیگر به بازار می آید.نفرین.خودکشی.لنگه کفش و متاسفم نام چهار آلبوم قبلی این هنرمند است که هر کدام قبل از اینکه مجوز بگیرد توسط سارقان آثار فرهنگی بطور غیر مجاز به بازار عرضه شد و منافع فروش آنها نیز تماما به جیب قاچاقچیان رفت به بهانه ی انتشار آلبوم جدید محسن چاوشی گفتگویی با او انجام شده که به نظرتان می رسد.
قبل از هر چیزکمی از خودت و خانواده ات بگو.
به نام خدا محسن چاوشی متولد هشتم مرداد ماه 1358 از شهر خرمشهر هستم.سه برادر و دو خواهر بزرگتر از خودم دارم.پدرم بازنشسته ی دولت و مادرم خانه دار است.در دوره راهنمایی و دبیرستان علاقه ی شدیدی به موسیقی خصوصا شنیدن آثار جیپسی کینگ وکریس دی برگ بزرگ پیدا کردم.در همان ایام با سازهای الکترونیک مثل کیبورد و سینتی سایزر آشنا شدم و در اوقات فراغت با استفاده از کتابهای موسیقی و بدون معلم موسیقی را دنبال کردم.بعد از آنکه دوره ی دبیرستان را در رشته ی حسابداری به پایان رساندم به خدمت نظام وظیفه رفتم و در طول خدمت اتودهایی آماده کردم و برای دریافت مجوز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستادم.اما متاسفانه آن اتودها که با صدای خودم بود لو رفت.
عنوان آلبوم چه بود؟
عناوین مختلفی روی آن آلبوم گذاشتند که معروفترین آنها نفرین بود وجالب است بدانید تمام آلبومهای لو رفته ی من به جز متاسفم همه در حد اتود بود.در آلبوم متاسفم هم هنوز کارهای نهایی انجام نگرفته بود که آلبوم لو رفت. ولی در آخرین آلبوم که امیدوارم قبل از لو رفتن با مجوز بدست مردم برسد حسابی روی ملودی ها .تنظیم و اجراها کار کرده ام.
آلبوم نفرین و سایر کارهایت چگونه لو رفت؟
بی تجربگی خودم باعث این امر شد.من هیچ کدام از آن آثار را به ثبت نرسانده بودم.
برای احیاء آن کارها قصد نداری با تنظیم و اجرای جدید اعتباری تازه به آنها ببخشی؟
چنین تصمیمی ندارم.چون تصور می کنم دوباره کاری روی آثار اشتباه است وتلاشم را باید بر روی کارهای بعدی معطوف کنم
آلبوم نفرین حاصل چند سال تلاش بود؟
چند سال نه اما حداقل یک سال روی ساخت ملودی های آن کار کرده بودم.منهای آلبوم نفرین بقیه آلبومهایم به جز متاسفم در حد اتود به بازار آمد در واقع تمام آن کارها را به صورت پراکنده در یک سی دی گرد آوری کرده بودم و همانطور که گفتم به دلیل اشتباهات خودم همگی آنها لو رفت.
در این صورت آلبوم متاسفم چگونه چنین سرنوشتی پیدا کرد؟
آن آلبوم قرار بود توسط یک شرکت معتبر ضبط و پخش شود و حاصل یک سال تلاش جدی من در زمینه ی آهنگسازی .تنظیم و خوانندگی بود . در حالی که مشغول گذراندن مراحل آخر آماده سازی آن بودم متاسفانه به سرنوشت دیگر آلبوم هایم دچار شد.
آن آلبوم شامل چند ترانه بود؟
9 ترانه داشت و ترانه ها سوده ی حسین صفا و امیر ارجینی بود.
معمولا با ترانه سراهای خاصی همکاری داری؟
تا امروز همه ی ترانه هایی که اجرا کردهام از دوستان همدوره ی سربازیم حسن صفا و امیر ارجینی بوده است.
به دوستان ترانه سرایت چگونه سفارش ترانه می دهی؟
من .حسین و امیر به خوبی با خصوصیات هم آشنا هستیم و تمام سروده های آنها احساسات و حرفهای مشترکمان است.
سوژه هم به آنها می دهی؟
خیلی کم
محتوای متاسفم چه تفاوت هایی با سایر آلبومهایت در زمینه ی آهنگ.ترانه وتنظیم دارد؟
متاسفم تلفیقی از موسیقی پاپ وسنتی با حال و هوای ایرانی استوترانه هایی خیلی حساب شده تر .پر محتواتر و عاشقانه تر دارد.در تنظیم آهنگ ها نیز از ساز های سنتی در آنت استفاده شده.
مثلا چه سازهایی؟
تار .کمانچه و سه تار
از نگاه خودت بهترین آهنگ های آلبومهایت کدام اهنگها هستند؟
از البوم نفرین ترانه ی"کفتر چاهی" و از آلبوم خودکشی ترانه ی " آهای تو که این همه دوری از من" که این آهنگ را بسیاری از خوانندگان لس آنجلسی هم باز خوانی کرده اند بدون اینکه اجازه ای از من یا بقیه ی صا حبا کار گرفته باشند.در همین آلبوم آهنگ امام رضا (ع) را هم خیلی دوست دارم. از آلبوم لنگه کفش ترانه های خاطره های مرده و"عشق دو حرفی" و از آلبوم متاسفم ترانه های "من کم تخملم" "متاسفم" و "ابرای پاییزی" را خیلی دوست دارم.
کدامیک از آلبوم هایت بین مردم بیشتر گل کرد؟
از تمام آلبوم هایم استقبال خوبی به عمل آمد ولی آلبوم متاسفم بیشتر گل کرد.
اولین کسی که گفت صدایت مناسب خوانندگی است چه کسی بود؟
قبل از آلبوم نفرین فقط برای دل خودم می خواندمو اصلا قصد خوانندگی نداشتم به همین خاطر هم بعضی از ترانه های اجرا هایم سیاه است و مایل نبودم به دست مردم برسد.
بخشی از یک ترانه ی مورد علاقه ات را برایمان بخوان.
بخشی از ترانه ی کوله بار آرزوها از آلبوم متاسفم چنین است:
کوله بار آزوها روی دوشت
تا کجاها رفتی با پای پیاده
رفتیو به هر چی خواستی نرسیدی
متاسفم برات ای دل ساده
این آهنگ را در چه شرایطی ساختی؟
ترانه هایی که حسین وامیر می سازند خودشان آهنگین است و اهنگسازی یا خواندن کارهایی که از دل بر آمده باشند شرایط خاصی را طلب نمی کنند و ممکن است هر لحظه ملودی آنها به ذهن خطور کند. با توجه که اکثر ترانه های این دوستان ملودی پنهانی با خود دارند و فقط من راوی ترانه های آنها هستم.
راجع به آلبوم جدیدت «یه شاخه نیلوفر»برایمان بگو.
وقتی ساخت آلبوم متاسفم به اتمام رسید بلا فاصله به فکر تدارک آلبوم یه شاخه نیلوفر افتادم
بری این آلبوم چند اثر در نظر گرفته شده است؟
10 شعر و آهنگ در نظر گرفته ام.کلیه آهنگها را خودم ساخته و تنظیم کرده ام و طبق معمول ترانه ها نیز از حسین صفا و امیر ارجینی است
چرا آهنگهایت را به یک تنظیم کننده نمی سپاری؟
خیلی دوست دارم این کار را انجام بدهم .اما می ترسم آنطور که خودم دوست دارم از کار در نیاید.
در زمینه ی آهنگسازی و تنظیم چگونه به توانمندی رسیدی؟
تمرین .ممارست و مطالعه ی کتابهایی که در این زمینه وجود دارد . به من کمک کرد و ارز همه مهم تر «حسی » است که هنگام آهنگسازی و تنظیم به سراغم می آید.
این آلبوم کی به بازار می آید؟
تمام کارها ی مقدماتی مر بوط به دریافت مجوز آلبوم انجام شده و فقط منتظر اجازه ی وزارت ارشاد برای عرضه ی آن هستم که تصور می کنم تا قبل از پاییز به بازار عرضه شود
به مخاطبانت چقدر اهمیت می دهی؟
خیلی زیاد.امروز اگر آواز می خوانم فقط به خاطر محبت مردم خوبمان است
فیلم سنتوری ساختهی داریوش مهر جویی با صدای شما در جشنواره ی فیلم فجر به نمایش در آمد خودت فیلم را دیده ای؟
بله یک بار فیلم را در سینما آفریفا دیده ام.
عکس العمل مردم نسبت به فیلم و خصوصا صدای شما چه بود؟
فیلم عالی بود .البته نه به خاطر صدای من بلکه مهرجویی فیلمساز توانایی است و خوب می داند چکار کند
آهنگها ی فیلم ساخته ی چه کسی بود؟
تمام ملودی ها با کلام فیلم وتنظیم ها از خودم بود.
آهنگها را قبلا ساخته بودی یا به سفارش داریوش مهر جویی ساختی؟
یکی از تراکها را قبلا ساخته بودم که مهرجویی آن را برای سکانس مراسم جشن مناسب دید و بقیه کارها مثل سنگ صبور و زخم بر اساس فیلمنامه ساخته شد.
چرا برای اکران عمومی فیلم تصمیم گرفته شد تا صدای شما از فیلم حذف و صدای بهرام رادان جایگزین آن شود؟
چون برای استفاده از صدای من مجوز گرفته نشده بود این کار انجام شد تا از بابت ترانه ها .آهنگ ها و تنظیم کار مشکلی پیش نیاید.
با این حال مردم سنتوری را با صدای چاوشی می شناسند.
به هر حال امیدوارم رادان هم آوازهای فیلم را در حد قابل قبول مردم اجرا کرده باشد.
تا به حال چند اجرا برای صدا و سیما داشته ای؟
علاوه بر آهنگ اما رضا (ع) که از تلویزیون پخش شد.یک آهنگ هم درباره ی فلسطین خوانده ام که بارها از تلویزیون پخش شده.
در آلبوم هایت پیام خاصی را برای مخاطبانت داری؟
در اجتماع فعلی عشق کمرنگ شده و سعی می کنم که با اجرا هایم مخاطبان را با عشق آشتی دهم.
از جنس صدایت بگو؟
صدایی خش دار و بم دارم که خاص خودم است
صدایت را دوست داری؟
بدم نمی آید
خودت هم کارهایت را گوش می دهی ؟
نه مثل گذشته.بیشتر به بخش آهنگسازی و تنظیم فکر می کنم.
نظر خا نواده ات در این باره چیست؟
صدایم را دوست دارند و ماذم چند اجرای من مخصوصا لنگه کفش را خیلی می پسندد.
معمولا در کجا تمرین می کنی؟
تمرین هایم بیشتر شبیه زمزمه است و سعی دارم مزاحم خانواده ام نباشم.
همسایه های منزلتان می دانند با چه کسی همسایه هستند؟
به تازگی بعضی از آنها فهمیده اند
از پنجره ی خانه ی همسایه ها صدای محسن چاوشی را شنیده ای؟
خیلی زیاد
از اینکه همه شان شما را نمی شناسند چه احساسی دارید؟
راحت ترم هر چند که تفاوتی هم نمی کند . بیشتر اوقات در منزل هستم و زمانی هم که خارج از منزل باشم در استودیو مشغول ضبط هستم
قاعدتا تا بعد از فیلم سنتوری پیشنهاداتی برای ساخت موسیقی فیلم و خواندن در فیلمها نیز داشته ای؟
خیلی زیاد.اما چون تمام ذهنم به آلبوم یه شاخه نیلوفر معطوف شده ترجیح می دهم بعد از ارايه آن با خیال راحت تر فعالیت در این زمینه را ادامه دهم.
با پیشنهاد بازیگری نیز روبرو شده ای؟
بله. ولی قبول نکرده ام.
ظاهرا برای بعضی از خواننده ها هم آهنگ ساخته ای!
بله تا به امروز آهنگهایی برای محسن یگانه و... ساخته ام .ولی در در مجموع تر جیح می دهم بیشتر برای خودم آهنگ بسازم.
لابد پیشنهاد کار در خارج از کشور را هم داشته ای؟
بله و پاسخ من به همه ی آنها منفی بوده چون عاشق کشورم هستم و دوست دارم در کشور خودم بخوانم.
اگر روزی قرار باشد کنسرتی داشته باشی دوست داری کنسرت در کجا برگذار شود؟
در تهران
توصیه ای به علاقه مندان خوانندگی نداری؟
در صورت داشتن استعداد .صدای مناسب و برخورداری از آموزش موسیقی حتما از ترانه های شریف استفاده کنند و هرگز ترانه هایی با مضامین سیاه و نومید کننده نخوانند.
کی ازدواج می کنی؟
مقدمات کار فراهم شده و تا چندی دیگر عملی خواهد شد
محسن چاوشی از نگاه خودش چگونه انسانی است؟
یک پسر مهربون.اما عصبانی
چرا عصبانی؟
نمی دانم .ذاتا عصبانی هستم
موسیقی مورد علاقه ات؟
سلیقه ی شنیداریم مدام در حال تغییر است و اخیرا به موسیقی راک علاقه مند شدهام.
برای این واژه ها چه تعاریفی داری؟
پدر:مرد
مادر:شدیدا دوستش دارم
همسر آینده ات:عاشقش هستم
سینما:آرام آرام دارم به آن علاقه مند می شوم
رادیو:مونس تنهایی ام
و حرف آخر محسن چاوشی؟
شاید دلی از یک دل آزرده شود اما هرگز دلی از یک دل بیزار نخواهد شد
دوستان تمامی این مصاحبه و کلمه به کلمه اش از مجله ی جوان خانواده بر داشته شده (صفحات 38 و39) ضمنان در این مصاحبه یک عکس زیبا وجدید از محسن چاوشی وجود دارد به همراه امضای محسن چاوشی که توصیه می کنم بخاطر دیدن عکس و امضا حتما این مجله که چاپ شهریور 86 است رو تهیه کنین.
این مصاحبه را از وبلاگ نفس بریده گرفتم
غلط املایی هاش را هم تا حدی گرفتم ولی چون میخواستم سریع بگذارم هنوز آکنده!از غلط املایی هست
غلط ها املایی را بگذارید به حساب نگارنده و سرعت عمل و خوبی کار هم دیگه...!
mtuning_co
28-08-2007, 17:41
حالا واقعا شنبه(اولین روز کاری بعد از نیمه شعبان یک شاخه نیلوفر منتشر میشه؟
فکر نکنم!!!!
BKM_MAHDI
28-08-2007, 19:28
منم بعيد ميدونم به اين زودي پخش بشه ...... هنوز 6 ماه از قول انتشار بيشتر نگذشته ......
mtuning_co
28-08-2007, 23:08
آقا خجالت بکش..... تو امضات شعر رضا صادقی رو گذاشتی؟:41::13:
شوخی کردما:46:
silent-assassin
29-08-2007, 06:14
من که خودم دارم میکشم و میگم باید تا بعد از ماه رمضان صبر کنیم شماها گوش نمیدید!
در ضمن ظاهرا دیشب همشهریمون اومده بود کوله پشتی.
من که ندیدم.اگه کسی دیده حرفی چیزی درباره موسیقی و سینما زده شد یا نه؟
BKM_MAHDI
29-08-2007, 12:26
آقا خجالت بکش..... تو امضات شعر رضا صادقی رو گذاشتی؟:41::13:
شوخی کردما:46:
آره شعر صادقي رو گذاشتم چون فعلا بدجور دارم با كارهاش حال ميكنم ...... چاوشي هم جاي خودشو داره فعلا تو فاز صادقيم....
اگه خدا بخواد از يه ماه ديگه بايد بريم تيريپ گل نيلوفر
mtuning_co
29-08-2007, 14:39
من هم همش رو ندیدم ... ولی هر 15 دقیقه میزدم کانال 3 ببینم چیزی نمیگه.... همش در مورد کتاب و انتشارات بود.... صداشو در نیاوردن.... کوله پشتیه دیگه، نمیخوان مسئولا زیر سوال برن
حسنی بیچاره ام یک بار اومد بپیچونه رادان رو انداختنش بیرون:31:
mtuning_co
29-08-2007, 14:48
آقایون من خفن فاتحه خوندم تو قیافه این یارو مدیر ارشده ممکنه من بن بشم.....:31:
آخره بچه بازیه اینجا....:27:
اگه بن شدم با یک یوزر دیگه میام...
اسامی آهنگ های آلبوم جدید محسن چاووشی(یک شاخه گل نیلوفر)
منو از یاد ببر
رقيب
خاکستر
یك شاخه نیلوفر
زخم
عصاي شكسته
كابوس
پرنده ی غمگین
انتقام
بغض
..................................
متاسفم!
silent-assassin
31-08-2007, 06:32
محسن یه مصاحبه جدید با مجله ترانه ماه (همدل)انجام داده
که در زیر میبینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ramin1988
31-08-2007, 17:45
اقا عجله نکنید البوم محسن چاوشی مهرماه میاد :13:
ramin1988
01-09-2007, 00:30
از یه منبع مطمئن شنیدم اگه میشه نگم ولی مطمئنم
silent-assassin
01-09-2007, 14:26
آنچه تو داری و دیگران بی بهره اند
هممون لحظات مختلفی رو با آهنگ هات سپری کردیم . بهتره بگم با آهنگات زندگی کردیم . اما یه چیزی تو داشتی که بقیه نداشتند
بقیه شاید شعراشون بهتر بود . شاید آهنگهاشون بهتر بود . شاید سابقشون بیشتر بود
اما یه چیزی تو وجود تو بود که بقیه ازش بی بهره بودند ...
ادامش رو برید خودتون بخونید!
silent-assassin
01-09-2007, 15:16
اسامی آهنگ های آلبوم جدید محسن چاووشی(یک شاخه گل نیلوفر)
منو از یاد ببر
رقيب
خاکستر
یك شاخه نیلوفر
زخم
عصاي شكسته
كابوس
پرنده ی غمگین
انتقام
بغض
..................................
متاسفم!
لااقل به ترتیب قرار گرفتن در آلبوم میگذاشتی!
خاکستر
منو ببر از یاد
بغض
یک شاخه نیلوفر
زخم
کابوس
پرنده غمگین
انتقام
رقیب
_____
حال کنید!
silent-assassin
04-09-2007, 18:47
مصاحبه محسن با مجله جوان خانواده رو که من گذاشته بودم
حالا mcfans اسکن کرده و گذاشته اگه کسی میخواد اصلش را ببینه یه سر به سایته بزنه.
Ssarshar
04-09-2007, 21:03
مصاحبه محسن با مجله جوان خانواده رو که من گذاشته بودم
حالا mcfans اسکن کرده و گذاشته اگه کسی میخواد اصلش را ببینه یه سر به سایته بزنه.
ایول به شما ایول به طرفداراش ایول به محسن
silent-assassin
05-09-2007, 06:46
ایول به شما ایول به طرفداراش ایول به محسن
و ایول به شما که اینقدر باحالی!
به جمع ما خوش اومدی.
Ssarshar
05-09-2007, 12:11
و ایول به شما که اینقدر باحالی!
به جمع ما خوش اومدی.
ممنون . راستی آلبوم جدیدش با مجوز میاد توبازار ؟:8:
silent-assassin
05-09-2007, 14:22
ممنون . راستی آلبوم جدیدش با مجوز میاد توبازار ؟:8:
انشاالله بله
مجوز آلبوم را به کمپانی آوای باربد داده و این شرکت آلبوم را پخش میکنه.
حدس من بعد از ماه رمضان است.
Ssarshar
05-09-2007, 15:18
:27:
انشاالله بله
مجوز آلبوم را به کمپانی آوای باربد داده و این شرکت آلبوم را پخش میکنه.
حدس من بعد از ماه رمضان است.
ممنون از جوابت انشاا... همیشه بتونی این سایتو پابرجا نگه داری
vahid123
05-09-2007, 22:34
اميدوارم هرچه زودتر آلبوم محسن عزيز بيرون بياد..نظر من هم همون بعد ماه رمضان هست!!!
دوستان اگر به عكس جديد محسن دقت كنيد متوجه ميشيد كه بيني ايشون تغييراتي كرده!!! البته شايد بحث جالبي نباشه..اما خب ما كه طرفداراي محسن هستيم روي اين چيزا حساسيم ديگه!!!! نظر شما چيه؟
silent-assassin
06-09-2007, 07:17
ممنون از جوابت
خواهش میکنم.وظیفه بود.
انشاا... همیشه بتونی این سایتو پابرجا نگه داری
اولا که ابنجا سایت نیست و تاپیکه
موسسش هم مسعود جان بود که خوب بن شده و اون اینجا را حتی میشه گفت میدیریت میکرد!
چند روزی بیشتر نیست که نوشته های من به چشم میاد
پ.ن:واقعا جای مسعود خالیه.
عوضی آشغال
نمک پرورده ایم استاد!
silent-assassin
06-09-2007, 07:25
اميدوارم هرچه زودتر آلبوم محسن عزيز بيرون بياد..نظر من هم همون بعد ماه رمضان هست!!!
دوستان اگر به عكس جديد محسن دقت كنيد متوجه ميشيد كه بيني ايشون تغييراتي كرده!!! البته شايد بحث جالبي نباشه..اما خب ما كه طرفداراي محسن هستيم روي اين چيزا حساسيم ديگه!!!! نظر شما چيه؟
مگه نفهمیدی محسن بینیش را عمل کرده
توی قسمتهای قبل دربارش بحث هم شد!
Ssarshar
06-09-2007, 11:24
خواهش میکنم.وظیفه بود.
اولا که ابنجا سایت نیست و تاپیکه
موسسش هم مسعود جان بود که خوب بن شده و اون اینجا را حتی میشه گفت میدیریت میکرد!
چند روزی بیشتر نیست که نوشته های من به چشم میاد
پ.ن:واقعا جای مسعود خالیه.
نمک پرورده ایم استاد!
عزیزم یه وقت ناراحت نشده باشی ها این پسرخاله من اومده بود خونه از اونجایی که خیلی فضول و کنجکاوه بعد از نوشتن جمله من گفتم بهش که من گلاب به روت دارم میترکم :31:(فهمیدی چی شد که ) گفتم بهش که خودت ارسال کن نه پشیمون شدم بعدشم که مهمونامون رفتن عصر دیدم چه دست گلی به آب داده . نوشته عوضی آشغال خلاصه خفن سرخ و سفید شدم گفتم منو اخراج نکنن ولی خیلی از باجنبه
بودنت خوشم اودد
خلاصه خفن شرمنده شدم ببخشید:11:
Ssarshar
06-09-2007, 11:38
ولی محسن از معدود آدمایی که دماغشو عمل کرده بهش میاد وقیافش بهتر شده
silent-assassin
06-09-2007, 14:40
عزیزم یه وقت ناراحت نشده باشی ها این پسرخاله من اومده بود خونه از اونجایی که خیلی فضول و کنجکاوه بعد از نوشتن جمله من گفتم بهش که من گلاب به روت دارم میترکم :31:(فهمیدی چی شد که ) گفتم بهش که خودت ارسال کن نه پشیمون شدم بعدشم که مهمونامون رفتن عصر دیدم چه دست گلی به آب داده . نوشته عوضی آشغال خلاصه خفن سرخ و سفید شدم گفتم منو اخراج نکنن ولی خیلی از باجنبه
بودنت خوشم اودد
خلاصه خفن شرمنده شدم ببخشید:11:
سلام منو به پسر خاله ات برسون!
مسعود هم دیگه نم یاد یه حالی به تاپیک بده....
تاپیک بد جور خابیده...
vahid123
07-09-2007, 19:53
ولی محسن از معدود آدمایی که دماغشو عمل کرده بهش میاد وقیافش بهتر شده
راستش من بدجوري تو ذوقم خورد :41: خداييش بيني خود محسن خيلي بهش مي اومد!! خيلي خيلي جا افتاده تر بود!! الان انگار شده 21 سالش!! در ضمن براي يك خواننده عمل كردن بيني واقعا ريسك بزرگي داره!! چون ممكنه توي صداش تاثير زيادي داشته باشه!
به هرحال محسن چاووشي عزيز هرجوري كه باشه برامون عزيزه !!
silent-assassin
07-09-2007, 21:00
راستش من بدجوري تو ذوقم خورد :41: خداييش بيني خود محسن خيلي بهش مي اومد!! خيلي خيلي جا افتاده تر بود!! الان انگار شده 21 سالش!! در ضمن براي يك خواننده عمل كردن بيني واقعا ريسك بزرگي داره!! چون ممكنه توي صداش تاثير زيادي داشته باشه!
به هرحال محسن چاووشي عزيز هرجوري كه باشه برامون عزيزه !!
اتفاقا اثر گذاشته!
مگه دموی آهنگ عصا را گوش نکردی.ولی تفاوت جزییه.
silent-assassin
07-09-2007, 21:07
مسعود هم دیگه نم یاد یه حالی به تاپیک بده....
تاپیک بد جور خابیده...
خیالت راحت!
سردمدار تاپیک محسن هنوز اینجاست(اونیکه باید بفهمه فهمید!)
عزیز خبر جدیدی نیست
اگه خبری بود سعی میکنم سریع بگذارم(البته نه با سرعت مسعود!میدونید که اون خبرگذاری بود!)
silent-assassin
08-09-2007, 15:00
خوب دوستان
هم تعطیل شد.
اگه در mc-song هم بسته بشه فقط خودمونیم و خودمون
خیالت راحت!
سردمدار تاپیک محسن هنوز اینجاست(اونیکه باید بفهمه فهمید!)
عزیز خبر جدیدی نیست
اگه خبری بود سعی میکنم سریع بگذارم(البته نه با سرعت مسعود!میدونید که اون خبرگذاری بود!)
من نفهمیدم!
vahid123
09-09-2007, 00:11
و اما خبر جديد و رويايي !!!
طلسم بالاخره شكست
مشاهده ي عكس ==>
آلبوم جديد محسن نامجو با نام ترنج با مجوز ارشاد منتشر شد!!! همانطور كه ميدانيد محسن نامجو مانند محسن چاووشي يكي از افرادي بود كه براي گرفتن مجوز طلسم شده بود و بالاخره اين مشكل حل شد!!
كمپاني آواي بر باد مسئول پخش اين اثر ميباشد.اين كمپاني اصولا در انتشار اثرها و خواننده هاي جنجالي تبحر خاص دارد و بار ها اين موضوع را به اثبات رسانده است!! اين بار نيز اين موضوع را به همگان يادآور شد!!!!
و اما نكته ي مهم در اين رابطه اين است كه كمپاني آواي برباد مسئول پخش اثر جديد محسن چاووشي نيز ميباشد!!! كه در بخش بزودي سايت آلبوم محسن چاووشي با نام یه شاخه نیلوفر قرار گرفته است! پس ميتوان انتظار داشت بزودي آلبوم جديد چاووشي نيز منتشر شود
خبر اختصاصي براي forum.p30world.com توسط خودم
==============================
اين هم كمي در مورد محسن نامجو و اثر جديدش
=============================
silent-assassin
09-09-2007, 06:54
ممنون از خبر ولی مال چند هفته پیشه!
silent-assassin
09-09-2007, 07:00
دیشب رفته بودیم مهمونی خونه یکی از فامیلها
زد شبکه جام جم داشت آهنگ کم تحمل محسن رو پخش میکرد.
البته به دکلمه حسین که رسید دیگه آهنگ قطع شد.
ramin1988
11-09-2007, 14:08
و اما خبر نهایی از البوم یه شاخه نیلوفر اینکه این البوم صد در صد بعد از ماه مبارک رمضان وارد بازار میشه وخبر صد در صد واقعی هست مطمئن باشید
ای بابا... ما نمیخوایم پست بدیم ولی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نمیتونست این مصاحبه رو بذاره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه جدید محسن چاووشی با مجله اشیانه سبز
سایز بزرگ :
« یه جای مصاحبه خیلی باحاله میگه اگر طرفدارات بهت پیشنهاد ازدواج بدن قبول میکنی محسن میگه نه!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا خوب با همشون ازدواج
کن که هیچ کدومشون ناراحت نشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------- البته من تا اونجایی که از یکی شنیدم محسن هفته پیش عروسیش بوده ولی چون مطمئن نیستم
زیاد مانور ندیم بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »
در ضمن از این پست یه Backup بگیرید چون به احتمال زیاد پاک میشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ممنون مسعود جان....!!!
تو پست بده..مشکلی نیست.!!!
silent-assassin
12-09-2007, 07:38
مقاله ای از فرهاد عزیزی
قدیمیا می شناسنش
Quote:این مطلب گریزی هست بر کارهایی که خواسته و نا خواسته در چند ماهی که گذشت انجام دادیم.
خدا داند که چه ضربه هایی به محسن چاوشی عزیز زدیم شاید این چند خط تلنگری باشد تا از آنچه
که تا امروز انجام داده ایم احساس شرم کنیم و بیدار شویم و درک کنیم که در حال گام نهادن در چه
شرایط حساسی هستیم .
در شروع سلامی دارم خدمت محسن چاوشی عزیزم
سلام و درود خدمت همه هواداران و یاران محسن چاوشی به خاطر همراهی و همدلی با او.
اشتباهاتی که انسانها ناگزیر عمدی و یا سهوی در اجتماع و در قبال هزاران نفر انجام
میدهند تبعات زیادی دارد و ماورای اشتباهات آنها سبب آسیب به خیل عظیمی از جامعه وگاه موجب
ایجاد ضربه های مهلک و غیر قابل جبرانی بر پیکراین گروه از افراد میشود.
اشتباهاتی که بعضی افراد دربرخی از شرایط حساس زمانی مرتکب میشوند را میتوان گناهی نا بخشودنی قلمداد کرد.
دوستان؛ ما هوادار محسن چاوشی هستیم بگذارید تا شما را با برخی از قواعد و اصول هواداری در
دنیای هنر بویژه موسیقی آشنا کنم:
یک هوادار حق دارد تا آثار هنرمند مور علاقه خود را گوش کند و در صورتی که
از دانش کامل در آن زمینه بر خوردار باشد بتواند تیز بینانه مورد نقد سازنده قراردهد تا به بهبودی
کارهای آینده او کمک کند و خواننده نیز با نظر مخاطبانش بیشتر آشنا شود.
حق یک هوادار هست که از آن کسی که دوستش دارد بیشتر بداند اما ارتباط مستقیم با او در هیچ جای
دنیا به غیر از کنسرت و میتینگ ها و اجتماعاتی که گاه برای ارتباط با هواداران از سوی خود خواننده برگزار میشود مرسوم نیست به آن شکل که برخی از دوستان تا بحال تصور کرده اند.
محسن چاوشی درخانواده ما حکم یک رکن و علت را دارد و در عین حالی که او خود نیز تا حد قابل
توجهی نیازمند ماست ولی نباید نادیده گرفت که ما بدون محسن چاوشی در این خانواده هیچ هستیم.
اگر تنها اندکی دانش از موسیقی و ترانه و صدا داشته باشیم بی شک در هنر و توانمندی
محسن چاووشی تردید نخواهیم کرد و بر همه نیز این امر واضح و مبرهن است که او امروزه توانمند؛ قوی؛
وبا پشتوانه میلیونی در داخل و خارج از مرزهای ایران در بین فارسی زبانان در نقش یک خواننده پاپ
یکه تازی میکند و کمتر کسی تاب رقابت و مقاومت در برابر او؛ سبکش و صدایش را دارد و من به
نماینگی از طرف همه شما و با افتخار براین نکته تاکید میکنم که صدای خواننده محبوبمان بی همانند است.
دوستانی که در جامعه مجازی در وبسایت ها و وبلاگها امروزه درحکم لیدرهای هواداری ایفای نقش میکنید
امیدوارم دیگر در بیراهه ها پرسه نزنید که این امر عین خواسته ی محسن چاوشی عزیز میباشد.
خانواده بزرگ هواداران محسن چاوشی آنقدر متحد و متعهد به اصول و آرمانهای هواداری میباشد که جایی برای
عرض اندام جارچی ها و کسانی که بر تبلهای تو خالی میکوبند بازنمیکند.
کسانی که بی توجه به آینده؛ هر آنچه که میخواهند میگویند و کاری که میخواهند, خود سرو بدون لحظه ای تفکر انجام میدهند.
دوستان عزیز، من عاجزانه تقاضا دارم دروغ ننویسید امروز شرایط خیلی حساس است حساس تر از آنچه
که قبل ازپخش آلبوم لنگه کفش و متاسفم بود.
آنروزها انگشت اتهام به سمت محسن چاوشی بود که چرا از آثارش مواظبت نمیکند.
اما امروز اگر محسن چاوشی نتواند یک شاخه نیلوفر را با مجوز ارشاد به بازار عرضه کند من و تو برای
همیشه در نظرها مقصر میمانیم چون ما اشعار آلبوم را درسایت ها پخش کردیم و حتی از بی کیفیت ترین دموها برای جلب بازدیدی بیشتر نگذشتیم.
جنجال و دروغ را آنچنان در اطراف محسن چاوشی کسی که ماه هاست سکوت اختیار کرده
گستراندیم که امروز با این تاخیر چند ماهه برای ورود آلبوم جدید مواجه شدیم.
ایکاش برای یک بار هم که شده به کوچکترین وظیفه مان در قبال محسن عمل کنیم تا ثمره ی این وظیفه شناسی را هر چه زودتر بشنویم و با سینه ای ستبر و غروری دلنشین از خواننده ی محبوب و مجازمان سخن بگوییم.
اندکی صبر سحر نزدیک است
پ.ن:این پست دقیقا کپی پست 1734 میباشد!
silent-assassin
13-09-2007, 07:20
اما این مصاحبه یه مقداری بودار بود! یه حالی بود.
قبول دارین.
moon_1364
13-09-2007, 07:37
یک شاخه نیلوفر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان بدجور دارم میسوزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح دوستم بهم گفت که یه برنامه ماه رمضان یه اهنگ بود که خوانندش صداش شبیه محسن یگانه هست منم مسخرش کردم گفتم احسان خواجه امیری بوده...تا الان که توی یه سایت فهمیدم این محسن یگانه هم برای ما ادم شده رفته تیتراز برنامه تلویزیونی خونده...
دنیا قراره تا به کی اینجور باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
«در ضمن امیدوارم بابک عزیز اجازه بده دوباره تو این انجمن فعالیت کنم ... وضع تاپیک خیلی خرابه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جان انشا الله اجازه میدن برمیگردی.
به نظرم باید خوشحالم باشیم که یگانه تیتراژ خونده.... نشنون میده... بعد از فرزاد فرزین یگانه هم که تو اتفاق نو نوشته بود مجوز گرفته...می تونه بیاد تو تی وی.( جای محسن رو هم یواش یواش باز میکنه)
جای محسن خالیه..واقعا.....
silent-assassin
14-09-2007, 07:33
مسعود جان انشا الله اجازه میدن برمیگردی.
به نظرم باید خوشحالم باشیم که یگانه تیتراژ خونده.... نشنون میده... بعد از فرزاد فرزین یگانه هم که تو اتفاق نو نوشته بود مجوز گرفته...می تونه بیاد تو تی وی.( جای محسن رو هم یواش یواش باز میکنه)
جای محسن خالیه..واقعا.....
من از همین الان میگم:
مسعود وقتی برگشت دوباره با چند نفر کل کل راه میندازه و ...
یکی از دوستان تو pt درباره این قضیه خوانندگی یگانه چیزی گفت که من به شخصه خیلی حال کردم.ببینید:
اینا اوج پیشرفتشون همین تیتراژ خوندنه
ولی محسن یه فیلم رو با ترانه هاش ساخته (از نظر حال و هوای موسیقیایی)
ramin1988
14-09-2007, 10:46
الان بدجور دارم میسوزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح دوستم بهم گفت که یه برنامه ماه رمضان یه اهنگ بود که خوانندش صداش شبیه محسن یگانه هست منم مسخرش کردم گفتم احسان خواجه امیری بوده...تا الان که توی یه سایت فهمیدم این محسن یگانه هم برای ما ادم شده رفته تیتراز برنامه تلویزیونی خونده...
دنیا قراره تا به کی اینجور باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
«در ضمن امیدوارم بابک عزیز اجازه بده دوباره تو این انجمن فعالیت کنم ... وضع تاپیک خیلی خرابه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزمن قرار نیست چون اینجا تایپیک اختصاصی محسن چاوشی هست که به خواننده های دیگه بی احترامی بشه من هم چاوشی رو دوست دارم هم یگانه رو پس کمی با ادب تر حرف بزن
Ssarshar
14-09-2007, 14:18
مقاله ای زیبا از امیر نویسنده ی توانای وبلاگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
او هنوز زنده است
سال گذشته وقتی البوم لنگه کفش با خیانت یکی از به ظاهر رفیقان محسن پخش شد کمتر کسی فکر می کرد که او دوباره بتواند سر پا بایستد بسیاری می گفتند با پخش این البوم کار چاوشی به پایان رسیده است دلایل زیادی برای این گونه استدلال ها وجود داشت از یک سو در طول ماه های قبل از پخش البوم لنگه کفش تعدادی از خوانندگان مجاز داخلی که موقعیت خود را با مطرح شدن پدیده ای به نام محسن چاوشی در خطر می دیدند به شدت تلاش می کردند تا به هر نحو ممکن مانع فعالیت های او در ایران شوند بسیاری از انها حتی با مصاحبه های متوالی با مجلات زرد در تلاش بودند تا وزارت ارشاد را به جلوگیری وعدم اعطای مجوز به وی تحریک کنند در ان زمان براحتی می شد از مصاحبه های انان به شدت خشم وحسادتی که نسبت به محسن چاوشی بروز می دادند پی برد حسادتی در بعضی اوقات به ترس تبدیل می شد ترس از بابت اینکه نکند کسی که بازار انان را کاملا کساد کرده است این بار با مجوز وبطور کاملا قانونی وارد عرصه شود و دیگر بهانه ای برای انان باقی نگذارد ترس از اینکه نکند با ورود این پدیده جدید و ارائه البومش به بازار فروش البوم های انان تا ماه ها زیر سایه فروش البوم او قرار گیرد کار به جایی رسیده بود که یکی از این خوانندگان با نوشتن نامه ای بلند بالا به ارشاد خواستار جلوگیری از فعالیت های محسن وچند نفر دیگر شده بود و بعضی دیگر علنا در مجله همدل نارضایتی خود را از اعطای مجوز به البوم لنگه کفش (البته بدون اینکه صریحا نام البوم را بیاورد) ابراز کرد
در همین دوران بسیاری از مجلات زرد که در واقع از سوی یک سری از همین خوانندگان وکمپانی ها حمایت می شدند به کرات وبا نوشتن مطالب راست و دروغ وتا حد امکان حاشیه ساز درباره محسن تلاش می کردند تا او را به طرف لبه پرت گاه سوق دهند در ان موقع تنها چیزی که به طرفداران محسن امید می داد انتشار البوم لنگه کفش به طور مجاز بود طرفداران چاوشی لحظه شماری می کردند تا با ورود این البوم به بازار بتوانند بار دیگر معجزه ای مثل خود کشی ممنوع را بشوند تمامی کسانی که کارهای قبلی محسن را شنیده بودند اعم از دوست ودشمن می دانستند که این البوم در صورت ارائه به بازار تمامی رکورد های فروش را جا به جا خواهد کردهمه انان می دانستند که با ارائه این البوم در اصل موسیقی پاپ ایران وارد فصل جدیدی از حیات خود خواهد شد و از ان به بعد تنها خوانندگانی می توانند به حیات خود در این جریان ادامه دهند که کارهایی بر اساس موسیقی روز با اهنگ سازی وملودی گذاری قوی واحترام به نظر مخاطب و در نظر گرفتن خواسته ها دغدغه های نسل امروز ارائه دهند وسایرین در واقع جایی برای ابراز ابراز وجود پیدا نخواهند کرد در ان روزها همه منتظر این اتفاق وشروع این تحول در موسیقی کشور بودند
در همین دوران بسیاری از مجلات زرد که در واقع از سوی یک سری از همین خوانندگان وکمپانی ها حمایت می شدند به کرات وبا نوشتن مطالب راست و دروغ وتا حد امکان حاشیه ساز درباره محسن تلاش می کردند تا او را به طرف لبه پرت گاه سوق دهند در ان موقع تنها چیزی که به طرفداران محسن امید می داد انتشار البوم لنگه کفش به طور مجاز بود طرفداران چاوشی لحظه شماری می کردند تا با ورود این البوم به بازار بتوانند بار دیگر معجزه ای مثل خود کشی ممنوع را بشوند تمامی کسانی که کارهای قبلی محسن را شنیده بودند اعم از دوست ودشمن می دانستند که این البوم در صورت ارائه به بازار تمامی رکورد های فروش را جا به جا خواهد کرد
اما تنها به فاصله چند وقت به انتشار رسمی این البوم ناگهان ماکت ان با خیانت یکی از نزدیکان محسن بروی اینترنت گذاشته شد ودر زمان بسیار کوتاهی د رواقع در کمتر از چند ساعت در هزاران سایت و وبلاگ اینترنتی پخش شد خیانت کسی که خود شاگرد گیتار چاوشی بود و بعد ها با استفاده از نام او که در واقع مانند پلکان ترقیش بود ره صد ساله را یک شبه طی کرد انتشار غیر مجاز لنگه کفش ضربه بسیار شدیدی به محسن و تمامی طرفدارانش وارد کرد ان نارفیق البوم را در ماه محرم پخش کرد زمانی که اکثریت مردم حتی طرفداران محسن بنا به دلایل کاملا واضح نمی توانستند یا نمی خواستند کار را گوش کنند بسیاری از انها حتی تا بعد از محرم نمی دانستند که البوم منتشر شده است وحتی دنبال زمان انتشار ان بودند از همه بدتر انکه البومی که روی اینترنت قرار گرفت نه البوم اصلی بلکه ماکت کار بود که هنوز باید تغییرات زیادی در ان صورت می گرفت اینجا بود که بسیاری ان را پایان کار چاوشی دانستند اینجا بود که قند در دل امثال کبیری ها وفرزین ها و... اب شد انان خیالشان راحت شد که او دیگر نمی تواند روی پا بایستد خیالشان راحت شد که با ضربه ای که او خورده بزودی از دور خارج می شود و می شود یک خواننده معمولی مثل خود انها اما فراموش کرده بودند که محسن هنوز زنده است
پس از لو رفتن البوم لنگه کفش خبری در مطبوعات منتشر شد که امیدی دوباره برای طرفداران محسن شد داریوش مهر جویی کار گردان بزرگ وکم نظیر تاریخ سینمای ایران وسازنده فیلم های گاو و هامون کار ساخت موسیقی فیلم جدیدش علی سنتوری را به دست محسن سپرد خبر به قدری شک دهنده بود که حتی هواداران محسن هم به سختی ان را باور می کردند چه کسی باور می کرد چاوشی با کارگردانی کار کند که تمام بازیگران بزرگ سینمای ایران حاضرند بدون دستمزد برای او کار کنند؟ کار کردن با داریوش مهر جویی ارزویی بود که بزرگترین خوانندگان داخل کشور حتی خواب ان را هم نمی دیدند اما این پایان ماجرا نبود محسن به سرعت کار ساخت البوم های جدیدش را اغاز کرد وبا همکاری شهاب اکبری تا الان سه البوم اینده خود را اماده کرده است خواننده ای که قرار بود به نقطه پایان کار خود رسیده باشد تازه کار خود را شروع کرده است البوم او احتمالا تا دو ماه اینده وارد بازار می شود البومی که بنا به دلایلی حتم داشته باشید موسیقی ایران را تکان خواهد داد تاکید می کنم موسیقی ایران را تکان خواهد داد کاری به مراتب چندین برابر زیباتر از البوم های قبلی او . از هم اکنون لحظه شماری هواداران چاوشی برای ورود البوم به بازار شروع شده است همه منتظر شنیدن تراک های معروفش مثل خیانت ومتاسفم و... هستند البوم چاوشی تا مدتی دیگر وارد بازار می شود تا انان که فکر می کردند بعد از پخش البوم لنگه کفش اوبه ته خط رسیده بدانند که : او هنوز زنده است.........
ONLY AHWAZ
15-09-2007, 03:05
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم خدمت خدمت طرفداران پروپاقرص محسن چاووشي عزيز :40::40::40::40::40::40::40:
منم يکي از طرفداران پروپاقرص محسن چاووشي هستم و واقعا صداش يکه:8::8::8::8:
مخلصيم بااجازه:31::31:
silent-assassin
15-09-2007, 07:04
و سلامي گرم خدمت خدمت طرفداران پروپاقرص محسن چاووشي عزيز :40::40::40::40::40::40::40:
سلام
خوش اومدی عزیز
Ssarshar
15-09-2007, 12:12
خوش اومدی انشا... بتونیم پیش از پیش تاپیک رو فعال کنیم:40::40::40::40::40::40:
silent-assassin
16-09-2007, 07:20
ای خدا!!!!!!!!! یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید ترانه "سنگ صبور" سنتوری به بازار بیاید/ حوزه هنری و احتمال بیرون دادن آلبوم محسن چاووشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما - به گزارش ستاد خبر انتشارات سوره مهر درپي استقبال بي سابقه از آلبوم «ترنج» محسن نامجو توسط مركز موسيقي حوزه هنري ، رضا مهدوي مدير اين مركز از انتشار آلبوم محسن چاووشي خبرداد كه به احتمال قوي يكي از قطعات،”ترانه سنتوري” باشد. وي در بيان انتشار جديد ترين توليدات حوزه هنري گفت: « يكي از جديدترين توليدات مركز موسيقي حوزه هنري اين اثر است كه پس از بررسي هاي كارشناسي لازم در نوع موسيقي و شعر ،ان شاء الله اگر مشكلي پيش نيايد بعداز عيد سعيد فطر منتشر مي شود.» مهدوي همچنين گفت: « در همين زمان آلبوم« عطرمهر» با صداي عليرضا افتخاري كه اثري متفاوت در مدح پيامبر گرامي اسلام (ص) است نيز منتشر خواهد شد.
منبع خبر : الف
---- البته به احتمال زیاد اشتباه کردن ... اهنگ زخم تو البوم هست نه سنگ صبور ... اونحایی که گفتن به احتمال زیاد یکی از قطعات ترانه
سنتوری هست تا اونجایی که ما شنیدیم ترانه زخم تو این البوم هست...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
پ.ن:متاسفانه تو ایران کپی رایت کشکه!
silent-assassin
16-09-2007, 07:26
تهیه کننده سنتوری: برای اکران سنتوری با وزیر ارشاد مذاکره میکنیم
سینمای ما - تهیهکننده فیلم سینمایی "سنتوری" از آغاز مذاکرات خود و داریوش مهرجویی با وزیر ارشاد برای اکران این فیلم خبر داد.
فرامرز فرازمند در این باره گفت: "طبق ماده پنج آئیننامه اکران، وزیر ارشاد یا معاون ایشان میتوانند از اکران یک فیلم جلوگیری کنند، اما من به همراه مهرجویی در تلاش برای جلب رضایت وزیر محترم ارشاد و معاون ایشان هستیم تا هر چه زودتر مشکلات "سنتوری" مرتفع شود."
وی ادامه داد: "بسیار علاقمندیم "سنتوری" را در کشور عزیزمان ایران اکران کنیم تا از این طریق بتوانبم به فرهنگ مبارزه با مواد مخدر کمک کرده باشیم. فیلم مهرجویی تاریخ مصرف ندارد و هر زمان که اکران شود تاثیر خود را بر مخاطب می گذارد، اما امیدوارم مشکل آن هر چه زودتر حل شود."
"سنتوری" آخرین ساخته مهرجویی است که از اکران آن دو روز پیش از نمایش عمومی در سینماها جلوگیری به عمل آمد. به گفته محمدحسین صفار هرندی وزیر ارشاد، این فیلم فعلا غیرقابل نمایش است.
منبع خبر : مهر
یه اهنگ با اهنگسازی محسن چاووشی بیرون اومده..خوانندش هم شاهرخ شریفی هست همونکه استودیو افاق رو داشت...البته فکر کنم این اهنگ ماله یه سال پیشه...اهنگسازیش طبق معمول درجه یک ولی خوانندش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو آلبوم از محسن چاووشي در راه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتماد ملي: دو آلبوم از محسن چاووشي توسط حوزه هنري و آواي باربد منتشر ميشود.
در ابتدا با انتشار خبري از سوره مهر مبني بر انتشار يك آلبوم از محسن چاووشي توسط حوزه هنري، پنداشتيم كه اين آلبوم در پي موفقيت نشر آلبوم محسن نامجو باز هم با همكاري آواي باربد با حوزه هنري منتشر ميشود اما طي تماسي با دفتر آواي باربد پي برديم كه دو آلبوم به شكل مستقل توسط اين دو مركز نشر موسيقي به بازار خواهد آمد.
در سايت سينماي ما به نقل از سوره مهر، رضا مهدوي مدير مركز موسيقي حوزه هنري از انتشار آلبوم محسن چاووشي خبر داد كه به <ترانه سنتوري> اختصاص دارد.
همچنين آواي باربد از انتشار آلبومي به نام <يك شاخه نيلوفر> خبر داد كه ضبط اين آلبوم در استوديو به پايان رسيده است. اين آلبوم با تنظيم و ملودي خود چاووشي خواهد بود كه شعر و ترانههاي آن را افرادي كه در گروه چاووشي فعاليت دارند، نوشتهاند.
آلبوم <يك شاخه نيلوفر> براي گرفتن مجوز به وزارت ارشاد ارسال شده و سرمايهگذار اين آلبوم آواي باربد خواهد بود كه اين بار بدون همكاري حوزه هنري آن را منتشر خواهد كرد.
همچنين اين مركز نشر از موفقيت در فروش آلبوم ترنج خبر داد كه تمام فروشگاههاي متقاضي فروش براي دومين بار در كمتر از يك هفته متقاضي خريد اين آلبوم براي عرضه عمومي شدهاند.
محسن نامجو خواننده و آهنگسازي است كه پيش از اين به صورت اينترنتي موسيقي خود را كه مبناي تلفيقي با موسيقي راك، بلوز و جاز دارد، توانست منتشر و شهرت چشمگيري را كسب كند.
همچنين پخش نمونهاي از موسيقي او در سريال ترش و شيرين به كارگرداني رضا عطاران در ايام نوروز 86 بر اين شهرت افزود و مطبوعات داخلي و خارجي به سراغ نامجو رفتند تا از طريق گزارش و گفتوگو درباره اتفاقات تازهاي كه او در موسيقي ايراني ايجاد كرده است، اطلاعات و تحليلهايي را براي عموم مردم ارائه كنند.
محسن چاووشي هم يكي از خوانندگان راك ايراني است كه در سالهاي اخير به عنوان يكي از چهرههاي قابل اعتنا مطرح بوده است.
بعید میدونم ... حالا اگه بشه نه به اون موقع که مجوز نمیگرفت نه به الان که دو تا دوتا البوماش مجوز میگیره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silent-assassin
19-09-2007, 07:28
این صفحه همش شد خبرای خوب و خوشحال کننده.
ان شاالله ادامه داشته باشه.
ramin1988
19-09-2007, 09:57
اهنگ جدید و بسیار زیبای محسن چاووشی به اسم زخم زبون
silent-assassin
19-09-2007, 14:23
یه عده ای خیانتی در حق محسن میکنند
ما به عنوان هوادار نباید کار اونها را تایید کنیم و به معروفیتشون کمک کنیم.
رامین عزیز شما هم اگه موفقیت محسن براتون اهمیت داره بدونید با کار چنین سایتهایی محسن ضربات زیادی میخوره و شما نباید باعث بیشتر پخش شدن این اثر بشید.
ramin1988
19-09-2007, 20:28
یه عده ای خیانتی در حق محسن میکنند
ما به عنوان هوادار نباید کار اونها را تایید کنیم و به معروفیتشون کمک کنیم.
رامین عزیز شما هم اگه موفقیت محسن براتون اهمیت داره بدونید با کار چنین سایتهایی محسن ضربات زیادی میخوره و شما نباید باعث بیشتر پخش شدن این اثر بشید.
ok ولی من میخواستم هواداران محسن رو شاد کنم فقط همین
silent-assassin
20-09-2007, 07:07
مشکلی نداره
چون اگه شما این کار را نمیکردید یکی دیگه میومد میگذاشت ولی سعی کنید دیگه تو این جور اتفاقات
اینقدر سریع عمل نکنید.
بگذارید یه چند وقتی از ماجرا بگذره.
با تشکر
حیف محسن.. که مدام دچار خیانت میشه.......
این اهنگش خیلی بغض داره.. خیلی
Asalbanoo
21-09-2007, 00:20
مرسی
دارم این ترانه ای را که گذشاتید گوش می کنم
قشنگه مثل همیشه.
ONLY AHWAZ
21-09-2007, 03:45
من واقعا اميدوارم هم محسن چاووشي عزيز و هم بقيه ي خوانندگاني که صلاحيت خوندن دارن بيان تلويزيون:8::8::8::8::8::8::11::11:
و واقعا خدا کنه محسن چاووشي هم بياد تلويزيون چون واقعا نبود اون احساس ميشه:10::10::10::10::10::11::11::11::11::11:
silent-assassin
21-09-2007, 03:51
لذت تلخ
" زخم" پخش شد
آن هم در چه موقعيتي
اين اتفاق از آن جهت نگران کننده اس که ممکن است جريان آلبوم دوم را که به "ترانه سنتوري "موسوم است به خطر بيندارزد .
ادامه مطلب در وبلاگ دوستمون:
silent-assassin
21-09-2007, 03:58
من با زخم زبونات رفیقم
نسخه ی زخم که پخش شد هر چند خیلی ناراحتم کرد اما از روی ویروسی که مدت هاست بدان مبتلایم مجبور شدم دانلودش کنم !
بنظر میاد این آهنگ کاملا تنظیم نشده و نسخه ی داخل فیلم دلیلی بر این ادعاست اما همین تنظیم نشدن نهایی مزیت هایی دارد ؛
ادامه مطلب در وبلاگ دوستمون:
silent-assassin
21-09-2007, 04:17
باید ببخشید که مطالب را اینجوری میگذارم
چون میخوام ارزش نوشته ها حفظ بشه منبع اعلام نمیکنم
یک دفعه میفرستمتون تو خود منبع!
این آهنگ زخم ماله همون آلبوم یک شاخه گل نیلوفره ؟
متاسفانه اصلآ در حد آهنگ های قبلیش نبود امیدوارم به خاطر عدم تنظیم و میکس نهایی بوده باشه گرچه همه آهنگ های قبلیش هم توی همین وضعیت بودن.
ولی این شبکه استان مرکزی خیلی باحاله!هر روز یه دور همه آهنگاشو پخش میکنه البته بدون کلام!!!
silent-assassin
21-09-2007, 14:33
این آهنگ زخم ماله همون آلبوم یک شاخه گل نیلوفره ؟
سلام به همشهریه گلم!
این زخم مال فیلم علی سنتوری هست
که البته با آهنگ سازی متفاوت (مثل آهنگ خیانت که تو آلبوم متاسفم بود) تو آلبوم یک شاخه نیلوفر هم هست.
silent-assassin
21-09-2007, 14:39
متاسفانه اصلآ در حد آهنگ های قبلیش نبود امیدوارم به خاطر عدم تنظیم و میکس نهایی بوده باشه گرچه همه آهنگ های قبلیش هم توی همین وضعیت بودن.
ولی این شبکه استان مرکزی خیلی باحاله!هر روز یه دور همه آهنگاشو پخش میکنه البته بدون کلام!!!
آهنگ کاملا اتود بود
دوتا خش و یه گیر هم داشت
بیت دوم هم خیلی زود با آهنگ قاطی شد و محو شد
ولی با همین حال نظر من با تو فرق میکنه.
محسن تو هیچ کدوم از آهنگاش با این احساس نخونده بود
به نظر من عالی بود
ولی اگه تنظیم داشت دیگه چی میشد!!!
silent-assassin
21-09-2007, 14:43
من واقعا اميدوارم هم محسن چاووشي عزيز و هم بقيه ي خوانندگاني که صلاحيت خوندن دارن بيان تلويزيون:8::8::8::8::8::8::11::11:
و واقعا خدا کنه محسن چاووشي هم بياد تلويزيون چون واقعا نبود اون احساس ميشه:10::10::10::10::10::11::11::11::11::11:
انشاالله مجوز بگیره
تو تلویزیون هم میاد.
sadegh2x
22-09-2007, 18:33
آهنگ کاملا اتود بود
دوتا خش و یه گیر هم داشت
بیت دوم هم خیلی زود با آهنگ قاطی شد و محو شد
ولی با همین حال نظر من با تو فرق میکنه.
محسن تو هیچ کدوم از آهنگاش با این احساس نخونده بود
به نظر من عالی بود
ولی اگه تنظیم داشت دیگه چی میشد!!!
سلام دوست عزیز
بله نظر منم همینه اگر تنظیم داشت و اتود نبود ! فوق العاده بود ، گرچه با همین وضعیت من رو به آسمون برد !
amirpersia68
23-09-2007, 10:57
واقعا این آهنگ زخم حال منو خوب کرد (البته یه کم )
چون بیمار بودم (روحم بیمار بود البته الان هم هست ):40:
محسن جان ممنون
sadegh2x
23-09-2007, 16:33
واقعا این آهنگ زخم حال منو خوب کرد (البته یه کم )
چون بیمار بودم (روحم بیمار بود البته الان هم هست ):40:
محسن جان ممنون
چه خوب !!!!!!!!!!!
silent-assassin
24-09-2007, 07:33
همشهریه جوان
vahid123
26-09-2007, 10:12
البته فكر كنم قبلا اطلاع رساني شده اما ديگه اينم داشته باشين
علاوه بر يك شاخه نيلوفر آلبوم جديدي از محسن چاووشي خواهد آمد
اين خبر مربوط به روزنامه ي همشهري مورخ 2 مهر 86
silent-assassin
26-09-2007, 12:00
:: چاوشی ممنوع..لس انجلسی ها آزاد ::
چندی بیش برای تماشای فیلم (نصف مال من نصف مال تو)به سینما رفته بودم .وقتی در آخرین سکانس فیلم صدای (نیما)خواننده لس انجلسی را شنیدم دلم گرفت.راستش در روزگاری که خواننده های داخل کشور نظیر محسن چاوشی اجازه خواندن در فیلم هارو پیدا نمی کنند.صدای خواننده هایی نظیر نیما.منصور.ابی.داریوش(نقاب) ...در فیلم های مختلف به گوش می رسدواین تاسف مرا چند برابر می کند.به راستی چگونه می شود که صدای خواننده ای چون محسن چاوشی از فیلم(سنتوری)حذف می شودو ان گاه صدای خوانندگان لس انجلسی رنگارنگ در فیلم های سینمایی مختلف به گوش می رسدواب از اب تکان نمی خورد ..خوب است قدر وطنی هارو بدونیم و برای خودمان بیش از غربت نشینان یا به همون زبان ساده تر لس انجلسی ها احترام قائل باشیم.ان ها که ایران را به غربت نفروخته اند.مسلما ارزش ان را دارند که مورد حمایت قرارگیرند.........یاداشت های داریوش شهریاری(سر دبیر مجله ترانه ماه)
منبع:
silent-assassin
26-09-2007, 12:05
آلبوم دوم هم در راه است!!!
رئیس مركز موسیقی حوزه هنری از انتشار گزیده آثار سفارشی جدید از محسن چاوشی در عید فطر خبر داد كه احتمالا یكی از قطعات آن ترانه «سنتوری» است.
رضا مهدوی رئیس مركز موسیقی حوزه هنری در خصوص انتشار جدیدترین تولیدات حوزه هنری گفت:در پی استقبال بیسابقه از آلبوم «ترنج» محسن نامجو،پس از بررسیها و كارشناسیهای لازم در نوع فضا، لحن، بیان صدا و شعر در كار محسن چاوشی، انشاءالله اگر مشكلی پیش نیاید بعد از ماه مبارك رمضان این آلبوم به دوستداران موسیقی متنوع ایرانی تقدیم خواهد شد.البته نه آن آثاری كه در دسترس عموم بدون انتشار رسمی هست بلكه با اشعار تازهای كه به «چاوشی» ارائه خواهیم داد.
وی افزود: آلبوم عطر مهر كه در واقع به مناسبت سال پیامبر اعظم(ص) تهیه و تولید شده نیز با صدای علیرضا افتخاری و آهنگسازی فریدون خشنود عید فطر منتشر خواهد شد چرا كه عید فطر بهترین زمان است.
مهدوی در پاسخ به اینكه چرا آثار «محسن نامجو» و «محسن چاوشی» مورد توجه حوزه هنری واقع شده است،گفت: امسال شعار اتحاد ملی و انسجام اسلامی را داریم كه بحثی همه جانبه و فراگیر است در تمامی ابعاد ما نباید اجازه بدهیم به دلیل سلایق شخصی افرادی كه مثلا در ادارهای یا سازمانی دارای سمتی هستند و با جوانان هنرمند،خارج از ضابطه اداری و ... برخورد میكنند، محروم از اظهار وجود و تواناییهای خدادادی خود شوند. جوانانی كه سرشار از استعداد خداوندی هستند و همگان صحه میگذارند كه تفاوتهای اساسی در ارائه نو آثارشان وجود دارد و برخی حتی صاحب سبكاند بی دلیل منطقی از كار محروم شوند، نتوانند از فضای سالمی كه در مملكت وجود دارد، استفاده مشروع ببرند و عرصه چنان برایشان تنگ شود كه از دستمان بروند و خدای ناكرده غیرخودی شوند و منجر به نوعی هرز رفتن نیروهای فرهنگی شود.
وی افزود: حوزه هنری تابه حال آثار زیادی از اینگونه جوانان را عرضه كرده حتی در قالب موسیقی تجربی كه در حال حاضر هر یك برای خودشان نیمچه استادی شدهاند. از دیگر كارهای مهم حوزه هنری جذب افراد مستعد و توانا به هویت دینی و ملی است و به نوعی میبایست عزیزانی كه رنجیده خاطر شده اند (آن هم بهخاطر منیتها و گروكشیهای شخصی بعضی از افراد) اینان را به نفع علایق فرهنگی نظام سوق دهیم حتی اگر اشكالاتی هم داشته باشند با رفتار درست اسلامی و ارائه پیشنهادات اصلاح گرایانه هنرمندان را جذب كنیم.
اصلا هنر مسئولین در همین است كه افراد و هنرشان را به نفع خیر و صلاح جامعه هدایت و راهنمایی و حمایت كنند والا فرق ما با دیگر مراكز تولید آثار شنیداری در چیست؟
«مهدوی» در پاسخ به اینكه مركز موسیقی حوزه هنری در انتخاب مراكز پخش آثار خود چگونه تصمیم میگیرد، گفت:ما مختار هستیم كه آثار تحت امتیاز و با مجوز رسمی خود را به هر مركز پخش معتبری واگذار كنیم چه در زمان محدود و چه نامحدود كه كاملا هم قانونی است. مثلا ترنج را به پخش آوای باربد دادیم و عطر مهر را به پخش نمونه.
وی بیان داشت: ما هیچگاه رانت اختصاصی برای مجموعهای ایجاد نمیكنیم و اتفاقا سیستم ما رانت شكنی هم هست و فكر میكنیم تمامی عزیزانی كه در ایران صادقانه فعالیت میكنند، مالیات میدهند و سرمایه گذاری كردهاند، حق مسلم دارند از تولیدات نهاد حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی كه تا این لحظه در این پنج سال اخیر به ۲۸۶ ساعت رسیده است، بهرهمند شوند و اصولا نگاه ما یك نگاه دوستانه و برادرانه است چرا كه اعتقاد داریم رفتار اسلامی نیازمند چنین نگاهی است برخواسته از تعامل و برائت مداری و خاستگاه هنر دینی نیز چنین تفكری است.
این منتقد موسیقی در پاسخ به اینكه آیا این موسیقیها زیرزمینی هستند،تصریح كرد: متأسفانه لفظ جدیدی به وجود آمده آن هم با عنوان موسیقی زیرزمینی كه اصلا بنده چنین اعتقادی ندادم و اینها اتفاقا همه آشكار و عیان است و در واقع خلی هم روزمینی هستند كه در جای خودش برای آن بحث مفصل خواهم داشت.
وی اضافه كرد: جوانان ایرانی در هر عرصهای از جمله دین، هنر، علم و غیره زبانزد دنیا هستند و بالطبع با سلایق گوناگون نیازمند تغذیههای روحی و روانی گوناگون.اگر اینان را كه جمعیتی چند ده میلیونی هستند فراموش كنیم و یا به نفع عدهای متعصب، محافظه كاری كنیم و یا به هر دلیلی آنها را نادیده بگیریم و اجازه فعالیت تولیدی صحنهای و غیره ندهیم، ضرری جبران ناپذیر بر پیكره فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آوردهایم كه گناهی نابخشودنی است.
رئیس مركز موسیقی حوزه هنری درباره فضای كلی موسیقی كشور اظهار داشت: موسیقی اصیل ایرانی در مرداب تكرار و ركود است كه در كنسرتهای اخیر نیز شاهد بودیم. اگر دلخوش باشیم از بین جمعیت ۳۵ میلیون جوان كشور و یا ۱۰ میلیون جمعیت تهران در چند شب ۲۰هزار نفر به موسیقی سنتی گوش داده باشند اتفاق خوبی كه نیست بلكه ناامید كننده هم هست. چرا كه بالاخره هر استادی بعد از سالیان این تعداد هواخواه را هم نداشته باشد كه جای شك و تردید دارد! اما موسیقیهای دیگری هم هست كه جوانان بسیاری به دنبال آن هستند و باید با دیدی پذیرا و البته اصلاح مدارانه با آنها برخورد كرد و جنبههای مثبت و سازنده آثار آنها را پرورش داد و از مرجع رسمی منتشر كرد.
مهدوی در خاتمه خاطر نشان كرد: بهتر است نهادها، سازمانها و مراكز هنری هرچه بیشتر از گذشته در تعامل و راهگشایی فضای سالم برای خلاقیتهای هنری كوشش كنند.در سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در بین هیأت دولت تأكید ایشان نیز فقرزدایی و رفع مظلومیت از فرهنگ و هنر بود و لازمه دقت فراوان مدیران فرهنگی هنری كه بودجه امكانات و حمایت را از جوانان مستعد و نخبه دریغ نكنند.
وبسایت رسمی هواداران محسن چاوشی و خیل عظیم هواداران محسن حتی در صورت تحقق نیافتن این امر از حوزه هنری و طرز تفکر روشنفکرانه ی مدیر این مجموعه تقدیر و تشکر میکند.
منبع:
morimusic
26-09-2007, 12:10
آلبوم جدید محسن چاوشی تا 1هفته دیگه در شاهین شهر موزیک
silent-assassin
27-09-2007, 05:05
آلبوم جدید محسن چاوشی تا 1هفته دیگه در شاهین شهر موزیک
چقدر هوا خوبه!
در پی استقبال بیسابقه از آلبوم «ترنج» محسن نامجو
کی از این آلبوم استقبال کرده ؟!!؟
silent-assassin
29-09-2007, 07:20
نگاهی گذرا به کارنامه هنری محسن چاوشی
با آرزوی سلامتی شما و قبولی طاعات و عبادات همه ی شما خوبان.همانگونه که می دانیم آلبوم یه شاخه نیلوفردر راه است.در این برهه از زمان نگاهی گذرا به کارنامه ی هنری محسن و ذکر نکاتی کوچک راجع به آلبوم جدیدخالی از لطف نخواهد بود
1.نفرین یا عاقبت عشق:نخستین اثر هنری محسن چاوشی و به عبارتی دیگر نقطه ی شروعی جدید در عالم موسیقی کشور.با اینکه ماکت کار( نه نسخه ی تنظیم شده ی آن) به عنوان قطعات اصلی آلبوم شناخته و در نظر عام تثبیت شد اما باز هم صلابت و سنگینی اشعار به کار رفته در آن بقدری بود که آن را به اثری متمایز در میان آثار موجود آن برهه از زمان تبدیل نمود.جدا از مقوله ی شعری حتی ملودی های فاقد تنظیم نهایی این اثر نیز به لطف هنر و مهارت مثال زدنی چاوشی در آهنگسازی که تنها نمودار رگه هایی از زیبایی ملودی های اصلی و تنظیم شده ی آن بود به این آلبوم شخصیتی برجسته و قدرتمند بخشید.از حواشی این آلبوم می توان به شباهت نسبی صدای محسن به چند خواننده و انتساب این اثر به افراد مختلف اشاره کرد.حتی دامنه و قوت شایعات ایجاد شده در این زمینه به اندازه ای بود که تا مدت ها برخی از حقیقت امر غافل بودند.
2.خودکشی ممنوع:دومین اثر محسن چاوشی و به عقیده ی برخی از هواداران و صاحبنظران یکی از بهترین و قویترین مجموعه های کاری او.تنظیم قطعات آلبوم نسبت به آلبوم قبل به شکلی مطلوبتر انجام شده وسنگینی و گیرایی اشعار در این اثر نیز همچنان به عنوان فاکتوری موثر جلب توجه می کند.به عنوان مثال ترانه ی امام رضا نقطه ی عطفی بود در میان تمامی اشعار خوانده شده در مدح ائمه ی اطهار که در قالبی بدیع عشق به اهل بیت(ع)در آن گنجانده شده بود.این آلبوم در مقایسه با سایر آثار محسن چاوشی حواشی بسیار کمتری داشت.اجرای ریمیکسی از آلبوم کفتر چاهی از اقدامات حرفه ای او محسوب می شد تا مهر تأییدی باشد بر شناسنامه ی کاری آلبوم قبل و پایان تمامی حاشیه ها در این مورد.
3.لنگه کفش:به جرأت می توان گفت پرحاشیه ترین آلبوم محسن به شمار می رود.این اثر نیز پیش از تنظیم نهایی و یا حداقل نسبتا مطلوب تراک ها با خیانت و بدمرامی فرد یا افرادی معلوم الحال به بیرون درز کرد تا تمام تلاشهای محسن جهت دریافت مجوز بی نتیجه مانده و ضربه ای بزرگ بر روح و روان وی وارد شود.ضربه ای که بسیاری را بر این عقیده استوار نمود که محسن چاوشی دیگر تمام است.اما زهی خیال باطل!سنگینی اشعار در این اثر نیز بیش از دو اثر قبل جلب توجه نموده و به نوعی تا به اکنون سیری صعودی را طی کرده است.قطعاتی همچون لنگه کفش،تنگ بلوری و عشق دو حرفی از شاهکارهای محتوایی این اثربه شمار می آیند.
4.متاسفم:اثری متفاوت،زیبا و شنیدنی.این آلبوم دارای تنظیم نهایی قطعات بوده و با صرف وقت و هزینه ی زیاد آماده شد اما پیش از أخذ مجوز پخش، باز هم به نوعی به سرنوشت آلبوم های قبل دچار شده و «غیر مجاز»نامیده شد.فضای شعری کار به اوج وقار و صلابت خود رسیده و ترانه هایی همچون متأسفم،ابرای پاییزی و پرنده تبلوری نو،زیبا و به واقع متمایز از سروده های حسین صفا و امیر ارجینی محسوب می شوند.فضای حسی آلبوم غم آلود تر و در برخی از قطعات مانند متأسفم تلفیقی هنرمندانه از موسیقی پاپ و سنتی و سبک جدیدی از موسیقی پاپ به وضوح احساس می شود.آلبوم به فراخور موضوعات خاص قطعاتش،طیفی گسترده تر از مخاطبین را به خود می خواند و مخاطب نیز به لطف قدرت این اثر چاره ای جز تسلیم و تأیید برابر این دعوت را در وجود خود نمی بیند.این آلبوم هم از پرحاشیه ترین آثار محسن چاوشی محسوب می شود.ضمنا در متأسفم صدای زیبا و ناب محسن عاری از هرگونه افکت وبه اصطلاح«دستکاری الکترونیکی» نوازشگر روح و جان هر هنردوست است و او را بیش از پیش به داشتن سبک و صدایی خاص و متفاوت می شناساند.
.....و اما «یه شاخه نیلوفر»،این انتظار کشنده روزهای آخر خود را طی می کند.ولی ظاهرا برخی از نارفیقان به ظاهر رفیق تا واپسین دم نیز در صدد سنگ اندازی و ایجاد مشکل برای محسن چاوشی عزیز هستند.آخرین دستاورد این عزیزان! یا به عبارتی در خور شان لاشخوران اینترنتی پخش ترانه ی زخم از ترانه های فیلم سینمایی سنتوری در آستانه ورود البوم به بازار است که این موضوع شاهدیست بر قصد و نیت شوم این افراد.اما لازم است هم این دوستان و هم همه ی شما هواداران محترم اطمینان حاصل کنید که اقدام یاد شده مشکلی برای محسن عزیز ایجاد نخواهد کرد.زیرا ترانه ی پخش شده به سبک اسلو و همراه با سنتور است که این ورژن از ترانه ی زخم مختص فیلم سنتوری بوده و به هیچ وجه در اختیار محسن نبوده است و این امر از ترکشهای پخش 2 ترانه ی دیگر این فیلم "خیانت و سنگ صبور"در یکی از مجالس خصوصی اهل سینماست که منجر به لو رفتن این آثار شده.لازم به ذکر است که تراک زخمی که در آلبوم وجود دارد با سبک و سیاقی متفاوت و به شکل ترنس اجرا شده است.پس از این بابت نیز جای نگرانی نیست.با اتمام این انتظار طولانی شاهد شاهکاری دیگر از محسن چاوشی عزیز خواهیم بود.شاهکاری که قطعا از ماندگارترین آثار موسیقی پاپ در ایران خواهد بود و با توجه به داشتن مجوز و ثبت رکورد فروش،نامی درخشان و جاویدان از خود به یادگار خواهد گذاشت.اوج هنر،تجربه و تکامل کاری محسن در این آلبوم خلاصه شده و به عنوان شاخصه هایی اصلی و قابل اتکا اعتباری دوچندان به این اثر استثنائی خواهند بخشید.آهنگ سازی و برای نخستین بار،بر خلاف قبل که عزیزانی همچون رضا فوادیان و شهاب اکبری تنظیم آلبوم ها را عهده دار بودند،این بار تنظیم قطعات به عهده ی خود محسن چاوشی بوده که در این راه از اساتیدی برجسته نیز یاری جسته است.شاعر کارها هم مثل همیشه امیر ارجینی و حسین صفای عزیز هستند.این آلبوم خط پایانیست برهمه ی بد بیاری ها،نارفیقی ها و خیانت ها.به امید موفقیت روزافزون محسن چاوشی عزیز و همه ی شما سروران گرامی.
silent-assassin
30-09-2007, 05:33
دیروز بعد از قرنی رفتم آلبوم ترنج رو بگیرم
رفتم نمایندگی اصلی اینجور گفت:
کاست نداریم. فقط cd هست چهارتومن که البته چون ترنج رو توقیف کردن وقتی تموم شد دیگه نمی یاریم!!!
حالا واقعا ترنج رو توقیف کردن؟
اینطوری پیش بره امکان داره برا یه شاخه نیلوفر هم مشکل درست کنن.
دیروز بعد از قرنی رفتم آلبوم ترنج رو بگیرم
رفتم نمایندگی اصلی اینجور گفت:
کاست نداریم. فقط cd هست چهارتومن که البته چون ترنج رو توقیف کردن وقتی تموم شد دیگه نمی یاریم!!!
حالا واقعا ترنج رو توقیف کردن؟
اینطوری پیش بره امکان داره برا یه شاخه نیلوفر هم مشکل درست کنن.
بــــــــه پس خبر نداری!اینجا رو نگاه:
شب گذشته ضیافت افطاری از سوی وزارت ارشاد برگزار شد که جمع کثیری از هنرمندان و دست اندکاران در آن شرکت داشتند
نوربخش مدیر عامل خانه ی موسیقی با ایراد نطقی از اطلاعیه ی روز گذشته وزارت ارشاد حمایت کرد و گفت
وزارت ارشاد باید بر سر موضع خود درخصوص جلوگیری از آثار مبتذل بایستد و خانه موسیقی نیز از این موضع دفاع و حمایت خواهد کرد.
آیا چقدر آلبوم محسن نامجو مبتذل بوده که نشر آن از حوزه ی هنری {که خود وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی نهاد رهبری میباشد} خشم بلند پایگان وزارت ارشاد را بر انگیخت درست در فرادای روزی که سازمان مذکور اعلام کرد که پس از عید سعید فطر آلبوم چاووشی را دست پخش دارد
الله اعلم
منبع:
silent-assassin
01-10-2007, 04:29
شب گذشته ضیافت افطاری از سوی وزارت ارشاد برگزار شد که جمع کثیری از هنرمندان و دست اندکاران در آن شرکت داشتند
نوربخش مدیر عامل خانه ی موسیقی با ایراد نطقی از اطلاعیه ی روز گذشته وزارت ارشاد حمایت کرد و گفت
وزارت ارشاد باید بر سر موضع خود درخصوص جلوگیری از آثار مبتذل بایستد و خانه موسیقی نیز از این موضع دفاع و حمایت خواهد کرد.
آیا چقدر آلبوم محسن نامجو مبتذل بوده که نشر آن از حوزه ی هنری {که خود وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی نهاد رهبری میباشد} خشم بلند پایگان وزارت ارشاد را بر انگیخت درست در فرادای روزی که سازمان مذکور اعلام کرد که پس از عید سعید فطر آلبوم چاووشی را دست پخش دارد
الله اعلم
منبع:
تا حساسیت ها زیادتر نشده خدا کنه یک شاخه نیلوفر با مجوز پخش بشه(هر چند بعید میدونم)
silent-assassin
01-10-2007, 04:33
الله اعلم
منبع:
تا حساسیت ها زیادتر نشده خدا کنه یک شاخه نیلوفر با مجوز پخش بشه(هر چند بعید میدونم)
silent-assassin
04-10-2007, 07:24
امروز و فردا باید بشینیم پای تلویزیون منتظر آهنگ فلسطین!
احتمال پخش این آهنگ هست.
احتمال پخش این آهنگ هست.
عمرا . من که چشمم آب نمی خوره .
البته تلویزیون ، یه بار آهنگ امام رضا رو پخش کرد .
ولی این آهنگ و بعید می دونم .
BKM_MAHDI
04-10-2007, 12:29
احتمال پخش این آهنگ هست.
اين آهنگ حدود دو يا سه بار ديگه پخش شده
اين آهنگ حدود دو يا سه بار ديگه پخش شده
کی پخش شد که من نشنیدم ؟
;)
BKM_MAHDI
04-10-2007, 14:01
کی پخش شد که من نشنیدم ؟
;)
اول بگو يادت مياد يك سري سر نوكيا و سوني اريكسون دعوامون به پ خ كشيد ؟؟؟ يادش بخير ............
خوب تاريخش يادم نيست ولي يكيش همون كليپه اميرتاجيك رو گذاشته بودندو موزيك چاوشي.....
گيرنده ديگه پخش كردند :31:
silent-assassin
04-10-2007, 14:09
منم فقط یه بار آهنگ امام رضا را از تلویزیون گوش کردم(((البته اون موقع نمیدونستم چاووشی کیه!) من تازه تابستون پارسال با چاووشی آشنا شدم) عجب پرانتز تو پرانتزی شد!)
ولی بچه ها میگن چندین بار این آهنگ را با بچه های جنوب و فلسطین پخش کردن.
maoud908
04-10-2007, 15:07
2-3 بار اهنگ اهنگ امام رضا رو گذاشتن...
یه بار هم پارسال روز قدس اهنگ فلسطین گذاشتن...
BKM_MAHDI
04-10-2007, 15:08
بچه ها صاحبش اومد : دي
maoud908
04-10-2007, 15:14
الان میان بیرونش میکنن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگو يادت مياد يك سري سر نوكيا و سوني اريكسون دعوامون به پ خ كشيد ؟؟؟ يادش بخير ............
خوب تاريخش يادم نيست ولي يكيش همون كليپه اميرتاجيك رو گذاشته بودندو موزيك چاوشي.....
گيرنده ديگه پخش كردند :31:
اره . یادمه . حرف نوکیارو نزن که دوباره دعوامون میشه :27:
همچین گفتی دو 3 بار پخش کردند ، گفتم حتما تاریخ و ساعت پخشش یادت مونده :31:
منم فقط یه بار آهنگ امام رضا را از تلویزیون گوش کردم(((البته اون موقع نمیدونستم چاووشی کیه!) من تازه تابستون پارسال با چاووشی آشنا شدم) عجب پرانتز تو پرانتزی شد!)
ولی بچه ها میگن چندین بار این آهنگ را با بچه های جنوب و فلسطین پخش کردن.
(به امید روزی که اهنگ نفس بریده از تلویزیون پخش بشه ( ):whistle:
2-3 بار اهنگ اهنگ امام رضا رو گذاشتن...
یه بار هم پارسال روز قدس اهنگ فلسطین گذاشتن...
آخه من تلویزینم روز قدس خاموشه . شاید بخاطر همین نشنیدم:31:
maoud908
04-10-2007, 15:40
(به امید روزی که اهنگ نفس بریده از تلویزیون پخش بشه ( ):whistle:
آخه من تلویزینم روز قدس خاموشه . شاید بخاطر همین نشنیدم:31:
دیگه چیزی میل ندارید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 سال دیگه به ارزوت میرسی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maoud908
04-10-2007, 17:15
میدونم فردا روز قدس یا نه اگر بود بکوب بشینید پای تلویزیون 100% یه بار و اهنگ فلسطین محسن پخش میکنن...
پارسال که ساعت 10 صبح از کانال 2 پخش کردن...امسال هم به احتمال 90% از شبکه 2..
اهنگ امام رضا هم شبکه دو پخش کرده چند بار...جمعه این هفته هم که گفتم تو یه فیلم اهنگ محسن گذاشته بودن.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maoud908
07-10-2007, 12:58
بچه ها گذاشتن یا نه؟؟
نه بابا...
200 بار من کانال ها رو عوض کردم اخرم هر چی اهنگ بود گذاشتن الی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silent-assassin
07-10-2007, 22:15
ناراحت نشو!
طبیعیه!
100 صفحه شدن تاپیک مسعود خان رو تبریک میگم...
جدیدا این حرف های حوزه هنری رو خیلی دارن.. چاپ میکنن.. آخریش همین اتفاق نو بود..
به نظر شما این کا رو میکنن؟؟!!!
maoud908
08-10-2007, 13:08
ناراحت نشو!
طبیعیه!
ناراحت نشدم...
نگاه:
100 صفحه شدن تاپیک مسعود خان رو تبریک میگم...
جدیدا این حرف های حوزه هنری رو خیلی دارن.. چاپ میکنن.. آخریش همین اتفاق نو بود..
به نظر شما این کا رو میکنن؟؟!!!
تبریک... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین چاپ میکنن یا نمیکنن مهم اینه که به این زودی ها البوم نمیاد...دقیقا عید همه میگفتن اردیبهشت البوم میاد ولی من گفتم عمرا به این زودی ها البوم بیاد...
silent-assassin
08-10-2007, 15:11
داریم کم کم به عید فطر نزدیک میشیم
اگه قرار باشه آلبومی تو کار باشه(که فکر نمیکنم)باید کم کم سر و صداش بلند شه
silent-assassin
08-10-2007, 15:13
ایام یکی پس از دیگری و به ظاهر تکراری و گذرا به یکدیگر جای می سپارند و می گذرند.اما امروز روز دیگریست.پانزدهم مهر است.روزی بغض آلود و گرفته.امروز همان روزیست که «حسین ارجینی» عزیز از میان ما رفت.آری...همان پرنده ای که تا ابد میهمان سفره دل های کوچک و درویش ماست،در چنین روزی بود که از این جهان فانی به دیار باقی و به سوی ابدیت پر کشید و با پروازش سیلی عظیم از غم و اندوهی جانکاه بر قلب گریان سایرین حاکم شد.قلب هایی که به دلیل نبودن «حسین»عزیزشان عاشق و بیتاب می گریستند و می گریند.به واقع در باب غمی چنین عظیم چه می توان گفت؟ زبانمان عاجزتر و قلممان بی رنگتر از آن است که تاب و توان فریاد چنین اندوهی را در خود بیابیم.ولی همینقدر می دانیم که حسین زنده است.زنده تر از آن چیزی که حتی پای بلند پرواز اوهام و خیال بشری نیز بار و توان سیر در آن مرتبه از حیات را به خود و در وجود خود نمی بیند.همان مرتبه ای از حیات که زبان از وصفش و خیال از تصورش قاصر و عاجز است.حسین عزیز! رفتنت زرد ولی یادت سبز و جاودانه در خاطر همگان است.
وبسایت رسمی هواداران محسن چاوشی نیز به نوبه ی خود پانزدهم مهر، سالروز درگذشت «حسین ارجینی» را به تمامی عزیزان و خصوصا برادران بزرگوار ایشان امیر و محسن ارجینی تسلیت عرض نموده، با تمام وجود ، برادرانه و خالصانه خود را همدرد و شریک این عزیزان در این غم جانکاه دانسته ، از خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده طلب مغفرت و برای بازماندگانش صبر خواستاریم.
بنده حقیر هم به نوبه خودم به خانواده ارجینی تسلیت میگم.
maoud908
08-10-2007, 20:44
البومی در کار نیست...به خصوص با اومدن البوم احسان خواجه امیری... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpersia68
09-10-2007, 19:20
سلام
تمام طرفداران محسن چاووشی
توجه ! توجه !
به این سایت برین و به محسن رای بدین !
maoud908
10-10-2007, 13:24
این که خیلی قدیمیه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bahram1145
11-10-2007, 13:54
مسعود جان امیدوارم که راست باشه:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.