مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی
دوستان صفحه اینیستا گرام رسمی محسنو میشه بزارید.....
امروز همینطوری خواستم برم ببینم چرا خبری نیست ازش کلاً دیدم پیجشو گم کردم.....
اینیستاگرام هم پره از صفحات تقلبی.....
نمیدونم chavoshi1 بود چی بود.....:n13:
تا اونجایی که من خبر دارم تمام صفحه های اجتماعی خودش غیر از توئیتر رو بسته یا دیگه پست نمیذاره
P I R A N H A
03-10-2015, 19:30
به رسم یادگار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza.M67
03-10-2015, 19:35
قطعه " همخواب " با كيفيت اصلي ، منتشر شد . اين قطعه ، يكي از سه قطعه اماده شده براي سريال شهرزاد است .
همیچنین می توانید به کانال رسمی محسن چاوشی در تلگرام بپیوندین
- - - Updated - - -
عالی بود
چه شعر قشنگی
چه آهنگ قشنگی
چه تنظیم خوبی
کاش محسن چاوشی کلا تو این سبک کار می کرد.
خارق العادست، یاد آلبوم سیزده افتادم.
MOHAMMAD2010
03-10-2015, 19:54
شعر اهنگ همخواب از کیه ؟ از چند تا شاعر هست !؟
P I R A N H A
03-10-2015, 20:12
شعر اهنگ همخواب از کیه ؟ از چند تا شاعر هست !؟
شاعرش وحشی بافقی هستش
yoosef_st
03-10-2015, 22:56
ولی ظاهرا به شعر اصلی وفادار نبوده
البته نمیدونم چقدر این حرفم درسته
اما اون شعر وحشی بافقی یه سری بیتها رو نداره یا جور دیگه ایه توی شعر
gmuosavi
04-10-2015, 00:02
همخواب 3 تا شعره که از هر کدوم یکی دوتا انتخاب کرده
همخواب رقیبانی و من تاب ندارم
بیتابم و از غصهٔ این خواب ندارم
زین در نتوان رفت و در آن کو نتوان بود
درماندهام و چارهٔ این باب ندارم
آزرده ز بخت بد خویشم نه ز احباب
دارم گله ازخویش و ز احباب ندارم
ساقی می صافی به حریفان دگر ده
من درد کشم ذوق می ناب ندارم
وحشی صفتم اینهمه اسباب الم هست
غیر از چه زند طعنه که اسباب ندارم
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
گلگشت چمن با دل آسوده توان کرد
آزرده دلان را سر گلگشت چمن نیست
از آتش سودای تو و خار جفایت
آن کیست که با داغ نو و ، ریش کهن نیست
بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست
اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست
در حشر چو بینند بدانند که وحشیست
آنرا که تنی غرقه به خون هست و کفن نیست
پیش تو بسی از همه کس خوارترم من
زان روی که از جمله گرفتارترم من
روزی که نماند دگری بر سر کویت
دانی که ز اغیار وفادار ترم من
بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن
زان کز همه کس بی کس و بییارترم من
بیداد کنی پیشه و چون از تو کنم داد
زارم بکشی کز که ستمکار ترم من
وحشی به طبیب من بیچاره که گوید
کامروز ز دیروز بسی زارترم من
وحشی
H34D.C.Я.U.5.H.3.Я
17-10-2015, 13:17
دقت کردین Intro و Outroه تفنگ سرپر مال آهنگ Lolipopه Lil Wayneه؟!
ali_agha1981
17-10-2015, 19:56
فقط شبیهههههشه.....!!:n15:
H34D.C.Я.U.5.H.3.Я
17-10-2015, 20:10
فقط شبیهههههشه.....!!:n15:
کاملا هم تصادفیییییه! :n02:
yoosef_st
17-10-2015, 21:00
لینکی چیزی ازش بدین لطفا
(یک دقت نکننده :) )
H34D.C.Я.U.5.H.3.Я
17-10-2015, 21:07
لینکی چیزی ازش بدین لطفا
(یک دقت نکننده :) )
Lil Wayne - Lollipop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_agha1981
17-10-2015, 21:56
کاملا هم تصادفیییییه! :n02:
شک نکن هیچ ربطی نداره..
اصلا یه ریتم یکم مشابه چند ثانیه اونم با دو تا لوپ مختلف...
H34D.C.Я.U.5.H.3.Я
17-10-2015, 22:17
شک نکن هیچ ربطی نداره..
اصلا یه ریتم یکم مشابه چند ثانیه اونم با دو تا لوپ مختلف...
از این دست موارد تو آهنگای ایرانی زیاده،مثلا آهنگ تیتراژ پایانی فیلم ازدواج صورتی کاملا کپی از I Just Died in Your Arms از گروه Cutting Crewه،آهنگ دیوونه خونه ساسی مانکن :n21: کپی اهنگ Salio Del Sol از Don Omarه و چند تا مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم.حالا اگه متالیکا یه ریف شبیه اون ریتم تو آهنگ جدیدش می زد می شد گفت اتفاقیه،اما... :n01:
EhsanCPU
22-10-2015, 17:47
ترانه زیبا و احساسی محسن چاوشی با نام ظهر عطش به مناسبت ایام محرم و عاشورای امام حسین (ع)
جدید نیست ولی به دلیل مناسبت آهنگ با این ایام شنیدن دوباره اون خالی از لطف نیست
( ظهر عطش )
ای تشنه شهید سر بریده
دل از سر و از پسر بریده
در ظهر عطش مگر چه دیدی
کز جام جهان نظر بریدی
ای آب حیات دین احمد
ای کشتی امت محمد (ص)
بگذار که در غمت بمیرم
کز چشم تو خون بها بگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رم
بی سر و سامان توام یا حسین (ع)
دست به دامان توام یا حسین (ع)
بر سر نی زلف رها کرده ای
با جگر شیعه چه ها کرده ای
زهره منظومه ی زهرا حسین (ع)
کشته افتاده به صحرا حسین (ع)
عاقبت این عشق هلاکم کند
در گذر کوی تو خاکم کند
ترانه : محمدرضا آغاسی
خواننده و آهنگ: محسن چاوشی
دانلود با کیفیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت 128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD2010
16-11-2015, 15:31
محسن چاوشی - کجایی
128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محسن چاوشی - کجایی
128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون محمد جان زیبا بود.اصلا استاد چاووشی میخونه من مسخ میشم.چقدر زیباست
silent-assassin
17-11-2015, 08:52
کار واقعا زیبا و دوستداشتنی بود. بعد از مدتها لذت برم دوباره از کار چاووشی. آهنگهای شهرزادی دیگه تموم شد یا بازم مونده؟
amir deja vu
17-11-2015, 13:45
"کجایی " عالی بود.سینا سرلک هم صداش خیلی کار رو بهتر کرد:n01:
کلا محسن چند تا ترک برای سریال شهرزاد کار کرده؟
Altairezio
17-11-2015, 18:14
کار واقعا زیبا و دوستداشتنی بود. بعد از مدتها لذت برم دوباره از کار چاووشی. آهنگهای شهرزادی دیگه تموم شد یا بازم مونده؟
"کجایی " عالی بود.سینا سرلک هم صداش خیلی کار رو بهتر کرد:n01:
کلا محسن چند تا ترک برای سریال شهرزاد کار کرده؟
3 تا ترک بودن که تموم شدن....:n06:
3 تا ترک بودن که تموم شدن....:n06:
3تا بود؟ یکیش که به رسم یادگار بود درسته؟ دومیش هم کجایی.سومی کدومه؟
misagh1372
18-11-2015, 11:52
3تا بود؟ یکیش که به رسم یادگار بود درسته؟ دومیش هم کجایی.سومی کدومه؟
همخواب !!!
همخواب !!!
هم خواب که یدونس
عجب 3گانه ای داد چاووشی.یکی از یکی قشنگ تر.مثل 3گانه ی ارباب حلقه ها شد!
نگاهی به همکاری دو خواننده موسیقی پاپ و سنتی؛
همخوانی سرلک و چاووشی؛ رفاقت پاپ و سنتی دقیقا اینجاست
حاصل همکاری سینا سرلک و محسن چاووشی این روزها بارها و بارها توسط علاقهمندان به موسیقی شنیده شده و شاید بتوان آن را دقیقا رفاقت میان موسیقی سنتی و پاپ دانست.
خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - یاسر شیخی یگانه
محسن چاووشی کرد تبار و سینا سرلک هم اهل الیگودرز لرستان است. خواندن قطعهای به زبان کردی و لری بهانهای برای همکاری چاووشی و سرلک بود. در قطعه «مینا» چاووشی و سرلک به نوعی بازگشت به اصالتهای خود را داشتند؛ کاری که سرلک در بسیاری از آلبومهایش انجام داده و بارها آهنگهایی از موسیقی لری بختیاری خوانده است اما این کار برای چاووشی سابقه چندانی نداشت.
به هر روی اصالتهایی که اشتراکهای بسیاری از نظر موسیقی دارند، باعث خلق اثری به نام «مینا» شد که به نظر میرسد نقطه عطفی در موسیقی ایران باشد؛ شاید برای نخستین بار در موسیقی ما بود که یکی از شناختهشدهترین خوانندگان موسیقی پاپ(اگر نگوییم شناختهشده ترینش) در کنار یکی از خوانندگان مطرح موسیقی ایرانی قرار میگرفت.
البته قصه این دو خواننده از نظر شهرت و محبوبیت متفاوت است. چاووشی از همان روزی که متهم به تقلید از خواننده لُسآنجلسی شد تا همین الان، همه رقیبانش را به نوعی قورت داده است.
در روزهایی که چاووشی نخستین آهنگهایش را خوانده بود، بسیاری او را به تقلید از فلان خواننده لُسآنجلسی(سیاوش قمیشی) متهم کردند. همان خوانندهی لوسآنجلسی هم در صحبتهایی گفته بود «اگر کپی(منظور صدای چاووشی بود) محبوبیتی هم دارد به دلیل محبوبیت اصل است و او(چاووشی) هرگز نمیتواند به محبوبیت اصل(منظور همان خواننده لُسآنجلسی است) برسد».
اما امروز آن خوانندهی لُس آنجلسی و بسیاری از همدورههایش به خاطره تبدیل شدهاند و تنها نامی از آنان در میان جوانان ایرانی باقی مانده است؛ اما چاووشی محبوبیت اصل را نه تنها پشت سر گذاشته که به نوعی در قلهی محبوبیت هم قرار دارد.
از طرف دیگر سینا سرلک سالهای زیادی در عرصه آواز ایرانی فعالیت کرده است. زمانی که 7 سال داشت برای یکی از سریالهای تلویزیون قطعهای بختیاری خواند. او از 12 سالگی شاگرد خصوصی محمدرضا شجریان بوده و تا کنون حدود 17 آلبوم را به صورت رسمی در بازار موسیقی منتشر کرده است.
اما بیتعارف باید گفت که شهرت و محبوبیت سرلک نسبت به چاووشی قابل قیاس نیست که البته این نکته به علت تفاوتهایی که میان ژانر فعالیتِ این دو خواننده هست، چندان دور از ذهن نیست. به هر روی موسیقی پاپ همان گونه که از نامش برمیآید برای عامه مردم است و موسیقی ایرانی بیشک مخاطبانی خاصتر دارد.
اما امروز چاووشی و سرلک در کنار هم قرار گرفتهاند تا به نوعی پاپ و سنتی همصدا شوند. خوشبختانه همکاری این دو خواننده تنها به قطعه «مینا» محدود نشد و به تازگی قطعه «کجایی» را منتشر کردهاند.
در قطعه «کجایی» دیگر خبری از ترانههای کردی و لری نیست. این بار ترانه را چاووشی سروده و این دو خواننده هر کدام به شکلی مناسب کارشان را انجام دادهاند.
در شنیدار نخست این قطعه شاید به نظر برسد که سرلک تنها وظیفه همخوانی را دارد، اما به راستی با فضاسازیهای او که حاصل تحریرهایی حساب شده است، «کجایی» در دل هر مخاطبی مینشیند.
تنظیم این قطعه را چاووشی انجام داده و با هوشیار زیرکانهای، آغاز قطعه را با فضایی ارکسترال پیش برده و این فضا را در تمام طول قطعه جاری کرده است. در دل این فضاسازیها صدای خَشدارِ چاووشی به بهترین شکل، روایت فراق و دوری از معشوق یا همان «رفیق» را بیان کرده است. وقتی چاووشی از درد فراق میگوید، سرلک با تحریرهایش این درد را فریاد میزند. در ادامه هم قطعه را همخوانی میکنند.
شنوندهی «کجایی» در تمام طول قطعه با دو سبک متفاوت آواز خوانی روبهروست؛ سبک پاپیولار چاووشی که بسیار دلنشین است و سبک آواز خوانی سرلک که ریشه در موسیقی ایرانی دارد. در واقع این قطعه پیوندی است میان موسیقی ایرانی و موسیقی پاپ در بستر فضاسازی سازهای کلاسیک.
چاووشی و سرلک قطعه «کجایی» را برای تیتراژ پایانی سریال «شهرزاد» خواندهاند و همانگونه که سرلک پیشبینی کرده بود این قطعه توانست خیلی زود جای خود را در میان علاقهمندان به موسیقی باز کند؛ چه آنان که علاقهمند به موسیقی پاپ بودند و چه کسانی که شنوندگان خاص موسیقی ایرانی محسوب میشوند.
همکاری سرلک و چاووشی را باید به فال نیک گرفت و آن را پیوندی میان موسیقی پاپ و ایرانی دانست و نسبت به حرفهای برخیها که از این همکاری چندان رضایتی ندارند هم بیتوجه بود. در عین حال هم باید منتظر ماند و دید که آیا همکاری این دو خواننده باز هم ادامه خواهد داشت و باز هم قطعههایی در پیوند میان موسیقی ایرانی و موسیقی پاپ خواهند خواند یا خیر.
tajrobenik
21-11-2015, 14:42
اینستاگرام جدید محسن چاووشی :
Altairezio
23-11-2015, 18:42
عکس......
misagh1372
07-12-2015, 14:03
دوستان البوم جدید چی شد قرار بود ۲۰۱۵ بیاد ولی
۲۰۱۵ که داره تمام میشه هیچ خبری هم نیست
EhsanCPU
07-12-2015, 16:04
چند وقت پیشا یه بحثی راه افتاده بود که علت اینکه محسن چاوشی دعوت صدا و سیما و برنامه های زنده رو قبول نمیکنه و در این برنامه ها شرکت نمیکنه اینه که صداش افکتی هست
ولی فایل زیر به تمام این شایعه ها پایان میده و نشون میده که صدای محسن چاوشی هیچ افکتی نداره و این صدا صدای حنجره خودش هست و محسن چاوشی حتما برای خودش دلیلی داره که در صدا و سیما و برنامه های زنده شرکت نمیکنه
صدای زنده محسن چاوشی در تمرین قطعه خاکستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ramin1988
08-12-2015, 15:27
اسم آلبوم جدید هم که اعلام شد
امیرِ بی گَزَند
Daryl Dixon
26-12-2015, 10:50
من طرفدارش نیستم ولی خیلی دوستش دارم.
به نظر من بهترین خواننده پاپ ایرانه
ramin1988
26-12-2015, 16:55
ترک جدید 2 شنبه همزمان با پخش قسمت 11 سریال شهرزاد
اسم این ترک همنام با سریال خواهد بود به نام شهرزاد
چقدر زیبا بود موزیک شهرزاد.واقعا لذت بردم
نمی دونی نمی دونی ای عشق
کسی که جوونی شو ریخته به پات
واسه اینکه تو رو از دست نده
چه عذابی ...چه عذابی دیده
gmuosavi
28-12-2015, 00:30
چقدر زیبا بود موزیک شهرزاد.واقعا لذت بردم
نمی دونی نمی دونی ای عشق
کسی که جوونی شو ریخته به پات
واسه اینکه تو رو از دست نده
چه عذابی ...چه عذابی دیده
کلیپ قشنگی هم درست کرده بودند :n12:
amir deja vu
28-12-2015, 18:47
خیلی خوب بود قطعه جدید. به نظرم تا به اینجا بهترین قطعه بین قطعات ساخته شده برای سریال شهرزاد بود :n01:
خیلی خوب بود قطعه جدید. به نظرم تا به اینجا بهترین قطعه بین قطعات ساخته شده برای سریال شهرزاد بود :n01:
بنظر من کجایی بهترین قطعه ساخته شده برای شهرزاده
abdolahe
29-12-2015, 22:41
اهنگ کجایی بهترین اهنگ از اهنگ های سریال شهرزاد بود ولی این اهنگ هم خیلی قشنگ بود
به نظر من
البوم جدید کی میاد دوستان ؟
misagh1372
30-12-2015, 10:35
اهنگ کجایی بهترین اهنگ از اهنگ های سریال شهرزاد بود ولی این اهنگ هم خیلی قشنگ بود
به نظر من
البوم جدید اسفند میاد
misagh1372
30-12-2015, 10:47
به نظر من
البوم جدید اسفند میاد
چاووشی چه یهویی به عرصه برگشت با این سریال
mr_khodaei2008
07-01-2016, 14:58
لینک دانلودش رو بزارید ، فقط اهنگ را
لینک دانلودش رو بزارید ، فقط اهنگ را
mr_khodaei2008
07-01-2016, 22:14
من همخواب به رسم یادگار و شهرزادش را دارم ، جدیداش را میخام
من همخواب به رسم یادگار و شهرزادش را دارم ، جدیداش را میخام
موزیک هایی که برای سریال شهرزاد ریلیز شد همخواب-به رسم یادگار-کجایی-شهرزاد بودن.جدیدترین شهرزاده
mr_khodaei2008
09-01-2016, 12:35
خیلی زیبا بود خیلی ، دمش گرم عاشقتم محسن
دم چاوشی گرم یه آهنگی خونده که ملت همه جوره باهاش حال میکنن:n09:
جیبوتی کجایی،دقیقا کجایی؟:n02::n08: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
gmuosavi
10-01-2016, 01:37
جیبوتی کجایی،دقیقا کجایی؟:n02::n08: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من این سوء استفاده از یه هنرمنده
EhsanCPU
10-01-2016, 01:56
به نظر من این سوء استفاده از یه هنرمنده
+ تمسخر اثر زیبای یک هنرمند
چکار مسخره ای.چرا اجازه میدن اثر زیبای یک هنرمند به سُخره گرفته بشه
والا من بی تقصیرم:n09:
الان چی رو حساب کتابه که این یکی باشه!
ramin1988
11-01-2016, 14:21
خیلی سریع پخش شد توی کانال ها و فضای مجازی
منم اصلا خوشم نیومد
ولی نکته جالبتر اینکه سایت موسیقی ما یه مصاحبه طولانی و یه جورایی افتخارآمیز با خواننده این قطعه انجام داده و راجب بیت بیت این ترک صحبت کرده !
green-mind
11-01-2016, 16:24
دوستان کمی ظرفیفت و ببریم بالا بهتره
اتفاقا به نظر من جالب بود
کمی شوخی هیچ وقت بد نیست . هیچ وقت ...
yoosef_st
11-01-2016, 20:57
دوست عزیز تعریف شوخی با تحقیر و تمسخر خیلی فرق میکنه
شوخی یعنی کاری که فیتیله ای ها کردن
تمسخر یعنی یک کشور رو به خاطر ویژگی های ذاتی مردمش و جمعیتش و رنگ پوستشون و مساحتش مسخره کنیم
green-mind
11-01-2016, 21:15
دوست عزیز تعریف شوخی با تحقیر و تمسخر خیلی فرق میکنه
شوخی یعنی کاری که فیتیله ای ها کردن
تمسخر یعنی یک کشور رو به خاطر ویژگی های ذاتی مردمش و جمعیتش و رنگ پوستشون و مساحتش مسخره کنیم
یعنی الان دوستان نگران کشور جیبوتی هستند؟ البته صد در صد این موضوع که شما فرمودین صحیحه ولی تو پست دوستان من اشاره ای در مورد ی کشور خاص متوجه نشدم
توهینی هم به نزاد و... نشده فقط پیکان به سمت مساحت وجمعیت بوده
هرچیزی خطوط قرمز خاص خودش رو داره.شما به شخصه خوشتون میاد روی یچیزی کلی زمان و وقت و هزینه کنید بعد یکی بیاد باهاش شوخی کنه؟؟؟ شوخی محدودیت های خاص خودش رو داره نه که یک اثر فرهنگی فاخر رو به سخره بگیره
green-mind
11-01-2016, 21:35
اخه من توجیح نیستم الان چه اتفاقی افتاده که به این اثر توهین شده؟ کدوم توهین نسبت به اثر شده؟ کاش کمی روشنم کنید در مورد اینکه که دقیقا چه توهینی شده؟ به نظر من حرکت جالبی بود شاید خیلی ها علاقه ای به اثار این خواننده نداشته باشند اما به خاطر این جوک گوش کنند به اهنگ و نظرشون عوض بشه
yoosef_st
11-01-2016, 21:56
نه من نمیگم به اثر توهینی شده
میگم کلیت این حرکتی که علیه جیبوتی شده کار زشتیه
وگرنه این شعر هرچی هست (که من گوش ندادم البته) دلیلی برای توهین به اثر اصلی نیست
Hamid Hamid
12-01-2016, 08:10
سلام خدمت دوستان عزیز :)
در مورد این آهنگ چند مورد به ذهنم می رسه ...
1 _ مسخره کردن دیگران و از مسائل تاسف بار جک ساختن دیگه تو مملکت ما چیزی نرمال و عادی شده ، به جای اینکه به اصل مساله ای رسیدگی بشه و ریشه ی اون مساله پیدا بشه و ازش حرف زده بشه ، به موارد دیگه ای پرداخته می شه.
2 _ اینکه چرا به خواننده و سازنده ی اثر توهین شده موردی کاملا مشهود هستش ، قطعا خواننده ای که با حس و علاقه و انرژی و وقت با ارزش خودش یه کار با معنی رو می سازه ، قاعدتا نباید از کاور کردن آهنگش در جهت بیان و گفتن شوخی ای بی مزه و سطحی با نام و اعتبار یک " کشور " خوشش بیاد ... یادمون نره ، صورت مساله رو پاک نکنیم و یادمون باشه که این مسائل از کجا و با چه اقداماتی شروع شد و به کجا ختم شد .
3_ البته ورژن اصلی آهنگ " کجایی " کار خوبی بود ... اما من خیلی دوسش نداشتم ، بعضی از علاقه مندان این آهنگ رو فراتر از کارهای محسن چاوشی دونسته بودند که به نظرم محسن چاوشی کار به مراتب زیباتر هم داره مثل آهنگ " خواب " ... مثل " قطار " و ... :n01:
abdolahe
16-01-2016, 17:46
همزمان با انتشار قسمتهای جدید سریال
دومین قطعه مشترک محسن چاوشی و سینا سرلک برای سریال شهرزاد منتشر میشود
موسیقی ما – دومین قطعه مشترک محسن چاوشی و سینا سرلک برای سریال «شهرزاد» همزمان با انتشار قسمتهای منتشر میشود. به گزارش «موسیقی ما»، موفقیتهای ویژه قطعه «کجایی» که با اقبال عمومی و استقبال قابل توجه دوستداران موسیقی رو به رو شد، باعث شد همان تیم درتدارک قطعه جدیدی باشند و این اثر به زودی منتشر خواهد شد.
بخشهایی از قطعه جدید چاوشی و سرلک برای سریال «حسن فتحی» با گویش بختیاری اجرا شده و در این بین همچون قطعه «کجایی»، ویدئو کلیپی نیز برای آن از سوی گروه سازنده این سریال پرطرفدار ساخته شده است که همزمان با انتشار قطعه جدید چاوشی و سرلک در فضای مجازی منتشر خواهد شد.
اخبار انتشار دومین قطعه مشترک سینا سرلک و محسن چاوشی در حالی به بیرون درز کرده که هر دوی این خوانندهها از توضیح بیشتر درباره این قطعه خودداری کردند و اعتقاد داشتند زمانی باید در این باره اطلاعرسانی شود که قطعیت تصمیم برای ارائه و قطعیت زمان انتشار آن مشخص شود.
محسن چاوشی برای سریال «شهرزاد» قطعاتی چون «همخواب»، «به رسم یادگار»، «کجایی» و «شهرزاد» را ساخته و خوانده که دراین بین قطعه «کجایی» که چاوشی، سینا سرلک را نیز در کنار خود می دید، به شدت در بین مخاطبان این سریال و دوستداران موسیقی موردتوجه قرار گرفت و با واکنش های مختلفی در جامعه و فضای مجازی رو به رو شد.
چاوشی پیش از این اعلام کرده بود که آلبوم جدیدش «امیر بی گزند» اواخر اسفند ماه امسال روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.
منبع:
اختصاصی سایت «موسیقی ما»
چاوشی «قلاش» را منتشر میکند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محسن چاوشی تا ساعاتی دیگر، قطعهآهنگ «قلّاش» را منتشر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، چاوشی - آهنگساز و خواننده - با اعلام این خبر گفت: «آرزوی من همواره شادی، صلح و خوشبختی برای همه مردم دنیا، بویژه مردم عزیز کشورم ایران است».
قلّاش، شعری از مولانا با آهنگ و تنظیم محسن چاوشی است که در آن، از ظرفیتهای موسیقایی نواحی مختلف ایران استفاده شده است.
abdolahe
16-01-2016, 22:52
دانلود اهنگ قلاش
کیفیت 128
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیقیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اصلا بهش نمیاد شاد بخونه.خوشم نیومد
abdolahe
16-01-2016, 23:06
فک کنم هیچکی این سبک اهنگ رو از محسن چاوشی انتظار نداره
payam.n5
17-01-2016, 00:14
خیلی خوب بود قلّاش . کلا این بشر عالیه . غمگین میخونه عالی میشه شادش هم همینطور . با برقصا میترکونه با کجایی هم میترکونه
gmuosavi
17-01-2016, 02:08
من خوشم اومد
قشنگ بود
-------------
کلا بعضیا اینجورین
اگه چاوشی غم بخونه میگن اینم که فقط بلده غم بخونه
اگه شاد بخونه میگن دوست نداشتم . بهش نمیاد
آدم نمیدونه از دست اینجور انتقادها چیکار بکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'
=======
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افسار ... MP3 320
Mohsen Chavoshi - Afsar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خوشم اومد
قشنگ بود
-------------
کلا بعضیا اینجورین
اگه چاوشی غم بخونه میگن اینم که فقط بلده غم بخونه
اگه شاد بخونه میگن دوست نداشتم . بهش نمیاد
آدم نمیدونه از دست اینجور انتقادها چیکار بکنه
کلا من میگم غم بخونه.از ب بسم الله غمگین خونده و من لذت بردم از کاراش.اصلا بهش نمیاد چنین کارهایی و مقبول بسیاری از طرفدارهاش نیست
موزیک افسار در یک کلام عالی بود.لذت بردم از شنیدمش.شعر که از استاد شهریار بشه و استاد چاووشی ام اونو بخونه بایدم انقدر دلنشین باشه
MOHAMMAD2010
17-01-2016, 19:02
موزیک افسار در یک کلام عالی بود.لذت بردم از شنیدمش.شعر که از استاد شهریار بشه و استاد چاووشی ام اونو بخونه بایدم انقدر دلنشین باشه
خیلی اهنگ خوبیه مخصوصا :
گفته بـــودم بی تو می میــرم ولی ایــن بار ، نه
گفته بـــودی عاشقـــم هستی ولی انگــار ، نه
نه هاشو مثل اهنگ داریوش میگه :n02:
yoosef_st
18-01-2016, 00:54
این شادی که دارین در مورد صحبت میکنین کدومه؟ چیزی که هنوز نخونده رو چطور در موردش انقدر نظر میدین؟؟
افسار واقعا عالی بود
سبک قدیمی کارای چاووشی
با اون حزن عالی و ادای کلمات فوق العاده
مرسی محسن
این شادی که دارین در مورد صحبت میکنین کدومه؟ چیزی که هنوز نخونده رو چطور در موردش انقدر نظر میدین؟؟
موزیک شاد قلاش دیروز ریلیز شده دوست عزیز
افسار واقعا عالی بود
ولی کاورش رو نمیدونم جریان اون دست که پیش زمانیه رو درک کنم... باید فردا این قسمتشو ببینم . یکم معمایی شد
گویا ترانه از خانم پریناز جهانگیر عصر است.
==============
آهنگ های شهرزاد آلبوم می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خبرآنلاین: تنظیمکننده برخی از آثار محسن چاوشی با اعلام تولید چند قطعه دیگر توسط این خواننده برای سریال «شهرزاد» از تولید آلبوم مجزا ویژه این مجموعه شبکه نمایش خانگی خبر داد.
بهروز صفاریان تنظیمکننده برخی از قطعات مجموعه شبکه نمایش خانگی «شهرزاد» با اعلام اینکه برای قسمت های این مجموعه به تناسب موضوع های هر بخش آهنگهای دیگری منتشر خواهد شد، بیان کرد: با توجه به استقبالی که از سوی مخاطبان از مجموعه آثار منتشر شده از محسن چاوشی در مجموعه شهرزاد انجام گرفته، تهیه کننده این مجموعه در نظر دارد تا در پایان فاز اول این سریال آلبوم موسیقی «شهرزاد» را نیز در بازار موسیقی منتشر کند.
وی ادامه داد: غیر از ترانه هایی چون «هم خواب»، «به رسم یادگار»، «شهرزاد»، «کجایی»، «افسار» چند قطعه دیگر نیز برای پخش در بخش های بعدی سریال «شهرزاد» در نظر گرفته شده که از آن جمله می توان به قطعه «دیوونه» با تنظیم فرشاد حسامی و تعدادی دیگر اشاره کرد که در قسمت های بعدی نسبت به معرفی آنها اطلاع رسانی می شود.
این آهنگساز و تنظیم کننده با اشاره به فعالیت های دیگر خود با محسن چاوشی توضیح داد: مدتی است مشغول کار روی آلبوم «امیر بی گزند» هستیم که کار بسیار جذابی شده و به احتمال فراوان اواخر سال جاری روانه بازار موسیقی خواهد شد. این آلبوم از دسته آثاری است که برای تنظیم و آهنگسازی آن زحمات زیادی کشیده شده و تصور می کنم یکی از متفاوت ترین آثار چاوشی طی ماه های اخیر باشد.
=======
تمجید استاد فرید زلاند از چاوشی
ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ebibarati
18-01-2016, 14:38
سینا سرلک اون وسط چی خونده ؟؟؟؟
شعر به زبان لری بختیاری می باشد که آقای علی حافظی پس از درگذشت استاد آواز بختیاری « آبهمن علاالدین » در سوگ ایشان خونده که آقای سرلک دو بیت از اون رو اینجا خونده و بسیار هم زیبا اجرا کرده ( آ سینا شیردات حلاله)
فکر کنم معنی اون خیلی راحت باشه و اکثر دوستان متوجه شدن ولی خوبه اینجا معنی روش بیارم
آسمون اَور گِره دُنيانِ کِرد سَرد
مو چِطور دل خوش کُنُم لا اي همه بَرد
آسمون ابری شده و دنیا رو سرد کرده
من چطور دل خوش کنم لابه لای این هم سنگ
دادُم اِي بيدادُم اِي مَندُم خُومِ تَک
مَر قيامت بِنِشونِمون کِلِ يَک
داد و بیدادم که مانده ام خودم تنها
مگر قیامت مارا جفت هم بنشاند
متن کامل شعر به زبان بختیاری
مُو غَريوِ اي وُلاتُم که نَدارُم رَه به جايي
هر چِه اَمداد ايزنُم نيرَسِه به جايي
آسِمون اَور گِرِه دُنيانِ کِرد تَنگ
چُونُو که هيچ کي نِ هيچ نيکُنِه بَنگ
آسمون اَور گِره دُنيانِ کِرد سَرد
مو چِطور دل خوش کُنُم لا اي همه بَرد
روزگار وا گِلِ سُور ايا نِهامون
هُمدورُنگِ ليشِهِ بِوَنِه به جامون
روزگار چه زُم ايخو که خوم نَدونُم
بَفتيِه با تالِ غَم تَمدارِ جونم
روزگار چه زُم ايخو مَر خُوم نَدونُم
ايزني کَر کيتِ غَم به اُستُخونُم
اِي دِل اِي باور مَکُن دنيا خَش اُو بُو
چالِ سَردِ ايلمون پُر زِ تَش اُو بُو
دادُم اِي بيدادُم اِي ديدي چه کِردُم
گِمونِ روزِ چينوُ به خُوم نَکردُم
دادُم اِي بيدادُم اِي مَندُم خُومِ تَک
مَر قيامت بِنِشونِمون کِلِ يَک
دوست دارم همدم ات باشم ولی سربار نه...قصد رفتن کرده ای تا باز گویم بمان بار دیگر میکنم خواهش ولی اصرار نه...گَه مرا پس میزنی گَه باز پیشم میکشی آن چه دستت داده ام نامش دل است افسار نه...میکنی گاهی فراموشم ولی انکار نه...سخت میگیری به من با این همه از دست تو میشوم دلگیر شاید نازنین بیزار نه...
چقدر زیباست این موزیک
yoosef_st
18-01-2016, 19:06
موزیک شاد قلاش دیروز ریلیز شده دوست عزیز
یعنی هم قلاش و هم افسار توی 1 روز منتشر شدن؟
چقدر اکتیو شده محسن :)
EhsanCPU
19-01-2016, 02:15
اصلا بهش نمیاد شاد بخونه.خوشم نیومد
فک کنم هیچکی این سبک اهنگ رو از محسن چاوشی انتظار نداره
دوستان محسن چاوشی آهنگ قلاش رو به مناسبت به فرجام رسیدن برجام خونده ... و بالطبع باید شاد میخوندش ...
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان محسن چاوشی آهنگ قلاش رو به مناسبت به فرجام رسیدن برجام خونده ... و بالطبع باید شاد میخوندش ...
اگر دلیلش این باشه پس باید شاد میبوده
tajrobenik
20-01-2016, 02:06
..... تا حالا یک نفر شخصیت معروف هنری رو تا این حد دوست نداشتم ....
------------- یکی از آرزو هام اینکه محسن چاوشی رو از نزدیک ببینم .. سلام کنم. جواب م رو بده. و با ایشون صحبت کنم.
با توجه به عکس بالا باید منتظر موزیک جدید پریشانی باشیم که برای سریال زیبای شهرزاد خونده شده.به شخصه شدیدا منتظرم
Altairezio
25-01-2016, 16:40
با توجه به عکس بالا باید منتظر موزیک جدید پریشانی باشیم که برای سریال زیبای شهرزاد خونده شده.به شخصه شدیدا منتظرم
این عکس در پی این موضوع منتشر شد که چندین کامنت و پیام با این عنوان به محسن رسیده که این اثر تایید نشده شعرش که منتشر شده....برا همین بعضیا فکر میکردن محسن از خودش شعرو منسوب کرده به شهریار....همون طور که میبینین این شعرو منسوب به شهریار تایید کردن پس اشتباه کاملاً از محسن نبوده....
mr_khodaei2008
28-01-2016, 20:59
تو اینستا هم خیلی از پریشان نوشتن قضیش چیه ؟؟؟
P I R A N H A
30-01-2016, 10:34
تو اینستا هم خیلی از پریشان نوشتن قضیش چیه ؟؟؟
اسم یکی از ترک های البوم چاووشیه
البوم هم رفت سال دیگه
Altairezio
08-02-2016, 23:52
این حاشیه منظورش چی بود اونوخ!؟
میون این همه سرگردونی
دل من گرفته ماه پیشونی
بیا باز دوباره بی تابم کن
منو تو رنگ چشمات خوابم کن
نگو قصه آخرش مرگ منه
داره چشمات منو آتش میزنه
نگو از تلخی دنیا سیرم
نگو میرم، نگو که می میرم
ای گل بهار ام، دشت لاله زارم
قلب داغدارم، سنگ بی مزارم
درد ماندگارم، روز ناگذارم
زخم بی شمارم، زهر روزگارم
خنده هام و با تو از نو ساختم
باز به حرف های تو دل می باختم
میون این همه سرگردونی
اومدم تو قلب تو مهمونی
بی ستون قلب مو می کندم
شکل خنده هات شدم می خندم
چشم هات از صدتا غزل بهتر شد
خنده هات غنچه ولی پرپر شد
ای گل بهارم دشت لاله زارم
قلب داغدارم سنگ بی مزارم
درد موندگارم روزگذارم
زخم بی شمارم زهر روزگارم
دانلود آهنگ ماه پیشونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماه پیشونی ام کار قشنگی بود.دیگه میشه گفت "آلبوم شهرزاد" همه ی ترک هاش عالی بوده
ebibarati
23-02-2016, 14:50
سلام دوستان
جریان این پیامک هایی که میاد زیرش نوشته محسن چاوشی چیه ، دمار از شارژمون دراورده بگو آخه عزیز ما که همه ترانه ها رو حفظ هستیم و هر روز داریم گوش میکنیم دیگه متن هاشو برا چی میفرسی
برای کسی هم میاد ، میشه لغوش کرد????????????????
yoosef_st
23-02-2016, 19:40
سلام دوستان
جریان این پیامک هایی که میاد زیرش نوشته محسن چاوشی چیه ، دمار از شارژمون دراورده بگو آخه عزیز ما که همه ترانه ها رو حفظ هستیم و هر روز داریم گوش میکنیم دیگه متن هاشو برا چی میفرسی
برای کسی هم میاد ، میشه لغوش کرد????????????????
زنگ بزن به پشتیبانی سیمکارتت غیر فعالش کن اگر نمیخای
همراه اول 90009 باشه فکر کنم
این ترک های سریال شهرزاد فوق العاده هستن:n19:
Amin-Nasim
24-02-2016, 17:57
ایشون کی هستن ؟
ایشون کی هستن ؟
فکر کنم بهروز صفاریان باشه تنظیم کننده بعضی از کار های محسن
P I R A N H A
04-04-2016, 09:30
" خداحافظيِ تلخ "
داحافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی ودلم ثانیهای بند نشد
لب تو میوه ممنوع، ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
بیقرار تو ام و در دل تنگم گلههاست
آه بیتاب شدن عادت کم حوصلههاست
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچکس ... هیچکس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه «خداوند» نشد
خاطرات تو دنیای مرا سوزاندم
تا فراموش شود یاد تو هر چند نشد
من دهان باز نکردم که نرنجی از من
مثل زخمی که لبش باز به لبخند نشد
بیقرار تو ام و در دل تنگم گلههاست
آه بیتاب شدن عادت کم حوصلههاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MOHAMMAD2010
04-04-2016, 12:45
عجب اهنگیه !
عجب شعری - عجب تنظیمی ! عالیه
شعرش هم یه جورایی منشوریه ! دوستان عمرا به این جور شعر ها مجوز بدن !
:n12:
خیلی عالی بود.تو این سریال گل کاشت محسن چاووشی و چه حیف که تموم شد
EhsanCPU
04-04-2016, 14:39
عجب اهنگیه !
عجب شعری - عجب تنظیمی ! عالیه
شعرش هم یه جورایی منشوریه ! دوستان عمرا به این جور شعر ها مجوز بدن !
:n12:
مطمئنا بهش مجوز میدن
حتی در سایت باشگاه خبرنگاران جوان هم برای دانلود گذاشتنش:
دانلود آهنگ جدید محسن چاوشی به نام خداحافظی تلخ + صوت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alireza.M67
05-04-2016, 14:54
perfect
واقعا لذت بردم.
خدا رو شکر دعای من مستجاب شد و یکی اون گیتار الکتریک رو از دست محسن گرفت :n01:
آهنگهای این سریال یکی از یکی بهترن.
امیدوارم محسن چاوشی هم با توجه به بازخوردهای مثبتی که از این آلبوم و آلبوم من خود آن سیزدهم گرفته توجه کنه و کمتر از ساز گیتار الکتریک توی تنظیمهاش استفاده کنه.
هـمـخـــــــواب رقیــــبانی و من تــــاب ندارم... بی تابم و از غصه این خــــواب ندارم ...
دلتنگـــم و با هیچ کسم میل سخن نیست... کس در همه آفــــاق به دلتنگی من نیست...
----
پس از گذشت چند سال از آهنگ "دوست داشتم" ، این آهنگ (همخواب/ ظاهرا از آهنگای سریال شهرزاد بوده) اولین آهنگی از محسن چاوشی بود که تقریبا به اندازه همان آهنگ، به جگر سوخته ی ما نشست ... و الان ساعتی ست که مدام Replay میشه و مگه باز هم سیر میشم ازش؟! این وقت شب هم که باشه و اون متن شعر روانی کننده ی وحشی دیگه کامل انسان را به ملکوت میبره... :n28: انصافا که محسن خان هنرمند صاحب سبکی است و ظاهرا در بین خوانندگان هم عصر و هم نسل خودش هر از گاهی انگار که یکه سواری میکنه... این صدای زخم دار برای همیشه بخش زیبایی از خاطرات نسل ما خواهد بود ... این آهنگ خیلی عالی بود و فراموشش نخواهم کرد ... از زحماتی که با این عشق و ذوق مثال زدنی در حرفه ی خودش داره میکشه خواستم تشکری بکنم ...
:n02:
بهتره توضیح ندم ......
یعنی این صدای محسن چاووشی نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش گروه فرهنگی جام نیوز، محسن چاوشی در کانال تلگرامش انتشار اثری جدید از خودش را تکذیب کرد و نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد.
قطعه ای به نام «زمستون دنیا» با عنوان جدیدترین تک آهنگ «محسن چاوشی» به همراه «سعید سلیمانیان» در شبکه های اجتماعی پخش شد که چاوشی بلافاصله با تکذیب انتشار این خبر، نسبت به پخش این قطعه واکنش نشان داد.
چاوشی در کانال تلگرام خود نوشت: قطعهای که با نام محسن چاوشی و همخوانی فرد دیگری منتشر شده است متعلق به محسن چاوشی نیست. این داستان را قضایی پیگیری میکنم.
جام نیوز ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EhsanCPU
09-05-2016, 14:02
خودتون گوش بدین و قضاوت کنین و بعدش حسابی بخندین :n08:
زمستون دنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حجم : 1.2 مگ
طرف فقط و فقط خودش فکر می کرده صداش شبیه محسن چاوشی هست ... یعنی یه نفر نبوده بهش بگه صداش هیچ شباهتی به محس چاوشی نداره ...
در کاورش هم از نام و مهر و سریال شهرزاد و کلا محسن چاوشی سوء استفاده کرده که در صورت پیگیری محسن چاوشی عاقبت بدی در انتظارشه ... :n05:
خودتون گوش بدین و قضاوت کنین و بعدش حسابی بخندین :n08:
زمستون دنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حجم : 1.2 مگ
طرف فقط و فقط خودش فکر می کرده صداش شبیه محسن چاوشی هست ... یعنی یه نفر نبوده بهش بگه صداش هیچ شباهتی به محس چاوشی نداره ...
در کاورش هم از نام و مهر و سریال شهرزاد و کلا محسن چاوشی سوء استفاده کرده که در صورت پیگیری محسن چاوشی عاقبت بدی در انتظارشه ... :n05:
خخخخخخخ
ملت از دست دادنش
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
P I R A N H A
09-05-2016, 18:21
لحظاتي با مُتصل از البومِ اميرِ بي گزند
Amirebigazand.mp4 - 4.8 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ﺟﺎﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻫﯽ ﻣﺰﻧﯿﺪﺵ
ﺁﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻫﯽ ﻣﺒﺮﯾﺪﺵ
ﺁﺏ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻧﺎﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ
ﻣﺜﻞ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﺎﻍ ﺍﻣﯿﺪﺵ
ﺑﺎﻍ ﻭ ﺟﻨﺎﻧﺶ ﺁﺏ ﺭﻭﺍﻧﺶ
ﺳﺮﺧﯽ ﺳﯿﺒﺶ ﺳﺒﺰﯼ ﺑﯿﺪﺵ
ﻣﺘﺼﻠﺴﺖ ﺍﻭ ﻣﻌﺘﺪﻟﺴﺖ ﺍﻭ
ﺷﻤﻊ ﺩﻟﺴﺖ ﺍﻭ ﭘﯿﺶ ﮐﺸﯿﺪﺵ
P I R A N H A
16-05-2016, 09:17
قطعه دیوونه از محسن چاوشی
دوست دارم نگات کنمتا که بی حال بشمتو ازم دل ببری منم اغفال بشمدوست دارم برای تو با همه فرق کنم
این ترک هم خیلی قشنگ بود واقعا لذت بردم ولی خوب میشد تو قسمت آخر ریلیز میشد.امیدوارم برای فصل دوم سریال شهرزاد هم چاووشی کار کنه باهاشون
Altairezio
18-05-2016, 21:46
به زودی آلبوم منتشر میشه....
برگرفته از کانال تلگرامی محسن....
P I R A N H A
21-05-2016, 02:41
رونق باغ میرسد
P I R A N H A
22-05-2016, 00:21
تهیهکننده آلبوم: «امیر بیگزند» دهم خرداد منتشر میشود
چرا همه با آهنگ کجایی دابسمش میگذارند ؟ جریان چیه؟ ظاهرا در این زمینه رکوردی زده شده ... الان مثلا توی اینستاگرام یک کلیپ دابسمش از ترانه علیدوستی دیدم قبلش از مهرداد اولادی و خیلیای دیگه (حالا اینا معروفاش، آدمای عادی که بماند ...)
بعد یک چیز دیگه از اولین باری که این آهنگو شنیدم این بخش ترانه خیلی به نظرم مضحک و بی معنی آمد "بیا تا رگامو تو خونت بریزم " !!! یعنی چی اصلا؟ معنی نمیده؟! مگه رگ رو تو ی خون میریزن؟ باز میگفت خونم توی رگ بریزم یه چیزی .... اتفاقا امروز که چندتا voice یا همان صدا از شاهین نجفی عزیز شنیدم که در مورد موضوعات گوناگون به نشر عقایدش پرداخته بود... دیدم یکجا دقیقا به همین تکه از ترانه کجایی اشاره ای داشت ... خیلی جالب بود برام... :)
EhsanCPU
26-05-2016, 10:39
بعد یک چیز دیگه از اولین باری که این آهنگو شنیدم این بخش ترانه خیلی به نظرم مضحک و بی معنی آمد "بیا تا رگامو تو خونت بریزم " !!! یعنی چی اصلا؟ معنی نمیده؟! مگه رگ رو تو ی خون میریزن؟ باز میگفت خونم توی رگ بریزم یه چیزی ....
به نظر من معنی این بخش ترانه "بیا تا رگامو تو خونت بریزم " اینه که : بیا تا رگهای مرده و بی خونم رو تو خونت بریزم تا خون تو در رگ های من جریان پیدا کنه و من زنده و با تو یکی بشم ... :n28:
Masoud-Susa
26-05-2016, 17:18
چرا همه با آهنگ کجایی دابسمش میگذارند ؟ جریان چیه؟ ظاهرا در این زمینه رکوردی زده شده ... الان مثلا توی اینستاگرام یک کلیپ دابسمش از ترانه علیدوستی دیدم قبلش از مهرداد اولادی و خیلیای دیگه (حالا اینا معروفاش، آدمای عادی که بماند ...)
بعد یک چیز دیگه از اولین باری که این آهنگو شنیدم این بخش ترانه خیلی به نظرم مضحک و بی معنی آمد "بیا تا رگامو تو خونت بریزم " !!! یعنی چی اصلا؟ معنی نمیده؟! مگه رگ رو تو ی خون میریزن؟ باز میگفت خونم توی رگ بریزم یه چیزی .... اتفاقا امروز که چندتا voice یا همان صدا از شاهین نجفی عزیز شنیدم که در مورد موضوعات گوناگون به نشر عقایدش پرداخته بود... دیدم یکجا دقیقا به همین تکه از ترانه کجایی اشاره ای داشت ... خیلی جالب بود برام... :)
چرایی و انگیزه ساخت این دابسمشها رو باید از خود اون افراد پرسید : )
و اما در مورد بخشی که پرسیدین و بُلد کردم،
نمیدونم این متن قبلا اینجا قرار داده شده یا نه. ولی خب به هر حال من برای شما اینجا قرارش میدم امیدوارم اگر ابهامی هست رفع بشه!
این روزها به خبرهای رسانهای یک حوزه جدید اضافه شده است. یعنی علاوه بر حوزههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و... حوزه جدیدی ایجاد شده به نام محسن چاوشی! و از آنجا که نمیشود روزی یک حوزه خالی بماند و حتما باید خبری داشته باشد؛ اگر هم خبری درباره او نباشد برایش میسازند تا حوزه محسن چاوشی یک طوری پُر شود! کار به جایی رسیده بود که مدتی اخبار بیست و سی چاوشی یک کامنت میگذاشت در صفحه شخصی اینستاگرامش میشد یکی از اخبار اصلی آن و خبر مهم رسانه ملی؛ حالا من تا این جای کار هیچ مشکلی ندارم سلبریتی بودن شاخ و دم که ندارد. اینکه طرف یک کامنت اینستاگرامیاش در رسانههای مکتوب و شفاهی نقل میشود و هزار متن و داستان برای آن یک کامنت نگاشته میشود فقط و فقط یک معنای روشن دارد و آن سلبریتی بودن است.
این سلبریتی بودن طبعا و قطعا دردسرهایی دارد که به هر حال باید ساخت اما این پروندههای عریض و طویل حاشیهسازی که بیوقفه تولید و منتشر میشود قابل هضم نیست.
البته من در این متن قصد ندارم به تمام هم و غم یک رسانه تصویری تازه کار اشاره کنم برای سناریونویسی پیرامون چاوشی، اصلا خداقوتشان باشد شبانهروزی دارند تلاش میکنند برای ایجاد یک داستان تازه و این پشتکار در اشاعه دروغ و تهمت خیلی آفرین دارد! ـ به قول شاعر البته ـ اما این مورد آخر دیگر قصه عجیبی است؛ این طرح مجوز نداشتن آهنگ مجموعهای که با نظارت وزارت ارشاد اسلامی هرهفته منتشر می شود و از تبلیغاتی گسترده بهره میبرد که بعید است کسی باشد که اسمی از «شهرزاد» و آهنگهایش نشنیده باشد؛ اصلا این فیلمنامه آخری جالبترین نوع حاشیهسازی برای تنها سلبریتی پویای این مملکت است.
علیالظاهر آقای اسماعیل امینی دبیر جشنواره شعر فجر در متنی نوشتهاند که ترانه «کجایی» معنا و مفهوم روشنی ندارد و قابل فهم نیست؛ راستش من به واسطه سالها حضور در جشنواره فیلم فجر موارد بسیاری سراغ دارم که دلیل محکمی است جهت افسوس خوردن برای متولیان جشنواره فیلم فجر اما فکر نمیکردم اوضاع جشنواره شعر نیز تا این اندازه اسفبار باشد! مگر ترانه «کجایی» را ابو سعید ابوالخیر به زبانی بیگانه گفته که دبیر محترم شعر فجر متوجه معنا و مفهومش نمیشوند.
کاش ایشان به جای تمسخر و یاد گذشته و اهمیت معنای شعر در آن زمان میفرمودند کجای ترانه «کجایی» واقعا دقیقا کجای این ترانه را متوجه نشدهاند تا اینجانب برای رهایی ایشان از سردرگمی و جلوگیری از افسوس برای شعر امروز راهنماییشان میکردم اما از آنجا که ایشان اشاره روشنی به انتقاد وارده به این ترانه نکردهاند شوربختانه نه از من که از هیچکس دیگری کاری ساخته نیست؛ اما آقای سعید بیابانکی چون در حاشیه برنامه «شب شعر حلقه رندان» خیلی صریح و واضح گفتهاند که با کدام قسمتهای ترانه «کجایی» مشکل دارند می شود ایشان را راهنمایی کرد اما باز موضوعی من را در انجام این مهم مردد میکند و آن اینکه آقای بیابانکی که شاعری برجستهاند و به قدری شهرهاند که بارها اشعارشان توسط مقام معظم رهبری مورد تحسین قرار گرفته است واقعا نیاز به توضیح اینجانب برای روشنگری دارند؟! راستش باور نمیکنم ایشان به عنوان شاعری برجسته معنای ترانهای ساده را ادراک نکرده باشند.
بنابراین فکر میکنم شاید آقای بیابانکی به خاطر دوستانی که از حداقل دانش ادبی بیبهرهاند و از زمان انتشار ترانه «کجایی» برایشان سوال شده که «بیا تا رگامو تو خونت بریزم» یعنی چه؟ این سوال را پرسیدهاند و از سر تواضع گفتهاند خودشان متوجه نشدهاند. البته ایشان گفتهاند که عبارت «بیا روتو رو کن» را هم متوجه نشدهاند که حقیقتا این یکی را من حتی از عوام کوچه و بازار هم نشنیدهام که معنایش را متوجه نشده باشند دیگر شاعر بنامی چون آقای بیابانکی که جای خود؛ با این وجود به اختصار جهت رفع ابهام احتمالی اشارهای هم به آن خواهم کرد؛ اما در مورد جمله معروف «بیا تا رگامو تو خونت بریزم» که سبب شده بسیاری چاوشی را به سخره بگیرند که اصلا نفهمیده چه گفته و فقط خواسته چیزی بگوید! فارغ از اینکه استهزای یک انسان در هر جایگاهی یکی از مذمت شدهترین کارها در قرآن است باید بگویم ادراک این جمله نیاز به کمی دانش ادبی دارد که از آنجا که گمان میکنم حتما یک شاعر به اصول ابتدایی ادبیات آگاه است با عذرخواهی پیشاپیش جسارتا آقای بیابانکی را مخاطب قرار میدهم آن هم به سبب اظهاراتشان که همچنان به نظرم غریب میآید!
در ادبیات شیرین پارسی که به قطع و یقین اگر عوام با آن بیگانه باشند اهل شعر و شاعری و در کل هنرمندان دست به قلم را با آن بیگانگی نیست؛ آرایههای ادبی گوناگونی برای پیرایه کردن متون ادبی به نثر یا نظم وجود دارد که یکی از آنها «مَجاز» است. آرایهای که تحصیلات دانشگاهی هم نمیخواهد و هرکسی در دوران متوسطه و پیش از اخذ مدرک دیپلم با آن آشنا میشود. همانطور که از نام این آرایه ادبی پیداست کلمهای در متن نثر یا نظم به جای چیز دیگر قرار میگیرد و بر معنای آن دلالت میکند. حال وقتی ترانهسرا میگوید: «بیا تا رگامو تو خونت بریزم» کلمه «رگ» مجاز از «خون» است که طبعا برای پیرایه ادبی از این آرایه استفاده شده است. وقتی ترانهسرا میخواهد رگش را در خون معشوق بریزد یعنی در واقع کلمه رگ که محل و ظرف خون است را به مجاز به جای خون استفاده کرده و مفهوم پر واضح و مبرهن است که عاشق میخواهد خون خودش را نیز به پای معشوق بریزید. از آنجا که رگ ظرف خون است به این مجاز، مجاز محلی گفته میشود و اتفاقا محسن چاوشی که انگار هرکاری بکند به مذاق عدهای خوش نمیآید اولین کسی نیست که از این آرایه استفاده کرده؛
برای مثال در گلشن راز آمده: «چو آشامیدم این پیمانه را پاک/ درافتادم ز مستی بر سر خاک» که اینجا شاعر پیمانه را به مجاز از شراب داخل پیمانه به کار برده و بدیهی است که پیمانه را نمیتوان آشامید. یا در ادبیات محاوره شاید بارها شنیده باشید که مادری خطاب به فرزندش میگوید: «بشقابتو تموم کن بعد برو بستنی بخور» که باز بشقاب مجاز محلی از غذای درون آن است چرا که بشقاب را نمیتوان خورد.
با این توضیحات که به گمانم کاملا روشن است هیچ اتفاق عجیب و غریبی رخ نداده به هنگام ریختن رگ در خون؛ آن هم تا این اندازه که خاطر اهالی شعر و شاعری را تا این حد مغشوش و مکدر سازد. علاوه بر آن در مصرع مذکور آرایه مجاز دوبار تکرار شده یعنی ترانهسرا علاوه بر اینکه از رگ به مجاز از خون استفاده کرده از خون نیز به مجاز از مایع زیست آدمی استفاده کرده است بنابراین ترانهسرا میخواهد تمام زندگی و مایع حیاتش را به مایع حیات معشوقه هدیه کند و در زیستن او ادامه یابد. حالا تا کی بناست محسن چاوشی برای چنین تعبیر شاعرانهای جواب پس دهد و مورد استهزا قرار گیرد را نمیدانم!
اما در مورد «بیا روتو رو کن» که هنوز متوجه نمیشوم دقیقا چه چیزی مانع از درک آن توسط شنونده میشود آرایه بسیار ساده «جِناس» به کار رفته که در اینجا چون دو کلمه دقیقا مشابه یک دیگرند با دو معنای مختلف «جناس تام» است. «رو»ی اول به معنا صورت و «رو»ی دوم به معنا نشان دادن.
نمیدانم قسمت دیگری در این ترانه وجود دارد که برای اهل شعر و ادب جای سوال باشد یا نه ولی خط به خطش قابل معناست و هیچ چیز ناواضحی وجود ندارد.
از آنجا که تجربه ثابت کرده هنگامی که چیزی به دقت تشریح میگردد و جایی برای سوال باقی نمیگذارد عدهای میگویند حالا از کجا معلوم که هنرمند (در اینجا چاوشی) تمام اینها را میدانسته و آگاهانه اعمال کرده و نگارنده چیزی بیرون از متن را به آن الصاق نکرده است؟ ذکر دو نکته را ضرروی میدانم؛ اولا نکاتی که عرض کردم به قدری واضح و روشن است که با مراجعه به هر استاد ادبیات به راحتی به جوابی مشابه خواهید رسید. حتی اگر کتابهای دبیرستانتان دم دست باشد نیازی نیست مزاحم وقت یک استاد شوید و اگر حافظهتان یاری کند که به کتابهای آن دوران نیز نیازی نیست.
بنابراین چیزهایی که نگاشتهام موضوع عجیب و غریبی نیست که به متنی الصاق شده باشد. ثانیا به نظرم آدمی که به هنگام اوقات فراغت به جای بالا و پایین کردن اینستاگرامش و یا سلفی گرفتن از خودش و دوستان، مولانا را ورق میزند و تا حدی او را زیست میکند که میشود بخش جدایی ناپذیر زندگی شخصی و موسیقاییاش نمیتواند با آرایههای ادبی بیگانه باشد چرا که متن ثقیل اشعار مولانا بی دانش ادبی ادراک نمیشود. وقتی ترانه تیتراژ سریال «شهرزاد» بدون دانش ادبی فهمیده نمیشود و حتی این ناآگاهی در نهایت تعجب باعث تمسخری بیجهت میشود دیگر اشعار حضرت مولانا جای خود دارد. در نتیجه کسی که اشعار حضرت مولانا را ادارک میکند قطعا از دانش ادبی بالایی برخوردار است.
جسارتا نگارنده بر این باور است که بهتر است این همه تلاش و تقلا برای پایین کشیدن یک نفر، که سالهاست به ثمر ننشسته را صرف مطالعه و اعتلای خویشتن کرده تا به جایگاه فعلی سلبریتیای برسند که تمامی فکر و ذکرشان بررسی لحظه به لحظه کارهای اوست تا ببیند کجا میتوان ایرادی گرفت و گفت دیدی گفتم؟! به نظرم این همه عجله برای پرکردن صفحات این حوزه تازه افتتاح شده چاوشی که باید هرطور شده آماده شود فرصت اندیشیدن و تعقل را گرفته که خداوند متعال میفرمایند آنها استهزا میکند اما غافلاند که خویش را ریشخند میکنند.
هرچند امیر بیگزندش میگوید الخیر فی ما وقع و حتما خیریتی است در اینکه این روزها همه زمزمه میکنند چاوشی، حال به نیکی یا شر؛ به قول امیر بیگزندش الخیر فی ما وقع.
EhsanCPU
27-05-2016, 23:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87_0.jpg
ماجرای دلخوری حجت اشرف زاده از چاوشی
ماجرا از زبان حجت اشرف زاده : من یک دوست صمیمی به نام حسین صفا دارم كه شاعر و ترانهسرای قابلی است. او به من گفت كه قرار است محسن چاوشی قطعه زیبای « قراضه چین » (ای عاشقان) را بخواند
و نیاز به صدایی شبیه صدای تو دارد تا قطعه خوبی از كار در بیاید. وقتی چاوشی را دیدم تفاوت در فكر و نگاه را كاملا در او احساس كردم.
( به همه چیز نگاه فكورانه دارد و اتاق فكر ویژهای با او كار میكنند. وسواس خاصی هم در انتخاب ترانه و آهنگ دارد.)
این جور بود كه همكاری اتفاق افتاد، اتود زدیم و آواز و صدای من ضبط شد. منتها من به دو دلیل كمی دلگیر شدم.
به هر حال دو نفر وقتی در یک مغازه شریك میشوند در همه چیز شریك هستند و باید از كار هم خبر داشته باشند.
اولین دلیل این بود كه چرا قبل از انتشار قطعه هیچ خبری به من داده نشد تا قطعه را گوش كنم و از كیفیت اثر مطمئن شوم چون روی كارم بسیار حساسم.
دلیل دوم هم این بود كه صدای من به صورت پسزمینه در قطعه شنیده میشد و كمرنگ بود.
مجری برنامه ساعت 25 از من پرسید كه صدای شما به عنوان افكتیو استفاده شده اما این طور نبود و صدای من مدت زیادی در قطعه شنیده میشد.
محسن هم بعد از شنیدن این ماجرا به من زنگ زد و من همین دلایل را به او گفتم. در كل چیز خاصی نبود و محسن از بهترینها در زمینه كار خود است.
بسیار دقیق، ریزبین، باهوش و فرزند زمانه خویش است. با خیلی از خوانندههای پاپ غیر از چاوشی رفاقت دارم و البته رفاقت به معنای كار مشترك نیست.
منبع :
موسیقی ما - برترین ها
همچنین در ادامه گفتگو و با برده شدن نام محسن چاوشی در برنامه، مهران مدیری از محسن چاوشی درخواست کرد تا با حجت اشرف زاده تماس بگیرد و از او دعوت کرد تا در برنامه دورهمی شرکت کند که با تشویق و استقبال شدید حضار روبرو شد...
erfan90ir
28-05-2016, 02:40
من خودم طرفدار سرسخت محسن چاوشیم ولی علتش اینه که یه جوون افسرده هستم و بیکار که نتونستم ازدواج کنم و شکست خورده ام علت اینکه محسن چاوشی اینقدر طرفدار داره اینه که همه مخاطبانش همین 11 میلیون جوون افسرده بیکار هستن که نمیتونن ازدواج کنن و محسن هم داره به خوبی از این خیل از طرفدارانش استفاده میکنه و پول درمیاره چون خواننده با سیاستی هست صداش نه خوبه نه بد ولی خدایی آهنگاش و تنظیم هاش حرف نداره و آهنگاش پر از غم و تلخی و افسردگیه که این قشر جوون افسرده که خودمم یکی از اونا هستم میپسندیم و به دلمون میشینه ببینید یه جوون افسرده اگه براش آهنگ غمناک بزارین چون به وضعیتش نزدیکه علاقه زیادی نشون میده ولی اگه براش آهنگ شاد بزارین تمایل داره هر چه زودتر اون آهنگ تموم بشه ولی حالا شاید میپرسین چرا این پست را میزارم من همیشه روی فلشم آهنگای محسن چاوشی را دارم یعنی گلچین کردم یه روز با پسر خالم بودم پسر خاله من از اون بچه پولدارهای بالاشهر نشینه که هیچ کمبودی تو زندگیش نداره و هر چی خواسته باباش بهش نه نگفته و شاده شاده تو ماشین بودیم من فلشم را گزاشتم توی ظبط ماشین و گفتم بیا آهنگای قشنگی دارم گوش کنیم یکی از آهنگای محسن چاوشی که خیلی دوسش دارم که اسمش حراجه و ریتم نسبتا تندی داره را براش گزاشتم اولش با آهنگ حال کرد ولی وقتی محسن شروع به خوندن کرد یه نیگاه به من کرد و زد تو سرم و بهم بد و بیراه گفت و میخواست فلش رو دربیاره من گفتم یکی دیگه میزارم آهنگ اسیری را گذاشتم زد تو سرم آهنگ غلط کردم را گزاشتم میخواست منو از ماشین با لگد بندازه بیرون بعدش فلش را درآورد و گفت خاک تو سرت که به این آهنگا گوش میدی میگفت با آهنگات حالم رو گرفتی بعد یه آهنگ شاد رقص آور بی محتوا گذاشت و پشت فرمون ماشین قر میداد و دست میزد منم میخواستم خفش کنم یکبار دیگه هم شبیه این اتفاق با یکی دیگه از دوستام اتفاق افتاد برای همین به این نتیجه رسیدم که آدمای شاد هیچ تمایلی به شنیدن آهنگهای محسن چاوشی ندارن ولی اگه افسرده باشن شیفته آهنگهای محسن چاوشی میشن اکثر طرفدارای محسن چاوشی جوونهای افسرده هستن که تعدادشون در ایران کم نیست حالا با درصد افسردگی زیاد یا کم ولی اگه این آهنگا رو گوش بدن شک نکنین رگه هایی از افسردگی رو دارن
EhsanCPU
29-05-2016, 20:35
کنایههای سراج به قطعه «کجایی» محسن چاووشی + فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%DA%86%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85)
کنایههای سراج به قطعه «کجایی» محسن چاووشی + فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%DA%86%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85)
این حرف بیشتر به خاطر حسادته
ای کاش خواننده ها به جای این مدل حسادت ورزی ها و صحبت هایی که از سر ناتوانی هست یکم به فکر قوی کردن کار های خودشون باشن
تو انتخاب شعر های محسن هیچ بحثی نیست چون واقعا تنوع شعر در کار های محسن خیلی خیلی بالاست
یاد انتقاد های مایلی کهن از کیروش افتادم خخخ
راستی مگه قرار نبود البوم امروز بیاد چی شد پس؟
Masoud-Susa
31-05-2016, 14:24
من هم با کلیت حرف آقای سراج موافقم، این روزا اشعار و ملودی خوب تو موسیقی پاپ ما به ندرت دیده میشه. فقط به نظرم ایشون کیس رو اشتباهی مثال زدن. چرا که واقعا وسواسی که محسن چاوشی تو انتخاب شعر و ملودی آهنگ و تنظیمها داره رو کمتر کسی از اهالی موسیقی پاپ ما داره.
ظاهرا تهیه کننده آلبوم نتونسته آلبوم رو تو اون تاریخی که اعلام کرده آماده انتشار کنه. احتمالا تا قبل ماه رمضون بتونیم آلبوم رو بشنویم. مگر اینکه تصمیمشون عوض بشه و انتشار رو به یه وقت دیگه موکول کنن.
ali_agha1981
31-05-2016, 19:45
من خودم طرفدار سرسخت محسن چاوشیم ولی علتش اینه که یه جوون افسرده هستم و بیکار که نتونستم ازدواج کنم و شکست خورده ام علت اینکه محسن چاوشی اینقدر طرفدار داره اینه که همه مخاطبانش همین 11 میلیون جوون افسرده بیکار هستن که نمیتونن ازدواج کنن و محسن هم داره به خوبی از این خیل از طرفدارانش استفاده میکنه و پول درمیاره چون خواننده با سیاستی هست صداش نه خوبه نه بد ولی خدایی آهنگاش و تنظیم هاش حرف نداره و آهنگاش پر از غم و تلخی و افسردگیه که این قشر جوون افسرده که خودمم یکی از اونا هستم میپسندیم و به دلمون میشینه ببینید یه جوون افسرده اگه براش آهنگ غمناک بزارین چون به وضعیتش نزدیکه علاقه زیادی نشون میده ولی اگه براش آهنگ شاد بزارین تمایل داره هر چه زودتر اون آهنگ تموم بشه ولی حالا شاید میپرسین چرا این پست را میزارم من همیشه روی فلشم آهنگای محسن چاوشی را دارم یعنی گلچین کردم یه روز با پسر خالم بودم پسر خاله من از اون بچه پولدارهای بالاشهر نشینه که هیچ کمبودی تو زندگیش نداره و هر چی خواسته باباش بهش نه نگفته و شاده شاده تو ماشین بودیم من فلشم را گزاشتم توی ظبط ماشین و گفتم بیا آهنگای قشنگی دارم گوش کنیم یکی از آهنگای محسن چاوشی که خیلی دوسش دارم که اسمش حراجه و ریتم نسبتا تندی داره را براش گزاشتم اولش با آهنگ حال کرد ولی وقتی محسن شروع به خوندن کرد یه نیگاه به من کرد و زد تو سرم و بهم بد و بیراه گفت و میخواست فلش رو دربیاره من گفتم یکی دیگه میزارم آهنگ اسیری را گذاشتم زد تو سرم آهنگ غلط کردم را گزاشتم میخواست منو از ماشین با لگد بندازه بیرون بعدش فلش را درآورد و گفت خاک تو سرت که به این آهنگا گوش میدی میگفت با آهنگات حالم رو گرفتی بعد یه آهنگ شاد رقص آور بی محتوا گذاشت و پشت فرمون ماشین قر میداد و دست میزد منم میخواستم خفش کنم یکبار دیگه هم شبیه این اتفاق با یکی دیگه از دوستام اتفاق افتاد برای همین به این نتیجه رسیدم که آدمای شاد هیچ تمایلی به شنیدن آهنگهای محسن چاوشی ندارن ولی اگه افسرده باشن شیفته آهنگهای محسن چاوشی میشن اکثر طرفدارای محسن چاوشی جوونهای افسرده هستن که تعدادشون در ایران کم نیست حالا با درصد افسردگی زیاد یا کم ولی اگه این آهنگا رو گوش بدن شک نکنین رگه هایی از افسردگی رو دارن
اصلا اینجوری نیست..این نظر منه
اون پسرخالت با آهنگا و صدای چاوشی حال نمیکرده...رفتی به شاد بودن نداره...هر کسی هم با صدای چاوشی نمیتونه ارتباط بگیره..
همچنین اصولا اکثر آهنگهای چاوشی به درد ماشین نمیخوره..مثل این میمونه تو ماشین شاهین نجـــ..فی گوش کنی..!
این سبک آهنگارو باید بذاری تو هدفونت و یه گوشه آروم بشینی و لذتش رو ببری...
Masoud-Susa
01-06-2016, 18:08
تبلیغات شهری امیر بی گزند شروع شده
پوستر امیر بی گزند در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها
نیمی از "امیرِ بی گَزند" :
قطعه/شاعر/تنظیم کننده
1.امیر بی گزند/مولانا/چاوشی
2.متصل/مولانا/چاوشی
3.پریشان/سعدی/چاوشی
4.چنگیز/یاغی تبار/صفاریان
5.آخرین اتوبوس/صفا/حسامی
6.شاه مقصود/صفا/روح نواز
7.تریاق/ مولانا/؟
8. دل من/ مولانا/صفاریان
هومن اکبریان طراح کاور امیر بی گزند
سینا سرلک خواننده مهمان در البوم
عادل روح نواز گیتار الکتریک در البوم
البوم در جلد معمولی و بدون اختلاف زمان در تهران و شهرستان ها توضیح خواهد شد
شرکت تصویر گستر پاسارگاد اعلام کرد هفته اینده منتشر خواهد شد.
زمان دقیق انتشار احتمالا امروز گفته خواهد شد
erfan90ir
04-06-2016, 15:12
دوستان من در پست قبلی گفتم که محسن چاوشی خواننده با سیاستی هست و فقط برای پول درآودن این آهنگهای تلخ و غمناک و پر از افسردگی را میخونه که یک سری از دوستان پیام دادن و ناراحت شده بودن من فکر میکردم محسن چاوشی مجرده و آهنگهایی که میخونه از زندگی خودش گرفته شده و با روحیه خودش سازگاره فکر میکردم یه عاشق شکست خورده هست که ناکام مانده و عشقش اونو ترک کرده ولی حالا فهمیدم ایشون ازدواج کرده و خوش و خرم و خوشحاله و بچه هم داره و فقط برای پول درآوردن این آهنگای تلخ و غمناک رو برای ما جوونای افسرده بدبخت میخونه و ما رو بازی داده همش عکساش رو پخش میکنه دل جوونا رو بسوزونه نظرم راجع بهش و حسی که به آهنگاش داشتم کامل عوض شد:n15::n15::n15::n15:
یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم
تو شدی مادر و من با همه پیری پسرم
عروسی تو با کیه که من خبردار شدم
کی اومد و چی گفت که من پیش چشات خوار شدم
روز عروسی تو و عزا گرفتنه منه
تو شادی و ببین که غم چه جور دلم رو میشکنه
خیال نمی کرد دلم که بی خیال من بشی
اما تو بی خیالی و محاله مال من بشی
منتظرم نموندی تو ازدواج کردی
آتیش زدی به هستیم عشق و حراج کردی
عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
ساده دل من که قسم های تو باور کردم
تو شدی همسر اغیار و من از یار و دیار
گشتم آواره و ترک سر و همسر کردم
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران
رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی
تو بمان و دگران وای به حال دگران
این ناله های زخمی همش دروغه :n15::n15::n15::n15:
بعضی خواننده ها نون به نرخ روز خورن و فقط دنبال پول و پر کردن جیبشون هستن یعنی اگه فضای جامعه شاد باشه خوشگلا باید برقصن میخونن واگه فضای جامعه افسرده باشه ناله میکنن
vahidreza2007
05-06-2016, 10:41
داداش میشه بگی چند سالته ؟ به نظرم دیدی که به موسیقی داری کاملا اشتباهه ! اگر با دید شما بخوایم جلو بریم مثلا خواننده های مثل حامد پهلان :n02: رو بگیم که این بشر تو زندگیش چیزی به اسم درد و ناراحتی نداره و همش سرخوشه :n02: نه داداش این طور نیست هر خواننده ای بسته به تون صداش و بسیاری از عوامل دیگه تو یه سبک و سیاقی از موسیقی فعالیت میکنه و محسن چاووشی هم همینطور ! به نظر من آهنگ های شاد محسن لولشون پایین تر از اهنگ های به قول شما غمگینی هست که خونده !مثلا اهنگ قطار رو در نظر بگیر و مقایسه اش کن با چند تا از اهنگ های شادی که خونده ببین کدوم به صداش بهتر میافته :n16:
امیر بی گزند فردا منتشر میشود :n20:
Zaghan_13
05-06-2016, 14:35
امیر بی گزند فردا منتشر میشود :n20:
مطمئنی عزیز؟الکی مارو خوشحال نکن فردا نیاد بد تو پرم میخوره:n03:
من از زمانی ک قرار بود ی آلبوم بده ب اسم چنگیز ک شد امیر بی گزند منتظر آلبوم جدیدشم
کجا خبرشو خوندی ؟منبعی چیزی نداری؟
بازم ممنون خوشحالمون کردی:n16:
مطمئنی عزیز؟الکی مارو خوشحال نکن فردا نیاد بد تو پرم میخوره:n03:
من از زمانی ک قرار بود ی آلبوم بده ب اسم چنگیز ک شد امیر بی گزند منتظر آلبوم جدیدشم
کجا خبرشو خوندی ؟منبعی چیزی نداری؟
بازم ممنون خوشحالمون کردی:n16:
تو کانال تلگرامی رسمی خود آلبوم امیر بی گزند اطلاع رسانی کرد
پیش خرید آلبوم امیر بی گزند در سایت بیپ تونز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad Yek110
06-06-2016, 09:06
فقط یک چیز میتونه منو وادار کنه که دیدن قسمت جدید GOT رو به تعویق بندازم و بعد از یک سال اینجا پست بذارم ، اونم آلبوم جدید چاوشیه...
امیر بی گزند ، پریشان ، شیدایی ، متصل ، تریاق ، چنگیز حرف نداشتن ... امیدوارم بیشتر از غزلهای سعدی بخونه
brothers000
06-06-2016, 09:34
فقط یک چیز میتونه منو وادار کنه که دیدن قسمت جدید GOT رو به تعویق بندازم و بعد از یک سال اینجا پست بذارم ، اونم آلبوم جدید چاوشیه...
امیر بی گزند ، پریشان ، شیدایی ، متصل ، تریاق ، چنگیز حرف نداشتن ... امیدوارم بیشتر از غزلهای سعدی بخونه
بنده هم مینطور
بعد از مدت ها بخاطر انتشار آلبوم چاوشی مجدد به این بخش سر زدم...
منتظرم تا تاپیک آلبوم ایجاد بشه و نظرات رو اونجا بدم
ولی در کل تا الان که تقریبا یه بار آلبوم رو گوش دادم، میتونم بگم آلبوم فوق العادیه... (البته به دید موسیقیایی سایر دوستان بستگی داره که هم نظر باشیم یا نه !)
amir_amd
06-06-2016, 10:31
من نمی تونم توی آلبوم پیش برم.
هنوز تراک سومم.
تراک امیر بی گزند که شاهکار هست . بیشتر از 10 بار گوشش کردم ولی عطشم فروکش نمی کنه.
من نمی دونم نظر سایر دوستان چطور ولی به نظر من چاووشی تونسته سطح موسیقی رو بالاتر ببره.
brothers000
06-06-2016, 11:16
من نمی تونم توی آلبوم پیش برم.
هنوز تراک سومم.
تراک امیر بی گزند که شاهکار هست . بیشتر از 10 بار گوشش کردم ولی عطشم فروکش نمی کنه.
من نمی دونم نظر سایر دوستان چطور ولی به نظر من چاووشی تونسته سطح موسیقی رو بالاتر ببره.
تا همون تراک 3 که فرمودید به نظر من بهترین تراک ها قرار دارن
البته در کل آلبوم فوق العاده اس
ولی به نظرم چنگیز بی دلیل نبود که میخواست نام آلبوم هم باشه گرچه بهتر که امیر بی گزند این افتخار نصیبش شد...
هر چی بیشتر آلبوم رو گوش میدم لایه های بیشتری از درونش شکافته میشه...
عجب آلبوم بدی داده.باز یچیز مثل پاروی بی قایق فاز فلسفی برداشته برای موزیک هاش.من نمیدونم چرا باید چاووشی قدیمی رو خاک کنه بعد بیاد موزیک شاد بخونه که اصلا بهش نمیاد.کلا ترک های 1 و نسبتا 9 و بخصوص 11 خوب بودن مابقی shift+delete.اینهمه مدت صبر کردیم آخرم باز اینجوری.نه فقط من خیلیا ناراحتن از این موضوع.حیف انتظاری که کشیدم.من از بچگی با چاووشی بزرگ شدم و لذت میبردم از موزیک هاش ولی دیگه داره راهشو عوض میکنه متاسفانه.آلبوم شهرزادش باعث شد حتی کسایی که طرفدارش نیستن از موزیک هاش لذت ببرن.با اینکه میبینه این سبک بهش میاد باز هم سعی در تغییر خودش داره
دوستان لطفا البوم و تراک ها رو تفسیر کنید
من تو پست پارو بی قایق تمام کامنت هاتونو خوندم
اساطید لطفا تفسیر کنید
vahidreza2007
06-06-2016, 16:00
عجب آلبوم بدی داده.باز یچیز مثل پاروی بی قایق فاز فلسفی برداشته برای موزیک هاش.من نمیدونم چرا باید چاووشی قدیمی رو خاک کنه بعد بیاد موزیک شاد بخونه که اصلا بهش نمیاد.کلا ترک های 1 و نسبتا 9 و بخصوص 11 خوب بودن مابقی shift+delete.اینهمه مدت صبر کردیم آخرم باز اینجوری.نه فقط من خیلیا ناراحتن از این موضوع.حیف انتظاری که کشیدم.من از بچگی با چاووشی بزرگ شدم و لذت میبردم از موزیک هاش ولی دیگه داره راهشو عوض میکنه متاسفانه.آلبوم شهرزادش باعث شد حتی کسایی که طرفدارش نیستن از موزیک هاش لذت ببرن.با اینکه میبینه این سبک بهش میاد باز هم سعی در تغییر خودش داره
به نظر منم نسبت به البوم قبلی ضعیفتره مخصوصا اهنگ های شاد که اصلا و ابدا به صدای محسن نمیخوره و اهنگ ها در نیومده !
ولی ترک های اسلو البوم بد نبود مخصوصا امیر بی گزند و چنگیز ولی انتظارم خیلی خیلی بالاتر بود
به نظرم محسن بهتره تا 3-4 بعد از فاز خوندن شعر های شاعرهایی مثل سعی و حافظ و مولانا بیاد بیرون و شعر های امروز شاعر های خوب امروزی رو بخونه .
حتی اگر به تم موسیقی چند ترک اول دقت کنید کاملا موسیقی اهنگ و تمشون شبیه چند تا از اهنگ های البوم قبلی هستش و مشخصه تقریبا یک زمان اهنگ ها ضبط شدن و و بر حسب قرعه اهنگ ها بین این دو البوم تقسیم شدن .
متاسفانه منم اهنگ های شاد البوم رو پاک کردم :( چون اصلا به صدای محسن نمیاد و از طرفی نمیتونستم باهاشون ارتباط درستی بگیرم !
در کل کاش محسن برگرده دوباره به اهنگ هایی مثل نفرین و قطار و .....
به نظر من یه افت وحشتناک تو کارش اتفاق افتاد با این آلبوم...
شاید هم مجبوره مثلا یک یا چند آلبوم با فضای پاپ و شعر و ترانه جدید بده بیرون / و یکی از شاعران نامی قدیم! با موسیقی پاپ :n02: ( بخاطر مجوز )
من که، اون آلبوم قبلش هم که همین حور شعرها رو خوند رو اصلا آلبوم خوبی نمیدونم/ چه معنی داره آخه شعر چندصد سال پیش با این موسیقی!!؟
Ali_softcenter
06-06-2016, 16:15
یه آلبوم معمولی با ملودی های خیلی خوب و شعر های بعضا خوب و بعضا روی مخ !!
انتخاب بعضی شعر هاش واقعا جالب نبوده به نظر من....مخصوصا شعر های صفا رو من که نمی پسندم! هر 3 ترکی که من پسندیدم از مولانا بود.
البته به نظر من شعر های مولانا و سعدی و حافظ اصلا با موسیقی پاپ نمیخونه....ولی ملودی ها واقعا روشون نشسته بود...
درواقع ملودی شعر های فلسفی رو نجات داده...
به نظرم چاووشی داره الکی زور میزنه که شعر های فلسفی و سنگین بخونه!! برادر من نخون ادم سردرد میگیره با این شعرا!
شعرهای غیر مولانا و سعدیش هم سنگین بود...خب که چی؟ مگه راکه که شعر فلسفی میخونی....
پاپ یعنی موسیقی عامه پسند! چه به لحاظ شعر چه ملودی!!
payam.n5
06-06-2016, 17:23
فوق العاده بود . البومی عالی از نابغه موسیقی ایران
امیر بی گزند به نظرم بهترین سر البومی چاوشی تو البومای مجازش بود
این البوم ترکیبی از پاروی بی قایق و حریص بود به نظرم
پاروی بی قایق البومی خاصی و حریص البومی عام پسند بود و این البوم ترکیبی از هر دو هست که هم تراک های فوق العاده خاص چاوشی رو داره هم تراک های 6و8 زیبایی که مردم عادی بیشتر میپسندن
Amin-Nasim
06-06-2016, 19:08
همون دوستانی که وقتی قلاش اومد ، از چاووشی ایراد میگرفتن الانم از آلبوم ایراد میگیرن :n01: آهنگ های شاد هم طرفدار خاص خودشون رو دارن
یه سری ها هم کلا باید ار چاووشی ایراد بگیرن ، حالا هر شعری ، هر آهنگی :n08:
آلبوم خوبی بود ، جهت تنوع لازم بود
erfan90ir
06-06-2016, 19:22
بهترین آهنگای آلبوم آهنگ متصل:n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی قشنگه همخوانی زنش به عربی هم خوب دراومده:n08:
بعدش آهنگ دل من :n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم آهنگ شیدایی :n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دوستانی که وقتی قلاش اومد ، از چاووشی ایراد میگرفتن الانم از آلبوم ایراد میگیرن :n01: آهنگ های شاد هم طرفدار خاص خودشون رو دارن
یه سری ها هم کلا باید ار چاووشی ایراد بگیرن ، حالا هر شعری ، هر آهنگی :n08:
آلبوم خوبی بود ، جهت تنوع لازم بود
شاد بره حامد پهلان گوش بده.چاووشی از وقتی زاده شده غمگین میخونه و مام از بچگی به همین وضع خو گرفتیم.اصلا شاد به صدای چاووشی نمیاد که داره زور میزنه.انگار مثلا من زور بزنم فوتبالیست بشم خب آقا جان در توان من نیست نمیشم زورکی که نیست میزنم پیشینه ی خودم رو هم خراب میکنم.هم مسئله ی شادش هم اینکه اینهمه شعرهای فلسفی برای چی؟ بقول دوستمون پاپ یعنی عامه پسند.برای هر شعر باید هزارتا تفسیر و ترجمه بیاری این که نمیشه لذت بردن از موزیک.خسته کننده بود واقعا بعد اینهمه انتظار.فقط امیر بی گزند قشنگ بود با تریاق
کسی که اصلا محض سلیقه ی شخصی میخواد شاد یا شعر سنگین بخونه سالی یکی دو ترک اینجوری میده نه اینکه کل آلبومش رو بهش اختصاص بده و گذشته ی خودش رو مثل یه شاخه نیلوفر و حریص و ژاکت و بخصوص شهرزاد که اونهمه طرفدار پیدا کرد رو نادیده بگیره
Amin-Nasim
06-06-2016, 20:48
شاد بره حامد پهلان گوش بده.چاووشی از وقتی زاده شده غمگین میخونه و مام از بچگی به همین وضع خو گرفتیم.اصلا شاد به صدای چاووشی نمیاد که داره زور میزنه.انگار مثلا من زور بزنم فوتبالیست بشم خب آقا جان در توان من نیست نمیشم زورکی که نیست میزنم پیشینه ی خودم رو هم خراب میکنم.هم مسئله ی شادش هم اینکه اینهمه شعرهای فلسفی برای چی؟ بقول دوستمون پاپ یعنی عامه پسند.برای هر شعر باید هزارتا تفسیر و ترجمه بیاری این که نمیشه لذت بردن از موزیک.خسته کننده بود واقعا بعد اینهمه انتظار.فقط امیر بی گزند قشنگ بود با تریاق
کسی که اصلا محض سلیقه ی شخصی میخواد شاد یا شعر سنگین بخونه سالی یکی دو ترک اینجوری میده نه اینکه کل آلبومش رو بهش اختصاص بده و گذشته ی خودش رو مثل یه شاخه نیلوفر و حریص و ژاکت و بخصوص شهرزاد که اونهمه طرفدار پیدا کرد رو نادیده بگیره
حامد پهلان :n21:
خیلی قبل گفته بودن که نصف ترکهای آلبوم سبک 6و8 داره
ولی بازم این مسئله که شاد بخونه بهش میاد یا نه یه بحث سلیقه ایه
هرچند خودمم خیلی دوست داشتم آلبوم ترکهای بیشتری مثل امیر بی گزند داشته باشه
.....
این چیزی که من تا الان دیدم ، هر کاری که ایشون بیرون دادن بعضیا ایراد گرفتن ، ایرادشون بی راه هم نبوده چون به سلیقه شون جور نبوده
شعر از مولانا باشه یه سری ایراد میگیرن ، شعر نو باشه یه سری ایراد میگیرن ، شعر از حسین صفا باشه یه سری دیگه
اگه مثلا شعرای معمولی و ساده انتخاب میکرد یه سری میگفتن اینا دیگه چیه!!!
.....
در موجموع آلبوم فضای متفاوتی داشت و خیلی خوب بود
خودم به شخصه امیر بی گزند رو بیشتر از همه دوست داشتم ... و بعد از اون چنگیز و تریاق (تریاک :n02:) و شرمساری
ترک متصل : دوستش دارم ، چون شعرش خیلی قشنگه و ملودی زیبایی براش انتخاب شده و در کل مخصوص یه مخاطبِ خاصه :n02::n02::n02:
پ.ن : آهنگ قطار در مقابل آخرین اتوبوس ... یعنی قرار بوده همون تجربه تکرار بشه ؟
پ.ن2: این مصرع امضاتون هم فوق العاده بود : روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادارترم من...:n12:
yoosef_st
06-06-2016, 20:53
1 بار گوش دادم
باید حداقل 10 بار گوش بدم و بعد نظر بدم
اما یه نظر سردستی، آهنگهای شاد خیلی خیلی قوی تر از آهنگهای غمگین بودن
به نظرم این اصلا اتفاق بدی نیست و اینکه چاووشی نشون میده میتونه شاد هم بخونه، قدرتنمایی اون هست
کسایی هم که میگن صرفا و صرفا غمگین، خب برین شهرزاد رو گوش بدین. برای شمام خونده که :n01:
شعرهای حسین صفا افت کردن...
حیف...
به نظرم این اصلا اتفاق بدی نیست و اینکه چاووشی نشون میده میتونه شاد هم بخونه، قدرتنمایی اون هست
قدرت نمایی؟ فی الواقع نشون میده اصلا بلد نیست بخونه توی شاد و کاراش رو خراب کرده.این قدرت نیست نشون دادن ضعفشه و اصرارش برای یکار بیهوده که توش استعداد نداره.چه شاد خوندن چه فلسفی خوندن.حیف انتظاری که کشیدم
Ali_softcenter
06-06-2016, 21:46
منم از آهنگای شادش بدم نیومد! قبول ندارم که بهش نمیاد! اتفاقا خوب میشه! اتفاقا تنها آهنگایی که پاک نکردم دو تا آهنگ کوبشیش بود !
محسن صداش به غمگین بیشتر میاد ولی نه اینکه شعرهای سنگین بخونه و شبیه آه و ناله فلسفی بشه!
بهترین حالت براش اینه که آهنگ ساده غمگین بخونه! با شعر های ساده ولی زیبا .
amir_amd
06-06-2016, 22:13
خب بعد از 5 باز گوش کردن کامل و البته بعضی تراک ها شاید بیشتر این نظر من هست:
سر آلبومی که فوق العاده هست چنگیز و تریاق هم شاهکار هستند.
آهنگهای شاد بعضیاشون خیلی خوب در اومدن مثل تراک 2 و 6یا 12 کلا آهنگهای این دسته با توجه به شعر خوبشون باعث میشه خیلی ها شعذ کلاسیک بیشتر بخونند.
من کسی رو میشناسم یک خط شعر کلاسیک نخونده بوده بعد از چاووشی اصلا علاقمند به شعر کلاسیک شده و به نظر من چاووشی یه جور فرهنگ سازی هم میکنه.
کارهای حسین صفا به غیر از آخرین اتوبوس که عالی بود فعلا زیاد خوب نبود شاید سفارشی ترانه گفته نمی دونم.
جنگ زده رو نمی فهمم از بقیه آلبوم جداست.
کار پریشان هم عالی بود.
کلا بهترین کسی که شعر کلاسیک رو مدرن میخونه چاووشی هست.
ممکنه بعضی از دوستان نظرشون چیز دیگه ای باشه ولی مطمئنن هیچکدوم از تراکها در حد shift+delete نیستند.
اولا خیلی خوبه که یه خواننده پاپ جون پسند از شعر های بزرگانی چون مولانا و سعدی بخونه کاری که خیلی از خواننده های الان نمی کنن البته نمی شه از شاعر های جدید هم استفاده نکرد که محسن چاوشی هم از خواننده های جوان و هم از نامدارن استفاده کرد در مورد شاد یا غمگین بودن ترک هم محسن چاوشی در غمگین خوندن که ثابت کرده که کارش خوبه توی شاد نوندن هم بد نخونده به شخصه از ترک 1،2،3،4،12 از بقیه بیشتر خوشم اومد سر آلبوم که شاهکار بود
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
کاور آلبوم امیر بی گزند.
نظری درباره عکس های کاور آلبوم ندارید اصلا عکس چی هست.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
ممکنه بعضی از دوستان نظرشون چیز دیگه ای باشه ولی مطمئنن هیچکدوم از تراکها در حد shift+delete نیستند.
بله بعد اینهمه انتظار و این آلبوم کافی نیست باید هاردمو عوض کنم
yoosef_st
06-06-2016, 23:12
قدرت نمایی؟ فی الواقع نشون میده اصلا بلد نیست بخونه توی شاد و کاراش رو خراب کرده.این قدرت نیست نشون دادن ضعفشه و اصرارش برای یکار بیهوده که توش استعداد نداره.چه شاد خوندن چه فلسفی خوندن.حیف انتظاری که کشیدم
دوست عزیز این نظر شماست و هرچند قابل احترامه، به نظر من که اصلا درست نیست
شما همین آهنگها رو یبار با هدست گوش کن، قط به اون تنظیم و ریتم و (طبق معمول همیشه که محسن توش شاهکر میکنه) شیوه و حس خوندن دقت کن، اگر یه سری موانعی سر راهت نباشه، میفهمی چی میگم
به نظرم و برای من، اگر خروجی این آلبوم فقط این باشه که محسن چاووشی توی خوندن آهنگ شاد هم خیلی خیلی خوب عمل میکنه، کافیه
و البته که خروجی آلبوم قطعا فقط این نیست و نخواهد بود
من ترجیح میدم کارهای چاووشی رو سر فرصت و با آرامش مزه مزه کنم و جرعه جرعه بفهممش تا هم بهتر درکش کنم و هم بیشتر ازش لذت ببرم
دوستان میگن چاووشی حرکت جدیدی زده و اومده از سعدی و مولانا خونده.مگر تو آلبوم من خود آن سیزدهم همینکارو نکرد؟درسته یکی 2تا ترک اش رو نپسندیدم ولی در کل خیلی قشنگ بود.از شهریار هم خونده بود.حقیقت امر اینه توی این آلبوم کاملا بی وفا بوده به خیل عظیمی از طرفداران قدیمی اش که چاووشی رو یجور دیگه میشناسن.کاملا سلیقه کاری کرده چه شاد خوندنش چه شعرهای فلسفی و مفهومی.من بعنوان یکی از طرفدارای چندین ساله اش خیلی از این آلبوم که واقعا منتظرش بودم دلسرد شدم.بهتره بسنده کنم به آلبوم شهرزاد که در نوع خودش بی نظیر بود و در واقع تولد دوباره ی یه شاخه نیلوفر بود.
EhsanCPU
07-06-2016, 00:02
کاور آلبوم امیر بی گزند.
نظری درباره عکس های کاور آلبوم ندارید اصلا عکس چی هست.
سلام اینا خار گل رز :» هستن ...
gmuosavi
07-06-2016, 00:04
اشعار آلبوم
متن شعر امیر بی گزند
عجب سروي، عجب ماهي، عجب ياقوت و مرجاني
عجب جسمي، عجب عقلي، عجب عشقي، عجب جاني
عجب لطف بهاري تو، عجب مير شکاري تو
دران غمزه چه داري تو؟ به زير لب چه مي خواني؟
عجب حلواي قندي تو، امير بي گزندي تو
عجب ماه بلندي تو، که گردون را بگرداني
تویي کامل منم ناقص، تويی خالص منم مخلص
تويی سور و منم راقص، من اسفل تو معلايي
به هر چيزي که آسيبي کني، آن چيز جان گيرد
چنان گردد که از عشقش بخيزد صد پريشاني
مروح کن دل و جان را، دل تنگ پريشان را
گلستان ساز زندان را، برين ارواح زنداني
مولانا
متن ترانه دل من
قصد جفاها نکنی ور بکنی با دل من
وا دل من وا دل من وا دل من وا دل من
قصد کنی بر تن من شاد شود دشمن من
وانگه از این خسته شود یا دل تو یا دل من
واله و شیدا دل من بیسر و بیپا دل من
وقت سحرها دل من رفته به هر جا دل من
مرده و زنده دل من گریه و خنده دل من
خواجه و بنده دل من عهد و چو دریا دل من
بیخود و مجنون دل من خانه پرخون دل من
ساکن و گردان دل من فوق ثریا دل من
سوخته و لاغر تو در طلب گوهر تو
آمده و خیمه زده بر لب دریا دل من
ای شده از جفای تو جانب چرخ دود من
جور مکن که بشنود شاد شود حسود من
بیش مکن تو دود را شاد مکن حسود را
وه که چه شاد می شود از تلف وجود من
تلخ مکن امید من ای شکر سپید من
تا ندرم ز دست تو پیرهن کبود من
دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی
باغ و بهار من تویی بهر تو بود بود من
مولانا
متن ترانه چنگیز
چه کردی با خودت چاوش خون خاک بی زائر
چه کردی با خودت بغض خیابونای بی عابر
موذن زاده داره رو مزارت نوحه میخونه
چه کردی با خودت آوازه خون شهر بی شاعر
چه دردی میکشه عاشق فقط پاییز میدونه
خراسون از چه میناله فقط چنگیز میدونه
عذاب هرزه رویی رو گل جالیز میدونه
موذن زاده داره رو مزارت نوحه میخونه
منو بعد تو بادای پریشون خون بغل کردن
گل طوفان شدم موج منو اوج غزل کردن
وجودم آش و لاشه انفجارای دمادم شد
پس از تو روی من بمبای خنثی هم عمل کردن
نگاه کن من همون کوهم که روزی پرپرم کردی
دل آتش زبونم کو چرا خاکسترم کردی
نگاه کن این همون کوهه که آخر پرپرش کردی
چرا خاکسترش کردی چرا خاکسترش کردی
گمونم واژه ها مغز منو میدون مین کردن
نگو تو جمجمم افراد استالین کمین کردن
حلالم کن تو ای پای جنون سر به دار من
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من
شاعر : علی اکبر یاغی تبار
متن ترانه این کیست این
این کیست این این کیست این این یوسف ثانی است این
امروز مستیم ای پدر توبه شکستیم ای پدر
از قحط رستیم ای پدر امسال ارزانی است این
مست و پریشان توام موقوف فرمان توام
اسحاق قربان توام این عید قربانی است این
کیست کیست جان من این کیست کیست جان من
من کیسه ها می دوختم در حرص زر می سوختم
ترک گدارویی کنم چون گنج دیدم در کمین
بسم الله ای روح البقا بسم الله ای شیرین لقا
بسم الله ای شمس الضحی بسم الله ای عین الیقین
هفت آسمان را بر درم وز هفت دریا بگذرم
چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
بی پا و سر کردی مرا بی خواب و خور کردی مرا
سرمست و خندانم درآ ای یوسف کنعان من
از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم
ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من
یک لحظه داغم میکشی یک دم به باغم می کشی
پیش چراغم میکشی تا وا شود چشمان من
شاعر :مولانا
متن ترانه جنگ زده
دلت تهرون چشات شیراز لبت ساوه هوات بندر
بمم هر شب تنم تبریز سرم ساری چشام قمصر
دلم دلتنگ تنگستان رو دوشم درد خوزستان
غرورم ایل قشقایی تو رگ هام خون کردستان
تو خونه م جنگ تحمیلی تو خونت ملک اجدادی
خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی
تموم کودکی هامو بهم دنیا بدهکاره
تو با لالایی خوابت برد منم با موج خمپاره
دیگه خسته م از این شهرو از این دنیای وامونده
می خوام برگردم اونجایی که انگشتام جا مونده
دلم بعد از تو با هرچی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هرکی که ترکش کرد خندیده
رو دستم داغ سوسنگرد تو قلبم عشق خونین شهر
خیالم رکس آبادان مسیرم باز تو این شهر
موهات قشلاق دستامه برام بن بسته هر کوچه
مثل تالار آیینه به هر سمتی برم پوچه
دیگه خسته م از این شهرو از این دنیای وامونده
می خوام برگردم اونجایی که انگشتام جا مونده
دلم بعد از تو با هرچی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هرکی که ترکش کرد خندیده
شاعر: پدرام پاریزی
متن ترانه شیدایی
بیا بیا که شدم در غم تو سودایی درا درا که به جان آمدم ز تنهایی
عجب عجب که برون آمدی به پرسش من ببین ببین که چه بی طاقتم ز شیدایی
بده بده که چه آورده ای به تحفه مرا بنح بنح بنشین تا دمی برآسایی
مرو مرو چه سبب زود زود می بروی بگو بگو که چرا دیر دیر می آیی
نفس نفس زده ام ناله ها ز فرقت تو زمان زمان شده ام بی رخ تو سودایی
بده بده که چه آورده ای به تحفه مرا بنه بنه بنشین تا دمی برآسایی
مجو مجو پس از این زینهار راه جفا مکن مکن که کشد کار ما به رسوایی
برو برو که چه کژ میروی به شیوه گری بیا بیا که چه خوش می خمی به رعنایی
مجو مجو پس از این زین ها راه جفا مکن مکن که که کشد کار ما به رسوایی
برو برو که چه کج میروی به شیوه گری بیا بیا که چه خوش می جوی به رعنایی
مرو مرو چه سبب زود زود می بروی
نفس نفس زمان زمان
شاعر: مولانا
متن ترانه شاه مقصود
این جنگل چوب خورده تو نعره های خفیفش شیر لگد خورده داره
دریاست دریای طابوت رو شونه های نحیفش مرغابی مرده داره
طفلک همش لنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بذر کرده
از تشنگی نصفه جونه این مشک دستاشو عمری نذر ابوالفضل کرده
این صورت استخونی از فقر سیلی که می خورد دردو فراموش می کرد
البته یادم نمیره وقتی جوون بود با فوت خورشیدو خاموش می کرد
روحی که رو موج اف ام می شست کنج اتاقو سرگرم بخت خودش بود
لبخند میزد به آفت سیبی که نعشش همیشه زیر درخت خودش بود
ای چرک رو اسکناسا عرابه ناشناسا پیکان دلتنگ بابا
بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا
بی جامه بی ادامه چشم انتظار یه نامه
از تسبیح و سجاده بابا
ای سرفه های پر از دود ویرونه ی شاه مقصود از سکه افتاد بابا
می گفت جاهل که بودم عمر عزیزم هدر شد توی صف سینماها
می گفت امروز دیگه نقش مهمی ندارم توی تئاتر شماها
می گفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو ترک موتور گریه کرده
از اون سر چاله میدون تا این سر توپ خونه با توپ پر گریه کرده
می گفت ما مرغ شامیم حالا یا بزم عروسی یا مجلس سوگواری
می گفت فرقی نداریم فرق ما دوتا شبیهه اسب کالسکه ست و گاری
می رفت و می گفت پشت لبخند سه در چهارم قسط عقب مونده دارم
می گفت از من گذشته می رفت و می گفت امشب مهمون نا خونده دارم
ای چرک رو اسکناسا عرابعه ناشناسا پیکان دلتنگ بابا
بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا
شاعر: حسین صفا
متن ترانه شرمساری
ای شرمساری شرمساری شرمساری ، جز شرمساری از خودت چیزی نداری
هی نا امیدی نا امیدی نا امیدی از هیچکس حتی خودت خیری ندیدی
هی تنگدستی تنگدستی تنگدستی چشماتو رو هرچی دلت می خواست بستی
هی آستین بردی به چشمای نجیبت دستات خجالت می کشیدن توی جیبت
چون زیر بار دوستی جوون کنده بودی از مهره های گردنت شرمنده بودی
هرچی بهت تقدیم شد دوز و کلک بود قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود
هی صبر کردی صبر اما بی علاجه ، از صبر کردن روحت اینقدر هاج و واجه
بارون حریف شر شر چشم ترت نیست سقفی که باید باشه بالای سرت نیست
با این و اون نجنگ فرار کن فرار ، از مردم دو رنگ فرار کن فرار
هی لقمه توی خون زدی تا زنده موندی عمری دم از بارون زدی تا زنده موندی
هی سیب نارس چیدی از باغ بهشتت دیدی که راضی نیستی از سرنوشتت
چون زیر بار دوستی جوون کنده بودی از مهره های گردنت شرمنده بودی
هرچی بهت تقدیم شد دوز و کلک بود قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود
با این و اون نجنگ فرار کن فرار ، از مردم دو رنگ فرار کن فرار
متن ترانه آخرین اتوبوس
اوج گرفتی و من قفس شدم از تو ، حسرت آزادی وبال بالم شد
یه روز دیدن تو تازه شدم از نو ، یه روز از تو گذشت هزار سالم شد
سکوت تو مثل یه راز سر بسته ، بین تولد و مرگ شناورم میکرد
نفس کشیدن تو قوطی در بسته ، از اینکه پروانه ام مکدرم می کرد
دست که می بردی به کوله بار سفر ، دخیل می بستم به دستگیره در
دخیل می بستم به جاده های عبوس ، دخیل می بستم به آخرین اتوبوس
اونقدراهم میگن دلت بزرگ نبود ، دلت یه زندونه یه چهار دیواری
تصورم از تو دود هوا شد رفت ، تا هی سقوط کنم به زیر سیگاری
صعود می کردم به قله ی چشمات ، سقوط می کردم مهم نبود برام
دلم می خواست که تو رو حبس کنم تو صدام ، هیچکی بغیر از تو مهم نبود برام
چشم که می نداختی به آینه و چمدون ، پناه می بردم به کوچه و بارون
چشم که می بستی رو بی پناهی من ، پناه می بردم به نا امید شدن
متن ترانه متصل
جان منست او هی مزنیدش آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او شمع دلست او پیش کشیدش
هر که ز غوغا وز سر سودا سر کشد این جا سر ببریدش
عام بیاید خاص کنیدش خام بیاید هم بپزیدش
متن ترانه تریاق
ای مردمان ای مردمان از من نیاید مردمی
دیوانه هم نندیشد آن کاندر دل اندیشیدهام
امروز عقل من ز من یک بارگی بیزار شد
خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیدهام
در دیده ی من اندرآ وز چشم من بنگر مرا
زیرا برون از دیدهها منزلگهی بگزیدهام
من از برای مصلحت در حبس دنیا ماندهام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیدهام
تو مست مست سرخوشی من مست بیسر سرخوشم
تو عاشق خندان لبی من بیدهان خندیدهام
چندان که خواهی درنگر در من که نشناسی مرا
زیرا از آن کم دیدهای من صدصفت گردیدهام
در زخم او زاری مکن دعوی بیماری مکن
صد جان شیرین دادهام تا این بلا بخریدهام
پیش طبیبش سر بنه یعنی مرا تریاق ده
زیرا در این دام نزه من زهرها نوشیدهام
من از برای مصلحت در حبس دنیا ماندهام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیدهام
تو مست مست سرخوشی من مست بیسر سرخوشم
تو عاشق خندان لبی من بیدهان خندیدهام
متن ترانه پریشان
آن دوست که من دارم آن یار که من دانم
شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم
وقتی نکند با من کان شاخ صنوبر را
بنشینم و بنشانم گل بر سرش افشانم
ای روی دل آرایت مجموعه زیبایی
مجموع چه غم دارد از من که پریشانم
دریاب که نقشی ماند از طرح وجود من
چون یاد تو میارم خود هیچ نمی مانم
ای خوب تر از لیلی بیم است چون مجنون
عشق تو بگرداند در کوه و بیابانم
یک پشت زمین دشمن گر روی به من آرد
از روی تو بی زارم گر روی بگردانم
شاعر: سعدی
منبع : کانال هوادارن محسن چاوشی
واقعن بی انصافیه ... شما اون اشعارو بردار ی بار از رو بخون بصورت ساده ببین میتونی؟بعد چاووشی اومده اون شعرای قدیمی رو روی ملودی های جدید گذاشته و خونده طوری ک من و تو هم الان درک میکنیم حال و هوای اون شاعر چی بوده موقع سرودن این اشعار!
درضمن چاووشی هیچ جا تعهدی نداده پاپ بخونه!!!
و خیلی وقت هم هست ک دیگه خواننده پاپ خون نیست؛کسایی بهش میگن پاپ ک از سبکای موسیقی سر در نمیارن!
چاووشی کاراش فرق کرده و این نقطه بسیار قوتشه!حتی شادمهر الانی هم دیگه شادمهر قدیمی نیس و این کاریه ک هر هنرمند باهوشی باید انجام بده و خودش و مخاطبش رو پیشرفت بده!
وضع خواننده هایی ک تو سبک قدیمیشون درجا زدن رو ببین؛ب خاطرات پیوستن!مثلن مازیار فلاحی یک بار کارش گرفت حدود سال 90-91 بعد اون هی همون کارشو تکرار کرد و ب جایی نرسید!حمید عسکری متاسفانه کارش داره به همینجا میکشه!
---------------
بچه ها تاپیک مخصوص آلبوم ایجاد شد؟
بریم ک میخوایم نکته یابی و ریز بینی کنیم تو جزئیات امیر بی گزند!
MOHAMMAD2010
07-06-2016, 13:35
البوم رو گوش کردم
منم نظرم مثل بعضی از دوستان هست
متاسفانه اهنگ های شاد ( یا حالا همون ریتم های تند ) اصلا خوب نیستن :n03:
یه نفر گفته بود این اهنگ ها شاد نیستن و فقط ریتمشون تنده ! خب دیگه بدتر ! شما بیای شعر های سنگین رو اینجوری بخونی - من که اصلا نمیپسندم و مطمئنم خیلی از طرفدار های چاووشی با من موافقن
--------------------------------
فقط خواهشا دوستان برچسب تو طرفدار نیستی - همش ایراد میگری و غیره سریع نزنن !
من خودم از سال دوم دبیرستان چاووشی رو میشناسم و اهنگاشو گوش کردم ( مثل بعضیا تازه از شهرزاد باهاش اشنا نشدم ) و کاملا خواننده مورد علاقم هست ولی باید قبول کنیم این ریتم های تند و شاد بهش نمیاد
واقعن بی انصافیه ... شما اون اشعارو بردار ی بار از رو بخون بصورت ساده ببین میتونی؟بعد چاووشی اومده اون شعرای قدیمی رو روی ملودی های جدید گذاشته و خونده طوری ک من و تو هم الان درک میکنیم حال و هوای اون شاعر چی بوده موقع سرودن این اشعار!
و خیلی وقت هم هست ک دیگه خواننده پاپ خون نیست؛کسایی بهش میگن پاپ ک از سبکای موسیقی سر در نمیارن!
چاووشی کاراش فرق کرده و این نقطه بسیار قوتشه!حتی شادمهر الانی هم دیگه شادمهر قدیمی نیس و این کاریه ک هر هنرمند باهوشی باید انجام بده و خودش و مخاطبش رو پیشرفت بده!
وضع خواننده هایی ک تو سبک قدیمیشون درجا زدن رو ببین؛ب خاطرات پیوستن!مثلن مازیار فلاحی یک بار کارش گرفت حدود سال 90-91 بعد اون هی همون کارشو تکرار کرد و ب جایی نرسید!حمید عسکری متاسفانه کارش داره به همینجا میکشه!
---------------
لینک تایپیک که ایجاد شد و بدین لطفا
لینک تایپیک که ایجاد شد و بدین لطفا
محسن چاوشی - امیرِ بیگزند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چاوشی کلا با روح و روان ما بازی میکنه :n02:
اول از همه دمش گرم بابت انتشار البوم دقیقا در روزی که اموزشی من تموم شد و موقع برگشت از پادگان با البوم چاوشی اومدم خونه :دی
البوم هم که حرفی واسه گفتن نذاشته . از دیشب بی وقفه پلی هست .همون امیر بی گزند که شروع شد و رسید به قسمت :
عجب حلوای قندی تو / امیر بی گزندی تو
مو به تن سیخ شدن ها توسط چاوشی شروع شد :دی
6و8 های فوق العاده و شیکی هم تو البوم بود که مطمئنم هیت میشه . هر چند به طور کلی با اهنگ های 6و8 حال نمیکنم و در سلیقه من نیست ولی اهنگ های شاد فاخر و دور از اراجیفاتی که امثال امید جهان و امثالش میخونن رو دوست دارم مثل همین اهنگ های شاد چاوشی یا معین یا امثالهم
چاوشی شاد هم بخونه میترکونه نمونش برقصا ، غیرمعمولی ، قلاش و ... که دیدیم چقدر هیت شدن
حسین صفا هم هر چند حضورش در البوم کمتر از البومای قبلی بود ولی 3 ترانه ای که داشت هر 3ش برابری میکرد با اشعار بزرگانی مثه مولانا و سعدی . به ترانه شاه مقصود یا اخرین اتوبوس خوب دقت کنید.
فرق چاوشی با بقیه خواننده ها اینه که کلا البوم ضعیف دادن در کارش نیست . پیدا میشن کسایی که بگن مثلا با تراک های شاد البوم یا راک البوم حال نکنن ولی اونا هم به هیچ وجه نمیتونن به ضعیف بودن هیچ کدوم از تراک های البوم اعتراف کنن :n05:
چاوشی کاراش میلیون ها ادم میشنون و برای هر سلیقه و برای تعدیل و بالانس کردن فضای البوم وجود تراک های شاد و غمگین و راک و ... کاملا لازمه و دیگه ایکیوی خیلی بالای چاوشی بر هیچکس پوشیده نیست :دی و کاری که میکنه قطعا منطق پشتشه
تنها انتقادی که میشه تا حدی کرد نسبت به فونت کاور البومه . خود کاور عالیه و متفاوت ولی فونتش جالب نیست و لوگوتایپ اسم محسن چاوشی هم به شدت رو کاور البوم جاش عالیه
در کل :n12:
Ali Delkhosh
07-06-2016, 16:30
به نظرم آلبوم خیلی خوبی بود و ارزش انتظار رو داشت واقعا .. این خود واقعیه محسن چاوشیه یا بهتر بگم حالِ زمان حالشه.. همش نمیشه که تو یه سبک خوند ،باید متفاوت بود.. محسن چاوشی در آلبوم من خود آن سیزدهم نشون داد خیلی بیشتر از اینها قدرت داره و تو این آلبوم ثابت کرد .. با تراک این کیست این هنوز ارتباط برقرار نکردم اما مطمئنم نیاز به زمان داره .. مثل تراک لولای شکسته در آلبوم ژاکت که الان عاشق این تراکم .. در کل آلبوم خیلی خوبی بود :n12:
---------------
کی گفته کارش کشیده میشه به امثال حمید عسگری و امثاله.این خواننده ها اصلا قابل قیاس نیستن با محسن چاووشی.مگر چاووشی اومد سری شهرزاد رو خوند کارش اُفت کرد؟مگه مثل حمید عسگری از دور خارج شد؟نه اتفاقا برعکس.چاووشی همیشه در راس هست و پایین نمیاد و بنظر من با هیچ خواننده ای قابل مقایسه نیست چه صدای گیراش چه موزیک هاش.حرف من اینه با این کارش(شاد خوندن و شعرهای فلسفی که انگار رفتیم سرکلاس فلسفه نشستیم)اومد پشت کرد به بیشتر طرفداراش و این اصلا کار پسندیده ای نیست.اگرم میخواد سلیقه ای بده بیرون باید یدونه دوتا آهنگ رو اختصاص بده به اینکار.یه نفر یهو نمیاد روشی که چندین ساله داره ادامه میده و کلی طرفدار پیدا کرده رو تغییر بده.نم نم شروع به اینکار میکنه
دوستان به نظرات همدیگه احترام بذارید ...
کسی هم نمی تونه دیگری رو به خاطر ابراز عقایدش بازخواست کنه یا جلوی اون رو بگیره
کسانی که آلبوم رو دوست داشتن، نظرشون رو گفتن، کسایی هم که خوششون نیومده مختارند هر چی می خوان علیه آلبوم و خواننده بنویسن
هیچ کس حق نداره کاربر دیگری رو مواخذه کنه ...
اگر مورد خلاف قانونی دیدید ریپورت بدید، رسیدگی میشه
در آرامش با هم بحث کنید و منطقی پاسخ انتقادات رو بدید.
ممنون :n16:
چاووشی تو آلبوم من خود آن سیزدهم از شعرهای شهریار خوند.تو آلبوم شهرزاد از وحشی بافقی و فاضل نظری خوند.اینام اشعار قشنگی بود و زیبا و به دل نشستن.اما توی این آلبوم اومد اشعار سنگین استفاده کرد که بجای لذت بردن از موزیک باید بشینی میزگرد تشکیل بدی و موشکافی کنی از ابیات و ریتم تندی هم بهشون داد.این نظر شخصی من و دوستان و اطرافیان منه.من متعصبانه به قضیه نگاه نمیکنم
خب میبینی ک هم کارایی مث شهرزاد میده تا شما و اطرافیانت ک اونجور شعرای ساده دوس دارین لذت ببرین همم این آلبوم هارو میده تا طرفدارای دیگش لذت ببرن ولی یکی از رازهای اصلس جاودانه شدن یک موسیقی در شعرش نهفته ... آهنگ نون و پنیر و سبزی ک مهمترین هیت فارسیه همچین درون مایه ای داره!
چاووشی نمیخواد خواننده ای باشه ک ب زمان خودش وابسته باشه!
با کیفیت ترین موزیکو کار میکنه ک تا ۲۰سال بعد هم موسیقیش بیات نشه و ازش یاد کنن و ب صداش گوش بدن!
درضمن ب خواننده های مورد علاقه محسن ک نگاه کنی همشون تو اینجور سبک ها کار میکردن مثل فرهاد و کوروش یغمایی ... اینان ک الانم از گوش دادن ب موزیکشون میشه لذت برد!
درکل محسن داره ۲طرفو حفظ میکنه شمام اگه این آلبوم راضیت نمیکنه کارایی مث شهرزاد گوش بده!
من خودم شهرزاد دوس دارم ولی با این آلبوم حس بهتری پیدا میکنم!
حالا شما و اطرافیانت شاید برعکس باشین!چاووشی واسه شما هم کار میده بیرون ناراحتی نداره که!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mohammad Yek110
08-06-2016, 19:20
بنظر منم برای کسی که سبک عاشقانه یا اشعار ساده تر دوست داره شهرزاد خودش با هفت هشت تا تراک خودش یه آلبومه...
چیزی که روشنه اینه که موسیقی سلیقه ایه ، من که کلا ادبیات دوست دارم توی آلبوم شهرزاد همخواب و افسار و خداحافظی تلخ رو خیلی دوست داشتم و مسلما از امیر بی گزند هم لذت بردم...
جدیدا هم مد شده هرکی میرسه یه تیکه ای به "کجایی" میندازه و حدس میزنم بیشتر از عدم علاقه آقایون به چاوشی نشات گرفته که با یه ترانه ضعیف (که به نظر من انصافا ضعیف بود و همخواب شایسته تر بود برای هیت شدن) اینطوری تاخت و تاز میکنن.
مهمترین نقش برای تکراری نشدن یه خواننده رو ترانه ایفا میکنه و مشخصه محسن نمیخواد خودشو تکرار کنه و خوشبختانه به ترانه اهمیت میده و احترام میذاره.آلبوم بابک جهانبخش-که طرفدارش بودم- رو دیدیم که با 10 تا تراک 10 تا ترانه سرا داشت و...
خلاصه توی 1 سال اخیر 2 تا آلبوم کاملا متفاوت از چاوشی دیدیم که هرکدوم برای سلیقه خاصی بود.همونطور که من امیر بی گزند رو بیشتر دوست داشتم خیلیا هم شهرزاد رو بیشتر دوست داشتن و سلایق هر دو طرف محترمه.
Alireza.M67
09-06-2016, 10:10
بسیار آلبوم زیبایی بود و من لذت بردم.
البته طبق معمول بجز اون قسمتهایی که در تنظیم از گیتار الکتریک استفاده شده.
صدای محسن چاوشی با گیتار الکتریک اصلا خوب نیست به نظرم، در عوض با سنتور و سه تار عالیه.
به مانند هر شاعر دیگری کارت را با نام خدا اغاز کردی
سر انجام امدی
همچون #چنگیز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر دلها حمله بردی و دلها را با صدایت مغلوب کردی
با #امیر_بی_گزندت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D8%AF%D8%AA/) باعث شدی خدارا بهتر بشناسیم و از کارای اشتباهی که کردیم #شرمسار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شویم
با تک تک بیت های #شاه_مقصودت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA/)،همه را #پریشان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردی
با #شیدایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ات،معنای واقعی عاشقانه را نشان دادی
#این_کیست_این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D9%86/) ؟این دل من است که با تشبیه های فوق العاده #جنگ_زده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ات،دل همه را به جنگ و خرمشهر بردی
و در پایان،در هنگام برگشتن به اول البوم برای شنیدن دوباره صدای سوزناکت،همه حرفایی را که در دل داشتی را در #تریاق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگویی و سوار بر #اخرین_اتوبوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA/)،دوباره به امیر بی گزندت #متصل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشویم
کسی چه میداند
شاید دلیل پشت سر هم بودن ترک های آلبومت این باشد که بعد از شرمساری از خداوند،هرگز از خداوند نا امید نشویم و با اخرین اتوبوس دوباره به خدا و امیر بی گزند متصل شویم
............
پیکان دردکشیده پدر چاوشی در “شاه مقصود”
محسن چاوشی در مورد قطعه “شاه مقصود” از آلبوم امیر بی گزند گفته است: پدرم با همه شرایطی که جنگ به ما تحمیل کرده بود و واقعا شرایط بغرنج و سختی بود هیچوقت نگذاشت دستمان جلوی کسی دراز شود و مردانه اوضاع خانواده را مدیریت کرد. پدرم یک مدتی مسئول شهرک بود. بنیادی بود به اسم بنیاد مهاجرین جنگ تحمیلی که پدر مسئول آنجا شد. پدرم آدم باسوادی بود و هست. وقتی پدرم بازنشسته شد با پیکانش کار می کرد. یکی از ترانه هایی که خوانده ام و حرف از یک پیکان دلتنگ می زند، همان پیکانی است که پدرم با آن روزگارمان را در زمان جنگ و بعد از جنگ مدیریت می کرد و نان حلال می آورد خانه .
ای چرک رو اسکناسا ارّابه ناشناسا
پیکان دلتنگ بابا
بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده
قربانی جنگ بابا
=========
حبیب در گذشت :n28:
دلم از دنیا گرفته ... شب من مهتاب نداره... روز من بی تو عزیزم ... حتی خورشیدم نداره... ...
خيلي اذيتش كردند. اين شد سرنوشت كسي كه اينقدر دوست داشت كارشو ادامه بده.
در اخرین مصاحبه ای که داشت هم درباره چاوشی این اظهار نظر داشت :
چاووشی در ایران، بهترین است
خواننده قطعات “مرد تنهای شب” و “مادر” با اشاره به صدای محسن چاووشی بیان می دارد: در فیلمی به نام “سنتوری” به نظرم محسن چاووشی شعر و ملودیهای خوبی انتخاب کرده بود و شعر و ملودی هایی که چاووشی انتخاب میکند در ایران، بهترین است
خدا رحمتش کنه
tajrobenik
11-06-2016, 01:43
....
در کل آلبوم خوب بود.
شعر های مولانا رو دوس داشتم.
با این که حسین صفا و شعر هاش توی خیلی از آلبوم های قبلی محسن برتر بود واسم اما توی این آلبوم این طوری نبود.
جالب ی این آلبوم برام این بود که روز اول یک ترک رو خیلی دوس داشتم.
روز دوم یک ترک دیگه رو خیلی دوس داشتم.
الان دو تا از ترک های دیگه رو خیلی دوست دارم.
یعنی بین ترک ها نمیتونم بهترین ی انتخاب کنم. و بسته به موقعیت انتخابی دارم. و احتمالا این نشانه خوبی هس و نشانه کیفیت بالای آلبوم هست.
EhsanCPU
11-06-2016, 18:03
محسن چاوشی طی پستی در اینستاگرامش نوشت:
برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید…
+++++++
یک گزارش خواندنی به بهانه انتشار آلبوم “امیر بی گزند” // چاوشی برند خود را چگونه به وجود آورده و چگونه مدیریت می کند؟// او چگونه در صدر محبوبترین خوانندگان قرار گرفت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاسخ محسن چاوشی به یک پرسش؛ چرا کنسرت نمیدهی؟
الآن حال خوبی دارم. تمام روز و شب وقت دارم کارکنم و در خلوتم چیزی خلق کنم. یک روز که وقت کنسرت دادن برسد، حتماً این کار را خواهم کرد. اما فعلاً برای آن عجلهای ندارم.
مشاهده
رکورد محسن چاوشی در عرصه مجاز موسیقی کشور/«امیر بی گزند» روز به روز رکورد شکست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mr_khodaei2008
12-06-2016, 20:12
با اینکه طرفدار چاوشیم هنوز موفق به گوش دادن البوم نشدم چون نخریدمش و درگیر امتحانات هستم فعلا
با اینکه طرفدار چاوشیم هنوز موفق به گوش دادن البوم نشدم چون نخریدمش و درگیر امتحانات هستم فعلا
والا من فردای روزی ک البوم اومد یه امتحان ۳ واحدی داشتم ... همش البومو گوش دادم!
الانماگه شانس بیارم ناپلئونی پاس شم ولی این استاد ازون استادا نیس؛۹.۵هم بگیری همونو میذاره کارنامت!
درکل خیلی وقت نمیبره پیشنهاد میدم تا حال و هواش داغه شمام از دستش نده!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
به نظر من آلبوم چندتا ترک خوب داشت
الباقیش برا دبیرای ادبیات خوب بود که بشینن اشعارو موشکافی کنن حوصلشون سر نره
خواننده ای که صدای خسته ای داره و با البومی مثل سنتوری شناخته شده و خیلی از جمع کثیری از طرفداراش دوست دار این نوع خوندش هستن به نظرم این حجم از آهنگ ها با سبکای مختلف باعث دلسردی میشه!!!
حالا باز اگه واقعا صداش قابلیت این نوع خوندن رو داشت آره جواب میگرفت!
مثلا بخوایم بگیم هوا همه طرفداراشو داشته که نمیشه چون طرفدارای محسن چاووشی کسایی هستن که با سنتوری شناختنش پس طبیعتا با اجرای گیتار الکترونیک تو البوم جدیدش که نمیتونه طرفدارای راک رو هم به سمت خودش بکشه چون اصلا کارش این نیست و بیشتر طرفدارای خودشو اذیت میکنه
عین این میمونه همایون شجریان برا حفظ همه نوع طرفداری رضا یزدانی بخونه مگه میشه مگه داریم!
در کل ترکای خوبشو جدا کردیم ولی چه حیف که از 12 تا ترک...................
badboys_87
13-06-2016, 18:36
به نظر من .. محسن چاووشی خیلی کار خوبی کرد که اشعار مولانا و سعدی رو انتخاب کرده .... ممکنه به سلیقه و مذاق جوونای امروز نخوره ولی مطمئنم با این کار خیل عظیم طرفدارای چاووشی افزایش پیدا میکنه و اونایی هم که علاقه به ادبیات دارند از این اثر خوششان بیاید.
از ترک هایی که به سبک راک نزدیک بودند و گیتار الکترونیک استفاده شده بود خیلی بیشتر خوشم اومد و بیشتر به دل من نشست ...
امیر بی گزند یکی از بهترین آلبوم های چند سال اخیر موسیقی ایران هست
موزیک خداحافظی تلخ چقدر زیباست.به شخصه هرچی گوش میدم سیر نمیشم.چه زیبا سروده فاضل نظری و صد البته چقدر قشنگ استاد چاووشی اینو خونده که انقدر به دل میشینه.اخیرا این موزیک و همخواب و قطار رو زیاد گوش میدم واقعا زیبا هستند.امیدوارم در آلبوم های آتی جدای از شخصی کاری، از این قبیل موزیک ها بیشتر ببینیم
تصورم از تو دود هوا شد رفت تا هی سقوط کنم به زیر سیگاری...صعود میکردم به قله ی چشمات سقوط میکردم مهم نبود برات...
The Last Bus
سلام ب همه رفقای گل...
بعد مدتها یاد اینجا کردم
یادش بخیر...
MOHAMMAD2010
29-06-2016, 12:49
واکنش تند محسن چاوشی به انتقاد
محسن چاوشی در واکنش به انتقادات طرفدارانش, تمام پستهای صفحه شخصی اش را پاک کرد!
محسن چاوشی لحظاتی از آهنگ جدیدش را در صفحه شخصیاش قرار داده بود اما با انتقاد تعدادی از طرفدارانش روبرو شد که خواستار این شده بودند که چاوشی از ترانههای امروزی استفاده کند.
این انتقادات با واکنش شدید محسن چاوشی همراه شد و تمام پستهای صفحهاش را پاک کرد!
-------------------------------------------------------
والا ما خودمون شدید طرفدار چاووشی هستیم اونم از 10 سال پیش ولی واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده ! به شدت هم انتقاد ناپذیر شده !
چاووشی اون زمانی که مجوز نداشت و سینک موزیک هاش همه دستی و ضعیف بود کلی طرفدار داشت بعد با سنتوری شناخته شده شد و با یه شاخه نیلوفر به اوج رفت.حالا الان که شناخته شده و آلبوم میده و برای فیلم و سریال میخونه خودشو گم کرده و اینهمه طرفداری که باعث شدن اینقدر بالا بیاد رو ندیده میگیره.من هنوزم طرفدارشم ولی شدیدا با این غرور و شخصی کاریش مخالفم.این رفتار اخیرش باعث شد درمورد شخصیتش که توی ذهنم داشتم تجدید نظر کنم
payam.n5
30-06-2016, 10:33
واقعا چیکار کرده چاوشی با امیر بی گزند . 3 هفته از اومدن البوم میگذره و هر روز بارها البوم و گوش میدی و هر بار از دفعه قبل بیشتر لذت میبری زنده باد چاوشی :n12:
نقد های زیادی هم برای البوم در این مدت نوشته شده که اینقدر نقد برای یه البوم موسیقی تو ایران بی سابقه بوده و اونم در حالی که 95 درصد نقد ها مثبت بوده + فروش فوق العاده البوم نشان از مخاطب شناسی و درک بالای چاوشی داره
تعدادی از نقد ها و مطالب مربوط به البوم امیر بی گزند در مطبوعات:
در ستایش محسن چاوشی به بهانه انتشار آلبوم «امیر بیگزند»
تا بجوشد آبت از بالا و پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همشهری جوان ، ای چاوشیست برقص آ
آلبوم امیر بی گزند به محبوب ترین آلبوم ایران تبدیل شده ، چه ویژگی هایی دارد؟
گزارش همشهری جوان از آلبوم امیر بی گزندِ محسن چاوشی و چند خبر دیگر از خواشی شجریان ، ماه عسل و رضا صادقی
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزارش روزنامه های زندگی سلام و خراسان از آلبوم امیر بی گزند
روزنامه زندگی سلام : آفتاب شعر مولانا از پنجره هنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه خراسان : به زیر لب چه میخوانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزارش کامل مجله همشهری جوان از محسن چاوشی و آثاری که برای خدا خوانده شده
دانلود تمام هفت صفحه در یک فایل فشرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
«امیر بیگزند»، مکاشفه موسیقایی چاوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چهار نکته در تهیه «امیر بیگزند»/ چاوشی نیاز به تبلیغ ندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چاوشی پاسخ همه چیز را داد / گذری بر ˝امیر بیگزند˝ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فرزند استاد «رحیم موذنزاده اردبیلی» درباره آلبوم «امیر بیگزند»
جعفر موذنزاده: صدای آقای محسن چاوشی را دوست دارم و خواننده خوبی هستند
جعفر موذنزاده در گفتگو با خبرنگار سایت «موسیقی ما» نظر خود درباره استفاده محسن چاوشی از اذان مرحوم «رحیم موذنزاده» در آلبوم جدیدش را اینگونه بیان کرد:«به نظر من استفاده ایشان از اذان پدرم در آلبومشان مشکلی ندارد ولی بهتر بود آقای چاوشی اجازه میگرفتند و من هم اشعار را میدیدم تا بدانم که قرار است چه کاری را انجام دهند. اذان پدر من هم در دستگاه موسیقی است. در دستگاه «بیات ترک» و گوشه «روح الارواح» خوانده شده ولی اگر برای استفاده از آن به ما هم اطلاع دهند بهتر است. من صدای آقای محسن چاوشی را دوست دارم و خواننده خوبی هستند. آهنگهای ایشان که در آن از اذان استفاده شده بود را شنیدم و خوب بود. اعتراضی هم نکردم
علی بحریینی (ترانه سرای غیر معمولی) پاراگرافی برای امیر بی گزند نوشت
"امیر بی گزند" و بازگشت محسن چاوشی به گود. آلبومی که "احساس" دارد و از سر ِ شکم سیری تولید نشده است. مثلث بهروز صفاریان، فرشاد حسامی و مولانا به معنی واقعی کلمه برگ های برنده این آلبوم هستند.
محسن چاوشی جدیدترین آهنگ خود را استارت زد
رونمایی از چند ثانیه ی ابتدایی تراک زندان / دانلود دمو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزارش روزنامه های کشور از فروش آلبوم امیر بی گزند
روزنامه مردم سالاری : محسن چاوشی رکورد ها را جابجا کرد دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه هنرمند : یکه تازی محسن چا.وشی با امیر بی گزند دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه های ایران و شهروند : محسن چاوشی در موسیقی مجاز رکورد زد دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادای احترام ( حسام الدین سراج ) به امیر بی گزند چاوشی
تمجید روزنامه زندگی سلام از آلبوم جدید چاوشی
تمجید روزنامه خراسان از آلبوم جدید چاوشی ( امیر بی گزند )
تبیلغ آلبوم چاوشی در اتوبان کرج به تهران
ویدیوی نوازندگی زیبای گیتار الکتریک آهنگ ( شاه مقصود )
توسط عادل روحنواز
با حذف تصاویرش از اینستاگرام؛
محسن چاوشی به گروهی از مخاطبانش «نه» گفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقدامی که چاوشی انجام داد، به باور چهرههای فعال در هنر ایران به ویژه موزیسینها اتفاق مهمی است، زیرا نشان میدهد حتی این خواننده نسل جوان نیز دریافته باید در بخشی از فعالیت هنریاش به آنچه اعتقاد دارد، بپردازد و برای حفظ مخاطب به هر شکل ممکن منعطف نباشد، چون در این صورت ممکن است در موارد متعددی برای باج دادن به طیفی از مخاطبانش، آنچه به عنوان اثر با کیفیت موسیقیایی تلقی میکند را نابود کند.
مخاطب محوری، یکی از ابزارهای توسعه هنر است، ولی اینکه مبنای کلی خلق اثر ذائقه مخاطب در نظر گرفته شود و هنرمند اعم از موزیسین، نویسنده و کارگردان تئاتر و سینماگر، سلیقهاش را به نفع مخاطبش سانسور کند، ضربه جبران ناپذیری به هنر ایران میزند، کما اینکه تاکنون نیز ضرباتی وارد کرده است. مشخصاً در موسیقی سنتی، بسیاری از موزیسینها با حذف بخشی از پیش درآمد و تند کردن شدید ریتم موسیقی سنتی، قطعاتی را تحت عنوان موسیقی سنتی منتشر کردند که هرچند این قطعات جذاب بود، دیگر موسیقی سنتی نبود، بلکه موسیقی پاپ بوده است!
بدون شک، هنرمند باید راه خودش را برود و هرچند این راه جدا از سلیقه مردم نیست، لزوماً در کارنامه و سبک یک موزیسین یا خواننده، این دو مسیر (سلیقه مردم و سلیقه خواننده) مستمراً و پیوسته یکی نیست؛ بنابراین، هنرمند با پیمودن راهی که تصور میکند به تکامل هنرش میانجامد، در بدترین حالت گروهی از مخاطبانش را از دست میدهد، ولی اگر راه درستی در پیش گرفته باشد، گروه تازهای را به طرفدارانش خواهد افزود که قصد تحمیل سلیقهشان را به هنرمندشان ندارند.
مصاحبه با طراح کاور آلبوم ( امیر بی گزند )
و توضیح در مورد کاور اثر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%D9%88%D8%B3%D8%B9% D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C)
چاووشی تو اینستاگرام اش برای اولین بار فیلمی از زنده خوندنش گذاشته که خیلی برام جالب بود.موزیک دل به هرکی دادی از سادگی دادی رو میخوند کمتر از یک دقیقه بود و جوابی بود به اونایی که میگفتن صدای چاووشی همش افکته و بخاطر همین کنسرت نمیذاره
ویدئوی اجرای لایو چاوشی رو ضمیمه پست کردم
جالب بود
mr_khodaei2008
02-07-2016, 18:54
اهنگ پسرم هم منتشر شد، خیلی زسبا و قشنگ هست
EhsanCPU
02-07-2016, 20:27
ویدئوی اجرای لایو چاوشی رو ضمیمه پست کردم
جالب بود
ممنون دوست عزیز
البته قبلا هم چند تا فایل صوتی Live بیرون داده بود و این مسئله اثبات شده بود ...
ممنون دوست عزیز
البته قبلا هم چند تا فایل صوتی Live بیرون داده بود و این مسئله اثبات شده بود ...
لایو زخم زبون رو بیرون داده بود که خیلی ام زیبا بود و این مسئله همون موقع اثبات شده بود ولی تصویری چیزی نداده بود و باز هم حرف و حدیث پشتش بود که دیگه تصویری داد
mr_khodaei2008
10-07-2016, 20:58
بهتر نبود اسم اهنگ پسرم را میزاشت وطنم؟ اخه بیشتر از وطن میگه تاپسرش
mr_khodaei2008
19-07-2016, 14:15
میدونم خیلی دیره ولی به تازگی موفق به خرید البوم شدم دو باری گوش دادم فهلا که هسچی نفهمیدم.
یکی که تخصص داره بیاد ترکها رو باز کن توضیح بده چی میگه
مثل البوم پاروی بی قایق که یه نفر همین تاپک توضیح داده بود و واقعا باز کرده بود
EhsanCPU
19-07-2016, 16:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] key=MTI2OTE1Nzk4NDgxMDk3NTg0MQ%3D%3D.2.l
Ali_softcenter
01-10-2016, 14:07
مهرجویی:
-ساخت فیلم سنتوری ۲ کار پیچیدهای است و باید نزدیک به ۱۰ قطعه موسیقی برای این فیلم تنظیم و خوانده شود تا در زمان فیلمبرداری استفاده شود و در حال حاضر روی موسیقیهای سنتوری ۲ کار میکنیم.
-خیلی از چاوشی رنجیدم چون او را من آوردم و برایش مجوز گرفتم. ما تولید سنتوری را ۵ ماه عقب انداختیم تا برایش مجوز بگیریم اما به جای قدردانی گفت: برای قسمت دوم ۵۰۰ میلیون بدهید! حالا یک خواننده جدید رو میکنم که روی چاوشی کم شود؛ یک موزیسین توانا.
Ali_softcenter
01-10-2016, 14:17
با تمام احترامی که برای محسن خان و هواداراش قائل هستم باید بگم این فایل تصویری هم چیزی رو اثبات نمیکنه...
اگرصدا حتی 1% ش هم دستگاه باشه خیلی راحت میشه روی این فایل تصویری کار شده باشه...عجله ای هم که نبوده و میتونستن خیلی راحت مدت ها روش کار کنن...میتونه لب زنی بوده باشه و هزار تا کار دیگه/
باز هم میگم قضاوت نمیکنم....امیدوارم که صدای ایشون 100% صدای حنجره خودش باشه...
ولی همون طور که درک نمیکنم چرا ایشون تنها خواننده در طول تاریخ هست که اجرای زنده نمیذاره....همون طور هم میگم تنها راه اینکه حداقل بخواد این موضوع رو 100% تموم کنه اجرا در یک مکان عمومی هست.چون من یکی از دوستانم که ارتباط خیلی نزدیکی با هنرمندا داره از نزدیک ایشون رو دیده و میگه این صدا صد در صد صدای خودش نیست. ولی توضیح دیگه ای نمیده به من. (امیدوارم دروغ بگه! )
پ.ن : لطفا از پاسخ دادن به این پست به این اشکال
1-تو خوشت نمیاد گوش نده
2- اصلا آره صداش دستگاه س بذار طرفداراش خوش باشن
3-و....
خودداری کنید
MOHAMMAD2010
01-10-2016, 18:30
با تمام احترامی که برای محسن خان و هواداراش قائل هستم باید بگم این فایل تصویری هم چیزی رو اثبات نمیکنه...
اگرصدا حتی 1% ش هم دستگاه باشه خیلی راحت میشه روی این فایل تصویری کار شده باشه...عجله ای هم که نبوده و میتونستن خیلی راحت مدت ها روش کار کنن...میتونه لب زنی بوده باشه و هزار تا کار دیگه/
ولی همون طور که درک نمیکنم چرا ایشون تنها خواننده در طول تاریخ هست که اجرای زنده نمیذاره....همون طور هم میگم تنها راه اینکه حداقل بخواد این موضوع رو 100% تموم کنه اجرا در یک مکان عمومی هست.چون من یکی از دوستانم که ارتباط خیلی نزدیکی با هنرمندا داره از نزدیک ایشون رو دیده و میگه این صدا صد در صد صدای خودش نیست. ولی توضیح دیگه ای نمیده به من. (امیدوارم دروغ بگه! )
1-تو خوشت نمیاد گوش نده
3-و....
خودداری کنید
من خودم به شدت یکی از طرفدار های چاووشی بودم ( حدودا از 10 سال پیش ) ولی به دلایلی که نمیخوام بگم ، دیگه جدیدا زیاد علاقه ای بهش ندارم !
در مورد اون فایل من اصلا میگم 100 درصد صدای خودشه و هیچ دستکاری نشده ولی مشکل اصلی صدا نیست ! مشکل اصلی اینه که ایا توانایی اینو داره تو یه سالن جلوی 1000 نفر یا بیشتر بخونه !؟ که با توجه به این چند سال گذشته به نظرم تواناییشو نداره ( حالا به هر دلیلی ) چون بالاخره اجرای زنده هم خودش یه توانایی میخواد
EhsanCPU
01-10-2016, 18:42
1-تو خوشت نمیاد گوش نده
3-و....
خودداری کنید
بله منم موافقم
محسن چاوشی بهتره در یک برنامه زنده تلویزیونی مثل دورهمی بیاد و زنده بخونه یا یک اجرای زنده در یک مکان عمومی داشته باشه
در اینصورت تمام شایعات و حرف و حدیث ها پیرامون صدای محسن چاوشی تموم میشه ...
علت اصلی این شایعات اینه که متاسفانه محسن چاوشی اصلا هیچ ارتباط حضوری با مخاطبینش نداره و فقط و فقط به فضای مجازی اکتفا میکنه ...:n41:
Mr.World.Wide
01-10-2016, 19:00
به نظر من آلبوم چندتا ترک خوب داشت
الباقیش برا دبیرای ادبیات خوب بود که بشینن اشعارو موشکافی کنن حوصلشون سر نره
خواننده ای که صدای خسته ای داره و با البومی مثل سنتوری شناخته شده و خیلی از جمع کثیری از طرفداراش دوست دار این نوع خوندش هستن به نظرم این حجم از آهنگ ها با سبکای مختلف باعث دلسردی میشه!!!
حالا باز اگه واقعا صداش قابلیت این نوع خوندن رو داشت آره جواب میگرفت!
مثلا بخوایم بگیم هوا همه طرفداراشو داشته که نمیشه چون طرفدارای محسن چاووشی کسایی هستن که با سنتوری شناختنش پس طبیعتا با اجرای گیتار الکترونیک تو البوم جدیدش که نمیتونه طرفدارای راک رو هم به سمت خودش بکشه چون اصلا کارش این نیست و بیشتر طرفدارای خودشو اذیت میکنه
عین این میمونه همایون شجریان برا حفظ همه نوع طرفداری رضا یزدانی بخونه مگه میشه مگه داریم!
در کل ترکای خوبشو جدا کردیم ولی چه حیف که از 12 تا ترک...................
محسن چاوشی با سنتوری معروف نشد
اتفاقا برعکس
فیلم سنتوری بود که با ترانه های محسن چاووشی معروف شد
قبل از سنتوری هم چاووشی معروف و شناخته شده بود
ali_agha1981
02-10-2016, 22:03
سیامک عباسی که بعد از هفت سال قایم باشک بازی که حتی چهره رو کسی ندیده بود اخر اومد کنسرت گذاشت...من فکر میکردم از اون خواننده هاست که هیچ وقت کنسرت نمیذاره و بلد نیست و توانایی اش رو نداره.. ولی بعد از انتشار آلبومش سریعا یه کنسرت گذاشت و اتفاقا منم اولین کنسرت اش رفتم واقعا خیلی ریلکس و مسلط و با اعتماد به نفس بالا
میخوند و صداش دقیقا صدایی بود که تو آهنگها میشنویم...واقعا نمیدونم چرا چاوشی این لوس بازی رو تموم نمیکنه..:n36:
Altairezio
02-10-2016, 22:36
داریوش مهرجویی سنگ تموم گذاشت برای چاوشی...... :|
روی چاوشی را کم میکنم.....:|
به به احترام متقابل موج میزنه.......
زیاد خواسته خواسته...جرم که نکرده ،نده...یکی دیگه بیار....:|
عجب انتظاراتی دارن ملت....
EhsanCPU
02-10-2016, 23:45
محسن چاوشی قطعا دیگر جایی در این فیلم نخواهد داشت و من از دست ایشان به شدت رنجیده ام
رویش رو کم میکنم و یک خواننده بهتر از او می آورم
مجوز خوانندگی محسن چاوشی را من برایش گرفتم
چاوشی برای خواندن قطعه های سنتوری 2 رقم 500 میلیون تومان که معادل 3 برابر دستمزد کارگردان فیلم است را درخواست کرد
محسن چاوشی مرا رنجاند
فیلم صحبت های جنجالی مهرجويی در مورد محسن چاوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yoosef_st
04-10-2016, 00:03
متاسفانه این روزها همه قدیمی های سینمای ایران که اگر دوران اوجی هم داشتن
به شدت ازش دور شدن و توی افول به سر میبرن، دنبال اینن که از یه پشمی یه کلاهی برای خودشون جور کنن
این مشکل رو میتونین توی برنامه 7 این یکی دو ماه اخیر
و بعد از موفقیت فیلم فروشنده اصغر فرهادی توی رفتار عده دیگه ای ببینین
آقای مهرجویی هم واقعیت اگر در سنتوری موفقیتی داره بخش زیادیش رو مدیون همین چاووشیه
وگرنه فیلمش نه بازی خوبی داشت و نه فیلمنامه درست درمونی و نه...
حالا اینکه میگه مجوز چاووشی رو گرفته،
من نمیدونم چرا بعد از 7 8 سال یادش افتاده که این کارو کرده و تا دیروز چرا این حرفو نمیزد؟
عزیزم شما برو همون نارنجی پوش بساز با حامد بهداد :n16:
=============================
یه عده ای هم من نمیدونم تا چند سال دیگه میخان در مورد اینکه صدای چاووشی دستگاهه
و چرا پس کنسرت نمیذاره صحبت کنن
دو سه سال پیش انتظار داشتم این بحث منقرض بشه...
به نظرم یه موضوع دیگه پیدا کنین برای صحبت
این بحثها تا حالا میلیون ها بار شده و فارق از نتیجه واقعا دیگه نخ نما شده
واقعیت اینه که چاووشی با همه ضعفهایی که داره،
جریان ساز ترین و محبوب ترین خواننده نسل حاضر موسیقی ماست و هیچ کس (متاسفانه) حتی بهش نزدیک هم نیست
هرچند نیاز به اثبات هم نداره، اما اگر شک دارین،
شما در نظر بگیرین با اختساب شهرزاد چاووشی طی سال گذشته 2 تا آلبوم داشته،
امیر بی گزند تقریبا همه رکوردهای فروش رو شکسته و مورد توجه اکثر منتقدین قرار گرفته،
شهرزاد هم که کلا فوق العاده موفق بود.
فقط همون یدونه ترک "کجایی" و موفقیتش حتی تو رویای خیلیا هم نیست
دو تا راه هست برای مطرح شدن
1. زحمت بکشی و کار کنی تا موفق بشی
2. یه آدم موفق رو پیدا کنی و بهش گیر بدی (گیر دادن با انتقاد خیلی خیلی فرق داره) و بخای با خراب کردن اون خودت رو بالا ببری تا مطرح بشی
دومی خیلی آسونتره :n06:
Altairezio
05-10-2016, 23:35
دو تا راه هست برای مطرح شدن
1. زحمت بکشی و کار کنی تا موفق بشی
2. یه آدم موفق رو پیدا کنی و بهش گیر بدی (گیر دادن با انتقاد خیلی خیلی فرق داره) و بخای با خراب کردن اون خودت رو بالا ببری تا مطرح بشی
دومی خیلی آسونتره :n06:
یک راه دیگه هم هست....
اینکه به یکی بچسبی و مشهور و مطرح بشی و بعد چندین بی احترامی بعد چند سال تخریب هم بکنی طرفو.....(این طرف بحث البته بعضی خواننده های عزیز هست)
pcforlife
19-02-2017, 12:26
حتی اونایی هم که از چاووشی دل خوشی ندارن، آهنگاشو گوش دادن. و شکی نیست که سالهاست یکی از ستاره های موسیقی کشوره.
ولی
وقتی کم طرفدارترین و درپیت ترین خواننده ها هم کنسرت میزارن و از هر موقعیتی استفاده میکنن که اجرای زنده داشته باشند، (چون منافع و درآمدزایی بالایی داره)، طبیعتا این حرف و حدیث ها پیش میاد و عجیب هم نیست. حالا یکی کلا صدای چاووشی رو میبره زیر سوال، یکی فقط توانایی اجرای زندشو و ...
اگه صحبت مهرجویی صحت داشته باشه و محسن برای کار سینمایی 500 میلیون تومان خواسته باشه (که تازه بعدا ممکنه کارش رو به عنوان آلبوم بفروشه)، چه دلیلی وجود داره که با اجرا مشکل داشته باشه؟
Amin-Nasim
18-05-2017, 11:19
سلام
آهنگ بیست هزار آرزو به مناسبت انتخابات 96 ( :n13:) منتشر شد
بیست هزار آرزو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینم هم پست اینستاگرامی محسن چاوشی و حمایت از اقای حسن روحانی
پ.ن: اینکه فلسفه آهنگ چی بوده رو درک نمیکنم :n35:
tajrobenik
29-05-2017, 23:36
این تیریپی که داره شعر های مولانا رو می خونه خیلی دوست دارم................ ایول. :n16::n16::n16:
Ali_softcenter
24-07-2017, 08:46
هوام دوباره پسه!!!
یه آهنگ دپرس دیگه از سلطان دپ !
:n27: داره کم کم خسته کننده میشه چاووشی!
pashangparsi6
15-04-2018, 19:34
دوستان شعر آهنگ دلبر از چاوشی از کدام شاعر هست؟
آهنگ جدید #محسن_چاوشی به نام #دلبر
اهمیت کار چاوشی در استفاده از اشعار کهن پارسی و دوری از #شعر_گونه های بی وزن و قافیه است
سلام.آفرین فوق العادست
- - - Updated - - -
سلام .آفرین فوق العادست
- - - Updated - - -
سلام .آفرین فوق العادست
دوستان شعر آهنگ دلبر از چاوشی از کدام شاعر هست؟
آهنگ جدید #محسن_چاوشی به نام #دلبر
اهمیت کار چاوشی در استفاده از اشعار کهن پارسی و دوری از #شعر_گونه های بی وزن و قافیه است
منسوب هست به نظامی ، به نظامی هست منسوب ^_^
nafe-bandar
25-05-2018, 06:57
هوام دوباره پسه!!!
یه آهنگ دپرس دیگه از سلطان دپ !
:n27: داره کم کم خسته کننده میشه چاووشی!
اتفاقا اینطور کیف میده... باید دل بدی بهش... دل ندی از همون آلبوم اول رسمی که داده خسته کننده به نظر می رسه... هنوز هم وقتی "حریص" رو می شنوم باهاش حال می کنم... یا "دیوار بی در" فوق العاده ست... زندگی می کنی با ترانه اش
EhsanCPU
03-06-2018, 19:31
خوزستان
♦♦♦
تنهای تنهای تنهایی مظلوم مظلوم مظلومی
بی یارِ بی یارِ بی یاری خوزستان خوزستان خوزستان
بی دردا خوابیدن خوابیدن - نامردا خوابیدن خوابیدن
اما تو بیدارِ بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
♢♢♢
ای مردم ای مردم ای مردم بارون کو بارون کو بارون کو ؟
ای بارون ای بارون ای بارون کارون کو کارون کو کارون کو ؟
از خاکت از نفتت از خونت شب دستش رنگینه رنگینه
ای قاضی ای قاضی ای قاضی شب جرمش سنگینه سنگینه
♢♢♢
بمب بارون بمب بارون بمب بارون طیاره طیاره طیاره
نارنجک نارنجک نارنجک خمپاره خمپاره خمپاره
♢♢♢
این ظلمِ وقتی که زالوها تو جیب این مردم میلولن
وقتی که خیلی از این مردم بی پولِ بی پولِ بی پولن
ای قاضی این مردم چی میگن ؟ آبادی آبادی آبادی
ای قاضی این مردم چی میخوان ؟ آزادی آزادی آزادی
♢♢♢
جهان آرا، جهان آرا، جهان آرا، خوزستان تنهای تنها شد
خوزستان از اشک این مردم دریا شد دریا شد دریا شد
♢♢♢
ای قاضی این مردم چی میگن ؟ آبادی آبادی آبادی
ای قاضی این مردم چی میخوان ؟ آزادی آزادی آزادی
♦♦♦
♫خوزستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ♫
شعر :حسین صفا
آهنگ و تنظیم : محسن چاوشی
حواشی انتشار این آهنگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KzLAwCt1eg,,/NgKfQlNBD0JJ.jpg
بعد از انتشار این آهنگ سایتها در خبری مدعی شدند قطعه اجتماعی چاوشی برای مردم "خوزستان" باعث ممنوع الفعالیتی این خواننده محبوب شده است.
ساعاتی پس از این خبر محسن چاوشی شایعه ممنوعالفعالیت شدن خود را تکذیب کرد.
او در توضیحی کوتاه در کانال تلگرامیاش نوشت :
«خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ممنوع الفعالیت شدن محسن چاوشی صحت ندارد و تکذیب میگردد.»
این اثر با ترانهای از حسین صفا در سالروز آزادسازی خرمشهر منتشر شد.
عصر ایران
tajrobenik
11-10-2018, 19:50
.................. کاش در آلبوم بعدی دوباره برن سمت مولانا .................:n33:
pashangparsi6
21-03-2019, 20:48
دوستان ایمیل رسمی یا راه ارتباطی رسمی با محسن چاووشی وجود نداره؟
alibabaaaa
30-03-2019, 16:22
کاش چاووشی یه کنسرت میذاشت
لااقل تو شهر خودشون !
همکاری حسین صفا و چاووشی ترکیب فوق العاده ای رو خلق کرده یه نمونه از شعر های حسین صفا رو که چاووشی خونده زیر آوردم:
در آستانه یِ پیری، گلایه از شبِ دنیا
بد است مردِ حسابی، به احترام دیازپام
بدون قصه و بوسه، تلاش کن که بخوابی
تو مثلِ برده ی خانه، وبالِ گردن روزی
کسی نگفت نباید، که از نهاد بسوزی
تو آفتاب نبودی، که بی دریغ بتابی
چه اسب ها که درونت، به اهتزاز درآمد
به شِیهه عُمرِ گلویت، کشان کشان به سر آمد
تو را که بست به گاری، که روز مزد عذابی
لگد زدند به شیری که صبر غرش او بود
شکست یوزپلنگی، که رام و آینه خو بود
و از فراز دهانی، سقوط کرد عقابی
دلیر ماندی و نان را، به خون زدی که نمیری
به هرزه پا ندواندی
از این دوندگی آخر، چه میرسد به جماعت
جز آخوری و طنابی
شناسه عالمی اما، شناسنامه نداری
و دائم الغمی اما، خودت ادامه نداری
غرور منقطع النسل، عماره سازِ خرابی
تو برگزیده نبودی، قبول کن که نبودی
قبول کن که رسولی، بدونِ معجزه هستی
بلند مسئله هستی، ولی بدونِ کتابی
دریچه ای که تپید و، جهان کوچک ما را
به نور خوان گرفتست، بیا و زنده شو ای ماه
که مثلِ فاتحه هر شب، بر این دریچه بتابی
هزار ماهیِ تنها، فدایِ آبی دریا
هزار بسته مُسَکن، فدایِ این غم برنا
هزار گَله ی درنا، فدایِ وسعت آبی
گلایه از شب کوچک، ولِک به شیوه ی کودک
پس از حزن مبارک ، شبت بلند غمت نیز
غمت بخیر شبت نیز، شب است مردِ حسابی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.