مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی
tajrobenik
25-06-2013, 08:22
=======
دیشب ... برنامه ساعت 25 آهنگ برق آ رو گذاشت....!
چه قد بده که اجازه نمیگیرن و مخصوصا در مورد کلیپ تصویری که روی آهنگ میزارن ...
tajrobenik
25-06-2013, 08:30
=============
چرا همه ی تک موزیک های محسن چاوشی این جا :
music.mohsenchavoshi.net/index.php/en/singles
نیست :
مثلا زندگی با تحصیلات عالی جزو تک آهنگ های محسن چاوشی حساب نمیشه!
یا
پشت صحنه - محسن چاوشي و فرزاد فرزين
:::
حتی توی صفحه:
fa.wikipedia.org/wiki/ترانهشناسی_محسن_چاوشی
هم نیست...
میشه یک نفر توضیح بده آهنگ های دیگه ای هم از این قبیل هست... که توی سایت محسن چاوشی نباشه و خونده باشه!؟
Altairezio
25-06-2013, 12:46
دوستان اینو دیدین؟!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=============
چرا همه ی تک موزیک های محسن چاوشی این جا :
music.mohsenchavoshi.net/index.php/en/singles
نیست :
مثلا زندگی با تحصیلات عالی جزو تک آهنگ های محسن چاوشی حساب نمیشه!
یا
پشت صحنه - محسن چاوشي و فرزاد فرزين
:::
حتی توی صفحه:
fa.wikipedia.org/wiki/ترانهشناسی_محسن_چاوشی
هم نیست...
میشه یک نفر توضیح بده آهنگ های دیگه ای هم از این قبیل هست... که توی سایت محسن چاوشی نباشه و خونده باشه!؟
این جا فقط تک اهنگای رسمی بعد مجاز شدن گذاشته
اینجا کاملتره :
mohamad.hejazi
30-06-2013, 13:32
سلام.
دوستان کسی آهنگ زندگی با تحصیلات عالی کامل چاوشی رو نداره؟هر چی دانلود کردم مال تیتراژ برنامه بود.
ویرایش:
تو پست بالا جوابم رو پیدا کردم ولی آهنگش خیلی کوتاه بود اما زیبا.
==============
مطلب چاپ شده در مجله ی موفقیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=======
محمد اصفهاني :
خیلی از آثاری که می شنوم، خصوصاً آلبوم «من خود آن سیزدهم» آقای چاوشی،
واقعاً برای مخاطبین و همه ما امید و حتی انگیزه ایجاد می کند
Altairezio
30-06-2013, 18:33
خبری از تک آهنگ نیست؟!
خیلی بده که با یه آهنگ نه چندان جالب صحنه تا دو ماه خالی بشه!
نخستین جشن سالانه موسیقی ما با حضور اهالی موسیقی در تالار وحدت برگزار شد؛
چاوشی و شجریان پیشتاز جوایز مردمی
بهترین تراک، آلبوم ، آهنگساز ، طراحی کاور و تیتراژ
غلط کردم بهترین تراک سال
آلبوم سیزده بهترین آلبوم سال
محسن چاوشی بهترین آهنگساز
بهترین طراحی کاور آلبوم ،عابد بسطامی
واسه آبروی مردمت بجنگ بهترین تیتراژ سال
از خبرگزاری مهر بخوانید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتایج کامل را از موسیقی ما ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خبرگزاری ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معمای چاوشی
ستاره همیشه غایب باز هم در تمام انتخاب های مردمی اول شد ....
چگونه ممکن است یک خواننده بدون حتی یک بار « حضور عمومی » 10 سال
در سطح اول موسیقی پاپ دوام بیاورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
====================
================
مطلب روزنامه ی تماشا درباره ی محسن چاوشی 12 تیر 92
انتقادها ، تشکر ها و البته همدلی ها
برای مشاهده در سایز اصلی کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=============
ویدئویی از جشن موسیقی ما و اسم بردن از چاوشی
دریافت ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
با "پارویِ بی قایق" ناگفته های زیادی برای گفتن دارم .
محسن چاوشی
پ.ن:نام آلبوم بعدی چاوشی است!
yoosef_st
05-07-2013, 12:46
محسن چاوشی
ای جانم :n01:
اسم قشنگیه. لایک
محسن چاوشی
خبر خوبی که هست ولی طبق معمول میگن : اول پاییز میاد ؛ بعد میشه اول زمستون ، بعد اول اسفند .... آخرش هم یه روز قبل سال تحویل (که تعطیله ! ) پخش میشه :n02:
از من گفتن بود : دلتون رو خوش نکنید که حالا فردا آلبومش میاد ! نه . محسن برا آلبوم دادن پیر میکنه آدم رو :n02:
mr_khodaei2008
07-07-2013, 20:12
پس اون ورژن جدید ستمگر چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اون ورژن جدید ستمگر چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون ورژن به خاطره ها پیوست :n02:
pashangparsi6
08-07-2013, 14:58
خب دوستان من زیاد با محسن چاوشی و آهنگ هاش حال نمی کردم. به هیچ عنوان
ولی این آلبوم پایانیش که با بهره گیری از سروده های کلاسیک پارسی بود و ترکیبی از ساز های سنتی و امروز باعث شد یکی از محبوب ترین خواننده های من بشه. عالی کار کرده محسن چاوشی و دلیلش هم بهره گیری از اشعار کلاسیک پارسی و به کار بردن ابزارهای موسیقی ایرانی هست
باید بهش شادباش (تبریک) گفت
ali_agha1981
08-07-2013, 20:44
خب دوستان من زیاد با محسن چاوشی و آهنگ هاش حال نمی کردم. به هیچ عنوان
ولی این آلبوم پایانیش که با بهره گیری از سروده های کلاسیک پارسی بود و ترکیبی از ساز های سنتی و امروز باعث شد یکی از محبوب ترین خواننده های من بشه. عالی کار کرده محسن چاوشی و دلیلش هم بهره گیری از اشعار کلاسیک پارسی و به کار بردن ابزارهای موسیقی ایرانی هست
باید بهش شادباش (تبریک) گفت
خیلی جالبه..
شما اولین کسی نیستی که این حرف رو میزنی..
من خودم چه تو اینترنت و چه تو رفیقام..چند نفر رو دیدم که گفتن اینکه اصلا با محسن چاوشی و آهنگهاش حال نمیکردن..
ولی از این آلبوم خیلی خوششون اومده و باعث شده رفتن آهنگهای قبلیش رو هم گوش دادن و طرفدار شدید محسن چاوشی شدن
و تازه فهمیدن چه خواننده و چه آهنگهایی رو از دست داده بودن...:n06:
pashangparsi6
09-07-2013, 13:41
خیلی جالبه..
شما اولین کسی نیستی که این حرف رو میزنی..
من خودم چه تو اینترنت و چه تو رفیقام..چند نفر رو دیدم که گفتن اینکه اصلا با محسن چاوشی و آهنگهاش حال نمیکردن..
ولی از این آلبوم خیلی خوششون اومده و باعث شده رفتن آهنگهای قبلیش رو هم گوش دادن و طرفدار شدید محسن چاوشی شدن
و تازه فهمیدن چه خواننده و چه آهنگهایی رو از دست داده بودن...:n06:
درسته
البته ویژگی این البوم اینه که از سروده های کهن و کلاسیک ایرانی بهره برده شده و سازهای ایرانی که با سازهای امروزی ترکیب شده و در پایان صدای چاووشی هم که سر جاش
من آهنگ و تک نوازی آغازین آهنگ: از سر کوی تو با دیده ی تر خواهم رفت از وحشی بافقی رو گذاشتم زنگ گوشی همراهم و زمانی که زنگ می خوره همه جذبش می شن و ...
باید یه جوری به گوش محسن چاوشی رسوند که این کار یعنی بهره گیری از شعرهای کهن پارسی و ترکیب سازهای ایرانی با سازهای نوین و امروزی خیلی خیلی کار بزرگی بوده و خیلی ها رو جذب کرده
pashangparsi6
09-07-2013, 13:47
راستی در آهنگ زیبا و وزین "شیر مردا تو چه ترسی" ... اون کمانچه ای که تک نوازی می شه هم عالی هست.
و البته اون دفی که در آهنگ نگار در میون آهنگ گنجانده شده و ...
از خواننده ای که بهترین نمرش 17 بوده اونم از درس انشا
انتظارم نمیره این همه طرفدار داشته باشه
این توهین نیست بلکه حقیقته
از خواننده ای که بهترین نمرش 17 بوده اونم از درس انشا
انتظارم نمیره این همه طرفدار داشته باشه
این توهین نیست بلکه حقیقته
حالا نمیخوام جوری پست بدم که پستم پاک شه :دی ولی :
کلا از 1,865 پستی که دادی بعید بدونم حتی یکی دو تاش هم مفید باشه :n09:
چند روز پیش هم تو تاپیک Pes یک پست بی ربط دادی که همه خندشون گرفت الان هم این پست بی ربط و خنده دارت وقت کردی یه کم پستات رو مرور کن ببین خودت خندت نمیگیره :n08:
هر چند پستت اصلا ارزش نقل قول گرفتن هم نداره ولی خوب محض اطلاع همین که عکسش اواتارته گفته :
کارهای محسن چاوشی مانند چشمه*ای خودجوش است.....
داریوش: صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین، محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی، سیاوش قمیشی، محسن نامجو و .. و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایش مانند چشمه*ای خودجوش است . گفتنیست این خواننده، علاقه خود را به آثار محسن چاوشی پیش از این نشان داده و در یکی از کنسرت*های خود آهنگی از «فیلم سنتوری» را پخش کرده و فرزندش آهنگ «خیانت» محسن چاوشی را در کنار او روی صحنه اجرا کرده بود
آخه تعریف اون چه ربطی به خوب بودن این داره؟اگه داریوش میگه خوبه نظر شخصیشه نباید به کل جامعه ربطش داد
خیلی ها میان از خیلی ها دیگه تعریف میکنن حالا این یعنی طرف مردم پسنده؟
نفهمیدم پستت چه ربطی به حرف من داشت...
انصافا صداش خیلی بده:n21:اکثرا بخاظر ملودی های آهنگاش ازش خوششون اومده
مثل این فن جدیدpashangparsi6 که دلیل فن شدنش اینه
اکثریت هم به همین دلایل فنش میشن نه صداش:n21:
پست ما که خیلی شیک پاک شد :دی
=========
دريافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pashangparsi6
10-07-2013, 00:54
آخه تعریف اون چه ربطی به خوب بودن این داره؟اگه داریوش میگه خوبه نظر شخصیشه نباید به کل جامعه ربطش داد
خیلی ها میان از خیلی ها دیگه تعریف میکنن حالا این یعنی طرف مردم پسنده؟
نفهمیدم پستت چه ربطی به حرف من داشت...
انصافا صداش خیلی بده:n21:اکثرا بخاظر ملودی های آهنگاش ازش خوششون اومده
مثل این فن جدیدpashangparsi6 که دلیل فن شدنش اینه
اکثریت هم به همین دلایل فنش میشن نه صداش:n21:
خب شعور و خرَدی که یک خواننده می تونه نشون بده از خودش در گزینش سازها و سروده ها هم بخشی از یک خواننده به شمار میاد. این شعور و خرَد و ژرفنای اندیشه های چاوشی رو نشون می ده که دست به چنین کاری زده و سراغ این سروده ها و شعرها و سازها رفته
خیلی از خوانندگان ما این شعور و خرد و شخصیت رو ندارن. فرق چاووشی و داریوش و امثال اینها در اینجا مشخص می شه با دیگران. همین باعث می شه برای این خواننده احترام ویژه ای قائل بشه انسان
البته خب درست می فرمایید. این آلبوم بود که واقعا تونست خیلی ها رو جذب کنه در حالی که کارهای پیشین به هیچ عنوان دست کم این دسته از علاقه مندان رو جذب نمی کرد و خیلی عادی بود
همه چیز خواننده صدا نیست. خیلی چیزهای دیگه هم مهم هست
البته یک نکته رو بگم که محسن عزیز قبل از این البوم هم فروش البوم هاش در صدر بود و همیشه پر طرفدار ترین خواننده حداقل داخل ایران بود
بعد از هر البومی هم طرفدارای جدیدی پیدا میکنه یک خواننده و اصلا چیز عجیبی نیست!!
نمیشه گفت طرفدارای محسن فقط بعد از این البوم بودن
اون دوستی هم که گفتن به خاطر صداش کسی طرفدارش نیست یکم به درک خودشون شک کنند
عزیز من شما هم واسه خودتون خواننده هایی رو مد نظر دارین و عاشق اونا هستین و از توهین به صدا و کلا شخصیت اون اصلا خوشتون نمیاد
جالبیش اینه کلا با هر چیزی که مخالفید شمشیر رو از رو میبندین:n25:
پدر & پسر
payam178
13-07-2013, 23:23
دوستان ببخشید یه سوال داشتم:
آخرین آلبومی که محسن چاوشی منتشر کردند چیه؟
MCSE MAN
13-07-2013, 23:38
دوستان ببخشید یه سوال داشتم:
آخرین آلبومی که محسن چاوشی منتشر کردند چیه؟
من خود آن سیزدهم
آخه تعریف اون چه ربطی به خوب بودن این داره؟اگه داریوش میگه خوبه نظر شخصیشه نباید به کل جامعه ربطش داد خیلی ها میان از خیلی ها دیگه تعریف میکنن حالا این یعنی طرف مردم پسنده؟ نفهمیدم پستت چه ربطی به حرف من داشت... انصافا صداش خیلی بده:n21:اکثرا بخاظر ملودی های آهنگاش ازش خوششون اومده مثل این فن جدیدpashangparsi6 که دلیل فن شدنش اینه اکثریت هم به همین دلایل فنش میشن نه صداش:n21: عزیزم کسی نمیگه چون داریوش گفته خوبه دیگه تموم،محسن خوبه،داریوش هم نظر شخصیش رو گفته،و گویا خوب بودن از نظر شما اینه که شما از اون خواننده خوشتون بیاد. الکی هم دلیلای خودتون رو به جامعه ربط ندین|،صدای چاوشی فوق العادس،همین نقل قولی که شما اوردین نشونه آماتور بودن شماست،(قصد توهین ندارم)دوست دیگه ای جواب این نقل قولتونو داده موفق باشید عزیز
pashangparsi6
14-07-2013, 15:06
دوستان گرامی
از چه راهی می شه از محسن چاوشی به خاطر این آلبوم بی مانندش سپاس گزاری کرد؟ فیس بوک یا ...
با سپاس
E.N.A.Y.A.T
14-07-2013, 15:10
دوستان گرامی
از چه راهی می شه از محسن چاوشی به خاطر این آلبوم بی مانندش سپاس گزاری کرد؟ فیس بوک یا ...
با سپاس
خرید آلبوم ارجینالش نه دانلود کردن آن!:n02:
pashangparsi6
16-07-2013, 03:51
خرید آلبوم ارجینالش نه دانلود کردن آن!:n02:
اون که بله ولی رسوندن این پیام که دلیل موفقیت این آلبوم چی بوده هم خیلی مهم هست
صفحه یا اکانت رسمی خواننده در فیس بوک و یا مدیر برنامه های خواننده در فیسبوک:
facebook.com/chavoshi1
ali_agha1981
17-07-2013, 20:30
از طریق این ایمیل میتونید مستقیما بهش ایمیل بدید..
Info.mohsenchavoshi@gmail.com
این ایمیل تایید شده هست که خود فیس بوک رسمی محسن چواشی منتشر کرده...و گفته هر کسی نظر پیشنهاد انتقاد و.. چیزی میتونه بفرسته...و مستقیم به دست خود میرسه..
بدا به حال محسن چاوشی عزیز که عده ای طرفدار خیانتکار مثل چاوشی نیوز داره متاسفم برا همشون
ali_agha1981
18-07-2013, 22:19
ورژت جدید ستمگر رو شنیدم..خوبه ولی اصلا به پای نخسه اصلی نمیرسه...!
اصلا این آهنگ خیلی زود منتشر شد ..این آهنگ اگه قرار بود خیلی زود منتشر بشه باید در سالگرد آلبوم 13 منتشر میشد...
که فکر کنم اصلا کار دزدی منتشر شده..و همش تقسیر خودشون هست که هی ورژن جدید ورژن جدید کردن.... آخرشم اینجوری شد..:n15:
آحه هنوز آابوم 2 هفته اس بیرون نیومده..باید تبلیغ ورژن جدید ستمگر رو بکنن ؟؟؟!! :n27:
ورژن جديد و فوق العاده زيبا و شنيدني آهنگ ستمگر با صداي محسن چاوشي
ترانه سرا : شهریار . آهنگ ساز : محسن چاوشی
تنظیم : کوشان حداد
آهنگ ستمگر در سبک هاوس با تنظیم استثنایی کوشان حداد
MP3 320Mohsen Chavoshi - Setamgar - House Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 128Mohsen Chavoshi - Setamgar - House Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3)
سلام دوستان
سوالی که برام پیش اومده اینه که البوم آخریه محسن چاووشی (که منم از طرفدارای سر سخت این آلبوم آخریش هستم) ؛ هم مخالفت هایی رو همراه داشته از سوی هواداراش؛هم اینکه عده ی زیادی هم پسندیدن سبک جدید محسن رو ! خود من اصلا از طرفدارای کاراش نبودم ولی هنوزم دارم این آلبوم آخری رو پلی میکنم و گوش میدم (البته حریص رو هم دوست دارم)؛
اما سوالم اینجاست؛محسن چاووشی در همین سبک ادامه میده یا دوباره بر میگرده رو فاز ژاکت و یه شاخه نیلوفر و پرچم سفید؟!!!
خیلی دوست دارم با همین سعدی و حافظ و مولانی و وحشی بافقی و ..... کار کنه بازم؛خداییش عالی بود این آلبوم آخری... :n07:
سلام دوستان
سوالی که برام پیش اومده اینه که البوم آخریه محسن چاووشی (که منم از طرفدارای سر سخت این آلبوم آخریش هستم) ؛ هم مخالفت هایی رو همراه داشته از سوی هواداراش؛هم اینکه عده ی زیادی هم پسندیدن سبک جدید محسن رو ! خود من اصلا از طرفدارای کاراش نبودم ولی هنوزم دارم این آلبوم آخری رو پلی میکنم و گوش میدم (البته حریص رو هم دوست دارم)؛
اما سوالم اینجاست؛محسن چاووشی در همین سبک ادامه میده یا دوباره بر میگرده رو فاز ژاکت و یه شاخه نیلوفر و پرچم سفید؟!!!
خیلی دوست دارم با همین سعدی و حافظ و مولانی و وحشی بافقی و ..... کار کنه بازم؛خداییش عالی بود این آلبوم آخری... :n07:
نه آلبوم جدیدش تو این سبک نیست و کلا محسن یه سبک رو ادامه نمیده
ضمنا ورژن هاوس ستمگر بدون اجازه محسن و از طرف چندتا از ظاهرا طرفدارای پر ادعاش لو رفته متاسفانه
sir12011
19-07-2013, 00:28
کوشان:n12:
گروه فرهنگی - محمدرضا ضیاء ؛ محسن چاوشی از بهترین خوانندگان پاپ پس از انقلاب است. در شروعِ کارش به دلیل تشابهِ تنالیتۀ صدایش با قمیشی ، انتظار می رفت، به سرنوشت مشابهِ خیل خوانندگانی بپیوندد که به همین دلیل مشهور شده بودند، و چون چیز خاصِ دیگری برای ارائه نداشتند، به زودی فراموش شدند. (منظورم کپیهای وطنیِ ابی و داریوش و...است که پس از مدتی به زودی دیگر کسی سراغی از آنان نگرفت) ولی چاوشی توانست به تدریج شخصیت هنری خود را بیابد و از زیر سایه و سیطرۀ دیگران بیرون بیاید و بشود محسن چاوشی.
اوج محبوبیت ِ چاوشی با فیلم سنتوری همراه شد. انصافاً درآنجا حقِ آهنگ را ادا کرد. ترکیبِ سنتورِ جادویی اردوان کامکار با یک کار پاپ از بهترین نمونه های تلفیقِ موفقِ سازهای ایرانی با آهنگ های پاپ بود. پیش از این بارها سازهای ایرانی در اکسترهای پاپ به کار گرفته شده بود، ولی کمتر نمونه ای تا این حد در این تلفیق موفق بوده است ؛ سنتور در این کار، یک وصلۀ ناجور و اضافه بر موسیقی نیست، و خاستگاه متفاوتش با موسیقیِ پاپ حس نمی شود. البته حواشی به وجود آمده و این که یکی از دلایلِ ممنوعیتِ فیلم، صدایِ چاوشی بوده است، به شهرتش یاری رساند.
اخیراً چاوشی چندین کار با شعرِ کهن و ادبیاتِ کلاسیک فارسی انجام داده است. این کار نیز پیش از این بارها انجام شده ولی به دلایل مختلف کمتر نمونه ای موفق سراغ داریم. سابقۀ تلفیقِ شعرِ کلاسیک با موسیقیِ سنتی ایران، قدمتی کم و بیش به اندازۀ ادبیاتِ کهنِ ایران دارد . و مخاطب قرنهاست که این شعر را با آن موسیقی می شناسد . خوانندگانی چون فرامرز اصلانی یا دیگران بارها در این کار طبع آزمایی کردند، و کمتر موفق بودند.
پس از انقلاب نیز خواننده های پاپِ درونِ ایران بارها این عرصه را آزمودند و نتیجه، اکثراً کارهایی متوسط از آب درآمد ؛ بیشتر آنان در تلفیقِ شعر و موسیقی دچار مشکل بودند و کارها یکدست نبود و موسیقی در نهایت نتوانست زمینۀ مناسب را برای شعر فراهم کند. به نظر میرسد چاوشی در کارهای اخیرش در بعضی موارد کارهای موفقی در این زمینه انجام داده است آثاری که استقبال فراوان هوادارانش را به همراه داشته است.
فقط نکتهای که می ماند این است که مجریانِ این آثار باید بدانند که اجرایِ شعرِ کهن ایران، نیاز به سوادِ و مطالعه دارد، و برای اجرای این قبیل آثار مشورت با متخصص ادبیات ضرور است. حتی بزرگانی چون شجریان و لطفی و سراج و... گاه این اشعار را به غلط خوانده اند. (نگارنده در دو مقالۀ جدا گانه، به طور تفصیلی به این اشتباهات پرداخته است که در شماره های ۷۷ و ۱۱۵ سایت مجلۀ هنر موسیقی موجود است)
در آلبومِ « من خود آن سیزدهَم» آهنگِ «رمیدیم» از نمونه های موفق است. در همین آهنگ چاوشی خوانده؛ رم دادنِ صید، خود از آغاز غلط بود/ حالا که رماندی و رمیدیم، رمیدیم. شعر با صورتی که خوانده شده غلط است، و وزنِ عروضیِ آن به هم خورده است. باید می خواند: رم دادنِ صیدِ خود...
در همین آلبوم در «شیرمردا» این شعر را از مولانا خوانده است؛
چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ همه دیوند که ابلیس بود مهترشان
چاوشی ،«ملِک»(به کسر لام)خوانده که یعنی شاه، در اینجا «مَلَک» صحیح است ( شاعر می گوید آنها خود را شبیهِ فرشته ها کرده اند در حالی که ابلیس اند)
یکی از بهترین های چاوشی در این زمینه « به رقص آ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» است. به خصوص شعرِ این کار، فضایی دارد که گاه مخاطب را به شک می اندازد که چطور می تواند « ای خوش کمر به رقص آ» شعری، از قرن هفتم باشد. انتخاب و تلفیقِ شعر در این اثر به خوبی انجام شده است،
چاوشی در اجرای آهنگ اخیر نیز، اشتباهاتی مرتکب شده است؛
آمدبهارِ جانها ، ای شاخ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد، مصر و شکر به رقص آ
ای شاهِ عشق پرور، مانندِ شیرِ مادر ای شیرجوش در رو، جانِ پدر به رقص آ
از عشق، تاجداران، در چرخِ او چو باران آنجا قبا چه باشد؟ ای خوش کمر به رقص آ
در دست ، جامِ باده ، آمد بتم پیاده گر نیستی تو ماده، زان شیرِ نر به رقص آ
بیتِ دوم این غزل کمی تعقید ( پیچیدگی) دارد و دکترشفیعی کدکنی هم آن را در گزیدۀ خود نیاورده است. ولی هرچه هست صورتِ صحیحِ آن چنین است؛ ای شیر جوش، در رو . در حالی که چاوشی خوانده است؛ ای شیرجوشِ در رو... که صحیح نیست. («در رو» فعلِ امر است، نه صفتِ «شیر جوش»)
بیت سوم نیز بدونِ کسره صحیح است ولی چاوشی خوانده ؛ « از عشقِ تاجداران...» با صورتی که چاوشی خوانده جمله، نهاد ندارد.
بیت چهارم نیز در نسخه های معتبر «زان شیرِ نر» آمده است. استاد فروزانفر هم با این که در چاپِ خود «شاهِ نر» آورده است، ولی در پانویس، «شیرِ نر» آورده است و این همان صورتی است که دکترتوفیق سبحانی و دکترشفیعی کدکنی نیز در چاپ های خود آورده اند.
با همه اینها البته باید آلبوم جدید چاوشی از نمونه های موفق موسیقی پاپ در سال های اخیر دانست، آلبومی که باید منتظر بود به زودی سر و صدای آن به گوش همه برسد.
به گزارش خبرنگار حوزه موسيقي باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه "ساعت25" در بامداد سي و يك تير، براي نخستين بار قطعهاي از "حميد حامي" را با عنوان "سياه و سپيد" با آهنگسازي زنده ياد "بابك بيات"، براي مخاطبان پخش كرد.
"محمودرضا قديريان" در اين برنامه و در پاسخ به پيامك يكي از بينندگان، گفت: دليل اينكه مدتي است كارهاي "محسن چاووشي" در برنامه "ساعت25" پخش نمي شود اين است كه ما از طريق واسطه متوجه شديم "محسن چاووشي" تمايلي براي پخش آثارش در اين برنامه ندارد كه البته در تلاش هستيم كه با خود "محسن چاووشي" در اين رابطه صحبت كنيم.
روزنامه ایران در مورد محسن چاوشی:
حرف های تازه پاپ در دیوان مولانا و بابا طاهر
منبع:
chavoshinews.ir
این روزا با آلبوم یه شاخه نیلوفر چه حالی دارم میکنم :n12: این آلبوم واقعا تکرار نا پذیره ... عجب شعرایی عجب تنظیمایی خیلی عالیه.
واقعا چرا دیگه با محمد آهاری کار نکرد ؟
این روزا با آلبوم یه شاخه نیلوفر چه حالی دارم میکنم :n12: این آلبوم واقعا تکرار نا پذیره ... عجب شعرایی عجب تنظیمایی خیلی عالیه.
90% ایده های آلبوم یه شاخه نیلوفر واسه محسنه . آهاری فقط اون ایده ها رو پیاده کرده (محسن هم نقش بسزایی در تنظیم قطعه ها داشته)
پیشرفت پروژه آلبوم جدید 45%
قطعه دريا يكي ديگر از كارهاي آلبوم با شعري از حسين صفا و تنظيم محسن چاوشي
چاوشي با قرار دادن اين عكس عنوان كرد در مراحل پاياني تنظيم قرار دارد
تنظيم كنندگان تا به امروز
محسن چاوشي - بهروز صفاريان - فرشاد حسامي و كوشان حداد
ترانه سرايان اين مجموعه تا به امروز
حسين صفا - حسين غياثي - مونا برزويي و روزبه بماني
Altairezio
26-07-2013, 12:42
پیشرفت پروژه آلبوم جدید 45%
همچنان ماهیت شما برا من یکی مبهمه!
این 45 درصدو از کجا گفتی دقیقا"!؟(حتما" میخوای بگی داداش محسنی!):n08::n09:
ali_agha1981
26-07-2013, 15:31
از سایت محسن چاوشی !!
ولی اصلا این درصد معتبر نیست..و همین جوری یه درصد گذاشتن هی بالا پایین میشه...چونکه قبل از انتشار آلبوم 13 در اسفند ماه خود محسن گفته بود که نیمی از آلبوم کاملا تکمیل شده...
=================================
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Mona Borzouee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه چون نمیتونم ترانه رو تا موعد مقرر (برای اخذ مجوزش ) تکمیل کنم ، در آلبوم جدید آقای محسن چاووشی حضور نخواهم داشت.. که البته خودم رو بابت این قصورم سرزنش می کنم... اما به دوستان همراهم این قول رو میدم که به امید خدا همکاری ما رو در آلبوم های بعد و فرصتهای دیگر خواهید شنید برای من این آشنایی و همکاری بسیار ارزشمند بود و هست.
آره مجید فوق العادس...
مخصوصا تو که نیستی...
دیشب 1 ساعت فقط تو که نیستی رو گوش دادم..
ali_agha1981
26-07-2013, 20:09
آره مجید فوق العادس...
مخصوصا تو که نیستی...
جدی با یه شاخه تیلوفر خیلی حال می کنین ؟:n13:
من اصلا حال نمیکنم با این آلبوم...!!
بجز یکی دو تا تراک از نیمه اول آلبوم ، بقیه رو زیاد دوس ندارم..آه و ناله زیاد میکنه تو آلبوم و سبک و صداش تو این البوم دلنشین نیست برام..
من آلبوم ژاکت رو بیشتر دوس دارم..خصوصا 6 تراک اول آلبومش..
واقعا چقدر سلیقه ها متفاوته...:n09:
جدی با یه شاخه تیلوفر خیلی حال می کنین ؟:n13:
من اصلا حال نمیکنم با این آلبوم...!!
بجز یکی دو تا تراک از نیمه اول آلبوم ، بقیه رو زیاد دوس ندارم..آه و ناله زیاد میکنه تو آلبوم و سبک و صداش تو این البوم دلنشین نیست برام..
من آلبوم ژاکت رو بیشتر دوس دارم..خصوصا 6 تراک اول آلبومش..
واقعا چقدر سلیقه ها متفاوته...:n09:
ی شاخه نیلوفر اولا که اومد خیلی باهاش حال نکردن هوادارا ولی بعدش خیلی خیلی محبوب شد...
خود منم دل خوشی ازش نداشتم و اولا که ژاکت اومده بود اونو بیشتر ازش دوس داشتم ولی یه شاخه کجا و ژاکت کجا...!
البته سلیقه اس دیگه...
ی شاخه نیلوفر ب نظرم ماندگارترین آلبوم محسنه از لحاظ شعر..
البته در کل حریص رو بهترین آلبومش میدونم...
MCSE MAN
26-07-2013, 21:09
"یه شاخه نیلوفر" که یه دونس واقعا. میشه گفت یه دست ترین آلبوم چندین سال اخیر ایرانه
نقطه قوتش هم که بدون شک اشعارشه. حسین صفا و امیر ارجینی ترکوندن تو اون آلبوم. مخصوصا "تو که نیستی" ارجینی واقعا محشره
تنظیماتشم جالبه. حلا نمیدونم چاوشی و آهاری هر کدوم چقدر تاثیر داشتن تو تنظیماتش
البته تو که نیستی مال اسلام ولی محمدیه..
"وصیت نامه"
اگرکسی شب سرما به ابرها زدو گم شد مرا به یاد بیارید
وبا ستاره ی چشمم برای راه بلدها نشانه ای بگذارید
برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید مرا شمرده بخوانید
برای خاکسپاری تمام باغچه ها را به مادرم بسپارید
دودانگ پیرهنم را دوپاره ازکفنم را به چشمهام بدوزید
سپس ملال تنم را دوبال پر زدنم را دراین کفن بگذارید
لباس گرم بپوشید به این اتاق مبادا بهارآمده باشد
کدام فصل من ازسال؟! مصممید که امسال سر از کدام درآرید؟
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
شما!آهای شماها! شماکه همسرخود را همیشه دوست ندارید!
برادران عزیزم! شمیم ملحفه هایش کنار میزشما بود
پدرعزیز شما بود کسالت پدرم را مگربه یاد ندارید؟!
به خواهران صبورم خبردهید که "یلدا" تصادفا شب فرداست
تولدم شب یلداست مقدراست که فردا بدون وقفه ببارید
زیاد امید ندارم که ازتپیدن قلبم گلی دوباره بروید
مگربهار که سرشد کنارسنگ مزارم دلی دوباره بکارید
کدام قله کدام اوج؟ منی که اینهمه کوهم از این جهان به ستوهم
من ازشکار نکردن شما ازاینکه شکارم نبوده اید شکارید
غروب شد همه رفتند در ایستگاه کسی نیست چه خوب شد همه رفتند
چه ساده اید که دایم کنار این چمدانها درانتظارقطارید
به این اتاق مبادا بهارسر زده باشد... بهارسرزدو سرشد
خروس خوان سحرشد ستاره های من آیا خیال خواب ندارید؟؟؟؟
"حسین صفا"
Altairezio
27-07-2013, 19:45
زمان نگفته برا انتشار؟!
yoosef_st
27-07-2013, 20:12
"وصیت نامه"
اگرکسی شب سرما به ابرها زدو گم شد مرا به یاد بیارید
وبا ستاره ی چشمم برای راه بلدها نشانه ای بگذارید
برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید مرا شمرده بخوانید
برای خاکسپاری تمام باغچه ها را به مادرم بسپارید
دودانگ پیرهنم را دوپاره ازکفنم را به چشمهام بدوزید
سپس ملال تنم را دوبال پر زدنم را دراین کفن بگذارید
لباس گرم بپوشید به این اتاق مبادا بهارآمده باشد
کدام فصل من ازسال؟! مصممید که امسال سر از کدام درآرید؟
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
شما!آهای شماها! شماکه همسرخود را همیشه دوست ندارید!
برادران عزیزم! شمیم ملحفه هایش کنار میزشما بود
پدرعزیز شما بود کسالت پدرم را مگربه یاد ندارید؟!
به خواهران صبورم خبردهید که "یلدا" تصادفا شب فرداست
تولدم شب یلداست مقدراست که فردا بدون وقفه ببارید
زیاد امید ندارم که ازتپیدن قلبم گلی دوباره بروید
مگربهار که سرشد کنارسنگ مزارم دلی دوباره بکارید
کدام قله کدام اوج؟ منی که اینهمه کوهم از این جهان به ستوهم
من ازشکار نکردن شما ازاینکه شکارم نبوده اید شکارید
غروب شد همه رفتند در ایستگاه کسی نیست چه خوب شد همه رفتند
چه ساده اید که دایم کنار این چمدانها درانتظارقطارید
به این اتاق مبادا بهارسر زده باشد... بهارسرزدو سرشد
خروس خوان سحرشد ستاره های من آیا خیال خواب ندارید؟؟؟؟
"حسین صفا"
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااای!!!
خدایا این شعر چی بود؟!؟!
دارم میمیرم از هیجانِ فکرِ خوندن این شعر به وسیله ی چاووشی
این حسین صفا فوق العادست! خداست این بشر
یدونه باشه :n12::n12:
آره مجید فوق العادس...
مخصوصا تو که نیستی...
تو که نیستی واقعا فوق العادست
من ساعتها با این شعر گریه کردم
اصلا یه حالی داره
آهنگسازی خارق العاده
شعر محشر
خوندن چاووشی بی نظیر
اصلا دنیاییه این آهنگ
زمان نگفته برا انتشار؟!
میگن مال آلبومه..
با داشتن پسر به این شیرینی ، دیگه فکر کنم محسن آلبوم هاش تاخیر حسابی داشته باشه :n02:
از فنز چاوشی . اونجا با نام رسول شریفی فعالیت میکنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبوم اگه به مشکل بر نخوره 100% قبل از محرم و صفر میاد
از اطلاعات جدید اینکه احتمالا اشکان دباغ هم تو آلبوم جدید حضور داره ... تا الان چند تا تنظیم واسه محسن زده ولی اینکه تنظیماش تو آلبوم قرار بگیره هنوز مشخص نیست
کلا سیستم کاری چاوشی به اینصورته که مرتبا در حال ساخت آهنگ هست ... بعد تصمیم میگیره که کدومشون توی آلبوم جدید باشن / کدوم تو آلبوم های بعدی / و کدوم کنار گذاشته بشن
از جمله کارهایی که ساخته شده ولی وضعیتشون مشخص نیست : دیوونه ، آهنگ کردی ، آهنگی که از یه شاخه حذف شد به نام رقیب ، 4-5 تا از ترانه های صفا که واسه حریص مجوز نگرفت ، 2 تا ترانه از حمید رزاقی که از پرچم سفید کنار گذاشته شدن ، توبه نامه (تنظیم جدید) ، صید جگر خسته ، 2 شعر از مولانا که مجوز نگرفت ، 1 شعر از عطار که از آلبوم حذف شد ، و چندین کار که پخش شدن ولی با تنظیم های متفاوت (مثل همین ستمگر ورژن هاوس که پخش شد)
ali_agha1981
28-07-2013, 23:32
محسن چاوشی اخیرا بعد از آلبوم 13 تو فضای اجتماعی فعال تر شده..و حسابی ازش عکس منتشر میشه..
حتی یه عکس از همسرش تو ایستاگرام گذاشته..اینجا نمیزارم و نزارید! برید تو همون ایستاگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید!
در کل منظورم اینه که رَویه و سیاست شخصی و هنری اش رو کمی عوض کرده و ایشالا امسال کنسرت رو شاخشه..:n12:
دارم از این همه گریه آب میشم
رو سر دنیا دارم خراب میشم
خیلی مایوسه دلم یه کاری کن
داره میپوسه دلم یه کاری کن
غم و غصه شده حق دل من
به همینا مستحقه دل من
دلی که بی تو بتونه دل باشه
بخدا بهتره زیر گل باشه
میدونستی پیش تو گیره دلم
میدونستی بری میمیره دلم
دارم از درد غریبی آب میشم
رو سر خودم دارم خراب میشم
امشب یه دور دارم آهنگای محسن چاوشی رو گوش میدم ... یه زمانی خیلی پروپا قرص طرفدارش بودم... چه خاطراتی زنده شدند ...
جدا" اون اوایل چی میخونده این بشر ... سنگ صبور ، زخم زبون ، نشکن دلمو ، نفس بریده و ...
البته هنوزم خیلی خوبه ...
موسیقی پارس – جواد فقیه نصیری : امروز روز تولدت است . میخواهم ساده سخن بگویم ، سال ها است احساسمان و حرف هایمان پشت کلمات زیبا و شکیل گم شده بود، حال به دور از هر حاشیه و حاشیه سازی به عنوان یک هوادار سخنمان را در این روز مبارک و زادروزت بیان میکنیم .
نمیدانم نوشته ام را از کجا اغاز کنم چگونه با تو سخن بگویم که تمامی حرف هایمان تمامی احساسمان تمامی اشک هایمان در این نوشته خلاصه شود . درد را از هر طرف بخوانی درد است ، این سخنی است که میتوان گفت در دنیای امروز به یک ضرب المثل تبدیل شده است ، پس چرا دردی که تو میخوانی زیباست ؟ چرا ترانه های زخمی با صدای زخمی ات روحی نو در جسم خسته ی این روز های ما جوانان و طرفدارانت میدمد ؟ صدایت را در تمامی مراحل زندگیت مانند یک فیلم نامه برایمان به یادگار گذاشتی و میگذاری .
زمانی که در اوج غم بودی و از این زمانه خسته شده بودی خواندی و ما شریک غمت شدیم ، در شادی هایت مارا سهیم خود کردی ، هر انسانی برای خودش زندگی میکند ، اما تو یک نفر نیستی ، حال وجود تو امیخته شده با حس و حال میلیون ها طرفدارت .
هر ملودی ای که میدهی دل شکسته ای را بند مینهی . در دوران خوشی ناخوشی ها در فرازو نشیب ها تنگناها فشار های این راه سخت از آن روز های ک نفرین را خواندی از آن روز ها که آن غم ذاتی صدایت هر دلی را جذب میکرد.ان روز ها که کارهایت لو میرفت در بدترین شرایط بودی باز هم لبخند زدی و با عشق خواندی. تمام ان درد ها سختی ها حقیقت است تورا در این سال ها هر چه نامیدند صدای زخمی ، اقای خاص ، سلطان و هر آن چه که میدانی و میدانیم ، هر چه که بود نشان از عشق به صدایت بود نشان از احساس پاکت بود .
آن روزی که گفتی مرا سلطان خطاب نکنید آن روز بود که پاکیت را حس کردم ، همان وقت بود که توانستم ان ارمانی که سال ها در ذهن خود داشتم را کشف کنم ، توی بی غرور ، همان که لحظه ای غرور را در خود جای نداد و دلی را نشکست . دور بودنت از ما به همین دلیل است ، به دلیل ترست از شکستن دلی . خیلی ها در این دنیای موسیقی هستند که دل طرفدار برایشان معنایی ندارد ، طرفدار را یک پله ی بی مصرف میداند برای رسیدن به هدفشان به هر قیمتی ، تو این گونه نیستی ، تو دل پاکی داری و همین دل پاک تو را به ظاهر از ما دور میکند اما در باطن با صدایت هر لحظه و ساعت همراهمان هستی.
هیچ نداشتی اما به لطف استعداد و توانایی ذاتیت به انجا که میخواستی رسیدی نه اینکه سقف ارزوها و تواناییت این است نه ! البوم هایت هدفت را به ما نشان داد و میدانیم زمان میبرد تا چاووشی به حقش در این هنر برسد . ما به عنوان هوادار وظیفه ی خود میدانیم که جلوی برخی اشتباهاتت را بگیریم ، شاید گاه از ما دلخور باشی و یا به قول خودت از دوست دلخورمم … اما باید بدانی هواداری که اشتباه خواننده اش را به اون گوش زد نکند هوادار نیست یک خیانت کار در لباس دوستی زیبا رو است .
هدفت برای ما محترم است ، اما باید بدانی هوادارنت دل تنگند ، دل تنگ دوستان قدیم ، دل تنگ ارجینی ها دلتنگ خیلی ها که خود میدانی . کمی دلخوریم از این پس پرده ماندن هایت و اما تو با زبان دل و صدایت پاسخ احساسمان را میدهی ، درکت میکنیم اما کمی هم به فکر آن روز باش ، آن روز که همه زیر یک سقفیم و اشک میریزیم با خاطرتامان که گره آن به تار های هنجره ات بسته شده . بنا را بر این گذاشتیم که با احساسمان کنار بیاییم و حرف هایمان را بزنیم . بگذار بگوییم درد هایی را که مدتی است بیان نکردیم و تبدیل به گله شده است . بگذار راحت بگویم ما خسته ایم دیوار بی دری دیگر میخواهیم ، آن صدای زخمی را میخواهیم . محسن ما محسنی نیست که به هر قیمتی تراک بدهد و صدایش در هر مکانی پخش شود . محسن ما آن محسنی نیست که تک تراک های دو دقیقه ای بدهد . مقصر خودت هستی . تویی که گوش هایمان را به دیوار بی در و لباس نو و . . . عادت دادی . ما نمیتوانیم ببنیم اسطوره ی هنریمان افت کند . هدیه ی تولد ما به تو عشقمان است . عشقی که سال هاست به کار هایت داریم . به سکوت زیبایت . دور از قاب دوربین های دنیوی که جز غرور کاذب نتیجه ای ندارد .
تو میدانی که غرور در وجودت جایی ندارد و هیچ جایگاهی برایش باز نکردی و نمیکنی . حرف های امروزت امیدیست برای ساختن فردایی که قولش را داده بودی.حرف های یک عاشق بی ادعا.این روز ها که از البوم جدیدت میگویی از خود بی خود میشوم.سر ذوق می ایم.همیسه از پس سختی ها فشار ها چه با اقتدار برامدی.این بار هم وقت عصیان است وقت فریاد توست ان را با تمام وجود حس میکنم. اقای خاص،نه تورا اینگونه صدا نمیکنم تو برای من همان رفیق بی ادعای عاشقی.بابت این سال ها تلاش های بی وقفه ات رنج هایی که برای شاد کردن دل ما کشید سپاسگذارم.
تولد ۳۴سالگی ات مبارک عزیزترینمان
منبع : اختصاصی موسیقی پارس
«محسن چاوشی» در شب تولدش متن زیبایی را به پسرش تقدیم کرد:
فدای کودکی ات، بغض های پنهانم...
موسیقی ما – بهمن بابازاده: سی و چهار سال پیش، در چنین روزی کودکی چشم به جهان گشود که این همه سال بعد، به چهره ای تاثیر گذار در خاطرات و نوستالژی های چندین نسل تبدیل شد.
کودکی سختی داشت و هراز گاهی در برخی آثارش، این سختی ها و درد ها را می شود حس کرد. او فقر و جنگ و مهاجرت را با تمام وجودش حس کرده و همین باعث شده امروز به خوبی بتواند در این مقوله ها آثاری عمیق و تاثیرگذار خلق نماید.
او «محسن چاوشی» است...
خواننده ای که دیگر استفاده از لفظ «خواننده مردمی» برایش کوچک است و اگر قرار باشد پیش از اسم اش لقبی را به او نسبت داد، باید از کلماتی چون «قهرمان یک نسل» و «ستاره تمام عیار موسیقی» استفاده کرد.
خواننده ای که دیگر سبک و کاراکتر خود را جا انداخته و با همین رفتارها و خلق و خوی خاص خود، مسیرش را از هم دوره های خود جدا کرده و همین طور در حال پیشروی است.
او جلو می رود بدون اینکه حواسش به پشت سرش باشد. در اوج توهین ها و حاشیه ها، سکوت می کند و کاری به کار کسی ندارد و از همه مهم تر، هنوز هم به اخلاقیات و اصول کاری و حرفه ای احترام قائل است.
اگر قطعه ای را «کاور» می کند، به حقوق مولف حساسیت دارد و برایش عار نیست که بگوید از آثار افغانی یا آذری کاور کرده. در همه گفتگو هایش، میزان زیادی از موفقیت آثارش را به ترانه سرایان و همکارانش ربط می دهد و اینها همه و همه نشان دهنده یک حقیقت واضح برای این روزهای موسیقی پاپ کشور است: «محسن چاوشی همیشه فرق هایی با همه دارد...».
تولد این خواننده بهانه خوبی بود که سراغش برویم و گفتگویی جدید را با او داشته باشیم. بهانه ای که می شد از دل آن صحبت ها و خاطرات زیادی را بیرون کشید. اما این بار هم یک آس دیگر رو کرد و خواست امسال در روز تولدش چند خطی برای پسرش بنویسد. پیشنهادی هیجان انگیز که بدون لحظه ای تردید، مورد توافق قرار گرفت و چاوشی قول داد تا ساعات آخر امروز، متن اش را در اختیار «موسیقی ما» قرار دهد.
دقایق زیادی به تولد چاوشی نمانده بود که جملاتش را از طریق اس ام اس به خبرنگار «موسیقی ما» فرستاد.
متن ارسالی این خواننده را که در روز تولدش، برای «زانکو» پسرش نوشته شده را می خوانید:
«فدای کودکی ات بغض های پنهانم... تبسمی که به ناچار می زنم بابا.
صدا که می زنی ام، هر چه خواب افیونی ست ز چشم می پرد و ذوق می کنم بابا... »
شما در آلبوم "پاروی بی قایق" محسن چاووشی همکاری داشته اید. برای ما از جزییات این همکاری میگویید؟
در آلبوم محسن چاووشی عزیز یک قطعه به نام "خواب" را تنظیم نموده ام و میکس و مسترینگ کلیه قطعات آلبوم برعهده بنده می باشد.
در مورد تاریخ انتشار آن هم باشد اضافه کنم که پاروی بی قایق تا آخر امسال وارد بازار می شود و آلبومی بسیار متفاوت و قوی میباشد که سبک جدید و بسیار متفاوتی را داراست.
+
وقتی محسن چاوشی 3 سال و نیمه بود:
yoosef_st
05-08-2013, 10:04
شما در آلبوم "پاروی بی قایق" محسن چاووشی همکاری داشته اید. برای ما از جزییات این همکاری میگویید؟
در آلبوم محسن چاووشی عزیز یک قطعه به نام "خواب" را تنظیم نموده ام و میکس و مسترینگ کلیه قطعات آلبوم برعهده بنده می باشد.
در مورد تاریخ انتشار آن هم باشد اضافه کنم که پاروی بی قایق تا آخر امسال وارد بازار می شود و آلبومی بسیار متفاوت و قوی میباشد که سبک جدید و بسیار متفاوتی را داراست.
ها؟ کی؟
فرشاد حسامی کیه دیگه؟
ها؟ کی؟
فرشاد حسامی کیه دیگه؟
تنظیم کننده جدیده دیگه تو گروه ترافیکه..
تو مصاحبه کاملا توضیح داده شده..
ali_agha1981
05-08-2013, 18:26
یه مدت پیش ، چند باز آهنگ بوف کور رو گوش دادم..خییلی شعرش قشنگه.. مخصوصا کروس آهنگ...
الان دو هفته است دیوانه وار دارم هر روز با خودم آهنگش رو زمزمه میکنم...
غباری که از تو نشسته روی قلبم
بارون چیه، سیل نمیتونه بشوره.
زخم که نه ، جدایی از تو دلخراشه،
یاد تو مثل خوره مثله بوف کـــوره..
.............. :n14:
میثم یوسفی از انتشار دو مجموعه شعر خود خبر داد؛
همکاری میثم یوسفی با محسن چاوشی و علیرضا عصار
موسیقی ما- میثم یوسفی از انتشار دو مجموعه شعر خود تا پایان تابستان خبر داد. این ترانهسرا و منتقد موسیقی در گفتوگو با «موسیقی ما» در مورد این کتابها گفت: «مجموعهای از ترانههایم با عنوان «رویای روزهای بارانی» که برای اولین بار حدود 4 سال پیش به وزارت ارشاد تحویل داده شده بود، بالاخره مجوز گرفت. به جز این کتاب، مجموعه دیگری هم در دست انتشار داشتم که دریافت مجوز آن نیز همزمان با «رویای روزهای بارانی» شد. ناشر این کتابها هم انتشارات «سرزمین اهورایی» با مدیریت دوست شاعرم مجید ضرغامی است. البته درحال رایزنی هستیم و شاید اسم مجموعه ترانهها قبل از انتشار تغییر پیدا کند.»
«خاطرات منتشر نشدهی یک بازندهی خوشحال» عنوان کتاب دومی است که دربرگیرندهی دو شعر بلند و طرحها و شعرهایی کوتاه از این شاعر و روزنامهنگار است. این ترانهسرا در مورد فعالیتهای موسیقیاییاش از همکاری با محسن چاووشی خبر داد و گفت: «همکاری با محسن چاووشی از پاییز سال گذشته آغاز شد. البته تصمیم داشتیم خبر آن را تا زمان انتشار آلبوم، عمومی نکنیم. با توجه به مواجهههایی که در پی نقدهایم بر آثار محسن چاووشی، با طرفداران این هنرمند در این سالها داشتم، برای خودم جالب بود که این همکاری به شکل سورپرایز باقی بماند. الان هم منتظرم نظرات طرفداران این هنرمند را بعد از شنیدن کار ببینم و بشنوم.»
یوسفی در مورد چگونگی آغاز همکاریاش با چاووشی گفت: «فکر میکنم در ابتدا سه یا چهار تا از بهترین ترانههایم را با محسن عزیز انتخاب کردیم و کار روی آنها استارت خورد. چون در یکی دو تا از کارها، ایدههای ویژهای داریم و هنوز به آن نتیجهی مطلوب نرسیدهایم، فکر میکنم در آلبوم «پاروی بیقایق» فقط یکی از ترانههایم -که ملودی و تنظیماش نهایی شده- منتشر شود و بقیه کارها زمان بیشتری میخواهد تا به سطح ایدهآلی که هنرمند مشکلپسندی مثل محسن چاووشی و خود من مدنظر داریم، برسد.»
ترانهسرای «نگرانت میشم» در مورد همکاری با دیگر خوانندهها توضیح داد: «استارت آلبوم بعدی روزبه نعمتالهی را چند روزی است زدهایم و در این آلبوم هم -مثل آلبوم «داروگ»- به عنوان مشاور هنری و ترانهسرا در کنار روزبه عزیز هستم. علاوه بر خودم و حسین غیاثی، دوست دارم از همکاری با ترانهسراهای دیگری که کارشان را بسیار دوست دارم هم در این آلبوم سود ببریم و در این رابطه با حسین صفا و روزبه بمانی صحبتهایی کردهایم.» او در مورد فعالیتهای دیگرش گفت: «شاید خبررسانی پیش از موعد باعث پیشداوری شود و زیبایی چندتا از کارها هم به این است که در آستانهی انتشار یا بعد از انتشارشان در مورد آنها صحبت کنیم. اما علاوه بر خوانندههای جوانی که مدیریت آلبومشان را برعهده دارم، با دوستان عزیزی مثل علیرضا عصار، شهاب رمضان و سیاوش رحمانی در آیندهی نزدیک، کارهایی منتشر خواهند شد. اجازه بدهید بقیه جزییات هم بماند برای زمان انتشار کارها.»
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
yoosef_st
12-08-2013, 23:11
دوستان، یه آدم خیری پیدا بشه کد آهنگ پیشواز ایرانسل واسه آهنگ قراضه چین رو به من بگه،
بعدم بگه اگه الان یه آهنگ پیشوازی فعال داریم، بخایم با این آهنگ جا به جا کنیم باید چکار کنیم؟
ممنون:n16:
payam178
13-08-2013, 04:58
دوستان، یه آدم خیری پیدا بشه کد آهنگ پیشواز ایرانسل واسه آهنگ قراضه چین رو به من بگه،
بعدم بگه اگه الان یه آهنگ پیشوازی فعال داریم، بخایم با این آهنگ جا به جا کنیم باید چکار کنیم؟
ممنون:n16:
MCSE MAN
13-08-2013, 17:30
پیام چاوشی رو فیس.بوک:
سلام دوستان عزیزم
چیزی به تکمیل شدن آلبوم نمونده
حسین صفا روزبه بمانی و یک تراک از حسین غیاثی
امیدوارم به زودی همدیگه رو ببینیم
محسن
yoosef_st
13-08-2013, 21:04
این عبارت "امیدوارم به زودی همدیگرو ببینیم" رو خیلی دوست داشتم :):n12:
MCSE MAN
15-08-2013, 22:39
تنظيم ها :
بهروز صفاريان فرشاد حسامي اميد حجت
امير جمال فرد و من هم تنظيم دارم ولي هنوز هم ممكنه تغيير كنه و ....
سهم بهروز صفاريان در آلبوم بعدي من خيلي بيشتره چون ما موقعي با هم به توافق رسيديم كه نصف بيشتر آلبوم تموم شده بود و خيلي از كاراش انجام شده بود
و اگر هم ميخواستيم از ابتدا شروع كنيم حالا حالاها بايد صبر ميكرديم ؛)
خبري بود به اطلاعتون ميرسونم
محسن
دوستان
میشه لینک دانلود ورژن هاوس قطعه ستمگر برام بذارید؟
ali_agha1981
18-08-2013, 20:01
دوستان
میشه لینک دانلود ورژن هاوس قطعه ستمگر برام بذارید؟
MP3 320Mohsen Chavoshi - Setamgar - House Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 128Mohsen Chavoshi - Setamgar - House Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3)
.
.
.
.
راستی دوستان این یارو چی میشه ؟ من که هر چی خوندم نفهمیدم...!! خودشم نمیدونه داره چی میگه !! (آغاز پاراگراف چهارم)
راستی دوستان این یارو چی میشه ؟ من که هر چی خوندم نفهمیدم...!! خودش نمیدونه داره چی میگه !! (آغاز پاراگراف چهارم)
طرف از اول تا آخرش نفهمیده خودش چی گفته :n02:
بی خیال ، این هم از هموناییه که با 4 تا کلمه میخوان بگن خیلی حالیشونه
حالا موندم چرا گیر داده به محسن ! مثلا اون تتلو خیلی بهتره ؟! :n09:
ali_agha1981
19-08-2013, 11:31
اختصاصی «موسیقی ما»؛
محسن چاوشی خواننده «شاه گوش» میشود
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی در سکوت کامل خبری به عنوان گزینه اصلی حضور به عنوان خواننده مجموعه «شاه گوش» انتخاب شد. این مجموعه طنز که از زمان انتشار عکس های گریم «محسن طنابنده» و شباهت غیر قابل انکاراش به یکی از خواننده های قدیمی لسآنجلسی، همچنان در راس اخبار سینمایی کشور جای گرفته، قرار است از اوایل شهریور ماه سال جاری به کارگردانی «داود میرباقری» در شبکه نمایش خانگی منتشر شود.
یکی از عوامل این سریال خبر حضور «محسن چاوشی» به عنوان خواننده تیتراژ و قطعاتی در متن این سریال را تائید نمود و از مذاکرات رسمی برای حضور این خواننده از سوی گروه سازنده این سریال خبر داد. وی همچینی درباره لب زدن بازیگر یکی از نقش های اصلی این مجموعه بروی صدای چاوشی، سکوت کرد. محسن چاوشی پس از انتشار آلبوم «من خود آن سیزده ام» و واکنش های مثبتی که از سوی دوستداران و منتقدین موسیقی گرفت، در تدارک آلبوم جدید خود «پاروی بی قایق» است که به نظر می رسد مثل سالهای گذشته، این خواننده آلبومش را در اواخر سال وارد بازار موسیقی کشور نماید.
چاوشی همچنین تجربه حضور و خواندن تیتراژ های تلویزیونی و سینمایی را نیز در کارنامه خود دارد که شاید شاخص ترین آنها، حضورش در قالب خواننده فیلم «سنتوری» داریوش مهرجویی باشد.
پیگیری خبرنگار «موسیقی ما» درباره قطعیت حضور چاوشی در این سریال به خود این خواننده ختم شد و وی در این باره به «موسیقی ما» گفت: « بله این خبر را تائید می کنم. پیشنهاد این حضور از سوی مسئولین و گروه سازنده این سریال به من شده و در حال بررسی و مشاوره با برخی از دور و بری هایم هستم تا بتوانم در صورت مساعد بودن شرایط، به خواندن در این مجموعه اقدام نمایم. ولی هنوز چیزی صد در صد نشده و به محض قطعیت، حتما اطلاع رسانی خواهد شد».
در خلاصه داستان مجموعه «شاه گوش» آمده: «اکبر عبدی کلهپزی است که عشقش به استقلال را با هیچ چیز دیگر جایگزین نمیکند. او دختری دارد با بازی طناز طباطبایی که دخترک خواستگاری پرسپولیسی دارد و همین تعلق رنگی است که با مخالف پدر روبرو می شود. نقش پسرک خواستگار را حامد میرباقری فرزند پسر داوود بازی میکند و...»
گفتنی ست ساخت موسیقی متن این مجموعه را «فردین خلعتبری» بر عهده دارد.
از دیگر بازیگران این مجموعه می توان به فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، حمیدرضا آذرنگ، مرجانه گلچین، احمد مهرانفر، شهرام حقیقت دوست، طناز طباطبایی، مصطفی طاری، ابراهیم آبادی، علیرضا جعفری، علی فتحعلی و حامد میرباقری اشاره کرد.
گفته می شود «مهران مدیری» نیز قرار است به عنوان بازیگر مهمان در این مجموعه به ایفای نقش بپردازد.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
MOHAMMAD2010
19-08-2013, 12:11
آلبوم جدید اسمش چیه ؟ سبکش مثل آلبوم های گذشته محسنه ؟
sir12011
19-08-2013, 12:21
قایق بی پارو
ali_agha1981
19-08-2013, 18:22
قایق بی پارو
پاروی بی قایق..:wink:
sir12011
19-08-2013, 20:00
پاروی بی قایق..:wink:
چه اسما:n02:
محسن چاوشی خواننده سریال شاه گوش می شود
محسن چاوشی در سکوت کامل خبری به عنوان گزینه اصلی حضور به عنوان خواننده مجموعه «شاه گوش» انتخاب شد.
یکی از عوامل این سریال خبر حضور «محسن چاوشی» به عنوان خواننده تیتراژ و قطعاتی در متن این سریال را تائید نمود و از مذاکرات رسمی برای حضور این خواننده از سوی گروه سازنده این سریال خبر داد. وی همچینی درباره لب زدن بازیگر یکی از نقش های اصلی این مجموعه بروی صدای چاوشی، سکوت کرد. محسن چاوشی پس از انتشار آلبوم «من خود آن سیزده ام» و واکنش های مثبتی که از سوی دوستداران و منتقدین موسیقی گرفت، در تدارک آلبوم جدید خود «پاروی بی قایق» است که به نظر می رسد مثل سالهای گذشته، این خواننده آلبومش را در اواخر سال وارد بازار موسیقی کشور نماید.
چاوشی همچنین تجربه حضور و خواندن تیتراژ های تلویزیونی و سینمایی را نیز در کارنامه خود دارد که شاید شاخص ترین آنها، حضورش در قالب خواننده فیلم «سنتوری» داریوش مهرجویی باشد. پیگیری خبرنگار «موسیقی ما» درباره قطعیت حضور چاوشی در این سریال به خود این خواننده ختم شد و وی در این باره به «موسیقی ما» گفت: « بله این خبر را تائید می کنم. پیشنهاد این حضور از سوی مسئولین و گروه سازنده این سریال به من شده و در حال بررسی و مشاوره با برخی از دور و بری هایم هستم تا بتوانم در صورت مساعد بودن شرایط، به خواندن در این مجموعه اقدام نمایم. ولی هنوز چیزی صد در صد نشده و به محض قطعیت، حتما اطلاع رسانی خواهد شد».
گفتنی ست ساخت موسیقی متن این مجموعه را «فردین خلعتبری» بر عهده دارد.
..................
ali_agha1981
19-08-2013, 21:10
به نقل از سایت چاوشی دانلود :
محسن چاوشی خواننده سریال شاه گوش نمی شود
طی تماسی که با بهادر شمس عزیز داشتم خبر تایید میشه این پیشنهاد به محسن چاوشی شده بود و ایشان رسما بعد از بررسی و مشاوره این پیشنهاد را رد کرده است..
ali_agha1981
20-08-2013, 12:26
توهین بی سابقه صدا و سیما به ” محسن چاوشی “
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موسیقی پارس – جواد فقیه نصیری : در زمانی که محسن چاووشی و هوادارانش به دور از هر حاشیه ای در فکر البوم جدید خود بودند، باز هم حاشیه ای گریبان گیر این خواننده و هوادارانش شد. محسن چاوشی که پیش از این از مسئولین چند برنامه تلویزیونی خواسته بود تا قطعاتش را پخش نکنند فکرش را هم نمی کرد که اینگونه با شخصیت وی بازی شود.
دیروز شبکه ی آموزش در برنامه ای تصاویری از سگ های ولگرد پخش کرد و بر روی آن قطعاتی از آلبوم سنتوری پخش می شد و صدای محسن چاووشی نیز بر روی این تصاویر همگان را بهت زده کرد. تصاویر که تمام شد منتظر عذرخواهی مجری برنامه بودم که به یکباره این مجری سیما در اخر سخنانش گفت: ” این سگ با صدای خشدارش ناله میکرد پیر شدم پیر تو ای جوانی ! ” این حرفها سهواً بیان شده یاشد یا عمداً ، توفیقی ندارد، چرا که شخصیت یک هنرمند را زیر سوال برده است.
این توهین ها به هنر و هنرمندان ایران زمین در رسانه ی ملی و آن هم در شبکه ای تحت نام ” آموزش ” به دور از اخلاق است. هنر ایران زمین بیشتر از این ها ارزش دارد که هر فردی در رسانه ای که برای تمامی ملت ایران است سخنانی را جاری کند که دل هنر دوستان ایران زمین را بشکاند. زیرا این رسانه متعلق به تمام مردم ایران است و نباید نظرات بی پایه و اساس یک مجری درجه چندم از چنین تریبونی پخش شود.
از رسانه ی ملی و مدیر شبکه ی اموزش سیما این انتظار می رود که جلوی این چنین بی حرمتی ها را روزه سکوت نگیرند و بر اساس قانون با متخلفان برخورد کنند. چرا که واکنش نشان ندادن نسبت به این موضوعات باعث گسترش اینچنین بی اخلاقی ها در سطح جامعه می شود.
پیش بینی می شود محسن چاوشی واکنش تندی به این اتفاقات داشته باشد که در این صورت ” موسیقی پارس ” واکنش های به این موضوع را منعکس خواهد کرد.
همچنین لازم به ذکر است، رسانه ” موسیقی پارس ” ضمن محکوم نمودن این اقدام، این فرصت را در اختیار مسئولین رسانه ملی قرار می دهد تا در صورت نیاز توضیحات خود را به مخاطبان ارائه دهند.
لینک دانلود اون ویدیو توهین آمیز :::
به شماره 3000075 پیامک بدید و اعتراض خودتون به شکل محترمانه به گوش مجری و تهیه کننده برنامه برسونید...
اصلا به چه حقی صدای محسن چاوشی رو تو رسانه ضدملی بخش میکنن ؟ :grrr:
صدا و سیمای زرخامی همین مجری هارو هم میخواد
همون استاد شجریان خوب کاری کرد که اجازه نداد این بی همه چیزا صداشو پخش کنن
امیدوارم واکنش تندی نشون داده بشه از طرف محسن و طرفدارا تا دیگه از این ادما!!! از این غلط ها نبینیم:angry:
بازتاب گسترده توهین به محسن چاوشی در برنامه صبحی دیگر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موسیقی پارس – مجید مدنی : روز گذشته خبری در خروجی موسیقی پارس قرار گرفت با این مضمون که در برنامه صبحی دیگر شبکه آموزش سیما تصاویری از چند سگ ولگرد به همراه آهنگی از محسن چاوشی به صورت میکس شده پخش شد و در نهایت موجب دلخوری محسن چاوشی ، هواداران این خواننده و برخی از اهالی موسیقی گردید . با انتشار این خبر در بسیاری از سایت ها و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی هواداران این خواننده اعتراض خود را نسبت به این بی احترامی با روابط عمومی شبکه آموزش سیما در میان و از مجری این برنامه خواستار عذرخواهی رسمی شدند .
این اعتراضات و پیگیری ها به جایی رسید که امروز نیما کرمی مجری این برنامه از محسن چاوشی ، هواداران این خواننده و سایت موسیقی پارس به دلیل دید انتقادی به مسائل عذرخواهی نمود . نیما کرمی همچنین ادامه داد در زمان هایی که هیچ شبکه ای و هیچ برنامه حاضر به پخش آثار محسن چاوشی نبود در این برنامه آثار وی را پخش می کردیم . وی خاطر نشان شد این مسئله از روی قصد و قرض نبوده و تنها جنبه طنز داشته است .
رسالت و وظیفه رسانه های موسیقی در چنین مواردی کمک به احقاق حق و نمایش اعتراض است . مطمئنا نمی توان بر روی سایت ها و خبرگزاری هایی که در انتقاد از هر مرجع و سازمانی در صورت اشتباهاتی این چنین کوتاهی می کنند مهر رسانه زد . سایت هایی که تنها به فکر در آمد زایی و انتشار اخبار کذب هستند و گاهی اوقات به مسائلی دامن می زنند که حتی باعث ممنوع الکار شدن اهالی موسیقی می شوند .
منبع : اختصاصی موسیقی پارس
معذرت خواهی برنامه صبحی دیگر شبکه آموزش از محسن چاوشی
دانلود صحبتهای نیما کرمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( مجری برنامه ) وپخش آهنگ کلاغ روسیاه
و دانلود صحبتهای علی نیکزاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مجری برنامه و تمجید از چاوشی و هواداران
یه لینک پر سرعت تر نمیشه بزارید ؟
ali_agha1981
21-08-2013, 16:57
یه لینک پر سرعت تر نمیشه بزارید ؟
دانلود صحبتهای نیما کرمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( مجری برنامه ) وپخش آهنگ کلاغ روسیاه
دانلود از آپلود بوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود از پیکوفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از سایت مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
.
.
و دانلود صحبتهای علی نیکزاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مجری برنامه در پایان برنامه و تمجید از چاوشی و هواداران
دانلود از آپلود بوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود از پیکوفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MoJtaBa.R
22-08-2013, 21:28
در ضمن زمان انتشار البوم هم اسفند ماه گفته شده(جدی نگیرید :دی)
yoosef_st
22-08-2013, 23:20
همیشه میگفتن پاییز میاد، تا شب عید نمیومد
این دفعه گفتن اسفند میاد یعنی... :دی
آقا میشه خواهش کنیم امیر جمالفرد و سینا حجازیش رو کم کنین و کوشان حدادش رو زیاد؟:n18:
دل من ساکته اما می دونم همیشه بی سرو سامون توهه
چیزی از درد نمی گه تا مرگ دلی که همیشه مدیون توهه:n28:
واقعا بی نظیره
Altairezio
23-08-2013, 18:13
دوستان تک آهنگی چیزی منتشر نمیشه این ماه؟!
آقایی دادا !
شما که پارتی داری یه پارتی بازی کن محسن ما رو توی پیج خودش هم قبول کنه . چند بار درخواست کردم همین جور پشت در موندیم ! :n02:
ali_agha1981
23-08-2013, 21:59
آقایی دادا !
شما که پارتی داری یه پارتی بازی کن محسن ما رو توی پیج خودش هم قبول کنه . چند بار درخواست کردم همین جور پشت در موندیم ! :n02:
عزیزان من.. چرا قضیه رو می پیچونید... چیز خاصی نیست...
تو اینترنت پر شده هست از انجمن ها و وبلاگ ها و وبسایت های هواداران محسن چاوشی
ایشون تو یه انجمن هواداران عضو هست و احتمالا مدیر انجمن که به پست ها نظارت داره و..
همین..:n06:
آقایی دادا !
فداااااات
لیست دوستای محسن پر شده ، واسه اطلاع از فعالیت های محسن ، برو پیجش ، بعد اون بالا روی پسند شده یا Like موس رو نگه دار تا تنظیماتش باز بشه . بعد روی نمایش در خوراک خبری show in ... کلیک کن ( تیک دار بشه )
مصاحبه ی جدید کوشان حداد با موسیقی پارس
و احتمال حضور در آلبوم جديد
از اینجا بخوانید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shiNews.Ir%29.png
زمان انتشار پاروی بی قایق : اسفند 92
مشخصات آلبوم تا اینجا / امکان تغییر وجود دارد
حسین صفا 6 ترانه / روزبه بمانی 2 ترانه / حسین غیاثی 1 ترانه
محسن چاوشی 4 تنظیم / بهروز صفاریان 2 تنظیم
امید حجت، امیر جمالفرد و فرشاد حسامی هرکدام 1 تنظیم
بازتاب توهين شبکه ی آموزش به محسن چاوشي
و اعتراض هواداران ،در شبكه هاي ماهواره اي (Sali Talk - Manoto1)
دریافت کلیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .avi)
عدم پخش صدای محسن چاوشی در برنامه های صدا و سیما به علت درخواست محسن چاوشی
دانلود از آپلود بوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود از آپارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_agha1981
28-08-2013, 20:02
دوستان یه لینک پیدا کردم که سایت هواداران گذاشتن که
یه آرشیو کامل هست از همه ی عکس محسن چاوشی که تا امروز منتشر شده چه قدیمی چه جدید..
حتما دانلود کنید یه سری عکس های خیلی قدیمی و جالب توش هست...
حجم 17 مگ با لینک مستقیم :
Altairezio
28-08-2013, 20:14
دوستان محسن تو این عکس شبیه به کیه؟!
اگه حدس زدین!
درست حدس زدین اَندی...:n02:
sirius-shan
31-08-2013, 16:26
دوستان محسن تو این عکس شبیه به کیه؟!
اگه حدس زدین!
درست حدس زدین اَندی...:n02:
ااااوه! این عکسه برای چند قرن پیشه!؟؟!:n02:
خود محسن چاوشی این عکس رو داره تو آلبومش؟!؟!:n02:
Altairezio
31-08-2013, 20:04
ااااوه! این عکسه برای چند قرن پیشه!؟؟!:n02:
خود محسن چاوشی این عکس رو داره تو آلبومش؟!؟!:n02:
شما انگار 3 پست بالاترو نخوندیا!:n09::n13::n02:
ali_agha1981
02-09-2013, 11:00
نکته ی این عکس چیه ؟ هر کی تونست بگه ..:n09:
Altairezio
02-09-2013, 11:11
حتما" میخوای بگی شوما ام چپ دستی!:n02::n10::n09:
ali_agha1981
02-09-2013, 14:20
حتما" میخوای بگی شوما ام چپ دستی!:n02::n10::n09:
کلا کمتر از 10% آدم های دنیا چپ دستن..واقعا میگن چپ دست ها خیلی باهوشن یا متفاوتن یا خاصن..میگم جداََ خیلی مشخصه از شخصیت محسن...
البته من راستم:n09:
sirius-shan
02-09-2013, 16:21
برای شرکت در نظرسنجی ساعت 25 و رای دادن به محسن چاوشی عدد 9 رو به 10000725 ارسال کنید.
a6543210
02-09-2013, 16:57
فک کنم یکی داره بهش دیکته می گه!!!:n02:
منو یاد دیکته گفتن معلممون تو دوران ابتدایی می ندازه!
بیتی از پاروی بی قایق
چشامو بستمو وا كردمو ديدم
يكي از بال بسته ام آسمون ساخته
يكي بختك شده افتاده رو سينه م
يكي از استخونام نردبون ساخته
Altairezio
04-09-2013, 21:42
دوستانی که دسترسی دارن به اکانت ف.ب محسن ازش بپرسین مدت آهنگای آلبوم چه قدره؟!
خوشم محسن میگه دیوار بی درو خیلی دوست داره ولی دیگه مثل اونو نمیسازه!:n02:(واقعا" عـــــــــــالی بود اون سالو اون آهنگ!بهترین های آهنگای عمرمو شنیدم تو اون سال!):n12:
Erfandotm
07-09-2013, 02:43
محسن چاوشی یکی از بهترین های پاپ ایرانه...
صداش...اشعارش...کیفیت کارهاش...
محسن دیشب تو صفحه شخصیش قول بازخوانی (کفتر چاهی) رو داد..
MCSE MAN
15-09-2013, 22:08
تو این فکر بودم که با هر بهونه
یه بار آسمونو بیارم تو خونه
به زودی تقدیم شما میکنم با یه دنیا صمیمیت
محسن
sir12011
17-09-2013, 10:29
آهنگ جدید فردا
کاشکی بازم تو حرم با کفترات بپرم
قطعه " دوسِت داشتم " چهارشنبه 1392/06/27 منتشر خواهد شد
نقل از پیج محسن
امشب ساعت 8 شب "دوست داشتم" منتشر میشه
شاهزاده خانوم
18-09-2013, 11:30
Mohsen Chavoshi - Doset Dashtam
ترانه : حسین صفا / ملودی و تنظیم : محسن چاوشی
میکس و مستر : فرشاد حسامی / Studio 103 Record's
سبک : سافت راک
تو و خاک گلدون با هم قوم و خویشین....
تو و باد و بارون رفیق صِمیمی....
320
payam178
18-09-2013, 19:07
سلام دوستان
این قطعه ای از یک آلبوم هست؟
اگه آره از کدوم آلبوم؟
خود آقای چاووش منتشر کردن؟
Altairezio
18-09-2013, 19:11
سلام دوستان
اگه آره از کدوم آلبوم؟
تک آهنگه.......
MCSE MAN
18-09-2013, 19:14
سلام دوستان
اگه آره از کدوم آلبوم؟
نه، تک آهنگه
بله خودشون متشر کردن
چه آرامش خاصی داره این آهنگش :n14:
اره خدایی ارامشش رو خیلی دوست داشتم:n14:
این ارامشو اهنگ تو بارون که رفتی از سیاوش قمیشی هم بهم داد:دی
در کل ویوا چاوشی:n02:
Unique 2626
18-09-2013, 19:53
نه، تک آهنگه
بله خودشون متشر کردن
بنا به گفته خود محسن چاوشی، این آهنگ یک قطعه از آلبوم "پاروی بی قایق" هست که این آلبوم به احتمال فراوان طبق روال انتشار آلبوم های قبلی محسن، اسفند ماه به بازار عرضه خواهد شد.... .
gmuosavi
18-09-2013, 19:53
:n12:
حواسم نبود که به تو فکر کردن
خود آسمونه خود آسمونه
تو دنیای سردم به تو فکر کردم
که عطرت بیاد و بپیچه تو باغچه
بیای و بخندی تا باز خنده هاتو
مثه شمعدونی بزارم رو تاغچه
به تو فکر کردم به تو آره آره
به تو فکر کردم که بارون بباره
به تو فکر کردم دوباره دوباره
به تو فکر کردن عجب حالی داره
تو و خاک گلدون با هم قوم و خویشین
من و باد و بارون رفیق صمیمی
از این برکه باید یه دریا بسازی
یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
دوست داشتم با تمام وجودم
عزیزم هنوزم تو رو دوست دارم
الهی همیشه کنار تو باشم
الهی همیشه بمونی کنارم
MCSE MAN
18-09-2013, 19:59
چه حالی داد یه آهنگ جدید بعد از چند وقت
به قول دوستان یه آرامش خاصی داشت
خود آسمونه خود آسمونه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متن ترانه
خود آسمونه خود آسمونه
تو دنیای سردم به تو فکر کردم
که عطرت بیاد و بپیچه تو باغچه
بیای و بخندی تا باز خنده هاتو
مثه شمعدونی بزارم رو طاقچه
تو و خاک گلدون با هم قوم و خویشین
من و باد و بارون رفیق صمیمی
از این برکه باید یه دریا بسازی
یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
دوست داشتم با تمام وجودم
عزیزم هنوزم تو رو دوست دارم
الهی همیشه کنار تو باشم
الهی همیشه بمونی کنارم
MOHAMMAD2010
18-09-2013, 20:06
بعد از یک تک آهنگ بسیار ضعیف ، یه تک آهنگ بسیار بسیار زیبا بیرون داد ، واقعا قشنگه :n12:
ali_agha1981
18-09-2013, 20:10
من دو بار گوش دادم ....بد نیست..!
ملودیش یه ذره ضعیف نبود ؟؟
این فکر کنم یه تراک متوسط آلبوم بود...
به نظرم باید یه تراک قوی تری منتشر میکرد تا حسابی تبلیغ بشه برای آلبوم...
بعد از یک تک آهنگ بسیار ضعیف ، یه تک آهنگ بسیار بسیار زیبا بیرون داد ، واقعا قشنگه :n12:
تک ترک بسیار ضعیف منظورت کدوم آهنگه ؟
payam.n5
18-09-2013, 20:16
فوق العاده بود ... دست محسن درد نکنه واقعا چسبید از اون اهنگای ناب خاص خود چاوشی هست
تک ترک بسیار ضعیف منظورت کدوم آهنگه ؟
فك كنم منظورشون برقص آ هستش .. از نظر من آهنگ خوب و باحالي بود ...
تو کارای محسن اگه شعر و لحن خوب باشه همه چی حله ، این آهنگ از این نظرا فوق العادس برا کسی که تو این حال و هوای فکری باشه
پ.ن. : اول آهنگ "تو این فکر بودم" ریورس شده هست
فك كنم منظورشون برقص آ هستش .. از نظر من آهنگ خوب و باحالي بود ...
برقص آ واقعا کار قوی ای بود.
خیلی از کساییکه اصلا محسن چاووشی گوش نمیدادن عاشق این ترکش شدن.
silent-assassin
18-09-2013, 21:50
خب سلیقهها فرق میکنه
برقصآ و دوستت داشتم اصلا شباهتی به هم ندارند و طبیعیه کسانی که سراغ هر سبک و هر کاری نمیرن فقط از یکی از این دو قطعه لذت برده باشند
yoosef_st
18-09-2013, 22:19
به به...
لذتی بردم که در وصف نگنجد
یک عاشقانه خالص و پر معنا و پر از استعاره با صدای دوست داشتنی چاووشی عزیز
دستش درد نکنه:n12:
پر از حس ناب ...
جگرم حال اومد ...
WOW ! :)
====
چه آرامش عجیبی تو آهنگه .. .
====
نوع آهنگ / تنظیم و خود خواندن این آهنگ جوریه که به نظرم من HIT میشه ! ... بدون درنگ !
و از اون نوع آهنگ هایی هست که اگر در کنسرت اجرا بشه همه حضار باهاش همخوانی می کنن با حس وصف نشدنی ای !!!!!!
SADEGH 7
18-09-2013, 23:55
:n12:به تو فکر کردن عجب حالی داره:n12:
بسی لذت بردیم.چند وقت یکبار یه ترک می خونه و می ترکونه.واقعا قشنگ بود.
خیلی خوشم میاد که دیر به دیر آلبوم و single track می ده ولی واقعا رو ترک ها کار می کنه.
مرسی محسن چاوشی
yoosef_st
19-09-2013, 01:10
:n12:به تو فکر کردن عجب حالی داره:n12:
بسی لذت بردیم.چند وقت یکبار یه ترک می خونه و می ترکونه.واقعا قشنگ بود.
خیلی خوشم میاد که دیر به دیر آلبوم و single track می ده ولی واقعا رو ترک ها کار می کنه.
مرسی محسن چاوشی
حالا البته شاید توی جو فعلی تاپیک جاش نباشه
اما ببخشین میشه بگین کلمه "دیر به دیر" تو ذهن شما چه معنی یی داره؟
یعنی محسن چاووشی "دیر به دیر" کار میده بیرون؟؟؟
اونوقت اگر محسن چاووشی دیر به دیره، کی زود به زوده؟؟
payam178
19-09-2013, 06:25
به توفکر کردن عجب حالی داره
-----------------------------------------------
این تک ترک آقای چاوشی واقعا عالی بود
باس خیلی خوبی داره مخصوصا که ساب ووفر هم داشته باشی
همیشه آقای چاوشی یک ترک از آلبوم جدید را منتشر میکنند؟
همیشه آقای چاوشی یک ترک از آلبوم جدید را منتشر میکنند؟
نه این اولین باره چنین کاری میکنه و یه آهنگ کامل از آلبوم منتشر میشه
ali_agha1981
19-09-2013, 11:02
به نظرم این آهنگ یه جورایی ادای احترام به طرفداران آلبوم "یه شاخه نیلوفر" بود...بیش از حد ناله و هق هق و...داشت.
ولی من بازم میگم ملودیش متوسط بود اون کشش و تنوع همیشگی رو نداشت..
در مورد آهنگ "برقص آ" هم چون برگرفته از یه ملودی افغان هست برای خیلی ها ملودیش عجیب و غریب بود ولی در حد برداشت از یه آهنگ افغان خوب و قابل قبول بود و خیلی ها دوسش داشتن..
شاهکاری دیگر از محسن چاوشی
همش داره ریپیت میشه اهنگ
چه شود البوم پاروی بی قایق :n12:
Erfandotm
19-09-2013, 11:53
واااااای فک کن پاروی بی قایق همش اسلو باشه و این سبکی باشه
عالیه...
به تو فکر کردم...به تو اره اره..
MCSE MAN
19-09-2013, 12:18
فرشید حسامی:
خطاب به مخاطب موسیقی :
یه اشتباه رایج که تقریبا تبدیل به عادت شده اینه که هر موزیکی که صدای بلند تری داشته باشه میگن کیفیت بالاتری داره.
و هیچ سازمانی هم وجود نداره که بتونه جلوی ریلیز شدن این نوع موسیقی ها رو بگیره.
اگه آلبومهای جدید خواننده های بزرگ دنیا رو با دقت گوش کنید متوجه میشین که لولِ صدای موزیکشون از خیلی از موزیک های تولیدی در ایران کمتره!!!
این یعنی چی؟!
یعنی اونا هنوز به تکنولوژی میکس و مسترینگ ما نرسیدن؟!!
نه - مطمئنا با بالا بردن یک فیدر ساده میتونن این کارو بکنن
ولی چرا این کار رو نمیکنن؟
دلیلش اینه که هدفشون این نیست که موزیک فقط 2 روز شنیده بشه
و گوش رو خسته کنه. چون تمام داینامیک نوازنده ها و خواننده و در کل موزیک از بین میده. یا به زبون خودمونی حس و حال موزیک از بین میره.
این یکی از دلایلیست که ما هنوز از شنیدن موزیک های خواننده های قدیمی چه ایرانی و چه غیر ایرانی لذت میبریم.
تو آخرین کاری که مستر کردم یعنی کار زیبای محسن چاوشی
به نام "دوست داشتم"
محسن با من هم عقیده بود . و با رعایت کردن این مساله یک میکس گوش نواز و یک موزیک ماندگار تولید شد.
این یعنی امیدواریم با کمک شما بتونیم این فرهنگ رو جا بندازیم که حس موزیک از همه چیز مهمتره
مطمئنم همیشه از گوش دادن به این آهنگ لذت خواهید برد.
ebibarati
19-09-2013, 12:53
هنوز آهنگ رو گوش نكردم ولي با اين وصفي كه دوستان كردن مي دونم بازهم تركونده
دوستان بعيد ميدونم ديگه تو آلبوم بعدي اين قطعه گنجانده بشه نظر تون چيه
این قطعه هم یکی از قطعات آلبومه فقط شاید میکس و مسترش یه تغییرات کوچیکی بکنه
Masoud-Susa
19-09-2013, 13:11
خیلی خوب بود.از دیشب لست اف ام من رو تسخیر کرده این آهنگ.
"به تو فکر کردم،به تو آره آره" ♥
محسن با من هم عقیده بود . و با رعایت کردن این مساله یک میکس گوش نواز و یک موزیک ماندگار تولید شد.
این یعنی امیدواریم با کمک شما بتونیم این فرهنگ رو جا بندازیم که حس موزیک از همه چیز مهمتره
مطمئنم همیشه از گوش دادن به این آهنگ لذت خواهید برد.
خیلی حرفشون رو قبول دارم .......بعضی از آهنگ ها با وجود زیبایی شعر و صدای خوب خواننده بعد از مدتی از چشم میافتن و آدم رو خسته میکنن...
وقتی یه آهنگ منتشر میشه و اکثریت میگن خوب بود درصدی از همین اکثریت فقط خواننده رو دلیل موفقیت آهنگ میدونن... .
به تو فکر کــردم به تو آره آره
این آهنگ برای من الهام بخش بود مخصوصن همین قسمت ......
بـه خاطر شعر زیبای حسین صفا و صدای پر احساس چاوشی......
Altairezio
19-09-2013, 14:15
دوستان آهنگو سایت خود محسن چرا نمیزاره نسخه اصلیه اصلی رو برداریم؟!:n02:
دوستان آهنگو سایت خود محسن چرا نمیزاره نسخه اصلیه اصلی رو برداریم؟!:n02:
mohsenchavoshi.net/ilu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بفرمایید :)
Mohammad Yek110
19-09-2013, 14:49
mohsenchavoshi.net/ilu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان حتما والپیپر رو از این لینکی که دوستمون دادن دانلود کنید
خیلی قشنگه
SADEGH 7
19-09-2013, 15:18
حالا البته شاید توی جو فعلی تاپیک جاش نباشه
اما ببخشین میشه بگین کلمه "دیر به دیر" تو ذهن شما چه معنی یی داره؟
یعنی محسن چاووشی "دیر به دیر" کار میده بیرون؟؟؟
اونوقت اگر محسن چاووشی دیر به دیره، کی زود به زوده؟؟
شما خودت رو ناراحت نکن دوست عزیز
در ضمن وقتی خودتون متوجه هستین که دارین خارج از جو تاپیک پست می دین، پست ندین.
هم حاشیه درست نمی شه هم تاپیک روال خودش رو طی می کنه.
به هر حال من ترجیح می دم زیاد توضیح ندم تا باعث خارج شدن تاپیک از مسیر اصلیش نشم.
موفق باشی
Altairezio
19-09-2013, 15:36
داداش من آهنگو نه ترک آرتشو!:n02::n09:
MCSE MAN
19-09-2013, 17:05
محسن گفته تو آلبوم هست ولی تا اونجا که یادمه نشده بود که یه آهنگ آلبوم از قبل منتشر شده باشه
تجربه نشون داده چاوشی تا قبل انتشار آلبوم هر لحظه امکان داره تراک ها رو عوض کنه پس این احتمال تا حدودی وجود داره که این آهنگ یهو از آلبوم حذف شه
به نظرم این آهنگ یه جورایی ادای احترام به طرفداران آلبوم "یه شاخه نیلوفر" بود...بیش از حد ناله و هق هق و...داشت.
والا "دوست داشتم" اصلا به اندازه آلبوم "یه شاخه نیلوفر" ناله و هق هق نداشت ولی واقعا اگه این آهنگ ادای احترام به طرفداران یه شاخه نیلوفر دوست داشتنی بود، ایشالا این ادای احترام بیشتر صورت بگیره :n02:
yoosef_st
19-09-2013, 17:18
شما خودت رو ناراحت نکن دوست عزیز
در ضمن وقتی خودتون متوجه هستین که دارین خارج از جو تاپیک پست می دین، پست ندین.
هم حاشیه درست نمی شه هم تاپیک روال خودش رو طی می کنه.
به هر حال من ترجیح می دم زیاد توضیح ندم تا باعث خارج شدن تاپیک از مسیر اصلیش نشم.
موفق باشی
عزیزم جو تاپیک یه چیز موقتی هست و هفته دیگه کامل عوض میشه میره
اما هدف اصلی تاپیک که صحبت کردن در مورد چاووشی باشه هیچوقت عوض نمیشه
به هر حال عزیزم، توی عمر این تاپیک دوستان زیادی بودن که از همین دست حرفهای شما زدن
و بعد هم هر بار بهشون گفتیم دلیل حرفت چیه، مثالش چیه، مثال نقضش چیه،
همینجوری یهو پیچوندن و گفتن اینجا جاش نیست و فلان و بیسار
عادت کردیم :n18:
SADEGH 7
19-09-2013, 18:07
عزیزم جو تاپیک یه چیز موقتی هست و هفته دیگه کامل عوض میشه میره
اما هدف اصلی تاپیک که صحبت کردن در مورد چاووشی باشه هیچوقت عوض نمیشه
به هر حال عزیزم، توی عمر این تاپیک دوستان زیادی بودن که از همین دست حرفهای شما زدن
و بعد هم هر بار بهشون گفتیم دلیل حرفت چیه، مثالش چیه، مثال نقضش چیه،
همینجوری یهو پیچوندن و گفتن اینجا جاش نیست و فلان و بیسار
عادت کردیم :n18:
شما اگه دنبال حاشيه نباشي و جو سازي الکي نکني مطمئنا مي بيني کسي تو اين تاپيک دنبال حاشيه نيست.
اگه طرفدار هستي سعي کن تاپيک خواننده مورد علاقت نره تو خاکي و مثل تماشاگر نماهاي تو استاديوم جوسازي الکي نکن.
از قديم گفتن :
دشمن دانا بلندت ميکند - بر زمينت ميزند نادان دوست
چقدر خوبه اگه ادعاي طرفداي مي کنيم، سعي کنيم خردمندانه باشه نه همينجوري واسه جو و حاشيه و پر کردن وقت.
محسن چاوشي تو سال 1 آلبوم مي ده بيرون و حداکثر 3-4 تا single track.
در حالي که خيلي خواننده ها از جمله pitbull یا از ایرانی ها بخوام مثال بزنم محمد علیزاده تقریبا هر دو ماه بکبار یه با فاصله کمتر سینگل ترک می دن بیرون.
که این فاصله کم بین ترک ها باعث تکراری شدن آهنگ های اون شخص می شه.
من تو پست قبلیم سعی کردم از به وجود اوردن حاشیه تو این تاپیک جلوگیری کنم چون بین من که چند سال تو این فروم بی حاشیه فعالیت کردم و شما که هر بار تاپیک رو باز کردن داشتی با یکی بحث می کردی باید یه فرقی باشه.
امیدوارم کسی این پست رو نقل قول نکنه تا تاپیک این خواننده عزیز از این بیشتر به افتضاح کشیده نشه.
هنر یه هنرمند اینه که راه درستو پیدا کنه و پیش بره ، نه این که خودش رو با بقیه مقایسه کنه و بگه چون فلانی این کارو کرده و جواب گرفته منم راه همونو برم
Altairezio
19-09-2013, 20:26
محسن گفته تو آلبوم هست ولی تا اونجا که یادمه نشده بود که یه آهنگ آلبوم از قبل منتشر شده باشه
تجربه نشون داده چاوشی تا قبل انتشار آلبوم هر لحظه امکان داره تراک ها رو عوض کنه پس این احتمال تا حدودی وجود داره که این آهنگ یهو از آلبوم حذف شه
والا "دوست داشتم" اصلا به اندازه آلبوم "یه شاخه نیلوفر" ناله و هق هق نداشت ولی واقعا اگه این آهنگ ادای احترام به طرفداران یه شاخه نیلوفر دوست داشتنی بود، ایشالا این ادای احترام بیشتر صورت بگیره :n02:
واقعا" حرفی زدی که خیلی وقته میخوام بزنم!:n11::n02:
لامصب یه شاخه نیلوفر یه آلبوم تکمیل تکمیله!(بابا اصلا" غیر قابل وصفه!):n12:
آهنگ دوست داشتم ام خوب بود ولی عالی نبود .... هنوز در انتظار آهنگی در سبک و شباهت به دیوار بی در....:n12:
تو این آهنگ یه چیزی خیلی تو گوشه...!:n02:...آهنگ یهو از صدا جدا میشه و مقدمه ای نداره انگار یهو زیر پای آدم خالی میشه!:n02:
داداش من آهنگو نه ترک آرتشو!:n02::n09:
لینک دانلودشم تو همون صفحه هست عزیز.
yoosef_st
19-09-2013, 21:46
شما اگه دنبال حاشيه نباشي و جو سازي الکي نکني مطمئنا مي بيني کسي تو اين تاپيک دنبال حاشيه نيست.
اگه طرفدار هستي سعي کن تاپيک خواننده مورد علاقت نره تو خاکي و مثل تماشاگر نماهاي تو استاديوم جوسازي الکي نکن.
از قديم گفتن :
دشمن دانا بلندت ميکند - بر زمينت ميزند نادان دوست
چقدر خوبه اگه ادعاي طرفداي مي کنيم، سعي کنيم خردمندانه باشه نه همينجوري واسه جو و حاشيه و پر کردن وقت.
محسن چاوشي تو سال 1 آلبوم مي ده بيرون و حداکثر 3-4 تا single track.
در حالي که خيلي خواننده ها از جمله pitbull یا از ایرانی ها بخوام مثال بزنم محمد علیزاده تقریبا هر دو ماه بکبار یه با فاصله کمتر سینگل ترک می دن بیرون.
که این فاصله کم بین ترک ها باعث تکراری شدن آهنگ های اون شخص می شه.
من تو پست قبلیم سعی کردم از به وجود اوردن حاشیه تو این تاپیک جلوگیری کنم چون بین من که چند سال تو این فروم بی حاشیه فعالیت کردم و شما که هر بار تاپیک رو باز کردن داشتی با یکی بحث می کردی باید یه فرقی باشه.
امیدوارم کسی این پست رو نقل قول نکنه تا تاپیک این خواننده عزیز از این بیشتر به افتضاح کشیده نشه.
ببیخشین این آقای علیزاده که شما فرمودی من اصلا نمیشناسم. تا حالا هم هیچ جایی نه آهنگ خاصی ازش به خاطر دارم و نه کسی رو دیدم که از کارهاش تعریف کنه و نه هیچ چیز دیگه
اینکه بخایم نه چاووشی، نه هر خواننده مجاز ایرانی، حتی خواننده فارسی زبانی رو هم با کسی که توی USA فعالیت میکنه مقایسه کنیم هم اصلا نه انصافه و نه قابل قیاس
شما اومدی (از نظر من) یه حرف بی ریشه و بی دلیل زدی، چیزی گفتی که با اطلاعات ناقص بنده جور در نمیومد
پس ازتون سوال کردم که اگر بنده در اشتباه هستم و خواننده بهتر و فعالتری میشناسین معرفی کنین که ما هم استفاده کینم
که خب باز هم دیدم متاسفانه در اشتباه بودم دوست عزیز
در مورد حاشیه هم تا جایی که من سابقه خودم رو دارم، شما کاملا در اشتباهی
اینجا تاپیک محسن چاووشی هست و ما در مورد ایشون با هم صحبت و بحث میکنیم
و مطمئنا بین کسی که حرف منطقی میزنه با کسی که حرف بی دلیل و غیر منطقی میزنه تفاوتهایی هست
اقا این اول اهنگ محسن یه کلمه رو چند بار میگه میشه بگید چیه؟
هر چی سعی کردم نفهمیدم:دی
وای چقد این آهنگ زیباس :n14:
در عین سادگیش اشک آدمو در میاره :n14:
واقعا این صدا معجزه س :n14:
چقد آدمو آروم میکنه ...
اقا این اول اهنگ محسن یه کلمه رو چند بار میگه میشه بگید چیه؟
هر چی سعی کردم نفهمیدم:دی
دیشبم که گفتم "تو این فکر بودم" ریورس شدس :n01:
Altairezio
20-09-2013, 08:29
لینک دانلودشم تو همون صفحه هست عزیز.
من که اونجا لینکی نمیبینم ...:n23:
دوستان لینکی هست تو اون صفحه؟!:n13:
چقد دوست داشتم زیباس :n14:
خب بسه دیگه چقد تعریف میکنیم :n02:
من چند وقت پیش دیدم تلویزیون آهنگ بهرام گور رو گذاشته با یه کلیپ خیلی مزخرف !
ربطش داده بودن به شاه و دوران انقلاب و جوگیری مردمو این چیزا :n08:
در این مورد محسن چیزی نگفته ؟
Altairezio
20-09-2013, 11:08
چقد دوست داشتم زیباس :n14:
خب بسه دیگه چقد تعریف میکنیم :n02:
من چند وقت پیش دیدم تلویزیون آهنگ بهرام گور رو گذاشته با یه کلیپ خیلی مزخرف !
ربطش داده بودن به شاه و دوران انقلاب و جوگیری مردمو این چیزا :n08:
در این مورد محسن چیزی نگفته ؟
من ندیدم کلیپو و لی خوب ربط داره دیگه!(خیلی ربط نداره چون گوری نگرفته بود بهرام ما که گور بیاد بگیرتش ولی در کا یه ربط کوچول موچولو داره!:n02:)
در باره ی آهنگ فقط باید بگم هر چی گوش میکنم بیشتر غمگین میشم و تاجایی که بعد 10 بار رپیت (تکرار:n02:) واقعا" کمر آدم میشکنه جوری دلم میگیره که دیگه نفس نمیتونم بکشم!):n14:
در کل عــــــــــــالیه یعنی محشره!(به اون زیر صدا ها دقت دادین بچه ها!؟واقعا" که من بعضی وقتا آهنگو بیخیال میشم به اونا دقت میکنم !:n12::n28:)
Unique 2626
20-09-2013, 12:28
"بنام آفریدگار محسن چاوشی"
بحثایی که بعد از انتشار این Single Track بین شنوندگان ( اعم از هوادارن متعصب، منطقی، عام ) تو اکثر موارد شد، یک جمله رو تو ذهن من تداعی میکنه:
{{{ حاشیه پر رنگ تر از متن }}}
همه دوستان به این موضوع واقفن که محسن نزدیک به یک دهه سابقه فعالیت موسیقی داره و می دونیم که از کجا به کجا رسیده. از اتاق خونه آپارتمانی پدرش که پنجره هاشو با چندتا پتو میپوشوند و کاراشو ضبط میکرد!!! از آلبومایی که کار اصلی مال محسن بود ولی چون از لحاظ مالی در وضع خوبی قرار نداشت، بالاجبار آلبوم بنام کسای دیگه تموم میشد!!! و خیلی مسائل دیگه که اگه قرار باشه از اول راجع بهشون صحبت شه مثنوی هفتاد من کاغذ میشه...
هدف اصلی من از این کامنت نه بحث تخصصی راجع به موسیقی هست ( که از حیطه علم و دانش من خارج هست )، نه تعصب درباره محسن چاوشی؛که به قول یکی از بزرگان (( تعصب مثل مشت میماند؛ نه کسی میتواند در کف دستتان چیزی بگذارد و نه میتوانید چیزی را بلند کنید ))؛ بلکه صحبت درباره آرامش و لذت بردن از موسیقی است بالاخص موسیقی محسن چاوشی عزیز...
نظرات دوستان رو چه اینجا چه جاهای دیگه که خوندم متوجه این شدم که بعضی از عزیزان هنوز از آهنگ لذت نبردن!!!!!!!!!!!
چراکه تا آهنگ شروع به Play کرد دنبال ایراد گرفتن بودن!!!!!!!!
یکی میگه چرا اول آهنگ اون طرز خوانش رو گذاشته؟ یکی میگه اگه وسط یا آخر آهنگ یه سولو گیتار یا ... میرفت آهنگ زیباتر میشد!!!
یکی میاد نمره میده!!!! ( انگار محسن کنکور موسیقی داشته و این آهنگ واسه روز کنکور آماده کرده و هیئت ژوری محترم بلافاصله شروع به نمره دادن کردن!! ) یکی میگه چرا اسلو کار کرده این آهنگو؟؟؟ یکی میگه چرا بیتهای شعر بهم مربوط نیستن؟؟؟؟ یکی میاد شعر و تفسیر میکنه!!!!
همه اینا نقطه نظرات خوبی هستن ولی یه سؤال؟
چقدر محسن چاوشی رو میشناسیم؟
آیا محسن همونی نیست که از زمانی که آلبومای مجازش اومدن بیرون بلا استثناء پر فروشترین شدن؟؟
آیا محسن همونی نیست که داریوش مهرجویی گفت: ( شاید مردم به نون شبشون محتاج باشن ولی یک سی دی یا کاست از محسن چاوشی تو خونشون دارن )!!؟
یا محمد اصفهانی گفت: ( تو آشفته بازار موسیقی ایران کسانی مثل محسن چاوشی مخاطب رو امیدوار میکنن )
یا صحبتای خود بهروز صفاریان و فرشاد حسامی و میثم یوسفی و . . . که محسن رو انسانی متفکر و عمیق و ... معرفی میکنن و به گفته بهروز صفاریان محسن حتی از خودش هم کپی نمیکنه!!!
از بهروز صفاریان سرتر داریم تو ایران؟
فرشاد حسامی چطور؟؟؟
کم کسایی الان دوروبر محسن چاوشی هستن؟
خود محسن کم کسی هست؟
تو جشنواره ای که اخیراً برگزار شد محسن چنتا جایزه برد؟
محسن با تمام این نفرات و با نبوغ خودش میشینن و یک کار موسیقی میدن بیرون، اونوقت بعضی از مخاطبان خودشونو بزرگتر از محسن و بهروز و فرشاد میدونن و شروع به هیچ جلوه دادن آهنگ میکنن!!!!!
اگه قرار باشه محسن نظرات تمام مخاطبان رو به کرسی بشونه تو آهنگاش که نباید آهنگ بده!!!!!!
این بحثایی که الان کردم نخواستم متعصبانه برخورد کنم چراکه محسن چاوشی مثل تمام انسانها مخلوق خداوند هست و یکی از ویژگی های انسان جایزالخطاء بودن هست و این ویژگی در مورد محسن چاوشی هم صدق میکنه. قرار نیست محسن تو موسیقی یا ... ایراد و اشتباه نداشته باشه ( بعضی ها با این دید میرن جلو که محسن حق اشتباه نداره و عاری از اشتباه هست و آهنگی که از محسن منتشر میشه با همین عقیده نقد میکنن و در آخر شاید گوش بدن!!!!!!!!!!!!!! ) که قطعاً محسن هم اشتباهاتی داره و مهم اینه که از اشتباهاتش درس و تجربه بگیره.
دوستان بجای اینکه به حواشی بپردازن و از متن به دور باشن؛ توصیه میکنم برای اولین بار آهنگو گوش کنین!!!!!!!!!!!!!!! آره اولین بار !!!!
آهنگو گوش دادین ولی مطمئنم ازش لذت نبردین و به آرامش نرسیدین.
فضایی که با این آهنگ میشه تصور کرد و به آرامش محض رسید به نظر من اینه:
با شروع آهنگ چشمامونو ببندیم و خیال کنیم تو یه فضای آزاد هستیم و نم نم بارون میباره...
دستامونو باز کنیم و با چشمای بسته سرمونو به آسمون بلند کنیم و هوای موسیقی چاوشی رو استنشاق کنیم...
وقتی که آهنگ داره به قسمت (((( به تو فک کردم، به تو آره آره . . . ))) به پرواز دربیایم و از پرواز در آسمان بارونی و زیبای موسیقی محسن لذت محض رو ببریم . . . تمام . . .
{{{ این یعنی متن و نه حاشیه ... این یعنی گرفتن آرامش و لذت بردن از موسیقی }}}
ببخشین پر حرفی کردم... دوستتون دارم
:n12::n16::n16::n12:
فضایی که با این آهنگ میشه تصور کرد و به آرامش محض رسید
موافقم ... من خیلی وقت بود با آهنگای محسن گریه نکرده بودم، همیشه دلم میگرف ولی گریه م نمیگرفت ولی اینبار بغضم شیکس :n14:
SADEGH 7
20-09-2013, 13:20
ببیخشین این آقای علیزاده که شما فرمودی من اصلا نمیشناسم. تا حالا هم هیچ جایی نه آهنگ خاصی ازش به خاطر دارم و نه کسی رو دیدم که از کارهاش تعریف کنه و نه هیچ چیز دیگه
اینکه بخایم نه چاووشی، نه هر خواننده مجاز ایرانی، حتی خواننده فارسی زبانی رو هم با کسی که توی USA فعالیت میکنه مقایسه کنیم هم اصلا نه انصافه و نه قابل قیاس
شما اومدی (از نظر من) یه حرف بی ریشه و بی دلیل زدی، چیزی گفتی که با اطلاعات ناقص بنده جور در نمیومد
پس ازتون سوال کردم که اگر بنده در اشتباه هستم و خواننده بهتر و فعالتری میشناسین معرفی کنین که ما هم استفاده کینم
که خب باز هم دیدم متاسفانه در اشتباه بودم دوست عزیز
در مورد حاشیه هم تا جایی که من سابقه خودم رو دارم، شما کاملا در اشتباهی
اینجا تاپیک محسن چاووشی هست و ما در مورد ایشون با هم صحبت و بحث میکنیم
و مطمئنا بین کسی که حرف منطقی میزنه با کسی که حرف بی دلیل و غیر منطقی میزنه تفاوتهایی هست
دلیل نمی شه چون شما اطلاعی از خوانندگان مطرح کشور نداری کلا وجود نداشته باشن.
دوم اینکه فاصله زمانی بین ترک ها مهم نیست مال چه کشوری باشه.وقتی این فاصله بین ترک های چاوشی واسه من مخاطب دلنشین هستش می تونم با هرکسی مقایس کنم و بگم بهتر از دیگرانه.
نظر شما وقتی نتونی اثباتش کنی و با جملات نامناسب فقط توجیهش کنی مطمئنا بی پایه و اساس تر از هر نظریه.
در مورد حاشیه همین بس که من یه نظر شخصی دادم و از خواننده مورد علاقم تعریف کردم ولی شما به شدت یه پست رو به حاشیه کشیدی و باعث شدی چند تا پست دیگه به تاپیک اضافه بشه.
مطمئنا اگه هرکی اومد یه پست داد شما بخوای با برداشت اشتباه خودت اون پست رو نقل قول کنی و نسبت بهش جبهه بگیری این تاپیک می شه مجموعه پست های بی محتوای شما.
در ضمن دلیل نمی شه هرکی زود به زود آهنگ داد فعال تره.این هم یکی دیگه از برداشت های اشتباه شما.مطمئنا وقتی یکی مثل چاوشی چندین ماه یا سال واسه یه آهنگ وقت می ذاره یعنی داره روی اون آهنگ کار می کنه.برعکس خیلی کسانی که همینجوری تند تند آهنگ می دن بیرون و آهنگ ها همه مثل همن و همین باعث شکستشون می شه.
شما اگه می خوای باز هم این بحث رو ادامه بدی بذارش برای پیغام خصوصی یا پروفایل.چون تاپیک جای بحث و مناظره راجع به نظر شخصی بنده نیست.
Erfandotm
20-09-2013, 13:21
موافقم با حرف دوستمون:)
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
ali_agha1981
20-09-2013, 14:07
Unique 2626 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
استفاده از رنگ فونت ها هم حدی داری ! رنگین کمون درست کردی ؟:n17:
به فکر چش ملتم باش..:n09:جاهایی که مهمه بولد کنی کافیه جانم..:n26:
دوست داشتم انصافا قشنگ بود.دلم برای موزیک جدید از چاووشی تنگ شده بود
بجه ها من اون قسمت اول آهنگ که یه تیکه Inverse میخونه رو با نرم افزار reverse کردم.
اون تیکه reverse شده ی : به این فک بودم ... ــــــــه
یعنی تیکه ای که آهنگ باهاش شروع میشه.
:n02:
ali_agha1981
21-09-2013, 17:07
بجه ها من اون قسمت اول آهنگ که یه تیکه Inverse میخونه رو با نرم افزار reverse کردم.
اون تیکه reverse شده ی : به این فک بودم ... ــــــــه
یعنی تیکه ای که آهنگ باهاش شروع میشه.
:n02:
خسته نباشی...:n02: یه ساعت داریم چی میگیم پس...
خسته نباشی...:n02: یه ساعت داریم چی میگیم پس...
آخه بچه ها تو صحبتاشون گفتن میگه به تو فک کردم !
در صورتی که تیکه ی اول آهنگو میگه ... به این فک بودم !
تا حالا یه آهنگو اینقد ریپیت نکرده بودم :n12:
میتونست شعرش بهتر هم باشه
دوست دارم یک آهنگ دیگه به همین سبک بخونه و شعرش قویتر باشه
دلم واسه یه آهنگ جدیدش تنگ شده بود که خدارو شکر اومد :n01:
ebibarati
26-09-2013, 13:34
خيلي با اين آهنگ حال كردم دمش گرم محسن بايد به انتظار يه آلبوم توپ ديگه از چاوشي باشيم
آهنگ قشنگی بود
بعد از مدت ها یه سینگل اسلوی خوب شنیدم از چاوشی :40:
vahid_ba
27-09-2013, 22:47
فوق العاده بود
یه 200-300 باری Play شده ....
ali_agha1981
29-09-2013, 12:48
چندین بار آهنگ رو گوش دادم هنوز متوجه نشدم شاعر تو آهنگ دوسِت داشتم ، داره از زبان کــی صحبت میکنه ؟؟
میگه :
تو و خاکِ گلدون با هم قوم و خویشید
من و باد و بارون رفیق صِمیمی
به نظر میاد معشوق خودش رو به گل تشبیه کرده ولی خودش چیه که از زبانش داره حرف میزنه ؟
دوستانی که میگن خیلی تو این آهنگ ایهام و استعاره و تشبیه و.... هست منتظر پاسختان هستیم..:n17:
yoosef_st
29-09-2013, 22:33
چندین بار آهنگ رو گوش دادم هنوز متوجه نشدم شاعر تو آهنگ دوسِت داشتم ، داره از زبان کــی صحبت میکنه ؟؟
میگه :
به نظر میاد معشوق خودش رو به گل تشبیه کرده ولی خودش چیه که از زبانش داره حرف میزنه ؟
دوستانی که میگن خیلی تو این آهنگ ایهام و استعاره و تشبیه و.... هست منتظر پاسختان هستیم..:n17:
به به...
ای جونم و این حسین صفا و شعرهاش
خب من کلا سواد درست درمونی ندارم که بتونیم یه همچین سطحی از ادبیات رو تجزیه و تحلیل کنم
اما همینجوری که بخایم یه تحلیل بکنیم،
ببین عزیزم، اولا داره معشوق رو به خاک گلدون (خاک گلدون استعاره از همون چیزیه که گل توش ریشه میدوونه و باعث استمرار حیاتش میشه) تشبیه میکنه، اینجا به صورت استعاری خودش به گل هم تشبیه میشه
بعد خودش رو هم به باد و بارون (گریه، غم و شکست) تشبیه میکنه
(غمی که عاشق از معشوقش میکشه، اینکه به خاطر اون ناراحته و از دوریش گریه میکنه و...)
در عین حال میشه بگیم به صورت تلمیح وار معشوق رو هم به گل هم تشبیه میکنه (چی با خاک گلدون قوم و خویشه؟ گل)
بعد باد و بارون کجا میریزه؟ روی خاکِ گلدون
معشوق به گل تشبیه شد، عاشق به پاش میافته...
========================
به طور کلی اعتقاد دارم از یه حدی بیشتر نمیشه توی عمق "شعرهای خاص" حسین صفا رفت
همین عمق کمش هم ویرانی به بار میاره :n28: :دی
محسن چاوشی به کنسرت یراحی آمد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی دقایقی پیش وارد سالن کنسرت «مهدی یراحی» شد.
این خواننده در حالی وارد سالن کنسرت یراحی شده که «سینا حجازی» و «ایمان قیاسی» نیز او را همراهی می کنند.
حضور این خواننده در سالن اجرای برنامه با استقبال فوق العاده حاضرین در سالن رو به رو شد و چاوشی نیز به خوبی به ابراز احساسات حاضران در سالن پاسخ داد.
اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
========
فایل صوتی معرفی محسن چاوشی
ali_agha1981
30-09-2013, 13:15
yoosef_st ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیزم..
من که هیچی متوجه نشدم چی میگی..بلاخره گل کیه ؟:n02:
میگه :
نمیشه که یه جا به معشوق بگه گل ، بعدش خودش گل بشه...!!:n09:
خود عاشق باید چه چیزی باشه که مرتبط باشه با مفهوم کل شعر ..
---------
پ.ن: خیلی سورپرایز بود رفتن محسن چاوشی به کنسرت مهدی یراحی..
قبلا هم گفتم سیاست شخصی و هنری اش عوض شده و ایشالا امسال کنسرت تو راهه...:n12:
gmuosavi
30-09-2013, 13:19
بالاخره یه ویدئو از محسن چاوشی دیدیم ! :n02:
yoosef_st
30-09-2013, 19:18
yoosef_st ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیزم..
من که هیچی متوجه نشدم چی میگی..بلاخره گل کیه ؟:n02:
میگه :
نمیشه که یه جا به معشوق بگه گل ، بعدش خودش گل بشه...!!:n09:
خود عاشق باید چه چیزی باشه که مرتبط باشه با مفهوم کل شعر ..
---------
پ.ن: خیلی سورپرایز بود رفتن محسن چاوشی به کنسرت مهدی یراحی..
قبلا هم گفتم سیاست شخصی و هنری اش عوض شده و ایشالا امسال کنسرت تو راهه...:n12:
ببین عزیزم اینا مفهومات ادبیاتیه
اصلا شما کجای این شعر کلمه "گل"رو میبینی که بفهمی گلی هم در بینه؟
ولی با توجه به مفهوم کل شعر میفهمی که گلی در بین هست
بقیه این چیزا هم کاملا استعاریه
و قرار هم نیست که ما توی شعر و ادبیات یک کلمه رو
فقط به یک معنی به کار ببریم یا ترجمش کنیم
بذار یه بار یهجور دیگه ساده تر بگم اصلا
معشوق خاک گلدونه و عاشق گل
عاشق معشوق رو برای خودش به خاک برای گل تشبیه کرده که برای زنده موندن محتاج به وجودش هست
ببین عزیزم اینا مفهومات ادبیاتیه
اصلا شما کجای این شعر کلمه "گل"رو میبینی که بفهمی گلی هم در بینه؟
ولی با توجه به مفهوم کل شعر میفهمی که گلی در بین هست
بقیه این چیزا هم کاملا استعاریه
و قرار هم نیست که ما توی شعر و ادبیات یک کلمه رو
فقط به یک معنی به کار ببریم یا ترجمش کنیم
بذار یه بار یهجور دیگه ساده تر بگم اصلا
معشوق خاک گلدونه و عاشق گل
عاشق معشوق رو برای خودش به خاک برای گل تشبیه کرده که برای زنده موندن محتاج به وجودش هست
منم قاطی بحث شم ...
این چیزی گفتی قبول.
ولی چرا بعدش میگه ازین برکه باید یه دریا بسازی ؟
مگه خاک گلدون و باد و بارون تشکیل برکه میدن ؟! :n02::n02::n02::n02::n02:
این ویدئو رو دانلود کردم خیلی باحال بود ...
دم محسن گرم که اینقد خاکیه و اصلا مغرور نمیشه.
ali_agha1981
30-09-2013, 20:26
آخه شعری که حتی طرفدار 2 آتیشه محسن چاوشی هم دقیقا نمیتونه معنی و مفهموش رو بفهمه اصلا برای چی باید خونده بشه ؟
مگه میخوایم بذاریم تو موزه ؟؟ یا معماست که باید حلش کنیم ؟؟
من نمیگم همه شعرها باید ساده باشه..ولی حداقل باید طوری باشه تا همه درکش کنند و باهاش ارتباط برقرار کنند..تا زمانی که شما معنی و مفهوم یه شعر رو ندونی که نمیتونی ازش لذت ببری..! فقط داری خودت رو گول میزنی که به به عجب شعری..!! :n17:
خلاصه نظرم من اینه که امثال این شعرها به درد آهنگ پاپ نمیخوره..چون هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ،حداقل تا زمانی که معنی ایش رو ندونه...
yoosef_st
30-09-2013, 21:33
منم قاطی بحث شم ...
این چیزی گفتی قبول.
ولی چرا بعدش میگه ازین برکه باید یه دریا بسازی ؟
مگه خاک گلدون و باد و بارون تشکیل برکه میدن ؟! :n02::n02::n02::n02::n02:
من فکر نمیکنم قطعا قرار باشه اون بیت به این بیت ربطی داشته باشه
و این یکی بیت هم بسیار قشنگه و پر معنی
آخه شعری که حتی طرفدار 2 آتیشه محسن چاوشی هم دقیقا نمیتونه معنی و مفهموش رو بفهمه اصلا برای چی باید خونده بشه ؟
مگه میخوایم بذاریم تو موزه ؟؟ یا معماست که باید حلش کنیم ؟؟
من نمیگم همه شعرها باید ساده باشه..ولی حداقل باید طوری باشه تا همه درکش کنند و باهاش ارتباط برقرار کنند..تا زمانی که شما معنی و مفهوم یه شعر رو ندونی که نمیتونی ازش لذت ببری..! فقط داری خودت رو گول میزنی که به به عجب شعری..!! :n17:
خلاصه نظرم من اینه که امثال این شعرها به درد آهنگ پاپ نمیخوره..چون هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ،حداقل تا زمانی که معنی ایش رو ندونه...
من کاملا با شما مخالفم
:n11:
و در عین حال فکر میکنم هر کسی میتونه از دیدگاه خودش از این شعر برداشت کنه و بفهمه
قرار نیست من و یه استاد ادبیات به یه اندازه یه شعر رو (حالا هر شعری رو) بفهمیم
هر کسی به اندازه ظرف خودش برداشت میکنه
ali_agha1981
30-09-2013, 22:11
پس باس صبر کنیم یه استاد ادبیات بیاد این شعر رو برامون نقد و تفسیر کنه ببینیم چی به چیه ! :n09:
آخرشم نفهمیدیم عاشق و معشوق یه چی تشبیه شدن..
همه ی شعرهای آلبوم پاروی بی قایق اینجوری نباشه صلوات...:n02:
پس باس صبر کنیم یه استاد ادبیات بیاد این شعر رو برامون نقد و تفسیر کنه ببینیم چی به چیه ! :n09:
آخرشم نفهمیدیم عاشق و معشوق یه چی تشبیه شدن..
همه ی شعرهای آلبوم پاروی بی قایق اینجوری نباشه صلوات...:n02:
سلیقه ها متفاوت هست
ولی اصلا معنی این شعر گنگ نیست!!
هر کسی 2 کلاس ادبیات خونده باشه به راحتی میتونه معنی شعر رو استخراج کنه
شعر باید شعر باشه شعری که شعر نباشه شعر نیست!!!
ali_agha1981
01-10-2013, 11:24
سلیقه ها متفاوت هست
ولی اصلا معنی این شعر گنگ نیست!!
هر کسی 2 کلاس ادبیات خونده باشه به راحتی میتونه معنی شعر رو استخراج کنه
شعر باید شعر باشه شعری که شعر نباشه شعر نیست!!!
دوست من شما که دو کلاس ادبیات خوندی..بسم الله بیا شعر رو برامون توضیح و تفسیر کن ما هم استفاده کنیم..:n15:
بعدشم من نمیگم کل شعر نامفهومه ..
میگم بعد این همه گوش کردن هنوز درست نفهمیدیم بلاخره عاشق و معشوق به چی تشبیه شدن..!
اگه بفهمم قطعا بیشتر از شعر و آهنگش لذت میبرم..
mr_khodaei2008
03-10-2013, 22:50
دوست عزیز شما تا طعم عشق و عاشقی را نچشیده باشی برات نامفهوم هست . اگه عاشق باشی با هر بیت این اهنگ حال میکنی خودت میفهمی عاشق توش کدومه و معشوق کدوم. من که خیلی راحت فهمیدم و لذت بردم.
به قول دوست قبلی هر کس به اندازه فهم خودش درک میکنه
ali_agha1981
04-10-2013, 00:08
خیلی جالبه
هر کسی میاد ادعا میکنه که من کاملا مفهوم شعر رو فهمیدم و تشبیه ها و استعاره ها و...... رو متوجه شدم
بعدش ازش خواهش میکنم بیا برای ما هم توضیح بده ، میره دیگه هم پیداش نمیشه... :n29:
فقط میگه من فهمیدم....:n09:
خیلی جالبه
هر کسی میاد ادعا میکنه که من کاملا مفهوم شعر رو فهمیدم و تشبیه ها و استعاره ها و...... رو متوجه شدم
بعدش ازش خواهش میکنم بیا برای ما هم توضیح بده ، میره دیگه هم پیداش نمیشه... :n29:
ببین خب هر کسی یه دیدی داره نسبت به ترانه و یه برداشتی میکنه.
من توی شعرای حسین صفا دقت کردم.
بیشتر سعی میکنه جوری شعر بگه که هر کسی ازش یه برداشت کنه (یعنی هر کسی طبق حال و هوایی که داره با شعر ارتباط برقرار میکنه)
و این باعث میشه بتونه مخاطب های زیادی رو به سمت خودش بکشونه.
خب شاید من از یه بیت یه برداشت دیگه کنم و تو یه برداشت دیگه.
حتما نباید هر دوتامون یه برداشت کنیم.
ali_agha1981
04-10-2013, 12:20
ببین خب هر کسی یه دیدی داره نسبت به ترانه و یه برداشتی میکنه.
من توی شعرای حسین صفا دقت کردم.
بیشتر سعی میکنه جوری شعر بگه که هر کسی ازش یه برداشت کنه (یعنی هر کسی طبق حال و هوایی که داره با شعر ارتباط برقرار میکنه)
و این باعث میشه بتونه مخاطب های زیادی رو به سمت خودش بکشونه.
خب شاید من از یه بیت یه برداشت دیگه کنم و تو یه برداشت دیگه.
حتما نباید هر دوتامون یه برداشت کنیم.
اصلا بحث برداشت نیست...
بحث اینه که نهایتا یه شعر یه معنی واحد داره..
من الان شعرهای مولانا و حافظ رو میرم تو گوگل سرچ میزنم..معنی هاش میاد میخونم تازه میفهمدم یعنی چی...
حالا اون برداشتی که از کل شعر میشه یه چیز دیگس..
این شعر هم اینقدر پیچیده نیست کاملا مشخصه داره از زبان یه جسم یا موجودی صحبت میکنه و معشوق خودشم به چیزی تشبیه میکنه
حالا این چی هست مثل اینکه همه فهمیدن ، بهشون هم میگیم بگو ، میگن برداشت منه نمیگم...! :n09:
اصلا بحث برداشت نیست...
من الان شعرهای مولانا و حافظ رو میرم تو گوگل سرچ میزنم..معنی هاش میاد میخونم تازه میفهمدم یعنی چی...
این شعر هم اینقدر پیچیده نیست کاملا مشخصه داره از زبان یه جسم یا موجودی صحبت میکنه و معشوق خودشم به چیزی تشبیه میکنه
حالا این چی هست مثل اینکه همه فهمیدن ، بهشون هم میگیم بگو ، میگن برداشت منه نمیگم...! :n09:
خب الان با کدوم بیتا مشکل داری ؟ :n02:
yoosef_st
04-10-2013, 14:10
خیلی جالبه
اصلا بحث برداشت نیست...
والا دوست عزیز من نمیدونم شما رو چه حسابی میگی میره دیگه هم پیداش نمیشه
بنده که در حد درکم به سوالتون جواب دادم و حتی المقدور توضیح هم دادم
فکر هم میکردم بحث تموم شده
در ضمن قرار نیست هیچ شعر و متنی برداشت و معنی واحد داشته باشه
بعد هم فکر میکنم اگر شعری پیچیده نباشه، فهم و معنی کردنش مشکل و مشقت خاصی نداشته باشه
ali_agha1981
04-10-2013, 15:44
خب الان با کدوم بیتا مشکل داری ؟ :n02:
موشکل ؟؟ :n02: موشکل ندارم..خیلی هم عاااالی..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دوست عزیز من نمیدونم شما رو چه حسابی میگی میره دیگه هم پیداش نمیشه
بنده که در حد درکم به سوالتون جواب دادم و حتی المقدور توضیح هم دادم
فکر هم میکردم بحث تموم شده
در ضمن قرار نیست هیچ شعر و متنی برداشت و معنی واحد داشته باشه
بعد هم فکر میکنم اگر شعری پیچیده نباشه، فهم و معنی کردنش مشکل و مشقت خاصی نداشته باشه
من منظورم اصلا شما نبودی.اتفاقا تنها کسی بودی که همون چیزی رو که فهمیدی توضیح دادی...خیلی هم ممنون
ولی بعضی ها که دیگه پست های قبل توضیح دادم..:n15:
حالا خودم دارم یه ذره شعرش رو میخونم و گوش میدم ، محسن چاوشی هر آهنگی رو الکی نمیخونه یه چیزی توش هست بلاخره پیداش میکنم..:n10:
mr_khodaei2008
05-10-2013, 19:43
یه سوال : محسن سیگار میکشه؟؟؟؟؟
Altairezio
10-10-2013, 21:50
دوستان 3 تا آهنگ از محسنو تازگیا خیلی باهاشون آشنا شدم(منظور عمقی تر گوششون دادم!):n28:....نظر شما دربارشون چیه؟!
1- بازار خرمشهر:n12:
2- حراج:n12::n12::n12:
3- دریاچه ی مرده:n12::n12:
که همشون از آلبوم ژاکت هستن!(یکی به یکی مو شکافی میکنم آهنگا رو که ببینم چه قدر خلاقیت دارن!این 3 تا آهنگا از آهنگای لامصب محسن هستن که هر چی گوش کنی خسته نمیشی تا این که خوابت میاد مجبوری ازشون دس بکشی!):n02:
mohamad.hejazi
15-10-2013, 21:55
حراجشو دوست دارم
دریاچه مرده کدومه؟
payam178
16-10-2013, 08:17
سلام دوستان
کسی از تاریخ انتشار آلبوم پاروی بی قایق خبر داره؟
Altairezio
16-10-2013, 10:19
حراجشو دوست دارم
دریاچه مرده کدومه؟
ترک 11 ـه شه!
خیلی عالیه یعنی من یه 20 باری ریپیتش کردم فقط به خاطر ریزه کاریاش!(البته آهنگو شعر عالین و صدای محسنم که دیگه شاهکاره!):n12:
ebibarati
16-10-2013, 10:47
سلام دوستان
کسی از تاریخ انتشار آلبوم پاروی بی قایق خبر داره؟
زودتر از اسفند منتظرش نباش
Altairezio
19-10-2013, 14:06
محسن پرادو سوار
erfan90ir
30-10-2013, 00:59
سلام
کسی خبر از کار جدید نداره ؟
ALI-M 72
30-10-2013, 01:40
سلام
کسی نمیدونه البوم جدیدش کی میاد؟
سلام
کسی نمیدونه البوم جدیدش کی میاد؟
طرفای اسفند ....
erfan90ir
30-10-2013, 05:39
طرفای اسفند ....
ولی پاییز اگه بیاد بهتره :n28:
تو پاییز بیشتر هوای گریه کردن دارم:37:
نرسیدن به معشوق و ...:n14:
تک آهنگ جدید به نام "قهوه قجری"به زودی..
Altairezio
01-11-2013, 22:16
تک آهنگ جدید به نام "قهوه قجری"به زودی..
واااااااااااااااااای کی میاد !
100% که قبل محرم میاد ولی کدوم روز!؟(5 روز مونده کلا"!)
ali_agha1981
01-11-2013, 23:34
واااااااااااااااااای کی میاد !
100% که قبل محرم میاد ولی کدوم روز!؟(5 روز مونده کلا"!)
نه عزیزم..حالا حالا ها نمیاد..
تو فیس بوکش گفت که به شکل تک آهنگ میاد بیرون..همین..نگفت کِی..
احتمالا میره بعد از محرم و قبل از انتشار آلبوم..
Altairezio
02-11-2013, 12:39
نه عزیزم..حالا حالا ها نمیاد..
تو فیس بوکش گفت که به شکل تک آهنگ میاد بیرون..همین..نگفت کِی..
احتمالا میره بعد از محرم و قبل از انتشار آلبوم..
منم به همنش شک کردم چون سابقه نداشته !
احتمالا" شب یلدا این آهنگو خواهیم داشت!
اجرای زنده قسمتی از آهنگ خاکستر توسط محسن چاوشی
دانلود اجرای زنده ی خاکستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اجرای زنده خاکستر همش رو Repeat ـه...
silent-assassin
26-11-2013, 07:39
هرچند اجرای زنده زخم هم طولانیتر بود و هم سنگینتر، اما تصور کردم اینبار با تسلط بیشتری اجرا کرد. نظر شما چیه؟
یه سوال : محسن سیگار میکشه؟؟؟؟؟
من چند سال پیش تو پلاژ متل قو دیده بودم که اوضاش داغون بود؛ولی اصلا خوشم نمیاد از این بحث های خاله زنکی...
آاقا...یه سوال.به جز ترک ستمگر؛ترک ورژن جدید(تنظین مجدد و تو همون سبک هاوس) پخش شده؟؟!!!
ali_agha1981
26-11-2013, 22:13
هرچند اجرای زنده زخم هم طولانیتر بود و هم سنگینتر، اما تصور کردم اینبار با تسلط بیشتری اجرا کرد. نظر شما چیه؟
کاملا مخالفم...:n17:
من با اجرای زنده زخم زبون به اصل صدای چاوشی ایمان آوردم..
این فایل صوتی رو اصلا معلوم نیست با چه هدفی داده ببرون..
انگار تو خونه تنها بوده با گوشیش صداش رو ضبط کرده...:n09: خیلی عادی و شُل و ول بود.. من اصلا خوشم نیومد.. :n29:
انگار تو خونه تنها بوده با گوشیش صداش رو ضبط کرده...:n09: خیلی عادی و شُل و ول بود.. من اصلا خوشم نیومد.. :n29:
موافقم ... کاملا مشخصه بیکار بوده گفته یه چی بدیم بیرون ملت حال کنن :n02:
silent-assassin
27-11-2013, 00:04
نه من کاری با هدفش ندارم. گفتم که اجرای زخم سنگینتر هم بود اما اونجا یه جاهایی صدا خیلی بالا و پاین میشد. اینجا کار فوق العاده آسونتر بود اما تسلط هم بیشتر بود
ali_agha1981
27-11-2013, 01:02
دیدین درست گفتم...... :n02:
نه من کاری با هدفش ندارم. گفتم که اجرای زخم سنگینتر هم بود اما اونجا یه جاهایی صدا خیلی بالا و پاین میشد. اینجا کار فوق العاده آسونتر بود اما تسلط هم بیشتر بود
مخالفم ..مخالفم ..مخالفم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....نگی جای دیگه این حرفو...
یعنی واقعا تسلط این اجرای زنده آبکی و الکی از اجرای زخم زبون بهتر بود..؟؟حرفا میزنیا...آسون نیست ساده خوندش..
البته نظر شخصیته...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته آينده آهنگ همسايه رو تقديم ميكنم
قهوه قجري آماده نشد
بهمن ماه آلبوم پخش ميشه اگر مجوز بگيره
تقريبا آماده است يه تغييرات كوچك بايد انجام بشه
===
پیج محسن
MCSE MAN
30-11-2013, 22:39
پیج چاوشی:
سلام
آهنگ " همسايه " دوشنبه شب ساعت ٩ پخش ميشه
شعر از حسين صفا
نوازنده گيتار الكتريك بهنود فدوي
و ميكس و مسترينگ هم فرشاد حسامى
اميدوارم خوشتون بياد
دانلود آهنگ جدید و متفاوت محسن چاوشی به نام همسایه
ملودی و تنظیم : محسن چاوشی
ترانه سرا : حسین صفا
Genre : Reggae
کیفیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قلبم مثل گوش ماهی
با موج موهات رفیقه
خیلی جالب بود شعرش اصلا فکر نمیکردم اینقدر جالب باشه:دی
:n12::n12:
yoosef_st
02-12-2013, 22:15
یکبار گوش دادم
موسیقی خیلی ناز! شدیدا من رو به یاد کارای قمیشی انداخت
شعر، -به جز ترجیع بندش (پس من چرا غرق بودم؟ تهران که دریا نداره) - به نظرم فوق العاده اومده
و محسن چاووشی هر روز بهتر از دیروز
بیگ لایک :n12::n12::n12::n12:
EhsanCPU
02-12-2013, 22:16
تو سال ها سرنشین این گوشه از شهر بودی *** اما با من که همیشه، همسایتم قهر بودی
من خوب بودم، تا این شهر، با خشکسالیش، بدم کرد *** خوب شد، خدا رحم کرد و عشق تو دریا زدم کرد ...
MCSE MAN
02-12-2013, 22:50
همسایه:
دریا واسه کشتی های بی سرنشین جا نداره
پس من چرا غرق بودم تهران که دریا نداره
این گوشه از شهر امن من سعی کردم نمیرم
اینقدر نمیرم که آخر این گوشه پهلو بگیرم
تو سال ها سرنشین این گوشه از شهر بودی
اما با من که همیشه همسایه تم قهر بودی
آرامش قبل طوفان ابروی اون روی ماه
اخمت به من گفت هر شب طوفان سختی توو راهه
چند روز چند سال چند قرن از رد پامون گذشته
قلبم به عمر یه تاریخ از این خیابون گذشته
قلبم مثه گوش ماهی با موج موهات رفیقه
عشق من این تنگ کوچیک , کوچیکه اما عمیقه
هر جا پی ات رفته بودم دلتنگ برگشته بودم
آشفته و خسته انگار از جنگ برگشته بودم
من خوب بودم تا این شهر , با خشکسالیش بدم کرد
خوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دریا زدم کرد
چه ملودی قشنگ و دلنشینی:n12:
همه چیش عالی بود
مرسی محسن جان:n16:
matr!x_2008
02-12-2013, 23:13
تهران که دریا نداره... :n02: عالی بود :n12:
ali_agha1981
03-12-2013, 00:10
آهنگسازی و تنظیمش مثل همیشه خوبه
ولی من با این شعرهای حسین صفا نمیتونم ارتباط برقرار کنم..:n30:
آهنگ دوسِت داشتم هم به خاطر شعرش دوس نداشتم...:n17:
من معتاد آهنگ همسایه شدم ...
فوق العاده س ... :n12:
Altairezio
05-12-2013, 12:09
دوستان اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا" کی درست کرده ... نه کی درست کرده ...آخه.....!:n15:
yoosef_st
05-12-2013, 15:46
دوستان اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا" کی درست کرده ... نه کی درست کرده ...آخه.....!:n15:
این چیه؟ طرف واسه خودش رفته کلیپ درست کرده رو آهنگ؟؟؟
کدوم کلیپ ...
Altairezio
05-12-2013, 20:17
آره واقعا" بعضیا دارن از بعضی حدود رد میشن!
وقتی دیدمش فک کردم چیز خوبیه وقتی دیدمش حالم بهم خورد!:n27::n15:
payam178
05-12-2013, 20:25
سلام دوستان
این آهنگ همسایه را خود آقای چاوشی در سطح اینترنت منشر کردند؟(مثله دوستِ داشتم)
اگر بله ممنون میشم یک لینک با کیفیت خوب از این آهنگ بدید
Altairezio
05-12-2013, 20:27
سلام دوستان
این آهنگ همسایه را خود آقای چاوشی در سطح اینترنت منشر کردند؟(مثله دوستِ داشتم)
اگر بله ممنون میشم یک لینک با کیفیت خوب از این آهنگ بدید
بله دوست من ،بد نبود به صفحه ی قبلم یه سری میزدی!:n06:
اینم پست مربوطه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره واقعا" بعضیا دارن از بعضی حدود رد میشن!
وقتی دیدمش فک کردم چیز خوبیه وقتی دیدمش حالم بهم خورد!:n27::n15:
کدوم کلیپ ؟
Altairezio
06-12-2013, 11:43
کدوم کلیپ ؟
دوست من این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انگار تو نقطه ی کورت بوده ها!.....:n02::n09::n11::n12::n16:
محسن چاوشی مشکلش اینه صداش هیچ تنوعی نداره . غالبا سر همین موضوع هم هست که همه منتقدا میگن تو آهنگ حرف میزنه نمیخونه .
تو همین اهنگ همسایه هم فقط حرف میزنه .
باید دوبلور میشد تا خواننده . واسه خوانندگی اصلا قابل قبول نیست.
اگه قابل قبول نبود این همه طرفدار نداشت :n09:
غالبا سر همین موضوع هم هست که همه منتقدا میگن ....
.
البته همه منتقدا که نمیگن فقط شما منتقد حرفه ای که همه منتقدان در شما تجلی یافته اند این حرف زدند :دی
تو آهنگ حرف میزنه نمیخونه .
موافقم با این گفته ... من خواننده های دیگه اعم از داخلی و خارجی رو بررسی کردم دیدم که در اهنگ هاشون فوتبال بازی میکنند و عده ای دیگر فقط نگاه میکنند فقط محسن چاوشی تو اهنگاش حرف میزنه
دقایقی پیش محسن چاوشی با خواندن نظر شما منتقد حرفه ای از حرفه خوانندگی استعفا و به پیشه دوبلوری روی اورد .. .
و من الله توفیق
اگه قابل قبول نبود این همه طرفدار نداشت :n09:
جاستین بیبر هم کلی طرفدار داره .. اما سر سوزنی خواننده حساب نمیشه :n08:
بریتنی اسپیرز هم کلی طرفدار داره .. اما سر سوزنی خواننده حساب نمیشه :n08:
به نکته خوبی اشاره کردی ... طرفدارای نونهال و نوجوانش هم که میدونیم به خاطر چی طرفدارشن :n09:
جاستین بیبر هم کلی طرفدار داره .. اما سر سوزنی خواننده حساب نمیشه
شاید از نظر من و تو نباشه. ولی از نظر هواداراش هست. حتما کارش خوبه که تونسته این همه طرفدار جذب کنه.
حالا یا بخاطر صداشه، یا تنظیم کاراش یا ...
به هر حال اینکه ما با یه خوننده حال نمیکنیم دلیل نمیشه خوننده ی بدی باشه.
شاید از نظر من و تو نباشه. ولی از نظر هواداراش هست. حتما کارش خوبه که تونسته این همه طرفدار جذب کنه.
حالا یا بخاطر صداشه، یا تنظیم کاراش یا ...
به هر حال اینکه ما با یه خوننده حال نمیکنیم دلیل نمیشه خوننده ی بدی باشه.
البته اگه بشه اسمشو خواننده گذاشت....
ما که بهش یه چیز دیگه میگیم:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.