مشاهده نسخه کامل
: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها
Siavash Y
17-12-2006, 04:08
آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با CID 49 بوسیله کابل همراه گوشی (DCU-60)
آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با CID 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها
دوستان دقت داشته باشند که نرم افزار ها و تا حدودی آموزش ها در این پست با توجه به آمدن نرم افزار های جدید فقط به عنوان آرشیو قرار داده شده اند
برای هر کاری قبل از شروع از CID گوشی خودتون مطلع بشید و در تاپیک مربوط به اون سوال رو مطرح کنید
آخرین نسخه از نرم افزار XS ++ در لینک زیر وجود داره
XS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممکنه برای کار با فار منیجر به پلاگین های مورد نیاز برای CID 49 هم احتیاج داشته باشید که در لینک زیر نسخه کامل اون وجود داره و البته باید قبل از اتصال به فار پلاگین رو با استفاده از sefp0.10.0.51patch.exe پچ کنید و بعد به فار متصل بشید
sefp0.10.0.51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مطالب زیر و لینک ها فقط برای مشاهده قرار داده شده اند
توضیحات مهم
قبل از شروع به اتصال گوشی به نرم افزار برای آپلود فایل ها به گوشی، مسیری که باید فایل شما در آن قرار بگیرد را ایجاد کنید تا با log های طولانی و بی هدف روبرو نشید و بعد از اتمام با پیغام Done می تونید دیسکانکت بشید
همچنین از نوع DB گوشیتون و CID اون مطمئن بوده و نیز کسانی که k750 تبدیل شده به w800 دارند می تونن از db2010 با 49 هم استفاده کنند
آموزش هایی که خواهم داد یکی فلش گوشی های CID49 DB2010/DB2020
و دیگری روش نفوذ برای تغییرات در فایل های سیستمی مثل menu.ml و layout.xml و ... خواهد بود
گوشی هایی که تاکنون ساپورت شده اند
W810
K800
K750
D750
W800
این گوشی ها توسط نسخه Phone-XS V2.01 Beta package شناخته می شوند و گوشی های بعدی به مرور اضافه خواهند شد و لینک نرم افزار اونها رو خواهم گذاشت
ابتدا نرم افزار Phone-XS رو از اینجا داونلود کنید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد: آخرین نسخه را از لینک زیر داونلود کنید. در این نسخه بیشتر گوشی ها حمایت شده اند ولی تغییری در سرعت کار ایجاد نشده
گوشی هایی مثل z530 یا z550 یا ... که در لیست اون نیستند هم متصل می شوند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار دیگری هم هست بنام phone xc که این کار رو می کنه اما کاماند لین هست و برای بعضی دوستان مشکل ممکنه پیش بیاره
نکات بسیار مهم
مهم ترین بخش کار با این نرم افزار اینه که برای اتمام فلش گوشی ممکنه 5 ساعت کار شما طول بکشه!!!
پس هم صبور باشید و هم اینکه اگر در طی 5 ساعت آینده به گوشیتون نیازی ندارید فلشش نکنید
یادتون نره که گوشیتون رو تا 100 % شارژ کنید تا در حین کار شارژش تموم نشه
اگر فلش رو شروع کردید هیچ راه برگشتی ندارید و باید تا آخر پیش برید پس به اعصاب خودتون مسلط باشید
گوشی K750 در این نرم افزار با باگ همراه است و ممکنه در میانه کار هنگ کنه و پیغام هشداری در این زمینه خواهید دید
قبل از اینکه فلش رو آغاز کنید هم فایل main فایل FS و فایل customize رو قبلا آماده کرده باشید
این فایل ها رو می تونید از سایت topsony.com داونلود کنید
مطمئن باشید که این فایل ها با هم همخوان باشند
بعد از اتمام فلش فایل های سیستم گوشی رو به هیچ وجه روشن نکنید تا زمانی که اون رو customize نکردید
قبل از کار سیم کارت و مموری رو خارج کنید
اگر گوشیتون شناسایی نمیشه یه بار باتری رو در بیارین و سر جاش بذارین
1. آموزش فلش
به این فایل ها برای فلش نیاز داریم
Firmware main file
Filesystem file
Finalization files
که میتونید از سایت هایی مثل topsony.com داونلود کنید
کسانی که در مورد فلش کردن اطلاعاتی ندارند اکیداً توصیه می کنم که گوشی رو فلش نکنند!!!!!!!!!!
در مورد نوع فایل هایی که باید انتخاب کنید باید بگم که چون بیشتر دوستان ترجیح می دن که گوشی فارسی هم باشه از EMEA – 5 استفاده کنید و فایل customize مربوط به اون یعنی Generic _EMEA_5 رو از سایت تاپ سونی پیدا کنید (CDA هر EMEA فرق می کنه)
یک مثال برای این مطلب:
برای فلش گوشی مثل K800 از این فایل ها استفاده شده
K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI.mbn
K800_R1ED001_FS_EUROPE_2.fbn
Generic_CDA102568_11_EUROPE_2
محتویات موجود در فایل زیپ customize رو استخراج می کنید و در فولدر"files_to_phone" موجود در برنامه کپی می کنید. یعنی فولدر tpa فایل custpack رو در فولدر "files_to_phone" کپی می کنید
اگر فولدر tpa قبلا در این زیر شاخه موجود باشه اون رو کاملاً پاک می کنید و این فولدر جدید رو کپی می کنید
با فولدر دیگری که به نام "files_to_upload" در برنامه وجود داره هیچ کاری نداشته باشید (این فولدر برای تغییرات در فایل های سیستمی که بعدا توضیح خواهم داد بدرد می خوره)
فایل های موجود در فولدر "files_to_phone" به هنگام customization درون گوشی شما کپی خواهند شد
و اما شروع فلش
ابتدا باید تنظیمات اولیه نرم افزار رو انجام بدین
اگر با کابل DCU-60 گوشی رو وصل می کنید در قسمت Communication Settings ،Device رو USB انتخاب کنید
سرعت رو هم در بالاترین حد بگذارید
نوع گوشیتون رو هم انتخاب کنید
اگر گوشی شما DB2010 است "K750/D750/W800 (CID49)" رو باید انتخاب کنید (برای مشخص شدن اطلاعات گوشیتون ار داوینچی کمک بگیرید)
گزینه فلش رو انتخاب کنید فایل های main و fs رو به برنامه مسیر بدید در آخر روی فلش کلیک کنید
اگر در ابتدای فلش برنامه هنگ کرد به این علته که گوشی شما شارژ نداشته اما اگر گوشی شما شارژ کامل داره جای نگرانی نیست
در مورد آپلود کردن و تغییرات در فایل های سیستمی روز های آینده توضیح خواهم داد
تمامی اطلاعات مود در این پست از انجمن های se-nse.com و کاربر Lemming گرفته شده
نرم افزار استفاده شده توسط hendrix & gbrooks3 نوشته شده
در مورد نحوه فلش کرده اگر سوال خاصی داشتید حتماً قبل از شروع فلش بپرسید
Silwestern
17-12-2006, 10:34
آموزشی که دادی خیلی عالی و جالب بود اما جامع نیست!!! اگه کمی حوصله میکردی میتونستی کامل تر و شفاف تر توضیح بدی...
با این حال واقعا ضحمت می کشی و از این بابت بروبچه های p30world ممنونت هستن....
شادباشی
Silwestern
17-12-2006, 10:40
و اما یه چندتا سوال دارم قبل از فلش گوشی:
من برای اینکه بفهمم Cid گوشیم چیه باید از نرم افزار داوینچی یا یه همچنین چیزی استفاده کنم اما هرچی جستجو کردم پیدا نکردم ... و اصول کار باهاش رو نمیدونم...
اگه کسی میتونه لینکی که تو این انجمن هست و لینک دانلود این نرم افزار رو داره بزاره ... حقیقتا جستجو خیلی سخته ( با این سرعت ها) ...
با این همه ممونم
FCBarcelona.ir
17-12-2006, 11:20
میشه یه توضیحی بدید در مورد ماکزیمم آسیب های احتمالی؟ یعنی اینکه همه کارا کامل انجام بشه چند درصد امکان ایجاد مشکل هست؟
armin_goooodboy
17-12-2006, 14:30
مرسی سیاوش جون
یعنی فعلا من که گوشیم w550 هست نمیتونم با این برنامه انگولکش کنم؟
من فقط میخوام فضای اس ام اسشو زاد کنم
و منوی اولو تغییر بدم
مرسی
منتظر آموزشهای بعدیت هستیم
binahayat_m
17-12-2006, 14:35
من برای اینکه بفهمم Cid گوشیم چیه باید از نرم افزار داوینچی یا یه همچنین چیزی استفاده کنم اما هرچی جستجو کردم پیدا نکردم ... و اصول کار باهاش رو نمیدونم...
اگه کسی میتونه لینکی که تو این انجمن هست و لینک دانلود این نرم افزار رو داره بزاره ... حقیقتا جستجو خیلی سخته ( با این سرعت ها) ...
با این همه ممونم
منم همین سوااها دارم
جستوجو تو این تاپیک مثل پیدا کردن یه ادم تو یه شهر بزرگ میمونه
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو سايت topsony.com كه سياوش معرفي كرده داوينچي هم هست
Siavash Y
18-12-2006, 01:29
با این همه ممونم
اگر میبینید که در پست هام فقط اسامی رو میارم به این علته که بار ها در موردشون توضیح دادم اما اگر اسم جدیدی آورده باشم در موردش توضیح کامل خواهم داد
در مورد داوینچی هم میتونید از لینک توی امضای من استفاده کنید برای جستجو هم فقط کافی بود در تاپیک هک گوشی های سونی اریکسن کلمه داوینچی رو در این قسمت
جستجو کنید
Siavash Y
18-12-2006, 02:09
توضیحات مهم
قبل از شروع به اتصال گوشی به نرم افزار برای آپلود فایل ها به گوشی، مسیری که باید فایل شما در آن قرار بگیرد را ایجاد کنید تا با log های طولانی و بی هدف روبرو نشید و بعد از اتمام با پیغام Done می تونید دیسکانکت بشید
همچنین از نوع DB گوشیتون و CID اون مطمئن بوده و نیز کسانی که k750 تبدیل شده به w800 دارند می تونن از db2010 با 49 هم استفاده کنند
دوستانی که گوشی اونها CID 49 با DB2010 است نیازی به استفاده از این روش ندارند. به صفحه 15 ای تاپیک رفته و آموزشی رو که اونجا دادم مطالعه کنند این آموزش شامل K750 و W800 با CID 49 است
این دفعه توضیح اینکه چطور فضای اس ام اس ها رو زیاد کنید یا منو رو تغییر بدید یا اینکه لوگوی مخابرات رو پاک کنید رو توضیح خواهم داد
بعد از داونلود آخرین نسخه از نرم افزار phone xs که با گوشی شما سازگاره (تا حالا که این پستو می نویسم W800, W810, K750, K800 ساپورت شده اند) و استخراج فایل های اون از حالت زیپ این فولدر رو خواهید داشت
اما چون ما فقط می خواهیم که بعضی از فایل های سیستمی رو تغییر بدیم فقط با فولدر "files_to_upload" کار خواهیم داشت
برای مثال توضیح اینکه چطور menu.ml رو که در se-nse هم توضیح داده رو براتون میگم
برای تغییر منو شما باید فایل منو رو از قبل داونلود کرده باشید همراه با عکس هایی که همراه با اون باید در مکان مخصوصش قرار بدید
menu.ml در گوشی در این مسیر قرار داره : /tpa/preset/system/menu/
و برای اینکه شما بتونید این فایل ها رو از طریق این نرم افزار به داخل گوشی انتقال بدید باید در داخل فولدر "files_to_upload" این مسیر رو ایجاد کنید و فایل menu.ml و عکس ها رو در داخل فولدر menu کپی کنید
یعنی این:
و همچنین قبل از اتصال گوشی و زدن گزینه Execute فایل های مربوط به آپلود رو در مسیری که باید گذاشته بشه قرار بدید و نه اینکه مثلا menu.ml و عکس های مربوطه رو در فولدر files to upload موجود در نرم افزار قرار بدید
مثلا اگر میخواهید منو رو تغییر بدید باید درون فولدر files to upload ابتدا یک فولدر بنام tpa ایجاد کنید و سپس درون اون فولدر یک فولدر دیگه بنام preset و بعد از اون و درون فولدر preset فولدر دیگه ای بنام system و درون اون هم menu و در آخر درون فولدر menu فایل های مربوطه رو کپی می کنید مثل menu.ml و عکس های اون
بعد از این کار phone xs رو اجرا می کنید و مانند روش بالا تنظیماتش رو انجام میدید و نوع گوشیتون رو انتخاب می کنید و بعد از اون در قسمت پایین صفحه نرم افزار FSX (عکس زیر)
رو انتخاب می کنید و آخر سر هم بر روی "Execute" کلیک می کنید تا نرم افزار کارشو انجام بده
از این طریق میتونید فضای اس ام اس هاتون رو زیاد کنید صدای شاتر دوربین رو پاک کنید یا لوگوی مخابرات رو پاک کنید یا ....
تمامی این آموزش ها از سایت SE-NSE گرفته شده اند
برای مراجعه به صفحه اصلی در سایت مربوطه از لینک زیر استفاده کنید
امیدوارم مفید بوده باشه
Siavash Y
18-12-2006, 02:20
میشه یه توضیحی بدید در مورد ماکزیمم آسیب های احتمالی؟ یعنی اینکه همه کارا کامل انجام بشه چند درصد امکان ایجاد مشکل هست؟
اگر همه کار هارو درست انجام بدید هیچ مشکلی نخواهید داشت و همانند کار با فار منیجر بی خطر خواهد بود
فقط مشکلش برای فلش کردن اینه که کلی وقت آدمو می گیره
Siavash Y
18-12-2006, 02:28
مرسی سیاوش جون
یعنی فعلا من که گوشیم w550 هست نمیتونم با این برنامه انگولکش کنم؟
من فقط میخوام فضای اس ام اسشو زاد کنم
و منوی اولو تغییر بدم
مرسی
منتظر آموزشهای بعدیت هستیم
شما با همون فار منیجر هم میتونی به گوشیت وصل بشی
armin_goooodboy
18-12-2006, 02:31
سیاوش جان بازم ممنون
آموزشت هم عالیه
در ضمن گوشی من Cid 49 هست
البته با فار زیاد باهاش ور نرفتم اما گفتم بهتره که اینکارو نکنم
مرسی
hojjat2005
18-12-2006, 09:33
من سریال گوشیم با اون تو تا روی جعبه و پشت گوشی هم خونی نداره اگر فلاش کنم گوشیم رو مشکلی پیش نمیاد ؟ و اگر فلاش نمیشه کرد می تونم منو ها و یک سری تغییرات روش انجام بدم برام مشکلی پیش نمیاد چونکه اگر کاملا به دبلیو 800 تبدیل کنیم فقط 1 مزیت اضافه میشه که واکمن هست بقیه تغییرات رو میشه دستی انجام داد حالا راهنماییم کنید من تغییر بدم مشکلی برام پیش نیاد .
من اگر بخوام منو رو عوض کنم و تعداد اس ام اس رو زیاد کنم با اینکه سریال گوشیم فرق می کنه مشکلی برام پیش میاد یا نه ؟
چطوري از فايلهاي گوشي بكآپ بگيريم ؟
سياوش جان آموزش بلند تر كردن صدا رو بذار
hojjat2005
18-12-2006, 15:20
من سریال گوشیم با اون تو تا روی جعبه و پشت گوشی هم خونی نداره اگر فلاش کنم گوشیم رو مشکلی پیش نمیاد ؟ و اگر فلاش نمیشه کرد می تونم منو ها و یک سری تغییرات روش انجام بدم برام مشکلی پیش نمیاد چونکه اگر کاملا به دبلیو 800 تبدیل کنیم فقط 1 مزیت اضافه میشه که واکمن هست بقیه تغییرات رو میشه دستی انجام داد حالا راهنماییم کنید من تغییر بدم مشکلی برام پیش نیاد .
من اگر بخوام منو رو عوض کنم و تعداد اس ام اس رو زیاد کنم با اینکه سریال گوشیم فرق می کنه مشکلی برام پیش میاد یا نه ؟
جواب ما رو هم بده
alireza20202003
18-12-2006, 19:20
من و700 r1ca021 دارم با اين نرم افزار كاريش نميتونم بكنم.:sad:
من k750دارمcid49با فریمورR1CA021و CDA102295/7
حالا واسه فلش چیارو از تو topsonyبگیرم؟
سياوش جون ميخواستم ببينم اون پچهايي كه تو سايت topsony.com هست واسه k750 رو ميتونم برا EMEA استفاده كنم يا نه ممنون
در ضمن ميتونم براي عوض كردن آيكون منو اصلي فقط چنتا آيكوني كه دوست دارم بريزم و ديگه menu.ml جديد و بقيه آيكونارو نريزم
FCBarcelona.ir
19-12-2006, 00:12
من تنها مشکل و810 ام اینه که فریمورش جدید نیست
تا حالا هم از این کارا نکردم
ولی کلا تو این جور کارا استعداد دارم اکثرا کارا رو بی اشتباه بار اول یاد گرفتم ولی خب این یه کم ریسک مالی داره :4:
اول اینکه نظرتون چیه؟ خودم انجام بدم؟
دوم اینکه بزنم خرابش کنم آخر آخرش چه ضرری می تونم بهش بزنم و چقدر خرج درست کردنش میشه؟
ممنون
Siavash Y
19-12-2006, 02:01
اگر شماره سریال ها یکی نیستند فلش نکنید چون دیگه رجیستر نمیمونه
تعویض منو و ... مشکلی ندارند و میتونید انجام بدید.
Siavash Y
19-12-2006, 02:06
چطوري از فايلهاي گوشي بكآپ بگيريم ؟
منظورتون گرفتن بک آپ از چی بود؟ erom و ... یا همون فایل های اصلی گوشی ها؟
erom خود گوشی رو نمیتونید با این ابزار بک آپ بگیرید ولی میتونید از topsony داونلودش کنید
اگر منظورتون menu.ml یا layout.xml یا بقیه چیزاس میتونید از همون topsony آمادشو دان کنید
روشی هم هست که میشه فایل main رو استخراج کرد و اینارو در آورد ولی فکر نکنم اون دیگه لازم باشه بگم
Farbod_h
19-12-2006, 02:07
مکسیمم آسیب اینه که گوشیت میترکه میزی میدی فلشش می کنن درس میشه !!! نرم افزارش رو دستکاری می کنیم دیگه ! آخر آخرش با یه فلش درست می شه
البته با اجازه ی سیاوش خان
Siavash Y
19-12-2006, 02:17
سياوش جان آموزش بلند تر كردن صدا رو بذار
فایل های صوتی در گوشی در این مسیر قرار دارند => FS/ifs/settings/acoustic/
برای اینکه صدای پخش موزیک مثل صدای رینگتون زیاد بشه کافیه که این فایل رو داشته باشید: farfield_ring.apf
و این فایل رو به این نام تغییر بدید : farfield_play.apf سپس این فایل رو داخل گوشی آپ کنید
برای اطمینان بهتره که کل فایل های موجود در فولدر acoustic رو داشته باشید (این دو تا فایلی که گفتم هم جز اونا هستن) و بعد از تغییر نام همه رو با هم آپ کنید توی گوشی
Siavash Y
19-12-2006, 02:20
من تنها مشکل و810 ام اینه که فریمورش جدید نیست
تا حالا هم از این کارا نکردم
ولی کلا تو این جور کارا استعداد دارم اکثرا کارا رو بی اشتباه بار اول یاد گرفتم ولی خب این یه کم ریسک مالی داره :4:
اول اینکه نظرتون چیه؟ خودم انجام بدم؟
دوم اینکه بزنم خرابش کنم آخر آخرش چه ضرری می تونم بهش بزنم و چقدر خرج درست کردنش میشه؟
ممنون
اگر می خواین فیرم ورش رو به روز کنید که نیازی به فلش نیست. فقط کافیه با SEUS آپدیتش کنید
ریسک مالیش هم نهایتاً 8 هزار تومن (الان نمی دونم تو علائدین چقدر فلش می کنن) خواهد بود ( اگر واقعا هیچ اطلاعاتی از گوشی نداشته باشه!) وگر نه که هیچ مشکلی پیش نمیاد
Siavash Y
19-12-2006, 02:24
من و700 r1ca021 دارم با اين نرم افزار كاريش نميتونم بكنم.:sad:
عضویت شما رو تبریک میگم
این گوشی تو لیست گوشی های ساپورت شده phone xs نیست (خودمم نداشتم که امتحان کنم ببینم وصل میشه یا نه)
ولی با phone xc وصل میشه اما کار با اون نرم افزار آسون نیست
Siavash Y
19-12-2006, 02:35
من k750دارمcid49با فریمورR1CA021و CDA102295/7
حالا واسه فلش چیارو از تو topsonyبگیرم؟
فایل های فلش. یعنی:
main
FS
customization pack
که برای داونلود main و fs به قسمتی که در عکس زیر مشخصه میرید
با توجه به نوع گوشیتون فایل های مرتبط با اون رو داونلود می کنید چون گوشی شما 49 است 49 رو انتخاب می کنید و با توجه به نوع فیرم وری که میخواین فلش کنین فایل های main و fs
مثلا شما میتونید این فایل FS :K750_R1BC002_FS_EMEA5_CID49.rar
و این فایل main: K750_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_CID49.rar
رو داونلود کنید
و بعد از اون نوبت به custpack میرسه که از این مسیر میرید:
فایل مرتبط به گوشی خودتون رو انتخاب می کنید
مثلا چون ما در مثال بالا از EMEA-5 استفاده کردیم اینجا هم باید K750i_CDA102337_5_EMEA_5.zip رو انتخاب کنیم و از زیپ خارج کنیم تا برای فلش ازش استفاده کنیم
امیدوارم کافی بوده باشه
سياوش جون ميخواستم ببينم اون پچهايي كه تو سايت topsony.com هست واسه k750 رو ميتونم برا EMEA استفاده كنم يا نه ممنون
در ضمن ميتونم براي عوض كردن آيكون منو اصلي فقط چنتا آيكوني كه دوست دارم بريزم و ديگه menu.ml جديد و بقيه آيكونارو نريزم
بله میتونید اما اگر گوشی شما 36 است بهتر بود در تاپیک 36 و فار منیجر می پرسیدید
اما در مورد قسمت دوم باید بگم که خیر چون menu.ml ایکن هایی که بهش معرفی میشه رو نشون میده و اگر از اصلی استفاده کنید همون ارجینال ها رو نشون میده حتی اگر چند تا ایکن بگذارید توی اون مسیر
FCBarcelona.ir
19-12-2006, 04:15
اگر می خواین فیرم ورش رو به روز کنید که نیازی به فلش نیست. فقط کافیه با SEUS آپدیتش کنید
این رو توضیح میدی؟
اون آپدیت از طریق اینترنته رو میگی که همه رو شل و پل کرده؟ :biggrin:
mrmostafa
19-12-2006, 12:36
سلام آقا سياوش
1- بخواهيم گوشي كا 800 رو فضاي اس ام اس بيشتر كنم و تغييراتي تو فيلمبرداري چي كار كنم ميشه؟؟ يا مزيت هاي بهتري هست كه روش انجام بديم؟؟؟؟
2- گوشي كا 750 خاموش ميكنم بعد كابل وصل ميكنم كه ببينم cid چيه گوشي روشن ميشه اصلا نميشه نميدونم چرا؟؟ ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد
azerturk
19-12-2006, 13:25
آقا سياوش گوشي من K750 CID49 R1CA021 هست مي خوام درايو دوربين و كيفيت پخش صدا رو تغيير و صداي شاتر دوربين رو قطع كنم وفونت لاتين تركي رو براي نوشتن تركي اضافه كنم(زبان گوشي همون انگليسي باشه فقط با فونت لاتين تركي ).بايد اين كارهارو يكي يكي انجام بدم يا هر 4تا رو با هم ؟(براي صرفه جويي در زمان)
در مورد برنامه FAR manager گفته بوديد كه قبل از انتقال فايل جديد به گوشي ازفايل اصلي بك آپ گرفته و اونو حتما پاك كنيد حالا تو برنامه phone XS اين كارا لازمه؟ و اگه لازمه چطوري از فايل خود گوشي بك آپ بگيريم واونو delete كنيم؟اگه نميشه ميشه از جاي ديگه اي گير آورد؟
بعد از انجام دادن اين 4 كار مي خوام با روشي كه آقايactive_277 گفتند Mainگوشی رو به Mainگوشیw800 فلش كنم
حالااين كارا حدودا چقدر طول ميكشه وآيا ترتيب كارا درسته؟
و يه سؤال ديگه fs w800 چه فرقي با fs K750 داره؟
ببخشيد كه سؤالها زياد شد
ممنون بابت توضیحات و آموزش سیاوش جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال این گوشی هایی که رجیستر شده هستن به اصطلاح با آپدیت فریمور مشکل دارن یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به مشکل برخوردم برای تغییرات وقتی دکمه سی رو میگیری و بعد میزنی به کابل اینا میاد:
Phone-XS GUI Build V2.00 Gamma Ready!
System Diagnostics check: OK!
Hold 'C' and connect cable to phone. You have 30seconds...
***** Wait for 0x5a
***** ?
DBID : 8040 (db2010 Marita compact)
proto : 3.1
pad : ffffffff
***** ?
***** PRODUCTION_ID_LOADER
sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3h.bin
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
060206 1814 NPACXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3H
This is a PRODUCTION_ID loader
***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
Binary answer is: 0a (200D)
***** Read OTP (cmd 24)
Closed: 1
CID : 49
PAF : 1
IMEI : 35967200xxxxxx (SonyEricsson W800i)
***** Read EROM (cmd 57)
Color : 04 (red)
long2 : ff
***** Read OTP (cmd 24)
IMEI : 35967200xxxxxx (SonyEricsson W800i)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Authentication challenges are saved to authresponses_0.bin
***** CS_LOADER
binary sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 478225 bytes
060302 1655 LIECXC1327364_COMPACT_SEMC_CS_LOADER__R5A
This is a CS loader
***** Loader activation (cmd 01-09)
Binary answer is: 01-ff err=00
***** GDFS activation (cmd 04-05)
Binary answer is: 04-ff err=00
***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone model (e.g. K750i)
Binary answer is: 04-ff err=1e
This loader is LOCKED (errorcode=30)
***** Auth startup (cmd 05-50)
Binary answer is: 05-02 (4500)
***** AuthA (cmd 05-42) hacking
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
4500...
5000...
...5000
Matches: 0:0004692, 1:000308, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0004692, 1:000308, 2:0000, 3:0
Theory : 0:0004687, 1:000311, 2:0001, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
Waiting for the phone to disconnect
بعد تلفن روشن میشه و اتفاقی نمیفته!!
در ضمن در مورد این دوتا هم یه توضیحی بدین ممنون میشم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام آقا سياوش
در گوشي كا 750 با CID49 اگر فقط و فقط بخوام فضاي اس ام اس را بيشتر كنم. بجز برنامه Phone-XS دیگه چه چیزایی رو باید داشته باشم.
اگه میشه درباره چگونگی این کار، یه مختصر توضیح هم بده.
راستش همه پستهارو خوندم ولی چیزی حالیم نشد!!
با تشکر وسپاس فراوان
آقا سياوش چطوري تو گوشيم پچ بريزيم؟
Cid49
K750
از این طریق میتونید فضای اس ام اس هاتون رو زیاد کنید صدای شاتر دوربین رو پاک کنید یا لوگوی مخابرات رو پاک کنید یا
خب اخوی پس آموزشش کو ؟؟!!! نگو تو اون سایت ...
alireza20202003
19-12-2006, 19:28
من با و700 امتحان کردم :
Phone-XS GUI Build V2.01 Beta Ready!
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
Binary answer is: 0a (200D)
***** Read OTP (cmd 24)
IMEI : --------xxxxxx (SonyEricsson W700i)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
IMEI : --------xxxxxx (SonyEricsson W700i)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Authentication challenges are saved to authresponses_2.bin
***** CS_LOADER
binary sending loaders\db2010_CID49red_cs_R3L.bin
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
051128 1658 NPACXC1327364_COMPACT_SEMC_CS_LOADER__R3L
This is a CS loader
***** FS activation (cmd 03-12)
Binary answer is: 03-ff err=00
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003963, 1:000236, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0003963, 1:000236, 2:0001, 3:0
Theory : 0:0003937, 1:000261, 2:0001, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
Waiting for the phone to reconnect
اینجا گوشی روشن شده و هیچ اتفاقی نمیفتده.
آقا سیاوش این یعنی و700 رو ساپورت نمیکنه؟
hojjat2005
19-12-2006, 19:40
چقدر طول میکشه تا کانکت بشه ما بتونیم فایلی توش آپلود کنیم همین نوشته های بالا رو برای من می ده ولی دیس نمیشه چند ساعت باید صبر کرد تا بشه فایل ریخت ؟
Amir1871
19-12-2006, 21:25
سلام آقا ما خيلي از اين چيزا سر در نمياريم ولي خيلي اين مسائل قر قلكم ميدن ولي از بخت بد با داوينچي گوشيم چك كردم ديم CID 49 هستش و Phone Color: Brown حالا من ميتونم با اين نرم افزار معرفي شده يه كارايي بكنم يا نه؟ اگه نه چه جوري ميتونم Brown به Red تبديل كنم تو رو به خدا استيد محترم راهنمائيم كنيد و شخص منتظري را از انتظار خارج كنيد خدا خيرتان دهد:
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI*************************
Phone Color: Brown
Phone CID: 49
Operator:Vodafone (PrePay)
Language:VFE_2
CDA Number:CDA102338/144
Firmware Version:R1CA021
Farbod_h
20-12-2006, 01:13
برای اینکه صدای پخش موزیک مثل صدای رینگتون زیاد بشه کافیه که این فایل رو داشته باشید: farfield_ring.apf
و این فایل رو به این نام تغییر بدید : farfield_play.apf سپس این فایل رو داخل گوشی آپ کنید
برای اطمینان بهتره که کل فایل های موجود در فولدر acoustic رو داشته باشید (این دو تا فایلی که گفتم هم جز اونا هستن) و بعد از تغییر نام همه رو با هم آپ کنید توی گوشی
آقا سیاوش این فیل رو از toopsony دانلود کنیم
ببینم این قفل نرم افزاری که می گن جلوی صدا رو می گیره نمی شه خذف کرد؟؟
Siavash Y
20-12-2006, 04:15
این رو توضیح میدی؟
اون آپدیت از طریق اینترنته رو میگی که همه رو شل و پل کرده؟ :biggrin:
آره همون آپدیت اینترنتی
ولی شل و پل دیگه چرا؟
راحت ترین کار همونه
Siavash Y
20-12-2006, 04:26
سلام آقا سياوش
1- بخواهيم گوشي كا 800 رو فضاي اس ام اس بيشتر كنم و تغييراتي تو فيلمبرداري چي كار كنم ميشه؟؟ يا مزيت هاي بهتري هست كه روش انجام بديم؟؟؟؟
2- گوشي كا 750 خاموش ميكنم بعد كابل وصل ميكنم كه ببينم cid چيه گوشي روشن ميشه اصلا نميشه نميدونم چرا؟؟ ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد
1. برای افزایش فضای اس ام اس شما باید فایل pref_store.txt که تو مسیر زیر قرار داره رو تغییر بدین
\ifs\settings\messaging
این فایل دارای متنی است که نشان دهنده مسیر ذخیره اس ام اس ها است
شما میتونید اون رو مثلا به این مسیر تغییر بدید tpa/ و بعد توی گوشی آپلود کنید
مسیر گفته شده دارای فایل ها و فولدر های زیر است
2. با داوینچی تست می کنید؟
usbflash driver رو نصب کردید؟
اگر جواب های بالا بله است درگاه usb کابل رو عوض کنید
Siavash Y
20-12-2006, 04:34
آقا سياوش گوشي من K750 CID49 R1CA021 هست مي خوام درايو دوربين و كيفيت پخش صدا رو تغيير و صداي شاتر دوربين رو قطع كنم وفونت لاتين تركي رو براي نوشتن تركي اضافه كنم(زبان گوشي همون انگليسي باشه فقط با فونت لاتين تركي ).بايد اين كارهارو يكي يكي انجام بدم يا هر 4تا رو با هم ؟(براي صرفه جويي در زمان)
در مورد برنامه FAR manager گفته بوديد كه قبل از انتقال فايل جديد به گوشي ازفايل اصلي بك آپ گرفته و اونو حتما پاك كنيد حالا تو برنامه phone XS اين كارا لازمه؟ و اگه لازمه چطوري از فايل خود گوشي بك آپ بگيريم واونو delete كنيم؟اگه نميشه ميشه از جاي ديگه اي گير آورد؟
بعد از انجام دادن اين 4 كار مي خوام با روشي كه آقايactive_277 گفتند Mainگوشی رو به Mainگوشیw800 فلش كنم
حالااين كارا حدودا چقدر طول ميكشه وآيا ترتيب كارا درسته؟
و يه سؤال ديگه fs w800 چه فرقي با fs K750 داره؟
ببخشيد كه سؤالها زياد شد
اول Main رو با فیرم ور w800 فلش کنید که قابلیت flight mod رو بعد از روشن شدن میده و پلیر و درایور ها و بقیه چیز هایی که مربوط به fs هستند رو تغییر نمیده
این کار هارو جدا گانه انجام بدید و فکر کنم 30 دقیقه هم نشه و شاید خیلی کمتر اگر فایل ها رو آماده داشته باشین که خیلی هم کاره راحتیه
الان دیگه نیازی نیست که بک آپ بگیرید چون میتونید با مراجعه به سایت topsony فایل اصلی رو داونلود کنید و یا خودتون از توی ایمیج های main یا fs استخراج کنید
fs شامل فایل های سیستمی گوشی است مثل درایور ها و ... و به نوع فیرم ور مربوطه و ممکنه در یک نوع گوشی با فیرم ور متفاوت هم فرق کنند و البته به cda هم مربوطه
Siavash Y
20-12-2006, 04:40
ممنون بابت توضیحات و آموزش سیاوش جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال این گوشی هایی که رجیستر شده هستن به اصطلاح با آپدیت فریمور مشکل دارن یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آنهایی که رجیستر قانونی هستند هیچ مشکلی ندارند
من به مشکل برخوردم برای تغییرات وقتی دکمه سی رو میگیری و بعد میزنی به کابل اینا میاد:
***** Wait for 0x5a
***** ?
Matches: 0:0004692, 1:000308, 2:0000, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
در ضمن در مورد این دوتا هم یه توضیحی بدین ممنون میشم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا log گوشی خودتون رو با داوینچی بگیرید
احتمالا نوع گوشی رو اشتباه انتخاب می کنید و db ها یکسان نیستند
اون بخش ها برای استخراج فایلی از fs گوشی وصل شده هستند
Siavash Y
20-12-2006, 04:47
سلام آقا سياوش
در گوشي كا 750 با CID49 اگر فقط و فقط بخوام فضاي اس ام اس را بيشتر كنم. بجز برنامه Phone-XS دیگه چه چیزایی رو باید داشته باشم.
اگه میشه درباره چگونگی این کار، یه مختصر توضیح هم بده.
راستش همه پستهارو خوندم ولی چیزی حالیم نشد!!
با تشکر وسپاس فراوان
روش افزایش فضای اس ام اس رو صفحه بعد گفتم
آقا سياوش چطوري تو گوشيم پچ بريزيم؟
Cid49
K750
پچ ریختن منحصر به فار منیجره و اونم 49 رو هنوز ساپورت نمی کنه
خب اخوی پس آموزشش کو ؟؟!!! نگو تو اون سایت ...
آموزش همه این چیز هایی که گفتم رو قبلا دادم اصول کار یکیه با 36 ها فقط کافیه که مسیر رو بدونید و البته کمی پست ها رو مطالعه کنید ولی اگر کسی مشکل خاصی داشته باشه و بپرسه با کمال میل جواب خواهم داد
مثلا برای تغییر درایور دوربین فقط کافیه که شما درایوری که دارید رو توی مسیر درایور مربوطه آپلود کنید به همین راحتی
یا پاک کردن لوگوی مخابرات که فایل layout.xml که از topsony گرفتین رو توی مسیرش آپ می کنید
به این علت نگفتم که دوباره کاری نشه و هر کس که هیچ اطلاعاتی نداشت در صورت نیاز بپرسه
Siavash Y
20-12-2006, 04:49
من با و700 امتحان کردم :
s
اینجا گوشی روشن شده و هیچ اتفاقی نمیفتده.
آقا سیاوش این یعنی و700 رو ساپورت نمیکنه؟
آره علیرضا جان ساپورت نمیشه ولی اگر خیلی تمایل داری می تونی با phone xc تغییر ایجاد کنی یا اینکه صبر کنی phone xs گوشی شمارو هم حمایت کنه
Siavash Y
20-12-2006, 04:56
چقدر طول میکشه تا کانکت بشه ما بتونیم فایلی توش آپلود کنیم همین نوشته های بالا رو برای من می ده ولی دیس نمیشه چند ساعت باید صبر کرد تا بشه فایل ریخت ؟
ااگر دیسکانکت نمیشه که میتونید کارتون رو انجام بدین
دیسکانکت بالا بخاطر عدم اتصال بود ولی اگر شما میتونید متصل بشید که دیگه مشکلی ندارید و کمتر از چند دیقه طول میکشه
سلام آقا ما خيلي از اين چيزا سر در نمياريم ولي خيلي اين مسائل قر قلكم ميدن ولي از بخت بد با داوينچي گوشيم چك كردم ديم CID 49 هستش و Phone Color: Brown حالا من ميتونم با اين نرم افزار معرفي شده يه كارايي بكنم يا نه؟ اگه نه چه جوري ميتونم Brown به Red تبديل كنم تو رو به خدا استيد محترم راهنمائيم كنيد و شخص منتظري را از انتظار خارج كنيد خدا خيرتان دهد:
Turn off the phone.
Phone Attached!
IMEI: ********************
Phone Color: Brown
Operator:Vodafone (PrePay)
Language:VFE_2
CDA Number:CDA102338/144
بار ها گفتم که IMEI گوشی رو در پست هاتون قرار ندین به ضرر خودتونه
شما نرم افزار رو داونلود کنید و تست کنید که وصل میشه یا نه
Siavash Y
20-12-2006, 04:59
آقا سیاوش این فیل رو از toopsony دانلود کنیم
ببینم این قفل نرم افزاری که می گن جلوی صدا رو می گیره نمی شه خذف کرد؟؟
بله از topsony
قفل نرم افزاری؟
raminmehran
20-12-2006, 07:37
با سلام
3 تا سوال داشتم يكي اين كه چه فرقي بين
K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49
K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49
K750_R1DB001_MAIN_TAIWAN_CL_RED49
ها هست و كدوم بهتره و دوم fs مربو طه اش از ليست كدومه
K750_R1DB001_FS_AMERICA_2_RED49
K750_R1DB001_FS_APAC_1_RED49
K750_R1DB001_FS_CHINESE_RED49
K750_R1DB001_FS_EMEA_1_RED49
K750_R1DB001_FS_EMEA_4_RED49
K750_R1DB001_FS_EMEA_5_RED49
K750_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49
K750_R1DB001_FS_EMEA_7_RED49
K750_R1DB001_FS_EUROPE_1_RED49
K750_R1DB001_FS_EUROPE_2_RED49
K750_R1DB001_FS_EUROPE_3_RED49
K750_R1DB001_FS_EUROPE_4_RED49
K750_R1DB001_FS_EUROPE_5_RED49
K750_R1DB001_FS_TAIWAN_RED49
K750_R1DB001_FS_THAI_RED49
اگه چيز ديگه اي هم لا زم داره بگين از چه مدلش باشه چون من تازه واردم
سوم اينكه اين حالت flight mode چيه
ممنون
گوشی من K750 هست اما وقتی وصل میکنم و میخوام با نرم افزار واردش بشم این log رو میده این اروری که آخر این متن میده دلیلش چیه؟
درضمن گوشی من k750 هست اما تو این متن همش میزنه w800i
ایرادی وجود داره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hojjat2005
20-12-2006, 09:32
برای من این پیغام ها رو می ده هر چی صبر می کنم هیچی نمیشه همش همین پیغام ها چکار کنم کابلم هم کاملا درسته و یو اس پی هم کاملا نصبه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
Binary answer is: 0a (890D)
***** Read OTP (cmd 24)
IMEI : 3534xxxxxxxxxx (unknown model)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003941, 1:000258, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0003941, 1:000258, 2:0001, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
sending loaders\db2010_CID49red_cs_R3L.bin
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 468737 bytes
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003929, 1:000269, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0007870, 1:000527, 2:0003, 3:0
Theory : 0:0007875, 1:000522, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Authentication challenges are saved to authresponses_1.bin
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003959, 1:000239, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0003959, 1:000239, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003929, 1:000271, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0007888, 1:000510, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003945, 1:000255, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0011833, 1:000765, 2:0002, 3:0
Theory : 0:0011812, 1:000784, 2:0003, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003958, 1:000241, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0015791, 1:001006, 2:0003, 3:0
Theory : 0:0015750, 1:001045, 2:0004, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003929, 1:000270, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0019720, 1:001276, 2:0004, 3:0
Theory : 0:0019687, 1:001307, 2:0005, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003942, 1:000258, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0023662, 1:001534, 2:0004, 3:0
Theory : 0:0023625, 1:001568, 2:0006, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003915, 1:000283, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0027577, 1:001817, 2:0006, 3:0
Theory : 0:0027562, 1:001830, 2:0007, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
binary sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3h.bin
Header
Binary acknowledge failed with: 5a
Failed sending datachunk
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003927, 1:000271, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0003927, 1:000271, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003952, 1:000245, 2:0003, 3:0
Totals : 0:0007879, 1:000516, 2:0005, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003933, 1:000265, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0011812, 1:000781, 2:0007, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003886, 1:000312, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0015698, 1:001093, 2:0009, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
ارور مال چیه ؟
hojjat2005
20-12-2006, 10:00
ما نباید اول فایل ها رو توی آپلود بریزیم بعد تلفن رو وصل کنیم یا نه ؟ باید تلفن رو وصل کنیم فایل ها بیان توی قسمت آپلود منظورم اینه که باید خدمون فولد tpa و ... رو ایجاد کنیم فایل ها رو بریزیم اونجا ؟ بعد execute رو بزنیم ؟ اگر اینجوری هست بگید و چطوری باید بک آپ بگیریم اگر اینجوری هست ارور متن بالا رو هم بگید مال چیه ؟
...
...
0
***** Reset (cmd 01-0C)
منم دقیقا همینطور .متها مال من تا 4200 میره
اینم درست انتخاب کردم
Amir1871
20-12-2006, 13:34
سياوش جان از تذكر به جاي شما وزحماتتون بسيار ممنونم
متاسفانه انگار که گوشی های cid49 brown رو ساپورت نمیکنه
درسته این مطلب؟
mrmostafa
20-12-2006, 15:38
1. برای افزایش فضای اس ام اس شما باید فایل pref_store.txt که تو مسیر زیر قرار داره رو تغییر بدین
\ifs\settings\messaging
این فایل دارای متنی است که نشان دهنده مسیر ذخیره اس ام اس ها است
شما میتونید اون رو مثلا به این مسیر تغییر بدید tpa/ و بعد توی گوشی آپلود کنید
مسیر گفته شده دارای فایل ها و فولدر های زیر است
2. با داوینچی تست می کنید؟
usbflash driver رو نصب کردید؟
اگر جواب های بالا بله است درگاه usb کابل رو عوض کنید
1- براي اينكه بخوام اين تغييرات اس ام اس و تغييرات ديگه انجام بدم كلا به چه برنامه هايي احتياج دارم به ترتيب بگين يا بزارين دانلود كنم بعد براي w810 و k750 هم همين فايلها به كار ميره گوشي خودم k800 هستش. و در اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كا 800 رو انتخاب كردم كلي فايل آورد كدوم رو بايد دانلود كنيم؟؟؟ يا بايد cda گوشي ببينم چي هست اون رو پيدا كنم دانلود كنم؟؟؟ ممنون ميشم در اين رابطه كمكم كنيد به ترتيب بگين ممنونم واقعا خيلي دعا ميكنم چون با اين كار مشكل خيلي ها حل ميشه
2-اقا سياوش وقتي دكمه c رو نگه ميدارم كه usb flash رو از روي سي دي گوشي تعريف كنم سريع روشن ميشه ميره تو محيط گوشي!!! نميدونم چرا؟؟؟ در ضمن درگاه usb كجا عوض كنم متوجه نشدم
ميشه از اول و كامل و جامع توضيح بدي
اين فايل رو بايد از كجا بگيرم ؟
چيكار كنم ؟
....؟
ميدونم سختته و زحمته ولي ثواب داره
راستي گوشيم ك800 هست:rolleye: :blush:
Farbod_h
20-12-2006, 17:16
بله از topsony
قفل نرم افزاری؟
آره میگن بلند گوهای کا750 و و810 یکیه ولی به خاطر فریمورش اجازه نمی ده صدا از یه حدی بیشتر شه
آقا سیاوش بیزحمت می گی این فایلا رو از کجای topsony دانلود کنم ؟؟؟ نمی دونم تو کدوم قسمته هرچی می گردم گیرش نمیارم
ممنون
Farbod_h
20-12-2006, 17:32
یه سوال سیاوش جان تو این سایته topsony اصلن و810 نداره ! فایل های و800 به و810 می خوره دیگه؟ چون باهم فرقی ندارن؟ درسته
Farbod_h
20-12-2006, 18:18
راستی این وایت لیست رو نمیشه بلک لیستش کرد؟؟ سیاوش جان
سلام آقا برای من این مرحله طول می کشد آیا مشکلی است یا طول می کشد :
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
آقا واسه منم همین ارور رو میده و 20 دقیقست داره تکرار میشه چیکار کنم ؟
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003941, 1:000258, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0003941, 1:000258, 2:0001, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Authentication challenges are saved to authresponses_1.bin
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003959, 1:000239, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0003959, 1:000239, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003929, 1:000271, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0007888, 1:000510, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003945, 1:000255, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0011833, 1:000765, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003958, 1:000241, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0015791, 1:001006, 2:0003, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003929, 1:000270, 2:0001, 3:0
Totals : 0:0019720, 1:001276, 2:0004, 3:0
Theory : 0:0019687, 1:001307, 2:0005, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003942, 1:000258, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0023662, 1:001534, 2:0004, 3:0
Theory : 0:0023625, 1:001568, 2:0006, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003915, 1:000283, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0027577, 1:001817, 2:0006, 3:0
Theory : 0:0027562, 1:001830, 2:0007, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
binary sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3h.bin
Header
Binary acknowledge failed with: 5a
Failed sending datachunk
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003927, 1:000271, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0003927, 1:000271, 2:0002, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003952, 1:000245, 2:0003, 3:0
Totals : 0:0007879, 1:000516, 2:0005, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003933, 1:000265, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0011812, 1:000781, 2:0007, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003886, 1:000312, 2:0002, 3:0
Totals : 0:0015698, 1:001093, 2:0009, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
باز خوبه واسه من تکرار نمیشه و چند ثانیه طول میکشه تا به اخر کارش برسه و بعد هیچ اتفاقی نمیفته
نه من منظورم آپدیت کردن اونایی که رجیستر غیر قانونی هست بود!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره هم logیان برنامه و هم داوینچی رو میزارم:
***** Read OTP (cmd 24)
IMEI : ********xxxxxx (unknown model)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Authentication challenges are saved to authresponses_4.bin
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003926, 1:000274, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0003926, 1:000274, 2:0000, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
-----------------------------------------------------
داوینچی:
IMEI: 353406-01-513780
Phone Color: Red
Operator:Generic
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102295/7
Phone Model (1):liND
Phone Model (2):K750i
?¾rer.txt ???
??$D¤
?¾A¦
C¤
A¶D°UlL?¶D°UlL
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:07
Done!
nima_989
20-12-2006, 23:24
سلام به همه
من گوشیم K750 Cid49 هست اونو آپدیت کردم ولی با کمال تاسف کیفیت و بلندی ام پی تری پلیر اون در ایرفون
به شدت پایین اومده ال سی دیش هم کم نور شده لطفا راهنماییم کنید .
azerturk
20-12-2006, 23:33
منم main رو به W800 فلش كردم :laughing: ولي وقتي مي خوام درايو دوربين رو عوض كنم (عين دستورالعمل آقا سياوش) مثل 3 نفر قبلي مال منم همون هارو تكرار ميكنه و قطع نميشه:angry:
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
***** Reset (cmd 01-0C)
....................................
آقا سياوش يا آقاي active277 اگه ممكنه ما رو راهنمايي كنيد
Amir1871
20-12-2006, 23:40
فرهاد جان وايت ليستو كه ميشه بلك ليست كرد. در سايت Top Sony در قسمت دانلود Pacthe Files فايلي با اين عنوان گذاشته شده و گفته شده در كدام مسير گوشي بايد كپي شود ولي اصل قضيه ارتباط دادن نرم افزار با گوشيست كه ظاهرا اكثرا با مشكل بر ميخورند اميدوارم كه سياوش جان وبقيه اساتيد ما رو از راهنمائيهاي خوبشون بي بهره نذارن . راستي اميدوارم سياوش جان هم در كنكور امسال موفق باشند انشاا...
active_277
21-12-2006, 00:07
منم main رو به W800 فلش كردم :laughing: ولي وقتي مي خوام درايو دوربين رو عوض كنم (عين دستورالعمل آقا سياوش) مثل 3 نفر قبلي مال منم همون هارو تكرار ميكنه و قطع نميشه:angry:
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
***** Reset (cmd 01-0C)
....................................
آقا سياوش يا آقاي active277 اگه ممكنه ما رو راهنمايي كنيد
برای چی fs رو میخوای فلش کنی گفتم که برای فلش fs تا انتشار نسخه نهایی صبر کنید
رو گوشی من هم همین اخطار رو میداد
تازه اگه fs رو هم فلش کنه 5 ساعت طول میکشه
!!؟؟
!!؟
جناب برای نصب منو سیاوش خان همون راهیو که گفته بود ما رفتیم ولی به این ارور مواجه شدیم میشه بیشتر توضیح بدین که چی کار کنیم ؟
active_277
21-12-2006, 01:15
جناب برای نصب منو سیاوش خان همون راهیو که گفته بود ما رفتیم ولی به این ارور مواجه شدیم میشه بیشتر توضیح بدین که چی کار کنیم ؟
1باتری رو 100% شارژ کنید
2بجای منو رو یک چیز دیگه امتحان کنید
3اگه موفق شدید یه پست بزنید و تجربیاتتون رو بنویسید تا بقیه استفاده کنن
ولی باید بگم کلا phone xs با fs خیلی مشکل داره و باید زیاد سعی کنید
ولی main رو به راحتی flash میکنه:happy:
masoud911
21-12-2006, 02:40
سلام
من بعد از حدود 40 دقیقه این مرحله تکراری رو تموم کردم:tongue:
و اون آخر نوشت که گوشی شات دان شده و done
همین!!
نه چیزی تو ÷وشه ها لودشده بود و نه چیزی تو فون اکس اس نشون داده میشد:sad:
تا سیاوش هم بیاد من تا÷یک حاج لیمینگ !! رو میخونم تا ببینم چیزی دستگیرم میشه!
چشام داره درمیاد:blink:
azerturk
21-12-2006, 10:06
!!؟؟
طبق اون مطالبي كه سياوش خان نوشتن ما نمي خواهيم FS رو فلش كنيم فقط مي خواهيم تغييراتي در FS بديم كه زمان كمي رو ميگيره
active_277
21-12-2006, 10:30
طبق اون مطالبي كه سياوش خان نوشتن ما نمي خواهيم FS رو فلش كنيم فقط مي خواهيم تغييراتي در FS بديم كه زمان كمي رو ميگيره
آره میدونم شما میخوای چی کار کنی خیلی ها این مشکل رو دارند و فقط افراد کمی موفق شدند تا الان
اشکال از نرم افزاره و فعلا بهترین راه صبر کردنه تا این مشکل حل بشه:sad: یا اینکه یه کابل سرویس درست کنید و با semctool 8.4 رو گوشیتون هر کاری که خواستید بکنید;)
من بگم برای من هی تکرار نمیشه فقط یک باره که بعدش گوشی روشن میشه و هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته!
من k750 دارم و می خوام به w800 تبدیلش کنم. چند تا سوال دارم :
1. اگه خواستم دوباره به k750 تبدیل کنم راه برگشتی داره؟
2. بازم می توتم از طریق برنامه سایت سونی اریکسون نرم افزار گوشی رو به روز کنم؟
3. کیفیت دوربین پایین نمی یاد؟
4. برای این تبدیل من باید فایل FS و main گوشی خودمو دانلود کنم یا گوشی w800 ؟
5. تغییری در IMEI گوشی ایجاد نمی شه؟
لطفا سریع تر جواب بدین
...
ممنون
active_277
21-12-2006, 13:23
من k750 دارم و می خوام به w800 تبدیلش کنم. چند تا سوال دارم :
1. اگه خواستم دوباره به k750 تبدیل کنم راه برگشتی داره؟
2. بازم می توتم از طریق برنامه سایت سونی اریکسون نرم افزار گوشی رو به روز کنم؟
3. کیفیت دوربین پایین نمی یاد؟
4. برای این تبدیل من باید فایل FS و main گوشی خودمو دانلود کنم یا گوشی w800 ؟
5. تغییری در IMEI گوشی ایجاد نمی شه؟
لطفا سریع تر جواب بدین
...
ممنون
برو تو امضای من
1.بله
2.بله
3.نه
4.همون فایلی که اونجا هست دانلود کن
5.میشه اگه گوشی شما قاچاقی ریجستر شده باشه imei بر میگرده به حالت کارخونه و دیگه گوشیت کار نمیکنه
خداییش از این سریعتر تا حالا دیده بودی:biggrin:
کدوم فایلو؟
وقتی میرم تو سایت topsony فایل های k750 او بگیرم یا w800 ?
برای تبدیل k750 به w800
active_277
21-12-2006, 15:04
کدوم فایلو؟
وقتی میرم تو سایت topsony فایل های k750 او بگیرم یا w800 ?
برای تبدیل k750 به w800
فقط به چیز هایی که اینجا نوشته عمل کن
شما فقط میتونی main گوشیت رو flash کنی به w800 و فقط ظاهر ش عوض میشه و حالت music only به گوشیتون اضافه میشه
راستی این فایل تبدیل main توی topsony هست؟
اگه باشه پس میشه فایل مربوط به جدیدترین فریمور رو گرفت اینجوری اخرین ورژن هم نصب میشه
آقا سياوش من رفتم به سايت تاپ سوني و به قسمت acoustic ولي گوشي ك800 يا دبليو 810 نداشت و فقط ك750 و دبليو 800 داشت
حالا من كدوم فايل رو دانلود كنم
مشكل بعدي هم اينه كه وقتي دكمه ي execute رو ميزنم و دكمه ي c رو نگه ميدارم و كابل رو ميزنم به گوشي بعد از 1 دقيقه يه پيغام ميده OPEN FAILED ميشه توضيح بدي بايد چيكار كنم
آره میدونم شما میخوای چی کار کنی خیلی ها این مشکل رو دارند و فقط افراد کمی موفق شدند تا الان
اشکال از نرم افزاره و فعلا بهترین راه صبر کردنه تا این مشکل حل بشه:sad: یا اینکه یه کابل سرویس درست کنید و با semctool 8.4 رو گوشیتون هر کاری که خواستید بکنید;)
به گفته سياوش با اين برنامه كه گفتي فقط ميتوان گوشي را فلش كرد و FSرا نميتوان اديت كرد.
سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید....
من w550i cid49 دارم.... اما هر کاری میکنم نمیتونم وارد fs بشم تا menu را تغییر بدهم. با far که نشد...با این phone-xs هم که w550 نداره... اما با هر 4 تا مدلی که تو لیست داشت وصل شدم... فقط با w800_k750 cid49 وصل میشه تا یه جایی بعد همین طور مکس میکنه...
..
.
چه کار باید بکنم؟ تو رو خدا راهنمایی کنید دوستان. ممنون میشم.
اقا میخوای دستی دستی گوشیتو به فنا بدی که این کارو کردی؟
خب وقتی مدل گوشی توی لیستش نیست لابد باهاش جور نیست و ممکنه مشکل داشته باشه
سلام لطف كنيد حتما جواب بدهيد گوشي من مدل k800 بعد از آپگريد با برنامه Phone-XS كه هم firmware و filesystem هردو را آپديت كردم بعد از گذاشتن سيم و روشن كردن گوشي پيغام Configuartion Error ميدهد البته موقع ريختن فايل customize با Phone-XS پیغام میداد که فایل را پیدا نمیکند در صورتی که من دقیقا کارهای گفته شده را انجام دادم لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
من تونستم اسكين مدياپلير رو عوض كنم و درايور صداي w810 رو روش بريزم كه صداي گوشي بهتر شد.
بگم كه برنامه يه سري كار رو تكرار ميكنه ولي در آخر كار رو انجام ميده آخر مينويسه :
This loader is UNLOCKED
***** Uploading directory to phone
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/background.gif to tpa/system/multimedia/mp/background.gif
Make directory (cmd 03-07) tpa
Binary answer is: 03-ff err=06
Make directory (cmd 03-07) tpa/system
Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia
Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia/mp
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
Binary answer is: 03-ff err=02
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif to tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif to tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/pause.gif to tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/play.gif to tpa/system/multimedia/mp/play.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/stop.gif to tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
Done uploading
***** Shutdown (cmd 01-08)
Phone is shut down. Done.
اقا میخوای دستی دستی گوشیتو به فنا بدی که این کارو کردی؟
خب وقتی مدل گوشی توی لیستش نیست لابد باهاش جور نیست و ممکنه مشکل داشته باشه
خوب یکی نیست به ما بگه 2تا دونه فایل را میخواهیم تو w550 جابجا کنیم باید جه کار بکنیم. با far که نمیشه. با این هم که نه. خوب من گوشی رو بندازم بره؟؟؟؟
خوب من گوشی رو بندازم بره؟؟؟؟
حقیقت تلخه !!!! (چشمک)
برنامه يه سري كار رو تكرار ميكنه ولي در آخر كار رو انجام ميده آخر مينويسه
واسه من تکرار نمیکنه. چندبار امتحان کردم و به اخر میرسه و بعد گوشی روشن میشه ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه
active_277
22-12-2006, 01:34
من تونستم اسكين مدياپلير رو عوض كنم و درايور صداي w810 رو روش بريزم كه صداي گوشي بهتر شد.
بگم كه برنامه يه سري كار رو تكرار ميكنه ولي در آخر كار رو انجام ميده آخر مينويسه :
This loader is UNLOCKED
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/background.gif to tpa/system/multimedia/mp/background.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif to tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif to tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/pause.gif to tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/play.gif to tpa/system/multimedia/mp/play.gif
Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
Done uploading
Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/stop.gif to tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
Done uploading
گوشیتون چیه؟؟؟
فریم ور تون چیه؟؟
گوشیتون چند درصد شارژ داشت؟
چقدر طول کشید؟
سی ادی تون چیه؟
اصلا یک log با داوینچی بگیر اینجا بذار
+
چقدر طول کشید؟
مرسی
Amir1871
22-12-2006, 03:08
دوستان عزيز آيا راهي براي تبديل K750 CID49 Brown به Red با كابل همراه گوشي پيدا نشده تورو خدا يكي راهنمائي كنه.
Siavash Y
22-12-2006, 04:15
ميشه از اول و كامل و جامع توضيح بدي
اين فايل رو بايد از كجا بگيرم ؟
چيكار كنم ؟
....؟
ميدونم سختته و زحمته ولي ثواب داره
راستي گوشيم ك800 هست:rolleye: :blush:
topsony.com
تو پست قبلی فکر کنم کامل گفتم
با کدوم قسمتش مشکل داری؟
Siavash Y
22-12-2006, 04:17
This loader is UNLOCKED
.
.
.
Done uploading
خدا رو شکر حداقل یه نفر اینکارو تموم انجام داد :)
منتظرم بقیه هم راه بیفتن و دیگه از CID 49 گوشیشون گله نکنن
Siavash Y
22-12-2006, 04:20
آره میگن بلند گوهای کا750 و و810 یکیه ولی به خاطر فریمورش اجازه نمی ده صدا از یه حدی بیشتر شه
درایور صدا رو که عوض کنید دیگه مشکلی نخواهید داشت
آقا سیاوش بیزحمت می گی این فایلا رو از کجای topsony دانلود کنم ؟؟؟ نمی دونم تو کدوم قسمته هرچی می گردم گیرش نمیارم
ممنون
یه سوال سیاوش جان تو این سایته topsony اصلن و810 نداره ! فایل های و800 به و810 می خوره دیگه؟ چون باهم فرقی ندارن؟ درسته
بیشتر فایل ها بهم می خورن ولی نه همشون
شما کدوم ها منظورتونه؟
راستی این وایت لیست رو نمیشه بلک لیستش کرد؟؟ سیاوش جان
چرا، از امروز شدنی شد
طریقه نصب پچ روی گوشی های 49 رو امروز صبح میذارم
Siavash Y
22-12-2006, 04:26
سلام آقا برای من این مرحله طول می کشد آیا مشکلی است یا طول می کشد :
***** Reset (cmd 01-0C)
***** Wait for 0x5a
***** ?
***** ?
***** CS_LOADER
sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
آقا واسه منم همین ارور رو میده و 20 دقیقست داره تکرار میشه چیکار کنم ؟
System Diagnostics check: OK
.
.
باز خوبه واسه من تکرار نمیشه و چند ثانیه طول میکشه تا به اخر کارش برسه و بعد هیچ اتفاقی نمیفته
لطفا توضیحاتی که در پست اول اضافه کردم رو مطالعه کنید
Siavash Y
22-12-2006, 04:33
آقا سياوش من رفتم به سايت تاپ سوني و به قسمت acoustic ولي گوشي ك800 يا دبليو 810 نداشت و فقط ك750 و دبليو 800 داشت
حالا من كدوم فايل رو دانلود كنم
مشكل بعدي هم اينه كه وقتي دكمه ي execute رو ميزنم و دكمه ي c رو نگه ميدارم و كابل رو ميزنم به گوشي بعد از 1 دقيقه يه پيغام ميده OPEN FAILED ميشه توضيح بدي بايد چيكار كنم
می تونید از فایل های K790 استفاده کنید
نوع گوشی رو درست انتخاب کردید؟
درگاه رو چطور؟
برای چکاری گوشی رو متصل کردید؟
Siavash Y
22-12-2006, 04:37
دوستان اگر سوال خاصی دارند و یا من نتونستم به علت کثرت سوالات پاسخ کافی بدم پوزش من رو بپذیرن و در صورت نیاز اون رو دوباره مطرح کنند
امشب ناپرهیزی کردم و درس رو بی خیال شدم تا به انجمن برسم چیزی تا کنکورم نمونده اگر سوال ها رو نتونستم پاسخ بدم به علت کمی وقت پوزش می خوام
شب یلدای همه خوش
masoud911
22-12-2006, 04:57
سلام
سیاوش جان ممنون از وقتی که میذاری
اگر میشه دقیق طرز زیاد کردن فضای اس ام اس رو بگو (اگر گوشی مهمه w810)
اون دو تا پست اس ام اس رو خوندم ولی خیلی گذرا رد شده بودی
اون فایل رو هم پیدا نمیکنم( راستش اصلا نمیدونم تو گوشی هست یا باید از تاپ سونی بگیرم! )
البته منم با مشکل لاگ های بی پایان روبرو هستم!
راستی اگر رشته ات مکانیکه به من پی ام بزن تا از خجالتت دربیام
منم بالاخره تونستم درایور دوربینو اپدیت کنم بعد از 3 ساعت Done شد.
سیاوش جان ممنون امیدوارم به نتیجه برسی
فقط یه سوال. لازمه که اول گوشی رو با این نرم افزار فلش کنیم تا بقیه کارا روش انجام بشه یا ربطی نداره ؟
چون برای تغییر منو من دقیقا همون کارا رو انجام دادم اما هیچ اتفاقی نمیفته
بالاخره تبدیل شد به w800 . فقظ mail او عوض کردم . چند تا سوال ؟
1.من هرچی می گردم حالت flight mode او پیدا نمی کنم؟
2. می تونم یا برنامه بروز رسانی سونی اریکسون اونو آپدیت کنم تا نرم افزار w800 اش ارتقا پیدا کنه؟
من هرچی می گردم حالت flight mode او پیدا نمی کنم؟
گوشی رو خاموش کن و دوباره روشن کن اگه درست تبدیل شده باشه موقع روشن شدن میپرسه میخوای بری تو واکمن
حالا چند تا سوال دیگه
گفتی اگه کا 750 تبدیل شده به w800 باشه db1020 رو انتخاب کنیم ولی اینجا که فقط 4 تا انتخاب داره و منم برای تبدیل به w800 گزینه سوم رو انتخاب کردم و درست بود.
حالا برای عوض کردن منو مگه نباید همونو انتخاب کنم؟
برای تعویض منو باید تو این قسمت هم گزینه ای انتخاب بشه یا نه؟؟
تمام اون مراحل رو چند بار انجام دادم ولی هر بار اخرش اینجوری بود
راستی یه ارور میده ( با قرمز مشخص کردم ) مربوط به چیه این ارور و ایا ربطی داره ؟
می تونید از فایل های K790 استفاده کنید
نوع گوشی رو درست انتخاب کردید؟
درگاه رو چطور؟
برای چکاری گوشی رو متصل کردید؟
فايل هاي ك790 هم موجود نيست (براي ك750 هست و دبليو 800 )
نگاه كن :
اينم لينكش :
كدوم رو دانلود كنم ؟ لينك مستقيمش رو بده ؟
نوع گوشي هم كه ك800 و درگاه هم يو اس بي :
من ميخام صداي گوشي رو مثل زنگ خورش بكنم
ولي اين پيغام رو ميده :
گوشیتون چیه؟؟؟
فریم ور تون چیه؟؟
چقدر طول کشید؟
سی ادی تون چیه؟
اصلا یک log با داوینچی بگیر اینجا بذار
+
چقدر طول کشید؟
مرسی
K750
R1CA021
IMEI: xxxxxx-xx-xxxxxx
Phone CID 49, Color RED
شارژ حدود 60%
حدود 30 دقيقه
بالاخره تبدیل شد به w800 . فقط main او عوض کردم .
می تونم یا برنامه بروز رسانی سونی اریکسون اونو آپدیت کنم تا نرم افزار w800 اش ارتقا پیدا کنه؟
azerturk
22-12-2006, 17:42
منم تونستم بعد از حدود 1 ساعت منتظر موندن درايو دوربين(16 برابر زوم) و كيفيت صدا(صداي w810) رو تغيير بدم
حالا هم ميرم سراغ اضافه كردن فونت لاتيين تركي
خيلي ممنون آقا سياوش. منتظر آموزش نصب patch هستيم
منم تونستم بعد از حدود 1 ساعت منتظر موندن درايو دوربين(16 برابر زوم) و كيفيت صدا(صداي w810) رو تغيير بدم
شما هم همون ارور رو واستون میداد و همش تکرار میشد ؟
active_277
22-12-2006, 17:49
اگه ممکنه یک log کامل با داوینچی برام بذار
مرسی
azerturk
22-12-2006, 17:52
آقا سياوش :در مورد آپلود کردن و تغییرات در فایل های سیستمی: ميشه اين كار رو روي گوشيهايي كه قانوني رجيستر نشدن اجام داد ؟چون فلش كه نمي كنيم سريال نامبر به حالت كارخونه برگرده و تو شبكه كار نكنه.
active_277
22-12-2006, 17:53
آقای R@R#M@N
شما یا گوشیتون رو خاموش نکردین یا درایور usb رو درست نصب نکردین
azerturk
22-12-2006, 17:56
شما هم همون ارور رو واستون میداد و همش تکرار میشد ؟
آره اونقدر بايد منتظر بموني تا تموم بشه (واسه يكي تا 11 ساعت طول كشيده بود:puke: )
الان حدود 2ساعته كه منتظر نصب فونت لاتيين تركي هستم
azerturk
22-12-2006, 18:00
اگه ممکنه یک log کامل با داوینچی برام بذار
مرسی
الآن دارم فونت نصب ميكنم تموم بشه ميزارم
آقا سياوش :در مورد آپلود کردن و تغییرات در فایل های سیستمی: ميشه اين كار رو روي گوشيهايي كه قانوني رجيستر نشدن اجام داد ؟چون فلش كه نمي كنيم سريال نامبر به حالت كارخونه برگرده و تو شبكه كار نكنه.
آره دوست عزیز میشه و هیچ مشکلی هم نداره :)
active_277
22-12-2006, 18:03
من بیشترین زمانی که به نرم افزار مهلت دادم نیم ساعت بود
بعد از دو ساعت میام
yusefreza
22-12-2006, 18:08
لطفا اگه ممكنه يكي از دوستاني كه واردند به من هم بگند كه چكار كنم . مال من w700
اين هم بعضي از مشخصاتي كه توسط برنامه داوينچي داده شده :
R1CA021
Phone CID 49, Color RED
Press button - "Get Files From Web" and download free firmware
Execution Time - 00:00:00
Done!
.................................................. .........................
من فقط مي خوام درايور دوربين و صفحه نمايش رو ارتقا بدم .
آيا اگر فقط درايور دوربين و صفحه نمايش را ارتقا بدم تغييري در IMEI بوجود مي آد يا نه ؟
آخر ين سوالم اين كه : بهترين درايور براي دوربين w700 چيه ؟ الان ورژني كه روي گوشي من هست 2.3 مي باشد.
سياوش جان با تشكر از لطف شما اما..... !!
متاسفانه آموزش شما خيلي ناقص است !مثلا خود من همه درايورها و درايو فلاش گوشي را نصب كردم و فقط ميخواهم درايور دوربين و آيكونهايم را عوض كنم اما اينكار انجام نميشود و گوشي روشن ميشود.
ضمنا شما لينك دريافت درايور دوربينها و آيكونها را قرار نداده ايد . ضمنا آيا در اين قسمت نياز به برنامه فار نيز ميباشد يا همين برنامه كافي است /
اگر لطف كنيد براي ما تازه كارها قدم به قدم فقط يك توضيح كوتاه بنويسيد . ضمنا ورژن گوشي من كا 750 با اين برنامه مچ است .
ضمنا وقتي كه گوشي با كامپيوتر متصل گرديد مرتب باگهاي طولاني و بدون نتيجه ميدهد( سركاري !!) هيچ اتفاقي هم نميافتد!
فقط ميخواهم بدانم عوض كردن آيكون با اين نرم افزار چقدر زمان ميبرد؟ من تا 15 دقيقه هم منتظر شدم چيزي اتفاق نيافتاد.
salar_2oo5
22-12-2006, 19:21
متاسفانه آموزش شما خيلي ناقص است !مثلا خود من همه درايورها و درايو فلاش گوشي را نصب كردم و فقط ميخواهم درايور دوربين و آيكونهايم را عوض كنم اما اينكار انجام نميشود و گوشي روشن ميشود.
ضمنا شما لينك دريافت درايور دوربينها و آيكونها را قرار نداده ايد . ضمنا آيا در اين قسمت نياز به برنامه فار نيز ميباشد يا همين برنامه كافي است /
اگر لطف كنيد براي ما تازه كارها قدم به قدم فقط يك توضيح كوتاه بنويسيد . ضمنا ورژن گوشي من كا 750 با اين برنامه مچ است .
همه این مشکلات را من هم دارم
azerturk
22-12-2006, 19:35
ديگه حوصلم سر رفت گوشي رو درآوردم. اينم log گوشيم:
IMEI: xxxxxx-xx-xxxxxx
Operator:
CDA Number:CDA102337/103
Phone Model (1):AzerTurk
K750 recognized!
ما كه بينتيجه مونديم
آقا سياوش هم كه درس و كنكور
حيف شد
Siavash Y
23-12-2006, 01:58
سلام
سیاوش جان ممنون از وقتی که میذاری
اگر میشه دقیق طرز زیاد کردن فضای اس ام اس رو بگو (اگر گوشی مهمه w810)
اون دو تا پست اس ام اس رو خوندم ولی خیلی گذرا رد شده بودی
اون فایل رو هم پیدا نمیکنم( راستش اصلا نمیدونم تو گوشی هست یا باید از تاپ سونی بگیرم! )
البته منم با مشکل لاگ های بی پایان روبرو هستم!
راستی اگر رشته ات مکانیکه به من پی ام بزن تا از خجالتت دربیام
مسعود جان فقط کافیه که فایلی که من همراه این پست گذاشتم رو دان کنی و تو مسیری که قبلا آموزشش رو دادم ایجاد کنی و بذاری پست مربوط به نحوه آپلود رو دوباره مطالعه کن
فایل rar است
pref_store ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متشکرم ولی مکانیک نمی خونم
منم بالاخره تونستم درایور دوربینو اپدیت کنم بعد از 3 ساعت Done شد.
کدوم درایور رو قرار دادید؟
Siavash Y
23-12-2006, 02:03
بالاخره تبدیل شد به w800 . فقط main او عوض کردم .
می تونم یا برنامه بروز رسانی سونی اریکسون اونو آپدیت کنم تا نرم افزار w800 اش ارتقا پیدا کنه؟
نه آگر آپدیت کنید گوشی دوباره K750 میشه
اگر از فیرم ور جدید استفاده کنید دیگه نیازی به آپدیت نخواهد بود
Siavash Y
23-12-2006, 02:13
حالا چند تا سوال دیگه
گفتی اگه کا 750 تبدیل شده به w800 باشه db1020 رو انتخاب کنیم ولی اینجا که فقط 4 تا انتخاب داره و منم برای تبدیل به w800 گزینه سوم رو انتخاب کردم و درست بود.
حالا برای عوض کردن منو مگه نباید همونو انتخاب کنم؟
[]
برای تعویض منو باید تو این قسمت هم گزینه ای انتخاب بشه یا نه؟؟
[]
[IM]
راستی یه ارور میده ( با قرمز مشخص کردم ) مربوط به چیه این ارور و ایا ربطی داره ؟
دوست عزیز ظاهرا شما درست متوجه روش کار نشدید
منظور من از اون توضیح اضافی برای گوشی های 36 بود
و اینکه شما با توجه به عکس که گذاشته بودید در قسمت فلش بودید و می خواستید که منو رو رو عوض کنید
کار شما اشتباه است و به همین خاطر با log طولانی و نا امید کننده روبرو می شوید
در پست آموزش آپلود به روشنی گفتم که برای تغییر منو و بقیه تغییرات fs باید به بخش FSX بروید
و همچنین قبل از اتصال گوشی و زدن گزینه Execute فایل های مربوط به آپلود رو در مسیری که باید گذاشته بشه قرار بدید و نه اینکه مثلا menu.ml و عکس های مربوطه رو در فولدر files to upload موجود در نرم افزار قرار بدید
مثلا اگر میخواهید منو رو تغییر بدید باید درون فولدر files to upload ابتدا یک فولدر بنام tpa ایجاد کنید و سپس درون اون فولدر یک فولدر دیگه بنام preset و بعد از اون و درون فولدر preset فولدر دیگه ای بنام system و درون اون هم menu و در آخر درون فولدر menu فایل های مربوطه رو کپی می کنید مثل menu.ml و عکس های اون
Siavash Y
23-12-2006, 02:15
لطفا اگه ممكنه يكي از دوستاني كه واردند به من هم بگند كه چكار كنم . مال من w700
اين هم بعضي از مشخصاتي كه توسط برنامه داوينچي داده شده :
R1CA021
Phone CID 49, Color RED
Press button - "Get Files From Web" and download free firmware
Execution Time - 00:00:00
Done!
.................................................. .........................
من فقط مي خوام درايور دوربين و صفحه نمايش رو ارتقا بدم .
آيا اگر فقط درايور دوربين و صفحه نمايش را ارتقا بدم تغييري در IMEI بوجود مي آد يا نه ؟
آخر ين سوالم اين كه : بهترين درايور براي دوربين w700 چيه ؟ الان ورژني كه روي گوشي من هست 2.3 مي باشد.
دوست عزیز پست ها رو اگر مطالعه می کردید متوجه می شدید که گوشی شما هنوز ساپورت نشده
Siavash Y
23-12-2006, 02:28
سياوش جان با تشكر از لطف شما اما..... !!
ضمنا وقتي كه گوشي با كامپيوتر متصل گرديد مرتب باگهاي طولاني و بدون نتيجه ميدهد( سركاري !!) هيچ اتفاقي هم نميافتد!
فقط ميخواهم بدانم عوض كردن آيكون با اين نرم افزار چقدر زمان ميبرد؟ من تا 15 دقيقه هم منتظر شدم چيزي اتفاق نيافتاد.
در مورد بیشتر سوالات در پست های قبلی هم توضیح دادم و در پست مربوط به آپلود هم اضافه کردم
زمان بستگی به حجم انتقال داره و نمیشه تعیین کرد و همچنین به سیستم شما
برای داونلود هم که بار ها گفتم topsony
Siavash Y
23-12-2006, 02:34
همونطور که میدونید SEFP گوشی های 49 رو حمایت نمی کنه و یکی از کار هایی که SEFP انجام میداد نصب پچ بر روی گوشی بود
این دفعه نرم افزاری رو معرفی می کنم که می تونه این کار روانجام بده ولی با SEFP تفاوت هایی داره که خواهم گفت
ابتدا نسخه نهایی نرم افزار رو داونلود کنید
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نرم افزار گوشی های 36 و 49 رو ساپورت می کنه
اما پچ ها رو از کجا بگیرید؟
جواب اینه که مثل همیشه سایت مرجع topsony.com است
چه پچ هایی رو باید استفاده کنید؟
جواب: تمام پچ های 36 ها رو میتونید برای هم فیرم ور اون در 49 ها استفاده کنید
مثلا اگر شما فیرم ور زیر رو می خواین پچ کنید K750_R1BC001_MAIN_EU_EMEA
باید پچ های مرتبط با اون رو هم بریزید
پچ هایی که برای 36 ها هم استفاده می شد تنها فایل Main رو پچ می کرد و کاری با FS یا فایل های سیستمی گوشی نداشت مگر در مواقع خاص
اما روش کار
قبل از شروع کار فایل Main رو که باید بر روی گوشی فلش کنید داونلود کنید (روش کار مانند sefp نیست که بر روی main نصب شده بر روی گوشی پچ رو بریزید و باید بر روی main خام این کار انجام بشه و بعد main رو به گوشی منتقل کنید – با phone xs-)
بعد از اتمام داونلود نرم افزار رو اجرا کنید و از tab اول یعنی Flashfile فایل main رو مسیر بدید
در tab پایینی یعنی Header شما باید نوع گوشی رو بر اساس red یا brown بودن انتخاب کنید. اگر گوشی شما red هست این قسمت رو دستکاری نکنیدو بحال خودش بذارید
حالا پچ هایی که داونلود کردید و میخواین که بر روی گوشی نصب کنید رو در قسمت باکس پایین add کنید
در قسمت output مسیری که فایل main فلش شده شما قرار خواهد گرفت رو مشخص می کنه
در آخر هم Process رو بزنید تا نرم افزار کارش رو بکنه
حالا شما یه فایل main دارید که پچ بر روی نصب شده و باید از طریق phone xs فقط فایل main رو بر روی گوشی فلش کنید و چک مارک های fs و customization رو نباید فعال کنید
منتظر نظر ها و سوال های شما هستم
FCBarcelona.ir
23-12-2006, 02:45
آره همون آپدیت اینترنتی
ولی شل و پل دیگه چرا؟
راحت ترین کار همونه
توی تاپیکش خوندم که 90 درصد کسایی که این کارو کردن گوشیشون دیگه روشن نشده و مجبور شدن ببرنش بیرون :ohno:
Siavash Y
23-12-2006, 02:54
توی تاپیکش خوندم که 90 درصد کسایی که این کارو کردن گوشیشون دیگه روشن نشده و مجبور شدن ببرنش بیرون :ohno:
من شاید بیشتر از 50 بار از همین روش آپدیت اینترنتی استفاده کردم و تا بحال به کوچکترین مشکلی بر نخوردم
راحت ترین و بهترین کار هم همینه
ولی بقیه نمی دونم با گوشی چکار کردند که اونجوری شده ;)
FCBarcelona.ir
23-12-2006, 02:56
پس یه سر به این تاپیک مجاور بزن ببین مشکل کار کجاست
الان اونجا یه جوریه که هیچکس جرات همچین کاری نداره
اگه باشه که از خدامه از اینترنت اپدیت کنم!
اونجا هم به امون خدا رها شده کسی سر در نمیاره بالاخره این کارو بکنه یا نکنه!
raminmehran
23-12-2006, 07:15
با سلام
2 تا سوال داشتم يكي اين كه چه فرقي بين
اگه چيز ديگه اي هم لازم داره بگين از چه مدلش باشه چون من تازه واردم
براي كنكور هم موفق باشي اگه وقت كردي به سوال من هم جواب بده
ممنون
active_277
23-12-2006, 09:01
موفق شدم 1ساعت طول کشید
برای دارایور صدا این مسیر درسته??FS\ifs\settings\acoustic
وبرای منو این مسیر tpa/preset/system/menu
در فولدر files_ to _upload
arste2200
23-12-2006, 09:41
آقا یه سئوال
ما گوشیمون رجیستر دستی بود. رفتیم قبل 20 آبان سریال رو دادیم مخابرات. بعد یه ماه رفتیم سریال اونو برگردوندیم به اصلی خودش و کار کرد یعنی رجیستر قانونی شد. حالا برای آپگرید نرم افزار می تونیم از اینترنت و Seusاستفاده کنیم یا باید از این روشهائی که شما اینجا گفتی استفاده کنیم. (W810i)
نه من منظورم آپدیت کردن اونایی که رجیستر غیر قانونی هست بود!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره هم logیان برنامه و هم داوینچی رو میزارم:
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Read OTP (cmd 24)
***** Read EROM (cmd 57)
***** Authentication challenges are saved to authresponses_4.bin
***** CS_LOADER
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 468737 bytes
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
2500...
3000...
3500...
4000...
...4200
Matches: 0:0003926, 1:000274, 2:0000, 3:0
Totals : 0:0003926, 1:000274, 2:0000, 3:0
***** Reset (cmd 01-0C)
-----------------------------------------------------
داوینچی:
IMEI: 353406-01-513780
CDA Number:CDA102295/7
Phone Model (1):liND
?¾rer.txt ???
??$D¤
?¾A¦
C¤
A¶D°UlL?¶D°UlL
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:07
Done!
من بگم برای من هی تکرار نمیشه فقط یک باره که بعدش گوشی روشن میشه و هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته!
rezvideo
23-12-2006, 11:28
حالا چند تا سوال دیگه
گفتی اگه کا 750 تبدیل شده به w800 باشه db1020 رو انتخاب کنیم ولی اینجا که فقط 4 تا انتخاب داره و منم برای تبدیل به w800 گزینه سوم رو
منم همين مشكل را دارم وعليرغم توضيحاتي كه آقا سياوش در صفحه اول دادن ولي مشكل من همچنان پابر جاست بيش از 2 ساعت كه اين پيام تكرار مي شه
آيا بايد كلي صبر كنم تا اين پيامها تموم بشن يا نه
لطفا كمك كنيد.
K750_R1BC002_FS_EMEA5_CID49.bin
K750_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_CID49.bin
K750i_CDA102337_5_EMEA_5
اين فايلهائي كه من ازشون استفاده مي كنم
گوشي :k750i
cid49
mrmostafa
23-12-2006, 12:28
آقا سياوش از وقتي كه براي بچه ها ميزاري ممنونم ولي اينكه تجارب و آگاهي هاي بچه ها رو بالا ميبري كار بزرگيه خدا خيرت بده.
سياوش جان من مشخصات گوشيم رو اينجا ميزنم ميخوام كمكم كني:
Client Version 17.35
Turn off the phone.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K800/K610/Z710/K790/W850.
Phone EROM: R3A011 prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFL A_SIBLEY_SEMCUSB
IMEI: 351707-**-*****
K800 recognized!
Execution Time - 00:00:20
Done!
نسخه نرم افزاريشم اينه: cxc1250210 R1ed001 060831
اين مشخصات گوشي من هست حالا من ميخوام فضاي اس ام اس رو تغيير بدم يا كاري كنم تو مموري ذخيره بشه - صداي گوشي رو بيشتر كنم- كيفيت دوربينش بهتر كنم-تو فولدر اس ام اس ها اگه بشه پوشه درست كنم - منو رو قشنگتر كنم و پكيج هاي منو براي كا800 قشنگ داري بزاري. اين كارها رو ميخوام انجام بدم حالا ممنون ميشم برنامه هايي كه نياز دارم و فايلهاي اين كار رو برام اينجا بزاري به ترتيب و بگي چيكار كنم من اكثر كارايي كه شما ياد دادي انجام دادم خدارو شكر به مشكل نخوردم ولي اين يكي رو يخورده نفهميدم گيج شدم ممنون
Farbod_h
23-12-2006, 13:59
من یه مشگل دارم گوشیم و810 وصل نمی شه
مشخصاتش رو می دم .بعد میگه c رو نگه دار و کابل رو وصل کن بعد از 30 ثانیه میگه can not open چرا؟؟ البته قبلش گوشی رو خاموش می کنم دیگه
hojjat2005
23-12-2006, 17:51
من الان 5 ساعت هست گذاشتم درایور دوربینم آپدیت بشه هنوز که هنوزه پیغام میده و نشده چکار کنم چقدر طول میکشه مگر یک درایور 50 کیلوبایتی بالاخره میشه که بیشتر بذارم یا نه حتما جواب بدین
من mail گوشیمو k750 با w800 عوض کردم ولی ورژنش خیلی قدیمی شده. هر frimware جدیدی هم می دم faid می زنه و خارج می شه. انگار فقط با همون کار می کنه! الان تبدیل شده ولی می خوام آخرین ورژنو داشته باشم. FS هم عوض نکرم. چه کار کنم؟
اصلا FS چه کار می کنه؟ اگه ممکنه آخرین Firmware w800 با تمام موارد از mail گرفته تا FS و اون custom اشو که فارسی هم ساپرت کنه برام بذارین . خیلی لازم دارم. لینک فایل ها رو تو Top sony بدین. کامل توضیح بدین. خیلی گیر کردم. گوشیمم cid 49 هستش. هم mail خالیرو بگین هم با Fs
خیلی ممنمن.. لطفا فایل هایی که با هم مچ هستنو بزارین. آخرین ورژن با ساپورت فارسی!!! آخرین ورژن!!!!
من mail گوشیمو k750 با w800 عوض کردم ولی ورژنش خیلی قدیمی شده. هر frimware جدیدی هم می دم faid می زنه و خارج می شه. انگار فقط با همون کار می کنه! الان تبدیل شده ولی می خوام آخرین ورژنو داشته باشم. FS هم عوض نکرم. چه کار کنم؟
اصلا FS چه کار می کنه؟ اگه ممکنه آخرین Firmware w800 با تمام موارد از mail گرفته تا FS و اون custom اشو که فارسی هم ساپرت کنه برام بذارین(آخرین ورژن) . خیلی لازم دارم. لینک فایل ها رو تو Top sony بدین. کامل توضیح بدین. خیلی گیر کردم. گوشیمم cid 49 هستش. هم mail خالیرو بگین هم با Fs
خیلی ممنون.. لطفا فایل هایی که با هم مچ هستنو بزارین. آخرین ورژن با ساپورت فارسی!!! آخرین ورژن!!!!
hojjat2005
23-12-2006, 19:46
من 6 ساعت و نیم صبر کردم این پیغام امد :
***** CS_LOADER
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6520 bytes
Wait for EaTEbS
Wait for EdQ
This is a CS loader
500...
1000...
1500...
2000...
***** AuthB (cmd 05-43)
Phone should be unlocked now
...2488
Matches: 0:0002319, 1:000168, 2:0000, 3:1
Totals : 0:0946866, 1:063368, 2:0253, 3:1
Theory : 0:0947332, 1:062909, 2:0246, 3:0
***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone name (e.g. K750i)
Binary answer is: 04-ff err=00 (4B0037003500300069000000BABE0000BABE45004D0043002 F005300D0FFFFFF1800001064F62444690165006D00BABE013 4354C255C7DD9A4D2644C000000000000000000000000)K750 iEMC/Sd$Diem45L%\}dL
This loader is UNLOCKED
Upload ./files_to_upload/FS/ifs/settings/camera/camdriver0.dat to FS/ifs/settings/camera/camdriver0.dat
Make directory (cmd 03-07) FS
Make directory (cmd 03-07) FS/ifs
Make directory (cmd 03-07) FS/ifs/settings
Make directory (cmd 03-07) FS/ifs/settings/camera
Delete file (cmd 03-04) FS/ifs/settings/camera/camdriver0.dat
Upload file (cmd 03-0C) FS/ifs/settings/camera/camdriver0.dat
Done uploading
بعد گوشی رو روشن کردم حالا هم که نگاه می کنم ورژن دوربینم همون 5.3 هست و تغییری نکرده مشکل از چیه ؟ چکار کنم ؟ ورژن رو باکد <*>>*>*> نگاه می کنم تغییری نکرده چکار کنم ؟ تغییر کنه به 1.83 اگر کسی درایور درست و امتحان شده داره که کار کرده باشه بذارین همین جا من دانلود کنم از اول بزنم آپلود ممنونم
active_277
23-12-2006, 20:50
آقا یه سئوال
ما گوشیمون رجیستر دستی بود. رفتیم قبل 20 آبان سریال رو دادیم مخابرات. بعد یه ماه رفتیم سریال اونو برگردوندیم به اصلی خودش و کار کرد یعنی رجیستر قانونی شد. حالا برای آپگرید نرم افزار می تونیم از اینترنت و Seusاستفاده کنیم یا باید از این روشهائی که شما اینجا گفتی استفاده کنیم. (W810i)
آره میتونی و خوش بحالت
در حال حاضر بهترین راه برای تغییر فریم ور به جدید ترین نسخه همون آپدیته بعدا میتونی fsرو دستکاری کنی
چون مال من بعد از گذشت دو ماه هنوز ریجستر نشده و مخابرات هم میگه اگه بعد از یک هفته شد که شد و اگر نه به ما ربطی نداره :blink:
احتمالا به آموزش و پرورش یا به وزارت بهداشت ربط پیدا میکنه:biggrin:
active_277
23-12-2006, 20:57
من یه مشگل دارم گوشیم و810 وصل نمی شه
مشخصاتش رو می دم .بعد میگه c رو نگه دار و کابل رو وصل کن بعد از 30 ثانیه میگه can not open چرا؟؟ البته قبلش گوشی رو خاموش می کنم دیگه
این کار رو دوباره انجام بده
نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
بعدpc رو ریستارت کن حالا گوشی رو خاموش کن برنامه رو اجرا کن و...
active_277
23-12-2006, 21:10
منم همين مشكل را دارم وعليرغم توضيحاتي كه آقا سياوش در صفحه اول دادن ولي مشكل من همچنان پابر جاست بيش از 2 ساعت كه اين پيام تكرار مي شه
لطفا كمك كنيد.
K750i_CDA102337_5_EMEA_5
cid49
بهترین کار در این شرایط اینه که گوشیتو آپدیت کنی یک فریم ور جدید تر از R1BC002هم اومده بعد با phone xs توی fs تغییرات انجام بدی صدا-دوربین و...
azerturk
23-12-2006, 22:16
آقا سياوش در مورد نصب پچ بر روی گوشی های با Cid 49 اون برنامه اي كه معرفي كرديد نمي تونه پچ ها رو روي main نصب کنه يا حداقل من نتونستم(مينويسه Out of memory) اما روي FS امتحان كردم نصب كرد كه فكر كنم فعلا به دردمون نمي خوره
در ضمن من از تاپ سوني w800_patches_R1BC002 رو براي W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.binدانلود كردم
بازم ممنون(çox sağ ol)
Siavash Y
24-12-2006, 02:00
با سلام
2 تا سوال داشتم يكي اين كه چه فرقي بين
اگه چيز ديگه اي هم لازم داره بگين از چه مدلش باشه چون من تازه واردم
براي كنكور هم موفق باشي اگه وقت كردي به سوال من هم جواب بده
ممنون
تفاوت ها مربوط به منطقه های مختلف جهان از نظر زبانیه و البته شرکت های مخابراتی که سفارش می دهند
شما از این دو تا که در نقل قول مشخص کرده ام استفاده کنید
Siavash Y
24-12-2006, 02:11
آقا سياوش از وقتي كه براي بچه ها ميزاري ممنونم ولي اينكه تجارب و آگاهي هاي بچه ها رو بالا ميبري كار بزرگيه خدا خيرت بده.
سياوش جان من مشخصات گوشيم رو اينجا ميزنم ميخوام كمكم كني:
Client Version 17.35
Turn off the phone.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K800/K610/Z710/K790/W850.
Phone EROM: R3A011 prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFL A_SIBLEY_SEMCUSB
IMEI: 351707-**-*****
K800 recognized!
Execution Time - 00:00:20
Done!
نسخه نرم افزاريشم اينه: cxc1250210 R1ed001 060831
اين مشخصات گوشي من هست حالا من ميخوام فضاي اس ام اس رو تغيير بدم يا كاري كنم تو مموري ذخيره بشه - صداي گوشي رو بيشتر كنم- كيفيت دوربينش بهتر كنم-تو فولدر اس ام اس ها اگه بشه پوشه درست كنم - منو رو قشنگتر كنم و پكيج هاي منو براي كا800 قشنگ داري بزاري. اين كارها رو ميخوام انجام بدم حالا ممنون ميشم برنامه هايي كه نياز دارم و فايلهاي اين كار رو برام اينجا بزاري به ترتيب و بگي چيكار كنم من اكثر كارايي كه شما ياد دادي انجام دادم خدارو شكر به مشكل نخوردم ولي اين يكي رو يخورده نفهميدم گيج شدم ممنون
ممنونم دوست عزیز
در مورد افزایش فضای اس ام اس قبلا توضیح کامل دادم و چند پست توضیحات رو کامل تر کردم
بعضی از چیز هایی که شما گفتید مثل ذخیره اس ام اس در مموری و ایجاد پوشه در اینباکس رو باید بگم که برای هیچ گوشی سونی اریکسن جاوایی عملی نیست اما برای بقیه باید بگم که امروز یه خبر خوش دیگه رسید
دوستانی که می خواهند درایور دوربین یا صدا یا بقیه تغییرات مربوط به FS رو انجام بدن منتظر باشن تا امشب آموزش جدیدی برای این کار بدم تا دیگه نیازی به استفاده از PHONE XS که خیلی ها ازش شاکی بودن رو نداشته باشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Siavash Y
24-12-2006, 02:51
با این آموزش که خواهم داد دوستانی که گوشی آنها K750 و W800 با CID 49 است (تا حالا) می تونن بدون استفاده از PHONE XS در فایل های سیستمی گوشی تغییرات ایجاد کنند یعنی درایور دوربین و صدا و صفحه نمایش رو عوض کنند
ابتدا نرم افزار جدید GSLIDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داونلود کنید
روش کار
روش کار این است که ما ابتدا بر حسب پچی که در اختیار داریم (مثلا الان برای K750 این پچ هست :k750_r1bca021_change_custom_folder.zip ) فایل MAIN رو که از تاپ سونی دان کردیم رو پچ می کنیم (با GSLIDE) و سپس اون رو بر روی گوشی فلش می کنیم
با این کار ما دیگه نیاز نیست که برای تغییر در CUSTPACK از PHONE XS استفاده کنیم چرا؟
چون با اعمال این پچ این فولدر که قبلا درون گوشی بود به درون مموری کارد ما انتقال پیدا می کنه و خیلی راحت می تونیم تغییرش بدیم :happy:
قبل از اون فایل CUSTPACK مربوط به گوشیتون رو از TOPSONY داونلود کنید و آماده داشته باشید
این دو تا پچ رو هم برای گوشی K750
K750-R1CA021-CHANGE CUSTPACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
k750_R1CA021_move_drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این دو تا پچ برای W800
w800_r1bc002_change_custo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
w800_R1BC002_move_drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از هر کاری پچ هایی که داونلود کردین رو با نوت پد باز کنید و بخونید که داخلش چه توضیحی داره.
مثلا این پچ:w800_r1bc002_change_custom_folder
این کار رو می کنه:
;Change /tpa/preset/custom/customize.xml to /card/custom/customize.xml
;Change /tpa/preset/custom to /card/custom
;Remember to extract the custpack to /card/custom before flashing the FS file!!!!
با توجه به توضیحی که در خط سوم داده باید CUSTPACK رو که گفتم دان کنید رو در مموری کارد و در فولدر CARD و سپس درون فولدر CARD باید یه فولدر بنام CUSTOM ایجاد کنید و CUSTPACK رو درون کپی کنید (یادتون نره که CUSTPACK رو باید استخراج کنید و بعد کپی)
و اما
فرض می کنیم که گوشی ما K750 است
اول میریم و درون مموری خودمون با توجه به توضیح بالا فولدر ها رو ایجاد می کنیم و کاست پک رو استخراج می کنیم و درون فولدر CUSTOM قرار می دیم
حالا فایل MAIN رو در نرم افزار GSLIDE (آموزش این کار رو دادم) مسیر میدیم و دو تا پچی که در بالا برای این گوشی مشخص کردم رو هم به لیست پچ ها در GSLIDE اضافه می کنیم و در نهایت مسیر MAIN خروجی رو مشخص می کنیم و PROCESS رو میزنیم تا کارشو بکنه
در آخر هم این فایل MAIN رو با PHONE XS بر روی گوشی فلش می کنیم
پچ دوم هر گوشی بنام: w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v2.zip مسیر درایور های صدا دوربین و تصویر رو به /tpa/user/other/drv تغییر میده و نیازی به ایجاد فولدر ندارین
بعد از این کار دیگه هیچ نیازی به PHONE XS نخواهید داشت
نکات مهم!
فایل های پچی که قرار دادم مربوط به فیرم ور های خاصی هستند (در استفاده از اونها با توجه به فیرم ور فعلیتون دقت کنید)
این روش فعلا برای گوشی های گفته شده کار می کنه و بر روی W810, K800, W700 هنوز عملی نیست و به محض ساپورت اونها روش کار رو برای اونها توضیح خواهم داد
قبل از هر کاری سوالات خودتون رو بپرسید
raminmehran
24-12-2006, 06:43
تفاوت ها مربوط به منطقه های مختلف جهان از نظر زبانیه و البته شرکت های مخابراتی که سفارش می دهند
شما از این دو تا که در نقل قول مشخص کرده ام استفاده کنید
ممنون و موفق باشي
hojjat2005
24-12-2006, 09:00
جواب من رو هم بدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چکار کنم پست 138 رو بخونید جوابم رو بدین هر چه زودتر .................................................. .................................................. ...............
rezvideo
24-12-2006, 09:55
با تشكر از آقا سياوش و active_277
گوشي من فريم وير R1BC002-k750 كه اگه اشتباه نكنم پچي براش نيومده در صورت امكان راهنمائي بفرمائيد
به هر حال از شما ممنونم
سیاوش جان گفتید که پستو دوبار تکرار کنید تکرار کردم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه چیز دیگه من گوشیم از این رجیستر غیر قانونیاست این روشی که جدید گفتی میتونم انجام بدم یا نه؟
اصلا FS چه کار می کنه؟ اگه ممکنه آخرین Firmware w800 با تمام موارد از mail گرفته تا FS و اون custom اشو که فارسی هم ساپرت کنه برام بذارین(آخرین ورژن) . خیلی لازم دارم. لینک فایل ها رو تو Top sony بدین. کامل توضیح بدین. خیلی گیر کردم. گوشیمم cid 49 هستش. هم mail خالیرو بگین هم با Fs
خیلی ممنون.. لطفا فایل هایی که با هم مچ هستنو بزارین. آخرین ورژن با ساپورت فارسی!!! آخرین ورژن!!!!
واسه برگردوندن کا750 تبدیل شده به دبلیو 800 با این نرم افزاری که اینجا گفتین و فایل مربطوطه اش ، چه فایلی لازمه ؟
کا 750 من قبلا R1ca021 بود
najafiinfo
24-12-2006, 14:35
سلام
دوستان من گوشیمو فلش کردم از حالت رجیستر بودن در اومده باکس هم دارم چه طوری میتونم ای می را چنج کنم لطفا کمکم کنید
سلام
گوشی من به صورت دستی رجیستر شده می خواستم تغییراتی در گوشی بدهم و
فقط تعداد اس ام اس ها رو بالا ببرم
آیا امکان دارد ؟
hojjat2005
24-12-2006, 17:54
تو رو خدا جواب من رو هم بدین تو صفحه قبلی پست زدم
من usb flash driverرو عوض کردم دوباره انتحان کردم دیککانکت ریکانت میشه ولی بهد از چند بار این پیغامو میده:
مشکل چیه وچرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amir1871
24-12-2006, 19:12
دوستان عزيز خواهش ميكنم اگه راهي براي تبديل K750 CID49 Brown به Red با كابل همراه گوشي وجود داره بيان كنيد تا ما كه گوشيمون Brown هست نيز بتونيم رو گوشيمون تغييرات بديم خدا خيرتان بده ما كه با نرم افزار گفته شده در اين تاپيك امتحان كرديم پيغام Open Faild ميدهد.
اين نرم افزار من را ديوانه كرده آخه براي نصب يك مديا پلير 2 ساعت وقت تلف بشود و باز هم تمام نشود.آقا سياوش شما كه ميگوئيد وقت كمي براي نصب درايو و اسكين لازم است پس چرا اينقدر همه بر بچه ها سركارند؟آخه اين ديگه چه نرم افزاري است . اعصاب همه را خرد كرده . شما هم همه اطلاعاتتان ناقص است .
Farbod_h
24-12-2006, 21:25
اين نرم افزار من را ديوانه كرده آخه براي نصب يك مديا پلير 2 ساعت وقت تلف بشود و باز هم تمام نشود.آقا سياوش شما كه ميگوئيد وقت كمي براي نصب درايو و اسكين لازم است پس چرا اينقدر همه بر بچه ها سركارند؟آخه اين ديگه چه نرم افزاري است . اعصاب همه را خرد كرده . شما هم همه اطلاعاتتان ناقص است .
آقا سیاوش داره از وقت درس خوندش برای ما وقت می زاره ! امضاش رو تا حالا دیدی؟؟
بد نیست این قدر طلب کار نباشیم سیاوش جان همین قدر ش هم لطف کرده
azerturk
24-12-2006, 23:34
من بالاخره تونستم همmain و هم FS رو به w800 فلش كنم:laughing:
main رو كه آقا سياوش توضيح دادند(من اول در مموري كارت يه فولدر به نام custom ايجاد كردم بعد W800i_CDA102430_10_EUROPE_2.zip رو دانلود كرده (اين واسه تركييه اگه فارسي مي خوايين EMEA5 رو بگيريد)و بعد از اكستركت فايلهاي توي فولدر custom رو به فولدر custom توي مموري ريختم سپس با phone xs فايل main بدست آمده ازGSlide14 رو فلش كردم)
من فقط w800_r1bc002_change_custom_folder.vkp رو توسط GSlide14 به main اضافه كردم
براي FS اول W800_R1BC002_FS_EU2.bin(واسه تركي_فارسي:EMEA5 )رو توسط GSlide14 براي فلش انتخاب كنيد و تو قسمت پايين هبچ پچي رو اضافه نكنيد بعد process رو بزنيد و فايل بدست آمده رو توسط phone xs رو گوشي فلش كنيد
همونطور كه گفتم بايدmain و FS رو جدا جدا رو گوشي فلش گنيد
براي توضيحات بيشتر و ديدن عكس مراحل اگه انگليسيتون خوبه حتما به سايت منبع مراجعه كنيد:
خيلي ممنون سياوش خان (əllərin ağrımasın)
saeed137
25-12-2006, 00:23
سلام اقا سیاوش از مطالبت ممنون
من گوشیم از ک750 به و800 کردم چون ریجستر دستی بود انتن پرید و هنگ میکرد اما چون قبلا داد بودم به مخابرات imei را ثبت کرده بودم شک کردم چرا فعال نشدهبهد از کلی ور رفتن فهمیدم کهاصلا سریال تغییر نکرده فقط ازکار افتاده به ناچار فلش کردم که درست شد:laughing: :laughing:
حالا درایو دوربین از 5.3 به 4.5 تبدیل شده قبلا زوم درتصویر بزرگ نمیشد اما حالا زوم میکند اما تصویر که میگرد بدون زوم هست یعنی 1:1 هست ایا درایور دوربین 1.8 را نصب کنم باز همینطور هست ؟
active_277
25-12-2006, 08:48
سلام
دوستان من گوشیمو فلش کردم از حالت رجیستر بودن در اومده باکس هم دارم چه طوری میتونم ای می را چنج کنم لطفا کمکم کنید
باکستون چیه؟؟
active_277
25-12-2006, 08:52
واسه برگردوندن کا750 تبدیل شده به دبلیو 800 با این نرم افزاری که اینجا گفتین و فایل مربطوطه اش ، چه فایلی لازمه ؟
کا 750 من قبلا R1ca021 بود
برو اینجا دومی بگیریعنیK750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.ra r
و بقیه اش رو هم که خودت میدونی دیگه
active_277
25-12-2006, 09:29
من usb flash driverرو عوض کردم دوباره انتحان کردم دیککانکت ریکانت میشه ولی بهد از چند بار این پیغامو میده:
مشکل چیه وچرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
active_277
25-12-2006, 09:32
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین;)
البته قبلش باید گوشی رو خاموش کنی و وقتی هم که نرم افزار میگه گوشی رو وصل کن باید گوشیت خاموش باشه
آقا سياوش ما يه فايل منيجر واسه گوشي گرفتيم كه موقه كار هي yes no ميخواد يه پچ با پسوند vkp به ما معرفي ميكني چون تو topsony پچش با يه پسوند ديگه هست
يه سوال ديگه من گوشيم رجيستر قانوني نيست اگر main پچ شده رو جاي main اصلي بريزم مشكلي پيش مياد ممنون
rezvideo
25-12-2006, 10:52
اقا سياوش با اين روش جديدي كه گفتيد مي شه k750 رو به w800 تبديل كرد؟و از اون به عنوان واكمن استفاده كرد؟
يا اينكه براي اضافه كردن يه سري برنامه و پچ مناسبه
گوشیم دیگه بالا نیومد !!!
salar_2oo5
25-12-2006, 13:55
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین;)
البته قبلش باید گوشی رو خاموش کنی و وقتی هم که نرم افزار میگه گوشی رو وصل کن باید گوشیت خاموش باشه
active_277 جان قربونت برم 2 هفته بود نمی تونستم این کار را بکنم
ممنون اکتیو جان ولی مشکل من اینه که با وجود نصب کردن این مشکلو دارم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mrmostafa
26-12-2006, 08:55
ممنونم دوست عزیز
در مورد افزایش فضای اس ام اس قبلا توضیح کامل دادم و چند پست توضیحات رو کامل تر کردم
بعضی از چیز هایی که شما گفتید مثل ذخیره اس ام اس در مموری و ایجاد پوشه در اینباکس رو باید بگم که برای هیچ گوشی سونی اریکسن جاوایی عملی نیست اما برای بقیه باید بگم که امروز یه خبر خوش دیگه رسید
دوستانی که می خواهند درایور دوربین یا صدا یا بقیه تغییرات مربوط به FS رو انجام بدن منتظر باشن تا امشب آموزش جدیدی برای این کار بدم تا دیگه نیازی به استفاده از PHONE XS که خیلی ها ازش شاکی بودن رو نداشته باشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم ممنونم از شما دست عزيزم
najafiinfo
26-12-2006, 10:37
باکستون چیه؟؟
سلام
setool2
rezvideo
26-12-2006, 11:21
سلام خدمت همه دوستان
من تونستم گوشي k750 رو به w800 تبديل كنم ولي دو تا مشكل دارم
1-گوشي توسط برنامه دواينچي w800 شناخته مي شه ولي موقعي كه روشنش مي كنم ازم نمي پرسه كه مي خواي بري تو mp3 player يا تو گوشي و مستقيما وارد گوشي مي شه
2-theme گوشي شبيه به w800 شده و دموي اوليه w800 هم نشون داده ميشه(واكمن) ولي در بخش منوي گوشي آيكونها هيچ تغييري نكردن
چرا اين مشكل پديد اومده و چه شكلي درستش كنم
و يه درخواست دارم حالا از طريق memory و فولدر custom چه طور ميتونم ايكونهاي منو رو عوض كنم
با تشكر از همه دوستان
mrmostafa
26-12-2006, 12:57
آقا سياوش من تو سايت topsony عضو شدم اولا كه زبانش معلوم نيست چيه بعد حالا به ايميل من پسورد فرستاده ميزنم وارد نميشه نميدونم چي ميگه چون انگليسي نيستش ميخوام دانلود كنم نميشه ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد با تشكر
active_277
26-12-2006, 13:01
سلام خدمت همه دوستان
من تونستم گوشي k750 رو به w800 تبديل كنم ولي دو تا مشكل دارم
1-گوشي توسط برنامه دواينچي w800 شناخته مي شه ولي موقعي كه روشنش مي كنم ازم نمي پرسه كه مي خواي بري تو mp3 player يا تو گوشي و مستقيما وارد گوشي مي شه
2-theme گوشي شبيه به w800 شده و دموي اوليه w800 هم نشون داده ميشه(واكمن) ولي در بخش منوي گوشي آيكونها هيچ تغييري نكردن
چرا اين مشكل پديد اومده و چه شكلي درستش كنم
و يه درخواست دارم حالا از طريق memory و فولدر custom چه طور ميتونم ايكونهاي منو رو عوض كنم
با تشكر از همه دوستان
1-باید بری اینجا وگزینه دومی رو فعال کنی menu>settings>general>start-up menul
2-خب زیاد تغییر نمیکنه فقط هر جا که عکس k750بوده تبدیل به w800 میشه و مدیا پلیر هم تغییر میکنه
active_277
26-12-2006, 13:09
سلام
setool2
بیا آقا اینم آموزشش
BUT BE AWARE THAT CHANGING IMEI IS ILLEGAL AND PROHIBITED BY LAW. USE IT FOR EDUCATIONAL PURPOSE OR WHEN YOU HAVE CHANGED FLASH CHIP WITH ALLREADY FILLED OTP
rezvideo
26-12-2006, 13:40
با تشكر از جناب active_277
تغيير آيكنهاي منو و همچنين اضافه كردن بلك ليست و پچ هاي ديگه رو هم اگر توضيح بديد ممنون مي شم
آيا از طريق فولدر custom انجام مي شه و به چه شكل
با تشكر
سلام من گوشيم كا750 هستش...
از كجا مي تونم بفهمم چه Cid هستش؟
فكر مي كنم Cid46 باشه.
من 2تا كار مي خوام روش كنم يكي حافظه Sms رو زياد كنم. يكي ديگه قدرت فيلمبرداريش رو زياد كنم.
چه كنم؟....................................لطف ا
behrouz10
26-12-2006, 15:32
با سلام
یه کا 750 دارم که با Phone Xsبه W800 تبدیلش کردم
حالا می خوام 2 کارو انجام بدم .
1. گوشی را منو فارسی کنم .
2. درایور دوربین رو می خوام عوض کنم تا کیفیت دوربینش بهتر بشه .
امکان داره ؟
active_277
26-12-2006, 15:59
با تشكر از جناب active_277
تغيير آيكنهاي منو و همچنين اضافه كردن بلك ليست و پچ هاي ديگه رو هم اگر توضيح بديد ممنون مي شم
آيا از طريق فولدر custom انجام مي شه و به چه شكل
با تشكر
آقا اگه همین تاپیک رو خوب بخونی اقا سیاوش کامل توضیح داده
پچ ها رو هم تو سایت top sony میتونی پیدا کنی
salar_2oo5
26-12-2006, 16:42
گوشی من کا750 است که ریجستر نشده است اگر ان را به w800 تبدیل کنم کار میکند یا نه
najafiinfo
26-12-2006, 17:24
بیا آقا اینم آموزشش
BUT BE AWARE THAT CHANGING IMEI IS ILLEGAL AND PROHIBITED BY LAW. USE IT FOR EDUCATIONAL PURPOSE OR WHEN YOU HAVE CHANGED FLASH CHIP WITH ALLREADY FILLED OTP
سلام
آقا ممنون دمت گرم
e_mohsen83
26-12-2006, 20:56
من توي تاپ سوني عضو شدام ولي نمي توانم داناود كنم چرا
دوستان من بلاخره توانستم اسكين مديا پلير را عوض كنم اما ........
پس از 3 ساعت !! عجب سرعت داره اين نرم افزار !:tongue:
بعد چي شد اسكين جديد باعث شد عكسهاي داخل فولدرها ديگر نشان داده نشوند!:blush:
بعد از آن اسكين جديد يك دفعه ميامد روي صفحه و يكدفعه نميامد! آخر سر از بس كه اذيت كرد گوشي ام را ريست كردم و دوباره مديا پلير شد قديمي !!:sad:
نميدانم ديگر دوستان هم اينمشگل من را دارم يا خير؟
ضمنا امشب ميخواهم درايو دوربينم را عوض كنم . اگر لطف كنيد مسير نصب آنرا بنويسيد ممنون خواهم شد!
active_277
26-12-2006, 21:14
دوستان من بلاخره توانستم اسكين مديا پلير را عوض كنم اما ........
پس از 3 ساعت !! عجب سرعت داره اين نرم افزار !:tongue:
بعد چي شد اسكين جديد باعث شد عكسهاي داخل فولدرها ديگر نشان داده نشوند!:blush:
بعد از آن اسكين جديد يك دفعه ميامد روي صفحه و يكدفعه نميامد! آخر سر از بس كه اذيت كرد گوشي ام را ريست كردم و دوباره مديا پلير شد قديمي !!:sad:
نميدانم ديگر دوستان هم اينمشگل من را دارم يا خير؟
ضمنا امشب ميخواهم درايو دوربينم را عوض كنم . اگر لطف كنيد مسير نصب آنرا بنويسيد ممنون خواهم شد!
fs\ifs\settings\camera
fs\ifs\settings\camera
مرسي عزيز بلاخره يكنفر بداد ما رسيد!!:biggrin:
saeed137
26-12-2006, 23:21
من درایور دوربین را عوض کردم اما وقتی زوم میکند عکس گرفته شده بدون زوم هست چرا؟
راستی قبلا به هیچ عنوان زوم نمیکرد
active_277
27-12-2006, 00:38
نسخه جدید phone xs اومده ولی چون هنوز اشکال داشت گفتم لینکش رو نذارم
شاید نسخه نهایی و تصحیح شده اش تا امشب بیاد شاید هم فردا
آخرین خبرهاش رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونید
active_277
27-12-2006, 04:06
بالاخره اومد phone xs 2.10 alpha 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حتما امتحان کنید
raminmehran
27-12-2006, 06:34
محتویات موجود در فایل زیپ customize رو استخراج می کنید و در فولدر"files_to_phone" موجود در برنامه کپی می کنید. یعنی فولدر tpa فایل custpack رو در فولدر "files_to_phone" کپی می کنید
آيا اين فايلو بعد از اكستركت كردن بايد تو اين مسير files_to_phone\tpa كپي كرد يا فولدر ديگه اي هم ميخواد؟
fs\ifs\settings\camera
اكتيو جان من اين مسير را در files_to_upload ايجاد كردم اما پس از 7 ساعت !! هيچ كاري انجام نگرفت . اگر ميشه منو راهنمائي كني ممنون خواهم شد.
فكر مي كنم Cid46 باشه.
من 2تا كار مي خوام روش كنم يكي حافظه Sms رو زياد كنم. يكي ديگه قدرت فيلمبرداريش رو زياد كنم.
saeed137
27-12-2006, 12:09
من گوشی تبدیل شد به و800 فقط برای عوض کردن منو زیادشدن فضایsmsچه کار کنم
masoud911
27-12-2006, 14:38
سلام
لازم به ذکره هیچ رقمه نتوستم فضای sms 810 رو زیاد کنم
حتی با فایلی که سیاوش عزیز گفته بود
فولدر ها رو هم تو برنامه درست کردم و ......
ولی نشد
برای افزایش فضای اس ام اس یه توضیح بیشتری اگه بدین ممنون میشم
چون نمیدونم چطوری اون مسیر رو باید اورد که اون فایل تکست رو پیدا کرد
ولی تونستم منو روی گوشیم بریزم
من main گوشیمو k750 با w800 عوض کردم ولی ورژنش خیلی قدیمی شده. هر frimware جدیدی هم می دم faid می زنه و خارج می شه. انگار فقط با همون کار می کنه! الان تبدیل شده ولی می خوام آخرین ورژنو داشته باشم. FS هم عوض نکرم. چه کار کنم؟
اصلا FS چه کار می کنه؟ اگه ممکنه آخرین Firmware w800 با تمام موارد از main گرفته تا FS و اون custom اشو که فارسی هم ساپرت کنه برام بذارین(آخرین ورژن) . خیلی لازم دارم. لینک فایل ها رو تو Top sony بدین. کامل توضیح بدین. خیلی گیر کردم. گوشیمم cid 49 هستش. هم main خالیرو بگین هم با Fs
]چرا کسی جواب منو نمی ده؟
behzad_20
28-12-2006, 04:25
حالا چرا داد میزنییییی؟؟؟ :weird: :weird: :weird:
active_277
28-12-2006, 07:22
اكتيو جان من اين مسير را در files_to_upload ايجاد كردم اما پس از 7 ساعت !! هيچ كاري انجام نگرفت . اگر ميشه منو راهنمائي كني ممنون خواهم شد.
آره درسته باید خوش شانس باشی تا شاید یک بار واسط عمل کنه
بعضی مواقع ظرف 44دقیقه fs هک میشه بعضی وقتها هم بعد از 7 ساعت هیچ اتفاقی روی نمیدهد
شما باید دوباره تلاش کنی شاید اینبار خوش شانس باشی
ضمنا مسیر تمام درایورها تو امضای آقا سیاوش هست
راستی phone xs قدیمی برای k750 بهتر کار میکنه این یکی جدیده وسط کار گوشی رو روشن می کنه و دیگه کار نمیکنه
سلام خدمت همه دوستان به ویژه آقا سیاوش
گوشی من w810i با cid49/red cxc12503 16_generic_hn r4ck003 cda 102295/7
هست خواستم فضای sms رو زیاد کنم از روشی را که آقا سیاوش گفته جواب نداد البته مراحل کار را درست انجام شد من جایی خوندم که امکان ضبط sms بر روی مموری هم هست
Open pref_store.txt and remove "/smsdata" or "/tpa" and change it with /card
All your messages will be stored on your MMC..
I've done it the usual way not the card-way.
You need to create these folders on your card (by plugging you phone in with usb [no C button] or through cardreader
D:\messaging
D:\messaging\sms
D:\messaging\sms\msg
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\pending
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sm
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sr
D:\system\messaging\sms
البته این کار را هم کردم جواب نداد (با برنامه phoneXS بعد 2 ساعت جواب داد)
گوشی نمی تونه اس ام اس بده و اس ام اس دریافتی ذخیره بشه البته این حالت هم وقتی که از دستور /tpa استفاده میکنم هم پیش اومده البته فایلهای منو و مدیا پلیر رو تونستم به راحتی تغییر بدم اینو گفتم بدونی که میتونم با برنامه phoneXS کار کنم در ضمن تمام پستها ی گذشته و پستهای این فرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]را هم خوندم بعضی را هم مثل بالایی را انجام دادم ولی جواب نداد
حالا سوال من اینه :
1- اشکال کار در افزایش فضای اس ام اس کجاست
2- یکی از دوستهای من دستگاه setools را داره آیا فایله fs ,main,... رو میشه با برنامه phonexs استفاده کرد اگر میشه چطوری ؟
3-طریقه نوشتن یک اسکریپت در برنامه setools چطوری (دستورات اسکریپت)
4-در مورد gdfs که فکر کنم مربوط به آنتن دستگاه هست و البته برنامه phonexs هم همش اونو هک میکنه توضیح بیشتری بدین
(Phone-XS V2.01 Beta ورژن مورد استفاده می باشد)
با تشکر
rezvideo
28-12-2006, 12:52
سلام خدمت دوستان عزيز
گوشي من k750 با مشخصات زير:
IMEI: ***********
Language:EMEA_5
CDA Number:CDA102337/5
Firmware Version:R1BC002
Phone Model (1):K750i
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:10
Done!
بعد از نبديل با برنامه phonne xs و ريختن فايلهاي K750_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_CID49 و W800_R1BC002_FS_EMEA5 گوشي تبديل شد با مشخصات پائين:
IMEI: *************
Operator:
Phone Model (1):W800i
Phone Model (2):W800i
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:05
Done!
ولي بعد از اين كار متاسفانه فقط دموها و theme مربوط به ص800 ظاهر مي شه و منوي انتخاب start up menu از قسمت generalظاهر نميشه در نتيجه گوشي با يا بدون سيم كارت وارد حالت واكمن نمي شه و آيكون مربوط به مديا پلاير هم تبديل به ارم واكمن نمي شه و باقي قضايا حتي با برنامه Gslide هم امكان تعويض منوها و غيره امكان پذير نميشه
يه مورد ديگه من هر كاري كردم نتونستم W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA رو با گوشيم سازگار كنم چون بعد از روشن شدن گوشي دائم روشن و خاموش مي شه و وارد منو نمي شه
اگه مي شه منو راهنمائي كنيد
ممنون
active_277
28-12-2006, 18:05
سلام خدمت دوستان عزيز
گوشي من k750 با مشخصات زير:
IMEI: ***********
Phone Model (1):K750i
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:10
Done!
بعد از نبديل با برنامه phonne xs و ريختن فايلهاي K750_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_CID49 و W800_R1BC002_FS_EMEA5 گوشي تبديل شد با مشخصات پائين:
IMEI: *************
Operator:
Phone Model (1):W800i
Phone Model (2):W800i
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:05
Done!
ولي بعد از اين كار متاسفانه فقط دموها و theme مربوط به ص800 ظاهر مي شه و منوي انتخاب start up menu از قسمت generalظاهر نميشه در نتيجه گوشي با يا بدون سيم كارت وارد حالت واكمن نمي شه و آيكون مربوط به مديا پلاير هم تبديل به ارم واكمن نمي شه و باقي قضايا حتي با برنامه Gslide هم امكان تعويض منوها و غيره امكان پذير نميشه
يه مورد ديگه من هر كاري كردم نتونستم W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA رو با گوشيم سازگار كنم چون بعد از روشن شدن گوشي دائم روشن و خاموش مي شه و وارد منو نمي شه
اگه مي شه منو راهنمائي كنيد
ممنون
عجب کاری کردی fs w800 cid36 رو با main k750 cid49 رو گوشیت فلش کردی:blink:
نمیشه با phone xs فایل فلش cid36 رو روی 'گوشیه cid49 ریخت
اگه شما یک k750cid49 دارین و با آموزش تو امضا اونو تبدیل به w800 کردین یا میخواین بکنید:
اول گوشیت رو آپدیت کن که فعلا سریع ترین و مطمئن ترین راه هستش و تمام مشکلاتش حل میشه یا اگه دوست نداری فلش کن
بعد اون فایل main w800 cid49که تو امضا هست رو با آموزشها توی تاپیک آماده اش کن و پچ ها رو روش نصب کن و با phone xs رو گوشیت فلش کن
active_277
28-12-2006, 18:06
فكر مي كنم Cid46 باشه.
برو تو امضای سیاوش
e_mohsen83
28-12-2006, 21:01
گوشيم رو خواستم فلش كنم توي 4200 ارور داد گوشيم ديگه بالا نمي ياد كمك كنيد........
ريجيستر ان قانوني است......
گوشيم رو خواستم فلش كنم توي 4200 ارور داد گوشيم ديگه بالا نمي ياد كمك كنيد........
ريجيستر ان قانوني است......
باطري گوشي رو در بيار بعد بزار سر جاش شايد درست شد
e_mohsen83
29-12-2006, 08:37
لطفا كمك كنيد.
K750i_CDA102337_5_EMEA_5
cid49
من درست از اين فايلها استفاده كردام.........
وهمين مشكلو دارم........
كمك كنيد گوشيم بالا نمي ياد.......
e_mohsen83
29-12-2006, 09:09
بچه ها فكر كنم مشكل رو پيدا كردام.......سي دي اي كه دانلود كردام با فايل مين و اف اس نمي خواند..........
cda102295/7 مال گوشي من است .دوستان كمك كنيد از كجا دانلود كنم در تاپ هم نبود
بچه ها فكر كنم مشكل رو پيدا كردام.......سي دي اي كه دانلود كردام با فايل مين و اف اس نمي خواند..........
cda102295/7 مال گوشي من است .دوستان كمك كنيد از كجا دانلود كنم در تاپ هم نبود
دوست عزيز از اينجا ميتوني فايلت را بگيري :
ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/
در مجموع بسيار نرم افزار مزخرفي است :angry:
3 بار تابحال هر سري 7 ساعت كامپيوتر روشن بوده و نتوانسته درايو دوربينم را عوض كند .
بايد صبر كنيم ببينيم نرم افزار جديد و با سرعت بالا ميايد يا نه ؟
e_mohsen83
29-12-2006, 12:50
دوست عزيز از اينجا ميتوني فايلت را بگيري :
ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/
اقا كار نمي كند ارور مي دهد يعني وارد سايت نمي شود.............
كمك
saeed137
29-12-2006, 17:46
اقا من فلش کردم تا حالا 30 درایو دوربین را امتحان کردم اما باز وقتی زوم می کنم عکس گرفته شده بدون زوم هست
اقا من فلش کردم تا حالا 30 درایو دوربین را امتحان کردم اما باز وقتی زوم می کنم عکس گرفته شده بدون زوم هست
لطف كن مسير قرار دادن درايوها را در نرم افزار برايم بنويس ضمنا چند دقيقه طول ميكشد درايو نصب شود خيلي براي من مهمه!
ممنون !
سلام
کسی میدونه چطور میشه فضای sms رو در w810i افزایش داد ؟
گوشی من w810i با cid49/red cxc12503 16_generic_hn r4ck003 cda 102295/7
هست خواستم فضای sms رو زیاد کنم از روشی را که آقا سیاوش گفته جواب نداد البته مراحل کار را درست انجام شد من جایی خوندم که امکان ضبط sms بر روی مموری هم هست
Open pref_store.txt and remove "/smsdata" or "/tpa" and change it with /card
All your messages will be stored on your MMC..
I've done it the usual way not the card-way.
You need to create these folders on your card (by plugging you phone in with usb [no C button] or through cardreader
البته این کار را هم کردم جواب نداد (با برنامه phoneXS بعد 2 ساعت جواب داد)
گوشی نمی تونه اس ام اس بده و اس ام اس دریافتی ذخیره بشه البته این حالت هم وقتی که از دستور /tpa استفاده میکنم هم پیش اومده البته فایلهای منو و مدیا پلیر رو تونستم به راحتی تغییر بدم اینو گفتم بدونی که میتونم با برنامه phoneXS کار کنم در ضمن تمام پستها ی گذشته و پستهای این فرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]را هم خوندم بعضی را هم مثل بالایی را انجام دادم ولی جواب نداد
حالا سوال من اینه :
1- اشکال کار در افزایش فضای اس ام اس کجاست
2- یکی از دوستهای من دستگاه setools را داره آیا فایله fs ,main,... رو میشه با برنامه phonexs استفاده کرد اگر میشه چطوری ؟
3-طریقه نوشتن یک اسکریپت در برنامه setools چطوری (دستورات اسکریپت)
4-در مورد gdfs که فکر کنم مربوط به آنتن دستگاه هست و البته برنامه phonexs هم همش اونو هک میکنه توضیح بیشتری بدین
(Phone-XS V2.01 Beta ورژن مورد استفاده می باشد)
با تشکر
saeed137
29-12-2006, 19:53
لطف كن مسير قرار دادن درايوها را در نرم افزار برايم بنويس ضمنا چند دقيقه طول ميكشد درايو نصب شود خيلي براي من مهمه!
ممنون !
با روشی که اقا سیاوش گفته در صفحه 15 پیچ مربوطه را به فایل فلش اضافه کردم و فلش mainکردمو درایو دروبین درother گوشی قرار کرفت
saeed137
29-12-2006, 20:07
من نوع فرمت فیلمبرداری با پیچ (w800_R1BC002_mp4_video.vkp) از topsony گرفتم mp4 کردم اما باز تغییری در کیفیت نکرد و با پیچ w800_R1BC002_redirect_folder_menu_to_other.vkp را در other/menu قرار دادم راستی چه حالی میدهد تغییر منو
yusefreza
29-12-2006, 21:57
چرا بعد از اينكه دگمه flash رو مي زنم دگمه stop فعال نمي شه و هميشه غير فعاله ؟
آيا اين طبيعيه يا نه
خواهشا دوستان زودتر جواب بدن
با روشی که اقا سیاوش گفته در صفحه 15 پیچ مربوطه را به فایل فلش اضافه کردم و فلش mainکردمو درایو دروبین درother گوشی قرار کرفت
خوب با اين روش الان گوشي شما نبايد زبان فارسي داشته باشد چون فايل مين با زبان فارسي نداريم .
من ميخواهم بدانم آيا شما با
Phone-XS V2 هم توانسته ايد درايو دوربين را تغيير دهيد و اگر جواب مثبت است چقدر زمان برده ؟
babak-online
30-12-2006, 22:06
با سلام خدمت دوستان
یک سوال: اگر بخواهیم منوی مدیا پلیر و منوی اصلی گوشی را تغییر بدهیم با این برنامه چقدر طول می کشد؟
nima_989
30-12-2006, 22:24
سلام به همه
من گوشیم رو که کا 750 هست رو تبدیل به دبلیو 800 کردم خیلی جالب بود الان موقع عکس هم زوم میده
ولی زبان فارسی پرید(خیلی هم مهم نیست)
می خوام بدونم اگه به حالت قبل برگردونم یا آپ دیت کنم زبان فارسی بر می گرده
ممنون از همتون مخصوصا آقا سیاوش گل
e_mohsen83
30-12-2006, 23:28
من به خاطر اين كارا مجبور شدام بدم گوشيمو فلش كنن..........
با سلام
می خواستم بدونم اگه گوشیم (کا750) رو به و800 تبدیل کنم با فلش کردن main فقط باید از این ورژنMain و800 R1BC002 استفاده کنم؟ یا می تونم با ورژن های جدیدترش فلش کنم؟
اگه جواب مثبت است بگید آخرین وژن firmware و800 چیه.
با تشکر
با سلام
من دارم اسکین مدیاپلیر گوشیم(کا750) رو با phone xs 2 alpha3 عوض میکنم.ولی الان 1ساعت کوشیم به کامپیوتر وصل هستم و برنامه سر fs activasion هست ولی ضاهرا" کاری انجام نمیده.
می خواستم بدونم این طبیعی هست؟
اگر الان stop رو بزنم و عملیات رو قطع کنم برای گوشیم مشکل پیش میاد؟
سلام
اصلا کسی تونسته فضای sms رو تو w810 یا گوشی دیگه افزایش بده یا اینکه کمپلت سرکاریه
Silwestern
31-12-2006, 20:51
من احتیاج به کمک فوری واسه فلش گوشی دارم
Rd4d005
CDA49 red
------
نرم افزار phone XS رو دانلود کردم
تو سایت top سونی این دو چیز رو دانلود کردم
W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49
W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49
میدونم شاید اشتباه باشه...
فقط خواهش میکنم سنت شکنی کنید و نگید برو جستجو کن!!
خواهش میکنم تشریحی حتی الامکان با عکس نشون بدین
که این فایلها رو کجا بریزم؟ چطور فلش کنم؟
بازم از شما ها ممنونم
با سلام
من دارم اسکین مدیاپلیر گوشیم(کا750) رو با phone xs 2 alpha3 عوض میکنم.ولی الان 1ساعت کوشیم به کامپیوتر وصل هستم و برنامه سر fs activasion هست ولی ضاهرا" کاری انجام نمیده.
می خواستم بدونم این طبیعی هست؟
اگر الان stop رو بزنم و عملیات رو قطع کنم برای گوشیم مشکل پیش میاد؟
با سلامی دوباره
گوشی من تقریبا 8 ساعت به کامپیوتر وصل بود و برنامه هم از حالت FS activasion تکون نخورد.دیگه عصابم به هم ریخت یه آیت الکرسی خوندم و استاپ رو زدم.
خوشبختانه گوشیم چیزیش نشد و الان هم مثل یک بچه خوب داره کار می کنه.
یک سوالی دارم:
برای گوشی های باcid36 هم تغیرات در گوشی اینقدر طول میکشه؟
در ضمن چرا برنامه ی phone xs در مرحله ی FS activasion میزان عملیاتش رو گزارش نمی ده و فقط می زنه please wait.... ؟
Siavash Y
01-01-2007, 06:32
آخرین نسخه از نرم افزار Phone XS
آخرين نسخه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در این نسخه بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی بر طرف شده
Siavash Y
01-01-2007, 06:36
سلام
اصلا کسی تونسته فضای sms رو تو w810 یا گوشی دیگه افزایش بده یا اینکه کمپلت سرکاریه
هم به روشی که من توضیح دادم میشه و هم اینکه میتونید با نرم افزار Gslide پچ ها رو مثلا برای افزایش فضای اس ام اس بکار ببرید
منتها phone xs هنوز نمی تونه فیرم ور هایی که با gslide تغییر در آنها ایجاد شده رو بر روی گوشی W810 فلش کنه
تاپیک زیر هم میتونه کمکتون کنه
آخرین نسخه از نرم افزار Phone XS
آخرین نسخه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این نسخه بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی بر طرف شده
اين لينك اصلا كار نميكنه .
اگر منظور شما
PhoneXS 2.10 Alpha3.exe اينست كه اين نرم افزار بدتر از سلف قبلي اش است .
لينك فوق مخصوص گرفتن
phoneXS 2.10 Alpha 5.exe
است كه فكر ميكنم منظور آقا سياوش همين نرم افزار باشد.
mrmostafa
01-01-2007, 07:56
آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم در ضمن من با كدوم برنامه انجام بدم بهتره و به نتيجه ميرسم ممنونم از شما دست عزيزم
mrmostafa
01-01-2007, 07:57
آقا سياوش من تو سايت topsony عضو شدم اولا كه زبانش معلوم نيست چيه بعد حالا به ايميل من پسورد فرستاده ميزنم وارد نميشه نميدونم چي ميگه چون انگليسي نيستش ميخوام دانلود كنم نميشه ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد با تشكر
پایین صفحه سمت چپ میتونی زبان انگلیسی رو انتخاب کنی
Siavash Y
01-01-2007, 16:14
آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم در ضمن من با كدوم برنامه انجام بدم بهتره و به نتيجه ميرسم ممنونم از شما دست عزيزم
بله نرم افزار شما phone xs است
آخرين نسخه رو امروز در تاپيك قرار دادم ولي بهتره كه براي آگاهي از آخرين تغييرات به سايت se-nse مراجعه كنيد كه بروز تر است
خب فكر كنم شما دچار يه سر در گمي شدين ;) ببينيد چه كاري لازم تره اون رو انجام بدين چون كار وقت گيرييه
Siavash Y
01-01-2007, 16:19
لينك فوق مخصوص گرفتن
phoneXS 2.10 Alpha 5.exe
است كه فكر ميكنم منظور آقا سياوش همين نرم افزار باشد.
ممنون
منم لينك phoneXS 2.10 Alpha 5.exe رو گذاشته بودم (ياد SEFP بخير :laughing: )
Siavash Y
01-01-2007, 16:23
چرا بعد از اينكه دگمه flash رو مي زنم دگمه stop فعال نمي شه و هميشه غير فعاله ؟
آيا اين طبيعيه يا نه
خواهشا دوستان زودتر جواب بدن
از آخرين نسخه استفاده كنيد
سلام به همگي
بخصوص آقا سياوش
ممنونم از اينکه جواب ميدي
اون آدرس و کامل خوندم اونجا به ساخت برخي از فولدرها اشاره کرد و همچنين به دستکاري فايلهاي ديگه به غير از
pref_store.txt پرداخته نظرت چيه؟. با روش شما هم چندین بار امتحان کردم جواب نداد(البته برنامه Phone-XS V2.01 Beta package کارش درست انجام میده یه چیزی حدود 2 ساعتی الاف میشیم هر دفعه) شما در روش خودت فقط به تغییر محتوای فایل pref_store.txt اشاره کردی و صحبتی از ساخت پوشه های مورد نیاز جهت ذخیره اس ام اس نکردی
در صورتی که همون سایتی رو که معرفی کردی در یکی از پستهاش گفته که باید پوشه های مورد نیاز رو هم ایجاد کرد یه سری به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ظاهرا کسي تا حالا نتونسته در w810i cid49 red فضاي sms رو زياد کنه .آقا سياوش اگه تونستي ما را هم در ياب راستي راجب setools چيزي نگفتي !!!
Silwestern
01-01-2007, 17:12
آقایون مشکلم حل شد... ممنون از جواب هاتون...به خصوص سیاوش عزیز !!!
آقا سياوش من نميخواهم Main گوشي ام را عوض كنم و ترجيح ميدهم كه زبان فارسي ر داشته باشم اما هركاري ميكنم نميتوانم درايو دوربينم را با phoneXS_2.10_Alpha_5 حتي نيز نتوانستم عوض كنم . مشگل چيست ؟
همه چيز درست است و درايوها نيز نصب و فولدرها ساخته شد هاند . تا وسط راه ميرود اما يكدفعه هنگ ميكند .
مشگل چيست . ؟ فقط يكبار اسكين مديا پلير را عوض كردم كه قسمت دوربن را بهم ريخت و مجبور شدم گوشي را ريست كنم .
اگر لطف كني راهنمائي كني ممنون ميشوم .
سلام
دوستان یه نفر نیست منو دریابه؟ کمکم کنید
doctor_apachi2
02-01-2007, 11:05
سلام.آقا اين ورژن جديد گوشي w900 رو هم ساپورت ميكنه؟؟؟؟؟؟
amir_gamer
02-01-2007, 16:52
سلام.ممنون به خاطر زحماتی که میکشید.ولی یه خواهشی دارم. لطف کنید یه کم ساده تر توضیح بدبد تا همه بفهمن. اگه هم مقدور نیست لطفا یکی که این کارارو انجام داده آی دی شو بده تا من هم بتونم این کارا رو انجام بدم. مرسی:happy:
pesartala2001
02-01-2007, 17:02
آقا من همه كارها رو براي فلاش كردم به خوبي هم پيش رفت تا آخر ورژن گوشي هم شده r1dboo1 ودر ضمن شماره گوشي من با كارتن و پشتش هم يكي هستش ولي وقتي سيم كارت ميگذارم تو گوشي مي نويسه configurtion error.please contact yournetwork operator or service centre
البته يكبار ديگه هم قبلا با باكي داده بودم زده بودند هميجوري شدش كه بعد از چند تا تعميركار عوض كردن درست شدش الان ديگه نمي خواهم دست تعميركار بدم راهي هستش براي درست كردنش
یک سئوال :
آیا درایورهای دوربینی که تو سایت topsony واسه w800 و k750 هست روی W810 هم جواب میده ؟
آخه درایوری که اخیرا روش ریختم ( Super Camer Driver With 16x Zoom V8.52 ) تو حالت سوپر وقتی تنظیمات رو تغییر میدم گاها عکسو سیو نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
babak-online
02-01-2007, 22:08
با سلام
برای دومین بار این سوال رو می پرسم: اگر با PhoneXS بخواهم اسکین مدیا پلیر را عوض کنم چقدر طول می کشه؟ (2 ساعت، 3 ساعت ؟؟؟)
سلام به همگي
بخصوص آقا سياوش
ممنونم از اينکه جواب ميدي
اون آدرس و کامل خوندم اونجا به ساخت برخي از فولدرها اشاره کرد و همچنين به دستکاري فايلهاي ديگه به غير از
pref_store.txt پرداخته نظرت چيه؟. با روش شما هم چندین بار امتحان کردم جواب نداد(البته برنامه Phone-XS V2.01 Beta package کارش درست انجام میده یه چیزی حدود 2 ساعتی الاف میشیم هر دفعه) شما در روش خودت فقط به تغییر محتوای فایل pref_store.txt اشاره کردی و صحبتی از ساخت پوشه های مورد نیاز جهت ذخیره اس ام اس نکردی
D:\system\messaging\smsدر صورتی که همون سایتی رو که معرفی کردی در یکی از پستهاش گفته که باید پوشه های مورد نیاز رو هم ایجاد کرد یه سری به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ظاهرا کسي تا حالا نتونسته در w810i cid49 red فضاي sms رو زياد کنه .آقا سياوش اگه تونستي ما را هم در ياب راستي راجب setools چيزي نگفتي !!!
من با برنامه داوينچي مشكل دارم.وقتيREAD CID data / Test cable را انتخاب ميكنم و پس از ان كليد c موبايل را نگه ميدارم و سپس كابل را به موبايل وصل ميكنم اتفاقي نمي افتد.چرا؟وايا w810 غير از cid49 چيز ديگري دارد؟جون گوشي من 810 است.
pesartala2001
04-01-2007, 22:03
من ميخواهم بدونم k800 را با CID 49 به اين روشي كه گفتيد مشه ورژن زدش؟؟؟؟
من با برنامه داوينچي مشكل دارم.وقتيREAD CID data / Test cable را انتخاب ميكنم و پس از ان كليد c موبايل را نگه ميدارم و سپس كابلي كه با ان برنامه ويا بازي را به گوشي انتقال ميدهم را به موبايل وصل ميكنم اتفاقي نمي افتد.چرا؟وايا w810 غير از cid49 چيز ديگري دارد؟جون گوشي من 810 است و ورژن ان هم R4E031 است ايا ميتوانم ان را فلش كنم و دوباره اپديت كنم؟ چون گوشي من بعد از خاموش كردن و روشن كردن دوباره NOT INACTVIE SIMCARD ميزند وبايد سيم كارت را داخل گوشي ديگري گذاشت و روشن كرد تا IR-MCI ظاهر شود ودوباره سيم كارت را به گوشيم گذاشت تا گزينه IR-MCI ظاهر شود و در مت 1-2 دقيقه بايد با گوشي تماس گرفته شود وگرنه گزينه IR-MCI دوباره به NOT INACTVIE SIMCARD تبديل ميشود.
ahora50002000
05-01-2007, 16:37
با سلام
من یک کا 750 دارم که جهت پیدا کردن cid
توسط برنامه client
هر کاری می کنم نمی توانم پیدا کنم گوشی را خاموش می کنم و دکمه c را فشار می دهم و کابل را نیز وصل میکنم ولی در برنامه هیچ اتفاقی نمی افتد
با سلام
برای دومین بار این سوال رو می پرسم: اگر با PhoneXS بخواهم اسکین مدیا پلیر را عوض کنم چقدر طول می کشه؟ (2 ساعت، 3 ساعت ؟؟؟)
سلام
من کا750 دارم یک بار خواستم با phone xs 2 alpha3 اسکین مدیا پلیرم رو عوض کنم.گوشیم حدودا" 8 ساعتی به کامپیوتر بود ولی هیچ کاری صورت نگرفت فقط گوشیم در عرض 2 دقیقه حک شد و برنامه به حالت fs activasion رفت ولی از این یه بعد هیچ تکونی نخورد.در نهایت پشیمون شدم و دکمه ی استاپ رو زدم و کار رو متوقف کردم و گوشیم الان سالم هست و کلا از فکر تغییرات در گوشیم اومدم بیرون.
با سلام
من یک کا 750 دارم که جهت پیدا کردن cid
توسط برنامه client
هر کاری می کنم نمی توانم پیدا کنم گوشی را خاموش می کنم و دکمه c را فشار می دهم و کابل را نیز وصل میکنم ولی در برنامه هیچ اتفاقی نمی افتد
عیبی نداره مهم نیست. اگه میخوای تغییری روی گوشیت بدی با برنامه phone xs یه بار cid36 رو انتخاب کن اگه کاری نکرد با 49 امتحان کن
البته اگه گوشیتو امسال خریدی و جدیده مطمئنا 49 هست
mrmostafa
06-01-2007, 14:54
سلام خسته نباشيد. من كا 750 خاموش ميكنم دكمه c رو نگه ميدارم بعد كابل رو وصل ميكنم كه usb flash رو نصب كنم سريع روشن ميشه گوشي نميدونم چرا ولي كا 800 و w810 رو اينجوري كردم روشن نشد و از روي سي دي usb flash رو شناخت نصب كرد حالا مشكل چيه ميخوام بفهمم.
1- كسي كه كا800 رو تغييرات انجام داده كيفيت صدا و فيلمبرداري و فضاي اس ام اس همه مراحل رو برام توضيح بده و فايلهايي كه لازم داره اون سايتي كه آقا سياوش داده خارجي بود نفهميدم ممنون ميشم
2- كا 750 هم مراحل تغيير فضاي اس ام اس و فايلهايي كه لازم داره لينكهاش رو بزاريد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.