مشاهده نسخه کامل
: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها
topfighter
11-02-2007, 17:08
مسیحا جان اون 2 تا فایلی کا شما میگی
قدیمی هستند
دنبال جدیدش باش
برنامه Davinci خودش هم Main هم Fs رو به صورت رایگان میگیره
ولی نمیدونم که با Phone Xs میشه فلشش کرد یا نه؟
massiha79
11-02-2007, 17:58
مسیحا جان اون 2 تا فایلی کا شما میگی
قدیمی هستند
دنبال جدیدش باش
برنامه Davinci خودش هم Main هم Fs رو به صورت رایگان میگیره
ولی نمیدونم که با Phone Xs میشه فلشش کرد یا نه؟
Topfighter عزیز والا من الان گوشیم خاموشه برام فرقی نمیکنه که قدیمی باشه یا جدید
فعلا میخوام گوشی روشن بشه ، بعدا Update میکنم .
توی این آدرس ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files هرچی بخوای هست ولی با پسوند DVT که هنوز سر در نیاوردم که با چی باز میشه اصلا فایل فشرده است ؟؟؟
لینک برنامه Davinci رو میگی بگیرمش چون ندارم ، شاید به این پسوند DVT خورد ، چون این فایلها به احتمال زیاد مال DaVinci Team است .
یک فایل unrar.dll توی این FTP اون پایین هست شاید با این dll بشه فایلهاشو باز کرد .
درضمن اونایی که CID 36 دارن میتونن فایلهاشونو از اینجا بگیرن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password= firmware
massiha79
11-02-2007, 18:14
اگه بعد از اینکه گوشیتون رو با فایل ssw فلش کردین و نمیتونید با فار وارد گوشی بشین
حتما آموزش فار رو درست انجام ندادید
اون دوتا فایل هم توی همون فایلهایی هست که گذاشتم
دوتا فایل فشرده برای گوشی های red تو آموزش فار گذاشتم
تو هر کدوم از اون پوشه ها یه فولدر با اسم sefp هست این دوتا فولدر باید باهم ادغام بشن و فولدر ادغام شده توی
پلاگینهای فار منیجر قرار بگیره:blush:
آره تاپ سونی هم پولی شده(نامردا):puke:
من به غیر از تاپ سونی جای دیگه ای رو نمیشناسم
ولی خوب از هر جایی که گیر آوردی gslide یادت نره
اکتیو جان آموزش فار رو حفظ شدم انقدر خوندم
فایل هایی که من خواستم اون فایلها نیستن
شما 3 تا لینک دادی یکی خود فار اون 2 تا هم : db2010cid49_4_alpha و sefp010051 است
ولی این 2 تا فایل فلش کامل هستند
K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
فکر میکنم باید کامل فلش بشه چون Phone-xs اصلا گوشیرو نمیشناسه .
20:47:49| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
20:47:49| PHONE INFO
20:47:49| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
20:47:49| DBID: db2010
20:47:49| OPT CID: 49
20:47:49| EROM CID: 49
20:47:49| EROM color: red
20:47:49| IMEI: 35378501xxxxxx
20:47:49| Phone: n/a
20:47:49| Operator: n/a
20:47:49| CDA: n/a n/a
20:47:49| Firmware: n/a
20:47:49| EROM: n/a
کسی لینک جایی که بشه این 2 تا فایل رو دانلود کرد داره ؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما دوستان .
topfighter
11-02-2007, 19:03
مسیحا جان DAVINCI ro az سایت خود داوینچی تیم میشه گرفت دقیقا یادم نیست چی بود یه سرچ بزن
منم گوشیم الان خاموشه
گذاشتم با phone XS کاستمایز بشه
از اونجایی که من فهمیدم باید زیاد بمونه این برنامه میاد تو گوشی یه ترووجان یا همون لودر کار میزاره واسه همین باید گوشی هک بشه با این برنامه و پیدا کردن کد هاش واسش طول میکشه
تو هم اگه این جوری مشکلت حل میشه همینکارو بکن
گوشی من اگه درست نشه امشب میرم تهران مرکز خدماتش ببینم اونا چیکار میکنن واسم
اون فایلهای DVT هم که گفتی همون ماله DAVINCI هستش که ظاهرا فقط توسط خود داوینچی میشه رو گوشه فلش بشه اگه راهی پیدا کردی به منم بگو
massiha79
11-02-2007, 20:01
مسیحا جان DAVINCI ro az سایت خود داوینچی تیم میشه گرفت دقیقا یادم نیست چی بود یه سرچ بزن
منم گوشیم الان خاموشه
گذاشتم با phone XS کاستمایز بشه
از اونجایی که من فهمیدم باید زیاد بمونه این برنامه میاد تو گوشی یه ترووجان یا همون لودر کار میزاره واسه همین باید گوشی هک بشه با این برنامه و پیدا کردن کد هاش واسش طول میکشه
تو هم اگه این جوری مشکلت حل میشه همینکارو بکن
گوشی من اگه درست نشه امشب میرم تهران مرکز خدماتش ببینم اونا چیکار میکنن واسم
اون فایلهای DVT هم که گفتی همون ماله DAVINCI هستش که ظاهرا فقط توسط خود داوینچی میشه رو گوشه فلش بشه اگه راهی پیدا کردی به منم بگو
آره از سایتش گیر آوردم قبلا دیده بودمش ولی باهاش کار نکردم
فایلهای DVT هم قبول میکنه آخرین ورژنش رو از اینجا میتونی بگیری < کلی از باگ هاشم گرفتن >
فعلا باید فایلهاشو از FTP بگیرم تا ببینم چی میشه .
اکتیو جان شما نظرت چی هست ، با داوینچی فلش بکنیم یا نه ؟؟؟
topfighter
11-02-2007, 20:39
من که دیگه دیونه شدم اینم بعد از 3 ساعت کاستمایز هنگ کرد ارورشم ماله کم شدن باتریه ولی من باتریو کاملا شارژ کردم امشب میرم تهران درستش میکنم
فردا صبح علا الدین:d
من k750 خودم رو که با FAR فایل های main و FS رو روش فلش کرده بودم(w800) , روشن کردم و پیغام please wait رو گوشیم نمایش داد.که ساعت ها همون طور موند. البته با far کاستمایز هم کرده بودم.آخر سر بردمش تعمیر گاه . یارو تا دید فهمید چشه برد اون پشت فلش کرد و بعد از 10 دقیقه گوشیم روشن شدو 3000 تومان هم ازم گرفت.
حالا گوشیم صددرصد w800 شده و بسیار راضی هستم.
اکتیو جان
استفاده از فار این حسن رو داشت که فهمیدم اشکال کار با xs برای افزایش sms ها کجاست.
اون فایل txt رو باید با این اسم بسازیم:
pref_store
و این اسم:pref_store.txt غلط است.چون windows خودش پسوند txt رو در نظر میگیره.من این کار رو با phone xs beta انجام دادم و ظرفیت sms هام 28000 تا شد.
یه سوال هم داشتم که میدونم جاش اینجا نیست:
من شنیدم رم 1G روی k750 خوب جواب نمیده درصورتی که روی w800 به خوبی کار میکنه.
می خواستم بدونم رم 1G روی k750 تبدیل شده به w800 خوب کا میکنه یا نه؟
بسیار متشکرم...
می بخشید از این سایت topsony چه طوری میشه دانلود کرد
mj_heydari
11-02-2007, 22:38
من k750 خودم رو که با FAR فایل های main و FS رو روش فلش کرده بودم(w800) , روشن کردم و پیغام please wait رو گوشیم نمایش داد.که ساعت ها همون طور موند. البته با far کاستمایز هم کرده بودم.آخر سر بردمش تعمیر گاه . یارو تا دید فهمید چشه برد اون پشت فلش کرد و بعد از 10 دقیقه گوشیم روشن شدو 3000 تومان هم ازم گرفت.
حالا گوشیم صددرصد w800 شده و بسیار راضی هستم.
ا
بسیار متشکرم...
اقا میشه ادرس اونجایی که بردی رو بدی ...البته اگه تو تهرانه ...میخوام به جای مطمئن بدونم اگه زدم گوشی داغون کردم ..بدونم حداقل یه جا هست که کار درست باشه بتونه درست اش کنه
ممنونت می شم
mj_heydari
11-02-2007, 22:40
می بخشید از این سایت topsony چه طوری میشه دانلود کرد
دیگه نمیشه :blink:
چون پولی شده
danger-boy
12-02-2007, 01:21
سلام بچه ها همین امروز فردا که منم بیام تهران واسه معالجه گوشیم لطفا اگه کسی ادرسی از تعمیر گاه خبره تو علاعدین داره حتما دریغ نکنه واینجا ادرسشو بزاره چون گوشی من هم با ا پدیت سیمو سا پورت نمی کنه واین پیغامو میده configuration error.please contact your network operator or service center ضمنا با ایرانسل اعتباری هم همینو پیغام میده ولی با ایرانسل غیر اعتباری چون نداشتم امتحان نکردم
danger-boy
12-02-2007, 01:24
راستی قبلا گفته بودم گوشیم k610
سلام بچه ها همین امروز فردا که منم بیام تهران واسه معالجه گوشیم لطفا اگه کسی ادرسی از تعمیر گاه خبره تو علاعدین داره حتما دریغ نکنه واینجا ادرسشو بزاره چون گوشی من هم با ا پدیت سیمو سا پورت نمی کنه واین پیغامو میده configuration error.please contact your network operator or service center ضمنا با ایرانسل اعتباری هم همینو پیغام میده ولی با ایرانسل غیر اعتباری چون نداشتم امتحان نکردم
شما دوباره با phonex فلش كنيد درست ميشود
با این آموزش که خواهم داد دوستانی که گوشی آنها K750 و W800 با CID 49 است (تا حالا) می تونن بدون استفاده از PHONE XS در فایل های سیستمی گوشی تغییرات ایجاد کنند یعنی درایور دوربین و صدا و صفحه نمایش رو عوض کنند
ابتدا نرم افزار جدید GSLIDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داونلود کنید
روش کار
روش کار این است که ما ابتدا بر حسب پچی که در اختیار داریم (مثلا الان برای K750 این پچ هست :k750_r1bca021_change_custom_folder.zip ) فایل MAIN رو که از تاپ سونی دان کردیم رو پچ می کنیم (با GSLIDE) و سپس اون رو بر روی گوشی فلش می کنیم
با این کار ما دیگه نیاز نیست که برای تغییر در CUSTPACK از PHONE XS استفاده کنیم چرا؟
چون با اعمال این پچ این فولدر که قبلا درون گوشی بود به درون مموری کارد ما انتقال پیدا می کنه و خیلی راحت می تونیم تغییرش بدیم :happy:
قبل از اون فایل CUSTPACK مربوط به گوشیتون رو از TOPSONY داونلود کنید و آماده داشته باشید
این دو تا پچ رو هم برای گوشی K750
K750-R1CA021-CHANGE CUSTPACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
k750_R1CA021_move_drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این دو تا پچ برای W800
w800_r1bc002_change_custo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
w800_R1BC002_move_drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از هر کاری پچ هایی که داونلود کردین رو با نوت پد باز کنید و بخونید که داخلش چه توضیحی داره.
مثلا این پچ:w800_r1bc002_change_custom_folder
این کار رو می کنه:
;Change /tpa/preset/custom/customize.xml to /card/custom/customize.xml
;Change /tpa/preset/custom to /card/custom
;Remember to extract the custpack to /card/custom before flashing the FS file!!!!
با توجه به توضیحی که در خط سوم داده باید CUSTPACK رو که گفتم دان کنید رو در مموری کارد و در فولدر CARD و سپس درون فولدر CARD باید یه فولدر بنام CUSTOM ایجاد کنید و CUSTPACK رو درون کپی کنید (یادتون نره که CUSTPACK رو باید استخراج کنید و بعد کپی)
و اما
فرض می کنیم که گوشی ما K750 است
اول میریم و درون مموری خودمون با توجه به توضیح بالا فولدر ها رو ایجاد می کنیم و کاست پک رو استخراج می کنیم و درون فولدر CUSTOM قرار می دیم
حالا فایل MAIN رو در نرم افزار GSLIDE (آموزش این کار رو دادم) مسیر میدیم و دو تا پچی که در بالا برای این گوشی مشخص کردم رو هم به لیست پچ ها در GSLIDE اضافه می کنیم و در نهایت مسیر MAIN خروجی رو مشخص می کنیم و PROCESS رو میزنیم تا کارشو بکنه
در آخر هم این فایل MAIN رو با PHONE XS بر روی گوشی فلش می کنیم
پچ دوم هر گوشی بنام: w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v2.zip مسیر درایور های صدا دوربین و تصویر رو به /tpa/user/other/drv تغییر میده و نیازی به ایجاد فولدر ندارین
بعد از این کار دیگه هیچ نیازی به PHONE XS نخواهید داشت
نکات مهم!
فایل های پچی که قرار دادم مربوط به فیرم ور های خاصی هستند (در استفاده از اونها با توجه به فیرم ور فعلیتون دقت کنید)
این روش فعلا برای گوشی های گفته شده کار می کنه و بر روی W810, K800, W700 هنوز عملی نیست و به محض ساپورت اونها روش کار رو برای اونها توضیح خواهم داد
قبل از هر کاری سوالات خودتون رو بپرسید
سلام عزیز من فقط می خوام منوی گوشیمو عوض کنم باید چی کار کنم db2010 cid 49 red می شه کمک کنی
-درایور کابل دیتا رو نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
USBFlash Driversهم تو اموزش فار هستش
اکتیو جان همه این کارارو کردم بازم جواب نمیده.
پیغام زیر رو میده:
درایورهای قدیمی رو Uninstall کردم و درایور جدیدی که شما گفتید نصب کردم بازم Phone XS نمیتونه اطلاعات گوشی رو بخونه.
در ضمن اطلاعات درایور گوشی اینه:
بازم ممنون که برای ما وقت میذارید :blush:
بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i
[QUOTE=nachia;863943]بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i[/
فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
\tpa\preset\system\menu
بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.
ممکنه در طول کار با موارد زیر روبرو بشی:
1-گوشی وسط کار روشن بشه (Waiting for the phone to disconnect
Waiting for the phone to reconnect
***** Wait for 0x5a)
2-برنامه تو ی (Wait for EaTEbS) قفل کنه و پیش نره.
اگه هر کدوم از اینا پیش اومد. گوشی رو جدا کن و دوباره انجام بده.
اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)
این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.
یه بار دیگه میگم از نسخه های جدید این برنامه استفاده نکنید.
بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i
فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
\tpa\preset\system\menu
بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.
***** Wait for 0x5a)
اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)
این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.
mrmostafa
13-02-2007, 11:06
\tpa\preset\system\menu
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
***** Wait for 0x5a)
ولي دوستمون Active گفت كه بار اول باشه تغييرات انجام بدي بايد فلش بشه فايل rest من خودم ميخوام فضاي اس ام اس تو گوشي w810 و k750 و k800 انجام بدم و تغيير منو. منو گرفتم براي k750 و k800 نميدونم چيكار بايد بكنم.
منظورت از تمام 13 فايل يعني ايكونهاش هستش يا فقط فايل menu.ml . بعد ميشه چند تا منو رو با هم وارد كرد يا يه منو ميشه . چطوري تو گوشي اون منويي كه دوست داريم رو انتخاب كنيم
[QUOTE=nachia;863943]بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i[/
\tpa\preset\system\menu
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
***** Wait for 0x5a)
سلام و مرسی از راهنمایت فقط یه چیزی ببین من گوشی که وصل کردم بعد از 10 دقیقه نوشت this loader unlock و بعد تو این پیغام گیر کرد fs activation , please wait من خشته شدم و از کامپیوتر جداش کردم بعد از 2 ساعت
ودیگه اینکه این نشخه beta از کجا گیر بیارم مرسی
mrmostafa
13-02-2007, 11:21
:12:21| PHONE INFO
13:12:21| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
13:12:21| DBID: db2010
13:12:21| OTP CID: 49
13:12:21| EROM CID: 49
13:12:21| EROM color: Red
13:12:21| IMEI: 35930200xxxxxx
13:12:21| Phone: K750
13:12:21| Operator: EMEA_6
13:12:22| CDA: CDA102338/37 R6A
13:12:22| Firmware: R1BC002
13:12:22| EROM: n/a
اين گوشي رو ميخوام فضاي اس ام اس رو زياد كنم. فلش بشه بعدش براي فلش چه فايلهايي براي اين بگيرم. تو رو خدا كمكم كنيد ثواب داره.
اين Erom: n/a منظورش چيه ؟؟؟؟ چيكار بايد كرد
mrmostafa
13-02-2007, 11:23
من دو تا مشخصات گوشي كا 750 دادم تو رو خدا جواب دو تاشونم بدين انجام بدم ميخوام درست انجام بشه براي همين ميپرسم
آپديت گوشي بلد نبودم آقا سياوش يادم داد الان ديگه مشكل ندارم
ولي دوستمون Active گفت كه بار اول باشه تغييرات انجام بدي بايد فلش بشه فايل rest من خودم ميخوام فضاي اس ام اس تو گوشي w810 و k750 و k800 انجام بدم و تغيير منو. منو گرفتم براي k750 و k800 نميدونم چيكار بايد بكنم.
منظورت از تمام 13 فايل يعني ايكونهاش هستش يا فقط فايل . بعد ميشه چند تا منو رو با هم وارد كرد يا يه منو ميشه . چطوري تو گوشي اون منويي كه دوست داريم رو انتخاب كنيم
اونی که اکتیو گفت برای استفاده از آخرین نسخه این نرم افزاره یعنی(++xs) و این نسخه ای که من گفتم هیچ احتیاجی به فلش نداره.
12 فایل مربوط به آیکن ها بعلاوه فایل menu.ml که میشه 13 تا فایل.
نه نمی شه.هردفعه فقط یک نوع منو.
توی پست های قبلی روش افزایش sms هست که فقط یک ایراد داره.اون هم اینکه:
pref_store این نام برای فایل txt درسته.و pref_store.txt کاملا غلطه.
[QUOTE=46and02;864594]
سلام و مرسی از راهنمایت فقط یه چیزی ببین من گوشی که وصل کردم بعد از 10 دقیقه نوشت this loader unlock و بعد تو این پیغام گیر کرد fs activation , please wait من خشته شدم و از کامپیوتر جداش کردم بعد از 2 ساعت
ودیگه اینکه این نشخه beta از کجا گیر بیارم مرسی
استفاده کردن از هر نسخه ای به جز Phone-XS_V2.01_Beta_package وقت تلف کردنه.
نسخه های دیگه همین مشکل رو که شما بهش برخوردی ایجاد می کنند. اگه 10 ساعت دیگه هم صبر میکردی اتفاقی نمی افتاد.
دراستفاده از Phone-XS_V2.01_Beta_package فقط همون 2 مشکلی که گفتم ممکنه پیش بیاد.
در غیر اینصورت حد اکثر 4 ساعت صبر کن.
100 درصد موفق میشی.
توی topsony هست ولی ظاهرا پولی شده.
توی Google اسم کامل نرم افزار رو تایپ کن و از جاهای دیگه دانلود کن. حتما پیدا میکنی.
شاید تو سایت sephone باشه.
مرسی ممنون از راهنمایی که کردی
danger-boy
14-02-2007, 03:32
configuration error. please contact to your operator or service senetrsیکی به داد من برسه با این پیغام باید چیکار کرد تو رو خدا جواب بدین:sad: :sad: :sad:
active_277
14-02-2007, 04:04
اکتیو جان همه این کارارو کردم بازم جواب نمیده.باید گوشی خاموش باشه
بعد C رو بگیر نصبش کن;)
active_277
14-02-2007, 04:06
اين گوشي رو ميخوام فضاي اس ام اس رو زياد كنم. فلش بشه بعدش براي فلش چه فايلهايي براي اين بگيرم. تو رو خدا كمكم كنيد ثواب داره.
اين Erom: n/a منظورش چيه ؟؟؟؟ چيكار بايد كرد
گوشی من همینه و جلوی EROM هم دقیقا همینو نوشته
از FAR استفاده کن (آموزشش دو امضام هست)
active_277
14-02-2007, 04:08
configuration error. please contact to your operator or service senetrsیکی به داد من برسه با این پیغام باید چیکار کرد تو رو خدا جواب بدین:sad: :sad: :sad:
دوست عزیزم سوالت رو فقط یه جا بپرس من هر دو تا تاپیک رو میبینم
مرسی
تو اون تاپیک جواب دادم
active_277
14-02-2007, 04:12
سلام عزیز من فقط می خوام منوی گوشیمو عوض کنم باید چی کار کنم db2010 cid 49 red می شه کمک کنی
سلام
اون آموزش یه کمی قدیمیه اون موقع هنوز cid49 توسط فار هک نشده بود ولی حالا که هک شده بهتره از فار استفاده کنید (امضا)ok
active_277
14-02-2007, 04:24
\tpa\preset\system\menu
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
***** Wait for 0x5a)
یه بار دیگه میگم از نسخه های جدید این برنامه استفاده نکنید
ولی شما مگه آموزش جدید فار رو نخوندین(امضا):rolleye:
کار راحتتر شده;)
ضمنا
برای انجام تغییرات در FS گوشی مثل :تغییر منو و درایور دوربین و...
خیلی بهتره که از فار منیجر استفاده کنید(آموزش در امضا)
ضمنا آموزش فار روی k750 با imeiغیر اصل تست شد و هیچ مشکلی برای imei پیش نیومد
برای فلش کردن گوشی بهتره از آخرین ورژن phone xs استفاده بشه (آموزش در امضا)
danger-boy
14-02-2007, 04:26
ایا توی نسخه phon-xs 2.01 beta با انتخاب گوشی k800 میشه منوی گوشی k610 رو هم عوض کرد
active_277
14-02-2007, 04:34
منظورت از تمام 13 فايل يعني ايكونهاش هستش يا فقط فايل menu.ml . بعد ميشه چند تا منو رو با هم وارد كرد يا يه منو ميشه . چطوري تو گوشي اون منويي كه دوست داريم رو انتخاب كنيم
این گوشی ها که شما گفتی خیلی با هم فرق میکنن
K750 بهترین انتخاب فار
w810 اگه imei اصلی هست far و اگر نه phone XS2.10 alpha5
k800 آگه cid51 هستش فعلا هیچی ولی اگه cid49 هستش phone xs ++v1.2
برای w810 میتونید هر چقدر که میخواین منو وارد کنید و اونها رو با تم هماهنگ کنید یعنی هر وقت تم خاصی رو انتخاب میکنید منو هم عوض بشه (آموزش بزودی)
active_277
14-02-2007, 04:36
ایا توی نسخه phon-xs 2.01 beta با انتخاب گوشی k800 میشه منوی گوشی k610 رو هم عوض کرد
:blink:
خودت چی فکر میکنی
ولی شما مگه آموزش جدید فار رو نخوندین(امضا):rolleye:
کار راحتتر شده;)
ضمنا
برای انجام تغییرات در FS گوشی مثل :تغییر منو و درایور دوربین و...
خیلی بهتره که از فار منیجر استفاده کنید(آموزش در امضا)
ضمنا آموزش فار روی k750 با imeiغیر اصل تست شد و هیچ مشکلی برای imei پیش نیومد
برای فلش کردن گوشی بهتره از آخرین ورژن phone xs استفاده بشه (آموزش در امضا)
اما من اون روش رو موبه مو حتی اصلاح شدش رو رفتم و این کار رو روی 2 تا k750 امتحان کردم.ولی هردوبارگوشی دیگه روشن نشد.دادم بیرون فلش کردند. یکی از دوستان من هم با این روش دیگه گوشیش روشن نشد.
مساله پریدن یا نپریدن imei نیست.مساله روشن نشدن گوشی با فلش کردن rest است.
شما می فرمایید این روش امتحان شده ولی من تو کل این تاپیک هرکسی رو که از این روش رفته , گوشیشو روشن نشده یافتم. غیر از شما حتی یک نفر هم گوشیش روشن نشده. یه جای کار می لنگد.
mrmostafa
14-02-2007, 11:38
آقا اين topsony چرا نميزاره دانلود كنيم ؟؟؟؟ اين پيغام ميده :
Hello mrmostafa. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges.
The users registered have to complete 20 messages* in the forum to have access to download area with 50 MB's limit for 15 Month with a máx of 50 files. *The messages with span will be eliminated.
You can increase this limit subscribing in one of the accounts Premiun of Top Sony:
Premium User
- Access to Download Area, 150 MB allowed per day.
- 2 Euros during 1 month. Subscribe HERE
Top Premium User
- Access to Download Area. 300MB allowed per day.
- 20 Euros during 1 year. Subscribe HERE
topfighter
15-02-2007, 18:32
آقا ما بعد از 10 رور خودم گوشيمو ميزون كردم
با شماphone XS BETA شما هم اگه مشكل دارين حتما از BETA استفاده كنيد
بعد از 6 ساعت گوشيو هك كردو كاستمايز شد با حوصله باشيد
فقط اكتيو جان گوشيه من W700 الان w800 ميشناسه واسه firmware R1DB0021 اره؟
حالا راحت بگيد چه طوري فضاي اس ام اسو زياد كنم؟
danger-boy
16-02-2007, 04:29
اکتیو جان جواب من رو ندادی واسه اینکه تو نسخه phon-xs 2.01 مدلk610 نداشت من این سوالو کردم به نظر من که میشه چون توی top saony گوشیهای k610وk800 تعدادی منو مشترک دارن ولی من به نظر شما بیشتر اهمیت میدم تا نظر خودم به هر حال من منتظر جوابت میمونم
active_277
17-02-2007, 02:20
اما من اون روش رو موبه مو حتی اصلاح شدش رو رفتم و این کار رو روی 2 تا k750 امتحان کردم.ولی هردوبارگوشی دیگه روشن نشد.دادم بیرون فلش کردند. یکی از دوستان من هم با این روش دیگه گوشیش روشن نشد.
مساله پریدن یا نپریدن imei نیست.مساله روشن نشدن گوشی با فلش کردن rest است.
شما می فرمایید این روش امتحان شده ولی من تو کل این تاپیک هرکسی رو که از این روش رفته , گوشیشو روشن نشده یافتم. غیر از شما حتی یک نفر هم گوشیش روشن نشده. یه جای کار می لنگد.
آموزش فار منیجر رو خودم روی k750 تست کردم با erom ها مختلف کار کرد
احتمالا اشکال شما این بوده که با فایلهای قبلی خواستین آموزش جدید رو انجام بدین
یا فایل rest رو با خود فار فلش نکردین و خواستین با phone xs فلش کنید
فایل sefp جدید رو دانلود کنید و دوباره امتحان کنید هر جا مشکلی داشتید حتما قبل از اینکه کاری انجام بدید بپرسید
ضمنا منبعش هم معرفی شده میتونید اونجا ببینید چند نفر موفق شدن ;)
active_277
17-02-2007, 02:26
اکتیو جان جواب من رو ندادی واسه اینکه تو نسخه phon-xs 2.01 مدلk610 نداشت من این سوالو کردم به نظر من که میشه چون توی top saony گوشیهای k610وk800 تعدادی منو مشترک دارن ولی من به نظر شما بیشتر اهمیت میدم تا نظر خودم به هر حال من منتظر جوابت میمونم
دو نوع منو بیشتر نداریم یکی فلش منو برای گوشیهایی که swf رو اجرا میکنن
و یکی منو معمولی که چندتا عکس داره با پسوند png یا gif که همه گوشی ها اجراش میکنن
نوع منو فقط بستگی به اندازه صفحه و swf خون بودن گوشی داره;)
active_277
17-02-2007, 02:34
آقا ما بعد از 10 رور خودم گوشيمو ميزون كردم
با شماphone XS BETA شما هم اگه مشكل دارين حتما از BETA استفاده كنيد
بعد از 6 ساعت گوشيو هك كردو كاستمايز شد با حوصله باشيد
فقط اكتيو جان گوشيه من W700 الان w800 ميشناسه واسه firmware R1DB0021 اره؟
حالا راحت بگيد چه طوري فضاي اس ام اسو زياد كنم؟
حتما imei تقلبی که به گوشیتون دادن مال یه w800 بوده
برای افزایش فضای sms
از فار هم میتونید استفاده کنید البته من فقط روی k750 تست کردم تو منبع آموزش اگه بری شاید یه چیزی در مورد w700 هم پیدا کنی
افزایش فضای sms از طریق phone xs رو هم که قبلا گفتم;)
active_277
17-02-2007, 02:37
آقا اين topsony چرا نميزاره دانلود كنيم ؟؟؟؟ اين پيغام ميده :
Hello mrmostafa. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges.
The users registered have to complete 20 messages* in the forum to have access to download area with 50 MB's limit for 15 Month with a máx of 50 files. *The messages with span will be eliminated.
You can increase this limit subscribing in one of the accounts Premiun of Top Sony:
Premium User
- Access to Download Area, 150 MB allowed per day.
- 2 Euros during 1 month. Subscribe HERE
Top Premium User
- Access to Download Area. 300MB allowed per day.
- 20 Euros during 1 year. Subscribe HERE
میگه 20تا پست بزن تا بتونی 50مگ دانلود کنی:sad:
من تمام فایل هارو از تو امضا تون(1و2و3و4) دانلود کردم.و فایل rest رو هم با far فلش کردم.
کار با far و sefp بسیار لذت بخشه.همه چیز خوب پیش میره. فقط بعد از فلش rest گوشی روشن نمی شه.
احتمالا این روش روی فیرمور های خا صی جواب میده.
گوشی من :
k750-rca021
active_277
17-02-2007, 03:02
من تمام فایل هارو از تو امضا تون(1و2و3و4) دانلود کردم.و فایل rest رو هم با far فلش کردم.
کار با far و sefp بسیار لذت بخشه.همه چیز خوب پیش میره. فقط بعد از فلش rest گوشی روشن نمی شه.
احتمالا این روش روی فیرمور های خا صی جواب میده.
گوشی من :
k750-rca021
من فایل rest فریمور r1bc002 و r1db001 رو تست کردم و هیچ مشکلی نداشتم فایل rest فریمور معروف r1ca021 فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
اینجا رو بخونید
mrmostafa
17-02-2007, 10:01
يعني تو فرومش پست بزنم؟؟ آخه انگليسي هستش من بلد نيستم :biggrin:
من فایل rest فریمور r1bc002 و r1db001 رو تست کردم و هیچ مشکلی نداشتم فایل rest فریمور معروف r1ca021 فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
اینجا رو بخونید
اکتیو جان
برای لینک مفیدت ممنونم.دو باره وسوسم کردی.
ولی من که نمیدونم کجای کارم اشتباهه.تنها مشکل من فایل rest است.که گوشیمو روشن نمی کنه.
یعنی اشتباه من تو این مرحله است.
انجام دادن دوباره کار هم فکر نمی کنم فایده ای داشته باشه.چون من اگر انجام بدم همون کار هایی رو که چند بار انجام دادم , انجام خواهم داد.
به هر حال رو گوشی خودم که جرات نمی کنم ولی اگه گوشی پیدا کنم حتما روش امتحان میکنم.:cool:
راستی من تا همین دیروز فکر می کردم گوشیم صدر صد w800 شده.همه جا هم w800 شناخته میشد.ولی وقتی به XS وصلش کردم گفت : K750_R1AA008 هستش.
توی مشخصات نرم افزاری گوشی (همون منویی که بازدن اون کد ظاهر میشه) میگه مدل گوشی w800 است ولی فیرمورم R1AA008 . این یعنی خوب یا بد؟:blink:
اگه بخوام rest رو روش فلش کنم از rest_K750_R1AA008 باید استفاده کنم با نه؟
آخرین سوال هم اینکه رم 1G روش خوب جواب میده یا نه؟
از زحماتت بسیار متشکرم.
لطفا راهنمایی کنید چگونه Cid موبایل K750i را پیدا کنم
mrmostafa
17-02-2007, 15:50
Active جان من 23 تا پست زدم حالا اين پيغام ميده
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never
بستن يوزر منو . يه يوزر جديد درست كردم با اونم ميگه بايد 20 تا پست بزني چرا اينجوري كرده نميزاره مردم دانلود كنن چيزايي كه لازم دارن. اكتيو جان ممنون ميشم فريم وير R1DB001 براي اين دو تا مشخصات بدي:
اين گوشي K750 هستش
9:38:51| PHONE INFO
19:38:51| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
19:38:51| DBID: db2010
19:38:51| OTP CID: 49
19:38:51| EROM CID: 49
19:38:51| EROM color: Red
19:38:51| IMEI: 35967200xxxxxx
19:38:51| Phone: W800
19:38:51| Operator: EMEA_6
19:38:51| CDA: CDA102338/37 R6A
19:38:51| Firmware: R1CA021
19:38:51| EROM: n/a
.................................................. ..............
ممنون ميشم
mrmostafa
17-02-2007, 16:00
اكتيو جان بخوام منو كا 750 عوض كنم طبق همون آموزش فار برم؟؟؟ بعد آدرس منو كجاست آيكون ها و فايل اصلي رو كجا بريزم
من می خوام فقط منوی گوشیمو عوض کنم . آیا احتیاجه گوشی رو فلش کنم ؟
مشخصات گوشی :
k750i
red
cid49
cda102295/7
firmware:R1CA021
EMEA_5
من چندبار با phonxs این کارو کردم ولی این ارورو میده :
Binary acknowledge failes with: 89
Failed sending datachunk
لطفا هرکی میتونه کامل راهنمایی کنه .......
active_277
18-02-2007, 00:14
اکتیو جان
برای لینک مفیدت ممنونم.دو باره وسوسم کردی.
ولی من که نمیدونم کجای کارم اشتباهه.تنها مشکل من فایل rest است.که گوشیمو روشن نمی کنه.
یعنی اشتباه من تو این مرحله است.
انجام دادن دوباره کار هم فکر نمی کنم فایده ای داشته باشه.چون من اگر انجام بدم همون کار هایی رو که چند بار انجام دادم , انجام خواهم داد.
به هر حال رو گوشی خودم که جرات نمی کنم ولی اگه گوشی پیدا کنم حتما روش امتحان میکنم.:cool:
راستی من تا همین دیروز فکر می کردم گوشیم صدر صد w800 شده.همه جا هم w800 شناخته میشد.ولی وقتی به XS وصلش کردم گفت : K750_R1AA008 هستش.
توی مشخصات نرم افزاری گوشی (همون منویی که بازدن اون کد ظاهر میشه) میگه مدل گوشی w800 است ولی فیرمورم R1AA008 . این یعنی خوب یا بد؟:blink:
اگه بخوام rest رو روش فلش کنم از rest_K750_R1AA008 باید استفاده کنم با نه؟
آخرین سوال هم اینکه رم 1G روش خوب جواب میده یا نه؟
از زحماتت بسیار متشکرم.
شما فایل rest که انتخاب میکنید باید همخوان با فریمور و نوع اون باشه یعنی اگه گوشیتون رو با فایل main w800
فلش کردین باید فایل rest رو هم w800 انتخاب کنید
مثلا من فریمور W800 R1BC002 رو فلش کردم گوشی k750 خودم
و فایل rest _w800_R1BC002 رو انتخاب میکنم و با فار فلش میکنم تا گوشیم برگرده
ضمنا phone xs از روی imei به نوع گوشی پی میبره شما هم که imei گوشیتون رو عوض نکردین پس طبیعیه که k750 بشناسش
active_277
18-02-2007, 00:20
لطفا راهنمایی کنید چگونه Cid موبایل K750i را پیدا کنم
گوشیتو به phone xs وصل کن تو log که اولش میده cid رو نوشته
راه دیگه اش هم اینه که بری تو منوی مخفی گوشی بعد وارد
service info>softeware info
بشی
و در عبارت cxc 125 932_.. R1c
دو نقطه (..)شماره cid هستش
active_277
18-02-2007, 00:31
Active جان من 23 تا پست زدم حالا اين پيغام ميده
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never
بستن يوزر منو . يه يوزر جديد درست كردم با اونم ميگه بايد 20 تا پست بزني چرا اينجوري كرده نميزاره مردم دانلود كنن چيزايي كه لازم دارن. اكتيو جان ممنون ميشم فريم وير R1DB001 براي اين دو تا مشخصات بدي:
اين گوشي K750 هستش
9:38:51| PHONE INFO
19:38:51| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
19:38:51| DBID: db2010
19:38:51| OTP CID: 49
19:38:51| EROM CID: 49
19:38:51| EROM color: Red
19:38:51| IMEI: 35967200xxxxxx
19:38:51| Phone: W800
19:38:51| Operator: EMEA_6
19:38:51| CDA: CDA102338/37 R6A
19:38:51| Firmware: R1CA021
19:38:51| EROM: n/a
.................................................. ..............
ممنون ميشم
چجور پستهایی زدی :blink:
من اون فریمور رو ندارم ولی اگر داشتم و همین الان شروع به آپلودش میکردم
میتونستی یه سال دیگه دانلود کنی چون تازه اون موقع آپلودش تمام میشد:puke:
active_277
18-02-2007, 00:35
اكتيو جان بخوام منو كا 750 عوض كنم طبق همون آموزش فار برم؟؟؟ بعد آدرس منو كجاست آيكون ها و فايل اصلي رو كجا بريزم
بعد از اینکه به فار وصل شدین کار مثل cid36 هستش و در مورد cid36 هم زیاد بحث شده
یه آموزش pdf فار هم بود که اگه لینکش رو پیدا کردم میزارم;)
active_277
18-02-2007, 00:47
من می خوام فقط منوی گوشیمو عوض کنم . آیا احتیاجه گوشی رو فلش کنم ؟
مشخصات گوشی :
k750i
red
cid49
cda102295/7
firmware:R1CA021
EMEA_5
من چندبار با phonxs این کارو کردم ولی این ارورو میده :
Binary acknowledge failes with: 89
Failed sending datachunk
لطفا هرکی میتونه کامل راهنمایی کنه .......
رو k750 خیلی کم پیش میاد یه همچین اخطاری بده:ohno:
تو نسخه بعدی درست میشه;)
Masoud750
18-02-2007, 02:52
آقا یکی به ما کمک کنه
من FS و MAIN گوشیم را آپدیت کردم هزار بار هم مقاله را خوندم
56 صفحه از این فروم را هم مطالعه کردهام ولی این مشکل
Please Waite
و گوشیم روشن نمیشه با XS فلش کردم تمام مراحل را مو به مو اجرا کرده ام.
mrmostafa
18-02-2007, 07:57
چجور پستهایی زدی :blink:
من اون فریمور رو ندارم ولی اگر داشتم و همین الان شروع به آپلودش میکردم
میتونستی یه سال دیگه دانلود کنی چون تازه اون موقع آپلودش تمام میشد:puke:
Active جان من مشكل دانلود ندارم تمام دانلودهام رئ از اداره انجام ميدم چون شبكه هستش راحت دانلود ميشه ولي من چون زبان خارجه بلد نبودم پست فارسي زدم يوزر منو بستن. حالا چي كار كنم. مرجعي مثل topsony نيستش. چرا نميزاره كاربر دانلود كنه مسخره بازيه. يه سايت درست نرم افزارهاي موبايل نيستش
mrmostafa
18-02-2007, 08:42
بعد از اینکه به فار وصل شدین کار مثل cid36 هستش و در مورد cid36 هم زیاد بحث شده
یه آموزش pdf فار هم بود که اگه لینکش رو پیدا کردم میزارم;)
ممنونم اكتيو جان
vmoghiti
18-02-2007, 08:53
اگه کسی فایل db2010cid49_4_alph داره لطف کنه یه جا آپ کنه topsony اجازه دانلود نمیده
mrmostafa
18-02-2007, 12:22
اكتيو جان من اين رو دانلود كردم موقع باز شدن آخرش خطا ميده يكسري فايلهاش باز ميشه ممنون ميشم درستش رئ بزاري
SEPF010051_patched_miw300[1].tk
Masoud750
18-02-2007, 15:19
Please Wait
گوشیم را آپدیت کردم موقع بالا آمدن میگه منتظر بمانید.
اکتیو خان کمکم کنید من FS , MAIN را آپدیت کردم و کاستومایز هم کردم بعد مین را هم فلش کردم
همه چیز خوب بود و مشکلی هم پیش نیامد ولی موقع روشن کردن Please Wait آمده و الان هم همونو نشان میده
آخه من گوشیم را چند روز بود که خریده ام.
1:40:51| XS++ v1.2 Ready !
01:40:59| Attempting to open the interface...
01:40:59| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:40:59| Turn off phone
01:40:59| Hold C Button on phone and connect phone.
01:40:59| You have 30 seconds.
01:41:04| PORT STATUS: ACTIVE
01:41:05| Baseband ID: 8040
01:41:05| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:41:05| Protocol Version: 3.1
01:41:05| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
01:41:05| This is a PRODUCTION_ID loader
01:41:05| Activating GDFS...
01:41:05| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K750)
01:41:05| ...using GDFS name
01:41:05| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:41:05| PHONE INFO
01:41:05| DBID: db2010
01:41:05| OTP CID: 49
01:41:05| EROM CID: 49
01:41:05| EROM color: Red
01:41:05| IMEI:
01:41:05| Phone: K750
01:41:05| Operator: EMEA_6
01:41:05| CDA: CDA102337/6 R5A
01:41:05| Firmware: R1DB001
01:41:05| EROM: n/a
01:41:05| Ready for operation!
01:41:19| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
01:41:19| This is a FLASH loader
01:41:19| +++ Now flashing firmware main...
01:41:19| Sending flashfile D:\K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
01:41:19| 291 flashblocks
01:46:40| Finishing flash
01:46:40| Done flashing
01:46:40| ++ Flashing was successful
01:46:42| Disconnected... Unplug the phone
01:50:05| Shutting down...
Masoud750
18-02-2007, 15:22
کمک کمک
Please Wait
بعد از آپدیت گوشی این پیغامو میده
active_277
19-02-2007, 01:28
Please Wait
گوشیم را آپدیت کردم موقع بالا آمدن میگه منتظر بمانید.
اکتیو خان کمکم کنید من FS , MAIN را آپدیت کردم و کاستومایز هم کردم بعد مین را هم فلش کردم
همه چیز خوب بود و مشکلی هم پیش نیامد ولی موقع روشن کردن Please Wait آمده و الان هم همونو نشان میده
آخه من گوشیم را چند روز بود که خریده ام.
1:40:51| XS++ v1.2 Ready !
01:40:59| Attempting to open the interface...
01:40:59| Turn off phone
01:40:59| Hold C Button on phone and connect phone.
01:40:59| You have 30 seconds.
01:41:04| PORT STATUS: ACTIVE
01:41:05| Baseband ID: 8040
01:41:05| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:41:05| Protocol Version: 3.1
01:41:05| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
01:41:05| This is a PRODUCTION_ID loader
01:41:05| Activating GDFS...
01:41:05| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K750)
01:41:05| ...using GDFS name
01:41:05| PHONE INFO
01:41:05| DBID: db2010
01:41:05| OTP CID: 49
01:41:05| EROM CID: 49
01:41:05| EROM color: Red
01:41:05| IMEI:
01:41:05| Phone: K750
01:41:05| Operator: EMEA_6
01:41:05| CDA: CDA102337/6 R5A
01:41:05| Firmware: R1DB001
01:41:05| EROM: n/a
01:41:05| Ready for operation!
01:41:19| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
01:41:19| This is a FLASH loader
01:41:19| +++ Now flashing firmware main...
01:41:19| Sending flashfile D:\K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
01:41:19| 291 flashblocks
01:46:40| Finishing flash
01:46:40| Done flashing
01:46:40| ++ Flashing was successful
01:46:42| Disconnected... Unplug the phone
01:50:05| Shutting down...
درسته گوشیتون کامل فلش شده و کار رو درست انجام دادین
ولی احتمالا گوشی شما قبلا ریجستر دستی شده بوده یا تنظیماتش تغییر داده شده
باید بدین بیرون با باکس تنظیمات رو به حالت اول برگردونن
جالبه اینجور مسائل فقط تو ایران پیش میاد به خاطر همون ریجستر تقلبی :puke:
mrmostafa
19-02-2007, 11:17
[QUOTE=active_277;870862]آموزش فار منیجر رو خودم روی k750 تست کردم با erom ها مختلف کار کرد
اكتيو جان اين erom ها دقيق براي چيه ؟؟؟ وقتي من تغييرات ميخوام انجام بدم erom رو هم بايد تغيير بدم ؟؟؟ يا براي كار خاصي بايد اين كار صورت بگيره ؟؟؟؟؟
mrmostafa
19-02-2007, 11:51
اكتيو جان من رفتم با يه يوزر ديگه پست هاي خوب و به انگليسي تو سايت topsony ايجاد كردم. و تو بعضي پستها تشكر زدم دوباره اين يوزر منم بستن . چرا اينجوري ميكنن؟؟ يه منبع درست حسابي بودش اونم اينجوري ميكنه
danger-boy
20-02-2007, 04:38
سلام اکتیو جان:چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدی:
1-گمونم یادت مونده باشه که گفته بودم گوشیم این پیغامو میده:configuration error please contactyour operator or service sentre من هر چقدر که میشد سعی کردم گوشیمو با phonxs++v12 کاستومیزکنم نشد که نشد حدود 6 الی 7 ساعت هم صبر کردم ولی چیزی نشد جز پیام های تکراری بالاخره به ناچار اونو یه جا بستریش کردم که یارو میگفت این باید با باکس یونیورسال کاستومیز بشه و 40.000 تومان هزینه داره چاره ای نبود جز اینکه قبول کنم اخه پدرم در اومده شاید 1 ماهه که گوشیم شل وپل شده اول که خاموش شد هیچ جا نتونست روشنش کنه وخودم با اپدیت روشنش کردم واین برام یک موفقیت لذت بخش بود منتها با یه ضد حال کوچولو که الان خیلی بزرگ شده کاری نداریم بریم سر اصل مطلب گوشیم به احتمال قوی فردا پس فردا زنده میشه اکتیو جان چون من هنوز موفق نشدم گوشیمو حک کنم میخوام بدونم هنوز میتونم بدون اینکه خطری گوشیمو تهدید کنه منوی اونو با Phone-XS_V2.01_Beta_package عوض کنم یا نه
2-ایا زئوس اپدیت فقط main وfs رو فلاش میکنه
3-گوشیم با اینکه این پیغام عوضی رو میداد ولی یه طرفه زنگ میخورد ایا این از نظر رجیستر مشکلی نداشت (هر سه تا سریال یکیه)
4-وقتی که به برنامه Phone-XS_V2.01_Beta_package وصل میشیم با اون پیغامهای تکراری ایا گوشی دائما
در حال قطع و وصل به نرم افزاره تا بتونه اونو حک کنه
5-چرا ورژن قبلی گوشی من(R1CB001) با ورژن جدیدش(R1GB001) سی ای دیش یکیه ولی ایپرامش فرق
کرده ایپرام که 49 بوده شده 51
ودر پایان از همه مهمتر که یادم رفته بود
این مشخصات گوشی منه:R1GB001-db2020-CID49-EROM51 -
amin2005
20-02-2007, 23:07
من گوشی k750 red r1ca021دارم.
فایل main این گوشی رو میخوام.از سایت topsony نتونستم بگیرم.
میتونید این فایل رو برام بزارید.یابه email : aminsafarabady@yahoo.com بفرستید.
دو تا فایل هم دارم ببینید هیچکدوم از اینها main نیستند؟
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
rest_K750_R1CA021
این فایل CUSTPACK روهم که در صفحه 15 راجب اون صحبت کردند رولطفا برام بفرستید.در ضمن میدونید چطوری باید استخراجش کرد؟
قبلا از زحمات شما کمال تشکر را دارم.
amin2005
20-02-2007, 23:08
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
rest_K750_R1CA021
khadem60
21-02-2007, 18:18
اکتیو جان سوالی داشتم ؟ آیا میشه فریم ور w810 رو روی w800 ریخت
active_277
21-02-2007, 22:33
سلام اکتیو جان:چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدی:
1-گمونم یادت مونده باشه که گفته بودم گوشیم این پیغامو میده:configuration error please contactyour operator or service sentre من هر چقدر که میشد سعی کردم گوشیمو با phonxs++v12 کاستومیزکنم نشد که نشد حدود 6 الی 7 ساعت هم صبر کردم ولی چیزی نشد جز پیام های تکراری بالاخره به ناچار اونو یه جا بستریش کردم که یارو میگفت این باید با باکس یونیورسال کاستومیز بشه و 40.000 تومان هزینه داره چاره ای نبود جز اینکه قبول کنم اخه پدرم در اومده شاید 1 ماهه که گوشیم شل وپل شده اول که خاموش شد هیچ جا نتونست روشنش کنه وخودم با اپدیت روشنش کردم واین برام یک موفقیت لذت بخش بود منتها با یه ضد حال کوچولو که الان خیلی بزرگ شده کاری نداریم بریم سر اصل مطلب گوشیم به احتمال قوی فردا پس فردا زنده میشه اکتیو جان چون من هنوز موفق نشدم گوشیمو حک کنم میخوام بدونم هنوز میتونم بدون اینکه خطری گوشیمو تهدید کنه منوی اونو با Phone-XS_V2.01_Beta_package عوض کنم یا نه
2-ایا زئوس اپدیت فقط main وfs رو فلاش میکنه
3-گوشیم با اینکه این پیغام عوضی رو میداد ولی یه طرفه زنگ میخورد ایا این از نظر رجیستر مشکلی نداشت (هر سه تا سریال یکیه)
4-وقتی که به برنامه Phone-XS_V2.01_Beta_package وصل میشیم با اون پیغامهای تکراری ایا گوشی دائما
در حال قطع و وصل به نرم افزاره تا بتونه اونو حک کنه
5-چرا ورژن قبلی گوشی من(R1CB001) با ورژن جدیدش(R1GB001) سی ای دیش یکیه ولی ایپرامش فرق
کرده ایپرام که 49 بوده شده 51
ودر پایان از همه مهمتر که یادم رفته بود
این مشخصات گوشی منه:R1GB001-db2020-CID49-EROM51 -
1- اینجا اگه برین میفهمید که چه گوشی ها رو چی کار میشه کرد
2-main و fs رو فلش میکنه و customize میکنه
3- وقتی آنتن بیاد معلومه که سریالت اصلیه
4-اون پیغامهای تکراری طبیعیه
چرا با phone xs++v1.2 امتحان نمیکنی
5-یعنی کدerom هم از طریق آپدیت عوض شده
40هزار تومان به نظرم خیلی خیلی زیاده خود باکسش 400هزار تومانه:blink: :puke:
با phone xs++v1.2 امتحان کن ببینین چی میشه
البته باید بعد از customize فایل main رو دوباره فلش کنید
active_277
21-02-2007, 22:36
[QUOTE=active_277;870862]آموزش فار منیجر رو خودم روی k750 تست کردم با erom ها مختلف کار کرد
اكتيو جان اين erom ها دقيق براي چيه ؟؟؟ وقتي من تغييرات ميخوام انجام بدم erom رو هم بايد تغيير بدم ؟؟؟ يا براي كار خاصي بايد اين كار صورت بگيره ؟؟؟؟؟
شما نمی خواد چیزی رو تغییر بدین
کار خاصی هم لازم نیست انجام بدین
فقط از روی آموزش فار میتونید به راحتی گوشیتون رو هک کنید
active_277
21-02-2007, 22:39
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
rest_K750_R1CA021
این فایل CUSTPACK روهم که در صفحه 15 راجب اون صحبت کردند رولطفا برام بفرستید.در ضمن میدونید چطوری باید استخراجش کرد؟
قبلا از زحمات شما کمال تشکر را دارم.
اصلا شما تا حالا آموزش فار منیجر رو خوندید
فایلهات درسته چیزه دیگهای هم لازم نیست
فقط آموزش رو دقیق بخون و انجام بده
active_277
21-02-2007, 22:41
اکتیو جان سوالی داشتم ؟ آیا میشه فریم ور w810 رو روی w800 ریخت
نه نمیشه
danger-boy
22-02-2007, 02:15
سلام اکتیو خان یه سوال:برای تغییر منو شما گفتی 13 فایل ولی منوهای k610 که دانلود کردم 25 تاست از هر ایکون 2 تا یکی بزرگ یکی کوچیک هالا من باید چیکار کنم؟
سلام اکتیو جان ایا من میتوانم با فار بدون پریدن رجستر کاری کنم که گوشی بدمن سیمکارت روشن شود.اگر جواب مثبت است چه کار کنم؟ در ضمن من بافاردرایور دوربین را عوض کرده ام وکار با ان را تا حدودی بلدم. منتظر راهنمایی شما هستم
Magic-Power
22-02-2007, 17:42
دوستان يك سوال دارم
چجوري توي برنامه فار منجر بايد فايل رو در قسمت مربوط به گوشي كپي كنم ؟
با چه گزينه اي يا دستوري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همانطور كه ميدانيد صفحه باز شده آبي رنگ دو تكه هست .
ممنون ميشم كمكم كنيد
active_277
22-02-2007, 23:24
سلام اکتیو خان یه سوال:برای تغییر منو شما گفتی 13 فایل ولی منوهای k610 که دانلود کردم 25 تاست از هر ایکون 2 تا یکی بزرگ یکی کوچیک هالا من باید چیکار کنم؟
با phone xs++v1.2 تونستید کاری بکنید
مورد نداره همه عکسهاش رو بریز بره;)
active_277
22-02-2007, 23:28
سلام اکتیو جان ایا من میتوانم با فار بدون پریدن رجستر کاری کنم که گوشی بدمن سیمکارت روشن شود.اگر جواب مثبت است چه کار کنم؟ در ضمن من بافاردرایور دوربین را عوض کرده ام وکار با ان را تا حدودی بلدم. منتظر راهنمایی شما هستم
منظورتون نصب کردن پچ هستش دیگه ؟
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
طرز کار کردن با فار منیجر هم تو فایل pdf هست
دوستان يك سوال دارم
چجوري توي برنامه فار منجر بايد فايل رو در قسمت مربوط به گوشي كپي كنم ؟
با چه گزينه اي يا دستوري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همانطور كه ميدانيد صفحه باز شده آبي رنگ دو تكه هست .
ممنون ميشم كمكم كنيد
pdf
من با Phone Xsوfar وفایل ریست میخواهم اینکار رابکنم پچ را از کجا بیاورم وچگونه اینکار را انجام دهم در ضمن اگر برای کار کردن رادیو بدون هندز فری هم پچی هست راهنمایی کنید
ایا اینکارها را بدون فلش کامل وبا دستکاری Fs میتوان انجام داد؟
از اینکه زحمت میکشید وجواب ما را میدهید متشکرم
amin2005
23-02-2007, 10:10
اموزش رو کامل خوندم . انجام هم دادم . ولی وقتی با phon xs دارم فایل main رو فلش میکنم(یعنی اولین مرحله کار) پیغام زیر رو میده
21:23:46| Ready for operation!
21:29:27| +++ Flashing breakin...
21:29:27| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
21:29:27| Binary acknowledge failed with: 89
21:29:27| Failed sending datachunk
21:37:30| ++ Error: FSX failed
21:37:30| Disconnected... Unplug the phone
21:45:48| Shutting down...
خواستم این دفعه با gslide 1.5 به فایلهای FS دسترسی پیدا کنم.
برای اینکار costpak رو هم نیاز دارم . رجیستر کردنش رو هم بلد نیستم.
در ضمن بهم بگو کدومشون main هستند .
پیشاپیش کمال تشکر را دارم.
amin2005
23-02-2007, 10:12
اموزش رو کامل خوندم . انجام هم دادم . ولی وقتی با phon xs دارم فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو فلش میکنم(یعنی اولین مرحله کار) پیغام زیر رو میده
در ضمن بدون فلش کردن فایل زیر به فار منیجر وصلش کردم که FLASH و FS رو نشون میداد ولی وقتی روی FS اینتر میزنم یه پیغام میده که یک کیلو بایت رو روی گوشی کامل میفرسته و در حالی که گوشی وصله میخواد که گوشی رو دوباره وصل کنم و گیر میکنه . میدونی ایراد کار از کجاست؟
در ضمن بهم بگید فایل زیر main هست یا نه .
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
active_277 پیشاپیش کمال تشکر را دارم.
باید گوشی خاموش باشه
بعد C رو بگیر نصبش کن;)
اکتیو جان این دوست ما بالاخره گوشیشو آورد و همون کارایی که شما گفتید انجام دادم.
اطلاعات تلفن به شرح زیره:
11:58:07| PORT STATUS: ACTIVE
11:58:07| Baseband ID: 8040
11:58:07| Hardware Platform: db2010 Marita compact
11:58:07| Protocol Version: 3.1
11:58:07| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
11:58:07| This is a PRODUCTION_ID loader
11:58:07| Activating GDFS...
11:58:07| phone name detected
11:58:07| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:58:07| PHONE INFO
11:58:07| DBID: db2010
11:58:07| OTP CID: 49
11:58:07| EROM CID: 49
11:58:07| EROM color: Red
11:58:07| IMEI: 35xxxxxxxxxxxx
11:58:07| Phone: W700
11:58:07| Operator: EMEA_6
11:58:07| CDA: CDA102663/30 R1A
11:58:07| Firmware: R1CA021
11:58:07| EROM: n/a
11:58:07| Ready for operation!
همونطور که عرض کردم زیاد با گوشیهای سونی اریکسون کار نکرده ام فقط اگه میشه به دو تا سوال من پاسخ بدید.
1- میتونم تعداد SMS های این گوشی رو افزایش بدم؟
2- اگه میتونم لطفا بفرمایید با چه نرم افزاری؟ و در صورت امکان لینک پست آموزشی خودتون در این مورد رو برام بگذارید.
منو ببخشید. ممنون
سلام
من گوشیم k750i-cid49-brown هست. و فقط میخوام درایور دوربینش رو عوض کنم.
با فار به گوشیم متصل میشم ولی وقتی روی FS اینتر میکنم صفحه زیر میاد و هیچ اتفاقیم نمیفته.
لطفا بگید چیکار کنم؟
active_277
23-02-2007, 14:18
اموزش رو کامل خوندم . انجام هم دادم . ولی وقتی با phon xs دارم فایل main رو فلش میکنم(یعنی اولین مرحله کار) پیغام زیر رو میده
در ضمن بهم بگو کدومشون main هستند .
پیشاپیش کمال تشکر را دارم.
صبر کن تا نسخه بعدی phone xs بیاد
active_277
23-02-2007, 14:26
اکتیو جان این دوست ما بالاخره گوشیشو آورد و همون کارایی که شما گفتید انجام دادم.
اطلاعات تلفن به شرح زیره:
11:58:07| PORT STATUS: ACTIVE
11:58:07| Baseband ID: 8040
11:58:07| Hardware Platform: db2010 Marita compact
11:58:07| Protocol Version: 3.1
11:58:07| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
11:58:07| This is a PRODUCTION_ID loader
11:58:07| Activating GDFS...
11:58:07| phone name detected
11:58:07| PHONE INFO
11:58:07| DBID: db2010
11:58:07| OTP CID: 49
11:58:07| EROM CID: 49
11:58:07| EROM color: Red
11:58:07| IMEI: 35xxxxxxxxxxxx
11:58:07| Phone: W700
11:58:07| Operator: EMEA_6
11:58:07| CDA: CDA102663/30 R1A
11:58:07| Firmware: R1CA021
11:58:07| EROM: n/a
11:58:07| Ready for operation!
همونطور که عرض کردم زیاد با گوشیهای سونی اریکسون کار نکرده ام فقط اگه میشه به دو تا سوال من پاسخ بدید.
1- میتونم تعداد SMS های این گوشی رو افزایش بدم؟
2- اگه میتونم لطفا بفرمایید با چه نرم افزاری؟ و در صورت امکان لینک پست آموزشی خودتون در این مورد رو برام بگذارید.
منو ببخشید. ممنون
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw احتمالا روی w700 هم جواب میده
1-وقتی به فار وصل شدین بقیه کارا مثل همون cid36 هستش که تو تاپیک هک گوشیهای سونی اریکسون توضیح داده شده
2-آموزش فار تو امضا رو بخونید
active_277
23-02-2007, 14:28
سلام
با فار به گوشیم متصل میشم ولی وقتی روی FS اینتر میکنم صفحه زیر میاد و هیچ اتفاقیم نمیفته.
لطفا بگید چیکار کنم؟
از همون فایلهایی که من توی آموزش گذاشتم استفاده کردین;)
amin2005
23-02-2007, 18:35
سلام
لطفا بگید چیکار کنم؟
داداش همونطور که گفتم گوشی من k750 red r1ca021 هست وهمین مشگل رو داره . البته فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو نمیشه با phonxs فلش کرد . از همون فایلهای تو آموزش هم استفاده کردم .ممنون میشم اگه راهنمائیمون کنید.
اموزش رو کامل خوندم . انجام هم دادم . ولی وقتی با phon xs دارم فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو فلش میکنم(یعنی اولین مرحله کار) پیغام زیر رو میده
در ضمن بدون فلش کردن فایل زیر به فار منیجر وصلش کردم که FLASH و FS رو نشون میداد ولی وقتی روی FS اینتر میزنم یه پیغام میده که یک کیلو بایت رو روی گوشی کامل میفرسته و در حالی که گوشی وصله میخواد که گوشی رو دوباره وصل کنم و گیر میکنه . میدونی ایراد کار از کجاست؟
در ضمن بهم بگید فایل زیر main هست یا نه .
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
active_277 پیشاپیش کمال تشکر را دارم.
siamak5561
24-02-2007, 00:05
اکتیو جان شما برای دسکاری FS فار رو توصیه می کنید با Phone xs
از همون فایلهایی که من توی آموزش گذاشتم استفاده کردین;)
بله دقیقا این فایلها رو دانلود و استفاده کردم.
مگه منظورتون این پست نیست؟
سلام اکتیو جان
من با Phone Xsوfar وفایل ریست میخواهم ;کاری کنم که گوشی بدون سیمکارت روشن من با Phone Xsوfar وفایل ریست میخواهم اینکار رابکنم پچ را از کجا بیاورم وچگونه اینکار را انجام دهم در ضمن اگر برای کار کردن رادیو بدون هندز فری هم پچی هست راهنمایی کنید
لطفا مرا دریابید
danger-boy
24-02-2007, 02:54
اکتیو جان من با phon xs ++ نتونستم کاری بکنم به ناچار گوشیمو دادم به 35000 تومان کاستومیذ کردن ولی من دست بردار نیستم حداقل باید منو رو عوض کنم راستی نگفتی چرا با عوض شدن ورژن ایپرام 49 شده 51 مگه همچنین چیزی ممکنه ببین من هر جور شده باید منو رو عوض کنم کمکم کن این log گوشیم با داوینچیه:
Client Version 16.9
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K800/K610.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: 351709###### -
K610 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:10
Done!
mosi7616
24-02-2007, 12:11
من می خوام از سایت top sony فایل دانلود کنم ولی نمیزاره
توش ثبت نام کردم ولی هم پول می خواد هم می گه باید کاربر فعال باشی
این همه اموزش که دادین به چه دردی می خوره وقتی نشه فایلها رو دانلود کرد
لطفا یکی راهنمایی کنه
یا اگه دارین فایلهای فلش و بزارین برای دانلود
من خسته شدم اینقدر گشتم گوشی من k 750 هستش
active_277
24-02-2007, 12:31
اکتیو جان شما برای دسکاری FS فار رو توصیه می کنید با Phone xs
فار منیجر را توصیه میکنم
active_277
24-02-2007, 12:34
بله دقیقا این فایلها رو دانلود و استفاده کردم.
مگه منظورتون این پست نیست؟
بله منظورم همون پسته
کار ها رو درست انجام دادین ولی موفق نشدید :blink:
برو تو منبع آموزش شاید چیزی پیدا کنی:blush:
active_277
24-02-2007, 12:41
سلام اکتیو جان
من با Phone Xsوfar وفایل ریست میخواهم ;کاری کنم که گوشی بدون سیمکارت روشن من با Phone Xsوfar وفایل ریست میخواهم اینکار رابکنم پچ را از کجا بیاورم وچگونه اینکار را انجام دهم در ضمن اگر برای کار کردن رادیو بدون هندز فری هم پچی هست راهنمایی کنید
لطفا مرا دریابید
وقتی به فار وصل شدید روش کار دقیقا مثل cid36 هستش که آموزشش رو اگه تو همین سایت یه سرچ بکنید پیدا میشه
پچ ها هم تو همین سایت پیدا میشه
برای کار کردن رادیو بدون هند فری هم پچ هست ولی هیچ جا رو نمیگیره و بدرد نمیخوره
لطفا بگید گوشیتون چی هست
active_277
24-02-2007, 12:54
اکتیو جان من با phon xs ++ نتونستم کاری بکنم به ناچار گوشیمو دادم به 35000 تومان کاستومیذ کردن ولی من دست بردار نیستم حداقل باید منو رو عوض کنم راستی نگفتی چرا با عوض شدن ورژن ایپرام 49 شده 51 مگه همچنین چیزی ممکنه ببین من هر جور شده باید منو رو عوض کنم کمکم کن این log گوشیم با داوینچیه:
Client Version 16.9
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K800/K610.
IMEI: 351709###### -
K610 recognized!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:10
Done!
گوشیمو دادم به 35000 تومان کاستومیذ کردن
:ohno:
این یه شوخی مگه نه;)
با 33 تومان 11تا k750 رو کامل فلش میکنن
ولی خوب شما عجب گیری دادی ها
خوب گوشیتون جدیده و اینکه کامل توسط xs پشتیبانی نشه زیاده
صبر کن تا نسخه بعدی بیاد یا اگه صبر نداری برو یه k750 بخر :rolleye:
خب عوض شده دیگه چرا رو شو نمیدونم از خودشون بپرس بهشون میل بزن بپرس حتما جواب میدن
mrmostafa
24-02-2007, 12:57
اكتيو جون من انجام دادم همه كار هارو فقط تو قسمت اس ام اس رفتم f4 زدم اديت كردم tpa/ و F2 رو زدم بعد F5 ولي بعدش با برنامه my phone explorer فضاي اس ام اس رو ديدم هيچ تغييري نكرده بودش؟!!!!!! بعد بخواهيم فايل دوربين جايگزين قبلي كنيم چطوريه؟؟ كپي ميزنم از خود گوشي كپي ميكنه تو فولدر فار . من ميخوام از سيستم بريزم تو گوشي. بعد چطوري تو كپي آدرس بديم بريزه تو گوشي ؟؟؟؟؟؟
2- اگه سايت تاپ سوني رو حلش كني ممنون ميشم من يه سري فايل احتياج دارم نميشه دانلود كردش.
active_277
24-02-2007, 12:58
من می خوام از سایت top sony فایل دانلود کنم ولی نمیزاره
توش ثبت نام کردم ولی هم پول می خواد هم می گه باید کاربر فعال باشی
این همه اموزش که دادین به چه دردی می خوره وقتی نشه فایلها رو دانلود کرد
لطفا یکی راهنمایی کنه
یا اگه دارین فایلهای فلش و بزارین برای دانلود
من خسته شدم اینقدر گشتم گوشی من k 750 هستش
آره تاپ سونی خیلی ...:puke: که نمیزاره
راستش من نمیتونم آپلود کنم یک سال طول میکشه:sad:
active_277
24-02-2007, 13:04
اكتيو جون من انجام دادم همه كار هارو فقط تو قسمت اس ام اس رفتم f4 زدم اديت كردم tpa/ و F2 رو زدم بعد F5 ولي بعدش با برنامه my phone explorer فضاي اس ام اس رو ديدم هيچ تغييري نكرده بودش؟!!!!!! بعد بخواهيم فايل دوربين جايگزين قبلي كنيم چطوريه؟؟ كپي ميزنم از خود گوشي كپي ميكنه تو فولدر فار . من ميخوام از سيستم بريزم تو گوشي. بعد چطوري تو كپي آدرس بديم بريزه تو گوشي ؟؟؟؟؟؟
2- اگه سايت تاپ سوني رو حلش كني ممنون ميشم من يه سري فايل احتياج دارم نميشه دانلود كردش.
گوشیتون چیه؟
قبلی رو پاک میکنیم جدید رو میریزیم
آموزش فار تو اون تاپیک هست بخونید انجام بدید
2-آخه چجوری حلش کنم من
باید از یه جوان مردی که اینترنت پر سرعت داره و قبلا فایلها رو گرفته بخواییم تا یه جای مطمئن آپلودشون کنه
mosi7616
24-02-2007, 13:45
آره تاپ سونی خیلی ...:puke: که نمیزاره
راستش من نمیتونم آپلود کنم یک سال طول میکشه:sad:
پس تکلیف چیه از کجا باید فایلها رو دانلود کرد
mj_heydari
24-02-2007, 14:52
پس تکلیف چیه از کجا باید فایلها رو دانلود کرد
یه جایگزین نسبتا کامل ولی کاملا رایگان برای تاپ سونی ......:rolleye:
هه هه ...حالا تاپ سونی باید بره غاز بچرونه !!:biggrin:
mrmostafa
24-02-2007, 15:09
یه جایگزین نسبتا کامل ولی کاملا رایگان برای تاپ سونی ......:rolleye:
هه هه ...حالا تاپ سونی باید بره غاز بچرونه !!:biggrin:
براي همه گوشيهاي اريكسون هستش مثل تاپ سوني ؟؟؟؟؟
mrmostafa
24-02-2007, 15:58
گوشیتون چیه؟
قبلی رو پاک میکنیم جدید رو میریزیم
آموزش فار تو اون تاپیک هست بخونید انجام بدید
2-آخه چجوری حلش کنم من
باید از یه جوان مردی که اینترنت پر سرعت داره و قبلا فایلها رو گرفته بخواییم تا یه جای مطمئن آپلودشون کنه
اكتيو جان چرا پس فضاي اس ام اس درست نشدش؟؟؟ اشكال كار كجاست؟؟؟ من درست انجام دادم. بايد اون فايل اس ام اس رو پاك كنم جديد جاش بريزيم؟؟؟؟ بعد بخوام از سيستم كپي كنم تو اون جاي مورد نظر چجوريه؟؟؟ من از رو آموزش فار انجام دادم اينجا توضيح داده نشده بود ممنونم اكتيو جون
2
mrmostafa
24-02-2007, 16:05
1- اكتيو جان اين فايل rest رو خودمون ميشه درست كنيم يا هستش؟؟؟ براي چه گوشيهايي هستش فقط كارش اينه كه ديگه گوشي كامل فلش نشه؟؟؟؟
2- با gslide فقط بخواهيم پچ اضافه كنيم استفاده ميكنيم؟؟؟؟ غير اون نيازي نيستش؟؟؟
3- اين عكس نگاه كن كلا همش پكيج هستش با پسوند vkp اينارو تو gslide بايد اضافه كنيم به فريم وير ي كه ميخواهيم رو گوشي فلش كنيم ؟؟؟؟
بله منظورم همون پسته
کار ها رو درست انجام دادین ولی موفق نشدید :blink:
برو تو منبع آموزش شاید چیزی پیدا کنی:blush:
متاسفانه زبان من زیاد خوب نیست تا متوجه بشم.
شما تا حالا به چنین موردی بر نخوردید؟
ببینید در مرحله اول فار گوشی منو میشناسه و وقتی روی FS کلیک میکنم گوشی روشن میشه و تو اون صفحه از من میخواد که گوشیو خاموش کنم و Cرو نگه دارم. این کارم میکنم ولی اتفاقی نمیفته.
خیلی دوست دارم تا درایور گوشیمو عوض کنم چون این روزا قاطی کرده.
خواهش می کنم کمکم کنید:sad:
amin2005
24-02-2007, 19:52
ببینید در مرحله اول فار گوشی منو میشناسه و وقتی روی FS کلیک میکنم گوشی روشن میشه و تو اون صفحه از من میخواد که گوشیو خاموش کنم و Cرو نگه دارم. این کارم میکنم ولی اتفاقی نمیفته.
من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++
Magic-Power
24-02-2007, 20:16
منظورتون نصب کردن پچ هستش دیگه ؟
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
طرز کار کردن با فار منیجر هم تو فایل pdf هست
pdf
قربونت برم كه اين همه زحمت ميكشي و امثال من كه مبتدي هستيم رو كمك ميكني . حالا بگو اين فايل PDF كجاست ؟
از كجا بايد دانلودش كنم ؟
من كه هرچي گشتم نتونستم پيداش كنم
ممنون ازت خوشگل پسر
این سایت هم بدک نیست.:)
active_277
25-02-2007, 00:56
1- اكتيو جان اين فايل rest رو خودمون ميشه درست كنيم يا هستش؟؟؟ براي چه گوشيهايي هستش فقط كارش اينه كه ديگه گوشي كامل فلش نشه؟؟؟؟
2- با gslide فقط بخواهيم پچ اضافه كنيم استفاده ميكنيم؟؟؟؟ غير اون نيازي نيستش؟؟؟
3- اين عكس نگاه كن كلا همش پكيج هستش با پسوند vkp اينارو تو gslide بايد اضافه كنيم به فريم وير ي كه ميخواهيم رو گوشي فلش كنيم ؟؟؟؟
1-فایل rest کارش اینه که بعد از اینکه fs گوشی رو دستکاری کردین و کارتون تمام شد کار هایی رو که اون فایل ssw
انجام داه رو به حالت اول برمیگردونه و گوشیتون روشن میشه حالا اگه بجای فایل rest فایل main کامل رو هم فلش کنید رو گوشی بازم روشن میشه
2-چرا نیازه باید قبل از اینکه بخواین فریمور تون رو با xs فلش کنید با gslide پردازش کنید
3-گوشیتون چیه؟
اگه w800یا k750 هست با فار هم میشه پچ نصب کرد که خیلی هم راحت تره:biggrin:
active_277
25-02-2007, 00:58
گوشیتون brown دیگه ؟؟
active_277
25-02-2007, 00:59
من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++
خب پس شما هم
گوشیتون brown دیگه ؟؟
گوشیتون brown دیگه ؟؟
بله Brown هست .:)
active_277
25-02-2007, 01:23
یعنی گوشیتون k750 brown cid49 هست و مراحل کار رو هم درست انجام دادید ولی عمل نکرده
نمیدونم
ولی خوب تا حالا 4 نفر که گوشیشون k750 brown cid49 از همون روش استفاده کردن و کار کرده
مطمئنی روش رو درست رفتی
siamak5561
25-02-2007, 01:39
با سلام من همین یک ساعت پیش گوشی دوستم رو که k750 بود (CID49 , Red) رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده و راحت بود توصیه میکنم همه ار فار استفاده کنند.
یعنی گوشیتون k750 brown cid49 هست و مراحل کار رو هم درست انجام دادید ولی عمل نکرده
نمیدونم
ولی خوب تا حالا 4 نفر که گوشیشون k750 brown cid49 از همون روش استفاده کردن و کار کرده
مطمئنی روش رو درست رفتی
تو اون آموزش روش زیاد سختی وجود نداره که. برنامه رو دانلود کردم پلاگینش رو کپی کردم و بعد کانکت.
برای گوشیهای Brown روش دیگه ای وجود نداره . حتی درایور فلاش رو هم نصب کردم.
ولی هر چی مشکل تک وجود داره سر من میاد نمیدونم از چیه. :sad:
آقا بالاخره فهمیدم مشکل از کجا بود.
ایراد از پلاگین Sefp بود که من درست کپی نکرده بودم.
تو آموزش گفته شده که فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49brown قرار بدین و کل فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید، من پوشه فایل اول رو داخل دومی قرار داده بودم که باید محتویات پوشه رو میذاشتم. یعنی محتویات پوشه bin وscripts . بعد باید در مرحله اول که گوشیو میشناسه گزینه k750-49-brown رو میزدم.
الان مشکل من حل شد و از این به بعد میرم تا کارمو شروع کنم. خدا کنه گوشیمو به باد ندم:rolleye:
active_277
25-02-2007, 10:48
با سلام من همین یک ساعت پیش گوشی دوستم رو که k750 بود (CID49 , Red) رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده و راحت بود توصیه میکنم همه ار فار استفاده کنند.
خوشحالم
مرسی;)
active_277
25-02-2007, 10:49
آقا بالاخره فهمیدم مشکل از کجا بود.
تو آموزش گفته شده که فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49brown قرار بدین و کل فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید، من پوشه فایل اول رو داخل دومی قرار داده بودم که باید محتویات پوشه رو میذاشتم. یعنی محتویات پوشه bin وscripts . بعد باید در مرحله اول که گوشیو میشناسه گزینه k750-49-brown رو میزدم.
الان مشکل من حل شد و از این به بعد میرم تا کارمو شروع کنم. خدا کنه گوشیمو به باد ندم:rolleye:
دیدی
ممنون که اطلاع دادی
گوشیت به باد نمیره نترس
دیدی
ممنون که اطلاع دادی
گوشیت به باد نمیره نترس
ممنون بله به باد نرفت و به سادگی هکش کردم.
خیلی ممنونم از زحماتی که می کشی.
در ضمن آیا فونت k800 یا k610 وجود داره که بشه روی k750 نصب کرد؟
agha_mag_mag
25-02-2007, 14:48
سلام یکی به من کمک کنه من گوشیم دیگه روشن نمی شه . باید چه کار کنم. اینم اطلاعات گوشیمه
البته مدل گوشیم k750i است و خواستم فضای اس ام اس رو زیاد کنم ولی دیگه روشن نشد
لطفا به دادم برسید
PORT STATUS: ACTIVE
04:13:16| Baseband ID: 8040
04:13:16| Hardware Platform: db2010 Marita compact
04:13:16| Protocol Version: 3.1
04:13:16| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
04:13:16| This is a PRODUCTION_ID loader
04:13:16| Activating GDFS...
04:13:16| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W800 GDFS:K750)
04:13:16| ...using IMEI name
04:13:16| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
04:13:17| PHONE INFO
04:13:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
04:13:17| DBID: db2010
04:13:17| OTP CID: 49
04:13:17| EROM CID: 49
04:13:17| EROM color: Red
04:13:17|
04:13:17| Phone: W800
04:13:17| Operator: EMEA_4
04:13:17| CDA: CDA102295/7 R2A
04:13:17| Firmware: R1CA021
04:13:17| EROM: n/a
Magic-Power
25-02-2007, 18:00
آقا نگفتي اون فايل pdf كجاست ؟
ممنون ميشم كمك كني
siamak5561
25-02-2007, 23:00
سلام اکتیو جان میشه w700 رو بوسیله فار هک کرد ؟؟
active_277
26-02-2007, 02:13
ممنون بله به باد نرفت و به سادگی هکش کردم.
خیلی ممنونم از زحماتی که می کشی.
در ضمن آیا فونت k800 یا k610 وجود داره که بشه روی k750 نصب کرد؟
ممنون
در مورد تغییر فونت من که چیزی نشنیدم
active_277
26-02-2007, 02:15
سلام یکی به من کمک کنه من گوشیم دیگه روشن نمی شه . باید چه کار کنم. اینم اطلاعات گوشیمه
البته مدل گوشیم k750i است و خواستم فضای اس ام اس رو زیاد کنم ولی دیگه روشن نشد
لطفا به دادم برسید
PORT STATUS: ACTIVE
04:13:16| Baseband ID: 8040
04:13:16| Hardware Platform: db2010 Marita compact
04:13:16| Protocol Version: 3.1
04:13:16| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
04:13:16| This is a PRODUCTION_ID loader
04:13:16| Activating GDFS...
04:13:16| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W800 GDFS:K750)
04:13:16| ...using IMEI name
04:13:16| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
04:13:17| PHONE INFO
04:13:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
04:13:17| DBID: db2010
04:13:17| OTP CID: 49
04:13:17| EROM CID: 49
04:13:17| EROM color: Red
04:13:17|
04:13:17| Phone: W800
04:13:17| Operator: EMEA_4
04:13:17| CDA: CDA102295/7 R2A
04:13:17| Firmware: R1CA021
04:13:17| EROM: n/a
آموزش رو کامل نخوندین
باید main رو با phone xs فلش کنی
active_277
26-02-2007, 02:17
آقا نگفتي اون فايل pdf كجاست ؟
ممنون ميشم كمك كني
تو تاپیک هک گوشیهای سونی اریکسون
active_277
26-02-2007, 02:18
سلام اکتیو جان میشه w700 رو بوسیله فار هک کرد ؟؟
بله میشه از همون ssw k750استفاده کنید
سلام دوستان.
گوشی من K750 CID49 Red با فریمور R1CA021.
میخواستم طبق آموزشی که داده شده گوشی رو هک کنم ولی چند تا از دوستان گفتن که آموزشی که تو امضای Active هستش روی این فریمور جواب نمیده و گوشی روشن نمیشه و باید فلش بشه و گوشی هم که رجیستر دستیه و .....
حالا از دوستان اگه کسی امتحان کده یه جواب قطعی به من بده.آخه این گوشی رو بیشتر بخاطر این جینگولک بازیها گرفتم
mrmostafa
26-02-2007, 07:42
این سایت هم بدک نیست.:)
اره خوبه فقط مثل اون كامل نيستش فريم ويرهاي همه گوشيها رو نداره ولي اون براي همه رو داشتش اميدوارم مثل تاپ سوني كامل بشه همه استفاده بكنن
mrmostafa
26-02-2007, 07:49
1-فایل rest کارش اینه که بعد از اینکه fs گوشی رو دستکاری کردین و کارتون تمام شد کار هایی رو که اون فایل ssw
انجام داه رو به حالت اول برمیگردونه و گوشیتون روشن میشه حالا اگه بجای فایل rest فایل main کامل رو هم فلش کنید رو گوشی بازم روشن میشه
2-چرا نیازه باید قبل از اینکه بخواین فریمور تون رو با xs فلش کنید با gslide پردازش کنید
3-گوشیتون چیه؟
اگه w800یا k750 هست با فار هم میشه پچ نصب کرد که خیلی هم راحت تره:biggrin:
دستت درد نكنه اكتيو جون ;)
پس فايل rest هر گوشي كياد بلاخره ؟!! اگه rest داشته باشيم بهتره با اين حساب;)
2- يعني اگه بخواهيم با Xs فلش كنيم نيازه؟!! با فار نياز نيستش؟؟؟ آخه Gslide پردازش كه ميكنيم پچ اضافه ميكنيم. مگه خود فريم وير كه فلش ميكنيم كامل نيستش؟؟؟
mrmostafa
26-02-2007, 07:50
در مورد k800 هم چيزي به دست آوردي بگو اكتيو جون. در باره نفوذ به گوشي
دستت درد نكنه
mrmostafa
26-02-2007, 07:52
سلام دوستان.
میخواستم طبق آموزشی که داده شده گوشی رو هک کنم ولی چند تا از دوستان گفتن که آموزشی که تو امضای Active هستش روی این فریمور جواب نمیده و گوشی روشن نمیشه و باید فلش بشه و گوشی هم که رجیستر دستیه و .....
حالا از دوستان اگه کسی امتحان کده یه جواب قطعی به من بده.آخه این گوشی رو بیشتر بخاطر این جینگولک بازیها گرفتم
ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني ;)
mrmostafa
26-02-2007, 07:55
از تمام بچه هايي كه تو اين تاپيك و تاپيك هاي ديگه زحمت ميكشن مثل آقا سياوش كه جاش خاليه و اكتيو جان به ديگران مياموزند سپاسگذاريم. انشاءاله بتونيم هميشه از همديگه بياموزيم
mrmostafa
26-02-2007, 09:03
اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره
siamak5561
26-02-2007, 14:43
بله میشه از همون ssw k750استفاده کنید
اکتیو جان شما مطمئنی جواب میده ؟ آخه گوشی مال خودم نیست اگه نشه خیلی بد میشه برام! :sad:
siamak5561
26-02-2007, 14:48
سلام دوستان.
من خودم یه k750 با این مشخصات رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده بود!
amin2005
26-02-2007, 16:51
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++[/QUOTE
[QUOTE=razel;887135]آقا بالاخره فهمیدم مشکل از کجا بود.
برای من که گوشیم r1cd021 red هستش چی تجویز میکنید ؟
من برنامه ABC Amber Nokia Converter رو دارم و میتونم فرمت اس ام اس هاس گوشی نوکیا رو به هرچی تبدیل کنه ولی چه طوری میشه اونو رو سونی ریخت یعنی فرمت اون برای سونی چی است؟
chichila_oosck
27-02-2007, 13:45
اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره
ديگه topsony بره جولو بوق بزنه
پدذم درامد تا پيداش كردم:evil:
حالشو ببري:cool:
تشكر يادتون نره:blush:
chichila_oosck
27-02-2007, 13:48
آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه Phone XS++ v1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-Far Manager1.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-پلاگین SEFP 0.10.0.51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ شده
4- db2010cid49_4_alpha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است
5- db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
به جاي (( 4- db2010cid49_4_alpha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است ))
برين به اين لينك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin2005
27-02-2007, 18:05
برای استفاده از لینکی که بالا دادی باید تو سایتش ثبت نام کنیم ؟ چجوری؟
آخه من زدمش این پیغام رو داد.
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
بابا. . .
حرفه ای . . :cool:
siamak5561
28-02-2007, 01:57
کسی پچ برای w800 فریم وایر R1aa008 سراغ نداره ؟؟
mrmostafa
28-02-2007, 09:39
رفيق دستت درد نكنه. ولي اينكه گذاشتي ميدونستيم چون اكثر اين آموزش هاي اينجارو كه ميبيني منبعش همين سايت هستش ;)
mrmostafa
28-02-2007, 09:51
.....ویرایش شد.....
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
اكتيو جان منظورت اينه كلا فولدر sefp0.10.051 رو داخل فولدر sefp آلفا 4 قرار بديم يا محتويات فولدر sefp 0.10.051 رو بريزيم تو فولدر sefp آلفا4 ؟!!!!! من راه اول رو انجام دادم بعد فار منيجر رو كه باز كردم Alt+F1 رو زدم دو تا فولدر SEFP آوردش يكيش SEFP0 بعدي SEFP1 .
ميخواستم مطمئن بشم
اين آدرسي كه قرار ميگيره:
D:\MostafA1\Flash Software\db2010cid49_4_alpha-red\SEFP\SEPF010051_patched
داخل فار منيجر:
D:\program files\Far\plugin\SEFP\SEPF010051_patched
فولدرSEFP كه همون آلفا 4 هستش داخلش فايل هست فولدر SEFP010051_patched هم داخلش فايلهاي خودش هستش
active_277
28-02-2007, 18:39
.....ویرایش شد.....
اكتيو جان منظورت اينه كلا فولدر sefp0.10.051 رو داخل فولدر sefp آلفا 4 قرار بديم يا محتويات فولدر sefp 0.10.051 رو بريزيم تو فولدر sefp آلفا4 ؟!!!!! من راه اول رو انجام دادم بعد فار منيجر رو كه باز كردم Alt+F1 رو زدم دو تا فولدر SEFP آوردش يكيش SEFP0 بعدي SEFP1 .
ميخواستم مطمئن بشم
اين آدرسي كه قرار ميگيره:
D:\MostafA1\Flash Software\db2010cid49_4_alpha-red\SEFP\SEPF010051_patched
داخل فار منيجر:
D:\program files\Far\plugin\SEFP\SEPF010051_patched
فولدرSEFP كه همون آلفا 4 هستش داخلش فايل هست فولدر SEFP010051_patched هم داخلش فايلهاي خودش هستش
بابا
دو هردوشون sefp هست یکی رو با موس بگیر و روی اون یکی ولش کن و بعد yes to all ;)
amin2005
28-02-2007, 20:23
آقا مشخصات کوشی من اینه
16:29:34| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
16:29:37| PORT STATUS: ACTIVE
16:29:37| Baseband ID: 8040
16:29:37| Hardware Platform: db2010 Marita compact
16:29:37| Protocol Version: 3.1
16:29:37| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
16:29:38| This is a PRODUCTION_ID loader
16:29:38| Activating GDFS...
16:29:38| phone name detected
16:29:38| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
16:29:38| PHONE INFO
16:29:38| DBID: db2010
16:29:38| OTP CID: 49
16:29:38| EROM CID: 49
16:29:38| EROM color: Red
16:29:38| IMEI: 35255801xxxxxx
16:29:38| Phone: K750
16:29:38| Operator: EMEA_6
16:29:38| CDA: CDA102295/7 R2A
16:29:38| Firmware: R1CA021
16:29:38| EROM: n/a
فایل k750w800_r2e_dcu.49r.sswرو انتخاب میکنم و روی فلش کلیک میکنم پیغام زیر رو میده:
16:29:38| Ready for operation!
16:32:35| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
16:32:35| Binary acknowledge failed with: 89
16:32:36| Failed sending datachunk
چند دقیقه صبر کردم کاری نکرد بعد روی استپ کلیک کردم و یس ردم:
16:34:53| ++ Error: Flashing failed
16:34:53| Disconnected... Unplug the phone
از برنامه XS++ v1.2ستفاده میکنم .
من که مغزم هنک کرده. ایراد کارم از کجاست؟
amin2005
28-02-2007, 20:25
بابا یکی من رو راهنمایی کنه؟!
با تشکر از دوستانی که منو راهنمایی کردن من بالاخره تونستم گوشیمو هک کنم.
ولی بعد از افزایش فضای SMS دیدم که تعداد SMS ها از 211 به 2880 تا افزایش پیدا کرد.بعد از ارسال و دریافت چند SMS حالا شده 3501.در ضمن طبق آموزشی که تو فایل Pdf هستش نتونستم اس ام اس های قبلیمو برگردونم آخه دو تا فولدر آخری که تو فایل راهنما نوشته تو گوشیم نبود.می تونم خودم اون فولدرهارو درست کنم تا sms های قبلیم برگردند؟
اکتیو جان
گوشی من k750 با RCA021 بود وحالا تبدیل شده به W800 با R1AA008 .
سوال من اینه که برای فلش کردن فایل rest روی گوشیم دقیقا از کدوم یک از فایل های rest توی امضا باید استفاده کنم؟آخه فایل rest برای w800 با R1AA008 توی امضا نیست.
ضمنا من توی 3-4 باری که از روش فار استفاده کردم و موفق نشدم,اون فایل ssw رو بصورت خام با ++xs فلش کردم و از Gslide استفاده نکردم.آیا این می تونه باعث عدم موفقیتم باشه؟
متشکرم
ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني ;)
آقا مصطفی , شما از Gslide هم استفاه کردید؟
active_277
01-03-2007, 11:43
آقا مشخصات کوشی من اینه
16:29:34| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
16:29:37| PORT STATUS: ACTIVE
16:29:37| Baseband ID: 8040
16:29:37| Hardware Platform: db2010 Marita compact
16:29:37| Protocol Version: 3.1
16:29:37| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
16:29:38| This is a PRODUCTION_ID loader
16:29:38| Activating GDFS...
16:29:38| phone name detected
16:29:38| PHONE INFO
16:29:38| DBID: db2010
16:29:38| OTP CID: 49
16:29:38| EROM CID: 49
16:29:38| EROM color: Red
16:29:38| IMEI: 35255801xxxxxx
16:29:38| Phone: K750
16:29:38| Operator: EMEA_6
16:29:38| CDA: CDA102295/7 R2A
16:29:38| Firmware: R1CA021
16:29:38| EROM: n/a
فایل k750w800_r2e_dcu.49r.sswرو انتخاب میکنم و روی فلش کلیک میکنم پیغام زیر رو میده:
16:29:38| Ready for operation!
16:32:35| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
16:32:35| Binary acknowledge failed with: 89
16:32:36| Failed sending datachunk
چند دقیقه صبر کردم کاری نکرد بعد روی استپ کلیک کردم و یس ردم:
16:34:53| ++ Error: Flashing failed
16:34:53| Disconnected... Unplug the phone
از برنامه XS++ v1.2ستفاده میکنم .
من که مغزم هنک کرده. ایراد کارم از کجاست؟
مشکل از شما نیست مشکل از phone xs
تو نسخه بعدی درست میشه;)
active_277
01-03-2007, 11:47
ولی بعد از افزایش فضای SMS دیدم که تعداد SMS ها از 211 به 2880 تا افزایش پیدا کرد.بعد از ارسال و دریافت چند SMS حالا شده 3501.در ضمن طبق آموزشی که تو فایل Pdf هستش نتونستم اس ام اس های قبلیمو برگردونم آخه دو تا فولدر آخری که تو فایل راهنما نوشته تو گوشیم نبود.می تونم خودم اون فولدرهارو درست کنم تا sms های قبلیم برگردند؟
خب میخواستی قبل از انجام آموزش از قبلی ها یه بک آپ بگیری
ضمنا هر چقدر فضای خالی مموری داخلی شما بیشتر باشه فضای sms تون هم بیشتر میشه
شما فقط مسیر ذخیره سازی رو تغییر دادین مسیر رو به حالت اول برگردونید sms هاتون برمیگرده از شون بک آپ بگیرید و بعد مسیر جدید رو بدید و بک آپتون رو به گوشی منتقل کنید
amin2005
01-03-2007, 19:44
مشکل از شما نیست مشکل از phone xs
تو نسخه بعدی درست میشه;)
آقا ممنون از راهنماییت.
یه سوالی داشتم : من فولدر SEFP رو از پلاگین SEPF010051 بدون اینکه کاری روی اون انجام بدم توی فار ریختم و
گوشی رو به اون وصل کردم که FLASH و FS رو نشون داد ولی وقتی داخلشون رفتم یه پیغام خطا داد و واردشون شد ولی چیزی توشون نبود . علتش این هست که اون فایله رو با PHON XS فلش نکردم ؟؟
سلام
من به یه مشکل در مورد دوربین برخوردم و اون اینکه از وقتی درایور دوربین رو عوض کردم به درایوری که ادعا می کرد کیفیت فیلم رو تا 17 فریم افزایش میده ، وقتی فیلم ورمیدارم هر چند ثانیه یه بار گیر می کنه و کلی حال آدم رو میگیره ولی کیفیت عکسش بهتر شده.
درایور اصلیش کیفیت فیلمش بهتر بود حداقل گیر نمی کرد.
حالا من خواهشی از شما دارم و اون اینه که اگر درایور دیگه ای تست کردید و جواب داده رو برام معرفی کنید.
دمتون گرم :happy:
بالاخره بعد از یک ساعت کلنجار با گوشی و چندین بار خوندن این تاپیک و یه خورده هم ور رفتن با فار تونستم W700 دوستم رو هک کنم :rolleye:
با تشکر ویژه از آقا سیاوش و بخصوص اکتیو عزیز که با حوصله جواب تمام دوستان رو دادند :wub:
واقعا برای من که اصلا با گوشی های سونی اریکسون آشنایی نداشتم سخت بود ولی بالاخره شد :cool:
فعلا تعداد SMS ها رو افزایش دادم و SMS های قبلی رو هم برگردوندم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <-----> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم یکی از مشکلات اینه که آموزشها یکجا نیستند و تازه خیلی از مشکلات تو پستهای مختلف حل شده و مجبور شدم تمام تاپیک رو از سر تا ته بخونم.
یکی دیگشم این بود که چند تا از فایلها دانلود نمیشد و کلی عذابم داد تا تونستم فایلها رو گیر بیارم.
یکی از چیزهایی که تو تاپیک بحثش نشده بود و با کلی زور زدن تونستم پیداش کنم نحوه برگردوندن SMS ها بود.
فکر میکنم آدرسی که سیاوش برای این منظور داده تو K750 درست باشه و تو W700 صحیح نیست.
همونطور که گفتم با کلی سروکله زدن بالاخره پیداش کردم.
W700 :
پوشه sm رو از آدرس زیر
FS>smsdata>messaging>sms>FFFFFFFFF
کپی کنید به آدرس:
FS>tpa>messaging>sms>FFFFFFFFF
من همه مراحل رو به درستی انجام دادم و نمیدونم چرا!! ولی tpa اینجا ایجاد شده بود.
به هر حال انجام شد، گوشی هم هیچ مشکلی نداره.
قابل توجه بعضی از دوستان، احتمالا با استفاده از آدرسهای بالا SMS هاتون برمیگرده.
mosi7616
02-03-2007, 12:40
activeجان وسیاوش عزیز ممنون از راهنماییهاتون خیلی کمکم کرد
من یدونه k750 داشتم که پدرشو در اوردم و هرکاری خواستم کردم باهاش
فقط یه تجربه بدست اوردم می خوام براتون بگم :
این کارو من خودم کردم جواب داد :
اونایی که گوشی ریجستر دستی دارن و میترسن که گوشی شون مشکل پیدا کنه
من اول کار ناشی بودم و اشتباهی تو برنامه xs++ فایل main و تو قسمت fs فلش کردم چون فقط همون یدونه فایلو داشتم هنوزم خیلی ناشی بودم ولی وقتی گوشیمو روشن کردم یه دونه w800 داشتم ولی هنوز گوشیم k750 بود بدون این که main اونو فلش کنم چون وقتی شما main گوشی رو فلش می کنین وقتی گوشی رو روشن می کنین می گه لطفا صبر کنید یعنی تمام تنظیمات شما رو عوض می کنه ولی وقتی فایل main رو تو قسمت fs (گزینه دوم ) فلش می کنین گوشی سریع روشن میشه فقط نرم افزار w800 رو برای شما می ریزه main گوشی هنوز k750 هست و مشکلی برای سریال گوشی شما بوجود نمیاره
اگر کسی این راهو امتحان کرد اینجا بنویسه
من خودم انجام دادم و موفق شدم
mosi7616
02-03-2007, 12:46
راستی یادم رفت اینو بگم
بعضی موقها موقع فلش کردن وقتی آدرس فایلو بهش میدام پیغام خطا می داد
ولی وقتی همون فایلو با برنامه Gslide 1[1].5 پردازش می کردم قبول می کرد ولی وقتی فلش تموم می شد برنامه پیغام شات دان نمی داد من خودم استاپ می کردم و هیچ مشکلی هم پیش نمیومد
mosi7616
02-03-2007, 12:58
active جان می شه راهنمایی کنی
تو پستای قبلی نحوه ایجاد فولدر تو خود گوشی رو اموزش داده بودی که دیگه نمی خواست برای عوض کردن منو یا چیزای دیگه گوشی رو فلش کنی
حالا من این کارا رو کردم چطوری باید منو رو عوض کنم
فایلهای منو رو باید کجا کپی کنم
می شه خیلی شفاف و روشن توضیح بدی
اخه من یه خورده ای کیوم پایینه
active_277
02-03-2007, 15:47
چند تا پچ خیلی باحال
با نصب این پچ ها دیگه نیازی به phone xs یا far نیست
1-w800_R1BC002_redirect_folder_layuot_to_other ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ مسیر فایل layout گوشیتون رو به فولدر ly تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی حتما باید فولدر ly رو تو other بسازید و فایل layout.xml رو داخلش قرار بدین
2-w800_R1BC002_redirect_folder_menu_to_other ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ مسیر menu گوشیتون رو به فولدر menu تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی باید فولدرmenu رو تو other بسازید و فایل menu.ml+آیکن های منو
رو داخلش قرار بدین
3-w800_r1bc002_change_mp_folder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ مسیر mp گوشیتون رو به فولدر mp تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی باید فولدرmp رو تو other بسازید و فایل آیکن های مدیا پلیر
رو داخلش قرار بدین
4-w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ مسیر درایور های( صدا و دوربین و صفحه نمایش) رو به فولدر drv تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن حتما باید فولدر drv رو تو other (حافظه داخلی) بسازید و تمامی درایور های
صدا و دوربین و صفحه نمایش رو داخلش قرار بدین
برای نصب پچ ها آموزش gslide و phone xs رو بخونید
ضمنا این پچ ها روی گوشی ها k750 تبدیل شده به w800 با فریمور R1BC002 هم امتحان شده و جواب میده
active_277
02-03-2007, 15:50
بالاخره بعد از یک ساعت کلنجار با گوشی و چندین بار خوندن این تاپیک و یه خورده هم ور رفتن با فار تونستم W700 دوستم رو هک کنم :rolleye:
با تشکر ویژه از آقا سیاوش و بخصوص اکتیو عزیز که با حوصله جواب تمام دوستان رو دادند :wub:
واقعا برای من که اصلا با گوشی های سونی اریکسون آشنایی نداشتم سخت بود ولی بالاخره شد :cool:
فعلا تعداد SMS ها رو افزایش دادم و SMS های قبلی رو هم برگردوندم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <-----> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم یکی از مشکلات اینه که آموزشها یکجا نیستند و تازه خیلی از مشکلات تو پستهای مختلف حل شده و مجبور شدم تمام تاپیک رو از سر تا ته بخونم.
یکی دیگشم این بود که چند تا از فایلها دانلود نمیشد و کلی عذابم داد تا تونستم فایلها رو گیر بیارم.
یکی از چیزهایی که تو تاپیک بحثش نشده بود و با کلی زور زدن تونستم پیداش کنم نحوه برگردوندن SMS ها بود.
فکر میکنم آدرسی که سیاوش برای این منظور داده تو K750 درست باشه و تو W700 صحیح نیست.
همونطور که گفتم با کلی سروکله زدن بالاخره پیداش کردم.
W700 :
پوشه sm رو از آدرس زیر
FS>smsdata>messaging>sms>FFFFFFFFF
کپی کنید به آدرس:
FS>tpa>messaging>sms>FFFFFFFFF
من همه مراحل رو به درستی انجام دادم و نمیدونم چرا!! ولی tpa اینجا ایجاد شده بود.
به هر حال انجام شد، گوشی هم هیچ مشکلی نداره.
قابل توجه بعضی از دوستان، احتمالا با استفاده از آدرسهای بالا SMS هاتون برمیگرده.
خدا رو شکر:rolleye:
active_277
02-03-2007, 15:59
درایور دوربین برای w800و k750
ورژن 9.90
ورژن1.18
ورژن 2.4
ورژن 16x: این یه ورژن حرفه ای برای عکاسیه که تا 16 برابر زوم میکنه
ورژن هیبرید w900وk750:میگن تو این ورژن کیفیت فیلم برداری از 10 فریم در ثانیه به 17 رسیده
فایل rar رو باز کنید و تو فایل camdriver0.dat رو تو مسیر زیر کپی کنید
ifs\settings\camera
camara_driver_v.9.90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camara_driver_v.1.18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camara_driver_v.2.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16x zoom camera driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
w900 driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rahghozar
02-03-2007, 16:21
سلام یکی کمکم کنننننننننننه.من هرکاری کردم script fsمیده تروخدا کمکم کنید گوشیم کارنمیکنه
mosi7616
02-03-2007, 18:52
اگه بخوایم سریای بعد منو رو عوض کنیم باید چیکار کنیم
اینو توضیح بده
با این روش ما یه بار تو گوشی پوشه منو رو میسازیم بعد فایلها رو داخلش کپی می کنیم
بعد فایل main و با این فایلها فلش می کنیم
خوب برای سریای بعد بازم باید فلش کنیم چیکار باید کنیم اینو توضیح بده
mrmostafa
02-03-2007, 20:52
ورژن 9.90
ورژن1.18
ورژن 2.4
ورژن هیبرید w900وk750:میگن تو این ورژن کیفیت فیلم برداری از 10 فریم در ثانیه به 17 رسیده
ifs\settings\camera
camara_driver_v.9.90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camara_driver_v.1.18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camara_driver_v.2.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16x zoom camera driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
w900 driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش اكتيو دستت درد نكنه. اتفاقا من الان داشتم ورژن دوربين تغيير ميدادم ديدم گرفتم تست كنم . آخه من ورژن شارپ رو ريختم تغيير خاصي نديدم
mrmostafa
02-03-2007, 20:57
نوشته شده توسط iman_s
دوست عزيز اون كاري كه شما انجام دادي شدني هست ولي درست انجام ندادي. ولي بهترين كار اينه برنامه my phone explorer رو بريزي از همه چي Backup بگيري با خيال راحت تغييرات رو اعمال كني بعد دوباره وصل ميشي به اين برنامه اس ام اس هايي رو كه backup گرفتي ميريزي تو گوشي ;)
mrmostafa
02-03-2007, 21:01
آقا مصطفی , شما از Gslide هم استفاه کردید؟
نه دوست عزيز. چون كا 750 بودش فايل rest داشت نيازي به Gslide نبودش تمام تغييراتي كه خواستم رو انجام دادم ;)
mrmostafa
02-03-2007, 21:12
بابا
دو هردوشون sefp هست یکی رو با موس بگیر و روی اون یکی ولش کن و بعد yes to all ;)
داداش اكتيو دستت درد نكنه;) تغييرات رو بلاخره انجام دادم مرسيييييييييييييييييييييي ييييي;) فقط عكسي كه انداختم خواستم اينجا بزارم بلد نبودم اگه ميشه بگو چطوري ميشه اينجا عكس گذاشت عكسي كه از انجام كار ميندازيم مثل پست چند تا قبلي ممنونم
1- اكتيو جان ميشه رو فايل REST پچ اضافه كرد ديگه فلش كلي نكردش؟؟؟؟؟ بعد من دونه دونه فضاي اس ام اس رو تغيير دادم و همچنين دوربين و منو اينا جز پچ حساب نميشن؟!!!
2- فايل REST كا 800 رو از كجا گير بيارم ؟؟؟؟؟؟
3- فايل REST w810 رو دارم چطور بايد فلش كلي بشه ؟؟؟ سريال اصل هستش ميخوام فضاي اس ام اس رو اضافه كنم.
4- اگه w810 سريال اصل نباشه فضاي اس ام اس رو زياد كنيم ديگه بالا نمياد ببره بيرو سريال دستي بده درست ميشه ديگه؟؟؟؟
بازم ممنونم دوست خوبم اكتيووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووو;) :cool:
mrmostafa
02-03-2007, 21:45
ورژن 9.90
ورژن1.18
ورژن 2.4
ifs\settings\camera
اكتيو جون اين فايل دوربين 16x رو با w900 دانلود كردم بريزم رو كا 750 خراب بودش اصلا رو فايل ميزيني خطا ميده
mrmostafa
02-03-2007, 22:49
اكتيو جون اين فايل دوربين 16x رو با w900 دانلود كردم بريزم رو كا 750 خراب بودش اصلا رو فايل ميزيني خطا ميده
نه اشتباه شد با دانلود منيجر دانلود كرد باز نميشد خاموش كردم دانلود كردم درست بودش ;)
active_277
02-03-2007, 22:56
داداش اكتيو دستت درد نكنه;) تغييرات رو بلاخره انجام دادم مرسيييييييييييييييييييييي ييييي;) فقط عكسي كه انداختم خواستم اينجا بزارم بلد نبودم اگه ميشه بگو چطوري ميشه اينجا عكس گذاشت عكسي كه از انجام كار ميندازيم مثل پست چند تا قبلي ممنونم
1- اكتيو جان ميشه رو فايل REST پچ اضافه كرد ديگه فلش كلي نكردش؟؟؟؟؟ بعد من دونه دونه فضاي اس ام اس رو تغيير دادم و همچنين دوربين و منو اينا جز پچ حساب نميشن؟!!!
2- فايل REST كا 800 رو از كجا گير بيارم ؟؟؟؟؟؟
3- فايل REST w810 رو دارم چطور بايد فلش كلي بشه ؟؟؟ سريال اصل هستش ميخوام فضاي اس ام اس رو اضافه كنم.
4- اگه w810 سريال اصل نباشه فضاي اس ام اس رو زياد كنيم ديگه بالا نمياد ببره بيرو سريال دستي بده درست ميشه ديگه؟؟؟؟
بازم ممنونم دوست خوبم اكتيووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووو;) :cool:
برای عکسها اگه یه تاپیک جداگانه درست کنید بهتره
باید یه جای دیگه آپلودش کنید بعد بیا تو سایت تو ارسال جواب عکس کوه(اون بالا) رو بزن و لینک عکست رو بده و تمام
1-پچ ها رو نصب کن دیگه به فایل rest چیکار داری فلش کلی نیاز نداره
2-نیستش
3-با فار نمیشه چیزی رو w810فلش کرد برای همین فایل rest برای w810 بی استفاده است و بعد از انجام تغییرات باید main کامل رو روش فلش کنید تا روشن بشه
4-درسته
active_277
02-03-2007, 23:02
سلام یکی کمکم کنننننننننننه.من هرکاری کردم script fsمیده تروخدا کمکم کنید گوشیم کارنمیکنه
تو هردو تا فایلی که دانلود کردی sefp هست یکی رو با موس بگیر و روی اون یکی ولش کن ;)
active_277
02-03-2007, 23:03
اگه بخوایم سریای بعد منو رو عوض کنیم باید چیکار کنیم
اینو توضیح بده
با این روش ما یه بار تو گوشی پوشه منو رو میسازیم بعد فایلها رو داخلش کپی می کنیم
بعد فایل main و با این فایلها فلش می کنیم
خوب برای سریای بعد بازم باید فلش کنیم چیکار باید کنیم اینو توضیح بده
از فار منیجر استفاده کنید (امضا)
mrmostafa
02-03-2007, 23:24
اكتيو جان من تغييرات رو انجام دادم به خوبي :
1- اينكه وقني منو ميريزيم بايد فايل layout.xml رو هم بايد بريزيم براي اينكه منو باز ميكنيم full screen باشه چون فول اسكيرين نيستش
2- فايل rest_K750_R1CA021 رو كه 128 مگا بايت بودش رو با Gslide چند تا پچ اضافه كردم كه براي فريم وير R1CA021 بودش (Patches for K750 R1CA021) فقط تو Header خودش از قبل اينو نوشته بودش:
F:\Gslide\Gslide 1.5\header\header__DB2010_49_red_291blocks.bin در صورتي كه گوشي red هستش تو آموزش نوشته بود كاري به اينجا نداشته باشين بعد فايل ReST_k750_R1CA021 حجمش شد 17 مگا بايت بعد من با فار فلش كردم تو گوشي گوشي روشن نشدش. با Phone xs مشخصات گرفتم اينو داد:
قبل فلش:
21:53:47| PHONE INFO
21:53:47| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:53:47| DBID: db2010
21:53:47| OTP CID: 49
21:53:47| EROM CID: 49
21:53:47| EROM color: Red
21:53:47| IMEI: 35967200xxxxxx
21:53:47| Phone: W800
21:53:47| Operator: EMEA_6
21:53:47| CDA: CDA102338/37 R6A
21:53:47| Firmware: R1CA021
21:53:47| EROM: n/a
بعد فلش:
2:23:08| PHONE INFO
22:23:08| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
22:23:08| DBID: db2010
22:23:08| OTP CID: 49
22:23:08| EROM CID: 49
22:23:08| EROM color: Red
22:23:08| IMEI: 35967200xxxxxx
22:23:08| Phone: W800
22:23:08| Operator: n/a
22:23:08| CDA: n/a n/a
22:23:08| Firmware: n/a
22:23:08| EROM: n/a
حالا نميدونم كجاي كار اشتباه بوده ولي ميدونم هر چي كه هستش به اين فايل REST هست كه بهش پچ اضافه كردم فلش كردم رو گوشي. راستي Gslide نداشت كه CDA تعريف كنيم الان تو مشخصات ببيني نميشناسه اين سه تا رو : Operator: n/a CDA: n/a n/a Firmware: n/a
حالا بايد فلش كامل انجام بدم ؟؟؟؟؟ بگو چي كار كنم ؟!!!
mrmostafa
02-03-2007, 23:25
اكتيو جان من تغييرات رو انجام دادم به خوبي :
1- اينكه وقني منو ميريزيم بايد فايل layout.xml رو هم بايد بريزيم براي اينكه منو باز ميكنيم full screen باشه چون فول اسكيرين نيستش
2- فايل rest_K750_R1CA021 رو كه 128 مگا بايت بودش رو با Gslide چند تا پچ اضافه كردم كه براي فريم وير R1CA021 بودش (Patches for K750 R1CA021) فقط تو Header خودش از قبل اينو نوشته بودش:
F:\Gslide\Gslide 1.5\header\header__DB2010_49_red_291blocks.bin در صورتي كه گوشي red هستش تو آموزش نوشته بود كاري به اينجا نداشته باشين بعد فايل ReST_k750_R1CA021 حجمش شد 17 مگا بايت بعد من با فار فلش كردم تو گوشي گوشي روشن نشدش. با Phone xs مشخصات گرفتم اينو داد:
قبل فلش:
21:53:47| PHONE INFO
21:53:47| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:53:47| DBID: db2010
21:53:47| OTP CID: 49
21:53:47| EROM CID: 49
21:53:47| EROM color: Red
21:53:47| IMEI: 35967200xxxxxx
21:53:47| Phone: W800
21:53:47| Operator: EMEA_6
21:53:47| CDA: CDA102338/37 R6A
21:53:47| Firmware: R1CA021
21:53:47| EROM: n/a
بعد فلش:
2:23:08| PHONE INFO
22:23:08| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
22:23:08| DBID: db2010
22:23:08| OTP CID: 49
22:23:08| EROM CID: 49
22:23:08| EROM color: Red
22:23:08| IMEI: 35967200xxxxxx
22:23:08| Phone: W800
22:23:08| Operator: n/a
22:23:08| CDA: n/a n/a
22:23:08| Firmware: n/a
22:23:08| EROM: n/a
حالا نميدونم كجاي كار اشتباه بوده ولي ميدونم هر چي كه هستش به اين فايل REST هست كه بهش پچ اضافه كردم فلش كردم رو گوشي. راستي Gslide نداشت كه CDA تعريف كنيم الان تو مشخصات ببيني نميشناسه اين سه تا رو : Operator: n/a CDA: n/a n/a Firmware: n/a
حالا بايد فلش كامل انجام بدم ؟؟؟؟؟ بگو چي كار كنم ؟!!! گوشي روشن نميشهههههههههه
mrmostafa
03-03-2007, 00:19
اكتيو جان من فلش كردم با فريم وير جديد مشخصات گوشي اين شدش:
00:07:15| PHONE INFO
00:07:15| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
00:07:15| DBID: db2010
00:07:15| OTP CID: 49
00:07:15| EROM CID: 49
00:07:15| EROM color: Red
00:07:15| IMEI: 35967200xxxxxx
00:07:15| Phone: W800
00:07:15| Operator: EMEA_6
00:07:15| CDA: CDA102338/37 R6A
00:07:15| Firmware: R1DB001
00:07:15| EROM: n/a
نميدونم چرا ميزنه w800 ؟؟موقع customiz من k750 انتخاب كردم با CDA قبلي خودش؟؟؟؟
بعد گوشي روشن ميكنم روشن ميشه بالا مياد كد تلفن ميخواد ميزنم وارد كه ميخواد بشه به صفحه اصلي اين پيغام ميده :
Configuration error. Please contact your network operator or service center.
همينجور رو اين پيغام ميمونه تا خاموش كني. ميشه كمكم كني ممنون ميشم عزيزم
2- اكتيو جان بعد كه اين پيغام ميدادش من اين دفعه با فايل Rest فريم وير R1db001 فلش كردم چون فلش كامل كردم فريم وير جديد ريختم دوباره روشن نشدش باز قبلش فلش كامل كردم روشن ميشد پيغام Configuration error. Please contact your network operator or service center ميدادش الان اونم نميده. نميدونم چرا اينجوري شده فكر كنم رو فايل REST پچ اضافه كردم اينجوري شدش. آخه فايل FS رو browse كردم تو Gslide بعد prosses رو زدم فايل رو تو گوشي فلش كردم بعد فايل Main رو بهش دو تا پچ اضافه كردم ريختم تو گوشي بازم بالا نيومد. موندم چيكار كنم كمكم كنيد درستش كنم.
بعد بگيد پچ چطوري بايد اضافه بشه به چي اضافه ميتونه بشه فقط فايل Main يا فايلهاي ديگه هم ميشه ؟!!!!! چرا پچ اضافه كردم بالا نيومد مال خود k750 بودش كه !!! آخه من 3 بار تغييرات انجام دادم قشنگ انجام شد بالا اومدش نميدونم اين پچ اضافه كردم ديگه خراب شده
تو رو خدا كمكم كنيدددددددددددددددددددددد دددد
mrmostafa
03-03-2007, 00:27
باید یه جای دیگه آپلودش کنید بعد بیا تو سایت تو ارسال جواب عکس کوه(اون بالا) رو بزن و لینک عکست رو بده و تمام
2-نیستش
3-با فار نمیشه چیزی رو w810فلش کرد برای همین فایل rest برای w810 بی استفاده است و بعد از انجام تغییرات باید main کامل رو روش فلش کنید تا روشن بشه
4-درسته
1- ممنونم از جوابات فقط تو شماره 1 گفتي پچ ها رو نصب كن چطوري خالي نصب كنم ؟؟؟؟ من چون تغييرات انجام دادم فضاي اس ام اس زياد كردم و ورژن دوربين بعدش بايد فايل REST رو فلش ميكردم تا گوشي بالا بياد براي همين همون فايل Rest رو پچ اضافه كردم كه كلا گوشي بالا نيومد حالا ممنون ميشم به پست 673 و 675 جواب بدي بدجوري گير كردم :puke:
2- بعدش تو آموزش برنامه phone xs قسمت فلش زده براي افزايش سرعت كار بهتره فايلهاي فلشتون رو توسط Gslide پردازش كنيد منظورش چيه ؟؟؟ با Gslide كه فقط ميشه پچ اضافه كردش گزينه ديگه اي نداره ؟!!!!!
mrmostafa
03-03-2007, 00:27
2-نیستش
4-درسته
1- ممنونم از جوابات فقط تو شماره 1 گفتي پچ ها رو نصب كن چطوري خالي نصب كنم ؟؟؟؟ من چون تغييرات انجام دادم فضاي اس ام اس زياد كردم و ورژن دوربين بعدش بايد فايل REST رو فلش ميكردم تا گوشي بالا بياد براي همين همون فايل Rest رو پچ اضافه كردم كه كلا گوشي بالا نيومد حالا ممنون ميشم به پست 673 و 675 جواب بدي بدجوري گير كردم :puke:
2- بعدش تو آموزش برنامه phone xs قسمت فلش زده براي افزايش سرعت كار بهتره فايلهاي فلشتون رو توسط Gslide پردازش كنيد منظورش چيه ؟؟؟ با Gslide كه فقط ميشه پچ اضافه كردش گزينه ديگه اي نداره ؟!!!!!
mrmostafa
03-03-2007, 00:33
من پست يه بار زدم دو بار پشت سر هم اومده چطوري ميشه يكيش رو پاك كردش؟!!!
2- موقعي كه دارم پست ميزارم يا جواب پست ميدم چوري ميشه يه عكس رو تو پست قرار داد كسي ببينه؟؟؟ مثل همين آموزش فار منيجر يا كسي فضاي اس ام اس زياد ميكنه عكسش رو ميزاره تو پستش؟!!!!
siamak5561
03-03-2007, 00:51
اکتیو جان شما مطمئنی میشه برا w700 از ssw گوشی w800,k750 استفاده کرد اگه آره ار rest گوشی w700 استفاده کنم یا k750 یا w800 ؟؟؟؟؟؟
ba salam va omidvaram haleton kob bashehman ye soal daramonam ine ke man ye chan roa pish ye w810 gereftam va ye chand ta bazi va tem rosh nasb karadamvali baad az on goshi hang kard batresho daresh ovordam vali baad roshan shodan baz kaomosh shodraftam ye tamirgah yaro goft bayad felash beshe gotam flash kard vali goshi roshan o kamosh shod ieshon goftan bayad ba vergen bala felash beshe nemidonam hala che balayi be saresh avordeh mige ya bolotos goshi sokte ya ice flashesh az ye tamirgahe dige porsidam goft goshiye sony ericson be nodrat moshkel sakt afzari peyda mikone hala mondam chkar konam age momkene rahnamiye koned mamnon
ورژن 9.90
ورژن1.18
ورژن 2.4
ifs\settings\camera
اکتیو جان یک دنیا ممنونم ازت:happy:
mrmostafa
03-03-2007, 13:37
اكتيو جان اگه بخواهيم با فار تغييرات رو w810 انجام بديم اين فايل رو بايد فلش كنم w810_p3k_dcu.49R.ssw؟؟؟ فرقي نداره درسته جهت اطلاع ميپرسم.
1- اين پست هاي منو پشت هم گذاشتم جواب بدي ممنون ميشم
2- بعد تو آموزش phone xs ياد نداده چطوري تغييرات انجام بديم مثلا چطوري فايل رو بفرستيم داخل گوشي يا پاك كنيم فار معلومه بايد چيكار كنيم fs داره و Ifs تو phone xs چطوريه دقيق؟؟؟
آقا من درایور دوربین رو عوض کردم و 16x رو جایگزین کردم.
ولی زوم هیچ فرقی نکرده و تو همون 4X مونده.
توش یه فایت نوت پد هست که یه چیزایی در این مورد نوشته.
من که چیزی سر در نیاوردم اگه شما چیزی متوجه شدید لطفا کمکم کنید تا فعالش کنم.
متن اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون:happy:
active_277
03-03-2007, 17:07
توضیحات 16x زوم
با کد
و در حالت افقی وقتی که دوربین فعاله میتونید وارد قسمت حرفه ای بشین
که طرز کارش هم اینه که مثلا مطابق آموزشش میزان نور رو میزارید روی +0.7 و در این حالت میتونید سرعت شاتر رو با دکمه ولوم تنظیم کنید و بعد اینکه سرعت شاتر تنظیم شد ثابت میمونه
و بعد مثلا میزان نور رو میزارید روی -1.0 و روشنایی با دکمه ولوم تنظیم میکنید و ...
siamak5561
03-03-2007, 19:03
اکتیو جان شما مطمئنی میشه برا w700 از ssw گوشی w800,k750 استفاده کرد اگه آره ار rest گوشی w700 استفاده کنم یا k750 یا w800 ؟؟؟؟؟؟
اکتیو جان جواب من رو ندادی ها؟؟؟؟ :cool:
mrmostafa
03-03-2007, 22:12
اكتيو جان پست هاي 674 - 675- 676 كه من گذاشتم بي زحمت جواب ميدي چون گوشي همينجور مونده ممنون ميشم عزيزم
توضیحات 16x زوم
با کد
و در حالت افقی وقتی که دوربین فعاله میتونید وارد قسمت حرفه ای بشین
که طرز کارش هم اینه که مثلا مطابق آموزشش میزان نور رو میزارید روی +0.7 و در این حالت میتونید سرعت شاتر رو با دکمه ولوم تنظیم کنید و بعد اینکه سرعت شاتر تنظیم شد ثابت میمونه
و بعد مثلا میزان نور رو میزارید روی -1.0 و روشنایی با دکمه ولوم تنظیم میکنید و ...
اکتیو جان من با اون کد سرعت شاتر رو تنظیم کردم ولی چطور ثابتش کنم.؟
فیلم که ور میدارم با کلید ولوم نورش کم و زیاد میشه و زوم نمیشه .
من مشکلم با بعد اون سه نقطه ای هست که شما گذاشتید.
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.
در ضمن منظور از حالت Normal و Super mode چیه؟
خیلی ممنون:rolleye:
danger-boy
04-03-2007, 02:14
دوباره سلام اکتیو جان:من با نرم افزارهای فعلی که الان موجوده نتونستم گوشی خودمو(k610) رو هک کنم ولی بالاخره تونستم تمام عقده هام رو روی k750 رفیقم خالی کنم تغییر منو ومنو فارسی ولی برای افزایش اس ام اس وتعویض درایور دوربین نصب پچ موفق نشدم حالا چند تا سوال:
1-من با xs++1.2کار کردم واتفاقا خیلی راحت ودر فاصله کمی تونستم مین واف اس وکاستومایز رو فلش کنم و...
حالا به من بگو فایلهایی مثل درایور دوربین وانواع پچها ولایوتها رو باید کجا اپلود کنم توی filse-to-upload
یاfilse-to-phon
2-]چرا بعضی از فریمورها با G.slide قابل اسلاید نیستندو بلوکه نمیشن
3-اگه میشه یه توضیهی هم درباره منوهای 3D بده
arash_a59
04-03-2007, 13:34
با سلام
من امروز گوشيم رو (k750i CID49) به w800i تبديل كردم، براي اينكار از Phone XS استفاده كردم . بعد از اتمام كار وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از آمدن آرم "سوني اريكسون" يه صفحه مياد كه بالاش نوشته "Please Wait" حدود 30% خط load پايينش پر ميشه بعدش در همون وضعيت مي مونه(يه جور مثل اينكه هنگ كرده باشه)
يه مرد اينجا هست منو دقيق راهنمايي كنه و بگه بايد چيكار كنم؟!
دوست من يه W810 داره كه Cid 49 و Red هست و شماره سريال توي گشوي و پشت گوشي باهم
مطابقت ندارن .
اگه ما بخواهيم با اونو هك كنيم چون Red هست بايد كه اول روي Flash تغييرات اعمال كنيم و بعدش فايل هاي
Fs رو تغير بديم و دوباره روي Flash تغييرات ايجاد كنيم تا گوشي روشن بشه .
حالا بعد اين كارها مشكلي واسه رجيستر گوشي بوجود نمياد كه !!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
siamak5561
04-03-2007, 16:41
اکتیو جان لطفا پست شماره 685 رو جواب بدین!
یه سوال دیگه هم داشتم :میشه پچ های ک750 r1aa008 رو روی و800 r1aa008 نصب کرد ؟؟؟؟
mrmostafa
04-03-2007, 17:07
حالا كه من مشكل خوردم هيچ كس نيست كمكم كنه :(((((((((((((((((((( يه كي به داد ما برسههههههههههه
saeed8769
05-03-2007, 10:27
با سلام
من امروز گوشيم رو (k750i CID49) به w800i تبديل كردم، براي اينكار از Phone XS استفاده كردم . بعد از اتمام كار وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از آمدن آرم "سوني اريكسون" يه صفحه مياد كه بالاش نوشته "Please Wait" حدود 30% خط load پايينش پر ميشه بعدش در همون وضعيت مي مونه(يه جور مثل اينكه هنگ كرده باشه)
منم همین مشکلو دارم. علت چیه؟ اکتیو جان شما بگو...
آيا كسي ميتونه توي اين مشكل به من كمك كنه؟
من وقتي با farتوي گوشي ميرم وارد فايل FS كه ميشم اين خطا را مي ده
و موقع كپي هم اين مياد
گوشي من K750i با CID 49 است
Turn off the phone.
Phone attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W550/Z520.
Phone CID 49, Color RED
Press button - "Get Files From Web" and download free firmware
Execution Time - 00:00:04
Done!
ميشه بگيد اگه با اين برنامه Phone-XS V2 فلشش كنم بعدش ميشه با فار بازش كرد يا يكدفعه خراب ميشه ؟
ميدونيد منظورم چيه ميخوام بدونم همة اونايي كه گوشي 49 داشتن قبلش تو فار با همچين خطايي رو برو ميشدن يا گوشي من مشكل داره؟
كسي توي اصفهان هست كه بتونه گوشي منو اس ام اسشو نامحدود كنه و بلك ليست براش بزاره ؟
mrmostafa
05-03-2007, 11:45
اكتيو جان
من بازم اومدم با فايل REST گوشي رو فلش كردم با فار منيجر كه درست بشه بياد بالا فايل RESTرو كه ريختم اين دو تا Error رو داد پشت هم :
دوباره با فريم وير R1DB001 فلش كامل كردم با Phone xs فلش كامل انجام شدش. البته روشن نميشدش ولي اومدم اداره از كامپيوتر اداره انجام دادم.دكمه C رو نگه داشتم خواست كه Usb flash رو بشناسه اون موقع گوشي روشن شدش و كاملا اومد بالا. آخه قبلا كه فلش كردم نگو customiz رو كامل انجام ندادش چون اين سري costumiz كردم اينجوري شدش. گوشي K750 هستش ولي به phone xs وصل ميشه w800 ميشناسه منم موقع كاستوميز CDA گوشي رو w800 انتخاب كردم.مگه customiz فقط CDA رو نميشناسه پس چرا اينارو داشت ميريخت:
21:38:28| Attempting to open the interface...
21:38:28| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:38:28| Turn off phone
21:38:28| Hold C Button on phone and connect phone.
21:38:28| You have 30 seconds.
21:38:28| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:38:32| Disconnected... Unplug the phone
21:50:21| Attempting to open the interface...
21:50:21| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:50:21| Turn off phone
21:50:21| Hold C Button on phone and connect phone.
21:50:21| You have 30 seconds.
21:50:21| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:50:21| PORT STATUS: ACTIVE
21:50:22| Baseband ID: 8040
21:50:22| Hardware Platform: db2010 Marita compact
21:50:22| Protocol Version: 3.1
21:50:22| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
21:50:22| This is a PRODUCTION_ID loader
21:50:22| Activating GDFS...
21:50:22| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W800 GDFS:K750)
21:50:22| ...using IMEI name
21:50:22| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:50:22| PHONE INFO
21:50:22| DBID: db2010
21:50:22| OTP CID: 49
21:50:22| EROM CID: 49
21:50:22| EROM color: Red
21:50:22| IMEI: 35967200xxxxxx
21:50:22| Phone: W800
21:50:22| Operator: EMEA_6
21:50:22| CDA: CDA102338/37 R6A
21:50:22| Firmware: R1DB001
21:50:22| EROM: n/a
21:50:22| Ready for operation!
21:50:38| +++ Flashing breakin...
21:50:38| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
21:50:38| This is a FLASH loader
21:50:38| Sending flashfile loaders\jhf02.bin
21:50:38| 1 flashblocks
21:50:40| Done flashing
21:50:40| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:50:40| Disconnect phone from USB-port and wait for
21:50:40| further instructions.
21:50:40| You have 8 seconds.
21:50:40| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:50:48| Open the battery-cover and reinsert the battery.
21:50:48| Hold C Button on phone and connect phone again.
21:50:48| You have 30 seconds.
21:50:48| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:50:58| Baseband ID: 8040
21:50:58| Hardware Platform: db2010 Marita compact
21:50:58| Protocol Version: 3.1
21:50:58| +++ Phone has restarted successfully...
21:50:59| This is an unknown loader type
21:50:59| Sending loaders\db2010_cid00_----_cs_v23.bin...
21:51:03| This is a CHIPSELECT loader
21:51:03| Activating loader...
21:51:04| Activating GDFS...
21:51:04| Checking if loader is unlocked...
21:51:04| This loader is UNLOCKED
21:51:04| Sucess! CS-loader has been unlocked!
21:51:04| +++ Uploading customization files to phone...
21:51:04| +++ Uploading /tpa/preset/custom/C3_PCA_G3v2.cer...
21:51:04| Activating FS...
21:51:39| Make directory (cmd 03-07) /tpa
21:51:39| Make directory (cmd 03-07) /tpa/preset
21:51:39| Make directory (cmd 03-07) /tpa/preset/custom
21:51:39| Delete file (cmd 03-04) /tpa/preset/custom/C3_PCA_G3v2.cer
21:51:39| Upload file (cmd 03-0C) /tpa/preset/custom/C3_PCA_G3v2.cer
21:51:39| Done uploading
21:51:39| +++ Uploading /tpa/preset/custom/Entrust.net Root Certificate.cer...
21:51:39| Make directory (cmd 03-07) /tpa/preset/custom
21:51:39| Delete file (cmd 03-04) /tpa/preset/custom/Entrust.net Root Certificate.cer
21:51:39| Upload file (cmd 03-0C) /tpa/preset/custom/Entrust.net Root Certificate.cer
21:51:39| Done uploading
21:51:39| +++ Uploading /tpa/preset/custom/Entrust.net_WTLS_Root_Certificate.wcrt...
21:51:40| Make directory (cmd 03-07) /tpa/preset/custom
21:51:40| Delete file (cmd 03-04) /tpa/preset/custom/Entrust.net_WTLS_Root_Certificate.wcrt
21:51:40| Upload file (cmd 03-0C) /tpa/preset/custom/Entrust.net_WTLS_Root_Certificate.wcrt
21:51:40| Done uploading
21:51:40| +++ Uploading /tpa/preset/custom/GTE_CyberTrust_Root.cer...
21:51:40| Make directory (cmd 03-07) /tpa
21:51:40| Make directory (cmd 03-07) /tpa/preset
21:51:40| Make directory (cmd 03-07) /tpa/preset/custom
21:51:40| Delete file (cmd 03-04) /tpa/preset/custom/GTE_CyberTrust_Root.cer
21:51:40| Upload file (cmd 03-0C) /tpa/preset/custom/GTE_CyberTrust_Root.cer
21:51:40| Done uploading
...
21:57:08| PORT STATUS: ACTIVE
21:57:08| Baseband ID: 8040
21:57:08| Hardware Platform: db2010 Marita compact
21:57:08| Protocol Version: 3.1
21:57:08| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
21:57:09| This is a PRODUCTION_ID loader
21:57:09| Activating GDFS...
21:57:09| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W800 GDFS:K750)
21:57:09| ...using IMEI name
21:57:09| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:57:09| PHONE INFO
21:57:09| DBID: db2010
21:57:09| OTP CID: 49
21:57:09| EROM CID: 49
21:57:09| EROM color: Red
21:57:09| IMEI: 35967200xxxxxx
21:57:09| Phone: W800
21:57:09| Operator: EMEA_6
21:57:09| CDA: CDA102338/37 R6A
21:57:09| Firmware: R1DB001
21:57:09| EROM: n/a
21:57:09| Ready for operation!
21:57:55| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
21:57:55| This is a FLASH loader
21:57:55| +++ Now flashing firmware main...
21:57:56| Sending flashfile F:\write shode\barnamehaye flash & setting\Top Sony\Barnameha baraye Taghir\FimWare\k750\R1db001\Main\K750_R1DB001_MAIN _CHINA_CL_RED49.mbn
21:57:56| 315 flashblocks
22:02:43| Finishing flash
22:02:43| Done flashing
22:02:43| ++ Flashing was successful
...
23:13:29| Shutting down...
mrmostafa
05-03-2007, 11:57
بخواهيم فايل Main و FS رو با فار منيجر فلش كنيم چطوريه آموزشش؟؟؟ با PHone xs قسمت اونجا كه 8 ثانيه مهلت ميخواد اينا بعضي وقتها به مشكل ميخوره.
من كه الا گوشي K750 كامل فلش كردم بخوام FSX تغييرات اضافه كنم دوباره بايد فلش كامل بشه يا بالا ميادش؟؟؟ ولي تا حالا با phone xs تغييرات انجام ندادم؟!!!
mrmostafa
05-03-2007, 12:10
اكتيو جونم كجايييييييييييييييييييييي ييييييييييييي
اگه اون پست هاي قبلي منو جواب بدي ممنون ميشم سبك ميشم اصلا
ممنونم ازت
سلام اکتیو جان من توسط phone xsوفار وفایل ریست 750 رد را پچ کردم حالا چطور میتوانم پچها را ریمو کنم گوشی
من رجیستر دستی است
mrmostafa
06-03-2007, 00:24
فايل REST رو ميشه بهش پچ اضافه كردش/؟؟؟ من اين كار رو انجام دادم و گوشي بالا نيومد و به مشكل خوردم تا بلاخره درستش كردم !!!! ميخواستم مطمئن بشم
2- فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو براي k800 ميشه ساختش؟؟؟؟ يا از كجا بياريم؟ اين در اصل كارش چيه؟؟ من بخوام رو K800 تغييرات انجام بدم بايد اين فايل رو رو flash main firmware فلش كنم تا بشه تغييرات انجام دادش ؟!!! حالا بايد چي كار كردش؟؟؟؟؟
mrmostafa
06-03-2007, 00:26
اينجا هيچ كس نيستش جواب بده ؟؟؟ تا حالا 10 تا پست زدم هيچ كس جواب نداده . اكتيو جونم معلومه نيستش. بلاخره ما هم بايد ياد بگيريم بتونيم اينجا به ديگران كمك كنيم
active_277
06-03-2007, 14:07
اکتیو جان جواب من رو ندادی ها؟؟؟؟ :cool:
از فایل rest w700 استفاده کنید
active_277
06-03-2007, 14:08
اکتیو جان من با اون کد سرعت شاتر رو تنظیم کردم ولی چطور ثابتش کنم.؟
فیلم که ور میدارم با کلید ولوم نورش کم و زیاد میشه و زوم نمیشه .
من مشکلم با بعد اون سه نقطه ای هست که شما گذاشتید.
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.
در ضمن منظور از حالت Normal و Super mode چیه؟
خیلی ممنون:rolleye:
EV رو روی 0.0 بزار و با کلید ولوم زوم کن;)
active_277
06-03-2007, 14:15
دوباره سلام اکتیو جان:من با نرم افزارهای فعلی که الان موجوده نتونستم گوشی خودمو(k610) رو هک کنم ولی بالاخره تونستم تمام عقده هام رو روی k750 رفیقم خالی کنم تغییر منو ومنو فارسی ولی برای افزایش اس ام اس وتعویض درایور دوربین نصب پچ موفق نشدم حالا چند تا سوال:
1-من با xs++1.2کار کردم واتفاقا خیلی راحت ودر فاصله کمی تونستم مین واف اس وکاستومایز رو فلش کنم و...
حالا به من بگو فایلهایی مثل درایور دوربین وانواع پچها ولایوتها رو باید کجا اپلود کنم توی filse-to-upload
یاfilse-to-phon
2-]چرا بعضی از فریمورها با G.slide قابل اسلاید نیستندو بلوکه نمیشن
3-اگه میشه یه توضیهی هم درباره منوهای 3D بده
از فار استفاده کن دیگه آموزشش هم تو فایل pdf هست خیلی هم آسونه
1-خب آره دیگه مگه غیر از این انتظار داشتی;) از فار استفاده کن چون راحت تره
2-کدوم فریمور ها؟؟ البته بهتره فریمور ها با پسوند binباشن
3-منو های 3d :ohno:
اگه منظورت flash menu هستش که فقط تو گوشیهایی میشه استفاده کرد که فایل های swf رو میخونن
active_277
06-03-2007, 14:21
با سلام
شما گوشیتون ریجستر دستی بوده و به خاطر همین این مشکل براتون پیش اومده
کار فلش و customize کامل و درست انجام شده
باید بدید بیرون تا با باکس براتون repair کنن
mrmostafa
06-03-2007, 14:52
اكتيو جان اين دو تا خطا ببين بگو براي چيه اينم به اطلاعات و تجربيات اضافه بشه
اكتيو جان شرمنده ميخواستم عكس ها رو بزارم همينجا بياره ببيني هر كاري كردم نتونستم
با تشكر از دوست خوبم
siamak5561
06-03-2007, 19:36
سلام اکتیو جان طبق گفته های شما من گوشی w700 رو بوسیله فار هک کردم . ولی بعد از انجام تمامی کارها گوشی روشن نشد ! وقتی با Davinci چک کردم گفت که مثل اینکه IMEI گوشی عوض شده !!! مگه شما نگفته بودی این با این روش IMEI عوض نمیشه ...............
siamak5561
06-03-2007, 22:23
گوشی روشن نمیشه چکارش کنم ..........
active_277
07-03-2007, 14:42
سلام اکتیو جان طبق گفته های شما من گوشی w700 رو بوسیله فار هک کردم . ولی بعد از انجام تمامی کارها گوشی روشن نشد ! وقتی با Davinci چک کردم گفت که مثل اینکه IMEI گوشی عوض شده !!! مگه شما نگفته بودی این با این روش IMEI عوض نمیشه ...............
خب برای اینکه گوشیتون روشن بشه باید فایل rest هماهنگ با گوشی و فریمور رو گوشیتون با فار فلش کنید
siamak5561
07-03-2007, 16:04
من این Rest رو اسفاده کردم rest_W700_R1CA021.bin
فریم وایر هم r1ca021 پس مشکل کجاست ؟؟
فایل فلش این فریم وایر رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟
بالاخره این روش کار می کنه؟
من که گوشیمو دادم بیرون فلش کنند
همه مشکل دارن پس کی تونست؟
سلام اکتیو جان من توسط phone xsوفار وفایل ریست 750 رد را پچ کردم حالا چطور میتوانم پچها را ریمو کنم گوشی
من رجیستر دستی است در ضمن پسوند پچهاvkp بود
لطفا این یک مورد را جواب دهید منتظرم
سلام
عزیز من برنامه XS++ رو گرفتم بعد اومدم چدتا از فایل رو دانلود کردم ریختم تو پوشه files to upload مثل صدای w810 درایور هیبرید دوربین , اسکین مدیا پلیر , بعد مستقیم رفتم سراغه FSX بعد گوشی رو وصل کردم k750i cid 49 red IMEA06 دکمه start رو زدم گفت 8ثانیه وقت قطع کردم باتری رو در آوردم وصل کردم مرحله عد طبق آموزش 5 دقیقه ای باید تموم می شد من 30 دقیقه منتظر موندم دیدیم خبری نیست قطع کردم دیگه گوشی روشن نشد
من باید قبلش حتما فلش می کردم؟
این برنامه مگه بدون farmanager اجرا نمیشه؟
و آیا میشه با کابل usb خودم فریمور اصلی فلش کنم؟ چون گوشی به هیچ برنامه ای جواب نمیده
کمکم کن
مرسی
من رجیستر دستی است در ضمن پسوند پچهاvkp بود
لطفا این یک مورد را جواب دهید منتظرم
برای Remove کردن پچ از روی گوشی همان مراحل نصب پچ را دنبال کنید(انتخاب پچ و زدن کلید F5 و Enter) حالا در این مرحله تیک Remove Patch را بزنید و Enter کنید.پچ از روی گوشی پاک می شود.
active_277
09-03-2007, 11:03
سلام
عزیز من برنامه XS++ رو گرفتم بعد اومدم چدتا از فایل رو دانلود کردم ریختم تو پوشه files to upload مثل صدای w810 درایور هیبرید دوربین , اسکین مدیا پلیر , بعد مستقیم رفتم سراغه FSX بعد گوشی رو وصل کردم k750i cid 49 red IMEA06 دکمه start رو زدم گفت 8ثانیه وقت قطع کردم باتری رو در آوردم وصل کردم مرحله عد طبق آموزش 5 دقیقه ای باید تموم می شد من 30 دقیقه منتظر موندم دیدیم خبری نیست قطع کردم دیگه گوشی روشن نشد
من باید قبلش حتما فلش می کردم؟
این برنامه مگه بدون farmanager اجرا نمیشه؟
و آیا میشه با کابل usb خودم فریمور اصلی فلش کنم؟ چون گوشی به هیچ برنامه ای جواب نمیده
کمکم کن
مرسی
چه اخطاری داد؟
FAR به XS ربطی نداره
تو آموزش فار منیجر برای cid49 red فقط بخاطر اینکه گوشی به فار وصل بشه با فلش کردن فایل ssw روی گوشی یه قسمت از main گوشی رو تغییر میدیم که فلش کردن این فایل کوچک باید با XS انجام بشه
بهتره برای درستکاری fs گوشی از فار استفاده کنید چون خیلی راحت تره
آره دیگه کل این نرم افزار ها واسه همین بوجود آمدن که با کابل خود گوشی بشه فلش کرد
active_277
09-03-2007, 11:06
من این Rest رو اسفاده کردم rest_W700_R1CA021.bin
فریم وایر هم r1ca021 پس مشکل کجاست ؟؟
فایل فلش این فریم وایر رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟
فایل rest فقط باید با far روی گوشی فلش بشه
اگه این کا رو انجام دادین حتما جواب میده
mrmostafa
09-03-2007, 21:07
سلام اكتيو جون خسته نباشي دادا ممنون ميشم اين پست منو جواب بدي از زحماتت هم متشكرم
1- فايلهاي GDFS كارشون چيه ؟؟؟؟؟
2- منو رو تغيير دادم بايد فايل layout كه تو پوشه منو هستش رو هم به جاي layout گوشي بريزم ؟!!!
3- Display drive كارش چيه ؟؟؟
من w810 فلش كردم فايل دوربينش رو فايل دوربين w900 گذاشتم كيفيتش بهتر شدش. ولي فضاي اس ام اس تغيير نكردش دوباره رفتم فايل pref_store.txt رو پاك كردم و فايل pref_store رو پست كردم دوباره اومد بالا گوشي تست كردم فضاي اس ام اس تغيير نكردش نميدونم چرا ولي ميگن رو w810 تست شده؟!! ولي رو k750 تست كردم درست شدش شد 30 هزار و خورده اي . اشكال كار كجاست ؟؟؟؟
4- w810 رو با فايل REST فلش نكردم نشدش. رفتم با برنامه Phone xs فايل Main فريمور r4ed001 تو flash main firmware فلش كردم بالا اومد ولي اس ام اس تغيير نكردش من فريمور r4ed001 رو از topsony گرفته بودم ولي فايل main رو باز كردم r4ed001 نبود اين بودش W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn ولي با همين main رو فلش كردم بالا اومد دوربين تغيير كرد ولي اس ام اس نه. نميدونم مشكل چيه كامل بايد فلش بشه؟؟؟
براي w810 وقتي smsdata/ رو پاك كردم زدم tpa/ بعد حالا فضاي زياد نشده هيچي اس ام اس براش ميادش خودش باز ميشه رو صفحه ميخوني ميره اصلا تو صندوق نيستش خاليه خودمم فرستادم بهش همينجوري بودش. خودشم ميخواد اس ام اس بفرسته ميگه حافظه پر شده 95% نميدونم اشكال چيه ؟؟؟؟؟؟دوباره smsdata/ كردم درست شدش اس ام اس مياد تو صندوق ورودي وقتي tpa/ ميكنم بهم ميخوره فضاي اس ام اس زياد نميشه نميدونم اشكال كار چيه چون درست انجام دادم همين كار رو رو دو تا گوشي كا 750 انجام دادم جواب دادش. ئلي من خونده بودم تو پستها w810 جواب داده روش. ممنونم رفيق
من دمو تور گوشیمو پاک کردم از کجا میتونم گیر بیارم
ادرس سایت بدین
یا بگین بدون ریست چه جوری میتونم برش گردونم:sad:
سلام ! گوشی من CID 49 است . چطور می تونم از فایل های سیستمی گوشیم backup بگیرم ؟
سلام گوشی من CID 49 است چطور می تونم از فایل های سیستمی back up بگیرم ؟ (ببخشید که دوتا پست فرستادم )
amin2005
10-03-2007, 15:02
db2010cid49_4_alph رو از چه سایتهایی میتونم بگیرم؟
Iman-sممنون از جوابی که دادی ومشکلم را حل کردی
db2010cid49_4_alph رو از چه سایتهایی میتونم بگیرم؟
من از این سایت دانلودش کردم
فایل Sefp 0.10.0.51 رو کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد ؟
topfighter
10-03-2007, 20:22
اقا من موفق شدم هم گوشیمو که W700 هم اپگریدش کردم هم اینکه حجم SMS هارو زیاد کردیم
تمومه اینا فقط با phone XS BETA شد با اونیکیا نشد
کلی هم تجربه کسب کردم
از همه هم ممنونم مخصوصا از آقا اکتیو و ساوش گل که خیلی کمک کردنو پشتیبانی
مرسی
siamak5561
11-03-2007, 00:55
سلام اکتیوجان شما گفته بودی برا w700 از فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw استفاده کنم همینکارو هم کردم
1- سریال گوشی که دستی بود عوض شد
2- آخر سر که گوشی رو یا فار رست کردم گوشی روشن نشد که مجبور شدم Main رو کامل فلش کتم
برای همین به همه توصیه میکنم از خیر هک w700 با فار بگذرید.
حالا یکی از دوستام گفته k750 رو براش به w800 تبدیل کنم
1-فایلهای Main و FS گوشی w800 رو از کجا گیر بیارم ؟؟
2-بعد از فلش FS کاستومایز به چه صورت هست؟؟؟
یه چیز جالب هم بگم : رفتم این w700 رو رجیستر کنم طرف گفت چرا سریالش عوض شده ؟ گفتم فلشش کردم گفت مگه باکس دا ری ؟ گفتم اگه داشتم که خودم رجیستر میکردم .خلاصه طرف تو کف مونده بود که بدون باکس گوشی رو فلش کردم!!!!!!!!
فایل Sefp 0.10.0.51 رو کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد ؟
topfighter
11-03-2007, 09:43
سیامک جان من خودم W700 دارم هم هکش کردم هم اپگریدش کردم همش رو با Phone XS BETA انجام دادم
با فار همه بلایی سرش اوردم نشد که نشد شما هم اگه میخوای این کارو بکنی با Phone XS BETA انجام بده
حتما BETA باشه
البته همچنان باید رجیستر شده باشه موفق باشی
mrmostafa
11-03-2007, 11:17
سلام اکتیوجان شما گفته بودی برا w700 از فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw استفاده کنم همینکارو هم کردم
2- آخر سر که گوشی رو یا فار رست کردم گوشی روشن نشد که مجبور شدم Main رو کامل فلش کتم
یه چیز جالب هم بگم : رفتم این w700 رو رجیستر کنم طرف گفت چرا سریالش عوض شده ؟ گفتم فلشش کردم گفت مگه باکس دا ری ؟ گفتم اگه داشتم که خودم رجیستر میکردم .خلاصه طرف تو کف مونده بود که بدون باکس گوشی رو فلش کردم!!!!!!!!
من كه ميگم بازار علائدين كه تازه واردن يا نمايندگي سوني اريكسون هيچي نميدونن فقط اعتماد به نفس بالايي دارن:laughing: من خودم دارم بعد عيد براي آموزش سخت افزار موبايل و آموزش باكس ميرم آموزشگاه مدركشم از مجتمع فني هستش كلاساش 6 نفره هست تلفن هاي بيسيم پاناسونيك آموزش ميدن گوشي خراب داشته باشي درست ميكنن 1 ماه و نيم 160 هزار تومان
ahora50002000
11-03-2007, 13:42
با سلام مدتی است که پیگیر مطالب این تاپیک می باشم که البته در پست 417 جوابی بهم داده اید دو سئوال یرایم پیش آمده
1- اگر فقط بخوام تعداد sms و صدا را افزایش بدهم و سایر کارها البته بجز فلش کردن آیا imei از بین میرود یا نه و احتیاج به رجیستر کردن دارد یا نه چون گوشیم ظاهرا غیر قانونی رجیستر شده است و در ولایت من فکر کنم امکان ریجستر کردن نباشد .
2- مدتی هر چه در سایت topsony می روم این سایت باز نمی شود آیا این سایت فیلتر است یا نه من چگونه می توانم از آن فایل دانلود کنم
این سئوال را پرسیده ام امکان دارد به صورت فلوچارت کارهای لازم و نیز فایلها را با توجه به عدم دسترسی به سایت برایم بگزارید ممنون می شوم
نميدونم اينجا بايد ايتنو مطرح كنم يا نه ولي به هرحال من يه گوشي k800 از دوستان بود كه براش با update service سايت سوني اريكسون update اش كردم و با موفقيت آپ ديت شد ولي حالا ميگه تو نقاط مختلف دسترسي به شبكه اش از بين ميره و يه جاهايي دوباره به شبكه دستسي داره ميشه كمك كنيد
Siavash Y
12-03-2007, 01:32
نميدونم اينجا بايد ايتنو مطرح كنم يا نه ولي به هرحال من يه گوشي k800 از دوستان بود كه براش با update service سايت سوني اريكسون update اش كردم و با موفقيت آپ ديت شد ولي حالا ميگه تو نقاط مختلف دسترسي به شبكه اش از بين ميره و يه جاهايي دوباره به شبكه دستسي داره ميشه كمك كنيد
این سوال جاش این جا نبود ! ولی در جواب باید بگم که ربطی به آپدیت نداره
mrmostafa
12-03-2007, 12:22
سلام سياوش جان خوبي. نبودي منو يادته؟!! خوشحالم اومدي و جمع رو كامل كردي يادم از موقعي كه گفتي درس داري رفتي ديگه نيومدي. انشاءالله هميشه موفق باشي
binahayat_m
12-03-2007, 14:17
از دوستان كسي موفق شده كه با فار 810 هك كنه و ورن درايو دوربين عوض كنه؟
اگه اين كار و كرده تغيير محسوسي پيدا ميكنه يانه؟
اقا سياوش اميدوارم كمكور خوب داده باشي
موفق باشيد
siamak5561
12-03-2007, 20:45
سلام سیاوش جان امیدوارم کنکورتون خوب بوده باشه
شما راهنمایی نمیکنی؟؟
Siavash Y
13-03-2007, 01:57
سلام سياوش جان خوبي. نبودي منو يادته؟!! خوشحالم اومدي و جمع رو كامل كردي يادم از موقعي كه گفتي درس داري رفتي ديگه نيومدي. انشاءالله هميشه موفق باشي
ممنون مصطفی جان
با پیغام خصوصی به سوال ها هم جواب دادم
موفق باشيد
سلام binahayat_m عزیز (ببخشید که اسم شما رو نمی دونم):blush: کنکور هم بد نبود :happy:
معمولا بیشتر درایور های دوربین کیفیت عکس ها رو در شب بهتر می کنن (البته نه خیلی) و تا حدودی هم در کیفیت رنگ ها تغییر ایجاد میشه و مشکل عمده همه اونها اینه که فشردگی درایور اصلی رو ندارند و عکس هایی با حجم بالا ایجاد می کنند
شما هم موفق باشی دوست عزیز
Siavash Y
13-03-2007, 02:17
سلام سیاوش جان امیدوارم کنکورتون خوب بوده باشه
شما راهنمایی نمیکنی؟؟
ممنونم سیامک
نگفتی CID گوشی که می خوای تبدیل کنی چنده؟
اگر 36 که بهتره از همون روشی که توی امضای منه استفاده کنی و نیازی به فلش نیست
اما اگر 49 که میتونی فیرم ور مورد نظرتو در انجمن های se-nse در خواست بدی و به شما لینک بدن
برای کاستومایز هم میتونی فولدر مربوطه رو با استفاده از پچ به فولدر other انتقال بدی. در پایین لینک ها رو قرار میدم
البته باید بگم که آموزش تبدیل K750 CID49 که لینکش در پایین هست قبلا توسط دوست خوبم محمد active در انجمن داده شده که فکر کنم لینک پست اون در امضاش باشه
اینجا هم میتونی برای فیرم ور درخواست بدی که البته شاید همونجا قبلا لینک داده باشن
معمولا بیشتر درایور های دوربین کیفیت عکس ها رو در شب بهتر می کنن (البته نه خیلی) و تا حدودی هم در کیفیت رنگ ها تغییر ایجاد میشه و مشکل عمده همه اونها اینه که فشردگی درایور اصلی رو ندارند و عکس هایی با حجم بالا ایجاد می کنند
wooooow بگو چرا حجم فایلهای من زیاده ولی مال دوستام کمه.من از درایور 1.81 (همون که میگن فیلمبرداریش 17 فریمه)استفاده میکنم.یک بار از یه منظره با گوشیه خودم و گوشی دوستم عکس گرفتم.حجم عکس من 561kb و حجم عکسی که با گوشیه رفیقم گرفتم 183kb بود. دمت گرم آقا سیاوش به نکته ظریف و باحالی اشاره کردی.
آقاي اکتيو جان پست 694 مال منه و جوابشو ندادي من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ديگر دوستان اگه تجربه اي دارند يه چيزي بگن
topfighter
13-03-2007, 13:42
سیاوش جان اون فایل آکوستیک که گذاشتی تو قسمت آموزش های امضا که واسه W800 va K750 هستش و به 810 تبدیلشون میکنه واسه W700 میشه؟ اینکارو بکنم؟ او درایور دوربین که واسه W900 چی؟ واسه W700 میشه؟
siamak5561
13-03-2007, 14:15
سیاوش جان اگه میشه در مورد این کاستومایز بیشتر توضیح بده چون اصلا در موردش چیزی نمیدونم!
راستی فکر کنم برای w800 فریم وایر R1BC002 بهتر از همه باشه دیگه؟؟
binahayat_m
13-03-2007, 15:15
ممنون مصطفی جان
با پیغام خصوصی به سوال ها هم جواب دادم
سلام binahayat_m عزیز (ببخشید که اسم شما رو نمی دونم):blush: کنکور هم بد نبود :happy:
شما هم موفق باشی دوست عزیز
سياوش جان ممنونم(كوچك شما محمد هستم)
فقط اينكه كه ميگن فار با 810 مشكل داره در هنگام فلش فايل رست .قضيه چيه؟
موفق باشي
active_277
14-03-2007, 00:30
موفق باشيد
شما imei گوشیتون اصلی نیست پس نه میتونید از far استفاده کنید و نه از xs ++v1.2
ولی از phone XS2.10 alpha5 میتونی استفاده کنی بدون اینکه ریجسترت بپره ولی ممکنه برای یک تغییر درایور دوربین ساده 5 ساعت معطل بشی
به نظرم اینا رو قبلا هم گفته بودم ;)
ضمنا فار با فایل rest w810 مشکل نداره و کلا این sefp که فعلا جدید ترین هستش نمیتونه w810 رو فلش کنه
active_277
14-03-2007, 00:39
پست694
شما حتما قسمت اول آموزش فار رو درست انجام ندادید
active_277
14-03-2007, 00:46
با سلام مدتی است که پیگیر مطالب این تاپیک می باشم که البته در پست 417 جوابی بهم داده اید دو سئوال یرایم پیش آمده
1- اگر فقط بخوام تعداد sms و صدا را افزایش بدهم و سایر کارها البته بجز فلش کردن آیا imei از بین میرود یا نه و احتیاج به رجیستر کردن دارد یا نه چون گوشیم ظاهرا غیر قانونی رجیستر شده است و در ولایت من فکر کنم امکان ریجستر کردن نباشد .
2- مدتی هر چه در سایت topsony می روم این سایت باز نمی شود آیا این سایت فیلتر است یا نه من چگونه می توانم از آن فایل دانلود کنم
این سئوال را پرسیده ام امکان دارد به صورت فلوچارت کارهای لازم و نیز فایلها را با توجه به عدم دسترسی به سایت برایم بگزارید ممنون می شوم
مشخصات گوشیتون چیه؟
Siavash Y
14-03-2007, 02:32
سیاوش جان اگه میشه در مورد این کاستومایز بیشتر توضیح بده چون اصلا در موردش چیزی نمیدونم!
راستی فکر کنم برای w800 فریم وایر R1BC002 بهتر از همه باشه دیگه؟؟
بله فیرم ور خوبی رو انتخاب کردی
در مورد فایل کاستومایز چه چیزی برای شما سواله؟
در بخش آموزش فلش به هر روش نحوه استفاده از این فایل دقیقا آموزش داده شده
topfighter
14-03-2007, 10:47
آقا سیاوش و آقا اکتیو جواب پست 740 هم اگه شد بدین
active_277
14-03-2007, 12:27
سیاوش جان اون فایل آکوستیک که گذاشتی تو قسمت آموزش های امضا که واسه W800 va K750 هستش و به 810 تبدیلشون میکنه واسه W700 میشه؟ اینکارو بکنم؟ او درایور دوربین که واسه W900 چی؟ واسه W700 میشه؟
درایورهای صداشون فرق نداره یعنی به هم میخوره
ولی درایور روربین فرق میکنه
ahora50002000
14-03-2007, 22:42
مشخصات گوشیتون چیه؟
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Phone Color: Brown
Phone CID: 49
Operator:Generic
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102337/103
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):اميري
Phone Model (2):K750i
º¾nguage-Ðÿÿÿ
dö$Di-nº¾45L ¬<°œ?rL<?rL
K750 recognized!
Please note! BROWN phones not supported with this version of logger!
Execution Time - 00:00:06
Done!
DBID : 84 (db2010 Marita compact )
Proto : 3.1
Pad : ffffffff
*****?
***** PRODUCTION_ID_LOADER
Sending loaders\db2010_cid_prodid_p3h.bin
HQ Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QDOOPayload 35432 bytes
Wait for EdQ
060206 1814 NPACXC125872 COMPACPRODUCTION ID _ID_LOADER F
This is a PRODUCTION _ ID loader
*****read flash vender &id (cmdD)
Binary answer is: 0a (89D)
*****read OTP(cmd24)
Close :1
CID : 49
PAF :1
**********read EROM (cmd57)
Color :62 (brown)
Lonq2 :ff
CID :49
*****read OTP (cmd24)
Close :1
CID : 49
PAF :1
******Read EROM (cmd57)
Color :62 (brown)
Lonq2 :ff
CID :49
******Authentication challenges are saved to authrespones_2.bin
******CD_LODER
Binary sending loaders\db2010_CID49red_cs_R3L.bin
Header
Failed sending header : 0x10
Apparently there is a file missing
بیشتر سئوال من در خصوص این است که اگر فقط بخوام تعداد sms و صدا را افزایش بدهم و سایر کارها البته بجز فلش کردن آیا imei از بین میرود یا نه و احتیاج به رجیستر کردن دارد یا نه چون گوشیم ظاهرا غیر قانونی رجیستر شده است و در ولایت من فکر کنم امکان ریجستر کردن نباشد و مدتی هر چه در سایت topsony می روم این سایت باز نمی شود آیا این سایت فیلتر است یا نه من چگونه می توانم از آن فایل دانلود کنم
آیا امکان دارد به صورت فلوچارت کارهای لازم و نیز فایلها را با توجه به عدم دسترسی به سایت برایم بگزارید ممنون می شوم
binahayat_m
15-03-2007, 14:42
شما imei گوشیتون اصلی نیست پس نه میتونید از far استفاده کنید و نه از xs ++v1.2
ولی از phone XS2.10 alpha5 میتونی استفاده کنی بدون اینکه ریجسترت بپره ولی ممکنه برای یک تغییر درایور دوربین ساده 5 ساعت معطل بشی
به نظرم اینا رو قبلا هم گفته بودم ;)
ضمنا فار با فایل rest w810 مشکل نداره و کلا این sefp که فعلا جدید ترین هستش نمیتونه w810 رو فلش کنه
اكتيو جان از جوابت ممنونم
seap در اينده ميتونه 810 ساپورت كنه؟
با alpha5 كه اصلا نميارزه ريسكش بالاست يه بار 45 دقيقه صبر كردم هيچي نشد بعد كامپيوتر هنگ كرد گفتم يه فلش افتادم اما خوشبختانه گوشي هيچيش نشد
در هر صورت از شما به خاطر اطلاع رساني ممنونم
موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.