مشاهده نسخه کامل
: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها
mrmostafa
18-06-2007, 17:54
من با FAR فلش کردم ولی گوشی وقتی میاد بالا روی please wait میمونه مشکل چیه؟؟اگه GDFS که قبلا ازش backup گرفتم روش بریزم درست میشه؟؟راه درست شدنش چییه؟؟؟
شما چه كاري انجام دادي؟؟؟ اين مشكل هم مربوط به درست فلش نكردن كاستوميز ميشه هم باگ نرم افزاري با بعضي گوشيها و هم مشكل خوردن سيستم شبكه گوشي و درست انجام ندادن فلش. با فلش كامل و gdfs درست ميشه
mrmostafa
18-06-2007, 17:59
سلام به همه ي دو ستان
من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
الان هم گوشيم روشن نميشه خواهشا به من كمك كنيد
دوست عزيز منم تا الان 20 تا گوشي فلش كردم اون پيغام رو نداده ربطي نداره به اون پيغام توجه نكن. شما اگه فايل REST رو درست فلش كردي بايد روشن بشه. البته باطري رو در بيار بزار 30 ثانيه بعد جا بزن گوشي رو روشن كن بالا ميادش. شما لان يه info بگير با phone xs ببين مشخصات گوشي درسته چون يه بنده خدايي همين مشكل رو داشت فريم وير همه چي پريده بودش در اصل كاستوميز گوشي رو دستكاري كرده بودش
nakhordemast
19-06-2007, 11:18
اگه گوشي شما چينج هستش ميتوني همه تغييرات رو انجام بدي بعد ببري بيرون با باكس سريال بدن . اون مشكل plase waite هم براي اينكه شما درست فلش نكردي و بعضي وقتها هم به قفل شدن شبكه مربوط ميشه
شما سريال گوشيت رو تو اين سايت بده بهت ميگه اصل هستش يا نه يعني بايد مدل و بقيه چيزهاش براي گوشي شما باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم که چنجیه . بابا مشکلی ندارم با سریال دادن. فقط مشکلم همون بالا نیومدنه .
nakhordemast
22-06-2007, 08:04
سلام .
من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .
K A R I M I
22-06-2007, 15:41
آقا یه سوال :
رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
adamhesaby
22-06-2007, 16:01
آقا یه سوال :
رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
این سوال منم هس
داداشم یه گوشی آورد از خارج گفتن با ایرانسل کار میکنه ولی نکرد!؟!
arash_32
22-06-2007, 23:19
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت . :41:
صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
بابا جان به چه زبوني بايد گفت كسايي كه رجيستر دستيه گوشيشون اينكارو نكنن :19::19:اين پيغام وقتي مياد كه گوشيت رجيستر دستي باشه الانم خيلي سر و سنگين ميبري گوشيتو ميدي برات با باكس فلش ميكنن 6 الي 7 هزار تومن هم پول ميدي تا برات تجربه بشه رجيستر دستي هك نكن......:5::5::31:
nakhordemast
23-06-2007, 08:34
بابا جان به چه زبوني بايد گفت كسايي كه رجيستر دستيه گوشيشون اينكارو نكنن :19::19:اين پيغام وقتي مياد كه گوشيت رجيستر دستي باشه الانم خيلي سر و سنگين ميبري گوشيتو ميدي برات با باكس فلش ميكنن 6 الي 7 هزار تومن هم پول ميدي تا برات تجربه بشه رجيستر دستي هك نكن......:5::5::31:
دادم بیرون 4.5 ازم گرفت . کلی هم حرف زدیم و چیز یادم داد . خیلی با مرام بود . ولی هنوز برام تجربه نشده که گوشیمو انگولک نکنم .
آخه من منوفلش و آکوستیک و ... میخام هزینه اش هم زیاد مهم نیست . فقط بگید چیکار کنم! :41: افسرده شدم( حالا نیای بگی برو گوشیتو بفروش اصلی بگیر...)
اگه راهشو پیدا کردی حتما بگو منم دوست دارم یاد بگیرم.دمت گرم.
سلام...
بالاخره گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED )
ولی نه با کابل گوشی (چون این کار از طریق کابل گوشی غیرممکنه) ، بلکه از طریق باکس setool این کارو انجام دادم، طبق متن زیر :
1. On semc tab clear names
2. On setting uncheck all
3. semc tab, change cid = red 49 -------your OTP cid)
4. semc tab, fw, add
For K750/W700 – eroms \ w700red_erom.ssw.cry
For w810/z530/k310/k510/z550 - eroms\ w810_erom_red49.cry
5. press flash
Phone has now normal retail color.
6. PRESS CLEAR
7. semc tab, cid change = current
8. semc tab, fw,add main image + fs image ( always use latest FLASH-FILES)
9. Setting tab, check complete phone, check unlock phone.
10. semc tab, press flash
ENJOY
موفق باشید.
این مشکل رو من هم دارم:من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
الان هم روشن نمیشه تو رو خدا کمک کنید...
سلام دوست عزیز...
من هم وقتی گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED ) البته از طریق باکس به اضافه فول فلش.
فکر کردم که دیگه نباید مشکلی بوجود بیاد، همین کارهایی که شما انجام دادی رو منم انجام دادم ، مشخصات گوشی هم این بود (EROM: R3A005 -R1CA021-k750-cid49-RED ) و گوشیم روشن نشد...
چون ریجسترم اصلی بود گوشیمو از طریق xs++ به طور کامل فلش کردم با همون فریمورهای k750 و الان هم هیچ مشکلی با فار ندارم ( یعنی هم می تونم وارد فایل های سیستمی بشم و هم پچ به گوشیم اضافه کنم و در آخر هم گوشیم روشن میشه) در ضمن الان هم مشخصات گوشی دقیقاً مثل بالاییه.
نتیجه اینکه: گوشی هایی که با بعضی از باکس ها فلش می شوند این مشکل ( روشن نشدن) رو دارند و به نظر من فار مشکلی با EROM: R3A005 نداره ...
راه حلی هم که به ذهنم میرسه که دیگه این مشکل ( روشن نشدن) رو نداشته باشید:
اگر گوشیتون ریجستر اصلیه، خودتون فلش رو انجام بدید
و اگر گوشیتون ریجستر غیر قانونیه، باز خودتون فلش رو انجام بدید. و فقط برای آنلوک کردن (ریجسترینگ) ببرید با باکس این کارو براتون بکنند. که دیگه دفعه بعد به این مشکل بر نخورید...
موفق باشید.
Mahsa_883
23-06-2007, 10:16
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم(با FARMANAGER) نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟ در ضمن گوشیم رجیستر اصلی نیست. (k750/RED/CID 49)
D E V I L
23-06-2007, 10:59
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم(با FARMANAGER) نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟ در ضمن گوشیم رجیستر اصلی نیست. (k750/RED/CID 49)
D E V I L
23-06-2007, 11:08
سلام دوست عزیز...
من هم وقتی گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED ) البته از طریق باکس به اضافه فول فلش.
فکر کردم که دیگه نباید مشکلی بوجود بیاد، همین کارهایی که شما انجام دادی رو منم انجام دادم ، مشخصات گوشی هم این بود (EROM: R3A005 -R1CA021-k750-cid49-RED ) و گوشیم روشن نشد...
چون ریجسترم اصلی بود گوشیمو از طریق xs++ به طور کامل فلش کردم با همون فریمورهای k750 و الان هم هیچ مشکلی با فار ندارم ( یعنی هم می تونم وارد فایل های سیستمی بشم و هم پچ به گوشیم اضافه کنم و در آخر هم گوشیم روشن میشه) در ضمن الان هم مشخصات گوشی دقیقاً مثل بالاییه.
نتیجه اینکه: گوشی هایی که با بعضی از باکس ها فلش می شوند این مشکل ( روشن نشدن) رو دارند و به نظر من فار مشکلی با EROM: R3A005 نداره ...
راه حلی هم که به ذهنم میرسه که دیگه این مشکل ( روشن نشدن) رو نداشته باشید:
اگر گوشیتون ریجستر اصلیه، خودتون فلش رو انجام بدید
و اگر گوشیتون ریجستر غیر قانونیه، باز خودتون فلش رو انجام بدید. و فقط برای آنلوک کردن (ریجسترینگ) ببرید با باکس این کارو براتون بکنند. که دیگه دفعه بعد به این مشکل بر نخورید...
موفق باشید.
دوستان توجه كنيد
به هيچ وجه كساني كه گوشيشون چينج هست با ++xs گوشيشونو فلش نكنند چون بعد از فلش كردن گوشي بالا نمياد و روي please wait گير ميكنه!و بايد بديد با باكس فلش كنن كه باز روز از نو روزي از نو...
اين برنامه با رجيستر چينجي ها مشكل داره و داراي باگ هست.
Mahsa_883
24-06-2007, 16:55
من دیروز گوشیم رو هک کردم چند بار هم patch ریختم اما الان که از مسیر flash رفتم که 2 باره گوشیم روشن بشه error داد حالا هم وقتی وارد flash میشم هنگ میکنه و اصلا وارد نمیشه! چیکار کنم؟:41:
Mahsa_883
24-06-2007, 18:47
من دیروز گوشیم رو هک کردم چند بار هم patch ریختم اما الان که از مسیر flash رفتم که 2 باره گوشیم روشن بشه error داد حالا هم وقتی وارد flash میشم هنگ میکنه و اصلا وارد نمیشه! چیکار کنم؟:41:
[B]درست شد!!!![/B:8: ]
سلام
من قبلا به وسیله far تو گوشیم تغییرات میدادم ولی یه بار وقتی فایل rest رو ریختم دیگه گوشی رو شن نشد ودادم با باکس فلشش کردن
وقتی دوباره خواستم با far وصل بشم و وارد fs یا main بشم تو صفحه زیر موند و دوباره دادم فلشش کردن و حالا بازم همین مشکل رو دارم
کسی میدونه مشکل از کجاست !!! k750 red 49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام p_boy عزیز
بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردی، باطری رو یه 30 ثانیه از گوشی خارج کن، بعد به فار وصل کن. (منم به این مشکل برخوردم)
موفق باشید
سلام p_boy عزیز
بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردی، باطری رو یه 30 ثانیه از گوشی خارج کن، بعد به فار وصل کن. (منم به این مشکل برخوردم)
موفق باشید
مرسی عزیزم این کار رو چند بار انجام داده بودم درست نشده بود
nkhdiscovery
29-06-2007, 15:14
:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه Phone XS++ v1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-Far Manager1.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-پلاگین SEFP 0.10.0.51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ شده ...ok
4- db2010cid49_4_alpha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36:rolleye:
خب حالا شروع کار برای گوشیهای RED
phone xs رو باز کنید نوع کابلتون رو انتخاب کنید و Start رو بزنید گوشی رو خاموش کنید دکمه C رو نگه دارین و کابل رو به گوشی وصل کنید و اجازه بدید تا Phone XS گوشیتون رو بشناسه
حالا شما باید یادتون باشه که فایل db2010cid49_4_alpha رو کجا اکسترکت کردین
از قسمت flash main firmware نرم افزار Phone XS مسیر فایل ssw متناسب با گوشی خودتون رو از فولدری که db2010cid49_4_alpha رو توش اکسترکت کردین به نرم افزار بدین یکی از این فایلها رو انتخاب میکنید
و روی فلش کلیک کنید
در اینجا گوشی من k750 هست و من فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw انتخاب میکنم
فلش کردن شروع میشه و در کمتر از یک دقیقه عملیات فلش به پایان میرسه
و نرم افزار Finishing Flash رو نمایش میده
30ثانیه صبر کنید و اگر بعد از 30ثانیه phone xs شات دان نشد Stop رو بزنید و به پیغایمی که نمایش داده میشه جواب مثبت بدین و بعد هم close رو بزنید و از نرم افزار خارج بشین
(این اتفاق بخاطر باگ کوچکی هست که Phone XS برای بعضی از گوشی ها داره یعنی کار فلش رو کامل انجام میده ولی در آخر Stop و flash line رو فعال نگه میداره و شات دان نمیکنه)
حالا گوشیتون رو جدا کنید باتری رو دربیارین و بعد از 15 ثانیه باتری رو دوباره جا بزنید
بعد از فلش کردن گوشی با فایل ssw دیگه گوشیتون روشن نمیشه و لی حالا میتونید از Far استفاده کنید و وارد fs بشین و تغییرات انجام بدین مثل: عوض کردن منو ;افزایش فضای sms و ...
خب حالا بعد از اینکه تغییرات مورد نظرتون رو تو fs انجام دادین برای اینکه گوشیتون روشن بشه باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو باز کنید ALT+F1 رو بزنید و SEFP رو انتخاب کنید
اگه با کابل USB خود گوشی کار میکنید DCU-60 رو انتخاب کنید و بیشترین سرعت و از قسمت Boot script نوع گوشیتون
حالا Enter The Matrix رو بزنید دکمه C نگه دارید و کابل وصل کنید
بعد از اینکه گوشیتون به نرم افزار متصل شد شما fs و flash رو می بینید
با انتخاب fs شما وارد file system گوشیتون میشن و میتونید تغییرات بدید درست مثل cid36
بعد از اینکه تغییرات مورد نظر تون رو تو گوشی اعمال کردین باید لودر رو شات دان کنید برای این کار کافیه که ".." رو آنقدر انتخاب کنید و به عقب برگردین تا این پیغام ظاهر بشه
"do you wish to SHOUT DOWN csfs loder "
yes رو انتخاب کنید و از برنامه خارج بشین
برای اینکه گوشیتون روشن بشه و تغییرات رو ببینید باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو دوباره باز کنید و گوشیتون رو مثل دفعه قبل متصل کنید ولی ایدفعه روی FLASH کلیک کنید
بعد این صفحه نشون داه میشه
در سمت راست نرم افزار فایل ها و فولدر ها ی داخل کامپیوتر نشون داده میشه
به محلی برین که فایل db2010cid49_4_alpha رو اکسترکت کرده بودین و از داخل فولدر rest فایل rest همخوان با گوشی و فریمور گوشیتون رو انتخاب کنید
حالا شما باید یکی از این
فایل ها رو رو گوشیتون فلش کنید تا گوشیتون کار بکنه
بعد از اینکه فایل رو انتخاب کردین F5 رو بزنید تا اون فایل تو گوشیتون کپی بشه
برای تائید کردن دوباره کپی رو بزنید
حالا این صفحه باز میشه
به تنظیمات دست نزنید و مطمئن بشین که FLASH BABE ssw image انتخاب شده
روی FLASH کلیک کنید
این هشدار قرمز رنگ ظاهر میشه
برای تائید و انجام شدن فلش yes رو بزنید
بعد از چند ثانیه این صفحه باز میشه
close رو بزنید و از Far Manager خارج بشید
کابل رو از گوشی جدا کنید و باتری رو در بیارید و بعد از 20 ثانیه دوباره جا بزنید و گوشیتون رو روشن کنید
تذکرات مهم:
-این آموزش فقط روی k750 تست شده
-گوشی های w810 ممکنه موقع فلش کردن فایل rest با far دچار مشکل بشن و لازم بشه که کل main رو با phone xs روشون فلش کرد تا دوباره روشن بشن پس اگه imei گوشیتون اصلی نیست این کار رو نکنید
-فایل های ssw وrest بجای main گوشی نیستند بلکه قسمت کوچکی از main رو تغییر میدن و روی main نصب میشن
-برای هر بار دسترسی به fs گوشیهای red cid49 باید این مراحل تکرار بشه
-روی گوشی k750 با imei غیر اصل (ریجستر دستی) تست شد و مشکلی برای imei پیش نیومد
-قبل از شروع به کار باید usb flash driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو به طریقه زیر نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
با تشکر از زحمات آقای den_po در سایت se-nse
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون لینک های 3 و 5 که اول دادید خرابه لطف میکنید اگه سریعتر درست کنید نیاز شدید دارم.ممنون
danger-boy
03-07-2007, 03:09
یه بار گفتم بازم میگم اونایی که با فار گوشیشونو انگولک میکنن و موفق هم میشن منتها در انتهای کار وفلاش کردن فایل resetبا ارور مواجه میشن اگه فایل مین گوشیشونو داشته باشن با فلاش اون تا 10 بلوک میتونن گوشیشونو روشن کنن بدون اینکه رجیستر تغییری بکنه
alibaba_2000
03-07-2007, 05:09
mazerat mikham man ye s700 s0ny ericsson daram ke phon codes ro yadam rafte chikar bayad bokonam mishe komakam konid
mj_heydari
05-07-2007, 15:53
من صبح ssw رو فلش کردم و منو و اکوستیک .اینا رو با فار عوض کردم ولی هر کاری کردم تو فولدر فلش نررفت و نتونستم rest و فلش کنم ...یه اررور با کد 0 میداد که نتونستم اسکریپت رو اجرا کنم
یکی گفته بود که main تا بلوک 10 فلش کن روشن میشه که نشد وومجبور شدم کل main رو با ایکس اس فلش کردم
با کمال تعجب رو please wait گیر نکرد:yipi: --گوشیم ریجستر دستیه - و نوشت inser sim من هم تریپ خوشحال سیم کارت و گذاشتم ولی مینویسه inser corect sim card :aww: با یه سیم کارت 0912 دیگ هم امتحان کردم ولی همون پیغام و میده
من خودم کف کردم چطور تو plaes wait گیر نکرد و بیشتر کف کردم وقتی این پیغام و دیدم !
اخه اررو ریجستر inactive sim هست
کسی نظری داره بچه ها ؟
Mahsa_883
05-07-2007, 16:13
من صبح ssw رو فلش کردم و منو و اکوستیک .اینا رو با فار عوض کردم ولی هر کاری کردم تو فولدر فلش نررفت و نتونستم rest و فلش کنم ...یه اررور با کد 0 میداد که نتونستم اسکریپت رو اجرا کنم
یکی گفته بود که main تا بلوک 10 فلش کن روشن میشه که نشد وومجبور شدم کل main رو با ایکس اس فلش کردم
با کمال تعجب رو please wait گیر نکرد:yipi: --گوشیم ریجستر دستیه - و نوشت inser sim من هم تریپ خوشحال سیم کارت و گذاشتم ولی مینویسه inser corect sim card :aww: با یه سیم کارت 0912 دیگ هم امتحان کردم ولی همون پیغام و میده
من خودم کف کردم چطور تو plaes wait گیر نکرد و بیشتر کف کردم وقتی این پیغام و دیدم !
کسی نظری داره بچه ها ؟
باید با باکس فلش بشه! دقیقا همین اتفاق برای دوست من هم افتاد مجبور شدیم با باکس فلشش کنیم!
اما نمی دونم چرا بعد از فلش کردن از بین زبان های گوشیش فقط انگلیسی موند!
Mahsa_883
05-07-2007, 16:16
mazerat mikham man ye s700 s0ny ericsson daram ke phon codes ro yadam rafte chikar bayad bokonam mishe komakam konid
با برنامه ++xs می تونید phone lock code رو پیدا کنید!
(لطفا با فونت فارسی تایپ کنید:20: )
D E V I L
05-07-2007, 19:44
کسی نظری داره بچه ها ؟
شما چون فقط فايل main رو روي گوشي فلش كرديد رو please wait گير نكرده اگه يه فلش كامل انجام ميداديد روي please wait گير ميكرد
Akhlaghi
18-07-2007, 21:54
با سلام
من مشكل EPIUSB.SYS رو دارم. براي رفع اون هم پوشه SEFP010044 و هم FarManager170DevPack رو توي Far ريختم اما بازم مشكلم حل نشد.
كابل رو هم چك كردم سالم بود.
جاي پورت usb رو هم عوض كردم اما بازم مشكلم حل نشد.
خواهش مي كنم كمكم كنيد.موندم بي گوشي.
USB Flash Driver رو نصب کن.
Akhlaghi
19-07-2007, 13:21
من گوشيم رو باXS++ فلش كردم اما موقي كه فايل REST رو با farروش ميريزم ديگه بالا نمياد.مطمئن هستم كه فايل rest درسته.
و وقتي كه دوباره مي خوام با XS++ فلش كنم اين پيغام مي آد:
Akhlaghi
21-07-2007, 20:26
ببخشيد من پچ java restriction براي k750 red R1BC002 رو ميخوام
ممنوم.
در ضمن اونو تو كدوم قسمت گوشي بريزم.
yarihaker
23-07-2007, 22:58
چرا تو فار منيجر توي fs هيچي نيست
yarihaker
23-07-2007, 23:03
من با xs گوشيمو (k750) فلش كردم اما توي فار توي fs هيچي نيست
Ramin200000
23-07-2007, 23:36
قا یه سوال خیلی مهم
من گوشیمو دادم با باکس فلش کردن ولی بازم روشن نشد یعنی رو همون صفحه سفید اولی گیر میکرد
به من گفت که اشکال از ال سی دی گوشیته
ولی وقتی اومدم خونه گوشیمو وصل کردم این مشخصاتو نشون داد
PHONE INFO
DBID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
IMEI: 35437601xxxxxx
Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA123456/123 R2A
Firmware: R1N005
EROM: n/a
حالا چیکار کنم؟
یعنی اونا زدن گوشیمو داغون کردن؟
اینم لاگ قبلی:
PHONE INFO
DBID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
IMEI: 35437601xxxxxx
Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002
EROM: n/a
alimirrezaei
26-07-2007, 14:17
من گوشيم k750i هست چطوري ميشه فريمور گوشيمو كه الان R1AA008 هست رو به R1CA021 كه جديدتره تغيير بدم كه فارسي هم باشه
Akhlaghi
28-07-2007, 10:29
من پچ براي R1bc002 ميخوام k750
royaye_talkh55
29-07-2007, 16:24
دوستان در راه خدا کاری برا w700iبکنید خسته شدم از بس این تاپیکهای ........صفحه ای رو خوندم
من فقط میخوام چند تا کار بکنم
1-حجم اس ام اس ها
2- تغییر منوی گوشی همین
ممنون مهرداد
D E V I L
29-07-2007, 16:42
دوستان در راه خدا کاری برا w700iبکنید خسته شدم از بس این تاپیکهای ........صفحه ای رو خوندم
من فقط میخوام چند تا کار بکنم
1-حجم اس ام اس ها
2- تغییر منوی گوشی همین
ممنون مهرداد
فکر کنم جواب شما رو قبلا هم دادم ولی مثله اینکه هنوز قانع نشدید!:18:
شما باید با روشی که تو آدرس بالا گفتم گوشیتونو هک کنید.:27:
تغییر منو و افزایش فضای sms هم خیلی ساده هست فقط جای چندتا فایل رو عوض میکنید:46:
مسئله اصلی دسترسی به فایلهای مخفی گوشی هست که اونم با همین روشی که گفتم امکان پذیر هست.:21:
خودم هم این روش رو روی w700 امتحان کردم.:31:
دیگه غیر از این کمکی از دستم برنمیاد:11:
royaye_talkh55
30-07-2007, 09:15
ممنون از شما که به فکر نسل w700هستید
مهرداد
dariush75
01-08-2007, 02:11
توضیحات مهم
قبل از شروع به اتصال گوشی به نرم افزار برای آپلود فایل ها به گوشی، مسیری که باید فایل شما در آن قرار بگیرد را ایجاد کنید تا با log های طولانی و بی هدف روبرو نشید و بعد از اتمام با پیغام Done می تونید دیسکانکت بشید
همچنین از نوع DB گوشیتون و CID اون مطمئن بوده و نیز کسانی که k750 تبدیل شده به w800 دارند می تونن از db2010 با 49 هم استفاده کنند
دوستانی که گوشی اونها CID 49 با DB2010 است نیازی به استفاده از این روش ندارند. به صفحه 15 ای تاپیک رفته و آموزشی رو که اونجا دادم مطالعه کنند این آموزش شامل K750 و W800 با CID 49 است:13:
این دفعه توضیح اینکه چطور فضای اس ام اس ها رو زیاد کنید یا منو رو تغییر بدید یا اینکه لوگوی مخابرات رو پاک کنید رو توضیح خواهم داد
بعد از داونلود آخرین نسخه از نرم افزار phone xs که با گوشی شما سازگاره (تا حالا که این پستو می نویسم W800, W810, K750, K800 ساپورت شده اند) و استخراج فایل های اون از حالت زیپ این فولدر رو خواهید داشت
اما چون ما فقط می خواهیم که بعضی از فایل های سیستمی رو تغییر بدیم فقط با فولدر "files_to_upload" کار خواهیم داشت
برای مثال توضیح اینکه چطور menu.ml رو که در se-nse هم توضیح داده رو براتون میگم
برای تغییر منو شما باید فایل منو رو از قبل داونلود کرده باشید همراه با عکس هایی که همراه با اون باید در مکان مخصوصش قرار بدید
menu.ml در گوشی در این مسیر قرار داره : /tpa/preset/system/menu/
و برای اینکه شما بتونید این فایل ها رو از طریق این نرم افزار به داخل گوشی انتقال بدید باید در داخل فولدر "files_to_upload" این مسیر رو ایجاد کنید و فایل menu.ml و عکس ها رو در داخل فولدر menu کپی کنید
یعنی این:
و همچنین قبل از اتصال گوشی و زدن گزینه Execute فایل های مربوط به آپلود رو در مسیری که باید گذاشته بشه قرار بدید و نه اینکه مثلا menu.ml و عکس های مربوطه رو در فولدر files to upload موجود در نرم افزار قرار بدید
مثلا اگر میخواهید منو رو تغییر بدید باید درون فولدر files to upload ابتدا یک فولدر بنام tpa ایجاد کنید و سپس درون اون فولدر یک فولدر دیگه بنام preset و بعد از اون و درون فولدر preset فولدر دیگه ای بنام system و درون اون هم menu و در آخر درون فولدر menu فایل های مربوطه رو کپی می کنید مثل menu.ml و عکس های اون
بعد از این کار phone xs رو اجرا می کنید و مانند روش بالا تنظیماتش رو انجام میدید و نوع گوشیتون رو انتخاب می کنید و بعد از اون در قسمت پایین صفحه نرم افزار FSX (عکس زیر)
رو انتخاب می کنید و آخر سر هم بر روی "Execute" کلیک می کنید تا نرم افزار کارشو انجام بده
از این طریق میتونید فضای اس ام اس هاتون رو زیاد کنید صدای شاتر دوربین رو پاک کنید یا لوگوی مخابرات رو پاک کنید یا ....
تمامی این آموزش ها از سایت SE-NSE گرفته شده اند
برای مراجعه به صفحه اصلی در سایت مربوطه از لینک زیر استفاده کنید
امیدوارم مفید بوده باشه
سلام وخسته نباشی دوست گرامی بنده در صفحه 15 این تاپیک چیزی ندیدم.لطفا بررسی کنید. ممنون میشم
royaye_talkh55
04-08-2007, 07:42
فکر کنم پایین صفحه یکی بود
pesarkhaleee
04-08-2007, 16:59
سلام اقایون من گوشیم چنج بود فلش کردم دیگه روشن نمیشه فایل ریست هم ریختم ولی بازم نمیشه
حتی بالا نمیاد که روی pleas wiate گیر کنه به نظرتون چش شده؟
دوباره سلام
اقا من نسخه farmanager CID 49 رو که ندارم ..گیرم نیاوردم
گوشیم هم phone XS نمیشناسه اصلا
مجبورم با XS++ کار کنم ...به نظر کار باهاش اسونه ..ولی من نمیتونم فایل منو مثلا بریزم توش ..
بدیش اینه که فایل های گوشی رو نشون نمیده که ادم راحت کوپی .پیست کنه
حالا چی کار کنم.....اموزشش رو از کجا گیر بیرم؟؟؟:13:/
سلام من کا 510 دارم چندتا منو براش دانلود کردم اما نمی دونم چجوری استفاده کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
amjdadar
19-08-2007, 01:55
شكرا لك أخي الكريم
sorena.heidari
19-08-2007, 10:45
سلام
آقا من K800 خریدم با cid52 حالا تکلیف ما چیه ؟
چه جوری به فار نصبش کنم ؟ یعنی پلاگیناشو از کجا بیارم؟
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
یاعلی
sorena.heidari
19-08-2007, 16:56
راستی اینم برای رفع مشکل اونایی که تو Please Wait... گیر می کنند:
دوباره سلام
اقا من نسخه farmanager CID 49 رو که ندارم ..گیرم نیاوردم
گوشیم هم phone XS نمیشناسه اصلا
مجبورم با XS++ کار کنم ...به نظر کار باهاش اسونه ..ولی من نمیتونم فایل منو مثلا بریزم توش ..
بدیش اینه که فایل های گوشی رو نشون نمیده که ادم راحت کوپی .پیست کنه
حالا چی کار کنم.....اموزشش رو از کجا گیر بیرم؟؟؟:13:/فار منیجر نسخه 1.7 موجوده که هم برای Cid36 و Cid49 به کار میره.فرقشون تو پلاگینهاشونه.
برای Cid36 از SEFP 100044 و برای Cid49 از SEFP 100051 باید استفاده کنی.
سلام
آقا من K800 خریدم با cid52 حالا تکلیف ما چیه ؟
چه جوری به فار نصبش کنم ؟ یعنی پلاگیناشو از کجا بیارم؟
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
یاعلی
تو اینجا جوابتو دادم:
سلام من کا 510 دارم چندتا منو براش دانلود کردم اما نمی دونم چجوری استفاده کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
برو اینجا:
pablo_anjjelo
20-08-2007, 18:35
اقا اگه می شه آموزش باکس را در یک فایل Pdf بزارید برای دانلود به همراه نرم افزار مربوطه اینطوری هم کلی کارتون می گیره هم بچه ها یه دنیا ازتون ممنون میشن
با تشکر
yarihaker
23-08-2007, 17:17
سلام دوستان
من بعد از نصب ويندوز توي far به اين ارور بر مي خورم usb flash deriver رو هم نصب كردم
script fs_mode execution error! error code :0
yarihaker
23-08-2007, 17:30
سلام دوستان
من بعد از نصب ويندوز توي far به اين ارور بر مي خورم usb flash deriver رو هم نصب كردم
k750 cid 49 red
قبلا كار مي كردم مشكلي نبود بعد از نصب ويندوز اين جوري شد
hitman_47
25-08-2007, 09:37
با سلام
من میخوام گوشیم فلش کنم(با xs++)ولی موقعی که گزینه customize تیک میزنم و شروع به فلش میکنم این ارور به من میده مشکل از کجاست:
starting loader unlock ----....
*******R3L
Cannot open CID36_00_R3L.bin
Wait for loader hello
سلام به همه ی بروبچه های این تاپیک مخصوصا به Siavash Y خان .
من تو سایت top sony مشکل دانلود دارم .
هر چی میخوام دانلود کنم بهم گیر میده . حتی عضو سایت هم شدم و اکانت خود را هم اکتیو کردم .
ولی نمیذاره فایل های لازم برای W700 رو دانلود کنم ؟
درباره ی همه ی راهنماییات هم خیلی خیلی ممنونم .
لطفا راهنماییم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یک z530i با cid49 دارم وقتی با فارمنیجر بهش وصل می شم دو تا فولدر میاره وقتی می خوام داخل این فولدرا بشم کلی طول می کشه آخرش هم فولدرا رو خالی نشون می ده ! لطفا کمک کنید ممنون
Delphi_Developer
08-09-2007, 22:01
آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید
آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید
اینجا جواب دادم:
p30planet
04-10-2007, 22:17
چه جوری میشه w810 brown رو به red تبدیل کرد.
fireware k50 cid49رو از سایت تاپ سونی پیدا کردم و ثبت نام اما بازم نمیذاره که من دانلود کنم کمک کن
گوشیم وسط فلش برنامه xs++ هنگ کرده دیگه روشن نمیشه کمک
سلام دوستان
k750 cid 49 red
قبلا كار مي كردم مشكلي نبود بعد از نصب ويندوز اين جوري شد
سلام به همه ی بروبچه های این تاپیک مخصوصا به Siavash Y خان .
من تو سایت top sony مشکل دانلود دارم .
هر چی میخوام دانلود کنم بهم گیر میده . حتی عضو سایت هم شدم و اکانت خود را هم اکتیو کردم .
ولی نمیذاره فایل های لازم برای W700 رو دانلود کنم ؟
درباره ی همه ی راهنماییات هم خیلی خیلی ممنونم .
لطفا راهنماییم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید یک ماه ازعضویتت بگذره درضمن فایل به اشتراک بگذاری یا تایپک بزنی . اگراشتراکش روبتونی بخری هیچکدوم ازاینارونمیخواد
shinyboy
05-10-2007, 01:56
سلام من میخوام گوشیم فلش کنم(با xs++)ولی موقعی که گزینه customize تیک میزنم و شروع به فلش میکنم
ازم مخوادکه یکی از انواع رو انتخاب کنم منم BruteXS رو انتخاب می کنم ولی فلش رو میزنم تو برنامه این جوری log
میاد
ایا customize به طور کامل انجام شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shinyboy
05-10-2007, 15:31
سلام من میخوام گوشیم فلش کنم(با xs++)ولی موقعی که گزینه customize تیک میزنم و شروع به فلش میکنم
ازم مخوادکه یکی از انواع رو انتخاب کنم منم BruteXS رو انتخاب می کنم ولی فلش رو میزنم تو برنامه این جوری log
میاد
ایا customize به طور کامل انجام شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا جواب بدین ضروریه.
اگه در این حالت customizeکامل نیست میشه طریقه کاملشو شرح بدین خواهشا کامل
p30planet
05-10-2007, 17:33
بهترین و کم دردسرترین روش اینه که بدی بیرون برات با باکس تبدیل کنند.
با کابل معمولی نمیشه و نیاز به کابل مخصوص همراه با برنامه داره.
msa d820
07-10-2007, 09:57
آقا سیاوش سلام آقا دستت طلا همونیه که من می خوام
ببین اگه ممکنه این آموزش رو به صورت Pdfدرست کنید و لینک دانلودش رو بزارین همچنین نرم افزار های موجو د برای این کار خیلی خیلی ممنون می شم چون نه میشه صفحه رو سیو کرد ونه می شه نرم افزار هاتون رو دانلود کرد شما هم مثل دیگران لینک مستقیمش رو بزارین تو رو خدا این کارو بکنید راستی اگه یه وقت نتو نستیم گوشی فاتحه اش خونده میشه یا نه میشه کاریش کرد به هر حال زحمتش رو بکشین ممنون می شم
amir20611
12-10-2007, 20:59
سلام آقا سیاوش من یه حرکتی کردم که خودمم توش موندم
می خواستم Erom گوشی را تغییر بدم (تبدبل قهوه ای به قرمز) که دیگر روشن نشد و با استفاده از برنامه فار منجر و XS++ , setool2lt ,... هم نشناخت حتی log هم نگرفت.
حالا اگر می توانید کمکی کنید ممنون میشم آیا راهی هست خودم کاری کنم تا درست شه یا نه بدم بیرون!!!
حالا اگر دادم بیرون فکر میکنی چقدر بشه
ممنون از وقتی که برای این تایپیک صرف می کنی
13:06:22| XS++ v1.5 Ready !
13:06:29| Attempting to open the interface...
13:06:29|
13:06:29| Turn off phone
13:06:29| Hold C Button on phone and connect phone.
13:06:29| You have 30 seconds.
13:06:29|
13:06:33| PORT STATUS: ACTIVE
13:06:33| Baseband ID: 8040
13:06:33| Hardware Platform: db2010 Marita compact
13:06:33| Protocol Version: 3.1
13:06:33| AutoReturnCollectingSending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
13:06:33| This is a PRODUCTION_ID loader
13:06:33| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
13:06:33| ***** Read otp (cmd 24)
13:06:33| Activating GDFS...
13:06:34| phone name detected
13:06:34| +++ Restarting phone - please wait...
13:06:34|
13:06:34| Disconnect phone from USB-port and wait for
13:06:34| further instructions.
13:06:34| You have 10 seconds.
13:06:34|
13:06:44| Open the battery-cover and reinsert the battery.
13:06:44| Hold C Button on phone and connect phone again.
13:06:44| You have 30 seconds.
13:06:44|
13:06:45| Baseband ID: 8040
13:06:45| Hardware Platform: db2010 Marita compact
13:06:45| Protocol Version: 3.1
13:06:45| +++ Phone has restarted successfully...
13:06:45| Return
13:06:45| PHONE INFO
13:06:45| DBID: db2010
13:06:45| OTP CID: 36
13:06:45| EROM CID: 36
13:06:45| EROM color: Brown
13:06:45| IMEI: 35655400xxxxxx
13:06:45| Phone: K750
13:06:45| Operator: APAC_1
13:06:45| CDA: CDA102295/7 R2A
13:06:45| Firmware: R1J002
13:06:45| EROM: n/a
13:06:45|
13:06:45| Ready for operation!
13:26:13| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_r2f.bin...
13:26:15| Shutting down...
sonyericssonk800
14-10-2007, 12:29
سلام من شنيدم phone xs 2.2 اومده ممنون ميشم برنامش رو بزارين و توضيحات. من ميخوام صداي كا 800 رو زياد كنم با فار راحت تر هستش ولي خوب فايل SSw براي كا 800 نيستش كه فلش كنيم فايلهاي صدا رو در مسير بريزم حالا فايل rest نيستش ميشه فايل main رو فلش كرد گوشي بالا مياد مثل همون فايل rest ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
ميخوام صداي كا 800 فوري زياد كنم كمكم كنيد. هنوز برنامه براي كا800 اينا نيومده؟؟؟
راستي من كا 750 كه فضاي اس ام اس زياد كردم الان خيلي اس ام اس زياد شده بعد يه اس ام اس مياد چند تا اس ام اس ها خراب ميشه بعد كه پاك ميكني درست ميشه پس يعني فضاي اس ام اس زياد بشه هم كشك هستش ؟!!!! راهي براي اين نيستش؟؟؟
سلام من شنيدم phone xs 2.2 اومده ممنون ميشم برنامش رو بزارين و توضيحات. من ميخوام صداي كا 800 رو زياد كنم با فار راحت تر هستش ولي خوب فايل SSw براي كا 800 نيستش كه فلش كنيم فايلهاي صدا رو در مسير بريزم حالا فايل rest نيستش ميشه فايل main رو فلش كرد گوشي بالا مياد مثل همون فايل rest ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
ميخوام صداي كا 800 فوري زياد كنم كمكم كنيد. هنوز برنامه براي كا800 اينا نيومده؟؟؟
راستي من كا 750 كه فضاي اس ام اس زياد كردم الان خيلي اس ام اس زياد شده بعد يه اس ام اس مياد چند تا اس ام اس ها خراب ميشه بعد كه پاك ميكني درست ميشه پس يعني فضاي اس ام اس زياد بشه هم كشك هستش ؟!!!! راهي براي اين نيستش؟؟؟
گوشی شما به فایل Rest و ssw نیاز نداره. در ضمن چرا با XS کار میکنی. فایل آگوستیک دلخواهتو دانلود کن و طبق آموزش برنامه Setool2lite اونو روی گوشی بریز.
در مورد فضای sms منم وقتی smsهام نزدیک به 900 تا شده بود همین مشکل رو داشتم.البته وقتی که در حافظه داخلی تلفن فایلی میریختم این مشکل پیدا میشد. اگه حجم sms رو زیاد کردی سعی کن حداقل بیشتر از 5 مگ از حافظه داخلی تلفنت خالی باشه و فایلهات هم رو مموری کارت نگهداری کنی.
masoud110
15-10-2007, 16:04
یه سر به این وبلاگ بزن . همه چیز درباره گوشی های سونی اریکسون داره . مخصوصاً لوگ گرفتن با داوینچی
واقعاً عالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین از این مجموعه جایی گیرت نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mrmostafa
15-10-2007, 17:32
گوشی شما به فایل Rest و ssw نیاز نداره. در ضمن چرا با XS کار میکنی. فایل آگوستیک دلخواهتو دانلود کن و طبق آموزش برنامه Setool2lite اونو روی گوشی بریز.
در مورد فضای sms منم وقتی smsهام نزدیک به 900 تا شده بود همین مشکل رو داشتم.البته وقتی که در حافظه داخلی تلفن فایلی میریختم این مشکل پیدا میشد. اگه حجم sms رو زیاد کردی سعی کن حداقل بیشتر از 5 مگ از حافظه داخلی تلفنت خالی باشه و فایلهات هم رو مموری کارت نگهداری کنی.
موافق باهات
sonyericssonk800
15-10-2007, 17:37
ممنونم از راهنماييت ميشه فايل صداي خوب و بلند براي كا 800 رو بزاري بعد بگي با setool چطوري اين كار رو انجام بدم ؟؟ بعدش گوشي اطلاعاتش كه نميپره؟؟؟ تو رو خدا استثنا راهش رو بهم بگو چون خيلي وقت هستش كار نكردم setools رو خوب بلد نيستم ممنون ميشم بهم بگي من setoollite 1.8 دارم .
ممنون
سلام ، من گوشی K550i دارم ، دوستمم گوشی K750i داره ، من تونستم با برنامه های XS و فار منیجر منوی گوشی اونو و خیلی چیزای اونو همانطور که میدانید تغییر بدم ، حالا میخوام ماله خودمو تغییر بدم اما فایل های گوشی خودمو نمیتونم پیدا کنم اگه لطف کنید فایلهای لینکهای دانلود این فایل ها را برای من بزارید ممنون میشم
--------------------------------------
آقا سیاوش از آموزش های بسیار عالی شما هم قدر دانی می کنم :40:
سلام ، من گوشی K550i دارم ، دوستمم گوشی K750i داره ، من تونستم با برنامه های XS و فار منیجر منوی گوشی اونو و خیلی چیزای اونو همانطور که میدانید تغییر بدم ، حالا میخوام ماله خودمو تغییر بدم اما فایل های گوشی خودمو نمیتونم پیدا کنم اگه لطف کنید فایلهای لینکهای دانلود این فایل ها را برای من بزارید ممنون میشم
یا از فار منیجر با پلاگینهای جدید استفاده کن یا از Setool2 lite. چون فکر کنم گوشی شما Cid49 نباشه و فقط گوشیهای cid49 نیاز به فایل Rest و Ssw دارند.
sonyericssonk800
22-10-2007, 18:17
ايمان جان جواب پست بالاي منو نداديا
من الان w550 رو فايل ssw رو فلش كردم روش با phone xs بعد تا بلوك 5 ميره ميمونه چيكار كنم با alpha 5 هم تست كردم نشد نميدونم چرا اينجوري ميشه الان روشن نميشه موندم چيكار كنم كمكم كنيدد
8:07:35| PHONE INFO
18:07:35| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
18:07:35| DBID: db2010
18:07:35| OPT CID: 49
18:07:35| EROM CID: 49
18:07:35| EROM color: red
18:07:35| IMEI: 35744400xxxxxx
18:07:35| Phone: W550
18:07:35| Operator: APAC_1
18:07:35| CDA: CDA102415/40 R1A
18:07:35| Firmware: R4CB020
18:07:35| EROM: n/a
mrmostafa
22-10-2007, 22:42
سياوش نيستش داداش كم پيدايي ديگه
sonyericssonk800
22-10-2007, 23:08
آپديت كردم گوشي درست شدش. فقط الان زبان فارسي چطوري اضافه كنم به w550 آخه فايل ssw وسط كار نصفه ميمونه و تا بلوك 5 بيشتر پر نميشه ثابت ميمونه به فار هم متصل نميشه چيكار بايد كردش؟؟ تا حالا همچين مشكلي نداشتم اكثر گوشي ها همينجوري وصل شده نشده گير كنه. 3 دفعه امتحان كردم نشدش
آپديت كردم گوشي درست شدش. فقط الان زبان فارسي چطوري اضافه كنم به w550 آخه فايل ssw وسط كار نصفه ميمونه و تا بلوك 5 بيشتر پر نميشه ثابت ميمونه به فار هم متصل نميشه چيكار بايد كردش؟؟ تا حالا همچين مشكلي نداشتم اكثر گوشي ها همينجوري وصل شده نشده گير كنه. 3 دفعه امتحان كردم نشدش
شما از Setool2lt استفاده کن. کار باهاش خیلی سریعتر از نرم افزارهای دیگست.
مسیر فایلها هم که بلدی.
برای فایلهای زبان:
\tpa\preset\system\language
به درون فایل allowed_language رو هم fa رو اضافه کن.
آموزش هم من هرجوری بگم ممکنه خوب متوجه نشی ولی فایل Pdf آموزشی رو بگیر خیلی قشنگ توضیح داده.
فقط برای راهنمایی مسیر بالا رو در یکی از درایوهای کامپیوتر درست کن و فایل زبان رو توش قرار بده. بعد روی اولین فولدر یعنی tpa کلیک راست کن و از منوی Send to گزینه Comperessed(Zipped)Folder رو بزن. حالا فایل Zip بدست اومده رو در نرم افزار Setool تو قسمت MISC FILES قرار بده و دکمه Flash رو بزن. فایل allowed_language رو هم خودت با نوت پد درست کن و زبانهایی که در fs موجوده رو درونش بنویس+ زبان فارسی.مثلا:
en, ar, fa, fr, ru,
یا فقط:
en, fa,
به روش بالا روی گوشی فلش کن.
sonyericssonk800
23-10-2007, 13:46
ميشه بگي فايل صدا رو چطوري بريزم؟؟؟ بايد زيپ شده باشه؟؟؟ بع تو همون Misc file بزارم و فلش رو بزنم به چيزه ديگه اي احتياج نداره؟؟؟ بعد گوشي اطلاعاتش كه از بين نميره دفتر تلفن و اس ام اس ها و غيره. ممنونم ازت خدا خيرت بده :10:
sonyericssonk800
23-10-2007, 13:58
شما از Setool2lt استفاده کن. کار باهاش خیلی سریعتر از نرم افزارهای دیگست.
مسیر فایلها هم که بلدی.
برای فایلهای زبان:
\tpa\preset\system\language
به درون فایل allowed_language رو هم fa رو اضافه کن.
آموزش هم من هرجوری بگم ممکنه خوب متوجه نشی ولی فایل Pdf آموزشی رو بگیر خیلی قشنگ توضیح داده.
فقط برای راهنمایی مسیر بالا رو در یکی از درایوهای کامپیوتر درست کن و فایل زبان رو توش قرار بده. بعد روی اولین فولدر یعنی tpa کلیک راست کن و از منوی Send to گزینه Comperessed(Zipped)Folder رو بزن. حالا فایل Zip بدست اومده رو در نرم افزار Setool تو قسمت MISC FILES قرار بده و دکمه Flash رو بزن. فایل allowed_language رو هم خودت با نوت پد درست کن و زبانهایی که در fs موجوده رو درونش بنویس+ زبان فارسی.مثلا:
en, ar, fa, fr, ru,
یا فقط:
en, fa,
به روش بالا روی گوشی فلش کن.
ايمان جان خيلي ازت ممنونم. سوالات زير رو ممنون ميشم بهم بگي:
1- فايل Pdf رو از كجا بگيرم
2- من فايل رو زيپ كنم داخل misc file بزارم فلش بزنم فلش ميشه درست ميشه نيازي به چيزه ديگه نيستش بعد اطلاعات گوشي از بين نميره ؟؟؟؟ اگه اينجوري باشه خوبه كه با فار كلي بايد راه بري دردسره
3- فايل صدا رو چطوري بريزم روي گوشي براي كا 800؟؟؟؟ همينجوري اونم ؟؟؟ بعد فايلهاي صداي قبلي خودش پاك ميشه ؟؟؟؟؟ اگه يه موقع جواب نداد چطوري برگردونيم سر جاش؟؟؟ فايلها رو چطوري بك اپ بگيريم ؟؟؟
بخواهيم فريم ور جديد بريزيم فقط فايل main , fs رو ميخواد خودش كاستوميز ميكنه؟؟؟ Main , fs رو هر پسوندي بزاريم ميشه ديگه چون پسوند bin , mbm , vkp هستش
ممنونم از همگي
ممنونم ازت ببخشيد اذيتت كردم
nakhordemast
23-10-2007, 22:57
آقا جریان پ990 چیه؟ هک میشه . راه های دیگه هست؟ مثلا میشه آکوستیکشو عوض کرد؟ کلا یه چند خط به اطلاعات ما بیفزایید لطفا.:10:
ايمان جان خيلي ازت ممنونم. سوالات زير رو ممنون ميشم بهم بگي:
1- فايل Pdf رو از كجا بگيرم
2- من فايل رو زيپ كنم داخل misc file بزارم فلش بزنم فلش ميشه درست ميشه نيازي به چيزه ديگه نيستش بعد اطلاعات گوشي از بين نميره ؟؟؟؟ اگه اينجوري باشه خوبه كه با فار كلي بايد راه بري دردسره
3- فايل صدا رو چطوري بريزم روي گوشي براي كا 800؟؟؟؟ همينجوري اونم ؟؟؟ بعد فايلهاي صداي قبلي خودش پاك ميشه ؟؟؟؟؟ اگه يه موقع جواب نداد چطوري برگردونيم سر جاش؟؟؟ فايلها رو چطوري بك اپ بگيريم ؟؟؟
بخواهيم فريم ور جديد بريزيم فقط فايل main , fs رو ميخواد خودش كاستوميز ميكنه؟؟؟ Main , fs رو هر پسوندي بزاريم ميشه ديگه چون پسوند bin , mbm , vkp هستش
ممنونم از همگي
ممنونم ازت ببخشيد اذيتت كردم
1- از این لینک:
این اولین ورژن هست:
اینم دومین ورژن که خیلی کاملتر و بهتره ولی باید قبلش عضو بشه.لینک مستقیم پیدا نکردم:
اگه Pdf رو بخونی همه چیز کامل توضیح داده شده ولی بازم برای راهنمایی بیشتر:
2- فقط کافیه فایل Zip رو در Misc File قرار بدی و دکمه Flash رو بزنی. نگران سریال و دفتر تلفن و بقیه اطلاعات هم نباش سرجاشون سالم میمونند.
3-فایل صدا هم مثل فایلهای دیگه در Misc File بزار و Flash رو بزن.فقط یادت باشه فایل رو درست زیپ کنی. فایلهای جدید که میریزی روی فایلهای قبلی Over Write میشن.اگه میخوای بک آپ داشته باشی از دستور makepkg استفاده کن. یا از نرم افزار SE Extractor از Fs فایلهای اورجینال رو بکش بیرون.
فریم ور هم با پسوند Mbn,Fbn و Bin تو این برنامه Add میشن.(البته اگه فایل Bin مبدون قفل باشه و مال برنامه های دیگه مثل SEKing نباشه).برای کاستومایز هم باید فایل کاستومایز رو دانلود کنی و در قسمت Misc Flie قرار بدی.
فایل با پسوند VKP هم پچ هست نه فریمور. برای ریختن پچ فایل VKP رو در MISC FLIE قرار بده و دکمه Write Script رو بزن.
آقا جریان پ990 چیه؟ هک میشه . راه های دیگه هست؟ مثلا میشه آکوستیکشو عوض کرد؟ کلا یه چند خط به اطلاعات ما بیفزایید لطفا.:10:
گوشی P990 فکر نمیکنم قابل هم باشه چون سیمبن هست و انقدر برنامه برای سیمبن هست که دیگه نیازی به هک نیست. مثلا برای افزایش کیفیت فیلمبرداری از برنامه های مختلفی استفاده میشه که از برنامه خود گوشی بهتر کار میکنند یا انواع پلیرها و ...
گوشیهای جاوا سیستم عامل به معنای کلمه ندارند و فایلهای سیستمی (مانند درایورهای دوربین و ...) در Fs هستند و برنامه اصلی در Main (که با پچ میشه دستکاری کرد). برای مثال برای پخش یک موسیقی از پلیر خود گوشی استفاده میشه.پلیرهای دیگه هم هستند .ولی مال گوشی از همه بهتره. ولی در سیمبن میشه برنامه ای بهتر از پلیر خود گوشی استفاده کرد. مثلا در ویندوز media Player موجوده ولی برنامه های دیگری هم هستند که امکانات و شاید صدای بهتری هم داشته باشند مثل Jet Audio که ماربر بسته به سلیق از هر کدوم استفاده میکنه.
nakhordemast
24-10-2007, 02:17
گوشی P990 فکر نمیکنم قابل هم باشه چون سیمبن هست و انقدر برنامه برای سیمبن هست که دیگه نیازی به هک نیست. مثلا برای افزایش کیفیت فیلمبرداری از برنامه های مختلفی استفاده میشه که از برنامه خود گوشی بهتر کار میکنند یا انواع پلیرها و ...
گوشیهای جاوا سیستم عامل به معنای کلمه ندارند و فایلهای سیستمی (مانند درایورهای دوربین و ...) در Fs هستند و برنامه اصلی در Main (که با پچ میشه دستکاری کرد). برای مثال برای پخش یک موسیقی از پلیر خود گوشی استفاده میشه.پلیرهای دیگه هم هستند .ولی مال گوشی از همه بهتره. ولی در سیمبن میشه برنامه ای بهتر از پلیر خود گوشی استفاده کرد. مثلا در ویندوز media Player موجوده ولی برنامه های دیگری هم هستند که امکانات و شاید صدای بهتری هم داشته باشند مثل Jet Audio که ماربر بسته به سلیق از هر کدوم استفاده میکنه.
مرسی عزیز دلم. مثلا من باید چی تو اینترنت سرچ کنم که یه برنامه فیلمبرداری یا عکاسی پیدا کنم؟.:46:
alenkita
04-11-2007, 08:39
كسي آموزش كامل فلش گوشي با باكس setool بصورت pdf رو نداره؟ خيلي لازم دارم.
هر جور مايلي ولي اون بهتره . كدوم نرم افزارها رو نشناخت ؟؟؟ usb flash نصبه ؟؟ چون اون نصب نباشه نميشناسه گوشيت رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k310-k510-w300-w800-w810-z530
از اين سايتها ميتوني دانلود كني
آقا گوشی من رو هم نمی شناسه کامپیوتررررررررررر
این usb flash کجاست و دقیقا نصب اش چطوریه؟؟؟ نکنه همون فایلهای درایور یو اس بی داخل سی دیه خب اونا رو چطوری باید نصب کرد
hossein.cr
09-11-2007, 23:47
كسي آموزش كامل فلش گوشي با باكس setool بصورت pdf رو نداره؟
منم همین طور.
MEH_FAT2006
10-11-2007, 14:50
گوشي من K750 است و بعد از اينكه صداي گوشي رو از طريق عوض كردن درايورها زياد كردم حالا يه مشكل براي گوشي پيش امده ، اونم اينه كه در اكثر مواقع عكسها رو نشون نمي ده و عكس هم نمي گيره كه بايد حتما گوشي خاموش روشن بشه تا اين مشكل حل بشه اگه زحمتي نيست در اين مورد من را راهنمايي كنيد :31:
سلام دوستان
من امروز رفتم سیم کارت جدید گرفتم (سوخته بود ، مسخره بازی که مخابرات در آورده )، به جای ir tci می نوسه ir mci ، یادمه تو هک دیده بودم که میشه ir tci رو از صفحه روزگار حذف کنم ، حالا میتونم این ir mci رو به ir tci تبدیل کنم ؟
مرسی ( کا 510 )
D E V I L
10-11-2007, 18:06
سلام دوستان
من امروز رفتم سیم کارت جدید گرفتم (سوخته بود ، مسخره بازی که مخابرات در آورده )، به جای ir tci می نوسه ir mci ، یادمه تو هک دیده بودم که میشه ir tci رو از صفحه روزگار حذف کنم ، حالا میتونم این ir mci رو به ir tci تبدیل کنم ؟
مرسی ( کا 510 )
جواب منفیه!
نمیشه اینکار رو کرد
ولی میتونی یه کار دیگه بکنی.
لوگو رو بطور کامل برداری و یه عکس رو تو کامپیوتر با فوتوشاپ درست کنی که بجای ir mci بنویشه ir tci.
و از این عکس بعنوان تصویر زمینه استفاده کنی.
D E V I L
10-11-2007, 18:08
گوشي من K750 است و بعد از اينكه صداي گوشي رو از طريق عوض كردن درايورها زياد كردم حالا يه مشكل براي گوشي پيش امده ، اونم اينه كه در اكثر مواقع عكسها رو نشون نمي ده و عكس هم نمي گيره كه بايد حتما گوشي خاموش روشن بشه تا اين مشكل حل بشه اگه زحمتي نيست در اين مورد من را راهنمايي كنيد :31:
با تغییر درایو صدا چنین مشکلی پیش نمیاد اکثرا زمانی که اسکین مدیا پلیر رو تغییر بدی همچین مشکلی پیش میاد.
مطمئنی فقط صداشو زیاد کردی؟
B L A S T E R
10-11-2007, 19:48
این چه اروریه
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:8 secs.
جواب منفیه!
نمیشه اینکار رو کرد
ولی میتونی یه کار دیگه بکنی.
لوگو رو بطور کامل برداری و یه عکس رو تو کامپیوتر با فوتوشاپ درست کنی که بجای ir mci بنویشه ir tci.
و از این عکس بعنوان تصویر زمینه استفاده کنی.
ای بابا ، نا امید شدم . . . :31: مرسی devil جان ، از راهنمایی ات ممنونم ، فقط کاشکی می شد یه توضیح می دادی که چرا میشه پاکش کرد ، ولی نمیشه ادیت کرد ؟
مرسی و ممنونم .:46:
ای بابا ، نا امید شدم . . . مرسی devil جان ، از راهنمایی ات ممنونم ، فقط کاشکی می شد یه توضیح می دادی که چرا میشه پاکش کرد ، ولی نمیشه ادیت کرد ؟
مرسی و ممنونم .
این متن یک متغیر هست که بسته به سیمکارت از طرف اپراتور فرستاده میشه و قابلیت تغییر نداره. ولی میشه با دستکاری فای مخصوص کاری کرد که این عبارت نشون داده نشه.
albaloot
30-11-2007, 21:06
اگه میشه لینک دانلود برنامه هک
ETOOL2Lite را بگذارید ممنون
az topsony.com chetori donload konam
. آموزش فلش
به این فایل ها برای فلش نیاز داریم
Firmware main file
Filesystem file
Finalization files
که میتونید از سایت هایی مثل topsony.com داونلود کنید
تاپ سونی پولیه و به راحتی اجازه دانلود نمیده.
از سایت زیر استفاده کن.
کسی برای گوشی z530i جواب گرفته
D E V I L
11-12-2007, 21:52
کسی برای گوشی z530i جواب گرفته
آره
z530 بطور کامل هک میشه.هم میتونی پچ بریزی و هم منو و درایوهاشو تغییر بدی.
ahriman323
12-12-2007, 12:10
تاپ سونی پولیه و به راحتی اجازه دانلود نمیده.
از سایت زیر استفاده کن.
سلا دوست عزيز مرسي از بابت سايت ، ايا اين سايت زبان انگليسي داره ؟
و براي دانلود هم بايد عضو بشي كه من عضو شدم
در ضمن دوستان من يه مشكل دارم با گوشيم اينه يك بار روي گوشيم منو وفلش منو ريختم با setool قبلا و حالا كه فلش منو ميريزم مشكلي نداره ولي توي قسمت تم ها نمياد.................؟!!!! مشكل چيه . منو كه ميريزم ميشه ولي فلش منو نميشه!!!
ahriman323
12-12-2007, 12:19
اينم لوگ برنامه
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35282601******CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
loader GDFS startup: executed
Processing script...
Will execute script now.
Phone detached
Elapsed:83 secs.
ahriman323
12-12-2007, 12:25
این متن یک متغیر هست که بسته به سیمکارت از طرف اپراتور فرستاده میشه و قابلیت تغییر نداره. ولی میشه با دستکاری فای مخصوص کاری کرد که این عبارت نشون داده نشه.
سلام دوست عزيز
من با setoolاسم اپراتور گوشيم را بر داشتم حالا ميتونم بدون اپديت ان را به حالت اول برگردونم؟!!
سلا دوست عزيز مرسي از بابت سايت ، ايا اين سايت زبان انگليسي داره ؟
و براي دانلود هم بايد عضو بشي كه من عضو شدم
در ضمن دوستان من يه مشكل دارم با گوشيم اينه يك بار روي گوشيم منو وفلش منو ريختم با setool قبلا و حالا كه فلش منو ميريزم مشكلي نداره ولي توي قسمت تم ها نمياد.................؟!!!! مشكل چيه . منو كه ميريزم ميشه ولي فلش منو نميشه!!!
سایت topse.ru زبان انگلیسی نداره ولی میشه از google translator استفاده کرد.
برای استفاده از منوی فلش تنها ریختن اون روی گوشی کافی نیست.باید در فایل تم نام منوی فلش برده شود.مثلا اگه منوی فلش با نام abc.swf روی گوشی ریختید باید در فایل تم مشخص کنید که از منوی فلش با نام abc.swf استفاده شود. برای اینکار کافیه یک فایل تم که منوی فلش رو ساپورت میکنه با winrar باز کنیم.یک فایل با نام Theme.xml درونش هست.این فایل رو با نوت پد باز کنید و در خط چهارم یا پنجم به نام منوی فلش اشاره شده.کافیه نام منوی فلش خودتونو با این عوض کنید.
سلام دوست عزيز
من با setoolاسم اپراتور گوشيم را بر داشتم حالا ميتونم بدون اپديت ان را به حالت اول برگردونم؟!!
توسط فایل layout اینکار رو انجام دادی یا پچ؟
اگه با فایل Layout تغییر دادی کافیه فایل اصلی رو جایگزین کنی.
اگه با پچ انجام دادی کافیه پچ رو حذف کنی.
ahriman323
13-12-2007, 14:28
توسط فایل layout اینکار رو انجام دادی یا پچ؟
اگه با فایل Layout تغییر دادی کافیه فایل اصلی رو جایگزین کنی.
اگه با پچ انجام دادی کافیه پچ رو حذف کنی.
سلا م دوست عزيز با فايل layout انجام دادم حلا فايل اصلي را از كجا بيارم ؟:31:
ahriman323
15-12-2007, 16:18
سایت topse.ru زبان انگلیسی نداره ولی میشه از google translator استفاده کرد.
برای استفاده از منوی فلش تنها ریختن اون روی گوشی کافی نیست.باید در فایل تم نام منوی فلش برده شود.مثلا اگه منوی فلش با نام abc.swf روی گوشی ریختید باید در فایل تم مشخص کنید که از منوی فلش با نام abc.swf استفاده شود. برای اینکار کافیه یک فایل تم که منوی فلش رو ساپورت میکنه با winrar باز کنیم.یک فایل با نام Theme.xml درونش هست.این فایل رو با نوت پد باز کنید و در خط چهارم یا پنجم به نام منوی فلش اشاره شده.کافیه نام منوی فلش خودتونو با این عوض کنید.
سلام دوست عزيز منظورتون از يك فايل تم كه منوي فلش ساپورت ميكنه فايل تمه همون فلش منو هست كه بايد همراش باشه يا فايل تم فلش منو هاي ديگه؟! اخه من 30 تا فلش منو دارم كه فايل تمش همراش نيست!!!!
اكه منظورتون فايل تم فلش منو هاي ديگه هست كه بايد بگم من اينكارو كردم ولي توي عوض كردن نام منوي فلش گير كردم يعني عوضش كردم ولي نتونستم سيو كنم ؟!! چه جوري سيو كنم!!
اكه منظورتون فايل تم فلش منو هاي ديگه هست كه بايد بگم من اينكارو كردم ولي توي عوض كردن نام منوي فلش گير كردم يعني عوضش كردم ولي نتونستم سيو كنم ؟!! چه جوري سيو كنم!!
شما فایل Layout.xml رو استخراج کن.بعد با نوت پد باز کن و تغییرات رو اعمال کن.فایل رو ذخیره کن.فایل رو با ماوس بکش در برنامه Winrar و ماوس رو رها کن.فایل خودش جایگزین میشه.
ahriman323
18-12-2007, 12:52
شما فایل Layout.xml رو استخراج کن.بعد با نوت پد باز کن و تغییرات رو اعمال کن.فایل رو ذخیره کن.فایل رو با ماوس بکش در برنامه Winrar و ماوس رو رها کن.فایل خودش جایگزین میشه.
سلام دوست عزیز منظورتون از layout.xml ا ین theme.xml هست دیگه :31::27:
وقتی میخوام فایل را با ماوس بکشم در برنامه winrar و ماوس را رها میکنم این ارور را میدهwinrar can add files only to rar or zip archives
,وقتی اون فایلthm.را باز میکنم توی برنامه گزینه add خاموش هست
سلام دوست عزیز منظورتون از layout.xml ا ین theme.xml هست دیگه :31::27:
وقتی میخوام فایل را با ماوس بکشم در برنامه winrar و ماوس را رها میکنم این ارور را میدهwinrar can add files only to rar or zip archives
,وقتی اون فایلthm.را باز میکنم توی برنامه گزینه add خاموش هست
وااای حواسم نبود آره منظورم همون theme.xml هست. من خودم اینکار رو انجام دادم و این پیغام رو نداد !!!!
شاید فایل تم read Only باشه اینو چک کن.
یک برنامه هم بود فایل تم رو توش add میکردی خودش قابلیت منوی فلش رو بهش اضافه میکرد ولی اسمش یادم نیست.از بچه های کلوپ W810 بپرس شاید بدونند.
K A R I M I
19-12-2007, 21:23
فکر کنم که این تاپیک خیلی به درد اهریمن بخوره :
آماده سازی سریع تم های سونی اریکسون برای منوی فلش با SE-Theme Tools 0.5 :
آقا یکی به ما کمک کنه
من FS و MAIN گوشیم را آپدیت کردم هزار بار هم مقاله را خوندم
Please Waite
و گوشیم روشن نمیشه با XS فلش کردم تمام مراحل را مو به مو اجرا کرده ام.
Phone ID: K750
19:15:23| Region: EMEA_6
19:15:23| CDA: CDA102338/37 R6A
DB2010
FS_EMEA_6_RED49
EU_1_CL_RED49.m
آقا یکی به ما کمک کنه
Please Waite
1923| Region: EMEA_6
1923| CDA: CDA102338/37 R6A
DB2010
FS_EMEA_6_RED49
EU_1_CL_RED49.m
turnoffsystem
04-01-2008, 21:15
من هر چي سعي مي كنم به گوشيم وارد نمي شه . البته بايد بگم فايل cid 49 رو من براي فار منيجر گرفتم ولي متاسفانه وارد نمي شه مشكل چيه .راستي گوشيم هم cid49 هست..... با تشكر
D E V I L
04-01-2008, 21:59
آقا یکی به ما کمک کنه
Please Waite
DB2010
FS_EMEA_6_RED49
EU_1_CL_RED49.m
اگه گوشیتون رو plase wait گیر کرده بهتره بدید بیرون براتون رجیستر اصلیش کنن.چون رجیستر گوشیتون چینج بوده این اتفاق افتاده.
من هر چي سعي مي كنم به گوشيم وارد نمي شه . البته بايد بگم فايل cid 49 رو من براي فار منيجر گرفتم ولي متاسفانه وارد نمي شه مشكل چيه .راستي گوشيم هم cid49 هست..... با تشكر
اول باید usbFlash Dreiver رو نصب میکردید.ضمنا توصیه میکنم از setoolLite برای هک کردن گوشیتون استفاده کنید.ریسکش کمتره
موفق باشید:11:
masoudjamalzadeh
07-01-2008, 02:51
اقایون سلام خسته نباشید کسی این کارهارو روی کا 810 انجام داده یا نه ممنون
kamyar70
09-02-2008, 18:17
آقا یکی به ما کمک کنه
Please Waite
DB2010
FS_EMEA_6_RED49
EU_1_CL_RED49.m
برو از داخل سايت گوگل پچ please wait را مطابق فريمور گوشيت دانلود كن
shahram_vzvz
05-04-2008, 19:25
[quote=active_277;833195]:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه Phone XS++ v1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-Far Manager1.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-پلاگین SEFP 0.10.0.51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ شده ...ok
4- db2010cid49_4_alpha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36:rolleye:
من این کار ها رو انجام دادم ولی وقتی می خوام داخل Fs شم یک پنجره باز می شه که اینها رو نوشته
═══════════════ SE Flash Plugin (c)Darkmen ════════════════ ══╗
║ ║
║ ║Connect cable holding "c" key. Waiting answer from phone ║
║ ChipID: 80 40 03 01 FF FF FF FF k750/w800/w550 series detected ║
║ EPIUSB: speed changed from 921600 to 921600 ║
║ ***All loaders are taken from SETOOL2*** ║
║ Sending break_in ldr: cid49run: sent 1 byte(s) ║
╟─────────────── ──────────────── ──────────────── ──────────────── ╢
║ Command progress: 1 of 1 byte(s) ║
و همین جا قفل می کنه و نمی ره
در ضمن اطلاعات گوشی من اینهاست :
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W550/Z520.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: 352557-01-721802
Phone CID 49, Color BROWN
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press button - "Get Files From Web" and download free firmware
Execution Time - 00:01:02
Done!
لطف کنید راهنماییم کنید :19:
shahram_vzvz
06-04-2008, 13:27
در ضمن من وقتی که می خوام به Fs دسترسی پیدا کنم گوشیم روشن می شه
لطف کنید جواب بدین دیگههه
Karimi جان یه توضیحی میدی نرم افزارت چجوری کار میکنه ؟
shahram_vzvz
06-04-2008, 15:19
این سوال منو جواب نمی دین ؟ :)
iran2008
08-04-2008, 09:26
آهای اهالی شهر پی سی ورلد بدادم برسید :
مشکل من اينه :
اولا که من چند بار گوشيمو فلش کردم ومشکلي از بابت صحيح فلش کردن ندارم.
من اومدم يه بار گوشي رو با داشتن Cid49 خواستم با Cid50 فلشش کنم.
فکر کنم فلش هم شد .ولي ديگه از اون به بعد گوشي هنگامي که بالا مي اومد روي Please Wait گير ميکرد.
حتي پچ پليزوايت هم چاره اش نميکنه.
بحر حال من احمق کاري ديگه اي کردم و اومدم يه Gdfs تازه رو گوشي رايت کردم و اصلا حواسم نبود که بايد يه کپي هم از Gdfs خودم بردارم.
خلاصه گوشي من ديگه هنگام بالا اومدن رو پليزوايت گير ميکنه و جلوتر نميره.
بعضي از انجمن ها گفتند که چون من Gdfs تازه رايت کردم بايد حتما آنلوک بشه.
پس بايد ببرمش بيرون.
ولي آدم هاي شهر ما اصلا هيچي حاليشون نيست.
منم ميخوام خودم کابل سرويسش رو بسازم و مطابق با آموزشي که موبايلستان گفته عمل کنم.ولي من عکسهاي اون آموزش رو نميتونم ببينم.
خلاصه داداش من کارم گير کرده و نميدونم چيکار کنم.
نميدونم کابل آمادشو از کجا و يا از کدوم سايت ميشه خريد.
فکر کنم کابل Dcu-11 هم نيازه.
حالا شما اگه ميتونيد کمکي به بنده حقير کنيد بسم الله.
سلام
کسی لینک دانلود واسه دانلود کردن custom pack dare?
W700_R1DB001_MAIN_EU_1_RED49.rar
مرسی
masoud_ac
29-08-2008, 01:46
درایور دوربین W900 رو تو کدوم ادرس بسازم و کپی کنم؟
W900 فکر کنم 3 تا درایور دوربین داشته باشه هر 3تاش باید کجا ریخته بشه؟
درایور دوربین واسه W900 چی هست؟
اگه هست بزارید یا سایت معرفی کنید.
ممنون
farshadvl
21-09-2008, 14:36
جواب سوالات دوستان
iran2008 : باید خدمتتون عرض کنم که باید گوشیتون را با باکس فلش کنید فکر کنم دیگه راهی باقی نگذاشتید
ppcsoft : شما هم می توانید از لینک زیر دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
masoud_ac : Camera driver: FS\ifs\settings\camera
سلاممن می خواهم پچ هایی را روی گوشیم که w810 است بریزم اما وقتی در فرمنیجر روی گزینه فلش می زنم errorبه من می دهد ونمی دانم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید
برا فلش کردن cid 50 51 52 53 چیکار باید کرد
با تشکر
Mohsen-CFC
26-01-2009, 17:29
سلام .من یه گوشیw810 دارم.بااینا:
W810_R4EA031_FS_EUROPE_2_RED49
W810_CDA102555_11_Generic_Europe_2
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49
فلش کردمش ولی وقتی میخواد file costumize رو فلش کنه بعد از 7 8 مرتبه dis و reconnect شدن کامپیوتر خاموش میشه. راستی
من با برنامه ی phone xs کار میکنم. اگه میتونین کمک کنید.
Sasuke-7
27-01-2009, 15:02
سلام .من یه گوشیw810 دارم.بااینا:
W810_R4EA031_FS_EUROPE_2_RED49
W810_CDA102555_11_Generic_Europe_2
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49
فلش کردمش ولی وقتی میخواد file costumize رو فلش کنه بعد از 7 8 مرتبه dis و reconnect شدن کامپیوتر خاموش میشه. راستی
من با برنامه ی phone xs کار میکنم. اگه میتونین کمک کنید.
با Setool فلش کن!
از پرسیدن یک سوال در چند تاپیک خودداری کن مگرنه بن میشی!
Mohsen-CFC
27-01-2009, 15:13
حالا چرا ناراحت میشی،شاید هم جزء قوانینه حالا ولش،کامپیوترم به exe نرم افزار setool گیر میده وپاکش میکنه.
Mohsen-CFC
28-01-2009, 14:45
اگه جواب منو نمیدی برم یه تاپیک دیگه،البته اگر منو بن نمیکنی.!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.