مشاهده نسخه کامل
: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها
mj_heydari
11-04-2007, 22:23
آقا بجز top sony دیگه منبع خوب واسه دانلود منو فلش و ... کسی سراغ نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mrmostafa
12-04-2007, 16:58
سلام سياوش جون خوبي داداش؟؟
سياوش ميخواستم ببينم تو تاپيك آموزش cid 36 گفته بودي با فار فايل زبان رو اديت كنيد زبا فارسي اضافه ميشه. فايلهاي مربوط به w550 رو داري همونجور انجام بدم زبان فارسي اضافه كنم ديگه مجبور نشم فلش كنم ema5, 6 رو رو گوشي؟!!!
3:46:50| PHONE INFO
13:46:50| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
13:46:50| DBID: db2010
13:46:50| OTP CID: 49
13:46:50| EROM CID: 49
13:46:50| EROM color: Red
13:46:50| IMEI: 35744400xxxxxx
13:46:50| Phone: W550
13:46:50| Operator: APAC_1
13:46:50| CDA: CDA102415/40 R1A
13:46:50| Firmware: R4CB020
13:46:50| EROM: n/a
سلام بیچاره شدم با XS++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو فلش کردم وقتی خواستم با فار به گوشی کانکت بشم ارور میده فاتال ارور با کد0 لطفا کمک
گوشی من کا 750i هستش.
faryad_ml
13-04-2007, 15:31
سلام سیاوش جان /
من در مورد فلش کردن هیچ گونه اطلاعاتی ندارم
اول واسم توضیح بده که اصلا چی هست و برای چی اینکارو انجام می دن و چه لزومی داره و به چه درد می خوره ؟
ضمنا من گوشیم p990i هستش دراین خصوص خصوص راهنماییم کن :
1) اول بدون من هفته گذشته خودم گوشیمو آپدیت کردم و نتیجه مثبت بود .
2) آیا می شه p990i روش فارسی ساز نصب کرد ؟ اگر راه و روش و نرم افزار خاصی داره لینکشو واسم بزار و اگر نمی شه خداقل فقط اس ام اساشو چه طوری فارسی بنویسم و بخونم ؟
3) یه انتی ویروس توپ واسم بزار
4).... کلا راهنماییم کنین ممنونم
Magic-Power
14-04-2007, 16:45
دوست عزیز برای نصب پچ بوسیله فار باید وارد فولدر Flash شده و پچ را در آنجا کپی کنیم.یعنی در واقع مسیر فقط همان فولدر فلش است.
در مورد پچ هم که مهدی عزیز لینکشو برات گذاشت ولی اگه موفق نشدی به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو (البته باید ثبت نام کنی که مجانیه) و از قسمت دانلو وارد پچ شو و با توجه به نوع گوشی و فریم وار گوشی پچی با نام Move_Menu_Folder رو دانلود کن و روی گوشیت نصب کن.
حتما قبل از نصب کردن پچ یک فولدر به نام Menu درون فولدر Other واقع در حافظه داخلی گوش درست کن(با PC Suite یا MyPhone Explorer) و فایلهای منو رو داخل اون قرار بده.
برای تغییر منو هم می تونی چندین فایل منو درون حافظه خارجی یا همون رم گوشی و در فولدر Other بریزی و برای استفاده ،فایلهای مربوط به هر منو رو انتخاب کن و دکمه More و Manage File و سپس Copy To Phone رو بزن(با فایل منیجر خود گوشی).بعد وارد حافظه داخلی شو و فایلهای منو رو که در اونجا کپی کردی دوباره انتخاب کن و دکمه More و Move To Folder رو بزن و فولدر منو رو انتخاب کن.بدین ترتیب فایلهای منو درون مسیر اصلی خودشون قرار می گیرند.این روش در مورد درایورهای صدا و دوربین پس از نصب پچ مربوط به هر کدوم صادق است.فقط برای درایورهای صدا و دوربین باید به جای فولدر Menu یک فولدر به اسم Drv درست کنیم. اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم.
2 سوال
فقط به محض ورود به قسمت Flash بايد پچ رو توش كپي كنم ؟
يا بايد فولدري چيزي توي قسمت Flash درست كنم ؟
موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :
Error
Script Flash_mode execution error!
Error code :0
منو رو به چه شكلي بريزم توي گوشي ؟
تمام اجزاي يك منو رو بريزم توي يك فولدر و بعد بريزم توي فولدر منو توي قسمت Other گوشي ؟
يا
تمام اجزاي يك منو رو همينطوري بريزم توي قسمت Other بدون فولدر ؟
ويا
فولدري كه تمام اجزاي يك منو توش هست رو زيپ rar كرده و بعد پسوند فايل رو به jar تغيير بدم و بعد روي گوشي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم
من خودم پول گوشيم رو دادم و از باباجونم نگرفتم پس دلم ميسوزه اگه طوريش بشه ( البته بلانسبت )
نقل قول:
[QUOTE=active_277;833195]:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه Phone XS++ v1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-Far Manager1.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-پلاگین SEFP 0.10.0.51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ شده ...ok
4- db2010cid49_4_alpha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36:rolleye:
سلام... از دوستاني كه در اين تايپك زحمت مي كشند سپاسگذارم بخصوص آقا سياوش و اكتيو و...
مي خوام گوشيمو هك كنم ولي لينك مورد 5 مشكل داره db2010cid49brown اگه امكانش هست يه جاي ديگه آپ كنيد.
با تشكر
ehsan_885
15-04-2007, 09:39
:2:سلام بر وبچ. تو رو خدا یکی کمکم کننه. من گوشی k750-cid49-redدارم.با برنامه xs++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش flash کردم. حالا میخوام با farmanager کار کنم. اصلا گوشی رو نمیشناسه. تو رو خدا کمکم کنید
mrmostafa
15-04-2007, 11:55
سياوش جان اين منو گوشي k750 عوض ميكنيم بديش اينه فقط بايد تم خودش رو بريزي تا خوب بشه تم هاي ديگه ميريزيم بد ميشه منو نصفه هستش خوب نميشه مثل اصلش نيستش
mrmostafa
15-04-2007, 12:07
نقل قول:
[QUOTE=active_277;833195]:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
جدید ترین نسخه Phone XS++ v1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-Far Manager1.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-پلاگین SEFP 0.10.0.51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ شده ...ok
4- db2010cid49_4_alpha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36:rolleye:
سلام... از دوستاني كه در اين تايپك زحمت مي كشند سپاسگذارم بخصوص آقا سياوش و اكتيو و...
مي خوام گوشيمو هك كنم ولي لينك مورد 5 مشكل داره db2010cid49brown اگه امكانش هست يه جاي ديگه آپ كنيد.
با تشكر
رامشك جان اين فايلي كه خواستي. فايل SEFP نهايي گذاشتم هر كس خواست دانلود كنه
db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sefp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشين
سلام من w300 دارم آیا این آموزش برای اون هم کاربرد داره
Magic-Power
15-04-2007, 16:59
دوست عزیز برای نصب پچ بوسیله فار باید وارد فولدر Flash شده و پچ را در آنجا کپی کنیم.یعنی در واقع مسیر فقط همان فولدر فلش است.
در مورد پچ هم که مهدی عزیز لینکشو برات گذاشت ولی اگه موفق نشدی به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو (البته باید ثبت نام کنی که مجانیه) و از قسمت دانلو وارد پچ شو و با توجه به نوع گوشی و فریم وار گوشی پچی با نام Move_Menu_Folder رو دانلود کن و روی گوشیت نصب کن.
حتما قبل از نصب کردن پچ یک فولدر به نام Menu درون فولدر Other واقع در حافظه داخلی گوش درست کن(با PC Suite یا MyPhone Explorer) و فایلهای منو رو داخل اون قرار بده.
برای تغییر منو هم می تونی چندین فایل منو درون حافظه خارجی یا همون رم گوشی و در فولدر Other بریزی و برای استفاده ،فایلهای مربوط به هر منو رو انتخاب کن و دکمه More و Manage File و سپس Copy To Phone رو بزن(با فایل منیجر خود گوشی).بعد وارد حافظه داخلی شو و فایلهای منو رو که در اونجا کپی کردی دوباره انتخاب کن و دکمه More و Move To Folder رو بزن و فولدر منو رو انتخاب کن.بدین ترتیب فایلهای منو درون مسیر اصلی خودشون قرار می گیرند.این روش در مورد درایورهای صدا و دوربین پس از نصب پچ مربوط به هر کدوم صادق است.فقط برای درایورهای صدا و دوربین باید به جای فولدر Menu یک فولدر به اسم Drv درست کنیم. اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم.
2 سوال
Error
تمام اجزاي يك منو رو بريزم توي يك فولدر و بعد بريزم توي فولدر منو توي قسمت Other گوشي ؟
يا
ويا
فولدري كه تمام اجزاي يك منو توش هست رو زيپ rar كرده و بعد پسوند فايل رو به jar تغيير بدم و بعد روي گوشي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم
من خودم پول گوشيم رو دادم و از باباجونم نگرفتم پس دلم ميسوزه اگه طوريش بشه ( البته بلانسبت )
با سلام آقا یه مشکلی هست من راه های دیگر رو میدونم ولی به یه فایل پچ نایز دارم من فایل پچی که رادیو رو بدون هندس فری پخش می کنه رو نصب کردم هالا یه پچ می خواهم که دوباره به حالت اول برگرده می دونم که میشه باید فایل اصلی مین رو دانلود کنم اگه میشه یه نفر یه پچ بگذاره که با اون حتما باید حندس فری وصل باشه تا بشه رادیو رو گوش داد Frimware : R1CA021 CID: 49
Magic-Power
15-04-2007, 21:12
سياوش جان اين منو گوشي k750 عوض ميكنيم بديش اينه فقط بايد تم خودش رو بريزي تا خوب بشه تم هاي ديگه ميريزيم بد ميشه منو نصفه هستش خوب نميشه مثل اصلش نيستش
والله براي من همچين اتفاقي نيافتاده
من در حال حاضر از اين منو كه لينكش رو گذاشتم استفاده ميكنم و ازش خيلي خيلي راضيم .
من منوهاي زيادي دارم اگه خواستي بگو كدومو ميخواي برات بزارم تو سايت .
اين منو اكولايزر هستش بعلاوه تم خودش
Download_ menu_equalizer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mrmostafa
15-04-2007, 21:38
والله براي من همچين اتفاقي نيافتاده
من در حال حاضر از اين منو كه لينكش رو گذاشتم استفاده ميكنم و ازش خيلي خيلي راضيم .
من منوهاي زيادي دارم اگه خواستي بگو كدومو ميخواي برات بزارم تو سايت .
اين منو اكولايزر هستش بعلاوه تم خودش
Download_ menu_equalizer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من همه اينارو دارم آرشيو كامل فايلهاي سيتمي ولي منو عوض ميكني مثل منوقبلش فول اسكرين نميشه فقط تم خود منو رو انتخاب كني منو فول ميشه وقتي بخواهي تم ديگه انتخاب كني بد ميشه ولي منوي اصلي خود گوشي اينجوري نبودش من خيلي گوشي تغييرات ميدم گوشي خودم كه كا 800 هستش. ولي ايراديه كه من تو اين قضيه ديدم. 10 تا گوشي k750 تغيير دادم همينجوري بودش
siamak5561
15-04-2007, 23:17
سلام من گوشیم رو که ک 750 بود با Xs++ و فار دستکاری کردم همه چیز هم خوب پیش رفت ولی حالا که می خوام با فار عمل رست رو روش انجام بدم اون گزینه که فایل رست رو فلش می کنه غیر فعاله !!!
حالا من چی کار کنم گوشیم هم رجستر اصله . لطفا سریعا کمک کنید گوشی رو هواست !!!!!!!!!!
فریم وایر : R1AA008
RED
با سلام آقا یه مشکلی هست من راه های دیگر رو میدونم ولی به یه فایل پچ نایز دارم من فایل پچی که رادیو رو بدون هندس فری پخش می کنه رو نصب کردم هالا یه پچ می خواهم که دوباره به حالت اول برگرده می دونم که میشه باید فایل اصلی مین رو دانلود کنم اگه میشه یه نفر یه پچ بگذاره که با اون حتما باید حندس فری وصل باشه تا بشه رادیو رو گوش داد Frimware : R1CA021 CID: 49
چرا کسی جواب من رو نمی ده؟
سلام من گوشیم رو که ک 750 بود با Xs++ و فار دستکاری کردم همه چیز هم خوب پیش رفت ولی حالا که می خوام با فار عمل رست رو روش انجام بدم اون گزینه که فایل رست رو فلش می کنه غیر فعاله !!!
حالا من چی کار کنم گوشیم هم رجستر اصله . لطفا سریعا کمک کنید گوشی رو هواست !!!!!!!!!!
فریم وایر : R1AA008
RED
نمی دونم والله تا حالا چنین مشکلی ندیده بودم شما بعد از اینکه کارات رو انجام دادی و تغییر تو گوشیت دادی فار رو ببند البته ان قدر در پ.شه ها بروی .. برو و کلید اینتر را بزن تا یه صفحه ی قرمز بیاد بد روی yes کلیک کن اگه نو رو بزنی دیگه گوشی غیر قابل استفاده میشه و روشن نمیشه و یا اگر برنامه را ببندی هم همین طور بعد کابل رو جدا کن راستی فار رو کاملا ببند و باتری رو به مدت 1 دقیقه در بار و همون طور که خودت بلدی دوباره با فار وصل شو و داخل گزینه Flash شو و فایل رو با دکمه Lns رنگی کم (زرد رنگ بشه) بعد کلید F5 رو بزن بعد اینتر و حالا ادامه مراحل رو طبق آموزشی که دارید انجام بدین اگه مشکلی بود بگین امید وارم کارت راه بیوفته
ahora50002000
16-04-2007, 00:02
با سلام
مشخصات لوگ من این است
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
Phone Color: BrownPhone CID: 49
Operator:Generic
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102337/103
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):اميري
Phone Model (2):K750i
º¾nguage-Ðÿÿÿ
dö$Di-nº¾45L ¬<°œ?rL<?rL
K750 recognized!
Please note! BROWN phones not supported with this version of logger!
Execution Time - 00:00:06
Done!
DBID : 84 (db2010 Marita compact )
Proto : 3.1
Pad : ffffffff
*****?
***** PRODUCTION_ID_LOADER
Sending loaders\db2010_cid_prodid_p3h.bin
HQ Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QDOOPayload 35432 bytes
Wait for EdQ
060206 1814 NPACXC125872 COMPACPRODUCTION ID _ID_LOADER F
This is a PRODUCTION _ ID loader
*****read flash vender &id (cmdD)
Binary answer is: 0a (89D)
*****read OTP(cmd24)
Close :1
CID : 49
PAF :1
**********read EROM (cmd57)
Color :62 (brown)
Lonq2 :ff
CID :49
*****read OTP (cmd24)
Close :1
CID : 49
PAF :1
******Read EROM (cmd57)
Color :62 (brown)
Lonq2 :ff
CID :49
******Authentication challenges are saved to authrespones_2.bin
******CD_LODER
Binary sending loaders\db2010_CID49red_cs_R3L.bin
Header
Failed sending header : 0x10
Apparently there is a file missing
وقتی به فار وصل میشوم و طبق آموزشها وصل می شوم پیغام زیر را می دهد
SE Flash Plugin <c>
Connect cable holding "c" key.waiting answer from phon
Chip id 80 40 03 01 ff ff ff ff k750/w800/w550 series detected
EPIUSB : speedchanged from 921600 to 921600
***ALL loaders are taken from SETOOL2***
Sending breaks_in idr : cid49run: sent 1 byte<s>
چکار باید کنم
ببخشید من فکر کنم یک جای کار مشکل دارد من اول بسم اله فایل sept را کپی می کنم و بعد وارد فار می شوم و پیغام بالا می آید بلا فاصله گوشی روشن می شود و الان حدود 45 دقیقه است که هیچ تغییری نشده آیا مشکلی هست در ضمن در قسمت آموزش فارنوشته شده :
(( توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36))
وباتوجه به اینکه گوشی من براون است آیا نیاز به ssw است یا نه
میشه پچ رو از گوشی حذف کرد و دلیلی برای نصب پچ جدید نیست.کافیه شما دوباره به مراحل نصب پچ بری.یعنی پچ رو انتخاب و F5 رو برای کپی بزنی. یکبار Enter رو بزن.حالا در این پنجره تیک کنار Remove Patch رو فعال کن و دوباره Enter رو بزن تا پچ از گوشی حذف شود.
در عکسی که 3-4 پست بالاتر siamak5561 گذاشته گزینه Remove Patch مشخصه.
نقل قول:
رامشك جان اين فايلي كه خواستي. فايل SEFP نهايي گذاشتم هر كس خواست دانلود كنه
db2010cid49brown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sefp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشين
ممنون
دستت درد نكنه
siamak5561
16-04-2007, 01:35
E2Group جان انجام دادم نشد . شاید اشکال از پلاگین فار باشه کسی لینک SEFP جدید و db2010cid49_4_alpha نداره؟؟؟
2 سوال
Error
يا
ويا
ببخشيد زياد سوال كردم
بله شما وقتی وارد فولدر FLASH میشید فقط یک فایل مشاهده می کنید و نیازی به ساختن فولدر جدید نیست فقط کافیه پچ رو کپی کنید همونجا.
در مورد منو هم بعد از نصب پچ تغییر مسیر درایور منو اینکار امکانپذیره. وقتی منو دانلود می کنید دارای یک فایل Menu.ml و 12 یا 24 فایل عکس هست و احتمالا یک تم سازگار و فایل Layout.xml.
شما باید فقط فایلهای عکس و Menu.ml رو تو مسیر Other\Menu تو حافظه داخلی گوشی کپی کنید.و با بقیه کاری نداشته باشید.یعنی وقتی وارد Other میشید باید یک فولدر به اسم Menu توش باسشه و درون فولدر منو هم فایل Menu.ml و 12 یا 24 تا عکس باشه.
Magic-Power اگر گوشی شما Brown باشه نمیشه با فار بهش پچ اضافه کرد. تنها روش برای گوشیهای Brown اینه که با Gslide 1.5 به فایل Main پچ اضافه کرد و اونو روی گوشی فلش کرد.
با سلام به اساتيد خوب و زحمتكش اين فروم
در اين پست بنده فقط ميخواهم دوستان محترم را از ضرر احتمالي كه متوجه شان است آگاه كنم.
شرح ماوقع را خدمت دوستان عرض ميكنم تا در صورت امكان از نظرات اساتيد نيز استفاده كنيم.
مشخصات گوشي: k750 , Red , CID49, RICA021 ,IMEI changed
اول فقط به منظور استفاده از پچها و تعويض درايورها فايل ssw مربوطه را با XC++ به گوشي منتقل كردم ولي در هنگام اتصال به فار همان ارور 0 را كه دوستان در پستهاي قبلي هم به آن اشاره كردند داشتم.لازم به ذكر است كه كليه مراحل را چندين مرتبه كاملا مطابق با دستورالعمل انجام دادم حتي فايل sefp.dll را هم با فايل exe موجود در آن دايركتوري پچ كردم ولي جواب نگرفتم. همانطور كه ميدانيد در صورتيكه نتوانيد به FAR وصل شويد گوشي قابل برگشت نيست.
لذا تصميم گرفتم قيد IMEI را بزنم و كلا فرموير W800 را روي گوشي بريزم. فرموير FS و MAIN مرتبط را پس از slide كردن باGSLIDE1.5 توسط ++XS در گوشي ريختم(ابتدا FS بعد costomize بعد MAIN). ولي گوشي در هنگام روشن شدن فقط مينوشت Please Wait و يك لود بار هم نمايش داده ميشدو همانجا ميماند(بازهم همانطور كه در پستهاي قبلي دوستان به آن اشاره كردند ولي هيچيك از اساتيد پاسخي ندادند:41: ). هنگام خاموش شدن هم مينوشت واكمن!!!!!!!! خلاصه 6 فرم وير از K750 و W800 را امتحان كردم ولي هربار همين مشكل سرجاي خودش باقي بود.
خلاصه دست آخر با هزينه هشت هزار تومان دادم با باكس يونيورسال گوشي را فلش كردند.
از اساتيد خواهشمندم در صورتيكه توجيهي براي اشكالات مذكور وجود ندارد ساير كاربران را از اين خطر مطلع كنند.
ehsan_885
16-04-2007, 14:24
سلام بر وبچ. جان مادرتون کمکم کنید. یکی از دوستام گوشیم رو با k750w800_r2e_dcu.49r.sswبابرنامه phone xs فلش کرد .بعد نمیدونم چی کارش کرد. حالا گوشی رو که روشن میکنم فقط یه صفحه سفید میاد. درضمن گوشی به برنامه far اصلا متصل نمیشه.ولی به phone xs و davinci وصل میشه .آیا کسی میدونه باید چی کار کنم.قربون مرامتون
ehsan_885
16-04-2007, 14:26
[B][COLOR="Red"]سلام بر وبچ. جان مادرتون کمکم کنید. یکی از دوستام گوشیم رو با k750w800_r2e_dcu.49r.sswبابرنامه phone xs فلش کرد .بعد نمیدونم چی کارش کرد. حالا گوشی رو که روشن میکنم فقط یه صفحه سفید میاد. درضمن گوشی به برنامه far اصلا متصل نمیشه.ولی به phone xs و davinci وصل میشه .آیا کسی میدونه باید چی کار کنم.قربون مرامتون
Magic-Power
16-04-2007, 14:51
Magic-Power اگر گوشی شما Brown باشه نمیشه با فار بهش پچ اضافه کرد. تنها روش برای گوشیهای Brown اینه که با Gslide 1.5 به فایل Main پچ اضافه کرد و اونو روی گوشی فلش کرد.
خوب اون نرم افزار رو دانلود كردم
اگه ميشه كار باهاش رو هم بهم ياد بديد
ممنون ميشم
mj_heydari
16-04-2007, 23:13
با سلام......فرموير FS و MAIN مرتبط را پس از slide كردن باGSLIDE1.5 توسط ++XS در گوشي ريختم(ابتدا FS بعد costomize بعد MAIN). ولي گوشي در هنگام روشن شدن فقط مينوشت Please Wait و يك لود بار هم نمايش داده ميشدو همانجا ميماند(بازهم همانطور كه در پستهاي قبلي دوستان به آن اشاره كردند ولي هيچيك از اساتيد پاسخي ندادند:41: ). هنگام خاموش شدن هم مينوشت واكمن!!!!!!!! .....
مشکل please wait برمیگرده به مشکل ریجستر گوشی ...
میشه پچ رو از گوشی حذف کرد و دلیلی برای نصب پچ جدید نیست.کافیه شما دوباره به مراحل نصب پچ بری.یعنی پچ رو انتخاب و F5 رو برای کپی بزنی. یکبار Enter رو بزن.حالا در این پنجره تیک کنار Remove Patch رو فعال کن و دوباره Enter رو بزن تا پچ از گوشی حذف شود.
در عکسی که 3-4 پست بالاتر siamak5561 گذاشته گزینه Remove Patch مشخصه.
آقا دستت درد نکنه کارم راه افتاد
E2Group جان انجام دادم نشد . شاید اشکال از پلاگین فار باشه کسی لینک SEFP جدید و db2010cid49_4_alpha نداره؟؟؟
آقا دیگه من چیزی به مخم نمیرسه از اساتید بپرش شاید می دونستن بهخدا شرمنده بلد نیستم
خوب اون نرم افزار رو دانلود كردم
اگه ميشه كار باهاش رو هم بهم ياد بديد
ممنون ميشم
از لینک زیر استفاده کن.آموزش کار با برنامه هست.
آق بد بخت شدم دستم به دامنتون بیچاره شدم من گوشم رو به روشی که در زیر می گذارم لینکش رو فلش کردم حالا رو Please Wait گیر کرده من تمامی قسمت ها رو مثل آموزش انجام دادم هیچ چیزش با آموزش فرق نمی کرد حالا چیکار کنم بیچاره شدم Frimwari r1ca021 هست فایل Main و FS رو هم مثل هم گیر آوردم تورو خدا کمک کنید تا بابام از موضوع با خبر نشده
آق بد بخت شدم دستم به دامنتون بیچاره شدم من گوشم رو به روشی که در زیر می گذارم لینکش رو فلش کردم حالا رو Please Wait گیر کرده من تمامی قسمت ها رو مثل آموزش انجام دادم هیچ چیزش با آموزش فرق نمی کرد حالا چیکار کنم بیچاره شدم Frimwari r1ca021 هست فایل Main و FS رو هم مثل هم گیر آوردم تورو خدا کمک کنید تا بابام از موضوع با خبر نشده
فكر نميكنم چاره اي بجز فلش كردن با باكس داشته باشي....اگر نگاهي به پستهاي قبلي بندازي ميبيني كه كسي جوابي براي اين مشكلات ندارد....
sepehr52
17-04-2007, 13:07
من یک z550 دارم که فریمورش r6ba033 است فایل rest این فریمور را پیدا نکردم برای همین جرات نکردم بهش دست بزنم فقط می خوام ظرفیت sms را زیاد کنم اگر کسی داره یا راهی پیشنهاد میکنه لطفا کمک کنه البته با k750 اینکار را براحتی انجام دادم با فار البته در ضمن هر دو گوشی من رجیسترش دستیه در ضمن من main و fs را از یک سایت دانلود کردم main حدود 13 مگ حجمش است و fs حدود 6.6 مگ اینها درستن راستی پسوندشون همdvt است اگر لازمشد main را فلاش کنم با Xs++ میشه یا باید با چیز دیگه ای انجامش بدم
سلام دوستان
دوست من یه W810 شماره سریال درست داره که من وقتی مشخصاتشو از منوی مخفی نگاه می کنم و
بعد با برنامه ی ++XS ازش اطلاعات می گیرم فکر کنم یکی نیست !!!
گوشی هم Brown هست !!!
این لیست مشخصات از منوی مخفی :
R4EA031
prgCXC12503 16_GENERI
C_HN R4EA031
EROM: R3A001
prgCXC 12504 16_EROM_
DB20 10_HELEN_FOTA_FL
ASLA_SIBLEY
ITP SW version
CXC 125 0326 R1E
Customization
CDA 102494/ 13 R5A
cxc 1250324 R4ED001
7EDW
S_ASIA_LEVAN
Java SW version
6.5
و اینم مشخصاتی که ++XS داده :
11:27:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:27:10| PHONE INFO
11:27:10| DBID: db2010
11:27:10| OTP CID: 49
11:27:10| EROM CID: 49
11:27:10| EROM color: Brown
11:27:10| IMEI: --------xxxxxx
11:27:10| Phone: W810
11:27:10| Operator: S_ASIA_LEVAN
11:27:10| CDA: CDA102494/13 R5A
11:27:10| Firmware: R4ED001
11:27:10| EROM: n/a
میشه یه راهنمایی بکنید .
چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟
ممنون
( دوستان والا جواب اینا مخصوصا این که آیا گوشی های Brown هک میشه یا نه خیلی واسم مهمه
واسه همین تو چند تاپیک نوشتمش شرمنده )
ahora50002000
17-04-2007, 16:04
با سلام
مشخصات لوگ من این است
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
Phone Color: BrownPhone CID: 49
Operator:Generic
Language:EMEA_6
..
.
.
.
EPIUSB : speedchanged from 921600 to 921600
***ALL loaders are taken from SETOOL2***
Sending breaks_in idr : cid49run: sent 1 byte<s>
چکار باید کنم
ببخشید من فکر کنم یک جای کار مشکل دارد من اول بسم اله فایل sept را کپی می کنم و بعد وارد فار می شوم و پیغام بالا می آید بلا فاصله گوشی روشن می شود و الان حدود 45 دقیقه است که هیچ تغییری نشده آیا مشکلی هست در ضمن در قسمت آموزش فارنوشته شده :
(( توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36))
وباتوجه به اینکه گوشی من براون است آیا نیاز به ssw است یا نه
چرا کسی جواب نمی ده
mrmostafa
17-04-2007, 16:50
من یک z550 دارم که فریمورش r6ba033 است فایل rest این فریمور را پیدا نکردم برای همین جرات نکردم بهش دست بزنم فقط می خوام ظرفیت sms را زیاد کنم اگر کسی داره یا راهی پیشنهاد میکنه لطفا کمک کنه البته با k750 اینکار را براحتی انجام دادم با فار البته در ضمن هر دو گوشی من رجیسترش دستیه در ضمن من main و fs را از یک سایت دانلود کردم main حدود 13 مگ حجمش است و fs حدود 6.6 مگ اینها درستن راستی پسوندشون همdvt است اگر لازمشد main را فلاش کنم با Xs++ میشه یا باید با چیز دیگه ای انجامش بدم
شما اگه فايل ssw مربوط به گوشيت رو نداري بايد با خود xs انجام بدي چون بار اول هستش بايد يه بار فلش كني اگه فلش هم بكني سريالت ميپره. الانم بازار علائدين مامور بازي شده سريال دستي هم نمكينن فلا دوستم رفته بود كلي خواهش اينا انجام داده بودن. البته بايد بگردي پيدا كني
mrmostafa
17-04-2007, 16:52
اين خطا براي باگ نرم افزار هستش كه سازگاري نداره. شما يه بار main رو فلش كن ببين درست ميشه. من يه بار 3 بار اين كار رو انجام دادم تا شدش
مرسی آقا م تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود در صورتی که ما فایل Fs رو فلش میکنیم باید بینیم چه Cda داره و برای کاستومایز کردن هم باید همون رو بگذاریم و وارد کنیم حالا مرصی آق باید برم بگردم ببینم کسی رو پیدا می کنم یه توضیحی بدین ببینم یارو که گوشیم رو بهش میدم چند دقیقه وقت می بره تا گوشی رو فلش کنه تازه این کسی که میدم گوشی رو فلش کنه همون بود که روز اول خرید گوشیم رفتم دادم به خودش در عرض دو دقیقه گوشی رو ریجستر دستی کرد
sepehr52
18-04-2007, 12:11
شما اگه فايل ssw مربوط به گوشيت رو نداري بايد با خود xs انجام بدي چون بار اول هستش بايد يه بار فلش كني اگه فلش هم بكني سريالت ميپره. الانم بازار علائدين مامور بازي شده سريال دستي هم نمكينن فلا دوستم رفته بود كلي خواهش اينا انجام داده بودن. البته بايد بگردي پيدا كني
دوست من فایل ssw را دارم ولی برای اینکه فلش نکنم فایل rest را می خواهم البته برام مهم نیست رجیسترش بپره چون از تالیا استفاده می کنم در ضمن اینکه یکی از دوستانم باکس داره و زحمت رجیسترش را می کشه اگه فایل main این گوشی را هم سراغ داری ممنون میشم خودم یکجا پیدا کردم ولی پسوندش dvt است
سلام چرا کسی جواب منو نمیده.......سوال من خیلی مزخرف بود یا دوستان افتخار نمیدن
کوشی من w300 آیا این آموزش برای اون هم جداب میده یا نه
همین
با تشکر از شما می خوام بگم.....محض این دلی که در به در شده.....ما رو از یاد ببرید که .....
مرسی آقا م تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود در صورتی که ما فایل Fs رو فلش میکنیم باید بینیم چه Cda داره و برای کاستومایز کردن هم باید همون رو بگذاریم و وارد کنیم حالا مرصی آق باید برم بگردم ببینم کسی رو پیدا می کنم یه توضیحی بدین ببینم یارو که گوشیم رو بهش میدم چند دقیقه وقت می بره تا گوشی رو فلش کنه تازه این کسی که میدم گوشی رو فلش کنه همون بود که روز اول خرید گوشیم رفتم دادم به خودش در عرض دو دقیقه گوشی رو ریجستر دستی کرد
كل فرايند فلش 15 تا 20 دقيقه طول ميكشه. لطفا اگر راجع به CDA چيزي بدرد بخوري دستگيرتون شد ما رو هم بي نصيب نگذاريد.CDA بعد از ريختن FS و در زمان costomizing مگر تغييري ميكند؟
ahora50002000
18-04-2007, 20:51
چرا کسی جواب نمی ده
دوباره
چرا کسی جواب نمی ده
mj_heydari
19-04-2007, 00:46
مشکل plaese wait برای ریجستر اصلی نبودن گوشی شما است ...ببری بدی با باکس برات ریجستر می کنن درست میشه ...این مشکلو خیلی ها دارن ...نترس گوشیت زنده میشه دوباره عزیز
mj_heydari
19-04-2007, 00:52
سلام دوستان
دوست من یه W810 شماره سریال درست داره که من وقتی مشخصاتشو از منوی مخفی نگاه می کنم و
بعد با برنامه ی ++XS ازش اطلاعات می گیرم فکر کنم یکی نیست !!!
گوشی هم Brown هست !!!
این لیست مشخصات از منوی مخفی :
R4EA031
prgCXC12503 16_GENERI
C_HN R4EA031
EROM: R3A001
prgCXC 12504 16_EROM_
DB20 10_HELEN_FOTA_FL
ASLA_SIBLEY
ITP SW version
CXC 125 0326 R1E
Customization
CDA 102494/ 13 R5A
cxc 1250324 R4ED001
7EDW
S_ASIA_LEVAN
Java SW version
6.5
و اینم مشخصاتی که ++XS داده :
11:27:10| PHONE INFO
11:27:10| DBID: db2010
11:27:10| OTP CID: 49
11:27:10| EROM CID: 49
11:27:10| EROM color: Brown
11:27:10| IMEI: --------xxxxxx
11:27:10| Phone: W810
11:27:10| Operator: S_ASIA_LEVAN
11:27:10| CDA: CDA102494/13 R5A
11:27:10| Firmware: R4ED001
11:27:10| EROM: n/a
میشه یه راهنمایی بکنید .
چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟
ممنون
( دوستان والا جواب اینا مخصوصا این که آیا گوشی های Brown هک میشه یا نه خیلی واسم مهمه
واسه همین تو چند تاپیک نوشتمش شرمنده )
**
من خودم کا750 brown دارم و fs اون به راحتی قابل دسترسی هست ..در مورد گوشی شما من تعجب می کنم چه طور 810 بهو db1020 شده چون اکثرا db2020 هستن و سید 51 نه 49 ولی به هر حال اگه میخواخهید گوشیتون رو به red تبدیل کنید ببرید زیر زمین علاالدین اونجا اگه خیلی بی انصاف باشن با 5 تومن تبدیل می کنن ...ضمن اینکه نمی تونید red رو گوشیتون بریزید تا قبل از تبدیل
nakhordemast
19-04-2007, 00:52
با فون ایکس اس کار میکنم همش گوشیم روشن میشه همه فن ها رو هم زدم یه بار بعد از 10 دقیقه روشن میشه یه با بعد از 1 ساعت . تاقبل از این بعد از 1 دقیقه روشن میشد که با یه عالمه دستکاری کردن عوض کردن ویندوز و درایور یو اس بی دیگه این اتفاق نیفتاد
گوشیمم 810 هست.
جای امیدواری هست یاگوشیمو بندازم دور؟
mj_heydari
19-04-2007, 00:56
سلام چرا کسی جواب منو نمیده.......سوال من خیلی مزخرف بود یا دوستان افتخار نمیدن
کوشی من w300 آیا این آموزش برای اون هم جداب میده یا نه
همین
با تشکر از شما می خوام بگم.....محض این دلی که در به در شده.....ما رو از یاد ببرید که .....
w300-only fs. breakin - w300_p3k_dcu.49R.ssw, скрипт - w300_w810_z550_cid49breakin , script-w300_w810_z550_cid49
این رو من از تو یه سایتی پیدا کردم //من امتحان نکردم ..ولی خوب احتمالا جواب میده...البته با این bin va script ha ففط به fs گوشی دسترسی دارید
sepehr52
19-04-2007, 08:03
w300-only fs. breakin - w300_p3k_dcu.49R.ssw, скрипт - w300_w810_z550_cid49breakin , script-w300_w810_z550_cid49
این رو من از تو یه سایتی پیدا کردم //من امتحان نکردم ..ولی خوب احتمالا جواب میده...البته با این bin va script ha ففط به fs گوشی دسترسی دارید
خوب دوست من لااقل لینک دانلودی آدرس سایتی چیزی میذاشتی ببینیم بدرد میخوره یا نه
mj_heydari
19-04-2007, 10:29
خوب دوست من لااقل لینک دانلودی آدرس سایتی چیزی میذاشتی ببینیم بدرد میخوره یا نه
اینج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ا یه سر بزن
البته زبان سایت روسی است ولی همین لینک تو گوگل بزن ..بعد وقتی اومد گزینه translate رو بزن تا زات از روسی به انگلیسی ترجمه کنه ...
nakhordemast
19-04-2007, 12:21
اینج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ا یه سر بزن
البته زبان سایت روسی است ولی همین لینک تو گوگل بزن ..بعد وقتی اومد گزینه translate رو بزن تا زات از روسی به انگلیسی ترجمه کنه ...
دوست عزیز یه حالی هم به ما بده ببین میتونی راهنمایی کنی؟ ( چند تا پست بالاتر) :41:
mj_heydari
19-04-2007, 16:58
با فون ایکس اس کار میکنم همش گوشیم روشن میشه همه فن ها رو هم زدم یه بار بعد از 10 دقیقه روشن میشه یه با بعد از 1 ساعت . تاقبل از این بعد از 1 دقیقه روشن میشد که با یه عالمه دستکاری کردن عوض کردن ویندوز و درایور یو اس بی دیگه این اتفاق نیفتاد
گوشیمم 810 هست.
جای امیدواری هست یاگوشیمو بندازم دور؟
زحمت این اموزش و یکی از بچه های فروم کشیده :40:
البته من نفهیمدم الان مشکل روشن شدن گوشیت حل شده یا نه ولی به هر حال تو اون لینکه اموزشهای توپی هست :20:
راستی این اسم کاربری ات منو یاد یه شعر ار اخوان میندازه ...
آقا من گوشیم دادم با باکس فلشش کردن درست شد بعد به یارو گفتم میشه با فار گوشی رو دستکاری کرد مشکلی براش پیش نمیاد گفت نه(آره جون عمش) بعد گوشی رو دستکاری کردم طبق این آموزش :
بعد گوشی رو که خواستم روشن کنم دیدم که ---- تو گوشی و روشن نمیشه بعد وصلش کردم به XC++ بعد عکس زیر رو دیدم
بعد بردم جاهایی که فلش می کنن گفتن ما تضمین نمی کنیم ممکنه اگه بخای دوباره این کارو بکنی خراب بشه من خودم اومدم با برنامه Xc++ فایل فریو ویر که دانلود کردم رو باهاش گوشی رو فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن می کنم میگه که گوشی اصل نیست حالا باید برم گوشی رو ریجستر کنم یکی توضیح بده که این چرا با باکس که فلش کردم این جوری میشه و نمیشه فایل های گوشی رو دستکاری کرد و آیا راهی هست که این جوری نشه یعنی با باکس فلش کنم بعد گوشی رو دستکاری کنم و اگه بخام اینجوری بکنم به اون کسی که فلش میکنه بگم چی یه توضیح کاملی بدین
mj_heydari
20-04-2007, 00:35
آقا من گوشیم دادم با باکس فلشش کردن درست شد بعد به یارو گفتم میشه با فار گوشی رو دستکاری کرد مشکلی براش پیش نمیاد گفت نه(آره جون عمش) بعد گوشی رو دستکاری کردم طبق این آموزش :
بعد گوشی رو که خواستم روشن کنم دیدم که ---- تو گوشی و روشن نمیشه بعد وصلش کردم به XC++ بعد عکس زیر رو دیدم
بعد بردم جاهایی که فلش می کنن گفتن ما تضمین نمی کنیم ممکنه اگه بخای دوباره این کارو بکنی خراب بشه من خودم اومدم با برنامه Xc++ فایل فریو ویر که دانلود کردم رو باهاش گوشی رو فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن می کنم میگه که گوشی اصل نیست حالا باید برم گوشی رو ریجستر کنم یکی توضیح بده که این چرا با باکس که فلش کردم این جوری میشه و نمیشه فایل های گوشی رو دستکاری کرد و آیا راهی هست که این جوری نشه یعنی با باکس فلش کنم بعد گوشی رو دستکاری کنم و اگه بخام اینجوری بکنم به اون کسی که فلش میکنه بگم چی یه توضیح کاملی بدین
اقا ربطی نداره ..شما هر تریپی گوشیتو فلش کنی باز بعدا میتونی با فار دستکاری کنی ..این چیزیه که بارها تجربه شده ..البته اگه دزست مراحل بری به مشکلی بر نمی خوری :20:
زیر زمین علالدین هم 2 -3 تا مغازه هست که یه چیزایی میفهمن ...بقیه همه تعطیلن ..نمی دونن فار چیه ..یکییشون که حتی باکس داشت و جلو خودم داشت رجیستر می کرد نمی دونست اسم اون چیزی که داره میریزه رو گوشی فرم وره !! درباره gdfs va erom که خیلی کم میدئنند داستان چیه :18:
nakhordemast
20-04-2007, 01:54
زحمت این اموزش و یکی از بچه های فروم کشیده :40:
البته من نفهیمدم الان مشکل روشن شدن گوشیت حل شده یا نه ولی به هر حال تو اون لینکه اموزشهای توپی هست :20:
راستی این اسم کاربری ات منو یاد یه شعر ار اخوان میندازه ...
اول ها 1 دقیقه ای روشن میشد . با این آموزشی که شما هم لینکشو گذاشتید به مبارزه روشن شدن پرداختم و نتیجا این شد که گوشی تا یک ساعت روشن نمیشه و فون ایکس اس باهاش ور میره اما نهایتا بعد از 1 ساعت روشن میشه و عملیات متوقف میشه . دیگه نمیدونم چکار باید میکردم که نکردم . آخه من چه هیزم تری به این گوشی فروختم که این کار رو با من میکنه . :9: :9: :9:
اسم کاربری چه قابل داره. بپیچم؟ شما گلی!
ای نخورده مست لحظه دیدار نزدیک است ...:40: :11:
این همون عکس بوده که یادم رفت بگذارم
حالا اینا رو بیخیال من تازه فهمیدم که فایل فلش Main Frimware با فایل FS یکی نبوده آقا جون مارتون یکی کمک کنه من این فایل FS رو دارم K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn حالا یکی بیاد فایل مربوط به فلش کردن Main Frimware که به فایل FS کی در بالا گفتم بخوره من خودم زیاد تشخیص نمیدم لینکش رو بده تا برم کافی نت دانلود کنم راستی فایل کاستومایزی که به دو فایل بالا هم بخوره رو بگذارید لطفا نگید برو تو فلان جا گیر میاره من مخم گوز پیچ میشه و راستی لینک یه آموزشی رو هم بگذارید که خودم با کابل تو گوشی گوشیم رو فلش کنم و 100 کار کنه مهم نیست چهطور باشه یا چقدر زمان ببره فقط بتونم خودم فلشش کنم که به این بی پدرا رو نندازم رفتم یا میگه 15 هزار تومن تازه من تظمین هم نمی کنم
sorena.heidari
21-04-2007, 18:40
سلام
آقایون اگه هرکی بلده لطفا سریعا جواب بده
من یه کا750 که فکر کنم چنج هستش آخه سریال پشتش با خودش فرق داره
وقتی تبدیل به دبلیو 800 کردم حالا روشن میشه میره رو پلیز ویت ولی حرکت نمی کنه و گوشی هم روشن نمی شه لطفا کمکم کنید
mrmostafa
21-04-2007, 21:36
سلام
آقایون اگه هرکی بلده لطفا سریعا جواب بده
من یه کا750 که فکر کنم چنج هستش آخه سریال پشتش با خودش فرق داره
وقتی تبدیل به دبلیو 800 کردم حالا روشن میشه میره رو پلیز ویت ولی حرکت نمی کنه و گوشی هم روشن نمی شه لطفا کمکم کنید
اين خطا براي اينه كه باگ داره نرم افزار با گوشي مچ نميشه شما يه بار با phone xs فايل main رو فلش كن درست ميشه
pouya_jan2003
21-04-2007, 22:06
سلام می خواستم اگه کسی فریمور جدید k750 رو داره واسم بزاره ممنون میشم . من از تاپ سونی نمی تونم دانلود کنم و ریجستر هم شدم .
سلام عزیزم سایت توپ سونی پولی شده برو تو این سایت عالی هست همه چی داره 100% به کارت میاد
من خودم همه فایل های مورد نیازم رو از این سایت میگیرم
ahora50002000
21-04-2007, 23:57
دوباره
چرا کسی جواب نمی ده
خسته نباشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raspotineiran
22-04-2007, 05:58
با سلام
من طبق راهنمایی مطالب سایت فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw را با phone xs بر روی گوشی k750 ریختم مشصات هم اینگونه بود:
05:48:38| PORT STATUS: ACTIVE
05:48:38| Baseband ID: 8040
05:48:38| Hardware Platform: db2010 Marita compact
05:48:38| Protocol Version: 3.1
05:48:38| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
05:48:38| This is a PRODUCTION_ID loader
05:48:38| Activating GDFS...
05:48:38| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K750)
05:48:38| ...using GDFS name
05:48:38| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
05:48:38| PHONE INFO
05:48:38| DBID: db2010
05:48:38| OTP CID: 49
05:48:38| EROM CID: 49
05:48:38| EROM color: Red
05:48:38| IMEI: 35878502xxxxxx
05:48:38| Phone: K750
05:48:38| Operator: EMEA_6
05:48:38| CDA: CDA102338/37 R6A
05:48:38| Firmware: R1CA021
05:48:38| EROM: n/a
بعد از اینکار گوشیم روشن نمیشه خواستم طبق اموزش داده شده در سایت فایل rest_K750_R1CA021.bin
را با نرم افزار far و پلاگین sefp به گوشیم ارسال کنم که موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :
Error
حال برای راه اندازی و روشن شدن گوشیم باید چیکار کنم یعنی باید بدم بیرون دوباره فلش بشه ؟ یا خودم میتونم با راهنمایی شما اساتید راش بندازم
mrmostafa
22-04-2007, 07:45
سلام می خواستم اگه کسی فریمور جدید k750 رو داره واسم بزاره ممنون میشم . من از تاپ سونی نمی تونم دانلود کنم و ریجستر هم شدم .
از اينجا ميتوني بگيري
ttp://clubw800i.googlepages.com/ mesle topsony barname dare
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mesle topsony aliyee
mrmostafa
22-04-2007, 07:52
با سلام
من طبق راهنمایی مطالب سایت فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw را با phone xs بر روی گوشی k750 ریختم مشصات هم اینگونه بود:
05:48:38| PORT STATUS: ACTIVE
05:48:38| Baseband ID: 8040
05:48:38| Hardware Platform: db2010 Marita compact
05:48:38| Protocol Version: 3.1
05:48:38| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
05:48:38| This is a PRODUCTION_ID loader
05:48:38| Activating GDFS...
05:48:38| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K750)
05:48:38| ...using GDFS name
05:48:38| PHONE INFO
05:48:38| DBID: db2010
05:48:38| OTP CID: 49
05:48:38| EROM CID: 49
05:48:38| EROM color: Red
05:48:38| IMEI: 35878502xxxxxx
05:48:38| Phone: K750
05:48:38| Operator: EMEA_6
05:48:38| CDA: CDA102338/37 R6A
05:48:38| Firmware: R1CA021
05:48:38| EROM: n/a
بعد از اینکار گوشیم روشن نمیشه خواستم طبق اموزش داده شده در سایت فایل rest_K750_R1CA021.bin
را با نرم افزار far و پلاگین sefp به گوشیم ارسال کنم که موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :
Error
حال برای راه اندازی و روشن شدن گوشیم باید چیکار کنم یعنی باید بدم بیرون دوباره فلش بشه ؟ یا خودم میتونم با راهنمایی شما اساتید راش بندازم
شما اگه فايل ssw فلش كني گوشي روشن نميشه به خاطر اينكه بتوني تغييراتي كه ميخواهي انجام بدي. بعدش باطري گوشي رو در بيار به مدت 20 ثانيه بعدش دوباره جا بزن گوشي رو به فار متصل كن وصل شد فلش رو بزن فايل REST مرتبط با فريم ور گوشيت رو فلش كن درست ميشه
آقا مصطفاي گل . اين دوستمون ميگه اصلا به فار وصل نميشه و ارور ميده........مشكلي كه براي من و خيلي دوستان ديگر پيش اومده است.
sepehr52
22-04-2007, 09:20
اقا من k750 خودم را به راحتی هک کردم همه چیزشو تغییر دادم حالا می خوام گوشی عیالمو روش تغییرات بدم چون حالا که ظرفیت sms گوشی من زیاد شده گوشی منو پیچونده گوشی اون z550i هست با فریمور R6BA033 فایل SSW اونو دارم ولی REST این فریمور را ندارم اگر کسی داره یا راهی برای ساختنش هست لطفا کمک کنه چون رجیسترش دستی نمی خوام MAIN بریزم روش
sorena.heidari
22-04-2007, 10:09
اين خطا براي اينه كه باگ داره نرم افزار با گوشي مچ نميشه شما يه بار با phone xs فايل main رو فلش كن درست ميشه
سلام
نه عزیزم ربطی به باگ نداره من یه سرچ تو سایت زدم نوشته بودن بخاطر چنج گوشی هست که باید با نرم افزار
SeTool آن لاک بشه ولی من بلد نیستم با نرم افزارش کار کنم
اگه کسی بلده لطفا به من هم بگه ممنون:19:
mrmostafa
22-04-2007, 15:19
سلام
نه عزیزم ربطی به باگ نداره من یه سرچ تو سایت زدم نوشته بودن بخاطر چنج گوشی هست که باید با نرم افزار
SeTool آن لاک بشه ولی من بلد نیستم با نرم افزارش کار کنم
اگه کسی بلده لطفا به من هم بگه ممنون:19:
نميدونم ولي سياوش هم همينو گفت. چنج گوشي خطاش چيزه ديگست please waite نيستش من خودم تا به حال به اين مشكل نخوردم با اونكه گوشيهاي زيادي فلش كردم چنج شده و اصل
Pooryia_khan
22-04-2007, 16:11
با سلام
من اطلاعاتی را دارم اینه :
R1CA021
prgCXC125952_EU_1_CL
R1CA021
می دونم اطلاعاتم خیلی ناقصه . اما نتونستم برنامه داوینچی را دانلود کنم . انگار سایتش خرابه یا من نمی تونم .
آیا برنامه دیگه ایی است که بشه اطلاعات گوشی را بدست آورد .
ضمنا من می خوام گوشیمو (K750 i) را برای صدای بیبشتر و کیفیت بهتره عکس دستکاری کنم . آیا احتیاج به فلش دارم یا نه و با چه نرم افزارهایی باید اینکار را بکنم .
لطفا تا امشب جواب من را بدهید و خواهشا لینک به قسمت دیگه ندید و همینجا جواب من را بدهید .
raspotineiran
22-04-2007, 16:18
دوست عزیز تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی در مرحله ای که در نرم افزار far میخوام وارد پوشه flash ویا fs بشم ابتدا یک صفحه خاکستری طبق عکس زیر پدیدار میشه
و بعد یک پنجره خطا قرمز رنگ مثل عکس پایین نمایان میشه
و داخل هردو پوشه flash ویا fs خالیه هیچی دیده نمیشه که بشه تغیییری توش اعمال کرد
حالا حتی برای روشن کردن گوشی نمیتونم با far فایل reset رو فلش کنم راهی نیست که این فایل reset رو با نرم افزار دیگه به گوشی فلش کرد تا گوشییم روشن بشه
ممنون
sorena.heidari
22-04-2007, 18:14
سلام
W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT
W800_R1BC002_MAIN_APAC.DVT
W800_R1L002_EMEA6.DVT
آقا من این فایل ها رو از این سایت: ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/ دانلود کردم
میخوام بدونم میتونم با این فایل ها گوشیمو فلش کنم یا نه آخه فرمت فایل ها فرق داره
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام
W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT
W800_R1BC002_MAIN_APAC.DVT
W800_R1L002_EMEA6.DVT
آقا من این فایل ها رو از این سایت: ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/ دانلود کردم
میخوام بدونم میتونم با این فایل ها گوشیمو فلش کنم یا نه آخه فرمت فایل ها فرق داره
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
این فایلها در یرنامه داوینچی مورد استفاده قرار می گیرند و با اون برنامه و این فایلها میشه فلش کرد.
sepehr52
23-04-2007, 12:09
دوست عزیز تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی در مرحله ای که در نرم افزار far میخوام وارد پوشه flash ویا fs بشم ابتدا یک صفحه خاکستری طبق عکس زیر پدیدار میشه
و بعد یک پنجره خطا قرمز رنگ مثل عکس پایین نمایان میشه
و داخل هردو پوشه flash ویا fs خالیه هیچی دیده نمیشه که بشه تغیییری توش اعمال کرد
حالا حتی برای روشن کردن گوشی نمیتونم با far فایل reset رو فلش کنم راهی نیست که این فایل reset رو با نرم افزار دیگه به گوشی فلش کرد تا گوشییم روشن بشه
ممنون
من هم یک همچین مشکلی دارم با z550i البته من وارد fs شدم و میتونم بشم و تغییرات امجام دادم ولی وارد flash که می خوام بشم همین error را میدهد لطفا یکی راهنمایی کنه لطفا زودتر چون باید rest را بریزم تا روشن بشه
sorena.heidari
23-04-2007, 17:54
من هم یک همچین مشکلی دارم با z550i البته من وارد fs شدم و میتونم بشم و تغییرات امجام دادم ولی وارد flash که می خوام بشم همین error را میدهد لطفا یکی راهنمایی کنه لطفا زودتر چون باید rest را بریزم تا روشن بشه
شما پلاگین رو درست کپی نکردید
اشکالی نداره گوشیتو بدون FS یعنی فقط قسمت فلش رو روی گوشیت فلش کن درست میشه
با سلام
من اطلاعاتی را دارم اینه :
R1CA021
prgCXC125952_EU_1_CL
R1CA021
می دونم اطلاعاتم خیلی ناقصه . اما نتونستم برنامه داوینچی را دانلود کنم . انگار سایتش خرابه یا من نمی تونم .
آیا برنامه دیگه ایی است که بشه اطلاعات گوشی را بدست آورد .
ضمنا من می خوام گوشیمو (K750 i) را برای صدای بیبشتر و کیفیت بهتره عکس دستکاری کنم . آیا احتیاج به فلش دارم یا نه و با چه نرم افزارهایی باید اینکار را بکنم .
لطفا تا امشب جواب من را بدهید و خواهشا لینک به قسمت دیگه ندید و همینجا جواب من را بدهید .
اقا تا اون جایی که من میدونم فقط راهش اینه که گوشیت رو فلش فکنید
sepehr52
24-04-2007, 08:06
شما پلاگین رو درست کپی نکردید
اشکالی نداره گوشیتو بدون FS یعنی فقط قسمت فلش رو روی گوشیت فلش کن درست میشه
با حال اینو میدونم ولی تا وارد flash نشم نمی تونم اونو توی فار flash کنم و rest را بریزم
hamed_haker
24-04-2007, 11:27
سلام
من fs و main رو فلش کردم ولی گوشی تو pleasewait مونده
main رو دوباره flash کردم ولی بازهم تو please wait مونده حالا چی کار کنم
گوشیم رجیستر دستیه بالا نمیاد تا با باکس رجیستر شه
لطفا راهنماییم کنید:2:
sorena.heidari
24-04-2007, 12:19
با حال اینو میدونم ولی تا وارد flash نشم نمی تونم اونو توی فار flash کنم و rest را بریزم
جیگر من گفتم پلاگین های فار منیجر رو درست کپی نکردی گوشیتو یه بار FS کن بعد تغییرات رو با فار انجام بده
نمی خواد فایل ریستو بریزی تو گوشیت فقط قسمت فلش گوشیت رو فلش کن
امیدوارم فهمیده باشی چی میگم :13:
sorena.heidari
24-04-2007, 12:22
سلام
من fs و main رو فلش کردم ولی گوشی تو pleasewait مونده
main رو دوباره flash کردم ولی بازهم تو please wait مونده حالا چی کار کنم
گوشیم رجیستر دستیه بالا نمیاد تا با باکس رجیستر شه
لطفا راهنماییم کنید:2:
بخاطر اینکه گوشیت چنج شده هست
بده بیرون با باکس برات فلش کنن اگه میخوای تبدیل به W800 بشه به طرف بگو فلش W800 رو رو گوشیت بریزه
سلام
من می خواستم گوشی W810 م رو که CID 49 Brown with R4Db005 firmware هست رو به آخریت ورژن فلش
کنم .
میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
MTD_GOLD
24-04-2007, 13:46
كسي از دوستان تمي نداره كه منوي گوشي رو به فلش منو تغيير حالت بده
من كه هر كاري كردم گوشيم با اين نرم افزار فون ايكس اس كار نداد
گوشي رو ميشناسه ولي آپ لود نميكنه فايلا رو
مرسي دمتون گرم:11:
topfighter
24-04-2007, 18:09
سلام به همگی
آقا سیاوش و اساتید دیگه من رو W810 خواستم اس ام اس رو زیاد کنم
اوم فایل Pref_store.txt رو درست کردم اون فولدرها رو هم ساختم
ولی دیگه نه اس ام اس میگیره نه هیچی
البته تو انباکس و اوتباکس منظورمه
مشکل کجاس؟
آقا من فکر کنم یه کشفی کردم مگه وقتی خودمون گوشی رو فلش می کنیم با کابل گوشی گوشی رو please with گیر میکونه چون گوشی ریجستر دستی شده عزیزانی که سیمکارت ایرانسل دارن میتونن گوشیشون رو ریجستر دستی نکنن و وقتی که خودشون گوشی رو با کابل فلش کنن مشکلی براشون پیش نمیاد من علان گوشیم ثبت نشده و دارم با ایرانسل کار میکنم و گوشیم هم ریجستر دستی نکردم
mrmostafa
24-04-2007, 20:25
سلام به همگی
آقا سیاوش و اساتید دیگه من رو W810 خواستم اس ام اس رو زیاد کنم
اوم فایل Pref_store.txt رو درست کردم اون فولدرها رو هم ساختم
ولی دیگه نه اس ام اس میگیره نه هیچی
البته تو انباکس و اوتباکس منظورمه
مشکل کجاس؟
شما دوباره وارد گوشي بشو و برگردون به حالت اول smsdata/ تا گوشيت درست بشه. اين فايل SEFP با گوشي هاي Db2020 سازگاري نداره براي همين فضاي اس ام اس رو -1 ميكنه براي همين اس ام اس مياد سريع پاك ميشه فعلا براي گوشيت اقدامي نكن
موفق باشي
iran-from
24-04-2007, 20:39
سلام وخسته نباشيد
من خيلي مبتدي و تازه وارد هستم وازفلش كردن وتقيير منو وكارهاي ديگه اي كه مي توان با هك انجام داد
سر در نياور دم و مي خواستم كه اموزش خيلي كامل كه يكي كه تا حالا اين كارها رو نكرده متوجه شود
لطفا ادرس برنامه هاي را كه لازم دارد را بگزاريد
ممنو ن از شما
iran-from
24-04-2007, 20:41
راستي سايت topsonyاصلا باز نمي شه
عزیزم چه فایده ای داره که باز بشه چون پولی شده این سایت رو ببین دست کمی از topsony نداره
sina_127
25-04-2007, 18:45
من گوشيمو k750به دبليو 800 تبديل كردم وقتي روشنش مي كنم حدود 10 ثانيه بعد هنگ ميكنه
گوشي من سريال جنجه و cdi 49 هست تبديل هم كه كردم يادم رفت سيم كارت رو درارم
يه بار ديگ هم تبديل كردم فرقي نكرد ا گه ميشه كمكم كنيد خيلي حياتي هست مرسي
با سلام
من يه مشكل دارم كه با برنامه Farmanager نميتونم تغييري در گوشيم بدم يعني پوشه هاي Flash و SF رو نميتونم باز كنم و برنامه اين ارور Error رو ميده
Script Fs_mode executation error
اين هم مشخصات گوشي من :K750 با Cid 49
لطفاً اساتيد فن راهنمايي كنن كه اشكال كار از كجاست از خود برنامه است كه cid49 رو ساپورت نميكنه يا چيز ديگست .
با سلام به همه دوستان از اون جایی که ممکنه بعضی ها از صدا های پیش فرض sms گوشیشون ناراضی باشن من این آموزش رو درست کردم و گذاشتم اینجا تا شاید به کار کسی بیاد اگه مشکلی داشت به بزرگی خودتون ببخشید البته با این آموزش شما می تونید صدا های دیگه گوشی رو هم تغییر بدین
بعد از اینکه به گوشی با برنامه Far نفوذ کردین به مسیر زیر برین
FS/tpa/preset/system/sound
در اون جا تمامی فایل های صدای گوشی هست حالا ما در این آموزش قصد داریم6 تا فایل صدای مربوط به صدای sms پیش فرض گوشی که غیر قابل تغییر است رو تغییر بدیم فایل های صدایی که با این اسم هستن رو رنگی کنید برای رنگی کردن کلید Lns که روی کیبرد هست رو بزنید تا رنگی بشن بعد کلید F8 رو بزنید تا پاک بشن که البته از شما میپرسه که شما هم تایید رو بزنید.(به عکس توجه کنید)
بعد از اون کلید TAB که رو کیبرد هست رو بزنید تا به اون طرف برید در اون جا فایل هایی رو که می خاین جایگزین کنید رو با همون کلید Lns رنگی کنید و و کلید F5 رو بزنید البته توجه کنید که 100% باید پسوند فایلی که جایگزین می کنید MP3 باشه کیفیت هم فرقی نمی کنه راستی فایل ها رو هم اسم فایل های توی گوشی کنید یعنی من یه آهنگ جدید درست کردم که می خواهم جایگزین کنم باید این جوری باشه مثلا:messagealert3.mp3 حالا ممکنه اگه اسمش این هم نباشه مشکلی پیش نیاد ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه بعدا خودم امتحان می کنم خبرش رو میدم
بعد همون تو که خودتون میدونید از فار خارج بشید و ادامه کار شرمنده که مختصر بود چون کارت اینترنتم کم بود و داشت تموم می شد و فکر نکنم ساعت 12 شب کسی کارت اینترنت بفروشه:13:
این آموزش برای کسانی هست که قبلا با Far کار کده باشند و با روش دست کاری گوشی ها آشنایی کامل داشته باشن
این آموزش رو من خودم رو w800 و K750 امتحان کردم شما هم امتحان کنید خبرش رو بدین
اگه مشکلی چیزی بود به بزرگواری خودتون ببخشید اون آموزش دارای کپی رایت هست و اگر جایی کپیش کردین منبع ذکر بشه اول از همه بنویسید P30World.com بعد هم بنویسید نویسنده E2 ممنون خدانگهدار.:11: :20: :5:
mj_heydari
26-04-2007, 00:36
ضمن تشکر از e2 عزیز
خواستم اینم اضافه کنم که فایل notifcation.mid -یا یه چیزی تو همین مایه ها !! که در این عکس زیر هم تو گوشی سمت چپ می بینید ...همون اهنگ مزخرف delivery reopt هست که می تونید پاکش کنید تا همیشه از اهنگ زاغارتش خلاص شید ...یا با یه فایل MID دیگه که اونو به فایل اصلی rename میکنید جایگزین کنید تا اهنگ مورد نظر شما به جای اهنگ خز اولیه پخش بشه :20: :20:
ضمن تشکر از e2 عزیز
خواستم اینم اضافه کنم که فایل notifcation.mid -یا یه چیزی تو همین مایه ها !! که در این عکس زیر هم تو گوشی سمت چپ می بینید ...همون اهنگ مزخرف delivery reopt هست که می تونید پاکش کنید تا همیشه از اهنگ زاغارتش خلاص شید ...یا با یه فایل MID دیگه که اونو به فایل اصلی rename میکنید جایگزین کنید تا اهنگ مورد نظر شما به جای اهنگ خز اولیه پخش بشه :20: :20:
ممنون عزیزم قابل شما رو نداشت بله دوست عزیزمون درست میگن میتونید کلی تغییر بدین حالا اگه تو گوشی قسمت عکس گرفتن رفته باشید چند نمونه مدل توش داره که مثلا یکیش تریپ رپری هست و ... در چند روز آینده یه چند نمونه که خودم میسازم به همراه آموزش تغییر اون قسمت رو هم می گذارم
sepehr52
26-04-2007, 08:02
جیگر من گفتم پلاگین های فار منیجر رو درست کپی نکردی گوشیتو یه بار FS کن بعد تغییرات رو با فار انجام بده
نمی خواد فایل ریستو بریزی تو گوشیت فقط قسمت فلش گوشیت رو فلش کن
امیدوارم فهمیده باشی چی میگم :13:
دوست من پلاگین های far درسته ظاهرا گوشی منو کامل ساپورت نمی کنه ولی مهم نیست مشکل من الان اینه که توی xs وقتی میخوام از fsx استفاده کنم همون اول وامیسته و هیچ کاری انجام نمیده
mohammadgolshahi2
26-04-2007, 21:37
سلام active جان
من با Phone XS++ v1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گوشی رو flash کردم اما وقتی far رو باز می کنم Alt+F1 می زنم توی sepf که می رم بازم k750 cid 49 توش نیست الان هم گوشیم روشن نمی شه تمام پلاگین ها رو گرفتم اما ......
لطفان پلاگین خودت رو آپلود کن برام خیلی محتاجم................
matina59
28-04-2007, 11:00
سلام
دوستان از هیچکدام از سایت هایی که معرفی کردید نمیشه فریم ور دانلود کرد همه رجیستر میخواد بعد از رجیستر هم اکانت میخواد یه سایت خوب و بی درد سر معرفی کنید یا روش دانلود از این سایت ها رو کامل توضیح بدید
من k750دارم با سافت ور r1aa008 prgc125956
erom: r3a005 db2010_clara_flafla
الان میخواهم آخرین نرم افزار این گوشی رو ب++xs بریزم روش اما نمیدونم از کجا برنامه گیر بیارم
آقايون كسي جواب منو نداد
matina59 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شاید این به کارت بیاد سایت کاملا مجانی هست
rezakf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممکنه که شما فایل ها رو درست در فولدر برنامه نریخته باشی
sepehr52
29-04-2007, 08:26
شما دوباره وارد گوشي بشو و برگردون به حالت اول smsdata/ تا گوشيت درست بشه. اين فايل SEFP با گوشي هاي Db2020 سازگاري نداره براي همين فضاي اس ام اس رو -1 ميكنه براي همين اس ام اس مياد سريع پاك ميشه فعلا براي گوشيت اقدامي نكن
موفق باشي
روی z550i هم همین اتفاق افتاد ولی Db2021 است من هر کاری کردم نشد حتی چون rest را نمی گیره اونو با باکس ریختم ولی همین مشکل وجود داره مجبورم دوباره کامل flash کنم
matina59
29-04-2007, 10:44
سلام
E2grupعزیز ممنون از لطفت سایت بسیار عالی رو معرفی کردی
فقط اگر ممکنه بفرمائید بهترین Firmware main file
Filesystem file
Finalization files
در حال حاظر برای کا 750 کدام است و مورد دیگر اینکه گوشی من چنج است اگر با xs کار کنم و فلش بزنم سریال بر میگرده به اصلی آیا من که ایرانسل استفاده میکنم مشکلی برام پیش نمیاد یا این که باید دوباره بدم چنج بزنند
Pooryia_khan
29-04-2007, 19:17
با سلام
ببخشيد من يك سئوال داشتم .
من گوشيم K750 هست و سريال چنج هم هست . مي خواستم بدونم آيا مي تونم روش پچ نصب كنم يا نه ؟
اگر گوشي را فلش كنم براي گوشي مشكلي پيش مي ياد .
ممنون مي شم جوابم را زودتر بديد
rezakf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممکنه که شما فایل ها رو درست در فولدر برنامه نریخته باشی
باتشكر از حسن توجه شما
فهميدم اشكال كارم از كجاست ، من در ابتداي كار برنامه FarManager بجاي K750 Cid 49 اشتباهي K750 Cid 36 رو انتخاب كرده بودم و بخاطر همين ارور ميداد كه ديگه حالا ميتونم تو گوشيم تغييرات ايجاد كنم و هيچ مشكلي ندارم .
sepehr52
30-04-2007, 11:42
من موقعی که می خوام با fsx چیزی را تغییر بدم روی صفحه زیر میمونه و هیچ کاری انجام نمیده حتی یک بار که خواستم کلا فلش کنم برای کاستامایز کردن هم همینطور موند 1 ساعتی هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته کسی نمیدونه چرا؟
نتونستم عکس را همینجا بزارم uplod کردم به آدرس بالا
mrmostafa
30-04-2007, 12:26
با سلام
من گوشيم K750 هست و سريال چنج هم هست . مي خواستم بدونم آيا مي تونم روش پچ نصب كنم يا نه ؟
شما ميتوني پچ نصب كني مشكلي پيش نميادش فقط گوشيت چون چينج هستش بايد ببري بيرون با باكس سريال بدن ديگه بسته به نظر خودت داره :46:
سلام
E2grupعزیز ممنون از لطفت سایت بسیار عالی رو معرفی کردی
فقط اگر ممکنه بفرمائید بهترین Firmware main file
Filesystem file
Finalization files
در حال حاظر برای کا 750 کدام است و مورد دیگر اینکه گوشی من چنج است اگر با xs کار کنم و فلش بزنم سریال بر میگرده به اصلی آیا من که ایرانسل استفاده میکنم مشکلی برام پیش نمیاد یا این که باید دوباره بدم چنج بزنند
سلام عزیزم بهترین فایلFirmware main این فایل هست
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
البته اگه گوشیت CID 49 هست ولا اگه نیست این فایل که فکر نکنم با هم فرقی داشته باشن
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL.mbn
و بهترین فایل Filesystem file هم K750_R1CA021_FS_EMEA_6 در اون مورد هم چیزی نمیدونم شرمنده
matina59
30-04-2007, 16:48
سلام
باز هم ممنون از کمکتون
من فایلهای فوق رو گرفتم و به گوشی زدم اما الان در حدود 40 دقیقه است که روی گوشی نوشته پلیز ویت و تکون هم نمی خوره آیا باید باز هم منتظر باشم
Pooryia_khan
30-04-2007, 19:46
شما ميتوني پچ نصب كني مشكلي پيش نميادش فقط گوشيت چون چينج هستش بايد ببري بيرون با باكس سريال بدن ديگه بسته به نظر خودت داره :46:
دوست عزيز من بايد با چه نرم افزاري اين كار را انجام بدم . لطفا يك راهنمايي كامل بفرمائيد:10:
با سلام
من یه بار جواب دادم ولی نمیدونم چرا پاک شده.
شما با استفاده از FAR بدون این که گوشیتو فلش کنی و رجیسترش بپره میتونی پچ نصب و حذف کنی.این آسانترین راه برای نصب پچ هستش.فقط کافیه به فار وصل بشی و وارد فولدر FLASH بشی و پچ رو در اونجا کپی کنی.
ولی اگه گوشیتو فلش کنی رجیسترش میپره و باید بدی بیرون برات فلش کنند.
سلام
باز هم ممنون از کمکتون
من فایلهای فوق رو گرفتم و به گوشی زدم اما الان در حدود 40 دقیقه است که روی گوشی نوشته پلیز ویت و تکون هم نمی خوره آیا باید باز هم منتظر باشم
این به خاطر ریجستر دستی بودن گوشی + باگ در نرم افزار XS هست تنها چاره اینه که بری با باک برات فلشش کنن فقطططططططططططططططط
سلام من w810 دارم اما نمیتونم با phone xs به گوشی وصل شم. پیغام filed open رو میده . هیچ جا هم نتونستم چیزی پیدا کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه:(
hossein.cr
02-05-2007, 06:10
سلام عزیزان
یه سوالی داشتم؟؟؟؟
دو سه تا patch پیدا کردم که مسیر های بعضی پوشه ها رو در گوشی به پوشه Other تغییرمیده
ifs/settings/acoustic/->/tpa/user/other/aco
ifs/settings/camera/->/tpa/user/other/cam
tpa/system/layout -> /tpa/user/other/ly
این طوری کافی یه بار main رو فلش کنید ودیگه نیازی به فلش واسه ایجاد تغییرات نیست
این کار واسه افرادی مثل من که گوشی شون رجیستر دستی هست
ونمیتونن دایما گوشی رو فلش کنند خیلی عالی هست
با این اوصاف کسی میتونه یه patch بنویسه که پوشه ها رو کلا از اول به other منتقل کنه??????????
مثلا:
ifs/->other/ifs
tpa/->other/tpa
اصلا چنین کاری ممکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر.
سلام من w810 دارم اما نمیتونم با phone xs به گوشی وصل شم. پیغام filed open رو میده . هیچ جا هم نتونستم چیزی پیدا کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه:(
با این آموزش که خواهم داد دوستانی که گوشی آنها K750 و W800 با CID 49 است (تا حالا) می تونن بدون استفاده از PHONE XS در فایل های سیستمی گوشی تغییرات ایجاد کنند یعنی درایور دوربین و صدا و صفحه نمایش رو عوض کنند
ابتدا نرم افزار جدید GSLIDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داونلود کنید
روش کار
روش کار این است که ما ابتدا بر حسب پچی که در اختیار داریم (مثلا الان برای K750 این پچ هست :k750_r1bca021_change_custom_folder.zip ) فایل MAIN رو که از تاپ سونی دان کردیم رو پچ می کنیم (با GSLIDE) و سپس اون رو بر روی گوشی فلش می کنیم
با این کار ما دیگه نیاز نیست که برای تغییر در CUSTPACK از PHONE XS استفاده کنیم چرا؟
چون با اعمال این پچ این فولدر که قبلا درون گوشی بود به درون مموری کارد ما انتقال پیدا می کنه و خیلی راحت می تونیم تغییرش بدیم :happy:
قبل از اون فایل CUSTPACK مربوط به گوشیتون رو از TOPSONY داونلود کنید و آماده داشته باشید
این دو تا پچ رو هم برای گوشی K750
K750-R1CA021-CHANGE CUSTPACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
k750_R1CA021_move_drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این دو تا پچ برای W800
w800_r1bc002_change_custo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
w800_R1BC002_move_drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از هر کاری پچ هایی که داونلود کردین رو با نوت پد باز کنید و بخونید که داخلش چه توضیحی داره.
مثلا این پچ:w800_r1bc002_change_custom_folder
این کار رو می کنه:
;Change /tpa/preset/custom/customize.xml to /card/custom/customize.xml
;Change /tpa/preset/custom to /card/custom
;Remember to extract the custpack to /card/custom before flashing the FS file!!!!
با توجه به توضیحی که در خط سوم داده باید CUSTPACK رو که گفتم دان کنید رو در مموری کارد و در فولدر CARD و سپس درون فولدر CARD باید یه فولدر بنام CUSTOM ایجاد کنید و CUSTPACK رو درون کپی کنید (یادتون نره که CUSTPACK رو باید استخراج کنید و بعد کپی)
و اما
فرض می کنیم که گوشی ما K750 است
اول میریم و درون مموری خودمون با توجه به توضیح بالا فولدر ها رو ایجاد می کنیم و کاست پک رو استخراج می کنیم و درون فولدر CUSTOM قرار می دیم
حالا فایل MAIN رو در نرم افزار GSLIDE (آموزش این کار رو دادم) مسیر میدیم و دو تا پچی که در بالا برای این گوشی مشخص کردم رو هم به لیست پچ ها در GSLIDE اضافه می کنیم و در نهایت مسیر MAIN خروجی رو مشخص می کنیم و PROCESS رو میزنیم تا کارشو بکنه
در آخر هم این فایل MAIN رو با PHONE XS بر روی گوشی فلش می کنیم
پچ دوم هر گوشی بنام: w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v2.zip مسیر درایور های صدا دوربین و تصویر رو به /tpa/user/other/drv تغییر میده و نیازی به ایجاد فولدر ندارین
بعد از این کار دیگه هیچ نیازی به PHONE XS نخواهید داشت
نکات مهم!
فایل های پچی که قرار دادم مربوط به فیرم ور های خاصی هستند (در استفاده از اونها با توجه به فیرم ور فعلیتون دقت کنید)
این روش فعلا برای گوشی های گفته شده کار می کنه و بر روی W810, K800, W700 هنوز عملی نیست و به محض ساپورت اونها روش کار رو برای اونها توضیح خواهم داد
قبل از هر کاری سوالات خودتون رو بپرسید
آقا سه تا سؤال :
اول اينكه خود پوشه Card رو هم بايد بسازيم يا نه ؟
دوم اينكه پوشه other همونيه كه توي گوشي موجوده ؟
سوم : اگه پوشه drv رو نبايد بسازيم خود برنامه اون رو ميسازه و فايلهاي داخلش رو پس چي نبايد خودمون كپي كنيم ؟ چون داخل يكي از پچ ها نوشته كه بايد پوشه drv رو بسازيم و فايل هامون رو داخلش كپي كنيم ، اگه اينجوره پس اون پوشه هاي tpa/user/other/drv/ روهم نبايد بسازيم
پس اين چي ميگه :
k750_R1CA021_move_drivers_to_other_v4.vkp
محتويات داخلش :
;K750 SW-R1BC002
;Drivers for the camera, acoustics and display resides in the drv dir in Other
;/ifs/settings/acoustic/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/camera/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/display/ --> /tpa/user/other/drv
;Remember to copy the drivers and make the drv directory before flashing!
بابا چرا هیچ کی جواب منو نمیده ؟:( خیلی بی معرفتین
فکر نکنم XS گوشی w810 رو بشناسه (گفتم فکر نکنم 4 روز دیگه گیر ندین ها)
شاید USB Flash رو نصب نکردی یا شاید گوشی رو نمی شناسه از اساتید بپرس شاید بدونن مشکلت چیه
مشکل از usb بود به هر جون کندنی بود ردیفش کردم ! اما خودمونیم من نمیدونم اینجا چرا هیچ کی جواب آدمو نمیده ؟:(
سلام
باز هم ممنون از کمکتون
لطفا يكي از دوستاني كه بعد از فلش كردن گوشي سريال چنج شده با مشكل please wait روبرو هستند ، سيمكارت ايرانسل رو تست كنند و به ما هم خبر بدهند كه آيا مشكل برطرف ميشود يا خير...:46:
hossein.cr
03-05-2007, 14:11
لطفا يكي از دوستاني كه بعد از فلش كردن گوشي سريال چنج شده با مشكل please wait روبرو هستند ، سيمكارت ايرانسل رو تست كنند و به ما هم خبر بدهند كه آيا مشكل برطرف ميشود يا خير...:46:
نه عزیز
واسه من با ایرانسل هم کار نکرد.
hossein.cr
03-05-2007, 14:32
آقا سه تا سؤال :
اول اينكه خود پوشه Card رو هم بايد بسازيم يا نه ؟
این پوشه card تو گوشی که نیست ؟؟؟
کجا باید بسازم ؟؟؟
میشه این فایل patch رو ویرایش کرد
وهمون مسیر other رو بهش داد؟؟(عالی میشه !!!!!)
دوستان سریعتر پاسخ بدهید لطفا....
با تشکر... .
مشکل از usb بود به هر جون کندنی بود ردیفش کردم ! اما خودمونیم من نمیدونم اینجا چرا هیچ کی جواب آدمو نمیده ؟:(
مشكل جواب ندادن اينجاست كه كسي اين پستهاي آخر رو نميخونه و يا نميبينه و همانطور كه در تاپيك " توصيه مهم " نوشتم اگه همه سوالاتشون رو در يه تاپيك جديد در همون صفحه اول تاپيك ها بپرسن بقيه هم اونو ميبينن و ميتونن جواب بدن . . . خصوصاً كاربران جديد
با تشكر :10:
mrmostafa
03-05-2007, 23:05
خطاي please wait ربطي به چينج نداره كه بخواد با ايرانسل بالا بيادش اين يه باگ نرم افزاري هستش بايد فايل main رو فلش كني تا درست بشه اين اشكال كم پيش ميادش ولي چند بار ور بري باهاش درست ميشه چون خود نرم افزار باگ هايي داره با همه گوشيها سازگار نيستش يعني خوب جواب نميده
این پوشه card تو گوشی که نیست ؟؟؟
کجا باید بسازم ؟؟؟
میشه این فایل patch رو ویرایش کرد
وهمون مسیر other رو بهش داد؟؟(عالی میشه !!!!!)
دوستان سریعتر پاسخ بدهید لطفا....
با تشکر... .
منظور از فولدر Other این مسیر در مموری کارت هستش:
Memory Card:\MSSEMC\Media files\other
که باید فولدر Drv یا Menu رو توی فولدر Other بسازی و فایلهای منو یا درایورهاتو به اونا منتقل کنی.
و وقتی از طریق گوشی وارد فایل منیجر میشی درون فولدر Other قرار میگیره.
hossein.cr
05-05-2007, 18:13
Memory Card:\MSSEMC\Media files\other
که باید فولدر Drv یا Menu رو توی فولدر Other بسازی و فایلهای منو یا درایورهاتو به اونا منتقل کنی.
و وقتی از طریق گوشی وارد فایل منیجر میشی درون فولدر Other قرار میگیره.
عزیزجان
پوشه other رو می دونم وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick
تو این مسیر :
/tpa/user/other
منظور من پوشه Cardهست که تو بعضی patch ها درایور ها رو
به مسیر Card تغییر داده
مثل این تغییر ادرس منو فایل ها:
Change tpa/preset/system/menu -> card/menu
باتشکر از شما دوست عزیز.
عزیزجان
پوشه other رو می دونم وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick
تو این مسیر :
/tpa/user/other
منظور من پوشه Cardهست که تو بعضی patch ها درایور ها رو
به مسیر Card تغییر داده
مثل این تغییر ادرس منو فایل ها:
Change tpa/preset/system/menu -> card/menu
باتشکر از شما دوست عزیز.
دوست عزیز منظور از Card همون مموری کارت شماست و پچهایی هستند که به جای اینکه به حافظه داخلی منتقل کنند به مموری استیک منتقل می کنند.مثل پچهایی که SMS های شما رو روی مموری استیک ذخیره می کنند. من تا حالا به جز پچی که شکل آیکونها رو عوض میکنه پچی رو ندیدم که مستقیم روی مموری کارد(یعنی در کنار فولدرهای DCIMو MP3 و ...) بریزه و منظور همون فولدر Other در مسیر Memory Card:\MSSEMC\Media files\other هستش. در مثالی که شما زدید باید فولدر Menu رو در فولدر Other قرار بدید.ولی طبق گفته خودتون " وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick" بهتره این کار رو نکنید و از پچهایی استفاده کنید که رو حافظه داخلی گوشی کار می کنند نه مموری استیک
mehdi_802
06-05-2007, 03:47
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم:40:
hossein.cr
06-05-2007, 22:56
پس فکر میکنم این جمله رو اشتباه نوشتی ... .
و تشکر... .
hossein.cr
06-05-2007, 23:10
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم:40:
سلام
اگه گوشیت cid49 هست فار رو بی خیال شو ... .
XS ++ رو هم که دوستان میگن با k750 مشکل داره و گوشیت بعدازفلش تو please wait گیر میکنه
(من که تلفنم 5 روزه تو please wait مونده و به هردری زدم درست نشد.)
اقا در کل این کارو انجام نده ... .
صلاح دولت خویش خسروان دانند
این پیغام واسه چیه؟
میدونم گوشیم cid 49 هستش ولی میخام ببینم اگه مراحلرو طی آخر سر که باید با فار روشنش کنم این پیغامو نده دوباره؟
mehdi_802
07-05-2007, 03:58
سلام
اگه گوشیت cid49 هست فار رو بی خیال شو ... .
XS ++ رو هم که دوستان میگن با k750 مشکل داره و گوشیت بعدازفلش تو please wait گیر میکنه
(من که تلفنم 5 روزه تو please wait مونده و به هردری زدم درست نشد.)
اقا در کل این کارو انجام نده ... .
صلاح دولت خویش خسروان دانند
:20: دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من درگام اول هستم یعنی میخواهم همان که گفتید cid49 را ابتدا با گرفتن log از نرم افزار داوینچی مطمئن شوم ، سوالم اینجاست بعد از گرفتن اطلاعات از داوینچی حالا گوشی وصل شده ام به برنامه را چطوری (چه مراحلی) از داوینچی بطور ایمن که هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیاید disconnect کنم؟ لطفا هر کس بلد است با ذکر جزئیات بفرماید. با تشکر:11:
danger-boy
07-05-2007, 13:57
قابل توجه تمام کسانی که با PhoneXS++V12یا با PhoneXS++ مشکل دارن وگوشیشون بعد از کار کردن با این نرم افزارها روشن نمیشه چه گوشیهای چنج وغیر چنج :
شما لازم نیست بعد از اتمام کار با این نرمافزار فایل مین(main) رو کامل فلاش کنید
شما فقط مین رو تا بلوک 10 فلاش کنید و بعد روی stopکلیک کنیدوحالا کابل رو بکشید
باطری رو در بیارین ودوباره جا بزنین وحالا گوشی رو روشن کنید
قابل توجه تمام کسانی که با PhoneXS++V12یا با PhoneXS++ مشکل دارن وگوشیشون بعد از کار کردن با این نرم افزارها روشن نمیشه چه گوشیهای چنج وغیر چنج :
آیا خودت این روشو امتحان کردی و جواب گرفتی؟
نکنه یه وقت گوشی کامل فلش نشه و دردسر بیشتر بشه.
لطفا كمي بيشتر توضيح بدهيد چون ممكن است با عمل كردن به آن عواقب سخت تري در انتظار دوستان باشد.
بفرماييد اطلاعات تا بلوك 10 حاوي چه مطالبي است و آدرس متناظر اي بلوكها را هم ذكر بفرماييد.
sorena.heidari
08-05-2007, 19:05
سلام
آقا من يه W700 دارم ميخوام به W800 تبديل كنم آيا ميشه؟
بعد ميخوام ببينم اگه گوشي چنج شده باشه ميتونم بدون آنلاك كردن توسط باكس گوشيمو با نرم افزار فلش كنم؟
اگه ميشه لطفا يه راهنمايي كامل بگيد!!
ممنون
ياعلي
sorena.heidari
08-05-2007, 19:11
آقايوني كه گوشيشون تو Please Wait... گير ميكنه بخاطر اينكه گوشيشون سريال چنج هست
براي رفع مشكل يايد گوشيشونو با باكس فلش كنن
اگر هم خواستن ميتونن گوشي K750 رو با باكس به W800 تبديل كنن
سلام
آقا من يه W700 دارم ميخوام به W800 تبديل كنم آيا ميشه؟
بعد ميخوام ببينم اگه گوشي چنج شده باشه ميتونم بدون آنلاك كردن توسط باكس گوشيمو با نرم افزار فلش كنم؟
اگه ميشه لطفا يه راهنمايي كامل بگيد!!
ممنون
ياعلي
گوشی W700 به W800 تبدیل نمیشه.در مورد فلش گوشی هم چون گوشیت رجیستر دستیه سریالش میپره و باید بدی با باکس برات رجیستر کنند.
hosseinmaya
09-05-2007, 05:46
سلام...عاجزانه تقاضای کمک دارم...گوشیه من w810i r4db005سریال غیر اصلیه من فایلهای لازم برای دسترسی به فولدر fs رو با ++XS رو گوشیم فلش کردم و تغییرات دلخواهمو با فار رو گوشیم اعمال کردم...اما وقتی میخوام فایل rest رو با فار رو گوشیم فلش کنم ارور script میده....تو رو خدا کمکم کنید....چیکار کنم؟ آیا باید main Firmware رو کامل دوباره رو گوشیم فلش کنم با ++XS ? من اینو دانلود کردمW810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.rar و رو گوشیم ریختم ولی گوشیم بعد از چند ثانیه هنگ میکنه....چرا؟؟؟باید main Firmware دیگری رو امتحان کنم؟
در ضمن میخواستم بگم اگه سیمکارت رو گوشی باشه و گوشیو فلش کنم سیمکارت میسوزه؟؟!!!!
siamak5561
09-05-2007, 08:19
سلام آیا فریم وایر R1BC002 برای w800 که CID اون 36 هست وجود داره ؟؟ اگه هست لطفا لینکش!!
sorena.heidari
09-05-2007, 16:13
سلام
آقا ميشه آموزش ريختن ورژن جديد درايور دوربين W700 رو بديد
ممنون
راستي ميخواستم ببينم اگه من درايور دوربين W700 رو آپديت و ارتقا بدم اتوفكاس به دوربين اضافه ميشه يا نه؟
ممنون
يا علي
mrmostafa
09-05-2007, 21:33
آقايوني كه گوشيشون تو Please Wait... گير ميكنه بخاطر اينكه گوشيشون سريال چنج هست
براي رفع مشكل يايد گوشيشونو با باكس فلش كنن
اگر هم خواستن ميتونن گوشي K750 رو با باكس به W800 تبديل كنن
به خاطر اون نيستش چون وقتي سريال چينج باشه با تاليا و ايرانسل كار ميكنه ولي در اين موقع با هيچ يك از اپراتورها كار نميكنه. بيشترين مربوط ميشه باگ نرم افزار كه با گوشي سازگار نيستش با بعضيها اينجوريه اين رو خود دوست عزيزم سياوش هم تائيد كرده
sorena.heidari
09-05-2007, 21:39
به خاطر اون نيستش چون وقتي سريال چينج باشه با تاليا و ايرانسل كار ميكنه ولي در اين موقع با هيچ يك از اپراتورها كار نميكنه. بيشترين مربوط ميشه باگ نرم افزار كه با گوشي سازگار نيستش با بعضيها اينجوريه اين رو خود دوست عزيزم سياوش هم تائيد كرده
سلام
من گوشي K750 چنج شده رو به W800 تبديل كردم تمام مراحل رو هم درست رفتم
ولي وقتي گوشي رو روشن ميكردم ميرفت تو حالت Please Wait... ديگه هم حركت نمي كرد
حتي گوشي رو با انواع سيم كارت (ايرانسل- تاليا- دولتي- سيم كارت تست) امتحان كردم بازم جواب نداد
رفتم دادم بيرون با باكس به W800 تبديل كردن:31:
با سلام به دوست عزیزم sorena.heidari بله اون دوست خوبمون درست گفته اول به ریجستر دستی بودن گوشی مربوط میشه و دوم به اینکه این برنامه یک سری باگ داره و باعث ایجاد این مشکل میشه تنها راه حل شما اینه که بری و با باکس گوشیت رو فلش کنی
موفق باشی
danger-boy
10-05-2007, 13:43
آیا خودت این روشو امتحان کردی و جواب گرفتی؟
نکنه یه وقت گوشی کامل فلش نشه و دردسر بیشتر بشه.
بله عزیزم من این روش رو روی چند تا گوشی چنچ وغیر چنچ امتحان کردم وبا هیچ مشکلی مواجه نشدم
danger-boy
11-05-2007, 01:40
قابل توجه تمام کسانی که طبق اموزشهای اساتید محترم این تاپیک بافار منیجر کار میکنن وپس از اعمال تغییرات
روی فایلهای سیستمی واتمام کار برای روشن کردن گوشی و فلاش فایل resetبافار دچار مشکل میشن:
1-برای ورود به فار بجای اینکه فایل sswرو با phonxs++1.2یا phonxs++در قسمت mainفلاش کنین این فایلssw
رو میشه با عملیات کاستومایز یا با sfxروی گوشی فلش کردبدین صورت که در کاستومایز پس از انتخاب cda مربوط
به گوشیه خودتون وانتخاب گزینه فلش وبعد انتخاب yesدر حقیقت همون فایلsswرو خود نرم افزار به طور اتوماتیک
روی گوشی فلش میکنه وبعد از چند ثانیه نرم افزار به شما میگه که شما 8 ثانیه فرصت داری تا کابل رو از گوشی جدا
کنین با کشیدن کابل شما امکان ورود به فار رو به راحتی پیدا کردی.
2-حالا وارد فار میشین وتغییرات رو انجام میدین و در پایان برای روشن کردن گوشی فایل resetرو با فار فلش نکنین چون
احتمال روشن شدن گوشی 100 درصد نیست (مخصوصاk750ای که به w800تبدیل شده)
3-حالا با phonxs++1.2یا phonxs++با انجام یه کاستومایز کامل گوشی روشن خواهد شد بدین صورت که در کاستومایز پس از اینکه شما کابل رو بعد از 8 ثانیه اول از گوشی جدا کردی در ادامه نرم افزار یه فرصت 30 ثانیه ای
به شما میده تا شما باطری رو در بیاری وجا بزنی ودوباره با گرفتن کلید Cمجددا به نرم افزار وصل بشین تا بقیه
مراحل کاستومایز روxs++1.2انجام بده در این مرحله شما باید صبر کنین تا اینکه یه مهلت 8 ثانیه ای دیگه داده بشه
تا مجددا کابل رو از گوشی جدا کنید بعد باطری رو در بیارین وجا بزنید و برای اخرین بار به نرم افزار وصل بشین(C)تا در مرحله پایانی نرم افزار یه فایل کوچیک که همون فایل reset مربوط به گوشیتون هست رو روی گوشی فلش میکنه
و نهایتا با اتمام عملیات و قطع شدن اتوماتیک نرم افزار کابل رو از گوشی جدا کنین باطری رو در بیارین وجا بزنین و گوشی رو روشن کنید ومطمئن باشین که روشن میشه
تذکر:قبلا هم در 2صفحه قبل توضیح دادم که اکثر گوشیها با این مراحلی که گفتم روشن میشن و شاید تعداد اندک شماری با شه که روشن نشن که این مشکل رو هم با فلش کردن فایل مین تا 10 بلوک (بدون اینکه سریال چنچ گوشی بپره)برطرف کرد که شما با فلش فایل mainتا بلوک 10با همون phon++1.2میتونین گوشی رو روشن کنید
خسته نباشین واز همه معذرت میخوام بخاطر اینکه نتونستم بهتر از این توضیح بدم و امیدوارم بدردتون بخوره(با اجام این مراحل شما هم میتونین با فار وهم با phonxs++1.2
کار کنین با ارزوی موفقییت برای همه.
به نظر من که کار با فایل Rest راحت تر از این روشیه که شما گفتی.ولی خوبه آدم چند تا روش بلد باشه تا اگه جایی به مشکلی برخورد استفاده کنه. مرسی از راهنمایی هاتون.
mansoor750
12-05-2007, 09:35
:41: :41: من منوی های گوشی را عوض کردم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم دیروز چندتا مشکل جزیی داشتم برای همیت گوشی را ریست کردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد نمیدونم چیکار کنم با فلش کردن حل میشه یا راه دیگه ای هم هست کمکم کنید:41: :41: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
navid_ice_heart_128
14-05-2007, 00:57
:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
.....ویرایش شد.....
خب حالا شروع کار برای گوشیهای RED
phone xs رو باز کنید نوع کابلتون رو انتخاب کنید و Start رو بزنید گوشی رو خاموش کنید دکمه C رو نگه دارین و کابل رو به گوشی وصل کنید و اجازه بدید تا Phone XS گوشیتون رو بشناسه
حالا شما باید یادتون باشه که فایل db2010cid49_4_alpha رو کجا اکسترکت کردین
از قسمت flash main firmware نرم افزار Phone XS مسیر فایل ssw متناسب با گوشی خودتون رو از فولدری که db2010cid49_4_alpha رو توش اکسترکت کردین به نرم افزار بدین یکی از این فایلها رو انتخاب میکنید
و روی فلش کلیک کنید
در اینجا گوشی من k750 هست و من فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw انتخاب میکنم
فلش کردن شروع میشه و در کمتر از یک دقیقه عملیات فلش به پایان میرسه
و نرم افزار Finishing Flash رو نمایش میده
30ثانیه صبر کنید و اگر بعد از 30ثانیه phone xs شات دان نشد Stop رو بزنید و به پیغایمی که نمایش داده میشه جواب مثبت بدین و بعد هم close رو بزنید و از نرم افزار خارج بشین
(این اتفاق بخاطر باگ کوچکی هست که Phone XS برای بعضی از گوشی ها داره یعنی کار فلش رو کامل انجام میده ولی در آخر Stop و flash line رو فعال نگه میداره و شات دان نمیکنه)
حالا گوشیتون رو جدا کنید باتری رو دربیارین و بعد از 15 ثانیه باتری رو دوباره جا بزنید
بعد از فلش کردن گوشی با فایل ssw دیگه گوشیتون روشن نمیشه و لی حالا میتونید از Far استفاده کنید و وارد fs بشین و تغییرات انجام بدین مثل: عوض کردن منو ;افزایش فضای sms و ...
خب حالا بعد از اینکه تغییرات مورد نظرتون رو تو fs انجام دادین برای اینکه گوشیتون روشن بشه باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو باز کنید ALT+F1 رو بزنید و SEFP رو انتخاب کنید
اگه با کابل USB خود گوشی کار میکنید DCU-60 رو انتخاب کنید و بیشترین سرعت و از قسمت Boot script نوع گوشیتون
حالا Enter The Matrix رو بزنید دکمه C نگه دارید و کابل وصل کنید
بعد از اینکه گوشیتون به نرم افزار متصل شد شما fs و flash رو می بینید
با انتخاب fs شما وارد file system گوشیتون میشن و میتونید تغییرات بدید درست مثل cid36
بعد از اینکه تغییرات مورد نظر تون رو تو گوشی اعمال کردین باید لودر رو شات دان کنید برای این کار کافیه که ".." رو آنقدر انتخاب کنید و به عقب برگردین تا این پیغام ظاهر بشه
"do you wish to SHOUT DOWN csfs loder "
yes رو انتخاب کنید و از برنامه خارج بشین
برای اینکه گوشیتون روشن بشه و تغییرات رو ببینید باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو دوباره باز کنید و گوشیتون رو مثل دفعه قبل متصل کنید ولی ایدفعه روی FLASH کلیک کنید
بعد این صفحه نشون داه میشه
در سمت راست نرم افزار فایل ها و فولدر ها ی داخل کامپیوتر نشون داده میشه
به محلی برین که فایل db2010cid49_4_alpha رو اکسترکت کرده بودین و از داخل فولدر rest فایل rest همخوان با گوشی و فریمور گوشیتون رو انتخاب کنید
حالا شما باید یکی از این
فایل ها رو رو گوشیتون فلش کنید تا گوشیتون کار بکنه
بعد از اینکه فایل رو انتخاب کردین F5 رو بزنید تا اون فایل تو گوشیتون کپی بشه
برای تائید کردن دوباره کپی رو بزنید
حالا این صفحه باز میشه
به تنظیمات دست نزنید و مطمئن بشین که FLASH BABE ssw image انتخاب شده
روی FLASH کلیک کنید
این هشدار قرمز رنگ ظاهر میشه
برای تائید و انجام شدن فلش yes رو بزنید
بعد از چند ثانیه این صفحه باز میشه
close رو بزنید و از Far Manager خارج بشید
کابل رو از گوشی جدا کنید و باتری رو در بیارید و بعد از 20 ثانیه دوباره جا بزنید و گوشیتون رو روشن کنید
تذکرات مهم:
-این آموزش فقط روی k750 تست شده
-گوشی های w810 ممکنه موقع فلش کردن فایل rest با far دچار مشکل بشن و لازم بشه که کل main رو با phone xs روشون فلش کرد تا دوباره روشن بشن پس اگه imei گوشیتون اصلی نیست این کار رو نکنید
-فایل های ssw وrest بجای main گوشی نیستند بلکه قسمت کوچکی از main رو تغییر میدن و روی main نصب میشن
-برای هر بار دسترسی به fs گوشیهای red cid49 باید این مراحل تکرار بشه
-روی گوشی k750 با imei غیر اصل (ریجستر دستی) تست شد و مشکلی برای imei پیش نیومد
-قبل از شروع به کار باید usb flash driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو به طریقه زیر نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
با تشکر از زحمات آقای den_po در سایت se-nse
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام red با brown چه فرقي داره و بايد از كجا بدونيم گوشيمون كدوم هست
:41: :41: من منوی های گوشی را عوض کردم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم دیروز چندتا مشکل جزیی داشتم برای همیت گوشی را ریست کردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد نمیدونم چیکار کنم با فلش کردن حل میشه یا راه دیگه ای هم هست کمکم کنید:41: :41: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
نه دوست عزیز لازم به فلش کردن نیست در ÷وشه منو فایل menu.mlشما ÷اک شده است
شما همیشه قبل از ک÷ی کردن فایلها انها را در کام÷یوتر read only کنید هیچ وقت مشکلی ÷یش نماد.
navid_ice_heart_128
15-05-2007, 16:04
.....ویرایش شد.....
phone xs رو باز کنید نوع کابلتون رو انتخاب کنید و Start رو بزنید گوشی رو خاموش کنید دکمه C رو نگه دارین و کابل رو به گوشی وصل کنید و اجازه بدید تا Phone XS گوشیتون رو بشناسه
از قسمت flash main firmware نرم افزار Phone XS مسیر فایل ssw متناسب با گوشی خودتون رو از فولدری که db2010cid49_4_alpha رو توش اکسترکت کردین به نرم افزار بدین یکی از این فایلها رو انتخاب میکنید
و روی فلش کلیک کنید
30ثانیه صبر کنید و اگر بعد از 30ثانیه phone xs شات دان نشد Stop رو بزنید و به پیغایمی که نمایش داده میشه جواب مثبت بدین و بعد هم close رو بزنید و از نرم افزار خارج بشین
(این اتفاق بخاطر باگ کوچکی هست که Phone XS برای بعضی از گوشی ها داره یعنی کار فلش رو کامل انجام میده ولی در آخر Stop و flash line رو فعال نگه میداره و شات دان نمیکنه)
حالا گوشیتون رو جدا کنید باتری رو دربیارین و بعد از 15 ثانیه باتری رو دوباره جا بزنید
بعد از فلش کردن گوشی با فایل ssw دیگه گوشیتون روشن نمیشه و لی حالا میتونید از Far استفاده کنید و وارد fs بشین و تغییرات انجام بدین مثل: عوض کردن منو ;افزایش فضای sms و ...
خب حالا بعد از اینکه تغییرات مورد نظرتون رو تو fs انجام دادین برای اینکه گوشیتون روشن بشه باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
اگه با کابل USB خود گوشی کار میکنید DCU-60 رو انتخاب کنید و بیشترین سرعت و از قسمت Boot script نوع گوشیتون
با انتخاب fs شما وارد file system گوشیتون میشن و میتونید تغییرات بدید درست مثل cid36
بعد از اینکه تغییرات مورد نظر تون رو تو گوشی اعمال کردین باید لودر رو شات دان کنید برای این کار کافیه که ".." رو آنقدر انتخاب کنید و به عقب برگردین تا این پیغام ظاهر بشه
برای اینکه گوشیتون روشن بشه و تغییرات رو ببینید باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو دوباره باز کنید و گوشیتون رو مثل دفعه قبل متصل کنید ولی ایدفعه روی FLASH کلیک کنید
به محلی برین که فایل db2010cid49_4_alpha رو اکسترکت کرده بودین و از داخل فولدر rest فایل rest همخوان با گوشی و فریمور گوشیتون رو انتخاب کنید
حالا شما باید یکی از این
حالا این صفحه باز میشه
روی FLASH کلیک کنید
کابل رو از گوشی جدا کنید و باتری رو در بیارید و بعد از 20 ثانیه دوباره جا بزنید و گوشیتون رو روشن کنید
تذکرات مهم:
-گوشی های w810 ممکنه موقع فلش کردن فایل rest با far دچار مشکل بشن و لازم بشه که کل main رو با phone xs روشون فلش کرد تا دوباره روشن بشن پس اگه imei گوشیتون اصلی نیست این کار رو نکنید
-فایل های ssw وrest بجای main گوشی نیستند بلکه قسمت کوچکی از main رو تغییر میدن و روی main نصب میشن
-قبل از شروع به کار باید usb flash driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو به طریقه زیر نصب کنید
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
سلام اگه ميشه فايلهاي مورد نياز براي red را دوباره upload كنيد چون خرابه
mrmostafa
17-05-2007, 01:51
قابل توجه تمام کسانی که طبق اموزشهای اساتید محترم این تاپیک بافار منیجر کار میکنن وپس از اعمال تغییرات
روی فایلهای سیستمی واتمام کار برای روشن کردن گوشی و فلاش فایل resetبافار دچار مشکل میشن:
1-برای ورود به فار بجای اینکه فایل sswرو با phonxs++1.2یا phonxs++در قسمت mainفلاش کنین این فایلssw
رو میشه با عملیات کاستومایز یا با sfxروی گوشی فلش کردبدین صورت که در کاستومایز پس از انتخاب cda مربوط
به گوشیه خودتون وانتخاب گزینه فلش وبعد انتخاب yesدر حقیقت همون فایلsswرو خود نرم افزار به طور اتوماتیک
روی گوشی فلش میکنه وبعد از چند ثانیه نرم افزار به شما میگه که شما 8 ثانیه فرصت داری تا کابل رو از گوشی جدا
کنین با کشیدن کابل شما امکان ورود به فار رو به راحتی پیدا کردی.
2-حالا وارد فار میشین وتغییرات رو انجام میدین و در پایان برای روشن کردن گوشی فایل resetرو با فار فلش نکنین چون
احتمال روشن شدن گوشی 100 درصد نیست (مخصوصاk750ای که به w800تبدیل شده)
3-حالا با phonxs++1.2یا phonxs++با انجام یه کاستومایز کامل گوشی روشن خواهد شد بدین صورت که در کاستومایز پس از اینکه شما کابل رو بعد از 8 ثانیه اول از گوشی جدا کردی در ادامه نرم افزار یه فرصت 30 ثانیه ای
به شما میده تا شما باطری رو در بیاری وجا بزنی ودوباره با گرفتن کلید Cمجددا به نرم افزار وصل بشین تا بقیه
مراحل کاستومایز روxs++1.2انجام بده در این مرحله شما باید صبر کنین تا اینکه یه مهلت 8 ثانیه ای دیگه داده بشه
تا مجددا کابل رو از گوشی جدا کنید بعد باطری رو در بیارین وجا بزنید و برای اخرین بار به نرم افزار وصل بشین(C)تا در مرحله پایانی نرم افزار یه فایل کوچیک که همون فایل reset مربوط به گوشیتون هست رو روی گوشی فلش میکنه
و نهایتا با اتمام عملیات و قطع شدن اتوماتیک نرم افزار کابل رو از گوشی جدا کنین باطری رو در بیارین وجا بزنین و گوشی رو روشن کنید ومطمئن باشین که روشن میشه
تذکر:قبلا هم در 2صفحه قبل توضیح دادم که اکثر گوشیها با این مراحلی که گفتم روشن میشن و شاید تعداد اندک شماری با شه که روشن نشن که این مشکل رو هم با فلش کردن فایل مین تا 10 بلوک (بدون اینکه سریال چنچ گوشی بپره)برطرف کرد که شما با فلش فایل mainتا بلوک 10با همون phon++1.2میتونین گوشی رو روشن کنید
خسته نباشین واز همه معذرت میخوام بخاطر اینکه نتونستم بهتر از این توضیح بدم و امیدوارم بدردتون بخوره(با اجام این مراحل شما هم میتونین با فار وهم با phonxs++1.2
کار کنین با ارزوی موفقییت برای همه.
تا بلوك 10 رو تا به حال تست نكردم . اگه گوشي رجيستر دستي باشه بالا ميادش يا بايد با باكس چينج بشه بازم؟!!!
سلام دوستان
برنامه Gslide هدري با 315 بلاك نداره
من گوشيم W700 هست R1ca021 حالا چطوري بايد توش پچ بريزم با توجه به اينكه اين كار با فار نشدنيه چون W700 با فار Rest نميشه و بايد فرموير رو كامل با Xs فلش كني
ممنون ميشم اگه جواب بدين
!!!!!!!!2
mrmostafa
19-05-2007, 07:55
آقا من كه هر چي توضيح دادم متوجه نشدش اين مشكل يه بنده خدايي هستش من كه تا به حال به اين مشكل بر نخوردم من ميگم USB Flash نصب نشده حالا كسي با اين مشكل بر خورده بگه
برنامه رو که شما دادید به من دانلود کردم ولی بازم همون پیغام epiusb رو میده در ضمن من باید از کجا بفهمم cid گوشیم چنده 36 یا 49 قبلا یه برنامه برای تشخیص cid بود ولی لینکش خراب بود میخوام اگه میشه شما فقط یه توضیح در مورد cid و red یا brown بدید من الن حدود چند هفته هست که تمام این کارهایی رو که گفتید رو کردم وهمیشه توبرنامه farmanager به پیغام epi usb و در برنامه phone xs به پیغام open failed بر میخورم حتی اون فایل pdf هم به من کمک نکرد از شما خواهش دارم که هر چه زودتر در این مورد کمکم کنید..یه توضیح کامل لطفا موفق باشید........
sorena.heidari
20-05-2007, 16:21
سلام
آقا من دوتا فایل فریمور W800 گرفتم به فرمت Dvt.* یه نفر گفت که باید با نرم افزار داوینچی رو گوشی بریزم
ولی نرم افزار داوینچی درست کار نمی کنه همش میخواد به اینترنت وصل بشه
هر کی کار با نرم افزار داوینچی رو بلده لطفا یه راهنمایی بکنه
خدا عمرتون بده
یا علی
mrmostafa
21-05-2007, 11:02
سلام
آقا من دوتا فایل فریمور W800 گرفتم به فرمت Dvt.* یه نفر گفت که باید با نرم افزار داوینچی رو گوشی بریزم
ولی نرم افزار داوینچی درست کار نمی کنه همش میخواد به اینترنت وصل بشه
هر کی کار با نرم افزار داوینچی رو بلده لطفا یه راهنمایی بکنه
خدا عمرتون بده
یا علی
شما بهترين كار اينه كه با Phone xs بريزي طبق آموزش تو امضاي منم هستش
sorena.heidari
21-05-2007, 11:31
نه داداش با نرم افزاری که میگی انجام دادم ولی نشد یعنی نرم افزار فایل ها رو نمی شناسه
اصلا من این فریم ور ها رو میخوام W800_R1BC002 اگه داری بزار
ممنون
یاعلی
sorena.heidari
21-05-2007, 11:32
نه داداش با نرم افزاری که میگی انجام دادم ولی نشد یعنی نرم افزار فایل ها رو نمی شناسه
اصلا من این فریم ور ها رو میخوام W800_R1BC002 cid 49 اگه داری بزار
ممنون
یاعلی
سلام
من به روش Phone Xs و بعد فار تونستم به گوشی CID 49 \ K750! نفوذ کنم و تغیرات دلخواه رو بدم
ولی برای بار دوم که میخواستم این کار رو انجام بدم
در موقع اتصال به فار وقتی که میخواستم وارد گوشی بشم با این پیغام مواجه میشودم
)گوشی هم از نوع RED بود )
و گوشی دیگه روشن نشود و مجبور شودم فلش ش کنم
مشکل کجای کار من بوده
mrmostafa
22-05-2007, 09:37
ممنون
یاعلی
هر جور مايلي ولي اون بهتره . كدوم نرم افزارها رو نشناخت ؟؟؟ usb flash نصبه ؟؟ چون اون نصب نباشه نميشناسه گوشيت رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k310-k510-w300-w800-w810-z530
از اين سايتها ميتوني دانلود كني
Mamal Tala
22-05-2007, 13:53
با p990 هم ميشه همچين كاري كرد؟ گوشي من دچاره يه مشكل شده هر وقت روشن ميشه قبل از اينكه بالا بياد ريست ميشه. اگه از همين نرم افزار استفاده كنم درست ميشه؟
masoud_ac
22-05-2007, 16:13
کسی آخر نتونست یه کاری کنه که W810i بیشتر از 1000 تا SMS ذخیره کنه یا مثل نوکیا SMS هاش و بندازه رو رم گوشی.
نه؟
D E V I L
25-05-2007, 20:31
آقا يكي به داد ما برسه.
من گوشيمو بصورت زير فلش كردم
اول فايلهاي main و fs رو با برنامه gslide پردازش كردم.بعد توسط xs++ اول فايل fs رو فلش كردم.بعد هم cda رو فلش كردم.آخر سر هم فايل مين رو فلش كردم.گوشي هم چنج هست كا750.
ولي حالا 15 دقيقه هست كه گوشي رو روشن كردم و ميگه please wait.
اين پيغام به خاطر پريدن رجيستره يا واسه يه چيز ديگست؟
ممنون
یاعلی
پسوند DVT مخصوص برنامه داوینچی هست شما باید فایلی با پسوندBin یا Mbn برای Main و Fbn برای Fs دانلود کنید.البته پس از پردازش با Gslide تبدیل به Bin میشه.
mrmostafa
26-05-2007, 07:48
آقا يكي به داد ما برسه.
من گوشيمو بصورت زير فلش كردم
اول فايلهاي main و fs رو با برنامه gslide پردازش كردم.بعد توسط xs++ اول فايل fs رو فلش كردم.بعد هم cda رو فلش كردم.آخر سر هم فايل مين رو فلش كردم.گوشي هم چنج هست كا750.
ولي حالا 15 دقيقه هست كه گوشي رو روشن كردم و ميگه please wait.
اين پيغام به خاطر پريدن رجيستره يا واسه يه چيز ديگست؟
شما گوشيت چينج هستش اين كار رو انجام دادي ديگه بالا نميادش البته اين خطا هم مربوط به اين موضوع ميشه هم بخاطر باگ پلاگين به بعضي گوشيها هستش
راستي شما كاستوميز گوشي رو كامل انجام ندادي به نظرم چون اگه كاستوميز خوب انجام نشه هم همينطوري ميشه حالا كه اينجوريه شما يه بار ديگه كاستوميز رو كامل انجام بده چون چند مرحله بايد انجام بدي بعضي وقتها بعضي ها تا 3 مرحله ميرن فكر ميكنن فينيش شده بايد دقت كني
mrmostafa
26-05-2007, 07:48
کسی آخر نتونست یه کاری کنه که W810i بیشتر از 1000 تا SMS ذخیره کنه یا مثل نوکیا SMS هاش و بندازه رو رم گوشی.
نه؟
مسعود جان w810 هنوز پلاگين كه سازگاري داشته باشه با اين گوشيها نيومده
mrmostafa
26-05-2007, 08:12
دوست عزيز من بايد با چه نرم افزاري اين كار را انجام بدم . لطفا يك راهنمايي كامل بفرمائيد:10:
شما طبق آموزش ميتوني توسط برنامه Gslid پچ مورد نظر رو روي main بريزي و فايل main رو فلش كني
D E V I L
26-05-2007, 22:00
شما گوشيت چينج هستش اين كار رو انجام دادي ديگه بالا نميادش البته اين خطا هم مربوط به اين موضوع ميشه هم بخاطر باگ پلاگين به بعضي گوشيها هستش
راستي شما كاستوميز گوشي رو كامل انجام ندادي به نظرم چون اگه كاستوميز خوب انجام نشه هم همينطوري ميشه حالا كه اينجوريه شما يه بار ديگه كاستوميز رو كامل انجام بده چون چند مرحله بايد انجام بدي بعضي وقتها بعضي ها تا 3 مرحله ميرن فكر ميكنن فينيش شده بايد دقت كني
من سه مرحله بيشتر نرفتم.اول fs --بعد cda يعني فقط cda رو انتخاب كردم و بعد فلش رو انتخاب كردم--و آخر سر هم main رو فلش كردم.
يه دفعه هم فايلهاي كاستوميز رو با xs++ به مسيرش آپلود كردم ولي بازم جواب نداد.:13:
اگه ممكنه قسمت كاستوميز رو يك بار بصورت ساده توضيح بديد .خيلي ممنون:10:
در ضمن گوشيرو دادم با باكس فلش كردن درست شد.:31:
ولي 5 هزار تومن گرفتن.:41:
D E V I L
27-05-2007, 10:37
.....ویرایش شد.....
و روی فلش کلیک کنید
حالا شما باید یکی از این
حالا این صفحه باز میشه
روی FLASH کلیک کنید
تذکرات مهم:
آقا اين لينكها مثله اينكه خرابه ميشه يه جا ديگه آپلود كنيد.ممنون
mrmostafa
27-05-2007, 10:45
من سه مرحله بيشتر نرفتم.اول fs --بعد cda يعني فقط cda رو انتخاب كردم و بعد فلش رو انتخاب كردم--و آخر سر هم main رو فلش كردم.
يه دفعه هم فايلهاي كاستوميز رو با xs++ به مسيرش آپلود كردم ولي بازم جواب نداد.:13:
اگه ممكنه قسمت كاستوميز رو يك بار بصورت ساده توضيح بديد .خيلي ممنون:10:
در ضمن گوشيرو دادم با باكس فلش كردن درست شد.:31:
ولي 5 هزار تومن گرفتن.:41:
شما بايد اول فايل fs رو فلش كني بعدش كاستوميز رو كامل بريزي كه براي ريختنش بايد دقت كني چون يه بار ميگه 30 ثانيه مهلت داري كه كابل رو جدا كني دوباره بزني بعد چند تا زمان ميده الان خاطرم نيستش تو آموزش هستش ولي موقع كاستوميز 3 بار زمان ميده تموم نشده ها دوباره بايد صبر كني آخرش فينيش ميده ديسكانكت ميكنه اون موقع كاستوميز كامل انجام شده
monadi123
27-05-2007, 11:28
[quote=active_277;829084]آموزش کامل نرم افزار PHONE XS فلشر و کاستو مایزر گوشی های Sony Ericsson
این ورژن از نرم افزار که در اینجا آموزش میدم مثل ورژن های قبلی نیست و سرعتش بالاست
ظرف 30دقیقه میتونید گوشیتون رو به طور کامل فلش و کاستومایز کنید
و ظرف کمتر از 5دقیقه میشه به fs دسترسی دسترسی پیدا کرد
دیگه لازم نیست 4 یا 5 ساعت معطل بشین
سلام.
ببخشيدمن همه اين كارهايي رو كه گفتيد انجام دادم ولي اولاً با farmanager وارد Fs نتونستم بشم كه بعد از تغييرات هم بخواهم كه main رو دوباره درستش كنم.
دوماً حالا كه گوشيم ديگه روشن نميشد رفتم تو سايت و گوشيم رو آپديت كردم و درست شد ولي حالا كه بالا مياد مينويسه لطفاً سيم كارت را درست وارد كنيد.
شما ميگيد چه كار كنم؟
monadi123
27-05-2007, 11:28
سلام.
ببخشيدمن همه اين كارهايي رو كه گفتيد انجام دادم ولي اولاً با farmanager وارد Fs نتونستم بشم كه بعد از تغييرات هم بخواهم كه main رو دوباره درستش كنم.
دوماً حالا كه گوشيم ديگه روشن نميشد رفتم تو سايت و گوشيم رو آپديت كردم و درست شد ولي حالا كه بالا مياد مينويسه لطفاً سيم كارت را درست وارد كنيد.
شما ميگيد چه كار كنم؟
sorena.heidari
27-05-2007, 12:14
سلام
آقا کی میتونه آموزش فلش توسط داوینچی رو یاد بده؟!
ممنون
یاعلی
دوستان کمک کنید گوشیم روشن نمیشه.
من اول با x++ فایل k750 رو flash کردم.
بعد وقتی با far کار میکنم far فایل های flash و fs منو میشناسه اما وقتی رو یکی از اینها کلیک میکنم تا توشون برم این eeror میده.
<bldr>can be used with service cable only> eeror code 121
دوستان کمک کنید چون گوشیم روشن نمیشه
باسلام
دوستان در جايي ديدم كه در توضيح اين پچ K750_R1DB001_move_drivers_to_other نوشته كه درايورهاي صدا و دوربين و صفحه نمايش را در پوشه اي بنام drv كه در پوشه other گوشي ايجاد مي كنيد بريزيد . حال سوال اينستكه همه داريورها را يكجا و مستقيم بايد داخل drv بريزم يا بايد پوشه هاي جداگانه اي براي صدا و دوربين و صفحه نمايش ايجاد كنم اگر اينطور است نام پوشه ها چه بايد باشد . باتشكر:11:
باسلام
دوستان در جايي ديدم كه در توضيح اين پچ K750_R1DB001_move_drivers_to_other نوشته كه درايورهاي صدا و دوربين و صفحه نمايش را در پوشه اي بنام drv كه در پوشه other گوشي ايجاد مي كنيد بريزيد . حال سوال اينستكه همه داريورها را يكجا و مستقيم بايد داخل drv بريزم يا بايد پوشه هاي جداگانه اي براي صدا و دوربين و صفحه نمايش ايجاد كنم اگر اينطور است نام پوشه ها چه بايد باشد . باتشكر:11:
در حافظه داخلی گوشی(با مموری کارت اشتباه نشه) درون فولدر Other.
یعنی درون فولدر Other در حافظه داخلی یک فولدر به اسم Drv درست میکنی و درایورهاتو توش میریزی.اینکار رو باید قبل از نصب پچ انجام بدی.
D E V I L
31-05-2007, 13:38
سلام.
شما ميگيد چه كار كنم؟
گوشيت رجيستر پرونده بايد بدي با باكس برات رجيسترش كنن.فكر كنم يه دوهزار تومني افتادي:18:
danger-boy
31-05-2007, 17:42
يه بار گفتم ولي هيچ كس تهويل نگرفت اگر گوشيتون به هر دليلي و با هر نرم افزاري خاموش شد فقط لازمه فايل مين رو تا بلوك 10 فلاش كنين با اين كار نه سريال چنچ گوشي ميپره وبراهتي گوشيتون روشن ميشه
من با فار به گوشیم متصل میشوم پلاگین کا 750 cid49 رو هم دارم ولی وقتی میخوام برم داخل fs برنامه قفل میکنه مشکل کجاست
D E V I L
31-05-2007, 20:12
براي استفاده از فار منيجر براي cid49 بايد اول توسط xs++ يه فايل روي گوشي فلش كني تا روشن نشه.وگرنه موقع وصل كردن به فار گوشي روشن ميشه و نميشه گوشي رو هك كرد.
اگه امکان داره یه مقدار بیشتر توضیح بدید
D E V I L
01-06-2007, 17:35
اگه امکان داره یه مقدار بیشتر توضیح بدید
از لينك زير استفاده كنيد
من گوشیم رو به طور کامل طبق اموزش فلاش کردم بعد با فار بهش متصل شدم کارمم هم انجام دادم ولی موقعه برگشت وقتی که خواستم rest کنم نمیشه چه کار کنم
D E V I L
01-06-2007, 23:45
من گوشیم رو به طور کامل طبق اموزش فلاش کردم بعد با فار بهش متصل شدم کارمم هم انجام دادم ولی موقعه برگشت وقتی که خواستم rest کنم نمیشه چه کار کنم
اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بديد.يعني شما وارد fs شديد و تغيرات رو انجام داديد ولي موقعي كه خواستيد فايل rest رو روي گوشي بريزيد وارد flash نشد؟
اگه منظورتون اين باشه. امتحان كنيد ببينيد وارد fs ميشه يا نه.اگر وارد fs هم نشد مشكل از درايو usb هست.كابل رو به پورت ديگه اي نصب كنيد
براي منم همين مشكل يه بار بوجود اومد و با عوض كردن پورت هم وارد گوشي نميشد ولي با عوض كردن ويندوز و نصب مجدد usb درايو مشكلم حل شد.
نصب مجدد پلاگين رو هم امتحان كنيد.
اميدوارم مشكلتون حل بشه
D E V I L
01-06-2007, 23:53
ممكنه شما پلاگين رو درست نصب نكرده باشيد.فكر ميكنم لينهايي كه تو آموزش فارسي بود خراب باشه.
اگه خراب بود طبق آموزشي كه تو فايل زير هست پلاگين رو نصب كن.لينكهاي اين آموزش سالمه
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من وارد fs میشم تغییرات هم انجام میدم وارد flash هم میشه فایل rest رو کپی هم میکنم ولی گوشیم روشن نمی شه
D E V I L
02-06-2007, 14:45
من وارد fs میشم تغییرات هم انجام میدم وارد flash هم میشه فایل rest رو کپی هم میکنم ولی گوشیم روشن نمی شه
حتما فايل rest رو اشتباه ميريزيد.
بعد از ريختن فايل rest بايد يه بار باطري رو دربياريد و دوباره سرجاش بياندازيد تا گوشي روشن بشه.
در ضمن گوشي شما چيه و چه فايلي رو روي گوشي ميريزيد.
گوشی من k750 cid 49 red db 2010
mj_heydari
02-06-2007, 22:40
حتما فايل rest رو اشتباه ميريزيد.
بعد از ريختن فايل rest بايد يه بار باطري رو دربياريد و دوباره سرجاش بياندازيد تا گوشي روشن بشه.
در ضمن گوشي شما چيه و چه فايلي رو روي گوشي ميريزيد.
عزیز باید یا xs فلش کنی نه بافار:5:
D E V I L
03-06-2007, 17:57
عزیز باید یا xs فلش کنی نه بافار:5:
حالا كي گفته ما ميخايم فلش كنيم.بله شما درست ميگي بايد با xs فلش كرد با داوينچي هم ميشه.
ولي اين يه روش ديگه هست براي هك كردن گوشي نه فلش كردنش چون با فلش كردن رجيستر ميپره.ولي تو اين روش مشكلي براي رجيستر پيش نمياد.
mj_heydari
04-06-2007, 12:02
حالا كي گفته ما ميخايم فلش كنيم.بله شما درست ميگي بايد با xs فلش كرد با داوينچي هم ميشه.
ولي اين يه روش ديگه هست براي هك كردن گوشي نه فلش كردنش چون با فلش كردن رجيستر ميپره.ولي تو اين روش مشكلي براي رجيستر پيش نمياد.
من 2 تا پست قبل و اشتباه نقل قول کردم :11: ...منظورم ایم بود که فایل rest باید با xs فلش کرد رو گوشی ..چون اگه درست حدس زده باشم اون دوستمون مثه اینکه با فار فلش کرده بود ...
من خودم گوشیمو که ریجستر دستی تا حالا شونصد بار منو و اکوستیک و لایوت و درایور دوربیتشو عوش کردم ..البته چون گوشی من براون هست احتیاجی به ssw و rest ندارم ....:20:
یه نکته دیگه اینکه دوستان به هیچ وجه گوشیشونو از طریق سایت سونی اریکسون اپدیت نکنند چون erom اونو به 51 تبدیل میکنه و حالا حالا نمی تونن گوشیشنو دستکاری کنند :13:
سلام ...
گوشی من k750- CID49- BROWN
fs اون به راحتی با فار قابل دسترسی هست، اما وقتی می خوام پچ اضافه کنم تو قسمت FLASH ارور میده...
از دوستان کسی می دونه چه جوری میشه واسه گوشی های brown پچ ریخت ؟...البته نه با xs++ ...چون کلی گیر داره من هم که گوشیم ریحستر دستی ... اونجوری iemi میپره
من 2 تا پست قبل و اشتباه نقل قول کردم :11: ...منظورم ایم بود که فایل rest باید با xs فلش کرد رو گوشی ..چون اگه درست حدس زده باشم اون دوستمون مثه اینکه با فار فلش کرده بود ...
من خودم گوشیمو که ریجستر دستی تا حالا شونصد بار منو و اکوستیک و لایوت و درایور دوربیتشو عوش کردم ..البته چون گوشی من براون هست احتیاجی به ssw و rest ندارم ....:20:
یه نکته دیگه اینکه دوستان به هیچ وجه گوشیشونو از طریق سایت سونی اریکسون اپدیت نکنند چون erom اونو به 51 تبدیل میکنه و حالا حالا نمی تونن گوشیشنو دستکاری کنند :13:
سلام دوست عزیز .. اگه گوشیت brown ه میشه بگی چطور پچ ریختی! بعد iemi عوض نشده؟
در ضمن اون پست بالایی هم نوشته های خودته (پست 763) (چشمک):10:
mj_heydari
04-06-2007, 23:30
*من کی گفتم پچ ریختم ؟ رو گوشی براون نمیشه با فار پچ ریخت ...
*من خودم از پست 763 تا همین الان دنبال پچ ریختن واسه گوشب براون هستم:20:
pesarkhaleee
05-06-2007, 15:03
سلام اقا یکی نیست لینک برنامههای داخل اموزشهها رو درست کنه؟
pesarkhaleee
06-06-2007, 10:15
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
بهترین راه اینه که شما رنگ گوشی رو به RED تغییر بدین.
بهترین راه اینه که شما رنگ گوشی رو به RED تغییر بدین.
سلام دوست عزیز... میشه بگی چطور این کار رو انجام بدم؟... گوشی من k750- CID49- BROWN
آخه آموزش تبدیل Brown به RED داخل PDF مخصوص cid36 ه؟
اگر هم بخوام از همین آموزش استفاده کنم گفته، با فار وارد فولدر فلش بشین، که مشکل همین جاست که اصلا وارد این قسمت نمیشه و ارور میده...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
من گوشی کا750 خودم طبق آموزش فلش کردم و بعد با فار منیجر فایل rest را کپی کردم تا گوشی روشن بشه ولی گوشی روشن نشد چند با این کار رو کردم ولی گوش روشن نشد بردم تعمیرگاه هرکاری کرد فلش نشد ارتبط می داد ولی فلش نمی گرفت به یکی دیگه منو معرفی کرد اون هم با باکس فلش کرد ولی نشد وگفت باید عیب نرم افزاری داشته باشه و حالا یک هفته است که تو تعمیرگاه وخبری نشده لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه یا تعمیرگاهی را معرفی کنه؟:19:
وقتي به برنامه phone-xsh وصل مي شم بعد از چند ثانيه ميزنه filed open كمك كنيد
D E V I L
07-06-2007, 22:44
وقتي به برنامه phone-xsh وصل مي شم بعد از چند ثانيه ميزنه filed open كمك كنيد
شما اصلا usb flash driver رو نصب نكرديد.
usb flash driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز... میشه بگی چطور این کار رو انجام بدم؟... گوشی من k750- CID49- BROWN
آخه آموزش تبدیل Brown به RED داخل PDF مخصوص cid36 ه؟
اگر هم بخوام از همین آموزش استفاده کنم گفته، با فار وارد فولدر فلش بشین، که مشکل همین جاست که اصلا وارد این قسمت نمیشه و ارور میده...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
میدونم اینکار عملیه و یکی از دوستان تو موبایلستان گفته بود اینکار رو کرده ولی من هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.که فکر می کنم با نرم افزار Gflash این کار رو انجام داده بود.
یک برنامه دیگه هم هست که تو سایت نوشته با استفاده از کابل مخصوص میشه تبدیل کرد که لینکشو برات میزارم شاید به دردت بخوره k750_cid49brown2red.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.در ضمن اگه به باکس دسترسی داری به راحتی میتونی تبدیل کنی.
hamid293
09-06-2007, 14:14
من وقتی به far وصل میشم نمیتونم fs یا flash انتخاب کنم وشی روشن میشه در ضمن imei گوشی من دستی داده شده و میترسم flash کنم فقط می خواستم با far درایور هاشو تغییر بدم گوشیم k750i cid 49 ایا میتونم یا نه؟
mrmostafa
09-06-2007, 15:13
من وقتی به far وصل میشم نمیتونم fs یا flash انتخاب کنم وشی روشن میشه در ضمن imei گوشی من دستی داده شده و میترسم flash کنم فقط می خواستم با far درایور هاشو تغییر بدم گوشیم k750i cid 49 ایا میتونم یا نه؟
اولا شما بايد فايل SSW رو با فار فلش كني تا روشن نشه بعدشم شما اگه بخواهي درايور تغيير بدي ميتوني مشكلي پيش نميادش چون فلش كامل انجام نميدي با فايل REST فلش ميكني گوشي بالا ميادش انگار كه روشن و خاموش كردي ولي بايد آموزش خوب بخوني بتوني انجام بدي
hamid293
09-06-2007, 20:45
مصطفی جان ممنون یک سوال دیگه میتونم main w800 با برنامه xs و driver های w800 رو با far بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟یا بهتر flash و fs کامل گوشی w800 بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟من یه مقداری تازه کارم و راستش اموزش ها هم خیلی زیاد شده من کلا گیج شدم کدوم راه را که imei هم تغییر نکنه و بشه هم driver ها رو update کرد و اگر هم بشه به w800 تبدیل هم کرد دیگه بهتر استفاده کنم اگه لینکی هست که به کار من بخوره به من معرفی کنید ممنون میشم به خدا ثواب هم داره بازم ممنونم
با سلام به خدمت شما من یه K750 دارم. یه خواهش داشتم از شما من میخواستم درایو دوربین و همچنین خود گوشی رو تبدیل به واکمن بکنم ولی هیچ یک از فایلهای و برنامه های مورد نیاز این کار رو ندارم وبعلت سرعت کم اینترنت نمیتونم دانلود کنم. میشه شما این فایلها رو و هر چیزی که مورد نیاز هستش رو برام بفرستید ممنون میشم.جبران میکنم.
مصطفی جان ممنون یک سوال دیگه میتونم main w800 با برنامه xs و driver های w800 رو با far بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟یا بهتر flash و fs کامل گوشی w800 بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟من یه مقداری تازه کارم و راستش اموزش ها هم خیلی زیاد شده من کلا گیج شدم کدوم راه را که imei هم تغییر نکنه و بشه هم driver ها رو update کرد و اگر هم بشه به w800 تبدیل هم کرد دیگه بهتر استفاده کنم اگه لینکی هست که به کار من بخوره به من معرفی کنید ممنون میشم به خدا ثواب هم داره بازم ممنونم
اگه بخوای Main رو کاما فلش کنی با هر برنامه ای که باشه رجیستر میپره ولی برای دستکاری در FS مثل تغییر درایور و ... بهترین گزینه FAR Manager هستش.این برنامه خوراک گوشیهای رجیستر دستی هست.برای آپدیت هم بده بیرون برات اینکار رو بکنند چون در هر صورت رجیسترت میپره.مگه اینکه رجیستر اصل باشه.
میدونم اینکار عملیه و یکی از دوستان تو موبایلستان گفته بود اینکار رو کرده ولی من هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.که فکر می کنم با نرم افزار Gflash این کار رو انجام داده بود.
یک برنامه دیگه هم هست که تو سایت نوشته با استفاده از کابل مخصوص میشه تبدیل کرد که لینکشو برات میزارم شاید به دردت بخوره k750_cid49brown2red.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.در ضمن اگه به باکس دسترسی داری به راحتی میتونی تبدیل کنی.
ممنون، امیداوارم کردی... حالا که دونستم میشه، میرم دنبالش و خبرشو بهت میدم:11:
D E V I L
10-06-2007, 11:59
اولا شما بايد فايل SSW رو با فار فلش كني تا روشن نشه بعدشم شما اگه بخواهي درايور تغيير بدي ميتوني مشكلي پيش نميادش چون فلش كامل انجام نميدي با فايل REST فلش ميكني گوشي بالا ميادش انگار كه روشن و خاموش كردي ولي بايد آموزش خوب بخوني بتوني انجام بدي
فكر كنم اشتباه شده!:18:
چون فايل SSW رو با XS++ فلش ميكنند نه با فار منيجر
mrmostafa
11-06-2007, 09:32
فكر كنم اشتباه شده!:18:
چون فايل SSW رو با XS++ فلش ميكنند نه با فار منيجر
معذرت ميخوام اشتباه نوشتم از بس در مورد فار ميگم ديگه عادت شده شما بايد فايل SSW رو با XS فلش كني تا گوشي روشن نشه و بتوني اعمال تغييرات رو انجام بدي اگه اين كار رو انجام بدي امكان نداره روشن بشه مگه اينكه يه جاي كار اشتباه كردي يا كلا گوشي مشكل داره
wwkl8001
11-06-2007, 10:00
سلام.
ببخشيد براي w700 با log زير كاري ميشه كرذ؟
23:56
2 Ready !
23:57:05| Attempting to open the interface...
23:57:05| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
23:57:05| Turn off phone
23:57:05| Hold C Button on phone and connect :56| XS++ v1.phone.
23:57:05| You have 30 seconds.
23:57:05| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
23:57:25| PORT STATUS: ACTIVE
23:57:25| Baseband ID: 8040
23:57:25| Hardware Platform: db2010 Marita compact
23:57:25| Protocol Version: 3.1
23:57:25| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
23:57:25| This is a PRODUCTION_ID loader
23:57:25| Activating GDFS...
23:57:26| phone name detected
23:57:26| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
23:57:26| PHONE INFO
23:57:26| DBID: db2010
23:57:26| OTP CID: 49
23:57:26| EROM CID: 49
23:57:26| EROM color: Red
23:57:26| IMEI: xxxxxxxxxxxxx
23:57:26| Phone: W700
23:57:26| Operator: EMEA_6
23:57:26| CDA: CDA102663/30 R1A
23:57:26| Firmware: R1CA021
23:57:26| EROM: n/a
23:57:26| Ready for operation!
23:59:09| +++ Sendinging shutdown signal to phone...
23:59:09| +++ Done.. You may now connect again...
23:59:09| Shutting down...[/RIGHT][/LEFT[/LEFT]]
hamid293
11-06-2007, 13:51
دوستان اگه من با xs فایل ssw فلش کنم و بعد با far فایل FS و FLASH گوشی W800 رو K750 بریزم میشه گوشی تبدیل به w800 بشه به طوری که شکل و شمایلش تغییر کنه و رجیسترم هم پاک نشه؟؟نکنه یه موقع فلش کنم دیگه گوشیم بالا نیاد من اموزش خوندم ولی گویا بعضی ها به مشکل خوردن firmware گوشی من R1AA008 هست روش کامل جواب میده؟؟ و reset هم میشه؟؟؟
D E V I L
11-06-2007, 19:00
دوستان اگه من با xs فایل ssw فلش کنم و بعد با far فایل FS و FLASH گوشی W800 رو K750 بریزم میشه گوشی تبدیل به w800 بشه به طوری که شکل و شمایلش تغییر کنه و رجیسترم هم پاک نشه؟؟نکنه یه موقع فلش کنم دیگه گوشیم بالا نیاد من اموزش خوندم ولی گویا بعضی ها به مشکل خوردن firmware گوشی من R1AA008 هست روش کامل جواب میده؟؟ و reset هم میشه؟؟؟
تبديل k750 به w800بدون پاك شدن رجيستري امكان پذير نيست.حتي بهش فكرم نكنيد.
ريختن فايل ssw ربطي به فلش كردن نداره.اين فايلو براي كار كردن با فارمنيجر روي cid49 رو گوشي ميريزن.
hamid293
11-06-2007, 22:46
تورو خدا به دادم برسید گوشیم دیگه روشن نمیشه من همه کارارو درست انجام دادم ssw اول ریختم با xs بد به far وصل شد driver صدا رو copy کردم رو هارد کل فایل acoustic بد یه درایور جدید toshara 1.7 ریختم روش بد از fs هم که امدم بیرون پیغام شات دان امد yes زدم بد خاستم برم تو flash تا reset بریزم اما error داد گفت usb قطع کن باتری در بیار از نو بزار منم کردم بد وصل شدم و rest_K750_R1AA008.bin که با فارور گوشیم میخوند ریختم البته برا من ان پیغام خطای قرمز رنگ نیومد ولی پیغام اخر که میگه فلش انجام شد و close داره امد و close زدم far هم بستم گوشی قطع کردم باتری در اوردم 20 ثانیه بعد گذاشتم ولی گوشیم روشن نمیشه بد بخت شدم حالا دیگه وقتی به xs یا davinchi وصل میشم تا اطلاعات تو گوشی بوینم دیگه نمیخاد کلید C بگیرم همین جوری وصل میکنم وصل میشه اطلاعات سخت افزاریش درست ولی مینویسه
cannot open GDFS warning:IMEI name dosent match GDFS name (IMEI:k750) operator: n/a cda: n/a Firmware: n/a Erom: n/a ولی میگه امادس واسه فلش شدن نمیدونم چی کار کنم نکنه rest_K750_R1AA008.bin فایل درست کار نکرده رجیستر من دستی بود تو رو خدا اگه کسی تجربه این اتفاق داره کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه با XS فایل rest_K750_R1AA008.bin تو گوشی بریزم مین فلشش کنک؟؟؟؟؟به نظرم خوب reset نشده انگار گوشی تو کماس
گوشی من k750-R1CA021- CID49- BROWN
یه سوال: اگه بخوام گوشیمو با PHONE XS و طبق آموزشی که داده شده فلش کنم با فریمور زیر
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49
K750_R1CA021_MAIN_EU_RED49
آیا گوشیم به RED تبدیل میشه؟
hamid293
12-06-2007, 08:35
بابا یک کمکی به من کنید ):
amirho3inshirin
12-06-2007, 15:13
سلا م دوستان
تورو خدا به دادم برسید من با ++xs فلش كردم اما گوشيم روشن نميشه
تورو خدا به دادم برسی
hamid293
12-06-2007, 17:10
کسی main k750 R1AA008 داره؟؟کمک
چرا main قدیمی میخوای؟ ورژن جدیدترش هست
ممکنه توی این سایت پیدا کنی
wwkl8001
12-06-2007, 17:21
كسي نميتونه به من كمك كنه؟
گوشی من k750-R1CA021- CID49- BROWN
یه سوال: اگه بخوام گوشیمو با PHONE XS و طبق آموزشی که داده شده فلش کنم با فریمور زیر
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49
K750_R1CA021_MAIN_EU_RED49
آیا گوشیم به RED تبدیل میشه؟
ببینم از گوشیت سیر شدی ؟!! :31:
شوخی بود ولی از شوخی گذشته این فایلها بدرد گوشیت نمیخوره و اینجوری به red تبدیل نمیشه
سلام.
ببخشيد براي w700 با log زير كاري ميشه كرذ؟
مثلا چه کاری؟؟
این لاگ رو با xs گرفتی پس xs گوشیتو میشناسه و میتونی بهش وصل بشی و تغییرات بدی. ولی سوال اینه که چه تغییراتی میخوای بدی؟
ببینم از گوشیت سیر شدی ؟!! :31:
شوخی بود ولی از شوخی گذشته این فایلها بدرد گوشیت نمیخوره و اینجوری به red تبدیل نمیشه
ممنون که جواب دادی...نزدیک بود گوشیم بترکه!
یه سوال دیگه: اینجا کسی واسه k750-R1CA021- CID49- BROWN پچ اضافه کرده؟ اگه جواب مثبته با کدام main ؟
من main رو نمی تونم پیدا کنم!
شما اصلا usb flash driver رو نصب نكرديد.
usb flash driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ميشه بگي چه كارش كنم يعني كجا بزارمش :41:
amirho3inshirin
12-06-2007, 22:16
سلام به همه ي دو ستان
من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
الان هم گوشيم روشن نميشه خواهشا به من كمك كنيد
amirho3inshirin
12-06-2007, 22:19
كسي نيست به من كمك كنه
hamid293
12-06-2007, 22:25
بابا گوشیم روشن نمیشه main R1AA008 میخاستم تا با XS فلش کنم روی block 10 قطع کنم شاید درست شه برا همین این main می خوام گوشیم رجیستر دستی راسی اگه فایل ریست k750 R1AA008 اصلشو کسی داره تو رو خدا به من بده این فایلا رو گوشیم جواب نداد اگه فایل ریست با XS فلش کنم چی میشه ایا روشن میشه؟؟؟؟؟
فایلهای rest رو از اینجا میتونین دانلود کنین
ضمنا کسی تا حالا فایل rest رو با xs فلش نکرده. خب یه امتحانی بکن چیزی از دست نمیدی
danger-boy
13-06-2007, 02:37
تورو خدا به دادم برسید گوشیم دیگه روشن نمیشه من همه کارارو درست انجام دادم ssw اول ریختم با xs بد به far وصل شد driver صدا رو copy کردم رو هارد کل فایل acoustic بد یه درایور جدید toshara 1.7 ریختم روش بد از fs هم که امدم بیرون پیغام شات دان امد yes زدم بد خاستم برم تو flash تا reset بریزم اما error داد گفت usb قطع کن باتری در بیار از نو بزار منم کردم بد وصل شدم و rest_K750_R1AA008.bin که با فارور گوشیم میخوند ریختم البته برا من ان پیغام خطای قرمز رنگ نیومد ولی پیغام اخر که میگه فلش انجام شد و close داره امد و close زدم far هم بستم گوشی قطع کردم باتری در اوردم 20 ثانیه بعد گذاشتم ولی گوشیم روشن نمیشه بد بخت شدم حالا دیگه وقتی به xs یا davinchi وصل میشم تا اطلاعات تو گوشی بوینم دیگه نمیخاد کلید C بگیرم همین جوری وصل میکنم وصل میشه اطلاعات سخت افزاریش درست ولی مینویسه
cannot open GDFS warning:IMEI name dosent match GDFS name (IMEI:k750) operator: n/a cda: n/a Firmware: n/a Erom: n/a ولی میگه امادس واسه فلش شدن نمیدونم چی کار کنم نکنه rest_K750_R1AA008.bin فایل درست کار نکرده رجیستر من دستی بود تو رو خدا اگه کسی تجربه این اتفاق داره کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه با XS فایل rest_K750_R1AA008.bin تو گوشی بریزم مین فلشش کنک؟؟؟؟؟به نظرم خوب reset نشده انگار گوشی تو کماس
عزیزم به دستور من عمل کن مطمئن باش گوشیت روشن میشه اگه فایل مین گوشیتو داری اونو با PHON XS تا بلوک 10 فلاش کن و بعد STOP رو بزن کابل روبکش باطری رو در بیار ودوباره بزار توی گوشی وحالا گوشی رو روشن کن موفق باشی
ممنون، امیداوارم کردی... حالا که دونستم میشه، میرم دنبالش و خبرشو بهت میدم:11:
اگه راهشو پیدا کردی حتما بگو منم دوست دارم یاد بگیرم.دمت گرم.
sabasistem_co
13-06-2007, 16:02
موبايلاتون را ديگه هك نكنيد اين براي 1000000000000000 بار كه پايان خوشي براي چنجي ها و بعضي رجيستر اصلي ها نداره
hamid293
13-06-2007, 19:28
بابا غلط کردیم همین 1 با درست شه دیگه دستم بشکنه از این کارها نمیکنم):
hamid293
14-06-2007, 10:18
بابا تو رو خدا بگید من گوشیم k750i با EROM: R3A005 و R1AA008 و CID 49 RED و رجیستر دستی اگه Flash کنم با XS و ورشن جدید بریزم رجیستر پاک میشه یا نه؟؟؟
nakhordemast
14-06-2007, 14:05
سلام آقا ما 810 درایم و چنجی هم هست . مین و اف اس رو با آخرین فریم ور فلش نمودیم و بعا بالا نیومد و روی wate موند و جلوتر نرفت . در ضمن با فار کار کردم . میشه بگید مشکل چیه؟ فکر کردم ار فریمور باشه اما همه نیخه ها رو یکی یکی رو گوشی فلش کردم اما همون حالت قبلی پیش اومد . کمک!
arash_32
14-06-2007, 14:15
بابا تو رو خدا بگید من گوشیم k750i با EROM: R3A005 و R1AA008 و CID 49 RED و رجیستر دستی اگه Flash کنم با XS و ورشن جدید بریزم رجیستر پاک میشه یا نه؟؟؟
عزيز دل برادر اگه وقتتو ميخواي هدر ندي بيخود گوشيتو دستكاري نكن چون رجيستر دستيه بعدش 6 الي 7 تومن خرج كن ببر بده بيرون برات فلش كنن در ضمن من كه دادم اينكارو كردن فقط مدل گوشيم شده w800 ولي نه حافظه sms زياد شده نه چيزايي ديگه اي كه داشتم تغيير كرده همين حالا باز خودت مختاري ....:41:
shervin_1162
14-06-2007, 20:55
این مشکل رو من هم دارم:من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
الان هم روشن نمیشه تو رو خدا کمک کنید...
shervin_1162
14-06-2007, 21:07
تا بلوک 10 فلاش کردن یعنی چی؟؟؟؟؟
nakhordemast
15-06-2007, 01:17
سلام آقا ما 810 درایم و چنجی هم هست . مین و اف اس رو با آخرین فریم ور فلش نمودیم و بعا بالا نیومد و روی wate موند و جلوتر نرفت . در ضمن با فار کار کردم . میشه بگید مشکل چیه؟ فکر کردم ار فریمور باشه اما همه نیخه ها رو یکی یکی رو گوشی فلش کردم اما همون حالت قبلی پیش اومد . کمک!
هل من ناصرن ینصرنی من آل همه بچه های فروم
یکی به ما کمک کنه
shervin_1162
15-06-2007, 04:55
کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamid293
15-06-2007, 11:35
دوست عزیز اگه EROM: R3A005 باشه شما با FAR نمیتونی فلش کنی که گوشیت restore بشه اگه گوشیت رجیستر شده هست MAIN با XS بریز رو گوشیت روشن میشه کسی این جا نمیدونسته که FAR با EROM: R3A005 کار نمیکنه واقعا برای مدیر این جا متاسفم
nakhordemast
15-06-2007, 13:16
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت . :41:
صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
D E V I L
15-06-2007, 17:20
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت . :41:
صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
حتما گوشيت سريالش دستي بوده كه اينطوري شده.
اين برنامه با گوشيهاي چينج مشكل داره و داراي باگ هست.
بده با باكس برات فلش كنن درست ميشه.
nakhordemast
16-06-2007, 08:20
حتما گوشيت سريالش دستي بوده كه اينطوري شده.
اين برنامه با گوشيهاي چينج مشكل داره و داراي باگ هست.
بده با باكس برات فلش كنن درست ميشه.
خوب ما چنجی باید دور فریم ور جدید و آکوستیک رو خیط قرمز بکشیم؟ هیچ راهی نداره؟
پیش خودم گفتم آپدیت میکنم و منو فلش میریزم و آکوستیک و ... بعد هم میدم بیرون بچنجنش .اما انگار نمیشه . شما راه دیگه ای بلد نیستید؟ ای تف به گور پدرت محمود مقدم...( تذکر: محمود مقدم یک شخص خیالی میباشد)
من هم گوشيم پرزنت شده يعني OFF شده و براي دومين بار بايد ببرم flash
hamid293
16-06-2007, 19:43
دوستان اگه k750 cid49 red EROM: R3A005 با FAR فلش کنیم ایا رجیستر پاک میشه؟؟در ضمن کدوم firmware با FAR هیچ مشکلی نداره و خوب هم restore میشه؟؟و بعد از فلشینگ برای ریختن فایل custom باز باید k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو گوشی ریخت؟؟؟اگه یه موقع restore نشه چی؟؟؟
ehsansml
18-06-2007, 14:46
دوستان اگه k750 cid49 red EROM: R3A005 با FAR فلش کنیم ایا رجیستر پاک میشه؟؟
منم تازه فهمیدم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!1
ولی مدیران و دوستان راهنمایی کنن ماهایی که الان گوشیمون روشن نمیشه فقط باید رجیستر بشه
آیا بعدا کاری میشه کرد
hamid293
18-06-2007, 17:19
من با FAR فلش کردم ولی گوشی وقتی میاد بالا روی please wait میمونه مشکل چیه؟؟اگه GDFS که قبلا ازش backup گرفتم روش بریزم درست میشه؟؟راه درست شدنش چییه؟؟؟
mrmostafa
18-06-2007, 17:51
خوب ما چنجی باید دور فریم ور جدید و آکوستیک رو خیط قرمز بکشیم؟ هیچ راهی نداره؟
پیش خودم گفتم آپدیت میکنم و منو فلش میریزم و آکوستیک و ... بعد هم میدم بیرون بچنجنش .اما انگار نمیشه . شما راه دیگه ای بلد نیستید؟ ای تف به گور پدرت محمود مقدم...( تذکر: محمود مقدم یک شخص خیالی میباشد)
اگه گوشي شما چينج هستش ميتوني همه تغييرات رو انجام بدي بعد ببري بيرون با باكس سريال بدن . اون مشكل plase waite هم براي اينكه شما درست فلش نكردي و بعضي وقتها هم به قفل شدن شبكه مربوط ميشه
شما سريال گوشيت رو تو اين سايت بده بهت ميگه اصل هستش يا نه يعني بايد مدل و بقيه چيزهاش براي گوشي شما باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.