مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N70
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Lady parisa
01-12-2007, 10:16
اصلا کسانی که ان 70 دارن چه جوری اس ام اس تصویری می فرستن؟
ali racer
01-12-2007, 12:14
اصلا کسانی که ان 70 دارن چه جوری اس ام اس تصویری می فرستن؟
دو راه وجود داره
فوروارد مسیج هایی که برات اومده
یا
استفاده از برنامه ی اس ام اس دراو
mohsen_djd2
01-12-2007, 15:03
کسی هست روش آپدیت N70 رو به صورت کامل شرح دهد که مشکلی پیش نیاد ؟؟
میخوام مثل موزیکال بشه!!!!!!
اگه ممکن هست آخرین و کاملترین ورژن هم معرفی کنید و قرار دهید
منم نیاز دارم یکی لطف کنه و کامل توضیح بده
ممنون
mahdi7610
01-12-2007, 21:49
:20:سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم .
سوال اول : من یه گوشی N70 دارم یکبار رم گوشی را در اوردم و جا زدم دیدم همه مسیج هام رفتن توی رم .
یعنی وقتی Memory details می گیرم نشون می ده که همه مسیج هام توی رم هستش . چه طور می تونم اونا را massage هام منتقل کنم .
سوال دوم : یکی از دوستام یه گوشی N70 تاره گرفته وقتی یه اهنگ بالای 3 دقیقه ای را بلوتوث می کنیم و وقتی می خواهیم اونا از مسیج به گالری انتقال دهیم با اینکه 900 مگابایت رم خالی هستش می گه حافظه پر هست و باید بعضی از فایلها را پاک کنید کسی می دونه مشکلش چیه ؟
با اهنگ های پایین 3 دقیقه مشکلی نداره .
توروخدا يكي جواب من رو هم بده
چرا برنامه های نوکیا n70 به n70 موزیکال نميخوره؟؟!!!!!
Lady parisa
02-12-2007, 10:23
دو راه وجود داره
فوروارد مسیج هایی که برات اومده
یا
استفاده از برنامه ی اس ام اس دراو
میشه لینک برنامشو برام بذارین
ممنون میشم
:20:سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم .
سوال اول : من یه گوشی N70 دارم یکبار رم گوشی را در اوردم و جا زدم دیدم همه مسیج هام رفتن توی رم .
یعنی وقتی Memory details می گیرم نشون می ده که همه مسیج هام توی رم هستش . چه طور می تونم اونا را massage هام منتقل کنم .
سوال دوم : یکی از دوستام یه گوشی N70 تاره گرفته وقتی یه اهنگ بالای 3 دقیقه ای را بلوتوث می کنیم و وقتی می خواهیم اونا از مسیج به گالری انتقال دهیم با اینکه 900 مگابایت رم خالی هستش می گه حافظه پر هست و باید بعضی از فایلها را پاک کنید کسی می دونه مشکلش چیه ؟
با اهنگ های پایین 3 دقیقه مشکلی نداره .
سلام دوست عزیز
جواب سوالا رو شماره میزنم !
خوب مسیر پایین رو برو اول مشکل خودت حل میشه .
1.menu\messaging\options\settings\other\memory in use
خوب برو توش و مموری رو روی رم تنظیم کن و برگرد میبینی که همه مسیج هات برگشتن ...
2.دوست شما حافظه گوشیش پر هستش و میتونه با همون روش بالا حافظه مسیج رو روی رم خودش تنظیم کنه و یه فایل 900 مگی رو دریافت کنه !!!
امیدوارم مشکلت حل شده باشه .بازم اگه مشکلی داشتی در خدمتم ...
ممکنه بعضی از نرم افزارها نخوره طبیعیه مثل n73 و n73me گاهی پیش میاد که نمیخورن .البته خیلی احتمالش کمه اکثرشون میخورن ...
ar.behnam
03-12-2007, 00:14
عزیزم عشق موزیک داشتن نتیجش این میشه
ar.behnam
03-12-2007, 00:18
مثل اينكه تايپ تعطيله!!!!!
به دلیل حجم زیاد از مدیر سایت تقاضی میشود یه تاپیک نو راه اندازی کنه
59bahman
07-12-2007, 01:42
دوستان عرض کنم من خودم حدود 2 ماه پيش گوشيم رو موزيک اديشن کردم(با اينترنت ديال آپ)ولي توصيه ميکنم شما اين کارو نکنيد چون حدودا 5 ساعت طول کشيد و شانس آوردم قط نشد.در هر حال يک سرچ بکني چند تا سايت پيدا ميکني که منبعشون يکي هستش و روش اجرا راحته.
عرض دومم اينه که کار خوبيه مخصوصا جلوي هنگ کردن هاي گوشي رو ميگيره و زبان عربي برا اونايي که ندارند اضافه ميکنه(انگيزه هاي اصلي خودم).
باز من در خدمتم اگه سئوال خاصي باشه.اگه ضروري بود برام mail بزنيد چون زياد اينجا نميام.
bahman59@gmail.com
solosara
08-12-2007, 09:09
سلام !! ببخشید یه مشکلی داشتم میشه راهنماییم کنین ؟
استفاده کردن از Gprs باطری رو سریع خالی می کنه ؟
ali racer
08-12-2007, 19:30
سلام !! ببخشید یه مشکلی داشتم میشه راهنماییم کنین ؟
استفاده کردن از Gprs باطری رو سریع خالی می کنه ؟
نه سریعا هیچ چیزی بازی کردن و حرف زدن نیست
solosara
08-12-2007, 21:53
آخه نه زیاد بازی کرده بودم نه زیاد حرف زده بودم ولی باطریم زود خالی شده بود !!! فقط زیاد از GPRS استفاده کرده بودم گفتم شاید چون کار search انجام میده باطری زیاد مصرف می کنه !!! یعنی باطریم ضعیف شده ؟؟؟ نه خدای من !!! :41::18:
Lady parisa
10-12-2007, 13:14
بابا جان حداقل بگين برنامه اس ام اس درو رو از كجا بگيرم
ali racer
10-12-2007, 19:07
آخه نه زیاد بازی کرده بودم نه زیاد حرف زده بودم ولی باطریم زود خالی شده بود !!! فقط زیاد از GPRS استفاده کرده بودم گفتم شاید چون کار search انجام میده باطری زیاد مصرف می کنه !!! یعنی باطریم ضعیف شده ؟؟؟ نه خدای من !!! :41::18:
خب باتری در اثر کار کردن ضیعف میشه این یه امر طبیعیه
ولی بطور معمول چقدر دوام میاره باتری گوشیت ؟
بابا جان حداقل بگين برنامه اس ام اس درو رو از كجا بگيرم
عزیز جان تو این فروم اگه سرچ کنی
پیدا میکنی
اگرم نکنی میتونی از ادرس زیر دانلود کنی !:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
solosara
11-12-2007, 16:02
وقتی کامل شارژ باشه یه روز و نصفی باهاش آهنگ گوش می دادم و 1ساعت باهاش حرف می زدم
ولی چند روز بود که به یه روز هم نمی رسید بعد theme گوشیمو عوض کردم مدت نگه داشتن شارژ بیشتر شد هیچ برنامه ای هم باز نبود تم هم انیمیشن نبود نمی دونم حالا جریان چی بوده !!! یه جا تو همین سایت خوندم که سرچ کردن آنتن باعث مصرف زیاد باطری میشه یعنی وقتی جایی هستی که آنتن نمیده شارژت زودتر خالی میشه !! چند روز بود تو اتاقم خیلی آنتن خوب نبود!!!! حالا نمی دونم مثل اینکه همه چی دست به دست هم داده بودند !!!!
ali racer
11-12-2007, 17:41
وقتی کامل شارژ باشه یه روز و نصفی باهاش آهنگ گوش می دادم و 1ساعت باهاش حرف می زدم
ولی چند روز بود که به یه روز هم نمی رسید بعد theme گوشیمو عوض کردم مدت نگه داشتن شارژ بیشتر شد هیچ برنامه ای هم باز نبود تم هم انیمیشن نبود نمی دونم حالا جریان چی بوده !!! یه جا تو همین سایت خوندم که سرچ کردن آنتن باعث مصرف زیاد باطری میشه یعنی وقتی جایی هستی که آنتن نمیده شارژت زودتر خالی میشه !! چند روز بود تو اتاقم خیلی آنتن خوب نبود!!!! حالا نمی دونم مثل اینکه همه چی دست به دست هم داده بودند !!!!
یزان نگه داشتن باتریت که خوبه
ولی مصرف باتری
در اثر
روشن بودن ال سی دی
بکار گیری اسپیکر و ویبره
بکار گیری سی پی یو
ارتباط(حرف زدنو اس ام اس و جی پی ار اس)
مصرف میشه بصورت عمده
حالا چک کنین ببینین کدام عامل موثر بوده
ضمنا اغلب گوشی های سری ان (تا اونجایی که من دیدم)
باید هر روز شار. بشن !
:18::41::40:راه شناخت n70 اصلی از تقلبی چی:8:ه
Lady parisa
12-12-2007, 12:19
خب باتری در اثر کار کردن ضیعف میشه این یه امر طبیعیه
عزیز جان تو این فروم اگه سرچ کنی
پیدا میکنی
اگرم نکنی میتونی از ادرس زیر دانلود کنی !:31:
خيلي ممنون
Mojtaba N87
14-12-2007, 01:51
یزان نگه داشتن باتریت که خوبه
ولی مصرف باتری
در اثر
روشن بودن ال سی دی
بکار گیری اسپیکر و ویبره
بکار گیری سی پی یو
ارتباط(حرف زدنو اس ام اس و جی پی ار اس)
مصرف میشه بصورت عمده
حالا چک کنین ببینین کدام عامل موثر بوده
ضمنا اغلب گوشی های سری ان (تا اونجایی که من دیدم)
باید هر روز شار. بشن !
کاملا موافقم! نوکیا تو باتری موفق نبوده...:41:
Masoud_kp
14-12-2007, 22:39
منم همین مشکل رو دارم دیشب ساعت 11 شارژش رو پر کردم حالا الان که تقریبا 11هست 3 خط از شارژ رفته وتقریبا گوشی17ساعت از این 24 ساعت اصلا دست هم بهش نزدم و همونجور واسه خودش روشن بود!
Lady parisa
15-12-2007, 12:22
منم گوشيم اين مشكلو داره خيلي زود باطري خالي مي كنه
تازه شارژرش هم كه خيلي بدرد نخوره.دائما قطعي و وصلي داره.نو ولي خرابه ديگه
h@med110
16-12-2007, 13:54
دوربین گوشی هنگام فیلمبرداری تیک می زنه یعنی یه لحظه قطع می شه مشکل از کجاست؟
ali racer
16-12-2007, 16:34
یه لحظه قطع میشه دوباره وصل میشه یا ... ؟
منم گوشيم اين مشكلو داره خيلي زود باطري خالي مي كنه
تازه شارژرش هم كه خيلي بدرد نخوره.دائما قطعي و وصلي داره.نو ولي خرابه ديگه
شما میتونی ببری پس بدی فروشنده
یه دونه نو بگیری والا دلیلی واسه خراب بودن نداره
ضمنا مطمئنی که کامل سوکتش رو جا میزنی ؟؟
منم همین مشکل رو دارم دیشب ساعت 11 شارژش رو پر کردم حالا الان که تقریبا 11هست 3 خط از شارژ رفته وتقریبا گوشی17ساعت از این 24 ساعت اصلا دست هم بهش نزدم و همونجور واسه خودش روشن بود!
برنامه ای رو باز نگذاشتی ؟
اگه این طور نبوده که احتمالا هست
باتریت ایراد داره
h@med110
16-12-2007, 16:41
نه فقط دوربینشه...من 6 ماه هست گوشیو خریدم.تازه اینجوری شده...
Lady parisa
17-12-2007, 10:49
يه سوال فني هم داشتم. چند تا بلوتوث گرفتم رم گوشيم قات زده. از وقتي گوشي روشن مي شه هنگ مي كنه و عكسي كه مسيج مي خواي بفرستي نمي ره توي اوت بكس مي مونه هي اون مي ياد مي دونم كه صد در صد ويروس گرفتم . در ضمن نمي خوام رم رو فورمت كنم چي كار كنم حالا؟؟؟
مي شه اگه كد ريست ان 70 رو دارين بهم بدين يا كدهاي مخفي ان 70 رو بگين از كجا پيدا كنم
ممنون مي شم
يه سوال فني هم داشتم. چند تا بلوتوث گرفتم رم گوشيم قات زده. از وقتي گوشي روشن مي شه هنگ مي كنه و عكسي كه مسيج مي خواي بفرستي نمي ره توي اوت بكس مي مونه هي اون مي ياد مي دونم كه صد در صد ويروس گرفتم . در ضمن نمي خوام رم رو فورمت كنم چي كار كنم حالا؟؟؟
مي شه اگه كد ريست ان 70 رو دارين بهم بدين يا كدهاي مخفي ان 70 رو بگين از كجا پيدا كنم
ممنون مي شم
اگه رم رو درش باری و با رم ریدر وصلش کنی به کامپیوتر میتونی با یه آنتی ویروس که تو کامپیوترت هست (اگه نیست نصب کن !!) اونو scan کن اگه ویروسی باشه پیدا میکنه و پاک !
گوشیتم یه بار فرمت کن که خیالت راحت شه آخه اگه تو گوشیتم رفته باشه دوباره همینطوری میشه ...
Lady parisa
18-12-2007, 10:28
خوب من يه سري كد مي خوام مربوط به ان 70
چه جوري گوشيمو فورمت كنم
آخه چرا نسيه جواب مي دين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mojtaba N87
18-12-2007, 12:40
خوب من يه سري كد مي خوام مربوط به ان 70
چه جوري گوشيمو فورمت كنم
آخه چرا نسيه جواب مي دين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل شما مربوط به مموری کارته که اگه گوشی رو هم فرمت کنین حل نمیشه.باید مموری کارتو فرمت کنین که توسط کامپیوتر و خود گوشی میسره.ولی بهتره اول اطلاعاتتون رو رو کامپیوتر کپی کنین و با آنتی ویروس اسکنش کنید.
در هر حال اینم کد مستر ریست ان70 : کد#7370#*ریست کامل گوشیست اما کد#7780#*را که اجرا کنیدکلیه برنامه های نصب شده باقی می مونه و فقط گوشی فرمت میشود.
اینم یه راه دیگشه... setting>phone > general >orig.phone setting
مشکل شما مربوط به مموری کارته که اگه گوشی رو هم فرمت کنین حل نمیشه.باید مموری کارتو فرمت کنین که توسط کامپیوتر و خود گوشی میسره.ولی بهتره اول اطلاعاتتون رو رو کامپیوتر کپی کنین و با آنتی ویروس اسکنش کنید.
در هر حال اینم کد مستر ریست ان70 : کد#7370#*ریست کامل گوشیست اما کد#7780#*را که اجرا کنیدکلیه برنامه های نصب شده باقی می مونه و فقط گوشی فرمت میشود.
اینم یه راه دیگشه... setting>phone > general >orig.phone setting
عزیزم مجتبی جون نقدش کرد !!!:20:
حل شد حالا ؟؟
Lady parisa
18-12-2007, 14:28
آقا مجتبي خيلي ممنون.
Lady parisa
18-12-2007, 14:29
سرعت پاسخگويي به سوالات اصلا خوب نيست.
در ضمن شما كه بلدين جواب بدين اطلاعات خوبي كه دارين رو بذارين.هر كي مثل من كه بلدنيست بتونه جواب سوالشو نپرسيده بگيره
Lady parisa
18-12-2007, 14:30
از اطلاعات اوليه شروع كنين.
روش ريختن برنامه
تم
ورژن گوشي چيه؟
كسي كه 1000تا عكس اس ام اس داره چرانمي تونه برنامه اس ام اس درو رو پيدا كنه
Lady parisa
18-12-2007, 14:31
با كسي كه دعوا نداريم
خيلي هم ممونم كه جواب سوالمو دادين
روش ريختن برنامه
تم
ورژن گوشي چيه؟
برنامه رو میتونی در 2 حالت میتونی نصب کنی یکی با نصب برنامه پی سی سویت از توی کامپیوتر و حالت بعدی هم از توی گوشیت ...
حالت دوم از این قراره که برنامه ای رو که میخوای نصب کنی رو با رم ریدر یا کابل توی یکی از پوشه ها مثلا other توی رم یا گوشی میریزی بعد از توی گوشی وارد فایل منیجر میشی (فایل منیجر در پوشه tools در گوشی وجود دارد) بعد به همون آدرسی که برنامه رو ریختی میری و بعد اون برنامه رو که ریختی open میکنی و بعد مرحله اینستال شروع میشه چند تا سوال میرسه که باید yes رو بزنی و بعد ازت سوال میکنه که توی رم بریزی یا گوشی که ترجیحا روم رو انتخاب کنین و بعد هم خودش نصب میشه و برنامه ی نصب شده رو توی پوشه ی my own میتونین پیدا کنین مگه اینکه تم باشه اونوقت میره قسمت themes ....
نصب از طریق کامپیوتر هم به همین روشه فقط باید با پیسی سویت به کامپیوتر وصل باشی و روی برنامه ی مورد نظر 2 بار کلیلک کنی خود به خود میره رو نصب تو گوشی که بقیش و گفتم ...
یه سری چیزای دیگه هم هست مثلا گاهی اوقات برای بعضی از برنامه ها نمیپرسه که توی رم نصب شه یا توی حافظه گوشی .در اینصورت معمولا تو حافظه گوشی نصب میشه و مشکلی هم نیست آخه بعضی برنامه ها اینطوری طراحی شدن مثل اکثر آنتی ویروسها ...
2.ورژن گوشی همون عددیه که با زدن دکمه های #0000#* گوشیت بهت نشون میده که ورژن رو به صورت مخفف نشون میده مثلا :V5.214.12
راجع به این هم بگم که هرچی زمان میگذره ورژن گوشی هم باید بالاتر باشه مثلا اول که ان73 اومده بود ورژنش 1و خورده ای بود ولی الان 4و خورده ایه .
یه مطلب دیگه اینکه این گوشی و سایر گوشیهایی که usb خور و برنامه خورن میشه اونا رو از توی اینترنت و سایت نوکیا ارتقا داد ورژنشون رو .و با این کار هم ورژن گوشیتون میره بالا و هم توسط سایت نوکیا یه سری برنامه هایی رو از پایه تو گوشی تنظیم میکنن که با سخت افزار گوشی سازگارتر هست و مشکلات ورژن قبلی رو نخواهد داشت ...
3.راجع به اس ام اس دراو هم بگو برای چه کاری میخوایش تا من راهنماییت کنم آخه نفهمیدم ربطشو به داشتن 1000 تا عکس اس ام اس !!!
با كسي كه دعوا نداريم
خيلي هم ممونم كه جواب سوالمو دادين
دعوا چیه ؟؟؟؟
خوردنیه ؟؟!!:46:
h@med110
18-12-2007, 21:55
هیچکس این مشکلو نداشته؟
yousef451
18-12-2007, 22:32
با عرض سلام
من وقتی گوشی را روشن می کنم بعد از یک یا دو دقیقه هنگ میکنه وباید باتریشو در بیارم مستر ریست که می کنم نیم ساعت کارمیکنه ولی بعد همون اش همون کاسه.
و در ضمن هیچ ویروس کشی هم رو گوشی نصب نمی شه لطفا مرا راهنمایی کنید
با عرض سلام
من وقتی گوشی را روشن می کنم بعد از یک یا دو دقیقه هنگ میکنه وباید باتریشو در بیارم مستر ریست که می کنم نیم ساعت کارمیکنه ولی بعد همون اش همون کاسه.
و در ضمن هیچ ویروس کشی هم رو گوشی نصب نمی شه لطفا مرا راهنمایی کنید
100 درصد ویروسی شده !!!
شما باید رم گوشیت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کنی و با نسخه جدید یه آنتی ویروس اسکنش کنی و ویروسهاش و پاک کنی و قبل از ورود دوباره رم به گوشیت یه بار گوشیت رو فرمت کنی با این کد #7370#* ....
بعد از این کار گوشیت درست میشه .چند بار خودم امتحان کردم برای چند تا N70 !!!
Mojtaba N87
19-12-2007, 20:02
آقا مجتبي خيلي ممنون.
خواهش می کنم...
سرعت پاسخگويي به سوالات اصلا خوب نيست.
در ضمن شما كه بلدين جواب بدين اطلاعات خوبي كه دارين رو بذارين.هر كي مثل من كه بلدنيست بتونه جواب سوالشو نپرسيده بگيره
بچه ها سعی می کنن زود جواب بدن.ولی خود من فقط روزی 1 بار وقف می کنم سر بزنم.امتحانای ترم نزدیکه...
روش ريختن برنامه
تم
ورژن گوشي چيه؟
دوستمون کامل توضیح دادن...
یه نکته! از زدن پست های پشت سر هم پرهیز کن! سعی کن همه رو تو یه پست بدی.چون اونجوری بهت اخطار می دن... (منبع: اصلان جون :31:)
Mojtaba N87
19-12-2007, 20:04
100 درصد ویروسی شده !!!
شما باید رم گوشیت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کنی و با نسخه جدید یه آنتی ویروس اسکنش کنی و ویروسهاش و پاک کنی و قبل از ورود دوباره رم به گوشیت یه بار گوشیت رو فرمت کنی با این کد #7370#* ....
بعد از این کار گوشیت درست میشه .چند بار خودم امتحان کردم برای چند تا N70 !!!
کاملا تایید میشه... ولی مموریت رو فرمت کنی بهتره.البته قبلش اطلاعات مهمت رو بک آپ بگیر
Mojtaba N87
19-12-2007, 20:08
هیچکس این مشکلو نداشته؟
گوشیت رو مستر ریست کن یا اینکه آپدیتش کن.اگه حل نشد مشکلت سخت افزاریه
آره احتمال دار با مستر ریست حل شه این کارو بکن ضرر نداره ..
نمیدونم چی شده حروف گوشیم خونده نمیشه !!!!!!!!!!!!!!1 چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
پ ن : از تو همین سایت یک نرم افزار برای تایپ sms فارسی دانلود کردم وقتی که نصبش کردم دیگه حروفش خونده نمیشه
Mojtaba N87
23-12-2007, 19:08
نرم افزار رو پاک کردی؟ بازم درست نمی شه اگه پاکش کنی؟
نرم افزار رو پاک کردی؟ بازم درست نمی شه اگه پاکش کنی؟
اصلا حروف خونده نمیشه که بخوام نرم افزارو پاک کنم اگه بتونم حروف رو بخونم میتونم پاکش کنم
اصلا حروف خونده نمیشه که بخوام نرم افزارو پاک کنم اگه بتونم حروف رو بخونم میتونم پاکش کنم
اسم نرم افزارو که یادته ؟؟
اگه تو حافظه ی رم نصبش کردی میتونی با یه رم ریدر اونو بزاری تو کامپیوتر و از توی پوشه ی apps که توی system هست اونو پاکش کنی و اگه تو گوشی نصب شده بایداول رم رو درش بیاری و بدی به یکی که منوی گوشی رو حفظه یا یه گوشی ان70 بگیر کنارتو از اونجا نگاه کن و مسیر رو برو تا برسی تو app manager گوشیت بعد هر چی تو app manager هست رو با زدن دکمه c و زدن yes پاکشون کن و بعد از این کار گوشیتو ریست کن تا حل شه مشکلت و اگه امکان هیچ کدوم از اینا رو نداری گوشیتو فرمت کن با دکمه های #7370#* که در این حالت یه کد 5 رقمی که همون کد گوشیته ازت میخواد اونو میدی و ok و یا وقتی گوشیت خاموشه * + 3 + سبز رو نگه دار و روشن کن گوشیتو ...
موفق باشی ...
اسم نرم افزارو که یادته ؟؟
اگه تو حافظه ی رم نصبش کردی میتونی با یه رم ریدر اونو بزاری تو کامپیوتر و از توی پوشه ی apps که توی system هست اونو پاکش کنی و اگه تو گوشی نصب شده بایداول رم رو درش بیاری و بدی به یکی که منوی گوشی رو حفظه یا یه گوشی ان70 بگیر کنارتو از اونجا نگاه کن و مسیر رو برو تا برسی تو app manager گوشیت بعد هر چی تو app manager هست رو با زدن دکمه c و زدن yes پاکشون کن و بعد از این کار گوشیتو ریست کن تا حل شه مشکلت و اگه امکان هیچ کدوم از اینا رو نداری گوشیتو فرمت کن با دکمه های #7370#* که در این حالت یه کد 5 رقمی که همون کد گوشیته ازت میخواد اونو میدی و ok و یا وقتی گوشیت خاموشه * + 3 + سبز رو نگه دار و روشن کن گوشیتو ...
موفق باشی ...
ممنون از لطفتون مشکلم حل شد
یک نرم افزار فارسی ساز که مشکلی نداشته باشه از کجا میتونم دانلود کنم
ممنون از لطفتون مشکلم حل شد
یک نرم افزار فارسی ساز که مشکلی نداشته باشه از کجا میتونم دانلود کنم
خواهش میکنم دوست عزیز
راجع به برنامه فارسی ساز باید بگم که اگه نری دنبالش بهتره آخه تو اینترنت گیر نمیاریش البته بک آپ هایی هستن که فقط منوی گوشیتو فارسی میکنن ولی خود گوشیت فارسی نمیشه پس اینم حال نمیده و برای فارسی کردن باید ببریش بیرون بدی یکی گوشیتو با فلش فارسی کنه که تا حالا هر کی از دوستان من کرده ناراضی بوده .مشکلات بعدی گیر بیخودی هنگ و ...
roonak2006
24-12-2007, 14:02
دوستان لطفا در اتصال n70 به کامپیوتر کمک کنید چون با وجود اینکه برنامه pc suit را از سی دی اجرا می کنم کامپیوتر نمی شناسدش یعنی وقتی به پورت usb وصل می کنم توی hardware device می زنه: unknown device یعنی نمی شناسدش.
solosara
24-12-2007, 14:06
شایذ ویندوزت مشکل داره ! ؟ چون وقتی ویندوزت خراب باشه یا servic pak 2 رو نداشته باشه گوشی رو نمی شناسه ! بعدشم تو قسمت manage connection دست کاری کن شاید درست شه !
Mojtaba N87
25-12-2007, 12:30
خواهش میکنم دوست عزیز
راجع به برنامه فارسی ساز باید بگم که اگه نری دنبالش بهتره آخه تو اینترنت گیر نمیاریش البته بک آپ هایی هستن که فقط منوی گوشیتو فارسی میکنن ولی خود گوشیت فارسی نمیشه پس اینم حال نمیده و برای فارسی کردن باید ببریش بیرون بدی یکی گوشیتو با فلش فارسی کنه که تا حالا هر کی از دوستان من کرده ناراضی بوده .مشکلات بعدی گیر بیخودی هنگ و ...
کاملا موافقم... ولی اگه می خوای فارسی تایپ کنی بهترین راه استفاده از برنامه farsi sms که شرکت خدمات طلایی نیا زحمتش رو کشیده و عالیه...
arsalaan
26-12-2007, 12:06
یه عیب بزرگ دیگه که داره اینه که: gprs برای اتصال به اینترنت در سیمکارتهای پر از عیب ایرانسل نداره (هرچند اونایی هم که دارن سایت باز نمیکنن):5:
arsalaan
26-12-2007, 12:11
دوستان لطفا در اتصال n70 به کامپیوتر کمک کنید چون با وجود اینکه برنامه pc suit را از سی دی اجرا می کنم کامپیوتر نمی شناسدش یعنی وقتی به پورت usb وصل می کنم توی hardware device می زنه: unknown device یعنی نمی شناسدش.
داخل سی دی گوشی برنامه USB رو نصب کن و بعد برنامه PC رو نصب کن و اجرا کن
من هم این مشکل و دارم و مجبور می شم گوشیمو ریاسیتارت کنم. N70 music
emran7342
27-12-2007, 14:17
سلام دوستان
كسي نرم افزاري كه بتونه عكس تماس گيرنده رو به صورت تمام تصوير يا Full Scren روي صفحه گوشي بندازه رو داره لطفا" معرفي كنه
atrin777
27-12-2007, 14:29
بچه ها يه سوال دارم
آيا N70 كنتر براي كنترل ميزان مكالمه و Sms داره ؟
Ehsan PCbase
27-12-2007, 15:16
سلام
گوشی من n70 هست
یه مشکلی پیدا کرده ...
چند دقیقه پیش بازی ای به نام african rally quad رو توش نصب کردم و وقتی رفتم تو بازی گوشیم هنگ کرد . مجبور شدم خاموشش کنم ... بعد از اینکه لود شد و اومد رو صفحه پیغامی ظاهر شده که نوشته please wait s60 is loading و یه دکمه ok داره که اونم کار نمی کنه ... چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه باتریش تموو شه درست شه ؟
Mojtaba N87
27-12-2007, 20:58
با توجه به گفته های شما فکر می کنم این بازی روی فایل های بوت موبایلتون تاثیر گذاشته.یه کاری کن! مموریت رو در بیار و گوشی رو اجرا کن.بعد مموری رو بذار و برنامه رو پاک کن.ببین چی می شه.اگه نشد باید به فرمت کردن گوشی متوصل شی که تو چند صفحه پیش توضیح داده شده...
solosara
27-12-2007, 23:51
بچه ها يه سوال دارم
آيا N70 كنتر براي كنترل ميزان مكالمه و Sms داره ؟
تو قسمت inbox/sent هر sms ای رو که باز کنی میگه چندمین sms از کل smsهاست و تو قسمت text message/setting/other می تونی سقف sms های ارسالی رو مشخص کنی البته اگه مثلا بزنی 500 تا و 501 sms بزنی از آخر پاک میشن !
برای کنترل مکالمه هم تو قسمت my own/log/call duration میزان مکالمه رو مشخص می کنه و این قابلیت رو داره که کنترش رو صفر کنی تا از اول بشماره !
امیدوارم کافی بوده باشه ! :20:
Masoud_kp
28-12-2007, 00:02
خوب منم همین همین مشکل رو واسه N70 معمولی خودم چند روز داشتم میدونی چرا؟!چون pc suiteروکه قبلا نصب کرده بودم پاکش کردم فقط خودpc siuite رو پاک کردم که البته وقتی جدیده رو نصب کردم نمیشناخت چون من باید علاوه بر پاک کردن pc suite باید برنامه های جانبیش که حدودا 2تا آپدیت و دوتا برنامه هستند که سر جمع میشه 4تا(آپدیتها:مودم گوشی واسه کامپیوتر و اون یکی یام نیست برنامه ها:کابل کانکشن و پی سی کانکتیوی) رو باید پاک میکردم و دوباره کلا pc suite رو از اول نصب میکردم!اگه کارت با این را نگرفت حداقل شاید دیگه دوستانی که ایون میخونن اشتباه منو نکنن
atrin777
28-12-2007, 01:56
تو قسمت inbox/sent هر sms ای رو که باز کنی میگه چندمین sms از کل smsهاست و تو قسمت text message/setting/other می تونی سقف sms های ارسالی رو مشخص کنی البته اگه مثلا بزنی 500 تا و 501 sms بزنی از آخر پاک میشن !
برای کنترل مکالمه هم تو قسمت my own/log/call duration میزان مکالمه رو مشخص می کنه و این قابلیت رو داره که کنترش رو صفر کنی تا از اول بشماره !
امیدوارم کافی بوده باشه ! :20:
مرسي
:11::40:
Masoud_kp
28-12-2007, 22:05
دوستان یه مشکل چرا وقتی صفحه کلید رو با کلیدهای Option+*که قفل میکنم در نهایتن برای باز کردن باید همین کلیدها رو فشار بدم ولی هر کلیدی که میرنم صفحه کلید فعال میشه !اعصابم خراب شده از اون موقعی که اضافات تم ویستا رو که نصب کردم اینطور شده حالا اونا کامل پاکشون کردم !لطفا راهنماییم کنید چون خیلی این قفل وقتی موبایلو تو جیبم میزارم بدرد میخوره
دوستان یه مشکل چرا وقتی صفحه کلید رو با کلیدهای Option+*که قفل میکنم در نهایتن برای باز کردن باید همین کلیدها رو فشار بدم ولی هر کلیدی که میرنم صفحه کلید فعال میشه !اعصابم خراب شده از اون موقعی که اضافات تم ویستا رو که نصب کردم اینطور شده حالا اونا کامل پاکشون کردم !لطفا راهنماییم کنید چون خیلی این قفل وقتی موبایلو تو جیبم میزارم بدرد میخوره
یه بار از تو setting یست کارخونه ای کن باید درست بشه البته اگه همه قسمتهای اون برنامه ای رو که نصب کرده بودی پاک کرده باشی و اگه نشد مجبوری فرمتش کنی گوشیتو با کد #7370#* که همه اطلاعات گوشیت پاک میشه ...
راستی نرم افزار keylocker چیزی نصب نکردی ....
Masoud_kp
30-12-2007, 11:47
نخیر اصلا برنامه key locker رو نصب نکردم اصلا نمیدونم چی شده کاملا اون همه اضافات تم ویستا رو پاک کردم ولی همونطوره مجبورم ریسیت کنم ببینم چی میشه
atrin777
30-12-2007, 23:01
بچه ها ميخام رم 1 گيگ بخرم براش ساپورت ميكنه يا نه ؟
اگر كند ميشه كه بيخيال بشم
ar.behnam
31-12-2007, 00:11
بچه ها ميخام رم 1 گيگ بخرم براش ساپورت ميكنه يا نه ؟
اگر كند ميشه كه بيخيال بشم
بله این کار رو نکن
من گرفتم مادام گوشی هنگ میکرد و مجبور به در آوردن باطری میشدی
بهترین رم 512 هستش البته اگه از نوع سادش باشه اگه گوشیت از نوع موزیکال هست فکر کنم بیشتر ساپورت کنه تا 2 گیگ البته فکر کنم
نخیر اصلا برنامه key locker رو نصب نکردم اصلا نمیدونم چی شده کاملا اون همه اضافات تم ویستا رو پاک کردم ولی همونطوره مجبورم ریسیت کنم ببینم چی میشه
همون کاری که گفتم رو بکن درست میشه منظورم همون مستر ریست هست ...
بله این کار رو نکن
من گرفتم مادام گوشی هنگ میکرد و مجبور به در آوردن باطری میشدی
بهترین رم 512 هستش البته اگه از نوع سادش باشه اگه گوشیت از نوع موزیکال هست فکر کنم بیشتر ساپورت کنه تا 2 گیگ البته فکر کنم
فکر نمیکنم موزیکش تا 2 گیگ رو ساپورت کنه ...
همون 1 که روشه براش کافیه ...
solosara
01-01-2008, 10:37
چرا می تونه ! توی قابلیت هاش هست !
Masoud_kp
01-01-2008, 22:03
همون کاری که گفتم رو بکن درست میشه منظورم همون مستر ریست هست ...
درسته با این ریست درست شد البته چون یه دفعه ای کردم تمام شماره ها و اس ام اس ها پاک شدند(بک آپ نگرفتم) و تمام برنامه ها و بازیهای جاوا هم از کار افتادند !البته می ارزه که قفلش درست بشه
Mojtaba N87
01-01-2008, 22:47
ریست تمام مشکلات نرم افزاری رو درست می کنه ولی دوستان فراموش نکنید که بکآپ بگیرید...
atrin777
03-01-2008, 00:15
آقا رم 1 گيگ خريدم هيچ فرقي نكرد مثل ساعت داره كار ميكنه اصلا هم كند نشد
vahid_203
03-01-2008, 11:21
سلام دوستان
منم ان 70 دارم ( ساده )
الان نزديك 1 سال روش يه رم 1 گيگ گذاشتم به قول دوستمون عين ساعت داره كار ميكنه تازه 900 مگابايت رو هم پر كردم ....
اين حرف ها چرت و پرته كه ساپورت نمي كنه .. وقتي 66000 دوستم 512 رو ساپورت ميكنه خوب ان 70 بايد 1 گيگ رو ساپورت كنه و آخ هم نگه ....
atrin777
03-01-2008, 15:22
بچه ها كسي جايي سراغ نداره چندتا تم باحال دانلود كنيم ؟
ممنون
Mojtaba N87
03-01-2008, 15:56
بهترین سایت zedge بود که ف ی ل ت ر شده! ولی تو این فروم تم های خوبی هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
atrin777
04-01-2008, 02:11
دمت گرم همين سايته zedge كه گفتي را ديدم چيزه باحالي بود .
HAMID.MCI
04-01-2008, 02:20
که ف ی ل ت ر
چرا اینو جدا مینویسی؟
Mojtaba N87
04-01-2008, 11:30
به خاطر ترس از ربات فوق مدرن ف ی ل ت رینگ که اگه تو یه سایت کلمات غیر مجاز از قبیل همین ف ی ل ت ر بیش از یه حدی باشه اون رو ----- می کنه.دلیل اینکه چند وقته نمی شه لینک فعال به سایت های دیگر داد هم همینه...
rahim445
06-01-2008, 14:33
نصب نرم افراز smart settings را به همه ی N70 دارها توصیه می کنم . دسترسی سریعتر به برنامه ها و مرتب کردن دلخواه آن ها با شماره خاصی از صفحه کلید - قفل خودکار قابل تنظیم برای همه ی یا پروفایل های خاص و عدم قفل در برنامه های دلخواهتان و تنظیم مدت زمان آن و پیام فارسی برای باز شدن صفحه کلید و باز شدن صفحه کلید به آسانی - نوشتن اسم خود یا اسم دلخواه دیگری در شروع برنامه
smart setting برای ان70 هم هست ؟؟
من تا 5 یا 6 ماه پیش که این سری سیمبین رو داشتم نبود براش ...
roteal2007
06-01-2008, 16:19
سلام به همگی کسی نمیدونه چه جوری میشه مستر کد رو پیدا کرد چند وقتی یادم رفته با برنامه هم درست نشد یعنی نشون نداد
Mojtaba N87
06-01-2008, 16:24
smart setting برای ان70 هم هست ؟؟
من تا 5 یا 6 ماه پیش که این سری سیمبین رو داشتم نبود براش ...
آره! واسه سیمبین های ورژن 2 هست! خیلی خوب کار می کنه...:31:
rahim445
06-01-2008, 19:34
نصب نرم افراز smart settings را به همه ی N70 دارها توصیه می کنم . دسترسی سریعتر به برنامه ها و مرتب کردن دلخواه آن ها با شماره خاصی از صفحه کلید - قفل خودکار قابل تنظیم برای همه ی یا پروفایل های خاص و عدم قفل در برنامه های دلخواهتان و تنظیم مدت زمان آن و پیام فارسی برای باز شدن صفحه کلید و باز شدن صفحه کلید به آسانی - نوشتن اسم خود یا اسم دلخواه دیگری در شروع برنامه
عزیزم بسه دیگه یه بار گفتی همه فهمیدن ...:46:
سلام به همگی کسی نمیدونه چه جوری میشه مستر کد رو پیدا کرد چند وقتی یادم رفته با برنامه هم درست نشد یعنی نشون نداد
برنامه هه چی گفت ؟؟
ارورشو بگو ...
Saman-tci
06-01-2008, 22:21
یه سایت خارجی هست که سریال گوشی رو بدی مستر کد رو میده اگه تو گوگل یه سرچ یکنی بهت میده
Ghasem.M
09-01-2008, 22:54
با این برنامه می تونی مستر کد رو پیدا کنید
5kb
nastarran
10-01-2008, 23:23
سلام من يه نمونه گوشي ديدم مال يكي از رفقا بود وقتي يه چيزي رو delete مي كرد دوباره خودش مي تونست اون و برگردونه مي خوام بدونم آيا n70 هم چنين ويژگي داره يا نه؟اگه داره راهنمايي كنين لطفا
با تشكر
سلام من يه نمونه گوشي ديدم مال يكي از رفقا بود وقتي يه چيزي رو delete مي كرد دوباره خودش مي تونست اون و برگردونه مي خوام بدونم آيا n70 هم چنين ويژگي داره يا نه؟اگه داره راهنمايي كنين لطفا
با تشكر
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟؟؟
یعنی چی وقتی پاک میکرد دوباره برمیگشت ؟؟
اگه منظورت از تو کامپیوتره که با برنامه های ریکاوری برمیگرده ولی گوشی رو تا حالا نشنیده بودم ...
باسلام به همه شما عزیزن و خسته نباشید
مشکل گوشی من اینه که متأسفانه قسمت گالری آن بالا نمیاد و برمیگردده نمیدونم مشکل چیه ریست کردم حتی مشکل حل نشده مموری را در آوردم قسمت گالری گوشی را هم نشان نمیدهد عزیزانی که میدونن محبت کنند سریعتر بفرمایند بسیار سپاسگزام.
باتشکر فراوان
wrackful
12-01-2008, 20:08
سلام دوستان یه برنامه توپ واسه تم سازی میخوام واسه ان70 به نظر شما بهترین برنامه چیه؟
حجمش فرق نمیکنه چقدر باشه ممنون
mohsenmsi
12-01-2008, 20:31
سلام دوستان یه برنامه توپ واسه تم سازی میخوام واسه ان70 به نظر شما بهترین برنامه چیه؟
حجمش فرق نمیکنه چقدر باشه ممنون
سلام
"Carbide UI S60 Theme" این اسم برنامه ساخت تم برای انواع نوکیاست. آدرس هم شرمنده ندارم. من اونو توی یک پک 4 سی دی به اسم "nokia gsm" محصول شرکت دل ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که از بازار خردیم گیر آوردم. البته اینو هم بگم که اون پک خیلی بیخود :2: و اون برنامه هم خیلی سنگین و ساخت تم با اون واقعا حوصله میخواد. :19:
wrackful
12-01-2008, 20:38
سلام
"Carbide UI S60 Theme" این اسم برنامه ساخت تم برای انواع نوکیاست. آدرس هم شرمنده ندارم. من اونو توی یک پک 4 سی دی به اسم "nokia gsm" که از بازار خردیم گیر آوردم. البته اینو هم بگم که اون پک خیلی بیخود :2: و اون برنامه هم خیلی سنگین و ساخت تم با اون واقعا حوصله میخواد. :19:
مرسی عزیزم پس به نظر شما من با چه برنامه ای تم سازی کنم خیلی واجبه
نقل قول:
نوشته شده توسط mojtaba_n87
که ف ی ل ت ر
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
چرا اینو جدا مینویسی؟
:19::18::42::34:
خسته نباشید لطفاً جواب منتظرم چه کار کنم
باتشکر
سلام تو N70 با چه نرم افزاری میشه فارسی تایپ کرد هم برای اس ام اس و هم برای سایر قسمتها مثل مخاطبین
Ehsan PCbase
14-01-2008, 17:35
سلام
یه دو تا سوال دارم ... کمک کنید
اول اینکه من وقتی که sms جدیدی رو send می کنم ، نمی فرسته و اس ام اس میره تو outbox گوشیم و باید خودم برم تو outbox و از منو send بزنم تا بفرسته . یعنی هر بار که میخوام sms بفرستم دو بار باید send کنمش ...
دوم اینکه وقتی smsی می فرستم و میرم توی report ساعت ارسال sms رو نیم ساعت قبل تر از ساعت تنظیم شده ی گوشیم نشون میده ... چیکار کنم ؟
ممنون :11:
ehsan_mirdamad
16-01-2008, 18:47
سلام دوست عزیز
من n70 دارم و برای فارسی نوشتن فارسی ساز ندارم
لطفا" اگر برنامشو دارین برام معرفی کنید
roteal2007
17-01-2008, 12:19
سلام دوست عزیز
من n70 دارم و برای فارسی نوشتن فارسی ساز ندارم
لطفا" اگر برنامشو دارین برام معرفی کنید
سلام به شما دوست عزیز برنامه های زیادی به صورت بتا یا همون آزمایشی وجود داره که قسمتی از گوشی رو فارسی میکنه ولی برای تایپ فارسی برنامه وجود داره والا من نصبش کردم هیچی نشد این دو تا هستن:
crystal arabic
Farsi sms
تو دانلود سنتر پیدا میکنی:10:
Saman-tci
17-01-2008, 13:47
با یه سرچ برنامه Farsi Sms میتونی دانلود و نصب کنی ....
amonesary
19-01-2008, 15:07
هر وقت گوشیمو به کامپیوتر میزنم پیغام زیر رو نشون میده .
the usb device not recognized
ویندوزم رو هم عوض کردم گوشیم رو هم مستر ریست کردم چند بار pc suite رو نصب کردم ولی فایده نداشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uments%5CMy%20Pictures%5Cnokia%20usb%20recognized. JPG
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uments%5CMy%20Pictures%5Cnokia%20usb%20recognized. JPG
3دلیل داره یا USB Driver نصب نیست
یا درایور نوکیا نصب نکردی ( تو سی دی سمت چپ)
ویندوزت سرویس پک 1 نیست (با S.P کار نمیکنه )
amonesary
22-01-2008, 01:44
3دلیل داره یا USB Driver نصب نیست
یا درایور نوکیا نصب نکردی ( تو سی دی سمت چپ)
ویندوزت سرویس پک 1 نیست (با S.P کار نمیکنه )
با سلام و تشکر من pc suite که توی cd بود رو نصبیدم اما چون شما گفتی بازم تلاشم رو میکنم
ولی من خط آخر رو خوب متوجه نشدم من ویندوزم sp2 هست شما منظورت این بود که با sp1 فقط میشه گوشی رو به ویندوز شناسوند؟
elyar...elite
24-01-2008, 02:00
توی گالری که میرم در قسمت موزیک و عکس چیزی نمیاد!
چی کار کنم؟
ممنان
elyar...elite
24-01-2008, 02:04
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
n70 دست دوم الان تو بازار چنده؟
alisahaf70
24-01-2008, 08:15
عزیزان در باره ی این مشکلاتی که گفتید اگر هیچ راهی جواب نداد گوشی را ببرید بیرون فلش کنید حتما درست می شود در ضمن اگر هم کسی خواست فلش کند حتما موزیک بریزد
دست دوم باید حدود 200 یا پایین تر باشه
سلام
من سیم کارت ایران سل گرقتم با گوشیه n70 ولی نمیتونم از اینترنتش استفاده کنم
اگه میشه به طور مبتدی بگین چه راه هایی رو رو گوشی باید برم تا بتونم به اینترنت ایران سل از طریق خود گوشی دست پیدا کنم
لطفا کامل باشه
منتظرم
موفق باشی
007saeed
28-01-2008, 23:13
من يک N70 Music Editionدارم.اگر کسي ورژن جديد اون را نصب کرده و خوب بوده بگه تا منم بکنم.
ورژن من 5.0638.3.0.1
سلام تو N70 با چه نرم افزاری میشه فارسی تایپ کرد هم برای اس ام اس و هم برای سایر قسمتها مثل مخاطبین
پس چی شد ؟ :19:
Saman-tci
31-01-2008, 10:27
برای sms میتونی از برنامه Farsi sms استفاده کنی ...
Masoud_kp
10-02-2008, 00:51
آقا تورو خدا یکی بیاد بگه بهم چطور میشه شماره تلفنهای پاک شده بعد از ریسیت گوشی رو برگردوند
سلام . من N70 موزیکال دارم . وقتی در دوربین رو باز میکنم هیچی نمیشه یعنی دوربین واسه عکاسی اماده نمیشه .
گوشی رو هم تازه خریدم . قابشم مال خودشه . مشکل از چیه ؟
Saman-tci
10-02-2008, 18:57
آقا تورو خدا یکی بیاد بگه بهم چطور میشه شماره تلفنهای پاک شده بعد از ریسیت گوشی رو برگردوند
مگه شماره هاتو روی سیم کارت Save نکردی ..؟
Saman-tci
10-02-2008, 18:58
سلام . من N70 موزیکال دارم . وقتی در دوربین رو باز میکنم هیچی نمیشه یعنی دوربین واسه عکاسی اماده نمیشه .
گوشی رو هم تازه خریدم . قابشم مال خودشه . مشکل از چیه ؟
اگه گارانتی داره بدون اینکه دست بهش بزنی ببرش گارانتی ...
اگر هم که گارانتی نداره باید فلش بشه ....
من يک N70 Music Editionدارم.اگر کسي ورژن جديد اون را نصب کرده و خوب بوده بگه تا منم بکنم.
ورژن من 5.0638.3.0.1
عزیزم اصلا این کار رو نکن و 100% ورژن اصل گوشی بهتر است ضمن اینکه در هنگام UP امکان حمله ویروس وجود داره
پس چی شد ؟ :19:
به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجه کن یه سرچ بزن پیدا میکنی
با سلام و تشکر من pc suite که توی cd بود رو نصبیدم اما چون شما گفتی بازم تلاشم رو میکنم
ولی من خط آخر رو خوب متوجه نشدم من ویندوزم sp2 هست شما منظورت این بود که با sp1 فقط میشه گوشی رو به ویندوز شناسوند؟
درسته فقط روی سرویس پک 1 نصب میشه
jinn's king
13-02-2008, 11:18
با درود
آيا مي تونم توي گوشي اطلاعاتي رو كه پاك كردم دوباره برگردونم مثل كامپيوتر recovery شه حالا به هر طريقي با نرم افزار و يا بدون نرم افزار اگه بدون نرم افزار امكان پذير باشه كه خيلي عالي به هر حال سپاسگزارم
jinn's king
13-02-2008, 11:19
با درود
ايا كسي مي دونه چطور مي تونم تعداد افرادي رو كه بهم زنگ مي زنند
محدود كنم منظورم اينه كه مثلا كاري كنم كه شماره 09998887777
نتونه بهم زنگ بزنه يا يه جوري دست به سر شه وقتي شماره ي من و مي گيره آيا اين كار امكان پذير ه يا نه
با تشكر
roteal2007
13-02-2008, 12:06
با درود
نتونه بهم زنگ بزنه يا يه جوري دست به سر شه وقتي شماره ي من و مي گيره آيا اين كار امكان پذير ه يا نه
با تشكر
با سلام شما میتونید از نرم افزارهای call magic و همچنین call manager استفاده کنید که اولیه برای میس گرفتن خیلی عالی تو دانلود سنتر همین سایت با نام نرم افزارهای s60 پیدا میکنی:46:
موفق باشی:20:
roteal2007
13-02-2008, 12:22
با درود
آيا مي تونم توي گوشي اطلاعاتي رو كه پاك كردم دوباره برگردونم مثل كامپيوتر recovery شه حالا به هر طريقي با نرم افزار و يا بدون نرم افزار اگه بدون نرم افزار امكان پذير باشه كه خيلي عالي به هر حال سپاسگزارم
با سلام البته که میشه شما فقط وقتی گوشیت رو به pc وصل میکنی تو قسمت backup میتونی از مموری جانبی و داخلی backup بگیری:5::10:
H.Operator
15-02-2008, 21:58
Salam Dostan Man 1 Goshi N70 Daram Ke Vaghti Miram To Gallery Va Bad Miram To Tracks 1dafe Bar Migarde To Menu Asli........lotfan Komak Konid
Saman-tci
16-02-2008, 10:28
مموری کارتت رو فورمت کن
vahid_203
17-02-2008, 15:46
با درود
با تشكر
سلام دوست عزيز :20:
بله ميشه نرم افزار زير رو دانلود كن و نصب كن ..... :5:
من خودم خيلي وقته دارم ازش استفاده مي كنم .... :46:
مثلا من جوري تنظيم كردم كه وقت شماره هايي كه تو گوشيم ذخيره شدن زنگ زدن گوشيم زنگ بزنه در غير اون صورت اگه شماره اي غير از دفتر تلفن گوشيم زنگ بزنه بوق اشغال ميزنه .. :27:
خيلي خيلي باحال :21:
راه كوير
19-02-2008, 11:16
واي واي واي كمك :41::41::41:
اقا من ديشب داشتم روگوشيم يه كاري ميكردم اس ام اس بدون نام خودم بفرستم كه (البته تونستم ):31: ولي يهو گوشيم قاط زد ، رمش قاط زد ، نميدونم چي شده همه اس ام اسام پريده نميدونم كوجاست :41::13:
يعني حذف شده ، اون همه اس ام اس:13::13::13:
mahdi7610
20-02-2008, 19:04
سلام دوستان
من دوستم N70 داره و الان یه ram 512 گرفته . ram را با استفاده از خود گوشی فرمت کرده .
ram خودش را توی گوشی دوستش گذاشته و از یه گوشی دیگه توش بلوتوث کرده حالا ram را که توی گوشی خودش می زاره توی قسمت memory نشون میده که چه قدر از ram خالی هستش و چقدر پره . اما وقتی از قسمت گالری می ره هی چی نشون نمی ده و می زنه no data . حتی از فایل منجر هم که می ره باز هم هچی نشون نمی ده .
وقتی یه گزارش از محتوای ram می گیره همه چیز را صفر نشون می ده در حالی که خود مموری میگه که چقدرش پر هستش .
خواهشا کمک کنید .
roteal2007
20-02-2008, 19:39
سلام دوستان
من دوستم N70 داره و الان یه ram 512 گرفته . ram را با استفاده از خود گوشی فرمت کرده .
ram خودش را توی گوشی دوستش گذاشته و از یه گوشی دیگه توش بلوتوث کرده حالا ram را که توی گوشی خودش می زاره توی قسمت memory نشون میده که چه قدر از ram خالی هستش و چقدر پره . اما وقتی از قسمت گالری می ره هی چی نشون نمی ده و می زنه no data . حتی از فایل منجر هم که می ره باز هم هچی نشون نمی ده .
وقتی یه گزارش از محتوای ram می گیره همه چیز را صفر نشون می ده در حالی که خود مموری میگه که چقدرش پر هستش .
خواهشا کمک کنید .
من توصیه میکنم اول یه بار با کامپیوتر و بعد یه بار با گوشی فرمت بشه اگه درست شد که هیچ اگر نه خود گوشی رو فورمت کن:10:
ar.behnam
21-02-2008, 13:28
دوستان چیکار کنم روی گوشیم حروف گچپژ رو داشته باشم
میخوام توی فرومها کار کنم نمیشه ناجوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
21-02-2008, 15:52
با استفاده از برنامه Farsi sms میتونی این حروف رو هم تایپ کنی ....
ar.behnam
21-02-2008, 17:33
نصب كردم ولي كار نميكنه
هنك ميكنه
دوستان من گوشيم يه بار از دستم از فاصله 30سانتي متري افتاد رو فرش و رسيت شد
ضاهرا مموري از جاش تكون خورده بود وقتي مموري رو دوباره انداختم جاش همه چي درست شد فقط فونت گوشيم ريز شده....چيكار كنم فونت قبلي بياد جاش؟؟؟در ضمن برنامه فايل اكسپلورر رو هم نصب نكردم فقط ميخوام با منوهاي خود گوشي اين كارو بكنم...ممنون
M A T I N
22-02-2008, 17:28
میتونی لینکشو بزاری ...
من یه بار دانلود کرده بودم ولی موقع نصب ارور میداد .......
...موفق باشی ...
اگه لينك فارسي اس ام اس رو بزارين ممنون ميشم....
dash mosi
26-02-2008, 17:46
عزیزم هندز فری n70 معمولی اینجوریه ولی موزیکش 2 تیکه هستتتتتتتتتتتت
aydin_eb7777
28-02-2008, 14:41
سلام عزیزان
برای تایپ 4 حرف پگچژ چندین راه داری.
1- استفاده از برنامه FarsiSMS که دوستمون گفت.
2- با یک گوشی که این حروف را داشته باشه این 4 حرف را اس ام اس کن به گوشیت بعد همون اس ام اس را فوروارد کن و به وسیله دکمه مداد روی گوشیت اون 4 حرف را کپی کن بعد هر جا که خواستی به وسیله همون دکمه Past کن و بقیشو پاک کن.
برنامه FarsiSMS را برات آپلود کردم اینم لینکش. فقط یادتون باشه اگر می خواید واقعاً کار کنه باید هر دوتا برنامه یعنی FarsiSMS-NIA.sis و FarsiDIC-NIA.sis را تو گوشیت نصب کنی وگر نه وقتی اجرا کنیش یا هنگ می کنه یا اجرا نمیشه.
شایان ذکر است که این برنامه ها بر روی گوشیهای 7610 و N70 و N70ME کار می کنه حتی گوشیهایی که زبان عربی را ندارند و فقط زبان انگلیسی دارند هم می تونن با این برنامه ها اس ام اس فارسی بدن.
موفق باشید :)
mohammad hamed
28-02-2008, 19:01
با سلام
یه مشکلی داشتم اون هم اینکه اصلا نمی تونم از گوشیم بک آپ بگیرم
به محض این که شروع به بک آپ گرفتن می کنه سریع هنگ می کنه
پی کار کنم؟؟؟
احمد2008
28-02-2008, 21:22
من توصیه میکنم اول یه بار با کامپیوتر و بعد یه بار با گوشی فرمت بشه اگه درست شد که هیچ اگر نه خود گوشی رو فورمت کن:10:
سلام دوستان. کامپیوتر ram گوشیم رو نمی شناسه ؟ باید چکار کنم؟
احمد2008
28-02-2008, 21:28
من همه این کارهارا کردم/ متاسفانه درست شد! حالا چکار کنم؟
Dr.Godfather
29-02-2008, 22:43
سلام دوستان عذر مي خوام چند روز پيش از طريق بلوتوث چنتا اهنگ از يكي از دوستان گرفتم از اون موقع به بعد وقتي ميرم تو بخشTracks بعد از چند ثانيه خود به خود از اون بخش خارج ميشه لطفا منو راهنمايي كنين چون ديگه نميتونم ابا گوشيم اهنگ پخش كنم(متشكرم)
Masoud_kp
29-02-2008, 23:31
دوستان چرا رم من 340مگ خالیه اما هر جا میخوام روش چیزی ذخیره کنم مثلا بلوتوث ها یا صدایی ضبط کنم نمیشه میگه پره
M A T I N
01-03-2008, 00:02
سلام عزیزان
برای تایپ 4 حرف پگچژ چندین راه داری.
1- استفاده از برنامه FarsiSMS که دوستمون گفت.
2- با یک گوشی که این حروف را داشته باشه این 4 حرف را اس ام اس کن به گوشیت بعد همون اس ام اس را فوروارد کن و به وسیله دکمه مداد روی گوشیت اون 4 حرف را کپی کن بعد هر جا که خواستی به وسیله همون دکمه Past کن و بقیشو پاک کن.
برنامه FarsiSMS را برات آپلود کردم اینم لینکش. فقط یادتون باشه اگر می خواید واقعاً کار کنه باید هر دوتا برنامه یعنی FarsiSMS-NIA.sis و FarsiDIC-NIA.sis را تو گوشیت نصب کنی وگر نه وقتی اجرا کنیش یا هنگ می کنه یا اجرا نمیشه.
شایان ذکر است که این برنامه ها بر روی گوشیهای 7610 و N70 و N70ME کار می کنه حتی گوشیهایی که زبان عربی را ندارند و فقط زبان انگلیسی دارند هم می تونن با این برنامه ها اس ام اس فارسی بدن.
موفق باشید :)
ممنون دوست عزیز ...
دوستان چرا رم من 340مگ خالیه اما هر جا میخوام روش چیزی ذخیره کنم مثلا بلوتوث ها یا صدایی ضبط کنم نمیشه میگه پره
رم داخلی موبایلت هم خالی داره ...؟
چون بلوتوث و ضبط صدا فایل ها رو اونجا ذخیره میکنن ...
...موفق باشید:10:...
Masoud_kp
03-03-2008, 02:07
ممنون از اون دوستی که اون برنامه رو لینک گذاشته خیلی خوب بود وهمچنین ممنون از متین جان درسته خوده فون مموری پر پر بود!
راستی یه چیز عجیب قبلا وقتی ریسیت کلی با *7370#* یا *7780#* میکردم کل فون مموری و تمام sms &contactsوبرنامه های جاوا و ...پاک میشد اما الان اصلا اینطور نشد
Geforce_8800_GTX
03-03-2008, 22:58
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم
1-راستش می خوام n70 بخرم به نظر شما اینکه میگن یه کم کنده خیلی مشخصه؟
یعنی جوری هست که برای هر عکسی که میخوای باز کنی opening بزنه
2-ساخت آلمان و فنلاند چقدر فرق داره؟ کدومش بهتره؟
3-سرعتش به پای 6300 یا 5700 میرسه؟
توی این رنج قیمت ( 250 هزار تومن) چه گوشی دیگه ای از نوکیا پیشنهاد می کنید؟
ممنون
vahid_203
03-03-2008, 23:05
سلام دوستان
من به رم گوشيم پسورد دادم .... الان كه از جاش درآوردم و دوباره گذاشتم جاش پسورد رو ميخواد كه من فراموش كردم ..
چي كار كنم .. بد جوري موندم .. ؟ تو رو خدا زود كمك كنيد .. آخه اطلاعات رم رو لازم دارم ....
منتظرم
:41:
Geforce_8800_GTX
04-03-2008, 14:34
سلام دوستان
من به رم گوشيم پسورد دادم .... الان كه از جاش درآوردم و دوباره گذاشتم جاش پسورد رو ميخواد كه من فراموش كردم ..
چي كار كنم .. بد جوري موندم .. ؟ تو رو خدا زود كمك كنيد .. آخه اطلاعات رم رو لازم دارم ....
منتظرم
:41:
می تونی با نرم افزار password luck پسورد رو برداری البته لینک ندارم
من هم شنیدم ولی استفاده نکردم
vahid_203
05-03-2008, 00:23
مرسي دوست عزيز Geforce_8800_GTX
هر چيزي رو كه به ذهنم رسيد امتحان كردم تا پسورد رو پيدا كردم ...
يك دنيا ممنون
M A T I N
06-03-2008, 12:45
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم
1-راستش می خوام n70 بخرم به نظر شما اینکه میگن یه کم کنده خیلی مشخصه؟
یعنی جوری هست که برای هر عکسی که میخوای باز کنی opening بزنه
2-ساخت آلمان و فنلاند چقدر فرق داره؟ کدومش بهتره؟
3-سرعتش به پای 6300 یا 5700 میرسه؟
توی این رنج قیمت ( 250 هزار تومن) چه گوشی دیگه ای از نوکیا پیشنهاد می کنید؟
ممنون
1.سرعتش نسبت به گوشی های جاوا و سیمبیان های جدید مثل 5700 پایین تره ...
سرعت گالریش خیلی پایینه ولی میتونی روش نرم افزار نصب کنی ...
مثلا برای دیدن عکس Resco ....
یا برای آهنگ ها LCG ...
2.تنها فرقشون اینه که موقعی که میخوای بفروشیش شاید فنلاندی رو چند تومن گرونتر ازت بخرن .... من خودم آلمانیش رو دارم ...
3. نه
به نظر من الان N70 خریدن اشتباهه ...من اگه جات بودم 5700 میخریدم ...
...موفق باشی...
barca_ms_lovexx
07-03-2008, 21:37
اقا من گوشیم n70ه
از اینترنت ایرانسل هم نمی تونم استفاده کنم,ولی تو گوشی دیگه (n72)گذاشتم تونستم وصل بشم
کسی نمی دونه مشکل از کجاست بهم کمک کنه؟
alisahaf70
09-03-2008, 14:19
شما باید تنظیمات رو بگیری برای این کار بزن *140*3*5#
اقا من گوشیم n70ه
از اینترنت ایرانسل هم نمی تونم استفاده کنم,ولی تو گوشی دیگه (n72)گذاشتم تونستم وصل بشم
منم خودمم اين مشكلو داشتم بايد اول تمام GPRS هايي كه از ايرانسل برات اومده پاك كني بعد ميري و گوشيتو ريست كارخانه مي كني بعد ميري و از ايرانسل در خواست مي كني كه GPRS بهتد بده حالا مي توني وصل بشي
e.khafan!
14-03-2008, 15:19
چه جوری لاک گوشیم رو باز کنم ؟
soheil_depor
15-03-2008, 19:02
هر وقت گوشیمو به کامپیوتر میزنم پیغام زیر رو نشون میده .
the usb device not recognized
ویندوزم رو هم عوض کردم گوشیم رو هم مستر ریست کردم چند بار pc suite رو نصب کردم ولی فایده نداشت
باید pc suite رو از تو گوشیت ریموو کنی و دوباره pc suite رو بریزی تو پی سی آخرش که ازت میپرسه تو گوشیت نصبش کنی...
soheil_depor
15-03-2008, 19:05
من حدود 4000 تا اس ام اس تو مموری کارتمه نمیخوام پاکشون کنم راهی هست بریزم تو پی سی؟ کلشو چجوری بریزم تو پی سی؟ :13:
cyrus3000
19-03-2008, 18:54
اگه تاپیکی یا پستی در مورد نحوه تبدیل n70 معمولی به n70 music edition هست لطفا لینکش رو بذارید..ممنون:11:
59bahman
22-03-2008, 21:14
دوستان روشي هستش که عکسهاي داخل گالري را فولدر بندي کرد يا بشه arrange کرد ؟ نه مثل فايل منيجر ها چون اونجا آيکون عکسها نيستش با اسامي طرفي ،من ميخوام يه آيکون کوچيک هم از عکس نشون بده.
متشکرم اساتيد
alisahaf70
25-03-2008, 15:47
نه هیچ راهی نیست فقط می تونی البوم درست کنی
aydin_eb7777
25-03-2008, 16:02
من حدود 4000 تا اس ام اس تو مموری کارتمه نمیخوام پاکشون کنم راهی هست بریزم تو پی سی؟ کلشو چجوری بریزم تو پی سی؟ :13:
----------------------------------
دوست من شما اگه رم ریدر داری رمت را به کامپیوتر وصل کن و اول ویندوز را به حالت نمایش فایل مخفی در بیار به این صورت : برو Tools=> Folder Options => View =>و گذینه Show hidden file and folder را علامت بزن و OK کن.
حالا داخل درایو رم ریدر شو و در قسمت System و فولدر Mail را کپی کن و نگه داری کن و ر وقت دوست داشتی به هر گوشی که خواستی انتقال بده به همون آدرس System تو مموری کارت :)
به همین راحتی .
موفق باسی :)
aydin_eb7777
25-03-2008, 16:10
اقا من گوشیم n70ه
-------------------------
شما می تونی به صورت دستی تنظیم کنی به این صورت :
Meno => Tools => Settings => Connection => Access Points => Options => New access point => Use default settings
و بعد تو این قسمتهایی که می گم اینها رو بنویس :
Connection name : Irancell-GPRS
Access point name : mtnirancell
Authentication: Normal
Homepage: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن و اینها را بنویس :
Network type: IPv4
Proxy serv. address: 10.131.26.138
Proxy port number: 8080
به همین راحتی :)
موفق با شی عزیز :)
sirwanonline
27-03-2008, 23:18
سلام بچه ها من 5700 داشتم اونو دادم به چدذم یک ن 70 موزیک ادیشن خریدم به نظر شما ضرر کردم صدای این ن 70 موزیک به 5700 نمیرسه البته از نظر باس و کیفیت صدا سرعتش هم از 5700 پایین تره من با رم 1 گیگ المان 230.000 تومان خریدم
sirwanonline
27-03-2008, 23:32
رستی بچه ها من یک برنامه می خواستم که بتونم با هاش برنامه و فیلم هدآ کنم کسی این برنامه رو داره بزاره برای دانلود
amonesary
28-03-2008, 12:30
کامپیوترم گوشیمو نمیشناسه هر کاریم که بگین کردم از نصب درایور های مختلف و نصب آخرین ورژن pc suite از سایت نوکیا تعویض ویندوز و .....
کسی تجربه همچین موردی رو داره یا راهی به ذهنش میرسه؟؟
sirwanonline
29-03-2008, 00:04
رستی بچه ها من یک برنامه می خواستم که بتونم با هاش برنامه و فیلم هدآ کنم کسی این برنامه رو داره بزاره برای دانلود
--------------
کسی نمی دونه...................
سلام دوستان
من یک N70 Musical دارم جدیدا مشکلات عجیبی براش پیش میاد مثلا الان بی دلیل SMS ها رو نمیگیره تماس ها رو هم ثبت نمیکنه وقتی SMS میاد بالای گوشی اون پاکت نامه هی چشمک میزنه و میگه فضای کافی برای دریافت SMS ندارید !
فضا هم دارم و تعداد کل SMS های گوشیم هم به 300 تا نمیرسه (یعنی ربطی به تعداد نداره)
حتی الامکان میخوام گوشی رو فلاش یا ریست هم نکنم .
هر بار که اون نامه چشمک میزنم باید چند بار گوشیمو خاموش روشن کنم تا شاید بیاد
احتمال میدم مال کم آوردن پردازشگر باشه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
ممنون
سلام دوستان من ان 70 دارم .
الآن رم 512 روش وصله می خواستم بدونم تا چه مقدار رم رو می تونم روش سوار کنم به شرط اینکه سرعت گوشی پایین نیاد و هنگ نکنه ؟؟
ضمنا گوشی من ساخت فنلانده
sirwanonline
30-03-2008, 13:00
سلام دوستان من ان 70 دارم .
الآن رم 512 روش وصله می خواستم بدونم تا چه مقدار رم رو می تونم روش سوار کنم به شرط اینکه سرعت گوشی پایین نیاد و هنگ نکنه ؟؟
ضمنا گوشی من ساخت فنلانده
-----------
تا 2 گیگ ساپورت میکنه اما 2 گیگ پر یکم سرعتش رو میاره پایین و لی 1 گیگ پر سرعتش رو پایین نمی اره 1 گیگ بزار روش مال من 1 گیگ هست پر پر سرعت شم خوبه
sirwanonline
30-03-2008, 13:03
سلام دوستان
من یک N70 Musical دارم جدیدا مشکلات عجیبی براش پیش میاد مثلا الان بی دلیل SMS ها رو نمیگیره تماس ها رو هم ثبت نمیکنه وقتی SMS میاد بالای گوشی اون پاکت نامه هی چشمک میزنه و میگه فضای کافی برای دریافت SMS ندارید !
فضا هم دارم و تعداد کل SMS های گوشیم هم به 300 تا نمیرسه (یعنی ربطی به تعداد نداره)
حتی الامکان میخوام گوشی رو فلاش یا ریست هم نکنم .
هر بار که اون نامه چشمک میزنم باید چند بار گوشیمو خاموش روشن کنم تا شاید بیاد
احتمال میدم مال کم آوردن پردازشگر باشه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
ممنون
----------------
مشکلات شما خیلی عجیب هست 100% باید فرمت کلی بشه شاید ویروس گرفته باشه
ستاره مربع 7370 مربع رو بزن و کد گوشیت رو بزن بعد فرمت کلیش کن بعد مموریت رو هم فرمت کن دیگه باید درست شده باشه
خیلی ممنون . جوابمو گرفتم .
----------------
مشکلات شما خیلی عجیب هست 100% باید فرمت کلی بشه شاید ویروس گرفته باشه
ستاره مربع 7370 مربع رو بزن و کد گوشیت رو بزن بعد فرمت کلیش کن بعد مموریت رو هم فرمت کن دیگه باید درست شده باشه
ممنون این طوری که حتما درست میشه ولی حتی الامکان میخوام گوشیم رو ریست یا فلاش نکنم اطلاعاتش برام خیلی مهمه و دوباره جمع و جور کردنشون هم خیلی دردسر داره . گوشی های دیگه ای هم دارم فعلا از اون ها استفاده میکنم ببینم راهش رو پیدا میکنم یا نه .
باز هم ممنون
sirwanonline
30-03-2008, 19:00
ممنون این طوری که حتما درست میشه ولی حتی الامکان میخوام گوشیم رو ریست یا فلاش نکنم اطلاعاتش برام خیلی مهمه و دوباره جمع و جور کردنشون هم خیلی دردسر داره . گوشی های دیگه ای هم دارم فعلا از اون ها استفاده میکنم ببینم راهش رو پیدا میکنم یا نه .
باز هم ممنون
------------
ببین دوست عزیز گوشی شما حتمآ باید ریست بشه من :46:از یکی دوستان این مشکلات رو پرسیدم گفت ویروس گرفته یا اسکنش کن ببین شاید حافظه گوشی ویروس گرفته یا مموری کارتت با ناد 32 سکن کن ببین ویروس داره شاید مشکلت بشه
:41:در غیر این صورت 100% باید فرمت یا فلش بشه فکر نمی کنم کاره سختی باشه تنظیماتش اسون تنظیم میشه:18:
سلام
اگه امکان داره نرم افزاری رو معرفی کنید که من بتونم با اون اس ام اس فارسی بفرستم .
گوشی من فارسی نیست بنابراین حروف گچپژ رو نمی شناسه .
sirwanonline
31-03-2008, 18:33
برنامه فارسی اس ام اس
تو این سایت بگرد هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sirwanonline
31-03-2008, 18:35
sirwanonline
31-03-2008, 18:44
کسی برنامه X-plore رو داره برای ان 70
کسی برنامه X-plore رو داره برای ان 70
بله واقعا عجب راهنمایی بود !!!!
برادر این که هیچی توش نیست . اصلا لیننک نیست !
sirwanonline
31-03-2008, 23:20
بله واقعا عجب راهنمایی بود !!!!
برادر این که هیچی توش نیست . اصلا لیننک نیست !
------------
دوست عزیز میزارم نمیشه خطی میشه ادرسش رو به هت ارسال می کنم پیغام خصوصی میدم
------------
دوست عزیز میزارم نمیشه خطی میشه ادرسش رو به هت ارسال می کنم پیغام خصوصی میدم
من توی گوگل سرچ کردم و جوابش پیدا شد .به هر حال از توجهت ممنونم
sirwanonline
01-04-2008, 22:28
من توی گوگل سرچ کردم و جوابش پیدا شد .به هر حال از توجهت ممنونم
----------
خلاصه من ادرس که می خواستی برات ارسال کردم.
sirwanonline
01-04-2008, 22:29
اخه این پی سی ورلد این اسم رو ----- کرده جسم اریا برای همین Gsmaria
goblin_97121
03-04-2008, 19:53
سلام
يه ان 70 موزيك دارم (آلمان) كه آپديت هم هست اما موزيك پليرش اكولايزر نداره!!!!!!
ان 70 ها همشون اينطورن؟!!!
اگه نه پس ميدونيد مال من چه مرگشه؟!!!
ممنون
rahim445
06-04-2008, 18:14
با سلام به N70 دارها !
برای امنیت بیشتر و مطمین تر گوشی خود برنامه advanced deviced locks را توصیه مینمایم . قفل برنامه های کاوشگر و هر برنامه ی دیگر - قفل خود گوشی روشن یا خاموش - قفل صفحه کلید
amonesary
06-04-2008, 20:11
کامپیوترم گوشیمو نمیشناسه هر کاریم که بگین کردم از نصب درایور های مختلف و نصب آخرین ورژن pc suite از سایت نوکیا تعویض ویندوز و .....
کسی تجربه همچین موردی رو داره یا راهی به ذهنش میرسه؟؟
بابا یه ذره معرفت داشته باشین خوب هیچ کس همچین مشکلی تا به حال نداشته؟ لطفا اگه میدونید یه پست بدید دیگه
aydin_eb7777
07-04-2008, 11:33
شما کابلت را عوض کن و یا از یک بلوتوث برای کامپیوترت استفاده کن تا گوشیت را بشناسه
aydin_eb7777
07-04-2008, 11:37
باز هم ممنون
--------------
عزیز دل برادر.
شما برو اینجا
Meno=>messaging=>Options=>settings=>Other=> No. of saved msgs
و عدد آن را به 999 تغییربده :)
به همین راحتی :)
aydin_eb7777
07-04-2008, 11:40
سلام
اگه امکان داره نرم افزاری رو معرفی کنید که من بتونم با اون اس ام اس فارسی بفرستم .
گوشی من فارسی نیست بنابراین حروف گچپژ رو نمی شناسه .
---------------
این برنامه را دانلود کن و و از زیپ درش بیار .
یادت باشه هر دو تا برنامه را با هم نصب کنی و گرنه نمی تونی تایپ فارسی کنی .
موفق باشی
amonesary
07-04-2008, 12:50
باز به معرفت شما که یه جوابی دادی
آخه رو یه کامپیوتر دیگه Connect میشه ولی روی مال خودم نه بنا براین نمیتونه ایراد از کابل باشه
ولی Bluetooth رو خوب اومدی آخرش مجبورم همین کارو بکنم هرچند سرعتش کلافم میکنه اما از هیچی بهتره
sirwanonline
11-04-2008, 00:46
سلام دوستان عزیز من چند سوال داشتم
سوال 1 این ان 70 موزیکش چرا تنظیمات صوتی نداره
سوال 2 ایا ن 70 موزیک می توانه اسم مخاطب رو بخونه
سوال 3 ایا ن 70 موزیک می تونه اس ام اس ها رو بخونه
سوال 4 ایا ن 70 موزیک فلاندی داره یا فقط المان داره
ممنون میشم جوابمو بدید
javad2625
11-04-2008, 01:43
سلام
دوست من n70 داره. مشکلی که هست اینه که ضبط صدا محدودیت 1 دقیقه ای داره. یعنی بشتر از 1 دقیقه صدا ضبط نمی کنه. آیا راهی برای حذف این محدودیت هست؟
متشکرم
rahim445
11-04-2008, 09:14
آیا راهی برای ویرایش فایل های PDF در گوشی هست (copy and paste )
gmuosavi
12-04-2008, 17:21
یکی از فامیل های من N70 معمولی داره ولی رادیوش فعال نیست !
برنامه باز میشه ولی هیچ صدایی نداره!
دلیلش چیه؟
TANHA TARIN
13-04-2008, 23:31
سلام دوست عزيز بايد هنز فري رو به گوشي وصل كنيد
vahid_203
14-04-2008, 00:14
سلام
نميدونم شما با اين كيت ها آشنايي داريد يا نه
ولي بايد بگم كه اين كيت ميتونه دو سيم كارت را در يك گوشي معمولي قرار بده و شما استفاده كنيد.....
از دوستاني كه ان 70 دارن و از اين وسيله استفاده ميكنن خواهش ميكنم لطف كنن و يه توضيحي در اين مورد بدن
منتظرم
djmiladrock
15-04-2008, 05:20
سلام دوستان آخرین فریم n70 چیه؟
خواهشا زود جواب بدید.
aydin_eb7777
15-04-2008, 13:02
یکی از فامیل های من N70 معمولی داره ولی رادیوش فعال نیست !
برنامه باز میشه ولی هیچ صدایی نداره!
دلیلش چیه؟
چون هنسویریت باید نصب بشه عزیز
aydin_eb7777
15-04-2008, 13:03
سلام دوستان آخرین فریم n70 چیه؟
خواهشا زود جواب بدید.
5.0705.3.0.1
djmiladrock
15-04-2008, 15:46
5.0705.3.0.1
در این فریم چه چیزهایی اضافه شده ؟آیا سرعت وصدای گوشی نیز بهبود پیدا کرده.
اگر میشود اطلاعاتی در مورد فریم جدید بذارید.
ahadahad
15-04-2008, 19:10
سلام دوستان عزیز
من n70 دارم الان چند ساله
تقریبا چند هفته ای هستش که خراب شده
وقتی باهاش کار می کنی هنگ می کنه
بعضی وقت ها reset می شه
از باطریشم نیست . تازگی از internet هم update کردمش . همین version جدیدشو اما خوب نشد
سئوال کردم میگن باید گوشی کاملا پاک بشه بعدا version جدید انتقال پیدا کنه
گیر کردم خراب
اگر کسی میتونه به من کمک کنه خیلی ممنون میشم
منتظر هستم
خیلی ممنون
gmuosavi
15-04-2008, 19:37
سلام دوست عزيز بايد هنز فري رو به گوشي وصل كنيد
چون هنسویریت باید نصب بشه عزیز
شما آب پرتقال میل میکنید!!!
عزیزم من خودم 5700 دارم ، برادرم N70 موزیکال داره ، این گوشی مال عمومه . اینقدر هم سرم میشه که رادیو بدون هنزفری فعال نمیشه!
اگه یه کمی فکر کنید بد نیست!
ahadahad
15-04-2008, 19:40
سلام دوستان عزیز
من n70 دارم الان چند ساله
تقریبا چند هفته ای هستش که خراب شده
وقتی باهاش کار می کنی هنگ می کنه
بعضی وقت ها reset می شه
از باطریشم نیست . تازگی از internet هم update کردمش . همین version جدیدشو اما خوب نشد
سئوال کردم میگن باید گوشی کاملا پاک بشه بعدا version جدید انتقال پیدا کنه
گیر کردم خراب
اگر کسی میتونه به من کمک کنه خیلی ممنون میشم
منتظر هستم
خیلی ممنون
djmiladrock
16-04-2008, 08:00
کسی اطلاعی نداره
vahid_203
16-04-2008, 23:57
سلام دوستان
من ان 70 معمولي دارم الان چند روز كه گوشيم باطريش بد جوري قاط زده ، صبح ميزارم شارژ پر ميشه به زور تا عصر شارژ نگه ميداره ديگه شب كه شد 100% بايد دوباره شارژ كنم .... ( تازه با گوشي هم زياد ور نميرم 4-3 تا هم تماس بيشتر ندارم )
من چي كار كنم ؟
Saman-tci
17-04-2008, 14:00
2 تا احتمال هست ...
1- Ic شارژ گوشیت مشکل پیدا کرده (90%) و هزینه کردن طرفای 15 تومن میتونی درستش کنی ....
2- باتری گوشی زیاد توی شارژ بوده ( حتی برای 1 بار )
vahid_203
17-04-2008, 23:41
2 تا احتمال هست ...
1- Ic شارژ گوشیت مشکل پیدا کرده (90%) و هزینه کردن طرفای 15 تومن میتونی درستش کنی ....
2- باتری گوشی زیاد توی شارژ بوده ( حتی برای 1 بار )
مرسي دوست عزيز به خاطر راهنماييت
والا گوشيم زياد توي شارژ نمونده .. حتي براي يك بار ... هميشه همين كه پر شده زود درآوردم شارژر رو
پس احتمالا مشكل از IC
من كجا بدم گوشيم رو تا تست كنن اين IC رو ؟
ali racer
18-04-2008, 01:07
من وقتی ان 70 داشتم کارماین بود که شب
میزدم به شارژر
صبح در می آوردم
و چون بصورت اتو خودش قطع میکنه هیچ مشکلی واسه گوشیم پیش نیومد تا وقتی که داشتم
فکر نمیکنین دلیل دیگه ای داشته باشه سامان ؟
Saman-tci
18-04-2008, 10:18
پس اگه مشکل از شارژ گوشی به مدت طولانی نیست مطمئن باش از Ic شارژ گوشیت هست ...
چون برای منم قبلاً که N90 داشتم پیش اومد و طرف 15 گرفت و مشکلش رو حل کرد ...
ali55555
20-04-2008, 15:01
با سلام خدمت اساتيد محترم
گوشي من n70 است اين مشكل چندين بار براي من پيش آمده لطفا كمك نماييد هنگامي كه ميخواهم وارد Application Manager گوشي بشم تا برنامه هايي كه نصب كرده ام را ببينم ( همان قسمتي كه برنامه هاي نصب شده را پاك ميكنيم) گوشي نميتواند وارد شود و در حالت Scanning Memory باقي مي ماند يعني نه ميتوانم برنامه اي را پاك كنم و نه ميتوانم برنامه اي را نصب كنم چن بار ديگر هم اينطوري شد كه مجبور شدم با كد دادن گوشي را فرمت كنم اما فكر ميكنم راه حل ديگري هم دارد لطفا راهنمايي بفرماييد. دوباره به همون مشكل برخورد كردم.
ممنون
پس اگه مشکل از شارژ گوشی به مدت طولانی نیست مطمئن باش از Ic شارژ گوشیت هست ...
چون برای منم قبلاً که N90 داشتم پیش اومد و طرف 15 گرفت و مشکلش رو حل کرد ...
دوست عزيز در بيشتر موارد اين فاسد شدن و با اصطلاح dead شدن باتريه كه پيش مياد و خراب شدن آي سي شارز چيز خيلي معمولي نيست.اون دوستمون هم ميتونند باتري گوشيشون رو با با يه گوشي ديگه شارز كنند تا از خراب بودن باتري مطمئن بشن و با خيال راحت يه باتري نو بخرند.
Saman-tci
21-04-2008, 17:59
اگه باتری نو هم گرفتن ولی دوباره همین مشکل بود چی ...؟
فکر نمیکنی مشکل از همون Ic شارژ هست ..؟
به آب و هوا هم ربط داره زمستون پارسال که حسابی سرد شده بود من موبایلمو میذاشتم زیر تختم , روزی یه بار باید شارژ می کردم اما الآن به حالت عادی برگشته
rahim445
22-04-2008, 13:53
شارژ این گوشی چند ساعت باید طول بکشد ؟ مال من 2.5 ساعت شارژ کامل آن طول میکشد؟
ali55555
23-04-2008, 15:12
گوشي من n70 است اين مشكل چندين بار براي من پيش آمده لطفا كمك نماييد هنگامي كه ميخواهم وارد Application Manager گوشي بشم تا برنامه هايي كه نصب كرده ام را ببينم ( همان قسمتي كه برنامه هاي نصب شده را پاك ميكنيم) گوشي نميتواند وارد شود و در حالت Scanning Memory باقي مي ماند يعني نه ميتوانم برنامه اي را پاك كنم و نه ميتوانم برنامه اي را نصب كنم چن بار ديگر هم اينطوري شد كه مجبور شدم با كد دادن گوشي را فرمت كنم اما فكر ميكنم راه حل ديگري هم دارد لطفا راهنمايي بفرماييد. دوباره به همون مشكل برخورد كردم.
ممنون
خيلي سايت ضعيفي داريد. چند روز ميگذره يكي پيدا نشده يك پاسخي به من بده:41::13:
gmuosavi
24-04-2008, 16:15
سایت ضعیف نیست بعضی وقتها کسی جواب این سوال رو نداره
ولی این تاپیک انجوریه ! یه سری به کلوپ 5700 بزن ببین چه قدر فعالتر از اینجابت!
alisahaf70
24-04-2008, 17:41
ممنون:41::13:
بهتره یک دفعه که سالمه از فون مموری در قسمت مموری کارت یک بکاپ بگیری
ببین چه برنامه ای می ریزی که این جوری می شه
برنامه ی handy taskman رو نصب کن به سرعت گوشی کمک می کنه
alisahaf70
24-04-2008, 17:48
شارژ این گوشی چند ساعت باید طول بکشد ؟ مال من 2.5 ساعت شارژ کامل آن طول میکشد؟
بستگی به باتری گوشیت هم داره فابریک باشه 900 mah ولی من 1100 mah خریدم همین حدود طول می کشه
alisahaf70
24-04-2008, 17:53
اگر گوشیت خوب کار می کنه اپدیت نکن اگر از سرعت راضی نیستی handy taskman رو بریز خیلی رو سرعت تاثیر
داره
:41:سلام رم ان70 من با گوشی بالا میادو فرمت هم میشه ولی بارم ریدر رو کامپیوتر بالا نمی یاد فرمت هم نمیشه بعد از نصب چند تا برنامه این طور شده سیستمو رمریدر هم سالمند یه رم دیگه هم خریدم همین طور شده برنامه ای هست که بشه درستشون کرد :41::19:
ahadahad
25-04-2008, 20:11
با سلام
لطف میکنید بگید من n70 رو با چی ویروس یابی کنم
می خواهم از طریق windows باشه
منتظر جواب هستم
خیلی ممنون
ahadahad
25-04-2008, 20:58
با سلام
منتظر جواب هستم
خیلی ممنون
ahadahad
25-04-2008, 20:59
لطفا جواب بدین
گیر کردم
Mojtaba N87
26-04-2008, 02:26
فکر نمی کنم از طریق کامپیوتر بشه.
alisahaf70
26-04-2008, 11:06
با سلام
منتظر جواب هستم
خیلی ممنون
با کامپیوتر می شه فقط توصیه می کنم رو گوشی بریز انتی ویروس زیاده برای گوشی کامپیوتر هم خواستی nod32 ویروس های سیمبین رو شناسایی میکنه
alisahaf70
26-04-2008, 11:11
:41:سلام رم ان70 من با گوشی بالا میادو فرمت هم میشه ولی بارم ریدر رو کامپیوتر بالا نمی یاد فرمت هم نمیشه بعد از نصب چند تا برنامه این طور شده سیستمو رمریدر هم سالمند یه رم دیگه هم خریدم همین طور شده برنامه ای هست که بشه درستشون کرد :41::19:
اشکال از گوشیت نیست با یک رم صفر (بدون اینکه بگذاری تو گوشی ) رم ریدرت رو تست کن
rahim445
26-04-2008, 18:14
مرورگر خوبی برای این گوشی معرفی کنید.البته مرورگر ucweb6 خوب است ولی نمی توان در آن مانع نمایش عکس ها و در نتیجه کم کردن هزینه ارتباط شد
[QUOTE=alisahaf70;2345157]اشکال از گوشیت نیست با یک رم صفر (بدون اینکه بگذاری تو گوشی ) رم ریدرت رو تست کن[/QUOTE
شاید رم صفر هم خراب بشه!
رم رو بارم ریدر دیگه ای امتحان کردم همین اشکال هست فرمت رم عوض شده شده RAW !
لطفا جواب بدین
گیر کردم
رم گوشیتو با رم ریدر ویروس یابی کن و گوشیتو بدون رم با کد# 7370#* ازچب به راست فرمت کن همه فایلهاش پاک میشن از جمله ویروسهاش:46:
alisahaf70
27-04-2008, 13:03
مرورگر خوبی برای این گوشی معرفی کنید.البته مرورگر ucweb6 خوب است ولی نمی توان در آن مانع نمایش عکس ها و در نتیجه کم کردن هزینه ارتباط شد
اپرا هم سیمبین برای این گوشی هست هم جاوا که به نظرم جاواش بهتره فقط قابلیت زوم و پنجره باز کردن رو نداره ولی هم احتمالش هست که مجانی باشه هم اینکه حجم صفحه رو یک سوم می کنه
rahim445
27-04-2008, 14:08
اپرا هم سیمبین برای این گوشی هست هم جاوا که به نظرم جاواش بهتره فقط قابلیت زوم و پنجره باز کردن رو نداره ولی هم احتمالش هست که مجانی باشه هم اینکه حجم صفحه رو یک سوم می کنه
مرورگر اپرا بیشتر سایت ها را نمی تواند نشان دهد- ولی UCWEB6 بیشتر سایت ها را نشان می دهد.
alisahaf70
27-04-2008, 15:58
ابراميني رو تا حالا تست كردي سيمبين منظورم نيست جاواش همه ي سايت ها رو شبيه pc مي ياره از همه بهتره يك بار تست كن
[QUOTE=alisahaf70;2345157]اشکال از گوشیت نیست با یک رم صفر (بدون اینکه بگذاری تو گوشی ) رم ریدرت رو تست کن[/QUOTE
شاید رم صفر هم خراب بشه!
رم رو بارم ریدر دیگه ای امتحان کردم همین اشکال هست فرمت رم عوض شده شده RAW !
سلام هیچکس مشکل ما رو حل نکرد ! ولی خودم حلش کردم:31:
اشکال از نصب برنامها یا فایلهای دیگرنبود پس چی بود؟:21::18::27:
alisahaf70
28-04-2008, 14:43
خوب می گفتی اشکال چی بود
rahim445
04-05-2008, 17:19
ابراميني رو تا حالا تست كردي سيمبين منظورم نيست جاواش همه ي سايت ها رو شبيه pc مي ياره از همه بهتره يك بار تست كن
با تشکر امتحان نمودم .
در مینی اپرا چطور صفحه را ذخیره می شود کرد؟ وارونه نشان دادن فارسی را چطور باید برطرف کرد ؟
ucweb6 یه نظر کمی بهتر می رسد !
خوب می گفتی اشکال چی بود
سلام ببخشید یکی دو روزی نبودم!:11:
اگه داخل گوشی برای رم پسورد گذاشته باشی و رم رو با رمریدر به سیستم وصل کنی سیستم پسورد رو نمی پرسه ودرایو رو خالی نشون میده !باید پسورد رو داخل گوشی ریموو کنی :18:
اگه یادت نباشه که پسورد داری و رم رو داخل گوشی هم فرمت کنی باز هم سیستمت اونو نمیشناسه ولی گوشی فرمت رم رو از fat به raw تبدیل میکنه بای بای:5:
SILWESTER
05-05-2008, 00:39
سلام
من ميخوام يه گوشي سيمبين دار هم بگيرم ببينم چجوريان. حوصلم از جاوا و سوني اريكسون سر رفت برنامه توپ واسش كمه
فقط چون خيلي وقت نيست كه كا 810 گرفتم پول ندارم زياد براي گوشي اضافي. ميخوام يا n70 ساده بگيرم يا n72 . خودم نظرم رو n70 هست! كدومش بهتره ؟ به جز 3g و دوربين دوم و كارت مموري چيزه ديگهاي نديدم كه فرق داشته باشه
rahim445
05-05-2008, 05:46
سلام ببخشید یکی دو روزی نبودم!:11:
اگه داخل گوشی برای رم پسورد گذاشته باشی و رم رو با رمریدر به سیستم وصل کنی سیستم پسورد رو نمی پرسه ودرایو رو خالی نشون میده !باید پسورد رو داخل گوشی ریموو کنی :18:
اگه یادت نباشه که پسورد داری و رم رو داخل گوشی هم فرمت کنی باز هم سیستمت اونو نمیشناسه ولی گوشی فرمت رم رو از fat به raw تبدیل میکنه بای بای:5:
برای مموری خود رمز قرار دادم و بعد از نصب نرم افزاری , مموری به محض ورود به گوشی دستگاه را از هستی ساقط میکند و باید باتری گوشی و مموری را در بیاورم تا دوباره بدون مموری کارکند ؟ مموری خود را روی چند دستگاه دیگر قرار دادم ولی آن گوشی ها هم کارشان به باتری در آوردن کشید در رم ریدر هم کار نمیدهد آیا راهی برای نجات اطلاعات خود بدون فرمت مموری وجود دارد؟
Assassin_0121
06-05-2008, 17:32
سلام دوستان
من Fscaller را برای N70 نصب کردم اما عکس رو کامل نمیاره. میشه تمظیمات اون رو بهم بگویید . سرو کله زدم اما نتونستم.
با سلام
من یه n70 آلمانی یه دو ماه پیش گرفتم بعد دو ماه هر روز یه دنگی سر ما در میاره
یه روز هرکاری کردم نتونستم برم sms هایی که برام امده بخونم تا مموریش در آوردم
دوباره گذاشتم درست شد
یه یک هفته بعد من هر چی فیلمو عکس می گرفتم دو تا ازش ذخیره می کرد...
حالا بعد سه روز اصلا دیگه دوربینش کار نمیکنه .....
مشکل این گوشی ما چیه؟ امکان داره ویروس گرفته باشه ؟ ولی من با آنتی ویروس رو خود گوشی
یه بار کل گوشی رو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد !!
از بچه ها کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟؟
Saman-tci
08-05-2008, 12:04
دوست من متاسفانه گوشی N70 زیاد گوشی خوبی از آب درنیومده و زیاد هنگ میکنه ....
ولی مثل اینکه برای شما دیگه خیلی مشکل داره ..
separate
08-05-2008, 20:40
اتفاقا گوشی خیلی خوبیم هست(حداقل بود! وقتی که n95 وجود نداشت) اصلا هم هنگ نمیکنه من با 2 گیگ هم امتحان کردم ولی خب مال دوستمون بد شانسی بوده که گوشیش اینطور از آب دراومده در ضمن گفته ساخت آلمان هست!!
roteal2007
11-05-2008, 13:23
خب معلومه با مقایسه با گوشی های دیگه ان 70 کندتر +....
اونم به خاطر ورژن نرم افزاریش هست من شنیدم که فیلم بردا ریش از ان73 بهتره:5:
alisahaf70
11-05-2008, 21:07
شماره های اول کلیک رو نگاه کنی یک خبر داره راجع به انتخاب بهترین گوشی سرگرمی سال 2006 که توی اون n70 به عنوان بهترین گوشی انتخاب شد با وجود گوشی مانند n73 و n93I در بازار اون زمان
بعد برای سرعت هم handy taskman و font ای که برای تبدیل s60v2 به s60 v3 تو همین فوروم گفته شد پاسخ دهی n70 رو انی می کنه ده برابر سریعتر از ورژن کارخونه
ali racer
11-05-2008, 22:08
خب معلومه با مقایسه با گوشی های دیگه ان 70 کندتر +....
اونم به خاطر ورژن نرم افزاریش هست من شنیدم که فیلم بردا ریش از ان73 بهتره:5:
ان 73 هم داره پیر میشه
چه برسه به ان 70 که جزو مدل های قدیمی به شمار میاد
حتی وقتی تو سایت ان سری نوکیا میری
اون جزو سری اولد گذاشته !!
در مورد این که فیلمبرداری ان 70 هم بگم
که به هیچ وجه از ان 73 بهتر نیست
چون هم ان 70 داشتم هم ان 73!
alisahaf70
12-05-2008, 09:05
من همیشه با نظراتت موافق بودم علی جان الا این یک دفعه
من اولا گفتم سال 2006 نه 2008
در ضمن فیلم برداری رو تخصصی نگاه کن
تو یک شرایط یکسان با هر دو در یک زمان فیلم برداری کن بعد با نرم افزارهای تست کیفیت فیلم مثل همین کورپلیر (دو تا فیلم رو بفرست تو یک گوشی) بعد برو تو قسمت بنچ مارک کور پلیر و فیلم ها رو تست کن
تا ببینی که n70 یک فرم بر ثانیه بیشتر فیلم برداری می کنه و تو ادیو سمپل ریت هم کیفیت بیشتری داره
Spaniuly
13-05-2008, 07:36
با سلام خدمت دوستان
من يه گوشي N70 دارم كه مشكلش اينه كه خيلي دير فولدرها رو به خصوص فولدر موزيك رو خيلي دير مياره. لطفا راهنمايي كنيد كه مشكل از كجا هست. با تشكر
alisahaf70
13-05-2008, 07:48
برای سریع تر شدن منوت این رو بریز
برای سریع شدن گالری و موزیک باید بعضی برنامه ها رو نریزی مثل nokia maps
تو گوشی من باز شدنشون 3 ثانیه طول می کشه (n70 )
برو ببین چی ریختی که کند شد
بدون مموری تست کن اگر فرقی با مموری نکنه اشکال از یک فایل تو درایو c وگرنه e
TANHA TARIN
17-05-2008, 00:49
سلام من يه برنامه ميخوام كه بتونم عكس هام رو به اندازه صفحه n70 در بيارم
salarnight
17-05-2008, 06:51
سلام من يه برنامه ميخوام كه بتونم عكس هام رو به اندازه صفحه n70 در بيارم
راحت با برنامه های گرافیکی مثل photoshop میتونی( البته اگه از روی کامپیوتر بخوای )
با خود گوشی هم image resizer برنامه اش باید باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.