مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N70
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Vahidzar
17-05-2008, 11:19
سلام به دوستان می خواستم بدونم که گوشی n70 را چگونه میشه فلش کرد
اگه میشه برنامهی فلش ان را هم بزارید ممنون.
ali_naserifar
31-05-2008, 10:13
سلام
خسته نباشيد .
اگه ميشه مشكل منو حل كنيد :
من از contact ها روي مموري backup دارم . مدتي پيش گوشيم خراب شد و ديگه هم درست نميشه . چون دخترم يه 2 ساعتي گوشي رو گذاشته بود توي يه ليوان پر از اب . بگذريم . حالا با هر گوشي N70 ديگه اي كه ميخوام contact ها رو restore كنم موقع بالا اومدن هنگ ميكنه . چه كار بايد بكنم ؟ چه جوري ميتونم شماره هامو برگردونم ؟
ممنون
darvaze_setaregan
01-06-2008, 05:08
کسی میتونه طریقه فلش n70 رو همراه فایل آخرین ورژن فلشش و نرمافزار فلش رو بگه
rahim445
01-06-2008, 13:27
backup گرفتن از مخاطبین ( contacts )
بهترین راه برای پشتیبان گرفتن از مخاطبین ( contacts ) در گوشی های سری N این است که اول در روی کارت حافظه (memory Card ) پوشه ای به نام contacts ایجاد شود سپس به منوی اصلی گوشی رفته و contacts را انتخاب کرده و در آنجا از options همه ی مخاطبین را انتخاب نمایید. (mark all)
سپس از options گزینه ی copy to memory card را انتخاب کنید .بعد از کپی شدن همه مخاطبین با برنامه مرورگر فایل ها مانند x-plorer آنها را در کارت حافظه ببینید و از انجا به هر جای دیگر گوشی کپی نمایید . می توانید پوشه contacts را در کامپیوتر خود یا روی CD ذخیره ی مطمین تر نمایید.
برای برگرداندن مخاطبین ( contacts ) موقع پاک شدن آنها به هر دلیلی باید انها را در پوشه ی مخاطبین ( contacts ) کپی نمایید . سپس در منوی اصلی گوشی مخاطبین ( contacts ) را انتخاب و از options گزینه ی copy from memory را انتخاب نمایید .
به نقل از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
darvaze_setaregan
02-06-2008, 14:11
salam baro bach gol
man ke harchi serch kardam peyda nakardam
kasi hast ke bedone chetor mishe nokia n70 ro flash kard
age emkanesh hast akharin fail flashesh ham bezarin ba narm afzare felashesh
mamnon az rahnemaeiton
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H M R 0 0 7
02-06-2008, 14:53
salam baro bach gol
man ke harchi serch kardam peyda nakardam
kasi hast ke bedone chetor mishe nokia n70 ro flash kard
age emkanesh hast akharin fail flashesh ham bezarin ba narm afzare felashesh
mamnon az rahnemaeiton
طبق قوانين انجمن فارسي تايپ كنيد
ali racer
02-06-2008, 15:19
دوست من فلش کردن ان 70 علاوه بر برنامه احتیاج به باکس داره
در ضمن اگه تجربه ای ندارین اصلا توصیه نمی کنم با آزمون و خطا این کار رو انجام بدین !
darvaze_setaregan
03-06-2008, 02:12
darvaze_setaregan
03-06-2008, 02:16
darvaze_setaregan
03-06-2008, 02:41
کسی میتونه طریقه فلش n70 رو همراه فایل آخرین ورژن فلشش و نرمافزار فلش رو بگه?????????
darvaze_setaregan
03-06-2008, 14:59
n70 را چگونه میشه فلش کرد
file flas .nbu mikham(v.07
علی مالزی
04-06-2008, 02:09
سلام من یک گوشی نوکیا N73 (music edition دارم چند وقت پیش رمزش را تغییر دادم ولی متاسفانه رمزش حالا یادم نیست و با کدهنای مخفی نوکیا از جمله# 2640*# هم نتونستم رمزش را بدست بیارم اگه میشه لطفا من را راهنمیئی کنید با تشکر
Mojtaba N87
06-06-2008, 01:14
اینجا کلوپ ان70 نه ان73
alisahaf70
06-06-2008, 05:12
ببینید همون طور که دوستان هم گفتند بهتره بدید بیرون براتون فلش کنه ولی اگر خواستی اپدیت کنید و اینترنت پر سرعت هم دارید باnokia updater که از سایت نوکیا قابله دریافته گوشی رو ارتقا بدبد
mohammad428
06-06-2008, 09:36
سلام
من یک n70دارم که خیلی سریع باطری خالی میکنه
3مدل باطری براش عوظ کردم ولی فایده نداشت
با طری اصلی با هولوگرام 3بعدی گرفتم فرقی نکرد
اینجوریکه باطری شارز کامل نشون میده ولی بعداز 3یا4 تماس کوتاه ناگهان batre lowمیزنه وخاموش میشه
بردمش علائدین گفتند آیسی تغذیه باید عوض بشه 30 تومن هزینه داره
البته فلش هم کردم اما نشد
لطفا اگر کسی در این مورد تجربه ای داره کمک کنه ممنون میشم
البته در تاپیکهای قبلی در این سایت دیدم کسی این مشکل را داشت نمی دونم حل شد یا نه
و اینکه گفتند 15تومان هزینه داره اکه کسی می دونه به منم بگه چون به من 30 قیمت دادن.
nariman_boy
07-06-2008, 17:05
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکل با N70 دارم و ارن اینه که گوشی من Missed Call ها را نمایش نمی ده اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم .
ar.behnam
07-06-2008, 17:43
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکل با N70 دارم و ارن اینه که گوشی من Missed Call ها را نمایش نمی ده اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم .
عزیزم منم مشکلم همین بود خاموش روشن که میکنم خوب میشه
ولی گوشیمو تبدیل به موزیکالش که کردم واقعا خوب شد و مشکلی ندارم باش
اگه سوالی هست تو پروفیالم خبر بده من اینجا نمیام از بس شلوغه
راستی اگه با خاموش روشن خوب نشد یه فرمت بهش بده البته اولش اطلاعاتت رو کپی بگیر اگه خوب نشد و بلد نبودی فرمت کنی بگو بگیم بهت
mohsen65545
12-06-2008, 02:41
اقایون ما یه سوال برام پیش اومده واونم اینه که
1 نوکیا n70 موزیک رم 2 گیگابایت رو ساپورت میکنه یا نه ؟
2 بالاترین ورزن گوشی n70 موزیک همان ورزن 30.01.2007 هستش یا بالاتر هم اومده ؟
{{{ البته مال من مال 30.01.2007 هستش rm 84 v 5.0705.3.0.1
3 بهترین رم 2 گیگابایتی که گوشی راحت اونو با هیچ مشکلی بخونه چی هستش ؟
{{{ چون ما یکی از دوستان برامون یه رمی اورد D V R S MMC 2 GB MICROSIM
حالا از یه هفته پیش تا حالا 5 دفعه هم گوشی هم مموری فرمت کردم چون یه بار رم و میخونه یه بار نمیخونه
توی این رم ریدرهای معمولی هم که میذاریم هم یه بار رم و میخونه یه بار نه؟
حالا هر کسی میدونه مارو هم راهنمایی کنه خیلی خیلی ازتون ممنون میشم با تشکر فراوان
semaphor_001
12-06-2008, 06:29
سلام خسته نباشيد
N70 من وقتي رمش نزديك به پر شدن ميرسه ديگه از تو گالري موزيك باز نميكنه...
در ضمن گاهي اوقات ميس كال واسه خودش ميندازه بعضي موقع هم اصلاً ميس كالها رو نميندازه...
ورژنش هم 5.0609.2.0.1
كسي ميتونه كمك كنه ؟؟؟
alisahaf70
12-06-2008, 10:10
مموریت چنده دوست عزیز بهتره یک مستر رست کنی
alisahaf70
12-06-2008, 10:12
رم دوگیگ ساپورت می کنه یکی از بچه های پی سی ورلد تست کرده بود گفت سرعتش هم همونه البته فنلاند داشت
بهتره کینگستون بگیری فقط متفرقه نگیر
dash mosi
14-06-2008, 11:35
سلام به همه برو بچه های کلوپ n 70 گوشی من یه مدتی هست که وقتی میخوام با یه نفر تماس بگیرم خودش میره رو لوود اسپیکر و همزمان موزیک پلیرش هم باز میشه میخواستم ببینم کسی میتونه به من کمک کنه؟؟ زندگی قصه ی مرد یخ فروشی است که به او گفتند جه کردی گفت: نخریدند تمام شد
Saman-tci
14-06-2008, 16:53
شما اگه میخوای مثل اون بنده خدای یخ فروش نشی بهتره ببری بیرون گوشیتو فلش کنی تا توی این تابستونی یخ داشته باشه ...
mehdi_7070
15-06-2008, 13:25
سلام
آيا ميشه كاري كرد كه فايلهايي كه از طريق بلوتوث ارسال ميشه به Inbox نره و مستقيم روي memory ذخيره بشه؟
ممنون :)
Mojtaba N87
15-06-2008, 13:54
سلام
آيا ميشه كاري كرد كه فايلهايي كه از طريق بلوتوث ارسال ميشه به Inbox نره و مستقيم روي memory ذخيره بشه؟
ممنون :)
مهدی جان به کلبه حقیرانه ما خوش اومدی :31:
خیر دوست من ، نمیشه! گوشی های سیمبین این مدلین
mehdi_7070
15-06-2008, 19:05
مهدی جان به کلبه حقیرانه ما خوش اومدی :31:
خیر دوست من ، نمیشه! گوشی های سیمبین این مدلین
خيلي ممنون مجتبي جان :11:
مثلا الان من ميخوام يك فايل exe يا چند تا فونت را از گوشي يك نفر ديگه به N70 منتقل كنم و بعد بتونم روي كامپيوتر كپي كنم .
بهترين راه حل چيه؟
چون من امتحان كردم ، فايلها ميرفت توي Inbox و اونجا بايد اول باز بشه و بعد Save بشه كه موبايل نميتونه فايلهاي فونت يا exe را باز كنه كه اجازه Save بده .
با تشكر :)
Mojtaba N87
15-06-2008, 20:23
درسته . شما با نرم افزار های فایل منجر مثل xplore یا fileman یا fexplorer می تونید به اینباکس دسترسی داشته و این فایل ها رو به جای دیگه ای انتقال بدی.راهش اینه
mehdi_7070
16-06-2008, 13:30
درسته . شما با نرم افزار های فایل منجر مثل xplore یا fileman یا fexplorer می تونید به اینباکس دسترسی داشته و این فایل ها رو به جای دیگه ای انتقال بدی.راهش اینه
خيلي ممنون مجتبي جان :11:
مشكل حل شد :46:
موفق و پيروز باشيد
سلام گوشیم n70هست مدتی بود شارژش زود خالی میشد یه باتری براش خریدم ولی بازم شارژش دو سه ساعت بیشتر دوام نمیاره در حالت استنبای مشکلش از چیه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhad1390
16-06-2008, 15:02
دوست خوب مشکلت از باتری نیست از خود گوشیه .. ...
گوشی در حالتی که نباید از باتری استفاده کنه استفاده می کنه که در داخل گوشی یک ic نیم سوز شده باید عوض بشه
MeHrDaD_MeNaY
16-06-2008, 15:02
نور ه lcd شو پايين ببر
وقتي گوشيتو خاموش روشن ميكني اگه يه خونه از باتريش كم بشه يعني باطريت مشكل داره
Masoud_kp
20-06-2008, 16:24
دوستان تورو خدا کمک کنید !من یه N70معمولی دارم یه مشکل بزرگ برام پیش اومده آقا گوشیم هنگ کرد هیچ طوری هم درست نمیشد نه خاموش میشد ونه ...!منم باتری رو دراوردم و دوباره زدم جا وقتی روشنش کردم در مرحله ای که میخواد بیاد توی خود گوشی این پیام رو داد
Phone start-up failed.Contact the retailer.
بدون رم بدون سیم کارت با یه باتری دیگه هرکاری میکنم همینطوریه!حتی شارژر رو هم درحالت خاموش که میزنی میخواد شارژ بشه همینو میگه!
راه حل میخوام دوستان کمک کنید
ali racer
20-06-2008, 16:33
دوست من راه حلش
یه فلش کردن ساده اس...
Masoud_kp
20-06-2008, 16:58
به جز فلش هیچ راه حلی نداره!انوقت من خودم برنامه های فلش رو دارم آیا خودم این کار رو انجام بدم!البته pcsuiteهم گوشی رو نمیخونه!
Masoud_kp
20-06-2008, 17:29
چرا ریسیت یه آدم خبره در سایت ------------------ بهم جوابشو داد که هیچ جا جواب نگرفتم!
دکمه های 3 و * و دکمه سبز رو باهم گرفتم و گوشی رو روشن کردم ریسیت شد و بعدش هم درست شد!
ali racer
20-06-2008, 18:23
فکر کردم این کارو انجام دادی
و نتیجه نگرفتی والا راه حل چندان مهمی هم نیست
تو تاپیک نکات سیمبین
بود کدش
از 6 ماه پیش...!
aydin_eb7777
22-06-2008, 10:22
از سه دکمه 3+*+تماس را نگه دار و کلید پاور را را نگه دار و تا روشن شدن گوشیت به همین حالت بمون.
دومین راه استفاده از کد #7370#* استفاده کن و از پسورد 12345 برای قسمت رمز استفاده کن.
سلام . این مشکل برای منم پیش اومده بود . از روشی که ایدین گفته استفاده کن
مشکلت حله
semaphor_001
22-06-2008, 13:35
كسي اينجا فايلهاي آپديت N70 رو نداره؟
نياز مبرم دارم...
خيلي ممنونم
لطفا آپ دیت n70 موزیک رو link کنید.......................................... ......مر30
Saman-tci
25-06-2008, 19:19
دوست من آپدیت N70 حجمش بالاس و نمیشه بصورت مستقیم لینک کرد .....
شما بهتره از همون طریق نرم افزار Nsu آپدیت کنی ....
semaphor_001
25-06-2008, 23:06
ممنونم سامان جان ديگه بيخيال dl شدم همين روزها ميرم آپديت ميكنم فايلشم از همونجا آپلود ميكنم كه دوستان استفاده كنند...
البته آپ کردن با dial-up تقریبا غیر ممکنه باید از ADSL استفاده کنی
و بهت پیشنهاد میکنم musicedtion رو بریز
semaphor_001
26-06-2008, 18:40
من هم با Adsl آپ ميكنم...
مرثي از پيشنهادت ولي نگفتي چه فرقي داره ؟
ميتوني توضيح بدي ؟
منو گوشیت مثل N70 music edition میشه
تفاوت کلیش تو پخش موزیک هست و فرق خاص دیگه ای نداره
music player فرق میکنه و پیشرفته تر میشه
همین
semaphor_001
29-06-2008, 11:54
ممنون دوست عزيز
احتمالاً همين music editon رو بريزم...
sirhector300
02-07-2008, 10:53
با سلام
این N70 هم عجب عیبای عجیبی ور میداره !!!!!!!!!!
قبلا گوشی هیچ کدوم از مشکلاتی که خواهم گفت رو نداشت ولی یکی پس از دیگری این مشکلات بوجود اومدن
1) بعد از گذشت مدتی از خرید گوشی وقتی تو فایل منیجر گوشی فایل های txt رو باز می کنم می بینم مینویسه feature not supported در حالی که قبلا بدون هیچ مشکلی بازشون میکرد
2)مدتی دیگه گذشت دیدم موزیک پلیرش بیشتر موزیکا رو فقط 27 ثانیه اولشونو نشون میده
3)مدتی دیگه گذشت دیدم دوباره تو فایل منیجر عکس های jpg و bmp هم مثل فایل های txt همون خطا رو میدادن(واسه این یکی دیگه نوکیا خیلی گل کاشته)
4)حالا اون سه تا به یه کنار این چهارمیه هم یه کنار: وقتی تو گالری می خوام رو عکسی زوم کنم
باز مینویسه feature not supported
خیلی مشکلات دیگه هم برداشته که حالا با اونا کاری نداریم مثلا حافظه داخلی گوشی روزبه روز کمتر میشه....یا مثلا ...........حالا بیخیالش........
بدون شک بعضی دیگر از اعضای سایت هم که n70 دارن بعضی از این مشکلات رو دارن
از دوستان و اساتید محترم خواهش می کنم منو راهنمایی کنن که چیکار باید بکنم:19:
با تشکر
sirhector300
02-07-2008, 10:55
راستی اینم بگم که یه بار orig. phone settings رو زدم ولی فایده نداشت.
حتما گوشیت از این آلمانی هاست..
من که این طوری نیست گوشیم.
با سلام دوستان من چند روزی هست که نمی تونم از نرم افزار هایی که قبلا استفاده می کردم استفاده کنم
مثلا farsi sms قبلا روی گوشی کار می کردم اما الان اجرا که می کنم صفحه اش باز نمیشه
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کردم باز درست نشد
راهنمایی پلیز
با سلام دوستان من چند روزی هست که نمی تونم از نرم افزار هایی که قبلا استفاده می کردم استفاده کنم
مثلا farsi sms قبلا روی گوشی کار می کردم اما الان اجرا که می کنم صفحه اش باز نمیشه
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کردم باز درست نشد
راهنمایی پلیز
aydin_eb7777
03-07-2008, 16:50
سلام دوست من.
شما باید Farsidic را هم روی گوشیت نصب کنی.
اونوقت صفحه فارسی اس ام اس هم باز می شه و کار می کنه .
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 1.27 مگا بایت
semaphor_001
03-07-2008, 22:28
با سلام
این N70 هم عجب عیبای عجیبی ور میداره !!!!!!!!!!
قبلا گوشی هیچ کدوم از مشکلاتی که خواهم گفت رو نداشت ولی یکی پس از دیگری این مشکلات بوجود اومدن
1) بعد از گذشت مدتی از خرید گوشی وقتی تو فایل منیجر گوشی فایل های txt رو باز می کنم می بینم مینویسه feature not supported در حالی که قبلا بدون هیچ مشکلی بازشون میکرد
2)مدتی دیگه گذشت دیدم موزیک پلیرش بیشتر موزیکا رو فقط 27 ثانیه اولشونو نشون میده
3)مدتی دیگه گذشت دیدم دوباره تو فایل منیجر عکس های jpg و bmp هم مثل فایل های txt همون خطا رو میدادن(واسه این یکی دیگه نوکیا خیلی گل کاشته)
4)حالا اون سه تا به یه کنار این چهارمیه هم یه کنار: وقتی تو گالری می خوام رو عکسی زوم کنم
باز مینویسه feature not supported
خیلی مشکلات دیگه هم برداشته که حالا با اونا کاری نداریم مثلا حافظه داخلی گوشی روزبه روز کمتر میشه....یا مثلا ...........حالا بیخیالش........
بدون شک بعضی دیگر از اعضای سایت هم که n70 دارن بعضی از این مشکلات رو دارن
از دوستان و اساتید محترم خواهش می کنم منو راهنمایی کنن که چیکار باید بکنم:19:
با تشکر
ممكنه گوشيت ويروس داشته باشه...يا با يك برنامه اي كه نصب كردي اينطور شده باشه...يه ويروس ياب خوب روي گوشيت نصب كن و بعدش آپديت هم كن...البته قبلش توصيه ميكنم چند تا كار انجام بدي...1. مموري گوشي رو از طريق كامپيوتر مطمئن(بدون ويروس) كه ويروس ياب به روزي هم داره full format كن2. تمام برنامه هايي كه نصب كردي remove كن...3. اين كد هم وارد كن و اگر رمزي ازت خواست (در صورت تغيير ندادن رمز گوشي) 12345 رو بزنستاره مربع 7370 مربع (درايو c گوشي رو فرمت ميكنه)اگر اين كارها رو كردي درست نشد بايد آپديت بشه
سلام دوست من.
شما باید Farsidic را هم روی گوشیت نصب کنی.
اونوقت صفحه فارسی اس ام اس هم باز می شه و کار می کنه .
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 1.27 مگا بایت
خود برنامه farsi dic هم اجرا نمیشه...!!!
Saman-tci
04-07-2008, 20:29
دوست من میشه بگی چه اروری بهت میده ....؟
sirhector300
05-07-2008, 07:28
ممكنه گوشيت ويروس داشته باشه...يا با يك برنامه اي كه نصب كردي اينطور شده باشه...يه ويروس ياب خوب روي گوشيت نصب كن و بعدش آپديت هم كن...البته قبلش توصيه ميكنم چند تا كار انجام بدي...1. مموري گوشي رو از طريق كامپيوتر مطمئن(بدون ويروس) كه ويروس ياب به روزي هم داره full format كن2. تمام برنامه هايي كه نصب كردي remove كن...3. اين كد هم وارد كن و اگر رمزي ازت خواست (در صورت تغيير ندادن رمز گوشي) 12345 رو بزنستاره مربع 7370 مربع (درايو c گوشي رو فرمت ميكنه)اگر اين كارها رو كردي درست نشد بايد آپديت بشه
فک نکنم ویروس داشته باشه آخه تو چند سایت خارجی هم دیدم که افراد زیادی این مشکل برا N70 شون پیش اومده بود. بنظرت نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟
semaphor_001
06-07-2008, 00:25
فک نکنم ویروس داشته باشه آخه تو چند سایت خارجی هم دیدم که افراد زیادی این مشکل برا N70 شون پیش اومده بود. بنظرت نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟
به نظر مياد كه مشكل نرم افزاري باشه...
شما اين مراحل رو طي كردين ؟
اگه با طي كردن اين كارها جواب نگرفتين گوشي بايد آپگريد بشه...
دوست من میشه بگی چه اروری بهت میده ....؟
هیچ اروری نمیده فقط صفحه یه لحظه سفید میشه.
خدمت ددوستان عرض کنم که دیروز من نرم افزار گوشی رو که حدود 40 مگابایت بود توسط برنامه خود نوکیا از سایت ابگرید کردم و آخرین ورژن نوکیا N70 رو نصب کردم بازم نشد.:45:
دیگه اصلا نمی دونم. فکر کنم خود سازنده هم ندونه....!!!:41:
mehdi_7070
07-07-2008, 15:43
سلام
بعضي وقتها كه با كابل USB موبايل را به كامپيوتر وصل ميكنم ، اصلا وصل نميشه و كامپيوتر هم پيغام نميده كه الان موبايل شما وصل هست و PC Suite هم نميشناسه .
ايراد از كابل هست؟
Ice Star
07-07-2008, 22:11
برا من اول باید کابل را به موبایل وصل کنم بعد به کامپیوتر
سلام
بعضي وقتها كه با كابل USB موبايل را به كامپيوتر وصل ميكنم ، اصلا وصل نميشه و كامپيوتر هم پيغام نميده كه الان موبايل شما وصل هست و PC Suite هم نميشناسه .
ايراد از كابل هست؟
دوست عزیز اگه تلفنت در حالت phone Lock باشه و قفل شده باشه اصلا برنامه اونو نمیشناسه
سلام
ايراد از كابل هست؟
وقتی کبل رو وصل میکنی یه بوق میزنه
اگه چند تا سریع پشت سر هم بزنه وصل نمیشه.
چرا از ریدر استفاده نمیکنی؟؟
آقا چرا همه به مموری میگن رم؟
آخه رم چه ربطی به مموری داره؟
رم حافظه خوندنیه!!!!
جون خودتون نگید رم#ok
آخه من اعصابم خورد میشه.
mehdi_7070
08-07-2008, 11:23
از همهي دوستاني كه راهنمايي كردند ، تشكر ميكنم .
مشكل هموني بود كه rw280s گفتند . دستت درد نكنه :)
MILAD MGH
09-07-2008, 17:11
asd[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MILAD MGH
09-07-2008, 17:12
MeHrDaD_MeNaY
10-07-2008, 00:05
سلام
وقتي كه يه آهنگ رو با بلوتوث ميگيرم و ميخوام save كنم اين خطارو ميده و save نمي كنه
music player:not enough memory to perform operation.delete some data first
داخل مموري هم جاي خالي دارم
ممنون ميشم كمك كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer
10-07-2008, 00:57
سلام
وقتي كه يه آهنگ رو با بلوتوث ميگيرم و ميخوام save كنم اين خطارو ميده و save نمي كنه
music player:not enough memory to perform operation.delete some data first
داخل مموري هم جاي خالي دارم
ممنون ميشم كمك كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ارور مربوط به مموری کارت نیست
رم دینامیکی گوشی شما پر شده
واسه خالی کردنش تمام برنامه ها رو ببندین
اگه بازم خالی نشد می تونین با یه تسک من خوب برنامه هایی که لازم نیستن
و فضای رم رو اشغال کردن رو ببندین
و بعد اون فایل رو سیو کنین
اگه با تمام توضیحات بالا بازم سیو نکرد و ارور داد گوشی رو خاموش روشن کنین
رمش خالی میشه !
از همهي دوستاني كه راهنمايي كردند ، تشكر ميكنم .
مشكل هموني بود كه rw280s گفتند . دستت درد نكنه :)
خواهش می کنم
alisahaf70
10-07-2008, 05:55
ضمن تایید گفته ی علی جان از این برنامه هم می تونی استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali racer
10-07-2008, 11:01
ضمن تایید گفته ی علی جان از این برنامه هم می تونی استفاده کنی
ولی بهترین روش این که ان 70 رو بفروشین !!
منم ان 70 داشتم زمان خودش خوب بود ولی الان واقعا در برابر ان 81 و ان 82
اصلا حرفی برای گفتن نداره
سیمبین جدیدتر 9.2 و 9.1 و سی پی یو و رم خیلی بهتر
هم سرعت اون ها خیلی بالا برده هم میزان هنگ کردنش رو خیلی کم کرده
برین امتحانی بکنین شاید نسبت به ان 70 نظرتون عوض شد و کمتر این گوشی
خون کرد دلتون !!
راستی یه نکته دیگه من اصلا ندیدم تو این تا پیک کسی بحثی از بازی های ان گیج ورژن یک رو ان 70
بکنه !
چرا رو گوشی هاتون نصب نمی کنین خیلی بازی های خوبی هستند
MILAD MGH
10-07-2008, 18:51
زبان گوشی من پاک شده چیکار کنم n70
سلام
ان 70 من اس ام اس نمیفرسته
مسج سنترش هم درست وارد کردم
اما وقتی میخوام بفرستم میره تو پوشه اوت باکس و در اونجا بعد از دو دقیقه جلوی اسم مسج sending failed میزنه
مشکل از کجاست؟
ممنون
منم دقیقا همین مشکل رودارم وقتی sms میفرستم
alisahaf70
11-07-2008, 05:12
علی جان من که همش رو نصب کردم به غیر از چند تاش که کالرفیکس می خواست که اخرشم راه نیفتاد بقیبش خوب بود راستی کالرفیکس نداری
اخریشم که فیفا 2009 بود عالی بود
من فقط کیفیت صفحش دلم خون کرده
وقتی معمولی بود زیاد هنگ داشت ولی وقتی کردمش موزیک فوقش یک بار تو ماه هنگ کنه
در مورد زبان
از مموریت فون رو ریستور کن
مستر رست کن
اگر نشد فلش کن
MILAD MGH
11-07-2008, 17:09
کسی نیست به ما جواب بده؟
semaphor_001
11-07-2008, 20:23
زبان گوشی من پاک شده چیکار کنم n70
عزيز چه زباني پاك شده ؟
چطور شد كه پاك شد ؟
توضيح كامل بدين ...
alisahaf70
12-07-2008, 05:18
در مورد زبان
از مموریت فون رو ریستور کن
مستر رست کن
اگر نشد فلش کن
MILAD MGH
12-07-2008, 11:54
درست نشد زبان نوشتن پاک شده توی تنظیمات انتخاب زبان هست ام توی sms فقط عدد داره
aydin_eb7777
12-07-2008, 12:08
چی چی نیست عزیز دلم؟؟
خوب وقتی داری تو قسمت sms تایپ می کنی 1 بار کلید مداد را بزن و Writing language را انتخاب کن و زبان مورد نظرت را انتخاب کن.
و اگر فقط عدد می نویسه تو همون صفحه چند ثانیه کلید مربع را نگه دار تا حروف هم برات تایپ بشه :)
MILAD MGH
12-07-2008, 12:26
دکمه مداد اصلا کار نکرد
semaphor_001
12-07-2008, 23:58
ببين عزيز شايد شما در حالت تايپ عدد هستيد ... اگر كليد مربع رو نگه داريد اون بالا معلوم ميشه كه ميتونيد حروف تايپ كنيد...
alisahaf70
13-07-2008, 09:46
دستت رو چند ثانيه بگذار رو مربع درست ميشه
MILAD MGH
13-07-2008, 12:45
گذاشتم .پشت سر هم مربع نوشت
semaphor_001
13-07-2008, 14:13
گذاشتم .پشت سر هم مربع نوشت
با اين كد گوشيت ريست ميشه و هيچ چيز هم پاك نميشه...
#7780#*
البته كد رمز گوشيت رو ازت ميخواد اگه تغيير نداده باشي :12345 بزن
امتحان كن جوابشو بگو...
007saeed
14-07-2008, 18:11
سلام من هر بار كه مي خوام برنامه ي را باز كنم اين پيغام را ميده:
No storage medium detected.Connect your
device to your computer via USB using data transfer mode
or insert memory card into a card reader and restart map loader.
remember that you need to use the map application at least once with your device
or memory card before using Nokia Map Loader.
در حالي كه من هم برنامه را روي گوشيم نصب كردم و هم گوشي را با كابل به كامپيوتر وصل كردم و يه چند بار هم برنامه را باز كردم.بايد چكار كنم؟
aydin_eb7777
14-07-2008, 18:19
مگه به گوشیت GPS نصب کردی که mal loader می خوای اجرا کنی؟؟
چون N70 که همچین چیزی نداره!!
قسمت اول پیغام یعنی اینکه به دلایلی گوشیت قادر به خوندن مموری کارتت نیست.
مموریت را در بیار دوباره جا بزن البته اول گوشیت را خاموش کن. اگر درست نشد مموریت سوخته
قسمت دوم هم مربوط به این می شه که شما باید مموریت را به سیستم وصل کنی و بعد برنامه map loader را اجرا کنی تا نقشه مربوطه را به مموری کارتت دانلود و کپی کنه :)
موفق باشی
The_Last_Samurai
15-07-2008, 11:38
سلام دوستان.
یه سوال.
میشه N70 رو کاملا فارسی کرد؟؟؟
اگه میشه..چجوری میشه؟
برنامش و از کجا باید بگیرم؟؟؟؟
سلام
من يك سوال دارم
آيا ميشه از طريق كامپيوتر صداي گوشي رو مثل سوني اريكسون بالا برد؟
mohammadjt
16-07-2008, 16:01
سلام
آقا منم یک سوال دارم گوشیم شدیدا بهم ریخته وقتی به کامپیوتر وصل می کنم تو message که می رم پیغام میده connectios is lost بعدم هم تو filemanager خود گوشی هم تو کامپیوتر فایلهای توی memory رو اصلا نشون نمیده با اینکه همش کار میکنه مثلا یک بازی در ضمن hiden هم نیست توی gallery هم نمیره فکر کنم باید format کنم اما بعضی از فایلا رو که نشون نمیده لازم دارم همین طور sms هامو باید چیکار کنم؟
MeHrDaD_MeNaY
16-07-2008, 16:35
سلام
گوشيه من صداش خيلي كم شده
يعني وقتي كه با كسي صحبت ميكنم صداي طرف خيلي پايين مياد
كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
مثل اينكه همه n70 هاشون رو فروختن!!!!!!
MILAD MGH
26-07-2008, 12:01
با اين كد گوشيت ريست ميشه و هيچ چيز هم پاك نميشه...
#7780#*
البته كد رمز گوشيت رو ازت ميخواد اگه تغيير نداده باشي :12345 بزن
امتحان كن جوابشو بگو...
تغییر نکرد
Saman-tci
26-07-2008, 14:10
دوست من مشکلتون چی بود شاید تونستم حلش کنم .....؟
در ضمن سر هر چیزی که گوشی ریست نمیکنن .....
MILAD MGH
28-07-2008, 19:17
دوست من مشکلتون چی بود شاید تونستم حلش کنم .....؟
در ضمن سر هر چیزی که گوشی ریست نمیکنن .....
مشکل گوشی من این بود که زبان نوشتن گوشی پاک شده بود یعنی وقتی میخوام چیزی بنویسم فقط عدد داره
Saman-tci
28-07-2008, 19:32
دوست من زبان گوشی که پاک نمیشه .....
اول از همه شما به تنظیمات گوشی برید و تنظیمات زبان رو چک کنید .....
در نهایت صفحه خالی sms رو باز کنید و با زدن کلید # به حالت تایپ برید اگه نشد Option رو بزندید و بعد هم Writing Language رو باز کنید و زبان رو چک کنید ....
MILAD MGH
28-07-2008, 23:11
دوست من زبان گوشی که پاک نمیشه .....
اول از همه شما به تنظیمات گوشی برید و تنظیمات زبان رو چک کنید .....
در نهایت صفحه خالی sms رو باز کنید و با زدن کلید # به حالت تایپ برید اگه نشد Option رو بزندید و بعد هم Writing Language رو باز کنید و زبان رو چک کنید ....
همه این کارها رو قبلا انجام داده بودم اما تغییر نکرد:41::41:
TANHA TARIN
28-07-2008, 23:19
سلام
گوشيه من صداش خيلي كم شده
يعني وقتي كه با كسي صحبت ميكنم صداي طرف خيلي پايين مياد
كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
بريد تو ستينگ گوشيتون نتورك مد رو روي دووال تنظيم كنيد.بعضي مواقع با عوض كردن قاب هم اين اتفاقات پيش مياد
MILAD MGH
29-07-2008, 11:07
بالاخره من چکار کنم؟ببرم برای تعمیر؟
Saman-tci
29-07-2008, 13:58
آره به نظر منم اگه به یه تعمیرکار نشون بدی بد نیست ......
novel-design
29-07-2008, 14:30
سلام.من N70دارم.میخواستم آپگریدش کنم ولی وسط کار گفت conection lost و صفحه خاموش شد.
بعدش هر چی سعی کردم روشن نشد فقط سه تا چشمک زد.
حالا چه کار کنم؟با فلش کردن درست میشه؟
راهنمایی لطفا
من یه N70 دارم و مشکلم اینه که
وقتی می خوام عکسی رو نگاه کنم ابتدا باید یک زوم 25% بکنم (با 5 یا 7 ) بعد با 7 فول اسکرین کنم
حالا امکانش هست که بدون زوم عکس رو به صورت فول اسکرین در بیارو؟؟؟؟
ممنون از راهنمایتون.
TANHA TARIN
01-08-2008, 01:02
راهنمایی لطفا
من یه N70 دارم و مشکلم اینه که
وقتی می خوام عکسی رو نگاه کنم ابتدا باید یک زوم 25% بکنم (با 5 یا 7 ) بعد با 7 فول اسکرین کنم
حالا امکانش هست که بدون زوم عکس رو به صورت فول اسکرین در بیارو؟؟؟؟
ممنون از راهنمایتون.
به نظر من resco photo viewer رو نصب كن راحت ميشي.سرچ كن تو فروم هست
:10:
samanran
01-08-2008, 13:28
سلام
ببخشید من شنیدم اگه گوشی آپدیت کنی تمام اطلاعات روی گوشی پاک میشه و اینکه اگه آپدیت بشه خیلی سرعت گوشی بهتر میشه و دیگه مشکلاتش کمتر میشه ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید من گوشیم که n72 هست و بجز یه دوربین جلو ،با N70 فرق دیگه ای نداره رو آپدیت کنم
------------------------
سخته ولی غیر ممکن نیست :46:
سلام
ببخشید من شنیدم اگه گوشی آپدیت کنی تمام اطلاعات روی گوشی پاک میشه و اینکه اگه آپدیت بشه خیلی سرعت گوشی بهتر میشه و دیگه مشکلاتش کمتر میشه ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید من گوشیم که n72 هست و بجز یه دوربین جلو ،با N70 فرق دیگه ای نداره رو آپدیت کنم
------------------------
سخته ولی غیر ممکن نیست :46:
اره اپدیت کنید خوبه ..
من ان70 رو دیدم که خیلی بهتر شده (تبدیل به موزیک ادیشن شده بود ) اماباطری زیاد مصرف میکرد
samanran
01-08-2008, 19:27
اره اپدیت کنید خوبه ..
من ان70 رو دیدم که خیلی بهتر شده (تبدیل به موزیک ادیشن شده بود ) اماباطری زیاد مصرف میکرد
دوست عزیزممنون که راهنمایی کردید
اگه لطف کنید نحوه آپدیت کردن و اینکه اگه من n72 رو بخوام آپدیت کنم ، مدل موزیک ادیشن داره ؟
AC Schnitzer
01-08-2008, 19:39
اگه لطف کنید نحوه آپدیت کردن و اینکه اگه من n72 رو بخوام آپدیت کنم ، مدل موزیک ادیشن داره ؟
نه داداش N72 موزیک نداره
ایناجا تاپیک مخصوصه آپیدت گوشی های نوکیا هست ..
ان72 موزیک نداره ..
mohsenmsi
01-08-2008, 23:54
سلام به همه، هر چی تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم برای همین تصمیم گرفتم مشکلم رو اینجا مطرح کنم:
کلید راست کلید چپ (left selection key & right) و همچنین کلید راست پیما و چپ پیما ( navigation key left & right) گوشیم چند وقته که بازی در اوردن و کار نمیکنن مطمئن هم هستم که اشکال از خود صفحه کلید نیست چون یک دفعه هر چهارتا کلید با هم از کار می افتن یک دفعه هم، باهم شروع به کار کردن میکنن، یعنی جدا از هم فعال یا غیر فعال نمیشن پس یک اشکال نرم افزاری این وسط هست که با انواع ریست هم حل نشد (* سبز 3) ( *#7370#) ( *#7780#) هیچ کدوم از این کد ها مشکل رو حل نکرد . رم گوشیم رو هم فرمت کردم با کامپیوتر بعد با موبایل هم فرمت کردم. بازم حل نشد . ولی یک دفعه اتفاقی با هم 4 تا کلید یعنی فقط همون چهارتا با هم راه میافتن دوباره با هم از کار میافتن .
وای خسته شدم از بس تایپیدم آقایان ،خانمهای متبحر در موبایل راهی بجز فلش کردن به من بگین البته بجز از بین بردن خود گوشی نیز. ( مدل گوشیم ان 70 هستش اما مشابه این ایراد رو تو 6630 و 6600 هم دیده بودم)
با تشکر بینهایت قبلی از پاسخ دهندگان.
ar.behnam
03-08-2008, 16:32
چرا وقتی من pdf باز میکنم به صفحه مشکی میاد و بیشتر فایل رو میخوره ؟
یه سری کد رو pdf کردم تا با گوشی دنبالم باشه
هرکاری میکنم اون مد ها رو توش نمیجورم
samanran
03-08-2008, 16:51
سلام به همه، هر چی تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم برای همین تصمیم گرفتم مشکلم رو اینجا مطرح کنم:
کلید راست کلید چپ (left selection key & right) و همچنین کلید راست پیما و چپ پیما ( navigation key left & right) گوشیم چند وقته که بازی در اوردن و کار نمیکنن مطمئن هم هستم که اشکال از خود صفحه کلید نیست چون یک دفعه هر چهارتا کلید با هم از کار می افتن یک دفعه هم، باهم شروع به کار کردن میکنن، یعنی جدا از هم فعال یا غیر فعال نمیشن پس یک اشکال نرم افزاری این وسط هست که با انواع ریست هم حل نشد (* سبز 3) ( *#7370#) ( *#7780#) هیچ کدوم از این کد ها مشکل رو حل نکرد . رم گوشیم رو هم فرمت کردم با کامپیوتر بعد با موبایل هم فرمت کردم. بازم حل نشد . ولی یک دفعه اتفاقی با هم 4 تا کلید یعنی فقط همون چهارتا با هم راه میافتن دوباره با هم از کار میافتن .
وای خسته شدم از بس تایپیدم آقایان ،خانمهای متبحر در موبایل راهی بجز فلش کردن به من بگین البته بجز از بین بردن خود گوشی نیز. ( مدل گوشیم ان 70 هستش اما مشابه این ایراد رو تو 6630 و 6600 هم دیده بودم)
با تشکر بینهایت قبلی از پاسخ دهندگان.
سلام
دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکل شما نرم افزاری باشه
چند وقت پیش من گوشی 6600 داشتم تقریبا یه مشکلی شبیه مشکل شما داشت، (دکمه جواستیکش کار نمی کرد) مجبور شدم برم به طور کامل قسمت جواستیکش رو عوض کنم ، البته این رو هم بگم که خراب شدن هر قطعه موبایل هیچ دلیلی لازم نداره
aminmousavi86
04-08-2008, 01:43
با سلام
گوشی N70 من مشکل صفحه سفيد پيدا کرده يعنی وقتی روشنش می کنيم يه صفحه سفيد خالی میاد که به هیچ وجه و با هیچ دکمه ای خاموش نمیشه مگر اینکه باطری گوشی رو دربیارم. لطفآ راهنمایی کنید.
با تشکر
amadkhan
04-08-2008, 21:45
سلام دوست عزیز . اگه به تازگی این گوشی روگرفتید ، یااینکه مدت زیادی است فرقی نمیکنه . این مشکل برای گوشی من هم که n70 پیش آمد.تنها راه رفع عیب، فلش کردن گوشی بود،که درست شد.درضمن چون درنصب برنامه قسمتی از فایل درهارد گوشی نصب میشه حتمآ برای نصب فایل، ( مموری کارت ) را انتخاب کنید . چراکه ظرفیت هاردگوشی کمه وقدرت ساپورت کوشی رو بشدت پایین میاره .ودراکثر مواقع حتی گوشی (( هنگ )) میکنه.بایکبار فلش کردن مشکلتون حل میشه.:8::8::8::8::8::8::8::8:
aminmousavi86
05-08-2008, 09:55
سلام دوست عزیز . اگه به تازگی این گوشی روگرفتید ، یااینکه مدت زیادی است فرقی نمیکنه . این مشکل برای گوشی من هم که n70 پیش آمد.تنها راه رفع عیب، فلش کردن گوشی بود،که درست شد.درضمن چون درنصب برنامه قسمتی از فایل درهارد گوشی نصب میشه حتمآ برای نصب فایل، ( مموری کارت ) را انتخاب کنید . چراکه ظرفیت هاردگوشی کمه وقدرت ساپورت کوشی رو بشدت پایین میاره .ودراکثر مواقع حتی گوشی (( هنگ )) میکنه.بایکبار فلش کردن مشکلتون حل میشه.:8::8::8::8::8::8::8::8:
با تشکر از جواب شما
ولی گوشی اصلآ فلش نشد، مثل اینکه مشکل سخت افزاری داره
لطفآ بگید احتمالآ مشکل از کدوم قسمتشه و تقریبآ چقدر خرج داره؟
mohsenmsi
06-08-2008, 12:24
سلام
دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکل شما نرم افزاری باشه
چند وقت پیش من گوشی 6600 داشتم تقریبا یه مشکلی شبیه مشکل شما داشت، (دکمه جواستیکش کار نمی کرد) مجبور شدم برم به طور کامل قسمت جواستیکش رو عوض کنم ، البته این رو هم بگم که خراب شدن هر قطعه موبایل هیچ دلیلی لازم نداره
مشکلی که در بالا گفته بودم نرم افزاری نبود چون با اینترنت آپدیتش کردم درست نشد. اشکال از خود صفحه کلید هم نبود. ایراد از روش کار کردنم با گوشی بود که خیلی خشن وارانه بود. :31:
بلاخره اعصابم خورد شد و دست به آچار گوشیمو باز کردم فهمیدم که کنتاکت های رابط بین صفحه کلید و برد اصلی گوشیم (چون وقتی هندز فری یا کابل رو وصل و یا جدا میکردم لطافت کمی بکار میبردم ) یک فاصله افتاده و کثیف هم شده بود . که با تمیز کردن اون قسمت مشکل تا الان حل شده تا ببینیم بعدا چه پیش آید.
پس خرابی موبایلم بی علت نبوده و همه خرابیا بی علت نیست.
samanran
13-08-2008, 11:50
مشکلی که در بالا گفته بودم نرم افزاری نبود چون با اینترنت آپدیتش کردم درست نشد. اشکال از خود صفحه کلید هم نبود. ایراد از روش کار کردنم با گوشی بود که خیلی خشن وارانه بود. :31:
بلاخره اعصابم خورد شد و دست به آچار گوشیمو باز کردم فهمیدم که کنتاکت های رابط بین صفحه کلید و برد اصلی گوشیم (چون وقتی هندز فری یا کابل رو وصل و یا جدا میکردم لطافت کمی بکار میبردم ) یک فاصله افتاده و کثیف هم شده بود . که با تمیز کردن اون قسمت مشکل تا الان حل شده تا ببینیم بعدا چه پیش آید.
پس خرابی موبایلم بی علت نبوده و همه خرابیا بی علت نیست.
دوست عزیز من قصد بی احترامی یا اذیت کردن نداشتم، فقط چیزی که دیده بودم یا برام اتفاق افتاده بود رو گفتم که شاید بتونم کمکتون کنم
اتفاقا وسایل برقی هیچ دلیلی برای خراب شدن ندارن
تقریبا 2 سال پیش یه گوشی 6300 داشتم که بدون دلیل (بدون دلیل یعنی اینکه روی میز بود و حتی شرایط خراب شدن هم نداشت) خاموش شد، بعد از اینکه فهمیدم خاموش شده ،هر کاری کردم تا روشن بشه ولی نشد. تقریبا یک هفته بدون استفاده توی کشوی میزم بود ،بعد از یک هفته که می خواستم امتحانش کنم به راحتی روشن شد و دیگه هم اون مشکل براش پیش نیومد. هیچ وقت هم نفهمیدم مشکلش چی بوده !!!!:46:
امیدوارم به شما بی احترامی نکرده باشم و از حرفام ناراحت نشده باشید.
از گوشیتون لذت ببرید
ما همه با دوستیم :10:
bye
samanran
13-08-2008, 12:31
دوست عزیز من قصد بی احترامی یا اذیت کردن نداشتم، فقط چیزی که دیده بودم یا برام اتفاق افتاده بود رو گفتم که شاید بتونم کمکتون کنم
اتفاقا وسایل برقی هیچ دلیلی برای خراب شدن ندارن
تقریبا 2 سال پیش یه گوشی 6300 داشتم که بدون دلیل (بدون دلیل یعنی اینکه روی میز بود و حتی شرایط خراب شدن هم نداشت) خاموش شد، بعد از اینکه فهمیدم خاموش شده ،هر کاری کردم تا روشن بشه ولی نشد. تقریبا یک هفته بدون استفاده توی کشوی میزم بود ،بعد از یک هفته که می خواستم امتحانش کنم به راحتی روشن شد و دیگه هم اون مشکل براش پیش نیومد. هیچ وقت هم نفهمیدم مشکلش چی بوده !!!!
امیدوارم به شما بی احترامی نکرده باشم و از حرفام ناراحت نشده باشید.
از گوشیتون لذت ببرید
ما همه با دوستیم
bye
راستی من مشکل صفحه کلید رو با دکمه ی میانبر که به شکل لوزی هست ( روی ان 70 موزیک علامت ملودی است) دارم وقتی گوشی رو ریست می کنم کار می کنه ولی بعد از چند روز دوباره.....
اون علامت قرمز پیام جدید رو نشون میده
با نرم افزار mumsms+ مشکلتون حل میشه
راستی من مشکل صفحه کلید رو با دکمه ی میانبر که به شکل لوزی هست ( روی ان 70 موزیک علامت ملودی است) دارم وقتی گوشی رو ریست می کنم کار می کنه ولی بعد از چند روز دوباره.....
چه طوری میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم؟
اون علامت قرمز پیام جدید رو نشون میده
با نرم افزار mumsms+ مشکلتون حل میشه
چه طور میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم.
با این سایت
مخصوص عکس و فیلم سایز رو هم عوض می کنه
MILAD MGH
23-08-2008, 11:55
وقتی میخوام اس ام اس توی گوشی سیو کنم این اخطار میاد و درایو message خالیه و inbox و drafts یا چیزای دیگه نیستن باید چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حتی اگه بتونی save هم بکنی تو گوشی نشون نمیده
باید file maneger fepelore رو نصب کنی یا یک فایل منیجری که inbox رو نشون بده
MeHrDaD_MeNaY
23-08-2008, 23:36
وقتی میخوام اس ام اس توی گوشی سیو کنم این اخطار میاد و درایو message خالیه و inbox و drafts یا چیزای دیگه نیستن باید چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینکارم میکردم
به یه شماره الکی سند میکردم و توی گوشیم میموندش
قسمت outbox از اونجا با drafts انتقال میدادم
FarzadSport
23-08-2008, 23:43
من اینکارم میکردم
به یه شماره الکی سند میکردم و توی گوشیم میموندش
قسمت outbox از اونجا با drafts انتقال میدادم
میگم خب چه کاریه؟
البته اینم یکی از راههای ارسال پیام به drafts هست اما شما میتونید به جای اینکه به یه شماره الکی سند کنید بعد از اونجا به drafts انتقال بدین پیامتون رو بنویسید بعد گزینه close رو بزنید...
در این حالت از شما سوال میشه که آیا میخواین پیامتون پاک بشه یا توی شاخه ی drafts ذخیره بشه که شما وقتی save to drafts رو بزنید خود به خود توی drafts پیامتون هست بدون اینکه لازم باشه به یه شماره الکی سند کنید بعد از توی outbox انتقال رو صورت بدین...
موفق باشید...
فــــــــــــــــــرزاد
MILAD MGH
24-08-2008, 11:02
اصلا درایم message که داخل گوشی هست وقتی وصل میکنم به کامپیوتر خالیه فقط باید کلیک راست کنم بعد new message رو بزنم بعد که چیزی داخلش مینویسم میخوام سیوش کنم اون اخطار میاد مشکلش اینه که جایی نیست که سیو بشه
یک چیزی یادم افتاد
می تونید از نرم افزار هایی که با کامپیوتر میشه از طریق n70 اس ام اس فرستاد هم استفاده کرد
pc suit ان 70 همیشه inbox رو خالی نشون میده
MILAD MGH
24-08-2008, 11:36
یک چیزی یادم افتاد
می تونید از نرم افزار هایی که با کامپیوتر میشه از طریق n70 اس ام اس فرستاد هم استفاده کرد
pc suit ان 70 همیشه inbox رو خالی نشون میده
درسته inbox خالیه اما برای من اصلا inbox نیست نه inbox نه drafts.درایوش خالیه خالیه چه برسه به اینکه inbox خالی باشه...:41::41:
متاسفم می خوای pc suit ان 73 رو بریز شاید بتونه کمکی بکنه
سلام دوستان، صبح از خواب بلند شدم(به قول آقای کروبی،نمیدونم شاید خواب اصحاب کهف بوده) دیدم گوشیم چیزی نشون نمیده، روشن بود ولی تمام صفحش سفید بود بعد از یه مدت هم دیدم صفحش رنگی شد(همانطور که تو عکس میبینید) راستش یه چیزی حدود 1 سال پیش گوشیم خیس شده بوولی خوب خشکش کرده بودم و ازش استفاده می کردم و تو این مدت باتری گوشی هم باد کرده(که فکر کنم بخاطر قطرات آبیه که توش مونده{اتصال کوتاه،شاید})
حالا من باید چیکار کنم چطوری درست میشه؟مشکل از lcdیه یا از بورد اصلی
ضمنا هم باتری رو عوض کردم و هم گوشی رو ریست کردم اما ................:41:
کسی نبود جواب مارو بده.........................
سلام.من یه فونت تو گوشیم نصب کردم.حالا پاک نمیشه.به نظر شما چه طور پاکش کنم؟اگه راهی جز مستر ریست داره بگید ممنون میشم. گوشیم ان70 هستش.مرسی.راستی با پیسی سوییت ان73حتمن این باکس نشون داده میشه(مشکل یکی از بچه ها بود)
یه مشکل دیگه هم دارم گوشیم از اون اول که گرفتم دکمه# برای تغییر حالت پروفایلم کار نمیکرد.مشکل از دکمه نیست.به نظر شما چی کار کنم که درست بشه؟ممنون.راستی یه نرم افزازم برای خوندن پی دی اف تو ان70 اگه میشه برام بزارید.راستی اگه میشه واسه آپدیت ان70 راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\looty\Desktop\picture.jpg
لطفا بگید این چه مشکلیه و باید چیکار کنم؟
بابا چهطوری عکس آپلود کنم. تو قسمت script prompt چی بنویسم؟
MILAD MGH
27-08-2008, 10:52
سلام.من یه فونت تو گوشیم نصب کردم.حالا پاک نمیشه.به نظر شما چه طور پاکش کنم؟اگه راهی جز مستر ریست داره بگید ممنون میشم. گوشیم ان70 هستش.مرسی.راستی با پیسی سوییت ان73حتمن این باکس نشون داده میشه(مشکل یکی از بچه ها بود)
اگه از همین سایت آموزش عوض کردن فونت رو یاد گرفتی باید با file manager که تو گوشیت نصب کردی بری تو system و داخل پوشه fonts که خودت ساختی فایل FontRouter.dll رو پاک کنی بعد گوشی رو خاموش روشن کنی
(فکر کنم همین جوریه چون من خودم n70 دارم همین کار رو میکنم)
MILAD MGH
27-08-2008, 10:57
سلام من از موقعی که عضو این سایت شدم سه مشکل برای گوشیم پیش اومده دو تا شو قبلا گفتم(پاک شدن زبان گوشی موقع نوشتن sms و مشکل message در pc suite) اما حالا مشکل جدید اینه که وقتی میخوام رو عکسی که گرفتم زوم کنم این اخطار میاد
gallery:feature not supported به نظر شما باید چیکار کنم؟
اگه از همین سایت آموزش عوض کردن فونت رو یاد گرفتی باید با file manager که تو گوشیت نصب کردی بری تو system و داخل پوشه fonts که خودت ساختی فایل FontRouter.dll رو پاک کنی بعد گوشی رو خاموش روشن کنی
(فکر کنم همین جوریه چون من خودم n70 دارم همین کار رو میکنم)
سلام.همچین فایلی توش نیست.چی کار کنم؟:41:
Sajad2006
28-08-2008, 08:03
سلام من از موقعی که عضو این سایت شدم سه مشکل برای گوشیم پیش اومده دو تا شو قبلا گفتم(پاک شدن زبان گوشی موقع نوشتن sms و مشکل message در pc suite) اما حالا مشکل جدید اینه که وقتی میخوام رو عکسی که گرفتم زوم کنم این اخطار میاد
gallery:feature not supported به نظر شما باید چیکار کنم؟
دوست عزیز شما یه برنامه ناسازگار نصب کردی و به سیستم عامل گوشیت آسیب رسیده یا یه برنامه رو نصب کردی و ناقص حذف کردی.
مشکلت با فلش درست میشه!
Sajad2006
28-08-2008, 08:06
سلام دوستان، صبح از خواب بلند شدم(به قول آقای کروبی،نمیدونم شاید خواب اصحاب کهف بوده) دیدم گوشیم چیزی نشون نمیده، روشن بود ولی تمام صفحش سفید بود بعد از یه مدت هم دیدم صفحش رنگی شد(همانطور که تو عکس میبینید) راستش یه چیزی حدود 1 سال پیش گوشیم خیس شده بوولی خوب خشکش کرده بودم و ازش استفاده می کردم و تو این مدت باتری گوشی هم باد کرده(که فکر کنم بخاطر قطرات آبیه که توش مونده{اتصال کوتاه،شاید})
حالا من باید چیکار کنم چطوری درست میشه؟مشکل از lcdیه یا از بورد اصلی
دوست عزیز ال سی دیت داقون شده.
به فکر یه ال سی دی دیگه باش.
MILAD MGH
28-08-2008, 09:33
دوست عزیز شما یه برنامه ناسازگار نصب کردی و به سیستم عامل گوشیت آسیب رسیده یا یه برنامه رو نصب کردی و ناقص حذف کردی.
مشکلت با فلش درست میشه!
یه برنامه نصب کردم به اسم symot picture فکر کنم به خاطر همون باشه راه دیگه ای جز فلش نداره؟:41::41::19:
بابا چه طوری عکس آپلود کنم.وقتی روی قسمت وارد نمودن عکس کلیک میکنم این قسمت script prompt میاد.چی باید بنویسم؟
وقت کردید جواب مارو بدید دوستان.سوالام تو صفحه قبل هست.مرسسسسسسسسسسسسی
Sajad2006
28-08-2008, 13:33
یه برنامه نصب کردم به اسم symot picture فکر کنم به خاطر همون باشه راه دیگه ای جز فلش نداره؟:41::41::19:
نه متاسفانه دوست عزیز!
Sajad2006
28-08-2008, 13:36
بابا چه طوری عکس آپلود کنم.وقتی روی قسمت وارد نمودن عکس کلیک میکنم این قسمت script prompt میاد.چی باید بنویسم؟
باید آدرس عکس رو بنویسی.
نمیتونی رو سرور انجمن آپلود کنی!
باید رو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا یه جای دیگه آپ کنی و لینکشو اینجا بذاری!
لطفن اینطور سوالات در بخش خودش مطرح کنید.
Sajad2006
28-08-2008, 13:43
یه مشکل دیگه هم دارم گوشیم از اون اول که گرفتم دکمه# برای تغییر حالت پروفایلم کار نمیکرد.مشکل از دکمه نیست.به نظر شما چی کار کنم که درست بشه؟ممنون.راستی یه نرم افزازم برای خوندن پی دی اف تو ان70 اگه میشه برام بزارید.راستی اگه میشه واسه آپدیت ان70 راهنماییم کنید.
وست عزیز واسه برنامه سرچ کن یا تو تاپیک درخواست برنامه های کابردی درخواست بده.
برای آپدیت به اینجا برو:
برای رفع اون مشکل پروفایل یا با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مستر ریست کن یا ببر فلش کنن.
[QUOTE=Sajad2006;2876358]
وست عزیز واسه برنامه سرچ کن یا تو تاپیک درخواست برنامه های کابردی درخواست بده.
برای آپدیت به اینجا برو:
برای رفع اون مشکل پروفایل یا با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مستر ریست کن یا ببر فلش کنن.
ممنون از کمکتون.مشکل فونتم چی؟پاک نمیشه:41:
Sajad2006
28-08-2008, 14:33
اونو دیگه نمیدونم دوست عزیز!
Sajad2006
30-08-2008, 11:47
یش تر توضیح بده دوست عزیز؟
چی شده؟
titanium_zarin
31-08-2008, 10:19
سلام.
من گوشیم N70 فنلاندی هست،واسه همین موقعی که میخوام مسیج فارسی بنویسم اصلا نمیتونم چون تو زبوناش انتخاب فارسی و عربی نداره!!!!!
حالا میخوام ببینم چه کارش کنم؟برنامه ای چیزی واسش هست؟اگه هست ممنون میشم بزارید.
samanran
05-09-2008, 23:11
سلام.
من گوشیم N70 فنلاندی هست،واسه همین موقعی که میخوام مسیج فارسی بنویسم اصلا نمیتونم چون تو زبوناش انتخاب فارسی و عربی نداره!!!!!
حالا میخوام ببینم چه کارش کنم؟برنامه ای چیزی واسش هست؟اگه هست ممنون میشم بزارید.
سلام
آره دوست عزیز اگه توی همین کلوپ سرچ کنی ،برنامه ای است که می تونی با استفاده از اون مسیج فارسی تایپ کنی
الان لینکش رو ندارم وگرنه برات می گذاشتم:13:
samanran
05-09-2008, 23:14
از روی شکلی که شما گذاشتیدچه چیزی رو باید فهمید؟ مشکل چیه ؟!
منظورت چیه دوست عزیز ؟
ان 70 من هم فنلاندی است ولی مشکل فارسی رو ندارم
در ضمن فارسی ساز هاس سزی ان اصلا خوب نیست
Adonis52
07-09-2008, 10:08
سلام من می خواستم ببینم میشه lock key n70 رو بدست آورد آخه نمیدونم رمزش چیه برای ریست گوشی به رمز نیاز دارم اگه کسی می تونه کمک کنه لطفا خیلی ضروری هست:41:
Adonis52
07-09-2008, 10:15
گوشیم زوم نمی کنه ( توگالری) کمک کنید لطفا!!!!!!!!!!!!
Adonis52
07-09-2008, 10:20
منظورت اون شکل بالاست من تو گوشیم چنین چیزی ندارم . بیشتر توضیح بده
باعرض سلام خدمت همه ی دوستان واساتید حالتون خوبه؟؟
یه مدتیه که وقتی کسی بهم زنگ میزنه رینگتون فابریک نوکیا به صدادر میاد درصورتی که رینگتون انتخابی من چیز دیگه ایه وهربار این اتفاق میفته وارد جنرال میشم ولی میبینم که همون رینگتون انتخابی خودم هست چندین بارگوشیمو فرمت کامل کردم ولی هنوز مشکلم برطرف نشده.
e.khafan!
09-09-2008, 14:52
شاید پروفایلت درست انتخاب نشده
یهنی چی پروفیلم درست انتخاب نشده میشه بیشترتوضیح بدی!!!!!!!
سلام.
سلام به همگی
گوشی شما پروداکت فارسی نیست .با این نرم افزار ها هم که میگن نمیشه من امتحان کردم
شما میتونی گوشیتو فارسی اپگرید کنی
سلام من می خواستم ببینم میشه lock key n70 رو بدست آورد آخه نمیدونم رمزش چیه برای ریست گوشی به رمز نیاز دارم اگه کسی می تونه کمک کنه لطفا خیلی ضروری هست:41:
یعنی فراموش کردی؟؟
نرم افزار در این زمینه زیاده .سرچ کن اگه چیزه به درد بخوری پیدا نکردی واست بزارم
باعرض سلام خدمت همه ی دوستان واساتید حالتون خوبه؟؟
یه مدتیه که وقتی کسی بهم زنگ میزنه رینگتون فابریک نوکیا به صدادر میاد درصورتی که رینگتون انتخابی من چیز دیگه ایه وهربار این اتفاق میفته وارد جنرال میشم ولی میبینم که همون رینگتون انتخابی خودم هست چندین بارگوشیمو فرمت کامل کردم ولی هنوز مشکلم برطرف نشده.
جواب پست 1666
گوشیم زوم نمی کنه ( توگالری) کمک کنید لطفا!!!!!!!!!!!!
واضح تر توضیح بده ... از کی اینجوری شد . اخرین کاری که انجام دادی؟
hadi_balaa
11-09-2008, 10:59
منم luck cod گوشیمو فراموش کردم و دقیقا مشکل Adonis52 رو پیدا کردم . خواهشمندم یه نفر کمک کنه نه اینکه وعده سر خرمن بده !!
ببخشید اگه وعده ی سر خرمن میدیم !!!!!;)
خودم وقت باهاش کار نکردم نمی دونم چجوریه.... اگه زحمتی نیست این کار و خودتون انجام بدین:31:
یهنی چی پروفیلم درست انتخاب نشده میشه بیشترتوضیح بدی!!!!!!!
شما 100% برنامه ی Ringtone patch file گوشیتون رو حذف کردین
اینم لینک این برنامه که باید دباره رو گوشیت نصب کنی
Source : nokia.com
hadi_balaa
16-09-2008, 10:01
ببخشید اگه وعده ی سر خرمن میدیم !!!!!;)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودم وقت باهاش کار نکردم نمی دونم چجوریه.... اگه زحمتی نیست این کار و خودتون انجام بدین:31:
عزیز یه برنامه دیگه سراغ نداری ؟ این سریال می خواد یا لا اقل سریال همینو نداری ؟
با سلام
لطفا تنظیمات دستی gprsایرانسل را در n70 بنویسید .
ممنونم
saeid inventor
20-09-2008, 18:13
سلام دوستان ،خوبید؟ بابام داره یه گوشی n70 فنلاندی که برای خودش بوده بهم میده
میخواستم بدونم چطور گوشی هست؟ بدرد میخوره؟ چه کارایی داره؟مزیت و معایبش چیه؟
تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
چجوری اس ام اس فارسی بنویسم؟
برنامه هاش ( گیم،نرم افزار و ...) از کجا باید دانلود کنم و ........
ممنون
سلام من n70دارم . چند وقته رمش پسورد میخواد و با رم ریدر به pc متصل نمیشه .lock key هم جواب نمیده .پسشو نمیدونم . راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
یه در خواست دیگه هم داشتم یه برنامه(موبایل) برای بازیابی اطلاعات از دست رفته گوشی n70معرفی کنید.
ممنونم
سلام دوستان ،خوبید؟ بابام داره یه گوشی n70 فنلاندی که برای خودش بوده بهم میده
میخواستم بدونم چطور گوشی هست؟ بدرد میخوره؟ چه کارایی داره؟مزیت و معایبش چیه؟
تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
چجوری اس ام اس فارسی بنویسم؟
برنامه هاش ( گیم،نرم افزار و ...) از کجا باید دانلود کنم و ........
ممنون
اگه اولین گوشیته که خوبه
مزیت که اینکه گوشی هوشمنده و نرم افزار و بازی واسش زیاده
1Gig
سیستم عامل این گوشی سیمبین سری 60 ویرایش 2 هستش .
کلا هرجا تو فروم یا جایه دیگه نرم افزار و بازی واسه سیمبین سری 60 دیدی میتونی واسه گوشیت دانلود کنی
M A T I N
28-09-2008, 20:09
قیمت دسته دوم سالم چقدره ...؟ ... میخوام برای خودم رو بفروشم ...
blackhero
29-09-2008, 10:17
قیمت دسته دوم سالم چقدره ...؟ ... میخوام برای خودم رو بفروشم ...
من یه دست دوم خیلی تمیزش رو خریدم 140 تومن. البته 145 فروختمش.
hadi_balaa
29-09-2008, 11:54
اقا اگه کسی lock code گوشی رو فراموش کنه چیکار بایست کرد ؟
amirepsilon
30-09-2008, 18:18
سلام
این گوشی ان 70 ما رو کدشو میخوام
فکر کنم قبلا عوض کردم یادم نیست
لطفا بگید چطور میتونم یه کد جدید براش بزارم ؟
پین 1 و 2 رو هم دارم !
ممنون
یا علی
sina1415
30-09-2008, 21:01
چند تا مشکل من می خوام ر پاسورد گوشیم رو عوض کنم وارد security setting می شم و به قسمت lock code می رم
پس ورد فعلیم رو می دم :
12345
حالا می گه پس ورد جدید رو بدین
من برای مثال اینو می دم 00000
میگه یه بار دیگه پس ورد رو بدین بازم 00000 میدم . ولی ارور می ده . و قبول نمی کنه.
و وقتی هم که می خوام گوشیم رو قفل کنم وارد autolock period می شم . پس ورد 12345 رو برای قفل شدن می دم میگه پس ورد اشتباست .( در حالیه که در بالا توضیح دادم که پس ورد 12345 رو برای عوض کردن پس ورد قبول می کنه ولی اینجا گیر میده )
همچنین برای ری استارت کردن از طریق setteing هم پسورد رو قبول نمی کنه ( همون 12345 )
راهنمایی : قبلا پاسوردم رو یادم رفته بود و گوشیمو ری استارت کردم ( با استفاده از دکمه سبز - ستاره - 3 )
این جوری شده .
با سلام
دوستان آخرین ورژن این گوشی چنده و آیا آپدیت آخرین ورژن به صورت فایل هست تا دانلود کنیم
با تشکر
اقا اگه کسی lock code گوشی رو فراموش کنه چیکار بایست کرد ؟
سلام
پسورد اون برنامه رو پیدا نکردم ولی حتما برات یه برنامه ی دیگه رو پیدا میکنم
ماشالا به صبرت از کیه......:10:
سلام
این گوشی ان 70 ما رو کدشو میخوام
فکر کنم قبلا عوض کردم یادم نیست
لطفا بگید چطور میتونم یه کد جدید براش بزارم ؟
پین 1 و 2 رو هم دارم !
ممنون
یا علی
همین طور برای شما
چند تا مشکل من می خوام ر پاسورد گوشیم رو عوض کنم وارد security setting می شم و به قسمت lock code می رم
پس ورد فعلیم رو می دم :
12345
حالا می گه پس ورد جدید رو بدین
من برای مثال اینو می دم 00000
میگه یه بار دیگه پس ورد رو بدین بازم 00000 میدم . ولی ارور می ده . و قبول نمی کنه.
و وقتی هم که می خوام گوشیم رو قفل کنم وارد autolock period می شم . پس ورد 12345 رو برای قفل شدن می دم میگه پس ورد اشتباست .( در حالیه که در بالا توضیح دادم که پس ورد 12345 رو برای عوض کردن پس ورد قبول می کنه ولی اینجا گیر میده )
همچنین برای ری استارت کردن از طریق setteing هم پسورد رو قبول نمی کنه ( همون 12345 )
راهنمایی : قبلا پاسوردم رو یادم رفته بود و گوشیمو ری استارت کردم ( با استفاده از دکمه سبز - ستاره - 3 )
این جوری شده .
با سلام
اولا اینکه با ریستارت سه دکمه پسورد شما به حالت اول یعنی 12345 برنمیگرده و پسورد شما همون قبلی که بوده هست.
پس شما هم مشکل دوستان بالامونو دارین
با سلام
دوستان آخرین ورژن این گوشی چنده و آیا آپدیت آخرین ورژن به صورت فایل هست تا دانلود کنیم
با تشکر
اخرین ورژن 5.0706.4.0.1 هستش
و
مراحل اپدیت هم تو تاپیکش توضیح دادن که شامل چند مرحله ی که باید بری بخونی
سلام
اینم 2تا برنامه عوض یکی برای پیدا کردن و عوض کردن LUCK code:46:
تستش با خودتون
amirepsilon
01-10-2008, 23:37
مشکل با رادیو !!!
سلام
میشه بگید این رادیو نوکیا چطور کار میکنه >؟
اصلا کسی تا به حال باهاش کار کرده ؟
یا علی
sina1415
02-10-2008, 18:31
سلام
میشه بگید این رادیو نوکیا چطور کار میکنه >؟
اصلا کسی تا به حال باهاش کار کرده ؟
کاری نداره که
هدفون رو وصل می کنی
میری رو رادیو
بازش می کنی
options رو می زنی
بعد برو رو manual tuning
بعد فرکانس رو میدی ( مثلا 96.5 ) ok می کنی
اگه فرکانسه درست باشه که می گیره اگه هم نه تو صفحه رادیوت با دکمه های چهارم و سوم می تونی بالا و پایین کنی تا سرچ کنه .
بعد وقتی یه فرکانس رو پیدا کرد می تونی اونو save کنی
options>save stations> select stations no
20 تا جای خلی داره اونجا با هر اسمی که خواستی save می کنی.( مثلا رادیو فرهنگ )
بعدش برا بعد که یه بار دیگه اومدی تو رادیو می ری
options> stations
و فر کانس های رو که save کردی گوش می کنی
sina1415
02-10-2008, 18:32
سلام
اینم 2تا برنامه عوض یکی برای پیدا کردن و عوض کردن LUCK code:46:
تستش با خودتون
دمت گرم . ولی فایل ها خرابه
چی کار کنیم حالا
دمت گرم . ولی فایل ها خرابه
چی کار کنیم حالا
لینک ها بازسازی شد
sina1415
03-10-2008, 09:46
دمت گرم
حالا که زحمت کشیدی لینک رو گذاشتی اگه باهاش کار کردی بگو باید چی کار کنیم .
ثواب داره
sina1415
03-10-2008, 10:15
سلام لینک دوم رو دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم بعد از اجرا این میاد:
your new lock code is the
registration key from ww.handango.co
ولی اونجا چیزی نبود ...........( یهنی کد ریجستریش نبود )
amirepsilon
03-10-2008, 12:03
سلام
سینا راست میگه !
چیکار کنیم ؟
اون یکیش هم که crrupted !
یا علی
sina1415
03-10-2008, 21:59
من تونستم حلش کنم .
بچه هایی که هنوز مشکل داران با لاک کود
اینجا برین خیلی راحته :
hadi_balaa
05-10-2008, 12:37
لینک ها بازسازی شد
دمت گرم عزیز .
از فریدون مشیری هستش.
Masoud_kp
08-10-2008, 18:57
دوستان یکی کمک کنه لطفا! گوشیم رو دیشب خاموش کردم کاملا هم سالم بود و شارژش هم تقریباپر بود بعد الان که اومدم روشنش کنم دیدم پیام نوکیا اولیه تار شده و زیرش بجای اینکه صفحه شفید باشه برفکی هست بعدش هم که ردش میکنه صفحه سفید میشه و اصلا هیچی نمیشه حتی اگر کلیدها هم فشار بدی بازم صفحه سفید میشه وهیچ!لطفا کمک کنید هیچ ایرادی هم گوشی نداره و از فابریک دست خودم بوده و حتی یک بار هم ضربه نخورده واصلا هیچ شوکی چیزی هم بهش وارد نشده
hamidkks
10-10-2008, 13:22
سلام
دیشب گوشیم سالم بود صبح پاشدم دیدم همه دکمه ها کار میکنه(از صداش فهمیدم.یعنی قشنگ کار میکنه.زنگ میخوره و ...)
فقط صفحه سفید شده و هیچی نشون نمیده
خاموشش کردم. باطریشو در آوردم و ....
درست نشد
فقط صفحه ی کاملا سفید
لطف کنید بگید چیکار کنم
Masoud_kp
11-10-2008, 19:58
دوستان یکی نیست جواب بده !راستی من 2 روز خاموشش گذاشتم بعدش صفحه اومد اما حالا رنگش افتضاح بهم خورده بعد هی یه تیکه سقید مثل عجل معلق ازش میگذره !درضمن همون برفک که زیر آرم نوکیا میومد موقع روشن کردن هنوز هستش!دوستان چشه این گوشی؟
Masoud_kp
14-10-2008, 01:42
بابا تاپیک زدم این aqua... و .. و...شده جنازشو واسم خصوصی کرد!حالا اینجا هم جوابی نیست!
واقعا P30worldهم P30world قدیم!
دوست عزيز شما ببين ميتوني با روش 3 دكمه فرمتش كني.....
* +3+سبز Call
اين سه تا رو نگه دار و همزمان گوشي رو روشن كن.....تا گوشي بالا بياد....اگه نشد بايد فلش كني...
Saman-tci
16-10-2008, 14:50
سلام دوستان .... یه خواهشی ازتون داشتم ...
میخواستم اگه امکان داره کد فریموری رو بهم بگید که زبان فارسی رو ساپورت کنه .....
الان کد گوشیه من 0533703 هست که فارسی رو ساپورت نمیکنه ....
اگه بگید ممنون میشم ....
MaFia_King
16-10-2008, 23:25
با سلام...
دوستان من چطور مي تونم كاري بكنم كه از يك شماره خاص ديگه بهم اس ام اس نياد.
||سپاس**
Saman-tci
17-10-2008, 01:09
سلام دوستان .... یه خواهشی ازتون داشتم ...
میخواستم اگه امکان داره کد فریموری رو بهم بگید که زبان فارسی رو ساپورت کنه .....
الان کد گوشیه من 0533703 هست که فارسی رو ساپورت نمیکنه ....
اگه بگید ممنون میشم ....
Masoud_kp
17-10-2008, 16:28
جناب Legend اینو که من همون اول امتحان کردم نشد!البته روشن هم میشه فک کنم میره تو منوها حتی بهش زنگ میزنم صفحه روشن وخاموش میشه جواب هم میدم میشه صحبت کرد باهاش یعنی صدا هم میره ومیاد اما نمیدونم چرا صفحه اینجوره!عجیبه این گوشی ضربه نخورده چطور ممکنه از lcdباشه؟چونیه چند نفر بهم گفتن ال سی دی هست اما بیخود وبی جهت امکان نداره!
ممکنه با فلش درست بشه؟
یعنی یه امتحانی بکنیم ضرر داره؟
وسوال آخر LCDبه نظرتون رفته تو پاچم یا عیب از جای دیگه میتونه باشه واگر هم ال سی دی باشه باید کامل عوض بشه؟
vahid_203
18-10-2008, 01:39
سلام دوستان
من گوشيم N70 و الان نزديك 3 ساله كه دارم ازش استفاده ميكنم
الان يكي دو روزه باطري گوشيم پف كرده (يعني چاق شده) تا حدي كه قاب پشت باطري به زور بسته ميشه و وقتي گوشيم رو ميذارم شارژ پر ميشه بعد 2 الي 3 ساعت يك خط شارژ باقي ميمونه كه اونم زود زود battery Low ميده ..... ولي اين battery low خيلي طول ميكشه مثلا نزديك 10 بار تكرار ميشه تا گوشي كامل خاموش بشه
1) به اين صورت استفاده كردم از گوشي واسه گوشي ضرري نداره كه ؟ يه موقع IC و ... گوشي نسوزه ؟
2) باطري گوشيم كه 100% بايد عوض بشه ؟ درسته ؟ چه مارك يا چه مدلي بخرم كه اصلي باشه و عمرشم زياد باشه و به گوشيم هم آسيب نرسونه ؟
ممنون ميشم زود جواب بديد ....
:11:
sina1415
18-10-2008, 12:30
اره باطری گوشیت رو عوض کن . مال منم همین جوری بود عوض کردم.
یه باطری اصل خریدم 7000 تومان .
بگو باطری اصل بهت بدن . باطری هودت رو ببر با باطری که می خری مقایسه کن مثل هم باشه .
sina1415
18-10-2008, 12:32
یه سوال
من وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل می کنم و می رم در قسمت memory card و می خوام چیزی بریزم داخلش این ارور میاد
مموریم 1 گیگ .
جا هم داره .
ولی وقتی تو قسمت مموری خود گوشی میریزم درسته .
ایون بگم که الان چند روزه این جوری شده . ممنون می شم کمک کنین
shahinfarasystem
19-10-2008, 20:26
سلام
تو N70 چطوری می شه بیشتر 1 دقیقه صدا ضیط کرد؟؟
ممنون
vahid_203
19-10-2008, 22:20
آقا من باطري واسه ان 70 پرسيدم :
به نتايج زير رسيدم
1) باطري هايي كه قيمتشون تو بازار بين 4500 تومن تا 6000 تومن هيچ كدوم شباهتي به باطري اصلي خود گوشيم كه فابريكه نداره و هولوگرامشون هم فرق داره ....
2) باطري اصل نوكيا با هولوگرام و برچسب اصليش ساخت چين : يكي گفت : 000 20 تومن و يه مغازه ديگه : 000 9 تومن
3) باطري اصل نوكيا با هولوگرام و برچسب اصليش ساخت مجارستان : 000 13 تومن
آقا الان من چي كار كنم ؟
مجارستان چي ؟ اولين باره كه باطري ساخت مجارستان ديدم ... كل باطري هاي فابريك رو گوشي هاي آك نوكيا ساخت چين
لطفا راهنمايي كنيد .. گيج شدم
sina1415
19-10-2008, 22:58
باطری 9000 تومانی رو بخر - بگردی باطری اصلش با قیمت پایین تر هم گیرت میاد - من خودم خریدم الان 3 ماه میشه خوب جواب داده
sina1415
19-10-2008, 23:02
سلام
تو N70 چطوری می شه بیشتر 1 دقیقه صدا ضیط کرد؟؟
ممنون
با خود برنامه گوشی فکر نمی کنم بشه . برنامه مخصوص واسه ضبط صدا وجود داره به نام extended recorder برنامه خود گوشی voice recorder است که بیشتر از 1 دقیقه ضبط نمی کنه
vahid_203
20-10-2008, 13:26
آقا من باطري 9000 تومني رو گرفتم .. 8000 تومن دادم
فقط الان آدرس اون سايتي رو ميخواستم كه كد باطري رو وارد ميكنن و ميگه باطري تقلبي يا نه ؟
تو سايت نوكيا چيزي نتونستم گير بيارم ....
vahid_203
20-10-2008, 14:00
در ضمن يارو بهم گفت 12 ساعت مدام بزار تو شارژ بمونه ؟
درسته ؟
به نظر شما زياد نيست ؟
و اگه كمتر بمونه چي ميشه ؟
Mojtaba N87
20-10-2008, 14:25
آقا من باطري 9000 تومني رو گرفتم .. 8000 تومن دادم
فقط الان آدرس اون سايتي رو ميخواستم كه كد باطري رو وارد ميكنن و ميگه باطري تقلبي يا نه ؟
تو سايت نوكيا چيزي نتونستم گير بيارم ....
این رو نمی دونم!
در ضمن يارو بهم گفت 12 ساعت مدام بزار تو شارژ بمونه ؟
درسته ؟
به نظر شما زياد نيست ؟
و اگه كمتر بمونه چي ميشه ؟
در حدی که خود گوشی پیغام فول شارژ بده کافیه چون بعد از اون ، شارژر جریان برق رو قطع می کنه...
این اعداد و ارقام که مغازه ها می دن پایه علمی نداره وگرنه تو دفترچه گوشی می نوشت که باتری رو بار اول فلان ساعت شارژ کنید
سلام خدمت همه ی دوستان وعرض خسته نباشید
امروز گوشی N70 ما قاط زده و فایل های داخل مموری رو نشون نمیده زمانی که میرم تو قسمت Tools >>>> Memory خود فضای مموری رونشون میده که این مشخص کننده اینه که مموری رو گوشیه ولی چرا هیچکدوم از فایل هارو نشون نمیده گویی اینکه مموری اصلا رو گوشی نیست وازصبح کلافم کرده کلا گوشی وخود مموری رو فرمت کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ممکنه که مموری سوخته باشه ؟؟؟ میشه یکی از دوستان به ما کمک کنه؟!
امروز گوشی N70 ما قاط زده و فایل های داخل مموری رو نشون نمیده زمانی که میرم تو قسمت Tools >>>> Memory خود فضای مموری رونشون میده که این مشخص کننده اینه که مموری رو گوشیه ولی چرا هیچکدوم از فایل هارو نشون نمیده گویی اینکه مموری اصلا رو گوشی نیست وازصبح کلافم کرده کلا گوشی وخود مموری رو فرمت کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ممکنه که مموری سوخته باشه ؟؟؟ میشه یکی از دوستان به ما کمک کنه؟!
سلام
کسی ازبچه هاراه حل مشکل ماروبلدنیست خداوکیلی کمک کنید دمتون گرم.
vahid_203
30-10-2008, 10:33
سلام دوست عزيز
1) مموري رو با يه رم ريدر وصل كن به كامپيوتر ببين ميشناسه و فايل ها رو نشون ميده ...
2) يه مموري ديگه امانت بگير و بزار رو گوشيت ببين فايل هاي اين رو باز ميكنه
نگران نباش .. اگه حالات بالا جواب نداد احتمالا مموري سوخته و به گوشي ربطي نداره ..... فوقش يه مموري جديد ميگيري
:11:
hamed_bijari
30-10-2008, 11:27
سلام
آقا این N70 ما خیلی سرعتش پائینه
زود به زودم هنگ میکنه
تنها راهش اینه که باطری رو در بیارم از گوشی
خودم فکر میکنم ویروسی شده...
شما میگید چیکار کنم !؟
یکی از دوستان میگه اگه برگردونی به تنظیمات اولیه کارخونه درست میشه
بعضیا هم میگن فلش کن
حالا من باید چیکار کنم
کلافم کرده این گوشیه
vahid_203
30-10-2008, 16:57
سلام
آقا این N70 ما خیلی سرعتش پائینه
زود به زودم هنگ میکنه
تنها راهش اینه که باطری رو در بیارم از گوشی
خودم فکر میکنم ویروسی شده...
شما میگید چیکار کنم !؟
یکی از دوستان میگه اگه برگردونی به تنظیمات اولیه کارخونه درست میشه
بعضیا هم میگن فلش کن
حالا من باید چیکار کنم
کلافم کرده این گوشیه
دوست عزيز ان 70 مادرزادي سرعتش كمه ... و بعضي اوقات هم هنگ كردنش عادي
يه آنتي ويروس موبايل دانلود كن نصب كن ....
شما مموري گوشيت چنده ؟ چقدرش رو پر كردي ؟
hamed_bijari
30-10-2008, 18:29
مموریش 512
ولی دوستم N70 داره مموری 1g هم روشه پر و خالیش یکیه سرعتش
آنتی ویروس خوب چی پیشنهاد میکنی که واقعا کار کنه
من چندتایی نصب کردم گوشیم داشت میمرد
میخوام بفروشمش F480 سامسونگ بگیرم
ولی نمیخوام کسی که میخره هی بیاد پیشم
vahid_203
31-10-2008, 17:12
مموریش 512
والا دوست عزيز من خودم ان 70 دارم مموريمم 1 گيگ ... الا تقريبا 800 مگابايت پره سرعت گوشيم يكم اومده پايين ولي تا تا اون حدي كه نشه باهاش كار كرد
آنتي ويروس kasperskey نصب كن .. خوبه واسه موبايل
به نظر من نوكيا خيلي سر تر از سامسونگ....
مموریش 512
سلام
اینکه میگین سرعت گوشیم پایینه شاید هنوز عادت نکردین و قبلا گوشی های دیگیی داشتین مثل سونی اریکسون.
اولا اینکه گوشی چون هوشمنده و نرم افزار خوره نباید هی نرم افزار نصب کنی ببینی چیه بعد پاک کنی
دوما باید تریقه ی رفتار با گوشی رو یاد بگیری . هر گوشیی یک قلق داره ( باید تجربه کنی )
یعنی بدونی کجا ها باید صبور باشه کجا فرز عمل کنی که یه چند وقت داشته باشی میاد تو دستت.
MaFia_King
04-11-2008, 23:46
با سلام...
دوستان امروز برام يه مشكلي به وجود آمد،اونم اينكه هر كسي بهم زنگ مي زنه شمارش توي قسمت Recent calls ذخيره نمي شه،يعني شماره رو نمايش مي ده ولي ذخيره نمي كنه؟
گوشيم هم N70 هستش.
ممنون مي شم كمكم كنيد تا مشكلم رو حل كنم.
من 1 سوال دارم 1 برنامه تقویت صدا ریختم رو گوشیم ولی عمل نکرد حالا اگه کسی داره میتونه بذاره(گوشی n70)
vahid_203
06-11-2008, 17:42
با سلام...
دوستان امروز برام يه مشكلي به وجود آمد،اونم اينكه هر كسي بهم زنگ مي زنه شمارش توي قسمت Recent calls ذخيره نمي شه،يعني شماره رو نمايش مي ده ولي ذخيره نمي كنه؟
گوشيم هم N70 هستش.
ممنون مي شم كمكم كنيد تا مشكلم رو حل كنم.
دوست عزيز اين مشكل عمده گوشي هاي سيمبيان نوكياست ... مخصوصا ان 70
يه بار گوشيت رو خاموش و روشن كني درست ميشه ....
رم رو كمي خالي كن درست ميشه
گوشی من مموری را نمی شناسد یعنی می شناسد ولی پیام می دهد که مموری خراب شده است و می خواهد فرمت کند و وقتی دکمه yes فرمت را می زنیم فرمت نمی کند مستر ریست هم کردم خوب نشد مموری را با رم ریدر باز می شود فرمت می شود اما با گوشی نمی شود مدل گوشی من nokia n70 است
گوشی من مموری را نمی شناسد یعنی می شناسد ولی پیام می دهد که مموری خراب شده است و می خواهد فرمت کند و وقتی دکمه yes فرمت را می زنیم فرمت نمی کند مستر ریست هم کردم خوب نشد مموری را با رم ریدر باز می شود فرمت می شود اما با گوشی نمی شود مدل گوشی من nokia n70 است
سلام
یعنی کامپیوتر مموریتو میشناسه ؟ چیزی هم میتونی بریزی توش و نگاش کنی با کامپیوتر؟
تازه خریدی؟
گوشیتو ریست 3 کلید کردی؟
اطلاعات بده خوب:10:
hitman2004
07-11-2008, 11:46
سلام.
من یه بار وقتی گوشیم هنگ کرده بود مموری کارتش رو در آوردم. بعد که گوشی رو خاموش کردم و مموری رو دوباره گذاشتم ، گوشی مموری رو نشخاخت و پیغام داد که مموری فاسد شده و باید اون رو فرمت کنی.
من هم گزینه yes رو زدم تا مموری فرمت شه. اما هرچی صبر کردم گوشی در وضعیت فرمت کردن موند و خط فرمت پر نشد.
مموری تویه گوشی های دیگه فرمت شد! حالا هر مموری کارتی که تویه گوشیم می ذارم، اون رو می خونه ، اما فرمتش نمیکنه!
چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
یعنی کامپیوتر مموریتو میشناسه ؟بله می شناسد
چیزی هم میتونی بریزی توش و نگاش کنی با کامپیوتر؟اره
تازه خریدی؟نه یک سالی هست
گوشیتو ریست 3 کلید کردی؟اشکال از گوشی نیست از مموریه چون بقیه گوشی ها هم اونا نمی شناسند
hitman2004
07-11-2008, 22:14
گوشیتو ریست 3 کلید کردی؟اشکال از گوشی نیست از مموریه چون بقیه گوشی ها هم اونا نمی شناسند
اين الان جواب من بود؟
سوال 1 تا 3 جوابش همونايي كه نوشتي.
اما گفتم كه گوشيم بقيه مموري ها رو هم فرمت نمي كنه. اين مموري 1 گيگ بود. اما 512 هم امتحان كردم فرمت نشد كه نشد.حتي با اين 3 كليدي كه ميگيم مشكل حل نشد!!!
سلام.
من یه بار وقتی گوشیم هنگ کرده بود مموری کارتش رو در آوردم. بعد که گوشی رو خاموش کردم و مموری رو دوباره گذاشتم ، گوشی مموری رو نشخاخت و پیغام داد که مموری فاسد شده و باید اون رو فرمت کنی.
من هم گزینه yes رو زدم تا مموری فرمت شه. اما هرچی صبر کردم گوشی در وضعیت فرمت کردن موند و خط فرمت پر نشد.
مموری تویه گوشی های دیگه فرمت شد! حالا هر مموری کارتی که تویه گوشیم می ذارم، اون رو می خونه ، اما فرمتش نمیکنه!
چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
من هم مشکل شما رو داشتم خیلی قاطی کرده بود با مستر ریست 3 کلید حل شد.
نمیدونم والا:41:
semaphor_001
11-11-2008, 18:29
از دوستان كسي با برنامه NSS پروداكت گوشيشو عوض كرده ؟؟؟
من هر كاري كردم برنامه گوشيمو نميشناسه...
مثل اينكه گوشي اصلاً به كامپيوتر وصل نيست...
ولي با برنامه ي PC SUITE كاملاً گوشي كانكت ميشه و هر كاري امكان پذيره...
وقتي كه device info ميزنم اينو مينويسه...
نميدونم مشكل از كجاست...
هيچ كاري امكان پذير نيست / حتي يك N70 ديگه هم وصل كردم ولي بازم جواب نداد...:41:
از اساتيدي كه با nss كار كردن ممنون ميشم كه راهنمايي كنند...:46:
Linux Learner
11-11-2008, 23:39
از دوستان كسي با برنامه NSS پروداكت گوشيشو عوض كرده ؟؟؟
من هر كاري كردم برنامه گوشيمو نميشناسه...
مثل اينكه گوشي اصلاً به كامپيوتر وصل نيست...
ولي با برنامه ي PC SUITE كاملاً گوشي كانكت ميشه و هر كاري امكان پذيره...
وقتي كه device info ميزنم اينو مينويسه...
نميدونم مشكل از كجاست...
هيچ كاري امكان پذير نيست / حتي يك N70 ديگه هم وصل كردم ولي بازم جواب نداد...:41:
از اساتيدي كه با nss كار كردن ممنون ميشم كه راهنمايي كنند...:46:
مشکل از کامپیوترته. با یه کامپیوتر دیگه این کارو بکن. اگه برنامه ی Nokia Software Updater رو نصب داری، کار خودشه!:27:
semaphor_001
12-11-2008, 19:26
مشکل از کامپیوترته. با یه کامپیوتر دیگه این کارو بکن. اگه برنامه ی Nokia Software Updater رو نصب داری، کار خودشه!:27:
برنامه ي NSU نصب نبود...
ممكنه از كابل باشه ؟
آخه كامپيوتر چه مشكلي ميتونه داشته باشه ؟
Linux Learner
13-11-2008, 11:43
بهترین کار اینه که خودتو خسته نکنی و رو یه کامپیوتر تازه نفس تست کنی که مطمئن بشی کابل سالمه یا نه!
Amin_mustang
13-11-2008, 14:14
سلام دوستان
گوشی N70 من از زمانی که خریدم وقتی سیمکارت روشه تا وقتی داخل شهر هستم سالمه و وقتی جایی برم که خط آنتن خالی بشه گوشی حالتی مثل هنگ میشه مثلا کلید منو کار نمنیکنه گوشی خاموش نمیشه دوربین کار نمیکنه و ال سی دی خود به خود تاریک میشه و باید دکمه ی power بزنی تا دوباره روشن شه.بعد اگه جایی برم که گوشی اونجا خط میده و با برداشتن باتری گوشی رو خاموش و روشن کنم همه چیز به حالت اول برمیگرده. :41: کسی میدونه چطوری باید درستش کنم؟:41:
semaphor_001
15-11-2008, 20:23
بهترین کار اینه که خودتو خسته نکنی و رو یه کامپیوتر تازه نفس تست کنی که مطمئن بشی کابل سالمه یا نه!
كامپيوتر مشكلي نداره عزيز...
rahim445
17-11-2008, 00:39
دوستان اهل فن خطای (system error (-28 در گالری چیست ؟ و چطور باید مشکل گالری را حل کرد؟
Linux Learner
17-11-2008, 12:02
دوستان اهل فن خطای (system error (-28 در گالری چیست ؟ و چطور باید مشکل گالری را حل کرد؟
این ارور رو همیشه میده؟ یعنی اگه گوشیتو خاموش روشن کنی درست نمیشه؟
بعد مموری گوشیتو در بیار و برو توی گالری ببین بازم ارور میده؟
vahid_203
17-11-2008, 15:03
بچه ها يه مشكل جالب تو ان 70
وقتي شارژ گوشيم به 1 خط ميرسه گوشي اتوماتيك روشن و خاموش ميشه
rahim445
18-11-2008, 00:29
این ارور رو همیشه میده؟ یعنی اگه گوشیتو خاموش روشن کنی درست نمیشه؟
بعد مموری گوشیتو در بیار و برو توی گالری ببین بازم ارور میده؟
موقع ورود به گالری این خطا روی میدهد - مموری را که در بیارم خطا نمیده چون چیزی توی خود گوشی نیست
Linux Learner
18-11-2008, 12:54
موقع ورود به گالری این خطا روی میدهد - مموری را که در بیارم خطا نمیده چون چیزی توی خود گوشی نیست
1- مموری رو از گوشیت در بیار و به کامپیوتر بزن و توی Folder Option کامپیوتر فایل های مخفی رو آزاد کن و بعد توی مموری کارت این عبارت رو سرچ بده و تمام پوشه -"پوشه"- هایی رو که پیدا کردی که کمرنگ یا مخفی بودن رو حذف کن. بعد مموریتو بزار توی گوشیت و ببین درست شد! البته حذف شدن اون پوشه ها طول میکشه ولی حجم تک تکشون کمه!!!
2- امکان داره یه سری فایل هایی توی گوشیت باشه که گالری باهاشون مشکل داشته باشه. مشکل از گوشیت نیست و باید با فایلهای توی مموریت ور بری. همه ی فایلاتو کپی کن تو کامپیوترت و یه بار مموری کارتتو با کامپیوتر و یه بار با گوشی فرمت کن و بعد دونه دونه فایلایی رو که میشناسی رو بریز توش. اگه برنامه های زیادی روی گوشیت نصب نداری از اول نصبشون کن و اگه زیادن، باید پوشه ی System که بحالت مخفی هست رو هم کپی کنی.
italy2006
18-11-2008, 13:52
چطوری میشه مکالمات رو صفر کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری میشه مکالمات رو صفر کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر نوع کاری میخوای روش بکنی باید بری تو Log
nima_kiyaniyan
27-11-2008, 16:54
با سلام..... در قسمت memory می تونیم روی مموری پسورد بزاریم.. وقتی پسورد بزاریم دیگه نمیشه با رم ریدر رم رو با کامپیوتر باز کرد... همش ارور میده .... من می خواستم بدونم اگه روی مموری پس بزاریم و اون مموری رو از گوشی خودمون برداریم بزاریم روی گوشی یکی دیگه ، اونوقت روی اون گوشی رم خونده میشه یا نه ؟
راستش گوشی منو دزدیدن.. می خوام بدونم حالا که روی مموری پس گذاشتم می تونن اطلاعات گوشیمو بخونن یا نه ؟
من برنامه advanced device lock روی گوشیم داشتم و به هیچ طریق نمیتونن داخل فولدر های مخفی گوشی بشن... مگه اینکه با رم ریدر باز کنن... که اونم من امتحان کردم و باز نمیشه.. مونده سوال بالا...
راستی گوشی رو میشه رد یابی کرد ؟
abil_jef
28-11-2008, 06:27
سلام دوستان من میخواستم بدونم معنی این جمله چیه ؟
گوشیم n70 وقتی میخوام نرم افزار نصب کنم این پیقام رو میده
file corrupted
Saman-tci
28-11-2008, 13:44
یعنی فایلت موقع دانلود و یا نصب آسیب دیده باید دوباره دانلود و نصب کنی .....
nima_kiyaniyan
28-11-2008, 16:09
با سلام..... در قسمت memory می تونیم روی مموری پسورد بزاریم.. وقتی پسورد بزاریم دیگه نمیشه با رم ریدر رم رو با کامپیوتر باز کرد... همش ارور میده .... من می خواستم بدونم اگه روی مموری پس بزاریم و اون مموری رو از گوشی خودمون برداریم بزاریم روی گوشی یکی دیگه ، اونوقت روی اون گوشی رم خونده میشه یا نه ؟
راستش گوشی منو دزدیدن.. می خوام بدونم حالا که روی مموری پس گذاشتم می تونن اطلاعات گوشیمو بخونن یا نه ؟
من برنامه advanced device lock روی گوشیم داشتم و به هیچ طریق نمیتونن داخل فولدر های مخفی گوشی بشن... مگه اینکه با رم ریدر باز کنن... که اونم من امتحان کردم و باز نمیشه.. مونده سوال بالا...
کسی جاب سوال منو نمیدونه ؟
Linux Learner
28-11-2008, 18:34
نرم افزاری هست که میتونه پسورد رو رو گیر بیاره و رمو باز کنه. وقتی رمت رو یه گوشی دیگه بره پسورد میخواد.
پس اگه طرف زرنگ باشه اطلاعاتت رو دزدیده!
در مورد سوال دومت هم باید بگم بله میشه. باید کارتن گوشیتو به خدمات مشترکین ببری تا فکر کنم از روی imei طرفو پیدا کنن. حالا بستگی داره طرف چه سیمکارتی تو گوشیش انداخته باشه. ولی ببر، ضرری نداره.
Amin_mustang
01-12-2008, 14:11
سلام دوستان
گوشی n70 من از زمانی که خریدم وقتی سیمکارت روشه تا وقتی داخل شهر هستم سالمه و وقتی جایی برم که خط آنتن خالی بشه گوشی حالتی مثل هنگ میشه مثلا کلید منو کار نمنیکنه گوشی خاموش نمیشه دوربین کار نمیکنه و ال سی دی خود به خود تاریک میشه و باید دکمه ی power بزنی تا دوباره روشن شه.بعد اگه جایی برم که گوشی اونجا خط میده و با برداشتن باتری گوشی رو خاموش و روشن کنم همه چیز به حالت اول برمیگرده. :41: کسی میدونه چطوری باید درستش کنم؟:41:
کسی جواب منو نمیدونست؟؟؟؟؟؟ :41::9::45::23:
rahim445
02-12-2008, 07:45
1- مموری رو از گوشیت در بیار و به کامپیوتر بزن و توی Folder Option کامپیوتر فایل های مخفی رو آزاد کن و بعد توی مموری کارت این عبارت رو سرچ بده و تمام پوشه -"پوشه"- هایی رو که پیدا کردی که کمرنگ یا مخفی بودن رو حذف کن. بعد مموریتو بزار توی گوشیت و ببین درست شد! البته حذف شدن اون پوشه ها طول میکشه ولی حجم تک تکشون کمه!!!
2- امکان داره یه سری فایل هایی توی گوشیت باشه که گالری باهاشون مشکل داشته باشه. مشکل از گوشیت نیست و باید با فایلهای توی مموریت ور بری. همه ی فایلاتو کپی کن تو کامپیوترت و یه بار مموری کارتتو با کامپیوتر و یه بار با گوشی فرمت کن و بعد دونه دونه فایلایی رو که میشناسی رو بریز توش. اگه برنامه های زیادی روی گوشیت نصب نداری از اول نصبشون کن و اگه زیادن، باید پوشه ی System که بحالت مخفی هست رو هم کپی کنی.
با تشکر از شما - روش اول درست است - چون فایل مخفی که USB Disk Security\USBGuard.exe در مموری ایجاد کرده بود باعث این مشکل شده بود !
rahim445
02-12-2008, 07:54
دوستان دستور memory drive> attrib *.* -s -d /s /d برای آشکار کردن تمام فایل های مخفی توسط ویروس ها در مموری تان یا هارد دیسک بسیار مفید است.
MILAD MGH
08-12-2008, 22:33
الان قیمت n70 نو و دست 2 چنده؟
MILAD MGH
17-12-2008, 20:04
کسی نیست به ما جواب بده:41::41::19::19:
دوستان دستور memory drive> attrib *.* -s -d /s /d برای آشکار کردن تمام فایل های مخفی توسط ویروس ها در مموری تان یا هارد دیسک بسیار مفید است.
این دستور باید تو خط فرمان بزنیم ؟
الان قیمت n70 نو و دست 2 چنده؟
نزدیک 170 اینا
این دستور باید تو خط فرمان بزنیم ؟
مگه n70 خط فرمان داره :18: این که ماله ویندوزه
سلام دوستان من یه گوشیه n72 البته به دستم رسیده فرقیم نمیکنن این دو گوشی با هم n70 با n72 دیشب کد مستر ریست زدم گوشی رستارت شد اما بالا نمیاد !! نمیدونم چیکار کنم باید فلش بشه گوشی؟ هیچ راه دیگه نداره ؟ چون موقعی که گوشیو روشن میکنم چند بار آرم نوکیا میاد و میره در آخر هم خاموش میشه در ضمن اگه فلش بخوره دیگه آپدیت نمیشه ؟ دوستان ممنون میشم جوابمو بدن در این رابطه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.