ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N70

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

MILIN3M
11-03-2007, 14:17
دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد

rainysky50
11-03-2007, 18:18
ان 70 تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟

samera1
11-03-2007, 19:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام ان 70 من كه 3 يا 4 روز است خريدمش رو ديشب باهاش كار ميكردم بعد گذاشتمش داخل جيبم بعد از 2 دقيقه وردمش بيرون خواستم برم داخل گوشي اما ديدم يه صفحه سفيد نشون ميده ديگه هركاري مي كنم روشن ميشه ولي همون صفحه سفيد رو نشون ميده فقط وقتي دكمه روشن كردن رو ميزنم همون صفحه سفيد مياد و پشت سرش گوشي تاريك ميشه ولي روشن هست و اگه بهش زنگ بزني زنگ ميخوره ولي چيزي نشون نميده همون صفحه سفيد . برا شارژ هم كه ميزنم اون صدايي رو كه برا شارژ كردن بايد بده رو ميده ولي فقط صفحه سفيد وتاريك شدن رو در پي داره و قسمتي رو كه نشون ميده داره شارژ ميشه رو نشون نميده . در ضمن اين اتفاق از زماني افتاد كه يكي دو تا از themes هاي سري 60 رو نب كردم . مخصوصا يكي از اونا كه وقتي نصب كردم گوشي خيلي قاطي كر د !!! هر چه زودتر جواب من را بدهيد ممنون.
منتظرم.

SANBOR
11-03-2007, 19:44
آقایان و خانمها
لطفا جواب من و جواب دوست من را بدهید (248# و 251#)
متشکرم

MILIN3M
11-03-2007, 23:22
vala in mosh kel ajibe benazare manam man ye zamani ye theme nasb kardam kolan ghat zad majboor shadam format konam gooshioo bezar bebinam bache haie dige chi migan montazer bash negaran nabash foghe foghesh mibarish namaiandegish dorostesh mikonan

kiarash3500
11-03-2007, 23:54

ان 70 حدود ا گیگ رو ساپورت میکنه البته بعضیا میگن تا دو گیگ رو هم ساپورت میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام ان 70 من كه 3 يا 4 روز است خريدمش رو ديشب باهاش كار ميكردم بعد گذاشتمش داخل جيبم بعد از 2 دقيقه وردمش بيرون خواستم برم داخل گوشي اما ديدم يه صفحه سفيد نشون ميده ديگه هركاري مي كنم روشن ميشه ولي همون صفحه سفيد رو نشون ميده فقط وقتي دكمه روشن كردن رو ميزنم همون صفحه سفيد مياد و پشت سرش گوشي تاريك ميشه ولي روشن هست و اگه بهش زنگ بزني زنگ ميخوره ولي چيزي نشون نميده همون صفحه سفيد . برا شارژ هم كه ميزنم اون صدايي رو كه برا شارژ كردن بايد بده رو ميده ولي فقط صفحه سفيد وتاريك شدن رو در پي داره و قسمتي رو كه نشون ميده داره شارژ ميشه رو نشون نميده . در ضمن اين اتفاق از زماني افتاد كه يكي دو تا از themes هاي سري 60 رو نب كردم . مخصوصا يكي از اونا كه وقتي نصب كردم گوشي خيلي قاطي كر د !!! هر چه زودتر جواب من را بدهيد ممنون.
منتظرم.

این مشکل رو من هم داشتم دقیقا روز سوم تنها راه حلش در آوردن باتریه و دوباره جا زدن بتری بعد از چند دقیقه
موفق باشید

Tomi_Rahgozar
12-03-2007, 01:33
من هم این مشکل رو داشتم فکر کنم 1 ماه بعد از خرید گوشیم بود یه برنامه ضبط صدا نصب کردم که ویروس داشت یه بار که هدستم تو گوشم بود و گوشی زنگ خورد برنامه خودش کار افتاد وقتی امدم خونه دیدم گوشیم خاموشه روشنش که میکردم صفحه سفید میشد بعد یه نوشته میومد (Killer Mobile) یعنی قاتل موبایل. خیلی ترسیدم البته اینم بگم که وقتی به گوشیم زنگ میزدم زنگ هم نمیخورد حتی فورمتش هم نمیتونستم بکنم بعد از 1 روز که خاموشش کردم دوباره روشنش کردم دیدم که کار میکنه سریع ویروس یابیش کردم حالا تو هم یه مدت بذار خاموش باشه بعد روشنش کن ببین شاید انشالا درست شد

Tomi_Rahgozar
12-03-2007, 01:33
منتظرم.
من هم این مشکل رو داشتم فکر کنم 1 ماه بعد از خرید گوشیم بود یه برنامه ضبط صدا نصب کردم که ویروس داشت یه بار که هدستم تو گوشم بود و گوشی زنگ خورد برنامه خودش کار افتاد وقتی امدم خونه دیدم گوشیم خاموشه روشنش که میکردم صفحه سفید میشد بعد یه نوشته میومد (Killer Mobile) یعنی قاتل موبایل. خیلی ترسیدم البته اینم بگم که وقتی به گوشیم زنگ میزدم زنگ هم نمیخورد حتی فورمتش هم نمیتونستم بکنم بعد از 1 روز که خاموشش کردم دوباره روشنش کردم دیدم که کار میکنه سریع ویروس یابیش کردم حالا تو هم یه مدت بذار خاموش باشه بعد روشنش کن ببین شاید انشالا درست شد

Tomi_Rahgozar
12-03-2007, 01:35
در ضمن من mojtaba_sv هستم با نام کاربری قبلی حال نمیکردم بی خیالش شدم

Tomi_Rahgozar
12-03-2007, 01:38
راستی من update جدید N70 به N70me رو گرفتم اگه کسی update کرده یه توضیح بده. نمیدونم چرا وقتی نرم افزارش و رو کامپیوتر نصب میکنم دیگه گوشیم کانکت نمیشه

Tomi_Rahgozar
12-03-2007, 02:29
من این سوال قبلا هم کرده بودم ولی نتیجه نگرفتم چطور میشه با فلش روشن با N70 فیلم گرفت البته برنامه فلش لایت و معرفی کردن ولی کار کردن باهاش و بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید

emroozi83
12-03-2007, 07:48
سلام دوسان من گوشی ان70 خودمو حدود دو ماه پیش اپدیت کردم در حال حاضر ور÷ن گوشی من
v 5.0638.3.0.1
18-9-2006
می خواستم بدوم بعد از این ادیت جدیدی هم امده در ضمن این n70 me از اپدیت گوشی من جدیدتره؟

خیر.. این آخرین ورژن است.. شما می توانستید به نسخه ی موزیک ادیشن تبدیل کنید....

میشه یه آموزش کوچولو بدید تا بفهمیم باید چکار کنیم

بله بزودی همینجا سی دی آفلاین آپگرید و تبدیل به موزیک ادیشن رو براتون میذارم برای فروش..

سلام دوست عزیز من میخوام فریمور گوشی رو ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید اگر که تبدیل به موزیک ایدیشن سخت بیخیال بشم راستی گوشی من گارانتی ازکجا شرکت گارانتی میفهمه که من گوشی مو آپ=دیت کردم وآیا در این صورت گارانتی میپره؟
بزودی فروخته میشه..
سخت نیست خیلی
آپگرید رو نمی فهمه و اصلا مهم نیست..
ولی تبدیل به نسخه موزیک ادیشن لازمه کد گوشی هم عوض بشه که البته بعدا برای فروش می تونید اون رو دوباره به حالت اول بر گردونید.. ولی به هر حال گارانتی رو خیر...

دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد

در پیغام خصوصی..

تا 2 گیگ بدون مشکل...

سلام ان 70 من كه 3 يا 4 روز است خريدمش رو ديشب باهاش كار ميكردم بعد گذاشتمش داخل جيبم بعد از 2 دقيقه وردمش بيرون خواستم برم داخل گوشي اما ديدم يه صفحه سفيد نشون ميده ديگه هركاري مي كنم روشن ميشه ولي همون صفحه سفيد رو نشون ميده فقط وقتي دكمه روشن كردن رو ميزنم همون صفحه سفيد مياد و پشت سرش گوشي تاريك ميشه ولي روشن هست و اگه بهش زنگ بزني زنگ ميخوره ولي چيزي نشون نميده همون صفحه سفيد . برا شارژ هم كه ميزنم اون صدايي رو كه برا شارژ كردن بايد بده رو ميده ولي فقط صفحه سفيد وتاريك شدن رو در پي داره و قسمتي رو كه نشون ميده داره شارژ ميشه رو نشون نميده . در ضمن اين اتفاق از زماني افتاد كه يكي دو تا از themes هاي سري 60 رو نب كردم . مخصوصا يكي از اونا كه وقتي نصب كردم گوشي خيلي قاطي كر د !!! هر چه زودتر جواب من را بدهيد ممنون.
منتظرم.
مشکل از تم بوده.. فرمت کنید گوشی رو.. خاموشش کن، بعد با همون 3 کلید معروف "سبز" و "ستاره" و "3" + power نگاه میداری تا گوشی روشن بشه...
فقط یادت باشه همه چیزت پاک میشه.. ولی مطمئن باش درست میشه..

راستی من update جدید N70 به N70me رو گرفتم اگه کسی update کرده یه توضیح بده. نمیدونم چرا وقتی نرم افزارش و رو کامپیوتر نصب میکنم دیگه گوشیم کانکت نمیشه
خب باید pcsuiteرو پاک کنید.... بعدا دو.وباره نصب کنید..

من این سوال قبلا هم کرده بودم ولی نتیجه نگرفتم چطور میشه با فلش روشن با N70 فیلم گرفت البته برنامه فلش لایت و معرفی کردن ولی کار کردن باهاش و بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید

فلاش لایت بدرد نمی خوره.. n70Torch با نور قوی کار میکنه و خیلی ساده ست...
بگرد.. توی این سایت یا سایتهای دیگر که انجمن تخصصی موبایل دارند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در اینجا در خدمت دوستان هستم...

samera1
12-03-2007, 14:08
مشکل از تم بوده.. فرمت کنید گوشی رو.. خاموشش کن، بعد با همون 3 کلید معروف "سبز" و "ستاره" و "3" + power نگاه میداری تا گوشی روشن بشه...
فقط یادت باشه همه چیزت پاک میشه.. ولی مطمئن باش درست میشه..

سلام مموري را با استفاده ازيك گوشي n70 ديگه فرمت كردم بعد داخل گوشي خاموش گذاشتم و گوشي را همانطور كه گفتيد ريست كردم با همون چهار دكمه بازهم نشد .

در ضمن شب قبلش هم يك تم كه نصب كردم همينطور شد ولي گوشي رو ريست كردم گذاشتم روشن باشه فردا صبحش درست شد ولي اينبار اينكار جواب نميده.

تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.اي خدا

rw280s
12-03-2007, 15:25

دوست عزیز بر خلاف نظر دوستمون فلش لایت از torch خیلی بهتره چون نور فلش در N70 خیلی قوی تر از نور صفحه نمایش هست.
برای استفاده از فلش لایت شما باید پس از اجرای برنامه برای روشن کردن فلش عدد 150001 و برای خاموش کردن اون عدد 150000 رو وارد کنید.
موفق باشید.

kayvan_1370
12-03-2007, 16:38
با سلام:
من چند ماه پيش يك N70 گرفتم ولي رنگ صفحه مانيتورش پريده يا به عبارتي ديگه خيلي كم رنگ نشون ميده(منظور نور صفحه نيست)
آيا ميشه اون رو درست كرد؟
اگه بخوام يه مانيتور جديد روش بندازم چقدر هزينه بايد بكنم؟آيا اصلا اين كار شدنيه؟
درضمن گوشي فاقد گارانتي مي باشد.

roteal2007
12-03-2007, 18:43
سلام بلاخره گوشیمو آپدیت کردم یه مشکلی که هست اسپید دیالینگ هست وقتی اسپید دیالینگ روشن هست وشماره ای را روی صفحه کلید میزنم چیزی رو نشون نمیده البته بعضی وقتها این طوری میشه و وقتی از توی منو میخوام برم اسپید دیالینگ رو انتخاب کنم انتخاب میشه ولی هیچی بالا نمیاد تورو خدا کمک کنید

emroozi83
12-03-2007, 19:02
سلام مموري را با استفاده ازيك گوشي n70 ديگه فرمت كردم بعد داخل گوشي خاموش گذاشتم و گوشي را همانطور كه گفتيد ريست كردم با همون چهار دكمه بازهم نشد .

در ضمن شب قبلش هم يك تم كه نصب كردم همينطور شد ولي گوشي رو ريست كردم گذاشتم روشن باشه فردا صبحش درست شد ولي اينبار اينكار جواب نميده.

تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.اي خدا
در پیغام خصوصی جواب شما داده شد..

دوست عزیز بر خلاف نظر دوستمون فلش لایت از torch خیلی بهتره چون نور فلش در N70 خیلی قوی تر از نور صفحه نمایش هست.
برای استفاده از فلش لایت شما باید پس از اجرای برنامه برای روشن کردن فلش عدد 150001 و برای خاموش کردن اون عدد 150000 رو وارد کنید.
موفق باشید.

چی نوشتید؟ ان تورچ نورش خیلی زیاد تره .. امتحان نکردید تا حالا ؟

با سلام:
من چند ماه پيش يك N70 گرفتم ولي رنگ صفحه مانيتورش پريده يا به عبارتي ديگه خيلي كم رنگ نشون ميده(منظور نور صفحه نيست)
آيا ميشه اون رو درست كرد؟
اگه بخوام يه مانيتور جديد روش بندازم چقدر هزينه بايد بكنم؟آيا اصلا اين كار شدنيه؟
درضمن گوشي فاقد گارانتي مي باشد.
بله میشه خرجش حدودا 80 تومنه...

سلام بلاخره گوشیمو آپدیت کردم یه مشکلی که هست اسپید دیالینگ هست وقتی اسپید دیالینگ روشن هست وشماره ای را روی صفحه کلید میزنم چیزی رو نشون نمیده البته بعضی وقتها این طوری میشه و وقتی از توی منو میخوام برم اسپید دیالینگ رو انتخاب کنم انتخاب میشه ولی هیچی بالا نمیاد تورو خدا کمک کنید

یک اشکالی اینجا هست.. ولی اشتباه نمی کنید؟ آخه امکان نداره همچین چیزی... مگر اینکه برنامه خاصی رو گوشی نصب کرده باشدی که اختلال ایجاد کنه..
اسپید دیالینک هم هیچ، شما وقتی دکمه ی مثلا 3 رو میزنید لازم نیست اون رو نگه دارید می تونید دکمه ی سبز (CALL) رو بزنید....

farzadtop
12-03-2007, 19:06
گوشي ان 70 گوشي ان 73 توپه پيشنهاد مي كنم گوشيتون رو بفروشيد و يه ان 73 بگيريد

Tomi_Rahgozar
13-03-2007, 01:45
من سی دی نمی خوام بابا یه اموزش کوچیک هم کارم و راه میندازه. لطفا هر کس که گوشیش و اپدیت کرده(N70 to N70me) یه توضیح مختصر بده

roteal2007
13-03-2007, 16:50
یک اشکالی اینجا هست.. ولی اشتباه نمی کنید؟ آخه امکان نداره همچین چیزی... مگر اینکه برنامه خاصی رو گوشی نصب کرده باشدی که اختلال ایجاد کنه..
اسپید دیالینک هم هیچ، شما وقتی دکمه ی مثلا 3 رو میزنید لازم نیست اون رو نگه دارید می تونید دکمه ی سبز (call) رو بزن د
مشکل کلی اینه بعد از آپدیت اسپید دیالینک را از توی منو باز نمیکند و اگر از توی صفحه بخوام عددی بزنم میگیره ولی مشکل اینجاست عدد 2 و6 را نیمیشه رو اسپید دیالینگ تنظیم کرد و بقیه اعداد رو میشه ....[/qu Ote

roteal2007
13-03-2007, 16:54

دوست عزیز هر کسی اینجا به دلیلی گوشی ان 70 خریده لزومی نمیبینم که کسی بخواد همچین گوشی برنامه خوری را فدای ان 73 که تنوع برنامه زیادی نداره بکنه و در انتها توپ بودن ملاکی برای انتخاب گوشی نمیشه

kayvan_1370
14-03-2007, 15:40

آقا ما كه بدمون نمياد يه گوشي مدل بالاتر داشته باشيم!
شما اگه پولش رو ميدي يا علي...

kayvan_1370
14-03-2007, 17:18
از كاربر محترم emroozi83 خواهش ميكنم روش كامل updateN70 به N70me رو شرح بدن.
درصفحه ي قبل يك كاربر از شما سوال كرد كه برنامه یNokia Software Updater بالا نمي آيد و شما در پيغام خصوصي جواب وي را داديد.
حال همين مشكل براي من پيش آمده!
خواهش ميكنم كمي توضيح دهيد.

Tomi_Rahgozar
14-03-2007, 23:34
من یاد گرفتم updat کنم فردا می خوام برم کافی نت بعد اونجا updat کنم چون شما اول باید به سایت نوکیا بری یه فایل 21MG رو دانلود کنید بعد اونو که دانلود کردید باید یه فایل 40MG رو هم دانلود کنید
من 21MG رو با dial up گرفتم (قابل توجه دیال آپی ها:ohno: ) دیگه میخوام اون یکی رو برم کافی نت چون کمرم سر اون 21MG خم شد

Tomi_Rahgozar
14-03-2007, 23:38
هر وقت که updat کردم حتما روشش رو هم توضی میدم

shazdeh23
15-03-2007, 02:45
هر وقت که updat کردم حتما روشش رو هم توضی میدم

عزیزم اون کدوم کافی نته، که میزاره روی سیستمش برنامه نصب کنی؟ :ohno:
در ضمن باید به صورت Adminastraor بالا بیایی نه Limit.
حالا اگه جایی سراغ داری ما هم خبر کن!

emroozi83
15-03-2007, 04:13
از كاربر محترم emroozi83 خواهش ميكنم روش كامل updateN70 به N70me رو شرح بدن.
درصفحه ي قبل يك كاربر از شما سوال كرد كه برنامه یNokia Software Updater بالا نمي آيد و شما در پيغام خصوصي جواب وي را داديد.
حال همين مشكل براي من پيش آمده!
خواهش ميكنم كمي توضيح دهيد.

دوست عزیز چشم من سوال و جواب اون دودوست رو دادم اینجا میذارم..
در رابطه با آپدیت و تبدیل هم من آدرس دادم که در اون فروم عضو بشید .. من مدیر موبایل اون فروم هستم... برای خرید سی دی کامل ارتقا و تبدیل ان 70 به اون فروم مراجعه کنید... به هر حال من در خدمتم...

نوشته شده توسط samera1

تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.
اي خدا

دوست من
اون 4 دکمه رو خوب نگرفتید.. اگر گرفته بودید حتما گوشی به تنظیمات کارخونه بر می گشت یعنی انگار نو خریدید اون رو...
دقت کنید چند بار دیگه همون روش رو امتحان کنید یعنی گوشی رو خاموش کرده و مموری رو در بیارید و سه دکمه رو محکم نگه دارید طوری که حتی یک لحظه در نروند.. بعد با یک دست دیگر دکمه ی powewr رو بزنید و حتما دکمه ها را محکم نگه دارید و تا وقتی که گوشی بالا نیومده (همون یک لحظه که نور صفحه خاموش و رو شن میشه و و آرم نوکیا میاد) ،دست از روی اون 3 تا دکمه * سبز و 3 برندارید....
حتما این روش جواب میده ولی چون دکمه های ان 70 جوریه که یکم نگه داشتنش سخته از یکی کمک بخواهید... دو نفری این کار رو انجام بدید...

مطمئن باشید اگر ایراد از تم و .. باشه حتما حل میشه...
مگر اینکه ایراد سخت افزاری باشه که باید بدید براتون تعمیر کنن.. که فکر نمی کنم اینطور باشه...

نوشته شده توسط h.k
با سلام من فایلی که در سایت نوکیا بود را گرفتم ولی وقتی اون را اجرا کردم و نصب شد حالا که می خام ازش استفاده کنم خطا می ده
network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly
اینترنت شما فایروال دارد و پورت مربوط به این برنامه را باز نمی کند.... احتمالا آنتی ویروس و فایروالی روی دستگاه دارید که مانع از دریافت اطلاعات از سورس نوکیا میشه...
از یک آی اس پی دیگه یا یک اشتراک اینترنت دیگه استفاده کنید...

roteal2007
15-03-2007, 16:41
سلام انگار دوستان نمیخوان به سوال ما جواب بدن ما که بیخیالش شدیم چون مشکلی برام نداره یه تجربه در آپدیت موبایل ان 70 بود گفتم بد نباشه بگم با ورسیون 1.2.0 اره فکر میکنم همین بود وقتی برنامه رو اجرامیکردم اجازه آپدیت ازم میخاست من هم بالای 4بار برنامه رو اجرا میکردم و اون موقع میرفت برای آپدیت این را برای عزیزانی میگم که ورسیونnsuورسیون قدیمی هستش

emamzaman
15-03-2007, 23:42
اقا من یه عمر تعصب N70 داشتم .بعد از خریدش پشیمون شدم.

Tomi_Rahgozar
16-03-2007, 09:55
حالا کافی نت نشد اگه شده با همین دیال اپ هم میگیرمش

Tomi_Rahgozar
16-03-2007, 10:32
موفق باشید.
دمت گرم کارم راه افتاد نورش هم خوبه

Tomi_Rahgozar
16-03-2007, 10:37
راستی چطور میشه در قسمت اس ام اس 160 کلمه رو ارتقا داد؟ اصلا میشه؟

mohammadflash2006
16-03-2007, 11:44
يعني از n73 بهتره؟

rw280s
16-03-2007, 12:52
در پیغام خصوصی جواب شما داده شد..

چی نوشتید؟ ان تورچ نورش خیلی زیاد تره .. امتحان نکردید تا حالا ؟

بله میشه خرجش حدودا 80 تومنه...

اسپید دیالینک هم هیچ، شما وقتی دکمه ی مثلا 3 رو میزنید لازم نیست اون رو نگه دارید می تونید دکمه ی سبز (CALL) رو بزنید....

پیشنهاد می دم یه بار دیگه جمله رو آهسته آهسته بخوانید.
اگه دقت کنی می بینی که چی نوشتم ...
نور فلش لایت از Torch بیشتره چیز مشخصی هم هست چون نور فلش در N70 از مانیتور بیشتره...!!!

rw280s
16-03-2007, 12:58
دمت گرم کارم راه افتاد نورش هم خوبه

قابلی نداشت رفیق...

rw280s
16-03-2007, 13:21
من سی دی نمی خوام بابا یه اموزش کوچیک هم کارم و راه میندازه. لطفا هر کس که گوشیش و اپدیت کرده(N70 to N70me) یه توضیح مختصر بده

دوست عزیز
من همون روشی که گوشی خودمو آپدیت کردم میگم امیدوارم که موثر باشه-سی دی هم نمیفروشم-.
ابتدا به این آدرس بروید
قسمت Nokia N70 / N70ME رو انتخاب کنید.
در قسمت بعد مشخصات سیستمی که باید داشته باشید تا بتونید موبایلتون رو آپدیت کنید می بینید.(اگه سیستم شما قدیمی باشه این کار میسر نمیشه)
در همین صفحه در Step 3 شما باید نرم افزار مخصوص رو دانلود کنید بنابراین زبان Eng رو انتخاب کنید
نرم افزار را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.(حجم نرم افزار تقریبا 22Mb هست).
پس از نصب نرم افزار به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید .
کد #0000#* را روی گوشی وارد کرده و ورژنی که نمایش داده می شود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.
حال باتری گوشی را بیرون آورید و کد پشت گوشی رو بخوانید (مثلا CODE: 0520001)
کد گوشی را در قسمت Enter your product code وارد کنید تا آخرین ورژنی که موجود هست به شما نشان داده شود.
حال ورژن قبلی را با ورژنی که در سایت نمایش داده شده مقایسه کنید اگر ورژن داخل سایت جدیدتر بود موبایل را به کابل وصل کرده و نرم افزاری که دانلود کرده اید را اجرا کنید.
نکته مهم : در هنگام Update ندستگاه موبایل نباید خاموش شود - باتری فول باشد-
حدود 40Mb را باید دانلود کنید که اگر سرعت اتصال شما کم باشد ساعتها زمان می برد.
بقیه مراحل بصورت اتوماتیک انجام می شود و پس از پایان کار گوشی بطور اتوماتیک reset می شود.
حال گوشی شما آپدیت شده ...
موفق باشید.

V E S T A
16-03-2007, 18:36
سلام، لطفاَ يکی کمک کنه.....

دوستم يه گوشیn70 خريده ولی غيراز يه بار ديگه نتونست با اون تماس بگيره، IMEI روی جعبه و پشت باتری با IMEI

گوشی يکی بود. ممکنه خدايی نکرده، روم به ديوار ،زبونم لال، گلاب به روتون:18::18: :18: ....قاچاقی باشه يعنی

قانونی رجيستر نشده باشه؟؟ در اين صورت ميتونه گوشی رو تعويض کنه؟؟

خواهشن يکی بگه ...:worried: :worried: :worried:

Tomi_Rahgozar
17-03-2007, 01:39
دوست عزیز
من همون روشی که گوشی خودمو آپدیت کردم میگم امیدوارم که موثر باشه-سی دی هم نمیفروشم-.
ابتدا به این آدرس بروید
در قسمت بعد مشخصات سیستمی که باید داشته باشید تا بتونید موبایلتون رو آپدیت کنید می بینید.(اگه سیستم شما قدیمی باشه این کار میسر نمیشه)
در همین صفحه در Step 3 شما باید نرم افزار مخصوص رو دانلود کنید بنابراین زبان Eng رو انتخاب کنید
نرم افزار را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.(حجم نرم افزار تقریبا 22Mb هست).
پس از نصب نرم افزار به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید .
کد #0000#* را روی گوشی وارد کرده و ورژنی که نمایش داده می شود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.
کد گوشی را در قسمت Enter your product code وارد کنید تا آخرین ورژنی که موجود هست به شما نشان داده شود.
حال ورژن قبلی را با ورژنی که در سایت نمایش داده شده مقایسه کنید اگر ورژن داخل سایت جدیدتر بود موبایل را به کابل وصل کرده و نرم افزاری که دانلود کرده اید را اجرا کنید.
بقیه مراحل بصورت اتوماتیک انجام می شود و پس از پایان کار گوشی بطور اتوماتیک reset می شود.
موفق باشید.
ای ول کارت درسته حالا من دارم دانلودش میکنم خودت هم دانلودش کردی؟ اگه اره چطوره؟

Tomi_Rahgozar
17-03-2007, 10:36
راستی rw208s همون اول که برنامه اپدیت و اجرا میکنم وقتی که گوشی و پیدا میکنه dc میشه اشکال نداره؟

mohammadflash2006
18-03-2007, 12:30
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 337000
گارانتی اصلی ( نیا ) 387000
جدول مشخصات گوشي

مشخصات
نام گوشي: N70
تاريخ معرفي : سه ماهه دوم سال 2005
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS 8.1a , Series 60 UI
مشخصات ظاهري وزن: 126 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 108.8 عرض : 53 ضخامت : 21.8
رنگ بندي گوشي : نقره ای – سفید

--------------------------------------------------------------------------------

مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 176x 208 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد

--------------------------------------------------------------------------------

مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: 20 برابر و دوربین دوم 2 برابر
ابعاد عكس : 1200×1600 پیکسل و دوربین دوم 480 ×640پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد

مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد

مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3/AAC/MPEG4 player
قابليت پخش: MP3, AAC, Real Audio, WAV, AMR, AMR-WB, AMR-NB, AU, MIDI MPEG-4 and eAAC+

مشخصات حافظه حافظه گوشي: 22 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابایت کارت RS-DV-MMC
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد

ابزار ارتباطي گوشي پورت: Usb, Pop-Port
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: ندارد

بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود

مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد

ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : دارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0

مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion (BL-5C) 970 mAh
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت و 30 دقیقه
زمان آماده به كار: 265 ساعت

وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-3 و مدل HS-5 و مدل HDS-3 و مدل HDB-4 و مدل HS-2R
هندزفري بلوتوث: مدل BH-200 و مدل HS-56W و مدل BH-800 و مدل HS-21W و مدل HS-11W و مدل HS-26W و مدل HS-37W و مدل HS-4W و مدل HS-36W و مدلHS-26W و مدل HS-54W
كاركيت: مدل HF-3 و مدل CK-10 و مدل BHF-3و مدل CARK-91
كاركيت بلوتوث: مدل CK-7W و مدل CK-1W و مدل HF-6W و مدل 616
كابل: مدل DKU-2 و مدل CA-53
هلدر: ندارد
قابليت نصب دوربين: مدل PT-6
كيبورد بيسيم: مدل SU-8W
شارژر: مدلAC-4و مدل AC-3
شارژر فندكي: مدل DC-4

Ghasem.M
19-03-2007, 11:23
سلام
حميد جان من اين كارو كردم ولي گوشي فقط با نوشته اين كارو انجان م مي دهد ولي گوشي 6600 كه خيلي قديمي تر هستش با صداي خودمون كارو پيش مي بره .(اول صداي خودمون رو ضبط مي كنه بهد با تطبيق همون صدا در خواست رو انجام مي دهد.)اميدوارم منظورمو رسونده باشم.:)

اگه دكمه سمت راست(دكمه سبز رنگ) رو 3 ثانيه نگه داري برنامه اش خود به خود اجرا مي شه!:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 11:25
حميد جان من اين كارو كردم ولي گوشي فقط با نوشته اين كارو انجان م مي دهد ولي گوشي 6600 كه خيلي قديمي تر هستش با صداي خودمون كارو پيش مي بره .(اول صداي خودمون رو ضبط مي كنه بهد با تطبيق همون صدا در خواست رو انجام مي دهد.)اميدوارم منظورمو رسونده باشم.:)

اگه دكمه سمت راست(دكمه سبز رنگ) رو 3 ثانيه نگه داري برنامه اش خود به خود اجرا مي شه!:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 15:37
سلام
دوستان گوشي من n 70-1 هست ميخواستم بدونم تموم ان 70 ها كنارشون يك داره يا نه؟
شماره 1 كنارش نشانه چيه؟
ممنون
شماره 2 براي مدل جديد نوكيا يعني musical eddition هست:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 15:39
بچه ها من نمیدونم چطوری رادیوی گوشیم و فعال کنم یعنی کارش بندازم میشه یه راهنمایی کنید
هدستي كه تو جعبه گوشيت بود رو به موبايلت وصل كن همين!:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 18:38
سلام.لطفا کمکم کنید. من با گوشی ام نمیتونم نرم افزار و تم با بلوتوث ارسال کنم. ایا همه ی ان 70 ها اینطور هستند.اما چیزهای دیگر را براحتی ارسال میکند.
براي ارسال برنامه ميتوني برنامه File Send يا instantsis_v21 تو قسمت درخواست نرم افزار اين سايت دانلود كني
يا تو گوگل سرچ كني
:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 18:47
سلام.خواهشا کمکم کنید.من ان70 موزیک ادیشن دارم .نمیدونم چرا 2 روزه که گوشیم کند شده و دیر روشن میشه.در ضمن در قسمت موزیک پلیر اهنگ در حال پخش رو نمیتونم جلو و عقب کنم(باز هم میگم 2 روزه گوشیم اینطور شده).گوشی رو مستر ریست کردم باز هم فایده نداشت.اگر راه حلی دارید به من بدید.(ایا گوشیم ویروس گرفته؟اگر گرفته یک انتی ویروس خوب پیشنهاد کنید.)
مي توني از آنتي ويروس نورتون 2007 استفاده كني از اين جا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش كن
براي جلو عقب بردن موزيك دكمه اي رو كه با آن آهنگ رو عوض مي كني نگه دار آهنگ جلو مي ره:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 18:51
راستی چطور میشه در قسمت اس ام اس 160 کلمه رو ارتقا داد؟ اصلا میشه؟
تو اگه به تايپ كردن ادامه بدي مي نويسه ولي چندتا اس ام اس حساب مي شه:5:

Ghasem.M
19-03-2007, 18:57
راستي براي بروبچس ان 70 دار
مي تونيد تو اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه ها و تم هاي ان 70 رو دانلود كنيد همچنين مي تونيد تو قسمت مقايسه گوشي تون رو با تمام گوشي ها مقايسه كنيد خودم سايتش و ديدم خيلي باحاله:5:

bzsgh
19-03-2007, 23:48
سلام به دوستان عزیز
بنده جدیدا یک ن70 خریدم ولی نمودونم چه چیزی را از قسمت imaging camera و mobile آن پاک کرده ام که حالا دیگه عکس نمی گیریه و system error میده اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشوم که راهنمایی کنه

Ghasem.M
20-03-2007, 07:42
سلام به دوستان عزیز
بنده جدیدا یک ن70 خریدم ولی نمودونم چه چیزی را از قسمت imaging camera و mobile آن پاک کرده ام که حالا دیگه عکس نمی گیریه و system error میده اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشوم که راهنمایی کنه
شايد با مستر ريست مشكلت حل شه برو قسمت setting بعد phone بعد قسمت generals و قسمت org.phone setting رو بزن ازت lock code مي خواد كه اگر عوض نكرده باشي يا 12345 يا 0000 :5:

Tomi_Rahgozar
21-03-2007, 06:06
هدستي كه تو جعبه گوشيت بود رو به موبايلت وصل كن همين!:5:
دمت گرم جوابمو دادی ولی کاش میدیدی چه تاریخی نوشتم فکر کنم برمیگرده به 2 هزار سال قبل از میلاد
بازم ممنون

Ghasem.M
21-03-2007, 08:44
با توجه به اين كه بسياري از دوستان در مورد اينكه چه جوري بايد صداي فلاش رو قطع كرد سوال كردن من هم جواب رو مي گم:
1- اولا بايد گوشيتون رو silent كنيد
2- اگر باز هم صدا داد اين مسير رو بريد profiles بعد silent بعد personalise بعد در قسمت warrning tones
on رو off كنيد:5:

behnam_speed
21-03-2007, 15:45
یک مشکل درباره ی n70 برام پیش آمده
گوشیم بعد از 1 تا 2 دقیقه کار کردن هنگ میکنه بعد باطری شو درمیارم از دوباره روشنش می کنم بعد بازم هنگ میکنه
بعد می خواهم memory phone رو فرمت کنم چون فکر کنم ویروس گرفته.چطوری میشه phone memory رو فرمت کرد؟
خواهش میکنم کمکم کنید

Ghasem.M
21-03-2007, 15:54
گوشیم بعد از 1 تا 2 دقیقه کار کردن هنگ میکنه بعد باطری شو درمیارم از دوباره روشنش می کنم بعد بازم هنگ میکنه
بعد می خواهم memory phone رو فرمت کنم چون فکر کنم ویروس گرفته.چطوری میشه phone memory رو فرمت کرد؟
خواهش میکنم کمکم کنید
گوشي تو ويروس يابي كردي؟

behnam_speed
21-03-2007, 17:26
گوشي تو ويروس يابي كردي؟

آره ویروس یابی کردم ولی چیزی پیدا نکرد

behnam_speed
21-03-2007, 17:27
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
مشکلم از کجاست؟
چطور درست می شه؟

Ghasem.M
21-03-2007, 17:48
من هم مشكل تو را داشتم
من برات دو پيشنهاد دارم در صفحه قبلي لينك جديد ترين ويروس كش را داده ام دانلود كن و دوباره ويروس يابي كن
اگه درست نشد تاپيك آخري كه در صفحه قبلي توضيحش رو دادم امتحان كن:5:

rw280s
22-03-2007, 12:22
براي ارسال برنامه ميتوني برنامه File Send يا instantsis_v21 تو قسمت درخواست نرم افزار اين سايت دانلود كني
يا تو گوگل سرچ كني

اما این نرم افزارها قادر نیستند تم را ارسال کنند... درسته؟
دوست ما ارسال تم رو هم خواسته بودن

rw280s
22-03-2007, 12:24
راستی rw208s همون اول که برنامه اپدیت و اجرا میکنم وقتی که گوشی و پیدا میکنه dc میشه اشکال نداره؟

با سلام و پوزش از تاخیر
من متوجه سوال شما نشدم اگر میشه دقیق تر مطرح کنید.
موفق باشید.

rw280s
22-03-2007, 12:30
مي توني از آنتي ويروس نورتون 2007 استفاده كني از اين جا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش كن
براي جلو عقب بردن موزيك دكمه اي رو كه با آن آهنگ رو عوض مي كني نگه دار آهنگ جلو مي ره:5:

یک مشکل دیگه ای که باعث این اختلال میشه اینه که یک یا چند تا از فایلهای MP3 که دارید مشکل داشته باشه.
اگر مشکلتون قبلا حل نشده MP3 ها رو ÷اک کنید و چک کنید.
موفق باشید.

rw280s
22-03-2007, 12:41
خواهش میکنم کمکم کنید

دوست عزیز پیشنهاد من اینه که ابتدا آنتی ویروس رو بگیر و روی موبایلت نصب کن
اگه ویروسی پیدا نکردی مموری رو فرمت کن و همونطور که در تایپک #286 توضیح دادم گوشیت رو درست کن .
موفق باشی.

Ghasem.M
22-03-2007, 15:41
یک مشکل دیگه ای که باعث این اختلال میشه اینه که یک یا چند تا از فایلهای Mp3 که دارید مشکل داشته باشه.
اگر مشکلتون قبلا حل نشده Mp3 ها رو ÷اک کنید و چک کنید.
موفق باشید.

اين هم ممكنه.

Ghasem.M
22-03-2007, 15:43
اما این نرم افزارها قادر نیستند تم را ارسال کنند... درسته؟
دوست ما ارسال تم رو هم خواسته بودن
درسته
يك روش براي ارسال تم اينكه memory دستگاهي رو كه مي خواد تم ها رو انتقال بده در بيارن و درون دستگاهي كه تم هارو مي خواد دريافت كنه بزارن بعد به قسمت themes موبايل دريافت كننده رفته و روي تم مورد نظر دكمه option رو زده و copy to phone memory رو انتخاب كنن:5:

final
25-03-2007, 19:01
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من میخواستم بدونم میتونم اسم اس بفرستم که شماره ام نیفته ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدهید ســــــــــال نــــــــــــو بــــــــــــر هــــــــــــمـــــــــــ ــهــــــــــی شـــــمــــــــا مــــــــــبـــــــــــــ ارکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

kiarash3500
27-03-2007, 14:45
سلام
من هم تقریبا مشکل بهنام رو دارم گوشی ام بعد از یکی دو دقیقه کار کردن قفل میکنه و و قتی که مموری رو در میارم دوباره درست میشه مموری رو روی 6630 میذارم اونم قفل میکنه
منتها رو 6630 وقتی در میارم هم درست نمیشه و باید باتری رو در بیارم و دوباره جا بزنم
ضمنا مموری هم فرمت نمیشه میشه با رم ریدر درستش کرد؟
ممنون

Moje RengeR
28-03-2007, 15:52
دوست عزیز
ابتدا به این آدرس بروید
موفق باشید.
اگه اینترنت قطع بشه واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد اگه پیش اومد باریست کردن گوشی مشکل حل میشه.
من به جای کابل میتونم از بلوتوس استفاده کنم

S0R3N4
28-03-2007, 19:56
سلام دوستان
لطفا چندتا برنامه ی کاربردی و باحال برای گوشی N70 بدید از نظیر :
-دیکشنری انگلیسی به فارسی
-ادیت عکس
-پخش آهنگ و فایل تصویری
و ...
ممنون

vahid_203
30-03-2007, 08:41
:41: سلام دوستان ..
من نرم افزار Psiloc_ArabicFarsiUrdu رو رو گوشيم ( ان 70 ) نصب كردم .... ( نرم افزار فارسي ساز )
مشكل اينه كه : اين نرم افزار رجيستر يا كرك نشده و 10 روزكار ميكنه ...... از دوستان اگه كسي كد رجيستر يا .... داره كه مي تونه كار منو راه بندازه ممنون ميشم بذاره ......
منتظرم ... :13:

Ghasem.M
30-03-2007, 08:54
اين كد رو حتما بايد بخري چون تو تمام سايت ها فقط نسخه كرك شده است. بعدشم تونستي گوشي n70 رو فارسي كني:18:

roteal2007
30-03-2007, 10:28
دوتا سوال داشتم اول اینکه وقتی به رادیو گوشیم گوش میدم وقتی موخوام ببندمش در بعضی مواقع خیلی زود شارپ باطری خالی میشه طریقه درست وصل کردن هدست رو بگین و دومی اینکه بازی اسنو بورد که روی خود گوشی هست اجرا نمیشه چه کار کنم :41:

tcom_mobile
30-03-2007, 17:48
سلام دوستان بي زحمت هر چه سريعتر تا 13 عيد منو راهنمايي كنيد.
1. ان70 معمولي با گارانتي اصل موبايل پلاس 370 تومن + يه رم 1 گيگ اصل نوكيا 40 تومن كه رو هم مي شه 410 تومن

2.ان 70 موزيك اديشن كه خودشم يه رم ا گيگ داره با گارانتي اصل موبايل پلاس 400 تومن

(اين اختلاف 10 تومن رو ول كنيد پول مهم نيست)

خوب با اين اوصاف كدومو بخرم؟ آيا ان70 موزيك عينهو ان70 معموليه؟ جوابشو خوب پس داده ؟ فريم ويرش همونه؟ هنگ نداره؟ خوب كار مي كنه؟ مونتاژش خوبه؟ ادا در نمياره؟ يا ان70 معمولي با 1 گيگ رم بگيرم بهتره؟

همه ي فرق هاي موجود تو قيافه و تو ساختار اين دو گوشي رو مي دونم ولي اينا تئوريه. مي خوام كسي كه عملا برخورد داشته بگه كدوم رو بخرم. لطفا بجز اين دو گوشي گوشي ديگه اي معرفي نكنين فقط زود و با ذكر علت كافي و وافي.
ممنونم

roteal2007
30-03-2007, 20:42
سلام من تو اصفهانم اگه کسی میتونه آدرس جایی که ان 70 معمولی رو به ام 70 موزیک ایدیشن تبدیل مکنه بگه یه سوال با این کار گارانتی میپره؟؟؟؟؟

roteal2007
31-03-2007, 10:24
سلام یه دو سه روزی هست که حالم خیلی گرفته هست میخوام اگه شد {که نمیشه} برم شرکت نوکیا شکایت کنم . بچه ها تقریبا دو روز که موبایلم خیلی شارپ مصرف میکنه مصلا ازدیشب دو تا شارپ خالی کرده بود و تا امروز صبح ییهو 5 تا شارپ خالی کرده وقتی از مسافرت اومدیم بلا فاصله یه تم لامبورگینی روش نصبیدم قضاوت بر عهده شما مشکل از چیست؟؟؟؟

Moje RengeR
31-03-2007, 13:32
سلام دوستان بي زحمت هر چه سريعتر تا 13 عيد منو راهنمايي كنيد.
1. ان70 معمولي با گارانتي اصل موبايل پلاس 370 تومن + يه رم 1 گيگ اصل نوكيا 40 تومن كه رو هم مي شه 410 تومن

2.ان 70 موزيك اديشن كه خودشم يه رم ا گيگ داره با گارانتي اصل موبايل پلاس 400 تومن

(اين اختلاف 10 تومن رو ول كنيد پول مهم نيست)

خوب با اين اوصاف كدومو بخرم؟ آيا ان70 موزيك عينهو ان70 معموليه؟ جوابشو خوب پس داده ؟ فريم ويرش همونه؟ هنگ نداره؟ خوب كار مي كنه؟ مونتاژش خوبه؟ ادا در نمياره؟ يا ان70 معمولي با 1 گيگ رم بگيرم بهتره؟

همه ي فرق هاي موجود تو قيافه و تو ساختار اين دو گوشي رو مي دونم ولي اينا تئوريه. مي خوام كسي كه عملا برخورد داشته بگه كدوم رو بخرم. لطفا بجز اين دو گوشي گوشي ديگه اي معرفي نكنين فقط زود و با ذكر علت كافي و وافي.
ممنونم
من ان 70 معمولی بارم 1گیگ دارم سرعتش خوبه اما رو بعضی از بازی ها گیر میده من اگه جای تو بودم موزیک ادیشن ومی خریدم چون مشکل که در ان هفتاد معمولی بود رو این حل شده

tene30
31-03-2007, 16:25
سلام دوستان عزيز
من يه مدتيه كه گوشيم قات زده :-(
هر چي اس ام اس واسم مياد ميره لابلاي اس ام اسها 3 ساعت بايد بگردم تا پيداش كنم...
عكس ميگيرمم همينطوره ...ميره وسط عكسهام

كمكم كنيددددددددددددد لطفآ
حالم خيلي بده
ممنونم

roteal2007
31-03-2007, 16:42
سلام دوستان عزيز
هر چي اس ام اس واسم مياد ميره لابلاي اس ام اسها 3 ساعت بايد بگردم تا پيداش كنم...

حالم خيلي بده
ممنونم

سلام دوست عزیز به نظر من مشکلت اینجاست یه با برو تو اینباکس موبایلت از اونجا با انتخاب گزینه ی آپشن و تب SORT BY روی تب DATE انتخاب کن در گالری هم همین کار را بکنامیدوارم مشکلت حل بشه موفق باشی:20:

tcom_mobile
01-04-2007, 00:29
ساموعليك دوستان
مي گن ان70 موزيك اديشن فيلمبرداري بصورت mpeg نداره!!! درسته يا غلطه؟ صحت و سقمشو به شما عزيزان مي سپازم
درثاني مي گن صداي شاتر دوربين موقع عكسبرداري به هيچ عنوان قابل قطع كردن نيست ولي تو ان70 معمولي مي شه آيا اينم درسته؟؟؟؟؟؟

امير اقا
01-04-2007, 05:08
سلام من ان 70 دارم ولي يه مشكل داره برنامه اي كه روش نصب ميشه البته بعضي از برنامه ها رو نميشه پاك كرد از برنامه اكسپلوره و منيجر گوشي هم استفاده كردم اصلا اين برنامه ها رو نشون نميده چي كار كنم

tene30
01-04-2007, 09:03
سلام دوستان عزيز

حالم خيلي بده
ممنونم

سلام دوست عزیز به نظر من مشکلت اینجاست یه با برو تو اینباکس موبایلت از اونجا با انتخاب گزینه ی آپشن و تب SORT BY روی تب DATE انتخاب کن در گالری هم همین کار را بکنامیدوارم مشکلت حل بشه موفق باشی:20:

نه اينطوري كه درست نميشه roteal2007 جان عزيز
امتحان كردم نشده
ممنون

دوستان ديگه چنين مشكلي نداشتن تاحالا؟؟؟؟؟ :41:

roteal2007
01-04-2007, 11:02
سلام دوستان عزيز

حالم خيلي بده
ممنونم

نه اينطوري كه درست نميشه roteal2007 جان عزيز
امتحان كردم نشده
ممنون

دوستان ديگه چنين مشكلي نداشتن تاحالا؟؟؟؟؟ :41:
ببین عزیز اگه تو این تاپیک جوابی نگرفتی آخرین راه مستر ریست هست

vahid_203
01-04-2007, 13:04
اين كد رو حتما بايد بخري چون تو تمام سايت ها فقط نسخه كرك شده است. بعدشم تونستي گوشي n70 رو فارسي كني:18:

بله .. ان 70 فارسي ميشه ...........
نصب كن ....

Ghasem.M
01-04-2007, 13:15
بله .. ان 70 فارسي ميشه ...........
نصب كن ....
چي رو نصب كنم دوست من. تو با كدوم برنامه فارسي كرديش!:5:

vahid_203
01-04-2007, 17:31
چي رو نصب كنم دوست من. تو با كدوم برنامه فارسي كرديش!:5:

سلام ... نرم افزار Psiloc_ArabicFarsiUrdu رو نصب كن فارسي مي شه عزيز
ولي فقط 30 - 10 روز كار ميكنه و بعد از كار مي افته ..... من دنبال نسخه كرك شدش يا كد ريجسترش مي گردم ....
اگه يه موقع گير آوردي به منم خبر بده ...
موفق باشي

Ghasem.M
01-04-2007, 17:38
چه نسخه اس از برنامه تونست گوشي رو فارسي كنه؟
من چندين نسخه رو توش امتحان كردم ولي فارسي نشد به جز يكي. حالا يادم نيست كدوم نسخه اش بود. بدشم هيچ نسخه كرك شده تو n70 درست كار نميكنه.

earnofnet
01-04-2007, 18:47
ساموعليك دوستان
مي گن ان70 موزيك اديشن فيلمبرداري بصورت mpeg نداره!!! درسته يا غلطه؟ صحت و سقمشو به شما عزيزان مي سپازم
درثاني مي گن صداي شاتر دوربين موقع عكسبرداري به هيچ عنوان قابل قطع كردن نيست ولي تو ان70 معمولي مي شه آيا اينم درسته؟؟؟؟؟؟
doroste ???? yeki javab bede, thx

shazdeh23
02-04-2007, 02:34
ساموعليك دوستان

سلام
دوست عزیز گوشی N70 قابلیت فیلمبرداری به صورت Mp4 رو داره و N70 موزیک ادیشن هم همینطور.
در ضمن من توی N70 معمولی هم نتونستم صدای شاتر موقع عکسبرداری رو قطع کنم! :13:

tcom_mobile
02-04-2007, 13:49
ممنون اينو ديشب فهميده بودم ولي بازم ممنون

amir_a
03-04-2007, 13:47
سلام خدمت n70 دارا :5:

امروز یه دونه از اس ام اسام رو حالت sending موند . گوشی رو ریست کردم ، بعدش که نگاه کردم دیدم تمام
اس ام اسا پاک شده :18:

ممنون میشم راهنماییم کنید :20:

vahid_203
03-04-2007, 21:33
چه نسخه اس از برنامه تونست گوشي رو فارسي كنه؟
من چندين نسخه رو توش امتحان كردم ولي فارسي نشد به جز يكي. حالا يادم نيست كدوم نسخه اش بود. بدشم هيچ نسخه كرك شده تو n70 درست كار نميكنه.

روش استفاده .........
اول برنامه Psiloc Localization cracked by Iranians رو روي گوشيتون نصب كنين اگه كار كرد و فهميدين كه برنامه مدت دار نيست كه خوب برنامه كرك شده است ولي احتمال دارد بعد از 30 - 10 روز از كار بيافتد.
اگر برنامه مدت دار بود و از كار افتاد برنامه رو يكبار پاك كرده گوشي رو restart كنين و بعد نصبش كنين و بعد از نصب از برنامه استفاده نكنين و داخل برنامه نرين و بعدش برنامه psilocerecorderv164 رو نصب كنين و گوشي رو يكبار روشن و خاموش كنين و بعد حالشو ببرين ............
اگه طبق روش بالا عمل نكنين .. به هيچ وجه كار نميكنه
موفق باشيد :40:

tcom_mobile
04-04-2007, 00:55
منظور از ري استارت گوشي چيه؟

roteal2007
04-04-2007, 19:57
دوتا چیز جدید کشفیدم 1_وقتی چند تا برنامه رو با هم باز میکنیم با گرفتن دکمه منو میتونی انتخاب کنی کدوم بیان رو صفحه 2_وقتی صفحه نمایش روشن وقتی ورودی صدای مخاطب گوش میدیم یه صدای ویز ویز تو گوشی میاد این رو روی 3250 هم چک کردم به نظر میاد نور صفحه نمایش نویز میندازه:46:

tcom_mobile
05-04-2007, 00:08
اينم نظريه ولي قائدتا بايد اينا رو نوكيا حل مي كرد

vahid_203
05-04-2007, 02:24
منظور از ري استارت گوشي چيه؟

منظور از ريستارت گوشي همون روشن و خاموش كردن گوشي ..... :11:

Moje RengeR
05-04-2007, 16:20

روش استفاده .........
اول برنامه Psiloc Localization cracked by Iranians رو روي گوشيتون نصب كنين اگه كار كرد و فهميدين كه برنامه مدت دار نيست كه خوب برنامه كرك شده است ولي احتمال دارد بعد از 30 - 10 روز از كار بيافتد.
اگر برنامه مدت دار بود و از كار افتاد برنامه رو يكبار پاك كرده گوشي رو restart كنين و بعد نصبش كنين و بعد از نصب از برنامه استفاده نكنين و داخل برنامه نرين و بعدش برنامه psilocerecorderv164 رو نصب كنين و گوشي رو يكبار روشن و خاموش كنين و بعد حالشو ببرين ............
اگه طبق روش بالا عمل نكنين .. به هيچ وجه كار نميكنه
موفق باشيد :40:
من این برنامه رو نصب کردم
کارکرد ولی انگار به جای فارسی چینی مینویسه و فنتش:41: قابل خوندن نیست

roteal2007
05-04-2007, 16:43
سلام بچه ها آخرین نسخه فریم ور ان 70 اومده مورد توجه کسایی که اینترنت پر سرعت دارن میتونید تو این سایت ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rainysky50
05-04-2007, 19:36
کمکم کنید.وقتی در عکس برداری گوشی رو توی حالت sport modeقرار میدم پارازیتهایی توی صفحه بوجود میاد.ایا این پارازیتها بدلیل تغییر رزولوشن از 1600*1200 به 800*600 میباشد؟لطفا کمکم کنید.

tcom_mobile
06-04-2007, 01:03
دوستان بلاخره نتونستند صداي شاتر دوربين ان70 رو سايلنت كنند؟

roteal2007
06-04-2007, 12:06

عزیز وقتی گوشی رو میزاری رو سایلنت صدای شاتر میقطعه در ضمن ورپن گوشی شما چیه:5:

vahid_203
06-04-2007, 18:58
من این برنامه رو نصب کردم
کارکرد ولی انگار به جای فارسی چینی مینویسه و فنتش:41: قابل خوندن نیست

سلام دوست عزيز .....
شما وقتي ميري رو آپشن و عربي/فارسي رو انتخاب مي كني ، بعدش نرم افزار سوال مي پرسه كه آيا ريستارت كنم يا نه ؟ كه شما بايد نه رو انتخاب كني .... اگه ريستارت كني بله فونتهات قاطي ميشه ..
شما نذار ريستارت بشه .... بعد برو در قسمت ايجاد اس ام اس جديد و آپشن رو بزن و Enable Farsi رو انتخاب كن و فارسي بنويس و اگر خواستي انگليسي بنويسي در همان قسمت Disable Farsi رو انتخاب كن ......
همين ..
در ضمن وقتي كه Enable Farsi رو انتخاب كردي به غير از قسمت اس ام اس در كليه قسمت هاي گوشيت اگه بخواي چيزي بنويسي فارسي مي نويسه ... مثلا يه پروفايل فارسي ايجاد كن و يا در هر نرم افزاري كه نصب كردي مي توني فارسي بنويسي ...
موفق باشي ...... :11:

vahid_203
06-04-2007, 19:05

سلام ..
دوست عزيز برو Profiles و رو Silent ، Options رو بزن و Personalise را انتخاب كن و قسمت Warning tones رو off كن .....
صداي شاتر دوربين قطع ميشه .....
موفق باشي

:11:

rainysky50
06-04-2007, 20:48
کمکم کنید.وقتی در عکس برداری گوشی رو توی حالت sport modeقرار میدم پارازیتهایی توی صفحه بوجود میاد.ایا این پارازیتها بدلیل تغییر رزولوشن از 1600*1200 به 800*600 میباشد؟لطفا کمکم کنید.

tcom_mobile
07-04-2007, 00:34
عزیز وقتی گوشی رو میزاری رو سایلنت صدای شاتر میقطعه در ضمن ورپن گوشی شما چیه:5:
من ندارم ولي سفارش دادم يه ان70 موزيك با گارانتي اصلي حدود 400 تومن برام بيارن ولي نوشته بودند كه صداي شاتر ان70 موزيك غير قابله قطعه درسته يا نه؟؟؟
يكي نوشته بود من كه ان70 معمولي دارم نتونستم با هيچ روشي صداشو قطع كنم حالا نمي دونم....

vahid_203
07-04-2007, 01:46
من ندارم ولي سفارش دادم يه ان70 موزيك با گارانتي اصلي حدود 400 تومن برام بيارن ولي نوشته بودند كه صداي شاتر ان70 موزيك غير قابله قطعه درسته يا نه؟؟؟
يكي نوشته بود من كه ان70 معمولي دارم نتونستم با هيچ روشي صداشو قطع كنم حالا نمي دونم....

سلام ..
دوست عزيز برو Profiles و رو Silent ، Options رو بزن و Personalise را انتخاب كن و قسمت Warning tones رو off كن .....
از اين به بعد هر وقت گوشيت رو بذاري Silent صداي شاتر دوربين نماد ....
منم ان 70 معمولي دارم با اين روش صداشو قطع كردم ...
موفق باشي :11:

saeed323
07-04-2007, 04:42
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif گوشی من n70me هست و ورژن 5.0638.3.0.1 چه جوری باید اپدیت بکنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

FATHI57
07-04-2007, 04:49
N70بدون دوربين جلو چه فرقي با نوع داراي دوربين جلو دارد

saeed323
07-04-2007, 04:51
سلام ..

دوست عزیز در n70meچه جوری این مشکل حل میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed323
07-04-2007, 04:55

:18: مگهn70 تک دوربین هم امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tcom_mobile
07-04-2007, 13:51
آي آي آي مواظب باش تو آستينت نكنن ها....
ساخت تايوانه قلابيه از بازار جمعش مي كنن . 20 يا 30 تومنم ارزون تره نخري هاااااااااااااااااااااااا ا:19:

tcom_mobile
07-04-2007, 13:51
نظرتون چيه ان70 موزيك بگيرم يا ان73؟؟؟؟؟؟؟

vahid_203
07-04-2007, 17:03
دوست عزیز در n70meچه جوری این مشکل حل میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
گوشي من ان70 معمولي ..
شما همين روش رو امتحان كن ببين چي ميشه ؟ اگه حل نشد راهشو گير ميارم واست ..
موفق باشي

vahid_203
07-04-2007, 17:09
نظرتون چيه ان70 موزيك بگيرم يا ان73؟؟؟؟؟؟؟

ان 73 ....
دوربينش 3.2 ....
و در واقع نمونه تكميل شده ان 70 ...

rw280s
07-04-2007, 18:29
من ان 70 معمولی بارم 1گیگ دارم سرعتش خوبه اما رو بعضی از بازی ها گیر میده من اگه جای تو بودم موزیک ادیشن ومی خریدم چون مشکل که در ان هفتاد معمولی بود رو این حل شده

دوست عزیز نظر شما کاملا اشتباه هست و اگه مشکلی در هنگام اجرای بازیها واستون پیش اومده به این موضوع هیچ ربطی نداشته
موفق باشید.

rw280s
07-04-2007, 18:33
برای قطع کردن صداری شاتر هنگام عکس در قسمت پروفایل warning tones رو off قرار بدید.

aminmousavi86
07-04-2007, 19:33
ببخشيد ، فقط برای امتحان کردن بود ، منظور ديگه ای ندارم.

aminmousavi86
07-04-2007, 19:41
با سلام خدمت دوستان...
گوشيم برای يه مدت بدون اينکه يک بار هم خاموشش کنم روشن بود تا اينکه ديدم چند روزيه که Sms ندارم ، يک بار شارژ گوشيم کامل خالی شد و گوشی خاموش شد. روشن که کردم ديدم همه Sms های اين چند روز يکدفعه سرازير شدن تو گوشيم ! چند بار تا حالا اين اتفاق برام افتاده ، در ضمن می دونم که از شبکه نيست چون حتی Sms های يک هفته قبلش رو هم نگه ميداره ، و نيز همون موقع که طرف Sms ميفرسته گزارش ارسال واسش مياد !
لطفآ راهنمايی کنيد.

aminmousavi86
07-04-2007, 19:53
با سلام خدمت دوستان...
يه مدتی هست که فايلهی ويديوئيم رو از گالری نمی تونم پخش کنم و موقعی که اونارو پخش می کنم ، چند ثانيه که ميگذره گير ميکنه و اگه همين جور ولش کنم بعد از کلی معطلی اگه دوباره پخش بشه باز بيشتر گير ميکنه و اکثرآ هيچ موقع به آخر نميرسه ولی از File Manager (چه برنامه فابريک گوشی و چه برنامه نصبی ديگه ای باشه) بدون هيچ مشکلی فايلها اجرا ميشن. در ضمن فرقی نداره که فايل تو Memory باشه يا تو Phone واسه دوتاشون گير ميکنه.
لطفآ راهنمايی کنيد.

rainysky50
07-04-2007, 20:59

rainysky50
07-04-2007, 21:00
چرا کسی جواب نمیده؟خواهش میکنم .در ضمن منت هم میکشم:ممممممممممننننننننن نتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!!

vahid_203
07-04-2007, 22:20
1 : من 350 تا sms دارم تو phone memory .. مي خوام اونا رو انتقال بدم به رم گوشي .... چه جوري مي تونم اين كارو بكنم .. ؟

2 : وقتي مثلا در يه پوشه اي 20 فايل mp3 هست ، در برنامه power mp3 ميرم كه باز كنم فقط 12 - 10 تاشو load ميكنه و ميشناسه و ميشه بهشون گوش داد ؟
به نظر دوستان اشكال از چي ؟

:41: :41: :41:

tcom_mobile
08-04-2007, 00:57
والا توضيحات اين سؤالات بالا حوصله مي خواد لانم ندارمش بعدا ميام و اگه دوستي هستش بياد توضيح بده

tcom_mobile
08-04-2007, 00:58
اوني كه اس ام اساش سرازير مي شه. گوشيتو شارژ كامل كن مموريت رو تو رم ريدر فرمت كن گوشيتو ري استارت كن فريم ويرشو آپ ديت كن بايد كه حل بشه نشد فنيه بايد بره واسه گارانتي

vahid_203
08-04-2007, 09:40
ممنون ميشم اگه دوستاني كه راه حل اين مشكلاتي رو كه من دارم و بلدن بگن .......
tcom_mobile تشكر .. هر موقع حال داشتي ممنون ميشم واسم توضيح بدي ....
موفق باشي

aminmousavi86
08-04-2007, 10:19
اوني كه اس ام اساش سرازير مي شه. گوشيتو شارژ كامل كن مموريت رو تو رم ريدر فرمت كن گوشيتو ري استارت كن فريم ويرشو آپ ديت كن بايد كه حل بشه نشد فنيه بايد بره واسه گارانتي

سلام tcom_mobile جان؛
ممنونم از راهنماييت ، ولی ميشه طريقه آپگريد Firmware رو بگی؟ نياز به باکس داره؟ در ضمن گفتی رم گوشی رو از کامپيوتر فرمت کنم؟ اين جور که ميگن ضرر داره. اگه آپگريدش کنم مشکل گير کردن تو اجرای فايلهای ويديويی هم حل ميشه؟

tcom_mobile
08-04-2007, 14:36
كسي كه مي گه فرمت كردن با كامپيوتر ضرر داره هيچي حاليش نيست يا اينكه فقط نقل قول مي كنه.
بهترين راه فرمت فول فرمته كه يه ذره تخصصيي:: 3 نوع فرمت داريم
1. كويك فرمت يا فرمت سريع كه درست فرمت مموري كارت تو گوشي به همين منزله هستش تمام صفر و يك هارو صفر مي كنه ولي بازم قابل بازيافته
2. فرمت سطح بالا يا هاي لول level كه در اين حالت صفر و يك ها تو فت Fat‌صفر مي شن وديگه ايميجي از داده ها نيستش و به هيچ عنوان بازيافت نمي شه ومعمولا ايرادات با اين حل مي شه.
در مورد آپ ديت كردن اين مورد چندبار تكرار شده و گفته شده تو يان سايت مراجعه كنيد مي فهميد. با آپ ديت خيلي چيزا حل مي شه اگه با مواردي كه در تاپيك ها ي بالاتر گفتم حل نشد و پا ديت هم كردي حل نشد گوشي مشكل سخت افزاري داره

SANBOR
08-04-2007, 20:43
ایا میشود که بلندگو یا صدای ان 70 را ارتقا داد

SANBOR
09-04-2007, 15:42
سلام
من موبایل ان 70 دارم.
من میخواهم وقتی عکس یا فیلم بگیرم مستقیم به یه فایل دیگه برود و در گالری اصلی نرود و روی آن فولدر هم پاسورد بزارم تا کسی وارد آن نشود.
حالا از شما برنامه ای میخواهم که امکانات بالا را داشته باشد.
متشکرم

HOSSEIN-70
09-04-2007, 16:14
سلام
شنيدم ان70موزيك اديشن pop-port نداره .مگه pop-port همون كابلي نيست كه يه سرش به گوشي و يه سرديگش به كامپيوتر وصل ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست پس با چي به كامپيوتر وصل ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بگين صداش با ان 70معمولي فرق ميكنه؟؟؟؟؟؟؟ اخه ميخوام هفته ديگه بخرمش.

ghomeishi
09-04-2007, 16:38
چرا توn70حرف ک درست نمایش داده نمی شه

hosseinezzati13
09-04-2007, 17:59
che tori mishe n70 ro format kar ?? code sho be man bedid
mamnoon

Ghasem.M
09-04-2007, 19:06
ستاره#7370#

vosogh
09-04-2007, 19:43
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی می دونه چطور می تونم کد های مورد استفاده در N70 رو با کار بردشون پیدا کنم.
مثل*#0000#
ممنون

rainysky50
09-04-2007, 20:10

vahid_203
10-04-2007, 01:20
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی می دونه چطور می تونم کد های مورد استفاده در N70 رو با کار بردشون پیدا کنم.
مثل*#0000#
ممنون

كدهاي مخفي گوشي نوكيا : ( اين كدها را از سمت چپ به راست وارد گوشي نمائيد )

#06#*

سريال نامبر گوشي را نشان ميدهد

( IMEI )

#92702689#*
نمايش : سريال نامبر گوشي ، تاريخ ساخت ، تاريخ فروش ، تاريخ آخرين تعميرات ( 0000 به معناي نداشتن تعمير قبلي) براي خروج از اين صفحه بايد گوشي را خاموش و دوباره روشن کنيد. ( روي گوشي 3310 – 3660 )

#3370*
با اين کد شما از حالت EFR استفاده خواهيد کرد که باعث ميگردد از حداکثر کيفيت صداي گوشي برخوردار شويد اما در عوض مصرف باطري شما کمي بالاتر خواهد رفت
بر روي گوشي نوکيا 3310 آزمايش شد و عمل کرد

#3370#
حالت EFR را غير فعال ميسازد.

#4720#*
گوشي را در حالت کيفيت صداي پائين قرار مي‌دهد و در عوض مصرف باطري شما درحدود 30 درصد کاهش ميابد.

#4720#*
حالت قبل را غير فعال ميسازد.

#0000#* و يا #9999#*
ورژن سيستم عامل گوشي ، تاريخ ساخت نرم افزار ، و نوع فشرده سازي را نشان ميدهد.

#30#*
شماره هاي محرمانه گوشي را نمايش ميدهد.

#67705646#*
در گوشيهاي مدل 3310 و 3330 لگوي شبکه را حذف ميکند ( IR-TCI )

#73#*
تايمر گوشي و همچنين تمام امتيازات بدست آمده در بازيها را Reset ميکند.

#746025625#*
نمايش وضعيت سرعت clock سيمکارت گوشي. اگر گوشي شما داراي حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به اين معنا خواهد بود که گوشي شما ميتواند درحالت کمترين ميزان مصرف باطري درحالت Standby قرار بگيرد.

#2640#*
کد رمز فعلي گوشي را نشان ميدهد. کد رمز گوشي در حالت عادي 12345ميباشد.

#7780#*
RESET گوشي يا همان بازگشت به حالت تنظيمات کارخانه اي. مناسب براي زمانيکه گوشي قاطي کرده است . درواقع درايو C گوشي را ريست ميکند (ريست گوشي بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن اين کد ، گوشي از شما تقاضاي وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغيير نداده باشيد 12345 ميباشد.

#7370#*
فرمت گوشي يا همون مستر ريست . مناسب براي زمانيکه گوشي خيلي خيلي قاطي کرده است. درواقع اين کد درايو C گوشي را فرمت ميکند و البته تمامي برنامه ها و فايلهاي موجود بر روي اين درايو از بين خواهند رفت . بعد از وارد کردن اين کد ، گوشي از شما تقاضاي وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغيير نداده باشيد 12345 ميباشد.

#43#*
کنترل حالت) call waiting انتظار گوشي).

#61#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert در صورتيکه به تلفن پاسخ داده نشود ، تعيين گرديده است.

#62#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert درصورتيکه شبکه دچار اشکال باشد( آنتن نباشد) تعيين گرديده است.

#67#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert درصورتيکه گوشي اشغال باشد ، تعيين گرديده است.

#شماره*21**
divert به شماره مورد نظر در هر حالتي.

#شماره*61**
divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ گوئي ( no Reply )به تلفن زده شده.

#شماره*67**
divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال بودن گوشي

* سبز meno
مستر ريست گوشي در حاليكه گوشي به هيچ وجه بالا نياد – گوشي را خاموش كرده و سه دكمه فوق را گرفته و گوشي را روشن مي‌كنيم تا زماني كه نوشته مربوط به فرمت بياد بعد دكمه ها را ول مي كنيم

دكمه pen
رفتن به حال safe mode - گوشي را خاموش كرده و دكمه فوق را گرفته و گوشي را روشن مي‌كنيم تا زماني كه برنامه گوشي بالا بياد.

SANBOR
10-04-2007, 06:33
سلام
من موبایل ان 70 دارم.
من میخواهم وقتی عکس یا فیلم بگیرم مستقیم به یه فایل دیگه برود و در گالری اصلی نرود و روی آن فولدر هم پاسورد بزارم تا کسی وارد آن نشود.

متشکرم

z_s
10-04-2007, 08:54
salam mishe komakam konid man n70 daram baraye meno goshim code gozashtam manzoram ine ke on code aslie khodesho ke 12345 bodo taghir dadam hala cod jadide yadam raftr nemitonam vared goshi be sham azam cod mikhad manam yadam nis komakammmmmm konid:41: :41:

reza2pars
10-04-2007, 13:37
چه چوري ميشه با فايلهاي Word تو گوشي n70 كار كرد؟

dark fear
10-04-2007, 13:46
من یه سوال داشتم که با کمی فکر کردن دیدم بهترین جای طرحش اینجاس
دوستان n70 دار خواهشا راست و حسینی بیان معایب n70 رو بگن
خواهرم میخاد گوشی بخره بین n70 و چند تا دیگه گیر کردم خواهشا کمک کنید

HOSSEIN-70
10-04-2007, 14:13
سلام
شنيدم ان70موزيك اديشن pop-port نداره .مگه pop-port همون كابلي نيست كه يه سرش به گوشي و يه سرديگش به كامپيوتر وصل ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
بابا يكي جواب بده!:41:

SANBOR
10-04-2007, 14:20
از من میشنوی نخر ما خریدیم توش موندیم

SANBOR
10-04-2007, 14:20

Sasan Info
10-04-2007, 14:46
چه چوري ميشه با فايلهاي Word تو گوشي n70 كار كرد؟

گوشي n70 كه ورد نداره كه بخواد بخونه
اوني كه نو ميگي تو گوشي هاي ورژن سوم سيمبين نوكياست:46:

Sasan Info
10-04-2007, 14:57
كدهاي مخفي گوشي نوكيا : ( اين كدها را از سمت چپ به راست وارد گوشي نمائيد )

#06#*

سريال نامبر گوشي را نشان ميدهد

و........

بعضي از اين كد ها روي گوشي هاي سيمبين كار نميكنه !!:46:

arste2200
10-04-2007, 15:20
گوشي n70 كه ورد نداره كه بخواد بخونه
اوني كه نو ميگي تو گوشي هاي ورژن سوم سيمبين نوكياست:46:

اتفاقا n70نتنها word داره بلکه power point و pdf رو هم نشون میده

vahoodonline
10-04-2007, 19:04
دوستان سلام من گوشی ان70 موزیکال دارم که لاک کود آن را تغییر دادم ولی یادم رفته لطفا برنامه ای که بتوان لاک کود را شناسایی کرد را در سایت قرار دهید
ممنون

aminmousavi86
10-04-2007, 19:49
طريقه آپگريد کردن گوشی Nokia N70 رو می خواستم لطفآ ، اگه لينک هم داريد ممنون ميشم.

vahoodonline
10-04-2007, 20:18
دوستان سلام من گوشی ان70 موزیکال دارم که لاک کود آن را تغییر دادم ولی یادم رفته لطفا برنامه ای که بتوان لاک کود را شناسایی کرد را در سایت قرار دهید
ممنون

سلام با برنامه phone lock مشکلم حل شد خیلی ممنون

rezasafa2000
10-04-2007, 23:22
جریان هنگ n70meچی؟ چند تا از مغازه دارای علاالدین امروز میگفتن هنگ میکنه و اصلا me رو توصیه نمیکردن میگفتن n70 بهتره چون mpeg4 و pop port و html نسبت به me داره
راستی ..جریان گارانتی های مختلف واسه این مدل چی هست ؟ چون با هم کلی از نظر قیمت تفاوت دارن

tcom_mobile
10-04-2007, 23:42
من یه سوال داشتم که با کمی فکر کردن دیدم بهترین جای طرحش اینجاس
دوستان n70 دار خواهشا راست و حسینی بیان معایب n70 رو بگن
خواهرم میخاد گوشی بخره بین n70 و چند تا دیگه گیر کردم خواهشا کمک کنید
معايب ان70 به شرح زيره:
اينفرارد نداره
سرعتش نسبتا پايينه با توجه با ساير گوشي ها
با زدن دكمه ي قرمز كل برنامه هاي درحال اجرا بسته مي شه.
دوربينش اتوفوكوس و ماكرو نداره عكسهاي مثلا كمتر از 1 مترت بدرد نمي خوره. از يه صفحه كتاب يا سند، يه گل يا نماي 3*4 نمي توني عكس بگيري.
باتريش تقريبا ضعيفه
يكم سنگينه و زنانه نيستش
عكس و فيلمها تو گالريش قاطين. مي گن با نصب برنامه حل مي شه

از بين ايرادات بالاي ذكر شده مهمترين ايرادش به نظر من نداشتن اتوفوكس و ماكروي دوربينشه.

ولي عزيز من اين گوشي جواب پس داده مثل پژو405 و كلاس 2000 سي سي فرانسه مي مونه. عاليه

tcom_mobile
10-04-2007, 23:48
جریان هنگ n70meچی؟ چند تا از مغازه دارای علاالدین امروز میگفتن هنگ میکنه و اصلا me رو توصیه نمیکردن میگفتن n70 بهتره چون mpeg4 و pop port و html نسبت به me داره
راستی ..جریان گارانتی های مختلف واسه این مدل چی هست ؟ چون با هم کلی از نظر قیمت تفاوت دارن
دوست عزيز معتبرترين سايت براي اينكه گوشي موزيم ان70 فلا چيز نداره يا داره سايت خود نوكيا است. بنده رفتم از خود سايت نوكيا نگاه كردم هم ام پگ داره هم پاپا پورت داره و همه چي... هيچ فرقي نداره با ان70 معمولي از اين لحاظ. بابا دوستامن دارن امتحانش كرديم همه چي درسته. اينا رو من مي دونم از چي مي گن از سايت gsm.ir همه ي اينا رو تو اون سايت نوشته كه نداره ولي اشتباه محضه.
در مورد هنگش بايد بگم كه من تا حالا موردي نشنيدم همه راضين همه. اگه مموري رو فول كني خوب معلومه كه هنگ مي كنه اونم گوشي ان70 كه ذاتا سرعتش پايينه و در ان70 موزيك هم همينطوره. والا مي گن فريم وير جديد نصب شده رو ان70 موزيك قائدتا بايد هنگ حل بشه گرچه ان70 معمولي هنگ الكي نداره. چه برسه به موزيكش.

در مورد گارانتي ها. دوست عزيز جز گارانتي هاي معتبر نوكيا عمرا هيچ گارانتي اي رو نخر . همشون دوز و كلك اند . ممكنه خارج تهران خط نده. ممكنه بعد مدتي مخابرات بدليل عدم ريجستر بودن قانونيش تمام قاچاقي هاي بعد 20 آبان 85 ر وببنده اين احتمالات هستش. فقط گارانتي اصلي اونم به به خاطر اينكه گوشيت خراب بشه مي دي تعمير مي كننن...نه دوست عزيز تو ايران خدمات گارانتي كشكه فقط به خاطر ريجستر قانوني بودن برو گارانتي اصل بگير

SANBOR
11-04-2007, 07:29
سلام
من موبایل ان 70 دارم.

متشکرم

جواب من رو مدیدید.
راستیمن برنامه اپدیتش رو گرفتم حالا می خواد ورژنش رو اتوماتیک بالا ببره و این کار هم شدنی نیست چون باید این کار را انجام بدی که 22.1 mb است و نمی توان راهی نیست که درست بشه چون اگر اینجوری باشه هر چند وقت باید اپدیت بشه

aminmousavi86
11-04-2007, 16:20
طريقه آپگريد کردن گوشی Nokia N70 رو می خواستم لطفآ ، اگه لينک هم داريد ممنون ميشم.

بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.

rezasafa2000
11-04-2007, 16:45
n70ساپورت نرم افزاری خوبی داره که بشه اونو به w810 ترجیح داد یا نه ؟

HOSSEIN-70
11-04-2007, 17:38
سلام
يكي به من جواب بده.:42:

roteal2007
11-04-2007, 17:52
بعضي از اين كد ها روي گوشي هاي سيمبين كار نميكنه !!:46:

سلام ساسان اینکه فهمیدم از اصفهان هستی یه سوال ازت داشتم ان 73 me تو اصفهان اومده یا نه در ضمن اگه میتونی آدرس جایی که میفروشن به ما بدی که ممنونت میشم

roteal2007
11-04-2007, 18:05
من ان 70 معمولی دارم و گارانتی موبایل پلاس خریدم حدود 5 6 ماهی هست اگر به ان 70 موزیک ایدیشن تبدیل کنم گارانتی میپره

roteal2007
11-04-2007, 18:11
n70ساپورت نرم افزاری خوبی داره که بشه اونو به w810 ترجیح داد یا نه ؟

اصلا قابل قیاس با سونی اریکسون نیست اینو وقتی میفهمی که داشته باشی در ضمن ان 70 بل پلتفرم سیمبین اونم از سری 60 انعطاف پذیری خوبی در این زمیته داره و موفق باشی:8:

roteal2007
11-04-2007, 18:14
سلام ..

میتونی دگمه مربع رو بفشاری و خودکار روی سایلنت میره:5:

roteal2007
11-04-2007, 18:16
[QUOTE=aminmousavi86;998991]بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.[/QUOTعزیز یه توصیه اگر گوشیت مشکل خاصی نداره دنبال این کار نرو به هر حال میتونی به سایت نوکیا بری و گوشیت رو به سادگی آپدیت کنی البته اگه adslداری از توی این لینک ورزن گوشیت رو چک کن و بعد گزینه ی get it رو بزن:5:

rezasafa2000
11-04-2007, 18:21
n70 با نصب برنامه قابلیت خواندن و ویرایش office و pdf رو داره ؟ بهترین گارانتی واسه n70 me چی هست ؟

Ghasem.M
11-04-2007, 21:22
بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.
ابتدا به این آدرس بروید
موفق باشید.
تايپ شده در تاپيك 286

Ghasem.M
11-04-2007, 21:25
n70 با نصب برنامه قابلیت خواندن و ویرایش office و pdf رو داره ؟ بهترین گارانتی واسه n70 me چی هست ؟
بله دوست من اين قابليت رو داره. براي دريافت آفيس به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت نرم افزار سري 60 مي توني دانلود كني. اطلاعاي بيشتر در مورد گوشي در سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghasem.M
11-04-2007, 21:27
يكي به من جواب بده.:42:
دوست من مگه مي شه! pop پورت داره من خودم دارم استفاده مي كنم. صداش با ان 70 معمولي زياد تفاوت نداره. اگه مي خاي گوشي ان 70 بخري برو به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت مقايسه يا بررسي تخصصي تمام جواب سولات رو مي گيري.

Ghasem.M
11-04-2007, 21:31
دوست من اين مقاله رو بخون شايد مشكلت حل شد:
1 - قبل از خريد گوشي در مورد اون كاملا در اينترنت تحقيق كنيد و از مشخصات فني اون آگاه بشيد ... براي اين كار بهترين سايتي كه مي تونه شما رو كمك كنه اينه :

2 - قبل از خريد از محتويات پكيج گوشي مطلع باشيد ... اونم توي همون سايت مي تونيد ببينيد .

3- هنگام خريد ظاهر گوشي رو نگاه كنيد ... باطري داخلش نباشه ... خش نداشته باشه و ظاهرا تميز باشه ...

4 - باطري و مموري رو كه نگاه كنيد نبايد روي سوكتش خش داشته باشه ... اين خيلي مهمه ...

5 - گوشي رو كه روشن مي كنيد #06#* رو بزنيد تا سريال گوشي رو نشونتون بده ... حتما اين شماره سريال بايد با سريالي كه روي گوشي ( پشت باطري ) نوشته شده و همچنين جعبه يكي باشه .... در غير اين صورت گوشي شما قاچاقه و گارانتيش هم 100% تقلبيه و بعد ها هم اگه مشكلي پيش بياد مبلغ 20000 تومان بابت رجيستر بايد پرداخت كنيد ...

6 - براي تست صفحه نمايش گوشي : دستتون رو كاملا جلوي دوربين بگيريد تا كاملا سياه بشه ... بعد هر نقطه سفيدي كه روي صفحه نمايش مي بينيد معناش اينه كه اون پيكسل از صفحه نمايش شما سوخته ... اگه هم نقطه قرمز يا آبي و ... ديديد مشكل دوربينه ...

7 - تست فني گوشي هاي سوني اريكسون به اين ترتيبه :

اسپیکر - زمان مکالمه - دگمه ها - دوربین - فلاش و ...

به ترتیب از سمت چپ به راست کدها را وارد کنید:

*>*>>*<
دسترسی به service menue

Service Test
در این قسمت می تونید گوشیتون رو کاملا تست کنید ...
آخرين تست ، تست زمان مكالمه هست كه بايد صفر باشه ... دقت كنيد ...

توضیحات:
> به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت چپ
< به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت راست

8 - برنامه اي هست براي تست كامل فني گوشي ... كه در آخر هم يه امتياز ميده و همچنين جزئيات امتياز رو هم ميده ...
شما اگه يه گوشي مثل گوشي خودتون پيدا كنيد و اين برنامه رو روش نصب كنيد مي تونيد ببينيد گوشي شما از لحاظ فني بالاتره با گوشي دوستتون ....
بيتشر اين تست روي Proccessor و Graphic تاكيد داره ...

9 - سعي كنيد هر گوشي رو كه مي خريد با گارانتي معتبرش بخريد تا بعدها به مشكلي برنخوريد ...

rezasafa2000
11-04-2007, 22:01
ما که نفهمیدیم بالاخره پلاس نمایندگی اصلی n70 me هست یا نیا ؟ در ضمن تو کیش واسه n70 me رم 2 گیگ بود ولی میگفتن تا 10 روز دیگه ریجستر میشه در صورتیکه تو سایت نوکیا رم 1 گیگ معرفی کرده .جریان چی هست ؟ نکنه مثل سونی اریکسون مدل فنلاندی و چینی باشه

tcom_mobile
12-04-2007, 00:06
دوست محترم پلاس و نيا هر دو گارانتي اصلي نوكيا هستند حالا بدون.
درثاني همراه با ان70 موزيك يه رم يك گيگ مي زارن

vahid_203
12-04-2007, 10:29
میتونی دگمه مربع رو بفشاری و خودکار روی سایلنت میره:5:

مگه من طريقه سايلنت كردن گوشي رو نوشتم ...
ايني كه من گفتم طريقه قطع كردن صداي شاتر دوربين ان 70 هست .... همون صدايي كه موقع گرفتن عكس مياد كه تو تنظيمات سايلنت
در ضمن اون دكمه مربع نيست اسمش : شارپ .... و همه مي دونن كه با نگه داشتن اون گوشي سايلنت ميشه
موفق باشي
:40:

faghat-eshghe-to
13-04-2007, 16:08
سلام
می خواستم بدونم چه موقع چراغ سرویس روشن میشه؟

و یه سوال دیگه که ار فلش میشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد؟

vahid_203
13-04-2007, 17:44
سلام
می خواستم بدونم چه موقع چراغ سرویس روشن میشه؟

و یه سوال دیگه که ار فلش میشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد؟

سلام
سوال اول رو بيشتر توضيح بده متوجه نشدم .....
و در مورد سوال دوم : بله ميشه با نصب نرم افزار FlashLight .. ميتوني با يه سرچ پيداش كني ....
:10:

vahid_203
13-04-2007, 17:50
بچه ها يه سوال ....
وقتي تو گوشيم مثلا واسه يه نفر به اسم علي دو شماره ( يكي موبايل و يكي خونشون ) رو ذخيره كردم ، وقتي بهم زنگ ميزنه مي نويسه علي و شماره تماسش رو نمي نويسه كه متوجه بشم از خونست يا از موبايل ، در حالي كه دوستم 2 روز 7610 گرفته به غير از اسم شماره رو هم نشون ميده ....
كسي مي دونه من چيكار بايد بكنم تا اين مشكلم حل بشه و هم اسم و هم شماره رو نشون بده ... ؟ ( راستي گوشيم ان 70 )
ممنون ميشم اگه دوستان زود جواب بدن ...

faghat-eshghe-to
13-04-2007, 21:31
بالای گوشی اونجای که نوشته ان 70 یه سوراخی هست اون چیه؟

tcom_mobile
14-04-2007, 00:40
اون سولاخي هواكشه دوست من....

خوب اون سولاخي حسگر نوره بهش فوتو سل يا مقاومت نوري هم مي گن (تو تخصص خودمون) كارش اينه كه اگه نور محيط زياد باشه مثلا زير نور آفتاب يا لامپ ديگه چراغ صفحه كليد رو خاموش مي كنه .... رو فلاش دوربين هم تاثير داره كه فلاش مستقيما با اون روشنو خاموش مي شه يا نورش زياد و كم مي شه
و اينجوري هم كه شنيدم چراغ سرويس هم هستش كه مشخص مي كنه تحت پوشش شبكه اي يا نه

tcom_mobile
14-04-2007, 01:11
ان70 بگيرم ان73؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

Maysam-BFU
14-04-2007, 15:52
سلام.

لطفا بگید الان قیمت این گوشی ( N70 ) نو و کار کرده چنده ؟

در مورد گارانتی هم توضیح بدید و طلفا بگید کدام گارانتی بهتره ؟

متشکرم

faghat-eshghe-to
14-04-2007, 17:03
قیمت ان 70 330 تومان و موزیک 360تومان هست

نیا/ایراتل/ایکاتل/اتصالات

tcom_mobile
14-04-2007, 19:48
قیمت ان 70 330 تومان و موزیک 360تومان هست

نیا/ایراتل/ایکاتل/اتصالات
دوست عزيز ايكاتل ديگه چه كوفتيه؟؟؟؟؟
گارانتي هاي اصلي نوكيا فقط و فقط تو ياران و خاورميانه اين چهارتايي اند كه اتصالات گرون ترينشه و گارانتي تعويض هم مي ده.
اتصالات- ايراتل - نيا - موبايل پلاس

درثاني حالا موردي برا من پيش نيومده ولي اينو مي دونم تو ايران گارانتي كشكه. گارانتي اصل هميشه بخر فقط به خاطر ريجستر قانوني گوشيت تو مخابرات كه بعدا هيچگونه مشكلي پيش نياد و اما درمورد خدمات پس از فروش عرض كردم كه من نمي دونم ولي اونايي كه دادن گارانتي مي گن كشكه ولي ....

rainysky50
14-04-2007, 21:36
توی gsm.ir همین الان رفتم و دیدم ان 70 موزیک ادیشن رو زده 375 تومن گارانتی متفرقه.

tcom_mobile
15-04-2007, 00:58
زحمت كشيدي گارانتي متفرقه بدرد نمي خوره

rw280s
15-04-2007, 10:36

کاملا مخالفم.
به دوستانی که میخوان گوشی N70 بخرن توصیه می کنم که موقع خریدن کد *06#* رو بزنن و عدد هفتم و هشتم از سمت راست رو ببینن.
اگه 00 بود گوشی اصلی هست
اگه 01 بود گوشی رو یه کشور سازنده دیگه ساخته (به سفارش شرکت اصلی)
02 هم کشور دومی ساخته
اگه 08 بود تقلبی هست
البته من توصیه می کنم یا 00 رو بخرین با 01
موفق باشین

rw280s
15-04-2007, 10:40
اتفاقا n70نتنها word داره بلکه power point و pdf رو هم نشون میده

امیدوارم منظورتون از Word برنامه Note pad نباشه.
اگه واقعا برنامه Word به معنای کامل وجود داره زحمتشو بکشید بذارید تا همه استفاده کنن

rw280s
15-04-2007, 10:49
معايب ان70 به شرح زيره:
1- سرعتش نسبتا پايينه با توجه با ساير گوشي ها
2- با زدن دكمه ي قرمز كل برنامه هاي درحال اجرا بسته مي شه.
3- باتريش تقريبا ضعيفه

دوست من از بین ایراداتی که گفتین این چندتا درست نیست.
1- منظور از سایر گوشیها کدوم گوشی ها هست؟ البته معلومه که در مقابل N73 در همین سری سرعت پایینی داره ولی فکر کنم نسبت به قیمتش از کارآیی خوبی برخورداره.
2- با زدن دكمه ي قرمز كل برنامه هاي درحال اجرا بسته نمیشه ! (دکمه منو رو چند لحظه نگه دارین می بینید که برنامه باز مونده ولی در پشت صحنه)
3- باتری گوشی N70 از نوع 5C هست که از نوع 4C که گوشیهای قبل داشتند قویتره
موفق باشید

rw280s
15-04-2007, 10:52

دوست عزیز قبلا در همین تایپک توضیح دادم

faghat-eshghe-to
15-04-2007, 15:25
چراغ سرویس ان 70 چه موقع روشن میشه؟

و چه جوری و از کدام قسمن روشنش کنم؟

faghat-eshghe-to
15-04-2007, 15:32

roteal2007
15-04-2007, 19:23
سلام به همگی من گوشیم ان 70 و با گارانتی موبایل پلاس گرفتمش اگه بهn70meتبدیل کنم گارانتی میپره و در این صورت برای فروش به مشکلی بر میخورم یا نه

roteal2007
15-04-2007, 19:26

یه جایی خوندم که باید زمانی که نور صفحه نمایش روشن میمونه رو زیاد کرد یا اینکه حالت استند بای رو زیاد کرد خودم امتحان نکردم اگه دوستان درست تشخیص میدن تایید کنند:5: :5: :5:

tcom_mobile
15-04-2007, 23:31
سلام دوستان من هم يه ان70 معمولي با گارانتي موبايل پلاس با يه رم 1 گيگ اصل نوكيا فعلا خريدم باهاش حال كنم بعدها ان73 كه ورژن 5 به بالاش آمد بخرم يا شايد تا اون موقع گوشي هاي بهتر از اون اومدن يا ان95 ارزون شد مثلا شد 1 تومن

tcom_mobile
15-04-2007, 23:32
سلام به همگی من گوشیم ان 70 و با گارانتی موبایل پلاس گرفتمش اگه بهn70meتبدیل کنم گارانتی میپره و در این صورت برای فروش به مشکلی بر میخورم یا نه
خيرشو ببيني كار خوبي كردي.
خوب از جايي كه خريدي ناشناس زنگ بزن بپرس ببين چي مي گن

rezasafa2000
15-04-2007, 23:51
یه سوال ..فرمت فیلمبرداری n70 چی هست 3gp یا mpeg4 ؟ در مورد me همینطوره ؟

tcom_mobile
16-04-2007, 02:34
یه سوال ..فرمت فیلمبرداری n70 چی هست 3gp یا mpeg4 ؟ در مورد me همینطوره ؟
دوست عزيز اين سؤال خيلي تكرار شده اگه به خودتون زحمت بدين يكم قبلها رو بگردين دستگيرتون ميشه

ان70 موزيك دقيقا هما ان 70 معمولي هستش. اختلافشون نرم افزاريه. نرم افزار يا فريم وير اون معموليه مال اين يكي موزيك هستش كه بهينه شده برا موسيقي

اختلافات ان70 موزيك با ان معمولي اينه: (برگرفته شده از سايت رسمي نوكيا)
1.توظاهرش ان70 موزيك مشكي خالصه و ضخامتش 2.2 ميلي بيشتر از ان70 معموليه و احتمالا سر عوض كردن قابش با يه قاب معمولي تو بازار شايد يه ذره مشكلي پيش بياد شايدم نياد.

2. ان70 موزيم مي گن هنزفري دوتكه داره كه سرش مي توني هندزفري مثلا سري واكمن سوني رو بزني

3. تم عدسي داره

4.قابليت ساپورت رم 2 گيگ رو داره كه يه رم 1 گيگ تو جعبش داره

5.يه امكانات خاصي برا موسيقي مثل اكوآلايزر داره كه اينم فريم ويريه.

ديگه به جان عزيزت هيچ فرقي باهم ندارن

ان70 معمولي و ان70 موزيك هر دو هم Mp4‌ضبط مي كنن هم 3gp‌كه در بهترين ساز كه VCD355*288‌مي شه بصورت ام پي 4 و در سايزهاي پايين تر و همچنين دوربين جلوش به صورت 3gp ضبط مي كنه.
و الان ان70 بخري بهتر از خريدن ان73 هستش چون ان70 فريم ويرش بالاي 5 هستش ايراداتش برطرف شده و تثبيت شده ولي ان73 فعلا حالا حالا ها كار داره

راه كوير
16-04-2007, 11:00
من خودم گوشي N70me دارم ولي اصلا" مشكلي باهاش ندارم ازشم راضي ام درست يك مقدارسرعتش پايين ولي هنگ نميكنه :13:

reza2pars
16-04-2007, 12:52
سلام . یه آنتی ویروس جدید میخواستم اگه کسی لینکش رو داره لطف کنه گوشیم بد جوری ویروسی شده ممنون

The_Last_Samurai
17-04-2007, 04:22
آخرین ورژن انتی ویروس Mc Afee رو هر کس داره بذاره. هم خودش هم اگر اپدیت داره اپدیتش رو هم بذاره

roteal2007
17-04-2007, 13:51
سلام به همگی چند روزی هست جوی استیک موبایلم وقتی که به طرف پایین وبعد طرف بالا فشار بدم قبل از اینکه بخوام به طرف بالا فشلر بدم یه تقه میده و چپ و راست وپایین مشکلی ندارن اگه ممکن بگین مشکل از کجاست و چه کارش کنم

vahoodonline
17-04-2007, 17:38
سلام دوستان من یک گوشی ان70 موزیک ادیشن خریدم حدودا 26روز پیش وازگوشیم در قاب شیشه ای محافظت میکنم امروز متوجه شدم که صفحه کلید آن که مشکی رنگ میباشد رنگش داره میره واقعا ازاین لحاظ گوشی قلابی هستشو در ضمن خیلی کند میباشد

roteal2007
17-04-2007, 19:45
سلام دوستان من یک گوشی ان70 موزیک ادیشن خریدم حدودا 26روز پیش وازگوشیم در قاب شیشه ای محافظت میکنم امروز متوجه شدم که صفحه کلید آن که مشکی رنگ میباشد رنگش داره میره واقعا ازاین لحاظ گوشی قلابی هستشو در ضمن خیلی کند میباشد

سلام عزیز بزار روندش کنیم 30روز اینکه میگی رنگ قابش رفته یکم برام عجیب باطری گوشیرو بردار و بعد مطمئن شو که نوشته باشه N70_2 جوابش رو بم بگو واینکه اینکه میگی کند هست عادی چون دارای پلتفرم سیمبین هست والا من 5 /6 ماهی میشه که گرفتمش ولی خدارو شکر رنگش نرفته حتما به اون سوالم جواب بده:46: :46: :46: :46:

tcom_mobile
17-04-2007, 20:00
سلام به همگی چند روزی هست جوی استیک موبایلم وقتی که به طرف پایین وبعد طرف بالا فشار بدم قبل از اینکه بخوام به طرف بالا فشلر بدم یه تقه میده و چپ و راست وپایین مشکلی ندارن اگه ممکن بگین مشکل از کجاست و چه کارش کنم
والا تا جايي كه من مي دونم ان70 جوي استيك نداره. منظورت كليدهاي مكان نماي چهار طرفه هستش كه مشكلت حاد نيست قابشو دربيار اينور انورش كن درست مي شه

tcom_mobile
17-04-2007, 20:03
دوست عزيز تو خود سايت نوكيا نوشته كه قاب ان70 موزيك 2.2 ميلي كلفت تره . اين سؤال پيش مياد كه اگه قاب يدك ان70 موزيك در بازار موجود نباشه آيا قاب ان70 معمولي بهش مي خوره؟؟؟
والا منم در تعجبم. گرچه يه چيزي بگم يكي تو همين تالار نوشته بودند صفحه كليد ان73 موزيك رو ديدم كه انگار جنسش بد بود و پلاستيك ارزون قيمت به نظر مي رسيد و خوشم نيومد امكان داره ان70 موزيك هم رنگش بره ولي مگه آخه رنگ كردنش كه رنگش بره بايد ذاتا خود قاب مشكي باشه
نكنه از جايي كه گرفتي سرت كلاه رفته؟// يه قاب قلابي انداختن روش يا خود گوشيت ان70 معمولي باشه و به ان 70 موزيك آپ ديت شده؟؟؟؟ گارانتي اصلي خريدن اينجورجاها بدرد مي خوره بازم نمي دونم

vahoodonline
17-04-2007, 21:34
سلام با تشکر ازجواباتون من باطری را درآوردم پشتش زده بودType:RM-84 Model:N70-1 من همان روز که گوشی را خریدم همه چیزش را چک کردم شماره سریالش با قوطی وبدنه وگوشی یکی بود و روی کارتنش قید شدهNOKIA N70-1 MUSIC ودرضمن ساخت فنلاندهم است از این که گوشی فابریک موزیک ادیشن باشه خیالم راحته راستی ازگالری سعید که روبروی پاساژ علائدین هست خریدم که نماینده گارانتی ایرانتل بودو کارتنش هم کاملا پلمپ شده بود واز این لحاظ مشکلی ندارم تازه 370 تومنم برام آبخورد یادم رفت بگم فروشنده گفت که ایرانتل همان ایراتل است که به این اسم جدید ازاین به بعد فعالیت میکند بازم ممنون که گوشی رو بدنامش کردید!!!!.

faghat-eshghe-to
18-04-2007, 15:49
سلام
چی جوری فلاش رو هنگام فیلم برداری خاموش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

faghat-eshghe-to
18-04-2007, 15:51
سلام

و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

roteal2007
18-04-2007, 16:47
سلام با تشکر ازجواباتون من باطری را درآوردم پشتش زده بودType:RM-84 Model:N70-1 من همان روز که گوشی را خریدم همه چیزش را چک کردم شماره سریالش با قوطی وبدنه وگوشی یکی بود و روی کارتنش قید شدهNOKIA N70-1 MUSIC ودرضمن ساخت فنلاندهم است از این که گوشی فابریک موزیک ادیشن باشه خیالم راحته راستی ازگالری سعید که روبروی پاساژ علائدین هست خریدم که نماینده گارانتی ایرانتل بودو کارتنش هم کاملا پلمپ شده بود واز این لحاظ مشکلی ندارم تازه 370 تومنم برام آبخورد یادم رفت بگم فروشنده گفت که ایرانتل همان ایراتل است که به این اسم جدید ازاین به بعد فعالیت میکند بازم ممنون که گوشی رو بدنامش کردید!!!!.

واقعا عجیب یعنی اشکال از کجا آب میخوره بهتره کسایی که این گوشی رو :18:دارن بیان و نظر بدن همونطور که دوستمون گفت رنگ موبایل به این سادگی ها نمیره :18: :18: :18: :18:

Ghasem.M
18-04-2007, 18:04
دوست من به نظر من معمولي به تو قالب كردن!
چون من خودم n70 معمولي دارم 1 ماه قبل قابشو عوض كردم و به رنگ سياه در آوردم و با يك تم n70 music درست مثل ورژن ميوزيكال شده.بعد از يك ماه ديدم رنگ قابش داره مي ره در حالي كه من قاب اصلي نقره اي شو 5 ماه كار كردم آخ نگفت. من هم به خاطر اين مامولك بازي ها معمولي شو گرفتم. اگه قاب اصليش بود رنگش نمي رفت به عبارتي رنگ پلاستيكش همين بود.:18: :21:

faghat-eshghe-to
18-04-2007, 20:14

roteal2007
18-04-2007, 20:16
بچه ها چند وقتی قاب پشت دوربین غیژ غیژ میکنه راهنمایی کنید چه کارش کنم و اینکه بعضی از مواقع وقتی جوی استیک رو به بالا فشار میدم یه تقه میده

The_Last_Samurai
19-04-2007, 03:04
دوست عزیز به احتمال زیاد انداختن بهت من N70 معمولی دارم و پشتش نوشته N70-1 ولی موزیک ادیشن ننوشته اینکه گوشیم اصله شک ندارم ولی اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه

faghat-eshghe-to
19-04-2007, 15:36

roteal2007
19-04-2007, 15:43

عزیز فلاش خاموش نمیشه منظورت از نورش رو زیاد کنی چیه :5: :5: :5:

rezasafa2000
19-04-2007, 18:50
بعضی میگن که قیمت موبایل بعد از عید خیلی رفته بالا ..در صورتیکه سالهای قبل مرسوم بود بعد از عید بازار کامپیوتر و موبایل کاهش قیمت داشتن ولی امسال اینطور نیست ..حتی برخی گارانتی ها مثل اتصالات و نیا واردات گوشی رو محدود کردن که رو قیمت تاثیر بدی گذاشته ..از بچه ها کسی هست که قیمتها رو قبل و بعد عید داشته باشه ؟ این خبر راسته یا نه ؟

alfa24nano
20-04-2007, 09:26
سلام من برنامه ریل پلیر n70 رو اومدم آپدیت کنم خراب شد اگه لینکشو بزارید برای دانلود ممنون میشم

alfa24nano
20-04-2007, 09:29
لطفا خیلی سریع کمک کنید

با عجله

ممنون

alfa24nano
20-04-2007, 09:32
من گوشی n70 خودم رو توش مموری میزارم بیشتر وقتها قفل می کنه موقع روشن شدن مال چی هست ویروس هم نداره

alfa24nano
20-04-2007, 09:33
کسی میدونه رو بعضی از n70 ها که ارزونتر هست و پشتش نوشته tim یعنی چی

alfa24nano
20-04-2007, 09:35
فارسی ساز n 70 اگه داری لینکشو بده و چگونه نصب میشه

alfa24nano
20-04-2007, 09:44
سرعت gprs n70 رو نمیشه بالا برد

vahoodonline
20-04-2007, 11:12
سلام دوستان اینم لینک دانلود فارسی ساز برای ان70 وان70 موزیکال

البته فقط نمایشی است

roteal2007
20-04-2007, 11:25
سلام بچه ها قاب پشت دوربین به صدا افتاده و جوی استیک هم وقتی به طرف بالا فشار میدم یه تقه میده به نظر شما قابش عوض کنم یا نه قیمت قاب اصل چنده؟

rezasafa2000
20-04-2007, 18:30
بعضی میگن که قیمت موبایل بعد از عید این چند روزه خیلی رفته بالا ..در صورتیکه سالهای قبل مرسوم بود بعد از عید بازار کامپیوتر و موبایل کاهش قیمت داشتن ولی امسال اینطور نیست ..حتی برخی گارانتی ها مثل اتصالات و نیا واردات گوشی رو محدود کردن که رو قیمت تاثیر بدی گذاشته ..از بچه ها کسی هست که قیمتها رو قبل و بعد عید داشته باشه ؟ این خبر راسته یا نه ؟

vahoodonline
20-04-2007, 21:20
درجواب به roteal2007 باید بگم که شما یکبار قاب را باز کن روششم اینکه در باطری را برداری سپس با ناخن انگشت قاب را از بالا و پایین به سمت مخالف فشار دهی که به راحتی جدا میشود بعدش دقت کن که keypad به درستی درجای خودش قرار گرفته باشد ممکنه با کمی جابجایی مشکلت حل بشه واما درمورد قاب فابریک میتوانی آن را در طبقه ششم پاساژ علائدین تهران که در خیابان جمهوری قرار دارد تهیه کنی قیمتشم حدودا 25000 تومان میباشدالبته بدون keypad
بازم سوالی داشتی در خدمتم

tcom_mobile
21-04-2007, 01:08
سلام دوستان مي خواستم بگم كه سرعت ان70 چه قدر كمه چقدر گنده.. به نظر شما سرعت ان73 چقدر بيشتره؟؟؟؟
درثاني كسي مي خواد رو گوشيش برنامه نصب كنه چيكار بايد بكنه؟؟؟ بايد فايلهاي نصب نشده رو تو مموري تو كدوم پوشه بريزه بعد از كجاب ره نصبش كنه؟ بعد نصب فايل اجراييش تو كدوم پوشه قرار مي گيره؟؟؟؟

vahid_203
21-04-2007, 10:50
سلام دوستان مي خواستم بگم كه سرعت ان70 چه قدر كمه چقدر گنده.. به نظر شما سرعت ان73 چقدر بيشتره؟؟؟؟
درثاني كسي مي خواد رو گوشيش برنامه نصب كنه چيكار بايد بكنه؟؟؟ بايد فايلهاي نصب نشده رو تو مموري تو كدوم پوشه بريزه بعد از كجاب ره نصبش كنه؟ بعد نصب فايل اجراييش تو كدوم پوشه قرار مي گيره؟؟؟؟

سرعت ان 73 يه كم بيشتره .. سرعت ان 70 اينقدر هم كه شما ميگي گند نيست .. يك ذره كمه
.. من مموريم 1 گيگ و الان نزديك 8 ماه ان 70 دارم ... 4 يا 5 بار هنگ كرده ... اينم بگم كه با گوشي خيلي ور ميرم .. هر روز نصب گيم و پاك كردن و برنامه و حتي 900 مگابايت مموريم هم پره ....
در ضمن خوب سيستم عامل ديگه .. 100% هنگ ميكنه و .....

شما ميتوني فايل هاي sis و ... رو هر جا تو مموري دوست داري بريزي و بعد بري از تو گوشيت يك بار كه اجرا كني نصب ميشه و يا با استفاده از كابل usb كه وقتي گوشيت وصل به كامپيوترت رو فايل كليك كني و yes رو بزني و مراحل رو از رو گوشي next كني .....

hamid2362002
21-04-2007, 18:35
سلام - آيا دوستان مي توانند توضيح بدهند كه قاب n 70 چطوري تعويض كنم ؟

tcom_mobile
21-04-2007, 18:57
كد مستر ري ست ان70 چيه؟؟؟
درثاني با دادن اين كد چه چيزهايي از مموري خود گوشي و از مموري كارت پاك مي شه؟؟؟؟؟؟

roteal2007
21-04-2007, 20:27
كد مستر ري ست ان70 چيه؟؟؟
درثاني با دادن اين كد چه چيزهايي از مموري خود گوشي و از مموري كارت پاك مي شه؟؟؟؟؟؟

کد مستر ریست:
#7370#*
عزیز مموری موبایل کمپلکس فرمت میشه و بعضی از برنامه ها که روی مموری کارت داری ممکن بعد مستر ریست اجرا نشه شما میتو نی با گرفتن بک آپ از هر دو مموری کار خودت رو راحت کنی
موفق باشی

--------------------------------------------
میگویند شیشه ها دل ندارند ولی وقتی بر روی شیشهی بخار گرفته اطاقم نوشتم یا حسین آرام گریست...

rezasafa2000
21-04-2007, 23:03
بعضی میگن که قیمت موبایل بعد از عید این چند روزه خیلی رفته بالا ..در صورتیکه سالهای قبل مرسوم بود بعد از عید بازار کامپیوتر و موبایل کاهش قیمت داشتن ولی امسال اینطور نیست ..حتی برخی گارانتی ها مثل اتصالات و نیا واردات گوشی رو محدود کردن که رو قیمت تاثیر بدی گذاشته ..از بچه ها کسی هست که قیمتها رو قبل و بعد عید داشته باشه ؟ این خبر راسته یا نه ؟

tcom_mobile
22-04-2007, 00:42
بهر حال ممنونم

rw280s
22-04-2007, 22:38
سلام - آيا دوستان مي توانند توضيح بدهند كه قاب n 70 چطوري تعويض كنم ؟

دوست عزیز قاب N70 چند تا پین اطرافش داره که این پین ها رو باید 2 تا 2تا از پایین به بالا آزاد کنی.
با این کارت تلفنها و کارت اینترنتها هم میشه آزادشون کرد.
البته پیشنهاد من اینه که قاب اصلی رو باز نکنید چون پس از باز کردن و تعویض قاب -بعلت کیفیت کم قابها- خاک داخل موبایل می ره.
موفق باشید.

rw280s
22-04-2007, 22:40
من گوشی n70 خودم رو توش مموری میزارم بیشتر وقتها قفل می کنه موقع روشن شدن مال چی هست ویروس هم نداره

دوست عزیز مموری شما احتمالا یه تروجان به اسم aol داره که باید با کسپراسکی آپدیت شده 2007 بگیریش.

rw280s
22-04-2007, 22:43

دوست عزیز شما سرعت N70 رو با چه موبایلی مقایسه کردی که میگی گنده؟!!
بگو تا ما بریم اون موبایلی که شما میگی سرعته عالیه بخریم.
البته اگه آنتی ویروس موبایلتون دائم فعال باشه سرعت بشدت کاهش پیدا می کنه.

rw280s
22-04-2007, 22:46
سلام . یه آنتی ویروس جدید میخواستم اگه کسی لینکش رو داره لطف کنه گوشیم بد جوری ویروسی شده ممنون

دوست عزیز به قسمت آنتی ویروسها مراجعه کن
آنتی ویروس اونجا گذاشتم

rw280s
22-04-2007, 22:49
سلام

و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

دوست عزیز تا جایی که من میدونم نور فلش هنگام فیلمبرداری خاموش نمیشه.
نورشم ثابته.

rw280s
22-04-2007, 22:51
دوست عزيز اين سؤال خيلي تكرار شده اگه به خودتون زحمت بدين يكم قبلها رو بگردين دستگيرتون ميشه

ان70 موزيك دقيقا هما ان 70 معمولي هستش. اختلافشون نرم افزاريه. نرم افزار يا فريم وير اون معموليه مال اين يكي موزيك هستش كه بهينه شده برا موسيقي

اختلافات ان70 موزيك با ان معمولي اينه: (برگرفته شده از سايت رسمي نوكيا)
1.توظاهرش ان70 موزيك مشكي خالصه و ضخامتش 2.2 ميلي بيشتر از ان70 معموليه و احتمالا سر عوض كردن قابش با يه قاب معمولي تو بازار شايد يه ذره مشكلي پيش بياد شايدم نياد.

2. ان70 موزيم مي گن هنزفري دوتكه داره كه سرش مي توني هندزفري مثلا سري واكمن سوني رو بزني

3. تم عدسي داره

4.قابليت ساپورت رم 2 گيگ رو داره كه يه رم 1 گيگ تو جعبش داره

5.يه امكانات خاصي برا موسيقي مثل اكوآلايزر داره كه اينم فريم ويريه.

ديگه به جان عزيزت هيچ فرقي باهم ندارن

ان70 معمولي و ان70 موزيك هر دو هم Mp4‌ضبط مي كنن هم 3gp‌كه در بهترين ساز كه VCD355*288‌مي شه بصورت ام پي 4 و در سايزهاي پايين تر و همچنين دوربين جلوش به صورت 3gp ضبط مي كنه.
و الان ان70 بخري بهتر از خريدن ان73 هستش چون ان70 فريم ويرش بالاي 5 هستش ايراداتش برطرف شده و تثبيت شده ولي ان73 فعلا حالا حالا ها كار داره

جواب کاملی بود.
ممنون

The_Last_Samurai
23-04-2007, 00:53
میشه یه نفر توضیح بده بک آپ چیکار میکنه؟

لطفا

tcom_mobile
23-04-2007, 01:06
دوست عزيز back up يا همون پشتيبان سازي يعني عملي كه يك Image يا يه تصوير از كل فايلهاي موجود مثلا در يك مموري كارت رو مي گيره و كل فايلهاشو ذخير همي كنه تو يه فايل كابينتي كه بصورت فشرده هم هستش. خيلي اين عمل بك آپ بدرد مي خوره.
خوب مي توني از اطلاعاتت يه پشتيبان داشته باشي
مثلا ساده ترين راه بك آپ گيري از يه سي دي كپي اون به سي دي ديگست. اين عمل رو پتيبان گيري مي گن و تو كامپيوتر برنامه هايي هستش كه اين عمل رو انجام مي دن.
برا حفظ اطلاعات از بك آپ استفاه مي شه. بك آپ زاپاس خودمونه

tcom_mobile
23-04-2007, 01:08
دوست عزیز شما سرعت N70 رو با چه موبایلی مقایسه کردی که میگی گنده؟!!
بگو تا ما بریم اون موبایلی که شما میگی سرعته عالیه بخریم.
البته اگه آنتی ویروس موبایلتون دائم فعال باشه سرعت بشدت کاهش پیدا می کنه.
من مقايسه كردم با يه گوشي جاوا و چند گوشي سيمبيان دار. جاوا مثل كا800 و دبيلو800 كه دستم دارم. و سيمبيان مثل ان73 در برابرشون خيلي كمه 6630 هم بهتر از ان70 هستش

alfa24nano
23-04-2007, 18:59
شما نباید نوکیا رو با سونی اریکسون مقایسه کنی
امکانات اونایی که مقایسه کردی به n70 می رسید ؟

tcom_mobile
24-04-2007, 00:55
شما نباید نوکیا رو با سونی اریکسون مقایسه کنی
امکانات اونایی که مقایسه کردی به n70 می رسید ؟
دوست عزيز درسته رده هاشون با هم فرق داره ولي كلاسشون يكيه
تو اكثر سايتهاي ري ويو Review‌معمولا ان70 رو با دبيلو800 و دبيلو810 و كا750 مقايسه مي كنن
دوست من گوشي سستيه خيلي دير جواب مي ده ما اصلا بي خيال سيمبيان شديم سيمبيان مي خوام چيكار نصب برنامه رو گوشي چه معني داره؟؟؟؟ اون برنامه هايي كه من مي خوام بزرگترينش برا من ديكشنري همراه هستش كه رو جاوا هم نصب مي شه اونم بهترين برنامه با سرعت بالا بي دردسر. والا تا الان دبيلو800 داشتم هنوزم دارمش يه ان70 هم گرفتم ديدم خيلي سسته يواش كار مي كنه آرومه يه اس ام اس مياد تا بخونيش جيگرت كباب مي شه مي خواي به يكي تو ليستت اس ام اس بدي واويلا اينور برو اونور بزن

Sasan Info
24-04-2007, 16:32
درسته كه من از n70 بدم مياد ولي ديگه نگو از سوني اريكسون خيلي بهتره
چون سوني اريكسون هيچي نداره يعني 6600 هم از كل سوني اريكسون ها هم بهتره

Sasan Info
24-04-2007, 16:36
خوشم مياد كه اطلاعاتتون صفره
اگه n70 از n73 بهتره n73 از كي بهتره ؟!؟!؟!؟
حتما الكي گوشي نمونه شناخته شد

tcom_mobile
24-04-2007, 20:35
خوشم مياد كه اطلاعاتتون صفره
اگه n70 از n73 بهتره n73 از كي بهتره ؟!؟!؟!؟
حتما الكي گوشي نمونه شناخته شد
دوست عزيز خرتو محكم ببند هماسيه رو دزد نكن.
من نوشتم سرعت 6630 بهتر از ان70 و ان73 هستش چون برنامه هاش پايين تره.
سرعت ان73 هم كمي بيشتر از ان73 هستش
برو دوباره پست منو ملاحظه كن بعد نظر بده خوب باشه دوست من؟؟؟:20:

vahid_203
24-04-2007, 21:59

دوست عزيز اين جمله رو يكبار بخون ...
:41: ؟؟؟؟؟

Sasan Info
24-04-2007, 22:13

بابا كي با تو بود.....

در ضمن اينجا رو هم داشته باش:

بابا ايول خيلي باهالي:31:

tcom_mobile
25-04-2007, 16:21
بابا كي با تو بود.....

در ضمن اينجا رو هم داشته باش:

بابا ايول خيلي باهالي:31:
خوب توپول موپولي من خودت كه مي بيني اين اشتباه چاپيه .
سرعت ان73 كمي بيشتر از ان70 هستش

Sasan Info
25-04-2007, 19:36
شوخي كردم بابا ببخشيد:31: :11:

tcom_mobile
25-04-2007, 19:40
خواهش دارم

vahoodonline
25-04-2007, 20:03
سلام دوستان من یک گوشی N70 Music Edition دارم امروز رفتم پاساژ علائدین و قاب تمام مشکی ان 70 معمولی را که خیلی هم کمیاب بود پیدا کردم و خریدم به قیمت 3000 تومان و روی گوشی انداختم خیلی راحت جا افتاد وقاب فابریکشو گزاشتم کنار که خراب نشود پس کسانی که سوال کرده بودن که قاب ان70 معمولی به موزیکال میخوره باید بگویم بله وبراحتی جا می افتد .

roteal2007
25-04-2007, 20:43
سلام دوستان من یک گوشی N70 Music Edition دارم امروز رفتم پاساژ علائدین و قاب تمام مشکی ان 70 معمولی را که خیلی هم کمیاب بود پیدا کردم و خریدم به قیمت 3000 تومان و روی گوشی انداختم خیلی راحت جا افتاد وقاب فابریکشو گزاشتم کنار که خراب نشود پس کسانی که سوال کرده بودن که قاب ان70 معمولی به موزیکال میخوره باید بگویم بله وبراحتی جا می افتد .

عزیز میخواستم بدونم که کیفیت قابی که گرفتی چه طوری هست اینجا هم {اصفهان} چند تا قاب دیدم ولی کیفیت هاشون واقعا در حد آشغال هستن

vahoodonline
25-04-2007, 23:16
کیفیتش بد نیست خوبه میشه تحملش کرد

happyhome82
26-04-2007, 00:15
سلام به همگی واقعا مطالب و سوال های بجایی رو پرسیدید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوا ل که شاید تکراری باشه.صدای گوشی رو نمی شه قوی تر کرد؟

و اینکه چرا دوربین این گوشی توی روشنایی زیاد عکسای جالبی نمی ندازه ؟

واینکه من این گوشیمو بهمن از اهواز بدون گارانتی 340 خریدم به نظرتون زیاد خریدمش؟

راستی این فلش گوشی رو چجوری واسه ی فیلمبرداری روشن کنم؟ نخندیدا سواله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tcom_mobile
26-04-2007, 00:44
نوكيا سبزترين گوشي جهان معرفي شد تو توليد گوشي با قاب و مواد مصرفي كه ضرري به محيط نداره.
قابهاي اصل نوكيا بدليل اينكه جنساشون خاص هستش در برابر نفوذ آنتن بي تاثيرند و هيچگونه تاثيري ندارن ولي قابهاي معمولي كه از بازار مي گيرين نايلونه و ساخت خراب شده چينه. هم كيفيتشون پايينه و هم جلوي آنتن رو مي گيره
البته دوستان من اين حرفو توي اين تالار خوندم تجربه نكردم و خودمم نمي دونم
ولي اين رو بدونين كه بي تاثير نيست وكيفيتشون هم پايينه

behnam_speed
26-04-2007, 16:13
سلام من یک n70 music edition دارم ولی هر چی تو بخش موزیکش گشتم اکو لایزر پیدا نکردم
شما می دونید n70 music اکو لایزر داره یا نه؟
اگه داره کجا می تونم پیداش کنم؟