ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N70

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8

MaFia
12-12-2006, 19:34
همه موراد مربوط به این گوشی مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کن

Hamid110
12-12-2006, 19:45
سلام . .

ممنون مهران جان . . خوب کاری کردی .

موفق باشی . .

Hamid110
12-12-2006, 19:50
بررسی گوشی تلفن همراه نوکیا N70

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوکیا N70 یک اسمارت فون است . این مدل شیک دارای تمامی انتظارات ابتدایی فرد از یک گوشی تلفن همراه می باشد .

ویژگیها :

1- طراحی جذاب
2- ساخت با کیفیت بالا
3- صفحه کلید کارا
4- دارای سیستم عامل سیمبین
5- دارای حالت انتظار فعال
6- دارای حافظه کافی
7- دوربین 2 مگاپیکسل
8- پشتیبانی از شبکه 3G و تماس ویدئویی
9- رادیوی FM

معایب اصلی :

1- سرعت پایین در مقایسه با گوشیهای معمولی
2- بستن تمام برنامه های در حال اجرا توسط دکمه قرمز
3- حالت ماکرو با کیفیت بد
4- فقدان پورت اینفرارد
5- برطرف نشدن معایب قدیمی و قبلی

نوکیا N70 یک شاه واقعی است . این مدل یک مدل هوشمند است .وقتی که این مدل وارد بازار شد دربین حدود 200 مدل گوشی تلفن همراه ارزیابی شده در مقام اول فروش جای گرفت . بررسی این مدل نیز از برتری آن خبر داد . اگر چه این مدل از سری 60 می باشد ولی یک نقطه عطف در این سری محسوب می شود .

تفاوتهای اصلی این مدل با مدل قبلی یعنی 6681 عبارتست از :

1- پشتیبانی از شبکه 3G و تماسهای ویدئویی با استفاده از دوربین دوم
2- حافظه بیشتر
3- دوربین 2 مگاپیکسل همراه با روشهای جدید کنترل آن
4- رادیوی FM

نوکیا N70 مدلی مناسب برای کار و تفریح می باشد . این مدل یک مدل مجهز و زیبا است که قیمت اولیه آن در حدود 500 یورو بو د . اما معایب اصلی این مدل چیست ؟ بسته شدن برنامه های در حال اجرا توسط کلید قرمز و سرعت پایین مانند سایر اسمارت فونهای دیگر و معایب موجود در آلارم کلاک و ضبط کننده صدا از معایب اصلی این مدل محسوب می شود . البته این معایب تقریبا در سری 60 نوکیا مشترک می باشد . اگر دارای مدل 6681 یا 6630 هستید و قصد تعویض گوشی دارید N70 گزینه مناسبی است . اگر در خرید بین 6681 و N70 مردد هستید بی شک با توجه به ویژگیهای N70 پرداخت بهای کمی بیشتر از 6681 منطقی به نظر می رسد .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»« »«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«» «»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

بررسی حرفه ای دوربین N70

این مطلب به بررسی حرفه ای دوربین نوکیا مدل N70 می پردازد . این مدل دارای دوربین 2 مگاپیکسل و فاقد لنز CarlZeiss می باشد بر خلاف مدل N90 . این مدل بر خلاف N90 فاقد قابلیت فوکوس خودکار می باشد . بر خلاف تصور عکسهای گرفته شده توسط N70 بهتر از N90 می باشند.

البته باید به این نکته اشاره کرد که سونی اریکسون مدل K750 از نظر کیفیت عکس در صدر این نسل قرار دارد.(دوربینهای 2 مگاپیکسلی ) . ماکزیمم رزولوشن عکسهای اين مدل1600*1200 می باشد ( پس قدرت واقعی دوربین آن 1.92 مگاپیکسل است .) همچنین در منوی دوربین آن رزولوشن های 1024*768(این رزولوشن در دفترچه راهنمای گوشی به اشتباه 1280*960 ذکر شده است .) و 640*480 نیز قابل انتخاب است . عکسها با پسوند JPEG و با حجم تقریبی 400 کیلو بایت ذخیره می شوند . بر خلاف سایر موبایهای موجود در بازار این مدل فاقد optic viewfinder می باشد .

گوشی را می توان در یک دست یا حتی به صورت افقی گرفت و با استفاده از دکمه مخصوص کناری شاتر رافعال کرد .البته عکس گرفته شده در این حالت به صورت عمودی نشان داده می شود که کمی عجیب به نظر می رسه !! راه حل سریعتر فعال کردن دوربین این مدل باز کردن محافظ دوربین است . برای گرفتن اولین عکس با این مدل حدود 4.4 ثانیه باید صبر کرد که کمی طولانی است . این زمان در مورد 6681 حدود 2.67 و در مورد N90 حدود 3.23 ثانیه است . این مدل دارای فلاش قابل تنظیم نیز می باشد .

این مدل دارای یک دوربین دیگر در جلو گوشی می باشد که برای Video Calling مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توان از آن برای گرفتن عکس از خود نیز استفاده کرد . رزولوشن این دوربین 640*480 است . این دوربین فاقد منوی تنظیم و عکسهای آن دارای کیفیت پایین است . این مدل دارای حالتهای عکسبرداری automatic, portraits, landscape, night and sport می باشد . وقتی استفاده از دوربین شروع می شود فلاش نیز به صورت اتوماتیک به کار می افتد البته دارای منوی تنظیم نیز می باشد . همچنین دارای حالتهای sunny, cloudy, lamp or fluorescent lamp و افکتهای رنگ مانند sepia, black & white and inverse mode نیز می باشد .

تعداد زوم نیز تا 20 قابل تنظیم است که البته هر چه بیشتر باشد کیفیت پایین تر است . این مدل بر خلاف 6630 و 6681 فاقد تنظیم brightness و contrast در هنگام گرفتن عکس است . این مدل دارای کیفیت فیلمبرداری 352 × 288 pixels و با فرمتهایMP4 و3GPP است که مطلوب به نظر می رسد . مدت فیلمبرداری به فضای خالی حافظه بستگی دارد و حذف صدا در حین فیلمبرداری نیز امکان پذیر است .

عکسهای این مدل در فضای بازو با نور کافی بی نظیر است اما در محیطهای بسته کیفیت عکس آن کاهش می یابد . حالت عکس اتوماتیک آن دارای حساسیت ISO می باشد که در جاهای پر سروصدا مفید است . نقطه ضعف اساسي این مدل در حالت ماکرو است . عکسهایی که از فاصله نزدیک گرفته می شوند دارای کیفیت پایینی هستند .براي مشاهده عکسهای گرفته شده و مقایسه آنها در حالتهای مختلف می توانید به سایت Gsmarena.com مراجعه کنید .

zerosec2006
12-12-2006, 20:51
سلام من رمز Lockcode رو فراموش کردم
چیکار باید کنم
گوشیم روشن نمیشه

Actros
12-12-2006, 23:06
کیفیت عکاسی و کیفیت پخش موزیک چه طوره
در حد کدوم گوشی هست مخصوصا عکاسی

nazari
12-12-2006, 23:10
سلام
من n70 دارم ولی یک صدای ویزویز از کیبورد شنیده میشود که در موقع فیلم برداری صدای آن در فیلم شنیده می شود حلا راهی وجود ندارد که این مشکل را برطرف کنم
ممنونم

J A V I D
12-12-2006, 23:30
من یه جا از یکی شنیدم ان هفتاد ویبره نداره راسته ؟!؟ چون برام خیلی عجیب بود ...

nazari
12-12-2006, 23:37

ویبره دارد....

Hamid110
13-12-2006, 01:47
سلام . .

دوست عزیز . . N70 ویبره داره . . فکر میکنم اونی که به شما اینو گفته منظورش گوشی N90 بوده . .

N90 ویبره نداره . . !

ممنون . .

موفق باشی . .

Hamid110
13-12-2006, 01:53
کیفیت عکاسی و کیفیت پخش موزیک چه طوره
در حد کدوم گوشی هست مخصوصا عکاسی

سلام . .

دوست عزیز . . پست زیر رو ببین . . در مورد دوربین N70 توضیح داده شده . .
در ضمن . . من صدای موزیکش رو گوش دادم . . خیلی عالیه . . اما نسبت به گوشیه دیگه ای نمیدونم چه جوریه . .

رادیوش خیلی توپه . . نسبت به بعضی از گوشی های سونی اریکسون . .

موفق باشی ..

THE AMIMAN
13-12-2006, 14:15
كسي مي دونه چه طور راديوي ان70 رو قوي تر كنيم؟!
من تو تبريز فقط راديو تبريز و چنتا راديوي ديگه رو گرفتم-مي خوام بدونم برد راديويي رو كه ميگيره چقدر هست-منظورم از كرج ميشه به راديو اردبيل گوش داد يا باالعكس؟!
باتشكر و ببخشيد اگه سوالم يكمي مبهمه بهتر نتونستم تشريح كنم!
راستي يه برنامه راديو هم معرفي كنيد كه نياز به اينترنت و خدمات ديتا نداشته باشه.

hamid_hitman47
13-12-2006, 14:36
به نظر من n70 دو تا ضعف اساسی داره ...
1) کیفیت صداش خوب نیست ........(هر چند که بلنده ولی خشدار پخش میکنه و ملایم پخش نمیکنه )
2) دوربنش تو فاصله های نزدیک خیلی بد عمل میکنه ......

Gilopa
13-12-2006, 17:16
حمید جان کاملا حرفت رو قبول دارم.متاسفانه از ایرادهای اصلیش همین موردهاست.

SPQ1
14-12-2006, 03:23
سلام
چطوری می تونم با این گوشی بی سروصدا عکس بگیرم؟(موقع گرفتن عکس خیلی ترق تروق میکنه!!!)

Hamid110
14-12-2006, 04:28
كسي مي دونه چه طور راديوي ان70 رو قوي تر كنيم؟!
من تو تبريز فقط راديو تبريز و چنتا راديوي ديگه رو گرفتم-مي خوام بدونم برد راديويي رو كه ميگيره چقدر هست-منظورم از كرج ميشه به راديو اردبيل گوش داد يا باالعكس؟!
باتشكر و ببخشيد اگه سوالم يكمي مبهمه بهتر نتونستم تشريح كنم!
راستي يه برنامه راديو هم معرفي كنيد كه نياز به اينترنت و خدمات ديتا نداشته باشه.

سلام . .

دوست عزیز . . نمیشه . . چون این کار ربط به سخت افزار داره . . فقط Fm رو میگیره . .
رادیو تبریز هم که شما گرفتی برای اینه که فرکانساش فقط توی تبریز هستش . . توی تهران و شهر های دیگه که نیسته . .

موفق باشی . .

Hamid110
14-12-2006, 04:32
سلام
چطوری می تونم با این گوشی بی سروصدا عکس بگیرم؟(موقع گرفتن عکس خیلی ترق تروق میکنه!!!).

سلام . .

دوست عزیز . . شما کلید مربع { # } رو 2 ثانیه نگه دار . . گوشی شما به حالث سایلنت میره و وقتی که عکس بگیری هیچ صدایی نمیده . .
اگه هم خواستی از این حالت خارجش کنی . . دوباره کلید مربع رو نگه دار . .

توجه داشته باش که در این حالت گوشی شما دیگه زنگ هم نمیخوره . .

موفق باشی ..

somayeh_63
14-12-2006, 12:18
ميخواستم بپرسم شما چند وقت يه بار گوشيتونو شارژ مي کنيد؟

من بااينکه سالي يه بار بهم زنگ يا اس ام اس ميزنن خودمم روزي فوق فوقش نيم ساعت با گوشي ور ميرم اما هر روز شارژش تموم ميشه و هر روز بايد بذارم رو شارژ
ميخواستم ببينم همه ي n70 ها اين طوري هستن؟

Hamid110
14-12-2006, 14:12

من بااينکه سالي يه بار بهم زنگ يا اس ام اس ميزنن خودمم روزي فوق فوقش نيم ساعت با گوشي ور ميرم اما هر روز شارژش تموم ميشه و هر روز بايد بذارم رو شارژ
سلام . .

من از یکی از دوستام همین الان پرسیدم . . >> N70 داره . . با اینکه خیلی هم باهاش ور میره میگفت . . 2 روز یک بار شارژ میکنه . .

احتمالات ممکن . . :
گوشی ویروسی باشه . .
باتری گوشی خراب باشه . .
جایی که شما هستید آنتن دهیش کم باشه . و گوشی شما بطور اتوماتیک همش دنبال آنتن بگرده . . ( که باید پیدا کردن آنتن رو روی تنظیم دستی بزارید . . )

موارد استفاده کردن گوشی برای مصرف شدن شارژ کمتر . .

حتما گوشی رو زمانی شارژ کن .. که شارژ اون خالی میشه یعنی وقتی گوشی خودش خاموش شد . .
بلوتوس گوشیت همیشه خاموش باشه . .
تنظیم شبکه . . بصورت دستی باشه . .
نور صفحه ی گوشی رو کم کن . . و زمان اسکینسیور اون رو هم 1 دقیقه کن . .
اسکینسیور های دیگه رو اصلا روش نصب نکن . .
از شارژ فندکی استفاده نکن . .
و خیلی نکات دیگه . .

ممنون . .

موفق باشی . .

somayeh_63
14-12-2006, 14:50
ممنون حميد اقا
ولي من هميشه وقتي خاموش شد شارژش ميکنم
بعد شارژ فندکي رو نفهميدم يعني چي

THE AMIMAN
14-12-2006, 15:23
فكر كنم منظور از شارژ فندكي شارژ به وسيله ي فندك ماشين باشه...!

wrackful
14-12-2006, 22:53
سلام دوستان ميخواستم بدونم ميشه ان70 را از طريق كابل و اينترنت اپديت كرد اگه ميشه روش كار را بگين ممنون

Hamid110
14-12-2006, 22:55
ممنون حميد اقا
ولي من هميشه وقتي خاموش شد شارژش ميکنم
بعد شارژ فندکي رو نفهميدم يعني چي
سلام . .

منظورم شارژ فندکی ماشین هستش . .

چون ولتاژ برق ماشین کم و زیاد میشه . . باعث خراب شدن باتری ماشین میشه . .

موفق باشی . .

Kolang
15-12-2006, 20:12
سلام دوستان ميخواستم بدونم ميشه ان70 را از طريق كابل و اينترنت اپديت كرد اگه ميشه روش كار را بگين ممنون

سلام
بله میشه
اطلاعات کاملتر در اینجا

Moje RengeR
16-12-2006, 12:25
به نظر من n70 دو تا ضعف اساسی داره ...
1) کیفیت صداش خوب نیست ........(هر چند که بلنده ولی خشدار پخش میکنه و ملایم پخش نمیکنه )
2) دوربنش تو فاصله های نزدیک خیلی بد عمل میکنه ......

من صدای 1ن70رو باk750&w800 مقایسه کردم هم از نظر کیفیت و هم از نظر قدت یه سرو گردن بالا تر بود

Moje RengeR
16-12-2006, 12:43

من با اینکه شب تا صبح دارم باهاش کار میکنم هر روز یا بعضی وقتها یه رو ز در میون شارژمیکنم شما وقتی کوشیتو خریدی باید میذاشتی باطری به طور کامل تخلیه بشه وبعد به مدت 8ساعت توشارژبمونه

farid_605
16-12-2006, 12:50
salam are gushie man ham intoriye moteasefane age rahe hali payda kardi ma ro bi nasib nazar tanks

Moje RengeR
16-12-2006, 13:01
ازبلو توس میشه به جای کابل استفاده کرد .میخواستم بدونم با بلوتوس میشه موبایلو از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کرد یا اون و اپدیت کرد
؟؟؟؟؟ان70

hp980
16-12-2006, 19:05
آیا میشه از طریق کامپیوتر گوشی n70 رو به اینترنت وصل کرد ؟
منظورم آپدیت گوشی نیست مثلا برای آپدیت آنتی ویروس و...

Kolang
16-12-2006, 20:23
ازبلو توس میشه به جای کابل استفاده کرد .میخواستم بدونم با بلوتوس میشه موبایلو از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کرد یا اون و اپدیت کرد
؟؟؟؟؟ان70

وصک کردن به اینترنت رو نمیدونم اما برای آپدیت کردن نمیشه از بلوتوس استفاده کرد. حتما باید کابل داشته باشی

mehran343
16-12-2006, 22:27
سلام
من مموری کارتم فرمت کردم و اون نرم افزارایی که روی مموری بوده هم پاک شده.چه راه حلی برای پیدا کردن اون نرم افزارها وجود داره؟

Kolang
16-12-2006, 22:51
سلام
من مموری کارتم فرمت کردم و اون نرم افزارایی که روی مموری بوده هم پاک شده.چه راه حلی برای پیدا کردن اون نرم افزارها وجود داره؟

تنها راهش اینه که مموری رو توی کارت ریدر بزاری و از طریغ کامپیوتر و با برنامه هایی شبیه recover my file فایل هاتو برگردونی. که خوب خیلی دردسر داره

Moje RengeR
17-12-2006, 14:32
وصک کردن به اینترنت رو نمیدونم اما برای آپدیت کردن نمیشه از بلوتوس استفاده کرد. حتما باید کابل داشته باشی

من هم کابل دارم وهم بلوتوس با هردوی اونا میشه به طور مداوم با کامپیوتر اتصال داشت پس برای چی نمیشه باهاش به اینترنت متصل شد.شما خودتون تاحال تلاش کردین این کارو انجام بدین البته با بلوتوس

baastani
18-12-2006, 13:24
با سلام
وقتی با N70 فیلمبرداری می کنم مکث دارد و به صورت فریم فریم فیلم می گیرد مخصوصا وقتی سوژه در حال حرکت باشد. لطفا برای حل این مشکل مرا راهنمایی کنید

THE AMIMAN
18-12-2006, 14:18
آپديت ان70 چه چيزي رو در اون تغيير ميده؟!
سود داره يا فرقي به حال ما ميكنه؟!
اصلا به چه دردي مي خوره؟
مرسي...

Kolang
19-12-2006, 13:23
من هم کابل دارم وهم بلوتوس با هردوی اونا میشه به طور مداوم با کامپیوتر اتصال داشت پس برای چی نمیشه باهاش به اینترنت متصل شد.شما خودتون تاحال تلاش کردین این کارو انجام بدین البته با بلوتوس

من وصل شدن به اینترنت رو نمیدونم
آپدیت شدنش رو گفتم. آپدیت شدن خود گوشی (فلش) اما واسه آپدیت کردن برنامه هاش...!؟ تا حالا نکردم و نشنیدم که کسی این کارو کرده باشه

Kolang
19-12-2006, 13:27
آپديت ان70 چه چيزي رو در اون تغيير ميده؟!
سود داره يا فرقي به حال ما ميكنه؟!
اصلا به چه دردي مي خوره؟
مرسي...

مطمئنن سود داره
بعضی از مشکلات گوشی با آپدیت کردن حل میشه. مثلا فرض میکنیم که همه N70 ها خود به خود ریست میشن، با آپدیت کردن ورژن frimware گوشی (همون آپدیت کردن) بعضی از مشکلات رایج گوشی حل میشه
برای دیدن ورژن فریم وار گوشی این کد رو وارد کن
#0000#*

Gilopa
19-12-2006, 21:38
دوستان این n70 یا واقعا دوربینش مذخرفه یا اینکه واسه من چرته...بابا بخدا کسفیت عکسش در بهترین تنظیماتی که براش انجام میدم از یه 7610 پایینتره...در ضمن مارک من tim هستش...من رفتم پرسیدم به من گفتند tim همون فنلاند و فرقی ندارند.......تروخدا از دوربینش تعریف نکنید که واقعا بهم ثابت شده این گوشی فقط داره پول اسمش رو میخوره.

Gilopa
20-12-2006, 08:37
دوستان بخدا من دیگه موندم از دست این گوشی
یعنی موندم واسه چی قیمت این گوشی باید 370 تومن باشه.بخدا من هیچ چیز برتری توش ندیدم که مثلا دلم خوش بشه این گوشی قدرتش بالاست.بابا اخه چرا باید 140 تومن با یه گوشی مثل 7610 فرق کنه.اگه بحث سر مگاپیکسلش هستش که بخدا 7610 درست 1 مگاپیکسل هستش ولی دست هر چی 2 مگاپیکسلی رو بسته.اگه بحث سر صداش که بازم خداییش خیلی فرق نمیکنه.شاید یه ذره بالاتر باشه.بیاید یه مقایسه بین 2 دوربین 7610 و دوربین n70 داشته باشیم دوستان بخودتون میسپرم قضاوت رو.

عکسهای زیر از یک محیط بسیار تاریک گرفته شده بنابراین بحث بیشتر در این قسمت سر روشن بودن تصویر هستش.و به کیفیت زیاد کاری نداریم
.
این عکس رو واستون میذارم با دوربین n70 خودم با قیمت 370 هزار تومن:

تنظیمات در بهترین حد.حالت شب...حد نرمال دوربین...حالت فلش روشن..دوربین 2 مگاپیکسل

واقعا من تو کفم این فلش اینجا کشک بود .اصلا انگار نه انگار...

حالا میایم دوربین 7610 رو که فقط 230 تومن قیمتش هستش میبینیم:
در حالت niight mode....بدون کوچکترین تنظمی با دوربین 1 مگا پیکسل .در حالی که این گوشی فلش نداره عکسی با این کیفیت رو گرفت.

میریم سراغ روز :

در مورد عکسهای روز n70 انصافا دقیقا نمیتونیم بگیم که خوبه یا بده..ولی یه چیزی این وسط هست که آیا واقعا این عکس مربوط به یک دوربین 2 مگاپیکسلیه.پس بیایم یکمی انصاف یه خرج بدیم گوشی w810 چه کیفیتی داره بعد n70 چه کیفیتی..و دیگه اینکه بیشتر موضوع سر اینه که چرا باید این گوشی قیمت به این بالایی داشته باشه؟

گوشی n70 با تنظیمات پیشرفته از جمله حالت روز ..فلش اوتوماتیک(البته تو روز به کار نمیاد) حالت user .زوم در حالت پایین(که بهونه اینکه زوم بالا کیفیت پایین میاره نباشه)

تروخدا بینید گوشی 2 مگاپیکسلی با قیمت 370 هزاری چه عکسی انداخته :
اگه موضوع سر اتوفوکوس باشه خواب به نظر من بهونست چون این حالت زیادم نزدیک نیست و دیگه اینکه یادمون نره که هر چقدرم اتوفوکوس تاثیر داشته باشه پس چرا 7610 اینجوری عکس ننداخته.شما نگاه کنید در عکس بالا چقدر تصویر تاره و چقدر نویز داره.

متاسفانه گوشی 7610 اون لحظه دستم نبود ولی از عکس پایینم میشه به نوع کیفیت پی برد در حالی که این گوشی دارای دوربین 1 مگاپیکسلی بدون تنظیمات پیشرفته هستش.تازه افتابم بود موقعیه که داشتم عکس رو میگرفتم.

.................................................. .................................................. ..................
در اخر از دوستان فقط یه سوال دارم.آیا واقعا قیمت این گوشی میارزه در حد 370 باشه.آیا نباید یه گوشی با این قیمت از نظر امکانات با یه گوشی 230 تومنی فرق کنه.w810i قیمتش 330 تومن (رجیستر شده با گارانتی معمولی)هم دوربینش قویتره و هم اینکه صداش واکمن هستش.تازه n70 ها هم مدلهای tim و هم فابریک هر دو اصل فنلاند هستند ولی w810 ها چینی یا مالزیایی هستند.ولی کیفیت کارایی رو به راحتی میشه تشخیص داد.

هیچ کاری نمیتونم بکنم جز گریه به حال خودم که 370 تومن واسه این گوشی که کاراییش برابر یه گوشی 230 تومنی دادم.

metal_militia
20-12-2006, 09:56
عزیز من همین شد که ن70 رو فروختم و به ک750 رضایت دادم

Gilopa
20-12-2006, 12:01

metall jan ان 70 رو بعد چه مدتی و با چه قیمتی فروختی...در ضمن منم شاید کارت رو بکنم...فروشنده بهم میگه 250 ازت میخرمش به نظرت داره پایین میگه یا نه خوبه.در ضمن من ان 70 ام رو در حدود 3 هفتست خریدم.

Nabakhshoode
20-12-2006, 12:08
metall jan ان 70 رو بعد چه مدتی و با چه قیمتی فروختی...در ضمن منم شاید کارت رو بکنم...فروشنده بهم میگه 250 ازت میخرمش به نظرت داره پایین میگه یا نه خوبه.در ضمن من ان 70 ام رو در حدود 3 هفتست خریدم.

250 خیلی کمه اگه گوشیت سالم باشه...... :blink:

Moje RengeR
20-12-2006, 12:56
با سلام
وقتی با N70 فیلمبرداری می کنم مکث دارد و به صورت فریم فریم فیلم می گیرد مخصوصا وقتی سوژه در حال حرکت باشد. لطفا برای حل این مشکل مرا راهنمایی کنید

شما فیلم برداریتو بکن بعد خود گوشی درستش میکنه.

arste2200
20-12-2006, 16:32
با سلام

یه جائی شنیدم اگه مموری رو با خود گوشی یه بار فرمت کنی درست می شه اما لازمه این کار BAckup گرفتن از اطلاعات اونه. البته من امتحان نکردم
راه دیگه اینه که رو حافظه گوشی فیلم برداری کنی و بعد از اتمام به مموریانتقال بدی تا فضای حافظه گوشی برای فیلمهای بعدی آزاد شه . من امتحان کردم.
فرمت فیلمش MP4 است و خیلی جاها شنیده ام که در فیلم برداری خیلی خوبه.

Gilopa
20-12-2006, 17:13
250 خیلی کمه اگه گوشیت سالم باشه...... :blink:

آقا یه لطفی کن تو پیقام خصوصی یا همین جا بگو بعد چه مدتی و با چه قیمتی فروختی.
ممنون میشم.

j0ck3r
22-12-2006, 11:46
فیلم گرفتنش مهم نیست مهم زمان پخششه که عالیه
من خودم 6630 داشتم الان ان 70 دارم که زمین تا زیر زمین فرقشونه
در ضمن 250 برای ان 70 خیلی کمه زیر 300 نفروشش

wrackful
22-12-2006, 13:01
سلام دوستان
برنامه اي واسه ساختن theme واسه ان70 سراغ ندارين اگه هست لطف كنيد

Hamid110
22-12-2006, 14:54
سلام دوستان
برنامه اي واسه ساختن theme واسه ان70 سراغ ندارين اگه هست لطف كنيد

سلام . .
دوست گرامی . . در خواست برنامه فقط و فقط تاپیک زیر . .

دوستان به این نکته توجه داشته باشید که در کلوپ گوشی ها فقط بحث و تبادل نظرات در مورد گوشی رو انجام بدید و از درخواست برنامه خودداری کنید . .

ممنون از همکاری شما . .

موفق باشید .

hp980
23-12-2006, 17:05
آیا میشه از طریق کامپیوتر گوشی n70 رو به اینترنت وصل کرد ؟
منظورم آپدیت گوشی نیست مثلا برای آپدیت آنتی ویروس و...

کسی نمیخاد جواب ما رو بده؟

Alireza.M67
24-12-2006, 00:03
آقا خبر داغ داغ واسه ان 70 دارها ...
یک تجربه ......
(البته ممکنه همه بدونن ولی چون ذوق زده شدم می نویسم)
من یه هدفون 2 تیکه واسه گوشیم (ان 70 ) خریدم که شبیه 3250 بود ولی 4 تا دکمه جلو , عقب, پلی , استاپ رو نداشت .
بعد هدفون و 700 سونی اریکسون رو بهش وصل کردم .
آقا صداش مغز رو منفجر می کنه . واست بیس می زنه مامان .
یه همچین کیفیتی رو کلا تو هیچ گوشی ای ندیدم .
با 3250 رفیقم کل انداختم .... . اصلا قابل مقایسه نبودن ....
دیگه گوشیم رو 500 تومن هم نمیدم .

morteza_k
24-12-2006, 00:24
آقا خبر داغ داغ واسه ان 70 دارها ...
یک تجربه ......
(البته ممکنه همه بدونن ولی چون ذوق زده شدم می نویسم)
من یه هدفون 2 تیکه واسه گوشیم (ان 70 ) خریدم که شبیه 3250 بود ولی 4 تا دکمه جلو , عقب, پلی , استاپ رو نداشت .
بعد هدفون و 700 سونی اریکسون رو بهش وصل کردم .
آقا صداش مغز رو منفجر می کنه . واست بیس می زنه مامان .
یه همچین کیفیتی رو کلا تو هیچ گوشی ای ندیدم .
با 3250 رفیقم کل انداختم .... . اصلا قابل مقایسه نبودن ....
دیگه گوشیم رو 500 تومن هم نمیدم .

سلام
جدي ميگي اخه چطور:blink:

baastani
24-12-2006, 10:17
شما فیلم برداریتو بکن بعد خود گوشی درستش میکنه.

فیلمبرداری را انجام داده ام ولی تمام حرکات را ضبط نکرده است و باز هم مکث را دارد .در ضمن روی مموری خود گوشی هم همینطوری فیلم میگیرد

foroozan
24-12-2006, 16:17
سلام
من این سوالو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی کسی جوابم رو نداد.
امیدوارم یکی اینجا کمکم کنه.
میخواستم بدونم کدوم یک از گوشیهای سری n نوکیا log ندارن؟
یععنی دستی میشه شماره ها رو تک به تک حذف کرد.؟
البته میدونم که میشه اینرو از reccent calls انجام داد ولی منظور من اینه که تو قسمت all cominitications یا همچین چیزی نمیشه تک به تک پاک کرد.
اگه بخوایی حذف کنی باید تموم log رو یهو پاک کنی که اونطوری reccent calls خالی میشه.
اگه هم از reccent پاک کنی باز تو اونجا میمونه.

arste2200
24-12-2006, 19:04
سلام
من این سوالو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی کسی جوابم رو نداد.
امیدوارم یکی اینجا کمکم کنه.
میخواستم بدونم کدوم یک از گوشیهای سری n نوکیا log ندارن؟
یععنی دستی میشه شماره ها رو تک به تک حذف کرد.؟
البته میدونم که میشه اینرو از reccent calls انجام داد ولی منظور من اینه که تو قسمت all cominitications یا همچین چیزی نمیشه تک به تک پاک کرد.
اگه بخوایی حذف کنی باید تموم log رو یهو پاک کنی که اونطوری reccent calls خالی میشه.
اگه هم از reccent پاک کنی باز تو اونجا میمونه.

منظورتو نفهمیدم اما اگه بخوای یک شماره تو log رو پاک کنی میتونی رو اون شماره بری کلید C رو بزنی و ok کنی.

Hamid110
25-12-2006, 00:32
منظورتو نفهمیدم اما اگه بخوای یک شماره تو log رو پاک کنی میتونی رو اون شماره بری کلید C رو بزنی و ok کنی.
سلام . .

اگه متن رو یک بار دیگه بخونید . . متوجه میشد که گفتند . .

فروزان عزیز .. فکر نکنم بشه همچین کاری که شما میخواید رو انجام داد . .

ممنون . .

موفق باشید . .

Ahmad
25-12-2006, 10:01
وقتي با N70 فيلم برداري ميكنم بعد از اون نميتونه اونو پخش كنه و پيغام ميده كه نميتونه VP Player رو باز كنه.
چرا"

kiarash3500
26-12-2006, 00:57
دوستان سلام
من یه ان 70 خریدم
چند تا سوال دارم اگه میشه لطف کنین جواب بدین
من 330 خریدم خوب خریدم؟
از کجا بفهمم که گوشی نو خریدم و طرف جای نو غالب نکرده؟
چرا رادیوش کار نمیکنه و اگه کار میکنه میشه یاد بدین؟
توی درایو موبایل یه پوشه با پسوند رار هست به اسم کینگ کونگ که فکر کنم بازیه اما تو لیست بازی ها نیست و همین منو به شک انداخته که گوشی نو هست یا نه
آیا میشه این فایل رو حذف کنم بطوری که به برنامه های گوشی آسیب نرسونه
ضمنا چرا دوربین ان 70 این طوریه من 6630 داشتم اما کیفیتشون زیاد فرقی نداره من فکر میکردم دوربین 2 دیگه باید آخر کیفیت باشه
ممنون

Hamid110
26-12-2006, 01:34
دوستان سلام
من یه ان 70 خریدم
چند تا سوال دارم اگه میشه لطف کنین جواب بدین
من 330 خریدم خوب خریدم؟
از کجا بفهمم که گوشی نو خریدم و طرف جای نو غالب نکرده؟
چرا رادیوش کار نمیکنه و اگه کار میکنه میشه یاد بدین؟
توی درایو موبایل یه پوشه با پسوند رار هست به اسم کینگ کونگ که فکر کنم بازیه اما تو لیست بازی ها نیست و همین منو به شک انداخته که گوشی نو هست یا نه
آیا میشه این فایل رو حذف کنم بطوری که به برنامه های گوشی آسیب نرسونه
ضمنا چرا دوربین ان 70 این طوریه من 6630 داشتم اما کیفیتشون زیاد فرقی نداره من فکر میکردم دوربین 2 دیگه باید آخر کیفیت باشه
ممنون

سلام . .

کیارش جان . . مبارک باشه . .

خوب خریدی . .

برای اینکه بفهمی گوشی نو هستش یا نه . . این کد رو بزن . .
#92702689#*
نشون میده تا حالا چقدر با گوشی مکالمه انجام شده . .
مثلا شما تازه این گوشی رو گرفتی و توی قسمت زمان مکالماتت نوشته تماس های کل 2 ساعت . .
وقتی این کد رو هم زدی باید همین 2 ساعت نوشته شده باشه . .
اگه بیشتر بود بدون که گوشی دست دوم هستش . .
از روی باتری هم میشه فهمید . . که اون برای قبل از خریدن . . به نحوی که : وقتی شما جای اتصال باتری به گوشی رو میبینی همون + و - باید اون قسمت اتصال هیچ خطی نداشته باشه . . وقتی باتری رو میزارند توی گوشی یک خط روش میفته که نشون میده باتری قبلا کار کرده . .

برای استفاده از رادیو . .حتما باید هندزفری گوشی رو بزنی . .تا بجای آنتن از اون استفاده کنه . .وگرنه نمیشه . .

ممنون . .

موفق باشی . .

kiarash3500
26-12-2006, 02:58
حمید جان ممنون
ضمنا قابل شما رو نداره
من کد رو زدم این اومد:
life timer
000000:01
فکر کنم صفر باشه نه؟
حمید جان بازم ممنون

Hamid110
26-12-2006, 04:18
حمید جان ممنون
ضمنا قابل شما رو نداره
من کد رو زدم این اومد:
life timer
000000:01
فکر کنم صفر باشه نه؟
حمید جان بازم ممنون
سلام . .

کیارش جان شما لطف داری . .

درسته . .

پس معلومه گوشی شما قبلا کار نکرده . . و آکه آکه . .

ممنون . .

موفق باشی . .

kiarash3500
27-12-2006, 11:49
حمید جان ممنون
داشتم تو گوگل در مورد ان 70 سرچ میکردم چند تا وبلاگ دیدم نوشته بود نوکیا ان 70 در واقع از گوشی های سری 60 میباشد
این خبر واقعیت داره؟
اگه واقعیه مگه ان 70 از سری ان نیست؟
ممنون

Hamid110
27-12-2006, 13:31
حمید جان ممنون
داشتم تو گوگل در مورد ان 70 سرچ میکردم چند تا وبلاگ دیدم نوشته بود نوکیا ان 70 در واقع از گوشی های سری 60 میباشد
این خبر واقعیت داره؟
اگه واقعیه مگه ان 70 از سری ان نیست؟
ممنون

سلام . .

گوشی N70 سری 60 نوکیا هستش . .

kiarash3500
28-12-2006, 00:28
سلام
ان 70 من اس ام اس نمیفرسته
مسج سنترش هم درست وارد کردم
اما وقتی میخوام بفرستم میره تو پوشه اوت باکس و در اونجا بعد از دو دقیقه جلوی اسم مسج sending failed میزنه
مشکل از کجاست؟
ممنون

mska
28-12-2006, 01:16
سلام . .

دوست عزیز . . شما کلید مربع { # } رو 2 ثانیه نگه دار . . گوشی شما به حالث سایلنت میره و وقتی که عکس بگیری هیچ صدایی نمیده . .

موفق باشی ..

سلام
چطوری می تونم با این گوشی بی سروصدا عکس بگیرم؟(موقع گرفتن عکس خیلی ترق تروق میکنه!!!)

بازم صدا ميده:sad:
کسي ميدونه چجوريه؟
مرسي

kiarash3500
28-12-2006, 01:55

سلام اگه میشه به این عکس یه نیگاه بندازین
با ان 70 گرفتم
اگه دقت کنید البته دقت هم نمیخواد در قسمت چپ عکس رنگ قرمز بیش از حد هست و به اصطلاح رنگ پاشیدگی داره و سمت راست هم یه ذره به رنگ سبز گرایش داره
اکثر عکساش تو روز این مشکل رو دارن البته با درجات کمتر و بیشتر
میشه بگین مشکل کجاست؟
لنزش تمیز تمیزه
ممنون

wrackful
28-12-2006, 08:09

سلام اگه میشه به این عکس یه نیگاه بندازین
با ان 70 گرفتم
اگه دقت کنید البته دقت هم نمیخواد در قسمت چپ عکس رنگ قرمز بیش از حد هست و به اصطلاح رنگ پاشیدگی داره و سمت راست هم یه ذره به رنگ سبز گرایش داره
اکثر عکساش تو روز این مشکل رو دارن البته با درجات کمتر و بیشتر
میشه بگین مشکل کجاست؟
لنزش تمیز تمیزه
ممنون

سلام عزيزم من شبها كه عكي ميگيرم با فلش اين حالت پيدا ميشه وقتي فلش در حالت اتوماتميزارم خيلي بهتر ميشه

THE AMIMAN
28-12-2006, 11:45
بازم صدا ميده:sad:
کسي ميدونه چجوريه؟
مرسي

menu-profiles-general-personalise-warning tones
رو off كنيد!:happy: :biggrin: :)

mska
28-12-2006, 12:11
menu-profiles-general-personalise-warning tones
رو off كنيد!:happy: :biggrin: :)

مرسي الان امتهان مي مي کنم:happy:

ava_bar
29-12-2006, 12:14
سلام دوستان من N70 دارم و بعضي مواقع وقتي زنگ ميزنم يا ميخوره خيلي صدا بد است در حدي كه به سختي ميشواد صداي مخاطب گوش داد مشكل چيست ؟

wrackful
29-12-2006, 13:29
سلام دوستان من هر اهنگي را كه به عنوان زنگ گوشي انتخاب مي كنم از هر چند تا زنگ كه مي خوره يكي يا چندتا از زنگها زنگ فابريك نوكيا ميخوره ديگه اعصابم ريخته به هم در ضمن مموري را هم عوض كردم درست نشد

Hamid110
30-12-2006, 00:49
سلام دوستان من N70 دارم و بعضي مواقع وقتي زنگ ميزنم يا ميخوره خيلي صدا بد است در حدي كه به سختي ميشواد صداي مخاطب گوش داد مشكل چيست ؟

سلام . .

منظورت از بعضی مواقع ، چیه . . ؟؟

احتمالا از آنتن دهی نیست . . ؟؟ یا صداشو خودت ناخاسته کم نکردی . .
اگه در زمان مکالمه کلیدهای جهت راست و چپ رو بزنی . . صدای مکالمه کم یا زیاد میشه . .

موفق باشی . .

Ahmad
31-12-2006, 13:39
چه جوري ميشه اين آيكونهاي صفحه N70 رو پاك كرد

kiarash3500
01-01-2007, 00:51
چه جوري ميشه اين آيكونهاي صفحه N70 رو پاك كرد

سلام
اگه درست متوجه شده باشم شما ميخوايد آيكونهايي كه روس دسكتاپ هستن و شرتكاتهايي براي چند بخش مثل گالري و كنتاكت و مسج ها هستن رو پاك كنيد
براي اين كار شما بايد به منوي tools برين از اونجا setting رو انتخاب كنيد و در بخش phone setting گزينه standby mode رو انتخاب كنيد و گزينه active standbay رو رو آف قرار بدين
موفق باشيد

Ahmad
01-01-2007, 15:55
سلام
اگه درست متوجه شده باشم شما ميخوايد آيكونهايي كه روس دسكتاپ هستن و شرتكاتهايي براي چند بخش مثل گالري و كنتاكت و مسج ها هستن رو پاك كنيد
براي اين كار شما بايد به منوي tools برين از اونجا setting رو انتخاب كنيد و در بخش phone setting گزينه standby mode رو انتخاب كنيد و گزينه active standbay رو رو آف قرار بدين
موفق باشيد

خيلي ممنون .

نمرديم تو اين سايت يه سوال كرديم يكي به ما جواب داد.

دمت گرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_203
03-01-2007, 22:32
سلام دوستان ..
در ابتدا بايد بگم مي دونم شايد چندين بار بچه ها اين سوال رو كردن ولي هر كاري كردم چيزي گير نياوردم مجبور شدم ... ببخشيد
گوشي من ان 70 ... من اس ام اس هاي فارسي رو دريافت مي كنم فقط بعضي از كلمات مثلا : گ ، چ ، ... رو نشون نميده به جاش مربع نشون ميده ولي من نميتونم اس ام اس فارسي بفرستم يعني تايپ كنم ..
چي كار كنم يا چه برنامه اي نصب كنم تا اون كلمات رو درست بگيرم و خودم هم بتونم اس ام اس فارسي بفرستم ؟
ممنون ميشم كمكم كنين .. ؟؟؟؟

amir_3star
04-01-2007, 00:43
کامپیوتر من بعد از مدتی دیگه موبایل ان هفتادمو از طریق پورت Usb نمی شناسه چیکار کنم. البته از سی دی گوشی برای راه اندازی و نصب کمک گرفتم اما باز جواب نمی ده

amir_3star
04-01-2007, 00:48
کامپیوتر من بعد از مدتی دیگه موبایل ان هفتادمو از طریق پورت Usb نمی شناسه چیکار کنم. البته از سی دی گوشی برای راه اندازی و نصب کمک گرفتم اما باز جواب نمی ده

Hamid110
04-01-2007, 01:48
سلام . .

بعضی مواقع همچین مشکلی برای من هم پیش اومده . .

با یک بار خاموش و روشن کردن موبایل درست شده . .

شما هم امتحان کنید . .

اگه نشد . . بگید تا راه های دیگه رو امتحان کنیم . .

موفق باشید . .

Hamid110
04-01-2007, 01:49
سلام دوستان ..
در ابتدا بايد بگم مي دونم شايد چندين بار بچه ها اين سوال رو كردن ولي هر كاري كردم چيزي گير نياوردم مجبور شدم ... ببخشيد
گوشي من ان 70 ... من اس ام اس هاي فارسي رو دريافت مي كنم فقط بعضي از كلمات مثلا : گ ، چ ، ... رو نشون نميده به جاش مربع نشون ميده ولي من نميتونم اس ام اس فارسي بفرستم يعني تايپ كنم ..
چي كار كنم يا چه برنامه اي نصب كنم تا اون كلمات رو درست بگيرم و خودم هم بتونم اس ام اس فارسي بفرستم ؟
ممنون ميشم كمكم كنين .. ؟؟؟؟

سلام . .

دوست ارجمند . . درخواست برنامه فقط در تالار زیر . .
ممنون . .

موفق باشید . .

kiarash3500
04-01-2007, 01:53
سلام
يه سوال داشتم در 6630 نميشد مسج هاي دريافتي رو در سيم كارت ذخيره كرد ميخواستم بدونم در ان 70 هم نميشه به هيچ طريقي؟
ممنون

babystrong
04-01-2007, 19:29
سلام دوستان.من یک گوشی N70 دارم . از قسمت massege>setting کلیه ی phone memory رو فرستادم روی مموری کارت اما وقتی کپی شد تمام برنامه و بازیهام که توی my own بود غیب شد وقتی هم دوباره برگردوندمش رو phone memory درست نشد.راستی برنامه ها از رو مموری کارت پاک نشده فقط غیب شده. لطفآ کمک کنید.

babystrong
06-01-2007, 17:03
کسی اینجا جواب مارو نمیده؟!!!! لطفآ کمک کنید.

kiarash3500
07-01-2007, 01:25
سلام
من يه سوال داشتم محافظ لنز ان 70 كه كشويي هست بعد از يه مدت استفاده هرز و روان ميشه؟
ممنون

Hamid110
07-01-2007, 02:54
سلام
من يه سوال داشتم محافظ لنز ان 70 كه كشويي هست بعد از يه مدت استفاده هرز و روان ميشه؟
ممنون

سلام . .

کیارش جان . . من هم اینو شنیدم . . اما فکر نمیکنم اینطور باشه . .

موفق باشی . .

babystrong
08-01-2007, 11:18
دوستان اون سوال منو که جواب ندادید خواهشن اینو جواب بدید
وقتی میخوام عکسامو توی گوشی ادیت کنم این eror میاد-----
general: not enough memory to perform operation.delete some data first

مموری خود گوشی 20 mb خالیه مموری کارتمم 150 mb خالیه. مشکل کجاست؟

THE AMIMAN
08-01-2007, 12:56
به خاطر ازدياد برنامه هاي باز در گوشي...(شايد چندين برنامه در يك لحظه مورد اجرا بودن)
شما از اطلاعات خود يك عدد بك آپ بگيريد سپس هم مموري گوشي و هم كارت حافظه رو فرمت كنيد حتما درست ميشود...
باتشكر!

JAVADY_MJM
08-01-2007, 22:17
اشکالات n70
در هر مورد که میتوانید کمکم کنید بگویید متشکرم .
1. شماره گیر صوتی با صدا خود موبایل کار میکند
2.عدم ایجاد فولدر جدید برای جداسازی عکس در گالری و قاتی بودن عکس و ویدئو
3. هنک کردن سرعت پایین بیش از اندازه ___ همه کاری کردم ... ریسیتو ... برنامه پاک کردنو ....
4.... تا بقیش یادم بیاد

JAVADY_MJM
08-01-2007, 22:58
به خدا همینه من اقفال شدم نه یک دکمه سونی اریکسون می ارزه به کل هیکل ان 70 مسخره مزخرف ...

JAVADY_MJM
08-01-2007, 22:58
به خدا همینه من اقفال شدم نه یک دکمه سونی اریکسون می ارزه به کل هیکل ان 70 مسخره مزخرف ...

JAVADY_MJM
08-01-2007, 23:00
من صدای 1ن70رو باk750&w800 مقایسه کردم هم از نظر کیفیت و هم از نظر قدت یه سرو گردن بالا تر بود

هیچم من خودم دارم ولی مثل سگ پشیمونم فقط سونی اریکسون

Farbod_h
08-01-2007, 23:05
اشکالات n70
3. هنک کردن سرعت پایین بیش از اندازه ___ همه کاری کردم ... ریسیتو ... برنامه پاک کردنو ....
4.... تا بقیش یادم بیاد
شما آپدیتش کن و از رم کینگستون استفاده کن شاید مشکلت حل شد برای آپدیت برو به سایت نوکیا یا ببر گارانتیش
البته در مورد 3

JAVADY_MJM
09-01-2007, 00:41
شما آپدیتش کن و از رم کینگستون استفاده کن شاید مشکلت حل شد برای آپدیت برو به سایت نوکیا یا ببر گارانتیش
البته در مورد 3

خواهشا یک توضیح کامل و کارامد واساسی و راست که حقیقت داشته باشه بدین
ببخشید! اخه من دیگه خسته شدم

JAVADY_MJM
09-01-2007, 01:25
اشکالات n70
4.... تا بقیش یادم بیاد

اقامن دیدم این مشکل خیلی هاست خیلی ها این مشکلو دارن
خواهشن راهنمایی کنید

emroozi83
09-01-2007, 02:57
شماره گیر رو که خودت میتونی تنظیم کنی... برو رو هر کنتاکتی که خواستی و واسش voice tag ضبط کن..

از گالری استفاده نکن.. برای عکسها از Rsco photo viewer برای فیلم ها از یه فایل منیجر برای موسیقی از power mp3 و فایل منیجر....

هم سرعت بالاتره و هم کارآمد تر...

هنگ کردن چرته.. هر گوشی ای حتی ان 93 رو بگیری زیاد گیجش کنی ممکنه هنگ کنه....
ولی خیلی خیلی کم پیش میاد ...

THE AMIMAN
09-01-2007, 11:48
دوستان عزيز يه مشكل دارم...
گوشي رو به كابل كه وصل ميكنم نه صدايي شنيده ميشه نه عكس العملي از طرف گوشي انجام ميشه(يه شكل كابل مانند تو گوشه ي سمت راست بالاي صفحه ي گوشي قبلا ظاهر ميشد)
مشكل از كجاست؟!
با فورمت كردن گوشي مشكلم حل ميشه؟!
باتشكر.

JAVADY_MJM
09-01-2007, 13:24
شماره گیر رو که خودت میتونی تنظیم کنی... برو رو هر کنتاکتی که خواستی و واسش voice tag ضبط کن..

از گالری استفاده نکن.. برای عکسها از Rsco photo viewer برای فیلم ها از یه فایل منیجر برای موسیقی از power mp3 و فایل منیجر....

هم سرعت بالاتره و هم کارآمد تر...

هنگ کردن چرته.. هر گوشی ای حتی ان 93 رو بگیری زیاد گیجش کنی ممکنه هنگ کنه....
ولی خیلی خیلی کم پیش میاد ...

بابا مهم اینکه این گزینه وجود نداره خودتون برید ببینید
بعدم من از تمام بر نامه های گفته شده استفاده میکنم ولی حال نمیده
بعدم اون گوشی ها را هم دیدم ولی اصلا سری n اینجری هست ولی نه به این شدت تازه من کاریشم نمیکنم

hamed2005
09-01-2007, 15:40
آره راست ميگه فقط گزينه Play Voice Tag داره ولي فكر كنم كه كلا سري ان اينطوريه چون من مال N90 رو هم ديدم همينطوري بود .

JAVADY_MJM
09-01-2007, 22:55
آره راست ميگه فقط گزينه Play Voice Tag داره ولي فكر كنم كه كلا سري ان اينطوريه چون من مال N90 رو هم ديدم همينطوري بود .

بازم خوبه یکی پیدا شد قبول کنه بابا یکی راهنمایی کنه !!!!:sad:
لا اقل یک برنامه باسه این کار نیست :blink:
و ...

Alireza.M67
10-01-2007, 01:36
جوادی جون اصلا دنبالش نرو .
حالا با فرمان صوتی شماره نگیر مگه چی میشه .(یه کم اهجت رو انگلیسی کنی کارت راحت تر میشه )
گالری رو هم کاری نمیشه کرد .
از تو فایل منیجر تقسیم بندی کنید .
ولی اگه عکسی دارید که نمی خواید کسی ببینه از advanced devise lock ستفاده کنید .

Alireza.M67
10-01-2007, 01:41
گوشي رو به كابل كه وصل ميكنم نه صدايي شنيده ميشه نه عكس العملي از طرف گوشي انجام ميشه(يه شكل كابل مانند تو گوشه ي سمت راست بالاي صفحه ي گوشي قبلا ظاهر ميشد)
مشكل از كجاست؟!
باتشكر.

من 100 بار این مشکلو داشتم هر بار هم یه جور حل شده .
یه بار کامپیوتر رو ریست کردم .
یه بار موبایلو روشن و خاموش کردم .
یه بار رو کامپیوتر رفیقم نشد , اومدم رو کامپیوتر خودم شد .
یه بار کابلم خراب بود .
یه بار جای موبایل بد بود (سیم رو عمودی نصب کن و گوشی رو خیلی بالا یا پایین نذار .
یه چند وقتی با گوشی کار کنی تمام اینا میاد دستت .

Alireza.M67
10-01-2007, 01:45

جک قشنگی بود .

shazdeh23
10-01-2007, 01:59
جک قشنگی بود .
دیگه قرار نشد بیای توی قسمت N70 و از Sony Ericcson تعریف کنی.
من که با صد تا Sony Ericsson & از این جور آشغال ها عوضش نمی کنم!!!:rolleye:

kiarash3500
10-01-2007, 03:23

سلام
با شما موافقم
اما انگار تاپيك داره تبديل ميشه به محل كركري طرفداران سوني اريكسون و نوكيا!!!:sad: :sad:

arste2200
10-01-2007, 08:46
بازم خوبه یکی پیدا شد قبول کنه بابا یکی راهنمایی کنه !!!!:sad:
لا اقل یک برنامه باسه این کار نیست :blink:
و ...

تو بجای اسم خالی هم اسم و هم فامیل رو بهش بده تا درصد خطاش کم بشه. اگه بد تلفظ می کنه نوشته هات رو طوری تغییر بده از نظر املائی که خوب تلفظ کنه. در آینده می فهمی که این قابلیت خیلی خوبه. همین که می تونه تمام دفترچه تلفنت رو بخونه بدون اینکه بهش اسم بدی حتی می تونی Profile ها رو نیز با این روش تغییر بدی.

JAVADY_MJM
10-01-2007, 09:20
تو بجای اسم خالی هم اسم و هم فامیل رو بهش بده تا درصد خطاش کم بشه. اگه بد تلفظ می کنه نوشته هات رو طوری تغییر بده از نظر املائی که خوب تلفظ کنه. در آینده می فهمی که این قابلیت خیلی خوبه. همین که می تونه تمام دفترچه تلفنت رو بخونه بدون اینکه بهش اسم بدی حتی می تونی Profile ها رو نیز با این روش تغییر بدی.

خوب اينو از اول ميگفتيد منم برم يك كلاس زبان انگليسي تا در استفاده از نوكيا ان 70 كم نيارم
ولي خدا وكيلي صداي من كجا صداي اون بنده خدا كجا خيلي كم قبول ميكنه
اگه برنامه باسه اين كار وجود داره لطف ميكنيد ؟!

JAVADY_MJM
10-01-2007, 09:48

معزرت ميخوام احساساتي شدم نه والا من طرف دار هيچ كدوم نيستم
موبايلم خودمم ان70 نوكياست
چون من اول سر دوراهي k800 باn70 گير كرده بودم با يارو موافقت كردم

baastani
10-01-2007, 11:56
من 100 بار این مشکلو داشتم هر بار هم یه جور حل شده .
یه بار کامپیوتر رو ریست کردم .
یه بار موبایلو روشن و خاموش کردم .
یه بار رو کامپیوتر رفیقم نشد , اومدم رو کامپیوتر خودم شد .
یه بار کابلم خراب بود .
یه بار جای موبایل بد بود (سیم رو عمودی نصب کن و گوشی رو خیلی بالا یا پایین نذار .
یه چند وقتی با گوشی کار کنی تمام اینا میاد دستت .

از Nokia Connection Manager که در PC suite هست استفاده کنید و برای برقراری ارتباط بعد از وصل کابل USB به موبایل و کامپیوتر گزینه آخر(USB) را کلیک کنید و قبل از اینکه کابل را از کامپیوتر و موبایل قطع کنید کلیک آن را برداشته و تایید نمایید

rw280s
10-01-2007, 19:14
مشكل از كجاست؟!
باتشكر.

دوست عزیز مشکل از گوشی نیست شما پس از وصل کردن موبایل به کامپیوتر در My Computer به قسمتی که بروزر موبایلتون هست بروید و منتظر بمانید تا شماره مدل موبایلتون نمایش داده شود.
پس از آن موبایل شما کاملا به سیستم وصل هست...
موفق باشید...

rw280s
10-01-2007, 19:18
با سلام به دوستان عزیز.
کسی میدونه چطور میشه یه فایل رو که در حال اجرا روی موبایله پاک کرد؟(فایل روی Phone Memory قرار داره و با هر با روشن شدن اتوماتیک فعال می شود...)
من یه برنامه مخصوص موبایل رو روی موبایلم نصب کردم و این موبایل یه فونت مخصوص داشت ولی الان یه فایل با پسوند ger که در آدرسc:\system\fonts هست فعاله که فونت موبایلمو عوض کرده و اس ام اس های فارسی اصلا دیده نمیشه.
کسی می تونه کمکم کنه؟

MaFia
10-01-2007, 19:35
با safe mode بیا بالا بعد پاک کن

sms11
10-01-2007, 19:45
من گوشيم ويروس گرفت دادم درست كنن حالا شماره گير صوتي ان كار نميكنه.ضمنا در فولدر imaging هم گزينه movie هم كار نميكنه و ميگه يك ايراو عمومي هست.كسي ميتونه كمكم كنه؟

rw280s
10-01-2007, 21:01
با safe mode بیا بالا بعد پاک کن

مافیا جان مرسی از توجهی که داشتی ولی این آدرس توی موبایلم هست (Phone Memory) فکر کنم درست بیان نکرده بودم.
این فایله پاک نمیشه و پیغام Already in Use رو بهم نمایش میده و از اونجایی که توی شاخه ای به اسم Fonts هست احتمالا فونت موبایلم که عوض شده به همین خاطر باید باشه.
منتظر کمکت هستم.
موفق باشی.

JAVADY_MJM
11-01-2007, 08:55
من گوشيم ويروس گرفت دادم درست كنن حالا شماره گير صوتي ان كار نميكنه.ضمنا در فولدر imaging هم گزينه movie هم كار نميكنه و ميگه يك ايراو عمومي هست.كسي ميتونه كمكم كنه؟

گوشیت هم قبلا هم مثل گوشی ما کار میکرد یا نه
اگه میشه در مورد شماره گیر صوتیش توضیح بده که چه جوری قبلا کار میکرده
ممنون میشم !

sms11
11-01-2007, 15:10
وقتي گوشيمو گرفتم همه چيش سالم بود و شماره گيرش كار ميكرد.بعد از اينكه ويروس گرفت و من دادمش تا درستشه اين طوري شد.شماره گيرش همون جوري بود كه گفتي.يعني دكمه ميانبر راستي را چند ثانيه ميگرفتي يه صداي بوق ميزد و بعد اسم طرف را ميگفتي بعد موبايل طرز تلفظ درستش را از زبان يكي ديگر برايت ميگفت و اگر مچ ميشد شماره رو ميگرفت وگرنه ميگفت يه همچين چيزي پيدا نشد.حالا درست ميشه.

JAVADY_MJM
15-01-2007, 00:17
وقتي گوشيمو گرفتم همه چيش سالم بود و شماره گيرش كار ميكرد.بعد از اينكه ويروس گرفت و من دادمش تا درستشه اين طوري شد.شماره گيرش همون جوري بود كه گفتي.يعني دكمه ميانبر راستي را چند ثانيه ميگرفتي يه صداي بوق ميزد و بعد اسم طرف را ميگفتي بعد موبايل طرز تلفظ درستش را از زبان يكي ديگر برايت ميگفت و اگر مچ ميشد شماره رو ميگرفت وگرنه ميگفت يه همچين چيزي پيدا نشد.حالا درست ميشه.

به نظرمن بهترین کار اول مستر ریست بعدم اپدیت کامل گوشی !!!!

bahram_j
17-01-2007, 23:53
با سلام خدمت تمام دوستان
گوشی من ان70 هست وقتی دوربین پشتی ان روشن میشود پس از چند ثانیه قطع میشود ودوباره شروع به کار میکند ودوباره قطع میشود .چه فیلم چه عکس کسی میتونه کمکم کنه؟

arste2200
18-01-2007, 09:18
با سلام خدمت تمام دوستان
گوشی من ان70 هست وقتی دوربین پشتی ان روشن میشود پس از چند ثانیه قطع میشود ودوباره شروع به کار میکند ودوباره قطع میشود .چه فیلم چه عکس کسی میتونه کمکم کنه؟

پشت دریچه لنز دوربین کلید خودکاری است که هر بار آن را باز کنی کلید عمل می کند و دوربین فعال می شود. چنانچه به نوعی بین این کلید و خار لنز دوربین فاصله بیفتد به عنوان مثال با قرار دادن کاغذ جهت کاستن از صدای قرچ و قروچ قاب و یا استفاده از قابهای غیر اصلی این اتفاق صورت می پذیرد. چنانچه بخواهی مطمئن شوی می توانی در هنگام قطع شدن دوربین قاب پشتی را به بدنه فشار دهی اگر دوربین فعال شد دلیل همین است.

nel
18-01-2007, 18:08
دقيقا مشكل من همينه و چيزي كه شما گفتي در مورد من كاملا صادقه
قاب گوشيم هم خيلي اشغاله و لغ هم هست گوشيم قبلا هم دست كس ديگه اي كار كرده

حالا يك مشكل جديد وقتي قاب رو هم برمي دارم چند وقتيه مشكل بدون قاب كريستالي هم هست شايد كليد خودكار خراب شده نه؟؟؟؟؟؟؟

چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

attakh
18-01-2007, 19:54
1_سعی کنید دوربین رو چند با پشت سر هم فعال و غیرفعال نکنید چون اگه این کارو کنید دوربین تا چند ثانیه فعال نمیشه.

2_ درب پشتی را در آورده و یک بار دیگر با دقت و کمی فشار جا بزنید.

3_همیشه سعی کنید هنگام استفاده از دوربین درب را به سمتی که زبانه فعال سازی دوربین هست فشار دهید تا خیالتون راحت تر باشه.

در صورتی که این نکات رو رعایت کنید فکر نکنم دیگه مشکلی واسه دوربین پیش بیاد.;)

ebiebram
19-01-2007, 15:16
دوستان عزیز سلام:لطفا اگر کدهایn70 را دارید برام بفرستیدو اینکه چطور میتوان اصلی بودن یک گوشیn70 را تشخیص داد

vahid_203
19-01-2007, 23:47
سلام دوستان ...
من ان 70 دارم ....
وقتي مسيج مي فرستم به هر كسي با هر شمارهاي گوشيم مي نويسه Unable to send message
سرويس سنتر رو هم عوض كردم 500 ، 501 ، 502 ، ..... ولي فرقي نكرد .. ؟
چي كار كنم و اين از چي ؟
ممنون ميشم زود جواب بدين ...

vahid_203
20-01-2007, 13:14
بچه ها مشكل sms من حل شد .... هم مموري خود گوشي و هم رمم جا كم داشتن به خاطر اون بود .....
چند تا چيز پاك كردم رديف شد ....

الان يه سوال ديگه داشتم .. ؟
من نصف اس ام اس هام تو مموري گوشي و نصف بقيه اش تو رمم ... مي خواستم ببينم چه جوري message هايي كه تو مموري خود گوشي رو انتقال بدم به رم ؟؟؟؟

موفق باشيد .... منتظرم

rahman.akbari
20-01-2007, 18:12
بچه ها مشكل sms من حل شد .... هم مموري خود گوشي و هم رمم جا كم داشتن به خاطر اون بود .....

من نصف اس ام اس هام تو مموري گوشي و نصف بقيه اش تو رمم ... مي خواستم ببينم چه جوري message هايي كه تو مموري خود گوشي رو انتقال بدم به رم ؟؟؟؟

موفق باشيد .... منتظرم

select all > copy to memo

shazdeh23
21-01-2007, 00:08

موفق باشيد .... منتظرم

با نرم افزار PC Suite

vahid_203
21-01-2007, 01:13
سلام .. ممنون دوستان ...........

THE AMIMAN
21-01-2007, 10:05
آقا من هر كار ميكنم نميتونم از اين نرم افزار استفاده كنم يكي يه راهنمايي بكنه!(فوري!)
باتشكر;) :)

vahid_203
21-01-2007, 10:17
من چند جا خوندم كه حافظه داخلي ان 70 .... 35 Mb ..... ولي مال من 20.8 .....
چرا اين جوري .. ؟
دوستاني كه ان 70 دارين يه نگاه كنين ......

THE AMIMAN
21-01-2007, 10:27
من چند جا خوندم كه حافظه داخلي ان 70 .... 35 Mb ..... ولي مال من 20.8 .....
چرا اين جوري .. ؟
دوستاني كه ان 70 دارين يه نگاه كنين ......

فكر كنم برنامه هايي كه از قبل در گوشي نصب هست چون رو مموري گوشي نصب هست بنابراين حافظه ي گوشي به مقدار تقريبي 10 تا 15 مگابايت كمتر ميشه!
باتشكر:happy:

Mohammad
21-01-2007, 12:55
سلام
ليست كاملي از برنامه هايي كه رويه N70 اجرا ميشن+ توضيحات برنامه:

DICTIONARY
1.Concise Oxford English Dictionary
The most popular dictionary of its kind by OXFORD, containing over 240,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information

2.Pocket Oxford Italian Dictionary and MSDict Viewer
An OXFORD English-Italian / Italian-English reference containing over 80,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information.

3.Concise Oxford-Duden German Dictionary
An OXFORD English-German / German-English reference containing over 150,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information.

4.Pocket Oxford English Dictionary and MSDict Viewer
An OXFORD English reference with 140,000+ words, phrases, definitions, word origination, grammar information, pronunciation and examples.

5.Pocket Oxford Spanish Dictionary and MSDict Viewer
An OXFORD English-Spanish / Spanish-English reference containing over 90,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information

6.Concise Oxford Spanish Dictionary
An OXFORD English-Spanish / Spanish-English reference containing over 170,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information

7.Concise Oxford-Hachette French Dictionary
An OXFORD English-French / French-English reference containing over 175,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information

8.MSDict English Pro Dictionary S60
An OXFORD English-Spanish / Spanish-English reference containing over 170,000 words, phrases and translations, pronunciations and grammar information

9.MSDict Professional Dictionary Bundle S60
An software bundle of 5 English dictionaries containing over 140,000 words - Extensive English dictionary and thesaurus, Phrases, Synonymous, Acronyms and Irregular Verbs. Absolutely fabulous!

10.Oxford Concise Medical Dictionary S60
An OXFORD medical reference with 11,000 clear and concise definitions of medical terms

1.My Assistant
An intelligent assistant for you. Offers automated services: voice call recording, autokeypad locker, voice recorder(dictaphone) and daily clock alarm. Easy to use and low resources required.

2.Candle Light
One click will turn your phone into soft candle and useful electric torch with cool and pleasant light. You may easily adjust its color and intensity.

3.Active Messenger
Featured instant messaging client for the MSN network. Chat with your MSN buddies while you are on moving. Use emoticons and send camera captured images.

4.PhotoRite
PhotoRite SP is a camera, editor, viewer all-in-one imaging app. for your camera phone! Modify photos with creative photo frames, funny magic mirror and more!

5.F-Secure Mobile Anti-Virus
F-Secure Mobile Anti-Virus is the most comprehensive solution in the market for protecting mobile devices against harmful content, from undesired messages to malfunctioning applications.

6.SMS 007 Basic
Total SMS privacy available! No one can read your messages going through the network or in your phone - strong encryption protects you. Communicate securely, enjoy your privacy!

7.Tresor
Have your PINs and passwords always with you! With the Tresor you can store sensitive information in your phone securely. Strong encruption is used to protect them.

8.MobiSystems OfficeSuite
WORD AND EXCEL FOR YOUR S60 PHONE - carry, open and modify DOC, TXT, RTF, XLS, XML, and CSV files on your smartphone.

9.Nowire Smartphone Teletext II
Get your daily fix of real-time information from teletext channels on your Nokia phone: news, sports, stocks, weather, TV programs... everything!

Mohammad
21-01-2007, 12:57
27.Handy Weather for Series 60
Handy Weather for Series 60 - a new application that provides you with always up-to-date 5 day weather forecast for any city in the world.

28.WorldMate S60
WorldMate provides must-have information you need while on-the-go - from real-time flight status updates through world clocks, global weather forecasts and currency converters.

29.Psiloc World Traveller
Current weather and the latest four-day forecast of 1800 the most popular business and travel locations worldwide, local exchange rates of 140 currencies, world clock and world map.

30.London Street Map for Series 60 Phones
London Street Map covers Central London in great detail. The clear and colourful maps are based on the market leading London A-Z maps.

10.Nokia Media Studio 2.0
Watch your home movies, DVD's and recorded TV on your Nokia mobile phone in great quality, with excellent sound and in full screen landscape mode.

11.Advanced English Dictionary S60
The award-winning English dictionary and thesaurus with 250,000 entries, 1.6 million words and 335,000 links relations. Ideal for beginners and experts alike.

12.Wayfinder Navigator - 12 months
Wayfinder Navigator offers breakthroughs in maps, Western European coverage and reliability that wont be seen in other navigators on the market today.

13.Helsinki Street Map 400 sqkms S60
Helsinki Street Map covers an area of approximately 400 square kilometres of Helsinki. The maps are detailed, colourful and instantly at your use!

14.The World Factbook S60
The reliable, up-to-date and extremely popular source of information on all the nations and territories of the world. High-resolution maps and flags are included.

15.Helsinki Street Map 100 sqkms S60
Helsinki Street Map covers central Helsinki and more. The maps are detailed, colourful and clear. A full street index is included. Fast!

16.London A- Z 400 sqkms S60
A clear roadmap of Great Britain based on A-Z maps, scale 1:600,000. Covers all of Great Britain. Over 30,000 searchable town names.

17.Roadmap of Great Britain
A clear roadmap of Great Britain based on A-Z maps, scale 1:600,000. Covers all of Great Britain. Over 30,000 searchable town names.

18.Cosmopolite Business Guide - Europe
Cosmopolite Business Guide is handbook for corporate travellers to get business information on different nations and their business habits.

19.Cosmopolite Business Guide - Americas
Cosmopolite Business Guide is a handbook for corporate travellers to get business information on different nations and their business habits.

20.Cosmopolite Business Guide - Asia
Cosmopolite Business Guide is a handbook for corporate travellers to get business information on different nations and their business habits.

21.Cosmopolite Business Guide - Middle East and Africa
Cosmopolite Business Guide is handbook for corporate travellers to get business information on different nations and their business habits.

Audio Mixer
Audio Mixer is fun voice and music distortion application.

ContaStick
ContaStick is a radical new Phone Book application which dramatically increases the ease and speed of selecting a contact from your address book.

Egg Timer
Nice timer program for cooking!

The Ladies Calendar S60
Calculate your menstruation cycles and fertility periods.

21.iGolfScorer
Developed by golfers - for golfers, iGolfScorer makes improving your golf game even more fun! Underneath its simple and intuitive user interface lies a highly sophisticated mobile golfing application.

22.Gina
GINA is an intelligent filtering application that secures the confidential data traffic of your mobile phone in a separate encrypted, password-controlled folder

23.MobiSystems' Diets
Diets is specially designed to facilitate your dieting and life-style needs on the go. Do you need to lose weight, get in shape, or simply watch what you eat?

24.WSOY Finnish-English-Finnish Dictionary
WSOY Finnish-English-Finnish is a comprehensive and modern dictionary by the leading publisher in Finland. Contains the complete book in a very easy to use application.

25.eMSN
The ultimate MSN messenger: Features: MSN Chat, same contact list as on PC, emoticons, snap7send/receive photos and emails.

26.Medixine Weight2
Personal weight management. Enter weights and view your development as a chart. Also performs body-mass index analysis.

vahid_203
22-01-2007, 00:33
فكر كنم برنامه هايي كه از قبل در گوشي نصب هست چون رو مموري گوشي نصب هست بنابراين حافظه ي گوشي به مقدار تقريبي 10 تا 15 مگابايت كمتر ميشه!
باتشكر:happy:

مرسي ......
ولي بايد خوب وقتي داريم Total Size رو نگاه ميكنيم 35 رو نشون بده و 20 خالي و 15 پر نشون بده .... ؟ يعني نرمالش اين جوري

به هر حال ممنون دوست عزيز از راهنماييت

SPQ1
23-01-2007, 02:06
منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با برگرداندن گوشی به تنظیمات اولیه مشکل شارژ هرروزه گوشی برطرف شد.
Tools/Setting/Phone/General/Orig. phone setting
برگرداندن گوشی به تنظیمات اولیه تأثیری رو برنامه های نصب شده و .. نداره.

arste2200
24-01-2007, 04:50
دقيقا مشكل من همينه و چيزي كه شما گفتي در مورد من كاملا صادقه
قاب گوشيم هم خيلي اشغاله و لغ هم هست گوشيم قبلا هم دست كس ديگه اي كار كرده

حالا يك مشكل جديد وقتي قاب رو هم برمي دارم چند وقتيه مشكل بدون قاب كريستالي هم هست شايد كليد خودكار خراب شده نه؟؟؟؟؟؟؟

چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درب پشت گوشی رو باز کن کلید خودکار رو با دست فشار بده مشخص می شه درسته یا نه

hp980
26-01-2007, 10:15
كسي ميدونه تو n70 چطوري ميشه wallpaper رو فول اسكرين كرد من هر كاري ميكنم عكس از زير ساعت ميفته

gauac
26-01-2007, 18:23
لطفا کمک..سرعت گوشی ان70من خیلی کم وخسته کننده شده .رم 512وحدود 200مگ خالی داردو ویروس هم ندارد.آنتی ویروس را باک کردم تاثیری نداشت.چاره کار کجاست؟ لطفا توضح دهید. متشکرم از همگی

koorosh203
26-01-2007, 21:00
سلام
من یه کارت حافظه 512 گذاشتم، ولی برنامای توش نصب نمیشه و اکثر عکس ها هم خراب میشه
لطثا راهنمایی کنید

fered78
26-01-2007, 23:17
سلام . من یک فونت رو گوشیم ریختم ولی خیلی ریزه و هیچی دیده نمیشه ممکنه راهنمایی کنید که چطوری به فونت اولیه برگردونم ( n70) من format , reset هم انجام دادم ولی درست نشد . ممنون
fered78@yahoo.com

Hamid110
26-01-2007, 23:32
كسي ميدونه تو n70 چطوري ميشه wallpaper رو فول اسكرين كرد من هر كاري ميكنم عكس از زير ساعت ميفته
سلام . .

دوست گرامی . . راهی برای این کار وجود نداره . .

اگه روی گوشی هایی دیدی که عکس بصورت فول زیرصفحه گذاشته شده . . اون تم هستش . .

اگه تم برای این گوشی خواستی . . در تاپیک زیر خیلی معرفی شده . . موفق باشی . .

Hamid110
27-01-2007, 00:13
لطفا کمک..سرعت گوشی ان70من خیلی کم وخسته کننده شده .رم 512وحدود 200مگ خالی داردو ویروس هم ندارد.آنتی ویروس را باک کردم تاثیری نداشت.چاره کار کجاست؟ لطفا توضح دهید. متشکرم از همگی
سلام . .

دوست گرامی . . گوشی شما با رم 64 هم سرعتش پایینه . . ؟

اگه ایراد از رم نباشه و سرعت اینترنتت خوب باشه . . میتونی گوشیت رو آپدیت کنی . . ؟

موفق باشی . .

am.as.fa
27-01-2007, 03:00
سلام خسته نباشید
نمی شه به جای n70 از گوشی n72 هم یه صحبتی بکنید

am.as.fa
27-01-2007, 03:06
ممنون می شم اگه بگید چطوری از طریق صوتی می شه باهاش کار کرد
مثلا بگی بلونوث به طور اتوماتیک بلوتوث روشن یا خاموش بشه

Hamid110
27-01-2007, 08:50
سلام خسته نباشید
نمی شه به جای n70 از گوشی n72 هم یه صحبتی بکنید

ممنون می شم اگه بگید چطوری از طریق صوتی می شه باهاش کار کرد
مثلا بگی بلونوث به طور اتوماتیک بلوتوث روشن یا خاموش بشه
سلام . .

دوست گرامی . . جواب شما در تاپیک زیر داده شد . .
موفق باشی ..

مهدي ه ف
27-01-2007, 17:38
بچه ها من هر چهقدر می خوام برنامه با تم بریزم روی گوشیم نمیریزه اگر میشه چندتا تم خوشگل برام بدین ببینم میریزه چون از هرکی میپرسم چش میگه به اختمال زیاد برنامه ها وتم ها برایn70 نبوده

shahrokhxp
27-01-2007, 20:25
سلام
من تازه ان 70 خریم دوستم گفت تا 12 ساعت بزار تو شارز بمونه بزارم بمونه؟ چکار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad : :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

shahrokhxp
27-01-2007, 20:29
سلام
من تازه ان 70 خریم دوستم گفت تا 12 ساعت بزار تو شارز بمونه بزارم بمونه؟ چکار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad : :sad: :sad: :sad:

mostafaeshghi
28-01-2007, 00:14
سلام
من تازه ان 70 خریم دوستم گفت تا 12 ساعت بزار تو شارز بمونه بزارم بمونه؟ چکار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad : :sad: :sad: :sad:

بله صد در صد .

باید اون مدت زمانی که توصیه شده در شارژ بمونه.

در ضمن جای این سوال تو کلوب ان70 بود نه اینکه یه تاپیک جدا بزنی.

ممنون و متشکر

Alireza.M67
28-01-2007, 00:37
گوشیو خاموش کن و بزن تو شارژ .
این کار مربوط به باطری میشه .

Alireza.M67
28-01-2007, 00:41
بچه ها من هر چهقدر می خوام برنامه با تم بریزم روی گوشیم نمیریزه اگر میشه چندتا تم خوشگل برام بدین ببینم میریزه چون از هرکی میپرسم چش میگه به اختمال زیاد برنامه ها وتم ها برایn70 نبوده

برو به :

مهدي ه ف
29-01-2007, 11:21
تشکر دوست عزیز

Blossom
29-01-2007, 17:21
به نشر من اصلا نیاز نیست. چرا؟ چون بعد از این که گوشی کاملا شارژ شد، یعنی حدود یک ساعت و نییم، مسیر برق رسانی به باتری قط می شه و بیش از حد تو شارژ موندن کار اضافیه. باور ندارین؟ آزمایش کنید. توی یک ساعت اول شارژر گرم می شه ولی وقتی که شارژ کامل شد این طور نیست

Blossom
29-01-2007, 17:24
بله صد در صد .

باید اون مدت زمانی که توصیه شده در شارژ بمونه.

در ضمن جای این سوال تو کلوب ان70 بود نه اینکه یه تاپیک جدا بزنی.

ممنون و متشکر

چه وبلاگ جالبی...
آفرین

مهدي ه ف
29-01-2007, 20:19
من وقتی میخوام تم رو بریزم این پیغام رو میده باید چیکار کنم installition secaurity error unable to install

mostafaeshghi
30-01-2007, 01:24
چه وبلاگ جالبی...
آفرین

میتونم بپرسم چه ربطی به پست من داشت؟!؟!؟!؟

آهان فکر کنم از وبلاگم که تئ امضام گذاشتم خوشت اومد. اگر نظری یا پیشنهادی و حرفی داری همین آیدی پی سی ورلدیه کمن یعمی مصطفی عشقی را تو یاهو اد کن با هم حرف بزنیم.

Hamid110
30-01-2007, 18:16
من وقتی میخوام تم رو بریزم این پیغام رو میده باید چیکار کنم installition secaurity error unable to install

سلام . .

دوست گرامی . . یا تم درست دانلود نشده . . یا به گوشی شما نمیخوره . .

ممکنه برای سیمباین 9 باشه . .

موفق باشی . .

مهدي ه ف
30-01-2007, 20:56
تشکر حمید جان

kiarash3500
30-01-2007, 23:29
سلام
دوستان گوشي من n 70-1 هست ميخواستم بدونم تموم ان 70 ها كنارشون يك داره يا نه؟
شماره 1 كنارش نشانه چيه؟
ممنون

sobhandara
31-01-2007, 09:04
سلام کسی میدونه در n70 برای فیلم برداری یا گرفتن عکس دوربین را چطوری از حالت عمودی یه افقی تبدیل میکنند؟
یه سوال دیگه من یک هنزفری دارم بلوتوث هم روشن است active any key هم فعال است ووقتی هنز فری راروشن میکنم پیغام connect هم می دهدولی کارنمیکند یعنی گوشی که زنگمی خورد یااهنگ را از هنزفری پخش نمی کند کمککنیدبگید چکارکنم؟ممنون

NINTENDO_DS
31-01-2007, 19:12
مارک هندزفریت چیه؟ من با جبرا امتحان کردم کار میکنه

final
31-01-2007, 20:23
سلام
دوستان گوشي من n 70-1 هست ميخواستم بدونم تموم ان 70 ها كنارشون يك داره يا نه؟
شماره 1 كنارش نشانه چيه؟
ممنون
من هم نمیدونم اگه میشه بگید خوبه

mojtaba_sv
01-02-2007, 01:30
بچه ها من نمیدونم چطوری رادیوی گوشیم و فعال کنم یعنی کارش بندازم میشه یه راهنمایی کنید

mojtaba_sv
01-02-2007, 02:59
یه سوال دیگه میشه بگید که چطور میتونم از انتن یابی دستی استفاده کنم

mojtaba_sv
01-02-2007, 04:16
بچه ها من یه player جدید گذاشتم تو تاپیک playerهای موبایل میدونم که اینجا جایش نیست من لینکش و میذارم برید خودتون ببینید

توصیه میکنم حتما دان کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون من خودم n70 دارم و نصبش کردم دلم نیومد معرفیش نکنم هم بدون هدست و هم با هدست واقعا صدای n70 رو زیبا میکنه

khorasani
01-02-2007, 10:32
سلام :
درباره راه اندازی برنامه با فرمان صوتی در گوشی N70 آموزش دهید . من که هر کاری کردم نشد !!
ممنونم

Hamid110
01-02-2007, 11:32
سلام :
درباره راه اندازی برنامه با فرمان صوتی در گوشی N70 آموزش دهید . من که هر کاری کردم نشد !!
ممنونم
سلام . .

دوست گرامی . . در منوی گوشی . . به قسمت .voice com برو . . . از اونجا میتونی فرمان صوتی رو برای گوشی تنظیم کنی . . یا برای تماس گرفتن . . یا برای روشن و خاموش کردن بلوتوث و . .

ممنون ..

موفق باشی . .

morteza_k
01-02-2007, 20:41
سلام . .

دوست گرامی . . در منوی گوشی . . به قسمت .voice com برو . . . از اونجا میتونی فرمان صوتی رو برای گوشی تنظیم کنی . . یا برای تماس گرفتن . . یا برای روشن و خاموش کردن بلوتوث و . .

ممنون ..

موفق باشی . .

سلام
حميد جان من اين كارو كردم ولي گوشي فقط با نوشته اين كارو انجان م مي دهد ولي گوشي 6600 كه خيلي قديمي تر هستش با صداي خودمون كارو پيش مي بره .(اول صداي خودمون رو ضبط مي كنه بهد با تطبيق همون صدا در خواست رو انجام مي دهد.)اميدوارم منظورمو رسونده باشم.:)

kiarash3500
02-02-2007, 01:19
سلام
وقتی میخوام با گوشی فیلمبرداری کنم فلاشش خیلی کم نور کار میکنه
میخواستم ببینم همه گوشی های ان 70 این مشکل رو دارن
اگه جواب مثبته راهی هست که بشه فلاشش رو هنگام فیلمبرداری به روشنی موقع عکسبرداری کرد؟
ممنون

arste2200
03-02-2007, 19:58
سلام
وقتی میخوام با گوشی فیلمبرداری کنم فلاشش خیلی کم نور کار میکنه
میخواستم ببینم همه گوشی های ان 70 این مشکل رو دارن
اگه جواب مثبته راهی هست که بشه فلاشش رو هنگام فیلمبرداری به روشنی موقع عکسبرداری کرد؟
ممنون

نرم افزار n70 torch رو نصب و استفاده کن

morteza_k
04-02-2007, 00:54

سلام
دوست خوبم ميشه لينك دانلود شو بذاري.
ممنونم.:blush:

Hamid110
04-02-2007, 07:08

سلام
دوست خوبم ميشه لينك دانلود شو بذاري.
ممنونم
سلام . .

این هم برنامه ای که میخواستید . .

نمونه ی زمان فیلم برداری شده . .

gauac
04-02-2007, 17:18
سلام . .

دوست گرامی . . گوشی شما با رم 64 هم سرعتش پایینه . . ؟

اگه ایراد از رم نباشه و سرعت اینترنتت خوب باشه . . میتونی گوشیت رو آپدیت کنی . . ؟

موفق باشی . .

سلامHamid110 جان از راهنماییت متشکرم
گوشی با رم 64 هم سرعتش پایینه ..مخصوصا تا گالری باز بشه جون آدم در میاد...
اگه بشه در مورد آپدیت گوشی و روش کار توضیح کاربردی بدهید...
ضمنا وجود آنتی ویروس سیمنتک فکر میکنم بی تاثیر نباشد.اما یافتن آنتی ویروس بروز نیز مشگل هست.
چاره کار کجاست لطفا به من کمک کنید...

سر بلند باشید.

Alireza.M67
04-02-2007, 23:37
یه برنامه مخصوص ان 70 دارها .
اونایی که توی کل انداختن واسه کیفیت صدا با گوشیهای دیگه کم میارن برنامه lcg jukebox رو نصب کنن , پشیمون نمیشن .
یه سرچ کنید گیر میاد .

planetmercury
05-02-2007, 13:43
سلام
من ميخوام يا ان 70 بگيرم يا ان72 حالا شما ميگيد كدوم و چرا ؟
فقط ميدونم ان72 3g نيست كه فكر نكنم بدرد بخوره!

shazdeh23
06-02-2007, 13:26
سلام
من ميخوام يا ان 70 بگيرم يا ان72 حالا شما ميگيد كدوم و چرا ؟
فقط ميدونم ان72 3g نيست كه فكر نكنم بدرد بخوره!

دوست عزیز اینجا جای مطرح کردن این سوال نبود.
ولی حالا من جوابتو میدم.
از نظر قیمت و ظاهری که تقریبآ شبیه هم هستن.
از نظر کارایی هم همینطور.
و فکر کنم تنها تفاوتشون در دوربین دوم N70 باشه که برای مکالمه تصویری استفاده میشه که N72 فاقد این دوربینه.
(که البته توی ایران هم این دوربین به دردت نمیخوره!)
ولی خوب الان از N70 بیشتر استقبال شده و به نظر من هم N70 بهتر از N72 ز آب در اومده. ;)

shazdeh23
06-02-2007, 13:33
یه برنامه مخصوص ان 70 دارها .
اونایی که توی کل انداختن واسه کیفیت صدا با گوشیهای دیگه کم میارن برنامه lcg jukebox رو نصب کنن , پشیمون نمیشن .
یه سرچ کنید گیر میاد .

این برنامه به درد نمی خوره.
فقط قابلیت خوندن MP3 و داره و هیچ فایل دیگه ای رو نمی خونه!

shazdeh23
06-02-2007, 13:38
سلامHamid110 جان از راهنماییت متشکرم
گوشی با رم 64 هم سرعتش پایینه ..مخصوصا تا گالری باز بشه جون آدم در میاد...
اگه بشه در مورد آپدیت گوشی و روش کار توضیح کاربردی بدهید...
ضمنا وجود آنتی ویروس سیمنتک فکر میکنم بی تاثیر نباشد.اما یافتن آنتی ویروس بروز نیز مشگل هست.
چاره کار کجاست لطفا به من کمک کنید...

سر بلند باشید.

Hamid جان 100% مشکل شما ازآنتی ویروس.
شما میتونی Auto Protect اونو خاموش کنی. تا سرعتت بهتر بشه.

komeil N70
06-02-2007, 15:57
سلام .وقتی وارد گالری ،بعد track می شم ،گوشی خودبه خود از پنجره گالری خارج می شود.لطفا بگویید چی کار کنم!مرسی:blink:

planetmercury
06-02-2007, 17:15
راستي شازده ، ال سي دي N70 از N72 قوي تره !

rainysky50
06-02-2007, 22:28
منظور از nokiaN70-1 مدل music edition این گوشی میباشد. nokia n70-1 دارای ریموت کنترل و کارت 1 گیگ و قابلیت تعویض سریع کارت میباشد. من n70-1 دارم ولی مدرسه ان را از من گرفته. برای ازادی گوشی ام دعا کنید.

Alireza.M67
07-02-2007, 00:56
این برنامه به درد نمی خوره.
فقط قابلیت خوندن MP3 و داره و هیچ فایل دیگه ای رو نمی خونه!

به جاش یه اکولایزر خفن داره .

ardalan_zapata
09-02-2007, 01:31
بچه ها نمی دونم اینجا جاش هست یا نه من یه n70 دارم می خواهم بفروشم یه Lg shokolat بگیرم به نظر شما خوبه در ضمن کسی قیمت Lg shokolat نداره؟

kiarash3500
09-02-2007, 13:57
سلام . .

این هم برنامه ای که میخواستید . .

نمونه ی زمان فیلم برداری شده . .

سلام
حمید جان ممنون از لطفت تا رفتن به خونه 26 روز مونده!!!
امروز هم مرخصی ساعتی بهمون دادن اومدیم بیرون !!!!
بازم ممنون از لطفت به محض اینکه به گوشی رسیدم نصبش میکنم
:blush: :blush: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

roteal2007
09-02-2007, 18:25
سلام
حمید جان ممنون از لطفت تا رفتن به خونه 26 روز مونده!!!
امروز هم مرخصی ساعتی بهمون دادن اومدیم بیرون !!!!
بازم ممنون از لطفت به محض اینکه به گوشی رسیدم نصبش میکنم
:blush: :blush: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

سلام ممکن این پست دقیق نباشه چون تازه واردم ؟ بگزریم گوشیم ان 70 مشکل ال سی دی داشته بی{یه نقطه قرمز میفتاد روش}د بردم گارانتی گفت باهاس ال سی دی عوض بکنی گفتیم خیالی نیست بعد از حدود یک ما پیش رفتم گفت گوشیت اشکال نداشته بید یه تست کردم دیدیم درست نشده دوباره دادیم بره تهرون {من اصفهانم} حالا هم نیومده نا راحتی من از اینه که چه جوری بفهمم ال سی دی عوض شده و در مورد تست کامل گوشی هنگام تحویل هم توضیهی بدهید{گارانتی من پلاس}یه نظر بدین تهرونیا خوب است یا نه ببخشید زیاد شد:happy:

ardalan_zapata
09-02-2007, 19:03
بچه ها نمی دونم اینجا جاش هست یا نه من یه n70 دارم می خواهم بفروشم یه Lg shokolat بگیرم به نظر شما خوبه در ضمن کسی قیمت Lg shokolat نداره؟

کسی نیست لطف کنه جواب بده؟

binaeram
09-02-2007, 19:12
--------------------------------------------------------------------------------

من در حدود 1 ماه که 6680 نوکیا خریدم.از یکی از دوستان شنیدم که ورجن گوشی باید 4 یا بالاتر باشه ولی وقتی که کد #0000#* رو وارد کردم این اطلاعات اومد.می خواستم بگین انا یعنی چی؟و بعد اینکه ایا 6680 قابل ارتقا هست؟ در ضمن اکثر بر نامه هایی که از اینجا دانلود کردم یا نصب نشد یا اگه شد کار نمی کرد.
v 2.04.15
05-03-04
36-RM

roteal2007
09-02-2007, 19:12
کسی نیست لطف کنه جواب بده؟

سلام برا چی میخای عوض کنی این که خوبه عزیز بگذریم تمام غیمت های گوشی رو از سایت میتونی بگیری به نضظرو عوضش نکتن که ظرر میکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

binaeram
09-02-2007, 19:27
میشه لطف کنید جواب منو بدید

من در حدود 1 ماه که 6680 نوکیا خریدم.از یکی از دوستان شنیدم که ورجن گوشی باید 4 یا بالاتر باشه ولی وقتی که کد #0000#* رو وارد کردم این اطلاعات اومد.می خواستم بگین انا یعنی چی؟و بعد اینکه ایا 6680 قابل ارتقا هست؟ در ضمن اکثر بر نامه هایی که از اینجا دانلود کردم یا نصب نشد یا اگه شد کار نمی کرد.
v 2.04.15
05-03-04
36-RM

Hamid110
09-02-2007, 20:40
میشه لطف کنید جواب منو بدید

v 2.04.15
05-03-04
36-RM
سلام . .

دوست گرامی . . شما گوشیتون رو دست دوم خریدید . . ؟

چون این اطلاعات نشون میده گوشی شما قدیمیه . . یعنی برای حدود 2 سال پیشه . .
در ضمن میشه اون رو هم ارتقا داد . . هم سرعت اینترنت تون باید زیاد باشه . .
موفق باشید . .

binaeram
09-02-2007, 22:29
نه دسته دوم نخریدم.فرمودین برای ارتقا باید سرعت اینترنت زیاد باشه؟ بعد اینکه حالا که گوشی قدیمیه چه تفاوتی با گوشی های جدید داره؟ایا از امکانات خاصی محروم مونده؟

Hamid110
09-02-2007, 23:13
نه دسته دوم نخریدم.فرمودین برای ارتقا باید سرعت اینترنت زیاد باشه؟ بعد اینکه حالا که گوشی قدیمیه چه تفاوتی با گوشی های جدید داره؟ایا از امکانات خاصی محروم مونده؟
سلام . .

هیچ فرقی با هم ندارند . . جزء در ورژن سیستم عامل سیمباین اونها . . که میشه از طریق اینترنت اون رو از سایت نوکیا آپدیت کرد . .

موفق باشید . .

مهدي ه ف
11-02-2007, 00:43
سلام حمید جان دفع قبل سوال پرسیدم ازت که گفته بودی تومروی گوشی ریخت نمیشه گفتی به خاطر سیمبینش هست حالا چند تا تم بده که رو ی گوشی من ریخته بشه اگر زحمتی نیست

rainysky50
11-02-2007, 10:32
سلام.لطفا کمکم کنید. من با گوشی ام نمیتونم نرم افزار و تم با بلوتوث ارسال کنم. ایا همه ی ان 70 ها اینطور هستند.اما چیزهای دیگر را براحتی ارسال میکند.

yoosofy
11-02-2007, 23:13
سلام
یه گوشی n70 دارم که از قسمت orig phone setting گوشی رو به تنظیمات اولیه خود کارخانه بازگرداندم از وقتی ایکارو کردم گوشی تا روشن بشه و بالا بیاد و بتونی باهاش کار کنی زمان بسیار زیادی طول می کشه

چیکار کنم

ali_power42
12-02-2007, 00:06
سلام
دوست عزیز start up menu رو غیر فعال کن البته این عبارت توی sony ericsson هست شاید تو نوکیا چیر دیگه ای باشه البته به همین معنی

Hamid110
12-02-2007, 02:07
سلام.لطفا کمکم کنید. من با گوشی ام نمیتونم نرم افزار و تم با بلوتوث ارسال کنم. ایا همه ی ان 70 ها اینطور هستند.اما چیزهای دیگر را براحتی ارسال میکند.
سلام . . دوست گرامی . . تنها مشکل گوشی N70 شما نیست . . کلیه ی گوشی های N70 و کلا گوشی های نوکیا این مشکل رو دارند . .

شما یا نام فایل رو تغییر بده . . یا از برنامه ی زیر استفاده کن . .
برای تغییر نام مثلا Hamid110.sis رو به Hamid110.si تغییر نام بده . . اونوقت میتونی فایل رو از طریق بلوتوث سند کنی . .

این هم یک فایل منیجر برای ارسال اینطور فایل ها . . ProfileExplorer
دانلود با حجم 330 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون . .

موفق باشید . .

final
12-02-2007, 19:54
باسلام یک برنامه برای پسورد گذاشتن روی فایل ها برای n70 دارین

roteal2007
12-02-2007, 20:07
باسلام یک برنامه برای پسورد گذاشتن روی فایل ها برای n70 دارین

تو آپلود سنتر دنبال sms gurd بگرد

final
13-02-2007, 13:31
تو آپلود سنتر دنبال sms gurd بگرد
عزیز من برای موبایل میخواهم نه کامپیوتر ولی اگر خودت سراغ داری اپ لودش کن بی زحمت

faramoosh shode
15-02-2007, 12:14
:question:
سلام.
من گوشیم n70 هستش.چند روز پیشا از دوستم یه فایل با پسوند txt از طریق BT گرفتم ولی هر کاریش کردم اجراش نکرد.گوشبم این پیغام رو می داد:::>unknown file format
نمیدونم این مشکل فقط تو گوشیه من هستش.چون دوستم که اونم گوشی n70 داره راحت میتونه اون رو باز کنه.تازه تو گوشیه 7610 هم امتحان کردم اونم باز کرد!!!!:puke: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:puke:

arasharamy
15-02-2007, 12:27
سلام به برو بچه های که گوشی nokia n70 دارن یه سایت باحال برای دریافت wallpapers / ringtones/screensavers/themes/games & softwares به صورت رایگان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_1000
15-02-2007, 16:38
سلام دوست عزیز تمام گوشی های نوکیا سری bb5 فایل تکستو اجرا میکنه شاید
نرم افزار گوشی شما بهم ریخته که میتونی دستی ریستش کنی
اگه درست نشد
باید ببری بدی فلشش کنن
موفق باشید

faramoosh shode
16-02-2007, 12:32
آقا محمد یه سوال دیگه؟
چه جوری ریستش کنم:blush: (منظورتون notepad هستش)

faramoosh shode
16-02-2007, 12:33
چطوری از کامپیوتر اس ام اس وارد موبایل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:rolleye:

Siavash_S500
18-02-2007, 05:26
آیا راهی هست که بشه رزولیشن دوربین N70 را زیاد کرد؟
چطور میشه با Voice Recorder گوشی نا محدود صدا ظبط کرد؟

Hamid110
18-02-2007, 13:18
آیا راهی هست که بشه رزولیشن دوربین N70 را زیاد کرد؟
چطور میشه با Voice Recorder گوشی نا محدود صدا ظبط کرد؟

سلام . .

دوست عزیز . . برای ضبط صدا بصورت نامحدود . . حتما باید از یک برنامه ی دیگه ای استفاده کنی . .
با Voice Recorder خود گوشی نمیشه . .

از برنامه ی ALON.MP3.Dictaphone استفاده کن . . خیلی خوبه . .

دانلود با حجم 321 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید . .

مهدي ه ف
18-02-2007, 14:45
سلام حمید جان یک مشکل من بازی روی گوشیم ریخته میشه ولی برنامه که میریزم روی گوشی پیغام میده file corruptedو برنامه نمیریزه باید چی کار کنم روی کامپیوتر هم پیغام میدهplease finish the installation on the phone user interface

Hamid110
18-02-2007, 15:02
سلام حمید جان یک مشکل من بازی روی گوشیم ریخته میشه ولی برنامه که میریزم روی گوشی پیغام میده file corruptedو برنامه نمیریزه باید چی کار کنم روی کامپیوتر هم پیغام میدهplease finish the installation on the phone user interface

سلام . .

فکر میکنم مشکل از برنامه ای هستش که شما میخوای رو گوشی نصب کنی . .

هر برنامه ای که میخوای نصب کنی . . همچین مشکلی داره . . ؟ ممکن هم هست . . ورژن برنامه ی شما به گوشی نمیخوره . .

موفق باشید . .

rainysky50
18-02-2007, 15:46
سلام.من یک فونت رو روی ان70 نصب کردم حالا میخوام اون رو پاک کنم و فونت اصلی گوشی برگرده ولی نمیشه گوشی رو مستر ریست کردم ولی نشد وقتی میخوام نرم افزار فونت رو پاک کنم ارور میده و میگه چون برنامه در حال اجراست نمیشه اون رو پاک کرد. خواهشا کمکم کنید من گوشیمو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم.

free_user
18-02-2007, 16:56
سلام
من چند سئوال داشتم اگر امكان داشته باشه به من پاسخ بدهيد ممنون مي شم
1- آيا راهي هست كه Voice Tag را در گوشي N70 فعال كرد. البته با ضبط صدا .
2-آيا امكان به روزرساني نوكيا N70 هست يا نه؟
اگر هست چطور
ممنون از لطف شما

ahangaran
18-02-2007, 23:47
سلام . .

موفق باشی ..

من این کار را کردم . گوشی به حالت SILENT می رود ولی باز هم موقع عکس گرفتن صدا وجود دارد ؟

faramoosh shode
19-02-2007, 16:43
همینطور که تو صفحه قبل گفتم گوشیم فایل txt رو اجرا نمی کنه.یکی از دوستان لطف کردو گفت باید گوشیت رو دستی ریست کنی.ولی متآسفانه من متوجه نشدم.اگه میشه راهنماییم کنید

faramoosh shode
19-02-2007, 16:47
آیا برنامه ای هست که اس ام اس های خودمونو تو کامپیوتر تایپ کرده و ارسال یا در گوشی ذخیره کنیم.اگه هست معرفی کنید.....

THE AMIMAN
22-02-2007, 18:44
آیا برنامه ای هست که اس ام اس های خودمونو تو کامپیوتر تایپ کرده و ارسال یا در گوشی ذخیره کنیم.اگه هست معرفی کنید.....
شما براي اين كار مي تونيد از نرم افزار Pc Suit استفاده كنيد..

ahoora2
22-02-2007, 19:02
من يک N70 خريدم البته 6 ماهه پيش. الان چند تا از دوستانم تازه N70 خريدند.
مال آنها چند تا برنامه بيشتر داره . چکار مي تونم بکنم .
کسي مي تونه اين برنامه ها را بزاره.

ehsan.b
23-02-2007, 10:58
دوستان من یک n70 گرفتم که روی جعبه و داخل گوشی (پشتش) نوشته n70-1 جریان این چیه؟

vahid182
24-02-2007, 02:16
تو مشخصات N70 Music Edition ديدم که پاپ پورت نداره يعنی با کابل به کامپيوتر وصل نمی شه؟

behnam_speed
25-02-2007, 16:05
نه عزیز مگه میشه
من خودم n70 music edition دارم و با کابل به کامپیوتر وصل میشه

behnam_speed
25-02-2007, 16:09
ببخشید دو سوال داشتم
می خواستم ببینم فرق n70 معمولی با n70 music edition چیه؟
و n70 music دارای symbian چنده؟

behnam_speed
26-02-2007, 20:31
آقا هیچ کس جواب نمیده

shazdeh23
27-02-2007, 00:26
ببخشید دو سوال داشتم
می خواستم ببینم فرق n70 معمولی با n70 music edition چیه؟
و n70 music دارای symbian چنده؟

تفاوت خاصی نداره.
از نظر قیمت N70 Music Edition گرانتره حدود 15000 تومان.
از نظر Symbian هم هر دو Symbian OS 8.1a Series 60 UI هستند.
و N70 Music Edition یک Memory 1G همراهش هست ولی N70 یک Memory 64MB داره.
و N70 Music Edition پورت Pop-Port نداره.
همین. :happy:

vahid182
27-02-2007, 01:47
تفاوت خاصی نداره.
از نظر قیمت N70 Music Edition گرانتره حدود 15000 تومان.
از نظر Symbian هم هر دو Symbian OS 8.1a Series 60 UI هستند.
و N70 Music Edition یک Memory 1G همراهش هست ولی N70 یک Memory 64MB داره.
و N70 Music Edition پورت Pop-Port نداره.
همین. :happy:

آقا ممنون از جوابت
فقط يه توضيح می دی که اين پاپ پورت چيه؟
مگه همون پورتی نيست که کابل می ره توش؟

behnam_speed
27-02-2007, 14:35
یعنی از نظر صدا هیچ فرقی با هم ندارن ؟

farzadtop
28-02-2007, 11:35
سلام دوستان
من گوشي دبليو 810 آي گرفتم ازش راضيم ولي دلم پيش نوكياست
مي گم هركي ان 70 داره و دوست داره گوشيش رو با دبليو 810 آي عوض كنه خبرم كنه

roteal2007
28-02-2007, 15:27
با سلام به دوست عزیز میشه دلیل نا رضایتی خودت رو از این گوشی محبوب بگی

vahid182
01-03-2007, 01:34
سلام behnam_speed جان
ممنون از جوابت، اما يه سوالی واسم پيش اومد
مگه Pop-Port همون پورتی نيست که رو گوشيه و يه سر کابل بهش وصل می شه
و سر ديگش به usb کامپيوتر؟
راستی شما که N70 Music Edition داری کيفيت صداش با N70 فرق می کنه يا همونه؟
کيفيت صداش از طريق هدفون چطوره؟ اگه کمک کنی ممنون می شم، چون تصميم دارم اين گوشيو
بگيرم. اما N71 هم بهم چشمک می زنه. موندم بين اين دو تا.
Shazdeh جان ممنون از جواب خوبت. اگه می شه شما هم در مورد Pop-Port يه توضيحی بده
ممنون.

don diego
01-03-2007, 02:37
سلام . .

موفق باشی ..

حمید خان این مساله در ان 70 نیست .کمی دقت کن.

don diego
01-03-2007, 02:41
شما براي اين كار مي تونيد از نرم افزار Pc Suit استفاده كنيد..

یه کار هم اینه که متنو تو نوت پد بنویس و با بلوتوث یا رم ریدر تو گوشیت بریز و بعد اونو سند کن.

don diego
01-03-2007, 02:49
سلام
یه گوشی n70 دارم که از قسمت orig phone setting گوشی رو به تنظیمات اولیه خود کارخانه بازگرداندم از وقتی ایکارو کردم گوشی تا روشن بشه و بالا بیاد و بتونی باهاش کار کنی زمان بسیار زیادی طول می کشه

چیکار کنم

این مسیرو دنبال کن:

menu-my own-log-options-
در بخش log duration سی روزو بکن یه روز.

rainysky50
01-03-2007, 19:18
سلام.خواهشا کمکم کنید.من ان70 موزیک ادیشن دارم .نمیدونم چرا 2 روزه که گوشیم کند شده و دیر روشن میشه.در ضمن در قسمت موزیک پلیر اهنگ در حال پخش رو نمیتونم جلو و عقب کنم(باز هم میگم 2 روزه گوشیم اینطور شده).گوشی رو مستر ریست کردم باز هم فایده نداشت.اگر راه حلی دارید به من بدید.(ایا گوشیم ویروس گرفته؟اگر گرفته یک انتی ویروس خوب پیشنهاد کنید.)

SANBOR
02-03-2007, 14:56
خوبه ادامه بدین

rainysky50
04-03-2007, 15:01
سلام.خواهشا اگر کسی totorial(اموزش) ان 70 موزیک ادیشن رو داره اینجا بذبره برای دانلود چون totorial گوشی من پاک شده.totorial همون فایل اموزش گوشیه که توی قسمت my own قرار داره.

SANBOR
05-03-2007, 14:50
سلام
من میخواستم یه مموری برای گوشیم بخرم حالا من نمی دانم چه مموری از همه شما یه راهنمایی کنید.
که هم سرعتش بالا باشه و هم هرچه توش آهنگ و برنامه میریزی هنگ نکنه.
متشکرم

vahid_203
06-03-2007, 23:22
سلام بچه ها ....
منم مي خوام يك مموري واسه گوشيم ان 70 بخرم ....
من مي خوام 1 گيگابايت بگيرم ، مي خواستم ببينم واسه ان 70 خوبه ؟ و مشكلي واسم پيش نمي ياد ؟ و كدوم مارك رو بگيرم كه رو ان 70 خوب جواب بده ؟ و از كجا بفهمم كه مموري اصل ؟
ببخشيد سوالاتم طولاني شد ........ منتظر جوابم ...
كوچيك همتون وحيد

Moje RengeR
07-03-2007, 10:02
سلام هندز فری کوشیم یه طرفش خراب شده
الان میخوام یه نو شو بگیرم کسی قیمت شو داره.
میخواستم ببینم هندز فری موزیک ادیشن به ان 70 معمولی می خوره یا نه؟.

Moje RengeR
07-03-2007, 16:12
سلام بچه ها ....
من مي خوام 1 گيگابايت بگيرم ، مي خواستم ببينم واسه ان 70 خوبه ؟ و مشكلي واسم پيش نمي ياد ؟ و كدوم مارك رو بگيرم كه رو ان 70 خوب جواب بده ؟ و از كجا بفهمم كه مموري اصل ؟
كوچيك همتون وحيد

من رم 1 گیگ میکرو سیم گرفتم
البته DV RS
علاو بر هلگروم خود میکرو سیم
یه هلگروم روی پایه شم هست به اسم رسانا که یه شماره سریال روشه سرعتش خوبه
تا حالا که مشکلی نداشته. قیمت 23000ت
من که هرچی گشتم کینگ استون اونم 1گیگ نتونستم پیدا کنم ولی اگه پیدا کردی کینگ استون و بگیر قیمتش حدود30000تومنه

hp980
07-03-2007, 19:03
حمید خان این مساله در ان 70 نیست .کمی دقت کن.

دقيقا هميجوريه كه دوستمون گفتن اگه # رو 2 ثانيه نگه داري به حالت سايلنت ميره

vahid_203
07-03-2007, 23:34
من رم 1 گیگ میکرو سیم گرفتم
البته DV RS
علاو بر هلگروم خود میکرو سیم
یه هلگروم روی پایه شم هست به اسم رسانا که یه شماره سریال روشه سرعتش خوبه
تا حالا که مشکلی نداشته. قیمت 23000ت
من که هرچی گشتم کینگ استون اونم 1گیگ نتونستم پیدا کنم ولی اگه پیدا کردی کینگ استون و بگیر قیمتش حدود30000تومنه

سلام .. مرسي دوست عزيز ...
فقط يه سوال ديگه : DV RS چيه ؟ مگه رم ها SD نيستن ؟
و در ضمن كينگستون كه تو تبريز خيلي زياده ... قيمتشم تا جايي كه مي دونم دورو بر 22 هزار تومن ...

BABA N95
07-03-2007, 23:52
قیمت n70 در ماه اسفند330-340 هزاره
البته n70 me هم اومده که قیمتش 360-370
راستی داشت یادم میرفت کینگ استون 1گیگ 13.000 :thumbsup:

rw280s
08-03-2007, 16:47
سلام بچه ها ....
كوچيك همتون وحيد

دوست عزیز میکروسیم بگیر منم 1 گیگش رو 5 ماهه که دارم و ازش راضی هستم.
قیمت 21000 تومان

rw280s
08-03-2007, 16:54
این مسیرو دنبال کن:

menu-my own-log-options-
در بخش log duration سی روزو بکن یه روز.

با سلام
دوست عزیز فکر نمی کنم که log در سرعت تاثیر زیادی ایجاد کنه...!!!
بیشتر نرم افزارهایی که روی موبایل نصب میشه مثل آنتی ویروسها روی سرعت تاثیر گذارند.
بعضی از نرم افزارها هم در Startupقرار میگیرند.
موفق باشید.

rw280s
08-03-2007, 16:57
من يک N70 خريدم البته 6 ماهه پيش. الان چند تا از دوستانم تازه N70 خريدند.
مال آنها چند تا برنامه بيشتر داره . چکار مي تونم بکنم .
کسي مي تونه اين برنامه ها را بزاره.

دوست عزیز شما میتونید در سایت نوکیا آخرین ورژن نرم افزار رو بر روی موبایلتون نصب کنید
اونوقت هیچ فرقی بین موبایل شما و دوستانتون از نظر نرم افزار نیست.
موفق باشید.

rw280s
08-03-2007, 17:02
سلام.من یک فونت رو روی ان70 نصب کردم حالا میخوام اون رو پاک کنم و فونت اصلی گوشی برگرده ولی نمیشه گوشی رو مستر ریست کردم ولی نشد وقتی میخوام نرم افزار فونت رو پاک کنم ارور میده و میگه چون برنامه در حال اجراست نمیشه اون رو پاک کرد. خواهشا کمکم کنید من گوشیمو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم.

دوست عزیز
مفکر می کنم نرم افزار Note pad رو نصب کردید.
متاسفانه فونتی که روی گوشی شما نصب شده هنگام روشن شدن بطور اتوماتیک فعال میشه پس شما نمی تونید اونو پاک کنید باید حتما اونو ریست کنید.
داخل سایت نوکیا نرم افزار های لازم موجود هست.
اگر دوستی راه دیگه ای رو میدونه بگه تا ما هم بدونیم
موفق باشید.

vahid_203
08-03-2007, 20:49
قیمت n70 در ماه اسفند330-340 هزاره
البته n70 me هم اومده که قیمتش 360-370
راستی داشت یادم میرفت کینگ استون 1گیگ 13.000 :thumbsup:

سلام . مرسي دوست عزيز
جدي ميگي .. ؟ كينگستون 1 گيگ 13 تومن
خيلي ارزونه .... شايد تقلبي يا ..... باشه ؟ اصله ؟

LeBron
08-03-2007, 23:17
‏N70 Music Edition سرعتش نسبت به معمولي بهتره؟ چرا انقدر تفاوت قيمت دارن؟

SANBOR
09-03-2007, 07:51
‏N70 Music Edition سرعتش نسبت به معمولي بهتره؟ چرا انقدر تفاوت قيمت دارن؟

اقا جان من یه سوال دارم n70 معمولی چه فرقی با ‏N70 Music Edition داره
میشه یه کاری کرد تبدیل بشه

rainysky50
09-03-2007, 09:53
ان70 موزیک ادیشن به همراه یک کارت 1گیگ و یک ریموت کنترل و ورزن جدیدتر سیمبین(v5) عرضه شده و دارای دکمه ی انتقال مستقیم به موزیک پلیر میباشد و رنگ این گوشی مشکی میباشد.قیمت بدون گارانتی 365 هزار تومن.

rainysky50
09-03-2007, 09:54
ان70 موزیک ادیشن به همراه یک کارت 1گیگ و یک ریموت کنترل و ورزن جدیدتر سیمبین(v5) عرضه شده و دارای دکمه ی انتقال مستقیم به موزیک پلیر میباشد و رنگ این گوشی مشکی میباشد.قیمت بدون گارانتی 365 هزار تومن

kayvan_1370
09-03-2007, 16:39
بچه ها نوكيا جديدا داره نرم افزار ارتقا N70 به N70 ME رو ارائه ميده!
اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا بنويسه
اينم لينكش:

در ضمن اگر كسي نصب كرد، نتيجه رو بگه.
با تشكر

emroozi83
09-03-2007, 17:33
من تبدیل کردم خییییییییییییلییییی فرق کرده:
.قابليت ساپورت كردن رم هاي با ظرفيت بيشتر (تا 1 گیگابایت موزیک.. تا 2 گیگ عادی)
2.بهبود سرعت كلي گوشي...
3.موسيك پلير جديد با امكلنات بسيار بهتر شبيه ان73 موسيك اديشن (اکولایزر نداره.. اون ان 73 هست که داره... حتی فابریکش.)
4. افزايش صداي خود گوشي
5.نمايش تعويض آهنگ ها در هر شرايتي تو پس ضمينه گوشي، حتي تو بازي!
6.عدم نياز به Power MP3!(به همون 3 شبيه بود!)
7.دسترسي سريع به موسيك پلير(همون دكمه ميديا كه مربع داره)
8.بهبود فوق العاده سرعت گالری در نمایش عکسها و ....
9. یک تم سبز عدسی مخصوص این سری
10.پشتیبانی از هدست های جدید کنترل دار مخصوص ان 70 موزیک ادیشن
11.بعد از عکاسی بلافاصله گزینه ی send ظاهر میشه
12. برنامه ها و بازیهای جاوا خیلی سریع تز از قبل نصب میشن....
13.متون و نوشته های فارسی در اس ام اس و ام ام اس RTL راست به چپ میشن...

SANBOR
10-03-2007, 08:12
2.بهبود سرعت كلي گوشي...
3.موسيك پلير جديد با امكلنات بسيار بهتر شبيه ان73 موسيك اديشن (اکولایزر نداره.. اون ان 73 هست که داره... حتی فابریکش.)
4. افزايش صداي خود گوشي

میشه یه آموزش کوچولو بدید تا بفهمیم باید چکار کنیم

roteal2007
10-03-2007, 12:01
2.بهبود سرعت كلي گوشي...
4. افزايش صداي خود گوشي

سلام دوست عزیز من میخوام فریمور گوشی رو ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید اگر که تبدیل به موزیک ایدیشن سخت بیخیال بشم راستی گوشی من گارانتی ازکجا شرکت گارانتی میفهمه که من گوشی مو آپ=دیت کردم وآیا در این صورت گارانتی میپره؟

wrackful
10-03-2007, 23:27
سلام دوسان من گوشی ان70 خودمو حدود دو ماه پیش اپدیت کردم در حال حاضر ور÷ن گوشی من
v 5.0638.3.0.1
18-9-2006
می خواستم بدوم بعد از این ادیت جدیدی هم امده در ضمن این n70 me از اپدیت گوشی من جدیدتره؟