PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N70

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

vahoodonline
26-04-2007, 19:34
دوستان سلام همانطور که دوست عزیزمان در مورد قابهای چینی گفتن کیفیت خوبی را ندارن و من دوباره قاب فابریک ان70 موزیکال را روی گوشی انداختم خدایش قاب قلابی چینی گوشی را از قیافه انداخته بود قاب فابریکش یکچیز دیگس

roteal2007
26-04-2007, 19:36
سلام به همگی واقعا مطالب و سوال های بجایی رو پرسیدید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوا ل که شاید تکراری باشه.صدای گوشی رو نمی شه قوی تر کرد؟

و اینکه چرا دوربین این گوشی توی روشنایی زیاد عکسای جالبی نمی ندازه ؟

واینکه من این گوشیمو بهمن از اهواز بدون گارانتی 340 خریدم به نظرتون زیاد خریدمش؟

راستی این فلش گوشی رو چجوری واسه ی فیلمبرداری روشن کنم؟ نخندیدا سواله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز برای بلند کردن صدا میتونی از نرم افزارهای پلیر برای گوشی استفاده کنی که توی آپلود سنتر هم هست
این کد رو بزن هر چی میبینی بنویس :{ستاره _مربع _چهارتا صفر _مربع }ممکن اشکال از فریمور گوشیت باشه
فکر نکنم گه گوشیت رو گرون خریده باشی

roteal2007
26-04-2007, 19:43
قابل توجه دوستان چرا قاب گوشی رو عوض کنیم همونطور که دوستمون گفت کیفیت قاب اصلی قابل قیاس با قابهای جانبی و فرعی نیست به نظر من اگر از قاب خود گوشی محافظت بیشتری بکنیم بهتره فوقش اگر افتاد زمین
یه اصلی براش میخریم

----------------------------------------
هیچ خیالی نیس_______________________ت

vahoodonline
27-04-2007, 00:02
اطلاعاتی در مورد ان 70 موزیکال

N70 Music Edition
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 375000
جدول مشخصات گوشي

مشخصات
نام گوشي: N70 Music Edition
تاريخ معرفي : سه ماهه سوم سال 2006
باند فركانس:
باند :
UMTS/ GSM 900/ 1800/ 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS 8.1a , Series 60 UI
مشخصات ظاهري وزن: 126 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 108.8 عرض : 53 ضخامت : 24
رنگ بندي گوشي : مشکی

--------------------------------------------------------------------------------

مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 176x 208 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد

--------------------------------------------------------------------------------

مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: 20 برابر
ابعاد عكس : 1600x 1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد 15 فریم در ثانیه 352x288 پیکسل
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد

مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد

مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3, AAC, Real Audio, WAV, AMR, AMR-WB, AMR-NB, AU, MIDI, eAAC

مشخصات حافظه حافظه گوشي: 22 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 1 گیگابایت RS-DVMMC با قابلیت تعویض سریع کارت
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد

ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB نسخه 2
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد (Class 10 (4+1/3+2 slots
EDGE : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: ندارد

بازي نام بازي : دارد

مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه 2
xHTML : دارد
HTML : ندارد

ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : دارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0

مشخصات باتري نوع: Li-Ion 970mAh (BL-5C)
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت و 30 دقیقه
زمان آماده به كار: 264 ساعت

وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-3 و مدل HS-5 و مدل HDS-3 و مدل HDB-4 و مدل HS-2R
هندزفري بلوتوث: مدل BH-200 و مدل HS-56W و مدل BH-800 و مدل HS-21W و مدل HS-11W و مدل HS-26W و مدل HS-37W و مدل HS-4W و مدل HS-36W و مدلHS-26W و مدل HS-54W
كاركيت: مدل HF-3 و مدل CK-10 و مدل BHF-3و مدل CARK-91
كاركيت بلوتوث: مدل CK-7W و مدل CK-1W و مدل HF-6W و مدل 616
كابل: مدل DKU-2 و مدل CA-53
هلدر:
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر: مدلAC-4و مدل AC-3
شارژر فندكي: مدل DC-4

سعیدآقا
27-04-2007, 00:15
صلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gifبه حمگی من یه n70 معمولی دارم میخام n70 موصیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif ادیشنش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif کنم لتفا منو راحنمایی کنید.
مملولم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifخدا بایی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

tcom_mobile
27-04-2007, 00:41
صلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gifبه حمگی من یه n70 معمولی دارم میخام n70 موصیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif ادیشنش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif کنم لتفا منو راحنمایی کنید.
مملولم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifخدا بایی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
دوست عزيز فكر كنم قبل از اينكه درباره ي تبديل گوشيتون به موزيك اديشن بحث كنيم بهتره كه كمي در مورد زبان فارسي به تبادل نظر بپردازيم. :2:
درسته پست اولته يعني كلاس اولي هستي ولي خوب تو چطوري قبول شدي اومدي كلاس فروم؟؟؟؟ :41:

در مورد سؤالتون اين بحث هزاران بار انجام گرفته و توضيح داده شده به صفحات قبل برگردد دستگيرتون مي شه:11:

The_Last_Samurai
27-04-2007, 02:51
update پلیر N70 رو کسی برا من نمیذاره؟:41:

The_Last_Samurai
27-04-2007, 02:53
البته لینکش و

behnam_speed
27-04-2007, 15:58
سلام من یک n70 music edition دارم ولی هر چی تو بخش موزیکش گشتم اکو لایزر پیدا نکردم
شما می دونید n70 music اکو لایزر داره یا نه؟
اگه داره کجا می تونم پیداش کنم؟

tcom_mobile
27-04-2007, 18:43
والا قشري مي گن داره برخي مي گن نداره. ان70 معمولي كه نداره ولي موزيك رو نمي دونم
equalizer
معني فارسيش هم برابركننده هستش و تو علم التركونيك به اتضال برابرساز مي گن (يه ذره توضيحات اضافي كه ربطي به موضوع نداشت ولي تخصص ما اينه)

behnam_speed
27-04-2007, 20:37
اصلا equalizer داخلش نیست.
شما خودتون n70 دارید؟

rainysky50
27-04-2007, 21:09
equalizer n70 نداره (همه ی مدلها) .ولی نرم افزار power mp3 رو نصب کن اکولایزر داره.

jsz
28-04-2007, 14:29
سلام

من می خوام بدونم حداکثر رم که n70 ساپورت می کنه چقده؟ شنیدم 1Gig
تازه می گن با همین 1Gig هم گوشی هنگ می کنه. به نظر شما بهترین مقدار رم که سرعت گوشی رو هم پایین نیاره چقدره؟
من تا اونجایی که می دونم توی کامپیوتر هر چی رم بیشتر باشه سرعت بالا میره. حالا آیا توی گوشی موبایل برعکسه؟ هر چی رمزیادمی شه سرعت کم می شه؟

tcom_mobile
28-04-2007, 14:47
دوست عزيز گوش بده
حداكثر ساپورت رم ان70 معمولي يك گيگ تمام هستش هيچگونه ايراد و اروري نمي ده. توجه داشت هباش هارد كامپيوتر با پربودنش سرعتش مياد ياپين و احتمال هنگ و عدم جواب بدهي سريع گوشي و در اين ميان تحميل عمليات توسط كاربر بر كامپيوتر باعث هنگ مي شه. گوشي مو بايل هم دقيقا عين كامپيوتر خودمونه هيچج فرقي نداره از اين لحاظ پر باشه احتمال هنگش زيادتر مي شه نمي گم پركني هنگ مي كنه .
ساگه ورژن گوشيت 5 به بالا باشه ديگه هيچ مشكلي در رم 1 گيگ هم نداري كه الان تمام ان70 ها 5 به بالان.
ان70 موزيك حداكثر 2 گيگ مي تونه ساپورت كنه. والسلام

دوست عزيز رم در كامپوتر با اين رم در گوشي فرق داره اولا تو كامپيور رم هستش ولي تو گوشي بهش مموري كارت مي گن تو كامپيوتر رم حافظه ي اوليه هستش و فقط خواندني و نوشتنيه و با رفتن برق اطلاعاتش مي پره ولي اين رمي كه تو گوشيه لفظ نادرستيه بهتره بگيم مموري كارت كه نقش حافظه ي ثانيوه رو بازي مي كنه عينهو هارد كامپيوتره. كه با رفتن برق يا خالي شدن باتري اطلاعاتش محفوذه.
گوشي ها خودشون رم داخلي دارن كه فرق داره با مموري كارت. درثاني كامپوترها هم بسته به نوع و مدل مادربرد ميزان ساپورت رمشون فرق داره مثلا من مادربرد كامپيوترم گرون ترين و بهترين مادربرد موجود در ايران بود كه نمي دونم 8 يا 16 گيگ ساپورت داره يا بيشتره (دقيقا نمي تونم بگم بايد به دفترچش مراجعه كنم) اگه بيشتر از اين مقدار ساپورت رم بزاري (كه فعلا تو بازار هم نيست) خطاي ران تايم مي ده چون نمي تونه براش باس ساپورت كنه نميشناسدش (به زبون عاميانه) گوشي هاي موبايل هم يه اندازه اي دارن كه بيشتر از اون نمي شه توش كارت مموري گذاشت (كارت مموري گوشي نقش هارد رو داره و با رم اشتباه نشه)
پس بيش از حد ساپورت نمي شه انداخت به عوض اينكه به قول شما سرعتشو بياره بالا هنگ هم مي كنه
اميدوارم كه متوجه شده باشي

jsz
28-04-2007, 17:12
سلام

ممنون از توضیحات کامل شما
اما یه سوال دیگه اگه من بخوام یه مموری کارت 1Gig بخرم چه مارکی بخرم خوبه و قیمتش چنده؟
من که قیمت گرفتم مارک های مختلف از 17000 تومان تا 24000 تومان متفاوت بود.
سرعت read و wtite مموری کارت چقدر باید باشه؟ آیا داشتن ضمانت برای مموری کارت مهمه؟
باز هم خیلی خیلی ممنون.

vahid_203
28-04-2007, 21:46
:5:
سلام

اما یه سوال دیگه اگه من بخوام یه مموری کارت 1Gig بخرم چه مارکی بخرم خوبه و قیمتش چنده؟
سرعت read و wtite مموری کارت چقدر باید باشه؟ آیا داشتن ضمانت برای مموری کارت مهمه؟
باز هم خیلی خیلی ممنون.

سلام دوست عزيز
دوستان خيلي قشنگ توضيح دادن ...
من ان70 دارم و 1 ماه پيش هم همين مشكل شما رو در خريد رم و .. داشتم :13:
من Advance گرفتم كه قيمتش 24000 تومن و 2 سال هم گارانتي تعويض داره ... و الن هم 900 MB پر كردم .. :18: سرعتش عالي .. اصلا فرق نكرده .. انگار نه انگار .. حتي يكي از دوستاي من كه ان70 داره رم 512 گينگستون گرفته و 300 MB رو پر كرده بود سرعت گوشي افتضاح شده بود
سرعت read و write رم هاي Advance از همه مدل هاي ديگه بيشتره و بهترين رم براي ان70 :11:
من كه خيلي دارم باهاش حال ميكنم .... :8:

tcom_mobile
29-04-2007, 00:42
سلام

باز هم خیلی خیلی ممنون.
خواهش مي كنم وظيفه ي من اطلاع رسانيه. چون ذكات العلم نشره: ذكات علم انتشار و آموزش اونه.
دوست من، بنده خودم يكي از پول خرج كنان و يكي از سخت پسندان و سخت تحقيق كننده تو امور كامپيوتر و گوشي بودم و هنوزم خودم به هيچ نتيجه اي نرسيدم هر روز يه مدل جديد يه برند جددي آدم رو ناراحت مي كنه. دنيا رو سخت بگيري مثل من سخت ميگذره
بهترين مموري برا گوشي نوكيا، مموري اصل نوكيا هستش كه 1 گيگ اون با گارانتي اصل موبايل پلاس 40 تومنه كه ساخت كره هستش توجه كن كه اصل نوكياست.
رم كينگ استون آمريكا پيدا كردي يا لااقل تايوان (چين نه ها) اينم بدك نيست
رم ژل تايوان كه خيلي گرونه اينم عاليه

ولي همون نوكيا رو بگير بهتره. من رم چيني هم ديدم بعد مدتي خطاي read‌و write‌مي ده هي بايد فرمت كرد هي اسكن ديسك. اون رمي كه اينقده ارزونه مشكلاتشم زياده.

در مورد گارانتي در ايارن بگيم كه همش كشك به خدا دروغ محضه. گارانتي اصل گوشي فقط براي مورد نداشتن ريجسترش خوبه وگرنه برا تعميرات نه بابا. سرعت نوشتن و خواندن در رم كامپيوتر برحسب نانو هستش تو مموري كارت رو نمي دونم اصولا خيلي پايينه حتي پايين تز از دسترسي سي ديaccess time‌هم بهش مي گن

tcom_mobile
29-04-2007, 00:46

سلام دوست عزيز
دوستان خيلي قشنگ توضيح دادن ...
من ان70 دارم و 1 ماه پيش هم همين مشكل شما رو در خريد رم و .. داشتم :13:
من Advance گرفتم كه قيمتش 24000 تومن و 2 سال هم گارانتي تعويض داره ... و الن هم 900 MB پر كردم .. :18: سرعتش عالي .. اصلا فرق نكرده .. انگار نه انگار .. حتي يكي از دوستاي من كه ان70 داره رم 512 گينگستون گرفته و 300 MB رو پر كرده بود سرعت گوشي افتضاح شده بود
سرعت read و write رم هاي Advance از همه مدل هاي ديگه بيشتره و بهترين رم براي ان70 :11:
من كه خيلي دارم باهاش حال ميكنم .... :8:
خواهش مي كنم وظيفه هستش

MILIN3M
29-04-2007, 01:05
دوستان من يه مشكل تو n 70 توي دوربينش دارم .ببينيد وقتي روي حالت فيلم برداري روي دوربين 2 مگا يا حتي دوربين جلو ميرم وقتي روي فيلم برداري كليك ميكنم موقع فيلم گرفتن هي فيلم گير ميكنه يعني صحنه اي كه داره فيلم برداري ميشه چند لحظه مكث ميكنه بعد ادامه ميده بعده 2 الي 3 ثانيه باز گير ميكنه اين گير توي فيلم هي ادامه داره يكي كمكم كنه حتي كد #7370# رو زدم تاثيري نداره يكي كمك كنه

tcom_mobile
29-04-2007, 01:26
جوابتو تو پيغام خصوص دادم برو بخون
درضمن با فرهاد كاريت نباشه خوابه بزار بخوابه فكر كنم عملي شده حشيش مي كشه

jsz
29-04-2007, 08:38
هیچکس نیستکه به من کمک کنه؟:13:

tcom_mobile
01-05-2007, 13:54
نه نيست چه طور مگه؟

vahid_203
01-05-2007, 15:17
هیچکس نیستکه به من کمک کنه؟:13:

چند بار كمك ميخواي ... بخون ديگه

من Advance گرفتم كه قيمتش 24000 تومن و 2 سال هم گارانتي تعويض داره ... و الان هم 900 MB پر كردم .. سرعتش عالي .. اصلا فرق نكرده .. انگار نه انگار .. حتي يكي از دوستاي من كه ان70 داره رم 512 گينگستون گرفته و 300 MB رو پر كرده بود سرعت گوشي افتضاح شده بود
سرعت read و write رم هاي Advance از همه مدل هاي ديگه بيشتره و بهترين رم براي ان70
من كه خيلي دارم باهاش حال ميكنم ....

اگه 6 ، 7 تومن واست مسوله اي نيست Advance بگير برو حال كن ....

vahid_203
01-05-2007, 15:23
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ..

1: من دنبال يه برنامه ميگردم كه فولدرها و گالري رو قفل كنم و هر وقت كه كسي خواست بازشون بكنه يه كد بخواد و همين جوري باز نشه ... اگه لطف كنين ممنون ميشم

2: من گوشيم بعضي وقت ها وقتي كسي بهم زنگ ميزنه زنگ پيش فرض خود نوكيا رو پخش ميكنه و بعضي وقتها هموني رو كه خودم انتخاب كردم .... مي خواستم ببينم چه جوري مي تونم اين مشكل رو حل كنم .... از هر 10 تا زنگ 5 تاشو زنگ خود نوكيا رو پخش ميكنه ....
:41:

happyhome82
02-05-2007, 09:18
این اروری هست که گوشیم چند روزه واسه بلو توث کردن می ده چرا؟
تا حالا خوب بوده. و همون فالهایی رو که تا حالا بلوتوث کردم می خواستم دوباره بلو توث کنم ولی این ارور رو میده.
تو رو خدا راهنمایی کنید منو:19:
nable to insert object format not suported

Windows
02-05-2007, 11:19
دوستان سلام
من احتیاج دارم که موبایلم (n70) هر روز صبح سر یک ساعت بخصوص زنگ بزنه و نیازی نباشه که هر شب قسمت زنگو تنظیم کنم. چکار باید بکنم ؟

Saman-tci
02-05-2007, 11:32
دوستان سلام
من احتیاج دارم که موبایلم (n70) هر روز صبح سر یک ساعت بخصوص زنگ بزنه و نیازی نباشه که هر شب قسمت زنگو تنظیم کنم. چکار باید بکنم ؟

تنها راهش اینه که قسمت الارم گوشیتو فعال کنی چرا؟ چون هر برنامه ای هم که در این زمینه باشه درسته راس یه ساعت در یه تاریخ مشخص زنگ میزنه ولی تاریخ اون رو هم باید تنظیم کنی که دقیقا میشه مثل خود الارم گوشی.

nel
02-05-2007, 12:19

1: من دنبال يه برنامه ميگردم كه فولدرها و گالري رو قفل كنم و هر وقت كه كسي خواست بازشون بكنه يه كد بخواد و همين جوري باز نشه ... اگه لطف كنين ممنون ميشم

2: من گوشيم بعضي وقت ها وقتي كسي بهم زنگ ميزنه زنگ پيش فرض خود نوكيا رو پخش ميكنه و بعضي وقتها هموني رو كه خودم انتخاب كردم .... مي خواستم ببينم چه جوري مي تونم اين مشكل رو حل كنم .... از هر 10 تا زنگ 5 تاشو زنگ خود نوكيا رو پخش ميكنه ....

اون برنامه رو خودم هنوز دنبالشم ولی میتونی قفل lock code گوشی رو فعال کنی بعد از زمان پیشنهادی قفل کنه در این حالت فقط میشه به تماس ها بدون اسپیکر جواب داد

مشکل دوم شاید مربوط به عوض کردن مموری باشه چون وقتی مموری رو در می اری همه چی پیش فرض میشه

Windows
02-05-2007, 14:10
تنها راهش اینه که قسمت الارم گوشیتو فعال کنی چرا؟ چون هر برنامه ای هم که در این زمینه باشه درسته راس یه ساعت در یه تاریخ مشخص زنگ میزنه ولی تاریخ اون رو هم باید تنظیم کنی که دقیقا میشه مثل خود الارم گوشی.

دوست عزیز
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

tcom_mobile
02-05-2007, 15:54
خوب عزيز آلارم گوشيتو تنظيم كن به راحتي هر روز سر موعد مقرر زنگ مي زنه برات مامان اينكه مشكل خاصي نيست خودتو عذاب مي دي.

Saman-tci
02-05-2007, 16:10
دوست عزیز
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

بله حتما من هر کمکی از دستم بربیاد با کمال میل انجام میدم :

برو توی Applications بعد قسمت Clock بعد Option رو بزن و SetAlarm و زمانی رو که میخوای گوشی زنگ بزنه رو بهش بده فقط اینو یادت باشه که این کار فقط در همون روز یا بهتر بگم توی همون 24 ساعت فعاله. امتحان کن نتیجشو بهم بگو

Ghasem.M
02-05-2007, 19:16

مي توني از برنامه smart guard pro استفاده كني. خيلي اماكانات متنوعي داره.

Ghasem.M
02-05-2007, 19:18
دوستان سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲upload.com/downloads/sym-۱۲۱۷.zip
برنامه خوب براي زنگ موبايل

vahid_203
02-05-2007, 23:46
با تشكر از دوستان nel و Narenj_Shomal
فقط من مموريم رو كه در نياوردم .. روشه ولي بازم ميره رو پيش فرض

و ببخشيد ها يه سوال ديگه :
من نمي تونم فايل هاي Sis رو با بلوتوث بفرستم ..... ارور ميده ..
من هم با File Manager خود گوشي و هم با نرم افزار FXprorer امتحان كردم .... چه جوري مي تونم اونا رو هم بفرستم

The_Last_Samurai
03-05-2007, 01:59
یه برنامه برای مخفی کردن فایل ها, فلدر ها ,مسیجها , nots و...این برنامه 100% بکارتون میاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ghasem.M
03-05-2007, 07:10
با تشكر از دوستان nel و Narenj_Shomal
فقط من مموريم رو كه در نياوردم .. روشه ولي بازم ميره رو پيش فرض

و ببخشيد ها يه سوال ديگه :
من نمي تونم فايل هاي Sis رو با بلوتوث بفرستم ..... ارور ميده ..
من هم با File Manager خود گوشي و هم با نرم افزار FXprorer امتحان كردم .... چه جوري مي تونم اونا رو هم بفرستم
براي فرستادن فايل sis بايد فايل رو rename كني و به si تغيير بدي تا بتوني بفرستي.

Windows
03-05-2007, 08:26
بله حتما من هر کمکی از دستم بربیاد با کمال میل انجام میدم :

برو توی Applications بعد قسمت Clock بعد Option رو بزن و SetAlarm و زمانی رو که میخوای گوشی زنگ بزنه رو بهش بده فقط اینو یادت باشه که این کار فقط در همون روز یا بهتر بگم توی همون 24 ساعت فعاله. امتحان کن نتیجشو بهم بگو

مرسی دوست عزیز
مشکل همین جاست. مثلا من میخوام در مدت یکسال هر روز صبح ساعت 7 موبایل آلارم بده. این روش متداول فقط برای 24 ساعت فعاله و بعد دوباره باید تنظیم بشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲upload.com/downloads/sym-۱۲۱۷.zip
برنامه خوب براي زنگ موباي
و

مرسی دوست عزیز
در حال حاضر من از قسمت Memo موجود در خود موبایل جهت یک دوره زمانی استفاده میکنم.

vahid_203
03-05-2007, 10:02
براي فرستادن فايل sis بايد فايل رو rename كني و به si تغيير بدي تا بتوني بفرستي.

مرسي دوست عزيز ...
يه مشكل خيلي خيلي بد .. من گوشيم رو خاموش كرم و ديگه هر كاري مي كنم روشن نميشه .. مياد رو اون صفحه سفيد كه آرم نوكياست ميمونه و ديگه بالا نمياد ....
باطريشو درآوردم و چند بار امتحان كردم ولي هيچي ...
تو رو خدا زود جواب بدين .. گوشيم خاموش مونده :41:

Ghasem.M
03-05-2007, 11:36
مرسي دوست عزيز ...
يه مشكل خيلي خيلي بد .. من گوشيم رو خاموش كرم و ديگه هر كاري مي كنم روشن نميشه .. مياد رو اون صفحه سفيد كه آرم نوكياست ميمونه و ديگه بالا نمياد ....
باطريشو درآوردم و چند بار امتحان كردم ولي هيچي ...
تو رو خدا زود جواب بدين .. گوشيم خاموش مونده :41:
اين مشكل براي من هم اتفاق افتاده بود بعد 5 دقيقه خودش خوب شد!
ولي يه كار ديگه مي توني بكني: سيم كارت و مموري رو در بيار دوباره روشن كن گوشي رو.

rezasafa2000
03-05-2007, 17:20
لطفا بچه ها تو انتخاب کمکم کنن ...من قصد خرید موبایل دارم و چند وقتی از n70 music خوشم اومده ولی یکی از دوستام که عشق سامسونگ هست منو وسوسه کرده که d900 رو بخرم حالا تو انتخاب موندم ..واسه من کیفیت پخش موزیک و قابلیت خوب فیلمبرداری و ضد ضربه بودن و کار با افیس خیلی مهمه ...n70 ساپورت نرم افزاری زیادی داره که بشه به d900 ترجیح داد

roteal2007
03-05-2007, 20:28
لطفا بچه ها تو انتخاب کمکم کنن ...من قصد خرید موبایل دارم و چند وقتی از n70 music خوشم اومده ولی یکی از دوستام که عشق سامسونگ هست منو وسوسه کرده که d900 رو بخرم حالا تو انتخاب موندم ..واسه من کیفیت پخش موزیک و قابلیت خوب فیلمبرداری و ضد ضربه بودن و کار با افیس خیلی مهمه ...n70 ساپورت نرم افزاری زیادی داره که بشه به d900 ترجیح داد

عزیز جای هیچ شکی نیست اگر برنامه برات مهمه ان 70 با پلتفرم انعطاف پذیرش گزینه خوبی هست من این رو از روی تعصب نمیگم موفق باشی تا بعد:46:

khorshid khanoom
03-05-2007, 22:18
سلام دوستان
ساعت پيش فرض اين N70 من تنظيم نيس. (ساعت مربوط به پايتخت ها و شهرهاي مهم) دقيقا نيم ساعت عقبه. قابل تنظيم هم كه نيس(؟) ساعت شما ها چطور؟ دقيقه؟

amir2011
04-05-2007, 00:54
سلام دوستان
ساعت پيش فرض اين N70 من تنظيم نيس. (ساعت مربوط به پايتخت ها و شهرهاي مهم) دقيقا نيم ساعت عقبه. قابل تنظيم هم كه نيس(؟) ساعت شما ها چطور؟ دقيقه؟

مگه میشه؟
شما میتونی از meno>setting>date and time براحتی ساعت رو تنظیم کنید

khorshid khanoom
04-05-2007, 08:27
مگه میشه؟
شما میتونی از meno>setting>date and time براحتی ساعت رو تنظیم کنید
اين ساعتو كه نگفتم امير خان، اون ساعت!
وقتي در قسمت clock هستي، با joysticket بيا سمت راست، اون كه عكس كره ي زمين داره، اونجا مي توني current city ت رو انتخاب كني، يا همه ي شهرهايي كه دوست دار در هر لحظه بدوني ساعتشون چنده. اون قابليت تنظيم شدن نداره و ساعت تهران گوشي من 30 دقيقه عقبه.

tcom_mobile
04-05-2007, 11:02
وقتي در قسمت clock هستي، با joysticket بيا سمت راست، اون كه عكس كره ي زمين داره، اونجا مي توني current city ت رو انتخاب كني، يا همه ي شهرهايي كه دوست دار در هر لحظه بدوني ساعتشون چنده. اون قابليت تنظيم شدن نداره و ساعت تهران گوشي من 30 دقيقه عقبه.
دوست عزيز شما اولا بايد اولين شهر پيش فرض خودت رو تهران انتخاب كني بعد ساعت موبايلتو با ساعت ايران تنظيم كني بعد مي توني هر شهري رو كه مي خواي انتخاب كني. ساعت ايران 3:30 دقيقه جلوتر از گرينويچه

mazi007
04-05-2007, 11:26
سلام
راهی برای فارسی کردن دفترچه تلفن n70
cdهمراه گوشی را در کامپیوتر نصب می کنیم.
بعد از نصب گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل می کنیم
وارد درایو نوکیا ساخته شده My Computerld می رویم.
وارد قسمت دفترچه مشویم و با دکمه های altوshift
کامپیوتر را فارسی می کنیم و داخل دفترچه به حالت فارسی مینویسیم ودکمه siveرا میزنیم

MILIN3M
04-05-2007, 11:41
دوستان گوشي من بطور مداوم هنگ ميكنه يعني براي مثال در حالي كه رم من 512 هست و20 ال 25 عكس و اهنگ روي مموري هست وقتي وارد galery or media player ميشي خيلي طول ميكشه تا باز شه ولي بعد نه عكسي نشون ميده نه اهنگي بعد file maner ميري روي مموري داخل اهنگها 7 الي 8 تا بلوك خالي نشون مديه زيره اين بلوكها اهنگا هستن كه بيشتر مواقع اهنگها اجرا نميشن وگوشي هنگ ميكنه و بعد reset ميشه مموري فرمت كردم با anti virus چك كردم درست نشد ولي وقتي مموري 64 خودشو روش ميندازم همه چي درست كار ميكنه ؟؟؟؟؟ اشكال كجا ؟؟ ممنون ميشم كمكم كنيد

Saman-tci
04-05-2007, 11:45
احتمالا از این مموری های متفرقه (چینی) انداختی رو گوشیت مارک مموریت چیه؟؟؟؟ برای همینه که وقتی مموری فابریک گوشیتو میزاری مشکلی نداره مارک مموریت چیه؟

roteal2007
04-05-2007, 11:54
یه بار با گوشی مموری رو فرمت کن ببین چی میشه:46:

khorshid khanoom
04-05-2007, 22:27
دوست عزيز شما اولا بايد اولين شهر پيش فرض خودت رو تهران انتخاب كني بعد ساعت موبايلتو با ساعت ايران تنظيم كني بعد مي توني هر شهري رو كه مي خواي انتخاب كني. ساعت ايران 3:30 دقيقه جلوتر از گرينويچه
ممنون از راهنمايي شما دوست عزيز، اما تنظيم اين دو ساعت كاملا از هم سواست و البته نه به اين شيوه.:41:

tcom_mobile
04-05-2007, 22:56
والا من چندساله تو اين كارم ولي نمي دونم شما چي مي فرماييد

abs_hotline
04-05-2007, 23:07
سلام . اگه بخوایم بین N70 و N72 انتخاب کنیم به نظر شما کدوم بهتره با توجه به قیمتش و اینکه 3G که N70 داره معمولا" واسه کاربرا کاربردی نداره ؟ کسی از دوستان n72 داره ؟ ازش راضیه ؟ ممنون می شم از راهنماییهاتون .

rainysky50
05-05-2007, 13:05
دیروز یک ان72 دستم بود.انصافا ان70 یک چیز دیگست.کیفیت صفحه که بیشتر شبیه به 7610 بود و اسکرول ان72 واقعا در پیتی بود در ضمن دوربین جلو رو هم نداره.

abs_hotline
05-05-2007, 13:35
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این دو تا رو compare کردم خیلی خیلی شبیه بودن . کیفیت صفحشون یکی بود آخه . نمی دونم . تو قسمت نظرات کاربران راجع به N70 و N72 به طور مجزا جالبه که اکثر اروپایی ها و آمریکایی ها این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کردن . در هر صورت لطف کردی جواب دادی . حتما" اسکرولشو چک می کنم تو سایت ها . بازم ممنون .

MILIN3M
05-05-2007, 18:42
مارك مموري من microsim taivan هستش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

tcom_mobile
05-05-2007, 23:33
ان72 همچي مالي نيست
مموري شما هم همچي مالي نيست درثاني ببخشيد دوست من Taiwanاينجوري نوشته بشه بهتره

roteal2007
06-05-2007, 13:00
عزیز در مورد انتخاب ان 70 شک نکن دوربین جلو و همچنین دیزاین بهتر این گوشی از همه جهت برتری کامل نسبت به ان72 رو نشون میده موفق باشی یا علی

rezasafa2000
06-05-2007, 15:53
میگن بعد از خرداد و سهمیه بندی بنزین قیمتای موبایل میره بالا ...به نظر شما راسته ؟ بهتر نیست الان به فکر خرید باشیم ؟

tcom_mobile
06-05-2007, 17:26
تو مملكت ما هيچ چيز قايل پيش بيني نيست ورشكسته يه روزه مي شه سرمايه دار و سرمايه داري طرفه العيني مي شه اسفل السافلين
راستي به رفته گر ها هم احترام بگذاريد شايد روزي رئيس جمهور شوند

راه كوير
06-05-2007, 19:38
سلام من یک n70 music edition دارم ولی هر چی تو بخش موزیکش گشتم اکو لایزر پیدا نکردم
شما می دونید n70 music اکو لایزر داره یا نه؟
اگه داره کجا می تونم پیداش کنم؟
فكرنمي كنم داشته باشه بايد برنامه power mp3 روي گوشي ات نصب كني البته درحد پيشنهاد :8:

amir2011
06-05-2007, 23:01

شما میتونی شهر مورد نظرت رو بعنوان my current city انتخاب کنی بعد ساعتشو تنظیم کنی ا ین کاریه که من میکنم

Siavash_S500
07-05-2007, 05:49
برنامه Phone guardian برای N70 می خوام. البته فول.

rezasafa2000
07-05-2007, 18:27
n70 قابلیت ادیت فایلهای افیس رو هم داره یا نه ؟

nel
07-05-2007, 20:18

من اکسل برای سری 60 دیدم

rezasafa2000
08-05-2007, 09:36
n70 با رم یه گیگ حداکثر چه مدت فیلمبرداری میکنه ؟

میشه با n70 از طریق مموری فایلی را از یک کامپیوتر به دیگری انتقال داد ؟ منظورم اینه که میشه با وصل کردن کابل به کامپیوتر فایلی رو از مموری موبایل به کامپیوتر جابجا کرد مثل یه فلش مموری یا حتما باید گوشی رو خاموش کرد و مموری رو در اورد و از طریق رم ریدر اینکارو کرد ؟

1507
08-05-2007, 11:02
دوستي دارم كه گوشي n70 دارد و روي مموري كارت قفل گذاشته وقتي كه مموري كارت را در مي آورد و يا گوشي را رسيت مي كند قبل ا زبالا آمدن گوشي مموري كارت كد قفلش را مي پرسد چگونه مي شود اين كار را كرد .منظور پسورد براي مموري كارت نيست

vosogh
08-05-2007, 11:06
رضا جان این کار از طریق کابل و با استفاده از pc suite ممکنه
نیازی هم به خاموش کردن گوشی نیست

rezasafa2000
08-05-2007, 13:28
رضا جان این کار از طریق کابل و با استفاده از pc suite ممکنه
نیازی هم به خاموش کردن گوشی نیست

من متوجه نشدم ..یعنی باید مموری رو از گوشی در آورد یا از داخل گوشی هم میشه فایلی را به کامپیوتر جابجا کرد ..یعنی کلا میتونه مثل یه فلش مموری عمل کنه واسه تبادل فایلها و مموری موبایل رو بعنوان یک درایو بشناسه ؟

reza2pars
08-05-2007, 13:53
سلام. گوشي من زود شارژ تموم ميكنه باطريشو هم عوض كردم به نظرتون مشكل از چيه البته روزي 1 ساعت هم باهاش ور ميرم ولي تقريبا هر شب بايد شارژ بشه بنظر شما گوشي من خراب هست يا n70 همينقدر بيشتر شارژ نگه نميداره

Saman-tci
08-05-2007, 13:57
سلام. گوشي من زود شارژ تموم ميكنه باطريشو هم عوض كردم به نظرتون مشكل از چيه البته روزي 1 ساعت هم باهاش ور ميرم ولي تقريبا هر شب بايد شارژ بشه بنظر شما گوشي من خراب هست يا n70 همينقدر بيشتر شارژ نگه نميداره

روزی یه ساعت باهاش ور میری ؟؟؟ بنده خدا گوشی خوبیه که هر شب شارژ میخواد ....

Amin_0913
08-05-2007, 16:02

یه برنامه هست به اسم Office pack که میتونی از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنی

:10:

rezasafa2000
08-05-2007, 17:41
یعنی باید مموری رو از گوشی در آورد یا از داخل گوشی هم میشه فایلی را به کامپیوتر جابجا کرد ..یعنی کلا میتونه مثل یه فلش مموری عمل کنه واسه تبادل فایلها و مموری موبایل رو بعنوان یک درایو بشناسه ؟
با مموری یه گیگ حداکثر زمان فیلمبرداری n70 چه مدت هست ؟

roteal2007
08-05-2007, 19:05
سلام به همگی امروز یه کمی از بالای جوی استیک موبایلم پریده یعنی رنگش رفته رنگ استیل رو میگم پیشنهاد میکنید چه کارش کنم برم قاب جدید بگیرم یا بزارم داغون تر بشه بعدش برم یه قاب اصلی بگیرم راستی قیمت قاب اصلی تهرون چنده آیه راحت گیر میاد

amir2011
08-05-2007, 20:51
من متوجه نشدم ..یعنی باید مموری رو از گوشی در آورد یا از داخل گوشی هم میشه فایلی را به کامپیوتر جابجا کرد ..یعنی کلا میتونه مثل یه فلش مموری عمل کنه واسه تبادل فایلها و مموری موبایل رو بعنوان یک درایو بشناسه ؟

ببین دوست عزیز شما با نصب Pc Cuite و اتصال گوشی با کابل USB به کامپیوتر از ادرس زیر میتونی به اطلاعات مموری دست پیدا کنی
my computer>nokia phone browser>N70>memory
بعد هر فایلی که میخوای میتونی جابجا کنی.

amir2011
08-05-2007, 20:53
سلام به همگی امروز یه کمی از بالای جوی استیک موبایلم پریده یعنی رنگش رفته رنگ استیل رو میگم پیشنهاد میکنید چه کارش کنم برم قاب جدید بگیرم یا بزارم داغون تر بشه بعدش برم یه قاب اصلی بگیرم راستی قیمت قاب اصلی تهرون چنده آیه راحت گیر میاد

میتونی براش قاب بگیری
الان n70 تقریبا بیشترین تنوع قاب رو در بازار بین همه گوشی ها داره!با قیمتهای 4 هزار تومان به بالا

reza2pars
08-05-2007, 22:03
یعنی یه ساعت خیلیه یه دوستی دارم به اندازه من باهاش کار میکنه بیشتر از 60 ساعت شارژ نگه میداره اون وقت شما میگین یه ساعت زیاده

reza2pars
08-05-2007, 22:05
روزی یه ساعت باهاش ور میری ؟؟؟ بنده خدا گوشی خوبیه که هر شب شارژ میخواد ....

یعنی یه ساعت خیلیه یه دوستی دارم به اندازه من باهاش کار میکنه بیشتر از 60 ساعت شارژ نگه میداره اون وقت شما میگین یه ساعت زیاده

Saman-tci
09-05-2007, 08:55

بله یک ساعت کارکردن شما با یک ساعت کار کردن دوستت حتما خیلی فرق داره .....

tcom_mobile
09-05-2007, 15:35
دوست عزيز تاپيك بالا تاييد مي شه و اينم قبول كنيم كه ان70 از لحاظ باتري كمي ضعيفه ولي نه به اون ضعيفي كه شما فكرشو مي كنين نسبت به ساير گوشي ها و بخصوص گوشي هاي سوني اريكسون ضعيفه

roteal2007
09-05-2007, 20:17
هر گوشی تو مایه خودش بهترین شارژ رو داره ولی با مقایسه با گوشی های دیگه ظرفیت نگهداری باطری کم یا زیاد میشه من خودم ان 70 داره با گنجایش خوبه هر 2 تا 3روز یک بار شارژمیکنم:5: :5: :5: 970mlA

Saman-tci
09-05-2007, 21:15
دقیقا حرف Roteal جان درسته.....

nel
10-05-2007, 12:20
هر گوشی تو مایه خودش بهترین شارژ رو داره ولی با مقایسه با گوشی های دیگه ظرفیت نگهداری باطری کم یا زیاد میشه من خودم ان 70 داره با گنجایش خوبه هر 2 تا 3روز یک بار شارژمیکنم:5: :5: :5: 970mlA

ایول کارت درسته
از دلایل خالی شدن باتری می تونه
فرستادن بلوتوث ( نه روشن بودن به تنهایی)
وصل به باتری ماشین که به علت نوسان خودور باتری رو خراب میکنه
و تماس که مهمترین عامله در حال صحبت حداکثر 3 تا 4 ساعت کار می کنه
÷خش mp3 که حدود 18 ساعت کار می کنه

اطلاعات دقیق تر رو از shop.ir و شهرموبایل.com بگیرید

rw280s
10-05-2007, 17:27
بله یک ساعت کارکردن شما با یک ساعت کار کردن دوستت حتما خیلی فرق داره .....

این حرف کاملا درسته مثلا اگه شما بخواید 1 ساعت با موبایلتون فیلم برداری کنید خیلی بیشتر باتری مصرف میشه تا اینکه بخواید توی گالری اون کار کنید.
من هم زیاد با موبایلم کار می کنم ولی تقریبا هر 2 روز یکبار شارژش می کنم.

rw280s
10-05-2007, 17:29
دوست عزيز تاپيك بالا تاييد مي شه و اينم قبول كنيم كه ان70 از لحاظ باتري كمي ضعيفه ولي نه به اون ضعيفي كه شما فكرشو مي كنين نسبت به ساير گوشي ها و بخصوص گوشي هاي سوني اريكسون ضعيفه

دوست عزیز . مرسی از تاییدتون ولی اگه لطف کنین دلیل و مدرک قانع کننده ای در این مورد تاییدتون بگین ما هم استفاده می کنیم...!

parsbin
11-05-2007, 10:22
سلام
گوشیم موقع فیلمبرداری مکث داره و هر چند ثانیه مکث کوتاهی میکنه
راه حل چیه؟

magical
11-05-2007, 10:43
مي خوام براي n70 رم بخرم اصلا با مدلهاي رم آشنا نيستم چه ماركي باشه خوبه؟در حد 1gb .

Saman-tci
11-05-2007, 11:02
مي خوام براي n70 رم بخرم اصلا با مدلهاي رم آشنا نيستم چه ماركي باشه خوبه؟در حد 1gb .

ببینید دوست من اگه میخوای گوشیت هنگ نکنه و سرعتش افت نکنه باید مموری اصل بگیری اصلا مموری متفرقه نگیر با اینکه قیمتش ارزون تره ولی اصلا به درد نمیخوره باید Kingston یا Adnavce بگیری..

roteal2007
11-05-2007, 18:06
سلام به همه ی دوستان میدونیم که باز بودن برخی برنامه ها مثل پخش و همچنین رادیو میتونه شارژ موبایل رو به شدت کم کنه میتونیم با نگه داشتن دکمه منو حدود 3ثانیه ببینیم که چه بر نامه ای باز و در حال اجرا است همچنین میشه از یه برنامه بپریم به برنامه های دیگه لازم به بستن یه برنامه نباشه من این کار رو برای مواقعی که با رادیو گوشی کار میکنم استفاده میکنم به هر حال امیدوارم ترفند قدیمی نبوده باشه

-------------------------------------------------
تا بعد یا علی

Saman-tci
11-05-2007, 18:08
با اینکه قدیمی بود ولی ممنون شاید بعضیا نمیدونستند

roteal2007
11-05-2007, 18:09
عزیز همونطور که دوستمون گفت میتونی از رم هایی با مارک هایی مثل :microsim _gel و رم اصلی نوکیا استفاده کنی

amir2011
12-05-2007, 02:05
سلام
راه حل چیه؟

این طبیعیه موقع دیدن درست میشه مشکل خاصی نیست

Saman-tci
12-05-2007, 09:43
سلام
راه حل چیه؟

فیلم هایی که با گوشیت میگیری روی مموری کارت ذخیره میکنی یا مموری گوشی؟؟؟

parsbin
12-05-2007, 12:35
روی مموری گوشی که اصلا افتضاحه افتضاح میشه!
روی رم میزارم ولی باز هم گیر داره
موقع پخش هم همین وضعیته

Saman-tci
12-05-2007, 16:34
موقع پخش هم همین وضعیته

حجم رمت چقدره؟ مارکش چیه؟ و با چه فورمتی فیلم میگیری؟

roteal2007
13-05-2007, 20:03
ببین عزیز میتونی ورژن گوشیتو چک کنی شاید اشکال از فریمور گوشیت باشه بااین کد #0000#*

The_Last_Samurai
14-05-2007, 08:10
یه چیزی در مورد برنامه ی Flash Light بگم

من هر موقع اینو روی گوشیم نصب میکردم بدون اینکه ازش استفاده کنم شارژ موبایلم و به معنای واقعی می خورد . مثلا وقتی که گوشی رو کاملا شارژ می کردم حدود 5 تا 6 ساعت بعد اولین خطش می پرید:18: :18:

در صورتی که خط اول تا 2 روز هم نمی پره. وقتی که پاکش می کنم درست میشه. حالا دوستانی که این برنامه رو روی گوشیشون دارن توصیه می کنم پاکش کنن. و هر موقع که احتیاج داشتن نصبش کنن.

:10: :10:

Amin_0913
14-05-2007, 15:26
موقع پخش هم همین وضعیته

احتمالا دوربین گوشیت مشکل سخت افزاری پیدا کرده:10:

farzadtop
18-05-2007, 21:44
سلام بچه ها من از بچه های سونی اریکسون دبلیو 810 هستم
یه سوال دارم بدون اینکه طرفداری از گوشی نوکیا یا سونی بکنید. خدایش بیاید این دفعه راستگو باشید.
من می خوام دبلیو 810 رو بفروشیم و یه گوشی ان 70 بخرم
دوستم که ان 70 داشت می گفت که این گوشی از سرعت فوقالعاده پایینی برخوردار هستش و اینکه که فقط مزیتش به سیمبن بودنش و اینکه یه دوربین وی جی ای جلوی اون هست ولی صداش به پای گوشی دبلیو 810 نمی رسه
حالا به نظر شما اگه ان 70 بگیرم کار درستیه یا کا800 سونی؟:40:

Saman-tci
18-05-2007, 21:47
به دور از جانبداری w810 بهتره ....

amir2011
18-05-2007, 22:48
یه سوال دارم بدون اینکه طرفداری از گوشی نوکیا یا سونی بکنید. خدایش بیاید این دفعه راستگو باشید.
دوستم که ان 70 داشت می گفت که این گوشی از سرعت فوقالعاده پایینی برخوردار هستش و اینکه که فقط مزیتش به سیمبن بودنش و اینکه یه دوربین وی جی ای جلوی اون هست ولی صداش به پای گوشی دبلیو 810 نمی رسه

به نظر من k800 بهتره و ممکنه n70 بعد از w810 شما رو ارضا نکنه.
ولی شک نکن n70 از w810 بهتره.

saman 1979
18-05-2007, 23:08
سلام گوشی من پیغام میده نمیتونه بالا بیاد و 10 بار فرمتش کردم درست نشده و میدونم ویروس نیست چطور میشه مشکل را حل کرد ؟ !!!!!

Sasan Info
19-05-2007, 01:51
به نظر من K800 بگيري بهتره ولي خوب N70 سيمبين داره اگه سيمبين ميخواي N70 ّبگير
يه چيزه ديگه قيافه W810 خيلي خوشكله پس از چه چيزش خسته شدي ؟:20:

Saman-tci
19-05-2007, 09:05
سلام گوشی من پیغام میده نمیتونه بالا بیاد و 10 بار فرمتش کردم درست نشده و میدونم ویروس نیست چطور میشه مشکل را حل کرد ؟ !!!!!

مشکلش چیه؟؟ چه Error بهت میده ؟؟

saman 1979
19-05-2007, 14:42
میگه can't startup reconnect to retailer در ضمن بعد از فرمت شدن دوباره صفحه سفید میشه و باید باطری رو دربیاری تا خاموش بشه و خلاصه بدجوری حالگیری کرده !!!!

Saman-tci
19-05-2007, 15:07
ببین این پیغام وقتی میاد که گوشیت مشکل نرم افزاری داشته باشه .... یه برنامه یا چیزی شبیه این روی گوشیت نصبه که با گوشیت هماهنگ نیست .... باید گوشیتو فلش کنی

MILIN3M
19-05-2007, 19:14
دوستان اين دم سبز N70me پيدا ميشه ؟؟؟

Saman-tci
19-05-2007, 21:08
دوستان اين دم سبز N70me پيدا ميشه ؟؟؟

من این تم رو بارها برای دوستانم توی کلوپ N73 گذاشتم این تم سبز رنگ مخصوص گوشیهای موزیک ادیشن N70.N73 و N91 هستش . شما میتونی بری چند صفحه اخر کلوپ N73 رو ببینی اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارم

saman 1979
20-05-2007, 00:22
مرسی منم فکر میکنم باید فلش بشه ولی من هیچ برنامه اضافه ندارم و میخواستم گوشی رو دست تعمیرکار وارد بدم که نمیشناسم.

esool
20-05-2007, 00:49
سلام گوشی من یه چند وقتیه که یه اشکالی پیدا کرده.
قبلاً وقتی می خواستم دوربین رو زوم کنم جهت بالا رو نگه میداشتم و خودش زوم می کرد
ولی حالا وقتی جهت بالا رو فشار میدم و نگه میدارم فقط یه کم زوم میکنه و متوقف میشه اگه بخوای بیشتر زوم کنی باید مرتب جهت بالا رو بزنی.
چه کار کنم؟

persia_1979
20-05-2007, 08:57
بچه ها یه سول:

من کلی pic massage از کامپیوتر به موبایل ریختم که همه پسوند ota داشتن ولی هیچکدومو نمیتونم بفرستم.
جریان چیه؟

Saman-tci
20-05-2007, 10:05
گوشیت چیه؟

Saman-tci
20-05-2007, 10:06
گوشیت چیه؟

MILIN3M
20-05-2007, 10:49
من این تم رو بارها برای دوستانم توی کلوپ N73 گذاشتم این تم سبز رنگ مخصوص گوشیهای موزیک ادیشن N70.N73 و N91 هستش . شما میتونی بری چند صفحه اخر کلوپ N73 رو ببینی اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارم

دوست عزيز من حدود 16 صفحه رو توي اون كلوپ گشتم نبود ميشه لينك دانلودشو بذاري دمت گرم

Saman-tci
20-05-2007, 10:53
[quote=MILIN3M;1104102]دوست عزيز من حدود 16 صفحه رو توي اون كلوپ گشتم نبود ميشه لينك دانلودشو بذاري دمت گرم[/quote

اینم تم سبز رنگ گوشیهای موزیک ادیشن :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MILIN3M
20-05-2007, 10:54
دستت درد نكنه

Saman-tci
20-05-2007, 11:23
اینم تم موزیک ادیشن مخصوص N70 :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farzadtop
20-05-2007, 12:34
سلام
خوبید؟
ببخشید ان 70 موزیک و عادی بودن گارانتی آکبند چند در میاد
و ساخت آلمان:40:

esool
20-05-2007, 14:41
گوشیت چیه؟

اگه از من پرسیدی N70

MR.Punisher
20-05-2007, 15:45
دوستان خواهشا کمک کنید.دیگه قاطی کردم.وقتی رم گوشیم رو تو مموری ریدر
میذارم ویندوز ریست میشه.ولی تو گوشی خیلی عادی کار می کنه.ویندوزم هم سالمه.
لطفا جواب بدید.ایا با فرمت کردن رم مشکل حل میشه؟

amir2011
20-05-2007, 21:15
سلام
خوبید؟
ببخشید ان 70 موزیک و عادی بودن گارانتی آکبند چند در میاد
و ساخت آلمان:40:

فکر میکنم n70 معمولی آلمان 270 باشه ولی تا حالا n70me المانی ندیدم!

amir2011
20-05-2007, 21:23
[quote=MILIN3M;1104102]دوست عزيز من حدود 16 صفحه رو توي اون كلوپ گشتم نبود ميشه لينك دانلودشو بذاري دمت گرم[/quote

اینم تم سبز رنگ گوشیهای موزیک ادیشن :

دستت درد نکنه ولی این دانلود نمیشه اگه میشه یک امتحان بکن شاید مشکل از ISP منه؟

elhamandmahdi
22-05-2007, 00:10
عزیزان من یه رم 512 انداختم رو گوشیم و یه چند مگی توش موزیک و از این چیزا ریختیم ولی حالا چی این قسمت Tracks که تو گلریه باز نمیشه.میشه بگید چه مرگشه
یه سوال دیگه؟
میشه اسکین پلیر خود ان 70 رو عوض کرد؟

amir2011
22-05-2007, 01:48
عزیزان من یه رم 512 انداختم رو گوشیم و یه چند مگی توش موزیک و از این چیزا ریختیم ولی حالا چی این قسمت Tracks که تو گلریه باز نمیشه.میشه بگید چه مرگشه
یه سوال دیگه؟
میشه اسکین پلیر خود ان 70 رو عوض کرد؟

در مورد سوال اولت یکبار مموری رو از روی خود گوشی فرمت کن ببین بازم همین طوریه؟
و در مورد سوال دوم فکر نکنم بشه ولی میتونی از پلیر های بهتری مثل power mp3 و... که هم اکولایزر دارن و هم اسکینهای متنوع تر استفاده کنی.

szr
22-05-2007, 08:30
[QUOTE=Saman-tci;1104114]

دستت درد نکنه ولی این دانلود نمیشه اگه میشه یک امتحان بکن شاید مشکل از ISP منه؟

با سلام
مشكلي نداشت....
براتون upload كردم
بفرماييد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahoodonline
22-05-2007, 20:03
[QUOTE=amir2011;1105783]

با سلام
مشكلي نداشت....
براتون upload كردم
بفرماييد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزيز سلام من كه نتونستم دانلود كنم لطفا يك بازنگري در كارتون بكونيد يكجاي كارتون ايراد دارد
لطفا روش دانلود را بفرماييد
ممنون

mazzi
22-05-2007, 22:39
بچه ها چجوري ميشه گوشي رو فرمت كرد كه حافظه خود گوشي مثل روز اول پاك بشه؟

elhamandmahdi
22-05-2007, 23:45
در مورد سوال اولت یکبار مموری رو از روی خود گوشی فرمت کن ببین بازم همین طوریه؟
و در مورد سوال دوم فکر نکنم بشه ولی میتونی از پلیر های بهتری مثل power mp3 و... که هم اکولایزر دارن و هم اسکینهای متنوع تر استفاده کنی.

آقا این عکسا که این زیر گذاشتم برای اسکین همون پلیر ان70 باید باشه ولی رو گوشی من نصب نمیشه میشه شما رو گوشیاتون یه امتحانی بکنید.تو خود سایتش که زده برای ان70 طراحی شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر جان دستت درد نکنه فرمتش کردم درست شد.خیلی باحالی

szr
23-05-2007, 07:59
[QUOTE=szr;1110001]

دوست عزيز سلام من كه نتونستم دانلود كنم لطفا يك بازنگري در كارتون بكونيد يكجاي كارتون ايراد دارد
لطفا روش دانلود را بفرماييد
ممنون
سلام
تو صفحه اي كه باز مي شه ،برو پايين،دكمه Free بزن،يه صفحه ديگه باز مي شه،اون كدي كه مي ده رو وارد كادري مربوطش كن و دكمه دانلود و بزن!
اما.....
ظاهرا خود فايل مشكل داره،چون من بعد از اينكه براي شما upload كردم خواستم نصبش كنم ديدم كه مي گه فايل خرابه!!!! شما هم يه تست بزن....
اينم هست ولي زياد جالب نيست! يا شايدم من خوشم نيومده!

اینم تم موزیک ادیشن مخصوص N70 :

hamed_t
23-05-2007, 14:05
سلام
آیا راهی وجود داره که نرم افزارهای سیمبیان ورژن 3 رو روی n70 نصب کرد.
متشکر

Saman-tci
23-05-2007, 14:24
نه حامد جان نمیشه..

NINTENDO_DS
23-05-2007, 19:35
آقا این عکسا که این زیر گذاشتم برای اسکین همون پلیر ان70 باید باشه ولی رو گوشی من نصب نمیشه میشه شما رو گوشیاتون یه امتحانی بکنید.تو خود سایتش که زده برای ان70 طراحی شده.

امیر جان دستت درد نکنه فرمتش کردم درست شد.خیلی باحالی

منم اینها رو امتحان کردم ولی نصب نمی شه و ارور میده

elhamandmahdi
23-05-2007, 23:09
آقا خیلی ممنون و متشکر.موفق باشی...

roteal2007
24-05-2007, 10:53
کسی که تم سبز رو داره و رو گوشیش نصبه ایه اسکین پلیر هم فرق میکنه

adelkohan
24-05-2007, 19:12
ببخشید اگر زحمتی نیست یک برنامه فارسی ساز نوکیا n70 بذارید

rainysky50
24-05-2007, 19:12
سلام.من بعد از اینکه صفحه کلید گوشی رو غیر فعال میکنم وقتی ال سی دی گوشی خاموش میره بعد از 1 دقیقه دوباره نور صفحه روشن میشه و دوباره خاموش میره.2 روزه که گوشیم اینطور شده.به نظرتون مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری .خواهشا کمک کنید

^^ HAMID ^^
24-05-2007, 23:23
آقا من به یک مشکل برخوردم .چند روزه وقتی می خوام رو n70 برنامه نصب کنم این پیغام ظاهر میشه: the installation secuirity error.unable to install حتی فایلهایی که قبلا نصب می کردمم دیگه نصب نمی شن.قسمت secuirity گوشی رو هم دستکاری کردم ولی هیچی نشد .حالا چیکار کنم اساتید محتزم؟؟؟؟؟؟؟
HELP ...HELP ...HELLLLP...

mahsa_ems
25-05-2007, 11:20
اقا خسته نباشيد
اگر بخام گوشیمو مستر ریست بکنم اپدیت گوشیم از بین میره؟
v 5.0638.3.0.1
18.09.06
RM-84:13:

Saman-tci
25-05-2007, 15:06
آقا من به یک مشکل برخوردم .چند روزه وقتی می خوام رو n70 برنامه نصب کنم این پیغام ظاهر میشه: the installation secuirity error.unable to install حتی فایلهایی که قبلا نصب می کردمم دیگه نصب نمی شن.قسمت secuirity گوشی رو هم دستکاری کردم ولی هیچی نشد .حالا چیکار کنم اساتید محتزم؟؟؟؟؟؟؟

گوشیتو فورمت کرده بودی؟؟؟؟

Saman-tci
25-05-2007, 15:08
اقا خسته نباشيد
اگر بخام گوشیمو مستر ریست بکنم اپدیت گوشیم از بین میره؟
v 5.0638.3.0.1
18.09.06
RM-84:13:

نه دوست من با مستر ریست ورژن اپدیت گوشی عوض نمیشه ... فقط تنظیمات گوشی به حالته اول برمیگرده ... باید خودت دوباره تنظیمات رو انجام بدی مثل تنظیمات ساعت و تاریخ و .....

Ghasem.M
25-05-2007, 19:04
ببخشید اگر زحمتی نیست یک برنامه فارسی ساز نوکیا n70 بذارید
دوست من گوشي n70 فارسي ساز نداره ولي مي توني باهاش فارسي sms بفرستي. اين برنامه اي كه برات مي زارم 3 مزيت داره 1- ديكشنري فارسي انگليسي 2- ارسال sms فارسي 3- تقويم. اينها همه در يك برنامه هست و خودم بدون مشكل دارم ازش استفاده مي كنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راه كوير
26-05-2007, 10:46
یه چیزی در مورد برنامه ی Flash Light بگم

من هر موقع اینو روی گوشیم نصب میکردم بدون اینکه ازش استفاده کنم شارژ موبایلم و به معنای واقعی می خورد . مثلا وقتی که گوشی رو کاملا شارژ می کردم حدود 5 تا 6 ساعت بعد اولین خطش می پرید:18: :18:

در صورتی که خط اول تا 2 روز هم نمی پره. وقتی که پاکش می کنم درست میشه. حالا دوستانی که این برنامه رو روی گوشیشون دارن توصیه می کنم پاکش کنن. و هر موقع که احتیاج داشتن نصبش کنن.

:10: :10:

اين درست نيست من امتحان كردم گوشي من بااين برنامه دقيقا" بعد از دوروز باطري تموم ميكنه وقتي هم كه اين برنامه رو پاك كردم مثل سابق دقيقا" بعد از دو روز باطري تموم كرد :18: :13:

mhnmohsen
26-05-2007, 16:48
سلام مي خواستم اگه كدهاي سري نوكيا مخصوصاn70 كار ميكنه برام بگذاريد ممنون

danial_2006
26-05-2007, 19:45
سلام دوستان خسته نباشید. برای باطری گوشی من یه مشکل پیش اومده که در حد فاجعه هستش.مثلا بعد از اینکه گوشی کاملا شارژ شد بعد از 5ساعت بدون اینکه با هاش کار کنم دو خونه خالی کرد.حالا می خوام باطری بگیرم با چه مشخصاتی بگیرم که بیشترین مدت شارژ رو داشته باشه و اصل هم باشه که دو روزه تعطیل نشه پولش هم برام مهم نیست.لطفا با دلیل وکارشناسانه نظر بدین

Saman-tci
26-05-2007, 22:03
حالا از کجا میدونی به خاطر باتریه؟؟؟؟ من هم همچین مشکلی رو داشتم با گوشیم ( N90 ) میذاشتم 2 ساعت تو شارژ ولی بهد از 4 5 ساعت شارژ خالی میکرد به حدی که پبغام شارژ میداد. رفتم یه باتری اصل N90 گرفتن 12 تومن با یکسال گارانتی ولی بازن همین جوری شارژ خالی میکرد تا اینکه فهمیدم Ic شارژش سوخته و شارژ نگه نمیداره خلاصه 25 تومن هم اونجا پیاده شدیم برای تعویض قطعه...... برای همین میگم شاید ماله تو هم اینجوری شده ...

^^ HAMID ^^
26-05-2007, 22:36
گوشیتو فورمت کرده بودی؟؟؟؟

نه داداش فورمت نکردم خودش اینجوری شد...

danial_2006
27-05-2007, 09:19
حالا از کجا میدونی به خاطر باتریه؟؟؟؟ من هم همچین مشکلی رو داشتم با گوشیم ( N90 ) میذاشتم 2 ساعت تو شارژ ولی بهد از 4 5 ساعت شارژ خالی میکرد به حدی که پبغام شارژ میداد. رفتم یه باتری اصل N90 گرفتن 12 تومن با یکسال گارانتی ولی بازن همین جوری شارژ خالی میکرد تا اینکه فهمیدم Ic شارژش سوخته و شارژ نگه نمیداره خلاصه 25 تومن هم اونجا پیاده شدیم برای تعویض قطعه...... برای همین میگم شاید ماله تو هم اینجوری شده ...

نه اخه با باتری 2600 مامانم یه روز دوام میاره.نگفتین چه مارکی وبا چه مشخصاتی بگیرم که زود خراب نشه و بیشترین میزان شارژ داشته باشه

Saman-tci
27-05-2007, 09:23
ببین مارکش الان یادم نیست ولی فابریک گرفته بودم ....12 تومن با یک سال گارانتی

^^ HAMID ^^
27-05-2007, 13:40
آقا من به یک مشکل برخوردم .چند روزه وقتی می خوام رو n70 برنامه نصب کنم این پیغام ظاهر میشه: the installation secuirity error.unable to install حتی فایلهایی که قبلا نصب می کردمم دیگه نصب نمی شن.قسمت secuirity گوشی رو هم دستکاری کردم ولی هیچی نشد .حالا چیکار کنم اساتید محتزم؟؟؟؟؟؟؟ هیچ کاریم نکردم خودش اینجوری شد.......ای هواااااااااااااااااااااار ....

amir2011
27-05-2007, 14:36
سلام مي خواستم اگه كدهاي سري نوكيا مخصوصاn70 كار ميكنه برام بگذاريد ممنون

بیا دوست عزیز اینم لیست کامل همه کدهای نوکیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip

khorshid khanoom
28-05-2007, 09:43
سلام دوستان. ديشب گوشيمو گذاشتم براي شارژ، بعد از يه مدت كه رفتم سراغش ديدم گوشي و شارژر هر دو داغ شدن، منم فورا كشيدم از برق! دليلش چيه؟ بايد چه كار كنم؟

Saman-tci
28-05-2007, 09:47
برای یکی از دوستام هم همچین مشکلی پیش اومده بود زیاد تو شارژ گذاشته بود و باتری داغ کرده بود و برامده شده بود ..... مجبور شد بره باتریشو عوض کنه...

khorshid khanoom
28-05-2007, 11:38
برای یکی از دوستام هم همچین مشکلی پیش اومده بود زیاد تو شارژ گذاشته بود و باتری داغ کرده بود و برامده شده بود ..... مجبور شد بره باتریشو عوض کنه...

نه آخه نيم ساعتم نمونده بود تو شارژ

Saman-tci
28-05-2007, 11:41
حالا اتفاقی که برای گوشی نیوفتاد نه ؟ دوباره گذاشتی تو شارژ ببینی بازم اینجوری میشه یا نه؟

rainysky50
28-05-2007, 12:20
سلام.من بعد از اینکه صفحه کلید گوشی رو غیر فعال میکنم وقتی ال سی دی گوشی خاموش میره بعد از 1 دقیقه دوباره نور صفحه روشن میشه و دوباره خاموش میره.2 روزه که گوشیم اینطور شده.به نظرتون مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری .خواهشا کمک کنید

rainysky50
28-05-2007, 12:20
دیگه این دفعه بگین مشکل چیه

khorshid khanoom
28-05-2007, 13:03
حالا اتفاقی که برای گوشی نیوفتاد نه ؟ دوباره گذاشتی تو شارژ ببینی بازم اینجوری میشه یا نه؟
نه هنو:41:

amir2011
30-05-2007, 02:02

قبلا هم که صفخه کلید رو قفل میکردی همچین اتفاقی نمی افتاد؟
منظور اینه که آیا تو همین دو روزی که میگی این اتفاق افتاده فقط صفحه کلید رو قفل میکنی یا قبلا هم اینکار رو میکردی

راه كوير
30-05-2007, 10:21
:3::6: بچه ها گوشي من N70MUSIC EDITION ، جديدا " وقتي اس ام اس ميفرسته
زمان Deliverd شدن اس ام اس نيمساعت قبل تر نشون ميده ( اس ام اس ساعت 8
ميفرستم ميزنه 30/7 ):13: چه جوري بايد درستش كنم :33: :11:

amonesary
30-05-2007, 19:43
آقا ما میخواستیم یه n70 بخریم این تاژیک و مشکلات این گوشی رو که دیدم فکر کردم که همون k750 خودم رو حفظ کنم و بی خیال این گوشی شم.شما که n70 دارید بگید که چقدتون راضی هستید؟

majid289
30-05-2007, 23:46
كدو مشكلات من گوشي خودم رو بايكي كه n70داشت عوض كردم يه هفته دسم بود رم 512microsimهر بلايي سرش اوردم (برنامه هاي مختلف نصب كردم)مشكلي نداشت هنگ هم نكرد

majid289
30-05-2007, 23:49
فقط موقع خاموش روشن كردن كنده كه فكر ميكنم به خاطر رم mmc باشه

majid289
30-05-2007, 23:56
وكسي كه با رزو لاشين بالا تر n70/176*208و6270/320*240كار كرده يه نمه تو ذوق مزنه اما باز بهتر از k750 است خيلي بهتر

Sasan Info
30-05-2007, 23:59
n70 هر چي باشه بهتر از k750 هستش

ببخشيد كه اسمتون رو نقل قول نكردم...

roteal2007
31-05-2007, 11:08

عزیز مال من هم همینطور شده بود برو به :clock_>setting_<باید دوتا آخری در حالت آف باشه امتحان کن ببین چی میشه

تا بعد یا علی

roteal2007
31-05-2007, 11:13
آقا ما میخواستیم یه n70 بخریم این تاژیک و مشکلات این گوشی رو که دیدم فکر کردم که همون k750 خودم رو حفظ کنم و بی خیال این گوشی شم.شما که n70 دارید بگید که چقدتون راضی هستید؟

عزیزان این گوشی این طور نیست که میگید ورژن های پایین تر نرم افزار این گوشی همراه با مشکلات عدیده همراه بوده هنگ زیاد و غیره ولی تو ورژن های که ا مده مشکلات برطرف شده نمیگم هنگ نمیکنه ولی خیلی کمتر شده:8: :5: :5: :5: :8: :8:

راه كوير
31-05-2007, 11:23
عزیز مال من هم همینطور شده بود برو به :clock_>setting_<باید دوتا آخری در حالت آف باشه امتحان کن ببین چی میشه

تا بعد یا علی

:6: :3: اگه منظورت از اون دوتا AUTO TIME و DAY LIGHT كه جفتش OF ولي بازهم اينجوري ، اعصابم خوردكرده به خاطرراهنمايي ات ممنون :12: :11:

rainysky50
31-05-2007, 11:31
من هم مزیک ادیشن ان70 دارم و زمان دلیور شدن رو اشتباه میزنه لطفا راهنمایی کنید

راه كوير
31-05-2007, 11:34

:13: مطمئن باش N70 خيلي بهتره از K750 :6:
هيچي هيجي كه نداشته باشه ،خيلي خوشگل تر از K750 :46::8:

Saman-tci
31-05-2007, 11:42

بچه جان برو تو محله خودتون بازی کن ....

reza2pars
31-05-2007, 14:38
دوست عزیز
من همون روشی که گوشی خودمو آپدیت کردم میگم امیدوارم که موثر باشه-سی دی هم نمیفروشم-.
ابتدا به این آدرس بروید
قسمت Nokia N70 / N70ME رو انتخاب کنید.
در قسمت بعد مشخصات سیستمی که باید داشته باشید تا بتونید موبایلتون رو آپدیت کنید می بینید.(اگه سیستم شما قدیمی باشه این کار میسر نمیشه)
در همین صفحه در Step 3 شما باید نرم افزار مخصوص رو دانلود کنید بنابراین زبان Eng رو انتخاب کنید
نرم افزار را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.(حجم نرم افزار تقریبا 22Mb هست).
پس از نصب نرم افزار به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید .
کد #0000#* را روی گوشی وارد کرده و ورژنی که نمایش داده می شود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.
حال باتری گوشی را بیرون آورید و کد پشت گوشی رو بخوانید (مثلا CODE: 0520001)
کد گوشی را در قسمت Enter your product code وارد کنید تا آخرین ورژنی که موجود هست به شما نشان داده شود.
حال ورژن قبلی را با ورژنی که در سایت نمایش داده شده مقایسه کنید اگر ورژن داخل سایت جدیدتر بود موبایل را به کابل وصل کرده و نرم افزاری که دانلود کرده اید را اجرا کنید.
نکته مهم : در هنگام Update ندستگاه موبایل نباید خاموش شود - باتری فول باشد-
حدود 40Mb را باید دانلود کنید که اگر سرعت اتصال شما کم باشد ساعتها زمان می برد.
بقیه مراحل بصورت اتوماتیک انجام می شود و پس از پایان کار گوشی بطور اتوماتیک reset می شود.
حال گوشی شما آپدیت شده ...
موفق باشید.

ميشه فايلها رو از جاي ديگه (مثلا كافي نت) گرفت بعد بياريم خونه و روي كامپيوتر خودمون موبايل رو آبديت كرد چون سرعت اينترنت توي خونه خيلي كمه و توي كافي نت هم نميگذارن نرم افزار نصب كرد اگه راه ديگه اي داره بهم بگين

Saman-tci
31-05-2007, 14:47
نه دوست من نمیتونی چون باید گوشی رو به سیستمت بشناسونی و همون لحظه اپدیت میشه و حجم اپدیت برای بچه های دایال اپ خیلی بالاس اینطوری نیست که دانلود کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی ....

ali reza majidi 14
31-05-2007, 19:35
آقا تو ان 70 اگه بخوام که صدای دوربینشو خاموش کنم باید از کجا برم
ممنون

بیلچه
31-05-2007, 20:35
سلام.
من شنیدم اگه گوشی آدم سفارش عربستان باشه اینکارو جز با فلش کزدن نمشه انجام داد.
راست می گن ؟

amir2011
01-06-2007, 01:52

ببین دوست عزیز اینکه شما از روی تایپیک نظر بدی گوشی بدیه بی انصافیه چون تو تایپیک معمولا افراد مشکلاتشون رو مطرح میکنند و به ندرت کسی میاد بگه بچه ها گوشی من چقدر خوب کار میکنه ولی در هر صورت اینجا جای مناسبیه برای اینکه سوالاتت رو بپرسی و خودت در نهایت به جمع بندی برسی.

amonesary
01-06-2007, 17:51
ولي اگه منصفانه بخوايم به قضيه نيگا كنيم بايد گفت به هر حال ازتاريخ معرفي اين گوشي دو سال ميگذره.حالا نميدونم تو موزيك اديشن چقدر قابليتهاي نرم افزاري رو بهبود بخشيدن(كه فكر نكنم جز يه تغيير اسم براي احياي دوباره‏‏‏ اتفاق ديگه اي افتاده باشه درست مثل تغيير اسم RD به Roa )
دوستان ناراحت نشين ولي اگه مجبور نبودم حتما گزينه هاي ديگه اي رو بررسي ميكردم.:5:
هر چند شايد فردا تو علا الدين منو در حال خريد يه N70 ببينين.(اگر بشناسينم جايزه هم دارين:31: )
راستي تا دير نشده يه مردي به ما بگه كه music edition تو بازار هست و اگه هست چند و چطور ميشه فهميد كه با معموليش فرق داره؟

Saman-tci
01-06-2007, 17:57
راستي تا دير نشده يه مردي به ما بگه كه music edition تو بازار هست و اگه هست چند و چطور ميشه فهميد كه با معموليش فرق داره؟

بله هست 350 تومن عامیانه ترین فرق معمولی و موزیک ادیشن مشکی بودن تمام قاب موزیک ادیشن هست ...

amonesary
01-06-2007, 18:20
اگه برات زحمتي نيست ميشه فرقاي غير عاميانه music رو با معموليش بگي.چون احتمالا فرقا بايد نرم افزار ي باشه و اينجوري خوب با گير آوردن برنامه ها و نصب آيا همون نميشه؟اگه اينطور نيست ممنون ميشم روشنم كنيد.:20:

Saman-tci
01-06-2007, 18:39
شما پرسیدی چطور میشه معمولی رو از موزیک تشخیص داد منم جوابتو دادم ... اگه میخوای روشن شی میتونی اپدیت کنی و به موزیک ادتقا بدی ... روشن شدی؟

amonesary
01-06-2007, 18:45
راستش خيلي روشن نشدم.تو مايه هاي يه لامپ 20 وات.
ببين ميشه اينكارو يعني اپديتو تو خونه انجام داد.دستت تو اين كارا هست؟اگه خوب جواب بدي تا 100 واتو راحت روشن ميشم.

Saman-tci
01-06-2007, 19:21
میشه اما نه تو خونه و با دایال اپ ...!!! یا بایدADSL داشته باشی یا ببری نمایندگی برات انجام بدن ..... در ضمن برای اینکه زیادی روشن شی یه سری به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن ......

mahdi_alone
01-06-2007, 20:09
موزیک ادیشن n70سیستم سیمبنش مثل 3250 میمونه ولی n70 معمولی سیمبینش 6
من خدم گوشیمو تو خونه آپدیت کردم ولی به هیچکس توصیه نمی کنم چون مجبور شدم 2 ساعت پای سیستم
بشینم ( به خاطر پیغام های بعضا ترسناک مثل اینکه در مدت آپدیت گوشیت نباید خاموش بشه یا dc بشی )
اما بعد آپدیت دیدم واقعا میرزیده وقت براش گذاشتم!!!!!!!

THE AMIMAN
01-06-2007, 20:42
موزیک ادیشن n70سیستم سیمبنش مثل 3250 میمونه ولی n70 معمولی سیمبینش 6
من خدم گوشیمو تو خونه آپدیت کردم ولی به هیچکس توصیه نمی کنم چون مجبور شدم 2 ساعت پای سیستم
بشینم ( به خاطر پیغام های بعضا ترسناک مثل اینکه در مدت آپدیت گوشیت نباید خاموش بشه یا dc بشی )
اما بعد آپدیت دیدم واقعا میرزیده وقت براش گذاشتم!!!!!!!

ان70 معمولی سمبینش 8.1 است...:13: :18:

amir2011
02-06-2007, 01:26
اگه برات زحمتي نيست ميشه فرقاي غير عاميانه music رو با معموليش بگي.چون احتمالا فرقا بايد نرم افزار ي باشه و اينجوري خوب با گير آوردن برنامه ها و نصب آيا همون نميشه؟اگه اينطور نيست ممنون ميشم روشنم كنيد.:20:

تفاوتهای موزیک ادیشن
1.داشتن رو گیگ که خودش 17 تومان میارزه
2.قاب مشکی یکدست
3.فریمور جدید
4.داشتن هندزفری دوتکه که این یکیش خیلی باهاله
5.از نظر ساپورت فرمتهای موسیقی هم فکر کنم بهتر باشه و تم زیبایی هم روش داره!

lucas_2007x
02-06-2007, 11:12
سلام
اگه کسی برنامه فارسی سازی n70 رو داره لطفا بزاره.

hamed2005
02-06-2007, 13:39
n70 آلماني چقدر با فنلاندي فرق داره ؟ شنيدم يكي ميگفت مجاري و آلمانيش به درد نمي خوره.
آخه همين ديروز يكي از رفقام N70 آلماني گرفته بود كه 5000 تومن ارزونتر بود (295000)

amir2011
04-06-2007, 02:00
n70 آلماني چقدر با فنلاندي فرق داره ؟ شنيدم يكي ميگفت مجاري و آلمانيش به درد نمي خوره.
آخه همين ديروز يكي از رفقام N70 آلماني گرفته بود كه 5000 تومن ارزونتر بود (295000)

فکر نکنم فرق خاصی داشته باشه تازه ورژن فریمورش هم جدیدتره ولی چون شرکت تولید کننده مرجع تو فنلانده و المان تحت لیسانس اون کار میکنه فنلاندی که دیگه هم تولید نمیشه و هر چی تو بازار هم هست خرید قدیمه گرونتره البته فکر کنم بیشتر از 5000 تومان!

ahwaz52
04-06-2007, 09:03
یه نکته عجیب اینکه ما سه تا دوست بودیم وسه تا ان 70 گرفتیم اما کیفیت عکاسی هر کدام از ما متفاوت است مثلا کیفیت عکس من از همه پایین تره _با اینکه اصله _اما سرعتش بالاتره و یا تفاوت های دیگه اما در کل گوشی خوبیه و ازش راضیم

sms11
04-06-2007, 12:32
ان70 معمولی سمبینش 8.1 است...:13: :18:

دادا ان 70 معمولی سیمبین 6 ویرایش یک هست

sms11
04-06-2007, 12:37

فکر نکنم فرقی داشته باشه.جفتشم اصله

victory_4030
04-06-2007, 14:39
من یه دیکشنری برا N70 میخوام لینک دانلود میخوام مرسی!!

tazevared2006
04-06-2007, 14:51
تو رو خدا بهم نخنديد. راستش من ميخوام N70 بخرم. وقتي اومدم تو اين تاپيك اينارو خوندم سرگيجه گرفتم. ميشه به من بگيد مگه N70 چند جوره؟ موزيك اديشن ديگه چيه؟ مگه جور ديگه اي هم داره؟ چه چه فرقي دارن با هم. كدومش بهتره؟ از كجا بخرم؟ چه گارانتي بخرم؟‌:41: :45: :19: :sad:
تو رو خدا جواب همه سوالام رو بديد.
من كه ديگه گيج شدم.

ahura_05
04-06-2007, 16:12
سلام به همگي
يكي از اقوام از مكه برام يه ان 70 آورده ولي اينجا كار نميكنه !!
لطفا هركي بلده بگه بايد چكارش كنم ؟ ممنون

ahura_05
04-06-2007, 16:18
سلام به همگي

amir2011
05-06-2007, 00:48
یه نکته عجیب اینکه ما سه تا دوست بودیم وسه تا ان 70 گرفتیم اما کیفیت عکاسی هر کدام از ما متفاوت است مثلا کیفیت عکس من از همه پایین تره _با اینکه اصله _اما سرعتش بالاتره و یا تفاوت های دیگه اما در کل گوشی خوبیه و ازش راضیم

این مسئله در مورد همه گوشیهایی که تو ایران فروش میره صدق میکنه چون در واقع مشخص نیست اینها از چه راهی وارد ایران میشن.
اصلا ایا واژه ای به نام کنترل کیفی در مورد این گوشیها صدق میکنه؟

amir2011
05-06-2007, 00:50
من یه دیکشنری برا N70 میخوام لینک دانلود میخوام مرسی!!

شما میتونی از تایپیک برنامه های سیمبین دیکشنری مورد نظر رو پیدا کنی.
اگر پیدا نکردی بگو تا برات بگردم لینکشو پیدا کنم.

amir2011
05-06-2007, 00:51
تو رو خدا بهم نخنديد. راستش من ميخوام N70 بخرم. وقتي اومدم تو اين تاپيك اينارو خوندم سرگيجه گرفتم. ميشه به من بگيد مگه N70 چند جوره؟ موزيك اديشن ديگه چيه؟ مگه جور ديگه اي هم داره؟ چه چه فرقي دارن با هم. كدومش بهتره؟ از كجا بخرم؟ چه گارانتي بخرم؟‌:41: :45: :19: :sad:
من كه ديگه گيج شدم.

به نظر من موزیک ادیشن رو بخر که تفاوتهاشو تو صفحه قبل گزاشتم با گارانتی اتصالات یا نیا.

amir2011
05-06-2007, 00:54
سلام به همگي

این مشخصه که گوشیهایی که از کشورهای دیگه وارد میشن باید در مخابرات رجیستر بشن.

hoka2006
06-06-2007, 18:27
با عرض سلام خدمت همه بچه ها
من يه سوالي داشتم هر چي ميگردم نتوانستم جوابمو پيدا كنم لطفا كمكم كنيد

من ان70 دارم ميخوام ببينم ميتونم سرعت بلوتوثمو زياد كنم خيلي سرعتش كمه

ممنون ميشم اگه جوابمو بدهيد.

Help118
07-06-2007, 01:31
من كه ديگه گيج شدم.
من هم مثل شما يك زمان سردرگم بودم ولي اطلاعات دقيق و كامل دربارشون دارم. اولا اينكه ان70 گرفتم بعد يه هفته فروختم از دوربين و باتريش و سرعت خيلي كمش خوشم نيومد...
موزيك اديشن بهتره مي دوني چرا؟ چون يه رم 1 گيگ با هرتز و باس بالا داره.
برخورداري از يه رم 1 گيگ براي ان70 معمولي هم هست ولي آخرين ميزان ساپورتشه ولي براي موزيك مي توني تا 2 بندازي ولي بهترين حالتش همون 1 هستش توجه كن اين بهره برداري از 1 گيگ به صورت كاملا عادي مستلزم داشتن فريم وير جديد وبرطرف شدن مكشلات نرم افزاري گوشيه كه اينم با اومدن فريو وير موزيك اديشن كه روي ان70 موزيك اديشن نصب شده كار رو يكسره كرده. مورد 2 شايد به نظرت بياد ان70 معمولي مي خرم با 1 گيگ رم ولي دوست من اولا اگيگ رم اون باسش بالاست ثانيا فريم ويرش بالاست.

قاب گوشي فول مشكيه و خيلي خيلي خوشگل و يكدسته

هنزفري موجود تو بسته دوتيكه هستش يعني مي توني بلندگوهاشو بكني و يه هنزفري سري دبيلو سوني بندازي كه بتركونه

موزيك اديشن امكانات صوتر واكوآلايزي بهتري داره و صداش بهتر عمل مي كنه

باتريش هيچ فرقي نداره.

كلا اگه بتوني گارانتي اصل و ساخت فنلاند بگيري ان70 موزيك بهتره

amir2011
07-06-2007, 02:24
با عرض سلام خدمت همه بچه ها
من يه سوالي داشتم هر چي ميگردم نتوانستم جوابمو پيدا كنم لطفا كمكم كنيد

من ان70 دارم ميخوام ببينم ميتونم سرعت بلوتوثمو زياد كنم خيلي سرعتش كمه

ممنون ميشم اگه جوابمو بدهيد.

فکر نکنم همچین کاری امکان پذیر باشه.
در ضمن سرعتش اونقدر هم پایین نیست که خسته کننده باشه.(اگه موتورولا داشتی چی کار میکردی)

hoka2006
07-06-2007, 05:27
خيلي ممنون كه جوابمو داديد.

اتفاقا يكي از بچه ها موتورولا دارد v3x و ميگفت بلوتوثش خيلي سريعه . و ورژنه بلوتوثش 3 هست‌!!!

و من هم تو فكرم بود n70 رو بدم و متورولا v3x بخرم حلا كه شما اينو گفتي به شك افتادم.

ممنون از شما

Rjoun
08-06-2007, 12:20

اتفاقا يكي از بچه ها موتورولا دارد v3x و ميگفت بلوتوثش خيلي سريعه . و ورژنه بلوتوثش 3 هست‌!!!

و من هم تو فكرم بود n70 رو بدم و متورولا v3x بخرم حلا كه شما اينو گفتي به شك افتادم.

ممنون از شما
ورژن كدوم متورولا 3 هست! :18:
اصلا من يكي گوشي توي ايران نديدم كه بلوتوثش 3 باشه!:18: به دوستت بگو شايد ورژن گوشي رو با ورژن بلوتوث اشتباه گرفته!
n70هم ورژن بلوتوثش 2 و مشكلي نداره.

amir2011
08-06-2007, 14:06

ممنون از شما

اول اینکه ورژن بلوتوث v3x دو است تازه همه 2 ها هم سرعت یکسانی ندارند .
ولی در کل سرعت بلوتوث موتو خیلی کمه.

راه كوير
09-06-2007, 14:54

آقا اين مشكل ماهنوز حل نشده ها ، كسي نميدونه بايد چي كاركنم :41: :41:

Saman-tci
09-06-2007, 14:57
برای شبکه هست ....

HIV+
10-06-2007, 23:22
سلام دوستان من برنامه ای را می خواهم که والپیپر هام را بصورت تمام صفحه توی صفحه اول گوشیم بیندازه گوشیم ان70
مثل سونی اریکسون

Help118
11-06-2007, 00:51
آقا اين مشكل ماهنوز حل نشده ها ، كسي نميدونه بايد چي كاركنم :41: :41:
آدم عاقل تمام احتمالات موجود رو بررسي مي كنه
اول: تنظيمات منطقه اي خودت را رو ايران تنظيم كنtime zone اين نكته ي مهميه يا همون tehran +3:30 ‌يان يعني ساعت ايران 3 و 30 دقيقه از گرينويچ جلتوره
دوم بعد از انجام مرحله ي اول الان برو ساعت گوشيت رو دقيقا با ساعت ايران (مي توني از تله تكست تلويزيونتون بگيري) تنظيم كن
تاريخ رو هم دقيقا با تاريخ ميلادي روز تنظيم كن

الان بفرست اس ام اس رو اگه بازم اين مشكل پيش اومد به احتمال قوي مشكل از شبكه هستش (مي دوني چرا ننوشتم صد درصد چون ممكنه دوستت هم پيش تو باشه و يه گوشي مثل تو داشته باشه يا هر گوشي ديگه اين مشكل برا اون پيش نياد بهيمن جهت گفتم احتمال قوي شايد مشكل گوشيت از يه جاي ديگه آب مي خوره)

ممنون
اميدوارم با اين ترفندهايي كه گفته شد بتوني از راه كوير بزني تو جاده آسفالت:27:

Help118
11-06-2007, 00:53
سلام دوستان من برنامه ای را می خواهم که والپیپر هام را بصورت تمام صفحه توی صفحه اول گوشیم بیندازه گوشیم ان70
مثل سونی اریکسون
يه چند صفحه برگردي عقب همين سؤال دوباره تكرار شده بود يا احتمالا تو كلوپ ان73 بود بگردي پيداش مي كني
اين امكان نيست فقط نمي دونم توسط يه برنامه اي كه دوستان معرفي كرده بودند بايد زوم كرد و از اين جور حرفا يه ذره برو عقبتر پيدا مي شه

amir2011
11-06-2007, 02:06
مثل سونی اریکسون
این امکان در حالت عادی موجود نمیباشد ولی در بعضی تمها میشه این کارو کرد به شرطی کهپیش فرض در خود تم پیش بینی شده باشد.

HIV+
11-06-2007, 13:44
این امکان در حالت عادی موجود نمیباشد ولی در بعضی تمها میشه این کارو کرد به شرطی کهپیش فرض در خود تم پیش بینی شده باشد.

سلام عزیز جان
آیا شما تم اینجوری سراغ دارید اگه هست برام بذارید لطفا متشکرم

hamed_t
11-06-2007, 17:02
سلام دوستان.
من میخوام اس ام اس ها رو از فون مموری به مموری کارت منتقل کنم. ممنون میشم اگه بهم بگید چه طور باید این کار رو انجام بدم. این رو هم بگم که دفعه اول که محل رسیوِِِ اس ام اس ها رو از فون به کارت تغیر دادم به طور اتوماتیک اس ام اس هایی رو که تو فون بود به مموری کارت انتقال داد ولی دفعه های بعد این کار رو نکرد.

merla
12-06-2007, 01:00
آقا من مموري ان 70 را فرمت كردم ولي تمام برنامه هاي كه به صورت پيشفرض روش بودن پاك شدن و نسخه پشتيبان هم نگرفتم چطور ميتونم آنها را برگردانم !!!!!!!!!!!

2 - آقا آموزش كامل آپديت گوشي ان70 را ميتونين بزارين !! آپديت با پروگرام فرق يكنه !1!

3 - آپديت ممكنه گوشي را خراب بكنه و بسوزونه !!!!!!!!!!!!!!! من دفعه اول ام هست ميخواهم انجام بدم لطفاً كمكم كنيد ؟

amir2011
12-06-2007, 01:52
سلام عزیز جان
آیا شما تم اینجوری سراغ دارید اگه هست برام بذارید لطفا متشکرم
من دقیق لینکی ازش ندارم ولی یکی تو همین مایه ها تو همین چند صفحه آخر تایپیک تمها تو کلوپ نوکیا دیدم.

amir2011
12-06-2007, 01:59
سلام دوستان.
من میخوام اس ام اس ها رو از فون مموری به مموری کارت منتقل کنم. ممنون میشم اگه بهم بگید چه طور باید این کار رو انجام بدم. این رو هم بگم که دفعه اول که محل رسیوِِِ اس ام اس ها رو از فون به کارت تغیر دادم به طور اتوماتیک اس ام اس هایی رو که تو فون بود به مموری کارت انتقال داد ولی دفعه های بعد این کار رو نکرد.
این مشکل رو من تا حالا در مورد چند نفر دیگه هم دیدم.
شما میتونی sms ها رو از طریق کامپیوتر به مموری گوشی منتقل کنی.

amir2011
12-06-2007, 02:03
آقا من مموري ان 70 را فرمت كردم ولي تمام برنامه هاي كه به صورت پيشفرض روش بودن پاك شدن و نسخه پشتيبان هم نگرفتم چطور ميتونم آنها را برگردانم !!!!!!!!!!!

2 - آقا آموزش كامل آپديت گوشي ان70 را ميتونين بزارين !! آپديت با پروگرام فرق يكنه !1!

3 - آپديت ممكنه گوشي را خراب بكنه و بسوزونه !!!!!!!!!!!!!!! من دفعه اول ام هست ميخواهم انجام بدم لطفاً كمكم كنيد ؟

فکر نکنم راهی برای برگشت برنامه ها باشه مگه اینکه گوشیرو یکبار از اول فلش کنی
اموزش کامل آپدیتم تو همین تایپیک هست باید یکم بگردی و آپدیت هم هیچوقت منجر به سوختن گوشی نمیشه...نترس...فقط ممکنه اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد گوشی بالا نیاد که با فلش کردن درست میشه.

merla
12-06-2007, 11:00
آقا يه سوال ديگه !!!

اين چندتا برنامه هست رو دسكتاپ گوشي ان70 كه وليش هم دفترچه تلفن هست !!؟

چه طوري ميشه اينها را عوض كرد ؟

- اگه ميشه بگين !!!

بیلچه
12-06-2007, 11:56
آقا يه سوال ديگه !!!

اين چندتا برنامه هست رو دسكتاپ گوشي ان70 كه وليش هم دفترچه تلفن هست !!؟

چه طوري ميشه اينها را عوض كرد ؟

- اگه ميشه بگين !!!

باید بری به این آدرس.
menu>tools>setting>general setting> stand by
از اون جا می تونید اون آیکون ها رو تغییر بدبد.

merla
12-06-2007, 14:34
باید بری به این آدرس.
menu>tools>setting>general setting> stand by
از اون جا می تونید اون آیکون ها رو تغییر بدبد.

از راهنمايي شما ممنون ! خيلي متشكرم :10:

merla
12-06-2007, 14:48
آقا يه چيز ديگه ! آنتي ويروس كسپر اسكاي براي ان70 كسي سراغ نداره كه نخاد به اينترنت وصل بشه و چك كنه و بعد فعال بشه

راه كوير
12-06-2007, 16:14
آدم عاقل تمام احتمالات موجود رو بررسي مي كنه

دست شمادرد نكنه يعني ... مااره ديگه :13:

اميدوارم با اين ترفندهايي كه گفته شد بتوني از راه كوير بزني تو جاده آسفالت

منم اميدوارم ، تنظيمات ساعت وگوشي ام كاملادرسته احتمالا" همون مشكل شبكه است:11:

Help118
13-06-2007, 01:45
نه دوست من منظورم خودمم كه گفتم انسان بالغ و عاقل اول بايد تمام راهها و جوانب رو در نظر بگيره سوء تفاهم نشه

HIV+
14-06-2007, 00:31
مثل سونی اریکسون

کسی نبود آخر درست ما را را هنمایی کنه که میشه یا نه ما بگردیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا!!!!!!!!!

amir2011
14-06-2007, 02:32
آقا يه چيز ديگه ! آنتي ويروس كسپر اسكاي براي ان70 كسي سراغ نداره كه نخاد به اينترنت وصل بشه و چك كنه و بعد فعال بشه

تو این تایپیک فکر کنم خودم گزاشتم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mazzi
15-06-2007, 11:34
بچه ها من گوشيم رو چجوري مي تونم فرمت كنم؟ گوشيم ان70

satanicman
15-06-2007, 14:34
سلام
یکی بگه چطور میشه فهمید که ان 70 اصله فنلانده؟

satanicman
15-06-2007, 14:37
سلام
از کجا بفهمم که ان 70 من اصله؟

Dr.SaeiD
15-06-2007, 15:10
کمک :(

قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم حین مکالمه نشون میداد که چند دقیقه در حال مکالمه ام !

اما الان نشون نمیده فقط وقتی قطع می کنم نشون میده چقد صحبت کردم ....

چطوری میشه درستش کرد ؟

ozondj
15-06-2007, 15:40
ان 70 خیلی ارزون شده و علتش هم چینی بودن گوشی ان 70 هستش که به اسم فنلاند میفروشن و المانی خیلی بهتره باور ندارین کد *0000#* رو بزنین اگه 2 تا صفر داشت فنلانده ولی اگه نداشت ... همه ان 70ها رو بفروشین یه ان 73 ورشن 3 به بالا بخرین

amonesary
15-06-2007, 19:59
[quote=ozondj;1197316]ان 70 خیلی ارزون شده و علتش هم چینی بودن گوشی ان 70 هستش که به اسم فنلاند میفروشن و المانی خیلی بهتره باور ندارین کد *0000#* رو بزنین اگه 2 تا صفر داشت فنلانده ولی اگه نداشت ... همه ان 70ها رو بفروشین یه ان 73 ورشن 3 به بالا بخرین[/quot
دوست من این کدی که تو گفتی رو من وقتی زدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
من گوشیم n70 پشت باتریشم نوشته فنلاند ولی 280000 تومن یه هفته پیش خریدمش که یه ذره ارزون به نظر میاد

amir2011
15-06-2007, 22:56
بچه ها من گوشيم رو چجوري مي تونم فرمت كنم؟ گوشيم ان70

با استفاده از این کد
#7370#*

mkhabibi
16-06-2007, 01:12
ويندوز گوشي من رو نمي شناسه . گوشي رو ريست كردم دست نشد لطفاَ راهنمايي بفرماييد .

rainysky50
16-06-2007, 01:23
ان 70 موزیک عزیز دل برادر به جای 2 تا صفر عدد 01 رودر imei داره چون اسم ان 70 موزیک ادیشن هست:n70-1

amir2011
16-06-2007, 01:49
ويندوز گوشي من رو نمي شناسه . گوشي رو ريست كردم دست نشد لطفاَ راهنمايي بفرماييد .

این ممکنه اصلا ربطی به گوشی نداشته باشه شما اصلا cd رو درست نصب کردی یعنی ویندوز گوشیتون رو شناخته؟

Saman-tci
16-06-2007, 09:20
ربطی به گوشی نداشته که بخوای گوشی رو ریست یا فورمت کنی ....
وقتی علامت اتصال روی گوشیت میاد یعنی 50% قضیه که از طرف گوشیه حل شده میمونه 50% دیگه که ویندوزه سیستمته .....
اگه با ریستارت کردن ویندوز هم مشکلت حل نشد .... برو سراغ خود برنامه Pc Suite و کلید Get Connect رو بزن تا از اونجا مستقیم گوشی رو بشناسه ...

ozondj
16-06-2007, 09:41
من خودم تا حالا 3 تا ان 70 عوض کردم اولی اصل فنلاند بود 430 خریده بودم خیلی عالی بود که بنابه دلایلی فروختم . دومی فنلاند غیر اصل بود 350 گرفته بودم که کلی اذیتم کرد و الان هم المانیشو دارم که تا حالا جواب داده 262 گرفتم ولی میخوام ان 73 بخرم به نظرتون قیمتش میاد پایین؟

ozondj
16-06-2007, 10:21
مشکل اساسی
لطفاً یکی کمک کنه
چه جوری میشه صدای گوشی رو هنگام عکس انداختن قطع کرد رو ویبره هم که میزارم قطع نمیشه یا تنها راهش خراب کردن بلندگوی گوشی هستش؟

بیلچه
16-06-2007, 11:17
مشکل اساسی
لطفاً یکی کمک کنه
چه جوری میشه صدای گوشی رو هنگام عکس انداختن قطع کرد رو ویبره هم که میزارم قطع نمیشه یا تنها راهش خراب کردن بلندگوی گوشی هستش؟

اگه گوشی شما سفارش عربستان باشه ( مثلا لیبل عربی داشته باشه یا گارانتی اتصالات داشته با شه این کار شدنی نیست )
اگه هم سفارش عربستان نباشه در قسمت زیر.

MENU > TOOLS > PROFILE > GENERAL > PERSONALIZE

در ادرس بالا حالا یه گزینه هست که توی گوشی های مختلف متفاوته وبه فارسی معنیش میشه بو ق هشدار .اون گزینه رو باید اف کنید.

mahdijoo
16-06-2007, 12:00
با معرفتاش جواب بدن: یه برنامه سرکاری سر دلمون انداختند خواستیم (ریموو) کنیم -نشد- با فایل منیجر پاکش کردیم ولی آیکونش سر دل گوشی مونده پاکم نمیشه آبرو حیسیتمون داره میره به باد فنا... بدادم برسید

Saman-tci
16-06-2007, 12:20
با معرفتاش جواب بدن: یه برنامه سرکاری سر دلمون انداختند خواستیم (ریموو) کنیم -نشد- با فایل منیجر پاکش کردیم ولی آیکونش سر دل گوشی مونده پاکم نمیشه آبرو حیسیتمون داره میره به باد فنا... بدادم برسید

Menu - tools - appmanager لیست برنامه های رو که روی گوشیت نصبه میبینی بعد روی اون برنامه ای که میخوای پاک کنی میری و Remove رو میزنی ...

vahid_203
16-06-2007, 13:45
ان 70 خیلی ارزون شده و علتش هم چینی بودن گوشی ان 70 هستش که به اسم فنلاند میفروشن و المانی خیلی بهتره باور ندارین کد *0000#* رو بزنین اگه 2 تا صفر داشت فنلانده ولی اگه نداشت ... همه ان 70ها رو بفروشین یه ان 73 ورشن 3 به بالا بخرین

دوست عزيز كد رو اشتباه نوشتيد .... صحيح : #0000#*

hsn
16-06-2007, 17:52

اين كه فريمور گوشي رو نشون ميده نه IMEIرو.....:11:

hsn
16-06-2007, 18:12
من يه مشكل با نصب تم ها تو ن70 دارم و اونم اينه كه تمهايي رو كه نصب ميكنم خيلي طول ميكشه تا لود بشه و بعد از لود شدنم هم تا گوشي رو ريست نكنم تم بطور كامل نصب نميشه و هميشه يه مقدار از تصوير تم قبلي رو صفحه اوليه (دسكتاپ) ميمونه...بنظرتون چيكار كنم با چن تا ان 70 ديگه امتحان كردم اين شكلي نبود....

roteal2007
16-06-2007, 21:43

عزیز ما که از گوشی مدل بالا تر بدمون نمیاد ولی اگه شما مایه شو میدی یا علی

-----------------------------------------

فقط علی

amir2011
16-06-2007, 22:50
من يه مشكل با نصب تم ها تو ن70 دارم و اونم اينه كه تمهايي رو كه نصب ميكنم خيلي طول ميكشه تا لود بشه و بعد از لود شدنم هم تا گوشي رو ريست نكنم تم بطور كامل نصب نميشه و هميشه يه مقدار از تصوير تم قبلي رو صفحه اوليه (دسكتاپ) ميمونه...بنظرتون چيكار كنم با چن تا ان 70 ديگه امتحان كردم اين شكلي نبود....

این که شما رو چند تا گوشی امتحان کردی و درست بوده معلوم میکنه مشکل از گوشی شماست یکبار گوشیتو با کد#7370#* ریست کن ببین درست نمیشه.

mahdijoo
17-06-2007, 09:38
Menu - tools - appmanager لیست برنامه های رو که روی گوشیت نصبه میبینی بعد روی اون برنامه ای که میخوای پاک کنی میری و Remove رو میزنی ...

saman tci عزیز جون اونقدر هم که فکر میکنی ناشی نیستم -- من که عرض کردم -- خواستم ریموو کنم ولی اصلا اسم برنامه هم در appmanager نیست -- بصورت دستی خود برنامه را پاک کردم ولی آیکونش تو گوشی مونده پاک هم نمیشه

mahdijoo
17-06-2007, 09:43
شمارو بجون جیگراتون قسم کمک کنید -- یه نمه آبرو هم که داشتیم داره سوت میشه-- اگه بابایی بفهمه از ارث محرومم میکنه ---با معرفتاش جواب بدن: یه برنامه سرکاری سر دلمون انداختند خواستیم (ریموو) کنیم -نشد- با فایل منیجر پاکش کردیم ولی آیکونش سر دل گوشی مونده پاکم نمیشه آبرو حیسیتمون داره میره به باد فنا... بدادم برسید

reza2pars
17-06-2007, 11:31
روشي تو گوشي n70 وجود داره كه وقتي يه نفر به ما زنگ ميزنه هم شمارش بيفته هم اسمش .

mazzi
17-06-2007, 12:11
با استفاده از این کد
#7370#*

آقا دستت درد نكنه .

راستي يه چيز ديگه ميشه فهميد كه كد رمز گوشي چيه؟ يعني كدي هست كه نشون بده؟ من قبلا 6670 داشتم ميشد اما ان 70 رو نمي دونم . اگه كسي اطلاعي داره بگه ممنون ميشم

mazzi
17-06-2007, 12:15
شمارو بجون جیگراتون قسم کمک کنید -- یه نمه آبرو هم که داشتیم داره سوت میشه-- اگه بابایی بفهمه از ارث محرومم میکنه ---با معرفتاش جواب بدن: یه برنامه سرکاری سر دلمون انداختند خواستیم (ریموو) کنیم -نشد- با فایل منیجر پاکش کردیم ولی آیکونش سر دل گوشی مونده پاکم نمیشه آبرو حیسیتمون داره میره به باد فنا... بدادم برسید

با اين كد #7370#* كلا از بين ببرش.

ولي يه بك آپ از كانتكتهات بگير چون پاك ميشه

e.khafan!
17-06-2007, 12:50
من می خوام یک n70me بگیرم ! لطف کنین قیمت روز رو بدون گارانتی و با گارانتی (هرچی باشه اتصالات نباشه ) رو بگین
ممنون