ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

صفحه ها : [1] 2 3 4 5

shayan5800
16-09-2016, 07:51
با سلام دوستان،
با توجه به اینکه این مدل امکانات و قیمت مناسبی داره اگه موافق باشین یه تاپیک درست کنیم واسه مشکلات و بررسی و سوالات دوستان درباره این مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب مشخصات این مدل که در سایز های 49-55-65-75 موجود هست:

صفحه نمایش

اندازه صفحه نمایش (اینج) :49 اینج
نوع صفحه نمایش :تخت
قطر نمایشگر (cm) :125 سانتی متر
سرعت رفرش تصویر/ MCI :240 هرتز
توان مصرف برق :100 وات
ویژگی های تصویر

رزولوشن فیلم :4k
کیفیت صفحه نمایش :4k Ultra HD
تکنولوژی سه بعدی :
نوع تکنولوژی سه بعدی :PASSIVE 3D
فناوری تبدیل 2D به 3D :
ویژگی های سه بعدی :دارای عمق عالی
نسبت تصویر :16:9
رزولوشن تصویر :2160 3840x
تصویر در تصویر : خیر
ویژگی های صدا

تعداد بلندگو :2 بلندگو
توان خروجی صدا :40W
ویژگی های صدا :Sound Designed by harman/kardon®
سیستم کاهنده نویز صدا :Clear Voice
صدا بهینه ساز :3 حالت (Off, Wall-Mount Type, Stand Type)
حالت صدا :6 حالت مختلف (Standard, News, Music, Cinema, Sport, Game)
سیستم های صوتی :Virtual Surround
تنظیمات حالت صدا :Standard/Music/Cinema/Game/Sports
امکانات

سیستم عامل :web os lg
فرمت های قابل اجرا :فرمتهای رایج
فرمت های ورودی ویدئو :2160/24p, 2160/25p, 2160/30p, 2160/50p, 2160/60p
ورودی ها و خروجی ها

ورودی HDMI: بلی
تعداد ورودی HDMI :3 پورت
ورودی RGB : خیر
ورودی USB : بلی
تعداد ورودی USB :3 پورت
ورودی Component : بلی
تعداد ورودی Component :1 پورت
ورودی ویدئو Composite : بلی
تعداد وروردی ویدئو Composite :1 پورت
ورودی PC : خیر
ورودی CI-Slot : بلی
ورودی RF : بلی
پورت LAN : بلی
پورت RS-232C :بلی
ورودی تیونر : بلی
خروجی VIDEO : بلی
خروجی Audio : بلی
خروجی هدفون :بلی
شبکه بی سیم(wi- Fi) : بلی
اپتیکال :YES

امکانات نرم افزاری:

اشتراک گزاری هوشمند :بلی
Micro Dimming :بلی
زبان و منوی فارسی : خیر
توضیحات صفحه نمایش :LED
تایمر خاموش : بلی
قابلیت ضبط :بلی
OSD Language :بلب
تله تکست :بلی
بلوتوث :بلی
بازی :بلب
حافظه داخلی :YES
(ConnectShare™(USB2.0 :
سینمای واقعی 24P ™ :بلی
نور پس زمینه LED :بلی
عملکرد سازگار با براویا :خیر
کنترل والدین :بلی
قابلیت پخش USB :بلی
لیست برنامه ها (EPG) :بلی
نرم افزار تلویزیون هوشمند :برنامه های کاربردی
ویژگی اصلی شبکه :بلی
حالت نور پس زمینه خاموش :خیر
کنترل نور پس زمینه پویا :بلب
تصویر متحرک پخش (HD / SD / HD به علاوه) :Divx HD
صفحه نمایش خوش آمدید :بلی
رنگ تقویت پویا :بلی
ویژگی های تیونز

مشخصات تیونر :آنالوگ -دیجیتال
قابلیت ----s :بلی
قابلیت ----c :بلی
----T2 (دیجیتال زمینی) :بلی
قابلیت ----T :بلی
Other Features

ریموت کنترل :بلی
زاویه دید افقی :178 درجه
زاویه دید عمودی :178 درجه
سیستم های رنگ :PAL / SECAM / NTSC‎
امکانات دیگر :CONNECTIVITY Wi-Fi® Built-In 802.11 a/c Wi-Fi® Direct SIMPLINK™ (HDMI™ CEC)
حالت فیلم :بلی
قابلیت HDR :بلی
Local Dimming :بلی

لینک بررسی سایت معتبر rtings :

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

saeedsh7j
16-09-2016, 10:58
سلام
من بین این مدل ال جی و w800 سونی موندم. به نظرتون کدوم بهتره؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

shayan5800
16-09-2016, 12:15
والا سونی با امکانات مشابه قیمت بیشتری داره
بعد اون ساخت مالزی هست و این ساخت و مونتاژ کره هست
سونی تو رنگ مشکی افتضاحه ،اینم به خوبیه 4k های سامسونگ تو local dimming و رنگ مشکی نیست ولی از سونی بهتره

mane1659
18-09-2016, 22:44
یا سلام و ممنون بابت ایحاد تایپیک اختصاصی این تلویزون
من مدل 55 تلویزون را از جوانرود خریدم امروز که راه اندازی کردم موس کنترل کار نمی کنه و پیغام زیر را میدهد کسی میتونه راهنمایی کنه
Only speciific remote model can be paired

shayan5800
18-09-2016, 23:05
معنی این پیام یعنی رموت شما رموت مخصوص تلویزیون نیست!!
یه سرچ میکنم ببینم چی گیرم میاد

shayan5800
18-09-2016, 23:16
اینو پیدا کردم..اگه نیازه بگو ترجمه کنم برات
The new magic remote that comes with LG cinema 3d TV needs to be registered with the television set. You will need to “reset” to remote if you get the error message you mentioned. To do that use the following steps: 1. Press the home and back button on the remote simultaneously for 5 seconds. 2. You will see the red light blinks thrice on the remote which means the remote has been “reset”. 3. Now point the remote towards the television and press the scroll wheel that doubles up as the “okay” button. 4. You get the message that the registration is complete. 5. You are now ready to use the magic remote to control your television features. 6. If the problem persists please call the local service center of the LG dealer for assistance.

mane1659
18-09-2016, 23:16
معنی این پیام یعنی رموت شما رموت مخصوص تلویزیون نیست!!
یه سرچ میکنم ببینم چی گیرم میاد

ممنون میشه یه عکس از خود کنترل و نوشته های پشتش برام بفرستید

mane1659
18-09-2016, 23:19
اینو پیدا کردم..اگه نیازه بگو ترجمه کنم برات
The new magic remote that comes with LG cinema 3d TV needs to be registered with the television set. You will need to “reset” to remote if you get the error message you mentioned. To do that use the following steps: 1. Press the home and back button on the remote simultaneously for 5 seconds. 2. You will see the red light blinks thrice on the remote which means the remote has been “reset”. 3. Now point the remote towards the television and press the scroll wheel that doubles up as the “okay” button. 4. You get the message that the registration is complete. 5. You are now ready to use the magic remote to control your television features. 6. If the problem persists please call the local service center of the LG dealer for assistance.

ممنون تمام این راها رفتیم اما نشد که نشد

saeedsh7j
19-09-2016, 00:47
یا سلام و ممنون بابت ایحاد تایپیک اختصاصی این تلویزون
من مدل 55 تلویزون را از جوانرود خریدم امروز که راه اندازی کردم موس کنترل کار نمی کنه و پیغام زیر را میدهد کسی میتونه راهنمایی کنه
Only speciific remote model can be paired
سلام داداش. چند خریدی؟ از کیفیتش راضی هستی؟ ----- داخلی داره؟

mane1659
19-09-2016, 10:33
سلام داداش. چند خریدی؟ از کیفیتش راضی هستی؟ ----- داخلی داره؟

سلام و عرض ادب من تازه دیشب وصلش کردم اما با کنترل مشکل دارم ظاهرا کنترل اشتباهی داخل کارتن بوده من از جوانرود خریدم 3900 هنوز وقت نکردم باهاش کار کنم

saeedsh7j
22-09-2016, 14:26
سلام و عرض ادب من تازه دیشب وصلش کردم اما با کنترل مشکل دارم ظاهرا کنترل اشتباهی داخل کارتن بوده من از جوانرود خریدم 3900 هنوز وقت نکردم باهاش کار کنم
داداش کار کردی بیا یه نظر بده.

mane1659
23-09-2016, 10:06
داداش کار کردی بیا یه نظر بده.

سلام این نظر یکی از دوستان همین گروه هست که حدود یک ماه پیش این تلویزون را خرید کرده اند

با سلام یک ماه میشه که این تلویزیون رو خریدم خواستم اطلاعاتی در مورد تلویزیون در اختیارتون قرار بدم ازنظر طراحی بسیار زیباست و کیفیت مونتاژ نیز بالاست. منو فارسی نداره ولی به طور کامل از زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه و کیبورد فارسی نیز برای مرورگر اینترنتی داره فقط از توی تنظیمات باید فارسی رو انتخاب کنید تا به کیبورد اضافه شه. کیفیت تصویر نسبت به تلویزیون های الجی که هم رده با این تلویزیون است ودر سال 2015 تولید شده حتی uf950 بالاتر هستش این مورد رو میتونید تو سایت هایی که به بررسی تلویزیون ها می پردازند مشاهده کنید عمق رنگ مشکی نسبت به پنل va کمتره ولی این مورد رو فقط وقتی که تو اتاق تاریک تلویزیون نگاه می کنید متوجه می شید و تو روز و زمانی که چراغ ها روشنه متوجه نمی شید. ولی درکل کیفیت مناسبی داره. تا الان دو بار اپدیت شده و هیچ مشکلی تو اپدیت نداشته و سرعت تعویض منو افزایش پیدا کرده و چند مورد تو ظاهر موارد کنترلی تغییر پیدا کرده است. تو قسمت لوکیشن یکی از کشور های همسایه رو انتخاب کردم نرم افزارهای خوبی داره و فیلم و سریال رو اینترنتی می تونید ببینید خوشبختانه چند روزی هست که یوتیوب رو هم فعلا بدون چیزشکن باز میکنه. تو اتصال هارد و فلش و گوشی هیچ مشکلی نداره و سریع شناسایی و متصل میشه. جدول پخش برنامه های شبکه ها و تلتکست هم مشکلی نداره. برای تنظیم کیفیت تصویر می تونید تو اینترنت مدل uh8500 رو سر چ کنید این مورد سفارش آمریکاست وهیچ فرقی جز ریسیور بااین مدل نداره چند مورد برای این مدل تنظیمات تصویر ارائه شده ولی خودتون هم می تونید با یکی دو ساعت وقت گذاشتن کیفیت تصویر مورد نظرتون رو تنظیم کنید. کیفیت شبکه های sd پایینه ولی شبکه‌های hd مناسب هستش کیفیت تصاویر ورودی در تلویزیون های الترا خیلی تو کیفیت تصویر تاثیر داره اوج قدرت تلویزیون تو تصاویر full hd و4k مشخص میشه و واقعا لذت بخشه تو فیلم های اکشن هم تصاویر نرم و بدون پرش هستش

saeedsh7j
23-09-2016, 15:21
الان اینایی که سایتای بانه میفروشن ر س ی و ر داره؟

mane1659
24-09-2016, 08:22

نه همه مدل ها نداره اما این مدل تلویزون ----- داره

- - - Updated - - -

نه همه مدل ها نداره اما این مدل تلویزون ----- داره

mane1659
25-09-2016, 10:02
یک نفر از دوستان لطف کنه عکس کنترل این تلویزون بفرسته خیلی لازم دارم ممنون

shayan5800
25-09-2016, 12:02

mane1659
26-09-2016, 22:53
من مشکل کم بودن صدا را در این تلویزون را دارم میشه راهنمایی بکنید

shayan5800
27-09-2016, 20:38
صداش عالیه که
شما از تو تنظیمات صدا smart sound mode رو روشن کردی؟؟
Magic sound tuning هم خاموش کنین

shayan5800
27-09-2016, 20:39
دوستان میدونین چه جوری میشه وارد منو مخفی این مدل شد؟؟

ramyaz
27-09-2016, 22:05
سلام.من میخوام این مدلو بخرم اما می خواستم بدون ایا با نصب برنامه میشه امکانات جدیدی به ان اضافه کرد یا نه ؟مثه آندروید

فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk

shayan5800
27-09-2016, 23:32
منظورتون از برنامه چیه؟؟!!
این تلویزیون هم app store داره

ramyaz
28-09-2016, 00:43
منظورتون از برنامه چیه؟؟!!
این تلویزیون هم app store داره

مثلا بشه فرمتهایی رو که ساپورت نمیکنه بعدا بهش اضافه کرد

danial4
01-10-2016, 14:03
چندروز پیش 55 اینچ این مدل رو براساس تجربه خوبی که از تلویزیون قبلی الجی مدل 55LA620V داشتم خریداری کردم و تصورم این بود که تصویرش قطعا از تولیدات 2 یا 3 سال پیش الجی بهتر خواهد بود ولی در عین ناباوری دیدم تصویر تلویزیون قبلیم یه سروگردن از این بهتره ، نمیدونم چرا تصویر تو این تلویزیون تاره و وضوح خوبی نداره بخصوص تو شبکه های معمولی و غیر اچدی این ضعف خیلی تو ذوق میزنه .

danial4
01-10-2016, 14:07
من خیلی تو تنظیمات و کالیبره کردن تصویر دقت و حوصله دارم ولی هرکاری کردم اصلا به تصویر دلخواه نرسیدم و بطور مثال تو شبکه های SD و غیرHD تصویر صورت مجری وضوح نداره و انگار رزولوشن تصویر پایینه این در حالیه که این تلویزیون در ظاهر و روی کاغذ رزولوشن و تصویر بسیار خوبی باید ارائه بده . من که اعصابم خورد شد و کاملا نا امید شدم فقط امیدم با آپدیت و یا یه راه حل بشه این مورد رو برطرف کرد هرچند یه آپدیت حجیم هم براش گرفتم ولی تغییری حس نکردم .

danial4
01-10-2016, 14:09
کشور رو با توجه به اینکه متاسفانه ایران رو نداره ( در حالی که افغانستان و عراق و کلی کشور در پیت داره ) روی Other گذاشتم . بنظرتون انتخاب نوع کشور چیزی رو تغییر میده یا الکیه ؟شماها کدوم کشور رو بجای ایران انتخاب کردید ؟

shayan5800
01-10-2016, 14:18
کیفیت تصویر واسه غیر hd جالب نیست قبول دارم
من واسه ps4 گرفتم و فیلم دیدن عالیه
کالیبره کردین تلویزیون رو؟
یه راهی هست ایران رو اضافه کرد از منو مخفی
هنوز امتحان نکردم من

danial4
01-10-2016, 14:23
بخدا چشم درد گرفتم از بس این چند روز تو تصاویر ثابت و استودیویی بخصوص تو شبکه های غیر HD به تنظیمات این تلویزیون پرداختم ولی بهیچ وجه منو راضی نکرد ، بدتر از همه اینکه خانواده هم همش دارن سرکوفت میزنن که این چرا تصویرش از تلویزیون قبلی بدتره . متاسفانه به الجی بدبین شدم با این مدل بظاهر خوب و جدیدش .

shayan5800
01-10-2016, 14:25
دقیقا میدونم چی میگین

danial4
01-10-2016, 14:26
الان مهمترین و اساسی ترین مشکل من با این tv عدم وضوع و رزولوشن پایین تصاویر در شبکه های معمولیه و حتی با تنظیمات جزئیات و ریزه کاری های تصویر هم نشد این مورد رو درست کتم ، خیلی ضایعست که این تلویزیون با این همه ادعا و تبلیغ جلوی تلویزیون مدل 2013 یا 2014 خودش از نظر تصویری پایینتر باشه ، البته امکانات و صدا و بقیه چیزاش محشره ولی همونطور که میدونید تو تلویزیون مهمترین و اساسی ترین بخش تصویره بعد موارد دیگه .

danial4
01-10-2016, 14:29
دقیقا میدونم چی میگین

شما تو فرومها و سایتهای خارجی کامنتها رو خوندین ببینین اونا هم همین مشکلو دارن ؟ بالاخره باید این مشکل و ضعف به گوش مسئولین و مهندسین الجی برسه که شاید با یه فریمور یا آپدیت جدید بتونن ضعف تصویری این مدل رو برطرف کنن .

shayan5800
01-10-2016, 14:30
Ino ye niga bendaz

reza1348_rezareza
01-10-2016, 16:28
سلام
دوست عزیز lg از پنل ips استفاده میکنه .این پنلها زاویه دید بهتری از سایر پنلها دارن ولی کنتراست ضعیفتر.(منبع:rtings.com).به نظر من اگه تصویرش راضیت نمیکنه سریعا ردش کن بره!

danial4
01-10-2016, 20:30
اتفاقا کاملا برعکس نظر شما کنتراست این tv خوبه و من مشکلم فقط با وضوح پایین شبکه های معمولی و غیر اچ دیه

reza1348_rezareza
01-10-2016, 21:32
خوب یا بد بودن به پارامترهای زیادی بستگی داره حتی تا حدی سلیقه شخصی. من نگفتم بده تا حالا خودم هم lg نداشتم.منبع من فقط سایت معتبر rtings.com است.اگه بررسیها رو نگاه کنی پنلهای ips تلویزیونهای lg کنتراست پایینتری از سایر پنلها دارند.خود شما هم میگی وضوح پایین.البته من خودم sony 50w800 دارم اونم تو کانالهای غیر HD به خوبی HD نیست.ولی از چند مدل lg (احتمال زیاد تولید گلدیران) که جاهای مختلف دیدم بهتره.
به هر حال امیدوارم حسابی به تلویزیونت حال کنی!

mahdi255
02-10-2016, 09:13
الان مهمترین و اساسی ترین مشکل من با این tv عدم وضوع و رزولوشن پایین تصاویر در شبکه های معمولیه و حتی با تنظیمات جزئیات و ریزه کاری های تصویر هم نشد این مورد رو درست کتم ، خیلی ضایعست که این تلویزیون با این همه ادعا و تبلیغ جلوی تلویزیون مدل 2013 یا 2014 خودش از نظر تصویری پایینتر باشه ، البته امکانات و صدا و بقیه چیزاش محشره ولی همونطور که میدونید تو تلویزیون مهمترین و اساسی ترین بخش تصویره بعد موارد دیگه .

سلام
این تلویزیون 4k هست. مدل های قدیمی تر FHD هستن. هر دوی اینها برای پخش شبکه های sd(شبکه های معمولی داخل کشور) از تکنیک Upscaling استفاده می کنند. خوب مسلماً تبدیل sd به FHD بهتر و راحتر از تبدیل sd به 4k انجام میشه. برای همین مدل های قدیمی تر بهتر بودند. ولی برای شبکه های FHD و فیلم های 4K این تلویزیون خیلی بهتر از مدل های قدیمی تر عمل خواهد کرد. اون همه تبلیغات هم برای همین تصاویر 4k هست...
در خصوص upscaling تلویزیون های سونی عموما بسیار خوب عمل می کنند. البته برخی از مدل های سامسونگ هم در این مورد عالی عمل می کنند. اگر ری‏‏ ویوهای مدل های مطالعه کنید تو اکثر این ری ویوها به مسئله upscaling هم می پردازند

mahdi255
02-10-2016, 09:19
اتفاقا کاملا برعکس نظر شما کنتراست این tv خوبه و من مشکلم فقط با وضوح پایین شبکه های معمولی و غیر اچ دیه
کنتراست پنل های IPS بطور ذاتی پایین هست. یعنوان مثال در این مدا 1188:1 هست در حالی که مثلا مدل W800c سونی کنتراستش 4233:1 هست
بطور کلی این نوع پنل زاویه دید بهتری داره اما کنتراست شون پایین تره وهمینطور عمق رنگ مشکی هم کمتر هست

danial4
02-10-2016, 10:57
حالا بنظرتون ممکنه الجی تو آپدیتهای بعدی در خصوص بهبود upscaling این مدل بهبودی ایجاد کنه یا همچین چیزی با آپدیت امکان پذیر نیست ؟

reza1348_rezareza
02-10-2016, 12:06
منطقا نه.اگه میشد حتما زمان ساخت میکردن نه بعد از ساخت وتو update.البته lg تلویزیونهای با پنل OLED تولید میکنه که ظاهرا از نظر کیفیت تصویر یک سروگردن بالاتر از سایر پنلهاست و خصوصا کنتراست اون کامله !یعنی دیگه آخرشه !

saeedsh7j
02-10-2016, 16:04
سلام دوستان. میخواستم این TV رو سفارش بدم. ولی با این صحبت هایی که کردین یکم دودل شدم. به نظرتون سونی با امکانات پایین تر بگیرم یا این مدل؟ بعد میخوام از سایتای بانه سفارش بدم. موقع تحویل باید چه چیزایی رو چک کرد؟ واسه پیکسل سوخته و تایم کارکرد از کجا میشه چک کرد؟

danial4
03-10-2016, 14:57
دوست عزیز کلیه تلویزیونهایی که از بانه میاد قبل ارسال باز میشه و کنترل میشه و تحویل باربر میدن پس اینو بدونید که هیچ تلویزیون با نه ای بصورت پلمپ واقعی نیست ، موقع تحویل سعی کنید حتما با تست در صفحه های مختلف شامل آبی قرمز سبز زرد سفید و مشکی وضعیت پیکسلها رو تست کنید و ببینید پیکسل سوخته نداشته باشه .

ramyaz
07-10-2016, 15:06
سلام
من این تلویزیون خریدم می خواستم بدونم جستجو بین کانالها بر اساس نام کانال چه جوریه؟ مثلا برای پیدا کردن کانال pmc؟
یه توضیح بدم که توی گزینه list فیلتر کردن و fav بندی و search هست اما وقتی سرچ میزنم میخواد توی اینترنت دنبال PMC بگرده نه توی لیست کانالها!!!
متشکرم

alishabani1358
08-10-2016, 19:48
حالا بنظرتون ممکنه الجی تو آپدیتهای بعدی در خصوص بهبود upscaling این مدل بهبودی ایجاد کنه یا همچین چیزی با آپدیت امکان پذیر نیست ؟
دوست عزیز مشکل دقیقا up scale از sdبه 4kاست شما یه امتحان بکن aspect ratio رو عوض کن بزار رو اورجینال ببین چی میشه قاعدتا باید تصویر خوب بشه ولی در ابعاد کوچک sd

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

alishabani1358
08-10-2016, 19:49
کسی از دوستان مشکل نشت نور در گوشه راست پایین نداره

saeedsh7j
09-10-2016, 02:03
تیونر دیجیتال راحت کار میکنه؟ تنظیمات خاصی نمیخواد واسه ایران؟

alishabani1358
09-10-2016, 06:09
تیونر دیجیتال راحت کار میکنه؟ تنظیمات خاصی نمیخواد واسه ایران؟

سلام نه داداش منکه دوبارم اپدیت کردم

danial4
09-10-2016, 09:12
دوست عزیز مشکل دقیقا up scale از sdبه 4kاست شما یه امتحان بکن aspect ratio رو عوض کن بزار رو اورجینال ببین چی میشه قاعدتا باید تصویر خوب بشه ولی در ابعاد کوچک sd

دوست عزیز ممنون از پاسختون ، البته قبلا هم از 16:9 گذاشته بودم روی اورجینال که تصویر کانالهای داخلی با کیفیت تر میشه ولی خب همونطور که میدونید تصویر کوچیک میشه و از کنارها یه کادر سیاه ایجاد میشه . ولی در کل با تنظیمات بسیار دقیق و کالیبره کردن تصویر به نتیجه بهتری رسیدم و خیلی بهتر شده .

danial4
09-10-2016, 09:16
رفتم یکی دو جا که تلویزیون 4K داشتند و تصاویر اونارو هم تو شبکه های داخلی دیدم متوجه شدم زیادی حساس شده بودم و حتی شاید تصویر این مدل تو شبکه های داخلی از سایر تلویزیونهای 4K بهتر هم باشه . در کل میتونم بگم با توجه به سایر قابلیتها و امکانات و طراحی زیبا و تست شبکه های 4K ( واقعا لذت بخشه ) دیگه از خرید خودم پشیمون نیستم و رفته رفته دارم بیشتر ازش لذت میبرم .

mojt90
09-10-2016, 10:40
رفتم یکی دو جا که تلویزیون 4K داشتند و تصاویر اونارو هم تو شبکه های داخلی دیدم متوجه شدم زیادی حساس شده بودم و حتی شاید تصویر این مدل تو شبکه های داخلی از سایر تلویزیونهای 4K بهتر هم باشه . در کل میتونم بگم با توجه به سایر قابلیتها و امکانات و طراحی زیبا و تست شبکه های 4K ( واقعا لذت بخشه ) دیگه از خرید خودم پشیمون نیستم و رفته رفته دارم بیشتر ازش لذت میبرم .

میشه حالا لطف کنید از شبکه های داخلی چند تا عکس بزارید . مخصوصا مستند HD , شبکه 3 اچ دی.

danial4
09-10-2016, 15:32
میشه حالا لطف کنید از شبکه های داخلی چند تا عکس بزارید . مخصوصا مستند HD , شبکه 3 اچ دی.

در حال حاضر منزل نیستم ولی تو اولین فرصت حتما این کارو میکنم ، البته اینو بگم که تو شبکه های HD گیرنده دیجیتال ، کیفیتش فوق العادست

saeedsh7j
09-10-2016, 15:42
دوستان مدل 55 اینچ رو سایتای بانه به قیمت 3720000 میدن چهارصد تومنم هزینه ارسال میگیرن. تقریبا چهارو صد درمیاد. ارزش خرید داره؟

danial4
09-10-2016, 16:31
دوستان مدل 55 اینچ رو سایتای بانه به قیمت 3720000 میدن چهارصد تومنم هزینه ارسال میگیرن. تقریبا چهارو صد درمیاد. ارزش خرید داره؟

اگه این قیمت صحیح و سالم و بدون مشکل دستتون میرسونن شک نکن که عالیه ، البته اخیرا بخاطر مشکلات راه و طرح مبارزه با قاچاق کالا ارسال خیلی سخت شده و امیدوارم اگه خریدید سالم و بدون دردسر دستتون برسه .

saeedsh7j
10-10-2016, 00:52
اگه این قیمت صحیح و سالم و بدون مشکل دستتون میرسونن شک نکن که عالیه ، البته اخیرا بخاطر مشکلات راه و طرح مبارزه با قاچاق کالا ارسال خیلی سخت شده و امیدوارم اگه خریدید سالم و بدون دردسر دستتون برسه .
اول کلا دویست تومن میگیرن. بعد که اومد تست میکنی اگه اوکی بود بقیه پول رو میدی. فقط وقتی رسید چی رو تست کنم؟

M-1981
11-10-2016, 12:54
سلام و عرض ادب، ما تازه این تلویزیون رو خریدیم،وصلش کردیم،ولی امروز که به وای فای متصلش کردم،پیام کانکت رو میده،ولی نه یوزر اگریمنت رو لود میکنه و نه هیچ صفحه اینترنتی باز میشه،مشکل چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

M-1981
11-10-2016, 12:58
سلام،ببخشید میشه راهنمایی کنید در مورد اتصال به اینترنت،با وای فای وصل شدین یا کابل؟چون من از طریق وای فای وصل میشم،ولی هیچ صفحه اینترنتی باز نمیشه و حتی آپدیت و یوزر اگریمنت رو هم لود نمیکنه،ممنون میشم یه توضیح بدین

shayan5800
11-10-2016, 13:24
من با سیم وصل کردم مشکلی نیست..وای فای هم dns رو بزارین 8.8.8.8

kamy_seaman
14-10-2016, 12:21
سلام دوستان منم این تلویزیون رو از بانه سفارش دادم که بیاد. بعد از اینکه ریویوهارو خوندم به این نتیجه رسیدم که نیازهای منو برآورده می کنه. با توجه به اینکه ما هیچ وقت مستقیم جلوی تلویزیون نمیشینیم مجبور بودم پنل با زاویه دید مناسب بگیرم که پنل IPS این موردش خوبه. اگه دقت کنید عمق رنگ مشکی هم با توجه به نوع پنلش نسبت به پنل های VA بسیار خوبه. ضمنا کسی از نقطه قوت این تلویزیون تا حالا حرفی نزده اونم 3D محشرشه.

kamy_seaman
14-10-2016, 12:26
فکر کنم نسبت به تلویزیون حاضر ما که LCD سامسونگ و برای 8 سال پیش بوده خیلی بهتر عمل کنه. البته من انتظار ندارم روی کانالای SD تغییر شگرفی ببینم چون اصلا کیفیت ضبط و ارسال تصاویر پایین هستش و نمیشه انتظار داشت موتور پردازش تصویر تأثیر زیادی روی کیفیت نهایی داشته باشه. ضمنا یک لینک مفید هم می ذارم واسه کسایی که می خوان بیشتر در رابطه با مشخصات و تنظیمات تلویزیون آشنا باشن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

elesaeid
15-10-2016, 00:06
سلام.اون دوست عزیز که قرار بود عکس بذاره از تصاویر sd و hd لطفا این کار را انجام بده.نزدیک عروسیمه اینقد تحقیق کردم دیگه به حد کور شدن رسیدم!!.ایکاش ال جی همین مین برد و امکانات را روی یه پنل va اجرا می کرد آخ که چی می شد. دوستانی که این مدل را خریداری کردن لطفا بگن ر س ی و ر این مدل مثل w805c اذیت میکنه یا نه بی آزاره؟ اصلا ادیت کردن کانالها آسونه یا همه جابجا میشه و..... و مهمتر از همه خواهشا یه مرد پیدا بشه یه عکس از یه فیلم در تاریکی مطلق بذاره ببینیم داستان کنتراست این مدل چیه چون واقعا اگه چشمات رو پنل va و دیدن فیلم در شب عادت کرده باشه سخت بتونید با ips اونم شب ارتباط بگیرید.ممنونم

danial4
15-10-2016, 09:58
اینم عکس شبکه HD مستند گیرنده دیجیتال این تلویزیون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

danial4
15-10-2016, 10:01
و اینم شبکه TRT4K :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojt90
15-10-2016, 10:13
و اینم شبکه TRT4K :

سلام
داداش یک سوال :

تو یکی از سایت های خارجی گفته شده که روشنایی صفحه کمه آیا درسته ؟

و در نهایت میشه لطف کنید بگید که TRT 4k رو چطور موفق شدید بگیرید ؟ کدوم ماهواره هست . آیا ر.سیور داخلی داره ؟

با تشکر:n40:

danial4
15-10-2016, 10:20
سلام.اون دوست عزیز که قرار بود عکس بذاره از تصاویر sd و hd لطفا این کار را انجام بده.نزدیک عروسیمه اینقد تحقیق کردم دیگه به حد کور شدن رسیدم!!.ایکاش ال جی همین مین برد و امکانات را روی یه پنل va اجرا می کرد آخ که چی می شد. دوستانی که این مدل را خریداری کردن لطفا بگن ر س ی و ر این مدل مثل w805c اذیت میکنه یا نه بی آزاره؟ اصلا ادیت کردن کانالها آسونه یا همه جابجا میشه و..... و مهمتر از همه خواهشا یه مرد پیدا بشه یه عکس از یه فیلم در تاریکی مطلق بذاره ببینیم داستان کنتراست این مدل چیه چون واقعا اگه چشمات رو پنل va و دیدن فیلم در شب عادت کرده باشه سخت بتونید با ips اونم شب ارتباط بگیرید.ممنونم
دوست عزیز بنده طبق قولی که داده بودم دوتا عکس از تصویر این تلویزیون قرار دادم ، سعی میکنم بیشتر قرار بدم ، یه سوال برام پیش اومده ، پنل VA نسبت به IPS چه برتری داره که میفرمایید ایکاش الجی از این پنل استفاده میکرد ؟ممنون میشم توضیح کامل بدید .

danial4
15-10-2016, 10:22
سلام
داداش یک سوال :

تو یکی از سایت های خارجی گفته شده که روشنایی صفحه کمه آیا درسته ؟

و در نهایت میشه لطف کنید بگید که TRT 4k رو چطور موفق شدید بگیرید ؟ کدوم ماهواره هست . آیا ر.سیور داخلی داره ؟

با تشکر:n40:
اتفاقا بنظر من روشنایی خیلی بالایی داره ، شبکه TRT4k در ماهواره ترکست 42 درجه شرقی میباشد .

mojt90
15-10-2016, 11:51
میشه لطف کنید از شبکه 3 اچ دی - ورزش هم عکس قرار بدین و منوتو و جم و . ... تشکر

کیفیتش خیلی خوبه . روشنایی از هم تصویر معلومه که قابل قبول هست . گزینه خوبی برای خریده .

danial4
15-10-2016, 12:08
عصر که برم منزل از بقیه شبکه هایی که فرمودید عکس میگیرم آپلود میکنم

ali_atefi
15-10-2016, 12:42
........................

danial4
15-10-2016, 13:42
بنظر من در قید و بند اعداد و ارقامی که تو سایتها و فرومها برای کالیبره کردن تصویر این تلویزیون هست نباشید و خودتون بر اساس سلیقه شخصی اقدام به این کار کنید ، مطمئن باشید نتیجه خوبی میگیرید .

elesaeid
16-10-2016, 00:35
دوست عزیز بنده طبق قولی که داده بودم دوتا عکس از تصویر این تلویزیون قرار دادم ، سعی میکنم بیشتر قرار بدم ، یه سوال برام پیش اومده ، پنل VA نسبت به IPS چه برتری داره که میفرمایید ایکاش الجی از این پنل استفاده میکرد ؟ممنون میشم توضیح کامل بدید .
سلام.ممنون بابت عکسها.شرمنده فقط یه عکس توو شب هم بگیر که ببینیم کنتراستش چطوره.و اما در مورد سوال شما
بیشترین نوع پنلهی استفاده شده در تلوییزیونها از نوع va و ips هست.شرکت سامسونگ علاقه زیادی به استفاده از نوع va داره و ال جی برعکس بیشتر از ips استفاده میکنه.ال جی حتی در مانیتورهای خودشم به حد افراط از این پنل استفاده میکنه.مزایای ips هم زاویه دید گسترده تر نسبت به va هست (تقریبا 35 درجه نسبت به 20 درجه).البته به عنوان تعمیرکار lcd عرض کنم مقاومت پنل ips در مقابل ضربات کمی بیشتر از va هست.اما از معایب این پنل هم میشه به کنتراست پایین اون اشاره کرد.کنتراست این نوع پنلها معمولا بین 700 تا 1200 هست. اما پنلهای va کنتراستی بین 2800 تا 7000 دارند و به خوبی میتونن رنگ مشکی و نشون بدن.از نظر سرعت هردو پنل میتونن سریع باشند اما ips نیاز به سخت افزار سبکتری برای نشان دادن حرکات سریع بدون سایه ، بلور یا تاری تصویر هست.یکی از دلایلی که تلویزون های ال جی ارزونتر هستند هم همینه که مین برد سبکتر و پردازنده با کلاک متوسط دارن و هزینه ی تمام شده اون هم کمتر هست.البته ال جی در ارزانسازی سوابق بدی هم داره مثل سری ln که تقریبا همشون ضعف بکلایت دارن و خیلی زود بکلایت اونها میسوزه.بقیه مطلب در قسمت دوم

elesaeid
16-10-2016, 00:53
قسمت دوم
سونی هم که در واقع بیشتر مصرف کننده ی پنل هست تا تولید کننده امسال بیشتر از ips استفاد کرده و این به عقیده ی بنده حرکت اشتباهی بود.شاید با این کار بخواد ضررهای مالی خودش را جبران کنه چون خرید پنل از ال جی براش خیلی مقرون به صرفه هست (البته این خبر را بنده تایید نمیکنم).به عنوان مثال مدل x850d پنلی بسیار مشابه با همین مدل ال جی داره!. در این شکی نیست که مینبردهای سونی توانایی های فوق العاده ای دارن و از تکنیکهای مناسبی مثلا برای ارتقاع کیفیت تصاویر،عمق رنگ های 10 بیتی بی نظیر ، کنترل سریع پیکسلها و نمایش تصاویر بدوت تاری و پشتیبانی از انواع استانداردهای رایج استفاده می کنند. اما شما یه دقتی به سیاست قیمت گذاری تلویزون های سونی بکنید کاملا با نوع پنل قیمتها از این رو به اون رو میشه و کاملا مشخصه که پنلهای va سونی گرونتر هستند!!.
به نظر من این مدل ال جی با این امکانات عالی و قیمت مناسب و طراحی بسیار چشم نواز اگر از پنل va استفاده می کرد هیچ رقیبی برای این رنج قیمتی نداشت.
در مورد روشنایی هم بگم که سایتهای مختلف نور را بر اساس استاندارد جدید hdr میسنجن وگرنه شما دقت کن همون سایتی که مثلا به تلویزون 3 سال پیش برای بیشینه ی روشنایی 300 نمره 8.5 داده الان به روشنایی 370 این مدل نمره 6.8 میده !! بخاطر اینکه ذات تصاویر hdr اغراق در روشنایی و رنگ و کنتراست هست.البته منظورم گذایی برودن تصویر نیست.وقتی شما یه پنل 120 هرتز 10 بیتی با کنتراست 6000 و طیف رنگ گسترده.... خوب همه چی با هم بالا میره و در نهایت تصویری عالی داری! hdr یعنی تصویری پرانرژِی...!.
در کل خوش بحال کسی که ks8000 بخره!! ما که عمرمون قد نمیده و باس تا 20 روز دیگه تلویزونو بخریم وگرنه صبر کردن برای ks8000 واقعا ارزش داره

danial4
16-10-2016, 07:49
ضمن تشکر از توضیحات فنی و عالی شما ، این چند تا عکس رو دیشب و تو نور اتاق نسبتا کم گرفتم ، متاسفانه دوربین گوشیم استابلایزر نداره و بعضی از عکسها ممکنه دستم لرزیده باشه و کمی فلو افتاده باشه :

khorh
16-10-2016, 11:17
سلام. من مدل 49 اینچ رو چند روز پیش از بانه خریدم. همه چیش خوبه. فقط یه مشکلی دارم همزمان رس یورو و دیجیتال رو نمیشه گرفت. فکر کنم مشکل از لوکیشن منطقه باشه. دوستانی که دارن این مدلو راهنمایی کنن لوکشن و ال جی سرویس رو کجا بزارم. یا اگه مشکل از جایی دیگه هست راهنمایی کنید. ممنون

danial4
16-10-2016, 12:25
دوست عزیز من منطقه رو خاور میانه انتخاب کردم و کشور رو با توجه به نبودن کشور ایران در لیست خاورمیانه روی Other گذاشتم .

khorh
16-10-2016, 22:16
دوست عزیز من منطقه رو خاور میانه انتخاب کردم و کشور رو با توجه به نبودن کشور ایران در لیست خاورمیانه روی Other گذاشتم .
'گذاشتم ولی نشد.تو پروگرام مود فقط 1 حالت میشه انتخاب کرد!!!
یکی کمک کنه:n34:

elesaeid
16-10-2016, 23:27
سلام مجدد.ممنون بابت عکسها. به نظر میاد کیفیت مناسبی داشته باشه و طیف رنگها هم گسترده باشه.به نظر من عمق رنگ مشکی مناسبه و خبری از بور شدن مشکی یا همون خاکستری تیره نیست و حدود رنگها مشخصه.فقط یه نکته اون تصویر که یه روحانی نشون داده شده و کنتراست در بالاترین حد هست (عمامه سفید و پس زمینه مشکی)، ظاهرا یه هاله ی سفید رنگ دور سرش هست.این ایراد دوربین گوشی شماست یا مربوط میشه به تنظیمات تلویزیون؟اگر لوکال دیمینگ روشن هست و رو حد آخر باشه احتمال تشدید این قضیه وجود داره.بازم ممنون بابت عکسها.با دیدن این عکسها خیلی خیالم راحت شد.چون بشدت اهل دیدن فیلمهای فول اچ دی زبان اصلی.... آخر شب تنها...برق ها همه خاموش.... با یه استکان چایی!! هستم و بابت کنتراست و عمق مشکی نگران بودم ولی اینطور که معلومه تصاویرش مناسب و قابل قبوله.بازم اگر نکته ای دیدن دریغ نکنید.انشالله دست ما تعمیرکارها به تلویزیون شما نخوره و سالها براتون کار کنه.

danial4
17-10-2016, 08:30
سلام
اون هاله سفیدی که بالای عمامه هست به احتمال بسیار زیاد یا بک گراند تصویر به این صورت بوده و یا از دوربین نسبتا بی کیفبت گوشیمه حالا بازم چک میکنم ببینمLocal Dimming رو چه حالتیه اطلاع میدم خدمتتون . خوشم میاد جنابعالی هم عین بنده نسبت به تصویر دقت و حساسیت بالایی دارید .

khorh
17-10-2016, 20:47
دوستانی که این مدل رو دارن.ایا program mod تیک رسی ور و دیجیتال هم زمان خورده؟؟ چرا واسه من نمیشه؟!

danial4
19-10-2016, 16:21
دوستانی که این مدل رو دارن.ایا program mod تیک رسی ور و دیجیتال هم زمان خورده؟؟ چرا واسه من نمیشه؟!

امشب سعی میکنم از منوی تنظیمات ستلایت تلویزیون خودم براتون عکس بگیرم و ارسال کنم ببینیم با شما تفاوتی داره یا نه .

ramyaz
20-10-2016, 00:40
سلام
من این تلویزیون خریدم می خواستم بدونم جستجو بین کانالها بر اساس نام کانال چه جوریه؟ مثلا برای پیدا کردن کانال pmc؟
یه توضیح بدم که توی گزینه list فیلتر کردن و fav بندی و search هست اما وقتی سرچ میزنم میخواد توی اینترنت دنبال PMC بگرده نه توی لیست کانالها!!!
متشکرم

اقا کسی جواب این سوال منو نمیدونه؟

saeedsh7j
20-10-2016, 15:28
منم این مشکلو دارم. هر بار باید رفت تو تنظیمات.

leilash
20-10-2016, 21:58
دوستان لطفاً راهنمائی کنین چطوری کانالهای ماهواره ای رو بگیریم؟؟؟

danial4
21-10-2016, 14:25

اینم عکس منو تلویزیون بنده جهت نصب و راه اندازی ----- :

kurosh57
21-10-2016, 14:50
سلام
تو تاپیک مشاوره خرید پرسیدم،کسی جواب نداد:n03:
دوستانی که این تی وی رو خریداری کردن،کیفیت تصویر اون رو روی کانالهای معمولی ماه...و کانالهای داخلی در شرایط یکسان با تصویر مدل sony w800c مقایسه کردن؟
چطور بوده؟
بین این دوتا تردید دارم، برای سایز 49-50 تقریبا قیمتشون برابره و چون uh850 تهران و کرج پیدا نمیشه،امکان مقایسه حضوری ندارم.
ممنون میشم جواب بدید.

mojt90
21-10-2016, 15:36

عکس قابل مشاهده نیست . میشه جای دیگه اپلود کنید .

elesaeid
21-10-2016, 16:42
سلام
تو تاپیک مشاوره خرید پرسیدم،کسی جواب نداد:n03:
دوستانی که این تی وی رو خریداری کردن،کیفیت تصویر اون رو روی کانالهای معمولی ماه...و کانالهای داخلی در شرایط یکسان با تصویر مدل sony w800c مقایسه کردن؟
چطور بوده؟
بین این دوتا تردید دارم، برای سایز 49-50 تقریبا قیمتشون برابره و چون uh850 تهران و کرج پیدا نمیشه،امکان مقایسه حضوری ندارم.
ممنون میشم جواب بدید.
سلام.منم همین سوال و دارم.چون فعلا ks8000 موجود نیست تقریبا در این رنج قیمت این 2 مدل گزینه های معقولی به نظر میان.البته سامسونگ الگوریتم ارتقای تصویرش upscale بسیار مناسب و با کیفیته ولی مدلهای پایین تر از ks8000 همشون یه مشکلی دارن . موضوع اصلی کنتراست بسیار مناسب w800 هست ولی خوب از نظر امکانات قابل مقایسه با uh850 نیست.طراحی،ریموت،امکانات ، ----- داخلی و... همه به نفع uh850 هست ولی لامصب کنتراست پایینش آدمو به شک میندازه!! من اگه شب یه فیلم از این مدل ال جی ببینم و خیالم راحت بشه دیگه تردیدی ندارم ولی با یه مدل ال جی که کنتراستش حدودا 700 بود یه فیلم دیدم واقعا توو شب افتضاحه! کم مونده بود led های پشت پنل و نشون بده.البته کسی متوجه میشه که قبلا پنل va یا پلاسما داشت!.واقعا اگه موصوع کنتراست پنلهای ال جی حل میشد یکی از بهترین های بازار میشد.

khorh
21-10-2016, 17:40
عکسی نیست دوست عزیز

mojt90
21-10-2016, 17:49
عکسی نیست دوست عزیز

سلام
عکس هستش .
حل شد مشکل از آپلود سنتر بود . حالا یک جای دیگه من هم آپلودش کردم :n16:

khorh
21-10-2016, 20:15
از منوی PROGRAM MOD وlocation هم اگه میتونی عکس بگیر ممنون میشم

khorh
21-10-2016, 20:38
مال من نمیشه هم زمان رسی ور و تلویزیون رو انتخاب کنم.و برای انتخاب هرکدوم باید هر دفعه وارد تنظیمات بشم ...!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]

elesaeid
21-10-2016, 21:31
دوست گرامی با اسم کاربری khorh میتونی چندتا عکس از تصویر تلویزیون مخصوصا در شب (تاریکی کامل) بذاری و البته بگی تنظیمات کنتراست و روشناییت چی بود؟ممنونم

i!i!i!
21-10-2016, 23:48
دوستانی که سایز 49 اینچ این تلویزیون رو دارن میشه لطف کنند و اندازه پایه این سایز رو بدن ؟ ممنون

saeedsh7j
22-10-2016, 00:14
این مشکلی که دوستان داشتن. من پیداش کردم. کافیه مثلا رو یه ‌شبکه دیجیتال باشین. بعد کلید list رو بزنین بعد با موس برین رو گزینه فیلتر. از اونجا میشه راحت رفت رو ر س ی و ر و بلعکس

فقط مشکلی که دارم نتونستم گوشی آندروید وصل کنم. کار خاصی باید کرد؟

danial4
22-10-2016, 08:36
سلام.منم همین سوال و دارم.چون فعلا ks8000 موجود نیست تقریبا در این رنج قیمت این 2 مدل گزینه های معقولی به نظر میان.البته سامسونگ الگوریتم ارتقای تصویرش upscale بسیار مناسب و با کیفیته ولی مدلهای پایین تر از ks8000 همشون یه مشکلی دارن . موضوع اصلی کنتراست بسیار مناسب w800 هست ولی خوب از نظر امکانات قابل مقایسه با uh850 نیست.طراحی،ریموت،امکانات ، ----- داخلی و... همه به نفع uh850 هست ولی لامصب کنتراست پایینش آدمو به شک میندازه!! من اگه شب یه فیلم از این مدل ال جی ببینم و خیالم راحت بشه دیگه تردیدی ندارم ولی با یه مدل ال جی که کنتراستش حدودا 700 بود یه فیلم دیدم واقعا توو شب افتضاحه! کم مونده بود led های پشت پنل و نشون بده.البته کسی متوجه میشه که قبلا پنل va یا پلاسما داشت!.واقعا اگه موصوع کنتراست پنلهای ال جی حل میشد یکی از بهترین های بازار میشد.

سلام ، دوست عزیز اگه تهران تشریف دارید میتونیم یه تایمی رو هماهنگ کنیم جهت تست تصویر تشریف بیارید در خدمتتون باشم ، اینطوری بنده هم از تجربیات شما استفاده میبرم .

elesaeid
22-10-2016, 23:02
سلام.آقا دانیال ممنون خیلی لطف دارید.من مازندارنی هستم و با کلی فاصله از شما....
شما خودتون میتونید یه عکس کاملا مشکی با نرم افزار paint در اندازه 1920*1080 بسازید و شب با تلویزیوون پخش کنید و ببینید عمق رنگ مشکی چطوره.این مدل ال جی در واقع بهترین کنتراست در بین پنلهای ips تا بحال و داشته ولی مشکل اینه این نوع پنل مادرزادی ضعف دارند و در واقع سالها قبل گرون به حساب می امدن اما با گذشت زمان و تکامل پنلهای va والبته oled قیمت این پنلها به شدت افت کرده!. خودتون یه تصویر کاملا مشکی ببینید و نظرتونو مطرح کنید تا استفاده کنیم.ممنون.من چون تازه واردم اجازه استفاده ازعکس و لینک و ندارم

hamed_aa
23-10-2016, 12:07
سلام دوستان

من هم شدیدا بین این مدل و صبر برای KS8000 گیر کردم

اما هیچ خبری از سری فلت سامسونگ نیست و فقط منحنی داره .

کسی اطلاع دقیق داره کی میاد ؟اصلا میاد ؟ از بانه ایا که میپرسم میگن تو بار های اینده مون هم خبری فعلا نیست

m ss
23-10-2016, 22:45
سلام دوستان

من هم شدیدا بین این مدل و صبر برای KS8000 گیر کردم

اما هیچ خبری از سری فلت سامسونگ نیست و فقط منحنی داره .

کسی اطلاع دقیق داره کی میاد ؟اصلا میاد ؟ از بانه ایا که میپرسم میگن تو بار های اینده مون هم خبری فعلا نیست

مدل ks8000 خیلی از این ال جی بهتره البته قیمتش هم همین طور با گارانتی حدود 8 میلیون!

elesaeid
24-10-2016, 00:03
با گارانتی؟
قیمت و از کجا گیر اوردید؟

m ss
24-10-2016, 00:16
دیجی کالا سری 9 رو هم آورده

leilash
24-10-2016, 03:20
دوستان لطفاً راهنمائی کنین مسیرها رو چجوری بگیرم؟ کد و فرکانس چی باید بدیم؟ مسیرها رو از کجا باید انتخاب کتین؟

از دوستان کسی میدونه موبایل و کامپیوتر رو چطوری باید شیر کنیم؟

و اینکه واسه این تلویزیون ups نیازه وصل کنیم یا نیازی نیست...

saeedsh7j
26-10-2016, 10:54
سلام.

دوستان چه جوری میشه فیلم ضبط کرد. من یه فلش سی و دو گیگ گذاشتم ولی ضبط نمیکنه

elesaeid
26-10-2016, 13:39
دوستان من این تلویزیون را ندارم وگرنه کمکتون می کردم.آقای leilash و سعید اگر امکانش هست یکم از کیفیت تصویر این تلویزیون برامون بگید.تلویزیون قبلیتون چی بود واینکه تصویر در تاریکی افت محسوس کنتراست و کیفیت داره و احساس می کنید رنگی مشکی به اصطلاح بور شده و خاکستری هست؟.چون مین برد این تلویزیون خیلی خوبه و مشکلی بابت تاری تصویر یا پردازش یا کدک نباید داشته باشید تنها مشکل پنل ips این محصوله ! . نظر شما چیه؟
به نظر من ups نیاز نداره!.محافظ شنیده بودم ولی ups نه!.محافظم نمیخواد.

ramyaz
27-10-2016, 06:54
سلام.

دوستان چه جوری میشه فیلم ضبط کرد. من یه فلش سی و دو گیگ گذاشتم ولی ضبط نمیکنه

سلام
برای ضبط کردن چند نکته لازمه که بدونی:
اول اینکه یکبار حافظه فلش رو با خود تلویزیون باید فرمت بکنی
دوم اینکه امکان ضبط فقط روی گیرنده دیجیتال و رس ی و ر داخلی تلویزیون فعال است یعنی امکان ضبط از پورت hdmi وجود ندارد
سوم برای ضبط کردن کافیه روی هر کانالی که میخای کافیه دکمه اسکرول روی کنترل فشار بدی بعد گوشه پایین سمت چپ صفحه دکمه ضبط نمایان میشه روش ok کن بعد پیام ضبط کردن هم ok کن تا ضبط شروع بشه والسلام

elesaeid
27-10-2016, 20:25
دوستان کسی نیست یه نقد درست درمون از این مدل بنویسه استفاده کنیم؟.خصوصا عمق مشکی در اتاق تاریک.
فقط آقای دانیال بود که عکس فرستاد و البته نظرشو بیان کرد که جا داره ازش تشکر بشه ولی با اینکه این تاپیک اختصاصی برای این مدل هست اصلا تخصصی نیست!!. شما یه سر به avsforum بزنید ببینین چطور دارن پیش میرن!.
من خودم شروع می کنم....

elesaeid
27-10-2016, 20:55
یکی از داغ ترین مسائلی که درباره ی این ست مطرحه (البته به غیر از کنتراست پایین) پنل 8 بیتی اونه.در واقع چون soc میتونه به صورت 10 بیتی پردازش رنگ ها را انجام بده ال جی با کلک و چشم پوشی پنل را 10 بیتی اعلام کرد. ولی پنل این تلویزیون در واقع 8 بیتی و پردازش به صورت 10 بیتی هست به همین دلیل از 8 بیتی ها بالاتر و از 10 بیتی ها کمی پایینتر هست

elesaeid
27-10-2016, 21:15
مساله بعدی که در مورد تقریبا تمام تلویزیون های ال جی مطرحه موتور ارتقای تصاویر هست.وقتی شما یه سورس 480 یا 720 اچ دی دارید و تعداد پیکسلها در حد 4k هست باید تصاویر به اصطلاح upscale بشه و تصویر به صورت فیت نشون داده بشه.هر شرکت برای خودش از یه الگوریتم خاص استفاده میکنه و ال جی معمولا تصاویرش یه کم( یه کم) پایینتر از سامسونگ و مخصوصا سونی هست ویکم نرمی تصاویر زیاده و حالت بلور داره و جزئیات در حد سونی نیست.دوستانی که این تلویزیون را دارن لطفا نظر بدن که تصاویر sd چطور هستن.البته چون در مقام قیاس نظر میدیم اگر بگن که تلویزیون قبلیشون چی بود بهتر میشه به نتیجه رسید.

web2003
27-10-2016, 22:24
کسی درباره فارسی سازی این مدل اطلاعاتی نداره؟ آیا با داناود فایل منطقه دیگه آپدیت به آن منظقه کرد؟ توضیحات بیشتر؟

danial4
29-10-2016, 08:43
دوستان کسی نیست یه نقد درست درمون از این مدل بنویسه استفاده کنیم؟.خصوصا عمق مشکی در اتاق تاریک.
فقط آقای دانیال بود که عکس فرستاد و البته نظرشو بیان کرد که جا داره ازش تشکر بشه ولی با اینکه این تاپیک اختصاصی برای این مدل هست اصلا تخصصی نیست!!. شما یه سر به avsforum بزنید ببینین چطور دارن پیش میرن!.
من خودم شروع می کنم....

دوست عزیزخواهش میکنم ، انجام وظیفه بود ، اتفاقا بنده هم خیلی مایلم این بخش رونق بگیره و دوستانی که این مدل رو تهیه کردند بیشتر تبادل نظر بکنند ، بازم چندتا عکس براتون میفرستم تا شما بعنوان یه متخصص نظر بدید در ضمن تمامی این عکسها در شرایط نور کم اتاق گرفته شده :

danial4
29-10-2016, 10:29
البته وقتی از صفحه تلویزیون توسط گوشی عکس گرفته میشه خود دوربین گوشی هم ممکنه یه تغییراتی ایجاد کنه و بازم کاملا نمیشه رو عکس حساب کرد .

alishabani1358
29-10-2016, 21:48
دوستان یه مدت تی وی من از گوشه پایین سمت راست نشت نور پیدا کرده که توی تصاویر کاملا سیاه و یا فیلم با حاشیه سیاه دیده میشه اولش اینطوری نبود نمی دونم چرا اینطوری شده البته توی تصاویر کامل دیده نمیشه کسی راه حلی داره بیان کنه?

elesaeid
29-10-2016, 22:19
سلام آقا دانیال.باز هم ممنون بخاطر خیرخواهی و کمکتون.نکته همینجاست که عکس نمیتونه نشونه ی درستی از کیفیت تصویر باشه.به عنوان مثال گوشی htc من عکس هارو با کنتراست بسیار بالا می گیره ولی lcd لپ تاپ من از افتضاح هم افتضاح تره!! لنوو z510 با کنتراست بسیار پایین و..! در نتیجه عکسها داخل لپ تاپ خیلی کدر و بی حال هستن ولی داخل تلویزون خونه خیلی شارپ و عالی هستن.نظر کلی خودتون در مورد کنتراست تصویر چیه؟ شما تجربه ی دیدن تصاویر پنل va هم داشتید؟.اکثر سامسونگها و 2015 سونی پنل va با کنتراست معقول و خوب هستن و اکثر ال جی ها پنل ips و کنتراست پایین.
باید به سایه ها و جزئیات دقت کنید.Local Dimming میتونه به عمق مشکی خیلی کمک کنه مخصوصا در سطح آخر خودش.ولی اینکار باعث ایجاد خطوط سفید و در واقع ابرهای سفید در مرز بین سیاه و سفید میشه.تنظیم این حالت سلیقه ایه اما میتونید هر 2 سطح کم و زیاد و امتحان کنین و نظرتونو بیان کنین.دقت کنید در این مدل تلویزیون که امکانات خصوص سازی تصویر بسیار گسترده ای داره باید مراقت خاموش و روشن کردن عملگرها باشین.به عنوان مثال در اکثر موارد تقریبا 70درصد عملگرهای بهبود تصاویر باید خاموش باشن.تنظیمات خیلی زیادی برای این مدل در سایتها وجود داره ولی من یک نمونه از این تنظیمها و براتون میفرستم.شاید به دردتون خورد.میتونین مقادیر قبلی و یادداشت کنین و اگه خوشتون نیومد به حالت قبل برش گردونین.

elesaeid
29-10-2016, 22:24
آقای شعبانی نشت نور در این مدل خیلی گزارش شده و شما اولین نفر نیستین.اگر از فیلمهای لترباکس و 16.9 استفاده می کنید Local Dimming را فعال و در بالاترین حد قرار بدین بعد به لبه ها دقت کنین ببینین لبه ها را جارو میکنه یا نه(یعنی اوضاع بهتر میشه یانه).مورد بعدی در مورد این پنل خیرگی تصاویر هست که تقریبا در 10% پنلها اتفاق می افته. مثلا اگر منو دی وی دی پلیر به مدت 5 دقیقه روی تصویر تلویزون باشه (یا هر تصویر ثابت دیگه ای) شما تا چند دقیقه یه سایه ای از تصویر قبلی دارین.برای تست هم بعد از 5 دقیقه الگوی رنگ خاکستری را پخش کنین اگر پنل همچین ضعفی داشت خودشو نشون میده.فقط نتیجه و اعلام کنید.ممنون

elesaeid
29-10-2016, 22:26
این هم یکی از ده ها تنظیمات موجود

2D settings - HDMI
-------------------------
Picture Mode Settings - Standard (User)
Aspect Ratio - Original (Just Scan)
Energy Saving - OFF
Eye Comfort Mode - OFF
Backlight - 60
Contrast - 90
Brightness - 49
Sharpness - 10
Color - 50
Tint - 0
Color Temperature - C20

Advanced Controls
-----------------------
Dynamic Contrast - OFF
Dynamic Color - OFF
Preferred Color - Skin 0, Grass 0, Sky 0
Color Gamut - Normal
Super Resolution - OFF
Gamma - Medium

Picture Options
-------------------
Noise Reduction - OFF
MPEG Noise Reduction - OFF
Black Level - LOW
Real Cinema - ON
Motion Eye Care - OFF
LED Local Dimming - Medium
TruMotion - OFF

3D settings - HDMI
Energy Saving - OFF
Eye Comfort Mode - OFF
Backlight - 100
Contrast - 95
Brightness - 50
Sharpness - 10
Color - 50
Tint - R5
Color Temperature - C20

Advanced Controls
-----------------------
Dynamic Contrast - OFF
Dynamic Color - OFF
Preferred Color - Skin -3, Grass 0, Sky 0
Color Gamut - Normal
Super Resolution - OFF
Gamma - Medium

Picture Options
-------------------
Noise Reduction - OFF
Black Level - LOW
Real Cinema - ON
Motion Eye Care - OFF
TruMotion - OFF

alishabani1358
30-10-2016, 05:55
آقای شعبانی نشت نور در این مدل خیلی گزارش شده و شما اولین نفر نیستین.اگر از فیلمهای لترباکس و 16.9 استفاده می کنید Local Dimming را فعال و در بالاترین حد قرار بدین بعد به لبه ها دقت کنین ببینین لبه ها را جارو میکنه یا نه(یعنی اوضاع بهتر میشه یانه).مورد بعدی در مورد این پنل خیرگی تصاویر هست که تقریبا در 10% پنلها اتفاق می افته. مثلا اگر منو دی وی دی پلیر به مدت 5 دقیقه روی تصویر تلویزون باشه (یا هر تصویر ثابت دیگه ای) شما تا چند دقیقه یه سایه ای از تصویر قبلی دارین.برای تست هم بعد از 5 دقیقه الگوی رنگ خاکستری را پخش کنین اگر پنل همچین ضعفی داشت خودشو نشون میده.فقط نتیجه و اعلام کنید.ممنون
با سلام ممنون از راهنماییتون بنده شبانی هستم فرموده شما کاملا درسته باید توی local dimming اوضاع بهتر بشه و درست توی تصاویری که صفحه پر میشه ومنطقه گوشه مورد نظر تاریک است مشکل حل میشه ولی بعلت بزرگ بودن ناحیه dimming که بصورت ستونی عمل میکنه عملا روی فیلم letterboxمعضل باقیه و توی ذوق میزنه در خصوص خیرگی تصویر چیزی مشاهده نکردم
از نظر بنده بجز مشکل نشت نور سایر ویژگیهای این تی وی ایده ال و میتونه دوستان رو چند سالی تا فراگیر شدن تکنولوژی های جدید ساپورت کنه

danial4
30-10-2016, 07:37
سلام
جناب شعبانی این مشکلی که شما در خصوص نشت نور پیدا کردید قطعا مختص به تمام تولیدات این مدل نمیشه و تلویزیون شما احتمالا یه مشکلی پیدا کرده ( البته امیدوارم اینطور نباشه و با تغیرات در تصویر و تنظیمات وضعیت بهتر بشه ) بهر حال اگه لطف کنید از این وضعیت عکس بگیرید و قرار بدید ممنون میشم .

danial4
30-10-2016, 07:42
این هم یکی از ده ها تنظیمات موجود

2D settings - HDMI
Energy Saving - OFF
Eye Comfort Mode - OFF
Backlight - 60
Contrast - 90
Brightness - 49
Sharpness - 10
Color - 50
Tint - 0
Color Temperature - C20

Advanced Controls
-----------------------
Dynamic Contrast - OFF
Dynamic Color - OFF
Preferred Color - Skin 0, Grass 0, Sky 0
Color Gamut - Normal
Super Resolution - OFF
Gamma - Medium

Picture Options
-------------------
Noise Reduction - OFF
Black Level - LOW
Real Cinema - ON
Motion Eye Care - OFF
TruMotion - OFF

3D settings - HDMI
Energy Saving - OFF
Eye Comfort Mode - OFF
Backlight - 100
Contrast - 95
Brightness - 50
Sharpness - 10
Color - 50
Tint - R5
Color Temperature - C20

Advanced Controls
-----------------------
Dynamic Contrast - OFF
Dynamic Color - OFF
Preferred Color - Skin -3, Grass 0, Sky 0
Color Gamut - Normal
Super Resolution - OFF
Gamma - Medium

Picture Options
-------------------
Noise Reduction - OFF
Black Level - LOW
Real Cinema - ON
Motion Eye Care - OFF
TruMotion - OFF

دوست و استاد عزیز ، من قبلا تو فرومها و سایتهای معتبر خارجی از تنظیمات مختلفی که ارائه کرده بودند استفاده کرده بودم ولی معتقدم تنظیمات و نوع تصویر یک امر کاملا سلیقه ای میباشد و ممکنه یکی از این نوع رنج تنظیمات راضی باشه و یکی نباشه ولی درکل خوشبختانه تنطیمات و کالیبره کردن تصویر این تلویزیون گستردگی زیادی داره و قطعا میتونه نیازهای هر شخصی رو براساس نوع سلیقش مرتفع کنه .

danial4
30-10-2016, 07:47
یه سوال به ذهنم خطور کرده : بنظرشما شرکت الجی میتونه تو آپدیتهای بعدی این تلویزیون، بصورت نرم افزاری Upscale این تلویزیون رو بهبود ببخشه ؟؟ بنظر من اگه کمی این مورد در شبکه های SD بهبود پیدا میکرد خیلی عالی میشد .

web2003
30-10-2016, 10:00
با سلام . کسی این مدل را با منوی فارسی داره؟ کسی فارسی کرده؟

alishabani1358
30-10-2016, 21:52
سلام
جناب شعبانی این مشکلی که شما در خصوص نشت نور پیدا کردید قطعا مختص به تمام تولیدات این مدل نمیشه و تلویزیون شما احتمالا یه مشکلی پیدا کرده ( البته امیدوارم اینطور نباشه و با تغیرات در تصویر و تنظیمات وضعیت بهتر بشه ) بهر حال اگه لطف کنید از این وضعیت عکس بگیرید و قرار بدید ممنون میشم .
بله چشم منتهی فعلا دسترسی به تی وی ندارم حتما عکس برای دوستان میزارم

elesaeid
30-10-2016, 22:22
دقیقا نکته همینجاست.من دنبال سری ساخت این محصول بودم.میخواستم مشخص کنم که اون سری از تلویزیون هایی که نشت نور دارن مشکل خیرگی هم دارن یا نه!.مثل خط تولید خیلی از شرکتها که میگن مثلا تولید خط 2 خیلی با کیفیت تر از خط 1 هست!!.
یه نکته ی خارج از گود هم بگم.کلا شرکتهای تولید کننده تلویززیون 2016 خیلی ضعیف عمل کردن.ال جی تمام تمرکزش روی oled هست.سونی که واقعا ضعیف عمل کرد و 70درصد تولیداتش پنل ips هستن.سامسونگ هم ارزش خرید بالایی برای منطقه ی ما نداره چون سری های زیر8 اکثرشون مشکل پرش تصویر دارن وآپشن های کمی دارن.فقط ks8000 خیلی قوی عمل کرد که نمیدونم چرا وارد ایران نشده!!.شاید به این خاطر ه که تکنولوژی lcd led اشباع شده و پیشرفت خیلی کند شده و صرفه ی اقتصادی نداره!.شما یه نگاه به ledهای ال جی بندازید امکان نداره بدون مشکل باشن!.ساسمونگ هم امکان نداره با قیمت مناسب باشن و سونی هم که....
رو همین حساب خرید مدلهای 2015 در برخی از موارد حتی عاقلانه تر به نظر می رسه!.مثلا ju7100 سامسونگ یه پک متعادل با قیمت 3.700 هست و w800c هم با اینکه دیگه پیر شده هنوز یه گزینه ی بی آزار به حساب میاد!.
بگذریم.آقای شبانی ما منتظر تصویر هستیم

elesaeid
30-10-2016, 22:31
حقیقتا من هم به موتور ارتقای تصویر ال جی مخصوصا در رزولوشن های پایین شک دارم و احساس میکنم سونی در درجه ی اول و سامسونگ عملکرد بهتری دارن.کلا ال جی برای پیکسلی نشدن تصویر یه بلور خیلی زیادی به تصویر میده انگار یه روکش مات کشیدی روش!.در صورتی که تصویر باید شارپ باشه و فقط نویز اون کم بشه نه اینکه به پیکسلهای لبه fade بده!.البته اگر پنل va بود شاید اوضاع یکم بهتر بود به هر حال کنتراست بیشتر، تصویر و شارپ میکنه.نمیدونم.به نظرم زیاد رو این قضیه ی آپدیت حساب باز نکنین چون موضوع برای 1 ماه و 1 سال نیست!!.
تلویزیون شما چند اینچه و فاصله ی عادی شما برای تماشا چقده؟ممنونم.

danial4
31-10-2016, 07:23
تلویزیون بنده 55 اینچ و فاصله تقریبی و معمول حدود 3 تا 4 مترمیباشد .

mahdi255
31-10-2016, 11:27
سامسونگ هم ارزش خرید بالایی برای منطقه ی ما نداره چون سری های زیر8 اکثرشون مشکل پرش تصویر دارن وآپشن های کمی دارن.فقط ks8000 خیلی قوی عمل کرد که نمیدونم چرا وارد ایران نشده!!.شاید به این خاطر ه که تکنولوژی lcd led اشباع شده و پیشرفت خیلی کند شده و صرفه ی اقتصادی نداره!.شما یه نگاه به ledهای ال جی بندازید امکان نداره بدون مشکل باشن!.ساسمونگ هم امکان نداره با قیمت مناسب باشن و سونی هم که....
رو همین حساب خرید مدلهای 2015 در برخی از موارد حتی عاقلانه تر به نظر می رسه!.مثلا ju7100 سامسونگ یه پک متعادل با قیمت 3.700 هست

سلام
مدل ks8000 الان تو بازار ایران تحت گارانتی سام سرویس با نام KS8980 وارد بازار شده که متاسفانه فقط مدل 60 اینچ داره به قیمت 8500 تومن. تو سایت مصر سامسونگ(سامسونگ هایی که از بانه وارد میشه همگی ساخت مصر هستند) چک کردم هم فقط ks8000 مدل 60 اینچ معرفی شده بود.
برای مدل ju7100 هم تو بانه مدل ju7000 پیدا میشه. آیا این دو مدل یکی هستند؟(فکر می کنم 7100 مدل آمریکا و 7000 مال اروپاست)

alishabani1358
31-10-2016, 21:09
دقیقا نکته همینجاست.من دنبال سری ساخت این محصول بودم.میخواستم مشخص کنم که اون سری از تلویزیون هایی که نشت نور دارن مشکل خیرگی هم دارن یا نه!.مثل خط تولید خیلی از شرکتها که میگن مثلا تولید خط 2 خیلی با کیفیت تر از خط 1 هست!!.
یه نکته ی خارج از گود هم بگم.کلا شرکتهای تولید کننده تلویززیون 2016 خیلی ضعیف عمل کردن.ال جی تمام تمرکزش روی oled هست.سونی که واقعا ضعیف عمل کرد و 70درصد تولیداتش پنل ips هستن.سامسونگ هم ارزش خرید بالایی برای منطقه ی ما نداره چون سری های زیر8 اکثرشون مشکل پرش تصویر دارن وآپشن های کمی دارن.فقط ks8000 خیلی قوی عمل کرد که نمیدونم چرا وارد ایران نشده!!.شاید به این خاطر ه که تکنولوژی lcd led اشباع شده و پیشرفت خیلی کند شده و صرفه ی اقتصادی نداره!.شما یه نگاه به ledهای ال جی بندازید امکان نداره بدون مشکل باشن!.ساسمونگ هم امکان نداره با قیمت مناسب باشن و سونی هم که....
رو همین حساب خرید مدلهای 2015 در برخی از موارد حتی عاقلانه تر به نظر می رسه!.مثلا ju7100 سامسونگ یه پک متعادل با قیمت 3.700 هست و w800c هم با اینکه دیگه پیر شده هنوز یه گزینه ی بی آزار به حساب میاد!.
بگذریم.آقای شبانی ما منتظر تصویر هستیم
با سلام قول داده بودم چندتا عکس از صفحه تی وی در حالت تاریک بزارم فقط باید بگم که local dimmingرو خاموش کردم تا تاثیر نشت نور بهتر مشخص بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که توی تصاویر گرفته شده با موبایل شدت نشت نور بمراتب بیشتر دیده میشه ولی اون چیزی که قابل رویت هست گوشه سمت راست پایینه
از دوستان درخواستی دارم لطفا شما هم از صفحه تی وی در حالت رادیو و لوکال خاموش عکس بزارید شاید من زیادی حساسم

elesaeid
01-11-2016, 00:00
سلام آقا مهدی.یه جورایی دپرس شدم!.واقعا به 8000 امیدوار بودم.حقیقتا تفاوت بین 7000 و 7100 برای من مشخص نیست.شما یه سر به displayspecifications بزن فکر کنم 7000 گستردگی رنگش زیاد نباشه.بازم نمیدونم.از متن شما مشخصه که دنبال این قضیه هستین.شما خودتون چه پیشنهادی برای خرید دارین مدل؟!.امکانات این مدل ال جی واقعا وسوسه کننده هست ولی کیفیت پنلش یکم پایینه و منو دو دل کرده.سایت سلام بابا تقریبا همه جا پیغام گذاشتم حتی 50ju7000 هم نظر دادم.فکر کنم ادمین گفت که یک مورد برگشتی داشتن!!.کلا وقتی به خرید تلویزیون تا آخر آبان فکر میکنم دوس دارم برم یه 21 دست دوم بخرم ولی صبر کنم تا 2017 تا یه ست معقول و مناسب مثل h6400 پیدا بشه.مثل اینکه تمام دنیا پنل های 2016 ال جی تخم مرغ شانسی شده!.چندین مورد هم سایت های انگلیسی گزارش کیفیت پایین پنل و دادن.
پیشنهاد شما برای خرید چیه؟.ممنون

elesaeid
01-11-2016, 00:14
آقای شبانی ، black uniformity تلویزیون شما مناسب نیست و متاسفانه من راه حل خاصی براش نمی بینم.پنل های ips به دلیل ساختار چینش پیکسلها معمولا مشکلات یکنواختی رنگ مشکی دارن و مشکل از جایی شروع میشه که با مالش توسط پارچه هم مشکل کمتر نمیشه.
local dimming و فعال کنین و از همین حالت عکس بگذارید ممنون میشم.بابت عکسهای قبلی هم تشکر میکنم. برای مشکل شما سرچ میکنم اگه راه حلی بود حتما مطرح میکنم.فقط یه سوال.واقعا تصویری که شما می بینید چقد از عکس بهتر هست؟ و اینکه تلویزیون قبلی شما چی بود؟ با توجه به تلویزون قبلیتون از تصویر این مدل راضی هستین یا نه؟.چون برای من این حالت یکپارچگی و عمق مشکی قابل قبول نیست وحتی وسوسه میشم که وام بگیرم و eg910 بخرم و نگرانیم بابت پرداخت وام باشه تا مشکلات پنل!!.

alishabani1358
01-11-2016, 05:56
آقای شبانی ، black uniformity تلویزیون شما مناسب نیست و متاسفانه من راه حل خاصی براش نمی بینم.پنل های ips به دلیل ساختار چینش پیکسلها معمولا مشکلات یکنواختی رنگ مشکی دارن و مشکل از جایی شروع میشه که با مالش توسط پارچه هم مشکل کمتر نمیشه.
local dimming و فعال کنین و از همین حالت عکس بگذارید ممنون میشم.بابت عکسهای قبلی هم تشکر میکنم. برای مشکل شما سرچ میکنم اگه راه حلی بود حتما مطرح میکنم.فقط یه سوال.واقعا تصویری که شما می بینید چقد از عکس بهتر هست؟ و اینکه تلویزیون قبلی شما چی بود؟ با توجه به تلویزون قبلیتون از تصویر این مدل راضی هستین یا نه؟.چون برای من این حالت یکپارچگی و عمق مشکی قابل قبول نیست وحتی وسوسه میشم که وام بگیرم و eg910 بخرم و نگرانیم بابت پرداخت وام باشه تا مشکلات پنل!!.
دوست عزیز تلویزیون قبلی بنده پلاسما بود و خودتون بهتر میدونید گه از نظر کیفیت رنگ مشکی عالی بود راستش قبل از خرید این مدل دنبال خرید پلاسما بودم ولی چیز بدرد خوری دیگه توی بازار نیست واقعا حیف شد که دیگه تولید نمیشه
شدت مشکل توی نور معمولی اتاق دیده نمیشه و فقط توی اتاق کاملا تاریک اونم توی عکس اینقدر زیاده البته کلا این تلویزیون برای تماشای فیلم در محیط تاریک سفارش نشده از نظر کیفیت تصویر با رعایت قانون فاصله مناسب و دستکاری های شخصی مشکلی نیست و راضیم وقتی که لوکال دیمینگ رو روشن کنید وضعیت بهتره ورنگ مشکی کاملتر دیده میشه فقط بدلیل ناحیه دیمینگ بزرگش که بصورت ستونی هست در محیط تاریک شما یکنواختی مشکی رو در صحنه های کاملا تاریک از دست میدید از این مورد حتما عکس میزارم
توی نواحی که در عکسها دیده میشه فقط گوشه پایین سمت راست محسوسه و مابقی جلب توجه نمیکنه جالبه روز اول اینطوری نبود نمی دونم شاید گرمای پنل در ایجادش بی تاثیر نباشه

danial4
01-11-2016, 07:47
سلام
من مطمئنم که شدت نشر نور در عکسهایی که تو موبایل گرفته میشه خیلی بیشتر از معمول جلوه میکنه ، بازم تاکید میکنم که بهیچ عنوان نمیشه از روی عکسی که گرفته میشه ( بخصوص توسط دوربین موبایل ) در مورد کیفیت خوب یا بد یک تلویزیون اظهار نظر قطعی کرد .

danial4
01-11-2016, 07:57
جناب شبانی شما با توجه به تلویزیون قبلی که پلاسما بوده و به اون تصویر عادت داشتید شاید اوایل یکم براتون سخت باشه ولی حتما به مرور به وسعت و عمق رنگ مشکی در تلویزیونهای ال ای دی عادت میکنید ، مطمئن باشید اگه تلویزیون قبلی شما پلاسما نبود خیلی دید بهتری به خرید جدیدتون داشتید . در هر حال مبارکتون باشه و لذتشو ببرید .

mahdi255
01-11-2016, 16:05
سلام آقا مهدی.یه جورایی دپرس شدم!.واقعا به 8000 امیدوار بودم.حقیقتا تفاوت بین 7000 و 7100 برای من مشخص نیست.شما یه سر به displayspecifications بزن فکر کنم 7000 گستردگی رنگش زیاد نباشه.بازم نمیدونم.از متن شما مشخصه که دنبال این قضیه هستین.شما خودتون چه پیشنهادی برای خرید دارین مدل؟!.امکانات این مدل ال جی واقعا وسوسه کننده هست ولی کیفیت پنلش یکم پایینه و منو دو دل کرده.سایت سلام بابا تقریبا همه جا پیغام گذاشتم حتی 50ju7000 هم نظر دادم.فکر کنم ادمین گفت که یک مورد برگشتی داشتن!!.کلا وقتی به خرید تلویزیون تا آخر آبان فکر میکنم دوس دارم برم یه 21 دست دوم بخرم ولی صبر کنم تا 2017 تا یه ست معقول و مناسب مثل h6400 پیدا بشه.مثل اینکه تمام دنیا پنل های 2016 ال جی تخم مرغ شانسی شده!.چندین مورد هم سایت های انگلیسی گزارش کیفیت پایین پنل و دادن.
پیشنهاد شما برای خرید چیه؟.ممنون
سلام
بهترین جایگزین برای uh850 مدل X850D سونی هست که حدود 700 800 تومن گرونتر از الجی هست. این مدل سونی نیز مثل الجی از IPS استفاده می کنه ولی از کیفیت تصویر بهتری برخوردار هست بخاطر پردازش تصویر بهتر سونی(قبلا سونی تو بعضی مدلهاش ازپنل های IPS ساخت الجی استفاده می کرد تو این مدل هم بعید نیست که پنلش ساخت الجی باشه). ضمنا این مدل سونی مدل هایی هم داره که ساخت خود ژاپن هستند که مسلما کیفیت ساختشون میتونه عالی باشه مثل: X8599 و...)
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. البته بنده هم مثل شما به همین ks8000 رسیده بودم. این رو هم اضافه کنم (البته خودتون بیشتر واقف هستید) که سری C سونی که مال 2015 هستند کیفیت تصویر خیلی بهتری نسبت به سری 2016 دارند که البته گرونتره و احتمالا نایاب ولی شاید تو بانه پیدا بشه.

danial4
02-11-2016, 08:30
اینکه شرکتهای سونی و الجی بنا به تست و تجربه دوستان در تولید محصولات 2016 نسبت به قبل افت کیفیت تصویر داشتند خیلی عجیب و بحث برانگیزه و باید دید که چرا چنین شرکتهای قدری اینطوری اعتبار خودشون رو خدشه دار میکنند ( افت کیفیت محصولات تو کشوری مثل ایران یه امر عادیه ولی برای شرکتهای غولی چون سونی و الجی نه)

reza1348_rezareza
02-11-2016, 08:59
شاید واقعا افتی در کار نباشه.شرکتها همیشه مدلهای مختلف برای سلایق و خصوصا بودجه های مختلف و در نتیجه با کیفیتهای متفاوت تولید میکنند.البته به نظر میاد سونی نسبت به الجی و سامسونگ همیشه یک حدی از کیفیت رو حفظ میکنه و از اون حد پایینتر نمیاد. و میشه گفت بد نداره!ولی اون دوتا از مدلهای بد تا خیلی خوب رو دارن.
البته فقط بین این سه رو میگم سایر مدلها مثلا پاناسونیک رو نمیدونم.

kurosh57
02-11-2016, 17:39
سلام،من هم تست کردم و یه مقدار (کمتر از چیزی که تو تصویر دیده میشه) این مشکل رو در گوشه پایین سمت راست داشتم.ولی black uniformity در کل بهتر از عکسی که هست دیده شد.
زیاد روی این مساله حساس نشید،فقط وقتی توی اتاق کاملا تاریک فیلم لتر باکس میبینید دیده میشه.
جالبه که تو سایت معتبر rtings، بلاک یونیفرمی این مدل خوب ارزیابی شده و در عکسی هم گذاشته مشکل نشت نور از گوشه ها دیده نمیشه و عبارت (The LG UH8500's black uniformity is decent, without any obvious clouding or light bleeding.)
شاید کیفیت پنلهایی که برای اروپا و آمریکا سفارش میشه بهتر باشه،شاید.
پنلهایی که ما داریم برای منطقه آفریقا و خاور میانه هست و تو قسمت لوکیشن میبینید که اروپا نیست.
من هم تازگی از بانه خریدم و قبل از سفر هم تو همین تاپیک از دوستان مشاوره خواستم،تجربیات خوبی از انتخاب و تست مدلهای مختلف اونجا داشتم که ذکر میکنم،شاید به درد دوستان بخوره.در نهایت با کلی بررسی و وسواس و یک روز کامل تست و گشتن تو فروشگاه های اونجا به این مدل رسیدم که دلایلش رو هم میگم و الان هم راضی هستم از انتخابم.

kurosh57
02-11-2016, 17:49
یه مقدار از مشکل عکس هم احتمالا بخاطر اون آیکن audio only هست که نور اطرافش پخش میشه و تو تصویر حرکت هم میکنه.
من یه تصویر مشکی کامل با کیفیت full hd رو از تی وی پخش کردم.فعلا امکان گذاشتن عکس ندارم ولی بعدا اینجا میزارم.
شما یه بار تصاویر 4k که با dvbs خود این پنل گرفته و پخش میشه ببینید،نظرتون حتما مثبت میشه.

alishabani1358
02-11-2016, 19:08
دقیقا درسته منم توی توضیحات عکسها عنوان کردم که نشت نور تو عکس خیلی بچشم میاد در اصل همون گوشه پایین راسته که دیده میشه در کل با توجه به استفاده یک ماهه میتونم بگم تلویزیون ارزشمندیست

danial4
02-11-2016, 20:34
کوروش عزیز لطفا دلایل خود را از بابت انتخاب این مدل بفرمایید .

elesaeid
03-11-2016, 00:51
سلام.مگه چقد میشه تصویر 4K دید؟.خوب اکثر ماها همون شبکه 3 شبکه ورزش یا نهایتا hd های ----s را میتونیم ببینیم.واقعا در حال حاضر در ایران 4k بودن بهانه ی خوبی برای خرید نیست!.ولی همین 4k بودن باعث میشه برای استاندارد hdr تلاش بشه و به موازات این قضیه حداکثر نور پنل بالا بره و این خودش یه حرکت مثبته.نگرانیه من بیشتر در استفاده ی روزمره و کانالهای عادی هست نه 4k.

kurosh57
03-11-2016, 01:43
اول از همه من هنوز بین انتخاب uh850 , و w800c تردید داشتم و قرار شد که اونجا تصمیم بگیرم.همون اول به فروشگاهی رفتم که یه uf770 را کنار w800c گذاشته بود و هردو در حال پخش یه کلیپ 1080 با محتوای یکسان و همزمان بودند.تصویر شارپ تر،زنده تر، و کنتراست بهتر سونی کاملا مشخص بود.طوری که ال جی کاملا توی ذوق میزد.
با فرض اینکه تنظیمات را دستکاری کردن،کنترل هر دو را خواستم و دیدم نه! هردو روی تنظیم دیفالت کارخانه ای و تقریبا یکسان بودن.
بعد از کلی گشتن جایی پیدا کردم که uh850 را کنار w800 روشن گذاشته بود(بالا و پایین) و کلیپ اچ دی پخش میشد،این بار باید خیلی دقیق میشدی تا کیفیت بهتر جزییات را تو سونی میدیدی.که این مساله هم با توجه به اختلاف کنتراست آنها،1200:1 برای ال جی و 5000:1 برای سونی کاملا طبیعیه.
البته کلیپ کاملا پرنور و درخشان بود و نور محیط هم زیاد.
نکته جالب تمایل زیاد فروشنده ها برای فروختن سونی بود،حتی وقتی از خودشون مشاوره برای انتخاب میخواستم(که همه میدونیم درست نیست و فقط تمایل فروشنده را برای فروش مدلی خاص آشکار میکنه) بجز یک مورد همه سونی را پیشنهاد میدادن.
دلیلش هم کاملا مشخصه،سال 2016 داره به پایان میرسه و اون مدل 2015 هست و بقول یکی از دوستان کم کم داره قدیمی و پیر بحساب میاد و در اولویت فروشه.
یه نکته ای هست،نسبت کیفیت،سایز،امکانات و بروز بودن به قیمت،که uh850 برنده به حساب میاد (به نظر من).
بیشتر توضیح میدم....

kurosh57
03-11-2016, 02:00
سلام.مگه چقد میشه تصویر 4K دید؟.خوب اکثر ماها همون شبکه 3 شبکه ورزش یا نهایتا hd های ----s را میتونیم ببینیم.واقعا در حال حاضر در ایران 4k بودن بهانه ی خوبی برای خرید نیست!.ولی همین 4k بودن باعث میشه برای استاندارد hdr تلاش بشه و به موازات این قضیه حداکثر نور پنل بالا بره و این خودش یه حرکت مثبته.نگرانیه من بیشتر در استفاده ی روزمره و کانالهای عادی هست نه 4k.

شبکه 3 هم دیگه hd شده و حتی کانالهای داخلی هم دارن به سمت hd شدن میرن و کانلهای 4k هم دارن از راه میرسن.
در مورد تفاوت ips و va گفتین و درست هم هست.ولی همه ips ها مثل هم نیستن.الان پاناسونیک هم تو cx700 که با قیمت خیلی بالاتر اونجا بود از ips استفاده کرده.
و این پنل هم مزایایی داره.(زاویه دید بازتر که کاملا به چشم میاد و کاربردی هم هست و قدرت تحمل ضربه خیلی بیشتر بدون آسیب پذیری و ...)،صدای خیلی بهتر برای این مدل.
اگه الان بخواین یه گیرنده dvbs که 4k ساپورت باشه خریداری کنین که کم هم پیدا میشه از برندهای چینی حداقل 500-600 باید هزینه کنین.
تو کانالهای sd هم میشه با تنظیمات دقیق و با حوصله و آزمودن تصویر، به کیفیت تا حدودی رضایت بخش رسید.
ضمن اینکه در اصالت بعضی پنلهای سونی که اونجا فروش میره یه مقدار شک و تردید هست...

elesaeid
03-11-2016, 12:57
من دوست دارم یه دستگاه به چالش کشیده بشه تا وقتی خریدیش از قبل باهاش کنار اومده باشی تا توو ذوقت نخوره همین.من طرفدار هیچ برندی و مدلی نیستم اتفاقا در فروم w800c هم همین سوالها و مطرح میکنم.علاقه ی هر کسی به امکانات این مدل ال جی انکار ناپذیره ولی تصویری که شما دیدین در روشنایی روز بود اون هم پشت ویترین و اون هم کلیپ!.الان شما ifilm اچ دی و ببین و با مستند اچ دی مقایسه کن!!.کاملا مشخصه خیلی از فیلمهای آی فیلم از رو vcd-player داره پخش میشه :| و رزولوشن 288*352 هست!. به هرحال شرایط داخل خونه متفاوته.فاصله ی شما با تلویزیون مشخصه و اکثرا فیکس شده.سورس پخش هم که بی کیفیت و محیط هم تاریکتر.من از uh850 خیلی خوشم میاد ولی نمیخوام وقتی خریدمش بگم ایکاش.......!.یکی از دوستانم eg910 خرید و الان پشیمونه! میگه وقتی تصویر تاریکه و هوا هم روشنه انکار پنل صورتیه!!.فکر کن من حاضر بودم صورتی ابی زرد باشه ولی بازم دوسش داشتم ولی این بنده خدا ناراضیه! :| .به نظر میرسه این تلویزون یه جای خالی از بازار و هدف قرار داده که در واقع یک پک معقول به حساب میاد تا اینکه تصویری عالی داشته باشه ولی بدون امکانات!.بازم منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.ممنون

elesaeid
03-11-2016, 13:10
من دوست دارم یه دستگاه به چالش کشیده بشه تا وقتی خریدیش از قبل باهاش کنار اومده باشی تا توو ذوقت نخوره همین.من طرفدار هیچ برندی و مدلی نیستم اتفاقا در فروم w800c هم همین سوالها و مطرح میکنم.علاقه ی هر کسی به امکانات این مدل ال جی انکار ناپذیره ولی تصویری که شما دیدین در روشنایی روز بود اون هم پشت ویترین و اون هم کلیپ!.الان شما ifilm اچ دی و ببین و با مستند اچ دی مقایسه کن!!.کاملا مشخصه خیلی از فیلمهای آی فیلم از رو vcd-player داره پخش میشه :| و رزولوشن 288*352 هست!. به هرحال شرایط داخل خونه متفاوته.فاصله ی شما با تلویزیون مشخصه و اکثرا فیکس شده.سورس پخش هم که بی کیفیت و محیط هم تاریکتر.من از uh850 خیلی خوشم میاد ولی نمیخوام وقتی خریدمش بگم ایکاش.......!.یکی از دوستانم eg910 خرید و الان پشیمونه! میگه وقتی تصویر تاریکه و هوا هم روشنه انکار پنل صورتیه!!.فکر کن من حاضر بودم صورتی ابی زرد باشه ولی بازم دوسش داشتم ولی این بنده خدا ناراضیه! :| .به نظر میرسه این تلویزون یه جای خالی از بازار و هدف قرار داده که در واقع یک پک معقول به حساب میاد تا اینکه تصویری عالی داشته باشه ولی بدون امکانات!.بازم منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.ممنون

kurosh57
03-11-2016, 13:39
ممنون از نظرات شما.
اصلا موضوع طرفداری و.....نیست،اصلا!!
بله عرض کردم که در روشنایی روز بوده و کلیپ هم پرنور و محیط هم همچنین، ولی نه از پشت ویترین!اصلا من از پشت ویترین دیدن قضاوت نمیکنم،40 دقیقه توی اون فروشگاه بودم و مفصل هردو را بررسی و تست کردم.و نظرم این بود که این مدل نه تنها افت کیفیت نداشته بلکه نسبت به مدلهای 2015 مثل همون uf770 یا uf680 که اونها رو هم حضوری بررسی و تست کردم کیفیت تصویر و کیفیت ساخت بالاتری داره.
توصیه من اینه که شخصا و حضوری هردو را کنار هم ببینید و بررسی کنید،اگه بگردید میتونین فروشگاه هایی پیدا کنین که هردو را داشته باشن و اگه مطمئن بشن که خریدار هستین اجازه همه جور تست بهتون میدن،حتی میتونین بخواین که تصویر آنتن دیجیتال را براتون پخش کنن.
نتیجه من این بود که تو محیط معمولی و تا حدودی روشن و پخش محتوای اچ دی،کیفیت تصویر این دو مدل تقریبا مشابه هست،تو صحنه های پرتحرک برتری با uh850 بود،تو صدا هم همین طور.وقتی تصویر sd پخش میشد کیفیت تصویر سونی مقداری بهتر بود و جزئیات شارپ تر نمایش داده میشد.
و تو محیط های تاریک و کاملا تاریک هم مشخصه که برتری با سونی هست.(این مورد رو اونجا امکان تستش نبود) ولی قطعا همینطوره.
من محیط استفادم بیشتر با نور معمولی و گاهی حتی پرنور هست،و با توجه به مقایسه مجموع کیفیت و امکانات و....انتخاب کردم.
امکان عکس گذاشتن فراهم بشه حتما اینجا قرار میدم.

danial4
03-11-2016, 13:41
بنده هم وقتی نقاط ضعف و قوت این مدل رو بررسی میکنم به این نتیجه میرسم با در نظر گرفتن همه فاکتورها انتخاب هوشمندانه ای کردم و در کل راضیم ِ

alishabani1358
03-11-2016, 15:59
دوستان فکر میکنید آپدیت webos بنابر منطقه انتخابی فرقی بکنه ویا همش یکیه? راه حلی برای نصب بعضی از اپ های ایرانی مثل اپارات و… روی تلویزیون وجود داره?

elesaeid
04-11-2016, 21:29
سلام.آقای شبانی می تونید چند تا عکس از پنل در حال پخش فیلمهای لترباکس بگذارید که ببینیم در حالت پخش فیلم نشت نور چطور هست؟
در ضمن تنظیمات بکلایت شما چنده؟
ممنون

elesaeid
04-11-2016, 22:01
آقا دانیال می تونید دلایل مثبت و منفی خودتونو برای انتخاب نهایی بفرمایید؟
مثلا در مقام مقایسه با w800c یا JU7000 سامسونگ
به عنوان مثال W800C
کیفیت تصویر کلی بهتری ارائه میده.انکودر بسیار قوی داره(قدرت تحلیلی مین برد بسیار خوبی داره)،سیستم عامل اندروید داره قاب بسیار باریکی داره،
و در عوض
روشناییش کمتره ، بخاطر اندروید کندتره و گاهی اوقات هنگ هم میکنه، فول اچ دی هست، کنترل ساده ای داره، ----S معتبری مثل ال جی نداره (نظر شخصی و تجربی به عنوان تعمیرکار که 3 مورد سوختن مین برد داشتم اما یک مورد هم تابحال سوختن مین ال جی نداشتم)،در صورت نصب روی دیوار دسترسی به پورت ها سخت میشه،قابلیت HDR کمتری داره
نظر شما چیه؟
البته ju7000 اگه همون ju7100 باشه تنها ضعفش ----s هست و در بقیه ی موارد به نظر من گزینه ی خوبی هست.البته قیمتشم تقریبا 700 تومن گرونتره
منتظر نظرات دوستان هستم

kurosh57
04-11-2016, 22:16
دوستان فکر میکنید آپدیت webos بنابر منطقه انتخابی فرقی بکنه ویا همش یکیه? راه حلی برای نصب بعضی از اپ های ایرانی مثل اپارات و… روی تلویزیون وجود داره?

من تابحال آپدیت نکردم،ولی به احتمال زیاد بنا بر منطقه فرق میکنه.ماله من رو فروشنده روی جنوب آفریقا ست کرد و هنوزم تغییرش ندادم.
انگار تابحال کسی نتونسته این مدل رو از توی منوی مخفی، فارسی کنه و ایران از توش حذف شده،برای برنامه هایی مثل آپارات فکر کنم باید فارسی بشه،شاید تو آپدیتهای بعدی یا وقتی گلدیران شروع به مونتاژ این مدل بکنه امکانش فراهم بشه و احتمالا با اون تغییر dvbs از کار خواهد افتاد.

RAM007
05-11-2016, 00:38
----- داخلیش کانالهای فورکی ساپورت میکنه یا نه؟دوستای که امتحان کردن جئاب بدن

- - - Updated - - -

danial4
05-11-2016, 07:54
آقا دانیال می تونید دلایل مثبت و منفی خودتونو برای انتخاب نهایی بفرمایید؟
مثلا در مقام مقایسه با w800c یا JU7000 سامسونگ
به عنوان مثال W800C
کیفیت تصویر کلی بهتری ارائه میده.انکودر بسیار قوی داره(قدرت تحلیلی مین برد بسیار خوبی داره)،سیستم عامل اندروید داره قاب بسیار باریکی داره،
و در عوض
روشناییش کمتره ، بخاطر اندروید کندتره و گاهی اوقات هنگ هم میکنه، فول اچ دی هست، کنترل ساده ای داره، ----S معتبری مثل ال جی نداره (نظر شخصی و تجربی به عنوان تعمیرکار که 3 مورد سوختن مین برد داشتم اما یک مورد هم تابحال سوختن مین ال جی نداشتم)،در صورت نصب روی دیوار دسترسی به پورت ها سخت میشه،قابلیت HDR کمتری داره
نظر شما چیه؟
البته ju7000 اگه همون ju7100 باشه تنها ضعفش ----s هست و در بقیه ی موارد به نظر من گزینه ی خوبی هست.البته قیمتشم تقریبا 700 تومن گرونتره
منتظر نظرات دوستان هستم
در مقام مقایسه با w800c باید بگم که بنده تابحال تصویر این مدل رو از نزدیک ندیدم ولی شنیدم تصویر خوب و قابل قبولی داره ، ولی برام خیلی عجیبه که با توجه به فرمایش شما در خصوص ارائه تصویر کلی بهتر این مدل نسبت به uh8500 چجوریه که سایت Rtings امتیاز کلی سونی رو 7داده و این مدل رو 7.8 و در تمام آیتمهای امتیازی الجی در این سایت در مقام بالاتری قرار گرفته ، اگه واقعا تصویر سونی بهتر باشه باید به این سایت و بقیه سایتهای ارزیابی تلویزیونها شک کرد و بهشون توجهی نکرد .ولی بطور کلی حتی اگه یکم تصویر سونی برتری داشته باشه بنظرم تو بقیه امکانات و قابلیتها الجی کاملا برتره و حق انتخاب بالاتری رو بخودش اختصاص میده .

danial4
05-11-2016, 08:31
----- داخلیش کانالهای فورکی ساپورت میکنه یا نه؟دوستای که امتحان کردن جئاب بدن

- - - Updated - - -

بله کانالای 4k رو ساپورت میکنه ، تو صفحات قبل چند تا عکس از شبکه های 4k قرار دادم که میتونید ملاحظه بفرمایید .

reza1348_rezareza
05-11-2016, 09:08
کیفیت تصویر کلی بهتری ارائه میده.
به نظر من مهمترین امتیاز یک تلویزیون کیفیت تصویره.در واقع اونقدری که این ویژگی دیده میشه و به کار میاد سایر موارد کاربرد نداره.تازه اونم تصویر full hd ونه 4k.(در حال حاضر اولا منابع 4k خیلی کمه ثانیا باید اونقدر به پنل نزدیک باشی تا بتونی اختلاف full hd و 4k رو ببینی).
مثلا روشنایی کمتر که گفتی(تازه اگر چنین اشکالی وجود داشته باشه !من خودم تو مغازه ای که سامسونگ والجی و w800 روشن بود دیدم اتفاقا سونی پر نورتر بود شاید به خاطر تنظیمات باشه ولی اینطوری بود) فقط تو اتاقی که نور خورشید زیاد باشه تاثیر میذاره یا دسترسی سخت تر به پورتها روی دیوار با استفاده از یک آیینه کوچولو براحتی قابل حله!
HDR که هنوز یک تکنولوژی در حال پیشرفته و به عنوان یک معیار ارزشگذاری زیاد کاربردی نیست.

reza1348_rezareza
05-11-2016, 09:19
در مقام مقایسه با w800c باید بگم که بنده تابحال تصویر این مدل رو از نزدیک ندیدم ولی شنیدم تصویر خوب و قابل قبولی داره ، ولی برام خیلی عجیبه که با توجه به فرمایش شما در خصوص ارائه تصویر کلی بهتر این مدل نسبت به uh8500 چجوریه که سایت Rtings امتیاز کلی سونی رو 7داده و این مدل رو 7.8 و در تمام آیتمهای امتیازی الجی در این سایت در مقام بالاتری قرار گرفته ، اگه واقعا تصویر سونی بهتر باشه باید به این سایت و بقیه سایتهای ارزیابی تلویزیونها شک کرد و بهشون توجهی نکرد .ولی بطور کلی حتی اگه یکم تصویر سونی برتری داشته باشه بنظرم تو بقیه امکانات و قابلیتها الجی کاملا برتره و حق انتخاب بالاتری رو بخودش اختصاص میده .
دوست عزیز چیز عجیبی در این مورد وجود نداره درسته نمره کیفیت تصویر بالاتره ولی به جزئیات نمره دقت کن دو پارامتر مهم Contrast وBlack Uniformity سونی بالاتره و بیشترین علت بالاتر بودن الجی پارامتر Viewing Angle .

danial4
05-11-2016, 09:48
حالا اگه یه بنده خدایی براساس این اطلاعات بین این دو مدل بخواد انتخاب کنه تکلیف چیه ؟ :

danial4
05-11-2016, 09:51
همونطور که می بینید بر اساس اطلاعات و رتبه بندی سایتهای معتبر کفه ترازو کاملا به نفع uh850 میباشد درحالی که دوستان معتقدند تصویرسونی w800 بهتره و این تناقض خریدار رو دچار سردرگمی و انتخاب اشتباه میکنه .

danial4
05-11-2016, 10:00
این دو عکس تو یک شرایط نوری محیطی کاملا یکسان و از یک سورس برای تست تهیه شده که من معتقدم الجی تصویر بهتری ارائه داده
عکس UH8500 :
عکس W800C :

danial4
05-11-2016, 10:05
البته بازم بنظرم کیفیت تصویر و رنگ آمیزی یک تلویزیون بیشتر جنبه سلیقه ای داره و در نهایت این خود مصرف کنندست که تصمیم نهایی رو میگیره .

reza1348_rezareza
05-11-2016, 10:16
دوست عزیز پارامتر Picture Quality (کیفیت تصویر) تو سونی 8 و تو الجی 7.6است.

danial4
05-11-2016, 10:22
خب نکته قابل تامل و بحث دقیقا همینجاست ، الان واقعا اگه با دقت به این دو عکس توجه کنید متوجه وضوح و کیفیت بالاتر نسبی الجی میشید ولی چرا تو این بخش سایت rtings امتیاز سونی رو بیشتر از الجی داده خیلی عجیبه و من هم بخاطر همین تاکید میکنم نمیشه رو امتیازات و رتبه بندی سایتها بسنده کرد . البته یکی از دوستان حرف خوبی زده بود تو همین تاپیک و اون این بود که مثلا امتیاز 8 همین سونی تو بخش کیفیت تصویر بر اساس و در مقام مقایسه با تولیدات همون سال (2015) ارزیابی شده و مثلا شاید اگه این تلویزیون بر اساس تولیدات سال 2016 امتیاز کیفیت تصویر میگیرفت احتمالا رتبه پایینتری میگرفت .

danial4
05-11-2016, 10:34
البته تاکید میکنم که بنده اصلا قصد طرفداری متعصبانه از الجی 55uh850v ندارم و حتی اقرار میکنم نظر من رو در خصوص کیفیت تصویر در شبکه های SD داخلی برآورده نکرده ولی چون 90 درصد استفاده خودم و خانواده از شبکه ها و تصاویر با کیفیت HD هست بنظرم این ضعف در مقابل سایر محاسن این مدل قابل چشم پوشی میباشد .

reza1348_rezareza
05-11-2016, 11:02
به نظر من مقایسه درست کیفیت تصویر فقط و فقط وقتی کاملا درسته که هردوتا کنار هم تو شرایط کاملا مشابه(تنظیمات دستگاه و نور محیط) باشند.رتبه بندی سایتها با تامل باید برسی بشه.

mahdi255
05-11-2016, 12:03

سلام
امتیازی که سایت rtings میده میانگین چندین پارامتر هست که امتیاز هر بخش را از میانگین منتخبی از پارامترهای مختلف محاسبه می کنه. مثلا پارامتر های: میزان کنتراست، یکنواختی رنگ مشکی، زاویه دید، لوکال دایمینگ، HDR، گاموت ، حداکثر روشنایی، پخش SD، پخش HD،پخش FHD، پخش 4K، کیفیت صدا، ویژگی های اسمارت، موشن اینترپلیشن، یکنواختی رنگ خاکستری و ...
حالا ممکنه یک مدل مثلا تو کیفیت صدا، ویژگی های اسمارت، لوکال دایمینگ، زاویه دید، HDR و .... امتیاز بالایی گرفته باشند به نحوی که امتیاز کلی هم برای این مدل بالاتر باشه و در مقابل مدل دیگه ای امتیاز کلی کمتری گرفته اما تو میزان کنتراست، رنگ مشکی، رنگ خاکستری، پخش Sd و ... امتیاز بالاتری گرفته باشد. خوب از نظر کیفیت نهایی تصویر فارغ از سایر ویژگی ها کدوم بهتر ند؟

reza1348_rezareza
05-11-2016, 12:14
خب نکته قابل تامل و بحث دقیقا همینجاست ، الان واقعا اگه با دقت به این دو عکس توجه کنید متوجه وضوح و کیفیت بالاتر نسبی الجی میشید
شاید عکس با تصویر متحرک تفاوت داشته باشه و نتونیم بگیم چون وضوح عکس بالاتره پس تصویر هم بالاتره.البته شاید نمیدونم چقدر درسته!

reza1348_rezareza
05-11-2016, 12:17
خوب از نظر کیفیت نهایی تصویر فارغ از سایر ویژگی ها کدوم بهتر ند؟
بر اساس تستهای rtings:
سونی 8
الجی 7.6

kurosh57
05-11-2016, 20:31
اتفاقا بخاطر نوع تکنولوژی استفاده شده در ساخت پنل،تصاویر متحرک و بخصوص پرتحرک، تو این مدل بهتر دیده میشن و نرم تر و روان تر.
برای من شرایطی فراهم شد که هردو را کنار هم مفصل تست کنم و نظرم را تو صفحات قبل گفتم.
دانیال عزیز شما آپدیت کردی،لطفا بگید لوکیشن را کدوم منطقه و کدوم کشور انتخاب کردی؟و برنامه ها و منو تغییری کرد؟

danial4
05-11-2016, 20:48
من لوکیشن رو روی خاورمیانه گذاشتم و برای الجی سرویس هم گزینه others رو انتخاب کردم همون ابتدا هم به ورژن 04ِ.30.06 آپدیت کردم ِ

danial4
05-11-2016, 20:50
دقیقا با نظر کوروش عزیز موافقم , یکی دیگه از محاسن این تلویزیون تصاویر واضح در حرکات تند و پر تحرکه .

alishabani1358
05-11-2016, 21:19
سلام.آقای شبانی می تونید چند تا عکس از پنل در حال پخش فیلمهای لترباکس بگذارید که ببینیم در حالت پخش فیلم نشت نور چطور هست؟
در ضمن تنظیمات بکلایت شما چنده؟
ممنون
سلام
این چند روزه زیاد وقت آزاد نداشتم ولی حتما در اولین فرصت انجام میدم

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

alishabani1358
07-11-2016, 21:50
سلام
این چند روزه زیاد وقت آزاد نداشتم ولی حتما در اولین فرصت انجام میدم

Sent from my LG-V500 using Tapatalk
خوب بالاخره وقت شد عکسها رو بزارم فقط چند نکته :
برای اینکه بتونم از وضعیت نشت نور پایین پایین سمت عکس بندازم مجبور شدم اتاق رو تاریک کنم در کل این مشکل در اتاق با نور معمولی فقط در تصاویر کاملا تیره دیده میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کنتراست روی 90 و روشنایی 100 می باشد

danial4
08-11-2016, 10:51
منظور از میزان روشنایی که فرمودید روی 100 قرار دادید همون Backlight هست دیگه ؟؟ بنظرم شدت کنتراست و بکلایت رو خیلی بالا گذاشتید .

danial4
08-11-2016, 10:56
بنظرم میزان نشت نور شما از گوشه سمت راست پایین ممکنه بدلیل تنظیم بکلایت و کنتراست TV در میزان بالا باشه ، یکم این مقادیر رو کم کنید ببینید وضعیت بهتر میشه یا نه ، من حتما امشب چندتا عکس تو تصاویر letterbox و در شرایط نوری کم و تاریکی مطلق اتاق قرار میدم البته بعید میدونم این مشکل به این شدت وجود داشته باشه .

MAYSAMTALA
08-11-2016, 22:13
سلام بنده قصد خرید مدل LG 49Uh850v رو به صورت اینترنتی از سایت سلام بابا دارم
از دوستانی که این تی وی رو دارن چند تا سوال داشتم اینه که از این تلویزیون راضی اند ؟ کیفیت تصویر تو کانال های ایران خوب هست ؟
آیا همه مشکل نشت نور در این مدل رو دارن ؟‌
من شندیم که این مدل تو بانه ساخت چینه و لیبل کره خورده روش برگشتی زیاد داره آیا درست هست ؟ دوستانی که این مدل رو خریدن ساخت کدوم کشور خورده ؟ (تو سایت ال جی بخش کشور کره رفتم اصلا uh850 رو تولید نکرده مثل ایران)
خواهش میکنم تجربه خرید این تی وی رو بگید چون می خوام ۲ تا بگیرم یکی از بستگان هم می خواد نمی خوام برام دردسر بشه
اگه مدل پیشنهادی دیگه ای تو این رنج دارید که گزینه بهتری است (برند و سه بعدی مهم نیست ) ممنون میشم راهنمایی کنید

DIGITAL3D
09-11-2016, 18:17
سلام خسته نباشید من مدل uh850v خریدم دومشکل اساسی داره ایا همه این مدل ها این مشکل دارن مشکل اول پایین تلیوزیون سمت راست پاین تلویزیون نورسفید تری نسبت به طرف چپ پخش میکنه

درمورد سه بعدی عرض کنم که هر فیلم چه انیمیشن چه اکش صحنه های که سریع انجام میشه مثل حرکت سریع دست یا حالات حرتی دقیقن وسط تلویزیون چشم ازیت میشه وسه بعدی کامل نیست ایا شماهم تو زمینه سه بعدی مشکل دارید

danial4
09-11-2016, 19:07
من که اصلا این مشکل رو ندارم قبلا هم عکس زیاد گذاشتم امشبم چندتا دیگه میگیرم و میفرستم .

elesaeid
09-11-2016, 20:56
سلام.منتظرعکسهای شما هستیم

elesaeid
09-11-2016, 23:42
اقای شبانی احساس میکنم تنظیمات تصویرتون مناسب نیست.کنتراست اغراق امیزه و نور سفید هم خیلی اشباعه.کلا صورت اون بنده خدا نابود شد!.

alishabani1358
09-11-2016, 23:51
اقای شبانی احساس میکنم تنظیمات تصویرتون مناسب نیست.کنتراست اغراق امیزه و نور سفید هم خیلی اشباعه.کلا صورت اون بنده خدا نابود شد!.
والا من عادت دارم یکی از حالات vivid یا استاندارد رو بیس قرار میدم بعد رنگ رو متناسب با نیاز تنظیم میکنم اون تنظیمات هم در حال حاضر روی تلویزیون دارم استفاده میکنم مشکلی وجود نداره منتها ایرادی که توی عکسه بیشتر بخاطر دوربین موبایله یه جورایی تصویر رو توی حرکت سریع تصاویر گم میکنه و فوکوس لازم صورت نگرفته و اینطوری شده

DIGITAL3D
10-11-2016, 01:13
دوستان عزیز تو مدل 49UH850V درضمینه سه بعدی مشکل دارید من مشکل جدی دارم عرض کردم ولی هیچ کدوم از دوستان مشکل من حل نکردن باورکنید بهترین فیلم های سه بعدی میزارم سه بعدی رو بد نشون میده در حالت ساکن خوبه در حرت تند بد نشون میده ایا شما ها این مشکل داشتید

درخصوص نورسفید یا بکلایت عرض کنم نظرات دوستان گوش کردم ولی درست نیست علت اصلی ظربه وارد شدن به پنل تلویزیون توبار هست که پایین گوشه تصویر سفید نشون میده نوربیشتر

saeedsh7j
10-11-2016, 01:38
دوستان میخوام یه هدفون بیسیم واسه تلویزیون بخرم. باید مدل خاصی باشه تا کار کنه؟

تو سایتا زده بلوتوث داره. من که تو تنظیمات ندیدم بلوتوث

alishabani1358
10-11-2016, 07:18
دوستان میخوام یه هدفون بیسیم واسه تلویزیون بخرم. باید مدل خاصی باشه تا کار کنه؟

تو سایتا زده بلوتوث داره. من که تو تنظیمات ندیدم بلوتوث
سلام هدفون بلوتوث کافیه معقول ترینشونم مارک nia توی بازار ریخته حدود 30 تا 60 مدلهای مختلف
توی منو صدا یه قسمت رو بعنوان خروجی قرار داده که اگه روش اکی کنی خروجی بلوتوث رو میبینی فعلش کن و هدفون رو باهاش پیر کن این دفعه اوله سریع بعد هر موقع هدفون رو روشن کنی وصل میشه

danial4
10-11-2016, 11:52
سلام.منتظرعکسهای شما هستیم

این عکس در نور معمولی اتاق :
این عکسم در اتاق کاملا تاریک :
همونطور که عرض کردم خوشبختانه من اصلا این مشکل نور پایین سمت راست رو ندارم و متاسفانه بقول یکی از دوستان ممکنه پنل آقای شبانی از اون ناحیه در زمان حمل ضربه خورده باشه .

danial4
10-11-2016, 11:56
مورد 3 بعدی رو هم کامل و دقیق تست میکنم و خبرش رو میدم ، ولی اینو میدونم که این tv تو سایتهای ارزیابی و بررسی امتیاز بالایی در بخش 3D گرفته .

elesaeid
10-11-2016, 12:25
شما یه سر به فروم های خارجی بزنین.دیگه همه که ضربه نمیخوره!!.چرا تلویزیون های سامسونگ ضربه نمیخوره؟یا سونی؟یا مثلا ضربه میخوره نشت نور نمیده؟ :| . نشت نور چیزی نیست که با ضربه بوجود بیاد!.اون نشت نوری که با ضربه بوجود بیاد کاملا مشخصه و در بعضی از موارد شما حتی می تونید توو زاویه های خاص خود led بکلایت و هم ببینید!.کلا این مدل پنل همین هست.شما یکپارچگی مشکی uf850 که همین مدل ولی 2015 هست و ببینید بهش امتیاز صفر دادن!!.
خوب اینم ضربه خورد؟.تمام مدلهای ips چون عمق رنگ مشکی پایینی دارن چه ال جی چه سونی چه سامسونگ و...همشون همین ضعفو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر.فکر کن نشت نور با خطای 2 برابر وجود داشته باشه.شما یه پنل va با نشت نور 0.020 بساز در بدترین حالت 0.040 داری که این مقدار هم به چشم نمیاد.حالا یه ips که نشت نور 0.090 داره در بدتین حالت 0.18 داری که خوب کاملا به خاکستری میزنه و با چشم قابل رویته!!

elesaeid
10-11-2016, 12:45
آقا دانیال تنظیماتت خوب به نظر میاد.لوکال دیمینگ در چه وضعیتیه؟.ولی خودمونیما مطمئنی دومی توو اتاق کاملا تاریکه؟اولی و دومی هر دو اتاق تاریکه؟.چون فرق زیادی نداره باهم!.مرسی بابت عکسهات

danial4
10-11-2016, 12:51
دوست عزیز باور کن تو عکسهایی که توسط موبایل گرفته میشه بدلیل نوری که از پنل به لنز میتابه اطراف پنل رو در هر حالتی تاریک نشون میده ، و بطور کلی بارها گفتم و بازم میگم عکس هایی که توسط موبایل گرفته میشه خیلی متفاوت با شرایط اصلیه .

danial4
10-11-2016, 12:55
لوکال دیمینگ رو هم در وضعیت خاموش قرار دادم ، من کلا تو تنظیمات تلویزیون خیلی موشکافانه و دقیق و حساس عمل میکنم و بهترین تصویر ممکن رو از tv میگیرم ، خانواده از این حساسیت و تنظیمات و تستهای مکرر من به ستوه اومدن . :n02:

saeedsh7j
10-11-2016, 14:05
سلام هدفون بلوتوث کافیه معقول ترینشونم مارک nia توی بازار ریخته حدود 30 تا 60 مدلهای مختلف
توی منو صدا یه قسمت رو بعنوان خروجی قرار داده که اگه روش اکی کنی خروجی بلوتوث رو میبینی فعلش کن و هدفون رو باهاش پیر کن این دفعه اوله سریع بعد هر موقع هدفون رو روشن کنی وصل میشه

رفتم خریدم. ولی کانکت نمیشه. به گوشی راحت وصل میشه ولی tv رو میزنه unable to connect [emoji17]
ورژن بلوتوث هدفون رو زده 2.1 +edr باید ورژن خاصی باشه؟ مدل هدفون xp-hs940bt اون مدل Nia که گفتی. کیفیت نداشت اینو خریدم. الان چیکار کنم برم عوض کنم؟ صد تومن الکی پول دادم

alishabani1358
10-11-2016, 14:15
رفتم خریدم. ولی کانکت نمیشه. به گوشی راحت وصل میشه ولی tv رو میزنه unable to connect [emoji17]
ورژن بلوتوث هدفون رو زده 2.1 +edr باید ورژن خاصی باشه؟ مدل هدفون xp-hs940bt اون مدل Nia که گفتی. کیفیت نداشت اینو خریدم. الان چیکار کنم برم عوض کنم؟ صد تومن الکی پول دادم
داخل دفترچه هدفون باید کد اتصال اولیه باشه که باید به تلویزیون بدی در کل اول با کد باهم پیر میشن بعد دیگه مشکلی نیست مطمئن بشید که این کارو کردید

saeedsh7j
10-11-2016, 14:22
داخل دفترچه هدفون باید کد اتصال اولیه باشه که باید به تلویزیون بدی در کل اول با کد باهم پیر میشن بعد دیگه مشکلی نیست مطمئن بشید که این کارو کردید

نه کد نداره. به موبایلم بدون کد وصل شد. شما مدل خاصی وصل کردین. من برم همون مدلو بگیرم؟

alishabani1358
10-11-2016, 14:28
من از همون نیا خریدم الان مدلش یادم نیست ولی توی دفترچه کد داشت برای زمانی که پیر بشه که به تلویزیون دادم وصل شد
یه سوال شما خروجی صدا رو بلوتوث اکی کردی باید منو سرچ تلویزیون برای دستگاه باز بشه و شما هدفون رو پیدا میکنی و بعد ازت کد میخواد

danial4
10-11-2016, 14:29
منم با nia مدل x3 براحتی کانکت کردم و استفاده میکنم .

alishabani1358
10-11-2016, 14:32
مدل من هم یادم اومد nia Q8-851s

saeedsh7j
10-11-2016, 14:40
من از همون نیا خریدم الان مدلش یادم نیست ولی توی دفترچه کد داشت برای زمانی که پیر بشه که به تلویزیون دادم وصل شد
یه سوال شما خروجی صدا رو بلوتوث اکی کردی باید منو سرچ تلویزیون برای دستگاه باز بشه و شما هدفون رو پیدا میکنی و بعد ازت کد میخواد

اره تو سرچ پیدا میکنه. بعد که میزنم کانکت بشه میچرخه. ولی وصل نمیشه.

alishabani1358
10-11-2016, 14:48
یعنی کد رو ازت نمی خواد جور در نمییاد ببین اگه از هدفون راضی هستی و نمی خوای پسش بدی و تلویزیونت به شبکه وصله (البته اگه با کابل باشه بهتره)یه راه حل دیگه دارم بگو تا برات بگم

saeedsh7j
10-11-2016, 14:58
یعنی کد رو ازت نمی خواد جور در نمییاد ببین اگه از هدفون راضی هستی و نمی خوای پسش بدی و تلویزیونت به شبکه وصله (البته اگه با کابل باشه بهتره)یه راه حل دیگه دارم بگو تا برات بگم
اره وصله بگو. مرسیی

alishabani1358
10-11-2016, 15:05
دوستان توجه کنن بدرد همه میخوره:n24: :خوب نرم افزار lg tv plus رو روی گوشیت نصب میکنی گوشی باید به شبکه داخلیت وصل باشه بعد وارد نرم افزار میشی و گزینه فول کنترل رو میزنی از طریق نرم افزار تی وی رو پیدا میکنی و متصل میشی کلی امکانات بهت میده که واقعا کاربردیه توصیه میکنم حتما امتحان کنید خوب توی گزینه منوی سمت راست گزینه BT AGENT رو انتخاب کرده و هدفون بلوتوث رو به گوشی وصل کنید و حالشو ببرید:n19::n19::n19:

elesaeid
10-11-2016, 18:10
حالا به نظرتون عکسهای دوربین باکیفیت تر هستن یا نه برعکس تصاویر واقعی باکیفیت تر هستن؟
من یادمه قبلا عنوان کردید که قبل از تنظیم ، احساس کردین کیفیت تصویر تلویزیون قبلیتون بهتر بود.خب الان وضعیت چطوره؟کیفیت پخش تصاویر sd بهتر از تلویزیون قبلیتون شده؟تصاویر خیلی نرم به نظر نمیان؟
شما زا کجا خریدین؟
.ببخشید من چپ و راست از شما سوال میکنم.
(قیمت این تلویزیون بین 100 تا 200 تومن گرونتر شد :/ )

DIGITAL3D
10-11-2016, 18:32
دوستان عزیز این مدل تلویزیون UH850V درزمینه سه بعدی حتمان تست کنید من که مشکل دارم ایا شماهم مشکل دارید

DIGITAL3D
10-11-2016, 18:34
مورد 3 بعدی رو هم کامل و دقیق تست میکنم و خبرش رو میدم ، ولی اینو میدونم که این tv تو سایتهای ارزیابی و بررسی امتیاز بالایی در بخش 3D گرفته .

اگه لطف کنی امشب خبر تست سه بعدی رو بهم بدی مشکل من تا حدودی رفع میشه در خصوص نورسفید پایین تلویزون پس شما نوری از تلویزون شما نزده بیرون بچشم بیاد ولی مار من نورسیفید رنگی دیده میشه پس نتیجه میگیرم پنل من ظربه دیده

alishabani1358
10-11-2016, 18:44
حالا به نظرتون عکسهای دوربین باکیفیت تر هستن یا نه برعکس تصاویر واقعی باکیفیت تر هستن؟
من یادمه قبلا عنوان کردید که قبل از تنظیم ، احساس کردین کیفیت تصویر تلویزیون قبلیتون بهتر بود.خب الان وضعیت چطوره؟کیفیت پخش تصاویر sd بهتر از تلویزیون قبلیتون شده؟تصاویر خیلی نرم به نظر نمیان؟
شما زا کجا خریدین؟
.ببخشید من چپ و راست از شما سوال میکنم.
(قیمت این تلویزیون بین 100 تا 200 تومن گرونتر شد :/ )
به نظر من تصویر تلویزیون از عکس بهتره چون برتری مطلق در تصویر برداری با چشم انسانه و مطمئناً تصاویر دوربین با واقعیت تصویر تلویزیون یکی نیست
تلویزیون قبلی من پلاسما بود و بر حسب تکنولوژیش حرکت تصاویر رو بسیار طبیعی و واضح نشون میداد و رنگ مشکی که عالی بود اما در مورد رنگ اون زلالی این تلویزیون رو نداشت شایدم اغراقش رو در کل از تصویر راضیم هر چند وسواس گرفتم و مدام دستکاری میکنم

elesaeid
10-11-2016, 20:37
اقای شبانی ممنون از پاسختون.البته من منظورم آقا دانیال بود چون گفت تلویزیونش این مشکلاتو نداره و عکس هم گرفته بود.منتظر جواب ایشون هم هستیم

danial4
10-11-2016, 22:23
بنظر منم تصاویر دوربین یکم بی کیفیت تر از تصویر واقعیه من در کل نسبت به اوایل از تصاویر این تلویزیون راضیتر شدم و این قطعا بدلیل ریزه کاریهای زیادیه که تو تنظیمات انجام دادم ولی همچنان نظرم اینه که تو تصاویر SD تلویزیون قبلیم یکم بهتر بود ولی نه اونقدری که خیلی محسوس باشه .

DIGITAL3D
10-11-2016, 23:18
متاصفانه دوستان تواین تاپیک دقیق جواب مشکل سه بعدی تلویزیون UH850V رو نمیدهند ما ازاین سردرگمی دربیام اگه از دوستان کسی کمک کنه لطف بزرگی انجام داده دقیق مشکل عرض کنم درصحنه های که فریم فیلم سه بعدی بالامیره سه بعدی بد بنطر مرسه واقعان تین مشکل خیلی بده کسی این مشکل داره

danial4
10-11-2016, 23:20
چندتا دمو و کلیپ سه بعدی داشتم که تو تلویزیون قبلیم هم دیده بودم ولی بدون اغراق میگم که تو این تلویزیون عمق بیشتر و کیفیت بهتری داره و تو حرکات تند هم مشکلی ندیدم .

danial4
10-11-2016, 23:23
در ضمن امتیاز این مدل در بخش سه بعدی و در سایت معتبر rtings از 10 نمره امتیاز 9 رو گرفته و این یعنی ایده آل .

DIGITAL3D
10-11-2016, 23:34
چندتا دمو و کلیپ سه بعدی داشتم که تو تلویزیون قبلیم هم دیده بودم ولی بدون اغراق میگم که تو این تلویزیون عمق بیشتر و کیفیت بهتری داره و تو حرکات تند هم مشکلی ندیدم .

منون دوست عزیز راستی تلویزیون خودتون از کجا خریدین مشه ادرس سایتش بهم بدی اگه زحمت نیست یه فیلم سه بعدی کامل باهش چند دقیقه ببین باز مشکلی داره یانه بازمنون از کاری برام انجام دادی

DIGITAL3D
10-11-2016, 23:39
در ضمن امتیاز این مدل در بخش سه بعدی و در سایت معتبر rtings از 10 نمره امتیاز 9 رو گرفته و این یعنی ایده آل .

راستی یک چیزی اضافه کنم توسایت ritings درست 9 بهش دادن ولی این جمله نوشتن ولی نمیدونم منظورشون چی بود

As long as the TV is being watched from directly in front, there is no crosstalk to be seen. As with other 3D TVs, slight vertical angles or wide horizontal angles will create crosstalk.

danial4
12-11-2016, 13:24
منظور از این جمله اینه که با زیاد شدن زاویه افقی یا عمودی در حین تماشای محتوای 3D ممکنه کمی تداخل در تصاویر بوجود بیاد که طبیعیه.

DIGITAL3D
12-11-2016, 13:57
منظور از این جمله اینه که با زیاد شدن زاویه افقی یا عمودی در حین تماشای محتوای 3D ممکنه کمی تداخل در تصاویر بوجود بیاد که طبیعیه.

متوجه شدم اگه مستقیم نگاه کنیم که سه بعدی باید خوب باشه من مستقیم نگاه کردم سه بعدی بد بود

elesaeid
14-11-2016, 11:22
سایت سلام بابا 55 اینچ قسمت نظرات یه بنده خدایی مشکل نشت نور و سه بعدی داشت به گفته ی خودش تلویزیون را پس داد!.

danial4
14-11-2016, 20:59
خداروشکر من هیچ کدوم از این دو مشکل رو ندارم و در مورد عدم نشت نور هم عکسهای متعددی گذاشتم که ملاحظه کردید .

danial4
14-11-2016, 21:04
در مورد سه بعدی هم به توصیه یکی از دوستان یه فیلم پر تحرک رو بطور کامل دیدم و هیچ مشکلی نداشت البته یه گزینه تو تنظیمات 3 بعدی هست که تو یه حالت خوبه ولی تو اون یکی حالت تصویر یه جاهاییش تار و بهم ریخته میشه . سعی میکنم از اون گزینه یه عکس بگیرم و آپلود کنم تو سایت .

DIGITAL3D
14-11-2016, 21:36
در مورد سه بعدی هم به توصیه یکی از دوستان یه فیلم پر تحرک رو بطور کامل دیدم و هیچ مشکلی نداشت البته یه گزینه تو تنظیمات 3 بعدی هست که تو یه حالت خوبه ولی تو اون یکی حالت تصویر یه جاهاییش تار و بهم ریخته میشه . سعی میکنم از اون گزینه یه عکس بگیرم و آپلود کنم تو سایت .

منون تو زحمت انداختمت من منتظرم عکس اپلود کنی پس سه بعدیش تنظیم خاصی داره شاید من وقتی سه بعدی رو دیدم دقیق سیتینگ تنظیم نکردم امشب سعی کن تنظیم برام بفرستی

danial4
15-11-2016, 08:29
منون تو زحمت انداختمت من منتظرم عکس اپلود کنی پس سه بعدیش تنظیم خاصی داره شاید من وقتی سه بعدی رو دیدم دقیق سیتینگ تنظیم نکردم امشب سعی کن تنظیم برام بفرستی

این گزینه تو تنظیمات بخش سه بعدی حتما باید رو گزینه اول باشه اگه رو دومی قرار بگیره باعث تداخل و تاری تصویر میشه البته بنظرم بصورت دیفالت خودش روی اولیه ولی گفتم بگم تست کنید بهتره :

DIGITAL3D
15-11-2016, 14:41
این گزینه تو تنظیمات بخش سه بعدی حتما باید رو گزینه اول باشه اگه رو دومی قرار بگیره باعث تداخل و تاری تصویر میشه البته بنظرم بصورت دیفالت خودش روی اولیه ولی گفتم بگم تست کنید بهتره :

این منو رو بلدم انجام دادم ولی بازم نشد سه بعدیش بد بود

danial4
15-11-2016, 15:31
بنظرم دیگه تلویزیون شما یه مشکل فنی داره .

masuods70
15-11-2016, 18:42
سلام به دوستان من این مدل رو امروز از تهران گرفتم. طراحیش عالی و فعلا مشکل خاصی ندیدم توش کیفیتش هم خوبه رو کانالای اچ دی مخصوصا
منو فارسی نداره متاسفانه که فروشنده گفت امکان اینکه با اپدیت های بعدی اضافه بشه هم هست. امیدوارم که بشه.
ضمنا اون مشکل نشت نور رو هم منم دارم البته با تنظیم local dimming روی high مورد برطرف میشه در صفحه های مشکی رنگ و فکر نکنم مورد ازار دهنده ای هم باشه هرچی هست بنظرم مربوط به همون قابلیت local dimming هست و طرز چیدمان ال ای دی که بصورت لبه ای هست نه مستقیم.
الانم زدم برای اپدیت تا به روز شه
فقط دوتا سوال از اونا که این مدل رو دارن
1-کلا حافظه داخلی برای ضبط کانالای دیجیتال نداره ؟ چون به محض ضبط میزنه فلش یا هارد نصب کنید تا نصب هم نکنی ضبط نمیکنه یعنی حافظه نداره؟
البته باز خوبیش اینه رو فلش 8 هم ضبط میکنه نیاز به هارد با ظرفیت بالا نداره مثل بعضی مدلا ولی اینکه چرا حافظه نداره جای سوال برام
2- چرا موقع سرچ کانالای داخلی دیجیتال 25 کانال یافت شده میزنه اما بعد اتمام و گشتن تو لیست کانال ها فقط 21 کانال موجوده؟ دلیل خاصی داره؟

RAM007
15-11-2016, 22:49
دوستان کسی آپدیت کرده چه تغییراتی میکنه

masuods70
15-11-2016, 23:37
دوستان کسی آپدیت کرده چه تغییراتی میکنه

سلام
من اپ کردم مواردی که من متوجه شدم اینه که تغییر بزرگی انجام نمیشه یه مقدار نامحسوس سرعت کار با منو و سیستم عامل روون تر میشه و
بعضی انیمیشن های گرافیکی تغییر میکنه مثل انیمیشن ولوم که اول مثل سری های قدیم الجی وسط صفحه بصورت دایره هست اما بعد اپ میره سمت راست بصورت ستون درمیاد
همچنین برخی کلمه ها هم تغییر کردن تو منو تنظیمات

RAM007
16-11-2016, 00:02
فارسی شده ----- داخلی کار میکنه یا نه

masuods70
16-11-2016, 00:24
فارسی شده ----- داخلی کار میکنه یا نه

خیر نداره فارسی
برای گیرنده داخلی هم خداروشکر مشکلی پیش نیومد

danial4
16-11-2016, 09:51
یکی از محاسن و امکانات خوب این مدل داشتن بلوتوث و ارتباط راحت و بی دردسر با هدفونها و هدستهای بلوتوثه ، با این امکان دیگه براحتی و در سکوت شب میشه بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران به تماشای تلویزیون پرداخت ، خیلی از تلویزیونها حتی با داشتن بلوتوث این امکان رو نمیده بطور مثال سونی W800C

masuods70
16-11-2016, 15:29
کسی نبود جواب بده؟؟:
.................................................. ....
سلام به دوستان من این مدل رو امروز از تهران گرفتم. طراحیش عالی و فعلا مشکل خاصی ندیدم توش کیفیتش هم خوبه رو کانالای اچ دی مخصوصا
منو فارسی نداره متاسفانه که فروشنده گفت امکان اینکه با اپدیت های بعدی اضافه بشه هم هست. امیدوارم که بشه.
ضمنا اون مشکل نشت نور رو هم منم دارم البته با تنظیم local dimming روی high مورد برطرف میشه در صفحه های مشکی رنگ و فکر نکنم مورد ازار دهنده ای هم باشه هرچی هست بنظرم مربوط به همون قابلیت local dimming هست و طرز چیدمان ال ای دی که بصورت لبه ای هست نه مستقیم.
الانم زدم برای اپدیت تا به روز شه
فقط دوتا سوال از اونا که این مدل رو دارن
1-کلا حافظه داخلی برای ضبط کانالای دیجیتال نداره ؟ چون به محض ضبط میزنه فلش یا هارد نصب کنید تا نصب هم نکنی ضبط نمیکنه یعنی حافظه نداره؟
البته باز خوبیش اینه رو فلش 8 هم ضبط میکنه نیاز به هارد با ظرفیت بالا نداره مثل بعضی مدلا ولی اینکه چرا حافظه نداره جای سوال برام
2- چرا موقع سرچ کانالای داخلی دیجیتال 25 کانال یافت شده میزنه اما بعد اتمام و گشتن تو لیست کانال ها فقط 21 کانال موجوده؟ دلیل خاصی داره؟

danial4
16-11-2016, 15:37
حافظه داخلی در حدی داره که بتونید آپدیت یا نهایت چند تا اپلیکیشن روش نصب کنید و مطمئنا برای ضبط تصویر در نظر گرفته نشده . در مورد سرچ و عدم نمایش کامل تعداد کانالها با دکمه لیست کنترل وارد لیست کانال بشید و بعد با دکمه قرمز مشخص کنید که میخواین همه لیست نمایش داده بشه یا مثلا فقط رادیو و یا فقط دیجیتال و ...

masuods70
16-11-2016, 16:00
حافظه داخلی در حدی داره که بتونید آپدیت یا نهایت چند تا اپلیکیشن روش نصب کنید و مطمئنا برای ضبط تصویر در نظر گرفته نشده . در مورد سرچ و عدم نمایش کامل تعداد کانالها با دکمه لیست کنترل وارد لیست کانال بشید و بعد با دکمه قرمز مشخص کنید که میخواین همه لیست نمایش داده بشه یا مثلا فقط رادیو و یا فقط دیجیتال و ...

ممنون بابت پاسخ اینکارم فایده نداشت نمیدونم موردش چیه که تو صفحه سرچ بعد پایان میزنه 25 کانال دیجیتال یافت شده اما بعدش میام بیرون کانالارو چک میکنم 21 بیشتر نیستن
حالا نمیدونم مورد از فرستنده صداوسیماست یا باگ تی وی

RAM007
16-11-2016, 22:44
از تغییراتش عکس میشه بزاری

mehdydry
18-11-2016, 17:45
سلام
ولوم صدا بصورت پیش فرض دایره ای و وسط صفحه هست ولی پسرم با پا رفته روی کنترل و احتمال میدم چند دکمه رو با هم زده که الان بصورت نواری و در کنار سمت راست تلویزیون نشان داده میشه

چطور میشه به حالت قبل برگشت؟؟(غیر از تنظیمات کارخانه ای)

چطور سوییچر 8 به 1 رو برای ستلایت اون معرفی کنیم؟؟(من الان سیم مستقیم به پشت تلویزیون وصل کردم)

ممنون

masuods70
18-11-2016, 17:57
سلام
ولوم صدا بصورت پیش فرض دایره ای و وسط صفحه هست ولی پسرم با پا رفته روی کنترل و احتمال میدم چند دکمه رو با هم زده که الان بصورت نواری و در کنار سمت راست تلویزیون نشان داده میشه

چطور میشه به حالت قبل برگشت؟؟(غیر از تنظیمات کارخانه ای)

چطور سوییچر 8 به 1 رو برای ستلایت اون معرفی کنیم؟؟(من الان سیم مستقیم به پشت تلویزیون وصل کردم)

ممنون

سلام
دوست عزیز در مورد سوال اولتون همونطور که تو پست قبلیم تو صفحه قبل گفتم تغییر انیمیشن ولوم بخاطر اپدیت جدید که تلویزیون گرفته ارتباطی به کنترل و.. نداره
راه برگشت هم بعید میدونم داشته باشه تو اپ جدید این یکی از تغییرات موردی هم بوجود نمیاره اون دایره مال سری های قدیم بود حالا این جدیدشه
سوال دوم هم که دوستان که تجربه دارن کمکتون میکنن.

mehdydry
18-11-2016, 20:17
سلام
دوست عزیز در مورد سوال اولتون همونطور که تو پست قبلیم تو صفحه قبل گفتم تغییر انیمیشن ولوم بخاطر اپدیت جدید که تلویزیون گرفته ارتباطی به کنترل و.. نداره
راه برگشت هم بعید میدونم داشته باشه تو اپ جدید این یکی از تغییرات موردی هم بوجود نمیاره اون دایره مال سری های قدیم بود حالا این جدیدشه
سوال دوم هم که دوستان که تجربه دارن کمکتون میکنن.

سلام و تشکر از شما
من تلویزیون رو با آخرین اپدیت خریداری کردم

danial4
18-11-2016, 21:07
در حال حاضر آخرین آپدیت این مدل و نسخه خاورمیانه 04.30.06 میباشد و بزودی آپدیت جدید عرضه میشه .

masuods70
18-11-2016, 21:20
در حال حاضر آخرین آپدیت این مدل و نسخه خاورمیانه 04.30.06 میباشد و بزودی آپدیت جدید عرضه میشه .

دقیقا منم اپ کردم همین نسخه است
برای برخی کشورهای خاورمیانه مثل ترکیه و نسخه اروپا سایت رو چک کردم اپدیت شماره 04.30.65 رو هم داده بود فایلش تقریبا 800 مگ بود اما مشخص نیست که رو این جواب بده یا نه .

komeser
18-11-2016, 23:07
سلام وقتتون بخیر

ذوستان من کد فارسی ساز این تلویزیون رو میخواستم ممنون میشم بهم بدین *

- - - Updated - - -

انصافا کد فارسی ساز رو بهم بدین خیلی گیرم

- - - Updated - - -

انصافا کد فارسی ساز رو بهم بدین خیلی گیرم

web2003
18-11-2016, 23:12
فعلا که کد فارسی ساز نداره و یا کد این مدل کشف نشده....یا با تست فراوان یا از بچه های فنی و تعمیرکار سوال کرد و یا کدهای منطقه ای را با جستجو در اینترنت کشف کرد و تست زد.....کسی فعلا این مدل فارسی نکرده است !

فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk

komeser
19-11-2016, 01:01
بنظرتون ایا فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟

shahram t
19-11-2016, 15:09
داخلیش به درد یه جهت می خوره چون وقتی جهتهای دیگه سرچ میشه فقط جهت جدید لیستش دیده میشه .من نمیدونم چطور میشه جهتهای دیگه رو انتخاب کرد . در ضمن حذف کانال هم نداره .اگه کسی در مورد داخلیش تجربه داره در هر زمینه لطف کنه بگه استفاده کنیم .ممنون در ضمن این تلویزیون نسبت به پولش عالیه شک نکنید.

danial4
19-11-2016, 17:24
داخلیش به درد یه جهت می خوره چون وقتی جهتهای دیگه سرچ میشه فقط جهت جدید لیستش دیده میشه .من نمیدونم چطور میشه جهتهای دیگه رو انتخاب کرد . در ضمن حذف کانال هم نداره .اگه کسی در مورد داخلیش تجربه داره در هر زمینه لطف کنه بگه استفاده کنیم .ممنون در ضمن این تلویزیون نسبت به پولش عالیه شک نکنید.
من گردون دارم و 6 مسیر رو باهاش گرفتم بدون هیچ مشکلی ، فقط نسبت به ر.س.ی.و.ر یکم کند تر میره رو مسیرها.

shahram t
19-11-2016, 19:15
من گردون دارم و 6 مسیر رو باهاش گرفتم بدون هیچ مشکلی ، فقط نسبت به ر.س.ی.و.ر یکم کند تر میره رو مسیرها.

ممنون میشم بگی چطور جهتها رو انتخاب میکنی من هم به راحتی سرچ کردم و چند جهت رو گرفتم اما نمیدونم بعدا جهتها رو چطور انتخاب کنم

komeser
21-11-2016, 02:06
بنظرتون ایا کد فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟

komeser
21-11-2016, 02:08
چطور منوشو فاااااااارسی کنم ؟؟؟

danial4
21-11-2016, 08:02
ممنون میشم بگی چطور جهتها رو انتخاب میکنی من هم به راحتی سرچ کردم و چند جهت رو گرفتم اما نمیدونم بعدا جهتها رو چطور انتخاب کنم

بطور کل همه ر.س.ی.و.ر های داخلی تلویزیون ها از امکانات و جزئیات کمتری نسبت به دستگاه های مستقل برخورداره و در این مدل هم بعداز سرچ و جهتیابی های مختلف کلیه مسیرها و ستلایتها میره تو یه لیست کلی و کمی سرچ و جستجو کانالها به سختی صورت میگیره .

danial4
21-11-2016, 08:04
چطور منوشو فاااااااارسی کنم ؟؟؟
زیاد درگیر منو فارسی نباشید ، بنظرم چیز زیاد مهمی نیست و ارزش آنچنانی نداره .

shahram t
22-11-2016, 00:14
بطور کل همه ر.س.ی.و.ر های داخلی تلویزیون ها از امکانات و جزئیات کمتری نسبت به دستگاه های مستقل برخورداره و در این مدل هم بعداز سرچ و جهتیابی های مختلف کلیه مسیرها و ستلایتها میره تو یه لیست کلی و کمی سرچ و جستجو کانالها به سختی صورت میگیره .

آره خوب مشکل همینه کانالها قاطی میشن و پیدا کردنشون سخت میشه.در ضمن یه سوال در مورد تنظیمات تلویزیون داشتم اون قسمت نویز رو چی باشه بهتره؟؟متوسط -کم یا زیاد . مال من روی متوسطه.ممنون

danial4
22-11-2016, 08:12
آره خوب مشکل همینه کانالها قاطی میشن و پیدا کردنشون سخت میشه.در ضمن یه سوال در مورد تنظیمات تلویزیون داشتم اون قسمت نویز رو چی باشه بهتره؟؟متوسط -کم یا زیاد . مال من روی متوسطه.ممنون

من خودم کاهش نویز رو معمولا روی Low میزارم چون هرچی این مقدار بیشتر باشه تو حرکات تند و سریع تاری تصویر هم بیشتر میشه ، یه مدت رو حالت اتو هم قرار بدید احتمالا اونم بد نباشه .

ramyaz
22-11-2016, 19:15
سلام. سوییچ داری یا دیش گردون؟
برای اینکه این اتفاق نیفته باید ابتدا از همان قسمت satlite setting جهتها رو اضافه کنید و سپس کانال یابی کنید مثلا اگر سوییچ 4به1 داری ابتدا چهار جهت مورد نظر رو با دکمه قرمز یا همان add اضافه کنید و پس از تعریف سوییچ برای هر جهت از قسمت auto tuning یکی یکی جهتها رو کانال یابی کنید به این شکل تمامی کانالها بعد از جستجو در لیست نمایش داده خواهد شد اما همونجور که دوستمون گفتن جستجو برای یه کانال خاص سخته چون این سوال چند صفحه قبل خودم هم بود اما تا الان کسی جواب نداده

DIGITAL3D
22-11-2016, 22:32
من مشکل برنامه دارم LG CONTENT STORE میر داخلش فقط سه تا اپ هست نمیشه اپ های بیشتری روش نصب کرد عکس میفرستم

saeedsh7j
24-11-2016, 10:51
من مشکل برنامه دارم LG CONTENT STORE میر داخلش فقط سه تا اپ هست نمیشه اپ های بیشتری روش نصب کرد عکس میفرستم

از منم همین طوریه. فکر نکنم برنامه ی دیگه ای داشته باشه

as2008
24-11-2016, 13:04
سلام دوستان شما که مدل uh850 رو خریدید آیا از مدل eg910 که oled هست کیفیتش بهتره یا فقط 4k هست؟

DIGITAL3D
24-11-2016, 17:44
از منم همین طوریه. فکر نکنم برنامه ی دیگه ای داشته باشه

من درستش کردم اول ریست میکنی تنظیمات از اول تغیر میدی گزینه اول بزار همون باشه دومی دیجیتال بعد تظیم میکنی تمام اپ ها میاد یه چیز جالب ریجن اگه تغییر بدی اپ های دیگه ظاهر میشه باید تست بگیری اومید وارم مشکل تو حل شده باشه

mehdydry
25-11-2016, 12:26
سلام
من دو تا هدفون بلوتوث NIA X3 دارم
میشه هر دو رو همزمان به تلویزیون بصورت بی سیم متصل کرد یا نه؟
تنظیمات خاصی داره؟

ممنون

saeedsh7j
25-11-2016, 13:08
من درستش کردم اول ریست میکنی تنظیمات از اول تغیر میدی گزینه اول بزار همون باشه دومی دیجیتال بعد تظیم میکنی تمام اپ ها میاد یه چیز جالب ریجن اگه تغییر بدی اپ های دیگه ظاهر میشه باید تست بگیری اومید وارم مشکل تو حل شده باشه
نرم افزارای دیگش چیه؟ بدرد بخور هست؟

shahram t
27-11-2016, 17:54
دوستانی که آپدیت کردند دچار مشکل نشدند؟؟چون چند جا خوندم بعد از آپدیت دچار هنگ شدند و متاسفانه بعضی ها گفتند تلویزیون بالا نمیاد و غیر قابل استفاده شده واسه همین میترسم آپدیت کنم. آیا قابلیت جدیدی با آپدیت اضافه شده که ارزش ریسک داشته باشه.

- - - Updated - - -

elesaeid
27-11-2016, 18:54
eg910.............................

shahram t
28-11-2016, 01:06
آقا کی میتونه کمک کنه متاسفانه تلویزیون ما به فنا رفت وقتی داشتم سرچ می کردم تلویزیون ریستارت کرد و صفخه سیاه شد و تصویر نمیاد نه دیجتال ونه داخلی حتی منو ها هم نمیاد فقط ارم الجی اولش میاد و دیگه تلویزیون هیچ کاری انجام نمیده واقعا ظلمه3/200 به فنا بره هنوز یکماه نیست که خریدم از الجی متنفر شدم.تو رو خدا هر کی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه متاسفنه تعمییر کارها هم فکر نکنم اشنایی داشته باشن چون این تلویزیونها جدید هستن