ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

danial4
29-11-2016, 08:25
آقا کی میتونه کمک کنه متاسفانه تلویزیون ما به فنا رفت وقتی داشتم سرچ می کردم تلویزیون ریستارت کرد و صفخه سیاه شد و تصویر نمیاد نه دیجتال ونه داخلی حتی منو ها هم نمیاد فقط ارم الجی اولش میاد و دیگه تلویزیون هیچ کاری انجام نمیده واقعا ظلمه3/200 به فنا بره هنوز یکماه نیست که خریدم از الجی متنفر شدم.تو رو خدا هر کی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه متاسفنه تعمییر کارها هم فکر نکنم اشنایی داشته باشن چون این تلویزیونها جدید هستن

شما احتمالا با توجه به مطالب قبلیتون در مورد آپدیت ، مشکلتون نرم افزاریه و خیلی بعیده سخت افزاری باشه ، یه سوال : وارد منو مخفی تلویزیون نشدید گزینه ای رو تغییر داده باشید ؟ آیا اقدام به آپدیت تلویزیون کردید ؟

shahram t
29-11-2016, 19:02
شما احتمالا با توجه به مطالب قبلیتون در مورد آپدیت ، مشکلتون نرم افزاریه و خیلی بعیده سخت افزاری باشه ، یه سوال : وارد منو مخفی تلویزیون نشدید گزینه ای رو تغییر داده باشید ؟ آیا اقدام به آپدیت تلویزیون کردید ؟
درود
خیر وارد منو مخفی نشدم در ضمن پیش تعمیر کار بردم. با کنترل سرویس هم جواب نداد. در ضمن میگه فایل فلشش هم گیر نمیاد و چند جا سپرده تا گیر بیارن که بازم معلوم نیست و میگه تو بازار قطعاتش پیدا نمیشه چون جدید اومده . نه من اپدیت نکردم چون میترسیدم مشکل پیش بیاد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه واقعا سخته 3/200 ضرر تلویزیونه که 20 رو هم کار نکرده.ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند.

ebinem173
03-12-2016, 12:13
در مورد آپدیت این تلویزیون و تجربه آپدیت کردنش لطفا راهنمایی کنید

elesaeid
03-12-2016, 17:19
سلام.نگران نباش. با فلش مشکلت حل میشه.ببر پیش یه تعمیرکار خوب، برات با tnm5000 تحت ویندوز فلش بزنه ایشالله مشکلت حل میشه.من دنبال فایل فلشش نرفتم ولی باس گیر بیاد.نگران نباش

shahram t
03-12-2016, 20:52
سلام.نگران نباش. با فلش مشکلت حل میشه.ببر پیش یه تعمیرکار خوب، برات با tnm5000 تحت ویندوز فلش بزنه ایشالله مشکلت حل میشه.من دنبال فایل فلشش نرفتم ولی باس گیر بیاد.نگران نباش

سلام 5000 تومان؟؟؟ مطمنی این دوره زمونه دست به هر چی بزنن کمتراز20000 نمی گیرن . ممنون از پاسخگویی شما این تعمیر کارا دلشون به حال کسی نمیسوزه هی میگفتن نیست و گیر نمیاد خودم دست به کار شدم و گیرش اوردم حالا فردا باید برم فلش کنن دعا کنید جواب بده و گرنه باید مین برد عوض کنم بیچاره میشم.

reza1348_rezareza
04-12-2016, 11:34
نام نرم افزاره نه قیمت!!!

parsax
04-12-2016, 14:26
با سلام من 55 این مدل را گرفتم از سه راه امین حضور بانه ای به قیمت 3770 البته 20 روز پیش
من همه جوره راضیم تلویزیون خوبیه نسبت به قیمت و امکانات
فعلا یه مشکل دارم اونم عدم ضبط روی فلش مموری هست که ظاهراً باید فلش توسط خود تلویزیون فرمت بشه که فعلا من نتنستم انجامش بدم اگر کسی تجربه ای داره اعلام کنه .
دیشب فوتبال رئال - بارسا را از شبکه 3 اچ دی دیدم واقعاً‌ً پولش دراومد.
یه ایکس باکس هم وصل کردم بهش محشره ...از نظر کیفیت صدا هم فکر نکنم هیچ تلویزیونی به پای این برسه 40 وات هارمن کاردن واقعاً صدای با وضوح بالا و قدرت خوب ارائه می کنه و نیازی به سینمای خانگی مانندتلویزینوهای دیگر پیدا نمی کنید.

masuods70
04-12-2016, 17:59
با سلام من 55 این مدل را گرفتم از سه راه امین حضور بانه ای به قیمت 3770 البته 20 روز پیش
فعلا یه مشکل دارم اونم عدم ضبط روی فلش مموری هست که ظاهراً باید فلش توسط خود تلویزیون فرمت بشه که فعلا من نتنستم انجامش بدم اگر کسی تجربه ای داره اعلام کنه .
یه ایکس باکس هم وصل کردم بهش محشره ...از نظر کیفیت صدا هم فکر نکنم هیچ تلویزیونی به پای این برسه 40 وات هارمن کاردن واقعاً صدای با وضوح بالا و قدرت خوب ارائه می کنه و نیازی به سینمای خانگی مانندتلویزینوهای دیگر پیدا نمی کنید.
سلام
بعید میدونم نیاز به فرمت باشه فقط فلش باید یکبار توسط خود تی وی پایه ریزی شه تا فایلای مورد نیاز رو فلش ایجاد شه بعد اون میتونید ضبط کنید

shahram t
04-12-2016, 18:00
نام نرم افزاره نه قیمت!!!

عدر خواهی میکنم دوست عزیز من چشمم اشتباه دیده فکر کردم tm نوشتید ومنظورتان تومان بوده .:V4::V4:

shahram t
04-12-2016, 18:05

من با فلش ضبط کردم و با تلویزیون هم فرمت نکردم مشکلی نبود شاید فلشتون ایراد داره.در ضمن فلش بهش نزن این بلایی که به سر من اومده تعمییر کار میگفت از اینه که فلش به تلویزیون وصل بوده حالا تا چه حد درسته نمی دونم اما مواظب باش.

danial4
05-12-2016, 11:59
من با فلش ضبط کردم و با تلویزیون هم فرمت نکردم مشکلی نبود شاید فلشتون ایراد داره.در ضمن فلش بهش نزن این بلایی که به سر من اومده تعمییر کار میگفت از اینه که فلش به تلویزیون وصل بوده حالا تا چه حد درسته نمی دونم اما مواظب باش.

دوست عزیز تلویزیون شما با فلش کردن درست شد ؟ خداروشکر مشکل نرم ازفزاری بوده دیگه ؟

ebinem173
05-12-2016, 18:12
من از کانال trt 4k ترکیه ضبط کردم رو فلش
چطوری و با چه نرم افزاری تبدیلش کنم یا همون رو تو کامپیوتر پلی کنم؟
یه سوال دیگه هم اینه که درسته که میگن مدل ----- دار ایراد پیدا میکنه و از ----- داخلیش استفاده نکنیم؟

shahram t
05-12-2016, 19:13
دوست عزیز تلویزیون شما با فلش کردن درست شد ؟ خداروشکر مشکل نرم ازفزاری بوده دیگه ؟

سلام. نه دوست عزیز درست نشده منظورم قبلا بود که سالم بود متاسفانه فایل فلشش گیر نمیاد یه نفر هم مین برد بهم قیمت داده 700 تومن و کلا ازتلویزیون و الجی و .... بیزار شدم واقعا دیگه به هیچکی پیشنهاد نمیکنم الجی بخره چون دیگه مزخرف شده و بی کیفیت.فعلا هم موندم چکار کنم 700 تومن ندارم هزینه کنم تازه دستمزد تعمیر کار هم میمونه.

elesaeid
05-12-2016, 21:45
سلام.tnm5000 یه پروگرامر هست نه تومان و یا نرم افزار.مدل ارزونترش 2000 هست ولی احتمال اینکه آی سی فلش این مدل توسط 2000 ساپورت نشه هست واسه همین گفتم با 5000 فلش بزنید.من مدلهای زیادی از سونی و فلش زدم تقریبا 1 تا 1.5 گیگ بود.webos یکم سبکتر و کم حجم تر باید باشه.من خودم تعمیرکار هتستم و بابت اجرتی که میگیرن کاملا حق و به تعمیرکار میدم.در بعضی از موارد تعمیر باور کنید کار تعمیرکار با طراح فرقی نداره.ما در ایران تعمیرکاران الکترونیک بسیار قابلی داریم ولی به دلیل سیاست های افتضاح داخلی و واردات بی رویه جنس های آشغال چینی و نبود رفاه نسبی و حتی در حد خط فقر(حقوق زیر 3میلیون تومان به گفته ی مسئولین) مردم ما قدرت پرداخت اجرت مناسب با ارزش کار یه تعمیرکار تلویزیون که دستگاه مرده ی شما و زنده میکنه ، ندارن.من خودم امروز یه تلویزیون سری lv 3500تعمیر کردم ولی صاحب تلویزیون (به عنوان یک هموطن که خودش هم درگیر مشکلات مالی هست و حق هم داره) ۱ساعت بابت اجرت ۹۰ هزار تومانی یه اصظلاح چونه زد!!

elesaeid
05-12-2016, 21:50
سلام مبارک باشه.لطفا در مورد مشکلات شایع این مدل (نشت نور- عمق رنگ مشکی ضعیف- گرم کردن بیش از حد قاب ‍پنل )صحبت کنید و بفرمایید این مشکلات را احساس میکنید با نه؟.متاسفانه قیمت دلار خیلی متغیره و الان قیمتها خیلی بالا رفته!!.
تاحالا شب و در تاریکی مطلق فیلم دیدید؟.کیفیت پنل در شب چطوره؟.اگر local dimming فعال هست مرز بین سفید و سیاه رعایت میشه یا نه حالت ابر و باد پیدا میکنه؟ممنون

shahram t
05-12-2016, 23:50
سلام.tnm5000 یه پروگرامر هست نه تومان و یا نرم افزار.مدل ارزونترش 2000 هست ولی احتمال اینکه آی سی فلش این مدل توسط 2000 ساپورت نشه هست واسه همین گفتم با 5000 فلش بزنید.من مدلهای زیادی از سونی و فلش زدم تقریبا 1 تا 1.5 گیگ بود.webos یکم سبکتر و کم حجم تر باید باشه.من خودم تعمیرکار هتستم و بابت اجرتی که میگیرن کاملا حق و به تعمیرکار میدم.در بعضی از موارد تعمیر باور کنید کار تعمیرکار با طراح فرقی نداره.ما در ایران تعمیرکاران الکترونیک بسیار قابلی داریم ولی به دلیل سیاست های افتضاح داخلی و واردات بی رویه جنس های آشغال چینی و نبود رفاه نسبی و حتی در حد خط فقر(حقوق زیر 3میلیون تومان به گفته ی مسئولین) مردم ما قدرت پرداخت اجرت مناسب با ارزش کار یه تعمیرکار تلویزیون که دستگاه مرده ی شما و زنده میکنه ، ندارن.من خودم امروز یه تلویزیون سری lv 3500تعمیر کردم ولی صاحب تلویزیون (به عنوان یک هموطن که خودش هم درگیر مشکلات مالی هست و حق هم داره) ۱ساعت بابت اجرت ۹۰ هزار تومانی یه اصظلاح چونه زد!!

سلام دوست عزیز خسته نباشید. شما فایل فلش این مدل رو دارید؟البته فقط میخوام بدونموجود داره یا نه؟ وقصدم این نیست شما مجانی در اختیار من بزارید

DIGITAL3D
06-12-2016, 04:10
سلام مبارک باشه.لطفا در مورد مشکلات شایع این مدل (نشت نور- عمق رنگ مشکی ضعیف- گرم کردن بیش از حد قاب ‍پنل )صحبت کنید و بفرمایید این مشکلات را احساس میکنید با نه؟.متاسفانه قیمت دلار خیلی متغیره و الان قیمتها خیلی بالا رفته!!.
تاحالا شب و در تاریکی مطلق فیلم دیدید؟.کیفیت پنل در شب چطوره؟.اگر local dimming فعال هست مرز بین سفید و سیاه رعایت میشه یا نه حالت ابر و باد پیدا میکنه؟ممنون

ببین دوست عزیز این نشت نور ما خودکو مپانیه هیچ راهی نداره مثال اگه تصویر لگوی یا نشانی بلا باشه پایین نورسفید نمیان میشه این تلویزیون این مشکل داره فکر نکنم راهی براش باشه یک همین حرف زد پنل باز کنن درست میشه بنظر من دست نزنن خیلی بهتر درخصوص سه بعدی مشکل داشتم متاصفانه هیچ گونه کسی بمن کمک نکردن حتی سایت سلام بابا امثال سایت های بانه من مشکل پیدا کردم بخاطر گزینه trumotion هست اگر فعال باشه سه بعدی حرکت سریع میشه وسه بعدی بد بنظر میاد که این مشکل خودم حل کردم

alishabani1358
06-12-2016, 05:50
سلام. نه دوست عزیز درست نشده منظورم قبلا بود که سالم بود متاسفانه فایل فلشش گیر نمیاد یه نفر هم مین برد بهم قیمت داده 700 تومن و کلا ازتلویزیون و الجی و .... بیزار شدم واقعا دیگه به هیچکی پیشنهاد نمیکنم الجی بخره چون دیگه مزخرف شده و بی کیفیت.فعلا هم موندم چکار کنم 700 تومن ندارم هزینه کنم تازه دستمزد تعمیر کار هم میمونه.
سلام شاید یه راه برای بدست آوردن فایل فلشش باشه که یاری یکی از دوستان که اپدیت نکرده رو میطلبه ببینید من اولین بار که آپدیت کردم از طریق نرم افزار lg tv plusبود که اول فایل آپدیت رو روی گوشی دانلود کرد بعد از طریق شبکه به تلویزیون منتقل کرد و آپدیت شد بنده هم با توجه به حکمش که حدود 700 مگ بود پاکش کردم حالا شاید یکی از دوستان با این روش بتونه بهتون کمک کنه

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

danial4
06-12-2016, 07:50
من که اصلا مشکل نشت نور رو ندارم ( همینجور رو هوا نمیگم تا حالا چندین بار از تصاویر Letter Box که بالا و پایین صفحه نوار مشکی داره عکس گرفتم و تو این تاپیک قرار دادم حتی تو حالت تاریکی مطلق سالنی که تلویزیون قرار داره ) تنها چیزی که هست و دیگه مطمئن شدم اینه که این تلویزیون ظاهرا مورد نشت نورش که دوستان میفرمایند از گوشه پایین سمت راسته شایع هست ولی نه در همه تولیدات این سری و خوشبختانه علیرغم اینکه آدم خوش شانسی نیستم لااقل تو این مورد خوش شانس بودم و تلویزیون من بهیچ عنوان این مشکل رو نداره . در ضمن عمق رنگ مشکیشم درسته در حد خیلی خوبی نیست ولی انصافا بدم نیست .

danial4
06-12-2016, 07:55

شهرام جان امیدوارم مشکل نرم افزاریت به زودی حل بشه ولی لازمه یه مورد رو یادآوری کنم که این مشکل نرم افزاری ممکنه برای هر برند و هر مدلی پیش بیاد و اصلا ارتباطی به الجی و این مدلش نداره مطمئن باش از اینگونه موارد در مارکهای معتبر دیگه هم بوجود آمده و خواهد آمد و نمیشه گفت چون این اتفاق افتاده باید نتیجه گرفت که الجی برند خوبی نیست .

danial4
06-12-2016, 07:59
ببین دوست عزیز این نشت نور ما خودکو مپانیه هیچ راهی نداره مثال اگه تصویر لگوی یا نشانی بلا باشه پایین نورسفید نمیان میشه این تلویزیون این مشکل داره فکر نکنم راهی براش باشه یک همین حرف زد پنل باز کنن درست میشه بنظر من دست نزنن خیلی بهتر درخصوص سه بعدی مشکل داشتم متاصفانه هیچ گونه کسی بمن کمک نکردن حتی سایت سلام بابا امثال سایت های بانه من مشکل پیدا کردم بخاطر گزینه trumotion هست اگر فعال باشه سه بعدی حرکت سریع میشه وسه بعدی بد بنظر میاد که این مشکل خودم حل کردم

دوست عزیز خیلی خوشحالم که مشکل سه بعدی شما هم برطرف شد ، ولی یه جورایی خودتون هم مقصرید که Trumotion رو فعال کرده بودید و حدس این مورد که شما این تغییر رو در منو ایجاد کردید برای دیگران یکم سخت بوده و بخاطر همین چون خودتون به منو تلویزیون دسترسی داشتید تونستید این مورد رو پیدا و برطرف کنید . موفق باشید

danial4
06-12-2016, 08:29
یه مشکل نه چندان مهم دارم که تو اعلام برنامه در حال پخش تو شبکه های داخلی خطا داره و برنامه در حال پخش رو یه چیز دیگه اعلام میکنه و متوجه شدم EPG چند ساعت عقبه ، حتی ساعت و تاریخ رو دقیق هم تنظیم کردم بازم مشکل EPG و برنامه در حال پخش همخوانی نداره . لطفا بررسی کنید ببینید برای شما هم به همین صورته ؟ با تشکر

alishabani1358
06-12-2016, 08:33
یه مشکل نه چندان مهم دارم که تو اعلام برنامه در حال پخش تو شبکه های داخلی خطا داره و برنامه در حال پخش رو یه چیز دیگه اعلام میکنه و متوجه شدم EPG چند ساعت عقبه ، حتی ساعت و تاریخ رو دقیق هم تنظیم کردم بازم مشکل EPG و برنامه در حال پخش همخوانی نداره . لطفا بررسی کنید ببینید برای شما هم به همین صورته ؟ با تشکر
سلام باید در قسمت تنظیمات محلی منطقه رو خاورمیانه بزارید تا درست بشه من با این کار مشکلم حل شد

danial4
06-12-2016, 09:52
سلام باید در قسمت تنظیمات محلی منطقه رو خاورمیانه بزارید تا درست بشه من با این کار مشکلم حل شد

منم فکر کنم گذاشتم رو Middle East البته الان دسترسی به tv ندارم و سرکار هستم عصر میرم بازم بررسی میکنم .

MAYSAMTALA
06-12-2016, 11:06
من که اصلا مشکل نشت نور رو ندارم ( همینجور رو هوا نمیگم تا حالا چندین بار از تصاویر Letter Box که بالا و پایین صفحه نوار مشکی داره عکس گرفتم و تو این تاپیک قرار دادم حتی تو حالت تاریکی مطلق سالنی که تلویزیون قرار داره ) تنها چیزی که هست و دیگه مطمئن شدم اینه که این تلویزیون ظاهرا مورد نشت نورش که دوستان میفرمایند از گوشه پایین سمت راسته شایع هست ولی نه در همه تولیدات این سری و خوشبختانه علیرغم اینکه آدم خوش شانسی نیستم لااقل تو این مورد خوش شانس بودم و تلویزیون من بهیچ عنوان این مشکل رو نداره . در ضمن عمق رنگ مشکیشم درسته در حد خیلی خوبی نیست ولی انصافا بدم نیست .

سلام دوست عزیز
چیزی که من متوجه شدم
تمام پنل هایی که مشکل نشت نور دارن تو بخش Product code برچسب سریال تلویزیون 6 کاراکتر آخر Product code : uh850v-TA. AMQWLH هست ولی برای شما ۶ کلمه اخر AMAWLH هست که احساس می کنم پنل شما برای کشوری که ساخته شده یا کشور سازنده اون فرق می کنه و پنل با کیفیت تری استفاده کرده
از دوستانی که مشکل نشت نور دارن خواهش میکنم که سریال پشت تلویزیون یا روی کارتن رو چک کنن ببینن ۶ کارکتر آخر AMQWLH هست یا نه ؟

ebinem173
06-12-2016, 11:37
برای ویرایش و حتی حذف کانالها میتوانید از نرم افزار chan sort استفاده کنید
البته با انتقال از طریق یو اس بی به کامپیوتر و بعد از ویرایش دوباره انتقال به تلویزیون

danial4
06-12-2016, 12:27
برای ویرایش و حتی حذف کانالها میتوانید از نرم افزار chan sort استفاده کنید
البته با انتقال از طریق یو اس بی به کامپیوتر و بعد از ویرایش دوباره انتقال به تلویزیون

اگه ممکنه لینک دانلود برنامه و همچنین نحوه انتقال لیست کانال از TV به فلش و بالعکس رو توضیح بدید . ممنون

danial4
06-12-2016, 16:57
برنامه ویرایش لیست کانال رو پیدا کردم و لینکشو پایین مطلبم قرار میدم ، فقط الان تلویزیون دم دستم نیست که ببینم چطور میشه از Tv به فلش لیست رو انتقال داد ، دوستان امتحان کنید ببینید روشش به چه صورته .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

danial4
07-12-2016, 11:40

همونطور که حدس میزدم من تنظیمات محلی رو روی خاور میانه گذاشته بودم ، و مشکل نامظم بودن فهرست EPG و همچنین اشتباه نشون دادن نام برنامه در حال پخش در شبکه های دیجیتال داخلی رو دارم . ساعت و تاریخ هم کاملا تنظیم و درسته .

ebinem173
07-12-2016, 12:24
برنامه ویرایش لیست کانال رو پیدا کردم و لینکشو پایین مطلبم قرار میدم ، فقط الان تلویزیون دم دستم نیست که ببینم چطور میشه از Tv به فلش لیست رو انتقال داد ، دوستان امتحان کنید ببینید روشش به چه صورته .

بعد از اتصال یو اس بی به تیوی برید تو قسمت تنظیمات کانالها و مدیریت کانالها
اونجا گزینه کپی داره به یو اس بی و بلعکس
الان سر کار هستم امکان اینکه دقیقا از روی منو تلویزیون توضیح بدم ندارم
ولی راحته اونجا میتوانید پیداش کنید

elesaeid
07-12-2016, 21:57
باور کنید ندارم.اگر داشتم اصلا دریغ نمی کردم.برای گرفتن جواب باید دست به دامن تعیرکاران بانه ای و بندر بشید و بهشون بگید اگر برای تعمیر اومد از فلشش یه کپی بگیرن.هر کمکی از دستم برمیاد براتون انجام میدم

shahram t
08-12-2016, 13:49
باور کنید ندارم.اگر داشتم اصلا دریغ نمی کردم.برای گرفتن جواب باید دست به دامن تعیرکاران بانه ای و بندر بشید و بهشون بگید اگر برای تعمیر اومد از فلشش یه کپی بگیرن.هر کمکی از دستم برمیاد براتون انجام میدم

ممنون از لطف شما.

yadmaan
10-12-2016, 23:00
سلام دوست عزیز
چیزی که من متوجه شدم
تمام پنل هایی که مشکل نشت نور دارن تو بخش Product code برچسب سریال تلویزیون 6 کاراکتر آخر Product code : uh850v-TA. AMQWLH هست ولی برای شما ۶ کلمه اخر AMAWLH هست که احساس می کنم پنل شما برای کشوری که ساخته شده یا کشور سازنده اون فرق می کنه و پنل با کیفیت تری استفاده کرده
از دوستانی که مشکل نشت نور دارن خواهش میکنم که سریال پشت تلویزیون یا روی کارتون رو چک کنن ببینن ۶ کارکتر آخر AMQWLH هست یا نه ؟
سلام
اقایون میشه از برپسب سریال عکس بگیرید بفرستید یا بنویسید همینجا . ممنون

smtaba
11-12-2016, 15:41
سلام بایدواردمنوی مخفی بشی و web os روریسیت کنی

hamidtamizkar
11-12-2016, 20:38
سلام uh850 حافظه داخلی دارد؟

smtaba
11-12-2016, 21:06
650mb حافظه داخلی دارد

iman1896
11-12-2016, 22:23
من درستش کردم اول ریست میکنی تنظیمات از اول تغیر میدی گزینه اول بزار همون باشه دومی دیجیتال بعد تظیم میکنی تمام اپ ها میاد یه چیز جالب ریجن اگه تغییر بدی اپ های دیگه ظاهر میشه باید تست بگیری اومید وارم مشکل تو حل شده باشه

سلام دوست عزیز من Broadcast country رو گذاشتم Digital TV و LG Services Country رو روی others ولی همچنان LG Content Store همون 5 تا اپلیکیشن خودش رو داره ، شما تنظیماتت همینه؟

DIGITAL3D
11-12-2016, 22:45
650mb حافظه داخلی دارد

اگه خیلی اطلاع داری من هرکاری میکنم ضبت نمیکنه هارد بهش وصل بازم ضبت نمیکنه راه حلی داری براش

goodson
12-12-2016, 02:03
این تی وی مشکل هاله نور در فضای تاریک رو داره ؟

DIGITAL3D
12-12-2016, 02:06
این تی وی مشکل هاله نور در فضای تاریک رو داره ؟

دقیقن کدوم قسمت نشست نور داری

goodson
12-12-2016, 02:12
من خودم سامسونگ دارم گوشه بالا سمت راست

DIGITAL3D
12-12-2016, 02:23
من خودم سامسونگ دارم گوشه بالا سمت راست

ببین من الجی دارم uh850 پاین سمت راست تو تاریکی یکم نور میده من با تحقیق فهمیدم مار خود کمپانیه وقتی ریموت تکون میدی همون نور نمایان میشه وقتی یک ارمی سمت بالا قرار میگیره نور نمایان میشه زیاد بهش دقت نمیکنم برام ادی شده تلویزیون از کجا خریدی

goodson
12-12-2016, 09:40
ببین من الجی دارم uh850 پاین سمت راست تو تاریکی یکم نور میده من با تحقیق فهمیدم مار خود کمپانیه وقتی ریموت تکون میدی همون نور نمایان میشه وقتی یک ارمی سمت بالا قرار میگیره نور نمایان میشه زیاد بهش دقت نمیکنم برام ادی شده تلویزیون از کجا خریدی

از نمایندگی سامسونگ زنگ زدم میگن بیار درستش کنن شما به نمایندگی تماس گرفتی اونا چی میگن؟ عکس از صفحه داری نورش چقدره؟

DIGITAL3D
12-12-2016, 14:34
از نمایندگی سامسونگ زنگ زدم میگن بیار درستش کنن شما به نمایندگی تماس گرفتی اونا چی میگن؟ عکس از صفحه داری نورش چقدره؟

این مدل کره جنوبی زیر نظر گلد ایران نیست دوم من قشنگ چک کردم مشکل از tv نیست مار خود کمپانیه چون اگه مشکل از tv بود تصویر تاریک باشه باید نمایان میشد که نشد پس مار خود کمپانیه

ramyaz
12-12-2016, 15:57
سلام
اقایون میشه از برپسب سریال عکس بگیرید بفرستید یا بنویسید همینجا . ممنون
سلام
شماره سریال من هست TA.AMJWLH
مشکل نشت نور ندارم و از خریدم راضیم .
تصویر فوق العاده
صدا محشر
ر س ی و ر با گیرندگی بالا
طراحی ظاهری شیک
امکانات زیاد

فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk

DIGITAL3D
12-12-2016, 18:02
سلام
شماره سریال من هست TA.AMJWLH
مشکل نشت نور ندارم و از خریدم راضیم .
تصویر فوق العاده
صدا محشر
ر س ی و ر با گیرندگی بالا
طراحی ظاهری شیک
امکانات زیاد

فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk

مارمنم شماره سریالش همینه

web2003
12-12-2016, 22:11
مال پدرم amq است متاسفانه !

RAM007
12-12-2016, 22:43
مال من ama هست

goodson
12-12-2016, 23:42
مارمنم شماره سریالش همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولی سامسونگ ks8500
دومی سونی x9300d

goodson
12-12-2016, 23:44
امکان نداره نشت نور نداشته باشی این تو همه ال ای دی ها هست مخصوصا اوناییی ک hdr هستن

danial4
13-12-2016, 08:32
با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .

saeedsh7j
13-12-2016, 11:51
با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .
مال من amawlh هستش. نشست نور داره. کلا فکر نمیکنم به این قضیه ربطی داشته باشه. همشون دارن

danial4
13-12-2016, 12:03
مال من amawlh هستش. نشست نور داره. کلا فکر نمیکنم به این قضیه ربطی داشته باشه. همشون دارن

اگه لطف کنید چند تا عکس متفاوت از نشت نور بفرستی ممنون میشم ، من اصلا این مورد رو حس نمیکنم و برام خیلی عجیبه که منظور شما دقیقا از نشت نور به چه صورته .

- - - Updated - - -

البته بهتره سایر دوستان هم عکس بگیرن و ارسال کنند تا بشه به نتیجه بهتری رسید .

DIGITAL3D
13-12-2016, 15:54

مال من دقیق چک کردم اصلان یه چیز دیگه هست این مدلش نظرت چیه TAAMJWLH

danial4
13-12-2016, 16:00
مال من دقیق چک کردم اصلان یه چیز دیگه هست این مدلش نظرت چیه TAAMJWLH

بنظرم بهتره دوستانی که از این مدل تلویزیون خریداری کردند یه تصویر به صورت Letter Box از تلویزیون بگیرند و قرار بدهند .

smtaba
14-12-2016, 21:52
باکدوم دکمه ضبط میکنی خیلی راحت اوکی+پایین+ اوکی ضبط میکنه

hi4tech
16-12-2016, 11:27
من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش

saeedsh7j
16-12-2016, 12:11
من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش
----- ش هیچ مشکلی نداره. من به راحتی یاهست گرفتم.

mehdifx20066
16-12-2016, 13:34
سلام داداش. چند خریدی؟ از کیفیتش راضی هستی؟ ----- داخلی داره؟

سلام
ممنون میشم اطلاعات بیشتر قرار بدید

bas ali
16-12-2016, 14:07
من هم میخوام یک تلویزیون 55 اینچ بگیرم . دیشب رفتم و این مدل رو دیدم ولی به نسبت سونی و سامسونگ سری 7 ، اصلا تصویرش جذبم نکرد . بنظر میومد تصویر کدر و ماته و اون شفافیت رو نداره .

Xenon360
16-12-2016, 16:19
دوستان من ٣١ صفحه نظرات شما رو تك ب تك خوندم
و باز هم نتونست منو ب سمت خريد اين تي وي سوق بده

استفاده ي من فقط براي Game هست و PS4
متاسفانه حتي يه دونه نظر راجع ب حالت Game mode اين تلوزيون يا HDR mode اين تي وي نديدم .

مشكل نشت نور ك الا ماشااله هست ... و عمق كم رنگ مشكي ...

كسي از دوستان هست ك مدل KU6300 سامسونگ رو ك همون KU7970 باشه رو با UH850 از نزديك مقايسه كرده باشه؟؟

چون منم واقعا داغون شدم تو اين مقايسه ها

ضمنا tv خونه ما در حال حاضر samsung 46D6960 با مدل جهاني D6600 هست و واقعا تصوير معركه اي ميده ....
خيلي ميترسم ك اين uh850 يوقت در مقابل اون كم بياره و انگار ٣٣٠٠ ريختم دور و افسرده ميشم

elesaeid
16-12-2016, 17:09

یه توضیح کلی در مورد نشت نور بدم. اکثر این مشکلات بخاطر سیستم بکلایت و البته قاب باریک تلویزیون های جدید هست.حتی مدلهای قوی سامسونگ هم در برخی از سایتها و نقدها مشکل نشت نور داشتند مثل ks8000 که واقعا قدرتمند عمل کرد.استاندارد hdr و مقدار 1000nits برای روشنایی یکم کار تولید کننده ها و سخت کرده و حتی ال جی در مورد این مدل به درو گفته که 1000nits هست که اصلا اینطور نیست و روشنایی این مدل به نصف این عدد هم نمیرسه.جدا از این بحثها ،سیستم بکلایت این تلویزیون ها به صورت مستیقیم نیستو ledها از لبه ها نور پنل و تامین میکنند.هر کدوم از این نوع چینش ledها مزایا و معایب خاص خودشو داره .مثلا در این سیستم (نور از لبه) یکپارچگی رنگ خاکستری بهتر هست و dse یا همون صفحه کثیف ( سایه تصویر) کمتر هست و کلا با یکسری از لایه های فوم و الومینیوم نور پخش میشه و یکدست میشه.بدیه این سیستم هم امکان نشت نور هست که چون این مدل پنل ips داره و عمق مشکی کمی داره این قضیه تشدید میشه!.حالا بریم سراغ local dimming

elesaeid
16-12-2016, 17:33
local dimming
این تکنولوژی وقتی بیشترین تاثیر و میذاره که حتما سیستم بکلایت به صورت مستقیم باشه و البته با تعداد ledهای زیاد و به اصطلاح zone های کوچک و زیاد!.حالا این سیستم به چه درد میخوره؟.برای داشتن کنتراست بیشتر میان با استفاده از پردازش تصویر نقاطی که صفحه سیاه لازم هست همون نقطه led بکلایت و خاموش میکنن و یا نور و کم میکنن .حالا چطور کار میکنه؟تمام این لامپ های بکلایت باید تغذیه (درایو)بشن.و هرکدوم هم از مسیر تغذیه خودشون استفاده میکنن.مثلا داخل یه پنل 55 اینچ 100 عدد led هست . اگر قرار باشه هر کدوم ای این ال ای دی ها از یک مسیر جداگانه تغذیه بشه خوب تعداد سیم ها و خروجی کنترلر هم بسیار زیاد و پیچیده میشه و قیمت تمام شده محصول بالا میره.شرکت ها میان منطقه بندی میکنن و و هر منطقه و جداگانه کنترل میکنن.مثلا برای پنل 55 اینج 10 منطقه در نطر میگیرن و اگر تصویر مشکی داخل هر کدوم از این 10 منطقه باشه لامپ های اون منطقه خاموش و یا کم نور میشن (با استفاده از تکنیک pwm).هرچقد تعداد zone ها کمتر باشه قیمت تمام شده کمتر هست اما مسلما تاثیر این تکنیک هم کمتر میشه.
مثال و برای همین پنل 55 اینچ ادامه میدیم.برای تغذیه این لامپ ها از دو روش استفاده میشه حالت پایدار و حالت متغیر.حالت دوم بیشتر برای hdr استفاده میشه . در حالت اول به عنوان مثال ما 100 عدد ال ای دی 1 وات برای نور پس زمینه استفاده می کنیم پس نیاز به تغذیه 100 وات داریم و اگر لامپی خاموش بشه بقیه در همون حالت 1 وات کار میکنن.ولی حالت دوم به این صورته که اگر تغذیه از شاخه ای گرفته بشه توان شاخه های دیگه بیشتر میشه و ما در نهایت کنتراست بیشتری داریم.اما این حالت معمولا پایدار نیست و در بسیاری از سایتها از پایداری نور پنل در مد hdr به عنوان یک فاکتور مهم یاد میشه.این قضیه در پنلهای oled به عنوان پیش فرض لحاظ شده و وقتی تمام صفحه سفید باشه شما نور بسیار کمتری را می بینید تا وقتی 10 در صد از صفحه سفید باشه.
پیشنهاد من اینه که local dimming روشن باشه و اگر تعداد نقاط کم هست و در نتیجه شما تصویر سفید و ابری می بینید(مثل سفیدی علامت ماوس)و مرزها رعایت نمیشیه ، حداقل در حالت low قرار بدید.نور پس زمینه هم در حالت ماکزیمم قرار ندید.یکم با این تنظیمات کشتی بگیرید تا تصویر بهتر بشه. این مدل ال جی تنظیمات پیش فرض خوبی نداره و باید باهاش کار کرد. امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره.

bas ali
16-12-2016, 18:06
دوستان من ٣١ صفحه نظرات شما رو تك ب تك خوندم
و باز هم نتونست منو ب سمت خريد اين تي وي سوق بده

استفاده ي من فقط براي Game هست و PS4
متاسفانه حتي يه دونه نظر راجع ب حالت Game mode اين تلوزيون يا HDR mode اين تي وي نديدم .

مشكل نشت نور ك الا ماشااله هست ... و عمق كم رنگ مشكي ...

كسي از دوستان هست ك مدل KU6300 سامسونگ رو ك همون KU7970 باشه رو با UH850 از نزديك مقايسه كرده باشه؟؟

چون منم واقعا داغون شدم تو اين مقايسه ها

ضمنا tv خونه ما در حال حاضر samsung 46D6960 با مدل جهاني D6600 هست و واقعا تصوير معركه اي ميده ....
خيلي ميترسم ك اين uh850 يوقت در مقابل اون كم بياره و انگار ٣٣٠٠ ريختم دور و افسرده ميشم

اتفاقا من دیشب همین مدل 7970 سامسونگ رو هم دیدم و بنظرم من کیفیتش بالاتر میومد از این مدل ال جی
تازه قیمتش هم کمتر بود ولی چیزی که من متوجه نشدم مقدار انطباق تصویرش بود که فروشنده میگفت در سری k انطباق تصویر حذف شده :n13:
حالا این حذف شدن انطباق تصویر یعنی چی متوجه نشدم

Xenon360
16-12-2016, 18:08
اتفاقا من دیشب همین مدل 7970 سامسونگ رو هم دیدم و بنظرم من کیفیتش بالاتر میومد از این مدل ال جی
تازه قیمتش هم کمتر بود ولی چیزی که من متوجه نشدم مقدار انطباق تصویرش بود که فروشنده میگفت در سری k انطباق تصویر حذف شده :n13:

ممنوونم دوست عزيز
آره Motion flow تو اين مدل ها خيلي پايين اومده و تو پخش ٢٤ فريم هم ك كلا تعطيل شده

واسه سايت rtings نمره ي ٥ رو ب موشن فلو اين مدل داده

Sent from my iPhone using Tapatalk

akbar-1
17-12-2016, 10:01
سلام، منم این تلویزیونو خریدم،فقط اگه ممکنه کسی لیست کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه مثل نسیم و اینارو داره من هر کاری کردم نگرفت دوروزه ور رفتم پیدا نشد
یکی ی لیست کانال بکاپ بگیره بما هم بده

web2003
17-12-2016, 13:27
سلام.دوستان کسی تنظیم بهینه تصویر برای این tv داره بزاره تا ما هم ست کنیم .
برای tv منو فارسی هنوز کشف نشده درسته؟

m ss
17-12-2016, 22:21

من به شما سونی x8500d پیشنهاد میکنم الان بدون گارانتی 4600 در میاد 55 اینچش از مدلهایی که نام بردین تصویرش بهتره

Xenon360
17-12-2016, 23:02
من به شما سونی x8500d پیشنهاد میکنم الان بدون گارانتی 4600 در میاد 55 اینچش از مدلهایی که نام بردین تصویرش بهتره

دوست عزيز چرا اين مدل رو پيشنهاد ميكنيد؟؟
من در آستانه ي خريد اين مدل ال جي يا همين مدل سوني اي ك شما گفتي هستم ...

يكم بيشتر توضيح ميديد؟؟ ممنون

m ss
17-12-2016, 23:17
تصویرش عالیه همین . شما از tv بجز کیفیت تصویر و رنگ چی میخوای؟

shahram t
17-12-2016, 23:18
آقا یه درخواست داشتم خواهشا هر کی فایل فلش این مدل رو گیر اورد یا آدرس بده یا اینجا بزاره ثواب داره چون من تلویزیونم بلااستفاده شده. البته امکان داره ماهها طول بکشه اما من چاره ای ندارم جز صبر کردن.متشکر

Xenon360
17-12-2016, 23:20
تصویرش عالیه همین . شما از tv بجز کیفیت تصویر و رنگ چی میخوای؟
داداش من يه گيمر هستم ... و با توجه ب تحقيقاتي ك كردم پنل ips اصلا ب كار گيم نمياد
يگه input lag و hdr بماند

kurosh57
18-12-2016, 07:30

اتفاقا مورد 2 و 3 جزء مزایا و نقاط قوت این تی وی هست !!
نمیدونم منظورتون از کویر و هیچ برنامه ای چیه دقیقا،من الان تو آپ هاش بالای 50 تا برنامه و بازی جورواجور دارم !
برنامه هایی مثل یوتیوب یا جی ال ویز و .... بخاطر مشکل هیتلر اینجا کار نمیکنن.
بر مبنای اینکه شما چه منطقه ایی و چه کشوری رو براش انتخاب کنین،برنامه های پیش فرض و آپ ها و بازیهای ال جی کانتنت تغییر میکنن.
اگه منظور آپ های مخصوص ایرانه،تا زمانی که این مدل تحت گارانتی و مونتاژ گلدیران نرفته و نشه ایران را به منوش اضافه کرد،کاری نمیشه کرد.که البته چندان چیز خاصی هم نداره واسه ایران.
اگه با اندروید تی وی مقایسه کنید،که بله امکانات به مراتب بیشتر هست در اون،ولی در عوض توی web osشما راحتی و روانی حرکت تو منوها،سبک و کم حجم بودن برنامه ها و نصب و استفاده آسان را دارید و مشکلات اعصاب خردکنی مثل لگ و کندی عملکرد منوها و احیانا هنگ کردن تی وی را ندارید اصلا.
و رسیو.... این مدل برعکس نظر شما یه برد استاندارد و با کیفیت داره و قدرت و حساسیت تیونر کاملا قابل قبول هست.من خودم از رسیو...داخلیش استفاده نمیکنم ولی دوستان راحت نصب کردن و حتی گردون را ساپورت میکنه و جهتهای مختلف رو دریافت کردن و کانالهای 4k را هم.
اسم ستلایت اصلا مهم نیس،تو دستگاههای مختلف اسامی متفاوتی سیو شده.مهم اینه که شما (جهت و فرکانس) درست را پیدا کنید و با یه سرچ اتو یا کور بقیش حله.
و مثل بعضی مدلها نگران خراب و تعمیری شدن برد اصلی در صورت استفاده از ---/s نمیشید.

kurosh57
18-12-2016, 08:20
ال جی سرویس را از منو روی ترکیه گذاشتم،یه ورژن جدید اومده،میخواد به ورژن 04.30.65 آپدیت کنه.
اگه از دوستان کسی به این ورژن آپدیت کرده،تغییرات و کارکرد را اطلاع بده،ممنون.

hi4tech
18-12-2016, 11:29
اگه میشه تو این تاپیک یه آموزش تصویری از تنظیم ----- این تی وی بزارید که همه دعا کنن براتون

من تازه متوجه شدم نشت نورش ربطی به گوشه تصویر نداره ماهیت پنل این تلوزیون طوری هست که اگه رنگ غالب تصویر مشکی باشه و یه قسمتی از صفحه سفید باشه مثل تکست اطراف این تکست به صورت عمودی هاله ای از نور نشت میکنه فکر میکنم به خاطر روشن شدن بک لایت اون منطقه هست که به خاطر نازک بودن پنل از اون عبور میکنه در کل تکنولوژی خوبی نداره برای مهار این قضیه و واقعا آزار دهنده هست تو فوتبالم کثیفی تصویر داره و مد hdr هم حداقل تو این مدل حرفی واسه گفتن نداره چون کیفیت تصویر به شدت پایین تر میاد اصلا چیزی نبود که من تصور میکردم من همش تو ذهنم قابلیت hdr دوربین بود
خلاصه از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست اگه پول دارید این مدل رو من به شخصه توصیه نمیکنم مدل های oled انتخاب کنید

hi4tech
18-12-2016, 11:31
اگه میشه تو این تاپیک یه آموزش تصویری از تنظیم رس یو ر این تی وی بزارید که همه دعا کنن براتون

shahram t
18-12-2016, 11:33
ال جی سرویس را از منو روی ترکیه گذاشتم،یه ورژن جدید اومده،میخواد به ورژن 04.30.65 آپدیت کنه.
اگه از دوستان کسی به این ورژن آپدیت کرده،تغییرات و کارکرد را اطلاع بده،ممنون.

در مورد سوم اصلا با شما موافق نیستم چون رسیورش جالب نیست و قابلیت اضافه کردن جهتها رو نداره اونی که شما میگی فرکانس مهمه واسه کسی به درد میخوره که گردون نداره اما کسی که گردون داره نمیتونه یاهست رو بگیره چون نمیشه 52 درجه رو واسش تعریف کرد تا موتور به اون مختصات بره و این یه فاجعه است در ضمن از لحاظ سخت افزاری هم آشغاله چون تلویزیون من روی هم رفته 48 ساعت کار نکرد که سوخت و بلا استفاده شد در صورتی که من تمام موارد ایمنی رو هم رعایت کرده بودم .اشتباهم این بود که سونی نخریدم و یه تعمییر کار ذهنم رو منحرف کرد که الجی بهتره.

as2008
18-12-2016, 12:12
در مورد سوم اصلا با شما موافق نیستم چون رسیورش جالب نیست و قابلیت اضافه کردن جهتها رو نداره اونی که شما میگی فرکانس مهمه واسه کسی به درد میخوره که گردون نداره اما کسی که گردون داره نمیتونه یاهست رو بگیره چون نمیشه 52 درجه رو واسش تعریف کرد تا موتور به اون مختصات بره و این یه فاجعه است در ضمن از لحاظ سخت افزاری هم آشغاله چون تلویزیون من روی هم رفته 48 ساعت کار نکرد که سوخت و بلا استفاده شد در صورتی که من تمام موارد ایمنی رو هم رعایت کرده بودم .اشتباهم این بود که سونی نخریدم و یه تعمییر کار ذهنم رو منحرف کرد که الجی بهتره.

سلام دوست عزیز در کل لوازم برقی هر برندی باشه شانسیه احتمال داره تا اوردی خونه زدی تو برق سوخت حالا اگه گارانتی داشته باشه شاید یه کاری واست بکنن اگرم نه که هیچ من خودم بعد هشت سال یه تلویزیون ال جی داشتم هنوز کار میکرد یکبار هم تعمیرگاه نرفت فروختم و این مدل رو خریدم فعلا که راضیم
در مورد ----- که شما میگید یه فاجعه هست اگر این دستگاه فقط ----- بود میشد بهش گیر داد که چرا نقص داره ولی این رسیورش در حد کار راه اندازه تازه بنده خدا کانالهای 4k هم میگیره
انشاالله مشکلتون حل بشه اگه راحلی برای بک آب گرفتن از فلش هست بگید من درختم چون بلد نیستم

danial4
18-12-2016, 12:28
اتفاقا من دقیقا مسیر یاهست 52.5 درجه رو با موتور تنظیم کردم ، فقط نتونستم اسم ستلایت رو ویرایش کنم ولی تونستم درجه رو ویرایش کنم .

shahram t
18-12-2016, 13:38
سلام دوست عزیز در کل لوازم برقی هر برندی باشه شانسیه احتمال داره تا اوردی خونه زدی تو برق سوخت حالا اگه گارانتی داشته باشه شاید یه کاری واست بکنن اگرم نه که هیچ من خودم بعد هشت سال یه تلویزیون ال جی داشتم هنوز کار میکرد یکبار هم تعمیرگاه نرفت فروختم و این مدل رو خریدم فعلا که راضیم
در مورد ----- که شما میگید یه فاجعه هست اگر این دستگاه فقط ----- بود میشد بهش گیر داد که چرا نقص داره ولی این رسیورش در حد کار راه اندازه تازه بنده خدا کانالهای 4k هم میگیره
انشاالله مشکلتون حل بشه اگه راحلی برای بک آب گرفتن از فلش هست بگید من درختم چون بلد نیستم

درود
دوست عزیز قبول دارم که لوازم برقی امکان خراب شدن دارند و در هر برندی اتفاق میفته اما اگه یه سر به اینترنت بزنید می بینید اکثر مشکلات مربوط به الجی میشه و این مدل که تازه اومده کلی گزارش خرابی داره واین خوب نیست واسه یه برند محبوب البته من قبلا خیلی قبولش داشتم تلویزیون قبلیم هم الجی بوده البنه اونم دیجیتالش پرید و واسش تیونر جدید گرفتم اما در کل محصولات جدیدش مشکل دار شدن.در مورد داخلی هم میدونم نباید انتظار زیادی داشت اما ویرایش درجه یه جهت حداقل ترین چیزه شما میتونی یه اسم جدید بسازی فرکانس هم بدی اما جهت رو نه خوب به چه دردی میخوره اینکار.البته 4k گرفتنش یه مزیته در ضمن ممنون از شما دوست خوبم که به فکر من هستید باید از تعمیر کارها بپرسم ببینم میشه از یه تلویزیون سالم فایل فلش گرفت یا نه؟؟اگه شد مزاحم میشم بازم از شما و همه دوستان خوب ممنونم:n12::n12:

bas ali
18-12-2016, 16:56
داداش من يه گيمر هستم ... و با توجه ب تحقيقاتي ك كردم پنل ips اصلا ب كار گيم نمياد
يگه input lag و hdr بماند

مدل 8500d سونی برای فوتبال و فیلم دیدن چطوره ؟ مناسبه یا مثل سامسونگ 7970 هرتز پایینی داره ؟
از لحاظ رنگ بنظر شما چطوره ؟ من خودم که بنظرم رسید کیفیت رنگ بالاتری نسبت به سامسونگ داشت

kurosh57
18-12-2016, 22:23
shahram t@
سلام دوست عزیز،بخاطر مشکلی که برای تلویزیون شما ایجاد شده متاسفم و امیدوارم به زودی حل بشه.
کل نت را زیر و رو کردم،فایل sw برای این مدل در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود هست.تقریبا 850 مگ.ولی برای مدلهای اروپایی که سری ساختشون ZA هست،اینا که ما داریم TA هستن.
ولی من دیروز ال جی سرویس را ترکیه گذاشتم،همین ورژن Software_File(Version_04.30.65) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای آپدیت روی سرور آنلاین ال جی هست.که هنوز آپدیت نکردم.
ببین شاید به درد بخوره و مشکل حل بشه.

kurosh57
18-12-2016, 23:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Xenon360
18-12-2016, 23:13
مدل 8500d سونی برای فوتبال و فیلم دیدن چطوره ؟ مناسبه یا مثل سامسونگ 7970 هرتز پایینی داره ؟
از لحاظ رنگ بنظر شما چطوره ؟ من خودم که بنظرم رسید کیفیت رنگ بالاتری نسبت به سامسونگ داشت

داداش x850d رو من ديدم معركه بود از همه بابت عاليه ... مشكي عميقي هم داشت
دور سامسونگ رو خط بكش ك هرتز پاييني داره و توي تصاوير متحرك اذيتت ميكنه

همين uh850 رو ديدم عالي بود ... حرف نداشت ... مشكي هم عميق بود ولي همچنان ب پاي سوني نميرسيد و راجع ب game mode اين تي وي هم من اطلاعي ندارم چطوره ... ولي سوني جايي برا شك نميذاره توي بخش gaming

kurosh57
19-12-2016, 00:03
اون مطلبی که در مورد رسی...این مدل گفتم،به خصوص در مقایسه با مدل sony w805c بود،چون اون موقع یکی از گزینه های خریدم بود و خیلی مشکل و خرابی تو اون مدل بخاطر استفاده از رسی... داخلیش شنیده میشد و مشکل بهم ریختن کانالها و....
بین تمام دوستانی که استفاده میکنند چه اینجا و چه همکار و فامیل،مورد شهرام عزیز تنها موردی بوده که شنیدم چنین مشکلی پیدا کرده و امیدوارم به زودی رفع بشه.
مساله ای که هست اینه که ال جی،سونی،سامسونگ و....سازنده رسی...نیستند و فقط این برد را برای کامل کردن پک شون روی بعضی مدلها و برای بعضی مناطق قرار میدن.

مقایسه بخوایم بکنیم،شرکت چینی گلوبال استار چندین ساله که دستگاههای رسی... تحت برندهای مختلف فلان ست،فلان مکس و فلان استار با سخت افزار ارزون قیمت تیراژ بسیار بالا و قیمت پایین تولید میکنه و جالبه که به نسبت تعداد بسیار بالای دستگاه هاش که دست مردمه موارد خرابی دستگاه ها واقعا کم بوده !!
مشخصه که اون شرکت در مقابل غولهایی مثل سونی و ال جی و... اصلا به حساب نمیاد،ولی اونا کارشون و تخصصشون طراحی و ساخت رسی... هست.

کلا استفاده از رسی... داخلی این تی وی ها یه مقدار ریسک داره،بخصوص اینکه اینجا تجهیزات جانبی و ارتباطی مثل سوییچ و فیش و سیم و ...معمولا بی کیفیت و غیر استاندارد هستن و هر نوع اتصالی داخل اونها (مثلا اتصال مغزی سیم آنتن به رشته ها) ممکنه باعث خرابی برد رسی... و خرابی خود تی وی بشه.

یاهست رو دوستی که باهم دوتا ازین مدل خریدیم با گردون گرفته و اکسپرس در 53 درجه شرقی را هم همینطور.
اینجا هم فکر میکنم دانیال عزیز از کانالهای در حال پخش اون جهت(با گردون) عکس گرفتن و گذاشتن.

یکی از دوستان از ارزونی گفت،آنچنان ارزون هم نیست.اون موقع که من خریدم، سونی w800c با پنل va و سیستم عامل اندروید و یک اینچ بزرگتر، 150 تومن زیر قیمت این مدل میشد خرید.الان دیدم uh850 سیصد تومن گرونتر شده.
البته اگه کسی بتونه هزینه کنه و oled بگیره قطعا خیلی بهتره.

saeedsh7j
19-12-2016, 12:36
دوستان منطقه رو کجا بزارم که برنامه ها بیاد؟ الان فقط چهار تا برنامه داره. بعد اگه منطقه رو عوض کنم همه چی ریست میشه؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

alishabani1358
19-12-2016, 12:44
آقا یه درخواست داشتم خواهشا هر کی فایل فلش این مدل رو گیر اورد یا آدرس بده یا اینجا بزاره ثواب داره چون من تلویزیونم بلااستفاده شده. البته امکان داره ماهها طول بکشه اما من چاره ای ندارم جز صبر کردن.متشکر

سلام شاید یه راه برای بدست آوردن فایل فلشش باشه که یاری یکی از دوستان که اپدیت نکرده رو میطلبه ببینید من اولین بار که آپدیت کردم از طریق نرم افزار lg tv plusبود که اول فایل آپدیت رو روی گوشی دانلود کرد بعد از طریق شبکه به تلویزیون منتقل کرد و آپدیت شد بنده هم با توجه به حجمش که حدود 700 مگ بود پاکش کردم که مطمئنن همون فایل مورد نیاز شماست حالا شاید یکی از دوستان با این روش بتونه بهتون کمک کنه<br />
<br />

hi4tech
19-12-2016, 15:48
چرا منوی این تلوزیون ها با هم فرق داره واسه من اصلا همچین گزینه هایی نداره اصلا کشور ترکیه هم واسه انتخاب نداره فقط خاورمیانه و کشورهای آفریقایی داره استور وب او اس هم خالیه یعنی فقط 5 تا برنامه داره همین و بس هواشناسی یو تیوب آمازون . من رو گوشیم و رو برنامه lg tv plus آپدیت اومد و به ورژن 04.30.06 ارتقا داده شد ولی هیچ فرقی تو هیچ زمینه ای نکرد اصلا همچین منوی آپدیتی داخل منوی جنرال تی وی وجود نداره
قبلن هم از دوستان خواهش کردم نحوه تنظیم رs یور این تی وی رو اموزش بده من حتی یک درصد سیگنالم نتونستم پیدا کنم اصلا نحوه معرفی ماهواره به صورت دستی کجای تنظیماتش هست چرا من پیدا نمیکنم

shahram t
19-12-2016, 18:18
shahram t@
سلام دوست عزیز،بخاطر مشکلی که برای تلویزیون شما ایجاد شده متاسفم و امیدوارم به زودی حل بشه.
کل نت را زیر و رو کردم،فایل sw برای این مدل در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود هست.تقریبا 850 مگ.ولی برای مدلهای اروپایی که سری ساختشون ZA هست،اینا که ما داریم TA هستن.
ولی من دیروز ال جی سرویس را ترکیه گذاشتم،همین ورژن Software_File(Version_04.30.65) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای آپدیت روی سرور آنلاین ال جی هست.که هنوز آپدیت نکردم.
ببین شاید به درد بخوره و مشکل حل بشه.

درود
ممنونم دوست عزیز که وقت گذاشتید و بنده حقیر رو قابل دونستید تا مشکل رو حل کنید اما متاسفانه اینها آپدیت برنامه هستند که قبلا هم خودم گرفتم و بردم رو دستگاه بزنن اما تعمیر کار گفت نمیشه وفایل فلش فرق میکنه پسوندش bin هست و حجمش هم زیادتره مثلا 1 یا 2 گیگ و به سادگی هم گیر نمیاد. در هر صورت بسیار سپاسگزارم.:n40:

shahram t
19-12-2016, 18:28
سلام شاید یه راه برای بدست آوردن فایل فلشش باشه که یاری یکی از دوستان که اپدیت نکرده رو میطلبه ببینید من اولین بار که آپدیت کردم از طریق نرم افزار lg tv plusبود که اول فایل آپدیت رو روی گوشی دانلود کرد بعد از طریق شبکه به تلویزیون منتقل کرد و آپدیت شد بنده هم با توجه به حجمش که حدود 700 مگ بود پاکش کردم که مطمئنن همون فایل مورد نیاز شماست حالا شاید یکی از دوستان با این روش بتونه بهتون کمک کنه<br />
<br />

درود
ممنون دوست عزیز من نمیدونم میشه از این طریق کاری کرد یا نه دوستانی که استاد هستند باید نظر بدهند اگه بشه که عالیه دوستان مهربانی مثل شما هستند که یاری کنند فقط باید راهش رو گیر بیاریم در هر صورت خیلی لطف کردید باور کنید حسابی ذهنم مشغول این کاره و راه به هیچ جایی هم نبردم از دوستانی که دستی بر آتش دارند و یا تعمیر کارند تقاضای کمک دارم خدا یاور همگی.:n40:

smtaba
19-12-2016, 22:11
درود
ممنون دوست عزیز من نمیدونم میشه از این طریق کاری کرد یا نه دوستانی که استاد هستند باید نظر بدهند اگه بشه که عالیه دوستان مهربانی مثل شما هستند که یاری کنند فقط باید راهش رو گیر بیاریم در هر صورت خیلی لطف کردید باور کنید حسابی ذهنم مشغول این کاره و راه به هیچ جایی هم نبردم از دوستانی که دستی بر آتش دارند و یا تعمیر کارند تقاضای کمک دارم خدا یاور همگی.:n40:
سلام دقبقا چه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده ؟

shahram t
20-12-2016, 00:22
[QUOTE=smtaba;8912533]سلام دقبقا چه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده ؟[/QUO
فقط منوی الجی بالا میاد و نشانگر کنترل رو صفحه دیده میشه و دیگه هیچیش کار نمیکنه نه منو میاد نه ولوم زیاد و کم میشه و............کلا بلا استفاده شده

smtaba
20-12-2016, 15:16
[QUOTE=smtaba;8912533]سلام دقبقا چه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده ؟[/QUO
فقط منوی الجی بالا میاد و نشانگر کنترل رو صفحه دیده میشه و دیگه هیچیش کار نمیکنه نه منو میاد نه ولوم زیاد و کم میشه و............کلا بلا استفاده شده
یه تیکه فیلم از زمانی که روشن میکنی تا تازمانی که گیرمیکنه بزار

shahram t
21-12-2016, 20:47
[QUOTE=shahram t;8912597]

من فراموش کردم چطور فیلم آپ میکردم وقتی رو ی گزینه فرستادن ویدیو کلیک میکنم آدرس اینترنتی آپلود رو میخواد که من ندارم.

smtaba
21-12-2016, 22:22
[QUOTE=smtaba;8912741]

من فراموش کردم چطور فیلم آپ میکردم وقتی رو ی گزینه فرستادن ویدیو کلیک میکنم آدرس اینترنتی آپلود رو میخواد که من ندارم.
ایدی تلگرام داری بیاتلگرام

smtaba
21-12-2016, 22:41
Salambaba3@ این ای دی گرو تلگرامی سلام باباهست بیا توگروه پیام بزار

iman1896
22-12-2016, 14:26
سلام دوستان من کشور رو گذاشتم ترکیه
الان اگه بخوام آپدیتش کنم مشکلی براش پیش نمیاد ؟ رسیورش نمیپره؟

RAM007
22-12-2016, 14:53
لطفا بکاپ لیست م ا ه داره و کانال ها را بزارید

smtaba
22-12-2016, 20:12
[QUOTE=smtaba;8912741]

تلویزیونت درست میشه نیازی به بازکردن نداره من یکی که همین مشکل داشت درست کردم بیا توگروه تلگرام که برات فرستادم پیام بده

shahram t
23-12-2016, 00:32
[QUOTE=shahram t;8913151]
تلویزیونت درست میشه نیازی به بازکردن نداره من یکی که همین مشکل داشت درست کردم بیا توگروه تلگرام که برات فرستادم پیام بده

ممنون دوست عزیز رمز تلگرامم فراموشم شده و نمیتونم بیام تلگرام اگه زحمت نیست همینجا پیغام خصوصی کن

shahram t
23-12-2016, 02:35
البته خصوصی هم نباشه بهتره به درد باقی دوستان هم مبخوره البته امیدوارم هیچوقت بهش نیاز نداشته باشن

shahram t
24-12-2016, 21:49
[QUOTE=shahram t;8912597]

دوست عزیز فیلم رو ایمیل کردم . منتظر نظرتون هستم

shahram t
25-12-2016, 20:27
آقا چی شد من رو امیدوار کردید و خبری نشد منتظرم همچنان

hi4tech
26-12-2016, 13:34
سلام دوستان
نشت نور این تی وی خیلی رو مخه دوستان واقعا راه حلی نداره ؟ مخصوصا شبا خیلی آزار دهندست
ممکنه که این تلویزیون هایی که قاچاق وارد میشن و قیمت پایین تری دارن ازون دسته باشن که تو کنترل کیفی رد شدن و با قیمت پایین تری فروخته میشن چون تلویزیونی که من تحویل گرفتم هیچ گونه لیبلی رو تصویرش نبود

Xenon360
26-12-2016, 13:51
سلام دوستان
نشت نور این تی وی خیلی رو مخه دوستان واقعا راه حلی نداره ؟ مخصوصا شبا خیلی آزار دهندست
ممکنه که این تلویزیون هایی که قاچاق وارد میشن و قیمت پایین تری دارن ازون دسته باشن که تو کنترل کیفی رد شدن و با قیمت پایین تری فروخته میشن چون تلویزیونی که من تحویل گرفتم هیچ گونه لیبلی رو تصویرش نبود

من برا همين مورد نشت نور مجبور شدم Sony X850D بخرم قسطي ... زير قرض رفتم ولي نتونستم نشت نور رو تحمل كنم
آدم حساسي هم هستم ... ازين مشكلا خيلي رو اعصابمه

ضمنا پنل X850 D با uh850 دقيقا يكي هست ...

danial4
26-12-2016, 14:09
سلام دوستان

قبلا هم خواهش کرده بودم از نشت نور تو حالتهای مختلف چند تا عکس بگیرید و قرار بدید تا دقیق متوجه بشیم . من که در مورد نشت نور مشکل خاصی ندیدم و ندارم .

danial4
26-12-2016, 14:11
من برا همين مورد نشت نور مجبور شدم Sony X850D بخرم قسطي ... زير قرض رفتم ولي نتونستم نشت نور رو تحمل كنم

پس اگه واقعا پنل این دو مدل باهم یکیه میشه یه جورایی امیدوار بود که تو آپدیتهای بعدی که الجی برای این مدل میده شاهد رفع یک سری ایرادات و یا بهبود نسبی کیفیت تصویر بشیم. البته این حدس نمیدونم تا چه حد منطقی و عملی باشه . و سونی هم با توجه به استفاده از همین مدل پنل در مدل X850 مطمنا بدلیل موتور پردازشی بهتر دارای عملکرد بهتر تصویر هست ، در کل بنظرم سونی بیشتر داره نون موتور پردازشگر تصویر قوی که تو تلویزیونهاش داره رو میخوره .

goodson
26-12-2016, 14:14

ال جی رو چند فروختی چقدر ضرر دادی؟

Xenon360
26-12-2016, 14:36
ال جی رو چند فروختی چقدر ضرر دادی؟

داداش من اصلا نخريدم ك بفروشم
با توجه ب مطالب همين انجمن و پستهاي مفيد دوستان تو اين تاپيك از همون اول Sony X850D رو گرفتم
وگرنه قصد داشتم همين مدل uh850 رو بگيرم

هر دو رو توي نمايندگي ديدم از نزديك ... هنوز تصاوير توي اين مدل سوني زنده تر و پويا تر هستش ... همون مطلبي ك دوستمون تو يه پست قبل از شما گفتن كاملا درست گفتن

ضمنا مسئله اي ك هست اين مدل سوني 3D نداره منم برام مهم نبود چون گيمر هستم

وگرنه در كل option هاي uh850 تو چند مورد بهتر از X850D هست
مثه همين 3d و local dimming

sadeghdx
26-12-2016, 14:54
سلام داداش. چند خریدی؟

Xenon360
26-12-2016, 14:58
سلام داداش. چند خریدی؟

من بدون گارانتي از شيراز گرفتم ٤٣٥٠

goodson
26-12-2016, 15:16
من بدون گارانتي از شيراز گرفتم ٤٣٥٠

مشکل نشت نور اصلا نداری یا کم هست ؟ ولی احتملا باید باشه چون تو همه ال ای دی ها هست مال منم بصورت هاله هست سامونگ 7980

Xenon360
26-12-2016, 15:16
مشکل نشت نور اصلا نداری یا کم هست ؟ ولی احتملا باید باشه چون تو همه ال ای دی ها هست مال منم بصورت هاله هست سامونگ 7980

تو چراغ خاموش هنوز تست نكردم
تست ميكنم امشب ب دوستان اطلاع ميدم

Xenon360
26-12-2016, 17:30
بفرماييد دوستان
اينم مشكل نشت نور با Sony X850D

اما اين نكته رو هم بگم كه اين مشكل توي دوربين موبايل انگار اغراق ميشه
با چشم واقعي نشت نور خيلي كمتر از اسن عمس ديده ميشه و بايد حساس باشي تا متوجهش بشي

as2008
26-12-2016, 19:05
دوستان این مشکل نشت نور تو تمام تلویزیونها هست تو صفحه تمام مشکی اگه یک نوشته سفید بیاد دور تا دورش یا یک هاله سفید ایجاد میشه
بعضی از دوستان میگن آزار دهندست آخه مگه صفحه سیاه میشینید نگاه میکنید که آزار دهنده باشه؟!!!
من تو یه مغازه که تقریبا تمام مدلهای جدید رو داشت تو صفحه مشکی نگاه کردم همه مدلها چه سونی چه الجی و سامسونگ داشتن
حتی مدل جدید سونی که فکر کنم x930 بود
والا من تو اتاق تاریک و روشن باهاش فیلم نگاه کردم هیچ جای صفحه نشتی نور ندارم
این همه حساس نشید این تلویزیون حرف نداره هرکی میخواد بخره بخره با این وضعیت ارز روز به روز داره میره بالاتر
وا

shahram t
26-12-2016, 19:32
آقای smtaba کجا تشریف دارید؟؟ شما گفتید مشکل حل میشه اما هنوز نظری ندادید من به شدت گیرم و یه مقدار عجله دارم ببینم شما چه راه حلی دارید لطفا جواب بدید . ممنون

goodson
26-12-2016, 23:02
بفرماييد دوستان
اينم مشكل نشت نور با Sony X850D

اما اين نكته رو هم بگم كه اين مشكل توي دوربين موبايل انگار اغراق ميشه
با چشم واقعي نشت نور خيلي كمتر از اسن عمس ديده ميشه و بايد حساس باشي تا متوجهش بشي

واسه من فقط همون گوشه راست هست

Xenon360
26-12-2016, 23:04
واسه من فقط همون گوشه راست هست

شمام X850D داري ؟

goodson
26-12-2016, 23:15
نه سامسونگ js7980

Xenon360
26-12-2016, 23:17
نه سامسونگ js7980

هب اون پنل va هست

البته من گفتم با چشم عادي اين نشت نور خيلي كمرنگ هستو مشخص نيست ... تا وقتي كه با دوربين موبايل ازش عكس بگيري [emoji3]

DIGITAL3D
27-12-2016, 02:27
بازم به دوستان میگم این نشت نور مار خود کمپانیه اینجوری بیندده بیشتر جذب فیلم میشه به نمونه یگ لوگو توی تصوریر مشکی میاد پایین سمت راست یا چپ حاله نوری دیده میشه ابن بنظر من ازار دهنده نیست این به بینده اعلام میکند که تصویر لگو تو تاریکی بازتاب داره که یکجوری احساس قدرت hdr تلویزیون نشون میده من طبق تست های گرفتم اگه این مورد ها باشه مشکل از tv نیست مار کمپانیه اگه حاله نور درصفحه رنگی دیده بشه مشکل از ماژور تلویزیون ما چیز جالبی از این تلویزیون دیدم HDR پر قدرتی که داره بیننده میخ کوب میکنه وسازگار با کنسول های بازی حالا دوستان خودتون تست کنید ببیند هر کدوم نظر بدید من مشکلی ندارم باهاش چون میدونم مار خود کمپانیه

danial4
27-12-2016, 07:51
این قابلیت HDR رو تو کنسول PS4 چطور میشه ازش بهره برد و حسش کرد ؟ ممکنه یکم توضیح بدید . کنسول PS4 تو اتاق پسرم هست و تا حالا به UH850 وصل نکردم ببینم کیفیتش با این TV چطور میشه .

mahdi255
27-12-2016, 08:39

سلام
مبارک باشه
اگر می تونید یک ریو از این مدل اینجا ارائه بدین. ممنون

DIGITAL3D
27-12-2016, 13:37
این قابلیت HDR رو تو کنسول PS4 چطور میشه ازش بهره برد و حسش کرد ؟ ممکنه یکم توضیح بدید . کنسول PS4 تو اتاق پسرم هست و تا حالا به UH850 وصل نکردم ببینم کیفیتش با این TV چطور میشه .

اول باید کنسول شما اخرین اپدیت باشه دوم برید به قسمت sond scren واونجا رزولیشن بزید اخرین حدش سوم باید تو منوی تلویزیون گزینهHDMI ULTERA HD باید سوکت پورت hdmi تو فعالش کنی تاتلویزون از قابلیت HDR بهرمند بشه تنها بازی های گه HDR خوبی تا الان با تلئویزیون هماهنگ هست اول UNCHARTED 4 -INFAMOS FRIS LIGHT -BATEL1 حالا خودت تست کنی میبینی کیفیت HDR شاهکاره مثال دربارش بزنم نور خورشید وقتی تو بازی میتابه انگار دار واقعن به چشمت میخوره وضوح فوقلاده اینا همش اثر HDR

bas ali
27-12-2016, 14:21
قابلیت hdr چیه و چه کاربردی داره ؟
توی فیلمها هم استفاده میشه؟

reza1348_rezareza
27-12-2016, 14:52
بازم به دوستان میگم این نشت نور مار خود کمپانیه اینجوری بیندده بیشتر جذب فیلم میشه به نمونه یگ لوگو توی تصوریر مشکی میاد پایین سمت راست یا چپ حاله نوری دیده میشه ابن بنظر من ازار دهنده نیست این به بینده اعلام میکند که تصویر لگو تو تاریکی بازتاب داره که یکجوری احساس قدرت hdr تلویزیون نشون میده من طبق تست های گرفتم اگه این مورد ها باشه مشکل از tv نیست مار کمپانیه اگه حاله نور درصفحه رنگی دیده بشه مشکل از ماژور تلویزیون ما چیز جالبی از این تلویزیون دیدم HDR پر قدرتی که داره بیننده میخ کوب میکنه وسازگار با کنسول های بازی حالا دوستان خودتون تست کنید ببیند هر کدوم نظر بدید من مشکلی ندارم باهاش چون میدونم مار خود کمپانیه
حتما داری شوخی میکنی دوست عزیز!HDR برا نمایش بهتر جزئیاته چه ربطی به این مشکل داره؟

danial4
27-12-2016, 15:49
اول باید کنسول شما اخرین اپدیت باشه دوم برید به قسمت sond scren واونجا رزولیشن بزید اخرین حدش سوم باید تو منوی تلویزیون گزینهHDMI ULTERA HD باید سوکت پورت hdmi تو فعالش کنی تاتلویزون از قابلیت HDR بهرمند بشه تنها بازی های گه HDR خوبی تا الان با تلئویزیون هماهنگ هست اول UNCHARTED 4 -INFAMOS FRIS LIGHT -BATEL1 حالا خودت تست کنی میبینی کیفیت HDR شاهکاره مثال دربارش بزنم نور خورشید وقتی تو بازی میتابه انگار دار واقعن به چشمت میخوره وضوح فوقلاده اینا همش اثر HDR

نیازی به کابل HDMI ورژن 2 نداره برای فعال شدن قابلیت HDR ؟

shayan5800
27-12-2016, 15:50
خیر

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

DIGITAL3D
27-12-2016, 16:15
نیازی به کابل HDMI ورژن 2 نداره برای فعال شدن قابلیت HDR ؟

نه نیازی نداره ولی اگه فریم برات مهمه کابل HDMI 2 نیازه

AsAli411
27-12-2016, 16:22
سلام به همه
آقا من کل تاپیک رو خوندم ...
پولم به X850D نمیرسه، اگر ه می رسید ترجیح میدادم EG910 بگیرم!
چشمم از UH8500 میترسه و حوصله اعصاب خوردی نشت نور رو ندارم !
با این حساب بهتر نیست سراغ W800C برم و که حداقل 300 تومن هم از ال جی ارزون تره ؟!!!! :n36:

danial4
27-12-2016, 16:30
من نمیدونم قضیه نشت نور تو این مدل رو چرا اینقدر بزرگش کردن ؟ چند تا عکس تو تاریکی مطلق و شرایط تصویری مختلف تو صفحات قبل گذاشتم اگه لازم باشه بازم عکس میگیرم میفرستم ، هرچند من چندین بار گفتم دوستانی که این مشکل رو دارند عکس بگیرن بفرستند ولی بروی خودشون نیاوردند .

m ss
27-12-2016, 17:06
سلام به همه
آقا من کل تاپیک رو خوندم ...
پولم به X850D نمیرسه، اگر ه می رسید ترجیح میدادم EG910 بگیرم!
چشمم از UH8500 میترسه و حوصله اعصاب خوردی نشت نور رو ندارم !
با این حساب بهتر نیست سراغ W800C برم و که حداقل 300 تومن هم از ال جی ارزون تره ؟!!!! :n36:

من w800c دارم اگه 4k بودن برات مهم نیست توصیه میکنم حتما این مدل رو بگیر

kurosh57
30-12-2016, 22:08
سلام،دوستان برای مدلهای سری UH850-TA آخرین ورژن منتشر شده،همون 04.30.06 هست و ورژنهای جدیدتر 65 و90 که تو سایت ال جی اومده برای سریهای UH850-ZA هستند.
برای ترکیه هم سری ZA هست.نمیدونم تفاوتی باهم دارن این سریها یا نه ! ولی آپدیت به اون ورژنها ریسکه و ممکنه مشکلی پیش بیاد.

AsAli411
31-12-2016, 13:05
دوستان عزیز
به عنوان یه عکاس توصه میکنم برای عکس گرفتن از صفحه تلویزیون، دوربین گوشی باید روی حالت دستی باشه و وضعیت نوردهی روی حداقل 2- باشه ... بعد از عکس هم حتماً اون رو با چیزی که با چشم خودتون از تلویزیون میبینید مقایسه کنید تا امکان خطای عکس نسبت به واقعیت به حداقل برسه ... بسم الله، دوستان چند تا عکس بزارن ببینیم بالاخره اینو بگیریم یا بریم سراغ X850D :n01: منتظرییم هان !!!! :n02:

danial4
31-12-2016, 15:48
فکر نکنم تا حالا کسی به اندازه من از تصویر این تلویزیون تو حالتهای مختلف عکس گرفته باشه و قرار داده باشه ، من نمیدونم چرا دوستان از گرفتن عکس و قرار دادنش اینقدر کوتاهی میکنند و انجام نمیدن .

AsAli411
31-12-2016, 15:57
بله ، دستت درد نکنه .... ولی یه چند تایی هم اونجوری که عرض کردم، بگیر :n13:

danial4
31-12-2016, 16:25
دوربین گوشی رو نگاه کردم حالت دستی نداشت و خیلی جزئیات زیادی نداشت ، حالا بازم بیشتر بررسی میکنم

alimcc
02-01-2017, 14:01
سلام دوستان این UH850 بهش میشه سافت کم یا حداقل KEY BISS زد ؟
چون شبکه 3 کد بیس داره

بعضیا رو دیدم OSCAM روو سامسونگ زدن

خلاصه که اطلاعاتی دارید بدید

hi4tech
04-01-2017, 12:27
عزیزان من نشت نور این تلویزیون رو در شرایط مختلف بررسی کردم ماکزیمم این نشت وقتیه که صفحه کاملا مشکیه و تصویر کوچیک دیگه ای تو این صفحه مشکی هست مثل مکان نمای کنترل مجیک که وقتی تو صفحه کاملن مشکی حرکت میدید کاملن متوجه میشید . این نشت نور واسه نور بک لایت این تی وی هست وچون بک لایت این تی وی به صورت منطقه ای روشن میشه و چون پنل نازکه هر جا که این بک لایت به صورت منطقه ای روشن میشه هاله ای از نور هم از پنل رد میشه به طور مثال وقتی مکان نمای موس رو حرکت میدید یه منطقه به صورت عمودی همراه مکان نما جابه جا میشه که این منطقه عودی از بالا تا پایین تصویر هاله ای از نور داه که با تغییر جهت مکان نما این منطقه هم جابه جا میشه فقط گفتم باید تصویر کاملن سیاه باشه تو تصویر کاملن سیاه هر تصویر کوچیک حتی یک تکستم باشه یه منطقه عمودی اطراف تکس این هاله نور مشخصه در فرصت مناسب تصاویر حالت های مختلف نشت نور رو براتون میزارم.
به نظر من همه ال ای دی ها منطقا باید کمی ازین نشت نور رو بخاطر منطقه ای بودن بک لایت و کم بودن ضخامت پنل داشته باشن اگه میخواید این نشت نور اصلن وجود نداشته باشه فقط و فقط پنلamoled بخاطر اینکه بک لایت منطقه ای ندارن و خود پیکسل ها نور تولید میکنن این معضل نشت نور رو هم ندارن و فقط و فقط عمق مشکی واقعی رو عرضه میکنن

Xenon360
04-01-2017, 13:25
عزیزان من نشت نور این تلویزیون رو در شرایط مختلف بررسی کردم ماکزیمم این نشت وقتیه که صفحه کاملا مشکیه و تصویر کوچیک دیگه ای تو این صفحه مشکی هست مثل مکان نمای کنترل مجیک که وقتی تو صفحه کاملن مشکی حرکت میدید کاملن متوجه میشید . این نشت نور واسه نور بک لایت این تی وی هست وچون بک لایت این تی وی به صورت منطقه ای روشن میشه و چون پنل نازکه هر جا که این بک لایت به صورت منطقه ای روشن میشه هاله ای از نور هم از پنل رد میشه به طور مثال وقتی مکان نمای موس رو حرکت میدید یه منطقه به صورت عمودی همراه مکان نما جابه جا میشه که این منطقه عودی از بالا تا پایین تصویر هاله ای از نور داه که با تغییر جهت مکان نما این منطقه هم جابه جا میشه فقط گفتم باید تصویر کاملن سیاه باشه تو تصویر کاملن سیاه هر تصویر کوچیک حتی یک تکستم باشه یه منطقه عمودی اطراف تکس این هاله نور مشخصه در فرصت مناسب تصاویر حالت های مختلف نشت نور رو براتون میزارم.
به نظر من همه ال ای دی ها منطقا باید کمی ازین نشت نور رو بخاطر منطقه ای بودن بک لایت و کم بودن ضخامت پنل داشته باشن اگه میخواید این نشت نور اصلن وجود نداشته باشه فقط و فقط پنلamoled بخاطر اینکه بک لایت منطقه ای ندارن و خود پیکسل ها نور تولید میکنن این معضل نشت نور رو هم ندارن و فقط و فقط عمق مشکی واقعی رو عرضه میکنن

اين هاله ي سفيد ك همه LED ها دارن فقط مختص اين مدل خاص نيست كه
از مانيتو ها گرفته تا تمام تي وي هاي LCD با بك لايت LED

goodson
04-01-2017, 20:17

دقیقا همینطوره من تو پستهای قبلی عکس از اخرین سری 2016 سامسونگ ks8000 و سونی x9300 گزاشتم ک همین مشکل هست چارش اولد هست ک هنوز تو بازار نیست اگر هم باشه قیمتش خیلی گرونه

elesaeid
06-01-2017, 19:35
سلام.یه مطلبی و عرض کنم خدمت دوستان.در حال حاضر قیمت سایز 55 اینچ این ست بالای 4 میلیون تومانه و ببخشید برای خیلیا پول مفت بدست نمیاد که بخوان بگن مثلا نشت نور باعث جذاب شدن پنل میشه!!!پس بریم بخریم!.خواهشم اینه کسانی که اطلاعات فنی کافی در مورد این مسائل ندارن نظری هم ندن چون خیلیها به امید همین نظرات میرن و 4تومن پول بی زبون و خرج میکنن متوجه میشن که ست قبلیشون با 2میلیون اختلاف قیمت تصویر عمومی بهتری میداد!.این مشکلات هم مختص این تلویزیون یا حتی این محصول نیست.من قصد خرید جهیزیه دارم و باور کنید خرید یه یخچال یا ماشین لباسشویی خوب دردسر کمتری از تلویزون نداره!! مثلا ماشین f14 سامسونگ خیلی ازش تعریف میشه ولی دوستم اونو خریده و اسیر شده! یا حتی مدلهای 2016 ال جی که direct drive هم هستن الزاما از مدلهای تسمه ای بهتر نیستند.پس خواهش میکنم رو خریدتون تعصب نداشته باشید و عادلانه و منصفانه نقد کنید.uh850 با تمام نواقصش یکی از بهترین خریدها در ایرانه و اکثر خریدارها هم ازش راضی هستند اما دلیل نمیشه که نقص یک محصول کلا کتمان بشه و حتی در مواردی ازش به عنوان یک آپشن یاد بشه.من خودم تلویزون با پنل va دارم و وقتی میرم خونه ی برادرم و شب فیلم تماشا میکنم واقعا از کنتراست پایین la6200 ال جی رنج میبرم اما زاویه ی دید بسیار بسیار خوبی داره.تلویزیون خودم زاویه دید خیلی محدودی داره و فقط از روبرو تصویرش بهتره.
در نهایت این قضیه نشت نور با لوکال دیمینگ برطرف میشه اما باید با عواقب روشن کردن این آپشن هم کنار اومد.ممنون

elesaeid
06-01-2017, 19:52
دوست عزیزی که فرمودی js7980 پنل va هست
شما از کجا مطمئن هستید که اون پنل va هست؟؟؟.
یه نگاه بهش بندازین.کنتراست 770
تغییر نامهای سامسونگ کاملا هوشمندانه هست و گاهی اوقات در ایران سری 6 و بجای سری 7 و یا حتی 8 میندازن به ملت!!

goodson
06-01-2017, 20:57
حالا چه اجباری هست بشینید تو اتاق تاریک تلوزیون تماشا کنید ک پدر چشمتون در میاره

danial4
07-01-2017, 08:49
سلام.یه مطلبی و عرض کنم خدمت دوستان.در حال حاضر قیمت سایز 55 اینچ این ست بالای 4 میلیون تومانه و ببخشید برای خیلیا پول مفت بدست نمیاد که بخوان بگن مثلا نشت نور باعث جذاب شدن پنل میشه!!!پس بریم بخریم!.خواهشم اینه کسانی که اطلاعات فنی کافی در مورد این مسائل ندارن نظری هم ندن چون خیلیها به امید همین نظرات میرن و 4تومن پول بی زبون و خرج میکنن متوجه میشن که ست قبلیشون با 2میلیون اختلاف قیمت تصویر عمومی بهتری میداد!.این مشکلات هم مختص این تلویزیون یا حتی این محصول نیست.من قصد خرید جهیزیه دارم و باور کنید خرید یه یخچال یا ماشین لباسشویی خوب دردسر کمتری از تلویزون نداره!! مثلا ماشین f14 سامسونگ خیلی ازش تعریف میشه ولی دوستم اونو خریده و اسیر شده! یا حتی مدلهای 2016 ال جی که direct drive هم هستن الزاما از مدلهای تسمه ای بهتر نیستند.پس خواهش میکنم رو خریدتون تعصب نداشته باشید و عادلانه و منصفانه نقد کنید.uh850 با تمام نواقصش یکی از بهترین خریدها در ایرانه و اکثر خریدارها هم ازش راضی هستند اما دلیل نمیشه که نقص یک محصول کلا کتمان بشه و حتی در مواردی ازش به عنوان یک آپشن یاد بشه.من خودم تلویزون با پنل va دارم و وقتی میرم خونه ی برادرم و شب فیلم تماشا میکنم واقعا از کنتراست پایین la6200 ال جی رنج میبرم اما زاویه ی دید بسیار بسیار خوبی داره.تلویزیون خودم زاویه دید خیلی محدودی داره و فقط از روبرو تصویرش بهتره.
در نهایت این قضیه نشت نور با لوکال دیمینگ برطرف میشه اما باید با عواقب روشن کردن این آپشن هم کنار اومد.ممنون
ممکنه عواقب روشن کردن لوکال دیمینگ رو بفرمایید ؟؟

shahram t
07-01-2017, 23:32
ای بابا برید خدا رو شکر کنید تلویزیونتون سالمه و ازش استفاذه میکنید من چی بگم که هنوز تلویزیونم رو نتونستم درست کنم . تو رو خدا دست از سر نشت نور بردارید به خدا این موضوع اینقدر مهم نیست یعنی به نظر من اصلا مهم نیست کسانی که اینقدر حساس هستند خوب صد تا ایراد از وسایل اطرافشون در میارن و کلا زندگیشون جهنم میشه که.

Mehran pc
08-01-2017, 00:06
ای بابا برید خدا رو شکر کنید تلویزیونتون سالمه و ازش استفاذه میکنید من چی بگم که هنوز تلویزیونم رو نتونستم درست کنم . تو رو خدا دست از سر نشت نور بردارید به خدا این موضوع اینقدر مهم نیست یعنی به نظر من اصلا مهم نیست کسانی که اینقدر حساس هستند خوب صد تا ایراد از وسایل اطرافشون در میارن و کلا زندگیشون جهنم میشه که.

یعنی انقدر نشت نور سفید مشخصه و اذیت کنندست ؟؟

as2008
08-01-2017, 06:55

برا کسی اذیت کنندست که بخواد صفحه مشکی ببینه بخدا من که چیزی ندیدم
من فقط موقعه ای این نور سفید رو دیدم که صفحه تمام مشکی باشه و یک نوشته یا آرم روشن توش باشه و اطراف اون نوشته یا هرچی یه هاله روشن نمایان میشه
حالا من موندم این کجاش اذیت کنندست:n04:

as2008
08-01-2017, 07:00

برا کسی اذیت کنندست که بخواد صفحه مشکی ببینه بخدا من که چیزی ندیدم
من فقط موقعه ای این نور سفید رو دیدم که صفحه تمام مشکی باشه و یک نوشته یا آرم روشن توش باشه و اطراف اون نوشته یا هرچی یه هاله روشن نمایان میشه
حالا من موندم این کجاش اذیت کنندست:n04:

dorsahadi
09-01-2017, 00:53
Version_04.30.65

Version_04.30.90

اخرین ورژن Version_04.30.95 2017

بدون مشکل قابل ابدیت اگه خواستید لینک دانلود بزارم

ضمنا دوستمون که تلوزیونش به مشکل بر خورده : یکی از فایل ها را دانلود پس از اکستراک یک پوشه LG_DVT روی فلش ایجاد سپس تلویزیون روشن پس از چند ثانیه ok
شاید مشکل حل شود

as2008
09-01-2017, 07:44
Version_04.30.65

Version_04.30.90

اخرین ورژن Version_04.30.95 2017

بدون مشکل قابل ابدیت اگه خواستید لینک دانلود بزارم

ضمنا دوستمون که تلوزیونش به مشکل بر خورده : یکی از فایل ها را دانلود پس از اکستراک یک پوشه LG_DVT روی فلش ایجاد سپس تلویزیون روشن پس از چند ثانیه ok
شاید مشکل حل شود

سلام دوست عزیز
تغییری هم از هر لحاظ احساس کردید بعد آبدیت؟

danial4
09-01-2017, 08:00
در حال حاضر این آپدیت بطور رسمی و اتومات توسط خود تلویزیون انجام میشه یا باید دستی داد و اینکه این آپدیت برای همه مناطق و ورژنهای این مدل عرضه شده ؟؟

Mehran pc
09-01-2017, 17:00
دوستان الان کسی قیمت این تلوزیون را داره ؟

از کجا میشه خرید حالا تهران یا اصفهان ؟؟

dorsahadi
09-01-2017, 19:48
[04.30.95]
1. To improve color error issue at the bottom of the screen during HDMI 4K 3D On/Off.

[04.30.90]
1. To apply HDR Game Mode
Version 04.30.65
1) Freeview Play Support in UK
2) Apply the ----T2 system in Czech
3) To Improve auto-reboot problem with "This app will now restart to free up more memory" phrases during watching Live TV in Spain
4) To Improve automatic channel number changes(over 850 channel) problem during watching Italy Rai channel
5) Fix MRCU Pairing Failure Issue

dorsahadi
09-01-2017, 19:56
کلیه ابدیت ها را از طریق دستی به تلویزیون دادم
تغییرات خاص قابل مشاهده نیست اخرین نسخه
(Version_04.30.95) . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])02/01/2017

danial4
10-01-2017, 13:31
چرا هنوز تو قسمت آپدیت توسط خود تلویزیون نسخه جدید قابل دریافت نیست ؟؟همچنان همان نسخه 04.30.06 میباشد .

farzad3620
10-01-2017, 14:18
چرا هنوز تو قسمت آپدیت توسط خود تلویزیون نسخه جدید قابل دریافت نیست ؟؟همچنان همان نسخه 04.30.06 میباشد .

آپدیت بصورت منطقه ای هست

elesaeid
10-01-2017, 17:00
آقا دانیال از عواقب روشن کردن لوکال دیمینگ میشه به سایه زدن نور سفید در تصاویر ناریک،رعایت نشدن مرز بین سیاه وسفید،عدم نشان دادن جزئیات تصاویر تیره(به فرض مثال نشان ندادن یقه کت یا خط دوخت لباس مشکی و کلا مشکی نشون دادن اون) و سایه روشن شدن تصویر blooming اشاره کرد.ببینید یه چیزی شبیه کنتراست نرم افزاری! البته بهتر از اون.مثلا دوستانی که به درستی w800c و کالیبره نکنن در حالت عادی هم همین مشکلو دارن و چون پیکسل با تکنولوژی va چیده شده ، کریستال های مشکی اجازه عبور نور و نمیدن و اگه بکلایت قوی نداشته باشین(دقیقا مثل w800c)جزئیات تصاویر تیره بخوبی نشون داده نمیشه.حالا شما تصور کنین یه صحنه ای هست که مثلا باید 5%تصویر مشکی تر باشه به عنوان مثال لاستیک ماشین، موتور پردازش تصویر تصمیم میگیره که نور اون محیط و کم کنه تا لاستیک مشکی تر نشون بده ولی چون از ledهای زیادی استفاده نمیکنه(بخاطر گران بودن و پیچیدگی سیم کشی و آدرس دهی ماتریسی)با خاموش کردن حتی یک بکلایت محیط بسیار زیادی از تصویر تیره تر میشه و در نتیجه مرز روشنایی لاستیک و محیط اطرافش رعایت نمیشه حتی پیچهای چرخ هم تیره تر میشه و کلا جزئیات از دست میره.
تنظیمات لوکال دیمینگ تلویزیون بنده متوسط هست.البته پنل تلویزیون من va هست و کنتراست خوبی داره.توصیه میکنم روی حد نهایی نباشه.

elesaeid
10-01-2017, 17:14
به این بکلایت دقت کنید.ببینید چقد zone مناطق نوری بزرگی دارند !!!

danial4
11-01-2017, 11:17
در مجموع و با توجه به توضیحات کامل آقا سعید روشن نکردن لوکال دیمینگ حالت طبیعی تر تصویر رو حفظ میکنه و اگه روشن کنیم ممکنه مرز بین تصاویر تیره و روشن دچار اختلال بشه و جزئیات بهم بخوره .

goodson
11-01-2017, 19:31
آقا دانیال از عواقب روشن کردن لوکال دیمینگ میشه به سایه زدن نور سفید در تصاویر ناریک،رعایت نشدن مرز بین سیاه وسفید،عدم نشان دادن جزئیات تصاویر تیره(به فرض مثال نشان ندادن یقه کت یا خط دوخت لباس مشکی و کلا مشکی نشون دادن اون) و سایه روشن شدن تصویر blooming اشاره کرد.ببینید یه چیزی شبیه کنتراست نرم افزاری! البته بهتر از اون.مثلا دوستانی که به درستی w800c و کالیبره نکنن در حالت عادی هم همین مشکلو دارن و چون پیکسل با تکنولوژی va چیده شده ، کریستال های مشکی اجازه عبور نور و نمیدن و اگه بکلایت قوی نداشته باشین(دقیقا مثل w800c)جزئیات تصاویر تیره بخوبی نشون داده نمیشه.حالا شما تصور کنین یه صحنه ای هست که مثلا باید 5%تصویر مشکی تر باشه به عنوان مثال لاستیک ماشین، موتور پردازش تصویر تصمیم میگیره که نور اون محیط و کم کنه تا لاستیک مشکی تر نشون بده ولی چون از ledهای زیادی استفاده نمیکنه(بخاطر گران بودن و پیچیدگی سیم کشی و آدرس دهی ماتریسی)با خاموش کردن حتی یک بکلایت محیط بسیار زیادی از تصویر تیره تر میشه و در نتیجه مرز روشنایی لاستیک و محیط اطرافش رعایت نمیشه حتی پیچهای چرخ هم تیره تر میشه و کلا جزئیات از دست میره.
تنظیمات لوکال دیمینگ تلویزیون بنده متوسط هست.البته پنل تلویزیون من va هست و کنتراست خوبی داره.توصیه میکنم روی حد نهایی نباشه.

تی وی شما چه مدلی هست عزیز؟

elesaeid
11-01-2017, 21:40
عجب سوالی کردین شما دوست عزیز :)
تلویزیون من 58uf830t هست.یک تلویزیون بی حاشیه و بقول معروف چراغ خاموش!!.البته هنوز فرصت نشده بطور جدی ازش استفاده کنم ولی نتیجه ی ماهها تحقیقم هست. داستان تولید این ست هم بسیار جالب و یکم پیچیدست.این تلویزیون از معدود ست های ال جی با پنل va هست که حتی تولیدکننده اون هم نیست..اگر اطلاعات تکمیلی بخواین در خدمتتون قرار میدم

mjz110
12-01-2017, 14:44
سلام دوستان وقتی تلویزیون رو روشن می کنم یه لحظه تا میاد بالا روی حالت رنگ مشکی کم رنگ یک سوم صفحه سمت چپ هاله سفید داره.مواقع دیگه هم رو همین رنگ اینجوره و شب در تاریکی خیلی بیشتر نمایان هست.تقریبا میشه گفت همون نشت نوره ؟مدل 55uh850vدر واقع فقط رو همین مشکی کم رنگ این طوره مثل یکی از دوستان که عکس گذاشته بود و یه گوشه اون هاله داشت اما این یک سوم اینجوره.راه حلی داره؟بیشتر وقتایی که تعویض کانل هست یا صفحه بدون تصویر هست اینجوره

shahram t
12-01-2017, 21:50
دوستان مشکل تلویزیون من رو میدونید (کلا به فنا رفته)تو پستهای قبل هست. حالا تلویزیون رو که به اینترنت وصل میکنم و روشن میکنم گزینه آپدیت میاد رو صفحه اما هر کاری میکنم گزینه اینستال رو فعال کنم نمیشه حالا اساتید تعمییر کار اگه آپدیت بشه تلویزیون درست میشه؟؟؟؟ و آیا راهی هست که بشه گزینه رو فعال کرد مثلا با کنترل سرویس یا هر روش دیگه .ممنون میشم راهنماییم کنید.

elesaeid
12-01-2017, 23:43
آقا شهرام چون مشکل tv شما به احتمال 99% نرم افزاری هست میتونید هر تستی و انجام بدید.اگر میشه آپدیت بشه بنظرم انجامش بده شاید بعد از نصب،فایل سیستم ریکاوری شد و تلویزیونتون بالا اومد.

elesaeid
12-01-2017, 23:46
سلام دوستان وقتی تلویزیون رو روشن می کنم یه لحظه تا میاد بالا روی حالت رنگ مشکی کم رنگ یک سوم صفحه سمت چپ هاله سفید داره.مواقع دیگه هم رو همین رنگ اینجوره و شب در تاریکی خیلی بیشتر نمایان هست.تقریبا میشه گفت همون نشت نوره ؟مدل 55uh850vدر واقع فقط رو همین مشکی کم رنگ این طوره مثل یکی از دوستان که عکس گذاشته بود و یه گوشه اون هاله داشت اما این یک سوم اینجوره.راه حلی داره؟بیشتر وقتایی که تعویض کانل هست یا صفحه بدون تصویر هست اینجوره

با تنظیمات لوکال دیمینگ احتمال کمتر شدن این مساله هست.اگه با سطح متوسط لوکال دیمینگ حل شد پیشنهاد میشه روی حالت ماکزیمم نگذارید.نتیجه و اعلام بفرمایید

javad131359
13-01-2017, 22:31
8500d سه بعدی نداره

danial4
14-01-2017, 13:20
عجب سوالی کردین شما دوست عزیز :)
تلویزیون من 58uf830t هست.یک تلویزیون بی حاشیه و بقول معروف چراغ خاموش!!.البته هنوز فرصت نشده بطور جدی ازش استفاده کنم ولی نتیجه ی ماهها تحقیقم هست. داستان تولید این ست هم بسیار جالب و یکم پیچیدست.این تلویزیون از معدود ست های ال جی با پنل va هست که حتی تولیدکننده اون هم نیست..اگر اطلاعات تکمیلی بخواین در خدمتتون قرار میدم

به به مبارکه ، لطفا یه اطلاعات ازش بده ببینیم تصویرش چطوره .

taha1439
14-01-2017, 22:14
آقای شهرام

شما یک " ماوس " رو به یکی از " usb " های تلویزیونت وصل کن و بعد گزینه اینستال رو فعال کن

elesaeid
14-01-2017, 22:21
20 خط تایپ کردم فایرفاکس هنگ کرد!!
عرض کنم به حضورتون بخاطر ips بودن این پنل (uh850(و علاقه ی شدید من به دیدن فیلم در تاریکی دنبال یه تلویزیون با پنل va بودم.اندازه ی مورد نظرمم 50 بود.در طول تحقیقاتم متوجه شدم که سامسونگ بدلیل تیراژ بسیار بالا همیشه از پنلهای خودش استفاده نمیکنه و این قضیه مخصوصا در خاورمیانه و آسیا مشهوده و شما فرضا یه تلویزیون سامسونگ میخرین اما پنلش برای یه شرکت چینیه!.
سونی هم تلویزیون های قابل ستایشی میزنه ولی خوب یکم گرونتر از بقیه ی برند ها هست.کلا 2016 باب شده که پاناسونیک سونی و فیلیپس در رده های متوسط از پنل ips استفاده میکنند(البته نه صرفا).ال جی هم که اعتقاد چندانی به va نداره.
ال جی در سال 2015 این مدلو با پلتفرم سری 8 خودش تولید کرد اما چون تولید کننده پنل va نیست سیستم توسعه رنگ و رفرش ریت مخصوص همین سری و تولید کرد.uf830 در دو سایز 50 و 58 موجود هست که در ایران مدل 58 موجوده. شرکت تولید کننده پنل هم اینولوکس تایوان هست که یکی از بزرگترین تولیدکننده های پنل برای شرکتهای سونی و پاناسونیکه و بطور حرفه ای پنل تولید میکنه.از اونجایی که ال جی مین بردهای خیلی خوبی میزنه و مجیک کنترل و سیستم عامل نرم و خوبی هم داره من اصرار بر خرید ال جی داشتم.سامسونگ در لول های بالاتر کاملا برتری داره (البته نه oled( . پنل این تلویزیون ذاتا 60هرتز هست اما با تجهیزات سری 8 ال جی زیاد این قضیه محسوس نیست.رفرش ریت این محصول حدودا 100 هرتز عنوان شده و مشخصه حتی با استفاده از ویژگی های سری 8 ال جی نتونسته رفرش ریتو به 120 هرتز واقعی برسونه. برای همین در سال 2016 این پنل با 2 پله سقوط با نام 58uh635 و در قالب سری 6 به بازار عرضه شده و رسما در مشخصات اون 60 هرتز بودن پنل قید شده.تمام نوشته های من نتیجه ی مکاتبه با ال جی و اینولوکس تایوان هست!.روشنایی هم حدودا 350 هست. 3d نداره و hdr هم ساپورت نمیکنه.البته در یک سایت روسی بیان شده با آپدیت قابلیت hdr اضافه میشه(روس ها الکترونیک قوی دارن ازشون غافل نشین).لوکال دیمینگ و بقیه ی تنظیمات سری 8 موجود هست.تقریبا همون چیزی بود که من میخواستم 3d و hdr دوست نداشتم اما چون گوشی z5 دارم 4k بودنو دوست داشتم و چون برخلاف میلم سایز بزرگی داشت 4k بودن در آینده بدردم میخوره.هنوز رسما ازش استفاده نکردم اما با تست هایی که انجام دادم و لوکال دیمینگ متوسط تقریبا هیچ نوری در تاریکی دیده نمیشه وکنتراست حدود 4000 تا 5000 تخمین زده میشه.رنگ ها خیلی خیلی زیبا و طبیعی هستند.2.5g رم داره و cpu arm cortex a12 با 4 هسته داره گرافیکش هم mali t760 هست.این کانفیگ خیلی روان و خوب به حساب میاد(دقیقا کانفیگ uf850 هست).نکته ی جالب صدا و تصویر خیلی خوب این تلویزیون هست.از لحاظ پورت های ورودی و خروجی هم فرقی با uh850 نداره.بازم سوالی بود در خدمتم

elesaeid
14-01-2017, 22:30
کلا سورس های زیادی برای این تلویززیون نیست اما در پایین صفحه میتونید ببینید که چقد متقاضی برای نقد و بررسی این محصول هست.برای دیدن کلیپ ها هم میتونید در یوتیوب سرچ کنید یه کلیپ تقریبا 15 دقیقه ای از یک خانم وآقا هست که در اونجا کیفیت تصویر و کنتراست نسبتا مشخصه(باید hd ببینید)
آمازون قسمت نظرات هم برید بد نیست.یکی از کاربرها کنتراست تصویر و با پلاسما قبلی خودش مقایسه کرد

marcus_maa
14-01-2017, 23:22
دوستان رو تلویزیون های هوشمند LG که از WEBOS استفاده میکنن میشه از چیزی استفاده کرد برای باز کردن یوتیوب و سایت های مثل اون؟

shahram t
15-01-2017, 19:34
آقا شهرام چون مشکل tv شما به احتمال 99% نرم افزاری هست میتونید هر تستی و انجام بدید.اگر میشه آپدیت بشه بنظرم انجامش بده شاید بعد از نصب،فایل سیستم ریکاوری شد و تلویزیونتون بالا اومد.

ممنون دوست عزیز متاسفانه مشکل نرم افزاری نیست و توانایی انجام ابدیت هم ندارد چون گزینه ان فعال نمیشود.

shahram t
15-01-2017, 19:38
آقای شهرام

شما یک " ماوس " رو به یکی از " usb " های تلویزیونت وصل کن و بعد گزینه اینستال رو فعال کن

ایده خوبی بود اما متاسفانه این هم عمل نکرد. ممنون

jabi7joon
15-01-2017, 23:53
20 خط تایپ کردم فایرفاکس هنگ کرد!!
عرض کنم به حضورتون بخاطر ips بودن این پنل (uh850(و علاقه ی شدید من به دیدن فیلم در تاریکی دنبال یه تلویزیون با پنل va بودم.اندازه ی مورد نظرمم 50 بود.در طول تحقیقاتم متوجه شدم که سامسونگ بدلیل تیراژ بسیار بالا همیشه از پنلهای خودش استفاده نمیکنه و این قضیه مخصوصا در خاورمیانه و آسیا مشهوده و شما فرضا یه تلویزیون سامسونگ میخرین اما پنلش برای یه شرکت چینیه!.
سونی هم تلویزیون های قابل ستایشی میزنه ولی خوب یکم گرونتر از بقیه ی برند ها هست.کلا 2016 باب شده که پاناسونیک سونی و فیلیپس در رده های متوسط از پنل ips استفاده میکنند(البته نه صرفا).ال جی هم که اعتقاد چندانی به va نداره.
ال جی در سال 2015 این مدلو با پلتفرم سری 8 خودش تولید کرد اما چون تولید کننده پنل va نیست سیستم توسعه رنگ و رفرش ریت مخصوص همین سری و تولید کرد.uf830 در دو سایز 50 و 58 موجود هست که در ایران مدل 58 موجوده. شرکت تولید کننده پنل هم اینولوکس تایوان هست که یکی از بزرگترین تولیدکننده های پنل برای شرکتهای سونی و پاناسونیکه و بطور حرفه ای پنل تولید میکنه.از اونجایی که ال جی مین بردهای خیلی خوبی میزنه و مجیک کنترل و سیستم عامل نرم و خوبی هم داره من اصرار بر خرید ال جی داشتم.سامسونگ در لول های بالاتر کاملا برتری داره (البته نه oled( . پنل این تلویزیون ذاتا 60هرتز هست اما با تجهیزات سری 8 ال جی زیاد این قضیه محسوس نیست.رفرش ریت این محصول حدودا 100 هرتز عنوان شده و مشخصه حتی با استفاده از ویژگی های سری 8 ال جی نتونسته رفرش ریتو به 120 هرتز واقعی برسونه. برای همین در سال 2016 این پنل با 2 پله سقوط با نام 58uh635 و در قالب سری 6 به بازار عرضه شده و رسما در مشخصات اون 60 هرتز بودن پنل قید شده.تمام نوشته های من نتیجه ی مکاتبه با ال جی و اینولوکس تایوان هست!.روشنایی هم حدودا 350 هست. 3d نداره و hdr هم ساپورت نمیکنه.البته در یک سایت روسی بیان شده با آپدیت قابلیت hdr اضافه میشه(روس ها الکترونیک قوی دارن ازشون غافل نشین).لوکال دیمینگ و بقیه ی تنظیمات سری 8 موجود هست.تقریبا همون چیزی بود که من میخواستم 3d و hdr دوست نداشتم اما چون گوشی z5 دارم 4k بودنو دوست داشتم و چون برخلاف میلم سایز بزرگی داشت 4k بودن در آینده بدردم میخوره.هنوز رسما ازش استفاده نکردم اما با تست هایی که انجام دادم و لوکال دیمینگ متوسط تقریبا هیچ نوری در تاریکی دیده نمیشه وکنتراست حدود 4000 تا 5000 تخمین زده میشه.رنگ ها خیلی خیلی زیبا و طبیعی هستند.2.5g رم داره و cpu arm cortex a12 با 4 هسته داره گرافیکش هم mali t760 هست.این کانفیگ خیلی روان و خوب به حساب میاد(دقیقا کانفیگ uf850 هست).نکته ی جالب صدا و تصویر خیلی خوب این تلویزیون هست.از لحاظ پورت های ورودی و خروجی هم فرقی با uh850 نداره.بازم سوالی بود در خدمتم

سعید خان سلام.. ممنونم بابت این ریویو عالی..کلی استفاده کردم.

داداش بین این و 55w803c از شرکت سونی پیشنهادت چیه؟ قیمتاشون تو یه حد هست تقریبا..

تصویر سونی و سامسونگ ku7000 رو تو مغازه مقایسه کردم.. سونی خیلی بهتر بود.. حتی از X7000D خود سونی که پنل IPS هست و 4K هم نگیم بهتر بود چیزی کمتر نداشت.یه تحقیق می کنی برامون اگه وقتشو داشتی..

من هم فقط بخاطر نگاه کردن فیلم تو تاریکی از پنل IPS صرف نظر کردم..

danial4
16-01-2017, 08:00
ولی بنظرم زاویه دید عالی پنل IPS چیزی نیست که بشه ازش گذشت و بنظرم زاویه دید خوب و وسیع مهم تر از دیدن فیلم تو تاریکی مطلق شبه .

AsAli411
16-01-2017, 11:22
سلام به همه کاربران این تاپیک؛ از اونجا که از مطالب و تجربیات خوب دوستان استفاده کردم، وظیفه خودم میدونم که تجربه خرید و استفاده از این تلویزیون رو برای دوستان بازگو کنم ...
بعد از مدتها تحقیق و خواندن همه مطالب موجود در مورد این تلویزیون، تصمیم به خرید گرفتم و به قیمت 3700 مدل 55 اینچ رو گرفتم ...
روز اول که آوردم خونه و شروع به تماشای کانال های مختلف ماهواره ای کردم، به اتفاق همسر گرامی حسابی توی ذوقمون خورد !!! مشکل نویز تصویر و وجود خطوط راه راه در بیشتر تصاویر (به خصوص بخش های روشن) خیلی روی اعصاب بود! البته تماشای فیلم باکیفیت با سورس دیگه (فلش و ...) کاملاً صورت مسئله رو تغییر می داد و آدم رو امیدوار می کرد ... ولی از اونجایی که بیشتر زمان استفاده از تلوزیون به تماشای تصاویر با کیفیت کم و متوسط اختصاص داره، این موضوع نمی تونست توجیه کننده باشه ...
خلاصه تصمیم گرفتم ببرمش کنار یک تلویزیون سونی مدل 50W700A بذارم و با همه تفاوت های که در اندازه و پنل دارند، یه نیمچه مقایسه ای انجام بدم ...
نتایج بررسی : اول این که اونجا با توجه به دیش مرکزی آپارتمان و کیفیت بهتر کابل HDMI ،کیفیت تصویر بهتر شد...پس یادتون باشه علاوه بر سورس دریافت تصویر، حتماً به اتصالات و غیره هم توجه کنید! دوم این که از نظر قدرت پردازش کمی سونی بهتر به نظر می رسید که البته این مقدار فقط در کنارهم نمود داشت و این نکته هم قابل توجه هست که اون تلویزیون سونی هم 5 اینچ کوچکتر بود و هم فول HD بود و طبیعتاً نییاز به Upscaling کمتری داشت که این موارد، اختلاف رو توجیه می کرد و نشون می داد که پردازش الجی هم در حد خودش خوبه!
خلاصه این که هیچ دلیل وجود نداشت که بخوام سمت X850D سونی برم و 800 تومن پول بیشتر بدم!
بعد هم که برگشتم خونه، یه نصاب آوردم و رسیورش رو غعال و کانال یابی کردم و دیدم که هنوز کیفیت تصاویر بهرت شد و این طور بود که دیگه از خریدم مطمئن شدم و در حضور خانم گرامی، سرافراز شدم :-)))
این رو هم بگم که تلویزییون قبلیم LCD سامسونگ 40 اینچ مدل LA40 مال 8 سال پیش بود ... واین رو هم یاد گرفتم که نباید از همون فاصله 1/5 متری که قبلاً تلویزوین نگاه می کردم، جلوی این هم بشینم !!!

امیدوارم تجربه من به درد دوستان بخوره و خریداران آینده رو راهنمایی کنه ... سئوالی بود، در خدمتم !

jabi7joon
16-01-2017, 23:35
ولی بنظرم زاویه دید عالی پنل IPS چیزی نیست که بشه ازش گذشت و بنظرم زاویه دید خوب و وسیع مهم تر از دیدن فیلم تو تاریکی مطلق شبه .

والا ما تو مغازه تا زاویه تقریبا 60 درجه افت کیفیت نداشتیم..

حالا یه چیزی.. من عادت دارم فاصلم از تلویزیون بیشتر از 2 متر نمی شه.. سالنم هم تقریبا عرضش 7 متره.. مثلا اگه مهمون بیاد و بخوان تماشا کنن..
با این اوصاف 50 اینچ خوبه یا 55 بگیرم؟

AsAli411
17-01-2017, 11:02
55 اینچ بهترین سایزه ...

mmnn95
18-01-2017, 16:20
سلام
یک سوال رو دوستان هم پرسیده بودن ولی من جوابی ندیدم
امکان داشتن شبکه های گیرنده دیجیتال و ----- با هم در این مدل هست یا حتما باید از طریق منوی تظیمات اقدام کرد

web2003
20-01-2017, 12:45
سلام.بعد از اپدیت به ورژن ۴.۳۰.۹۵ فکر میکنم بلندی صدا کمتر شده.یعنی قبلا با صدای۲۰ خوب بنظر میرسد ولی الان حتما روی ۴۰ باید بزارم بهتر بشنوم. اپدیت با فلش انجام دادم. کسی میتونه راهنمایی بکنه؟ کسی احساس کرده این موضوع را با اپدیت این ورژن؟

dorsahadi
20-01-2017, 19:36
سلام از قسمت sound -volume mode= on و

volume lncrease Amount = high

قراردهید

AsAli411
21-01-2017, 16:09
آقا چطور میشه یه لیست دلخواه از کانال های ماهواره و ستاپ باکس یه جا درست کرد ؟!

کلافه شدیم از بس از این لیست به اون لیست توی منوها بگردیم خو ... :n34:

MRG66
21-01-2017, 21:59
سلام.بعد از اپدیت به ورژن ۴.۳۰.۹۵ فکر میکنم بلندی صدا کمتر شده.یعنی قبلا با صدای۲۰ خوب بنظر میرسد ولی الان حتما روی ۴۰ باید بزارم بهتر بشنوم. اپدیت با فلش انجام دادم. کسی میتونه راهنمایی بکنه؟ کسی احساس کرده این موضوع را با اپدیت این ورژن؟

مدل دقیق تلویزیونت چیه؟ آپدیت رو از کجا گرفتی؟

masuods70
21-01-2017, 22:21

اپدیت رو میتونید از سایت الجی بگیرید من از منطقه خاورمیانه ترکیه ش رو گرفتم اپ هم کردم درست انجام شد مدل تی وی هم 49uh850v
من از لینک زیر گرفتم

MRG66
21-01-2017, 22:56
اپدیت رو میتونید از سایت الجی بگیرید من از منطقه خاورمیانه ترکیه ش رو گرفتم اپ هم کردم درست انجام شد مدل تی وی هم 49uh850v
من از لینک زیر گرفتم

منو رو تونستی فارسی کنی؟ برا شما آخرش TA هست یا ZA
LG 49UH850V-TA

web2003
22-01-2017, 00:14
مدل همین مدل تایپک دیگه. از استرالیا....مشکل صدا حل شد. مشکل خاصی نبود.فقط تغییراتی حس نکردم از نسخع جدید .ولی همچنان منتظر فارسی شدن هستیم.کدی چیزی باشه.....

ramyaz
22-01-2017, 06:42
آقا چطور میشه یه لیست دلخواه از کانال های ماهواره و ستاپ باکس یه جا درست کرد ؟!

کلافه شدیم از بس از این لیست به اون لیست توی منوها بگردیم خو ... :n34:
سلام
با زدن دکمه منو گوشه سمت چپ علامت + یا my chanel اگر بزنید میتوانید تا بیست کانال به صورت دلخواه انتخاب کنید.به این شکل تقریبا یک میانبر ایجاد کردید.

ramyaz

danial4
30-01-2017, 09:38
دوستان چقدر این بخش سوت و کور شده ، اوایل خیلی پر رونق بود و تبادل نظر زیادی در خصوص این مدل میشد .

web2003
30-01-2017, 20:24
والا همینو بگو....دوستان کسی نمیدونه چطوری برای این tv برنامه های مخصوص ایران را دانلود کرد. یا از چه سایتی؟ من خودم جستجو کردم فقط توی یه سایتی اونم مخصوص گوشیهای قدیمی که این سیستم را ساپورت میکردن هستن. مثل یه سری گوشی های قدیم نوکیا ....

hagijoon
31-01-2017, 00:25
سلام دوستان بنده الان چند روزه این مدل رو از بانه به قیمت ۳.۸۰۰ با گارانتی خریداری کردم میخواستم تجربه خودم رو در مورد این مدل بگم اولا این مدل در بازار بانه پیکسل سوخته زیاد داره و باید حتما قبل خرید تست کنید و بعد خریداری کنید من خودم بعد ۴ تا که مشکل پیکسل داشتن این رو خرید کردم کیفیت تصویر این مدل در فیلمهای ۴ کی بینظیر هستش و در فول اچ دی قابل قبول و در کانالهای اس دی افتضاح هستش که ادم رو واسه بار اول از خریدش پشیمون میکنه ولی بعد چند روز قابل تحملتر میشه چون بهش عادت میکنید صدای این مدل با داشتن قدرت ۴۰ وات و سیستم هارمان کاردون بینظیر هستش و بهترین صدای ممکن رو که تا به حال میتونستید از تلویزیون گوش بدین رو بهتون هدیه میده صداش در یک کلام محشره کیفیت ساختش خوبه و حس یک محصول درجه ۱ رو به ادم میده و در مورد ر س ی و ر داخلیش بر خلاف گفته های بعضی دوستان عالیه و از کانالهای ۴ کی پشتیبانی میکنه که همین مورد رو اگه بخواهین از بیرون جداگونه تهیه کنید براتون دور و بر ۱ میلیون اب میخوره و هیچ مشکلی هم با اضافه کردن فرکانس و یا ستلایت نداره و کانالها رو هم راحت میتونید به صورت دلخواه فاوریت بچینید بلوتوث داره و راحت میشه با هدفون بیسیم مچ بشه هارد ایکسترنال تا ۲ ترا رو راحت ساپورت میکنه و راحت روش ظبط میکنه با ال جی استور میتونید برنامه و بازی روش نصب کنید مشکل نشت نور در اتاق تاریک رو داره و همچنین کثیفی پنل رو هم داره که تو تماشای فوتبال اگه دقت کنید مشخص میکنه البته مواردی هم که نیستن که نشه باهاش ساخت و واسه ادمهای حساسی مثل بنده معلوم میشه ولی در کل به نسبت قیمتش ارزش خرید داره ولی اگه کسی کیفیت تصویر تو کانالهای اس دی مهم باشه و کیفیتی فراتر از این مدل بخواد یا مدلهای ۴ کی سونی یا تلویزیونهای خمیده oled ال جی که واسه اولی ۱ میلیون بیشتر باید هزینه کنید و واسه دومی از ۷ میلیون شروع میشه.

danial4
31-01-2017, 08:04
دوست عزیز ارزیابی و نظراتی که شما در مورد این مدل داشتید دقیقا نظر بنده هم هست ، فقط همیشه این سوال برام بوجود اومده که آیا امکان داره تو آپدیتهای بعدی این مدل بواسطه اصلاح نرم افزاری در بخش upscaling در کانالهای SD بهبودی حاصل بشه یا خیر ؟، البته بنده هم کیفیت نسبتا پایین شبکه های SD برام عادی شده و اون احساس ناخوشایندی که روزهای اول داشتم رو ندارم و بطور کل استفاده از شبکه های SD رو به اتمامه ولی خب اگه اصلاح بشه خوبه .

mahdisanishani
31-01-2017, 09:43
با سلام من ورژن رو به ۴.۳۰.۹۵ اپدیت کردم .سوالی داشتید در خدمت هستم

danial4
31-01-2017, 14:50

بصورت آنلاین یا غیر آنلاین ؟ تغییراتی ایجاد شد ؟ بخصوص تو تصاویر شبکه های SD ؟؟

hagijoon
31-01-2017, 15:17

سلام دوست عزیز ایا تعقیراتی هم دیدید شما کدوم منطقه رو انتخاب کردید که اپدیت جدید برای شما اومده واسه ما که ۴.۳۰.۶۵ هستش

hagijoon
31-01-2017, 15:31
دوست عزیز ارزیابی و نظراتی که شما در مورد این مدل داشتید دقیقا نظر بنده هم هست ، فقط همیشه این سوال برام بوجود اومده که آیا امکان داره تو آپدیتهای بعدی این مدل بواسطه اصلاح نرم افزاری در بخش upscaling در کانالهای SD بهبودی حاصل بشه یا خیر ؟، البته بنده هم کیفیت نسبتا پایین شبکه های SD برام عادی شده و اون احساس ناخوشایندی که روزهای اول داشتم رو ندارم و بطور کل استفاده از شبکه های SD رو به اتمامه ولی خب اگه اصلاح بشه خوبه .

فکر نکنم با اپدیت کیفیت تصویر تو کانالهای اس دی بهتر بشه یه بدی دیگه همکه داره که تو فوتبال خودش رو بیشتر نشون میده کثیفی پنل هستش که تو زمین فوتبال به صورت خطوط عمودی حاله ای داره که اگه دقت کنی رو اعصاب ادم میره ولی تو کانال و فیلمهای ۴ کی هیچکدوم از اینا نیست و ادم رو امیدوار میکنه شما تو تنظیمات دستی تصویر بهترین گزینه رو کدوم انتخاب کردید منظورم تنظیم دلخواه خودتون هستش منکه هر بار تنظیم کردم بازم برگشتم به حالت استاندارد رو کانالهای اچ دی و اس دی و تو ۴ کی تو حالت vividi میذارم و دوستان واسه فارسی کردن منو کسی راهی پیدا کرده یا نه

danial4
31-01-2017, 15:54
فکر نکنم با اپدیت کیفیت تصویر تو کانالهای اس دی بهتر بشه یه بدی دیگه همکه داره که تو فوتبال خودش رو بیشتر نشون میده کثیفی پنل هستش که تو زمین فوتبال به صورت خطوط عمودی حاله ای داره که اگه دقت کنی رو اعصاب ادم میره ولی تو کانال و فیلمهای ۴ کی هیچکدوم از اینا نیست و ادم رو امیدوار میکنه شما تو تنظیمات دستی تصویر بهترین گزینه رو کدوم انتخاب کردید منظورم تنظیم دلخواه خودتون هستش منکه هر بار تنظیم کردم بازم برگشتم به حالت استاندارد رو کانالهای اچ دی و اس دی و تو ۴ کی تو حالت vividi میذارم و دوستان واسه فارسی کردن منو کسی راهی پیدا کرده یا نه
اچازه بده من از تنظیماتی که انجام دادم عکس میگیرم براتون قرار میدم ، من خیلی جهت کالیبره کردن تصویر کلنجار رفتم و وقت گذاشتم و بهترین حالت رو پیدا کردم .

hagijoon
31-01-2017, 16:16
اچازه بده من از تنظیماتی که انجام دادم عکس میگیرم براتون قرار میدم ، من خیلی جهت کالیبره کردن تصویر کلنجار رفتم و وقت گذاشتم و بهترین حالت رو پیدا کردم .

ممنون دوست عزیز منم تو منو مخفیش گزینه های زیادی پیدا کردم که دستکاریشون خطرناک هستش ولی تو قسمت انتخاب زبان و کشور اگه بشه کد ایران رو گیر اورد فکر کنم بشه بهش زبان فارسی رو اضافه کرد من از بیشتر تنظیماتش عکس گرفتم و پسورد ورود به منو مخفیش ۰۴۱۳ هستش

hagijoon
31-01-2017, 16:29
دوستان اگه گزینه non stop رو تو کنترل سرویس یا نرم افزار کنترل مخفی رو گوشی رو بزنید با وارد کردن پسورد ورود تلویزیون کلا ریست میشه و حتی ساعت کارکرد تلویزیون هم صفر میشه عین روز اول خروج از کارخانه میشه.

javad204
01-02-2017, 12:47
سلام
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن ... تلویزیون من هم دقیقا مشکل شما رو پیدا کرده بعد از اینکه کانالهای ماهواره رو آوردم و تلویزیون رو خاموش کردم بالا نمیاد .
خواهشا اگه کسی میتونه راهنمایی بکنه . آقا شهرام اگه امکان داره شمارتونو بفرستی تا تلفنی با هم صحبت کنیم. ..

hi4tech
01-02-2017, 15:29
سلام
دوست عزیز میشه لطف کنید راجع بع نحوه تنظیم ر س ی و ر یه توضیح بدین من هیچ رقمه نتونستم حتی یه ماهواره رو پیدا کنم بطور مثال میشه روش اضافه کردن ماهواره یاه ست رو توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم

ebinem173
01-02-2017, 17:41
آقا فرمت ضبط کردن باهاش چیه
من که از ر س ی و ر این دستگاه ضبط میکنم فقط تو خودش میتونیم ببینم

hagijoon
01-02-2017, 18:08
سلام
دوست عزیز میشه لطف کنید راجع بع نحوه تنظیم ر س ی و ر یه توضیح بدین من هیچ رقمه نتونستم حتی یه ماهواره رو پیدا کنم بطور مثال میشه روش اضافه کردن ماهواره یاه ست رو توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم

سلام خدمت دوستان اول از قسمت پروگرام تیونر و ستینگ از قسمت پروگرام مود ستلایت رو انتخاب میکنید بعد از قسمت ستلایت ستینگ قسمت بالا سمت راست گزینه دایره ای شکل علامت +داره اون رو انتخاب کنید بعد لیست م اه واراه ها میاد از اونجا مورد دلخواه رو انتخاب کن حتما لازم نیست اسم همون موردی که میخوایین باشه اگه تو لیست نبود یکی دیگه که خودتون دوست داشتین رو انتخاب کنید و از قسمت ترانسپورتر ادیت فرکانسها رو اضافه کن البته اگه از گردون استفاده نمیکنی مهم فرکانس هستش و اسم م ا ه واره مهم نیست

hagijoon
01-02-2017, 18:10
آقا فرمت ضبط کردن باهاش چیه
من که از ر س ی و ر این دستگاه ضبط میکنم فقط تو خودش میتونیم ببینم

فرمتش به صورت چند فایله هستش و کانورتور مخصوص خودش رو میخواد پیشنهاد میکنم برای دیدن در به غیر از خودش روش حساب نکنید.

javad204
01-02-2017, 18:12
سلام
به دوستان توصیه میکنم ماهوار شو نصب نکنید علت رفتن تصویر و هنگ کردن تلویزیون من همین موضوع بوده.

hagijoon
01-02-2017, 18:39
به دوستان توصیه میکنم ماهوار شو نصب نکنید علت رفتن تصویر و هنگ کردن تلویزیون من همین موضوع بوده.

دوست عزیز حالا من این مدل رو هنوز تو دراز مدت تست نکردم ولی واسه سریهای قبل ال جی الان چندین ساله دارن از موردی که شما گفتی رو دارن استفاده میکنن و تا حالا مشکلی نداشتن

farzad3620
01-02-2017, 21:23
ممنون دوست عزیز منم تو منو مخفیش گزینه های زیادی پیدا کردم که دستکاریشون خطرناک هستش ولی تو قسمت انتخاب زبان و کشور اگه بشه کد ایران رو گیر اورد فکر کنم بشه بهش زبان فارسی رو اضافه کرد من از بیشتر تنظیماتش عکس گرفتم و پسورد ورود به منو مخفیش ۰۴۱۳ هستش

دوست عزیز لطف میکنی نحوه ورود به منو مخفی این مدل رو شرح بدی؟

farzad3620
01-02-2017, 21:26
دوستان اگه گزینه non stop رو تو کنترل سرویس یا نرم افزار کنترل مخفی رو گوشی رو بزنید با وارد کردن پسورد ورود تلویزیون کلا ریست میشه و حتی ساعت کارکرد تلویزیون هم صفر میشه عین روز اول خروج از کارخانه میشه.

این مورد رو هم توضیح میدی؟ بنده متوجه نشدم! سپاس

farzad3620
01-02-2017, 21:28
دوستان هربار که جستجوی کانال انجام بشه حالا داخلی یا ر س ی و ر لیست کانالها بهم میریزه؟

hagijoon
01-02-2017, 23:21
دوست عزیز لطف میکنی نحوه ورود به منو مخفی این مدل رو شرح بدی؟

برای ورود به منو مخفی یا باید کنترل سرویس ال جی رو داشته باشی یا با گوشی و نرم افزار ریموت کنترل البته گوشی باید اینفراد داشته باشه یا با راهکارهای دیگه که دوستان تو گروه توضیح دادن و برای مورد دوم که پرسیدید یک جور ریست فکتوری کارخانه ای هستش که تلویزیون رو مثل روز اول ساخت کارخونه میکنه

javad204
02-02-2017, 01:08
دوست عزیز حالا من این مدل رو هنوز تو دراز مدت تست نکردم ولی واسه سریهای قبل ال جی الان چندین ساله دارن از موردی که شما گفتی رو دارن استفاده میکنن و تا حالا مشکلی نداشتن
کاملا درسته من خیلی روی خرید تلویزیون حساس بودم و به نظر خودم این تلویزیون به نسبت قیمت با ارزشه خیلی از آشنایان مدلهای دیگری ازنوع ماهواره دار دارن و هیچ مشکلی براشون پیش نیومده حتی برادر خود من تعمیر کار لوازم الکترونیکه و سابقه بالایی هم داره منعی برای عدم استفاده از ماهواره ندانست ولی متاسفانه حالا که این مشکل پیش اومده نه تنها خودش بلکه خیلی از همکارهای با سابقه اش هنوز که دو هفته از این موضوع میگذره نتونستن چیزی پیدا کنن ..... البته دنبال حل مشکل بصورت نرم افزاری هستن...در کل شاید دوستان دیگری ماهواره این مدل رو استفاده کنن و مشکلی نداشته باشن ولی به نظر من به خاطر هر چیزی که هست چه موضوع مالی چه زیبایی دکور که من صلاح نمیبینم.

javad204
02-02-2017, 01:17
سلام دوستان بنده الان چند روزه این مدل رو از بانه به قیمت ۳.۸۰۰ با گارانتی خریداری کردم میخواستم تجربه خودم رو در مورد این مدل بگم اولا این مدل در بازار بانه پیکسل سوخته زیاد داره و باید حتما قبل خرید تست کنید و بعد خریداری کنید من خودم بعد ۴ تا که مشکل پیکسل داشتن این رو خرید کردم کیفیت تصویر این مدل در فیلمهای ۴ کی بینظیر هستش و در فول اچ دی قابل قبول و در کانالهای اس دی افتضاح هستش که ادم رو واسه بار اول از خریدش پشیمون میکنه ولی بعد چند روز قابل تحملتر میشه چون بهش عادت میکنید صدای این مدل با داشتن قدرت ۴۰ وات و سیستم هارمان کاردون بینظیر هستش و بهترین صدای ممکن رو که تا به حال میتونستید از تلویزیون گوش بدین رو بهتون هدیه میده صداش در یک کلام محشره کیفیت ساختش خوبه و حس یک محصول درجه ۱ رو به ادم میده و در مورد ر س ی و ر داخلیش بر خلاف گفته های بعضی دوستان عالیه و از کانالهای ۴ کی پشتیبانی میکنه که همین مورد رو اگه بخواهین از بیرون جداگونه تهیه کنید براتون دور و بر ۱ میلیون اب میخوره و هیچ مشکلی هم با اضافه کردن فرکانس و یا ستلایت نداره و کانالها رو هم راحت میتونید به صورت دلخواه فاوریت بچینید بلوتوث داره و راحت میشه با هدفون بیسیم مچ بشه هارد ایکسترنال تا ۲ ترا رو راحت ساپورت میکنه و راحت روش ظبط میکنه با ال جی استور میتونید برنامه و بازی روش نصب کنید مشکل نشت نور در اتاق تاریک رو داره و همچنین کثیفی پنل رو هم داره که تو تماشای فوتبال اگه دقت کنید مشخص میکنه البته مواردی هم که نیستن که نشه باهاش ساخت و واسه ادمهای حساسی مثل بنده معلوم میشه ولی در کل به نسبت قیمتش ارزش خرید داره ولی اگه کسی کیفیت تصویر تو کانالهای اس دی مهم باشه و کیفیتی فراتر از این مدل بخواد یا مدلهای ۴ کی سونی یا تلویزیونهای خمیده oled ال جی که واسه اولی ۱ میلیون بیشتر باید هزینه کنید و واسه دومی از ۷ میلیون شروع میشه.
دوست عزیز توضیحاتی که دادین کاملا درسته میشه بگید که چند وقته که ماهوارشو وصل کردین و چند جهت رو گرفتین

javad204
02-02-2017, 01:43
البته دوستانی که مدت زیادی که استفاده میکنن و مشکلی ندارن فکر نمی کنم دیگه چیزی بشه چون من فقط 10 روز بود که تلویزیون رو خریده بودم....... خیلی سخته بازم هر کدوم از دوستان راهنمایی داشت بگه ممنون میشم.

:n34::n34:

- - - Updated - - -

البته دوستانی که مدت زیادی که استفاده میکنن و مشکلی ندارن فکر نمی کنم دیگه چیزی بشه چون من فقط 10 روز بود که تلویزیون رو خریده بودم....... خیلی سخته بازم هر کدوم از دوستان راهنمایی داشت بگه ممنون میشم.

hagijoon
02-02-2017, 02:20

- - - Updated - - -

من الان چند روزه این مدل رو گرفتم ولی قبلا تلویزیون ر س ی و ر دار زیاد نصب کردم الان ۴ جهت گرفتم و چون خودم ر س ی دارم فقط موقع استفاده از کانالهای ۴ کی وصلش میکنم

mahdisanishani
02-02-2017, 09:03
سلام دوست عزیز ایا تعقیراتی هم دیدید شما کدوم منطقه رو انتخاب کردید که اپدیت جدید برای شما اومده واسه ما که ۴.۳۰.۶۵ هستش

من بصورتدستی و با فلش اپدیت کردم فایل اپدیت رو از سایت ال جی گرفتم .یه نکته تلویزیون با هر پسوندی مثل ta , za هیچ فرقی با هم نمیکنه فقط مدل مهمه. والا من تغییراتی زیادی ندیدم

yoosef8051
02-02-2017, 17:39
سلام
ببخشید یه سوال داشتم در مورد مدل 850 ،و اون اینه که چه طوری باید local dimming رو تو این مدل فعال یا غیر فعال کنم؟

hagijoon
02-02-2017, 20:02
سلام
ببخشید یه سوال داشتم در مورد مدل 850 ،و اون اینه که چه طوری باید local dimming رو تو این مدل فعال یا غیر فعال کنم؟

ستینگ رو میزنی بعد قسمت پیکچر و از اونجا قسمت پیکچر مود ستینگ و بعد در قسمت انتهایی دو تا مونده به اخر قسمت پیکچر اپشن و از اونجا قسمت ال ای دی لوکال دیمینگ

yoosef8051
02-02-2017, 20:39
ستینگ رو میزنی بعد قسمت پیکچر و از اونجا قسمت پیکچر مود ستینگ و بعد در قسمت انتهایی دو تا مونده به اخر قسمت پیکچر اپشن و از اونجا قسمت ال ای دی لوکال دیمینگ

دستتون درد نکنه، پیش فرض رو لو بود گذاشتمش رو مدیوم البته تغییری تو تصویر احساس نکردم:n27:

saeedsh7j
03-02-2017, 15:26
----- تلویزیون کارت میخوره؟ پشت تلویزیون یه جا داره واسه کارت. ؟؟؟

farzad3620
03-02-2017, 16:34
نرم افزار کنترل مخفی این مدل رو کسی داره؟

hagijoon
04-02-2017, 00:17
----- تلویزیون کارت میخوره؟ پشت تلویزیون یه جا داره واسه کارت. ؟؟؟

تلویزیون جای خشاب داره داخل خشاب کارت میخوره

hagijoon
04-02-2017, 00:21
نرم افزار کنترل مخفی این مدل رو کسی داره؟

همانطور که در پستهای بالاتر گفتم واسه ورود به منو مخفی این مدل یا باید کنترل سرویس ال جی رو داشته باشین یا با گوشیهای داری اینفراد مادون قرمز با نصب نرم افزار ریموت کنترل با انتخاب کنترل سرویس ال جی میتونید به منو مخفی این مدل و سایر مدلها دسترسی پیدا کنید

hagijoon
04-02-2017, 00:27
دوستانیکه بهترین تنظیمات تصویر این مدل رو برای کالیبره کردن تصویر رو دارن لطفا یک عکس از تنظیمات یا به صورت نوشتاری اینجا قرار دهند تا بنده و دیگر دوستان بتونن استفاده کنند.

danial4
04-02-2017, 08:25
طبق قولی که داده بودم تنظیمات شخصی تصویر و صدای تلویزیونم رو قرار میدم :

danial4
04-02-2017, 10:46
البته لازمه بگم که تنظیمات تصویر یه مسئله کاملا سلیقه ایه ، ولی من با این تنظیمات به بهترین وضعیت تصویر و صدا رسیدم .

yoosef8051
04-02-2017, 13:42
از چند جایی تو سایتها خوندم این تلوزیون فقط شبکه های 4k با 30 فریم در ثانیه رو ساپورت میکنه مثل شبکه TRT ترکیه که پخش آن 30 فریم بود که البته چند وقتیه میگن قطع شده آیا دوستان غیر از این شبکه شبکه های دیگه ای رو که با فریم 50 60 هست رو دریافت کردن ؟اگه اینطوره و امکانش هست لطفا نام ماهواره و فرکانسشو لطف کنن اینجا بزارن تا ما هم از نگرانی در بیایم :n13:
ممنونم

hagijoon
04-02-2017, 17:07
البته لازمه بگم که تنظیمات تصویر یه مسئله کاملا سلیقه ایه ، ولی من با این تنظیمات به بهترین وضعیت تصویر و صدا رسیدم .

سلام.ممنون دوست عزیز بابت عکسها شما واسه تنظیمات دلخواه تنظیم اولیه رو رو کدوم گزینه گذاشته بودید منظورم استاندارد و... هستش و گزینه شارپنس رو ۳۵ گذاشتین فکر نمیکنید زیاد باشه و رو تصویر زیادی شارپ میکنه؟ منکه هر طور تنظیم میکنم بازم نتیجه دلخواهم رو پیدا نمیکنم و در کل از کیفیت تصویرش به جز در ۴ کی ازش راضی نیستم و یواش یواش دارم تو فکر تلویزیون سونی ۴ کی میفتم ولی تو امکانات دیگه صدا و غیره از همه سرتره اخه چرا با این امکانات و کیفیت ال جی در کیفیت تصویرش پسرفت داشته و کثیفی پنل هم تو تماشای فوتبال واقعا رو مخه.

hagijoon
04-02-2017, 17:13
از چند جایی تو سایتها خوندم این تلوزیون فقط شبکه های 4k با 30 فریم در ثانیه رو ساپورت میکنه مثل شبکه TRT ترکیه که پخش آن 30 فریم بود که البته چند وقتیه میگن قطع شده آیا دوستان غیر از این شبکه شبکه های دیگه ای رو که با فریم 50 60 هست رو دریافت کردن ؟اگه اینطوره و امکانش هست لطفا نام ماهواره و فرکانسشو لطف کنن اینجا بزارن تا ما هم از نگرانی در بیایم :n13:
ممنونم

دوست عزیز trt4k رو الانم داره میگیره و از هاتبیرد هم ۳ تا کانال رو میگیره که یک هفته پیش یکیش کارتی شد و ۲ تای دیگه رایگان هستش و مشکلی از این بابت نداره و در کل ر س ی و ر داخلیش حرف نداره هم از لحاظ گیرندگی و هم کیفیت تصویر نگران این مورد نباشین.

yoosef8051
04-02-2017, 17:28
دوست عزیز trt4k رو الانم داره میگیره و از هاتبیرد هم ۳ تا کانال رو میگیره که یک هفته پیش یکیش کارتی شد و ۲ تای دیگه رایگان هستش و مشکلی از این بابت نداره و در کل ر س ی و ر داخلیش حرف نداره هم از لحاظ گیرندگی و هم کیفیت تصویر نگران این مورد نباشین.
خوب خداروشکر ،از پاسختون ممنونم. میشه بگین فرکانسی که تو هاتبرد شبکه 4k میگیرید رو اینجا بزارید .البته یه فرکانس رو خودم تست کردم ولی متاسفانه اصلا سیگنال نمیده 10727 h 30000 .

hagijoon
04-02-2017, 20:26
خوب خداروشکر ،از پاسختون ممنونم. میشه بگین فرکانسی که تو هاتبرد شبکه 4k میگیرید رو اینجا بزارید .البته یه فرکانس رو خودم تست کردم ولی متاسفانه اصلا سیگنال نمیده 10727 h 30000 .

دوست عزیز همین فرکانسی که خودتون فرمودید رو بنده با قدرت بالا گرفتم حتما د ی ش تون تنظیم نیست یک فرکانس دیگه رو هم داره که واسه من سیگنال نداشت

yoosef8051
04-02-2017, 21:42
واقعا دیگه گیج شدم کلا این قضیه بد جور رفت رو اعصابم، مگه میشه من فرکانسهای ضعیف هاتبرد رو بتونم بگیرم اما تو این فرکانس هر دو قدرت رو 0 نشون بده. یعنی امکانش هست لوکیشن یا منطقه انتخابی من باعث سیگنال ندادن این فرکانس یا شبکه های 4k باشه؟ یا مشکل سخت افزاری باشه؟!!!آخه تموم شبکه های فول اچ تی رو میتونم بگیرم....

hagijoon
04-02-2017, 23:28
واقعا دیگه گیج شدم کلا این قضیه بد جور رفت رو اعصابم، مگه میشه من فرکانسهای ضعیف هاتبرد رو بتونم بگیرم اما تو این فرکانس هر دو قدرت رو 0 نشون بده. یعنی امکانش هست لوکیشن یا منطقه انتخابی من باعث سیگنال ندادن این فرکانس یا شبکه های 4k باشه؟ یا مشکل سخت افزاری باشه؟!!!آخه تموم شبکه های فول اچ تی رو میتونم بگیرم....

داداش ربطی به انتخاب منطقه نداره در کل فرکانس شبکه های ۴ کی ضعیف هستن و حتما باید د ی ش خوب تنظیم باشد و روش هم قیچی نباشه و بستگی به بیم شهرتون هم داره بعضی از فرکانسها فقط در شهر های خاصی از ایران سیگنال دارن

farzad3620
04-02-2017, 23:46
کالیبره صدا و تصویر خودم که رو این مدل ست کردم براتون ارسال میکنم هر کدوم از دوستان تست کرد نظرش رو بگه

seidhadi
05-02-2017, 00:47
دوستان لطفا یه لیست کانال بذارین ممنون میشیم

danial4
05-02-2017, 08:09
سلام.ممنون دوست عزیز بابت عکسها شما واسه تنظیمات دلخواه تنظیم اولیه رو رو کدوم گزینه گذاشته بودید منظورم استاندارد و... هستش و گزینه شارپنس رو ۳۵ گذاشتین فکر نمیکنید زیاد باشه و رو تصویر زیادی شارپ میکنه؟ منکه هر طور تنظیم میکنم بازم نتیجه دلخواهم رو پیدا نمیکنم و در کل از کیفیت تصویرش به جز در ۴ کی ازش راضی نیستم و یواش یواش دارم تو فکر تلویزیون سونی ۴ کی میفتم ولی تو امکانات دیگه صدا و غیره از همه سرتره اخه چرا با این امکانات و کیفیت ال جی در کیفیت تصویرش پسرفت داشته و کثیفی پنل هم تو تماشای فوتبال واقعا رو مخه.

خواهش میکنم ، در مورد شارپنس که روی 35 گذاشتم بدلیل اینه که من تصویر شارپ رو نسبت سافت ترجیح میدم البته اگه فاصله از تلویزیون کم باشه شارپنس بالا جالب نیست ، ولی با توجه به نظر شما تصمیم دارم یه مدت شارپنس رو بیارم رو 30 یا 25 ببینم چطور میشه و مود انتخابی من تو حالتهای تصویر استاندارد هست که این مقادیرو روش اعمال کردم ، یکی از دوستان هم زحمت کشیده و تنظیمات خودشو قرار داده لطفا اونم بررسی کنید ببینید چطوره و اعلام بفرمایید . موفق باشید

yoosef8051
05-02-2017, 11:22
ممنون از راهنماییتون.بله احتمالا از بیم شهر من (بابل) باشه که این فرکانس رو جواب نمیده همچنین از دو ال ان بی هم استفاده میکنم شاید همین مسئله باعث افت کیفیت باشه.حالا برم جهت یاهست رو با تک ال ان بی بگیرم ببینم تو این ماهواره میشه شبکه 4 کی رو گرفت.دیگه گیر دادم اساسی :n39::n39:

hagijoon
05-02-2017, 12:53
ممنون از راهنماییتون.بله احتمالا از بیم شهر من (بابل) باشه که این فرکانس رو جواب نمیده همچنین از دو ال ان بی هم استفاده میکنم شاید همین مسئله باعث افت کیفیت باشه.حالا برم جهت یاهست رو با تک ال ان بی بگیرم ببینم تو این ماهواره میشه شبکه 4 کی رو گرفت.دیگه گیر دادم اساسی :n39::n39:

دوست عزیز اگر بابل هستین باید همون فرکانس هاتبرد باید جواب بده اخه منم گرگان هستم در مورد فرکانس یاهست هم بیم فرکانس ۴ کی اونجا جواب نمیده به خودتون زحمت ندید تو منطقه شما trt4k هم واقع در ترکست باید جواب بده موفق باشین.

hagijoon
05-02-2017, 16:01
خواهش میکنم ، در مورد شارپنس که روی 35 گذاشتم بدلیل اینه که من تصویر شارپ رو نسبت سافت ترجیح میدم البته اگه فاصله از تلویزیون کم باشه شارپنس بالا جالب نیست ، ولی با توجه به نظر شما تصمیم دارم یه مدت شارپنس رو بیارم رو 30 یا 25 ببینم چطور میشه و مود انتخابی من تو حالتهای تصویر استاندارد هست که این مقادیرو روش اعمال کردم ، یکی از دوستان هم زحمت کشیده و تنظیمات خودشو قرار داده لطفا اونم بررسی کنید ببینید چطوره و اعلام بفرمایید . موفق باشید

ممنون داداش بابت پاسخدهیتون بالاخره میشه گفت تنظیم دلخواه خودم رو پیدا کردم یعنی بهترین حالت موجود واسه سلیقه من حالا کیفیتش میشه گفت تو کانالهای اس دی هم بهتر شد فقط یک مشکل مونده اونم کثیفی پنل که بیشتر ت تماشای فوتبال که هاله ای به صورت عمودی دیده میشه رو داره اخه بدبختی چشم منم خیلی حساسه و کوچکترین چیز رو متوجه میشم کاش راهی هم واسه حل این مشکل هم باشه و فکر هم نمیکنم درست بشه واقعا از ال جی انتظار چنین مشکلاتی رو نداشتم

mahdisanishani
06-02-2017, 10:27
سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم .تلویزیون من در حرکت نه چندان سرعت بالا تصویر رو خیلی بد نشون میده ایا این مشکل قابل حل هست یا نه ؟ تو کالیبره هم خیلی دست بردم یکم بهتر شد ولی هنوز قابل مشاهده هست .اخه این تلویزیون با این همه امکانات باید سرعت تصویرش پایین باشه. لطفا راهنمایی بفرمائید

danial4
06-02-2017, 10:30
ممنون داداش بابت پاسخدهیتون بالاخره میشه گفت تنظیم دلخواه خودم رو پیدا کردم یعنی بهترین حالت موجود واسه سلیقه من حالا کیفیتش میشه گفت تو کانالهای اس دی هم بهتر شد فقط یک مشکل مونده اونم کثیفی پنل که بیشتر ت تماشای فوتبال که هاله ای به صورت عمودی دیده میشه رو داره اخه بدبختی چشم منم خیلی حساسه و کوچکترین چیز رو متوجه میشم کاش راهی هم واسه حل این مشکل هم باشه و فکر هم نمیکنم درست بشه واقعا از ال جی انتظار چنین مشکلاتی رو نداشتم
لطفا از تنظیمات و کالیبره تصویری که انجام دادی عکس بگیر بفرست تا از تجربه شما هم استفاده بشه . در کل بنظرم الجی تو کیفیت تصویر ال ای دی های سال 2016 خوب عمل نکرده و بیشتر به زیبایی و امکانات و 4k بودن و کیفیت صدای بالا توجه داشته و بیشتر توجه و توانش در بخش تصویر رو در تولیدات Oled بکار برده .

mmnn95
06-02-2017, 10:50
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
برای من توی تنظیم فرکانسهای بدر lمشکل دارم.
مثلا 11881 رو ندارم ولی 1190 رو دارم
به نظرم اونهایی که 8psk هستن رو ندارم
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟

mahdisanishani
06-02-2017, 13:45
سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم .تلویزیون من در حرکت نه چندان سرعت بالا تصویر رو خیلی بد نشون میده ایا این مشکل قابل حل هست یا نه ؟ تو کالیبره هم خیلی دست بردم یکم بهتر شد ولی هنوز قابل مشاهده هست .اخه این تلویزیون با این همه امکانات باید سرعت تصویرش پایین باشه. لطفا راهنمایی بفرمائید

seidhadi
06-02-2017, 14:51
بچه ها چطوری و با چه نرم افزاری بریم به سرویس منو مخفی این تلویزیون کسی خبر داره ​

hagijoon
06-02-2017, 15:22
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
برای من توی تنظیم فرکانسهای بدر lمشکل دارم.
مثلا 11881 رو ندارم ولی 1190 رو دارم
به نظرم اونهایی که 8psk هستن رو ندارم
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟

دوست عزیز فرکانس ۱۱۸۸۱ فرکانس ضعیفی هستش که باید د ی ش تون تنظیم باشه و گرنه جواب نمیده فرکانس ۱۱۹۰۰ به نسبت فرکانس ۱۱۸۸۱ خیلی قویتره با تنظیم دقیق میتونید راحت این فرکانس رو هم داشته باشید.موفق باشید.

hagijoon
06-02-2017, 15:24

سلام دوست عزیز تو حرکات سریع این مدل خوبه و به شکلی که شما میفرمایید نیست شما یکبار از قسمت تنظیمات تصویر همه رو ریست کن و دوباره تست کنید.

hagijoon
06-02-2017, 15:26
بچه ها چطوری و با چه نرم افزاری بریم به سرویس منو مخفی این تلویزیون کسی خبر داره ​

دوست عزیز چند پست یا چند صفحه قبل تر در مورد قضیه منو مخفی کامل توضیح دادم لطفا اونا رو مطالعه بفرمایید.

masy222
06-02-2017, 15:39
سلام
حدود6ماه پیش این مدل الجی رو گرفتم امروز بعد از سرچ فرکانس بیرون اومدن از منو گیر کرد و دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تلوزیون رو خاموش و روشن کردم الان فقط آرم الجی میاد و بعدش رو صفحه مشکی باقی میمونه.
کسی از دوستان میدونه چیکار باید بکنم؟

as2008
06-02-2017, 17:39
سلام
حدود6ماه پیش این مدل الجی رو گرفتم امروز بعد از سرچ فرکانس بیرون اومدن از منو گیر کرد و دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تلوزیون رو خاموش و روشن کردم الان فقط آرم الجی میاد و بعدش رو صفحه مشکی باقی میمونه.

سلام دوست عزیز چند وقت پیش هم یکی از دوستان تو همین تاپیک اعلام کردن درست مثل شما موقع سرچ تلویزیونش به همین شکل دراومده نمی دونم رذست کرد یا نه
مثل اینکه این تی وی با ----- مشکل داره

hagijoon
06-02-2017, 19:23
سلام

اگه تونستید کنترل سرویس ال جی رو پیدا کنید یا گوشی که مادون قرمز داشته باشه مثل نوت۳ سامسونگ و نصب نرم افزار ریموت کنترل و از داخل نرم افزار برو قسمت tv و برند ال جی و ار اونجا قسمت سرویس کنترل و از داخل گزینه هاش قسمت in-stop رو بزن ازت کد ورود میخواد ۰۴۱۳ رو بزن تلویزیون ریست میشه و دوباره به حالت کارخانه برمبگرده احتمالا باید جواب بده امتحانش ضرری نداره

masy222
06-02-2017, 20:48
سلام دوست عزیز چند وقت پیش هم یکی از دوستان تو همین تاپیک اعلام کردن درست مثل شما موقع سرچ تلویزیونش به همین شکل دراومده نمی دونم رذست کرد یا نه
مثل اینکه این تی وی با ----- مشکل داره
سلام
ممنون از پاسختون. متاسفانه شانس ما که فعلا گرفتار این مشکل شدیم.امیدوارم مشکل حل بشه