مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016
اگه تونستید کنترل سرویس ال جی رو پیدا کنید یا گوشی که مادون قرمز داشته باشه مثل نوت۳ سامسونگ و نصب نرم افزار ریموت کنترل و از داخل نرم افزار برو قسمت tv و برند ال جی و ار اونجا قسمت سرویس کنترل و از داخل گزینه هاش قسمت in-stop رو بزن ازت کد ورود میخواد ۰۴۱۳ رو بزن تلویزیون ریست میشه و دوباره به حالت کارخانه برمبگرده احتمالا باید جواب بده امتحانش ضرری نداره
سلام
ممنونم از لطف و راهنمایی شما.
سعی میکنم امتحان کنم بقول شما به امتحانش واقعا میارزه
javad204
06-02-2017, 21:03
سلام
حدود6ماه پیش این مدل الجی رو گرفتم امروز بعد از سرچ فرکانس بیرون اومدن از منو گیر کرد و دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تلوزیون رو خاموش و روشن کردم الان فقط آرم الجی میاد و بعدش رو صفحه مشکی باقی میمونه.
کسی از دوستان میدونه چیکار باید بکنم؟
سلام
دوست عزیز من یک ماهه که با این مشکل مواجه شدم و هنوز نتونستم جوابی بگیرم تو نوشته های قبلی هم به دوستان پیشنهاد کردم که اگه ماهواره شو نصب نونن یا اگر هم نصب کردن دیگه سرچ نزنن الان با شما توی این تاپیک 3 نفر با این مشکل مواجه شدن
من شماره مو میزارم تو خصوصی تماس بگیرین تا اگه شد سریعتر جواب بگیریم
mahdisanishani
06-02-2017, 22:16
[QUOTE=hagijoon;8929064]سلام دوست عزیز تو حرکات سریع این مدل خوبه و به شکلی که شما میفرمایید نیست شما یکبار از قسمت تنظیمات تصویر همه رو ریست کن و دوباره تست کنید.[/QUO
من چند با رسیت کردم ولی بازم تو حرکت سریع سرعت تصویر پایینه.ایا راه حلی براش دارین؟
hagijoon
06-02-2017, 23:18
[QUOTE=hagijoon;8929064]سلام دوست عزیز تو حرکات سریع این مدل خوبه و به شکلی که شما میفرمایید نیست شما یکبار از قسمت تنظیمات تصویر همه رو ریست کن و دوباره تست کنید.[/QUO
من چند با رسیت کردم ولی بازم تو حرکت سریع سرعت تصویر پایینه.ایا راه حلی براش دارین؟
شرمنده دوست عزیز بنده که همچین مشکلی ندارم و سرعتش تو حرکات سربع بد نیست اگر هم خیلی حساس هستید باید مدلهای بالاتر رو تهیه کنید که رفرش تصویر بالا دارن بالای ۱۰۰۰ هرتز که دیگر مشکلی در این مورد ندارن
shahram t
06-02-2017, 23:36
دوستانی که دچار مشکل شدند و تلویزیون بالا نمیاد من تا حالا چند تا از ای سی های تلویزیون رو تعمیر کاران عوض کردند شاید نتیجه بگیرند اما نشد و هنوز به نتیجه ای نرسیدم اگه مشکل حل شد حتما خبر میدم چون حال دوستان رو درک میکنم اما فکر کنم تنها راه خلاصی از این مشکل تعویض ماین برد باشه .
reza37405
06-02-2017, 23:51
سلام
یه سوال، سیستم عامل این تلویزیون دارای آنتی ویروس هستش یا نه...؟
دوستانی که دچار مشکل شدند و تلویزیون بالا نمیاد من تا حالا چند تا از ای سی های تلویزیون رو تعمیر کاران عوض کردند شاید نتیجه بگیرند اما نشد و هنوز به نتیجه ای نرسیدم اگه مشکل حل شد حتما خبر میدم چون حال دوستان رو درک میکنم اما فکر کنم تنها راه خلاصی از این مشکل تعویض ماین برد باشه .
سلام
اینطور که نمایندگی بهم گفت مشکل CPU هست.
گفتند 2روزه تعمیر و تحویل میدن. اما هزینه خیلی سنگینی خواستند که با توجه به هزینه ای که گفتند قطعا قید تلوزیون رو میزنم.
اگه تونستید کنترل سرویس ال جی رو پیدا کنید یا گوشی که مادون قرمز داشته باشه مثل نوت۳ سامسونگ و نصب نرم افزار ریموت کنترل و از داخل نرم افزار برو قسمت tv و برند ال جی و ار اونجا قسمت سرویس کنترل و از داخل گزینه هاش قسمت in-stop رو بزن ازت کد ورود میخواد ۰۴۱۳ رو بزن تلویزیون ریست میشه و دوباره به حالت کارخانه برمبگرده احتمالا باید جواب بده امتحانش ضرری نداره
سلام
اگر براتون امکانش هست مشخصا یه اپلیکیشنی رو بگید که بتونم ازش استفاده کنم.
امشب با مصیبت یه S5 پیدا کردم اما متاسفانه هیچکدوم نتونستند کاری رو که گفتید انجام بدند.
تلوزیون رو روشن و خاموش میکردند اما وارد منو نمیتونستند بشند.
اگر اپلیکیشن خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بگید.
hagijoon
07-02-2017, 06:36
سلام
امشب با مصیبت یه S5 پیدا کردم اما متاسفانه هیچکدوم نتونستند کاری رو که گفتید انجام بدند.
نرم افزار smart rimote تو گوگل پلی سرچ کنی سریع برات میاره شکل ایکن نرم افزار مربعی شکل که چهار گوشه رنگی زرد و قرمز و ابی و سبز وسطش هم شکل کنترل قسمت ولوم و اوکی هستش وقتی نصب کردی میری قسمت تی وی و از اونجا ال جی رو میاری و تو سرچ مینویسی ال جی سرویس البته تو تمام این مراحل گوشی باید به نت وصل باشه تا بتونه فایلهای مربوط به کنترل سرویس ال جی رو دانلود و ذخیره کنه بعدش نیاز به نت نداره و راحت میتونی باهاش کار کنی.موفق باشی
سلام
دوست عزیز من یک ماهه که با این مشکل مواجه شدم و هنوز نتونستم جوابی بگیرم تو نوشته های قبلی هم به دوستان پیشنهاد کردم که اگه ماهواره شو نصب نونن یا اگر هم نصب کردن دیگه سرچ نزنن الان با شما توی این تاپیک 3 نفر با این مشکل مواجه شدن
من شماره مو میزارم تو خصوصی تماس بگیرین تا اگه شد سریعتر جواب بگیریم
متاسفانه آمار این مشکل داره میره بالا و خیلی نگران کننده شده ، من که دیگه میترسم تو قسمت ستلایت برم سرچ بزنم . امیدوارم یه راه حل برای این مشکل پیدا بشه .
hagijoon
07-02-2017, 15:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این ادرس تایپیک کالیبره کردن تصویر uh850v هستش به نظرم با کالیبره کردنش تصویرش خیلی بهتر از قبل شده شما هم تست کنید
کالیبراسیون تصویر یه مسئله کاملا شخصی و سلیقه ایه ، من خیلی از حالتهای پیشنهادی رو که تو فرومها و سایتهای مختلف خارجی بوده امتحان کردم و آخر بازم برگشتم به تنظیمات خودم .
javad204
07-02-2017, 17:33
سلام دوست گرامی
من تلویزیون رو بدون گارانتی گرفتم هنوز هم پشتش رو باز نکردم .. در مورد قیمت مین برد اطلاع دارید؟
07-02-2017, 18:51
سلام دوستان عزیز .یه سوال داشتم خدمت شما .من تلویزیونم بیشتر تو شب و تاریکی نور رو پخش میکنه مثال اگر نوشته سفید هست اطرافش هم تقریبا سفید میشه .ایا طبیعی هست؟
shahram t
07-02-2017, 21:57
سلام
اینطور که نمایندگی بهم گفت مشکل CPU هست.
گفتند 2روزه تعمیر و تحویل میدن. اما هزینه خیلی سنگینی خواستند که با توجه به هزینه ای که گفتند قطعا قید تلوزیون رو میزنم.
سلام چقدر گفتند؟؟؟ در ضمن بعد از تعمییر رسیورش از کار میفته یا نه؟؟
shahram t
07-02-2017, 22:00
سلام دوست گرامی
من تلویزیون رو بدون گارانتی گرفتم هنوز هم پشتش رو باز نکردم .. در مورد قیمت مین برد اطلاع دارید؟
خیرقیمت ندارم. متاسفانه مین بردش هم گیر نمیاد البته جدیدا پرس و جو نکردم واسه مین برد چون قصدم هزینه کمتر هستش.
shahram t
07-02-2017, 22:02
سلام
دوست عزیز تعمیر کار با 10 تا کنترل سرویس نتونست وارد منو تلویزیون بشه حالا شما می خواهید با اپلیکیشن موبایل وارد بشید!!!!!
mahdisanishani
07-02-2017, 22:14
با سلام خدمت دوستان .من تیوی رو اپدیت کردم ایا راهی هست دوباره برگرده به ورژن اولی؟
hagijoon
07-02-2017, 22:18
دوست عزیز تعمیر کار با 10 تا کنترل سرویس نتونست وارد منو تلویزیون بشه حالا شما می خواهید با اپلیکیشن موبایل وارد بشید!!!!!
دوست عزیز الان رو تلویزیون خودم و همه مدل ال جی راحت و مثل اب خوردن وارد منو مخفی میشم حالا شاید موقع مشکل و رو ارم موندن نشه وارد شد من هم نگفتم صد در صد عملی هستش گفتم امتحانش ضرری نداره و دوست عزیز همون اپلیکیشن موبایل هم دقیقا همون کار کنترل سرویس ال جی رو انجام میده من خودم تو بانه روی همه مدل ال جی تست کردم
shahram t
08-02-2017, 00:52
دوست عزیز الان رو تلویزیون خودم و همه مدل ال جی راحت و مثل اب خوردن وارد منو مخفی میشم حالا شاید موقع مشکل و رو ارم موندن نشه وارد شد من هم نگفتم صد در صد عملی هستش گفتم امتحانش ضرری نداره و دوست عزیز همون اپلیکیشن موبایل هم دقیقا همون کار کنترل سرویس ال جی رو انجام میده من خودم تو بانه روی همه مدل ال جی تست کردم
ممنون دوست عزیزمن هم موقع مشکل دارشدن روگفتم امیدوارم ناراحت نشده باشیدمنظورخاصی نداشتم.درحالت عادی میشه واردشد
mahdisanishani
08-02-2017, 07:11
با سلام خدمت دوستان .من تیوی رو اپدیت کردم ایا راهی هست دوباره برگرده به ورژن اولی؟
mahdisanishani
08-02-2017, 07:13
سلام دوستان عزیز .یه سوال داشتم خدمت شما .من تلویزیونم بیشتر تو شب و تاریکی نور رو پخش میکنه مثال اگر نوشته سفید هست اطرافش هم تقریبا سفید میشه .ایا طبیعی هست؟
الان نسخه نرم افزارتون چیه و چرا میخواین برگردید به نسخه پایینتر ؟
متاسفانه آمار این مشکل داره میره بالا و خیلی نگران کننده شده ، من که دیگه میترسم تو قسمت ستلایت برم سرچ بزنم . امیدوارم یه راه حل برای این مشکل پیدا بشه .
سلام
این مشکل تنها زمانی پیش میاد که شما از ریسیور استفاده کنید.
توصیه و خواهش من از تمام کسانی که تلوزیون ریس.یور دارند اینه که به هیچ عنوان از ریس.یورش استفاده نکنید وگرنه مثل من باید الان تاوان سنگینی برای این اشتباهتون بدید.
سلام چقدر گفتند؟؟؟ در ضمن بعد از تعمییر رسیورش از کار میفته یا نه؟؟
امروز مینبورد اصلی کره ایش رو تونستم پیدا کنم با گارانتی6ماهه و بشرط گرفتن داغی.حدود1میلیون100. یعنی یک سوم قیمت خود تلوزیون!!!:n04::n04::n04:
جای دیگه ام قیمت گرفتم 500 البته اون تعمییر میکنه.
مشکلی برای ریس.یورش پیش نمیاد اما بعید میدونم کسی بعد از این همه هزینه و اذیت و آزار جرات کنه دوباره بره سراغ ریس.یورش. با این پول میشه بهترین ریس.یورهای4K رو خرید.
دوستانی که تلوزیونشون دارای ریس.یور داخلی هست توجه کنند:
طبق سفارش اکید نمایندگی
به هیچ عنوان از ریس.یور داخلی تلوزیون استفاده نکنید.نه این مدل بلکه هر مدل و مارک دیگه ای هم که دارید هرگز از ریس.یور داخلی دستگاه استفاده نکنید!
Feri-sali1
08-02-2017, 13:08
آقا یه سوال تفاوت مدل uh850v با uh850t چیه...لطفا جواب بدین...دوستانی که خریدن از کجا خریدین... به نظرتون uh850 بهتره یا uf850
mahdisanishani
08-02-2017, 13:23
الان نسخه نرم افزارتون چیه و چرا میخواین برگردید به نسخه پایینتر ؟
الان Version 04.30.95 هست .احساس میکنم از روزی که اپدیت کردم کیفیت تصویر اومده پایین
آقا یه سوال تفاوت مدل uh850v با uh850t چیه...لطفا جواب بدین...دوستانی که خریدن از کجا خریدین... به نظرتون uh850 بهتره یا uf850
مدل uh850v گیرنده ماهواره داره ولی uh850t نداره و فرقشون فقط همینه .
من که ترسیدم و کابل ماهواره رو ازش جدا کردم ولی جالبه که تلویزیون الجی قبلیم ----- داخلی داشت و 3 سال کم و بیش ازش استفاده کردم بدون هیچ ایراد یا اتفاقی ، حالا نمیدونم تا چه حد این خرابیهای اخیر تو این مدل به این مسئله ربط داره یا یه تصوره ؟
زاویه دید این تلوزیون جطور هست مثلا از بالا به پایین یا کناره ها تصویر خیلی مات میشه یا قابل قبول هست؟
من که ترسیدم و کابل ماهواره رو ازش جدا کردم ولی جالبه که تلویزیون الجی قبلیم ----- داخلی داشت و 3 سال کم و بیش ازش استفاده کردم بدون هیچ ایراد یا اتفاقی ، حالا نمیدونم تا چه حد این خرابیهای اخیر تو این مدل به این مسئله ربط داره یا یه تصوره ؟
سلام
کار خوبی کردی.متاسفانه من با این توجیه که مهندسان و طراحان شرکت سازنده حتما از من مصرف کننده دانششون بیشتره خودم و دیگران رو راضی میکردم و ازش استفاده میکردم و الان دارم تاوان همین پیشنهاد و اشتباه رو از جیب میدم.
انجمنهای خارجی زیادی رو زیر رو کردم و حتی کامنت و فیلمی که از تلوزیون گرفته بودم رو گذاشتم و درخواست راهنمایی کردم.ادمیناشون همه میگفتند تا الان چنین مشکلی گزارش نشده.
مدلی که توی ایران ما داریم عینا توی هند هم هست اونجا هم دقیقا موقع استفاده از ریس.یور به این مشکل برخورده بودند.یعنی چیزی نیست که فقط گریبان ما ایرانی های رو گرفته باشه.
به خود الجی هم ایمیل زدم و مشکل رو مطرح و فیلمی که از تلوزیونم گرفته بودم رو براشون فرستادم.جواب دادند که موضوع در دست برسیه!!!:n36: نمیدونم چی رو کجا دارند برسی میکنند اما بازم دمشون گرم که یه جوابکی دادند.
به گلدایران که زنگ زدم تا به طرف گفتم از بانه خریدم میخواست با تانک از روم رد شه و بعدشم قطع کرد!!!
البته اگه یادت باشه گوشی های LG G4 هم مشکل سوختن برد داشتند و دارند و گوشی یهو بدون دلیل روی بوت لوپ میموند یعنی دقیقا مشابه همین مشکلی که برای این تلوزیون داره اتفاق میافته.
حیف از این تلوزیون با این کیفیت و امکانات که این نقطه ضعف بزرگ رو داره.
زاویه دید این تلوزیون جطور هست مثلا از بالا به پایین یا کناره ها تصویر خیلی مات میشه یا قابل قبول هست؟
سلام.زاویه دیدش خیلی خوبه و افت کیفیت تصویر از کناره ها یا بالا و پایین بسیار کمه
shahram t
08-02-2017, 23:46
امروز مینبورد اصلی کره ایش رو تونستم پیدا کنم با گارانتی6ماهه و بشرط گرفتن داغی.حدود1میلیون100. یعنی یک سوم قیمت خود تلوزیون!!!:n04::n04::n04:
جای دیگه ام قیمت گرفتم 500 البته اون تعمییر میکنه.
مشکلی برای ریس.یورش پیش نمیاد اما بعید میدونم کسی بعد از این همه هزینه و اذیت و آزار جرات کنه دوباره بره سراغ ریس.یورش. با این پول میشه بهترین ریس.یورهای4K رو خرید.
من قبلا 800 تومن قیمت بهم داده بودند که وحشت کردم وای به حال قیمت شما با این پول میشه یه تلویزیون جدید خرید. قبلا هم گفتم دیگه به الجی اعتمادی نیست فکر کنم تلویزیون بعدی که بخرم سونی باشه. در ضمن امکانات رسیورش هم مسخره بود شما اگه ----- فور کی بخری کلی امکانات داره که میشه لذت برد . حالا قرار شده تا چند رو دیگه تعمییر کار جواب نهایی رو بده که به اطلاع میرسونم.
reza1348_rezareza
09-02-2017, 12:37
سلام
کار خوبی کردی.متاسفانه من با این توجیه که مهندسان و طراحان شرکت سازنده حتما از من مصرف کننده دانششون بیشتره خودم و دیگران رو راضی میکردم و ازش استفاده میکردم و الان دارم تاوان همین پیشنهاد و اشتباه رو از جیب میدم.
انجمنهای خارجی زیادی رو زیر رو کردم و حتی کامنت و فیلمی که از تلوزیون گرفته بودم رو گذاشتم و درخواست راهنمایی کردم.ادمیناشون همه میگفتند تا الان چنین مشکلی گزارش نشده.
مدلی که توی ایران ما داریم عینا توی هند هم هست اونجا هم دقیقا موقع استفاده از ریس.یور به این مشکل برخورده بودند.یعنی چیزی نیست که فقط گریبان ما ایرانی های رو گرفته باشه.
به خود الجی هم ایمیل زدم و مشکل رو مطرح و فیلمی که از تلوزیونم گرفته بودم رو براشون فرستادم.جواب دادند که موضوع در دست برسیه!!!:n36: نمیدونم چی رو کجا دارند برسی میکنند اما بازم دمشون گرم که یه جوابکی دادند.
به گلدایران که زنگ زدم تا به طرف گفتم از بانه خریدم میخواست با تانک از روم رد شه و بعدشم قطع کرد!!!
البته اگه یادت باشه گوشی های LG G4 هم مشکل سوختن برد داشتند و دارند و گوشی یهو بدون دلیل روی بوت لوپ میموند یعنی دقیقا مشابه همین مشکلی که برای این تلوزیون داره اتفاق میافته.
حیف از این تلوزیون با این کیفیت و امکانات که این نقطه ضعف بزرگ رو داره.
دوست عزیز دانششون قطعا بیشتره ولی خیلی قطعا به فکر جیبشونن!بعلاوه تو بازار ما معمولا جنسهای بنجل هر برندی رو میارن.شاید اصلا برندش هم قلابی باشه!
alishabani1358
09-02-2017, 16:17
سلام دوستانی که مشکل خاموشی بوسیله ----- پیدا کردن لطف کنن سریال تی وی رو بزارن شاید یک سری از سریالها مشکل داشته باشه که در خرید سایر دوستان لحاظ کنن
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
shayan5800
09-02-2017, 20:06
دوستان نمیشه والپیپر اسکرین که کلا ۳ تا هستن رو عوض کرد ؟یا چند تا عکس روی هاردش بریزیم و اونا رو والپیپر کنیم؟ هر کار میکنم نمیشه
Sent from my SM-N9300 using Tapatalk
سلام دوستان، قصد خرید این تلویزیونو داشتم ولی با این مشکلاتی که مطرح شد قضیه ترسناک شد! چون قصدم این بود که از گیرنده جهانیش مرتب استفاده کنم، سوالم اینه که ممکنه این مشکل فقط خاص یه سریال نامبر باشه؟
reza1348_rezareza
11-02-2017, 10:09
هیچ کس نمیتونه تو ایران جواب سئوالتو بده !
تقریبا 3 ماه پیش این آپدیت رو بصورت اتومات و آنلاین رو تلویزیونم نصب کردم ولی بعد از اون هر بار میرم رو اتومات آپدیت میزنم پیغام میده که نسخه جدیدی منتشر نشده در حالی که ظاهرا دوستان به نسخه های بالاتر آپدیت کردند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masuods70
11-02-2017, 12:56
تقریبا 3 ماه پیش این آپدیت رو بصورت اتومات و آنلاین رو تلویزیونم نصب کردم ولی بعد از اون هر بار میرم رو اتومات آپدیت میزنم پیغام میده که نسخه جدیدی منتشر نشده در حالی که ظاهرا دوستان به نسخه های بالاتر آپدیت کردند :
چون اکثر دوستانی که اپ کردن با فلش بوده به اینصورت که فایل رو جدا دانلود میکنید به فلش منتقل و باقی مراحل...
یه راه دیگه هم اینه که منطقه رو از تو تنظیمات رو یه کشوری بذارید که براش اپ جدید منتشر شده بعد ریستارت تی وی اعلام بروزرسانی میاد
من خودم هم برام میزد اپپدیت موجود نیست همینطوری اپ کردم تغییراتش هم نامحسوس
چون اکثر دوستانی که اپ کردن با فلش بوده به اینصورت که فایل رو جدا دانلود میکنید به فلش منتقل و باقی مراحل...
یه راه دیگه هم اینه که منطقه رو از تو تنظیمات رو یه کشوری بذارید که براش اپ جدید منتشر شده بعد ریستارت تی وی اعلام بروزرسانی میاد
من خودم هم برام میزد اپپدیت موجود نیست همینطوری اپ کردم تغییراتش هم نامحسوس
آپدیت آنلاین و اتومات یه خوبی که داره خیالت راحته که فایل اشتباه نمیزنی به تلویزیون ، در ضمن حال و حوصله ریست تلویزیون و از بین رفتن همه تنظیمات صدا و تصویر و لیست کانالهای ماهواراره رو ندارم و بخاطر همین ریسک نکردم منطقه رو عوض کنم ، منتظر میمونم که برای همین منطقه آپدیت جدید بیاد هرچند آپدیت جدید هم ظاهرا تغییری نداشته .
بنظرم الجی دیگه بیشتر توجه و تلاشش رو گذاشته رو تلویزیونهای Oled و برای این مدل و مدلهای مشابه کار خاصی نمیکنه .
masuods70
11-02-2017, 17:37
آپدیت آنلاین و اتومات یه خوبی که داره خیالت راحته که فایل اشتباه نمیزنی به تلویزیون ، در ضمن حال و حوصله ریست تلویزیون و از بین رفتن همه تنظیمات صدا و تصویر و لیست کانالهای ماهواراره رو ندارم و بخاطر همین ریسک نکردم منطقه رو عوض کنم ، منتظر میمونم که برای همین منطقه آپدیت جدید بیاد هرچند آپدیت جدید هم ظاهرا تغییری نداشته .
با تغییر منطقه تنظیمات ریست نمیشن من خودم تست کردم فقط یکبار تی وی ریستارت میشه و تغییر منطقه انجام میشه
گرچه زیادم مهم نیست اپ شه چون تغییراتش به چشم نمیاد
farzad3620
11-02-2017, 23:23
اگه منطقه رو ترکیه انتخاب کنید آپدیت جدید میاد اما باز از اون جدیدتر هم اومده که دیگه رو تی وی های اروپایی ریلیز شده
با تغییر منطقه شاهد ریست تنظیمات تی وی نخواهیم بود همینطور آپدیت دستی مگه اینکه خود شرکت اعلام کرده باشه تنظیمات ریست خواهد شد
seidhadi
13-02-2017, 13:16
بچه ها لطفا کسی راه اندازی موتور و ذخیره چند مسیر رو بلده بگه خیلی ضروریه دیشب هرکاری کردم مسیرها ذخیره نمیشد
عالی بود ممنون دوست عزیز بلاخره تونستم تنظیم کنم دستت طلا
سلام خدمت دوستان اول از قسمت پروگرام تیونر و ستینگ از قسمت پروگرام مود ستلایت رو انتخاب میکنید بعد از قسمت ستلایت ستینگ قسمت بالا سمت راست گزینه دایره ای شکل علامت +داره اون رو انتخاب کنید بعد لیست م اه واراه ها میاد از اونجا مورد دلخواه رو انتخاب کن حتما لازم نیست اسم همون موردی که میخوایین باشه اگه تو لیست نبود یکی دیگه که خودتون دوست داشتین رو انتخاب کنید و از قسمت ترانسپورتر ادیت فرکانسها رو اضافه کن البته اگه از گردون استفاده نمیکنی مهم فرکانس هستش و اسم م ا ه واره مهم نیست
عالی بود ممنون دوست عزیز بلاخره تونستم تنظیم کنم دستت طلا
سلام
ضمن تشکر از دوستانی که پاسخ سوالهای قبلی من رو دادن، یه سوال دیگه داشتم:
من 3 جهت رو تنظیم کردم و برای هر کدوم 4 تا 5 تا فرکانس دادم.
همه کانال ها رو تنظیم می کنم، ولی بعد از خاموش کردن تلوزیون بعضی کانال ها پاک می ش!
کسی تجربه ای در این زمینه داشته؟
seidhadi
13-02-2017, 19:36
سلام
همه کانال ها رو تنظیم می کنم، ولی بعد از خاموش کردن تلوزیون بعضی کانال ها پاک می ش!
ایاازسوییچراستفادهمیکنی
اگر از موتور استفاده کردی روششو به ما هم بگو کسی بلد نیست انگار
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفادهمیکنی
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفادهمیکنی
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفاده میکنی
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفاده میکنی
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفاده میکنی
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفاده میکنی
- - - Updated - - -
سلام
ایاازسوییچراستفاده میکنی
من از سوئیچ استفاده کردم و متاسفانه درباره موتور اطلاعاتی ندارم
سلام وقت بخیر بنده یه Uh850v خریدم 55 اینج
کدوم کشور بهتره انتخاب کنم بعدش ابدیت کنم ؟ و ایا راهی وچود داره منو رو فارسی کنم ؟
و سوال اخرم اینه که چطور گوشی موبایلم که ایفون 7 هست رو وصل کنم به تلویزیون با اسکرین شیر ؟؟؟ 2-3 ساعت تلاش کردم نشد ، اگه میشه خواهش کنم در حد مبتدی بهم یاد بدین ممنون میشم
سلام دوستان
در تنظیمات این تلویزیون گزینه ای وجود داره که مدت زمان استفاده از تلویزیون رو نشون بده؟
hagijoon
18-02-2017, 18:25
سلام وقت بخیر بنده یه Uh850v خریدم 55 اینج
کدوم کشور بهتره انتخاب کنم بعدش ابدیت کنم ؟ و ایا راهی وچود داره منو رو فارسی کنم ؟
و سوال اخرم اینه که چطور گوشی موبایلم که ایفون 7 هست رو وصل کنم به تلویزیون با اسکرین شیر ؟؟؟ 2-3 ساعت تلاش کردم نشد ، اگه میشه خواهش کنم در حد مبتدی بهم یاد بدین ممنون میشم
دوست عزیز مبارکه بهتره ترکیه رو انتخاب کنید تا ابدیت جدید براتون بیاد .هنوز راهی واسه منو فارسی وجود نداره هنوز کدی واسه این مدل نیومده. واسه سوال اخر تون هم واسه اندروید که نرم افزار lg tv plus بود فکر کنم واسه او اس هم باید همین باشه همین نرم افزار رو تو مارکت سرچ کن اگه داشته باشه دیگه حله.
hagijoon
18-02-2017, 18:27
سلام دوستان
در تنظیمات این تلویزیون گزینه ای وجود داره که مدت زمان استفاده از تلویزیون رو نشون بده؟
اره دوست عزیز تو قسمت ستینگ about tv میتونی ساعت کارکرد تلویزیون رو ببینی
گوشيم ايفون هستش
چطور گوشيمو وصل كنم به تلويزيون با برنامه ال جي تي وي پلاس نشد ، تو رو خدا با راهنمايي بگيد
saeedsh7j
20-02-2017, 00:51
دوست عزیز مبارکه بهتره ترکیه رو انتخاب کنید تا ابدیت جدید براتون بیاد .هنوز راهی واسه منو فارسی وجود نداره هنوز کدی واسه این مدل نیومده. واسه سوال اخر تون هم واسه اندروید که نرم افزار lg tv plus بود فکر کنم واسه او اس هم باید همین باشه همین نرم افزار رو تو مارکت سرچ کن اگه داشته باشه دیگه حله.
واسه آندروید که نیازی به نرم افزار نیست. تو تنظیمات گوشی هست. مثلا مال من نوشته wireless display. میزنی راحت وصل میشه. واسه آیفون تست نکردم ولی حتما داره
لطفا يكي بگه ايفون وصل شه به تلويزيون اي بابا يعني اينجا كسي ايفون نداره
لطفا يكي بگه ايفون وصل شه به تلويزيون اي بابا يعني اينجا كسي ايفون نداره
سلام
آیفون قابلیت اسکرین میرورینگ مستقیم نداره باید از طریق برنامه واسط اینکار رو انجام بدی
ولی میتونی برنامه lg tv plus رو از اپ استور سرچ کنی نصب کنی با این برنامه هم میتونی تلوزیون رو کنترل کنی هم میتونی عکسها و فیلمهای گوشی رو تو تلوزیون ببینی (از قسمت ستینگ برنامه فول فانکشن مد رو انتخاب کن به همین راحتی
سامان سروی
21-02-2017, 20:18
سلام دوستان
به نظر شما تلویزیون sony x850d که پنل ips ال جی روش استفاده شده بازم پدیده صفحه کثیف رو هنگام تماشای فوتبال داره یا نه خواهشا هر کس سونی x850d داره سریع جواب بده چون به نظر خودم پدیده صفحه کثیف مشکل پنل ipsتلویزیونه
hagijoon
21-02-2017, 20:46
سلام دوستان
به نظر شما تلویزیون sony x850d که پنل ips ال جی روش استفاده شده بازم پدیده صفحه کثیف رو هنگام تماشای فوتبال داره یا نه خواهشا هر کس سونی x850d داره سریع جواب بده چون به نظر خودم پدیده صفحه کثیف مشکل پنل ipsتلویزیونه
سلام بنده ار یکی از دوستانیکه این مدل رو دارن پرسیدم و ایشون گفتن که تو این مدل هم همین مشکل وجود داره البته شاید کمتر از uh850
بطور کل پنلهای ips در کنار محاسنی که دارند دارای نقطه ضعفهایی مثل کثیفی پنل هستند و فقط مختص uh8500 نمیشه .
منظور از کثیفی پنل چیه؟!!!!!!!!!!!!!
بدلیل خرید oled تلویزیون lg 49UH850V خودم رو که یک ماه پیش خریدم و فاقد هر گونه مشکل و پیکسل سوخته و ساخت کره رو به قیمت 2.899 ت میفروشم. کسی خواست بهم خبر بده
2 2 8 0 0 5 9 1 1 9 0
shahram t
24-02-2017, 19:41
من که هنوز موفق به تعمییر تلویزیونم نشدم باقی دوستان که مشکل داشتند چی؟؟هر کی به نتیجه رسید راهش رو اینجا بزاره تا دیگران استفاده کنند.
منظور از کثیفی پنل چیه؟!!!!!!!!!!!!!
کثیفی پنل بیشتر در زمان پخش فوتبال و در حالت حرکت دوربین به چپ و راست مشخص میشه ویا در تصاویری که زمینه طوسی و خاکستری دارن مثل آسمونی که ابری باشه و درست زمانی که دوربین حرکت میکنه یه سری هاله بصورت کثیفی و بصورت عمودی رو تصویر میفته درست عین این میمونه که پنل کثیفه ( اینو توضیح دادم که دوستان متوجه بشند دقیقا منظور از کثیفی پنل چیه) البته تو یوتیوب هم سرچ کنید تصاویرش هست
reza1348_rezareza
25-02-2017, 14:37
ظاهرا پاناسونیک هم تی وی با پنل IPS داره ومن ندید بهتون قول میدم کثیفی پنل نداره (کم بودن کنتراست شاید).
فکر کنم کثیفی پنل تو ذات همه پنلهای ips هست ، حالا شاید کم و زیاد داشته باشه .
AsAli411
26-02-2017, 14:56
دوستان یه سئوال :
برای سرچ یه کانال، چکار باید کرد ؟!!
من دکمه ذره بین روی ریموت رو که میزنم میره توی اینترنت سرچ میکنه ! :n04:
من که هنوز موفق به تعمییر تلویزیونم نشدم باقی دوستان که مشکل داشتند چی؟؟هر کی به نتیجه رسید راهش رو اینجا بزاره تا دیگران استفاده کنند.
سلام
متاسفانه فعلا هیچ راهی بجز تعویض مینبورد وجود نداره.
مینبورد رو عوض کردم و مشکل حل شد.
داغیش رو هم نگه داشتم تا اگه یه زمانی امکان تعمییرش فراهم شد درستش کنم.
مینبورد رو متونی از سایتهای فروش بانه ای تهیه کنی.بعضی از تلوزیونها زمان حمل پنل یا بدنه اشون صدمه میبینه و میشه مینبوردش رو خرید و بسادگی آب خوردن تعویضش کرد.
کل هزینه با 6ماه گارانتی مینبورد 400برام آب خورد تا یادم بمونه دیگه هیچوقت با DVBsش کار نکنم!!!
behzad_zn
27-02-2017, 11:19
دوستان نظرتون راجع به این عکس چیه؟
سلام
دوستان تفاوت uh850 با uh950 چیه ؟ تو سایت الجی من تفاوتی ندیدم اصلا بجز تغییر ظاهری
من قصد خرید دارم از دوبی
پیگیر مارک vizio بودم سری p ولی پیدا نمیشه دوستان کسی سراغ داره بشه خرید از دوبی ؟
سامسونگ هم سری ks8000 یا ks9000 سایز 65 یا 75 فلت پیدا نمیشه و متاسفانه فقط خمیده هستن
سونی هم مدل Sony 65X9300D 65-Inch هست
من سایز 65 یا 75 میخوام بخرم
پیشنهاد شما چیه ؟
ممنون
سلام
دوستان تفاوت uh850 با uh950 چیه ؟ تو سایت الجی من تفاوتی ندیدم اصلا بجز تغییر ظاهری
من قصد خرید دارم از دوبی
پیگیر مارک vizio بودم سری p ولی پیدا نمیشه دوستان کسی سراغ داره بشه خرید از دوبی ؟
سامسونگ هم سری ks8000 یا ks9000 سایز 65 یا 75 فلت پیدا نمیشه و متاسفانه فقط خمیده هستن
پیشنهاد شما چیه ؟
ممنون
vizio تلویزیون هاییی با کیفیت ساخت و تصویر بسیار بالا هست . تلویزیون های عالی . اما حیف که برند های مثل وزیو وارد نمیشه و هر چی برند به درد نخور چینی هست وارد میشه .
به نظرم x9300d گزینه بسیار خوبی هستش .
سلام
من قصد خرید دارم از دوبی
پیشنهاد شما چیه ؟
ممنون
تفاوت اصلی 950 و 850:
1-در Panel bit depthشون هست که مدل950 معادل10بیته البته در مدل850 هم این نرخ10بیته اما به اینصورت که(8bits+FRC) هست.یعنی2بیت اون بصورت باسازی نرم افزاریه.
2-Brightness که در 950 برابر450cd/m² و در 850 برابر400cd/m²
مدل8000و8500سامسونگ تصویر خیلی خوبی دارند اما قیمتشون نسبت به uh850 تقریبا دوبرابره اما وقتی این دو مدل رو با یک محتوا و تنظیمات مشابه کنار هم مقایسه کنید این تفاوت و کیفیت تصویر دوبرابر نیست.
مدل X850C سونی هم تصویر خوبی داره که از نظر قیمت حداقل30% از UH850 گرونتره اما از نظر کیفیت انقدر بالاتر و بهتر نیست.
متاسفانه Vizio توی ایران وجود نداره اما بیرون از ایران دیدم و از نظر کیفیت و قیمت عالیند و از نظر رتبه بندی در سطح سری8000و8500سامسونگ قرار میگیرند.
`پیشنهاد میکنم OLEDهای LGمانند E6وC6وB6رو هم توی لیست خریدتون اضافه کنید که کیفیت تصویر بسیار خوبی دارند و تقریبا این روزها درصدر جدول بهترین کیفیت تصویر و کمترین مشلات تصویری مثل Flash lighting یا black&gray uninformity رو دارند.جدی ترین رقیبشونم سری8سامسونگ(8000و8500) میتونه باشه که باز نسبت به اونا در رتبه پاینتری قرار میگیره.البته مدلهای ویزو رو ننوشتم چون توی ایران ندیدم و نتونستم این چند مدل رو باهم مقایسه کنم.
اگر تلوزیون رو ایران میخواهید استفاده کنید حتما چند دقیقه از شبکه های 1و2فیلم ضبط کنید و در مدلهای مد نظرتون مقایسه کنید تا بتونید انتخاب بهتری داشته باشید.
درآخر اگه میتونید کمی صبر کنید تا OLEDهای سونی هم روانه بازار بشند که فکر کنم لقب بینظیرترین تلوزیونهای ساخته شده تاکنون رو بخودشون اختصاص خواهند داد که البته قطعا در زمینه قیمت هم قطعا نجومی خواهند بود.
shahram t
27-02-2017, 22:52
سلام
متاسفانه فعلا هیچ راهی بجز تعویض مینبورد وجود نداره.
مینبورد رو عوض کردم و مشکل حل شد.
داغیش رو هم نگه داشتم تا اگه یه زمانی امکان تعمییرش فراهم شد درستش کنم.
مینبورد رو متونی از سایتهای فروش بانه ای تهیه کنی.بعضی از تلوزیونها زمان حمل پنل یا بدنه اشون صدمه میبینه و میشه مینبوردش رو خرید و بسادگی آب خوردن تعویضش کرد.
کل هزینه با 6ماه گارانتی مینبورد 400برام آب خورد تا یادم بمونه دیگه هیچوقت با DVBsش کار نکنم!!!
سلام تبریک میگم بازم خوبه تونستید گیر بیارید از سایت خریدید؟؟آدرس رو به من هم میدید؟؟یه راهنمایی کلی بفرمایید که چکار کردید هر چند گرونه اما راهی نیست باید هزینه کرد که تلویزیون بی استفاده داخل خونه نیفته.من هم از تلویزیون رس....دار متنفر شدم هر چند از قبل هم دوست نداشتم اما همه مدلهایی جدید داشتند و بناچار گرفتم.
سلام تبریک میگم بازم خوبه تونستید گیر بیارید از سایت خریدید؟؟آدرس رو به من هم میدید؟؟یه راهنمایی کلی بفرمایید که چکار کردید هر چند گرونه اما راهی نیست باید هزینه کرد که تلویزیون بی استفاده داخل خونه نیفته.من هم از تلویزیون رس....دار متنفر شدم هر چند از قبل هم دوست نداشتم اما همه مدلهایی جدید داشتند و بناچار گرفتم.
سلام
ممنونم.
من از بانه از طریق یه آشنا گیر آوردم.
متاسفانه فروشگاههای بانه ای تمام اینجور قطعات رو به شرکتهایی توی تهران میفروشند و بصورت مستقیم دست مشتری نمیدن.چون با خرید مینبورد بقیه قطعات رو دیگه اون شرکتها نمیخرند و رو دستشون میمونه.
اما اگه تهران باشی یک جایی رو میتونم شمارشو بدم که بتونی ازشون بگیری.100 از قیمتی که خودم گرفتم بالاتر میگفت که نگرفتم.اما باز بهترین قیمتی بود که توی تهران میشد پیدا کرد.
تمام مشکل در این دوقسمتیه که دورش خط کشیدم.
اگه تعمیرکار آشنا داری بهشون بگو شاید بتونند برات درستش کنند.
vizio تلویزیون هاییی با کیفیت ساخت و تصویر بسیار بالا هست . تلویزیون های عالی . اما حیف که برند های مثل وزیو وارد نمیشه و هر چی برند به درد نخور چینی هست وارد میشه .
به نظرم x9300d گزینه بسیار خوبی هستش .
سلام
Vizio یه برند بسیار با کیفیت آمریکایی اما الان مثل خیلی از برندهای دیگه در کشورهای دیگه تولید یا بهتر بگم مونتاژ میشه.
Vizio الان در مکزیک و چین تحت لیسانس تولید میشند یا سامسونگ توی چین و مالزی و اندونزی و ویتنام و حتی مصر تولید میشه.
متاسفانه تو کشور ما بیشتر اجناس درجه3و4 چینی وارد میشه ولی اپل با تمام عظمتش الان تمام گوشی ها و تلبتها و دسکتاپهاشو توی چین ساخته میشه یا برند چینی شیاومی یکی از بهترین سازنده های حافظه های جانبی و گوشی و قطعات الکترونیکی توی دنیاست.
پس اینطوریام نیست که هرجنس و برند چینی آشغال باشه.
سلام
Vizio یه برند بسیار با کیفیت آمریکایی اما الان مثل خیلی از برندهای دیگه در کشورهای دیگه تولید یا بهتر بگم مونتاژ میشه.
Vizio الان در مکزیک و چین تحت لیسانس تولید میشند یا سامسونگ توی چین و مالزی و اندونزی و ویتنام و حتی مصر تولید میشه.
متاسفانه تو کشور ما بیشتر اجناس درجه3و4 چینی وارد میشه ولی اپل با تمام عظمتش الان تمام گوشی ها و تلبتها و دسکتاپهاشو توی چین ساخته میشه یا برند چینی شیاومی یکی از بهترین سازنده های حافظه های جانبی و گوشی و قطعات الکترونیکی توی دنیاست.
پس اینطوریام نیست که هرجنس و برند چینی آشغال باشه.
درسته . من منظورم برند هایی مثل TCL و هایسنس که اصالت چینی هستند بود .
ای کاش وزیو هم در کشور بود .
بله کاش بود.Vizioهمیشه جز 10تای اول ازنظر کیفیت ساخت،تصویر و قیمت و هم از نظر منتقدان و متخصصان و حتی مصرف کنندهاست.
توی ایران هم تا الان بخاطر تحریمها وارد نشده.
MOHAMMAD2010
28-02-2017, 00:11
هایسنس رو نمیدونم ولی TCL اصلا برند داغون و به درد نخوری نیست و از 2014 به بعد تو تولید تلویزیون تونسته رتبه سوم رو به دست بیاره
از پارسال هم تو تولید گوشی داره با کمپانی بلک بری همکاری میکنه !
در کل خیلی پیشرفت کرده و الان برند خوبی شده
تفاوت اصلی 950 و 850:
1-در Panel bit depthشون هست که مدل950 معادل10بیته البته در مدل850 هم این نرخ10بیته اما به اینصورت که(8bits+FRC) هست.یعنی2بیت اون بصورت باسازی نرم افزاریه.
2-Brightness که در 950 برابر450cd/m² و در 850 برابر400cd/m²
مدل8000و8500سامسونگ تصویر خیلی خوبی دارند اما قیمتشون نسبت به uh850 تقریبا دوبرابره اما وقتی این دو مدل رو با یک محتوا و تنظیمات مشابه کنار هم مقایسه کنید این تفاوت و کیفیت تصویر دوبرابر نیست.
مدل X850C سونی هم تصویر خوبی داره که از نظر قیمت حداقل30% از UH850 گرونتره اما از نظر کیفیت انقدر بالاتر و بهتر نیست.
متاسفانه Vizio توی ایران وجود نداره اما بیرون از ایران دیدم و از نظر کیفیت و قیمت عالیند و از نظر رتبه بندی در سطح سری8000و8500سامسونگ قرار میگیرند.
`پیشنهاد میکنم OLEDهای LGمانند E6وC6وB6رو هم توی لیست خریدتون اضافه کنید که کیفیت تصویر بسیار خوبی دارند و تقریبا این روزها درصدر جدول بهترین کیفیت تصویر و کمترین مشلات تصویری مثل Flash lighting یا black&gray uninformity رو دارند.جدی ترین رقیبشونم سری8سامسونگ(8000و8500) میتونه باشه که باز نسبت به اونا در رتبه پاینتری قرار میگیره.البته مدلهای ویزو رو ننوشتم چون توی ایران ندیدم و نتونستم این چند مدل رو باهم مقایسه کنم.
اگر تلوزیون رو ایران میخواهید استفاده کنید حتما چند دقیقه از شبکه های 1و2فیلم ضبط کنید و در مدلهای مد نظرتون مقایسه کنید تا بتونید انتخاب بهتری داشته باشید.
درآخر اگه میتونید کمی صبر کنید تا OLEDهای سونی هم روانه بازار بشند که فکر کنم لقب بینظیرترین تلوزیونهای ساخته شده تاکنون رو بخودشون اختصاص خواهند داد که البته قطعا در زمینه قیمت هم قطعا نجومی خواهند بود.
ممنون دوست عزیز
پس تو کیفیت تصویر نهایی بین uh850 و uh950 تفاوتی هست یا نه ؟
این گذینه oled الجی هم هست که تو تست ها امتیاز خوبی داره فقط ننوشته hdr هست یا نه 65EG960T 4K 3D+ Smart OLED TV که فکر کنم معادل این مدل هست تو بازار امریکا
65EG9600 این هم امتیاز تست ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز
پس تو کیفیت تصویر نهایی بین uh850 و uh950 تفاوتی هست یا نه ؟
این گذینه oled الجی هم هست که تو تست ها امتیاز خوبی داره فقط ننوشته hdr هست یا نه 65EG960T 4K 3D+ Smart OLED TV که فکر کنم معادل این مدل هست تو بازار امریکا
65EG9600 این هم امتیاز تست ها
اختلاف کیفیتشون وفتی کنار هم باشند با یه محتوا و تنظیمات مشابه اصلا قابل تشخیص نیست.
البته تو سایتهای معتبر رده بندی مثل Rtings امتیازی که به 850 دادند بالاتر از 950ست که این امیتاز بندی ها همگی توسط کاربران داده میشه و مدام درحال کم و زیاد شدنه. اما بصورت میانگین به حقیقت خیلی نزدیکه.
مدلهایی که گفتید همگی HDR هستند و همگی از کیفیت تصویر فوق العاده ای برخوردارند.
اما کنار OLED یا سامسونگ KS 8500/8000 انوقته که میشه تفاوت رو بخوبی دید.
البته تفاوتی که میگم بیشتر در رنگ مشکی هست که واقعا OLED در این زمینه شاهکاریه.البته OLEDها هم نقاط ضعفی دارند که قطعا در برابر نقاط قوتشون خیلی بچشم نمیاد.
اما وقتی شما تلوزیون رو توی خونه استفاده میکنید دیگه هیچ تلوزیونی کنارش نیست که بخواهید هی مقایسه کنید و در این حالت فکر میکنید بهترین تصویر دنیا رو دارید میبینید:n01:
اختلاف کیفیتشون وفتی کنار هم باشند با یه محتوا و تنظیمات مشابه اصلا قابل تشخیص نیست.
البته تو سایتهای معتبر رده بندی مثل Rtings امتیازی که به 850 دادند بالاتر از 950ست که این امیتاز بندی ها همگی توسط کاربران داده میشه و مدام درحال کم و زیاد شدنه. اما بصورت میانگین به حقیقت خیلی نزدیکه.
مدلهایی که گفتید همگی HDR هستند و همگی از کیفیت تصویر فوق العاده ای برخوردارند.
اما کنار OLED یا سامسونگ KS 8500/8000 انوقته که میشه تفاوت رو بخوبی دید.
البته تفاوتی که میگم بیشتر در رنگ مشکی هست که واقعا OLED در این زمینه شاهکاریه.البته OLEDها هم نقاط ضعفی دارند که قطعا در برابر نقاط قوتشون خیلی بچشم نمیاد.
اما وقتی شما تلوزیون رو توی خونه استفاده میکنید دیگه هیچ تلوزیونی کنارش نیست که بخواهید هی مقایسه کنید و در این حالت فکر میکنید بهترین تصویر دنیا رو دارید میبینید:n01:
ممنون بابت پاسخ دوست عزیز
این مدل اولد الجی 65EG960T 4K گذینه خوبی هست ولی چون تو خود سایت الجی HDR ننوشته ادم رو به شک میندازه چون مدل 2015 هم هست مدل های جدیدتر هم قیمت های خیلی بالایی دارن
دوستان زاویه دید تلوزیون های منحنی چطوره کسی داره ؟
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیازهایی که میده بر اساس تست های تخصصی خودشون هست یا نظر کاربران عادی ؟ و همینطور سایت cnet
4k.com
سایت بررسی تخصصی سراغ دارین برا تلوزیون به جز این دوتا >
ممنون
shahram t
28-02-2017, 17:11
سلام
ممنونم.
من از بانه از طریق یه آشنا گیر آوردم.
متاسفانه فروشگاههای بانه ای تمام اینجور قطعات رو به شرکتهایی توی تهران میفروشند و بصورت مستقیم دست مشتری نمیدن.چون با خرید مینبورد بقیه قطعات رو دیگه اون شرکتها نمیخرند و رو دستشون میمونه.
اما اگه تهران باشی یک جایی رو میتونم شمارشو بدم که بتونی ازشون بگیری.100 از قیمتی که خودم گرفتم بالاتر میگفت که نگرفتم.اما باز بهترین قیمتی بود که توی تهران میشد پیدا کرد.
تمام مشکل در این دوقسمتیه که دورش خط کشیدم.
اگه تعمیرکار آشنا داری بهشون بگو شاید بتونند برات درستش کنند.
ممنون دوست عزیز .من تهران نیستم یه نفر قول داده با 400 برام گیر بیاره ببینم چی میشه.اگه نشد مزاحم شما میشم.
alishabani1358
28-02-2017, 23:44
ممنون دوست عزیز .من تهران نیستم یه نفر قول داده با 400 برام گیر بیاره ببینم چی میشه.اگه نشد مزاحم شما میشم.
به نظر میاد سیستم مشکل خنک کنندگی داره یعنی زمانیکه دی وی بی داره کار میکنه بخصوص روی کانال 4کی و یا حالت جستجو سیگنال این حرارت باعث خرابی برد میشه نمی دونم با فن درست میشه یا نه
سلام
امیدوارم بتونی ارزونتر پیدا کنی.شب عیدی با این گرونی و خرج واقعا ستمه.
اگه یه موقع دیدی نشد بگو تا تلفنشونو بهت میدم باهاشون تماس بگیر.
هرکمکی بتونم درخدمتم
به نظر میاد سیستم مشکل خنک کنندگی داره یعنی زمانیکه دی وی بی داره کار میکنه بخصوص روی کانال 4کی و یا حالت جستجو سیگنال این حرارت باعث خرابی برد میشه نمی دونم با فن درست میشه یا نه
سلام
من پشت تلوزیون رو باز کردم.
متاسفانه فضاش انقدر کم و تنگه جایی برای نصب فن نداره درثانی تامین برقشم خودش یه مسئله دیگه است.
این مدل اولد الجی 65EG960T 4K گذینه خوبی هست ولی چون تو خود سایت الجی HDR ننوشته ادم رو به شک میندازه چون مدل 2015 هم هست مدل های جدیدتر هم قیمت های خیلی بالایی دارن
دوستان زاویه دید تلوزیون های منحنی چطوره کسی داره ؟
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیازهایی که میده بر اساس تست های تخصصی خودشون هست یا نظر کاربران عادی ؟ و همینطور سایت cnet
4k.com
سایت بررسی تخصصی سراغ دارین برا تلوزیون به جز این دوتا >
ممنون
سلام
مدلEG960 قابلیتHDR داره.تصویر بسیار خوبی هم داره.شما توی همون قسمت امتیازها نگاه کنید هم HDR Movies و هم HDR Gaming نمرات خوبی گرفته.
امتیازهای سایت rtings اونی که توی reviewهاش اومده رو متخصصهای خودشون زدن اما امتیاز که بالای هرمطلبی زدن براساس نظر و امتیازی که کاربرها بهش دادن.اگه دقت کنید زیر امتیازها اون پایین گزینه Create your own رو میبینید که شما یا هرکس دیگه ای میتونه امتیاز خودشو به تلوزیون مورد نظرش بده.
سایتهای زیادی هست اما بهترینش همین rting هست بقیه یه جوری نقد و برسی کردن که انگار از یه برند بخصوص برای نقدشون پول گرفتن:n01:
این سایتم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو لازم دونستم حتما بگم یکی از ایرادهایی که OLEDها میگرن پاینن بودن پیک روشناییشون هست.
میزان روشنایی در مدل EG960 برابر با Brightness: 400 cd/m² که برابر با مدلUH850ست و البته برای یک محصول با این قیمت مناسب نیست و کمه.
اما پیک روشنایی در مدلهای2016 خیلی بهتر شده مثلا در مدل E6 برابر600 و درمدل C6برابر650 شده.البته یه نکته وجود داره که روشنایی مدلهای55 کمتر از مدلهای65 هست.
البته مدلهای2017 با کدE7 و C7 و B7 داره میاد بازار که فکر کنم اونا کم عیبتر باشند.
اگه عجله نداری بزار اونا وارد بازار بشند و تصویرشونو رو ببین بعد خرید کن.
سری8و9سامسونگ مثل KS8000/8500iهم واقعا عالیند. پیک روشنایی 1500 که واقعا بینظیره.
بازم میگم برو همه مدلها رو ببین و با یه محتوای واحد و تنظیم مشخص باهم مقایسه کن.
موفق باشی
سلام
مدلEG960 قابلیتHDR داره.تصویر بسیار خوبی هم داره.شما توی همون قسمت امتیازها نگاه کنید هم HDR Movies و هم HDR Gaming نمرات خوبی گرفته.
امتیازهای سایت rtings اونی که توی reviewهاش اومده رو متخصصهای خودشون زدن اما امتیاز که بالای هرمطلبی زدن براساس نظر و امتیازی که کاربرها بهش دادن.اگه دقت کنید زیر امتیازها اون پایین گزینه Create your own رو میبینید که شما یا هرکس دیگه ای میتونه امتیاز خودشو به تلوزیون مورد نظرش بده.
سایتهای زیادی هست اما بهترینش همین rting هست بقیه یه جوری نقد و برسی کردن که انگار از یه برند بخصوص برای نقدشون پول گرفتن:n01:
این سایتم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
ولی تو review مدل EG960 نگاه کنین HDR رو تست نکردن و فقط sdr رو تست کردن تو بعضی سایتها صحبت شده که نرم افزاری فعال میشه ولی چون از نظر سخت افزار بهینه نشده اون کیفیتی که باید داشته باشه نداره
امتیاز HDR peak brightness مدل های جدید oled الجی هم به نسبت ks سامسونگ و x93 سونی پایین تر هست اونم به خاطر روشنایی کم oled ها هستن
متاسفانه سریks9000 و ks8000 سامسونگ صفحه تخت سایز 65 پیدا نمیشه دوبی ولی تو سایت سامسونگ امریکا هست
صفحه خمیده هم معلوم نیست چطوره وضعیتشون کسی داره صفحه خمیده ؟ زاویه دیدشون نسبت به صفحه تخت چطوره ؟
به نظرتون 60 اینچ صفحه تخت بخرم یا 65 اینچ خمیده ؟ سری ks9000 خمیده هم داره سایز 65 اینچ
تفاوت خاصی هم دارن سری 8000 با سری 9000 ؟
به خاطر قیمت های بالای oled الجی گذینه های خرید همین سری ks8000 سامسونگ سایز 60 یا سری x93 سونی سایز 65 یا همین الجی uh855 سایز 75
نظر دوستان در مورد این سه مدل کدوم هست ؟
hagijoon
01-03-2017, 21:02
ممنون دوست عزیز
ولی تو review مدل EG960 نگاه کنین HDR رو تست نکردن و فقط sdr رو تست کردن تو بعضی سایتها صحبت شده که نرم افزاری فعال میشه ولی چون از نظر سخت افزار بهینه نشده اون کیفیتی که باید داشته باشه نداره
امتیاز HDR peak brightness مدل های جدید oled الجی هم به نسبت ks سامسونگ و x93 سونی پایین تر هست اونم به خاطر روشنایی کم oled ها هستن
متاسفانه سریks9000 و ks8000 سامسونگ صفحه تخت سایز 65 پیدا نمیشه دوبی ولی تو سایت سامسونگ امریکا هست
صفحه خمیده هم معلوم نیست چطوره وضعیتشون کسی داره صفحه خمیده ؟ زاویه دیدشون نسبت به صفحه تخت چطوره ؟
به نظرتون 60 اینچ صفحه تخت بخرم یا 65 اینچ خمیده ؟ سری ks9000 خمیده هم داره سایز 65 اینچ
تفاوت خاصی هم دارن سری 8000 با سری 9000 ؟
به خاطر قیمت های بالای oled الجی گذینه های خرید همین سری ks8000 سامسونگ سایز 60 یا سری x93 سونی سایز 65 یا همین الجی uh855 سایز 75
نظر دوستان در مورد این سه مدل کدوم هست ؟
دوست عزیز اگه مشکل بودجه مدل ks9000 رو نداری تو خریدش شک نکن من از نزدیک دیدمش واقعا کیفیت تصویرش و عمق رنگ مشکی و روشنایی عالی داره راحت میشه گفت هم تراز oled یا حتی بهتر از اونم هستش زاویه دید عالی داره من مدل خمیدش رو دیدم هر دو مدلش رو میتونم بگم در یک کلام تو پخش محتوای ۴ کی عالی بود و بعد اون مدل ks8500 بقیه مدلهای سامسونگ اصلا کیفیت تصویر خوبی نداشتن .
با سلام خدمت شما...من يك lg uh850v از امين حضور گرفتم4400.
نصاب آمده م ا ه واره رو نصب كنه ميگه ر س ي و ر اين تلويزيون فقط ميتونه امواج را از يك جهت دريافت كنه...
آيا بقيه دوستاني كه اين تلويزيون را دارند چنين مشكلي دارند؟
دي ش خونه ما گردون هست.
payam_x62
02-03-2017, 13:46
سلام به همه دوستان،
من این تلویزیون تازه خردیم از بانه و راننده نصب کرد تلویزیون الان من نمیدونم روی کدوم منطقه تنظیم شده و اینکه وقتی روشن کرد برای بار اول یه سری تنظیمات next زد و رد شد، سوال من این هست که اون تنظیمات اولیه چیا بودن !؟ و اینکه آیا راهی هست من خودم اون تنظیمات اولیه دوباره انجام بدم اگه فکر میکنید مهمه!؟
MMDFullHD
02-03-2017, 13:53
نصاب آمده م ا ه واره رو نصب كنه ميگه ر س ي و ر اين تلويزيون فقط ميتونه امواج را از يك جهت دريافت كنه...
دي ش خونه ما گردون هست.
نصاب هم یه چیزی نمیدونسته گفته تلویزیون احتمالا از گردون پشتبانی نمیکنه ثابت و تک جهت میخوره ( افست میخوره)یه سری کشورا مثل ترکیه ماه واره اختصاصی دارن و فقط شرکتا میذارن رو ی جهت تنظیم شه این نوع تلویزونا بخاطر اینکه تو ایران مونتاژ میکنه گلدیران این قابلیت رو بر میدارن
بنده هم ی OLED55B6GI دارم ولی همچین قابلیت رو نداره ولی مدلای دیگش از DV BS2 پشتیبانی میکنن
بهتره یه رسی ور جداگو نه تهیه کنید
قبلن رسیو ر داشتین؟ و گردون نصب بوده ؟ اگه اره
ببیند چجوری براتون گردون رو تنظیم کرده ؟ USALS تنظیم کرده یا دایسک؟
نصاب هم یه چیزی نمیدونسته گفته تلویزیون احتمالا از گردون پشتبانی نمیکنه ثابت و تک جهت میخوره ( افست میخوره)یه سری کشورا مثل ترکیه ماه واره اختصاصی دارن و فقط شرکتا میذارن رو ی جهت تنظیم شه این نوع تلویزونا بخاطر اینکه تو ایران مونتاژ میکنه گلدیران این قابلیت رو بر میدارن
بنده هم ی OLED55B6GI دارم ولی همچین قابلیت رو نداره ولی مدلای دیگش از DV BS2 پشتیبانی میکنن
بهتره یه رسی ور جداگو نه تهیه کنید
قبلن رسیو ر داشتین؟ و گردون نصب بوده ؟ اگه اره
ببیند چجوری براتون گردون رو تنظیم کرده ؟ USALS تنظیم کرده یا دایسک؟
البته من خودم از نصب ماهواره سر درنميارم...مي پرسم بهتون ميگم...
البته تو اين خونه جديد تا بحال م اه و ا ر ه نصب نكرديم...
پس مطمعن هستين كه اين تلويزيون ميتونه بوسيله گردون در جهت هاي مختلف دريافت داشته باشه؟
برم يه نصاب ديگه بيارم؟
چه جوري ميتونيم اين تك جهته بودن را برداريم؟
MMDFullHD
02-03-2017, 17:11
البته من خودم از نصب ماهواره سر درنميارم...مي پرسم بهتون ميگم...
البته تو اين خونه جديد تا بحال م اه و ا ر ه نصب نكرديم...
پس مطمعن هستين كه اين تلويزيون ميتونه بوسيله گردون در جهت هاي مختلف دريافت داشته باشه؟
برم يه نصاب ديگه بيارم؟
چه جوري ميتونيم اين تك جهته بودن را برداريم؟
ی کار بلد بیارید ببیند سر در میاره.
من سرچ کردم تونستن بعضیا چنیدن جهت رو نصب کنن رو سریای رسیو ر دار الجی
ولی نظر بنده اینه با ۲۰۰ تومن یه رسی ور بگیرید که ی موقعه فشار به تلویزیون نیاره و اینکه من خوندم فقط از dvbs2 پشتیابنی میکنن این مدلا حالا نمیدونم از dvbs۱ هم پشتیبانی میکنن فک کنم تو دریافت کانال های غیر HD هم مشکل دار بشه
shahram t
02-03-2017, 20:09
دي ش خونه ما گردون هست.
مطمئنی این اقا نصاب بوده؟؟؟ما که نصاب نیستیم با گردون تنظیم کردیم همه جهتها رو هم می گرفت.البته تلویزیون من سوخته چندین بار گفتم بازم میگم از داخلیش استفاده نکنید چون تلویزیونتون به فنا میره ارزششو نداره.
با تشكر از شما...آقا دانيال نظري در اين مورد ندارند؟
payam_x62
03-03-2017, 11:16
سلام دوستان،
سوال پرسیدم کسی جواب نداد، راهی هست تنظیمات اولیه که وقتی تلویزیون برای اولین بار روشن میکنی دوباره انجام بدم (نمیخوام rest factory کنم).اگه راهی نیست اون تنطیمات اولیه چیا بودن که خودم انجام بدم!
yoosef8051
03-03-2017, 21:05
سلام. دوستان کسی میدونه چرا بعد کالیبره کردن تصاویر تلوزیون بعضی مواقع به حالت اولیه بر میگرده.در واقع تمام زحماتت به فنا میره مجبوری دوباره بشینی دو ساعت با سیستم رنگ و کیفیت تصویر ور بری تا به تنظیم دلخواهت برسی.حداقل میشد از تنظیماتی که انجام دادی بک میگرفتی خیلی خوب میشد ولی ظاهرا امکانش نیست
سلام دوستان،
سوال پرسیدم کسی جواب نداد، راهی هست تنظیمات اولیه که وقتی تلویزیون برای اولین بار روشن میکنی دوباره انجام بدم (نمیخوام rest factory کنم).اگه راهی نیست اون تنطیمات اولیه چیا بودن که خودم انجام بدم!
سلام
روی کنترل یه شکل چرخ دنده هست اونو بزن و بعد یکی از مدهای تصویر مثل Vivied یا Standard رو انتخاب کن و بعد برای ریست کردنش میتونید به مسیر زیر برید:
All Settings-Picture-Picture Mode settings-Reset
واسه هرکدوم از مدهای تصویر میتونید این کار رو بکنید که به تنظیمات اولیه اش برگرده
سئوالی بود درخدمتم
reza1348_rezareza
04-03-2017, 11:48
فکر کنم کثیفی پنل تو ذات همه پنلهای ips هست ، حالا شاید کم و زیاد داشته باشه .
یکی از همکارام که یک مدل الجی قدیمیتر با پنل IPS داره میگه این مشکلو نداره .البته میگه تو مدلهای دیگه الجی دیده.
AsAli411
04-03-2017, 11:55
دوستان کسی جواب نداد ؟!
AsAli411
04-03-2017, 11:59
سئوالم این بود که برای سرچ کانال چکار کنم ؟ :n13:
ضمناً مرتب کردن کانال ها هم مصیبته ! کسی راه حل خوبی سراغ داره مبسوط راهنماییمون کنه ما هم دعاش کنیم ؟! :n02:
payam_x62
04-03-2017, 14:31
سلام
روی کنترل یه شکل چرخ دنده هست اونو بزن و بعد یکی از مدهای تصویر مثل Vivied یا Standard رو انتخاب کن و بعد برای ریست کردنش میتونید به مسیر زیر برید:
All Settings-Picture-Picture Mode settings-Reset
واسه هرکدوم از مدهای تصویر میتونید این کار رو بکنید که به تنظیمات اولیه اش برگرده
سئوالی بود درخدمتم
این برای ریست کردن تنظیمات رنگه تلویزیون هست٬ من منظورم برگردوندن تنظیمات اولیه تلویزیون مثل وقتی که برای اولین بار تلویزیون از کارتن خارج میکنی و روشن میکنی که لوگوی یه پرنده میاد و زبان و کشور را انتخاب میکنی.
این برای ریست کردن تنظیمات رنگه تلویزیون هست٬ من منظورم برگردوندن تنظیمات اولیه تلویزیون مثل وقتی که برای اولین بار تلویزیون از کارتن خارج میکنی و روشن میکنی که لوگوی یه پرنده میاد و زبان و کشور را انتخاب میکنی.
شما توی کامنت اولتون گفتی که
(نمیخوام rest factory کنم)
حالا دقیقا میگی میخوام به تنظیمات اولیه برگردم!
برای برگشتن به تنظیمات اولیه باید وارد منوی مخفی تلوزیون بشید که بهتره اگر احاطه کافی به این موضوع ندارید اصلا دنبالش نرید.
اون تنظیمات اولیه مثل نصب ویندوز یا هرنرم افزار دیگه ای یجور لایسنس اگریمنته و چیز خاص دیگه ای هم نداره.
اما اگر دوست دارید منطقه محل زندگی و زبان تکست و این چیزهاشو عوض کنید اون یه راه دیگه داره.
سلام. دوستان کسی میدونه چرا بعد کالیبره کردن تصاویر تلوزیون بعضی مواقع به حالت اولیه بر میگرده.در واقع تمام زحماتت به فنا میره مجبوری دوباره بشینی دو ساعت با سیستم رنگ و کیفیت تصویر ور بری تا به تنظیم دلخواهت برسی.حداقل میشد از تنظیماتی که انجام دادی بک میگرفتی خیلی خوب میشد ولی ظاهرا امکانش نیست
این مشکل رو تا الان بجز از شما از کسی نشنیدم که داشته باشه و نمیدونم علتش چی میتونه باشه.
بک آپ که راحت میتونی از لیست کانالها و تنظیماتش بگیری.
برو تو منو-» Programmes-» گزینه Copy Prohrammes-» اوکی که کردی تو صفحه بعد گزینه TV to USB رو انتخاب کن و بری برگردوندن بک آپم از گزینه پایینیش یعنی USB to TV استفاده کن.
سئوالم این بود که برای سرچ کانال چکار کنم ؟ :n13:
ضمناً مرتب کردن کانال ها هم مصیبته ! کسی راه حل خوبی سراغ داره مبسوط راهنماییمون کنه ما هم دعاش کنیم ؟! :n02:
سرچ کانال هم اول میری منو و بعد Programmes و بعد Programmes Tuning & Settings رو انتخاب کنید و در منوی بعد Programmes Mode رو انخاب و باید مشخص کنید که از آنتن هوایی میخواید استفاده کنید یا آنتن چیز و بعد از تعیین مود تلوزیون برمیگردید و از Auto Scan یا Manual یکی رو انتخاب کنید و تمام.
یکی از همکارام که یک مدل الجی قدیمیتر با پنل IPS داره میگه این مشکلو نداره .البته میگه تو مدلهای دیگه الجی دیده.
مشکل فقط مربوط به LG و پنلهای IPS نمیشه.
متاسفانه این مشکل که بهش DSE هم میگن تقریبا در تمام برندها حتی SONY با اون قیمتهای نجومیش دیده میشه و در تلوزیونهایی که نوردهیشون بصورت Edge-LED هست شدیدتر از Direct-LEDها دیده میشه.
شاید بشه گفت بخاطر کنتراست پایینتر در پنلهای IPS این مشکل بیشتر بچشم بیاد.
مشکلاتی از قبیل همین DES و Gray Uniformity و Black Uniformity و Local Dimming در OLEDهای LG و سری KS سامسونگ یعنی مدلهای رده بالا و گرون قیمت تقریبا به صفر رسیده.
اما تو مدلهای میان رده و پایین رده یعنی مدلهای اقتصادی و ارزون همچنان به قوت خودش پابرجاست.
یه ضرب المثل داریم که میگه هرچی پول بدی آش میخوری دقیقا درمورد این موضوع صدق میکنه و نمیشه تلوزیون2تا3میلیونی رو با تلوزیون هم سایز اما5تا6میلیونی مقایسه کرد و از هردو انتظار تصویری یکسان داشت.
payam_x62
04-03-2017, 22:48
شما توی کامنت اولتون گفتی که
حالا دقیقا میگی میخوام به تنظیمات اولیه برگردم!
برای برگشتن به تنظیمات اولیه باید وارد منوی مخفی تلوزیون بشید که بهتره اگر احاطه کافی به این موضوع ندارید اصلا دنبالش نرید.
اون تنظیمات اولیه مثل نصب ویندوز یا هرنرم افزار دیگه ای یجور لایسنس اگریمنته و چیز خاص دیگه ای هم نداره.
اما اگر دوست دارید منطقه محل زندگی و زبان تکست و این چیزهاشو عوض کنید اون یه راه دیگه داره.
ممنون از راهنمایی ، خوب اگه چیز خاصی نیست منم مصر نیستم برم توی منوی مخفی، فقط یه چیزی تنظیم کشور رواز توی general setting باید تغییر ؟ در مورد این منطقه و region تنظیمات کجا بزارم که هم update جدید بیاد، هم کاربردی باشه که بعدا مجبور نشم تغییرش بدم.
ممنون از راهنمایی ، خوب اگه چیز خاصی نیست منم مصر نیستم برم توی منوی مخفی، فقط یه چیزی تنظیم کشور رواز توی general setting باید تغییر ؟ در مورد این منطقه و region تنظیمات کجا بزارم که هم update جدید بیاد، هم کاربردی باشه که بعدا مجبور نشم تغییرش بدم.
بله تنظیم کشور رو باید بری تو منوی General بعد Location بعد LG Service Country رو روی ترکیه بگذار ورید.
البته این رو دوستان دیگه بهش اشاره کرده بودند.
آپدیتهایی که برای ترکیه میاد سریعتر و منظمتر نسبت به بقیه جاهاست.
البته من خودم از سایت LG آپدیتش رو تو زمان دانلود رایگان :n02: دانلود کردم که حدود800مگ بود و بعد با USB نصب کردم.
آدرسشو براتون میذارم دوست داشتید میتونید استفاده کنید.راحتر و سریعتر از آپدیت از طریق خود اینترنته و با این قطعی های زیاد اینترنت ایران شاید بشه گفت مطمنترم هست.
اگه خواستی دانلود کنی فایلی که نوشته Software_File(Version_04.30.95).zip و حجمش حدود 867مگه اونو باید دانلود کنی.
موفق باشی
برای مرتب کردن کانال ها از برنامه ChanSort استفاده کنید.
لیست کانال ها را به یو اس بی کپی کنید و پس از اصلاح در کامپیوتر مجدد به تی وی بر گردونید
yoosef8051
05-03-2017, 14:47
سلام.امروز دوباره همه تنظیمات رنگ تلوزیون به حالت اول برگشت ظاهرا یه دکمه ای یا جفت دکمه رو که فشار بدی تموم تنظیمات رنگ به حالت قبل برمیگرده ،حقیقتش یه دختر دارم خیلی شیطونه :n27:امروز فقط دیدم به یکی از دکمه های کنترل دست زده که ییهو همه تنظیمات مثل اکو استاندارد و ... و حتی تنظیمات صدا برگشت به حالت اولیه حالا خودم خیلی ور رفتم که که چه دکمه ای رو زده آخرش چیزی دستگیرم نشد .البته میشه به صورت جداگونه تو مدها تنظیمات رو ریست کرد ولی این مورد رو واقعا نمیدونم
payam_x62
05-03-2017, 15:09
بله تنظیم کشور رو باید بری تو منوی General بعد Location بعد LG Service Country رو روی ترکیه بگذار ورید.
البته این رو دوستان دیگه بهش اشاره کرده بودند.
آپدیتهایی که برای ترکیه میاد سریعتر و منظمتر نسبت به بقیه جاهاست.
البته من خودم از سایت LG آپدیتش رو تو زمان دانلود رایگان :n02: دانلود کردم که حدود800مگ بود و بعد با USB نصب کردم.
آدرسشو براتون میذارم دوست داشتید میتونید استفاده کنید.راحتر و سریعتر از آپدیت از طریق خود اینترنته و با این قطعی های زیاد اینترنت ایران شاید بشه گفت مطمنترم هست.
اگه خواستی دانلود کنی فایلی که نوشته Software_File(Version_04.30.95).zip و حجمش حدود 867مگه اونو باید دانلود کنی.
موفق باشی
بسیار عالی مسی جان ، من اینترنت پر سرعت میخوام بگیرم که توی مدت زمان کم بتونم آپدیت کنم چوت تا حالا آپ نکردم آیا آپدیت در رنگ و کیفیت تصویر تاثیری داره ؟ دوم اینکه یه نفر توی پست های قبلی میگفت آپدیت اخری که اومده کیفیت تصویرش یکمی بدتر شده، شما راهنمایی کنین ، سوم اینکه هنوز رس یورش راه ننداختم گویا خرابی زیاد داشته یکمی چشمم ترسید در این مورد نظر شما چیه استفاده کنم یا یه رس یور 4کی بخرم؟ ببخشید زیاد سوال کردم.:n27:
برای مرتب کردن کانال ها از برنامه ChanSort استفاده کنید.
لیست کانال ها را به یو اس بی کپی کنید و پس از اصلاح در کامپیوتر مجدد به تی وی بر گردونید
سلام
ممنون.راهنمایی خیلی خوبی بود.
امیدوارم بقیه هم تجربیاتی که شبیه شما دارند با بقیه درمیون بگذارند تا بتونیم بیشتر و راحتر از تلوزیون استفاده کنیم.:V12::V12::V12:
سلام.امروز دوباره همه تنظیمات رنگ تلوزیون به حالت اول برگشت ظاهرا یه دکمه ای یا جفت دکمه رو که فشار بدی تموم تنظیمات رنگ به حالت قبل برمیگرده ،حقیقتش یه دختر دارم خیلی شیطونه :n27:امروز فقط دیدم به یکی از دکمه های کنترل دست زده که ییهو همه تنظیمات مثل اکو استاندارد و ... و حتی تنظیمات صدا برگشت به حالت اولیه حالا خودم خیلی ور رفتم که که چه دکمه ای رو زده آخرش چیزی دستگیرم نشد .البته میشه به صورت جداگونه تو مدها تنظیمات رو ریست کرد ولی این مورد رو واقعا نمیدونم
سلام
:n08::n08::n08:
خدا حفظش کنه فکر کنم کار خود خودشه.
احتمالا باید همونی باشه که میگید یعنی دوتا دکمه رو باهم فشار داده باشه یا موقع بازی رفته باشه توی منو و ریستش کرده باشه.
بسیار عالی مسی جان ، من اینترنت پر سرعت میخوام بگیرم که توی مدت زمان کم بتونم آپدیت کنم چوت تا حالا آپ نکردم آیا آپدیت در رنگ و کیفیت تصویر تاثیری داره ؟ دوم اینکه یه نفر توی پست های قبلی میگفت آپدیت اخری که اومده کیفیت تصویرش یکمی بدتر شده، شما راهنمایی کنین ، سوم اینکه هنوز رس یورش راه ننداختم گویا خرابی زیاد داشته یکمی چشمم ترسید در این مورد نظر شما چیه استفاده کنم یا یه رس یور 4کی بخرم؟ ببخشید زیاد سوال کردم.:n27:
سلام
از اینترنت گوشی هم میتونی استفاده کنی.بذار روی حالت هات اسپات و اینترنت رو با تلوزیون به اشتراک بگذار.:n02:
متوجه تفاوتی نشدم بجز جابجا شدن جا و شکل گراقیک ولوم.که بجای اون گردی که وسط هست بصورت عمودی دراومده و به سمت راست تصویر میره که شخصا این رو ببشتر دوست دارم و ترجیح میدم.اما این که روی کیفیت تصویر تاثیر منفی یا مثبی گذاشته باشه من متوجه نشدم.
از گیرنده DVBsش سعی کنید استفاده نکنید.مشکلی که برای حداقل3-4نفر تا الان از همین گیرنده پیش اومده و هزینه روی دستمون گذاشته.
درمورد گیرنده4K هم اگه توی سایتهای مربوطه یه نگاهی بکنید کلا روی ایران بین3تا6شبکه4Kبیشتر وجود نداره(البته اگه گردون داشته باشید و همه جهتا رو بتونید بگیرید).پس اصلا ارزش این رو نداره که بخواید حدود1تومن هزینه کنید و یه گیرنده4K بگیرید.هنوز وقتش نشده باید صبر کرد تا این تکنولوژی پیشرفته تر و همه بگیر بشه تا قیمت تمام شده اش پایین بیاد و البته شبکه هاش زیاد بشند نه اینکه برای 3تاشبکه بخواهید 1تومن پول گیرنده4K بدید.
توصیه میکنم حتما نظرات قبلی که دوستان از ابتدای این تاپیک زحمت کشیدند و گذاشتند بخونید.مطالب و آموزشهای خوبی بینشون میشه پیدا کرد.شخصا همه نظرات رو خوندم و با استفاده از نظرات بقیه خیلی چیزها یاد گرفتم.دم همشون گرم.
payam_x62
11-03-2017, 02:33
سلام دوستان،
من یه مشکلی پیدا کردم برای کالیبره کردن این تلویزیون، توی picture mode برای تنظیم رنگ white balance غیر فعال شده و نمیتونم وارد این قسمت بشم، لطفا راهنمایی کنید.
سلام
از اینترنت گوشی هم میتونی استفاده کنی.بذار روی حالت هات اسپات و اینترنت رو با تلوزیون به اشتراک بگذار.:n02:
متوجه تفاوتی نشدم بجز جابجا شدن جا و شکل گراقیک ولوم.که بجای اون گردی که وسط هست بصورت عمودی دراومده و به سمت راست تصویر میره که شخصا این رو ببشتر دوست دارم و ترجیح میدم.اما این که روی کیفیت تصویر تاثیر منفی یا مثبی گذاشته باشه من متوجه نشدم.
از گیرنده DVBsش سعی کنید استفاده نکنید.مشکلی که برای حداقل3-4نفر تا الان از همین گیرنده پیش اومده و هزینه روی دستمون گذاشته.
درمورد گیرنده4K هم اگه توی سایتهای مربوطه یه نگاهی بکنید کلا روی ایران بین3تا6شبکه4Kبیشتر وجود نداره(البته اگه گردون داشته باشید و همه جهتا رو بتونید بگیرید).پس اصلا ارزش این رو نداره که بخواید حدود1تومن هزینه کنید و یه گیرنده4K بگیرید.هنوز وقتش نشده باید صبر کرد تا این تکنولوژی پیشرفته تر و همه بگیر بشه تا قیمت تمام شده اش پایین بیاد و البته شبکه هاش زیاد بشند نه اینکه برای 3تاشبکه بخواهید 1تومن پول گیرنده4K بدید.
توصیه میکنم حتما نظرات قبلی که دوستان از ابتدای این تاپیک زحمت کشیدند و گذاشتند بخونید.مطالب و آموزشهای خوبی بینشون میشه پیدا کرد.شخصا همه نظرات رو خوندم و با استفاده از نظرات بقیه خیلی چیزها یاد گرفتم.دم همشون گرم.
سلام دوست عزیز
من فک نمیکنم در صورت استفاده صحیح از DVBS مشکلی واسه کل سیستم بوجود بیاد من بعد راهنمایی گرفتن از دوستان واسه نحوه کانال یابی ر...س...ی..و..ر در همین تاپیک در عرض یک ساعت کانال یابی کردم و الان نزدیک 4 ماهه دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلیم نداره مشکل ازونجا شروع میشه که بعضی از دوستان به خاطر کنجکاوی بیش از حد بیش از اندازه با تی وی و تنظیماتش ور میرن و ساعتها تنظیماتو دستکاری میکنن که در این صورت درصد آسیب دیدن برد چه نرم افزاری چه سخت افزاری بالا میره اتصال مکرر کابل های انتن گیرنده دیجیتال و DVBS حتی کابلهای HDMI احتمال اتصال کوتاه رو بالا میبره و ممکنه باعث اسیب رسوندن به برد بشه پس شما طرز استفاده اصولی از دستگاه رو به بقیه بگین نه اینکه مدام از بقیه بخواین از یه قابلیتی که خود کمپانی رو دستگاهش قطعا با دانش و علمی که بیشتر از ما هست گذاشته استفاده نکنیم
hagijoon
12-03-2017, 12:26
سلام دوستان سری جدید تلویزیونهای الترا اچ دی یعنی ادامه نسل همین مدل داره میاد الان تو امریکا و اروپا به بازار اومده سری جدید با نامهای sj8000 و sj8500 و sj9500 با قابلیت کیفیت تصویر نانوسل و web os3.5 با ورودی ۴ اچ دی ام ای و ۳ یو اس بی طراحی پایه و بدنه شبیه مدل قبلی هستش ولی کمی از ضخامت کمترشده و حاشیه پنل هم کمتر شده و زیباتر در حال حاضر مدل sj9500 فقط ۶۵ اینچ موجود هستش ولی sj8500 در سایزهای ۴۹و۵۵و۶۵ موجود هستش خروجی صدای این مدل ۴۰ وات همانند مدل قبلی خودش هارمان کاردن هستش هر سه مدل بدون قابلبت سه بعدی هستند و در حال حاضر بدون ر س ی ور عرضه میشن دکمه های نتفلیکس و ... روی کنترل جادویی به صورت جداگونه همانند دیگر برندها تعبیه شده و چندین چند قابلیت جدید همراه با webos3.5 اضافه شده مانند انتخاب میانبر توسط با انتخاب شماره های روی کنترل و قابلیت ضبط انتخابی ار روی تصویر در حال پخش و... فکر کنم تا یکی دو ماه دیگه شاید زودتر وارد بازار بانه بشه دوستانیکه قصد خرید این مدل رو دارن کمی صبر کنن و مدل جدید رو نیز بررسی کنن منکه خودم منتظر این مدل هستم ال جی که خودش خیلی در مورد کیفیت تصویر این مدل ها داره تبلیغ میکنه خدا کنه کیفیت تصویرش از مدل قبلیش بالاتر باشه .
mahdisanishani
12-03-2017, 20:53
سلام دوستان .دخترم روی صفحه نمایش چند تا خط انداخته ایا راهی هست بشه برطرفش کرد .ممنونم
payam_x62
12-03-2017, 22:10
سلام دوستان .دخترم روی صفحه نمایش چند تا خط انداخته ایا راهی هست بشه برطرفش کرد .ممنونم
سلام، تا جایی که من میدونم خط و خش های که با اجسام نوک تیز یاتوسط برخورد اجسام سخت ایجاد شده باشد برگشت پذیر نیستند، تنها کاری که میشه کرد اینکه از برخوردهای بیشتر جلوگیری کنید.
masuods70
12-03-2017, 23:37
.........................................
masuods70
12-03-2017, 23:39
سلام دوستان سری جدید تلویزیونهای الترا اچ دی یعنی ادامه نسل همین مدل داره میاد الان تو امریکا و اروپا به بازار اومده سری جدید با نامهای sj8000 و sj8500 و sj9500 با قابلیت کیفیت تصویر نانوسل و web os3.5 با ورودی ۴ اچ دی ام ای و ۳ یو اس بی طراحی پایه و بدنه شبیه مدل قبلی هستش ولی کمی از ضخامت کمترشده و حاشیه پنل هم کمتر شده و زیباتر در حال حاضر مدل sj9500 فقط ۶۵ اینچ موجود هستش ولی sj8500 در سایزهای ۴۹و۵۵و۶۵ موجود هستش خروجی صدای این مدل ۴۰ وات همانند مدل قبلی خودش هارمان کاردن هستش هر سه مدل بدون قابلبت سه بعدی هستند و در حال حاضر بدون ر س ی ور عرضه میشن دکمه های نتفلیکس و ... روی کنترل جادویی به صورت جداگونه همانند دیگر برندها تعبیه شده و چندین چند قابلیت جدید همراه با webos3.5 اضافه شده مانند انتخاب میانبر توسط با انتخاب شماره های روی کنترل و قابلیت ضبط انتخابی ار روی تصویر در حال پخش و... فکر کنم تا یکی دو ماه دیگه شاید زودتر وارد بازار بانه بشه دوستانیکه قصد خرید این مدل رو دارن کمی صبر کنن و مدل جدید رو نیز بررسی کنن منکه خودم منتظر این مدل هستم ال جی که خودش خیلی در مورد کیفیت تصویر این مدل ها داره تبلیغ میکنه خدا کنه کیفیت تصویرش از مدل قبلیش بالاتر باشه .
ممنون بابت توضیح منم چندخط اضافه میکنم:
این فناوری نانوسل که توسط رقبا با نام تلوزیون های کوانتومی نیز نام گذاری شده از صفحه بسیار نازکی متشکل از ذرات کریستال شیشه بجای صفحه پلاستیکی نیمه مات برای ایجاد نور پس زمینه استفاده میکنه به همین جهت میزان نور منتشره در پس زمینه از میزان نور صفخات نمایش تلوزیونهای LED معمولی بیشتر و ضخامت بسیار باریک این صفحات امکان تولید پنل های بسیار باریکتر و سبک تر رو فراهم میکنه
شاین ذکر است در این فناوری همچنان مشکل فرار نور یا همون نشت نور که از مشکلات فناوریهای متکی به نور پس زمینه هستند هنوز هم وجود داره .
بنابر این کیفیت کنتراست و تصویر این تلوزیونها با تلوزیونهای با فناوری OLED قابل مقایسه نیست اما با توجه به قیمت تمام شده بسیار ارزانتر هست.
payam_x62
13-03-2017, 22:38
دوستان، این داستان غیر فعال شدن وایت بلانس چیه، کسی برخورد کرده با این مشکل، بعد از اینکه ما هو اره دستگاه راه اندازی شد توسط نصاب، خواستم از روی سایت rtings کالیبره کنم تلویزیون روی dark room دیدم وایت بالانسم خاموش شده , خیلی رو مخمه کسی میدونه علت چیه، من چیکار باید کنم :n34:
بنظر شما به نمایندگی های ال جی زنگ بزنم، چه داستانی شده این:n03:
سلام دوست عزیز
من فک نمیکنم در صورت استفاده صحیح از DVBS مشکلی واسه کل سیستم بوجود بیاد من بعد راهنمایی گرفتن از دوستان واسه نحوه کانال یابی ر...س...ی..و..ر در همین تاپیک در عرض یک ساعت کانال یابی کردم و الان نزدیک 4 ماهه دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلیم نداره مشکل ازونجا شروع میشه که بعضی از دوستان به خاطر کنجکاوی بیش از حد بیش از اندازه با تی وی و تنظیماتش ور میرن و ساعتها تنظیماتو دستکاری میکنن که در این صورت درصد آسیب دیدن برد چه نرم افزاری چه سخت افزاری بالا میره اتصال مکرر کابل های انتن گیرنده دیجیتال و DVBS حتی کابلهای HDMI احتمال اتصال کوتاه رو بالا میبره و ممکنه باعث اسیب رسوندن به برد بشه پس شما طرز استفاده اصولی از دستگاه رو به بقیه بگین نه اینکه مدام از بقیه بخواین از یه قابلیتی که خود کمپانی رو دستگاهش قطعا با دانش و علمی که بیشتر از ما هست گذاشته استفاده نکنیم
سلام دوست عزیز
شاید مشکل ناشی از اتصال کوتاه یا هرچیز دیگه ای باشه اما توی همین تاپیک تا الان فکر کنم3یا4مورد این مشکل گزارش شده که آمار کمی نیست.
توصیه و تاکید من هم برای این بود که دوستان گرفتار مشکلی که ما شدیم نشند و بقیه اش بخودشون بستگی داره.
من موقع چیدن کانال که قاعدتا کار شاق و بزرگی برای یک دستگاه با پردازنده4هسته ای نباید باشه با مشکل روبرو شدم که متاسفانه به هرعلتی حالا یا نقص در طراحی یا ضعف در سخت افزار یا نقص در نصب و اتصالات این مشکل پیش اومد.
من هم مثل شما فکر میکردم که این طراحی یک شرکت بزرگه که طراحانش دانش و تخصصشون از ما خیلی بیشتره و فکر همه جا رو کردند اما فراموش کردم که همین طراحان بزرگم میتونند توی طراحیشون دچار اشتباه بشند مثل شرکت بی.ام.و و هوندا و تویوتا(که مجبور به دادن فراخوان و جمع آوری محصولات و جایگزینی آنها کردند)و یا همین شرکت LG.
گوشی LG G4 پرچمدار سال2015 این کمپانی که بدون هیچ دلیلی و بصورت ناگهانی دچار مشکل Bootloop میشد و دقیقا شرایطی شبیه همین UH850 براش پیش میومد یعنی بعد از روشن شدن روی آرم LG گیر میکرد و باید برد گوشی عوض میشد.
به هرحال شما و دیگران مختارید که از وسیله اتون به هرشکل و روشی که دوست دارید استفاده کنید و باور بفرمایید استفاده کردن یا نکردن دوستان هیچ سود یا ضرری برای من نداره.
موفق باشید.
پ.ن:
مثالهایی درمورد وجود نقص در طراحی از طرف کمپانیهای معتبر و بزرگ دنیا:
اعتراف شرکت LG به مشکل سخت افزاری در پرچمدار سال 2015 خود LG G4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عذرخواهی مدیر عامل TOYOTA از مشتریانش بخاطر نقص در برخی از مدلهای تویوتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فراخوان و لیست BMW برای مدلهای دارای نقص خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فراخوان Honda برای بازبینی و رفع مشکلات ایمنی مدل اودیسه این شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سامان سروی
14-03-2017, 08:04
دوستان سلام
من توی فروشگاه این تلویزیون رو کنار تلویزیون دیگه دیدم رنگ کلی صفحه نمایش مایل به زرد بود
مثلا رنگ های سفید رو کرم رنگ نشون می داد که به نظرم ناشی کیفیت پایین صفحه نمایش بود از دوستانی که این تی وی رو دارن می خوام یع نظر راجع به این مشکل بدن
مورد بعدی که می خوام بدونم اینه که قسمتی که سنسور نور قرار گرفته (زیر آرم ال جی)با توجه به به رنگ نقره ای این قسمت به نظر می رسه باعث اختلال در کار سنسور نور بشه از دوستان خواهشمندم این مورد رو چک کنن تی وی رو روی صرفه جویی در مصرف انرژی بگذارند ببینند میتونه خودش رو با نور محیط هماهنگ کنه
دوستان سلام
من توی فروشگاه این تلویزیون رو کنار تلویزیون دیگه دیدم رنگ کلی صفحه نمایش مایل به زرد بود
مثلا رنگ های سفید رو کرم رنگ نشون می داد که به نظرم ناشی کیفیت پایین صفحه نمایش بود از دوستانی که این تی وی رو دارن می خوام یع نظر راجع به این مشکل بدن
مورد بعدی که می خوام بدونم اینه که قسمتی که سنسور نور قرار گرفته (زیر آرم ال جی)با توجه به به رنگ نقره ای این قسمت به نظر می رسه باعث اختلال در کار سنسور نور بشه از دوستان خواهشمندم این مورد رو چک کنن تی وی رو روی صرفه جویی در مصرف انرژی بگذارند ببینند میتونه خودش رو با نور محیط هماهنگ کنه
دوست عزیز اتفاقا رنگ سفید این مدل خیلی خوبه و مطمئن باشید تنظیمات اون تلویزیون که شما دیدید درست نبوده و رنگ سفید بقول شما به زردی میزده .
payam_x62
14-03-2017, 15:40
سلام، دوستانی که این تلویزیون دارن از گزینه picture mode setting>expert control<WHITE BALANCE برید نگاه کنید فعاله وایت بالانس البته باید روی حالت EXPERT DARK ROOM باشید؟
shahram t
14-03-2017, 22:08
سلام دوست عزیز
داداش یه جور میگی استفاده صحیح و ...... انگار میخوای موشک هوا کنی دیگه استفاده کردن گیرنده داخلی طرز خاصی نداره که شما بلد باشین و دیگران نابلد اکثر دوستان و من جمله خود من هنگام سرچ این اتفاق واسمون افتاده میشه بگید چطور باید سرچ کرد؟؟!!پس مشکل از خود تلویزیون نه کاربران در ضمن مگه کسی بیکاره ساعتها با منوها ور بره مگه چی داره که بشه ساعتها باهاش ور رفت.لطفا طرفداری کورکورانه از این برند نکنید مسلما این مدل مشکل داره چون من کاملا در جریان کار هستم.
payam_x62
15-03-2017, 01:11
دوستان، بالاخره فهمیدم چرا وایت بالانس غیر فعال شده، cinema mode و motion eye care باید خاموش باشه، در غیر این صورت وایت بالانس غیر فعال میشه و نمیتونین وارد تنظیمات برای کالیبره تلویزیون بشید.
دوستان، بالاخره فهمیدم چرا وایت بالانس غیر فعال شده، cinema mode و motion eye care باید خاموش باشه، در غیر این صورت وایت بالانس غیر فعال میشه و نمیتونین وارد تنظیمات برای کالیبره تلویزیون بشید.
با توجه به اینکه بالاخره موفق شدید به تنظیمات وایت بالانس دسترسی پیدا کنید آیا تاثیری تو کالیبره کردن و در نتیجه تصویر بهتر داشت یا نه ؟
mahdisanishani
15-03-2017, 12:14
با سلام خدمت دوستان عزیز. این تلویزون در تاریکی اتاق روی صفحه حاله سفید متحریک می اندازه .آیا راهی برای رفع یا کم کردن این حالت وجود داره ؟ ممنونم
payam_x62
15-03-2017, 17:43
با توجه به اینکه بالاخره موفق شدید به تنظیمات وایت بالانس دسترسی پیدا کنید آیا تاثیری تو کالیبره کردن و در نتیجه تصویر بهتر داشت یا نه ؟
یه چند روز زمان لازم دارم تا همه تست هارو انجام بدم، در اولین فرصت نتیجه رو اعلام میکنم:n02:
سامان سروی
15-03-2017, 18:09
سلام دوستان
من این مدل رو می خوام بخرم از دوستان خواهشمندم سنسور نور رو امتحان کنن ببینن کارکردش چطورا
برای فعال شدن سنسور نور حالت تصویر eco رو انتخاب کنن و power saving یا صرفه جویی در مصرف انرژی رو فعال کنن
حالا در طول روز و شب تلویزیکن باید قادر باشه به صورت خودکار خودش رو با نور محیط هماهنگ کنه
دقت کنین سنسور نور زیر آرم ال جی قرار گرفته و با توجه به نقره ای بودن این قسمت به نظرم حالت آیینه عمل کرده و نمیزاره نور محیط به سنسور برسه
خواهشا دوستان این مورد رو امتحان کنن و بهم در مورد عملکرد این قسمت اطلاع بدن
mahdisanishani
16-03-2017, 22:38
سلام خدمت دوستان .ایا محافظ صفحه که دو بازار هست باعث نمیشه کیفیت تصویر کم بشه؟
masuods70
18-03-2017, 03:17
با سلام خدمت دوستان عزیز. این تلویزون در تاریکی اتاق روی صفحه حاله سفید متحریک می اندازه .آیا راهی برای رفع یا کم کردن این حالت وجود داره ؟ ممنونم
سلام با تغییر میزان Local Dimming تو تنظیمات تصویر تا حدی بهبود پیدا میکنه وضعیت
reza1348_rezareza
18-03-2017, 09:02
سلام خدمت دوستان .ایا محافظ صفحه که دو بازار هست باعث نمیشه کیفیت تصویر کم بشه؟
قطعا تاثیر میزاره من خودم دارم حداقل اشکالش اینه که مانند یک آیینه عمل میکنه و بخشی از تصویر محل تو پنل دیده میشه!
شاید برا من جنس عالی نیست ولی یک نکته هم اینه که اگه استاندارد بود شرکتهای سازنده led هم اونارو تولید میکردن.
payam_x62
20-03-2017, 10:06
سلام دوستان، سال نو پیشاپیش مبارک
چند مورد هست که من درمورد این تلویزیون فهمیدم
1.کالیبراسیون تلویریون و تنظیمات وایت بالانس که بیشتر در تصاویر 4k با محتوای hdr هستند خودشو نشون میده و در تصاویر sd و hd معمولی ماه و اره که محتوای hdr ندارندمحسوس نیست.
2. دیروز من برای اولین بار تلویزیون update کردم به ورژن 4.3.65 تصویر تلویزیون بطور محسوسی بهتر شد بخصوص از نظر رنگها که بنظرم پویاتر شدند و upscaling تصاویر به sd و hd به 4k, هنوز update دوم انجام ندادم.
3سومین مطلبی من فهمیدم و برام خیلی جالب بود درمورد کیفیت ساخت پنلهای ips در مقابل va هست که یه لینکی از youtube مگذارم و ترجیح میدم خودتون نگاه کنید و نظر بدید this HTML class. Value is [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال خوبی داشته باشید.
aheste87
24-03-2017, 03:22
سلام دوستان عزیز مسئله نشت نور در دو طرف پایین مربوط به میدان مغتاطیسی آهنرباهای بلندگوهای تلوزیون می باشند و چیز خاصی نیست.
aheste87
24-03-2017, 03:32
سلام دوستان عزیز مسئله نشت نور در دو طرف پایین مربوط به میدان مغتاطیسی آهنرباهای بلندگوهای تلوزیون می باشند و چیز خاصی نیست.
amirrezan95
24-03-2017, 10:52
سلام
سال نو مبارک
دوستان دنبال تلویزیون 40 یا 43 اینچ تا دومیلیون هستم.
این مدل که 43 اینچ نداره،مدل 43 اینچ Uh750 چطور است و اینکه مدل های 2017 سایز 43 دارند و کی میان؟کیفیت تصویر بالاتر از مدل های 2016 دارند یا زیاد تفاوتی نیست؟
با سلام
اول از همه دوستانی که این تاپیک ایجاد کردند و تجربیاتشون را اشتراک گذاشتند متشکرم
من از روی مشخصات این تلوزیون علاقه مند شده بودم این مدل را خریداری کنم که با خواندن تجربیات شما متوجه شدم LG در محصولاتش از تبلیغات اغراق آمیز استفاده می کنه. قبلا هم این اتفاق برام افتاد یه مدل سینما 9.1 کانال خربدم که در عمل فقط 4 تا اسپیکر روبه بالا داره و همون 5.1 هستش. حتی 7.1 را هم پشتیبانی نمیکنه.
کسی از دوستان مدلی جایزین
LG UH850
میتونه معرفی کنه ؟
3D مهم نیست ولی کنتراست قابل قبول و 4K بودن برام مهمه.
من از سایت های بانه تلوزیون 55KU7350 را دیدم فکر میکنم مشابه مدل 55KU7975 داخلی باشه رفتم نمایندگی سامسونگ از نزدیک ببینمش ولی واقعا تصویرش خیلی از سری 6 و سری های 2015 ضعیف تر بود اصلا کنتراست قابل قبولی نداشت و دیدم سامسونگ هم مثل ال جی قابلیت های غیر واقعی زیاد نشون میده
جایگزینش مدل 55js7200 پیدا کردم که ادعا میکنه SUHD و Quantom dot هستش ولی بجز سامسونگ آفریقا که فکر میکنم محصول مصر باشه دیگه نتونستم اطلاعاتی ازش پیدا کنم کسی از دوستان هستش که تصویر این مدل را دیده باشه یا تاپیکی هست که بشه از خریدارانش مشورت گرفت؟
saeedsh7j
24-03-2017, 19:58
با سلام
اول از همه دوستانی که این تاپیک ایجاد کردند و تجربیاتشون را اشتراک گذاشتند متشکرم
من از روی مشخصات این تلوزیون علاقه مند شده بودم این مدل را خریداری کنم که با خواندن تجربیات شما متوجه شدم LG در محصولاتش از تبلیغات اغراق آمیز استفاده می کنه. قبلا هم این اتفاق برام افتاد یه مدل سینما 9.1 کانال خربدم که در عمل فقط 4 تا اسپیکر روبه بالا داره و همون 5.1 هستش. حتی 7.1 را هم پشتیبانی نمیکنه.
کسی از دوستان مدلی جایزین
LG UH850
میتونه معرفی کنه ؟
3D مهم نیست ولی کنتراست قابل قبول و 4K بودن برام مهمه.
من از سایت های بانه تلوزیون 55KU7350 را دیدم فکر میکنم مشابه مدل 55KU7975 داخلی باشه رفتم نمایندگی سامسونگ از نزدیک ببینمش ولی واقعا تصویرش خیلی از سری 6 و سری های 2015 ضعیف تر بود اصلا کنتراست قابل قبولی نداشت و دیدم سامسونگ هم مثل ال جی قابلیت های غیر واقعی زیاد نشون میده
جایگزینش مدل 55js7200 پیدا کردم که ادعا میکنه SUHD و Quantom dot هستش ولی بجز سامسونگ آفریقا که فکر میکنم محصول مصر باشه دیگه نتونستم اطلاعاتی ازش پیدا کنم کسی از دوستان هستش که تصویر این مدل را دیده باشه یا تاپیکی هست که بشه از خریدارانش مشورت گرفت؟
من uh850 دارم. خدایی از همه چیزش راضیم. الانم اگه به عقب برگردم بازم همینو میخرم. تنها موردی که یه خورده اذیت میکنه. کثیفی پنل تو فوتباله که زیاد مهم نیست
من uh850 دارم. خدایی از همه چیزش راضیم. الانم اگه به عقب برگردم بازم همینو میخرم. تنها موردی که یه خورده اذیت میکنه. کثیفی پنل تو فوتباله که زیاد مهم نیست
در امکانات و عالی بودن این تلوزیون تسبت به قسمتش شکی نیست من نظر کاربران سایت آمازون را هم خواندم اونجا انقدر به حقوق مصرف کننده اهمیت میدن که افرادی مشکل نشت نور داشتند یا تلوزیون را براشون عوض کردن و یاپس فرستادن راستش با دیدن عکس های نشت نور که احتمال اینکه بگیرم اشکال داشته باشه زیاده و اینکه با توجه به این که این تلوزیون بانه گارانتی پشتیانی نداره درست و حسابی نداره 3تا از کاربرای سایت مشکل فنی پیدا کردن نسبت به خریدش دلسرد شدم .
الان دارم در مورد سری 7 سامسونگ تحقیق میکنم مدل سام سرویسش که افتضاح بود علاوه بر کنتراست کم در فیلم کیفیت خفن خودش که دمو گذاشته بود در تصاویر پر تحرکش تصویر لرزش داشت. یجا خوندم که این سری 7 ها همون سری 6 به اسم 7 دارن میفروشن ، تلوزیون full HD سری 6 2 برابرش کیفیت داشت
مدل جهانیش در بررسی های سایت ها بدک نبوده ولی تصویرشو ندیدم.مدل 55js7200 از نظر مشخصات و قیمت در حد ال جی هستش
ویرایش :
طبق آخرین بررسی هایی که انجام دادم 55js7200 هم مثل ال جی پنل IPS دارد و از نظر کیفیت تصویر فقط کمی از ال جی بهتر هستش که به دلیل پنل 10بیت و کنتراست کمی بهترشه ولی یک مشکل اساسی داره اونم پنل 50Hz هستش و از حالت تصویر 24 فریم هم پشتیبانی نمیکنه . در کل یک بازی فوتبال را که در ویدیویی از از این تلوزیون دیدم مشکل بهم ریختگی و لرزش تصویر یه قول شما کثیفی تصویر درش بخاطر سرعت رفرش پایینش بسیار زیاد بود. در کل ال جی انگار خیلی بهتر هستش.
hagijoon
25-03-2017, 02:31
در امکانات و عالی بودن این تلوزیون تسبت به قسمتش شکی نیست من نظر کاربران سایت آمازون را هم خواندم اونجا انقدر به حقوق مصرف کننده اهمیت میدن که افرادی مشکل نشت نور داشتند یا تلوزیون را براشون عوض کردن و یاپس فرستادن راستش با دیدن عکس های نشت نور که احتمال اینکه بگیرم اشکال داشته باشه زیاده و اینکه با توجه به این که این تلوزیون بانه گارانتی پشتیانی نداره درست و حسابی نداره 3تا از کاربرای سایت مشکل فنی پیدا کردن نسبت به خریدش دلسرد شدم .
الان دارم در مورد سری 7 سامسونگ تحقیق میکنم مدل سام سرویسش که افتضاح بود علاوه بر کنتراست کم در فیلم کیفیت خفن خودش که دمو گذاشته بود در تصاویر پر تحرکش تصویر لرزش داشت. یجا خوندم که این سری 7 ها همون سری 6 به اسم 7 دارن میفروشن ، تلوزیون full HD سری 6 2 برابرش کیفیت داشت
مدل جهانیش در بررسی های سایت ها بدک نبوده ولی تصویرشو ندیدم.مدل 55js7200 از نظر مشخصات و قیمت در حد ال جی هستش
ویرایش :
طبق آخرین بررسی هایی که انجام دادم 55js7200 هم مثل ال جی پنل IPS دارد و از نظر کیفیت تصویر فقط کمی از ال جی بهتر هستش که به دلیل پنل 10بیت و کنتراست کمی بهترشه ولی یک مشکل اساسی داره اونم پنل 50Hz هستش و از حالت تصویر 24 فریم هم پشتیبانی نمیکنه . در کل یک بازی فوتبال را که در ویدیویی از از این تلوزیون دیدم مشکل بهم ریختگی و لرزش تصویر یه قول شما کثیفی تصویر درش بخاطر سرعت رفرش پایینش بسیار زیاد بود. در کل ال جی انگار خیلی بهتر هستش.
سلام دوست عزیز در محصولات سامسونگ فقط دو مدل رده بالاش خوب هستن ks9000 و ks8500 بقیه اصلا کیفیت قابل قبولی ندارن در مورد این مدل هم همینطور که بنده و دیگر دوستان گفتن امکانات فوق العاده ای به نسبت قیمتش داره و کیفیت صدای عالی ولی کیفیت تصویر در کانالهای اس دی به نسبت مدلهای قبل ال جی اصلا خوب نیست تو کانالهای فول اچ دی متوسط و در کانالهای 4k عالی هستش مشکل نشت نور داره و در اتاق تاریک کاملا مشخصه ولی در روز مشخص نمیشه و مشکل کثیفی پنلش تو تماشای فوتبال کاملا مشخصه و واسه ادمهایی مثل خودم که جزییات تصویر براشون مهمه اصلا قابل تحمل نیست ولی شاید واسه دیگران یا برای افرادی که به تماشای فوتبال علاقه ای ندارن زیاد مهم نباشه خلاصه بنده که به خاطر همین موضوع فروختمش و منتظر ورود مدل جدیدش sj8500 به بازار بانه هستم با تکنولوژی نانوسل که به قول خود ال جی کیفیت تصویر ارتقا پیدا کرده سه بعدیش حذف شده و ر س ی ور داخلی هم نداره ولی کیفیت صداش دقیقا مثل مدل قبلیش ۴۰ وات و عالی هستش گزینه بعد اون اگر کیفیت تصویرش خوب نبود uf950 هستش و ...
elesaeid
25-03-2017, 23:02
سلام.سال نو مبارک. بعد از یه غیبت کبری خدمت رسیدم.عرض کنم به حضورتون تعطیلات عید فرصت مناسبی برای باز کردن تلویزیونم بود.خلاصه همونطور که انتظار می رفت پنلش Super MVA بود ساخته ی innolux. البته در چین اسمبل شد ولی اینولوکس یک برند کاملا تایوانی است و به وفور در محصولات پاناسونیک و سامسونگ و حتی برخی از مدلهای سونی استفاده میشه.خلاصه اینکه با تنظیماتش خیلی کلنجار رفتم.با لوکال دیمینگ متوسط تقریبا در تاریکی هیچ نشت نوری نداره کنتراست حالت عادی(لوکال دیمینگ غیرفعال)4000 هست.از لحاظ کیفتیت تصویر با توجه با سایز بزرگش رضایت بخشه.البته زاویه ی دیدش بشدت پایینه و کمی ناراحتم کرد.روشنایی قابل قبول 350 داره.بعد از باز کردن تلویزیون متوجه شدم که برد درایور بکلایت با پاور یکپارچه هست و سیستم کنترل بکلایتش هم8 فازه هست.البته ال جی در این مدل کم کاری کرده و امکانات سری های بالا ی خودشو قرار نداده.در صورتی که پنل ذاتا 120هرتز و 3d هست اما در واقع مین برد 3d ساپورت نمیکنه و رفرش رو 100هرتز فیکس شده.پردازنده اصلی هم 4 هسته ای کورتکس هست که خوشبختانه هیت سینک داره و دمای کار نرمالی داره.رم سیستمی هم مارک هینیکس هست که یکی از بهترین رم های موجود بازاره.برای USB3 هم یک تغذیه 5 ولت 1 آمپر جدا گذاشتن که خیلی خوبه و میتونه براحتی هارد های اکسترنال و درایو کنه.نکته ی جالب اینه که خود LEDهای بکلایت،برد تیکان و دیسپنسر لوکال دیمینگ هم از خود برند اینولوکس هست و اصلا ال جی دخالتی در این کار نداشته.طبق ادعای شرکت سازنده طول عمر بکلایت بیش از 30هزار ساعت عنوان شده که رقم متوسطیه.بلندگو ها واقعا پیشرفت مناسبی داشتند و از یک میدرنج و تیوتر استفاده شده که صدای مناسبی دارند.کیفیت اسمبل هم چندان جالب نیست و متوسطه.پیچ ها با گشتاور خیلی کمی بسته شدند.حتی 2 عدد پیچ هم شل شد و داخل کارتون افتاده بود!!!!.قطعات استفاده شده در برد هم طبق معمول زد و بندهای خاص شرکتهای کره ای از برند های خود کره استفاده شده و خبری از برند های معروف ژاپنی نیست.به عنوان مثال تمامی خازنهای پاور سامیانگ هست که دارنده ی سهام اصلی این شرکت خود ال جی هست(برای سامسونگ ساموا هست).البته همه ی اینها زیر مجموعه ی شیمه ای محسوب میشن و به همین دلیل نمیشه بهشون خرده گرفت.میزان حرارت پنل نگران کننده نیست ولی جز بهترین ها هم نیست.
کیفیت تصویر با توجه به سایز بزرگ برای تصاویر SD واقعا بده و برای HD قابل تحمل هست.مسلما فول اچ دی و مثل تلویزیون های فول اچ دی نشون نمیده اما برای تصاویر4K واقعا بی نظیره و فوقولادست.کلیپ 15 دقیقه ای این ست در یوتیوب موجوده. در کل از خریدم راضی هستم.تنها موردی که یکم اذیتم کرد زاویه دید خیلی محدودش بود.البته چون بطور موقت داخل اتاق خواب با طول 3 متر نصبش کردم فعلا نمیشه در موردش نظر داد.تلویزیون های رنج 60 اینچ باید در محیط های بزرگ نصب بشن تا بشه از دیدن تصاویرش لذت برد.امیدوارم مطالبم مفید باشه.سوالی بود در خدمتم
elesaeid
25-03-2017, 23:07
دوست عزیز به هیچ وجه سراغ JS7200 نرید.سامسونگ تولید کننده پنل های IPS نیست و به غیر از خود ال جی هیچ شرکتی نتونسته در این ابعاد پنل IPS خوب بزنه حتی خود ال جی هم توش مونده و آمازون و ای بی پر شده از برگشتی های ال جی بخاطر DSE
پنل این مدل IPS با کنتراست تقریبی 800 هست که برای صحنه های تاریک افتضاحه. ضمن اینکه سامسونگ برخلاف سونی اصلا اعتقادی بر کدینگ قوی بر روی مدلهای متوسط و اینترپرایزش نداره و اکثر مدلهای متوسط و پایینش مشکلات پرش تصویر و جادر و.... دارند.
elesaeid
25-03-2017, 23:10
دوستان یک درخواستی داشتم. اگر امکانش هست یکی از دوستان اهل فن تلویزیونشو باز کنه و کد لیبل روی پنل و بخونه و اعلام کنه تا بررسی کنیم که ال جی برای مدلهای خاورمیانه خودش از چه کدی استفاده میکنه.چون بشدت تنوع پنل این شرکت زیاده و احتمال تقلب براش کم نیست(با توجه به خالیبندی های زیادی که انجام داده مبنی بر پنل ضد ضربه...10 بیتی...TRUE BLACKو.....)
مثلا یه مثال میزنم براتون
LC490EQE-FHP1 ممنون و منتظرم
سلام.سال نو مبارک. بعد از یه غیبت کبری خدمت رسیدم.عرض کنم به حضورتون تعطیلات عید فرصت مناسبی برای باز کردن تلویزیونم بود.خلاصه همونطور که انتظار می رفت پنلش Super MVA بود ساخته ی innolux. البته در چین اسمبل شد ولی اینولوکس یک برند کاملا تایوانی است و به وفور در محصولات پاناسونیک و سامسونگ و حتی برخی از مدلهای سونی استفاده میشه.خلاصه اینکه با تنظیماتش خیلی کلنجار رفتم.با لوکال دیمینگ متوسط تقریبا در تاریکی هیچ نشت نوری نداره کنتراست حالت عادی(لوکال دیمینگ غیرفعال)4000 هست.از لحاظ کیفتیت تصویر با توجه با سایز بزرگش رضایت بخشه.البته زاویه ی دیدش بشدت پایینه و کمی ناراحتم کرد.روشنایی قابل قبول 350 داره.بعد از باز کردن تلویزیون متوجه شدم که برد درایور بکلایت با پاور یکپارچه هست و سیستم کنترل بکلایتش هم8 فازه هست.البته ال جی در این مدل کم کاری کرده و امکانات سری های بالا ی خودشو قرار نداده.در صورتی که پنل ذاتا 120هرتز و 3d هست اما در واقع مین برد 3d ساپورت نمیکنه و رفرش رو 100هرتز فیکس شده.پردازنده اصلی هم 4 هسته ای کورتکس هست که خوشبختانه هیت سینک داره و دمای کار نرمالی داره.رم سیستمی هم مارک هینیکس هست که یکی از بهترین رم های موجود بازاره.برای USB3 هم یک تغذیه 5 ولت 1 آمپر جدا گذاشتن که خیلی خوبه و میتونه براحتی هارد های اکسترنال و درایو کنه.نکته ی جالب اینه که خود LEDهای بکلایت،برد تیکان و دیسپنسر لوکال دیمینگ هم از خود برند اینولوکس هست و اصلا ال جی دخالتی در این کار نداشته.طبق ادعای شرکت سازنده طول عمر بکلایت بیش از 30هزار ساعت عنوان شده که رقم متوسطیه.بلندگو ها واقعا پیشرفت مناسبی داشتند و از یک میدرنج و تیوتر استفاده شده که صدای مناسبی دارند.کیفیت اسمبل هم چندان جالب نیست و متوسطه.پیچ ها با گشتاور خیلی کمی بسته شدند.حتی 2 عدد پیچ هم شل شد و داخل کارتون افتاده بود!!!!.قطعات استفاده شده در برد هم طبق معمول زد و بندهای خاص شرکتهای کره ای از برند های خود کره استفاده شده و خبری از برند های معروف ژاپنی نیست.به عنوان مثال تمامی خازنهای پاور سامیانگ هست که دارنده ی سهام اصلی این شرکت خود ال جی هست(برای سامسونگ ساموا هست).البته همه ی اینها زیر مجموعه ی شیمه ای محسوب میشن و به همین دلیل نمیشه بهشون خرده گرفت.میزان حرارت پنل نگران کننده نیست ولی جز بهترین ها هم نیست.
کیفیت تصویر با توجه به سایز بزرگ برای تصاویر SD واقعا بده و برای HD قابل تحمل هست.مسلما فول اچ دی و مثل تلویزیون های فول اچ دی نشون نمیده اما برای تصاویر4K واقعا بی نظیره و فوقولادست.کلیپ 15 دقیقه ای این ست در یوتیوب موجوده. در کل از خریدم راضی هستم.تنها موردی که یکم اذیتم کرد زاویه دید خیلی محدودش بود.البته چون بطور موقت داخل اتاق خواب با طول 3 متر نصبش کردم فعلا نمیشه در موردش نظر داد.تلویزیون های رنج 60 اینچ باید در محیط های بزرگ نصب بشن تا بشه از دیدن تصاویرش لذت برد.امیدوارم مطالبم مفید باشه.سوالی بود در خدمتم
به به آقا سعید گل ، سال نو شما هم مبارک باشه ، دوست عزیز جای خالی شما و اطلاعات و تجربیات ارزنده جنابعالی در این مدت کاملا محسوس بود ، ازتون خواهش میکنم بیشتر به این بخش سر بزنید و تجربیات و اطلاعات خودتون رو با ما به اشتراک قرار دهید .
دوستان یک درخواستی داشتم. اگر امکانش هست یکی از دوستان اهل فن تلویزیونشو باز کنه و کد لیبل روی پنل و بخونه و اعلام کنه تا بررسی کنیم که ال جی برای مدلهای خاورمیانه خودش از چه کدی استفاده میکنه.چون بشدت تنوع پنل این شرکت زیاده و احتمال تقلب براش کم نیست(با توجه به خالیبندی های زیادی که انجام داده مبنی بر پنل ضد ضربه...10 بیتی...TRUE BLACKو.....)
LC490EQE-FHP1
ممنون و منتظرم
سعید جان در این خصوص اون دوستی که تلویزیونش دچار مشکل شده بود و مجبور به باز کردن و تعویض برد تلویزیونش شده بود بهتر میتونه راهنمایی و کمک کنه ، بعید میدونم دوستان دیگه و حتی خود من حوصله و ریسک باز کردن پشت تلویزیون و بررسی و دیدن کد لیبل روی پنل رو داشته باشه .
دوستان اطلاع دارند مشخصات سخت افزاری الجی uh850v چی هست ؟ منظورم CPU و رمش هست .
payam_x62
26-03-2017, 20:27
سلام به همگی، دوستان من اخرین update که گرفتم 4.30.65 و به ورژن بالاتری پیدا نمیکنه، من در تنظیمات location کشور رو lg service country ترکیه گذاشتم و broadcast country روی digital tv تنظیم کردم، آیا این تنظیمات به آپدیت 4.30.95 که پیدا نمیکنه ارتباطی داره یا باید تنظیمات بالارو تغییر بدم!
سلام به همگی، دوستان من اخرین update که گرفتم 4.30.65 و به ورژن بالاتری پیدا نمیکنه، من در تنظیمات location کشور رو lg service country ترکیه گذاشتم و broadcast country روی digital tv تنظیم کردم، آیا این تنظیمات به آپدیت 4.30.95 که پیدا نمیکنه ارتباطی داره یا باید تنظیمات بالارو تغییر بدم!
چکاریه!!! با کامپیوتر دانلود کن بریز تو فلش و بعد نصب میشه....
mahdisanishani
27-03-2017, 11:20
سلام خدمت دوست عزیز و تبریک سال نو .ممنونم از توضیحات خوب و جامع شما .یه لطفی میکنید اگر عکسی از پنل و قطعات گرفته شده برامون بزاری. با تشکر
elesaeid
28-03-2017, 20:19
سلام..لطفا یه آپلود سنتر معرفی بفرمایید برای عکسها
aheste87
28-03-2017, 22:16
سلام دوست عزیز یه مدت تلوزیون را به برق وصل نکن . شاید مثل لب تاب بایوسش ریست شد و خودبخود بالا اومد . من یه لب تاب داشتم یه ماه صبر کردم بایوسش که پریده بود برگشت.
mahdisanishani
29-03-2017, 12:00
سلام..لطفا یه آپلود سنتر معرفی بفرمایید برای عکسها سلام دوست عزیز و ممنونم بابت پاسخگویی خوب ات .سایت اپلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی) ولی یه زحمت میتونی بکشی برام تو تلگرام عکسها رو بفرستی .ممنونم میشم
SANISHANI@
ss_sadegh
31-03-2017, 02:14
ثثتتتتتتتتتتت
دوستان عزیز کسی اطلاع داره چطور ميشه به 49uh850. اپلیکشن اضافه کرد؟ یا مثلا بازی دانلود کرد؟ خوبی تلویزیون هایی اندرویدی اینه که مشکلی برای حذف و اضافه کردن اپلیکشن نداری ولی تلویزیون های ال جی از webos استفاده میکنن که محدودیت های زیادی داره.
سلام
متاسفانه اپلیکیشنهای زیادی برای سیستم عامل این تلوزیون وجود نداره و LG Content Store خیلی غنی نیست و برنامه های خیلی کاربردی و خاصی نداره و مضاف بر این خیلی از اپلیکیشنهایی که قابل ذکر و توجه اند توی کشور ما به درجه رفیع قیلطرینگ نایل شدند.
اما برای دسترسی به LG Content Store اول از طریف منوی Network و وایفای یا هرگزینه مورد نظرتون مثل موبایل شرینگ و غیره به اینترنت متصل بشید و بعد با زدن دکمه RECENT کنترل که عکس یه خونه براش هست واارد یه منوی میشید که توی گزینه هاش میتونید LG Content Store رو که رنگش صورتی هست انتخاب کنید وارد استور LG بشید و اونجا بازی یا اپلیکیشن مورد نظرتون رو نصب یا آپدیت کنید.
سلام
با توجه به review های که خواندم مدل uh950 به غیر از اینکه کمی قاب پشتش نازک تره از نظر فنی تنها پنلش 10bit واقعی هستش و rting در مقیاس کلی تفاوت امتیازی بین این دو مدل در نظر نگرفته. ولی با توجه به عکسی که ازش در کنار uh850 گذاشته تصویر 950 انگار شفاف تر هستش.
کسی از دوستان هستش که 950 را از نزدیک تصویرشو دیده باشه و یا اینکه این دو مدل را در کنار هم مقایسه کرده باشه. نظرتون راجع به 950 چیه نسبت به اختلاف قیمت 1 ملیونیش میارزه ؟
مدل های 2017 این سری با اسم sj9500 و sj8500 هم وارد بازار جهانی شده .ادعا میکنه پنلش nano crystal و از فرمت های جدیدتر HDR پشتیبانی میکنه.هنوز review درست حسابی ازش بیرون نیامده و حرف از تعریفاتش بیشتره.
سلام
با توجه به review های که خواندم مدل uh950 به غیر از اینکه کمی قاب پشتش نازک تره از نظر فنی تنها پنلش 10bit واقعی هستش و rting در مقیاس کلی تفاوت امتیازی بین این دو مدل در نظر نگرفته. ولی با توجه به عکسی که ازش در کنار uh850 گذاشته تصویر 950 انگار شفاف تر هستش.
کسی از دوستان هستش که 950 را از نزدیک تصویرشو دیده باشه و یا اینکه این دو مدل را در کنار هم مقایسه کرده باشه. نظرتون راجع به 950 چیه نسبت به اختلاف قیمت 1 ملیونیش میارزه ؟
مدل های 2017 این سری با اسم sj9500 و sj8500 هم وارد بازار جهانی شده .ادعا میکنه پنلش nano crystal و از فرمت های جدیدتر HDR پشتیبانی میکنه.هنوز review درست حسابی ازش بیرون نیامده و حرف از تعریفاتش بیشتره.
LC490EQE-FHP1
ممنون و منتظرم
با سلام ممنون از اطلاعات فنی مفیدت
من یه بررسی کردم با استناد به این لینک
displayspecifications.com/en/comparison/49ed17c3b
پنلی که در تلوزیون شما استفاده شده ساخت ای جی هستش و برای تلوزیون های فیلیپس بکار رفته و برای مدل 850 باید LC490EQE-DJF1 باشه . البته هیچ نفاوتی از نظر مشخصات با هم نداشتند ولی خوب ممکنه که کیفیت تصویرش فرق داشته باشه. معمولا سری و کیفیت پنل ها در کشور های مختلف مونتاژ کننده برای یک مدل یکسان متفاوت هستش . به این دلیل که ممکنه شرکت های زیر مجموعه متفاوتی مثل innolux تولیدش کرده باشن و کیفیت ساخت فرق میکنه. خوبه هم که معمولا خاورمیانه نمیاد.
mahdisanishani
05-04-2017, 12:46
سلام دوست عزیز اگر اومدی حتما برام عکس ها رو بفرست .ممنونم و منتظرم
چکاریه!!! با کامپیوتر دانلود کن بریز تو فلش و بعد نصب میشه....
لطفا اگه لینک دانلود نسخه 4.30.95 رو دارید قرار بدید .
لطفا اگه لینک دانلود نسخه 4.30.95 رو دارید قرار بدید .
خودم گشتم پیدا کردم :
دوستانی که به این ورژن آپدیت کردند متوجه تغییراتی شدند یا خیر ؟
ss_sadegh
06-04-2017, 17:29
تغییرات فنی زیادی داشته ولی هنوز در قسمت کشورها ایران اضافه نشده:
information
1. Improvement
1) To improve color error issue at the b ottom of the screen during HDMI 4K 3D On/Off.
2. Applicable model list
86UH955V-ZA
55UH950V-ZA
65UH950V-ZA
75UH855V-ZA
49UH850V-ZA
55UH850V-ZA
60UH850V-ZA
65UH850V-ZA
49UH8509-ZA
55UH8509-ZA
60UH8509-ZA
65UH8509-ZA
49UH8507-ZA
55UH8507-ZA
60UH8507-ZA
65UH8507-ZA
75UH780V-ZC
OLED65E6V-Z
OLED55E6V-Z
OLED55E6D-Z
OLED65E6D-Z
OLED65C6V-Z
OLED55C6V-Z
OLED65C6D-Z
OLED55C6D-Z
3. Release History
[04.30.65]
1) Freeview Play Support in UK
2) Apply the DVB-T2 system in Czech
3) To Improve auto-reboot problem with "This app will now restart to free up more memory"
phrases during watching Live TV in Spain
4) To Improve automatic channel number cha nges(over 850 channel) problem during watchin g Italy Rai channel
5) Fix MRCU Pairing Failure Issue
[04.30.90]
1. To apply HDR Game Mode
[04.30.95]
1. To improve color error issue at the bot tom of the screen during HDMI 4K 3D On/Off
فروش بهترین تلویزیون 4K HDR جهان LG OLED 55B6GI به قیمت 7.599 ت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان من 55uh850v را برای خرید انتخاب کردم
با توجه به اینکه گارانتی نداره و کاسب ایرانی به محض پرداخت پول دیگه هیچی قبول نمیکنه، در هنگام خرید این مدل چه مواردی را باید چک کنم تا سلامت پنل و تلوزیون و هر مورد دیگری که فکر میکنید باید در هنگام تحویل چک کنم لطفا راهنمایی کنید.
یه بررسی در داخل این سایت انجام دادم و آموزش تست پنل با 4 رنگ را خواندم و حتی بر روی تلوزیون خودم هم انجام دادم . تلوزیون الانم ال جی گلد ایران هستش و جالبه یکدونه پیکسل سوخته هم داخلش وجود نداره !! کاش مدل های 2016 هم میاورد انقدر دردسر نداشتیم.
مدل هایی که الان نمایندگی گذاشته یه مدل SUHD هستش که HDR نداره ، مدل HDR دارش هم SUHD نیست و فقط HDR pro هستش و از HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی نمیکنه.
استرس گرفتم از خریدش واقعا موندم اینو بگیرم یا 55UH65200GI گلد ایران! قیمتشون یکی میشه ولی 55uh850v مشخصاتش خیلی بالاتره! کیفیتش نمیدونم ، شما بگید ؟
از کجا بفهمم تلوزیون واقعا نو هستش و تعمیری مرجوعی دست دوم اینا نیست ؟
ساعت کارکرد را از کجا باید ببینم ؟ آیا میتوانند ساعت کارکرد از منوی مخفی جایی صفر کنند ؟
خواهشا شما که این تلوزیون دارید منو راهنمایی کنید
ممنون
سلام آقا سعید،
ممنون بابت تجربیاتتون که به اشتراک گذاشتید.
در مورد زاویه دید میشه بیشتر توضیح بدید؟ زاویه دیدش از چپ و راست ضعیفه یا از بالا و پایین؟ میشه با عکس نشون بدید؟
دوستان عزیز کسی اطلاع داره چطور ميشه به 49uh850. اپلیکشن اضافه کرد؟ یا مثلا بازی دانلود کرد؟ خوبی تلویزیون هایی اندرویدی اینه که مشکلی برای حذف و اضافه کردن اپلیکشن نداری ولی تلویزیون های ال جی از webos استفاده میکنن که محدودیت های زیادی داره.
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که بر روی تلوزیونت زیاد اپلیکیشن نصب نکنی!
بردی که داخل تلوزیون هوشمند قرار داره معماری ARM هستش و مانند گوشی تلفنت میمونه ! اگر زیاد از پردازش بکشی خیلی زود گرم میشه و با توجه به اینکه سیستم خنک کننده بجز هیت سینک نداره با بالا رفتن دما باعث استهلاک بیشتر بر روی برد میشه.
یه مورد دیگر که شدیدا به قابلیت مالتی تسکینگ و وضعیت پردازش برنامه های پس زمینه در سیستم عامل بستگی داره.اونم کند تر شدن سیستم و حتی فریز شدن با افزایش تعداد برنامه ها هستش.
مهم ترین اپلیکشن ها برای تلوزیون هوشمند مرورگر وب و استریم آنلاین ویدیو هستش که از همه قوی تر Ytube و Netflix هستند که همه اینارو داره ! ولی خوب تمام اینها برای ما قابل استفاده نیست! حتی استریم ویدیو های داخل کشور هم بخاطر ضعیف بودن SNR در سرویس های ADSL و پر شدن پهنای باند مرکز برای اکثریت ما در ساعت های پر ترافیک تجربه خوبی از تماشای آنلاین نمیده و برای ما به صرفه تره اول فایل دانلود کنیم تا بتونیم فیلم را کاملا روان ببینم.
من پیشنهاد میکنم اگر به نصب اپلیکیشن علاقه مندی برد های توسعه مثل رزبری پای تهیه کنی و به تلوزیون متصلش کنی تا از هوشمند بودن بیشتر لذت ببری ! دیگه فکر نمیکنم بالا تر از این لذت داشته باشه که فیلم ها رو با نرم افزار Kodi با امکانات هوشمند بینظرش تماشا کنی یا اینکه ویندوز 10 یا Ubuntu 16 یا Android را روی تلوزیون داشته باشی با مصرف برق در حد پورت USB
ss_sadegh
07-04-2017, 02:10
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که بر روی تلوزیونت زیاد اپلیکیشن نصب نکنی!
بردی که داخل تلوزیون هوشمند قرار داره معماری ARM هستش و مانند گوشی تلفنت میمونه ! اگر زیاد از پردازش بکشی خیلی زود گرم میشه و با توجه به اینکه سیستم خنک کننده بجز هیت سینک نداره با بالا رفتن دما باعث استهلاک بیشتر بر روی برد میشه.
یه مورد دیگر که شدیدا به قابلیت مالتی تسکینگ و وضعیت پردازش برنامه های پس زمینه در سیستم عامل بستگی داره.اونم کند تر شدن سیستم و حتی فریز شدن با افزایش تعداد برنامه ها هستش.
مهم ترین اپلیکشن ها برای تلوزیون هوشمند مرورگر وب و استریم آنلاین ویدیو هستش که از همه قوی تر Ytube و Netflix هستند که همه اینارو داره ! ولی خوب تمام اینها برای ما قابل استفاده نیست! حتی استریم ویدیو های داخل کشور هم بخاطر ضعیف بودن SNR در سرویس های ADSL و پر شدن پهنای باند مرکز برای اکثریت ما در ساعت های پر ترافیک تجربه خوبی از تماشای آنلاین نمیده و برای ما به صرفه تره اول فایل دانلود کنیم تا بتونیم فیلم را کاملا روان ببینم.
من پیشنهاد میکنم اگر به نصب اپلیکیشن علاقه مندی برد های توسعه مثل رزبری پای تهیه کنی و به تلوزیون متصلش کنی تا از هوشمند بودن بیشتر لذت ببری ! دیگه فکر نمیکنم بالا تر از این لذت داشته باشه که فیلم ها رو با نرم افزار Kodi با امکانات هوشمند بینظرش تماشا کنی یا اینکه ویندوز 10 یا Ubuntu 16 یا Android را روی تلوزیون داشته باشی با مصرف برق در حد پورت USB
اطلاعات مفید و بسیار خوبی بود. تشکر فراوان
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
ahmadsh6811
07-04-2017, 14:52
سلام به همگی
کسی میدونه چطوری باید کد بیس رو برای باز کزدن شبکه ورزش توی ری.س.ی.ور این مدل داد. هرکاری کردم نتونستم برم به اون بخش اش؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
hagijoon
07-04-2017, 23:17
سلام دوستان من 55uh850v را برای خرید انتخاب کردم
با توجه به اینکه گارانتی نداره و کاسب ایرانی به محض پرداخت پول دیگه هیچی قبول نمیکنه، در هنگام خرید این مدل چه مواردی را باید چک کنم تا سلامت پنل و تلوزیون و هر مورد دیگری که فکر میکنید باید در هنگام تحویل چک کنم لطفا راهنمایی کنید.
یه بررسی در داخل این سایت انجام دادم و آموزش تست پنل با 4 رنگ را خواندم و حتی بر روی تلوزیون خودم هم انجام دادم . تلوزیون الانم ال جی گلد ایران هستش و جالبه یکدونه پیکسل سوخته هم داخلش وجود نداره !! کاش مدل های 2016 هم میاورد انقدر دردسر نداشتیم.
مدل هایی که الان نمایندگی گذاشته یه مدل SUHD هستش که HDR نداره ، مدل HDR دارش هم SUHD نیست و فقط HDR pro هستش و از HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی نمیکنه.
استرس گرفتم از خریدش واقعا موندم اینو بگیرم یا 55UH65200GI گلد ایران! قیمتشون یکی میشه ولی 55uh850v مشخصاتش خیلی بالاتره! کیفیتش نمیدونم ، شما بگید ؟
از کجا بفهمم تلوزیون واقعا نو هستش و تعمیری مرجوعی دست دوم اینا نیست ؟
ساعت کارکرد را از کجا باید ببینم ؟ آیا میتوانند ساعت کارکرد از منوی مخفی جایی صفر کنند ؟
خواهشا شما که این تلوزیون دارید منو راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز اولین و مهمترین موردش تست پیکسل هستش که با رفتن به منو مخفی و یا انتخاب عکس های تست پیکسل میتونی انجام بدی که در این مورد هم تو همین تایپیک بنده و دیگر دوستان توضیح دادیم در مورد ساعت کارکرد میشه راحت با رفتن به منو مخفی و تنظیم کارخانه همه چی رو مثل روز اول کارخونه کردش شما میتونی کارتن و ظاهر تی وی رو چک کنی که همه چی سالم باشه و با پرداخت ۵۰ تومان اضافه گارانتیش کنی در مورد کیفیت این مدل هم میشه گفت کمی هم سلیقه ای هم هست و هر کس نظری داره و نظر همه محترم به نظر بنده کیفیتش در فیلم های ۴کی عالی در فول اچ دی متوسط و در اس دی افتضاح هستش در مورد زاویه دید در مورد راست و چپ در شب که تست کردم خیلی بد بود و کلا صفحه نمایش سفید دیده میشد البته در بیشترین حد زاویه دید راست و چپ منظورم هست و بالا و پایین رو تست نکردم و مورد دیگه مشکل نشت نور هستش که در شب و اتاق تاریک کاملا مشخصه و در نور روز به چشم نمیاد و اخرین موردش هم که به نظر بنده مهمترینش بود مشکل کثیفی پنل بود که در این تایپیک و جداگونه در موردش دوستان توضبح دادن که به طور خلاصه بیشتر در زمینه فوتبال چمن ورزشگاه یا اسمان یه حاله سفید یا کمی تیره در وسط تصویر ایجاد میشه انگار که پنل کثیف شده باشه و اگه مثل بنده به این موضوع حساس بشین تحملش خیلی براتون سخت میشه در مورد کیفیت صداش بگم با خروجی صدای۴۰ واتش بهترین کیفیت صدا رو بهتون میده و دیگه نیازی به سینمای خانگی و... ندارید سیستم وب او اس ۳ داره که عالیه و سریع و ۹۹ درصد فرمتها رو براتون پخش میکنه در کل از نظر امکانات عالیه فقط کیفیت تصویر و مشکل کثیفی پنل واسه من غیر قابل تحمل بود و واسه همین فروختمش و الان منتظر سری ۲۰۱۷ این مدل 55sj8500 هستم بلکه ابن مدل مشکلات سری قبلش رو نداشته باشه توصیه منم به شما اینه که کمی صبر کنید تا مدلهای ۲۰۱۷ ال جی و سامسونگ و سونی به بازار بیاد و از بین اونا انتخاب کنی موفق باشید.
سلام دوست عزیز اولین و مهمترین موردش تست پیکسل هستش که با رفتن به منو مخفی و یا انتخاب عکس های تست پیکسل میتونی انجام بدی که در این مورد هم تو همین تایپیک بنده و دیگر دوستان توضیح دادیم در مورد ساعت کارکرد میشه راحت با رفتن به منو مخفی و تنظیم کارخانه همه چی رو مثل روز اول کارخونه کردش شما میتونی کارتن و ظاهر تی وی رو چک کنی که همه چی سالم باشه و با پرداخت ۵۰ تومان اضافه گارانتیش کنی در مورد کیفیت این مدل هم میشه گفت کمی هم سلیقه ای هم هست و هر کس نظری داره و نظر همه محترم به نظر بنده کیفیتش در فیلم های ۴کی عالی در فول اچ دی متوسط و در اس دی افتضاح هستش در مورد زاویه دید در مورد راست و چپ در شب که تست کردم خیلی بد بود و کلا صفحه نمایش سفید دیده میشد البته در بیشترین حد زاویه دید راست و چپ منظورم هست و بالا و پایین رو تست نکردم و مورد دیگه مشکل نشت نور هستش که در شب و اتاق تاریک کاملا مشخصه و در نور روز به چشم نمیاد و اخرین موردش هم که به نظر بنده مهمترینش بود مشکل کثیفی پنل بود که در این تایپیک و جداگونه در موردش دوستان توضبح دادن که به طور خلاصه بیشتر در زمینه فوتبال چمن ورزشگاه یا اسمان یه حاله سفید یا کمی تیره در وسط تصویر ایجاد میشه انگار که پنل کثیف شده باشه و اگه مثل بنده به این موضوع حساس بشین تحملش خیلی براتون سخت میشه در مورد کیفیت صداش بگم با خروجی صدای۴۰ واتش بهترین کیفیت صدا رو بهتون میده و دیگه نیازی به سینمای خانگی و... ندارید سیستم وب او اس ۳ داره که عالیه و سریع و ۹۹ درصد فرمتها رو براتون پخش میکنه در کل از نظر امکانات عالیه فقط کیفیت تصویر و مشکل کثیفی پنل واسه من غیر قابل تحمل بود و واسه همین فروختمش و الان منتظر سری ۲۰۱۷ این مدل 55sj8500 هستم بلکه ابن مدل مشکلات سری قبلش رو نداشته باشه توصیه منم به شما اینه که کمی صبر کنید تا مدلهای ۲۰۱۷ ال جی و سامسونگ و سونی به بازار بیاد و از بین اونا انتخاب کنی موفق باشید.
سلام از توضیحات بسار جامعی که فرمودید سپاس گذارم.
لطفا نحوه رفتن به منو مخفی را هم راهنمایی بفرمایید. اینطور که من متوجه شدم راحت میتونه ساعت کارکرد را صفر کنه و پشت ویترینی را به جای نو بفروشه!
در مورد سری های 2017 حرف شما کاملا منطقیه احتمالا خیلی از مشکلاتش حل کرده باشه من تقریبا تمام فیلم های سری sj از یوتیوب دیدم خیلی خوبه. ولی تازه 1 ماه وارد بازار جهانی شده به نظر شما کی به ایران میرسه؟یه مورد دیگه الان قیمت 55sj8500 زده 2000$ اگر به پول خودمون حساب کنبم 8 تومان باید پول اینو بدیم خوب با این قیمت دیگه هم به صرفه نمیشه و هم اینکه سری 8 و 9 سامسونگ گزینه بهتری نسبت بهش هستش،uh850 ماه های اول که ایران اومد 55 همون دور 4 تومان بود! به نظرتون این با چه قیمتی میاد ؟
الان با توجه به افت قیمت 55x8500d sony ارزش خرید داره تصویرش بسیار خوبه حتی برای شبکه های داخلی فقط سه بعدی نداره البته صداش هم ضعیفه نسبت به الجی و سیستم عاملش اندرویده که بسیار کاربردیه
الان با توجه به افت قیمت 55x8500d sony ارزش خرید داره تصویرش بسیار خوبه حتی برای شبکه های داخلی فقط سه بعدی نداره البته صداش هم ضعیفه نسبت به الجی و سیستم عاملش اندرویده که بسیار کاربردیه
تو سایت rtings امتیاز کلی این دو مدل دقیقا یکیه ولی در بخش movie و صدا الجی 850V از امتیاز بالاتری برخورداره ، بنظرم با توجه به اینکه سونی 8500 از همین پنل ips الجی استفاده میکنه بهیچ عنوان نمیشه انتظار کیفیت و برتری قابل توجهی ازش داشت ، ضمن اینکه تو کیفیت صدا اصلا با این مدل الجی قابل مقایسه نیست و از صدای معمولی برخورداره و در کل فکر نمیکنم جایگزین خوب و مطمئنی برای الجی 850V باشه .
کیفیت تصویر دیجیتال و فول اچ دی تو سونی بهتره پدیده کثیفی فوتبال هم نداره فقط میمونه همون سه بعدی که منقرض شده
به چشمهاتون بیشتر اععتماد کنین تا امتیاز سایتها
کیفیت تصویر دیجیتال و فول اچ دی تو سونی بهتره پدیده کثیفی فوتبال هم نداره فقط میمونه همون سه بعدی که منقرض شده
به چشمهاتون بیشتر اععتماد کنین تا امتیاز سایتها
شما مطمئنید مدل 8500 سونی مشکل کثیفی پنل بخصوص تو زمین فوتبال رو نداره ؟ منم خیلی دوست دارم به چشمام اعتماد کنم و بر اساس دید و سلیقه خودم انتخاب کنم ولی متاسفانه همونطور که بارها گفتم تا یه مدل تیوی دستم نباشه و با سورسها و تصاویر مختلف ( گیرنده دیجیتال داخلی ، تصاویر SD و HD و ...) کالیبره و تنظیم نشه نمیتونم با خیال راحت اقدام به خرید کنم . متاسفانه تصاویری که تو نمایندگیها و فروشگاهها پخش میشه بحدی از کیفیت بالایی برخورداره که تو معمولی ترین تلویزیونها هم خوب بنظر میاد و اصلا نمیتونه معیار و ملاک خوبی باشه .
حرف شما درسته تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه معیار درستی برای انتخاب نیست من هم w800 و هم x850 سونی رو تو خونه با انواع سورسهاو فوتبال تست کردم واقعا کسی نمیتونه از تصویر این دو مدل ایراد بگیره فقط روشنایی تصویر نسبت به tv های دیگه کمی کمتره شاید تنها ایرادی که من دیدم همین بود البته قیمت رو هم در نظر بگیرید وگرنه سری ks سامسونگ و البته اولد الجی که مطمئنا عالی هستند
ss_sadegh
08-04-2017, 12:49
به نظر من خرید دستگاه بدون گارانتی اصلی اشتباهه. به این گارانتی هایی که ۵۰ تومن یا ۱۰۰ تومن میگیرن و ضمانت میدن اصلا نباید اعتماد کنید. موقع مشکل نه بلدن درست کنن نه قطعه دارن! من خودم از خرید از بانه پشیمونم. تلویزیون هایی که از اونجا میداد محدودیت هایی دارن که اعصاب خورد کنه. بسیاری از اونها ایران رو هم ساپورت نمیکنن حتی جواب ایمیل ها رو هم نمیدن. من یه شارپ ال سی دی داشتم عالی بود و ۸ سال ازش بدون هیچ دردسری استفاده کردم و کیفیت تصویرش هم چه در hd و چه در sd واقعا بی نظیر بود. حالا uh850 49 خریدم کیفیت sd ش واقعا مزخرفه. صدای ۴۰ واتیش هم موقعی که تو خونه مهمون نشسته آنچنان زیاد و قابل توجه نیست فقط وضوح صدا خوبه که اونم هم به گرد شارپ قدیمی من نمیرسه. در کل گول 4k بودن و صدای ۴۰ واتی و این حرفها رو نخورید قیمتش نسبت به چیزی که هست خیلی بالاست. من ۳ و سیصد خریدم.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
سلام به همگی
کسی میدونه چطوری باید کد بیس رو برای باز کزدن شبکه ورزش توی ری.س.ی.ور این مدل داد. هرکاری کردم نتونستم برم به اون بخش اش؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
معمولا تلویزیونها قابلیت کد دهی ندارند ، که این مدل هم نداره
هیچی مثل دیدن تصویر همه مدل ها کنار هم تفاوت نشون نمیده
اگر در نظر بگیریم در عکس این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت rting تمام مدل ها را در شرایط مساوی تنظیمات رنگی و زاویه قرار داده باشه با اعتماد به سایت rting به نظرم uh950 از همه اینا تصویرش شفاف تره . البته در مجموع امتیازهاش رتبه بالاتری نسبت به uh850 نداره .
amirrezan95
08-04-2017, 14:10
سلام
دوستان يه سوال داشتم ممنون ميشم اگر کسی ميدونه من رو راهنمایی بفرمایید
در مدل های 2017 ال جی مدل 43 اینچ فورکی هم موجود هست یا از 49 اینچ به بالا فورکی هستن؟
سلام
دوستان يه سوال داشتم ممنون ميشم اگر کسی ميدونه من رو راهنمایی بفرمایید
در مدل های 2017 ال جی مدل 43 اینچ فورکی هم موجود هست یا از 49 اینچ به بالا فورکی هستن؟
انچه تا الان مشخص شده مدلهای 2017 5 مدل اولد و 3 مدل sj 4kکه همگی 55 اینچ به بالا هستند
هیچی مثل دیدن تصویر همه مدل ها کنار هم تفاوت نشون نمیده
اگر در نظر بگیریم در عکس این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت rting تمام مدل ها را در شرایط مساوی تنظیمات رنگی و زاویه قرار داده باشه با اعتماد به سایت rting به نظرم uh950 از همه اینا تصویرش شفاف تره . البته در مجموع امتیازهاش رتبه بالاتری نسبت به uh850 نداره .
سایت ریتینگ هم دروغ زیاد تحویل میده اینم نمونش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
payam_x62
09-04-2017, 15:55
سلام دوستان،
در تنظیمات ستینگ در قسمت جنرال broadcast country روی digital tv بگذارم یا middle east چه فرقی با هم دارن؟
saeedsh7j
09-04-2017, 16:27
الان شبکه TV varzish که فوتبال نشون میده کد بیس شده جدیدا. هیچ راهی برای گرفتنش نیست؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
reza1348_rezareza
10-04-2017, 11:13
سایت ریتینگ هم دروغ زیاد تحویل میده اینم نمونش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به استناد به یک مورد که ممکنه اشتباه فنی ناشی از تست اشتباه باشه بگیم زیاد دروغ میگه قبول داری که منطقی نیست.این اتهامیه که باید با اسناد قویتری اثبات بشه!
shahram t
11-04-2017, 10:27
آقا اگه کسی مین برد این مدل رو سراغ داره همینجا اعلام کنه تا مشکل من و دیگر دوستان حل شه خاک تو سر الجی برای محصولات جدیدش جز زجر و ناراحتی چیزی برای من نداشت.
amirrezan95
11-04-2017, 22:32
سلام
روی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون هم پخش زنده فوتبال رو این تی وی نشون نميده(شبکه سه و ورزش)؟
آقا اگه کسی مین برد این مدل رو سراغ داره همینجا اعلام کنه تا مشکل من و دیگر دوستان حل شه خاک تو سر الجی برای محصولات جدیدش جز زجر و ناراحتی چیزی برای من نداشت.
سلام دوست عزیز متاسفم که این اتفاق برات افتاده من یه بررسی در مورد خرابی های تلوزیون های ال جی کردم و نتیجه این بود که برد های ال جی حد اقل در سری های قدیمی تر کیفیتش پایین بوده و مشکلاتی در بعضی از سری ها داشته که معمولا شرکت با تعویض برد حل میکرده.
خیلی هاشون هم بعد از آپدیت شدن صحیح و یا قطع کردن وسط کار آپدیت تلوزیونشون Brick شده. بعضی سری ها هم بخاطر داغ شدن CPU تلوزیون ریست میشده یا تصویر دچار اختلال میشده که با اضافه کردن فن به روی Heatsink ها مشکلوشون حل میشده.
در مورد مشکل بالا نیامدن تلوزیون ال جی من چندتا ویدیو دیدم که مشکل برد بعضی از مدل ها با قرار دادن برد اصلی در فر گاز در دمای 200 درجه سلسیوس به مدت 10 دقیقه حل می شد!! نمیدونم از نظر فنی چه اتفاقی براش میافته ولی روی اولین مدل های اسمارت ال جی که webos نیستند جواب میداد.
یه روش هم برای اتصال به بوت لودر این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیدم . این سایت مختص ال جی هستش و اگر در این سایت بگردی کلی ابزار های رسمی و غیر رسمی برای کار کردن با فرمور های الجی وجود داره مدل uh850 را نتوستم پیدا کنم ولی تلوزیون های مشابه webos هستند که احتمالا بشه از ابزار هاش استفاده کرد.
من با توجه به پست هایی شما ارسال کردید بنظرم اشکالت نرم افزاری باشه اگر اینطور باشه با صبر و حوصله به همراه جستجو و مطالعه احتمالش زیاده بتونی خودت بردش را زنده کنی.
تعمیر کار خوب پیدا کردن سخته و خیلی کمه و بیشترشون تعویض کارن و دانش فنی لازم را ندارند چون در جنبه های مختلف آموزش های لازم ندیدند و تجربی کار میکنند! من خودم از این روش همیشه نتایج خوبی گرفتم .برد دستگاه میخواهی عوض کنی چیزی برای خراب شدن و از دست رفتن نداری فقط مهم اینه که علاقه و وقتش داشته باشی.
ahmadsh6811
12-04-2017, 21:34
سلام
روی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون هم پخش زنده فوتبال رو این تی وی نشون نميده(شبکه سه و ورزش)؟
سلام
خیر دوست عزیز این مورد فقط توی ری.س.ی.ور ها مرسومه
mahdisanishani
13-04-2017, 07:19
سلام دوستان .آیا دوستان اطلاعی دارن که کثیفی پنل صفحه در این مدل آیا نرم افزاری است یا سخت افزاری ؟ با تشکر
hagijoon
14-04-2017, 02:52
سلام دوستان .آیا دوستان اطلاعی دارن که کثیفی پنل صفحه در این مدل آیا نرم افزاری است یا سخت افزاری ؟ با تشکر
مشکل از پنلش هستش و کم و بیش تو بیشتر پنلهای ips 4k ال جی وجود داره ولی تو این مدل بیشتره تو پنل های اولد ال جی همچین مشکلی نداره البته بستگی به کیفیت تولید پنل میتونه این مشکل کم یا زیاد یا خیلی کم باشه.
سامان سروی
14-04-2017, 15:34
دوستان به نظر من ال جی در تلویزیون های منطقه خاورمیانه از پنل های بی کیفیت استفاده می کنه
من سال ۹۳ یک گوشی ال جی g2به قیمت ۱۴۰۰ خریدم و واقعا کیفیت صفحه نمایشش عالی بود واقعا رنگ سفید رو زیبا نشون می داد بعد از یک سال قیمت این گوشی به حدود ۱ میلیون رسید و به دلیل کیفیت خوبش تصمیم گرفتم یکی دیگه برای برادرم بگیرم بعد از خرید متوجه تفاوت گوشی جدید با گوشی خودم شدم گوشی جدید رنگ سفید رو خیلی شفاف نشون نمی داد و مایل به کرم نشون می داد نمایندگی ال جی هم گوشی رو نشون دادم گفتن متاسفانه ارزان شدن قیمت باعث شده از پنل ارزان تر استفاده کنند و واقعا کنتراست گوشی افت کرده بود البته تا حالا گوشی مشکل و یا خرابی نداشته
بعد از این موضوع واقعا از این شرکت بدبین شدم واقعا یک شرکت چقدر می تونه بی شرف باشه که بعد افت قیمت افت کیفیت هم همراه اون باشه
من تا حالا مدل های 47lb7200 و 49ub830t ال جی و 50w800 سونی رو داشتم
هر دو مدل ال جی متاسفانه کثیفی پنل رو هنگام تماشای فوتبال و حرکت دوربین به راست و چپ داشتن
W800 هم رنگ ها رو خیلی جذاب نشون نمی داد ولی کثیفی پنل نداشت متاسفانه باتوچه به وسواس مجبور شدم هر سه رو بفروشم و بیش از یک میلیون تا حالا متضرر شدم
اگه دقت کرده باشین تلویزیون های ال جی تو فروشگاه های خارجی ، هم قیمت سری ks سامسونگ اند که اونا قیمت های بالای ۶ میلیون دارند پس ال جی هم مثلا همین uh850 رو باید با همون قیمت بفروشه وقتی ال جی قیمت هاش زیر ۴ تومنه پس احتمال داره پنلش با پنل اون تلویزیونی که تو کشور های غربی می فروشه یکی نباشه ما هم این موضوع رو نفهمیم
الان تو سایت rtings اصلا اشاره ای به کثیفی پنل در هنگام تماشای فوتبال نکرده یا پخش نور از کناره ها رو بازم ذکر نکرده پس نتیجه می گیریم یا اونا درست بررسی نکردن یا شرکت ال جی با زدن پنل بی کیفیت تو خاورمیانه کلاه سر مردم می ذاره
امیدوارم ال جی سابقه خوب خودش رو با این حقه بازی ها خراب نکنه
سامان سروی
14-04-2017, 15:43
دوستان مشکل اینجاست که ما برای بررسی تلویزیون های ال جی به سایت rtings
می ریم در حالی که پنل های الجی در سایت rtings با پنل های خاورمیانه ال جی
برای دو مدل یکسان یکی نیست و برای خاورمیانه از پنل بی کیفیت استفاده میشه
sat_italia
14-04-2017, 15:49
دوستان عزیز کسی میدونه بهترین کشور برای تنطیم این تلوزیون کدومه ؟ متاسفانه محتوای قابل دانلود از قسمت LG CONTENT STORE بر اساس هر کشوری تغییر میکنه .به عنوان مثال وقتی روی امارات میذاری یوتیوب باز میکنه با کلی بازی برای دانلود ولی رو OTHER که تنظیم بشه نهایت چهار تا برنامه به درد نخور بیاره.
سامان سروی
14-04-2017, 15:51
حتی با توجه به لرزش تصاویر احتمال ۶۰ هرتز بودن تلویزیونها در خاورمیانه وجود داره یعنی ۶۰ هرتز رو به جای 120 هرتز به مردم غالب کنن
البته شخصا اگر بازم بخوام tv بخرم ممکنه ال جی بخرم چون از بعضی تعمیر کارا شنیدم پنل سامسونگ احتمال خرابیش بیشتره و ۴ تومن هم کم پولی نیست
shahram t
14-04-2017, 21:17
سلام دوست عزیز متاسفم که این اتفاق برات افتاده من یه بررسی در مورد خرابی های تلوزیون های ال جی کردم و نتیجه این بود که برد های ال جی حد اقل در سری های قدیمی تر کیفیتش پایین بوده و مشکلاتی در بعضی از سری ها داشته که معمولا شرکت با تعویض برد حل میکرده.
خیلی هاشون هم بعد از آپدیت شدن صحیح و یا قطع کردن وسط کار آپدیت تلوزیونشون Brick شده. بعضی سری ها هم بخاطر داغ شدن CPU تلوزیون ریست میشده یا تصویر دچار اختلال میشده که با اضافه کردن فن به روی Heatsink ها مشکلوشون حل میشده.
در مورد مشکل بالا نیامدن تلوزیون ال جی من چندتا ویدیو دیدم که مشکل برد بعضی از مدل ها با قرار دادن برد اصلی در فر گاز در دمای 200 درجه سلسیوس به مدت 10 دقیقه حل می شد!! نمیدونم از نظر فنی چه اتفاقی براش میافته ولی روی اولین مدل های اسمارت ال جی که webos نیستند جواب میداد.
یه روش هم برای اتصال به بوت لودر این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیدم . این سایت مختص ال جی هستش و اگر در این سایت بگردی کلی ابزار های رسمی و غیر رسمی برای کار کردن با فرمور های الجی وجود داره مدل uh850 را نتوستم پیدا کنم ولی تلوزیون های مشابه webos هستند که احتمالا بشه از ابزار هاش استفاده کرد.
من با توجه به پست هایی شما ارسال کردید بنظرم اشکالت نرم افزاری باشه اگر اینطور باشه با صبر و حوصله به همراه جستجو و مطالعه احتمالش زیاده بتونی خودت بردش را زنده کنی.
تعمیر کار خوب پیدا کردن سخته و خیلی کمه و بیشترشون تعویض کارن و دانش فنی لازم را ندارند چون در جنبه های مختلف آموزش های لازم ندیدند و تجربی کار میکنند! من خودم از این روش همیشه نتایج خوبی گرفتم .برد دستگاه میخواهی عوض کنی چیزی برای خراب شدن و از دست رفتن نداری فقط مهم اینه که علاقه و وقتش داشته باشی.
ممنون دوست عزیز اما این تعمییر کاری که رفتم با خیلیها تو تلگرام ارتباط داره و خیلی راهها را امتحان کرد متاسفانه برای آپدیت هم تلویزیون جواب نمیده و نمیشه رو اپدیت اوکی کرد. خلاصه موندم واسه یه مین برد.در هر صورت از شما ممنونم که وقت گذاشتید.
hagijoon
15-04-2017, 00:19
دوستان به نظر من ال جی در تلویزیون های منطقه خاورمیانه از پنل های بی کیفیت استفاده می کنه
من سال ۹۳ یک گوشی ال جی g2به قیمت ۱۴۰۰ خریدم و واقعا کیفیت صفحه نمایشش عالی بود واقعا رنگ سفید رو زیبا نشون می داد بعد از یک سال قیمت این گوشی به حدود ۱ میلیون رسید و به دلیل کیفیت خوبش تصمیم گرفتم یکی دیگه برای برادرم بگیرم بعد از خرید متوجه تفاوت گوشی جدید با گوشی خودم شدم گوشی جدید رنگ سفید رو خیلی شفاف نشون نمی داد و مایل به کرم نشون می داد نمایندگی ال جی هم گوشی رو نشون دادم گفتن متاسفانه ارزان شدن قیمت باعث شده از پنل ارزان تر استفاده کنند و واقعا کنتراست گوشی افت کرده بود البته تا حالا گوشی مشکل و یا خرابی نداشته
بعد از این موضوع واقعا از این شرکت بدبین شدم واقعا یک شرکت چقدر می تونه بی شرف باشه که بعد افت قیمت افت کیفیت هم همراه اون باشه
من تا حالا مدل های 47lb7200 و 49ub830t ال جی و 50w800 سونی رو داشتم
هر دو مدل ال جی متاسفانه کثیفی پنل رو هنگام تماشای فوتبال و حرکت دوربین به راست و چپ داشتن
W800 هم رنگ ها رو خیلی جذاب نشون نمی داد ولی کثیفی پنل نداشت متاسفانه باتوچه به وسواس مجبور شدم هر سه رو بفروشم و بیش از یک میلیون تا حالا متضرر شدم
اگه دقت کرده باشین تلویزیون های ال جی تو فروشگاه های خارجی ، هم قیمت سری ks سامسونگ اند که اونا قیمت های بالای ۶ میلیون دارند پس ال جی هم مثلا همین uh850 رو باید با همون قیمت بفروشه وقتی ال جی قیمت هاش زیر ۴ تومنه پس احتمال داره پنلش با پنل اون تلویزیونی که تو کشور های غربی می فروشه یکی نباشه ما هم این موضوع رو نفهمیم
الان تو سایت rtings اصلا اشاره ای به کثیفی پنل در هنگام تماشای فوتبال نکرده یا پخش نور از کناره ها رو بازم ذکر نکرده پس نتیجه می گیریم یا اونا درست بررسی نکردن یا شرکت ال جی با زدن پنل بی کیفیت تو خاورمیانه کلاه سر مردم می ذاره
امیدوارم ال جی سابقه خوب خودش رو با این حقه بازی ها خراب نکنه
منم کاملا با حرف شما موافقم که ال جی واسه خاورمیانه از پنل بی کیفیت استفاده میکنه که این موضوع تو پنلهای ۴ کی کاملا مشخصه من تو نت بررسی های زیادی از این مدل دیدم که حتی شکل و جنس بدنه تی وی هم با منطقه ما متفاوت بود حالا چه برسه به پنل ال جی واقعا سیاست کثیفی داره منکه کلا از ال جی دلسرد شدم ال جی فقط تمرکزش رو تو محصولات رده بالاش اولد گذاشته
ss_sadegh
15-04-2017, 01:52
دوستان ممکنه شرکت پنل رو از نوعی استفاده نکنه که در اروپا و آمریکا میگذاره ولی یک چیز قطعیه و اون اینکه بیشتر تلویزیون هایی که به عراق میفرسته و از اونجا به کردستان حمل میشه ریفربیش هست یعنی برگشتی کشورهای دیگه و یا برگشتی از سر خط تولید که مجددا در کارخانه تعمیر، بسته بندی و روانه بازار میشه البته بازار های بی در پیکر مثل عراق و افغانستان و آفریقا. همچنین استفاده از پنل های درجه دو هم بسیار مرسومه. ال جی پنلها رو خودش میسازه ولی در هنگام تواید خرابی های زیادی داره که هیچکدوم دور ریخته نمیشه بلکه تعمیر و باز تولید میشه.
دوستان مشکل اینجاست که ما برای بررسی تلویزیون های ال جی به سایت rtings
می ریم در حالی که پنل های الجی در سایت rtings با پنل های خاورمیانه ال جی
برای دو مدل یکسان یکی نیست و برای خاورمیانه از پنل بی کیفیت استفاده میشه
چطور میشه در خصوص صحت یا عدم صحت این موضوع به نتیجه قطعی رسید ؟ بنظرم با حدس و گمان نمیشه و باید دوستانی که بخاطر خرابی برد مجبور شدند پشت تلویزیون رو باز کنند یه عکس از لیبل و مدل پنل بگیرند تا دوستان متخصص و تعمیرکار نظر بدند که الجی پنلی که در این مدل استفاده کرده از چه نوع و مدلی میباشد .
بنظرم اگه بشه یه عکس از پشت پنل و لیبلش گرفت کاربر elesaeid خیلی خوب میتونه کمک و راهنمایی کنه ، ایشون در این زمینه خیلی فرد با تجربه و مطلعی هستند .
پس لطفا دوستانی که دسترسی و امکانش رو دارند زحمت عکس از پشت پنل رو بکشند تا بشه به یک نتیجه قطعی رسید .
reza1348_rezareza
15-04-2017, 10:24
میشه لطفا بیشتر توضیح بدی منظور از جذاب نبودن چه چیزه؟مثلا رنگها عیر طبیعی هستن؟
reza1348_rezareza
15-04-2017, 10:29
دوستان ممکنه شرکت پنل رو از نوعی استفاده نکنه که در اروپا و آمریکا میگذاره ولی یک چیز قطعیه و اون اینکه بیشتر تلویزیون هایی که به عراق میفرسته و از اونجا به کردستان حمل میشه ریفربیش هست یعنی برگشتی کشورهای دیگه و یا برگشتی از سر خط تولید که مجددا در کارخانه تعمیر، بسته بندی و روانه بازار میشه البته بازار های بی در پیکر مثل عراق و افغانستان و آفریقا. همچنین استفاده از پنل های درجه دو هم بسیار مرسومه. ال جی پنلها رو خودش میسازه ولی در هنگام تواید خرابی های زیادی داره که هیچکدوم دور ریخته نمیشه بلکه تعمیر و باز تولید میشه.
برندهای دیگه هم در بانه از همون بازار بی در و پیکره !چرا فقط الجی این مشکلات رو داره ؟(واقعا داره؟)
سامان سروی
15-04-2017, 21:25
رنگ ها خیلی اشباع نیستن یا به عبارتی کال هستن
با حرف شما کاملا موافق هستم در بازار ما به قول معروف جوجه را رنگ میزنند و جای قناری می دن دست مشتری. ولی بطور کلی من راجع به این تلوزیون خیلی تحقیق کردم و مشکلاتی شما با این تلوزیون داشتید کاربران اروپا و آمریکا هم داشتند، از جمله نشت نور ، مشکل در عمق و روی هم افتادن 3d و کثیفی پنل! فقط فرقش ما با اونا اینه که شما اگر تلوزیون را از گلد ایران هم بخری بگید بخاطر این مشکلات خوشت نیامد پسش نمیگیرند ولی اونجا راحت بدون هیچ حرف اضافی پس میفرستی ، جنسای بانه ای که جای خودشو داره خراب هم بشه دیگه رو دستت مونده
superstar 1
17-04-2017, 13:37
دوستان سلام
اینطور که من فهمیدم تلویزیونهای میان رده سامسونگ از سرعت هرتز پایین و زاویه دید پایین ولی از کنتراست و نوردهی و عمق رنگ مشکی خوب و بجا نگذاشتن تصویر یا همون نداشتن کثیفی پنل برخوردارن ودر مقابل تلویزیونهای میان رده ال جی از سرعت هرتز خوب به نسبت سامسونگ و زاویه دید خوب ..اما در مقابل شدت نور و کنتراست پایین و کثیفی پنل و عمق رنگ مشکی ضعیف بخاطر پنل ips..
:n13::n13:
بخدا منم مثل یه دوستمون که اوایل این تاپیک گفته بودن چشمام کور شد بس که الان 2-3 ماهه تو اینترنت سرچ میکنم تا واسه جهیزیه ام یه تلویزیون خوب بگیرم.دیوانه وار عاشق این تلویزیون شده بودم تا اینکه نظرات و مشکلات شمارو خوندم...الانم موندم چی انتخاب بکنم.7970 سامسونگ هم گزینه خوبی هست ولی هرتز پایینی داره(60هرتز).گزینه بعدی هم 49uh65200 گلدیرانه که نمیدونم اسم جهانیش چیه!!
hagijoon
17-04-2017, 23:12
دوستان سلام
اینطور که من فهمیدم تلویزیونهای میان رده سامسونگ از سرعت هرتز پایین و زاویه دید پایین ولی از کنتراست و نوردهی و عمق رنگ مشکی خوب و بجا نگذاشتن تصویر یا همون نداشتن کثیفی پنل برخوردارن ودر مقابل تلویزیونهای میان رده ال جی از سرعت هرتز خوب به نسبت سامسونگ و زاویه دید خوب ..اما در مقابل شدت نور و کنتراست پایین و کثیفی پنل و عمق رنگ مشکی ضعیف بخاطر پنل ips..
بخدا منم مثل یه دوستمون که اوایل این تاپیک گفته بودن چشمام کور شد بس که الان 2-3 ماهه تو اینترنت سرچ میکنم تا واسه جهیزیه ام یه تلویزیون خوب بگیرم.دیوانه وار عاشق این تلویزیون شده بودم تا اینکه نظرات و مشکلات شمارو خوندم...الانم موندم چی انتخاب بکنم.7970 سامسونگ هم گزینه خوبی هست ولی هرتز پایینی داره(60هرتز).گزینه بعدی هم 49uh65200 گلدیرانه که نمیدونم اسم جهانیش چیه!!
سلام دوست عزیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ بگم چون گفتی واسه جهیزیه میخوایی بگیری تو سامسونگ فقط دو یا سه مدل بیشتر بقیه اصلا کیفیت تصویر خوبی ندارن و واقعا ضعیف هستن من تو نمایشگاه سامسونگ رفتم و همه مدلها رو از نزدیک دیدم بهترینش ks9000 هستش که میتونم بگم کیفیتش محشره بعد اون ks8500 و ks8000 و تو مدلهای ۲۰۱۵ هم js9000 و js8000 بقیه مدلهای چنگی به دل نمیرنه اگه پولشو داری تو خرید ks9000 یا js9000 شک نکن و یک میلیون پایینترش هم ks8500 و js8000 و تو ال جی هم مدلهای oled که حرفی واسه گفتن نداره و در یک کلام عالیه و به غیر از این مدلهای ۴کی uf9500 و uf8500 خوبه ولی تو اونا هم همین مشکلات مدلهای uh رو داره ولی به نسبت به اونا کمتر و کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر تو مدلهای ۴ کی سونی هم همین مشکلات مدل uh ال جی موجوده ولی بازم با کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر ولی کیفیت صدای پایینتر نسبت به ال جی نتیجه گیری تحقیقات چندین ماهه بنده اگه پولت به ۶ یا ۷ میلیون میرسه تو خرید ks9000 شک نکن و js9000 اگه تو مایه های ۵تا ۶ ks8500 یا js8000 و اگه پایینتر بین ۳ تا ۵ uf8500.uh8500.xd850 یا بهترین کار اینه که چند ماه صبر کنی تا سری ۲۰۱۷ محصولات ال جی و سامسونگ و سونی وارد بازار بانه بشه تا هم اونا رو تست کنی و هم مدلهای پایینتر افت قیمت پیدا میکنن و انتخابات بیشتر میشه من خودم اخرین روش رو انتخاب کردم و چند ماه صبر میکنم تا انتخابهای بیشتری داشته باشم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.موفق باشید.
reza1348_rezareza
18-04-2017, 14:08
با استناد به rtings.com:
1-تفاوت قابل توجهی بین 8000 و 9000 نیست و ارزش پول بیشتر نداره.
چطور به این نتیجه رسیدی.؟مدل X930d سونی از نظر کیفیت تصویر حتی بالاتره.(باز بر اساس RTINGS) تو یک ویدئو در یوتیوب گفته میشد از نظر نمایش صحیح رنگ این مدل سونی بالاتر از ks9000.
amir_t6262
18-04-2017, 15:02
دوستان سلام
دو تا صفر را بردار، میشه مدل جهانی
البته به حساب نقد و بررسی مدلهای جهانی، نمونه ایرانی را انتخاب نکن. چون ممکن است کیفیت پنل هایی که در ایران استفاده میکنند، با آنچه در دیگر کشورها استفاده میشود، متفاوت باشد.
superstar 1
18-04-2017, 16:00
سلام دوست عزیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ بگم چون گفتی واسه جهیزیه میخوایی بگیری تو سامسونگ فقط دو یا سه مدل بیشتر بقیه اصلا کیفیت تصویر خوبی ندارن و واقعا ضعیف هستن من تو نمایشگاه سامسونگ رفتم و همه مدلها رو از نزدیک دیدم بهترینش ks9000 هستش که میتونم بگم کیفیتش محشره بعد اون ks8500 و ks8000 و تو مدلهای ۲۰۱۵ هم js9000 و js8000 بقیه مدلهای چنگی به دل نمیرنه اگه پولشو داری تو خرید ks9000 یا js9000 شک نکن و یک میلیون پایینترش هم ks8500 و js8000 و تو ال جی هم مدلهای oled که حرفی واسه گفتن نداره و در یک کلام عالیه و به غیر از این مدلهای ۴کی uf9500 و uf8500 خوبه ولی تو اونا هم همین مشکلات مدلهای uh رو داره ولی به نسبت به اونا کمتر و کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر تو مدلهای ۴ کی سونی هم همین مشکلات مدل uh ال جی موجوده ولی بازم با کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر ولی کیفیت صدای پایینتر نسبت به ال جی نتیجه گیری تحقیقات چندین ماهه بنده اگه پولت به ۶ یا ۷ میلیون میرسه تو خرید ks9000 شک نکن و js9000 اگه تو مایه های ۵تا ۶ ks8500 یا js8000 و اگه پایینتر بین ۳ تا ۵ uf8500.uh8500.xd850 یا بهترین کار اینه که چند ماه صبر کنی تا سری ۲۰۱۷ محصولات ال جی و سامسونگ و سونی وارد بازار بانه بشه تا هم اونا رو تست کنی و هم مدلهای پایینتر افت قیمت پیدا میکنن و انتخابات بیشتر میشه من خودم اخرین روش رو انتخاب کردم و چند ماه صبر میکنم تا انتخابهای بیشتری داشته باشم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.موفق باشید.
خخخخخخ.
نه داداش نهایت هزینه ام واسه خرید تا ۳/۵هستش.:n13:
superstar 1
18-04-2017, 16:06
راستش تو یوتیوپ یه فیلم دیدم در مورد مشکل این مدل که زمان تماشای فوتبال یه خط عمودی روشن رو صفحه بود واسه همین یه خرده دودل شدم:n36:
reza1348_rezareza
19-04-2017, 08:57
خخخخخخ.
نه داداش نهایت هزینه ام واسه خرید تا ۳/۵هستش.:n13:
sony 50w800c بگیر!یا با کمی بالاتر(حدود 500000 تومان) سایز 55 همین مدل.البته من 50 دارم خیلی هم رو تصویر وسواس دارم(تاکید میکنم اول کیفیت تصویر و بعد سایر چیزها ) بدون مقایسه با مدلهای دیگه ازش راضیم سه بعدی هم داره.
راستش تو یوتیوپ یه فیلم دیدم در مورد مشکل این مدل که زمان تماشای فوتبال یه خط عمودی روشن رو صفحه بود واسه همین یه خرده دودل شدم:n36:
ازین مدلاست که مشخصاتش دل میره ولی روی فاکتور های اصلی تصویر اشکالات جدی داره من هم دودل شدم و با راهنمایی هایی که کاربر ها کردن تصمیم گرفتم صبر کنم مدل 2017 بگیرم ! فعلا ال جی داره میگه خیلی خفنه و تکنولوژی nano display از quantom dot بالاتره ! هنوز بررسی تخصی نشده بیاد ببینیم چیکار کرده امیدوارم مشکلات این مدل شه و برخلاف تبلیغاتش واقعا یکاری کرده باشه. در کل اینو بگم با جستجو هایی که از مدل های مختلف داشتم تلوزیون های ال جی و سونی در مقایسه با سامسونگ بعد از چند سال کارکرد خرابی پنل بسیار پایینتر بوده. سامسونگ ظاهرش قشنگ ولی کیفیت ساختش پایینه نمیشه روش به عنوان تلوزیون عمری حساب کرد.
superstar 1
19-04-2017, 13:07
دوست عزیز به نظرم کار عاقلانه ای نیست آدم تو این سال ۲۰۱۷ بره تلویزیون فول اچدی بگیره.درسته محتواش فعلا کمه ولی فکرشو بکن داری با مروگرش وبگردی میکنی اوقته که متوجه میشی ریزترین متن تو صفحه رو میتونی با رزولوشن 4k راحت بخونی..حالا این یه نمونشه..درسته کیفیت اولین ملاکه تلویزیونه ولی با کمی امکانات میتونی بیشتر ازش لذت ببری مثلا بلوتوث که با هدفون میتونی آخر شب باهاش فیلم ببینی..
superstar 1
19-04-2017, 13:14
ازین مدلاست که مشخصاتش دل میره ولی روی فاکتور های اصلی تصویر اشکالات جدی داره من هم دودل شدم و با راهنمایی هایی که کاربر ها کردن تصمیم گرفتم صبر کنم مدل 2017 بگیرم ! فعلا ال جی داره میگه خیلی خفنه و تکنولوژی nano display از quantom dot بالاتره ! هنوز بررسی تخصی نشده بیاد ببینیم چیکار کرده امیدوارم مشکلات این مدل شه و برخلاف تبلیغاتش واقعا یکاری کرده باشه. در کل اینو بگم با جستجو هایی که از مدل های مختلف داشتم تلوزیون های ال جی و سونی در مقایسه با سامسونگ بعد از چند سال کارکرد خرابی پنل بسیار پایینتر بوده. سامسونگ ظاهرش قشنگ ولی کیفیت ساختش پایینه نمیشه روش به عنوان تلوزیون عمری حساب کرد.
ولی داداش من نمیتونم صبر کنم تا مدل ۲۰۱۷ بیاد چون همون مدلها هم تا بیاد به دست مشتری برسه وتا مشخص بشه که بازم اینا چه معایبی دارن خودش چند ماه طول میکشه..در حالی که من تا چند وقت دیگه باید خرید کنم چون عروسیم نزدیکه..:n40:
دوست عزیز به نظرم کار عاقلانه ای نیست آدم تو این سال ۲۰۱۷ بره تلویزیون فول اچدی بگیره.درسته محتواش فعلا کمه ولی فکرشو بکن داری با مروگرش وبگردی میکنی اوقته که متوجه میشی ریزترین متن تو صفحه رو میتونی با رزولوشن 4k راحت بخونی..حالا این یه نمونشه..درسته کیفیت اولین ملاکه تلویزیونه ولی با کمی امکانات میتونی بیشتر ازش لذت ببری مثلا بلوتوث که با هدفون میتونی آخر شب باهاش فیلم ببینی..
دوست عزیز اگه امکانات خیلی عالی و صدای بسیار با کیفیت و طراحی خوب میخوای تو خرید این مدل شک نکن ، من یکی از عواملی که باعث شده تو خرید سونی مردد بشم از دست دادن یه سری امکاناته که واقعا برام کاربردیه مثل همین مسئله انتقال صدای تیوی به هندزفری یا هدفون بلوتوث ، البته در کنار این محاسن خب یکی دوتا ضعفم داره و این تو هر مدل یا برندی صدق میکنه . برو بخر و حالشو ببر . موفق باشی
reza1348_rezareza
19-04-2017, 15:05
1-در مورد خواندن متن درسته که خودم تست نکردم ولی به نظر نمیاد که یک متن ناخوانا با full hd با 4K خوانا بشه.تصور کن یک خط یک سانتی رو با 20 تا نقطه و همون خط رو با 40 تا . فقط خط یک کم پرتر میشه.
2-در مورد صدا به نظر من به خاطر امواج مضر بهتره از هدفون با سیم استفاده کنی سونی هم که هدفون میخوره کافیه یک سیم رابط بلندتر بگیری وسیم رو از زیر فرش رد کنی(یا موکت!!) و عین شرایط بیسیم میشه.بدون ضررهای احتمالی زیاد.میدونی که هیچکس نمیاد روی میزان ضرر هدفون روی بدن و مغز تحقیق کنه.
3-کسی منکر مزیت 4K به full hd نیست.ولی باید دید برا این مزیت چقدر پول بیشتری داری میدی بدون استفاده آنچنانی.بخوای تصویر با کیفیت تر ببینی باید روی HDR بررسی کنی.
reza1348_rezareza
19-04-2017, 15:13
دوست عزیز اگه امکانات خیلی عالی و صدای بسیار با کیفیت و طراحی خوب میخوای تو خرید این مدل شک نکن ، من یکی از عواملی که باعث شده تو خرید سونی مردد بشم از دست دادن یه سری امکاناته که واقعا برام کاربردیه مثل همین مسئله انتقال صدای تیوی به هندزفری یا هدفون بلوتوث ، البته در کنار این محاسن خب یکی دوتا ضعفم داره و این تو هر مدل یا برندی صدق میکنه . برو بخر و حالشو ببر . موفق باشی
دوست عزیز بدون اینکه بخوام ضد حال بزنم چیزی رو که بیشترین برخورد و استفاده رو تو یک تی وی داره تصویره.تو داری یک تصویر نا مطلوب میبینی اذیتت میکنه (یا حداقل لذت کافی نمیده) اون وقت میتونی با دلخوشی از اینکه امکانات دیگه زیاده از میزان احساس بدت کم کنی؟به همین خاطره که بیش از هشتاد درصد قیمت فقط پنله.اون امکانات دیگر غیر از تصویر با چندتا ic ایجاد میشه.
elesaeid
19-04-2017, 21:59
سلام بر دوستان.بازم غیبت داشتم شرمنده.این آپلود سنتر ی که دوستمون معرفی کرد کار نمیکنه.اگر دوستان معرفی کنند من عکسهای ست خودمو آپ میکنم.
در رابطه با مدل 2017 من زیاد خوشبین نیستم.مدل 8000 که معماری rgbw داره که برای کاربرایی مثل شما مناسب نیست. مدل sj8500 هم طبق گفته ی rtings شبیه uh8500 هست.از همین تیپ پنلها استفاده میکنه و مزایا و معایب خودشو داره.
اما نکته ای که به نظر من میتونه صحت داشته باشه اینه که بسته به zone های مختلف ال جی از پنلهای سایتهای مختلف خودش استفاده میکنه.در نظر بگیرید تویوتا کمری تولید ژاپن و استرالیا و..... داریم.البته تویوتا هروقت باشه تویوتا هست اما با توجه به تجربه ی شخصیم مبتی بر باز کردن حداقل 50 مدل پنل و قبول این نکته که حتی داخل مغازه هم جابجایی پنل کار سخت و خطرناکیه،بنظر میرسه شرکتهای بزرگ تولید کننده تلویزیون چندین سایت تولید پنل در مناطق مختلف دارند.همین قضیه این احتمال و پررنگتر میکنه که پنلهای تولید شده مثلا برای فروش بخش خاورمیانه از کیفیت پایینتری برخوردار هستند.تصور کنین کیفیت باندهای پایونیر ویتنام با چین... هردو شرکت های زیرمجموعه اصلی پایونیر هستن اما معمولا کارهای سنگین و ساب های بزرگ به بخش ویتنامی سپرده میشد.یا همین l90 خودمون مدل ایرانخودرو ای با پارس خودرو ای هرکدوم داستانهای خاص خودشونو داره(نمونش کیفیت رنگ افتضاح ایرانخودرو که تقریبا روی سپر هر پژو و سمند ی میشه دید زود کچل میکنه).پس این مساله دور از واقعیت نیست و امکانش زیاده.حالا باید چیکار کرد؟
اولین ایراد اینه که معمولا دوستانی که اطلاعات جامعی در این زمینه دارند نمیتونن دل بکنن از تمام امکانات تلویزیون های رده بالا.کسی که 3 تومن پول داره و نقاط ضعف و قوت مثلا مدلهای w800 uh850 ku7500 و.... میدونه نباید دنبال معجزه باشه و باید ببینه نیازمندیه اصلیش چیه و از یک تلویزون در درجه اول چی میخواد بعد با توجه به نیازش اقدام به خرید کنه.مثلا من 3d و توان صدای بالا اصلا برام مهم نبود.اما پردازنده خوب و تماشای فیلم در تاریکی برام مهم بود.مثل کسایی که بین پژو پارس و سمند و 405 کل کل میکنن فکر نکنید.پولتون میرسه برید oled بخرید راحت... نه؟ببینید چیو از دست بدید غمش خوردنی تره!!! همونو بخرید
jabi7joon
19-04-2017, 22:15
مثلا من 3d و توان صدای بالا اصلا برام مهم نبود.اما پردازنده خوب و تماشای فیلم در تاریکی برام مهم بود.
سلام..مرصی..
خب منم دقیقا همینو می خوام.. سرعت و کیفیت تصویر..
انتخاب شما چی بوده؟
elesaeid
20-04-2017, 00:12
58uf830
.......
mahdisanishani
20-04-2017, 08:27
سلام بر دوستان.بازم غیبت داشتم شرمنده.این آپلود سنتر ی که دوستمون معرفی کرد کار نمیکنه.اگر دوستان معرفی کنند من عکسهای ست خودمو آپ میکنم.
در رابطه با مدل 2017 من زیاد خوشبین نیستم.مدل 8000 که معماری rgbw داره که برای کاربرایی مثل شما مناسب نیست. مدل sj8500 هم طبق گفته ی rtings شبیه uh8500 هست.از همین تیپ پنلها استفاده میکنه و مزایا و معایب خودشو داره.
اما نکته ای که به نظر من میتونه صحت داشته باشه اینه که بسته به zone های مختلف ال جی از پنلهای سایتهای مختلف خودش استفاده میکنه.در نظر بگیرید تویوتا کمری تولید ژاپن و استرالیا و..... داریم.البته تویوتا هروقت باشه تویوتا هست اما با توجه به تجربه ی شخصیم مبتی بر باز کردن حداقل 50 مدل پنل و قبول این نکته که حتی داخل مغازه هم جابجایی پنل کار سخت و خطرناکیه،بنظر میرسه شرکتهای بزرگ تولید کننده تلویزیون چندین سایت تولید پنل در مناطق مختلف دارند.همین قضیه این احتمال و پررنگتر میکنه که پنلهای تولید شده مثلا برای فروش بخش خاورمیانه از کیفیت پایینتری برخوردار هستند.تصور کنین کیفیت باندهای پایونیر ویتنام با چین... هردو شرکت های زیرمجموعه اصلی پایونیر هستن اما معمولا کارهای سنگین و ساب های بزرگ به بخش ویتنامی سپرده میشد.یا همین l90 خودمون مدل ایرانخودرو ای با پارس خودرو ای هرکدوم داستانهای خاص خودشونو داره(نمونش کیفیت رنگ افتضاح ایرانخودرو که تقریبا روی سپر هر پژو و سمند ی میشه دید زود کچل میکنه).پس این مساله دور از واقعیت نیست و امکانش زیاده.حالا باید چیکار کرد؟
اولین ایراد اینه که معمولا دوستانی که اطلاعات جامعی در این زمینه دارند نمیتونن دل بکنن از تمام امکانات تلویزیون های رده بالا.کسی که 3 تومن پول داره و نقاط ضعف و قوت مثلا مدلهای w800 uh850 ku7500 و.... میدونه نباید دنبال معجزه باشه و باید ببینه نیازمندیه اصلیش چیه و از یک تلویزون در درجه اول چی میخواد بعد با توجه به نیازش اقدام به خرید کنه.مثلا من 3d و توان صدای بالا اصلا برام مهم نبود.اما پردازنده خوب و تماشای فیلم در تاریکی برام مهم بود.مثل کسایی که بین پژو پارس و سمند و 405 کل کل میکنن فکر نکنید.پولتون میرسه برید oled بخرید راحت... نه؟ببینید چیو از دست بدید غمش خوردنی تره!!! همونو بخرید
سلام دوست عزیز .بازم ممنونم بابت مطلب خوب و مفیدات .سایت اپلود درسته
اگر باز نشد آدرس سایت رو کپی کن. ممنونم بابت لطف ات و همکاری
اگر بازم نشد تو تلگرام برام بفرست من از طرف شما به اشتراک میذارم
SHANISANI@
alishabani1358
20-04-2017, 08:27
سلام اگه از نرم افزار tapatalk استفاده کنید خودش سرور داره همون جا عکسها رو آپلود میکنه
superstar 1
20-04-2017, 13:06
دوستان مشکل کثیفی پنل مختص به این مدل نمیشه من دیروز رفتم نمایشگاه الجی حتی مدل ۶۵۲۰۰ گلدیران هم خطوط عمودی روشن زمانی که روی دمو بود دیده میشد..البته برای امثال ما که به این ریزه کاریها دقت میکنیم قابل رویت بود.من خودم الان چند ساله از مانیتور ۲۰اینچ السیدی سامسونگ واسه کامپیوترم استفاده میکنم و خیلی ازش راضی بودم تا اینکه بعد از خوندن نظرات شما در مورد نشت نور کنجکاو شدم و تو تاریکی شب از یه صفحه کاملا مشکی با گوشیم عکس گرفتم و قشنگ توش کلی نشت نور داشتکه اگه بتونم اپلود میکنم.در کل میخوام اینو بگم باید وسواسیت رو کنار بذاریم تا از تماشای تلویزیون لذت ببریم وگرنه خودمونو هی اذییت میکنیم.
سلام بر دوستان.بازم غیبت داشتم شرمنده.این آپلود سنتر ی که دوستمون معرفی کرد کار نمیکنه.
دوست عزیز لطفا سختش نکن که در آپلود سنتر حتما آپلودش کنی که بعد از یک مدت هم پاکش میکنه
از امکانات رایگان و مطمئن تر گوگل درایو و دراپ باکس استفاده کنی خیلی راحت تره.
عکس ها را داخل یک فلدر و یا فایل زیپ شده قرار بده و آن فلدر یا فایل زیپ را با به صورت لینک مستقیم شر کن.
دوستان مشکل کثیفی پنل مختص به این مدل نمیشه من دیروز رفتم نمایشگاه الجی حتی مدل ۶۵۲۰۰ گلدیران هم خطوط عمودی روشن زمانی که روی دمو بود دیده میشد..البته برای امثال ما که به این ریزه کاریها دقت میکنیم قابل رویت بود.من خودم الان چند ساله از مانیتور ۲۰اینچ السیدی سامسونگ واسه کامپیوترم استفاده میکنم و خیلی ازش راضی بودم تا اینکه بعد از خوندن نظرات شما در مورد نشت نور کنجکاو شدم و تو تاریکی شب از یه صفحه کاملا مشکی با گوشیم عکس گرفتم و قشنگ توش کلی نشت نور داشتکه اگه بتونم اپلود میکنم.در کل میخوام اینو بگم باید وسواسیت رو کنار بذاریم تا از تماشای تلویزیون لذت ببریم وگرنه خودمونو هی اذییت میکنیم.
تنها تلوزیونی که نشت نور نداره فقط OLED هستش، روی همین تلوزیون هم اگر local dim را خاموش کنید نشت نورش بهتر میشه.
jabi7joon
20-04-2017, 14:58
58uf830
.......
انتخاب خود شما همین هست؟ چرا تو rtings انقدر اینو کوبیدن؟
reza1348_rezareza
20-04-2017, 17:26
انتخاب خود شما همین هست؟ چرا تو rtings انقدر اینو کوبیدن؟
من که چیزی در مورد این مدل و کوبیدن اون تو rtings ندیدم.لطفا لینکش رو بذار!
amir_t6262
20-04-2017, 17:45
موضوعی که میگی کاملا درسته. پنلهای تلویزیون ساخت کارخانه های مختلف و با کیفیت و قیمت های متفاوت هست.
نمونه ش را در سامسونگ دیدم و یکی از دوستان راجع بهش مفصل توضیح داده که چطور بفهمید کدام پنل در تلویزیون شما استفاده شده و ساخت کجاست و با چه کیفیتی.
نمونه پنل هایی که در تلویزیون های سامسونگ استفاده میشه عبارتند از
A = Samsung Display
D = CMO (Chimei Innolux / Chilin
L = AUO (AU Optronics
R = AUO (AU Optronics
I = CPT (Chunghwa Picture Tube
P = CMI (Chimei Innolux
H = Sharp Display
S = Sharp / (Samsung China
B = Beijing Optoelectronics
در مورد LG هم قاعدتا باید چنین موردی باشه .
بهمین خاطر میگویم که براساس نقد و بررسی های جهانی، مدلهای داخلی را مقایسه نکنید. چون کیفیت پنل های استفاده شده برای کشورهای مختلف متفاوته.
jabi7joon
20-04-2017, 17:51
من که چیزی در مورد این مدل و کوبیدن اون تو rtings ندیدم.لطفا لینکش رو بذار!
البته این در مورد UF8500 هست..ولی خب فرقی با 8300 نداره..
The LG UF8500 4k UHD LED TV has worse picture quality than average, especially in a dark room.
اولین جمله ای که گفتن اینه..
کیفیت تصویرش از متوسط هم پایین تره..بخصوص تو اتاق تاریک..
superstar 1
20-04-2017, 18:33
تنها تلوزیونی که نشت نور نداره فقط OLED هستش، روی همین تلوزیون هم اگر local dim را خاموش کنید نشت نورش بهتر میشه.
اره بخدا....واقعا اولد محشره.دیروز تو نمایشگاه از نزدیک دیدم هیچ ضعفی نداشت.ایکاش قیمت اولد هم طوری بشه که هر کس تو خونه داشته باشه..
reza1348_rezareza
21-04-2017, 00:20
اولین جمله ای که گفتن اینه..
کیفیت تصویرش از متوسط هم پایین تره..بخصوص تو اتاق تاریک..
یکی نیستند.یک اختلاف عمده پنل یکی IPS ولی اون یکی VA .
reza1348_rezareza
21-04-2017, 11:15
اره بخدا....واقعا اولد محشره.دیروز تو نمایشگاه از نزدیک دیدم هیچ ضعفی نداشت.ایکاش قیمت اولد هم طوری بشه که هر کس تو خونه داشته باشه..
LG OLED TV 55EG910V همش 700000 تومان از UH850 گرانتره.البته 4K نیست.
jabi7joon
22-04-2017, 02:28
یکی نیستند.یک اختلاف عمده پنل یکی IPS ولی اون یکی
VA .
یعنی شما میگی 8300 از 8500 بهتره؟
reza1348_rezareza
22-04-2017, 09:05
به راحتی نمیشه گفت کدوم بهتره.بستگی داره به اینکه چی برات مهمتره.با توجه به بررسیهای دوست عزیزمون elesaeid
من خودم 8300 رو ترجیح میدم.
reza1348_rezareza
22-04-2017, 09:34
اینجا توضیح داده که uf8300 اصلا بررسی نشده. این مدل رو باید کشف elesaeid اعلام کرد شاید تنها مدل الجی تو دنیا که پنل IPS نداره!(البته در lcd نه oled).
jabi7joon
22-04-2017, 11:04
به راحتی نمیشه گفت کدوم بهتره.بستگی داره به اینکه چی برات مهمتره.با توجه به بررسیهای دوست عزیزمون elesaeid
من خودم 8300 رو ترجیح میدم.
بین این و w800 کدومو ترجیح میدین؟
اون پست سعید رو که توضیح داده میدونین کجاست؟ لینک میذارین؟
ممنون..
مشکل من انتخاب بین 55 و 49 هست البته..
و اینکه این تی وی با سایز 58 قیمتش 3700 هست
reza1348_rezareza
22-04-2017, 11:24
بهترین شرایط برا انتخاب بین دو مدل اینه که هردو رو کنار هم تو شرایط یکسان تست کنی.غیر از این به این راحتی نمیشه گفت کدوم بهتره.(البته در بازار ما!متاسفانه)
روی نام ایشون کلیک کن تمام پستهاش میاد.
حتما 55 بگیر.اگه 49 بگیری احتمال خیلی زیاد پشیمان میشی چرا 55 (یا بالاتر!) نگرفتی.
jabi7joon
22-04-2017, 21:22
موضوعی که میگی کاملا درسته. پنلهای تلویزیون ساخت کارخانه های مختلف و با کیفیت و قیمت های متفاوت هست.
در مورد LG هم قاعدتا باید چنین موردی باشه .
بهمین خاطر میگویم که براساس نقد و بررسی های جهانی، مدلهای داخلی را مقایسه نکنید. چون کیفیت پنل های استفاده شده برای کشورهای مختلف متفاوته.
سلام..
در مورد سونی هم به همین صورته امیر خان؟
در ضمن ممنون از زیرنویس های عالی شما.. دلم نیومد نگم..
amir_t6262
22-04-2017, 22:30
سلام..
در مورد سونی هم به همین صورته امیر خان؟
در ضمن ممنون از زیرنویس های عالی شما.. دلم نیومد نگم..
سلام و ممنون.
حقیقتش چون من خودم سامسونگ خریدم، خیلی در موردش تحقیق کردم.
دیگر برندها را نمیدانم ولی بنظرم همینطور است و سازندگان مختلفی پنل های سایر برندها را هم میسازند.
سلام ، من روز چهارشنبه سوری از بانه lg 850v سایز 55 اینچ خریدم 4.050.000 و تا به امروز با این tv فوتبال sd و hd و فیلم 3d و 4k و برنامه خندوانه و 90tv را تماشا کردم.
اما متوجه مشکل کثیفی پنل و خطوطی عمودی و... نشدم! همچنین تا حالا از ر-سـ-یـ-و-ر- داخلی این tv هم محض اطمینان استفاده نکردم :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jabi7joon
23-04-2017, 02:33
سلام و ممنون.
حقیقتش چون من خودم سامسونگ خریدم، خیلی در موردش تحقیق کردم.
دیگر برندها را نمیدانم ولی بنظرم همینطور است و سازندگان مختلفی پنل های سایر برندها را هم میسازند.
شما چه مدلی از سامسنگ رو تهیه کردین؟
سلام ، من روز چهارشنبه سوری از بانه lg 850v سایز 55 اینچ خریدم 4.050.000 و تا به امروز با این tv فوتبال sd و hd و فیلم 3d و 4k و برنامه خندوانه و 90tv را تماشا کردم.
اما متوجه مشکل کثیفی پنل و خطوطی عمودی و... نشدم! همچنین تا حالا از ر-سـ-یـ-و-ر- داخلی این tv هم محض اطمینان استفاده نکردم :)
دوست عزیز یا درست دقت نکردید و یا اینکه شاید پنل شما این مشکل رو نداره که این مورد رو خیلی بعید میدونم ، لطفا تو یوتیوب ویدئوهای Dirty Screen رو ملاحظه بفرمایید شاید بیشتر کمک کنه که متوجه این مشکل بخصوص در تصاویر فوتبال و زمان حرکت دوربین به چپ و راست بشید .
amir_t6262
23-04-2017, 17:44
شما چه مدلی از سامسنگ رو تهیه کردین؟
قضیه تلویزیون خریدن ما برای 5-6 سال قبل است. مدل es6950 سامسونگ.
superstar 1
23-04-2017, 22:29
دوست عزیز یا درست دقت نکردید و یا اینکه شاید پنل شما این مشکل رو نداره که این مورد رو خیلی بعید میدونم ، لطفا تو یوتیوب ویدئوهای Dirty Screen رو ملاحظه بفرمایید شاید بیشتر کمک کنه که متوجه این مشکل بخصوص در تصاویر فوتبال و زمان حرکت دوربین به چپ و راست بشید .
اقادانیال سلام
تا اونجایی که یادم میاد شما از تلویزیونتون خیلی راضی بودین..یعنی برای شماهم این مشکلاتو داره؟
اقادانیال سلام
تا اونجایی که یادم میاد شما از تلویزیونتون خیلی راضی بودین..یعنی برای شماهم این مشکلاتو داره؟
بنده به غیر از مشکل کثیفی پنل از همه موارد دیگه این تیوی راضی هستم و ازش لذت میبرم ، کثیفی پنل هم فقط تو فوتبال به چشم میاد . اون دوستمون هم که گفتند کثیفی پنل رو تو این تیوی ندارند مطمئنم خوب دقت نکردند .
elesaeid
27-04-2017, 22:36
سلام بر دوستان خوب و با محبت.واقعا لذت می برم ازینکه می بینم یه سری آدمها بدون هیچ چشم داشتی میان و تمام اطلاعاتی که مدتها طول کشید تا بدستشون بیارن ، بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدن و برای ما هم وقت میذارن.ممنون از اقا امیر.
اون دوستمون که سوال کرد در مورد سونی هم صدق میکنه یا نه؟!. اصلا شک نکن چون سونی برخلاف سامسونگ و ال جی تولید کننده پنل نییست و در واقع بسته به اینترفیس خروجی تصویرش که یا V-by-One هست یا LVDS میاد از شرکتهای تولید کننده پنل میخره و خودش روی امکانات نرم افزاری و میان افزاری ست هاش کار میکنه.به عنوان مثال همه میدونن یکی از بهترین موتورهای تصویر متعلق به سونی هست و بهترین RESIZEها و نمایش رنگ ها و داره.
در مورد 8300 و 8500 هم اصلا اشتباه نکن.اساس تکنولوژی تصویر این 2 مدل باهم فرق داره.یکی SUPER MVA و اونیکی IPS.دقت کنید خیلی از تلویزون های پاناسونیک با قیمت های نجومی در سایز 58 تولید میشه و با توجه به تحقیقات من بزرگترین تولید کننده پنل در سایز 58 اینولوکس هست که ال جی هم در این مدل از همین پنل مشترک با پاناسونیک استفاده کرده.اینولوکس در این پنل از پروتکل ارتباطی V-by-One استفاده کرده که یکی از جدیدترین پروتکل هاست بطوری که وقتی من تلویزیون و باز کردم از تعجب شاخ در آوردم که برد تیکان چقد کوچیک و جمه و جور شد و چطور با این حجم کم 4K ساپورت میکنه.عرض کردم تنها مورد آزاردهنده در این ست زاویه دید محدود اونه.همین.
یه چیززم در مورد LED بگم..... به عنوان کسی که همیشه عاشق تکنولوژی بوده به این نتیجه رسیدم که وقتی تکنولوژی به آخرای عمرش میرسه به طرفدارهاش یه حس بدی و القا میکنه و کسایی که خیلی باهاش ارتباط داشتن متوجه این قضیه میشن.به عنوان مثال تلفن همراه.چندسال پیش کاملا مشخص بود جاوا نمیتونه پایدار بمونه و سیستم عامل سیمبین هم در اون حد نیست.یا مثل عدد مگا پیکسل دوربین گوشی ها!!.تا پارسال کاملا مشخص بود که دیگه دارن شورشو در میارن و مثلا سونی Z5 الزاما با بیشتر کردن مگاپیکسل تا 23 کیفیتو بهتر نکرده!.الان اومدن رو 2 دوربینه.. اینم یه عمری داره تا ایده جدید بیاد!.امروز یه مطلب میخوندم فیسبوک گفت تا 2026 عینک های هوشمند میاره که LCD شفاف دارن و ذهن طرفو میخونن و کاملا جایگزین گوشی های هوشمند میشن!!.الان S8 اومده بازار وقتی دستت میگیری انگار کل گوشی LCD شده ولی توو ذهنت از خودت سوال میکنی تا کجا؟؟؟!!! نهایتا 100% گوشی بشه صفحه نمایش باز دردی دوا نمیشه تا یه ایده جدید بیاد مثل فیسبوک.
آینده متعلق به OLEDهست.وقتی تصاویرو می بینی واقعا لذت میبری(البته با محتوای خوب).تنها گیر OLED خیرگی تصاویر استاتیک و تنها سوال باقی مونده از این تکنولوژی عمر LEDهای اونه وگرنه از هر لحاظ شک نکنید آینده برای OLED هست.دیگه تکنولوژی های کریستال نانو و کالر پرایمو و..... اینا همش شده دست و پا زدن توو LCD!!.وقتی ال جی الان چندین ساله داره IPS تولید میکنه و همچنان کنتراست ها رنج 1000 میچرخه و کثیفی پنل دارید و سامسونگ هم توو LCDهای 5 سال پیشش زاویه دید 25 درجه میداد و الان میانگین 20 درجه میده کاملا مشخصه اینا همش دست و پا زدن این تکنولوژیه و باید یواش یواش بره گاراژ!!.ببخشید جوگیر شدم!.الان عکسها و آپ میکنم
elesaeid
27-04-2017, 23:06
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.