مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016
Soroush-S
27-04-2017, 23:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل بانه ای هست یا گلدیران ؟
پشت TV خورده made in korea ?:n13:
سلام بر دوستان خوب و با محبت.واقعا لذت می برم ازینکه می بینم یه سری آدمها بدون هیچ چشم داشتی میان و تمام اطلاعاتی که مدتها طول کشید تا بدستشون بیارن ، بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدن و برای ما هم وقت میذارن.ممنون از اقا امیر.
اون دوستمون که سوال کرد در مورد سونی هم صدق میکنه یا نه؟!. اصلا شک نکن چون سونی برخلاف سامسونگ و ال جی تولید کننده پنل نییست.....
ممنون.
خیلی عالی بود و شخصا لذت بردم مخصوصا از نتیجه گیری منطقی تون.
درمورد شرکتهایی مثل سونی و فیلیپس و پاناسونیک جالب اینکه اینها در برخی از مدلهاشون از LG پنلهاشون رو میخرن چه IPS و چه جدیدا OLED
elesaeid
28-04-2017, 00:14
بانه.بله کره ای هست
elesaeid
28-04-2017, 00:18
نظر لطفتونه.بله من هفته قبل یک نمونه تلویزیون توشیبا تعمیر کردم (مشکل بکلایت)که پنلش ال جی بود.اگر خواستید عکسشم آپ میکنم
alishabani1358
28-04-2017, 00:26
نظر لطفتونه.بله من هفته قبل یک نمونه تلویزیون توشیبا تعمیر کردم (مشکل بکلایت)که پنلش ال جی بود.اگر خواستید عکسشم آپ میکنم
سلام و وقت بخیر
از uh850v عکسی ندارید?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
55" UHD 4K Curved Smart TV JUC7920 Series 7 دوستان نظرتون درباره این مدل سامسونگ چیه
reza1348_rezareza
01-05-2017, 10:59
ممنون.
خیلی عالی بود و شخصا لذت بردم مخصوصا از نتیجه گیری منطقی تون.
درمورد شرکتهایی مثل سونی و فیلیپس و پاناسونیک جالب اینکه اینها در برخی از مدلهاشون از LG پنلهاشون رو میخرن چه IPS و چه جدیدا OLED
پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD).من خودم یک پاناسونیک مدل هشت سال پیش دارم هنوز کیفیت تصویرش از چند مدل الجی که دیدم بهتره.(الجی هم بانه ای که میگن کره ای اصل هستش و هم گلدیرانی!).البته مدلهای جدید پاناسونیک رو
تا حالا ندیدم که خوب تو بازار خیلی هم کمه.
قابل توجه اینکه کیفیت تصویر یک قسمتش پنله(نمیدونم چند درصد)و پردازش تصویر هم مهمه.به همین خاطر ممکنه سونی و الجی هردو از یک پنل استفاده کنن ولی با کیفیت تصویر متفاوت.
بر خلاف تصور OLED اختراع الجی نیست بلکه اصلش برا کداک هست
jabi7joon
01-05-2017, 13:53
سلام بر دوستان خوب و با محبت.واقعا لذت می برم ازینکه می بینم یه سری آدمها بدون هیچ چشم داشتی میان و تمام اطلاعاتی که مدتها طول کشید تا بدستشون بیارن ، بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدن و برای ما هم وقت میذارن.ممنون از اقا امیر.
اون دوستمون که سوال کرد در مورد سونی هم صدق میکنه یا نه؟!. اصلا شک نکن چون سونی برخلاف سامسونگ و ال جی تولید کننده پنل نییست و در واقع بسته به اینترفیس خروجی تصویرش که یا V-by-One هست یا LVDS میاد از شرکتهای تولید کننده پنل میخره و خودش روی امکانات نرم افزاری و میان افزاری ست هاش کار میکنه.به عنوان مثال همه میدونن یکی از بهترین موتورهای تصویر متعلق به سونی هست و بهترین RESIZEها و نمایش رنگ ها و داره.
در مورد 8300 و 8500 هم اصلا اشتباه نکن.اساس تکنولوژی تصویر این 2 مدل باهم فرق داره.یکی SUPER MVA و اونیکی IPS.دقت کنید خیلی از تلویزون های پاناسونیک با قیمت های نجومی در سایز 58 تولید میشه و با توجه به تحقیقات من بزرگترین تولید کننده پنل در سایز 58 اینولوکس هست که ال جی هم در این مدل از همین پنل مشترک با پاناسونیک استفاده کرده.اینولوکس در این پنل از پروتکل ارتباطی V-by-One استفاده کرده که یکی از جدیدترین پروتکل هاست بطوری که وقتی من تلویزیون و باز کردم از تعجب شاخ در آوردم که برد تیکان چقد کوچیک و جمه و جور شد و چطور با این حجم کم 4K ساپورت میکنه.عرض کردم تنها مورد آزاردهنده در این ست زاویه دید محدود اونه.همین.
یه چیززم در مورد LED بگم..... به عنوان کسی که همیشه عاشق تکنولوژی بوده به این نتیجه رسیدم که وقتی تکنولوژی به آخرای عمرش میرسه به طرفدارهاش یه حس بدی و القا میکنه و کسایی که خیلی باهاش ارتباط داشتن متوجه این قضیه میشن.به عنوان مثال تلفن همراه.چندسال پیش کاملا مشخص بود جاوا نمیتونه پایدار بمونه و سیستم عامل سیمبین هم در اون حد نیست.یا مثل عدد مگا پیکسل دوربین گوشی ها!!.تا پارسال کاملا مشخص بود که دیگه دارن شورشو در میارن و مثلا سونی Z5 الزاما با بیشتر کردن مگاپیکسل تا 23 کیفیتو بهتر نکرده!.الان اومدن رو 2 دوربینه.. اینم یه عمری داره تا ایده جدید بیاد!.امروز یه مطلب میخوندم فیسبوک گفت تا 2026 عینک های هوشمند میاره که LCD شفاف دارن و ذهن طرفو میخونن و کاملا جایگزین گوشی های هوشمند میشن!!.الان S8 اومده بازار وقتی دستت میگیری انگار کل گوشی LCD شده ولی توو ذهنت از خودت سوال میکنی تا کجا؟؟؟!!! نهایتا 100% گوشی بشه صفحه نمایش باز دردی دوا نمیشه تا یه ایده جدید بیاد مثل فیسبوک.
آینده متعلق به OLEDهست.وقتی تصاویرو می بینی واقعا لذت میبری(البته با محتوای خوب).تنها گیر OLED خیرگی تصاویر استاتیک و تنها سوال باقی مونده از این تکنولوژی عمر LEDهای اونه وگرنه از هر لحاظ شک نکنید آینده برای OLED هست.دیگه تکنولوژی های کریستال نانو و کالر پرایمو و..... اینا همش شده دست و پا زدن توو LCD!!.وقتی ال جی الان چندین ساله داره IPS تولید میکنه و همچنان کنتراست ها رنج 1000 میچرخه و کثیفی پنل دارید و سامسونگ هم توو LCDهای 5 سال پیشش زاویه دید 25 درجه میداد و الان میانگین 20 درجه میده کاملا مشخصه اینا همش دست و پا زدن این تکنولوژیه و باید یواش یواش بره گاراژ!!.ببخشید جوگیر شدم!.الان عکسها و آپ میکنم
سعید خان عالی بود..
عرض شود من متوجه زاویه دید نمیشم..یعنی چقدر اگه از بغل نگاه کنی تصویر تیره تر میشه..؟
و اینکه وخامت اوضاع قابل تحمل هست یا نه؟
بین تی وی خودت و سونی w800c کدومش بهتره؟
قیمت 58 تی وی شما که عالیه..
یه مقداری در مورد سرعتش و بقیع چیزاش توضیح می فرمایید؟
پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD)......
تقریبا تمام شرکتهای بزرگ و معروف مثل سونی،فیلیپس،پاناسونیک برای تولید تلوزیون OLED دارند پنلشون رو از LG میگیرند اما از موتور پردازش تصویرخودشون استفاده میکنند و همینجاست که تفاوت تصویر بین برندهای مختلفی که از یک نوع پنل مشابه استفاده میکنند بچشم میاد.
پارسال پاناسونیک مدعی بود پنلی از نوع IPS تولید کرده که نسبت کنتراست تصویر 1:1000000 داره و این کنتراست بینظیر رو با استفاده از سلولهای نوری جدید قابل تنظیم به دست آورده که از کریستال مایع تشکیل شدند و با قرار گرفتن سلولهای تنظیم شوندهی نوری جدید پشت سلولهای پنل IPS، مانیتور قادره انتقال نور در ازای هر پیکسل را کنترل کنه و با این فناوری، مشکل نشت نور در پیکسلهای همسایه را نیز حل کنه.
این که این تکنولوژی چقدر به حقیقت پیوسته اش رو نمیدونم.
اما همین موضوع تعطیلی خط تولید در این کارخونه نشون میده که دیگه تولید پنل براشون توجیح اقتصادی نداشته و برای همین دست از تولید کشیدند.
elesaeid
02-05-2017, 16:14
پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD).من خودم یک پاناسونیک مدل هشت سال پیش دارم هنوز کیفیت تصویرش از چند مدل الجی که دیدم بهتره.(الجی هم بانه ای که میگن کره ای اصل هستش و هم گلدیرانی!).البته مدلهای جدید پاناسونیک رو
تا حالا ندیدم که خوب تو بازار خیلی هم کمه.
قابل توجه اینکه کیفیت تصویر یک قسمتش پنله(نمیدونم چند درصد)و پردازش تصویر هم مهمه.به همین خاطر ممکنه سونی و الجی هردو از یک پنل استفاده کنن ولی با کیفیت تصویر متفاوت.
بر خلاف تصور OLED اختراع الجی نیست بلکه اصلش برا کداک هست
سلام.خیلی خوبه که اینطوری با لینک و با استناد به سایت های معتبر مطالب و مطرح می کنید.ممنون.لینک اولی که گذاشتید و کامل خوندم و دقیقا مثل مطالبی که من مطرح کردم که گفتم در سایز 58 معمولا از پنل اینولوکس استفاده میشه، این سایت هم بیان کرد که پاناسونیک برای مدلهای بالا تولیدات خودش از ips استفاده میکرد که چون این قضیه انتظارات مشتریان و برآورده نمی کرد پاناسونیک مجبور شد که از تولیدکنندگان پنلهای va منجمله اینولوکس خرید کنه.
تحقیقات بنده نشون میده که حتی قبل از اینکه پاناسونیک بطور رسمی از تولید پنل کنار بکشه طی چندسال اخیر بیشتر مصرف کننده پنل بوده و ترجیح داده مثل سونی عمل کنه.بنده 2 ست پاناسونیک و تعمیر کردم که هر2 پنلشون ال جی بود.در سایت panelook هم که برید کاملا مشخصه که تولیداتش محدود بود و بیشتر پنل هایی برای مصارف پزشکی و خودرو میزنه.
پردازش تصویر بسیار مهمه و ال جی و vizio ضعیف ترین ها در این بخش هستند.
در حال حاضر یکه تاز oled ال جی هست.امیدوارم با ورود شرکت های تایوانی هم قیمت ها رقابتی تر بشه و هم اینکه نواقص تولیدات ال جی مثل ABL برطرف بشه . به شخصه چون ضعف بزرگ eg910 و در abl میدونم و تصویرشو دیدم واقعا رو اعصابم رفت!.ممنونم
elesaeid
02-05-2017, 21:03
سعید خان عالی بود..
عرض شود من متوجه زاویه دید نمیشم..یعنی چقدر اگه از بغل نگاه کنی تصویر تیره تر میشه..؟
و اینکه وخامت اوضاع قابل تحمل هست یا نه؟
بین تی وی خودت و سونی w800c کدومش بهتره؟
قیمت 58 تی وی شما که عالیه..
یه مقداری در مورد سرعتش و بقیع چیزاش توضیح می فرمایید؟
سلام.با توجه به سایز بزرگ این ست حتی اگه از نزدیک هم بهش نگاه کنید گوشه های تصویر کدرتر از وسط اونه!!.باید حتما یه فاصله ی تقریبی 3 متری ازش داشته باشید و در این فاصله میتونید یکم به زوایا هم حرکت کنید.به نظر من زاویه دیدش از پنلهای va دیگه هم کمتر و شاید حدودا 10 درجه بشه.برای من فقط این مورده که آزاردهندست.اگر روشنایی کم و کنترل معمولی w800 آزاردهنده نیست براتون من پیشنهادم w800هست به چند دلیل!.کیفیت قطعات بهتر،انکودر تصویر بهتر،سایز معقول،فراوانی قطعات و بردها(در صورت خرابی).البته صدای سونی معمولا بی کیفیت تر از بقیه برند ها هست اما به شخصه با کنترل و پلتفرم ال جی خیلی ارتباط برقرار میکنم.ضمن اینکه صدای خوبی داره.
در مورد قیمت هم بگم وقتی داشتم از بانه میخریدم طرف گفت اولین فروش ما در این مدل هست!.در صورتی که مثلا 400 تا uh850 فروختیم بیا و نگیر این مدلو!.من به قیمت بیشتری خریدم(3930000) خریدم و چون سایزش بزرگ بود به یک باره قیمت کرایه اش بالا رفت(دقیقا 10سانت از ماشین میزنه بیرون!)مجبور شدن با کامیونت حمل مرغ بیارنش :) . ولی خوب من ترسم از eg910 بخاطر abl و عمر پنل بود وگرنه میخریدمش.بازم امری بود درخدمتم
reza1348_rezareza
03-05-2017, 11:32
سلام.با توجه به سایز بزرگ این ست حتی اگه از نزدیک هم بهش نگاه کنید گوشه های تصویر کدرتر از وسط اونه!!.باید حتما یه فاصله ی تقریبی 3 متری ازش داشته باشید و در این فاصله میتونید یکم به زوایا هم حرکت کنید.به نظر من زاویه دیدش از پنلهای va دیگه هم کمتر و شاید حدودا 10 درجه بشه.برای من فقط این مورده که آزاردهندست.اگر روشنایی کم و کنترل معمولی w800 آزاردهنده نیست براتون من پیشنهادم w800هست به چند دلیل!.کیفیت قطعات بهتر،انکودر تصویر بهتر،سایز معقول،فراوانی قطعات و بردها(در صورت خرابی).البته صدای سونی معمولا بی کیفیت تر از بقیه برند ها هست اما به شخصه با کنترل و پلتفرم ال جی خیلی ارتباط برقرار میکنم.ضمن اینکه صدای خوبی داره.
در مورد قیمت هم بگم وقتی داشتم از بانه میخریدم طرف گفت اولین فروش ما در این مدل هست!.در صورتی که مثلا 400 تا uh850 فروختیم بیا و نگیر این مدلو!.من به قیمت بیشتری خریدم(3930000) خریدم و چون سایزش بزرگ بود به یک باره قیمت کرایه اش بالا رفت(دقیقا 10سانت از ماشین میزنه بیرون!)مجبور شدن با کامیونت حمل مرغ بیارنش :) . ولی خوب من ترسم از eg910 بخاطر abl و عمر پنل بود وگرنه میخریدمش.بازم امری بود درخدمتم
ضمن تشکر از شما دوست عزیز که اطلاعات خودتون رو در اختیار میزارین در مورد نور کم W800 ملاکت سایت rtings یا تجربه خودت؟من قبل ازخرید این مدل از چند تا مغازه دار که مدلهای مختلف رو داشتند.سئوال میکردم همه نه تنها این اشکالو قبول نداشتن بلکه میگفتن بهتر از سامسونگ و الجی هست.به نظر خودم البته وقتی که کنتراست و روشنایی حداکثر باشه روشنایی خوبه و حتی گاها زننده هم هست وباید کمتر بشه.ممنون میشم توضیح بدین!
jabi7joon
03-05-2017, 14:12
ممنون سعید خان بابت توضیحات..
عرض شود
- من با توجه به اینکه استفاده اصلیم دیدن فیلم هست و معمولا جلو تلویزیون و تو تاریکی کامل , دراز میکشم پس خرید این تی وی منو راضی نخواهد کرد..
- صدای خود تی وی اصلا مهم نیست..چون اسپیکر دارم..
- ریموت هم اگر ساده باشه بازم برام فرقی نمی کنه..
- مهمترین فاکتورهایی که مورد نظرم هست کیفیت تصویر و پرفورمنس تی وی هست..
- هیچ علاقه ای به 3D ندارم..
با این اوصاف پیشنهاد شما چیه؟
farshid_titan
10-05-2017, 22:01
سلام شب خوش دوستان اهل فن من تلویزیون رو تهیه کردم تازه بعد یه ایراد داره اوئنم اینه رو کانالایی که اچ دی نیست یه نور سفید رنگ پایین پایین تلویزیون تکون میخوره هی هی میره هی میاد بعضی وقتا هم رنگی میشه بالی بالی صفحه یه خط در حد یه میل هست یا کمتر هی بازی میکنه رو صفحه رو اعصابه به نظرتون مشکل داره؟چه راه حلی هست؟:n03::n03:
سلام شب خوش دوستان اهل فن من تلویزیون رو تهیه کردم تازه بعد یه ایراد داره اوئنم اینه رو کانالایی که اچ دی نیست یه نور سفید رنگ پایین پایین تلویزیون تکون میخوره هی هی میره هی میاد بعضی وقتا هم رنگی میشه بالی بالی صفحه یه خط در حد یه میل هست یا کمتر هی بازی میکنه رو صفحه رو اعصابه به نظرتون مشکل داره؟چه راه حلی هست؟:n03::n03:
سلام
مبارک باشه و امیدوارم حسابی ازش لذت ببری.
با نوجه به قیمت و کیفیت تصویر و امکانات تلوزیون خوبی خریدی.
نه اقا مشکلی نیست و این موارد تقریبا توی همه تلوزیونهایی که Edge Led هستند کم و بیش و جود داره و پیش میاد.
شما این دو کار رو امتحان کن ببین مشکل حل یا کمتر میشه:
1-برو به مسیر زیر و این تنظیمات رو انجام بده:
Menu->All Settings->Picture->Picture Mode Settings->Picture Options->LED Local Dimming
توی این قسمت میتونید از گزینه High یا Medium استفاده کنید که اون نوری که گفتید میاد میره کمتر بشه.
2-Menu->All Settings->Picture->Aspect Ratio
توی این گزینه شما تنظیمات رو بزار روی 16:9 و اگه گزینه Aspect Ratio روشنه میتونی خاموش کنی که اون خط رنگی که بیشتر موقع تبلیغات توی کانالهای HD دیده میشه حذف بشه اما درکل روی این گزینه شما تصویز بهتری خواهی داشت.
البته این گزینه Aspect Ratio رو فقط روی کانالهای HD میتونی روشن یا خاموشش کنید.
اگر تونستی یه عکس هم از مشکل اون نوره که میگی هی میاد و میره بذار.
farshid_titan
12-05-2017, 14:07
سلام
مبارک باشه و امیدوارم حسابی ازش لذت ببری.
با نوجه به قیمت و کیفیت تصویر و امکانات تلوزیون خوبی خریدی.
نه اقا مشکلی نیست و این موارد تقریبا توی همه تلوزیونهایی که Edge Led هستند کم و بیش و جود داره و پیش میاد.
شما این دو کار رو امتحان کن ببین مشکل حل یا کمتر میشه:
1-برو به مسیر زیر و این تنظیمات رو انجام بده:
Menu->All Settings->Picture->Picture Mode Settings->Picture Options->LED Local Dimming
توی این قسمت میتونید از گزینه High یا Medium استفاده کنید که اون نوری که گفتید میاد میره کمتر بشه.
2-Menu->All Settings->Picture->Aspect Ratio
توی این گزینه شما تنظیمات رو بزار روی 16:9 و اگه گزینه Aspect Ratio روشنه میتونی خاموش کنی که اون خط رنگی که بیشتر موقع تبلیغات توی کانالهای HD دیده میشه حذف بشه اما درکل روی این گزینه شما تصویز بهتری خواهی داشت.
البته این گزینه Aspect Ratio رو فقط روی کانالهای HD میتونی روشن یا خاموشش کنید.
اگر تونستی یه عکس هم از مشکل اون نوره که میگی هی میاد و میره بذار.
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز این تلویزیون کیفیت کانالای اچ دیش خیلی خوبه ولی اس دی ها افتضاحه متاسفانه.بعدم که تو کانالای اس دی این نور مسخره میاد قشنگ میره رو اعصاب بیننده بس که هی مثل پارازیت میره میاد.این کارایی که گفتین رو کردم ولی نرفت. این نور که میگم اینه .
هی میاد و هی میره. بعضی صحنه ها نمیاد بعضیا میاد اصن اوضاعیه. ممنون میشم اگه راهیی بلده کسی کمک کنه.
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز این تلویزیون کیفیت کانالای اچ دیش خیلی خوبه ولی اس دی ها افتضاحه متاسفانه.بعدم که تو کانالای اس دی این نور مسخره میاد قشنگ میره رو اعصاب بیننده بس که هی مثل پارازیت میره میاد.این کارایی که گفتین رو کردم ولی نرفت. این نور که میگم اینه .
هی میاد و هی میره. بعضی صحنه ها نمیاد بعضیا میاد اصن اوضاعیه. ممنون میشم اگه راهیی بلده کسی کمک کنه.
دوست عزیز کیفیت پایین شبکه های داخلی و sd یه مورد فراگیر در اغلب تلویزیونهای جدید و 4k میباشد ، اون نوری که شما میفرمایید احتمالا بشه با تغییر تنظیمات لوکال دیمینگ بهترش کرد ولی مهمترین و اصلی ترین ضعف این تلویزیون کثیفی پنل میباشد که در زمان تماشای فوتبال خیلی مشخص و اذیت کنندست . در کل بنظرم اگه این مشکل Dirty Screen رو نداشت عالی بود .
reza1348_rezareza
13-05-2017, 08:12
بهترین راه حل بفروشش!
اول از همه مبارکت باشه، کلا هر مدلی و هر برندی که بخری یجای کارش اشکال پیدا میکنی،خودت بد دل نکن نسبت بهش.اگر قبل از خرید کمی تحقیق میکردی میدیدی که این نور ( نشت نور ) که بخاطر سیستم Edge LED بودنش هست وجود داره حتی در مدل هایی که در بازار اروپا و آمریکا ارائه شده. تنها راه حلشم برای اینکه این اتفاق نیافته اینه که Local Dim را به کل خاموش کنیش !
یه مورد دیگه اینکه چندتا از دارندگان این تلوزیون که از گیرندش استفاده کردن کلا برد تلوزیونشون مشکل پیدا کرده اگر از گیرندش استفاده میکنی مطمعن شو که از کابل و کانکتور های استاندارد استفاده کنی و هیچ گونه اتصال کوتاهی در مسیرش نداشته باشه.
بغیر از این موارد تلوزیون خوبیه و نسبت به پولی که دادی کیفیت تصویر و امکاناتش بسیار عالیه . بغیر از سری OLED این تلوزیون پرچم داره ال جی در سال 2016 بود.
farshid_titan
14-05-2017, 14:22
اول از همه مبارکت باشه، کلا هر مدلی و هر برندی که بخری یجای کارش اشکال پیدا میکنی،خودت بد دل نکن نسبت بهش.اگر قبل از خرید کمی تحقیق میکردی میدیدی که این نور ( نشت نور ) که بخاطر سیستم Edge LED بودنش هست وجود داره حتی در مدل هایی که در بازار اروپا و آمریکا ارائه شده. تنها راه حلشم برای اینکه این اتفاق نیافته اینه که Local Dim را به کل خاموش کنیش !
یه مورد دیگه اینکه چندتا از دارندگان این تلوزیون که از گیرندش استفاده کردن کلا برد تلوزیونشون مشکل پیدا کرده اگر از گیرندش استفاده میکنی مطمعن شو که از کابل و کانکتور های استاندارد استفاده کنی و هیچ گونه اتصال کوتاهی در مسیرش نداشته باشه.
بغیر از این موارد تلوزیون خوبیه و نسبت به پولی که دادی کیفیت تصویر و امکاناتش بسیار عالیه . بغیر از سری OLED این تلوزیون پرچم داره ال جی در سال 2016 بود.
ممنون دوست عزیز از راهننماییت مشکلم حل شد اون نوره دیگه رفت.نه من استفاده نمیکنم خودم ریسور دارم با اچ دی ام ای وصلش کردم.من این تلویزیونو واسه گیم خریدم و واقعا هم تصویرش تو گیم و کانالای اچ دی خیلی خوبه.امیدوارم مشکل این دوستامونم حل شه خیلی عذاب اوره تلویزیون خدا تومن بخری بعد یا ایراد داشته باشه یا خدای نکرده بسوزه.
بازم ممنون از راهنماییت:n40:
ممنون دوست عزیز از راهننماییت مشکلم حل شد اون نوره دیگه رفت.نه من استفاده نمیکنم خودم ریسور دارم با اچ دی ام ای وصلش کردم.من این تلویزیونو واسه گیم خریدم و واقعا هم تصویرش تو گیم و کانالای اچ دی خیلی خوبه.امیدوارم مشکل این دوستامونم حل شه خیلی عذاب اوره تلویزیون خدا تومن بخری بعد یا ایراد داشته باشه یا خدای نکرده بسوزه.
بازم ممنون از راهنماییت:n40:
شما تو گیم و بخصوص فوتبال مشکل کثیفی پنل نداری ؟ البته این ایراد هم جزء ایرادهای بسیار شایع تو اکثر تیویهاست البته شدتش متفاوته .
farshid_titan
14-05-2017, 18:13
شما تو گیم و بخصوص فوتبال مشکل کثیفی پنل نداری ؟ البته این ایراد هم جزء ایرادهای بسیار شایع تو اکثر تیویهاست البته شدتش متفاوته .
چرا متاسفانه منم اندکی دارم و از قبلم میدونستم این مشکل هست
چرا متاسفانه منم اندکی دارم و از قبلم میدونستم این مشکل هست
زیاد نگران نباش این مورد تو اکثر پنلها و برندهای مختلف کم و زیاد وجود داره ، من فقط تو تلویزیونهای oled دیدم که این مورد بهیچ وجه وجود نداره .
به خاطر پول بیشتر گفتن جا نمیشه من خودم این مدل و از نارمک تهران هفت حوض خریدم چهار میلیون به راحتی صندلی عقب سمندم جا شد
- - - Updated - - -
به خاطر پول بیشتر گفتن جا نمیشه من خودم این مدل و از نارمک تهران هفت حوض خریدم چهار میلیون به راحتی صندلی عقب سمندم جا شد
hami2007
16-05-2017, 17:40
- - - Updated - - -
خودمون با ماشین بانه بریم نمیزارن بیاریم؟
elesaeid
18-05-2017, 11:57
ضمن تشکر از شما دوست عزیز که اطلاعات خودتون رو در اختیار میزارین در مورد نور کم W800 ملاکت سایت rtings یا تجربه خودت؟من قبل ازخرید این مدل از چند تا مغازه دار که مدلهای مختلف رو داشتند.سئوال میکردم همه نه تنها این اشکالو قبول نداشتن بلکه میگفتن بهتر از سامسونگ و الجی هست.به نظر خودم البته وقتی که کنتراست و روشنایی حداکثر باشه روشنایی خوبه و حتی گاها زننده هم هست وباید کمتر بشه.ممنون میشم توضیح بدین!
سلام.هم سایت rtings و هم یک نمونه خودم از نزدیک دیدم.ببینید برای ست کردن بکلایت برای پنل موضوعات مختلفی مطرح میشه.یکیش قدرت درایو بکلایته.یکیش قدرت خود ledها هست ویکیش هم که کمتر دیده میشه قدرت پنل برای شکستن نور بکلایت هست.مثلا برای همین مدل 58 اینچ خود شرکت اینولوکس روشنایی 350 معرفی کرده و اکثرا هم در همین رنج میسازن!.حتی پاناسونیک هم از 400 بیشترش نمیکنه چون نشت نور و برهم ریختگی کالیبراسیون رنگ ها و داره.حالا شما درنظر بگیرید که روشنایی 100 و کنتراست هم بالا باشه تا تصویر روشنتر بشه.به نظر من جزئیات با این تنظیمات از بین میره.مشکلی که بعضی از دوستان برای همین ست w800c داشتن همین عمق مشکی زیاد بود!.نه اینکه کنتراست مثلا 20000 باشه نه! چون پنل در بالاترن حالت کاری ست شده مثلا نمیتونه تک تک تارهای مو سر و نشون بده و کلا همرو مشکی نشون میده یا مثلا چروک چادر مشکی و.......!. این حالت ها معمولا در مواقعی که شما بصورت کاذب نور و کنتراست و بالا می برید و پنل هم ناچارا نور بیشتری و عبور میده پیش میاد!.ضمن اینکه به درایور led هم فشار میاد(گرچه کیفیت ساخت سونی مناسبه).حالا باز خود دانی.w800 تلویزیون خوبیه.هم طراحیش هم کیفیتش.
elesaeid
18-05-2017, 12:01
- - - Updated - - -
به به مبارکه. خوب چطوره؟ راضی هستین؟!.صدا تصویر؟زاویه دید؟ قدرت پردازش؟دقیقا 58uf830t هست؟؟
shahram t
20-05-2017, 13:57
3ماه و اندی گذشت و هنوز مین برد گیر نیاوردم یا قیمتهای خیلی بالا میگن یا نیست . ثواب داره اگه جایی میشناسید معرفی کنید تو پیغام خصوصی.تو عمرم اینقد حالم گرفته نشده.
- - - Updated - - -
3ماه و اندی گذشت و هنوز مین برد گیر نیاوردم یا قیمتهای خیلی بالا میگن یا نیست . ثواب داره اگه جایی میشناسید معرفی کنید تو پیغام خصوصی.تو عمرم اینقد حالم گرفته نشده.
- - - Updated - - -
سلام
آقا حالت رو خوب درک میکنم چون قبل عید خودم گرفتار این شرایط بودم.
زنگ زدم یه شرکت تو تهران داشت باهاشون صحبت کردم، شماره اش رو برات تو خصوصی میزارم تماس بگیر و باهاشون هماهنگ کن.
فقط تا میتونی باهاشون چونه بزن.
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
shahram t
22-05-2017, 20:23
سلام
آقا حالت رو خوب درک میکنم چون قبل عید خودم گرفتار این شرایط بودم.
زنگ زدم یه شرکت تو تهران داشت باهاشون صحبت کردم، شماره اش رو برات تو خصوصی میزارم تماس بگیر و باهاشون هماهنگ کن.
فقط تا میتونی باهاشون چونه بزن.
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
آقا ممنون خیلی لطف کردی خدا رو شکر مشکل شما حل شد. راستی دیگه از داخلیش استفاده نمیکنی؟؟
آقا ممنون خیلی لطف کردی خدا رو شکر مشکل شما حل شد. راستی دیگه از داخلیش استفاده نمیکنی؟؟
سلام
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
نه کلا داخلی رو برای همیشه و همه وقت تعطیل اعلام کردم.
farzad3620
22-05-2017, 22:51
فریمور جدید ریلیز شد : SW File Version 04.31.05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 05%29.zip
[04.31.05]
1. Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
2. Improved issue that HEVC channel number is rollback.
iHossein1985
23-05-2017, 15:17
سلام. من بین این تی وی و سونی x850d موندم کدوم بهتره با دلیل بگید لطفا؟
با سلام خدمت تمامى دوستان
من ٤٩ اينچ اين مدل رو خريد كردم طراحى شيك و صداى حرفه اى و از لحاظ اسمارت بودن و همخوانى با ديوايس ها خيلى خوبه و اكثر فرمتهاى تصويرى را به روانى اجرا ميكنه ولى كيفيت تصويرش از سونى w800 و سامسونگ 6960 كه قبلاً داشتم پايين تره و بنظر من مهترين فاكتور كيفيت تصويره كه اولويت داره بخاطر همين از خريدم راضى نيستم و بايد دنبال يكى ديگه با كيفيت تصوير بهتر باشم
eghaseme
27-05-2017, 19:02
سلام
من همه پست هارو خوندم ، خیلی جالب بود برام که یه دو نفر هستن که شدیدا دارن القا میکنن که این تلوزیونو نخره کسی . به نظرم مفرضانه دارن این کارو میکنن ، وجالبه که هر چی ازشون در خواست عکس یا فیلمی از مشکلشون میشه ولی اینکارو
نمیکنن ، و تقریبا تو همه صفحات هم اومدن تکرار کردن ، حرفهاشونو ، حالا از این حرف ها بگذریم ،
دوستان من چند روزه تمام سایت ها و مدل ها رو بررسی کامل کردم و به این نتیجه رسیدم که همینو بخرم ان شاءالله ، دلیلم هم خیلی واضحه ، هیچ کدوم از مدل ها با این قیمت به گرد این هم نمیرسن ، بله اگه پول بیشتر داشتم خوب بهتراز اینم هست ،
اونارو میخریدم ، تمام مدل ها یه معایبی دارن یه محاسنی هم دارن ، ولی این مدل با این قیمت بهترین گذینه هست به نظر من ، بعضی ها میگن ما تصویر مهمه برامون ، بسیار خوب پس یه مدل بهتر از این به ما نشون بدن که همین قیمتو داشته باشه ، من
که ندیدم چیزی ، بله گفتم که اگه پول بیشتر داشتم خوب میتونستم چیز دیگه ای بخرم ، مهمترین چیز هم ، همین پوله که ما نداریم ، پس تو این رنج قیمت بهترین گذینه هست.
مشکلات نشت نوری هم که بعضی ها میگن داره ، اینو بگم تو اکثر مدل ها این هست ، باتوجه به مطالبی که تو این چند روز خوندم اینو متوجه شدم .
بعضی ها مثل من میخوان دو زار بدن ولی جم یله هم براشون برقصه ، این که نمیشه
بعضی ها هم هی میگن مال من سوخته و هی تکرار میکنن ، به نظر من چاخان میکنن ، حالا گیریم راست هم بگن ، خوب ناسا هم موشک هوا میکنه دو متر نرفته میترکه ، حالا باید بگیم ناسا اینجور و اونجوره ،
جالبه که بدونین یکی از مدل های پر فروش هم هست این مدل .
سلام.خیلی خوبه که اینطوری با لینک و با استناد به سایت های معتبر مطالب و مطرح می کنید.ممنون.لینک اولی که گذاشتید و کامل خوندم و دقیقا مثل مطالبی که من مطرح کردم که گفتم در سایز 58 معمولا از پنل اینولوکس استفاده میشه، این سایت هم بیان کرد که پاناسونیک برای مدلهای بالا تولیدات خودش از ips استفاده میکرد که چون این قضیه انتظارات مشتریان و برآورده نمی کرد پاناسونیک مجبور شد که از تولیدکنندگان پنلهای va منجمله اینولوکس خرید کنه.
تحقیقات بنده نشون میده که حتی قبل از اینکه پاناسونیک بطور رسمی از تولید پنل کنار بکشه طی چندسال اخیر بیشتر مصرف کننده پنل بوده و ترجیح داده مثل سونی عمل کنه.بنده 2 ست پاناسونیک و تعمیر کردم که هر2 پنلشون ال جی بود.در سایت panelook هم که برید کاملا مشخصه که تولیداتش محدود بود و بیشتر پنل هایی برای مصارف پزشکی و خودرو میزنه.
پردازش تصویر بسیار مهمه و ال جی و vizio ضعیف ترین ها در این بخش هستند.
در حال حاضر یکه تاز oled ال جی هست.امیدوارم با ورود شرکت های تایوانی هم قیمت ها رقابتی تر بشه و هم اینکه نواقص تولیدات ال جی مثل ABL برطرف بشه . به شخصه چون ضعف بزرگ eg910 و در abl میدونم و تصویرشو دیدم واقعا رو اعصابم رفت!.ممنونم
سلام
اگه ممكن هست ميشه در مورد اى بى ال يكم توضيح بديد چون من قصد دارم eg910 يا js8980 بگيرم
يه سئوال هم ازتون دارم مهندس بنظر شما بهترين كيفيت تصوير تا سايز پنجاه اينچ رو كدوم مارك و مدل از تلويزيونهايى كه تو ايران هست داره اثلاً اسمارت بودن و ترى دى و ... برام مهم نيست و كيفيت تصوير بيشترين اولويت رو برام داره
و ممنون از تمامى مطالب قبلى مفيدتون كه بصورت علمى توضيح داديد
سلام
این فایل برای UH850v هست . دستگاه من مدل UH850T هست و تو منو آپدیت میزنه no update available
فایل اپدیتشو از کجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
فریمور جدید ریلیز شد : SW File Version 04.31.05
[04.31.05]
1. Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
2. Improved issue that HEVC channel number is rollback.
سلام
این فایل برای UH850v هست . دستگاه من مدل UH850T هست و تو منو آپدیت میزنه no update available
فایل اپدیتشو از کجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام
اون تعداد دوستانى كه تلويزيونشون در اثر استفاده از ماهواره از كار افتاده و بوت نميشه اگه يه برد سالم بيارييد ميتونم از فايل فلشش براتون بكاپ بگيرم و فلش تلويزيونهاى معيوب رو ريپوروگرام كنم اينطورى لازم نيست كه هر كدوم جداگانه هزينه براى برد بكنيد
اگر مايل بوديد در خدمتم
alishabani1358
30-05-2017, 14:49
سلام
اون تعداد دوستانى كه تلويزيونشون در اثر استفاده از ماهواره از كار افتاده و بوت نميشه اگه يه برد سالم بيارييد ميتونم از فايل فلشش براتون بكاپ بگيرم و فلش تلويزيونهاى معيوب رو ريپوروگرام كنم اينطورى لازم نيست كه هر كدوم جداگانه هزينه براى برد بكنيد
اگر مايل بوديد در خدمتم
سلام
یعنی اگه ورژن نرم افزار عوض بشه امکان استفاده از م.ما. ا.ه.و.ا.ر.ه وجود داره?
سلام
مشخص نيست اون بستگى به باگ يا ايرادات نرم افزارى داره كه از طرف شركت ريليز ميشه كه بصورت معمول نبايد اين ايرادات پيش بياد و اين ضعف نرم افزار يا پچ هست
من منظورم تعمير برد دوستان بود كه هزينه كل مين برد رو پرداخت نكنن
سلام عزیزان
من سه ماه دیگه دارم ازدواج میکنم و میخام هزینه کنم برای تی وی و کم پولی هم نیست
اول میخاستم 49 اینچ این مدل uh850v رو بگیرم ولی وقتی نظرات این فروم رو خوندم دودل شدم لطفا راهنمایی کنید با همین هزینه این تلویزیون مقرون به صرفه هست یا چیز دیگه ای بردارم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید :n36::42:
shahram t
30-05-2017, 22:21
سلام
اگر مايل بوديد در خدمتم
دوست عزیز شما کجا تشریف دارید؟؟؟
از سايت الجى امارات و انگليس و چندين كشور ديگر درخواست فايل فلش دامپ اين مدل رو كردم ولى متاسفانه هر كدوم به دلايل متفاوت بهانه آوردن و از فرستادن فايل مورد نظر انصراف دادند
اگر اون دوست عزيز كه اين برد رو تهيه ميكنه يا گرفته بياره يه بك آپ براى باقى دستگاههاى معيوب استفاده ميكنيم و همهگى با همون هزينه راه اندازى ميشن
فروش بهترین تلویزیون 4K HDR جهان LG OLED 55B6GI پیشنهاد شگفت انگیز به قیمت 6.999 ت با ارسال رایگان !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza1348_rezareza
05-06-2017, 14:16
فروش بهترین تلویزیون 4K HDR جهان LG OLED 55B6GI پیشنهاد شگفت انگیز به قیمت 6.999 ت با ارسال رایگان !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اولا عنوان بهترین تلویزیون جهان قابل تامله لطفا مستندات! ثانیا قیمت همچین شگفت انگیز هم نیست قیمت در بانه 6600000
تومان.
reza1348_rezareza
05-06-2017, 14:32
سلام عزیزان
من سه ماه دیگه دارم ازدواج میکنم و میخام هزینه کنم برای تی وی و کم پولی هم نیست
اول میخاستم 49 اینچ این مدل uh850v رو بگیرم ولی وقتی نظرات این فروم رو خوندم دودل شدم لطفا راهنمایی کنید با همین هزینه این تلویزیون مقرون به صرفه هست یا چیز دیگه ای بردارم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید :n36::42:
دوست عزیز ضمن تبریک قطعا این مدلو نگیر!اگه بتونی بیخیال 4K بشی که به نظر من فعلا فقط پول زیادیه دو مدل full hd پیشنهاد میکنم:
1-سامسونگ H6400 سایز 48 بدون گارانتی حدود 2400000 تومان.
2-سونی w800c سایز 50 بدون گارانتی حدود 2900000 تومان.
توضیح:
1-بدون گارانتی هم که نیستند ولی گارانتی بازرگانی ایران و سام سرویس نیستند!شاید و شاید گارانتیشون گارانتیتر! هم
باشه.
2-سونی رو خودم دارم ولی سامسونگ رو تا حالا ندیدم ولی امتیاز خوبی تو RTINGS داره.با اینکه مدل 2014 سامسونگ هست.
3-هردو مدل سه بعدی هستند که به نظر من از 4K بودن بهتره.
4-هردو رو بهتره سایز 55 بگیری زیاد بالاتر نیستد.
بنظر من يكى از بهترينهاست در رنج قيمت خودش اگه بتونم تلويزيونم رو بفروشم حتماً اينو ميخرم
reza1348_rezareza
07-06-2017, 07:18
بنظر من يكى از بهترينهاست در رنج قيمت خودش اگه بتونم تلويزيونم رو بفروشم حتماً اينو ميخرم
یکی از مشکلات OLED کم بودن brightness بخاطر ABL)automatic brightness limiter) هستش.خودم تا حالا ندیدم ولی یکی از دوستان در همین فروم مدل EG910 رو دیده بود میگفت تو ذوقش خورده!
آره تاپيك رو خوندم ولى مدل eg910 بود و اين مدل پيشرفته تر هست و آيا قابليت ديس ايبل كردن يا از كار انداختن اين آپشن در منوها وجود نداره مگه !؟
يعنى اينقدر مشهوده كه تو ذوق بخوره ؟
اولد بالاترين تكنولوژى رو داره و برترين هست
من خودم قبلاً چند ويدئو ضبط شده با فرمتها و رزولوشنهاى مختلف در فروشگاه الجى و روى اين مدل تست كرده بودم و مشكلى در پخش نديدم
یکی دیگه از مشکلات اولدها اینه که رنگ سفید رو خالص نشون نمیدن و به شیری میزنه و همین مسئله باعث میشه تو بعضی از تصاویر که زمینه سفید توش زیاده یکم تو ذوق بخوره ، خودم تقریبا 2 هفته B6 رو داشتم و کنار همین 850V همزمان تست کردم و سفید 850v در کنار B6 عالی بود ، ولی از طرفیم عمق رنگ مشکی و زاویه دید عالی B6 و همچنین عدم وجود Dirty Screen خیلی لذت بخشه .
سلام
من همه پست هارو خوندم ، خیلی جالب بود برام که یه دو نفر هستن که شدیدا دارن القا میکنن که این تلوزیونو نخره کسی . به نظرم مفرضانه دارن این کارو میکنن ، وجالبه که هر چی ازشون در خواست عکس یا فیلمی از مشکلشون میشه ولی اینکارو
نمیکنن ، و تقریبا تو همه صفحات هم اومدن تکرار کردن ، حرفهاشونو ، حالا از این حرف ها بگذریم ،
بعضی ها هم هی میگن مال من سوخته و هی تکرار میکنن ، به نظر من چاخان میکنن ، حالا گیریم راست هم بگن ، خوب ناسا هم موشک هوا میکنه دو متر نرفته میترکه ، حالا باید بگیم ناسا اینجور و اونجوره ،
کسی که میخواد بقول شما چاخان کنه یا مغرضانه علیه یه برند صحبت کنه باید یه منفعتی توی این کار براش باشه.
حالا من که 400 از جیبم برای تعویض برده سوخته این تلوزیون هزینه کردم یا بقیه دوستانی که چند ماه تلوزیونشون خراب شده و تبدیل شده به یه قطعه تزئینی 49 اینچی بیفایده گوشه خونه اشون چه منفعت یا سودی توی این مورد برامون هست که بقول شما بیایم چاخان کنیم؟
اشتباه امثال من اینه که اومدیم تجربه تلخ خودمون رو با بقیه به اشتراک گذاشتیم که اونا گرفتار این مشکل نشند.
امیدورام شما بخری و لذتش رو بدون هیچ دردسر و مشکلی ببری!
سلام
اگر مايل بوديد در خدمتم
سلام
برد خراب رو شاید بتونم براتون بیارم اما درمورد برد سالم همونطور که خودتون هم صاحب این مدل هستید میدونید که راضی کردن شخص برای درآوردنش از توی تلوزیونش و آوردنش واقعا کار ساده ای نیست.
اما از هرکی و چندین و چندجای مختلف درمورد تعمییر برد این تلوزیون پرسیدم همه متف القول گفتند مشکل سخت افزاریه و تعمییرش فعلا امکان پذیر نیست.
shahram t
11-06-2017, 00:35
سلام
دوستان من چند روزه تمام سایت ها و مدل ها رو بررسی کامل کردم و به این نتیجه رسیدم که همینو بخرم ان شاءالله ، دلیلم هم خیلی واضحه ، هیچ کدوم از مدل ها با این قیمت به گرد این هم نمیرسن ، بله اگه پول بیشتر داشتم خوب بهتراز اینم هست ،
اونارو میخریدم ، تمام مدل ها یه معایبی دارن یه محاسنی هم دارن ، ولی این مدل با این قیمت بهترین گذینه هست به نظر من ، بعضی ها میگن ما تصویر مهمه برامون ، بسیار خوب پس یه مدل بهتر از این به ما نشون بدن که همین قیمتو داشته باشه ، من
که ندیدم چیزی ، بله گفتم که اگه پول بیشتر داشتم خوب میتونستم چیز دیگه ای بخرم ، مهمترین چیز هم ، همین پوله که ما نداریم ، پس تو این رنج قیمت بهترین گذینه هست.
مشکلات نشت نوری هم که بعضی ها میگن داره ، اینو بگم تو اکثر مدل ها این هست ، باتوجه به مطالبی که تو این چند روز خوندم اینو متوجه شدم .
بعضی ها مثل من میخوان دو زار بدن ولی جم یله هم براشون برقصه ، این که نمیشه
داداش چند سالته؟؟یا خیلی بچه ای یا زیاد حالت خوش نیست آخه مرد مومن چه سودی داره واسه من و باقی دوستان که بیچاره شدیم و این مدل رو خریدیم که بخواهیم تبلیغ سوء بکنیم ؟؟!!اگه یه برندی رو معرفی میکردیم و میگفتیم فقط این مدل رو بخرید بازم یه چیزی شما دوست داری بخری بخر اما امیدوارم مثل ما تلویزیونت بسوزه بیای اینجا پست بزاری یکی مثل خودت پیدا شه و بگی دروغ میگی اونوقت ببینم چه حالی داری . یه ذره عقل و شعور داشتن هم واسه آدم خوبه.
سلام
برد خراب رو شاید بتونم براتون بیارم اما درمورد برد سالم همونطور که خودتون هم صاحب این مدل هستید میدونید که راضی کردن شخص برای درآوردنش از توی تلوزیونش و آوردنش واقعا کار ساده ای نیست.
اما از هرکی و چندین و چندجای مختلف درمورد تعمییر برد این تلوزیون پرسیدم همه متف القول گفتند مشکل سخت افزاریه و تعمییرش فعلا امکان پذیر نیست.
سلام
٩٩ درصد ايراد نرم افزارى هست نه سخت افزارى اگه يه برد يدكى سالم كه كسى گرفته و هنوز نصب نكرده بياره ميشه از فايل فلش با پروگرامر دامپ و بك آپ گرفت و روى بردهاى معيوب تست كرد
ايراد به احتمال زياد مربوط به قسمت بوت و راه انداز دستگاه ميباشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جالبه شركت ال جى خودش رفرش ريت واقعى مدل اروپايى رو ١٢٠ هرتز و مدل سفارش امارات و كشورهاى عربى رو ١٠٠ هرتز اعلام كرده
ولى وقتى مستقيم از خود شركت ال جى امارات در مورد ريت واقعى پرسيدم ٦٠ هرتز اعلام كرد اين مدل رو !!!
elesaeid
14-06-2017, 22:06
بقول خانم تهمینه میلانی.. این دوستمون هم دنبال دشمن فرضی هست!!!.بگذریم
دوستان یه مدل ال جی هفته ی قبل برام اومد و مشکل بکلایت داشت.عکسها و براتون آپ میکنم.پنلش ال جی نبود و ساخت au بود و به نظر من و صاحب این تلویزون افت کیفیت کاملا محسوس بود(در مقایسه با w650 sony که در مغازه روشن کردم).اگر سوالی بود درخدمتم.البته به علت ضربه خوردن پنل بهم ریختگی تصویر داشت و الان هم دنبال یه تلویزون قیمت مناسب هست.پیشنهاد بنده هم h6400 سامسونگه(اگر پیدا بشه)در غیر اینصورت w800c .
elesaeid
14-06-2017, 22:12
از این عکس شما می تونید ببینید که ال جی برد پاور این تلویزونو بصورت مشترک برای 3 مدل تولید کرده 49 اینچ با پنل ال جی ، 42 پنل ال جی و 42 پنل AU که در این مدل تیک EL38 خورده که نشون میده تلویزون 42 اینچ با پنل AU هست
jabi7joon
14-06-2017, 23:39
بقول خانم تهمینه میلانی.. این دوستمون هم دنبال دشمن فرضی هست!!!.بگذریم
دوستان یه مدل ال جی هفته ی قبل برام اومد و مشکل بکلایت داشت.عکسها و براتون آپ میکنم.پنلش ال جی نبود و ساخت au بود و به نظر من و صاحب این تلویزون افت کیفیت کاملا محسوس بود(در مقایسه با w650 sony که در مغازه روشن کردم).اگر سوالی بود درخدمتم.البته به علت ضربه خوردن پنل بهم ریختگی تصویر داشت و الان هم دنبال یه تلویزون قیمت مناسب هست.پیشنهاد بنده هم h6400 سامسونگه(اگر پیدا بشه)در غیر اینصورت w800c .
سلام..آقا نظرتون راجع به w650 چیه؟
اندروید نداره مهم نیست..کیفیت تصویرش خوبه؟
سلام به دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه گفته میشه این مدل تی وی ساخت شرکت الجی نیست و شرکت های متفرقه این تی وی را می زنند و یه جورایی اصل نیست. ( گفته نمایندگی ال جی در ایران)
این موضوع چقدر صحت داره و اینکه این تی وی ساخت کدوم کشوره؟
ممنون از همتون
سلام به دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه گفته میشه این مدل تی وی ساخت شرکت الجی نیست و شرکت های متفرقه این تی وی را می زنند و یه جورایی اصل نیست. ( گفته نمایندگی ال جی در ایران)
ممنون از همتون
saeedsh7j
15-06-2017, 12:47
سلام به دوستان
ممنون از همتون
واقعا به نظر خودت این حرف ک@س شر نیست؟
اصل اصله اتفاقا خود کره میزنه.
نمایندگی واسه اینکه مدلای قدیمی خودشو قالب کنه این حرفارو میزنه
reza1348_rezareza
15-06-2017, 14:44
سلام به دوستان
ممنون از همتون
دوست عزیز با استناد به Rtings تلویزیونهای led الجی (ونه OLED) کلا از کیفیت پایینتری نسبت به سامسونگ و سونی برخوردارند.البته تاکید میکنم در مقایسه با این دو برند!
حتی اشاره میکنه در مورد پنلهای IPS که الجی بیشتر ین استفاده رو تو محصولاتش داره پنلهای IPS سونی بهتره.البته شایدم سونی از پنلهای الجی استفاده کنه ولی پارامترهای پردازش تصویریش قویتره.
بزرگترین حسن محصولات الجی زاویه دید بهتره.که اونم به نظر من اول باید تصویر بی زاویه خوب باشه بعد تو با زاویه!پس اگه تصویر خوب نیست زاویه دید بهتر خیلی کم فایده هست!
reza1348_rezareza
15-06-2017, 14:56
خوب چرا همون w800 رو که دوستمون پیشنهاد میکنه نمیگیری ؟فقط یکم گرونتره بجاش سه بعدی داره.
javad204
15-06-2017, 15:14
سلام
٩٩ درصد ايراد نرم افزارى هست نه سخت افزارى اگه يه برد يدكى سالم كه كسى گرفته و هنوز نصب نكرده بياره ميشه از فايل فلش با پروگرامر دامپ و بك آپ گرفت و روى بردهاى معيوب تست كرد
ايراد به احتمال زياد مربوط به قسمت بوت و راه انداز دستگاه ميباشدبا سلام به دوستان
بطور خلاصه جهت راهنمایی عرض میکنم تلویزیون من هم مشکل داشت و به خاطر اینکه گارانتی بانه ای داشتم.. یک بار مین برد رو فرستادم بانه جهت تعمیر که نتونستن و بار دوم فرستادم تهران پیش یه گروه متخصص مورد اطمینان خودشون که باز هم نتیجه ای نگرفتن البته همین کار فلش و بکاپ هم از برد سالم انجام شده بود که در آخر بعد از 4 ماه پیگیری که فایده ای نداشت خودم مبلغی حدود 200 تومن هزینه کردم و با کلی آشنا و رابطه تونستم از گارانتی استفاده کنم و یه برد سالم از تلویزیون های آسیب دیده بانه ای برام فرستادن.
دوست عزيز اگر ايراد تلويزيون فقط در اثر استفاده از رسيور داخلى پيش اومده كه همه دوستان اعلام كردند ايراد نرم افزارى هست
و دليل نميشه چون نميتونن ايرادش رو پيدا كنن و تعمير كنن برد رو بصورت كامل تعويض و مرجوع ميكنن به شركت الجى براى تعمير و اونجا خيلى راحت ايراد رو برطرف ميكنن
jabi7joon
15-06-2017, 22:46
خوب چرا همون w800 رو که دوستمون پیشنهاد میکنه نمیگیری ؟فقط یکم گرونتره بجاش سه بعدی داره.
والا 800 هزار فرقشونه..
البته من تو نمایندگی تصویرشونو دیدم.. w800 خیلی عالی بود..
elesaeid
16-06-2017, 18:56
سلام. کیفیت تصویر مناسبی داره.من دوسش دارم.البته اینکه هوشمند نیست برای من قابل قبول نیست ولی برای کسانی که هوشمندی و روشنایی زیاد تصویر مهم نیست گزینه ی مناسبیه.کلا چیز خاصی نیست!!! یعنی آش دهن سوزی نیست ولی مشکل خاصی هم نداره خیلی چراغ خاموش فروش خوبی داره........!
این موردی هم که برام اومده بخاطر این بود که پنلش شکست!.وگرنه من تابحال برام تعمیری این مدل نیومده.w800 اومده بود 2 تا(اندرویدش پریده بود از بس انگولکش کردن) یا اینکه از رسیورش استفاده کردن و خیلی زودمین بردش سوخت! ولی این مدل کم آزاره.
elesaeid
16-06-2017, 18:59
دوست عزيز اگر ايراد تلويزيون فقط در اثر استفاده از رسيور داخلى پيش اومده كه همه دوستان اعلام كردند ايراد نرم افزارى هست
و دليل نميشه چون نميتونن ايرادش رو پيدا كنن و تعمير كنن برد رو بصورت كامل تعويض و مرجوع ميكنن به شركت الجى براى تعمير و اونجا خيلى راحت ايراد رو برطرف ميكنن
کی همچین چیزی گفته؟ اگر ممکنه لینک بفرستید!.
تعمیر پذیری این مدل تلوزیون چجوریه؟
سلام. کیفیت تصویر مناسبی داره.من دوسش دارم.البته اینکه هوشمند نیست برای من قابل قبول نیست ولی برای کسانی که هوشمندی و روشنایی زیاد تصویر مهم نیست گزینه ی مناسبیه.کلا چیز خاصی نیست!!! یعنی آش دهن سوزی نیست ولی مشکل خاصی هم نداره خیلی چراغ خاموش فروش خوبی داره........!
این موردی هم که برام اومده بخاطر این بود که پنلش شکست!.وگرنه من تابحال برام تعمیری این مدل نیومده.w800 اومده بود 2 تا(اندرویدش پریده بود از بس انگولکش کردن) یا اینکه از رسیورش استفاده کردن و خیلی زودمین بردش سوخت! ولی این مدل کم آزاره.
سلام
چندتا شرکتی که برای تهیه مینبورد UH850 رفته بودم چندتا سونی هم دیدم(البته مدلشون رو نمیدونم چی بود) که اونام به همین مشکل برد برخورده بودند و تعمیرکارشون گفت که مشکل بخاطر استفاده از D.V.B-S بوده.
با این شرایط چه اصراریه برای استفاده از D.V.B-S توی این تلوزیونها خب حذفش کنند؟
اینطوری بجای جلب مشتری که بیشتر مشتریها رو فراری میدن، همه جان ایران نیست که هیشکی پاسخگوی کیفیت محصولاتش نباشه.
تعمیر پذیری این مدل تلوزیون چجوریه؟
مثل همه مدلها بعضی عیوب رو میشه تعمییر با جایگزینی قطعه کرد بعضی از عیبها رو هم مثل همین مشکلی که بخاطر استفاده از D.V.B-s پیش میاد رو باید با تعویض مینبورد رفع رجوع کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جالبه شركت ال جى خودش رفرش ريت واقعى مدل اروپايى رو ١٢٠ هرتز و مدل سفارش امارات و كشورهاى عربى رو ١٠٠ هرتز اعلام كرده
ولى وقتى مستقيم از خود شركت ال جى امارات در مورد ريت واقعى پرسيدم ٦٠ هرتز اعلام كرد اين مدل رو !!!
سلام
اگه پاسخی که به شما دادند درست باشه و پنل این تلوزیون برخلاف ادعای خود شرکت و تمام سایتهای بزرگ و معروفی که کارشون تست و برسی تلوزیونه 60هرتز باشه بجای 120هرتز، ایران که هیچ اما مطمنم در کشورهایی مثل ترکیه و امارات یقه شرکت LG رو خواهد گرفت. ترکیه یا امارات و خیلی از کشورهای دیگه،ایران نیستند که سگ صاحبشو نشناسه و قانونی برای حمایت از مصرف کننده بینوا وجود نداشته باشه و هرجور که دوست دارن سرش کلاه بگذارند.
این مدل هنوز بصورت رسمی و توسط گلدایران وارد کشور نشده و هرچی که هست از امارات یا کردستان و ترکیه اومدند.
kaftare_bad
17-06-2017, 17:54
با سلام
من واسه استفاده از برنامه ها و نصبشون باید وارد اکانت الجی بشم ولی میگه این مورد در کشور شما در دسترس نمی باشد
باید تلویزیون رو کدوم کشور ست کنم تو لیستش اصلا ایران هم نیست
با تشکر
elesaeid
17-06-2017, 19:29
سلام
چندتا شرکتی که برای تهیه مینبورد UH850 رفته بودم چندتا سونی هم دیدم(البته مدلشون رو نمیدونم چی بود) که اونام به همین مشکل برد برخورده بودند و تعمیرکارشون گفت که مشکل بخاطر استفاده از D.V.B-S بوده.
با این شرایط چه اصراریه برای استفاده از D.V.B-S توی این تلوزیونها خب حذفش کنند؟
اینطوری بجای جلب مشتری که بیشتر مشتریها رو فراری میدن، همه جان ایران نیست که هیشکی پاسخگوی کیفیت محصولاتش نباشه.
سلام.عرض بنده هم همین بود. تا بحال فقط یک مورد مشکل بکلایت سونی برام اومده بود ولی تابحال بیشتر از 100 مورد تعمیر بکلایت ال جی اومده.سامسونگ هم مشکل سوختن پنل داره و البته افت بکلایت.گیر سونی فقط استفاده از ----s هست. دوست عزیز گیرنده داخلی این تلویزون ها اینترفیس قوی با پردازنده دارند و میتونن 4k کد کنن و پردازش و به پردازنده خود تلویزیون بسپارند. اما در انواع گیرنده های خارجی شما همچین چیزی مشاهده نمیکنی.همونطور که میتونی کنتراست و روشنایی و رنگ تصویر و از روی گیرنده تغییر بدی ... پس بدون که میتونه در کیفیت تصویر دخالت داشته باشه!.بهترین راه به نظرم استفاده از یه گیرنده ی خیلی خوبه full hd هست.ضمن اینکه چون گیرنده به ورودی تلویزیون وصل میشه یه لگ هم باید درنظر بگیرید!.
من تنها موردی که اعصابمو به هم میریزه وجود 2 تا کنترل داخل خونه هست!!.وگرنه هیچ مشکلی نمی بینم
س
elesaeid
17-06-2017, 19:32
سلام
اگه پاسخی که به شما دادند درست باشه و پنل این تلوزیون برخلاف ادعای خود شرکت و تمام سایتهای بزرگ و معروفی که کارشون تست و برسی تلوزیونه 60هرتز باشه بجای 120هرتز، ایران که هیچ اما مطمنم در کشورهایی مثل ترکیه و امارات یقه شرکت LG رو خواهد گرفت. ترکیه یا امارات و خیلی از کشورهای دیگه،ایران نیستند که سگ صاحبشو نشناسه و قانونی برای حمایت از مصرف کننده بینوا وجود نداشته باشه و هرجور که دوست دارن سرش کلاه بگذارند.
این مدل هنوز بصورت رسمی و توسط گلدایران وارد کشور نشده و هرچی که هست از امارات یا کردستان و ترکیه اومدند.
دوستان چرا اینقد پیچیده می کنین!؟!.یه بنده خدایی که تلویزیونش معیوبه فقط کافیه قاب پشتی تلویزیونشو باز کنه و از بارکد پنلش عکس بگیره بذاره داخل سایت من بهش میگم 120 هست یا 60!؟!
اصلا یه نفر که حتی تلویزیونش سالمه بیاد این کار و انجام بده مثه من
منظور اینه : فقط سونی ها 120 هرتزش تو بعضی مدلا پشتیبانی میشه
دوستان چرا اینقد پیچیده می کنین!؟!.یه بنده خدایی که تلویزیونش معیوبه فقط کافیه قاب پشتی تلویزیونشو باز کنه و از بارکد پنلش عکس بگیره بذاره داخل سایت من بهش میگم 120 هست یا 60!؟!
اصلا یه نفر که حتی تلویزیونش سالمه بیاد این کار و انجام بده مثه من
سلام
منظورتون از بارکد پنل همینی که توی این عکس دیده میشه؟
اگه منظورتون اینه عکس واضح بگیرم و بزارم اما اگه چیز یا جای دیگه است که هیچی چون دسترسی به تلوزیون ندارم.
elesaeid
21-06-2017, 21:49
سلام
منظورتون از بارکد پنل همینی که توی این عکس دیده میشه؟
اگه منظورتون اینه عکس واضح بگیرم و بزارم اما اگه چیز یا جای دیگه است که هیچی چون دسترسی به تلوزیون ندارم.
جب مین برد خوبی داره!!. کلا هیت سینک استفاده کرد!.دمش گرم!. نه برادر این بارکد مین برد هست. ببین این برد رو یه شاسی فلزی نصب میشه دقیقا بالا تر از جای نصب همین برد یکم سمت راست رو خود شاسی فلزی یه بارکد داره که احتمالا با lc شروع میشه مثلا برای 55 اینچ مییشه lc55... من این کد و میخوام!.
ع
کی همچین چیزی گفته؟ اگر ممکنه لینک بفرستید!.
داداش براى خود من بارها پيش اومده كه مشترى برد رو آورده و تعميركار بهش گفته ايراد از سى پى يو هست و ارزش تعمير نداره
در صورتى كه در اثر شورت شدن يه دونه خازن اس ام دى كنار آيسى تامين ولتاژ برد و يك القاگر اس ام دى كلاً سيستم از كار افتاده و بوت نميشده و هزينه اى برابر با صفر تومن بوده
البته در مورد تلويزيون زياد اطلاعى ندارم و كار منم نيست ولى كل داستان در مورد اكثر تعميركارها به اين صورته كه خود بنده هم شامل اين قشر هستم
سلام
سلام
منم تعجب كردم و از شركت اصلى سئوال كردم عكس از پاسخشون هم گذاشتم ولى بنظر من سفارش خاورميانه بايد ١٠٠ هرتز باشه و اينا يه موقعهايى خودشونم گيج ميزنن !!
payam_x62
27-06-2017, 22:37
سلام به همگی
من update ۴.۳۱.۰۵جدید lg uh850v گرفتم ولی وقتی فلش به تلویزیون میزنم چیزی نمیشناسه برای بروزرسانی، لطفا راهنمایی کنید نحوه بروزرسانی از طریق فلش؟
ghasedi_m
28-06-2017, 01:17
با سلام خدمت اقای elesaeid .از شما به خاطر تمام توصیه ها و راهنمایی هاتون متشکرم
من تا قبل از این که این تاپیک رو بخونم به شدت تصمیم داشتم OLED مدل 55EG910 رو به خاطر قیمت مناسبش از بانه بخرم .
ولی با خوندن مطالب شما تردید پیدا کردم.اگه میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید.یکم بیشتر راجع به مشکلی که مشاهده کردید توضیح بدید.
این مشکل قابل چشم پوشیه یا کلا از خریدش منصرف بشم
mahdisanishani
28-06-2017, 10:00
سلام به همگی
من update ۴.۳۱.۰۵جدید lg uh850v گرفتم ولی وقتی فلش به تلویزیون میزنم چیزی نمیشناسه برای بروزرسانی، لطفا راهنمایی کنید نحوه بروزرسانی از طریق فلش؟
سلام دوست عزیز .
فایل مربوطه را از لینک بالا دانلود کنید. فایل را از حالت زیپ خارج کنید. فلش USB را به پورت مربوطه در کامپیوتر یا لپتاپ وصل کرده و در آن پوشهای با نام LG_DTVایجاد کنید. فایل از زیپ خارج شده را در داخل فلش و فولدر ایجادی کپی کنید. فلش را به پورت مریوطه در پشت تلویزیون جا بزنید. پیغامی در رابطه با نسخه فعلی و بهروزرسانی دستگاه مشاهده میکنید؛ آن را OK کنید تا کار بهروزرسانی شروع شود.
kaftare_bad
28-06-2017, 21:19
منوی مخفی این تلویزیون چطور باز میشه؟
lg uh850
farshid_titan
29-06-2017, 13:17
سلام دوستان من میخواستم تلویزیونمو اپدیت کنم میخواستم ببینم اگه با فلش بخوام دانلود کنم چیکار باید بکنم ؟ از کجا دانلودش کنم؟کشورمم افریقای جنوبی هست اخه ایران نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید.مدلش هم اینه 49LGUH850V-TA.ممنونم:n16:
Xenon360
29-06-2017, 14:22
عزيزان سلام
يكي از دوستام UH850v داره ميخوام آپديتش كنم
مدل دقيق تي ويش اينه 49UH850V-TA
من هرچي سرچ ميكنم برا مدلاي با پسوند ZA هست فريمور ...
كسي از دوستان راهنمايي ميكنه كدوم فريمور رو بايد بزنم؟؟
اگه هم ك لينك آخرين آپديت رو هم بذاريد ك ممنونتون ميشم . ضمنا ميشه با فلش آپديت كرد تي وي رو ؟
persia1339
01-07-2017, 18:25
شماره تماس شرکت را برای من هم لطفا ارسال نمایید با تشکر
elesaeid
01-07-2017, 19:02
با سلام خدمت اقای elesaeid .از شما به خاطر تمام توصیه ها و راهنمایی هاتون متشکرم
من تا قبل از این که این تاپیک رو بخونم به شدت تصمیم داشتم OLED مدل 55EG910 رو به خاطر قیمت مناسبش از بانه بخرم .
ولی با خوندن مطالب شما تردید پیدا کردم.اگه میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید.یکم بیشتر راجع به مشکلی که مشاهده کردید توضیح بدید.
این مشکل قابل چشم پوشیه یا کلا از خریدش منصرف بشم
سلام.البته من حضور ذهن ندارم.ولی اگر در مورد ABL می فرمایید به نظرم برای خیلی ها این مورد محسوس نیست و فقط صحنه های خیلی کمی هستن که بتونن این حالت که در واقع یه مدل PROTECT MODE هم بحساب میاد و فعال کنن.من پیشنهادم EG910 هست و در این بازه ی قیمتی مسلما کیفیت خیلی خوبی داره.البته قبل از این بشدت به KS8000 علاقه داشتم اما با تجربیات تعمیراتی خودم در رابطه با اینکه سامسونگ در تولید تلویزیون سیاست بشدت مرموزانه ای داره و در مناطق مختلف از پنلهای متفاوتی استفاده میکنه ، یکم توو ذوقم خورد و مثل JS7200(اگر اشتباه نکنم) با روش مرموزانه ای از IPS استفاده کرد و یا مثل JS7000 مدل اروپا و آسیا از دو پنل کاملا متفاوت استفاده کرد.در هر صورت چیزی که واضحه اینه که ال جی بزرگترین مشکل OLED ها یعنی عمرشون (مخصوصا رنگ آبی) و با استفاده از کنترل پویا جریان خروجی درایور حل کرده. البته حل که نه فقط تحت کنترل گرفته. در هر صورت من EG910و دوست دارم.
سلام
منم تعجب كردم و از شركت اصلى سئوال كردم عكس از پاسخشون هم گذاشتم ولى بنظر من سفارش خاورميانه بايد ١٠٠ هرتز باشه و اينا يه موقعهايى خودشونم گيج ميزنن !!
سلام
همینطوره الان این جوابیه که به همون سئوالی که شما قبلا پرسیده بودید و من براشون عینا کپی کردم دادند.
دلیل این کارمم این بود که ببینم به من چه جوابی خواهند داد.
کارشناسشون داره میگه پنل100هرتزه!!!:n04:
یعنی توی شرکت LG معلوم نیست با خودشون چند چندند!
با 3تا ریجن مختلف سئوال رو پرسیدم یکیشون جواب داده و هنوز اون دوتای دیگه جوابی ندادند.
فکر کنم اوضاع بخش مشتریاشون یه چیزی تو مایه های همین گلدایران خودمونه و هرکی ساز خودشه میزنه و هرچی دوست داشته باشه جواب میده.
kaftare_bad
03-07-2017, 18:06
عزيزان سلام
اگه هم ك لينك آخرين آپديت رو هم بذاريد ك ممنونتون ميشم . ضمنا ميشه با فلش آپديت كرد تي وي رو ؟
با سلام
به وبسایت الجی امارات مراجعه کنید پسوند TA مربوط به کشور امارات می باشد
mahdisanishani
04-07-2017, 10:25
عزيزان سلام
سلام دوست عزیز . تیوی من هم با فرمت ta است ولی برای اپدیت ta , za و ...... فرقی نمیکنه فقط مدل تیوی مهمه که همون 49UH850V هست .من به شخص دو بار اپدیت کردم از طریق usb .برای دریافت فایل هم یه وب ساید اصلی ال جی مراجعه کن
سلام دوستان
من درباره این تی وی زیاد سوال و تحقیق کردم با توجه به قیمت و کیفیتی که داره در مقایسه با بقیه برندها و مدلها در این رنج قیمت واقعا خوبه و قصد خرید دارم اما با توجه به نظرات همه دوستان که با بقیه به اشتراک گذاشتند چندتا سوال دارم.
اگر که از DVBS ----- داخلی این تی وی استفاده نشه آیا باز هم مشکل سوختن برد یا هر مشکلی که برای برد ممکنه به وجود بیاد باز هم هست یا دیگه مشکلی برای بردش پیش نمیاد؟:n13:
و اینکه غیر از ایرادی که برای بردهای ال جی میافته ایراد رایح دیگه ای هم دارند؟:n36:
reza1348_rezareza
10-07-2017, 12:19
سلام دوستان
من درباره این تی وی زیاد سوال و تحقیق کردم با توجه به قیمت و کیفیتی که داره در مقایسه با بقیه برندها و مدلها در این رنج قیمت واقعا خوبه و قصد خرید دارم اما با توجه به نظرات همه دوستان که با بقیه به اشتراک گذاشتند چندتا سوال دارم.
اگر که از DVBS ----- داخلی این تی وی استفاده نشه آیا باز هم مشکل سوختن برد یا هر مشکلی که برای برد ممکنه به وجود بیاد باز هم هست یا دیگه مشکلی برای بردش پیش نمیاد؟:n13:
و اینکه غیر از ایرادی که برای بردهای ال جی میافته ایراد رایح دیگه ای هم دارند؟:n36:
کاملا اشتباه میکنی!:n15:.با پول کمتر جیز بهتری میتونی بگیری.
دوست عزیز فقط گفتن اینکه اینو نخر کافی نیست یه مدل دیگه پیشنهاد بده که در حد کیفیت و کارایی و قیمت این مشکلات رو نداشته باشه و دلیل بیار برای نظرتون
ممنون
reza1348_rezareza
10-07-2017, 14:01
دوست عزیز فقط گفتن اینکه اینو نخر کافی نیست یه مدل دیگه پیشنهاد بده که در حد کیفیت و کارایی و قیمت این مشکلات رو نداشته باشه و دلیل بیار برای نظرتون
ممنون
تو یک فرصت مناسب توضیح میدم!فعلا صبر کن....
سلام دوستان
توی سایت خود ال جی و rtings هم چک کردم در مورد مشکل رایج بودن خرابی برای برد این تلوزیون و اینکه این برد به صورت جدی ضعیف باشه و باعث سوختن بشه چیزی وجود نداره و من چیزی پیدا نکردم
و برد dvbs هم حرفه ای نیست که کسی بخواد از گیرنده داخلیش استفاده کنه و همه از گیرنده ----- خارجی استفاده میکنند.
و داغ شدن برد به اندازه ای که باعث صدمه دیدنش بشه چیز رایجی نیست. البته همه این صحبت ها بر اساس خوندن نظرات در سایت هایی که ذکر کردم بود.
و نکته دیگه
reza1348_rezareza
12-07-2017, 09:56
ممنون
1-نظرات دوستان رو تو همین تایپیک مطالعه کن.از جمله مشکل پنل کثیف .
2-تو سایت RTINGS کلا led الجی رو (نه oled!) پایینتر از سامسونگ و سونی میدونه.
3-اکثر قریب به اتفاق تلویزیونهای الجی با پنلهای IPS هست.اولا این پنلها کلا کنتراست پایینتری دارندکه خوب یک پارامتر مهم تو کیفیت تصویر کنتراست هست. ثانیا باز با مقایسه با سونی و پاناسونیک که اوناهم از IPS گاها استفاده میکنن کیفیت تصویر پایینتر است.یعنی یک تلویزیون سونی با پنل IPS که حتی ممکن تولید الجی هم باشه!کیفیت تصویر بالا تری از الجی با همون IPS داره.
4-هرجا تلویزیون الجی روشن دیدم (طبیعتا بیشتر تولید گلدیران ) واقعا تصویرش یک کلام افتضاح بود.یک مدل بانه ای هم دیدم (که تولید کره هم خورده بود) دست کمی از گلدیرانیها! نداشت.البته شاید مدلهای خوبش به تورم نخورده یا سورسهاشون اوکی نبوده!
واما مدلهای پیشنهادی من با این توضیح که نمیدونم کدوما بالاتره ولی همشون به احتمال قریب به یقین از الجی بالاترن(تاکید OLDE الجی کاملا بحثش جداست)و هیچکدوم 4K نیستن :
1-sony w800c
2-samsung h6400)توبازار به سختی گیر میاد ولی گیر میاد!
3-همه مدلهای پاناسونیک با این شرط که واقعا پاناسونیک باشه!(تو بازاز کمه)
سلام ب همه دوستان
من این مدلو دارم و بعد کارکرد حدود 3 ماه......
پنل بعد چند دقیقه روشن بودن با خاموشی مواجه میشه و بکلایت میره....البته صدای تلوزیون میاد و تصویر هم داره.
اما نور زمینه خاموشه.
بازش کردم....مشکل از بکلایته.....چراغهاش ایراد پیدا کرده....واقعا مسخرست ک ب این زودی خراب شده:n03:
reza1348_rezareza
12-07-2017, 11:23
سلام ب همه دوستان
من این مدلو دارم و بعد کارکرد حدود 3 ماه......
پنل بعد چند دقیقه روشن بودن با خاموشی مواجه میشه و بکلایت میره....البته صدای تلوزیون میاد و تصویر هم داره.
اما نور زمینه خاموشه.
بازش کردم....مشکل از بکلایته.....چراغهاش ایراد پیدا کرده....واقعا مسخرست ک ب این زودی خراب شده:n03:
قابل توجه آقا یا خانم roony1 در تایید مطالب بالای من!اگه میخریدی الان پشیمون بودی:n02:
سلام، قبلا فیلیپس منتاژ مجارستان سال 2011 داشتم که از بانه خریده بودم متاسفانه بردش خراب شد و دیگه پیدا نشد الان هم یه گوشه خونه افتاده... از کیفیت تصویرش خودم که هیچ، حتی همه اقوام راضی بودن، البته ایرادهایی هم داشت اما کلا یادش بخیر
در حال حاضر بنده این tv را دارم و بطور کلی راضی نیستم، کیفیت تصویرش برای من قابل قبول نیست چه برسه به لذتبخش بودن!
اگر به 6ماه پیش برگردم، نمیخرم و حتی ممکنه دوباره فیلیپس بخرم!
متاسفانه تو این مملکت هیشکی برای ملت ارزش قایل نیست...
سلام به همه دوستان
من میخواستم uh850v بخرم که با توجه به اشکالاتی خریداران محترم به اشتراک گذاشتن تصمیم گرفتم کمی صبر کنم که سری 2017 بگیرم !
سایت rting تلوزیون سری جدید IPS های LG را بررسی کرده مدلJ8500 که معادل SJ850v میشه، بنظر میرسه خیلی بهبود پیدا نکرده و مشکلاتش حل نشده نظر شما چیه ؟ تکلیف چیه تلوزیون 4k چی بگبرم ؟
سلام به همه دوستان
به نظرتون بین این تی وی ها کدوم تصویر بهتری داره از لحاظ رنگ آمیزی وضوح ریسپانس تایم و نداشتن موشن بلود نیت یا روشنایی بالای تصویر...؟ بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
کدوم تی وی ارزش خرید بالاتری داره؟
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
6-Samsung Ks8980 سایز 60 اینچ با گارانتی و ادعا دارن پنل ژاپنی هست (درسته؟)
7-KS9500 55
اگر پیشنهاد بهتری دارین خوشحال و ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان
به نظرتون بین این تی وی ها کدوم تصویر بهتری داره از لحاظ رنگ آمیزی وضوح ریسپانس تایم و نداشتن موشن بلود نیت یا روشنایی بالای تصویر...؟ بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
ببخشید سایت کند بود چند بار ارسال شد
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
ببخشید سایت کند بود چند بار ارسال شد
سلام به همه دوستان
1-Sony 55X9000e
2-LG B6
3-Philips 55Pus7600
4-Philips 55Pus8700
5-Philips 55Pus9109
7-KS9500 55
- - - Updated - - -
میبخشید سایت کند بود چندبار ارسال شد
سلام.دوستان
من ال ای دی رو درست کردم بالاخره:n06:
ایراد از بردپاور و بکلایت بود
کسی ب مشکل خورد بگه راهنماییش کنم
اگه نبودم. digi_board@ اینستا
se7en_mahdi
20-07-2017, 10:41
سلام وقت همگي بخير
دوستان مدل 50UH5500 رو داره ؟
چقدر تفاوت قيمت با UH850 داره ؟ [emoji52]
Sent from my iPad using Tapatalk
se7en_mahdi
20-07-2017, 10:49
سلام وقت همگي بخير
دوستان مدل 50UH5500 رو داره ؟
چقدر تفاوت قيمت با UH850 داره ؟ [emoji52]
Sent from my iPad using Tapatalk
elesaeid
20-07-2017, 20:48
سلام آقای پولادی . ممنون بابت اطلاعات
خواهش میکنم اگر براتون مقدوره یک عکس از لیبل پنل برامون ارسال کنید.همون لیبل روی شاسی پنل ، بین دوتا برد.بازم ممنون
سلام آقای پولادی . ممنون بابت اطلاعات
خواهش میکنم اگر براتون مقدوره یک عکس از لیبل پنل برامون ارسال کنید.همون لیبل روی شاسی پنل ، بین دوتا برد.بازم ممنون
سلام اقا سعید.متاسفنه من تی وی رو بستم و نصبه دیگه نمیتونم بازش کنم.
توی عکسهایی ک گرفتم ببینم پیدا میشه چیزی....تقذیم میکنم
برای چی نیاز دارید؟شاید بشه طور دیگه کمک کنم
elesaeid
22-07-2017, 21:29
سلام اقا سعید.متاسفنه من تی وی رو بستم و نصبه دیگه نمیتونم بازش کنم.
توی عکسهایی ک گرفتم ببینم پیدا میشه چیزی....تقذیم میکنم
برای چی نیاز دارید؟شاید بشه طور دیگه کمک کنم
حیف شد. برای اصالت سنجی پنلهای ارائه شده در منطقه ی خاورمیانه میخواستم.شایعات زیادی مبنی بر تفاوت در سری ساخت بین تلویزیون های اروپا و اینجا وجود داره.مثلا یکی پنل چینی داره یکی مکزیکی و یکی هم کره ای . اگر راهی وجود داره که بتونیم این کد و بخونیم (احتمالا با lcشروع میشه) ممنون میشم
حیف شد. برای اصالت سنجی پنلهای ارائه شده در منطقه ی خاورمیانه میخواستم.شایعات زیادی مبنی بر تفاوت در سری ساخت بین تلویزیون های اروپا و اینجا وجود داره.مثلا یکی پنل چینی داره یکی مکزیکی و یکی هم کره ای . اگر راهی وجود داره که بتونیم این کد و بخونیم (احتمالا با lcشروع میشه) ممنون میشم
سلام.دقیقا روش ساخت چین خورده بود روی پنل رو میگم.اما روی دستگاه کره خورده بود
اینم عکس برات پیدا کردم.بعید میدونم...کیفیت متفاوت باشه.فکر میکنم یک جا تولید بشن و مونتاژ جای مختلف باشه.مخصوصا خود نمایشگر رو
amirseirafi
24-07-2017, 13:01
سلام به همه اساتید. منم 7ماه پیش مدل 55UH850V رو از میشی خریدم.
تا الان هم از همه امکاناتش استفاده کردم. خیلی هم راضی بودم.
از عصر پنجشنبه که تلویزیون رو روشن میکنم فقط لوگوی ال جی میاد و بعد از 35ثانیه نشانگر کنترل جادویی هم نمایان میشه و تکون میخوره ولی هیچ چیز دیگه ای کار نمیکنه.
با تعمیرکار هم تماس گرفتم گفت برد خودشو ندارم ولی یه برد تعمیری 49UH850 اورد گذاشت رو دستگاه. که چون تعمیری بود مشکل داشت ولی متوجه شدیم که مشکل از برد اصلیه.
یکسری عکس از تمام اجزا داخلی و لیبل های داخلی و خارجی گرفتم که فکر کنم به کارتون بیاد. ولی نمیتونم آپلودشون کنم.لطفاً راهنمایی کنید تا بشه عکسها رو بارگذاری کرد.
بقیه دوستان هم اگه به راهکاری رسیدن راهنمایی کنن تا این برد رو درست یا تعویض کنم.
مرسی. منتظر خبرم.
amirseirafi
24-07-2017, 13:07
از عصر پنجشنبه که تلویزیون رو روشن میکنم فقط لوگوی ال جی میاد و بعد از 35ثانیه نشانگر کنترل جادویی هم نمایان میشه و تکون میخوره ولی هیچ چیز دیگه ای کار نمیکنه.
با تعمیرکار هم تماس گرفتم گفت برد خودشو ندارم ولی یه برد تعمیری 49UH850 اورد گذاشت رو دستگاه. که چون تعمیری بود مشکل داشت ولی متوجه شدیم که مشکل از برد اصلیه.
یکسری عکس از تمام اجزا داخلی و لیبل های داخلی و خارجی گرفتم که فکر کنم به کارتون بیاد. ولی نشد آپلود کنم. برای آپلود راهنماییم کنید.
اینم لینکشون.
بقیه دوستان هم اگه به راهکاری رسیدن راهنمایی کنن تا این برد رو درست یا تعویض کنم.
مرسی. منتظر خبرم.
HAMED_Z3
25-07-2017, 08:53
سلام دوستان من از سایت اصلی LG فایل آپدیت ورژن Version 05.30.02 رو دانلود کردم.اما در توصیه سایت نوشته بود برای ورژن UA. میشه برای ورژن TV خودم که TD هست استفاده کنم؟
ممنون از راهنمایی شما
ebinem173
25-07-2017, 09:59
سلام
روی پنل من از دیروز یه خط باریک عمودی سبز رنگ افتاده کسی میدونه مشکل چیه و راه حل چیه؟
برای کسی دیگه هم همچین اتفاقی افتاده؟
amirseirafi
25-07-2017, 12:54
یکسری عکس از تمام اجزا داخلی و لیبل های داخلی و خارجی گرفتم که فکر کنم به کارتون بیاد.
البته سایت اجازه نمیده عکسها رو آپلود کنم.
مرسی. منتظر خبرم.
amirseirafi
26-07-2017, 09:30
سلام
الان چند روزه من دارم پست میزارم. ولی مدیران انجمن تایید نمیکنن. مشکل کجاست ؟
سلام
دوستان نسخه های اروپایی این مدل هم تو ایران میاد یا نه همگی مثل تلویزیون خودم uh850v - ta و مال خاورمیانه و آفریقا هستند؟
و اینکه بهترین کشور مخصوصا برای app کدوم کشوره ؟ تنظیمات digital هم باید رو کجا گذاشت؟
چون فروشنده گفت اصلا رو ایران و اطراف ایران نزار ممکنه به مشکل بخوری
saeedsh7j
26-07-2017, 19:10
سلام
دوستان نسخه های اروپایی این مدل هم تو ایران میاد یا نه همگی مثل تلویزیون خودم uh850v - ta و مال خاورمیانه و آفریقا هستند؟
و اینکه بهترین کشور مخصوصا برای app کدوم کشوره ؟ تنظیمات digital هم باید رو کجا گذاشت؟
چون فروشنده گفت اصلا رو ایران و اطراف ایران نزار ممکنه به مشکل بخوری
ایران که اصلا نداره. بزار رو ترکیه
ایران که اصلا نداره. بزار رو ترکیه
ممنون
اگه فایل فلش نسخه اروپا رو دانلود کنیم با اون آپدیت کنیم دستگاه رو کشورای اروپایی رو هم میاره؟ کسی تست کرده؟
چون فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا app باید وجود داشته باشه براش.
mahdisanishani
29-07-2017, 12:28
ممنون
اگه فایل فلش نسخه اروپا رو دانلود کنیم با اون آپدیت کنیم دستگاه رو کشورای اروپایی رو هم میاره؟ کسی تست کرده؟
سلام دوست عزیز . اپدیت میشه ولی نسخه اروپا نمیره .
reza1348_rezareza
29-07-2017, 12:58
ممنون
دوست عزیز اگه قرار بود یک ورژن همه جا کار کنه که محدود به مکان خاصی نمیکردن.هر چند اساسا وقتی از نمایندگی رسمی و متعبر خریداری نشه اصلا باید کل آپدیت رو بیخیال شد.چرا که ممکنه سخت افزار با نرم افزاز آپدیت متناسب نباشه و نه تنها بهبود بلکه اشکال پیش بیاد.طبعا شرکت سازنده هم هیچ مسئولیتی رو در این رابطه نمی پذیره.
amirseirafi
29-07-2017, 21:50
هووووراااا. بالاخره پستهای منم اومد توی انجمن. :n02:
حالا بعد از ورود به انجمن وارد فاز 2 میشیم. یه راهکاری پیدا کردم. امشب امتحان میکنم. اگه جواب داد همینجا توضیح میدم.
من 6 ماهه خریدم از هر لحاظم عالی و به جز نشت نور هیچ مشکلی نداره از رسیورشم استفاده میکنم و باز مشکل سوختن برد و این حرفا رو نداشتم .
دوستان اگه دقت کنید برای تمام افرادی که تو این تاپیک مشکل سوختن برد بوجود آمده همشون افرادی بودن که دست به آچارن به اصطلاح یعنی همشون تمام تجهیزات تعمیر و بررسی برد های الکترونیکی رو دارن حالا از دو حال خارج نیست یا از رو کنجکاوی مدام با تی وی ور رفتن و بازش کردن و حین کنجکاوی تی وی اسیب دیده یا خودشون تعمیرکارن
saeedsh7j
30-07-2017, 15:08
من 6 ماهه خریدم از هر لحاظم عالی و به جز نشت نور هیچ مشکلی نداره از رسیورشم استفاده میکنم و باز مشکل سوختن برد و این حرفا رو نداشتم .
دوستان اگه دقت کنید برای تمام افرادی که تو این تاپیک مشکل سوختن برد بوجود آمده همشون افرادی بودن که دست به آچارن به اصطلاح یعنی همشون تمام تجهیزات تعمیر و بررسی برد های الکترونیکی رو دارن حالا از دو حال خارج نیست یا از رو کنجکاوی مدام با تی وی ور رفتن و بازش کردن و حین کنجکاوی تی وی اسیب دیده یا خودشون تعمیرکارن
منم نزدیک یکسال استفاده میکنم. از رسیورشم یکسره استفاده میکنم. فیلم و کنسرت 4k هم زیاد نگاه کردم مشکلی پیش نیومده. از همه چیزش راضیم. تنها مشکلی که دارم. چون زیاد فوتبال نگاه میکنم کثیفی پنله. که کاریش نمیشه کرد.
elesaeid
30-07-2017, 21:24
مشکل من و شما نیست.کلا یه چیزایی تو خون ماست که نمیذاره حتی یکمم پیشرفت کنیم وگرنه این همه آگاهی ها رفته بالا و شبکه های اجتماعی زیاد شده... چه اتفاق خاصی افتاد!. همین قضاوت کردن ها!!. دوست عزیز من عادت ندارم عکس العمل نشون بدم ولی خواهشا خواهشا زود قضاوت نکنین.واقعا خودت یبار دیگه پیامتو بخون!.شبیه این پیرمردهایی که چون سنتی بودن و نمیخوان تغییر کنن میان همه چیزهای جدید و زیرسوال میبرن چون شاید خودشون سر در نیارن!.کسی که فنی هست کسی که تعمیرکاره هیچ فرقی با یه جراح و پزشک نداره و با کارش داره به اون دستگاه جان دوباره می بخشه ولی چون کسی سردرنمیاره میاد و کل مساله و زیرسوال میبره!.من خودم تلویزیونمو آذر سال قبل خریدم.عروسیم کنسل شد و هنوز توو خونه داره خاک میخوره از اون موقع تا الان هم 400 تومن ارزونتر شد و الان با همین پول میتونستم eg910 بخرم.رسما میگم اشتباه کردم و اعتراف میکنم.اگر از مساله ای آگاهی کامل ندارید خواهشا نظر ندید.شما یه سر به تعمیرکارهای سطح شهر خودت بزن ازشون سوال کن tvهای ----s مشکل سوختن برد دارن یا نه!!.وقتی لامپ های بکلایت تلویزیون ال جی 3 برابر سامسونگ و سونی هست پس بدون همچین ضعفی داره!.من همین هفته یه عکس از ست جدید ال جی که برام اومد میندازم(مشکل بکلایت).حالا چون ست شما بدون مشکل کار میکنه دلیل نمیشه شما تجربه ی همه و زیر سوال ببری!.
یه روز به داییم گفتم چقد پراید ماشین ضعیف و خطرناکیه!!.حالا چون خودش زیر 100 رانندگی میکنه و اصلا هم مسیر خاکی نرفته خیلی راحت میگه نهههههههههههه!!! کی گفته من 5 سال دارم راضی ام :| .من هیچ مشکلی با این ست ندارم چون اصلا نخریدمش هرکسی هم داره خیرشو ببینه ولی خواهشا عاطفی برخورد نکنید.
فقط چون واژه ی تعمیر و استفاده کردید لازم دونستم از همکاران تعمیرکارم دفاع کنم.در کشورهای اروپایی احترام خاصی به کسانی که فنی هستن، قائلند. اما متاسفانه ما ....
elesaeid
30-07-2017, 21:27
سلام.دقیقا روش ساخت چین خورده بود روی پنل رو میگم.اما روی دستگاه کره خورده بود
اینم عکس برات پیدا کردم.بعید میدونم...کیفیت متفاوت باشه.فکر میکنم یک جا تولید بشن و مونتاژ جای مختلف باشه.مخصوصا خود نمایشگر رو
سلام.ممنون عالی بود. چند تا سایت سرچ کردم ولی این کد موجود نداشتن.نمیدونم چرا!!
در مورد تولید هم فکر کنم در چند سایت تولید میشن.شاید کل ست تولید چین باشه اما حمل و نقل پنل بشدت گران وحساسه.سری به فروم های خارجی بزنید
shahram t
30-07-2017, 21:50
یکسری عکس از تمام اجزا داخلی و لیبل های داخلی و خارجی گرفتم که فکر کنم به کارتون بیاد. ولی نشد آپلود کنم. برای آپلود راهنماییم کنید.
اینم لینکشون.
مرسی. منتظر خبرم.
دوست عزیز شما هم مشکل من و دیگر دوستان رو پیدا کردی یعنی باید برد رو عوض کنی که متاسفانه 700 تا 800 تومن هزینش میشه من با کلی بدبختی از زمستان سال گذشته تا الان دنبال برد بودم که یه روز میشه موفق به خرید شدم بر خلاف پستهایی که میزارن باید بگم مشکل اصلی استفاده از داخلی این مدله کلا باید بی خیال داخلی بشید امیدوارم مشکلتون حل شه اما بازم میگم واقعا الجی مسخره شده.
amirseirafi
30-07-2017, 23:07
نمی فهمم چرا پستهای من اینقدر دیر تایید میشن ؟
shahram t
31-07-2017, 23:31
واسه دوستان هم اینجوره که تو بعضی صحنه ها از فیلم ها تصویر صورت وقتی حرکت میکنه چند تایی میشه دوستان گفتن فقط تو فوتبال این اتفاق میفته.آیا با تنطیم منوها درست میشه یا نه؟؟اگه درست نشه که رو اعصابه
mahmoud33
01-08-2017, 13:58
سلام دوستان من یک هفته ای است این مدل خریدم باتمام مزایای گفته شده برای این مدل مشکل من با حالت 3بعدیش یعنی موقع تماشای فیلم 3 بعدی فقط قسمت وسط تلوزیون عمق ورنگش خوبه بقیه جاها منظورم سمت چپ و راست tv مثل زمانی که شما فیلم 3بعدی روبدون عینک نگاه میکنینه باتنظیماتشم وررفتم نشد اگه حالت خاصی باید ست کنم اگه دوستان عکسی یا فایلی دارن بزارن تا بتونم تنظیمش کنم اخه پسم گچلم کرده
دوست عزیز شما هم مشکل من و دیگر دوستان رو پیدا کردی یعنی باید برد رو عوض کنی که متاسفانه 700 تا 800 تومن هزینش میشه من با کلی بدبختی از زمستان سال گذشته تا الان دنبال برد بودم که یه روز میشه موفق به خرید شدم بر خلاف پستهایی که میزارن باید بگم مشکل اصلی استفاده از داخلی این مدله کلا باید بی خیال داخلی بشید امیدوارم مشکلتون حل شه اما بازم میگم واقعا الجی مسخره شده.
سلام من مدل 55SJ850V عکس هاشو نگاه میکردم در مورد ولتاژ و جریان داخلیش کنار پورت ورودیش یک مقدار MAX نوشته بود! با توجه به اینکه کابل ها و تجهیزاتی که ما استفاده میکنیم اغلب ارزان قیمت و بی کیفیت هستند ممکنه کوچکترین اتصالی و یا تغییر جریان باعث خرابی برد بشه ؟
کسی هستش که از داخلیش استفاده نکرده باشه و باز هم تلوزیونش خراب شده باشه ؟
FARZAD-O
06-08-2017, 21:19
سلام
من که دیگه کلا" گیج شدم.این همه صفحه رو خوندم واقعا" ترسیدم که این مدل رو بگیرم.الان بدجور به یه تلویزیون احتیاج دارم(بدجوره ها)اما نمیدونم چی بگیرم.
بیشتر از 2800 هم نمیتونم هزینه کنم.این مدل و سونی X7000D تو شهر ما 2600 هست.
دوستان خواهش میکنم بگید چی میتونم بگیرم که حداقل اینقده مشکل نداشته باشه.من که اصلا" از ر-سیو-ر داخلیش استفاده نخواهم کردم.تا یکی دو سال هم فقط میخوام از طریق فلش و هارد اکسترنال باهاش فیلم ببینم.بعدشم براش یه ر-سیو-ر جدا دارم.
امیدوارم دوستان بتونن بنده رو راهنمایی کنن.
ممنونم
shahram t
07-08-2017, 21:25
سلام
من که دیگه کلا" گیج شدم.این همه صفحه رو خوندم واقعا" ترسیدم که این مدل رو بگیرم.الان بدجور به یه تلویزیون احتیاج دارم(بدجوره ها)اما نمیدونم چی بگیرم.
دوستان خواهش میکنم بگید چی میتونم بگیرم که حداقل اینقده مشکل نداشته باشه.من که اصلا" از ر-سیو-ر داخلیش استفاده نخواهم کردم.تا یکی دو سال هم فقط میخوام از طریق فلش و هارد اکسترنال باهاش فیلم ببینم.بعدشم براش یه ر-سیو-ر جدا دارم.
ممنونم
دوستان عزیز استفاده از داخلی فقط یکی از موارد ریسک داره مورد بعدی همین استفاده از فلشه واقعا ریسک داره .حالا میل خودتونه
FARZAD-O
07-08-2017, 23:54
دوستان عزیز استفاده از داخلی فقط یکی از موارد ریسک داره مورد بعدی همین استفاده از فلشه واقعا ریسک داره .حالا میل خودتونه
ممنونم.من که هدف اصلیم استفاده از همین فلش هست.پس باید قیدش رو بزنم.
سونی X7000D چطوره؟درسته صدا و تصویر پایینتره اما بقیه چیزاش چطوره؟
meysambs
08-08-2017, 10:35
استفاده از فلش چه ریسکی داره؟
shahram t
08-08-2017, 17:05
استفاده از فلش چه ریسکی داره؟
با چند تا از تعمیر کارها صحبت کردم و همگی به این موضوع اشاره کردند که عامل سوختن برد همین استفاده از فلش و گذاشتن اون روی تلویزیون است.
farzad3620
08-08-2017, 21:08
با چند تا از تعمیر کارها صحبت کردم و همگی به این موضوع اشاره کردند که عامل سوختن برد همین استفاده از فلش و گذاشتن اون روی تلویزیون است.
هه دوست عزیز تعمیرکارهای موردنظر شما همگی بیسواد بودند که یه همچین نظری دادن
shahram t
08-08-2017, 22:25
هه مهندس تو این مملکت فقط تو با سوادی. حداقل اول برو بپرس بعد بیا نظر بده
reza1348_rezareza
09-08-2017, 10:51
سلام
ممنونم
1-samsung h6400 البته بدون 4K که به نظر من در شرایط فعلی اصلا مهم نیست.تازه سه بعدی هم هست که بازم به نظر من از 4K مفیدتره.48 اینچ بدون گارانتی 2100000 تومان و 55 هم حدود 3000000 تومان.مشکل اصلی اینه که یکم سخت گیر میاد.من تا حالا ندیدم ولی ظاهرا و به احتمال زیاد با اینکه تولید 2014 هست تصویرش از 2017 سامسونگ بهتر نباشه بدتر نیست!
2-sony w800 c باز بدون 4K! ولی سه بعدی.
من کاملا موافقم
ما در ایران تعمیر کار دیگه خیلی کم داریم ، همشون تعویض کار هستند. نه فقط الکترونیک در همه چیز ! بسیارسشون نه آموزش درست حسابی دیدن و نه اطلاعاتشون کامله فقط یه چیزی شنیدن یه چیزی هم میگن !
اتصال USB جزو استاندارد ترین هاست! من قبول دارم که این پورت ممکنه بسوزه! وقتی هم میسوزه فقط خود پورت میسوزه نه برد. نه به این سادگی اگر میخواست به این راحتی با فلش و هارد طوریش بشه ! که دیگه الان انقدر شهرت پیدا نمیکرد! چند بار شما خودت یا دوستانت دیدی پورتشون با فلش یا شارژ کردن موبایل بسوزه !؟
shahram t
11-08-2017, 21:34
من کاملا موافقم
ما در ایران تعمیر کار دیگه خیلی کم داریم ، همشون تعویض کار هستند. نه فقط الکترونیک در همه چیز ! بسیارسشون نه آموزش درست حسابی دیدن و نه اطلاعاتشون کامله فقط یه چیزی شنیدن یه چیزی هم میگن !
اتصال USB جزو استاندارد ترین هاست! من قبول دارم که این پورت ممکنه بسوزه! وقتی هم میسوزه فقط خود پورت میسوزه نه برد. نه به این سادگی اگر میخواست به این راحتی با فلش و هارد طوریش بشه ! که دیگه الان انقدر شهرت پیدا نمیکرد! چند بار شما خودت یا دوستانت دیدی پورتشون با فلش یا شارژ کردن موبایل بسوزه !؟
دوست عزیز بحث بر سراستانداردبودن یا نبودن نیست. قطعاتی که برای منطقه ما انتخاب میشه بی کیفیته و مشکل ساز میشه خوب گیرنده داخلی هم یه قطعه استاندارده تازه اگه بخواد بسوزه باید فقط خودش بسوزه آیا این درسته؟؟اما در ایران اینطور نیست به علت بی کیفیتی قطعات آسیب به قسمتهای دیگه میرسه . در ضمن درست نیست اینقدر منفی نگر بود و همه تعمیر کاران را بیسواد تلقی کرد این یه توهین به این قشر زحمت کشه ضمن اینکه تجربه گاها از نوشته ها بالاتره خیلی از مهندسین کامپیوتر تحصیل کردن اما به اندازه کسی که تعمیر این قطعات رو بعهده داره و اسنبل میکنه آگاهی ندارن یا حتی دکترها .کسی که 20 یا 30 ساله داره تعمیر میکنه خیلی بیشتر از من و شما حالیشه.
ariomehr
12-08-2017, 15:44
میتونی یاهاست رو روی یه ماهواره دیگه تنظیم کنی. اگر میخوای موقع سرچ کانالهای قبلی پاک نشن گزینه Retune رو انتخاب نکن در رابطه با گیرندگی رسی ورش اینو بگم که با رس ی ور آک استارست مقایسه کردم قوی تر میگرفت و برنامه های که در ----- نویز و شکستگی تصویر بود در تی وی صاف بودن البته قید برنامه های کارتی رو باید بزنی. در رابطه با شفافیت تصویر که هر کی منزل ما اومد عاشق تصویرش شد فقط در تصاویر تیره گوشه ها درز نور هست
یه مشکل دیگه هم هست که کانال ها رو نمیشه حذف کرد فقط میشه غیرفعال کرد که وقتی 2000 کانال میاد سرعت تی وی کم میشه البته من از chansort هم استفاده کردم ولی بعضی کانالها میپره یعنی وقتی به تی وی انتقال میدی میبینی بعضی کانالها حذف شدند و جاشون خالی مونده
سلام دوستان
بالاخره ورژن 05.30.10 از طريق خود تلويزيون بروز رسانى شد
Over-the-air programming
براى اولين بار هست كه نرم افزار توسط تى وى (OTA) پشتيبانى و آپديت ميشه
باسلام
من حدود یک ساله این تلویزیون رو خریدم بدون گارانتی و فقط یک بار تونستم آپدیتش کنم هر کاری کردم از طریق اینترنت و usb نتونستم آپدیتش کنم لطفا راهنمایی کنید
farzad3620
16-08-2017, 18:23
باسلام
من حدود یک ساله این تلویزیون رو خریدم بدون گارانتی و فقط یک بار تونستم آپدیتش کنم هر کاری کردم از طریق اینترنت و usb نتونستم آپدیتش کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام
الان از چه ورژنی استفاده میکنی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين ورژن بصورت اتوماتيك روى تى وى مياد و اجازه براى نصب ميخواد اگه آپديت اتوماتيك فعال نباشه
كار خاصى لازم نيست بكنيد توى ستينگ قسمت در باره اطلاعات تى وى روى (چك براى آپديت) اوكى كنيد در زمان بروزرسانى تلويزيون رو خاموش نكنيد و اجازه بديد كه برنامه جديد نصب بشه
ورژن 05.30.10 نصب ميشه
عكس هم پيوست كردم موفق باشيد
متاسفانه روى هيچ تلويزيونى قابليت ديكدينگ و شيرينگ با هيچ پروتكلى وجود ندارد
سلام. در ورژن 5 چه تغییری کرده؟
از دوستانی نسخه 5 نصب کردن، لطفا بگن نظرشون چیه؟
بنظرم که ارزش دانلود و نصب نداره! فقط دوتا تغییر بی ارزشه:
Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
Improved issue that HEVC channel number is rollback
سپاس
سلام
تغيرات مهمى انجام شده
اول فيكس و ثبات لرزش در خروجى اچ دى ام آى روى فركانس 50 هرتز اينترليسد
البته من هميشه روى پروگرسيو ست كردم
دومى مربوط به برادكست كشور انگلستان ميشه و براى خاور ميانه به كار نمياد
BBC Red Button
[05.30.10]
1. Fixed Juddering with HDMI 1080i 50Hz.
2. Fixed No Audio in BBC RB1 channel.
alirezal
19-08-2017, 01:14
سلام رفقا
من قصد خریدشو داشتم،ولی نظراتو خوندم مردد و کمو بیش پشیمون شدم،دوستانی که دارن لطف کنن بگن بخرم یا باهمین بودجه پیشنهادی دارن
FARZAD-O
19-08-2017, 19:53
سلام
از عزیزانی که این مدل رو دارن یه خواهشی داشتم.
میشه بفرمایید این تلویزیون زیرنویس با فرمت SUB/IDX رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
----------------
با عرض معذرت اگر هم تا الان امتحان نکردید میتونید هر فیلم و یا سریالی رو که توی خونه و کامپیوتر دارید به همراه یه زیرنویس SUB/IDX( هر چی باشه اشکالی نداره) بندازید روی یه فلش و روی تلویزیون تست کنید ببینید میخونه یا نه؟
دوستان میتونید این زیرنویسی رو که گذاشتم دانلود کنید و با نام فیلمتون همنام کنید و بندازید رو فلش.
ممنون میشم از دوستان یه کمکی کنن.آخه اگه نخونه قید خریدش رو میزنم و صبر میکنم یه مدل جدید بیاد.
saeedsh7j
19-08-2017, 23:55
با این اپدیت آخری. عکسای اسکرین سیورش جدید میشه. خیلی قشنگن
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام
زيرنويس آى دى ايكس رو ساپورت نميكنه
تست شد
tebkar3@yahoo.com
05-09-2017, 10:50
دوستان عزیز خواهشا خیلی سریع و کامل منو راهنمایی کنید ... فردا صبح میخوام برم تلویزیون بخرم .
بین مدل Sony 55X8500D و LG 55UH850V موندم کدومو بگیرم !!؟
توقعم از تلویزیون کیفیت صدای خوب . کیفیت خوب در بازی Xbox One X و کیفیت خوب در پخش فیلم و همیطور سیستم عامل Web Os3 خوبه یا Android 5 ؟؟ و همینطور کیفیت تصویر و عمر طولانی تلویزیون هم برام مهمه ...
خواهشا سریع منو راهنمایی کنید ...
alishabani1358
05-09-2017, 11:16
دوستان عزیز خواهشا خیلی سریع و کامل منو راهنمایی کنید ... فردا صبح میخوام برم تلویزیون بخرم .
توقعم از تلویزیون کیفیت صدای خوب . کیفیت خوب در بازی Xbox One X و کیفیت خوب در پخش فیلم و همیطور سیستم عامل Web Os3 خوبه یا Android 5 ؟؟ و همینطور کیفیت تصویر و عمر طولانی تلویزیون هم برام مهمه ...
خواهشا سریع منو راهنمایی کنید ...
سلام
تجربه شخصی خودم رو میگم
کیفیت صدای ال جی منحصر بفرد توی تی وی های بدون سند بار اصلا ندیدم واقعا عالیه
در بازی در Xbox تجربه ای ندارم ولی اگر hdr رو کنسول ساپورت کنه این تی وی تازه خودشو نشون میده
وب او اس هم که فقط مشکل اپ داره ولی تمام نیاز رو برای هر موردی که خواستم بر طرف کرده
ضعفش در برخی از تلویزیون دوستان نشت نور از لبه پایین سمت راست هست قبلا توی این تاپیک مفصل صحبت شده
tebkar3@yahoo.com
05-09-2017, 11:29
سلام
تجربه شخصی خودم رو میگم
کیفیت صدای ال جی منحصر بفرد توی تی وی های بدون سند بار اصلا ندیدم واقعا عالیه
در بازی در Xbox تجربه ای ندارم ولی اگر hdr رو کنسول ساپورت کنه این تی وی تازه خودشو نشون میده
وب او اس هم که فقط مشکل اپ داره ولی تمام نیاز رو برای هر موردی که خواستم بر طرف کرده
ضعفش در برخی از تلویزیون دوستان نشت نور از لبه پایین سمت راست هست قبلا توی این تاپیک مفصل صحبت شده
یعنی تکنولوژی HDR dolby که الجی داره نسبت به HDR 10 سونی بهتره درسته ؟
اما من یه موضوعی که برام مهمه اینه که رزولیشن 1080p با نرخ 60P رو ساپورت کنه که جای دیگه دیدم گفتن فقط سونی ساپورت میکنه .درسته ؟؟؟
چون اجرای هرچه بهتر بازی برام خیلی مهمه ... سرعت رفرش تصویر واقعا چند هرتز هستش ؟؟ تلویزیون سونی زده 800 هرتز ! الجی چنده ؟
استفاده از ریسیور ال جی به مرور تلویزیون رو خراب نمیکنه ؟ همینطور این نشت نور خیلی ایراد بزرگیه ؟؟
alishabani1358
05-09-2017, 12:31
یعنی تکنولوژی HDR dolby که الجی داره نسبت به HDR 10 سونی بهتره درسته ؟
اما من یه موضوعی که برام مهمه اینه که رزولیشن 1080p با نرخ 60P رو ساپورت کنه که جای دیگه دیدم گفتن فقط سونی ساپورت میکنه .درسته ؟؟؟
چون اجرای هرچه بهتر بازی برام خیلی مهمه ... سرعت رفرش تصویر واقعا چند هرتز هستش ؟؟ تلویزیون سونی زده 800 هرتز ! الجی چنده ؟
استفاده از ریسیور ال جی به مرور تلویزیون رو خراب نمیکنه ؟ همینطور این نشت نور خیلی ایراد بزرگیه ؟؟ببینید مواردی که شما بیان میکنید جزﺀ خواسته های شماست اعداد و ارقامی هست که با یک تجربه شخصی بصری قابل قضاوت کردن هست وتنها اتکا من و شما می تونه سایتهای مرجع در این خصوص باشه مثل ratings. Com ولی مشکل اینجاست که معلوم نیست کیفیت سفارش گذاری شرکتها برای مناطق مختلف با سطح درامد مختلف یکیه یا نه اونوقت کل این اعداد و ارقام رو هواست برای همین توصیه میکنم قبل از خرید سعی کنی یک تجربه حضوری و یا نهایت سرچ کامل اینترنتی داشته باشی بعد خرید بکن
saeedsh7j
05-09-2017, 20:14
خواهشا سریع منو راهنمایی کنید ... یکی از دوستان جفتشو خریده. میتونی ازش کمک بگیری. تو تاپیک سونی نظرشو گفته. مثل اینکه از الجی بیشتر راضی بوده
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
rezagh15
10-09-2017, 00:44
دوستان در آخرین آپدیت این مدل
55uh850v آیا ایران اضافه شده یا از منو سرویس میشه منو رو فارسی کرد اگه از منو سرویس میشه یکی لطف کنه کدشو محبت کنه ممنون میشم. کد قسمت اریا کانتری من عددهای مختلفی دادم کلی زبان کم و زیاد میشه ولی فارسی نشد
payam_x62
11-09-2017, 09:07
سلام دوستان،
در تنظیمات ستینگ در قسمت جنرال broadcast country روی digital tv بگذارم یا middle east چه فرقی با هم دارن؟ تلویزیون من 49uh850v هست.
efikhalafi
12-09-2017, 18:50
دوستان عزیز من اینترنت رو زیر و رو کردم اخر هم نفهمیدم بلوتوث UH850 چجوری روشن و کانکت میشه . توی گوشی نام TV رو پیدا میکنه ولی برای Pair شدن پین میده که نمیدونم کجای تلویزیون پین رو باید وارد کنم . من میخوام هدفون بلوتوث رو وصل کنم به TV برای فیلم دیدن ممنون میشم کمک کنید .
efikhalafi
12-09-2017, 18:53
پاک شود لطفا
hamid_55
15-09-2017, 18:37
با سلام خدمت دوستان عزیز سوال بنده اینه که نظر شما چیه با این همه تفاسیر آیا بنده این تلویزیون uh850v خریداری کنیم یا خیر؟ و برم مدل 2017 یعنی sj رو بخریم والا موندیم سرگردون می ترسیم 3 میلیون بدیم بدبختی شروع بشه البته مدل 2017 هم معلوم نیست مشکلاتش چطور باشه:n03:
reza1348_rezareza
19-09-2017, 10:10
با سلام خدمت دوستان عزیز سوال بنده اینه که نظر شما چیه با این همه تفاسیر آیا بنده این تلویزیون uh850v خریداری کنیم یا خیر؟ و برم مدل 2017 یعنی sj رو بخریم والا موندیم سرگردون می ترسیم 3 میلیون بدیم بدبختی شروع بشه البته مدل 2017 هم معلوم نیست مشکلاتش چطور باشه:n03:
الجی فقط و فقط OLED بقیه از جمله این مدلو اصلا نخرین!
مشکلاتش در سایت rting بررسی شده که مشکلات همیشگی صفحه IPS هستش و قطعا مدل 2017 نسبت نسل قبلیش کیفیت بهتری داره و پشتیبانی نرم افزاریش یک سال بیشتر خواهد بود فقط موردی که هستش اینه که آیا با این تفاسیر 1 ملیون بیشتر هزینه کردن ارزشش را داره یا تو رنج قیمت SJ انتخاب های بهتری هست یا نه !
hamid_55
21-09-2017, 23:24
حالا حالا حا زورمون به oled ها نمیرسه قیمتاشون بالاست:n03:
hamid_55
21-09-2017, 23:27
الجی فقط و فقط OLED بقیه از جمله این مدلو اصلا نخرین!
hagijoon
23-09-2017, 02:38
سلام دوست عزیز اصلا شک نکن که سری sj از این مدل خیلی بهتره قیمتهاشون هم تو یک رنج هستن و اختلاف قیمتی با هم ندارن تو سری ۲۰۱۷ از تکنولوژی نانو سل استفاده شده که نزدیکترین تکنولوژی به اولد هستش الان مدل 49sj800v تو بازار بانه موجود هستش قیمتش هم ۳۱۰۰ هستش که تو ۴۹ اینچ الان به نظر بنده بهترین انتخاب هستش وب او اس ۳.۵ کیفیت تصویر بهتر فرقی که با مدل ۲۰۱۶ داره سه بعدی نیست و خروجی صداش ۲۰ وات هستش البته خودم تو این ماه یا چند روز دیگه این مدل رو خریداری میکنم و بررسی تخصصیش رو تو تایپیک جداگونه خدمت دوستان میذارم
reza1348_rezareza
23-09-2017, 12:16
مدل EG910 رو یه بررسی کن فکر نمیکنم اونقدر بالاتر از 850 باشه.البته 4K نیست که به نظر من اهمیت چندانی نداره!
reza1348_rezareza
23-09-2017, 13:02
[QUOTE=hagijoon;9004029]سلام دوست عزیز اصلا شک نکن که سری sj از این مدل خیلی بهتره قیمتهاشون هم تو یک رنج هستن و اختلاف قیمتی با هم ندارن تو سری ۲۰۱۷ از تکنولوژی نانو سل استفاده شده که نزدیکترین تکنولوژی به اولد هستش الان مدل 49sj800v تو بازار بانه موجود هستش قیمتش هم ۳۱۰۰ هستش که تو ۴۹ اینچ الان به نظر بنده بهترین انتخاب هستش وب او اس ۳.۵ کیفیت تصویر بهتر فرقی که با مدل ۲۰۱۶ داره سه بعدی نیست و خروجی صداش ۲۰ وات هستش البته خودم تو این ماه یا چند روز دیگه این مدل رو خریداری میکنم و بررسی تخصصیش رو تو تایپیک جداگونه خدمت دوستان میذارم[/QUOT
بر طبق rtings.com مدل 2017 مزیت قابل توجهی نداره که بماند از نظر کیفیت تصویر از 850 ضعیفتر است.
hagijoon
24-09-2017, 03:30
[QUOTE=hagijoon;9004029]سلام دوست عزیز اصلا شک نکن که سری sj از این مدل خیلی بهتره قیمتهاشون هم تو یک رنج هستن و اختلاف قیمتی با هم ندارن تو سری ۲۰۱۷ از تکنولوژی نانو سل استفاده شده که نزدیکترین تکنولوژی به اولد هستش الان مدل 49sj800v تو بازار بانه موجود هستش قیمتش هم ۳۱۰۰ هستش که تو ۴۹ اینچ الان به نظر بنده بهترین انتخاب هستش وب او اس ۳.۵ کیفیت تصویر بهتر فرقی که با مدل ۲۰۱۶ داره سه بعدی نیست و خروجی صداش ۲۰ وات هستش البته خودم تو این ماه یا چند روز دیگه این مدل رو خریداری میکنم و بررسی تخصصیش رو تو تایپیک جداگونه خدمت دوستان میذارم[/QUOT
بر طبق rtings.com مدل 2017 مزیت قابل توجهی نداره که بماند از نظر کیفیت تصویر از 850 ضعیفتر است.
دوست عزیز بررسی سایت رتینگ رو بنده اصلا قبول ندارم همین مدل uh850v رو تو سایتش امتیاز بالایی داده بود در صورتیکه کلا اشتباه بود و اصلا اون کیفیت تصویری که گفته بود رو نداشت به جرات میتونم بگم که از این مدل کیفیت تصویر سری lm که مال چندین سال پیش هستش خیلی خیلی بهتره البته به جز در ۴ کی که اون رو هم سری های قبلی نداشتن دوست عزیز بررسی سایت رتینگ یک طرف و تجربه کارکردن و دیدن از نزدیک یک طرف به نظر بنده اصلا به بررسی این سایت نمیشه اعتماد کرد بنده یکبار اعتماد کردم و پشیمون شدم حالا هر کسی یک نظری داره
سلام کسی از شما از ماشین زمان مدل 55uh850v استفاده کرده؟ آیا امکان ذخیره برنامه های تلوزیونی در این مدل وجود داره ؟ راهنمایی کنید . سپاس
reza1348_rezareza
24-09-2017, 12:39
[QUOTE=reza1348_rezareza;9004138]
دوست عزیز بررسی سایت رتینگ رو بنده اصلا قبول ندارم همین مدل uh850v رو تو سایتش امتیاز بالایی داده بود در صورتیکه کلا اشتباه بود و اصلا اون کیفیت تصویری که گفته بود رو نداشت به جرات میتونم بگم که از این مدل کیفیت تصویر سری lm که مال چندین سال پیش هستش خیلی خیلی بهتره البته به جز در ۴ کی که اون رو هم سری های قبلی نداشتن دوست عزیز بررسی سایت رتینگ یک طرف و تجربه کارکردن و دیدن از نزدیک یک طرف به نظر بنده اصلا به بررسی این سایت نمیشه اعتماد کرد بنده یکبار اعتماد کردم و پشیمون شدم حالا هر کسی یک نظری داره
دوست عزیز با بررسیهایی که تو چند ماهی که دنبال تی وی بودم انجام دادم بهترین سایت تو دنیا rtings هست.اونا حتی مدلهایی رو که بررسی میکنن از شرکتها نمیگیرن و مانند مصرف کننده عادی از بازار تهیه میکنن تا ارزیابیهاشون درستتر باشه.حتی نرم افزارهای تستشون رو هم رایگان میدن تا هرکی خواست بتونه استفاده کنه منتهی بدون سخت افزار که ظاهرا برخی ساخت خودشونه (با توجه به عکسهای سایت) و تو بازار نیست نمیتونی همه تستها رو انجام بدی ولی بعضی رو میشه مثل تست پیکسل سوخته.همچنین تنها سایتی هست گه اکثر پارامترهای تست تلویزیون رو با اعداد و ارقام نشون میده.ولی !!این نظرت که تو شرایط بازار ما نمیشه به بررسیهاشون استناد کرد و بر اساس اون تلویزیون بخریم متاسفانه تا حد زیادی درسته.فقط اون قسمت از نظرت که گفتی مدلهای 2017 بهتره رو میتونیم براساس rtings بگیم درست نیست البته فقط از نظر کیفیت تصویر ونه سایر پارامترها.با این فرض منطقی که الجی مدلهایی که به بازار امریکا میده حتما بهتر از مدلهای تو بازار ماست.وقتی مدلهای بازار امریکا(یا کانادا ؟؟) بهتر از سال قبل نیست (فقط کیفیت تصویر!) برا بازار ما که دیگه کاملا روشنه.
سلام خدمت دوستان
من این تلویزیون رو چند روز پیش خریدم. موقع فوتبال نگاه کردن چند سایه از بالا تا پایین صفحه هست. تو بقیه برنامه ها چیز خاصی نمیبینم فقط فوتبال آینطوری یا واضح دیده میشه
از دوستان کسی میدونه مشکلش چیه؟
ممنون
سلام خدمت دوستان
من این تلویزیون رو چند روز پیش خریدم. موقع فوتبال نگاه کردن چند سایه از بالا تا پایین صفحه هست. تو بقیه برنامه ها چیز خاصی نمیبینم فقط فوتبال آینطوری یا واضح دیده میشه
از دوستان کسی میدونه مشکلش چیه؟
ممنون
این مشکل کثیفی پنل هست که متاسفانه هیچ راهکاری نداره و تو ذات اغلب پنلهای ips و بخصوص همین مدل هست
farzad3620
24-09-2017, 23:38
دوستان در این مدل آیا راهی هست بشه فهمید تی وی از ابتدا چند روز کار کرده؟
hagijoon
25-09-2017, 01:06
دوستان در این مدل آیا راهی هست بشه فهمید تی وی از ابتدا چند روز کار کرده؟
اره راحت میشه از تو منو ebout tv فکر کنم همون قسمت باشه دقیق یادم نیست ساعت کارکرد تی وی رو دید گرچه میشه از منو مخفی ساعت کارکردش رو صفر کرد:n02:
سلام تا حالا کسی تونسته برنامه های تلویزوین رو روی هارد ذخیره کنه توی مدل uh850v
سلام تا حالا کسی تونسته برنامه های تلویزوین رو روی هارد ذخیره کنه توی مدل uh850v
سلام
خیلی راحت روی USB و هارد اکسترنال 1ترا ضبط کردم بدون مشکل
سلام دوست عزیز اصلا شک نکن که سری sj از این مدل خیلی بهتره قیمتهاشون هم تو یک رنج هستن و اختلاف قیمتی با هم ندارن تو سری ۲۰۱۷ از تکنولوژی نانو سل استفاده شده که نزدیکترین تکنولوژی به اولد هستش
سلام
تصویر دوتاشون رو کنار هم دیدم.از نظر نور و روشنایی UH850 بهتره از نظر رنگ میشه گفت با اختلاف بسیار ناچیز SJ اما از نظر Black Uniformity و Gray Uniformity ضعیفتر از UH850 هستش.
درکل تغییر یا پیشرفت قابل توجه یا بیانی توی مدل جدید نسبت به مدل قبلی بچشم نمیخوره.
hagijoon
30-09-2017, 15:32
سلام
تصویر دوتاشون رو کنار هم دیدم.از نظر نور و روشنایی UH850 بهتره از نظر رنگ میشه گفت با اختلاف بسیار ناچیز SJ اما از نظر Black Uniformity و Gray Uniformity ضعیفتر از UH850 هستش.
درکل تغییر یا پیشرفت قابل توجه یا بیانی توی مدل جدید نسبت به مدل قبلی بچشم نمیخوره.
سلام دوست عزیز شما هر دو تی وی رو تست کردید یا فقط در کنار هم اون هم در فیلم های ۴ کی دیدید؟ چون کثیفی پنل بیشتر در موقع پخش فوتبال و در فیلمهای اس دی مشاهده میشه چون همانطور که گفته بودم مدل uh850v در محتوای ۴ کی خوب عمل میکنه و کیفیت خوبی داره بزرگترین مشکل این مدل نشتی نور اون هم بیشتر در شب و مشکل کثیفی پنل در پخش فوتبال و یا زمینه ابی اسمانی و در اخر کیفیت تصویر ضعیف در پخش کانالهای اس دی هستش شما اگر این تستها رو انجام نداده باشید چطور متوجه داشتن بهبود یا پسرفت در این مشکلات شدید ؟
سلام دوست عزیز شما هر دو تی وی رو تست کردید یا فقط در کنار هم اون هم در فیلم های ۴ کی دیدید؟ چون کثیفی پنل بیشتر در موقع پخش فوتبال و در فیلمهای اس دی مشاهده میشه چون همانطور که گفته بودم مدل uh850v در محتوای ۴ کی خوب عمل میکنه و کیفیت خوبی داره بزرگترین مشکل این مدل نشتی نور اون هم بیشتر در شب و مشکل کثیفی پنل در پخش فوتبال و یا زمینه ابی اسمانی و در اخر کیفیت تصویر ضعیف در پخش کانالهای اس دی هستش شما اگر این تستها رو انجام نداده باشید چطور متوجه داشتن بهبود یا پسرفت در این مشکلات شدید ؟
سلام
هردو رو کنار هم با شبکه های تلوزیون ایران و هم با فیلمهای تست مختلف HD و FHD و 4K و غیره تست کردم.
مدتهاست درمورد تلوزیون مقاله و مطلب میخونم و چیزی درحدود 2گیگ فیلم و تصویر تست برای تلوزیون از یوتوب و سایتهای مختلف که تخصصشون تست و برسی تلوزیونه جمع آوری کردم برای همین مواقع.
فایلهایی مثه pure black screen test و Clouding and Banding TV Test و DSE (Dirty Screen Effect) Test Video و Backlight Bleed Test و Dead Pixel Test و Black Uniformity Test و Gray Uniformity Test و.....
خلاصه هروقت میرم برای تلوزیون خریدن این USB رو هم با خودم میبرم و با کلی صرف وقت و دقت سعی میکنم همه چیزش رو به تا جایی که برام امکان داره درست ببینم.
اینم اضافه کنم نه کارشناسم و نه ادعای در این مورد دارم و هیچ تعصبی هم درمورد برند یا شرکت خاصی ندارم فقط علاقه شخصی باعث شده در این زمینه تا میتونم بخونم و بخونم و یاد بگیرم. تقریبا تمام نظرات دوستان رو در این تاپیک و تاپیکهای دیگه و حتی سایتهای خارجی درمورد تلوزیون دونه به دونه خوندم و میخونم و لذت میبرم.
در هرصورت این تجربه شخصیم بود که خدمتتون عرض کردم اما هرکسی دید و نظر خودش رو داره شاید شما با دیدن این تلوزیون متقاعد به خریدنش بشید و اگه خریدید امیدوارم لذتش رو ببرید.
hagijoon
01-10-2017, 23:46
سلام
هردو رو کنار هم با شبکه های تلوزیون ایران و هم با فیلمهای تست مختلف HD و FHD و 4K و غیره تست کردم.
مدتهاست درمورد تلوزیون مقاله و مطلب میخونم و چیزی درحدود 2گیگ فیلم و تصویر تست برای تلوزیون از یوتوب و سایتهای مختلف که تخصصشون تست و برسی تلوزیونه جمع آوری کردم برای همین مواقع.
فایلهایی مثه pure black screen test و Clouding and Banding TV Test و DSE (Dirty Screen Effect) Test Video و Backlight Bleed Test و Dead Pixel Test و Black Uniformity Test و Gray Uniformity Test و.....
خلاصه هروقت میرم برای تلوزیون خریدن این USB رو هم با خودم میبرم و با کلی صرف وقت و دقت سعی میکنم همه چیزش رو به تا جایی که برام امکان داره درست ببینم.
اینم اضافه کنم نه کارشناسم و نه ادعای در این مورد دارم و هیچ تعصبی هم درمورد برند یا شرکت خاصی ندارم فقط علاقه شخصی باعث شده در این زمینه تا میتونم بخونم و بخونم و یاد بگیرم. تقریبا تمام نظرات دوستان رو در این تاپیک و تاپیکهای دیگه و حتی سایتهای خارجی درمورد تلوزیون دونه به دونه خوندم و میخونم و لذت میبرم.
در هرصورت این تجربه شخصیم بود که خدمتتون عرض کردم اما هرکسی دید و نظر خودش رو داره شاید شما با دیدن این تلوزیون متقاعد به خریدنش بشید و اگه خریدید امیدوارم لذتش رو ببرید.
سلام ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون اگر همینطور که فرمودید همه ابن موارد رو تست کردید با اینکه دیدگاه کیفیت تی وی به نظر شخصی افراد نیز مربوط میشه باز نظر شما قابل تامل و احترامه بنده هنوز موفق به تست هر دو تی وی در کنار هم نشدم البته اگه برای خرید به بانه برم حتما هر دو تی وی رو تست خواهم کرد با توجه به تست شما باید گفت که ال جی در مدلهای جدیدش البته به غیر سری اولد روز به روز داره پسرفت میکنه و این اصلا خوب نیست برای برندی که تو تی وی جهانی هستش بزرگترین مشکل سری جدید تی وی های ips ال جی نشت نور و کثیفی پنل هستش که به نظر بنده اصلا قابل تحمل نیست البته بنده در سری ال ام ۲۰۱۲ تا ۲.۱۵ که بیشتر مدلهاش فول اچ دی بود اصلا این مشکلات رو نداشت و حتی در کانلهای اس دی هم عالی عمل میکرد ولی من تعجب میکنم تو بررسی هایی که بنده تو نت دیدم همه از کیفبت تصویر مدلهای سری sj تعریف میکردن ولی بدبختی اینه که تو رنج قیمت ال جی با امکانات ال جی دیگه برند خوبی نیست که بتونه باهاش رقابت بکنه
reza1348_rezareza
02-10-2017, 09:51
سلام
تاییدیه بر نظر خودم و بر اساس rtings!
reza1348_rezareza
02-10-2017, 10:08
سلام ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون اگر همینطور که فرمودید همه ابن موارد رو تست کردید با اینکه دیدگاه کیفیت تی وی به نظر شخصی افراد نیز مربوط میشه باز نظر شما قابل تامل و احترامه بنده هنوز موفق به تست هر دو تی وی در کنار هم نشدم البته اگه برای خرید به بانه برم حتما هر دو تی وی رو تست خواهم کرد با توجه به تست شما باید گفت که ال جی در مدلهای جدیدش البته به غیر سری اولد روز به روز داره پسرفت میکنه و این اصلا خوب نیست برای برندی که تو تی وی جهانی هستش بزرگترین مشکل سری جدید تی وی های ips ال جی نشت نور و کثیفی پنل هستش که به نظر بنده اصلا قابل تحمل نیست البته بنده در سری ال ام ۲۰۱۲ تا ۲.۱۵ که بیشتر مدلهاش فول اچ دی بود اصلا این مشکلات رو نداشت و حتی در کانلهای اس دی هم عالی عمل میکرد ولی من تعجب میکنم تو بررسی هایی که بنده تو نت دیدم همه از کیفبت تصویر مدلهای سری sj تعریف میکردن ولی بدبختی اینه که تو رنج قیمت ال جی با امکانات ال جی دیگه برند خوبی نیست که بتونه باهاش رقابت بکنه
دوست عزیز همانطور که قبلا بر اساس rtings گفتم از نظر کیفیت تصویر کلا الجی از سونی و سامسونگ ضعیفتره.البته باید توجه کنیم که بررسیهای rtings عمدتا بین سه برند الجی و سامسونگ و سونی هست.و جای برندهای دیگه از جمله پاناسونیک خالیه.ولی !واقعا نمیشه بر اساس مدلهای موجو تو بازار ایران برند الجی رو ارزیابی کرد.واقعا کدوم مرجعی میتونه تایید کنه تلویزیونی که مارک LG خورده واقعا تولید الجی هستش؟فقط یا خود الجی یا نمایندگی واقعی و معتبرش!که هیچکدوم فعلا در دسترس نیستند!به نظر منم منطقی نیست الجی همچین مشکل تابلویی داشته باشه.شاید اون مدلهایی که شما دیدید واقعا الجی بودن!خصوصا اینه 4K منطقا هیچ تاثیری روی full hd نداره.
به هر حال باتوجه به جمیع شرایط led الجی کاملا رد شده است.
پس چرا من نمی تونم وقتی هارد وصل می کنم هیچ گزینه ای برای ضبط نداره
سلام
خیلی راحت روی USB و هارد اکسترنال 1ترا ضبط کردم بدون مشکل
پس چرا من نمی تونم؟ آیا روش خاصی داره که نیاز به توضیح داشته باشه. حتی من هارد رو فرمت کردم باز علامت ذخیره نیومد. با پشتیبان هم تماس گرفتم راه حل های ساده ای پیشنهاد داد اما هیچ کدوم جواب نداد
mahdisanishani
03-10-2017, 12:57
سلام دوست عزیز . خدمت شما عرض کنم که این تیو فقط در صورتی که از گیرنده دیجیتال و گیرنده ماهواره خودش پخش بشه میتونه ضبط و در هارد یا فلش ذخیره کنه .یک نکته دیگه بعضی از فلش ها یا هارد ها فرمتشون یو اس بی 3 هست باید در قسمت فرمت گذینه ntfs رو انتخاب کنی برای فرمت .
سلام دوست عزیز . خدمت شما عرض کنم که این تیو فقط در صورتی که از گیرنده دیجیتال و گیرنده ماهواره خودش پخش بشه میتونه ضبط و در هارد یا فلش ذخیره کنه .یک نکته دیگه بعضی از فلش ها یا هارد ها فرمتشون یو اس بی 3 هست باید در قسمت فرمت گذینه ntfs رو انتخاب کنی برای فرمت .
سلام از پاسخگوییتون متشکرم. همه کار کردم باز جواب نگرفتم. توی سایت خودش زده که برای اروپا فقط قابلیت ضبط داره. اومدم کشورش هم کردم انگلیس . به لیست برنامه هاش چیزای زیادی اضافه شد ولی در مورد ضبط روی هارد هنوز مشکل دارم. یه جا گفته بود که به usb3 وصل بشه ، با خود تلویزیون هم فرمت کردم. شاید جایی توی تنظیمات باید فعال کنم که بلد نیستم...
nimahandsomboy
07-10-2017, 19:02
دوستان میخوام مدل 43uj752v بخرم مدل 2017 هست ر س ی و ر 4k داره..بلوتوث .. wifi مدل 43 اینچ 1/900 قیمت داره قیمتش خیلی مناسب نسبت به امکاناتاش ولی کیفیتش از نزدیک ندیدم
سلام ممنون از پاسختون. هاردم usb3 هست و به انواع روشها فرمت کردم حتی استایلش هم تغییر دادم GPT , MBR و به پورت usb3و usb معمولی وصل کردم ولی به نتیجه نرسیدم. اگر براتون امکان دره مدل هارد اکسترنالتون رو بگین . شاید مشکل از هارد باشه
farzad3620
08-10-2017, 00:03
سلام ممنون از پاسختون. هاردم usb3 هست و به انواع روشها فرمت کردم حتی استایلش هم تغییر دادم GPT , MBR و به پورت usb3و usb معمولی وصل کردم ولی به نتیجه نرسیدم. اگر براتون امکان دره مدل هارد اکسترنالتون رو بگین . شاید مشکل از هارد باشه
من قبلا همچین مشکلی با یه مدل تی وی دیگه داشتم هرکار کردم جواب نداد آخر سر فریمور خود هارد رو از سایت سازنده ش گرفتم آپدیت کردم درست شد هارد و شناخت و مشکلم حل شد مارک هاردم وسترن دیجیتال بود
FARZAD-O
09-10-2017, 13:09
سلام
دوستان من این تلویزیون رو خریدم و پایه ها رو به هم و بعد به تلویزیون متصل کردم و گذاشتمش رو میزش اما یه مشکلی هست انگار.
تلویزیون یه کم نزدیک به یکی دو سانت رو به عقب خم شده.یعنی اینکه صاف و مستقیم قرار نگرفته.میخواستم بدونم این حالت خودشه یا مال من اشکال داره؟
همه کارها رو هم درست انجام دادم توی بستن و سوار کردن،پیچ ها همگی سفت بسته شدن.میز هم که ترازه.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
amirgh279
09-10-2017, 15:17
به توصیه سایر دوستان از ----- داخلی این تلویزیون استفاده نکنید تلویزیون بنده هم به سرنوشت تلویزیون برخی از دوستان دچار شد لعنت به ال جی
amirgh279
09-10-2017, 15:21
دوستان اگر کسی آدرس جایی را که بتوان برد مین این تلویزیون را تهیه کرد دارند به بنده اطلاع دهند تشکر
amirgh279
09-10-2017, 15:23
جهت سالم ماندن این تلویزیون از کارهایی که باعث فعالیت بالای سی پی یو آن می شود اجتناب کنید
amirgh279
09-10-2017, 15:24
خرید این مدل تلویزیون را به هیچکس پیشنهاد نکنید چون به مرور زمان دچار مشکل خواهند شد
amirgh279
09-10-2017, 15:27
این مدل فقط امکانات خوبی داره و به لحاظ سخت افزاری بسیار ضعیف هست
در انتخاب خود دقت کنید و کیفیت را فدای امکانات نکنید
درود
بنده مدل 49 اینچ SJ800V رو خریدم. این مدل کره ایه و بطرز عجیبی made in china نداره.
در کل راضی ام و ایراد خاصی ندیدم. سرعت تعویض کانال یه خرده رو اعصابه.
امکانات بسیار خوبی داره. سرعت لود دیتا از روی هارد خیلی خوبه. بدون هیچ لگی اجرا میکنه.
کیفیت و بلندی صدا متوسط رو به بالاس بطوریکه انتظار نداشتم ازین تی وی به این نازکی چنین صدایی در بیاد. دم هارمن کاردون گرم واقن.
هنوز بهش د ی ش وصل نکردم. ولی اینکارو خاهم کرد بزودی و ترسی ندارم چون تو سایتا و فروم ها گزارش خرابی پیدا نکردم.
در وهله اول نیازمند calibration برای بهترین کیفیت هستم.
اگر از دوستان کسی سوالی داره، با کمال میل پاسخ میدم.
باسپاس
درود
بنده مدل 49 اینچ SJ800V رو خریدم. این مدل کره ایه و بطرز عجیبی made in china نداره.
امکانات بسیار خوبی داره. سرعت لود دیتا از روی هارد خیلی خوبه. بدون هیچ لگی اجرا میکنه.
کیفیت و بلندی صدا متوسط رو به بالاس بطوریکه انتظار نداشتم ازین تی وی به این نازکی چنین صدایی در بیاد. دم هارمن کاردون گرم واقن.
هنوز بهش د ی ش وصل نکردم. ولی اینکارو خاهم کرد بزودی و ترسی ندارم چون تو سایتا و فروم ها گزارش خرابی پیدا نکردم.
باسپاس
سلام دوست عزیز.
مبارکتون باشه.بنده هم میخواستم این مدل رو برای اتاق خوابم بگیرم.بیشتر برای بازی با ps4 pro و تماشای فیلم استفاده دارم.ولی نقد های برادر بزرگترش sj8500v رو که خوندم به خاظر ذات پنل ips همه از کنتراست پایین این تلویزیون و رنگ مشکی ضعیف و غیر عمیق اون در محیط های تاریک ناراضی بودن.شما کنتراست و کیفیت رنگ مشکی اون رو در محیط تاریک مثل اتاق خواب تست کردید؟راضی کننده هست؟کیفیت فیلم و سریال ها چطور؟
برای تنظیماتش هم بنظرم تنظیمات سایت ریتینگ برای مدل sj850 بدرد این مدل هم میخوره.یک تست بکنید
درود
باسپاس
با سلام میارکت باشه
من پیشنهاد میکنم که از داخلی استفاده نکنی !
البته اشکال را در تلوزیون نمیبینم ، اشکال در غیر استاندارد بودن تجهیزات بخصوص کابل و سر فیش ها هستش! حدس من اینه که اتصال کوتاه باعث خرابی بردش میشه.
کلا گیرنده ها به اتصال کوتاه بسیار حساس هستند در دستگاه های قدیمی زمانی که اتصال کوتاه در فیش ایجاد میشد فیوز در آن می سوخت و باید تعویض می کردیش ، در دستگاه های جدید یا روشن نمیشه یا کلا اتصال را تحمل میکند و آسیب نمیبیند .
سلام دوست عزیز.
مبارکتون باشه.بنده هم میخواستم این مدل رو برای اتاق خوابم بگیرم.بیشتر برای بازی با ps4 pro و تماشای فیلم استفاده دارم.ولی نقد های برادر بزرگترش sj8500v رو که خوندم به خاظر ذات پنل ips همه از کنتراست پایین این تلویزیون و رنگ مشکی ضعیف و غیر عمیق اون در محیط های تاریک ناراضی بودن.شما کنتراست و کیفیت رنگ مشکی اون رو در محیط تاریک مثل اتاق خواب تست کردید؟راضی کننده هست؟کیفیت فیلم و سریال ها چطور؟
برای تنظیماتش هم بنظرم تنظیمات سایت ریتینگ برای مدل sj850 بدرد این مدل هم میخوره.یک تست بکنید
تشکر از شما. بنظر من برای ps4 pro و کلن هرچی محتوای کیفیت بالاس تلویزیون مناسبیه. کیفیت 360p به بالا بنظرم کاملن قابل قبوله برای این تی وی. فراموش نکنیم رنج قیمتی این تلویزیون رو.
در مورد رنگ مشکی ، با توجه به اینکه ips هست، طبیعیه که شاید کاربرای حرفه ای رو راضی نکنه. اما من خودم مشکلی ندارم.
در مورد کانالهای ایران خب طبیعیه که ممکنه کمی تو ذوق بزنه. چراکه 2 مشکل هست. اول اینکه کیفیت اس دی هست (بجز کانال 3) و ثانین کیفیت محتوی در اکثر مواقع فی نفسه پایینه. بعنوان مثال فیلم ها و سریال های قدیمی آرشیوی که برای بار صدم داره پخش میشه.
خود این باز شامل 2 موضوعه: تجهیزات قدیمی و تکنولوژی بکار رفته در تهیه و تصویربرداری این آثار و بعد نگهداری از آثار در طول زمان.
من نمیدونم تجهیزات تصویر برداری صدا و سیما و پروسه broadcast کردن این سازمان چیه که حتی کانال 3 ایران که مثلن اچ دی هست بطور مثال با کانال م ن و ت و که اس دی هست، خیلی تفاوتی نداره که ممکنه حتی کانال م ن و ت و بهترم باشه!!
من این تی وی رو آنلاین خریدم. خود تی وی2980 درومد و 70 تومن هزینه پست پیشتاز شد که بدون شک کمترین قیمت ممکن برای این تی وی بود.
سلام دوست عزیز.
برای PS4 سری SJ زمان پاسخ گویی تصویرش خیلی خوبه و جزو تلوزیون های گیمیگ هم محسوب میشه.
من sj850 مدل 55 دارم هنوز کاملا فرصت نکردم همه چیزشو تست کنم ولی چندتا فیلم تست کثیفی پنل گذاشتم برام محسوس نبود فوتبال هم که دوستان مثال زده بودند در مدل UH روی این تلوزیون خیلی تصویر خوب هستش. در کانال های SD ایران هم کیفیت Upscaling عالیه.
در اتاق تاریک مشکل نشت نور بخاطر Local DIM را داره، البته اگر Local Dim را خاموش کنی حل میشه.
nimahandsomboy
14-10-2017, 17:59
دوستان میخوام مدل 43uj752v بخرم مدل 2017 هست ر س ی و ر 4k داره..بلوتوث .. wifi مدل 43 اینچ 1/900 قیمت داره قیمتش خیلی مناسب نسبت به امکاناتاش ولی کیفیتش از نزدیک ندیدم
به نظر شما این تلویزیون مناسب هست ؟؟
قیمتش نسبت به امکانتش خیلی مناسب هست
reviw این تلویزیون از کجا میتونم بخونم??
hagijoon
15-10-2017, 16:44
سلام دوستان بنده هم امروز مدل 49sj800v رو گرفتم نتایج بررسی تا این لحظه نسبت به مدل ۲۰۱۶ uh850v کیفیت تصویر در کانالهای اس دی و فول اچ دی بهتر شده و قابل قبوله و کیفیت رنگ هم بهتر شده مشکل نشت نور خیلی خیلی بهتر شده عمق رنگ مشکی هم به نظر من بهتر شده کیفیت صدا قابل قبوله و نسبت به مدل uh850 کمی ضعیفتره و باس اون رو نداره چون این ۲۰ واته ولی ۸۵۰ قدرت صدای ۴۰ واتی داره ولی بازم صداش خیلی خوبه در مورد کثیفی پنل این مدل هم کثیفی پنل داره ولی به نسبت مدل ۲۰۱۶ خیلی بهتر شده و قابل تحمله البته اگر مثل بنده به این موضوع حساس باشین متوجه خواهید شد و گرنه شاید حتی متوجه این موضوع هم نشین ولی به نظر من این موضوع واقعا باعث تاسف شرکت بزرگی مثل ال جی هستش که تا الان نتونسته این موضوع رو در پنل ips حل کنه در مورد پلیر این مدل ۹۹ درصد فرمتها رو به راحتی پخش میکنه و در هنگام پخش قابلیت ۳۶۰ درجه بهش اضافه شده و بزرگنمایی هوشمند که میشه همون منطقه بزرگنمایی شده رو ظبط کرد در کل وب او ای ۳.۵ ارتقا داشته نسبت به ورژن ۳ و انتخاب کلید های اعداد به جای کلید میانبر و... ولی در روشنایی صفحه به نظرم نسبت به مدل قبلش کمی پایینتره ولی به جز فیلمهای ۴ کی این موضوع تاثیری در کیفیت تی وی نداره سرعت تی وی خوبه و کندی تا حالا ندیدم کیفیت ساخت نوار پنل جلو خیلی خوب شده و دیگر خطر برخورد کناره های پنل جلو با اجسام دیگر نیست چون کناره های پنل دیگه باز نیست در کل میشه گفت نسبت به مدل ۲۰۱۶ خیلی پیشرفت داشته و به نسبت قیمتی که داره امکانات عالی بهت میده و کیفیت تصویر خوبی بهت میده ولی نه در حد اولد البته هنوز باید روش کار کنم و دقیق کیفیت تصویر رو کالیبره کنم در کل میشه گفت نسبت به مدل uh850 بیشتر قسمتهاش پیشرفت داشته و بزرگترین پیشرفتش هم زاویه دید عالی داره حتی در بدترین زاویه دید افت کیفیت انچنانی نداره در مدل uh850 زاویه دید واقعا محدودی داشت کافی بود کمی زاویه دید رو عوض میکردی افت کیفیت محسوس بود ولز در این مدل این موضوع کاملا حل شده و نشت نور نیز به حداقل رسیده بازم سوالی بود در خدمت دوستان هستم موفق باشید
nimahandsomboy
15-10-2017, 18:11
سری sj 2017 اندازه 43 اینچ داره؟؟ قیمت چند هست ؟؟
سلام دوستان بنده هم امروز مدل 49sj800v رو گرفتم نتایج بررسی تا این لحظه نسبت به مدل ۲۰۱۶ uh850v کیفیت تصویر در کانالهای اس دی و فول اچ دی بهتر شده و قابل قبوله و کیفیت رنگ هم بهتر شده مشکل نشت نور خیلی خیلی بهتر شده عمق رنگ مشکی هم به نظر من بهتر شده کیفیت صدا قابل قبوله و نسبت به مدل uh850 کمی ضعیفتره و باس اون رو نداره چون این ۲۰ واته ولی ۸۵۰ قدرت صدای ۴۰ واتی داره ولی بازم صداش خیلی خوبه در مورد کثیفی پنل این مدل هم کثیفی پنل داره ولی به نسبت مدل ۲۰۱۶ خیلی بهتر شده و قابل تحمله البته اگر مثل بنده به این موضوع حساس باشین متوجه خواهید شد و گرنه شاید حتی متوجه این موضوع هم نشین ولی به نظر من این موضوع واقعا باعث تاسف شرکت بزرگی مثل ال جی هستش که تا الان نتونسته این موضوع رو در پنل ips حل کنه در مورد پلیر این مدل ۹۹ درصد فرمتها رو به راحتی پخش میکنه و در هنگام پخش قابلیت ۳۶۰ درجه بهش اضافه شده و بزرگنمایی هوشمند که میشه همون منطقه بزرگنمایی شده رو ظبط کرد در کل وب او ای ۳.۵ ارتقا داشته نسبت به ورژن ۳ و انتخاب کلید های اعداد به جای کلید میانبر و... ولی در روشنایی صفحه به نظرم نسبت به مدل قبلش کمی پایینتره ولی به جز فیلمهای ۴ کی این موضوع تاثیری در کیفیت تی وی نداره سرعت تی وی خوبه و کندی تا حالا ندیدم کیفیت ساخت نوار پنل جلو خیلی خوب شده و دیگر خطر برخورد کناره های پنل جلو با اجسام دیگر نیست چون کناره های پنل دیگه باز نیست در کل میشه گفت نسبت به مدل ۲۰۱۶ خیلی پیشرفت داشته و به نسبت قیمتی که داره امکانات عالی بهت میده و کیفیت تصویر خوبی بهت میده ولی نه در حد اولد البته هنوز باید روش کار کنم و دقیق کیفیت تصویر رو کالیبره کنم در کل میشه گفت نسبت به مدل uh850 بیشتر قسمتهاش پیشرفت داشته و بزرگترین پیشرفتش هم زاویه دید عالی داره حتی در بدترین زاویه دید افت کیفیت انچنانی نداره در مدل uh850 زاویه دید واقعا محدودی داشت کافی بود کمی زاویه دید رو عوض میکردی افت کیفیت محسوس بود ولز در این مدل این موضوع کاملا حل شده و نشت نور نیز به حداقل رسیده بازم سوالی بود در خدمت دوستان هستم موفق باشید
من مدتی زیادی بود که میخواستم UH850 بگبرم که با راهنمایی های که دوستان عزیز از مشکلاتش کردند منصرف شدم و منتظر شدم تا سری SJ وارد بازار شه. در کل اگر 3D براتون مهم نباشه سری SJ انتخاب خوبیه.
nimahandsomboy
16-10-2017, 19:18
دوستان میشه درباره ----- داخل تلویزیون نظرتون بنویسید ..سری sj 2017
کیفیتش چطوره؟؟ رسیورش 4k هست یا فول اچدی ؟؟
بعد از مدتی مادربرد تلویزیون به مشکل نمیخوره؟؟ مثل uh850
hagijoon
17-10-2017, 00:56
سلام خدمت دوستان والا هنوز داخل تی وی رو باز نکردم :n13: ----- داخلش که ۴ کی هستش هنوز اول کاره ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من خیلی زیاد تلویزیونهای ----- دار ال جی رو نصب کردم تا حالا هیچکدومشون مشکلی نداشتن همانطور که قبلا هم گفتم کیفیت تصویرش تو کانالهای اس دی و اچ دی از سری uh بهتره ولی تو ۴ کی چون روشنایی و کنتراست کمتری نسبت به uh داره از سری قبلش پایینتره من موندم این ال جی چی این hdr active رو تبلیغ میکنه من همه نوع فیلم ۴ کی رو تست کردم ولی بازم تو ۴ کی سری قبل از سری جدید بهتر عمل میکنه این ال جی هم واقعا شورش رو دراورده یه سریش تو ۴ کی خوبه و تو بقیه افتضاح و سری جدید هم تو اس دی و اچ دی خوبه تو محتوای ۴ کی افتضاح در کل منکه دیگه از ال جی کلا ناامید شدم و دیگه امکان نداره به جز سری اولدش طرف ال جی برم با اینهمه امکانات کیفیت تصویر ناامید کننده و کثیفی پنلش هم دیگه رو مخ البته اینها واسه کسایی مهمه که به کیفیت تصویر مثل بنده حساس باشن.
توضیحات hajijoon خیلی خوب بود در ادامه فقط اینو اضافه کنم که در فیلم هایی که HDR هستند من هم با روشنایی مشکل دارم. اگر فیلم 4k معمولی باشه کنتراست و روشنایی خوبه داره! هنوز نتونستم اون کیفیتی که در HDR تبلیغات میشه را حسش کنم.
با UH مقایسه نکردمش ولی همان فیلم 4k HDR را در سامسونگ سری 7 مدل 2016 گذاشم با اختلاف بسیار زیاد SJ850 کیفیتش بالاتر بود.
nimahandsomboy
18-10-2017, 20:48
با سلام
دوستان من هم بعد از تحقیقات میخوام این مدل را بخرم sj الجی...چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
از کجا خرید کنم بهتر هست؟؟ انلاین یا از نمایندگی ...من ساکن تهران هستم..نمایندگی اصلی جمهوری چهارسو هست
من شنیدم که مدل های نمایندگی ر س ی و ر داخلی نداره ؟؟ ایا صحت داره؟؟؟ با گارانتی بخرم بهتره یا بدون گارانتی؟؟
فرق sj8500 با sj800 چیه؟؟
با سلام
دوستان من هم بعد از تحقیقات میخوام این مدل را بخرم sj الجی...چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
از کجا خرید کنم بهتر هست؟؟ انلاین یا از نمایندگی ...من ساکن تهران هستم..نمایندگی اصلی جمهوری چهارسو هست
من شنیدم که مدل های نمایندگی ر س ی و ر داخلی نداره ؟؟ ایا صحت داره؟؟؟ با گارانتی بخرم بهتره یا بدون گارانتی؟؟
فرق sj8500 با sj800 چیه؟؟
سلام
در مورد خریدش باید خودت بررسی و تحقیق کنی گلد ایران هم سری SJ را آورده و میتونی با گارانتی بگیری را در سایت گلدایران قیمتش زده میتونی میتونی یررسی کنی من خودم از بانه اینترنتی خریدم. فرقش در قیمتش هستش.
در مورد 8000 چون در موردش تحقیق نکردم خیلی نمیدونم یکی از فرقاش اینه که 8000 اسپیکر 20W داره و 8500 اسپیکر 40W
در مورد SJ850 میتونم کمکت کنم :
4 مدل داره
SJ8500 داخلی نداره ، خروجی هدفون نداره ، ورودی Component نداره
SJ8500GI مشابه 8500 هستش نسخه گلد ایرات هستش و احتمال زیاد در لیست انتخاب کشور ایران و منو فارسی هم داشته باشه
SJ850T داخلی نداره - در مشخصاتش پنل به صورت ویژگی خاص نوشته 200HZ ولی مدل های دیگه نوشته100HZ/ TruMotion 200HZ.ورودی component داره - خروجی هدفون 3.5mm داره
SJ850v جزو کاملترین مدل ها هستش داخلی داره - component هم داره - خروجی هدفون 3.5mm داره
در حال حاضر هم الان فقط SJ8500GI وSJ850v موجود در ایران
در مورد 55SJ850v اینو بگم که انقدر کیفیت 4K upscaling این تلوزیون قوق العاده بالاست که تصاویر SD شبکه های ایران را در حد یک تلوزیون FULLHD خوب نشون میده اگر هم تصویرت FULLHD باشه انقدر خوب به 4K Upscale میشه که در حد 4k شفاف میشه.
nimahandsomboy
19-10-2017, 17:50
با سلام
ممنون از راهنماییتون
ممنون میشم اون سایتی که خرید کردید تو خصوصی برام بفرستید...سایت مورد اعتماد هست ؟؟؟ پرداخت درب منزل هست ؟؟
این مدل 43 اینچ هم داره ایا ؟؟
من میخوام ر س ی و ر داخلی داشته باشه اینطور که من متوجه شدم نمایندگی ها هیچ کدوم مدل داخلی ندارن.
من چند روز پیش جمهوری بودم ..فروشگاه چهار سو این مدل را داشت ولی یادم رفت بپرسم داخلی داره یا نه ..به احتمال زیاد نمایندگی ها داخلی نمیارن
هزینه پست از بانه تا تهران چقدر میشه معمولا ؟؟
موقع خرید به جز تست پیکسل سوخته ...چه مورد دیگه باید تست کنم ؟؟؟ داخل منو مخفی برم و ساعت کارکرد تست کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر لینک فیلم و عکس تست تلویزیون برام ارسال کنید ممنون میشم
با سلام
ممنون از راهنماییتون
ممنون میشم اون سایتی که خرید کردید تو خصوصی برام بفرستید...سایت مورد اعتماد هست ؟؟؟ پرداخت درب منزل هست ؟؟
این مدل 43 اینچ هم داره ایا ؟؟
من میخوام ر س ی و ر داخلی داشته باشه اینطور که من متوجه شدم نمایندگی ها هیچ کدوم مدل داخلی ندارن.
من چند روز پیش جمهوری بودم ..فروشگاه چهار سو این مدل را داشت ولی یادم رفت بپرسم داخلی داره یا نه ..به احتمال زیاد نمایندگی ها داخلی نمیارن
هزینه پست از بانه تا تهران چقدر میشه معمولا ؟؟
موقع خرید به جز تست پیکسل سوخته ...چه مورد دیگه باید تست کنم ؟؟؟ داخل منو مخفی برم و ساعت کارکرد تست کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر لینک فیلم و عکس تست تلویزیون برام ارسال کنید ممنون میشم
براتون در خصوصی فرستادم.
43 که نه سری sj850 از 55" شروع میشه سایزش ولی در سایت گلد ایران مدل 8500GI مدل 49" زده که البته قیمت نداده شاید موجود نباشه
برای داخلی هم فقط بانه ای ها دارند که اون هم باید مدل V باشه.
البته با توجه به تجربیاتی که دوستان این تاپیک در مورد مشکلی که برای استفاده از داخلی برای تلوزیونشون ایجاد شده من که خودم از داخلیش استفاده نکردم . در ضمن فقط یه داخلی سادست که از 4k پشتیبانی میکنه و آپشن های مهمی مثل c...c.. cam را نداره.
تا اونجایی که من میدونم ساعت کارکرد که قابل ریست کردن هستش، مهم ترین قسمتش تست پیکسل سوخته هستش و پورت های ورودی خروجی تلوزیون .
برای تست پیکسل پیشنهاد میکنم یه جستجو داخل انجمن بکنی و روش های مختلف را بخونی
ساده ترین و بهترین کار اینه که 4تا عکس با رزولوشن 4k درست کنی در نرم افزار paint ویندوز با رنگ های آبی ، قرمز ، سبز ، سیاه و سفید. در یک فلش بریزی و موقع تست اجراش کنی
هر پیسلی که رنگی متفاوت نشان داد سوخته .
sarbedaran1980
07-11-2017, 14:09
سلام
من یه 49uh850v دارم
چند شب پیش آپدیت شد
بعداز اون هم مشکلی نداشت اما دیشب روشنش کردم فقط منوهاش میومد و کار دیگه ای نمیکرد
یکی دوبار روشن وخاموشش کردم و از برق کشیدم یکی دوبار رو آرم ال جی موند
هر جوری بود یه بار تو منو رفتم ریست کردم حالا روشنش میکنم بالا نمیاد
میشه لطف کنید راهنماییم کنید ضمن اینکه من از داخلیش استفاده نمیکردم
سلام
من یه 49uh850v دارم
چند شب پیش آپدیت شد
بعداز اون هم مشکلی نداشت اما دیشب روشنش کردم فقط منوهاش میومد و کار دیگه ای نمیکرد
یکی دوبار روشن وخاموشش کردم و از برق کشیدم یکی دوبار رو آرم ال جی موند
هر جوری بود یه بار تو منو رفتم ریست کردم حالا روشنش میکنم بالا نمیاد
میشه لطف کنید راهنماییم کنید ضمن اینکه من از داخلیش استفاده نمیکردم
به مشکلی که برای چندتا از دوستان دیگه ایجاد دچار شدی !
WEBOS بر پایه Linux هستش که در لایسنس های سیستم عامل میشه این مورد را دید. در لایه سرویس و اپلیکیشن دچار اشکال شده و از نظر فنی یه مشکل نرم افزاری هستش و با قلش کردن رام مناسب باید مشکل حل بشه.
ولی متاسفانه دوستان دیگر نتوانستند رام مناسب این مدل را پیدا کنند و ناگزیز به تعویض برد شدند! اگر بتوانی از ن اینترنت و یا خود شرکت LG فایل رامش را پیدا کنی خودت میتونی یه کارایی انجام بدی.
یه سوالی شما اجازه دادی که کل دانلود تمام بشه و بعد از ریست کردن تلوزیون که مدتی طول میکشه رام بریزه و بالا بیاد تا آخرش پیش رفت ؟ اگر اینجوریه قضیه را برای LG ایمیل کن که پشتیبانی نمایندگی نداریم و آپدیت جدید باگ داره شاید یه راه حلی دادند !
اگرم تونستی و راه دادش آپدیت را دستی دانلود کن بریز با USB
همانطور که گفتم این تلوزیون سیستم عامل لینوکس داره و شما می توانید Telnet و یا SSH بزنید و با دسترسی root به سیستم عامل خیلی کارها انجام بدی البته باید تلوزیون هک کنی
باید یکم حوصله داشته باشی و یک تلوزیونی که اگر خراب شد چیزی برای از دست دادن نداشته باشی . مورد دوم را شما در حالا حاضر داری اگر حوصلشو هم داری یکسری به این لینک ها بزن
sarbedaran1980
08-11-2017, 12:56
ممنون از راهنمایی هاتون
اما جواب سوال شما:بله کل مراحل آپدیت به طور کامل انجام شد و پیغام داد که تموم شده
همون شب و روز بعدش هم مشکلی نبود
فایل جداگانه ریختم روی فلش اما متاسفانه این راه هم جواب نداد چون حتما باید سیستم عامل لود بشه تا بتونه آپدیت کنه
به نظر من این تی وی حرف نداره . از رسیورش هم زیاد استفاده کردم مشکلی نبود . چون من ر س ی و ر فورکی دارم دیگه داخلی رو تعطیل کردم حیف اینجا نمیشه اپدیت کرد وگرنه یه فیلم میزاشتم از کیفیت کانالهای sd خودتون ببینید چی کیفیتی داره
shahram t
10-11-2017, 22:34
ممنون از راهنمایی هاتون
اما جواب سوال شما:بله کل مراحل آپدیت به طور کامل انجام شد و پیغام داد که تموم شده
همون شب و روز بعدش هم مشکلی نبود
فایل جداگانه ریختم روی فلش اما متاسفانه این راه هم جواب نداد چون حتما باید سیستم عامل لود بشه تا بتونه آپدیت کنه
دوست عزیز به احتمال زیاد باید برد رو عوض کنید یعنی همون بلایی که سر من و دیگر دوستان اومد .من بارها گفتم وبازم یگم کم با این تلویزیون ور برید این مدل مشکل داره و با این اوضاع اقتصادی باید دست کم 700 یا 800 هزینه کنید که واقعا ستمه البته حال شما رو درک میکنم و منطورم ایراد از شما نیست با همه دوستان سایت هستم مگه تو آپدیت جدید چی میخواد بیاد که ارزش 800 تومن رو داشته باشه؟؟من کلا ارتباط با نت رو قطع کردم .از فلش هم استفاده نمیکنم و داخلی هم تعطیله تازه بازم چشمم آب نمیخوره سالم بمونه.قبلا هم گفتم الجی دیگه به درد نمی خوره .
ALIR3ZA1990
11-11-2017, 00:04
سلام
تلویزیون رو یه ماهه خریدم
امروز یه مشکل ب وجود اومده
که تصویر یکباره سیاه میشه ولی صدا هست
در حد دوسه درصد روشنایی میمونه که هیچی قابل تشخیص نیست
فقط تلویزیون رو باید روشن خاموش کنم تا درست شه
روشن که میکنم گاها بعد بیست ثانیه و بعضا بعد دو سه دقبقه تصویر میره
ب نظرتون مشکل از کجاست
sarbedaran1980
11-11-2017, 10:18
چقدر مشکلات این مدل زیاده:n04::n04:
من وقتی میخواستم این مدل روبخرم کلی تحقیق کردم
همه جارو گشتم خبری از این همه خرابی نبود
چی شد یه دفعه:n38::n38:
sarbedaran1980
11-11-2017, 10:20
چقدر مشکلات این مدل زیاده:n04::n04:
من وقتی میخواستم این مدل روبخرم کلی تحقیق کردم
همه جارو گشتم خبری از این همه خرابی نبود
چی شد یه دفعه:n38::n38:
احتمالا الآن شما هم به تعمیر کار مراجعه کنی میگن باید مین بر عوض شه
سلام
ب نظرتون مشکل از کجاست
بنظر من بردت سالم و چندتا ایراد میتونه باشه!
1- اینکه ممکنه cpu و چیپ های برد تلوزیون داغ بشه و این اشکال ایجاد کنه در این حالت راه حلش استفاده از Heat Sink و فن هستش !
2- ممکنه ارتباط بین کابل تصویر و برد شل شده باشه و وقتی تلوزیون گرم میشه خودشو نشون میده ! حتی ممکنه پنل شل شده باشه!
3- مکنه به سیستم عامل بر اثر بد خاموش کردن آسیب زده باشه و سرویس ها درست اجرا نشه! که با فلش کردن و یا آپدیت ممکنه حل بشه !
دوست عزیز به احتمال زیاد باید برد رو عوض کنید یعنی همون بلایی که سر من و دیگر دوستان اومد .من بارها گفتم وبازم یگم کم با این تلویزیون ور برید این مدل مشکل داره و با این اوضاع اقتصادی باید دست کم 700 یا 800 هزینه کنید که واقعا ستمه البته حال شما رو درک میکنم و منطورم ایراد از شما نیست با همه دوستان سایت هستم مگه تو آپدیت جدید چی میخواد بیاد که ارزش 800 تومن رو داشته باشه؟؟من کلا ارتباط با نت رو قطع کردم .از فلش هم استفاده نمیکنم و داخلی هم تعطیله تازه بازم چشمم آب نمیخوره سالم بمونه.قبلا هم گفتم الجی دیگه به درد نمی خوره .
حق با شماست !نحوه صحیح استفاده بسیار مهمه! به تلوزیون انقدر ور نرید! اپلیکیشن بازی نریزید سیستم عامل بهم میریزه ! رم و cpu داغ میکنه . مثل من Android TV BOX بگیرید و هر جقدر میخواهید با پردازش قویتر هر کاری دلتون خواست انجام بدهید.
من روش اپلیکیشن نصب نمیکنم ولی از قابلیت های موجودش استفاده میکنم و آپدیت خودکارش و حالت استندبای Wake On Lan و شروع سریعش را خاموش کردم که سیستم در حالت استندبای درگیر نباشه. داخلیشم که تاحالا یکبارم متصل نکردم!
یه مورد دیگه آپدیت های کشور های مختلف در یک مدل را استفاده نکنید. ممکنه نسخه برد (revision)متفاوت باشه !!
ولی 2تا نکته !
1- این تلوزیون با گارانتی گلد ایران حدود 2 ملیون گرانتر میفروشه بنظر من اگر بردش خراب شه بازم ارزش خرید بدون گارانتیشو داره! فوقش 800 تا 1 میدی برد بازم 1تومن ارزان تر خریدی !
2- در مقایسه با سامسونگ بازم ریسکش کمتر هستش! سامسونگ عموما از پنل زیاد خراب میشه و کلا محصولاتش را تاریخ مصرفی و بی کیفیت شده. برد جای تعویض داره ولی پنل ضررش جبران پذیر نیست باید بندازیش دور !
دوستان یک سوال !
چرا مدل های UH قیمتش هی داره میره بالا چند ماه پیش 55" حدود 3700 3800 بود الان خیلی عجیب رفته بالا ! در کنارش سری SJ داره ارزان تر میشه الان از UH هم ارزان تر شده ! جریانش چیه کسی میدونه ؟
به نظر من این تی وی حرف نداره نزدیک یک ساله دارم دوبار هم اپدیت کردم بدون مشکل چندماهی از رس ی و ر داخلی هم استفاده کردم بدون مشکل
farzad3620
11-11-2017, 19:51
دوستان یک سوال !
چرا مدل های UH قیمتش هی داره میره بالا چند ماه پیش 55" حدود 3700 3800 بود الان خیلی عجیب رفته بالا ! در کنارش سری SJ داره ارزان تر میشه الان از UH هم ارزان تر شده ! جریانش چیه کسی میدونه ؟
طبیعیه دوست عزیز الان فراوونیه سری 2017 هست در عوض سری 2016 کمیاب شده دلیل اختلاف قیمت و افزایش سری 2016 همینه
nimahandsomboy
12-11-2017, 17:48
اگر قرار باشه داخلی غیر فعال کنیم
اپدیت نکنیم ....اینترنت قطع کنیم...اپلیکیشن نصب نکنیم
این دیگه اسمش تلویزیون اسمارت نیست
همون اول یه تلویزیون معمولی بخریم...اینطوری ادم راحتره که
الجی که خوب نیست سامسونگ هم که میگید خوب نیست ...پس ادم چه مدلی باید بخره
ALIR3ZA1990
12-11-2017, 19:05
سلام
ب نظرتون مشکل از کجاست
ما موندیم و این مشکل . آپدیت هم کردم گفتم شاید درست شه . ولی انگار مشکل سخت افزار است
تلویزیون محبوبم بود ولی بدجوری دلسردم کرد
ALIR3ZA1990
12-11-2017, 21:48
احتمالا اگه خدا بخواد مشکل من داره حل میشه
همین الان که از شدت اعصاب خوردی با تلویزیون ور میرفتم حالت تصویر رو عوض کردم و از استاندارد گذاشتم رو حالت فوتبال
فعلا که بیست دقیقه گذشته و تصویر تلویزیون نپریده
خدا کنه بمونه
همیشه تو دو الی پنج دقیقه میپرید
hagijoon
14-11-2017, 02:39
سلام خدمت دوستان به نظر بنده با کلی تحقیق و خرید تلویزیون تو این چند وقته تو برند ال جی فقط و فقط سری اولد که در حال حاضر پایینتر قیمت اولد اگه ۴کی براتون زیاد مهم نباشه مدل ej910 t در سایز ۵۵ اینچ و خمیده با کیفیت فول اچ دی با قیمت ۴۴۰۰ در بازار بانه میتونید تهیه کنید با کیفیت تصویر عالی و کنتراست بی نهایت تو رنج فول اچ دی اکه نگم بهترین تلویزیون جهان هستش لااقل یکی از بهترینهاست تو بقیه مدلهای ال جی حتی بالاترین مدلش هم به جز سری اولدش چنگی به دل نمیزنه و در همشون مشکل کثیفی پنل و کنتراست پایین و نشت نور وجود داره پس دوستانیکه مثل بنده حساس به کیفیت تصویر و مشکلاتی رو که قید کردم هستن اصلا طرف ال جی نرن تو برند سامسونگ هم فقط چند مدل هستن که ارزش خرید دارن البته به جز سری جدیدش qled که کیفیت خوب و البته قیمت خیلی بالایی دارن ku7000 دومیش ks8500 و بهترینش ks9500 هستش که این اخرین مدل قابل رقابت با سری اولد ال جی و حتی تو روشنایی پنل از اولد هم بهتر هستش و هر سه مدل ۴ کی هستن و میرسیم به برند سونی که کیفیت ساخت خوبی داره و البته قبمت بالایی نسبت به دو برند قبلی مدلهابی که تو سری جدیدش به نظر بنده ارزش خرید داره مدل 55x850e هستش که پنلش از نوع va هستش و کیفیت تصویر خوبی داره قیمتش هم در حدود ۴۵۰۰ هستش و بعد اون سری 900e هستش که میشه گفت بعد اولد بهترین هستش و هم مدل ۴۹ اینچ هم داره و از محدوده ۴۹۰۰ به بعد شروع میشه و الان قیمت بالایی داره البته سونی بعد این مدل چندین مدل دیگه هم داره و حتی با پنل اولد که قیمتهای بسیار بالایی داره امیدوارم کمی تونسته باشم دوستان رو راهنمایی کرده باشم در مورد خرید تلویزیونهای سری جدید.
nimahandsomboy
14-11-2017, 16:56
دوستان در حال حاظر 65 اینچ اولد با قیمت مناسب کدام مدل هست؟؟؟
نهایت تا 7 تومن میتونم هزینه کنم
این مدل wallpaper الجی قیمتش چنده ؟؟ خیلی خفن هست...بدون هیچ پیچ و مهره به دیوار وصل میشه مثل اینکه اهن ربایی هست
دوستان در حال حاظر 65 اینچ اولد با قیمت مناسب کدام مدل هست؟؟؟
نهایت تا 7 تومن میتونم هزینه کنم
این مدل wallpaper الجی قیمتش چنده ؟؟ خیلی خفن هست...بدون هیچ پیچ و مهره به دیوار وصل میشه مثل اینکه اهن ربایی هست
وقت بخیر با هفت تومن فقط 55 oled B6 می توتی بگیری اونم فقط از بانه سایتی مثله سلام بابا یا عمو یادگار، b6 55اینچی جزو بهترین تیوی های 2016 هستش .زیر ۱۰تومان نمی تونی اولد ۶۵ بگیری .اولد wallpaper خیلی گرونه ۵۵ گرونتر از پرایده
دوست عزیز اگر می خواهی که هر دستگاهی از جمله تلوزیون برات خوب کار کنه باید یکسری موارد درش رعایت کنی، مهم ترین وضعیت خنک بودن دستگاه هستش
آپدیت رفع اشکالات قبله قطعا بهترش میکنه ! حتما این کارو بکن
دیدن فیلم 4k و یکسره روشن بودن هم شاید 10% از CPU را استفاده کنه و اصلا مهم نیست
ولی اگر گیم نصب کنی و بخوای مدام اپلیکیشن های مختلف نصب کنی، این تلوزیون قابلیت multi task داره و محتوا را در رم نگه میداره و طبعا CPU هم درگیر میکنه
درحالت عادی حدود 50-60 درجه گرما داره و وقتی بیشتر شه و به 90 برسه مشکلات شروع میشه گرمای زیاد باعث میشه قطعات الکترونیکی عملکردشون پایین بیاد و عمرشون کم شه!
در مورد داخلی بجز ایران هیج جای دیگه گزارش چنین خرابی ای را نداند، این نشان میده علتش استاندارد نبودن کابل ها و سر فیش های ماست و این تلوزیون تحمل بسیار کمی در مقابل دریافت سیگنال با پارامتر های غیر استاندارد داره
در مورد ال جی و سامسونگ ! هر دو وسیله برقی هستند و آسیب پذیر، ولی طبق تجربه ای که قبلا داشتم هر وقت ال جی از هر نوع دستگاهی خریدم خر کار بوده. سامسونگ ریسک خرابیش بنظر من بالاتره! کلا هندونه در بستست! شانسیه !
akbarnet
18-11-2017, 12:06
دوستان دیگه uh850 در بازار موجود نیس
تفاوتش با cj850v چیه؟؟
سلام
دوستان این مدل تی وی ظاهرا منتاژ جاهای مختلفی داره کسی میدونه بیشترین امار خرابی برا منتاژ کجاست یا در کل تفاوتی ندارن با هم ؟
من 65 این مدل رو خریدم made in russia هست
به نظرم بزرگترین مشکل این مدل کثیفی پنل هست تو زمان پخش فوتبال
mInI_ClockEr
23-11-2017, 19:45
با سلام
کیا از بانه خرید تلوزیون داشتن تا حالا ؟
میگن همه TV ها ریفر هستن
نگیریم یا بگیریم بالاخره ؟
اختلاف قیمت با تهران خیلی هست تو مدل های سونی حدود 1 تومن اختلاف هست
SJ80000GI 49 تو تهران با گارانتی قیمت 4.700 تو بانه با 3300 تموم میشه با کرایه و ...
چرا هیچکی جواب نمیده
:n28::n28::n28:
hagijoon
24-11-2017, 01:41
با سلام
کیا از بانه خرید تلوزیون داشتن تا حالا ؟
میگن همه TV ها ریفر هستن
نگیریم یا بگیریم بالاخره ؟
اختلاف قیمت با تهران خیلی هست تو مدل های سونی حدود 1 تومن اختلاف هست
SJ80000GI 49 تو تهران با گارانتی قیمت 4.700 تو بانه با 3300 تموم میشه با کرایه و ...
چرا هیچکی جواب نمیده
:n28::n28::n28:
سلام دوست عزیز بنده تا حالا چندین بار از بانه تلویزیون خریدم اخریش هم چند روز پیش سونی مدل 55x8500e هستش همشون عالی و اصل بودن و موضعی که شما فرمودید در مورد رفرش بودن محصولات شایعی بیش نیست و همگی مدلهای تلویزیون اصل میباشد و بهتر از تلویزیونهای مونتاژ داخل ایران میباشد البته شما هم با اطلاعات کافی اقدام به خرید نمایید و زیاد به حرفهای سایتهای بانه ای اطمینان نکنید چون بیشترشون واسه فروش محصولاتشون دروغ میگن و خودتون از ادم مطمئن بپرسید و یا از نزدیک و با تست کامل اقدام به خرید نمایید
mInI_ClockEr
24-11-2017, 01:54
سلام دوست عزیز بنده تا حالا چندین بار از بانه تلویزیون خریدم اخریش هم چند روز پیش سونی مدل 55x8500e هستش همشون عالی و اصل بودن و موضعی که شما فرمودید در مورد رفرش بودن محصولات شایعی بیش نیست و همگی مدلهای تلویزیون اصل میباشد و بهتر از تلویزیونهای مونتاژ داخل ایران میباشد البته شما هم با اطلاعات کافی اقدام به خرید نمایید و زیاد به حرفهای سایتهای بانه ای اطمینان نکنید چون بیشترشون واسه فروش محصولاتشون دروغ میگن و خودتون از ادم مطمئن بپرسید و یا از نزدیک و با تست کامل اقدام به خرید نمایید
با سپاس
والا آشنا پیدا شده تو بانه برامون و قراره 49X8000E رو برامون بفرسته و بعد از تست در منزل وجه رو بدیم
اینایی که از بانه میاد تک چسب هستن ؟ یا باز میشن و کارتن باز میاد در خونه با پیکشون ؟
من دفعه اول هست میخوام خرید کنم
طرف که تو بانه هست گفت از جای مطمئن براتون خرید میکنم میفرستم ولی بازم نظرات سایتهای مختلف در مورد خرید از بانه رو خوندم شک افتاده به جونم :n03:
hagijoon
24-11-2017, 15:02
با سپاس
والا آشنا پیدا شده تو بانه برامون و قراره 49X8000E رو برامون بفرسته و بعد از تست در منزل وجه رو بدیم
اینایی که از بانه میاد تک چسب هستن ؟ یا باز میشن و کارتن باز میاد در خونه با پیکشون ؟
من دفعه اول هست میخوام خرید کنم
طرف که تو بانه هست گفت از جای مطمئن براتون خرید میکنم میفرستم ولی بازم نظرات سایتهای مختلف در مورد خرید از بانه رو خوندم شک افتاده به جونم :n03:
دوست عزیز چسب زیاد مهم نیست چون اونا موقع تحویل پیش مشتری جعبه رو باز میکنن و تست میکنن و روش دوباره چسب میزنن عین اولش میشه البته تلویزیونهای سونی از پایین جعبه بدون باز شدن چسب هم با باز کردن گیرش باز میشه و اصلا هم معلوم نمیشه قبلا باز شده یا نه زیاد به این چیزا مشکوک نباش شما فقط موقع تحویل تلویزیون رو خوب تست کن اگه مشکل نداشته باشه تمومه
nimahandsomboy
25-11-2017, 12:23
ممنون از راهنمایی دوستان
من میخوام از سلام بابا یه الجی 43 اینج بخرم.
اختلاف قیمت با نمایندگی الجی داخل تهران خیلی هست ..تو سایز بزرگ حتی اختلاف قیمت به 2 میلیونم میرسه
نکته دیگه که هست...بانه مدلای جدید زودتر میارن برای فروش
سایت بانه به من گفت... 200 تومن بیانه بده بقیه پول درب خانه بعد از تست کامل
دوستان ممنون میشم تجربه خودشون از خرید سایت بانه اعلام کنند که دیگران هم استفاده کنند.
ALIR3ZA1990
25-11-2017, 23:04
تلویزیونم چند دقیقه روشنه و بعد تصویرش میره و فقط صداست
حیف سه میلیونی که پای آشغال دادم
ممنون از راهنمایی دوستان
من میخوام از سلام بابا یه الجی 43 اینج بخرم.
اختلاف قیمت با نمایندگی الجی داخل تهران خیلی هست ..تو سایز بزرگ حتی اختلاف قیمت به 2 میلیونم میرسه
نکته دیگه که هست...بانه مدلای جدید زودتر میارن برای فروش
سایت بانه به من گفت... 200 تومن بیانه بده بقیه پول درب خانه بعد از تست کامل
دوستان ممنون میشم تجربه خودشون از خرید سایت بانه اعلام کنند که دیگران هم استفاده کنند.
وسیله برقیه یهو دیدی خراب شدش ولی بنظرم ارزش داره اگر اختلاف قیمت بیشتر از یک ملیونه از بانه بگبری اگرم خراب شد از همون مبلغی که کمتر خریدیش خرج خودش میکنی! گلد اریان هم بخری فقط نهایت 18 ماه گارانتی داره بعدش دیگه پای خودته !
mInI_ClockEr
26-11-2017, 16:28
دوستان من گرفتم الان اوردن
تست کردم
تو صفحه یه لکه خیلی کوچیک داره که تاریکه
از نزدیک عکس انداختم
پیکسل ها سالم هست و خاموش نیست
چیکار کنم
nimahandsomboy
26-11-2017, 17:47
دوستان من گرفتم الان اوردن
تست کردم
تو صفحه یه لکه خیلی کوچیک داره که تاریکه
از نزدیک عکس انداختم
پیکسل ها سالم هست و خاموش نیست
چیکار کنم
دوست عزیز ممنون میشم بگید از کجا خرید کردید و چه مدل و با چه قیمتی ؟؟ چقدر طول کشید تحویل بدن؟
چون من خودم میخوام از سایت بانه خرید کنم
mInI_ClockEr
26-11-2017, 21:11
با سلام
والا ما اشنا گیر اوردیم اورد برامون
من 49x8000گرفتم چون ال جی مورد نظر رو پیدا نکرد طرف
ولی الان یه لکه داره :n28::n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.