مشاهده نسخه کامل
: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
فعلا همین 500 تا هس حالا در آینده که وزیر هم وعده داده
ولی کی اجرا بشه معلوم نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما
دقیقا با همین hjsplit v3 کار می کنم ، الان ناسور رو هم دوباره دان کردم تا اونجایی که برای 001 هست رو پخش میکنه اما انگار فایل 002 خرابه و از اونجا به بعدش پخش نمیشه مثلا تا دقیقه 52 میره ادامه نمیده
اون ویلایی ها رو که اصلا پخش نکرد فایل روی سرور هم وقتی میزنم اسپلیت ، خراب میشه و دقیقا 001 رو که داخل نت میزنم پخش ، پخش نمیکنه
منم وقتی با این مدل اسپلیت فایل رو ریموت میکنم فایل اولی سابم و بدون مشکل هست و پخشش درست و وقتی وارد فایل دوم میشه مشکل دار میشه
================================================== ===============
دوستان مشکل ریموت آپلود هست که فایل اضافه میکنه یا اگر از توی سیستم فایلی رو مستقیم هم آپلود کنیم مشکل دار میشه ؟
اگر نه یه وی پی اس بگیرم.فایل ها رو از توی بروزر اون به شاتل لند آپلود مستقیم کنم که ریموت آپلود استفاده نشه !
شما خودتون چی کار میکنید ؟
omidscafild
07-12-2017, 02:02
منم وقتی با این مدل اسپلیت فایل رو ریموت میکنم فایل اولی سابم و بدون مشکل هست و پخشش درست و وقتی وارد فایل دوم میشه مشکل دار میشه
دوستان مشکل ریموت آپلود هست که فایل اضافه میکنه یا اگر از توی سیستم فایلی رو مستقیم هم آپلود کنیم مشکل دار میشه ؟
اگر نه یه وی پی اس بگیرم.فایل ها رو از توی بروزر اون به شاتل لند آپلود مستقیم کنم که ریموت آپلود استفاده نشه !
اگه میتونید ، وی پی اس بگیرید . ولی قبل آپلود حتما فایل هارو با WinRar فشرده و پارت پارت کنید . حتما 5 درصد هم ریکاوری رکورد بذارید . دیگه قطعا بدون مشکل میتونید فایل هاتون رو دانلود کنید .
اگه میتونید ، وی پی اس بگیرید . ولی قبل آپلود حتما فایل هارو با WinRar فشرده و پارت پارت کنید . حتما 5 درصد هم ریکاوری رکورد بذارید . دیگه قطعا بدون مشکل میتونید فایل هاتون رو دانلود کنید .
به صورت ریموت آپلود بعد از رار کردن بریزم یا آپلود مستقیم از بروزر ؟
کلا همه فایلا خراب میشه یا فقط وقتی ریموت آپلود میکنیم ؟
اگر رار نکنیم و با بروزر آپلود مستقیم بکنیم ، خراب میشه؟
noisymind
07-12-2017, 12:05
سلام. لیستی از سایتهایی که میشه لینک رو مستقییم کرد ندارین؟ من هر چی میزنم بر و بر منو نگاه میکنه فقط!
دوستان درود
بنده اگر بسته شاتل لند رو خریداری کنم تمامی اون 500 سایتی که لیست کردن کاملا برای من رایگان خواهد بود؟مثلا اگر اشتراک سایت آیونت یا لنز رو خریداری کنم کلا از حجم اینترنت داخل و خارج کم نخواهد شد؟
- - - Updated - - -
سلام. لیستی از سایتهایی که میشه لینک رو مستقییم کرد ندارین؟ من هر چی میزنم بر و بر منو نگاه میکنه فقط!
ehsan-75
07-12-2017, 12:42
ممنون از شما
دقیقا با همین hjsplit v3 کار می کنم ، الان ناسور رو هم دوباره دان کردم تا اونجایی که برای 001 هست رو پخش میکنه اما انگار فایل 002 خرابه و از اونجا به بعدش پخش نمیشه مثلا تا دقیقه 52 میره ادامه نمیده
اون ویلایی ها رو که اصلا پخش نکرد فایل روی سرور هم وقتی میزنم اسپلیت ، خراب میشه و دقیقا 001 رو که داخل نت میزنم پخش ، پخش نمیکنه
دوستان یه مدت پیش منم همین مشکل رو داشتم. احتمالا دلیلش اینکه که شما فقط لینک فایل اول رو کپی میکنین و برا بقیه پارت ها فقط 001 آخری رو تبدیل به 002 و ... میکنین. ولی چون لینک های عصر آپلود کمی متفاوته این باعث میشه فایل دومی دانلود نشه و تا مدت زمان فایل اول فقط پخش میشه.
برا حل این مشکل کافیه فقط لینک هر قسمت اسپیلیت شده رو مستقلا استخراج کنین و تو شاتللند ریموت کنین.
دوستان یه مدت پیش منم همین مشکل رو داشتم. احتمالا دلیلش اینکه که شما فقط لینک فایل اول رو کپی میکنین و برا بقیه پارت ها فقط 001 آخری رو تبدیل به 002 و ... میکنین. ولی چون لینک های عصر آپلود کمی متفاوته این باعث میشه فایل دومی دانلود نشه و تا مدت زمان فایل اول فقط پخش میشه.
برا حل این مشکل کافیه فقط لینک هر قسمت اسپیلیت شده رو مستقلا استخراج کنین و تو شاتللند ریموت کنین.
نه تک لینک ریموت آپلود میکنم.
و برای هر پارت لینک جدای خودش رو ...
noisymind
07-12-2017, 13:03
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت هایی که دادید که سایتهایی هست که ترافیکشون داخلی حساب میشه. منظور من سایتهایی هست که میشه تو آپلود سنتر شاتل لند مستقییم کرد. مثلا لینک رپیدگیتور و ...
omidscafild
07-12-2017, 13:15
به صورت ریموت آپلود بعد از رار کردن بریزم یا آپلود مستقیم از بروزر ؟
کلا همه فایلا خراب میشه یا فقط وقتی ریموت آپلود میکنیم ؟
اگر رار نکنیم و با بروزر آپلود مستقیم بکنیم ، خراب میشه؟
هیچ فرقی نمیکنه . شما اگه یه راپیدلیچ فری هم پیدا کنید که بتونه فقط فایل هاتونو فشرده کنه و ریکاوری رکورد قرار بده کارتون راه میوفته . نیاز به خرید وی پی اس هم نیست . نکته مهم همون فشرده سازی و اضافه کردن ریکاوری رکورد هست .
ehsan-75
07-12-2017, 13:22
نه تک لینک ریموت آپلود میکنم.
و برای هر پارت لینک جدای خودش رو ...
پس یه بارم اینطوری عمل کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه : فایل های اسپیلیت شده تو عصر آپلود رو RAR کنین بعد ریموت و دانلود کنین. بعدش اکسترکت کنین. احتمالا اون موقع مشکل حل شه. اگه نشد بازم قبل اینکه وی پی اس بگیرید با پشتیبانی عصر آپلود و شاتل لند صحبت کنین شاید تونستن مشکل رو حل کنن.
این سایت هایی که دادید که سایتهایی هست که ترافیکشون داخلی حساب میشه. منظور من سایتهایی هست که میشه تو آپلود سنتر شاتل لند مستقییم کرد. مثلا لینک رپیدگیتور و ...
تقریبا از هیچکدوم از سایت های اشتراک فایل نیمتونین ریموت کنین. برا ریموت از این سایت ها باید ابتدا لینک رو تو سایت های مستقیم کننده مستقیم کنین و سپس به آپلودسنتر ریموت کنین.
هیچ فرقی نمیکنه . شما اگه یه راپیدلیچ فری هم پیدا کنید که بتونه فقط فایل هاتونو فشرده کنه و ریکاوری رکورد قرار بده کارتون راه میوفته . نیاز به خرید وی پی اس هم نیست . نکته مهم همون فشرده سازی و اضافه کردن ریکاوری رکورد هست .
تست کردم آپلود عادیش سالمه.
متاسفانه سایتی که ریکاوری بزاره و رایگان باشه پیدا نکردم.چاره همون وی پی اس هست.
پس یه بارم اینطوری عمل کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه : فایل های اسپیلیت شده تو عصر آپلود رو RAR کنین بعد ریموت و دانلود کنین. بعدش اکسترکت کنین. احتمالا اون موقع مشکل حل شه. اگه نشد بازم قبل اینکه وی پی اس بگیرید با پشتیبانی عصر آپلود و شاتل لند صحبت کنین شاید تونستن مشکل رو حل کنن.
تقریبا از هیچکدوم از سایت های اشتراک فایل نیمتونین ریموت کنین. برا ریموت از این سایت ها باید ابتدا لینک رو تو سایت های مستقیم کننده مستقیم کنین و سپس به آپلودسنتر ریموت کنین.
یعنی یه دور اسپلیت کنم یه دور همون تکه رو رار کنم بزنم دانلود ؟
دو تا تست انجام دادم :
- فایل ویدیویی رو به صورت آپلود مستقیم ریختم روی سرور شاتل لند و دانلود کردم.
یه دونه بایت هم اضافه نشد و فایل سالمه.بدون مشکل.
- یه دور هم فایل زیپ رو اول آپلود مستقیم و یه دور هم ریموت آپلود کردم.
توی آپلود مستقیم فایل کاملا سالم و بدون مشکل بود.ولی توی ریموت آپلود بازم خراب شد....
به نظر تنها راه استفاده از وی پی اس و آپلود مستقیمه !
noisymind
07-12-2017, 16:45
آهان یعنی اول باید برم تو مثلا رپیدباز و ... لینک رو مستقیم کنم بعد اون لینکه رو بذارم تو شاتل لند؟ حالا مثلا رپیدباز و دانلودز و ... رو قبول میکنه؟
دوستان یکی راهنمایی کنه
من یه فیلم رو ریموت کردم تو سرور شاتلند و نزدیک 200 مگ از فیلم رو دانلود کردم از کجا مطمئن بشم که از حجم بین الملل کم نشده؟
ehsan-75
07-12-2017, 18:10
آهان یعنی اول باید برم تو مثلا رپیدباز و ... لینک رو مستقیم کنم بعد اون لینکه رو بذارم تو شاتل لند؟ حالا مثلا رپیدباز و دانلودز و ... رو قبول میکنه؟
بله من از داسان، عصر آپلود و حتي مستقيم كننده هاي تورنت به شاتل لند ريموت كردم و مشكلي نداره.
hellbrain666
07-12-2017, 19:05
سلام
هنوزم برای انتقال فایل محدودیت روی 2 گیگه؟
سلام
هنوزم برای انتقال فایل محدودیت روی 2 گیگه؟
آره محدودیت 2 گیگ پابرجاست
بله من از داسان، عصر آپلود و حتي مستقيم كننده هاي تورنت به شاتل لند ريموت كردم و مشكلي نداره.
شانس منه خراب میشه ؟ :n03:
ehsan-75
08-12-2017, 17:38
شانس منه خراب میشه ؟ :n03:
اونموقعي كه من اسپيليت و ريموت ميكردم اين مشكل اضافه كردن حجم اضافه نبود.
پيشنهاد ميكنم با پشتيباني شاتل لند تماس بگيريد و مشكل رو باهاشون در ميون بزاريد.
نميدونم سرويس هاي تشويقي قابل شكايت باشن يا نه ولي اگه مشكل حل نشد، شكايت تو سيستم ١٩٥ هم شايد راه گشا باشه
[ Ehsan ]
09-12-2017, 11:16
کسایی که از شاتل سرویس ندارن چطور توی شاتل لند عضو شن؟ یک گزینه داره فقط که ایمیل وارد میکنی بعد میگه اطلاعات شما ثبت شد و دیگه هیچی .
albertxx
09-12-2017, 17:12
دوستان سلام
عضو شاتلند نیستم ولی دیشب یه سری به سایت زدم ولی واسم جالب بود چرا همه لینک های بازی ها پاک شده بود !
دلیل خاصی داره ؟؟؟
دلم میخواست یه چنتا فایل دانلود کنم ولی هرچی گشتم بازی ها همش لینک نداشتن !!
:n13:
دوستان یه آپلودسنتر بگید اول بریزیم اونجا بعد شاتل لند... آلپود به شاتل لند مصیبته ...
mehdig20
12-12-2017, 20:23
سلام . من نمیدونم چرا خود به خود ی سری از فایلایی که تو شاتل لند آپلود کردم پاک میشه، کسی میدونه چرا ؟ چند روز پیش 15 گیگ از 150 گیگ استفاده شده بود الان رفتم دیدم شده 7
سلام دوستان
یه سوال داشتم می خواستم بدونم شما هم وقتی از آپلود سنتر شاتل لند لینک از سرور خارجی مستقیم می کنید سرعتتون کمه یا فقط برا من اینجوریه چون احساس می کنم پهنای باند سرور های خارجی رو محدود کردن. اگر آپلود سنتر خوب هم معرفی کنید که دیگه خیلی ممنون می شم:n16:
sajad-tnt
14-12-2017, 22:49
سلام دوستان
یه سوال داشتم می خواستم بدونم شما هم وقتی از آپلود سنتر شاتل لند لینک از سرور خارجی مستقیم می کنید سرعتتون کمه یا فقط برا من اینجوریه چون احساس می کنم پهنای باند سرور های خارجی رو محدود کردن. اگر آپلود سنتر خوب هم معرفی کنید که دیگه خیلی ممنون می شم:n16:بله از سرور خارجی کلا سرعت ریموت بسیار پایین هست.
البته چندبار صبح ساعت ۶و۷ امتحان کردم سرعت ریموت خوب بوده...
بهرحال، بهترین کار اینه لینک هایی که از سرور های خارج از ایران هستن رو روی سرور داخلی بیارید سپس روی شاتللند ریموت کنید.
آپلودسنترهای خوب با سرور ایران:
parsaspice.com
trainbit.com
upera.co
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
Pedram_mrn
29-12-2017, 13:08
من فایل های بزرگتر از ۲ گیگ رو میخوام ریموت کنم انجام نمیده مثل اینکه؟
TranceaweSome
29-12-2017, 19:21
من فایل های بزرگتر از ۲ گیگ رو میخوام ریموت کنم انجام نمیده مثل اینکه؟
بله محدودیت 2گیگی داره
عده ای از دوستان اکانت های اپلود سنتر هایی که فایل رو تکه تکه میکنه خریدن و یه عده هم با vps انجام میدن
mostafa_1366
02-01-2018, 08:40
من دیروز شاتل ثبت نام کردم هنوز وصل نشده. میخواستم بدونم الان وضعیت این شاتل لند چطوره؟ رایگانه یا پولی؟
iman2919
02-01-2018, 09:16
من دیروز شاتل ثبت نام کردم هنوز وصل نشده. میخواستم بدونم الان وضعیت این شاتل لند چطوره؟ رایگانه یا پولی؟
بسته شاتل لند ماهیانه 10 هزار تومان.
hellbrain666
02-01-2018, 13:17
شاتل لند در حالت عادی نیم بهاست
ولی وقتی یک فایل 100 مگی رو روی اون منتقل میکنم حجم فایل میشه 200 مگ پس عملا هیچی !
Black.Hawk
02-01-2018, 22:09
سلام
لینک های سایت mega.co.nz که کلود درایو هست رو میشه آپلود کرد ؟ کسی امتحان کرده ؟
ali.developer
09-01-2018, 18:12
سلام ، من ماه پیش سرویس ART داشتم و الان میخوام سرویس eco بریزم ، اما دیگه توی تعرفه های شاتل نیست
یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم سرویس eco بریزم؟
سرویس های جدید خیلی سرعتشون پایینه و ارزشی نداره شاتل لند بخرم و سرویس هایی که سرعت خوبی دارند هم گرونه
سلام ، من ماه پیش سرویس ART داشتم و الان میخوام سرویس eco بریزم ، اما دیگه توی تعرفه های شاتل نیست
یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم سرویس eco بریزم؟
سرویس های جدید خیلی سرعتشون پایینه و ارزشی نداره شاتل لند بخرم و سرویس هایی که سرعت خوبی دارند هم گرونه
نه متاسفانه الان فقط سرویسها جدید میتونی بگیری
دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!
دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!
شما باید فایلت رو split کنی اول .
سایتی هست که رایگان بتونی فایلهای بیشتر از 2GB رو ریموت و اسپلیت کنی؟ سایت upera فقط 1GB ریموت آپلود داره!
mostafa-b
16-01-2018, 14:56
دوستان سلام
من 4 ساله سرویس اکو 4 مگ شاتل رو دارم که رو 12 بستن و دانلودم 1.5 مگابایته حدودا. 3 ماهه دیگه تموم میشه و به ناچار باید از این سرویسای آشغال آقای جهرمی!!!! استفاده کنم. ترافیک مورد نیازم نهایتا ماهی 5 گیگه ولی سرعت برام مهمه. وضعیت سرویس جدیدا چجوریه نسبت به اکوهای قبلی شاتل؟اگه خیلی آشغاله کلا بیخیال ADSL میشم و همون 4G+ استفاده میکنم هرچند گرونتره ولی پایداری خوبی داره نسبتا
alinice321
16-01-2018, 15:17
دوستان سلام
من 4 ساله سرویس اکو 4 مگ شاتل رو دارم که رو 12 بستن و دانلودم 1.5 مگابایته حدودا. 3 ماهه دیگه تموم میشه و به ناچار باید از این سرویسای آشغال آقای جهرمی!!!! استفاده کنم. ترافیک مورد نیازم نهایتا ماهی 5 گیگه ولی سرعت برام مهمه. وضعیت سرویس جدیدا چجوریه نسبت به اکوهای قبلی شاتل؟اگه خیلی آشغاله کلا بیخیال ADSL میشم و همون 4G+ استفاده میکنم هرچند گرونتره ولی پایداری خوبی داره نسبتا
درود
اگه الان ترافیکتون تموم شه، برید داخل پنل یه سری پیشنهاد ویژه براتون میاره که بهترینش برای شما سرویس انلیمیتد هست که ماهانه ده تومنه با 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود با سرعت 16 مگ! یه سالشو میتونید با 82 تومن بخرید! من هفته قبل سرویس اکو رو به این تغییر دادم! دقیق نمیدونم هنوز این پیشنهاد هست یا نه! اگه ترافیک باقیماندتون کمه تمومش کنید تا وقتی وارد پنل میشید ببینید میاد یا نه!
Reza kheyri1373
17-01-2018, 19:14
درود
اگه الان ترافیکتون تموم شه، برید داخل پنل یه سری پیشنهاد ویژه براتون میاره که بهترینش برای شما سرویس انلیمیتد هست که ماهانه ده تومنه با 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود با سرعت 16 مگ! یه سالشو میتونید با 82 تومن بخرید! من هفته قبل سرویس اکو رو به این تغییر دادم! دقیق نمیدونم هنوز این پیشنهاد هست یا نه! اگه ترافیک باقیماندتون کمه تمومش کنید تا وقتی وارد پنل میشید ببینید میاد یا نه!
این سرویس رو از تو لیست سرویسا برداشتن...قسمت تغییر سرویس هم برین دیگه این سرویس وجود نداره و فقط سرویسای Fair میاد... البته کسایی که این سرویس رو دارن بعد از پایان دوره میتونن دوباره مبلغ دوره رو پرداخت و سرویس رو تمدید کنن.
دوستانی که با موبایل به اپلود سنتر وارد می شن، می تونید لیست فایل های اپلودیتون رو ببینید؟ من با هر مرورگری امتحان کردم پایین صفحه رو که لیست فایلها وجود داره رونمیاره(یعنی صفحه پایین تر نمیاد)
rahman0158
27-01-2018, 17:57
دوستانی که با موبایل به اپلود سنتر وارد می شن، می تونید لیست فایل های اپلودیتون رو ببینید؟ من با هر مرورگری امتحان کردم پایین صفحه رو که لیست فایلها وجود داره رونمیاره(یعنی صفحه پایین تر نمیاد)روی موبایل مود مشکل داره مرورگر رو روی دسکتاپ مود بزارید درست میشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام ببخشید این فیلم رو هرچی میخواهم بفرستم روی شاتل لند، اپلود نمیکنه . چرا؟ اما فایل های 200 مگی مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rm5atfseofbshblq3giuje/Zama_Movies_1080P.mp4
alinice321
27-01-2018, 20:40
سلام ببخشید این فیلم رو هرچی میخواهم بفرستم روی شاتل لند، اپلود نمیکنه . چرا؟ اما فایل های 200 مگی مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rm5atfseofbshblq3giuje/Zama_Movies_1080P.mp4
درود
این لینک به ای پی حساسه، برای همین نمیشه انتقالش داد به شاتلند!
درود
این لینک به ای پی حساسه، برای همین نمیشه انتقالش داد به شاتلند!
ببخشید منظور از حساس بودن چیست و راه حل مشکل چیست
سلام
چرا فایلهایی که منتقل میکنیم روی شاتل لند، حجم شون زیاد میشه؟!
bagbagoo
27-01-2018, 22:04
ببخشید منظور از حساس بودن چیست و راه حل مشکل چیست
یعنی لینک دانلود از سایت آپلودبوی (همین سایتی که شما دادی) فقط به وسیله شخص یا همون کامپیوتری که لینک دانلود رو تولید کرده قابل دانلوده.
ساده بخوام بگم در اون لحظه ای که شما روی دکمه دانلود یا تولید لینک سایت آپلودبوی کلیک کردی آی پی کامپیوترت مثلا 151.152.153.154 بوده و تا زمانی که ای پیت عوض نشده میتونی این فایل رو دانلود کنی.اما وقتی همین لینک رو میدی به شاتل لند، چون آی پی سایت شاتل لند یه چیز دیگست نمیتونه این لینک رو انتقال بده.
شما باید اول به وسیله سایتهای لیچری که از ÷آپلودبوی پشتیبانی می کنن مثل filegir لینکت رو مستقیم کنی، بعدش اون لینک مستقیم سایت مثلا فایلگیر رو که به آی پی حساس نیست ریموت کنی روی شاتل لند.اینجوری میتونی فایلت رو از شاتل لند بگیری.
خلاصه چاره کارت یه اکانت از سایتهای لیچر هست که از آپلودبوی پشتیبانی کنند.
bagbagoo
27-01-2018, 22:07
سلام
چرا فایلهایی که منتقل میکنیم روی شاتل لند، حجم شون زیاد میشه؟!
یه چند بایت به عنوان هدر یا سرآیند به فایل اضافه می کنه که در بعضی مواقع مخصوصا اگر فایل از نوع آرشیو (rar یا zip و ...) چند پارتی باشه مشکل ایجاد می کنه.
اگر فایلی که دانلود می کنید ویدئویی باشه مشکلی پیش نمیاد.
این سایتهای مستقیم کننده تورنت وقتی مثلا 10گیگ فضا به شما اختصاص میده ، این فضا بعد از پر شدن با حذف فایل ها بازم در اختیار شما قرار می گیره یا با محدودیت حجم و خرید مجدد ترافیک روبرو می شیم؟
دوستانی که مطلع هستن در مورد این سایتها و مدل کارشون یه توضیحی محبت کنید.
در آخر هم اگه ممکنه یه سایتی برای مستقیم کردن و تکه کردن فایل از تورنت و یوتوب و .. که امتحانش رو پس داده معرفی کنید که لینکش بشه رو شاتل لند استفاده کرد.
با تشکر
bagbagoo
28-01-2018, 11:02
این سایتهای مستقیم کننده تورنت وقتی مثلا 10گیگ فضا به شما اختصاص میده ، این فضا بعد از پر شدن با حذف فایل ها بازم در اختیار شما قرار می گیره یا با محدودیت حجم و خرید مجدد ترافیک روبرو می شیم؟
دوستانی که مطلع هستن در مورد این سایتها و مدل کارشون یه توضیحی محبت کنید.
در آخر هم اگه ممکنه یه سایتی برای مستقیم کردن و تکه کردن فایل از تورنت و یوتوب و .. که امتحانش رو پس داده معرفی کنید که لینکش بشه رو شاتل لند استفاده کرد.
با تشکر
سایتهای مستقیم کننده تورنت بعد از پاک کردن فایل، حجم شما آزاد میشه.چون در این سایتها به شما فضا می فروشند نه ترافیک.اما سایتهای لیچری که لینک سایتهای دیگر مانند رپیدگیتور و ... را مستقیم می کنند و در کنارش احیانا تورنت هم مستقیم می کنند به شما ترافیک دانلود می فروشند که یکبار مصرف است و حجم مصرف شده دیگه به شما برگشت داده نمیشه.
سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم راهی هست بشه چند تا لینکو همزمان به شاتل لند انتقال داد یا فقط یکی میشه ؟
ممنون
javidnama
05-02-2018, 20:10
سلام
الان که سرویس ها نامحدود شده با شاتل لند هنوز هم میشه از سایت های دیگر لیچ کرد دانلود کرد ؟؟؟ حجم همون 5 ترا هستش یا نه ؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
الان که سرویس ها نامحدود شده با شاتل لند هنوز هم میشه از سایت های دیگر لیچ کرد دانلود کرد ؟؟؟ حجم همون 5 ترا هستش یا نه ؟؟؟
javad_b76
06-02-2018, 07:39
سلام
- - - Updated - - -
سلام
بله میشه
حجم 10 ترا هست
reza.karimi
08-02-2018, 11:00
باسلام چطوری میشه یک فایل بزرگتر از 2 گیگ تو عصر آپلود ریموت و اسپلیت کرد با تشکر
mostafa_1366
01-03-2018, 20:11
این محدودیت حجم فایل 2 گیگ فقط واسه کاربرای رایگان هست یا کسایی رو که اکانت خریدن هم شامل میشه؟
سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم راهی هست بشه چند تا لینکو همزمان به شاتل لند انتقال داد یا فقط یکی میشه ؟
ممنون
این محدودیت حجم فایل 2 گیگ فقط واسه کاربرای رایگان هست یا کسایی رو که اکانت خریدن هم شامل میشه؟
- از اسکریپت شاتللند استفاده کنید . در تلگرام سرم کنید لینک و توضیحات موجوده
- محدودیت برای همه 2 گیگ هست
behroz3666
06-03-2018, 13:30
سلام دوستان من تازه شاتل گرفتم جریان شاتل لند چیه یکم توضیح بدین قسمت دانلودش هر چی دانلود کنم رایگانه ؟
حتما باید اشتراک بخرم ؟
misam5526
06-03-2018, 14:22
سلام دوستان من تازه شاتل گرفتم جریان شاتل لند چیه یکم توضیح بدین قسمت دانلودش هر چی دانلود کنم رایگانه ؟
حتما باید اشتراک بخرم ؟
بجز یکی از سرویس ها( 10 هزارتومنی 4 گیگ+نامحدود داخلی) ، باقی سرویس های غیر حجمی برای دانلود نامحدود و رایگان از شاتلند باید اشتراک یک ماهه اونو جداگانه خریداری کنند.
با خرید اشتراک یک ماهه شاتلند شما در طول یک ماه هر چیزی از این سایت دانلود کنید رایگانه. خصوصا فایلهایی از سرورهای دیگه که میتونید به فضای اکانت خودتون روی سرور شاتلند انتقال داده و اونها رو رایگان دریافت کنید ( درواقع لیچر نامحدود میشه)
behroz3666
08-03-2018, 13:01
سلام ظاهرا فایل بالای 2 گیگ قبول نمیکن
چطور لینک رو تقسیم کنم؟
barooni10
14-03-2018, 12:56
سلام ما که مخابرات هستیم هم میتونیم از شاتل لند دانلود و آپلود کنیم؟
misam5526
14-03-2018, 13:22
سلام ما که مخابرات هستیم هم میتونیم از شاتل لند دانلود و آپلود کنیم؟
در حال حاضر اکانت آپلود فقط به کابران شاتل داده میشه و شما بدون اکانت نمیتونید انتقال فایل انجام بدید. ولی دانلود برای همه در دسترسه و از فایلهایی که روی دانلودسنتر هست میتونید استفاده کنید.
ali.developer
24-03-2018, 11:04
سلام ، شما یه سایت خوب واسه اسپلیت فیلم میشناسید؟ میشه آدرسشو بدید
با عنایت و درایت مدیران شاتل :n21: در حرکت نوروزی شاتل لند، هم اکنون ریموت آپلود پکیده. خواستم یه تشکر ویژه داشته باشم از اینهمه تلاش برای بهبود وضعیت در سال جدید.:V30:
سلام ، شما یه سایت خوب واسه اسپلیت فیلم میشناسید؟ میشه آدرسشو بدید
اگر فایل از تورنت میگیرید سایت seedbaz.ir سایت عالی ای هست برای این کار ، هم اسپلیت داره و هم از اون بهتر پارت بندی در قالب RAR داره.
ترکر خصوصی هم داره...
albertxx
04-04-2018, 19:46
برای افرادی که شاتل ندارند بعد ثبت نام میگه اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
و تمام !!
خب بعدش ؟؟؟
هیچی به ایمیل نمیاد چرا ؟؟
سلام
لطفا لینک گروه شاتللند در تلگرام رو قرار بدین
ممنون
سلام
لطفا لینک گروه شاتللند در تلگرام رو قرار بدین
ممنون
shatellandsharing
و
shatellandlink
در تلگرام جستجو کنید
shatellandsharing
و
shatellandlink
در تلگرام جستجو کنید
یادمه یک گروه بود که دستم رفت روش و پاک شد بنام اشتراک فایلهای دانلود
سلام به همگی
لینک دعوت گروه تلگرام خراب شده میشه اونو دوباره قرار بدین؟
.::Mohammad::.
05-06-2018, 16:09
از ظهر تا حالا سرعت دانلود ز شاتلند روی 300 کیلو اومده تو دانلود منیجر در صورتی که دانلود از جاهای دیگه راحت 1.8 مگ هست برای سرعت 16
کسی این مشکل رو پیدا نکرده ؟ سراسری هست یا محدودیت اعمال کردن ؟
ali.developer
13-06-2018, 09:57
..............
ali.developer
13-06-2018, 09:58
............
Bensonw3x
16-06-2018, 13:30
چند روزیه برا من موقع اپلود کردن کلا ارور میده ، یا ریموت که میکنم تا یه درصدی وایمیسته
sajad-tnt
16-06-2018, 16:28
چند روزیه برا من موقع اپلود کردن کلا ارور میده ، یا ریموت که میکنم تا یه درصدی وایمیستهبرای منم همینطوره... توی ریموت هر لینکی تا 4درصد میره بعد دیگه قفل میکنه...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
دوستان جدیدا شاتل سیاستهاشو عوض کرده و دانلود و اپلود روی سایتهای شاتل لند دیگه کاملا رایگان نیست.
داره نیم بها حساب میشه
بد نیست به my.shatel.ir خودتون یه نگاهی بکنید.
ایرانی جماعت نمیتونه مثله ادم یه سرویس خوب ارائه کنه. تا یکم جا افتاد حالا دیگه براش نمیصرفه و داره نیم بها حساب میکنه.
دوستان جدیدا شاتل سیاستهاشو عوض کرده و دانلود و اپلود روی سایتهای شاتل لند دیگه کاملا رایگان نیست.
داره نیم بها حساب میشه
بد نیست به my.shatel.ir خودتون یه نگاهی بکنید.
ایرانی جماعت نمیتونه مثله ادم یه سرویس خوب ارائه کنه. تا یکم جا افتاد حالا دیگه براش نمیصرفه و داره نیم بها حساب میکنه.
اقا شايعه درست نكن الكي:n05:
از اولش هم دانلود از شاتلند رايگان نبود و نيم بها بود و فقط وقتي بسته شاتلند به قيمت ١٠ هزار تومن رو ميخريديم رايگان ميشد
الان هم شما برو بسته ١٠ هزار تومني رو بخر تا برات رايگان بشه
سلام
شاتل لند می تونید لوگین کنید؟
404 صفحه مورد نظر یافت نشد.
سلام
شاتل لند می تونید لوگین کنید؟
شاتل لند می تونید لوگین کنید؟ :n17:
یک لینک گروه شاتللند بود کسی میتونه اینجا قرارش بده یا برام پ.خ کنه؟
misam5526
29-07-2018, 12:52
شاتل لند می تونید لوگین کنید؟ :n17:
بله. مشکلی نداره.
Bensonw3x
31-07-2018, 22:52
سرعت اپلود یا انتقال برا من یکی که جلبکه (سرورهای غیر ایران)
mohammad.1359
06-08-2018, 09:02
سلام
من از دیشب دیگه با فایل اسکریپت نتونستم اپلود کنم همش صفحه اپلود سنتر خود بخود رفرش میشود و اجازه هیچ کاری نمیده با فایرفاکس و کروم امتحان کردم هر دو به این شکل هستند
البته بدون اسکریپت هیچ مشکلی ندارد اگر راهکاری دارید لطفا بیان کنید بدون دانلود گروهی اصلا لذتی ندارد ممنون میشم
Mohammaddms
06-08-2018, 10:53
سلام
من از دیشب دیگه با فایل اسکریپت نتونستم اپلود کنم همش صفحه اپلود سنتر خود بخود رفرش میشود و اجازه هیچ کاری نمیده با فایرفاکس و کروم امتحان کردم هر دو به این شکل هستند
البته بدون اسکریپت هیچ مشکلی ندارد اگر راهکاری دارید لطفا بیان کنید بدون دانلود گروهی اصلا لذتی ندارد ممنون میشم
دیشب آپدیت شد اسکریپت لطفا به روز رسانی کنین
دوستان سایت filmzone.org کسایی شاتل لند دارن که کلا رایگان محاسبه میشه خودک بالای 200 گیگ دانلود کردم ازش و واسه بقیه نت ها هم نیم بها حساب میشه
سلام دوستان
دانلود از آپلود سنتر شاتل لند بدون داشتن بسته شاتل لند نیم بها حساب میشه؟؟ هم با ISP خود شاتل و هم با ISP های دیگه!
سلام دوستان
دانلود از آپلود سنتر شاتل لند بدون داشتن بسته شاتل لند نیم بها حساب میشه؟؟ هم با ISP خود شاتل و هم با ISP های دیگه!
آره نیم بها حساب میشه با هر isp باشه ترافیک داخلی هست
bagheri78
27-08-2018, 15:02
سلام دوستان
لطفا لینک گروه شاتل لنند تلگرام و لینک نصب اسکریپت رو برای من بفرستید. ممنونم میشم
سلام
کسایی که از اسکریپت tampermonkey برای شاتلند استفاده میکنن
امتحان کردن ببینن داخل هر 2 تا سرور میتونن ریموت کنن یا نه؟؟!!
من فقط میتونم داخل DL4 ریموت کنم
و داخل DL1 هیچی ریموت نمیشه اصلا:n29::n03:
MR.MAHMOOD
06-09-2018, 07:39
دوستان اگه گروه شاتلند لینکی چیزی دارن برام بفرستن
ممنون
shayan10-10
21-09-2018, 11:57
سلام
شما برای دانلود فیلم های 4k از چ سایتی استفاده میکنید؟
خودم ی سایت رایگان دارم ولی مشکلم اینه که تک پارت میزاره و جا ندارم
خواستم بدونم سایتی هست که ایت تک پارت رو به چند پارت تبدیل کنه یا سایتی که چند پارت بزاره (رایگان)
iman136938
22-09-2018, 14:50
سلام من از سایت web star . ir برای انتقال لینک یوتیوب توی شاتل لند و دانلود استفاده میکردم اما این سایت مسدود شده الان دوستان راحی بلده برای دانلود ویدیو از یوتیوب با شاتل لند ؟
black-day
12-11-2018, 17:35
دیشب آپدیت شد اسکریپت لطفا به روز رسانی کنین
دوستان سایت filmzone.org کسایی شاتل لند دارن که کلا رایگان محاسبه میشه خودک بالای 200 گیگ دانلود کردم ازش و واسه بقیه نت ها هم نیم بها حساب میشه
داداش این لینک اسکریپت بدون مشکل رو میفرستی این نسخه مشکل داره با کروم
ممنون :n12:
میشه لطفا ما رو هم به گروه شاتل لند دعوت کنید ma3743
سلام
دوستان آپلود بوی تو شاتلند لیچ نمیشه کسی جایی سراغ داره اونجا لیچ کنم بعد تو شاتلند لیچ کنم
ممنون
misam5526
17-11-2018, 20:44
سلام
دوستان آپلود بوی تو شاتلند لیچ نمیشه کسی جایی سراغ داره اونجا لیچ کنم بعد تو شاتلند لیچ کنم
ممنون
میتونید از trainbit استفاده کنید
میتونید از trainbit استفاده کنید
ممنون ولی متاسفانه trainbit هم جواب نداد
vampireXZX
17-11-2018, 22:30
سلام
ممنون
لینکهای رایگان آپلودبوی قابلیت ریموت نداره کلا محدودیت آی پی داره,البته چند وقتی میشه آپلودبوی هم اومده تو لیست ترافیک داخلی
mhroozbeh
20-11-2018, 16:54
سلام
شاتل لند فایل های 2 گیگ میخواد و مستقیم
چطور میشه مثلا فایل های بالای 2 گیگ رو اسپلیت کرد؟
و اینکه فایل های انکریپت شده عین گوگل درایو و امثال اون رو چکار کنیم که لینک مستقیم نیستن و توی شاتل لند اد نمی شن؟
mhroozbeh
20-11-2018, 17:02
لینکهای رایگان آپلودبوی قابلیت ریموت نداره کلا محدودیت آی پی داره,البته چند وقتی میشه آپلودبوی هم اومده تو لیست ترافیک داخلی
چطوره که لیچرها قابلیت رو دارن؟ یعنی بهشون ازین فایل ها میدی و مستقیم می کنن. مطمئنا کاری میشه کرد که بشه مستقیم توی شاتل لند هم اد کرد
TranceaweSome
20-11-2018, 19:07
چطوره که لیچرها قابلیت رو دارن؟ یعنی بهشون ازین فایل ها میدی و مستقیم می کنن. مطمئنا کاری میشه کرد که بشه مستقیم توی شاتل لند هم اد کرد
اول لیچر ها معمولا اکانت پریمیوم اون سایت دارن دوم دارن با IP خودشون ازون سایت دانلود میکنن و میارن تو سرور خودشون و شما از سرور خودش میگیری این خیلی متفاوت هست ازین که یه لینک برا ip شما generate بشه و بخوای با یه ip دیگه (که شاتل لند باشه) دریافتش کنی
mhroozbeh
21-11-2018, 11:44
اول لیچر ها معمولا اکانت پریمیوم اون سایت دارن دوم دارن با IP خودشون ازون سایت دانلود میکنن و میارن تو سرور خودشون و شما از سرور خودش میگیری این خیلی متفاوت هست ازین که یه لینک برا ip شما generate بشه و بخوای با یه ip دیگه (که شاتل لند باشه) دریافتش کنی
حرف شما متین اشتباه از من بود ولی ما دنبال راه هستیم
نمی شه یه جوری گولش زد؟ یا راه حلی نداره؟ یا یه لیچر رایگانی نیست که این مدل فایل ها رو مستقیم کنه حداقل ؟
- - - Updated - - -
حرف شما متین اشتباه از من بود ولی ما دنبال راه هستیم
نمی شه یه جوری گولش زد؟ یا راه حلی نداره؟ یا یه لیچر رایگانی نیست که این مدل فایل ها رو مستقیم کنه حداقل ؟
mv217010
21-11-2018, 12:46
سلام دوستان یه سوال شاتل لند رایگانه یا باید دوباره برای این هزینه جدا بپردازیم؟
سلام دوستان یه سوال شاتل لند رایگانه یا باید دوباره برای این هزینه جدا بپردازیم؟
آپلود سنتر شاتل لند رایگانه و دانلود از اون نصف قیمت حساب میشه (مثل سایتهای منتخب داخلی) اما اگر میخواهید دانلود از شاتل لند کاملا رایگان باشه باید ماهی 10 تومن بپردازید
hamidrezaj
02-12-2018, 17:58
سلام دوستان , ترافیک دانلود از شاتل لند برای همه isp ها به صورت نیم بها محاسبه میشه؟
h_merati
03-12-2018, 11:53
سلام دوستان
آیا راهی هست که بشه ویدیوهای یوتیوب رو به شاتل لند منتقل کرد؟
jouhofre
10-12-2018, 00:04
سرعت دانلود فایلهایی که مستقیم کردین روی آپلودسنتر چطوره؟ سرویس ۱۶ مگ
بهتره یا مزیتش فقط نیم بها بودنشه؟
بعد اون بسته ۱۰ تومن رو هم بخرین، کامل رایگان میشه؟
بعد
از روی seedr.cc هم مستقیم میشه؟ یه موقع که نبستن
من میخوام از مبین نت بیام شاتل، این سرویس مستقیم کردنش خیلی خوب به نظر میاد
اینترنت مخابرات دارم در شاتل لند چه جوری ثبت نام کنم
وقتب ایمیل خودمون رو برای ثبت نام وارد میکنم جایی برای یه ایمیل میاد که نوشته
کابر محترم
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
ولی هیچ رمز ورودی نمیشه ثبت کرد وقتی هم میزنی رمز عبور رو فراموش کردی میگه
ایمیل وارد شده در شاتل لند موجود نیست، لطفاً ایمیل را صحیح وارد کنید.
لطفاً راهنمایی کنید
shakib zero
03-07-2019, 21:02
اینترنت مخابرات دارم در شاتل لند چه جوری ثبت نام کنم
وقتب ایمیل خودمون رو برای ثبت نام وارد میکنم جایی برای یه ایمیل میاد که نوشته
کابر محترم
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
ولی هیچ رمز ورودی نمیشه ثبت کرد وقتی هم میزنی رمز عبور رو فراموش کردی میگه
ایمیل وارد شده در شاتل لند موجود نیست، لطفاً ایمیل را صحیح وارد کنید.
لطفاً راهنمایی کنید
درود
وقتی وارد صفحه ثبت نام میشید بالاش بزرگ نوشته فقط کسایی که اینترنت شاتل دارند میتونن ثبت نام کنن ...
سرعت دانلود فایلهایی که مستقیم کردین روی آپلودسنتر چطوره؟ سرویس ۱۶ مگ
بهتره یا مزیتش فقط نیم بها بودنشه؟
بعد اون بسته ۱۰ تومن رو هم بخرین، کامل رایگان میشه؟
بعد
از روی seedr.cc هم مستقیم میشه؟ یه موقع که نبستن
من میخوام از مبین نت بیام شاتل، این سرویس مستقیم کردنش خیلی خوب به نظر میاد
سرعت دانلود برای یوزر های ایران فوق العاده بالاست چون سرور ها ایرانه ! برای ریموت اپلود فقط باید بهش
لینک مستقیم هاست مربوطه رو بدید
کاملا رایگان حساب نمیشه ! بجای نیم بها تمام ترافیک داخلی حساب میشه
درود
وقتی وارد صفحه ثبت نام میشید بالاش بزرگ نوشته فقط کسایی که اینترنت شاتل دارند میتونن ثبت نام کنن ...
ولی دوست عزیز در یک کادر آبی هم نوشته "ثبت نام کاربرانی که از سرویس های شاتل استفاده نمی کنند "
این دیگه چیه؟
اینم اسکرین شات این بخش
shakib zero
03-07-2019, 21:45
ولی دوست عزیز در یک کادر آبی هم نوشته "ثبت نام کاربرانی که از سرویس های شاتل استفاده نمی کنند "
این دیگه چیه؟
اینم اسکرین شات این بخش
درود
جدیده انگار تا حالا ندیده بودم یا شایدم بوده من متوجه نشده بودم !!
برا تست منم یه ایمیل دیگه زدم و ثبت شد فقط یک ایمیل برام اومد که اطلاعات شما ثبت شد.
حالا نمیدونم بررسی میشه و در آینده پسوردی ارسال میکنن یا نه.
MR.MAHMOOD
14-08-2019, 06:19
لینک تلگرام گروه شاتلند اگه کسی داره بفرسته لطفا
چرا شاتل لند دو روزه باز نمیشه؟
alinice321
05-10-2019, 15:37
چرا شاتل لند دو روزه باز نمیشه؟
درود
فقط با ایپی شاتل باز میشه! اگه با شیلترشکن یا هرچی دیگه ای باشید باز نمیشه!
adibstar
15-10-2019, 13:17
بخاطر فیلترینگ استفاده از شاتل لند برای دانلود از یوتوب و غیره کار سختی هست و باید از واسطه استفاده کرد چند سال پیش من با یه vps و شاتلند خیلی فایل دانلود کردم ولی خیلی وقت گیر هم بود اگه کسی حوصله داره به نظرم vps بهترین گزینه برای شاتلند هست
شاتللند برای بقیه ISP ها هم نیم بهاست؟
مثلا مخابرات؟
شاتل لند مشکل آپلود داره؟
javad_b76
27-12-2019, 16:39
دوستان یه سرویسی راه اندازی شده که اگر بسته شاتللند داشته باشید کل اینترنتتون رو رایگان محاسبه میکنه من خریداری کردم و واقعا عالیه حتما بگیرید
اینطوریه که با ------ فایر تنظیم میکنیدش و کل اینترنتتون از حجم بسته شاتللند کسر میشه
میتونید بی نهایت سایت های پخش آنلاین و .... برید و بدون مشکل حجم از محتوا استفاده کنید
دیگه دردسر دانلود/آپلود رو شاتللند هم ندارین راحت هر فایلی با هر حجمی رو بذارید دانلود.
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده shatel_land
دوستان یه سرویسی راه اندازی شده که اگر بسته شاتللند داشته باشید کل اینترنتتون رو رایگان محاسبه میکنه من خریداری کردم و واقعا عالیه حتما بگیرید
اینطوریه که با ------ فایر تنظیم میکنیدش و کل اینترنتتون از حجم بسته شاتللند کسر میشه
میتونید بی نهایت سایت های پخش آنلاین و .... برید و بدون مشکل حجم از محتوا استفاده کنید
دیگه دردسر دانلود/آپلود رو شاتللند هم ندارین راحت هر فایلی با هر حجمی رو بذارید دانلود.
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده @shatel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_land
من ازشون تهیه کردم. تو این چند ساعت که خوب بوده.
سلامم دوستان این اسکریپ شاتلند رو کسی لینک داره بده ممنون فبلا داشتم گمش کردم
سلامم دوستان این اسکریپ شاتلند رو کسی لینک داره بده ممنون فبلا داشتم گمش کردم
اسکریپت آپلودسنتر شاتل لند
نسخه: 3.5.3
آدرس اصلی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس نصب (آپدیت) خودکار:
نحوه ی نصب: با توجه به مرورگر خود یکی از افزونه ها را نصب کرده و سپس صفحه ی نصب/آپدیت خودکار را باز کرده. بصورت خودکار نصب میشود (پس از تایید شما).
- کروم: Tampermonkey
- فایرفاکس: Tampermonkey و Greasemonkey
- اپرا: Violent monkey
- سافاری: Tampermonkey
- آندروید (4.0.3 و بالاتر): Tampermonkey
Dolphin Browser و Tampermonkey
UC Browser
تغییرات:
- حل مشکل ریلود پشت سر هم صفحه
- بازنویسی تمام آدرسهای http به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafa_gm
12-03-2020, 10:09
شاتللند برای بقیه ISP ها هم نیم بهاست؟
مثلا مخابرات؟
مخابرات که بین الملل حساب می کنه
مخابرات که بین الملل حساب می کنه
نه درست شده یه ده روزی هست
خودمم مخابراتم
yoosef_st
21-03-2020, 21:01
اسکریپت آپلودسنتر شاتل لند
نسخه: 3.5.3
آدرس اصلی:
آدرس نصب (آپدیت) خودکار:
نحوه ی نصب: با توجه به مرورگر خود یکی از افزونه ها را نصب کرده و سپس صفحه ی نصب/آپدیت خودکار را باز کرده. بصورت خودکار نصب میشود (پس از تایید شما).
- کروم: Tampermonkey
- فایرفاکس: Tampermonkey و Greasemonkey
- اپرا: Violent monkey
- سافاری: Tampermonkey
- آندروید (4.0.3 و بالاتر): Tampermonkey
Dolphin Browser و Tampermonkey
UC Browser
تغییرات:
- حل مشکل ریلود پشت سر هم صفحه
- بازنویسی تمام آدرسهای http به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این چیه؟ چجوری میشه باهاش کار کرد؟ میشه توضیح بدین؟
آقا این چیه؟ چجوری میشه باهاش کار کرد؟ میشه توضیح بدین؟
این یه اسکریپت برای شاتل لند که لینکها رو بصورت گروهی می تونید بهش بدین تا در شاتللند اپلود کنه. همینطور می تونید برای اپلود سرور 1 یا 4 رو با توجه به پاسخگویی بهتر دستی خودتون انتخاب کنید. لیچر از اینستاگرام داره و ....
mjavad205
23-03-2020, 18:33
دوستان چطور با اینکه بعضی سایتا فیلتر نیستن ولی لینک های مستقیمش رو نمیشه انتقال داد؟
راهی داره که بشه دورش زد؟
mjavad205
03-04-2020, 10:49
دوستان چطور میشه فایل بالای دو گیگ رو روی شاتللند دانلود کرد؟
سایتی هست که پارت بندی کنه؟
دوستان چطور میشه فایل بالای دو گیگ رو روی شاتللند دانلود کرد؟
سایتی هست که پارت بندی کنه؟
سلام
باید از لیچر استفاده کنید که اکثرا پولیه . اگر خواستید لینک فایل رو بدید من براتون اوکی کنم .
mjavad205
09-04-2020, 19:31
سلام
باید از لیچر استفاده کنید که اکثرا پولیه . اگر خواستید لینک فایل رو بدید من براتون اوکی کنم .
تشکر داداش فقط میخاستم بدونم راهی داره یا نه
فقط چرا بعضی لینک مستقیم های بدون فیلتر هم اپلود نمیشه؟
akihosji
24-04-2020, 14:45
دوستان سایت filmzone.org از کار افتاده
اگه سایت دیگه با سرور شاتلند دارید لطف کنید
akihosji
26-04-2020, 04:30
سلام دوستان این سایت filmzone.org انگار به مشکل خورده باز نمیشه
سایت دیگه برای دانلود رایگان هست لطف کنید ممنون
سلام . این سایت filmzone.org از کار افتاده اگه کسی مثل همین سایت لینک مستقیم از شاتل لند داره برای فیلم لطفا بزاره ممنون
MMDFullHD
27-04-2020, 00:02
سلام . این سایت filmzone.org از کار افتاده اگه کسی مثل همین سایت لینک مستقیم از شاتل لند داره برای فیلم لطفا بزاره ممنون
ادمینش ک از دوستان هست
سایتشو تغیر داده
تو سکانس / سناریو داره کار میکنه
موفق باشی خواستی میتونی راحت اپلودش کنی رو شاتلند
همینطور
فاصله هارو ور دار
ممنون
این سایتش خوبه ولی یک سایت باشه که مثل همین سایتfilmzone.org خودش فیلم هارو با لینک شاتل لند بده
بعضی فیلمهایی که بالای 2 گیگ هست باید اول یک جایی کوچیک کنی بعد آپلود کنی توی شاتل لند . یک سایت باشه خودش این کار رو کرده باشه
بازم ممنون
یکی از دوستان لطف کردن یک نفر رو آدرسش رو دادن که یک کاری میکردن از هر جایی فیلم دان میکردن از ترافیک شاتل لند کم میشد
ایشون هنوز هم هستن؟ و چطور میشه باهاشون ارتباط گرفت ممنون
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده @shatel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_land
دوستان ایشون هنوز هستن ؟ و هنوز هم همینطوریه؟ و فقط اکانت تلگرام دارن؟
misagh1372
27-04-2020, 11:00
دوستان ایشون هنوز هستن ؟ و هنوز هم همینطوریه؟ و فقط اکانت تلگرام دارن؟
نخیر سرورش رو بستن دیگه کار نمیکنه
دوستان یکی بگه دیگه سایتی مثل filmzone.org هست که مستقیم از شاتل لند لیک بده
ممنون
دوستان شاتل لند با خرید اشتراکش . دانلود کردن از آپلود سنتر به صورت نیم بها حساب میشه تازگی؟؟
قبلا رایگان بود؟
esteghlalalireza
03-05-2020, 18:51
سلام دوستان کسی میتونه این رو به شاتل لند بده حجمش 14 گیگ
و اینکه اگه کسی جی تی ای iv داره و میتونه روی شاتللند مستقیم کنه لینکشو بهم بده
یا فار کرای 3 و بازی های باحال تفنگی رو سرور داره که دانلودش رایگان باشه لینکشو بهم بدبد:»:»:»:»:»:»:»
sinaking123456
07-05-2020, 11:32
شاتل لند اپلود سنترش خراب شده؟
برا من خطا میده موقع ریموت کردن فایل
amirniack
07-05-2020, 12:57
شاتل لند اپلود سنترش خراب شده؟
برا من خطا میده موقع ریموت کردن فایل
آره خرابه فعلا
persian.godfather
07-05-2020, 14:24
سلام دوستان کسی میتونه این رو به شاتل لند بده حجمش 14 گیگ
و اینکه اگه کسی جی تی ای iv داره و میتونه روی شاتللند مستقیم کنه لینکشو بهم بده
یا فار کرای 3 و بازی های باحال تفنگی رو سرور داره که دانلودش رایگان باشه لینکشو بهم بدبد:»:»:»:»:»:»:»
کد تخفیف شاتل چقدر کم میکنه؟
esteghlalalireza
07-05-2020, 15:08
کد تخفیف شاتل چقدر کم میکنه؟
10 تومن اگه یکی کار نکرد بقیه رو امتحان کن:»:»
esteghlalalireza
07-05-2020, 15:09
...................................
ارسال از کانال شاتل لند
سلام عرض میکنم خدمت همه همراهان محترم کانال
اخیرا بر اساس یه سری تصمیمات سایت شاتل تصمیم گرفته که بسته شاتل لند رو حذف کنه و دیگه تو لیست سبد خرید اون رو مشاهده نمیکنین
متاسفانه آپلود سنتر هم ظاهرا سرور هاش از کار افتادن و نمیشه لینک و فایل داخلش ریموت کرد.
بنده با پشتیبانی صحبت کردم و این موضوع رو تایید کردن
گفتن اگه بسته جایگزین یا بهتری قرار بگیره که تو سایت اعلام میشه (ولی خب معلوم نیس)
با توجه به این موضوع شاتل با این تصمیم اشتباه مهم ترین مزیت خودشو از بین برد و دیگه عملا چیز خاصی برای رقابت نداره
از کسایی که میخوان اینترنت شاتل بخرن خواهش میکنم تو تصمیمشون بیشتر فکر کنن
ولی کانال ما پا برجاس و سعی میکنیم از سرور های آپلود داخلی دیگه مثل ترینبیت درخواست های شما رو جواب بدیم
با تشکر
start202
07-05-2020, 17:47
ارسال از کانال شاتل لند
سلام عرض میکنم خدمت همه همراهان محترم کانال
اخیرا بر اساس یه سری تصمیمات سایت شاتل تصمیم گرفته که بسته شاتل لند رو حذف کنه و دیگه تو لیست سبد خرید اون رو مشاهده نمیکنین
متاسفانه آپلود سنتر هم ظاهرا سرور هاش از کار افتادن و نمیشه لینک و فایل داخلش ریموت کرد.
بنده با پشتیبانی صحبت کردم و این موضوع رو تایید کردن
گفتن اگه بسته جایگزین یا بهتری قرار بگیره که تو سایت اعلام میشه (ولی خب معلوم نیس)
با توجه به این موضوع شاتل با این تصمیم اشتباه مهم ترین مزیت خودشو از بین برد و دیگه عملا چیز خاصی برای رقابت نداره
از کسایی که میخوان اینترنت شاتل بخرن خواهش میکنم تو تصمیمشون بیشتر فکر کنن
ولی کانال ما پا برجاس و سعی میکنیم از سرور های آپلود داخلی دیگه مثل ترینبیت درخواست های شما رو جواب بدیم
با تشکر
کانالش چیه ادرسش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.