مشاهده نسخه کامل
: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
master.k
26-02-2017, 15:38
دوستان یه سوال فنی...
الان وقتی یه لینک رو ریموت کنیم تو شاتلند هزینه ترافیک میفته؟؟!!
و اگه میفته از حجم شاتلند کم میکنه یا حجم اصلی:n03:
مرسی:n12:
نه حجم کم نمیکنه
البته میدونی که باید ۵۰۰۰ گیگ ترافیک ایران رو بخری...
ash.navid
27-02-2017, 19:15
کسی تونسته مراسم اسکار رو تو این اپلودسنتر مزخرف اپلود کنه ؟ اگه کسی تو فایلاش داره خواهشا واسه اینجا بزاره
barcalove
01-03-2017, 12:16
اسکار 2017 کیفیت 1080
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
barcalove
01-03-2017, 12:18
اسکار 2017 کیفیت 1080
اسکار 2017 کیفیت 1080
عزیز تو چطوری ریموت کردی ؟ ما سه روزه ۲۰ مگ هم نتونستیم ریموت کنیم ؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
isapor123
01-03-2017, 20:14
چطوری ریموت کردی :n04: از کجا ریموت کردی :n03: واسه ما که دیگه آرزو شده ریموت کردن :|
سلام دوستان من بسته شاتل لندو خریدم یه سوال داشتم بخوام تو آپارات فیلم ببینم از بستهی شاتل لندم که بستهی ترافیک 30 روزه ویژه ایرانم باهاشه کم میشه یا از حجم خودم؟
isapor123
04-03-2017, 12:19
سلام دوستان من بسته شاتل لندو خریدم یه سوال داشتم بخوام تو آپارات فیلم ببینم از بستهی شاتل لندم که بستهی ترافیک 30 روزه ویژه ایرانم باهاشه کم میشه یا از حجم خودم؟
نه دوست عزیز از حجم اصلی کم نمیشه اپارات جزو همون 200 تا سایت بسته جشنواره هستش
black-day
04-03-2017, 19:42
لطفا برید به "سامانه پاسخگويي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات" از شاتل شکایت کنید داره مبلغ 10900 رو تقریبا از چند هزار نفر بخاطر شاتل لند دریافت میکنه همیشه خرابه پشتیابانیشون به صورت temple بهت پاسخ میده
- - - Updated - - -
لطفا برید به "سامانه پاسخگويي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات" از شاتل شکایت کنید داره مبلغ 10900 رو تقریبا از چند هزار نفر بخاطر شاتل لند دریافت میکنه همیشه خرابه پشتیابانیشون به صورت temple بهت پاسخ میده
black-day
04-03-2017, 19:44
لطفا برید به "سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات" از شاتل شکایت کنید داره مبلغ 10900 رو تقریبا از چند هزار نفر بخاطر شاتل لند دریافت میکنه همیشه خرابه پشتیابانیشون به صورت temple بهت پاسخ میده
سلام دوستان
سایت دانلود فیلمی سراغ دارید که فیلمای BluRay 1080p HD که بالای پنج شش گیگه رو به صورت پارتای زیر دو گیگ بزاره تا بشه تو آپلود سنتر شاتل لند بزاریمو راحت دانلودش کنید.چون واقعا بعضی فیلما هستند که حیفه با کیفیت معمولی بخوایم ببینیمشون
پیشاپیش ممنون
اضافه شدن نشان دادن درصد انتقال فایل رو به شاتل لند، به همه تبریک میگم:n02:
master.k
09-03-2017, 00:35
اضافه شدن نشان دادن درصد انتقال فایل رو به شاتل لند، به همه تبریک میگم:n02:
درود بر شرفشون بالاخره یه حرکت درست حسابی زدن:n02:
sajad-tnt
09-03-2017, 00:49
درود نفرستید, مثل همیشه یک نقطه مثبت اضافه شد ... درعین حال یک نقطه مثبت کسر شد!...
از این به بعد فقط 1فایل همزمان میشه مستقیم کرد و ریموت گروهی غیرفعال شد ...
حالا برید شادی کنید...
hldvlpln
09-03-2017, 03:12
هر بار که بهشون پیام دادم گفتم که نوار پیشرفت رو بزارن آخر سر انجام شد تبریک میگم به دوستان
انتقال چندتایی رو غیرفعال کردن و به نظرم تاثیر بدی نداره و باعث میشه جلوی افرادی که سواستفاده میکنن و حق دیگران رو میخورن گرفته بشه طرف 5 ترا ترافیک داره فکر کرده باید همش رو دان کنه من قول میدم که افرادی که تا 200 گیگ در ماه فایل انتقال میدن به مشکلی بر نمیخورن
sajad-tnt
09-03-2017, 08:54
هر بار که بهشون پیام دادم گفتم که نوار پیشرفت رو بزارن آخر سر انجام شد تبریک میگم به دوستان
انتقال چندتایی رو غیرفعال کردن و به نظرم تاثیر بدی نداره و باعث میشه جلوی افرادی که سواستفاده میکنن و حق دیگران رو میخورن گرفته بشه طرف 5 ترا ترافیک داره فکر کرده باید همش رو دان کنه من قول میدم که افرادی که تا 200 گیگ در ماه فایل انتقال میدن به مشکلی بر نمیخورن
دوست ناعزیز...این حرف شما خیلی خنده دار بود...
همین الان که اول صبح هست دارم یک فایل 2گیگی رو منتقل میکنم ,10دقیقه هست تازه 50درصدش پر شده اونم از سرور خود ایران!!!...
حالا حساب کن وسط ظهر یا غروب بخوای یک فایل 2گیگی منتقل کنی باید حداقلش نیم ساعت صبر کنی برای فقط ریموت یک لینک !!! ...
اگه سرعت ریموتشون خوب بود مثلا در حد Trainbit آره مشکلی نداشتیم ... ولی سرعت ریموت شاتل مزخرف و لاکپشتی هست...
فکر کنم اون 200گیگ هم نتونید دیگه دانلود کنید یا اگر هم بتونید باید یک سپرفولادی به مغز و اعصابتون وصل کنید!...
من که دانلودر مبتدی هستم میفهمم چه گندی زدن, خدا به داد دانلودرهای حرفه ای برسه!....
سلام من بسته 5000 گیگ رو خریدم و از شاتل لند دانلود کردم ولی از ترافیک اصلیم کم کرد. پشتیبانی هم گفت شماره رو ارجاع میده به تهران برای بررسی. داستان چیه چکار کنم؟ :n27:
من که الان توی پنل نگاه کردم، دیدم که به ازای هرچقدر مصرف از شاتل لند، فقط نصف اون رو حساب کرده و از بسته کم کرده. البته اینو توی سایت خود شاتل هم نوشته که ترافیک سایت های منتخب ایران نیم بها حساب میشه
پس با این اوصاف اون بسته 5000 گیگی عملا 10000 گیگ محسوب میشه! که البته فک نکنم کسی بتونه به یه همچین رقمی دست پیدا کنه!
isapor123
09-03-2017, 12:23
خداروشکر درصد انتقال رو واسه ما گذاشتن تا بفهمیم فایل میره یا نه چیزی که همه ی سایت های انتقال داشتن و اینا تازه گذاشتن :n22: فقط ای کاش یخورده پیشرفته ترش کنن مثلا یه افزونه بزارن که فایل های بالای 2 گیگ رو بشه پارت پارت کرد که قابل انتقال بشن :n41:
hldvlpln
09-03-2017, 12:38
دوست ناعزیز...این حرف شما خیلی خنده دار بود...
همین الان که اول صبح هست دارم یک فایل 2گیگی رو منتقل میکنم ,10دقیقه هست تازه 50درصدش پر شده اونم از سرور خود ایران!!!...
حالا حساب کن وسط ظهر یا غروب بخوای یک فایل 2گیگی منتقل کنی باید حداقلش نیم ساعت صبر کنی برای فقط ریموت یک لینک !!! ...
اگه سرعت ریموتشون خوب بود مثلا در حد Trainbit آره مشکلی نداشتیم ... ولی سرعت ریموت شاتل مزخرف و لاکپشتی هست...
فکر کنم اون 200گیگ هم نتونید دیگه دانلود کنید یا اگر هم بتونید باید یک سپرفولادی به مغز و اعصابتون وصل کنید!...
من که دانلودر مبتدی هستم میفهمم چه گندی زدن, خدا به داد دانلودرهای حرفه ای برسه!....
دوست عزیز من مشکل شما سرور های شاتل نیست مشکل شما اینکه اول صبح شما ساعت 10 هست اگر اول صبحتون رو به ساعت 7 منتقل کنید نتیجه بهتری میگیرید.
موفق باشید
isapor123
09-03-2017, 12:51
آقا کسی نمیدونه چطور فایل بالای 2 گیگ رو انتقال بدم ؟
hldvlpln
09-03-2017, 12:59
آقا کسی نمیدونه چطور فایل بالای 2 گیگ رو انتقال بدم ؟
با سرور مجازی پارت میکنید بعد توی آپلود بوی آپلود میکنید از اونجا به شاتل لند انتقال میدید
من فیلم های با حجم 20 گیگابایتی زیادی رو اینطوری دانلود کردم:n39:
isapor123
09-03-2017, 13:19
منم میخوام فیلم با انکود خوب دان کنم مثل spark و TrueHD ولی هر پارتشون 5 گیگن :n06:
hldvlpln
09-03-2017, 23:46
خدایی سرعت انتقالش خوب شده من چند بازه زمانی رو تست کردم یک بار ساعت 2 ظهر که قبلا حتی یک فایل 5مگابایتی رو هم انتقال نمیداد توی یک دقیقه و بیست ثانیه 220 مگ رو انتقال داد چند قسمت سریال انتقال دادم یکی هم الان که قبلا در این بازه زمانی هم چیزی انتقال نمیداد بازم بدون مشکل و با سرعت قابل قبول انتقال داد
با سرور مجازی پارت میکنید بعد توی آپلود بوی آپلود میکنید از اونجا به شاتل لند انتقال میدید
دوست عزیز آموزش پارت کردن تو سرور مجازیو میزارید ماهم یاد بگیریم
سلام
از کجا سرور مجازی میگیرین ؟ هزینش چقدره ؟
hldvlpln
10-03-2017, 23:06
سلام
از کجا سرور مجازی میگیرین ؟ هزینش چقدره ؟
در این مورد میتونید در پیام خصوصی با من در ارتباط باشید تا بیشتر راهنماییتون کنم
hldvlpln
10-03-2017, 23:10
دوست عزیز آموزش پارت کردن تو سرور مجازیو میزارید ماهم یاد بگیریم
آموزشش توی اینترنت هست خیلی سادس
آموزشش توی اینترنت هست خیلی سادس
امکانش هست یه سایتی که آموزششو گذاشترو معرفی کنید.هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم
hldvlpln
11-03-2017, 11:26
امکانش هست یه سایتی که آموزششو گذاشترو معرفی کنید.هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم
آموزش پارت کردن یک فایل با برنامه winrar
1 ) ابتدا روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید، و گزینه Add to archive را انتخاب کنید.
Archive Format ( 2 را RAR انتخاب کنید و Compression Method را برابر Fast قرار دهید.
3 ) گزینه Split to volume را میبایست از B به MB تغییر دهید سپس در کادر حجمی که می خواهید هر Part برابر آن باشد در واقع حجم هر تکه را بر حسب مگابایت وارد می کنید سپس روی Ok کلیک کنید، تا عملیات Compress ( فشرده سازی ) و Split ( تکه تکه کردن ) فایل انجام شود.
hldvlpln
11-03-2017, 11:29
1 ) ابتدا روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید، و گزینه Add to archive را انتخاب کنید.
Archive Format ( 2 را RAR انتخاب کنید و Compression Method را برابر Best قرار دهید.
3 ) گزینه Split to volume را میبایست از B به MB تغییر دهید سپس در کادر حجمی که می خواهید هر Part برابر آن باشد در واقع حجم هر تکه را بر حسب مگابایت وارد می کنید سپس روی Ok کلیک کنید، تا عملیات Compress ( فشرده سازی ) و Split ( تکه تکه کردن ) فایل انجام شود.
حالا شما مثلا اگر حجم فایل 10 گیگابایت بود Split to volume رو روی GB قرار میدید و اینطوری دیگه حجم هر پارت رو بر حسب گیگابایت وارد می کنید.
Archive Format ( 2 را RAR انتخاب کنید و Compression Method را برابر Fast قرار دهید.
ممنون بابت وفتی که میزاری دوست عزیز ولی بگمونم منظور سوالمو خوب متوجه نشدی من این روش پارت بندیو بلدم این روش در صورتی جواب میده که ما اون فایلو داشته باشیم تو هاردمون تا بتونیم پارت بندیش کنیم.سوال من این بود من که میخوام یه فیلم مثلا با حجم 10 گیگ دانلود کنم برای اینکه تو آپلود سنتر شاتل لند بتونم این فیلمو ریموت کنم باید این فیلم به پنج پارت 2 گیگ تقسیم بندی شده باشه تا بتونم تو آپلود سنتر ریموتش کنم ولی فیلم ها قالبا یه پارت 10 گیگهو نمیشه ریموتش کرد تا دانلودش کنم.میخواستم بدونم راهی هست اون فیلمو تو نت قبل دانلود پارت بندیش کنم تا ریموت بشه یا نه.اگه راهی هست ممنون میشم آموزششو بزارید.یا اصلا سایتی رو میشناسید یه فیلم با حجم بالارو بصورت پارت بندی گزاشته باشه واسه دانلود تا بشه راحت ریموتش کرد؟
misagh1372
11-03-2017, 18:47
ممنون بابت وفتی که میزاری دوست عزیز ولی بگمونم منظور سوالمو خوب متوجه نشدی من این روش پارت بندیو بلدم این روش در صورتی جواب میده که ما اون فایلو داشته باشیم تو هاردمون تا بتونیم پارت بندیش کنیم.سوال من این بود من که میخوام یه فیلم مثلا با حجم 10 گیگ دانلود کنم برای اینکه تو آپلود سنتر شاتل لند بتونم این فیلمو ریموت کنم باید این فیلم به پنج پارت 2 گیگ تقسیم بندی شده باشه تا بتونم تو آپلود سنتر ریموتش کنم ولی فیلم ها قالبا یه پارت 10 گیگهو نمیشه ریموتش کرد تا دانلودش کنم.میخواستم بدونم راهی هست اون فیلمو تو نت قبل دانلود پارت بندیش کنم تا ریموت بشه یا نه.اگه راهی هست ممنون میشم آموزششو بزارید.یا اصلا سایتی رو میشناسید یه فیلم با حجم بالارو بصورت پارت بندی گزاشته باشه واسه دانلود تا بشه راحت ریموتش کرد؟
سایت زیاده ولی هیچ کدوم بیشتر ۲ گیگ ساپورت نمیکنن
شما باید سرور مجازی بگیرید و فایلتون رو اونجا پارت بندی کنید
دوست عزیز شما یه هاست دانلود تهیه کن و رپیدلیچ نصب کن . راحت لینک ها رو روی هاست ریموت میکنی و به هر حجمی که بخوای تقسیم می کنی .
موفق باشی
hldvlpln
15-03-2017, 00:18
دوست عزیز گویا شما درست پست هایی که من دادم رو دنبال نکردی بنده گفتم که ابتدا فایل رو توی سرور مجازی دانلود می کنید بعد با برنامه وینرار پارت می کنید بعد می تونید آپلود کنید کل این پروسه زیر 30 دقیقه برای یک فیلم با حجم 20 گیگ طول میکشه البته به شرطی که سرعت سرورتون خوب باشه من یه سرور کرکی تهیه کردم که بک گیگابیت سرعت کامل میده:n33:
hldvlpln
15-03-2017, 00:19
حذف شود...
isapor123
15-03-2017, 12:34
دوست عزیز گویا شما درست پست هایی که من دادم رو دنبال نکردی بنده گفتم که ابتدا فایل رو توی سرور مجازی دانلود می کنید بعد با برنامه وینرار پارت می کنید بعد می تونید آپلود کنید کل این پروسه زیر 30 دقیقه برای یک فیلم با حجم 20 گیگ طول میکشه البته به شرطی که سرعت سرورتون خوب باشه من یه سرور کرکی تهیه کردم که بک گیگابیت سرعت کامل میده:n33:
بلد نیستیم جان تو سوادمون نمیکشه :n08:
reza77203galardo
15-03-2017, 13:00
خیلی عالللییییییییییییه
javidnama
16-03-2017, 00:08
سلام
الان وضعیت آپلودسنتر چجوریه؟ریموت و دانلود خوب میکنه؟ کلا ارزش خریدن شاتل رو داره به خاطر این سرویس الان یا نه ؟
hldvlpln
16-03-2017, 13:01
سلام
الان وضعیت آپلودسنتر چجوریه؟ریموت و دانلود خوب میکنه؟ کلا ارزش خریدن شاتل رو داره به خاطر این سرویس الان یا نه ؟
فعلا که بد نبوده با تغییرات جدیدی که دادن ولی باید دید در آینده چه پیش میاد
arminkhosravy
18-03-2017, 15:13
سلام دوستان
اسكريپت هنوز كار ميكنه؟ لطفا واسه من بفرستيد اسكريپت شاتل لند رو
ممنون
sajad-tnt
18-03-2017, 16:34
سلام دوستان
اسكريپت هنوز كار ميكنه؟ لطفا واسه من بفرستيد اسكريپت شاتل لند رو
ممنون
سلام.
بعداز آپدیت و ایجاد محدودیت دیگه اسکریپت کاربردی نداره و طبیعتا کار نمیکنه ...
سرور 3 هم از اون روز به بعد از دسترس خارج شده و همه ی فایلها فقط روی سرور 1 ریموت میشه...
isapor123
18-03-2017, 17:14
دوستان کسی نمی تونه کیفیت sparks فیلم rogue one a star wars story رو واسم ریموت کنه تو شاتلند ؟ حجمش 9 گیگه ولی بلد نیستم به پارت 2 گیگی تبدیلش کنم لینکش رو :n15:
دوستان کسی نمی تونه کیفیت sparks فیلم rogue one a star wars story رو واسم ریموت کنه تو شاتلند ؟ حجمش 9 گیگه ولی بلد نیستم به پارت 2 گیگی تبدیلش کنم لینکش رو :n15:
سلام
لینک فیلم رو برام فرستید براتون اوکی کنم
isapor123
18-03-2017, 21:58
سلام
لینک فیلم رو برام فرستید براتون اوکی کنم
دمت قیژ راست و ریستش کن فقط پارت 1گیگی بشه کافیه :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KS.Film2Movie_BiZ.mkv
دمت قیژ راست و ریستش کن فقط پارت 1گیگی بشه کافیه :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KS.Film2Movie_BiZ.mkv
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
isapor123
19-03-2017, 11:30
داداش دمت گرم :n18: اخر هم نفهمیدم چجوریه با هاست مجازی XAMPP هم میشه ؟
داداش دمت گرم :n18: اخر هم نفهمیدم چجوریه با هاست مجازی XAMPP هم میشه ؟
خواهش می کنم
تو پیام بهت توضیح میدم.
دوستان فایلهای با حجم بالا را چجوری باید به چند پارت 2 گیگی تبدیل کرد برای لیچ؟
afsoongar_ghadiri
01-04-2017, 22:21
سلام
من از شاتل سرویس گرفتم
حالا یه مشکلی که دارم اینکه بهم گفتن سرویس نامحدود بیشتر از 16 گیگ دانلود بکنم سرعت کم میشه
از دوستان کسی با سرویس نامحدود از بخش دانلود شاتل و سرویس های شاتل لند دانلود کرده
من یدونه بازی از سیستم دانلود بازی شاتل دانلود بکنم که 16 گیگ تموم میشه
Saysooka
01-04-2017, 22:33
اين چه جور نامحدوديه كه 16 گيگ حجم داره؟ من ميخوام پناهنده كشور افغانستان شم:||||
afsoongar_ghadiri
03-04-2017, 10:51
سرعت دانلودی که از سرویس های شاتلند داره به خصوص از اپلود سنترش چقدره ؟
اگر از دوستان کسی سرویس داره یه نمونه عکس دانلود از اپلودسنتر شاتل بزاره
دوستان لطفا اگر سایتی مشابه سایت دانلود بازی و... شاتل لند برای کاربران مخابرات هست لطفا معرفی کنید. تو شهر ما شاتل نیست، فقط مخابرات داریم...
sajad-tnt
20-04-2017, 13:26
دوستان کسی اطلاعی در این زمینه نداره؟
الان من چند وقته میخوام ispـم رو از مخابرات به شاتل تغییر بدم بابت شاتل لند تنها مشکلم همین محدودیت آپلود سنترشه. تنها چیزی که برای اسپیلیت فایلا لازمه یه هاست دانلوده؟
هاست دانلود یا VPS یا خرید اکانت آپلودسنتر که قابلیت تقسیم فایل داشته باشه (مثل Upera) هرکدوم که خودتون راحت تر هستید...
نظر بنده خرید سرور مجازی ویندوز هست ... خیلی راحت فایلهارو روی VPS دانلود کنید سپس با نرم افزار Winrar فایل رو به پارت های 2گیگی تقسیم کنید.
بعد آموزش تبدیل VPS به هاست دانلود رو مطالعه کنید و لینک فایل هارو از طریق ریموت به آپلودسنتر شاتل منتقل کنید.
سرعت دانلودی که از سرویس های شاتلند داره به خصوص از اپلود سنترش چقدره ؟
اگر از دوستان کسی سرویس داره یه نمونه عکس دانلود از اپلودسنتر شاتل بزاره
سرعت دانلود همون سرعتی هست که سرویس شما روی آن بسته شده و از هاست های غیر از شاتل دانلود میکنید میباشد.
(البته سرعت دانلود از لینک خارجی در شاتل روی 500کیلو محدود هست)
تصویری از آپلود سنتر شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان لطفا اگر سایتی مشابه سایت دانلود بازی و... شاتل لند برای کاربران مخابرات هست لطفا معرفی کنید. تو شهر ما شاتل نیست، فقط مخابرات داریم...
دوست عزیزم مخابرات گور داره تا کفن داشته باشه؟
خسیس ترین و دزدترین ISP ایران هیچوقت همچنین سرویسی نداره و نخواهد داشت.
اگه منطقه شما 4G ایرانسل داره, پیشنهاد میکنم از بسته های شبانه این اپراتور استفاده نمایید.
دوست عزیزم مخابرات گور داره تا کفن داشته باشه؟
خسیس ترین و دزدترین ISP ایران هیچوقت همچنین سرویسی نداره و نخواهد داشت.
اگه منطقه شما 4G ایرانسل داره, پیشنهاد میکنم از بسته های شبانه این اپراتور استفاده نمایید.
سپاس دوست عزیز،معلومه خیلی دل پری ازشون داری، راستش فعلا فقط مخابرات و آسیاتک هست که آسیاتک هم بهش پهنای باند ندادن خوب نیست و اجبارا داریم از مخابرات استفاده میکنیم، همونطور که فرمودین واقعا خسیسن و اصلا از سیستمشون راضی نیستیم، 4G فقط همراه اول هست و ایرانسل فعلا 3G رو ساپورت میکنه تا بعدا. در هر صورت سپاسگزارم.
اگه تو اصفهان باشی همچین طرحی - شایدم بهتر هستش
مشترکین اینترنت ADSL شرکت مخابرات استان اصفهان با عضویت در طرح بی نهایت میتوانند همزمان و در کنار اینترنت بر روی همان مودم ، به صورت کاملا مجزا به شبکه طرح بی نهایت نیز متصل شده و به صورت نامحدود و بدون محاسبه ترافیک از سایت های شامل این طرح استفاده کنند. در حال حاضر سایت هایفایلنیکو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، تی وی نیکو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گیم نیکو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تلوبیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشمول این طرح می باشند و مشترکین با عضویت در طرح بی نهایت می توانند از این چهار سایت به شکلنامحدود و بدون محاسبه ترافیک استفاده نمایند.
ash.navid
21-04-2017, 22:06
چه اپلودسنتر هایی قابلیت ریموت به شاتللند رو دارند؟
هاست دانلود یا VPS یا خرید اکانت آپلودسنتر که قابلیت تقسیم فایل داشته باشه (مثل Upera) هرکدوم که خودتون راحت تر هستید...
نظر بنده خرید سرور مجازی ویندوز هست ... خیلی راحت فایلهارو روی VPS دانلود کنید سپس با نرم افزار Winrar فایل رو به پارت های 2گیگی تقسیم کنید.
بعد آموزش تبدیل VPS به هاست دانلود رو مطالعه کنید و لینک فایل هارو از طریق ریموت به آپلودسنتر شاتل منتقل کنید.
من با upera چند بار تست کردم نشد
یعنی فایل های اسپلیت شده (001) رو وقتی به شاتل لند منتقل میکنم حجم فایل ها بیشتر میشه و در نتیجه بعد دانلود و جوین کردن فایل مورد نظر ، اون فایل غیر قابل استفاده هست
کاش راهی بود که این مشکل حل بشه
afsoongar_ghadiri
24-04-2017, 12:11
سلام
از دوستان کسی سرویس Eco128 رو گرفته برای یه خط جدید می خوام بگیرم فقط برای دانلود از شاتل لند چون روی نامحدود شاتل لند نمیدن
تو شاتل لند فرقی میکنه که سرعت 128 kb بگیرم یا 1 mb
omidscafild
24-04-2017, 12:14
یعنی فایل های اسپلیت شده (001) رو وقتی به شاتل لند منتقل میکنم حجم فایل ها بیشتر میشه و در نتیجه بعد دانلود و جوین کردن فایل مورد نظر ، اون فایل غیر قابل استفاده هست
منم تست کردم اینو . این افزایش حجم برا همه فایل هاست . ویدئو هارو هم ریموت کنید میبینید که حجمش به اندازه 200 300 کیلوبایت بیشتر شده !!! این افزایش حجم کاش یکی میدونس برا چیه !
سلام
از دوستان کسی سرویس Eco128 رو گرفته برای یه خط جدید می خوام بگیرم فقط برای دانلود از شاتل لند چون روی نامحدود شاتل لند نمیدن
تو شاتل لند فرقی میکنه که سرعت 128 kb بگیرم یا 1 mb
نه
معمولا فرقي نميكنه حداقل براي سرور داخلي
كلا خط باز
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
afsoongar_ghadiri
03-05-2017, 20:21
ای کاش امکانش بود فایل های که لیچ میکنیم رو یک جا به اشتراک بزاریم
یا اینجا یا تو یه کانال اینطوری خیلی بهتر میشود
دوستان چند سال پيش شايد حدودا 5 يا 6 سال پيش تو شهر خودمون كه يكي از isp ها كه سرويس adsl داشتم چنين سرويسي داشت و دانلود سنتر و گيم سنتر داشت ولي خوبيش اين بود كه يك اتصال wpn ميزدي به سرور دانلود سرور و با بالاترين سرعتي كه خطت پشتيباني ميكرد دانلود ميكردي تازه اون وقت ها adsl2+ هم نبود و مودم ها seimens 110 بود ولي سرعت بالايي با توجه به فاصله از مركز مخابراتي ميشد گرفت ولي متاسفانه تو شاتل لند به اندازه سرعت خط ميشه استفاده كرد مثلا من كه art1 دارم نهايت ميتونم با سرعت 150 تا 160 از شاتل لند دالنود كنم
اگر ميشد كانكشن اختصاصي برقرار كرد و سرعت بالا گرفت عالي ميشد كه البته با توجه به درامد اپراتور ها اينترانت ملي بعدي هست راه اندازي كنند
kalantarahura
16-05-2017, 15:29
سلام. دوستان امکانش هست بگن در حال حاضر سرعت دانلود از شاتل لند چنده واستون؟سرعت اپلود از سرور چطور؟
من یک سرور انگلیش دارم به نظرتون مشکلی در ریموت فایل به شاتل لند نخواهم داشت؟ممنون
.::Mohammad::.
16-05-2017, 19:12
دوستان چند سال پيش شايد حدودا 5 يا 6 سال پيش تو شهر خودمون كه يكي از isp ها كه سرويس adsl داشتم چنين سرويسي داشت و دانلود سنتر و گيم سنتر داشت ولي خوبيش اين بود كه يك اتصال wpn ميزدي به سرور دانلود سرور و با بالاترين سرعتي كه خطت پشتيباني ميكرد دانلود ميكردي تازه اون وقت ها adsl2+ هم نبود و مودم ها seimens 110 بود ولي سرعت بالايي با توجه به فاصله از مركز مخابراتي ميشد گرفت ولي متاسفانه تو شاتل لند به اندازه سرعت خط ميشه استفاده كرد مثلا من كه art1 دارم نهايت ميتونم با سرعت 150 تا 160 از شاتل لند دالنود كنم
اگر ميشد كانكشن اختصاصي برقرار كرد و سرعت بالا گرفت عالي ميشد كه البته با توجه به درامد اپراتور ها اينترانت ملي بعدي هست راه اندازي كنند
عزیز جان برادر شما از اون سرویس art مسخره دل بکن و بیا سرویس eco بگیر ،بعدش میتونی از شاتلند با سرعت بین 12 الی 18 مگ در تمام طول شبانه روز حداقل دانلود کنی. نه با سرعت 150 تا !!!
در ضمن سرویس شاتلند فقط مختص کاربران eco هست نه برای شمایی که art داری !!!
شما با خرید این بسته ایران و شاتلند دیگه از بسته اصلی تون هم، در صورتی که سرویس eco بگیرید دیگه حجم هم کم نمیکنه و در ماه تا 5 ترا می تونی دانلود کنی!
عزیز جان برادر شما از اون سرویس art مسخره دل بکن و بیا سرویس eco بگیر ،بعدش میتونی از شاتلند با سرعت بین 12 الی 18 مگ در تمام طول شبانه روز حداقل دانلود کنی. نه با سرعت 150 تا !!!
در ضمن سرویس شاتلند فقط مختص کاربران eco هست نه برای شمایی که art داری !!!
شما با خرید این بسته ایران و شاتلند دیگه از بسته اصلی تون هم، در صورتی که سرویس eco بگیرید دیگه حجم هم کم نمیکنه و در ماه تا 5 ترا می تونی دانلود کنی!
عزیز دل برادر من از سال 87 مشترک اکو شاتل بودم و الان چند سالی هست که به ارت رفتم
کلا بحث من چیزی دیگری بود ممنونم از توضیحاتت
جایی هم ندید که نوشته باشه که سرویس شاتل لند فقط مختص کاربران اکو باشه
.::Mohammad::.
16-05-2017, 23:01
پاک شود ....
iman2919
17-05-2017, 12:51
سلام من الان سرویس eco128 خریدم !
میتونم از شاتلند لینک اپلود کنم و رایگان دانلود کنم؟ یا نه؟
یک راهنمایی بکنید ممنون میشم
sajad-tnt
17-05-2017, 13:53
سلام من الان سرویس eco128 خریدم !
میتونم از شاتلند لینک اپلود کنم و رایگان دانلود کنم؟ یا نه؟
یک راهنمایی بکنید ممنون میشم
باید بسته ترافیک 30 روزه ایران هم خریداری کنید, بعد میتونید از شاتل لند استفاده کنید.
iman2919
17-05-2017, 14:35
باید بسته ترافیک 30 روزه ایران هم خریداری کنید, بعد میتونید از شاتل لند استفاده کنید.
ممنون
الان این بسته خریدم !
تا چند گیگ در روز میتونم اپلود و دانلود کنم؟
سرعت محدود نمیشه زیاد دانلود کنم؟
الان این بسته زده 5 هزار گیگ شاتل لند و 200 سایت داخل! چند گیگش برای شاتلند هست؟
misagh1372
17-05-2017, 17:32
ممنون
الان این بسته خریدم !
الان این بسته زده 5 هزار گیگ شاتل لند و 200 سایت داخل! چند گیگش برای شاتلند هست؟
زده دیگه اون متن قرمز رو بخونید
نوشته ۵ ترا برای شاتلند و ۱۰۰ گیگ براب ۲۰۰ سایت رایگان
misagh1372
17-05-2017, 17:51
ممنون
الان این بسته خریدم !
iman2919
17-05-2017, 18:10
چه خشن:n30:
حداقل 2 قسمت دیگه سوالم را هم جواب میدادی:n37:
hamid_Y2K
18-05-2017, 16:30
منم تست کردم اینو . این افزایش حجم برا همه فایل هاست . ویدئو هارو هم ریموت کنید میبینید که حجمش به اندازه 200 300 کیلوبایت بیشتر شده !!! این افزایش حجم کاش یکی میدونس برا چیه !
فکر کردم فقط من این مشکلو دارم. خیلی وقته این مشکل هست بعد یه ماه اومدم میبنیم بازم همینجوریه .عجیبه
به پشتیبانی فنی تیکت بزنید مشکلو بگید تا حل کنن.
من تیکت زدم بلکه درستش کنن:n02:
akbarhasani1371
20-05-2017, 15:32
دوستان میشه یه توضیح کامل در مورد این طرح شاتل بدین؟
1-پنج ترا بایت حجم از شاتل لند یعنی میتونیم از سرورهایی مثل mediafire یا openloadیا 4upload ریموت کنیم روی آپلود سنتر شاتل،بعد دانلود کنیم؟
دوستان این یوزرنیم تلگرام منهAbharcityممنون میشم یکی از دوستانی که واردن پیام بدن، چندتا سوال دارم در رابطه با این طرح.
javidnama
21-05-2017, 20:08
خواهش می کنم
تو پیام بهت توضیح میدم.
سلام لطفا به من هم توضیح بدید چجوری میشه این کارو کرد ممنون
pipo4713
21-05-2017, 23:16
دوستان میشه یه توضیح کامل در مورد این طرح شاتل بدین؟
1-پنج ترا بایت حجم از شاتل لند یعنی میتونیم از سرورهایی مثل mediafire یا openloadیا 4upload ریموت کنیم روی آپلود سنتر شاتل،بعد دانلود کنیم؟
دوستان این یوزرنیم تلگرام منهAbharcityممنون میشم یکی از دوستانی که واردن پیام بدن، چندتا سوال دارم در رابطه با این طرح.
فقط باید هاست شاتلند باشه یعنی فایل فوق در شاتلند آپلود شده باشه و شما بتونید دانلود کنید.همین.
Pedram_mrn
10-06-2017, 14:43
چرا فایل هایی که ریموت میکنی حجمشون بیشتر میشه در حد یک دهم مگابایت؟
کسی تونسته تهش رو دربیاره؟ آیا checksum فایل تغییر میکنه؟
par_haam
10-06-2017, 15:16
تفاوت فایل سیستم مبدا و مقصد و نحوه فرمت دهی بلاک های حافظه سرور. حساس نباشید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bensonw3x
16-06-2017, 22:12
نمیدونم دوستان اشاره کردن به این موضوع تو صفحه های قبل یا نه ولی جا داره بگم اینجا ، یه هیچ وجه فایل ها رو غیر از zip و rar ریموت یا اپلود نکنید داخل آپلود سنتر ، چونکه فایل رو خراب منتقل میکنه ، البته فکر نکنید قابل پخش نیست ، هست ولی اندکی در فایل مشکل ایجاد میکنه مثلا 5 ثانیه از یه جای فیلم پخش نمیشه... من خودم من یک اهنگ منتقل کردم ، 5 ثانیه اواخر آهنگ قطع شد بعد اکی شد ، بعد همون فایل رو زیپ کردم از حالت فشده در آوردم اکی بود ... گزارش دادین ؟ این اپللود سنتر 2 سال زمان میخواد تا کامل و آپشن هاش بیشتر بشه با این روند...
Bensonw3x
17-06-2017, 16:49
اینم مدرک (درش خط کشیدم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من تازه شاتل ثبت نام کردم هنوز وصل نشده میخواستم بدونم شاتل لند از تاینی موویز لینک ریموت میکنه یا نه و با چه لیچر هایی راحت میشه باهاش لینک ریموت کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
iman2919
19-06-2017, 18:08
سلام
من تازه شاتل ثبت نام کردم هنوز وصل نشده میخواستم بدونم شاتل لند از تاینی موویز لینک ریموت میکنه یا نه و با چه لیچر هایی راحت میشه باهاش لینک ریموت کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله از تاینی راحت ریموت میشه! من تا حالا لینکی نبوده که بخوام انتقال بدم و نشه!
یکی لطف کنه بگه از تورنت چطوری باید توی شاتلند آپلود کرد؟
میدونم باید اول توی یک آپلود سنتر مستقیم بکنیم بعد توی شاتل آپلود کنیم . ولی نمیدونم چطوری باید فایل کم حجم تورنت رو چطوری مثلا توی 4upload میشه مستقیم کرد این
یک تیکه مستقیم کردن فایل از تورنت رو نمیدونم چطوری میشه انجام داد؟؟؟؟:n03:
●●●FDR●●●
20-06-2017, 00:31
یکی لطف کنه بگه از تورنت چطوری باید توی شاتلند آپلود کرد؟
میدونم باید اول توی یک آپلود سنتر مستقیم بکنیم بعد توی شاتل آپلود کنیم . ولی نمیدونم چطوری باید فایل کم حجم تورنت رو چطوری مثلا توی 4upload میشه مستقیم کرد این
یک تیکه مستقیم کردن فایل از تورنت رو نمیدونم چطوری میشه انجام داد؟؟؟؟:n03:
از یه نفر که دسترسی به سرور مجازی داره درخواست کنید که بعد از دانلود تورنت موقتا لینک مستقیم از روی همون سرور بهتون بده تا ریموت آپلودش کنید رو سرور شاتل .
اینجا شاید بتونن کمکتون کنن
در ضمن تا اونجایی که میدونم 4upld مدتیه بسته شده ولی سرویسهای مشابه هستند که تورنت رو براتون مستقیم کنن . اما در بیشتر موارد اختصاصا برای آی پی شما لینک مستقیم رو جنریت میکنن . بنابراین از لینک مستقیمشون نمیشه برای ریموت آپلود توی یک سرور دیگه استفاده کرد (مثلا شاتل)
البته شاید هم سرویسی باشه که واقعا هات لینک بده و بشه ریموتش کرد ولی من ندیدم . بهرحال ساده ترین راه همون سرور مجازیه
کانالی ،گروهی، فرومی جایی نیست که لینک هاش شاتل لند رو به اشتراک بذارن؟
سلام
من قصد دارم از شاتل سرویس بگیرم فقط سوالم اینه این شاتلند فقط روی سرویسهای حاصر ارایه میشه یا فرقی نمیکنه چه سرویسی باشه بعد سرعت دانلود بستگی به سرویسی که داریم هست یا سرعت ماکسیمم کشش خط هست بعد این شاتلند دایمی هست یا فقط چند ماه یکبار میشه استفاده کرد :n16:
iman2919
25-06-2017, 09:16
شاتل لند روی سرویس eco فعال میشه! سرعت به سرویس ربطی نداره و تا 16 مگ باز هست و هر چی خط شما کشش داشته باشه بسته میشه!
شاتل لند دائمی هست به امید خدا!
من از شاتللند دانلود کردم و از بسته ی اینترنت پایه ام کم کرده بعد از زنگ زدم بهم میگه ۵۰٪ رایگان هستش و ۵۰٪ از بسته اینترنتت کم میشه
درسته؟
iman2919
27-06-2017, 21:05
من از شاتللند دانلود کردم و از بسته ی اینترنت پایه ام کم کرده بعد از زنگ زدم بهم میگه ۵۰٪ رایگان هستش و ۵۰٪ از بسته اینترنتت کم میشه
درسته؟
شما برای دانلود از شاتل لند بسته ترافیک ویژه ایران خریداری کردین؟
شما برای دانلود از شاتل لند بسته ترافیک ویژه ایران خریداری کردین؟
بله
به من گفتن جديدا فقط ٥٠٪ از بسته كم ميشه
كلا ترافيك نت من تموم شد سر اين قضيه
واقعا كه
Bensonw3x
27-06-2017, 21:44
مطمئنید ؟ چرا پس چیزی ننوشتن موقع خرید ؟
نکته ای قابل ذکر هست ، شما وقتی از شاتلند دانلود میکنید قسمت محاصبه دریافت ، حساب میشه ولی از سرویس پایه کم نمیشه ! منم یه سری برام این سوال شد گفتم چرا من دانلود میکنم از شاتلند باز برام محصابه میکنه ! برید قسمت بسته های فعال متوجه میشید که از بسته شاتلند داره کم میشه در اصل.
دوستان شاتل لند را هم نابود كردند مثل باقي چيزا
:)
به هيچ عنوان به صرفه نيست
١٠ تومن ميگيرن كه ٥٠٪ براي سايت داغونش تخفيف بدن
داداش اشتباه میکنی. منظورش از ۵۰ درصد اینکه ۵۰۰۰ گیگ بسته اس اما چون ترافیک ایرانه از بسته نصف کم میشه. میشه ۱۰۰۰۰ گیگ. وگرنه ترافیک ایران همینجوریش ۵۰ درصده بسته نمیخواد.
شما موقع دانلود چیزشکن متصل نداشتی؟
iman2919
27-06-2017, 21:55
بله
به من گفتن جديدا فقط ٥٠٪ از بسته كم ميشه
كلا ترافيك نت من تموم شد سر اين قضيه
واقعا كه
نه عزیز اشتباه میکنی اگر بسته ایران خریداری کردین دانلود از شاتل لند 100 درصد رایگان هست! مشکل کم کردن حجم از طرح اصلی شما احتمالا از جای دیگه ای هست!
دوستان مشکل را پیدا کردم
مک بوک ام همش آیکلود را سینک میکرد و همه ی اینترنت پایه برای همون صفر شده بود
و البته پشتیبان فنی شاتل هم اطلاعات اشتباه داده بود
:n07:
سلام دوستان کسی میتونه فیلم The Fate of the Furious 2017 که حجمش 14.4 گیگرو به پارتای دو گیگی تقسیم کنه تا بتونم با آپلود سنتر شاتل لند دانش کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MA.mkv
iman2919
01-07-2017, 08:52
سلام دوستان کسی میتونه فیلم The Fate of the Furious 2017 که حجمش 14.4 گیگرو به پارتای دو گیگی تقسیم کنه تا بتونم با آپلود سنتر شاتل لند دانش کنم
اوووه بابا کیفیت!!! :n04:
من با کیفیت 720p با حجم 1.3 گیگ انتقال دادم و دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم نگاه کنم:n31:!
حتی برخی مواقع تا 5 مگابایت هم حجم تغییر میکنه.
بله checksum هم تغییر میکنه....
اینم مدرک (درش خط کشیدم)
آقا من هر کار کردم پشتیبانی قانع نشد که محتوای فایل تغییر میکنه
Update:
آیا لینک مبدأ و لینک ریموت شده رو ممکنه در اختیار پشتیبانی شاتل لند بگذارید؟
آیا کسی فایلش پس از ریموت خراب شده؟
پارت ها 1.5 گیگی هست
پارت ها 1.5 گیگی هست
خیلی خیلی ممنون .فقط میخواستم بدونم چقد وقت دارم انتقالشون بدم تا قبل از حذف شدنشون
حتی برخی مواقع تا 5 مگابایت هم حجم تغییر میکنه.
بله checksum هم تغییر میکنه....
آقا من هر کار کردم پشتیبانی قانع نشد که محتوای فایل تغییر میکنه
Update:
آیا لینک مبدأ و لینک ریموت شده رو ممکنه در اختیار پشتیبانی شاتل لند بگذارید؟
آیا کسی فایلش پس از ریموت خراب شده؟
آره برای منم خیلی اتفاق افتاده که خراب بشه بخصوص وقتی چنتا فایلو همزمان میزنم برای دانلود.ولی اگه یکی یکی دان کنیمو در حین دان شدن وبگردی نکنیم امکان اینکه خراب دان بشه خیلی میاد پایین در حد صفر.تست کردم که میگم.حالا نمیدونم مشکلش چیه که اینچوری میشه.تا جاییکه یادمه بعد اینکه آپلود سنترو ارتقا دادند تا درصد انتقالو نشون بده اینجوری شده.قبلش همچین مشکلی نداشت
آره برای منم خیلی اتفاق افتاده که خراب بشه بخصوص وقتی چنتا فایلو همزمان میزنم برای دانلود.ولی اگه یکی یکی دان کنیمو در حین دان شدن وبگردی نکنیم امکان اینکه خراب دان بشه خیلی میاد پایین در حد صفر.تست کردم که میگم.حالا نمیدونم مشکلش چیه که اینچوری میشه.تا جاییکه یادمه بعد اینکه آپلود سنترو ارتقا دادند تا درصد انتقالو نشون بده اینجوری شده.قبلش همچین مشکلی نداشت
درسته قبلاً این مشکل وجود نداشت...
خیلی خیلی ممنون .فقط میخواستم بدونم چقد وقت دارم انتقالشون بدم تا قبل از حذف شدنشون
خواهش می کنم. لینک ها در:
جمعه، ۱۶ تیر ۱۳۹۶ ساعت 10:54:02 به وفت تهران
باطل میشه. در این صورت پ.خ کنید لینک های رو تجدید می کنم...
[Mohsen]
04-07-2017, 13:29
واقعا این شاتل لند چه مرگش شده؟ یک فایل 400 مگی رو ریموت کردم شد 428 مگ! :n04:
;8978949']واقعا این شاتل لند چه مرگش شده؟ یک فایل 400 مگی رو ریموت کردم شد 428 مگ! :n04:
فایلت چی بود فرمتش ؟
Golbarg01
04-07-2017, 17:45
این شاتل لند چجوریه دقیقا؟
یعنی یه لینک مستقیم رو از هر جایی می تونیم ریموت اپلود کنیم رو سرور ساتل لند و بدون کم شدن حجم دانلود کنیم؟ یا فقط سایت های خاصی رو ساپورت می کنه؟
باید سرویس اکو داشته باشیم یا روی آرت هم فعال میشه؟
سرعت ریموت اپلودش چطوره؟
iman2919
04-07-2017, 18:12
این شاتل لند چجوریه دقیقا؟
یعنی یه لینک مستقیم رو از هر جایی می تونیم ریموت اپلود کنیم رو سرور ساتل لند و بدون کم شدن حجم دانلود کنیم؟ یا فقط سایت های خاصی رو ساپورت می کنه؟
باید سرویس اکو داشته باشیم یا روی آرت هم فعال میشه؟
سرعت ریموت اپلودش چطوره؟
بله تقریبا هر فایلی میتونید ریموت کنید و رایگان دانلود کنید!
از هر سایتی میشه!
روی سرویس اکو فعال میشه!
سرعت اپلود فایل 1 گیگ حدود 20 ثانیه و دانلود هم بستگی به خط شما و سرعت سرویس شما داره!
Golbarg01
04-07-2017, 18:16
بله تقریبا هر فایلی میتونید ریموت کنید و رایگان دانلود کنید!
از هر سایتی میشه!
روی سرویس اکو فعال میشه!
سرعت اپلود فایل 1 گیگ حدود 20 ثانیه و دانلود هم بستگی به خط شما و سرعت سرویس شما داره!
ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد از شاتل لند؟
ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد از شاتل لند؟
5ترابایت :)
;8978949']واقعا این شاتل لند چه مرگش شده؟ یک فایل 400 مگی رو ریموت کردم شد 428 مگ! :n04:
جدیداً اینطوری شده
تا جایی که من فهمیدم اول کل فایل رو کامل و درست ریموت میکنه، بعد مقداری داده ی «بی خاصیت» به اون اضافه میکنه...
چون که این اختلاف حجم برای فایل شما زیاده پیشنهاد میکنم به پشتیبانی اطلاع بدین...
من هر کار کردم زیر بار نرفتن که مشکلی وجود داره!
Parsa_HZ
04-07-2017, 19:58
اين افزايش حجم ها بنظرم ميتونه خطرناك باشه ها؟!!
ممكنه botnetي چيزي به فايل اضافه كنن و خيلي راحت و بي دردسر جاسوسي كامپيوتر هاي دانلود كننده رو بكنن.
گرچه براي isp ها جاسوسي كردن مشتريان يه چيز عاديه و همه ميدونن، ولي اين ميتونه جاسوسي رو يه مرحله بالاتر ببره
شايد بگين ديوونه شدم ولي فقط دارم حدس ميزنم و كلا از هيچ حجم اضافي بي موردي نبايد سرسري گذشت...
فايل زيپ هم افزايش حجم داره؟ بعد از اكستركت حجم اصلي فايل باقي ميمونه يا تغيير ميكنه؟؟
اين افزايش حجم ها بنظرم ميتونه خطرناك باشه ها؟!!
...
كلا از هيچ حجم اضافي بي موردي نبايد سرسري گذشت...
فايل زيپ هم افزايش حجم داره؟ بعد از اكستركت حجم اصلي فايل باقي ميمونه يا تغيير ميكنه؟
بله فایل زیپ افزایش حجم داره. فایل زیپ یک نکته ی مثبت هم داره
فرض کنید فایلی رو با نرم افزار winrar به فرمت zip یا rar فشرده می کنید. winrar برای هر فایل به صورت جداگانه مقدار «کد افزونگی چرخشی 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» (CRC32) محاسبه میکنه. این الگوریتم برای تشخیص درستی (integrity) فایل مناسب نیست، بلکه برای تشخیص خطا در فشردگی فایل (یا در ریموت شاتل لند) استفاده میشه.
حال فرض کنید فایلی رو از شاتل لند یا از هر جای دیگه ای دانلود کردید
مطابق تصویر بالا اگر روی گزینه ی Test کلیک کنید (Alt+T) نرم افزار Winrar مقدار CRC32 رو برای فایل ها محاسبه می کنه و با مقداری که قبلا در فایل فشرده ذخیره شده (تصویر بالا) مطابقت میده. اگر مطابقت نکرد یعنی حتماً فایل دچار تغییر شده و پیغام خطا به شما نشون میده.
اما در مورد خطرناک بودن،
در پست#1365 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته بودم که در فایلی که آزمایش کردم ابتدا فایل به صورت کاملاً درست ریموت شده سپس مقداری اطلاعات به درد نخور به آن اضافه شده. (شکل پایین)
فکر میکنم اون قسمت های به درد نخور اضافه شده از خود فایل اصلی هست. یعنی یه قسمت از فایل اصلی دوباره به انتهای فایل الصاق میشه. یعنی خطای برنامه نویسی هست.
ما می تونیم داده های بی مصرف رو از انتهای فایل حذف کنیم.
اول باید حجم فایل اصلی رو بر حسب بایت به دست بیاریم. تصویر زیر از فایلی است که هنوز به شاتل لند منتقل نشده. (نرم افزار IDM هست.)
حجم فایلی که از شاتل لند دانلود کردیم رو با راست کلیک روی فایل و انتخاب گزینه ی properties به دست میاریم.
با فرض این که تمام فایل های شاتل لند مطابق عکس دوم ریموت میشن با دستور shell لینوکس زیر فایل درست میشه:
که BYTES تفاضل دو حجمی است که در مرحله ی قبل به دست آوردیم.
این از این.
اما در شرایط خاصی می تونیم از درستی فایل ریموت شده در شاتل لند (یا هر جای دیگه) مطلع شیم به طوری که جای نگرانی باقی نمی مونه...
1- اگر فایل .torrent برای محتوای مورد نظرتان وجود دارد.
فرض کنیم فایل تورنت از منبع قابل اعتمادی به دست آمده.
هنگامی که این تورنت ساخته شده، هر فایل آن به چندین قطعه تقسیم شده و از هر قطعه هش SHA-1 حساب و در فایل تورنت ذخیره شده (از جزئیات درست آگاه نیستم ولی یه چیزی تو همین مایه ها هست!)
با نرم افزار هایی از قبیل Torrent File Hash Checker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بر اساس torrentcheck ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نوشته شده) میتونیم بفهمیم که کدام فایل دانلودی ما خراب است و این که کجای فایل (از کجا به بعد) خراب است.
چنانچه فایل با آنچه در فایل تورنت نوشته شده مطابقت داشته باشد نرم افزار به شما اعلام خواهد کرد.
مثال واقعی: یک فایل 116 گیگابایتی که به لطف دانلود منیجر های اندرویدی خراب شده بود، ابن نرم افزار خرابی های فایل را با دقت 16 مگابایت مشخص کرد. (در فایل های کوچک تر، دقت خطایابی می تواند بسیار بیشتر شود)
اگر قابلیت باینری اسپلیت (سایت فور آپلود خدابیامرز و ...) داشته باشید میتونید قسمت های خراب را دوباره دانلود کنید. یا اگر قسمت کوچکی خراب است، غیر شاتل لندی دانلود کنید
اگر مایل به نصب نرم افزار معرفی شده نیستید می توانید از کلاینت تورنت خود (μTorrent، BitTorrent و ...) کمک بگیرید.
اول تورنت را در کلاینت اضافه می کنید و پس از دانلود مقدار بسیار اندک آن، لیچ را متوقف می کنید.
سپس مقدار اندک دانلود شده را پیدا می کنید و با فایلی که از شاتل لند دانلود کردید جایگزین می کنید. (حتماً کپی کنید و Cut نکنید... خواهم گفت چرا)
سپس روی تورنت راست کلیک کرده و Force Re-Check را انتخاب کنید.
اگر فایلی خراب باشد از مکان خرابی به بعد حذف می شوند. گاهی اوقات نیز BitTorrent فایل های سالم را نیز حذف میکند(برای همین گفتم Cut نکنید تا فایل ها را دوباره جایگزین کنید و بار دوم فورس ری-چک کنید)
2-اگر Checksum هر فایل مورد نظرتان را دارید (MD5, SHA-1 و ...)
با این روش می توانید بفهمید فایل دانلود شده همان فایل مقصد هست یا نه. اگر پاسخ نه بود نمی توانید بفهمید کجای فایل درست دانلود نشده...
بسیاری سایت های انگلیسی زبان برای فایل های دانلودی Checksum قرار می دهند.
از میان سایت های فارسی زبان که می شناسم، صندوق بیان MD5 و فور آپلود خدابیامرز MD5 و SHA-1 ارائه می کنند:n03:
بنابراین اگر فایلی دانلود کردید، Checksum آن را داشتید و مایل بودید بدانید فایل دانلودی با Checksumمطابقت میکند یا نه به نرم افزاری چون Microsoft File Checksum Integrity Verifier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) احتیاج دارید.
ابتدا در Run عبارت cmd را تایپ کنید. سپس به تصویر زیر توجه کنید!
هش به دست آمده را با آنی که در سایت مبدأ داده شده مطابقت دهید، اگر یکسان بود، فایل شما صحیح و سالم است.
موفق باشید.
بهترین روشی که فایل ریموت شده خراب نشه چیه ؟
اگر از سیستم شخصی هم مستقیما آپلود کنیم باز هم خراب میشه فایل و حجم زیاد میشه ؟
اگر نه میشه با سرور مجازی آپلود مستقیم کرد روی سرور و بعد زد دانلود ؟
بهترین روشی که فایل ریموت شده خراب نشه چیه ؟
در حال آپدیت پست قبلی بودم. بعد از دو ساعت لاگ اوت شدم و همه چی به باد رفت. اگر حوصلم شد می نویسم:n28:
پست 1367 آپدیت شد. هر که را طاووس خواهد جور هندستان کشد....
اگر از سیستم شخصی هم مستقیما آپلود کنیم باز هم خراب میشه فایل و حجم زیاد میشه ؟
خیر!
اگر نه میشه با سرور مجازی آپلود مستقیم کرد روی سرور و بعد زد دانلود ؟
نمی دونم
ولی انصافاً فکر بسیار خوبی بود:n16:
[Mohsen]
05-07-2017, 02:34
فایلت چی بود فرمتش ؟
فایل تصویری mkv.
جدیداً اینطوری شده
تا جایی که من فهمیدم اول کل فایل رو کامل و درست ریموت میکنه، بعد مقداری داده ی «بی خاصیت» به اون اضافه میکنه...
چون که این اختلاف حجم برای فایل شما زیاده پیشنهاد میکنم به پشتیبانی اطلاع بدین...
من هر کار کردم زیر بار نرفتن که مشکلی وجود داره!
اینا هر کاری هست خودشون انجام دادن. چون دیگه باگ اینجوری وجود نداره. خود شخص باید عمدا یک طوری سیستم رو بنویسه که مقداری داده به اون اضافه کنه و حجمش رو تغییر بده. زیر بار هم نمیرن چون خودشون خواستن که اینطور باشه حالا باید دید منطق شون چیه.
afsoongar_ghadiri
06-07-2017, 00:58
سلام
باید تو همه فایل ها حداقل 5 درصد ریکاوری rar بزارید که مشکلی پیش نیاد 10 درصد هم میشه گذاشت که مشکلی پیش نمیاد
و فایل راحت ترمیم میشه
به نظر شما این شاتل لند ممکنه یه روز درش تخته شه؟ من تازه سرویس اکو گرفتم و باورم نمیشه بتونم 5 ترا تو ماه دانلود کنم با این حساب دیگه به فورجی هم احتیاجی نیست چون هم حجم بالاست هم سرعت نسبتا خوبه ولی نمیدونم یه حسی بم میگه همیشگی نیست
sajad-tnt
06-07-2017, 07:33
به نظر شما این شاتل لند ممکنه یه روز درش تخته شه؟ من تازه سرویس اکو گرفتم و باورم نمیشه بتونم 5 ترا تو ماه دانلود کنم با این حساب دیگه به فورجی هم احتیاجی نیست چون هم حجم بالاست هم سرعت نسبتا خوبه ولی نمیدونم یه حسی بم میگه همیشگی نیست
سرویس رو حذف نمیکنن اما ممکن هست تا چندوقت دیگه قیمتش بیشتر و بدون تخفیف که ۲۰ تومان هست بشه.
چیزی معلوم نیست فعلا...
در مورد ۵ ترا این رو در نظر بگیرید که باید ساعت ها وقتتون رو صرف ریموت یا منتقل کردن اطلاعات در سرورشون کنید...پس امکان نداره به این مقدار دست پیدا کنید.
Sent from mTalk
در اين دوره زمونه كه مردم ديگه حوصله و وقت اضافه ندارن نشستن پاي سيستم و اتلاف وقت و مخصوصا صرف انرژي به نظر من منطقي نيست با adsl دانلود كنين اگر از فورجي سرعت خوبي ميگيرين بهترين راه همون فورجي كه در عرض يك دو ساعت كل روز adsl رو ميتوني دانلود كنين در ادامه هم ديگه دانلود و مخصوصا ساختن ارشيو كه اصلا منطقي نيست مگر وب گردي ، استريم و آبديت
در كل اميدوارم دوستان شاد و خوشحال باشن در اين هواي گرم
سلام
فقط لینکهای که خودمون اپلود کنیم رایگانه یا لینکهای که دیگران اپ کرده باشن و لینکش اینجا گذاشته باشن هم رایگانه و از حجم کم نمیشه؟
سلام
فقط لینکهای که خودمون اپلود کنیم رایگانه یا لینکهای که دیگران اپ کرده باشن و لینکش اینجا گذاشته باشن هم رایگانه و از حجم کم نمیشه؟
كلا هر چي بگيري رايگان
فرقي نميكنه مربوط به چه كسي باشه
به شاتل لند ایمیل زدم درباره سرعت ریموت که انصافا زود رسیدگی کردن و الان سرعت ریموت عالی شده،فقط این مشکل سقف فایل 2 گبگ هست خیلی اذیت میکنه.
سلا.معذرت درخواستمو اینجا میگم.نمیدونستم کجا مطرحش کنم.کسی از دوستان تو تاینی موویز عصو هست واسم دعوت نامه بفرسته.میخواستم عصو بشم میگه دعوت نامه میخواد
اینم ایمیلم
oahmadi.2041@yahoo.com
سلا.معذرت درخواستمو اینجا میگم.نمیدونستم کجا مطرحش کنم.کسی از دوستان تو تاینی موویز عصو هست واسم دعوت نامه بفرسته.میخواستم عصو بشم میگه دعوت نامه میخواد
اینم ایمیلم
oahmadi.2041@yahoo.com
انجام شد
afsoongar_ghadiri
08-07-2017, 20:38
اگر برای دوستان امکانش هست فایل های رو که لیچ می کنید به اشتراک هم بزارید
اگر مایل باشید تو یه گروه اشتراک بزاریم
من خودم الان چند تا بازی لیچ کردم با اینکه تو حجم فایل ها مشکل هست ولی با ریکاوری کردن مشکل حل میشه
اگر برای دوستان امکانش هست فایل های رو که لیچ می کنید به اشتراک هم بزارید
Logan.2017.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.7.1-HDChina
Kong.Skull.Island.2017.1080p.BluRay.x264-SPARKS
John.Wick.Chapter.2.2017.BluRay.1080p.DD5.1.x264-CHD
3X.Return.of.Xander.Cage.2017.1080p.6CH.ShAaNiG
Life.2017.1080p.6CH.ShAaNiG
A.Dogs.Purpose.2017.1080p.6CH.ShAaNiG
من نمیتونم با روش چند تب باز کردن همزمان مستقیم کنم ایا دیگه نمیشه؟ خواهشا اگه کسی لینک gta v رو داره برام بفرسته خدایی اصلا نمیشه اینجوری مستقیم کرد خیلی عذابه
سلام . من دفعه اوله که از شاتل لند استفاده میکنم
من ازسایت 30nama , یک سایت دیگه میخوام لینک دانلود رو انتقال بدم مینویسه
خطایی رخ داده است. لطفا بعدا امتحان کنید.
کسی میدونه چه مشکلی هست و چطوری رفع میشه ؟
iman2919
10-07-2017, 11:29
سلام . من دفعه اوله که از شاتل لند استفاده میکنم
من ازسایت 30nama , یک سایت دیگه میخوام لینک دانلود رو انتقال بدم مینویسه
خطایی رخ داده است. لطفا بعدا امتحان کنید.
کسی میدونه چه مشکلی هست و چطوری رفع میشه ؟
بعضی وقتها این مشکل پیش میاد و بعد از چند ساعت درست میشه!
بعضی وقتها این مشکل پیش میاد و بعد از چند ساعت درست میشه!
ممنون درست شد
ولی الان مشکلی که داره اینه که با idm دانلود نمیشه و با دانلود منیجر کروم دانلود میکنه
دوستان از کجا بفهمیم که داره از حجم شاتل لند کم میشه ؟
iman2919
10-07-2017, 12:15
ممنون درست شد
ولی الان مشکلی که داره اینه که با idm دانلود نمیشه و با دانلود منیجر کروم دانلود میکنه
دوستان از کجا بفهمیم که داره از حجم شاتل لند کم میشه ؟
موقع دانلود میتونی به صورت دستی idm برای دانلود انتخاب کنی!
توی پنل کاربری شاتل میتونی مصرف حجم شاتل لند یا حجم عادی ببینی یا نرم افزار مای شاتل برای اندروید روی گوشی نصب کن!
موقع دانلود میتونی به صورت دستی idm برای دانلود انتخاب کنی!
توی پنل کاربری شاتل میتونی مصرف حجم شاتل لند یا حجم عادی ببینی یا نرم افزار مای شاتل برای اندروید روی گوشی نصب کن!
ممنون ولی به صورت دستی هم نمیاد و لینک رو که توی دانلود منجر کپی میکنم هم خطا میده
iman2919
10-07-2017, 14:08
ممنون ولی به صورت دستی هم نمیاد و لینک رو که توی دانلود منجر کپی میکنم هم خطا میده
فکر کنم داری مراحل اشتباه میری چون اصلا نباید لینک توی دانلود منیجر کپی کنی!
وقتی فایل انتقال دادی و به اپلود سنتر شاتل لند اضافه شد روش کلیک کنی گزینه دانلود هست و بعد صفحه بعدی میتونی دانلود کنی مستقیم و نیازی به کپی کردن لینک در idm نیست
فکر کنم داری مراحل اشتباه میری چون اصلا نباید لینک توی دانلود منیجر کپی کنی!
وقتی فایل انتقال دادی و به اپلود سنتر شاتل لند اضافه شد روش کلیک کنی گزینه دانلود هست و بعد صفحه بعدی میتونی دانلود کنی مستقیم و نیازی به کپی کردن لینک در idm نیست
دقیقا همین کارو میکنم و وقتی روی دانلود کلیک میکنم بجای اینکه دانلود منیجر بیاد ، خود کروم دانلود میکنه
babak_gww
10-07-2017, 18:00
دوستانی که بسته ترافیک 5000 گیگ شاتل لند رو خریدند توجه کنید
برای من مدتی بود که زود به زود حجم اصلی اینترنتم تموم میشد ... بعد از کلی چک کردن وایرلس و ... فهمیدم که هر فایلی رو که از شاتللند دانلود میکنم .دقیقا میاد نصف حجمش رو از ترافیک اصلی اینترنتم کسر میکنه ... مثلا اگه یه فایل 1 گیگی دانلود کنم میاد 500 مگابایت از ترافیک اصلیم کم میکنه و 500 مگابایتش رو هم از بسته 5000 گیگه کم میکنه... :n04: کلی هم با پشتیبانی صحبت کردم نتیجه ای نداشت میگن نمی دونیم مشکل چیه... هنوز بلاتکلیفم و کلی هم بیخود پول ترافیک دادم
لطفا شما هم چک کنید ببینید همچین مشکلی هست یا نه؟ :n16:
اگر فرض کنیم مطابق گفته ی وزیر ارتباطات، اینترنت حجمی کنار گذاشته بشه پس تکلیف جشنواره هایی مثل شاتل لند چی میشه؟:n36:
iman2919
10-07-2017, 19:14
دوستانی که بسته ترافیک 5000 گیگ شاتل لند رو خریدند توجه کنید
برای من مدتی بود که زود به زود حجم اصلی اینترنتم تموم میشد ... بعد از کلی چک کردن وایرلس و ... فهمیدم که هر فایلی رو که از شاتللند دانلود میکنم .دقیقا میاد نصف حجمش رو از ترافیک اصلی اینترنتم کسر میکنه ... مثلا اگه یه فایل 1 گیگی دانلود کنم میاد 500 مگابایت از ترافیک اصلیم کم میکنه و 500 مگابایتش رو هم از بسته 5000 گیگه کم میکنه... :n04: کلی هم با پشتیبانی صحبت کردم نتیجه ای نداشت میگن نمی دونیم مشکل چیه... هنوز بلاتکلیفم و کلی هم بیخود پول ترافیک دادم
لطفا شما هم چک کنید ببینید همچین مشکلی هست یا نه؟ :n16:
بسته شاتل لند شما تموم نشده؟ چون اگر بسته شاتل لند چه زمان و چه حجم تموم شده باشه انتقال بدین نصف از حجمتون کم میشه
من چک کردم مشکلی نبود!
afsoongar_ghadiri
10-07-2017, 20:04
دانلود بازی
Counter-Strike.Global.Offensive_v1.35.8.6
منم سوال کردما مثلا! چجوری میشه چندتا فایل رو همزمان اپلود کرد؟ چندتا تب باز کردم فایده نداشت همش میگه تا اپلود یکی تموم نشده نمیتونید انجام بدید
عزیزان شما مطمینین که از حجم اینترنت کم نمیشه ؟
من بنظرم داره از حجم اینترنتم کم میکنه
babak_gww
10-07-2017, 21:25
بسته شاتل لند شما تموم نشده؟ چون اگر بسته شاتل لند چه زمان و چه حجم تموم شده باشه انتقال بدین نصف از حجمتون کم میشه
من چک کردم مشکلی نبود!
بله مونده بستم ... 20 روز مونده با 4993 گیگ
alinice321
11-07-2017, 01:18
منم سوال کردما مثلا! چجوری میشه چندتا فایل رو همزمان اپلود کرد؟ چندتا تب باز کردم فایده نداشت همش میگه تا اپلود یکی تموم نشده نمیتونید انجام بدید
درود
این گروه عضو شو، دوستان هستن توضیح میدن برات
سلام
دوستان چرا اینقدر سرعت ریموت از سایت های عصر اپلود و اپلود بوی کم هست ؟
upera
خود شاتل محدود کرده یا راه حلی داره برا افزایش سرعت اپلود ؟
راه حلی هست بشه چند فایل با هم اپلود کرد ؟
ممنون
Bensonw3x
12-07-2017, 19:29
اشتباه شد.
سلام
upera
ممنون
دوستان کسی نمیتونه جواب ما رو بده ؟
iman2919
14-07-2017, 13:16
سلام
upera
ممنون
دوستان کسی نمیتونه جواب ما رو بده ؟
من اپلود بوی تست کردم اصلا ریموت نمشه نمیدونم چرا؟!:n27:
سرعت اپلود از سرورهای خارجی بیشتر وقتها خیلی کند هست یا وسط اپلود گیر میکنه اما اپلود از سرورهای داخلی بالا هست اگه یه اپلود سنتر داخلی پیدا میکردم که دو گیگ فضا بهم بده عالی بود کسی چنین اپلود سنتری سراغ داره
سلام
دوستان راهی نیست بشه چند فایل همزمان اپلود کرد ؟
سلام به دوستان یکی لطف کنه فیلم avatar 2009 رو در 30 نما هست توی شاتل لند آپلود بکنه ممنون اینم لینکش (لینک 12 گیگی هست)
چون یک تیکه 12 گیگی هست نمیتونم آب کنم
قسمتهای 2 گیگی باشه
ممنونم
سلام
دوستان راهی نیست بشه چند فایل همزمان اپلود کرد ؟
من امتحان کردم بین ساعت 4 تا حدود 7 صبح میشه 2 تا لینک رو باهم توی 2تا مرورگر آپلود کرد ولی بعدش شانسی هست
ehsanehsan007
17-07-2017, 21:08
شاتل لند روی وایرلس شاتل هم قابل استفادست یا فقط adsl?
سلام دوستان راهی برای ریموت از آپلودبوی هست ؟
الان لینک آپلودبوی دارم اما وقتی تو آپلودسنتر میزنم کار نمیکنه
بد جور گیرم
javad_b76
23-07-2017, 21:50
سلام دوستان راهی برای ریموت از آپلودبوی هست ؟
الان لینک آپلودبوی دارم اما وقتی تو آپلودسنتر میزنم کار نمیکنه
بد جور گیرم
آپلود بوی روی آی پی قفله.
اگر پلن لینک مستقیمش رو خریداری کنید شاید! کار کنه.
iman136938
26-07-2017, 12:47
سلام برای آپلود از یوتیوب چه باید کرد ؟
javad_b76
26-07-2017, 12:51
سلام برای آپلود از یوتیوب چه باید کرد ؟
تلگرام پیام بده javad_b76
pooria13700
28-07-2017, 17:40
سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم از سایتهای خارجی یا سایتهایی که ف ی ل ت ر هستن تو شاتل آپلود کنم که گویا تنها راه اینه که اول اون لینک دانلود فیلتر تو یه آپلود سنتر آپلود کنم بعد اون لینک دانلود تو شاتل لند آپلود کنم و دانلود کنم...برای اینکار نیاز به راهنمایی دارم که از دوستان یکی یه سایت آپلود معرفی کنه که بتونم اینکارو انجام بدم ؟!؟ اگه راه دیگه هم داره ممنون میشم کسی بگه:n13:
سلام دوستان
این مشکل خراب شدن فایلهای اسپلیت شده (برده شده) رو چطوری باید حل کرد؟
javad_b76
30-07-2017, 13:44
سلام دوستان
این مشکل خراب شدن فایلهای اسپلیت شده (برده شده) رو چطوری باید حل کرد؟
ریپیر بزن.....
ممنون
من با 7zip روی سرور لینوکس اسپلیت کردم که winrar نمیشناسه
javad_b76
30-07-2017, 14:06
ممنون
من با 7zip روی سرور لینوکس اسپلیت کردم که winrar نمیشناسه
باید ریکاوری رکورد هم اضافه کنی بهش. که بتونی ریپیر هم بزنی.
سلام.امکانش هست یکی از دوستان فیلم Alien: Covenant 2017 با حجم تقریبا 9 گیگو به پارتای دو گیگی تقسیم کنه تا من بتونم از طریق شاتل لند دانلودش کنم.اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A.mkv
ممنون میشم
MR.MAHMOOD
04-08-2017, 09:41
سلام.امکانش هست یکی از دوستان فیلم Alien: Covenant 2017 با حجم تقریبا 9 گیگو به پارتای دو گیگی تقسیم کنه تا من بتونم از طریق شاتل لند دانلودش کنم.اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A.mkv
ممنون میشم
سلام.روم نمیشه بگم ولی میگم:n01:
ممنون میشم این فیلمم بزارید تو شاتل لند تا بتونم دان کنم و یا به پارتای دو گیگی تقسیم کنید تا خودم بزارمو بتونم دانشون کنم.پیشاپیش خیلی خیلی ممنون:n40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64_SPARKS_30NAMA.mkv
MR.MAHMOOD
09-08-2017, 11:17
سلام.روم نمیشه بگم ولی میگم:n01:
ممنون میشم این فیلمم بزارید تو شاتل لند تا بتونم دان کنم و یا به پارتای دو گیگی تقسیم کنید تا خودم بزارمو بتونم دانشون کنم.پیشاپیش خیلی خیلی ممنون:n40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64_SPARKS_30NAMA.mkv
دوست عزیز شما عضو گروه تلگرام شاتلند بشید اونجا قرار دادم
لینک گروه:
pz2130033
09-08-2017, 21:55
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگر راه حلی واسش باشه و کسی بتونه کمک کنه عالی میشه
1-چجوری میتونم یک فایل چهار گیگابایتی( بالاتر از 2 گیگ) رو روی سرور شاتل لند آپلود کنم؟(تو توضیحات پست اول فروم گفته شده برم تو سایت 4UPLD.com و ... اما تو این سایت نمیتونم عضو شم هر چی هم رجیستر رو میزنم میره صفحه اول سایت) اگر سایت دیگه ای مثل 4آپلود هست یا روش دیگه ای وجود داره لطفا معرفی کنید
2-توی سرور شاتل لند فقط حالت آپلود تکی فایل ها وجود داره؟راه دیگه ای نیست که بشه چند تا فایل رو همزمان آپلود کرد؟
3-بعضی از فایل هایی که سایت شاتل لند تو سایتش میزاره لینکش رو به دلایلی حذف میکنه اما فایل ها رو از سرورش پاک نمی کنه یعنی اگه لینک رو داشته باشین و لینکش پاک بشه فایلش رو میشه دانلود کرد برای مثال من GTA V ریجن 2 رو میخوام دانلود کنم فایل هاش هم توی شاتل لند موجوده اما لینکش رو ندارم راهی نداره بشه اون لینک ها رو پیدا کرد؟
4-راهی نیست که بشه فایل هایی رو که دیگران در سرور شاتل لند آپلود کردند رو جستجو و دانلود کرد و یک نفر مجبور به آپلود یک فایل تکراری نشه؟
سلام به دوستان یکی لطف کنه فیلم avatar 2009 رو در 30 نما هست توی شاتل لند آپلود بکنه ممنون اینم لینکش (لینک 12 گیگی هست)
چون یک تیکه 12 گیگی هست نمیتونم آب کنم
قسمتهای 2 گیگی باشه
ممنونم
یکی لطف کنه توی شاتل لند اینو آپ کنه 3ِD دوازده گیگیش
hosseinf722
22-08-2017, 12:53
سلام
آیا راهی هست که فایلارو از دراپ باکس به شاتل لند انتقال داد؟
ممنون
m_saeed63
28-08-2017, 12:18
سلام دوستان
تجربه یکساله من از شاتل لند میگه:
1- تا میتونید از سایتهای ایرانی لینک بردارید و اپلود کنید
2- برای فایلاهای سرورهای خارجی یا غیر مستقیم ناچارید یه اشتراک از سایتهای اپلودو ریموت بگیرید که من با چندتاشون کار کردم و بهترینشون seedbaz هست
3- مزیت سیدباز اینه که هم قابلیت اسپلیت داره که برای من خیلی مهم بود و هم اینکه لیچر و ریموت داره
4- فایلهای با پسوند rar کمتر به مشکل میخورن ولی با فرمتzip اکثرا فایلها خراب میشن
5- مرور گر رو وقتی در حال اپلود لینک هستید نباید ببندید اگر ببندید هم ریموت لینکها قطع میشه و هم خرابی فایل بیشتر
6- تو گروه تلگرامی شاتل لند عضو بشید اونجا ملت که لینک میزارن میتونید براحتی دانلود کنید بعضی نکات و ترفندها هم گفته میشه کلا بد نیست عضو بشید
7- تو گروه شاتل لند یکی از دوستان اسکریپتی نوشته که خیلی کرابردیه و امکانات خوبی داره یکیش اینه که میتونید لینکاتون رو گروهی بدین خودش ریموت کنه
فعلا اینا به ذهنم رسیده
موفق باشید
amirpcp30
28-08-2017, 13:07
سلام دوستان
تجربه یکساله من از شاتل لند میگه:
1- تا میتونید از سایتهای ایرانی لینک بردارید و اپلود کنید
2- برای فایلاهای سرورهای خارجی یا غیر مستقیم ناچارید یه اشتراک از سایتهای اپلودو ریموت بگیرید که من با چندتاشون کار کردم و بهترینشون seedbaz هست
3- مزیت سیدباز اینه که هم قابلیت اسپلیت داره که برای من خیلی مهم بود و هم اینکه لیچر و ریموت داره
4- فایلهای با پسوند rar کمتر به مشکل میخورن ولی با فرمتzip اکثرا فایلها خراب میشن
5- مرور گر رو وقتی در حال اپلود لینک هستید نباید ببندید اگر ببندید هم ریموت لینکها قطع میشه و هم خرابی فایل بیشتر
6- تو گروه تلگرامی شاتل لند عضو بشید اونجا ملت که لینک میزارن میتونید براحتی دانلود کنید بعضی نکات و ترفندها هم گفته میشه کلا بد نیست عضو بشید
7- تو گروه شاتل لند یکی از دوستان اسکریپتی نوشته که خیلی کرابردیه و امکانات خوبی داره یکیش اینه که میتونید لینکاتون رو گروهی بدین خودش ریموت کنه
فعلا اینا به ذهنم رسیده
موفق باشید
سلام
ممنون از اینکه تجربیاتتون رو اینجا نوشتید
من خودم هم از زمانی که شبانم تموم شده دیگه شبانه نخریدم و شاتل لند رو جایگزین کردم
اینکه ایکریپت نوشتن که گروهی آپ کنه خیلی خوبه ، اگه میشه ایجا بزارید یا لینک گروه رو که من و دیگر دوستان هم استفاده کنیم
با سپاس
aref_Him_777
29-08-2017, 02:19
سلام به همه . خواستم بدونم برای دانلود از تورنت چیجوریه . اول باید تو سیدباز لیچ کنیم بعد با شاتللند آپ کنیم بعد دان .. ؟ لطفا راهنمایی کنید
m_saeed63
29-08-2017, 15:10
سلام
ممنون از اینکه تجربیاتتون رو اینجا نوشتید
من خودم هم از زمانی که شبانم تموم شده دیگه شبانه نخریدم و شاتل لند رو جایگزین کردم
اینکه ایکریپت نوشتن که گروهی آپ کنه خیلی خوبه ، اگه میشه ایجا بزارید یا لینک گروه رو که من و دیگر دوستان هم استفاده کنیم
با سپاس
این لینک گروه شاتل لنده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (tg://join?invite=AAAAAEFPfSlxQmSPtwRcSg)
اینم لینک کانال اسکریپتش : shlearn1@
تو این کانال کامل توضیح داده و لینک اسکریپت هم هست
m_saeed63
29-08-2017, 15:14
سلام به همه . خواستم بدونم برای دانلود از تورنت چیجوریه . اول باید تو سیدباز لیچ کنیم بعد با شاتللند آپ کنیم بعد دان .. ؟ لطفا راهنمایی کنید
اره دیگه یا لینک مگنت یا فایل تورنت رو میدی تو سیدباز تا لیچ بشه بعدم از همونجا لینک مستقیم میگیری میدی تو شاتل لند بعدم راحت دانلود
من اپدیتهای ps4 رو اینجوری میگیرم
Bensonw3x
30-08-2017, 12:55
The service is unavailable.
درس شد.
آپدیت : سرعت آپلود بسیار کند شد. ولی همچنان انتقال خوبه.
آپدیت : الان متوجه شدم سرعت انتقال هم کم شده ولی نه به اندازه سرعت اپلود.
ali.developer
04-09-2017, 15:24
سلام من سرویس art 1 دارم میخوام 5 ترابایت ترافیک شاتل لند رو بخرم میخواستم بدونم آیا برای سرویس های آرت هم میشه و سرعتش چقد هست؟
با تشکر
iman2919
04-09-2017, 16:40
سلام من سرویس art 1 دارم میخوام 5 ترابایت ترافیک شاتل لند رو بخرم میخواستم بدونم آیا برای سرویس های آرت هم میشه و سرعتش چقد هست؟
با تشکر
برای سرویس art نمیشه! فقط برای سرویسهای eco هست!
سرعت بستگی به خط شما داره ولی کلا تا 16 مگابیت باز هست!
Dr.smart
04-09-2017, 21:29
افزایش حجم فایلها بعد از انتقال به سرورهای شاتل لند تا چند وقت پیش در حد چند کیلو بایت بود ولی الان گاهی تا 30 مگابایت هم میرسه !!!
جالبه که هیچ نظم و حساب و کتابی هم نداره. یک فایل رو دو بار با فاصله کمتر از یک دقیقه ریموت کردم دفعه اول 30 مگ به حجمش اضافه کرد ، دفعه دوم 2 مگ :n13:
دوستان برای پارس آنلاینم کار میکنه یا فقط شاتله(بسته ترافیک ایران پارسآنلاین یا ترافیک نامحدود داخلی)؟
دوستان برای پارس آنلاینم کار میکنه یا فقط شاتله(بسته ترافیک ایران پارسآنلاین یا ترافیک نامحدود داخلی)؟
فقط شاتله اونهم ماه تا ماه باید تمدید کنی
Dr.smart
05-09-2017, 14:10
افزایش حجم فایلها بعد از انتقال به سرورهای شاتل لند تا چند وقت پیش در حد چند کیلو بایت بود ولی الان گاهی تا 30 مگابایت هم میرسه !!!
جالبه که هیچ نظم و حساب و کتابی هم نداره. یک فایل رو دو بار با فاصله کمتر از یک دقیقه ریموت کردم دفعه اول 30 مگ به حجمش اضافه کرد ، دفعه دوم 2 مگ :n13:
پاسخ پشتیبانی شاتل لند:
"کاربر گرامی
با سلام و احترام
در فرایند انتقال فایل در آپلودسنتر ، حجم ناچیزی به فایل مربوطه اضافه می شود اما محتوای شما دست نخورده باقی خواهد ماند. با این وجود جهت جلب رضایت شما کاربران گرامی سرویس جدیدی به نام شاتل باکس با امکانات کارآمدتر و بهتری برای آپلود و انتقال فایل در حال آماده سازی است و به زودی خدمت شما ارائه می گردد. از اینکه با صبر و شکیبایی خود ما را همراهی می فرمایید سپاسگزاریم."
Dr.smart
05-09-2017, 14:21
طبق این لیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از نظر پارس آنلاین ، شاتل لند جزو "لیست سایت ها با ترافیک داخلی" محسوب میشه. ولی برای اینکه بتونید از آپلود سنتر شاتل لند برای آپلود و انتقال فایل استفاده کنید باید کاربر شاتل باشید.
من عضو شاتللند هستم آره جزو ترافیک داخلی حساب میکنه و خیلی هم خوبه
ali.developer
08-09-2017, 14:59
من سرویس art دارم میخوام سرویسم رو به eco تغییر بدم اما به نمایندگی شهرمون تلفن زدم گفتند تا دورت تمام نشه نمیتونی ، یعنی فکر کنم 20 روز دیگه
کسی نمیدونه چیکار کنم؟
طبق این لیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از نظر پارس آنلاین ، شاتل لند جزو "لیست سایت ها با ترافیک داخلی" محسوب میشه. ولی برای اینکه بتونید از آپلود سنتر شاتل لند برای آپلود و انتقال فایل استفاده کنید باید کاربر شاتل باشید.
چطور میشه از فایلهایی که کاربران شاتل داخل شاتل لند آپلود میکنن استفاده کرد؟ حتما باید عضو باشیم؟
بدون داشتن اینترنت از شاتل میشه عضو سرویس شاتل لند شد؟
MMDFullHD
16-09-2017, 17:19
چطور میشه از فایلهایی که کاربران شاتل داخل شاتل لند آپلود میکنن استفاده کرد؟ حتما باید عضو باشیم؟
بدون داشتن اینترنت از شاتل میشه عضو سرویس شاتل لند شد؟
بله میتونید عضو شید ولی فضا و ...
همینطور 5 ترابایت ترافیک رو بهشون دسترسی ندارید و زیاد کاربردی نیست بدون نت شاتل
سلام
دوستان من میخوام نتمو عوض کنم اگه بشه بیام شاتل و مهمترین دلیلی که میخوام بیام شاتل استفاده از شاتل لنده. چون دانلودم زیاده تقریبا.
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه سرویسمون محدود باشه و از شاتل لند استفاده کنیم حجم کم میکنه ؟ چقدر ؟ برای سرویس های نامحدود چطور ؟
و اینکه سقف دانلود ماهیانه داره ؟ مثلا بعد 20 گیگ دانلود سرعت پایین بیاد یا نه ؟ ممنون میشم از دوستان که یه توضیحی بدن .
iman2919
17-09-2017, 10:27
سلام
دوستان من میخوام نتمو عوض کنم اگه بشه بیام شاتل و مهمترین دلیلی که میخوام بیام شاتل استفاده از شاتل لنده. چون دانلودم زیاده تقریبا.
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه سرویسمون محدود باشه و از شاتل لند استفاده کنیم حجم کم میکنه ؟ چقدر ؟ برای سرویس های نامحدود چطور ؟
و اینکه سقف دانلود ماهیانه داره ؟ مثلا بعد 20 گیگ دانلود سرعت پایین بیاد یا نه ؟ ممنون میشم از دوستان که یه توضیحی بدن .
شاتل لند فقط برای سرویس eco فعال میشه و برای سرویس نامحدود نیست!
سرعت هم تا 16 مگابیت باز هست بستگی به خط شما!
من 80 گیگ تا الان دانلود کردم و سرعت محدود نشده ( من بیشتر مصرف ندارم) البته خود شاتل لند تا 5 هزار گیگ زده میتونی دانلود کنی!
و از سرویس اصلی هم حجمی کم نمیشه! فقط از بسته شاتل لند حجم کم میشه که قیمت بسته شاتل لند 11 هزار تومان ماهیانه هست!
hellbrain666
17-09-2017, 13:11
من هم تا به حال بیشترین مصرفم 350 گیگ در ماه بوده که محدود نشدم
بله میتونید عضو شید ولی فضا و ...
همینطور 5 ترابایت ترافیک رو بهشون دسترسی ندارید و زیاد کاربردی نیست بدون نت شاتل
ممنون.شاتل لند جزو سایت های داخلی محسوب میشه و با اینترنت های حجمی شرکت های دیگه میشه دوبرابر از شاتل لند و سرورهای داخلی دانلود کرد.شاتل لند خوبیش اینه که فایل هایی که بقیه آپلود کردن میتونی دانلود کنی.من قسمت ثبت نام برای افرادی که از اینترنت خودش استفاده میکنن پیدا نکردم.لطف میکنی لینک بدی.قیمت یکماهش چقدره؟ و چقدر آپلود و دانلود میشه کرد؟ اگر سیمکارتاش جواب بده حتما میگیرم.
MMDFullHD
17-09-2017, 15:47
ممنون.شاتل لند جزو سایت های داخلی محسوب میشه و با اینترنت های حجمی شرکت های دیگه میشه دوبرابر از شاتل لند و سرورهای داخلی دانلود کرد.شاتل لند خوبیش اینه که فایل هایی که بقیه آپلود کردن میتونی دانلود کنی.من قسمت ثبت نام برای افرادی که از اینترنت خودش استفاده میکنن پیدا نکردم.لطف میکنی لینک بدی.قیمت یکماهش چقدره؟ و چقدر آپلود و دانلود میشه کرد؟ اگر سیمکارتاش جواب بده حتما میگیرم.
رو سیم کارت هاش احتمالا جواب نمیده
بالا نوار ابی داره
اونجا ثبت کنی
150 گیگ فضاش فقط برای شاتلی ها هست شما میتونید این 150 گیگ رو مدیریت کنی یعنی پاک کنی و ریموت کنی
قیمت یه ماههش برای ترافیک رایگان واسه شاتلی ها 11 تومنه ترافیکش هم 5 ترابایت هست
باید برای دانلود شما که شاتل نداری از بسته های نامحدود ایرانسل استفاده کنی
دوستان اگه میشه این دو لینک بالای 2 گیگ هست رو اپلود کنین ( IOS 11 )
ممنون
دوستان اگه میشه این دو لینک بالای 2 گیگ هست رو اپلود کنین ( IOS 11 )
ممنون
یک ساعت نشستم پای شاتل تا دانلود کنه کلا ۵۰۰ مگ گرفت حوصلم سر رفته بود وصل کردم به ایرانسل در عرض ۴ دقیقه بقیه ش که یک و نیم گیگ بود رو دانلود کردم
سلام به همه
دوتا سایت معروف تاینی و سی نما بسته شدن ... حالا فیلم از کجا بیاریم تو شاتل لند آپ کنیم دوستان کمک؟؟؟؟
iman2919
04-10-2017, 08:25
سلام به همه
دوتا سایت معروف تاینی و سی نما بسته شدن ... حالا فیلم از کجا بیاریم تو شاتل لند آپ کنیم دوستان کمک؟؟؟؟
دیبا مووی (رایگان هست ولینک مستقیم)
نایت مووی
کینگ مووی
ایران فیلم
تاینی خیلی خوب بود حیف:n35:
دوستان لطف کنید بگید چطوری لینکهای بالای 2 گیگ رو توی شاتلند آپلود کنم . قبلا توی 4uplud آپ میکردیم بعد به تیکه های 2 گیگی تقسیمش میکردیم حالا یک آپلودر مجانی بجای
4uplud معرفی کنید که بشه فایل رو تیکه تیکه کرد (ببخشید اسم این کار رو نمیدونم)(تاینی ایتن کار رو خودش میکرد خدابیامرز)
ممنونم
amirpcp30
04-10-2017, 13:18
سلام
من امروز اکانت upera خریدم فیلم ویلایی ها رو split کردم جالبه وقتی split میشه دیگه کار نمیکنه دو دفعه اسپلیت کردم و بعد دانلود اما هیچکدوم کار نکرد هم در upera اینکارو کردم و هم در لیچر
ناسور رو هم در upera اسپلیت کردم اما وقتی دانلود کردم چند دقیقه ی اول فقط درسته (البته فایل روی سرور مثل اینکه درسته فقط دانلودش مشکل داشته)
اما ویلایی ها خیلی جالب بود که دو دفعه دان کردم حتی فایل اسپلیت(001) هم روی سرور خرابه و پخش نمیشه ... کسی این مشکل براش به وجود اومده؟
MMDFullHD
04-10-2017, 13:56
سلام
من امروز اکانت upera خریدم فیلم ویلایی ها رو split کردم جالبه وقتی split میشه دیگه کار نمیکنه دو دفعه اسپلیت کردم و بعد دانلود اما هیچکدوم کار نکرد هم در upera اینکارو کردم و هم در لیچر
ناسور رو هم در upera اسپلیت کردم اما وقتی دانلود کردم چند دقیقه ی اول فقط درسته (البته فایل روی سرور مثل اینکه درسته فقط دانلودش مشکل داشته)
اما ویلایی ها خیلی جالب بود که دو دفعه دان کردم حتی فایل اسپلیت(001) هم روی سرور خرابه و پخش نمیشه ... کسی این مشکل براش به وجود اومده؟
سلام
والا من هر فایلی رو با تورنت ریموت کردم بدون مشکل بوده
فقط شاتلند به حجم فایلا اضافه کرده که winrar ارور داده که ارشیو خرابه ولی کامل اکسترکت کرده فایل بدون مشکل بوده
شما وقتی اسپلیت میکنی 001 میده کل پارتارو ی جا بذار با این برنامه فایلایی اسپلیت که شده رو join کن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بنده شخصا فایلای 10 گیگی و بالاتر اسپلیت و دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشتم
فقط بدیش اینه فایلایی رو که میزنی رو سرور ایران اول رو سرور بریتانیا اپلود میشه بعدا انتقال داده میشه ایران
اگ همینطوری سرور ایران خودش مجزا کار میکرد تو روند ریموت به شاتلند سریعتر میشد انتفال داد بهتر بود
amirpcp30
04-10-2017, 14:56
سلام
والا من هر فایلی رو با تورنت ریموت کردم بدون مشکل بوده
فقط شاتلند به حجم فایلا اضافه کرده که winrar ارور داده که ارشیو خرابه ولی کامل اکسترکت کرده فایل بدون مشکل بوده
شما وقتی اسپلیت میکنی 001 میده کل پارتارو ی جا بذار با این برنامه فایلایی اسپلیت که شده رو join کن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بنده شخصا فایلای 10 گیگی و بالاتر اسپلیت و دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشتم
فقط بدیش اینه فایلایی رو که میزنی رو سرور ایران اول رو سرور بریتانیا اپلود میشه بعدا انتقال داده میشه ایران
اگ همینطوری سرور ایران خودش مجزا کار میکرد تو روند ریموت به شاتلند سریعتر میشد انتفال داد بهتر بود
ممنون از شما
دقیقا با همین hjsplit v3 کار می کنم ، الان ناسور رو هم دوباره دان کردم تا اونجایی که برای 001 هست رو پخش میکنه اما انگار فایل 002 خرابه و از اونجا به بعدش پخش نمیشه مثلا تا دقیقه 52 میره ادامه نمیده
اون ویلایی ها رو که اصلا پخش نکرد فایل روی سرور هم وقتی میزنم اسپلیت ، خراب میشه و دقیقا 001 رو که داخل نت میزنم پخش ، پخش نمیکنه
لطف کنید بگید چه سایتهای آپلودی قابلیت split رو دارن . هم رایگان هم غیر رایگان
کلا شما دوستان چطوری فایلها رو split میکنید بشه تو شاتلند آپلود کرد؟؟؟؟
ali.developer
05-10-2017, 09:34
سلام میشه یکی بگه چطور میتونم این فیلم رو split کنم؟
میشه یکی اینو split کنه :
خیلی ممنون میشم
htt#p://dl.hex#download.#net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) /up/Movie/Foreign/1396/07/POTC5.Dead.Men.Tell.No.Tales.2017.1080p.Farsi.Dubb ed.HexDL.com.mkv
فقط اون 3 تا هشتگ که بین لینک هست رو حذف کنید (چون نمیشد لینک گذاشت هشتگ گذاشتم)
TranceaweSome
05-10-2017, 19:04
بازی آنلاین World Of Tanks آپدیت 27 شهریور از سایت فایل نیکو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
32GB
ali.developer
06-10-2017, 18:35
یک سوال اگر مثلا از 5 ترابایت شاتل لند مثلا 100 گیگ دانلود کنم ، سرعتم کاهش پیدا میکنه؟ منظورم اینه که اگر تا چه حدی دانلود کنم سرعتم افت میکنه ، آیا تا حالا برای کسی اتفاق افتاده؟
MR.MAHMOOD
06-10-2017, 19:09
یک سوال اگر مثلا از 5 ترابایت شاتل لند مثلا 100 گیگ دانلود کنم ، سرعتم کاهش پیدا میکنه؟ منظورم اینه که اگر تا چه حدی دانلود کنم سرعتم افت میکنه ، آیا تا حالا برای کسی اتفاق افتاده؟
همشم دانلود کنی سرعتت افت نمیکنه
سلام دوستان.
با اینتنرنت ایرانسل از شانل لند دانلود کنیم مثل اینترنت ملی نیم بها حساب میشه؟
Bobby Sands
07-10-2017, 08:40
این بسته ترافیک 10 تومنی رو چطوری میشه تهیه کرد؟ تو قسمت جشنواره شاتل لند لینک داره برید از مای شاتل بخرید اما توی مای شاتل میرم اصلا لینکی برای خرید شاتل لند وجود نداره !
این بسته ترافیک 10 تومنی رو چطوری میشه تهیه کرد؟ تو قسمت جشنواره شاتل لند لینک داره برید از مای شاتل بخرید اما توی مای شاتل میرم اصلا لینکی برای خرید شاتل لند وجود نداره !
همون ترافيك ويژه ايران در قسمت خريد انلاين ترافيك ، بسته هاي ترافيك
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Bobby Sands
07-10-2017, 10:31
همون ترافيك ويژه ايران در قسمت خريد انلاين ترافيك ، بسته هاي ترافيك
اصلا همچین چیزی نداره . الان فهمیدم انگار فقط برای سرویسهای اکوست . ما برای شرکتمون سرویس آرت 7 گرفتیم . مثل اینکه روی سرویسهای ارت کار نمیکنه
اصلا همچین چیزی نداره . الان فهمیدم انگار فقط برای سرویسهای اکوست . ما برای شرکتمون سرویس آرت 7 گرفتیم . مثل اینکه روی سرویسهای ارت کار نمیکنه
اره ديگه
فكر كنم اصلا براي ارت جزو مصرف حساب نميشه يا نيم بها نميدونم
يك جيزي براي ارت ها گفته بود قبلا
Bobby Sands
07-10-2017, 12:21
اره ديگه
فكر كنم اصلا براي ارت جزو مصرف حساب نميشه يا نيم بها نميدونم
يك جيزي براي ارت ها گفته بود قبلا
مشکل اینجاست مثلا آرت 7 با اینکه بقول خودشون نامحدوده اما اگر از 200 گیگ بیشتر دانلود کنی سرعت رو میارن پایین . حالا نمیدونم این قضیه برای دانلود از سرورهای شاتل لند هم صدق میکنه یا نه.
سلام دوستان.
با اینتنرنت ایرانسل از شانل لند دانلود کنیم مثل اینترنت ملی نیم بها حساب میشه؟
از دوستان کسی جواب اینو میدونه؟
از دوستان کسی جواب اینو میدونه؟
ايرانسل ليست كرده به اي پي يعني تمام اپراتور ها ملاك فقط اي پي
فقط اي پي مهم نه آدرس سايت شاتل لند
اگر از اون اي پي بگيرين اره نيم بها
ali.developer
07-10-2017, 18:18
راهی نیست که بشه اینستاگرام هم با ترافیک ایران استفاده کنیم ، کسی ترفند چیزی سراغ نداره؟
MMDFullHD
07-10-2017, 19:29
راهی نیست که بشه اینستاگرام هم با ترافیک ایران استفاده کنیم ، کسی ترفند چیزی سراغ نداره؟
فعلا امکان پذیر نیست
شاید در اینده!
بدین صورت که سرویس هایی مانند ویترین سیبچه وی پی ان داخلی ارایه میده که اگه ایپیش جز ترافیک ایران و نیم بها بره شاید بشه
سلام
کسی لینک های فصل 2 شهرزاد رو داره؟ کیفیت بالا... من فصل یکش هم 2-3 قسمت خریدم اما دیگه خرید تمام قسمتهاش برام زیاده ایندفعه هم 2-3 قسمت میخرم..
داخل گروه به صورت لینک نبود...
Simin Secret
08-10-2017, 12:10
سلام
کسی لینک های فصل 2 شهرزاد رو داره؟ کیفیت بالا... من فصل یکش هم 2-3 قسمت خریدم اما دیگه خرید تمام قسمتهاش برام زیاده ایندفعه هم 2-3 قسمت میخرم..
داخل گروه به صورت لینک نبود...
دوست عزیز ، شما از کانال هایی که شهرزاد رو رایگان میزارن ، ویدیو رو که میفرستند مثلا کیفیت 720 ، ویدیو رو برای ربات getpubliclinkbot@ فوروارد کنید، لینک مستقیم بهتون میده ، لینک رو بدین به شاتل لند تا رایگان بشه و دانلود کنید
ali.developer
08-10-2017, 19:08
یه سوال ، جز این 500 سایتی که شاتل معرفی کرده ، سایتای دیگری هم هستند که جزو سایتای داخلی باشند (از ترافیک داخلی استفاده کنند) ؟ اگر بله ، چطور میتونم بدونم که کدوم سایتا جزو ترافیک داخلی محسوب میشه
یه سوال ، جز این 500 سایتی که شاتل معرفی کرده ، سایتای دیگری هم هستند که جزو سایتای داخلی باشند (از ترافیک داخلی استفاده کنند) ؟ اگر بله ، چطور میتونم بدونم که کدوم سایتا جزو ترافیک داخلی محسوب میشه
معیاری که برای این ۵٠٠ سایت اشاره شده پربازدید داخلی
سایت داخلی زیاد داریم ولی جزو تخفیف ترافیک نمیشن چه بسا سایت فارسی هم داریم که سروس در خارج
فعلا همین ۵٠٠ تا فقط جزو تخفیف ترافیک میشن
کاش شاتلند تمدید چندماهه هم داشت
amirpcp30
15-10-2017, 14:24
سلام
دوستان آپلودسنتر شاتل لند مشکل داره ، من زمانی که فایل بهش منتقل می کنم فایل مثلا 1 گیگابایتی رو می کنه 1.01 ، فک می کنم مشکل از همین هست که فایل های بزرگی که split می کنم بعدا از دانلود خراب هستند ، چون بهشون بیت اضافه شده....
راهی برای درست شدنش دارید؟
:n40:
a1l2i3z4a5h6r7
10-11-2017, 20:36
دوستان سلام چرا ار سایت سید باز فایل ها سریع ریموت نمیشن قبلا راحت ریموت میشود؟
دوستان آیا شاتل لند روی سرویس اینترنت همراه شاتل هم فعال میشه؟
خیر
.................
نماوا رو روي بسته هاي آغازين استفاده كردم مشكلي نداشت
احتمالا كلا شاتل لند رو داشته باشه
sajad-tnt
29-11-2017, 19:30
دوستان بسته شاتللند حذف شده... چرا بیصدا نشستید... بیاید توی پیج اینستا شاتل + چت آنلاین اعتراض کنیم...
اینجوری بیتفاوت باشیم احتمالا این طرح به خاطره ها میپیونده... حداقل کمی سروصدا کنیم فکرنکنن مهم نیست برامون ...
یکی از مزیت های شاتل نسبت به رقبا همین بسته شاتللند بود که نابود شد :/
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
دوستان بسته شاتللند حذف شده... چرا بیصدا نشستید... بیاید توی پیج اینستا شاتل + چت آنلاین اعتراض کنیم...
اینجوری بیتفاوت باشیم احتمالا این طرح به خاطره ها میپیونده... حداقل کمی سروصدا کنیم فکرنکنن مهم نیست برامون ...
یکی از مزیت های شاتل نسبت به رقبا همین بسته شاتللند بود که نابود شد :/
وقتي قرار از ترافيك داخلي پول در بياره چرا بايد همچين بسته اي رو ارائه بده
واقعا كه
sajad-tnt
29-11-2017, 19:53
وقتي قرار از ترافيك داخلي پول در بياره چرا بايد همچين بسته اي رو ارائه بده
واقعا كه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADکاملا درسته...
اما حداقل اعتراض کنید، با بیصدا نشستن چیزی عوض نمیشه... البته مطمئنن با اعتراض هم چیزی عوض نمیشه، اما حداقل بهتر از بیتفاوت بودن هست...
Bensonw3x
29-11-2017, 21:37
شاتل بدون شاتلند چه مزیتی داره ؟ :n09:
sajad-tnt
30-11-2017, 00:48
مثل اینکه اعتراض ها برای حذف بسته شاتللند جواب داد...
مثل اینکه اعتراض ها برای حذف بسته شاتللند جواب داد...
فعلا که حذفش کرده زنگ هم زدم گفتن دیگه نمیشه خرید
اینو تو سایتش زده
دوستان عزیز
همانگونه که میدانید، روز گذشته شیوه و تعرفه جدید ارایه خدمات شاتل، مطابق با مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اعلام شده است. این موضوع پرسشها و نگرانیهایی را برای برخی از کاربران شاتل که هماینک از خدمات و بستههای تشویقی این شرکت استفاده میکنند، بهوجود آورده است.
بر این اساس خرسندیم به اطلاع برسانیم سیاستهای تشویقی این شرکت برای استفاده از سایتهای پرطرفدار شاتللند و نماوا همچنان ادامه خواهد داشت. افزون بر این برای حمایت از تولید محتوای داخلی برخی از سایتهای دیگر همچون فیلمنت، پلان، آی سیما، کاناپه و … که در روزهای اخیر به این مجموعه از سایتها اضافه شده بود، مطابق روال گذشته همچنان در دسترس کاربران خواهند بود.
گفتنیست با وجود معرفی سرویسهای جدید، بستههای تشویقی خریداری شده از قبل همچون بسته تشویقی شبانه و بسته ترافیک ایران همچنان به اعتبار خود باقی خواهند ماند.
بیتردید شرکت شاتل تمام تلاش خود را برای تامین رضایت کاربران به کار خواهد گرفت.
تو اون قسمت قرمز رنگ نوشته بسته های خریداری شده از قبل!!! یعنی اعتبار بسته شاتلند تموم بشه دیگه شاتلند بی شاتلند
بسته های جدیدش هم که افتضاح هست حالا منظورش از تامین رضایت مشتریان چیه نمیدونم
من یه هفته دیگه از اعتبار بسته شاتلندم مونده اگه تا اون موقع اوضاع همینجوری باشه درخواست جمع اوری میدم
misam5526
30-11-2017, 15:15
تو اون قسمت قرمز رنگ نوشته بسته های خریداری شده از قبل!!! یعنی اعتبار بسته شاتلند تموم بشه دیگه شاتلند بی شاتلند
من یه هفته دیگه از اعتبار بسته شاتلندم مونده اگه تا اون موقع اوضاع همینجوری باشه درخواست جمع اوری میدم
احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت شاتل دربارهی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویسهای غیرحجمی اینترنت:
سیاست های تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتل لند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد.
- - - Updated - - -
احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت شاتل دربارهی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویسهای غیرحجمی اینترنت:
سیاست های تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتل لند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد.
- - - Updated - - -
از قسمت خرید بسته شاتلند حذف کردن حالا چجوری میتونیم استفاده کنیم پشتیبانی هم زنگ زدم گفت فقط باقیمانده بسته رو میتونید استفاده کنید در حال حاضر امکان خرید مجدد بسته نیست
misam5526
30-11-2017, 17:35
از قسمت خرید بسته شاتلند حذف کردن حالا چجوری میتونیم استفاده کنیم پشتیبانی هم زنگ زدم گفت فقط باقیمانده بسته رو میتونید استفاده کنید در حال حاضر امکان خرید مجدد بسته نیست
در حال حاضر نیست... اما تعرفه و شرایطش رو عوض کردند باز قابل دسترسی میشه!
احتمالا شاتل منتظره ببینه سرنوشت شبانه اسیاتک و پارس به کجا میکشه.
سلام
اقا اگه یه چیز پی ان داخلی نامحد.د بخرم
میتونم از این حجم نامحدود داخلی برای وب گردی
و ساتللند استفاده کنم
*پی ان داخلی حجم نامحدود داخلی رو بین المللی نمیکنه
ممنون
لطفا از بچه هایی که تخصص دارن پاسخ کامل بدن
sajad-tnt
03-12-2017, 16:04
سلام
اقا اگه یه چیز پی ان داخلی نامحد.د بخرم
میتونم از این حجم نامحدود داخلی برای وب گردی
و ساتللند استفاده کنم
*پی ان داخلی حجم نامحدود داخلی رو بین المللی نمیکنه
ممنون
لطفا از بچه هایی که تخصص دارن پاسخ کامل بدن
با پشتیبانی صحبت کردم, این سرویس فقط برای 500سایت برتر ایران نامحدود هست...
پس عملا ایده شما کارساز نخواهد بود...
sajad-tnt
03-12-2017, 16:11
دلیل اصلی قرار نگرفتن بسته شاتل لند مشخص شد!...
سنگ اندازی از طرف مقامات بالاتر! دلیل اصلی این موضوع هست.
دلیل قرار نگرفتن بسته شاتللند در یکی از بندهای مصوبه تازه 266 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی آمده است ...
در قسمتی که مشخص شده نوشته شده است "بسته های تشویقی (مثل شاتللند) نمیتونه بیشتر از 3ماه متوالی ارائه بشه" و مهم تر از همه حتی امکان "تمدید" هم وجود نخواهد داشت...
طبق گفتگویی که با بخش پشتیبانی شاتل داشتم این موضوع رو تایید کردند و گفتن درحال مذاکره و پیگیری هستم!...
از یه طرف میگن شاتللند پا بر جاست و از طرف دیگه میگن در حال پیگیری هستیم
واقعا حیفه که این سرویس(شاتللند) از کار بیفته ، یکی از بهترین سرویس هایی هست که تا حالا ارائه شده
اقا شاتل لند اولین اسم تو 500 سایت برتره
یعنی باخرید این پکیج دانلود رایگانه یا نیم بهاست
majnoon21
04-12-2017, 15:23
اقا شاتل لند اولین اسم تو 500 سایت برتره
یعنی باخرید این پکیج دانلود رایگانه یا نیم بهاست
رایگانه راحت فایلهایی که زیر 2 گیگ هستند رو انتقال بده به آپلودسنتر شاتل لند دانلود کن برای بالای 2 گیگ هم تو عصر آپلود عضو شو و اسپلیت کن و بعد لینکشو بزار تو شاتل لند. به نظر من کسایی که دانلود فیلم و سریال و انیمیشن و کلیپ و آلبوم دارن این گزینه خوب و ارزون که نمیشه گفت واقعا مفته البته برای تک آهنگها خوب نیست چون یه چند ثانیه به آهنگ اضافه می کنه که البته چون تک آهنگها حجم زیادی ندارن مهم نیست.
سلام..ببخشید چطوری میشه توی عصردانلود اسپلیت کرد؟؟؟
majnoon21
05-12-2017, 12:42
سلام..ببخشید چطوری میشه توی عصردانلود اسپلیت کرد؟؟؟
اول لینکتو تو قسمت آپلود مستقیم انتقال می دی بعد می ری تو قسمت فایلها روی لینکی که انتقال دادی کلیک راست می کنی و اسپلیت رو انتخاب می کنی. اونجا خودت می تونی انتخاب کنی که فایلت چند قسمت باشه و حجم مورد نظر فایل رو می زنی همین
sajad-tnt
05-12-2017, 14:26
دوستان خبر بسیار خوب, بسته شاتللند مجددا برگشت!....
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
من امروز برای تمدید سرویس رفتم دفتر مرکزیش و برای همین بسته هم پرسیدم مسئول فنی گفت این بسته نامحدود داخلی فقط ای پی های محدودی رو ساپورت میکنه و امکان کانکت شدن به وی پی ان داخلی هم نداره
من طرح غیر حجمی 8 مگ گرفتم.امروز توی پنل سایت شاتل لند برام اضافه شده.
سرعتم هم ازش 900-1 مگ هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.