PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7

navid_fo
22-12-2015, 13:16
درود
می خواستم چیز های اندکی که میدونمو برای کسایی که سرویس شاتل دارن به اشتراک بزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تذکر1 :
نکاتی که گفته میشه تا تاریخ این پست معتبره و ظاهرا تا پایان دی 94 به همین ترتیب خواهد بود.

تذکر2 :
به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برین ببینین شرایطش رو دارین یعنی توی شهر هاش هستین یا نه
تذکر 3 :
شما به صورت نامحدود میتونین لینکاتونو مستقیم کنین و 150 گیگ فضایی هستش که هر بار شما میتونین پرش کنین دانلودش کنین بعدش خالی دوباره پر و ...
هدف:
منتقل کردن فایل ها بر روی سرور شاتل لند و سپس دانلود رایگان با حداکثر سرعت خط تون

برین به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/folder/0/)سپس وارد اکانت خودتون بشین

این جایی هستش شما باهاش کار دارین

1-
فایلی رو که می خواین دانلود کنین اول از همه یه تست بکنین که آیا مستقیما میشه ریموت روی سرور شاتل لند یا نه؟
(برین روی انتقال فایل و لینکی که میخواین تست کنین پیست کنین توش)
نکاتی باید در نظر بگیرین
اول از همه حجم فایلتون باید زیره 2 گیگ باشه اگه نبودش باید بندازین روی سرور 4upld بعدش تیکه تیکش کنین :)
دوما برای من اولا محدودیت داشتش که اول 10 گیگ فقط میتونستم ری موت کنم ولی الان نه کل 150 گیگ و میتونم استفاده کنم
مثلا من میخوام از تاینی بگیرم میرم توی سایتش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کپی میگیرمش میندازم توی آپلود سنتر شاتل لند

بستگی به حجم طول میکشه برین توی صفحه آپلود سنتر شاتل لند ببینین فایلوت اومده یا نه بعد یه زمانی اگه اومدش یعنی شاتل لند میتونه از اون سایت مبدا بگیره لینکارو اگه نه میریم مرحله بعد

2- برای وقتی که نمیتونین بگیرین از سروری
میایم میندازیم روی 4upld
ثبت نام کنین و لینک تونو بندازین توی اینجا

بعدش برین شروع کنین به دانلود از 4upld لینکشو بگیرین فایلی رو که ری موت کردین

و در نهایت لینک دانلودی از 4upld رو بندازین روی سرور شاتل لند مثل مرحله قبل

البته اینم با تغییر پوسته شاتل آپلودسنتر اینجوری مییشه

امیدوارم همه بتونن استفاده کنن ما رو هم دعا کنین
:n16::n16::n16::n16::n12::n12:

hermione
22-12-2015, 13:21
خیلی ممنون:n12:
بعد از این دوره رایگان هزینه این سرویس چقدر هست ؟

navid_fo
22-12-2015, 13:26
خیلی ممنون:n12:
بعد از این دوره رایگان هزینه این سرویس چقدر هست ؟
چی!؟
تا اونجایی که من میدونم همه مشترکین شاتل میتونن استفاده کنن هزینه مازادی نداره الان
هزینه چه سرویسی ؟! آپلود؟ رایگانه کلا اینجا دانلودم از اول آذر رایگان شده هزینه ای ندادیم ما من ندادم فعلا 750 گیگم دان کردم:n19::n10:

hermione
22-12-2015, 14:03
چی!؟
تا اونجایی که من میدونم همه مشترکین شاتل میتونن استفاده کنن هزینه مازادی نداره الان
هزینه چه سرویسی ؟! آپلود؟ رایگانه کلا اینجا دانلودم از اول آذر رایگان شده هزینه ای ندادیم ما من ندادم فعلا 750 گیگم دان کردم:n19::n10:

من فکر کردم این سرویس که فضایی رو در اختیار قرار میده برای ریموت و سپس دانلود در اصل پولی بوده ولی الان برای یه دوره رایگانش کردن.

navid_fo
22-12-2015, 18:01
من فکر کردم این سرویس که فضایی رو در اختیار قرار میده برای ریموت و سپس دانلود در اصل پولی بوده ولی الان برای یه دوره رایگانش کردن.
سلام
برای من کلشو میشه برای ریموت کردن ولی محدودیت 2 گیگ داره برای هر فایل و از معایب دیگرش اینه که هر بار یک فایل میتونه بگیری که میشه با چندین tab همزمان ری موتش کردش

arminkoo
22-12-2015, 21:43
من فکر کنم پولی بشه مثلا اشتراک سایت شاتل لند با ریموت 100 گیگ فضا 20 هزار ت

campuzlit
22-12-2015, 22:14
خیلی ممنون بریم 150 گیگ رو بزنیم تو گوشش.

یعنی ماه پیش اگه 150 تا رو می گرفتیم این ماه بازم 150 می دادن یا نه؟ آخه من ماه پیش از این قضیه خبر نداشتم.

navid_fo
22-12-2015, 22:59
خیلی ممنون بریم 150 گیگ رو بزنیم تو گوشش.

یعنی ماه پیش اگه 150 تا رو می گرفتیم این ماه بازم 150 می دادن یا نه؟ آخه من ماه پیش از این قضیه خبر نداشتم.
سلام
150 گیگ نیستش فقط اشتباه نکن نامحدوده هر چه قد میتونی میتونی بکشی 150 گیگ مستقیم شده داری اونجحا آماده دان

campuzlit
22-12-2015, 23:47
سلام
150 گیگ نیستش فقط اشتباه نکن نامحدوده هر چه قد میتونی میتونی بکشی 150 گیگ مستقیم شده داری اونجحا آماده دان

چرا یه مقدار از حجمم رو می خوره؟ مثلا 2 گیگ دانلود می کنم می بینم 200 تا کم شده. مطمئنم مصرف جای دیگه هم نیست یعنی wifi رو هم محض احتیاط خاموش کردم بدون کار اضافه حجمم رو کم می کنه. چرا؟

navid_fo
23-12-2015, 00:04
چرا یه مقدار از حجمم رو می خوره؟ مثلا 2 گیگ دانلود می کنم می بینم 200 تا کم شده. مطمئنم مصرف جای دیگه هم نیست یعنی wifi رو هم محض احتیاط خاموش کردم بدون کار اضافه حجمم رو کم می کنه. چرا؟
آره اوائل منم دان کردم 50 گیگ 50 مگ کم میکرد بعدش دیگه کم نکرد خوب شدش:n02::n10:

befermatooo
23-12-2015, 09:43
سلام

چقدر طول میکشه تا پردازش بشه ؟ خوابمون گرفت :n03:

من در حالت عادی حدودا روزی 40 الی 50 گیگ دانلود میکنم و نرم افزار یا بازی نیست که دانلود نکرده باشم :n02:

اما با این قابلیت انتقال فایل میتونم فیلم ها و بازی هایی بیشتری که ممنوعیت انتشار دارند رو دانلود کنم :n10:

navid_fo
23-12-2015, 10:25
سلام

چقدر طول میکشه تا پردازش بشه ؟ خوابمون گرفت :n03:

من در حالت عادی حدودا روزی 40 الی 50 گیگ دانلود میکنم و نرم افزار یا بازی نیست که دانلود نکرده باشم :n02:

اما با این قابلیت انتقال فایل میتونم فیلم ها و بازی هایی بیشتری که ممنوعیت انتشار دارند رو دانلود کنم :n10:
ببین معمولا هر 2 گیگ فوقه فوقش 3 مین طول می کشه شما چندین تب باز کن مثلا 25 تا همزمان همه رو با هم مستقیم کن زیر 5 مین 50 گیگ مستقیم هم کرده شده:n16:
اگه طول کشیدش شما باید همون طوری که گفتم ببری روی سروری که شاتل لند ساپورت می کنه مثلا همین 4upld بعدش از اونجا ببری روی شاتل لند

smsoft
23-12-2015, 17:39

:n16::n16::n16::n16::n12::n12:

سلام
چرا لینکها رو برای شما نوشته ""رایگان""؟
نباید بنویسه لینک مستقیم ویژه؟

navid_fo
23-12-2015, 20:15
سلام
چرا لینکها رو برای شما نوشته ""رایگان""؟
نباید بنویسه لینک مستقیم ویژه؟
سلام
خوده تاینی بعضی فیلم هارو برای کاربر عادی رایگان کرده فقط ثبت نام کافیه بدون هزینه

smsoft
24-12-2015, 19:53
سلام
خوده تاینی بعضی فیلم هارو برای کاربر عادی رایگان کرده فقط ثبت نام کافیه بدون هزینه

من خیلی وقته عضو هستم
اما تا حالا هیچکدوم از فیلمها رو برام رایگان برای دانلود نذاشته!

amir z
25-12-2015, 17:07
سلام
برای من میزنم لینک بده میزنه در حال پردازش و هیچ اتفاقی نمی افته!!!! چرا اینطوریه؟؟؟

campuzlit
25-12-2015, 20:04
سلام
برای من میزنم لینک بده میزنه در حال پردازش و هیچ اتفاقی نمی افته!!!! چرا اینطوریه؟؟؟

معمولا هر یه گیگ حدود 45 ثانیه طول می کشه. اگر هم می بینه خط پر نمیشه و نوشته در حال پردازش صفحه رو یه رفرش بزن میاد. برا من همیشه همینجوریه و صپر نمیشه و صفحه رو رفرش می کنم میاد. اگر نیومد یعنی نمی تونه از اون سرور فایل رو بگیره و باید جای دیگه ای آپلود کنی .

amir z
25-12-2015, 20:19
معمولا هر یه گیگ حدود 45 ثانیه طول می کشه. اگر هم می بینه خط پر نمیشه و نوشته در حال پردازش صفحه رو یه رفرش بزن میاد. برا من همیشه همینجوریه و صپر نمیشه و صفحه رو رفرش می کنم میاد. اگر نیومد یعنی نمی تونه از اون سرور فایل رو بگیره و باید جای دیگه ای آپلود کنی .

ممنون بابت جواب
ولی حجم فایلم 200 مگ بیشتر نبود و از سایت 4upld هست که تو پست های قبل گفتن مشکل نداره. پر که نمیشه هیچی بعدشم اصلا تو صفحه ی آپلودم هیچی نیست و روی گزینه فایل ها کلیک میکنم هیچی نمیشه:n35:

campuzlit
25-12-2015, 20:34
ممنون بابت جواب
ولی حجم فایلم 200 مگ بیشتر نبود و از سایت 4upld هست که تو پست های قبل گفتن مشکل نداره. پر که نمیشه هیچی بعدشم اصلا تو صفحه ی آپلودم هیچی نیست و روی گزینه فایل ها کلیک میکنم هیچی نمیشه:n35:

راستش برای منم می خواستم از 4upld یه فایل رو ریموت کنم اصلا نمیمد حجمش کم بود 500 تا بود. اصلا نیومد تا جای دیگه آپلود کردم اومد. اول بالای 10 تا رو نمی گرفت الان 100 تا پر کردم بعضی وقت ها می بینی از یه سرور که خیلی فایل ازش گرفتی یه فایلی رو نمی گیره البته به قول دوست مون حتما باید زیر 2 گیگ باشه وگرنه کلا هیچی رو آپلود نمی کنه.
انگار سیستمش یه ذره مشکل داره.

amir z
25-12-2015, 20:45
راستش برای منم می خواستم از 4upld یه فایل رو ریموت کنم اصلا نمیمد حجمش کم بود 500 تا بود. اصلا نیومد تا جای دیگه آپلود کردم اومد. اول بالای 10 تا رو نمی گرفت الان 100 تا پر کردم بعضی وقت ها می بینی از یه سرور که خیلی فایل ازش گرفتی یه فایلی رو نمی گیره البته به قول دوست مون حتما باید زیر 2 گیگ باشه وگرنه کلا هیچی رو آپلود نمی کنه.

من اولین باره دارم استفاده میکنم. اصلا انگار سایتش خرابه :n36: حالا به پشتیبانی گفتم ببینم چیکار میکنه

navid_fo
26-12-2015, 12:50
من خیلی وقته عضو هستم
اما تا حالا هیچکدوم از فیلمها رو برام رایگان برای دانلود نذاشته!
نمیدونم یعنی هیچ کی رایگان نیستش؟؟! شما دقت کن یا یه اکانت عادی دیگه بساز

MVGroup
26-12-2015, 13:50
نمیدونم یعنی هیچ کی رایگان نیستش؟؟! شما دقت کن یا یه اکانت عادی دیگه بساز

من ثبت نام کردم. دانلود فیلم هاش برام رایگانه. برای دانلود سریال هاش باید عضو ویژه شد.

javadlf
26-12-2015, 13:55
جالب بود:n02: دیگه تقریبا هر جور لینکی رو میشه مجانی گرفت. مرسی داش نوید.

از یوتیوب هم میشه همینطور از 4upld ریخت روی سرور شاتل لند؟

navid_fo
26-12-2015, 13:59

شدن که میشه باید اکانت ویژه بخری :n02: ویا راه کار های دیگر:n10::n09:

navid_fo
26-12-2015, 20:56
سلام
تایید میشه بعضی موقع رده میزنه 4upld مخصوصا توی مستقیم کردن از لینک خارجی که سرعتش در حد کیلو بایت میادش:n03:

k1ozil
26-12-2015, 21:07
این طرح شاتل به چه احتمالی هر ماه تمدید میشه ؟! کسی اطلاع نداره ؟ بیام شاتل بعد سر یکماه:n27: حذفش کنه

navid_fo
26-12-2015, 21:46
این طرح شاتل به چه احتمالی هر ماه تمدید میشه ؟! کسی اطلاع نداره ؟ بیام شاتل بعد سر یکماه:n27: حذفش کنه
دیگه احتمالش کمه به نظرمچون آذر شدش تا آخر دی شاید پویش کنن بازم می ارزه به نظرم تمام فایلامونو میندازیم روش خیلی خوبه گوش شیطون کر:n02:

amir z
26-12-2015, 21:54
بچه ها بلخره یه فایل تونستم مستقیم کنم و تو لیستم اومد!!!:n10: ولی فیلم وبدش و الان 14 کیلوبایت بیشتر حجم نداره :n31: چرا؟؟؟

navid_fo
26-12-2015, 22:14
بچه ها بلخره یه فایل تونستم مستقیم کنم و تو لیستم اومد!!!:n10: ولی فیلم وبدش و الان 14 کیلوبایت بیشتر حجم نداره :n31: چرا؟؟؟
سلام
آققققققا
نکن این کارو با ما
مثلا می خوای
Hotel Transylvania 2 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما اومدی لینک دانلود دادی به آپلودسنترت مثل زیر

در صورتی که باید

مستقیمش می کردی
دقت کنی آخر لینک دومی که آپلود سنتر قبول می کنه به عنوان فایل پسوند فایلی که مستقیم می خوای بکنی رو داره اینجا مثلا .mkv

amir z
26-12-2015, 22:17
سلام
آققققققا
نکن این کارو با ما
مثلا می خوای
Hotel Transylvania 2 2015
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما اومدی لینک دانلود دادی به آپلودسنترت مثل زیر

در صورتی که باید

مستقیمش می کردی
دقت کنی آخر لینک دومی که آپلود سنتر قبول می کنه به عنوان فایل پسوند فایلی که مستقیم می خوای بکنی رو داره اینجا مثلا .mkv

سلام
لینک آخرش .mkv بودش به جان خودم :n31:
کلا برای ما طلسم شده!!! از آپلودبوی و 4 آپلود که نمیکنه و این یه دونه هم از trainbit بود اینطوری شد!!!

navid_fo
26-12-2015, 22:20
سلام
لینک آخرش .mkv بودش به جان خودم :n31:
کلا برای ما طلسم شده!!! از آپلودبوی و 4 آپلود که نمیکنه و این یه دونه هم از trainbit بود اینطوری شد!!!
اگه دوس داشتی خصوصی بده فایلتو برات درست کنم

amir z
26-12-2015, 22:23
اگه دوس داشتی خصوصی بده فایلتو برات درست کنم

ممنون داداش. اصلا فایل مهمی نیست و دارم برای تست امتحانش میکنم که اینطوریه!! من نمیدونم این چه سیستمی داغونیه شاتل گذاشته!!! پشتیبانیش هم ایمیل زدم جواب نمیدن:n29:
الانم یکی دیگه زدم باز 14 کیلوبایت شده:n24:

campuzlit
27-12-2015, 00:24
شاتل واقعا پروموشن خوبی گذاشته برای کاربرانش. اینجوری دیگه فعلا بچه ها دنبال دانلود شبانه هم نیستن.

ولی بعیده دیگه تمدیدش کنه و اگه پولیش هم بکنه بازم میرزه.

اگه همینجوری دانلود کنم باید برم هارد بخرم.

ولی از بعضی سایت ها که ریموت می کنم حجم می خوره خیلی کم ولی می خوره نمی دونم چرا. اصلا سیستم درست درمونی نداره.

Armin.Computer
27-12-2015, 00:56
سلام
این طرح شاتل روی سرویس های ART چه جوریه؟؟؟؟

frankval
27-12-2015, 01:03
دوستان شرمنده بابت سوال آماتوریم: من چطوری می تونم از سرورشاتلند برای دانلود فیلم هایی که در سایتهای دیگه برای دانلود وجود داره استفاده کنم؟ مگه غیر از فایلهایی که تو شاتلند موجوده امکان دانلود فیلم از یه سایت دیگه و آپلودش تو شاتلند بدون کم شدن ترافیک وجود داره؟

Follow Your Instinct!

MVGroup
27-12-2015, 01:59
دوستان شرمنده بابت سوال آماتوریم: من چطوری می تونم از سرورشاتلند برای دانلود فیلم هایی که در سایتهای دیگه برای دانلود وجود داره استفاده کنم؟ مگه غیر از فایلهایی که تو شاتلند موجوده امکان دانلود فیلم از یه سایت دیگه و آپلودش تو شاتلند بدون کم شدن ترافیک وجود داره؟

Follow Your Instinct!

سلام.
پست اول رو بادقت بخونید. شما فایل ها رو با ریموت آپلود به سرورهای شاتل منتقل می کنید.

navid_fo
27-12-2015, 09:35
شاتل واقعا پروموشن خوبی گذاشته برای کاربرانش. اینجوری دیگه فعلا بچه ها دنبال دانلود شبانه هم نیستن.

ولی بعیده دیگه تمدیدش کنه و اگه پولیش هم بکنه بازم میرزه.

اگه همینجوری دانلود کنم باید برم هارد بخرم.

ولی از بعضی سایت ها که ریموت می کنم حجم می خوره خیلی کم ولی می خوره نمی دونم چرا. اصلا سیستم درست درمونی نداره.
آره موافقم
میگم اون 5250 رو بکنه 10000 تومن ولی بزاره همیشه اینجوری باشه:n31:

navid_fo
27-12-2015, 09:37
سلام
این طرح شاتل روی سرویس های ART چه جوریه؟؟؟؟
سلام شما اگه دقت کنی برای همه مشتریان شاتله نه گروه خاصی الته من اینجوری استنباط می کنم

اگه منظورت اینه کیفیت چیه من اطلاعی ندارم من سرویس اکو دارم ومحدودیتی ندارم در دانلود بدون افت دانلود می کنم فقط شبانه ام مثل همیشه محدود می کنن:n02:

and-roid2
27-12-2015, 10:24
اگه منظورت اینه کیفیت چیه من اطلاعی ندارم من سرویس اکو دارم ومحدودیتی ندارم در دانلود بدون افت دانلود می کنم فقط شبانه ام مثل همیشه محدود می کنن:n02:
شبانه تا چه میزان دانلود محدودت میکنن؟
با ارتقا سرویس از 128 به 256 از محدودیت میشه خارج شد؟

navid_fo
27-12-2015, 10:29
شبانه تا چه میزان دانلود محدودت میکنن؟
با ارتقا سرویس از 128 به 256 از محدودیت میشه خارج شد؟
برای آرت شنیدم میشه ولی اکو هر بار سرویس بگیری یا هر 20 روز محدودیت بر میدارن بستگی به میزان دانلود شبانه داره و مرکز دادته ون

befermatooo
27-12-2015, 10:35
سلام

واسه انتقال فایل های یک گیگی حدود 20 ثانیه طول میکشه در صورتی که هنوز فایل در حال پردازشه . بنابراین شما بهتره یک Tab دیگه باز کنید و هر 20 ثانیه چک کنید و در صورتی که فایل اضافه شد اون صفحه انتقال رو ببندیدن . چون نمیدونم مشکل از کجاست که شاید تا نیمک ساعت هم پردازش کنه در صورتی که تو همون 20 ثانیه اول فایل منتقل شده .

یک مشکلی که من دارم اینکه وقتی فایل ها رو دانلود میکنم و بعدش میخوام حذف کنم نمیشه . یعنی فایل ها حذف میشه اما بعد از چند دقیقه میبینم همشون دوباره هستند !

چند صد گیگ تاحالا دانلود داشتم . نمیدونم چی دانلود کنم . دوستان اگه پیشنهاد دارن بگن تا دانلود کنیم :n02: دیگه واسه ما مگابایت بی ارزش شده :n10:

navid_fo
27-12-2015, 10:50
سلام

واسه انتقال فایل های یک گیگی حدود 20 ثانیه طول میکشه در صورتی که هنوز فایل در حال پردازشه . بنابراین شما بهتره یک Tab دیگه باز کنید و هر 20 ثانیه چک کنید و در صورتی که فایل اضافه شد اون صفحه انتقال رو ببندیدن . چون نمیدونم مشکل از کجاست که شاید تا نیمک ساعت هم پردازش کنه در صورتی که تو همون 20 ثانیه اول فایل منتقل شده .

یک مشکلی که من دارم اینکه وقتی فایل ها رو دانلود میکنم و بعدش میخوام حذف کنم نمیشه . یعنی فایل ها حذف میشه اما بعد از چند دقیقه میبینم همشون دوباره هستند !

چند صد گیگ تاحالا دانلود داشتم . نمیدونم چی دانلود کنم . دوستان اگه پیشنهاد دارن بگن تا دانلود کنیم :n02: دیگه واسه ما مگابایت بی ارزش شده :n10:
سلام
قسمت اول درسته
قسمت دوم راه حلش اینه که توی فولدر نزاریش برای من وقتی توی فولدر میزارمش دیگه پاک نمیشه یعنی لحظه ای میشه بعدش باز میادش بعد رفرش گذاشتم توی روت اصلیش پاک می کنه فعلا
قسمت سوم دیگه به علائق خودته دیگه منم چند ترا باید نمیدونم کجا بدمش:n02:

and-roid2
27-12-2015, 11:09
برای آرت شنیدم میشه ولی اکو هر بار سرویس بگیری یا هر 20 روز محدودیت بر میدارن بستگی به میزان دانلود شبانه داره و مرکز دادته ون
پشتیبانی شهر ما میگه بعد از 1هفته از محدودیت خارج میشی. و از یک هفته بیشتر نمیشه...
الان مشکلی که دارم در مرکز ما پورت خالی وجود نداره ):

Armin.Computer
27-12-2015, 11:28
سلام شما اگه دقت کنی برای همه مشتریان شاتله نه گروه خاصی الته من اینجوری استنباط می کنم

یعنی شما علاوه بر ترافیک سرعتتم نامحدوده؟؟؟؟؟

navid_fo
27-12-2015, 11:48
یعنی شما علاوه بر ترافیک سرعتتم نامحدوده؟؟؟؟؟
سلام
سرعتت نامحدود دیگه چیه؟!!!
سرعتم از حداکثر دان استریم که خطم میکشه استفاده می کنم و افت نداره خیلی کمه به جز همون ساعات شبانه

Armin.Computer
27-12-2015, 12:32
سلام
سرعتت نامحدود دیگه چیه؟!!!
سرعتم از حداکثر دان استریم که خطم میکشه استفاده می کنم و افت نداره خیلی کمه به جز همون ساعات شبانه

منظورم همونه
+
الان تو سرویس های ART دان استریم رو چه قدر می بندن؟؟؟

navid_fo
27-12-2015, 12:39
منظورم همونه
+
من اطلاعی ندارم چون نداشتم هیچ وقت:n16:

campuzlit
27-12-2015, 14:31
منظورم همونه
+

سرویس های ART سرعت خیلی کمتر از اکو هستش مثلا من ART 1 رو می دونم حداکثر 120 کیلوبایت در ثانیه هست و بیشتر از این نمیشه و بعد از یه مقدار دانلود فکر کنم 20 گیگ سرعت به شدت افتضاح و اسمی در حد همون 15 کیلوبایت میشه.

بقیه هم احتمالا به نسبت همینجورین.

این طرح ترافیک رایگان شاتل لند هم به درد بچه هایی که سرویس اکو دارن می خوره چون از نهایت سرعت خطشون استفاده می کنن معمولا با توجه به کشش خط سرعت بچه ها بین 1 تا 1.7 مگابایت هست و به همین دلیل میشه مقدار بسیار زیادی دانلود کرد.

Armin.Computer
27-12-2015, 14:48
سرویس های ART سرعت خیلی کمتر از اکو هستش مثلا من ART 1 رو می دونم حداکثر 120 کیلوبایت در ثانیه هست و بیشتر از این نمیشه و بعد از یه مقدار دانلود فکر کنم 20 گیگ سرعت به شدت افتضاح و اسمی در حد همون 15 کیلوبایت میشه.

بقیه هم احتمالا به نسبت همینجورین.

این طرح ترافیک رایگان شاتل لند هم به درد بچه هایی که سرویس اکو دارن می خوره چون از نهایت سرعت خطشون استفاده می کنن معمولا با توجه به کشش خط سرعت بچه ها بین 1 تا 1.7 مگابایت هست و به همین دلیل میشه مقدار بسیار زیادی دانلود کرد.

البته من تاپیک رو دقیق نخوندم چون شاتل ندارم
ولی ظاهرا میشه ریموت کرد و فایل انتقال داد که این فوق العاده هست
+
اگر این طرح حتی با مبلغی اندک هم ادامه پیدا کنه به نظرم عالیه

navid_fo
27-12-2015, 20:18
+
با این طرح اگه ادامه داشته باشه من یکمی حسه خارجی بودن و داشتن اینترنت تقریبا نامحدود بهم دست میده
:n09::n02::n16::n12::n19::n31:

navid_fo
27-12-2015, 21:21
فقط یه چیزی بگم اونم اینه این فضای 150 گیگ مقدار حداکثر دانلود شما نیستش مقدار ظرفی هستش که شما میتونین هر وهله و گام منتقل کنین تا دانلودش کنین و دوباره خالی و همین روند تا آخر ادامه دارد تا جایی که نه تنها هارد خودت یا خواهرت یا برادرت یا جایی که کار می کنی بلکه همسایه ها رو هم پر خواهد کرد :n09::n02:

frankval
27-12-2015, 21:35
آقا نوید: من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت خریدم به امید اینکه لینک دانلودها رو مستقیم بفرستم رو سرور شاتلند ولی پولم هدر رفت و نشد.آپلود بویش هم که جواب نمیده!کاری میشه کرد؟
ممکنه سایتها یی که ازشون دانلود داری رو سرور شاتلند بزاری؟

befermatooo
27-12-2015, 21:46
من از سایتهای زیر دانلود کردم تا حالا :

پی سی دانلود
دانلودها
سافت 98

برا دانلود فیلم هم :n26:tinyz2.co

در حال حاظر دارم یک لیست بلند بالا اماده میکنم و وقتی آماده شد میخوام دانلود رو شروع کنم

طوری که من حساب کردم با سرویس 128 خودم میتونم در شبانه سروز حدود 100 گیگ دانلود کنم بنابراین تا 30 دی وقت بسیار هست با توجه به هارد یک ترا بنده :n02:

پ.ن : سرعت دانلودم در سرویس 128 حدود 1.5 مگ هست !

Armin.Computer
27-12-2015, 21:49
با این طرح اگه ادامه داشته باشه من یکمی حسه خارجی بودن و داشتن اینترنت تقریبا نامحدود بهم دست میده
:n09::n02::n16::n12::n19::n31:

من فکر کنم قبلا شنیدم آسیاتک هم داره سایت دانلود راه اندازی می کنه ( دقیق مطمئن نیستم)
احتمالا شرکت های دیگه هم همچین کاری رو انجام بدن

navid_fo
27-12-2015, 22:02
آقا نوید: من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت خریدم به امید اینکه لینک دانلودها رو مستقیم بفرستم رو سرور شاتلند ولی پولم هدر رفت و نشد.آپلود بویش هم که جواب نمیده!کاری میشه کرد؟
ممکنه سایتها یی که ازشون دانلود داری رو سرور شاتلند بزاری؟
سلام علیکم
فک نکنم پولت هدر رفته باشه چون معمولا سایت های ایرانی روی سرور آسیا تک و ... هستن که مستقیما میشه انداختش روی شاتل لند اگرم نشدش بنداز روی 4upld بعدش از اونجا بنداز توی شاتل لندت
من از تورنت استفاده می کنم مستقیمش می کنم روی سرور خارج بعدش روی سرور 4upld بعدش روی شاتل لند
اگه فیلم دوبله یا چیزی هم بخوام میای

ولی 80% کارامو با تورنت انجام میدم شما تمام سرور های داخلی باید جواب کار شما رو بده
:n16::n12:

Armin.Computer
27-12-2015, 22:05
سلام علیکم
فک نکنم پولت هدر رفته باشه چون معمولا سایت های ارانی روی سرور آسیا تک و ... هستن که مستقیما میشه انداختش روی شاتل لند اگرم نشدش بنداز روی 4upld بعدش از اونجا بنداز توی شاتل لندت
من از تورنت استفاده می کنم مستقیمش می کنم روی سرور خارج بعدش روی سرور 4upld بعدش روی شاتل لند
اگه فیلم دوبله یا چیزی هم بخوام میای

ولی 80% کارامو با تورنت انجام میدم شما تمام سرور های داخلی باید جواب کار شما رو بده

فکر کنم فایل هات یه دور کامل تو سرور های کل زمین می زنن بعد می یان تو کامپیوتر تو :دی
+
کسی اطلاع نداره بعد از این پولی میشه یا کلا حذف می کنه این طرح رو یا نه؟

befermatooo
27-12-2015, 22:16
فکر کنم فایل هات یه دور کامل تو سرور های کل زمین می زنن بعد می یان تو کامپیوتر تو :دی
+
کسی اطلاع نداره بعد از این پولی میشه یا کلا حذف می کنه این طرح رو یا نه؟

سالی چند بار اعلام میشه

امسال فکر کنم بار سوم یا چهارم بود . به نظر من تو نوروز هم این طرح رو اعلام میکنن دوباره .

همون 1 بار هم که اعلام بشه اندازه 1 سالت میتونی دانلود کنی هر چی که دلت بخواد .

بقولی : ناگهان بانگ برآمد خواجه از دنیا رفت :n02: شایدم تمدید نکن واسه سال جدید .

P‌C
27-12-2015, 22:57
+
دوست عزیز این طرح دانلود رایگان شاتل لند اولین بار پارسال همچین موقع هایی داده شد و بعد 1-2 ماه رایگان بودن برداشته شد و از حجم کاربر کم میکرد(غیر از یکی 2 دوره کوتاه)، تا آذر امسال که دوباره طرح یلدا زدن. بعید میدونم اونرو بعد از دی ادامه بدن. مگر برای کاپ و تک شات که بخوان بازدیدشون رو ببرن بالا. مخصوصا با این حجمهای فضایی که بعضی دوستان دارن دانلود میکنن فکر کنم الان شاتل پشیمون شده باشه:n31: پس به این امید نیاید شاتل...

در ضمن یک نکته رو هم بگم که این فایلهایی که دانلود میکنید خصوصی نیست. یعنی میتونید اونها رو به اشتراک بگذارید(با کلیک روی "اشتراک") البته اگر فیلم خصوصی نباشه:n09:. اتفاقا بهتر هست و اینطوری به سرور شاتل کمتر فشار میاد. پس این چند ترابایتی که باهاش شاتل لند رو منفجر کردید :) رو اینجا به اشتراک بگذارید.

این لینک دانلود فیلم بسیار زیبای مریخی(The.Martian.2015.720p) به عنوان اولین لینک اشتراک گذاشته شده شاتل لند:
زیر نویس:

k1ozil
27-12-2015, 23:14
دوست عزیز این طرح دانلود رایگان شاتل لند اولین بار پارسال همچین موقع هایی داده شد و بعد 1-2 ماه رایگان بودن برداشته شد و از حجم کاربر کم میکرد(غیر از یکی 2 دوره کوتاه)، تا آذر امسال که دوباره طرح یلدا زدن. بعید میدونم اونرو بعد از دی ادامه بدن. مگر برای کاپ و تک شات که بخوان بازدیدشون رو ببرن بالا. مخصوصا با این حجمهای فضایی که بعضی دوستان دارن دانلود میکنن فکر کنم الان شاتل پشیمون شده باشه:n31: پس به این امید نیاید شاتل...

در ضمن یک نکته رو هم بگم که این فایلهایی که دانلود میکنید خصوصی نیست. یعنی میتونید اونها رو به اشتراک بگذارید(با کلیک روی "اشتراک") البته اگر فیلم خصوصی نباشه:n09:. اتفاقا بهتر هست و اینطوری به سرور شاتل کمتر فشار میاد. پس این چند ترابایتی که باهاش شاتل لند رو منفجر کردید :) رو اینجا به اشتراک بگذارید.

این لینک دانلود فیلم بسیار زیبای مریخی(The.Martian.2015.720p) به عنوان اولین لینک اشتراک گذاشته شده شاتل لند:
زیر نویس:

اگه قرار هست یکی دوماه باشه من منصرف شدم که بیام شاتل :-|

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Armin.Computer
28-12-2015, 00:46
اگه قرار هست یکی دوماه باشه من منصرف شدم که بیام شاتل :-|

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

فکر می کنم دوستمون @PC حدس زدن
هنوز مشخص نیست!
به نظرم تا 30 دی هیچی نمیشه گفت

frankval
28-12-2015, 00:50
کسی تونسته فایلهای آپلودبوی رو تو سرور شاتلند قرار بده؟ من نتونستم و نشد که نشد!

befermatooo
28-12-2015, 00:56
کسی تونسته فایلهای آپلودبوی رو تو سرور شاتلند قرار بده؟ من نتونستم و نشد که نشد!

خیر نتونستم

اما ابتدا فایل ها رو انتقال دادم به سرور 4upld و از اونجا هم به شاتل لند .

البته میتونی فایلت رو تو سرور های دیگه پیدا کنی ! اسم فایل رو تو سایت های ایرانی سرچ کن حتما لینک مساقیم دیگه پیدا میکنی .

campuzlit
28-12-2015, 01:05
دوستانی که می پرسن آیا این طرح رایگان ادامه پیدا می کنه یا نه. نظر شخصی من اینه که خیر. لااقل پیوسته نیست ممکنه چند ماهه دیگه دوباره این کار رو انجام بدن.

الان افراد زیادی نمی دونن که می تونن لینک رو روی سرور شاتل ریموت و از اونجا هر چی خواستن دانلود کنن اگه همه گیر بشه مطمئنا فشار زیادی روی سرورشون میاد و سرعت کاربرا هم میاد پایین و ممکنه کیفیت اینترنتشون هم پایین بیاد.

P‌C
28-12-2015, 01:25
فکر می کنم دوستمون @PC حدس زدن
هنوز مشخص نیست!
به نظرم تا 30 دی هیچی نمیشه گفت
بله فقط حدس زدم. خودم که خیلی دوست دارم ادامه بده. کیه که بدش بیاد بتونه روزی 20-30 گیگ رایگان با سرعت بسیار بالا دانلود کنه اونهم توی این وانفسای اینترنت کشور... ولی خب احتمالش کمه ادامه بده و نباید فقط بخاطر این احتمال کم تغییر آی اس پی داد.

فیلم Ant.Man.2015.720p دوبله:

دوستان بهتر هست یک تاپیک در بخش دانلود و آپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد و لینکها رو اونجا قرار بدید تا همه استفاده کنن.

navid_fo
28-12-2015, 08:33

زیر نویس:

سلام علیک
پیشنهاد خوبیه ولی من هر روز یا نهایتا چند روز (زیره سه روز) عوض میشه 150 گیگم
اونیکه میتونه فایل هارو داشته باشه و زیاد دانلود نداره مستقیم کنه توی 150 گیگش :n02:

amir z
28-12-2015, 12:12
سلام
دوستان ظاهر صفحه مربوط به مستقیم کردن لینک های شاتل لند برای شما هم عوض شد؟؟؟ قاطی پاطی شده و فایل هایی هم که مستقیم کرده بودن نیستن!!!

ویرایش:
فایل ها برگشتن. 2-3 ساعت بود چک میکردم نمیومد ولی با رفرش و... حالا اومدن:n39: ولی دیگه حذف نمیشن :n38: چیکار کنم فایلها رو؟؟؟

THE VAIPER
28-12-2015, 12:24
دوستان در مورد این طرح شاتل لند می تونید توضیح بدین چطوریه؟

amir z
28-12-2015, 12:26
دوستان در مورد این طرح شاتل لند می تونید توضیح بدین چطوریه؟

سلام
دوست عزیز شاتل برای کاربرانش یه طرح گذاشته که میتونن از سایت های شاتل لند، کاپ و تک شات بصورت رایگان استفاده کنن و ترافیکی ازشون کم نمیکنه. ضمنا تو همون شاتل لند آپلود سنتری داره که میتونید لینک های آپلود سنترهای دیگه رو باهاش مستقیم کنید و از سرور شاتل لند دانلودش کنید. ضمنا مدت استفاده رایگان محدود هست و فعلا از اول آذر شروع شده و تا آخر دی هم ادامه داره :n39:

navid_fo
28-12-2015, 13:14
سلام
دوستان ظاهر صفحه مربوط به مستقیم کردن لینک های شاتل لند برای شما هم عوض شد؟؟؟ قاطی پاطی شده و فایل هایی هم که مستقیم کرده بودن نیستن!!!

ویرایش:
فایل ها برگشتن. 2-3 ساعت بود چک میکردم نمیومد ولی با رفرش و... حالا اومدن:n39: ولی دیگه حذف نمیشن :n38: چیکار کنم فایلها رو؟؟؟
سلام علیک
ببین من توی فولدر میریزم فایل هامو پاک نمیشه باز بعد رفرش میادش
اما وقتی توی روت اصلی میزارمش پاک میشه شما یه امتحانی بکن ببین چه طوریاست :n02:

imanager
28-12-2015, 13:15
فقط یه چیزی بگم اونم اینه این فضای 150 گیگ مقدار حداکثر دانلود شما نیستش مقدار ظرفی هستش که شما میتونین هر وهله و گام منتقل کنین تا دانلودش کنین و دوباره خالی و همین روند تا آخر ادامه دارد تا جایی که نه تنها هارد خودت یا خواهرت یا برادرت یا جایی که کار می کنی بلکه همسایه ها رو هم پر خواهد کرد :n09::n02:

,واقعا جالب بود متشکر از راهنمایی شما . فقط اگه آدم بیکار باشه خوب میشه هاردو پر کرد بعد فروخت

amir z
28-12-2015, 13:18
سلام علیک
ببین من توی فولدر میریزم فایل هامو پاک نمیشه باز بعد رفرش میادش
اما وقتی توی روت اصلی میزارمش پاک میشه شما یه امتحانی بکن ببین چه طوریاست :n02:

سلام
ممنون داداش ولی تو همون صفحه اصلی هستن!!! تا دیروز که صفحه ظاهرش فرق داشت مشکلی نداشتم ولی امروز پاک نمیشن!!
الان شما میتونی پاک کنی فایل هات رو؟؟؟

campuzlit
28-12-2015, 13:34
آقا فایل های من هستن ولی نمیشه دانلود کرد گزینه دانلود رو دیگه نداره. قیافه سایت هم عوض شده نسبت به دیشب.

amir z
28-12-2015, 13:43
آقا فایل های من هستن ولی نمیشه دانلود کرد گزینه دانلود رو دیگه نداره. قیافه سایت هم عوض شده نسبت به دیشب.
دانلود میشن. روش راست کلیک کن و دریافت لینک رو بزن و تو صفحه بعدی لینک رو کپی کن :n39:
نمیدونم چرا عوض کردن!!! خیلی خوب بود بدترش کردن رفت

شما هم اگه تونستی چک کن ببین فایل ها پاک میشن یا نه؟

campuzlit
28-12-2015, 13:53
دانلود میشن. روش راست کلیک کن و دریافت لینک رو بزن و تو صفحه بعدی لینک رو کپی کن :n39:
نمیدونم چرا عوض کردن!!! خیلی خوب بود بدترش کردن رفت

شما هم اگه تونستی چک کن ببین فایل ها پاک میشن یا نه؟

آره حذف میشن. ولی خیلی عجیبه فایل ها همه درستن ولی لینکشون رو می خوام کپی کنم یه فایل 16 کیلوبایتی میاره درحالیکه در لیست همه درستن و با پسوندشون هستن مشکلی ندارن.

amir z
28-12-2015, 13:54
آره حذف میشن. ولی خیلی عجیبه فایل ها همه درستن ولی لینکشون رو می خوام کپی کنم یه فایل 16 کیلوبایتی میاره درحالیکه در لیست همه درستن و با پسوندشون هستن مشکلی ندارن.

واسه من فایلها سالم هستن ولی پاک نمیشن:n24: با این سایتشون!!!!

campuzlit
28-12-2015, 14:38
من موندم اینا چرا یه سایت رو نمس تونن درست طراحی کنن هر کی یه مشکل داره. اصلا به من لینک دانلود نمی ده . از هر جایی هم آپلود می کنم فایل میاد ولی لینک دانلودش رو به من نمی ده. با تغییر ظاهر سایت دست من رو گذاشته تو پوست گردو.

دیگه نمی تونم دانلود کنم.

amir z
28-12-2015, 14:48
من موندم اینا چرا یه سایت رو نمس تونن درست طراحی کنن هر کی یه مشکل داره. اصلا به من لینک دانلود نمی ده . از هر جایی هم آپلود می کنم فایل میاد ولی لینک دانلودش رو به من نمی ده. با تغییر ظاهر سایت دست من رو گذاشته تو پوست گردو.

منم همینو میگم. شاتل تو تمام این چیزای اینترنتی که داره همه چیزش عالیه و سایت هاش خوبن ولی این بخش سایتش نمیدونم چرا اینطوریه!!!! یعنی توانایی ندارن؟؟؟
من دیگه نمیتونم هیچی پاک کنم

frankval
28-12-2015, 14:54
من دیگه نمی تونم دانلود کنم.از تاینی مویز لینکو می گیرم و لی یه فایل 900 مگی رو idm نود کیلو بایتی تحویلم میده! برای شماها هم اینطوری شده؟
آقا نوید:
من از امروز دیگه اون حسی خارجی بودن رو که بهش اشاره کرده بودی رو ندارم و پاک پاک شدم یه ایرانی اوریجینال!:n30:

P‌C
28-12-2015, 15:02

روی فایل کلیک راست کنید و گزینه دریافت لینک رو بزنید.

P‌C
28-12-2015, 15:04
من دیگه نمی تونم دانلود کنم.از تاینی مویز لینکو می گیرم و لی یه فایل 900 مگی رو idm نود کیلو بایتی تحویلم میده! برای شماها هم اینطوری شده؟
آقا نوید:
من از امروز دیگه اون حسی خارجی بودن رو که بهش اشاره کرده بودی رو ندارم و پاک پاک شدم یه ایرانی اوریجینال!:n30:

مشکلی نداره برای من. همین الان لینک زیر رو آپلود کردم(Guardians.of.the.Galaxy.2014.1080p):

campuzlit
28-12-2015, 15:52
مشکلی نداره برای من. همین الان لینک زیر رو آپلود کردم(Guardians.of.the.Galaxy.2014.1080p):

برای شما مشکلی نداره اما برای من مشکل نداره اصلا لینک رو به من نمی ده. درست آپلود میشه ولی لینک دانلود نمی ده. یه فایل 16 کیلوبایتی میده.

aaligoli
28-12-2015, 19:31

زیر نویس:

از جایی میشه فایل های به اشتراک گذاشته شده رو دید !؟

k1ozil
28-12-2015, 19:32
طرح شاتل خیلی طرح خوبیه ولی ای کاش دوتا ویژگی داشت
1.برای بلند مدت تمدیدش می کرد مثلا 6 ماه یا 12 ماه
2.برای هر کاربر در طول ماه محدودیت ریموت میگذاشت مثلا 100 گیگ
اینجوری هم به به پهنای باند شاتل فشار نمیومد
هم نیاز خیلی از کابران (90 درصد)به دانلود فیلم و سریال رفع میشد

frankval
28-12-2015, 20:48
تو آپلودبوی در قسمت remote url upload وقتی فایل شما آپلود میشه بعد اتمام من لینک url مورد نظر رو تو سرور شاتلند میزارم ولی نمی دونم چرا شاتلند قبولش نمی کنه.آموزش رو هم خوندم.چرا نمیشه؟

navid_fo
28-12-2015, 21:14
سلام
چی کار کردین سایت آپلود سنتر شاتلمو :n24::n04:
ولی مشکلی نداره من کارم میرسم باز نه فایلی جاش میمونه توی روت اصلی نه مشکلی توی مستقیم کردن وجود داره قند خورد کناتونو خاموش کنین

navid_fo
28-12-2015, 21:42
طرح شاتل خیلی طرح خوبیه ولی ای کاش دوتا ویژگی داشت
1.برای بلند مدت تمدیدش می کرد مثلا 6 ماه یا 12 ماه
2.برای هر کاربر در طول ماه محدودیت ریموت میگذاشت مثلا 100 گیگ
اینجوری هم به به پهنای باند شاتل فشار نمیومد
هم نیاز خیلی از کابران (90 درصد)به دانلود فیلم و سریال رفع میشد
سلام من بودم اینم اضافه می کردم به لیستت و گزینه دو رو بر میداشتم به جاش
یه جایی بزارن به نام مثلا sharing center تا افرادی که می خوان فایلاشونو مستقیم کردن به اشتراک بزارن تا فشار نیادش به سرورش
و همچنین از سرویس های تورنت یاد بگیرن که از یک فایل توی هارداشون 100 تا نداشته باشن بی خود وقتی داره مستقیم می کنه بیاد چک کنه نام و سایز و تاریخ شو اگه دید داره تو دیتا بیسش خوب همونو بده به طرف اگه نداره مستقیم کنه و فضای اضافی ایجاد کنه
با تشکر
:n16::n16:

navid_fo
28-12-2015, 21:45
تو آپلودبوی در قسمت remote url upload وقتی فایل شما آپلود میشه بعد اتمام من لینک url مورد نظر رو تو سرور شاتلند میزارم ولی نمی دونم چرا شاتلند قبولش نمی کنه.آموزش رو هم خوندم.چرا نمیشه؟
سلام
من تست کردم اصلا مستقیم نمیکنه برای من لینک مستقیمه آپلود بوی رو شایدم خیلی کنده سرورش به خاطر اینکه من کاربر رایگان :n41:

frankval
29-12-2015, 02:47
آقا نوید: اگه حسش بود ممنون میشم یه توضیح مختصری در مورد نحوه مستقیم کردن فایلهای تورنتنت و فرستادنشون رو شاتلند توضیح بدی:n16:

frankval
29-12-2015, 16:33
شدن که میشه باید اکانت ویژه بخری :n02: ویا راه کار های دیگر:n10::n09:

از کجا چه اکانتی بخریم بهتره؟ کارهکارهای دیگه قند شکنه یا راهی سکرتیه که سکرته؟

navid_fo
29-12-2015, 19:43
آقا نوید: اگه حسش بود ممنون میشم یه توضیح مختصری در مورد نحوه مستقیم کردن فایلهای تورنتنت و فرستادنشون رو شاتلند توضیح بدی:n16:
سلام علیکم
شما باید اکانت پرمیوم داشته باشی از سایت هایی مثل zbigz ، bytex ، و .... اینها میان به جای اینکه شما با برنامه هایی مثل یو تورنت و مو تورنت و .... توی کامپیوترت با سرعت پایین دانلود کنی از سیدر ها اونا میان توی سایتشون باسرعتی بسیار بالا شاید چند 100 برابر شما توی خونت مستقیم می کنن فایلو شما فقط کافیه تورنت یا مگنت بدی به سایتش همین بعدش لینک مستقیم میگیری ازشون بعدش اونو میبری توی 4upld یا هر سایتی که شاتل لند قبولش داره از اونجا لینک میگیری به شاتل لند بعدشم مستقیم می کنی همین روند کار همینه
:n16::n16::n16::n16:

hermione
29-12-2015, 19:59
از کجا چه اکانتی بخریم بهتره؟ کارهکارهای دیگه قند شکنه یا راهی سکرتیه که سکرته؟

راهش اینه که یه سرور مجازی ویندوز (VPS) تهیه کنید. حتی با حجم کم (مثلا 50 گیگ هارد).
یه وب سرور مثل IIS نصب کنید و لینک مستقیم بگیرید.

آپلود سنتر ها معمولا لینکی که میدن روی آیپی ست شده و نمیشه انتقالش داد به جایی. بهترین راهش همین VPS هست.

پ.ن: فکر میکنم حتی لینک های رایگان 4upld هم قابلیت ریموت داشته باشه(امتحان کنید)
اینجا هم میتونید درخواست مستقیم کردن فایل هاتونو بدید دوستان اگه بتونن زحمتشو میکشن:

navid_fo
30-12-2015, 10:25
راهش اینه که یه سرور مجازی ویندوز (VPS) تهیه کنید. حتی با حجم کم (مثلا 50 گیگ هارد).
یه وب سرور مثل IIS نصب کنید و لینک مستقیم بگیرید.

آپلود سنتر ها معمولا لینکی که میدن روی آیپی ست شده و نمیشه انتقالش داد به جایی. بهترین راهش همین VPS هست.

پ.ن: فکر میکنم حتی لینک های رایگان 4upld هم قابلیت ریموت داشته باشه(امتحان کنید)
اینجا هم میتونید درخواست مستقیم کردن فایل هاتونو بدید دوستان اگه بتونن زحمتشو میکشن:

سلام دوست من یه سوال داشتم
یعنی با ریموت دیسک تاپ وارد سرور مجازی میشیم بعدش از توی اون دانود می کنیم روی سرور مجازی بعدش از توی سرورو مجازی لینک دریافت می کنیم؟

hermione
30-12-2015, 13:30
سلام دوست من یه سوال داشتم
یعنی با ریموت دیسک تاپ وارد سرور مجازی میشیم بعدش از توی اون دانود می کنیم روی سرور مجازی بعدش از توی سرورو مجازی لینک دریافت می کنیم؟

سلام بله.
با ریموت وصل بشید فایلیو که میخواید دانلود کنید با IDM یا utorrent (با توجه به تنظیم IIS توی یه فولدر مشخص دانلود کنید که بعد لینکشو بگیرید)
بعد اگر IIS هم فعال باشه، توی browser خودتون IP سرور رو که به جای آدرس بزنید لیست فایل هاتون میاد و لینک مستقیم رو میگیرید.

نحوه فعال سازی IIS هم خیلی راحته توی اینترنت یه سرچ بزنید با توجه به ویندوز سرور (2003 یا 2008) راهنماش پیدا میشه.

and-roid2
31-12-2015, 11:51
ریموت اپلود مشکل پیدا کرده؟
چند تا فایل ریموت کردم هنوز اضافه نشدن.

mhroozbeh
02-01-2016, 08:52
ماله من که فایل میزارم همین جور نگام می کنه! تکون از تکون نمی خوره که بره آپلود کنه
آقا جمع شد؟ تموم؟

mhroozbeh
02-01-2016, 11:00
انگار آی پی ها رو دیگه گیر میدن
باید از خط شاتل فقط وصل بشی

and-roid2
02-01-2016, 11:29
ماله من که فایل میزارم همین جور نگام می کنه! تکون از تکون نمی خوره که بره آپلود کنه
آقا جمع شد؟ تموم؟

ریموت اپلود مشکلی نداره.

amir z
02-01-2016, 11:39
واسه منم مشکلی نداره ولی سرعت انتقال یه مقدار نسبت به یه هفته پیش کمتر شده و بیشتر طول میکشه:n39:

and-roid2
02-01-2016, 12:11
واسه منم مشکلی نداره ولی سرعت انتقال یه مقدار نسبت به یه هفته پیش کمتر شده و بیشتر طول میکشه:n39:
از فوراپلود ریموت میزنید یا از جای دیگه؟

amir z
02-01-2016, 12:16
از فوراپلود ریموت میزنید یا از جای دیگه؟

از چند جا زدم تا الان یادم نیست 4آپلود هم بود یا نه. نکته مهم اینه برای من خود لینک رو بدی آپلود نمیکنه. باید لینک رو کلیک کنم و مراحل دانلود رو برم و بزنم دانلود بیاد و از توی idm لینک دانلود رو کپی کنم بدم به شاتل لند تا برام لیچ کنه:n39:

and-roid2
02-01-2016, 12:26
از چند جا زدم تا الان یادم نیست 4آپلود هم بود یا نه. نکته مهم اینه برای من خود لینک رو بدی آپلود نمیکنه. باید لینک رو کلیک کنم و مراحل دانلود رو برم و بزنم دانلود بیاد و از توی idm لینک دانلود رو کپی کنم بدم به شاتل لند تا برام لیچ کنه:n39:

فوراپلود سرعتش خیلی پایین اومده.
من با لینکهای دیگه ریموت زدم سریع منتقل شدن.

albertxx
02-01-2016, 15:19
دوستان من تازه با این سرویس آشنا شدم و چنتا سوال

1
دقیقا چه آپلود سنترهایی رو ساپورت میکنه ؟؟؟

2
بعد اینکه تو پنجره انتقال فایل لیتک رو وارد کردم
باید بمونم تا انتقال کامل بشه ؟؟
یا میتونم پنجره و پیج فایرفاکس رو کامل ببندم
بعد خودش انتقال رو انجام میده ؟؟؟

3
فقط 1 لینک در هر بار میشه انتقال داد ؟؟
نمیشه چنتا تب تو مرورگر باز کرد و همزمان چنتا لینک ریموت کرد ؟؟؟
اگه آره
محدودیتش چنتا تب هست ؟

navid_fo
02-01-2016, 21:16
فوراپلود سرعتش خیلی پایین اومده.
من با لینکهای دیگه ریموت زدم سریع منتقل شدن.
سلام
بله 4upld کنده کنده خیلی فقط از ساعت 8 تا 11 صبح بسیار عالی هستش پیشنهاد میشه اون موقع 300 ، 400 گیگ مستقیم کنین بعدش دانلود کنین
آیا آپلود سنتر دیگه ای ساپورت می کنه شاتل لند؟ لینک مستقیم نمیگما

navid_fo
02-01-2016, 21:19
دوستان من تازه با این سرویس آشنا شدم و چنتا سوال

1
دقیقا چه آپلود سنترهایی رو ساپورت میکنه ؟؟؟

2
بعد اینکه تو پنجره انتقال فایل لیتک رو وارد کردم
باید بمونم تا انتقال کامل بشه ؟؟
یا میتونم پنجره و پیج فایرفاکس رو کامل ببندم
بعد خودش انتقال رو انجام میده ؟؟؟

3
فقط 1 لینک در هر بار میشه انتقال داد ؟؟
نمیشه چنتا تب تو مرورگر باز کرد و همزمان چنتا لینک ریموت کرد ؟؟؟
اگه آره
محدودیتش چنتا تب هست ؟
سلام
1- من فعلا فقط 4upld اگه دوستان میدونن کمک کنن از دستش راحت شیم چند تا دیگه معرفی کنن
2-امتجان نکردم ولی من باز می زارم باشه حالا چند مگ رم بیشتر به هیچ جا بر نمی خوره:n02:
3- نه تا جایی که رمت می کشه محدودیتته:n09:

and-roid2
02-01-2016, 21:38
سلام
بله 4upld کنده کنده خیلی فقط از ساعت 8 تا 11 صبح بسیار عالی هستش پیشنهاد میشه اون موقع 300 ، 400 گیگ مستقیم کنین بعدش دانلود کنین
آیا آپلود سنتر دیگه ای ساپورت می کنه شاتل لند؟ لینک مستقیم نمیگما

ایران اپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم سرورش شاتله و سرعت ریموتش عالیه! اما مشکلی که داره برای تهیه اکانت پرمیومش باید از طریق paypal پرداخت کنی تا بتونی تورنت و... لیچ کنی.

navid_fo
02-01-2016, 22:47
ایران اپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم سرورش شاتله و سرعت ریموتش عالیه! اما مشکلی که داره برای تهیه اکانت پرمیومش باید از طریق paypal پرداخت کنی تا بتونی تورنت و... لیچ کنی.
سلام این اصلا لینک فعال سازی نمیفرسته :n03::n41:

and-roid2
02-01-2016, 22:52
سلام این اصلا لینک فعال سازی نمیفرسته :n03::n41:
به پشتیبانی پیام بده بررسی کنن.

albertxx
03-01-2016, 00:00
یه سوال دیگه
بعضی مواقع میخوام ریموت کنم این دایره لودش میچرخه و تموم نمیشه (( یعنی به آخرش نمیرسه که بنوسه فایل leech ))
ولی یه صفحه جدید باز میکنم فایل اد شده !!!

الان اون چطور همینجوری داره میچرخه به نشانه لیچ کردن ولی فایل اد شده ؟؟؟

سوال دوم
فایل اد بشه یعنی لیچ تموم شده یا از زمان شروع لیچ فایل رو اد میکنه تا زمانی که لیچ تموم بشه !!

navid_fo
03-01-2016, 08:55
یه سوال دیگه
بعضی مواقع میخوام ریموت کنم این دایره لودش میچرخه و تموم نمیشه (( یعنی به آخرش نمیرسه که بنوسه فایل leech ))
ولی یه صفحه جدید باز میکنم فایل اد شده !!!

الان اون چطور همینجوری داره میچرخه به نشانه لیچ کردن ولی فایل اد شده ؟؟؟

سوال دوم
فایل اد بشه یعنی لیچ تموم شده یا از زمان شروع لیچ فایل رو اد میکنه تا زمانی که لیچ تموم بشه !!

سلام
1- بله بله مشکل داره شاتل 80% حالتا برای منم دایره تا ابدال دهر میچرخه شما توی صفحه دیگه رفرش کن برای خودت تا بیادش
2-فایل اد بشه یعنی لیچ تموم شده این جمله درسته نه برعکسش:n02::n16::n16::n16::n16:

befermatooo
04-01-2016, 09:12
دوستان برا شما هم حجم خوری میکنه شاتل ؟

الان خونه یکی از بستگان حدود 2 گیگ از ترافیک یهو کم شد ! در عرض 88 دقیقه !

نمیدونم بخاطر استفاده از شاتل لنده یا چیزه دیگه

ja137
04-01-2016, 09:26
شهرزاد قسمت 12 از شاتل لند_1080p

navid_fo
04-01-2016, 10:21
دوستان برا شما هم حجم خوری میکنه شاتل ؟

الان خونه یکی از بستگان حدود 2 گیگ از ترافیک یهو کم شد ! در عرض 88 دقیقه !

نمیدونم بخاطر استفاده از شاتل لنده یا چیزه دیگه
سلام علیک
نه من تا حالا جز حداکثر 100 مگی که اولین روزا خوردش برای شاتل لند دیگه تا الان که چند ترا بایت دان کردم هیچ حجم خوری پیش نیومده حداقل برای من

hike
04-01-2016, 16:41
سرعت دانلود من از شاتل لند اومده روی 210 کیلوبایت بر ثانیه. تادیروز 1.4 مگ بود. دانلودم زیاد نمیکنم.

amir z
04-01-2016, 16:58
سرعت دانلود من از شاتل لند اومده روی 210 کیلوبایت بر ثانیه. تادیروز 1.4 مگ بود. دانلودم زیاد نمیکنم.

سلام
من سرعتم 400 بود شده 80 و کلا سرعتم پایین اومده.
زنگ زدم پیشتیبانی شماره کاربری رو که وارد کردم کامپیوتری گفت مشکلی تو بخش مخابراتی شما پیش اومده و افت سرعت دارید و داریم رفع میکنیم. شما هم زنگ بزن ببین همین رو میگه یا نه. اگه همینه که هیچی ولی اگه مشکل دیگه باشه حل میکنن

hike
04-01-2016, 17:05
سلام
من سرعتم 400 بود شده 80 و کلا سرعتم پایین اومده.
زنگ زدم پیشتیبانی شماره کاربری رو که وارد کردم کامپیوتری گفت مشکلی تو بخش مخابراتی شما پیش اومده و افت سرعت دارید و داریم رفع میکنیم. شما هم زنگ بزن ببین همین رو میگه یا نه. اگه همینه که هیچی ولی اگه مشکل دیگه باشه حل میکنن
راستش ظهر اینترنت 1 ساعتی قطع بود. زنگ زدم سوال کنم که پاسخگوی کامپیوتری گفت منطقه شما مشکل داره. منم دیگه قطع کردم. الان که وصل شدم دیدم سرعت اومده پایین.

amir z
04-01-2016, 17:09
راستش ظهر اینترنت 1 ساعتی قطع بود. زنگ زدم سوال کنم که پاسخگوی کامپیوتری گفت منطقه شما مشکل داره. منم دیگه قطع کردم. الان که وصل شدم دیدم سرعت اومده پایین.

پس از همونه. من ظهر نبودم احتمالا واسه منم قطع بوده. از 2 اینا زدم سرعت خیلی کمه

arminkoo
04-01-2016, 18:19
دوستان چجوری یه فیلم از یوتیوب رو بندازم رو شاتل لند ؟؟؟!
اگر لینکی میشناسید بگید که اول بزار اونجا بعد ریموت کنم تو شتال لند
فقط واسه یوتیوب برام مهمهه

and-roid2
04-01-2016, 18:29

لینک یوتیوپ رو در mul.ir لیچ کن و بعد ریموت کن به شاتل لند.
البته باید user و pass اکانت mul رو در لینکی که میخواهید ریموت بشه وارد کنید. به این شکل:
/.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@w9.mul.ir

arminkoo
04-01-2016, 19:17
مرسی
ولی این سایته پولیه
من نمیوخام پول بدم
چجوری تو 4آپلود ریمتوش کنم

mosi_alfa
04-01-2016, 19:55
من شاتلی نیستم ولی داشتم رد میشدم از این تاپیک گفتم اینو بگم شاید بدرد دوستان بخوره، سرچ فایل در آپلود سنترها من جمله 4upld

and-roid2
04-01-2016, 20:09
مرسی
ولی این سایته پولیه
من نمیوخام پول بدم

برای لیچ یوتیوپ لیچر رایگان نمیشناسم.

فوراپلود هم باید اکانت پریموم تهیه کنی.

arminkoo
04-01-2016, 20:36
تویه 4upld هر چی لینک یوتیوب میدم نمیشه

یعنی اگه پرمیوم کنم اوکی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

albertxx
04-01-2016, 20:44
تویه 4upld هر چی لینک یوتیوب میدم نمیشه

یعنی اگه پرمیوم کنم اوکی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لزومی نیست
برید بخش سرویس های آپلود و دانلود
تاپیک مستقیم سازی هست

لینک یوتیوب بدید
لینک 4upld میدن بهتون

Sent from my D6502 using Tapatalk

and-roid2
04-01-2016, 21:43
طی تیکتی که به فوراپلود زدم در جوابم گفتن برای ریموت به شاتل لند و ... محدودیت سرعت گذاشتن. |:

navid_fo
04-01-2016, 21:53
سلام دوستان شما یه سری کار انجام بدین نباید مشکلی باشه
1- همون چندین تب کار کنین مثلا 40 تا لینک همزمان مستقیم کنین
2- چندین اکانت 4upld داشته باشین با موزیلا و کروم اپرا و ... هر کدوم چند تب
3- موقع دانلود تنظیمات idm بزارین روی 32 کانکشن ولی دقت کنین دو تا فایل همزمان بیشتر نزارین که هی شما رو قطع می کنه
4- سعی کنید صبح ها از ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر کار های مستقیم کردنتو انجام بدین
من با این کار دورش میزنم حالا هر چه قد هم می خواد محدود کنه
:n09::n02::n10:

albertxx
04-01-2016, 22:06
سلام دوستان شما یه سری کار انجام بدین نباید مشکلی باشه
1- همون چندین تب کار کنین مثلا 40 تا لینک همزمان مستقیم کنین
2- چندین اکانت 4upld داشته باشین با موزیلا و کروم اپرا و ... هر کدوم چند تب
3- موقع دانلود تنظیمات idm بزارین روی 32 کانکشن ولی دقت کنین دو تا فایل همزمان بیشتر نزارین که هی شما رو قطع می کنه
من با این کار دورش میزنم حالا هر چه قد هم می خواد محدود کنه
:n09::n02::n10:
عزیز کمی مدارا کن بزار بقیه هم استفاده کنن [emoji3]

رو 16 کانکشن نمیشه 2 تایی دانلود کرد؟؟
یا همون 32 کانکشن تک فایل کل سرعت رو استفاده میکنه؟؟؟

navid_fo
04-01-2016, 22:11
عزیز کمی مدارا کن بزار بقیه هم استفاده کنن [emoji3]

رو 16 کانکشن نمیشه 2 تایی دانلود کرد؟؟
یا همون 32 کانکشن تک فایل کل سرعت رو استفاده میکنه؟؟؟

سلام
:D
بستگی داره اگه گرگ توی اطراف isp تون زیاد باشه بعضی موقع تک فایل 32 کانکشن هم جواب نمیده باید بکنی دو تاش مثل الانه من

navid_fo
04-01-2016, 23:10
سلام به دوستان
این میشه راهی برای دانلود از یوتیوب که الان گشتی زدم براتون پیدا کردم گذاشتم تا بتونین استفاده کنین اونایی که واقعا پول نمیتونن بدن استفاده کنن :
1-
شما برین یوتیوب لینک مورد نظر کپی بگیرین

2-
میرین این سایت : قند شکن توی کیفت باشه

3-
لینک میندازین توش
کانتینیو رو میزنی
انتخاب می کنی چه کیفیتی ( میتونی فرمت صدا و تصویر هم دس بزنی من دس نزدم)
بعدش استارت

4-
بعدش صبر می کنین ضبط کنه صدا و تصویرشو بعدش کانورت بعدش لینک دانلود میزنی و کپی میگیری و میفرستی توی 4upld

5-
بقیه اشم که استادین خودتون میندازین روی شاتل لند .
حالا همه ویدیوهای باکیفیت های متفاوت یوتیوب توی شاتل لند شما هستش یعنی هم میبینینش هم دارین توی هارد خودتون:n09:

یا راه های دیگه که پیشنهاد میشه اینه که همونی که دوستمون گفتن با استفاده از vps مستقیم کنین با سرعت بالا و لینک مستقیم تحویل بگیرین
یا راه دیگه اینه که شما تا مرحله قبل 4upld بیان بندازین روی یه آپلود سنتر مستقر در خارج که رابطه خوبی با 4upld داره یعنی سرعتش توی ترنسفرش عالیه بندازین روی 4upld اینجوری توی زمان شلوغی مثل 6 غروب تا 1 شب میتونین سریع کارتونو برسین
:n09::n10::n02:

navid_fo
04-01-2016, 23:27
سلام
یه چیز بگم ممکنه شما حد دانلود رایگان مجاز یا به قولی " مصرف منصفانه" (دارم این فریز آخر مینویسم دو تا انگشت وسط و اشاره دو دستام دارن بالا پایین میرن) تجاوز کرده باشین به همین خاطر سرعت تون میادش پایین یه حالت مشابهی مانند شبانه هستش که از یه حدی بگذره محدودت می کنن ولی توی روز خیلی نمیتونن محدودت کنن به خاطر همین اوردنت روی این سرعت این نظره منه اگه اون راه کار هایی که گفتم و انجام دادیو نشد
:n16:

and-roid2
04-01-2016, 23:41
سلام به دوستان
این میشه راهی برای دانلود از یوتیوب که الان گشتی زدم براتون پیدا کردم گذاشتم تا بتونین استفاده کنین اونایی که واقعا پول نمیتونن بدن استفاده کنن :
1-
شما برین یوتیوب لینک مورد نظر کپی بگیرین

2-
میرین این سایت : قند شکن توی کیفت باشه

3-
لینک میندازین توش
کانتینیو رو میزنی
انتخاب می کنی چه کیفیتی ( میتونی فرمت صدا و تصویر هم دس بزنی من دس نزدم)
بعدش استارت

4-
بعدش صبر می کنین ضبط کنه صدا و تصویرشو بعدش کانورت بعدش لینک دانلود میزنی و کپی میگیری و میفرستی توی 4upld

5-
بقیه اشم که استادین خودتون میندازین روی شاتل لند .
حالا همه ویدیوهای باکیفیت های متفاوت یوتیوب توی شاتل لند شما هستش یعنی هم میبینینش هم دارین توی هارد خودتون:n09:

یا راه های دیگه که پیشنهاد میشه اینه که همونی که دوستمون گفتن با استفاده از vps مستقیم کنین با سرعت بالا و لینک مستقیم تحویل بگیرین
یا راه دیگه اینه که شما تا مرحله قبل 4upld بیان بندازین روی یه آپلود سنتر مستقر در خارج که رابطه خوبی با 4upld داره یعنی سرعتش توی ترنسفرش عالیه بندازین روی 4upld اینجوری توی زمان شلوغی مثل 6 غروب تا 1 شب میتونین سریع کارتونو برسین
:n09::n10::n02:

این روش خیلی خوبه. متنهی سرعت دانلود و ریموت از سرورش خیلی پایینه.....

navid_fo
04-01-2016, 23:49
این روش خیلی خوبه. متنهی سرعت دانلود و ریموت از سرورش خیلی پایینه.....
سلام
آره ولی فک کنم (مطمئن نیستم) صبح عالی باشه اگه تونستین سایتی پیدا کنین که 4upld ساپورت کنه عالی میشه به بقیه هم معرفی کنین مستقیم کردن یو تیوب که لینک زیاده برای 4upld کمه که قبولش کنه

frankval
05-01-2016, 00:16
سلام
آره ولی فک کنم (مطمئن نیستم) صبح عالی باشه اگه تونستین سایتی پیدا کنین که 4upld ساپورت کنه عالی میشه به بقیه هم معرفی کنین مستقیم کردن یو تیوب که لینک زیاده برای 4upld کمه که قبولش کنه

عالیه!ولی محدوده! 4upld رو هم ساپورت میکنه!

navid_fo
05-01-2016, 00:38

سلام
اینجا جوابتون تا حد زیادی هستش

albertxx
06-01-2016, 08:47
یکی از بزرگترین مشکلات این سرویس

1 - فایل ها رو دسته جمعی نمیشه دانلود کرد
2 - واسه دانلود هرفایل یکی یکی باید پیج جدید باز کرد و دانلو کرد و تو صفحه اصلی نمیشه لینک گرفت !!

این 2 تا برطرف بشه 90 درصد مشکل حله !!!

سومی هم میشه به مشکل تک لینک بودن انتقال فایل اشاره کرد که خب اولویت نداره
2 تای بالا اولویت دارن !!

adreno
07-01-2016, 18:57
سلام

با سلام
آقا نوید اگه بگید چطور از تورنت تو سرور خارجی مستقیم میکنن و چطوری فایلها رو تو 4upld تکه تکه میکنین خیلی ممنون میشم

albertxx
08-01-2016, 23:07
دوستان همونطور که متوجه شدید این طرح خیلی خوبه و مزایای فوق العاده ای داره .
ولی متاسفانه محدود هست

یه طرحی با یکی از دوستان زدیم که پیشنهادی به شاتل بدیم و این طرح دائمی بشه ولی با پرداخت هزینه و .....

بنده این طرح رو به شاتل فرستادم

با سلام و عرض خسته نباشید
طرح شاتل لند دارای امکانات و مزایای خوبی است
طی چند روز استفاده از سیستم شاتل لند از این طرح راضی بودم و رضایتم رو جلب کرد .
اما متاسفانه گویا این طرح موقتی است و در آخر دی ماه به اتمام می رسد.

بنده پیشنهادی در رابطه با این موضوع داشتم

این طرح به صورت دائمی اجرا بشود و دانلود از این سامانه همیشه رایگان باشد (( یعنی به ازای دانلودی که انجام شد حجمی کم نشود -- مشابه سیستم در حال اجرا که ترافیک مصرفی رایگان محسوب می شود ))

اما با این تفاوت
سرویسی برای حق اشتراک جهت استفاده از شاتل لند و بخش اپلودسنتر در نظر بگیرید
که کاربرانی که اشتراک را تهیه نمودند دانلودشان رایگان باشد .
و فضای اپلود سنتر (( که هم اکنون 150 گیگ می باشد )) دارای پلان های متنوع تری شود:
مثلا فروش 100 200 گیگ فضا و ....

با این طرح هم شاتل به ازای فروش هزینه دریافت می نماید و هم مشترکین بیشتری جذب شاتل خواهند شد و کاربران تشویق به استفاده از بستر شبکه داخلی(اینترانت) میشوند و نیازهای خود را از این بستر تامین میکنند.

پیشنهاد دوم برای بهبود وضعیت سرور ها
ایجاد بخشی برای اشتراک گذاری فایل که باعث کم شدن ترافیک سرور های شاتل لند می شود .
به این صورت که بخشی ایجاد شود با زیربخش هایی مثل بازی - فیلم - نرم افزار و .....
کاربران شاتل هم فایل های آپلودی خود بر روی شاتل لند را اگر مایل باشند به اشتراک عمومی قرار دهند تا بقیه کاربران از این فایل ها استفاده کنند .
در اینصورت ترافیک موجود بر روی شاتل لند کاهش یافته . چون یک فایل توسط 100 نفر آپلود نخواهد شد .

با تشکر

شما هم مشابه همین نامه و .... به شاتل بفرستید تا شاید دائمی شد
این طرح هم به نفع شاتل خواهد بود و هم مشترکین !

arminkoo
09-01-2016, 00:57
سلام .امروز ریموتشون خراب بود ؟؟؟ فکر کنم به خاطر فشاری که به سرور داره میاده.
کاشکی سریع تر پولی بشه تا امثال بعضی های که تو همین تایپک هم هستن 1 ترا 750 گیگ نتونن دانلود کنن .چون کلا سیستمه مفت باشه کوفت باشرو پیش گرفتن

befermatooo
09-01-2016, 09:10
امروز در عرض 50 دقیقه 700 مگ از ترافیکم رفت بدون اینکه چیزی دانلود کنم !

فقط داشتم لینک های سایت دوستیها را ریموت میکردم به شاتللند !

مگه ریموت کردن از ترافیک من کم میکنه ؟

خست هشدم .من در سه مکان اینترنت شاتل دارم اما همش ترافیکم تموم میشه بدون اینکه استفاده کنم . هک هم نشدم . شاتل میگه مصرف شده اما تمام اپدیت ها و ... هم خاموشه .

هر وقت هم از شاتللند میخوام دانلود کنم تموم میشه !

فکر کنم بخاطر این باشه که روزهای اولیه شاتل لند خیلی دانلود کرده بودم .

albertxx
09-01-2016, 09:19
امروز در عرض 50 دقیقه 700 مگ از ترافیکم رفت بدون اینکه چیزی دانلود کنم !

فقط داشتم لینک های سایت دوستیها را ریموت میکردم به شاتللند !

مگه ریموت کردن از ترافیک من کم میکنه ؟

خست هشدم .من در سه مکان اینترنت شاتل دارم اما همش ترافیکم تموم میشه بدون اینکه استفاده کنم . هک هم نشدم . شاتل میگه مصرف شده اما تمام اپدیت ها و ... هم خاموشه .

هر وقت هم از شاتللند میخوام دانلود کنم تموم میشه !

فکر کنم بخاطر این باشه که روزهای اولیه شاتل لند خیلی دانلود کرده بودم .
یه زنگ به شاتل بزنید در مورد طرح شاتل لند خودتون
شاید مشکل داشته باشه
یکی از دوستان این مشکل رو داشت
زنگ زد شاتل درست شد
گویا مشکل از خودشون بود که ترافیک شاتل لند مصرف میشد

navid_fo
09-01-2016, 13:00

با سلام
آقا نوید اگه بگید چطور از تورنت تو سرور خارجی مستقیم میکنن و چطوری فایلها رو تو 4upld تکه تکه میکنین خیلی ممنون میشم

سلام
اول شما نیاز به اکانت های سایتی مثل zbigz یا bytxe یا my fastfile یا خیلی دیگه هستش توی اینترنت داری یا اینکه از اکانت رایگانش که خیلی بده استفاده کنی یا مثل دوستمون سرور مجازی تهیه کنی اونم رایگان میشه پیدا کردش بعدش که مستقیم کردی
تازه میایی سره خط
لینک کل فایل تورنت تو میندازی مثلا توی uptobox ( یا هر سرور خارجی) بعدش اگه سرعتت خوبه از خارج از همین جا دان کن اگه نه بنداز روی 4upld کی نمیتونستی توی ساعات شلوغی لینک گرفته از (سرور مجازی یا سایت های مستقیم سازی تورنت) بنداز
بعدش قسمت دوم سوال شما هم میشه این :
شما در نظر بگیر می خوای یه فایلی رو ( 1.4 گیگی اینجا توی عکس) به پارت های 100 مگی تیکه تیکه کنیش خوب راست کلیک بعدشمsplit file
بعد از چند دقیقه بستگی اره به حجم فایل و چند پارت کردنت یه نوتیفیکشن میسازه بالای اکانتت که میگه آره من ساختمش بعدشم میتونی اصل فایل پاک کنی
موفق باشی:n16::n16::n16::n12::n12::n12:

and-roid2
09-01-2016, 13:20
ولی متاسفانه محدود هست

یه طرحی با یکی از دوستان زدیم که پیشنهادی به شاتل بدیم و این طرح دائمی بشه ولی با پرداخت هزینه و .....

پیشنهاد خوبیه. من از طریق سامانه پیشنهاد های شاتل این پیشنهاد رو بهشون دادم به امید اینکه اجرائیش کنند.:n01:

کاربران دیگر هم امیدوارم این پیشنهاد رو به شاتل بدن تا درخواست ها زیاد و تاثیر گذار باشه .

atabie
09-01-2016, 16:10
سلام به همه شاتلی ها
یکی میتونه چند تا فیلم برای هم من هم اممثال من توی شاتل لند آپلود کنه ممنونم

atabie
09-01-2016, 16:27
Ant-Man 2015 3d

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 563ac46_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 415a027_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bab3e27_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7eef7bc_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ba5e585_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b0b8e05_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 747a846_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3248388_87848_32535_3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f7ba822_87848_32535_3
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).part1.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).part2.rar

navid_fo
09-01-2016, 19:44
سلام به همه شاتلی ها
یکی میتونه چند تا فیلم برای هم من هم اممثال من توی شاتل لند آپلود کنه ممنونم
سلام:n18:
سایت تاینی این فیلمای جدید و که مستقیم کرده اگه عضو شاتل هستین که خودتون مستقیم کنین کاری نداره تا چه قد می خواین بیاین بگین به بقیه :n41:
همون وارد اکانت شاتل لندتون بشین مستقیم کنین لینک ها هم که زیر 2 گیگه :n09: مشکلی نخواهد بود

hmd
09-01-2016, 21:43
ولی متاسفانه محدود هست

ایده خیلی خوبه باید ازش حمایت بشه .

IVAN
09-01-2016, 23:00
بله ایده خوبیه که شاتل در نظر گرفته. تا شاید این ملت عاشق دانلود یکم ار حرصشون کم بشه :biggrin:
ولی تو ایران سیاست قیمت گذاری معمولا نزدیک به افتضاحه. میان یه قیمتی در نظر میگیرن که یوزرا پشیمون میشن از استفاده از سرویس!

albertxx
09-01-2016, 23:01
ایده خیلی خوبه باید ازش حمایت بشه .

به شاتل پیشنهاد بدید دائمی کنه

مشابه همون نامه ای که نوشتم
فقط قیمت ندید واسه فضای اختصاص داده شده !! :n02:

albertxx
09-01-2016, 23:02
بله ایده خوبیه که شاتل در نظر گرفته. تا شاید این ملت عاشق دانلود یکم ار حرصشون کم بشه :biggrin:
ولی تو ایران سیاست قیمت گذاری معمولا نزدیک به افتضاحه. میان یه قیمتی در نظر میگیرن که یوزرا پشیمون میشن از استفاده از سرویس!

اینجوری باز خودشون ضرر میکنن
چون کسی خریداری نمیکنه
و اونها هم هزینه اضافه خواهند کرد !! :n02:

atabie
10-01-2016, 08:08
سلام:n18:
سایت تاینی این فیلمای جدید و که مستقیم کرده اگه عضو شاتل هستین که خودتون مستقیم کنین کاری نداره تا چه قد می خواین بیاین بگین به بقیه :n41:
همون وارد اکانت شاتل لندتون بشین مستقیم کنین لینک ها هم که زیر 2 گیگه :n09: مشکلی نخواهد بود

سلام
من میدونم میشه این کار رو کرد ولی متاسفانه اوایل این طرح من ثبت نام کردم الکی برای آزمایش
بعدم ازش اومدم بیرون تا همین چند روز پیش. رفتم که عضو شاتل لند بشم نوشته بود یوزر پسورد
مای شاتل شما داخل سامانه ثبت شده است.
حالا هم ایمیلی که باهاش ثبت نام کردم رو یادم نمیاد هر چقدر هم تو سایت شاتل موضوع رو پی گیری
کردم به نتیجه نرسیدم. برای همین در خواست دادم بچه هایی که فیلمهاشون رو مستقیم کردن لطف کنن
و لینکهای شاتل لندشون رو قبل پاک کردن بزارن ما هم یکمی فیض ببریم .
ممنونم

navid_fo
10-01-2016, 08:17
سلام
من میدونم میشه این کار رو کرد ولی متاسفانه اوایل این طرح من ثبت نام کردم الکی برای آزمایش
بعدم ازش اومدم بیرون تا همین چند روز پیش. رفتم که عضو شاتل لند بشم نوشته بود یوزر پسورد
مای شاتل شما داخل سامانه ثبت شده است.
حالا هم ایمیلی که باهاش ثبت نام کردم رو یادم نمیاد هر چقدر هم تو سایت شاتل موضوع رو پی گیری
کردم به نتیجه نرسیدم. برای همین در خواست دادم بچه هایی که فیلمهاشون رو مستقیم کردن لطف کنن
و لینکهای شاتل لندشون رو قبل پاک کردن بزارن ما هم یکمی فیض ببریم .
ممنونم
تماس بگیر با پشتیبان شاتلی یا تیکت بزن

نمیدونم باز کجا میشه خبر گرفت

atabie
10-01-2016, 08:36
حالا فعلا اگه یک تاپیک ایجاد بشه و بچه هایی که دارن مستقیم میکنن لطف کنن حداقل یک رو یا چند ساعت لینکهای مستقیم شدشون رو
پاک نکنن و بزارن برای دانلود بقیه خیلییییی ممنونشون میشم

awz2
10-01-2016, 13:55
خوب من یه فایل 4 گیگی رو به 2 پارت تقسیم کردم توی 4اپلود بعد از شاتل لند دانلود کردم ولی unzip نمیشه :n35:

آپدیت: درست شد :n26:

navid_fo
10-01-2016, 21:09
خوب من یه فایل 4 گیگی رو به 2 پارت تقسیم کردم توی 4اپلود بعد از شاتل لند دانلود کردم ولی unzip نمیشه :n35:

آپدیت: درست شد :n26:
شاید بعضی موقع به فایل 2 گیگ فیکس گیر بده شاتل لند ولی شما پارت 1 گیگی کنی راحتری خیلی
:n16::n16::n12::n12::n40:

Bensonw3x
11-01-2016, 14:12
حالا بر فرض روز 100 گیگ دانلود کردید کجا میخواید جاش بدید اونوقت ؟ ماشالله هارد قربونش برم زیر 200 تومن گیر نمیاد ! زیاد بخوای طمع کنی از اونور باید پوله هارد پیاده بشی ( مگر اینکه از قشر مرفح جامعه باشید )

albertxx
11-01-2016, 14:29
حالا بر فرض روز 100 گیگ دانلود کردید کجا میخواید جاش بدید اونوقت ؟ ماشالله هارد قربونش برم زیر 200 تومن گیر نمیاد ! زیاد بخوای طمع کنی از اونور باید پوله هارد پیاده بشی ( مگر اینکه از قشر مرفح جامعه باشید )
قبول دارم هارد گرونه
ولی خرید هارد 200 تومانی یعنی قشر مرفه ؟؟؟
تو جامعه ای که با 2 تومان یه ماه نشه زندگی کرد 200 تومان هزینه آنچنان زیادی نیست که بگیم قشر مرفه [emoji4]

هزینه اینترنت و..... رو حساب میکنید دیگه 100 تومان پولی حساب نمیاد
اینترنت که قربونش برم بدون دانلود و.... فقط پیج و تلگرام چک کنی 25 تومان کف کفش میشه
یه ذره هم هزینه اضافه داشته باشید و دانلود کنید 40 50 تومان باید پول نت بدید

دیگه 200 تومان نمیشه مرفه بی درد

اگرچه بنده برای خرد هارد مجبور به کنار گذاشتن بودجه 400 تومانی احتمالا برای خرید 3 ترا هستم
اگرم نشد 530 تومان واسه 4 ترا
ولی خب
پول نیست [emoji3] [emoji16] [emoji16] [emoji20]

Bensonw3x
11-01-2016, 14:31
منظورم روی خرید "تعداد" خرید هارد بود ، مگرنه الان هر کی 1 هارد دمه دستش هست :n02:

mhroozbeh
11-01-2016, 18:46
آقا من الان هر چی میخوام چند تا فیلم بالای یه گیگ اد کنم ازین سایت نمی شه
چکار کنم؟ :n03:

frankval
11-01-2016, 19:11
ولی متاسفانه محدود هست

چند روز پیش متن رو فرستادم.امروز باهام تماس گرفتند و کلی تشکر کردند و گفتند که حتما با واحد مربوطه نظر رو در میان خواهند گذاشت!

یک دقیقه براش وقت بزارید صداهامون بیشتر میشه و دعامون مستجاب!

frankval
11-01-2016, 19:15
من اگه بخوام یه فایل 2 گیگی رو تو شاتلند بزارم برای دانلود قبول نمی کنه.ولی فایل یک گیگی رو قبول می کنه.یه فیلم2 گیگی رو چطور از تاینی مویز تکه میشه کرد؟ یا باید بیخیالش بشم و کم کیفیته رو دانلود کنم؟

frankval
11-01-2016, 19:16

سایت مشکل نداره.فکر کنم سرور شاتلند اجازه نمیده!

navid_fo
11-01-2016, 19:34
من اگه بخوام یه فایل 2 گیگی رو تو شاتلند بزارم برای دانلود قبول نمی کنه.ولی فایل یک گیگی رو قبول می کنه.یه فیلم2 گیگی رو چطور از تاینی مویز تکه میشه کرد؟ یا باید بیخیالش بشم و کم کیفیته رو دانلود کنم؟
سلام
مراجعه شود به

navid_fo
11-01-2016, 19:39
سلام
شما هم به پست بالایی برین برای تیکه تیکه کردن در 4upld بعدش اون تیکه ها مستقیمش کنین
حالا هر سایتی مستقیم میشه زیره 2 گیگش بنداز توی شاتل لند اگه نه 4upld میشه میانجی
:n16::n16::n12::n12:

mhroozbeh
11-01-2016, 21:33
سلام
شما هم به پست بالایی برین برای تیکه تیکه کردن در 4upld بعدش اون تیکه ها مستقیمش کنین
حالا هر سایتی مستقیم میشه زیره 2 گیگش بنداز توی شاتل لند اگه نه 4upld میشه میانجی
:n16::n16::n12::n12:
یه سوال دارم
دو سه تا فایل رو همزمان نمی شه توی سرور اد کرد؟ باید بزاری دونه دونه اد بشه؟

arminkoo
11-01-2016, 21:55
منم اون نامه رو زدم
ولی پیشنهاد هارو به یه صورت دیگه دادم

and-roid2
11-01-2016, 22:10
جواب پیشنهادی که به شاتل دادم:

مشترک گرامی جناب آقای... با سلام و احترامضمن ابراز خرسندی از اینکه عضو خانواده بزرگ شاتل هستید، با توجه به پیشنهاد مطرح شده از طرف جناب‌عالی و پیرو مکالمه تلفنی انجام شده با کارشناس شرکت شاتل در تاریخ 21 دی ماه همان‌گونه که خدمت شما اعلام شد این موارد برای بررسی بیشتر به واحد مربوط انعکاس داده خواهد شد.امید است تا هنگامی که مشترک شاتل هستید از سرویس‌های این مجموعه نهایت رضایت را داشته‌باشید.از اینکه نظرات و پیشنهادات ارزشمند خود را با ما در میان می‌گذارید از شما صمیمانه سپاسگزاریم.با آرزوی موفقیت‌های روزافزون

albertxx
12-01-2016, 00:31
یه سوال دارم
دو سه تا فایل رو همزمان نمی شه توی سرور اد کرد؟ باید بزاری دونه دونه اد بشه؟
تو همون پیج تب جدید باز کن و آپلود کن
10 تا
100 تا
و.....

navid_fo
12-01-2016, 22:21
سلام
به ما هم اینو گفتن

استفاده در سایت شاتل لند برای � ��ماه میباشد که رایگان میباشد. (آذر و دی) پیشنهادی هم که شما ارائه نمودید به شاتل دفتر مرکزی ارئه میگردد تا در صورت موافقت این طرح اجرا گردد.از شما از بابت اینکه به فکر شاتل و حفظ رضایت مندی مشترکین میباشید کمال تشکر را داریم.

and-roid2
13-01-2016, 18:52
امروز هر چی از 4upld ریموت میزنم فایلی اضافه نمیشه.(حجم فایل ها 1-2گیگ هست)

awz2
13-01-2016, 21:00
امروز هر چی از 4upld ریموت میزنم فایلی اضافه نمیشه.(حجم فایل ها 1-2گیگ هست)
منم از 4upld و چند تا سایت فیلم دیگه هم هرچی میزنم اپلود نمیشه

navid_fo
14-01-2016, 09:10
سلام
بله برای منم تا الان که مینویسم هیچی آپلود نمیشه
:n03::n41:

frankval
14-01-2016, 13:39
آقا یه سوال غیر مرتبط:
ظرفیت هارد کامپیوترم چون کم بود تنظیمات idm رو مستقیما گذاشتم روی هارد اکسترنال و مستقیم رو هارد دانلود صورت می گیره.خواستم ببینم اگه روزی 12 ساعت مدام به این صورت دانلود کنم(چراغ هارد دایم چشمک میزنه) آسیبی به هارد نمی رسه؟

alemoazezo
14-01-2016, 13:52
آقا یه سوال غیر مرتبط:
ظرفیت هارد کامپیوترم چون کم بود تنظیمات idm رو مستقیما گذاشتم روی هارد اکسترنال و مستقیم رو هارد دانلود صورت می گیره.خواستم ببینم اگه روزی 12 ساعت مدام به این صورت دانلود کنم(چراغ هارد دایم چشمک میزنه) آسیبی به هارد نمی رسه؟

این کارو نکن من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی رو به همین روش از دست دادم . نمیخوام بترسونمت شایدم چیزی نشه ولی من برام این شکلی از دست رفت مثل شما جا نداشتم رو هارد سیستم زدم آی دی ام مستقیم رو اکسترنال سیو کنه که .....

amir z
14-01-2016, 14:37
سلام
امروز هیچ فایلی نتونستم مستقیم کنم و دانلود کنم!!!
همش پیغام "خطا در درخواست. احتمالا آدرس فایل اشتباه است." میده:n03:

and-roid2
14-01-2016, 17:03
امروز مشکل خاصی ندارم و ریموت با موفقیت انجام میشه.

hassan_sia
14-01-2016, 17:49
منم امروز نمی تونم فایل ریموت کنم یا پیغام خطا میده یا کلا ریموت نمیشه ساین اوت هم کردم درست نشد :n28:

ultrasahand
14-01-2016, 23:22
سلام دوستان این اولین پست من در این بحث هست، شما باعث شدید شاتل بگیرم
خواستم بگم که من هنوز دارم یوتوب ریموت میکنم و مشکلی ندارم جز اینکه سرعت آپلود شاتللند انقدر پایینه که برای یهه کلیپ 300 مگی من تب رو برای 1 ساعت باز نگه میدارم

campuzlit
14-01-2016, 23:24
کلا سرعت ریموت فایل خیلی پایین اومده و اکثر اوقات هم یا خطا میده یا آپلود نمیشه. چون ترافیک روی سرورش زیاد هست.

اصلا هم مدیریت درستی نداره. حتی شده اشتباها فایلی رو برام دو بار آپلود کرده. دقیقا یک فایل. حالا شما فرض کنید از سایت های معروف که اکثرا فیلم و سریال دانلود می کنن چند فایل مشابه روی سرور شاتل آپلود شده و چقدر به خاطر مدیریت ناصحیح فشار روش میاد.

قطعا اگه بخوان این طرح رو به هر طریقی ( رایگان یا پولی) ادامه بدن باید یه فکری به حالش بکنن. چند روزه می خوان چند تا فایل آپلود کنم اعصابم خورد کرده آپلود نمی شه.
اوایل ماه خیلی بهتر بود یک ساعته 50 گیگ آپلود می شد.

albertxx
14-01-2016, 23:54
کلا سرعت ریموت فایل خیلی پایین اومده و اکثر اوقات هم یا خطا میده یا آپلود نمیشه. چون ترافیک روی سرورش زیاد هست.

اصلا هم مدیریت درستی نداره. حتی شده اشتباها فایلی رو برام دو بار آپلود کرده. دقیقا یک فایل. حالا شما فرض کنید از سایت های معروف که اکثرا فیلم و سریال دانلود می کنن چند فایل مشابه روی سرور شاتل آپلود شده و چقدر به خاطر مدیریت ناصحیح فشار روش میاد.

قطعا اگه بخوان این طرح رو به هر طریقی ( رایگان یا پولی) ادامه بدن باید یه فکری به حالش بکنن. چند روزه می خوان چند تا فایل آپلود کنم اعصابم خورد کرده آپلود نمی شه.
اوایل ماه خیلی بهتر بود یک ساعته 50 گیگ آپلود می شد.
با توجه به علاقه جوانان ایرانی به دانلود این مشکل کاملا طبیعی هست
بنده در طی ایمیلی که به شرکت شاتل در مورد دائمی شدن این طرح دادم یک طرحی اضافه تر ارائه دادم مبنی بر اینکه بخشی جدا با قابلیت اشتراک گذاری فایل های کاربران قرار داده بشه تا کاربران هر فایلی رو که دوست دارن به اشتراک بزارن اونم تو زیربخش های فیلم سریال نرم افزار بازی و.....
اینجوری نیاز اکثر کاربران برطرف میشه و لزومی به ریموت صدباره یه فایل نیست

اگرم به شاتل ایمیل میزنید واسه دائمی شدن این طرح این بخش رو هم پیشنهاد بدید

IVAN
15-01-2016, 00:52
با توجه به علاقه جوانان ایرانی به دانلود این مشکل کاملا طبیعی هست
بنده در طی ایمیلی که به شرکت شاتل در مورد دائمی شدن این طرح دادم یک طرحی اضافه تر ارائه دادم مبنی بر اینکه بخشی جدا با قابلیت اشتراک گذاری فایل های کاربران قرار داده بشه تا کاربران هر فایلی رو که دوست دارن به اشتراک بزارن اونم تو زیربخش های فیلم سریال نرم افزار بازی و.....
اینجوری نیاز اکثر کاربران برطرف میشه و لزومی به ریموت صدباره یه فایل نیست

اگرم به شاتل ایمیل میزنید واسه دائمی شدن این طرح این بخش رو هم پیشنهاد بدید

من از شاتل سرویس ندارم ولی در تکمیل پیشنهاد شما؛
شاید تا حالا از سایت virustotal استفاده کردین. این سایت مجموعه بزرگی از آنتی ویروس ها رو داره و وقتی شما فایلی رو بخوایین اسکن کنین اگه قبلا اون فایل در سرور سایت موجود باشه به شما پیام میده که " آیا تمایل دارین نتایج قبلیو ببینین -که سریعتره- یا اسکن جدید بشه".
این سایت با استفاده از الگوریتم هایی مثل sha1 یا sha256 و... مقدار hash فایلو به دست میاره. دقت این مقدار از الگوریتم md5 به بعد خیلی بالاتر رفته و تقریبا میشه گفت درصد خطاش صفره (حتی هش خود الگوریتم md5 هم خطای پایینی داره). یعنی نیاز نیس که نام یا پسوند فایل یکی باشه اگه مقدار hash اونها یکی باشه یعنی بیت به بیت فایلها مشابه هستن.
تا اینجا تشابه فایلها حل میشه. یه قسمت تکمیلی هم این میتونه باشه که اگه فایلی رو یوزر x داشت و میخواست پاک کنه ولی هم زمان یوزر y قبلا اونو به پنل خودش اضافه کرده بود فقط فایل از لیست یوزر x پاک بشه نه از سرور (طبیعتا)!
شاتل سرعت اینترنت خوبی داره و من با هاست خارجی تا 40 مگابایت بر ثانیه هم رو سرور موجود تو دیتاسنترش آپلود کردم. اگه سخت افزار سرورای شاتل لند مناسب باشه فکر نکنم دیگه کندی قابل محسوسی رو کاربر ببینه!

arminkoo
15-01-2016, 02:00
سلام .امروز ریموتشون خراب بود ؟؟؟ فکر کنم به خاطر فشاری که به سرور داره میاده.
کاشکی سریع تر پولی بشه تا امثال بعضی های که تو همین تایپک هم هستن 1 ترا 750 گیگ نتونن دانلود کنن .چون کلا سیستمه مفت باشه کوفت باشرو پیش گرفتن
اقا اگه پولی بشه دیگه مشکلات حل میشه

noisymind
15-01-2016, 13:16
سلام. ببخشید من متوجه رایگان بودن نشدم. یعنی الان استفاده از سرویس آپلود ( فقط مستقییم کردن لینک ها ) رایگان هست ؟ یا اگه از اون سایتهایی که شاتل میگه ( مثل همین شاتل لند) اون لینکهای مستقییم رو دانلود کنیم هم جز ترافیک حساب نمیشه؟

ultrasahand
15-01-2016, 14:21
این طرح برای همیشه رایگان نمی مونه، سایت شاتل لند هم پولی نمی کنن! بعد این ماه ترافیک استفاده از شاتل لند رو نصف یا یک سوم می کنند ... مثل دانلود شبانه پارس انلاین

albertxx
15-01-2016, 14:36
این طرح برای همیشه رایگان نمی مونه، سایت شاتل لند هم پولی نمی کنن! بعد این ماه ترافیک استفاده از شاتل لند رو نصف یا یک سوم می کنند ... مثل دانلود شبانه پارس انلاین
شما چرا جوش میزنی که پولی نمیکنن؟؟؟
چی تو جیب جنابعالی میره؟؟؟

حالا بزار طرح ها که ارائه شد ببینیم چی میشه

albertxx
15-01-2016, 14:39
سلام. ببخشید من متوجه رایگان بودن نشدم. یعنی الان استفاده از سرویس آپلود ( فقط مستقییم کردن لینک ها ) رایگان هست ؟ یا اگه از اون سایتهایی که شاتل میگه ( مثل همین شاتل لند) اون لینکهای مستقییم رو دانلود کنیم هم جز ترافیک حساب نمیشه؟
هر دو رو که گفتید رایگانه
شما لینک مستقیم رو ریموت کنید توی شاتل لند
بعد دانلود کنید
حجمی هم ازتون کم نمیکنه

ultrasahand
15-01-2016, 15:37
شما چرا جوش میزنی که پولی نمیکنن؟؟؟
چی تو جیب جنابعالی میره؟؟؟

حالا بزار طرح ها که ارائه شد ببینیم چی میشه

خخخخخ اینا که دنبال راحت تر دانلود کردن ما نیستند ... دنبال پول در آوردنن
قبلا این طوری بوده که گفتم
محاسبه نیم‌بهای هزینه ترافیک اینترنت کاربران شاتل برای سایت‌های شاتل‌لند و فیلیمو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

albertxx
15-01-2016, 15:46
خخخخخ اینا که دنبال راحت تر دانلود کردن ما نیستند ... دنبال پول در آوردنن
قبلا این طوری بوده که گفتم
محاسبه نیم‌بهای هزینه ترافیک اینترنت کاربران شاتل برای سایت‌های شاتل‌لند و فیلیمو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتفاقا از همون راه هم پول در میارن
به جای فروش ترافیک و دانلود مشترک
هزینه فضای شاتل لند رو میگیرن
مثلا 30 40 تومان در ماه و...
اینجوری بیشتر از ترافیک مصرفی درآمد زایی دارن
چون من خودم اگه این طرح نباشه دانلود نمیکنم پس ریالی هم بابت خرید حجم نمیریزم تو جیبشون
ولی با این طرح پول خرید فضا میدم

ultrasahand
15-01-2016, 16:46
اتفاقا از همون راه هم پول در میارن
به جای فروش ترافیک و دانلود مشترک
هزینه فضای شاتل لند رو میگیرن
مثلا 30 40 تومان در ماه و...
اینجوری بیشتر از ترافیک مصرفی درآمد زایی دارن
چون من خودم اگه این طرح نباشه دانلود نمیکنم پس ریالی هم بابت خرید حجم نمیریزم تو جیبشون
ولی با این طرح پول خرید فضا میدم

بعد اینایی که 1 ترا تو ماه دانلود می کنند رو یه 30 40 تومن تو ماه قانع می شن؟؟
امیدوارم اینطور که شما بگید باشه ... ولی هر دو مون میدنیم یه رویاست خخخ

albertxx
15-01-2016, 16:51
بعد اینایی که 1 ترا تو ماه دانلود می کنند رو یه 30 40 تومن تو ماه قانع می شن؟؟
امیدوارم اینطور که شما بگید باشه ... ولی هر دو مون میدنیم یه رویاست خخخ
خب بحثم همینه
کسایی که دانلودر باشن هیچوقت واسه دانلودهای حجیم بالای 200 گیگ و.... حجم نمیخرن و یه ریال هم به جیب شاتل نمیریزن
و سعی میکنن شاتل رو دور بزنن
پس پولی هم تو جیب شاتل نمیره

در حالی فروش فضا واسه شاتل به صرفه تر هست

حالا کدوم بهتره؟؟
سیستم حجمی که خب اصولا کسی حجم زیاد نمیخره واسه دانلود و پولی هم نصیب شاتل نمیشه؟؟؟
یا فروش فضا که حداقل یه میزان هزینه ثابت ماهانه به جیب شاتل سرازیر میکنه؟؟؟

هیچی یا حداقل درآمد ثابت؟؟؟

ultrasahand
15-01-2016, 16:56
چرا یک گروه نمی سازید لینک های مستقیم رو توش شیر کنیم !!!!!

hassan_sia
15-01-2016, 17:07

فعلا که نمیشه فایل ریموت کرد از کار افتاده :n35:

amir z
15-01-2016, 17:17
فعلا که نمیشه فایل ریموت کرد از کار افتاده :n35:

سلام
واسه من دیروز خرابی هایی داشت ولی امروز هیچ مشکلی نداره و براحتی لیچ میکنه

noisymind
15-01-2016, 18:32

والا سالها پیش! تو همین فروم یک تاپیکی داشتیم که هر کی هر چی داشت مستقییم میکرد ( تو رپیدباز یا ... ) لینکشو اینجا میذاشت و همه استفاده میکردن ولی اون تاپیک به همون دلیلی که تاپیک دانلود فیلم و موسیقی از فروم حذف شد ، اونم حذف شد!

and-roid2
15-01-2016, 18:33
گروه برای اینکار اماده هست. فعلا منتظریم ببینیم این طرح تمدید میشه یا اینکه برنامه ای براش در نظر میگیرن یا خیر...
این طرح ادامه پیدا کنه یه برنامه ویژه براش دارم. که با سرعت بیشتری میشه فایل از 4upld به شاتل لند انتقال داد!

arminkoo
16-01-2016, 00:05
من هم تلفونی هم میلی بهشون پیشنهاد دادم
ایشالله هرچی خیره پیش بیاد

david848
16-01-2016, 02:45
سلام گفتم این روش رو به دوستان هم یاد بدم اگه شما این عبارت رو داخل گوگل سرچ کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home)site:shatelland.com/upload#/home
گوگل کلی نتیجه میده بهتون که هر کدوم صفحه دانلود یک لینکه که کاربر ها اپلود کردن و اماده شده در اختیار شماست(ولی با توجه به محدودیت ده گیگی احتمال حذفشون زیاده یا اینکه فیلم هایه قدیمی رو پیدا نکنید)
حالا اگه پشت عبارت site اسم لینک مورد نظر رو بنویسید نتایج همون فیلم در سرور شاتل به نمایش در میاد
یه سوالی داشتم از دوستان که ترابایتی دانلود میکنن من ریموت میکنم از حجم ام کم میشه نه اون قد ولی باز م یه مقداری درصدی کم میشه ماله شما هم همینجوریه؟
یکم فرهنگ به خرج بدین خب اینقد دانلود نکنید بابا میخای چه کار کنید همینجوری میکنید ماهه دیگه برمیدارن ولی اگه درست مصرف کنید شاید دایمی بشه
اگه یه نفر پیدا بشه به چروکسی برای ای پی شاتل پیدا کنه که بشه بهش وصل شد میشه کل نت رو رایگان کرد دیگه لازم به انتقال فایل هم نیست در واقع برای این ای پی:

94.168.129.66
یه چیز دیگه که خالی از لطف نیست شاتل بخش فیلمو اضافه کرد
اگه خوشتون اومد تشکر فراموش نشه

Firebirds
16-01-2016, 10:50
سلام گفتم این روش رو به دوستان هم یاد بدم اگه شما این عبارت رو داخل گوگل سرچ کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home)site:shatelland.com/upload#/home
گوگل کلی نتیجه میده بهتون که هر کدوم صفحه دانلود یک لینکه که کاربر ها اپلود کردن و اماده شده در اختیار شماست(ولی با توجه به محدودیت ده گیگی احتمال حذفشون زیاده یا اینکه فیلم هایه قدیمی رو پیدا نکنید)
حالا اگه پشت عبارت site اسم لینک مورد نظر رو بنویسید نتایج همون فیلم در سرور شاتل به نمایش در میاد
یه سوالی داشتم از دوستان که ترابایتی دانلود میکنن من ریموت میکنم از حجم ام کم میشه نه اون قد ولی باز م یه مقداری درصدی کم میشه ماله شما هم همینجوریه؟
یکم فرهنگ به خرج بدین خب اینقد دانلود نکنید بابا میخای چه کار کنید همینجوری میکنید ماهه دیگه برمیدارن ولی اگه درست مصرف کنید شاید دایمی بشه
اگه یه نفر پیدا بشه به چروکسی برای ای پی شاتل پیدا کنه که بشه بهش وصل شد میشه کل نت رو رایگان کرد دیگه لازم به انتقال فایل هم نیست در واقع برای این ای پی:
94.168.129.66

من نتوستم کاستم سرچ کنم روی یه کلید واژه معروف مثل Ganool یه کاستوم سرچ بده، ببینم چه طوری کاستوم سرچ رو انجام دادی

david848
16-01-2016, 12:45
من نتوستم کاستم سرچ کنم روی یه کلید واژه معروف مثل Ganool یه کاستوم سرچ بده، ببینم چه طوری کاستوم سرچ رو انجام دادی
شما که با کاستوم سرچ اشنایی چرا اخهه
چون اسم فایل در شاتل لند یه چیز دیگه که حالت الگوریتمی داره درج میشه به عنوان مثال safd785f86ASDAHJFAS8F9DS6F97F6ABD
شما باید عبارت رو به شکل کلی تر در داخل ** قرار بدین مثل *MKV*
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*mkv*+site:shatelland.com/upload%23/home&biw=1366&bih=643&filter=0#q=*taxi*+site:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2Ffiles
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*mkv*+site:shatelland.com/upload%23/home&biw=1366&bih=643&filter=0
اگه نتیجه نداد خودنون یکم با ابزار ور برین درست میشه مثلا بین عبارات از +و=و/ استفاده کنید که نتیجه سرچ تغییر کنه
خدایش اون ایده گروه هم خوبه اگه طرح ادامه پیدا کرد لطفا لینک رو هم عمومی کنید تا بتونیم جوین بدیم

M0hsen3D
16-01-2016, 19:38
عملا از ساعت های 5 6 به بعد دیگه اپلودر شاتل کار نیمیکنه! اما صبح سرعتش عالیه.

arminkoo
16-01-2016, 23:08
عملا از ساعت های 5 6 به بعد دیگه اپلودر شاتل کار نیمیکنه! اما صبح سرعتش عالیه.
1000 گفته شده به علت این که بعضی از دوستان بی جنبه که داخل همین تاپیک هستن ترابایتی دانلود میکنن و سرعت شبکه با کندی مواجه میشه
پولی بشه دیگه باید برن لنگ بندازن

Firebirds
16-01-2016, 23:40
شما که با کاستوم سرچ اشنایی چرا اخهه
چون اسم فایل در شاتل لند یه چیز دیگه که حالت الگوریتمی داره درج میشه به عنوان مثال safd785f86ASDAHJFAS8F9DS6F97F6ABD
شما باید عبارت رو به شکل کلی تر در داخل ** قرار بدین مثل *MKV*
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*mkv*+site:shatelland.com/upload%23/home&biw=1366&bih=643&filter=0#q=*taxi*+site:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2Ffiles
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*mkv*+site:shatelland.com/upload%23/home&biw=1366&bih=643&filter=0
اگه نتیجه نداد خودنون یکم با ابزار ور برین درست میشه مثلا بین عبارات از +و=و/ استفاده کنید که نتیجه سرچ تغییر کنه
خدایش اون ایده گروه هم خوبه اگه طرح ادامه پیدا کرد لطفا لینک رو هم عمومی کنید تا بتونیم جوین بدیم

جواب نمیده متاسفانه، دیگه از کاستوم سرچ *mkv* ای که شما تعریف کردی که عمومی تر نداریم، برای همین کاستوم سرچ 5 تا ریزالت بیشتر نیاورده
این یعنی اینکه یا فایل mkv ای روی شاتل لند نیست که بعیده
یا اینکه دسترسی robot گوگل جهت اضافه کردن فایل های آپلود شده به صورت دیفالت بسته شده....
ولی با این حال بازم ممنون، ایده خلاقانه ای بود.

M0hsen3D
16-01-2016, 23:41
1000 گفته شده به علت این که بعضی از دوستان بی جنبه که داخل همین تاپیک هستن ترابایتی دانلود میکنن و سرعت شبکه با کندی مواجه میشه
پولی بشه دیگه باید برن لنگ بندازن
خیلی بده واقعا این اوضاع...
همیشه باید خیلی های دیگه تاوان یه عده رو بدن که همیشه کارشون پیدا کردن نت مفت و شروع به ترابایتی آرشیو کردنه.... یه ویدیو 300 400 مگی به با سرعت من تو 3 4 دقیقه کمتر دانلود میتونم بکنم اپلودر به زور تو 1 1:30 ساعت اپلود میکنه....

ultrasahand
17-01-2016, 20:18
من کلا برای آموزش های یوتوب و چندتا سریال که هفته ای میان می خوام ولی این اصلا بدرد نمی خوره ... کلا یه حرکت تبلیغاتی بود به کیفیت ارزش نمی دند
بازی layers of fear سرویس کرد تا آپلود بشه

navid_fo
17-01-2016, 22:23
من از شاتل سرویس ندارم ولی در تکمیل پیشنهاد شما؛
شاید تا حالا از سایت virustotal استفاده کردین. این سایت مجموعه بزرگی از آنتی ویروس ها رو داره و وقتی شما فایلی رو بخوایین اسکن کنین اگه قبلا اون فایل در سرور سایت موجود باشه به شما پیام میده که " آیا تمایل دارین نتایج قبلیو ببینین -که سریعتره- یا اسکن جدید بشه".
این سایت با استفاده از الگوریتم هایی مثل sha1 یا sha256 و... مقدار hash فایلو به دست میاره. دقت این مقدار از الگوریتم md5 به بعد خیلی بالاتر رفته و تقریبا میشه گفت درصد خطاش صفره (حتی هش خود الگوریتم md5 هم خطای پایینی داره). یعنی نیاز نیس که نام یا پسوند فایل یکی باشه اگه مقدار hash اونها یکی باشه یعنی بیت به بیت فایلها مشابه هستن.
تا اینجا تشابه فایلها حل میشه. یه قسمت تکمیلی هم این میتونه باشه که اگه فایلی رو یوزر x داشت و میخواست پاک کنه ولی هم زمان یوزر y قبلا اونو به پنل خودش اضافه کرده بود فقط فایل از لیست یوزر x پاک بشه نه از سرور (طبیعتا)!
شاتل سرعت اینترنت خوبی داره و من با هاست خارجی تا 40 مگابایت بر ثانیه هم رو سرور موجود تو دیتاسنترش آپلود کردم. اگه سخت افزار سرورای شاتل لند مناسب باشه فکر نکنم دیگه کندی قابل محسوسی رو کاربر ببینه!
سلام
مرسی از اطلاعات مفیدتون که به اشتراک گذاشتین
:n12::n12::n12::n16:
من سرور خارجی تا 110 مگ بر ثانیه هم مستقیم کردم شما ساعت 7 تا 12 ظهر یه امتحانی بکن سرعتش خیلی خوبه :n10::n09:
:n16:

atabie
18-01-2016, 16:38
الان ساعت 16.40 صلا چیزی رو آپلود نمیکنه فقط میچرخه الکی:n03::n03:

frankval
18-01-2016, 16:41
الان ساعت 16.40 صلا چیزی رو آپلود نمیکنه فقط میچرخه الکی:n03::n03:

شاتلند مرد از بس که جان نداشت!

hassan_sia
18-01-2016, 17:25
من اعتراف میکنم تو این 20 روزه حدود 250 گیگ فیلم ریموت و دانلود کردم حاج رسول رستگاری منم :n02:

atabie
18-01-2016, 17:28
[QUOTE=hassan_sia;8777166]من اعتراف میکنم تو این 20 روزه حدود 250 گیگ فیلم ریموت و دانلود کردم حاج رسول رستگاری منم :n02:[/QUOTE
داداش یک چند تا لینک به ما هم بده
ما که هرچی میخوایم آپ کنیم فقط میچرخه:n03::n03:

albertxx
18-01-2016, 17:37
یعنی نفس سرورها رو گرفتن تو این مدت رایگان :|

atabie
18-01-2016, 18:32
یکی بالاخره آپ شد دوستان اگه خواستن دان کنن
San Andreas (2015) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3d[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_fo
18-01-2016, 20:52
سلام
منم سعی می کنم تا فایل های عامه پسند تر رو بزارمش فقط انتظار نداشته باشین همیشه اونجا باشه :n41:
فیلم Bridge.of.Spies.2015.1080p.6CH.ShAaNiG

سریال John.Adams

فیلم Legend.2015.1080p.6CH.ShAaNiG

شهرزاد 13 فول اچ دی

فیلم Spectre.2015.1080p.6CH.ShAaNiG

TranceaweSome
18-01-2016, 22:36
دوستان یکی میشه برا من توضیح بده؟الان کسانی که شاتل دارن میتونن رایگان از شاتل لند دانلود کنن؟ با مخصوص تعرفه های خاصی هست
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

medax
18-01-2016, 22:46
دوستان یکی میشه برا من توضیح بده؟الان کسانی که شاتل دارن میتونن رایگان از شاتل لند دانلود کنن؟ با مخصوص تعرفه های خاصی هست
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

بله دوست عزیز. استفاده از سایت شاتل لند و آپلود و دانلود در آن برای تمامی کاربران شاتل ، رایگان است. البته آذر ماه بود که تا پایان دی تمدید شد، فعلا معلو م نیست دوباره تمدید بشه یا نه.

TranceaweSome
18-01-2016, 23:57
بله دوست عزیز. استفاده از سایت شاتل لند و آپلود و دانلود در آن برای تمامی کاربران شاتل ، رایگان است. البته آذر ماه بود که تا پایان دی تمدید شد، فعلا معلو م نیست دوباره تمدید بشه یا نه.
ممنون
سوال دیگه ای هست اینه که اگه نخواد تمدید بشه پولی میشه؟تعرفش معلوم نیست؟

campuzlit
19-01-2016, 00:12
ممنون
سوال دیگه ای هست اینه که اگه نخواد تمدید بشه پولی میشه؟تعرفش معلوم نیست؟

نه هیچی معلوم نیست. ولی به نظر من دیگه رایگان نخواهد بود. چون خودشون هم فهمیدن که تو مدت رایگان چقدر فشار به سرور اومده. حتی در ساعات بعداظهر به زور فایلا آپلود می شن.

معقولانه است که با گرفتن تعرفه ماهیانه و محدود کردن حجم آپلود وضعیت رو از این حالت خارج کنن.

david848
19-01-2016, 01:03
مرسی از دوست عزیزی که فیلم 007 رو اپلود کردی تو رو خدا حذف نکن تا فردا صبح
مورد دیگه ای که هست نمیدونم برا همه بدین شکلع یا نه من چند سال پیش هر چی وب گردی میرکردم حجم ام تموم نمیشد تازه یه مقدار برا دوره بعد هم میرفت اما الان پنج گیگ در ماه مصرف میشه معمولا قبول دارم سنگین شدن سایت های مختلف تاثیر داره ولی نه تا این حد
من این مشکل رو حل کردم به این شکل که یک گیگ اینترنت ایرانس ماهانه اش میشه 4 تومن الان و همون یه گیگ هرچی استفاده میکنم تموم نمیشه و جایگزین شاتل کردم بعد تموم شدن حجمی که خود شاتل بهک=م میده واقعا به صرفه تره به دوستان هم توصیه میکنم
یه سوال داشتم سایتی رو میشناسید که بشه پایان نامه های دانشکده های علوم پزشکی دانشگاه های معتبر رو ازش بگیریم کارم لنگه کمک کنید لطفا

david848
19-01-2016, 01:06
سلام لینک سریال شیم لس قسمت دوم فصل شیش 720p تا فردا صبح ساعت 9 نگه اش میدارم

navid_fo
20-01-2016, 00:38
سلام
اینم مستند فوق العاده سیاره یخ زده
با حجم تقریبی 30 گیگ

اینم لینک توضیحات و نمره های کسب شده :

این هم لینک دانلود از شاتل لند :

atabie
20-01-2016, 07:44
امروز روز آخره منم چند تا فیلم بزارم شاید کسی خواست بدانلوده:n01::n01:
Jump.Street.2012.hd 701 m

Jump.Street.2014.1080p 2g

Up.2009.1080p.3D 1.7 g

Focus.2015.1080p 2g

Goosebumps 2015 3d 2g

فعلا همینها باشه :n01:

befermatooo
20-01-2016, 09:14
دوستان اگه لینک فیلم دارید بزارید تا ما هم دانلود کنیم تا روز اخری

navid_fo
20-01-2016, 12:53
سلام
اینم فیلم بلک مس 8 گیگی داغه داغه تازه از تنور در اومده
بفرما

:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:

vampireXZX
20-01-2016, 13:25
دو هفتس فهمیدم رایگاانه تو این دو هفته 350 گیگ دانلود کردم:n19:

navid_fo
20-01-2016, 13:32
دو هفتس فهمیدم رایگاانه تو این دو هفته 350 گیگ دانلود کردم:n19:
سلام
"من دیگه جا ندارم" گفته شده توسط پی سی من لب تاپ خواهرم اونیکی پی سی پی سی سره کار پی سی های همکاران چون شیر هسیتم از هارد اونا استفاده میشه هارد 1 و 2 اکسترنالم 2 ترایی ها میگم پی سی دایی کوچیکه و دیگر هیچ
:n09::n10:

atabie
20-01-2016, 13:36
فیلم Ted_2_2015 1080P 2/5 G

فیلم The.Final.Girls.2015.720p
:n01::n01::n16::n16:

atabie
20-01-2016, 13:41
سلام
"من دیگه جا ندارم" گفته شده توسط پی سی من لب تاپ خواهرم اونیکی پی سی پی سی سره کار پی سی های همکاران چون شیر هسیتم از هارد اونا استفاده میشه هارد 1 و 2 اکسترنالم 2 ترایی ها میگم پی سی دایی کوچیکه و دیگر هیچ
:n09::n10:
من که تازه تونستم به شاتلی ها بیوندم کلا با امروز شد 2 روز فقط هم از صبح تا 1 ظهر خوبه بعد کند میشه
دیر رسیدم :n22::n22:

navid_fo
20-01-2016, 13:49
من که تازه تونستم به شاتلی ها بیوندم کلا با امروز شد 2 روز فقط هم از صبح تا 1 ظهر خوبه بعد کند میشه
دیر رسیدم :n22::n22:
سلام
نه کند نمیشه شما تنظیم idm ( اگه باهاش دان می کنی ) رو باید روی 16 کانشکن بزاری برای هر دانلودت

atabie
20-01-2016, 14:11
سلام
نه کند نمیشه شما تنظیم idm ( اگه باهاش دان می کنی ) رو باید روی 16 کانشکن بزاری برای هر دانلودت
نه آپلود رو میگم الان یک فایل 300 مگی رو یک نیم ساعته آپ هنوز نکرده :n03::n03:
وقتی داره آپ میکنه مشکلی داره هم زمان فتیلی رو هم دان کنی از شاتلند باعث کندی آپ میشه؟؟

david848
20-01-2016, 14:26
فیلم فوق اعاده Inception.2010.1080p.x265.

david848
20-01-2016, 14:29
سلام
اینم فیلم بلک مس 8 گیگی داغه داغه تازه از تنور در اومده
بفرما

:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:

دوستان اگه لینک فیلم دارید بزارید تا ما هم دانلود کنیم تا روز اخری

سلام
اینم مستند فوق العاده سیاره یخ زده
با حجم تقریبی 30 گیگ

اینم لینک توضیحات و نمره های کسب شده :

این هم لینک دانلود از شاتل لند :

سلام کدوم قسمت هاش قشنگتره ؟همشو نمیرسم دان کنم

vampireXZX
20-01-2016, 14:37
آقا فیلم inception رلیز adit کسی داره ی لینک ازش بده این روز آخر اینم دانلود کنیم؟!

vampireXZX
20-01-2016, 14:39
نه آپلود رو میگم الان یک فایل 300 مگی رو یک نیم ساعته آپ هنوز نکرده :n03::n03:
وقتی داره آپ میکنه مشکلی داره هم زمان فتیلی رو هم دان کنی از شاتلند باعث کندی آپ میشه؟؟

برای آپلود از ساعت 12:45 شب تا 9 صبح سرعت عالیه بقیه ساعتا خیلی داغونه اصلا آپلود نمیکنه شبا هر 1 گیگو تو 4 دقیقه ریموت میکنه!

and-roid2
20-01-2016, 14:44
No.Escape.2015

navid_fo
20-01-2016, 21:35
سلام کدوم قسمت هاش قشنگتره ؟همشو نمیرسم دان کنم
سلام
ببخشید دیر شدش
یکی فیلمه یکی سریال مستنده هر کدوموش یه جوری قشنگه

navid_fo
20-01-2016, 21:52
سلام
اینم بازی جدیده شاتله بازی می کنین بچه ها؟!:n13:

TranceaweSome
20-01-2016, 22:34
سلام
اینم بازی جدیده شاتله بازی می کنین بچه ها؟!:n13:

فردا مشخص میشه دانلود رایگان از شاتل لند وضعیتش چی میشه؟

mhroozbeh
20-01-2016, 23:03
چقدر سخته این لحظات آخر
من زیاد استفاده نکردم در حد 100 گیگ کل دو ماه
شاید اگه کلا رایگان بود کل سال هم 100 گیگ دانلود نمی کردم
در کل قول میدادم پسر خوبی باشم:n03: :n02:
ولی خدا خیرشون بده کاش که دوباره ازین کارا بکنن
انشا الله
خدا پهنای باندشون رو بی نهایت کنه :n01:

mhroozbeh
20-01-2016, 23:07
اینم برای آخر کار بگیرید
یه بازی قشنگ کامپیوتر

- - - Updated - - -

اینم یه آلبوم قشنگ پیانو

befermatooo
21-01-2016, 00:17
خوب من که در لحظات پایانی مجدد ویندوز 10 رو دانلود کردم تا عفده نشه رو دلم این لحظات :n02:

دوستان راهی هست از این movieland دانلود کنیم فیلماشو ؟ چون موقع پخش IDM دانلود نمیکنه !

البته متاسفانه فیلماش کیفیت جالبی ندارن و فکر نکنم نیازی به دانلودشون باشه . پس اون قضیه دانلود کنسل شد همین الان :n31:

albertxx
21-01-2016, 00:27
تموم شد رفت پی کارش ...
:n01:

تا دوره بعدی خدانگهدار دانلود رایگان ...:n02:

Royce
21-01-2016, 11:44
کاربران اینترنت پرسرعت شاتل می‌توانند بدون مصرف ترافیک و به صورت نیم بها از وب سایت فیلم به مدت یک ماه تا پایان بهمن 1394 استفاده نمایند.
اینو تو سایت شاتل لند نوشته.منظورش از بدون مصرف ترافیک و به صورت نیمبها چیه؟اگه ترافیک حساب نمیشه پس دیگه نیم بهاش چیه؟!!!ما که نفهمیدیم:n13:

and-roid2
21-01-2016, 11:50
خسته نباشن.اولش اطلاعیه میزنن که ترافیک از مووی لند رایگانه. بعد از چند ساعت اعلام میکنن نیم بها شده....:n15:

david848
21-01-2016, 17:25
سلام من یه پورت باز روی سایت مای شاتل پیدا کردم دوستانی که اطلاعات شبکه ی خوبی دارن بیاین همکاری کنیم یه فری نت جور کنیم

navid_fo
21-01-2016, 20:13
خسته نباشن.اولش اطلاعیه میزنن که ترافیک از مووی لند رایگانه. بعد از چند ساعت اعلام میکنن نیم بها شده....:n15:
آره خوب شد عکس گرفتم باز بعدا شاکی میشدن میگفتن نه کی ما؟ :n02:
خوف کردن سره شاتل لند گفتن سره مو وی هم سرمون میادش یه هو سرورامون به ... میره :n09:

Doublex
22-01-2016, 03:19
یعنی دوستان الان هم دانلود از شاتل لند رایگانه ؟ کم نمیکنه حجم ؟

vampireXZX
22-01-2016, 03:50
یعنی دوستان الان هم دانلود از شاتل لند رایگانه ؟ کم نمیکنه حجم ؟

تموم شد تا دیشب رایگان بود الان فقط ترافیک مووی لند نیم بها حساب میشه

arminkoo
22-01-2016, 22:55
دوستان من میگم همگی بیاین جمع شیم و یه نامه بدیم که این طرح و دوباره بزارن ولی پولیش کنن .100% شاتل جواب نمیده ولی اگه 5 6 مرتبه بزاریم زیر پیست وزیر تو کلوب فک کنم اوکی میشه
کسی از دوستان میتونه یه نامه خوب بنویسه؟؟

albertxx
22-01-2016, 22:59
دوستان من میگم همگی بیاین جمع شیم و یه نامه بدیم که این طرح و دوباره بزارن ولی پولیش کنن .100% شاتل جواب نمیده ولی اگه 5 6 مرتبه بزاریم زیر پیست وزیر تو کلوب فک کنم اوکی میشه
کسی از دوستان میتونه یه نامه خوب بنویسه؟؟
زیر پست وزیر؟؟؟
چه ربطی به وزیر داره؟؟

شما طرحش رو به شاتل بفرستید
شاید دائمی و پولی شد
صفحات قبل دوستان گذاشتن
تو پست انتقادات سایت شاتل

arminkoo
22-01-2016, 23:47
زیر پست وزیر؟؟؟
چه ربطی به وزیر داره؟؟

شما طرحش رو به شاتل بفرستید
شاید دائمی و پولی شد
صفحات قبل دوستان گذاشتن
تو پست انتقادات سایت شاتل

همین خود شما یکی از کسایی بودی که ترابایتی دانلود کردی

albertxx
23-01-2016, 00:09
همین خود شما یکی از کسایی بودی که ترابایتی دانلود کردی
میتونی ثابت کنی ترابایتی دانلود کردم؟؟؟
و اگه ثابت نشد معذرت خواهی کنی بابت تهمت؟؟

مرد مومن من هارد ندارم تا دانلود کنم
شاید 50 گیگم دانلود نکردم!!!

این طرحم دائمی بشه بعد عید شاید استفاده کردم و هارد خریدم

پس وقتی در مورد چیزی اطلاعی نداری تهمت نزنید...

Doublex
23-01-2016, 00:15
حقا به شما هیچی نیومده ... جوری هول میزنید طرف شاکی میشه هیچی دم دستتون نمیزاره :n22:

david848
23-01-2016, 08:26
بهترین حالت اینه که کامل رایگان باشه ولی محدودیت اپلود مثلا چهل گیگ در ماه باشه

Sent from my G610 using Tapatalk