مشاهده نسخه کامل
: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
من میگم پولی باشه فضا رو اجاره ماهانه بدن .
ولی محدود مثلا 50 گیگ در ماه.
من توی این طرح 50 گیگ نتونستم دانلود کنم زیاد هم اومد
امیدوترم یک تعیین تکلیف بکنن برای شاتلند
campuzlit
23-01-2016, 12:32
من کاری ندارم این طرح رو دوباره میزارن یا نه. پولی میشه یا محدود میکنن یا هر چیز دیگه ای....
فقط نمی دونم بعضی ها چرا تیریپ روشن فکری بر می دارن و میان میگن یه سری افراد بی جنبه کلی دانلود می کنن و چند تا هارد پر می کنن.
باید بدونن که وضعیت اینترنت کشور دلیل اصلی این وضعیت هست، اگه ایران هم مثل اکثر کشورها بود و ملت همیشه دنبال حجم اینترنت نبودن وضعیت این نبود. همچنین این شرکت های اینترنتی کلی سر ملت کلاه میذارن و این اینترنت بی خودشون رو با فلان قدر به ملت میفروشن و تازه همیشه طلبکارم هستن.
پس وقتی یه همچین طرح رایگانی میذارن باید تا میشه از سرورشون کار کشید تا شاید اندکی جبران این چیزی که به نام اینترنت به ملت میندازن بشه.
arminkoo
23-01-2016, 13:37
حقا به شما هیچی نیومده ... جوری هول میزنید طرف شاکی میشه هیچی دم دستتون نمیزاره :n22:
افراد بی جنبه زیاده
دله بازی در میارن
arminkoo
23-01-2016, 13:42
من کاری ندارم این طرح رو دوباره میزارن یا نه. پولی میشه یا محدود میکنن یا هر چیز دیگه ای....
فقط نمی دونم بعضی ها چرا تیریپ روشن فکری بر می دارن و میان میگن یه سری افراد بی جنبه کلی دانلود می کنن و چند تا هارد پر می کنن.
باید بدونن که وضعیت اینترنت کشور دلیل اصلی این وضعیت هست، اگه ایران هم مثل اکثر کشورها بود و ملت همیشه دنبال حجم اینترنت نبودن وضعیت این نبود. همچنین این شرکت های اینترنتی کلی سر ملت کلاه میذارن و این اینترنت بی خودشون رو با فلان قدر به ملت میفروشن و تازه همیشه طلبکارم هستن.
پس وقتی یه همچین طرح رایگانی میذارن باید تا میشه از سرورشون کار کشید تا شاید اندکی جبران این چیزی که به نام اینترنت به ملت میندازن بشه.
اخه کجا ی دنیا شا فیلم 2015 رایگان دانلود میکنه ؟!
کجای دنیا نرم افزار 999 $ رایگان دانلود میکنه ؟!
کجای دنیا سریال رو رایگان دانلود میکنن ؟!
کجای دنیا بازی رو رایگان دانلود میکنن ؟!
شما باید پول بدین .مفت مفت دارید دانلود میکنید بعد طلبکار هم هستین میگید باید این طرح و بزاره
اگه ایران کپی رایت داشت شرط میبندم خود شما نمیتونستین بیشتر از 10 گیگ در ماه مصرف کنید واسه هر فیملی باید دلار خرج کنید واسه هر اپیزود باید فلان دلار بدید و................................................ ...
من میگم آقا این طرج باید برای عید دوباره شاتل راه بندازه .. چون هم ملت سفرن هرکی خونه اش ناچارن موندگاره یه حالی ببره ..
ولی اصلا دوست ندارم محدودیت بزاره شاتل .. محدودیت یعنی آغاز شارلاتان بازی سرویس دهنده های ایرانی .
ولی از طرفی هم میگم کاربر هم مراعات کنه ..
شما باید پول بدین .مفت مفت دارید دانلود میکنید بعد طلبکار هم هستین میگید باید این طرح و بزاره
اگه ایران کپی رایت داشت شرط میبندم خود شما نمیتونستین بیشتر از 10 گیگ در ماه مصرف کنید واسه هر فیملی باید دلار خرج کنید واسه هر اپیزود باید فلان دلار بدید و................................................ ...
کاملا درسته، همینطوره:n11:
خیلی ها الکی چون مفته هر چیزی رو دانلود میکنن حتی به درد نخوره
ولی قسمت دوم حرفم که به ایجا هم ربطی نداره وی این حف ها رو دیدم میخوام بگم، من حاضرم همه این چیزها که گفته شد پولی باشه (مثل همه دنیا) ولی در عوض درآمد من هم جهانی باشه و مثل یه انسان اروپایی و امریکایی حقوق بگیرم نه اینکه ماهی 1-2 تومن با منت جلوی آدما بندازن (تازه اگه کار گیر کسی بیاد):n14:
campuzlit
23-01-2016, 14:47
اولا شرطت رو برای خودت نگه دار. وقتی از درآمد و زندگی افراد خبر نداری حق نداری نظر بدی.
دوما شما مثل اینکه نمی دونی اینجا ایرانه و هیچ چیزش شبیه بقیه دنیا نیست از جمله درآمد سرانه
به نظرت درآمد ایران شبیه بقیه جاهاست که نظر می دی فلان دلار برای بازی و فیلم و نرم افزار پول بدیم. بهتره شما وضعیت درآمدی ایران رو با بقیه کشورهایی که کپی رایت رو رعایت می کنند تطبیق بدی اون وقت دم از کپی رایت بزنی.
همچنین کشورهای دیگه دغدغه ای برای حجم اینترنت ندارن. بحث من هم کپی رایت نیست من میگم شرکت اینترنتی باید حجم در اختیار مشترکین بذاره حالا اونا می خوان قانونی دانلود کنن یا پایرت کنن چه ربطی به شرکت اینترتی داره.
مگه ما داریم مثلا محصولات شاتل رو رایگان دریافت می کنیم.
شما هم اگه ناراحتی برو اوریج بخر همه چیزو :n09:
فک کردی تو خارج طرف پول میده بابت فیلم و برنامه و این چیزا!!!!!!! بهتره بری ببینی که بیشترین دانلود از تورنت ، واسه کدوم کشوره!! در کشور های دیگه در صورتی به طرف اخطار میدن ، که پشت سر هم ( بالای 200-300 گیگ ) دانلود کنه....
کاملا درسته، همینطوره:n11:
خیلی ها الکی چون مفته هر چیزی رو دانلود میکنن حتی به درد نخوره
ولی قسمت دوم حرفم که به ایجا هم ربطی نداره وی این حف ها رو دیدم میخوام بگم، من حاضرم همه این چیزها که گفته شد پولی باشه (مثل همه دنیا) ولی در عوض درآمد من هم جهانی باشه و مثل یه انسان اروپایی و امریکایی حقوق بگیرم نه اینکه ماهی 1-2 تومن با منت جلوی آدما بندازن (تازه اگه کار گیر کسی بیاد):n14:
ماهی 1-2 میلیون تومن !!!!!!!!؟؟؟؟؟
تو کار ماهی یه تومن به من نشون بده برم من سینه چاک میدم ! :n34:
در آپاراتی امروز کارگر میخواست ماهی 300 هزار تومن !! :n04: باورت میشه صبح و عصر میره سر کار 9 صبح تا 1 - 4 تا 9 شب
ماهی 300 هزار تومن ..:n28:
بابا بزارید به درد خودمون بمیریم... آقای شاتل خانوم شاتل .. این جوونای بدبخت فلک زده بیچاره دلشون به چهار تا فایله دانلودیه .. نوباوران عزیز .. دلبندان من .. بزارید چهار تا فایل رو رایگان از این شاتل لند بگیرن بلکه سرشون درگریبان خودشون باشه نفهمن داره چه به سرشون میاد .. :n03:
ماهی 1-2 میلیون تومن !!!!!!!!؟؟؟؟؟
تو کار ماهی یه تومن به من نشون بده برم من سینه چاک میدم ! :n34:
در آپاراتی امروز کارگر میخواست ماهی 300 هزار تومن !! :n04: باورت میشه صبح و عصر میره سر کار 9 صبح تا 1 - 4 تا 9 شب
ماهی 300 هزار تومن ..:n28:
بابا بزارید به درد خودمون بمیریم... آقای شاتل خانوم شاتل .. این جوونای بدبخت فلک زده بیچاره دلشون به چهار تا فایله دانلودیه .. نوباوران عزیز .. دلبندان من .. بزارید چهار تا فایل رو رایگان از این شاتل لند بگیرن بلکه سرشون درگریبان خودشون باشه نفهمن داره چه به سرشون میاد .. :n03:
کاملا حق با شماست. من بالا گفتم که یکی نیاد بگه فلان جا 1 تومن میدن. 1-2 واقعا هیچی نیست حالا ببین اون بنده خدا با 300-400 میخواد چیکار کنه :n14:
befermatooo
24-01-2016, 11:47
سلام
دوستان حرف از نقض کپی رایت ایرانی ها زدند . خواستم اماری رو ارائه بدم که در اون اصلا دانلود های غیر قانونی ایرانی ها لحاظ نشده !
بیشترین دانلود غیرقانونی سال 2015
نام فیلم
میزان دانلود غیر مجاز
Interstellar
46,762,310
Furious 7
44,794,877
Avengers: Age of Ultron
41,594,159
Jurassic World
36,881,763
Mad Max: Fury Road
36,443,244
American Sniper
33,953,737
Fifty Shades of Grey
32,126,827
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
31,574,872
Terminator: Genisys
31,001,480
* : در این لیست ، دانلودر های ایرانی ، ترکر های خصوصی و امن ، هاست های اشتراکی مثل اپتوباکس و ... امارشون قرار داده نشده ! یعنی آمار دانلود غیرقانونی در جهان خیلی بیشتر از اینهاست .
نتیجه این جدول هم رو باید دوستانی که به ایرانی ها توهین میکنن و فکر میکنن ما در هر خلافی سرآمد هستیم نشان داد .
یا حق
منبع امار : وبسایت Variety
سلام من اینترنت ام مال یه شرکت دیگس میخواستم از این سرور برا ریموت اپلود و دانلود استفاده کنم سرعتش بالاس هرکاری میکنم ثبت نام نمیشه
راهنمایی کنید
اگه کسی هم میتونه اکانتشو بده منم استفاده کنم فکر کنم دیگه دانلود رایگان رو برداشتن بدید ما هم حداقل یه سودی ببریم تو دانلود شبانه ثواب داره ب مولا:n14:
سلام من اینترنت ام مال یه شرکت دیگس میخواستم از این سرور برا ریموت اپلود و دانلود استفاده کنم سرعتش بالاس هرکاری میکنم ثبت نام نمیشه
راهنمایی کنید
اگه کسی هم میتونه اکانتشو بده منم استفاده کنم فکر کنم دیگه دانلود رایگان رو برداشتن بدید ما هم حداقل یه سودی ببریم تو دانلود شبانه ثواب داره ب مولا:n14:
اره منم هر کاری کردم نشد یه قسمت نوشته ثبت نام کاربرای غیر شاتل ولی اصلا معلوم نیست هدفشون چی . اگر دوستان بتونن یوزر پسوردشون بدن خیلی خوب میشه ما استفاه کنیم
دوستان گدا بازی در نیارید بدین ما استفاده کنیم :n37:
and-roid2
30-01-2016, 11:01
دوستان گدا بازی در نیارید بدین ما استفاده کنیم :n37:
دوست عزیز مسئله این نیست. دادن اکانت شاتل لند از انجایی که به نام و حساب کاربری شاتل ثبت شده هر گونه فعالیت غیر قاتونی با اکانت, بر عهده شخصی هست که حساب به نام اون هست.
شما اگه نیاز به سروری داری که از دیتاسنتر شاتل باشه از 4upld میتوانی بصورت رایگان استفاده کنی که 50گیگ فضا داره و حتی امکاناتش از شاتل لند بهتره.:n01:
دوست عزیز مسئله این نیست. دادن اکانت شاتل لند از انجایی که به نام و حساب کاربری شاتل ثبت شده هر گونه فعالیت غیر قاتونی با اکانت, بر عهده شخصی هست که حساب به نام اون هست.
شما اگه نیاز به سروری داری که از دیتاسنتر شاتل باشه از 4upld میتوانی بصورت رایگان استفاده کنی که 50گیگ فضا داره و حتی امکاناتش از شاتل لند بهتره.:n01:
داش کار غیر قاونی نمیکم والله
چندتا دیتا بازی PS4 هست ریموت میدم روش
از 4upldهمزمان تست گرفتم با شاتل اون 200 تا سرعت میداد شاتل 490
خدایش گیر دیتا بازی ام:n28::n37:
and-roid2
30-01-2016, 11:25
منظورم این نبود عزیز. بصورت کلی گفتم مسئولیت داره برای صاحب اکانت.
دیتا یکی از بازی هات رو برام پ.خ کن اگه وقت کنم برات ریموت میکنم.(بصورت پارت 2گیگی بده)
navid_fo
30-01-2016, 11:48
سلام
شما به من لینک بده من برات مستقیم می کنم دو گیگی
خوبه؟
درود دوستان. روی سرور شاتل لند لینکی از فیلم the theory of everything دارید بدید؟ نسخه کم حجم.
saeed_punisher2013
14-02-2016, 16:53
درود دوستان. روی سرور شاتل لند لینکی از فیلم the theory of everything دارید بدید؟ نسخه کم حجم.
داداش شما خودت میتونی ریموت کنی دیگه روی سرور شاتل
----------------------
فایل ها روی سرور شاتل لند ریموت شد و لینکاشون براتون پیغام خصوصی شدن
داداش شما خودت میتونی ریموت کنی دیگه روی سرور شاتل
----------------------
فایل ها روی سرور شاتل لند ریموت شد و لینکاشون براتون پیغام خصوصی شدن
خیلی لطف کردی! راستش چون دانلودر نیستم با تکنیکهای دانلود از سرورها و ریموت و... آشنا نیستم متاسفانه :n37:. اینم برای دوستم در کانادا میخوام. چون احتمالا با دانلود از تورنت از isp براش اخطار بیاد. بازم ممنون.
saeed_punisher2013
14-02-2016, 19:32
خیلی لطف کردی! راستش چون دانلودر نیستم با تکنیکهای دانلود از سرورها و ریموت و... آشنا نیستم متاسفانه :n37:. اینم برای دوستم در کانادا میخوام. چون احتمالا با دانلود از تورنت از isp براش اخطار بیاد. بازم ممنون.
قربونت داداش کار خیلی ساده ای هست اگه سوالی در مورد ریموت اینا داشتی در خدمتم :n40:
سلام به همه دوستان عزیز.
من تو شاتل لند اکانت دارم، ولی اصلا نمیتونم چیزی آپلود یا ریموت کنم. دلیلش چی هست؟
علاوه بر ثبت نام تو سایتش ، کار دیگه ای هم باید کرد؟
لینک رو که تو کادرش وارد میکنم و دکمه انتقال فایل و میزنم هیچ اتفاقی نمیفته..
مشکل از سایت هست یا ...؟
ممنون.
موفق باشید:n12:
Armin.Computer
17-02-2016, 19:44
سلام دوستان
من از شاتل اکانت ندارم
من می خوام با ایرانسل از سایت شاتل لند دانلود کنم؟میشه؟
مثلا بتونم لینک های سرور های خارجی رو ریموت کنم رو سرور شاتل لند؟
TranceaweSome
17-02-2016, 19:57
سلام دوستان
من از شاتل اکانت ندارم
من می خوام با ایرانسل از سایت شاتل لند دانلود کنم؟میشه؟
مثلا بتونم لینک های سرور های خارجی رو ریموت کنم رو سرور شاتل لند؟
دانلود میتونید بکنید ولی آپلود / ریموت خیر چون باید اکانتش رو داشته باشید و اکانتش همون یوزر / پس ADSL هست.
پس یا کسی باید براتون این کار رو انجام بده یا یوزرنیم / پس کسی رو داشته باشید
من نمیدونم شما کجای دنیارو ملاک قرار دادی
ولی محض اطلاعت بیخ گ.شمون توی امارات و پاکستان و هند اینترنت نامحدود میدن و خیلیا همین نرم افزارها، فیلمها و سریال هارو دانلود میکنند.
دوستانم توی اروپا سریالهای ایرانی رو دانلود میکنند
البته توی کشورهای دیگه تلویزیونهای کابلی و سایتهای اجاره فیلم مثل نت فلیکس و ... وجود دارند که شهروندان میتونن از اونها فیلمهارو هرچقدر که خواستن ببینند و کسی هم بهشون نمیگه بالای چشمت ابرو
شما ایران رو با کشورهای پیشرفته مقایسه کردی،پس باید درآمد، قیمت اینترنت و سرویسهای مربوطه رو هم مقایسه کنی
ایران شبکه تلویزیون کابلی داره که فیلمها و سریالهارو بهمون نشون بده؟
اینترنت گیگابیتی نخواستیم، اینترنت ۱۰ مگابیتی نامحدود به خونه ها و کسب و کارهامیده که بتونیم پولشو با درآمد فعلیمون پرداخت کنیم؟
دوستم توی بلژیک بخاطر بیماریش چند ماهه نمیتونه سر کار بره اما از همون عایدی که بیمه بهش میده،علاوه بر مخارج خونه اش، هزینه اینترنت ۳۰ مگابیتشو که به پول ما هم هزینه جندانی به حساب نمیاد داره پرداخت میکنه (این نکته رو مد نظر داشته باشین که بلژیک توی اروپا به فساد در زمینه مخابراتی مشهوره و اینترنت اونجا در انحصار یک شرکته)
میبینید که اصلا قابل قیاس نیستیم و مواردی که فرمودین به دلیل نواقصی پیش اومده که توی سیستم وجود داره.
حتی توی هند و پاکستان DTH ها و شبکه های کابلی تا حد قابل توجهی مشکل رو رفع کردن ولی برای ما چنین امکاناتی نه تنها فراهم نشده،که حتی حق نداریم تجهیزاتشو خو مون از کشورهای دیگه بخریم و برای خودمون توی خونه مون ازشون استفاده کنیم!
Behzad83
20-02-2016, 04:41
گرچه دوستان جواب شما رو دادن،
اما این حرف شما نشانه بی اطلاعی شماست.
شما تصور کردی کسانی که فیلم ها و بازی ها و برنامه ها رو انکود و ریپک و کرک میکنن ایرانی ها هستن!
نه برادر من، همه اینها اروپایی و آمریکایی هستند که سایت های ایرانی از سایت های وارز دانلود میکنن و رو سرور خودشون قرار میدن.
شما یه جستجو در مورد وارز و تورنت بکن همه چی دستت میاد.
من این حرف رو زیاد شنیدم که برخی فکر میکنند در آمریکا و اروپا همه مردم ویندوز اورجینال و فیلم و بازی اورجینال میخرن. در صورتی که درصد قابل توجهی از مردم اونجا از همین کرک هایی که ما استفاده میکنیم، استفاده میکنند. اداره ها و سازمانها بحثشون جداست و اونها از ویندوز و برنامه اورجینال استفاده میکنند.
یا دیدم برخی میگن اونجا میریزن تو خونه میان تو لپتاپ و کامپیوترت رو میگردن اگه کرک پیدا کردن میبرنت زندان!! اونجا رو با ایران اشتباه گرفتن که برخی میان تو خصوصی ترین مسائل مردم دخالت و فضولی میکنند.
اونجا اگه پلیس بدون حکم قاضی به لپتاپ و گوشی شما دست بزنه میتونی ازش شکایت کنی(فقط دست بزنه نه توش رو زیر و رو کنه!)
بابا یکم مطالعه کنید و هر حرفی رو همینجوری قبول نکنید.
باز رایگان شد:n20::n19::n02::n09::n10::n01:
frankval
20-02-2016, 09:13
به شوخی یا جدی؟
خبر بسیار خوبی بود:n40::n31:
از 29 تا 13 به در هم تمدید میشه به احتمال 99 درصد:n39:
به شوخی یا جدی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از اهداف گروه وب سایت های شاتل لند، ارایه خدمات این وب سایت ها با شرایطی مورد پسند کاربران است. به همین دلیل و با توجه به استقبال بینظیر مشترکین عزیز از پروموشن آذر و دی ماه وب سایت «شاتللند» به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وبسایتهای زیر مجموعه آن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بار دیگر شاتل لند قصد دارد در واپسین لحظات سال 1394 همراه با شما استقبالی خوش از سال جدید را رقم زند. در جشنواره استقبال بهار شاتللند، ترافیک مصرف شده سرویس اینترنت پرسرعت در وب سایتهای یاد شده، از یکم تا بیست و نهم اسفند ماه سال 1394 رایگان محاسبه خواهد شد.
navid_fo
20-02-2016, 09:21
به شوخی یا جدی؟
سلام دوباره
برای کل کشور هستش ظاهرا به غیر از مازندران :n03:
frankval
20-02-2016, 09:22
دمت گرم.اول صبحی روزم رو ساختی!:n19::n16::n33:
بچها خواهشا افراط نکنید تو دانلود که حد اقل هر یکی دو ماه یه ماهشو رایگان کنندو پشیمون نشند از رایگان کردنشون.البته اینو اول به خودم میگما چون دفهی قبل جو گیر شده بودمو کلی بازیو نرم افزار دان کردم که هنوز نصب نکردم گمون نکنمم نصبشون کنم.تو این دورهم گمونم بیشتر از مووی لند استفاده کنمو روزی یه فیلم ببینمو حد اکثر یکی دو بازی دیگهم دان کنم:n16:
frankval
20-02-2016, 11:16
بچها خواهشا افراط نکنید تو دانلود که حد اقل هر یکی دو ماه یه ماهشو رایگان کنندو پشیمون نشند از رایگان کردنشون.البته اینو اول به خودم میگما چون دفهی قبل جو گیر شده بودمو کلی بازیو نرم افزار دان کردم که هنوز نصب نکردم گمون نکنمم نصبشون کنم.تو این دورهم گمونم بیشتر از مووی لند استفاده کنمو روزی یه فیلم ببینمو حد اکثر یکی دو بازی دیگهم دان کنم:n16:
از موی لند میشه فیلم دانلود کرد یا فقط برای دیدنه؟
and-roid2
20-02-2016, 11:47
گروه ویژه برای اشتراک لینک های شاتل لند:
فقط میتونید آنلاین ببنید دان نمیشه کرد
TranceaweSome
20-02-2016, 12:43
دوستان برا شما آپلود میکنه؟ برا من هیچ اتفاقی نمیفته چه آپلود عادی چه ریموت
TranceaweSome
20-02-2016, 12:44
فقط میتونید آنلاین ببنید دان نمیشه کرد
گفته که ترافیک رایگان اشاره نکرده که فقط دیدن فیلم رایگانه
مطمئن هستید شما؟
navid_fo
20-02-2016, 12:47
مطمئن هستید شما؟
سلام
آرم موی لند که هستش دقت کن توی عکسش
آره اینم توی جدولش
مطمئن هستید شما؟
کلا همهی زیر مجموعه های شاتل لند (مووی لند تک شاتو دانلود سنترو گیم سنترو ...)هر کاری باهاشون کنید رایگانه
hitler1945
20-02-2016, 13:20
اقا یه سوال کل فضای اپلود 150 گیگه ؟
اگه فایل ها رو ریمو کنی فضا ازاد نمیشه؟
اقا یه سوال کل فضای اپلود 150 گیگه ؟
اگه فایل ها رو ریمو کنی فضا ازاد نمیشه؟
همزمان 150 گیگه. وقتی پاک کنی دوباره آزاد میشه:n39:
saeed_punisher2013
20-02-2016, 13:44
برید تو کارش آخ جون چه حالی میده باز
این چرا اینجوریه ؟؟؟
میگه باید عضو باشی تا محتوا رو ببینی
من عضوم ولی چیزی نمیبینم که؟؟؟
and-roid2
20-02-2016, 17:28
این چرا اینجوریه ؟؟؟
میگه باید عضو باشی تا محتوا رو ببینی
بله باید عضو بشید تا محتوا را مشاهده کنید.
چک کردم شما عضو گروه نیستی!
aliiiiiii
20-02-2016, 18:06
با سلام
دوستان بنده سرویس eco optipam 60 شاتل دارم برای دانلود رایگان از سایت و سرور شاتلند باید جایی ثبت نام کنم یا بدون ثبت نام میشه دانلود کرد تا از حجم کم نشه؟ و سوال دوم برای دانلود از سایتهایی فیلم خارجی چطوری فایلها رو روی سایت شاتلند آپلود کنم تا بتونم با سرعت بالا و بدون کم شودن حجم دانلود کنم.
ممنونم
david848
20-02-2016, 18:36
سلام
من سال پیش که رایگان شده بود زیاد دانلود کردم ولی دوره ای قبل که دو ماه رایگان بود خیلی کم فقط در حد استفاده روزانه لطف کنید در همون حد نگه دارید تا همیشه رایگان بمونه مجبور نشیم شب دان کنیم هر چند که سرعت دان شبانم 1.5 مگه و کم نمیشه(کاربرای قدیمی محدود نمیشن من از سال 90) ولی خیل خوبه در لحظه بتونی هر چی بخای دانکنی
لطفا افرات نکنید شاید همیشگی شه رایگان بودن
من رکوست دادم برای گروه لطفا منو اکسپت کنید
از هر گروه راک . متال خواستید در خواست بدین تا اپ کنم براتون
یه vps مجانی گیر اوردم با اون اپ میکنم خوبه
یه گروه تلگرام هم درست کنید خوبه
mehrabooni
20-02-2016, 19:33
از ای مووی دی ال که نمیشه دانلود کنیم
توی ریموت فور اپلود هم امتحان کردم باز نشد
david848
20-02-2016, 20:10
Fardadownload.ir
30nama11.com
Sent from my p8 using Tapatalk
بله باید عضو بشید تا محتوا را مشاهده کنید.
چک کردم شما عضو گروه نیستی!
خب در خواست دادم لطفا بگید تایید کنن
یکی لطف بکنه بگه لینک دانلود از کدوم سایتها میشه مجانی بگیرم
و چطوری فیلمهایی که داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بالای 2 گیگه چطوری کوچیکش کنم که بشه
در شاتلند آپ کرد لینکهایی که حودم در داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود نکردم و از طریق سرچ پیدا کردم؟؟؟
navid_fo
21-02-2016, 09:22
یکی لطف بکنه بگه لینک دانلود از کدوم سایتها میشه مجانی بگیرم
و چطوری فیلمهایی که داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بالای 2 گیگه چطوری کوچیکش کنم که بشه
در شاتلند آپ کرد لینکهایی که حودم در داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود نکردم و از طریق سرچ پیدا کردم؟؟؟
سلام
الان شما از اول تاپیک بخون بیا تا اینجا اگه مشکلی داشتی من در خدمتتم
:n16:
navid_fo
21-02-2016, 09:36
سلام
به شاتل میگم چرا مازندران نیستش ببین چه جواب قانع کننده ای میده بعدشم هر چی آنلاین می خوام باهاش صحبت کنم میپیچه به بازی :n02:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل داشتی چون اون دوماه داشتیم دیگه چی چی چی نداریم این ماه
یعنی من عاشق دلیلاشم
خوب شرکت معزز مگه فقط ما داشتیم اون دوره که داری مارو فاکتور میگیری؟!!!:n04:
unknow_bu
21-02-2016, 11:30
سلام اگه کسی فیلم های روز رو آپلود میکنه لینکش رو بزاره اینجا تا ما هم استفاده کنیم. :n16:
navid_fo
21-02-2016, 11:54
سلام اگه کسی فیلم های روز رو آپلود میکنه لینکش رو بزاره اینجا تا ما هم استفاده کنیم. :n16:
سلام
دوستان زحمت کشیدن شما اینجا هم سر بزنید
من در خواست دادم ولی از صبح کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
david848
21-02-2016, 17:05
سلام من روش پیدا کردم که بشه فایل بالای دو گیگ اپلود کرد شما به نرم افزار hide all ip احتیاج دارید و یکی دیگه که دی ان اس رو هم تغییر بده من امتحان کردم بگیر نگیر داره ولی جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
black sails s03e05
carol 2015 1080p
اینم لینک نرم افزاری که گفتم
and-roid2
21-02-2016, 18:58
من در خواست دادم ولی از صبح کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
درخواست شما تایید شد.
سلام بر شاتلی ها
هرکسی لینک مستقیم از تاینی مویز میخواد فیلمشو بگه بهش لینک تاینی بدم
:n16::n16:
bigbang0661
23-02-2016, 12:37
منم درخواست عضویت دادم اگه میشه تایید کنید
دوستان این لینک های 12 گیگی تاینی رو چطور روی شاتلند آپ کنم؟؟
باید بندازم توی 4upload بعد چند پارتش کنم بعد توی شاتل لند آپ کنم؟؟؟
؟؟؟
ممنونم
دوستان این لینک های 12 گیگی تاینی رو چطور روی شاتلند آپ کنم؟؟
باید بندازم توی 4upload بعد چند پارتش کنم بعد توی شاتل لند آپ کنم؟؟؟
؟؟؟
ممنونم
بله .باید چندپارت کنید و بعد به شاتل اند منتقل کنید
سلام دوستان
مورد خوب پيدا كردن معرفي كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
سلام دوستان عزیز این طرح ریموت 150 گیگ شاتل رایگان است یا نیم بها حساب می کنه ؟
سلام دوستان عزیز این طرح ریموت 150 گیگ شاتل رایگان است یا نیم بها حساب می کنه ؟
سلام
کاملا رایگانه. البته تا 29 اسفند، بعدش رو خدا میدونه
campuzlit
24-02-2016, 21:47
چرا مازندران نداره؟
خب واسه همه استان ها بذارن دیگه چرا تبعیض قائل میشن.
behnamy01
25-02-2016, 09:38
طرح رایگان شاتـل لند و بخصوص آپلودسنترش، آیا برای کاربران art هم رایگانه؟ یعنی با art1 مثلا میشه 100 گیـگ از آپلودسنتر شــاتل دانلود کرد؟
navid_fo
25-02-2016, 11:02
چرا مازندران نداره؟
خب واسه همه استان ها بذارن دیگه چرا تبعیض قائل میشن.
سلام
چندین بار چندین ایمیل چندین جا زدم
همش میگن چون آذر و دی داشتین دیگه جزو سیاست شاتل نیستش
بهش میگ پسر خوب مگه اون موقع فقط به ما دادی رایگان بودنشو که الان داری میگیری این امتیازو؟!!!!
بازم میگه جزو سیاست ما نیستش مثل یه ربات هی تکرار می کنه جمله .... شو
navid_fo
25-02-2016, 11:59
طرح رایگان شاتـل لند و بخصوص آپلودسنترش، آیا برای کاربران art هم رایگانه؟ یعنی با art1 مثلا میشه 100 گیـگ از آپلودسنتر شــاتل دانلود کرد؟
سلام
بله کلیه کاربران شاتل میتونن از آپلودسنترش استفاده کنن خوب آرت هم جزوشه دیگه
campuzlit
25-02-2016, 13:48
سلام
چندین بار چندین ایمیل چندین جا زدم
همش میگن چون آذر و دی داشتین دیگه جزو سیاست شاتل نیستش
بهش میگ پسر خوب مگه اون موقع فقط به ما دادی رایگان بودنشو که الان داری میگیری این امتیازو؟!!!!
بازم میگه جزو سیاست ما نیستش مثل یه ربات هی تکرار می کنه جمله .... شو
منم بهشون ایمیل زدم ولی جواب ندادن. خیلی مسخرس کارشون. دلیلی هم که به شما گفتن از کارشون مسخره تره.
بعدش یه عده میان میگن زیاد دانلود نکنین تا دوباره بذارن و از این حرفا. حالا واسه استان ما نذاشتن چون آذر و دی داشتیم ولی بقیه استان ها نداشتن!!!!!! اینا هر وقت هر کاری بخوان میکنن پس دوستانی که رایگان دارین تا می تونین دانلود کنین. البته اگه هارد دارین:n02:
چيزي كه نياز داري كه نداره
بايد همينجوري دان كني بزاري كنار شايد روزي نياز باشه كه منطقي نيست
البته اگر بشه لينك گذاشت براي آپلود بعد اون رو بدون ترافيك دان كرد بد نيست
eleman11
25-02-2016, 16:33
بلایی که سر من اومد سر هیچ کس نیومده. :((
من این پوستر طرح دانلود رایگان از شاتل لند رو دیدم و دوباره خوشحال شدم و رفتم سراغ دانلودها بدون اینکه متن اصلی خبر رو بخونم که مازنداران جزوش نیست.
بدبختانه از اونجایی هم که 20 گیگ از قبل ترافیک داشتم تازه بعد دو روز و تموم شدن ترافیک متوجه شدم:sad:
binamplayer
25-02-2016, 16:38
بلایی که سر من اومد سر هیچ کس نیومده. :((
من این پوستر طرح دانلود رایگان از شاتل لند رو دیدم و دوباره خوشحال شدم و رفتم سراغ دانلودها بدون اینکه متن اصلی خبر رو بخونم که مازنداران جزوش نیست.
بدبختانه از اونجایی هم که 20 گیگ از قبل ترافیک داشتم تازه بعد دو روز و تموم شدن ترافیک متوجه شدم:sad:
سرم درد گرفت
Sent from my LT26w using Tapatalk
david848
25-02-2016, 19:49
والا ما که مشهدیم همیشه این طرح ها براش میافته سال قبل هم داشتیم اذر و دی داشتیم الان هم داریم:)
ایشالله همه درست مصرف کنن تا برای همه استان ها دایمی شه
نمیدونم چرا وقتی این طرح و اجرا میکنن مقدار دانلودم به شدت افت میکنه حالت عادی شب ها 15 گیگ دانلود دارم ولی الان به زور میرسه به دو یا سه گیگ هیچی به نطرم نمیاد دان کنم
فک کنم مازندرانی ها حسابی تو دوره قبلی از خجالت شاتل در اومدن که دیگه برا اونجا طرح رو نذاشتن
behnamy01
26-02-2016, 01:58
سلام
بله کلیه کاربران شاتل میتونن از آپلودسنترش استفاده کنن خوب آرت هم جزوشه دیگه
تونستن که بله میتونن، ولی فکر کنم بازم داره از آپلودسنتر خودش هم کنتور میندازه واسه آرتی ها!
eleman11
26-02-2016, 11:06
دوستان یه سوالی داشتم.
یعنی چقدر دانلود کردن از سرورهای شاتل میتونه برای شاتل کم هزینه و ارزون باشه که میاد این امکان رو میزاره که کل کشور بیان یه ماه هر چی دلشون میخواد از شاتل لند دانلود کنن.
حتی اگه فرض کنیم دانلود از شاتل لند یک درصد دانلود از سرورهای خارج برای شاتل هزینه بر باشه باز هم با توجه به حجم دانلودهایی که میشه خیلیه.
البته این برای دانلود از خود شاتل. اما بحث دیگه سر آپلودسنترشونه. که به هر حال شما یک فایلی از سرورهای خارجی رو سرور شاتل ریموت یا آپلود میکنید یعنی باز هم سرور شاتل مجبوره اون فایل یا دیتا رو از سرور خارجی بگیره پس مطمئنا باز هم براشون هزینه بره. یعنی همون هزینه اینترنت عادی.
دوستان در این مورد اطلاعاتی دارن که چطوره داستان؟
iDownload & iGame
26-02-2016, 12:13
شاتل سرویس شاتل لند رو فعلا" فقط برای جذب مشترک و معرفی اون رایگان کرده.
مطمعنا" شاتل به فکر کسب درآمد از این سرویس هست و از رایگان خارج کردن این سرویس هیچ ارتباطی به کم و زیاد دانلود کردن مشترکین نداره.
اتفاقا" شاتل با رایگان کردن مقطعی شاتل لند میخواد حجم استفاده و دانلود کاربران رو زیاد کنه.
چرا نميشه وارد شد
نميشه پس رو ريست كرد
آپلود خطا ميده
سلام به همگی
من 2 روزه نتونستم هیچ لینکی رو مستقیم کنم!!! قبلش براحتی میشد:n27:
saeed_punisher2013
27-02-2016, 10:58
تونستن که بله میتونن، ولی فکر کنم بازم داره از آپلودسنتر خودش هم کنتور میندازه واسه آرتی ها!
حرف شما درسته تو سرویس های آرت دانلود از شاتلند وقتی رایگان هست بازم به مجموع دانلود های شما اضافه میشه ولی حساب نمیشه براتون،من همین موضوع رو از پشتیبانی پرسیدم ولی سرعت شما رو بخاطر دانلود زیاد محدود نمیکنن
من قبلا آرت داشتم و آذر 99 گیگ اینا دانلود داشتم هیچی نشد،الان سرویس اکو 128 دارم از 3ام ماه تا الان 57 گیگ از شاتل لند دانلود کردم
ultrasahand
28-02-2016, 12:46
سلام به همگی
من 2 روزه نتونستم هیچ لینکی رو مستقیم کنم!!! قبلش براحتی میشد:n27:
منم همین مشکل رو دارم
منم همین مشکل رو دارم
مشکلی نداره :n13:
لینک هاتون از سرور خارجیه یا داخلی ؟
كلا از روي سييتم هم خطا ميده
مشکلی نداره :n13:
لینک هاتون از سرور خارجیه یا داخلی ؟
همون سروری که قبلا هم براحتی لیچ میکردم و دانلود میکردم!!!! نمیدونم چی شده:n38:
كلا از روي سييتم هم خطا ميده
واسه من هیچ خطایی نمیده ولی فایلی هم برای دانلود نمیاره :n02:
همون سروری که قبلا هم براحتی لیچ میکردم و دانلود میکردم!!!! نمیدونم چی شده:n38:
واسه من هیچ خطایی نمیده ولی فایلی هم برای دانلود نمیاره :n02:
والا من این چندروزه که مشکلی نداشتم و حدود 20 گیگ هم دانلود داشتم . اگه خواستید لینک هاتون رو بدید براتون ریموت کنم :n26:
والا من این چندروزه که مشکلی نداشتم و حدود 20 گیگ هم دانلود داشتم . اگه خواستید لینک هاتون رو بدید براتون ریموت کنم :n26:
ممنون دوست عزیز
بلخره تونستم دوباره لیچ کنم ولی سرعتش نسبت به قبل خیلی کمتر شده!!!
دقيقا
با گوشي كه نشد با سيستم اونم به قول دوستمون سرعت زير صفر
befermatooo
29-02-2016, 14:47
دانلود رایگان سریال شهرزاد قسمت 20
:n01:
amir_dre
01-03-2016, 08:31
من از وقتی لینک میدم به سایت شاتل لند که دانلود کنه همش روی لودینگ میمونه این داستان برای یه فایل 170 مگابایته
سر کار هم شاتل داریم همین موضوع هست اونجا که روی دکمه ی انتقال فایل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
لینک ها هم مستیقم و از پی سی دانلود هست
مرور گر ها هم کروم هست
ادیت : فایل 170 مگی پس از 5 دقیقه آپلود شد البته روی لودینگ مونده بود من بستم دوباره سایتو لود کردم دیدم اومده
اینجووریه برای شما همممم؟؟؟؟؟
من از وقتی لینک میدم به سایت شاتل لند که دانلود کنه همش روی لودینگ میمونه این داستان برای یه فایل 170 مگابایته
سر کار هم شاتل داریم همین موضوع هست اونجا که روی دکمه ی انتقال فایل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
لینک ها هم مستیقم و از پی سی دانلود هست
مرور گر ها هم کروم هست
ادیت : فایل 170 مگی پس از 5 دقیقه آپلود شد البته روی لودینگ مونده بود من بستم دوباره سایتو لود کردم دیدم اومده
اینجووریه برای شما همممم؟؟؟؟؟
دقيقا
بعد از ٥ دقيقه ديدم ٥ بار آپلود كرده بود
از ديشب نميتوم از شاتل لند دانلود كنم روي دانلود سرور
همچنين از گوشي نميتونم آپلود كنم به هيچ وجه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هر کاری کردم نمیشه همش به قول شما روی لودینگ میمونه
كلا باز بهم ريخته
من که هر کاری کردم نمیشه همش به قول شما روی لودینگ میمونه
كلا باز بهم ريخته
مشکلی نداره.راحت ریموت میشه :n06:
میشه لینک هاتون رو بدید تست کنم ؟
با گوشي كه اصلا نميشه
شاتل لند هم رو سيستم دان ميكنه ولي روي مودم دانلود سرور نميشه فقط بايد اول انتقال بدي بعد كه اونم از ديشب انتقال هم بدي نميشه
نه فايلهاي خودت و نه اونهايي كه مستقيم كردي
از صبح هم كه احمداله قطع بود تازه وصل شده
مشکلی نداره.راحت ریموت میشه :n06:
میشه لینک هاتون رو بدید تست کنم ؟
درست شد یکم delay داشت من فکر میکردم همون لحظه اوکی میشه ولی باید صبر میکردم دوستان بازی FC primal رو ریموت کردم کسی خواست بگه لینکاشو براش بفرستم
همين الان يهويي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in
رسيد به ٢
JAVAD[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان يهويي
رسيد به ٢
خوشبحالت داداش كدوم مركزي ؟ من كه فقط شبا ميره روي ١.٣ مگ برثانيه روزها مياد روي ٧٠٠ تا ٨٠٠
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من تازه اومده شاتل
یکی دوتا سوال داشتم
این که ایا هر چیزی از شاتلند دانلود کنم رایگان هست؟
حتی قسمت بازی و فیلم نرم افزار خود سایت؟
و این که روش اپلود تو سایت و دانلودش هم رایگان هست برام؟؟؟؟؟
خوشبحالت داداش كدوم مركزي ؟ من كه فقط شبا ميره روي ١.٣ مگ برثانيه روزها مياد روي ٧٠٠ تا ٨٠٠
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
طلاب مشهد
پورت سرويس ما ١٦ هست
و ميبينين كه حداكثر رو گرفته
البته از انتخابات خراب بود تا امروز
دوستان من تازه اومده شاتل
یکی دوتا سوال داشتم
این که ایا هر چیزی از شاتلند دانلود کنم رایگان هست؟
حتی قسمت بازی و فیلم نرم افزار خود سایت؟
و این که روش اپلود تو سایت و دانلودش هم رایگان هست برام؟؟؟؟؟
كلا رايگان دوست من تا عيد
به غير از مازندران فكر كنم
كلا رايگان دوست من تا عيد
به غير از مازندران فكر كنم
خب تا بعد عید چی میشه؟ هزینه اش چقدر میشه؟
خب تا بعد عید چی میشه؟ هزینه اش چقدر میشه؟
دوست من مشخص نيست
فعلا رايگان
نيم بها هم ديدم
ولي معلوم نيست
هزينه هم داشته باشه هر گيگ حدود هزار تومان شاتل با اين تخفيفات بازم خوب در مياد
david848
02-03-2016, 17:26
دوست من مشخص نيست
فعلا رايگان
نيم بها هم ديدم
ولي معلوم نيست
هزينه هم داشته باشه هر گيگ حدود هزار تومان شاتل با اين تخفيفات بازم خوب در مياد
من از اول دی500 مگ همش حجم مصرف کردم چه جوری شما هر گیگ هزارتومن میافته برات
الان تخفيف داره ٥٠ گيگ حدود ٦٠[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
براي پخش بايد چه كار كنم قبلا ديدم الان يادم نيست
عجب سرعتي اونم شب جمعه
همچنان فيلم هايي كه نوشته شده براي مشتركين شاتل رايگان رو نميتونم ببينم اونهايي كه هيچي ننوشت راحت ميشه ديد
لينك كه از شاتل لند ميگيري داخل دانلود سرور اسمش عوض نميشه وبا همون اسم كه در اصل آدرس هست دانلود ميكنه بعد كه تمام ميشه نميتوني بازش كني
ولي روي سيستم مشكل نداره
مودم هم ايسوس
mehdisatss
04-03-2016, 21:25
همين الان يهويي
رسيد به ٢
مرسی از اطلاعاتتون
من که از هیچ سایتی نمیتونم فیلم و سریال ریموت کنم یک ساعت هم گذاشتم موند هیچ تغییری نکرد. ممکنه اگه کسی سایتی که فیلم و سریال داره و رو شاتل لند قابل ریموت شدنه مستقیمه بگه .
دوست عزیز میشه بفرمایید این اسکرین شات از چه برنامه ای روی آیفون هستش چون من چنین برنامه ای تاحالا ندیدیم. ایشالا که اجراش نیاز به سیدیا و جیل بریک بودن نداشته باشه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
vampireXZX
04-03-2016, 21:33
مرسی از اطلاعاتتون
من که از هیچ سایتی نمیتونم فیلم و سریال ریموت کنم یک ساعت هم گذاشتم موند هیچ تغییری نکرد. ممکنه اگه کسی سایتی که فیلم و سریال داره و رو شاتل لند قابل ریموت شدنه مستقیمه بگه .
دوست عزیز میشه بفرمایید این اسکرین شات از چه برنامه ای روی آیفون هستش چون من چنین برنامه ای تاحالا ندیدیم. ایشالا که اجراش نیاز به سیدیا و جیل بریک بودن نداشته باشه
دوست عزیز سایت های تاینی و ایران فیلم راحت ریموت میشن اگه اکانت ندارید هم میتونید از سایت 30nama16 استفاده کنید و همچنین از آپلودسنترهای 4upld و uploadkade.....موفق باشید
frankval
04-03-2016, 21:56
دوست عزیز سایت های تاینی و ایران فیلم راحت ریموت میشن اگه اکانت ندارید هم میتونید از سایت 30nama16 استفاده کنید و همچنین از آپلودسنترهای 4upld و uploadkade.....موفق باشید
همچنین minitoons.ir
Fardadownload
----------
Farsroid
کلا لینک دانلود هر سایتی رو که دوست دارید بندازید تو آپلودسنتر.اگه شد چه بهتر... و اینکه در ساعتهای مختلف امتحان کنید و منتظر این نباشید که او دایره لود به اتمام برسه.
Follow Your Instinct!
مرسی از اطلاعاتتون
سلام
با گوشي نميشه نميدونم چرا حتي آپلود هم نميشه كرد چه برسه به ريموت كردن فقط با سيستم
نرم افزار هم از آدرس معلومه
مربوط به تنظيمات مودم
ايسوس بخش سرعت و نمايش حجم از همه بهتر دانلود سرور
در ضمن با دانلود سرور هم نميشه از شاتل گرفت به آدرس ذخيره ميكنه
در صورتي كه بايد به اسم ذخيره كنه
mehdisatss
05-03-2016, 10:40
مرسی من همه مراحل رو درست رفتم حتی اکانت تاینی ویژه هم دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش بگیرم روی 4upld هم اکانت رایگان ساختم تست کردم بازم نشد. اکانت ویژه رپیدپارس هم دارم اونم نشد. حتی از سایتایی که لینک مستقیم میزارن هم نتونستم هیچ فیلم و سریالی ببرم روی شاتللندم . تنها سایتی که تونستم ازش بریزم روی شاتللند سافت۹۸ بود که چند تا ویندوز و آفیس و فتوشاپ و .... گرفتم کاش یکی بتونه راهنماییم کنه بگه دیگه چکار کنم!! من یه مقدار سریال و فیلم لازم دارم!!!!
بعدش میشه بفرمایید چه آیتمایی ممکنه تاثیرگذار باشه مثلا میفرمایید روی گوشی نمیشه. یا مثلا شما روی چه مرورگرایی از روی کامپیوتر جواب گرفتین یا با پافین یا اوپرا مینی برم چطوره؟ رو سیستم کروم بهتره یا فایر فاکس ؟
Sent from Tapatalk
vampireXZX
05-03-2016, 16:30
مرسی من همه مراحل رو درست رفتم حتی اکانت تاینی ویژه هم دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش بگیرم روی 4upld هم اکانت رایگان ساختم تست کردم بازم نشد. اکانت ویژه رپیدپارس هم دارم اونم نشد. حتی از سایتایی که لینک مستقیم میزارن هم نتونستم هیچ فیلم و سریالی ببرم روی شاتللندم . تنها سایتی که تونستم ازش بریزم روی شاتللند سافت۹۸ بود که چند تا ویندوز و آفیس و فتوشاپ و .... گرفتم کاش یکی بتونه راهنماییم کنه بگه دیگه چکار کنم!! من یه مقدار سریال و فیلم لازم دارم!!!!
بعدش میشه بفرمایید چه آیتمایی ممکنه تاثیرگذار باشه مثلا میفرمایید روی گوشی نمیشه. یا مثلا شما روی چه مرورگرایی از روی کامپیوتر جواب گرفتین یا با پافین یا اوپرا مینی برم چطوره؟ رو سیستم کروم بهتره یا فایر فاکس ؟
Sent from Tapatalk
من لینک فیلم 1 گیگی رو از سایت تاینی روی شاتل لند در کمتر از 5 دقیقه ریموت میکنم از مرورگر فایر فاکس هم استفاده میکنم
binamplayer
05-03-2016, 16:44
Sent from Tapatalk
عزیز شما که لینک می گیری از تاینی صبر کن که تبدیل به اپلودین بشه بعد ریموت کن درست میشه شما صبر نمیکنی همون تاینیو میزنی برا همین نمیره
mehdisatss
05-03-2016, 17:49
عزیز شما که لینک می گیری از تاینی صبر کن که تبدیل به اپلودین بشه بعد ریموت کن درست میشه شما صبر نمیکنی همون تاینیو میزنی برا همین نمیره
ممنون بازم تست میکنم
دوستانی که موفق شدن باتوجه به تجربشون فکر میکنن حدودا هر یک گیگ رو که بخواد ریموت کنه رو شاتللند با یک تب باز مرورگر متوسط چقدر طول میکشه. ؟ و اینکه اگه مثلا بعد از یه مدت کامپیوتر رو خاموش کنم خودش ادامه پیدا میکنه یا قطع میشه و حتما باید تا آخر مرورگر باز بمونه؟!!
mehrabooni
05-03-2016, 18:08
سایتی نیست که به شاتل پیشنهاد بدیم بجای اینکه این طرح رو در یک ماه خاص بزاره
در طول سال بزاره
ولی حجمشو محدود کنه
مثلا هر شخص هر ماه میتونه هشتاد گیگ استفاده کنه
bagheri78
05-03-2016, 19:46
من لینک فیلم 1 گیگی رو از سایت تاینی روی شاتل لند در کمتر از 5 دقیقه ریموت میکنم از مرورگر فایر فاکس هم استفاده میکنم
الان 2 روزه که دیگه نمیشه از تاینی (آپلودین) هم انتقال داد
david848
05-03-2016, 20:42
چه عجیب
من همین که لینک دانلود رو میزنم برا ریموت وا نمیسم سریع صفحه رو ریلود میکنم برای لینک بعدی
پشت هم شاید ده گیگ رو بتونم تو 5 دیقه ریموت کنم
vikings s04e03 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه اپلود سنترش کسب درامد میداشت فیالی که من اپ کردم رو ببینید چه قد دان داشته:n33:
vampireXZX
05-03-2016, 20:51
الان 2 روزه که دیگه نمیشه از تاینی (آپلودین) هم انتقال داد
واسه منکه مشکلی نداره!!مثلا همین فیلم the hateful eight که امروز تازه اومده رو رلیز شانیگ با حجم 1.5 گیگ رو توی 1 دقیقه ریموت کرد!اینم لینکش
mehdisatss
05-03-2016, 22:31
والا من که هر بلایی سرش در آوردم نشد تاینی (آپلودین)
[emoji22][emoji29]
Sent from Tapatalk
والا من که هر بلایی سرش در آوردم نشد تاینی (آپلودین)
[emoji22][emoji29]
Sent from Tapatalk
مشکلی نداره و تاینی راحت ریموت میشه . کلا لینک های تاینی ریموت نمیشه یا لینک های دیگه هم مشکل داره ؟
چه عجیب
من همین که لینک دانلود رو میزنم برا ریموت وا نمیسم سریع صفحه رو ریلود میکنم برای لینک بعدی
پشت هم شاید ده گیگ رو بتونم تو 5 دیقه ریموت کنم
vikings s04e03 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه اپلود سنترش کسب درامد میداشت فیالی که من اپ کردم رو ببینید چه قد دان داشته:n33:
اصلا نیازی به ریلود صفحه هم نیست . بعد از زدن انتقال فایل لینک بعدیتون رو کپی کنید و دوباره انتقال فایل رو بزنید :n05:
behnamy01
06-03-2016, 12:31
فایـل ها دائمی نگهداری میشن؟
david848
06-03-2016, 16:26
سلام برای شما هم 4upld خراب شده ایا
من ریموت کردم روش بعد تیکه تیکه اش کردم هر کار میکنم لینک نمیده
اگه کسی هست بتونه این لینکو برام بیاره رو سرور شاتل ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMA.mkv
david848
06-03-2016, 20:35
فایـل ها دائمی نگهداری میشن؟
فک کنم لیمیت 150 روزه بعد اخرین دانلود داره
اگه یه دانلود الکی بکنی در حد یه مگ میتونی هی تمدیدش کنی
david848
06-03-2016, 22:55
دانلود سریال Arrested Development 2003-2013
چهار فصل کامل امتیاز 9
کمدی توسبک اشنایی با مادر یا دوستان
سلام برای شما هم 4upld خراب شده ایا
من ریموت کردم روش بعد تیکه تیکه اش کردم هر کار میکنم لینک نمیده
اگه کسی هست بتونه این لینکو برام بیاره رو سرور شاتل ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMA.mkv
david848
08-03-2016, 16:18
walking dead 1080 e12
david848
08-03-2016, 17:44
سلام با VPS انتقال دادید لینکو؟
اگه لییچر چیزی میشناسید که رایگان تا یه 4 گیگ روساپورت کنه معرفی کن پلیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1080p_BrRip_ETRG_30NAMA.mp4
اینم اگه لطف کنی انتقال اش بدی به شاتل
arian007
09-03-2016, 11:29
سلام
من از امروز سرویس شاتل گرفتم و آشنایی با شاتل لند ندارم میخواستم بدونم دانلود لینکایی که گذاشتین رایگانه یا نه؟چجوری فایلها رو روی شاتل لند آپلود کنم مثلا از 4آپلود؟ممنون
binamplayer
09-03-2016, 11:41
سلام تا چند روز دیگه شاتل لند هنوز رایگانه؟کسی میدونه
یه سوال محدودیت حجمی هم دارید وقتی از شاتل لند استفاده می کنید؟
اگر نداشته باشه در روز چند گیگ میشه دانلود کرد؟
کسی خبر داره؟
arian007
09-03-2016, 11:59
اگه دوستان عزیز فیلمهایی که آپلود میکنند رو لینکش رو در اختیار بقیه دوستان بزارن ممنون میشم اینجوری سریعتر میتونیم فیلم ها رو پیدا و دانلود کنیم
سلام با VPS انتقال دادید لینکو؟
اگه لییچر چیزی میشناسید که رایگان تا یه 4 گیگ روساپورت کنه معرفی کن پلیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1080p_BrRip_ETRG_30NAMA.mp4
اینم اگه لطف کنی انتقال اش بدی به شاتل
خیر با لیچر شخصی انجام دادم
اینم خدمت شما
سلام تا چند روز دیگه شاتل لند هنوز رایگانه؟کسی میدونه
یه سوال محدودیت حجمی هم دارید وقتی از شاتل لند استفاده می کنید؟
اگر نداشته باشه در روز چند گیگ میشه دانلود کرد؟
کسی خبر داره؟
تا 29 اسفند (فقط توجه داشته باشید که در بعضی شهرها رایگان نیست)
هیچ محدودیت حجمی نداره و هرچقدر که بخواید میتونید دانلود کنید
david848
09-03-2016, 15:57
اگه دوستان عزیز فیلمهایی که آپلود میکنند رو لینکش رو در اختیار بقیه دوستان بزارن ممنون میشم اینجوری سریعتر میتونیم فیلم ها رو پیدا و دانلود کنیم
اگه فقط برای فیلم کیخای که زیر دو گیگ خیلی راحته ازین دو سایت استفاده کن
fardadownload.ir
30nama16.com
کمتر از یک دیقه اپ میکنه
برای فایل بالایه دو گیگ باید دوتیکه کنی فایلو
bagheri78
09-03-2016, 17:55
اگه فقط برای فیلم کیخای که زیر دو گیگ خیلی راحته ازین دو سایت استفاده کن
fardadownload.ir
30nama16.com
کمتر از یک دیقه اپ میکنه
برای فایل بالایه دو گیگ باید دوتیکه کنی فایلو
چجوری دو قسمتش کنیم خب؟ با vps؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
david848
10-03-2016, 00:16
چجوری دو قسمتش کنیم خب؟ با vps؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
نه با 4upld هم میشه
ولی اپلود سنتر 4upld چند وقته بازی درمیارع فک کنم دارن بهش اتک میدن:n10::n09:
5 روزه سرویس من فعال شده تاحالا 200 گیگ دانلود داشتم
بخاطری که منو 6 روز الاف کردن برای فعال سازی سرویس منم جبران میکنم
5 روزه سرویس من فعال شده تاحالا 200 گیگ دانلود داشتم
بخاطری که منو 6 روز الاف کردن برای فعال سازی سرویس منم جبران میکنم
جبران كنين داداش تا آخر ماه فرصت دارين
همزمان كه مشغول هستين اين فيلم ها رو چه جوري نگاه ميكنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
جبران كنين داداش تا آخر ماه فرصت دارين
همزمان كه مشغول هستين اين فيلم ها رو چه جوري نگاه ميكنين
اون بالا یه قسمت داره واسه ثبت نام
اول ثبت نام کن بعد وارد اکانتت شو بعدش برات رایگان میشه فیلم ها
اون بالا یه قسمت داره واسه ثبت نام
اول ثبت نام کن بعد وارد اکانتت شو بعدش برات رایگان میشه فیلم ها
الان داخلم
omidscafild
11-03-2016, 15:52
الان داخلم
در قسمت ویرایش یجا مربوط به شاتلی هاست . اونجارو کامل و ثبت کن . تمام .
david848
11-03-2016, 20:13
خیر با لیچر شخصی انجام دادم
اینم خدمت شما
دمت گرم اینو هم زحمت بکش شرمنده درخواست هام زیاده خودت گفتی:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BluRay_MkvCage_30NAMA.mkv
اینا هم خدمت بچه های انجمن
مردی به نام ایپ3
سریال 100 فصل3 قسمت8
Concussion.2015.1080p.5.1
دمت گرم اینو هم زحمت بکش شرمنده درخواست هام زیاده خودت گفتی:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BluRay_MkvCage_30NAMA.mkv
اینا هم خدمت بچه های انجمن
مردی به نام ایپ3
سریال 100 فصل3 قسمت8
Concussion.2015.1080p.5.1
من که چیزی نمیگم :n02:.هرکاری از دستم بربیاد حتما انجام میدم :n16:
Abolfazl-Star
12-03-2016, 01:21
یه خییر اینا رو مستقیم کنه :n16:
با کیفیت 720 p هم قبوله دوبله شده ش
اینم فقط فایل صوتی شو مستقیم کنید
دوست عزیز من اکانت سایت رو ندارم و اکثر فایل ها برای اعضای ویژه سایت هست . اگر اکانت سایت رو دارید بدید تا براتون ریموت کنم :n16:
امکان داره برای ماه بعد هم تمدید بشه این طرح؟
Abolfazl-Star
12-03-2016, 16:44
دوست عزیز من اکانت سایت رو ندارم و اکثر فایل ها برای اعضای ویژه سایت هست . اگر اکانت سایت رو دارید بدید تا براتون ریموت کنم :n16:
همون دیگه :n02:
اکانت داشتم خودمم برات ریموت می کردم :n08:
یعنی خییر نداریم تو سایت ؟! :n04:
mohsenmobile1
12-03-2016, 16:56
دوستان یه سوال
قبل از این طرح دانلود از شاتل لند مشمول تخفیفی چیزی می شد یا نه هیچ فرقی با سایت های دیگه نداشت ؟
به خاطر این طرح سرویس و خریدیم 20 روزه منتظریم رانژه کنن :( اگه ببینم بعد این مدت، همه چیز بر می گرده به روال قبلی برم کنسلش کنم الکی منتظر نمونم
Abolfazl-Star
12-03-2016, 17:12
دوستان یه سوال
قبل از این طرح دانلود از شاتل لند مشمول تخفیفی چیزی می شد یا نه هیچ فرقی با سایت های دیگه نداشت ؟
به خاطر این طرح سرویس و خریدیم 20 روزه منتظریم رانژه کنن :( اگه ببینم بعد این مدت، همه چیز بر می گرده به روال قبلی برم کنسلش کنم الکی منتظر نمونم
احتمال زیاد تا آخر عید تمدید میکنن بعدش معلوم نیست
همون دیگه :n02:
اکانت داشتم خودمم برات ریموت می کردم :n08:
یعنی خییر نداریم تو سایت ؟! :n04:
من متوجه نشدم
الان لینک مستقیم این فیلمارو میخواید که بتونید تو شاتل لند ریموتشون کنید یا ریموت شده تو شاتل لند میخوایید؟
اگر لینک مستقیمشون رو میخواید این لینکشون تو 4آپلوده :
mohsenmobile1
12-03-2016, 17:54
احتمال زیاد تا آخر عید تمدید میکنن بعدش معلوم نیست
ممنون
واسه این مورد اطلاعی ندارید ؟
- - - Updated - - -
Abolfazl-Star
12-03-2016, 19:15
من متوجه نشدم
الان لینک مستقیم این فیلمارو میخواید که بتونید تو شاتل لند ریموتشون کنید یا ریموت شده تو شاتل لند میخوایید؟
اگر لینک مستقیمشون رو میخواید این لینکشون تو 4آپلوده :
تشکر ولی رو شاتل لند می خواستم هر کاری کردم خودم نتونستم رو شاتل لند ریموت کنم :n27:
ممنون
واسه این مورد اطلاعی ندارید ؟
- - - Updated - - -
قبل از این طرح بله یه مدت برای چند شهری رایگان یا نیم بها بود
BENYAMIN99
13-03-2016, 03:02
سلام.
دوستان من یک فایلی رو میخوامم دانلود کنم که تو اپلود سنتر گوگل هستش.
این رو تا اخر مراحل میرم، این لینک زیر رو میده. اما هر کاری میکنم تو شاتل لند ریموت نمیشه. تو4upld هم ریموت نمیشه. اگه ممکنه این رو امتحان کنید و راهکاری بگید. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*/0B1mhMvKCrim8WHN3eFFZc0FhRkE?e=download
سلام.
این رو تا اخر مراحل میرم، این لینک زیر رو میده. اما هر کاری میکنم تو شاتل لند ریموت نمیشه. تو4upld هم ریموت نمیشه. اگه ممکنه این رو امتحان کنید و راهکاری بگید. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*/0B1mhMvKCrim8WHN3eFFZc0FhRkE?e=download
لینک اولیه اش رو بزارید
david848
13-03-2016, 14:13
سلام.
من قبلا زیاد از گوگل درایو رو شاتل اپ کردم مشکلی نداره
BENYAMIN99
13-03-2016, 14:29
لینک اولیه اش رو بزارید
بفرما
BENYAMIN99
13-03-2016, 14:30
من قبلا زیاد از گوگل درایو رو شاتل اپ کردم مشکلی نداره
نمیشه. شما این رو امتحان کن.
بفرما
من شاتلی نیستم
تو آپلودبوی ریموتش کردم
برو از همینجا لینکشو بگیر ببر تو شاتللند ببین میشه:
4آپلود مشکل داره چند روزه
سرعت ریموتش خیلی پایینه
تموم شد لینک اونم میزارم اگر با این کارت راه نیفتاد
mehrabooni
13-03-2016, 15:03
چطور میتونیم به شاتل پیشنهاد بدیم که دانلود از شاتل لند رو در تمام طول سال رایگان کنه
ولی بجای اینکه فقط یک ماه نامحدود باشه درعوض مثلا ماهی بیست گیگ به هر شخص حجم برای دانلود از شاتل لند اختصاص بده
چطور میتونیم به شاتل پیشنهاد بدیم که دانلود از شاتل لند رو در تمام طول سال رایگان کنه
ولی بجای اینکه فقط یک ماه نامحدود باشه درعوض مثلا ماهی بیست گیگ به هر شخص حجم برای دانلود از شاتل لند اختصاص بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
===
دوستان شما میتونید راحت لیچ کنید فایل هاتونو؟ من از ظهر خیلی کند شده یا اصلا انجام نمیده
frankval
13-03-2016, 17:20
من بهشون ایمیل زدم و پیشنهاد دادم!
Follow Your Instinct!
aliiiiiii
13-03-2016, 18:48
با سلام
دوستان چطوری میشه از سرور خارج روی شاتلند فایل آپلود کرد و بعد دانلود کرد؟
BENYAMIN99
13-03-2016, 19:48
من شاتلی نیستم
تو آپلودبوی ریموتش کردم
برو از همینجا لینکشو بگیر ببر تو شاتللند ببین میشه:
4آپلود مشکل داره چند روزه
سرعت ریموتش خیلی پایینه
تموم شد لینک اونم میزارم اگر با این کارت راه نیفتاد
بازم اپلود نمیشه متاسفانه.
شما چطوری تو اپلود بوی ریموت کردیش؟ اک پریمیوم داری؟
بازم اپلود نمیشه متاسفانه.
شما چطوری تو اپلود بوی ریموت کردیش؟ اک پریمیوم داری؟
نه . پریمیوم نیست اکانتم
لینکو گرفتم دادم بهش ریموت کرد
بعید میدونم مشکل از این سمت باشه.
شاید سرور شاتللند شلوغه
توساعت خلوت تر تست کنید شاید شد
اگر نشد نهایتا صبر کنید تا مشکل ۴آپلود حل شه و روی اون ریموت کنید و بعد ببرید شاتللند
BENYAMIN99
13-03-2016, 20:08
نه . پریمیوم نیست اکانتم
لینکو گرفتم دادم بهش ریموت کرد
بعید میدونم مشکل از این سمت باشه.
شاید سرور شاتللند شلوغه
توساعت خلوت تر تست کنید شاید شد
اگر نشد نهایتا صبر کنید تا مشکل ۴آپلود حل شه و روی اون ریموت کنید و بعد ببرید شاتل لند
یه سری فیلم از سایت30nama رو اپلود کردم تو شاتل لند شد. با اپلود بوی مشکل داره.
یه سری فیلم از سایت30nama رو اپلود کردم تو شاتل لند شد. با اپلود بوی مشکل داره.
با آپلودسنترای دیگه هم تست کنید
اگر نشد همون منتظر درست شدن ۴آپلود باشید
BENYAMIN99
13-03-2016, 20:13
با آپلودسنترای دیگه هم تست کنید
اگر نشد همون منتظر درست شدن ۴آپلود باشید
با سایت bia2rapو دو سه تا سایت دیگه هم مشکل نداره مث اینکه. بازم ممنون
mehrabooni
13-03-2016, 23:04
من بهشون ایمیل زدم و پیشنهاد دادم!
Follow Your Instinct!
به نظرتون به پیشنهادتون توجه میکنن ؟
پیامتونو ممکنه کسی نخونه
اگه بخونن هم اصن عمل میکنن ؟
فکر نکنم فایده ای داشته باشه اما امتحانش ضرری نداره ممنون که ایمیل زدین
frankval
13-03-2016, 23:52
به نظرتون به پیشنهادتون توجه میکنن ؟
پیامتونو ممکنه کسی نخونه
اگه بخونن هم اصن عمل میکنن ؟
فکر نکنم فایده ای داشته باشه اما امتحانش ضرری نداره ممنون که ایمیل زدین
از شاتل تهران باهام تماس گرفتند و کلی بابت پیشنهادهایی که دادم تشکر کردند.تعداد که زیاد بشه شک نکنید که ترتیب اثر میدن!صفحات قبلی رو بخونید نامه ای رو که یکی از عزیزان نوشته بود و خیلیا فرستادنش شاتل.
من یکی اگه این طرح رو با محدودیت آپلود و آپشنهای مختلف و هزینه های مختلف بزارن عطش دانلودم میخوابه!
Follow Your Instinct!
mehrabooni
14-03-2016, 02:34
دقیقا عطش دانلود من الان خوابیده
فکر کنم اگه سالی دویست گیگ هم بدن بس باشه
D o l f i n
14-03-2016, 22:18
من دو روزه هیچ فایلی نمیتونم بکشم رو شاتل لند بقیه عزیزان مشکلی ندارند؟
BENYAMIN99
14-03-2016, 22:25
من دو روزه هیچ فایلی نمیتونم بکشم رو شاتل لند بقیه عزیزان مشکلی ندارند؟
واسه من دیروز و امروز صبح خوب بود. از ظهر مشکل دارم.
از ایران فیلم و downloads.ir کسی تونسته مستقیم کنه با شاتل؟
شاتل لند همچنان قاطی داره
bigbang0661
16-03-2016, 12:37
دوستان این 150 گیگ که نوشته توی آپلودسنتر، وقتی ریموت بکنم و بخوام دانلود بکنم از حجمم کم نمیشه؟
دوستان این 150 گیگ که نوشته توی آپلودسنتر، وقتی ریموت بکنم و بخوام دانلود بکنم از حجمم کم نمیشه؟
نه رایگانه
سلام
همون طور که اول اسفند پیش بینی کرده بودم شد (البته 2 روز بیشتر :n31:) و ترافیک رایگان شاتل لند تمدید شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]&h=#h#
دوستاني كه مشكل آپلود و انتقال دارن مخصوصا با گوشي توجه كنن
آدرس رو بدون
وارد كنن بصورت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home
تا بدون مشكل آپلود كنه
بدون http هم امتحان كنيد
shatelland.com/upload#/home
haestaph
16-03-2016, 16:50
ریموت آپلودش کار نمی کنه :-\
ریموت آپلودش کار نمی کنه :-\
خودتونو اذیت نکنید
مشکل از شما یا لینک شما نیست
مشکل از سرور ضعیف اون ها هست
شما اگه سر صبح ریموت کنید راحت سریع اپ میشه ولی از 12 به بعد خیلی ضعیف میشه و اصلا اپ نمیشه
كلا به گوشي نمي تونستم زمان هم مهم نبود كلا نمي شد يعني از اول نتونستم ولي با اين آدرس كلا ميشه باز زمان نداره هر موقع امتحان كردم شده
bigbang0661
16-03-2016, 18:51
آقا تورنت هم میشه ریموت کرد؟
david848
17-03-2016, 16:03
آقا تورنت هم میشه ریموت کرد؟
من امتحان کردم نشد
david848
17-03-2016, 16:12
كلا به گوشي نمي تونستم زمان هم مهم نبود كلا نمي شد يعني از اول نتونستم ولي با اين آدرس كلا ميشه باز زمان نداره هر موقع امتحان كردم شده
مرورگرتوعوض کن شاید جواب بده
کلا برخی سرور ها رو کلا ریموت نمکنه و پشتیبانی نداره یه چیز کاملا روشنه حتی سایت های پرمیوم لیچ هم همینطوری هستن
من با لبتاب هر موقع تست کردمسرور های شاتل دست رد به سینم نزدند با گوشی هم رو بعضی مروگر ها جواب نمیده
این خطایی که شما میگیرین فک کننم از فیلتر شکن استفاده کرده باشین بهتره یه بار مودم رو ریست کنید
اگه دسترسی به مودم ندارید از دستورر telnet برای ریستارت کردن مودم استفاده کنید
مرورگرتوعوض کن شاید جواب بده
کلا برخی سرور ها رو کلا ریموت نمکنه و پشتیبانی نداره یه چیز کاملا روشنه حتی سایت های پرمیوم لیچ هم همینطوری هستن
من با لبتاب هر موقع تست کردمسرور های شاتل دست رد به سینم نزدند با گوشی هم رو بعضی مروگر ها جواب نمیده
این خطایی که شما میگیرین فک کننم از فیلتر شکن استفاده کرده باشین بهتره یه بار مودم رو ریست کنید
اگه دسترسی به مودم ندارید از دستورر telnet برای ریستارت کردن مودم استفاده کنید
نه ديگه آدرس رو عوض كردم كلا درست شد
david848
17-03-2016, 17:11
سلام
شاتل 15 روز دیگه طرح رو تمدید کرد
هر کسی هم اپلیکیشن مای شاتل رو نصب کنه برای طرح اکو دو گیگ شارژ رایگان داره
برای طرح های دیگه هم خودتون نگاه کنید
لایک فراموش نشه
Abolfazl-Star
17-03-2016, 20:43
با سلام این هدیه آرتی ها ( یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی ) چجور استفاده می شه ؟ :n02:
BENYAMIN99
17-03-2016, 21:45
آدرس رو بدون
وارد كنن بصورت
تا بدون مشكل آپلود كنه
بدون http هم امتحان كنيد
آقا دمت گرم. با لینک زیر و گوگل کروم به راحتی 90 گیگ الان ریموت کردم(در عرض 5 دقیقه) . :n39:
آدرس رو بدون
وارد كنن بصورت
تا بدون مشكل آپلود كنه
بدون http هم امتحان كنيد
آقا دمت گرم. با لینک زیر و گوگل کروم به راحتی 90 گیگ الان ریموت کردم(در عرض 5 دقیقه) . :n39:
خوشحالم به دردتون خورده
خودم استفاده نكردم
david848
18-03-2016, 12:34
سلام
میشه تورنت رو هم انتقال داد به شاتل لند ولی سرعت اش کنده و باید چندتا لینک با هم بزارید تا بصرفه
من از سایت seedr برای مستقیم کردن فایل تورنت استفاده کردم بعد لینک دانلود ی که بهم داد رو گذاشتم شاتل لند بدیش اینه که حداکثر فایلی که در سایت seedr میتونید انتقال بدید 2 گیگه که اگه دوستانتون رو هم دعوت کنید 500 مگ فضای بیشتر میده
اگه دوست داشتید با لینک من ثبت نام کنید که هم 500 مگ به شما بده هم به من
arminkoo
18-03-2016, 14:23
دوستان الان 3 روزه هیچی نمیتونم ریموت کنم . مشکل از کجاست
campuzlit
18-03-2016, 16:26
شاتل 15 روز دیگه ام طرح شاتل لند رو تمدید کرد.
ولی نمی دونم چرا مازندران رو جز طرحش نمیاره. واقعا توهین به مشترکین مازندرانی هست.
علت رو هم سوال می کنی در جواب حرف مفت و بی ربط تحویل میدن.
سلام
میشه تورنت رو هم انتقال داد به شاتل لند ولی سرعت اش کنده و باید چندتا لینک با هم بزارید تا بصرفه
من از سایت seedr برای مستقیم کردن فایل تورنت استفاده کردم بعد لینک دانلود ی که بهم داد رو گذاشتم شاتل لند بدیش اینه که حداکثر فایلی که در سایت seedr میتونید انتقال بدید 2 گیگه که اگه دوستانتون رو هم دعوت کنید 500 مگ فضای بیشتر میده
من با لینک شما ثبت نام کردم و 0.5 گیگ حجم تشویقی گرفتم:n19:
اینم لینک منه ، باهاش ثبت نام کنید هر دومون 0.5 گیگ اضافی می گیریم
سلام
منم با لینک شما ثبت کردم و 500 مگ اضافه گرفتم دوستان با لینک منم ثبت نام کنید تا دوسر سود بشه :n02:
reza_meybod
18-03-2016, 22:19
دوستان سایت رایگانی واسه مستقیم کردن لینکهای یوتیوب سراغ دارین ؟
بغیر از clipconverter.c*c که سرعتش افتضاحه و تو 4upld هم نمیشه لیچ کرد ..
ممنون میشم جواب بدین
behnamy01
19-03-2016, 12:33
دوستان سایت رایگانی واسه مستقیم کردن لینکهای یوتیوب سراغ دارین ؟
بغیر از clipconverter.c*c که سرعتش افتضاحه و تو 4upld هم نمیشه لیچ کرد ..
ممنون میشم جواب بدین
syncfile .co
شاتل 15 روز دیگه ام طرح شاتل لند رو تمدید کرد.
ولی نمی دونم چرا مازندران رو جز طرحش نمیاره. واقعا توهین به مشترکین مازندرانی هست.
علت رو هم سوال می کنی در جواب حرف مفت و بی ربط تحویل میدن.
تا اونجایی که من میـدونم بخاطر اینه که مازنـدران خداروشکر بیـشترین درصد User ایـنترنت رو داره، حتی از تـهران هم بیشتر! ولی زیرساخت های بین اسـتانی شبکه اینـترنت، به این استـان زیاد خوب نیست و جوابگوی حجم بالای کاربـرای این استان نیست، که حدس میزنم تا 6 ماه دیگه انشالـله درست میشه!
campuzlit
19-03-2016, 13:23
syncfile .co
تا اونجایی که من میـدونم بخاطر اینه که مازنـدران خداروشکر بیـشترین درصد User ایـنترنت رو داره، حتی از تـهران هم بیشتر! ولی زیرساخت های بین اسـتانی شبکه اینـترنت، به این استـان زیاد خوب نیست و جوابگوی حجم بالای کاربـرای این استان نیست، که حدس میزنم تا 6 ماه دیگه انشالـله درست میشه!
راستش من اطلاعاتی در این خصوص ندارم ولی حرف شما به اینکه مازندران رو از این پروموشن محروم کنن بی ربطه. به این دلیل:
2 ماه آذر و دی چرا مشکلی نبود و ما هم مثل بقیه استان ها استفاده می کردیم. اونوقت الان مشکل داره.
خودشون حتی پشتیبانی تهران هم این مشکلی که شما مطرح کردید رو نگفتن و چرت و پرت تحویل ادم میدن در حد شعور یه بچه 10 ساله.
راستش من اطلاعاتی در این خصوص ندارم ولی حرف شما به اینکه مازندران رو از این پروموشن محروم کنن بی ربطه. به این دلیل:
2 ماه آذر و دی چرا مشکلی نبود و ما هم مثل بقیه استان ها استفاده می کردیم. اونوقت الان مشکل داره.
خودشون حتی پشتیبانی تهران هم این مشکلی که شما مطرح کردید رو نگفتن و چرت و پرت تحویل ادم میدن در حد شعور یه بچه 10 ساله.
امروز دلیلش رو آوردن :n13:
گفتنیست متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای استان مازندران، گچساران و یاسوج امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشتریان این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ شاتل نیز بتوانند از امکانات ویژه مشترکین استفاده کنند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.
david848
20-03-2016, 18:29
سلام فصل دوم سریال daredevil کیفیت1080 کامل
دو روز از الان تضمین موندگاریشو میدم
D o l f i n
20-03-2016, 19:31
ممنون دادا ولی قسمت سومش نیست ؟
ultrasahand
20-03-2016, 19:45
الان که از 4upld و 4leech نمیشه لیچ کرد از چه سایتی استفاده می کنید؟ پولی یا مجانی مهم نیست... لطفا راهتمایی کنید
D o l f i n
21-03-2016, 00:33
من فایلگبر استفاده میکنم ولی خیلی دیر میکشه یا نمیکشه فکر کنم مشکل خوده شاتله
david848
24-03-2016, 01:29
فیلم استار وار
چه خاطره ها که زنده نمیکنه:n35:
کیفیت 1080 شانینگ در دو پارت
دوستان با چه سرعتی دانلود میکنین؟
binamplayer
24-03-2016, 11:27
دوستان سرعت 128 یا 12 مگ باشه وقتی از سرور دانلود می کنی یکیه؟
من 128 دارم ولی به خاطر مشکل خطی که دارم و نویز بالا تا حدود 4 مگ بیشتر نمیکشه و بین 250 تا 400 سرعتم در نوسانه
دوستان سرعت 128 یا 12 مگ باشه وقتی از سرور دانلود می کنی یکیه؟
سرعت دانلود شاتل حداکثره و فرق مثلا 128 و 8 مگ بیشتر تو آپلود دیرتر محدود شدن هستش. تا اونجایی که خط و مرکز مخابراتی اون محدوده اجازه بده و کشش داشته باشن سرعت رو بالا میبندن. مثلا برای من حدودا 4 مگه ولی اگه خطم خوب بود 13-14 مگ هم برام میبستن:n39: در کل 128 بهترین انتخابه
vampireXZX
24-03-2016, 14:57
bagheri78
24-03-2016, 22:29
(Jackass Collection + (Bad Grandpa
D o l f i n
25-03-2016, 13:38
سرویست چیه برادر؟
vampireXZX
25-03-2016, 17:25
سرویست چیه برادر؟
سرویس EcoLight
vampireXZX
25-03-2016, 17:28
دوستان فیلم Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.BluRa y.1080p.DTS-HD.MA.7.1.x264-EPiC رو با حجم نزدیک 19GB آپلود کردم!لینکشو میزارم ولی خودم آخره شب دانلودم که تموم شد پاک میکنم!اگه کسی خواست دانلود کنه پیام بده و بگه چقدر زمان لازم داره تا پاک نکنم!
unknow_bu
25-03-2016, 20:06
دوستان فیلم Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.BluRa y.1080p.DTS-HD.MA.7.1.x264-EPiC رو با حجم نزدیک 19GB آپلود کردم!لینکشو میزارم ولی خودم آخره شب دانلودم که تموم شد پاک میکنم!اگه کسی خواست دانلود کنه پیام بده و بگه چقدر زمان لازم داره تا پاک نکنم!
منم نسخه دیسک بلوری رو دارم 40 گیگ.اگه خواستین...:n39::n39:
vampireXZX
25-03-2016, 20:33
به جز این فیلم فیلم حجم بالا چی داری تو اکانتت؟:n31:
david848
25-03-2016, 21:09
خدا قوت خسته نباشید
ای بابا چرا اپلود نمیکنه ازسرور خارج
یه لیچ باحال معرفی کنید دوستان
david848
27-03-2016, 09:45
سلام من همیشه ریموت میکردم حجم کم نمیکرد ولی جدیدا حجم کم میکنه زیاد نه ولی کم میکنه
ای پی م رو چک کردم جالب بود ای پی بریتانیا نشون میده ولی سایت ها برام شیلتره
سیستم رو خاموش روشن هم که میکن ای پی عوض نمیشه کسی از استید هست کمک کنه
Abolfazl-Star
27-03-2016, 13:47
ساعت 5 صبح
bagheri78
27-03-2016, 16:24
داداش چجوری ۴۰ گیگ رو ریموت کردی تو شاتل لند؟ به پارتای ۲ گیگ تقسیم کردی؟ اگر ممکنه یه آموزش بزاری برای این کار. ممنون
unknow_bu
27-03-2016, 19:36
داداش چجوری ۴۰ گیگ رو ریموت کردی تو شاتل لند؟ به پارتای ۲ گیگ تقسیم کردی؟ اگر ممکنه یه آموزش بزاری برای این کار. ممنون
نه تقسیم نکردم خود فایل های سورسش 1 گیگابایتی بود..فقط ریموتشون کردم 40 پارت.
ساعت 5 صبح
چطور ممکنه شما 3.5 مگ دارید دانلود میکنید؟
دیگه ته سرعت باید 2 مگ باشه سرویس 16 مگابیت
binamplayer
28-03-2016, 00:05
یعنی خدا نخواست من داشته باشم اگه شاتل داشتم کله نتو داشتم الان خخخ
Abolfazl-Star
28-03-2016, 04:41
با 4G ایرانسل دانلود میکنم :n02:
ultrasahand
28-03-2016, 05:48
Son Of Anarchy
با 4G ایرانسل دانلود میکنم :n02:
خسته نباشيد
ميدوني چند نفر ناوارد اومدن حرص خوردن و رفتن با خودشون گفتن چي سرعتي
اصلا adsl همچنين سرعتي نميتونه داشته باشه
چه برسه به شاتل
بايد در قسمت ايرانسل بري كه سرعتي نيست اونجا كه كسي تعجب كنه تا ٤٢ من گرفتم
خسته نباشيد
چه برسه به شاتل
بله ایشون باید در تاپیک ایرانسل میذاشتند
برای 4g یک سرعت عادیه این چیز زیادی نیست
mehdisatss
28-03-2016, 14:42
نه تقسیم نکردم خود فایل های سورسش 1 گیگابایتی بود..فقط ریموتشون کردم 40 پارت.
دوست عزیز ممکنه بگی از چه سایتایی میگیری سورس هارو به این قشنگی یک گیگی پارت بندی میکنه مام ازونجا بگیریم. ممنون
mehdisatss
28-03-2016, 14:45
آدرس رو بدون
وارد كنن بصورت
تا بدون مشكل آپلود كنه
بدون http هم امتحان كنيد
واقعا دستت درد نکنه مارو نجات دادی داداش مرسی [emoji106] [emoji106]
Abolfazl-Star
28-03-2016, 15:29
خسته نباشيد
چه برسه به شاتل
بله ایشون باید در تاپیک ایرانسل میذاشتند
برای 4g یک سرعت عادیه این چیز زیادی نیست
دوستان گل مقصود من فقط نشون دادن حداکثری سرعت سرورای شاتل لند بوده :n12:
unknow_bu
29-03-2016, 02:05
دوست عزیز ممکنه بگی از چه سایتایی میگیری سورس هارو به این قشنگی یک گیگی پارت بندی میکنه مام ازونجا بگیریم. ممنون
در مورد سایت های دیگه نمیدونم ولی من فیلم و سریال هام رو از سایت twoddl.org میگیرم. همه ی نسخه های فیلم ها رو هممیزاره تقریبا رو تموم آپلود سنتر ها.
حذف شد!:n02:
10 سخنرانی پربیننده TED رو گرفتم، گفتم بزارم اینجا کسی اگه دوست داشت نگاه کنه.خیلی جالب و آموزنده هست.
به طور میانگین هرکدوم 20 میلیون بازدید داشتند
همگی زبان انگلیسی هستند. زیر نویس فارسی دارند.
فایل ها تا 15 فروردین هستند.
binamplayer
30-03-2016, 01:09
دوستان اگر بخوام لینکای سریال در یک صفحه رو بگیرم بعد ریموت کنم چطوری میتونم همزمان لینک چند قسمت کپی بگیرم و دیگه تک تک نگیرم کسی میدونه!؟
ultrasahand
30-03-2016, 02:25
دوستان اگر بخوام لینکای سریال در یک صفحه رو بگیرم بعد ریموت کنم چطوری میتونم همزمان لینک چند قسمت کپی بگیرم و دیگه تک تک نگیرم کسی میدونه!؟
این آروزوی یک ملته ... ولی فعلا نمیشه این کار رو کرد
david848
30-03-2016, 17:38
خود شاتل باید این قابلیتو پشتیبانی کنه که نمیکنه
ولی خب خدایی هر روز ملتمون تنبل تر میشه (خودم هم) قدیما برای یه دو گیگ باید تا 1 شب بیدار مینشستیم تا بزاریم دانلود لینک جور کنیم
binamplayer
30-03-2016, 18:41
خود شاتل باید این قابلیتو پشتیبانی کنه که نمیکنه
ولی خب خدایی هر روز ملتمون تنبل تر میشه (خودم هم) قدیما برای یه دو گیگ باید تا 1 شب بیدار مینشستیم تا بزاریم دانلود لینک جور کنیم
250 قسمت سریاله
D o l f i n
30-03-2016, 22:08
من الان مثلا اگه سه تا لینک بخوام همزمان بزارم ریموت کنه سه تا تب باز میکنم و سه تا لینک رو میدم و هر سه رو هم میکشه رو سرورهاش
البته اگه منظورتون همین باشه
D o l f i n
30-03-2016, 22:11
کسی House of Cards رو مستقیم نکرده؟
ultrasahand
31-03-2016, 05:02
من الان مثلا اگه سه تا لینک بخوام همزمان بزارم ریموت کنه سه تا تب باز میکنم و سه تا لینک رو میدم و هر سه رو هم میکشه رو سرورهاش
البته اگه منظورتون همین باشه
لازم نیست سه تا تب باز کنی من همه رو روی یه تب لیچ می کنم بعد از اینکه عکس loading اومد لینک بعدی رو پیست کن
10 سخنرانی پربیننده TED رو گرفتم، گفتم بزارم اینجا کسی اگه دوست داشت نگاه کنه.خیلی جالب و آموزنده هست.
به طور میانگین هرکدوم 20 میلیون بازدید داشتند
همگی زبان انگلیسی هستند. زیر نویس فارسی دارند.
فایل ها تا 15 فروردین هستند.
خوب 10 سخنرانی بعدی رو هم میزارم اینا هم میانگین 10 میلیون بازدید داشتن. زمان هر کدوم 20 دقیقه و زیرنویس فارسی.
Abolfazl-Star
31-03-2016, 12:01
دوستان سرورای شاتل برای شما هم ترکیده؟:n04:
به زور 40 کیلو سرعت میده :n27:
ولی از بقیه سرورا با نهایت سرعت دان میکنه :n15:
D o l f i n
31-03-2016, 15:43
نه برای من با نهایت سرعت دانلود میکنه
D o l f i n
01-04-2016, 08:30
House of Cards
S04
hosseinf722
01-04-2016, 10:49
دوستان سرورای شاتل برای شما هم ترکیده؟:n04:
به زور 40 کیلو سرعت میده :n27:
ولی از بقیه سرورا با نهایت سرعت دان میکنه :n15:
دیروز (12 فروردین) اینجوری بود ولی امروز ( 13 فروردین) درست شده
حیف که دو روز مونده :n28:
vampireXZX
01-04-2016, 15:25
از صبح هر چی فایل از هر سروری میزنم ریموت نمیکنه!!!
دوستان این شاتل لند فقط برای شاتلی هاست؟
رایگانه؟
خلاصه امکاناتش چیه؟
مرسی.
D o l f i n
01-04-2016, 19:12
از صبح هر چی فایل از هر سروری میزنم ریموت نمیکنه!!!
دیشب که برای من عالی بود کل سریال
House of Cards رو تو یک ربع کشید
امروز هم یه وایکنیگ ها رو گداشتم دیگه نرفتم ببینم چی شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.