PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7

blackbird
12-06-2019, 22:41
این مدل مودم تی پی لینک TL-MR ۶۴۰۰ که مخابرات برا فروش زده بزودی جریانش چیه ؟ لاک شده ؟ یا اسقاط از رده خارج اون ورو اوردن بدن به ما ... ارزش خرید داره ؟

saber73
13-06-2019, 01:30
این مدل مودم تی پی لینک TL-MR ۶۴۰۰ که مخابرات برا فروش زده بزودی جریانش چیه ؟ لاک شده ؟ یا اسقاط از رده خارج اون ورو اوردن بدن به ما ... ارزش خرید داره ؟

مودم لاک هستش برا همراه اول و فعلا رو این مودم و انلاک این مدل کسی کار نکرده

alijigari
14-06-2019, 20:22
سلام
داخل ساختمان انتن ۴ جی ( روی موبایل ) به خاطر مصالحی که به کار رفته یک خط هست و قطع وصل میشه ولی بیرون ساختمان ۴ خط پر هست و سرعت عالی هست .
مودمی هست که بشه انتنش را بیرون ساختمان قرار بدهم و از بیرون به داخل سیم کشی کنم ؟؟؟
ممنون میشم مدل دقیق مدل را بهم بگی

saber73
15-06-2019, 02:44
سلام
داخل ساختمان انتن ۴ جی ( روی موبایل ) به خاطر مصالحی که به کار رفته یک خط هست و قطع وصل میشه ولی بیرون ساختمان ۴ خط پر هست و سرعت عالی هست .
مودمی هست که بشه انتنش را بیرون ساختمان قرار بدهم و از بیرون به داخل سیم کشی کنم ؟؟؟
ممنون میشم مدل دقیق مدل را بهم بگی

مودم لازم نداری و مودم های فضای باز گرون هستن و کم پیدا و اگه ارزون باشن برا یک اپراتور قفل شدن . شما انتن فضای باز با کابل به اندازه محل نصب تا داخل منزل بخر و راحت وصل کن به مودم داخل خونه و همون 4 خط انتن رو داشته باش

این یک نمونه مودم فضای باز هست با قیمت بالا و داخل منزل هم نیاز به یک روتر برای دریافت و پخش اینترنت هست

مودم LTE بیرونی ییکام مدل P11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/tab-params)

miladbarzegar
15-06-2019, 09:51
سلام به همگی به خصوص جناب صابر عزیز
ی سرچی کردم تو اینترنتمودم روتر ایسوس AC55U-4Gبه چشمم خورد دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید که این مودم خوبه یا ن؟
<<اگر براتون مقدوره میخوام با مودم b 612 مقایسه بشه چون قبلا یکی داشتم و میخوام ببینم این بهتر هست یانه>>
پینگ پاییین و سرعت دانلود هم اگر میدونید در مورد این دو مودم بگید

saber73
15-06-2019, 15:07
سلام به همگی به خصوص جناب صابر عزیز
ی سرچی کردم تو اینترنتمودم روتر ایسوس AC55U-4Gبه چشمم خورد دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید که این مودم خوبه یا ن؟
<<اگر براتون مقدوره میخوام با مودم b 612 مقایسه بشه چون قبلا یکی داشتم و میخوام ببینم این بهتر هست یانه>>
پینگ پاییین و سرعت دانلود هم اگر میدونید در مورد این دو مودم بگید

مودم مورد نظر شما این مزایا رو داره : پورت usb - وای فای 5ghz - سه عدد انتن mimo وای فای - وایرلس n300 - پورتهای لن گیگابیتی - نوع شبکه 4G : CAT4 -

مودم b612 : پورت usb ندارد - وای فای 5ghz ندارد - دو عدد آنتن وای فای بهش وصل میشه از نوع mimo4*4 - پورتهای لن این مودم هم گیگابیتی هستن - نوع شبکه 4g این مودم : cat6 به صورت mimo4*4 هست و از هر دو نوع 4g: اینترنت نسل همراه fdd و اینترنت نسل ثابت tdd پشتیبانی میکند . سرعت دانلود این مودم 300 مگابیت و نسل 4.5G هست . پورت rj11 برای تبدیل شدن به تلفن ثابت بدون نیاز به خط تلفن شهری یا روستایی رو دارد .

sky1sky
15-06-2019, 19:56
سلام دوستان
وقتی مودم دانگل از لپ تاپ بخوام جداش کنم قبلش باید safely remove ejectرو بزنم یا نه ؟

miladbarzegar
16-06-2019, 07:11
جناب صابر عزیز این مودم ایسوس ک گفتم به نظر شما بهتر از b612 هست یا نه؟
اصلا تا زیر 2/5 میلیون بهترین مودم 4g رو میزی چه مودمی هست که اکثر قابلیت های مودم های سطح بالا رو داشته باشه؟:n01:
من مودم شناس نیستم پس نظر شما برای من قطعا خیلی مهمه

- - - Updated - - -

اصلا تا زیر 2/5 میلیون بهترین مودم 4g رو میزی چه مودمی هست که اکثر قابلیت های مودم های سطح بالا رو داشته باشه؟:n01:

miladbarzegar
16-06-2019, 07:15

saber73
16-06-2019, 13:25

- - - Updated - - -

اگر هر دو شبکه tdd و fdd براتون مهمه فقط همین b612 توصیه میشه . اگر فقط شبکه fdd براتون مهمه میتونید مودم b525 رو در نظر بگیرد خیلی مودم عالی و تکمیلی هست از همه نظر و همه امکانات به خصوص اینکه cat6 با قابلیت تجمیع دو باند رو داره . مودم های ایسوس و یا تی پی لینک هم وجود دارن ولی هیچکدوم cat6 نیستن باشن هم حتما گرون تر از هواوی هستن .

sepehr master
26-06-2019, 19:49
سلام دوستان عزیز . من قصد خرید مودم i60 ایرانسل رو داشتم ، خواستم بدونم این مودم قابلیت CA داره ؟ سایت ایرانسل که موجود نداره ، دیجی میده 1850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . ممنون .

saber73
26-06-2019, 21:08
سلام دوستان عزیز . من قصد خرید مودم i60 ایرانسل رو داشتم ، خواستم بدونم این مودم قابلیت CA داره ؟ سایت ایرانسل که موجود نداره ، دیجی میده 1850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . ممنون .

خیر قابلیت ca اصلا در سخت افزار و مشخصات فنی این مودم نیست . این مودم فقط mimo4*4 و cat6 هست . شما قرار نیست حتما از دیجی بخری یه سری بزن به ا . ی . س . ا . م با قیمت های معقول تر موجوده نو و دست دوم و در حد

sepehr master
26-06-2019, 21:17
خیر قابلیت ca اصلا در سخت افزار و مشخصات فنی این مودم نیست . این مودم فقط mimo4*4 و cat6 هست . شما قرار نیست حتما از دیجی بخری یه سری بزن به ا . ی . س . ا . م با قیمت های معقول تر موجوده نو و دست دوم و در حد
ممنون از پاسختون . شما یه مودمی که قابلیت ca داشته باشه چی پیشنهاد میدین ؟ تا همین یک و نیم دو تومن .

saber73
26-06-2019, 23:06
ممنون از پاسختون . شما یه مودمی که قابلیت ca داشته باشه چی پیشنهاد میدین ؟ تا همین یک و نیم دو تومن .

Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 Router

sepehr master
27-06-2019, 00:08
Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 Router

اگر خوبه که بگیرم . فقط یه سری سوال دیگه هم داشتم ، برای سیم کارتش باید چکار کرد ؟ td lte نمیدن برای این مودم ها ؟ برای رجیسترش چطور ؟ ممنون

saber73
27-06-2019, 00:39
اگر خوبه که بگیرم . فقط یه سری سوال دیگه هم داشتم ، برای سیم کارتش باید چکار کرد ؟ td lte نمیدن برای این مودم ها ؟ برای رجیسترش چطور ؟ ممنون

مودم ها شامل طرح ریجیستری نیستن و هیچ کجای ایران مودمی پیدا نمیکنید عینه گوشی همراهش کد فعال سازی یا چیزی شبیه به این باشه و خود وزارت ارتباطات و سامانه همتا اصلا معلوم نیست گلاب به روتون چه ..... میخورن ؟ همین مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو شما برو نو اکبند بخر و imei رو چک کن میزنه غیر قانونی ولی بعد سه هفته کارکردن با مودم خود به خود ریجیستر و فعال میشه . در ضمن به جز مودم i60 هیچ مودمی در ایران دو کاره نیست که هم بتونه به شبکه tdd ایران که بر روی باندهای 3500 به بالا سرویس دهی میشه وصل بشه و هم به fdd . برای همین هست که ارزش این مودم و قیمت اون بالا هست خصوصا نسخه هایی که راحت انلاک میشه مثل ایرانسل .

sepehr master
27-06-2019, 01:00
مودم ها شامل طرح ریجیستری نیستن و هیچ کجای ایران مودمی پیدا نمیکنید عینه گوشی همراهش کد فعال سازی یا چیزی شبیه به این باشه و خود وزارت ارتباطات و سامانه همتا اصلا معلوم نیست گلاب به روتون چه ..... میخورن ؟ همین مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو شما برو نو اکبند بخر و imei رو چک کن میزنه غیر قانونی ولی بعد سه هفته کارکردن با مودم خود به خود ریجیستر و فعال میشه . در ضمن به جز مودم i60 هیچ مودمی در ایران دو کاره نیست که هم بتونه به شبکه tdd ایران که بر روی باندهای 3500 به بالا سرویس دهی میشه وصل بشه و هم به fdd . برای همین هست که ارزش این مودم و قیمت اون بالا هست خصوصا نسخه هایی که راحت انلاک میشه مثل ایرانسل .

پس من همینطوری یه سیم کارت ایرانسل یا همراه بخرم بندازم رو E5186-22a ، میتونم به سرعتی که i60 میده برسم ؟
رو مقداد هم هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، همینه که شما فرمودین ؟ مطمئن بشم قبل خرید .
اگر یه آنتن هم براش معرفی کنین ممنون میشم . خیلی متشکرم که وقت میذارید جواب میدید .

saber73
27-06-2019, 01:24
پس من همینطوری یه سیم کارت ایرانسل یا همراه بخرم بندازم رو E5186-22a ، میتونم به سرعتی که i60 میده برسم ؟
رو مقداد هم هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، همینه که شما فرمودین ؟ مطمئن بشم قبل خرید .
اگر یه آنتن هم براش معرفی کنین ممنون میشم . خیلی متشکرم که وقت میذارید جواب میدید .

این مودم ca داره ولی باید مطمئن بشید با تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 ایران هم سازگاره یا نه ؟ مثلا مودم b525 با این دو باند ایران سازگاره و به راحتی تجمیع میکنه و سرعت هم میره بالا . بله با سیم کارتهای معمولی fdd راحت میتونید استفاده کنید و بسته به ترافیک و فاصله از دکل و تعداد استفاده کننده گان از دکل و ساعات خلوت میتونید بهترین سرعت رو دریافت کنید .

sepehr master
27-06-2019, 01:30
این مودم ca داره ولی باید مطمئن بشید با تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 ایران هم سازگاره یا نه ؟ مثلا مودم b525 با این دو باند ایران سازگاره و به راحتی تجمیع میکنه و سرعت هم میره بالا . بله با سیم کارتهای معمولی fdd راحت میتونید استفاده کنید و بسته به ترافیک و فاصله از دکل و تعداد استفاده کننده گان از دکل و ساعات خلوت میتونید بهترین سرعت رو دریافت کنید .

خیلی ممنون . به عنوان سوال آخر ، نظرتون رو درباره مودم b254 هم میگین . متشکرم .

saber73
27-06-2019, 01:36
خیلی ممنون . به عنوان سوال آخر ، نظرتون رو درباره مودم b254 هم میگین . متشکرم .

b524 ؟؟؟؟ این مدل فکر نکنم باشه من که ندیدم ؟ b525 من دیدم و عالی هست هم امکانات و هم سرعت و هم پشتیبانی از ca واقعی

sepehr master
27-06-2019, 01:40
b524 ؟؟؟؟ این مدل فکر نکنم باشه من که ندیدم ؟ b525 من دیدم و عالی هست هم امکانات و هم سرعت و هم پشتیبانی از ca واقعی
پوزش میطلبم اشتباه تایپی بود . بله همون ۵۲۵ .

jacob
11-07-2019, 12:49
سلام وقت به خیر سوالی در مورد همین مودم 525 داشتم فرکانس کاری و سیم کارت td-tle شرکت ایرانسل و مبین نت را ساپورت می کنند با تشکر

rznrz06
13-07-2019, 03:20

عزیز ببخشید...
این تجمیع کردن مودم B525 چه جوری هستش؟
آموزش داره

Sent from my G8142 using Tapatalk

mohandes
06-09-2019, 20:58
بچه ها این مودم e5186 هوآوی دو نسخه داره که هر دو نسخه‌ش هم در بازار پیدا میشه که در سایتها مشخصات باندهایی که هر کدوم پشتیبانی میکنند به اینصورته :

Huawei E5186s-22a: Band 1/3/7/8/20/38

Huawei E5186s-61a: Band 3/7/28/40

با این اوصاف :

۱- این مودم روی کاغذ از تجمیع فرکانس پشتیبانی میکنه . کسی داره این مودمو که در عمل این موردو تست کرده باشه ؟

۲- هر دو نسخه با شبکۀ مخابراتی همراه اول سازگارند ؟ (سیم کارت fdd یا معمولی )

۳- بنظرتون کدوم یکی از اینها باندهای فرکانسیش برای استفاده روی شبکۀ همراه اول (سیم کارت fdd) بیشتر به درد میخوره و خریدش بهتره ؟

saber73
06-09-2019, 21:59
بچه ها این مودم e5186 هوآوی دو نسخه داره که هر دو نسخه‌ش هم در بازار پیدا میشه که در سایتها مشخصات باندهایی که هر کدوم پشتیبانی میکنند به اینصورته :

Huawei E5186s-22a: Band 1/3/7/8/20/38

Huawei E5186s-61a: Band 3/7/28/40

با این اوصاف :

۱- این مودم روی کاغذ از تجمیع فرکانس پشتیبانی میکنه . کسی داره این مودمو که در عمل این موردو تست کرده باشه ؟

۲- هر دو نسخه با شبکۀ مخابراتی همراه اول سازگارند ؟ (سیم کارت fdd یا معمولی )

۳- بنظرتون کدوم یکی از اینها باندهای فرکانسیش برای استفاده روی شبکۀ همراه اول (سیم کارت fdd) بیشتر به درد میخوره و خریدش بهتره ؟

همین مدل : E5186s-22a به نظرم برا ایران خوب باشه خصوصا باند 20 رو هم پشتیبانی میکنه در مشخصات هم ca داره و باید تجمیع کنه برا همراه اول هم خیلی مناسبه من تو اینترنت دیدم کلا سرعت این مودم بالاتر از b525 بود .

saber73
06-09-2019, 22:00
عزیز ببخشید...
این تجمیع کردن مودم B525 چه جوری هستش؟
آموزش داره

Sent from my G8142 using Tapatalk

کافیه در منطقه زندگی شما هر دو باند 3 و 7 فعال و انتن دهی هم خوب باشه در اینصورت مودم خودش اتوماتیک تجمیع انجام میده و نیاز به کار خاصی نداره

saber73
06-09-2019, 22:02
سلام وقت به خیر سوالی در مورد همین مودم 525 داشتم فرکانس کاری و سیم کارت td-tle شرکت ایرانسل و مبین نت را ساپورت می کنند با تشکر

مودم رومیزی که هم fdd و tdd باشه و از فرکانس های tdd مبین نت و ایرانسل هم پشتیبانی کنه فعلا فقط همون b612 هست .

ice_man_sh
07-09-2019, 23:18
با سلام خدمت بزرگواران

به سبب تغییر مکان، متاسفانه دیگه نمیشه در منزل از ADSL استفاده کرد. به همین سبب میخواستم سرویس TD-LTE ایرانسل را بخرم که ظاهرا تنها چاره هست.

در مورد مودم الان ایرانسل مودم Plus 2510 را میده. بین این مودم و 2101 و یا 2101 Plus آیا تفاوت خاصی هست؟

آیا عزیزان 2510 Plus را تایید میکنند.

و نهایتا اینکه در این رنج قیمت آیا مودم بهتر و یا انتخاب بهتری از برند های دیگر هست؟

سپاس

saber73
08-09-2019, 01:45
با سلام خدمت بزرگواران

به سبب تغییر مکان، متاسفانه دیگه نمیشه در منزل از ADSL استفاده کرد. به همین سبب میخواستم سرویس TD-LTE ایرانسل را بخرم که ظاهرا تنها چاره هست.

در مورد مودم الان ایرانسل مودم Plus 2510 را میده. بین این مودم و 2101 و یا 2101 Plus آیا تفاوت خاصی هست؟

آیا عزیزان 2510 Plus را تایید میکنند.

و نهایتا اینکه در این رنج قیمت آیا مودم بهتر و یا انتخاب بهتری از برند های دیگر هست؟

سپاس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم مفید واقع بشه .

renfield
08-09-2019, 01:52
احتمالا مودم Cat 4 هست اگر هم cat 6 باشه باز فایده نداره چون اکثر ایران تی دی ایرانسل پلاس نداره . اون پلاس مودم هم احتمالا امکانات علمی تخیلی مودم هست که هیچ کدوم رو اینترنت موبایل جواب نمیده . ماشین پول سازی ایرانسل ..

البته ممکنه تو اون تبریز که شما هستی پلاس باشه ولی باسه بقیه ایران پول تلف کردنه . جینگول بازی ایرانسل

saber73
08-09-2019, 01:59
احتمالا مودم Cat 4 هست اگر هم cat 6 باشه باز فایده نداره چون اکثر ایران تی دی ایرانسل پلاس نداره . اون پلاس مودم هم احتمالا امکانات علمی تخیلی مودم هست که هیچ کدوم رو اینترنت موبایل جواب نمیده . ماشین پول سازی ایرانسل ..

البته ممکنه تو اون تبریز که شما هستی پلاس باشه ولی باسه بقیه ایران پول تلف کردنه . جینگول بازی ایرانسل

بله تمامی مودم های cat4 tdd هستند که ایرانسل وارد کرده و داره میفروشه . فقط b612 cat6 هست اونم از نوع mimo4*4 و خبری از تجمیع نیست و پلاس هم نمیزند. بزند هم معلوم نیست چرا زده :biggrin: ؟؟ چون از نظر سخت افزاری ca ندارد . ولی الحق و انصاف این مودم خیلی پرسرعت و عالی هست .

renfield
08-09-2019, 02:08
بله تمامی مودم های cat4 tdd هستند که ایرانسل وارد کرده و داره میفروشه . فقط b612 cat6 هست اونم از نوع mimo4*4 و خبری از تجمیع نیست و پلاس هم نمیزند. بزند هم معلوم نیست چرا زده :biggrin: ؟؟ چون از نظر سخت افزاری ca ندارد . ولی الحق و انصاف این مودم خیلی پرسرعت و عالی هست .

من داشتم از این مودم دوست گرامی
اونقدر ها هم حداقل تو شهر ما پرسرعت نیست فقط پورت گیگابیتی دارد

الان همراه اول رو مودم و گوشی cat 16 باسه من سرعت 100 مگ هم میده
الیته بسته های گران قیمتی داره و لی بسته های شبانه و ساعتی رایتل هم هست ...

morteza_mombeini
08-09-2019, 10:34

توی تاپیک تست سرعت با b612 تست گذاشتن که tdd رو تجمیع میکنه روی حالت ca و من بهشون گفتم که دوستان تست کردن و تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر قوی بودن مودمه ولی زیر بار نرفتن و میگن این مودم تجمیع میکنه و حتی tdd رو .اینم پست و چند تا پست بعدیش رو نگاه کن :

Hossein jabbar
08-09-2019, 11:53
توی تاپیک تست سرعت با b612 تست گذاشتن که tdd رو تجمیع میکنه روی حالت ca و من بهشون گفتم که دوستان تست کردن و تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر قوی بودن مودمه ولی زیر بار نرفتن و میگن این مودم تجمیع میکنه و حتی tdd رو .اینم پست و چند تا پست بعدیش رو نگاه کن :

عزیز دل من هم در تبریز هستم و شاهد این سرعت هستم !!!

morteza_mombeini
08-09-2019, 13:43
عزیز دل من هم در تبریز هستم و شاهد این سرعت هستم !!!

سرعت بیشتر داشتن با این مودم چه ربطی به تجمیع داره ؟ مگه صابر نگفت این مودم تجمیع نمیتونه بکنه ؟

Hossein jabbar
08-09-2019, 14:27
سرعت بیشتر داشتن با این مودم چه ربطی به تجمیع داره ؟ مگه صابر نگفت این مودم تجمیع نمیتونه بکنه ؟
عزیز دل بازم رو گفته صابر عزیز حساب باز میکنم و حرفش رو متین و درست ولی اون روFDDهس که تجمیع نمی تونه بکنه اگه خیلی مشتاقین سیم تیدی بندازین رو فریمور های جنرال علامت پلاس نمیاد رو کنسول در سیم تیدی
سیم تیدی ایرانسل وقتی رو کنسول پلاس میزنه خیلی فرق میکنه با مودمی که فورجی ثابت داره از اول ایرانسل این مودمو اولین تجمیع کننده رو حالت تیدی نسل ثابت میده فقط رو فریمور های وب و ایرانسل و مبین نت مشاهده میشه که هم مایمو هم کا هس و در نتیجه اون فقط برا تیدی هس و مایمو برای FDDکه اونم راه اندازی نشده یکمی اطلاعات تان را بیشتر کنین!!! اینا رو گفتم بفهمین که FDDباTDDزمین تا آسمان فرق میکنه!!!

ice_man_sh
08-09-2019, 15:30

امیدوارم مفید واقع بشه .
جناب صابر با تشکر

دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 میلیون و دیگری 2510 پلاس را 710 (با بسته 3 ماهه) قیمت دادن، فقط نمایندگی گفت اگر سیگنال نباشه یا خیلی ضعیف باشه تضمین برگشت میکنند (در نقشه ایرانسل در مجاورت یه محوطه ای هست که سیگنال ظاهرا ضعیف هست)

1- در کل با توجه به شرایط بالا آیا 2510 پلاس مشکلی برای خرید نداره و 2101 در یه سطحی هست؟

2- تو مقاله ای که فرستادین همچین جمله ای هست،‌ آیا میشه بعدا فقط از 4G استفاده کرد؟ یعنی اون را هم ساپورت میکنه؟

البته، احتمالا مانند غالب مودم‌های TD-LTE ایرانسل، بتوانید
سیم‌کارت FDD هم روی آن بندازید و از اینترنت ۴G معمولی استفاده کنید.

3- سایتی که دادین قیمت هاش خوبه؟ آیا اگه راهی برای تست سیگنال پیدا کنم، بعد تست این سایت برای خرید توصیه میشه؟

سپاس فراوان از وقتی که قرار میدید.

واقعیت اینه که بودجه من بیشتر از این نیست و در بین این دو مشکلی که دارم اینه که نمایندگی که 2510 پلاس را میده چون با توجه به نقشه نقطه مورد نظر من در مجاورت یه محل ضعیف هست،‌گفتن اگر سیگنال ضعیف باشه تضمین برگشت میدن. از طرفی من هم نمیخوام اگه 2510 خوب نباشه برای این کار الکی بگیرم و فوقش یه راهی پیدا میکنم برای تست و از سایتی که جناب صابر معرفی کردن میگیرم. (دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 تومن گفت ولی نمایندگی 2510 را 710 تومن)

saber73
08-09-2019, 15:57
جناب صابر با تشکر

دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 میلیون و دیگری 2510 پلاس را 710 (با بسته 3 ماهه) قیمت دادن، فقط نمایندگی گفت اگر سیگنال نباشه یا خیلی ضعیف باشه تضمین برگشت میکنند (در نقشه ایرانسل در مجاورت یه محوطه ای هست که سیگنال ظاهرا ضعیف هست)

1- در کل با توجه به شرایط بالا آیا 2510 پلاس مشکلی برای خرید نداره و 2101 در یه سطحی هست؟

2- تو مقاله ای که فرستادین همچین جمله ای هست،‌ آیا میشه بعدا فقط از 4G استفاده کرد؟ یعنی اون را هم ساپورت میکنه؟

3- سایتی که دادین قیمت هاش خوبه؟ آیا اگه راهی برای تست سیگنال پیدا کنم، بعد تست این سایت برای خرید توصیه میشه؟

سپاس فراوان از وقتی که قرار میدید.

واقعیت اینه که بودجه من بیشتر از این نیست و در بین این دو مشکلی که دارم اینه که نمایندگی که 2510 پلاس را میده چون با توجه به نقشه نقطه مورد نظر من در مجاورت یه محل ضعیف هست،‌گفتن اگر سیگنال ضعیف باشه تضمین برگشت میدن. از طرفی من هم نمیخوام اگه 2510 خوب نباشه برای این کار الکی بگیرم و فوقش یه راهی پیدا میکنم برای تست و از سایتی که جناب صابر معرفی کردن میگیرم. (دفتر خدمات ایرانسل 2101 را 1 تومن گفت ولی نمایندگی 2510 را 710 تومن)

2101 و 2101 پلاس در منطقه ای که پوشش tdd وجود دارد امکان استفاده از fdd رو هم با سیم کارت 4g ایرانسل میدن ولی در 2510 از این گزینه خبر ندارم . بله این سایت خودش نمایندگی مشهد هست و خودم خرید داشتم ازشون . خود ایرانسل هم الان در سایتش فقط 2510 رو داره الباقی ناموجود هست اونم با بسته میده : 689 هزار تومان . در کل من اول 2101 پلاس رو پیشنهاد میدم بعد همین 2510 پلاس .

saber73
08-09-2019, 16:17

برای مشخص شدن ابعاد این قضیه به اون دوستمون پیغام دادم و گفتم اگر امکان داره با یک فریمور جنرال مثل 197 هم همون تست رو تکرار کنن و عکس بدن تا مطمئن بشیم این مودم در tdd تجمیع میکند و واقعا سرعت با حالت بدون ca فرق دارد و این گزینه جهت tdd راه اندازی شده .

در ضمن همون دوستمون به یک چیز دیگه هم اشاره کردن و شخص مورد اشاره و تست انجام شده هم به دوستمون اقای جبارزاده مربوط میشه که با سیم fdd همراه اول براشون + ظاهر شده است و همین مورد هست که کمی شک و شبه در مورد این ca و این مودم به وجود میاره چون طبق گفته این عزیزان ca برا فقط tdd تاثیر گذار هست و علامت هم برا tdd ظاهر میشه و سرعتشون هم طبق تستهایی که انجام دادن زیاد میشه نسبت به حالت بدون ca .

Hossein jabbar
08-09-2019, 18:56
برای مشخص شدن ابعاد این قضیه به اون دوستمون پیغام دادم و گفتم اگر امکان داره با یک فریمور جنرال مثل 197 هم همون تست رو تکرار کنن و عکس بدن تا مطمئن بشیم این مودم در tdd تجمیع میکند و واقعا سرعت با حالت بدون ca فرق دارد و این گزینه جهت tdd راه اندازی شده .

در ضمن همون دوستمون به یک چیز دیگه هم اشاره کردن و شخص مورد اشاره و تست انجام شده هم به دوستمون اقای جبارزاده مربوط میشه که با سیم fdd همراه اول براشون + ظاهر شده است و همین مورد هست که کمی شک و شبه در مورد این ca و این مودم به وجود میاره چون طبق گفته این عزیزان ca برا فقط tdd تاثیر گذار هست و علامت هم برا tdd ظاهر میشه و سرعتشون هم طبق تستهایی که انجام دادن زیاد میشه نسبت به حالت بدون ca .

سلطان عشق منی خاک پاتم!!!

_N_G_H_
19-09-2019, 00:29
سلام دوستان من میخوام مودم 4.5G رومیزی بگیرم بیشترین استفادم دانلود شبانه هستش بودجه هم نهایتن تا 2 ملیون تومن دارم و الان بین این سه تا مودم هواوی گیر کردم : مدل B612 و مدل E5186-22A (که این دو تا رو دیجیکالا داره و طبق گفته شون آنلاک اورجینال هواوی هستش) و مدل B525 که جایی نتونستم پیدا کنم واسه خرید (اگه سایتی میدونید بگید) و طبق گفته مردم ظاهرا B612 هم 4.5G واقعی نداره و الان فقط میمونه مدل E5186-22A لطفا بگید این مودم ارزش خرید داره یا نه و یا اگه مودم بهتری میشناسید که سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه بهم بگید خیلی ممنون :»

Mohsen_mzh
24-09-2019, 14:35
سلام
دوستان دنبال یه مودم 4G هستم که تو پنلش بشه وی پی ان تنظیم کرد و وصل شد بهش. میشناسید مدلی رو؟

ALIRK
24-09-2019, 15:14
سلام
دوستان دنبال یه مودم 4G هستم که تو پنلش بشه وی پی ان تنظیم کرد و وصل شد بهش. میشناسید مدلی رو؟

اکثرا مودمهای جدید این قابلیت رو دارن

رومیزی میخواهی یا همراه ..انلاک یا لاک

Mohsen_mzh
24-09-2019, 15:46
اکثرا مودمهای جدید این قابلیت رو دارن

رومیزی میخواهی یا همراه ..انلاک یا لاک
همراه و آنلاک باشه خب بهتره ولی خیلی ضروری نیست.
یه مودم خوب نسبتا ارزون میخواستم، خیلی روی سرعتش اصراری ندارم

amirdvb
10-10-2019, 14:47
سلام دوستان من بعد ازمدتی تحقیق بالاخره مودم هواوی b525 روگرفتم خواستم ببینم این مودم برای گیمینگ گزینه مناسبی هست یا نه برای دانلود که عالیه

saber73
10-10-2019, 23:23
سلام دوستان من بعد ازمدتی تحقیق بالاخره مودم هواوی b525 روگرفتم خواستم ببینم این مودم برای گیمینگ گزینه مناسبی هست یا نه برای دانلود که عالیه

مودم b525 یک مودم تکمیل و عالی هست و امتحانش رو پس داده و گزینه عالی برا دانلود ( به شرط تجمیع ) هست برا گیمینگ هم عالی هست فقط برد وای فای این مودم کمتر از مودم هایی مثل b612 هست و با فاصله 8 الی 9 متر دورتر از مودم سرعت اتصال شبکه به شکل محسوسی کم میشه و انتن وای فای هم کم میشه و در نتیجه سرعت اینترنت هم کم میشه و نیاز به یک ریپیتر یا اکسس پوینت برای افزایش و قوی کردن پوشش وای فای این مودم 100 درصد ضروری هست .

saber73
10-10-2019, 23:36
همراه و آنلاک باشه خب بهتره ولی خیلی ضروری نیست.
یه مودم خوب نسبتا ارزون میخواستم، خیلی روی سرعتش اصراری ندارم

مودمی که تهیه میکنید دقت کنید بدون باتری هم راحت کار کنه و چیپست خوبی داشته مثل مودم lh92 ایرانسل که واقعا مودم پرسرعت و خوبی هست و قیمت معقولی هم داشته باشه و سعی کنید از مودم هایی که فقط 4G هستند برای خرید صرف نظر کنید چون زمانی که از محدوده شبکه 4G خارج بشید اینترنت نخواهید داشت و در اکثر این مودم ها به همراه این جابه جایی نوسان در شبکه هم به وجود میاید و حتی با بازگشتن به محدوده 4G با NO SERVICE بودن روبه رو خواهید بود .

sajjads24
12-10-2019, 22:22
دوستان میشه بی زحمت یک مودم lte که هواوی نباشه و در بازار ایران امکان تهیه مودم باشه رو معرفی کنید ؟

saber73
13-10-2019, 13:39
دوستان میشه بی زحمت یک مودم lte که هواوی نباشه و در بازار ایران امکان تهیه مودم باشه رو معرفی کنید ؟

بهترین مودم های بازار همون هواوی هستن خصوصا برا شبکه ارتباطی ایران که سازگاری کامل رو دارن . اگر دنبال مودم cat4 رومیزی به غیر برند هواوی هستید میتونید برید سراغ تی پی لینک خصوصا مدل های : mr6400 و این مودم ها هم طبقه بندی شدن بر اساس ورژن و آپشن ها .

saber73
13-10-2019, 13:47
سلام دوستان من میخوام مودم 4.5G رومیزی بگیرم بیشترین استفادم دانلود شبانه هستش بودجه هم نهایتن تا 2 ملیون تومن دارم و الان بین این سه تا مودم هواوی گیر کردم : مدل B612 و مدل E5186-22A (که این دو تا رو دیجیکالا داره و طبق گفته شون آنلاک اورجینال هواوی هستش) و مدل B525 که جایی نتونستم پیدا کنم واسه خرید (اگه سایتی میدونید بگید) و طبق گفته مردم ظاهرا B612 هم 4.5G واقعی نداره و الان فقط میمونه مدل E5186-22A لطفا بگید این مودم ارزش خرید داره یا نه و یا اگه مودم بهتری میشناسید که سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه بهم بگید خیلی ممنون :»

این مودم : E5186-22A بله cat6 هست و تجمیع هم داره . فقط مراقب باشد یک مدل هم وجود داره که اخرش 61a هست اونو نخرید اون تجمیع نداره . b525 هم بخرید اونم cat6 و تجمیع هم میکنه فقط بله در بازار کم پیدا هست . نظر شخصی من اول دنبال b525 باشید پیدا نکردید برید سراغ : E5186-22A .

saman1010
17-10-2019, 17:45
سلام
من برای دانلود از E3372 ایرانسل استفاده میکنم که البته بدون وای فای هست. سرعت هم خوبه.
منتها چون adsl ندارم میخوام یک مودم برای خونه بگیرم. نمیدونم fdd بگیرم یا TD lte!
دوستانی که استفاده کردن نظر بدن بهتره کدومو بگیرم. قطعی هم نداشته باشه یا کمتر باشه.

saber73
21-10-2019, 13:01
سلام
من برای دانلود از E3372 ایرانسل استفاده میکنم که البته بدون وای فای هست. سرعت هم خوبه.
منتها چون adsl ندارم میخوام یک مودم برای خونه بگیرم. نمیدونم fdd بگیرم یا TD lte!
دوستانی که استفاده کردن نظر بدن بهتره کدومو بگیرم. قطعی هم نداشته باشه یا کمتر باشه.

منطقه شما 4.5 برا اپراتوری که مد نظرت هست و میخوای از اون استفاده کنی فعال باشه حتما مودم cat6 با تجمیع واقعی بخر غوغا میکنه در سرعت ولی نه خبری از تجمیع در منطقه شما و یا اپراتوری که قصد استفاده از اون داری نباشه بهتره همون b612 بخری عالی جواب میده رو تک باند و سرعت خوبی داره و مهمتر از همه با tdd مبین نت و ایرانسل هم خواستی میتونی استفاده کنی تعرفه های tdd ایرانسل هم خوبه .

saman1010
21-10-2019, 19:49
منطقه شما 4.5 برا اپراتوری که مد نظرت هست و میخوای از اون استفاده کنی فعال باشه حتما مودم cat6 با تجمیع واقعی بخر غوغا میکنه در سرعت ولی نه خبری از تجمیع در منطقه شما و یا اپراتوری که قصد استفاده از اون داری نباشه بهتره همون b612 بخری عالی جواب میده رو تک باند و سرعت خوبی داره و مهمتر از همه با tdd مبین نت و ایرانسل هم خواستی میتونی استفاده کنی تعرفه های tdd ایرانسل هم خوبه .
ممنون.
اتفاقاً سمت ما 4.5 هست. چه مودم هایی cat6 واقعی دارند؟
528 هم داره؟

saber73
21-10-2019, 21:48
ممنون.
اتفاقاً سمت ما 4.5 هست. چه مودم هایی cat6 واقعی دارند؟
528 هم داره؟

پس حتما 4.5 تهیه کنید اونم از نوع واقعی . بله این مودم 4.5 واقعی هست و تجمیع میکنه .

adel28
21-10-2019, 22:52
ما می خواهیم یه مدل مودم همراه بگیریم، بنظرتون کدام مودم و از کدوم شرکت بگیریم؟
بنظرتون مودمی بگیریم که قابلیت آنلاک داشته باشه یا خیر؟
اینرتنت کدوم شرکت سرعت بهتر و هزینه کمتری خواهد داشت؟

saber73
23-10-2019, 00:42
ما می خواهیم یه مدل مودم همراه بگیریم، بنظرتون کدام مودم و از کدوم شرکت بگیریم؟
بنظرتون مودمی بگیریم که قابلیت آنلاک داشته باشه یا خیر؟
اینرتنت کدوم شرکت سرعت بهتر و هزینه کمتری خواهد داشت؟

اپراتوری با سیم کارت همون اپراتور و تعرفه های همون اپراتور میخواهید و تحقیق کردید از نظر تعرفه و پوشش در منطقه خودتون و همراه اون هم میخواهید از اپراتورهای دیگه هم استفاده کنید و قابلیت انلاک هم داشته باشه میتونید مودم b612 از شرکت های ماهان نت یا بهارنت یا وینکس یا اسیا تک یا ایرانسل تهیه کنید . سراغ مبین نت هم اصلا نرید میتونید در صورت نیاز سیم کارت مبین نت رو جدا با بسته ماهانه تهیه کنید البته کمی خرید سیم کارت مبین نت بدون مودم سخته ولی نشد نداره و میتونید پیدا کنید . این مودم هم از tdd مبین نت پشتیبانی میکنه و هم tdd ایرانسل و از fdd همه اپراتورها به شرط انلاک کردن هم پشتیبانی میکنه . اپراتورهایی که ابتدای حرفهام بهشون اشاره کردم همشون از شبکه tdd ایرانسل یا fdd همراه اول برا خدمات دهی استفاده میکنن .

مودم جیبی یا قصد خرید مودم رومیزی با هزینه پایینتر دارید و نیازی به شبکه tdd مبین نت و ایرانسل هم ندارید میتونید از بازار و سایتهای اینترنتی یک مودم مناسب غیر اپراتوری تهیه کنید .

adel28
23-10-2019, 13:42
اپراتوری با سیم کارت همون اپراتور و تعرفه های همون اپراتور میخواهید و تحقیق کردید از نظر تعرفه و پوشش در منطقه خودتون و همراه اون هم میخواهید از اپراتورهای دیگه هم استفاده کنید و قابلیت انلاک هم داشته باشه میتونید مودم b612 از شرکت های ماهان نت یا بهارنت یا وینکس یا اسیا تک یا ایرانسل تهیه کنید . سراغ مبین نت هم اصلا نرید میتونید در صورت نیاز سیم کارت مبین نت رو جدا با بسته ماهانه تهیه کنید البته کمی خرید سیم کارت مبین نت بدون مودم سخته ولی نشد نداره و میتونید پیدا کنید . این مودم هم از tdd مبین نت پشتیبانی میکنه و هم tdd ایرانسل و از fdd همه اپراتورها به شرط انلاک کردن هم پشتیبانی میکنه . اپراتورهایی که ابتدای حرفهام بهشون اشاره کردم همشون از شبکه tdd ایرانسل یا fdd همراه اول برا خدمات دهی استفاده میکنن .

مودم جیبی یا قصد خرید مودم رومیزی با هزینه پایینتر دارید و نیازی به شبکه tdd مبین نت و ایرانسل هم ندارید میتونید از بازار و سایتهای اینترنتی یک مودم مناسب غیر اپراتوری تهیه کنید .

از نظر پوشش دهی ایرانسل، همراه اول و رایتل پوشش کامل 4.5 و tdd داریم.
از نظر ترافیک کدام شرکت بصرفه تر از بقیه است؟

saber73
23-10-2019, 13:59
از نظر پوشش دهی ایرانسل، همراه اول و رایتل پوشش کامل 4.5 و tdd داریم.
از نظر ترافیک کدام شرکت بصرفه تر از بقیه است؟

بسته های tdd ایرانسل تنوع بالایی داره ولی مبین نت محدود هست به چند تا بسته ولی از نظر قیمت تقریبا یکسان عمل میکنن با ورود به سایت هر دو اپراتور میتونید بسته ها رو ببنید و بهارنت یا وینکس هم سیم کارت خودشون رو که از شبکه tdd ایرانسل سرویس میگیره همراه مودم i60 با بسته های 6 ماهه یا یک ساله الان میدن میتونید زنگ بزنید و قیمت بگیرید از خود اپراتورها و بررسی کنید کدوم به صرفه هست . اینترنت شبانه و نامحدود برا دانلود هم همراه اول روی شبکه fdd داره و خیلی هم خوبه برا دانلود .

adel28
24-10-2019, 10:01
بسته های tdd ایرانسل تنوع بالایی داره ولی مبین نت محدود هست به چند تا بسته ولی از نظر قیمت تقریبا یکسان عمل میکنن با ورود به سایت هر دو اپراتور میتونید بسته ها رو ببنید و بهارنت یا وینکس هم سیم کارت خودشون رو که از شبکه tdd ایرانسل سرویس میگیره همراه مودم i60 با بسته های 6 ماهه یا یک ساله الان میدن میتونید زنگ بزنید و قیمت بگیرید از خود اپراتورها و بررسی کنید کدوم به صرفه هست . اینترنت شبانه و نامحدود برا دانلود هم همراه اول روی شبکه fdd داره و خیلی هم خوبه برا دانلود .

ممنون.
بین 3 مودم ایرانسل زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید:
i60
i40
TK-2510

saber73
24-10-2019, 12:04
ممنون.
بین 3 مودم ایرانسل زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید:
i60
i40
TK-2510

مودم i60 . دو تای دیگه فقط tdd هستن و رو شبکه ایرانسل قفل مباشند و سرعت دانلود و اپلود پایینی دارن و اصلا ارزش خرید اونم با این قیمت های تازه و گرون رو ندارن و انلاک هم نمیشوند .

morteza_mombeini
25-10-2019, 11:57
مودم i60 . دو تای دیگه فقط tdd هستن و رو شبکه ایرانسل قفل مباشند و سرعت دانلود و اپلود پایینی دارن و اصلا ارزش خرید اونم با این قیمت های تازه و گرون رو ندارن و انلاک هم نمیشوند .

صابر میگم این مودم های استوک غیر اپراتوری که توی فروشگاه ها میفروشن با برند هواوی یا جم تک یا یه مارک های دیگه که تا حالا اسمشونو نشنیدم ایا اینا قاچاقی میان یا رجیستر شدن ؟ و ایا موقع خرید لازمه که از طریق سامانه همتا استعلام بشن یا نه ؟

saber73
25-10-2019, 13:11
صابر میگم این مودم های استوک غیر اپراتوری که توی فروشگاه ها میفروشن با برند هواوی یا جم تک یا یه مارک های دیگه که تا حالا اسمشونو نشنیدم ایا اینا قاچاقی میان یا رجیستر شدن ؟ و ایا موقع خرید لازمه که از طریق سامانه همتا استعلام بشن یا نه ؟

بله قبل خرید از طریق سامانه یه استعلام بگیرید مثبت بود بخرید . برا بیشترشون مینویسه قبلا ریجیستر شده یا شامل طرح نمیشه و من تا به حال فقط یک مورد دیدم که ریجیستر نبوده و ریجیستر هم نشده الباقی هر مارکی خودمون وارد کردیم و خودمون انلاک کردیم و در سامانه استعلام زدیم راحت ریجیستر بوده یا شامل طرح اصلا نبوده . خدارو شکر فعلا مشکلی وجود نداره .

morteza_mombeini
25-10-2019, 13:58
بله قبل خرید از طریق سامانه یه استعلام بگیرید مثبت بود بخرید . برا بیشترشون مینویسه قبلا ریجیستر شده یا شامل طرح نمیشه و من تا به حال فقط یک مورد دیدم که ریجیستر نبوده و ریجیستر هم نشده الباقی هر مارکی خودمون وارد کردیم و خودمون انلاک کردیم و در سامانه استعلام زدیم راحت ریجیستر بوده یا شامل طرح اصلا نبوده . خدارو شکر فعلا مشکلی وجود نداره .

فقط میشه بگی چه جوری باید استعلام بگیرم ؟ چون تو سامانه همتا ظاهرا لینک مستقیمی برای وارد کردن imei وجود نداره ؟

saber73
25-10-2019, 18:11
فقط میشه بگی چه جوری باید استعلام بگیرم ؟ چون تو سامانه همتا ظاهرا لینک مستقیمی برای وارد کردن imei وجود نداره ؟

لینک زیر : استعلام اصالت

amir000098
26-10-2019, 10:33
سلام دوستان
دنبال تهیه یک مودم 4g بودم قیمت های مودم ها رو دیدم نتیجه گرفتم یه مقدار بودجه رو افزایش بدم یه مودم خوب بگیرم الان به مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/tab-params

روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل DWR-M961
رسیدم کسی از دوستان این مدل رو داره تجربه اش رو بگه ارزش خرید داره؟این قابلیت تجمیع باند رو من درست نمیدونم به چه صورت هست این مدل تجمیع باند داره؟

morteza_mombeini
26-10-2019, 14:14
این مودمی که توی امضات گذاشتی تجمیع میکنه؟ چه باندهایی داره و سرعتش نسبت به 525 و اینا کمتره یا بیشتر؟

saber73
26-10-2019, 15:07
این مودمی که توی امضات گذاشتی تجمیع میکنه؟ چه باندهایی داره و سرعتش نسبت به 525 و اینا کمتره یا بیشتر؟

cat6 واقعی هست و تجمیع هم میکنه بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای سرعت هم عینه مودم b525 هست . امکانات هم دقیقا عینه مودم b525 هست . سه تا پورت لن مگابیتی داره و یه دونه lan/wan گیگابیتی . پورت usb و وای فای 5ghz هم داره . پوشش وای فای هم از b525 بیشتر هست .

saber73
26-10-2019, 15:12
سلام دوستان
دنبال تهیه یک مودم 4g بودم قیمت های مودم ها رو دیدم نتیجه گرفتم یه مقدار بودجه رو افزایش بدم یه مودم خوب بگیرم الان به مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/tab-params

روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل DWR-M961
رسیدم کسی از دوستان این مدل رو داره تجربه اش رو بگه ارزش خرید داره؟

این قابلیت تجمیع باند رو من درست نمیدونم به چه صورت هست این مدل تجمیع باند داره؟

بله مودم خوبی هست خصوصا از نظر دریافت انتن و پوشش وای فای و cat6 هم هست از باند 20 های وب هم پشتیبانی میکنه فقط قیمت خیلی فضایی هست

amir000098
26-10-2019, 16:18
پس تایید شد :D
همه مودم ها الان فضایی هستن 1600/700 باید داد برای مودم های بیخود ایرانسل یه چیزی ادم بگیره چندین سال استفاده کنه بهتره...
ایشالا گرفتم تستش رو میزارم:biggrin:

saber73
26-10-2019, 16:22
پس تایید شد :D
همه مودم ها الان فضایی هستن 1600/700 باید داد برای مودم های بیخود ایرانسل یه چیزی ادم بگیره چندین سال استفاده کنه بهتره...
ایشالا گرفتم تستش رو میزارم:biggrin:

مودم های ایرانسل بیخود نیستن همین i60 هواوی هست و بیشترین هماهنگی رو با شبکه اینترنت ایران داره چون تمامی زیرساخت اینترنت ایران هواوی هست .

amir000098
26-10-2019, 16:43
مودم های ایرانسل بیخود نیستن همین i60 هواوی هست و بیشترین هماهنگی رو با شبکه اینترنت ایران داره چون تمامی زیرساخت اینترنت ایران هواوی هست .

والا من از این ایرانسل خوبی ندیدم
الان خودم مودم GP2101 Plus رو دارم خیلی میخواست بهم حال بده تایم های صبح 4m میداد کلی هم قطع وصلی داشتم الان 6 ماه گذاشتمش کنار .مدل TK-2510 plus رو از یه دوستی گرفتم تست زدم دیدم فرقی نداره
تصمیم گرفتم یه چیز مرد بگیرم :tongue: دیگه پول الکی هدر ندره:thumbsup:

saber73
26-10-2019, 17:04
والا من از این ایرانسل خوبی ندیدم
الان خودم مودم GP2101 Plus رو دارم خیلی میخواست بهم حال بده تایم های صبح 4m میداد کلی هم قطع وصلی داشتم الان 6 ماه گذاشتمش کنار .مدل TK-2510 plus رو از یه دوستی گرفتم تست زدم دیدم فرقی نداره
تصمیم گرفتم یه چیز مرد بگیرم :tongue: دیگه پول الکی هدر ندره:thumbsup:

اونها مودم های tdd هستن و سرعت دانلود و اپلود در این مودم ها و شبکه tdd پایین هست . در ضمن اینها هواوی نیستن و مربوط به شرکتهای گرین پکت و جم تک هستند . بهترین کارایی اینترنت tdd در مودم i60 هست خصوصا با جدیدترین فریمورهای این مودم که توسط خود اپراتور ایرانسل ارائه شده . اون مودم دی لینک هم که میخواهید بخرید از tdd ایرانسل یا مبین نت پشتیبانی نمیکند .

amir000098
26-10-2019, 17:34
اونها مودم های tdd هستن و سرعت دانلود و اپلود در این مودم ها و شبکه tdd پایین هست . در ضمن اینها هواوی نیستن و مربوط به شرکتهای گرین پکت و جم تک هستند . بهترین کارایی اینترنت tdd در مودم i60 هست خصوصا با جدیدترین فریمورهای این مودم که توسط خود اپراتور ایرانسل ارائه شده . اون مودم دی لینک هم که میخواهید بخرید از tdd ایرانسل یا مبین نت پشتیبانی نمیکند .

ایرانسل و مبین نت مگه روی سری B۳۸/B۴۰/B۴۱ نیستن؟

morteza_mombeini
26-10-2019, 17:36
cat6 واقعی هست و تجمیع هم میکنه بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای سرعت هم عینه مودم b525 هست . امکانات هم دقیقا عینه مودم b525 هست . سه تا پورت لن مگابیتی داره و یه دونه lan/wan گیگابیتی . پورت usb و وای فای 5ghz هم داره . پوشش وای فای هم از b525 بیشتر هست .
سرعت خروجی در پورت مگابیتی و گیگابیتی این مودم یکی هست یا مثل اون مودم i60 که رو مگابیتی سرعتش نصف میشد اونجوریه؟
باند۴۲ رو ساپورت میکنه؟

گزینه ی انتخاب باند داره توی فریموورش؟
ایا مودمی داره هواوی که در حالت تجمیع سرعتش از این مودم بیشتر باشه؟

saber73
26-10-2019, 19:04
ایرانسل و مبین نت مگه روی سری B۳۸/B۴۰/B۴۱ نیستن؟

خیر ایرانسل و مبین نت بر روی : TDD - band 42 , 43 اینترنت ارائه میدن میشه فرکانس 3500 . 3600

saber73
26-10-2019, 19:11
سرعت خروجی در پورت مگابیتی و گیگابیتی این مودم یکی هست یا مثل اون مودم i60 که رو مگابیتی سرعتش نصف میشد اونجوریه؟
باند۴۲ رو ساپورت میکنه؟

گزینه ی انتخاب باند داره توی فریموورش؟
ایا مودمی داره هواوی که در حالت تجمیع سرعتش از این مودم بیشتر باشه؟

اون قسمت مورد نظر شما رو تست نکردم ولی فکر کنم مثل I60 یا B525 باشه ولی باز تست میزنم و اعلام میکنم . در داخل صفحه وب این مودم خبری از انتخاب یا سوئیچ بین باندها وجود نداره و اتوماتیک هست درست مثل فریمورهای جنرال یا اپراتوری که این امکانات رو ندارن .

به غیر مودم I60 فعلا در بازار ایران من مودمی رو ندیدم که از باند 42 , 43 تی دی دی پشتیبانی کنه و در این زمینه I60 بی همتا هست .

بله مودم های بالای CAT6 مثل : CAT16 / CAT12 / CAT9 و ................. میتونن بیشتر از دو باند رو رو تجمیع کنن و سرعت بالاتری بدن البته در کشور ما فعلا بیشتر از دو باند نداریم .

KENWOOD_10
02-11-2019, 01:53
سلام.من گوشی A70 سامسونگ دارم و میخوام از اینترنت همراه اول صرفا برای دانلود شبانه روی کامپیوتر از طریق هات اسپات استفاده کنم.یه بسته معمولی خریدم و تست سرعت با دانلود منیجر انجام دادم سرعت در حالت 4 جی پلاس بین 2 تا 4 مگ نوسان داشت و بیشتر 3 مگ بود (با برنامه تست سرعت همراه من در گوشی سرعت 38.76 نشون میداد )!
1-آیا با خرید یک مودم خوب سرعت دانلودم بیشتر میشه یا خیر؟ (یک مودم خوب و عالی از لحاظ سرعت دانلود و آنتن دهی بهتر از گوشی خوب عمل میکنه؟)
2-در حال حاضر بهترین مودم موجود توی بازار ایران (رومیزی یا همراهش فرق نمیکنه )از لحاظ سرعت دانلود و امکانات چیه؟

saber73
02-11-2019, 02:50
سلام.من گوشی A70 سامسونگ دارم و میخوام از اینترنت همراه اول صرفا برای دانلود شبانه روی کامپیوتر از طریق هات اسپات استفاده کنم.یه بسته معمولی خریدم و تست سرعت با دانلود منیجر انجام دادم سرعت در حالت 4 جی پلاس بین 2 تا 4 مگ نوسان داشت و بیشتر 3 مگ بود (با برنامه تست سرعت همراه من در گوشی سرعت 38.76 نشون میداد )!
1-آیا با خرید یک مودم خوب سرعت دانلودم بیشتر میشه یا خیر؟ (یک مودم خوب و عالی از لحاظ سرعت دانلود و آنتن دهی بهتر از گوشی خوب عمل میکنه؟)
2-در حال حاضر بهترین مودم موجود توی بازار ایران (رومیزی یا همراهش فرق نمیکنه )از لحاظ سرعت دانلود و امکانات چیه؟

شما اگر مطمئن هستی گوشیتون تجمیع میکنه و این سرعت رو میده تمامه سرعت شما رو همراه اول همینقدره و حتی بهترین مودم دنیا رو هم بخرید نهایتا 1 الی 2 مگ سرعت دانلود شما اضافه خواهد شد و هزینه نکنید .

KENWOOD_10
02-11-2019, 15:29
شما اگر مطمئن هستی گوشیتون تجمیع میکنه و این سرعت رو میده تمامه سرعت شما رو همراه اول همینقدره و حتی بهترین مودم دنیا رو هم بخرید نهایتا 1 الی 2 مگ سرعت دانلود شما اضافه خواهد شد و هزینه نکنید .

ممنون از پاسختون .تجمیع چی هست و از کجا بفهمم گوشی تجمیع میکنه یا نه؟ و همچنین از کجا بدونم گوشیم cat چند هست؟
الان بهترین مودم بازار ایران از لحاظ سرعت ئانلود چیه که همه قابلیت ها رو یکجا داشته باشه.؟

saber73
02-11-2019, 16:50
ممنون از پاسختون .تجمیع چی هست و از کجا بفهمم گوشی تجمیع میکنه یا نه؟ و همچنین از کجا بدونم گوشیم cat چند هست؟
الان بهترین مودم بازار ایران از لحاظ سرعت ئانلود چیه که همه قابلیت ها رو یکجا داشته باشه.؟

گوشی شما CAT6 هست تو اینترنت بگردی مشخصاتش میاد و اگر علامت پلاس + یا LTE A رو گوشی ظاهر شد داره تجمیع میکنه. مهم نیست کدوم مودم پیشرفته و بهتره مهم اینه در ایران بیشتر از CAT6 یعنی تجمیع دو باند چیزی نداریم تا اپراتورها بیان و دو یا سه باند دیگه هم اضافه کنن چندین سال طول میکشه . بهتره پول اضافی بابت مودم خرج نکنید یک مودم CAT6 جوابگوی شما خواهد بود .

KENWOOD_10
03-11-2019, 15:10
گوشی شما CAT6 هست تو اینترنت بگردی مشخصاتش میاد و اگر علامت پلاس + یا LTE A رو گوشی ظاهر شد داره تجمیع میکنه. مهم نیست کدوم مودم پیشرفته و بهتره مهم اینه در ایران بیشتر از CAT6 یعنی تجمیع دو باند چیزی نداریم تا اپراتورها بیان و دو یا سه باند دیگه هم اضافه کنن چندین سال طول میکشه . بهتره پول اضافی بابت مودم خرج نکنید یک مودم CAT6 جوابگوی شما خواهد بود .
توی سایت جی اس ام نوشته دانلود cat 12 آپلود Cat 6 و علامت + و LTE A هم قسمت آنتن نمیاد فقط نوشته 4.5 یعنی تجمیع نداره یا همین 4.5 یعنی 4 تجمیع شده؟
به نظرتون اگه بخوام مودم جداگانه بخرم مودم همراه بخرم یا رو میزی یا یو اس بی ؟ لطفا یه چندتا مدل خوب پیشنهاد بدین.
و یک سوال خارج از بحث این مودم های های وب روستایی سیم کارت خور چطورن و قابلیت آنلاک دارن یا خیر؟
لطفا دقیق جواب بدین...بی نهایت سپاس.

KENWOOD_10
05-11-2019, 01:18

منتظر پاسختون هستم آقا صابر

saber73
05-11-2019, 01:31
منتظر پاسختون هستم آقا صابر

با توجه به cat12 بودن گوشی شما و سرعت پایین و ظاهر نشدن علامت احتمال داره تجمیع نکرده باشه با سیم کارت ایرانسل و با توجه به پوشش منطقه 4.5 در سایت ایرانسل در یک منطقه دیگر از شهر تست بفرمایید .

همین مدل های b525 یا e5186 - 22a یا b612 خوبه بخرید .

مودم های روستایی اکثرا قفل و از نوع خارجی به همراه روتر هستن و cat4 و ارزش نداره بخرید . با یک مودم cat6 و انتن خارجی میتوان بهترین اینترنت رو دریافت کرد اونم با همه سیم کارتها و محدود به یک اپراتور نبود

reza_026
07-11-2019, 15:04
با سلام دنبال دانگلی میگردم که ۴g پلاس رو ساپورت کنه یا همون تجمیع داشته باشه.چی پیشنهاد میدید؟

saber73
07-11-2019, 20:42
با سلام دنبال دانگلی میگردم که ۴g پلاس رو ساپورت کنه یا همون تجمیع داشته باشه.چی پیشنهاد میدید؟

چنین چیزی در ایران فعلا نداریم

alpha007
09-11-2019, 16:49
چنین چیزی در ایران فعلا نداریم

سلام
فكر ميكنم دانگل usb تجميع كننده اونور آب هم نداريم. حداقل از برندهاي مطرح

alpha007
09-11-2019, 17:08
يه سوال اساسي و مهم مخصوصا براي كسايي كه موندن مودم TD-LTE بخرن يا 4G+
تو منطقه اي كه آنتن هر دو يعني هم TD-LTE و هم 4G+ خوبه با كدوم مودم ميتونيم سرعت دانلود بيشتري بدست بياريم؟ مودم TD-LTE بگيريم يا 4G+ تجميع كننده خفن؟

saber73
09-11-2019, 17:20
يه سوال اساسي و مهم مخصوصا براي كسايي كه موندن مودم TD-LTE بخرن يا 4G+
تو منطقه اي كه آنتن هر دو يعني هم TD-LTE و هم 4G+ خوبه با كدوم مودم ميتونيم سرعت دانلود بيشتري بدست بياريم؟ مودم TD-LTE بگيريم يا 4G+ تجميع كننده خفن؟

در منطقه ای که 4.5 داره و اپراتورها هم راه انداختن و با گوشی تست زدید و مطمئن شدید حتما مودم دارای تجمیع واقعی برا سرعت بالا بخرید چون شوخی نیست از دو دکل و دو باند متفاوت مودم اینترنت همزمان میگیره و تجمیع میکنه و نهایت سرعت رو میده . نه خبری از تجمیع در منطقه شما نیست و اینترنت tdd هم لازم دارید استفاده کنید حتما مودم i60 بخرید که بیشترین سرعت رو در تک باند و بیشترین سرعت رو در tdd به شما میده .

morteza_mombeini
15-11-2019, 00:12
در منطقه ای که 4.5 داره و اپراتورها هم راه انداختن و با گوشی تست زدید و مطمئن شدید حتما مودم دارای تجمیع واقعی برا سرعت بالا بخرید چون شوخی نیست از دو دکل و دو باند متفاوت مودم اینترنت همزمان میگیره و تجمیع میکنه و نهایت سرعت رو میده . نه خبری از تجمیع در منطقه شما نیست و اینترنت tdd هم لازم دارید استفاده کنید حتما مودم i60 بخرید که بیشترین سرعت رو در تک باند و بیشترین سرعت رو در tdd به شما میده .
علت این که سرعت تک باند در i60 یا همون b612 بیشتره چیه ؟

saber73
15-11-2019, 04:21
علت این که سرعت تک باند در i60 یا همون b612 بیشتره چیه ؟

بارها در این مورد بحث شده از شما تعجب میکنم که چرا باز میپرسید :n13:

4.5G به صورت ساده چه کار می‌کند؟

در این مطلب سعی داریم به صورت ویژه به معرفی نسل 4.5 ارتباط مخابراتی بپردازیم و سعی می‌کنیم از توضیحات بیشتر از حد نیاز و یا مواردی که تا به حال بارها بیان شده اجتناب کنیم. نسل 4.5 در واقع واسطی میان نسل 4 مخابراتی و نسل 5 است که هنوز تجاری سازی نشده و به صورت رسمی معرفی نشده است. در واقع به صورت پایه، نسل 4.5 با بهبود ارائه خدمات توسط نسل 4، از چند تکنیک مخابراتی استفاده می‌کند تا بتوان از یک شبکه نسل 4 و چند ابزار سخت افزاری به سرعت های به مراتب بالاتری دست یافت. این تکنیک ها شامل 13 فناوری از جمله Licensed-Assisted Access (LAA)، 3D/FD-MIMO(FD اشاره دارد به Full Dimension)، NB-IoT، Massive Carrier Aggregation, Massive MIMO ، Latency Reduction، Downlink Multiuser Superposition Transmission،و Single Cell-Point to Multi-point (SC-PTM) هستند که توضیح همه آنها در حوصله این مطلب نمی‌گنجد ولی به اختصار باید بگوییم که ایده و پایه و اساس اصلی 4.5G با استفاده از سه تکنولوژی 256QAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86_%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%A2%D8%A7%D9%85)، Massive MIMO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%DB%8C_%DA%86%D9%86%D8%AF_ %D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C_%DA%86%D9%86%D8%AF_ %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%87) و Carrier Aggregation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به دست آمده است که با تلفیق آنها توانایی دستیابی به سرعت های تا بیش از 1 گیگابیت بر ثانیه در بستر مخابراتی نسل 4 ممکن می‌شود.به صورت ساده، 256QAM یکی از روش های مدولاسیون دیجیتال (و در برخی مواقع آنالوگ) است که در آن اطلاعات، تغییرات را در فاز و دامنه پالس سیگنال حامل پیاده می‌کنند. تکنولوژی Massive MIMO نیز حجم وسیعی از کانال های مخابراتی را برای برقراری ارتباط مورد استفاده قرار می‌دهد و Carrier Aggregation هم تکنیکی برای استفاده از دو کریر (حامل) در دو فرکانس با استفاده از دو آنتن در دستگاه های مخابراتی است.از طرف دیگر استفاده از همه تکنیک های فوق باید توجیه کیفی و فنی نیز داشته باشد. به عبارت ساده باید همه تکنیک های بالا به دستیابی به سرعت بالاتر ارتباطی ختم شود. از این رو مودمی که برای برقراری ارتباط مورد استفاده واقع می‌شود باید بتواند سرعت های ارسال و دریافت داده در حد استاندارد 1 گیگا بیت بر ثانیه را ارائه دهد. در این حالت به این نتیجه می‌رسیم که مودم های مورد استفاده در تکنولوژی 4.5G باید حداقل از کتگوری 6 مخابراتی با سرعت ارسال داده 300 مگابیت بر ثانیه و سرعت دریافت 50 مگابیت بر ثانیه برخوردار باشد. در این حالت با استفاده از تکنیک های مورد اشاره در فوق، می‌توان به سرعتی بسیار بالاتر از این دو عدد دست یافت. ماکزیمم سرعت تعریف شده برای نسل 4.5 نیز 1.2 گیگا بیت بر ثانیه است که می‌توان با استفاده از کتگوری 9 و Carrier Aggregation از نوع 4 آنتن یا به اختصار 4CA به آن رسید.

به طور خلاصه و ساده این مودم ca ندارد حداقل در شبکه fdd و بارها تست زدیم و با فیلم و دلیل و مدرک و با هر فریموری ثابت کردیم هر کس هم میگه تجمیع میکنه تو شبکه fdd دیگه آخر کله خری هست و نمیخواد چیزی رو قبول کنه .

در مورد سرعت بالای این مودم در مقایسه با دیگر مودم ها در همین حالت fdd و تک باند هم این مودم cat6 با فناوری mimo میباشد و سرعت خودش رو از این طریق به دست آورده و ارائه میدهد همانطوری که در بالا خواندید فقط Carrier Aggregation برای رسیدن به سرعت بالا و cat6 بودن مودم نیست و فناوری ها و روش های دیگری هم وجود دارد که در مودم ها یا به تنهایی یا همراه همین Carrier Aggregation استفاده میشود .

haghiyaghi
15-11-2019, 23:48
سلام

در حال حاضر سایت ایرانسل فقط دو مودم TDLTE برای فروش داره TDLTE - TK2510 plus ومودم داخلی GP2101 Plus بین این دو کدوم بهتره و اگه مدل بهتری هست لطفا معرفی کنید الویتم با مدلیه که هم TDLTE ساپورت کنه هم 4.5g. بعد فقط مدلی که 4.5g ساپورت کنه.

یه سوال دیگه که احتمالا مربوط به اینجا نمیشه ولی ممنون میشم اگر جواب بدید. سرعت آپلود در سرویس های TDLTE و 4.5gحداکثر چقدره؟

ویرایش: از صفحه 80 تا این اخر رو خوندم، این 2 مودم بدرد نمیخورن! تصمیم به خرید مودم با cat6 با قابلیت تجمیع گرفتم، احتمال خیلی زیاد E5186-22a چون 2تا گزینه دیگه توی این رده موجود نیستند. حال باز اگه گزینه‌ی بهتری تا 2 تومن هست لطفا بگید. البته دیگه فقط 4.5جی!

alpha007
16-11-2019, 09:27
سلام

در حال حاضر سایت ایرانسل فقط دو مودم TDLTE برای فروش داره TDLTE - TK2510 plus ومودم داخلی GP2101 Plus بین این دو کدوم بهتره و اگه مدل بهتری هست لطفا معرفی کنید الویتم با مدلیه که هم TDLTE ساپورت کنه هم 4.5g. بعد فقط مدلی که 4.5g ساپورت کنه.

یه سوال دیگه که احتمالا مربوط به اینجا نمیشه ولی ممنون میشم اگر جواب بدید. سرعت آپلود در سرویس های TDLTE و 4.5gحداکثر چقدره؟

ویرایش: از صفحه 80 تا این اخر رو خوندم، این 2 مودم بدرد نمیخورن! تصمیم به خرید مودم با cat6 با قابلیت تجمیع گرفتم، احتمال خیلی زیاد E5186-22a چون 2تا گزینه دیگه توی این رده موجود نیستند. حال باز اگه گزینه‌ی بهتری تا 2 تومن هست لطفا بگید. البته دیگه فقط 4.5جی!

والا TD-LTE كه من خودمم دنبالش بودم بگيرم ولي ظاهرا حتي تو جاهايي هم كه انتن ت خوب باشه باز اون سرعت واقعي رو بهت نميده. يه موقع 14-15 مگ سرعت ميده يه موقع 800-900 كيلو !
مودم هم چيز خوبي انتخاب كردين براي 4G

haghiyaghi
16-11-2019, 19:22
امروز بازار بودم هواوی فقط 2 مدل b612 و b528 رو موجود دارن که به ترتیب 1550 و 1800 قیمت دادن این مدل E5186-22a رو هم فقط یه سایت اینترنتی داره modemmart که میده 1550 حالا به نظرتون کدوم بهتره؟

saber73
16-11-2019, 19:48
امروز بازار بودم هواوی فقط 2 مدل b612 و b528 رو موجود دارن که به ترتیب 1550 و 1800 قیمت دادن این مدل E5186-22a رو هم فقط یه سایت اینترنتی داره modemmart که میده 1550 حالا به نظرتون کدوم بهتره؟

شما اگر قصد استفاده از 4.5 داری و منطقه شما هم پوشش داره یا b525 یا e5186-22a یا b528 بخر . نه از tdd هم میخوای استفاده کنی مودم i60 رو بخر . مودم i60 هم سرعت اینترنت خوبی داره .

haghiyaghi
16-11-2019, 20:05
شما اگر قصد استفاده از 4.5 داری و منطقه شما هم پوشش داره یا b525 یا e5186-22a یا b528 بخر . نه از tdd هم میخوای استفاده کنی مودم i60 رو بخر . مودم i60 هم سرعت اینترنت خوبی داره .

بله 4.5جی داره برای همین دیگه دنبال i60 یا همون b612 نیستم.

b528 هم تجمیع داره، tdd پشتیبانی می کنه؟ امتحانش رو پس داده؟؟ کلا خیلی اطلاعات کمی راجع به این دستگاه هست.

saber73
16-11-2019, 20:13

b528 هم تجمیع داره، tdd پشتیبانی می کنه؟ امتحانش رو پس داده؟؟ کلا خیلی اطلاعات کمی راجع به این دستگاه هست.

هیچ مودمی در بازار ایران به غیر i60 از tdd مبین نت و ایرانسل به صورت همزمان با fdd پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد حتی مودم های 5 میلیونی . شما یا 4.5 بخر و قید tdd مبین نت و ایرانسل رو بزن و یا یه مودم فقط tdd هم برا این دو اپراتور پیدا کن و بخر که خرجت میره بالا یا همون b612 رو بخر که از tdd مبین نت و ایرانسل و fdd همه اپراتورها پشتیبانی میکنه . دوستان دقت کنند tdd ایرانسل و مبین نت میشه باند 42 و 43 یعنی فرکانسهای 3500 و 3600 نه چیز دیگر و گول تبلیغات فروشنده رو نخورید .

alpha007
25-11-2019, 12:13

سلام
در اين رابطه يه پيغام شخصي برات فرستادم

saman1010
25-11-2019, 19:40

نقل قول از شبکه چی:

مودم B۶۱۲ از اینترنت TD-LTE ایرانسل و مبین‌نت (فرکانس‌های ۴۲ و ۴۳) پشتیبانی می‌کند ولی مودم هواوی B۵۲۸ فقط از اینترنت TD-LTE شاتل (فرکانس ۳۸) پشتیبانی

خواهد کرد. بنابراین؛ مودم هواوی ۵۲۸ برای استفاده از اینترنت تی‌دی‌ال‌تی ایرانسل و مبین‌نت مناسب نیست و فقط از سیم‌کارت اینترنت موبایل معمولی یا ۴G / 4.5 Gپشتیبانی می‌کند.

در خصوص تجمیع هم، مودم 528 عالی این کار رو انجام میده

adel28
28-11-2019, 11:45
دوستم یه مودم مبین نت مدل TD-LTE Air Master 3100V داره که نیازش نداره و میخواد بفروشه.
سوالم این هست که این مودم فقط روی مبین نت کار می کنه یا میشه انلاکش کرد و روی ایرانسل یا همراه اول هم استفاده کرد؟

ALIRK
29-11-2019, 00:59
دوستم یه مودم مبین نت مدل TD-LTE Air Master 3100V داره که نیازش نداره و میخواد بفروشه.
سوالم این هست که این مودم فقط روی مبین نت کار می کنه یا میشه انلاکش کرد و روی ایرانسل یا همراه اول هم استفاده کرد؟

تا جای من اطلاع دارم فقط مبین نت اونهم فقط سیمکارتش جواب میده
وایمکسش کلا قطع شده

adel28
30-11-2019, 11:39
تا جای من اطلاع دارم فقط مبین نت اونهم فقط سیمکارتش جواب میده
وایمکسش کلا قطع شده

مبین نت از دکل های اختصاصی خودش استفاده می کنه یا از اپراتور های مختلف؟
منظورم اینه که مناطقی که تحت پوشش نیست، از دکل شرکت های دیگه استفاده می کنه یا خیر؟

saber73
30-11-2019, 12:08
مبین نت از دکل های اختصاصی خودش استفاده می کنه یا از اپراتور های مختلف؟
منظورم اینه که مناطقی که تحت پوشش نیست، از دکل شرکت های دیگه استفاده می کنه یا خیر؟

مبین نت برا tdd فقط دکل های خودش و شهرها و مناطق تحت پوشش خودش رو داره و طبق نقشه موجود در سایتش هست ولی چند مدته سیم کارتهایی رو با عنوان 360 داره میفروشه که بتونه در جاهایی که دکل و پوشش tdd نداره از رومینگ همراه اول استفاده کنه . من خودم سیم کارت 360 دارم و در شهر ما هم tdd مبین نت پوشش نداره و رو همراه اول رومینگ میکنه ولی اسم شبکه و سرعت و محدودیت ها و تعرفه ها دقیقا همون tdd هست منتها پینگ و کیفیت و ثبات اینترنت مثل tdd نیست . دقیقا مثل رایتل که داره رو همراه اول رومینگ میکنه .

همین سیم کارت رو من اوردم تهران و با مودم فقط tdd تست زدم جواب داد و رفت رو شبکه tdd

ghoz123
03-12-2019, 12:43
یه مودم 4g و یه مودم 4.5g لطف کنید بهم معرفی کنید.نمیخوام زیاد گرون باشه(متاسفانه از تجمیع چیزی سر در نمیارم)

saber73
03-12-2019, 14:12
یه مودم 4g و یه مودم 4.5g لطف کنید بهم معرفی کنید.نمیخوام زیاد گرون باشه(متاسفانه از تجمیع چیزی سر در نمیارم)

نصف قیمت مودم فورجی پلاس خیلی با کیفیت و خیلی پر امکانات و جان سخت :grrr: با تجمیع واقعی نسل 4.5 واقعی و cat6 واقعی

خودم b525 هم داشتم 2000000 تومن خریده بودم و i60 هم داشتم که الان شده 1300 تا 1500 و fd-m60 هم داشتم الان شده 1500 تا 1700 و e5186-22a که 1700 بهش پول داده بودم همشو فروختم رفت و خودم اینقدر حساسیت به مودم دارم از همین استوک ها استفاده میکنم . وقتی این مودم استوک همه امکانات این مودم های ذکر شده رو داره و خیلی هم ارزون تر درمیاد و هدف استفاده از اینترنت و خصوصا تکنولوژی تجمیع واقعی هست چرا باید این همه پول رو بدیم به مودم های ذکر شده بالا ! الان d100 ایرانسل یا b310 هواوی که مودم معمولی 4G هستن میدن 900 تا 1200 خودتون قضاوت کنید .

مودم فورجی معمولی هم نخرید 4G معمولی به تاریخ پیوست سال آینده مراکز چندین استان 5G افتتاح میشه و باز مودم 4.5 یه چیزی ولی 4G معمولی دیگه هیچ میشه .............

italodance
03-12-2019, 14:59
والا زیاد با نظر این پسره (صابر خان :V26::V25:) موافق نیستم.
ما در ایران زندگی میکنیم و من متوجه ۴.۵ ‌‌ و ۵ و حتی ۴ اصلا نمیشوم.
من هنوز یک مودم Cat4 از دو سال پیش دارم و تا ۹ مگا بایت سرعتش میرسه. یعنی اگر ۴.۵ بود بیشتر از این میشد؟!
بحث فنی رو میگذاریم کنار راجب ایران بگیم که با این‌ وضعیتی که داره و پهنای باندش من هیچ تفاوتی بین این Cat ها تو ایران‌ نمیبینم.
اگه ارزان طرف واقعا میخواد و از نظر مالی براش هزینه نمیصرفه همون Cat4 براش کافیه. اگر مشکل مالی نداره و بهترین که دیگه وقتی که پول هست دیگه مشکلی نیست.:V3:
پیشنهاد من اینه که با گوشی یک تست سرعت از انجایی که میخوای استفاده و دانلود بکنی اول بکن ببین‌ چقدر اصلا سرعت میده، اگه ۴ الی ۵ مگابایت گرفتی همون Cat4 بخر و لازم نیست بیشتر پول بدی. البته اگر گوشی Cat6 هم‌ باش تست کنی بهتره. این لینک برای کارت خوبه:

saber73
03-12-2019, 20:17
والا زیاد با نظر این پسره (صابر خان :V26::V25:) موافق نیستم.
ما در ایران زندگی میکنیم و من متوجه ۴.۵ ‌‌ و ۵ و حتی ۴ اصلا نمیشوم.
من هنوز یک مودم Cat4 از دو سال پیش دارم و تا ۹ مگا بایت سرعتش میرسه. یعنی اگر ۴.۵ بود بیشتر از این میشد؟!
بحث فنی رو میگذاریم کنار راجب ایران بگیم که با این‌ وضعیتی که داره و پهنای باندش من هیچ تفاوتی بین این Cat ها تو ایران‌ نمیبینم.
اگه ارزان طرف واقعا میخواد و از نظر مالی براش هزینه نمیصرفه همون Cat4 براش کافیه. اگر مشکل مالی نداره و بهترین که دیگه وقتی که پول هست دیگه مشکلی نیست.:V3:
پیشنهاد من اینه که با گوشی یک تست سرعت از انجایی که میخوای استفاده و دانلود بکنی اول بکن ببین‌ چقدر اصلا سرعت میده، اگه ۴ الی ۵ مگابایت گرفتی همون Cat4 بخر و لازم نیست بیشتر پول بدی. البته اگر گوشی Cat6 هم‌ باش تست کنی بهتره. این لینک برای کارت خوبه:

از شما و حرفهای شما تعجب می کنم حتما اینم از خودمون ساختیم

یا اصلا خبری از شبکه 4.5 در کشور ما نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر غریب به اتفاق استان ها و شهرهای کوچیک الان زیر پوشش 4.5 هست و دو برابر و بعضی وقتها 2.5 برابر شبکه 4G خالی سرعت دریافت میشه خود استان ما آذربایجان غربی یک شهر کوچیک مرزی به اسم پیرانشهر داره الان بیشتر از دو ساله در این شهر هم ایرانسل 4.5 داره هم همراه اول و 2 برابر شبکه معمولی 4G ما سرعت دریافت میکنیم .

این 4.5 زمانی به کار میاد و خودش رو نشون میده که شما اهل بازی هستی برفرض مثال و میخوای به صورت قانونی از داخل اکانت اورجین یا استیم خودتون گیم با حجم بالای مثلا 70 گیگ مستقیم نصب کنید اگر این کار رو با شبکه 4G معمولی و چیزشکن انجام بدید حالتون گرفته میشه و ناامید میشید از وضعیت اینترنت کشور ولی وقتی با تجمیع واقعی و مودم 4.5 این کار رو انجام میدید دانلود و نصب بازی خیلی دلچسپ و امیدوارانه میشه .

تست مودم I60 و مودم B525 و مقایسه این دو و سرعتها رو هم داخل انجمن مشاهده کنید خوبه کمی نظرتون درباره تکنولوژی 4.5 و مودم های 4.5 عوض میشه .

italodance
03-12-2019, 20:37
بله میدونم تو ایران 4.5 هست اما منظورم استاندارد آن هست، اگر کسی سرعت دریافتش با گوشی یا یک مودم قرضی بالفرض ۵ مگ میانگین بده دیگه چه فرقی به حالش میکنه مودم Cat18 بخره؟! توی ایران وقتی سرعت در شبانه روز استاندارد نیست و خیزش ۱۰۰ درجه دارد بهترین کالا هم تو ایران استفاده اش بی ارزش میشه.
مثل این میمونه توی شهر تهران با ماشین فراری زودتر خونه میرسی یا پراید ، یا با فراری میری تو ترافیک شهری مثل تهران زودتر خارج میشی؟!!

الان استاندارد ماکزیمم سرعت Cat4 چنده؟! 150?! درسته ؟ یعنی تا 150 مگ رو میگیره نه؟! خوب Cat6 چه نیازیه؟! یعنی بگیریم ۳۰۰ مگ تو ایران میده؟!
صحبت من برای واقعیت نشاندن وضعیت ایران هست. وگرنه اگر Cat4 خوب بود‌ که تا CAT24 و بیشتر پیش نمیرفت که؟!!

در خصوص کاربرد هم موافقم هر کی برای کار خودش میگیره اما با Cat4 هم میتونه ۷۰ گیگ دانلود کنه! شدنیست ، اگر سرعت اپراتور و پهنای باندش ساعت ۶ صبح 5 مگابایت باشه دیگه فرقی بین این و اون نیست!

ادیت: فیلم رو دیدم البته IDM ملاک قبولیت نیست. ملاک تک کانکشن هست کسی که به سروری برای اپدیت و دانلود وصل میشه تک کانکشن هست.
اگر یک فیلم تک کانکشن با بروزر مثلا فایرفاکس یا همون IDM تک‌ کانکت بگیری و مقایسه کنی اینو قبول میکنم، لطفا این را بگذار. :»:)

saber73
03-12-2019, 20:47
بله میدونم تو ایران 4.5 هست اما منظورم استاندارد آن هست، اگر کسی سرعت دریافتش با گوشی یا یک مودم قرضی بالفرض ۵ مگ میانگین بده دیگه چه فرقی به حالش میکنه مودم Cat18 بخره؟! توی ایران وقتی سرعت در شبانه روز استاندارد نیست و خیزش ۱۰۰ درجه دارد بهترین کالا هم تو ایران استفاده اش بی ارزش میشه.
مثل این میمونه توی شهر تهران با ماشین فراری زودتر خونه میرسی یا پراید ، یا با فراری میری تو ترافیک شهری مثل تهران زودتر خارج میشی؟!!

الان استاندارد ماکزیمم سرعت Cat4 چنده؟! 150?! درسته ؟ یعنی تا 150 مگ رو میگیره نه؟! خوب Cat6 چه نیازیه؟! یعنی بگیریم ۳۰۰ مگ تو ایران میده؟!
صحبت من برای واقعیت نشاندن وضعیت ایران هست. وگرنه اگر Cat4 خوب بود‌ که تا CAT24 و بیشتر پیش نمیرفت که؟!!

در خصوص کاربرد هم موافقم هر کی برای کار خودش میگیره اما با Cat4 هم میتونه ۷۰ گیگ دانلود کنه! شدنیست ، اگر سرعت اپراتور و پهنای باندش ساعت ۶ صبح 5 مگابایت باشه دیگه فرقی بین این و اون نیست!

برا شما من از اداره ثبت اسناد هم دلیل و مدرک بیارم یا کل بچه های انجمن هم جمع بشه و با دلیل و مدرک و با مودم های 4.5 و معمولی خودشون تست بدن باز قبول نمیکنید :blink: . بحث ما واقعیت نکنولوژی در کشور نیست بحث سرعت و تجمیع هست که مودم 4.5 انجام میده و مودم معمولی عاجز هست :sad: . و خیلی بین این دو نوع مودم فرقه و شما همون بهتر با مودم معمولی حال کنید اینطوری خیلی پیشرفت میکنید و اصلا نمیخواد فرق بین اینها و سرعت اینها و شبکه اینها رو درک کنید :دی در ضمن ما نگفتیم طرف بره فراری یا CAT18 بخره که در ایران فعلا کاربرد نداره چون در ایران الان فقط CAT6 تجمیع دو باند داریم هر وقت اپراتورها باندهای بیشتری رو راه انداختن یا بقول شما جاده ها و خیابون ها و پیست ها محیا شد اونم باید تهیه کرد . اصلا هم از وضعیت سرعت اسمی یا واقعی در ایران ناراحت نباشید خودم تست بیشتر کشورهای خاورمیانه رو دیدم وضعیت سرعت ایران خوب نباشه بد هم نیست .

italodance
03-12-2019, 20:54
نه قبول میکنم فقط یک تست تک کانکشن فیلم بگیر، اگه بگیری خداوکیلی مودم Cat4 ام رو می اندازم بیرون و میرم یک Cat6 میخرم. :11::7:

saber73
03-12-2019, 20:54

ادیت: فیلم رو دیدم البته IDM ملاک قبولیت نیست. ملاک تک کانکشن هست کسی که به سروری برای اپدیت و دانلود وصل میشه تک کانکشن هست.
اگر یک فیلم تک کانکشن با بروزر مثلا فایرفاکس یا همون IDM تک‌ کانکت بگیری و مقایسه کنی اینو قبول میکنم، لطفا این را بگذار. :»:)

هیچ دیوانه ای تک کانکشن نمیره حجم بالا دانلود کنه و اون قضیه تک کانکشن به مودم یا تکنولوژی ربطی نداره به اپراتور و زیرساخت اینترنت ربط داره و اگر اپراتوری بخواد میتونه برا مشتری ها اونم ازاد بزاره همانطور که در بخش بحث و تبادل نظر اپراتورها و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت ملت فقط دنبال اپراتوری هستن که سرعت تک کانکشن بالایی داشته باشه و هی ISP عوض میکنن . ثانیا کی گفته شما داور بین المللی هستی یا از کجا کارت مربیگری داری که بخوای تست ما رو رد کنی یا قبول کنی :exclamati شما با همون معمولی کار کن بغلش هم یه چای قند پهلو بزن :دی

saber73
03-12-2019, 20:58
نه قبول میکنم فقط یک تست تک کانکشن فیلم بگیر، اگه بگیری خداوکیلی مودم Cat4 ام رو می اندازم بیرون و میرم یک Cat6 میخرم. :11::7:

یا شما بی سوادی یا منو دست انداختی :rolleye: در هر دو صورت پاسخ رو دادم حرف منو قبول ندارید بچه های شبکه کار بیان پاسخ بدن این حرف شما به مودم ربط نداره و باید توسط اپراتور و ISP باز باشه و مودم بی تقصیره اینجا و گناهی نداره بیچاره :دی

italodance
03-12-2019, 20:59
هیچ دیوانه ای تک کانکشن نمیره حجم بالا دانلود کنه و اون قضیه تک کانکشن به مودم یا تکنولوژی ربطی نداره به اپراتور و زیرساخت اینترنت ربط داره و اگر اپراتوری بخواد میتونه برا مشتری ها اونم ازاد بزاره همانطور که در بخش بحث و تبادل نظر اپراتورها و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت ملت فقط دنبال اپراتوری هستن که سرعت تک کانکشن بالایی داشته باشه و هی ISP عوض میکنن . ثانیا کی گفته شما داور بین المللی هستی یا از کجا کارت مربیگری داری که بخوای تست ما رو رد کنی یا قبول کنی :exclamati شما با همون معمولی کار کن بغلش هم یه چای قند پهلو بزن :دی

یعنی چی؟! پس اونی که استیم PS4 داره چی کار میکنه؟! الان یک دیوانه میخواد از PS Store بازی بخره. همین الان حراج Black Friday شده ۹۰ درصد تخفیف و میخره. تکلیفش چیه؟! این دیوانه هم تو خارجه هم تو ایرانه :wub:
یک دیوونه دیگه میخواد استریم HDR یا 4K کنه. این بدبخت پس چی کار کنه؟!

من خودم یکی از این دیوونه هام داداش صابر خان. :wink:

در ضمن اون لحنی نگو ما دوست داریم و فکر بد و بیراهه هم نکن، خدایی یک تست تک کانکشن بگذار دیگه؟! اخه IDM هیچ ملاکی نیست یک برنامه گمنام که در دنیا کسی استفاده نمیکنه شده ملاک خرید؟! انصافا؟! مگه زمان دیال اپ و دهه ۸۰ شمسیه؟!

saber73
03-12-2019, 21:01
یعنی چی؟! پس اونی که استیم PS4 داره چی کار میکنه؟! الان یک دیوانه میخواد از PS Store بازی بخره. همین الان حراج Black Friday شده ۹۰ درصد تخفیف و میخره. تکلیفش چیه؟! این دیوانه هم تو خارجه هم تو ایرانه :wub:

اینها از ISP شرکت ارتباطات زیرساخت اپراتورهای ایران و وزیر محترم سوال بفرمایید چرا تک کانکشن رو بستن .

italodance
03-12-2019, 21:04
اینها از ISP شرکت ارتباطات زیرساخت اپراتورهای ایران و وزیر محترم سوال بفرمایید چرا تک کانکشن رو بستن .

من تک کانکشن تا ۹ مگابایت با Cat4 میگیرم. اگه با Cat6 بیشتر میشه خوب بگو تا بخرم دیگه، مشکل چیه؟!!

italodance
03-12-2019, 21:10
این تست امروز صبح‌ گرفتم:

خارج و با شیرینی:

داخل و معمولی:

saber73
03-12-2019, 21:13

در ضمن اون لحنی نگو ما دوست داریم و فکر بد و بیراهه هم نکن، خدایی یک تست تک کانکشن بگذار دیگه؟! اخه IDM هیچ ملاکی نیست یک برنامه گمنام که در دنیا کسی استفاده نمیکنه شده ملاک خرید؟! انصافا؟! مگه زمان دیال اپ و دهه ۸۰ شمسیه؟!

شما حتما از این به بعد تک کانکشن و بدون دخالت هیچ برنامه دانلود منیجری که باعث افزایش سرعت دانلود میشه دانلودها انجام بده اونوقت میبینید دهه 80 یا چیز دیگه اصلا یه کاری بکن همه دانلود منیجرها رو تحریم کن :D مرد مومن الان همه برنامه های انلاین اینترنتی مثل اپدیت درایورهای کامپیوتری که دیتا بیس های انلاین قوی دارن یا خود اورجین یا استیم داخلش دانلود منیجر داره و به واسطه اون دانلود شما پرسرعت و راحت انجام میشه بیاد تک کانکشن و بدون واسطه دانلود منیجر خدمات بده الان خیلی وقت بود درش رو گل گرفته بود :puke:

saber73
03-12-2019, 21:16
این تست امروز صبح‌ گرفتم:

خارج و با شیرینی:

داخل و معمولی:

این الان همون مودم معمولی فورجی شما هست یا ایفون 6 اس پلاس ؟

italodance
03-12-2019, 21:18
شما حتما از این به بعد تک کانکشن و بدون دخالت هیچ برنامه دانلود منیجری که باعث افزایش سرعت دانلود میشه دانلودها انجام بده اونوقت میبینید دهه 80 یا چیز دیگه اصلا یه کاری بکن همه دانلود منیجرها رو تحریم کن :D مرد مومن الان همه برنامه های انلاین اینترنتی مثل اپدیت درایورهای کامپیوتری که دیتا بیس های انلاین قوی دارن یا خود اورجین یا استیم داخلش دانلود منیجر داره و به واسطه اون دانلود شما پرسرعت و راحت انجام میشه بیاد تک کانکشن و بدون واسطه دانلود منیجر خدمات بده الان خیلی وقت بود درش رو گل گرفته بود :puke:

والا چی بگم ما که از PS Store Netflix Apple TV+ استفاده میکنیم چیزی به اسم منیجر نداره. بگزیم اسم دیگه اینترنت تو ایران IDM هست :دی
اگر یک برنامه‌ دهه ۹۰ میلادی؟ نمیدونم شاید ۲۰۰۰ نه؟! و همون دهه ۷۰ با ۸۰ را هنوز ول نکردی؟! :whistle: بابا یاهو مینجر هم قطع شد.
تست هم نگذاشتی اوکی اصلا شما قبول ما مودم برای اینترنت ببخشید اشتباه شد برای IDM میخریم.

saber73
03-12-2019, 21:19
از اینجا دانلود داشتید تا به حال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینجاست که اهمیت چند کانکشن و دانلود منیجرها معلوم میشه . بدون چندین کانکشن و بدون دانلود منیجر دانلود سنگین معنایی نداره اگر ماله دهه 80 بود یا چیز خوبی نبود این چنین سایتهایی هم استفاده نمیکردن .

italodance
03-12-2019, 21:20
این الان همون مودم معمولی فورجی شما هست یا ایفون 6 اس پلاس ؟

همون مودم Cat4 هست. :rambo:

italodance
03-12-2019, 21:22
از اینجا دانلود داشتید تا به حال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینجاست که اهمیت چند کانکشن و دانلود منیجرها معلوم میشه . بدون چندین کانکشن و بدون دانلود منیجر دانلود سنگین معنایی نداره اگر ماله دهه 80 بود یا چیز خوبی نبود این چنین سایتهایی هم استفاده نمیکردن .

نه نداشتم خوب کاربردها متفاوته ، کاربرد من‌ همون سرویسها و عناوین بالا هستند فقط. برام فقط سرعت دریافت مهمه که فلان کار سریعتر تموم شه.
در هر صورت اگر فکر میکنی که قصدی داشتم معذرت میخوام‌ من هیچ قصدی نداشتم و اصلا هم بدبینی نکنید. به قول قدیمیها:
نخود نخود هر که رود کاربرد خود.

;)

saber73
03-12-2019, 21:24
والا چی بگم ما که از PS Store Netflix Apple TV+ استفاده میکنیم چیزی به اسم منیجر نداره. بگزیم اسم دیگه اینترنت تو ایران IDM هست :دی
اگر یک برنامه‌ دهه ۹۰ میلادی؟ نمیدونم شاید ۲۰۰۰ نه؟! و همون دهه ۷۰ با ۸۰ را هنوز ول نکردی؟! :whistle: بابا یاهو مینجر هم قطع شد.
تست هم نگذاشتی اوکی اصلا شما قبول ما مودم برای اینترنت ببخشید اشتباه شد برای IDM میخریم.

الان اکانت استیم داری وارد شو و بزن یه بازی که خریداری کردی نصب بشه اونوقت به عینه میبینی داخلش دانلود منیجر داره و با چه سرعتی داره بازی دانلود و نصب میشه قرار نیست مثل برنامه اینترنت دانلود منیجر منو و امکانات برنامه رو هم براتون نشون بده از همون سرعت دانلود و نحوه دانلود میشه فهمید اون پشت پشت ها چه خبره . همین سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یک نمونه روشن هست یا خواستید برید برنامه : iobit driver booster رو کامپیوتر نصب کنید ببنید چطوری درایوها رو با حجم بالایی با سرعت بالا براتون دانلود میکنه چرا داخلش از تکنولوژی دانلود منیجر داره استفاده میکنه .

STTIGER
03-12-2019, 23:41
سلام
الان ارزونترین روتر بدردبخور 4G که تو بازار هست چیه؟ یه مودم E3372 دارم میخوام اینترنت رو با LAN انتقال بدم به تلویزیون و وای فای روتر اصلا مهم نیست برام
سوال غیرمرتبط: این دانگل ها رو میشه مستقیم زد به پورت USB تلویزیون هوشمند؟

saber73
04-12-2019, 00:13
سلام
الان ارزونترین روتر بدردبخور 4G که تو بازار هست چیه؟ یه مودم E3372 دارم میخوام اینترنت رو با LAN انتقال بدم به تلویزیون و وای فای روتر اصلا مهم نیست برام
سوال غیرمرتبط: این دانگل ها رو میشه مستقیم زد به پورت USB تلویزیون هوشمند؟

این مدل رو بیشتر تلویزیون های هوشمند میشناسن و باهاش کار میکنن من خودم ال جی هوشمند دارم و به راحتی دانگل رو پشتیبانی میکنه و اینترنت رو میده به تی وی از طریق درگاه یو اس بی . یک امتحانی بکنید .

reza_026
08-12-2019, 17:19
با سلام من میخواستم یدونه مودم HUAWEI B612 از اربیل بگیرم .میخواستم ببینم هزینه رجیسترش چقدر میشه؟ارزش داره بگیرم؟ 900 هست اونجا

reza_026
08-12-2019, 17:25
با سلام من میخواستم یدونه مودم HUAWEI B612 از اربیل بگیرم .میخواستم ببینم هزینه رجیسترش چقدر میشه؟ارزش داره بگیرم؟ 900 هست اونجا

saber73
08-12-2019, 19:23

هیچ هزینه ریجیستری نداره موبایل فقط ریجیستری داره شما سعی کن جنرال بود بخر اپراتوری نخر اوردی انلاک نشد میمونه رو دستت . در ضمن موقع وارد کردن به کشور احتمال داره گمرک عراق یا ایران گیر بده اول بپرس میزارن 1 عدد وارد کنی بعد بخر مگر نه از دستت میگیرن و ظبط میشه و تمام . جنرال 900 تومن خوبه

haghiyaghi
20-12-2019, 01:40
سلام

حدود یک ماه که مودم b528 رو گرفتم سرعتم فقط از ساعت 3.5 صبح تا 8 صبح عالیه -با اینترنت همراه اول- ولی توو طول روز افتضاحه! چه کاری میشه کرد برای افزایش سرعت توو ساعت های دیگه مثلا انتن بخرم سرعتش بهتر میشه یا کلا مشکل از اینترنت‌های موبایله؟

saber73
20-12-2019, 02:33
سلام

حدود یک ماه که مودم b528 رو گرفتم سرعتم فقط از ساعت 3.5 صبح تا 8 صبح عالیه -با اینترنت همراه اول- ولی توو طول روز افتضاحه! چه کاری میشه کرد برای افزایش سرعت توو ساعت های دیگه مثلا انتن بخرم سرعتش بهتر میشه یا کلا مشکل از اینترنت‌های موبایله؟

تجمیع میکنه؟ با همراه اول و ایرانسل تست کنید ببنید تجمیع میکنه یا نه ؟ برید سایت ایرانسل و از رو نقشه پوشش محل زندگی خودتون رو پیدا کنید و ببنید در پوشش کامل 4.5 هستید یا نه بعد مطمئن شدن میتونید با یک گوشی cat6 یا بالاتر هم در همون نقطه با سیم کارت ایرانسل چک کنید و تست سرعت دانلود بگیرید و ببنید رو گوشی علامت + یا 4.5 ظاهر میشه همه چی اوکی بود باید مودم شما در همون منطقه و با همون سیم کارت همون اندازه گوشی cat6 سرعت بده نداد یعنی مودم شما تجمیع نمیکنه و ممکنه از فریمور مودم شما باشه که نمیتونه تجمیع کنه چون مودم شما دارای تجمیع واقعی هست و باید مثل مودم b525 راحت تجمیع کنه . در ضمن در حالت بدون تجمیع اصلا انتظار سرعت بالا رو نداشته باشید چون عملا کاری انجام نمیشه و تک باند اینترنت میگیرد و تمام .

در ضمن یه چیزی هم بگم به اهالی محترم انجمن و دوستانی که میان تلگرام و خصوصی بنده در سایت و انتظارهای نابجا دارن حالا بفرمایید و تحویل بگیرید ایشون مودم نو خریده و مشکل سرعت یا عدم تجمیع دارن ولی نمیتون با این دلیل برن از شرکتی که خریدن یا مغازه ای که خریدن شاکی باشن یا پس بدن چون هیچ شرکت یا سایتی یا اپراتوری مودم با تضمین تجمیع و یا سرعت به کسی نمیفروشه و به هیچ وجه ممکن پاسخگو نیست و نخواهد بود . فروخت دیگه تموم شد بنده هزار جور اطلاعات و تست و فیلم هم از مودم ها قبل و بعد فروش میدم ولی نمیدونم بعضی ها چرا خودشون رو زدن به کوچه علی چپ یا منو سر کار گذاشتن و انتظارهای نا به جا دارن .

haghiyaghi
20-12-2019, 02:44
با گوشی هم همینه فرقی زیادی با مودم نداره مودم یکم بهتره

این سرعتم توو ساعتی که گفتم. به نظر میرسه کلا نت حال و روز خوبی نداره این روزها محصوصا 4جی!

saber73
20-12-2019, 02:46
دوستان این دو فیلم رو دانلود و تماشا کنید بعضی سرورهای دانلود محدود هستن یا با اینترنت بعضی اپراتورها محدود هستن و سرعت خوبی نمیدن در این فیلم ها من ثابت میکنم مشکل کمبود سرعت همیشه از مودم یا شلوغی دکل یا کمبود پهنای باند دکل و سرعت اینترنت نیست :

هیچ تجمیع یا چیز دیگه ای هم در کار نیست و اپراتور همراه اول هست اینترنت 4G معمولی :

saber73
20-12-2019, 02:49
با گوشی هم همینه فرقی زیادی با مودم نداره مودم یکم بهتره

این سرعتم توو ساعتی که گفتم. به نظر میرسه کلا نت حال و روز خوبی نداره این روزها محصوصا 4جی!

گوشیتون CAT چند هست ؟ علامت + 4.5 مشاهده میکنید ؟ وضعیت آنتن چطوره ؟ اپراتورهای دیگه رو هم تست کنید . همراه اول برخلاف پوشش و نقشه اعلامی در سایتش بیشتر شهرها اصلا 4.5 نداره . در ضمن با SPEED TEST کاری نداشته باشید شما از کجا میخوای دانلود بزنی از همون سایت و سرور تست بگیر و مقایسه کن این SPEED TEST بیشتر وقتها اینطوری نشون میده چرا چون شما در حال تست سرعت با یک سرور مثلا PETIAK هستید و اگر سایتی که دانلود دارید رو سرورهای این شرکت میزبانی نمیشه و محدودیت سرعت هم نداره امکان داره سرعت دانلود خیلی بالاتری از این تست برنامه SPEED TEST بده .

haghiyaghi
20-12-2019, 02:53
گوشیتون CAT چند هست ؟ علامت + 4.5 مشاهده میکنید ؟ وضعیت آنتن چطوره ؟ اپراتورهای دیگه رو هم تست کنید . همراه اول برخلاف پوشش و نقشه اعلامی در سایتش بیشتر شهرها اصلا 4.5 نداره .

گوشیم cat 6ه. نه رو گوشی 4.5 یا + ندیدم. ایرانسل همین شب هم سرعت نمیده! انتن اگه 4 تا خطش پر باشه سرعت عالیه ولی بیشتر موقع ها 2 تاس.

saber73
20-12-2019, 02:58
همین الان تست من با 4.5 ایرانسل دانلود از سرورهای داخلی سایت DLFOX :

saber73
20-12-2019, 03:00
گوشیم cat 6ه. نه رو گوشی 4.5 یا + ندیدم. ایرانسل همین شب هم سرعت نمیده! انتن اگه 4 تا خطش پر باشه سرعت عالیه ولی بیشتر موقع ها 2 تاس.

پس تجمیع در منطقه شما فعال نیست چون با گوشی CAT6 هم علامت دریافت نمیکنید و سرعت هم کمه . الان عملا مودم شما مثل یک مودم CAT4 داره کار میکنه .

haghiyaghi
20-12-2019, 03:02
پس تجمیع در منطقه شما فعال نیست چون با گوشی CAT6 هم علامت دریافت نمیکنید و سرعت هم کمه . الان عملا مودم شما مثل یک مودم CAT4 داره کار میکنه .

من مشکل با اونش ندارم چرا همین سرعت رو نمی تونم توو ساعت های دیگه داشته باشم ؟؟

saber73
20-12-2019, 03:07
من مشکل با اونش ندارم چرا همین سرعت رو نمی تونم توو ساعت های دیگه داشته باشم ؟؟

کلا اینترنت FDD هیچ تضمین برا سرعت یا پهنای باند نداره و ثابت هم نیست شما پول میدی بسته میخری با حجم و سرعت نامحدود و دیگر هیچ ولی TDD به شما درست مثل خط ADSL سرویس میفروشه و قوانین داره مثلا 2 تا 40 یا 2 تا 80 و هزینه اونم دریافت میکنه و سعی میکنه همیشه اون چیزی که فروخته ارائه هم بده و تا جایی که میتونه مشکلات سرعت و الباقی رو در شبکه خودش پیگیری و حل کنه . حالا از شانس شما هم وضعیت اینترنت منطقه زندگی شما خوب نیست و اینو بهتون میده انتن دهی خوبی هم گویا ندارید اگر امکانش هست از انتن فضای بیرونی استفاده کنید و سیگنال رو هم تقویت کنید خیلی تاثیر در ثبات اینترنت و سرعت داره خودم تست زدم و دارم میگم .

saber73
20-12-2019, 03:12

الان امکانش خیلی زیاده فردا همین سرعت رو به من نده یا در ساعات مختلف روز سرعت من فرق کنه یا کسی که با من 5 تا 10 کیلومتر فاصله داره سرعتش بهتر یا بدتر از من باشه

italodance
20-12-2019, 07:41

باز این صابره:weird:

باز IDM و‌اینترانت دانلود میکنی میگی خوبه؟!! با همون IDM ات تک‌ کانکشن از سرورهای ماکروسافت و اپل دانلود کن بفرست.

saber73
20-12-2019, 21:23

باز IDM و‌اینترانت دانلود میکنی میگی خوبه؟!! با همون IDM ات تک‌ کانکشن از سرورهای ماکروسافت و اپل دانلود کن بفرست.

حالا که اینطوری شد و خودتون خواستید :D اول نوبت شما هست تک کانکشن از صفر تا 100 یعنی چطوری ؟ تاریخ و ساعت نوع مودم نوع سیم کارت نوع اینترنت حالت ارتباطی ( کابل یا وای فای ) به صورت فیلم از سرور مایکروسافت برامون بدین و هیچ کلکی از جمله تجمیع دو نوع اینترنت متفاوت با هر روشی در اون نباشه بعدا نوبت ما هم میرسه . ضما هر کجای تست و فیلم شما نشانه ای از کلک بود یا چیزی نامعلوم و کاسه ای زیر نیم کاسه بود تست توسط بنده داده نخواهد شد و موضوع تمام خواهد شد .

saber73
20-12-2019, 21:42

اینم مختص شما که فقط گیر دادید به تک کانکشن اینجا نوشته شده و کلی بحث روش شده و ثابت شده اصلا به مودم ربطی نداره و کلا به سرویس دهنده شما ( isp ) ربط داره و نوشته که اصلا تک کانکشن کارش چیه و کجاها به درد میخوره نه اینکه کسی عقل از سرش بپره و بره از یک سایت دانلود فیلم یا نرم افزار تک کانکش دانلود کنه و به کل دانلود منیجر رو بزاره کنار و بشینه تک کانکشن دانلود کنه :

saber73
21-12-2019, 04:01

خدمت شما :

این بار به قول خودتون از اینترانت استفاده نکردم بلکه اینترنت و مایکروسافت دانلود زدم و هم تک کانکشن کردم هم مولتی کانکشن زمین تا آسمان هم فرق داره سرعت و مودم cat12 یا 5G هم بیارید و الان با اینترنتی که من دارم استفاده میکنم تست دانلود تک کانکشن بگیرید بیشتر از این نخواهد بود درضمن تک کانکشن میشه یکی از اون 8 یا 16 یا 24 تا کانکشنی که اینترنت دانلود منیجر میگیره اگر نمیدونستید بدونید .

در ضمن این بار سوم شما یه چند دهه برگردید عقبتر و همه دانلودهای خودتون رو به یاد قدیم بدون دانلود منیجر انجام بدید براتون خیلی خوبه اون مطالبی هم که در مورد تک کانکشن بحث و تبادل نظر شده حتما مطالعه بفرمایید پیشرفت میکنید :D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fastfind
10-01-2020, 14:03
سلام... میخوام مودم 4g بخرم
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟

** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...

*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟

saber73
10-01-2020, 16:53
سلام... میخوام مودم 4g بخرم
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟

** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...

*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟

با گوشی و با همون سیم کارت داخل منزل کامل تست کن هر کجای خونه همون سرعت و همون کیفیت رو دیدی میده از همون اپراتور اینترنت تهیه کن و حالا میمونه مودم اگر گوشی شما cat6 هست و سرعتی که در حیاط دریافت میکنی یا در منزل با شبکه 4.5 هست باید مودم 4.5 بخری نه گوشی 4G معمولی هست و شبکه هم 4g معمولی میتونی مودم i60 بخری که بهترین گیرندگی انتن رو بین همه مودم ها داره و از همه اپراتورها و فرکانس ها و باندها بعد انلاک میتونه ساپورت کنه و امکانات خیلی عالی و تکمیلی هم داره و از همه مهمتر دو دستگاه در یک دستگاه هست یعنی tdd مبین نت و ایرانسل و fdd همه اپراتورها و لازم نیست بعدا مودم فقط tdd جدا بخری و هزینه اضافی انجام بدی و یکی از ویژه گی های این مودم قابلیت انتخاب باند مورد نظر و قفل روی اون باند هست تا بتونی بهترین باند رو انتخاب و استفاده کنی .

irmacfa
10-01-2020, 16:59
دوستان مودم های ثابت ارزش خرید داره ؟

با اینک هر روز اینستا و استفاده مرورگری دارم به صرفه هست ؟

fastfind
10-01-2020, 17:53
با گوشی و با همون سیم کارت داخل منزل کامل تست کن هر کجای خونه همون سرعت و همون کیفیت رو دیدی میده از همون اپراتور اینترنت تهیه کن و حالا میمونه مودم اگر گوشی شما cat6 هست و سرعتی که در حیاط دریافت میکنی یا در منزل با شبکه 4.5 هست باید مودم 4.5 بخری نه گوشی 4G معمولی هست و شبکه هم 4g معمولی میتونی مودم i60 بخری که بهترین گیرندگی انتن رو بین همه مودم ها داره و از همه اپراتورها و فرکانس ها و باندها بعد انلاک میتونه ساپورت کنه و امکانات خیلی عالی و تکمیلی هم داره و از همه مهمتر دو دستگاه در یک دستگاه هست یعنی tdd مبین نت و ایرانسل و fdd همه اپراتورها و لازم نیست بعدا مودم فقط tdd جدا بخری و هزینه اضافی انجام بدی و یکی از ویژه گی های این مودم قابلیت انتخاب باند مورد نظر و قفل روی اون باند هست تا بتونی بهترین باند رو انتخاب و استفاده کنی .

ممنون از توضیحات :»:40:
خوب پس حالا که هزینه میکنم همون مودمی بگیرم هم tdd باشه هم fdd.... بهترینشم پس شد i60...
کلا آنلاک شده بخرم پس؟ بعضی ها نو و آنلاک شده میفروشن ... همینا رو بگیرم...
یا دست دوم هم بگیرم خوبه؟

والا من گوشیم شیائومی redmi 7a هست و اسنپدراگون 439 ... تا حالا اون بالا 4g+ یا lte+ نیومده
همیشه 4g خالی میزنه... ولی تو مشخصاتش تو سایت زده ساپوزت میکنه... حالا نمیدونم والا.. از سایت ایرانسل هم پوشش 4g+ خونه ما تحت پشتیبانی هست ولی چرا گوشی نشون نمیده نمیدونم والا....

saber73
10-01-2020, 18:31
ممنون از توضیحات :»:40:
خوب پس حالا که هزینه میکنم همون مودمی بگیرم هم tdd باشه هم fdd.... بهترینشم پس شد i60...
کلا آنلاک شده بخرم پس؟ بعضی ها نو و آنلاک شده میفروشن ... همینا رو بگیرم...
یا دست دوم هم بگیرم خوبه؟

والا من گوشیم شیائومی redmi 7a هست و اسنپدراگون 439 ... تا حالا اون بالا 4g+ یا lte+ نیومده
همیشه 4g خالی میزنه... ولی تو مشخصاتش تو سایت زده ساپوزت میکنه... حالا نمیدونم والا.. از سایت ایرانسل هم پوشش 4g+ خونه ما تحت پشتیبانی هست ولی چرا گوشی نشون نمیده نمیدونم والا....

گوشی شما CAT5 هست و نمیتونه 4.5 بگیره البته مودم I60 هم نمیتونه تجمیع دو باند در شبکه FDD بگیره و از تکنولوژی دیگه ای برا افزایش سرعت استفاده میکنه که اتفاقا سرعت خوبی هم میگیره .

fastfind
13-01-2020, 00:50
گوشی شما CAT5 هست و نمیتونه 4.5 بگیره البته مودم I60 هم نمیتونه تجمیع دو باند در شبکه FDD بگیره و از تکنولوژی دیگه ای برا افزایش سرعت استفاده میکنه که اتفاقا سرعت خوبی هم میگیره .

مرسی از شما... پس خرید مودم i60 تصویب شد...
فقط یه نکته ... از کجا بگیرم که اوکی باشه؟
از سایت خود ایرانسل میشه خرید... اونو بگیرم زده با دو سیمکارت.. یعنی هم سیم fd داخلش هست هم td درسته؟
بعد این tf-i60 خود سایت ایرانسل آنلاک شده ست؟
*** یا کلا برم از نمایندگیی جایی بگیرم؟

fastfind
13-01-2020, 00:52

از سایت خود ایرانسل میشه خرید... اونو بگیرم زده با دو سیمکارت.. یعنی هم سیم fd داخلش هست هم td درسته؟
*** یا تو سایت دیوار و اینا زدن پلمپ و آنلاک با دوسیمکارت... اونا رو بگیرم؟

saber73
13-01-2020, 02:16
*** یا تو سایت دیوار و اینا زدن پلمپ و آنلاک با دوسیمکارت... اونا رو بگیرم؟

میتونی انلاک کنی و بلد هستی از خود ایرانسل بخر نه از دستت برنمیاد و اشنا هم سراغ نداری برا کارهای انلاک در شهر خودتون میتونی یه دونه انلاک شده بخری .

B3NYAMIN
29-01-2020, 11:34
سلام دوستان

مودم ایرانسل چی بخرم!؟

بودجه یک ملیون و 500

سرعتش واسم مهمه ! من دکل ایرانسل نزدیک خونمونه ، با گوشی خوبه ولی مودم بیشتر به دردم میخوره و به کارم میاد !

TDD منطقه ما نمیگیره ، پس FDD میخوام باشه ،

یه نکته دیگه حتما 4.5G باشه

اگه مودمی که معرفی میکنید از همه سیم کارتا پشتیبانی بکنه که دیگه چه بهتر:thumbsup:

پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون:»

saber73
29-01-2020, 23:42
سلام دوستان

مودم ایرانسل چی بخرم!؟

بودجه یک ملیون و 500

سرعتش واسم مهمه ! من دکل ایرانسل نزدیک خونمونه ، با گوشی خوبه ولی مودم بیشتر به دردم میخوره و به کارم میاد !

TDD منطقه ما نمیگیره ، پس FDD میخوام باشه ،

یه نکته دیگه حتما 4.5G باشه

اگه مودمی که معرفی میکنید از همه سیم کارتا پشتیبانی بکنه که دیگه چه بهتر:thumbsup:

پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون:»

مودم ایرانسل با قابلیت تجمیع واقعی و سرعت بالا در شبکه fdd به غیر fd-m60 متاسفانه مودم دیگه ای وجود نداره . شما اگر در پوشش 4.5 ایرانسل یا همراه اول هستی و با گوشی cat6 تست گرفتی و سرعت خوبه برات و واقعا شبکه 4.5 رو دریافت میکنی یه دونه مودم e5186s-22a یا یک مودم b525 بخر . قیمت هم دور بر 1500 تا 2 تومن هست .

B3NYAMIN
30-01-2020, 16:50
مودم ایرانسل با قابلیت تجمیع واقعی و سرعت بالا در شبکه fdd به غیر fd-m60 متاسفانه مودم دیگه ای وجود نداره . شما اگر در پوشش 4.5 ایرانسل یا همراه اول هستی و با گوشی cat6 تست گرفتی و سرعت خوبه برات و واقعا شبکه 4.5 رو دریافت میکنی یه دونه مودم e5186s-22a یا یک مودم b525 بخر . قیمت هم دور بر 1500 تا 2 تومن هست .

سلام ممنون بابت پاسخگویی:wub:
فقط یه سوال پیش میاد که مودم ca60 چطوری به pc وصل میشه!؟ اخه اینطوری که من دیدم عکسای مودمو جای کابل اترنت نداشت ک!

saber73
30-01-2020, 23:02
سلام ممنون بابت پاسخگویی:wub:
فقط یه سوال پیش میاد که مودم ca60 چطوری به pc وصل میشه!؟ اخه اینطوری که من دیدم عکسای مودمو جای کابل اترنت نداشت ک!

ca60 مودم جالبی نیست من به همراه مودم fd-m60 با شبکه 4.5 و پیش هم تست زدم هر دو علامت + رو اوردن و مشخص بود شبکه فورجی پلاس هست ولی سرعت مودم ca60 بیشتر از 50 مگابیت نرفت ولی fd-m60 راحت همون جا تا 90 مگابیت سرعت گرفت . شما با کابل میکرو usb میتونی وصل کنی و اینترنت برقرار میشه و میتونی وای فای رو قطع کنی .

B3NYAMIN
31-01-2020, 00:01
ca60 مودم جالبی نیست من به همراه مودم fd-m60 با شبکه 4.5 و پیش هم تست زدم هر دو علامت + رو اوردن و مشخص بود شبکه فورجی پلاس هست ولی سرعت مودم ca60 بیشتر از 50 مگابیت نرفت ولی fd-m60 راحت همون جا تا 90 مگابیت سرعت گرفت . شما با کابل میکرو usb میتونی وصل کنی و اینترنت برقرار میشه و میتونی وای فای رو قطع کنی .

ببخشید تصحیح میکنم منظورم m60 هست

saber73
31-01-2020, 05:13
ببخشید تصحیح میکنم منظورم m60 هست

بله fd-m60 هم راحت با کابل اینترنت رو میده به کامپیوتر به صورت RNDIS

B3NYAMIN
31-01-2020, 12:44
بله fd-m60 هم راحت با کابل اینترنت رو میده به کامپیوتر به صورت RNDIS

ممنونم
پس همینو میخرم

Javad-E
04-02-2020, 09:42
ممنونم
پس همینو میخرم
خود ایرانسل الآن این مودم رو موجود کرده. با یه بسته 6 ماهه 1135000 تومن.

B3NYAMIN
04-02-2020, 14:47
خود ایرانسل الآن این مودم رو موجود کرده. با یه بسته 6 ماهه 1135000 تومن.

بله بسته 6 ماهه 100 گیگ ، از سایت یلو خریدمش

JKorn3t
09-02-2020, 15:09
سلام

بهترین مودم USB بدون WiFi برای اینترنت 4.5G و LTE را معرفی کنید
در حال حاضر برای اینترنت 4.5G ایرانسل Cat6 بهتره یا Cat4 ؟

چطور میشه پهنای باند اپراتورهای ایرانسل،همراه اول و رایتل را در مناطق مختلف شهر تهران را بدست آورد؟

saber73
09-02-2020, 15:45
سلام

بهترین مودم USB بدون WiFi برای اینترنت 4.5G و LTE را معرفی کنید
در حال حاضر برای اینترنت 4.5G ایرانسل Cat6 بهتره یا Cat4 ؟

چطور میشه پهنای باند اپراتورهای ایرانسل،همراه اول و رایتل را در مناطق مختلف شهر تهران را بدست آورد؟

متاسفانه در بازار ایران دانگل 4.5 یا همون cat6 نداریم البته تو بازار خارج هم ندیدم من . شما یک e3372 هواوی بخر wifi هم نداره و خیلی عالی هست .

برا اینترنت 4.5 ایرانسل هم بله مودم های cat6 با قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 عالی هستن و موقع خرید مطمئن بشید فقط تجمیع مودم 3+7 نه نوع دیگر
مودم های : e5186-22a . b525 . fd-m60 از این گونه مودم ها هستند .

پهنای باند 4G در ایران بیشتر نقاط ایران بر روی 20MHZ هست . بعضی جاها هم 5MHZ مشاهده شده خصوصا روی اینترنت روستایی های وب

JKorn3t
09-02-2020, 17:14
متاسفانه در بازار ایران دانگل 4.5 یا همون cat6 نداریم البته تو بازار خارج هم ندیدم من . شما یک e3372 هواوی بخر wifi هم نداره و خیلی عالی هست .

برا اینترنت 4.5 ایرانسل هم بله مودم های cat6 با قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 عالی هستن و موقع خرید مطمئن بشید فقط تجمیع مودم 3+7 نه نوع دیگر
مودم های : e5186-22a . b525 . fd-m60 از این گونه مودم ها هستند .

پهنای باند 4G در ایران بیشتر نقاط ایران بر روی 20MHZ هست . بعضی جاها هم 5MHZ مشاهده شده خصوصا روی اینترنت روستایی های وب

ممنون از پاسختون
نظر خودمم همون دانگل E3372 هواوی چون حجم و ابعاد مودم خیلی مهمه و از همه مهمتر بهنای باند عالی
یک سوال دیگه به نظرتون میشه با یک سرور vps و ایجاد تونل پهنای باند رو افزایش داد؟ اگر شدنیه لطفا بگید از چه سروری با چه مشخصاتی ایرانی باشه یا خارجی باشه کدومشو تهیه کنم ممنون میشم

JKorn3t
10-02-2020, 10:52
کسی دانگل Dlink DWR-910 رو استفاده کرده ؟

قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داره؟
یه سوال دیگه دانگل هواوی E3372 قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داره؟ اگر داره چطور میشه روی این دوباند تنظیمش کرد؟

amirdvb
10-02-2020, 11:10
فروش یک عددمودم b525 هواوی با فریمور مود شده وتنظیمات حرفه ای با ظاهر تمیز

saber73
10-02-2020, 17:07
کسی دانگل Dlink DWR-910 رو استفاده کرده ؟

قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داره؟
یه سوال دیگه دانگل هواوی E3372قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داره؟ اگر داره چطور میشه روی این دوباند تنظیمش کرد؟

این مدل ها cat4 هستند و اصلا تجمیع ندارن . e3372 هم خیلی بهتر از اون دی لینک هست .

JKorn3t
16-02-2020, 21:27
سلام
برای پروژه ای به یک مودم LTE 4G ایرانسل سیم کارتی نیاز دارم که قابلیت های زیر را دارا باشه:

قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داشته باشه
24 ساعته با آداپتور تو برق به اینترنت متصل باشه و کاملا پایدار باشه قطعی نداشته باشه و کمترین حرارت رو تولید کنه
کمترین حجم و ابعاد رو داشته باشه
وای فای به کارم نمیاد اما با کابل USB بشه ازش اینترنت گرفت
راحت آنلاک بشه و مشکلی در فریمویر نداشته باشه
لطفا مدل هایی رو معرفی کنید که قیمتش مناسب باشه

JKorn3t
21-02-2020, 19:22
دوستان بین مدل های E5372s-32,CA60 ,LH92 کدام از نظر آنتن دهی بهتر عمل می کنند؟

همه این مدل ها قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو دارند؟

مودم هایی که باطری دارند اگر 24 ساعته به برق و به اینترنت بهشون متصل باشیم، مشکلی براشون پیش نمیاد؟

saber73
21-02-2020, 21:42
سلام
برای پروژه ای به یک مودم LTE 4G ایرانسل سیم کارتی نیاز دارم که قابلیت های زیر را دارا باشه:

قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داشته باشه
24 ساعته با آداپتور تو برق به اینترنت متصل باشه و کاملا پایدار باشه قطعی نداشته باشه و کمترین حرارت رو تولید کنه
کمترین حجم و ابعاد رو داشته باشه
وای فای به کارم نمیاد اما با کابل USB بشه ازش اینترنت گرفت
راحت آنلاک بشه و مشکلی در فریمویر نداشته باشه
لطفا مدل هایی رو معرفی کنید که قیمتش مناسب باشه

دوستان بین مدل های E5372s-32,CA60 ,LH92 کدام از نظر آنتن دهی بهتر عمل می کنند؟

همه این مدل ها قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو دارند؟

مودم هایی که باطری دارند اگر 24 ساعته به برق و به اینترنت بهشون متصل باشیم، مشکلی براشون پیش نمیاد؟

مودم که با برق کار کنه و 24 ساعت در برق باشه حرارت هم کم تولید کنه و قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داشته باشه و ابعادش هم کوچیک باشه و خروجی اینترنت usb داشته باشه و قیمت هم ارزون باشه من ندیدم . شما یا b525 بخر یا مودم b528 یا تی پی لینک مدل : mr600

کلا مودم جیبی که باتری میخوره حتی با برق مستقیم و بدون باتری هم کار کنه به درد کار شما نخواهد خورد چون میخواهید همیشه در برق باشه و اینطوری حتما مودم خراب میشه . تا جایی هم که میدونم تنها مودم های جیبی دارای خروجی اینترنت با میکرو usb هستن نه مودم های رومیزی .

اون سه مدل جیبی هم که مد نظر دارید به غیر ca60 هیچکدوم cat6 نیستن و نوع تجمیع ca60 هم از نوع 3+7 نیست و سرعتش پایینتر هست و بدون باتری هم کار نمیکنه و خیلی مشکلات داره و زود هم داغ میکنه . مدل lh92 بدون باتری کار میکنه و محدود به دو باند 3 و 7 هست یعنی های وب رو نمیاره مگر اینکه با فریمور اصلی خودش dlink انلاک شده باشه و این مودم باز cat6 نیست و خبری از تجمیع 3+7 هم نیست ولی انتن دهی و سرعت و کیفیت خیلی خوبی داره و من تایید میکنم .

مدل e5372 هم فقط گویا یک سری بدون نقص و ایراد بدون باتری کار میکنه و در برق رسانی کم نمیاره و این گزینه استفاده از حالت بدون باتری در منوی این مدل و سری خاص توسط خود کارخانه یا دولوپرهای هواوی به درستی تعیین و تعریف شده و دقیقا من نمیدونم کدوم سری این مودم هست . خودم با مدل های 5577 هواوی حالت بدون باتری رو تست زدم ارزش نداره بعضی مواقع مودم ری استارت میشه . و اینم بگم این مدل هواوی یعنی e5372 هم cat6 نیست و خبری از تجمیع هم نیست . در کل من انتن دهی و سرعت و کیفیت چیپست lh92 رو به این مدل هواوی ترجیح میدم .

JKorn3t
22-02-2020, 01:27
مودم که با برق کار کنه و 24 ساعت در برق باشه حرارت هم کم تولید کنه و قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 رو داشته باشه و ابعادش هم کوچیک باشه و خروجی اینترنت usb داشته باشه و قیمت هم ارزون باشه من ندیدم . شما یا b525 بخر یا مودم b528 یا تی پی لینک مدل : mr600

کلا مودم جیبی که باتری میخوره حتی با برق مستقیم و بدون باتری هم کار کنه به درد کار شما نخواهد خورد چون میخواهید همیشه در برق باشه و اینطوری حتما مودم خراب میشه . تا جایی هم که میدونم تنها مودم های جیبی دارای خروجی اینترنت با میکرو usb هستن نه مودم های رومیزی .

اون سه مدل جیبی هم که مد نظر دارید به غیر ca60 هیچکدوم cat6 نیستن و نوع تجمیع ca60 هم از نوع 3+7 نیست و سرعتش پایینتر هست و بدون باتری هم کار نمیکنه و خیلی مشکلات داره و زود هم داغ میکنه . مدل lh92 بدون باتری کار میکنه و محدود به دو باند 3 و 7 هست یعنی های وب رو نمیاره مگر اینکه با فریمور اصلی خودش dlink انلاک شده باشه و این مودم باز cat6 نیست و خبری از تجمیع 3+7 هم نیست ولی انتن دهی و سرعت و کیفیت خیلی خوبی داره و من تایید میکنم .

مدل e5372 هم فقط گویا یک سری بدون نقص و ایراد بدون باتری کار میکنه و در برق رسانی کم نمیاره و این گزینه استفاده از حالت بدون باتری در منوی این مدل و سری خاص توسط خود کارخانه یا دولوپرهای هواوی به درستی تعیین و تعریف شده و دقیقا من نمیدونم کدوم سری این مودم هست . خودم با مدل های 5577 هواوی حالت بدون باتری رو تست زدم ارزش نداره بعضی مواقع مودم ری استارت میشه . و اینم بگم این مدل هواوی یعنی e5372 هم cat6 نیست و خبری از تجمیع هم نیست . در کل من انتن دهی و سرعت و کیفیت چیپست lh92 رو به این مدل هواوی ترجیح میدم .

دوست عزیز خیلی ممنونم از توضیحاتون من مودم رو برای استفاده در یک پروژه لازم دارم که بورد رزبری پای 4 رو به اینترنت +4G متصل کنم چون می خوام از رزبری به عنوان یک سرور استفاده کنم، به اینترنت با پهنای باند بالا نیاز دارم از طرفی حجم و ابعاد سخت افزار هایی که استفاده میکنم نباید زیاد باشه واگرنه از مودم های رومیزی مثل Archer MR200 استفاده می کردم برای همین انتخاب دیگرم شیلد های رزبری پای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که حتی نسبت به مودم های همراه از لحاظ ابعاد کوچیکند و حجم کمتری رو نسبت به مودم اشغال می کنند فقط نمیدونم این شیلد ها یا ماژول ها قدرت آنتن دهیشون چطور باشه

برای مثال این شیلد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%db%8c%d8%8c-%d8%a2%d8%b1%d8%af%d9%88%db%8c%d9%86%d9%88%d8%8c-%d8%ac%d8%aa%d8%b3%d8%a7%d9%86/) می تونه به اندازه یک مودم مثل MR200 آنتن دهی داشته باشه ؟

JKorn3t
23-02-2020, 18:08
فروش یک عددمودم b525 هواوی با فریمور مود شده وتنظیمات حرفه ای با ظاهر تمیز

دوست عزیز مودم huawei b525 موجوده؟
اگر موجوده قیمت رو اعلام کنید

miladbarzegar
04-03-2020, 18:52
سلام وقت بخیر دوستان دوتا سوال دارم لطفا ب هردو جواب بدین بین مودم های b612 ایرانسل و dwr-m960 دی لینک از نطر سرعت،انتن دهی،پینگ و پایداری کدوم رو پیشنهاد میدین
2-بعضی سایت ها نوشتن سرعت انتقال داده مودم dwr-m960 برابر با 150 مگ هست وبعضیا نوشتن سرعتش علاوه بر 300 مگ بر ثانیه در حالت vht80 به سرعت 867 مگ هم میرسه حالا سوالم اینه که این مودم m960 واقعا این سرعت رو داره یا اشتباه از سایتا بود و این سرعت فقط برای مودمdwr-m961 هست؟؟؟؟
لطفا کسانی که با این مودم اشنایی دارن جواب بدن
دوتا سوال رو جواب بدین

miladbarzegar
04-03-2020, 19:25
سلام دوستان 2تا سوال مجزا دارم
1-بین مودم b612 و dlink dwr-m960 کدوم رو از نظر سرعت،، پینگ و پایداری پیشنهاد میدین؟؟
2-در مورد مودم dwr-m960 بعضی سایتا زدن سرعت انتقال داده 150 مگ هست وبعضی ها زدن 300 مگ هست لطفا اگه کسی با این مودم اشنایی داره توضیح بده کدومش درسته
لطفا به تفکیک جواب بدین
در ضمن قبلا b612 داشتم

miladbarzegar
05-03-2020, 00:52
سلام دوستان
بین مودم b612 و مودم dlink dwr-m960 کدوم رو از نظر سرعت،پینگ و پایداری پیشنهاد میدین؟
فقط و فقط از اینترنت 4g استفاده میکنم و اینترنت ثابت برام مهم نیست
بیشترین استفادم هم بازی های انلاین و شبکه های اجتماعیه

saber73
05-03-2020, 08:42
سلام دوستان
بین مودم b612 و مودم dlink dwr-m960 کدوم رو از نظر سرعت،پینگ و پایداری پیشنهاد میدین؟
فقط و فقط از اینترنت 4g استفاده میکنم و اینترنت ثابت برام مهم نیست
بیشترین استفادم هم بازی های انلاین و شبکه های اجتماعیه

خصوصی پاسخ دادم

irmacfa
07-03-2020, 11:41
سرعت مودم همراه نسب به موبایل و فرایند هات اسپات کردن متفاوت هست؟

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

epaaeiz
07-03-2020, 11:48
درود. از بین مودم های TDD-LTE ایرانسل کدوم یکی بهتر هست؟
GP2101 Plus یا TK2510 Plus؟
مودم TK2510 Plus از IPV6 پشتیبانی میکنه؟
:exclamati

saber73
07-03-2020, 12:52
درود. از بین مودم های TDD-LTE ایرانسل کدوم یکی بهتر هست؟
GP2101 Plus یا TK2510 Plus؟
مودم TK2510 Plus از IPV6 پشتیبانی میکنه؟
:exclamati

اگر میتونید i60 بخرید . این مدل های مد نظر شما هم خیلی باهم فرق ندارن و بر روی کاغذ همشون از ipv6 پشتیبانی میکنن .

saber73
07-03-2020, 12:55
سرعت مودم همراه نسب به موبایل و فرایند هات اسپات کردن متفاوت هست؟

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

مودم هات اسپات نمیکنه خودش وای فای داره . سرعت مودم و موبایل هم بسته نوع و دسته بندی چیپ ست داخلی اونها با هم فرق داره .

Ariya2009
08-03-2020, 11:14
با سلام و احترام ،

دوستان بهترین مدل مودم 5G چی پیشنهاد میدید ؟

از همه لحاظ عالی ، قدرت سیگنال ، کیفیت ، سرعت ، آنتن خروجی و .....

قیمت مهم نیست !

ممنونم.

saber73
08-03-2020, 12:49
با سلام و احترام ،

دوستان بهترین مدل مودم 5G چی پیشنهاد میدید ؟

از همه لحاظ عالی ، قدرت سیگنال ، کیفیت ، سرعت ، آنتن خروجی و .....

قیمت مهم نیست !

ممنونم.

مودم 5G رومیزی که فعلا تو بازار ایران من ندیدم . ولی الان بهترینش که همه اپراتورهای تراز اول دنیا دارن به مشتریهاشون میدن و خیلی هم محبوب و به روز هستش مدل :

Huawei 5G Router pro H112-372

لینک ویدیو آنباکس مودم :

میباشد .

شرکت zte هم این مدل رو داره و اینم عالی هست :

ZTE MC801

اینم لینک مقایسه هر دو و امکانات که کلا هواوی سرتره و ارزونتره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ariya2009
08-03-2020, 15:39
مودم 5G رومیزی که فعلا تو بازار ایران من ندیدم . ولی الان بهترینش که همه اپراتورهای تراز اول دنیا دارن به مشتریهاشون میدن و خیلی هم محبوب و به روز هستش مدل :

لینک ویدیو آنباکس مودم :

میباشد .

شرکت zte هم این مدل رو داره و اینم عالی هست :

ZTE MC801

اینم لینک مقایسه هر دو و امکانات که کلا هواوی سرتره و ارزونتره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام استاد ،

اقا برید لینک زیر ، چهار نمونه از هواوی است !

کدام یک منظورتون است؟

ممنونم

saber73
08-03-2020, 19:50
سلام استاد ،

اقا برید لینک زیر ، چهار نمونه از هواوی است !

کدام یک منظورتون است؟

ممنونم

دقیقا این مدل الان بهترین مودم هواوی هست :

اونجا فروشگاه هست و همه اگهی های فروش برا تبلیغ و جذب مشتری و رقابت یکسری حرف و نوشته به سر و ته مودم اضافه کردن کلا این مدل دو نوع داره :

و

Huawei 5G Router pro H112-370

مدل 372 تکمیل تر و بهتر هست و برا 5G از این باندها پشتیبانی میکنه :
n41/n77/n78/n79

ولی مدل 370 فقط از یک باند 5G پشتیبانی میکنه :
n78

یک چیز خوب این مودم های 5G پوشش کامل و تقریبا تمامی باندهای 4G هست :
B1/3/5/7/8/18/19/20/28/32/34/38/39/40/41/42/43

شما حتما نسخه جنرال تهیه کن تا مشکلات انلاک یا قفل دوباره توسط اپراتور برات پیش نیاد در ضمن چیپست هر دو مدل هواوی :
BALONG 5000
هست .

اینم : datasheet مدل : 372

مثلا این لینک در علی اکسپرس مربوط به مدل 372 هست :

372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ariya2009
11-03-2020, 13:18
دقیقا این مدل الان بهترین مودم هواوی هست :

اونجا فروشگاه هست و همه اگهی های فروش برا تبلیغ و جذب مشتری و رقابت یکسری حرف و نوشته به سر و ته مودم اضافه کردن کلا این مدل دو نوع داره :

و

Huawei 5G Router pro H112-370

مدل 372 تکمیل تر و بهتر هست و برا 5G از این باندها پشتیبانی میکنه :
n41/n77/n78/n79

ولی مدل 370 فقط از یک باند 5G پشتیبانی میکنه :
n78

یک چیز خوب این مودم های 5G پوشش کامل و تقریبا تمامی باندهای 4G هست :
B1/3/5/7/8/18/19/20/28/32/34/38/39/40/41/42/43

شما حتما نسخه جنرال تهیه کن تا مشکلات انلاک یا قفل دوباره توسط اپراتور برات پیش نیاد در ضمن چیپست هر دو مدل هواوی :
BALONG 5000
هست .

اینم : datasheet مدل : 372

مثلا این لینک در علی اکسپرس مربوط به مدل 372 هست :

372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام ،

5G آمده؟

نگیریم رو دستمون باد کنه ؟

ضمنا جایی میفروشن و قیمت حدود چنده؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

saber73
11-03-2020, 15:16
سلام ،

5G آمده؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

قرار بود بعد عید در چند استان و مراکز مهم به صورت پایلوت راه بیندازن خودشون که میگفتن اون چند شهر زیرساخت رو اماده و تست هم زدن ولی اینها زیاد دروغ میگن شما باور نکن . والا نمیدونم فردا گرون میشه یا نه اپراتورها هم میارن و ارزون میشه به هر حال این مودم یک مودم عالی برا همه شبکه ها و باندها هست ولی از خارج کشور تهیه کنید تقریبا یک سوم پولش میشه برا پست و گمرک و هزینه حمل و نقل و گرون درمیاد .

ابر_حیزون
11-03-2020, 16:14
سلام ،

5G آمده؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

اگر هم بیاد 5g واقعی نیست !

چون از لزومات 5 جی فیبر کشی تا پای دکل موبایل هست ولی تو ایران فیبر کشی خبری نیست

saber73
11-03-2020, 16:40
اگر هم بیاد 5g واقعی نیست !

چون از لزومات 5 جی فیبر کشی تا پای دکل موبایل هست ولی تو ایران فیبر کشی خبری نیست

تا جایی که من خبر دارم فیبر نوری کل کشور تموم شده و ارتباط هم برقراره فقط همون پای دکل ها مونده اونم باز گفتم به گفته خود مسئولان در چند مرکز استانی برقرار هست و تست هم شده ولی اینم بگم هیچ کجای دنیا خصوصا کشورهای اطراف و خاورمیانه اون سرعت اسمی و واقعی باهم برابر نیست و همین تفاوت هست که کشورها رو در جدول کیفیت و سرعت اینترنت بالا پایین میکنه و کمتر کشور بزرگی میتونه دقیقا اون سرعت اسمی رو در عمل بده .

ابر_حیزون
11-03-2020, 17:30
تا جایی که من خبر دارم فیبر نوری کل کشور تموم شده و ارتباط هم برقراره فقط همون پای دکل ها مونده اونم باز گفتم به گفته خود مسئولان در چند مرکز استانی برقرار هست و تست هم شده ولی اینم بگم هیچ کجای دنیا خصوصا کشورهای اطراف و خاورمیانه اون سرعت اسمی و واقعی باهم برابر نیست و همین تفاوت هست که کشورها رو در جدول کیفیت و سرعت اینترنت بالا پایین میکنه و کمتر کشور بزرگی میتونه دقیقا اون سرعت اسمی رو در عمل بده .

فیبر کشوری با داخل شهری فرق میکنه دوست گرامی

اون کشوری که شما میگی تموم شده بین شهری هست و کنار ریل قطار یا جاده میکشن و مال شرکت زیر ساخت هست . مثلا اگه تا شیراز با ماشین برید یه جاهایی نزدیک شیراز تابلو شرکت زیر ساخت رو میبینید .. اینو همه کشورها دارن الان حتی فقیرترین کشورها و کشور های افریقایی

فیبر شهری از مرکز مخابراتی بیرون میاد و الان حتی تهران خیلی مناطق ندارن چه برسه به شهرهای دیگه .

در مورد قسمت دوم باز هم اشتباه میفرمایید دوست گرامی. مسلما سرعت اسمی با سرعت تستی فرق میکنه ولی مثلا در دبی در امارات همه (یعنی همه) دکل های موبایل فیبری هستن و هیچ کدوم از رادیو استفاده نمیکنن مثل ایران و ترکیه .. حتی اون زمان که 4 جی بود

اشتباه به عرضتان رساندند اینها تبلیغات وزیر جوان هست اگر هم تو ایران دکل های موبایل باشه که با فیبر اظلاعات میگیرن تک و توک بیش نیست

تو خارج از کشور کنتورهای برق منازل هم فیبر دارند و مثل ایران مامور نباید بیاد کنتور بشماره ...

saber73
11-03-2020, 17:53
فیبر کشوری با داخل شهری فرق میکنه دوست گرامی

اون کشوری که شما میگی تموم شده بین شهری هست و کنار ریل قطار یا جاده میکشن و مال شرکت زیر ساخت هست . مثلا اگه تا شیراز با ماشین برید یه جاهایی نزدیک شیراز تابلو شرکت زیر ساخت رو میبینید .. اینو همه کشورها دارن الان حتی فقیرترین کشورها و کشور های افریقایی

فیبر شهری از مرکز مخابراتی بیرون میاد و الان حتی تهران خیلی مناطق ندارن چه برسه به شهرهای دیگه .

در مورد قسمت دوم باز هم اشتباه میفرمایید دوست گرامی. مسلما سرعت اسمی با سرعت تستی فرق میکنه ولی مثلا در دبی در امارات همه (یعنی همه) دکل های موبایل فیبری هستن و هیچ کدوم از رادیو استفاده نمیکنن مثل ایران و ترکیه .. حتی اون زمان که 4 جی بود

اشتباه به عرضتان رساندند اینها تبلیغات وزیر جوان هست اگر هم تو ایران دکل های موبایل باشه که با فیبر اظلاعات میگیرن تک و توک بیش نیست

تو خارج از کشور کنتورهای برق منازل هم فیبر دارند و مثل ایران مامور نباید بیاد کنتور بشماره ...

همین اول کار جواب بخش دوم پاسخ شما :
به گفته خود مسئولان
باید دقت میکردید نقل قول کردم و نیازی نبود توضیح بدید .

بخش اول پاسخ شما :
شهر ما 140000 جمعیت داره و الان 2 ساله فیبر نوری در همه جای شهر حضور و تشریف داره و در کافوها هست فقط کسی خواست باید سیم کشی داخل منزل یا اداره یا مغازه رو باید انجام بده . پای دکل ها اومدن هم خیلی ساده تر و راحت تر از همه جای شهر و همه منازل و سازمانها و نهادها و ادارات و مراکز هست و هزینه کمی هم داره . حتی قراره بیشتر دکل ها برچیده بشه و متمرکز بشه . الان اینجا ما تکنولوژی مایمو 4*4 رو داریم که بیشتر شهر تهران هنوز نداره . شهرهای کوچیک خیلی راحت و زود زود داره پیشرفت میکنه کلان شهرها فقط کمی دردسرساز هستن .

ابر_حیزون
11-03-2020, 17:54
مثلا در کشور مجارستان که علاوه بر اینترنت برای خدمات شهری شبکه فیبر نوری دارند مثل شبکه برق . و اصولا چیزی به اسم مرکز مخابراتی مثل ایران وجود نداره که بیان اندازه یه بیمارستان ساختمون بسازن اسمش رو هم بزارن مرکز مخابراتی فلانی و بهمانی . یه سری تجهیزات زیر زمینی دارند که همش ساخته زیمنس آلمان هست الان روسیه هم دارن این کار رو میکنن.

یا مثلا در کشور هلند که تا تو ما فیها خالدون همه جا فیبر کشیدن و خدمات غیر حضوری و از راه دور هست .

saber73
11-03-2020, 18:03
مثلا در کشور مجارستان که علاوه بر اینترنت برای خدمات شهری شبکه فیبر نوری دارند مثل شبکه برق . و اصولا چیزی به اسم مرکز مخابراتی مثل ایران وجود نداره که بیان اندازه یه بیمارستان ساختمون بسازن اسمش رو هم بزارن مرکز مخابراتی فلانی و بهمانی . یه سری تجهیزات زیر زمینی دارند که همش ساخته زیمنس آلمان هست الان روسیه هم دارن این کار رو میکنن.

یا مثلا در کشور هلند که تا تو ما فیها خالدون همه جا فیبر کشیدن و خدمات غیر حضوری و از راه دور هست .

بله فاصله تکنولوژِی و پیشرفت و به روز بودن کشورهایی مثل ایران با اینها زیاده و هیچ وقت هم به اونها نمیرسه و نخواهد نرسید .

ابر_حیزون
11-03-2020, 18:26
همین اول کار جواب بخش دوم پاسخ شما :
به گفته خود مسئولان

باید دقت میکردید نقل قول کردم و نیازی نبود توضیح بدید .

بخش اول پاسخ شما :
شهر ما 140000 جمعیت داره و الان 2 ساله فیبر نوری در همه جای شهر حضور و تشریف داره و در کافوها هست فقط کسی خواست باید سیم کشی داخل منزل یا اداره یا مغازه رو باید انجام بده . پای دکل ها اومدن هم خیلی ساده تر و راحت تر از همه جای شهر و همه منازل و سازمانها و نهادها و ادارات و مراکز هست و هزینه کمی هم داره . حتی قراره بیشتر دکل ها برچیده بشه و متمرکز بشه . الان اینجا ما تکنولوژی مایمو 4*4 رو داریم که بیشتر شهر تهران هنوز نداره . شهرهای کوچیک خیلی راحت و زود زود داره پیشرفت میکنه کلان شهرها فقط کمی دردسرساز هستن .

شهر شما اگه همه این امکانات رو با هم داره پس مسلما تافته جدا بافته هست . و شما میتوانید افتخار کنید که عملا در ایران زندگی نمیکنید. چون تهران هم همه مناطق که هیچ اکثر مناطق اینها رو ندارند و شما در تهران میبینید که همه جا دکل های مرتفع هست و رادیو ها روش مثل قارچ رشد کردند حتی سفارتخانه ها وزارتخانه ها و جاهای مهم. یعنی فیبر نیست چون جایی که فیبر باشه رادیو و دکل نیست ..

من حتی در استانبول ترکیه دیدم که دکل های موبایل از رادیو استفاده میکنند یا در روسیه حتی خیلی جاها دکل نیست و فرستنده های میکروویو را رو شیروانی منازل نصب میکنند یعنی هیچ کدوم این امکانات که شهر شما دارد اونها ندارند الیته اینترنت ثابت بحث جدا هست که مثلا در ترکیه ترک سل هست و فیبر نوری با سرعت بالا میده به منازل

اون شهرهای کوچیکی هم که فرمودید من نمیدونم کجا رو میگید ؟ چون حتی در جزیره کیش هم این امکانات نیست و یه تیکه محدود نزدیک بعضی دفاتر و شرکت ها فیبر کشیدن به صورت تست .

شهر شما مثل اینکه از همه اینجاها پیشرفته تره . خوش بحالتون

saber73
11-03-2020, 18:55
شهر شما اگه همه این امکانات رو با هم داره پس مسلما تافته جدا بافته هست . و شما میتوانید افتخار کنید که عملا در ایران زندگی نمیکنید. چون تهران هم همه مناطق که هیچ اکثر مناطق اینها رو ندارند و شما در تهران میبینید که همه جا دکل های مرتفع هست و رادیو ها روش مثل قارچ رشد کردند حتی سفارتخانه ها وزارتخانه ها و جاهای مهم. یعنی فیبر نیست چون جایی که فیبر باشه رادیو و دکل نیست ..

من حتی در استانبول ترکیه دیدم که دکل های موبایل از رادیو استفاده میکنند یا در روسیه حتی خیلی جاها دکل نیست و فرستنده های میکروویو را رو شیروانی منازل نصب میکنند یعنی هیچ کدوم این امکانات که شهر شما دارد اونها ندارند الیته اینترنت ثابت بحث جدا هست که مثلا در ترکیه ترک سل هست و فیبر نوری با سرعت بالا میده به منازل

اون شهرهای کوچیکی هم که فرمودید من نمیدونم کجا رو میگید ؟ چون حتی در جزیره کیش هم این امکانات نیست و یه تیکه محدود نزدیک بعضی دفاتر و شرکت ها فیبر کشیدن به صورت تست .

شهر شما مثل اینکه از همه اینجاها پیشرفته تره . خوش بحالتون

بله اینجا ما 4.5 داشتیم هنوز بیشتر تهران رو 4G بود البته تهران زودتر رفته بود رو شبکه 4.5 ولی نه همه جای تهران و شاهد بودیم رو همون چند منطقه هم گیر کرده بود ولی چون شهر ما کوچیکه زود همه جای شهر شد 4.5 البته به لطف ایرانسل . دم اپراتورهای خصوصی بازم گرم . الان سر خیابان ما کافو مخابرات هست و داخلشم فیبر نوری اماده هست مخابرات هم الان یک ساله داره در شهر ما ثبت نام تانوما رو انجام میده و هر قسمتی از شهر هم توسعه پیدا میکنه یا کسی خانه جدیدی میسازه اجبارا براش فیبر نوری میدن و خیلی ها الان گله دارن نمیتونن از اینترنت شرکت های خصوصی استفاده کنن و مجبورا به خاطر فیبر نوری فقط از تانوما مخابرات استفاده کنن .

ehsanch73
25-03-2020, 14:09
سلام دوستان وقت بخیر
من میخواستم یه مودم 4.5جی بگیرم بین مودم TDLTE - TF-i6 و مودم همراه fd-m60 موندم کدوم بهتره وسرعت و انتن دهیش بهتره و تو منطقه ما با گوشی که تست میزنم تو اسپید تست تا 50 مگابیت سرعت میده ایرانسل و تو خونه با گوشی هات اسپات میکنم دانلود منیجر بیشتر از 9مگابایت نداده رو کامپیوتر. خواستم بدونم این مودم ها رو که بگیرم سرعت دریافتیم بیشتر میشه تاثییر داره و کدوم بهتره ممنونم:»

saber73
26-03-2020, 05:44
سلام دوستان وقت بخیر
من میخواستم یه مودم 4.5جی بگیرم بین مودم TDLTE - TF-i6 و مودم همراه fd-m60 موندم کدوم بهتره وسرعت و انتن دهیش بهتره و تو منطقه ما با گوشی که تست میزنم تو اسپید تست تا 50 مگابیت سرعت میده ایرانسل و تو خونه با گوشی هات اسپات میکنم دانلود منیجر بیشتر از 9مگابایت نداده رو کامپیوتر. خواستم بدونم این مودم ها رو که بگیرم سرعت دریافتیم بیشتر میشه تاثییر داره و کدوم بهتره ممنونم:»

همون 9 رو دریافت میکنید خیلی خوب و عالی هست . مودم 4.5 با تجمیع واقعی ca دو باند و قابلیت آنلاک و قابلیت کار با های وب بعد آنلاک fd-m60 و مودم با انتن دهی عالی و ساپورت tdd مبین نت و ایرانس و fdd همه اپراتورهای ایران و قابلیت آنلاک و کار کرد با همه باندها و فرکانس ها و بدون تجمیع دو باند در شبکه fdd و دارای قابلیت mimo4*4 در شبکه fdd مودم i60 میباشد .

ehsanch73
26-03-2020, 13:44
همون 9 رو دریافت میکنید خیلی خوب و عالی هست . مودم 4.5 با تجمیع واقعی ca دو باند و قابلیت آنلاک و قابلیت کار با های وب بعد آنلاک fd-m60 و مودم با انتن دهی عالی و ساپورت tdd مبین نت و ایرانس و fdd همه اپراتورهای ایران و قابلیت آنلاک و کار کرد با همه باندها و فرکانس ها و بدون تجمیع دو باند در شبکه fdd و دارای قابلیت mimo4*4 در شبکه fdd مودم i60 میباشد .

حالا بنظر شما نیاز نیست بگیرم مودم و همین گوشی خوبه .اخه تو بعضی کلیپا دیدم تا 23 مگ سرعت میگیرن با مودم گفتم اگه واقعا تاثییر داره تهیه کنم مودم رو.و این قابلیت mimo4*4 کارایش بهتره تجمیع واقعی CAهست و الان شما خودتون کدوم پیشنهاد میدید ممنونم از راهنماییتون

saber73
26-03-2020, 20:23
حالا بنظر شما نیاز نیست بگیرم مودم و همین گوشی خوبه .اخه تو بعضی کلیپا دیدم تا 23 مگ سرعت میگیرن با مودم گفتم اگه واقعا تاثییر داره تهیه کنم مودم رو.و این قابلیت mimo4*4 کارایش بهتره تجمیع واقعی CAهست و الان شما خودتون کدوم پیشنهاد میدید ممنونم از راهنماییتون

میخوای باتری و خود گوشی زود خراب نشه حتما مودم بخر اگر گوشی شما cat6 هست و منطقه شما شبکه 4.5 پوشش خوبی داره و سرعت 9 رو هم با شبکه 4.5 میگیری دیگه بیشتر از این فکر نکنم حتی با مودم بتونید سرعت بگیرید .

جایی که 4.5 راه اندازی شده و با گوشی cat6 هم دریافت شده بهتره مودم fd-m60 بخری نه بیشتر میرید سمت tdd و منطقه شما خبری از تجمیع و شبکه 4.5 نیست i60 بخرید .

ehsanch73
27-03-2020, 02:34
میخوای باتری و خود گوشی زود خراب نشه حتما مودم بخر اگر گوشی شما cat6 هست و منطقه شما شبکه 4.5 پوشش خوبی داره و سرعت 9 رو هم با شبکه 4.5 میگیری دیگه بیشتر از این فکر نکنم حتی با مودم بتونید سرعت بگیرید .

جایی که 4.5 راه اندازی شده و با گوشی cat6 هم دریافت شده بهتره مودم fd-m60 بخری نه بیشتر میرید سمت tdd و منطقه شما خبری از تجمیع و شبکه 4.5 نیست i60 بخرید .

ممنونم از راهنمایت .گوشیم 4gمعمولی و نداره کت6 و اره منطقه مون 4.5جی تحت پوشش هست ولیTDDنیست

ehsanch73
27-03-2020, 02:48
این مودم i60که همه چیز رو پشتیبانی میکنه هم Tddو4.5gداره بهتر نیست؟ اخه میخوام فقط تو خونه باشه نمیخوام ببرمش بیرون و اون که CAT6 داره m60 ه ولی این I60 نداره پس چطوری 4.5جی میگیره و سرعت بالا میاره تکنولوژیش بروزتره؟

saber73
27-03-2020, 04:08
این مودم i60که همه چیز رو پشتیبانی میکنه هم Tddو4.5gداره بهتر نیست؟ اخه میخوام فقط تو خونه باشه نمیخوام ببرمش بیرون و اون که CAT6 داره m60 ه ولی این I60 نداره پس چطوری 4.5جی میگیره و سرعت بالا میاره تکنولوژیش بروزتره؟

cat6 طبقه بندی چیپ مودم هست هر دو مودم cat6 هستند ولی قابلیت تجمیع دو باند برای شبکه fdd فقط در مودم fd-m60 قابل بهره برداری و استفاده هست در عوض مودم i60 برای دستیابی به سرعت بهتر و بالاتر از تکنولوژی mimo4*4 استفاده میکنه یعنی 4 اتصال به یک باند ولی این قابلیت در 20 درصد دکل های کشور حساب کنی فعاله . بیشتر گوشی های cat6 از نوع ca همون قابلیت تجمیع دو باند دقیقا مثل مودم fd-m60 هستند . قابلیت ca در مودم i60 فقط برای شبکه tdd قابل بهره برداری هست .

از مودم هایی که قابلیت تجمیع دو باند ca رو دارن و رومیزی یا خانگی هستن میتوان به b525 و b528 اشاره کرد در عوض این مودم ها هم از tdd مبین نت و ایرانسل پشتیبانی نمیکنن دقیقا مانند گوش های cat6 و مودم fd-m60 و mimo4*4 هم هیچکدوم ندارن .

خلاصه بسته به سیاست تولید کننده هر کدوم یه چیزی رو کم دارن .

dddmmm
31-03-2020, 20:18
درود
درباره تفاوت 22a و 61a میفرمایید ؟؟

irmacfa
31-03-2020, 21:43
مودم ثابت ارزش خرید داره یا همراه ؟

saber73
31-03-2020, 23:50
درود
درباره تفاوت 22a و 61a میفرمایید ؟؟

61a متاسفانه تجمیع دو باند 3+ 7 رو نداره و متناسب با باندهای اپراتورهای ما برا تجمیع تولید نشده و مختص تجمیع برای باند 20 هست .

saber73
31-03-2020, 23:52
مودم ثابت ارزش خرید داره یا همراه ؟

بسته به نوع استفاده خودتون باید تصمیم بگیرید .

irmacfa
01-04-2020, 01:07
بسته به نوع استفاده خودتون باید تصمیم بگیرید .

اینستا ، یوتیوب

saber73
01-04-2020, 01:13
اینستا ، یوتیوب

زیاد دانلود نمیکنی یه دونه fd-m60 بخر از هر نظر عالی هست

irmacfa
01-04-2020, 13:12
زیاد دانلود نمیکنی یه دونه fd-m60 بخر از هر نظر عالی هست

این مودم چرا از مودم ثابتی که سرعتش بالاتره گرون تره :blink:

saber73
01-04-2020, 13:24
این مودم چرا از مودم ثابتی که سرعتش بالاتره گرون تره :blink:

مودم 4.5 هست و سرعتش هم خیلی از مودم ثابت i60 بالاتر و بهتر هست و تجمیع واقعی انجام میده در شبکه موبایل کشور fdd دو باند 3 و 7 و راحت هم انلاک میشه و یکی از بهترین های جیبی 4.5 هواوی و بازار هست .

sky_dvb
01-04-2020, 15:44
دوستان گرامی بین این مدل tfi-60 و HUAWEI CPE B528 4.5G LTE Cat 6 کدوم بهتر و وقتی تر هست؟

بجز tfi60 اونم tdlte ساپورت میکنه؟

saber73
01-04-2020, 15:52
دوستان گرامی بین این مدل tfi-60 و HUAWEI CPE B528 4.5G LTE Cat 6 کدوم بهتر و وقتی تر هست؟

بجز tfi60 اونم tdlte ساپورت میکنه؟

شبکه fdd بخوای قطعا مودم b525 و برا tdd بخوای و کنارش هم fdd باشه البته بدون تجمیع i60 . نظر شخصی من مودم b525 چون فقط دنبال تجمیع و سرعت هستم و با i60 حوصلم سر میره و اعصابم داغون میشه چرا چون در fdd تجمیع نداره و وقت منو در دانلود تلف میکنه . اینم بگم به غیر i60 فعلا هیچ مودمی از tdd مبین نت و ایرانسل نمیتونه پشتیبانی کنه و این یک امتیاز برای این مودم هست .

irmacfa
01-04-2020, 15:54
مودم 4.5 هست و سرعتش هم خیلی از مودم ثابت i60 بالاتر و بهتر هست و تجمیع واقعی انجام میده در شبکه موبایل کشور fdd دو باند 3 و 7 و راحت هم انلاک میشه و یکی از بهترین های جیبی 4.5 هواوی و بازار هست .

چقدر تنوع مودم ایرانسل تو شاخه 4.5 بالاست مقایسه هم که میکنه آدم اصلا مشخص نیست برتریش

sky_dvb
01-04-2020, 16:03
ممنون از پاسخ اول دوستان برای رومیزی ها
از بین این مدل های جیبی کدوم تکمیل هستن و مشکل اتصال 4.5 ندارن که درد سر فریمور ...عوض کردن و این جور چیزا نداشته باشن؟

Huawei 4.5G E5787 Cat6

Huawei E5885 4.5G LTE Cat6

ویا مدل بهتری سراغ دارن راهنمای کنن با تشکر:»:thumbsup:

saber73
01-04-2020, 16:12
ممنون از پاسخ اول دوستان برای رومیزی ها
از بین این مدل های جیبی کدوم تکمیل هستن و مشکل اتصال 4.5 ندارن که درد سر فریمور ...عوض کردن و این جور چیزا نداشته باشن؟

Huawei 4.5G E5787 Cat6

Huawei E5885 4.5G LTE Cat6

ویا مدل بهتری سراغ دارن راهنمای کنن با تشکر:»:thumbsup:

e5885 خوبه به نظر شخصی من ولی اینها گران درمیاد و ناموجود هست در بازار . در مورد تجمیع هم معلوم نیست چرا چون این idh میره مودم اپراتوری میاره جای جنرال قالب میکنه و اکثر مودم های اپراتوری حالت تجمیع رو یا انجام نمیدن یا درست انجام نمیدن و فقط میتونید بخرید و تست کنید و مطمئن بشید یا کسی قبلا خریده باشه و از اون بپرسید . در مواردی هم برعکس هست مثلا مودم e5785 با چند ورژن جنرال خود هواوی اصلا تجمیع انجام نمیده و واقعا جای تعجب داره !:blink:

sky_dvb
01-04-2020, 16:16
:sad::wac:ا پس این idh هم مثل ایرانسل کلاه برداری میکنه اپراتوری قالب میکنه؟من فکر میکردم واقعا نمایندگی واقعیه هواوی هستش ؟پس مرجع درست احتمالا برای خرید نداریم انگاری
اون مودم مارت هم سوپر کلاه بداره یبار دوستان خرید کردن ی اپراتوری انلاک جای نسخه اصلی داده بود با زور پسش دادن

نظرتون درباره مودم های خانواده نت گیر مثل این مدلا چیه؟Netgear Aircard AC810S --Netgear Nighthawk M1 MR1100

saber73
01-04-2020, 22:17
:sad::wac:ا پس این idh هم مثل ایرانسل کلاه برداری میکنه اپراتوری قالب میکنه؟من فکر میکردم واقعا نمایندگی واقعیه هواوی هستش ؟پس مرجع درست احتمالا برای خرید نداریم انگاری
اون مودم مارت هم سوپر کلاه بداره یبار دوستان خرید کردن ی اپراتوری انلاک جای نسخه اصلی داده بود با زور پسش دادن

نظرتون درباره مودم های خانواده نت گیر مثل این مدلا چیه؟Netgear Aircard AC810S --Netgear Nighthawk M1 MR1100

دقیقا چون نسخه جنرال گران هست و صرفه اقتصادی نداره میرن سراغ انلاک شده اپراتوری تا سود خوبی بردارن . متاسفانه تمام مودم های نت گیر هم برا اپراتورهای استرالیا یا المان یا لهستان هست و وارد شده و انلاک شده هستن .

sky_dvb
01-04-2020, 22:34
دقیقا چون نسخه جنرال گران هست و صرفه اقتصادی نداره میرن سراغ انلاک شده اپراتوری تا سود خوبی بردارن . متاسفانه تمام مودم های نت گیر هم برا اپراتورهای استرالیا یا المان یا لهستان هست و وارد شده و انلاک شده هستن .

پس میمونه خرید از فروشگا های معتبری مثل آمازون یا خارج از کشور از استورهای واقعی ؟چون فروشگاهی داخلی یکی از یکی .... ترن

miladbarzegar
02-04-2020, 15:42
سلام وقت بخیر من یه پاوربانک 30هزار فست شارز ۵ پورت اکبند دارم و میخوام با مودم ۴g رو میزی معاوضه کنم کسی مایل بود خصوصی پیام بده
قیمت پاوربانک 650

maya3a
07-04-2020, 16:36
دوستان تو منطقه ما همراه اول 4.5 جی رو ساپورت می کنه . می خوام یه مودم برای وصل شدن با سم کارت همراه اول بگیرم . به نظرتون مودم 4 جی بگیرم سرعت پائین تری بهم می ده ؟ چون بیشتر مودمها 4 جی هستن و 4.5 جی کم دیدم .

saber73
07-04-2020, 23:28
دوستان تو منطقه ما همراه اول 4.5 جی رو ساپورت می کنه . می خوام یه مودم برای وصل شدن با سم کارت همراه اول بگیرم . به نظرتون مودم 4 جی بگیرم سرعت پائین تری بهم می ده ؟ چون بیشتر مودمها 4 جی هستن و 4.5 جی کم دیدم .

شما حتما 4.5 با قابلیت تجمیع دو باند 3 و 7 بخر

ata.royalfalcon
24-04-2020, 18:48
سلام .
این مودم ‌B528 که دیجیکالا موجود داره واقعاً تجمیع میکنه ؟ مثلاً مثل مودم e5186 نیست که دو مدل 22a یا 61a‌ داره که فقط اولی تجیمع میکنه ؟
عکسی هم که گذاشته بود علامت T‌ داره این آنلاک شده هست یا آکبنده ؟

saber73
24-04-2020, 19:04
سلام .
این مودم ‌B528 که دیجیکالا موجود داره واقعاً تجمیع میکنه ؟ مثلاً مثل مودم e5186 نیست که دو مدل 22a یا 61a‌ داره که فقط اولی تجیمع میکنه ؟
عکسی هم که گذاشته بود علامت T‌ داره این آنلاک شده هست یا آکبنده ؟

بله تجمیع میکنه منتها مودم برا اپراتور تی موبایل لهستان هست و انلاک شده و به اسم جنرال میفروشن و هیچ فریموری به غیر فریمورهای خود تی موبایل نمیگیره با یکی از بچه های انجمن که این مودم رو داره روش خیلی کار کردیم و اینو فهمیدیم و حالا قراره برا این مودم از همین فریمورهای خود تی موبایل مود کنیم و بهش امکانات اضافه کنیم و رو مودم فلش کنیم واینم بگم تنها راه انتقال فریمورهای مود شده هم باز کردن پشت مودم و اتصال کابل usb و انجام از طریق لودر هست که آموزشی تدارک دیده شده و تست هم زدیم و به زودی در انجمن منتشر و قابل استفاده خواهد بود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۴-۲۴_۰۴-۵۷-۰۲.jpg

ata.royalfalcon
24-04-2020, 19:22
بله تجمیع میکنه منتها مودم برا اپراتور تی موبایل لهستان هست و انلاک شده و به اسم جنرال میفروشن و هیچ فریموری به غیر فریمورهای خود تی موبایل نمیگیره با یکی از بچه های انجمن که این مودم رو داره روش خیلی کار کردیم و اینو فهمیدیم و حالا قراره برا این مودم از همین فریمورهای خود تی موبایل مود کنیم و بهش امکانات اضافه کنیم و رو مودم فلش کنیم واینم بگم تنها راه انتقال فریمورهای مود شده هم باز کردن پشت مودم و اتصال کابل usb و انجام از طریق لودر هست که آموزشی تدارک دیده شده و تست هم زدیم و به زودی در انجمن منتشر و قابل استفاده خواهد بود .

ممنون از شما .
1. در حال حاضر مودم tf-i60 رو دارم که از FDD استفاده میکنم . تفاوت سرعت در حدی هست که ارزش خرید رو داشته باشه ؟
2. بطور اتوماتیک تجمیع میکنه یا اینکه باید با نرم افزارهایی مثل lte watch روی lte advanced تنظیم کرد ؟ (lte watch بهش متصل میشه ؟)

saber73
24-04-2020, 20:05
ممنون از شما .
1. در حال حاضر مودم tf-i60 رو دارم که از FDD استفاده میکنم . تفاوت سرعت در حدی هست که ارزش خرید رو داشته باشه ؟
2. بطور اتوماتیک تجمیع میکنه یا اینکه باید با نرم افزارهایی مثل lte watch روی lte advanced تنظیم کرد ؟ (lte watch بهش متصل میشه ؟)

بله اتومات اگر شبکه 4.5 در دسترس باشه تجمیع میکنه . تفاوت سرعت هم اولا بستگی به وضعیت اینترنت دو باند 3 و 7 در منطقه شما داره و بعدا به مودم که تاجایی که بتونه براتون نهایت سرعت رو دریافت و ارائه میده من در ساعات خلوت بین دو مودم b525 و i60 تست زدم اینم نتیجه . البته خوبی مودم های دارای تجمیع واقعی سرعت خوب اون در تمامی ساعات شب و روز هست اونم به خاطر تجمیع دو باند . مودم b528 از نظر چیپ فرقی با b525 نداره

Memonex
30-04-2020, 04:56
من بعضی وقتها با مودم 3372 و همراه اول تا 13 مگابایت سرعت دارم روی باند 3 به نظر شما مودم m60 بخاطر تجمیع بگیرم سرعتم بالاتر میره؟ یا ممکنه کمتر بشه.. ضمنا باند 7 هم سرعتش نصف باند 3 هست

saber73
30-04-2020, 07:24
من بعضی وقتها با مودم 3372 و همراه اول تا 13 مگابایت سرعت دارم روی باند 3 به نظر شما مودم m60 بخاطر تجمیع بگیرم سرعتم بالاتر میره؟ یا ممکنه کمتر بشه.. ضمنا باند 7 هم سرعتش نصف باند 3 هست

بستگی به سروری که از اون دانلود میکنید و چه ساعاتی از شبانه روز که در حال دانلود میباشید و منطقه و دکلی که در حال استفاده از اون هستید داره . قبلش با یک مودم یا گوشی cat6 تست کنید و بعدا اقدام به خرید کنید . چون دیده شده در بعضی مناطق سرعت 4.5 کمتر یا برابر همون 4g هست . در کل اگر همیشه یا تقریبا همیشه همین سرعت رو از بیشتر سرورها در بیشتر ساعات شبانه روز دریافت میکنید خیلی عالی هست و برای افزایش 3 الی 5 مگابیتی این سرعت اصلا ارزش نداره هزینه زیادی انجام دهید .

saied1384
06-05-2020, 20:24
لطفا یه مودم خوب 4g+ معرفی کنید قیمتش حدود 1 تومن باشه

saber73
06-05-2020, 20:56
لطفا یه مودم خوب 4g+ معرفی کنید قیمتش حدود 1 تومن باشه

مودم 4g+ رومیزی این قیمت نمیدن باید حداقل 1600 تا 2 تومن هزینه کنید مثلا e5186s-22a یا b528 یا mr600 تی پی لینک . مودم جیبی هم در این قیمت فقط میتونید همون fd-m60 رو از ایرانسل تهیه و انلاک کنید تا با همه سیم کارتها بشه استفاده کرد

sky_dvb
06-05-2020, 22:13

قربان شما کجا هستین که این سرعت رو دارین ؟من حداقل با 8 تا مودم جیبی و رومیزی معروف مثل i60 m60 m1 و ... کشتیم خودمون رو با هر سه اپراتور تست کردیم بیشتر از 7 مگ نتوستیم بگیریم.چه مودمی دارین و چه سیم کارتی لطفا بگین باتشکر

hojjat_2008
07-05-2020, 07:12
بستگی به موقعیت شما داره که دکلی که بهش وصل می شید خلوت باشه یا شلوغ.به مودم ربطی نداره

قربان شما کجا هستین که این سرعت رو دارین ؟من حداقل با 8 تا مودم جیبی و رومیزی معروف مثل i60 m60 m1 و ... کشتیم خودمون رو با هر سه اپراتور تست کردیم بیشتر از 7 مگ نتوستیم بگیریم.چه مودمی دارین و چه سیم کارتی لطفا بگین باتشکر

ata.royalfalcon
07-05-2020, 08:09
بله اتومات اگر شبکه 4.5 در دسترس باشه تجمیع میکنه . تفاوت سرعت هم اولا بستگی به وضعیت اینترنت دو باند 3 و 7 در منطقه شما داره و بعدا به مودم که تاجایی که بتونه براتون نهایت سرعت رو دریافت و ارائه میده من در ساعات خلوت بین دو مودم b525 و i60 تست زدم اینم نتیجه . البته خوبی مودم های دارای تجمیع واقعی سرعت خوب اون در تمامی ساعات شب و روز هست اونم به خاطر تجمیع دو باند . مودم b528 از نظر چیپ فرقی با b525 نداره

سلام .
مودم B528 دیروز به دستم رسید و تست کردم . تفاوت سرعت در مقایسه با tf-i60 واقعاً محسوس و خیلی هم بیشتر هست . در زمان تجمیع هم علامت پلاس ظاهر میشد . زبان پیشفرض انگلیسی نبود و باید از تنظیمات تغییر داده میشد .
برنامه ای برای فریمور مود شده برای این مدل ندارید ؟

saber73
07-05-2020, 11:16
سلام .
مودم B528 دیروز به دستم رسید و تست کردم . تفاوت سرعت در مقایسه با tf-i60 واقعاً محسوس و خیلی هم بیشتر هست . در زمان تجمیع هم علامت پلاس ظاهر میشد . زبان پیشفرض انگلیسی نبود و باید از تنظیمات تغییر داده میشد .
برنامه ای برای فریمور مود شده برای این مدل ندارید ؟

سلام نسخه t-mobile رو خریداری کردید ؟ برا این مدل من یه کارهایی کردم ولی باید خودتون عملی وارد بشید و به من نتیجه بدید که جواب به درستی گرفته میشه یا نه متاسفانه دوستی که از مودم شما داشتن و از راه دور من و ایشون در حال تست و فریمور زدن بر روی مودم بودیم یکدفعه غیبشون زد و پروژه ناتمام ماند و نمیتونم خبری از ایشون بگیرم من فزیمور و وب یو ای براشون چنین مورد مود کردم و داشتیم به جای خوبی میرسیدیم و در طی همین تحقیقات متوجه شدیم مدل t-mobile فقط فریمورهای خودش رو قبول میکنه و نمیشه از فریمورهای دیگه روش استفاده کرد برا همینم دنبال مود کردن فریمور خود این اپراتور و هماهنگ سازی وب یو ای برا این مدل بودم .

sky_dvb
07-05-2020, 21:18
بستگی به موقعیت شما داره که دکلی که بهش وصل می شید خلوت باشه یا شلوغ.به مودم ربطی نداره
:worried:
والا مرکز شهریم تقریبا تو تهران چند تا دکل نزدیکی هست کمتز از 1کیلومتر سه تا اپراتور رو تست کردیم sinr 20 داریم کلی مودم تست کردم سرعت بالای حدود 7 مگ نمیره. الانم دنبال b618 یا b818 هستم که پیدا نشد از امازون یا خارج کشور یکی رو پیدا کنم بفرستن دیگه کلافه شدم والا از بس دنبال مودم گشتم مرکز مخابراتی هم فیبر نوری ندارن از دست این adsl اشغال راحت بشیم

saber73
08-05-2020, 00:37
:worried:
والا مرکز شهریم تقریبا تو تهران چند تا دکل نزدیکی هست کمتز از 1کیلومتر سه تا اپراتور رو تست کردیم sinr 20 داریم کلی مودم تست کردم سرعت بالای حدود 7 مگ نمیره. الانم دنبال b618 یا b818 هستم که پیدا نشد از امازون یا خارج کشور یکی رو پیدا کنم بفرستن دیگه کلافه شدم والا از بس دنبال مودم گشتم مرکز مخابراتی هم فیبر نوری ندارن از دست این adsl اشغال راحت بشیم

خب از روترهای لودر بالانس استفاده کنید و تجمیع اینترنت انجام بدید . من فکر نکنم حتی b618 هم بخرید مشکل شما حل بشه . احتمالا یا در منطقه شما یوزر زیاده یا پهنای باند کمه یا سرعت همینه .

ata.royalfalcon
08-05-2020, 09:19
سلام نسخه t-mobile رو خریداری کردید ؟

سلام .
بله نسخه T-mobile هست . آیا راهی وجود داره که روی یک دکل خاص قفل کرد ؟ سه دکل ایرانسل در محدوده من هست که میخوام بصورت جداگانه تست و هرکدام که سرعت بیشتری داشت روی همان قفل کنم .

sky_dvb
08-05-2020, 11:12
خب از روترهای لودر بالانس استفاده کنید و تجمیع اینترنت انجام بدید . من فکر نکنم حتی b618 هم بخرید مشکل شما حل بشه . احتمالا یا در منطقه شما یوزر زیاده یا پهنای باند کمه یا سرعت همینه .

با سلام و عرض ارادت خدمت شما
میشه ی توضیح کوچیک بفرمایید چی هست این دیواس؟چه برند یا مارک خوبی هست که بشه تهیه کرد؟

saber73
08-05-2020, 13:54
با سلام و عرض ارادت خدمت شما
میشه ی توضیح کوچیک بفرمایید چی هست این دیواس؟چه برند یا مارک خوبی هست که بشه تهیه کرد؟

لینک : خدمت شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
08-05-2020, 13:57
سلام .
بله نسخه T-mobile هست . آیا راهی وجود داره که روی یک دکل خاص قفل کرد ؟ سه دکل ایرانسل در محدوده من هست که میخوام بصورت جداگانه تست و هرکدام که سرعت بیشتری داشت روی همان قفل کنم .

رو یک دکل که نمیشه فقط میتونی رو یک باند قفل کنی اونم با انجام این کار دیگه نمیتونی از تجمیع استفاده کنی چون عملا داری روی یک باند قفل میکنی مودم رو با برنامه ltewatch هواوی چک کن ببین جواب میده

ata.royalfalcon
08-05-2020, 14:54
رو یک دکل که نمیشه فقط میتونی رو یک باند قفل کنی اونم با انجام این کار دیگه نمیتونی از تجمیع استفاده کنی چون عملا داری روی یک باند قفل میکنی مودم رو با برنامه ltewatch هواوی چک کن ببین جواب میده

مودم به برنامه ltewatch متصل میشه و اینکه باند رو automatically هست که بطور خودکار تجمیع میکنه (علامت پلاس ظاهر میشه) . ولی قصد من این بود که فقط به یکی از دکلها متصل بشه . با دستورات AT Command نمیشه ؟
مودم Air master 3000M مبین نت چنین قابلیتی رو داره که اسکن میکنه و لیستی رو نمایش میده که میشه بطور دستی انتخاب کرد .

saber73
08-05-2020, 15:04
مودم به برنامه ltewatch متصل میشه و اینکه باند رو automatically هست که بطور خودکار تجمیع میکنه (علامت پلاس ظاهر میشه) . ولی قصد من این بود که فقط به یکی از دکلها متصل بشه . با دستورات AT Command نمیشه ؟
مودم Air master 3000M مبین نت چنین قابلیتی رو داره که اسکن میکنه و لیستی رو نمایش میده که میشه بطور دستی انتخاب کرد .
تو هواوی من ندیدم چنین قابلیتی باشه . یعنی در مودم ایرمستر دکل ها رو نشون میده و میتونید رو هر دکل قفل کنید؟ این اسکن دستی در همه مودم ها هست ولی دکل ها رو نمیاره اپراتورها رو میاره در گوشی هم چنین قابلیتی هستن انتخاب دستی شبکه و اپراتور

ata.royalfalcon
08-05-2020, 15:41
تو هواوی من ندیدم چنین قابلیتی باشه . یعنی در مودم ایرمستر دکل ها رو نشون میده و میتونید رو هر دکل قفل کنید؟ این اسکن دستی در همه مودم ها هست ولی دکل ها رو نمیاره اپراتورها رو میاره در گوشی هم چنین قابلیتی هستن انتخاب دستی شبکه و اپراتور

عکس زیر قسمت Cell Selection در تنظیمات مودم Air master 3000M مبین نت هست . قبلاً که مودم جای دیگه بود چند Cell شناسایی میکرد ولی در جای جدید همین یکی رو شناسایی کرده و روی همین قفل کردم .

saber73
08-05-2020, 20:03
عکس زیر قسمت Cell Selection در تنظیمات مودم Air master 3000M مبین نت هست . قبلاً که مودم جای دیگه بود چند Cell شناسایی میکرد ولی در جای جدید همین یکی رو شناسایی کرده و روی همین قفل کردم .

این tdd هست من کلا رو fdd چنین چیزی ندیدم مگر با دستورات at و فریمور مود شده دارای adb اونم تو مودم 4.5 که تجمیع میکنه ارزش نداره چون اول باید باند رو انتخاب کنید بعد cell id و بعد پهنای باند دانلود اون فرکانس یا اون باند رو و بعدش هم روش قفل کنید . در حقیقت روی یک باند قفل میکنید اون باند رو از بین چنین دکل که اطراف شما هستند انتخاب میکنید با cell id

Memonex
17-05-2020, 00:24
سلام ببخشید من فروم نبودم زودتر جواب بدم شرمنده.. این سرعت والا البته مال یکی دوماه پیش هست الان بدبختی برا منم بیشتر از 8 یا 9 نمیره اون دیگه تبدیل به رویا شد خودمم مونده بودم واقعیت با یه مودم فورجی معمولی که یک باند هم بیشتر همزمان نمیگیره چطور سرعت تا این حد بالا میرفت SINR هم تا حدی مهمه بقیش هم ظرفیت شبکه برا من بعضی وقتها که بالای 22 میرفت سرعت خوب میشد. سیم کارت هم همراه اول با بسته نامحدود 1 تا 11 زده بودم با مودم 3372 هواوی گذاشتم روی باند 3 و این سرعت هم تقریبا نزدیک صبح اینا بود الان اوایل شب تازه خیلی بدتره و هرچی به صبح نزدیک میشه بهتر میشه ولی متاسفانه دیگه به اون سرعت نمیرسه البته یه نکته دیگه به سرور هم خیلی ربط داره و در نهایت همه اینا منطقه به منطقه هست اگه یه منطقه باشی که از شانست ظرفیت شبکه عالی باشه با یه مودم معمولی هم بهترین سرعت میگیری و بالعکسش هم هست. همینطور ممکن هم هست یه شب سرعت عالی باشه ولی فردا امتحان کنی سرعت پایین بیاد

sky_dvb
23-05-2020, 23:54
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی

ایا کسی از دوستان سابقه خرید دستگاهای توسعه دهنده محدوده بی‌سیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا ریپیتر (وای فای اکسیدنتر ) رو داشته؟و اینکه تاثیر منفی روی سرعت میزاره؟خریدش کلا توصیه میشه یا خیر؟ با تشکر پیشاپیش

irmacfa
02-06-2020, 22:27
دوستان این مودم ارزش خرید داره ؟ داشتم تو سایت ایرانسل نگاه قیمت ها میکردم اینو موجود داشت

FD-i40 B1

irmacfa
02-06-2020, 22:32
دوستان این مودم ارزش خرید داره ؟ داشتم تو سایت ایرانسل نگاه قیمت ها میکردم اینو موجود داشت

FD-i40 B1

vars1
03-06-2020, 12:51
سلام
من سرعت دانلود برام مهمه.میخاستم مودم یا گوشی بخرم که سرعت دانلود بالایی به من بده.بین xiaomi redmi note 8 pro و مودم netgear nighthawk m1 mr1100 4gx gigabit lte موندم کدومو بخرم.و اینکه مودم netgear کجا داره که ازش بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

ALIRK
03-06-2020, 13:08

FD-i40 B1

تازه امده چینی هست و اینجا مونتاژمیشه
کاری به تولید ملی اینها ندارم اصلا ربطش ندید:wac:
به نظر من حیف پول بابت این مدلها گویا خرابی و مشکلات زیاد داری

ALIRK
03-06-2020, 13:10
سلام
من سرعت دانلود برام مهمه.میخاستم مودم یا گوشی بخرم که سرعت دانلود بالایی به من بده.بین xiaomi redmi note 8 pro و مودم netgear nighthawk m1 mr1100 4gx gigabit lte موندم کدومو بخرم.و اینکه مودم netgear کجا داره که ازش بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

نت شبانه یا روزانه؟
سرعت دانلود بستگی به محیط شما و پهنای باند اون دکل داره و استفاده کنندگان
شما اگر بهترین مودمو بگیری و پنهای باند دکل کم بشه و یا پر بشه و وووو خوب همون سرعت حاظر رو داری
استان شهر شهرستان وووو نگفتید
در منطقتون چه اپراتورهای پوشش دهی دارن

vars1
03-06-2020, 13:40
نت شبانه یا روزانه؟
سرعت دانلود بستگی به محیط شما و پهنای باند اون دکل داره و استفاده کنندگان
شما اگر بهترین مودمو بگیری و پنهای باند دکل کم بشه و یا پر بشه و وووو خوب همون سرعت حاظر رو داری
استان شهر شهرستان وووو نگفتید
در منطقتون چه اپراتورهای پوشش دهی دارن

بسته روزانه هم میگیرم.ولی بیشتر شبانه.من همدانی هستم.همه ی اپراتور ها پوشش دهی دارن به جز مبین نت.با همراه اول سرعت 6 مگابایت یا 50 مگابیت در ثانیه میگیرم.ولی ایرانسل خراب کرده به حز td lte که خوبه.پهنای باند دکل رو ازکجا میتونم بفهمم

ALIRK
03-06-2020, 15:50
بسته روزانه هم میگیرم.ولی بیشتر شبانه.من همدانی هستم.همه ی اپراتور ها پوشش دهی دارن به جز مبین نت.با همراه اول سرعت 6 مگابایت یا 50 مگابیت در ثانیه میگیرم.ولی ایرانسل خراب کرده به حز td lte که خوبه.پهنای باند دکل رو ازکجا میتونم بفهمم

خوب وقتی همراه اول خوبه و 50مگ میگیری ایرانسل رو میخواهی چکار
پهنای باند دکل رو نمیتونی ببینی
پیشنهاد میکنم دنبال ی مودم ثابت رومیزی باشی
دنبال گوشی موبایل و مودم باطری خور نباش که باطری رو داغون میکنه و کیفیت وثبات ی مودم رو نداره

i60 یا مودمهای b612بخر یا مودمهای دیگه مثل b310

Thesaeedtk
05-06-2020, 13:21
دوستان کسی با این مودم کار کرده zte mf253s اگر کسی تجربه کارکردن داره چون میخوام یه مودم آنلاک بخرم