PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

sky_dvb
22-03-2018, 11:17
عرض سلام وقت بخیر خدمت دوستان گرامی
از بین مودم های همراه خوب موجود در بازار چند نمونه که قابلیت استفاده از شارژر بدون باطری رو هم دارن معرفی کنید با تشکر

malek911
23-03-2018, 20:55
سلام .میخواستم یه مودم 4G برا دوستم بخرم و من خودم یه دونه E8372 دارم که خیلی ازش راضیم و تا 9 مگابایت در ثانیه ازش دانلود میکنم.قیمتش هم دور و بر 230 هستش.خواستم ببینم تو این رنج پیشنهاد بهتری دارید واسه خرید؟از لحاظ عملکرد منظورمه وگرنه قیافه و داشتن نمایشگر اصلا مهم نیست و میخام باطری هم نداشته باشه و فقط با USB تغزیه بشه و وای فای هم داشته باشه

sky_dvb
23-03-2018, 21:58
سلام .میخواستم یه مودم 4G برا دوستم بخرم و من خودم یه دونه E8372 دارم که خیلی ازش راضیم و تا 9 مگابایت در ثانیه ازش دانلود میکنم.قیمتش هم دور و بر 230 هستش.خواستم ببینم تو این رنج پیشنهاد بهتری دارید واسه خرید؟از لحاظ عملکرد منظورمه وگرنه قیافه و داشتن نمایشگر اصلا مهم نیست و میخام باطری هم نداشته باشه و فقط با USB تغزیه بشه و وای فای هم داشته باشه

سلام ودرود
بهتر از 8372 نیست والا من خودمم دارم عالیه
بقیه فقط زلم زیبو دارن و الکی گرون میشن داستان باطری داخلی و نبود یدک و داستانهای دیگه همینو بچسب عالیه

damoon8
24-03-2018, 16:09
سلام دوستان . از بین مودم های ثابت خانگی 4g که Cat6 باشه. شما کدوم مدل پیشنهاد میدین که آنلاک باشه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان . از بین مودم های ثابت خانگی 4g که Cat6 باشه. شما کدوم مدل پیشنهاد میدین که آنلاک باشه؟

sky_dvb
24-03-2018, 17:47

- - - Updated - - -

فعلا b525 مودم خوبیه و جواب داده

The Dreadnaught
08-04-2018, 14:55
سلام

دوستان کیفیت مودم e3372 چطوریه؟ همراه اول مودم هاش رو لاک می کنه؟

یکی از آشنایان میخواد از یکی بگیره نو هست طرف استفاده نکرده، به همون قیمت خرید میده، 165 هزار تومان

با این وضعیت افتضاح قیمت ها، گفتم شاید اگر رو شبکه همراه اول لاک نشده باشه براش کفایت کنه

noisymind
15-04-2018, 09:16
سلام. دوستان مودم همراه ( جیبی ) 4G که آنلاک باشه چی پیشنهاد میکنین بگیرم که قیمت مناسبی هم داشته باشه؟
دیگه اینکه بعضی از این مودم ها فلش هم میخورن. این فلش چه کاری انجام میده تو مودم؟

SHAHAB-P30
15-04-2018, 09:27
سلام
دوستان علت تفاوت قیمت این مودم های 4g چی هست ؟

من فقط برام سرعت دانلود مهمه . مثلا این مودم 525 قیمتش حدود 800 تومنه که البته خیلی زیاده

بعد cat6 اصلا در ایرانسل و همراه اول ساپورت میشن ؟

sky_dvb
15-04-2018, 11:49
سلام. دوستان مودم همراه ( جیبی ) 4G که آنلاک باشه چی پیشنهاد میکنین بگیرم که قیمت مناسبی هم داشته باشه؟
دیگه اینکه بعضی از این مودم ها فلش هم میخورن. این فلش چه کاری انجام میده تو مودم؟

این دو مودم خوب هستن و هر دو باطری هاشونم موجود هست

Huawei 4G E5785 Cat6Huawei 4G E5577

͏ Mehran ͏
29-05-2018, 15:10
سلام

دوستان گرامی مودم پرتـــیبــل ار B612 آنلاک بهتر هم هست تو رنج قیمتی و با توجه به امکاناتش ؟ دیجی کالا میده 475 هزار .

یه سوال فنی هم داشتم اگه کسی میدونه ممنونش میشم با بنده هم به اشتراک بذاره . این مودم ایرانسلش ظاهرآ ارزون تره . آیا به راحتی آنلاک میشه ؟ (اصلآ آنلاک میشه؟) یا همین آنلاکش راحت تره ؟

یک دنیا ممنون و متشکرم .

mr-secret
30-05-2018, 12:51
سلام

دوستان گرامی مودم پرتـــیبــل ار B612 آنلاک بهتر هم هست تو رنج قیمتی و با توجه به امکاناتش ؟ دیجی کالا میده 475 هزار .

یه سوال فنی هم داشتم اگه کسی میدونه ممنونش میشم با بنده هم به اشتراک بذاره . این مودم ایرانسلش ظاهرآ ارزون تره . آیا به راحتی آنلاک میشه ؟ (اصلآ آنلاک میشه؟) یا همین آنلاکش راحت تره ؟

یک دنیا ممنون و متشکرم .

سلام

یک دنیا ممنون و متشکرم .

این b612 که تو دیجی کالا هست همون مودم مبین نت هست لوگو مودم مبین نت رو پاک کردن انلاک کردن سر دیجی کالا هم شیره مالوندن

mr-secret
30-05-2018, 12:53
عرض سلام وقت بخیر خدمت دوستان گرامی
از بین مودم های همراه خوب موجود در بازار چند نمونه که قابلیت استفاده از شارژر بدون باطری رو هم دارن معرفی کنید با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Nima
30-05-2018, 17:23
این b612 که تو دیجی کالا هست همون مودم مبین نت هست لوگو مودم مبین نت رو پاک کردن انلاک کردن سر دیجی کالا هم شیره مالوندن

جناب محمد حسین نژاد این حرفتون نظر شخصیه یا موثقه

Dr Nima
30-05-2018, 17:34
با توجه به امکانات هر مودم نمیشه گفت بهترین مودم 4G کدوم مدل میباشد از همه لحاظ ولی با توجه اطلاعات و تست های انجام شده در 5 مدل مودم هواوی ما به نتایجی دست پیدا کرده ایم ممکن است برای شما مفید باشد
بعد از بررسی و تست های بسیار انواع مدل های موجود در سایت تصمیم گرفتیم نتیجه ان را با شما به اشتراک بگذاریم و خصوصیات اصلی هر کدام را بنا به وظیفه خود در این پست قرار بدیم

مودم Huawei E5372:
-انتی دهی قوی تر نسب به همه مدل ها
-قابلیت قفل شبکه روی 4G
-باطری 1760 میلی امپر
-دارای صفحه نمایش باریک و خوش جیب
نتیجه : خرید این مودم به افرادی توصیه میشود که در مناطقی هستند که ات دهی شبکه 4G در انجا ضعیف میباشد

مودم Huawei E5377:
-انتن دهی مناسب
-قابلیت قفل شبکه روی 4G
-دارای صفحه نمایش
-باطری 3560 میلی امپر
نتیجه: خرید این مودم به افرادی پیشنهاد میشود که ظرفیت باطری و ماندگاری شارژ دستگاه در طول روز برای انها مهمتر از بقیه موارد هست همچنین گذاشتن این دستگاه در جیب کمی اذیت کننده است

مودم Huawei E5573:
-انتن دهی نسبتا خوب
-قابلیت قفل روی شبکه 4G
-باطری 1500 میلی امپر
-بدون صفحه نمایش
-باریک و خوش جیب

نتیجه: از خصوصیات خوب این مودم اینه که اصلا احساس نمکنید دستگاه دیگه هم همراه شماست چون بدنه باریک و باریکی داره باطری 1500 میلی امپر داره و چون صفحه نمایش نداره از بقیه دستگاه های هم رده از لحاظ باطری شارژ بیشتری رو نگه میداره و اینکه قیمت خیلی مناسبتری نسبت به تمام مودم های مودجود در بازار داره

مودم Huawei E5577:
این مدل در دو نوع موجود هست که تنها فرقشون در باطری و حجم دستگاه میباشد :

نوع اول E5577s-321:
-انتن دهی مناسب
-باطری 1500 میلی امپر
-دارای صفحه نمایش
-باریک و خوش جیب

نوع دوم E5377s-932:
-انتن دهی مناسب
-باطری 3000 میلی امپر
-دارای صفحه نمایش
-باریک و خوش جیب نسبت به حجم باطری

نتیجه کلی :

با توجه به مواردی که برای هر مودم و خصوصیات ان در این مطلب ذکر شده و با توجه به نوع استفاده افراد برای هر کسی انتخاب میتونه متفاوت باشه و سعی کردیم با این مطلب بتونیم به شما دوستان گرامی کمکی در انتخاب برای خرید بهترین دستگاه از لحاظ نوع استفاده کرده باشیم

منبع : modem4g.net
نویسنده : محمد حسین نژاد

mr-secret
30-05-2018, 17:51
جناب محمد حسین نژاد این حرفتون نظر شخصیه یا موثقه

کاملا موثق هست عزیز از مشترهایی که داشتم به امید اینکه CAT 6 میخرن رفتن گرفتن دیدن همون مودم مبین نت هست پاکش کردن و گذاشتن برای فروش
تنها جایی که دیدم این مودم رو به صورت اورجینال وارد میکنه IDH هست
شرکتی که مال دیجی کالا رو هم گارانتی میکنه مشخص نیست کیه و چیه !

Dr Nima
30-05-2018, 18:09
کاملا موثق هست عزیز از مشترهایی که داشتم به امید اینکه CAT 6 میخرن رفتن گرفتن دیدن همون مودم مبین نت هست پاکش کردن و گذاشتن برای فروش
تنها جایی که دیدم این مودم رو به صورت اورجینال وارد میکنه IDH هست
شرکتی که مال دیجی کالا رو هم گارانتی میکنه مشخص نیست کیه و چیه !

جالبیش اینه مودم لاک ایرانسل از مودم هوآوی B612 گرونتره در دیجیکالا

mr-secret
30-05-2018, 21:38
دیجی کالا 30 درصد پول میگیره برای هر فروش که ایرانسل به اون 360 تومنش برسه

alirezaveis
30-05-2018, 23:01
دیجی کالا 30 درصد پول میگیره برای هر فروش که ایرانسل به اون 360 تومنش برسه
ایرانسل فروشگاه آنلاین خودش رو داره و من ندیدم بیاد تو دیجی کالا مودم بفروشه. اگه به اسم فروشنده این مودم دقت کنید نوشته راهبرد نت. اکثر کسایی که مودمای ایرانسل رو توی سایت دیجی کالا میفروشن نماینده های ایرانسل هستن که مودمای ایرانسل رو عمده میخرن بعد میان توی دیجی کالا با قیمت بالاتر میفروشن. فقط من موندم فاز راهبردنت چیه داره این مودمو 550 تومن میفروشه. ایرانسل داره میده 360 تومن توی سایتش

͏ Mehran ͏
31-05-2018, 15:02
مرسی دوستان . پس در اصل اون مودم آنلاکش Huawei B612s-25dهست که حدود 600 تومنه و این B612 که یه دفعه ریخت تو بازار همون داستان مبین نته

noisymind
04-06-2018, 09:52
لطفا پاک شود.

noisymind
04-06-2018, 09:54
سلام بچه ها. برای کسی که تو خونه اینترنت وای فای داره ولی برای سر کار و بیرون یک مودم تو جیبی خوب بخواد که خیلی هم گرون نباشه و باتری خوبی هم داشته باشه چی پیشنهاد میدین؟

Amin.P30
04-06-2018, 22:02
سلام

یک مودم وایرلس ارزان مدل tp link معرفی کنید

وایرلس باشه
یک اتصال لن و یک اتصال usb داشته باشه
اتصال usb حتما داشته باشه

Dr Nima
12-06-2018, 13:43
راهنمای جامع خرید مودم 3G، ADSL و 4G

Dr Nima
12-06-2018, 13:52
راهنمای خرید مودم همراه 4G و 3G

Dr Nima
12-06-2018, 13:55
راهنمای خرید مودم دانگل 4G و 3G

f4l2z4d
14-06-2018, 14:02
من دیروز مودم GP-2101 PLUS ایرانسل گرفتم. با توجه به تجربه قبلیم که 2101 نسل قدیم بود، چنگی به دل نمیزنه. آنتن نهایتا 2 تا پر میشه. بعضی وقتا هم افت سرعت داره. کسی همچین تجربه ای داره؟

matr!x_2008
14-06-2018, 21:16
مودمE 3372 ایرانسل دارم..وقتی اس ام اس حجیم میاد به چند تا تبدیل میشه و بهم میریزه! راهی داره SMS بزرگ رو تو یه SMS بازه کنه نه چند تا؟

xshya
14-06-2018, 23:21
این مشکل چند تا شدن پیامها و حتی قطع و وصل شدنهای زیاد فقط از فرمویر است و به خود دانگل مربوط نیست اتفاقا این دانگل بیشترین فرمویرهای مود شده را دارد کافیه در گوگل جستجو کنید

01110362
24-06-2018, 14:17
سلام دوستان
اين مودم b612 كه آنلاك كردن و تو بازار به قيمت ٢٣٠-٢٤٠ ميفروشن بعد از يه مدت لاك نميشه يا به مشكل نميخوره ؟
اصلا پيشنهاد ميكنين !؟
يه مودم ميخوام كه سرعتش خوب باشه و جايگزين مودم adsl كنم ، تلويزيون هم بهش وصل ميشه و اينكه وظيفه روتر و dlna و ... رو خوب انحام بده !
مرسي

alirezaveis
24-06-2018, 20:03
سلام دوستان
اين مودم b612 كه آنلاك كردن و تو بازار به قيمت ٢٣٠-٢٤٠ ميفروشن بعد از يه مدت لاك نميشه يا به مشكل نميخوره ؟
اصلا پيشنهاد ميكنين !؟
يه مودم ميخوام كه سرعتش خوب باشه و جايگزين مودم adsl كنم ، تلويزيون هم بهش وصل ميشه و اينكه وظيفه روتر و dlna و ... رو خوب انحام بده !
مرسي
اگه از سرعت و قیمت اینترنت adsl راضی هستی اصلا سمت اینترنت بی سیم نیا

01110362
24-06-2018, 20:08
اگه از سرعت و قیمت اینترنت adsl راضی هستی اصلا سمت اینترنت بی سیم نیا

مشكلم همينه ! داستانش رو تو قسمت adsl مخابرات تهران نوشتم !
به شركت هاي ديگه غير مستقيم اجازه نميدن !
مخابرات هم كلا قطعه بعضي موقع وصله !
فعلا مجبورم و نيازم رو برطرف ميكنه حجمش !
تعريف مودم b612 زياد شنيدم.
مودم هاي مبين نت ٢٥٠ ! همون مودم با آرم پاك شدش تو ديجي كالا ٤٥٠ [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
چه داستاني شده!!!

alirezaveis
24-06-2018, 20:33
مشكلم همينه ! داستانش رو تو قسمت adsl مخابرات تهران نوشتم !
به شركت هاي ديگه غير مستقيم اجازه نميدن !
مخابرات هم كلا قطعه بعضي موقع وصله !
فعلا مجبورم و نيازم رو برطرف ميكنه حجمش !
تعريف مودم b612 زياد شنيدم.
مودم هاي مبين نت ٢٥٠ ! همون مودم با آرم پاك شدش تو ديجي كالا ٤٥٠ [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
چه داستاني شده!!!
همون b612 رو از مبین نت بگیرید آنلاک کنید. فعلا که دوستان دارن استفاده میکنن مشکلیم ندارن. فوقش رجیستری واسه مودما اجرا بشه میتونید از همون مبین نت استفاده کنید. اجرا هم نشد که دیگه عالیه. فقط هر چی خریدید مودم لاک نگیرید و خودتون رو به یه اوپراتور محدود نکنید

01110362
24-06-2018, 23:09
همون b612 رو از مبین نت بگیرید آنلاک کنید. فعلا که دوستان دارن استفاده میکنن مشکلیم ندارن. فوقش رجیستری واسه مودما اجرا بشه میتونید از همون مبین نت استفاده کنید. اجرا هم نشد که دیگه عالیه. فقط هر چی خریدید مودم لاک نگیرید و خودتون رو به یه اوپراتور محدود نکنید

البته اين مودم هايي كه ميفروشن ٢٤٠-٥٠ آنلاك هستند و تموم خط ها جواب ميده.
مبين نت ارزونتر ميده ؟!
به قول شما تهش ديگه خوده مبين نت هست ديگه ! كه خريد قديمي ها فك نكنم طرح رجيستري شامشلش بشه.
اين مودم هاي لاك مبين نت همه فريمورهاش قابل آنلاك شدنه ؟! يا فريمور خاصي ؟
خودمون ميتونيم آنلاكش كنيم ؟
هنوز سمت اين قضيه نرفتم.
ولي بخوام بگيرم همين آنلاك شده شو ميخرم.

پ ن :
الان به تعرفه هاي مبين نت نگاه كردم زده سه ماهه ١٥٠ گيگ با مودم ٢٥٠ تومن !
حالا مودمش همون b612 ميده حتما ؟
بحث آنلاك كردنش هم توضيح بديد كه كار خودمون هست يا سخت افزاري و ...؟
مرسي

alirezaveis
25-06-2018, 09:48
البته اين مودم هايي كه ميفروشن ٢٤٠-٥٠ آنلاك هستند و تموم خط ها جواب ميده.
مبين نت ارزونتر ميده ؟!
به قول شما تهش ديگه خوده مبين نت هست ديگه ! كه خريد قديمي ها فك نكنم طرح رجيستري شامشلش بشه.
اين مودم هاي لاك مبين نت همه فريمورهاش قابل آنلاك شدنه ؟! يا فريمور خاصي ؟
خودمون ميتونيم آنلاكش كنيم ؟
هنوز سمت اين قضيه نرفتم.
ولي بخوام بگيرم همين آنلاك شده شو ميخرم.

پ ن :
الان به تعرفه هاي مبين نت نگاه كردم زده سه ماهه ١٥٠ گيگ با مودم ٢٥٠ تومن !
حالا مودمش همون b612 ميده حتما ؟
بحث آنلاك كردنش هم توضيح بديد كه كار خودمون هست يا سخت افزاري و ...؟
مرسي
قبلا که ارزونتر میداد. مودم رو میتونستید با یه طرح 20 گیگ شش ماه بخرید 157 تومن. که الان قیمتش با یه طرح 400 گیگ شش ماه 472 تومنه
در مورد سوال دومتون دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کلا دو مدل فریمور داره که قبلی راحت آنلاک میشد و جدیده رو هم مثه اینکه دوستان آنلاک کردن بدون دردسر
خودتون هم میتونید آنلاک کنید. آموزشش توی انجمن هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه مودم b612 بهتون میدن به خودتون بستگی داره که ذکر کنید حتما مودم b612 میخواید. مودمای دیگش مفتم نمی ارزن
نحوه ی آنلاک هم ترکیبی از سخت افزاری و نرم افزاری هستش یعنی حتما باید مودم باز بشه و نیاز به لحیم کاری دارید
اگر فکر میکنید به دردسرش نمی ارزه همون ورژن آنلاک شده رو با قیمتی که خودتون گفتید بگیرید.

FactorX
25-06-2018, 09:57
سلام

سرعت اینترنت اپراتور های سیم کارت (چه ایرانسل و چه همراه اول) در 4G اینجا کمتر از 1MB هست (جالب این هست که نزدیک دکل مخابراتی و مرکز مخابراتی هم هستیم) اگر مودم 4G تهیه بشه به نظرتون سرعتش به حد واقعی خودش میرسه؟

nobody2000
30-06-2018, 20:16
از دوستان وارد چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید :

1- این برنامه ltewatch فقط رو مودم های هواوی کار میکنه ؟ مارکهای دیگه هم برنامه های خاص برا چک کردن فرکانسها و باندها و قفل کردن فرکانس دارند ؟ اگر دارند میشه چند مارک و مدل معرفی کنید ؟
2- مودم آنلاک یا قابل آنلاک شدن 4.5G تو بازار الان چی هست و پیشنهاد میکنید ؟ امکان بررسی فرکانسها - انتخاب فرکانس و قفل کردن فرکانس هم دارند ؟ الان هواوی B525 دارم همه اینا رو داره ولی قیمتش خیلی بالاست یکی دیگه نیاز دارم ولی قیمت مناسب میخوام .چی پیشنهاد میدید میخوام 4.5G باشه و آنلاک یا آنلاک بشه .

epaaeiz
02-07-2018, 22:29
این مودم ایرانسل مودم داخلی GP2101 Plus خوبه؟ تو شهر ما طرح اومده دونه ای صد هزار میفروشن.

nobody2000
06-07-2018, 14:00
سلام دوستان
میخواستم ببینم الان بهترین دانگل 4G که تو بازار هست و آنلاک هست یا بشه آنلاکش کرد چیه ؟
هواوی باشه بهتر ولی مدلهای دیگه هم تجربه دارید بگید .

سرعت دانلود این دانگل هوآوي مدل E8372 چطوره ؟ کسی از دوستان داره بگه سرعت دانلودش در بهترین حالت چقدره ؟

این مدل را میشه به روتر وصل کرد و ازش به عنوان اینترنت پشتیبان یا در حالت لودبالنس برای افزایش سرعت استفاده کرد ؟

amini_bio
10-07-2018, 22:29
سلام و خسته نباشید.
لطفا کمک کنید.

یه مدل مودم 4g میخوام بخرم.
این مشخصات برام مهمه:
- قدرت خوب گیرندگی (قطعی وصلی و هنگی نداشته باشه)
- بشه با لپ تاپ توسط کابل usb بهش کانکت بشم.
- بشه رو 4g فرسش کرد.
- پشتیبانی از سیم کارت همه ی اپراتور ها

مشخصاتی که اصلا برام مهم نیست:
- برد wifi
- پشتیبانی ussd
- پشتیبانی sms
- پشتیبانی مموری کارت
- ظرفیت باتری

قبلا یه d-link dwr 932 d1 داشتم فوق العاده بود. ولی گمش کردم. :n28:
اگرم از مودم های اپراتورها معرفی می کنید چیزی باشه که بشه آنلاکش کرد.

خودم فکر کنم اینا بهترین گزینه ها باشن:
mc-i100
huawei e5573
tp-link m7310 یا m7350

ممنون میشم راهنمایی کنید.

nobody2000
11-07-2018, 06:33
اول از همه بگید چقدر میخواید و چقدر میتونید هزینه کنید ؟

amini_bio
11-07-2018, 08:24
اول از همه بگید چقدر میخواید و چقدر میتونید هزینه کنید ؟
تا 500 تومن مشکلی نداره.
ممنون

درضمن بگم اون موقع که من دیلینکه را خریدم با مدل مشابه تیپی لینک تست کردم.
دیلینکه سرعت بهتری تو شرایط یکسان میداد.

nobody2000
11-07-2018, 09:34
تا 500 تومن مشکلی نداره.
ممنون

درضمن بگم اون موقع که من دیلینکه را خریدم با مدل مشابه تیپی لینک تست کردم.
دیلینکه سرعت بهتری تو شرایط یکسان میداد.

اگر اشتباه نکنم شما مودم همراه نیاز دارید البته اگر نیازتون همراه نیست بنظر من مودمهای رومیزی قویتر هستند .
با بودجه 500 تومان حالا کمی بالا پایین بنظرم شما بهتره مودمی بگیرید که از نسل 4.5G ساپورت کنه .مودمهای هواوی بنظر من انتخاب اول تو مودمهای 4.5G هستند.
البته امکان داره مودمهای هواوی مختص یک اپراتور هم باشند که از 4.5G ساپورت کنند و بشه آنلاکشون کرد و ارزونتر در بیاند .

اگر مودم رومیزی 4G خوب بخوای بنظر من TP-Link Archer MR200 خوب هست. ایرانسل TF-i60 و همین مدل برای مبین نت هم بد نیست میشه آنلاکشون کرد (این مودم از اینترنت موبایل ثابت یا TD-LTE هم ساپورت میکنه - باید ببینی اگر الان یا روزی امکان داره بخوای از TD-LTE استفاده کنی ایرانسل را ترجیح میدید یا مبین نت را چون حتی پس از آنلاک فقط با مودم خودشون TD-LTE کار میکنند و سیم کارتش هم زمان خرید مودم باید بگیری که تو پکش هست و جدا نمیفروشند)
اگر یه مودم رو میزی 4.5G عالی میخوای که هواوی B525 بهترین هست .

در مورد مودمهای 4G و 4.5G موجود تو بازار 2 تا مقاله دیدم بد نبوند مدلها را چک کنید ببینید کدوم آنلاک میشه :

راهنمای خرید مودم همراه ۴G و ۳G؛ بهترین مودم همراه کدام است؟ (تو گوگل سرچ کنید)

رو مودمهای 4.5G بهترین نرم افزار LteWatch هست که با یه سری از مودمها مخصوصا یه سری مدلهای هواوی کار میکنه و خیلی خوبه .البته فکر کنم با بعضی مودمهای دیگه هم کار کنه یا یکی 2 تا نرم افزار دیگه هم باشه برا اندروید و ... چک کنید .

amini_bio
11-07-2018, 12:06
نه رومیزی نمی خوام دوست عزیز.
باتری دار باشه حتما

ErfanAmini
15-07-2018, 09:37
با سلام و خسته نباشید
می دونم تاپک مربوط نیست
کسی فایل ها و دستور عمل های لازم برای انلاک کردم مودم tf-i60 رو داره که برای من بفرسته چون هم تابپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده
با تشکر فراوان

ErfanAmini
15-07-2018, 09:38
با سلام و خسته نباشید
می دونم تاپک مربوط نیست
کسی فایل ها و دستور عمل های لازم برای انلاک کردم مودم tf-i60 رو داره که برای من بفرسته چون هم تابپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده
با تشکر فراوان

حبیب 35
15-07-2018, 09:54
عزیز تویک تایپیک پست بزنی بسه بچها فایلهاروداشته باشن برات میفرستن ماشالا تمام سایت پرشده از درخواست شما !

javadth
09-08-2018, 04:10
اساتید

الان مودم ۴.۵ که همراه اول و ایرانسل رو ساپورت کنه چی هستش ؟

مودم همراه و سبک و کوچیک مد نظرم هستش که بشه توی جیب هم حملش کرد

باطری خور هم باشه

renfield
09-08-2018, 12:15
Huawei E5785 4G LTE CAT6 Mobile Hotspot

javadth
09-08-2018, 17:58
Huawei E5785 4G LTE CAT6 Mobile Hotspot

در ایران هستش ؟؟ این مودم ایرانسل mdf60 همینه ؟

قیمت هر کدوم اطلاع دارید ؟

نسخه ایرانسل انلاک میشه ؟

renfield
10-08-2018, 06:50
در ایران هستش ؟؟ این مودم ایرانسل mdf60 همینه ؟

قیمت هر کدوم اطلاع دارید ؟

نسخه ایرانسل انلاک میشه ؟

نمیدونم همون هست یا نه

ولی مودم Cat6 از این احتمالا ارزون تر نیست

ایرانسل یه مودم آنلاک داره تو سایتش ببینید Cat6 هست یا نه

sepehr_sn
31-08-2018, 12:19
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مودم هواوی B525 در حد آک و آپدیت شده به آخرین فریم ور دارم که خیلی کم استفاده شد و با نو هیچ فرقی نداره
اگر کسی مایل به خرید این مودم بود در خدمتش هستم

Dr Nima
12-10-2018, 11:21
معاون فناوری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:

رجیستری موبایل تمام شد، اما برای مودم‌ها، دانگل‌ها (مودم‌های کوچک) و روترها (مسیریاب‌ها) در حال هماهنگی است که به زودی اجرا می‌شود.

عمده این دستگاه‌های الکترونیکی وارداتی هستند که به زودی با اجرای رجیستری آنها، قاچاق در این زمینه حذف خواهد شد.

در حال حاضر با اجرای رجیستری، قاچاق گوشی تلفن همراه در واقع حذف شده است.

majidfanni
14-10-2018, 16:20
مودم i60 ایرانسل گرفتم ولی تو خونه ما خوب آنتن نمیده
راهی هست که آنلاکش کنم؟

mohsen.malki
05-11-2018, 02:10
سلام دوستان من یک مودم دست دوم mf910 خریدم که روی آرم ایرانسل گیر کرده الان چجوری اینو فلش بزنم یا فایلشو از کجا پیدا کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم

- - - Updated - - -

سلام دوستان من یک مودم دست دوم mf910 خریدم که روی آرم ایرانسل گیر کرده الان چجوری اینو فلش بزنم یا فایلشو از کجا پیدا کنم
پیشاپیش سپاسگزارم

- - - Updated - - -

پیشاپیش سپاسگزارم

ALIRK
05-11-2018, 22:07
پیشاپیش سپاسگزارم

- - - Updated - - -

پیشاپیش سپاسگزارم

- - - Updated - - -

پیشاپیش سپاسگزارم

سلام اگر حتی با ریست سخت افزاری درست نمیشه فقط راهش فرستادن به شرکت گارانتی کننده هست

erfan.it
12-11-2018, 12:22
سلام دوستان ، میشه چند تا مودم کت 6 و کت 4 خوب معرفی کنید :n40:

italodance
12-11-2018, 12:41
سلام دوستان ، میشه چند تا مودم کت 6 و کت 4 خوب معرفی کنید :n40:

چه مهربون پرسیدی وای :n16:

ببین فقط همینها خوبند و بس:

B525
CPE B310
MR200

تمام غیر از اینها بخری = انگار چیزی نخریدی

:sq_20:

arashhs
20-11-2018, 19:50
سلام
دوستان مودم TF-i60 ایرانسل بگیرم و آنلاکش کنم تا ازش برا همراه اول استفاده کنم گارانتیش از دست میره؟
کلا برای همراه اول تو همین رنج قیمت مودم بهتری نیست؟

ham33d
21-11-2018, 13:37
سلام
دوستان مودم TF-i60 ایرانسل بگیرم و آنلاکش کنم تا ازش برا همراه اول استفاده کنم گارانتیش از دست میره؟
کلا برای همراه اول تو همین رنج قیمت مودم بهتری نیست؟
انلاک بشه از گارانتی خارج میشه

shaahani
18-12-2018, 11:53
چه مهربون پرسیدی وای :n16:

ببین فقط همینها خوبند و بس:

B525
CPE B310
MR200

تمام غیر از اینها بخری = انگار چیزی نخریدی

:sq_20:

سلام آقا یک سوال بهترین مدل مودم 4.5 جی بازار چی هست
این مدل B525 به خوبی با ایرانسل کار میکنه ، که آنتنش رو براش بخرم که گیرندگیش هم بالاتر بره ؟

اصلا مشکل قیمت ندارم فقط یک چیزی میخوام که تو دردسر نندازم و واقعا کیفیتش بالا باشه
یکی تو دیجیکالا نوشته فرکانس 3500 رو ساپورت نمیکنه
در کل یک چیزی باشه که راحت بشه هر سیم کارتی رو توش انداخت ایرانسل همراه اول یا سیم کارت شاتل موبایل و غیره
لطفا کمک کنید ، چی بخرم ؟

italodance
18-12-2018, 12:17
سلام آقا یک سوال بهترین مدل مودم 4.5 جی بازار چی هست
این مدل B525 به خوبی با ایرانسل کار میکنه ، که آنتنش رو براش بخرم که گیرندگیش هم بالاتر بره ؟

اصلا مشکل قیمت ندارم فقط یک چیزی میخوام که تو دردسر نندازم و واقعا کیفیتش بالا باشه
یکی تو دیجیکالا نوشته فرکانس 3500 رو ساپورت نمیکنه
در کل یک چیزی باشه که راحت بشه هر سیم کارتی رو توش انداخت ایرانسل همراه اول یا سیم کارت شاتل موبایل و غیره
لطفا کمک کنید ، چی بخرم ؟

B525 سرور تمامی مودمهای کنونی ایران هست و از اون بهتر در خاک ایران (تاکنون) وجود نداشته است.
نه همه فرکانسها رو ساپورت میکنه (3500 که TD هست معلومه که نمیگیره) و شما با آنتن اکسترنال خارجی( خارج از اتاق) پهنای باند خوبی را میگیری. این مودم فقط 4G-LTE هست صرفا برای اپراتورهاست. ISP ها الان TD-LTE می دهند و به این مودم نمیخوره.
هزینه زیاد تر نخوای بکنی بت MR200 رو پیشنهاد میدهم که خودم همینو دارم. این هم خیلی خوبه من 2 سال بدون خاموشی تو اتاقم دارم. کیفیت بسیار بالا اما تا 4G صرفا میگیره یعنی پلاس نیست همون Cat4. به اون هم یک انتن اکسترنال تو بالکن براش دریل زدم و نصبیدم عالی عالی برای من 4G تا 75 مگ میگیره.

shaahani
18-12-2018, 12:41
B525 سرور تمامی مودمهای کنونی ایران هست و از اون بهتر در خاک ایران (تاکنون) وجود نداشته است.
نه همه فرکانسها رو ساپورت میکنه (3500 که TD هست معلومه که نمیگیره) و شما با آنتن اکسترنال خارجی( خارج از اتاق) پهنای باند خوبی را میگیری. این مودم فقط 4G-LTE هست صرفا برای اپراتورهاست. ISP ها الان TD-LTE می دهند و به این مودم نمیخوره.
هزینه زیاد تر نخوای بکنی بت MR200 رو پیشنهاد میدهم که خودم همینو دارم. این هم خیلی خوبه من 2 سال بدون خاموشی تو اتاقم دارم. کیفیت بسیار بالا اما تا 4G صرفا میگیره یعنی پلاس نیست همون Cat4. به اون هم یک انتن اکسترنال تو بالکن براش دریل زدم و نصبیدم عالی عالی برای من 4G تا 75 مگ میگیره.

ممنون از پاسخگویی شما
من 4G+ میخوام ، همین اوپراتور های ایرانسل و همراه اول بتونه ازشون تا 100مگابیت در ثانیه رو دریافت کنه
الان TD-LTE سرعتش بیشتره دیگه درسته ، خوب یعنی مودمی نیست که 3500 رو هم پشتیبانی کنه و بشه باهاش هم مثلا سیم کارت شاتل موبایل روش انداخت هم بشه ایرانسل رو با سرعت 100 مگابیت در ثانیه دریافت کرد ؟

بعد اگه ممکنه یک آنتن خوب هم معرفی کنید که بتونم درفضای باز نصبش کنم و با سیم مخصوص به مودم متصلش کنم

saber73
18-12-2018, 12:48
ممنون از پاسخگویی شما
من 4G+ میخوام ، همین اوپراتور های ایرانسل و همراه اول بتونه ازشون تا 100مگابیت در ثانیه رو دریافت کنه
الان TD-LTE سرعتش بیشتره دیگه درسته ، خوب یعنی مودمی نیست که 3500 رو هم پشتیبانی کنه و بشه باهاش هم مثلا سیم کارت شاتل موبایل روش انداخت هم بشه ایرانسل رو با سرعت 100 مگابیت در ثانیه دریافت کرد ؟

بعد اگه ممکنه یک آنتن خوب هم معرفی کنید که بتونم درفضای باز نصبش کنم و با سیم مخصوص به مودم متصلش کنم

مودم با نهایت سرعت و ساپورت همه سیم کارتها و همه باندهای اینترنت ثابت و همراه فقط : b612 هستش . انتن هم یک انتن فضای باز مایمو دو خروجی تهیه کنید . فقط هم رو fdd تاثیر داره .

italodance
18-12-2018, 13:18
ممنون از پاسخگویی شما

نه TD-LTE سرعتش کمتره
چرا مودهای هر دو فرکانسه هستند که دوستمون پایین اشاره کرد B612 تو این موضوع بهترینه تو ایران. ولی سرعت بالا فقط FDD پیشنهاد میشه و با پرو ک سی پرسرعت خارجی

آنتن بله فقط باید فضای باز بگیری که داخل ابطال پوله

این برای خودش دکلیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این که من دارم و نصبیدم تو بالکن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shaahani
18-12-2018, 13:24
پس همون b612 رو میخرم اما b525 گرون تره میترسم کیفیت ارتباطیش روی ایرانسل بیشتر باشه و اشتباه کنم توی خرید .

این آنتن فضای باز رو توی دیجیکالا پیدا نکردم واسه خرید ، ندارند فکر کنم بشه خرید اینترنتی کرد

italodance
18-12-2018, 13:27
اتفاقا من انتم رو از دیجی خریدم توش هست بخش انتها داره.

shaahani
18-12-2018, 13:30
اتفاقا من انتم رو از دیجی خریدم توش هست بخش انتها داره.

نظر شما چیه B612 رو بخرم یا B525
میشه لطفا لینک دیجیکالا خرید آنتن خارجی رو برام با Yon.ir کوتاه کنید و اینجا بگذارید تا سفارش بدم

italodance
18-12-2018, 13:37
نظر شما چیه B612 رو بخرم یا B525
میشه لطفا لینک دیجیکالا خرید آنتن خارجی رو برام با Yon.ir کوتاه کنید و اینجا بگذارید تا سفارش بدم

والا اگر هر دو فرکانس رو میخوای B612
اما اگر سرعت بالا میخوای که فقط 4G-LTE و B525

ذکر این نکته حیاتیست که کلیه انتها صرفا برای 4G-LTE هستند و برای اون فقط کار میکنند.

shaahani
18-12-2018, 13:41
ممنون از شما همون 525 رو با این آنتن میخرم ، اما انتن رو زده روی میزی ، ایرادی نداره بیرون نصبش کنم ؟

italodance
18-12-2018, 13:48
ممنون از شما همون 525 رو با این آنتن میخرم ، اما انتن رو زده روی میزی ، ایرادی نداره بیرون نصبش کنم ؟

نه اصلا دقیقا بصورت دیواری بیرون بالکن یا پنجره دریل و نصبش کن
اتفاقا بیرون باشه بهتره
پایه میزیش هم بسپار به کارتنش

vbigdeli
29-12-2018, 02:30
بچه ها یه مودم 4g ارزون که
1-خروجی LAN هم داشته باشه..میخام بعنوان wan وصلش کنم به i60 ایرانسل
2-دسکتاپ باشه بهتره ولی اگه همراه هم بود پاور بانک بشه
3-اگه باتری میخورد با اتصال به اداپتور و در آوردن باتریش مستقیم بشه..چون 99 درصد اوقات رو برق مستقیم میخاد کار کنه!
4-راحت انلاک بشه ..چون اگه راحت انلاک نشه همین ای60 رو انلاک میکنم دیگه :n02:
5-انتن خارجی هم بخوره بدک نیست ولی مهم هم نیست

راستی همین ای40 ایرانسل چطوریاس ؟ 200 تومنه ولی نمیدونم انلاک بشه یا داستانیه خودش مثل ای 60

ببخشید حواسم نبود ای40 برا اینترنت ثابته...

saber73
29-12-2018, 02:53
بچه ها یه مودم 4g ارزون که
1-خروجی LAN هم داشته باشه..میخام بعنوان wan وصلش کنم به i60 ایرانسل
2-دسکتاپ باشه بهتره ولی اگه همراه هم بود پاور بانک بشه
3-اگه باتری میخورد با اتصال به اداپتور و در آوردن باتریش مستقیم بشه..چون 99 درصد اوقات رو برق مستقیم میخاد کار کنه!
4-راحت انلاک بشه ..چون اگه راحت انلاک نشه همین ای60 رو انلاک میکنم دیگه :n02:
5-انتن خارجی هم بخوره بدک نیست ولی مهم هم نیست

راستی همین ای40 ایرانسل چطوریاس ؟ 200 تومنه ولی نمیدونم انلاک بشه یا داستانیه خودش مثل ای 60

ببخشید حواسم نبود ای40 برا اینترنت ثابته...

الان ارزون ترین مودم و پر امکانات ترین مودم و مقرون به صرفه ترین با قابلیت انلاک و از همه مهمتر cat6 این مودم هست یعنی :i60 .
b310 هم خوبه ارزونش رو بخوای دنبال همین مدل بگرد فقط از اونایی که از عراق میارن خصوصا تیشکنت . ارزونتر از خود هواوی در میاد

Ariya2009
08-01-2019, 01:35
با سلام و احترام ،

دوستان نیاز به مشورت فوری دارم ، حتی با هزینه !

میخوام مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را بگیرم.

فقط سه تا سوال بسیار مهم دارم :

1. این مودم قدیمی نشده ؟ منظورم اینه چون 4G ساپورت میکنه ، خرید این مودم در حال حاظر خوبه یا ببینم مودم های مثل این ولی 4.5G یا 5G اگر آمده بگیرم یا صبر کنم بیاد ؟

2. کیفیت مودم بالا چطوره ؟ کسی از دوستان کار کرده و یا نظری دارید؟

3. از کدام فروشگاه بگیرم بهتره ؟ ( از لحاظ معتبر بودن و کیفیت کالا و ارسال ) دو تا لینک خرید در پایین میگذارم:

لینک یک : دی جی کالا

لینک دو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر-قابل-حمل-4-جی-تی-پی-لینک-مدل-تی-ال-ام-آر-6400/

سلامت و شاد باشید.

یک دنیا ممنونم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر-قابل-حمل-4-جی-تی-پی-لینک-مدل-تی-ال-ام-آر-6400/)

saber73
08-01-2019, 01:40
با سلام و احترام ،

دوستان نیاز به مشورت فوری دارم ، حتی با هزینه !

میخوام مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را بگیرم.

فقط سه تا سوال بسیار مهم دارم :

1. این مودم قدیمی نشده ؟ منظورم اینه چون 4G ساپورت میکنه ، خرید این مودم در حال حاظر خوبه یا ببینم مودم های مثل این ولی 4.5G یا 5G اگر آمده بگیرم یا صبر کنم بیاد ؟

2. کیفیت مودم بالا چطوره ؟ کسی از دوستان کار کرده و یا نظری دارید؟

3. از کدام فروشگاه بگیرم بهتره ؟ ( از لحاظ معتبر بودن و کیفیت کالا و ارسال ) دو تا لینک خرید در پایین میگذارم:

لینک یک :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر-4g-lte-بی-سیم-n300-تی-پی-لینک-مدل-tl-mr6400-v2

لینک دو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر-قابل-حمل-4-جی-تی-پی-لینک-مدل-تی-ال-ام-آر-6400/

سلامت و شاد باشید.

یک دنیا ممنونم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-روتر-قابل-حمل-4-جی-تی-پی-لینک-مدل-تی-ال-ام-آر-6400/)

خیر توصیه نمیشه اینو بخرید . اگر مودم روتر ثابت میخواهید که با برق کار کنه : مدل های : b612 . b525 که هر دو cat6 هستن تهیه کنید بیش از نصف شهرها الان 4.5 فعاله و قابل استفاده . حیف نیست این پولو میدی به یه مودم cat4 !

Ariya2009
08-01-2019, 01:43
خیر توصیه نمیشه اینو بخرید . اگر مودم روتر ثابت میخواهید که با برق کار کنه : مدل های : b612 . b525 که هر دو cat6 هستن تهیه کنید بیش از نصف شهرها الان 4.5 فعاله و قابل استفاده . حیف نیست این پولو میدی به یه مودم cat4 !

با سلام و احترام.

بهترین رو پیشنهاد بدید ؟

ممنونم.

saber73
08-01-2019, 01:50
با سلام و احترام.

بهترین رو پیشنهاد بدید ؟

ممنونم.

نظر شخصی من b612 چون از tdd و fdd پشتیبانی میکنه اونم تمامی فرکانس هایی که در ایران مورد استفاده این شبکه ها هست . ( ایرانسل . های وب . مبین نت . شاتل و اسیا تک و اپراتورهای مجازی که در حال راه اندازی شبکه tdd هستن . و دلیل دوم پشتیبانی از ca و mimo 4 که واقعا نقش بسزایی در سرعت اینترنت در fdd و tdd داره . دلیل سوم قیمت پایین خصوصا مودم tf-i60 ایرانسل که واقعا داره مفت میده و راحت هم انلاک میشه . اگر هم هزینه براتون مهم نیست از نمایندگی هواوی idhco نسخه خود هواوی این مودم و بدون قفل اونو تهیه کنید .

Ariya2009
08-01-2019, 01:58
نظر شخصی من b612 چون از tdd و fdd پشتیبانی میکنه اونم تمامی فرکانس هایی که در ایران مورد استفاده این شبکه ها هست . ( ایرانسل . های وب . مبین نت . شاتل و اسیا تک و اپراتورهای مجازی که در حال راه اندازی شبکه tdd هستن . و دلیل دوم پشتیبانی از ca و mimo 4 که واقعا نقش بسزایی در سرعت اینترنت در fdd و tdd داره . دلیل سوم قیمت پایین خصوصا مودم tf-i60 ایرانسل که واقعا داره مفت میده و راحت هم انلاک میشه . اگر هم هزینه براتون مهم نیست از نمایندگی هواوی idhco نسخه خود هواوی این مودم و بدون قفل اونو تهیه کنید .

با سلام مجدد ،

اقا من گیج شدم !

این مدل رو بگیرم :

مودم 4G LTE هوآوی مدل B612

یا این مدل :

مودم روتر ۴ جی هوآوی مدل بی ۶۱۲ اس

چه فرقی میکنند و کدام بهتره ؟

ممنونم.

saber73
08-01-2019, 02:22
با سلام مجدد ،

اقا من گیج شدم !

این مدل رو بگیرم :

مودم 4G LTE هوآوی مدل B612

یا این مدل :

مودم روتر ۴ جی هوآوی مدل بی ۶۱۲ اس

چه فرقی میکنند و کدام بهتره ؟

ممنونم.

فقط این مدل و تمام : همشون یکی هستن :
Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 Wireless Modem Router

saber73
08-01-2019, 02:26
لینک محصول نمایندگی خود هواوی در ایران :

Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک محصول ایرانسل :

TF-i60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت قیمت فقط در اینه که اولی برا خود هواوی و برا همه بازارها هستش ولی دومی سفارش ایرانسل با لوگو ایرانسل هستش و البته قفل که اونم باز میشه

shaahani
08-01-2019, 03:43
مودم های تی پی لینک و دیگر برند های مشهور سازنده تجهیزات ارتباطی و مودم ، بنظر من بسیار بهتر هستند .
از نظر تنظیمات روتر و کارایی بسیار بالاتر از دستگاه های هواوی هستند ، اما از اونجا که مودم تی پی لینک که معرفی کردید ، سرعت دانلود بسیار پایینی داره
برای استفاده در حال حاضر خوب نیست .

مودم های هواوی جدید سرعت های بالاتر ارتباطی با انتن مخابراتی برقرار میکنند اما از دامنه عملکرد برای استفاده به عنوان یک روتر بسیار پایینی برخوردار هستند .
تنظیمات آنها بسیار ساده است و اکثر تنظیمات پیشرفته و کارایی برای استفاده به عنوان یک روتر را ندارند .

احتمالا در آینده که این شرکت ها به ساخت تجهیزات مودم های پر سرعت موبایلی رو بیارند ، شاهد حضور دستگاه های بسیار پرقدرت و خوبی در بازار خواهیم بود.

MH.Mousavi
08-01-2019, 08:51
صابرجان m60 که میخوای بفروشی چرا جعبه نداره
چند میخوای بفروشی

MH.Mousavi
08-01-2019, 08:54
چند میخوای بفروشی

saber73
08-01-2019, 20:26
چند میخوای بفروشی

سه تا خریده بودم دو تاشو فروختم این یکی مونده . منزل زحمت کشیدن انداختن بیرون بدون اطلاع من . موردی نداره تصویر کارت ملی خودم رو به عنوان تضمین برا خریدار میفرستم تا خدای ناکرده فکر دیگه ای نکنه . در ضمن ادرس ارسال و اگهی فروش هم موجوده و شماره کارتی که پول واریز میشه هم همینطور . به درد استفاده کننده میخوره نه دلال که از من بخره و ببره 100 تومن بزاره روش و بفروشه به کسی دیگه . :n02:

داخل بازارچه انجمن اگهی زدم میتونید ببینید . با مشتری واقعی هم کنار میام . :n16:

MH.Mousavi
08-01-2019, 22:38
صابر جان عجب قیمت جنایتی گذاشتی امثال شما باعث میشن این قیمتای تخیلی تو جامعه بوجود ییاد مودم بدون جعبه 470:n04:
بیا من مودم خودمو با جعبه بهت میدم 450 :n19:

saber73
08-01-2019, 23:09
صابر جان عجب قیمت جنایتی گذاشتی امثال شما باعث میشن این قیمتای تخیلی تو جامعه بوجود ییاد مودم بدون جعبه 470:n04:
بیا من مودم خودمو با جعبه بهت میدم 450 :n19:

550 ت الان از بازار ولیعصر و میدان انقلاب نمایندگی ایرانسل قیمت گرفتم . البته نو این مودم رو بدون انلاک . کلا کم یاب هست و خواهان این مودم زیاده . در ضمن گفتم مشتری باشه کسی تخفیف خوب میدم براش . مودم حیف کارتن نداره مگر نه با نو فرقی نداره . استفاده ای ازش نشده . شما هم تو بازار نیستی و الان با اون قیمتی که گفتی بدی دیگه نمیتونی با همون قیمت بخری . پس نگهش دار مودم خوبی هست و بالای یک میلیون ارزش داره .

Armin2019
09-01-2019, 04:22

با سلام ،

جناب صابر من فقط ثبت نام کردم برای یک موضوع بسیار مهم !

متاسفانه من این مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 قبل از دیدن این تاپیک با قیمت 750000 هزار تومان خریده بودم.

با دیدن این تاپیک و این پست خیلی ناراحت شدم.

از طرفی بیشتر دوستان پیشنهاد دادن حتما این مدل رو بگیرم و عالیه و از طرفی شما فرمودید خیر !

الان من انتخاب درستی کردم و یا خیر و نظرتون در مورد این مودمی که گرفتم چیه ؟

ضمنا یک سوال بسیار مهم دیگر !

من تو اینترنت تحقیق کردم و از یک مهندس آی تی هم پرسیدم ، ما فناوری 3G و 4G داریم ، دیگه 4.5G چیه ؟

بعد از 4G باید 5G بیاد !

الان این مودم من فعلا تا 5G بیاد جوابگو است ؟

با آمدن فناوری 5G این مودم من دیگه قابل استفاده نیست ؟

یک دنیا ممنونم.

saber73
09-01-2019, 04:42
با سلام ،

متاسفانه من این مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 قبل از دیدن این تاپیک با قیمت 750000 هزار تومان خریده بودم.

از طرفی بیشتر دوستان پیشنهاد دادن حتما این مدل رو بگیرم و عالیه و از طرفی شما فرمودید خیر !

من تو اینترنت تحقیق کردم و از یک مهندس آی تی هم پرسیدم ، ما فناوری 3G و 4G داریم ، دیگه 4.5G چیه ؟

بعد از 4G باید 5G بیاد !

یک دنیا ممنونم.

مودمی که شما تهیه کرده اید هر چقدر هم گران قیمت و با کیفیت و با امکانات و زیبا و دارای پشتیبانی باشد ولی نوع category اون cat4 میباشد یعنی به هیچ وجه ممکن از شبکه 4.5 و تجمیع پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد و عملا در نوع اینترنت و شبکه فرقی با یک مودم e3372 ندارد . شما باید یک مودم cat6 تهیه میکردین تا قابلیت تجمیع و استفاده از شبکه 4.5 هم داشته باشید و بتونید از نهایت سرعت اینترنت استفاده کنید . cat6 معلوم نیست بتونه با 5g کار کنه احتمالا هم نخواهد کرد حالا شما دارید از یک مودم cat4 سخن به میان میاورید ! شبکه 4.5 از زیر شاخه های 4g و قابلیت تجمیع هستش و باید مودم هم از نوع cat6 باشد تا بتواند این تجمیع رو انجام دهد . خود این تجمیع هم : mimo2 و mimo4 دارد .

Armin2019
09-01-2019, 06:15
مودمی که شما تهیه کرده اید هر چقدر هم گران قیمت و با کیفیت و با امکانات و زیبا و دارای پشتیبانی باشد ولی نوع category اون cat4 میباشد یعنی به هیچ وجه ممکن از شبکه 4.5 و تجمیع پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد و عملا در نوع اینترنت و شبکه فرقی با یک مودم e3372 ندارد . شما باید یک مودم cat6 تهیه میکردین تا قابلیت تجمیع و استفاده از شبکه 4.5 هم داشته باشید و بتونید از نهایت سرعت اینترنت استفاده کنید . cat6 معلوم نیست بتونه با 5g کار کنه احتمالا هم نخواهد کرد حالا شما دارید از یک مودم cat4 سخن به میان میاورید ! شبکه 4.5 از زیر شاخه های 4g و قابلیت تجمیع هستش و باید مودم هم از نوع cat6 باشد تا بتواند این تجمیع رو انجام دهد . خود این تجمیع هم : mimo2 و mimo4 دارد .

با سلام مجدد ،

جناب صابر دقیق میفرمائید من چه نوع سیم کارت همراه اولی برای مودمی که نام بردم بگیرم؟

یکی میگه سیم کارت معمولی بگیر بعد تبدیل کن به دائم و USIM ؟

یکی میگه سیم کارت دیتا بگیر ؟

دقیقا میفرمائید من چه نوع سیم کارتی بگیریم؟

ضمنا نهایت سرعتی که با این مودم میتونم با سیم کارت همراه اول بگیریم چند مگابایت است ؟ ( مگابایت و نه مگابیت ! )

یک دنیا ممنونم.

srx190d
09-01-2019, 06:50
دوستان در خريد مودم به اين نكته توجه كنن
سرعت و استاندار هاي تجميع يكي از پارامتر هاي مهم مودم همه چيز رو فداي سرعت نكنن
كيفيت ، ثبات ، مخصوصا قدرت
با اين وضع ساختمان سازي ما قدرت و انتن دهي مودم از همه مهم تر هست
در استفاده معمول روزانه واقعا سرعت مهم تر يا كيفيت و ثبات و قدرت گيرندگي مودم
مودم TP LINK چيپست كوالكام داره كه از ثبات و انتن دهي فوق العاده قوي برخوردار هست و در نقاط كور واقعا مشخص كننده كيفيت و كارايي مودم ميشه

--------------------

گوشی آیفون ٧ در حالت تجمیع و مقایسه با مودم TP-Link MR200 که کتگوری ۴ داره و تجمیع نمیکنه وای فای باند ۵ وصل شده

آپلود و پینگ

مولتی کانکشن

سینگل کانکشن

Sent from my iPad using Tapatalk

italodance
09-01-2019, 08:54
با سلام ،

بعد از 4G باید 5G بیاد !

یک دنیا ممنونم.

باید مشاوره میکردی

من خودم MR-200 دارم و 2 سال هست که برام کار میکنه بسیار با قدرت و کیفیت عالی یکبار هم خاموش نشده. شما اگر MR200 میگرفتی بهتره چون wifi 5 ghz داره و افزایش سرعت گیرندگی از وای فای رو دوچندان میکنه.

همانطور که دوستان گفتند Cat4 هست و بیشتر نیست و نمیشه اما من خیلی راضیم و سرعتم مابین 40 الی 75 مگابیت میچرخه. البته با انتن اکسترنال. ضمنا قابلیت تجمیع فرکانس رو خودش داره. تنظیمات و منو و نرم افزار بسیار حرفه ای داره.

البته من خودم توصیه ام روی cat6 امروزی هست. آن زمان که من خریدم ایران فقط cat4 بود.

اطلاعات نفر بالا هم اشتباه هست.

shaahani
09-01-2019, 09:32

بعد از 4G باید 5G بیاد !

جناب صابر پاسخ کاملا دقیق و صحیحی به شما دادن
اتصال 4G+ یا 4.5G در واقع همان فناوری 4G است با قابلیت تجمیع فرکانس در استاندارد Cat6
مودم تی پی لینک شما این قابلیت را ندارد و در نتیجه از رسیدن به سرعت های بالای 100 مگابیت در ثانیه ، در وضعیت فعلی اوپراتور های ایران محروم خواهید ماند.
از نظر آنتن دهی و سرعت مناسب نیز باید به MiMO 2x2 یا 4x4 بودن دستگاه توجه شود ، که با برقراری چند لینک همزمان از آنتن مخابراتی ، توانایی تامین سرعت بالاتر و آنتن دهی بهتر را فراهم میکند .
هرچند مسائل دیگری نیز مثل قدرت آنتن(قدرت خروجی مودم برای آنتن بر حسب dbm یا mw) و گین آنتن های داخلی دستگاه در این مسئله بسیار دارای اهمیت است .
اما در مجموع دستگاهی که قابلیت اتصال آنتن خارجی داشته باشد ، از نظر آنتن دهی باید از دیگر دستگاه ها متفاوت دانست ، زیرا با نصب آنتن خارجی (در فضای باز) همواره میتوان قدرت گیرندگی را به مقدار قابل توجه ای افزایش داد.

فناوری 5G احتمالا با استاندارد Cat11 همراه خواهد بود که هم اکنون این فناوری در بعضی از مودم های هواوی مثل B618 وجود دارد.

Armin2019
09-01-2019, 12:42
با سلام مجدد ،

جناب صابر دقیق میفرمائید من چه نوع سیم کارت همراه اولی برای مودمی که نام بردم بگیرم؟

ضمنا نهایت سرعتی که با این مودم میتونم با سیم کارت همراه اول بگیریم چند مگابایت است ؟ ( مگابایت و نه مگابیت ! )

یک دنیا ممنونم.

با سلام و احترام ،

دوستان جواب سوال بالا رو نمیدید؟

ممنونم.

italodance
09-01-2019, 13:08
با سلام و احترام ،

دوستان جواب سوال بالا رو نمیدید؟

ممنونم.

اینا رو خودت باید جواب بدی نه ما.
همه رو تست کن ببین کدوم تو مکانت بهترین نتیجه رو میده

فرقی بین دیتا و اعتباری و اصلی و....نیست.

saber73
09-01-2019, 17:59
با سلام مجدد ،

یک دنیا ممنونم.

سیم کارت های usim همراه اول قابلیت 4g و 4.5 و حتی استاندارهای بالاتر رو دارن و برای دریافت شبکه 4g حتما باید سیم کارت همراه اول از نوع usim باشد . برا سایر اپراتورها هم اینگونه هست و سیم کارتهای جدید که دیگه الان همه جا عمومی شده و سیم کارتهای قبلی منسوخ شده باید استفاده کنید . سرعت هم به اون دکلی که وصل میشید و میزان پهنای باند اینترنت منطقه شما و اپراتوری که از اون استفاده میکنید و ترافیک اون دکل و میزان یوزر استفاده کننده از اون دکل بستگی داره . جایی هستید که انتن دهی هم خوب نیست میتونید از انتن فضای بیرون استفاده کنید .

sia0368
10-01-2019, 09:33
سلام
مودمی با مشخصات زیر وجود داره؟
1_ساپورت 4.5g
2_ساپورت adsl
3_داشتن پورت usb(برای اشتراک گزاشتن هارد اکسترنال به صورت شبکه)

vbigdeli
11-01-2019, 09:39
سلام
1_ساپورت 4.5g
2_ساپورت adsl
ساپورت adsl نداریم..
این مودم ها فقط و فقط هنر کنن ورودی wan دارن و شما باید مودم adsl یا vdsl داشته باشید که وصل کنید بهش.
B525 یا B315 هواوی ورودی یو اس بی دارن که به احتمال 99 درصد تنها دلیل بودنشون در واقع همین به اشتراک گذاری هست و فکر نکنم بشه دانگل بهش زد :n02:

Armin2019
11-01-2019, 14:22
با سلام و احترام ،

جهت اطلاع دوستان گرامی و عزیز !

مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را که خریده بودم راه اندازی کردم.

کیفیت عالی.

فقط همین قدر خلاصه کنم در جایی گه فکر نمیکردم بیشتر از یک خط آنتن بگیریم ، داره 3 خط آنتن و گاهی 4 خط آنتن فول میده !

سرعت 12 MB هم گرفتم !

انشاا... و به لطف خدا همیشه کیفیت و سرعت مثل الان عالی بمونه.

در مورد 4G بازم با چند تا از دوستان مهندس شبکه های بیسیم صحبت کردم و به من گفتند انتخاب بسیار عالی کردم و همچنین 4.5G را قبول نداشتند و گفتند بعد از 4G شبکه 5G خواهد آمد و همچنین مدل های هواوی را به دلیل هنگ در بعضی مدل ها هم قبول نداشتند و بهم گفتند بهترین مدل مودم سیم کارتی موجود و بدون مشکل با سرعت بالا که واقعا هم جواب داده همین مودمی است که من گرفتم.

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

NIMA_e2
11-01-2019, 15:08
سلام
1_ساپورت 4.5g
2_ساپورت adsl

بستگی به بودجه شما گزینه های زیادی است .
این یک مورد است که دانگل 3g/4g/LTE میخوره و Adsl/Vdsl رو ساپورت میکنه و حتی پورت WAN برای اینترنت های نوع دیگه هم داره ولی فقط یک پورت USB داره و همزمان نمیشه هم دانگل و هم هارد اکسترنال بهش وصل کرد. شاید مدل های دیگه ای باشند که دو تا پورت USB هم داشته باشند ولی من چک نکردم

ASUS DSL-AC52U

italodance
13-01-2019, 14:28
با سلام و احترام ،

مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را که خریده بودم راه اندازی کردم.

کیفیت عالی.

فقط همین قدر خلاصه کنم در جایی گه فکر نمیکردم بیشتر از یک خط آنتن بگیریم ، داره 3 خط آنتن و گاهی 4 خط آنتن فول میده !

سرعت 12 MB هم گرفتم !

در مورد 4G بازم با چند تا از دوستان مهندس شبکه های بیسیم صحبت کردم و به من گفتند انتخاب بسیار عالی کردم و همچنین 4.5G را قبول نداشتند و گفتند بعد از 4G شبکه 5G خواهد آمد و همچنین مدل های هواوی را به دلیل هنگ در بعضی مدل ها هم قبول نداشتند و بهم گفتند بهترین مدل مودم سیم کارتی موجود و بدون مشکل با سرعت بالا که واقعا هم جواب داده همین مودمی است که من گرفتم.

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

بت گفته بودم که.

آنتن اکسترنال از ان مدلهایی که به یکی دوستان صفحات پیش گفتم بخری و بیرون نصب کنی. سیگنالت 100 % میشه. تازه 4G خالی این همه سرعت میده

مودهای MR خیلی قدرتمند هستند و چیپست کوالکام دارند و همیشه روشن می مونند و همیشه تجمیع فرکانس می کنند.

Armin2019
13-01-2019, 23:44
بت گفته بودم که.

آنتن اکسترنال از ان مدلهایی که به یکی دوستان صفحات پیش گفتم بخری و بیرون نصب کنی. سیگنالت 100 % میشه. تازه 4G خالی این همه سرعت میده

مودهای MR خیلی قدرتمند هستند و چیپست کوالکام دارند و همیشه روشن می مونند و همیشه تجمیع فرکانس می کنند.

با سلام و احترام ،

یک دنیا ممنونم.

توضیحات کامل در مورد خرید و کانفیگ آنتن اکسترنال مینویسید؟

ضمنا پیام هم دادم.

ممنونم.

saber73
14-01-2019, 01:38
با سلام و احترام ،

کیفیت عالی.

سرعت 12 MB هم گرفتم !

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

سلام با تست شما و یا خوب بودن وضعیت اینترنت منطقه شما نیست که یه چرخ ساده در اینترنت بزنید مودم cat6 اصلا قابل قیاس با cat4 نیست . مثل مقایسه دو تا خودرو که موتور یکی قابلیت توربو داره ولی اون یکی نداره تا سوار نشی و اون توربو عمل نکنه زیر پای خودت متوجه سرعت و شتاب نمیشی . اون مهندسان عزیز هم که به شما اطلاعات دادن احتما پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارن . الان خودت بخوای گوشی بخری خصوصا برای استفاده اینترنت و بهره برداری از جدید ترین امکانات شبکه موبایل دنبال cat4 میری یا cat6 ؟ لطفا تعصبی با قضیه برخورد نکنید . بله مودم شما یکی از بهترین های cat4 هست و تمام و دیگه اونجا متوقف میشه و پایان پیشرفت اون مدل هست . از نظر برند هم کلیه تجهیزات ارتباطی کشور و جهان بیشترشون هواوی هست و با کیفیت ترین تجهیزات زیر ساخت برا هواوی هست و شبکه اینترنت موبایلی کشور خیلی هماهنگ و سازگار با این برند هستش .

saber73
14-01-2019, 01:44
بت گفته بودم که.

همیشه تجمیع فرکانس می کنند
چه دستگاه هایی از 4.5G پشتیبانی می‌کنند؟
پیش از هرگونه توضیح دیگری در این مورد باید بگوییم که ما در این مطلب موضوع دستگاه های با قابلیت پشتیبیانی از 4.5G را دستگاه هایی می‌دانیم که بتوانند از حداقل از 2 آنتن با دو فرکانس در یک باند LTE (برای مثال دو فرکانس 2600 و 1800 مگاهرتز در شبکه LTE ایرانسل) و MIMO نوع 2x2 استفاده کنند. با توجه به توضیحاتی که در این مطلب بیان کردیم، اینکه دستگاهی بتواند به ارتباط 4.5G دسترسی داشته باشد مستلزم این است که هم مودمی با کتگوری 6 به بالا داشته باشد و هم اینکه مودم مذکور قابلیت تجمیع حامل یا همان Carrier Aggregation را داشته باشد و در کنار آن از MIMO های نوع 2x2 به بالا استفاده کند. در واقع اینکه دستگاهی داشته باشیم که MIMO نوع 2x2 داشته باشد ولی نتواند از CA استفاده کند به این معناست که این دستگاه توانایی استفاده از 4.5G را ندارد.

italodance
14-01-2019, 08:54
همیشه تجمیع فرکانس می کنند
چه دستگاه هایی از 4.5G پشتیبانی می‌کنند؟
پیش از هرگونه توضیح دیگری در این مورد باید بگوییم که ما در این مطلب موضوع دستگاه های با قابلیت پشتیبیانی از 4.5G را دستگاه هایی می‌دانیم که بتوانند از حداقل از 2 آنتن با دو فرکانس در یک باند LTE (برای مثال دو فرکانس 2600 و 1800 مگاهرتز در شبکه LTE ایرانسل) و MIMO نوع 2x2 استفاده کنند. با توجه به توضیحاتی که در این مطلب بیان کردیم، اینکه دستگاهی بتواند به ارتباط 4.5G دسترسی داشته باشد مستلزم این است که هم مودمی با کتگوری 6 به بالا داشته باشد و هم اینکه مودم مذکور قابلیت تجمیع حامل یا همان Carrier Aggregation را داشته باشد و در کنار آن از MIMO های نوع 2x2 به بالا استفاده کند. در واقع اینکه دستگاهی داشته باشیم که MIMO نوع 2x2 داشته باشد ولی نتواند از CA استفاده کند به این معناست که این دستگاه توانایی استفاده از 4.5G را ندارد.

بله درسته 4.5G ندارد کلا سری MR قدیمی هست زمانی تو بازار بود که اصلا 4.5G تو ایران وجود نداشت.
اما سری خوبی هست حافظه قوی ای دارد و هیچ وقت قطع و یا هنگ یا مشکلات از این نحو دچار نخواهد شد. شخصا هنوز MR200 دارم و از لحاظ 4G عالیست. سرعت و پایداری عالی البته من پرو ک سی روش ست میکنم بدون آن سرعت باید پایین باشد. :thumbsup:

خوبیش هم همین است. ارتباط پایدار بدون هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده مصارف گوناگون شخصی. این عنوان از همه چی برای بنده مهمتر است یعنی پایداری . سرعت گزینه بعدی است.

ولی اگر کسی بخواد همین اکنون مودمی خریداری کند خودم این مودم را با توجه به قدیمی بودنش اصلا توصیه نمیکنم و همانند صفحات پیشین صرفا Cat6 را پیشنهاد میدهم. این دوست MR دار دیگر این مودم را خریداری کرده و بحث مشاوره قبل خرید که چی بهتر است نیست سعی ما و شما کمک به نیاز بعد از خرید ایشان است.

با سلام و احترام ،

یک دنیا ممنونم.

توضیحات کامل در مورد خرید و کانفیگ آنتن اکسترنال مینویسید؟

ضمنا پیام هم دادم.

ممنونم.

دوست من شما برای مودمتان این انتن رو میتونید تهیه و بیرون از اتاق نصب کنید یعنی در کنار پنجره یا بالکن:

لینک از دیجی کالاست.

این انتن توانایی مکس سیگنال را برای شما دارد. و نیازی به هیچ گونه تغییر خاصی نیست صرفا مودم را خاموش انتن اصلی را جدا و سپس این انتن را اتصال و روشن. :V2:

saber73
14-01-2019, 10:33
بله درسته 4.5G ندارد کلا سری MR قدیمی هست زمانی تو بازار بود که اصلا 4.5G تو ایران وجود نداشت.
اما سری خوبی هست حافظه قوی ای دارد و هیچ وقت قطع و یا هنگ یا مشکلات از این نحو دچار نخواهد شد. شخصا هنوز MR200 دارم و از لحاظ 4G عالیست. سرعت و پایداری عالی البته من پرو ک سی روش ست میکنم بدون آن سرعت باید پایین باشد. :thumbsup:

خوبیش هم همین است. ارتباط پایدار بدون هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده مصارف گوناگون شخصی. این عنوان از همه چی برای بنده مهمتر است یعنی پایداری . سرعت گزینه بعدی است.

ولی اگر کسی بخواد همین اکنون مودمی خریداری کند خودم این مودم را با توجه به قدیمی بودنش اصلا توصیه نمیکنم و همانند صفحات پیشین صرفا Cat6 را پیشنهاد میدهم. این دوست MR دار دیگر این مودم را خریداری کرده و بحث مشاوره قبل خرید که چی بهتر است نیست سعی ما و شما کمک به نیاز بعد از خرید ایشان است.
================================================== ==================================
بله ولی گویا ایشون و مهندسان مشاور ایشان هنوز بر نبود استانداری به نام cat6 اصرار دارند:n02: و فقط مودم میتواند یا 4G باشد یا 5G :n13:

italodance
14-01-2019, 11:18
ب
================================================== ==================================
بله ولی گویا ایشون و مهندسان مشاور ایشان هنوز بر نبود استانداری به نام cat6 اصرار دارند:n02: و فقط مودم میتواند یا 4G باشد یا 5G :n13:

بله افراد خارجی (خارج از انجمن) این اطلاعات نادرست را به ایشون داده بودند. که چیزی به اسم 4.5G وجود ندارد که جای تاسف هست.
در هر صورت کالا رو خریده است و اگر رضایت دارد پس مناسب بوده. :n26:

Ariya2009
15-01-2019, 01:50
با سلام و احترام ،

کیفیت عالی.

سرعت 12 MB هم گرفتم !

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

سلام ،

دوست عزیز منم دقیقا مدل شما رو گرفتم !

با چند تا از دوستان مشورت کردم و مخصوصا دوستانی که تو کار نصب شبکه بودند و همه گفتند از مدل Huawei B612 به هیچ عنوان راضی نیستند !

ازشون نظر خواستم ، گفتند در حال حاظر ، فقط و فقط و فقط مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را بگیرم.

الان این مدلی که گرفتم عالی داره برام کار میکنه و واقعا حرف نداره !

تشکر.

Ariya2009
15-01-2019, 01:59
سلام با تست شما و یا خوب بودن وضعیت اینترنت منطقه شما نیست که یه چرخ ساده در اینترنت بزنید مودم cat6 اصلا قابل قیاس با cat4 نیست . مثل مقایسه دو تا خودرو که موتور یکی قابلیت توربو داره ولی اون یکی نداره تا سوار نشی و اون توربو عمل نکنه زیر پای خودت متوجه سرعت و شتاب نمیشی . اون مهندسان عزیز هم که به شما اطلاعات دادن احتما پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارن . الان خودت بخوای گوشی بخری خصوصا برای استفاده اینترنت و بهره برداری از جدید ترین امکانات شبکه موبایل دنبال cat4 میری یا cat6 ؟ لطفا تعصبی با قضیه برخورد نکنید . بله مودم شما یکی از بهترین های cat4 هست و تمام و دیگه اونجا متوقف میشه و پایان پیشرفت اون مدل هست . از نظر برند هم کلیه تجهیزات ارتباطی کشور و جهان بیشترشون هواوی هست و با کیفیت ترین تجهیزات زیر ساخت برا هواوی هست و شبکه اینترنت موبایلی کشور خیلی هماهنگ و سازگار با این برند هستش .

با سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز شما که به راحتی حرف ، به قول خودتون چند تا مهندس که پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارند رو رد میکنید ، اطمینان 100 درصد به درست بودن حرف های خودتون دارید ؟!

چند تا از دوستان مهندس شبکه هم که من باهاشون مشورت کردم همگی به اتفاق از برند هوای و مخصوصا مدل Huawei B612 بشدت ناراضی بودند و می نالیدند و چندین علت برای من آوردند که یکی هنگ کردن این مدل بود !

اتفاقا شما تعصبی برخورد نکنید !

به نظر من بهتره به جای جو گیر بودن ، حداقل به نظر همدیگر احترام بگذاریم!

ضمنا این دوستان مهندس شبکه ما هم طرفدار 4.5G نبودند و حرف این دوستان ما هم مثل اون دوستان ، دوستمون ، همون 3G و 4G و 5G بود !

البته اگر شما تائید کنید که این دوستان مهندس شبکه ما پول ندادن مدرک بگیرند و یا بی سواد تشریف ندارند !

موفق باشید.

متشکرم.

saber73
15-01-2019, 02:50
با سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز شما که به راحتی حرف ، به قول خودتون چند تا مهندس که پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارند رو رد میکنید ، اطمینان 100 درصد به درست بودن حرف های خودتون دارید ؟!

چند تا از دوستان مهندس شبکه هم که من باهاشون مشورت کردم همگی به اتفاق از برند هوای و مخصوصا مدل Huawei B612 بشدت ناراضی بودند و می نالیدند و چندین علت برای من آوردند که یکی هنگ کردن این مدل بود !

ضمنا این دوستان مهندس شبکه ما هم طرفدار 4.5G نبودند و حرف این دوستان ما هم مثل اون دوستان ، دوستمون ، همون 3G و 4G و 5G بود !

البته اگر شما تائید کنید که این دوستان مهندس شبکه ما پول ندادن مدرک بگیرند و یا بی سواد تشریف ندارند !

موفق باشید.

متشکرم.

شما سوال پرسیدی منم جواب دادم راهنمایی خواستی راهنمایی صحیح دادم برگردی از اول تمام پست ها رو نگاه کنی حرف های من دلیل و مستند علمی داره و ثابت شده است . حرف اخر:
مودم شما که درباره اون نظر و مشورت خواستید یکی از بهترین مودم های ثابت از نوع cat4 هست و سخت افزار و نرم افزار خوبی داره و گران نیز میباشد و تمام. دیگه اینجا متوقف میشه و الان زمان مودم شما و حتی مودم های هواوی در اون رده بندی خصوصا با گسترش پوشش شبکه 4.5 در کل کشور و حتی روستاها نیست . اگر همین مبلغ رو صرف خرید مودم از نوع CATEGORY 6 میکردید خیلی بهتر و درست بود. اینجا هم ما از یک برند خاص و یا یک مدل خاص حمایت نمیکنیم و بحث تکنولوژی و شبکه هایی هست که مودم ها دریافت میکنن و پشتیبانی میکنن . ما اینجا دوست داریم سطح اگاهی همه بره بالا و همه با دیدی باز و روشن نسبت به انتخاب تجهیزات دریافت اینترنت ( مودم) اقدام کنن . اینم مطالعه کنید متوجه میشید علت بی احترامی من نسبت مهندسان باسواد شما چی بوده و باز اگر باعث ناراحتی شما شده ام معذرت میخواهم .

ارتباط 4.5G چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جای خالی در ادرس لینک : شهر س خ ت ا ف ز ا ر . ک ا م میباشد .

تفاوت 4g با 4.5g در چیست و نسل های مختلف شبکه تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینترنت 4.5G چیست؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LTE_Advanced_Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

List_of_mobile_phone_generations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].5G)

موفق باشید .

vbigdeli
15-01-2019, 23:59
با سلام و عرض ادب.

موفق باشید.

متشکرم.

هنگ میکنه ؟
چرا برا ماها هنگ نمیکنه ؟ کسی اگه مودمش هنگ کرده بگه اینجا
اصلا هنگ کردن مودم یعنی چی میشه توضیح بدی بعد 17 سال اینترنت داشتن بدونم.
در مورد مودم شما هم مبارکتون باشه نظری ندارم..هر وقت جفتشو یه ماه استفاده کردم نظر میدم وگرنه حرفی ندارم اینکه بی612 بهتره یا مودم شما.

ALIRK
16-01-2019, 17:31
هنگ میکنه ؟
در مورد مودم شما هم مبارکتون باشه نظری ندارم..هر وقت جفتشو یه ماه استفاده کردم نظر میدم وگرنه حرفی ندارم اینکه بی612 بهتره یا مودم شما.

شما نارحت نباش طرف جک {جوک} گفته سلام منو به مهندسینتون برسونن بگید هنگ چند بخشه اونهم در مودم b612:n02:

شما همون mr6400رو بگیر که خیلی خیلی قدرتمند هست :n09: دعوا کردن نداره اعصاب خودتو خورد میکنی

vbigdeli
16-01-2019, 18:17
البته کلمه 4.5 میشه گفت یه کلمه تبلیغاتی هست برا اینکه خیلی ها اطلاع ندارن که LTE یا 4G در واقع پلتفرم و معماری هست که سرعت تا 2000 مگابیت هم ممکنه بره به هزار و یک اما و اگر البته..
چون الان snapdragon 855 توان دریافت سرعت 2 گیگابیت در ثانیه را داره و cat 20 هستش.پس هنوزم به سرعت مکس 4G نرسیدیم و هنوز مثل 3G نشده که نهایت سرعتش اگه اشتباه نگم 57 مگابیت بشه(شایدم کمتر یادم نیست..42 بود شاید یا 21 یا همین 57)
اگه به اسم گذاری اپراتور ها جلو بریم باید بگیم چمیدونم 4.99 !!

در کل بنظرم اگه تی پی لینک بنظرشون stable هستش بخاطر اینکه رسیده به مکس سرعتش و اپراتور توانایی جوابگویی رو داره بهش..شایدم چیپ هاش و انتن هاش قدرت دریافت بالایی دارن و در سرعت های بالا جواب میگیرن

من الان هم صبح ها از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم هم vdsl دارم و خیلی باهم تفاوت ندارن..بنظرم حتی ایرانسل بهتر میاد.

Armin2019
19-01-2019, 02:40
هنگ میکنه ؟

با سلام ،

گرامی من فقط یک چیز میگم !

به قول دوستمون ، جو گیر نشید !

ضمنا احسن به شما 17 سال اینترنت داشتید !

ممنونم.

Armin2019
19-01-2019, 02:43
شما نارحت نباش طرف جک {جوک} گفته سلام منو به مهندسینتون برسونن بگید هنگ چند بخشه اونهم در مودم b612:n02:

شما همون mr6400رو بگیر که خیلی خیلی قدرتمند هست :n09: دعوا کردن نداره اعصاب خودتو خورد میکنی

با سلام ،

اقا شما هم بفهم چی میگی و چه چیزی از دهنتون در میاد و مینویسید !

به قول اون دوست عزیزمون چقدر عالی میشد به نظر هم احترام میگذاشتیم.

ممنونم.

Armin2019
19-01-2019, 02:45
البته کلمه 4.5 میشه گفت یه کلمه تبلیغاتی هست برا اینکه خیلی ها اطلاع ندارن که LTE یا 4G در واقع پلتفرم و معماری هست که سرعت تا 2000 مگابیت هم ممکنه بره به هزار و یک اما و اگر البته..
چون الان snapdragon 855 توان دریافت سرعت 2 گیگابیت در ثانیه را داره و cat 20 هستش.پس هنوزم به سرعت مکس 4G نرسیدیم و هنوز مثل 3G نشده که نهایت سرعتش اگه اشتباه نگم 57 مگابیت بشه(شایدم کمتر یادم نیست..42 بود شاید یا 21 یا همین 57)
اگه به اسم گذاری اپراتور ها جلو بریم باید بگیم چمیدونم 4.99 !!

در کل بنظرم اگه تی پی لینک بنظرشون stable هستش بخاطر اینکه رسیده به مکس سرعتش و اپراتور توانایی جوابگویی رو داره بهش..شایدم چیپ هاش و انتن هاش قدرت دریافت بالایی دارن و در سرعت های بالا جواب میگیرن

من الان هم صبح ها از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم هم vdsl دارم و خیلی باهم تفاوت ندارن..بنظرم حتی ایرانسل بهتر میاد.

با سلام و احترام و عرض ادب.

این دوستان مهندس ما هم همینو میگفتن که چیزی بنام 4.5G را قبول ندارند !

ضمنا نمیدونم این مودم من اینجور در آمده یا همه از این مدل اینجور هستند ؟

من الان دارم دقیقا سرعت 6 تا 12 مگابایت و نه مگابیت ازش میگیرم با همراه اول.

ممنونم.

italodance
19-01-2019, 12:46
با سلام ،

گرامی من فقط یک چیز میگم !

به قول دوستمون ، جو گیر نشید !

ضمنا احسن به شما 17 سال اینترنت داشتید !

ممنونم.

دوست گرامی آن فرد خاطی دستاورد اینترنت 17 ساله (:V9:) دارد. (تقریبا هم سال عضویت من هست اما من چند ماه قدیمیترم :V8:) این بیانگر عمق دانش و کهولت آن فرد مذکور که مذکر هم هست (آن یارو تو Baywatch نیست؟ :V11: ) می باشد. پس ناراحت نباش :V14: من رو که دیدی در حد توان بتون کمک کردم. :n40:

کلا جملاتم شوخی و جوک هست. :V5: قصد نفاق ندارم. :n25:
من تجربه 18 ساله از اینترنت ایران دارم. یادش بخیر اولین بار که اینترنت داشتم بلد نبودم توش برم یعنی وصل و استفاده بکنم (یکی بیاد دیال آپ را یادم بدم اخه چجوری؟ :V27: تلفن رو وصل کردم به پشت کیس:sq_2:) بردم همونجا که کامپیوتر خریدم بم یاد که دیال آپ چی هست و چطور کار میکنه.
جزو اولین انسانهای ایرانی اینترنت دار هستم ولی هیچ وقت به خاطر این موضوع احمقانه این امر را مزیت نمیدونم. :sq_13:

من از طرف آن فرد از شما معذرت خواهی میکنم. لطفا از وضعیت سرعت و کیفیت و غیره برامون عکس بگذار. :V28:

vbigdeli
19-01-2019, 14:53
جالبیه شماها اینکه خیلی از کلمات استفاده میکنید وگرنه در واقعیت...

vbigdeli
19-01-2019, 15:04
فرد خاطی...کاش اندازه یه 17 ساله شعورداشتی :n02::n02:

alex_love
27-01-2019, 14:23
سلام و روز بخیر
دوستان ما یه مودم TF-i60 H1 از این ایرانسلا داریم
محل مورد استفاده یه شهرک صنعتی هست خارج از شهر که 4جی کامل داره ولی tdl رو وقتی *20# میزنم مینویسه که ساپورت نمیکنه
ولی ما سیمکارت تی دی ال زدیم و 3 خط بهمون داد ، الان به دلایلی میخوام یه انتی بخرم که کلا خطهاش پربشه و احیانا قطعی نت هم نداشته باشیم
از انتن هایی که داخل کشور موجود هست کدوم یکی تست شده هست و خوب جواب میده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

italodance
27-01-2019, 14:50
سلام و روز بخیر
محل مورد استفاده یه شهرک صنعتی هست خارج از شهر که 4جی کامل داره ولی tdl رو وقتی *20# میزنم مینویسه که ساپورت نمیکنه
ولی ما سیمکارت تی دی ال زدیم و 3 خط بهمون داد ، الان به دلایلی میخوام یه انتی بخرم که کلا خطهاش پربشه و احیانا قطعی نت هم نداشته باشیم
ممنون میشم راهنمایی کنید

آنتن برای TD در کشور نداریم. همگی فقط FDD هستند.

nobody2000
27-01-2019, 15:15
سلام و روز بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
مشکل شما آنتن نیست مشکل اینه که در این مودم پورتهای انتن به قسمت برد FDD و همون 4G خورده و قسمت TD-LTE بدون پورت آنتن هست و هیچ آنتنی بهش وصل نمیشه .
من آدم سراغ دارم که براتون بهترین آنتن رو رو هر فرکانس و باندی طراحی و درست کنه مثلا باند TD-LTE رو فرکانس 3500 هست ولی وقتی به این مودم وصل بشه چون به قیمت TD-LTE وصل نمیشه تو آنتن دهی اینترنت ثابت فرقی نمیکنه .
بنظر من شما دنبال مودمی باشید که اینرنت ثابت Td_LTE را ساپورت کنه و بیرونی باشه که بتونید مثلا رو پشت بام رو میله نصبش کنید .

alex_love
27-01-2019, 15:30
خیلی ممنون از دوستان ! اما خوب مودمو خریدیم اخه ! :n03:
الان برای تقویت 4جی روی این مودم چه انتنی رو پیشنهاد میدید ؟
اگه بفرض بتونیم این مودم رو رد کنیم بره ، یه مودم 4 جی ارزونتر از این مودم چی خوبه که بتونیم با یه انتن هم تقویتش کنیم ؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد ، ممنون میشم راهنمایی کنید
:n12::n12:

nobody2000
27-01-2019, 15:43
اگه بفرض بتونیم این مودم رو رد کنیم بره ، یه مودم 4 جی ارزونتر از این مودم چی خوبه که بتونیم با یه انتن هم تقویتش کنیم ؟

مودم هواوی E8372 بصورت دانگل هست و تا 10 نفر بهش وایفای وصل میشند .آنتن هم میخوره .
برا خانه یا محل ثابت پیشنهاد میکنم یه TP-Link MR200 بگیرید .
بهتر دیگه میشه هواوی B525 که بهترین هست .

saber73
27-01-2019, 19:51

شما باید اول مشخص کنید از چه نوع شبکه (fdd-tdd) میخواهید استفاده کنید ! اگر دنبال tdd هستید و منطقه شما پوشش ضعیفه باید یک مودم فضای باز تهیه کنید . نه برای fdd میخواهید استفاده کنید همون مودم خودتون بهترین مودم برای این کار هست و اگر مشکل انتن هم برای fdd دارید یک انتن فضای باز برای همین مودم تهیه کنید تا انتن دهی بیشتر شود . با استفاده از فریمور 196 ایرانسل این مودم به نهایت کارایی و سرعت خود رسیده و هیچ مودمی در شبکه fdd اندازه این مودم توانایی و قدرت و سرعت ندارد .

alex_love
28-01-2019, 20:04
شما باید اول مشخص کنید از چه نوع شبکه (fdd-tdd) میخواهید استفاده کنید ! اگر دنبال tdd هستید و منطقه شما پوشش ضعیفه باید یک مودم فضای باز تهیه کنید . نه برای fdd میخواهید استفاده کنید همون مودم خودتون بهترین مودم برای این کار هست و اگر مشکل انتن هم برای fdd دارید یک انتن فضای باز برای همین مودم تهیه کنید تا انتن دهی بیشتر شود . با استفاده از فریمور 196 ایرانسل این مودم به نهایت کارایی و سرعت خود رسیده و هیچ مودمی در شبکه fdd اندازه این مودم توانایی و قدرت و سرعت ندارد .

ممنون صابر جان
حقیقتش زیاد با این اصطلاحات اشنا نیستم متاسفانه
شرکت همسایه ی کناری ما قبلا یه مهندس داشته که این موردم رو براشون ردیف کرده ، مودم دقیقا همین هست و البته دو تا انتن بیرونی هم بهش وصل کردن ، محل دور از شهر هست و 4جی کامل داره ولی وقتی رو خط ایرانسل *20# میزنی، تی دی ال رو غیرفعال نشون می ده .
این دوستان از مودم tdl استفاده می کنن و بسته هایی هم که می خرن از بسته های tdl هست ، سرعتشون هم خیلی خوب هست .
حالا من هم میخوام دقیقا همین شرایط رو داشته باشم ! من رو مودم اینها یکی از انتن ها رو خارج کردم و دو خط از انتن های مودم کم شد (قبلش فول بود) ، مودم خودمون هم دقیقا از همین مدل هست ، راهنمایی شما برای ما چیه ؟ چطور می تونیم انتن رو قوی تر کنیم و از طرفی اصلا این نتی که اینا استفاده می کنن tdl هست یا نه ؟ چطور میشه این مورد رو چک کرد ؟
آیا من با خرید بسته ی tdl می تونم از خطوط 4g روی این مودم استفاده کنم ؟
ممنون

saber73
28-01-2019, 21:51
ممنون صابر جان
حقیقتش زیاد با این اصطلاحات اشنا نیستم متاسفانه
شرکت همسایه ی کناری ما قبلا یه مهندس داشته که این موردم رو براشون ردیف کرده ، مودم دقیقا همین هست و البته دو تا انتن بیرونی هم بهش وصل کردن ، محل دور از شهر هست و 4جی کامل داره ولی وقتی رو خط ایرانسل *20# میزنی، تی دی ال رو غیرفعال نشون می ده .
این دوستان از مودم tdl استفاده می کنن و بسته هایی هم که می خرن از بسته های tdl هست ، سرعتشون هم خیلی خوب هست .
حالا من هم میخوام دقیقا همین شرایط رو داشته باشم ! من رو مودم اینها یکی از انتن ها رو خارج کردم و دو خط از انتن های مودم کم شد (قبلش فول بود) ، مودم خودمون هم دقیقا از همین مدل هست ، راهنمایی شما برای ما چیه ؟ چطور می تونیم انتن رو قوی تر کنیم و از طرفی اصلا این نتی که اینا استفاده می کنن tdl هست یا نه ؟ چطور میشه این مورد رو چک کرد ؟
آیا من با خرید بسته ی tdl می تونم از خطوط 4g روی این مودم استفاده کنم ؟
ممنون

از روی سیم کارت میشه فهمید ببین چه سیم کارتی رو مودم هست fdd یا tdd ؟ اگر در قسمت تنظیمات شبکه مودم هم قابلیت انتخاب شبکه tdd و fdd هم وجود داره میشه با تغییر دادن اونها هم فهمید که الان مودم با چه شبکه ای در حال کار هست و چه سیم کارتی روی مودم هست. در کل این مودم با دو حالت شبکه tdd و fdd سازگاره و کار میکنه ولی نه به صورت همزمان بلکه فقط برای استفاده میتوان از یک حالت با توجه به سیم کارت استفاده کرد . مثلا سیم fdd رو مودم باشه فقط از شبکه های موبایلی میشه استفاده کرد و از اینترنت ثابت یا همون tdd نمیشه استفاده کرد و باید سیم کارت رو عوض کنید و سیم کارت ذکر شده رو جایگزین کنید . آنتن ذکر شده باید به شبکه fdd تاثیر بزاره نه tdd ! چون طیف فرکانس انتن 790 تا 2690 mhz هست. اگر روی tdd هم تاثیر داره واقعا عالی هست . برای دیدن پوشش منطقه خودتون برید سایت ایرانسل و قسمت پوشش شبکه tdd راحت میتونید ببنید که در پوشش هستید یا نه .

پوشش اینترنت ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA% D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA)

================================================== ==============
سیم کارت tdd و fdd :

alireza20202003
30-01-2019, 21:37
سلام به همگی یه مودم 4G میخوام که voice هم پشتیبانی کنه. چیزی پیدا میشه ؟ این مودم B612 هواوی که هم 4G هست هم TD-LTE مکالمه رو پشتیبانی میکنه ؟ برام مهم نیست ثابت باشه یا باتری دار یا usb فقط مکالمه ساپورت کنه و 4g باشه.

saber73
30-01-2019, 22:10
سلام به همگی یه مودم 4G میخوام که voice هم پشتیبانی کنه. چیزی پیدا میشه ؟ این مودم B612 هواوی که هم 4G هست هم TD-LTE مکالمه رو پشتیبانی میکنه ؟ برام مهم نیست ثابت باشه یا باتری دار یا usb فقط مکالمه ساپورت کنه و 4g باشه.

مدل های :

b310 - b315 - b525 - b612

همگی ساپورت voice رو دارن و با وصل تلفن خانگی به مودم کار میکنند .

arminkoo
01-02-2019, 21:59
مدل های :

b310 - b315 - b525 - b612

همگی ساپورت voice رو دارن و با وصل تلفن خانگی به مودم کار میکنند .

سلام خسته نباشید
بنده برای کارگاه یه مودم میخواستم که قابلیت 4.5 داشته باشه همه سیم کارت های رایتل و ایرانسل و همراه اول ساپورت کنه و انلاک باشه و انتن گیری قویه داشته باشه و از انتن اکسترنال برای قوی تر شده انتن گیری پشتیبانی کنه .
چه مدل هایی رو معرفی میکنید
خیلی ممنون

saber73
02-02-2019, 10:12
سلام خسته نباشید
بنده برای کارگاه یه مودم میخواستم که قابلیت 4.5 داشته باشه همه سیم کارت های رایتل و ایرانسل و همراه اول ساپورت کنه و انلاک باشه و انتن گیری قویه داشته باشه و از انتن اکسترنال برای قوی تر شده انتن گیری پشتیبانی کنه .
چه مدل هایی رو معرفی میکنید
خیلی ممنون

مدل هواوی b525

NetEngineer
02-02-2019, 17:33
سلام به شما
من یه مودم LTE از برند inovia داشتم که هم سرعت خوبی داشت و تا 10 ساعت شارژ نکه می داشت و بسیار سبک بود
نمی دونم در حال حاضر قیمتش چنده ولی بنده سال گذشته 300 تومن خریدم
لینکش رو پیدا نمی کنم متاسفانه

- - - Updated - - -

سلام به شما
من یه مودم LTE از برند inovia داشتم که هم سرعت خوبی داشت و تا 10 ساعت شارژ نکه می داشت و بسیار سبک بود
نمی دونم در حال حاضر قیمتش چنده ولی بنده سال گذشته 300 تومن خریدم
لینکش رو پیدا نمی کنم متاسفانه

Novan
09-02-2019, 10:41
سلام. دوستان من قصد خرید مودم B612 رو دارم. ایرانسل میده 359 هزار تومن و شرکت IDH میده 1.089.000 تومن. میخواستم بدونم این اختلاف قیمت حدود 700 هزار تومنی فقط به خاطر آنلاک بودن هستش یا اینکه تفاوت دیگه ای هم دارن؟
ممنون

sepehr_sn
09-02-2019, 11:38
سلام دوست عزیز
بله این اختلاف صرفا به خاطر آنلاک بودن هستش

Novan
09-02-2019, 12:10
سلام دوست عزیز
بله این اختلاف صرفا به خاطر آنلاک بودن هستش

ممنونم سپهر جان
جالبه که الان تو سایت دیجی کالا هم دیدم آنلاکش رو 650 گذاشته. احتمالا شرکت IDH با روکش طلا میده ;)

ata.royalfalcon
09-02-2019, 14:36
ممنونم سپهر جان
جالبه که الان تو سایت دیجی کالا هم دیدم آنلاکش رو 650 گذاشته. احتمالا شرکت IDH با روکش طلا میده ;)

مدلی که در دیجیکالا هست احتمالاً قبلاً برای مبین نت بوده که آنلاک شده . ولی مدلی که توسط شرکت IDH فروخته میشه از اول آنلاک بوده . سیم کارت مبین نت هم اگر بندازید و آپدیت اتوماتیک غیر فعال نشده باشه آپدیت و لاک میشه .

mobile-1199
20-02-2019, 01:11
سلام
وقت بخیر

بیش تر از یک سال میشه به خاطر مشغله از قضایای نت و دانلود و ... کلا دور بودم . این مدت هم adsl داشتم از اسیاتک و ثبات خوبی داشت و کارم رو راه مینداخت که یک ماهی میشه از یه ساعتی به بعد سرعت میره رو 200 کیلوبایت با این که دانلودی ندارم اصلا ...

الان قصدم اینه که یه مودم 4.5g جیبی بگیرم (جیبی بودنش برای تست تو نقاط مختلف منزل یا از دکل های مختلف هست) .
حقیقت چون دور بودم این مدت ، ترجیح میدم دوستان راهنمایی کنن برای یه مودم خوب cat6 .

خیلی هم نمیخوام هزینه کنم صرف یک سری اپشن های اضافه ، اول از همه سرعت برام مهمه . کنترل پنل هاشون هم فکر نمیکنم خیلی با هم فرق داشته باشه ، فورس شبکه هم با lte watch انجام میدم اگر ساپورت کنه و پنل انچنان پیشرفته نیازی ندارم .

الان مدل fd m60 ایرانسل به نظر مودم بدی نمیاد . نظرتون چیه ؟ و این که با e5785 چه قدر تفاوت ـشه ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید :n16:

saber73
20-02-2019, 01:46
سلام
وقت بخیر

بیش تر از یک سال میشه به خاطر مشغله از قضایای نت و دانلود و ... کلا دور بودم . این مدت هم adsl داشتم از اسیاتک و ثبات خوبی داشت و کارم رو راه مینداخت که یک ماهی میشه از یه ساعتی به بعد سرعت میره رو 200 کیلوبایت با این که دانلودی ندارم اصلا ...

الان قصدم اینه که یه مودم 4.5g جیبی بگیرم (جیبی بودنش برای تست تو نقاط مختلف منزل یا از دکل های مختلف هست) .
حقیقت چون دور بودم این مدت ، ترجیح میدم دوستان راهنمایی کنن برای یه مودم خوب cat6 .

خیلی هم نمیخوام هزینه کنم صرف یک سری اپشن های اضافه ، اول از همه سرعت برام مهمه . کنترل پنل هاشون هم فکر نمیکنم خیلی با هم فرق داشته باشه ، فورس شبکه هم با lte watch انجام میدم اگر ساپورت کنه و پنل انچنان پیشرفته نیازی ندارم .

الان مدل fd m60 ایرانسل به نظر مودم بدی نمیاد . نظرتون چیه ؟ و این که با e5785 چه قدر تفاوت ـشه ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید :n16:

الان تو بازار ایران مودم جیبی cat6 فقط ca60 irancell و fd-m60 وجود داره و قیمت پایینی داشتن چون توسط اپراتور عرضه میشدن الانم چون کم پیدا هستن قیمتشون به شدت گران و بالا رفته . من دوتاش رو داشتم از نظر من fd-m60 عالیه و حرف نداره فقط مموری ساپورت نمیکنه و راحت با برنامه lte watch هم کار میکنه و فریمورهای کاربردی و خوبی براش ارائه شده و تقریبا تکمیل هست . باتری این مودم هم به راحتی پیدا میشه فقط کمی گرونه و این مودم زیبایی خاصی داره . اما از نظر انتن دهی ca60 بهتره ولی یک عیب اساسی داره اونم مشکل های گوناگون مثل گیر کردن تو لوگو شروع مودم و بالا نیومدن یا گیر کردن در ولکام و باز بالا نیومدن مودم و کلا مشکلاتی از این قبیل که علت هم نامرغوب بودن ای سی ناد فلش این مودم هست و در بعضی موارد حتی مودم دیگه غیر قابل استفاده میشه و کمی خطری و ریسک دار هست . البته خوشبختانه تا کنون برای من چنین مشکلی به وجود نیامده . در ضمن fd-m60 همون e5785 هستش . به غیر این دو مورد فکر کنم تو بازار دو نوع کم یاب و خاص باشه ولی به شدت گران هستش اونم :

Netgear Aircard 790s 4G LTE CAT6 Mobile hotspot

و

Huawei E5885 Mobile WiFi Pro 2 CAT6 With Lan

mobile-1199
20-02-2019, 02:09
الان تو بازار ایران مودم جیبی cat6 فقط ca60 irancell و fd-m60 وجود داره و قیمت پایینی داشتن چون توسط اپراتور عرضه میشدن الانم چون کم پیدا هستن قیمتشون به شدت گران و بالا رفته . من دوتاش رو داشتم از نظر من fd-m60 عالیه و حرف نداره فقط مموری ساپورت نمیکنه و راحت با برنامه lte watch هم کار میکنه و فریمورهای کاربردی و خوبی براش ارائه شده و تقریبا تکمیل هست . باتری این مودم هم به راحتی پیدا میشه فقط کمی گرونه و این مودم زیبایی خاصی داره . اما از نظر انتن دهی ca60 بهتره ولی یک عیب اساسی داره اونم مشکل های گوناگون مثل گیر کردن تو لوگو شروع مودم و بالا نیومدن یا گیر کردن در ولکام و باز بالا نیومدن مودم و کلا مشکلاتی از این قبیل که علت هم نامرغوب بودن ای سی ناد فلش این مودم هست و در بعضی موارد حتی مودم دیگه غیر قابل استفاده میشه و کمی خطری و ریسک دار هست . البته خوشبختانه تا کنون برای من چنین مشکلی به وجود نیامده . در ضمن fd-m60 همون e5785 هستش . به غیر این دو مورد فکر کنم تو بازار دو نوع کم یاب و خاص باشه ولی به شدت گران هستش اونم :

Netgear Aircard 790s 4G LTE CAT6 Mobile hotspot

و

Huawei E5885 Mobile WiFi Pro 2 CAT6 With Lan

اقا تشکر بسیار بابت توضیحات کامل :n12:
اتفاقا الان داشتم پست هاتون رو تو تاپیک های کناری میدیدم . تقریبا مطمئن شدم تو این اوضاع بهترین انتخاب ممکن همین m60 هست . تونستم انشالله یه انتن هم براش میگیرم و تست ـش رو هم قرار میدم تو فروم . (هرچند به اندازه کافی شما و عزیزان دیگه تست قرار دادید D: )

فقط یه مورد ، الان خیلی از پست های اخیر راجع به انلاک این مودم هست . خواستم ببینم چه مزایایی داره انلاک شدش ؟ تا حدودی میدونم مواردی مثل انتخاب باند تو خود پنل فعال میشه و یه سری امکانات دیگه (تو این یه ساعتی که داشتم نگاه میکردم تاپیکا رو ، متوجه شدم یه سری مشکل هم برای یه سری دوستان به وجود میاد مثل تجمیع نشدن )

بازم تشکر :n16:

این مودم به صورت پیش فرض برای اپراتور ایرانسل لاک شده و فقط با ایرانسل کار میکنه و شما با انلاک اون میتونید از دیگر سیم کارتهای اپراتورها هم روش استفاده کنید . با همون فریمور انلاک و webui خود ایرانسل به راحتی و به درستی و با نهایت سرعت این مودم تجمیع رو انجام میده و فقط کافیه این قابلیت برای اپراتورها فعال و قابل بهره برداری باشه من خودم با ایرانسل و همراه اول راحت فور جی پلاس رو تجربه کردم .

عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی های دقیق ـتون :n16:

saber73
20-02-2019, 02:26
اقا تشکر بسیار بابت توضیحات کامل :n12:
اتفاقا الان داشتم پست هاتون رو تو تاپیک های کناری میدیدم . تقریبا مطمئن شدم تو این اوضاع بهترین انتخاب ممکن همین m60 هست . تونستم انشالله یه انتن هم براش میگیرم و تست ـش رو هم قرار میدم تو فروم . (هرچند به اندازه کافی شما و عزیزان دیگه تست قرار دادید D: )

فقط یه مورد ، الان خیلی از پست های اخیر راجع به انلاک این مودم هست . خواستم ببینم چه مزایایی داره انلاک شدش ؟ تا حدودی میدونم مواردی مثل انتخاب باند تو خود پنل فعال میشه و یه سری امکانات دیگه (تو این یه ساعتی که داشتم نگاه میکردم تاپیکا رو ، متوجه شدم یه سری مشکل هم برای یه سری دوستان به وجود میاد مثل تجمیع نشدن )

بازم تشکر :n16:

این مودم به صورت پیش فرض برای اپراتور ایرانسل لاک شده و فقط با ایرانسل کار میکنه و شما با انلاک اون میتونید از دیگر سیم کارتهای اپراتورها هم روش استفاده کنید . با همون فریمور انلاک و webui خود ایرانسل به راحتی و به درستی و با نهایت سرعت این مودم تجمیع رو انجام میده و فقط کافیه این قابلیت برای اپراتورها فعال و قابل بهره برداری باشه من خودم با ایرانسل و همراه اول راحت فور جی پلاس رو تجربه کردم .

mobile-1199
21-02-2019, 20:15

با راهنمایی های اقا صابر ، یک عدد مودم fd m60 انلاک خریداری شد .
تشکر فراوان از ایشون :n12:

allric
22-02-2019, 11:23
سلام میخواستم بدونم میشه روی مودم هایی که مختص همراه اوله و لاکه سیم کارت رایتل انداخت و رومینگ کرد ممنون میشم جواب بدید

saber73
22-02-2019, 22:39
سلام میخواستم بدونم میشه روی مودم هایی که مختص همراه اوله و لاکه سیم کارت رایتل انداخت و رومینگ کرد ممنون میشم جواب بدید

خیر نمیشه و شناسایی نمیکنه .

ak313
26-02-2019, 23:43
دوستان کسی مودم 3372 خواست پی وی پیام بده..چند تا دارم

JKorn3t
05-03-2019, 00:34
سلام

این ZTE MF823 مدل مودم سمکارت خور USB را لازم دارم که در ایرا ن موجود نیست اگر از خارج از ایران وارد کنم میشه داخل ایران از آن استفاده کرد؟

JKorn3t
05-03-2019, 00:35
سلام

این ZTE MF823 مدل مودم سمکارت خور USB را لازم دارم که در ایرا ن موجود نیست اگر از خارج از ایران وارد کنم میشه داخل ایران از آن استفاده کرد؟

J@viD
05-03-2019, 13:59
دوستان در حال حاضر بهترین مودم های همراه بازار چه مدل هایی هست؟
بودجه حدود 1 میلیون

saber73
08-03-2019, 12:54
دوستان در حال حاضر بهترین مودم های همراه بازار چه مدل هایی هست؟
بودجه حدود 1 میلیون

تو ایران فقط هواوی بخرید چون سازگاری عالی با شبکه ایران داره برا مودم همراه cat6 من e5785 یا همون fd-m60 ایرانسل رو پیشنهاد میکنم .

DVB98
09-03-2019, 14:50
سلام

من می خوام یک مودم رومیزی 4G تهیه بکنم به دوتا مودم رسیدم

Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 Wireless Modem
و

Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 WiFi Modem

البته این مدل هم خیلی دوستان تعریف می کنند ولی بودجم توانش رو ندارد

Huawei B525 4G LTE Cat6 Wireless 4G Modem Router

دوستان از 2 مدل بالا کدومش رو پیشنهاد می دن

فقط می خواهم همه سیم کارت ها رو بخونه و مشکل نرم افزاری نداشته باشه

باتشکر

saber73
09-03-2019, 20:06
سلام

من می خوام یک مودم رومیزی 4G تهیه بکنم به دوتا مودم رسیدم

Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 Wireless Modem
و

Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 WiFi Modem

البته این مدل هم خیلی دوستان تعریف می کنند ولی بودجم توانش رو ندارد

Huawei B525 4G LTE Cat6 Wireless 4G Modem Router

دوستان از 2 مدل بالا کدومش رو پیشنهاد می دن

فقط می خواهم همه سیم کارت ها رو بخونه و مشکل نرم افزاری نداشته باشه

باتشکر

اگه کاری با TDD ندارید و میتونید برای این شبکه مودم جدا تهیه کنید من همون 5186 رو پیشنهاد میکنم قیمت دور بر یک میلیون تومان هست .

DVB98
09-03-2019, 23:29
اگه کاری با TDD ندارید و میتونید برای این شبکه مودم جدا تهیه کنید من همون 5186 رو پیشنهاد میکنم قیمت دور بر یک میلیون تومان هست .

سلام

ممنون از پاسختون

این موضوع این دوتا پارامتر پس چی هستش

CA – Carrier aggregation

MIMO – multiple-input and multiple-output multiplies

به نظر می رسه Huawei B612s-25 مودم کاملتری هستش

saber73
10-03-2019, 00:24
سلام

ممنون از پاسختون

این موضوع این دوتا پارامتر پس چی هستش

CA – Carrier aggregation

MIMO – multiple-input and multiple-output multiplies

نسبته به کدوم مودم ؟ شما باید B612 رو با 5186 مقایسه میکردید نه مودم های دیگه . مگر انتخاب شما قرار نیست بین این دو باشد ؟ در ضمن میبینید CA هم نداره B612 و سر این موضوع تا به امروز بحث ادامه داره . به نظر من 5186 کامل تر و بهتر هست .

saber73
10-03-2019, 17:45
دوستان مودم e3372 رو همراه اول الان داخل فروشگاه خودش به کمترین قیمت بازار برای فروش گذاشته خواستید تهیه کنید . یک فرصت عالی برای تهیه این مودم . از نظر انلاک هم مشکلی نیست راهنمایی ها و فایل های مورد نیاز در انجمن هست .

namo_57
11-03-2019, 16:18

نسبته به کدوم مودم ؟ شما باید B612 رو با 5186 مقایسه میکردید نه مودم های دیگه . مگر انتخاب شما قرار نیست بین این دو باشد ؟ در ضمن میبینید CA هم نداره B612 و سر این موضوع تا به امروز بحث ادامه داره . به نظر من 5186 کامل تر و بهتر هست .

سلام در مورد caمیشه توضیخ بدید ممنون ازشما

saber73
11-03-2019, 16:45
سلام در مورد caمیشه توضیخ بدید ممنون ازشما

namo_57
11-03-2019, 23:51
صابر داش گزینه داخل عکس به چ دردی میخوره ممنون

MMDFullHD
12-03-2019, 00:39

پهنای باند فرکانسی
وایفای شما هست 40 بهتر است

saber73
12-03-2019, 01:31

این برا کدوم مودم و چه فریموری هست .

namo_57
12-03-2019, 11:09
این برا کدوم مودم و چه فریموری هست .

Device name:
E5573s-320 ....

Software version:
21.180.17.00.00

mgh1208
13-04-2019, 18:36
سلام دوستان ممکنه کسانی که مودم 4G هوآوی مدل B525 یا b612 آنلاک شده دارن یه تست سرعت از speed test قرار بدن ممنون میشم لطفا مدل هم قبلش بگید باتشکر

morteza_mombeini
06-05-2019, 22:27
این دانگل های usb توشون گزینه ی رومینگ هم داره ؟ مثلا من بخام سیم کارت رایتل بزارم توش و رومینگش کنم روی همراه اول میشه ؟ همچین گزینه ای داره ؟

saber73
07-05-2019, 01:09
این دانگل های usb توشون گزینه ی رومینگ هم داره ؟ مثلا من بخام سیم کارت رایتل بزارم توش و رومینگش کنم روی همراه اول میشه ؟ همچین گزینه ای داره ؟

در بیشترشون از پیش فعال هست نباشه هم یک تیک داره داخل تنظیمات شبکه اونو میزنید تمام .

B3NYAMIN
07-05-2019, 21:45
دوستان مودم انلاک شده ca60 ایرانسل خوبه بخرم!؟کسی راضی بوده ازش!؟

saber73
07-05-2019, 22:33

اصلا پیشنهاد نمیشه چه انلاک و چه بی انلاک گول تبلیغات رو هم نخوردید . یه مودم معمولی 4g هست و خبری از پلاس نیست .

nokia200
08-05-2019, 04:18

به نظر من بهترین مودم همراه است من به شخصه تستی هایی که کردم از مدل fdm60 خیلی سرتره در کل 4.5G واقعی و صد در صد پلاس است.

B3NYAMIN
08-05-2019, 08:04
آخر کدومش:n29:

MH.Mousavi
08-05-2019, 08:33
به نظر منم سرویس دهی ca60 از مودم fd-m60 بهتره ولی ca60 سریع خراب میشه ولی fd-m60 به این راحتیا مشکل براش پیش نمیاد

nokia200
08-05-2019, 09:45
به نظر منم سرویس دهی ca60 از مودم fd-m60 بهتره ولی ca60 سریع خراب میشه ولی fd-m60 به این راحتیا مشکل براش پیش نمیاد

آنلاک شده تو ورژن نهایی اصلا صحبت خراب نداریم اینو حمید آقا هم گفته دلیل خراب شدنش به دلیل ضعف تو ارائه نرم افزار توسط ایرانسل بود الان بعد انلاک ورژن اصلی روشون میریزن خدای مودم میشه.

saber73
08-05-2019, 13:50
به نظر من بهترین مودم همراه است من به شخصه تستی هایی که کردم از مدل fdm60 خیلی سرتره در کل 4.5G واقعی و صد در صد پلاس است.

آنلاک شده تو ورژن نهایی اصلا صحبت خراب نداریم اینو حمید آقا هم گفته دلیل خراب شدنش به دلیل ضعف تو ارائه نرم افزار توسط ایرانسل بود الان بعد انلاک ورژن اصلی روشون میریزن خدای مودم میشه.

با همون ورژن اخری و اصلی کارخانه سازنده هم مشکل پیش بیاد میاد چون ربطی به فریمور نداره بلکه ایسی ناد فلش مودم مورد داره و نامرغوب هست . با همون ورژن اخری و اورجینال هم هیچ وقت سرعت تجمیع این مودم از 7 مگ بالا نمیره درحالی که fd-m60 در تجمیع تا 15 مگ راحت در شرایط برابر میتونه سرعت دریافت کنه چندین بار توضیح دادم و تست هم زدم داخل فروم گذاشتم . اصلا با شبکه تجمیع یا همون 4.5 ایران سازگار نیست فقط علامت ظاهر میشه و دیگه هیچ . داغ کردن زیاد موقع دانلود حداکثر 80 درجه مودم گرم و خطر ناک میشهو باتری بد جایی روی چیپ ها جا گذاشته شده. باتری ضعیف و کم پیدا در بازار و قیمت باتری اصل نو 250000 هزار تومان . اوراقی 135 و به درد نمیخوره . زمان شارژ بالا . خاموش نشدن صفحه نمایش در شارژ . پهنای باند کم . در مقایسه با یک مودم 5577s-932 یا 5577cs-321 دقیقا برابر و یه یک اندازه سرعت داره و انتن دهی هم در یک اندازه هست ولی پهنای باند کمتری نسبت به این دو مودم داره . به نظر من که دو سال با این مودم ور رفتم اخرش هم دادم اقا حمید انلاک کرد و ورژن اخری و اورجینال رو زد . اصلا این مودم حرفی در برابر مودم fd-m60 نداره . و به هیچ وجه ممکن سرعت اون رو نمیتونه بده . تست باید در شرایط یکسان باشه نه اینکه فلانی فلان جا اینقدر با این مودم گرفته خود اقا حمید هم بپرسید نظرشون نظر من هست و خود ایشون هم بیشتر از 2 مگ نتونستن با این مودم دریافت کنن و یه چیز جالب تر که با اقا حمید هم در این مورد صحبت میکردیم به جای اینکه علامت + میاد و مودم شتاب و سرعت بگیره همون جا درجا میزنه و برا هر دومون ثابت شده است . باز هم نظر اخر نظر خریدار هست و میخواد بخره من اصلا پیشنهاد نمیکنم . هواوی یک چیز دیگه است .

saber73
08-05-2019, 13:55
وقتی یک کاربر میاد و یه تست 12 مگ از این مودم با فیلم میزاره و همون شخصی هست که قرار بود انلاک این مودم رو عمومی کنه که نکرد و کاملا تو تستش معلومله کاسه ای زیر نیم کاسه است و اقا حمید هم فیلم رو مشاهده کردن و نظر منو دادن . شما چرا باور میکنید ؟ برای من سواله ؟ ایشون تعداد دارن و میخوان بفروشن و باید تبلیغ کنن شما چرا ؟

saber73
08-05-2019, 13:59

شما یک fd-m60 یا همون نسخه اورجینال و جهانی این مودم e5785 رو بخر خودت باهاش کار کن میبینی چی هست تو بازار ایران الان بعد مودم های netgear در رده cat6 این مودم بهترین مودم هست . شما بخر خوشت نیومد من همین جا ازت میخرم با همون قیمت خریداری شده . قول شرف بهت میدم منم همه داخل فروم میشناسن .

saber73
08-05-2019, 14:02

شما کل مطلب رو یا نخوندی یا اشتباه خوندی مشکل مشکل ای سی ناد فلش نامرغوب هست نه مشکل فریمور . خود اقا حمید هم وقتی badblock رو این مودم می افته درست میکنه البته اگه بشه رو همون فریمور ایرانسل نه فقط با عوض کردن فریمور .

saber73
08-05-2019, 14:03
در مورد مشکلات مودم CA60 هم باید بگم که مشکلاتش بیشتر ناشی از Nand flash بی کیفیتی هست که توش به کار رفته برای همین این نکته رو باید قبل از اینکه تعمیر بکنید بگم که ممکنه بعد ار تعمیر هم مجددا بعد از مدتی مشکل پیدا کنه البته یه سری موارد مثل اینکه مودم رو کمتر خاموش روشن کنید و ار شارژر خودش یا شارژر با توان حداکثر یک میلی امپر استفاده کنید مشکل کمتر پیش میاد یا ممکنه اصلا پیش نیاد

نکته بعدی که باید خدمتتون بگم وقتی مشکل برای مودمتون پیش میاد در واقع بخشی از Nand فلش دچار badblock شده و موقعیت و حجم این بد بلاک ها در تعمیر موثره اگر حجم و جای مناسبی نباشه ممکنه قابل تعمیر نباشه در صورتی که به این شکل باشه من فقط هزینه وقتی رو که گذاشتم میگرم که 20 هزار تومن هست

لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nokia200
10-05-2019, 07:50
در مورد مشکلات مودم CA60 هم باید بگم که مشکلاتش بیشتر ناشی از Nand flash بی کیفیتی هست که توش به کار رفته برای همین این نکته رو باید قبل از اینکه تعمیر بکنید بگم که ممکنه بعد ار تعمیر هم مجددا بعد از مدتی مشکل پیدا کنه البته یه سری موارد مثل اینکه مودم رو کمتر خاموش روشن کنید و ار شارژر خودش یا شارژر با توان حداکثر یک میلی امپر استفاده کنید مشکل کمتر پیش میاد یا ممکنه اصلا پیش نیاد

نکته بعدی که باید خدمتتون بگم وقتی مشکل برای مودمتون پیش میاد در واقع بخشی از Nand فلش دچار badblock شده و موقعیت و حجم این بد بلاک ها در تعمیر موثره اگر حجم و جای مناسبی نباشه ممکنه قابل تعمیر نباشه در صورتی که به این شکل باشه من فقط هزینه وقتی رو که گذاشتم میگرم که 20 هزار تومن هست

لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینید جناب صابر عزیز با این لینک دادنات فکر نکن زیاد باهوش هستی و میتونی در همه موارد نظر بدید و نظر شما حتما درسته چون پسر خوبی هستی من نخواستم باهات بحث کنم فقط بدون قرار نیست چون شما در یک مودمی نتیجه نگرفتی به هر دلیلی (نداشتن اطلاعات کافی و نبود نت در منطقه و ...)بگی فلان مودم بده فلان مودم خوبه یا بده یه نگاه به مشکلات که مودمها دارن و جناب آقای حمید درست میکنه همشون ایرادات مشابح دارن پس هر مودمی امکان خرابی چه نرم افزاری و چه سخت افزاری دارن حال مودمی که دست شما بوده و چون بلد نبودی انلاک کنی و درست کنی متحمل هزینه شدی بیای از همون مودم بد بگی و مردم رو فریب بدی که بیان از شما مودم بخرن به هر حال این ایرادات مودمی که در زیر قرار دادم نوشته های خود اقای حمید است با هزینه و هر مودمی دچار مشکلاتی میشه و این مشکلات مختص ca60 نیست( اینهم یک مدرک معتبر) پس خواهشن استاد بازی در نیارید .قربون شما.

----------------------
آنلاک نسخه بروز شده 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
ریست بعد از ولکام 70
عدم شناسایی Wifi 80

CA60
------------
آنلاک 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 50
ریست بعد از ولکام 50
روشن نشدن 80

Lh96
------------
آنلاک 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
ریست بعد از ولکام 70
گیر کردن در Upgrade 90% 80
عدم شناسایی Wifi 80

ZTE MF910
------------
آنلاک 40
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
خاموش شدن بعد از ولکام 50
حل مشکل عدم وصل شدن به 4G 50
عدم وصل شدن دیتا 50

saber73
10-05-2019, 17:46
ببینید جناب صابر عزیز با این لینک دادنات فکر نکن زیاد باهوش هستی و میتونی در همه موارد نظر بدید و نظر شما حتما درسته چون پسر خوبی هستی من نخواستم باهات بحث کنم فقط بدون قرار نیست چون شما در یک مودمی نتیجه نگرفتی به هر دلیلی (نداشتن اطلاعات کافی و نبود نت در منطقه و ...)بگی فلان مودم بده فلان مودم خوبه یا بده یه نگاه به مشکلات که مودمها دارن و جناب آقای حمید درست میکنه همشون ایرادات مشابح دارن پس هر مودمی امکان خرابی چه نرم افزاری و چه سخت افزاری دارن حال مودمی که دست شما بوده و چون بلد نبودی انلاک کنی و درست کنی متحمل هزینه شدی بیای از همون مودم بد بگی و مردم رو فریب بدی که بیان از شما مودم بخرن به هر حال این ایرادات مودمی که در زیر قرار دادم نوشته های خود اقای حمید است با هزینه و هر مودمی دچار مشکلاتی میشه و این مشکلات مختص ca60 نیست( اینهم یک مدرک معتبر) پس خواهشن استاد بازی در نیارید .قربون شما.

----------------------
آنلاک نسخه بروز شده 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
ریست بعد از ولکام 70
عدم شناسایی Wifi 80

CA60
------------
آنلاک 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 50
ریست بعد از ولکام 50
روشن نشدن 80

Lh96
------------
آنلاک 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
ریست بعد از ولکام 70
گیر کردن در Upgrade 90% 80
عدم شناسایی Wifi 80

ZTE MF910
------------
آنلاک 40
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
خاموش شدن بعد از ولکام 50
حل مشکل عدم وصل شدن به 4G 50
عدم وصل شدن دیتا 50

شما الان خودت ببین چی نوشتی . اصلا اقا حمید بیاد اینجا ببینه شما چی نوشتی ؟ معلومه شما اصلا چه منظوری داری من دلیل اوردم و توضیح دادم و راهنمایی کردم شما داری حاشیه و چیزهای دیگه و اتهام به من وارد میکنی از شما انتظار نداشتم واقعا اینه دست مزد کمک های من داخل فروم و راهنمایی هست ؟ حداقل شما که خیلی وقته اینجا هستی نباید این حرفها رو میزدی . من نه مودم دارم برا فروش خصوصا fd-m60 اونم سه ماه پیش یکی بود فروختم مدرک هم میخوای بدم . من با حمید این حرفها رو هم ندارم و دوستی حمید و من خیلی بیشتر از این حرفها هست و ایشون استاد من هستن . اولین نفر برا ثابت کردن حسن نیت و کنجکاوی در مورد اینکه ایا با انلاک و تغییر ورژن این مودم افزایش سرعت و تجمیع واقعی خواهد داشت مودم رو خودم فرستادم برا حمید به غیر اون هم هیچ مودمی ندارم . خود اقا حمید با من در مورد این مودم هم نظر هستن میتونی بپرسی جایه دوری نیست . من اینجا از روی نظر و تجربه خودم و حمید دارم بچه ها رو راهنمایی میکنم نه بیشتر . شما با این حرفها اگر امروز رو روزه باشی اصلا کار خوبی نکردی و این حرفها برای من نوشتی من حلال نمیکنم شما رو سپردم به خدا . هر کسی به حرفهای من شک داره این شما و این اقا حمید .
بازم توصیه میکنم مطالب اقا حمید رو درست بخونید در مورد خرابی این مودم . ولی در مورد fd-m60 تا پشتش رو باز نکنی و دستکاری نکنی اصلا مشکلی براش به وجود نمیاد مثل ca60 حتی الان اقا حمید مودم lh96 رو هم انلاک کردن و من با صحبتی که با ایشون داشتم نظر مثبتی در مورد این مودم هم نداشتن . فقط lh92 رو تایید کردن .

nokia200
10-05-2019, 17:55
شما الان خودت ببین چی نوشتی . اصلا اقا حمید بیاد اینجا ببینه شما چی نوشتی ؟ معلومه شما اصلا چه منظوری داری من دلیل اوردم و توضیح دادم و راهنمایی کردم شما داری حاشیه و چیزهای دیگه و اتهام به من وارد میکنی از شما انتظار نداشتم واقعا اینه دست مزد کمک های من داخل فروم و راهنمایی هست ؟ حداقل شما که خیلی وقته اینجا هستی نباید این حرفها رو میزدی . من نه مودم دارم برا فروش خصوصا fd-m60 اونم سه ماه پیش یکی بود فروختم مدرک هم میخوای بدم . من با حمید این حرفها رو هم ندارم و دوستی حمید و من خیلی بیشتر از این حرفها هست و ایشون استاد من هستن . اولین نفر برا ثابت کردن حسن نیت و کنجکاوی در مورد اینکه ایا با انلاک و تغییر ورژن این مودم افزایش سرعت و تجمیع واقعی خواهد داشت مودم رو خودم فرستادم برا حمید به غیر اون هم هیچ مودمی ندارم . خود اقا حمید با من در مورد این مودم هم نظر هستن میتونی بپرسی جایه دوری نیست . من اینجا از روی نظر و تجربه خودم و حمید دارم بچه ها رو راهنمایی میکنم نه بیشتر . شما با این حرفها اگر امروز رو روزه باشی اصلا کار خوبی نکردی و این حرفها برای من نوشتی من حلال نمیکنم شما رو سپردم به خدا . هر کسی به حرفهای من شک داره این شما و این اقا حمید .
بازم توصیه میکنم مطالب اقا حمید رو درست بخونید در مورد خرابی این مودم . ولی در مورد fd-m60 تا پشتش رو باز نکنی و دستکاری نکنی اصلا مشکلی براش به وجود نمیاد مثل ca60 حتی الان اقا حمید مودم lh96 رو هم انلاک کردن و من با صحبتی که با ایشون داشتم نظر مثبتی در مورد این مودم هم نداشتن . فقط lh92 رو تایید کردن .

کلا منظور من این بود که هر مشکلی برای هر مودمی میتونه اتفاق بیوفته و مختص مودم ca60 نیست اون چیزی های که فرستادم نوشته های خود آقا حمید است که نشان میده اکثر مودمها با ایرادهای مشابح هستن حال آقا حمید حداکثر 2 مگ سرعت دانلود داشتن و شما سرعتت 5 بوده تو این میون 3 مگ اختلاف است پس امکان داره در جای دیگه تا 20 هم بره قرار نیست شما نتونستی بیشتر از 5 دانلود کنی نشان از نبود تجمیع و ... باشه در کل بنده جسارتی نکردم چون خود شما تست دیگران رو نوعی حیله گری میدانید برا فروشش این کار شما هم کار درستی نیست .

saber73
10-05-2019, 18:10
کلا منظور من این بود که هر مشکلی برای هر مودمی میتونه اتفاق بیوفته و مختص مودم ca60 نیست اون چیزی های که فرستادم نوشته های خود آقا حمید است که نشان میده اکثر مودمها با ایرادهای مشابح هستن حال آقا حمید حداکثر 2 مگ سرعت دانلود داشتن و شما سرعتت 5 بوده تو این میون 3 مگ اختلاف است پس امکان داره در جای دیگه تا 20 هم بره قرار نیست شما نتونستی بیشتر از 5 دانلود کنی نشان از نبود تجمیع و ... باشه در کل بنده جسارتی نکردم چون خود شما تست دیگران رو نوعی حیله گری میدانید برا فروشش این کار شما هم کار درستی نیست .

اون تست شما نیست اون تست یک نفر هست همه داخل روم میشناسن و واقعا حیله گری میکنه و میخوای الان در این مورد با حمید صحبت کردم اسکرین شات پاسخ های حمید رو بدم تا متوجه بشی حیله گری هست یا نه ؟ ایشون با مودم با همه مودم ها سرعت بالای 10 مگ دارن و کانال فروش دارن و از این راه بله حیله گری برا فروش میکنن نه من که کانال و فروشگاه ندارم . خواستی پاسخ های حمید رو ببینی برات بفرستم تا خودت متوجه بشی . در ضمن بحث ما مودم ca60 بود و راهنمایی برا خرید که من با یک مودم فقط مقایسه و توصیه خرید دادم نه کمتر و نه بیشتر . باز هم حالا هر جوری خواستید قضاوت کنید . در ضمن اکثر مودم ها خود به خود این مشکل ها رو ندارن مثل ca60 و lh96 همانگونه که شاهد هستیم از این مودم ها به صورت نو اکبند و یا 10 روز کارکرده و دچار خاموشی یا روی ولکام مونده الان تو بازار پره و فقط این گونه مودم ها هستن چنین مشکلی زود براشون پیش میاد . خود همون شخص حیله گر تعداد زیادی در حد صفر داشت که رو این حالت بودن و نصف راه رو رفته بود ولی کامل بلد نبود درست کنه چند تا هم فرستاد پیش حمید درست کرد میتونی بپرسی . بعد الباقی راه رو از روی اونهایی که حمید درست کرده بود رفت و الان داره قیمت خون خودش رو این مودم ها قیمت فروش میزاره و تستهای 20 مگی به صورت فیلم هم میده و در اون مورد هم حمید گفت بیا منم تست 20 مگی برات بدم و کاسه ای زیر نیم کاسه هست . من شما رو توصیه میکنم حتما با حمید یه کم گفتگو داشته باشید .

nokia200
10-05-2019, 18:27
اون تست شما نیست اون تست یک نفر هست همه داخل روم میشناسن و واقعا حیله گری میکنه و میخوای الان در این مورد با حمید صحبت کردم اسکرین شات پاسخ های حمید رو بدم تا متوجه بشی حیله گری هست یا نه ؟ ایشون با مودم با همه مودم ها سرعت بالای 10 مگ دارن و کانال فروش دارن و از این راه بله حیله گری برا فروش میکنن نه من که کانال و فروشگاه ندارم . خواستی پاسخ های حمید رو ببینی برات بفرستم تا خودت متوجه بشی . در ضمن بحث ما مودم ca60 بود و راهنمایی برا خرید که من با یک مودم فقط مقایسه و توصیه خرید دادم نه کمتر و نه بیشتر . باز هم حالا هر جوری خواستید قضاوت کنید . در ضمن اکثر مودم ها خود به خود این مشکل ها رو ندارن مثل ca60 و lh96 همانگونه که شاهد هستیم از این مودم ها به صورت نو اکبند و یا 10 روز کارکرده و دچار خاموشی یا روی ولکام مونده الان تو بازار پره و فقط این گونه مودم ها هستن چنین مشکلی زود براشون پیش میاد . خود همون شخص حیله گر تعداد زیادی در حد صفر داشت که رو این حالت بودن و نصف راه رو رفته بود ولی کامل بلد نبود درست کنه چند تا هم فرستاد پیش حمید درست کرد میتونی بپرسی . بعد الباقی راه رو از روی اونهایی که حمید درست کرده بود رفت و الان داره قیمت خون خودش رو این مودم ها قیمت فروش میزاره و تستهای 20 مگی به صورت فیلم هم میده و در اون مورد هم حمید گفت بیا منم تست 20 مگی برات بدم و کاسه ای زیر نیم کاسه هست . من شما رو توصیه میکنم حتما با حمید یه کم گفتگو داشته باشید .

من نه با حمید کار دارم و نه با اون طرفی که شما میگید و نه حرف شما رو شاید شما برای تبلیغ خودتون دارید یکی رو خراب میکنید که سود بزنید به جیبتون !!!! من کلا حرفم با شما بود که من شخصا خودم تست سرعت ca60 خیلی بیشتر از fdm60 بود حال برای شما برعکس من بوده این نشون دهنده این نیست شما هر چی تست کردی اون است من این مودم رو اولین روزی که سایت ایرانسل برا فروش گذاشت خریدم خداییش تا حالا هیچ مشکلی به وجود نیومده حتی من fdm60 رو به خاطر تعریفش خریدم ولی برای من ca60 بهتر بوده حال برای شما fdm60 بهتر بوده کسی منکرش نیست شما متاسفانه کلا دوست داری حاشیه بری و یکی رو تعریف چون بهت یک 10 هزار تومنی تخفیف داده و یکی رو بد نام کنی چون بهت آموزش نداده که در اینجا اصلا بحثش نیست .

nokia200
10-05-2019, 18:31
به عنوان مثلا فریمور نهایی شما (بنفش ) کلا با تمامی فریمورهات فرق داشت چون واقعا میتونم بگم سرعتش دو برابر شده قبل اون هی میگفتی فرقی نداره و ... بلخره نمیدونیم چه کار کردی که با یک فریمور سرعت تقریبا دو برابر شده پس امکان هر چیزی ممکن تو فریمورها تو برنامه نویسی و ... باشه ..

saber73
10-05-2019, 18:34
من نه با حمید کار دارم و نه با اون طرفی که شما میگید و نه حرف شما رو شاید شما برای تبلیغ خودتون دارید یکی رو خراب میکنید که سود بزنید به جیبتون !!!! من کلا حرفم با شما بود که من شخصا خودم تست سرعت ca60 خیلی بیشتر از fdm60 بود حال برای شما برعکس من بوده این نشون دهنده این نیست شما هر چی تست کردی اون است من این مودم رو اولین روزی که سایت ایرانسل برا فروش گذاشت خریدم خداییش تا حالا هیچ مشکلی به وجود نیومده حتی من fdm60 رو به خاطر تعریفش خریدم ولی برای من ca60 بهتر بوده حال برای شما fdm60 بهتر بوده کسی منکرش نیست شما متاسفانه کلا دوست داری حاشیه بری و یکی رو تعریف چون بهت یک 10 هزار تومنی تخفیف داده و یکی رو بد نام کنی چون بهت آموزش نداده که در اینجا اصلا بحثش نیست .

یک جمله میگم فقط با حمید صحبت کن . هیچ کسی هم به من 10 تومن تخفیف نداده و فیش واریزی من به حمید رو اینجا میزارم ببینم دیگه چی داری ؟ الانم اقا حمید رو دو پست بالا تعریف و حمایت کردی الانم 10 تومن به من تخفیف داده و من دوست دارم از کسی یعنی اقا حمید تعرف کنم و داری ایشون رو هم مثل من زیر سوال میبری و توهین میکنی . با این اوصاف شما برو نزدیکه به اذان و روزه خودتو با حرفهای نیکی که زدی باز کن . خدا هم قبول میکنه . حتما .

saber73
10-05-2019, 18:51
به عنوان مثلا فریمور نهایی شما (بنفش ) کلا با تمامی فریمورهات فرق داشت چون واقعا میتونم بگم سرعتش دو برابر شده قبل اون هی میگفتی فرقی نداره و ... بلخره نمیدونیم چه کار کردی که با یک فریمور سرعت تقریبا دو برابر شده پس امکان هر چیزی ممکن تو فریمورها تو برنامه نویسی و ... باشه ..

اخرین فریمور مودم ca60 رو حمید جان رو مودم من زدن با کلی امکانات و پایداری عالی رو مودم خود ایشون هم نصب بود هر مدلی تست کردیم به جای شتاب و افزایش سرعت درجا زد . من نمیدونم چطوری برا شما ثابت کنم شما هر دو تا مودم رو داری پیدا کن و بزار پیش هم باهم درجا و همزمان رو یه شبکه و سیم کارت تست بگیر هر دو هم علامت پلاس ظاهر بشه اونوقت میبینی چقدر باهم فرق دارن . بله ممکنه با تغییرات فریمور چیزی عوض بشه ولی تا به اینجا اخرین ورژن ca60 هیچی نداره و چیزی هم عوض نشده . حتما کسی بتونه تغییراتی بده سرعت بالا خواهد رفت ولی نه کار من هست نه اقا حمید نه اون شخص اشاره شده کار توسعه دهنده فریمورهای این مودم و شرکت این مودم هست و اصلا هم اسون نیست .

MH.Mousavi
11-05-2019, 08:17
داداش من با حمید دیشب صحبت کردم گفت اولا که به صابر 10 تخفیف ندادم به بهزاد 10 تومن تخفیف داده چون بهزاد تعمیر و انلاک یه سری نسخه ها رو بلد نبوده (برای یادگیرییش احتمالا) قرستاده پیش حمید، شما هم یا دوست بهزاد یا خود بهزاد هستید که از این 10 تومن تخفیف اطلاع داشتی و فک کردی چون به بهزاد تخفیف داده به صابرجان هم تخفیف داده و سعی کردی با ابن حرف ایشونو خراب کنی که فک کنم بیشتر خودتو خراب کردی
حمید برام رسید واریزی بهزاد رو هم فرستاده اگر بببنم بازم بهزاد یا اکانت های بهزاد یا اصلای دوستای بهزاد دارن برای منافع خودشون یکی رو خراب میکنن میزارم تو سایت یه خورده انسانیت هم بد نیست یاد بگیریم هم چیز پول نیست
شما هم خیلی سابقه دار نیستید که من بخوام بیشتر جوابتونو بدم یادمه یه دعوایی سر انلاک مودم b612 شده بود و اکانت شما ساخته شد تا با بهزاد از mr-secret دفاع کنید کاملا مشخصه هدفمند دارید برای بیزنس بهزاد تبلیغ میکنید و میخواید CA60 هایی که رو دستش مونده قالب کنید

nokia200
11-05-2019, 11:45
داداش من با حمید دیشب صحبت کردم گفت اولا که به صابر 10 تخفیف ندادم به بهزاد 10 تومن تخفیف داده چون بهزاد تعمیر و انلاک یه سری نسخه ها رو بلد نبوده (برای یادگیرییش احتمالا) قرستاده پیش حمید، شما هم یا دوست بهزاد یا خود بهزاد هستید که از این 10 تومن تخفیف اطلاع داشتی و فک کردی چون به بهزاد تخفیف داده به صابرجان هم تخفیف داده و سعی کردی با ابن حرف ایشونو خراب کنی که فک کنم بیشتر خودتو خراب کردی
حمید برام رسید واریزی بهزاد رو هم فرستاده اگر بببنم بازم بهزاد یا اکانت های بهزاد یا اصلای دوستای بهزاد دارن برای منافع خودشون یکی رو خراب میکنن میزارم تو سایت یه خورده انسانیت هم بد نیست یاد بگیریم هم چیز پول نیست
شما هم خیلی سابقه دار نیستید که من بخوام بیشتر جوابتونو بدم یادمه یه دعوایی سر انلاک مودم b612 شده بود و اکانت شما ساخته شد تا با بهزاد از mr-secret دفاع کنید کاملا مشخصه هدفمند دارید برای بیزنس بهزاد تبلیغ میکنید و میخواید CA60 هایی که رو دستش مونده قالب کنید
نمیدونم شما وقتی یه جا گیر میکنید میگید مرگبر آمریکا !! نیاز نیست رسید واریزی برستی خودم فرستادم چون حمید واسه منهم فرستاده در کل برا کل مشتریهاش فرستاده در کل بحث من سر چیز دیگه بود که با صابر خصوصی صحبت کردیم در ضمن من نمیدم در کل فرق حمید با سیکرت و بهزاد برا شما در چیست چون هر سه بابت کارشون هزینه میگیرین و با توجه به اینکه این سایت فقط برا تبادل اطلاعات است و مثل جناب صابر عزیز که بدون چشم داشت کمک میکنه اینها به نظر من هیچ فرقی باهم ندارن اگر کسی بگه فرق دارن حتما واسشون سودی داره وسلام.

MH.Mousavi
11-05-2019, 12:30
داداش گلم کامل داری اشتباه میزنی فک کنم این رسید رو هم صابرجان برای شما فرستاده حالا که عکس رو گذاشتی پس میدونی بهزاد هم میفرسته پیش حمید بعد شما چرا حرصش رو میخوری فقط شما(بهزاد) داری میگی CA60 خوبه
در ضمن شماره کارت بهزاد هم تو توضیحات هست دوسنان میتونن چک کنن
واقعا هم ازت ممنونم عکس رو گذاشتی چون هر چی به حمید میگفتم نمیذاشت و شما سعی میکنی اینطوری ابروی دیگران رو ببری ولی بیشتر داری خودتو بهزادو خراب میکنی میگه دشمن دانا به ار دوست نادان داستان شماس
خلاصه بهزاد جان اینجا جای بحث فنی هست نه خراب کردن دیگران اگر کار بهزاد خوبه نیازی به تعریف شما از ایشون و خراب کردن دیگران نیست اگر مودم CA60 خوبه نیاز نیست شما با تک تک افرادی که اینجا هستن بجنگی و خرابشون کنی همون فروم CA60 رو بخونی نظرات مشخصه

blackbird
13-05-2019, 14:40
دوستان اگه لطف کنند یه مودم رومیزی قیمت مناسب برای شبانه همراه اول معرفی کنند ترجیحا لن داشته باشه بشه به روتر خودم وصلش کنم ( بریج میشه کرد ؟ )

saber73
13-05-2019, 16:52
دوستان اگه لطف کنند یه مودم رومیزی قیمت مناسب برای شبانه همراه اول معرفی کنند ترجیحا لن داشته باشه بشه به روتر خودم وصلش کنم ( بریج میشه کرد ؟ )

b612 یا همون tfi60 تهیه کنید در فریمور جدید بله قابلیت بریج دارد .

blackbird
13-05-2019, 17:30
صابر جان من فقط برای نت شبانه میخوام خیلی گرونه قیمت الانش و مبین نت درخواست دادم محل من با 612 مبین زیاد جالب آنتن نمیداد رو FD هم تست کرد. با گوشی بندرت به 50 مگابیت میرسه همرا اول فکر کنم مودم 4G معمولی کافی باشه. ارزونتتر چی میشه گرفت ؟ لینک هم بدی ممنون میشم ... یا آنلاک ارزون سراغ داری شما ؟

saber73
13-05-2019, 21:15
صابر جان من فقط برای نت شبانه میخوام خیلی گرونه قیمت الانش و مبین نت درخواست دادم محل من با 612 مبین زیاد جالب آنتن نمیداد رو FD هم تست کرد. با گوشی بندرت به 50 مگابیت میرسه همرا اول فکر کنم مودم 4G معمولی کافی باشه. ارزونتتر چی میشه گرفت ؟ لینک هم بدی ممنون میشم ... یا آنلاک ارزون سراغ داری شما ؟

برا دانلود فقط مودم های رومیزی و بدون باتری خوب هستن . 4.5 هم باشه چه عالی چون زودتر دانلودهای خودتون رو انجام خواهید داد با سرعت بیشتر . مودم 4g بخواهید رومیزی اونم آنلاک یا نسخه جنرال خود سازنده و غیر اپراتوری

b310

b315

TP-LINK Archer MR200-AC750 4G LTE
Irancell E3372 4G Dongle+Tp-Link MR3220 Router

کلا الان مودم گرون هست اونم رومیزی حتی الان b310 جنرال با i60 هم قیمت هست در حالی که i60 یه سر و گردن بالاتر هست .
میتونید دست دوم اینها رو پیدا کنید یا گزینه اخری یعنی ترکیب دانگل با روتر رو اجرا کنید حالا خرید روتر هم قرار نیست این مدل باشه میتونید asus بگیرید یا زایگسل . دو انته یا تک انته . بسته به بودجه خودتون . دانگل هم باز میتونه نسخه های همراه اول یا رایتل تهیه کنید و انلاک کنید یا انلاک شده تهیه کنید . کلا از نظر قیمت ترکیب دانگل با روتر پایین درمیاد و مشکلی هم نداره .

essien
14-05-2019, 13:53
با سلام.
نظرتون در مورد خرید d-link dwr-932 d2 که 4g هم هست چیه ؟ قیمت 750 تومان .
این مدل 4.5 رو ساپورت میکنه ؟
در صورتیکه ساپورت نمیکنه یه مدل جیبی که 4.5 رو ساپورت میکنه بفرمایید.

saber73
14-05-2019, 17:40
با سلام.
نظرتون در مورد خرید d-link dwr-932 d2 که 4g هم هست چیه ؟ قیمت 750 تومان .
این مدل 4.5 رو ساپورت میکنه ؟
در صورتیکه ساپورت نمیکنه یه مدل جیبی که 4.5 رو ساپورت میکنه بفرمایید.

فقط 4G هست این مدل . خیلی هم مودم خوبی هست فقط اول ببنید باتری این مودم تو بازار پیدا میشه بعدا اقدام به خرید کنید چون بعدا د رهنگام تهیه باتری دچار مشکل خواهید شد . قیمت باتری رو هم در نظر بگیرید که کم یاب و گران نباشه .

در همین قیمت میتونید از مودم های کمپانی هواوی سری 5577 انتخابی داشته باشید که از نظر ساپورت فریمور و پشتیبانی توسط دولوپرها خیلی قوی هست . و از درب پشتی مودم گرفته تا باتری این مدل ها همه جا با قیمت معقول پیدا میشه و سازگاری خیلی بهتری با شبکه اینترنت ایران دارند و از همه مهمتر در امکانات خیلی بهتر از dlink هستند از جمله ساپورت وای فای 5ghz و قابلیت وای فای اکستندر .

در زمینه مودم 4.5 جیبی انتخاب اول مودم های شرکت نتگیر و بعد هواوی که خیلی قیمت بالایی دارن خصوصا نسخه های جنرال این مودم ها ولی ارزش خرید رو دارن .

essien
15-05-2019, 12:19
فقط 4G هست این مدل . خیلی هم مودم خوبی هست فقط اول ببنید باتری این مودم تو بازار پیدا میشه بعدا اقدام به خرید کنید چون بعدا د رهنگام تهیه باتری دچار مشکل خواهید شد . قیمت باتری رو هم در نظر بگیرید که کم یاب و گران نباشه .

در همین قیمت میتونید از مودم های کمپانی هواوی سری 5577 انتخابی داشته باشید که از نظر ساپورت فریمور و پشتیبانی توسط دولوپرها خیلی قوی هست . و از درب پشتی مودم گرفته تا باتری این مدل ها همه جا با قیمت معقول پیدا میشه و سازگاری خیلی بهتری با شبکه اینترنت ایران دارند و از همه مهمتر در امکانات خیلی بهتر از dlink هستند از جمله ساپورت وای فای 5ghz و قابلیت وای فای اکستندر .

در زمینه مودم 4.5 جیبی انتخاب اول مودم های شرکت نتگیر و بعد هواوی که خیلی قیمت بالایی دارن خصوصا نسخه های جنرال این مودم ها ولی ارزش خرید رو دارن .
متاسفانه نمایندگی هم فقط باتری های استوک داره!
ممنون بابت راهنمایی .

ما یه مودم dlink dwr-730 داشتیم مشکلی که پیش اومده بود وقتی شارژ میکردیش شدیدا داغ میکرد . گفتم شاید از باتریشه رفتم نمایندگی ایزی چک کردن گفتن باتریش که معیوب شده هیچی ولی بوردش هم مشکل پیدا کرده . باتری استوک 60 تومن ، بورد 250 تومن . یعنی تعمیرش 300 هزینه بر میداره .
توصیه کردن میتونید با قیمت 500 نوش رو تهیه کنید اگه میخاید .
اگه ممکنه یه مشورت هم در اینباره بمن بدید .
ارزش تعمیر داره اصلا ؟ یا مثلا اگه یه مودم 3G بخام بگیرم که باتریش خوب باشه تو بازار هم پیدا بشه چقد قیمت داره تو مدلهای پیشنهادی شما ...

saber73
15-05-2019, 13:42
متاسفانه نمایندگی هم فقط باتری های استوک داره!
ممنون بابت راهنمایی .

ما یه مودم dlink dwr-730 داشتیم مشکلی که پیش اومده بود وقتی شارژ میکردیش شدیدا داغ میکرد . گفتم شاید از باتریشه رفتم نمایندگی ایزی چک کردن گفتن باتریش که معیوب شده هیچی ولی بوردش هم مشکل پیدا کرده . باتری استوک 60 تومن ، بورد 250 تومن . یعنی تعمیرش 300 هزینه بر میداره .
توصیه کردن میتونید با قیمت 500 نوش رو تهیه کنید اگه میخاید .
اگه ممکنه یه مشورت هم در اینباره بمن بدید .
ارزش تعمیر داره اصلا ؟ یا مثلا اگه یه مودم 3G بخام بگیرم که باتریش خوب باشه تو بازار هم پیدا بشه چقد قیمت داره تو مدلهای پیشنهادی شما ...

نه دیگه بردی نگاه کردن و گفتن ارزش نداره و تعمیرش زیاد درمیاد . همین مدل خودتون خیلی خوب هستن نمیدونم چرا خراب شده حتما زیاد بهش فشار اومده و یا به خرابی باتری توجه نکردی الانم میتونی تو فروش های ویژه کمتر هم بخری :

essien
15-05-2019, 16:45
نه دیگه بردی نگاه کردن و گفتن ارزش نداره و تعمیرش زیاد درمیاد . همین مدل خودتون خیلی خوب هستن نمیدونم چرا خراب شده حتما زیاد بهش فشار اومده و یا به خرابی باتری توجه نکردی الانم میتونی تو فروش های ویژه کمتر هم بخری :

ممنون ، اینا جدیدا اکثرا الکی قیمت میدن .دیروز آگهی دیدم همینو زده بود 397 تومن با تحویل رایگان . تماس که گرفتم گفت 430 تومن بدون تحویل رایگان ، اون سر شهر هم بودن ...

saber73
15-05-2019, 20:17
ممنون ، اینا جدیدا اکثرا الکی قیمت میدن .دیروز آگهی دیدم همینو زده بود 397 تومن با تحویل رایگان . تماس که گرفتم گفت 430 تومن بدون تحویل رایگان ، اون سر شهر هم بودن ...

مهم نماد الکترونیکی سایت و به روز بودن قیمت هست اصلا نباید زنگ بزنید خرید رو انجام بدید یا میفرستن یا میگن گرون شده و نهایتا شما میگی نمیخوام و پولت رو برمیگردونن به حساب .من اکثرا خرید داشتم تو این تخفیف های ویژه فرستادن و حرفی بابت قیمت نزدن .

essien
17-05-2019, 12:39
مهم نماد الکترونیکی سایت و به روز بودن قیمت هست اصلا نباید زنگ بزنید خرید رو انجام بدید یا میفرستن یا میگن گرون شده و نهایتا شما میگی نمیخوام و پولت رو برمیگردونن به حساب .من اکثرا خرید داشتم تو این تخفیف های ویژه فرستادن و حرفی بابت قیمت نزدن .
داداش یه d-link 932 d2 گرفتم و یک هواوی 5577cs-321 که روش ارم همراه اول هم داره .
البته هر دوش و برای نزدیکانم گرفتم با توجه به کلیدی که کرده بودن :n02:
دی لینک و تست کردم خوبه فقط به ندرت هنگ هم میکنه! طوری که مجبوری باتریشو در بیاری دوباره جا بزنی وگرنه خوب کار میکنه ...

هواوی دیشب تست کردم هم با سیم همراه اول هم ایرانسل سرعت خیلی بد بود . حالا امروز دوباره تست میکنم . تو منوش رفتم یجا زده بود unlocked . این یعنی هر سیم کارتی بذاری موردی نداره یا اینکه معنی دیگه یی داره ؟
البته فروشنده گفت به همه سیم کارتها میخوره ( چون روش ارم همراه اول بود ازش پرسیدم )
حالا میخاستم ببینم از لحاظ نرم افزاری رو این مودم چه کار خاصی میشه کرد ؟ مثلا میشه رو یه باند فیکسش کرد ؟

یه مورد دیگه . روش زده بود 3 سال گارانتی idh . ولی کد مودم و رو بهشون sms کردم نوشت گارانتی تا 1 سال و 3 ماه دیگه برای شما فعال شد! حالا فردا زنگ میزنم میپرسم . ولی سایتشو که دیدم متوجه شدم انلاین خودشون میفروشن و من کمی گرونتر متاسفانه خریدم از بازار :n27:

saber73
17-05-2019, 14:28
داداش یه d-link 932 d2 گرفتم و یک هواوی 5577cs-321 که روش ارم همراه اول هم داره .
البته هر دوش و برای نزدیکانم گرفتم با توجه به کلیدی که کرده بودن :n02:
دی لینک و تست کردم خوبه فقط به ندرت هنگ هم میکنه! طوری که مجبوری باتریشو در بیاری دوباره جا بزنی وگرنه خوب کار میکنه ...

هواوی دیشب تست کردم هم با سیم همراه اول هم ایرانسل سرعت خیلی بد بود . حالا امروز دوباره تست میکنم . تو منوش رفتم یجا زده بود unlocked . این یعنی هر سیم کارتی بذاری موردی نداره یا اینکه معنی دیگه یی داره ؟
البته فروشنده گفت به همه سیم کارتها میخوره ( چون روش ارم همراه اول بود ازش پرسیدم )
حالا میخاستم ببینم از لحاظ نرم افزاری رو این مودم چه کار خاصی میشه کرد ؟ مثلا میشه رو یه باند فیکسش کرد ؟

یه مورد دیگه . روش زده بود 3 سال گارانتی idh . ولی کد مودم و رو بهشون sms کردم نوشت گارانتی تا 1 سال و 3 ماه دیگه برای شما فعال شد! حالا فردا زنگ میزنم میپرسم . ولی سایتشو که دیدم متوجه شدم انلاین خودشون میفروشن و من کمی گرونتر متاسفانه خریدم از بازار :n27:

بله همراه اول راحت انلاک میشه و احتمالا انلاک کردن و دادن بهتون . در مورد گارانتی خبر ندارم ولی مودمی که دستکاری بشه و انلاک بشه دیگه گارانتی باطل هست البته هیچ مشکلی برا این مودم ها پیش نمیاد و مودم خوبی هستن . باتری 1500 هست یا 3000 ؟ ببین پلمپ یکی از پیچ ها روشه یه کاغذ چسپی کوچیک رو یکی از پیچ ها باید باشه . میشه فریمور و یا وب یو ای زد ولی از طریق لودر و باز کردن پشت مودم که امکانات خوبی هم به مودم اضافه میکنه .

essien
17-05-2019, 15:42
بله همراه اول راحت انلاک میشه و احتمالا انلاک کردن و دادن بهتون . در مورد گارانتی خبر ندارم ولی مودمی که دستکاری بشه و انلاک بشه دیگه گارانتی باطل هست البته هیچ مشکلی برا این مودم ها پیش نمیاد و مودم خوبی هستن . باتری 1500 هست یا 3000 ؟ ببین پلمپ یکی از پیچ ها روشه یه کاغذ چسپی کوچیک رو یکی از پیچ ها باید باشه . میشه فریمور و یا وب یو ای زد ولی از طریق لودر و باز کردن پشت مودم که امکانات خوبی هم به مودم اضافه میکنه .
باتری هواوی 5577 که گفتم 1500 هستش .
بله یکی از پیچ ها دیدم چسب داره دوست عزیز .
ضمنا روی جعبه ارم همراه اول نیست و فقط روی دستگاه ارم و زدن .
در مورد فریمور زدن که گفتین میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ چیکار باید بکنم دقیقا و چه امکاناتی اضافه میشه که اگه می ارزه حتی اگه لازمه هزینه کنم براش .

.........
امروز که هواوی و تست کردم با همراه اول سرعتش نرماله .
ولی با ایرانسل بنظر نمیاد اینطور باشه ...
این تنظیمات و برای ایرانسل دادم درسته ؟
name: irancell-internet
apn:mtnirancell
بدون یوزر پسورد .

سرعت با شبکه 4g حدود 4 تا 5 مگ بیشتر نمیشه .

saber73
17-05-2019, 18:37
باتری هواوی 5577 که گفتم 1500 هستش .
بله یکی از پیچ ها دیدم چسب داره دوست عزیز .
ضمنا روی جعبه ارم همراه اول نیست و فقط روی دستگاه ارم و زدن .
در مورد فریمور زدن که گفتین میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ چیکار باید بکنم دقیقا و چه امکاناتی اضافه میشه که اگه می ارزه حتی اگه لازمه هزینه کنم براش .

.........
امروز که هواوی و تست کردم با همراه اول سرعتش نرماله .
ولی با ایرانسل بنظر نمیاد اینطور باشه ...
این تنظیمات و برای ایرانسل دادم درسته ؟
name: irancell-internet
apn:mtnirancell
بدون یوزر پسورد .

سرعت با شبکه 4g حدود 4 تا 5 مگ بیشتر نمیشه .

پس مدل : e5577cs-321 رو خریداری کرده اید . میتونید باتری 3000 میلی آمپری هم روش بیندازید و ظرفیت رو ببرید بالا فقط درب پشتی مودم بسته نخواهد شد و میتونید درب پشتی دست دو براش پیدا کنید که مربوط به مدل های 5577s-932 هست . از نظر فریمور هم بله امکانات زیادی به مودم اضافه میشه مثل امکاناتی که خودمون به فریمورهای مودم i60 اضافه کردیم میتونید در بخش مودم مورد نظر ببینید . در مورد سرعت هم 5 مگ رو داده عالیه مودم cat4 هست و این سرعت هم خوبه . بستگی به شرایط اینترنت منطقه و اپراتور هم داره . تنظیمات هم نمیخواد خود مودم اتو apn با سیم کارت هر اپراتور خودش میگیره و ست میکنه .

sepehr_sn
18-05-2019, 14:20
سلام
دوستانی که مودم i60 نیاز دارن تعدادی به همراه 30 گیگ اینترنت 1 ساله بهارنت موحوده

با تشکر

morteza_mombeini
18-05-2019, 21:33
سلام
دوستانی که مودم i60 نیاز دارن تعدادی به همراه 30 گیگ اینترنت 1 ساله بهارنت موحوده

با تشکر

اک هستن یا کارکرده ؟ دونه ای چند ؟

saber73
18-05-2019, 22:13
سلام

با تشکر

قیمت تکی و تعداد ؟

VatanGame
21-05-2019, 10:28
سلام یک مدل مودم خوب بهم اعلام کنید تا بتوانم اینترنت همراه اول ایرانسل و مبین نت استفاده کنم

renfield
21-05-2019, 15:26
سلام یک مدل مودم خوب بهم اعلام کنید تا بتوانم اینترنت همراه اول ایرانسل و مبین نت استفاده کنم

چقدر بودجه دارید دوست عزیز الان از 3 ملیون مودم هست تا مودم های آنلاک ایرانسل

dj77
21-05-2019, 15:44
سلام وقت بخیر
من یه مودم لازم دارم FDD باشه TD لازم ندارم باشه
حتما از 4.5G پشتیبانی کنه و سرعت مطلوبی بده

شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

renfield
21-05-2019, 15:46
سلام وقت بخیر
من یه مودم لازم دارم FDD باشه TD لازم ندارم باشه
حتما از 4.5G پشتیبانی کنه و سرعت مطلوبی بده

شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

چقدر بودجه دارید دوست غزیز

از آنلاک های ایرانسل هست تا m1 nighthawk که شف 16 دازه و سرعت های بالایی یه شما میده

dj77
21-05-2019, 16:26
چقدر بودجه دارید دوست غزیز

از آنلاک های ایرانسل هست تا m1 nighthawk که شف 16 دازه و سرعت های بالایی یه شما میده

بله دیدم اون مودم رو خیلی مودم ایده عالی هست.. ولی زیادی گرونه برای مودم دیگه..

حداکثر 2میلیون و 200

dj77
21-05-2019, 16:27
الان مودم tf i60 ایرانسل رو دارم ولی 4G+ نمیشه

یه مودمی لازم دارم قفل کنه روی 4G+ قابلیتشو داشته باشه 4G معمولی نده هیچ کاریشم نشه کرد.

renfield
21-05-2019, 16:27
بله دیدم اون مودم رو خیلی مودم ایده عالی هست.. ولی زیادی گرونه برای مودم دیگه..

حداکثر 2میلیون و 200

با دو ملیون و 200 فکر کنم مودم CAt9 میتوبنید بگیرید

ولی Cat16 future proof هست یعنی 5g هم وصل خواهد شد در آینده

renfield
21-05-2019, 16:32
الان مودم tf i60 ایرانسل رو دارم ولی 4G+ نمیشه

یه مودمی لازم دارم قفل کنه روی 4G+ قابلیتشو داشته باشه 4G معمولی نده هیچ کاریشم نشه کرد.

عذر میخوام دوست عزیز ولی 4 چی پلاس ایرانشل تق و لق است

شما رو tfi60 با fdd وصل میشید یا td ? چون td اگه اشتباه نکنم اصلا پلاس نداره

الان aircard 800 تو دیجی کالا 2 تومن هست بخرید تا نرفته

dj77
21-05-2019, 16:37
عذر میخوام دوست عزیز ولی 4 چی پلاس ایرانشل تق و لق است

شما رو tfi60 با fdd وصل میشید یا td ? چون td اگه اشتباه نکنم اصلا پلاس نداره

الان aircard 800 تو دیجی کالا 2 تومن هست بخرید تا نرفته

td پلاس میشه سرعت داغونه
مشکل من fd هست میخوام پلاس بشه نمیشه...

renfield
21-05-2019, 16:40
td پلاس میشه سرعت داغونه
مشکل من fd هست میخوام پلاس بشه نمیشه...

احبانا آنلاک نکردید ؟
یا آپدیت ؟
چون من هم قبلا پلاس ابرانسل داشتم ولی گفتم تق و لقه اگه 4 پلاس میخواید باید همراه اول استفاده کیند یا شاید هم رایتل

dj77
21-05-2019, 16:41
نظرتون درباره هواووی E5885 چیه؟

renfield
21-05-2019, 16:41
َcat6 پلاس وصل میشه ولی cat 9 و 11 و 16 و 18 سرعت های بالاتری میدن

dj77
21-05-2019, 16:44
احبانا آنلاک نکردید ؟
یا آپدیت ؟
چون من هم قبلا پلاس ابرانسل داشتم ولی گفتم تق و لقه اگه 4 پلاس میخواید باید همراه اول استفاده کیند یا شاید هم رایتل

آپدیت شده ولی آنلاک نه

renfield
21-05-2019, 16:45
نظرتون درباره هواووی E5885 چیه؟

والا چی بگم

نوشته Cat6 هست

هواوی اول و آخرش چینی هست یعنی من یه گوشی هوایی دارم Cat18 ولی از سونی با cat16 سرعت پایین تری میده

باز هم بپرسید

دوستان ایمجا من قبلا پرسیدم میگن ایران cat6 بیشتر به درد نمیخوره ولی من خودم دارم . سرعت بیشتری میده مخصوصا تو فضای باز

renfield
21-05-2019, 16:47
آپدیت شده ولی آنلاک نه

پس احتمالا مال همونه حتما ایرانسل پلاس براشون صرف نداشته دیگه نمیدن حدس من ایینه

renfield
21-05-2019, 16:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این cat 18 هواوی هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این Cat16 سونی

dj77
21-05-2019, 16:55

این cat 18 هواوی هست

خوب ببین cat6 بیشتر تو ایران کابرد نداره اصولا...
من الان با همین مودم tf i60 ظهری تست سرعت داخلی گرفتم حدود 60مگ داد...

این مودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساخت کجا هست؟! نظرات جالبی نگرفته زیاد...

renfield
21-05-2019, 17:06
خوب ببین cat6 بیشتر تو ایران کابرد نداره اصولا...
من الان با همین مودم tf i60 ظهری تست سرعت داخلی گرفتم حدود 60مگ داد...

این مودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساخت کجا هست؟! نظرات جالبی نگرفته زیاد...

netgear کمپانی امریکایی هست

ولی ساخت چین

کسایی هم که میگن cat6 یه بالا به درد نمیخوره راهنمایی غلط مینند دوست گرامی

بنده خودم Cat16 دارم تو فضای باز تا 100 مگ هم میده

dj77
21-05-2019, 17:10
netgear کمپانی امریکایی هست

ولی ساخت چین

کسایی هم که میگن cat6 یه بالا به درد نمیخوره راهنمایی غلط مینند دوست گرامی

بنده خودم Cat16 دارم تو فضای باز تا 100 مگ هم میده

از این برند شما استفاده کردی خودت تایید می کنید کیفیتشو؟ من خودم الان مودم دارم یه مودم دیگه هم دارم m7350 ولی خوب قدیمی هست cat4
واقعا میخوام هزینه کنم میخوام یه تکونی تو سرعت بخوره سرعت بالاتر بگیره...

renfield
21-05-2019, 17:14
از این برند شما استفاده کردی خودت تایید می کنید کیفیتشو؟ من خودم الان مودم دارم یه مودم دیگه هم دارم m7350 ولی خوب قدیمی هست cat4

بله نت گیر netgear خود برندش امریکایی هست و چینی نیست

من خودم هم m1 nighthawk دارم و هم aircard 800 میخوای با m1 یه تست تو فضای باز برات بگیرم ؟

renfield
21-05-2019, 17:18

اون سمت راستی m1 هست که پورت لن هم داره و تو فضای باز سرعت زیادی میده

dj77
21-05-2019, 17:28
یه تست بذاری از 2 تاشون ممنون میشم
سپاس

renfield
21-05-2019, 17:47
الان سرعت خوب نمیده

بارون میاد

نصفه شب یه تست میگیرم دو تاشون رو میزارم همینجا

dj77
21-05-2019, 18:01
الان سرعت خوب نمیده

بارون میاد

نصفه شب یه تست میگیرم دو تاشون رو میزارم همینجا

توی حالت نرمال مودم cat6 به شما چقدر سرعت میده cat9 چقدر میده اون cat16 چقدر میده؟ اختلاف cat9 و cat16 با یه سیمکارت چشمگیر بوده توی تست های قبلی؟
از اون مدل 800s راضی هستی در کل؟ اگر یه چند تا اسکرین شات هم هز منوی شبکه این مودم بذاری ممنون میشم امکاناتشو ببینم

dj77
21-05-2019, 18:17
شرکت نتگیر پشتیبانی نرم افزاریش چطوره؟! این مودم 800s شما تا حالا آپدیت گرفته ارتقاء پیدا کنه؟

renfield
21-05-2019, 18:20
شرکت نتگیر پشتیبانی نرم افزاریش چطوره؟! این مودم 800s شما تا حالا آپدیت گرفته ارتقاء پیدا کنه؟

بله 800 s آپدیت میشه ولی m1 باید بدون اپراتور پیش فرض باشه آپدست شه اینایی که تو ایران هست آپدیت نمیشه چون آنلاک تلسترا استرالیا هست

renfield
21-05-2019, 18:24
توی حالت نرمال مودم cat6 به شما چقدر سرعت میده cat9 چقدر میده اون cat16 چقدر میده؟ اختلاف cat9 و cat16 با یه سیمکارت چشمگیر بوده توی تست های قبلی؟
از اون مدل 800s راضی هستی در کل؟ اگر یه چند تا اسکرین شات هم هز منوی شبکه این مودم بذاری ممنون میشم امکاناتشو ببینم

cat6 اصلا مالی نیست من دارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سز2.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dj77
21-05-2019, 18:32

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سز2.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روی این مودم چقدر سرعت گرفتی عزیز توی بهترین شرایط؟!
میخوام ببینم اگر واقعا جوابه خرید بزنم لازم دارم شدید

dj77
21-05-2019, 18:37
اون منویی که مودهای شبکه رو مشخص کرده 3g , 4g
یه عکس از اون بی زحمت بفرست بی زحمت
ببخشید اذیتت کردیم :n12:

renfield
21-05-2019, 18:37
روی این مودم چقدر سرعت گرفتی عزیز توی بهترین شرایط؟!
میخوام ببینم اگر واقعا جوابه خرید بزنم لازم دارم شدید

والا من خودم خیلی وقته از این استفاده نکردم

نصفه شب که شد یه تست فصای باز براتون میگیرم

چون این پورت لن نداره و فقط با وای فای و یو اس بی وصل میشه

ولیm1 پرت لن داره و خیلی عالیه

الان عصره همه جوونا تو خیابونن با موبایل و اینستا و تلگرام

renfield
21-05-2019, 18:40
اون منویی که مودهای شبکه رو مشخص کرده 3g , 4g
یه عکس از اون بی زحمت بفرست بی زحمت
ببخشید اذیتت کردیم :n12:

منظورتون اینه ؟

dj77
21-05-2019, 18:43
ممنون از لطفت
آخر شب وقت کردی یه تست بذار ببینم توی شرایط نرمال 50 تا رو میده ثابت.. ممنون

dj77
21-05-2019, 19:55
این مدل تی پی لینک m7650 چطور می بینید؟
cat11 هست

dj77
21-05-2019, 19:59

این گزینه jump boost کارکردش چیه دقیقا؟! وصل میشه با کابل به موبایل چیکار میکنه؟!

dj77
21-05-2019, 22:13
سایتی جایی سراغ دارید این مودم رو بفروشند؟
Netgear Aircard AC810S 4G LTE Cat11 Mobile Hotspot

sepehr_sn
22-05-2019, 09:03
با سلام
دوستان یک عدد مودم TF-i60 نو همراه با کلیه وسایل با مشکل عدم امکان شناسایی سیم کارت آماده فروش هستش
بنده چون وقت نمی کنم پیش تعمیرکار ببرم و میترسم خرابش کنن به همین دلیل اینجا برای اشخاصی که تعمیر کار هستن و یا آشنا دارن که تعمیر کنن قرار میدم

لازم به ذکر هستش که دستکاه مربوط به شرکت بهار سامانه شرق می باشد

با تشکر

dj77
23-05-2019, 19:28
بله نت گیر netgear خود برندش امریکایی هست و چینی نیست

من خودم هم m1 nighthawk دارم و هم aircard 800 میخوای با m1 یه تست تو فضای باز برات بگیرم ؟

وقت بخیر من همین m1 رو قصد دارم بخرم شنبه
فقط یه سوال دارم این مودم نسخه های مختلف داره؟! دستگاهی که شما داری یه علامت T روش خورده اما در سایت خود نتگیر هیچ علامتی نداره روی مودم.
نسخه ها با هم فرق دارن؟ داستانش چیه این؟!

srx190d
23-05-2019, 19:51
اینقدر هزینه
گوشی بهتر نیست بجای مودم استفاده بشه
از نظر فنی گوشی بهتر یا مودم
در مدل های همراه و باتری دار
نوع چیپ ها به نظر برای گوشی بهینه شده باشه
یا شاید اصلا در مودم هم همون چیپ گوشی استفاده میشه
که در عمل فرق ی نکنه

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

saber73
23-05-2019, 22:58
وقت بخیر من همین m1 رو قصد دارم بخرم شنبه
فقط یه سوال دارم این مودم نسخه های مختلف داره؟! دستگاهی که شما داری یه علامت T روش خورده اما در سایت خود نتگیر هیچ علامتی نداره روی مودم.
نسخه ها با هم فرق دارن؟ داستانش چیه این؟!

اونهایی که آرم دارن فکر کنم اپراتوری هستن و آنلاک شدن و توبازار بیشترشون اینطوری هست تا اونجا که من میدونم . اینم آرم اپراتور Telstra
هستش برای کشور استرالیا

italodance
26-05-2019, 09:32
اینقدر هزینه
گوشی بهتر نیست بجای مودم استفاده بشه
از نظر فنی گوشی بهتر یا مودم
در مدل های همراه و باتری دار
نوع چیپ ها به نظر برای گوشی بهینه شده باشه
یا شاید اصلا در مودم هم همون چیپ گوشی استفاده میشه
که در عمل فرق ی نکنه

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

نه مودم ثابت بهترینه. گوشی هیچ وقت جای دستگاه دیگری رو نمیتونه بگیره.

dj77
26-05-2019, 20:49
سلام وقت بخیر
امروز همین netgear m1 رو خریدم
بعد آپدیت با سیم همراه اول تو ساعات روز 140 مگ دانلود میده تقریبا (علامت آنتن 4G تنها) شب تست سرعت میذارم ازش. مودم بسیار عالی و حرفه ای هست.
به نظر من ارزش هزینه داره
با کابل لن هم متصل کردم به سیستم پخنای باند گیگابایتی میده. محدودیت خاصی نداره.

یکی دو تا مودم 4G دیگه هم دارم اونا رو میفروشم چون واقعا این مودم نیازمو رفع میکنه عالیه.

italodance
26-05-2019, 21:28
سلام وقت بخیر
امروز همین netgear m1 رو خریدم
بعد آپدیت با سیم همراه اول تو ساعات روز 140 مگ دانلود میده تقریبا (علامت آنتن 4G تنها) شب تست سرعت میذارم ازش. مودم بسیار عالی و حرفه ای هست.
به نظر من ارزش هزینه داره
با کابل لن هم متصل کردم به سیستم پخنای باند گیگابایتی میده. محدودیت خاصی نداره.

یکی دو تا مودم 4G دیگه هم دارم اونا رو میفروشم چون واقعا این مودم نیازمو رفع میکنه عالیه.

اره چیز توپی است اما گرون فکر کنم ۴ تومان هست؟! بعد بدون باطری هم کار میکنه؟!

dj77
26-05-2019, 21:36
اره چیز توپی است اما گرون فکر کنم ۴ تومان هست؟! بعد بدون باطری هم کار میکنه؟!

آره من بعد از کلی چک و چونه با طرف گرفتم 3.800

بله بدون باتری هم کار می کنه خیلی راحت اومد بالا

به نظر من ارزشو داشت برای حداقل سرعت 100مگ...5G هم بیاد چون سخت افزارشو داره این مودم نتگیر با یه آپدیت نرم افزاری از اون نسل هم می تونه پشتیبانی کنه سخت افزارش فوق العادست.

تست سرعت میزارم 1 به بعد

italodance
26-05-2019, 21:40
عالیه ایول خوشم آمد واقعا چیز خوبی رو خریدی الان دارم همزمان اطلاعات فنی و ویدیوهاشو میبینم. خیلی کامله. من بودم میزدم به دیوار و همزمان وضعیت کیفیت دانلود رو از صفحه نمایشش چک میکردم. :n39:

dj77
26-05-2019, 21:47
عالیه ایول خوشم آمد واقعا چیز خوبی رو خریدی الان دارم همزمان اطلاعات فنی و ویدیوهاشو میبینم. خیلی کامله. من بودم میزدم به دیوار و همزمان وضعیت کیفیت دانلود رو از صفحه نمایشش چک میکردم. :n39:

بسته ندارم , خیلی حجم میکشه تو این سرعت...
من عصری 3 تا دونه تست سرعت گرفتم باهاش 1گیگ تموم شد رفت :n08:

بسته شبانه خریدم براش...

dj77
26-05-2019, 21:50
ایرانسل هم باهاش تست کردم تو بهترین حالت ایرانسل 60مگ دانلود داد بهم 50مگ آپلود.
شبکه اش نمی کشه... همراه اول سرعتش خیلی بهتره تا 150تا هم راحت رفت.

dj77
27-05-2019, 00:52
همراه اول
مودم CAT16 Nighthawk M1

dj77
27-05-2019, 16:48
پیشنهاد برای مودم CAT6 :
بررسی مودم ASUS 4G-AC53U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza FK
31-05-2019, 13:33
سلام الان بهترین مودم cat 6 که تو بازار ایران هست چه مدل و مارکی هست؟ (زیر یک میلیون تومان)

dj77
31-05-2019, 16:52
سلام الان بهترین مودم cat 6 که تو بازار ایران هست چه مدل و مارکی هست؟ (زیر یک میلیون تومان)

زیر1تومن مودم درست درمون پیدا نمی کنی. حتی الان همون مودم لاک tf 60 ایرانسل هم الان بالای 1و200 هست.
مودم خوب میخوای کل پهنای باند برات بگیره این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهت پیشنهاد میدم ایسوز حرف نداره

dj77
31-05-2019, 16:57
این مدل نت گیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تایید میشه کیفیتش