PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7

ak313
30-07-2016, 23:58
سلام دوستان تا 500T یک مودم 4G خوب ، چی پیشنهاد می دید ؟

باتری خور یا رو میزی؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

megax
31-07-2016, 07:01
باتری خور یا رو میزی؟

رومیزی. ( قابلیت انتخاب فرکانس مورد نظر ( 1800 یا 2600 ) رو هم داشته باشه. )

آنتن دهی 4G در منطقه ی ما ضعیفه ( با گوشی در حالت 4G Only فقط یک خط آنتن دارم. )

ata.royalfalcon
31-07-2016, 15:31
رومیزی. ( قابلیت انتخاب فرکانس مورد نظر ( 1800 یا 2600 ) رو هم داشته باشه. )

آنتن دهی 4G در منطقه ی ما ضعیفه ( با گوشی در حالت 4G Only فقط یک خط آنتن دارم. )

مودم ایرانسل D100 این قابلیت رو داره که فرکانس 1800 رو انتخاب کنید یا 2600 .
فقط تا به حال آنلاک نشده .

Kaveh619
31-07-2016, 21:32
دوستان عزیز...
ارزان ترین مودم 4G که سیگنال رو روی وای فای هم پخش کنه چقد قیمتش هست؟!اگه لطف کنید یه مدل USB هم برای لپتاپ بگید خیلی خوبه...
باتشکر...

ata.royalfalcon
31-07-2016, 22:14
دوستان عزیز...
ارزان ترین مودم 4G که سیگنال رو روی وای فای هم پخش کنه چقد قیمتش هست؟!اگه لطف کنید یه مدل USB هم برای لپتاپ بگید خیلی خوبه...
باتشکر...

Huawei E8372

دیجیکالا موجود داره 229 هزار تومن .

mahdi_z100
01-08-2016, 00:42
سلام دوستان . ایا lh92 را میشه مستقیم به روتر وصل کرد ؟

Damask Roses
01-08-2016, 15:39

سوال من هم هست

saman123123
01-08-2016, 21:30
سلام.

دوستان ممنون میشیم اگه به این چن سوال من جواب بدین،چون عجله دارم ،مرسی:n16:

تا 400 تومن چه مودمی توصیه میکنین که از هر نظر کامل باشه و تا جن ساله آینده حداقل نیازها رو برطرف بکنه؟(فقط قابلیت کار همزمان با باتری و برق مستقیم رو داشته باشه)

و همینطور در کل بنظر شما خرید مودم اختصاصی 4G مناسب هست یا اینکه مودم adsl با دانگل؟

KING iMAN
02-08-2016, 04:08
سلام.

دوستان ممنون میشیم اگه به این چن سوال من جواب بدین،چون عجله دارم ،مرسی:n16:

تا 400 تومن چه مودمی توصیه میکنین که از هر نظر کامل باشه و تا جن ساله آینده حداقل نیازها رو برطرف بکنه؟(فقط قابلیت کار همزمان با باتری و برق مستقیم رو داشته باشه)

و همینطور در کل بنظر شما خرید مودم اختصاصی 4G مناسب هست یا اینکه مودم adsl با دانگل؟

d-link 932

ESPSV
02-08-2016, 08:02
درود

بین MR200 و B315 کدام پیشنهاد میشود ؟

با تشکر

behnamy01
02-08-2016, 14:05

سوال من هم هست

D-Link DWR-953 رو پیشنهادمیکنم، البته من اگه بودم 400-500 تـومن پـول مـودم نمیدادم، بلکه یه E8372 میگرفتم و اگر جای خونـمون آنتن دهی ضـعیفی داشت، بقیـه پـول رو واسش 2 تا آنتن خارجی میـگرفتم! اینجوری از قوی ترین مودم هم آنتن دهی بهتری داره!

اگر هم به مدل بـاتری دارنیاز داشتم، وصلش میکردم به پـاوربانـک! به پاوربـانک خوب وصل کنید تا چند روز هم روشن میمونه که هیچ مدل بـاتری داری اینقدرباتـری قوی ای نداره.

akbarnet
02-08-2016, 15:11
دوستان كسي تونسته مودم d-100 ايرانسل رو آنلاك كنه؟؟

KING iMAN
02-08-2016, 17:09

تا جایی که بنده اطلاع دارم خیر.

puya2010
02-08-2016, 17:34
سلام دوستان عزیز
من با گوشی داخل خونه یک آنتن 4G بیشتر ندارم و خارج از خونه در محیط باز میشه ۳ و گهگداری ۴ آنتن

میخواستم بدونم چه مودمی بخرم که قوی‌ترین آنتن‌دهی 4G رو داشته باشه
خونمون ویلاییه منظورم اینه که راحت به سقف دسترسی دارم ، آیا به مودم 4G میشه آنتن تا ۵ متر وصل کرد؟
آیا مودم قوی بخرم یا یه مودم معمولی با آنتن قوی؟ شنیدم که اگه به اینجور مودم‌ها سیم‌های طولانی وصل کنی به عنوان آنتن، کیفیت سرعت میاد پایین، درسته؟

خلاصه یه راهنمایی جامع برای خرید مودم 4G با آنتن‌دهی خیلی قوی میخواستم
ممنون

puya2010
02-08-2016, 17:36

ببخشید، من یه خرده اطلاعاتم در این زمینه کمه، آنلاک کنید که چی بشه؟

akbarnet
02-08-2016, 19:39
ببخشید، من یه خرده اطلاعاتم در این زمینه کمه، آنلاک کنید که چی بشه؟
م بتوني از سيم كارت ديگه استفاده كني،
---
دوستان آنتن خروجي براي بالا آپارتمان و تقويت سيگنال براي d-100 چي پيشنهاد ميديد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Damask Roses
02-08-2016, 20:53
D-Link DWR-953 رو پیشنهادمیکنم، البته من اگه بودم 400-500 تـومن پـول مـودم نمیدادم، بلکه یه E8372 میگرفتم و اگر جای خونـمون آنتن دهی ضـعیفی داشت، بقیـه پـول رو واسش 2 تا آنتن خارجی میـگرفتم!
اگر هم به مدل بـاتری دارنیاز داشتم، وصلش میکردم به پـاوربانـک!

ممنون
D-Link DWR-953 رو می خرم ممنون به زودی :n12:

puya2010
02-08-2016, 21:02
م بتوني از سيم كارت ديگه استفاده كني،
---
دوستان آنتن خروجي براي بالا آپارتمان و تقويت سيگنال براي d-100 چي پيشنهاد ميديد؟

مگه این مودم‌های 3G و 4G که فروشگاه‌های اینترنتی میفروشن آنلاک نیستن؟ یعنی همشون با یه اوپراتور خاص کار میکنن؟
چه مسخره! ۳۰۰ و خرده‌ای بدی یه مودم 4G بخری که فقط با یه اپراتور خاص کار کنه؟

puya2010
02-08-2016, 21:03
سلام دوستان عزیز
من با گوشی داخل خونه یک آنتن 4G بیشتر ندارم و خارج از خونه در محیط باز میشه ۳ و گهگداری ۴ آنتن

خونمون ویلاییه منظورم اینه که راحت به سقف دسترسی دارم ، آیا به مودم 4G میشه آنتن تا ۵ متر وصل کرد؟
آیا مودم قوی بخرم یا یه مودم معمولی با آنتن قوی؟ شنیدم که اگه به اینجور مودم‌ها سیم‌های طولانی وصل کنی به عنوان آنتن، کیفیت سرعت میاد پایین، درسته؟

ممنون

دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ata.royalfalcon
02-08-2016, 21:13
سلام دوستان عزیز

ممنون

دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پیشنهاد من اینه که شما یه مودم رومیزی 4G (مثلاً D100 ایرانسل) بخرید و بذارید داخل باکس ضد آب و ببرید پشت بام زیر سایبان و با کابل شبکه مرغوب بیارید پشت سیستمتون .

puya2010
02-08-2016, 21:26
پیشنهاد من اینه که شما یه مودم رومیزی 4G (مثلاً D100 ایرانسل) بخرید و بذارید داخل باکس ضد آب و ببرید پشت بام زیر سایبان و با کابل شبکه مرغوب بیارید پشت سیستمتون .

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
اما اینجوری اگه بخوام گهگداری طرح‌های ساعتی ایرانسل رو فقط از طریق نرم‌افزار اندرویدیش در دسترس هست رو بزنم باس تا پشت بام برم، سیم کارت رو دربیارم بذارم تو گوشی، طرح فعال کنم، دوباره سی‌کارت به مودم وصل کنم، دردسرش زیاده
یکی دوبار مشکلی نیست، اما قراره چند سال استفاده کنم، اینجوری نمیشه

مودم باید داخل خونه باشه تا دسترسی مستقیم بهش داشته باشم، میشه یه مودم خوب معرفی کنی که آنتن جداگانه بهش وصل شه؟
مثلا آنتن رو به پشت بام وصل کنم با سیم برسونم به مودم و بزنم به مودم و استفاده کنم، فقط مشکل اینه که زیر ده متر سیم به عنوان آنتن آیا از سرعت کم میکنه؟ کیفیت رو میاره پایین یا تاثیری نداره؟

puya2010
02-08-2016, 21:30
مگه این مودم‌های 3G و 4G که فروشگاه‌های اینترنتی میفروشن آنلاک نیستن؟ یعنی همشون با یه اوپراتور خاص کار میکنن؟
چه مسخره! ۳۰۰ و خرده‌ای بدی یه مودم 4G بخری که فقط با یه اپراتور خاص کار کنه؟

به غیر از این سوال، یه سوال دیگه هم دارم
چرا دوستان به دنبال مودمی با قابلیت تغییر فرکانس میگردن؟ مگه تغییر فرکانس هم تو سرعت دریافتی تاثیری داره؟
یعنی فرکانس رو بالاتر ببری سرعت زیادتر میشه؟

ata.royalfalcon
02-08-2016, 22:07
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
اما اینجوری اگه بخوام گهگداری طرح‌های ساعتی ایرانسل رو فقط از طریق نرم‌افزار اندرویدیش در دسترس هست رو بزنم باس تا پشت بام برم، سیم کارت رو دربیارم بذارم تو گوشی، طرح فعال کنم، دوباره سی‌کارت به مودم وصل کنم، دردسرش زیاده
یکی دوبار مشکلی نیست، اما قراره چند سال استفاده کنم، اینجوری نمیشه

مودم باید داخل خونه باشه تا دسترسی مستقیم بهش داشته باشم، میشه یه مودم خوب معرفی کنی که آنتن جداگانه بهش وصل شه؟
مثلا آنتن رو به پشت بام وصل کنم با سیم برسونم به مودم و بزنم به مودم و استفاده کنم، فقط مشکل اینه که زیر ده متر سیم به عنوان آنتن آیا از سرعت کم میکنه؟ کیفیت رو میاره پایین یا تاثیری نداره؟

برای فعال کردن بسته های ساعتی اصلاً نیازی نیست سیم کارت رو دربیارید . برای اینکار میتونید داخل ویندوز از شبیه ساز Droid4X و اپلیکیشن ایرانسل من استفاده کنید .
کابل شبکه اگر مرغوب باشه مشکلی با فاصله های زیاد مثلاً ده متر نخواهید داشت .

به غیر از این سوال، یه سوال دیگه هم دارم
چرا دوستان به دنبال مودمی با قابلیت تغییر فرکانس میگردن؟ مگه تغییر فرکانس هم تو سرعت دریافتی تاثیری داره؟
یعنی فرکانس رو بالاتر ببری سرعت زیادتر میشه؟

بعضی از فرکانسها سرعت بهتری میدن . باید تست کنید تا ببینید کدوم فرکانس برای شما سرعت بهتری میده . پس بهتره مودمی بخرید که این قابلیت رو داشته باشه .

akbarnet
03-08-2016, 02:02

اصلا منطقي نيست! هرگز اينكارو نكنيد.
باكس ضد آب، ضد رطوبت نيز جوابگو نيست. مگر اينكه داخل يك اتاقك و هواي معتدل زير كولر گازي باشه، اين مودم ها هيچ استانداردي در برابر رطوبت گرد و خاك و حرارت ندارند،
بهتره ب جاي اين روش از آنتن خروجي استفاده بشه و اين مودم نيز از آنتن ts-9 پشتيباني ميكنه، d-100
اين مودم فعلا تنها ايرادش لاك بودن است.

ODADO
03-08-2016, 12:57
سلام.

تو راستین بازار در بخش مشخصات و همینطور نظراتش رو که میخوندم برای مودم D-Link DWR-932 گفته بودن که امکان استفاده همزمان با آداپتور و باتری وجود نداره ولی در قسمت نظرات دیجی کالا گفته شده وجود داره!حالا با این اوصاف کدوم یکی درسته؟کسی واقعا تست کرده؟

در ضمن بین این مودم ها کدوم یکی رو توصیه میکنین برای خرید؟

D-Link DWR-932 و Huawei E5577C؟

D-Link DWR-921 وTP-LINK Archer MR200؟

puya2010
03-08-2016, 16:18
اصلا منطقي نيست! هرگز اينكارو نكنيد.
باكس ضد آب، ضد رطوبت نيز جوابگو نيست. مگر اينكه داخل يك اتاقك و هواي معتدل زير كولر گازي باشه، اين مودم ها هيچ استانداردي در برابر رطوبت گرد و خاك و حرارت ندارند،
بهتره ب جاي اين روش از آنتن خروجي استفاده بشه و اين مودم نيز از آنتن ts-9 پشتيباني ميكنه، d-100
اين مودم فعلا تنها ايرادش لاك بودن است.

سلام دوست عزیز
خرید d100 از اونجایی که فقط با ایرانسل کار میکنه و لاک نشده منتفیه
چون من نمی‌خوام خودم رو به یه سرویس‌دهنده محدود کنم

و از اونجایی که مازندران زندگی میکنم و رطوبت اینجا بسیار بالاست و میزان بارش برف و باران هم همین‌طور، پس این روش خیلی سریع باعث از بین رفتن مودم میشه، حتی اگه مودم رو در باکس ضد آب هم بذارم در برابر باد و بارون‌های اینجا دووم نمیاره

اما در خصوص آنتن خارجی و اتصال به مودم ،من این سایت رو پیدا کردم،

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما قیمت آنتن‌هاش خیلی بالاست، ارزون‌ترین مدل موجود در انبار ایران ۲۰۹۰۰۰ تومن، چه خبره؟ مگه اون آنتن چیکار میکنه؟ من حس میکنم اگه آنتن رو باز کنی، داخلش هیچ کیتی نباشه و الکی دو تا فلز داخلش گذاشتن مثلا به عنوان دریافت‌کننده، مارک‌هاش هم چینیه، نمیشه اعتماد کرد

من چند تا ایده تو ذهنم دارم، که نمی‌دونم عملیه یا نه؟ میخوام نظر شما رو بدونم:

۱- یه مودم خوب و قوی از لحاظ آنتن‌دهی ( از این سیصد چهارصد تومنی‌ها) با آنتن‌های 4G که قابل جدا شدن هستن بخرم و آنتن رو از پشت مودم جدا کنم و با سیم‌های RG174 که تو همون سایت نوین‌فون نوشته

و با کانکتورهای مخصوص TS9 ، آنتن‌های اصلی مودم رو به پشت‌بوم برسونم،
دو مشکل به نظر خودم تو این روش هست:
الف- آیا سیم‌های RG174 با طول نزدیک به ده متر کیفیت و سرعت رو پایین نمیارن؟
ب- آیا آنتن‌های خوده مودم تحت رطوبت خراب نمیشن؟ درسته اون جایی که آنتن‌ها رو میذارم زیر بارش مستقیم بارون و برف نیست اما رطوبت بهش میرسه مطمئنا!

۲- یه مودم معمولی و ارزون 4G حول و حوش ۲۰۰ تومن، از این مدلایی که 4G هستن و با USB به سیستم وصل میشن و به خاطر نداشتن WIFI ارزون‌تر هستن و از طرفی کانکتور TS9 هم بهشون میخوره بخرم، و از سایت نوین‌فون همون آنتن ۲۰۹۰۰۰ تومنی‌شون رو بخرم و طبق روش وب‌سایت نوین، آنتن خارجی رو به سقف وصل کنم و سیمش رو تا پیش سیستمم برسونم و به مودم وصل کنم
تو این روش باز هم یه مشکل وجود داره :

۳- همون روشی که دوستمون ata.royalfalcon معرفی کرد، که دلایل نشدنش رو همون بالا گفتم
۴- اینبار خرید یه مودم خیلی خوب با آنتن جداگانه به علاوه همون آنتن‌های خارجی سایت نوین‌فون که مجموعا نزدیک ۷۰۰ هزار تومن خرجش میشه

می‌بخشید سرتون رو درد آوردم، اما علاوه بر همه موارد فوق که توضیح دادم یه سری مسائل هم هست که من با خوندن صفحات این تاپیک و تاپیک مشکلات و آنلاک مودم‌های 4G و تاپیک بررسی اینترنت 4G ایرانسل دستم اومده و من رو در خرید مودم خیلی به شک انداخته

من میخوام مودمی بخرم که قابلیت قفل رو شبکه 4G و قابلیت قفل رو فرکانس ۲۶۰۰ رو داشته باشه
و
حتما آنتن جداگانه خارجی بخوره و حتما آنلاک باشه

با توجه به تمام موارد فوق ممنون میشم دوستان منو راهنمای کنن و نظرشون رو درباره ایده‌هام بگن

خیلی خیلی ممنون

KING iMAN
03-08-2016, 16:21
سلام.

تو راستین بازار در بخش مشخصات و همینطور نظراتش رو که میخوندم برای مودم D-Link DWR-932 گفته بودن که امکان استفاده همزمان با آداپتور و باتری وجود نداره ولی در قسمت نظرات دیجی کالا گفته شده وجود داره!حالا با این اوصاف کدوم یکی درسته؟کسی واقعا تست کرده؟

در ضمن بین این مودم ها کدوم یکی رو توصیه میکنین برای خرید؟

D-Link DWR-932 و Huawei E5577C؟

من این مودم رو دارم. البته 932 مدل های متفاوتی داره که من نمووه ی d1 رو دارم و بدون باطری هم کار میکنه. قصد روشش رو هم دارم. سه هفته س خریدم. دلیل فروش هم صرفا اینه که میخام نمونه ی رومیزی رو بخرم. وگرنه مودمش عالیه.

akbarnet
03-08-2016, 16:40
سلام دوست عزیز
خرید d100 از اونجایی که فقط با ایرانسل کار میکنه و لاک نشده منتفیه
چون من نمی‌خوام خودم رو به یه سرویس‌دهنده محدود کنم

و از اونجایی که مازندران زندگی میکنم و رطوبت اینجا بسیار بالاست و میزان بارش برف و باران هم همین‌طور، پس این روش خیلی سریع باعث از بین رفتن مودم میشه، حتی اگه مودم رو در باکس ضد آب هم بذارم در برابر باد و بارون‌های اینجا دووم نمیاره

اما در خصوص آنتن خارجی و اتصال به مودم ،من این سایت رو پیدا کردم،

اما قیمت آنتن‌هاش خیلی بالاست، ارزون‌ترین مدل موجود در انبار ایران ۲۰۹۰۰۰ تومن، چه خبره؟ مگه اون آنتن چیکار میکنه؟ من حس میکنم اگه آنتن رو باز کنی، داخلش هیچ کیتی نباشه و الکی دو تا فلز داخلش گذاشتن مثلا به عنوان دریافت‌کننده، مارک‌هاش هم چینیه، نمیشه اعتماد کرد

من چند تا ایده تو ذهنم دارم، که نمی‌دونم عملیه یا نه؟ میخوام نظر شما رو بدونم:

۱- یه مودم خوب و قوی از لحاظ آنتن‌دهی ( از این سیصد چهارصد تومنی‌ها) با آنتن‌های 4G که قابل جدا شدن هستن بخرم و آنتن رو از پشت مودم جدا کنم و با سیم‌های RG174 که تو همون سایت نوین‌فون نوشته

و با کانکتورهای مخصوص TS9 ، آنتن‌های اصلی مودم رو به پشت‌بوم برسونم،
دو مشکل به نظر خودم تو این روش هست:
ب- آیا آنتن‌های خوده مودم تحت رطوبت خراب نمیشن؟ درسته اون جایی که آنتن‌ها رو میذارم زیر بارش مستقیم بارون و برف نیست اما رطوبت بهش میرسه مطمئنا!

۲- یه مودم معمولی و ارزون 4G حول و حوش ۲۰۰ تومن، از این مدلایی که 4G هستن و با USB به سیستم وصل میشن و به خاطر نداشتن WIFI ارزون‌تر هستن و از طرفی کانکتور TS9 هم بهشون میخوره بخرم، و از سایت نوین‌فون همون آنتن ۲۰۹۰۰۰ تومنی‌شون رو بخرم و طبق روش وب‌سایت نوین، آنتن خارجی رو به سقف وصل کنم و سیمش رو تا پیش سیستمم برسونم و به مودم وصل کنم
تو این روش باز هم یه مشکل وجود داره :

۳- همون روشی که دوستمون ata.royalfalcon معرفی کرد، که دلایل نشدنش رو همون بالا گفتم
۴- اینبار خرید یه مودم خیلی خوب با آنتن جداگانه به علاوه همون آنتن‌های خارجی سایت نوین‌فون که مجموعا نزدیک ۷۰۰ هزار تومن خرجش میشه

می‌بخشید سرتون رو درد آوردم، اما علاوه بر همه موارد فوق که توضیح دادم یه سری مسائل هم هست که من با خوندن صفحات این تاپیک و تاپیک مشکلات و آنلاک مودم‌های 4G و تاپیک بررسی اینترنت 4G ایرانسل دستم اومده و من رو در خرید مودم خیلی به شک انداخته

من میخوام مودمی بخرم که قابلیت قفل رو شبکه 4G و قابلیت قفل رو فرکانس ۲۶۰۰ رو داشته باشه
و
حتما آنتن جداگانه خارجی بخوره و حتما آنلاک باشه

با توجه به تمام موارد فوق ممنون میشم دوستان منو راهنمای کنن و نظرشون رو درباره ایده‌هام بگن

خیلی خیلی ممنون

شركت سازنده با كلي تحقيق و تست انتن ساخته نميشه با دوتا سيم ساخت!
بنظرم براي دريافت امواج قوي فور جي قطعا نياز ب انتن خروجي هس و خودمي ارزون قيمت جواب نمسده

puya2010
03-08-2016, 16:47
شركت سازنده با كلي تحقيق و تست انتن ساخته نميشه با دوتا سيم ساخت!
بنظرم براي دريافت امواج قوي فور جي قطعا نياز ب انتن خروجي هس و خودمي ارزون قيمت جواب نمسده

داداش نظرت درباره موارد ۱ و ۲ چیه؟

و اینکه کدوم مودم‌ها قابلیت قفل رو 4G و قفل رو فرکانس خاص رو دارن؟

ODADO
03-08-2016, 17:11
سلام.

بین این مودم ها کدوم یکی رو توصیه میکنین برای خرید؟

ممنون میشم واقعا اگر کسی بتونه راهنمایی بکنه

akbarnet
03-08-2016, 23:25
ممنون میشم واقعا اگر کسی بتونه راهنمایی بکنه

سلام از بين اين دو محصول archer mr200 بهتره،
و جدا از lock o unlock بودن مودم d-100 از جفتش بهتر است،

akbarnet
03-08-2016, 23:26
دوستان راه و حل و پل ارتباطي ايرانسل براي برداشتن قفل d-100 وجود نداره؟؟
كل دنيا فروشنده ها كد رو در اختيار كاربران قرار ميدهند

puya2010
04-08-2016, 01:45
Huawei E8372

دیجیکالا موجود داره 229 هزار تومن .

دوستان این مدل قابلیت قفل رو 4G و قابلیت انتخاب فرکانس رو داره؟

اگه نه میشه یه مدل معرفی کنید که این قابلیت‌ها رو داشته باشه و آنلاک هم باشه؟

ak313
04-08-2016, 04:38
دوستان این مدل قابلیت قفل رو 4G و قابلیت انتخاب فرکانس رو داره؟

اگه نه میشه یه مدل معرفی کنید که این قابلیت‌ها رو داشته باشه و آنلاک هم باشه؟
بله داره

ODADO
04-08-2016, 09:31
سلام از بين اين دو محصول archer mr200 بهتره،
و جدا از lock o unlock بودن مودم d-100 از جفتش بهتر است،

غیر از d100 که دوستان گفتن داره،میخواستم بدونم که این دو مودم هم قابلیت انتخاب فرکانس رو دارن؟

ata.royalfalcon
04-08-2016, 12:29
بله داره

مدل E8372 قابلیت قفل روی 4G رو داره ولی شما مطمئنید که میشه فرکانس رو هم بطور دستی انتخاب کرد ؟
چون شما در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتید e3372 و e5372t چنین قابلیتی رو داره و در مورد E8372 چیزی نگفتید .

puya2010
04-08-2016, 13:46
بله داره

داداش منظورت اینه که هر دو ویژگی رو داره دیگه؟

ODADO
06-08-2016, 12:50
سلام.

برای یک منطقه با سطح پوشش متوسط خرید مودم رومیزی Mr200 چقدر میتونه نسبت به مودم جیبی M7300 توجیه منطقی داشته باشه؟ بنظرتون کلا اون دو آنتن تقویتی که همراه مودم MR200 هست چقدر میتونه گیرندگی رو بهبود ببخشه؟(البته در ایران فقط یکی از این دو آنتن کار میکنه)

من بین انتخاب این دو مودم گیر کردم واقعا،هر دو مزایا و معایبی دارن ،میشه یه کمکی بکنین لطفا:n13::n16:

EDWARD WHITE
06-08-2016, 22:45
Irancell LH92 یا dlink-DWR-932
امکان انتخاب فرکانس 1800 یا 2600 ایرانسل رو به صوبت دستی نداره دوستان ؟ :n16:

farhad_usa
07-08-2016, 18:35
سلام
دوستان مودم ترجیحا رومیزی 4g سراغ ندارید که از U.S.S.D پشتیبانی کنه؟اگر نه 3g و جیبی هم بود معرفی کنید.
باتشکر

morypory
07-08-2016, 20:28
سلام.

برای یک منطقه با سطح پوشش متوسط خرید مودم رومیزی Mr200 چقدر میتونه نسبت به مودم جیبی M7300 توجیه منطقی داشته باشه؟ بنظرتون کلا اون دو آنتن تقویتی که همراه مودم MR200 هست چقدر میتونه گیرندگی رو بهبود ببخشه؟(البته در ایران فقط یکی از این دو آنتن کار میکنه)

من بین انتخاب این دو مودم گیر کردم واقعا،هر دو مزایا و معایبی دارن ،میشه یه کمکی بکنین لطفا:n13::n16:

دوست عزیز سایت rstinbazar یک مقاله جامع در خصوص مودمهای رومیزی 4G گذاشته فکر کنم خیلی جامع باشد

ak313
07-08-2016, 23:01
دوست عزیز سایت rstinbazar یک مقاله جامع در خصوص مودمهای رومیزی 4G گذاشته فکر کنم خیلی جامع باشد
مقالشون خیلی مسخره است، نکردن بگن مگابیت یا بایت.
تستهایی که حول سه چهار مگابیت می گرده اونطوری که راستین بازار تست کرده اصلا برای 4 جی ارزش نداره
حداقل باید در سه شرایط سیگنال ضعیف، متوسط و قوی تست می کردند نه اینکه با سیگنالی که داره می میره آخه 2 مگابیتم سرعته برای 4 جی

morypory
08-08-2016, 06:39
تستهایی که حول سه چهار مگابیت می گرده اونطوری که راستین بازار تست کرده اصلا برای 4 جی ارزش نداره
حداقل باید در سه شرایط سیگنال ضعیف، متوسط و قوی تست می کردند نه اینکه با سیگنالی که داره می میره آخه 2 مگابیتم سرعته برای 4 جی

دوست عزیز اگر در مقاله دقت کنید در نمودار های شماره 1 و 2 نوشته که مگابایت بر ثانیه است

ak313
08-08-2016, 07:43
دوست عزیز اگر در مقاله دقت کنید در نمودار های شماره 1 و 2 نوشته که مگابایت بر ثانیه است

بی کوچک بیت هست نه بایت پس میشه 3.89 مگابیت. اگر تصریح می کردند شما به اشتباه نمی افتادید اگرم منظورشون بایت بوده که بدتر باید MB می نوشتند

J@viD
08-08-2016, 17:14
الان چه مودم های 4g داخل بازار ایران هست که استاندارد cat 6 ساپورت کنه.
این مودم وارد بازار شده؟ Huawei E5786

EDWARD WHITE
08-08-2016, 18:21

موافقم ... نتیجه تست هاشون در شرایط مختلف نیست و خیلی به هم نزدیکه که اصلا ارزش نداره .... من برای ایشون احترام قائل هستم اما من یه تجربه ای دارم که به فروشنده جماعت اعتماد نباید کرد
بین

HUAWEI B315
و
TP-LINK Archer MR200
و
D-Link DWR-921

اول چرا اون b315 پینگ پایینی داره اما دانلودش پاییه ؟
اصلا توی کتم نمی ره که B315 پایین تر بشه از اون MR200 ..... حداقل B315 امکان تنظیم روی فرکانس 2600 رو داره که MR200 عمرا توی خواب ببینه !
( چند نفر هم توی دیجی کالا اومدن گفتن B315 رو بهتر دیدن از MR200 خودتون برید بخونید شاید درست نباشه ؟؟ )
بعد D-Link DWR-921 بیچاره رو به خاطر 0.75 مگ در ثانیه سوم کرده .....
0.75 یک جک هس در بنچمارک ! این جه تستیه دیگه ؟
تست ها معمولا در حد 5 یا 10 الی 20 مگ تفاوت دارن که توی انجمن های دیگه خارجی دیگران می گیرن راستی فقط با چرخوندن مودم میشه یک آنتن اضافه کرد توی یک جای ثابت .... این 0.75 همون به خاطر جهتشونه HUAWEI B315 و TP-LINK Archer MR200 و D-Link DWR-921 کلا به نظر من یه یک کیفیت دارن ..

اگه من اشتباه می کنم منو از اشتباه دربیارید لطفا :n16:

EDWARD WHITE
08-08-2016, 18:48
سلام
دوستان مودم ترجیحا رومیزی 4g سراغ ندارید که از U.S.S.D پشتیبانی کنه؟اگر نه 3g و جیبی هم بود معرفی کنید.
باتشکر
نه
یه ویدئو از
HUAWEI B315 اپراتور plus+ می بینم توی آپارات که Ussd هم داره که اصلا ربطی به مودمی که IDH میاره توی ایران نداره .... اساتید اگه بتونن webui اون رو یه کاریش بکنن ....

جیوه
13-08-2016, 01:31
Huawei E5186 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کی به بازار ایران میاد . و آیا اصلا فایده داره خرید مودم cat 6 توی ایران ؟؟؟

Huawei E5786 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم مودم جالبیه نظرتون چیه ؟

a66sh
13-08-2016, 17:26
دوستان من خيلى سرچ كردم ولى در نهايت به نتيجه ى درستى نرسيدم! من يه مودم با آنتن دهى قوى و داراى پورت LAN ميخوام چون روتر دارم و فقط نياز به مودم دارم ولى ظاهرا فقط مودم هاى روميزى خروجى LAN دارن كه از بقيه گرون ترن! من در نهايت به دو مدل TP MR200 و D-Link DER-921 رسيدم. اگه انتخاب هام درسته لطفا بگيد كدوم و چرا؟ يا اگه مدل بهترى غير از اينا هست راهنماييم كنيد. ممنون ميشم زودتر دوستان كمك كنن.

ak313
13-08-2016, 18:11
ترکیب 3372 و mr3020 تی پی لینک خوبه. من راضیم. چند تا تستشو میزارم
اون تست 9 مگی فرکانس 1800 هستش

john3
14-08-2016, 14:15
سلام
من این مدل D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو خریداری کردم ولی موق استفاده led مربوط به lan و اتصال به شبکه‌ی موبایل 2G/3G دائم چشمک میزند این موضوع طبیعی هست؟و هنگام انتخاب 3G/4G Network Selection Method مودم یجورایی هنگ میکنه و انتنش میره .اگر تنظیمات خاصی داره ممنون میشم پاسخ بدید.

sasan.69
15-08-2016, 08:13
رفقا از بین
Huawei E5573
Huawei E8372کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و اینکه مودمای هواووی کیفیتشون از مودم ایرانسل مث مدل E3372 بهتره؟
ممنون

ak313
15-08-2016, 14:23
رفقا از بین
Huawei E5573

Huawei E8372

کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و اینکه مودمای هواووی کیفیتشون از مودم ایرانسل مث مدل E3372 بهتره؟
ممنون

3372 هم برای هواوی هست.
اگر برای بیرون می خواهی 5573 اگر برای خونه می خواهی و جای تقریبا ثابت 3372 نهایت برای وای فایش یدونه 3020 بخر
پس بستگی به استفادت داره.

sasan.69
16-08-2016, 07:51
3372 هم برای هواوی هست.
اگر برای بیرون می خواهی 5573 اگر برای خونه می خواهی و جای تقریبا ثابت 3372 نهایت برای وای فایش یدونه 3020 بخر
پس بستگی به استفادت داره.

خیلی بیرون نمیخوام استفاده کنم یه چیزی میخوام که بتونم با تبلت و سیستم بتونم دانلودامو انجام بدم این مدل 8372 قیمت مناسبی داره اما نمیدونم درمقایسه با5573 چه تفاوت محسوسی داره

ak313
16-08-2016, 15:47
به هر حال 5573 باتری می خورد اما اون نمی خوره

mohammad_87
22-08-2016, 00:02
سلام
من برای استفاده داخل منزل می خوام مودم tplink MR200 رو بگیرم.مهمترین دلیلش آنتن های قوی دریافت سیگنال هست چون 4g ایرانسل یکم بهم دوره.دلیل دیگه پشتیبانی از باند 5 گیگاهرتز هست چون برای کامپیوتر از مودم tp link 3200 n600 استفاده میکنم که قابلیت دریافت در این باند رو داره.دلایل دیگه هم هست.
استفاده هم بیشتر برای بازی آنلاین میخوام (adsl فقط مخابرات میتونم بگیرم) و در کنارش به اینترنت با ثبات و سرعت بالا نیاز دارم پس پینگ برام خیلی مهمه.

حالا باتوجه به این توضیحات آیا انتخاب دیگه ای هم میشه داشت؟راهنمایی نمایید.

v-abbasi
22-08-2016, 08:19
دوستان ، از تبریز هستم .

میخوام اینترنت 4G ایرانسل استفاده کنم ، فقط هم برای دانلود شبانه ساعتیش و استفاده داخل منزل هست که خریداری میکنم و این مودم رو در نظر گرفتم ، هواوی E3372 که از نوع USB هست .

مودم نوع USB با اونای دیگه فرقی تو سرعت دانلود دارن ؟

به طور متوسط چند گیگ میشه توی 2 ساعت دانلود کرد ؟

ضمنا دلیل عدم فعال بودن خرید 3 ساعته نامحدود ایرانسل چیه ؟

میشه با یک سیستم PC هم 4G و هم اینترنت ADSL رو استفاده کرد ؟ ( یکی وبگردی و یکی دانلود )

و اینکه گوشی اندرویدی ندارم و فقط با PC هستم و آیا این مورد مشکلی برای خرید و تمدید سرویس و ... ایجاد نمیکنه ( مثلا اپلیکیشن ایرانسل من و ... )

سوالات زیاد شد ، لطفا راهنمای کنین ، ممنون

sami_villa
22-08-2016, 08:53
کسی مودم ۴جی جیبی میشناسه ک بشه بهش انتن اکسترنال برای بالا رفتن انتن دهی وصل کرد?
لطفا مشخصات و قیمتش هم بنویسید.
مدت زمان شارژ دهی و ظرفیت باتریش
همچنین با اداپتور کار میکنه که بشه باتریشو دراورد یا ن
لن داره یا فقط یو اس بی :n28:
سپاس

behnamy01
23-08-2016, 17:29
سلام
من برای استفاده داخل منزل می خوام مودم tplink MR200 رو بگیرم.مهمترین دلیلش آنتن های قوی دریافت سیگنال هست چون 4g ایرانسل یکم بهم دوره.دلیل دیگه پشتیبانی از باند 5 گیگاهرتز هست چون برای کامپیوتر از مودم tp link 3200 n600 استفاده میکنم که قابلیت دریافت در این باند رو داره.دلایل دیگه هم هست.
استفاده هم بیشتر برای بازی آنلاین میخوام (adsl فقط مخابرات میتونم بگیرم) و در کنارش به اینترنت با ثبات و سرعت بالا نیاز دارم پس پینگ برام خیلی مهمه.

حالا باتوجه به این توضیحات آیا انتخاب دیگه ای هم میشه داشت؟راهنمایی نمایید.

واسه پینـگ: B315

puya2010
23-08-2016, 18:31
دوستان ، از تبریز هستم .

میخوام اینترنت 4G ایرانسل استفاده کنم ، فقط هم برای دانلود شبانه ساعتیش و استفاده داخل منزل هست که خریداری میکنم و این مودم رو در نظر گرفتم ، هواوی E3372 که از نوع USB هست .

مودم نوع USB با اونای دیگه فرقی تو سرعت دانلود دارن ؟

به طور متوسط چند گیگ میشه توی 2 ساعت دانلود کرد ؟

ضمنا دلیل عدم فعال بودن خرید 3 ساعته نامحدود ایرانسل چیه ؟

میشه با یک سیستم PC هم 4G و هم اینترنت ADSL رو استفاده کرد ؟ ( یکی وبگردی و یکی دانلود )

و اینکه گوشی اندرویدی ندارم و فقط با PC هستم و آیا این مورد مشکلی برای خرید و تمدید سرویس و ... ایجاد نمیکنه ( مثلا اپلیکیشن ایرانسل من و ... )

سوالات زیاد شد ، لطفا راهنمای کنین ، ممنون

۱- خیر ارتباط از طریق USB یا LAN و یا WIFI در صورتی که برای مورد دوم از کابل مرغوب و برای مورد سوم میزان سیگنال مناسب داشته باشی، هیچ فرقی با هم ندارند
البته هر کدومشون یه محدودیت سرعت دارند که برای USB باید ببینی از نسل دوم هستش یا سوم و برای LAN باید دقت کنی که پورتش ۱۰۰ مگی هستش یا یک گیگی و برای WIFI هم باید دقت کنی ۱۵۰ مگی هست یا ۳۰۰ یا بالاتر، البته مودم موردنظر شما فقط cat4 رو ساپورت میکنه که بالاترین سرعت ایرانسل رو cat4 تا اونجایی که دوستان تست‌هاشون رو گذاشتن و بنده درجریانم ۳۰ ۴۰ مگ بوده، اما برای دوستان با گوشی‌های cat6 ساپورت تا ۱۳۵ مگ هم تست گذاشتن

۲- این مورد کاملا نسبیه و به منطقه محل سکونت شما بستگی داره، اینکه محله منطقه شما چقدر دانلودر داره؟ دکل نزدیک شما تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟ و خیلی موارد ریز و درشت دیگه
بهترین کار این هستش که قبل از خرید مودم با یک گوشی 4G ساپورت، سرعت دکل‌های نزدیک خودتون رو در حالت‌های 3G و 4G و در ساعت‌های مختلف روز و شب امتحان کنید، بعد اقدام به خرید مودم کنید، ضمنا لزوما همیشه 4G بهتر نیست و توصیه میکنم قدرت 3G رو هم دست کم نگیرید، مثلا در منطقه ما 3G به سرعت ۳۳ مگ میرسه در حالی که 4G به ۱۳ مگ هم به زور میرسه، البته این به کم کاری ایرانسل در زمینه تامین پهنای باند مورد نیاز 4G در منطقه ما برمیگرده چون در حالت کلی 4G باید سریع‌تر از 3G باشه، یا شایدم همه تو منطقه ما به 4G وصل میشن و پهنای باندش رو شلوغ میکنن

۳- تازگیا امتحان نکردم اما هفته پیش فعال بود

۴- بعضی دوستان با دستگاه‌هایی به نام لود بالانسر دو مجرای اینترنتی رو با هم ادغام میکنن که باعث افزایش سرعت میشه
ضمنا شما اگه جفت مودم‌هاتون WIFI داشته باشن، به راحتی میتونین بینشون سوییچ کنید
و اگه مودم‌هاتون با کابل به سیستم وصل هستند، حالا چه USB و چه LAN می‌تونید از طریق Adapter Setting بینشون سوییچ کنید

۵- از شبیه‌سازهای اندرویدی مثل Droid4X یا Andy و غیره می‌تونید استفاده کنید

ابوالفضل ۴۰۴۵
23-08-2016, 20:01
داداش نظرت درباره موارد ۱ و ۲ چیه؟

و اینکه کدوم مودم‌ها قابلیت قفل رو 4G و قفل رو فرکانس خاص رو دارن؟
سلام من از همون مدل ۱تو خونه دارم منطقه ما تو مسعودیه تهران اصلا پوشش4gنداره اولین روزی که گرفتم تو اطاق استفاده کردم جلوی پنجره گذاشتم تقریبا هیچ فرقی نداشت البته گفتم منطقه ما اصلا سیگنال نداره تا اینکه به سرم زد دوتا ۱۲متر سیم کابل آنتن معمولی کرمان زدم سیم کشی کردم برام باور کردنی نبود تا نزدیک۴۰مگ سرعت گرفتم البته آپلودم به ۵هم نمیرسید مودمم هم ۳۳۷۲بود ولی با کوچکترین تکونی یه دکل دیگه رو میگیره خیلی باید دقیق تنظیم کنی در ضمن روی ۲۶۰۰وقتی میارمش روی۱۸۰۰یه جورایی جای دانلود واپلود عوض میشه در کل انتن فقط رو پشت بام جواب میده نه هیچ جا دیگه البته اگه تومناطقی که پوشش باشه حتما بهتره

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

puya2010
23-08-2016, 20:17
سلام من از همون مدل ۱تو خونه دارم منطقه ما تو مسعودیه تهران اصلا پوشش4gنداره اولین روزی که گرفتم تو اطاق استفاده کردم جلوی پنجره گذاشتم تقریبا هیچ فرقی نداشت البته گفتم منطقه ما اصلا سیگنال نداره تا اینکه به سرم زد دوتا ۱۲متر سیم کابل آنتن معمولی کرمان زدم سیم کشی کردم برام باور کردنی نبود تا نزدیک۴۰مگ سرعت گرفتم البته آپلودم به ۵هم نمیرسید مودمم هم ۳۳۷۲بود ولی با کوچکترین تکونی یه دکل دیگه رو میگیره خیلی باید دقیق تنظیم کنی در ضمن روی ۲۶۰۰وقتی میارمش روی۱۸۰۰یه جورایی جای دانلود واپلود عوض میشه در کل انتن فقط رو پشت بام جواب میده نه هیچ جا دیگه البته اگه تومناطقی که پوشش باشه حتما بهتره

مدل ۱ یعنی کدوم مدل دوست عزیز؟
از سایت نوین فون گرفتی؟
رو میزان سیگنال دریافتی چقدر تاثیر داره؟ از لحاط دسی‌بل؟

ابوالفضل ۴۰۴۵
23-08-2016, 20:25
از سایت نوین فون گرفتی؟
همون مدلی که نوشته۴۹دبی لافا لینک ایستاده مستطیلیه
در مورد سیگنال عرض کردم تا نبرده بودم پشت بام هیچ فرق واضحی نداشت البته منطقه ما پوشش نداره ولی رو پشت بام با گوشی نهایت به حدود ۹۳اگه میشد برسی الان با این انتن و۱۳متر سیم کشی بعضی اوقات ۷۲,هم میشه ولی معمولا ۷۷تا۸۰دارم البته متاسفانه تازگی‌ها مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو پایین آورده چون همین امروز که تست زدم ۲۴مگ بیشتر نشد در حالی که دوهفته پیش تا نزدیک ۴۰هم داشتم واسه من که به زور 3gبا نهایت ۸مگ سرعت داشتم این سرعت خیلی لذت بخشه
ایرانسل هم که اصلا هیچ فکری واسه پوشش ما نمیکنه

ابوالفضل ۴۰۴۵
23-08-2016, 20:28
از سایت نوین فون گرفتی؟
اره از نوین فون گرفتم فقط در مورد کابل rg174بگم به این راحتیا پیدا نمیشه

ابوالفضل ۴۰۴۵
23-08-2016, 20:32
۱- خیر ارتباط از طریق USB یا LAN و یا WIFI در صورتی که برای مورد دوم از کابل مرغوب و برای مورد سوم میزان سیگنال مناسب داشته باشی، هیچ فرقی با هم ندارند
البته هر کدومشون یه محدودیت سرعت دارند که برای USB باید ببینی از نسل دوم هستش یا سوم و برای LAN باید دقت کنی که پورتش ۱۰۰ مگی هستش یا یک گیگی و برای WIFI هم باید دقت کنی ۱۵۰ مگی هست یا ۳۰۰ یا بالاتر، البته مودم موردنظر شما فقط cat4 رو ساپورت میکنه که بالاترین سرعت ایرانسل رو cat4 تا اونجایی که دوستان تست‌هاشون رو گذاشتن و بنده درجریانم ۳۰ ۴۰ مگ بوده، اما برای دوستان با گوشی‌های cat6 ساپورت تا ۱۳۵ مگ هم تست گذاشتن

۲- این مورد کاملا نسبیه و به منطقه محل سکونت شما بستگی داره، اینکه محله منطقه شما چقدر دانلودر داره؟ دکل نزدیک شما تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟ و خیلی موارد ریز و درشت دیگه
بهترین کار این هستش که قبل از خرید مودم با یک گوشی 4G ساپورت، سرعت دکل‌های نزدیک خودتون رو در حالت‌های 3G و 4G و در ساعت‌های مختلف روز و شب امتحان کنید، بعد اقدام به خرید مودم کنید، ضمنا لزوما همیشه 4G بهتر نیست و توصیه میکنم قدرت 3G رو هم دست کم نگیرید، مثلا در منطقه ما 3G به سرعت ۳۳ مگ میرسه در حالی که 4G به ۱۳ مگ هم به زور میرسه، البته این به کم کاری ایرانسل در زمینه تامین پهنای باند مورد نیاز 4G در منطقه ما برمیگرده چون در حالت کلی 4G باید سریع‌تر از 3G باشه، یا شایدم همه تو منطقه ما به 4G وصل میشن و پهنای باندش رو شلوغ میکنن

۴- بعضی دوستان با دستگاه‌هایی به نام لود بالانسر دو مجرای اینترنتی رو با هم ادغام میکنن که باعث افزایش سرعت میشه
و اگه مودم‌هاتون با کابل به سیستم وصل هستند، حالا چه USB و چه LAN می‌تونید از طریق Adapter Setting بینشون سوییچ کنید

من یه لود بالانس تی پی لینک 470دارم بر خلاف دوستانی که میگن جمع پهنای باندش الکیه من کاملا مخالفم کامل کار راه می اندازه واقعا دستگاه خوبیه از یه روتر ۱۷۰تومنی که نباید مثل پپلینک ۲میلیونی توقع داشت

rezahero
29-08-2016, 12:02
سلام میخواستم یه مودم تو رنج قیمت 200-300 تومن بخرم که 4 جی هم باشه چی پیشنهاد میکنید؟
LH92 چطوره؟

sisili123456789
31-08-2016, 11:11

سلام

اون قسمتی که قرمزش کردم برام سوال شده .
مدل مینبورد قدیمی من اینه

میتونم با نهایت سرعتی که 4g بهم میده دانلود کنم یا محدودیت برام ایجاد میکنه؟

ak313
31-08-2016, 11:56
سلام

اون قسمتی که قرمزش کردم برام سوال شده .
مدل مینبورد قدیمی من اینه

میتونم با نهایت سرعتی که 4g بهم میده دانلود کنم یا محدودیت برام ایجاد میکنه؟

مین شما تا صد مگ با لن می گیره. از این جهت فکر و خیال نکن.
مگه ایرانسل به شما چند مگ سرعت میده که صد مگابیت فکر شما رو مشغول کرده؟ اگر بهت سی چهل مگ میده برو کلاهت بنداز هوا

hanif_phz
05-09-2016, 20:18
با سلام خدمت تو دلی های عزیز
یه سوال تخصصی داشتم از خدمتتون
میخواستم یه مودم سیم کارت خور بگیرم 3G، چون منطقه ما انتن 4G جالبی نداره ( همینطور قیمت مودم 3G ارزون تر از 4G هستش):n01::n01::n01:
میخوام این مودم سیم کارت های مختلف ایرانسل و رایتل رو ساپورت کنه
همچنین میخوام دستگاهامو با wifi به مودم وصل کنم
و همچنین میخوام این مودم از برق تغذیه کنه، چون شاید ماهی یه بار هم با خودم جا به جاش نکنم( این واسم مهمه !!!)
فقط سرعت واسم خیلی مهمه

حالا با توجه به نکات بالا، چه مودم هایی، 3Gو4G با کمترین قیمت ممکن پیشنهاد میدین؟؟؟قیمت پایینااااا :n02::n02::n02::n05::n05:
با تشکر

ak313
05-09-2016, 22:10
با سلام خدمت تو دلی های عزیز
یه سوال تخصصی داشتم از خدمتتون
میخواستم یه مودم سیم کارت خور بگیرم 3G، چون منطقه ما انتن 4G جالبی نداره ( همینطور قیمت مودم 3G ارزون تر از 4G هستش):n01::n01::n01:
میخوام این مودم سیم کارت های مختلف ایرانسل و رایتل رو ساپورت کنه
همچنین میخوام دستگاهامو با wifi به مودم وصل کنم
و همچنین میخوام این مودم از برق تغذیه کنه، چون شاید ماهی یه بار هم با خودم جا به جاش نکنم( این واسم مهمه !!!)
فقط سرعت واسم خیلی مهمه

حالا با توجه به نکات بالا، چه مودم هایی، 3Gو4G با کمترین قیمت ممکن پیشنهاد میدین؟؟؟قیمت پایینااااا :n02::n02::n02::n05::n05:
با تشکر

از اینجا انتخاب کنی خودت بهتر شرایطت رو لحاظ می کنی

tohid231
10-09-2016, 11:37
سلام
کسی اینجا مودم MR200 داره که یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره در cmd ، تو حالت 4G only
ممنون

sh@y@n
11-09-2016, 08:43
سلام
کسی اینجا مودم MR200 داره که یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره در cmd ، تو حالت 4G only
ممنون

حالت 4g و اینترنت رایتل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tohid231
11-09-2016, 15:59
حالت 4g و اینترنت رایتل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون خوبه، ولی با TDD، رو 95 هست

sh@y@n
11-09-2016, 19:33
ممنون خوبه، ولی با TDD، رو 95 هست
TDD که ایرانسله
این پینگی که گذاشتم رایتله
ربطی به هم ندارن

armanaaa
14-09-2016, 00:39
سلام دوستان

من قصد خرید مودم رو دارم... برای دانلود کردن می خوام و برای آنلاسن بازی کردن

بین b315 و mr200 موندم

ممنون میشم راهنمایی کنین

تمام فروم و راستین بازار رو خوندم بازهم نمی تونم تصمیم بگیرم

amir_amd
14-09-2016, 16:19
من برای سر کارم میخوام یه دانگل usb بخرم که به کیسم وصل بشه.سر کار ما فقط آنتن 2g هست و 4g یعنی3g وجود نداره.آنتن2g هم خیلی قوی تر از4g هست.
من ۲ تا سوال دارم :
۱- گیرندگی دانگل usb نسبت به موبایل مثلاs6 چطور هست ؟ ضعیفتره یا قوی تر ؟
۲-همه دانگل ها حالت4g تنها دارند ؟
چه مدلی رو که اقتصادی هم باشه پیشنهاد میکنید؟

behnamy01
14-09-2016, 17:39
سلام دوستان

من قصد خرید مودم رو دارم... برای دانلود کردن می خوام و برای آنلاسن بازی کردن

بین b315 و mr200 موندم

ممنون میشم راهنمایی کنین

تمام فروم و راستین بازار رو خوندم بازهم نمی تونم تصمیم بگیرم

B315
--------------------------

ak313
14-09-2016, 18:31
من برای سر کارم میخوام یه دانگل usb بخرم که به کیسم وصل بشه.سر کار ما فقط آنتن 2g هست و 4g یعنی3g وجود نداره.آنتن2g هم خیلی قوی تر از4g هست.
من ۲ تا سوال دارم :
۲-همه دانگل ها حالت4g تنها دارند ؟
چه مدلی رو که اقتصادی هم باشه پیشنهاد میکنید؟

ایرانسل 3372

amir_amd
14-09-2016, 22:42
ایرانسل 3372

من برای همراه اول میخوام یعنی سر کارم فقط اون جواب میده. یه دانگل میخوام که همه سیم کارتها رو جواب بده.

این رو هم جواب ندادید :

sasan.69
18-09-2016, 12:16
سلام

قصد خرید مودم تی پی لینکm7300رو دارم میخوام بدونم کسی داره و کیفیتیش چطوره؟ فقط کارم دانلوده و میخوام به pc کار کنم

این مدلو با
D-Link DWR-932C مقایسه کنیم کدوم بهتره/.

siavash1234
18-09-2016, 14:32
درود
مودم b315 امکان انتخاب دستی باند و فرکانس و داره ؟

ak313
18-09-2016, 15:19
درود
مودم b315 امکان انتخاب دستی باند و فرکانس و داره ؟

بله داره
هم با تول باکس میشه هم lte watch

baren
18-09-2016, 17:11
من الان جایی هستم که با مودم 3372 دانگل ، 2 تا آنتن 4g دارم و سرعت هم :

این البته حالت نرمال و بهترین حالت هست. بعضا سرعت تا 1-2 مگ هم کاهش پیدا می کنه.
حالا میخوام بدونم اگر از مودم های ثابت 4g استفاده کنم و مکان مودم هم در حد چند سانتی متر فرق خواهد داشت با مکان یو اس بی چون در بهترین جایی که ممکنه هست ، آیا در سرعت و کیفیت اینترنت من تاثیری داره؟

ak313
18-09-2016, 18:39
من الان جایی هستم که با مودم 3372 دانگل ، 2 تا آنتن 4g دارم و سرعت هم :

این البته حالت نرمال و بهترین حالت هست. بعضا سرعت تا 1-2 مگ هم کاهش پیدا می کنه.
حالا میخوام بدونم اگر از مودم های ثابت 4g استفاده کنم و مکان مودم هم در حد چند سانتی متر فرق خواهد داشت با مکان یو اس بی چون در بهترین جایی که ممکنه هست ، آیا در سرعت و کیفیت اینترنت من تاثیری داره؟
اون قدرت مانوری که در جابجایی 3372 دارید در رومیزی ندارید اگر توی هموندجایی که 3372 هست رومیزی بزارید احتمال داره یه مقدار کم بهتر بشه اما بهتر به فکر انتن باشید تا خرید رومیزی، البته اگر هدفتان فقط بهبود سرعته

baren
18-09-2016, 21:07
اون قدرت مانوری که در جابجایی 3372 دارید در رومیزی ندارید اگر توی هموندجایی که 3372 هست رومیزی بزارید احتمال داره یه مقدار کم بهتر بشه اما بهتر به فکر انتن باشید تا خرید رومیزی، البته اگر هدفتان فقط بهبود سرعته

بله بهبود سرعت فقط
آنتن مبشه لینک بدید ترجیحا از dk

Armin.Computer
01-10-2016, 17:21
سلام
دوستان مودمی هست که LTE-A یا همون 4G+ اگر اشتباه نکنم , رو ساپورت کنه؟؟؟

ak313
01-10-2016, 17:38
سلام
دوستان مودمی هست که LTE-A یا همون 4G+ اگر اشتباه نکنم , رو ساپورت کنه؟؟؟

توی ایران نه اما چین آره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 065_10068_10055_10054_9985_10069_10059_418_10073_1 0017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_100 51,searchweb201603_4&btsid=49692674-5cd2-4951-80c4-fbf251c1627a

naser.051
03-10-2016, 18:15
الان در حال حاضر مودم که فورجی پلاس رو پشتیبانی کنه و تو ایران موجود باشه چیه؟ لینک خرید یا مدلش؟

Sent from my Lenovo K50a40

ak313
03-10-2016, 19:17
جالبه توی یه صفحه یه سوال رو دو بار می پرسن

aria442
03-10-2016, 22:52
مودم حرفه ای
اول sierra
بعد xiaomi zmi
من جفتش هم دارم
اصلا با برندهای هواوی دی لینک ...قابل مقایسه نیست

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

ak313
03-10-2016, 23:40
مودم حرفه ای
اول sierra
بعد xiaomi zmi
من جفتش هم دارم
اصلا با برندهای هواوی دی لینک ...قابل مقایسه نیست

من از سیرا وقتی بدم اومد که دیدم توی بعضی مدلهاش توی حالت تری جی پلاس علامت 4 جی رو میزنه . یعنی مودمی که اینقد شوته نمی دونم چطور حرفه ای میشه
مودم حرفه ای پارامترهای سیگنال رو نشون میده و قابلیت انتخاب باند داره. خیلی خوبه در مورد این قابلبتهای دوتا مودمتون با تصویر اطلاع رسانی کنید

aria442
03-10-2016, 23:48
من از سیرا وقتی بدم اومد که دیدم توی بعضی مدلهاش توی حالت تری جی پلاس علامت 4 جی رو میزنه . یعنی مودمی که اینقد شوته نمی دونم چطور حرفه ای میشه
مودم حرفه ای پارامترهای سیگنال رو نشون میده و قابلیت انتخاب باند داره. خیلی خوبه در مورد این قابلبتهای دوتا مودمتون با تصویر اطلاع رسانی کنید
شاید مدلی که شما داشتین مشکل داشت یا اصلی نبوده،دقیق ترین،محشرترین،پرسرعت ترین مودم سیمکارتی دنیاست از نظر من،گیرندگی آنتن بالایی داره،قدرت وایفای در سه حالت قابل تنظیمه،محیط کاربری فوق العاده ای داره،در یک کلام میتونم بگم مودمهای دیگه در کنار این حالت اسباب بازی دارن،مدلی که استفاده میکنم 460s هست

ak313
04-10-2016, 00:11
شاید مدلی که شما داشتین مشکل داشت یا اصلی نبوده،دقیق ترین،محشرترین،پرسرعت ترین مودم سیمکارتی دنیاست از نظر من،گیرندگی آنتن بالایی داره،قدرت وایفای در سه حالت قابل تنظیمه،محیط کاربری فوق العاده ای داره،در یک کلام میتونم بگم مودمهای دیگه در کنار این حالت اسباب بازی دارن،مدلی که استفاده میکنم 460s هست

460s?
لینک این مدل رو می دید

aria442
04-10-2016, 00:16
460s?
لینک این مدل رو می دید
مدلش رو اشتباه نوشتم 760s درسته

ak313
04-10-2016, 00:18
مدل من مشکلی نداشت اون اقای که می خواست به ما به جای 4 جی قالب کنه مشکل داشت اصلا 754 اس باند 1800 2600 نداشت بعد میگفت ببین نوشته 4 جی اینم منوال خود سیرا

ak313
04-10-2016, 00:20
مدلش رو اشتباه نوشتم 760s درسته

پارامترهای سیگنال رو نشون میده؟ انتخاب باند داره؟

aria442
04-10-2016, 00:23
مدل من مشکلی نداشت اون اقای که می خواست به ما به جای 4 جی قالب کنه مشکل داشت اصلا 754 اس باند 1800 2600 نداشت بعد میگفت ببین نوشته 4 جی اینم منوال خود سیرا
من واقعا باهاش حال میکنم خیلی مودم استفاده کردم ولی هیچکدوم به پای این نمیرسه،با سیمکارت ایرانسل سرعت بین 20 تا 30 مگابیت میگیرم

ak313
04-10-2016, 00:34
من با 5372 نزدیک 60 مگ گرفتم

aria442
04-10-2016, 00:40
من با 5372 نزدیک 60 مگ گرفتم

اگه اسکرین شات بزاری باورش برام راحت میشه،
من با اون مودم سیرا هفته پیش حدودا شش تا کشور اروپایی رفته بودم همه جا فور جی داشتم پس معلومه اکثر فرکانسهای فور جی رو ساپورت میکنه
دمت گرم باعث شدی برم راجع به سیرا یه خورده تحقیق کنم تازه فهمیدم کیفیت الکی نیست،برند آمریکایی با محصولات عالی
این مودمی که من دارم اصلا نوش پیدا نمیشه معلومه این مودمها مال چندین سال پیش این شرکت هستش
Netgear.com

morypory
04-10-2016, 07:30
الان جدید ترین مدل سیرا 490 است اینهم لینک توضیحاتش

aria442
04-10-2016, 16:27

naser.051
08-10-2016, 16:10
نظرتون راجب این مودم چیه؟ میخام اینو بخرم ایا خوبه؟ سرعت با فورجی زده ۱۲۰ مگ حد اکثر؟ نظراتتون رو بگید

HITB0Y
08-10-2016, 20:08

ظاهر زیبا و کیفیت بالا
ولی فکر نمیکنم امکانات نرم افزاریش در حد مودم های رومیزی هواوی باشه
دوستانی که این مدل رو دارن نظرشون رو بگن

naser.051
09-10-2016, 15:39
‏TP-LINK M7350 LTE-Advanced Mobile Wi-Fi Modem
دوستان این مدل همونطوری که اسمش پیداس به فورجی پلاس هم وصل میشه؟ یا منظورش از lte-advanced چیزه دیگری هست؟ میخام مطمن بشم که پرسیدم

srx190d
09-10-2016, 16:37
دوستان این مدل همونطوری که اسمش پیداس به فورجی پلاس هم وصل میشه؟ یا منظورش از lte-advanced چیزه دیگری هست؟ میخام مطمن بشم که پرسیدم

وصل ميشه
ولي نه داخل ايران و فركانس هاي داخلي

ak313
09-10-2016, 16:43

خیر
این مودم 4 جی پلاس نیست
هیچ مودمی در بازار ایران فعلا 4 جی پلاس نیست خیالتون راحت
4جی پلاس می خواهید برید سراغ موبایل

naser.051
13-10-2016, 10:28
یک مودم سراغ دارم ایا کسی هست بتونه اینو از خارج بخره بفرسته ایران؟ فروشنده یک سایت خارجی هست

huawei E 5786

این مودم شبکه خیلی قوی داره و از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه من بیشتر واسه همین میخام

sasan.69
13-10-2016, 10:57
مودم 3372 چطورى مى شه بهش انتن اضافه کرد؟

xomax
13-10-2016, 12:02
مودم 3372 چطورى مى شه بهش انتن اضافه کرد؟

یا باید آنتن بسازید. یا آنتن با کانکتور TS-5 بخرید که نمیدونم خوبش پیدا میشه تو ایران یا نه. راستین بازار یه نمونه ارزون قیمت داره که تاثیر آنچنانی نداره. من خودمم 3372 دارم و گیر آنتنشم

sasan.69
13-10-2016, 12:39
یا باید آنتن بسازید. یا آنتن با کانکتور TS-5 بخرید که نمیدونم خوبش پیدا میشه تو ایران یا نه. راستین بازار یه نمونه ارزون قیمت داره که تاثیر آنچنانی نداره. من خودمم 3372 دارم و گیر آنتنشم

سرعت دانلود ت چقدره؟ و چند گیگ می زنی

xomax
13-10-2016, 16:09
سرعت دانلود ت چقدره؟ و چند گیگ می زنی
منطقه ما آنتن رایتل حدود 100 متری خونه است و همراه اول هم سیگنال خیلی خوبه. رایتل که بسته شبانه درست حسابی نداره وگرنه سرعتش خوبه ولی همراه اول بسته 20 گیگ خوبه و میتونم کلش رو مصرف کنم (شبا سرعت تا 22 مگ میره). ایرانسل روی 1800 که داغونه ولی روی 2600 سرعتم بین 2-3 مگابایت هست ولی چون سیگنال خوب نیست خیلی نوسان داره و زیر 2 مگابایت هم زیاد میاد. یه مدت خیلی ور رفتم به جای مودم و توی یه نقطه خاص و با یه ورق فویل که گذاشتم روبروی مودم تونستم تا حدود 4 و نیم مگابایت سرعت بگیرم ولی بازم پایدار نبود. در هر صورت من خیلی دانلود ندارم و گه گداری چنتا فیلم جمع میکنم دانلود میکنم که شبانه همراه اول برام به صرفه تره و کل 20 گیگش مصرف میشه. از ایرانسل بسته 6 تا 12 ظهر رو برای آپدیت برنامه ها و یوتیوب استفاده میکنم که راضی کننده است. حالا میخوام روتر 4G و بسته 100 گیگ بگیرم برای شیر کردن اینترنت و استفاده روزمره. برای همین دنبال بهبود سیگنال هستم که سرعت پایدار تر بشه.

TRACKER
14-10-2016, 00:44
سلام دوستان

اول یه سوال فنی:
مودم Huawei Wingle E8372 شارژر فندکی/شارزر منزل همراهش هست؟ (که بزنم به برق شهری و از وای-فای استفاده کنم) یا باید جدا خریداری بشه؟؟
مودم Huawei Wingle E8372 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟ ...... تو نت که چیزی پیدا نکردم ...... همه زدند ناموجود

اینترنتی خرید کنم بهتره یا حضوری؟؟ ...... من به خاطر دانشگاه باید برم تبریز ..... اگر دوستی تو تبریز جایی سراغ داره بگه تا برم مودمو بخرم

naser.051
14-10-2016, 01:18
سلام دوستان

اول یه سوال فنی:
مودم Huawei Wingle E8372 شارژر فندکی/شارزر منزل همراهش هست؟ (که بزنم به برق شهری و از وای-فای استفاده کنم) یا باید جدا خریداری بشه؟؟
مودم Huawei Wingle E8372 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟ ...... تو نت که چیزی پیدا نکردم ...... همه زدند ناموجود

اینترنتی خرید کنم بهتره یا حضوری؟؟ ...... من به خاطر دانشگاه باید برم تبریز ..... اگر دوستی تو تبریز جایی سراغ داره بگه تا برم مودمو بخرم
تو سایت ها گیر میاد ولی یا مشابه بهت میدن یا تقلبی خاستیمن مشهد هستم اگ میخای بخرم برات بفرستم گارانتی معتبرم داره چون واسه خودم چند وقت پیش خریدم اگر خاستی بگو

TRACKER
14-10-2016, 11:31
سلام دوستان
اول یه سوال فنی:
مودم Huawei Wingle E8372 شارژر فندکی/شارژر منزل همراهش هست؟ (که بزنم به برق شهری و از وای-فای استفاده کنم) یا باید جدا خریداری بشه؟؟

تو سایت ها گیر میاد ولی یا مشابه بهت میدن یا تقلبی خاستیمن مشهد هستم اگ میخای بخرم برات بفرستم گارانتی معتبرم داره چون واسه خودم چند وقت پیش خریدم اگر خاستی بگو
ممنون ..... خودم رفیق دارم تهران

غیر از مودم چی همراه مودم بود؟؟ شارژر برق شهری همراهش بود؟ (برای استفاده با برق شهری مستقیم؟؟)

aria442
14-10-2016, 11:59
نظرتون راجب این مودم چیه؟ میخام اینو بخرم ایا خوبه؟ سرعت با فورجی زده ۱۲۰ مگ حد اکثر؟ نظراتتون رو بگید

عالیه،بخر پشیمون نمیشی

naderagham
14-10-2016, 13:19
سلام آيا در مودم huawei B315 قابليت انتخاب باند ١٨٠٠ يا ٢٦٠٠ وجود دارد ؟ چگونه بايد آنرا انتخاب كرد چون در برنامه داخل مودو موجود نيست

naser.051
14-10-2016, 14:26
عالیه،بخر پشیمون نمیشی

شنا باهاش کار کردی؟ تست کردی؟

siavash1234
16-10-2016, 14:37
درود
بهترین مودم رومیزی رو بهم معرفی کنید که از همه نظر تکمیل باشه

naser.051
17-10-2016, 00:36
من الان چند وقته دارم میبینم مودم های کار کرده lh 92 یا mf910 دارن میفروشن قضیه چیه؟ کسی مشکلی از این مودم ها دیده؟ ایرادی چیزی داره؟؟

aria442
17-10-2016, 01:39
شنا باهاش کار کردی؟ تست کردی؟

من دو ساله که استفاده میکنم عالیه

ak313
17-10-2016, 06:56
سلام آيا در مودم huawei B315 قابليت انتخاب باند ١٨٠٠ يا ٢٦٠٠ وجود دارد ؟ چگونه بايد آنرا انتخاب كرد چون در برنامه داخل مودو موجود نيست

با برنامه e5186-toolbox و ltewatch میشه

naser.051
17-10-2016, 13:46
بین خرید چند تا مودم گیج شدم به نظرتون کدوم بهتره؟

LH92
MF910
E5777
xiaomi mf855 lte
LH96

Mohsen_mzh
17-10-2016, 23:02
با DWR-953 میشه روی فرکانس خاصی قفل کرد؟ 4G+ ساپورت می کنه؟
مودم رومیزی بهتر سراغ دارید؟

xomax
17-10-2016, 23:27
با DWR-953 میشه روی فرکانس خاصی قفل کرد؟ 4G+ ساپورت می کنه؟
مودم رومیزی بهتر سراغ دارید؟
هواوی b315. روی فرکانس هم میشه قفل کرد. الان تو ایران مودم 4G+ نیست. از خارج هم بخواین بگیرین 600-700 تومن پیاده میشین. فعلا مودم 4G+ به صرفه نیست

mazhar
22-10-2016, 13:34
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
میخوام یک مودم 4g همراه بگیرم ولی تو انتخابها شک کردم نمیتونم تصمیم بگیرم.
ملاک های مهم:
1-با همه اپراتورها کارکنه
2-آنتن دهی قوی داشته باشه(از همه مهمتر)
3-باتریش به نسبت خوب باشه
4-سرعت دانلودش زیاد باشه
5-هرجابتونم شارژ کنم (خدمات تعویض باتری و یا تعمیر هم داشته باشه)
6-حجمش هم زیاد نباشه

mazhar
22-10-2016, 13:41
ملاک های مهم:
4-سرعت دانلودش زیاد باشه
6-حجمش هم زیاد نباشه

یکی میگه سیرا یکی میگه هواوی پاوربانک یکی میگه تی پی لینک والا نمیدونم !!
بعد 4g+ که ایرانسل قراره راه اندازی کنه رو کدوم مدل مودم های همراه کار میکنه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

ak313
22-10-2016, 13:58
بعد 4g+ که ایرانسل قراره راه اندازی کنه رو کدوم مدل مودم های همراه کار میکنه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

روی هیچ کدوم روی e5786 - s790 پلاس هست که اصلا توی ایران موجود نیست
مدل های رومیزی پردازش بهتری دارن و وای فای قوی تر اما برای همراه مدل e5372 huawei e5377 رو پیشنهاد می کنم

naser.051
22-10-2016, 16:54
ملاک های مهم:
4-سرعت دانلودش زیاد باشه
6-حجمش هم زیاد نباشه
مودم huawei مدل E5786 مناسب شما هست اما تو ایران نیست تو سایت خارج دویست دولار میفروشن اما تا نسل پنجم هم ساپورت میکنه چیپست که تو این مودم به کار رفته از نوع سرامیکی و بهترین مدل qualcom است در این مودم پیش بینی خیلی چیزارو کردن به همین خاطر حتی اگر با قیمت گزاف که بخرین پشیمون نخاهید شد

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

mazhar
22-10-2016, 19:12
مودم huawei مدل E5786 مناسب شما هست اما تو ایران نیست تو سایت خارج دویست دولار میفروشن اما تا نسل پنجم هم ساپورت میکنه چیپست که تو این مودم به کار رفته از نوع سرامیکی و بهترین مدل qualcom است در این مودم پیش بینی خیلی چیزارو کردن به همین خاطر حتی اگر با قیمت گزاف که بخرین پشیمون نخاهید شد

خیلی ممنون از جواباتون ولی این "مودم huawei مدل E5786" تو ایران چجوری میتونم پیداش کنم؟
بعد یه سوال مودم D-Link DWR-932_D1 چه طوره؟

naser.051
23-10-2016, 00:56
خیلی ممنون از جواباتون ولی این "مودم huawei مدل E5786" تو ایران چجوری میتونم پیداش کنم؟
بعد یه سوال مودم D-Link DWR-932_D1 چه طوره؟
عرض کردم خدمتتون تو ایران نیست باید از سایت های خارج بخرید و اون دی لینک هم جالب نیست مودم فقط huawei یا zte خوبه بغیه اون کارایی که باید داشته باشه رو نداره عملن تست شدن همه مودم های تو بازار ولی همین دو برند جواب مثبت گرفتیم ازشون

mazhar
23-10-2016, 01:56
عرض کردم خدمتتون تو ایران نیست باید از سایت های خارج بخرید و اون دی لینک هم جالب نیست مودم فقط huawei یا zte خوبه بغیه اون کارایی که باید داشته باشه رو نداره عملن تست شدن همه مودم های تو بازار ولی همین دو برند جواب مثبت گرفتیم ازشون

ممنون دوست عزیز که وقتتونو گذاشتید پاسخ دادید
مشکل و یا ضعف اون مدل D-Link چیه؟
کدوم بهتره از zte یا huawei؟ لطفا باذکر مدل نام ببرید، درضمن جایی برای خرید معرفی فرمایید که جنسشون اصل باشه چون میخوام اینترنتی بگیرم.
ممنون از وقتی که میزارید برای پاسخ به سوالامون. باتشکر

ykochkzada
23-10-2016, 18:10
شما میتوانید از فروشگاه بامیلو قسمت تجهیزات مودم مربوطه رو بخرید با تخفیف عالی

- - - Updated - - -

شما میتوانید از فروشگاه بامیلو قسمت تجهیزات شبکه مودم مربوطه رو بخرید با تخفیف عالی

mazhar
23-10-2016, 21:48
دوستان یک سوال این مودمهایی که علاوه بر فرکانس 2.4gh فرکانس 5gh رو هم پشتیبانی میکنند چه فرقی با بقیه دارن؟ اصلا این فرکانس 5Gh به چه دردی میخوره.

hojjat_2008
24-10-2016, 00:03
دوستان یک سوال این مودمهایی که علاوه بر فرکانس 2.4gh فرکانس 5gh رو هم پشتیبانی میکنند چه فرقی با بقیه دارن؟ اصلا این فرکانس 5Gh به چه دردی میخوره.
کیفت سیگنال در این فرکانس بالاست و تداخل و نویز کم تری در این سیگنال وجود داره.اگه گوشی یا کامپیوتری دارید که از این فرکانس پشتیبانی کنه می تونید کیفیت بیشتری رو تجربه کنید.

Sent from my HTC_D626q using Tapatalk

TRACKER
24-10-2016, 00:43
سلام دوستان
مودم E5786 یه مودم خیلی عالیه ولی من تو فکر یه مودم رومیزی هستم با توجه به کار خودم

میخواستم ببینم مودم رومیزی در حد این مودم و حتی بهتر هست؟

داخل یا خارج از ایران مهم نیست .... ولی در صورتی که ارزش خرید رو واقعا داشته باشه

ممنون

zamanphp
24-10-2016, 10:00
سلام بر همگی
دوستان یکه مودم 4g ایرنسل مدل E3372 رو دارند ؛ آیا این قابلیت رو داره که شبکه فقط روی 3g مثلا قفل بشه و خودکار شبکه رو تغییر نده؟
سپاس

zamanphp
24-10-2016, 10:06
سلام بر همگی
دوستان یکه مودم 4g ایرنسل مدل E3372 رو دارند ؛ آیا این قابلیت رو داره که شبکه فقط روی 3g مثلا قفل بشه و خودکار شبکه رو تغییر نده؟
سپاس
الان ک جستجوی بیشتری کردم ، دیدم بله ،امکان قفل داره

naser.051
24-10-2016, 10:08
سلام بر همگی
سپاس
بله دارد اما به نظر من ۸۳۷۲ بهتره چون وایفای داره ولی ۳۳۷۲ به دلیل نداشتن وای فای یک زمانی اگر وایفای بخای باید بزنی به روتر که در اون صورت اون کیفیت واغعی رو شبکه رو ۳۳۷۲ نداره

qatreh
25-10-2016, 19:35
بهترین دانگل بدون قابلیت وای فای و بدون محدودیت قیمت در دنیا کدوم برند و مدل هست؟
به عبارت دیگه مدلی هست که از e3372 جدیدتر و بهتر باشه؟

hrh_fourtyseven
30-10-2016, 11:21
سلام دوستان
من میخوام ADSL رو بازنشسته کنم و بیام سراغ 4g . چند تا سوال دارم.
1. به نظرتون مودم 4g معمولی بگیرم یا برم سراغ TD-LTE ایرانسل؟!
2. اگه یه مودم 4g خیلی خوب (بدون محدودیت قیمت) بخوام بگیرم که حتما وایرلس AC داشته باشه چی بگیرم؟(ترجیحا پرتابل نباشه)
3. آیا مودمی تو بازار هست که از LTE CAT 6 پشتیبانی بکنه؟
4. اصلا چرا انقدر تکنولوژی های مودم ها از گوشی ها عقبه؟! الان نوت 7 از Cat 12 پشتیبانی می کنه ولی مودم ها به زور cat 6!!!!
5. نظرتون راجع به TP-Link MR200 چیه؟
مرسی

rezalive
17-11-2016, 14:42
بین مودم B315 و mr200 کدوم قدرت سیگنال بهتری داره؟

Monk_e83
20-11-2016, 21:51
سلام عزیزان . میخواستم بدونم آیا مودم TP-Link Archer MR200 از TD LTE که در ایران هست پشتیبانی میکنه ؟

در سایت خود محصول نوشته شده :

4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz)
TDD-LTE B38/B40 (2600/2300MHz)
3G: DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS B1/B8 (2100/900MHz)
2G: EDGE/GPRS/GSM Quad Band (850/900/1800/1900MHz)

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

Le0nard0
20-11-2016, 22:36
سلام عزیزان . میخواستم بدونم آیا مودم TP-Link Archer MR200 از TD LTE که در ایران هست پشتیبانی میکنه ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
فرکانسTD-LTE ایرانسل 3500 هست که فعلا مودمی در ایران به جز مودمی که خود ایرانسل میده این فرکانس رو ساپورت نمیکنه

rioman
30-11-2016, 08:53
سلام

من شنیدم که مودم 3372 رو ایرانسل و همراه اول بهینه کردن و بصورت لاک شده میفروشن.
میخواستم بپرسم آیا بین این مودم ها و مودم آنلاک هواوی 3372 فرقی هست؟
یعنی 3372 ایرانسل یا همراه اول سرعت بالاتری نسبت به هواوی 3372 میدن؟!

ممنون

hojjat_2008
30-11-2016, 12:59
سلام

من شنیدم که مودم 3372 رو ایرانسل و همراه اول بهینه کردن و بصورت لاک شده میفروشن.

ممنون
خیر.هیچ فرقی ندارند

Sent from my HTC_D626q using Tapatalk

naser.051
30-11-2016, 17:40
سلام

ممنون
کی همچین حرفی زده؟؟؟ اینا لاک زدن روش هیچ تغییر دیگه ندادن

Reza_brj
03-12-2016, 22:21
دوستان بین این 2 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%87%204G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D 8%A8%D8%A7%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA% 20%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84%20%D9%88%D8%A7%DB %8C%20%D9%81%D8%A7%DB%8C%20%7CHuawei%20Wingle%20E8 372%204G%20WiFi%20Router)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%D9%88%20%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%20%D9%87%D9%85% D8%B1%D8%A7%D9%87%204G%20LTE%20%D8%B4%DB%8C%D8%A7% D8%A6%D9%88%D9%85%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20ZMI %20MF855%20-%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D 9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AA%D9% 85%D8%A7%D9%85%DB%8C%20%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8 %AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)

trumpet
04-12-2016, 11:45
سلام دوستان مودم ۴g خوب که دائم ازش استفاده کنم چی‌ پیشنهاد می‌کنین؟ می‌خوام جایگزین ADSL کنم:n17:
سیمکارتمم ایرنسله:n31:

- - - Updated - - -

ak313
04-12-2016, 13:45
بدون وای فای بخواهی 3372
با وای بخواهی ترکیب 3372 با روتر 3020 یا مدل 8372 من با اولی موافق ترم
عالی بخواهی هواوی بی 315

ابوالفضل ۴۰۴۵
04-12-2016, 16:05
بدون وای فای بخواهی 3372
با وای بخواهی ترکیب 3372 با روتر 3020 یا مدل 8372 من با اولی موافق ترم
عالی بخواهی هواوی بی 315
دوستان آیا کسی از روتر 3gو4g دیلینک dir 514استفاده کرده با وجود این که کمتر از ۲۵تومن از ۳۲۲۰گرونتره ولی کاراییش واقعا متفاوته اگه اگه جایی حق انتخاب داشتید حتما این مدل رو انتخاب کنید

rioman
05-12-2016, 02:42
دوستان مدل 8372 از 3372 بهتره؟ آنتن دهی بهتری داره؟

senator2011
05-12-2016, 06:10
دوستان مدل 8372 از 3372 بهتره؟ آنتن دهی بهتری داره؟

8372 وایفای داره ولی اون یکی نداره تنها تفاوت محسوسی که دارن همینه

naser.051
05-12-2016, 10:53
دوستان + 4g و 5g توی هر سه اپراتور راه اندازی شده به زودی شاهد تغیراتی هستیم البته 5g در مرحله تست میباشد البته در ایرانسل و همراه اول به بهره برداری رسیده است اما رایتل در حال نصب تجهیزات است لیکن سخت افزار هایش از سمت بندر وارد کشور شده و در مشهد و تهران در حال نصب میباشد شهر های دیگه هم به زودی راه اندازی و نصب دکل و سایت میشوند و بعد از اتمام راه اندازی پهنای باند قابل توجهی اپراتور ها افزوده میشود 5g در مرحله به یک گیگ پهنای باند در ثانیه رسید منتظر تغیرات باشید همچنین نامحدود شدن حجم ترافیکی یا سقف ترافیکی بالا مثلا ۱۰ ترابایت

ak313
05-12-2016, 12:34
دوستان + 4g و 5g توی هر سه اپراتور راه اندازی شده به زودی شاهد تغیراتی هستیم البته 5g در مرحله تست میباشد البته در ایرانسل و همراه اول به بهره برداری رسیده است اما رایتل در حال نصب تجهیزات است لیکن سخت افزار هایش از سمت بندر وارد کشور شده و در مشهد و تهران در حال نصب میباشد شهر های دیگه هم به زودی راه اندازی و نصب دکل و سایت میشوند و بعد از اتمام راه اندازی پهنای باند قابل توجهی اپراتور ها افزوده میشود 5g در مرحله به یک گیگ پهنای باند در ثانیه رسید منتظر تغیرات باشید همچنین نامحدود شدن حجم ترافیکی یا سقف ترافیکی بالا مثلا ۱۰ ترابایت
منبع این اطلاعات خودتون هستید؟
همراه اول بیاد 5 مگاهرتز 1800 رو زیاد کنه 4 جی درست و حسابی راه بیاندازه بعد بره سراغ4.5 و 5 جی. به نظر شما چند نفر توی ایران دستگاه سازگار با 5 جی دارن

ابوالفضل ۴۰۴۵
05-12-2016, 15:14
دوست عزیز. اخه بر چه مبنایی امکان داره همراه اول میتونه 5gبزنه وقتی هنوز 4gهم نداره وقتی هنوز تا این حد عقبه متاسفانه ما توکشور تا حدی پهنای باند کم داریم که تو اکثر نقاط (حتی توتهران)از عصر تا انتهای شب سرعتا دیوانه کننده میشه اون وقت هنوز این کمبودها تامین نشده میخوان برن به یه تکنولوژی بالاتر گرچه تو مملکت ما همه چی ممکنه وقتی هنوز 4g ایرانسل این همه کمبود پهنا باند داره رفت به سمت تی دی و جفتش رو خراب کرد و این همه نارضایتی رو به وجود آورد اون هم بعید نیست تی دی که قرار بود پهنای باند بالا تر بده حالا کاربراش دارن 6_7مگا بیت میگیرن

senator.boy2002
05-12-2016, 20:49
کسی تجربه ی کار با LH96 ایرانسل رو داشته؟ تو اینترنت چیز زیادی پیدا نکردم اگه اطلاعاتی دارین لطفا منم در جریان بذارید. اگرم کاتالوگی چیزی دارین هم لینکشو بدین بی زحمت. اگرم مدل اصلی مودم رو میدونید اونم بگین ک عالی میشه. ممنون.

mr.slim
06-12-2016, 10:32
سلام
باتشکر

یدونه 5360 دارم بسیار تمیز نوش 245 هست یکسال هم از گارانتی سازگارش مونده هم پاوربانک و هم مودمه
خواستید 150 تقدیم میشه
این لینک مدل و مشخصات

mr.slim
06-12-2016, 10:36
دوستان برند huawei در ایران برای مودم هاش نمایندگی رسمی داره؟؟

حیزون
06-12-2016, 11:06
دوستان برند huawei در ایران برای مودم هاش نمایندگی رسمی داره؟؟

بله , مخابرات

bahari6687
06-12-2016, 12:48
سلام دوستان
این مودم ها یک بار مصرفن یا اگه مودم خراب شه می شه تعمیرشون کرد؟ چون بعضی از قطعات وقتی خراب شن می گن که نوشو بخری ارزونتر در میاد. آیا تعمیر مودم 3G یا 4G صرف می کنه؟

Le0nard0
06-12-2016, 13:41
سلام دوستان
این مودم ها یک بار مصرفن یا اگه مودم خراب شه می شه تعمیرشون کرد؟ چون بعضی از قطعات وقتی خراب شن می گن که نوشو بخری ارزونتر در میاد. آیا تعمیر مودم 3G یا 4G صرف می کنه؟
بعصی مودم ها با قیمت 300-400 تا مدتی گارانتی تعویض هم دارن . خیلی کم پیش میاد این مودم ها به مشکل بخورن . اگرهم یه مودم 100 تومنی خراب بشه به صرفه اینه که بندازیش دور یکی دیگه بخری

Reza_brj
06-12-2016, 17:25
ب خدا بار سومه میپرسم
پس این تایپک زده شده واسه چی.....!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%87%204G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D 8%A8%D8%A7%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA% 20%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84%20%D9%88%D8%A7%DB %8C%20%D9%81%D8%A7%DB%8C%20%7CHuawei%20Wingle%20E8 372%204G%20WiFi%20Router)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%D9%88%20%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%20%D9%87%D9%85% D8%B1%D8%A7%D9%87%204G%20LTE%20%D8%B4%DB%8C%D8%A7% D8%A6%D9%88%D9%85%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20ZMI %20MF855%20-%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D 9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AA%D9% 85%D8%A7%D9%85%DB%8C%20%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8 %AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)

حیزون
06-12-2016, 17:36
ب خدا بار سومه میپرسم

اون دومیه که فقط روتره یعنی باید دانگل بزنی بهش , باید هر دوتاشونو بخری یعنی سیاه دانگله باید بزنی به سفیده

sinad
06-12-2016, 17:41
سلام دوستان
ایا میشه از مودم MR200بعنوان مودم Adslاستفاده كرد یعنی بوسیله تبدیل یا قطعه ای سیم تلفن رو به پورتش وصل كرد اگه امكان نداره ایا مودمی هست كه هم قابلیت 4Gداشته باشه هم مستقیم سیم تلفن بهش وصل بشه و ازش بعنوان Adslبشه استفاده كرد در كل كامل باشه ممنون

Reza_brj
06-12-2016, 18:05
اون دومیه که فقط روتره یعنی باید دانگل بزنی بهش , باید هر دوتاشونو بخری یعنی سیاه دانگله باید بزنی به سفیده

ن داداش دومی هم مودمه هم پاوربانک

Le0nard0
06-12-2016, 18:05
سلام دوستان
ایا میشه از مودم MR200بعنوان مودم Adslاستفاده كرد یعنی بوسیله تبدیل یا قطعه ای سیم تلفن رو به پورتش وصل كرد اگه امكان نداره ایا مودمی هست كه هم قابلیت 4Gداشته باشه هم مستقیم سیم تلفن بهش وصل بشه و ازش بعنوان Adslبشه استفاده كرد در كل كامل باشه ممنون
mr200 پورت wan داره که میتونی مودم adsl رو بهش وصل کنی خودش قابلیت adsl نداره. چنین مودمی که میخوای وجود نداره . میتونی یه مودم adsl بگیری که پورت usb برای ساپورت مودم 4g -3g داشته باشه.

ak313
06-12-2016, 21:07
mr200 پورت wan داره که میتونی مودم adsl رو بهش وصل کنی خودش قابلیت adsl نداره. چنین مودمی که میخوای وجود نداره . میتونی یه مودم adsl بگیری که پورت usb برای ساپورت مودم 4g -3g داشته باشه.

با این اوصاف ایسوز چندتا مدل داره فکر کنم حدود 130 140 البته یدونه 3372 هم لازمه
البته مثل اینکه دلار بالا رفته و گرون شده

ak313
06-12-2016, 21:12
ب خدا بار سومه میپرسم

دوست عزیز دیگران که از نیاز شما و شرایط شما اطلاع ندارن
اگر برات باتری نداشتن مهم نیست خوب 8372 جوابشو پس داده و فقط لازمه یه جوریه یه آمپر برق 5 ولت تامین کنی
اگرم می خواهی توی هر نقطه ای راحت اینترنت داشته باشی خوب مدل 7800 امپر خیلی خوبه
اما شخصا مودمهای هواوی رو ترجیح میدم چون از امکانات نرم افزاری مدلهای دیگه اطلاع ندارم مثل نشون دادن پارمترهای سیگنال و لاک کردن روی یک باند خاص

Le0nard0
06-12-2016, 21:35
ب خدا بار سومه میپرسم

هواوی رو بگیر مبارکت باشه

Unforgiven III
11-12-2016, 14:27
این دانگل های 4g ایرانسل قابلیت dmz و upnp هم دارند یا فقط مخصوص مودم های رو میزی هست این قابلیت ها؟

alone one
23-12-2016, 13:33
دوستان میشه به 7350 تی پی لینک برای گیرندگی بیشتر آنتن اضافه کرد؟<br>وای فای نه،آنتشو میخوام قوی تر کنم<br>در مقایسه با 5770 هوآوی چطوره؟بجز میزان ظرفیت باتری<br>کسی مقایسه تو انتن دهی و آپشنایی که در اختیارت میذاره کرده؟

frozan2014
23-12-2016, 14:09
دوست عزیز دیگران که از نیاز شما و شرایط شما اطلاع ندارن
اگر برات باتری نداشتن مهم نیست خوب 8372 جوابشو پس داده و فقط لازمه یه جوریه یه آمپر برق 5 ولت تامین کنی
اگرم می خواهی توی هر نقطه ای راحت اینترنت داشته باشی خوب مدل 7800 امپر خیلی خوبه
اما شخصا مودمهای هواوی رو ترجیح میدم چون از امکانات نرم افزاری مدلهای دیگه اطلاع ندارم مثل نشون دادن پارمترهای سیگنال و لاک کردن روی یک باند خاص
سلام
دوست عزیز به این سوال ما هم پاسخ بدین ممنون میشم!

Armin.Computer
24-12-2016, 15:35
سلام
می خواستم بدونم که 8372 بهتره یا 3372 ؟
من خودم یه مودم تی پی لینک دارم که از دانگل هم پشتیبانی می کنه

mr.arbab28
24-12-2016, 16:26
سلام
فرقش تو داشتن وای فای هست فقط و چیپست هردو هست hislicon که یکیه

Le0nard0
24-12-2016, 16:55
سلام
خوبی e8372 اینه که مثلا میتونی توی ماشین هم اینترنت وای فای داشته باشی . اگه این مسئله برات اهمیتی نداره همون e3372 رو بگیر بزن به مودم تی پی لینک

hamed619
24-12-2016, 19:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶-۱۲-۲۴-۱۹-۱۲-۵۳_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶-۱۲-۲۴-۱۹-۱۲-۵۳.png)
سلام این مودم همراه اول خوبه میخوام برای ps4 بخرم خوبه لطفا کمک کنید

saed20
28-12-2016, 20:03
سلام من یه مودم usb دی لینک مدلdwm 156 a7 دارم سرعتش 14 مگابیت هست.تنها مشکلی که دارم اینه که هروقت به نت وصل نیستم اون علامت سبزH هست ولی وقتی به نت وصل میشم.بعد 5 دقیقه اون علامت h میپره و3g میشه و سرعت نت میاد پایین.برای برگداندن h باید دیسکانت بشم تا علامت ظاهر بشه بعد دوباره وصل بشم بعد چند دقیقه یا بعضی وقتا بعد20 دقیقه میپره .چکار کنم که علامت h موقع کانکت ثابت بمونه و نپره.تنظیمات مودم روی h تنظیم شده. فریمور مودم رو هم آپدیت کردم.ولی بازم میپره.یکی کمک کنه

l2eza.d
13-01-2017, 18:51
سلام دوستان ، خواستم ببینم توی مودم های همراه 4g ، نظرتون درباره d-link DWR-910 4G چیه ؟ آیا آنتن دهیش خوبه ؟ و ussd داره یا نه ؟

ممنون

ابوالفضل ۴۰۴۵
14-01-2017, 15:56
سلام دوستان ، خواستم ببینم توی مودم های همراه 4g ، نظرتون درباره d-link DWR-910 4G چیه ؟ آیا آنتن دهیش خوبه ؟ و ussd داره یا نه ؟

ممنون
به نظر من تو بازار ایران هیچ مودمی به خوبی هووایی جواب نداده واقعا با قیمتهای کم کیفیت وکنترل بسیار خوبی رو میشه ازشون گرفت مارکهای دیگه با وجود اسم ورسم خوب این همه کارایی رو ندارن البته تو سری مودم‌های adsl مثل اینکه هووایی نتونسته انتظارات رو براورده کنه

mammad-007
15-01-2017, 15:31
سلام دوستان من تو خونه adsl دارم و برای کارای روزمره راضی ام
الان میخام یه مودم 4g بخرم که خیلی خرج واسش نکنم یعنی به لپ تاپ بزنم و دانلود کنم.
بنظر شما کدام مدل مودم 4g USB واسه من خوبه ؟
مودم E3372 ایرانسل خوبه؟ شاید انلاکش کردم رفتم روی همراه اول
ممنون

sasan.69
15-01-2017, 15:45
سلام دوستان من تو خونه adsl دارم و برای کارای روزمره راضی ام
الان میخام یه مودم 4g بخرم که خیلی خرج واسش نکنم یعنی به لپ تاپ بزنم و دانلود کنم.
بنظر شما کدام مدل مودم 4g USB واسه من خوبه ؟
مودم E3372 ایرانسل خوبه؟ شاید انلاکش کردم رفتم روی همراه اول
ممنون
بله3372 مودم خيلى خوبى هست و الان انلاکش کردم و باهمراه اول استفاده مى کنم و بسيار راضى هستم، البته الان دوس دارم ى واى فا دارشم بگيرم و باتبلت ازش استفاده کنم براى ديدن ويديو و..

mammad-007
15-01-2017, 16:01
بله3372 مودم خيلى خوبى هست و الان انلاکش کردم و باهمراه اول استفاده مى کنم و بسيار راضى هستم، البته الان دوس دارم ى واى فا دارشم بگيرم و باتبلت ازش استفاده کنم براى ديدن ويديو و..
ممنون فقط با usb لپ تاپ و pc کار میکنه یا نه؟
بعدش شما که رشت هستی از پوشش 4G راضیی ای؟ کدوم بهتره همراه یا ایرانسل؟

sasan.69
15-01-2017, 16:25
ممنون فقط با usb لپ تاپ و pc کار میکنه یا نه؟
بعدش شما که رشت هستی از پوشش 4G راضیی ای؟ کدوم بهتره همراه یا ایرانسل؟

فقط باکامپيوتر و لپ تاپ سازگاره، البته اگه واى فا مى خواى داشته باشى ى روتر هم بايد بگيرى، بله مشکلى ندارم و راضى هستم امابدلىل ب صرفه تر بودن همراه اول و پوشش عالى ک حداقل سمت ما داره،، از همراه استفاده مى کنم و باوجود اينکه ترى جى هست با سرعت مىانگين2.8مگ دانلود مى کنم... البته تا يادم نرفته بگم چندى پيش باايرانسل سرعت سرور خارجى پايين تره ااماهمراه فرقى نداره و ثبات خوبى داره....

mammad-007
16-01-2017, 00:20
دوستان نظری رو مودم z6000 ندارن؟ نسبت به قیمتش خوب بنظر میاد

vorojak_v69
18-01-2017, 15:40
سلام و خسته نباشید

من میخواستم مودم 3G/4G بخرم

کدومش بهتره؟؟؟

1 . D100
2 . D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
3 . TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G/3G Modem Router

ممنون میشم راهنمایی کنیید

با تشکر

ابوالفضل ۴۰۴۵
18-01-2017, 15:45
سلام و خسته نباشید

من میخواستم مودم 3G/4G بخرم

کدومش بهتره؟؟؟

1 . D100
2 . D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
3 . TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G/3G Modem Router

ممنون میشم راهنمایی کنیید

با تشکر
دوست عزیز به نظر من B315 از تمامی مودمهای مورد اشاره شما بهتر وقابل اعتماد تره

vorojak_v69
18-01-2017, 21:02
دوست عزیز به نظر من B315 از تمامی مودمهای مورد اشاره شما بهتر وقابل اعتماد تره

ممنون دوست عزیز از چه نظرقابل اعتمادتره؟؟؟

ابوالفضل ۴۰۴۵
18-01-2017, 22:17
ممنون دوست عزیز از چه نظرقابل اعتمادتره؟؟؟
اولا از نظر انتن دهی به هیچ وجه کمبودی نسبت به mr200که گفته میشه قویترین انتن دهی رو داره نداره ثانیا از لحاظ نرم افزاری پشتیبانی بسیار قوی تری داره همین موضوع انتخاب دستی فرکانس انچنان اهمیتی داره که فقط موقع استفاده از مودم بهش پی می‌برید چرا؟چون در هر منطقه بسته به شرایطش باندهای دوگانه ایرانسل معمولا تفاوت فاحشی داره در حالیکه مودمایی که امکان انتخاب دستی باند نمیدن ملاکشون واسه انتخاب باند فرکانس بالاتر وسیگنال قوی تره که در عمل ثابت شده کافی نیست وثالثا اکثر بی تی اسهای ایرانسل از قطعات هووایی استفاده میکنن واسه همین هم هست سازگاری بهتری رو در ایران از خودشون نشون دادن در کل شک نکن در مورد مودمهای سیم کارتی واقعا هووایی افضله

vorojak_v69
18-01-2017, 22:58
اولا از نظر انتن دهی به هیچ وجه کمبودی نسبت به mr200که گفته میشه قویترین انتن دهی رو داره نداره ثانیا از لحاظ نرم افزاری پشتیبانی بسیار قوی تری داره همین موضوع انتخاب دستی فرکانس انچنان اهمیتی داره که فقط موقع استفاده از مودم بهش پی می‌برید چرا؟چون در هر منطقه بسته به شرایطش باندهای دوگانه ایرانسل معمولا تفاوت فاحشی داره در حالیکه مودمایی که امکان انتخاب دستی باند نمیدن ملاکشون واسه انتخاب باند فرکانس بالاتر وسیگنال قوی تره که در عمل ثابت شده کافی نیست وثالثا اکثر بی تی اسهای ایرانسل از قطعات هووایی استفاده میکنن واسه همین هم هست سازگاری بهتری رو در ایران از خودشون نشون دادن در کل شک نکن در مورد مودمهای سیم کارتی واقعا هووایی افضله

مرسی داداش خب الان مودم B315 فرکانسشو دستی میشه تغییرش داد؟؟؟ ولی mr200 دستی نمیشه تغییرش داد؟؟؟؟؟

ابوالفضل ۴۰۴۵
18-01-2017, 23:01
اره عزیز با نرم افزار lte wach میشه ولی mr200نه

vorojak_v69
19-01-2017, 00:20
اره عزیز با نرم افزار lte wach میشه ولی mr200نه

ممنون داداش فقط سه سوال دارم

1 فرکانس مودم چیه میگن 5 گیگا هرتزه ؟؟میخواستم بدونم مودم B315 اینجوره ؟؟؟

2 واسه تقویت آنتن و سیگنال میشه
از آنتن تقویت سیگنال 3G/4G مدل W435 - MD500A استفاده کرد؟؟
3 من اینترنت و واسه کامپیوتر میخواستم این برنامه lte تغییر فرکانس فرکانس مودمو تغییر میده دیگه ؟؟؟

بازم ممنون واسه جواباتون

vvvmmm210
26-01-2017, 20:45
سلام دوستان من از دیواندره کردستان مزاحم شدم از اینترنت تری جی همراه اول با موبایل دانلود میکنم و سرعت دانلودم در بهترین حالت 1.2 مگابایت میباشد و در طرح نامحدود 2 الی 7 تقریبا 10 گیگ میتونم دانلود کنم از عزیزان سوالاتی داشتم خواهشا پاسخگو باشید:
1-اگه با کامپیوتر و دانلود منیجر دانلود کنم میزان سرعت و دانلودم تاثیر میگذارد؟
2_اگه مودم بگیرم چطوره تاثیر داره؟
3_بی زحمت یه مودم خیلی خوب و حرفه ای با آنتن جهت بالا بردن سرعت معرفی نمایید هزینه برام مهم نیست تا 2 میلیون تومان میتونم خرج کنم فقط سرعت دانلودم بره بالا بتونم در طرح نامحدود 1الی 11 تقریبا 50 گیگ دانلود داشته باشم ممنون////

Gamemaster
27-01-2017, 16:56
چه مودمی برای ۴جی ایرانسل پیشنهاد میشه؟

sir bob paisley
01-02-2017, 14:45
من میخوام مودم 4G بخرم. نکته ای که برام خیلی مهمه اینه که میخوام روشون بسته های شبانه رو استفاده کنم. پلن اینه که که کامپیوتر روشن بشه و صف دانلود IDM یا تورنت بره رو دانلود و خودم هم خواب باشم
سوالم اینکه اگه بسته رو بخرم و فعال کنم ( مثلا شب قبل یا روز قبل) و مودم روشن باشه، خودش به محض ورود به تایم بسته شبانه خریداری شده، فعال میشه یا نه باید خاموش / روشن بشه در اون ساعت؟ اگه نشه و احتیاج به حاموش/ روشن شدن باشه، که کلا توجیه نداره مودم بخرم و کارم رو با هات اسپات گوشی باید راه بندازم

sir bob paisley
02-02-2017, 18:35
یه نفر نبود که جواب بده؟

ak313
02-02-2017, 19:01
من میخوام مودم 4G بخرم. نکته ای که برام خیلی مهمه اینه که میخوام روشون بسته های شبانه رو استفاده کنم. پلن اینه که که کامپیوتر روشن بشه و صف دانلود IDM یا تورنت بره رو دانلود و خودم هم خواب باشم
سوالم اینکه اگه بسته رو بخرم و فعال کنم ( مثلا شب قبل یا روز قبل) و مودم روشن باشه، خودش به محض ورود به تایم بسته شبانه خریداری شده، فعال میشه یا نه باید خاموش / روشن بشه در اون ساعت؟ اگه نشه و احتیاج به حاموش/ روشن شدن باشه، که کلا توجیه نداره مودم بخرم و کارم رو با هات اسپات گوشی باید راه بندازم
نیازی به ری بوت کردن مودم نیست. ثانیا اگر هم لازم باشه از شبکه قطع بشه و دوباره وصل بشه معمولا با گزینه idle time قابل تنظیم وقتی برای مدتی از مودم استفاده نشه دیسی میشه و وقتی کامپیوتر روشن بشه دوباره به شبکه وصل میشه ( نهایتش )

saeediranzad
03-02-2017, 04:41
با سلام
اگر مودمی 4Gباشه آیا 3G را هم پشتیبانی میکنه؟ یعنی خودش شبکه را پیدا بکنه و به بهترین حالت وصل بشه؟

ak313
03-02-2017, 10:11
با سلام
اگر مودمی 4Gباشه آیا 3G را هم پشتیبانی میکنه؟ یعنی خودش شبکه را پیدا بکنه و به بهترین حالت وصل بشه؟

بله . معمولا گزینه 4g-3g هم دارن که خودش اتومات بین این دو تا سوییچ می کنه

asa2016
03-02-2017, 11:42
دوستان مودم e5575 خوبه بخرم؟:n13::n13:

Gamemaster
03-02-2017, 12:50
چه مودمی برای ۴جی ایرانسل پیشنهاد میشه؟

asa2016
03-02-2017, 17:54
دوستان مودم e5575 خوبه بخرم؟:n13::n13:

خب کسی هم جواب مارو نداد پیشنهاد ویژه راستینم داره زمانش تموم میشه کسی جواب نمیده؟؟؟ بحثی که هست اینه که ادعا شده از 4g+ ساپورت میکنه آیا درسته؟ دوم اینکه امکان اتصال آنتن خارجی نداره این مشکلی پیش نمیاره؟من بین این مدل و lh92 و 8372 شک دارم راستش:n16:

mr.arbab28
03-02-2017, 18:53
خب کسی هم جواب مارو نداد پیشنهاد ویژه راستینم داره زمانش تموم میشه کسی جواب نمیده؟؟؟ بحثی که هست اینه که ادعا شده از 4g+ ساپورت میکنه آیا درسته؟ دوم اینکه امکان اتصال آنتن خارجی نداره این مشکلی پیش نمیاره؟من بین این مدل و lh92 و 8372 شک دارم راستش:n16:
فورجی پلاس که اون مدل ساپورت میکنه اما اینکه واغعا راست باشه یا دروغ شخصا تست نکردم اگر به دنبال مودم خوب هستین مدل زیر پیشنهاد میشه
huawei 5577-s 321
جزو بهترین مدل های هست که دیدم
مدل های دیگه ای هم هست اما مدلی که گفتم زمین تا اسمون فرغ داره از همه نظر

Vahid7767
03-02-2017, 20:06

فورجی پلاس که اون مدل ساپورت میکنه اما اینکه واغعا راست باشه یا دروغ شخصا تست نکردم اگر به دنبال مودم خوب هستین مدل زیر پیشنهاد میشه
huawei 5577-s 321
جزو بهترین مدل های هست که دیدم
مدل های دیگه ای هم هست اما مدلی که گفتم زمین تا اسمون فرغ داره از همه نظر

توی سایت راستین بازار که زده CAT4 !!! چجوری میگید 4G+ ساپورت میکنه؟؟

asa2016
03-02-2017, 20:24
توی سایت راستین بازار که زده CAT4 !!! چجوری میگید 4G+ ساپورت میکنه؟؟

سوال:-آيا اين مدل (5575s)امكان پشتيباني 4g+ را ساپورت ميكند؟
جواب سایت به سوال: چنانچه منظور شما از 4G پلاس MiMo2x2 باشد مودم همراه HUAWEI E5575 از این قابلیت بهره می برد.
درست میگه؟

ak313
03-02-2017, 21:34
سوال:-آيا اين مدل (5575s)امكان پشتيباني 4g+ را ساپورت ميكند؟
جواب سایت به سوال: چنانچه منظور شما از 4G پلاس MiMo2x2 باشد مودم همراه HUAWEI E5575 از این قابلیت بهره می برد.
درست میگه؟

واقعا اینا بی سوادن میمو 2*2 برای کت 4 هست چه ربطی به تجمیع داره. البته عنوان پلاس خیلی برای این تکنولوژی جا نیفتاده معادل فنیش کت 6 هست بدون حرف و حدیث
5575 هم پلاس نیست

asa2016
03-02-2017, 21:43
واقعا اینا بی سوادن میمو 2*2 برای کت 4 هست چه ربطی به تجمیع داره. البته عنوان پلاس خیلی برای این تکنولوژی جا نیفتاده معادل فنیش کت 6 هست بدون حرف و حدیث
5575 هم پلاس نیست

شرمنده شما خرید این مودم رو پیشنهاد می کنید؟بین 8372 و lh92 و این کدوم بهتره؟

ak313
03-02-2017, 21:56
شرمنده شما خرید این مودم رو پیشنهاد می کنید؟بین 8372 و lh92 و این کدوم بهتره؟

من دقیق نمی تونم اظهار نظر کنم چون باهاش کار نکردم اما باتری 1500 میلی امپر کمه. اگر بیرون زیاد استفاده می کنید خیلی کمه و ال اچ 92 از این نظر بهتره. اگر بیرون نمی برید که همون 8372 خوبه نهایتش بعدا یه روتر خوب هم براش می خرید تا وای فایش قوی تر بشه

mr.arbab28
03-02-2017, 23:53
من دقیق نمی تونم اظهار نظر کنم چون باهاش کار نکردم اما باتری 1500 میلی امپر کمه. اگر بیرون زیاد استفاده می کنید خیلی کمه و ال اچ 92 از این نظر بهتره. اگر بیرون نمی برید که همون 8372 خوبه نهایتش بعدا یه روتر خوب هم براش می خرید تا وای فایش قوی تر بشه
محض اطلاع ۸۳۷۲ نیاز به روتر جهت تقویت وای فای نداره چیزی که شما بهش اشاره کردی کردین wifi extander هست کارش گسترش محدوده وایفای هست

mr.arbab28
03-02-2017, 23:56
مودم huawei 5577 دو‌مدل هست یکی باطری ۱۵۰۰ که به سفارش شرکت روسی ساخته شده و دیگری مودم خود کمپانی هست که باطریش ۳۰۰۰ میلی امپره و قطعات بدون دستکاری میباشد شماره مدلشم این هست 5577-s

timsar jackson
04-02-2017, 06:17
مودم هواوی b315 بهتره یا تی پی لینک mr200? از لحاظ سرعت

MMDFullHD
07-02-2017, 19:51
مودم هواوی b315 بهتره یا تی پی لینک mr200? از لحاظ سرعت

هواوی b315

greatpouya
07-02-2017, 19:55
ال اچ۹۲ ، از نظر باتری و سایز خیلی عالیه ولی فکر کنم lte cat 4 هم نداره وفقط cat3 داره تا ۱۰۰ مگ دانلود، نه ۱۵۰...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

greatpouya
07-02-2017, 20:08
کسی خبر داره این به کجا رسید؟

aria379
07-02-2017, 22:14
Xiaomi ZMI MF855 7800mAh Power Router
با سلام
کسی از این مدل تا حالا استفاده کرده؟
هم اور بانکه هم مودم
کسانی که اطلاع دارن
ایا مودم خوبی هست برای 4 جی
و اینکه باهاش میشه اس ام اس هم فرستاد؟

greatpouya
07-02-2017, 22:53
Xiaomi ZMI MF855 7800mAh Power Router
با سلام
کسی از این مدل تا حالا استفاده کرده؟
هم اور بانکه هم مودم
کسانی که اطلاع دارن
ایا مودم خوبی هست برای 4 جی
و اینکه باهاش میشه اس ام اس هم فرستاد؟
معمولیه، بعیده پنل اس ام اس داشته باشه من که نتونستم تو اینترنت ببینم، ولی معمولا اینا یه برنامه اندروید یا ای او اس داره باید نصب کنی با اون اس ام اس بفرسیتی، اینم اون برنامرو داره، از اپ استور دان کن.

Behzad83
08-02-2017, 11:17
سلام
دوستان مودم z6000 ایرانسل سیمکارت معمولی هم میخوره؟
منظورم fdd lte هستش. برخی میگن میخوره. راستین بازار میگه ممکنه بعدا دیگه جواب نده! و از این مودم خیلی بد گفته در سایتش.
نظر دوستان چیه؟ مودم خوبی هست؟

amir_t6262
08-02-2017, 11:42
کسی خبر داره این به کجا رسید؟

از چند تا نمایندگی این موضوع را پرسیدم، گفتند اگر برایتان SMS آمد، میتوانید برای تعویض اقدام کنید.
من خودم چندین سال است که وایمکس دارم و خیلی کم استفاده میکنم و هنوز که sms دریافت نکردم.

greatpouya
08-02-2017, 11:58
سلام
دوستان مودم z6000 ایرانسل سیمکارت معمولی هم میخوره؟
منظورم fdd lte هستش. برخی میگن میخوره. راستین بازار میگه ممکنه بعدا دیگه جواب نده! و از این مودم خیلی بد گفته در سایتش.
نظر دوستان چیه؟ مودم خوبی هست؟
اونطور که بچها مبگن فعلا سیمکارت معمولی میخوره با بسته های fdd ولی ممکنه بعدا ایرانسل محدودش کنه، چون بسته های مخصوص خودشو داده، این مودم مودم حداقلی هست، یعنی برای مصارف خانگی ضعیف، cpuش پایینه و بهش فشار میاد و ممکنه هنگ کنه یا انتنش بپره اینا

Behzad83
08-02-2017, 13:56
اونطور که بچها مبگن فعلا سیمکارت معمولی میخوره با بسته های fdd ولی ممکنه بعدا ایرانسل محدودش کنه، چون بسته های مخصوص خودشو داده، این مودم مودم حداقلی هست، یعنی برای مصارف خانگی ضعیف، cpuش پایینه و بهش فشار میاد و ممکنه هنگ کنه یا انتنش بپره اینا

ممنون از پاسخ.
ایرانسل این کار رو احتمالا با آپدیت مودم انجام میده درسته؟ یعنی اگه مودم رو آپدیت نکنیم احتمالا مشکلی پیش نمیاد؟
مشکل هنگ و غیره گزارش شده؟ چون برخی رو کامنت هارو دیدم که راضی بودند و مشکل خاصی نداشتند.
هرچه هم گشتم مشخصات fdd این مودم رو پیدا نکردم که روی چه فرکانسی کار میکنه و حداکثر چقدر دانلود میده.
اگه مشکل خاصی نداشته باشه با این قیمت به عنوان مودم ثابت توی منزل می ارزه.

greatpouya
08-02-2017, 14:08
ممنون از پاسخ.
ایرانسل این کار رو احتمالا با آپدیت مودم انجام میده درسته؟ یعنی اگه مودم رو آپدیت نکنیم احتمالا مشکلی پیش نمیاد؟
مشکل هنگ و غیره گزارش شده؟ چون برخی رو کامنت هارو دیدم که راضی بودند و مشکل خاصی نداشتند.
هرچه هم گشتم مشخصات fdd این مودم رو پیدا نکردم که روی چه فرکانسی کار میکنه و حداکثر چقدر دانلود میده.
اگه مشکل خاصی نداشته باشه با این قیمت به عنوان مودم ثابت توی منزل می ارزه.

خواهش میکنم...
ممکنه با اپدیت باشه یا از جای دیگه رو شبکه تشخیص بده، راستش اطلاعاتی در این زمینه ندارم،
این مودم fdd نداره و فقط میتونه از بسته های fdd استفاده کنه، ولی به tdd وصل میشه.
دانلودشم حداکثر ۱۱۰ مگ در ثانیه و آپلووش حد اکثر ۲۰.

hmz2016
10-02-2017, 07:14
سلام . دیروز یه مودم فور جی lh92 خریدم . سیم کارت هم که گفتن فعال شده ولی نمی دونم چرا نمی تونم به نت وصل شم . تو تنظیمات برنامه اش هم که چیزی سر در نیاوردم . فقط یه برنامه با پسوند .bin تو خود ایرانسل بود که اصلا نفهمیدم واسه چیه . نیست اولین باره دارم فور جی استفاده می کنم :n02:

خلاصه من موندم و این مودمه . اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشه چطوری راهش بندازم

ویرایش : وصلش کردم . بزار یه امتحان کنم ببینم سرعتش چه طوره. ولی اون چی که تو خود مودم می بینم افتضاحه !!!

iman2919
10-02-2017, 08:18
سلام دوستان بهترین مودمی که بشه با سیم کارت های همه اپراتورها استفاده کرد و انتن دهی قوی داشته باشه چیه؟

amir_t6262
10-02-2017, 10:18
سلام . دیروز یه مودم فور جی lh92 خریدم . سیم کارت هم که گفتن فعال شده ولی نمی دونم چرا نمی تونم به نت وصل شم . تو تنظیمات برنامه اش هم که چیزی سر در نیاوردم . فقط یه برنامه با پسوند .bin تو خود ایرانسل بود که اصلا نفهمیدم واسه چیه . نیست اولین باره دارم فور جی استفاده می کنم :n02:

خلاصه من موندم و این مودمه . اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشه چطوری راهش بندازم

ویرایش : وصلش کردم . بزار یه امتحان کنم ببینم سرعتش چه طوره. ولی اون چی که تو خود مودم می بینم افتضاحه !!!

راهنمای کار با این مودم در سایت ایرانسل هست

Reza_brj
10-02-2017, 12:54
دوستان میشه سریع جوا منو بدین
من میخوام این مودم رو بخرم اکی هست به نظرتون؟؟؟
همه چیش عالیه؟؟؟
فقط این که انتن خارجی نمیخوره مشکلی نداره؟

فقط سریع بگین چون توی فروش ویژه هست

greatpouya
10-02-2017, 15:08
دوستان میشه سریع جوا منو بدین
من میخوام این مودم رو بخرم اکی هست به نظرتون؟؟؟
همه چیش عالیه؟؟؟
فقط این که انتن خارجی نمیخوره مشکلی نداره؟

فقط سریع بگین چون توی فروش ویژه هست
نه مشکلی نیست.

Reza_brj
10-02-2017, 15:43
نه مشکلی نیست.

از نظر کارایی و انتن دهی و اینا چی تاییدش میکنی؟

mr.arbab28
10-02-2017, 16:47
از نظر کارایی و انتن دهی و اینا چی تاییدش میکنی؟
حالا چرا این مودم ؟ مدل ۵۵۷۷ نسخه که باطریش ۳۰۰۰ میلی امپر هست رو بخرید تست شده هست

Reza_brj
10-02-2017, 16:52
حالا چرا این مودم ؟ مدل ۵۵۷۷ نسخه که باطریش ۳۰۰۰ میلی امپر هست رو بخرید تست شده هست

یعنی این مدل بهتره؟

mr.arbab28
10-02-2017, 16:57
یعنی این مدل بهتره؟
بله بهتره خیلی فرق میکنه اسم دقیقش
huawei 5577-s321
اگر نیازی به باطری نداری مدل
huawei E8372
پیشنهاد میشه این دو مدل شخصا تو شرایط مختلف تست شده که نتیجه موفق امیز بوده

اگر مودم رومیزی میخای یک مدل هست خود ایرانسل میفروشه مودم بیرونی هست و خیلی به مراتب از مودم های دیگه قویتر عمل میکنه اسم مدلشو نمیدونم فقط رنگش خاکستریه

Reza_brj
10-02-2017, 17:09
بله بهتره خیلی فرق میکنه اسم دقیقش
huawei 5577-s321
اگر نیازی به باطری نداری مدل
huawei E8372
پیشنهاد میشه این دو مدل شخصا تو شرایط مختلف تست شده که نتیجه موفق امیز بوده

اگر مودم رومیزی میخای یک مدل هست خود ایرانسل میفروشه مودم بیرونی هست و خیلی به مراتب از مودم های دیگه قویتر عمل میکنه اسم مدلشو نمیدونم فقط رنگش خاکستریه

به نظرتون منطقیه ک مدل huawei E8372 بخرم بعد من 1 پاور بانک 20000 دارم تو خونه ک زیاد استفاده نمیکنم و ازش واسه مودم استفاده کنم؟

mr.arbab28
10-02-2017, 17:34
به نظرتون منطقیه ک مدل huawei E8372 بخرم بعد من 1 پاور بانک 20000 دارم تو خونه ک زیاد استفاده نمیکنم و ازش واسه مودم استفاده کنم؟
خب چرا پاور بزنین؟ همون مدل باطری ۳۰۰۰ بخرین !
پاور فرکانس برقش هماهنگ نیست با مودم اما اون مدل که باطری داره فرکانسش قبلا تو کمپانی هماهنگ شده استاندارد های لازمه رو داره

Reza_brj
10-02-2017, 17:38
خب چرا پاور بزنین؟ همون مدل باطری ۳۰۰۰ بخرین !
پاور فرکانس برقش هماهنگ نیست با مودم اما اون مدل که باطری داره فرکانسش قبلا تو کمپانی هماهنگ شده استاندارد های لازمه رو داره

خب فرقش 100 تومنه ها

mr.arbab28
10-02-2017, 17:50
خب فرقش 100 تومنه ها
مودم های ارزون تر هم هست اما کیفیت لازمه رو نداره درسته گرونتره ولی ارزش داره من بهتریپ مودم رو پیشنهاد دادم وگرنه مدل های ارزون هست ولی بعد یک مدت باید خدافظی کرد

aez1982
10-02-2017, 22:08
سلام دوستان.

بین مودم های Huawei E8372 و D-Link DWR-910 کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟؟

mr.arbab28
11-02-2017, 02:26
سلام دوستان.

بین مودم های Huawei E8372 و D-Link DWR-910 کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟؟

8372

milad.design
11-02-2017, 16:25
با سلام .
دوستان کدوم مودم و پیشنهاد میدن از نظر کیفیت و امکانات؟

Huawei E5577 4G Portable Modem
Huawei E8372 4G Wireless Modem
Xiaomi ZMI MF855 7800mAh Power Bank Router

مدل شیومی خیلی خوبه هم باتری و پاوربانک ، هم قیمتش ، ولی انتن خارجی ساپورت نمیکنه، به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
و اینکه دو مدلی که با باتری هستن، آیا میشه به صورت مسقیم با کابل به کامپیوتر وصل کنم و ازشون استفاده کنم؟ یعنی بدون نیاز به اتصال بدونه وای فای . چون مدل E8372 و میشه از طریق usb وصل کرد و استفاده کرد بدنه وای فای

با تشکر

dvb55
11-02-2017, 18:39
با سلام

من مودم adsl ام زایکسل هست DEL1312-T10B . این مودم دانگل 3g رو هم ساپورت می کنه . حالا دنبال خرید یه دانگل خوب هستم که انلاک باشه یا بشه انلاکش کرد تا در صورت نیاز به دانلود سنگین از بسته های ساعتی اپراتورها استفاده کنم؟
بهترین گزینه برای من چه دانگلی هست؟

dvb55
14-02-2017, 23:58
با سلام

من مودم adsl ام زایکسل هست DEL1312-T10B . این مودم دانگل 3g رو هم ساپورت می کنه . حالا دنبال خرید یه دانگل خوب هستم که انلاک باشه یا بشه انلاکش کرد تا در صورت نیاز به دانلود سنگین از بسته های ساعتی اپراتورها استفاده کنم؟
بهترین گزینه برای من چه دانگلی هست؟

همچنان منتظر :n13:

greatpouya
15-02-2017, 10:21
همچنان منتظر :n13:
با دانگل ۳جی دانلود سنگین؟؟؟

dvb55
15-02-2017, 12:09
با دانگل ۳جی دانلود سنگین؟؟؟

وقتی امکانات نباشه ما با دمپایی هم میریم اسکی :n02::n02:

matr!x_2008
15-02-2017, 20:56
ارزون ترین مودم فور جی چی هست الان تو بازار؟ گوشی فورجی دارم ولی یه مودم برای لپتاپ میخام. ارزونترینش رو معرفی کنین.ممنون

Amin.P30
17-02-2017, 21:00
سلام

یک مودم ایرانسل 4G LTE خوب بهم معرفی کنید.
هم به لپ تاپ و هم به کامپیوتر میشه وصلش کرد دیگه درسته؟

bzr350
17-02-2017, 21:20
سلام

یک مودم ایرانسل 4G LTE خوب بهم معرفی کنید.
هم به لپ تاپ و هم به کامپیوتر میشه وصلش کرد دیگه درسته؟

اینجا تاپیک TD-LTE هست :n02: فکر کنم تاپیک مودم یا حتی 4G بهتر به جواب برسید

در هر صورت خود من اگر میخواستم بگیرم این رو میگرفتم:
Huawei E5186-61a 3G/4G CAT6 LTE CPE

چون Cat6 هست، 4G+ هم جواب میده

اینجا داشت ولی تمام کرده:
راستین بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20CAT6%20LTE%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9 %88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20E5186-61a%7CHuawei%20E5186-61a%203G/4G%20CAT6%20LTE%20CPE)
گویا به زودی یک مدل دیگه CAT6 میاره

من خودم چون مودم داشتم، تصمیم گرفتم یک گوشی با باطری خیلی خوب و قابلیت Carrier Aggregation (4G+) بگیرم به جاش
خوشحالم اینکارو کردم چون منطقه ما 4G+ هم خیلی بده

Amin.P30
17-02-2017, 21:25

راستین بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20CAT6%20LTE%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9 %88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20E5186-61a%7CHuawei%20E5186-61a%203G/4G%20CAT6%20LTE%20CPE)

من خودم چون مودم داشتم، تصمیم گرفتم یک گوشی با باطری خیلی خوب و قابلیت Carrier Aggregation (4G+) بگیرم به جاش

lte یک درجه از 4g بالاتره دیگه درسته؟
الان روی گوشی جایی که ما هستیم میزنه LTE و خط میده .
پس یک مودم LTE ایرانسل خوب معرفی کنید

ak313
17-02-2017, 23:47

نمی دونم چرا بعضی ها مثل شما دوست دارن این دروغ رو ترویج کنند که مدل 61 آ پلاسه.
اگر واقعا اطلاعات دقیق ندارید دیگران رو به اشتباه نندازید
راستین هم یه سیاست کثیف داره هر وقت خواست با یک کلیک ناموجود می کنه با یه کلیک موجود. می خواد جو سازی کنه

bzr350
18-02-2017, 03:11
نمی دونم چرا بعضی ها مثل شما دوست دارن این دروغ رو ترویج کنند که مدل 61 آ پلاسه.
اگر واقعا اطلاعات دقیق ندارید دیگران رو به اشتباه نندازید
راستین هم یه سیاست کثیف داره هر وقت خواست با یک کلیک ناموجود می کنه با یه کلیک موجود. می خواد جو سازی کنه

دوست عزیز طرز صحبتتون زیاد جالب نیست.

طبق تحقیقاتی که قبلا کرده بودم این مودم CAT6 هست و هر دو باند ۳ و ۷ ایرانسل رو پشتیبانی میکنه و مدتی قصد خریدش رو داشتم.

سعیم کمک و راهنمایی بود و بهشون هم گفتم اون تاپیک بهتر میتونن راهنمایی کنند،
ضمنا به دوستی که سوال کرده بود پیغام دادم و بابت اشتباه پیش آمده عذرخواهی کردم مبادا بره سراغ تهیه مودم روی صحبت بنده.

-------------

با توجه به عدم علاقه و اطلاعات کافی برای فعالیت در این گروه از مدیر اصلی ممنون میشم اگر اکانت رو حذف یا Ban کنید
همگی موفق باشید

vero
21-02-2017, 18:22
سلام و درود بر شما
من میخوام مودم 4g ایرانسل بخرم و ساکن اورمیه هستم میخواستم ببینم سرعت این مودم ها خوبه یا نه؟دوستانی که استفاده کردن قطع و وصلی دیدن؟و در کل کدوم مودم از همه بهتره؟انتظارات من اینه که قطع و وصلی نداشته باشه و سرعتش مناسب باشه و اهل دانلود و اینا هم نیستم
خیلی ممنون از شما

dow
22-02-2017, 17:40
سلام اقا لطفا حذف نکنید :n02:
من یه دانگل لازم دارم که از 4.5 هم پشتیبانی کنه کسی میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه

Black.Hawk
22-02-2017, 18:39
دوستان کسی اطلاع داره مودم تی دی ایرانسل مدل DT-350 امکان استفاده از آنتن خارجی رو داره یا نه؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

greatpouya
22-02-2017, 19:05
سلام اقا لطفا حذف نکنید :n02:
من یه دانگل لازم دارم که از 4.5 هم پشتیبانی کنه کسی میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه
نیست تو دنیا