PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2016

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

™...
27-09-2015, 21:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در شروع اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد انیمیشنهای متنوع بازی بود که هرچه قدر از بازی میگذره انیمیشنهای بیشتری میبینیم که در حرکات بازیکن ها در زمین کاملا مشخص هستش و وقتی با سیستم فیزیک جدید بازی که میتونم بگم بزرگترین نکته مثبت برای این نسخه بوده ادغام میشه صحنه های زیبایی خلق میشه خصوصا در مورد دروازه بان ها انیمیشنهای زیبای زیادی اضافه شده . نرمی و روانی بازی نسبت یه نسخه قبل به طور کامل مشخص هستش و در نهایت اینها همه شبیه سازی رو نمایان می کنه .

سیستم فیزیک جدید بازی که باید واقعا به تیم سازنده بابت اون تبریک گفت از نکات قوت بازی هستش . وقنی نگاهی به نسخه 15 بازی کنیم و البته زیاد هم دور نیست چوت تا چند وقت پیش همه بازی میکردیم شاید یکی از موارد کمبود همین بود . در برخوردها ، درگیری برای تصاحب توپ ، در نبردهای هوایی و...خیلی طبیعی تر و واقعی تر عمل می کنن گرچه هنوز جای کار داره ( صحنه هایی میبینم توبازی دوبازیکن برای تصاحب توپ شونه به شونه هم میرن و یکی تنه میزنه و اینقدر طبیعی دیگری رو کنار میندازه .)

داور بازی به موقع سوت میزنه و بعضی مواقع هم سوت نمیرنه ! مثل نسخه قبل که هم خطا بیش از اندازه میگرفت و هم بیش از مورد کارت زرد میداد اینجا دیده خبری نیست و منطقی کار میکنه .

گزارشگر بازی یکی از مواردی بود که در نسخه های قبل همیشه من رو آزار می داد تا ایتکه بلاخره امسال عوض شد . Peter Drury به نظرم پتانسیل بالایی داره خصوصا صداش خیلی بهتره نسبت به قبلی فقط چون سال اول هستش خیلی حرف نداره واسه گفتن ! به طور حتم سال های دیگه بهتر خواهد شد . اما خودمونیم تو صحنه های حساس بازی کم نمیزاره. :n02:

یکی از مواردی که در نسخه های قبل من رو آزار میداد این بود که وقتی با CPU بازی میکردم اصلا حس خوبی نداشتم ! CPU واقعا غیر واقعی عمل میکرد و صحنه هایی می دیدی که اصلا طبیعی نبود مثلا یهو شونصد تا پاس درست میداد حتی بدون کوچکترین خطا در پاس ! یا بعضی وقت ها یه جور پاس کاری می کردن تیکی تاکا *3 :n02: و... اما واقعا میگم CPU در بالاترین درجه خودش خیلی خوب بازی میکنه . خوب از اون لحاظ که واقعا طبیعی به نظر میاد حرکاتش ، در پاس اشتباه هم می کنه ، در سانتر رو دروازه بارها دیدم سانترش دور از مقصد بود و...حتی یه صحنه مات شدم و اون دقیقه 88 بازی بود که داشتم با آرسنال بازی میکردم و عقب بودم و بازیکن های آرسنال توپ رو بردن سمت کرنر و دقیق مثل واقعیت وقت کشی میکردن . خیلی جالب بود برام . CPU واقعی گرایانه عمل میکنه و به قول یکی از کاربران خارجی که راجع به بازی با CPU حرف جالب زده بود : " انگار دارم با یه انسان واقعی بازی میکنم ، از بازی با CPU لذت می برم ! " . هوش مصنوعی در سیستم دفاعی هم نسبت کمی بهتر شده گرچه در دفاع هنوز کار داره اما در بخش هوش مصنوعی مهاجمان میتونم بگم تیم سازنده واقعا کار کرده و خوب عمل کرده . شما رو نمیدونم اما من وقتی نسخه 15 رو بازی میکردم چیزی که تو بازی بارها منو آزار می داد در موقعیت حمله ، مهاجمان بود . یعنی انگار نه انگار حمله هستش ، ضد حمله هستش واستادن دارن هم رو نگاه می کنن !:n27: برای جایگیری در مناطق خالی و فرار از دست مدافعین حریف کاری نمیکنن و...خلاصه بی خیالی مهاجمان در نسخه 15 مصیبتی بود :n02: اما در این نسخه خوب میفهمن کجا باید برن جا بگیرن ، فضای خالی رو پیدا میکنن و در موقعیت حمله به سرعت میرن به سمت دروازه حربف و... در کل هوش مصنوعی مهاجمان خیلی بهتر شده .

در مورد عملکرد دروازه بان ها شاید نظر من با شما فرق کنه و اون قدر ها هم مثل خیلی از شما از عملکردشون بد نگم . خیلی وقت ها قابل قبول و راضی کننده شده بارها گفتم گل خوردم اما دروازه بان واقعا منو شگفت زده کرد و Double Save هم دیدم . بله شده تو بعضی صحنه ها هم باز میتونست بهتر عمل کنه .اما در نهایت اول باید انتظارتون رو از دوازه بان روشن کنین ! یکی که تمام توپ ها رو دفع کنه ! یا نه یک عملکرد منطقی ! ممکنه گل هم بخوره ! تو یه بازی چندین گل هم بخوره ! . تو یه صحنه جالب تو شلوغی محوطه جریمه توپ رسید دست بازیکن حریف و از پشت محوطه جریمه شوت کرد و دروازه بان من هم فقط واستاده بود نگاه کرد توپ رفت تو دروازش ! شخصا از این صحنه لذت بردم ، واقعا لذت بردم :n01: .همون دروازه بانی که تو همون بازی عکس العمل ها و دفع توپ های زیادی داشت ! . در مورد دروازه بان برای من به شخص راضی کننده هستش تا اینجا امیدوارم هم اینطور راضی باشم از عملکرد اونها . فقط یه نکته رو بگم اینکه در فروم خارجی از عملکرد دورازه بانها در حالت آنلاین بازی بسیار شکایت شده و گفته شده خیلی راحت گل می خورن !!!

در مورد شوت ها نمیخوام حرفی بزنم فقط میگم راضی کنندست برام .

سرعت بازی هم معقول به نظر میرسه گرچه من فکر می کنم کمی نسبت به نسخه 15 بیشتر شده .

موارد گفته شده بالا خلاصه ای کوتاه از نظر شخصی بنده از بازی هستش .به طور یقین بازی مشکلاتی هم داره که امیدوارم در نسخه های بعد برطرف بشه .

گرافیک بازی هم واسه من کافیه اما امیدوارم سال دیگه گرافیک نسخه PS4 رو برای PC شاهد باشیم تا دیگه نیان تو تاپیک غرغر کنن .:n02:

اما در مورد نمرات منتشر شده بازی نکته جالب اینکه نمره بازی بالاترین نمره طی دهه اخیر هستش و باز از اون جالب تر با زیاد شدن نقدهای بازی میانگین نمرات بازی کم که نشد بیشتر شد ! .

گرچه ذهنیات این چندسال در مورد بازی بسیار منفی شده اما شواهد همه از بازگشت PES به روزهای اوجش خبر میده . :n01:

میانگین نمرات بازی از مجموع 30 نقد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

میانگین نمرات بازی در دهه گذشته .

| SoRoush 8K |
28-09-2015, 17:32
دوستان تو آنلاین نمیونم روم بسازم :|
این پیغام رو میده :
Unable to access due to NAT type restrictions

بعد بعضی مواقع هم نمیتونم به دوستام کانکت شم و این پیغام رو میده :
Unable to join this session

چیکار کنم درست شن؟:n03:

Pitbull2015
28-09-2015, 22:36
دوستان تو آنلاین نمیونم روم بسازم :|
این پیغام رو میده :
Unable to access due to NAT type restrictions

بعد بعضی مواقع هم نمیتونم به دوستام کانکت شم و این پیغام رو میده :
Unable to join this session

چیکار کنم درست شن؟:n03:

سلام. خطای اوّلی که برای همه ـست. توی 2015 هم این جوری بود. احتمالاً به خاطر کرکه!
دوّمی هم به خاطر سرعت و Ping داغون اینترنت ایران!

Layken
29-09-2015, 00:37
دوستان لطفا در بحث مشکلات نصب و اجرا رو در قسمت مربوط خودش ادامه بدید.
و لطفا یک نفر هم تاپیک مشکلات نصب و اجراش رو بزنه :n16:

™...
29-09-2015, 13:14

طبق گفته KONAMI اولین Data Pack رسمی بازی 29 October منتشر خواهد شد . همچنین اولین آپدیت رسمی بازی برای بخش آنلاین بازی 1 October منتشر خواهد شد .

خیلی ها تو فروم خارجی از این خبر متعجب شدن که چرا اینقدر دیر باید Data Pack باید منتشر بشه !. واقعا هم جای تعجب داره !.

| SoRoush 8K |
29-09-2015, 17:47
سلام. خطای اوّلی که برای همه ـست. توی 2015 هم این جوری بود. احتمالاً به خاطر کرکه!
دوّمی هم به خاطر سرعت و Ping داغون اینترنت ایران!
همه دوستام میتونن روم بسازن فقط من نمیتونم :| مشکل همه نیست ....

Pitbull2015
29-09-2015, 21:58

والله خود من که اون موقع برای نسخه ی 15 کرک آنلاین اومده بود، دقیقاً همین خطای شما رو می گرفتم و حتّی با اینترنت خواهر زاده ام هم تست کردم؛ برا اونم همین خطا رو میداد و ندیدم کسی تو انجمن های دیگه بگه می تونه Room بسازه!

.s.a.e.e.d
30-09-2015, 13:32
این ارور بخاطر مودم شماست ، توی نت یه سری مقاله و راه حل برای باز کردن پورتها و رفع مشکل nat هست ، اگه مثل من حوصله این کارها رو ندارین یه مودم دیگه بخر و از شر اون ارور خلاص شو

توی ۲۰۱۵ خود من هم نمیتونستم روم بسازم تا اینکه مودم دومم رو وصل کردم ارورش رفع شد

™...
30-09-2015, 13:56
دوستان Patch کامل و بدون نقص میشناسن که لباسها و لوگو و نام تیم ها رو درست کنه ؟! اضافه شدن لیگ المان چطور ؟!

mahdi1323
30-09-2015, 14:48
دوستان Patch کامل و بدون نقص میشناسن که لباسها و لوگو و نام تیم ها رو درست کنه ؟! اضافه شدن لیگ المان چطور ؟!

داداش دو تا پچ هست که کامله یکی اینه pes mix یکی هم اسمش FPatch Pes 16 V1.0.0

| SoRoush 8K |
30-09-2015, 16:50
تا جایی که میدونم کامل ترین پچ تا الان JVPES 0.1 هست .
هنوز پچ رسمی ای برای لیگ آلمان ندیدم منتشر شده باشه .
من خودم پچ JVPES رو دارم و استفاده میکنم خیلی خوبه و بدون هیچ مشکل . اسم تمام تیمای انگلیسی + لوگوی لیگ جزیزه و اکثر نقل انتقالات اروپا انجام شده .
لینکش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : حدود 300 مگ
لیگ ایتالیام نقل و لنتقالاتش و کیت ها درست شده .
کلا پچ خوبیه :n01:

™...
30-09-2015, 17:12
من خودم پچ JVPES رو دارم و استفاده میکنم خیلی خوبه و بدون هیچ مشکل . اسم تمام تیمای انگلیسی + لوگوی لیگ جزیزه و اکثر نقل انتقالات اروپا انجام شده .
لینکش :

سپاس .

ورژن جدیدش هم منتشر شد ( VPES 2016 v1.0 ) . لینک دانلود نوشته Comming Soon...

mahdi1323
30-09-2015, 18:07
سپاس .

ورژن جدیدش هم منتشر شد ( VPES 2016 v1.0 ) . لینک دانلود نوشته Comming Soon...

pes mix لیگ المانو کامل داره پچی FPatch Pes 16 V1.0.0 هم هست من استفاده میکنم چند تا ورزشگاه هم داره لیگ المان رو هم داره

MOHAMMAD2010
30-09-2015, 20:36
کسی این PES 2016 Ultra HD Graphic رو ریخته ؟ میگن گرافیک بازی عالی میشه ، حجمش هم فقط 200KB هست

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

joey jordison
01-10-2015, 13:47
آقا جون مادرتون یکی یک توضیح کامل درباره پچ ها بدید عین آدم:n02:
اولا یک مسلمون لینک دانلود اون نرم افزار dp file list generator را برای دانلود بگذاره!
بعد من یکمی گیج شدم الان این پچ و بریزیم همین 300 مگی بعد یک پچ دیگه مثلا توپ و بریزیم با هم سازگاری دارن چون من شنیدم مثلا پچ توپ با لباس هماهنگ نیست پچ لباس با چمن هماهنگ نیست پچ چمن با کفش ها هماهنگ نیست این الان چه وضعیشه راهی هست من هم لباسها و توپا و چمن و کفش ها را باهم استفاده کنم بدون مشکل یکی از دوستان وارد یک راهنمایی کلی بکنه ممنون

vahidreza2007
01-10-2015, 13:53
اولا یک مسلمون لینک دانلود اون نرم افزار dp file list generator را برای دانلود بگذاره!
بعد من یکمی گیج شدم الان این پچ و بریزیم همین 300 مگی بعد یک پچ دیگه مثلا توپ و بریزیم با هم سازگاری دارن چون من شنیدم مثلا پچ توپ با لباس هماهنگ نیست پچ لباس با چمن هماهنگ نیست پچ چمن با کفش ها هماهنگ نیست این الان چه وضعیشه راهی هست من هم لباسها و توپا و چمن و کفش ها را باهم استفاده کنم بدون مشکل یکی از دوستان وارد یک راهنمایی کلی بکنه ممنون
مهران جان داداش خوبی ؟

اقا فراموشت نکردیم ها ! طی دو سه روز اینده یه پچ کامل و فول + پکیچ کامل استادیوم و چمن لینک هاش میاد دانلود میکنم میام پیشت غمت نباشه .

- - - Updated - - -

مهران جان داداش خوبی ؟

اقا فراموشت نکردیم ها ! طی دو سه روز اینده یه پچ کامل و فول + پکیچ کامل استادیوم و چمن لینک هاش میاد دانلود میکنم میام پیشت غمت نباشه .

joey jordison
01-10-2015, 14:00
مرسی داش وحید منتظرتم

gomnam23
01-10-2015, 18:10
دوستان کرک آنلاینی اومده که مشکل سیو نداشته باشه؟ الان هر چی بازی آنلاین انجام میدم وقتی میام بیرون از بازی همه ی امتیازام میپره

™...
02-10-2015, 01:38
کسی این PES 2016 Ultra HD Graphic رو ریخته ؟ میگن گرافیک بازی عالی میشه ، حجمش هم فقط 200KB هست

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه اتفاق خاصی نمیفته فقط رنگ ها Sharp میشن ! .

arash-king
02-10-2015, 02:55
دوست عزیز، کسی که اولین پستِ تاپیک رو ارسال کرده!

لینک تمامی برنامه‌های جانبی مثل پچ و چمن و کرک آنلاین و . . . رو
توی پستِ اولِ تاپیک قرار بده که یه نفر اگه احتیاج داشت، صفحات رو بالا پایین نکنه

سپاس

mineworld
02-10-2015, 07:15
بچه ها شنیدم قراره آپدیتا از اول اکتبر شروع شه اونم به صورت «هفتگی» ! یعنی میخوان بازیکنا از نظر عملکرد و حال و وضعشون دقیقا مثل دنیای واقعی باشن . شما چیزی شنیدید ؟

به نظرتون اکسبشن افلاین رو شامل میشه ؟ یا تو مستر و مای کلاب و اینا تاثیرمیذاره فقط ؟

اینکه هر هفته اپدیت بیاد حس زنده بودن بازی رو به ادم میده . باحال میشه !

™...
02-10-2015, 10:56
اولین آپدیت هفتگی بازی منتشر شد که البته ما نمیتونیم آپدیت کنیم . :n35:

Ami R 940
02-10-2015, 13:38
بازی رو نصب کردم اینارور میده.. برای رفع این ارور چی کار کنم؟؟
ویندوزمم 10 هست ورژن 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mydigital
02-10-2015, 14:10
سسسسسسسسسلام:n12:

رفتم اینجا یه مصاحبه طنننز با نیمار گذاشته و یه تیکه درمورد PES16 توو طنزه هست..ینی اخرشه خخخخخخخخخخ :n31::n08:انصافا دلم نیومد نزارم
دمشون گرم من حال کردم شمارو نمیدونم:n06:

- - - Updated - - -

رفتم اینجا یه مصاحبه طنننز با نیمار گذاشته و یه تیکه درمورد PES16 توو طنزه هست..ینی اخرشه خخخخخخخخخخ :n31::n08:انصافا دلم نیومد نزارم

kraiof3
02-10-2015, 16:51

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو گوگل بنویس دانلود msvcp100.dll بعد رو یکی از لینک ها کلیک کن فایل رو دانلود کن و اون رو بریز تو محل نصب بازی

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Altairezio
02-10-2015, 21:42
دوستان من خیلی وقته این سری بازی رو گذاشته بودم کنار ( از اول تابستون تقریباً) الان 2016ــو نصب کردم ولی به روز نیست لاین آپا.....
پچی چیزی اومده!؟
در نگاه اول هیچ فرقی نکرده ولی یه کم که بازی کردم دیدم کلاً خیلی چیزا فرق کردن.....
ولی گرافیک بازی خیلی افتضاح شده.....:|

™...
02-10-2015, 23:41

راستش برای من یکی جالب نبود اما بازم مرسی .

™...
03-10-2015, 02:28
لینکش :

pes mix لیگ المانو کامل داره پچی FPatch Pes 16 V1.0.0 هم هست من استفاده میکنم چند تا ورزشگاه هم داره لیگ المان رو هم داره

من Patch ، PES Mix رو نصب کردم .
اسم تیم ها ،لوگو تیم ها ، لباس تیم ها و ...درست شد .
لیگ آلمان هم به بازی اضافه شد .

تا اینجا موردی ندیدم .

فکر کنم تا اینجا کامل ترین Patch هستش . :n01:

| SoRoush 8K |
03-10-2015, 14:44
اولین آپدیت هفتگی بازی منتشر شد که البته ما نمیتونیم آپدیت کنیم . :n35:

من الان با دوستم آنلاین بازی کردم و دقیقا همینارو آورد و لایو واسم آپدیت کرد :n01:

super smart
03-10-2015, 14:47
این بازی با گرافیک 720m سازگاره؟

computer-times
03-10-2015, 16:55

تا اینجا موردی ندیدم .

آقای تی ام این پچی که گفتی کجاست دانلود کنم؟ کجا باید بریزمش ؟ کار باهاش چطوزره؟ اگر بریزم سیوای قبلی خودم پاک میشه؟

- - - Updated - - -

تا اینجا موردی ندیدم .

آقای تی ام این پچی که گفتی کجاست دانلود کنم؟ کجا باید بریزمش ؟ کار باهاش چطوزره؟ اگر بریزم سیوای قبلی خودم پاک میشه؟

arash-king
03-10-2015, 17:05
تو گوگل دوتا پچ به همین اسم پیدا کردم !!!
یکی 420 مگ
یکی هم این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که حجمش میشه 1.6 گیگ !!!

دوستانی که دانلود کردن بگن چه حجمی بود !!؟!

به نظرم 1.6 گیگی‌ـه خیــلی کامله ! همه‌چی داره !

™...
03-10-2015, 23:25

تو گوگل دوتا پچ به همین اسم پیدا کردم !!!
یکی 420 مگ
یکی هم این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که حجمش میشه 1.6 گیگ !!!

دوستانی که دانلود کردن بگن چه حجمی بود !!؟!

به نظرم 1.6 گیگی‌ـه خیــلی کامله ! همه‌چی داره !

لینکش رو برای شما مستقیم کردم . :n01:

دانلود با لینک مستقیم . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!j/mix.1.0.rar)MB 420

MINOR
03-10-2015, 23:29
آقا این پچ رو بریزیم برا آنلاین بازی کردن به مشکل میخوریم؟

™...
03-10-2015, 23:41
آقا این پچ رو بریزیم برا آنلاین بازی کردن به مشکل میخوریم؟

این Patch یک فایل exe نصبی هستش همین . درمورد مشکل خوردن با آنلاین نمیدونم اما فکر نمیکنم مشکل پیش بیاد.

MINOR
03-10-2015, 23:45
مثلا بریم دورتموند برداریم بریم آنلاین میشه !؟

چون اصن دورتموند نداره قاطی نمیکنه !

ArminxXx
04-10-2015, 00:05
لینکش رو برای شما مستقیم کردم . :n01:

دانلود با لینک مستقیم . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!j/mix.1.0.rar)MB 420
سلام
دستت مرسی
ولی واسه من پیغام ارور میده
انگار لینکش پاک شده
میشه بازم لینکشو بزاری
مرسی :n12:

™...
04-10-2015, 02:45
سلام
دستت مرسی
ولی واسه من پیغام ارور میده
انگار لینکش پاک شده
میشه بازم لینکشو بزاری
مرسی :n12:

موردی نداره ! .

joey jordison
04-10-2015, 10:54
چرا مورد داره واس منم ارور میده الان این پچی که گذاشتین همین mix چمن و کفش و توپ داره؟

ArminxXx
04-10-2015, 11:33
موردی نداره ! .
دااره داره :n02:چ
لینک بده بچه :n12::n02:

™...
04-10-2015, 20:46
دااره داره :n02:چ
لینک بده بچه :n12::n02:

چشم بابایی .:n02:

PESMix 2016 Patch V1.0 Full Bundesliga + Fix 1.1

دانلود لینک مستقیم 426 MB . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samyar_red
04-10-2015, 23:57
سلام دوستان چجوری باید انلاین بازی کرد؟؟؟

afshinsiah
05-10-2015, 13:07
سلام دوستان
راهی نیست که pes 13 رو آنلاین بازی کنیم؟
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام دوستان
راهی نیست که pes 13 رو آنلاین بازی کنیم؟
با تشکر

samyar_red
05-10-2015, 17:07
در ضمن خیلی ضعیفه روز به وز به عقب برمیگرده pes
بازی اصلا واقعی نیست یه گلا عجیبی میشه توش زد...خیلیم ضعیف بازی میکنه رو حالت سوپر استار تا دقیقه 30 با بایرن به ارسنال 5 تا زدم خوشم نیومد اومدم بیرون از بازی....عین فوتبال سگا هست

- - - Updated - - -

بازی اصلا واقعی نیست یه گلا عجیبی میشه توش زد...خیلیم ضعیف بازی میکنه رو حالت سوپر استار تا دقیقه 30 با بایرن به ارسنال 5 تا زدم خوشم نیومد اومدم بیرون از بازی....عین فوتبال سگا هست

™...
05-10-2015, 17:27

- - - Updated - - -

والا من Super Star بازی میکنم خیلی بازی ها شده باختم ! شما خیلی حرفه ای هستین ! .

dverbame
05-10-2015, 18:04

- - - Updated - - -

والا من Super Star بازی میکنم خیلی بازی ها شده باختم ! شما خیلی حرفه ای هستین ! .

حرف دوستمون صحیحه .. یه قلقی دستت بیاد .. فرت فرت میتونی گل بزنی ...

اما خوب از همه نظر بازی پیشرفت کرده ...

تا اخر این ماه میلادی هم راهی نیست .. صبر میکنیم این 20 روز هم... امیدوارم که اپدیتی که قول دادن گیم پلی رو عوض کنن.. همین موردش برطرف شه ..

به نظر من همین مورد برطرف شه .. هیچ اشکالی نمیشه به بازی گرفت ( البته انتقاد های گرافیکی نسخه کامپیوتر که دیگه کاریش نمیشه کرد )

Zlatan_ibra
05-10-2015, 22:07
پیس16 بازی خوبی هست ولی اگه بد هم باشه دیگه خداییش از پیس13 خیلی خیلی سرتره...دست بکشین از این13 بیچاره..چی داره اخه..تو زمان خودش عالی بود ولی الان موقع 16 هست نه 13...

mehran7880
05-10-2015, 22:50
سلام. خسته نباشید
می خواستم بدونم من که master leage رو توی pes15 بازی می کنم و این همه زحمت کشیدم و به اینجا رسوندمش الان میتونم ادامه رو توی pes16 بازی کنم؟ یا باید توی Pes16 از اول شروع کنم؟
ممنون

mohsen-jj
06-10-2015, 01:10

دانلود لینک مستقیم 426 MB . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون . ولی واسه من وقتی نصبش میکنم هیچ فایلی اضافه نمیشه به مسیری که انتخاب کردم . عجیبه :n41:انگار هیچی نصب نکردم . باید تو مسیر بازی نصب کنم ؟

samyar_red
06-10-2015, 01:27
داداش اگه ساگر باز باشی اگه ساکرهای قبلی رو همرو بازی کرده باشی و یه چیزایی که همیشه همراه ساکر هست مثل فرستادن بازیکن برای گرفتن توپ با مربع و کشوندن بازیکنی که فلش رو هست برای یارگیری ...استفاده زیاد از تیکی تاکا و یک و دو گرفتن متوجه میشی این باگها هنوز برطرف نشده...شوت که میزنی پر میشه بعدش مثلث رو بگیر ببین چجور میچسبه به تور...یا بعد شوت سریع R2 رو بگیر ببین چه راحت بغل پا میزنه...و یا ....این چیزا همیشه باگ بوده برای ساکر نمیدونم چرا رفعش نمیکنن...برای من که ساکر رو حفظم خوبه ولی نباشه و برطرف شه طبیعی شه خیلی بهتره

™...
06-10-2015, 02:25
ممنون . ولی واسه من وقتی نصبش میکنم هیچ فایلی اضافه نمیشه به مسیری که انتخاب کردم . عجیبه :n41:انگار هیچی نصب نکردم . باید تو مسیر بازی نصب کنم ؟

آره دیگه ، تو مسیر نصب بازی باید نصب بشه .

mehran7880
06-10-2015, 10:43
سلام. خسته نباشید
می خواستم بدونم من که master leage رو توی pes15 بازی می کنم و این همه زحمت کشیدم و به اینجا رسوندمش الان میتونم ادامه رو توی pes16 بازی کنم؟ یا باید توی Pes16 از اول شروع کنم؟
ممنون

دوستان کسی نمی دونه؟؟؟

Zlatan_ibra
06-10-2015, 15:05
دوستان کسی نمی دونه؟؟؟

چنین چیزی ممکن نیست اصلا

| SoRoush 8K |
06-10-2015, 22:54
سلام دوستان چجوری باید انلاین بازی کرد؟؟؟

| SoRoush 8K |
06-10-2015, 23:15
چشم بابایی .:n02:

یاس دانلود همین پچ رو گذاشته یک و خورده ای گیگ :|
فرقش چیه ؟

Zlatan_ibra
07-10-2015, 00:06
بهترین پچ pteهست که تازه اومده همه امکانات رو داره فقط و فقط با حجم کم 180مگابایت...تقریبا چیزی کم و کسری نداره فقط بعضی ترانسفرها که کلا تو دیتابیس کونامی نیستش رو نزاشتن و باید منتظر دیتای کونامی بود

™...
07-10-2015, 03:46
فرقش چیه ؟

نمیدونم . والا من نصب کردم و راضی هستم . گفتم لیگ آلمان رو هم داره .

mohsen-jj
07-10-2015, 10:54
بهترین پچ pteهست که تازه اومده همه امکانات رو داره فقط و فقط با حجم کم 180مگابایت...تقریبا چیزی کم و کسری نداره فقط بعضی ترانسفرها که کلا تو دیتابیس کونامی نیستش رو نزاشتن و باید منتظر دیتای کونامی بود

نصبش کردم ولی بازیم اجرا نمیشه :n03: امسال پچ به من نیومده ! هر پچی نصب میکنم خراب میشه .

mahdi1323
07-10-2015, 12:39
فرقش چیه ؟

فرقش اینه که نسخه 1.2 هست ورزنه جدیدش امکاناته بیشتره نصبت به 1.1 داره

vivabarca
07-10-2015, 20:16
دوستان کرک آنلاین واسه شما هم از کار افتاده ؟ ورژن جدیدی نیومده ازش ؟

Zlatan_ibra
08-10-2015, 12:34
نصبش کردم ولی بازیم اجرا نمیشه :n03: امسال پچ به من نیومده ! هر پچی نصب میکنم خراب میشه .

کرک رو از اول بریز

Zlatan_ibra
08-10-2015, 12:43

کرک رو از اول بریز

mechanicali
08-10-2015, 20:43
درود خدمت دوستان ما هم بازی رو نصبیدیم و مستقیم رفتیم سراغ مستر لیگ
خدایش نسبت به 14 و 15 تونس یکم رضایتمو جلب کنه حالا منتظر پچ ها و آپدیت های جدیدش می مونم.
ارزش وقت گذاشتن رو داره

فقط دوستانی که آنلاین بازی میکنن my club ایراد نسخه ی قبلی رو داره که وسط بازی مینداخت بیرون رو داره
خلاصه اونایی که انلاین میزنن حتما برن و مای کلوب رو تست کنن واسه خودت تیم داری میکنی به شکل مستر لیگ ولی این اینطوریه که با افراد انلاین دیگه مسابقه میدی و واسه تیمت جایگاه درست میکنی.
وقت بشه حتما میام و انلاین با شما دوستان رو میزنم پارسال که یه ماه مشغول بودیم با دوستان و خوش گذشت

:n16:

joey jordison
10-10-2015, 12:16
سلام دوستان یک درخواست داشتم کسی از دوستان می تونه بوندس لیگا را به صورت cpk برای دانلود بگذاره فقط بوندس لیگا:n01:

™...
11-10-2015, 03:38
سلام دوستان یک درخواست داشتم کسی از دوستان می تونه بوندس لیگا را به صورت cpk برای دانلود بگذاره فقط بوندس لیگا:n01:

فکر نکنم اینطوری باشه . چرا Patch ، PESMIX رو نصب نمیکنی ؟! همه چی درست میشه لیگ آلمان رو هم داره .

Ali_pc
11-10-2015, 11:10
از نسخه ی 2013 که دریبل ها از تنظیمات دسته برداشته شد من در دریبل مشکل دارم کسی هستش بتونه چندتا دریبل یاد بده ؟

katlots
11-10-2015, 11:30
فکر نکنم اینطوری باشه . چرا Patch ، PESMIX رو نصب نمیکنی ؟! همه چی درست میشه لیگ آلمان رو هم داره .
سلام پچ نصب کردم اسم تیما درست شد بئندس لیگا هم اومد اما پیراهن تیمها درست نشد چه کنم؟

mojtaba007
11-10-2015, 11:44
تو تنظیمات بازی موقعی که میخواهیم دستمونو تنظیم کنیم
دکمه شوک و روشن بزارم یا خاموش؟
تو بازی هر کار میکنم غلطکهای دسته ام درست اجرا نمیشه
مثلا شوک و که روشن میکنم دریبل نمیزنه و جهت هام از کار میافته
میشه یه عکسی از تنظیمات دستتون بهم نشون بدید

Pitbull2015
11-10-2015, 14:04
از نسخه ی 2013 که دریبل ها از تنظیمات دسته برداشته شد من در دریبل مشکل دارم کسی هستش بتونه چندتا دریبل یاد بده ؟

سلام. برید تو بخش Training بازی. همه چی رو یاد میده.

سلام. موقع تنظیم باید روشن باشه.

dverbame
11-10-2015, 14:04

موقع تنظیمات دکمه شوک روشن باشه ..

همونجا غلطک ها و جهت ها رو جدا جدا assign کن .. بعدشم برو تو بازی ..

( شوک کلا روشن باشه )

™...
11-10-2015, 23:31

آهنگ های بازی رو در یک فایل فشرده براتون آپلود کردم . دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . :n33::n01:

لیست آهنگهای بازی .
Queen – We Will Rock You
Joywave – Somebody New
Broken Bells – After the Disco
(Passion Pit – Lifted Up (1985
Asgeir – In Harmony
St. Lucia – Elevate
Royal Blood – Figure It Out
Saint Motel – My Type
(Dillon Francis and Sultan and Ned Shepard – When We Were Young (featuring The Chain Gang of 1974
(Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne
(Madeon – You’re On (featuring Kyan
Vinyl Theatre – Shine On
CTS – Love the Past, Play the Future

Pitbull2015
12-10-2015, 00:15

آهنگ های بازی رو در یک فایل فشرده براتون آپلود کردم . دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . :n33::n01:

لیست آهنگهای بازی .
Queen – We Will Rock You
Joywave – Somebody New
Asgeir – In Harmony
St. Lucia – Elevate
Saint Motel – My Type
(Dillon Francis and Sultan and Ned Shepard – When We Were Young (featuring The Chain Gang of 1974
Vinyl Theatre – Shine On

سلام. امروز FIFA 16 رو نصب کردم و با CD Key اشتراکی فعّال کردم.
واقعاً واقعاً واقعاً هزار بار (از روی ویدیو) گفته بودم امسال FIFA شاهکار کرد، درست گفته بودم. واقعاً PES 16 هیچی نیست در برابر FIFA 16. خودم کفم برید...
اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!! :n12:

Zlatan_ibra
12-10-2015, 10:53
واقعاً واقعاً واقعاً هزار بار (از روی ویدیو) گفته بودم امسال FIFA شاهکار کرد، درست گفته بودم. واقعاً PES 16 هیچی نیست در برابر FIFA 16. خودم کفم برید...
اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!! :n12:

شما برو نسخه پلی4 پیس رو بازی کن بعد میبینه که چقدر خوبه..البته تو چیزایی که گفتی فیفا خیلی بهتره ولی امسال پیس از نظر شبیه سازی فوتبال بهتر عمل کرده و همه کس شبیه خودشه...
واقعا جای تعجب داره وقتی مهاجم رو میاری میزاری گلر ریتش هیچ فرقی نمیکنه بعدش میگن شبیه سازی کردیم در حالی که تو پیس چندین نوع گلر داریم که از نظر خصوصیات پیچیده و منحصربفرد هستن که تو بقیه پست ها هم به این صورت هست و اگه بخوای حتی یه مهاجم رو تو سیستمی که ذاتا به اون عادت نداره بازی بدی کلی از خصوصیاتش رو از دست میده...
تو داخل بازی به نظرم پیس بهتر هستش از بعضی لحاظ و البته مشکلاتی هم داره که یکیش گلر ها و ریلی بودن بازی هستش ولی تو جنبه اضافه کاری و همین صحنه هایی که گفتی فیفا بهتر هستش مخصوصا کریرمود فوق العادش که هنوزم فرسنگها فاصله داره با مستر پیس

joey jordison
12-10-2015, 11:32
بابا من این پچو ورژن 1.660 مگی رو دانلود کردم خیلی عالی فقط یک مشکل داشتم که رو اعصاب بود و اون ورزشگاه های جدید بهش اضافه کرده بودن که خیلی مسخره بود و ورزشگاه های خود بازی را از بین میبره کاریش هم نمیشه کرد به خاطر این دنبال یک پچی هستم که لیسانس لیگها معتبرو داشته باشه توپ ای جدید نایکو آدیداس را داشته باشه کفشهای جدید و اینکه به ورزشگاه های خود بازی هم دست نبرن البته این سایت pestools گفته تا چند روز آِنده یک پچ خوب و کامل میگذاره به خاطر اون فعلا منتظر میمونیم البته من همه چیزا تو بازیم ردیف کردم از چمن گرفته تا .... ولی یک بوندس لیگا مونده که اونم حال میشه

اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!
اینکه pes 2016 هنوز یک بازی که نواقصات کم نداره درست ولی میشه گفت چیزایی ارائه کرده که امسال خیلی شگفت انگیز بوده البته فیفا که من خودم هم طرفدارشم تو یک چیزا به کمال رسیده که شکی درش نیست مثلا صحنه های آهسته و حواشی که تو زمین مسابقه وجود داره آدمو هیجان زده میکنه و البته مثلا جو ورزشگاه تو آنفیلد و سایر ورزشگا هها کاملا حس دیدن مسابقه فوتبال از Tv را به آدم میده ولی یک چیز که تو pes 2016 وجود داره و تو فیفا وجود نداره یا شایدم کم وجود داره اون استیل و مدلینگ بازیکنا هست که واقعا بی نظیر هست مثلا شما بازی نیمار رو دقت بکنید تو pes با گرت بیل خیلی خیلی خیلی قشنگ در آوردند انیمیشنهای امسال pes کیفیتشون خیلی بهتر از انیمیشن های فیفا هست هر چند تا چند روز دیگه فیفا را هم می خرم و از وجود هر دو بازی لذت میبرم ولی اینکه بگیم pes 2016 امسال هیچی نیست نهایت نامردیه و به نظرم بازی تا سال 2018 به یک فوتبال بسیار بسیار بسیار زیبا تبدیل خواهد شد و استارتی که کونامی در سال 2014 واسه این بازی زد سال 2018 دیگه فکر کنم رقیب خیلی خیلی خیلی گردن کلفتی واسه Ea بشه در کل ممنون از ساخت pes 2016 کونامی:n12:

TimeWarp
12-10-2015, 21:45
من خودم فیفا باز بودم (از 2015 که ارتقاع پیدا کرد سیستم نمی کشه و فعلا جیب خالیه برای ارتقاع سیستم:n21:) پس فیفا فعلا کنسله
الان می خوام pes 2016 نصب کنم . چون خیلی وقته pes نصب نکردم یه چندتا سوال داشتم

1- از کجا یه نسخه ی بی دردسر دانلود کنم برای نصب که مشکلی نداشته باشه؟
2- وقتی بازی رو نصب کردیم و کرک رو هم ریختیم دسته ها رو چطور به بازی بشناسونیم؟
3- آپدیت ها مثلا آخرین نقل و انتقالات و ... رو از کجا باید دانلود کنیم؟
4- تو فیفا کریر مود داریم تو pes که میگین مستر لیگه به چه شکله این مستر لیگ ؟ مثل کریر مود فبفا می مونه؟جریانش چیه کلا؟

یه چیزی که تو پی اس از قبل رو مخ بود این حرکت بازیکنا بود که یکم رباتیک و تصنعی بود الانم گیم پلی رو از یو*تیوب نگاه می کنم بازم به همون شکله که و دنبال توپ رفتنا و در کل حرکت بازیکنا چندان روان نیست و عین ربات حرکت می کنن. چرا اینو اصلاح نمی کنن؟

با تشکر:n40:

| SoRoush 8K |
12-10-2015, 21:55
میشه لینک بدید ؟ لیگ آلمانم داره دیگه ؟
ممنون .

Captain_America
12-10-2015, 22:08
شما برو نسخه پلی4 پیس رو بازی کن بعد میبینه که چقدر خوبه..البته تو چیزایی که گفتی فیفا خیلی بهتره ولی امسال پیس از نظر شبیه سازی فوتبال بهتر عمل کرده و همه کس شبیه خودشه...
واقعا جای تعجب داره وقتی مهاجم رو میاری میزاری گلر ریتش هیچ فرقی نمیکنه بعدش میگن شبیه سازی کردیم در حالی که تو پیس چندین نوع گلر داریم که از نظر خصوصیات پیچیده و منحصربفرد هستن که تو بقیه پست ها هم به این صورت هست و اگه بخوای حتی یه مهاجم رو تو سیستمی که ذاتا به اون عادت نداره بازی بدی کلی از خصوصیاتش رو از دست میده...
تو داخل بازی به نظرم پیس بهتر هستش از بعضی لحاظ و البته مشکلاتی هم داره که یکیش گلر ها و ریلی بودن بازی هستش ولی تو جنبه اضافه کاری و همین صحنه هایی که گفتی فیفا بهتر هستش مخصوصا کریرمود فوق العادش که هنوزم فرسنگها فاصله داره با مستر پیس

برای اینکه اورال یه بازیکن ثابت هست و برآیندی هست از تمام خصوصیاتش، شما باید برای اینکه بدونید یه بازیکن رو تو چه پستی بزارید خیلی تخصصی تر خصوصیات اون پست رو در نظر بگیرید. این مورد اتفاقا تو پی ای اس رو اعصابه موقعیت بازیکن رو یه متر تو زمین جابجا میکنی اورالش ده تا کم و زیاد میشه!!
بحث فیفا و پی ای اس تمومی نداره ولی متاسفانه پی ای اس یه چیزی شده مثل سونی موبایل فقط طرفدارای اندک دوآتشه قدیمیش نقدهای آتشین در وصفش مینویسند ولی تو جذب بقیه جامعه هدف ناموفقه.

computer-times
13-10-2015, 10:39
اینکه حرکاتشون رباتیکه منم یکمی قبول دارم مثلا بازیکنا غوز دار به جریان بازی نگاه میکنن درصورتی که تو فوتبال واقعی بازیکنا اینقدر خم نیستن ... یا حرکات چین و چروک لباسا خیلی کم هست باید چین و چروک لباسا یه جور نباشه حداقل سه تا چین و چروک متفاوت بزارن وقتی دوتا بازیکن بغل هم راه میرن انگار لباساشون یکیه فقط رنگش فرق داره و یک مورد دیگه اینه که وقتی برای شادی گل میرن سمت هواداران قیافه هوادارا رو خوب نساختن اونجا که با بازیکنا دست میدن موقع شادی گل صورت هوادارا نگاه کنید انگار زامبی هستن روی فیلمبردارا و هوادارا باید خیلی کار بشه ... گیم پلی بازی هنوز به نظرم بعد از دو هفته بازی کردن خیلی جای روان تر شدن و کار داره بعد این پچ که نصب کردم رنگ چمن رو تیره تر کرد - توپ اصلی بازی هم دیگه نیست که خیلی بده کلا از پچش خوشم نیومد ... نور بازی باید خیلی بهتر از این باشه
من چند ساله فوتبال بازی میکنم ولی هرسری یه ایراداتی داره که متاسفانه برطرف نمیشه باید بیشتر از این حرفا از موتور فاکس کار بکشن گیم پلی باید خیلی خیلی روون تر بشه ... کفش بازیکنا خیلی خشک درست میشه هرسال بجز 2014 که نوک کفش قشنگ خم میشد خیلی خوب بود اگر 2014 هیچی نداشت ولی این موردش خوب بود
بازیکنا روی زمین خیلی لغزش دارن و این خوب نیست آدم احساس میکنه دارن سرمیخورن روی زمین بجای اینکه راه برن ولی تو فیفا این موضوع خوب رعایت میشه به هرحال امیدواریم پی اس هرسال پیشرفت های زیادی بکنه

dverbame
13-10-2015, 11:42

لیست آهنگهای بازی .
Queen – We Will Rock You
Joywave – Somebody New
Asgeir – In Harmony
St. Lucia – Elevate
Saint Motel – My Type
Vinyl Theatre – Shine On

پسوردش رو لطف میکنید ؟

Pitbull2015
13-10-2015, 14:16
من خودم فیفا باز بودم (از 2015 که ارتقاع پیدا کرد سیستم نمی کشه و فعلا جیب خالیه برای ارتقاع سیستم:n21:) پس فیفا فعلا کنسله
الان می خوام pes 2016 نصب کنم . چون خیلی وقته pes نصب نکردم یه چندتا سوال داشتم

1- از کجا یه نسخه ی بی دردسر دانلود کنم برای نصب که مشکلی نداشته باشه؟
2- وقتی بازی رو نصب کردیم و کرک رو هم ریختیم دسته ها رو چطور به بازی بشناسونیم؟
3- آپدیت ها مثلا آخرین نقل و انتقالات و ... رو از کجا باید دانلود کنیم؟
4- تو فیفا کریر مود داریم تو pes که میگین مستر لیگه به چه شکله این مستر لیگ ؟ مثل کریر مود فبفا می مونه؟جریانش چیه کلا؟

یه چیزی که تو پی اس از قبل رو مخ بود این حرکت بازیکنا بود که یکم رباتیک و تصنعی بود الانم گیم پلی رو از یو*تیوب نگاه می کنم بازم به همون شکله که و دنبال توپ رفتنا و در کل حرکت بازیکنا چندان روان نیست و عین ربات حرکت می کنن. چرا اینو اصلاح نمی کنن؟

با تشکر:n40:

سلام. اوّل از همه این که بهت بگم به محض این که پول دستت اومد، یکی برای GTA V و یکی هم برای این FIFA 16 سیستمت رو ارتقا بده. هر دو عالین...
1- از سایت رسمی Skidrow Games دانلود کن. هم خود بازی رو داره، هم کرکش رو. خودمم دقیقاً از همین سایت دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت بازی. تمام سایت های ایرانی هم که بازی رو گذاشتن، از همین سایت کپی کردن.
2- برای تنظیم دسته باید بری تو محل نصب بازی و فایل Settings.Exe رو با Run As Administrator اجرا کنی و بری تو تب Controller و بذاریش رو Direct Input و دسته ها رو تنظیم کنی.
3- اگه مثل من دنبال آپدیت رسمی باشی و نخوای از Patch استفاده کنی، باید تا 7 آبان صبر کنی تا Konami اوّلین Data Pack رسمی PES 16 رو منتشر کنه ولی اگه Patch می خوای، کامل ترین پچی که تا حالا من دیدم، PES Mix هست که 1 گیگ و خورده ای حجمشه.
4- در این مورد نمی دونم؛ چون نه تو PES تا حالا Master League بازی کردم، نه Career Mode تو FIFA.

آره؛ بازیکنا مثل افلیج راه میرن تو بازی و همون طور که یکی از دوستان تو یکی از پست های بالا گفت، خیلی قوز هستن و رو زمین سُر می خورن!

Zlatan_ibra
13-10-2015, 14:39
میشه لینک بدید ؟ لیگ آلمانم داره دیگه ؟
ممنون .

لیگ المان هم داره...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A-pte-v1-0-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-pes-2016/

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A-pte-v1-0-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-pes-2016/)

برای اینکه اورال یه بازیکن ثابت هست و برآیندی هست از تمام خصوصیاتش، شما باید برای اینکه بدونید یه بازیکن رو تو چه پستی بزارید خیلی تخصصی تر خصوصیات اون پست رو در نظر بگیرید. این مورد اتفاقا تو پی ای اس رو اعصابه موقعیت بازیکن رو یه متر تو زمین جابجا میکنی اورالش ده تا کم و زیاد میشه!!.

الان تو واقعیت زلاتان رو بزاری دفاع راست مطمعنا نمیتونه اون خصوصیاتش رو به نمایش بزاره و ریتش هم باید کم بشه و علاوه بر ریت اون خصوصیات ذاتی هم که داره تو پیس همشون از بین میرن و اگه مثلث رو بزنی میبینی که کمرنگ شدن و یعنی تو اون منطقه از زمین کارایی چندانی نداره...ولی تو فیفا علاوه بر اینکه اورال فرقی نمیکنه خصوصیت بازیکن هم فرقی نمیکنه من بارها شده تو کریر مود برا پخش دفاع راست خودم یه مهاجم مثل الکسیس سانچز خریدم و کلا مدافع های کناری مهاجم تخصصی هستن که اونجا هم مثل مهاجم عمل میکنن ...کافیه تو پیس چنین کاری رو بکنی تا سمت چپ و راستت اتوبان بشه یا مقابل تیمای قوی اگه یه دستروی و باکس تو باکس نداشته باشی کارت به مشکل بر میخوره و اینا خیلی واقعی هستن......در کل فیفا یه بازی start and play هستش

اگه دنبال سرگرمی هستی و میخوای مشغول بشی مسترلیگ پیس جذابه و راحت هم میتونی بازیکن بخری...ولی اگه میخوای مثل من تو واقعیت بازی بکنی و یه مدیریت فوتبال رو با بودجه های واقعی و قیمت بازیکنای واقعی تجربه کنی باید بگم که مسترلیگ پیس فاصله ی زیادی داره با کریرمود داره و کریرمود یه چیز دیگست

mahyar21
13-10-2015, 16:19
بعضی از دوستان بی انصافی میکنن چون PES 2016 واقعا عالیه
اما...
فقط و فقط از لحاظ گیم پلی عالیه والسلام!!!
این بازی بعضی مواردی رو داره که من به شخصه بیشتر از چند ماه نمیتونم تحمل کنم و میرم به سمت فیفا!
تفاوت EA و Konami هم فقط به خاطر همین ایرادات احمقانه است.
فیفا شاید در بعضی موارد ضعیفتر از PES باشه اما ایرادات جزئی احمقانه نداره!!!
به این دلیله که هیچوقت از فیفا نمیشه خسته شد!
الان تو همین یه ماه من کلی PES زدم یکی دو تا ایراد احمقانه آدمو دیوونه میکنه!:n24:
یکیش اینه که تو حالت سوپر استار هرچی پشت محوطه میدی cpu میزنه گل بلا استثنا!!! مگه داریم چنین چیزی کونامی جان؟؟؟:n04:
بارها گفتم کونامی هرسال میاد یه چیزی رو درست میکنه و میزنه دو تا چیزو خراب میکنه!!!
دیگه تو این 15 سال کونامی رو خوب شناختیم!!!
یه زمانی داور کلی خطا میگرفت اعصاب نمیزاشت برامون الانم مگه خطا میگیره لامصب؟!!!
از هر بازی میشه یه فیلم دو سه دقیقه ای از خطاهای فاحش که داور نگرفته درست کرد!!:n34:
تا حالا شده کرنر بزنین حریف برگردونه و بازیکن شما از پشت محوطه شوت بزنه؟؟ بابا این چه شوت خنده داریه میزنن؟؟!!!:n02:
اینا رو از حرصم اومدم گفتم!
همیشه طرفدار PES بودم اما Fifa واقعا بی نظیره چون شعور مخاطب براش مهمه!
همین...

toufan
14-10-2015, 02:03
یه تاپیک بزنید تا گلهایی که زدیم رو بزاریم و امتیاز بدیم. یه گل با زلاتان زدم مطمئنم اول میشه.

Zlatan_ibra
16-10-2015, 10:55
آقا دیروز داشتم بازی میکردم از دقیقه 70 به بعد هوا بارونی شد...بعضیا میگفتن این امکان تو نسخه pcوجود نداره

dverbame
16-10-2015, 11:45
آقا دیروز داشتم بازی میکردم از دقیقه 70 به بعد هوا بارونی شد...بعضیا میگفتن این امکان تو نسخه pcوجود نداره

چرا بابا .. کجا وجود نداره ... همه چی باید رو راندم باشه

من 1000 بار برام اتفاق افتاده ....

BIJAN5759
17-10-2015, 10:16
سلام دوستان. من این بچ ریختم بازی اجرا نميشه و هیچ بیغامی هم نمیده میخوام اجرا کنم داخل بازی نیمره و هیچ اتفاقی نمیوفته!! مرسی

BIJAN5759
17-10-2015, 13:03
لطفا کمک کنین!

Zlatan_ibra
17-10-2015, 14:25
کرک بازی رو از اول بریز

BIJAN5759
17-10-2015, 15:29
دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.

aluminum
17-10-2015, 15:40
دوستان اگه میشه بهترین و آخرین پچ و آپدیتی که اومده لینک بدید
ممنون

BIJAN5759
17-10-2015, 15:40
دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.

yikilmish
17-10-2015, 22:51
سلام لیست بازیکنان ایران رو دارید دوستان ؟ یا آپدیتی که لیست تیم ایران رو درست کنه ؟

amirpcp30
17-10-2015, 23:14
سلام دوستان
چرا بازی در خانه اینقد تفاوت داره با میهمان بودن؟ نمیشه یکسانش کرد؟
با سپاس

Pitbull2015
18-10-2015, 05:15
سلام دوستان
چرا بازی در خانه اینقد تفاوت داره با میهمان بودن؟ نمیشه یکسانش کرد؟
با سپاس

سلام. اینو من از زمانی که نسخه ی 15 بازی می کردم، یادمه همین جوری بود. هنوزم که هنوزه همین جوریه. کلّاً قدرت دست دسته یکه! :n02:

mojtaba007
18-10-2015, 12:02
nEXT for PES 2016 by DuBam

MOD FEATURES:
– Revamped brightness and lighting
– Luscious green pitch.
– Completely altered color and skin tones for players
– Enhanced shadowing/occlusion
– Added soft bloom
– Balanced sharpening
– Added depth of field
– Spherical tonemapping
– Added simulated motion blur
– Many little more things to mention

ویژگی ها MOD:
- روشنایی و نور بهتر
- زمین سبز خوش رنگ.
- رنگ و پوست تن به طور کامل تغییر یافته برای بازیکنان
- سایه پیشرفته / انسداد
- اضافه شدن نرمی تصاویر
- تیز کردن متوازن
- عمق میدان افزوده شده
- Spherical tonemapping معنی شو نفهمیدم
- اضافه شدن شبیه سازی motion blur
- بسیاری از چیزهای دیگر

PES NEXT(2) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d%2F53tm6o2xd3pvc37%2FPES%2BNEXT%25282%2529.rar)
45 مگ

دوستان تستی بکنند

mineworld
19-10-2015, 12:00
سلام به همگی

خیلی وقته نیومدم فروم . چی شد خبر جدیدی شده ؟ اپدیتی چیزی اومد این دروازه بانی رو درست کنه ؟ نمیشه بازی کرد این فرمی ... :n27:

Pitbull2015
19-10-2015, 12:21
سلام به همگی

خیلی وقته نیومدم فروم . چی شد خبر جدیدی شده ؟ اپدیتی چیزی اومد این دروازه بانی رو درست کنه ؟ نمیشه بازی کرد این فرمی ... :n27:

سلام. نه عزیز! اوّلین آپدیت رسمی ای که قراره خود Konami منتشر کنه، 7 آبان میاد. البتّه با این سابقه ی مزخرفی که Konami تو رفع مشکل ها داره، بعید می دونم کلّاً تو آپدیت هایی که برای نسخه ی 16 بده، دروازه بانی رو درست کنه؛ همون طور که خطاهای مزخرفی که تو نسخه ی 15 می گرفت رو بعد از 1 سااااااااااااااال تو نسخه ی 16 برطرف کرد و تو اون 4 تا آپدیتی که داده بود، هیچ کاری نکرد!!! :n37:

yikilmish
19-10-2015, 16:40
سلام لیست بازیکنان ایران رو دارید دوستان ؟ یا آپدیتی که لیست تیم ایران رو درست کنه ؟

Pitbull2015
19-10-2015, 16:52

سلام. بله. یه دونه فقط اومده. از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونید ببینید. فقط اون Dash رو حذف کنید از آدرس.

mohammad_87
19-10-2015, 20:07
اگه کسی اسامی و چهره بازیکنان تیم ملی و باشگاههای ایران رو داره بدون ویرایش های اضافی،بذارید تا بدیم به سازندگان پچ های بزرگ مثل pte patch تا همیشه تیم ملی رو درست در پچ قرار بدهند.قبلا چهره ها درست نبود الان اصلا اسامی کلا خارجی هستند!!

™...
20-10-2015, 05:00
بدون شرح ! .

Pitbull2015
21-10-2015, 00:39
بدون شرح ! .

چیزی نیست.

MOHAMMAD2010
21-10-2015, 12:39
من دیشب تیم ایران و ژاپن رو انتخاب کردم هیچ کدومشون نه اسماشون درست بود نه قیافه هاشون و نه حتی لباس هاشون ! لباس ژاپن قرمز بود !!! چرا اینجوریه ؟

MINOR
21-10-2015, 17:51
این ژاپنی ها به خودشون هم رحم نکردن

mehsan66
21-10-2015, 18:52
این ژاپنی ها به خودشون هم رحم نکردن
فک کنم مشکل لایسنس باشه
چون تیم های باشگاهی ژاپن رو خوب کار کردن
پس واسشون کاری نداشت تیم ملی ش رو درست کنن

MOHAMMAD2010
21-10-2015, 18:57
این patch که آبان میاد این چیزا رو دست میکنه یا نه ؟
--------------------------------------------
قیافه رونالدو چقدر بد طراحی شده !!! ولی قیافه کریم بنزما - پوگبا و ... عالیه

SPIRIT PALST III
25-10-2015, 09:55
چطوری میشه کاری کرد که تنظیمات مربوط به صداها و همچنین ترکیب تیم با هر بار خارج شدن از بازی و اجرای دوباره بازی ذخیره بشه و نیاز نباشه از اول تنظیم کنم...من ترکیب رو می چینم و با اون گزینه که ایکونش فولدر هست اسمش یادم نیست ذخیره می کنم ولی دوباره که وارد بازی میشم یه پیغام میده کاملش یادم نیست: overwrite data.... که چه yes بزنم چه no ترکیب که ذخیره کردم می پره همچنین تنظیم مربوط به صدا ها همینطوریه....چه کار باید کرد که واسه همیشه ذخیره بشه؟؟؟؟

مرسی....

behnamy01
25-10-2015, 10:13
جایی هست بازی رو که دانلود کنم آخرین patch هم باهاش فعال باشه؟ اینجوری بگم که آخرین ورژن رو میخوام.

Pitbull2015
25-10-2015, 13:32
چطوری میشه کاری کرد که تنظیمات مربوط به صداها و همچنین ترکیب تیم با هر بار خارج شدن از بازی و اجرای دوباره بازی ذخیره بشه و نیاز نباشه از اول تنظیم کنم...من ترکیب رو می چینم و با اون گزینه که ایکونش فولدر هست اسمش یادم نیست ذخیره می کنم ولی دوباره که وارد بازی میشم یه پیغام میده کاملش یادم نیست: overwrite data.... که چه yes بزنم چه no ترکیب که ذخیره کردم می پره همچنین تنظیم مربوط به صدا ها همینطوریه....چه کار باید کرد که واسه همیشه ذخیره بشه؟؟؟؟

مرسی....

سلام. اون پیغام رو زمانی میده که سیستم هر دفعه هنگ کنه و مجبور باشید Restart کنید. برای خود من اتّفاق افتاده. تا هفته ی پیش سیستمم خیلی هنگ می کرد و صفحه ی آبی مرگ میومد که مجبور میشدم Restart کنم که همین باعث میشد هر سری مجبور باشم از اوّل تنظیمات رو انجام بدم؛ ولی با کمک یکی از دوستان تو انجمن همسایه، مشکل هنگ کردن رو حل کردم و دیگه الآن اون پیغام نمیاد.
اگه شما هم سیستمتون هنگ می کنه، دنبال راه حلّش باشید؛ وگرنه تا آخر همین آش و همین کاسه ـست.

جایی هست بازی رو که دانلود کنم آخرین patch هم باهاش فعال باشه؟ اینجوری بگم که آخرین ورژن رو میخوام.

سلام. تو Google یه جستجو کنید. خیلی سایت های معروفی میاد برای دانلود.
اوّلین Patch رسمی ای هم که قراره بیاد، هفتم آبانه.

SPIRIT PALST III
25-10-2015, 16:43
آره مشکل اصلی من هم همین هنگ کردن هست....توی همینجا و یه فروم دیگه هم پرسیدم کسی جوابی نداد: توی همینجا پستم اینه:

فقط برای من صفحه آبی مرگ نمی یاد....

اون فرومی که مشکل هنگ کردن مطرح کردی میشه لینک بدی من با اسم همسایه سرچ کردم یه فروم اومد که اصلا پست نداشت!!!......

دمت گرم بابت جواب دادن....

SPIRIT PALST III
25-10-2015, 17:01
سلام. اون پیغام رو زمانی میده که سیستم هر دفعه هنگ کنه و مجبور باشید Restart کنید. برای خود من اتّفاق افتاده. تا هفته ی پیش سیستمم خیلی هنگ می کرد و صفحه ی آبی مرگ میومد که مجبور میشدم Restart کنم که همین باعث میشد هر سری مجبور باشم از اوّل تنظیمات رو انجام بدم؛ ولی با کمک یکی از دوستان تو انجمن همسایه، مشکل هنگ کردن رو حل کردم و دیگه الآن اون پیغام نمیاد.
اگه شما هم سیستمتون هنگ می کنه، دنبال راه حلّش باشید؛ وگرنه تا آخر همین آش و همین کاسه ـست.

سلام. تو Google یه جستجو کنید. خیلی سایت های معروفی میاد برای دانلود.
اوّلین Patch رسمی ای هم که قراره بیاد، هفتم آبانه.

آره مشکل اصلی من هم همین هنگ کردن هست....توی همینجا و یه فروم دیگه هم پرسیدم کسی جوابی نداد: توی همینجا پستم اینه:

فقط برای من صفحه آبی مرگ نمی یاد....

اون فرومی که مشکل هنگ کردن مطرح کردی میشه لینک بدی من با اسم همسایه سرچ کردم یه فروم اومد که اصلا پست نداشت!!!......

دمت گرم بابت جواب دادن....

al pacinio
25-10-2015, 17:44
عجب بازی شده این پیس به ضرب شش ساعت دارم بازی می کنم

arash-king
25-10-2015, 19:53
گویا بعد از نصب پچ pte، بازی اجرا نمیشه و نیاز به کرک داره !
توی دی‌وی‌دی هیچ کرکی وجود نداره ! یکی لینک کرک سالم رو بده تا بعد از نصب پچ بریزم !
سپاس و تچکر

misagh8900
26-10-2015, 10:11

مرسی....
شما چجوری از بازی میای بیرون؟؟ دکمه ویندوز رو میزنی و بعد با موس راست کلیک میکنی و بازی رو میبندی یا از همونجا داخل بازی میری و گزینه Exit رو انتخاب میکنی؟؟

در حالت اول هر تنظیماتی که ذخیره کرده باشی میپره و اعمال نمیشه اما در حالت دوم همه ی تنظیمات سرجاش میمیونه و قاعدتا نباید همچین مشکلی پیش بیاد.

SPIRIT PALST III
26-10-2015, 12:40
شما چجوری از بازی میای بیرون؟؟ دکمه ویندوز رو میزنی و بعد با موس راست کلیک میکنی و بازی رو میبندی یا از همونجا داخل بازی میری و گزینه Exit رو انتخاب میکنی؟؟

در حالت اول هر تنظیماتی که ذخیره کرده باشی میپره و اعمال نمیشه اما در حالت دوم همه ی تنظیمات سرجاش میمیونه و قاعدتا نباید همچین مشکلی پیش بیاد.

توی پست بالا که گفتم بازی هنگ می کنه....:n27::n37::n03:

mohammad_87
27-10-2015, 00:41
توی پست بالا که گفتم بازی هنگ می کنه....:n27::n37::n03:
مشکل هنگت رو نمیدونم.اما برای سیوهات،وقتی تنظیمات مورد نظرت رو انجام میدی،یه بازی انجام بده یا یه کاری کن که اون عمل سیو داخل بازی بیاد و تغییرات فعلی سیو بشه.بعد بدون اینکه بازی رو ببندی،به محیط ویندوز بیا و از مسیر C:\Users\YOUR USER\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016 فایلهای settings و SYSTEM00000000 رو در جایی کپی کن.

بعد همیشه قبل از اجرای بازی،این دو فایل رو در همون آدرس کپی پست کن و اون سوال اول بازی رو no بزن.

ali_n2011
27-10-2015, 20:18
- - - Updated - - -

دفاع نسبت به 2015 خیلی ضعیفتره گلرها هم که پشمن گلری مثل نویر به سادگی گلهایی می خوره که ادم دهنش وا می مونه تو 2016 تمام پشت جریمه ها برا کامپیوتر گله حتی وقتی با ضعیفترین تیم بازی می کنی تمام تکلهای درستم بدون استنا کارت می گیری در حالی که کامپیوتر چلاقتم بکنه خطا نیست داوریش بشدت ضعیف و تو مخه

ali_n2011
27-10-2015, 20:31
دفاع نسبت به 2015 خیلی ضعیفتره گلرها هم که پشمن گلری مثل نویر به سادگی گلهایی می خوره که ادم دهنش وا می مونه تو 2016 تمام پشت جریمه ها برا کامپیوتر گله حتی وقتی با ضعیفترین تیم بازی می کنی تمام تکلهای درستم بدون استنا کارت می گیری در حالی که کامپیوتر چلاقتم بکنه خطا نیست داوریش بشدت ضعیف و تو مخه

golmohammadi
28-10-2015, 14:19
سلام دوستان
من از 1015 که افتضاحترین فوتبال کونامی بود دیگه بازی نکردم
تا این که 2016 اومد که انصافا خوبه و یا بهترینه
یه مشکل تو توپگیری دارم
بیشتر مواقع هرچند دفاع من جلوتر از حریف توپو باید بگیره ولی نمیگیره و یا میگیره و سوتی میده میده به حریف
شما هم چنین مشکلی دارید؟

بعدشم الان اخرین و بهترین پچ کدومه؟
یه پچ میخوام که اسم بازیکنانو درست کنه حالا چهره ها هم درست بشند چه بهتر
از جمله بازیکنان قدیمی مثل رونالدو برزیلی و یا مثلا یاپ ایستام یا باتیستوتا و ....

در مورد پچهای گرافیکی هم هرکدوم که تصویرو بهتر میکنند بهم بگین
با تشکر از همگی

- - - Updated - - -

سلام دوستان
من از 2015 که افتضاحترین فوتبال کونامی بود دیگه بازی نکردم
یه مشکل تو توپگیری دارم
بیشتر مواقع هرچند دفاع من جلوتر از حریف توپو باید بگیره ولی نمیگیره و یا میگیره و سوتی میده میده به حریف
شما هم چنین مشکلی دارید؟

از جمله بازیکنان قدیمی مثل رونالدو برزیلی و یا مثلا یاپ ایستام یا باتیستوتا و ....

با تشکر از همگی

Pitbull2015
28-10-2015, 23:14
سلام دوستان
من از 1015 که افتضاحترین فوتبال کونامی بود دیگه بازی نکردم
یه مشکل تو توپگیری دارم
شما هم چنین مشکلی دارید؟

با تشکر از همگی

سلام. مشکل دفاع برای همه ـست. اوّلین آپدیت رسمی Konami هم فردا برای PES 16 منتشر میشه. پیشنهاد میدم هیچ کدوم از Patch های غیر رسمی رو نصب نکنید؛ چون خیلی از بچّه هایی که نصب کردن، مشکل داشتن. هر کدوم یه مسخره بازی دارن! تا فردا صبر کنید که آپدیت رسمی Konami منتشر شه.

aminkhan2014
29-10-2015, 10:39
من تازه نصب کردم زیاد هم بازی نکردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم با یک دسته بازی معمولی باهاش کارکنم،فقط با کیبورد و کلیدهای A , W ,E ,D,X ,Q باهاش بازی کردم،اوایل از 2013 بیشتر خوشم میومد ولی حالا عادت کردم و بد نیست
چطور با دسته بازی میشه باهاش کارکرد؟منوهاش را زیر و رو کردم ولی نیست
فول اسکرین هم نمیشه ومثل پنجره های عادی کلوز و..بالاش هست

SPIRIT PALST III
29-10-2015, 11:18
من تازه نصب کردم زیاد هم بازی نکردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم با یک دسته بازی معمولی باهاش کارکنم،فقط با کیبورد و کلیدهای A , W ,E ,D,X ,Q باهاش بازی کردم،اوایل از 2013 بیشتر خوشم میومد ولی حالا عادت کردم و بد نیست
چطور با دسته بازی میشه باهاش کارکرد؟منوهاش را زیر و رو کردم ولی نیست
فول اسکرین هم نمیشه ومثل پنجره های عادی کلوز و..بالاش هست

تنظیمات دسته توی فایل setting توی فولدر محل نصب بازی هستش:...فول اسکرین هم همونجاست...

mojtaba007
29-10-2015, 11:34
دیتا پک 1 منتشر شد

SPIRIT PALST III
29-10-2015, 12:12
چند تا سوال داشتم در مورد بازی:

وقتی که تیم حریف کرنل می زنه فقط سه تا از بازیکن ها رو میشه انتخاب کرد که خیلی وقت ها پیش میاد که هر سه تا قد کوتاه هستن و آدم نیاز داره که بازیکن دیگه ای به غیر از این سه تا رو انتخاب کنه...چطوری میشه این کار رو کرد؟؟؟

خیلی موقع ها هم پیش میاد که مهاجم هام به سمت جلو حرکت نمی کنن که پاس تو عمق بدم آیا واسه این مسئله راه حلی وجود داره؟؟؟

مرسی...

dverbame
29-10-2015, 12:40
دیتا پک 1 منتشر شد

311 مگ همش ؟

مسخره کرده کونامی ؟ بعد با همین 311 مگ گیم پلی هم عوض کرده ؟ :n04::n04::n04::n04:

arash-king
29-10-2015, 14:59
دوستان
من میخوام لیگ انگلیس لایسنس بشه و بوندسلیگا هم اضافه بشه
و کاری با گیم پلی و چمن و اینا ندارم !
دیتاپک رو دانلود کنم یا پچ های دیگه رو ؟!
چون تو سایت پیس تولز خوندم دیتاپک با پچ های دیگه همخوانی نداره و مشکل ایجاد میکنه !

Captain_America
29-10-2015, 19:57
دوستان
من میخوام لیگ انگلیس لایسنس بشه و بوندسلیگا هم اضافه بشه
و کاری با گیم پلی و چمن و اینا ندارم !
دیتاپک رو دانلود کنم یا پچ های دیگه رو ؟!
چون تو سایت پیس تولز خوندم دیتاپک با پچ های دیگه همخوانی نداره و مشکل ایجاد میکنه !

در توضیحات هر پچ نوشته شده که با کدام دیتاپک سازگاری داره. اکثرا با ورژن 1 دیتاپک(آپدیت نشده) سازگار هستند.

Pitbull2015
29-10-2015, 20:19
سلام. آپدیت رو دانلود کردم و یه دست نیم ساعته بازی کردم. خودم رئال، رو به رو چلسی روی Super Star.
دقیقاً همون طور که حدس میزدم، یه آپدیت مزخرف به تمام معنا بدون هیچ بهبودی!!!
حالا نکته ها یا بهتره بگم پسرفت های این آپدیت:
1- سرعت رو در حالت عادی که بازیکن راه میره، زیاد کردن؛ دیگه دکمه ی سرعت رو که بگیری، واویلا! مثل جت میره.
2- مدافع های کامپیوتر رو به حدّی قوی کردن که یه چرخ بخوای دور خودت بزنی، نمی دونی چه جوری توپو ازت گرفتن.
3- دروازه بان، بلانسبت دوستان، گاو بود؛ گاو ترش کردن. فقط وای میسته، نگاه می کنه!
4- ضربات برگشتی رو که به هیچ وجه نمی تونه جمع کنه (همون Double Save منظورمه).
5- مهاجم های خودت همیشه تو آفسایدن.
6- وضعیّت خطا رو باز انگولک کردن. دوباره الآن بعضی حرکاتی که خطا نیست رو خطا می گیره.
7- وضعیّت فیلمبرداری صحنه آهسته بعد از یه شوت خطرناک همچنان مزخرفه؛ مثل قبل از آپدیته. دوربین انقد از نزدیک فیلم می گیره که نمی تونی ببینی کی کجائه!
8- توپو اگه با دقّت بالا هم سمت دروازه شوت کنی، 70% ـش میره بیرون. کلّاً گل زدن رو خیلی مزخرف کردن تو این آپدیت؛ ولی برعکس، اگه مهاجم کامپیوتر به دروازه ـت پشت کرده هم باشه و برگرده، شوت کنه، گل میشه!!!
9- نه به اون بی جون بودن ضربه که تا قبل از آپدیت تا خرخره قدرت شوت رو پر می کردی، به زور میرسید دست دروازه بان، نه به الآن که بعد از آپدیت توپو فوت کنی، 100 کیلومتر میره اونور تر.
10- اسم های تیم ها و لباس ها همچنان مثل قبل از آپدیت تقلّبی ان.

golmohammadi
29-10-2015, 21:53
سلام. مشکل دفاع برای همه ـست. اوّلین آپدیت رسمی Konami هم فردا برای PES 16 منتشر میشه. پیشنهاد میدم هیچ کدوم از Patch های غیر رسمی رو نصب نکنید؛ چون خیلی از بچّه هایی که نصب کردن، مشکل داشتن. هر کدوم یه مسخره بازی دارن! تا فردا صبر کنید که آپدیت رسمی Konami منتشر شه.

دیتا پک 1 منتشر شد
سلام
dlc منظورته؟
باشه نصبش میکنم
اما برای اصلاح نام بازیکنان (و مخصوصا چهره ها) dlc بعید میدونم کاری بکنه و باید از پچهای غیر رسمی استفاده کرد

311 مگ همش ؟

مسخره کرده کونامی ؟ بعد با همین 311 مگ گیم پلی هم عوض کرده ؟ :n04::n04::n04::n04:
با اپدیتها که گیم پلی عوض نمیشه
اینهمه فوتبال کونامی بازی کردم همیشه هم آپدیتهاشو نصب میکردم ولی هیچوقت تغییری نمیکرد

سلام. آپدیت رو دانلود کردم و یه دست نیم ساعته بازی کردم. خودم رئال، رو به رو چلسی روی Super Star.
1- سرعت رو در حالت عادی که بازیکن راه میره، زیاد کردن؛ دیگه دکمه ی سرعت رو که بگیری، واویلا! مثل جت میره.
2- مدافع های کامپیوتر رو به حدّی قوی کردن که یه چرخ بخوای دور خودت بزنی، نمی دونی چه جوری توپو ازت گرفتن.
3- دروازه بان، بلانسبت دوستان، گاو بود؛ گاو ترش کردن. فقط وای میسته، نگاه می کنه!
6- وضعیّت خطا رو باز انگولک کردن. دوباره الآن بعضی حرکاتی که خطا نیست رو خطا می گیره.
7- وضعیّت فیلمبرداری صحنه آهسته بعد از یه شوت خطرناک همچنان مزخرفه؛ مثل قبل از آپدیته. دوربین انقد از نزدیک فیلم می گیره که نمی تونی ببینی کی کجائه!
8- توپو اگه با دقّت بالا هم سمت دروازه شوت کنی، 70% ـش میره بیرون. کلّاً گل زدن رو خیلی مزخرف کردن تو این آپدیت؛ ولی برعکس، اگه مهاجم کامپیوتر به دروازه ـت پشت کرده هم باشه و برگرده، شوت کنه، گل میشه!!!
9- نه به اون بی جون بودن ضربه که تا قبل از آپدیت تا خرخره قدرت شوت رو پر می کردی، به زور میرسید دست دروازه بان، نه به الآن که بعد از آپدیت توپو فوت کنی، 100 کیلومتر میره اونور تر.
اطمینان داری اینهمه تغییر؟
خیلی بعید میدونم!:n04:

golmohammadi
29-10-2015, 22:08

دیتا پک 1 منتشر شد
سلام
dlc منظورته؟
باشه نصبش میکنم
اما برای اصلاح نام بازیکنان (و مخصوصا چهره ها) dlc بعید میدونم کاری بکنه و باید از پچهای غیر رسمی استفاده کرد

311 مگ همش ؟

با اپدیتها که گیم پلی عوض نمیشه
اینهمه فوتبال کونامی بازی کردم همیشه هم آپدیتهاشو نصب میکردم ولی هیچوقت تغییری نمیکرد

mahyar21
29-10-2015, 22:54
اصلا چنین مواردی وجود نداره
پس از آپدیت بازی خیلی روونتر و فیزیکی تر شده
مشکل دروازه بان ها وجود داشت و داره!

محرمانه
30-10-2015, 00:42
کرک آنلاین از کار افتاده؟

Pitbull2015
30-10-2015, 01:03
سلام
dlc منظورته؟
باشه نصبش میکنم

سلام. آره. منظورم همین آپدیت بود.
می دونم نمی تونه کاری کنه. چون هر کدوم از Patch های غیر رسمی یه مشکل دارن، گفتم نصب نکن.

آره. تمام مشکل هایی که گفتم، هست تو این آپدیت.

اصلا چنین مواردی وجود نداره
پس از آپدیت بازی خیلی روونتر و فیزیکی تر شده
مشکل دروازه بان ها وجود داشت و داره!

سلام. شما دقیقاً بگو کدوم موارد وجود نداره؟
همه ی اینایی که گفتم، وجود داره تو این آپدیت.
Konami اصلاً کارش همینه. همیشه با آپدیت های جدید، بیشتر گند میزنه به بازی. همون طور که تو نسخه ی 15 هم 3 تا آپدیت داد و هر سری بدتر از سری قبل...

Captain_America
30-10-2015, 07:44
سلام، مستر لیگ رو شروع کردم ولی در پنجره نقل و انتقالات اول فصل پولم منفی شده. حالا سوالم اینه که آیا تا آخر فصل باید این رقم رو مثبت کنم؟ اگه اطلاعی از این موضوع دارید لطفا در جریان بگذارید.

Zlatan_ibra
30-10-2015, 11:15
سلام، مستر لیگ رو شروع کردم ولی در پنجره نقل و انتقالات اول فصل پولم منفی شده. حالا سوالم اینه که آیا تا آخر فصل باید این رقم رو مثبت کنم؟ اگه اطلاعی از این موضوع دارید لطفا در جریان بگذارید.

مسترلیگش در حد پشمک هست....تو13 منفی میشد کل بازیکناتو از دست میدادی....من چن بار برام اتفاق افتاد چیز خاصی نشد

با اومدن دیتاپک هم پچ های جدید از راه میرسه از جمله گلکسی

mahyar21
30-10-2015, 12:55
سلام. شما دقیقاً بگو کدوم موارد وجود نداره؟
همه ی اینایی که گفتم، وجود داره تو این آپدیت.
Konami اصلاً کارش همینه. همیشه با آپدیت های جدید، بیشتر گند میزنه به بازی. همون طور که تو نسخه ی 15 هم 3 تا آپدیت داد و هر سری بدتر از سری قبل...
ببین دوست عزیزم پست های قبلی منو بخونی میبینی خود من کونامی رو از ریشه قبول ندارم چون اصلا نمیتونم هضم کنم که شرکتی به این بزرگی تو چندتا ایراد کوچولو و مسخره داره دست و پا میزنه!
البته جای تعجب هم نداره اینا همش ترفندهای تبلیغاتیه تا مشتری رو تا سال آینده و نسخه جدید تشنه نگه دارن مانند خیلی محصولات دیگه!
اما در مورد مواردی که شما نوشتید من بند به بند توضیح میدم تا متوجه بشید که اغراق زیادی شده!
1-این مورد رو من اصلا ندیدم تو بازی (شاید شما سرعت بازی رو بصورت دستی زیاد کردین)
2-این مورد هم باز قابل قبول نیست چون با کمی دقت میشه مدافعان حریف رو جا گذاشت (عالیه که مدافعان اینجورین چون چند سال پیش همه شاکی بودن که چرا رونالدو رو ورمیداریم میریم گل میزنیم مدافعان هم در نقش شلغم!)
3-دروازه بان رو قبول دارم اصلا از لحاظ هوش مصنوعی حرفی ندارن واسه گفتن
4-اینم مربوط به مورد قبلیه
5-اتفاقا نفوذ مهاجما تو این نسخه عالیه و شما باید تو نقش پاسور خیلی سریع پاس رو ارسال کنید تا مهاجم از خط آفساید رد نشه
6-من فعلا از لحاظ داوری تغییری نمیبینم اتفاقا داور خیلی از خطا ها رو خطا نمیگیره
7-این مورد سلیقه ایه و نمیشه بهش ایراد گفت
8-این مورد هم تا حدودی قبوله اما آپدیت تاثیری رو دقت شوت نداشته
9-این مورد هم تفاوت چندانی نداشته
10-اینم که مربوط به آپدیت نیست و مشکل همیشگی کونامیه
موفق باشید

IRAN_KING
30-10-2015, 13:46
دیتا پک کونامی روی نسخه بلک باکس نصب میشه ؟

Pitbull2015
30-10-2015, 15:50
ببین دوست عزیزم پست های قبلی منو بخونی میبینی خود من کونامی رو از ریشه قبول ندارم چون اصلا نمیتونم هضم کنم که شرکتی به این بزرگی تو چندتا ایراد کوچولو و مسخره داره دست و پا میزنه!
البته جای تعجب هم نداره اینا همش ترفندهای تبلیغاتیه تا مشتری رو تا سال آینده و نسخه جدید تشنه نگه دارن مانند خیلی محصولات دیگه!
اما در مورد مواردی که شما نوشتید من بند به بند توضیح میدم تا متوجه بشید که اغراق زیادی شده!
1-این مورد رو من اصلا ندیدم تو بازی (شاید شما سرعت بازی رو بصورت دستی زیاد کردین)
2-این مورد هم باز قابل قبول نیست چون با کمی دقت میشه مدافعان حریف رو جا گذاشت (عالیه که مدافعان اینجورین چون چند سال پیش همه شاکی بودن که چرا رونالدو رو ورمیداریم میریم گل میزنیم مدافعان هم در نقش شلغم!)
3-دروازه بان رو قبول دارم اصلا از لحاظ هوش مصنوعی حرفی ندارن واسه گفتن
4-اینم مربوط به مورد قبلیه
5-اتفاقا نفوذ مهاجما تو این نسخه عالیه و شما باید تو نقش پاسور خیلی سریع پاس رو ارسال کنید تا مهاجم از خط آفساید رد نشه
6-من فعلا از لحاظ داوری تغییری نمیبینم اتفاقا داور خیلی از خطا ها رو خطا نمیگیره
7-این مورد سلیقه ایه و نمیشه بهش ایراد گفت
8-این مورد هم تا حدودی قبوله اما آپدیت تاثیری رو دقت شوت نداشته
9-این مورد هم تفاوت چندانی نداشته
10-اینم که مربوط به آپدیت نیست و مشکل همیشگی کونامیه
موفق باشید

1- نه. اصلاً سرعت رو زیاد نکردم. تمام تنظیمات، پیش فرضه.
2- می دونم خوبه که اینجوری باشه؛ ولی نه در این حد که تا بخوای یه دور بچرخی دور خودت، ندونی توپو از کجا گرفتن... خیلی مزخرف شده.
5- نه. این جوریم که شما میگی، عالی نیست. اگه یکی مثل من کلّاً تاکتیک بازیش اکثراً سانتر باشه، چی؟ نباید حتّی 30، 40 درصد از سانترها رد بشه بدون این که مهاجمم تو آفساید باشه؟ (علی رغم این که با دقّت تمام سانتر می کنم). اگه این جوری باشه که تاکتیک بازی رئال که تو دنیای واقعی هم اکثراً سانتره به سمت مهاجمین، باید اکثر سانترهاشون نرسه به مقصد و مهاجمان رئال همیشه تو آفساید باشن که...
6- من دیدم چند خطایی که خطا نبود و گرفت. این جوریم که شما میگی خیلی از خطاها رو نمی گیره هم نیست. تک و توک پیش میاد که خطا باشه و نگیره.
7- ربطی به سلیقه نداره. وقتی تو اون وضعیّت فیلمبرداری میشه، معلوم نیست کدوم بازیکن کجائه. زوم دوربین فقط رو توپه که خیلی مزخرفه. نمی دونم چرا Konami این کارو کرد تو نسخه ی 16؛ در صورتی که تو 15 هر سری وقتی شوت خطرناک میزدی، از یه زاویه ی دیگه می گرفت و فیلمبرداری های متفاوتی براش گذاشته بودن؛ ولی تو 16 فقط همین مدل فیلمبرداریه...
8- چرا! اتّقاقاً یه کم تأثیر داشته. بوده شوت هایی که قبل آپدیت میزدم و بهتر میرفت تو دروازه؛ ولی الآن اکثراً از کنار دروازه میره.
9- چرا! اتّفاقاً شوت رو خیلی محکم کردن بعد از آپدیت.
10- نه. مشکل همیشگی نیست. یادمه تو نسخه ی 15، اگه اشتباه نکنم تو آپدیت دوّمش اسم تمام تیم های انگلستان رو درست کرده بود و همچنین لباس هاشونو که توی آپدیت سوّمش دوباره خراب کرد...
==========
Konami به راحتی می تونه این مشکل ها رو برطرف کنه؛ ولی همون جور که شما گفتی، می خواد کاربر هر سال نسخه ی بعدی رو بخره؛ ولی کور خونده. حدّاقل تو ایران 99% مردم، کرک شده بازی می کنن. حق همچین شرکتی همینه.

==========

در ضمن! الآن بعضی از دوستان نیان بگن که Konami نیازی به سود از ایران نداره و این حرفا و سودشو از کشور های دیگه به دست میاره. من کلّاً گفتم حق همچین شرکتی که به حرف کاربراش گوش نمیده، همینه.

vivabarca
30-10-2015, 18:51
کرک آنلاین از کار افتاده؟

باید دیتاپکی که اومده نصب کنید و کرک آنلاین جدید جایگزین کنید.
لینک زیر رو من استفاده کردم و قدم به قدم توضیح داده.
در ضمن کرک جدید بر خلاف قبلی اکانت رو سیو می کنه. رو نسخه بلک باکس هم بدون مشکل تست کردم.
تجربه شخصیم هم بعد آپدیت، عملکرد بهتر دروازه بان هاست. یه بازی انجام دادم ناواس عکس العملای خیره کننده ای نشون داد که حظ کردم.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahyar21
30-10-2015, 20:21
Konami به راحتی می تونه این مشکل ها رو برطرف کنه؛ ولی همون جور که شما گفتی، می خواد کاربر هر سال نسخه ی بعدی رو بخره؛ ولی کور خونده. حدّاقل تو ایران 99% مردم، کرک شده بازی می کنن. حق همچین شرکتی همینه.

==========

در ضمن! الآن بعضی از دوستان نیان بگن که Konami نیازی به سود از ایران نداره و این حرفا و سودشو از کشور های دیگه به دست میاره. من کلّاً گفتم حق همچین شرکتی که به حرف کاربراش گوش نمیده، همینه.
درسته
خداییش یه بار فیفا رو بازی کنید ببینید چه گندی زده امسال!
پس از اینکه سال ها کونامی زیر سایه الکترونیک آرتز بود امسال pes واقعا یه سر و گردن بالاست.
من امروز بالاخره با هزار بدبختی تونستم فیفا رو هم یه تست بزنم اما بدون اغراق خیلیییییییی مضخرفه!
فیفا فقط به لایسنس و یه سری جزئیات مثل انیمیشن های اضافه و یه سری صحنه ها اهمیت میده که همه اینا بدون گیم پلی خوب به درد نمیخورن!
با اطمینان میگم امسال فیفا در مقابل گیم پلی عالی pes هیچ حرفی برا گفتن نداره!

Pitbull2015
30-10-2015, 22:39
باید دیتاپکی که اومده نصب کنید و کرک آنلاین جدید جایگزین کنید.
لینک زیر رو من استفاده کردم و قدم به قدم توضیح داده.
در ضمن کرک جدید بر خلاف قبلی اکانت رو سیو می کنه. رو نسخه بلک باکس هم بدون مشکل تست کردم.
تجربه شخصیم هم بعد آپدیت، عملکرد بهتر دروازه بان هاست. یه بازی انجام دادم ناواس عکس العملای خیره کننده ای نشون داد که حظ کردم.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. اتّفاقاً منم بازی کردم. برای منم خیلی جاها ناواس حرکات استثنایی کرد که دهنم وا موند!!! ناواس اصلاً تو دنیای واقعی همچین حرکات خیره کننده ای نداره. ناواس در برابر دروازه بان های قدری مثل Neuer و De Gea و Courtois و Cech و Buffon هیچی نیست. الکی ناواس رو این جوری ساختن. فقط و فقط واسه این که تو رئاله! برعکس! هم با بایرن بازی کردم، هم منچستر یونایتد، هم چلسی، هم آرسنال و هم یوونتونس. گند زدن به دروازه باناشون رفتن. بلانسبت دوستان، مثل گاو گل می خورن. اصلاً یه توپایی رو گل می خورن که می خوای بزنی مانیتورو بشکونی. همون جور که گفتم، ناواس رو فقط و فقط به خاطر این که تو رئاله، این جوری ساختن. اگه اینجوری نیست، پس چرا تا پارسال ناواس رو اینجوری نساخته بودن؟

درسته
خداییش یه بار فیفا رو بازی کنید ببینید چه گندی زده امسال!
پس از اینکه سال ها کونامی زیر سایه الکترونیک آرتز بود امسال pes واقعا یه سر و گردن بالاست.
من امروز بالاخره با هزار بدبختی تونستم فیفا رو هم یه تست بزنم اما بدون اغراق خیلیییییییی مضخرفه!
فیفا فقط به لایسنس و یه سری جزئیات مثل انیمیشن های اضافه و یه سری صحنه ها اهمیت میده که همه اینا بدون گیم پلی خوب به درد نمیخورن!
با اطمینان میگم امسال فیفا در مقابل گیم پلی عالی pes هیچ حرفی برا گفتن نداره!

یه بار؟ :n02: از روزی که اومد، تا حالا 1000 بار بازی کردم با تیم های مختلف.
در مورد Gameplay کاملاً باهات مؤافقم که FIFA گند زد. توی خطا گرفتن هم گند زد. امسال PES خطا گرفتن رو درست کرد، FIFA گند زد. تا پارسال برعکس بود...
در مورد لایسنس و گرافیک که اصلاً شکی درش نیست که FIFA خیلی سرتره. فقط و فقط Gameplay نداره FIFA. گرچه Gameplay توی PES 16 هم همچین مال نیست؛ ولی بهتر از FIFA 16 ـه. من Gameplay رو توی PES 15 خیلی دوس داشتم. واقعاً حس سنگینی بازیکنا و سنگینی ضربه و توپ و... حس میشد؛ ولی الآن تو PES 16 همه چی مثل پر کاهه. فوت کنی، صد کیلومتر اونور تر میرن...
فقط توی Gameplay حرفی نداره برای گفتن. در غیر این صورت FIFA 16 همه جوره از PES 16 سرتره.

mahyar21
30-10-2015, 23:19
یه بار؟ :n02: از روزی که اومد، تا حالا 1000 بار بازی کردم با تیم های مختلف.
در مورد Gameplay کاملاً باهات مؤافقم که FIFA گند زد. توی خطا گرفتن هم گند زد. امسال PES خطا گرفتن رو درست کرد، FIFA گند زد. تا پارسال برعکس بود...
در مورد لایسنس و گرافیک که اصلاً شکی درش نیست که FIFA خیلی سرتره. فقط و فقط Gameplay نداره FIFA. گرچه Gameplay توی PES 16 هم همچین مال نیست؛ ولی بهتر از FIFA 16 ـه. من Gameplay رو توی PES 15 خیلی دوس داشتم. واقعاً حس سنگینی بازیکنا و سنگینی ضربه و توپ و... حس میشد؛ ولی الآن تو PES 16 همه چی مثل پر کاهه. فوت کنی، صد کیلومتر اونور تر میرن...
فقط توی Gameplay حرفی نداره برای گفتن. در غیر این صورت FIFA 16 همه جوره از PES 16 سرتره.
آره انصاف رو باید رعایت کرد که فیفا از لحاظ جلوه های بصری خیلی عالیه اما بازم میگم مهم گیم پلیه و نمیدونم چرا گیم پلی سال پیش رو دستکاری کرده!
تو این چند بازی که امروز بازی کردم خداییش خندم گرفت از این گیم پلی مسخره!!!
چه شوت های مسخره ای ! آدم یاد فیفا 2006 میفته!
اما من هنوزم با گیم پلی استثنایی pes 2016 خیلی حال میکنم و لذت میبرم!

Amir_oscar
31-10-2015, 02:10
چرا توی این آپدیت جدید باز هم نقل و انتقالات کامل نیست؟ مثلاً مارتیال به منچستر اضافه نشده!

Zlatan_ibra
31-10-2015, 12:02
چرا توی این آپدیت جدید باز هم نقل و انتقالات کامل نیست؟ مثلاً مارتیال به منچستر اضافه نشده!
چون که گشادن!لامصب دوماه از انتشار بازی میکذره هنوز نصف نقل و انتقالات رو کامل نکردن!تنها اون نیست ملو و تلس نه تو گالاتاسرای هستن نه اینتر!در حالی که اول تو گالا بودن الان تو اینتر هستن ولی فک کنم تو پیس فعلا تو خلا هستن و در حال رسیدن به تیم جدیدن :دی
کونامی بدجوری داره با شعور مخاطب بازی میکنه گندش بزنن این کونامی رو...حقشه فروشش از فیفا کمتر باشه

- - - Updated - - -

چون که گشادن!لامصب دوماه از انتشار بازی میکذره هنوز نصف نقل و انتقالات رو کامل نکردن!تنها اون نیست ملو و تلس نه تو گالاتاسرای هستن نه اینتر!در حالی که اول تو گالا بودن الان تو اینتر هستن ولی فک کنم تو پیس فعلا تو خلا هستن و در حال رسیدن به تیم جدیدن :دی
کونامی بدجوری داره با شعور مخاطب بازی میکنه گندش بزنن این کونامی رو...حقشه فروشش از فیفا کمتر باشه

Pitbull2015
31-10-2015, 17:26

سلام. حقّشه که همه بازیشو کرک کنن، نه این که فروشش کمتر باشه؛ چون اصلاً به حرف طرفداراش گوش نمیده... :n02: واقعاً باید بعد از 2 ماه، همچین آپدیت مزخرفی میداد؟ :n13: FIFA 16 وقتی اومد، چند تا ایراد داشت که مهم ترینش ضعیف بودن دروازه بانا بود که سریع 2 تا آپدیت داد و تمام مشکل هایی که کاربرا گزارش داده بودن رو برطرف کرد، نه مثل Konami!!!

mohammad_87
01-11-2015, 00:39
آفلاین رو بعد از دیتا پک تست نکردم اما آنلاین با همون آپدیت اولیه که بعد از انتشار بازی اومد،تمامی نقل و انتقالات رو کامل داشت.بخش آنلاین نسبت به پارسال خیلی بهتر شده.البته بخاطر وضعیت داخل،یکم تاخیر صدم ثانیه ای در آنلاین هست اما نسبت به پارسال خیلی کمتر بوده برای من.

حتی اگه قسمت آفلاین نقل و انتقالات درسن بشوند،برای لذت بیشتر از pes همیشه باید یک پچ غیر رسمی نصب کنید تا همه چیز کامل باشه.

mahyar21
03-11-2015, 00:22
چرا انجمن pes انقد سوت و کوره؟:n01:
سال های پیش خیلی پرشورتر بود

Layken
03-11-2015, 01:32
چرا انجمن pes انقد سوت و کوره؟:n01:
سال های پیش خیلی پرشورتر بود

ملت یک سری رفتن سر خونه زندگی
یک سری الان دارن در یکی از پادگان های کشور نگهبانی میدن.
یک سری هم دارن تلاش میکنن اون خونه زندگی رو بسازن
و یک سری هم سرشون تو کتاب و درس
باقی هم در فیس بوک و تلگرام و اینا هستن دارن در مورد بازی صحبت میکنن. :n02:

Zlatan_ibra
03-11-2015, 13:22
مهمترین عامل همین تلگرام و دیگر شبکه های مجازی هستش...

vivabarca
03-11-2015, 20:23
کانال تلگرام کسی سراغ داره واسه هماهنگی آنلاین بازی کردن با ایرانی ها ؟

korokodil_avareh
03-11-2015, 22:13
کانال تلگرام کسی سراغ داره واسه هماهنگی آنلاین بازی کردن با ایرانی ها ؟

™...
04-11-2015, 00:21

عذر خواهی رسمی KONAMI در مورد تاخیر در انتشار Data Pack بازی و همچنین نواقص آن ! .

“Hi PES Fans,
There has been an issue with the latest Data Pack released October 29th, and we wanted to reach out to our fans to let you know just how we’re dealing with this current situation.
Currently the roster update for offline play which impacts Master League, competitions and edit mode is not complete, missing the final few days of transfers. The online modes, such as ranked matches, myClub and exhibition mode using Live Updates are up to date, as they were from October 2nd – and they remain unaffected.
We’ve received many questions regarding why offline and online are unique, and right now I wanted to explain that the systems being used for online updates are separated from offline due to the process we need to go through, with patch data including lists that needs to be checked internally and externally and may take weeks before the distribution.
The roster issue is a priority for us to correct ASAP, but will take some weeks unfortunately. We had planned a second Data Pack for end of November which was set to include a new stadium for PS4 and Xbox One, the Maracana. However, we will not release this Data Pack without including a fix for the offline roster issue.
Right now we have removed the planned Data Pack from our schedule so we can implement the fix required. We will then go through the process to get it out as soon as possible. We’ll update the fans on our official social channels as soon as we have information on this.
The extra time needed will also be used to add more content into the game that wasn’t planned at this stage, such as new kits and boots, as well as any other content the time allows. We’ll provide a list of extra content once set. We appreciate this doesn’t suddenly make this situation better, but we do want to show desire to make good on the situation for the fans.
We also want to take the opportunity to sincerely apologise to those fans affected by this issue. It’s frustrating for the fans, and for the team making the game. We assure everyone that we have learnt from this situation, and confirm designs to improve situations like these are currently being considered for future products.
Thanks for your continued support, and sorry once again,
PES Team”

Pitbull2015
04-11-2015, 01:45
واقعاً PES گند زد...

™...
04-11-2015, 02:27
واقعاً PES گند زد...
بدون شک بهترین نسخه بازی طی دهه گذشته PES2016 هستش گرچه بازی مشکلاتی داره . :n01:

شما به کل همیشه از قبل انتشار بازی ساز منفیت کوک هستش !!! هنوزم انگار ول کن نیستی . ( بس که الکی ساز منفی میزنی و آیه یاس میخونی یاد گوریل انگوری افتادم ...من میدونستم ...من میدونستم :n02:) .

در ضمن میانگین نمرات بازی 88 شد و برای اولین سال طی دهه گذشته بازی رقیب رو با اختلاف 6 نمره ( میانگین نمرات FIFA16 = 82 ) پشت سر گداشت ! این نمرات به یقین نشون دهنده کیفیت بازی هستش .

Pitbull2015
04-11-2015, 04:05
بدون شک بهترین نسخه بازی طی دهه گذشته PES2016 هستش گرچه بازی مشکلاتی داره . :n01:

شما به کل همیشه از قبل انتشار بازی ساز منفیت کوک هستش !!! هنوزم انگار ول کن نیستی . ( بس که الکی ساز منفی میزنی و آیه یاس میخونی یاد گوریل انگوری افتادم ...من میدونستم ...من میدونستم :n02:) .

در ضمن میانگین نمرات بازی 88 شد و برای اولین سال طی دهه گذشته بازی رقیب رو با اختلاف 6 نمره ( میانگین نمرات FIFA16 = 82 ) پشت سر گداشت ! این نمرات به یقین نشون دهنده کیفیت بازی هستش .

ممنون بابت جوابت. اون مشکل هایی که میگی رو نمیشه انکار کرد که مهم ترینش دروازه بانه. می خوام بدونم واقعاً چرا Konami انقد بی مسئولیّته؟ FIFA 16 وقتی منتشر شد، چند تا مشکل داشت که مهم ترینش ضعیف بودن دروازه بان بود که سریع 2 تا آپدیت داد و رفعشون کرد. PES بعد دو ماه اومده، آپدیت داده، هیچ کاری هم نکرده به غیر از انتقال بازیکنا (اونم خیلی ناقص). FIFA 16 فقط و فقط Gameplay ـش از PES ضعیف تره؛ وگرنه همه جوره سرتره. تو PES 16 واقعاً خطا رو عالی کار کردن. الآن مثل 15 مسخره نیست که تکون بخوره، کارت زرد بده یا سوت بزنه که آقا، خطا شد؛ ولی در عوض دروازه بان رو خراب کردن. اصلاً شوت هایی گل میشه که آدم دلش میخواد مانیتورو بشکونه!!! علاوه بر اون، همون طور که قبل از انتشار بازی هم گفتم (از روی تریلرهایی که منتشر شده بود) و الآنم میگم، Gameplay رو خراب کرد PES. توی نسخه ی 2015، واقعاً Gameplay عالی بود برای PES. اگه فقط خطا گرفتن بیخود رو توی 2015 برطرف می کرد، میشد بهترین و کامل ترین PES موجود. توی نسخه ی 16 اومد خطا رو درست کنه (که کرد)، زد دروازه بانو خراب کرد؛ حالا هم بعد دو ماه معطّل کردن کاربرا رفعش نکرد.
حالا واقعاً حق با من نیست؟ :n13:

golmohammadi
04-11-2015, 22:25

دیتا پک 1 منتشر شد

311 مگ همش ؟

ممنون بابت جوابت. اون مشکل هایی که میگی رو نمیشه انکار کرد که مهم ترینش دروازه بانه. می خوام بدونم واقعاً چرا Konami انقد بی مسئولیّته؟ FIFA 16 وقتی منتشر شد، چند تا مشکل داشت که مهم ترینش ضعیف بودن دروازه بان بود که سریع 2 تا آپدیت داد و رفعشون کرد. PES بعد دو ماه اومده، آپدیت داده، هیچ کاری هم نکرده به غیر از انتقال بازیکنا (اونم خیلی ناقص). FIFA 16 فقط و فقط Gameplay ـش از PES ضعیف تره؛ وگرنه همه جوره سرتره. تو PES 16 واقعاً خطا رو عالی کار کردن. الآن مثل 15 مسخره نیست که تکون بخوره، کارت زرد بده یا سوت بزنه که آقا، خطا شد؛ ولی در عوض دروازه بان رو خراب کردن. اصلاً شوت هایی گل میشه که آدم دلش میخواد مانیتورو بشکونه!!! علاوه بر اون، همون طور که قبل از انتشار بازی هم گفتم (از روی تریلرهایی که منتشر شده بود) و الآنم میگم، Gameplay رو خراب کرد PES. توی نسخه ی 2015، واقعاً Gameplay عالی بود برای PES. اگه فقط خطا گرفتن بیخود رو توی 2015 برطرف می کرد، میشد بهترین و کامل ترین PES موجود. توی نسخه ی 16 اومد خطا رو درست کنه (که کرد)، زد دروازه بانو خراب کرد؛ حالا هم بعد دو ماه معطّل کردن کاربرا رفعش نکرد.
داداش من از دروازه بانها زیاد ناراضی نیستم
هرچند رو شوتها ضعیفند ولی نقطه قوتی هم دارند
مثلا وقتی خودشون خارج میشند بموقع خارج میشند و معمولا هم اشتباه نمیکنند و توپو دفع میکنند
مشکل اصلی ر دفاع کردنه و چند تا نکته دیگر
توی دفاع کردن وقتی مربع را برای دفع توپ میزنی جهت هرجا باشه همونطرف دفع میکنه حتی اگر مثلا جلوت هیشکی نباشه
این هم خوبه هم بد ولی برای من که عادت نکردم بده
نمیدونم شاید بعدا عادت کنم بهتر همب شه
و همچنین توپگیری خیلی ضعیفه و باید خیلی دقت به خرج داد

- - - Updated - - -

دیتا پک 1 منتشر شد

311 مگ همش ؟

مثلا وقتی خودشون خارج میشند بموقع خارج میشند و معمولا هم اشتباه نمیکنند و توپو دفع میکنند
توی دفاع کردن وقتی مربع را برای دفع توپ میزنی جهت هرجا باشه همونطرف دفع میکنه حتی اگر مثلا جلوت هیشکی نباشه

Pitbull2015
05-11-2015, 02:26

سلام. خب دیگه! بازم حرف من درست در اومد که دروازه بان ضعیفه! :n01: :n40:

Zlatan_ibra
06-11-2015, 14:08
با اینکه طرفدار پیس هستم و روش تعصب دارم ولی واقعا مسئولین کونامی شورش رو درآوردن....پیس16 به هیچ وجه بهترین بازی 10 سال گذشته نیست...پیس11 و 13 بهتر از این بودن تو زمان خودش
در کل هیچکدوم از این دو بازی در حد نسل 8 نیستن

IRAN_KING
06-11-2015, 14:45
با اینکه طرفدار پیس هستم و روش تعصب دارم ولی واقعا مسئولین کونامی شورش رو درآوردن....پیس16 به هیچ وجه بهترین بازی 10 سال گذشته نیست...پیس11 و 13 بهتر از این بودن تو زمان خودش
در کل هیچکدوم از این دو بازی در حد نسل 8 نیستن
موافقم منم این سه نسخه بهترین میدونم 2006 2013 2015 !

toufan
07-11-2015, 04:59

2009 هم عالی بود من 3 سال بازیش میکردم.

- - - Updated - - -

2009 هم عالی بود من 3 سال بازیش میکردم.

k1ozil
07-11-2015, 14:51
2006
فوق العاده بود
یادم میاد گریه م میگیره عجب دورانی بود

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

don-corleone
07-11-2015, 20:32
سلام خسته نیاشید
همونطور که مستحضرید من مشکل کرش دارم تو بازی . یه صفحه سفیدی میاد و بازی خارج میشه

پچ Smoke رو هم دان کردم فکر کردم که با پچ و اپدیت و ورژن جدید مشکل حل بشه که نشد

اینترنت هم باید قطع باشه تا بتونم بازی کنم

کسی از دوستان میشه لطف کنه توضیح بده مشکل کجاست و چطور حل میشه

- - - Updated - - -

سلام خسته نیاشید
همونطور که مستحضرید من مشکل کرش دارم تو بازی . یه صفحه سفیدی میاد و بازی خارج میشه

پچ Smoke رو هم دان کردم فکر کردم که با پچ و اپدیت و ورژن جدید مشکل حل بشه که نشد

farshad.88
08-11-2015, 07:41
سلام خسته نیاشید

سلام. سلامت باشید
قبل از نصب پچ مشکل کرش داشتید یا بعدش ؟
واسه پچ من PTE ورژن 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
توی پچ ها یه قسمت هست که باید از بین انلاین و افلاین بازی کردن یکی رو انتخاب کنی

don-corleone
08-11-2015, 14:32
سلام. سلامت باشید
قبل از نصب پچ مشکل کرش داشتید یا بعدش ؟
واسه پچ من PTE ورژن 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
توی پچ ها یه قسمت هست که باید از بین انلاین و افلاین بازی کردن یکی رو انتخاب کنی

از روزی که بازی رو نصب کردم مشکل صفحه سفید رو داشتم و بعد نت رو قطع کردم کمی بهتر شد تا اینکه منتظر یه پچ خوب بودم تا smoke رو انتخاب کردم ولی بازک کرش داد
در حال حاضر تغییراتی توی گرافیک دادم یعنی ستنیگش GT730 2gig کمی بهتر شد ولی بازم کرش میکنه

- - - Updated - - -

computer-times
09-11-2015, 13:24
از وقتی این موتور بدرد نخور فاکس که تو متال گیر سالیدش ادم خشکیشو احساس میکرد آوردن گذاشتن رو کونامی و موتو به اون خوبی خودشو که تا 2013 روش بود و واقعا چه گیم پلی داشت و از اون موقع خراب کردن همه چیزو ای کاش میشد موتور اول کونامی رو سال به سال ارتقا میدادن و اصلا این فاکس مسخره رو نمیزاشتن رو پی اس
این فاکس فقط به درد متال گیر میخورد

آخه چرا این پی اس رو خراب کردید گیم پلیش رو ؟؟؟چقدر روون بود بازی تو 2013 واقعا صدحیف

dverbame
09-11-2015, 15:24
با این که واقعا بازی رو امسال دوست داشتم و از مشکلاتش چشم پوشی میکنم ..

گند بزنن به این کونامی ... یعنی نکرد حتی مشکلات گرافیکیش رو حل کنه ...

همه یا مشکل لگ دارن یا تیک .. یا کرش یا مرگ و کوفت ... گند زده با این کاراش اه اه

IRAN_KING
09-11-2015, 21:22

همه یا مشکل لگ دارن یا تیک .. یا کرش یا مرگ و کوفت ... گند زده با این کاراش اه اه
مشکل گرافیک :n04: ما که نه لگ داریم نه تیک نه چیز دیگه ای تازه گرافیک بازی جوریه که رو سیستم زغالی هم جواب میده :n02:!

- - - Updated - - -

dverbame
10-11-2015, 00:02
مشکل گرافیک :n04: ما که نه لگ داریم نه تیک نه چیز دیگه ای تازه گرافیک بازی جوریه که رو سیستم زغالی هم جواب میده :n02:!

- - - Updated - - -

کسانی که ویندوز 10 دارن از روز اول با بازی مشکل دارن ..

مثلا من دارم متال گیر و ویچر 3 رو روی high یا ultra بازی میکنم ...

بعد pes 16 رو روی medium کرش میدم :n13::n30::n16: یه بار میگن انتیالیزنگ رو خاموش کن . .یه بار میگن تنظیمات فریم ... و ... و .... هر کارم میکنی ... درست نمیشه ..

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

کسانی که ویندوز 10 دارن از روز اول با بازی مشکل دارن ..

مثلا من دارم متال گیر و ویچر 3 رو روی high یا ultra بازی میکنم ...

بعد pes 16 رو روی medium کرش میدم :n13::n30::n16: یه بار میگن انتیالیزنگ رو خاموش کن . .یه بار میگن تنظیمات فریم ... و ... و .... هر کارم میکنی ... درست نمیشه ..

Pitbull2015
10-11-2015, 07:39

سلام. دقیقاً طبق چیزی که دوستمون گفت، PES از وقتی موتور مزخرف Fox رو آورد روی کار؛ یعنی همین نسخه ی 16، گند زد به کلّ بازی. دقیقاً همون موقع که بازی منتشر شد تا الآن که دو تا آپدیت هم داده، دقیق دقیق دقیق 10 تا مشکلشو گفتم که هنوزم که هنوزه بعد از 2 تا آپدیت مزخرف، برطرف نشده!
واقعاً نسخه ی 15 عالی بود از همه لحاظ به غیر از خطاهای مزخرفی که داور می گرفت. اصلاً Gameplay، سنگینی بازیکنا و توپ، حرکات واقعی توپ و بازیکنا، جهش های زیبای دروازه بانا. اصلاً گند زد تو نسخه ی 16، رفت. قبلاً هم گفتم؛ الآنم میگم. Konami شرکت خیلی بی مسئولیّتیه! اصلاً به حرف کاربراش گوش نمیده.
گرافیکشم که اصلاً صحبتشو نکنیم، بهتره... :n27:
PES از کلّ بازیش یه Gameplay درست درمون داشت که اینم داره از 2016 گند میزنه بهش... :n27:

katlots
10-11-2015, 13:18
سلام. دقیقاً طبق چیزی که دوستمون گفت، PES از وقتی موتور مزخرف Fox رو آورد روی کار؛ یعنی همین نسخه ی 16، گند زد به کلّ بازی. دقیقاً همون موقع که بازی منتشر شد تا الآن که دو تا آپدیت هم داده، دقیق دقیق دقیق 10 تا مشکلشو گفتم که هنوزم که هنوزه بعد از 2 تا آپدیت مزخرف، برطرف نشده!
واقعاً نسخه ی 15 عالی بود از همه لحاظ به غیر از خطاهای مزخرفی که داور می گرفت. اصلاً Gameplay، سنگینی بازیکنا و توپ، حرکات واقعی توپ و بازیکنا، جهش های زیبای دروازه بانا. اصلاً گند زد تو نسخه ی 16، رفت. قبلاً هم گفتم؛ الآنم میگم. Konami شرکت خیلی بی مسئولیّتیه! اصلاً به حرف کاربراش گوش نمیده.
PES از کلّ بازیش یه Gameplay درست درمون داشت که اینم داره از 2016 گند میزنه بهش... :n27:
این که چند سالی هست کونامی گند زده به پی اس شکی توش نیست همیشه خدا مشکلاتی داشته وجالب اینه وقتی تو یه نسخه یه مشکل حل میشه مشکلاتی که وجود نداشتن بروز می کنند که بعد این همه سال نشان از تعمدی بودن داره و یا اینکه واقعا هیچی نمی فهمند.پی اس 2015 خودش یه گند کاری عظیم بود مشکلاتی داشت که اونموقع هم اعلام شد از جمله داور و قدرت عجیب تمام بازیکنای حریف.تو فوتبال کامپیوتری یه سری حسن مثل قدرت شوت دریبلیگ اینا باید باشه اما عملا با دستکاری خلاقیت رو تو کسی که بازی می کنه از بین بردن یه زمانی وقتی رونالدینیو ضربه ایستگاهی رو از زیر پای بازیکنا میزد این قابلیت تو پی اس بود به این میگن خلاقیت اما الان نیست و این بده فوتبال روند طبیعی اش رو از دست داده و ماشینی شده.تو مستر لیگ رئال تمام بازیاشو میبره اما آیا تو واقعیت هم اینطوره؟تیم شما بعد چندتا بازی دچار خستگی میشه اما کامپیوتر تمام بازیکناش همیشه آماده ان و عین اسب تا آخر بازی می دوند.

- - - Updated - - -

این که چند سالی هست کونامی گند زده به پی اس شکی توش نیست همیشه خدا مشکلاتی داشته وجالب اینه وقتی تو یه نسخه یه مشکل حل میشه مشکلاتی که وجود نداشتن بروز می کنند که بعد این همه سال نشان از تعمدی بودن داره و یا اینکه واقعا هیچی نمی فهمند.پی اس 2015 خودش یه گند کاری عظیم بود مشکلاتی داشت که اونموقع هم اعلام شد از جمله داور و قدرت عجیب تمام بازیکنای حریف.تو فوتبال کامپیوتری یه سری حسن مثل قدرت شوت دریبلیگ اینا باید باشه اما عملا با دستکاری خلاقیت رو تو کسی که بازی می کنه از بین بردن یه زمانی وقتی رونالدینیو ضربه ایستگاهی رو از زیر پای بازیکنا میزد این قابلیت تو پی اس بود به این میگن خلاقیت اما الان نیست و این بده فوتبال روند طبیعی اش رو از دست داده و ماشینی شده.تو مستر لیگ رئال تمام بازیاشو میبره اما آیا تو واقعیت هم اینطوره؟تیم شما بعد چندتا بازی دچار خستگی میشه اما کامپیوتر تمام بازیکناش همیشه آماده ان و عین اسب تا آخر بازی می دوند.

Zlatan_ibra
10-11-2015, 20:30
گیم پلی بازی ربطه به موتور گرافیکی بازی نداره..

elestor_potter
10-11-2015, 23:22
یک بزرگواری بهم میگه چطور پنالتی بزنم که توپ نره اوت !

Pitbull2015
11-11-2015, 06:08
گیم پلی بازی ربطه به موتور گرافیکی بازی نداره..

سلام. داره! چون دقیقاً از وقتی که موتور Fox رو آورد روی کار (نسخه ی 16)، گند زد به Gameplay رفت. اصلاً Gameplay نسخه ی 16 در برابر 15 هیچی نیست... مزخرف به تمام معنا.

IRAN_KING
11-11-2015, 08:21
سلام. داره! چون دقیقاً از وقتی که موتور Fox رو آورد روی کار (نسخه ی 16)، گند زد به Gameplay رفت. اصلاً Gameplay نسخه ی 16 در برابر 15 هیچی نیست... مزخرف به تمام معنا.
موتور fox از سال 2014 اومده .

دوستان سرعت بازی بزارین روی 2+ level پاس بزارین روی 3 من اینطوری بازی میکنم کمی از خشکی بازی کم شده بهتر میشه!

mojtaba007
11-11-2015, 09:47
یک بزرگواری بهم میگه چطور پنالتی بزنم که توپ نره اوت !

Pitbull2015
11-11-2015, 11:32

دوستان سرعت بازی بزارین روی 2+ level پاس بزارین روی 3 من اینطوری بازی میکنم کمی از خشکی بازی کم شده بهتر میشه!

من که از هر کی شنیدم، میگه از همین نسخه ی 16 اومده!!! اوّلین باره می بینم میگن از 2014 اومد رو کار!
در کل! حتّی اگرم حرف شما درست باشه، با همین موتور Fox گند زد تو بازی. 15 رو از همه لحاظ به غیر خطاهای مزخرفی که داور می گرفت، عالی ساخته بود. فقط باید خطاهای مزخرف داور رو از بین می برد (که برد)؛ نه این که بیاد کلّ بازی رو دسکاری کنه و گند بزنه به همه چی! اگه FIFA 16 فقط Gameplay بازی PES 15 رو داشت، اصلاً رو دست نداشت. میشد کامل ترین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده.

mojtaba007
11-11-2015, 12:10
من که از هر کی شنیدم، میگه از همین نسخه ی 16 اومده!!! اوّلین باره می بینم میگن از 2014 اومد رو کار!
در کل! حتّی اگرم حرف شما درست باشه، با همین موتور Fox گند زد تو بازی. 15 رو از همه لحاظ به غیر خطاهای مزخرفی که داور می گرفت، عالی ساخته بود. فقط باید خطاهای مزخرف داور رو از بین می برد (که برد)؛ نه این که بیاد کلّ بازی رو دسکاری کنه و گند بزنه به همه چی! اگه FIFA 16 فقط Gameplay بازی PES 15 رو داشت، اصلاً رو دست نداشت. میشد کامل ترین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده.
دوست خوبم چه اصراری دارید این بازی رو اینقدر بد جلوه بدهید
هر کی یه سلیقه ای داره
مثلا من خودمو بکشم نمیتونم با فیفا ارتباط بر قرار کنم
موتور فاکس از نسخه 2014 امد اینو هر ساکر بازی میدونه و ندونستن شما یعنی اصلا ساکر باز نیستید حتی یه ذره
بهترین کار کونامی هم استفاده از همین موتوره هنوز خیلی جا داره به بلوغ برسه همین تفاوت چهره ها با نسخه قبلیشو ببین

Pitbull2015
11-11-2015, 13:44
هر کی یه سلیقه ای داره
موتور فاکس از نسخه 2014 امد اینو هر ساکر بازی میدونه و ندونستن شما یعنی اصلا ساکر باز نیستید حتی یه ذره
بهترین کار کونامی هم استفاده از همین موتوره هنوز خیلی جا داره به بلوغ برسه همین تفاوت چهره ها با نسخه قبلیشو ببین

سلام. سعی ندارم بد جلوه بدم! چیزی که حقیقته رو میگم!
خودم طرفدار PES هستم؛ ولی به خاطر گندی که زد، دارم FIFA بازی می کنم و واقعاً به غیر از Gameplay، همه چیش عالیه.
نه! چهره ها نسبت به نسخه ی 2015 فقط حدود 1 درصد بهبود داشته.
بهترین نسخه ی PES تو این چند سال اخیر، 2015 بود؛ البتّه اگه اون خطاهای مزخرف رو نداشت...

mojtaba007
11-11-2015, 15:37
سلام. سعی ندارم بد جلوه بدم! چیزی که حقیقته رو میگم!
خودم طرفدار PES هستم؛ ولی به خاطر گندی که زد، دارم FIFA بازی می کنم و واقعاً به غیر از Gameplay، همه چیش عالیه.
نه! چهره ها نسبت به نسخه ی 2015 فقط حدود 1 درصد بهبود داشته.
بهترین نسخه ی PES تو این چند سال اخیر، 2015 بود؛ البتّه اگه اون خطاهای مزخرف رو نداشت...
قدرت گرافیکی فاکس و من گفتم
بدون شرح

Pitbull2015
11-11-2015, 16:32
بدون شرح

تو تصویر این جوریه! تو بازی خیلی گرافیکش پایینه. شبیه نقّاشیه تو بازی. دقّت کن این دفعه! متوجّه میشی.
در ضمن! این عکسو قبل انتشار بازی منتشر کردن که بگن آره، عین واقعی درست کردیم؛ ولی الآن تو خود بازی دقّت کن. انگار نقّاشی شده...

Zlatan_ibra
11-11-2015, 17:23
شما داری نسخه کامپیوتر رو بازی میکنی...برو نسخه پلی4 رو بازی کن ببین نورپردازی و گرافیکش چقدر عالی هست و این عکسها هم الکی نیست

k1ozil
11-11-2015, 17:26
شما داری نسخه کامپیوتر رو بازی میکنی...برو نسخه پلی4 رو بازی کن ببین نورپردازی و گرافیکش چقدر عالی هست و این عکسها هم الکی نیست
بله منم تو تاپیک گفتم ولی خیلی مخالفت کردن
چیزی که کاملا مشخصه نسخه پی اس 4 چه از نظر گیم پلی و چه گرافیک و نور پردازی کلی از بقیه نسخه سر داره و خیلی خیلی بهتره البته من فقط 2 دست بازی کردم ولی فوق العاده بود

Ali_pc
11-11-2015, 21:13
در پاسخ صحبت دوستان در نسخه کنسول ps4 که خودم دارم بازی میکنم هیچ باگی نداره و نور پردازی و چمن خیلی خوب کار شده
فقط نکته ازار دهنده در کنسول مثل شما نمیتونیم پچ بریزیم که لباس و اسامی تیم ها درست بشه:n21:

- - - Updated - - -

در پاسخ صحبت دوستان در نسخه کنسول ps4 که خودم دارم بازی میکنم هیچ باگی نداره و نور پردازی و چمن خیلی خوب کار شده
فقط نکته ازار دهنده در کنسول مثل شما نمیتونیم پچ بریزیم که لباس و اسامی تیم ها درست بشه:n21:

SPIRIT PALST III
11-11-2015, 21:31

هر کی یه سلیقه ای داره

بدون شرح

تو تصویر این جوریه! تو بازی خیلی گرافیکش پایینه. شبیه نقّاشیه تو بازی. دقّت کن این دفعه! متوجّه میشی.
در ضمن! این عکسو قبل انتشار بازی منتشر کردن که بگن آره، عین واقعی درست کردیم؛ ولی الآن تو خود بازی دقّت کن. انگار نقّاشی شده...

در مورد گیم پلی به نظر من هم 2015 از 2016 بهتر بود...:V30:

ولی در مورد گرافیک خیلی عجیبه که به نظر دوست عزیز Pitbull2015 گرافیک pes خوب نیست...قبلا هم یه بار بحث شد در مورد مقایسه گرافیک pes و فیفا....بدیهتا گرافیک pes و همینطور انیمیشنش از فیفا خیلی بهتره....واسم عجیبه که به نظر شما pes گرافیکش از فیفا بدتر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:V32:

مرسی

Pitbull2015
12-11-2015, 02:44

بله منم تو تاپیک گفتم ولی خیلی مخالفت کردن
چیزی که کاملا مشخصه نسخه پی اس 4 چه از نظر گیم پلی و چه گرافیک و نور پردازی کلی از بقیه نسخه سر داره و خیلی خیلی بهتره البته من فقط 2 دست بازی کردم ولی فوق العاده بود

سلام. خب! نباید این جوری بازی رو Port می کردن دیگه! باید مثل FIFA با حدّاکثر کیفیّت Port می کردن. همیشه نسخه ی PC رو پایین تر نگه میداره Konami... :n34:

در مورد گیم پلی به نظر من هم 2015 از 2016 بهتر بود...:V30:

ولی در مورد گرافیک خیلی عجیبه که به نظر دوست عزیز Pitbull2015 گرافیک pes خوب نیست...قبلا هم یه بار بحث شد در مورد مقایسه گرافیک pes و فیفا....بدیهتا گرافیک pes و همینطور انیمیشنش از فیفا خیلی بهتره....واسم عجیبه که به نظر شما pes گرافیکش از فیفا بدتر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:V32:

مرسی

سلام. دوست عزیز! شما یه 2 دست FIFA 16 رو بازی کن؛ می فهمی گرافیک یعنی چی!!! من بار اوّل که بازی کردم، خیلی جا خوردم. بارها از FIFA بازها شنیده بودم گرافیک PES در برابر FIFA هیچی نیست؛ ولی دیگه در این حد فکر نمی کردم گرافیکش عالی باشه! :n02: الآن هم اکثراً FIFA رو بازی می کنم؛ گرچه هر دو تا (PES و FIFA) رو سیستمم نصبه!

mehsan66
12-11-2015, 11:04
pesباز بودم از خیلی وقت پیش ،زمان کنسول سگا با بازی فوق العاده international Superstar Socker
جالب از همون موقع هم کونامی لایسانس کامل بازی رو نداشت و اسامی بازیکن ها یه چیز من دراوردی
بود ولی استایلشون شبیه واقعیت نظیر باجو،والدرما.....کنسول ps 1 هم محل یکه تازی کونامی بود
با ps2 هم همینطور که با تغییر نسل این دفعه فیفا جلو زد،فک کنم از فیفا 10 بود..ولی باز هم سمت
کونامی بودم چون روی کامپیوتر بازی می کردم و فیفا توجه ای به اون نداشت،تا اینکه فیفا ویژگی های
کنسول و pc رو یکی کرد وقت کوچ من هم رسید.بازم هر سال می خریدمش ولی بعد از نصب و یکی
دو دست بازی کردن پاک می شد...تا امسال.. 2016 واقعا از لحاظ گیم پلی نسبت به خودش پیشرفت
داشته.بازی کردنش لذت بخشه انیمشن های بیشتری داره ولی نکات منفی ش واسه من ایناس
وقتی بازیکن سرنگون می شه و داور خطا نمی گیره اعتراضش به داور یه حالت دار فقط ،نشسته و دست
هاش رو تکون می ده،موقع خوشحالی بعد از گل وقتی زننده گل در حال دویدن هست و دیگران دنبالش
حالا اگه یک خوشحالی رو انتخاب کنی وقتی دوربین فوکوس می شه خبری از بقیه بازیکن ها نیست!!!
گل زن بازی تک و تنها می شه و همین دلیلی می شه واسه من که اکثرا هیچ کدوم از خوشحالی ها رو
انتخاب نکنم و سمت تابلو های تبلیغاتی بدوم ،گزارش بازی هم هر چی باشه از نسخه های قبل خیلی خیلی
بهتره ولی بازم جای کار داشت،دروازبان ها هم که هیچی نگم ...ماست...
کاش کونامی هم از فیفا درس می گرفت و نسخه کنسول ها رو با pc یکی می کرد تا ما هم از نور پردازی
چمن و گرافیک بازی لذت می بردیم....اخرش pes پیشرفت کرده و بعد از سال ها به نسخه 2017 امیدوار شدم

golmohammadi
12-11-2015, 23:07
بچه ها من هرچی پچ و کرک نصب میکنم بازی اجرا نمیشه
سیاه میاد بالا
لطفا اخرین پچ اپدیت بازیکنان را معرفی کنید + کرکی که درست کار کنه
لا تشکر

- - - Updated - - -

بچه ها من هرچی پچ و کرک نصب میکنم بازی اجرا نمیشه
سیاه میاد بالا
لطفا اخرین پچ اپدیت بازیکنان را معرفی کنید + کرکی که درست کار کنه
لا تشکر

aminkhan2014
13-11-2015, 08:35
هرچی از دورازه بان بد گفته بشه،ولی با دروزاه بانشون بهتز از خط حمله میشه به حریف گل زد

NEED FOR PC
13-11-2015, 09:04
در پیشرفت pes شکی نیست،نسخه16 کاملا برتر از 15 هست ،هیچ نقطه مثبتی در 15 وجود نداره نسبت به 16.
گیم پلی بسیار روان تر شده،گرافیک هم پیشرفت لاک پشتی رو داره ادامه میده که طبیعیه چون سالانه داره آپگرید میشه،(اکثر بازی هایی که جهش گرافیکی داشتن و دارن.. هر چندسال نسخه جدید میاد)
--------------------
فقط یک مشکلی دارم اونم فکر میکنم بخاطر قدیمی بودن درایور کارت گرافیکه،رزولوشن لپ تاپ 1366*768 هست با اتصال به مانیتور fhd در تنظیمات pes16 وضوح فول اچ دی نیست ،حتی همون 1366*768 هم نیست حداکثر وضوح به 1280*720 کاهش پیدا میکنه :/

golmohammadi
13-11-2015, 20:01
در پیشرفت pes شکی نیست،نسخه16 کاملا برتر از 15 هست ،هیچ نقطه مثبتی در 15 وجود نداره نسبت به 16.
گیم پلی بسیار روان تر شده،گرافیک هم پیشرفت لاک پشتی رو داره ادامه میده که طبیعیه چون سالانه داره آپگرید میشه،(اکثر بازی هایی که جهش گرافیکی داشتن و دارن.. هر چندسال نسخه جدید میاد)
--------------------
فقط یک مشکلی دارم اونم فکر میکنم بخاطر قدیمی بودن درایور کارت گرافیکه،رزولوشن لپ تاپ 1366*768 هست با اتصال به مانیتور fhd در تنظیمات pes16 وضوح فول اچ دی نیست ،حتی همون 1366*768 هم نیست حداکثر وضوح به 1280*720 کاهش پیدا میکنه :/
فکر کنم اگر مانیتور را قبل از نصب کردن بازی وصل میکردین میومد

- - - Updated - - -

--------------------
فکر کنم اگر مانیتور را قبل از نصب کردن بازی وصل میکردین میومد

mehdiporbaba
13-11-2015, 20:13
من وافعا رو ps متعصب هستم ولی انصاف رو هیچ وقت کنار نمی زارم این نسخه فاجه اس من خودم گیم نت دارم و امار خیلی چیزها رو دارم روی پونرده دقیقه توی پس 2015 نهایت سه تا چهار گل رد و بدل میشه اما روی این دیدیم طرف 13-2 برده اونم دقیقا از روی باگ های بازی سانتر ها و کرنل و باگ شدید دربازه بان
من در مورد فیفا اصلا صحبت نمی کنم چون توی گیم نت من فیفا کلا ممنوعه
pes رو اگر بخوام با توجه به تجربه ام بگم سرآمد همشون 2006 هست ببعد 2009 بعد 2013 بیقه رو باید ریخت دور
تنها نکته مثبت در 2016 دیدم داوری خیلی خوب و منطقی در کارت دادن هست و لاغیر

goodson
14-11-2015, 01:19
سلام دوستان من پچ بازی رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم پیام unable to load because from diffrent versian مشکل از کجاست ممنون

Pitbull2015
14-11-2015, 09:50
سلام دوستان من پچ بازی رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم پیام unable to load because from diffrent versian مشکل از کجاست ممنون

سلام. پچی که نصب کردید، با نسخه ی بازیتون سازگار نیست.

computer-times
14-11-2015, 11:42

اینکه موتور فاکس از سال 2014 اومد روی کونامی که شکی نیست ولی از همون موقع یعنی 2014 بدترین فوتبال تاریخ کونامی اومد بیرون که خیلیا از جمله من 2013 بازی کردیم اون سال و اونقدر گیم پلی فوق بد بود که همه از کونامی متنفر شدن

ولی به هرحال مشکل پی اس موتور نبود که بیخود و بی جهت موتور فاکس رو آوردن و از اون موقع همه چیز خراب شد حالا هرسال باید زور بزنه و از 2014 داره زور میزنه دوباره برگردونه به قبل از 13 ولی هر سال یه مشکل داره

mojtaba007
14-11-2015, 13:21
اینکه موتور فاکس از سال 2014 اومد روی کونامی که شکی نیست ولی از همون موقع یعنی 2014 بدترین فوتبال تاریخ کونامی اومد بیرون که خیلیا از جمله من 2013 بازی کردیم اون سال و اونقدر گیم پلی فوق بد بود که همه از کونامی متنفر شدن

ولی به هرحال مشکل پی اس موتور نبود که بیخود و بی جهت موتور فاکس رو آوردن و از اون موقع همه چیز خراب شد حالا هرسال باید زور بزنه و از 2014 داره زور میزنه دوباره برگردونه به قبل از 13 ولی هر سال یه مشکل داره

13 جذاب بود ولی خیلی باگ گل خوردن و گل زدن داشت
16 خیلی عالی شده واقعی تر شده

goodson
14-11-2015, 13:25
سلام. پچی که نصب کردید، با نسخه ی بازیتون سازگار نیست.

چطور میشه فهمید کدوم پچ رو باید نصبید از کجا دتنلود کنم نسخه بازی رو چطور تشخیص بدم ممنون

Pitbull2015
14-11-2015, 15:23
چطور میشه فهمید کدوم پچ رو باید نصبید از کجا دتنلود کنم نسخه بازی رو چطور تشخیص بدم ممنون

برای فهمیدن نسخه ی بازی باید به آدرس Extras --->>> Options --->>> Data Version برید. همیشه سعی کنید از Patch های معتبر که اسم و رسمی دارن، استفاده کنید، نه Patch هایی که هر ننه قمری میاد یکی میسازه و مطمئن بشید که پچتون آخرین نسخه ـست و با نسخه ی بازی سازگاری داره که معمولاً هم می نویسن تا چه نسخه ای از بازی رو پشتیبانی می کنه اون پچ.
=======
در کل خودم اصلاً استفاده از Patch رو پیشنهاد نمیدم؛ چون هر کدوم یه مشکل دارن.

computer-times
14-11-2015, 16:22
13 جذاب بود ولی خیلی باگ گل خوردن و گل زدن داشت
16 خیلی عالی شده واقعی تر شده

اتفاقا اصلا باگ نداشت بهترین گیم پلی رو تو تاریخ کونامی 13 داشت

arash-king
14-11-2015, 20:06

اصلا باگ نداشت !؟؟؟؟!!!! :n04:
مهمترین و بیخودترین باگِ 13 این بود که : اگه شما یه هافبک با قابلیت Weighted Pass داشتی،
همش پاس پشت مدافعین میدادی دفاع صددرصد جا میموند و توی دروازه !!! 13 اصلا معنی نداشت بازیش !!! چپ و راست فقط گل میزدیم بهم !!!
16 عالی شده انصافا !! فقط مشکل دروازه‌بان‌ها رو اعصابه

katlots
14-11-2015, 20:20
مهمترین و بیخودترین باگِ 13 این بود که : اگه شما یه هافبک با قابلیت Weighted Pass داشتی،
همش پاس پشت مدافعین میدادی دفاع صددرصد جا میموند و توی دروازه !!! 13 اصلا معنی نداشت بازیش !!! چپ و راست فقط گل میزدیم بهم !!!
دقیقا درسته بهترین پی اس بعد از 2006 و 2009 همین نسخه 2016 هستش

delllvar
14-11-2015, 20:23
اقایون سلام. جون ه کی دوس دارین. یه لینک دانلود PES 16بهم معرفی کنید که فشرده شده باشه. چ خارجی چ ایرانی. با سرعت گند اینترنت ایران و حجم کم اصلا نمیشه.....

goodson
14-11-2015, 21:22
برای فهمیدن نسخه ی بازی باید به آدرس Extras --->>> Options --->>> Data Version برید. همیشه سعی کنید از Patch های معتبر که اسم و رسمی دارن، استفاده کنید، نه Patch هایی که هر ننه قمری میاد یکی میسازه و مطمئن بشید که پچتون آخرین نسخه ـست و با نسخه ی بازی سازگاری داره که معمولاً هم می نویسن تا چه نسخه ای از بازی رو پشتیبانی می کنه اون پچ.
=======
در کل خودم اصلاً استفاده از Patch رو پیشنهاد نمیدم؛ چون هر کدوم یه مشکل دارن.

از تو بازی میشه اپدیت کرد مال من ک نشد انلاینم نمیتونم بازی کنم مشکل از بازی هست یا تنظیم خاصی باید انجام بدم

Pitbull2015
15-11-2015, 08:55
از تو بازی میشه اپدیت کرد مال من ک نشد انلاینم نمیتونم بازی کنم مشکل از بازی هست یا تنظیم خاصی باید انجام بدم

نه، نمیشه؛ چون از کرک استفاده می کنی. اگه بخوای مستقیم از تو بازی آپدیت کنی، باید سریال اصل بازی رو بخری.

golmohammadi
15-11-2015, 09:27

البته من یه چیزی بگم
دروازه بانها مشکل ندارند بلکه این محاجمان هستند که خیلی قوی شده اند
قشنگ از پشت 18 براحتی شوت میزنن میره گل میشه
شوتهای خیلی قویه
همه شدن باتیستوتا
دروازبانها مخصوصا موقع خروج کارشون خیلی درسته
البته اینم نظر شخصیه منه

بهترین بازی کونامی ساکر 6 بود
گیم پلی واقعا عالی و لذت بخش بود
اونوقتها یادمه این بازیو همه سیستمها براحتی بازش میکردند یعنی خیلی روون بود
باگ خاصی هم نداشت
این 2013 و 11 و 12 و 14 همشون چند تا باگ بسیار مسخره داشتند
از جمله باگها زمانی بود کهه وقتی طرف حمله میکرد وقتی بازیکن روبرو جلوی توپ بود و میخواستی با تکل جلوی پاس را بگیری یه بازیکن از عقبتر تکل میرفت این یعنی همیشه مثل این بود که یه دفاع کم داشتی چون بازیکن می افتاد رو زمین
باگ بعدی تکلهای بیخودی در دفاع بود که همیشه پنالتی میداد این باگ فکر کنم از 2011 تا 2013 شامل میشد و 2014 را یادم نمیاد
در یکیشون فکر کنم 2011 بود اگر اشتباه نکنم بازیکن جونینیو از برزیل هرچی کاشته بود گل میکرد
یعنی 99 درصد از ضربات استگاهی را میشد گل کرد
منم هیچوقت برزیلو برنمیداشتم و دوستم که همیشه اینطوری گل میزد رو اعصابم بود
مخصوصا که با استفاده از باگی که در بالا اشاره کردم
یعنی دفاع من بیخودی تکل میکرد خطا میداد و اونم با جونینیو گل میزد

وقتی رسید به 2015 اشغالترین فوتبال کونامی شد
یعنی اصلا فوتبال نمیشد گفت
الان تو 2016 مشکلاتی هست که برخی گرافیکیه برخی گیم پلی
من مشکل زیادی با دروازه بانها ندارم
مشکل در دفاع کردنه که بازیکنها اونطور که باید، توپگیری نمیکنند
و همچنین بازیکن صاحب توپ در بعضی جاها باگ داره و توپو رها میکنه و ....

SPIRIT PALST III
15-11-2015, 09:51
اقایون سلام. جون ه کی دوس دارین. یه لینک دانلود PES 16بهم معرفی کنید که فشرده شده باشه. چ خارجی چ ایرانی. با سرعت گند اینترنت ایران و حجم کم اصلا نمیشه.....

منظورت چیه دوست عزیر همه لینک های دانلود فشرده شده س دیگه!!!!.... حدود 5 - 6 گیگی حجمشه....

goodson
15-11-2015, 13:48
نه، نمیشه؛ چون از کرک استفاده می کنی. اگه بخوای مستقیم از تو بازی آپدیت کنی، باید سریال اصل بازی رو بخری.

این نسخه reloaded چی هست غیر اون مگه نسخه دیگه ای هم هست چون ظاهرا این نسخه با پچها مشکل نداره چطور بفهمم مال من چه نسخه هست

- - - Updated - - -

این نسخه reloaded چی هست غیر اون مگه نسخه دیگه ای هم هست چون ظاهرا این نسخه با پچها مشکل نداره چطور بفهمم مال من چه نسخه هست

Pitbull2015
15-11-2015, 14:37

موقعی که بازی رو دانلود کردی، چند گیگ بود؟ اگه 5 گیگ بود، نسخه ی Reloaded ـه.

™...
15-11-2015, 16:51

نسخه ای که من موقع انتشار بازی از نت دانلود کردم نسخه 3.15 گیگابایت هستش ! که فکر کنم فشرده ترین نسخه باشه . البته از سایت های خارجی دانلود کردم حالا نمیدونم که سایت های ایرانی این نسخه رو برای دانلود گذاشتن یا نه .

delllvar
15-11-2015, 21:13
حالا همینو برا ما هم بگو....بچه ذوق کرده::n19: .... ایشالا سالمه دیگه؟:n09:

goodson
15-11-2015, 21:53

بازی رو خریدم چطور نمیشه فهمید چه نسخه ای

- - - Updated - - -

Doublex
15-11-2015, 22:34
نسخه بلک باکس رو که گرفتم بازی صدا نداره ..

پچ درست حسابی نیومده لباس تیم ها رو اضافه کنه ؟ بارسلونا فقط دو تا لباس داره .. :n34:

Pitbull2015
16-11-2015, 09:01

اگه توی 2 تا DVD بود، نسخه ی Reloaded ـه. اگرم تو یه DVD بود، نسخه ی BlackBox ـه.

نسخه بلک باکس رو که گرفتم بازی صدا نداره ..

پچ درست حسابی نیومده لباس تیم ها رو اضافه کنه ؟ بارسلونا فقط دو تا لباس داره .. :n34:

سلام. نسخه ی Reloaded رو دانلود کنید. اصلاً مشکل نداره.
چرا! Patch خیلی اومده. باید بگردید بینشون، هر کدوم مورد پسندتون بود، دانلود کنید.

™...
16-11-2015, 10:38
حالا همینو برا ما هم بگو....بچه ذوق کرده::n19: .... ایشالا سالمه دیگه؟:n09:

تو سایتهای ایرانی یه جستجو بزنید ببینید با اون حجم پیدا میشه یا نه .

ArminxXx
17-11-2015, 14:26
یه پچ آباد که تست کردین معرفی کنید برم دانلود کنم
زمینشو دستکاری نکرده باشه
فقط پرچماشون و کیتاشون
و نقل انتقالات
تنکس

dverbame
17-11-2015, 15:54
یه پچ آباد که تست کردین معرفی کنید برم دانلود کنم
زمینشو دستکاری نکرده باشه
فقط پرچماشون و کیتاشون
و نقل انتقالات
تنکس

فک کنم دیروز پچ pes galaxy رلیز شد ..

به نظرم اون رو دانلود کنید.

پچ pte هم پچ خوبی هست ...

mahyar21
20-11-2015, 11:52
فک کنم دیروز پچ pes galaxy رلیز شد ..

به نظرم اون رو دانلود کنید.

پچ pte هم پچ خوبی هست ...

هیچکدوم Smoke نمیشه

mojtaba007
20-11-2015, 21:11
من دنبال پچی هستم تیم کلاسیک داشته باشه

aref.kh
26-11-2015, 13:31
سلام دوستان من نسخه بلک باکس رو گرفتم فقط مشکلم اینه صداهای بازی خش دار هستن البته موقع بازی تو حرکات آهسته یا شادی های پس از گل صدا ها خیلی واضحه میشه بگید مشکل از کجاست ؟ راستی من تابه حال پچ نریخدم اگه میشه یه پچ خوب معرفی کنید

- - - Updated - - -

سلام دوستان من نسخه بلک باکس رو گرفتم فقط مشکلم اینه صداهای بازی خش دار هستن البته موقع بازی تو حرکات آهسته یا شادی های پس از گل صدا ها خیلی واضحه میشه بگید مشکل از کجاست ؟ راستی من تابه حال پچ نریخدم اگه میشه یه پچ خوب معرفی کنید

™...
28-11-2015, 15:41

تیم های کلاسیک چه کشورهایی ؟!

- - - Updated - - -

mojtaba007
29-11-2015, 10:04

- - - Updated - - -

برزیل ارژانتین هلندو ....

joey jordison
29-11-2015, 22:44
پچ درست و حسابی برای تماشاگرا نیومده خیلی رو مخن

pedram9
01-12-2015, 17:16
دوستان من وقتی گیم پلی میریزم میخوام اجراش کنم این ارور رو میده مشکل چیه ؟

mojtaba182003
01-12-2015, 17:43
بهترین و کامل ترین پچ واسه این بازی به چه نامیه ؟؟؟؟؟

اینقدر پچ میاد آدم میمونه کدومو بگیره

aref.kh
01-12-2015, 19:52
سلام من بین پچ galaxy . pte موندم کدوم بهتره؟

محمد7966
01-12-2015, 20:18
دوستان من وقتی گیم پلی میریزم میخوام اجراش کنم این ارور رو میده مشکل چیه ؟

به نظرم شما باید pes2016 اجرا کنی
اون چیزی که شما دارید اجرا می کنید patch

pedram9
01-12-2015, 20:48
به نظرم شما باید pes2016 اجرا کنی
اون چیزی که شما دارید اجرا می کنید patch

نه باید اون اجرا بشه

arash-king
01-12-2015, 21:56
سلام من بین پچ galaxy . pte موندم کدوم بهتره؟

درود
جفتشون پچ های خوب و کاملی هستن
گلکسی پچ شناخته شده تریه نسبت به PTE
من PTE رو ریختم، مشکل خاصی نداشت و کاملا راضیم !
شما امکاناتی که هر پچ در اختیارت میزاره رو بخون، مقایسه کن، بعد دانلود کن :n06:

akharen
04-12-2015, 09:04
بچه ها یه راهنمایی
من بازی رو الان نصب کردم حالا کونامی ا\دیت جدید داده باید نصب کنم یا \چ بریزم مشکلی نداره ؟
و وضعیت انلاین چطوره فعاله ؟؟
بسیار ممنون

Zlatan_ibra
04-12-2015, 13:33
اقا چرا تو مسترلیگ اصلا از تیمای بزرگ پیشنهاد نمیاد برای بازیکنت؟

Pitbull2015
04-12-2015, 16:44
بچه ها یه راهنمایی
من بازی رو الان نصب کردم حالا کونامی ا\دیت جدید داده باید نصب کنم یا \چ بریزم مشکلی نداره ؟
و وضعیت انلاین چطوره فعاله ؟؟
بسیار ممنون

سلام. آپدیت رسمی خود Konami رو فقط نصب کن.
آنلاین که فعلاً فعّال نیست.

S.H.B
04-12-2015, 21:15
دوستان من هر وقت وارد بازی میشم CPU کامپیوترم 100 درصد میشه و تا لحظه ای
که تو بازی هستم همینجوری میمونه! میترسم CPU بسوزه:n03:
کمک کنید لطفا

mehran7880
04-12-2015, 23:00
سلام. خسته نباشید دوستان.
من یادمه تو یکی از نسخه های پی اس که نمی دونم کدوم بود وقتی با دوستامون بازی می کردیم واسه هرکی یه User Data می ساختیم و با نامش خودمون بازی می کردیم و اینجوری تمام برد ها و باخت ها رو به ما نشون می داد و تو جدول رتبه بندی می کرد.
آیا این امکان تو پی اس 16 هم هست؟ من هر چی می گردم نمی تونم این کار رو انجام بدم.

™...
05-12-2015, 00:15
دوستان من هر وقت وارد بازی میشم CPU کامپیوترم 100 درصد میشه و تا لحظه ای
که تو بازی هستم همینجوری میمونه! میترسم CPU بسوزه:n03:
کمک کنید لطفا

نترس :n02: . ساعت ها راحت بازی کن هیچی نمیشه .
اینکه تو بازی CPU تا نهایت استفاده باشه با توجه به نوع CPU شما موردی نداره و طبیعی هستش .

Ali_pc
05-12-2015, 09:27
یکی از دوستان محبت کنه راجب my club یکم توضیح بده چون من فقط مستربازی میکنم

alaydyn
05-12-2015, 09:43
این pes 2016 انلاین میشه بازی کرد کرک انلاینش از کجا بیارم ؟

Amir_oscar
07-12-2015, 15:21
آقا من با پچ 1 رسمی بدون مشکل کار می‌کردم اما بعد از اینکه پچ رسمی 2 رو ریختم دیگه بازی برام باز نمی‌شه و این پیغام میاد:

هر چی راه حل هم که این سایت‌ها گذاشتن که اول پک 1 بعد فلان کرک بعد فلان و اینا رو رفتم باز نشد. چه کنم؟

SPIRIT PALST III
07-12-2015, 17:59
من هم قبلا با این ارور برخورد کرده بودم مشکل از ناقص بودن فایل های کرک بود....اگه این دو تا فایلی که تو عکس مشخص شده یکیش نباشه این ارور رو میده: می تونی کرک بدون مشکل رو از اینجا دانلود کنی:

pedram9
08-12-2015, 13:57
سلام دوستان من سیستمم کاملا این بازی رو میتونه بیاره و مشکلی نداره در pes 2014 حرکات بازیکنان بسیار تاخیر داشت نسبت زدن دکمه های دسته ( مثلا دایره رو میزدی یک ثانیه بعد پاس رو میداد در pes 15 هم این مشکل وجود داشت اما کمی کمترش کرده بودند در pes 2016 هم میبینم این تاخیر حرکت بازیکنان نسبت به زدن دکمه های دسته هنوز وجود داره اما زیر یک ثانیه ) این مشکل قابل حل نیست ؟
این مشکل از وقتی به وجود اومد که pes رفت روی این موتور گرافیکی قبلش وجود نداشت فیفا 16 هم بازی میکنم اما این مشکل وجود نداره فقط روی Pes هست

Arman_4479
10-12-2015, 17:53
سلام دوستان دنبال یه پچ خیلی خوب واسه بازی میگردم میشه یکی دوتا بهم معرفی کنید؟؟؟؟

arash-king
10-12-2015, 19:58
سلام دوستان دنبال یه پچ خیلی خوب واسه بازی میگردم میشه یکی دوتا بهم معرفی کنید؟؟؟؟

سلام
دوتا از بهترین پچ‌ها اینان : Galaxy و PTE
من PTE ریختم راضیم، یکی از رفیقام Galaxy ریخته و اونم مشکلی نداشته و راضی بوده
یکی دیگه از رفیقام هم پچ PESMix ریخته و اونم راضیه

خودت امکانات هر پچ رو ببین و مقایسه کن !!! همشون تقریباً شبیه همن

alaydyn
12-12-2015, 15:43
دسوتان برای مستر لیگ افزایش پول زیاد کرکی ندارید

arash-king
12-12-2015, 16:18
دوستان توی BAL یا همون Become A Legend
چطوری درخواست پاس کنم !؟
بعضی مواقع بازیکن خودم دستشو میبره بالا و درخواست پاس میکنه ولی اکثرا تو شرایط افتضاحی اینکارو میکنه !!!

حرکت اتوماتیک دیگه برداشته شده تو 2016 ؟
یادمه قبلا L1 رو میگرفتیم خود بازیکن حرکت میکرد

alaydyn
16-12-2015, 16:37
دوستان
PES 2016 PTE Patch 3

یا

Pesgalaxy.com Patch 2016 1.52

meysam-figo
16-12-2015, 19:54
سلام دوستان .
من مشکل پاس عمق دارم تو pes 2016 . دسته یک درسته همه چیزش ولی با دسته دو نمیشه پاس عمق انداخت و خیلی یواش میندازه و لو میده توپ رو .
کسی هست بدونه باید چیکار کنم تا درست شه ؟
مرسی

computer-times
17-12-2015, 13:41

هنگام بازی این ارور رو میده میاد بیرون مشکل کجاست؟

computer-times
17-12-2015, 13:42

Pitbull2015
17-12-2015, 22:59

سلام. این خطا هیچ منشأ خاصی نداره. نمیشه دقیقاً گفت مشکل از کجاست. تو سایت هایی هم که برای این خطا راهکار گذاشتن، هیچ کدومشون کار نمی کنه.

computer-times
18-12-2015, 19:58
سلام. این خطا هیچ منشأ خاصی نداره. نمیشه دقیقاً گفت مشکل از کجاست. تو سایت هایی هم که برای این خطا راهکار گذاشتن، هیچ کدومشون کار نمی کنه.

واقعا بهتره آدم یه کنسول بخره و خودشو از دست این خطا ها راحت کنه والا
کنسول که این خطاها و لگ رو نداره؟؟؟

Pitbull2015
18-12-2015, 21:28
واقعا بهتره آدم یه کنسول بخره و خودشو از دست این خطا ها راحت کنه والا
کنسول که این خطاها و لگ رو نداره؟؟؟

چی بگم والله! PES همیشه باید یه جای کارش لنگ باشه.
نه، کنسول این مسخره بازی ها رو نداره.

mehrabooni
18-12-2015, 21:34
دوستان
PES 2016 PTE Patch 3

یا

Pesgalaxy.com Patch 2016 1.52