ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2016

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

mineworld
22-08-2015, 01:11
دقیقا من با LCD 32 inch samsung بازیش کردم حالم بهم خورد با اینکه 1080P بازی رو اجرا کردم گرافیکم که بیشتر 10% کار نمیکرد , چمنش با موکت فرقی نداره ، Fifa چیزی دیگس , هر چی سایز مانیتور بالاتر بره بیشتر می فهمین چقدر افتضاحه

یه سوال پیش میاد . PES 2015 هم همینطوری رو مانیتور شما بی کیفیته ؟ اگه دوتاشون بد باشن نتیجه این میشه که احتمالا مشکل از مانیتورتون ، نوع اتصال و تنظیمات و شاید چیزای مشابه باشه . من شخصا رو "42 1080p با کابل HDMI گرافیک توپی میگیرم . کنسول تون 7gen هست یا 8gen ؟ من کنسولی نیستم ولی اگه اشتباه نکنم PES نسحه Xbox 360 خروجی 1080p نداره . اصولا pes های PS4 و Xbox ONE خیلی جزئیات بالاتری دارن . ولی بعیده رو "32 انقد که شما میگی بد باشه !

راستی فرضا اگه موکت هم باشه مطمئنا فقط دمو اینطوریه . PES 2015 نهاییش نسبتا چمن های خوبی داشت .

™...
22-08-2015, 09:01
کنفرانس Konami در کلمبیا در مورد بازی .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mineworld
22-08-2015, 10:46
درسته خیلی سادس ولی با عشق از ساعت 5 شروع کردم به ساختنش . همین الان تموم شد .:n01:

تصویر Full HD :

عکس از تویتر من :

Star.H.CH
22-08-2015, 10:58
یه سوال پیش میاد . PES 2015 هم همینطوری رو مانیتور شما بی کیفیته ؟ اگه دوتاشون بد باشن نتیجه این میشه که احتمالا مشکل از مانیتورتون ، نوع اتصال و تنظیمات و شاید چیزای مشابه باشه . من شخصا رو "42 1080p با کابل HDMI گرافیک توپی میگیرم . کنسول تون 7gen هست یا 8gen ؟ من کنسولی نیستم ولی اگه اشتباه نکنم PES نسحه Xbox 360 خروجی 1080p نداره . اصولا pes های PS4 و Xbox ONE خیلی جزئیات بالاتری دارن . ولی بعیده رو "32 انقد که شما میگی بد باشه !

راستی فرضا اگه موکت هم باشه مطمئنا فقط دمو اینطوریه . PES 2015 نهاییش نسبتا چمن های خوبی داشت .

مانيتور ندارم گفتم گه LCD TV full hd دارم به كامپيوتر وصل كردم اتفاقا رو تمام گيم ها بهترين كيفيت رو به من ميده انگار دارم PS4 بازي ميكنم ، بازي سوكر كيفيت نداره اونم رو بيشترين تنظيمات‌، اما با همين سيستم فيفا 15 رو اجرا ميكنم چمن ورزشگاه رو با كيفيت ميبينم مشكل از بازي هست TV داره تصويرشو نشون ميده

sasanjfr
22-08-2015, 12:00
وقتی میخوای خوشحالی گل انجام بدی دویدن بازیکن خیلی بی روحه...تو فیفا15 تا وقتی که دکمه خوشحالیتو نزدی خودش فریاد میکشه و دستاشو مشت میکنه کاش تو پیش16 هم اینطوری باشه
تو دمو بعد از زدن گل,دو تا از دکمه ها(فکر کنم ضربدر و مثلث) اختصاص داده شدن به خوشحالی manual که با فشردن اونها میشه در حین دویدن بازیکن خوشحالی کرد(از قبیل مشت کردن دست,پریدن و ...) و دو دکمه دیگه به full celebration که با فشردن اونها خوشحالی مخصوص بازیکن ها از نمای نزدیک به نمایش درمیاد

joey jordison
22-08-2015, 13:01
آقا چرا پس تو دموهای چمن که فوق العاده هستش پس بعضی از دوستان دلیلش چیه که میگن چمن مثل موکته خدا کنه روی pc مثل pes 2015 نباشه چمنش قشنگ خوش آب و رنگ باشه این عکسهای صفحه قبل که حیرت انگیز نمیتونم صبر کنم فقط دلم میخواد یک 30 40 تایی استادیوم بازی داشته باشه

IRAN_KING
22-08-2015, 15:22
آقا چرا پس تو دموهای چمن که فوق العاده هستش پس بعضی از دوستان دلیلش چیه که میگن چمن مثل موکته خدا کنه روی pc مثل pes 2015 نباشه چمنش قشنگ خوش آب و رنگ باشه این عکسهای صفحه قبل که حیرت انگیز نمیتونم صبر کنم فقط دلم میخواد یک 30 40 تایی استادیوم بازی داشته باشه
اونا نسخه کنسول هست برای pc یک چیزی میده بیرون فقط .گرافیک همون 2015 هست از سیستم مورد نیازشم معلومه نسخه pc هم 2 روز دوام نداره سریع کرک میشه حتی انلاینشم کرک شد به چه امیدی روش کار کنه :n31: ولی روی pc راضی کننده نیست !

mohammad_87
22-08-2015, 19:19
مانيتور ندارم گفتم گه LCD TV full hd دارم به كامپيوتر وصل كردم اتفاقا رو تمام گيم ها بهترين كيفيت رو به من ميده انگار دارم PS4 بازي ميكنم ، بازي سوكر كيفيت نداره اونم رو بيشترين تنظيمات‌، اما با همين سيستم فيفا 15 رو اجرا ميكنم چمن ورزشگاه رو با كيفيت ميبينم مشكل از بازي هست TV داره تصويرشو نشون ميده
تمام ویدئوهایی که از نمایشگاههای e3 و gamescom بیرون میاد روی lcd و led خروجی میگیرن و مشکل شما رو ندیدیم.

- - - Updated - - -

تمام ویدئوهایی که از نمایشگاههای e3 و gamescom بیرون میاد روی lcd و led خروجی میگیرن و مشکل شما رو ندیدیم.

™...
23-08-2015, 02:59
اونا نسخه کنسول هست برای pc یک چیزی میده بیرون فقط .گرافیک همون 2015 هست از سیستم مورد نیازشم معلومه نسخه pc هم 2 روز دوام نداره سریع کرک میشه حتی انلاینشم کرک شد به چه امیدی روش کار کنه :n31: ولی روی pc راضی کننده نیست !

نمیدونم این چه طرز قکریه که هر سال باید گرافیک بازی بره بالاتر ! اون هم از بازی که هر سال قراره منتشر بشه. :n13:

واقعا PES2015 نسخه PC راضی کننده نبود ؟! شماها رو نمیدونم اما شخصا PES2015 رو بهترین نسخه بعد نسخه PES2006 می دونم . این رو من نمیگم امتیارات بازی و اینکه PES2015 بهترین بازی نمایشگاه Gamescom شد گویای همه چیزه . :n02::n01:

IRAN_KING
23-08-2015, 09:11
نمیدونم این چه طرز قکریه که هر سال باید گرافیک بازی بره بالاتر ! اون هم از بازی که هر سال قراره منتشر بشه. :n13:

واقعا PES2015 نسخه PC راضی کننده نبود ؟! شماها رو نمیدونم اما شخصا PES2015 رو بهترین نسخه بعد نسخه PES2006 می دونم . این رو من نمیگم امتیارات بازی و اینکه PES2015 بهترین بازی نمایشگاه Gamescom شد گویای همه چیزه . :n02::n01:
من از نظر گرافیکی صحبت می کنم بله راضی کننده نبود چند صفحه قبل هم در موردش گفته بودم PES 2014 2015 2016 هر سال نیست تو این چند سال گرافیک هیچی نداشته !!! شما فیفا 14 با 15 مقایسه کن ببین چه فرقی کرده ....
چرا روی pc ورود بازیکنان حذف کرده کونامی چرا گرافیکش نباید در حد کنسول باشه ؟! اون نمرات هم برای نسل جدید کنسول هاست وگرنه هر کی روی pc بازی کنه گریش می گیره :n02:

™...
24-08-2015, 14:07

™...
27-08-2015, 15:36
18 روز تا انتشار بازی . :n01:

™...
27-08-2015, 21:07

24 تیم باشگاهی برزیل در PES2016 حضور خواهند داشت . 20 تیم از لیگ دسته اول و 4 تیم از لیگ دسته دوم .

mohammad_87
30-08-2015, 23:48
یه سایت ایرانی بود فکر کنم اسمش زوم جی بود.یه فیلم از اولین بازیشون در pes 2016 روی کنسول گذاشته بودند که اصلا ارزش نداشت لینک بدم :n03:
دو نفر بازی میکردند بجای اینکه از تغییرات بازی که یک گیمر حس میکنه به بینندگان توضیح بدند،داشتند باهم کل کل میکردند.یکیشون هم که مشخص بود فیفا باز هست و اصلا به pes عادت نداشت.تلفظ اشتباه پیِس (پی اس) رو هم مدام تکرار میکردند.در واقع باید بگیم "پِس" یا "پی ای اس" یا "پرو اولیشن ساکر" :n02:

IRAN_KING
31-08-2015, 10:06
یه سایت ایرانی بود فکر کنم اسمش زوم جی بود.یه فیلم از اولین بازیشون در pes 2016 روی کنسول گذاشته بودند که اصلا ارزش نداشت لینک بدم :n03:
دو نفر بازی میکردند بجای اینکه از تغییرات بازی که یک گیمر حس میکنه به بینندگان توضیح بدند،داشتند باهم کل کل میکردند.یکیشون هم که مشخص بود فیفا باز هست و اصلا به pes عادت نداشت.تلفظ اشتباه پیِس (پی اس) رو هم مدام تکرار میکردند.در واقع باید بگیم "پِس" یا "پی ای اس" یا "پرو اولیشن ساکر" :n02:
دیدم کم کم داشتن داوری هم زیر سوال میبردن که چرا اوت ماله من بود نداد :n09:

erfan.it
31-08-2015, 10:23
.
منم دیدم ، حیف حجمم که پرید :n09:

mineworld
31-08-2015, 16:24

محمد اول خواستم به :V30: پستت اكتفا كنم ولي اون روز از بس حالم بهم خورد از کلیپشون (حالا که بحثشم باز شده) منم پستت رو Quote میکنم . دیدی ؟ ZoomG بدک نبود خیلی هرچند سر نیم نگاه PES کلا نامیدم کردن . چقد دوتاشون صفر کیلومتر بودن . نه فقط چون بازی بلد نبودن ! یعنی یه چیزای گفتن که :n27: . مطمئنم رو هم 40 دیقه تو عمرشون PES بازی نکردن

«ما کلا این دمو رو قبلا یه بار بازی کردیم»

«من کلا PES 15 بازی نکردم!!» (حالا فردا میخواد 16 رو هم نقد کنه واسم !!!!)

«پی اس !!»

یعنی واقعا از لحضه لحظه ش حالم بهم خورد . حیف حجم که بیخود حروم شد . البته یه فایده داشت اونم اینکه کیفیت کار دوستامون دستم اومد !! آخه یکم هوش . بنده ی خدا تو فردا میخوای 4 تا A4 پر کنی به اسم نقد بزاری روی زومجی . فک نمیکنی این نیم نگاه که گذاشتی کلا پنبه های اون روزتون رو رشته میکنه ؟ لااقل سیاست داشته باشید لو ندید هیچی نمیدونید . کلا از اول هر حرفی که زدید (ناخواسته/خواسته) نشون میداد اینکاره نیستید . رو میخواد فردا نقدشو بنویسید . با این ویدئو نشون دادید نه بازی بلدید نه نقد بلدید نه "خبر" دارید . کلا تو باغ نبودنتون ثابت شد . راه نجات بدم بهتون . بذارید 16 بیاد . سر نقد کامل برید یه پس باز بیارید (منتقد میهمان!) اون بنویسه . بابا شما لااقل قبل ویدئو بازی لیست این 7 تا تیم رو یه بار روخونی میکردید ! خیلی آبروریزیه بگی کورین تس !!! آقا بخدا pes حالت تله نداره اون فیفاس ! حتما باید بغل دستیت بهت بگه pes تله نداره ؟! پاک نامیدم کردید ...

Pitbull2015
31-08-2015, 21:55
محمد اول خواستم به :V30: اكتفا كنم ولي اون روز از بس حالم بهم خورد از اون کلیپ حالا که بحثش باز شد منم پست رو Quote میکنم . دیدی ؟ ZoomG بدک نبود ولی سر نیم نگاه PES نامیدم کردن . وای چقد دوتاشون صفر کیلومتر بودن . نه که چون بازی بلد نبودن ! یعنی یه چیزای گفتن که :n27: . مطمئنم رو هم 40 دیقه تو عمرشون PES بازی نکردن

«من کلا PES 15 بازی نکردم!!» (حالا فردا میخواد 16 رم نقد کنم واسم !!!!)

«پی اس !!»

یعنی واقعا از لحضه لحظه ش حالم بخورد . حیف حجم که بیخود حروم شد . البته یه فایده داشت اونم اینکه کیفیت کار دوستامون دستم اومد !! آخه یکم هوش . تو فردا میخوای 4 تا A4 پر کنی ب اسم نقد بزاری روی زومجی . فک نمیکنی این نیم نگاه کلا پنبه های اون روزتون رو رشته میکنه ؟ با این ویدئو نشون دادید نه بازی بلدید نه نقد بلدید نه "خبر" دارید . کلا تو باغ نبودنتون ثابت شد . راه نجات بدم بهتون . سر نقد کامل PES برید یه پس باز بیارید (منتقد میهمان!) . شما لااقل قبل بازی لیست این 7 تا تیم رو یه بار روخونی میکردید ! ابروریزیه بگی کورین تس !!! بخدا pes حالت تله نداره اون فیفاس ! حتما باید بغل دستیت بهت بگه pes تله نداره ؟! واقعا که ...

سلام. بی زحمت لینکشو بذار، منم ببینم. مرسی...

mineworld
31-08-2015, 23:46
سلام. بی زحمت لینکشو بذار، منم ببینم. مرسی...

خوندی پست محمد رو ؟ منم فک میکنم اصلا ارزش لینک گذاشتن نداره ...

Pitbull2015
01-09-2015, 00:55
خوندی پست محمد رو ؟ منم فک میکنم اصلا ارزش لینک گذاشتن نداره ...

آره. من کلّاً همه ی پست ها رو می خونم. بی زحمت لینکشو بده. مرسی... :n16:

mohammad_87
01-09-2015, 13:25
دیدم کم کم داشتن داوری هم زیر سوال میبردن که چرا اوت ماله من بود نداد :n09:
:n08:

.
منم دیدم ، حیف حجمم که پرید :n09:
حیف حجم و وقت واقعا.همینجوری هم بیخودی داریم اسم سایتشون رو معروف میکنیم :n02:

محمد اول خواستم به :V30: پستت اكتفا كنم ولي اون روز از بس حالم بهم خورد از اون کلیپ (حالا که بحثشم باز شد) منم پست رو Quote میکنم . دیدی ؟ ZoomG بدک نبود خیلی هرچند سر نیم نگاه PES کلا نامیدم کردن . چقد دوتاشون صفر کیلومتر بودن . نه فقط چون بازی بلد نبودن ! یعنی یه چیزای گفتن که :n27: . مطمئنم رو هم 40 دیقه تو عمرشون PES بازی نکردن
«من کلا PES 15 بازی نکردم!!» (حالا فردا میخواد 16 رم نقد کنم واسم !!!!)
«پی اس !!»
یعنی واقعا از لحضه لحظه ش حالم بخورد . حیف حجم که بیخود حروم شد . البته یه فایده داشت اونم اینکه کیفیت کار دوستامون دستم اومد !! آخه یکم هوش . بنده ی خدا تو فردا میخوای 4 تا A4 پر کنی ب اسم نقد بزاری روی زومجی . فک نمیکنی این نیم نگاه که گذاشتی کلا پنبه های اون روزتون رو رشته میکنه ؟ لااقل سیاست داشته باشید لو ندید هیچی نمیدونید . کلا از اول هر حرفی که زدید (ناخواسته/خواسته) نشون میداد اینکاره نیستید . رو میخواد فردا نقدشو بنویسید . با این ویدئو نشون دادید نه بازی بلدید نه نقد بلدید نه "خبر" دارید . کلا تو باغ نبودنتون ثابت شد . راه نجات بدم بهتون . بذارید 16 بیاد . سر نقد کامل برید یه پس باز بیارید (منتقد میهمان!) اون بنویسه . بابا شما لااقل قبل ویدئو بازی لیست این 7 تا تیم رو یه بار روخونی میکردید ! خیلی آبروریزیه بگی کورین تس !!! آقا بخدا pes حالت تله نداره اون فیفاس ! حتما باید بغل دستیت بهت بگه pes تله نداره ؟! پاک نامیدم کردید ...
خوندن اسم تیمها که افتضاح بود.چقدر سوتی داشت این ویدئو.
اینکه طرف صرفا گیمر باشه که نمیشه بیاریش بازی رو نقد!! کنه.طرف انگار داره با پسرخالش تو خونه بازی میکنه یه فیلم هم گرفتن گذاشتن رو سایت.نه دو تا اطلاعات جدید نه یه خبر نه هیچی.برید توی یوتیوب که ویدیوهای شخصی درباره pes گذاشتن طرف چقدر داره حس و تجربه شخصی خودش رو از بازی میگه و اصلا هم ادعا نداره که کارشناس هست.
من هم تصادفی و در آپارات بهش برخوردم.نمیدونم اصلا سایت معروفی هست یا نه.اما همینکه دو نفر بشینن جلوی آشپزخونه اداره!! و یه دوربین بذارید جلوشون رو کاملا باید بی احترامی به مخاطب دونست.سایتهای معروف خارجی با کلی دلایل و بحث های مختلف بازی رو نقد میکنند نه اینکه کل بازی بگن مولر همشهری ماست!!!!!!!!!!!!!!

آره. من کلّاً همه ی پست ها رو می خونم. بی زحمت لینکشو بده. مرسی... :n16:

پ.خ شد

™...
01-09-2015, 23:10
بازخوردهای خود را در مورد نسخه Demo به Konami بگویید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n01:

™...
02-09-2015, 20:23
لیست آهنگ های بازی . :n01:

Queen – We Will Rock You
Joywave – Somebody New
Broken Bells – After the Disco
Passion Pit – Lifted Up 1985
Asgeir – In Harmony
St. Lucia – Elevate
Royal Blood – Figure It Out
Saint Motel – My Type
Dillon Francis and Sultan and Ned Shepard – When We Were Young feat. The Chain Gang of 1974
Clean Bandit – Rather Be feat. Jess Glynne
Madeon – You’re On featuring Kyan
Vinyl Theatre – Shine On
CTS – Love the Past, Play the Future

™...
05-09-2015, 02:13

تریلر بخش My Club .

دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). 66 مگابایت . 1080P

Zlatan_ibra
07-09-2015, 10:10
با ویندوز 10 میشه بازی کرد؟

™...
07-09-2015, 11:20
با ویندوز 10 میشه بازی کرد؟

یه طور حتم باید جواب بده . من PES2015 رو الان دارم تو Windows 10 بازی میکنم و موردی نداره .

vahidreza2007
07-09-2015, 15:42
وای یک هفته و نهایت روز دیگه بازی منتشر میشه :n19: حالا من چی بپوشم :n02: :n19:

به ضرس قاطع میتونم بگم برای نسخه 2015 اولین نفر بودم که بازی رو دانلود و بازی کرد تو کل کشور یعنی همزمان با انتشار و لیک اولین لینک دانلودش کردم :n33:

امیدوارم این نسخه هم به زودتر از موعد مقرر یعنی نهایت 5 روز دیگه بیاد بیرون و یکی دو روزه کرک بشه و شینیم بزنیم به رگ :n16:

فردا هم دمو فیفا 16 منتشر میشه که اینم میتونیم تا کرک شدن فیفا کنار پس بزنیم به بدن :n19:

pouyaabiboy
07-09-2015, 21:51
سلام دوستان ببخشید اگه اینجا جاش نیست
این سیستم منه
intel R core 2 duo E6550 , 2gig ram , 2600 xt ati

میدونم خرج کردن تو این سیستم اصلا معقولانه نیست ولی فقط میخوام بازی pes 2016 رو روی high detail و 1080 بازی کنم
رو تنظیمات بازی (2015) فقط کارت گرافیک رو bad زده
گفتم ببینم میشه با خرید یه کارت که به سیستم من بخوره بازی رو روی high بازی کنم یا نه ؟ و اینکه مدل پیشنهادی ؟

™...
07-09-2015, 23:37
سلام دوستان ببخشید اگه اینجا جاش نیست
این سیستم منه
intel R core 2 duo E6550 , 2gig ram , 2600 xt ati

میدونم خرج کردن تو این سیستم اصلا معقولانه نیست ولی فقط میخوام بازی pes 2016 رو روی high detail و 1080 بازی کنم
رو تنظیمات بازی (2015) فقط کارت گرافیک رو bad زده
گفتم ببینم میشه با خرید یه کارت که به سیستم من بخوره بازی رو روی high بازی کنم یا نه ؟ و اینکه مدل پیشنهادی ؟

بله شما کارت گرافیگ رو عوض کنی میتونی با این کیفیت بازی کنی .مدل پیشنهادی هم با این سیستم GT 740 2 G هستش که براحتی این بازی رو جواب میده .

joey jordison
08-09-2015, 12:50
عجیب چند روز دیگه بازی منتشر میشه و هنوز خبری از نسخه PC بازی نیست و حتی یک عکس هم ندادن این دیگه چه مدلی بوده ما نمیدونیم!!حتی از نسخه های 360 و ps3 هم هیچ خبری نیست من شنیدم نسخه های ps4 بازی pes 2015 هم فرق داشت با نسخه PC کسایی که بازی کردن یک اطلاعات تو این زمینه فرق نسخه های PS4 و XONE و با PC و تفاوت نسخه PC با PS3 و X360 ( نسخه 2015 )بدن ببینیم چطوری بوده؟؟

™...
09-09-2015, 00:28
اطلاعاتی در مورد مستر لیگ بازی منتشر شد .

تصاویر .

.
.
.
.
.
.
.

The Story of How PES Conquered Football Games

™...
10-09-2015, 02:17

دو باشگاه Flamengo و Corinthians برزیل لیسانس شدند . با لیسانس شدن این دو تیم سری A باشگاه های برزیل بطور کامل لیسانس شد . همچنین 4 تیم از سری B در بازی لیسانس شده و حضور خواهند داشت .

Zlatan_ibra
10-09-2015, 13:54
آقا میگن بازی برای کنسول ها اومده

mahdi1323
10-09-2015, 14:12
دوستان نسخه پیسی کی میاد واسه دانلود میگم نسخه دیجیتالی نه فیزیکی

™...
10-09-2015, 14:49
آقا میگن بازی برای کنسول ها اومده

بشنو و باور نکن :n02::n01:

Pitbull2015
10-09-2015, 14:52
دوستان نسخه پیسی کی میاد واسه دانلود میگم نسخه دیجیتالی نه فیزیکی

سلام. 24 شهریور تو آمریکا میاد (که احتمالاً همون روز رو اینترنت هم منتشر میشه). 26 شهریور هم تو کل اروپا به غیر از انگلستان. 27 شهریور هم تو انگلستان.

mahdi1323
10-09-2015, 16:49
دوستان الان سایت دانلود هارو نگاه کردم نسخه اصلی ps3 رو گذاشتن گفتن نسخه هک شده است یعنی ممکنه نسخه pc رو هم هک شده باشه

™...
10-09-2015, 17:01
دوستان الان سایت دانلود هارو نگاه کردم نسخه اصلی ps3 رو گذاشتن گفتن نسخه هک شده است یعنی ممکنه نسخه pc رو هم هک شده باشه

ننوشته که نسخه حگ شده ! نوشته رو PS3 های حگ شده جواب میده !!!

من الان نگاه کردم هنوز چند ساعتی بیشتر نشده که این رو تو تورنت گداشتن ! هنوزهم هیچ خبری پیامی در موردش منتشر نشده . باید صبرکرد...

Zlatan_ibra
10-09-2015, 20:30
یه زمانی یه هفته زودتر لیک میشد ولی دو ساله تاریخ انتشار منظم تر شده...امیدوارم امسال هم زودتر بیاد :n19:
دیگه مطمعنم تمامی مراحل ساخت بازی تمام شده و کاری نمونده که انجام بدن تو این چند روز

™...
10-09-2015, 21:11
یه زمانی یه هفته زودتر لیک میشد ولی دو ساله تاریخ انتشار منظم تر شده...امیدوارم امسال هم زودتر بیاد :n19:
دیگه مطمعنم تمامی مراحل ساخت بازی تمام شده و کاری نمونده که انجام بدن تو این چند روز

ایشالا همین فردا بیاد .:n02:

mahdi1323
10-09-2015, 21:45
ایشالا همین فردا بیاد .:n02:

داداش چه خبر تونستی خبری بدست بیاری یعنی ممکنه همین فردا بیاد یا شوخی کردی

™...
10-09-2015, 22:06
داداش چه خبر تونستی خبری بدست بیاری یعنی ممکنه همین فردا بیاد یا شوخی کردی

نسخه PS3 بازی رو تو تورنت و البته سایت دانلودها هم گذاشتن که مشخص نیست واقعا درسته یا جعلی هستش ! ویدیوهایی هم از بازی کامل نسخه PS3 تو نت منتشر شده . در مورد بقیه نسخه ها هیچ خبری نیست هنوز .
.
.
.
.
.

استادیوم معروف Maracanã که میزبان فینال جام جهانی 2014 بود لیسانس شده و بصورت آپدیت به بازی اضافه خواهد شد ( در نسخه اولیه وجود ندارد) .

mahdi1323
10-09-2015, 22:38
داداش بازم بررسی کن اون نسخه ps 3 رو پی سی دی هم گذاشته فردا بازم مزاحمت میشم

mahdi1323
10-09-2015, 22:42
داداش این سایت تاپ2 دانلود هم گذاشته گفتن نسخه xbox فردا میاد ولی نسخه pc یک هفته دیگه

™...
10-09-2015, 23:55
برترین بازیکنان از لحاظ امتیازی. :n01:

™...
11-09-2015, 05:48
استادیوم های بازی .

mahdi1323
11-09-2015, 08:40
داداش چه خبر

Zlatan_ibra
11-09-2015, 13:06

Zlatan_ibra
11-09-2015, 13:07

مثل اینکه امسالم قراره چند روز زودتر از موعود بازی کنیم:n19:

mahdi1323
11-09-2015, 13:41
میگن فقط ps 3 زودتر از موعد میاد بقیه سر موقع هست نظرتون چیه

salazarsnape
11-09-2015, 15:52
چند روز بعد از انتشار نسخه فیزیکی ps4 بازی تو ایران میاد؟

Zlatan_ibra
11-09-2015, 15:53
شاید 2-3 روز زودتر بیاد کلا....

Captain_America
11-09-2015, 17:49
استادیوم های بازی .

امسال قصد دارم برم سمت pes ولی بعضی از کارهای کونامی خیلی احمقانه است :n21:
وقتی لایسنس ندارید حداقل نمیتونید چندتا استادیوم با اسم های من در آوردی بسازید کاری که با تیم های بدون لایسنس میشه، یا اینکه حالا که لایسنس نیست یه لیگ آلمان هم بزارید دو سه تا تیم لایسنس بقیه مثل لیگ انگلیس اسامی ساختگی.
بازی به شدت از فقر دیتا بیس رنج میبره اریجینال و لایسنس بماند همون تقلبیش هم راضی هستیم.

mahdi1323
11-09-2015, 18:14
سلام بعضی سایتا میگن 26 شهریور میاد بعضی میگن 24 بعضی میگن 22 به نظرتون کی میاد واسه pc چراپس ps 3 زودتر اومده

don-corleone
11-09-2015, 18:42
استادیوم های PES کلا روی مخ هستن !!!! باید چندینماه صبر کرد تا پچی ساخته بشه و استادیومی اضاف بشه اونم با هزاران اشکال

هر سال هیچ استادیوم جدیدی لایسنس نمیشه

Pitbull2015
11-09-2015, 19:23
سلام بعضی سایتا میگن 26 شهریور میاد بعضی میگن 24 بعضی میگن 22 به نظرتون کی میاد واسه pc چراپس ps 3 زودتر اومده

سلام. شما روی حدّاکثرش حساب کن که میشه 27 شهریور که تو انگلستان منتشر میشه! دیگه از این بالاتر نمیره! حالا مگه 7 روز چقد هست که بخواد یکی دو روز زودتر بیاد. چش به هم بزنی، میره...

™...
11-09-2015, 20:52
تیم های برتر بازی .

™...
11-09-2015, 21:45
امسال قصد دارم برم سمت pes ولی بعضی از کارهای کونامی خیلی احمقانه است :n21:
وقتی لایسنس ندارید حداقل نمیتونید چندتا استادیوم با اسم های من در آوردی بسازید کاری که با تیم های بدون لایسنس میشه، یا اینکه حالا که لایسنس نیست یه لیگ آلمان هم بزارید دو سه تا تیم لایسنس بقیه مثل لیگ انگلیس اسامی ساختگی.
بازی به شدت از فقر دیتا بیس رنج میبره اریجینال و لایسنس بماند همون تقلبیش هم راضی هستیم.

شما دقت نکردی لیست استادیو هایی رو که گداشتم دو قسمت هستش . یک قسمت استادیوم های دارای لیسانس و قسمت دیگه استادیوم های ساخته خود KONAMI !!! به همون تعداد که استادیوم لیسانس شده تو بازی هست همون تعداد هم KONAMI خودش استادیوم ساخته . به طور حتم KONAMI از من و شما بیشتر می دونه که بازی نیاز به استادیوم های لیسانس شده بیشتر داره اما واقعا کاری از دستش بر نمیاد چون بازی رقیب بصورت انحصاری همه چی رو لیسانس کرده . گرچه به شخص برای من استادیوم زیاد مهم نیست .

در مورد لیگ ها با اسامی ساختگی در مورد لیگ آلمان نمیدونم داستان چیه و چرا لیگ آلمان رو با اسامی ساختگی نمی زارن !!! اما دیدیم که نسخه 15 لیگ های دسته یک و دو رو گذاشتن . داستان داره حتما ! اگرنه چرا نزارن ؟!

KONAMI به طور حتم دوست داره تا بیستر و بیشتر لیسانس داشته باشه و به یقین با این کار فروشش بالا میره اما داستان همونیه که بالا گفتم .:n01:

mahdi1323
11-09-2015, 21:59
شما دقت نکردی لیست استادیو هایی رو که گداشتم دو قسمت هستش . یک قسمت استادیوم های دارای لیسانس و قسمت دیگه استادیوم های ساخته خود KONAMI !!! به همون تعداد که استادیوم لیسانس شده تو بازی هست همون تعداد هم KONAMI خودش استادیوم ساخته . به طور حتم KONAMI از من و شما بیشتر می دونه که بازی نیاز به استادیوم های لیسانس شده بیشتر داره اما واقعا کاری از دستش بر نمیاد چون بازی رقیب بصورت انحصاری همه چی رو لیسانس کرده . گرچه به شخص برای من استادیوم زیاد مهم نیست .

در مورد لیگ ها با اسامی ساختگی در مورد لیگ آلمان نمیدونم داستان چیه و چرا لیگ آلمان رو با اسامی ساختگی نمی زارن !!! اما دیدیم که نسخه 15 لیگ های دسته یک و دو رو گذاشتن . داستان داره حتما ! اگرنه چرا نزارن ؟!

KONAMI به طور حتم دوست داره تا بیستر و بیشتر لیسانس داشته باشه و به یقین با این کار فروشش بالا میره اما داستان همونیه که بالا گفتم .:n01:

داداش خبری از نسخه pc نیست

Captain_America
11-09-2015, 22:44

خدا زیاد کنه، جایی که تو بازی رقیب کل باشگاه های پرمیرلیگ انگلیس ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند حتی تعدادی از تیم های چمپیونشیب (سطح 2 فوتبال انگلیس) و از اون هم گذشته تیم پورتموس در لیگ 2 (سطح 4 فوتبال انگلیس!!) ورزشگاه اختصاصی داره + تیم های لیگ های دیگه اکثر تیم های تاپ و سطح یکشون ورزشگاه های خودشون رو دارند. حالا کونامی بیاد 10 تا استادیموش رو بکنه 12 تا توفیری نمیکنه این وسط. ورزشگاه لایسنس نشده هم دیگه فیفا کم نداره.
شما قلا در جایی گفتید که فقط دوستانه بازی میکنید پس برای شما زیاد به چشم نخواهد اومد. ولی برای کسی که کریر بازی میکنه یعنی وقتش رو انرژی اش رو برای مدت حداقل چند هفته تا چندین ماه صرف یه مود از بازی میکنه این موارد خیلی مهمه. همیکنه هر بازی خارج از خانه رو تو ورزشگاه متفاوت و متعلق به تیم رقیب انجام بدید اون هم در فصول و آب و هوای مختلف یه انگیزه ایجاد میکنه و از خستگی و تکراری شدن به نوعی جلوگیری میکنه.
چند نکته دیگه هم من قلا گفته بودم ولی باز چون شما کریر بازی نمیکنید به اون شکل متوجهش نخواهید شده که نشون میده کونامی علاوه بر مشکل لایسنس مشکل عمیقی در درک نیاز مخاطبش داره ایشالا یه بار کریر بازی کنید با خودتون میگید کسانی که این بازی رو ساختند اصلا فوتبال نگاه میکنند؟ یا اصلا پیگیر اخبار دنیای فوتبال هستند یا نه؟

- - - Updated - - -

خدا زیاد کنه، جایی که تو بازی رقیب کل باشگاه های پرمیرلیگ انگلیس ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند حتی تعدادی از تیم های چمپیونشیب (سطح 2 فوتبال انگلیس) و از اون هم گذشته تیم پورتموس در لیگ 2 (سطح 4 فوتبال انگلیس!!) ورزشگاه اختصاصی داره + تیم های لیگ های دیگه اکثر تیم های تاپ و سطح یکشون ورزشگاه های خودشون رو دارند. حالا کونامی بیاد 10 تا استادیموش رو بکنه 12 تا توفیری نمیکنه این وسط. ورزشگاه لایسنس نشده هم دیگه فیفا کم نداره.
شما قلا در جایی گفتید که فقط دوستانه بازی میکنید پس برای شما زیاد به چشم نخواهد اومد. ولی برای کسی که کریر بازی میکنه یعنی وقتش رو انرژی اش رو برای مدت حداقل چند هفته تا چندین ماه صرف یه مود از بازی میکنه این موارد خیلی مهمه. همیکنه هر بازی خارج از خانه رو تو ورزشگاه متفاوت و متعلق به تیم رقیب انجام بدید اون هم در فصول و آب و هوای مختلف یه انگیزه ایجاد میکنه و از خستگی و تکراری شدن به نوعی جلوگیری میکنه.
چند نکته دیگه هم من قلا گفته بودم ولی باز چون شما کریر بازی نمیکنید به اون شکل متوجهش نخواهید شده که نشون میده کونامی علاوه بر مشکل لایسنس مشکل عمیقی در درک نیاز مخاطبش داره ایشالا یه بار کریر بازی کنید با خودتون میگید کسانی که این بازی رو ساختند اصلا فوتبال نگاه میکنند؟ یا اصلا پیگیر اخبار دنیای فوتبال هستند یا نه؟

mahdi1323
11-09-2015, 23:16

داداش هنوز منظریم چرا ps 3 زودر اومده ولی بقیه منتشر نشده

™...
11-09-2015, 23:23
داداش خبری از نسخه pc نیست

نه هنوز .

دز مورد نسخه PS3 بازی که گفتم دو روز پیش گذاشتن برای دانلود هم الان نگاه کردم دیدم مورد داره و بازی بالا نمیاد و بعد از لوگوی KONAMI صفحه سیاه میشه و بازی بالا نمیاد ! .

من میگم نره تو میگی بدوش .:n01:

من میگم نمیتونه لیسانس کنه شما میگی بازی فیفا تیم دسته دوم انگلستان ورزشگاه اختصاصی داره یا تیم های تاپ فلان کشورها ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند!!! . خود KONAMI تعداد 12 ورزشگاه لیسانس نشده ساخته یعنی همون اندازه که ورزشگاه لیسانس شده داره. یه تعداد ورزشگاه هم با پچ ها اضافه میشه .
.
.
.
.
.
.
.

™...
12-09-2015, 00:31
اگه در جریان باشین گزارشگر انگلیسی بازی امسال عوض شده و قراره به جای جناب Jon Champion که به شخصه اصلا خوشم نمی اومد ازش و همیشه بعد نصب بازی زبان گزارشگر رو عوض میکردم جناب Peter Drury بازی رو گزارش کنه .:n02::n20:

خب دیروز موفق شدم یه ویدیو از PES2016 ببینم که جناب Peter Drury بازی رو گزارش می کرد . به نظرم از اون Jon Champion که صداش اصلا جالب نبود و وقتی گزارش میکرد یاد قورباغه می افتادم خیلی بهتره :n02:. خوشم اومد از این جدیده :n39:.راستش دلهره داشتم که این گزارشکر جدیده چی از آب در میاد اما وقنی دیدم لذت بردم و راضی کنندست . البته در حد گزارشگر عالی فیفا نیست .
خوشحالم که لا اقل به آرزوی چندین و چند سالم در مورد یکی از معایب بازی از نظر خودم رسیدم . :n02:

ویدیو رو که همراه با گزارشگری Peter Drury هستش رو از منابع زیر خاکی گیر اوردم دیروز که بعد از اینکه دانلود کردم به درخواست KONAMI از سرور به علت مسایل کپی رایت حذف شد ! .

خب حالا فردا که همین امروز باشه حتما براتوم میزارم فقط یاداوری کنین ممنون . الان خوابم .:n02:

Pitbull2015
12-09-2015, 12:40
نه هنوز .

دز مورد نسخه PS3 بازی که گفتم دو روز پیش گذاشتن برای دانلود هم الان نگاه کردم دیدم مورد داره و بازی بالا نمیاد و بعد از لوگوی KONAMI صفحه سیاه میشه و بازی بالا نمیاد ! .

من میگم نره تو میگی بدوش .:n01:

من میگم نمیتونه لیسانس کنه شما میگی بازی فیفا تیم دسته دوم انگلستان ورزشگاه اختصاصی داره یا تیم های تاپ فلان کشورها ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند!!! . خود KONAMI تعداد 12 ورزشگاه لیسانس نشده ساخته یعنی همون اندازه که ورزشگاه لیسانس شده داره. یه تعداد ورزشگاه هم با پچ ها اضافه میشه .
.
.
.
.
.
.
.

قد یحیی توره 188 سانتیمتره، نه 191 سانتیمتر! می دونم عکسو از خودت نذاشتی ولی صرفاً جهت اطّلاع گفتم!
تو PES خیلی از قدها رو اشتباه زده. من تو FIFA که دقّت کردم، حتّی یه قد اشتباه ندیدم باشه. همشونو درست نوشته بود.

Zlatan_ibra
12-09-2015, 12:47
تیم های برتر بازی .

عکسایی که میزاری هیچکدوم دیده نمیشن

Abas1100
12-09-2015, 15:20
سلام
دوستان عزیز تاریخ دقیق انتشار بازی همون 27 شهریور هستش
کاش یه هفته زود تر می اومدش
حداقل قبل دانشگاه ی چند دست بازی میکردیم
حالا باس بریم دانشگاه درگیر مقاله و درسای ارشد و همزمان بازی جذاب PES

- - - Updated - - -

سلام

™...
12-09-2015, 16:00
قد یحیی توره 188 سانتیمتره، نه 191 سانتیمتر! می دونم عکسو از خودت نذاشتی ولی صرفاً جهت اطّلاع گفتم!
تو PES خیلی از قدها رو اشتباه زده. من تو FIFA که دقّت کردم، حتّی یه قد اشتباه ندیدم باشه. همشونو درست نوشته بود.

مرسی . زنگ میزنم بهشون میگم .:n02:

نه مورد نداره . مشکل از طرف شماست .

سلام

برای هزارمین بار ...:n01:

تاریخ انتشار بازی بر اساس گفته KONAMI اروپا . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

September 15th Americas / 17th EU / 18th UK

سه شنبه 24 شهریور آمریکای جنوبی . پنج شنیه 26 شهریور اروپا . جمعه 27 شهریور بریتانیا .

mahdi1323
12-09-2015, 17:22
مرسی . زنگ میزنم بهشون میگم .:n02:

نه مورد نداره . مشکل از طرف شماست .

برای هزارمین بار ...:n01:

تاریخ انتشار بازی بر اساس گفته KONAMI اروپا . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سه شنبه 24 شهریور آمریکای جنوبی . پنج شنیه 26 شهریور اروپا . جمعه 27 شهریور بریتانیا .

داداش به نظرت ما کی میتونیم دانلود کنیم 24 شهریور به نظرت سایتا میزاین واسه دانلود

™...
12-09-2015, 17:46
والا چی بگم تاریخ نمیتونم بگم . هر لحظه ممکنه بازی منتشر بشه کافیه یه نسخه بصورت غیرقانونی برسه دست Cracker ها تا سریع بازی رو کرک کنند و برای عموم منتشر کنند . به یقین مشکلی از جهت کرک شدن بازی وجود نداره و بازی سریع کرک میشه . اگه اشتباه نکنم سال قبل یک روز قبل تاریخ انتشار رسمی بازی ، بازی کرک شده منتشر شد ! .

Zlatan_ibra
12-09-2015, 20:59
فک کنم پس فردا یا سه شنبه بیاد برا دانلود...نکته جالبشم اینه که اصلا خبری عکسی چیزی منتشر نمیکنن

محرمانه
12-09-2015, 21:55

دقیقا
لااقل زحمت میکشی عکس هارو از انجمن ها دیگه میذاری یک جا آپلود کن و مستقیم کپی نزن.

™...
13-09-2015, 00:07
دقیقا
لااقل زحمت میکشی عکس هارو از انجمن ها دیگه میذاری یک جا آپلود کن و مستقیم کپی نزن.

عکس هایی که میزارم از جایی مستقیم کپی نمی زنم . شما میتونی ببینی همه تصاویر که میزارم تو یه سایت آپلود عکس آپلود میکنم . به جرات هم میگم عکس ها و خبرهایی که اینجا میزارم تو ایران هیچ فرومی نیست و نمیزارن .

والا مشکل از سمت شماست اگرنه چرا بقیه نمیگن عکسها بالا نمیاد ! . حالا بازم چشم یه جا دیگه آپلود میکنم . :n01::n11:

™...
13-09-2015, 00:47

خب همونطور که دیروز بهتون قول دادم براتون ویدیو گیم پلی بازی رو که Peter Drury گزارشگر انگلیسی زبان جدبد بازی گزارش می کنه بزارم .

صداش واقعا اون ژست گزارشگری رو داره گرچه هنوز سال اول هستش و جای کار داره . من به شخص واقعا ازش خوشم اومد . امیدوارم شما هم خوشتون بیاد .

حجم و کیفیت ویدیو رو کمتر کردم چون خیلی زیاد بود و هدف شنیدن گزارشگری بازی هستش تا خود بازی .

برای اولین بار بشنوید و بببیند گزارشگری Peter Drury در بازی PES2016 . :n01:

دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4).

mojtaba007
13-09-2015, 14:02
یک نقد جدید از نسخه کامل ps3

خب من بازی رو ps3 فعلا گرفتم تا واسه نسل هشت یکم بکشه پایین... چون مثل فیفا خیلی تفاوت نسل بوجود نیاورده خود گیمپلی که کامل شبیه همه فقط گرافیک تفاوت هایی که داره که خیلی چشمگیر نیست...
اول از همه ساندترک های بازی تا الان هرچی گوش کردم خیلی خوب و لذت بخش بوده
اتمسفر و جو بازی نسبت به دمو خیلی پیشرفت کرده و شعار ها برای هر تیمی منحصر به فرده
من تیم طراحی فیس های امسال واقعا تبریک میگم از تیم های درجه یک هر بازیکنی دیدم شبیه خودش بود مثل بازیکنایی که توی فیفا شبیه عمو قناد دراوردنشون (کواچیچ - ممفیس - براوو - دانیلو و...)
گزارشگر نسبت به جان چمپیون فوق العاده بهتره حتی نسبت به مارتین تایلر فیفا هیجانش خیلی بیشتره ولی فقط بازی رو گزارش میکنه من گوش نکردم چیزی از گذشته و وقایع قبلی مثل تایلر حرف بزنه ولی بازمراضیم
یک جوری حس میکنم که اعتراض های بازیکنان وقتی داور خطا نمیگیره هم کمتر شده تو دمو تقریبا هر تکلی که دارو خطا نمیگرفت بازیکن اعتراض میکرد که یکم اغراق امیز بود
راستی وسط زمین توی یک ضد حمله تکل از پشت زدم داور قرمز مستقیم داد حالا نمیدونم داوری رو درست کردن یا شانسی بوده
انیمیشن دروازه بانا گاهی اوقات خیلی خیلی واقعیه، یک دبل سیو ناواس انجام داد شیش باز تو ریپلای رفتم دیدم...فوق العاده بود
بقیه چیزا همونطور که تو دمو دیده بودیم واقعا عالیه... بازی واقعا شبیه فوتباله ( بزرگترین برتری pes) من که خیلی لذت بردم... فقط میمونه این داستان لعنتی لایسنس ها که از همه بیشتر رو اعصابه باید منتظر پچ موند

- - - Updated - - -

یک نقد جدید از نسخه کامل ps3

خب من بازی رو ps3 فعلا گرفتم تا واسه نسل هشت یکم بکشه پایین... چون مثل فیفا خیلی تفاوت نسل بوجود نیاورده خود گیمپلی که کامل شبیه همه فقط گرافیک تفاوت هایی که داره که خیلی چشمگیر نیست...
اول از همه ساندترک های بازی تا الان هرچی گوش کردم خیلی خوب و لذت بخش بوده
اتمسفر و جو بازی نسبت به دمو خیلی پیشرفت کرده و شعار ها برای هر تیمی منحصر به فرده
من تیم طراحی فیس های امسال واقعا تبریک میگم از تیم های درجه یک هر بازیکنی دیدم شبیه خودش بود مثل بازیکنایی که توی فیفا شبیه عمو قناد دراوردنشون (کواچیچ - ممفیس - براوو - دانیلو و...)
گزارشگر نسبت به جان چمپیون فوق العاده بهتره حتی نسبت به مارتین تایلر فیفا هیجانش خیلی بیشتره ولی فقط بازی رو گزارش میکنه من گوش نکردم چیزی از گذشته و وقایع قبلی مثل تایلر حرف بزنه ولی بازمراضیم
یک جوری حس میکنم که اعتراض های بازیکنان وقتی داور خطا نمیگیره هم کمتر شده تو دمو تقریبا هر تکلی که دارو خطا نمیگرفت بازیکن اعتراض میکرد که یکم اغراق امیز بود
راستی وسط زمین توی یک ضد حمله تکل از پشت زدم داور قرمز مستقیم داد حالا نمیدونم داوری رو درست کردن یا شانسی بوده
انیمیشن دروازه بانا گاهی اوقات خیلی خیلی واقعیه، یک دبل سیو ناواس انجام داد شیش باز تو ریپلای رفتم دیدم...فوق العاده بود
بقیه چیزا همونطور که تو دمو دیده بودیم واقعا عالیه... بازی واقعا شبیه فوتباله ( بزرگترین برتری pes) من که خیلی لذت بردم... فقط میمونه این داستان لعنتی لایسنس ها که از همه بیشتر رو اعصابه باید منتظر پچ موند

Zlatan_ibra
13-09-2015, 14:08
عکس هایی که میزارم از جایی مستقیم کپی نمی زنم . شما میتونی ببینی همه تصاویر که میزارم تو یه سایت آپلود عکس آپلود میکنم . به جرات هم میگم عکس ها و خبرهایی که اینجا میزارم تو ایران هیچ فرومی نیست و نمیزارن .

والا مشکل از سمت شماست اگرنه چرا بقیه نمیگن عکسها بالا نمیاد ! . حالا بازم چشم یه جا دیگه آپلود میکنم . :n01::n11:
لاقل منبع رو بگو تو خماری نمونیم :دی

™...
13-09-2015, 14:30
لاقل منبع رو بگو تو خماری نمونیم :دی

منبع چی ؟! :n13:

.
.
.
.
.
.
.
بازی آماده پخش در فروشگاه ها . شهر لیما . کشور پرو .

Pitbull2015
13-09-2015, 14:57

خب همونطور که دیروز بهتون قول دادم براتون ویدیو گیم پلی بازی رو که Peter Drury گزارشگر انگلیسی زبان جدبد بازی گزارش می کنه بزارم .

صداش واقعا اون ژست گزارشگری رو داره گرچه هنوز سال اول هستش و جای کار داره . من به شخص واقعا ازش خوشم اومد . امیدوارم شما هم خوشتون بیاد .

حجم و کیفیت ویدیو رو کمتر کردم چون خیلی زیاد بود و هدف شنیدن گزارشگری بازی هستش تا خود بازی .

برای اولین بار بشنوید و بببیند گزارشگری Peter Drury در بازی PES2016 . :n01:

دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4).

سلام. من دانلودش کردم و همین الآن دیدمش.
1- سر خوردن بازیکن ها رو تا 70، 80 درصد درست کردن و هنوزم تو همین ویدیو معلومه که بازیکنا سر می خورن، راه میرن.
2- بازیکنا مثل افلیجا راه میرن. اینو راحت می تونی موقعی که بازیکن بدو می کنه، ببینی.
3- نور آفتاب همون جور که قبلاً هم گفته بودم، چشم آدمو کور می کنه، انقد شدیده.
4-اگه اینی که بازی کردی، سطح Super Star بوده باشه، پس خیلی ضعیف کردن بازی رو که تونستی با آرسنال 3 تا به چلسی بزنی و 1 دونه بخوری؛ به طوری که حتّی 63 درصد توپ دستت بود.
5- اصلاً از اون Save های آس دروازه بانای درجه یک مثل همین Cortois که قرار بود تو این نسخه اضافه بشه، خبری نبود!
6- و از همه مهم تر! این همه از این گزارشگر جدیده تعریف کرده بودی، از John Champion بهتر نبود.
7- 90 درصد متن گزارش قدیمی بود. فقط 10 درصد کلمه ی جدید تو گزارش بود.
8- متن اون گزارشگر کمکی، همشون قدیمیه؛ به طوری که موقع تشکّر کردن میگه از John تشکّر می کنم که این بازی رو گزارش کرد!
===========
در کل همون طور که قبلاً گفتم، PES 16 یه افتضاح بزرگه که فقط و فقط رو قیافه ها کار کردن؛ نه هیچ چیز دیگه ای!

vahidreza2007
13-09-2015, 15:59
1- سر خوردن بازیکن ها رو تا 70، 80 درصد درست کردن و هنوزم تو همین ویدیو معلومه که بازیکنا سر می خورن، راه میرن.
2- بازیکنا مثل افلیجا راه میرن. اینو راحت می تونی موقعی که بازیکن بدو می کنه، ببینی.
4-اگه اینی که بازی کردی، سطح Super Star بوده باشه، پس خیلی ضعیف کردن بازی رو که تونستی با آرسنال 3 تا به چلسی بزنی و 1 دونه بخوری؛ به طوری که حتّی 63 درصد توپ دستت بود.
5- اصلاً از اون Save های آس دروازه بانای درجه یک مثل همین Cortois که قرار بود تو این نسخه اضافه بشه، خبری نبود!
6- و از همه مهم تر! این همه از این گزارشگر جدیده تعریف کرده بودی، از John Champion بهتر نبود.
8- متن اون گزارشگر کمکی، همشون قدیمیه؛ به طوری که موقع تشکّر کردن میگه از John تشکّر می کنم که این بازی رو گزارش کرد!
===========
در کل همون طور که قبلاً گفتم، PES 16 یه افتضاح بزرگه که فقط و فقط رو قیافه ها کار کردن؛ نه هیچ چیز دیگه ای!

دوست عزیز به قول معروف : ماذا فازا ؟؟؟؟؟!!!

اقا کونامی کسی رو مجبور نکرده بیاد بازی رو به زور بازی کنه .
از اون طرف خدا رو شکر برای بازی که ریالی خرج نمیکنید و به صورت دانلود بازی 40 -50 دلاری رو مفت دانلود کنید از اون طرف یه چیزی هم طلبکارید از کونامی .
پس طرفدارهای خاص خوش رو داره که بدترین و بهترین سری رو هم بزنه هر سال دانلود و بازیش میکنند .

به شهادت اکثر نظرات منتقدین داخلی و خارجی این سری و این بازی بهترین فوتبال سال هستش بدون شک و با بازی کردن دمو فیفا قشنگ معلومه امسال کونامی از فیفا سرتره .

فیفا اگر لایسنس هاش رو ازش بگیری هیچ چی برای عرضه نداره !

™...
13-09-2015, 16:45
===========

:blink::n04:

حالت خوبه شما ؟!
این حرف ها رو از کجا میاری ؟!:39: :n27:

جنسش خوب بوده؟! :n01:

Pitbull2015
13-09-2015, 16:48
دوست عزیز به قول معروف : ماذا فازا ؟؟؟؟؟!!!

اقا کونامی کسی رو مجبور نکرده بیاد بازی رو به زور بازی کنه .
از اون طرف خدا رو شکر برای بازی که ریالی خرج نمیکنید و به صورت دانلود بازی 40 -50 دلاری رو مفت دانلود کنید از اون طرف یه چیزی هم طلبکارید از کونامی .
پس طرفدارهای خاص خوش رو داره که بدترین و بهترین سری رو هم بزنه هر سال دانلود و بازیش میکنند .

به شهادت اکثر نظرات منتقدین داخلی و خارجی این سری و این بازی بهترین فوتبال سال هستش بدون شک و با بازی کردن دمو فیفا قشنگ معلومه امسال کونامی از فیفا سرتره .

فیفا اگر لایسنس هاش رو ازش بگیری هیچ چی برای عرضه نداره !

من با دلیل صحبت کردم. اگه جواب قانع کننده ای دارید، ارائه کنید؛ نه این که با تعصّب به بازی نگاه کنید! من خودم طرفدار PES هستم ولی اگه مشکلی هم داشته باشه، میگم. مثل شما چشممو رو واقعیات نمی بندم!
در ضمن! نیاز نیست متن رو پر رنگ کنید. شما با فونت معمولی هم از من نقل قول بگیرید، میاد تو اکانتم.

Pitbull2015
13-09-2015, 16:49

حالت خوبه شما ؟!

شما هم جواب بالاییمو بخون.
کسی که دلیل نداره، رد میده. مثل شما و اون دوستمون؛ وگرنه اگه دلیل قانع کننده ای داشتید، این جوری صحبت نمی کردید.

mahdi1323
13-09-2015, 17:22

حالت خوبه شما ؟!

من تریلر رو دیدم بازی خیلی خوب شده فقط بلاخره کی منتشر میشه

Pitbull2015
13-09-2015, 17:35
من تریلر رو دیدم بازی خیلی خوب شده فقط بلاخره کی منتشر میشه

حدّاکثر 27 شهریور.

salazarsnape
13-09-2015, 18:42
واسه ps4 توبخونه آورده

™...
14-09-2015, 01:08
وارد بحث و حاشیه نمیشم . بر اساس شواهد تا اینجا بازخوردها درمورد بازی خوب و بهتر از خوب بوده اما از اینکه تو ذهنی بعضی چی می گذره من بی خبرم !.:n01:

بازی به دست بعضی ها رسیده و تصاویر پکیج بازی تو نت منتشر شده . داریم به جاهای حساسش نزدیک میشیم .:n39::n02:

ویدیوهایی از نسخه اصلی بازی در PS4 و PS3 منتشر شده که هنوز هیچی نشده و بازی نیومده طرف Option File برای لوگوها و لباس تیم ها درست کرده !(ویدیو صفحه پیش که در مورد گزارشگر جدید بازی بود گذاشتم کسی دقت کرد که لباسهای هر دو تیم آرسنال و چلسی درست بود؟!.

™...
14-09-2015, 02:21

PES2015 نامزد دریافت 33 امین دوره جایزه سالانه Golden Joysticks در دو بخش Best Multiplayer Game و Game of the Year شد .

.
.
.
.
.
.
.

مقایسه !.

mahdi1323
14-09-2015, 09:42

PES2015 نامزد دریافت 33 امین دوره جایزه سالانه Golden Joysticks در دو بخش Best Multiplayer Game و Game of the Year شد .

.
.
.
.
.
.
.

مقایسه !.

داداش این سایت برای xbox اورده یک نگاهی بکن

Zlatan_ibra
14-09-2015, 10:41
وارد بحث و حاشیه نمیشم . بر اساس شواهد تا اینجا بازخوردها درمورد بازی خوب و بهتر از خوب بوده اما از اینکه تو ذهنی بعضی چی می گذره من بی خبرم !.:n01:

بازی به دست بعضی ها رسیده و تصاویر پکیج بازی تو نت منتشر شده . داریم به جاهای حساسش نزدیک میشیم .:n39::n02:

ویدیوهایی از نسخه اصلی بازی در PS4 و PS3 منتشر شده که هنوز هیچی نشده و بازی نیومده طرف Option File برای لوگوها و لباس تیم ها درست کرده !(ویدیو صفحه پیش که در مورد گزارشگر جدید بازی بود گذاشتم کسی دقت کرد که لباسهای هر دو تیم آرسنال و چلسی درست بود؟!.

آقا چرا مثل هرسال بازی رو یکی اپلود نمیکنه رو نت زودتر بازی کنیم:n19:

mojtaba007
14-09-2015, 11:13
امتیازات PES 2016
Gamespot 9/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

All that truly matters is what unfolds in those virtual ninety minutes, either against a friend, an online stranger, or the computer. On that test alone, PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era.

GamesRadar 9/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Some areas need work, sure, but PES 2016 still manages to play an incredibly enjoyable game of football. The improved Master League mode is a godsend, adding substance to the package and complementing the excellent gameplay. With the advanced collision system, Konami has done in a year what EA has been trying to perfect since FIFA 12. The added physicality and increased number of animations has done wonders for the gameplay. The introduction of an excellent edit mode (see ‘edit it up’ for more details) to the PS4 version even makes the usual lack of licenses a relative non-issue. Only the drop in gameplay visuals and lack of AI fouls really trouble its relentless march towards greatness.

VideoGamer که هنوز نمره نداده:

None of these problems keep PES 2016 from being the greatest football game of all time. The question is no longer whether PES can catch FIFA, and in truth hasn't been for a while. Instead, it's the other way around, and may well be for years.

kraiof3
14-09-2015, 11:41
دوستان یه برنامه آپلود بدید زمان بندی داشته باشه میخوام آپلود کنم براتووووووون براتووووون:D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

mahdi1323
14-09-2015, 12:56
دوستان یه برنامه آپلود بدید زمان بندی داشته باشه میخوام آپلود کنم براتووووووون براتووووون:D

داداش میخوای نسخه pc رو اپلود میکنی

kraiof3
14-09-2015, 13:01
داداش میخوای نسخه pc رو اپلود میکنی
بیخیال شدم[emoji52] [emoji52]

vahidgame
14-09-2015, 13:13
امتیازای بازی فعلا خیلی خوب بوده:

GameSpot - 90
GamesRadar+ - 90
Hobby Consolas - 90
Meristation - 85
IGN Spain - 85
XGN - 85
Multiplayer.it - 82
Gameblog.fr - 80

متای بازی هم 86 هست که البته نقدها هنوز کمه
فعلا هم نسخه PS3 لیک شده و نسخه PC و X360 هم احتمالا به زودی لیک میشه

vahidreza2007
14-09-2015, 13:15
باو کم اسپم بدین جان هر کی دوست دارین !

بالاخره یک دو روز اینور و اون ور بازی میاد بیرون .

این اطمینان رو میدم به محض منتشر شدن اولین لینک در دنیا :n02: برای نسخه پی سی شخصا لینکش رو اینجا قرار میدم تا اولین نفر باشید که دانلود میکنه .

برای اینکه پست خودم هم اسپم نشه :

طبق نقد هایی که خوندم بخش مستر لیگ بسیار پیشرفت کرده و گزینه ای زیادی بهش اضافه شده و به نظر منتقدین یکی از بهترین بخش های بازی هستش :n19:

™...
14-09-2015, 14:30
داداش این سایت برای xbox اورده یک نگاهی بکن

فعلا تنها نسخه که تو تورنت منتشر شده نسخه XBOX360 هستش .

نسخه PS3 و PC ندیدم ! . اون نسخه PS3 که چند روز پیش گذاشتن الان نگاه کردم لینک تورنتش رو برداشتن چون مورد داشت و بازی بالا نمی اومد .

mahdi1323
14-09-2015, 14:51
فعلا تنها نسخه که تو تورنت منتشر شده نسخه XBOX360 هستش .

نسخه PS3 و PC ندیدم ! . اون نسخه PS3 که چند روز پیش گذاشتن الان نگاه کردم لینک تورنتش رو برداشتن چون مورد داشت و بازی بالا نمی اومد .

به نطرت داداش فردا برای pc میاد

™...
14-09-2015, 15:04

چند امتیاز دیگه از بازی منتشر شد .

godisageek 10/10
3djuegos 8.5/10
everyeye 8/10
jeuxvideo 8/10
gamersglobal 9/10
9/10 pcgames
امتیازات تا اینجا راضی کننده هستش .:n02:

باید صبر کرد و دید چند روز دیگه نهایت میانگین چند میشه .

Zlatan_ibra
14-09-2015, 15:05
میگن پیشنهاد پول دادن تو مسترلیگ حذف شده و مثل پیس13 شده و این رو دوست ندارم....
احتمالا تا صبح بیاد لینک دانلود

kraiof3
14-09-2015, 15:09
میگن پیشنهاد پول دادن تو مسترلیگ حذف شده و مثل پیس13 شده و این رو دوست ندارم....
احتمالا تا صبح بیاد لینک دانلود
منبع لطفا

Zlatan_ibra
14-09-2015, 15:10
منبع لطفا

یکی از دوستان تو پلی3 بازی کرده و اینو میگه

kraiof3
14-09-2015, 15:11
یکی از دوستان تو پلی3 بازی کرده و اینو میگه
اون بالا یکی گفت نسخه پلی۳ چون مشکل داشته برداشتنش

Zlatan_ibra
14-09-2015, 15:20
اون بالا یکی گفت نسخه پلی۳ چون مشکل داشته برداشتنش

نه بجز گرافیک و ...دیگه اینقدرها هم تفاوت با نسخه های دیگه نداره و مطمعن باشین این آپشن پیشنهاد پول کلا حذف شده...نمیدونم چرا مث فیفا که روندش ثابته و همیشه یه چیزی اضافه میکنه پیس فقط کم و زیاد میکنه

™...
14-09-2015, 15:26
تصاویری از نسخه PC !!!.

Zlatan_ibra
14-09-2015, 15:35
به نظر میرسه گرافیک نسبت به قبل کمی افت کرده

mahdi1323
14-09-2015, 15:37
تصاویری از نسخه PC !!!.

داداش جواب مارو ندادی به نظرت فردا منتشر میشه

vahidreza2007
14-09-2015, 15:39

داداش این دوست ما از کجا بدونه میاد یا نه !!!! سه صحفه است داری میپرسی امروز میاد فردا میاد پس فردا میاد !!!

شما حساب کن 3-4 روز دیگه میاد اگر زود تر اومد که چه بهتر اگر دیرتر اومد هم اومده دیگه !!!

mahdi1323
14-09-2015, 15:41
داداش این دوست ما از کجا بدونه میاد یا نه !!!! سه صحفه است داری میپرسی امروز میاد فردا میاد پس فردا میاد !!!

شما حساب کن 3-4 روز دیگه میاد اگر زود تر اومد که چه بهتر اگر دیرتر اومد هم اومده دیگه !!!

ایشون اطلاعاتش زیاده واسه همین ازش میپرسم دکتر شما وکیلشی

Zlatan_ibra
14-09-2015, 15:44
ایشون اطلاعاتش زیاده واسه همین ازش میپرسم دکتر شما وکیلشی

تا فردا میاد مطمعن باش...

mahdi1323
14-09-2015, 15:47
تا فردا میاد مطمعن باش...

از شما هم تشکر میکنم از اطلاع رسانیتون

Zlatan_ibra
14-09-2015, 15:58

ali gamma
14-09-2015, 17:23
امتیازا ک عالی بوده. عکسهای نسخه ی PC هم ک خوب ب نظر میرسن.

mojtaba007
14-09-2015, 17:40
اولین اخبار رسمی از نسخه PES 2016 PC

خبر خوب برای طرفداران PC این است که امروز صبح صحنه وارد شدن بازیکنان به بازی اضافه شده است

در تمام این مدت هواداران نسخه PC این عنوان نگران بودند ، کیفیت و توسعه بازی کم تر از نسخه PS4 بوده

( به عنوان مثال ویرایشگر هر دو نسخه یکی است ) گرافیک زیاد نا امید کننده نیست اما از نسخه PS3 بهتر است و انیمیشن های بیشتر در بازی وجود دارد

ویژگی های نسخه PC

1 . قابلیت ایمپورت کردن تصاویر وجود دارد

2 . تفاوت گرافیکی بین دو نسخه PC و PS4 نا چیز است

3 . گیم پلی شبیه به PS4 و بهتر از PS3 است

4 . حضور صحنه ورود بازیکنان به زمین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Ffile%3Ddbxa2al4ux9f4or31w8k.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Ffile%3Djmhaxmr8wtkkcm0x8dns.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Ffile%3Doelyamh7cu6ou9y3nw.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Ffile%3D86ori5ycmq9dk6ndrhr.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Ffile%3Duc7myypsstbhhhll4i12.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Ffile%3D2k1gih060ko0mtv72t7h.jpg)

لازم به یاد آوری است که فردا PES 2016 در منتطقه آمریکا منتشر خواهد شد و در اروپا تا 17 یا 18 سپتامبر باید منتظر باشند

™...
14-09-2015, 17:45

باور کن که هیچی نمی تونم بگم . هر لحظه ممکنه بازی نسخه PC تو نت منتشر بشه . اگر به قرار سال قبل بود امروز باید بازی منتشر می شد ! .:n11:

به نظر میرسه گرافیک نسبت به قبل کمی افت کرده

نه گرافیک که همونه . فقط جدای از چهره ها ، یکم رو رنگ چمن بازی و نور پردارزی کار شده .:n02:

...

آموزش درست کردن لباس ها و لوگوی تیم ها در لیگ انگلستان در PS4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r_league_kits_and_team_badges_to_the_game.html).

من والا PS4 ندارم . دوستانی که دارن میشه از Option File برای درست کردن لباسها و لوگوها بازی استفاده کرد ؟! و در نسخه 15 این قابلیت وجود داشت ؟!

™...
14-09-2015, 18:14
صحبتهای KONAMI عرب در مورد بازی نسخه PC .

PC version has :similar gameplay to PS4 / cut scenes Intro as same as PS4 / Image importing as same as PS4 / only difference bit lower graphics

...

با سرعت ترین ها . :n02:

Ali_pc
14-09-2015, 18:22
به نظر من تفاوت PS4 و PC خیلی فاحش خواهد بود من برای نسخه 2015 اول دمو PS4 رو که بازی کردم خیلی با نسخه کامل PC تفاوت داشت اصلا انگار روی کامپیوتر کل تغییرات و تحولات بازی رو حس نمیکنی ولی روی کنسول همه چی قابل حس هستش
حیف که کنسولم رو فروختم:n27:
سیستم مورد نیاز که تفاوتی با پارسال نداره ؟ من گرافیکم برای نسخه قبل BAD نوشته بود

IRAN_KING
14-09-2015, 20:30
عجب نمره ای داده !

GameSpot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 90
مشکلاتی در عدم لایسنس در این بازی وجود دارد اما با این وجود PES 2016 بهترین نسخه در سری از زمان کنسول PlayStation 2 است.

IRAN_KING
14-09-2015, 20:33
عجب نمره ای داده ! گیم اسپات 9 گفته بعد پلی استیشن 2 بهترین سری هست:n10:

محرمانه
14-09-2015, 21:47
بازی پی سی منتشر شد.

mahdi1323
14-09-2015, 21:55
بازی پی سی منتشر شد.

داداش لینکش کو

mahdi1323
14-09-2015, 22:15
بازی پی سی منتشر شد.

من همه جارو گشتم هیچ جا پیدا نکردم

mahdi1323
14-09-2015, 22:45
بازی پی سی منتشر شد.

چرا میای شایعه میکنی اخه

Abas1100
14-09-2015, 22:59
سلام
یه سوالی داشتم
مگه لیگ جزیره کامل لایسنس نشده ؟
پس چرا هنوز اسم تیما مث قبله؟؟؟؟
ممنون

Abas1100
14-09-2015, 23:04
حذف شودلطفاااا

™...
14-09-2015, 23:13

30 دقیقه با Master League .
دانلود با لینک مستقیم کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

قسمت Edit Mode .
دانلود با لینک مستقیم کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

ویدیوهای گیم پلی بازی .

Bayern Munich v Arsenal

دانلود لینک مستقیم کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

PSG v Atletico Madrid

دانلود لینک مستقیم کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

Barcelona v Real Madrid

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

چهره ها .

Barcelona and Real Madrid
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

ManUnited and Liverpool

Arsenal and Chelsea

mahdi1323
14-09-2015, 23:14

قسمت Edit Mode .

ویدیوهای گیم پلی بازی .

Bayern Munich v Arsenal

PSG v Atletico Madrid

Barcelona v Real Madrid

چهره ها .

ManUnited and Liverpool

Arsenal and Chelsea

داداش این دوستمون چی میگه واقعن منتشر شده:n38:

™...
14-09-2015, 23:35

IGN کف کرده .:n02:

". IGN : " may be the best football game ever made
Arstechnica – “PES 16’s skilled mechanics make it an instant classic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
Gamesradar+ – “Not only is PES 2016 a high point for the series, it’s the best football game I’ve ever played. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])” – 4.5/5
Gamespot – “PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])” – 9/10
God is a Geek – “ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PES 2016 is the best there is, and the best there’s been in a very long time. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])” ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 10/10
IGN – “PES 2016 might well be the best football game ever made. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
Red Bull Gaming – “Having already spent more hours than we can count playing PES 2016, it’s a truly remarkable game… ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
VideoGamer – “a game of football which knows that realism and authenticity are different things, and works to create moments rather than replicating all of Sky F*****g Sports. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
متای بازی تا این لحظه 87 !!!. :n02:

mahdi1323
14-09-2015, 23:53

IGN کف کرده .:n02:

". IGN : " may be the best football game ever made
Arstechnica – “PES 16’s skilled mechanics make it an instant classic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
Gamesradar+ – “Not only is PES 2016 a high point for the series, it’s the best football game I’ve ever played. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])” – 4.5/5
Gamespot – “PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])” – 9/10
God is a Geek – “ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PES 2016 is the best there is, and the best there’s been in a very long time. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])” ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 10/10
IGN – “PES 2016 might well be the best football game ever made. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
Red Bull Gaming – “Having already spent more hours than we can count playing PES 2016, it’s a truly remarkable game… ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
VideoGamer – “a game of football which knows that realism and authenticity are different things, and works to create moments rather than replicating all of Sky F*****g Sports. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])”
متای بازی تا این لحظه 87 !!!. :n02:

برادر منتشر شده یا نه

Zlatan_ibra
14-09-2015, 23:57
برادر منتشر شده یا نه

نه هنوز تا صب صبر کن

خداییش همیشه اتمسفر استادیوم و محیط تو پیس واقعی تر از فیفا بوده

mahdi1323
15-09-2015, 00:04
نه هنوز تا صب صبر کن

خداییش همیشه اتمسفر استادیوم و محیط تو پیس واقعی تر از فیفا بوده

پس بریم بخوابیم ممنون داداش

محرمانه
15-09-2015, 00:05
نیومده هنوز

teraktor2003
15-09-2015, 00:07
ببینیم بعد از PES6 بلاخره دل ما رو می بره یا نه...هنوز گاهی با دوستا می شینیم PES6 می زنیم...با این همه تعریف بعد از سال ها امیدوار شدم...

™...
15-09-2015, 00:19
برادر منتشر شده یا نه

تا این لحظه از نسخه PC هیچ خبری نیست .:n01:

امروز تا شب به احتمال زیاد میاد .

™...
15-09-2015, 00:50

Bateson یوتوبر معروف بازی فیفا در مورد بازی اینطور گفت :

...
صبح بخیر...:n01::10:

- - - Updated - - -

Bateson یوتوبر معروف بازی فیفا در مورد بازی اینطور گفت :

...
صبح بخیر...:n01::10:

Layken
15-09-2015, 02:46
مثل این که PES داره به روزهای اوجش برمیگرده.:n02:
حالا منتظر نقد های فیفا هم بمونیم تا بلکه 200 هزا رتومن نا قابل رو به یکی بدیم.

- - - Updated - - -

مثل این که PES داره به روزهای اوجش برمیگرده.:n02:
حالا منتظر نقد های فیفا هم بمونیم تا بلکه 200 هزا رتومن نا قابل رو به یکی بدیم.

mojtaba007
15-09-2015, 08:35
دوستان این سایت چی میگه
دمو برای کامپیوتر امده؟

mineworld
15-09-2015, 10:07
دوستان این سایت چی میگه
دمو برای کامپیوتر امده؟

سلام . نمیدونم این لینک که گذاشتید فیک هست یا نه . ولی آدام (که همه کاره pes به حساب میاد) امروز تویتی زده که دمو pc همون روز انتشار نسخه نهایی منتشر میشه :

Zlatan_ibra
15-09-2015, 10:10
گزارش پیتر دیوری خوبه ولی خیلی جاها ساکته...هنگام گل جو خوبی هم میده ولی هنوز خیلی کار داره و باید بیشتر روش کار کنن

mahdi1323
15-09-2015, 10:19
گزارش پیتر دیوری خوبه ولی خیلی جاها ساکته...هنگام گل جو خوبی هم میده ولی هنوز خیلی کار داره و باید بیشتر روش کار کنن

هنوز خبری نیست

Zlatan_ibra
15-09-2015, 10:24
هنوز خبری نیست

امروز میاد...نهایتا تا صبح موقع اذان میاد :دی

mahdi1323
15-09-2015, 10:28
امروز میاد...نهایتا تا صبح موقع اذان میاد :دی

صبح دیره امشب بیاد بهتره تا بزارم دانلود:n19:

Zlatan_ibra
15-09-2015, 10:30

قسمت Edit Mode .

ویدیوهای گیم پلی بازی .

Bayern Munich v Arsenal

PSG v Atletico Madrid

Barcelona v Real Madrid

چهره ها .

ManUnited and Liverpool

Arsenal and Chelsea

آقا تو این ویدیو مسترلیگ ..لیگ انگلیس که لایسنس کامل بود..خودشون کردن؟

™...
15-09-2015, 10:42
آقا تو این ویدیو مسترلیگ ..لیگ انگلیس که لایسنس کامل بود..خودشون کردن؟

لیسانس نیستن اما با پچ درستش کردن بصورت Option File برای PS4 .

HOJ-JAT
15-09-2015, 11:05
دوستان من pes بخرم یا فیفا؟؟؟
میخوام خیلی راحت بازی کنم خیلی سخت نباشه و انلاینش راحت وصل شه
دمو جفتشون رو بازی کردم فیفا خیلی لگ داره

Zlatan_ibra
15-09-2015, 11:12

سلیقه ای هستش...ولی به نظر من فوتبال ناب یعنی پیس....پیس با این همه محدودیت بازم بازی کردنش کیف میده ولی فرض کن فیفا اگه لایسنس نداشت...هیچکس سراغش نمیرفت

mehrabooni
15-09-2015, 11:13
سلیقه ای هست اما من از پی ای اس 04 دارم تا همین الان 15 پلی میدم خیلی راضیم
فیفا فقط نسخه 08 09 باحال بود بعدش سیر نزولی گرفت

computer-times
15-09-2015, 11:25
گزارشگر هم که عوض شد

کی شده گزارشگر ؟؟؟؟؟ یعنی قبلی نیست؟

™...
15-09-2015, 11:28

اگه یادتون باشه دیروز گفتم نسخه X360 تو تورنت گذاشتن برا دانلود . سیدش هم داشت به سرعت باد بالا میرفت . اما ساعاتی پیش یهویی پاک شد !!!. یهویی... :n02:

...

کی شده گزارشگر ؟؟؟؟؟ یعنی قبلی نیست؟

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

M E S S I
15-09-2015, 11:32

اگه یادتون باشه دیروز گفتم نسخه X360 تو تورنت گذاشتن برا دانلود . سیدش هم داشت به سرعت باد بالا میرفت . اما ساعاتی پیش یهویی پاک شد !!!. یهویی... :n02:

یهویی :n02::n28::n29::n23::n24:

mojtaba007
15-09-2015, 11:38
مدیر استقلالی ندیده بودیم تو این سایت که دیدیم
اصلا قابل توجیح نیست برام چرا پستم پاک شده
پستم میگفت شماره 6 فوتبال ساکر انقلابی برای خودشون بودن
pes 2006
pes 2016

از دوستان هر کی که وارده
به نظرتون این گزارشکر تو نسخه 3 هم نبود؟

Zlatan_ibra
15-09-2015, 11:38

mineworld
15-09-2015, 11:47
یهویی :n02::n28::n29::n23::n24:

چقد باهاتون موافقم ... چقد با "این سری شکلک" 5 تایی که در جواب پست دوستمون نوشتید موافقم . چقد جواب درستی بود ...

آدم شناسی‌تون رو عشقه ... فکر میکردم فقط من یه چیزایی رو میدونم ...

Ali_pc
15-09-2015, 12:09
اگه درست شه تاعصر نسخه ps4 به دستم میرسه و براتون نقدش میکنم:n19:

™...
15-09-2015, 14:24
مدیر استقلالی ندیده بودیم تو این سایت که دیدیم
اصلا قابل توجیح نیست برام چرا پستم پاک شده

جهت اطلاع...
به شخص حالم از هرچی تیم باشگاهی داخلی و تیم ملی بهم میخوره چند سالی هستش که بازیهاشون روهم یک بار نگاه نکردم .:n01:

اینجا تاپیک بازی PES2016 هستش و نه هیچ .

اهل حاشیه سازی هم نیستم .:n01:

...

نسخه دمو PC شامل تیم های زیر خواهد بود .

Pitbull2015
15-09-2015, 14:38
جهت اطلاع...
به شخص حالم از هرچی تیم باشگاهی داخلی و تیم ملی بهم میخوره چند سالی هستش که بازیهاشون روهم یک بار نگاه نکردم .:n01:

اینجا تاپیک بازی PES2016 هستش و نه هیچ .

اهل حاشیه سازی هم نیستم .:n01:

...

نسخه دمو PC شامل تیم های زیر خواهد بود .

شامل چه تیم هایی خواهد بود؟ هیچی نیست! :n02:

محرمانه
15-09-2015, 15:16
بالاخره بعد از مدت ها منتشر شد:n16:

mahdi1323
15-09-2015, 15:24
بالاخره بعد از مدت ها منتشر شد:n16:

تو رو خدا شایعه نکن منبع یا لینک

™...
15-09-2015, 18:37
شامل چه تیم هایی خواهد بود؟ هیچی نیست! :n02:

Club Teams: Juventus, AS Roma, Bayern Munich, Corinthians, Palmeiras
National Teams: France, Brazil

vahidreza2007
15-09-2015, 18:41
به نظر امروز از بازی خبری نشه چون تازه امروز به طور رسمی بازی توزیع میشه . از اون طرف فکر کنم یک روز تا 2 روز نهایت توسط ریلودد یا اسکیدرو اماده بشه و بیاد واسه دانلود .

احتمالا فردا شب یا پس فردا تا ظهر لینک ها بیاد . البته دارم سایت ها رو چک میکنم به محض اومدن لینک هاش رو اینجا قرار میدم .

mahdi1323
15-09-2015, 18:49
Club Teams: Juventus, AS Roma, Bayern Munich, Corinthians, Palmeiras
National Teams: France, Brazil

دوست عزیز این سایت چی میگه میگه بازی 26 شهریور میاد که:n38:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C/

Zlatan_ibra
15-09-2015, 20:49
الان همه نسخه ها اومده بجز کامپیوتر! امیدوارم تا شب بیاد و بتونیم دانلود کنیم تا صبح بازی کنیم

mahdi1323
15-09-2015, 21:15
لطفن بررسی کنید به نظره میرسه منتشر شده

Pitbull2015
15-09-2015, 21:51
الان همه نسخه ها اومده بجز کامپیوتر! امیدوارم تا شب بیاد و بتونیم دانلود کنیم تا صبح بازی کنیم

ماشالله سرعت! :n02: من بدبخت باید با 64 کیلوبایت دانلود کنم! :n28:

mahdi1323
15-09-2015, 22:24

کسی بررسی نکرد دوستان این لینکو

™...
15-09-2015, 22:36
دوست عزیز این سایت چی میگه میگه بازی 26 شهریور میاد که:n38:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C/

به طور کلی تیم نویسندگان سایت گیم فا راجع به بازی اطلاعات کاملی نداره و از این موارد چند باری دیدم که نویسنده مطلب راجع به PES صحبتهای نادرستی داشته .

گیم فا اینو گفته :

طبق گفته آقای Bhatti، نسخه دمو این عنوان در تاریخ ۱۷ سپتامبر (مصادف با ۲۶ شهریور) یعنی هم‌زمان با عرضه رسمی PES 2016 برای رایانه‌های شخصی در دسترس خواهد بود:
...

PES 2016 در تاریخ ۱۷ سپتامبر سال جاری برای پلتفرم های PS4، PC، Xbox One، Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

سه شنبه 24 شهریور آمریکا . پنج شنیه 26 شهریور اروپا . جمعه 27 شهریور بریتانیا .

mahdi1323
15-09-2015, 22:40

اینو بررسی کنید

™...
15-09-2015, 23:03
اینو بررسی کنید

به نظرم معتبر نیست . اصلا سید هم نداره . هیچ پیامی هم نگداشتن در موردش .

mineworld
16-09-2015, 02:20
از اینکه دوستان این ساعت نصف شب (که اسمان تهران بارونیه و گاهی رعد و برقم میزنه!) هنوز میان فروم رو چک میکنن واقعا خوشحالم .. دوستان نسخه دمو رو رسما Pes.Konami.com منتشر میکنه . یه سایت رووسی نوشته 16 سپتامبر میاد . با فاصله زمانی میشه گفت فردا عصر لینک دمو رو سایت کونامی میاد ...

computer-times
16-09-2015, 07:29
این بازی تو ایران بصورت دی وی دی همیشه تو مهر میاد بیرون

Ali_pc
16-09-2015, 08:16
دوستان دیشب نسخه PS4 به دستم رسید:n19:
از فضای منو بگم که همه چی زیبا و مثل نسخه ی 2015 کمی شکیل تر بود ... همزمان با ورود به منو اهنگ ها هم تنوع زیبایی داشت و هم دلنشین تر از هر نسخه ی دیگه ای بود
وارد بازی دوستانه شدم در بازی اول رئال بارسا رو برداشتم ... گزارشگر بازی تنوع بسیار بزرگی بود بعد از این همه سال که گزارشی تکراری رو میشنیدم
از صحنه ی ورود بازیکنان و تشویق هوارادارن و حال و هوای استادیوم جوی بسیار طبیعی حاکم بود
گزارشگر تک تک بازیکنان رو معرفی میکنه و تشویق هوادارا بسیار بهتر شده
تنوع توپ در بازی به 20 مدل توپ رسیده و تعداد ورزشگاه ها به 24 عدد رسیده کلیه ورزشگاه ها همون های سری قبلی با چند ورزشگاه دیگه بود که خیلی روی این بخش دقت نکردم ظهر براتون بیشتر میگم
از شوت ها و واکنش دروازبان ها بسیار نسبت به قبل حرکات طبیعی تر شده و گزارشگر در شوت ها فریاد های جالبی میزنه :n02:
خطا ها بسیار کمتر شده و داور دیگه الکی کارت نمیده و حتی در بعضی صحنه ها خطا اصلا نمیگیره که با اعتراض بازیکنان مواجه میشه :n31:

خب انشالله عصر با نقد بیشتری میزارم دوستان اگه سوالی هم دارن در خدمتم:n40:

mohsen-jj
16-09-2015, 08:24
دمت گرم . ببین تاخیر پاس یا تاخیر توی دریبل زدن نداره ؟ این مشکل pes 15 باعث شد بعد دو هفته برم سراغ همون 13 :n37: دمت گرم داداش ما رو از خماری در بیار :n19:

Ali_pc
16-09-2015, 08:37
دمت گرم . ببین تاخیر پاس یا تاخیر توی دریبل زدن نداره ؟ این مشکل pes 15 باعث شد بعد دو هفته برم سراغ همون 13 :n37: دمت گرم داداش ما رو از خماری در بیار :n19:

پاسکاری کلا خیلی روون تر از نسخه ی قبل شده و حتی تعداد پاس های کات دار خیلی بیشتره :n20:... کلا سانتر از کناره ها و پاسکاری ها خیلی عالی شده
سیستم دریبل همچنان مثل نسخه ی قبل هست و من نتونستم دریبل بزنم :n15: البته حتما در بخش تمرینات اموزشش هست که من وقت نکردم برم

mohsen-jj
16-09-2015, 08:45
یعنی دریبلش مثل قبل تاخیر داره ؟؟ خیلی رو مخ بود :n35: انیمیشن ها میگفتن زیاد شده ، همینطوره ؟

mojtaba007
16-09-2015, 08:47
علی جان تیم های کلاسیکش چیه
پرسپولیس داره؟
داور رو مخه؟
شوت کاددارش رو مخه؟
کیفیت چمن چه طوره

™...
16-09-2015, 09:16
دریبل بازی تاخیری نداره ! نسخه 15 هم تاخیری نداشت !.
شما اگه یه ویدیو از گیم پلی بازی دیدی منوجه میشی انیمیشنها چندین برابر شده مخصوصا دروازه بانها !!! ( بر طبق گفته های KONAMI انیمیشنهای بازی نسبت به نسخه قبل 3برابرشده ).
داوری بازی خوبه و مثل نسخه 15 سریع کارت نمیده .

Ali_pc
16-09-2015, 09:31
علی جان تیم های کلاسیکش چیه
پرسپولیس داره؟
داور رو مخه؟
شوت کاددارش رو مخه؟
کیفیت چمن چه طوره

هنوز کل تیم ها رو نگاه نکردم در حد نیم ساعت پای بازی بودم
تیم پرسپولیس هست ولی هنوز برنداشتم و احتمال میدم فیس بازیکنای ایرانی همچنان درست نباشه
شوت ها خیلی طبیعی شده من دوتا شوت زدم کات دار که به کنج دروازه رفت و کات شوت عالی بود البته همه چی بستگی به بازیکن شوت زننده داره کریس رونالدو اکثر شوت هاش مثل فوتبال واقعی محکم هست و ضرب توپ کاملا حس میشه
چمن بازی در نسخه ps4 کاملا hd هستش و چمن های ریزش در بعضی صحنه ها حس میشه
از نظر نورپردازی خود ورزشگاه و چمن کلا در نسخه ی ps4 بهتر از نسخه ی pc هست و خیلی هم ملموسه

mojtaba007
16-09-2015, 09:32
تو همین نیم ساعت بازی کردن به نظرت ضعف بازی چیه

Ali_pc
16-09-2015, 09:34
یعنی دریبلش مثل قبل تاخیر داره ؟؟ خیلی رو مخ بود :n35: انیمیشن ها میگفتن زیاد شده ، همینطوره ؟

انیمیشن ها دروازبان ها بیشتر شده و انیمیشن اعتراض بازیکنان به نگرفتن خطا هم اضافه شده و کمی در صحنه ی ورود بازیکنان تغییرات در زاویه ی دوربین و نمایشش هست ... صحنه ی خوشحالی گل که قابل کنترل هست و صحنه ی مصدومیت بازیکن اینا همه تغییرات خوبی داشته

™...
16-09-2015, 09:36

gameinformer نمره 9/10 رو به بازی داد .

میانگین نمرات بازی از مجموع 11 نقد تا این لحظه 87 .!

Ali_pc
16-09-2015, 09:38
تو همین نیم ساعت بازی کردن به نظرت ضعف بازی چیه

به نظرم میشد عکس العمل دروازبان ها بهتر بشه نمیگم بهتر نشده خیلی بهتر شده ولی مثلا من روی یک سانتر با گرت بیل کریس یک ضربه سر زد که قابل مهار بود ولی دروازبان گل خورد.
نورپردازی عالی ... صدا عالی...
ضعف بازی مثل هرسال نقل و انتقالات هست که به روز نیست و کاسیاس همچنان در رئال هست یا در تیم ملی برزیل هالک که در جام جهانی بود در ترکیب تیم نیست این تغییرات ترکیب ها دست نخورده هست:n15:
به جز این تا این لحظه ضعفی از بازی ندیدم

mojtaba007
16-09-2015, 09:48
برات اونی که خیلی مهمه
کارت زرد داور تو نسخه 15 بود
هر تکلی رو کارت میداد
و اینکه ایا cpu روت خطا انجام میده یا نه؟
ارزو به دل موندیم با cpu ضربه ازاد بزنیم

™...
16-09-2015, 10:06

حجم نسخه PS4 بازی 21 گیگابایت هستش . حالا نسخه PC به نظرتون چقدر باید باشه ؟!

...
نقد کوتاه یکی از کاربران خارجی در مورد بازی :

defense is better than on demo. Vs. friends or CPU on demo scores were regularly 3-3, 4-3, etc. Retail version, about 10 games, one was a 4-1, 8 were either 1-0 or 1-1, and another was 2-0.

- default speed same as demo
- mostly well-responsive controls (+1 is probably best setting speedwise)
- keepers are actually pretty good, but we had a few goals were the keeper parried the ball right into a strikers parh (this could use some fixing)
- very physical game
- all players really matter - not just fast ones
- overall very fun game

همچنان خبری از نسخه PC نیست .:n01:

Zlatan_ibra
16-09-2015, 11:36
همیشه نسخه پلی4 بیشتر هست حجمش...امسالم نسخه pc حدود7گیگ خواهد بود...بازی هم میگن تا ساعت 2 بامداد منتشر میشه کلا....

چهره عمر عبدالرحمن

teraktor2003
16-09-2015, 12:02
یه سوال دارم,تو نسخه جدید جام باشگاه های اسیا خواهد بود؟ اگه اره از تیمای ایرانی کدوما حضور دارن؟

mohammad_87
16-09-2015, 12:07
نسخه pc هم بیاد فعلا فقط میشه دانلود کرد.با سیاستی که کونامی درپیش گرفته مثل اینکه امسال مبارزه خاصی با تورنت و کرکینگ خواهد کرد.این کار میتونه حداقل تا اومدن فیفا ادامه پیدا کنه و باعث افزایش فروش بشه.خوشبختانه نسخه دموی pc هم امروز یا فردا خواهد اومد و تا کرک شدن کامل میشه به اون بسنده کرد.البته شاید مثل کنسول،نسخه کامل تغییراتی نسبت به دمو داشته باشه.

Ali_pc
16-09-2015, 12:14
یه سوال دارم,تو نسخه جدید جام باشگاه های اسیا خواهد بود؟ اگه اره از تیمای ایرانی کدوما حضور دارن؟

بله جام باشگاه های آسیا هست و کلیه تیم های ایرانی سال قبل هم حضور دارن

reza.8
16-09-2015, 12:29
میشه یک از دوستان یه گیم پلی از بازی بذاره با حجم پایین.... 1080p خیلی زیاده 480p اگه دوستان دارن بذارن...

™...
16-09-2015, 12:53
میشه یک از دوستان یه گیم پلی از بازی بذاره با حجم پایین.... 1080p خیلی زیاده 480p اگه دوستان دارن بذارن...

دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
.

Zlatan_ibra
16-09-2015, 12:57
نسخه pc هم بیاد فعلا فقط میشه دانلود کرد.با سیاستی که کونامی درپیش گرفته مثل اینکه امسال مبارزه خاصی با تورنت و کرکینگ خواهد کرد.این کار میتونه حداقل تا اومدن فیفا ادامه پیدا کنه و باعث افزایش فروش بشه.خوشبختانه نسخه دموی pc هم امروز یا فردا خواهد اومد و تا کرک شدن کامل میشه به اون بسنده کرد.البته شاید مثل کنسول،نسخه کامل تغییراتی نسبت به دمو داشته باشه.
فک نکنم مث فیفا مشکلی تو کرک کردنش بوجود بیاد...همین که منتشر شد کرک و پج هاش هم منتشر میشه

mahdi1323
16-09-2015, 16:37
فک نکنم مث فیفا مشکلی تو کرک کردنش بوجود بیاد...همین که منتشر شد کرک و پج هاش هم منتشر میشه

داداش به نظرت امشب میاد ساعت 2 بیدار بمونیم یعنی:n13:

vahidreza2007
16-09-2015, 17:31
تصاویر نهایی و رسمی از بازی PES 2016 توسط کونامی انتشار یافت

لازم بذکر است بازی تا 10 ساعت دیگه بطور همزمان برای تمامی کنسول ها و کامپیوتر منتشر خواهد شد

Zlatan_ibra
16-09-2015, 18:02
داداش به نظرت امشب میاد ساعت 2 بیدار بمونیم یعنی:n13:

تا همون ساعات و نهایت تا صبح اومدنش حتمیه دیگه

™...
16-09-2015, 18:09
تصاویر جدید ! . بازی منتشر شده حالا عکس دادن بیرون !:n02: . اما اگه سایز عکسهارو بزرگ کنید متوجه میشین که چقدر روشون کار شده ! تا به حال تصاویری با این کیفیت کار شده از بازی ندیدم !.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

...
نسخه PC در Steam .

...
نسخه X360 که گفتم به علت کپی رایت از تورنت حذف شد .

...
این نسخه هم به قفسه بازیها اضافه شد . :n02:

Ali_pc
16-09-2015, 18:30
خب دوستان من ظهر رفتم در بخش مسترلیگ چون میدونم اکثر ماها این بخش رو علاقه ی خاصی بهش داریم
ابتدای ورود نمایش جدید و زیبایی از کلیه کاپ ها در مسترلیگ پخش میشه و بعد هم مثل سالهای گذشته می تونید با تیم اورجینال یا اصلی رو انتخاب کنید
همون روال سابق هست و سرمربی رو اسم گذاری و تغییر شکل و ....
یک انیمیشن جدید اضافه شده که سرمربی وارد ورزشگاه میشه روپایی میره :n31:
کل منوی مسترلیگ تغییر کرده و حالت زیبایی داره نکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شد
با خرید هر بازیکن بخش امضای قرارداد و و تشویق توی جمع خبرنگاران هست که اضافه شده
برای علاقه مندان به تیم های ایرانی توی جام ملت های اسیا کلیه اسامی بازیکنان تقریبا درست هست ولی همچنان چهره ها درست نشده:n27:
بازم سوالی بود در خدمتم:n16:

mohammad_87
16-09-2015, 19:10
ما هم دوست داریم سریعا کرک بشه اما فکر نکنم امسال اینجوری باشه

خب دوستان من ظهر رفتم در بخش مسترلیگ چون میدونم اکثر ماها این بخش رو علاقه ی خاصی بهش داریم
ابتدای ورود نمایش جدید و زیبایی از کلیه کاپ ها در مسترلیگ پخش میشه و بعد هم مثل سالهای گذشته می تونید با تیم اورجینال یا اصلی رو انتخاب کنید
همون روال سابق هست و سرمربی رو اسم گذاری و تغییر شکل و ....
یک انیمیشن جدید اضافه شده که سرمربی وارد ورزشگاه میشه روپایی میره :n31:
کل منوی مسترلیگ تغییر کرده و حالت زیبایی داره نکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شد
با خرید هر بازیکن بخش امضای قرارداد و و تشویق توی جمع خبرنگاران هست که اضافه شده
برای علاقه مندان به تیم های ایرانی توی جام ملت های اسیا کلیه اسامی بازیکنان تقریبا درست هست ولی همچنان چهره ها درست نشده:n27:
بازم سوالی بود در خدمتم:n16:
بخش نقل و انتقالات رو بیشتر توضیح میدی؟وقتی با پول نیست پس چجوریه؟توی پنجره تابستانی و زمستانی باید چکار کنیم؟

game12
16-09-2015, 19:16
سلام دوستان نسخه دمو نیومده هنوز معلوم نیست کی بیاد؟

Ali_pc
16-09-2015, 19:20
ما هم دوست داریم سریعا کرک بشه اما فکر نکنم امسال اینجوری باشه

بخش نقل و انتقالات رو بیشتر توضیح میدی؟وقتی با پول نیست پس چجوریه؟توی پنجره تابستانی و زمستانی باید چکار کنیم؟

نکته ی جالب اینجاست که مثلا شما 70 هزار دلار پول داری یک بازیکن میخوای بخری با قیمت 40 هزار دلار قبلش سیستم میگه که ممکنه وارد وضعیت قرمز بشی و پول کم بیاری برای فصل
سیستم خرید بازیکن مثل سری نسخه ی های قبل هستش شما هم خودت میتونی در بخش advanced بازیکن مورد نظرت رو انتخاب کنی هم بزاری sout برات بازیکن های مناسب رو پیدا کنه
قیمت های بازیکنان هم مثل سری های قبل نجومی نیست مثلا روبن قیمتش 39 هزار دلار بود اگه اشتباه نکنم :n17:
منظور شما رو از بخش پنجره تابستانی و زمستانی متوجه نشدم:n36:

mohammad_87
16-09-2015, 19:35
..........
منظور شما رو از بخش پنجره تابستانی و زمستانی متوجه نشدم:n36:

ممنون
منظورم انتهای فصل و نیم فصل هست که هر بازیکنی بخری مستقیم به تیم اضافه میشه.
البته به جوابم رسیدم.

نکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شد
من اول فکر کردم منظور شما این هست که کلا پول و قیمت حذف شده :n02: خوب شد این مشکل رو برطرف کردن.

vahidreza2007
16-09-2015, 19:39
دوستانی که منتظر بازی و کرک شدنش هستند به محض اینکه بازی بیاد روی نت مطمئنا باشید یک یا نهایت دو روزه کرک میشه اصلا شک نکنید سیاست کونامی تا به امروز بر عدم سخت گیری سر کرک شدن بازی هاش بوده اون به دلایلی از جمله گسترش بیشتر بازی بین همه حتی اونایی که دانلود میکنند بازی رو .

امشب فکر نکنم خبری بشه میره تا فردا شب که احتمال زیاد از 17 سپتامبر کم کم لینک ها بیاد و یک روزه کرکش هم ردیف بشه . :n01:

در مورد این عکس هم بگم که بازی برای دانلود روی استیم نیومده و به شکل پیش سفارش هستش و ملت میتونند بازی رو سفاش بدن و از فردا به محض انتشار رسمی بازی رو دانلود کنند

محرمانه
16-09-2015, 21:16
چند تا سوال داشتم :
1/ آیا این نسخه هم مثل 2015 کرک آنلاینش میاد و میشه رایگان آنلاین زد؟
2/ سی دی کی رسمی کونامی چند تومن برای یکسال هست؟
3/ من یک سی دی کی بخرم با دو تا اکانت استیم همزمان میشه بازی کرد؟ (چون دو نفریم در قالب یک اینترنت با دو سیستم جدا)
ممنون

don-corleone
16-09-2015, 21:46
دوستای عزیز این ریلیزی که قراره امشب فردا بیاد دمو هست یا نسخه فول بازی هست ؟

Zlatan_ibra
16-09-2015, 22:19
صبح دمو و ساعاتی بعد خود بازی

Pitbull2015
17-09-2015, 00:23
صبح دمو و ساعاتی بعد خود بازی

خبر از منبع موثّقه؟

™...
17-09-2015, 01:22

در مورد انتشار نسخه دمو ، KONAMI هنوز تاریخ انتشار نسخه دمو رو مشخص نکرده .

...

خب دوستان ویدیو مقایسه بازی نسخه PS4 و PC رو دیدم . به نظرم تفاوت مثل سال قبل هستش و فقط شاید کمی نورپردازی و رنگ چمن بازی بهتر شده . البته صحنه های اول و آخر بازیها که در نسخه 15 بازی حذف شده بود دوباره برگشته و صحنه های جدید در مواقع خطا ، ورود به زمین و ....اضافه شده . گیم پلی بازی نسخه PS4 و PC دقیقا یکی هستش و فقط کمی از لحاظ گرافیک تفاوت دارند .

نکته جالبش اینه نسخه PC با این گرافیک چطور به سیستمی با این مشخصات پایین نیاز داره ! . رم 2 !!! دایرکس 9 ؟!! موتور نسل جدید FOX Engine و دایرکس 9 ؟!

Ramos1367
17-09-2015, 02:49
سلام....بازی هفت دقیقه پیش با کرک ریلودد وارد تورنت شد....باید منتظر سایتا بمونیم که بزارنش....

mineworld
17-09-2015, 05:32
بالاخره بازی PES 2016 نسخه SKIDROW-Reloaded منتشر شد !

mineworld
17-09-2015, 05:34
.............................

mohammad_87
17-09-2015, 06:36
دانلود Pes 2016 برای PC نسخه Reloaded

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 5.00 گیگ

fandak
17-09-2015, 07:16
تبریک فراوان....

mojtaba007
17-09-2015, 07:48
فقط نمیدونم چرا حجمش کمه خیلی

computer-times
17-09-2015, 07:55
سلام ببخشید منظور از نسخه ریلود چیه؟

Zlatan_ibra
17-09-2015, 08:02
آقا این نسخه ریلودد رو بریم تو کارش؟
حجم بازی از سری قبلی هم کمتره و احتمالا بخاطر نبود دیتای بازی هست که بعدا منتشر میشه
کاش شب میومد تا صبح دانلود میکردیم تموم میشد میترسم نتونم جلوی خودمو بگیرم و خارج از وقت دانلود بزارم و 5 گیگ رو حلال این بازی کنم :دی

Zlatan_ibra
17-09-2015, 08:10
سلام ببخشید منظور از نسخه ریلود چیه؟

ریلودد کرک معتبر بازی هستش...

reza.8
17-09-2015, 09:04
چقد حجم بازی کم هست!!! این بلک باکسش فک کنم 2 گیگ باشه!!!

mojtaba007
17-09-2015, 09:19
دوستان این مد ساخته Donyavia است که بنده چند مورد فیکس کردم و تست شده

دانلود کنید و در پوشه بازی بریزید

محتوا برای شما نمایان شد ، لذت ببرید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پیش نمایش تست شده و اختصاصی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_pc
17-09-2015, 09:34
سلام به همه
خب دوستان دیشب برای اموزش رفتم به بخش تمرینات خیلی جامع بود هنوز به بخش دریبل نرسیدم ولی تا اونجایی که اموزشش دیدم همه چی کامل بودش
یک نکته جالب دیدم اگه یادتون باشه زمانی که شما سه تا تعویض همزمان داشتین اصلا تعویض نمایش داده نمیشد اما الان هرسه تا رو نشون میده :n01:
دیشب یک ضربه ایستگاهی با رونالدو میخواستم بزنم دقیقا انگار خود رونالدو بود اون نفس عمیق قبل ضربه رو اندام و لباس و حالتش از پشت خیلی واقعی بود:n04:
به بخش چمپیون شیپ هم رفتم نمایشی از تیم ها با شروع دموش بود و قهرمانی بارسا ... کل حالت های سری های قبلی عوض شده از نمایش صحنه های اهسته بگیرین تا نمایش نتیجه و ....

تنها نکته ضعیف من توی این چند بازی حالت دینامیک بودن اب و هوا رو ندیدم

Zlatan_ibra
17-09-2015, 09:36
رفتیم تو کار دانلودش خارج از ساعت دانلود رایگان :دی

reza.8
17-09-2015, 09:43
دوستانمی که بازی رو دانلود کردن در صورت سالم بودن بگن ماهم دانلود کنیم...

ویدیو مقایسه نسخه Pc با PS4 رو دیدم...
خب مشخص شد چرا انقدر سیستم بازی پایین هست...تو Pc عملاً تکسچر ها ضعیف تر هستن...و بقولی حالا HD انگار ندارن...نور پردازی هم در PC بسیار ضعیفتر از PS4 هست انگار... همینجور تماشاگرا رو ببینیم زمین تا آسمون فرق دارن...
البته به شخصه خوشحالم که حداقل PES سیستم بازی رو یهو نبره بالا بیش از حد مثل فیفا ... حداقل میشه بازی کرد!!! :n19:

k1ozil
17-09-2015, 10:59
سلام دوستان
بنظرتون رو رم 2 و گرافیک ge force 210 میشه رو low بازی کرد ؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pitbull2015
17-09-2015, 11:00
سلام دوستان

سلام. حتّی می تونی روی High با یه ذرّه لگ بازی کنی!
من با 9400 GT روی High با لگ بازی می کنم. البتّه لگش خیلی کمه.

Zlatan_ibra
17-09-2015, 11:01
سلام دوستان

نسخه 15 رو میتونستی بازی بکنی؟
من خودم هنوز این نسخه رو تست نکردم و در حال دانلودم ولی نسخه 15 خیلی سبک بود و اگه اینم مثل اون باشه راحت میتونی بازی کنی حتی رو مدیوم و بالاتر...
آقا پچی چیزی نیومده هنوز؟:دی

k1ozil
17-09-2015, 11:06
نسخه 15 رو میتونستی بازی بکنی؟
من خودم هنوز این نسخه رو تست نکردم و در حال دانلودم ولی نسخه 15 خیلی سبک بود و اگه اینم مثل اون باشه راحت میتونی بازی کنی حتی رو مدیوم و بالاتر...
آقا پچی چیزی نیومده هنوز؟:دی
مشکل سی پی یومه e5300 بود
سوخت الان intel pentium 4 3.2 ghz
هر چقدر هم تو شهرمون گشتم core2duo گیر نیومد
جایی گیر میاد؟
ولی با این حال pes 13 رو روی high اجرا میکنم
ویندوزم هم 10 هست

hitler1945
17-09-2015, 11:07
قضیه چیه pes داره سال به سال حجمش کمتر میشه . تماشگراش چجورن مث پارسال که نیستن ضایع و مذخرف؟

k1ozil
17-09-2015, 11:14
خدایا منم دلم میخواد :' -(

mohsen-jj
17-09-2015, 11:31
سلام دوستان یه سوال تقریبا بی ربط :n01: من میخوام ps4 بخرم یه سوال داشتم اینکه واسه ps4 هم پچ و آپشن ها میاد و میشه نصب کرد ؟ ممنون

k1ozil
17-09-2015, 11:37
دوستان کسی سی پی یو core2duo برای فروش نداره ؟؟؟

Ali_pc
17-09-2015, 11:44
سلام دوستان یه سوال تقریبا بی ربط :n01: من میخوام ps4 بخرم یه سوال داشتم اینکه واسه ps4 هم پچ و آپشن ها میاد و میشه نصب کرد ؟ ممنون

بله میشه ولی باید اکانت پلاس داشته باشی

- - - Updated - - -

بله میشه ولی باید اکانت پلاس داشته باشی

don-corleone
17-09-2015, 12:01
از کدئم سایت دان کنمی ؟ همین سایتی که دو صفحه قبل لینک دادین ؟

mahdi1323
17-09-2015, 12:07
از کدئم سایت دان کنمی ؟ همین سایتی که دو صفحه قبل لینک دادین ؟

سایت دانلود ها هم گذاشته میتونی از اونجا دانلود کنی
دوستان نسخه ultimate teame چیه تازه اومده

k1ozil
17-09-2015, 12:13
yasdl
هم سایت معتبر و خوبیه

Zlatan_ibra
17-09-2015, 12:22
من دارم از پیس ادیت دانلود میکنم با حجم 4.7 گیگ

reza.8
17-09-2015, 12:33
من دارم از پیس ادیت دانلود میکنم با حجم 4.7 گیگ

چیزی از بازی حذف شده؟ زبان بازی یا چیزی؟ آخه چطوریه دوتا حجم متفاوت...
کسی درباره ultimate team که دوستمون گفت نمیدونه

محرمانه
17-09-2015, 12:33
چند تا سوال داشتم :
1/ آیا این نسخه هم مثل 2015 کرک آنلاینش میاد و میشه رایگان آنلاین زد؟
2/ سی دی کی رسمی کونامی چند تومن برای یکسال هست؟
3/ من یک سی دی کی بخرم با دو تا اکانت استیم همزمان میشه بازی کرد؟ (چون دو نفریم در قالب یک اینترنت با دو سیستم جدا)
ممنون

??????
.......

Zlatan_ibra
17-09-2015, 12:45

چون که چند پارت هستش و هر پارت 5% ریکاوری داره..البته من هنوز تست نکردم و در حال دانلودم...تاساعت 4 اماده میشه

Abas1100
17-09-2015, 12:57
سلام
دوستان کی تونسته کامل دانلود کنه
بگه مام از همونجا دانلود کنیم

Amir-Rainman
17-09-2015, 13:02

4.8 گیگ فقط زبان انگلیسی داره ، بقیه زبانا هم جدا واسه دانلود گذاشته شده (سایت پی سی گیم)

Abas1100
17-09-2015, 13:10
سلام

دوستان کسی دانلود نکرده جواب مارو بده
من الان منتظرم یکی بگه من از کجا دقیقا دانلود کنم

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

mineworld
17-09-2015, 13:10
دوستان من تو سایت Skidrow اثری از اسم Ultimate team ندیدم .

تو سایت Skidrow دو نسخه از pes رو گذاشتن یکیشون ریلودد هست و اون یکی پسوند SG داره و حجمش هم 2 گیگ بیشتره .

تو کامنت های Skidrow تقریبا 5 نفر سوال پرسیدن فرق بین Sg با نسخه معمولی ریلودد چیه ؟

بچه های اینجا کسی اطلاع داره فرشون چیه ؟

خود Skidrow تو چهار پنج جا آپ کرده . من لینک های Uploaded شون رو تا چند ساعت دیگه مستقیم میکنم که سرعت بره بالاتر و دان میکنم .

mehrabooni
17-09-2015, 13:14
خب دوستان ، الان اومدم منزل بازیو روی سیستم highend خودم تست کنم که متاسفانه شدیدا لگ داره
حتی وقتی تنظیمات رو مدیوم میکنم بازم تصویر تیکه تیکه میشه

مشکل از بازی نیست ، چون سیستم دوستم از سیستم من ضعیفتر بود تازه اونجا روی اخرین تنظیمات بازی رو اجرا کردیم که تصویر روون بود
پارسال هم این مشل رو با pes 2015 داشتم که یکی از دوستان همین تاپیک راه حلشو از طریق کنترل پنل انویدیا به من یاد دادن اما الان یادم رفته

اگه کسی یاد داره بگه باید چکار کنم

با تشکر

Abas1100
17-09-2015, 13:20
خب دوستان ، الان اومدم منزل بازیو روی سیستم highend خودم تست کنم که متاسفانه شدیدا لگ داره

مشکل از بازی نیست ، چون سیستم دوستم از سیستم من ضعیفتر بود تازه اونجا روی اخرین تنظیمات بازی رو اجرا کردیم که تصویر روون بود
پارسال هم این مشل رو با pes 2015 داشتم که یکی از دوستان همین تاپیک راه حلشو از طریق کنترل پنل انویدیا به من یاد دادن اما الان یادم رفته

با تشکر

سلام عزیز از کجا دانلود کردی سالمه کامل ما هم دانلود کنیم؟

- - - Updated - - -

با تشکر

سلام عزیز از کجا دانلود کردی سالمه کامل ما هم دانلود کنیم؟

محرمانه
17-09-2015, 13:23

با تشکر

اگه لپ تاپ داری رو بازی کلیک راست کن و با انویدیا اجراش بده

vahidreza2007
17-09-2015, 13:26
دوستان من تو سایت Skidrow اثری از اسم Ultimate team ندیدم .

تو سایت Skidrow دو نسخه از pes رو گذاشتن یکیشون ریلودد هست و اون یکی پسوند SG داره و حجمش هم 2 گیگ بیشتره .

تو کامنت های Skidrow تقریبا 5 نفر سوال پرسیدن فرق بین Sg با نسخه معمولی ریلودد چیه ؟

بچه های اینجا کسی اطلاع داره فرشون چیه ؟

خود Skidrow تو چهار پنج جا آپ کرده . من لینک های Uploaded شون رو تا چند ساعت دیگه مستقیم میکنم که سرعت بره بالاتر و دان میکنم .

اقا نسخه یولتیمیت تیم برای بازی فیفا هستش نه پی اس !! اونم که دوستان دیدن یه سایت تورنت فیک هستش که برای بالا بردن آمار بازدید هاش از یک ماه پیش با انواع اسم ها هر روز میزنه بازی اومده در حالی که فیک هستش .

این نسخه ریلودد معتبرترین نسخه بازی هستش .

ادرس سایت اسکیدرو رو بدین تا چک کنیم

mehrabooni
17-09-2015, 13:31
اگه لپ تاپ داری رو بازی کلیک راست کن و با انویدیا اجراش بده
اره با لپتاپ گیمینگ هستم این کارو انجام دادم فایده نداشت دادا

mineworld
17-09-2015, 13:32
اقا نسخه یولتیمیت تیم برای بازی فیفا هستش نه پی اس !! اونم که دوستان دیدن یه سایت تورنت فیک هستش که برای بالا بردن آمار بازدید هاش از یک ماه پیش با انواع اسم ها هر روز میزنه بازی اومده در حالی که فیک هستش .

این نسخه ریلودد معتبرترین نسخه بازی هستش .

ادرس سایت اسکیدرو رو بدین تا چک کنیم

سلام آقا وحید . باهاتون موافقم . منم یاد فیفا افتادم . حدس زدم فیک باشه ...

راستی اونی که SG داره دیگه از عبارت Reloaded استفاده نکرده . امکان داره تیم کرکرش فرق داشته باشن ؟

محرمانه
17-09-2015, 13:41
اره با لپتاپ گیمینگ هستم این کارو انجام دادم فایده نداشت دادا

کلیک راست رو بازی مورد نظر بعد گزینه
run with grafics proccessor
بعد با high nvidia اجراش میدی
مال من که اینطوری میاد.

یا میری تو تنظیمات انویدیا
سربرگ manage 3g setting
گزینه programes setting
از شماره یک بازی رو انتخاب میکنی
شماره دو گرافیک مد نظرت رو ( انویدیا )
بعد add میزنی خلاص.

pishoolii
17-09-2015, 13:43
دانلودها نسخه ریلودد رو واسه دانلود قرار داده... 6 گیگ تقریبا:n01:

vahidreza2007
17-09-2015, 13:44
سلام آقا وحید . باهاتون موافقم . منم یاد فیفا افتادم . حدس زدم فیک باشه ...

راستی اونی که SG داره دیگه از عبارت Reloaded استفاده نکرده . امکان داره تیم کرکرش فرق داشته باشن ؟

سلام دوست عزیز
بله فیک هستش شک نکنید .
اون SG هم مخفف skidrow games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هستش و چیز خاصی نیست . معتبرترین نسخه همین ریلودد هستش .

mehrabooni
17-09-2015, 13:46
کلیک راست رو بازی مورد نظر بعد گزینه
run with grafics proccessor
بعد با high nvidia اجراش میدی
مال من که اینطوری میاد.

یا میری تو تنظیمات انویدیا
سربرگ manage 3g setting
گزینه programes setting
از شماره یک بازی رو انتخاب میکنی
شماره دو گرافیک مد نظرت رو ( انویدیا )
بعد add میزنی خلاص.

داداش خودم گیمر حرفه ای هستم
این کارا رو کردم بازم بازی تیکه تیکه اجرا میشه لگ داره

mineworld
17-09-2015, 13:54
سلام دوست عزیز
بله فیک هستش شک نکنید .
اون SG هم مخفف skidrow games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هستش و چیز خاصی نیست . معتبرترین نسخه همین ریلودد هستش .

ممنون .

اخه وحید جان اگه واقعا SG صرفا یه اسمه نباید لینک ها رو جدا میکردن . مسئله اینجاس که نسخه Reloaded تقریبا 5 گیگ در 6 جا مختلف آپ شده . نسخه Full Unlocked SG (که دیگه Reloaded رو ننوشته) حجمش بیشتر از 6 گیگ هست و تو 6 جای دیگه آپلود شده .

منظورم اینه که علی ظاهر از نظر اونام فرق هست . چرا که تو دو باکس جدا توضیحات و لینکاشون رو قرار دادن . یکی فرضشون نکردن ...

من سرچ کردم واسه بازی های دیگه با این پسوند دیدم یه سایت ایرانی نوشته "این نسخه SG بازی متال گیر فانتوم پین از گروه کمتر شناخته شده ای هست و صبر کنید Reloaded بیاد و الخ .." .

در کل من از اینا حدس زدم یه گروهن جدا از خود Reloaded . به قول شما ریلودد نیستن اما اسکدرو که هستن !

شما ریلودد رو دان میکنید درسته ؟

Abas1100
17-09-2015, 13:57
اه
یعنی اینجا هیچ کسی دانلود نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟
بگه کدوم سایت کامله مام دان کنیم؟

Abas1100
17-09-2015, 13:59
دانلودها نسخه ریلودد رو واسه دانلود قرار داده... 6 گیگ تقریبا:n01:

عزیز دانلود ها همون 5 گیگه با 5% ریکاوری
ولی ی پارت 36 مگابایتی که کرک هست رو پارت 6 گذاشته
وگرنه 6 گیگ نیست