ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2016

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

™...
19-12-2015, 01:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنگام بازی این ارور رو میده میاد بیرون مشکل کجاست؟

من فکر میکنم یکی از دلایل بروز این مشکل ناسازگاری بازی با Patch نصب شده برای بازی هستش ! من خودم این مشکل رو داشتم و با حذف Patch که برای بازی نصب کرده بودم مشکل رفع شد .

kraiof3
19-12-2015, 14:29
من فکر میکنم یکی از دلایل بروز این مشکل ناسازگاری بازی با Patch نصب شده برای بازی هستش ! من خودم این مشکل رو داشتم و با حذف Patch که برای بازی نصب کرده بودم مشکل رفع شد .
نه من بلافاصله پس از نصب بازی این مشکلو داشتمو دارم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

| SoRoush 8K |
20-12-2015, 17:42
سلام .
دوستان من آپدیت 1.03 ریلودد که دیتا پک 2 هست رو دانلود و نصب کردم .

ولی تیم های لیگ جزیره ، لباس و اسمشون ، خرابه بوندسلیگا هم نداره .
کلا مدلش اینجوریه ؟
نباید آپدیتای قبلیو میریختم ؟
چیکار کنم درست بشن .

Pitbull2015
20-12-2015, 19:43
سلام .
دوستان من آپدیت 1.03 ریلودد که دیتا پک 2 هست رو دانلود و نصب کردم .

ولی تیم های لیگ جزیره ، لباس و اسمشون ، خرابه بوندسلیگا هم نداره .
کلا مدلش اینجوریه ؟
نباید آپدیتای قبلیو میریختم ؟
چیکار کنم درست بشن .

سلام. نه، نیازی به نصب آپدیت های قبلی نیست.
کلّاً همین جوریه. PES چون لایسنس اینا رو نداره، حق ویرایششون رو نداره. برای درست شدنشون باید Patch دانلود کنی.

computer-times
21-12-2015, 10:21

من هیچ پچی نصب نکردم نسخه اولیه بازی میکنم

™...
25-12-2015, 14:34
من هیچ پچی نصب نکردم نسخه اولیه بازی میکنم

درایور گرافیک رو بروز رسانی کنید . بازی رو کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید . نباید مشکلی پیش بیاد .

™...
25-12-2015, 14:39
حذف شود...:n26:

befermatooo
27-12-2015, 22:27
سلام

خدا قوت

دوستان من یه مشکلی در بازی می بینم که میخوام بدونم من فکر میکنم مشکله یا واقعا همه باهاش مشکل دارن

اونم در گیم پلی بازی هست ! بازیکن حریف خیلی راحت از خطز دفاعی من عبور میکنه با یک استارت سریع ! منم عمرا بهش برسم !

اکثر شوت ها گل میشن و دروازه بان بسیار ضعیفه

خیلی بد پاس میدن و اکثر توپها لو میره یا وقتی توپ رو میگیری نمیتونی کنترلشون کنی و از پات جدا میشن

حاال پیجی اومده واسه حل این مشکلات ؟

neon_91
28-12-2015, 10:34
چرا این پی اس اینقدر مسخره شده:n21:

چه وضعشه آحه یه مشت دلقک اونجا نشستن معلوم نیست چه غلطی می کنند:n34:

همش وعده وعید آخرشم گند میزنند به هرچی بازی فوتباله.اگر فوتبال ورزش پر طرفداری نبود و کسی اصلا این ورزشو نمیشناخت با یه بار پی اس بازی کردن کلا قید بازی فوتبالو میزد و میرفت سراغ پینگ پنگ خوبه

نه میشه پاس داد نه میشه حرکت کرد نه میشه چرخید بازی هم که خیلی کند و سنگین به نظر میرسه.خیلی نچسب شده نه حالی نه هیجانی فقط بلدند به گرافیک و شادی بازیکن و ملق زدن بازیکن برسند ولی گیم پلی رو کوچکترین توجهی نکنند

2376
28-12-2015, 19:06
سلام
وقتی یه بازیکن رو برای فروش میزارم و مثلا دو سه باشگاه اونو میخوان چطور می تونم به باشگاه دوم یا سوم بفروشم ؟
چون همیشه پیش فرض خودش روی باشگاه اوله و نمی دونم چطور باید تغییر داد !
مثلا من خامس رودریگز رو میزارم برای فروش و سه باشگاه چلسی و سیتی و بایرن اونو میخوان پیش فرض روی چلسی هست چطور می تونم به سیتی یا بایرن بفروشم ؟ 2015 میشد تغییر داد این نمیشه !

aluminum
29-12-2015, 13:29
دوستان موقع نصب پچ پی تی با این ارور مواجه میشم!!! چکار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pitbull2015
29-12-2015, 18:26
سلام

خدا قوت

دوستان من یه مشکلی در بازی می بینم که میخوام بدونم من فکر میکنم مشکله یا واقعا همه باهاش مشکل دارن

اونم در گیم پلی بازی هست ! بازیکن حریف خیلی راحت از خطز دفاعی من عبور میکنه با یک استارت سریع ! منم عمرا بهش برسم !

خیلی بد پاس میدن و اکثر توپها لو میره یا وقتی توپ رو میگیری نمیتونی کنترلشون کنی و از پات جدا میشن

سلام. این مشکل هایی که گفتید، برای همه هست؛ حتّی با آخرین آپدیت. مسئولان Konami برعکس مسئولان FIFA اصلاً به حرف کاربرا گوش نمیدن. 2 تا آپدیت دادن تا حالا، اصلاً هیچی به هیچی!

دوستان موقع نصب پچ پی تی با این ارور مواجه میشم!!! چکار باید بکنم

سلام. میگه اون فایلی که نوشته، نصب نشد. باید دوباره نصب کنید.

aluminum
29-12-2015, 19:08
سلام. میگه اون فایلی که نوشته، نصب نشد. باید دوباره نصب کنید.
یعنی دوباره بازی رو نصب کنم؟ همیجوری که بازی ایرادی نداره؟!!!
پچ هم دو سه بار نصب کردم ولی همین ارور رو میده.!!!

Pitbull2015
29-12-2015, 19:56
یعنی دوباره بازی رو نصب کنم؟ همیجوری که بازی ایرادی نداره؟!!!
پچ هم دو سه بار نصب کردم ولی همین ارور رو میده.!!!

نه، نیازی نیست بازی رو دوباره نصب کنید.
طبق خطایی که داد، میگه Patch رو باید دوباره نصب کنید.
شما برای اطمینان اوّل بگیر آخرین آپدیت رسمی رو نصب کن، بعد Patch رو نصب کن؛ ببین مشکلت حل میشه یا نه؛ گرچه آخرین آپدیت خودش تو همین Patch هست. گفتم شاید با این روش مشکل حل شه!!!

aluminum
29-12-2015, 23:00
نه، نیازی نیست بازی رو دوباره نصب کنید.
طبق خطایی که داد، میگه Patch رو باید دوباره نصب کنید.
شما برای اطمینان اوّل بگیر آخرین آپدیت رسمی رو نصب کن، بعد Patch رو نصب کن؛ ببین مشکلت حل میشه یا نه؛ گرچه آخرین آپدیت خودش تو همین Patch هست. گفتم شاید با این روش مشکل حل شه!!!
اتفاقا همین کار را کردم اول اپدیت 1.03 را نصب کردم و بعد پچ که این داستان برای ما درست شد:n03:

nasrGod
29-12-2015, 23:47
سلام من میخوام DataPack 2 رو نصب کنم این خطا رو میده

2376
30-12-2015, 00:26
سلام
وقتی یه بازیکن رو برای فروش میزارم و مثلا دو سه باشگاه اونو میخوان چطور می تونم به باشگاه دوم یا سوم بفروشم ؟
چون همیشه پیش فرض خودش روی باشگاه اوله و نمی دونم چطور باید تغییر داد !
مثلا من خامس رودریگز رو میزارم برای فروش و سه باشگاه چلسی و سیتی و بایرن اونو میخوان پیش فرض روی چلسی هست چطور می تونم به سیتی یا بایرن بفروشم ؟ 2015 میشد تغییر داد این نمیشه !

------------------------
دوستان خیلی واجبه لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه

Pitbull2015
30-12-2015, 11:03
اتفاقا همین کار را کردم اول اپدیت 1.03 را نصب کردم و بعد پچ که این داستان برای ما درست شد:n03:

خب! پس یه بار بازی رو کامل با Your Uninstaller حذف کن. بعد یه بار Restart کن و با CCleaner فایل های اضافه رو حذف کن. یه بار Restart کن دوباره. حالا بازی رو نصب کن و 1.03 رو نصب نکن و مستقیم Patch رو نصب کن. ببین حل میشه؟

سلام من میخوام DataPack 2 رو نصب کنم این خطا رو میده

سلام. اصلاً نیاز نیست با این نرم افزار نصبش کنید. روی فایل Setup کلیک راست کنید و Run As Administrator رو بزنید و نصب کنید. به همین سادگی!

nasrGod
30-12-2015, 18:48
سلام. اصلاً نیاز نیست با این نرم افزار نصبش کنید. روی فایل Setup کلیک راست کنید و Run As Administrator رو بزنید و نصب کنید. به همین سادگی!

سلام
ممنون از راهنمایی
ولی من از دوتا سایت دانلود کردم
دوتا فولدر داره که یکیشون Crack و یکی دیگه Update که امکان نصب نداشت و باید با نرم افزار DpFileListGenerator نصبش میکردیم
شما لینک دیتا پک 2 رو دارید که بشه نصب کرد و نیازی به DpFileListGenerator نباشه
ممنون میشم لینکش رو بزارید

™...
31-12-2015, 02:49
سلام

خدا قوت

همش وعده وعید آخرشم گند میزنند به هرچی بازی فوتباله.اگر فوتبال ورزش پر طرفداری نبود و کسی اصلا این ورزشو نمیشناخت با یه بار پی اس بازی کردن کلا قید بازی فوتبالو میزد و میرفت سراغ پینگ پنگ خوبه

نه میشه پاس داد نه میشه حرکت کرد نه میشه چرخید بازی هم که خیلی کند و سنگین به نظر میرسه.خیلی نچسب شده نه حالی نه هیجانی فقط بلدند به گرافیک و شادی بازیکن و ملق زدن بازیکن برسند ولی گیم پلی رو کوچکترین توجهی نکنند

هیچ بازی بدون مشکل نیست. مشکل اصلی بازی ضعیف بودن دروازه بانها هستش گرچه قبل هم در مورد دروازه بان ها گفتم که همون که شما میگین افتصاحه بعضی موارد خیلی خوب کار میکنن و واکنش های خوبی دارن . و البته کمی هم خط دفاعی بازی هوش مصنوعی ضعف داره . اینکه دفاع شما جا میمونه خیلی ربط داره به تسلط بر بازی و انتخاب سریع بازیکن ها در موقعیت ! و... این نسخه دیگه مثل نسخه های قبل بازی نیست که به راحتی بتونی هرکار بتونی بکنی !. وقتی بازی به سمت شبیه سازی پیش میره قطعا کنترل بازی سخت تر خواهد شد و اینجا باید تسلط داشته باشی . شما رو نمیگم به طور کل اینو میگم که ضعف خودمون رو به ضعف بازی نسبت ندیم .
دوستان عزیز نسخه 16 بازی با توجه به شواهد موجود بهترین نسخه بازی تا به امروز هستش !

Pitbull2015
31-12-2015, 15:45
سلام
ممنون از راهنمایی
ولی من از دوتا سایت دانلود کردم
دوتا فولدر داره که یکیشون Crack و یکی دیگه Update که امکان نصب نداشت و باید با نرم افزار DpFileListGenerator نصبش میکردیم
شما لینک دیتا پک 2 رو دارید که بشه نصب کرد و نیازی به DpFileListGenerator نباشه
ممنون میشم لینکش رو بزارید

سلام. خدمت شما: کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
اگه رمز خواست، باید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بنویسید.

از توی لینک تمام - رو بردارید.

Ezel
01-01-2016, 22:41

سلام

خدا قوت

توی پی ای اس 16 دفاع و گرفتن عمق دفاع هم به عهده ی بازیکن اصلی که شما باشید گذوشته شده :n05:

همینطور دروازه بان هم موقعی که تک به تک حریف ضربه ی آخر رو میزنه با مثلث که بزنید بیشتر تک به تک ها رو میتونه بگیره

برای گرفتن عمق دفاع هم پیشنهاد بنده استفاده از مدافعان سرعتی در دفاع وسط و همینطور پرس نکردن در نیمه ی زمین خودی هست :n18:

اتفاقا اینکه شدت پاسها و اینها هم دست خودمون هست خیلی خیلی بهتره

بعد نکته ی دیگه استفاده از اسکرین مهره ها در بازی هست برای پاس دادن خصوصا پاسهای بلند و عمقی که معمولا کسی بهش توجه نمیکنه

babakjn
02-01-2016, 12:35
هیچ بازی بدون مشکل نیست. مشکل اصلی بازی ضعیف بودن دروازه بانها هستش گرچه قبل هم در مورد دروازه بان ها گفتم که همون که شما میگین افتصاحه بعضی موارد خیلی خوب کار میکنن و واکنش های خوبی دارن . و البته کمی هم خط دفاعی بازی هوش مصنوعی ضعف داره . اینکه دفاع شما جا میمونه خیلی ربط داره به تسلط بر بازی و انتخاب سریع بازیکن ها در موقعیت ! و... این نسخه دیگه مثل نسخه های قبل بازی نیست که به راحتی بتونی هرکار بتونی بکنی !. وقتی بازی به سمت شبیه سازی پیش میره قطعا کنترل بازی سخت تر خواهد شد و اینجا باید تسلط داشته باشی . شما رو نمیگم به طور کل اینو میگم که ضعف خودمون رو به ضعف بازی نسبت ندیم .
دوستان عزیز نسخه 16 بازی با توجه به شواهد موجود بهترین نسخه بازی تا به امروز هستش !

چیزی که در نگاه اول به نظر می اومد این بود که مثل سری های 2011 تا 2015 با بازی در سطح سوپراستار ،میشه تیم حریف رو 5 گله یا بیشتر کرد ولی با آپدیت جدیدی که دادن عملا اینکار با این سطح بازی از ما تقریبا غیر ممکن شده
البته وقتی صحبت از ما می کنم یعنی جمع کثیری از علاقه مندان این بازی
برای مثال بعد از آپدیت بازی در لیگ انگلیس خوردم به لیورپول
3هفته بیشتر نمی تونستم ببرمش
تا اینکه تصمیم گرفتم به جای غر زدن و از سازندگان بازی گله کردن بشینم نقاط ضعف خودمو پوشش بدم
اکثر ما از یکسری باگ بازی استفاده می کردیم و بازی مون فقط بر اساس این باگ ها بود
مثلا در سری خاصی از بازی سانتر از جناحین و ضربه سر
یه سری پاس در عمق و شوت
یه سری کرنر و پاس کوتاه و حرکت به گوشه های منطقه جریمه و شوت فنی
و.....
در بخش ترینیگ بازی شما یازده نفره مقابل بارسا 4 نفره نمی تونی توپ رو بگیری و این یعنی بازی ما ضعیفه
من حرف دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم که بازی به سمت شبیه سازی رفته و دیگه سرعت با ضربدر دفاع خوبی نیست
بازیکن های خط دفاع نباید مستقیم درگیر توپ بشن چون پشت سرشون خالی میشه
این کار به عهده خط میانیه
بهترین توصیه من برای بهتر بازی کردن ایناست:
حفظ توپ
پاس به عقب
گرداندن توپ در کل میدان
استفاده صحیح از تکل برای گرفتن توپ
دریبل های من تو من
استفاده از پاس های یک و دو زمینی و هوایی
استفاده از مهارت های مربوط به شوک سمت راستی یا R3
بعد از کلی تمرین در بخش ترینیگ
تونستم لیورپول رو ببرم و تصمیم دارم همین روش رو ادامه بدم
یعنی بازی بدون انجام حرکات تکنیکی عملا غیر ممکن شده(البته در سطح سوپر استار)
توصیه مهم: برین تو بخش Traiing و تمامی مهارت های ممکن رو تمرین بکنین و یکی یکی نفرات تیم مقابل رو زیاد کنین
هیچ وقت از تمرین زیاد خسته نشوید
و طبق تجربیات قبلی
با تمرین مستمر این بازی هم مثل بازی های سری های قبل برامون آسون میشه
چون کار نیکو کردن از پرکردن است.
البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرش مخالف حرفهای من باشه
آی ام دوموکراتیک بوی

hadi_vazi
02-01-2016, 17:01
سلام یه لپ تاپ lenovo g 5070 دارم
تو pes 2016 setting سی پی یو رو میزنه ok بقیه همه رو میزنه good
با این حال لگ خیییلیییی زیادی تو بازی دارم و اصلا روون اجرا نمیشه حتی رزولیشن بازی رو پایین آوردم
یه سوال :
کارت گرافیکم amd radeon r5 m230 هستش ولی تو بازی ظاهرا از این کارت استفاده نمیکنه و از کارت گرافیک اینتل به صورت پیش فرض استفاده میکنه
چطور میتونم گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم یا اینکه پرافیک amd رو تو بازی فعال کنم؟
تو تنظیمات نرم افزار amd یه گزینه هست که میشه بازی هایی که میخوای رو با این کارت گرافیک فعال کرد ولی با اینکه بازی رو ادد میکنم بازم فرقی نمیکنه...

™...
03-01-2016, 02:01
سلام یه لپ تاپ lenovo g 5070 دارم
تو pes 2016 setting سی پی یو رو میزنه ok بقیه همه رو میزنه good
با این حال لگ خیییلیییی زیادی تو بازی دارم و اصلا روون اجرا نمیشه حتی رزولیشن بازی رو پایین آوردم
یه سوال :
کارت گرافیکم amd radeon r5 m230 هستش ولی تو بازی ظاهرا از این کارت استفاده نمیکنه و از کارت گرافیک اینتل به صورت پیش فرض استفاده میکنه
چطور میتونم گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم یا اینکه پرافیک amd رو تو بازی فعال کنم؟
تو تنظیمات نرم افزار amd یه گزینه هست که میشه بازی هایی که میخوای رو با این کارت گرافیک فعال کرد ولی با اینکه بازی رو ادد میکنم بازم فرقی نمیکنه...

درایور کارت گرافیک رو به روز کنید .

برای اجرای بازی اینکه روی آیکون بازی راست کلیک کنید و از قسمت Run With Graphic Processor کارت گرافیک رو انتخاب کنید تا بازی را با کارت گرافیک اجرا کند.

hadi_vazi
03-01-2016, 08:45
درایور کارت گرافیک رو به روز کنید .

برای اجرای بازی اینکه روی آیکون بازی راست کلیک کنید و از قسمت Run With Graphic Processor کارت گرافیک رو انتخاب کنید تا بازی را با کارت گرافیک اجرا کند.

درایورم به روز شده
این گزینه ای که میگید واسه کارت گرافیک nvidia وجود داره ، واسه من که amd هست همچین گزینه ای نیست...

aref.kh
03-01-2016, 11:18
سلام دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلا مشکل pes16 است؟ از راه دور اصلا نمیتونم گل بزن. البته از ایستگاهی میشه ولی از پشت محوطه جریمه هر چه قدر میزنم نمیشه با بهترین بازیکن ها میزنم ضعیف ترین دروازه بان ها چنان سیو هایی میکنن که بیا و ببین

™...
03-01-2016, 13:59
درایورم به روز شده
این گزینه ای که میگید واسه کارت گرافیک nvidia وجود داره ، واسه من که amd هست همچین گزینه ای نیست...

خیلی سادست ! ببینید واسه شما که Amd دارین کدوم گزیتنه هستش ! .

befermatooo
04-01-2016, 09:25
سلام دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلا مشکل pes16 است؟ از راه دور اصلا نمیتونم گل بزن. البته از ایستگاهی میشه ولی از پشت محوطه جریمه هر چه قدر میزنم نمیشه با بهترین بازیکن ها میزنم ضعیف ترین دروازه بان ها چنان سیو هایی میکنن که بیا و ببین

اتفاقا خوراک منه . گل میخورن عسل :n02:

+

خوب دوستان چند تا اموزش فنی میخوام ازتون لطفا دریغ نکنید :

من فقط با شوک بازی میکنم و عشق دریبل و ... هستم اما

1 : زمانی که بازیکن حریف داره به سمت دفاع میاد چه دگمه هایی رو بگیرم بهتره ؟

2 : آیا کلیپ آموزشی ضربه ایستگاهی با نشان دادن دسته بازی ( کلید های ترکیبی ) در اختیار دارید ؟ چون همشو دروازه بان میگیره لعنتی

3 : چند وقته هر بار که از بازی خارج میشم دیتا ذخیره شده حذف میشه و مجبورم دوباره اکسبت کنم بازی رو . مشکل میدونید از کجاست ؟

فعلا فقط همینا

neon_91
04-01-2016, 10:57
چیزی که در نگاه اول به نظر می اومد این بود که مثل سری های 2011 تا 2015 با بازی در سطح سوپراستار ،میشه تیم حریف رو 5 گله یا بیشتر کرد ولی با آپدیت جدیدی که دادن عملا اینکار با این سطح بازی از ما تقریبا غیر ممکن شده
البته وقتی صحبت از ما می کنم یعنی جمع کثیری از علاقه مندان این بازی
برای مثال بعد از آپدیت بازی در لیگ انگلیس خوردم به لیورپول
3هفته بیشتر نمی تونستم ببرمش
تا اینکه تصمیم گرفتم به جای غر زدن و از سازندگان بازی گله کردن بشینم نقاط ضعف خودمو پوشش بدم
اکثر ما از یکسری باگ بازی استفاده می کردیم و بازی مون فقط بر اساس این باگ ها بود
مثلا در سری خاصی از بازی سانتر از جناحین و ضربه سر
یه سری پاس در عمق و شوت
یه سری کرنر و پاس کوتاه و حرکت به گوشه های منطقه جریمه و شوت فنی
و.....
در بخش ترینیگ بازی شما یازده نفره مقابل بارسا 4 نفره نمی تونی توپ رو بگیری و این یعنی بازی ما ضعیفه
من حرف دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم که بازی به سمت شبیه سازی رفته و دیگه سرعت با ضربدر دفاع خوبی نیست
بازیکن های خط دفاع نباید مستقیم درگیر توپ بشن چون پشت سرشون خالی میشه
این کار به عهده خط میانیه
بهترین توصیه من برای بهتر بازی کردن ایناست:
حفظ توپ
پاس به عقب
گرداندن توپ در کل میدان
استفاده صحیح از تکل برای گرفتن توپ
دریبل های من تو من
استفاده از پاس های یک و دو زمینی و هوایی
استفاده از مهارت های مربوط به شوک سمت راستی یا R3
بعد از کلی تمرین در بخش ترینیگ
تونستم لیورپول رو ببرم و تصمیم دارم همین روش رو ادامه بدم
یعنی بازی بدون انجام حرکات تکنیکی عملا غیر ممکن شده(البته در سطح سوپر استار)
توصیه مهم: برین تو بخش Traiing و تمامی مهارت های ممکن رو تمرین بکنین و یکی یکی نفرات تیم مقابل رو زیاد کنین
هیچ وقت از تمرین زیاد خسته نشوید
و طبق تجربیات قبلی
با تمرین مستمر این بازی هم مثل بازی های سری های قبل برامون آسون میشه
چون کار نیکو کردن از پرکردن است.
البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرش مخالف حرفهای من باشه
آی ام دوموکراتیک بوی

خیلی جالبه چطور امکان داره یک آپدیت یه بازی رو اینقدر متحول کنه اگه قرار بر اون چیزی که شما گفتید بود خب میومدند اولش اینکارو می کردند و با آپدیت حلش نمی کردند.به نظر منم آپدیت ها قدرت همچین کاری رو ندارند.شما احتمالا با آپدیت جدید و بعد 3 هفته نبردن رفتی باگ های جدیدی یاد گرفتی و داری طرفو میبری:n09:

Pitbull2015
04-01-2016, 15:24

چجوری؟ تکنیکشو بی زحمت بگو. من که به زور از راه دور گل میزنم...

babakjn
04-01-2016, 15:56
خیلی جالبه چطور امکان داره یک آپدیت یه بازی رو اینقدر متحول کنه اگه قرار بر اون چیزی که شما گفتید بود خب میومدند اولش اینکارو می کردند و با آپدیت حلش نمی کردند.به نظر منم آپدیت ها قدرت همچین کاری رو ندارند.شما احتمالا با آپدیت جدید و بعد 3 هفته نبردن رفتی باگ های جدیدی یاد گرفتی و داری طرفو میبری:n09:

حق با توئه عزیز:n02:

™...
05-01-2016, 23:15

حرفهای شما همگی حاکی از اینکه شما به بازی مسلط نیستی و دنبال یه بازی مثل نسخه 13 میگردی که غیر شبیه سازی و واقعی نباشه و سریع چهارتا پاس بدی و گل !!! .

Morteza4SN
08-01-2016, 20:39
سلام
فقط برای من اینطوریه یا برای شما هم کل تماشاگرای بازی رو آقایون تشکیل دادن؟!
آدم فکر می‌کنه همه‌ی بازیا داره توی ایران برگزار می‌شه :n09:

hossein blak
08-01-2016, 21:26

سلام .
منهم نمیتونم پشت 18قدم گل بزنم.
میشه توضیح بدید چطور میشه اینکار رو کرد؟

peahman
10-01-2016, 17:10
دوستان حداقل سیستم برای اجرای بازی چیه ؟
من لپتاپ با گرافیک 860 دارم ولی بد جور لگ داره

Pitbull2015
10-01-2016, 18:02
دوستان حداقل سیستم برای اجرای بازی چیه ؟
من لپتاپ با گرافیک 860 دارم ولی بد جور لگ داره

سلام. گرافیکتون برای اجرای بازی ضعیفه.

aref.kh
10-01-2016, 19:32
سلام ببخشید شاید خنده دار باشه ولی میپرسم دوستان تو قسمت تاکتیک چجوری جای بازیکن ها رو میشه عوض کرد من دکمه ای رو که میگه میزنم ولی فقط پست ها رو میاره مثلا هافبک هجومی میشه هافبک دفاعی نمیتونم موقعیت هاشونو تغیر بدم

kraiof3
11-01-2016, 00:19
سلام ببخشید شاید خنده دار باشه ولی میپرسم دوستان تو قسمت تاکتیک چجوری جای بازیکن ها رو میشه عوض کرد من دکمه ای رو که میگه میزنم ولی فقط پست ها رو میاره مثلا هافبک هجومی میشه هافبک دفاعی نمیتونم موقعیت هاشونو تغیر بدم
قسمت سوم از سمت راست برو صربدر یا A رو نگه دار[emoji55]

Zlatan_ibra
16-01-2016, 14:22
سلام .
منهم نمیتونم پشت 18قدم گل بزنم.
میشه توضیح بدید چطور میشه اینکار رو کرد؟

خیلی اسون هست من از 40متری هم گل زدم
اول باید یه بازیکن شوتزن داشته باشی..کات رو نگیر و سعی کن نسبت به دروازه یه کمی زاویه داشته باشی یعنی موقعیت بازیکنت ساعت1 باشه اگه موقعیت دروازه ساعت12 هستش..شوت رو یخورده زیاد پر کن و از نصفه رد بشه تقریبا85درصد شوت رو پر کن...اگه با سرعت هم به سمت دروازه در حال حرکت باشی شوتت قدرتش بیشتره و درون دروازس و وقتی میخوای شوت بزنی سرعت رو ول نکن

mohammadmirza768
17-01-2016, 10:09
دوستان هفته مسا

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

mohammadmirza768
17-01-2016, 10:14
سلام دوستان هفته بعد من مسابقات پیس میرم تو pes2013حرفه ای بودم ولی این 2016 حالا کمتر بازی کردم با سبک منم نمیخونه ولی دوستان باتجربه میشه یه چندتا ترکیب با استراتژی های بهم پیشنهاد بدن ممنون میشم

mohammadmirza768
17-01-2016, 10:20
حرفهای شما همگی حاکی از اینکه شما به بازی مسلط نیستی و دنبال یه بازی مثل نسخه 13 میگردی که غیر شبیه سازی و واقعی نباشه و سریع چهارتا پاس بدی و گل !!! .
13 اشکالات زیاد داشت ولی اینم همچین مشکل حالا fifa16رو ببین خیلی کنترل بازیکنا اسون تر و راحت تر هستش توpes16هوش مصنوعی خیلی بد کار میکنه یه وقتایی توپ به اونی که میخوای نمیرسه اصلا وکل استراژ بهم میریزه

mohammadmirza768
17-01-2016, 10:37
اتفاقا اصلا باگ نداشت بهترین گیم پلی رو تو تاریخ کونامی 13 داشت
باگ زیاد داشت ولی میتونست جمع کرد باگ هاشو رفیقام باهام بازی میکردن باهام نمیذاشتن باگ بزنن تو بازی اجازه نمیدادن ولی تو این 16اصن نمیشه بازی کرد

™...
21-01-2016, 13:07
13 اشکالات زیاد داشت ولی اینم همچین مشکل حالا fifa16رو ببین خیلی کنترل بازیکنا اسون تر و راحت تر هستش توpes16هوش مصنوعی خیلی بد کار میکنه یه وقتایی توپ به اونی که میخوای نمیرسه اصلا وکل استراژ بهم میریزه

تفاوت نسخه 13 و 16 بازی مثل تفاوت روز و شب هستش !!! نسخه 13 بازی یک بازی ارکید هستش و نسخه 16 بازی یک بازی شبیه سازی ! . بله قبول دارم نسخه 16 از نظر هوش مصنوعی کمی ضعیف هستش اما در مورد کنترل بازیکن ها هیچ موردی نداره .

madanchi11
23-01-2016, 20:23
سلام

pec2016 را روی لپ تاپ Dell Vostro1510 با مشخصات زیر نصب کردم چون گرافیکش کمه ارور میده ولی توی بازی میره ولی سرعتش کنده

آیا با افزایش رم قسمت share video درست میشه ؟

ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم :n03:

™...
24-01-2016, 01:43
کارت گرافیک شما برای اجرای بازی مناسب نیست و توان نداره .

رم شما چند هستش ؟!

behnamy01
24-01-2016, 10:37
سلام

pec2016 را روی لپ تاپ Dell Vostro1510 با مشخصات زیر نصب کردم چون گرافیکش کمه ارور میده ولی توی بازی میره ولی سرعتش کنده

آیا با افزایش رم قسمت share video درست میشه ؟

ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم :n03:

خیر، اگر هم میزان مموری مشترک کارت گرافیک زیاد بشه بازم فایده نداره، چون سایر مشخصه های کارت گرافیک سی پی یو خیلی ضعیف هستش برای بازی، و شما هرچقدر هم رم رو افزایش بدید تغییر خاصی نمیکنه. بهتره به فکر لپ تاپ بهتر یا کنسول برای بازی باشید

erfan.it
24-01-2016, 15:42
ببخشید دوستان ، نمیدونم جاش اینجاست یا نه !
من گرافیکم 1 گیگه و رمم 2 گیگ !
فقط سی پیوم پایینه ، با چه سی پی یویی میشه pes2016 رو اجرا کرد ؟

اصلا با مشخصاتی که گفتم میشه بازی کرد ؟ (گرافیکم 1 گیگه و رمم 2 گیگ)

aref.kh
24-01-2016, 18:46
ببخشید دوستان ، نمیدونم جاش اینجاست یا نه !
من گرافیکم 1 گیگه و رمم 2 گیگ !
فقط سی پیوم پایینه ، با چه سی پی یویی میشه pes2016 رو اجرا کرد ؟

اصلا با مشخصاتی که گفتم میشه بازی کرد ؟ (گرافیکم 1 گیگه و رمم 2 گیگ)

من با همین مشخصات که شما گفتی روی highاجرا میکنم فقط بعضی وقت ها یکم سرعتش کم میشه که بعد از یه دقیقه درست میشه

erfan.it
24-01-2016, 18:48
من با همین مشخصات که شما گفتی روی highاجرا میکنم فقط بعضی وقت ها یکم سرعتش کم میشه که بعد از یه دقیقه درست میشه
واقعا ؟ [emoji55]
سی پی یوتون چیه ؟

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

™...
29-01-2016, 02:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nse.jpg

KONAMI اعلام کرد کسانی که PES2016 را خریداری کردند نسخه UERO2016 بازی را بصورت رایگان دریافت می کنند ! . :n01:

mohsen14014
18-02-2016, 23:20
تفاوت نسبت به 15 :

داوری افتضاح تر ، با مغز تو محوطه جریمه میام زمین انگار نه انگار ...
پاسکاری سریع تر هم خودمون هم سیستم
حرکت غیر واقعی توپ ، انگار با توپ والیبال دارن بازی میکنن
نداشتن ظرافت های حرکت انفرادی مثل نسخه 15
پاسهای هوایی میلیمتری و فوق دقیق بازیکنان سیستم اونهم به صورت تک ضرب ! که کاملا روی اعصابه .
...

بازیکنی که برای کمک به زننده کرنر میاد رو چطور میشه تغییر داد ؟
شما اصلا پاس هوایی استفاده میکنید ؟ بازیکنهای خود بازی که پاسهای مریخی به هم میدن ...

.

Gilopa
04-03-2016, 10:56
pes 2015 رو دارم به نظرتون نسخه 2016 در سطحی هست که بخرم ؟

IRAN_KING
04-03-2016, 15:02
منظورت اورجیناله ؟

mohsen14014
05-03-2016, 00:27

تفاوت زیادی با هم دارن در حدی که انگار دو بازی متفاوت هستن ، پاسکاریهای بسیار سریع با پاسهای هوایی فوق دقیق و استفاده عالی از کناره ها ، نفستو میبره :n09:

naim697
06-03-2016, 03:59
dlc های اصلی بازی را ریختم آپدیت کردم
Pro.Evolution.Soccer.2016.Update.v1.03.1-RELOADED
ولی
متاسفانه بازیکن ها بروز نیستن میشه از قسمت سیو بازی تون ( داخله داکیومنت ویندوز ) خیلی هم کم حجمه اگه بازیکنان ها به روز هستن بذارید ممنون .

jafar_cheshmekabod
12-03-2016, 00:17
دوستان پچ خوب چی هست بریزم؟؟؟
لینک هم هست یدید مرسی

mehdiparsi2010
15-03-2016, 17:14
درود دوستان این مشخصات سیستم منه حتا رو low هم که میذارم باز تیک داره و لگ
واقعن نمییدونم چیکار کنم درایورا هم تست کردم از خود ویندوز گفتن اپدیته یعنی اپدیتشو با اپدیت ویندوز 10 گرفت و نصب کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

years
23-03-2016, 20:51
دانلود کردم اما فایل نصبی نداره چکار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpcp30
23-03-2016, 23:27
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
من امروز با یکی از دوستان بازی کردم یکی از کارهایی که میکرد این بود که دروازبان رو کنترل میکرد ، همینطور به نظرم پاس تو عمق های هوایی و سرعت بازیکنان حمله برای رسیدن به توپ توی عمق رو به هم به نظرم یک کاریش میکرد:n01:
ممنون میشم از این موارد به ما هم بگید :n39:
با سپاس :n40:

Zlatan_ibra
25-03-2016, 11:00
با آپدیت جدیدی که پیس داد واقعا بازی بهبود پیدا کرده و گرافیکش هم بهتره شده
لایسنس جام ملتهای اروپا هم واقعا عالیه

Altairezio
25-03-2016, 22:00
دوستان آپدیت 1.04
دانلود:n06: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jamal9
28-03-2016, 18:05
سلام بچه ها وقت بخیر
دروازه بان رئال یعنی ناواس خیلی تو ذوق میزنه ،و خیلی راحت گل میخوره، بنظرم تنها مشکل تیم رئال تو بازی خط دفاع و دروازه بانش هست که اعصاب ادمو خراب میکنه با گل های مفتی که میخوره ...
پجی چیزی نیست که بشه دروازه بان رو قوی تر کرد؟ نمره ی 79 مقابل کورتوا که 87 و نویر که 90 هست هیچی نمیشه ...موندم با این دروازه بان چیکار کنم ...هرچقد عالی بازی میکنم ،خیلی راحت با یه ضدحمله گل میخورم ...

aluminum
01-04-2016, 14:44
دوستان شما میتونید آنلاین بازی کنید؟ من تمامی کارهایی که لازم هست رو انجام دادم و اکانت کاهش پینگ هم گرفتم ولی هیچ رقیبی برای بازی کردن پیدا نمی کنم. هم قسمت بازی های دوستانه و هم تورنمتهاش...

don-corleone
01-04-2016, 15:28
دوستان من Patch tuga vicio v 4 رو دانلود کردم و بعد استایئوم پک Eastern Silva

وقتی با برنامه Dpfile list Generator فایل Dpflilelist رو طبق ویدیو generate میکنم استادیوما میان ولی لایسنس لیگ بریتانیا المان و ... از بین میره

کسی میدونه چرا ؟

Ami R 940
02-04-2016, 23:08
لطفا راهنماییم کنین

چه جوری مشکل لگ و تیک زدن رو درست کنم روی high همش تیک و لگ دارم....ظاهرا مشکل شایع pes 2016 هست..با آپدیت درست میشه؟؟ مال من پک 2 و ورژن بازی 1 هست

nasrGod
03-04-2016, 12:24
سلام دیتا پک 3 رو بصورت Setup ندارید؟
من با
dp file list generator 1.6 مشکل دارم

Ami R 940
03-04-2016, 14:01
لطفا راهنماییم کنین

چه جوری مشکل لگ و تیک زدن رو درست کنم روی high همش تیک و لگ دارم....ظاهرا مشکل شایع pes 2016 هست..با آپدیت درست میشه؟؟ مال من پک 2 و ورژن بازی 1 هست

کسی میدونه

EhsanCPU
03-04-2016, 14:34
کسی میدونه
سلام
مشخصات دقیق سیستمتون چیه ؟

don-corleone
04-04-2016, 13:39
دوستان من Patch tuga vicio v 4 رو دانلود کردم و بعد استایئوم پک Eastern Silva

وقتی با برنامه Dpfile list Generator فایل Dpflilelist رو طبق ویدیو generate میکنم استادیوما میان ولی لایسنس لیگ بریتانیا المان و ... از بین میره

کسی میدونه چرا ؟

™...
10-04-2016, 23:49
با آپدیت جدیدی که پیس داد واقعا بازی بهبود پیدا کرده و گرافیکش هم بهتره شده
لایسنس جام ملتهای اروپا هم واقعا عالیه

در چه مواردی ؟! ممنون میشم بگین .

بقیه دوستان هم که آپدیت 1.04 که UERO2016 رو به بازی اضافه می کنه رو نصب کردن هم در این مورد بگن ممنون میشم .

:n01:

Soroush-S
12-04-2016, 00:25
چرا همیشه دسته شماره یک قویتر از شماره دو هست؟ تمکانش هست قدرت برابر بشه؟!

Sent From My XPERIA M4

™...
12-04-2016, 03:07
چرا همیشه دسته شماره یک قویتر از شماره دو هست؟ تمکانش هست قدرت برابر بشه؟!

Sent From My XPERIA M4

این تلقین بیش نیست !

اینطور چیزی وجود خارجی نداره .:n01:

alitablo
19-04-2016, 09:33
سلام بچه ها
توی pes 2016 گروه بندی لیگ قهرمانان چجوری تغییر میکنه؟
من هر کاری میکنم تیمهای هم گروهم تغییر نمیکنه فقط اسم گروه عوض میشه!

™...
20-04-2016, 01:37
سلام بچه ها
توی pes 2016 گروه بندی لیگ قهرمانان چجوری تغییر میکنه؟
من هر کاری میکنم تیمهای هم گروهم تغییر نمیکنه فقط اسم گروه عوض میشه!

یعنی چی ؟! اگه منظورتون اول تو قسمت انتخاب هستش خب اگه برگردی عقب دوباره بری قسمت جام قهرمانان به طور یقین تیم ها باید عوض بشه .!

alitablo
20-04-2016, 15:19
یعنی چی ؟! اگه منظورتون اول تو قسمت انتخاب هستش خب اگه برگردی عقب دوباره بری قسمت جام قهرمانان به طور یقین تیم ها باید عوض بشه .!

هیچ جوری تغییر نمیکنه
من هر بار که میام تو لیگ قهرمانان و تیم مورد نظر خودمو انتخاب میکنم همین گروه بندی رو میاره!
هر چی هم مربع میزنم فقط اسم گروه عوض میشه و تیمهای هم گروه هیچ تغییری نمیکنه!
واقعاً عجیبه!

alitablo
20-04-2016, 15:20
هیچ جوری تغییر نمیکنه
من هر بار که میام تو لیگ قهرمانان و تیم مورد نظر خودمو انتخاب میکنم همین گروه بندی رو میاره!
واقعاً عجیبه!

E.G_band
21-04-2016, 21:31
سلام:

من توی xbox بازی میکنم......راهی برای پولدار شدن توی مستر لیگ هست؟؟؟

ممنون.

™...
27-04-2016, 13:36
هیچ جوری تغییر نمیکنه
واقعاً عجیبه!

نه عوض میشه .

شما کلا برگرد به منوی اصلی بازی دوباره برو قسمت جام قهرمانان ببین تیم ها و گروه ها عوض میشن .

kraiof3
27-04-2016, 15:30
سلام:

من توی xbox بازی میکنم......راهی برای پولدار شدن توی مستر لیگ هست؟؟؟

ممنون.
بدون هک و مود و... بازی کن
فقط از بازی باید لذت برد

sent from my LG G3-d855

Gilopa
01-05-2016, 22:38
الان چند ماهیه به طور حرفه ای بازی میکنم . خداییش نسخه pc این بازی خیلی برام عجیبه نمیدونم از کرکه یا نه .. اولا پس رفت عجیب کونامی در گرافیک این بازی مشهوده ! باید با قدیم مقایسه کنیم تا متوجه شیم در کل تقلید از گرافیک فیفا اشتباهه ... نپرداختن به جزئیات فوتبال دیگه حرفشو نزنم بهتره ..

تو این بازی فقط پاس تو عمق هوایی حرف اولو میزنه .. از همین طریق به راحتی هر حریفیو شکست میدم .. کلا با اینکه سرگرمم میکنه اما کونامی خیلی مونده بتونه یه فوتبال حقیقی رو در قالب گی پلی قرار بده .

ahmad rezaa
06-05-2016, 20:34
نه عوض میشه .

شما کلا برگرد به منوی اصلی بازی دوباره برو قسمت جام قهرمانان ببین تیم ها و گروه ها عوض میشن .
من خودم طرفدار فیفا هستم و به خاطر نبودن کرک مجبورم بازی میکنم ولی برادر شما باید با نسخه کنسولی پلی 4 یا ایکس باکس وان بازی کنی نظر بدی وگرنه که نسخه کامپیوترش زمین تا آسمون فرق داره و نسخه کنسولیش خیلی خیلی قشنگتره

joey jordison
07-05-2016, 12:36
دارین بی مهری میکنین واقعا این نسخه منو تحت تاثیر قرار داد با تمامی کمی و کاستی که داره جوری شده من فیفا 16 دیگه بازی نمیکنم هر چند اون بازی هم فوق العاده هست ولی این pes 2016 هستش که من دارم بازیش میکنم!در مورد گرافیک و ......هم با پچ هایی که میاد خدا رو شکر بازی قابل تحمل میشه فقط من چندتا چیز دوست دارم تو نسخه 17 اضافه بشه!!امیدوارم اینا اضافه بشه
1_تماشاگرا و چمن بازی نسل بعدی بشه حتی تو نسخه نسل هشتمی بازی چمن مزخرف هستش!!مثل چمن فیفا کنن!
2_ساعات مختلف شبانه روزی به بازی اضافه بشه نه اینکه فقط یا صبح باشه یا شب!!و البته آب و هوای متنوع
3_کنار زمین پویا تر بشه
4_نسخه PC نسل بعدی بشه از نظر گرافیک از نظر گیم پلی که یکی هستن
---------
راستی دوستان این یورو 2016 چجوری برای PC اضافه میشه؟آیا استادیوم ها و ..... رو داره

ms1ove
17-05-2016, 10:36
سلام
من به یه مشکل برخوردم !
من لیگ رو بازی میکنم دیگه تقریبا نصفشو رفتم رویه سیو خودکار هم هست بعد هر بازی خودش ذخیره میکنه ولی امروز داشتم بازی میکردم برق قطع شد دوباره که روشن کردم رفتم دیدم نمیاره قسمت save تو عکس زیر مشخصه شماره 1 .

چطوری میشه درستش کرد دوستان لطفا راهنمایی کنید .

K!ng of th3 K!ngs
17-05-2016, 11:01
سلام
من به یه مشکل برخوردم !
من لیگ رو بازی میکنم دیگه تقریبا نصفشو رفتم رویه سیو خودکار هم هست بعد هر بازی خودش ذخیره میکنه ولی امروز داشتم بازی میکردم برق قطع شد دوباره که روشن کردم رفتم دیدم نمیاره قسمت save تو عکس زیر مشخصه شماره 1 .

چطوری میشه درستش کرد دوستان لطفا راهنمایی کنید .

برای منم توی یه بازی دیگه این اتفاق افتاد این کار رو انجام دادم
1- به آدرس زیر برید: Documents/KONAMI/
2-روی فولدر Pro Evolution Soccer 2016 رایت کلیک کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید
3-به تب Previous Versions برید
4- اگر اونجا چیزی دیدید که بشه انتخاب کرد و Restore کرد این کار رو بکنید

با این کار کمی سیوتون عقب میاد
اگر این روش بالا جواب نداد من کاری دیگه بلد نیستم که بهش انجام داد

ms1ove
17-05-2016, 13:23
برای منم توی یه بازی دیگه این اتفاق افتاد این کار رو انجام دادم
1- به آدرس زیر برید: Documents/KONAMI/
2-روی فولدر Pro Evolution Soccer 2016 رایت کلیک کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید
3-به تب Previous Versions برید
4- اگر اونجا چیزی دیدید که بشه انتخاب کرد و Restore کرد این کار رو بکنید

با این کار کمی سیوتون عقب میاد
اگر این روش بالا جواب نداد من کاری دیگه بلد نیستم که بهش انجام داد

چیزی نیست اونجا :n14:

™...
17-05-2016, 14:21
متاسفانه به علت قطع ناگهانی برق فایل Save بازی شما مشکل دار شده و فکر هم نمیکنم درست بشه ! همیشه سعی کنین از Save بازی هر چند مدت پشتیبان بگیرین .

K!ng of th3 K!ngs
17-05-2016, 20:17
پس متاسفانه فکر نکنم بشه کاری کرد :(
منم از اون موقع به بعد همیشه از سیو هام بکاپ دارم دردتون رو درک میکنم !

pcsoft
24-05-2016, 14:40
دوستان سلام. لایسنس بخوایم بگیریم برای بازی آنلاین. هزینه اش چقدره؟

S.H.B
24-05-2016, 22:03
سلام بازی روی ویندوز 10 هم نصب میشه.بدون مشکله و راحت اجرا میشه؟
لطفا کسایی که تست کردن جواب بدن

ms1ove
24-05-2016, 23:08
سلام بازی روی ویندوز 10 هم نصب میشه.بدون مشکله و راحت اجرا میشه؟
لطفا کسایی که تست کردن جواب بدن
بله من الان روی ویندوز ۱۰ دارم

™...
28-05-2016, 11:58
دوستان سلام. لایسنس بخوایم بگیریم برای بازی آنلاین. هزینه اش چقدره؟

سایت هایی هستن که بازی رو به صورت اصلی میفروشن .

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین .

boobeger
05-06-2016, 18:38
دوستان آپدیت جدید برای یورو نمیاد؟

™...
05-06-2016, 20:52
دوستان آپدیت جدید برای یورو نمیاد؟

آپدیت بازی برای 2016 EURO چند هفته ای هستش که منتشر شده .

mojtaba007
11-06-2016, 09:51
دوستان قضیه این بازی چیه امده برای دانلود
بازی UEFA Euro 2016 France برای PCپچی برای این بازی امده که اسامی رو درست کنه؟
گیم پلی فرقی کرده؟ یا همون pes 2016 هست؟
نیازی هست دیتا پک ها رو براش دانلود کنیم؟

™...
11-06-2016, 20:12
بازی UEFA Euro 2016 France برای PC

پچی برای این بازی امده که اسامی رو درست کنه؟

همون PES2016 هستش به همراه DLC ملت های اروپا که مدتی پبش منتشر شد .

moozmar
28-06-2016, 10:34
سلام
من پس2016 رو روی xbox 360 دارم
میخواستم یه کمکی کنین که چطوری میتونم، آخرین نقل و انتقالات رو اضافه کنم به بازی
چیزی که سرچ کردم، باید پچ بریزم! ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم
ممنون پیشاپیش
ضمنا، خود کنسول Ban شده.

EhsanCPU
28-06-2016, 13:44
بازی UEFA Euro 2016 France برای PC

پچی برای این بازی امده که اسامی رو درست کنه؟

این بازی یک نسخه مجزا ویژه یورو 2016 هست ...

ZAKIY
07-07-2016, 12:46
سلام
دوستان اگه کسی راه حل این مشکلو میدونه جواب بده
در pes2016
چطور میتونم بازیکن ادیت شده رو به تیم مورد علاقم اضافه کنم؟

basketball
09-07-2016, 00:27
در بخش become a legend مربی من رو در پست نامربوط قرار داده چطور میتونم ازش درخواست کنم پستم عوض بشه؟

tehran1500
14-07-2016, 03:41
سلام
من یه مشکل دارم
ورژن بلک باکس رو دانلود کردم
وقتی میخوام برم تو my club یه باشگاه بسازم میخواد وصل بشه به نت و ارور میده
مگه افلاین نیست این بخش؟؟؟

kraiof3
14-07-2016, 04:34
سلام
من یه مشکل دارم
ورژن بلک باکس رو دانلود کردم
وقتی میخوام برم تو my club یه باشگاه بسازم میخواد وصل بشه به نت و ارور میده
مگه افلاین نیست این بخش؟؟؟
نه my club نیاز به نت داره

tehran1500
14-07-2016, 16:29
یعنی نمیتونم تیم دلخواه خودم رو بسازم؟؟؟
آخه پسرخالم تو ایکس باکس 360 یه تیم ساخته بود بازیشم اورجینال نبود اینترنتم نداشت

کرک یا پچ برای بازی آنلاین نیست؟؟

tehran1500
14-07-2016, 16:35
نه my club نیاز به نت داره

یعنی نمیتونم تیم دلخواه خودم رو بسازم؟؟؟
آخه پسرخالم تو ایکس باکس 360 یه تیم ساخته بود بازیشم اورجینال نبود اینترنتم نداشت

کرک یا پچ برای بازی آنلاین نیست؟؟

tehran1500
15-07-2016, 16:32
یه درخواست دارم
من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم خودش کرک رو خودکار داشت
حالا من اون فایل های اصلی که کرک جایگزین اونها شده رو لازم دارم
کسی آپلود میکنه؟

- - - Updated - - -

یه درخواست دارم
کسی آپلود میکنه؟

baradar ehsan
16-07-2016, 14:28
من بعد چند سال بالاخره pes نصبیدم ... چرا موقعیکه با کیبورد بازی میکنی با دکمه Esc صحنه های بعد گل رد نمیشه چیکار باید کرد؟
ویرایش: یافتم باید با دکمه V انجام بدی....

خب سوال دیگه در مورد MY CLUB توضیح بدین؟

tehran1500
17-07-2016, 21:38
سلام داداش
لفطا اون فایل های اصلی که جاش کرک رو ریختی برام آپلود کن
وگرنه مجبور میشه 5 گیگ دانلود کنم

kraiof3
17-07-2016, 22:34
یه درخواست دارم
کسی آپلود میکنه؟

- - - Updated - - -

یه درخواست دارم
کسی آپلود میکنه؟
دوست عزیز بهتره از اول نسخه اصلی دان کنید

tehran1500
18-07-2016, 00:34
دوست عزیز بهتره از اول نسخه اصلی دان کنید

نمیتونی آپلود کنی

5گیگ خیلی زیاده

راستی نگفتی چجوری یه تیم واسه خودم بسازم

kraiof3
18-07-2016, 06:29
نمیتونی آپلود کنی

5گیگ خیلی زیاده

راستی نگفتی چجوری یه تیم واسه خودم بسازم
فهمیدی به منم بگو:|
فکر کنم همین my club باشه
من روی کنسول بازی میکنم

tehran1500
18-07-2016, 22:52
آخه نت نیاز داره
قبلا میشد( خیلی قبل)
دیگه مجبورم 5 گیگ دانل کنم چاره ندارم

baradar ehsan
19-07-2016, 00:00
توی مسترلیگ میشه کاری کرد که development غیرفعال بشه؟ (سن و Ability بازیکنان تغییری نکنه.)

نسخه های قبلی میشد اما اینو نمیدونم.

baradar ehsan
28-07-2016, 13:55
چرا اینجا کسی جواب ما رو نمیده ما هم از رو نمیریم و هی میپرسیم؟ :n28:

داستان استفاده ی pes16 از اینترنت چیه؟

من تا بحال در حال دیسکانکت وارد بازی شده بودم اما دیشب که داشتم دانلود میکردم و نیازمند گذشت وقت بودم گفتم بگذار pes بزنم بعد سریع دیدم چندتا آپدیت اومد روی آخریشون Legends player? کلیک کردم دیدم میگه نمیشه اینو آپدیت کنید چون ظاهرا my club نداشتید ... بعد اون پایین next را زدم و بعد در مورد شرایط استفاده آنلاین یک صفحه دیگه اومد و من اکسپت کردم ... الان چه اتفاقی افتاده؟ یعنی از حجم اینترنت استفاده میکنه نمیخوام اینجوری باشه ... بعد ضمنا وقتی از بازی اومدم بیرون فایروال ویندوز هم بلاک اش کرده بود...

ares13
01-08-2016, 21:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خدمت همه من بازی رو ریختم اما این ارور همش میاد نمیدونم چیکار کنم راهنمایی لطفا کتید:n37:
لپ تاپو تازه خریدم
باید برنامه ای رو نصب کنم؟
باید چیزی رو اپذیت کنم ؟
ممنون اگه حواب بدین:n36:

| SoRoush 8K |
02-08-2016, 13:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خدمت همه من بازی رو ریختم اما این ارور همش میاد نمیدونم چیکار کنم راهنمایی لطفا کتید:n37:
لپ تاپو تازه خریدم
باید چیزی رو اپذیت کنم ؟

روی آیکون بازی کلیک راست کنید .
Run with graphic processor رو بزنید .
بعد کارت گرافیک غیر اینتلتون مثلا NVIDIA رو انتخاب کنید تا بازی اجرا بشه .

baradar ehsan
02-08-2016, 18:58
لپ تاپو تازه خریدم
باید چیزی رو اپذیت کنم ؟

داره میگه سیستم از سیستم توصیه شده برای اجرای بازی ضعیفتره و ظاهرا gpu هم نداره.

اما اگر بر روی Ignore کلیک کنید احتمالا حل میشه. برای من هم همین ارور میاد اما وقتی ایگنور میکنم بازی بدون ایراد خاصی اجرا میشه (فقط مگر اینکه بعد چند ساعت لپتاپ داغ بشه و فن با صدای تقریبا زیاد کار کنه...)

baradar ehsan
03-08-2016, 01:17
میشه توی مسترلیگ کاری کرد که فقط مربی تیم ملی باشیم و باشگاه رو ترک کنیم و به سایر پیشنهادات باشگاه ها هم جواب مثبت ندیم؟

™...
24-08-2016, 04:51
میشه توی مسترلیگ کاری کرد که فقط مربی تیم ملی باشیم و باشگاه رو ترک کنیم و به سایر پیشنهادات باشگاه ها هم جواب مثبت ندیم؟

فکر نمیکنم این طور باشه .

baradar ehsan
28-08-2016, 19:35
فکر نمیکنم این طور باشه .
خیلی بده اینجوری... باید فکر اینجای کار رو هم میکردند ...
توی دنیای واقعی هم که نمیشه دو جا مربی باشی ..

اما در مورد کلیت بازی نظرمو بخوام بگم:
یک دو سه ماهی میشه که درگیر این بازی شدم و برای من که سالها بود pes و فیفا هیچی دیگه بازی نمیکردم تجربه جالبی بود (آخرین فوتبالی که بازی میکردم سالها پیش pes 2009 بود ...)
حدود 11 سال پیش مثل خیلیا دیگه pes 6 خاطره فوق العاده ای شد برام و اگر بخوام الان pes 16 رو با اون مقایسه کنم در مقایسه با اون بسیار نرم و روان است بازی... pes 6 خیلی خشک بود فقط باید توپ رو میگرفتی و از کنارها نفوذ میکردی بعد شوت یا پاس ... اما توی pes های بعد از اون (9 که گفتم هم تقریبا همینطور بود) کلا قشنگ از وسط میدون و حتی زمین خود توپ رو به گردش در میاری و انواع و اقسام تاکتیک ها قابل پیاده سازیه ... اما هر طور بود توی اون pes قبلی ها مثلا مسترلیگ میزدی قهرمان شدن خیلی راحت بود اما توی 16 خیلی سخت شده من گاهی مجبور شدم سطح بازی رو تغییر بدم ... البته خب بسیار طبیعی هم است که بازی من هم بعد از گذشت این همه سال افت زیادی کرده ... تجربه عالی ای هم که داشتم با مستر coach mode بود ... خیلی خوب بازی میکنه توی این حالت ... الان دو سه هفته ای هم میشه که مسترلیگ رو هم گذاشتم کنار و become legend میزدم که خب این هم جذابیت زیادی داشت و البته بنظرم نسبت به مسترلیگ خیلی هم آسونتر بودو گل زدن و پاس گل دادن با بازیکنت کار سختی نیست ...

اگر موفق بشم ظرف هفته های باقی مونده ی تابستون کلا بیخیال این بازی بشم و بگذارمش کنار و به درس و دانشگام برگردم هم خوب میشه چون آدمی نیستم که عاقلانه رفتار کنم و مثلا روزی یک بازی نهایت دو بازی یا بهتر از اون هر چند روز یکبار یک یا دو بازی کنم ... همین که بشینم پاش دیگه بلند بشو نیستم... البته از این جهت هم حیف که هم بازیکنم توی لجند تازه داره پیشرفت میکنه و هم تیم مسترلیگ ام تیم جوون و فوق العاده ایه ... (تیم اینتر با بازیکنانی از جمله مولر و رونالدو و بونوچی و اشکرتل و تونی کروس و آلابا و... دو دروازه بان عالی دخیا و ترشتنگن... که البته همه ی اینها جوان هم هستند یعنی یکبار از پیری برگستند به جوونی:) و سن هاشون مناسبه ... مولر فوق العاده ترین بازیکنمه خیلی عالی بازی میکنه ... توی خط دفاع هم اشکرتل عالیه...) البته کلی هم چرخ زدم توی باشگاه ها و خیلی تیما رفتم که در اغلب اونها هم ناموفق بودم ... اما دوبار مربی اینتر شدم و با اینتر هردوبار خیلی خوب بازی میکنم و خوب نتیجه میگیرم ...
راستی یادم شد بگم اینکه توی مسترلیگ پیشنهاد مربیگری از باقی تیم ها دریافت میکنی فوق العاده بود ... اصلا من خودم توی فانتزیم همیشه میگفتم اگر اینجوری بود چقدر خوب بود ...

حالا یک سوال هم از اساتید داشتم توی مسترلیگ اگر بری قسمت training و تنظیمات رو عوض کنی آیا کار درستیه یا خیر؟ بازیکنا حرفه ای تر میشن آیا؟ من اون اوایل به این قسمت توجهی نکرده بودم همه بازیکنا رو بالانس بودند ... اما خب دیدم میشه تنظیمات رو تغییر بدی و مثلا برای یک بازیکن فوکوس بیشتری بگذاری روی قدرت بدنی، دریبل، دفاع و سایر آیتم ها ...

پ ن:اولین پستم تو این تاپیک رو چک کردم دیدم مال 26 تیر بوده چقدر زمان زود میگذره ... فکر کردم 3 ماه گذشته:))))))))
اگه این سوال براتون بوجود بیاد که توی یکماه چجوری مسترلیک 2033 ام و بازیکنهای نامبره الان حدود 20 سال اند هم دلیلش این بوده که خیلی از بازی ها رو skip میکردم.

| SoRoush 8K |
29-08-2016, 10:52
خیلی بده اینجوری... باید فکر اینجای کار رو هم میکردند ...
توی دنیای واقعی هم که نمیشه دو جا مربی باشی ..

دلیل اینکه اینکتارو نکرده خسته کننده نشدن بازیه !
چون جام جهانی که هر 4 ساله ... یورو هم .
تهش یه بازیای دوستانه میمونه وسط فصل !
اگه اینجوری میشد مطمئن باش خودتم خسته میشدی ...

baradar ehsan
29-08-2016, 13:41
دلیل اینکه اینکتارو نکرده خسته کننده نشدن بازیه !
چون جام جهانی که هر 4 ساله ... یورو هم .
تهش یه بازیای دوستانه میمونه وسط فصل !
اگه اینجوری میشد مطمئن باش خودتم خسته میشدی ...
تا حدودی درسته این حرف اما یعنی به امتحانش هم نمی ارزید؟ ضمن اینکه من منظورم نبود که فقط یکی از این دو حالت ملی و باشگاهی بلکه فقط همونطور که میشد هر دو جا مربی باشی یک حالتی هم وجود داشت که قرار داد باشگاه رو فسخ کنی...
زیاد بودن بازی هم از یک زاویه ی دیگه میتونه خسته کننده باشه...

raman008
29-08-2016, 19:33
عالیه:n12::n12::n12:

motv
16-09-2016, 00:01
دوستان بهترین و کامل ترین پچ pes 2016 چیه؟
میخوام همه چیز آپدیت شده به لیگ جدید باشه ، لباس ها ،تیم ها ،لیگ های دسته دو ، بوندس لیگا 1 و 2 ،اسم تیمها و بازیکنا درست باشد ، گرافیک بازی رو هم بالا ببره ،همش مصنوعی بالا بره مخصوصا دروازه بانا و ...

لطفا یبزارید که با همین 2016 سرکنیم. سیستمم هم نمیکشه فیفا بزنم همین آخرین راهه برای ما فقرا

farshad.88
19-09-2016, 12:36
لطفا جدیدیترین پچ رو معرفی کنید. بازی دست کاری نشده باشه فقط لیسانیها و نقل انتقالات رو درست کرده باشه. ممنون

misagh8900
19-09-2016, 18:39
دوستان من بازی رو از روی cd نصب کردم و محصول شرکت modern هست و ورژن 1.5 هست.( طبق چیزی که توی control panel نوشته). و همون اوایل که اومده بود خریدمش و نصبش کردم.

آیا پچ ها و مودهایی که دوستان معرفی کردن روی این ورژن کار میکنه؟؟

اگر جواب "بلی" هست، بهترین و جدیدترین پچ و مود که هم اسم تیم ها رو درست کرده باشه و هم جدیدترین نقل و انتقالات رو انجام داده باشه چیه؟؟
اگر جواب "خیر" هست، لینک دانلود بازی و کرک و پچ ها رو بدین تا دانلود کنم.

خیلی ممنون.

- - - Updated - - -

matr!x_2008
19-09-2016, 23:52
دوستان یه سوال؟ میدونم زیاد ربطی نداره به تاپیک ولی... من این بازی رو روی play station 2 بازی میکنم.. میخام چند تا ترفند و استراتژی تو بازی یاد بگیرم.. مثلا دوستم شوت میزنه از وسط زمین یهو گل میشه.. یا ضربات کاشتش تقریبا گله یا به تیرک میخوره..چطوری میزنه؟ من مثلا R2 رو میگیرم میشوتم ولی خوب شوت جوندار نمیشه...چند تا ترفند بگین

fandak
20-09-2016, 05:18
دوستان بهترین و کامل ترین پچ pes 2016 چیه؟
میخوام همه چیز آپدیت شده به لیگ جدید باشه ، لباس ها ،تیم ها ،لیگ های دسته دو ، بوندس لیگا 1 و 2 ،اسم تیمها و بازیکنا درست باشد ، گرافیک بازی رو هم بالا ببره ،همش مصنوعی بالا بره مخصوصا دروازه بانا و ...

لطفا یبزارید که با همین 2016 سرکنیم. سیستمم هم نمیکشه فیفا بزنم همین آخرین راهه برای ما فقرا

لطفا جدیدیترین پچ رو معرفی کنید. بازی دست کاری نشده باشه فقط لیسانیها و نقل انتقالات رو درست کرده باشه. ممنون

پچ های زیر جز بهترین های 2016 هستند
Pesgalaxy Patch 2016
PES 2016 PTE Patch

farshad.88
20-09-2016, 12:47
پچ های زیر جز بهترین های 2016 هستند
Pesgalaxy Patch 2016
PES 2016 PTE Patch
ممنون دوست عزیز. اما پچ های خوب رو میشناسم. فقط نمیدونم آخرین ورژن چی هست و آیا نقل و انتقالات رو تا آخر اگوست انجام داده یا نه

vahidreza2007
20-09-2016, 12:49
ممنون دوست عزیز. اما پچ های خوب رو میشناسم. فقط نمیدونم آخرین ورژن چی هست و آیا نقل و انتقالات رو تا آخر اگوست انجام داده یا نه

دوست عزیز شما ÷چ گروه رو پروفشنال رو بگیرن که همه چی ا÷دیت شده ! اخرین پچشون هم ورژن 4 و 4.1 هستش

fandak
20-09-2016, 13:03

بله این دو پچ . فایل اپشن نقل و انتقالات تا اخرین روز رو داره

farshad.88
21-09-2016, 11:36
بله این دو پچ . فایل اپشن نقل و انتقالات تا اخرین روز رو داره

برادر جان آخرین ورژن چیه ؟ یعنی آخرین شماره این دو تا پچ با شرایط گفته شده چیه ؟

ms1ove
21-09-2016, 11:51
کسی پچ لیگ برتر فصل 95-96 داره ؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

afshinsiah
23-09-2016, 16:54
سلام دوستان راهی نیست که بشه ورزشگاه منچستریونایتد رو عوض کرد تو ورزشگاه الدترافورد یازی خیلی لگ داره می خوام یه ورزشگاه دیگه به جای این انتخاب کنم
با تشکر

™...
18-10-2016, 11:26
سلام دوستان راهی نیست که بشه ورزشگاه منچستریونایتد رو عوض کرد تو ورزشگاه الدترافورد یازی خیلی لگ داره می خوام یه ورزشگاه دیگه به جای این انتخاب کنم
با تشکر

"بشه ورزشگاه منچستریونایتد رو عوض کرد تو ورزشگاه الدترافورد یازی خیلی لگ داره "

این جمله یعنی چی الان ؟! من که متوجه نمیشم ! :n02:

superbadboy
18-10-2016, 22:10
Pes 2016
Ps4
درود من می‌خواستم چهره تیم کلاسیک اروپارو واسه ps4 ادیت کنم تقریبا از تیم اصلی تمام بازیکنارو به کمک آموزش‌ها در یوتیوب و سایت‌ها مختلف ادیت کردم و چهره ها خیلی شبیه شدن. ولی واسه لویز فیگو و بکام نتونستم مورد خوبی پیدا کنم آموزش زیاد بود ولی چهره اصلا شبیه نبود. میخواستم ببینم کسی از دوستان آموزش و یا مشخصات چهره برای ادیت این دو فوتبالیست رو داره که به معرفی کنه
پیشاپیش سپاسگزارم

| SoRoush 8K |
18-10-2016, 22:37
"بشه ورزشگاه منچستریونایتد رو عوض کرد تو ورزشگاه الدترافورد یازی خیلی لگ داره "

این جمله یعنی چی الان ؟! من که متوجه نمیشم ! :n02:
منظورش اینه که ورزشگاهی که من یو بازیای خونگیش رو توش بازی میکنه یعنی الدترافورد رو عوض کنه چون تو اون ورزشگاه بازیش لگ داره :n02:

™...
19-10-2016, 17:34
Pes 2016
Ps4
درود من می‌خواستم چهره تیم کلاسیک اروپارو واسه ps4 ادیت کنم تقریبا از تیم اصلی تمام بازیکنارو به کمک آموزش‌ها در یوتیوب و سایت‌ها مختلف ادیت کردم و چهره ها خیلی شبیه شدن. ولی واسه لویز فیگو و بکام نتونستم مورد خوبی پیدا کنم آموزش زیاد بود ولی چهره اصلا شبیه نبود. میخواستم ببینم کسی از دوستان آموزش و یا مشخصات چهره برای ادیت این دو فوتبالیست رو داره که به معرفی کنه
پیشاپیش سپاسگزارم

هر بازیکنی رو که میخواید تو جستجوی گوگل اینطور جستجو کنید .

player name pes 2017 aliheidari2520

به اسم جلوی هر عدد دقت کن چون تو PES2016 و PES2017 متفاوت هستش .

منظورش اینه که ورزشگاهی که من یو بازیای خونگیش رو توش بازی میکنه یعنی الدترافورد رو عوض کنه چون تو اون ورزشگاه بازیش لگ داره :n02:

لگ داره ؟! :n04:

superbadboy
20-10-2016, 14:08
هر بازیکنی رو که میخواید تو جستجوی گوگل اینطور جستجو کنید .

player name pes 2017 aliheidari2520

به اسم جلوی هر عدد دقت کن چون تو PES2016 و PES2017 متفاوت هستش .

:n04:

درود:
ممنون از راهنماییتون. از آموزشهای علی حیدری استفاده کردم خیلیم خوبن ولی دوید بکام خیلی شبیه نیست یه چهره شبیه تر میخوام.

این واسه علی حیدری هست که البته بازم از بقیه بهتر هست . ولی خب دنبال بهترش هستم

بازم ممنون لطف کردید

™...
20-10-2016, 14:44
درود:
ممنون از راهنماییتون. از آموزشهای علی حیدری استفاده کردم خیلیم خوبن ولی دوید بکام خیلی شبیه نیست یه چهره شبیه تر میخوام.

این واسه علی حیدری هست که البته بازم از بقیه بهتر هست . ولی خب دنبال بهترش هستم

بازم ممنون لطف کردید

سپاس .
من در مورد اون دو بازیکن که شما گفتین با آقای حیدری صحبت کردم و گقتن در حال ساخت چهره ها هستند اما هنوز به اون دو بازیکن نرسیدند که وقتی دو چهره ساخته شد خبر میدن .

alinikoyi
27-10-2016, 12:18
سلام
کسی از دوستان فایل نقل و انتقالات جدید pes 2016 رو داره بذاره؟

™...
12-11-2016, 03:22
سلام
کسی از دوستان فایل نقل و انتقالات جدید pes 2016 رو داره بذاره؟

اینجـــــــــا... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n01:

SA.JJ.AD
28-11-2016, 11:58
دوستان ازونجایی که خوشبختانه هنوزم که هنوزه قسمت آنلاین Pes 2016 از کار نیفتاده ، خواستم ببینم راهی روشی چیزی هست که اون استادیوم پیشفرض قسمت Team Play Lobby تغییر کنه ، ازونجایی که با دوستان هرچند مدت ازین مود استفاده میکنیم و 4 تا 8 نفره بصورت تیمی بازی میکنیم ، واقعاً خسته کننده شده اون استادیوم تکراری ! فقط چمنش هم تغییر کنه راضی کننده ست

banii
29-12-2016, 23:30

پج گلکسی نصبیدم این ارور واسه چیه؟

قبل از اون هم بازی نسخه ی اصلی یا همون ری لودد رو نصبیده بودم ... باید فایلی چیزی دانلود کنم؟

Mohammad King
25-05-2017, 01:32
سلام

ترینر become a legend رو میخواستم

ممنون

Mohammad King
25-05-2017, 13:29
کسی از دوستان نداره؟