ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2016

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

mineworld
17-09-2015, 13:59
داداش خودم گیمر حرفه ای هستم
این کارا رو کردم بازم بازی تیکه تیکه اجرا میشه لگ داره

چند فریم میگیرید ؟ اگه زیر 30 اینا باشه یعنی مشکل از مچ شدن بازی با گرافیک انویدیاتون هست . سعی کنید بازی و ستینگ رو رو high performace بذارید . سری به ستینگ بازی بزنید ببینید به سخت افزارتون چی داده .

اگه فریم ریت مناسبه (حدود 60 برای pes 15) : لطف کنید برید پنل انویدیا v-sync رو روشن کنید .

(گیمر حرفه ای باشی یادت بره چطوری این مشکل رو و ساز کنی ؟! خب گوگل کن مشکل رو شما که حرفه ای هستی )

mehrabooni
17-09-2015, 14:03
AA رو خاموش کن .
V-Sync رو بذار روی Half Refresh

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون ورتیکال سینک فقط میشد روشنش کرد
هاف نداشت دادا حالا باید چکار کنم

چند فریم میگیرید ؟ اگه زیر 30 اینا باشه یعنی مشکل از مچ شدن بازی با گرافیک انویدیاتون هست . سعی کنید بازی و ستینگ رو رو high performace بذارید . سری به ستینگ بازی بزنید ببینید به سخت افزارتون چی داده .

اگه فریم ریت مناسبه (حدود 60 برای pes 15) : لطف کنید برید پنل انویدیا v-sync رو روشن کنید .

(گیمر حرفه ای باشی یادت بره چطوری این مشکل رو و ساز کنی ؟! خب گوگل کن مشکل رو شما که حرفه ای هستی )

الان بعد از روشن کردن ورتیکال سینک میزان فریم ریت بازیو بهتون میگم

™...
17-09-2015, 14:05

بازی با حجم 3.2 Gb منتشر شد ! من که طول روز نمیتونم دانلود کنم . امشب همین نسخه کم حجم رو دانلود میکنم .

mineworld
17-09-2015, 14:06
اه
یعنی اینجا هیچ کسی دانلود نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟
بگه کدوم سایت کامله مام دان کنیم؟

دوست گرامی تو این دنیا در این لحظه ما دو نسخه pes 2016 غیر فیک داریم .

یکیش نسخه کرک شده توسط ریلودد هست (پیشنهاد اول) که حجمش حدودا 5 گیگه (یعنی کمتر از 5100 و بیشتر از 4900 مگ) .
نسخه دوم هم SG هستش و حجمشم 6.60 گیگه . یکی از کاربران می فرمایند که این فایل بازی قبل از کرک شدن هستش .

farshad_pes9
17-09-2015, 14:11
بازی با حجم 3.2 Gb منتشر شد ! من که طول روز نمیتونم دانلود کنم . امشب همین نسخه کم حجم رو دانلود میکنم .

امکانش هست لینک دانلود با این حجمی که گفتید رو قرار بدید؟!

Abas1100
17-09-2015, 14:20

یکیش ریلودد هست (پیشنهاد اول) که حجمش حدودا 5 گیگه (یعنی کمتر از 5100 و بیشتر از 4900 مگ) .
نسخه دوم هم SG هستش و حجمشم 6.60 گیگه (پیشنهاد دوم) .

البته این حجم ها برای نسخه های غیر فشرده س . فشرده هم بشه یه کوچولو متناسبا دوتاشون میان پایین .

شد ؟
مرسی رفیق
من از همون سایت P30DAY گذاشتم واسه دانلود
دو پارت اول و دومو تموم کردم
هر موقع نصب کردم با تفسیر و تحلیل خودم بر میگردم
فعلا بایی

- - - Updated - - -

یکیش ریلودد هست (پیشنهاد اول) که حجمش حدودا 5 گیگه (یعنی کمتر از 5100 و بیشتر از 4900 مگ) .
نسخه دوم هم SG هستش و حجمشم 6.60 گیگه (پیشنهاد دوم) .

البته این حجم ها برای نسخه های غیر فشرده س . فشرده هم بشه یه کوچولو متناسبا دوتاشون میان پایین .

شد ؟
مرسی رفیق
من از همون سایت P30DAY گذاشتم واسه دانلود
دو پارت اول و دومو تموم کردم
هر موقع نصب کردم با تفسیر و تحلیل خودم بر میگردم
فعلا بایی

game12
17-09-2015, 14:31

میشه لینک پرسرعت بدی از این نسخه کم حجم که دانلودش کنم شب بعد چه تغییراتی نسبت به نسخه اصلی داره؟

mehrabooni
17-09-2015, 14:44
چه گزارشگر مسخره ای ، چطور میتونم گزارشگر عربی رو فعال کنم

یکی از دوستان همچین از گزارشگر تعریف کردن که فکر کردم در حد فیفا خوب شده ، اما الان بعد از چند بازی حالت تهوع گرفتم انقدر که عقب موندست

اینکه صدا تیکه تیکه گزارش میشه تقصیر گزارشگر نیست
اما سبک گزارشگری اون یارو خیلی مزخرفه که تفصیر گزارشگر ضعیف بازیه

من کار ندارم توی واقعیت گزارشگر کدوم شبکه است
اما جان چمپیون خیلی از این بهتر بود حتی سبک سرهنگ علیفر از این احمق بهتره

محرمانه
17-09-2015, 15:27
لینک دانلود حجم کم رو لطف کنید.
اونایی که توانایی دانلود ندارند می تونن از اینجا بخرن. معتبره

خرید پستی بازی اورجینال PES 2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidreza2007
17-09-2015, 15:52
ممنون .

اخه وحید جان اگه واقعا SG صرفا یه اسمه نباید لینک ها رو جدا میکردن . مسئله اینجاس که نسخه Reloaded تقریبا 5 گیگ در 6 جا مختلف آپ شده . نسخه Full Unlocked SG (که دیگه Reloaded رو ننوشته) حجمش بیشتر از 6 گیگ هست و تو 6 جای دیگه آپلود شده .

منظورم اینه که علی ظاهر از نظر اونام فرق هست . چرا که تو دو باکس جدا توضیحات و لینکاشون رو قرار دادن . یکی فرضشون نکردن ...

من سرچ کردم واسه بازی های دیگه با این پسوند دیدم یه سایت ایرانی نوشته "این نسخه SG بازی متال گیر فانتوم پین از گروه کمتر شناخته شده ای هست و صبر کنید Reloaded بیاد و الخ .." .

در کل من از اینا حدس زدم یه گروهن جدا از خود Reloaded . به قول شما ریلودد نیستن اما اسکدرو که هستن !

شما ریلودد رو دان میکنید درسته ؟

ببنید دوست عزیز موضوع را برای خودتون سخت نکنید :n02: اون لینک های اولی مربوط میش به نسخه آنلوکد و غیر فشرده بازی که هنوز کرک نشده بوده

اون یکی هم مربوط میشه به همین نسخه که توسط ریلودد کرک شده و فشرده شده

در اصل هیچ فرقی به جز اون موارد بالایی که گفتم نداره .

بازم میگم معتبرترین ریلیز برای این بازی برای ریلودد هست و فردا روز اگر پچی بیاد با این نسخه هماهنگ خواهد بود .

پس دوستان بدون شک و تردید و با اطمینان 100 در 100 نسخه ریلودد رو دانلود و لذت ببرند .

پ . ن : دوستان فکر کنم نسخه بلک باکس بازی هم با 2 گیگ کمتر از حجم بازی اصلی بیاد ولی از من نصیحت همین نسخه اصلی رو دانلود کنید چون پچ های منتشر خواهد با بلک باکس سازگار نیستند به علت دستکاری .

mohsen-jj
17-09-2015, 16:24

یکی از دوستان همچین از گزارشگر تعریف کردن که فکر کردم در حد فیفا خوب شده ، اما الان بعد از چند بازی حالت تهوع گرفتم انقدر که عقب موندست

در این حد بده ؟! :n37: دوست عزیز میشه خود بازی رو تحلیل کنید چی بهتر شده و ... ؟ دمت گرم:n01:

Ali_pc
17-09-2015, 16:37

دوست عزیز سلیقه ای هستش ... بعد از این همه سال به نظر من گزارشگرش خیلی خوب شده الیته نمیدونم روی نسخه pc چطوریه چون در ps4 هر ثانیه صدای تماشاگرا هیجان خاصی میده و این هیجان با اون صدا به نظر من قشنگ بود

Ali_pc
17-09-2015, 16:43
خب امروز هوای بارونی رو هم تجربه کردم نکته ی جالب در هوای بارونی علاوه بر حرکت کندتر توپ و نمای قشنگ پاشیدن اب از ساق پای بازیکنان لیز خوردن بازیکنان در بعضی صحنه ها و عدم تعادلشون بود یعنی دقیقا عین فوتبال واقعی بازیکن تعادلش بهم میخورد و می افتاد !
نکته ی بعدی در خصوص تمرینان در مسترلیگ بود که بازکنانی که گل بیشتری میزدن زودتر پیشرفت داشتن
یه چیز که در مسترلیگ همه رو ازار میداد خستگی بازیکنان بعد از چند بازی بود که دراین نسخه کمی بهتر شده و بازیکن مثلی سری های قبلی خسته نیست و تازه اگر در بازی قبل مثلا حالت سبز بوده و گل زده الان حالت نارنجی و بازی بعد هم گل بزنه قرمز میشه . یعنی بازیکنی که اماده باشه دسته قرمز بالا هست
همچنان تغییرات دینامیک اب و هوا پیش نیومده ... :n35:

Zlatan_ibra
17-09-2015, 16:49
دانلود من تموم شد و در حال نصبم....تا شب نظر خودمو در مورد بازی میدم....
برا اب هوای داینامیک هم میگن باید اب و هوا رو بزاری رو رندوم

mineworld
17-09-2015, 17:30
دوستان من اشتباه میکردم . همونطور که بالا اشاره کردن ، لینک اول صفحه اسکیدرو برای نسخه کرک شدس . لینک 6.60 هم برای بازی قبل از کرک شدنشه . ممنون از vahidreza2007@ که مطلب رو روشن کرد .

mineworld
17-09-2015, 17:31
دوستان من اشتباه میکردم . همونطور که بالا اشاره کردن ، لینک اول صفحه اسکیدرو برای نسخه کرک شدس و لینک 6.60 GB هم برای بازی قبل از کرک شدنشه . ممنون از vahidreza2007@ که مطلب رو روشن کرد .

mehrabooni
17-09-2015, 17:34
قابل توجه دوستان
نسخه کنسول ps4 بازی 18.5 گیگ حجم داره و نسخه پی سی بازی 5 گیگ .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

akharen
17-09-2015, 17:56
وضعیت انلاین چطوره میشه وارد شد؟

Ali_pc
17-09-2015, 18:01
قابل توجه دوستان
نسخه کنسول ps4 بازی 18.5 گیگ حجم داره و نسخه پی سی بازی 5 گیگ .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه ps4 حجمش 25 گیگ هست دوست عزیز

ragbar12
17-09-2015, 18:26
اصل این بازی برای کنسولهای نسل جدیده واسه کامپیوتر مثل سالهای قبل زیاد حرفی برای گفتن نداره از حجمشم معلومه که حد اقل از نظر گرافیکی کار خاصی روش انجام ندادن
مثل سال قبل این بازی برای علاقه مندان فوتبال نقش حیاط خلوتو بازی خواهد کرد یعنی برای تنوع یه چند دستی هم بازی میکنن

Zlatan_ibra
17-09-2015, 19:15
این نسخه دقیقا حس رفتن از پیس12 به 13 رو برا من تداعی کرد...هسته بازی همونه و عوضش کلی نقاط ضعف بازی برطرف شده و کلی انیمیشن و امکانات دیگه به بازی گنجونده شده...
آهنگهای بازی واقعا محشر هستن..این یه مورد واقعا فوق العاده از بازی رقیب بهتره و من تک به تک افتادم دنبال دانلود اهنگهای این بازی...گزارشگر بازی بر خلاف بعضی از دوستان که ازش راضی نبودن ولی من به شدت راضی بودم و به بازی کلی هیجان داده...صدای پیتر واقعا خوفناک تر و باکلاس تر از حتی گزارشگر بازی رقیب هست...جوی که تو محوطه جریمه میده واقعا عالیه...
گرافیک همون نسخه 15 هستش ولی فیسها به شدت بهتر شدن..دید بازیکنا از دور بهتر شده...انیمیشن های بازی به شدت زیاد شده و با انیمیشن های زیبایی که گلر ها و بازیکنا دارن گل زدن و حتی گل خوردن خیلی لذت بخشه...
تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم کیفیت نه چندان خوب چمن هستش که اونم دقیقا مث نسخه 15 هست.... نقطه ضعف بازی سانترها هست که به جذابیت سانترهای بازی رقیب که تو نسخه16 هم بهتر شده نیست ولی در کل پاسکاری بسیار بهتر شده...
خیلیا از اسون بودن بازی گلایه میکردن ولی من تو نسخه pcاصلا چنین چیزی ندیدم...تمام راههای نفوذی که تو نسخه15 بود بسته شده و گل زدن خیلی سخت و دشواره...من از 5 تا بازی 4 بازی رو باختم در حالی که تو پیس15 و حتی بازی رقیب به راحتی برنده میشدم...گیم پلن بازی هم دستخوش تغییراتی شده و کلی امکانات ریز و درشت بهش اضافه شده....
بازی واقعا حس زنده بودن داره به طوری که وقتی مقابل رئال بازی میکنی و رئال 3 گل از تیمت جلو هست اواخر بازی بازیکنان رئال شروع میکنن به نمایشی بازی کردن و پاسهای تکنیکی دادن....
اگه از نسخه 15 خوشتون اومده بود از این نسخه هم به شدت خوشتون میاد ولی در حد انقلاب نیست و یک سال دیگه هم میتونه مارو مشغول کنه
این روند بازی بود تازه مسترلیگش رو با کلی امکانات تازه تست نکردم

mineworld
17-09-2015, 20:26
این نسخه دقیقا حس رفتن از پیس12 به 13 رو برا من تداعی کرد...هسته بازی همونه و عوضش کلی نقاط ضعف بازی برطرف شده و کلی انیمیشن و امکانات دیگه به بازی گنجونده شده...
آهنگهای بازی واقعا محشر هستن..این یه مورد واقعا فوق العاده از بازی رقیب بهتره و من تک به تک افتادم دنبال دانلود اهنگهای این بازی...گزارشگر بازی بر خلاف بعضی از دوستان که ازش راضی نبودن ولی من به شدت راضی بودم و به بازی کلی هیجان داده...صدای پیتر واقعا خوفناک تر و باکلاس تر از حتی گزارشگر بازی رقیب هست...جوی که تو محوطه جریمه میده واقعا عالیه...
گرافیک همون نسخه 15 هستش ولی فیسها به شدت بهتر شدن..دید بازیکنا از دور بهتر شده...انیمیشن های بازی به شدت زیاد شده و با انیمیشن های زیبایی که گلر ها و بازیکنا دارن گل زدن و حتی گل خوردن خیلی لذت بخشه...
تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم کیفیت نه چندان خوب چمن هستش که اونم دقیقا مث نسخه 15 هست.... نقطه ضعف بازی سانترها هست که به جذابیت سانترهای بازی رقیب که تو نسخه16 هم بهتر شده نیست ولی در کل پاسکاری بسیار بهتر شده...
خیلیا از اسون بودن بازی گلایه میکردن ولی من تو نسخه pcاصلا چنین چیزی ندیدم...تمام راههای نفوذی که تو نسخه15 بود بسته شده و گل زدن خیلی سخت و دشواره...من از 5 تا بازی 4 بازی رو باختم در حالی که تو پیس15 و حتی بازی رقیب به راحتی برنده میشدم...گیم پلن بازی هم دستخوش تغییراتی شده و کلی امکانات ریز و درشت بهش اضافه شده....
بازی واقعا حس زنده بودن داره به طوری که وقتی مقابل رئال بازی میکنی و رئال 3 گل از تیمت جلو هست اواخر بازی بازیکنان رئال شروع میکنن به نمایشی بازی کردن و پاسهای تکنیکی دادن....
اگه از نسخه 15 خوشتون اومده بود از این نسخه هم به شدت خوشتون میاد ولی در حد انقلاب نیست و یک سال دیگه هم میتونه مارو مشغول کنه
این روند بازی بود تازه مسترلیگش رو با کلی امکانات تازه تست نکردم

سلام

دو سه تا مورد مهم بود خواستم ازت بپرسم .

یکی اینکه وقتی Super Star بازی میکنی تیم های ضعیف هم میشن بارسا و تیکی تاکا بازی میکنن ؟ خودت بهتر میدونی تو 15 با هر تیمی که بازی میکردی رو سوپرستار یه بارسایی بود واسه خودش . امیدوارم اینو درست کرده باشن .

دو اینکه گفتی پاسا بهتر شده . پاس عمقی زمینی چی ؟ درصد رسیدن به مقصدشون بالا رفته یا باز 95 درصد گیر میکنه به دفاع طرف !؟!

لابی انلاین رو چک کردی ؟

از اینکه گفتی صدای گزارشگر خوفناک شده ، بازی زندس و هوش مصنوعی بهتر شده خیلی خوشحال شدم . اما از اینکه چمن همونه خیلی دلسرد شدم . خودت بهتر میدونی اصولا بکگروندی که همش چشت روشه همین چمنه . خیلی تاثیر زیادی رو مخاطب داره اگه واقعا چمن طبیعی باشه (ونوعی موکت نباشه) . من چون ویدئو های ps4 رو دیدم فکر میکنم همه این نقد های مثبتی که دادن به 16 صدقه سر همین چمنه ! حیف که pc محرومه . به نظرت امکان داره توسعه دهنده ها بتونن عین همین چمن رو با پچ های غیر رسمی بیارن تو pc ؟

Ali_pc
17-09-2015, 20:51
دوستان من خودم پارسال هم نسخه PC رو بازی کردم هم PS4 در کنسول حقیقتا چمن FULL HD هست کیفیت چمن الان در 2016 بهتر شده و حتی شما صحنه اهسته رو بزنی چمن تک تکش دیده میشه
در خصوص صحبت دوستمون در مورد تیم های ضعیف که همه بارسا میشن این نسخه اینطوری نیست یعنی من با تیم قوی بازی کردم خب فشار و پاسکاری بهتر ولی درمقابل تیم ضعیف تر شما ازش سر تر هستی و کنترل بازی بیشتر دست شماست
پاس های توی عمق خیلی خوب شده هم زمینی هم هوایی دفاع ها همه من تو من هستن ولی فرار بازیکن در عمق توپ بهش 90 درصد میرسه یا بعضی مواقع با حرکات زیبای دفاع توپ قطع میشه
نوع دفاع ها و اکشن بازیکنان هم در دفاع پیشرفت کرده و صحنه های جالبی اضافه شده من خودم چند بار از روی خط توپ رو دور کردم با برگردون یا تکل
درکل این نسخه نسخه ای هست که میشه یکسال سرگرم بود و لذت برد:n16:

محرمانه
17-09-2015, 20:52
سلام

یکی اینکه وقتی Super Star بازی میکنی تیم های ضعیف هم میشن بارسا و تیکی تاکا بازی میکنن ؟ خودت بهتر میدونی تو 15 با هر تیمی که بازی میکردی رو سوپرستار یه بارسایی بود واسه خودش . امیدوارم اینو درست کرده باشن .

دو اینکه گفتی پاسا بهتر شده . پاس عمقی زمینی چی ؟ درصد رسیدن به مقصدشون بالا رفته یا باز 95 درصد گیر میکنه به دفاع طرف !؟!

لابی انلاین رو چک کردی ؟

از اینکه گفتی صدای گزارشگر خوفناک شده ، بازی زندس و هوش مصنوعی بهتر شده خیلی خوشحال شدم . اما از اینکه چمن همونه خیلی دلسرد شدم . خودت بهتر میدونی اصولا بکگروندی که همش چشت روشه همین چمنه . خیلی تاثیر زیادی رو مخاطب داره اگه واقعا چمن طبیعی باشه (ونوعی موکت نباشه) . من چون ویدئو های ps4 رو دیدم فکر میکنم همه این نقد های مثبتی که دادن به 16 صدقه سر همین چمنه ! حیف که pc محرومه . به نظرت امکان داره توسعه دهنده ها بتونن عین همین چمن رو با پچ های غیر رسمی بیارن تو pc ؟

عاملی که باعث شد پی اس 2015 رو فقط آنلاین بازی کنم و بعد خراب شدن کرکش دیگه بازی نکنم.
هر تیمی به اندازه بارسا تیکی تاکا میزد.

don-corleone
17-09-2015, 20:58
سلام

روی ویندوز 10 نصب کردم اما صدا نداره ( دارم دایرکتس 12 رو دان میکنم ) , وقتی میخوام نصب کنم این ارور میاد

An internal system error occured

Please refer to DXE.Error.lof and Diretxlog

مشکل اصلی هم اینجاست وقتی وارد بازی میشم بعد از چند ثانیه کرش میشه و میپره بیرون بازی ؟

مشکل چیه ؟

مرسی پیشاپیش از پاسختون

Ali_pc
17-09-2015, 21:13
سلام

روی ویندوز 10 نصب کردم اما صدا نداره ( دارم دایرکتس 12 رو دان میکنم ) , وقتی میخوام نصب کنم این ارور میاد

مشکل اصلی هم اینجاست وقتی وارد بازی میشم بعد از چند ثانیه کرش میشه و میپره بیرون بازی ؟

مشکل چیه ؟

مرسی پیشاپیش از پاسختون

شما کارت گرافیک رو چک کنید و اگر ابدیت براش اومده ابدیت کنید به اخرین نسخه احتمالا مشکل برطرف بشه

Pitbull2015
17-09-2015, 21:46

من که گفته بودم. بعضیا همچین جبهه گرفتن که انگار چه تحفه ایه! صد رحمت به جان چمپین...

don-corleone
17-09-2015, 21:51
محض اینکه میخوام وارد بازی بشم ( قسمتی که استادیوم سن سیرو رو نشون میده ) بازی میپره بیرون

Pitbull2015
17-09-2015, 22:00
دوستان من خودم پارسال هم نسخه PC رو بازی کردم هم PS4 در کنسول حقیقتا چمن FULL HD هست کیفیت چمن الان در 2016 بهتر شده و حتی شما صحنه اهسته رو بزنی چمن تک تکش دیده میشه
در خصوص صحبت دوستمون در مورد تیم های ضعیف که همه بارسا میشن این نسخه اینطوری نیست یعنی من با تیم قوی بازی کردم خب فشار و پاسکاری بهتر ولی درمقابل تیم ضعیف تر شما ازش سر تر هستی و کنترل بازی بیشتر دست شماست
پاس های توی عمق خیلی خوب شده هم زمینی هم هوایی دفاع ها همه من تو من هستن ولی فرار بازیکن در عمق توپ بهش 90 درصد میرسه یا بعضی مواقع با حرکات زیبای دفاع توپ قطع میشه
نوع دفاع ها و اکشن بازیکنان هم در دفاع پیشرفت کرده و صحنه های جالبی اضافه شده من خودم چند بار از روی خط توپ رو دور کردم با برگردون یا تکل
درکل این نسخه نسخه ای هست که میشه یکسال سرگرم بود و لذت برد:n16:

تکنیک برگردون رو با چه دکمه هایی از دسته میشه زد؟

Zlatan_ibra
17-09-2015, 22:03
سلام

لابی انلاین رو چک کردی ؟

تا اون حد با تیم ضعیف بازی نکردم ولی چک میکنم و میگم...پاسای عمقی هم بخاطر اینکه هوش مصنوعی مدافعان بهتر شده کمی سخت تر شده زدنش...در عوض باگی به اسم شوت کاددار هست که راحت گل میشه اگه دقت کنی....
یه نکته مهم هم میخواستم بگم که دستگیرم شد..بازی رو روی های و اخرین گرافیک گذاشتم...بازی نسبت به نسخه قبل نورپردازیش بهتر شده و aaبازی خیلی پیشرفت کرده و به شخصه از چمن ها هم راضی بودم...تو نسخه قبل مدیوم و های تفاوت چندانی نداشت ولی تو این نسخه وقتی میزاری رو های واقعا بازی نورپردازی و چمنش بهتر میشه و در عوض سیستم خوبی هم میخواد...کلا روی های بازی سنگین تر میشه...
با پچ های غیررسمی هم میشه چمن رو اضافه کرد پارسال پچ پیس گالکسی چمن های خیلی زیبایی داشت یا مثلا با فایل های کم حجم کیلوبایی کمی میشه اشباع رنگ به بافت داد و گرافیک هم بهتر میشه...ولی در کل روی های فک نکنم نیازی به چیزی باشه

k1ozil
17-09-2015, 23:52
دوستان روی ge force 210 میشه بازی کرد ؟
روی low هم راضیم
بزنم دانلود؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

don-corleone
17-09-2015, 23:52
محض اینکه میخوام وارد بازی بشم ( قسمتی که استادیوم سن سیرو رو نشون میده ) بازی میپره بیرون

کسی همچین اروری و ایرادی داره ؟؟؟؟؟ نسخه سایت دانلودها بود که دان کردم

محرمانه
18-09-2015, 00:02
کسی همچین اروری و ایرادی داره ؟؟؟؟؟ نسخه سایت دانلودها بود که دان کردم

فروم همسایه بپرس سریع پاسخ میدن.
منظورم فروم سافت 98

Silva
18-09-2015, 00:22
سلام. چرا نمیشه بازی دوستانه cpu با cpu گذاشت؟ 15 هم همین ایراد رو داشت. راه حلی نداره؟

™...
18-09-2015, 00:42
سلام

مشکل چیه ؟

مرسی پیشاپیش از پاسختون

کلا به نظر من با تجربه که با Windows 10 دارم برا بازی هنوز مشکلاتی داره و بهینه نشده ! . شما آخرین درایور گرافیگ رو دانلودکن اگر مشکلت حل نشد با Windows 8.1 امتحان کن . من قول میدم بازی بالا میاد .

mohammad_87
18-09-2015, 01:07
سلام به همگی

تا اون حد با تیم ضعیف بازی نکردم ولی چک میکنم و میگم...پاسای عمقی هم بخاطر اینکه هوش مصنوعی مدافعان بهتر شده کمی سخت تر شده زدنش...در عوض باگی به اسم شوت کاددار هست که راحت گل میشه اگه دقت کنی....
ی...........
این بغل پا بزرگترین باگ 2015 بود.الان کاملا برطرف نشده اما تا حدود زیادی طبیعی شده.در دنیای واقعی هم شوتهای فنی بغل پا مهارشون سخته.مثل گل مسی به ایران یا گل موراتا به من سیتی.البته بازی بدون باگ نیست اما در کل طبیعی تر شده.

سلام

اینها رو دوستمون هم جواب دادن و من هم تکرار میکنم تا نظرات خودم رو هم درباره بازی با این جوابها بگم.

دو نکته بسیار مهمی که من دوست داشتم تو 2016 درست بشه یکی خطاها بود یکی همن تیکی تاکا شدن تمام حریفان.
اولی که کاملا برطرف شده.من چندین دست بازی کردم و خطای تنه اصلا نمیگیره و حتی روی تکل ها هم همیشه کارت نمیده.ضمنا انیمیشن کمک داور هم کاملا طبیعی هست.وقتی بازیکن درون آفساید به توپ میرسه اول پرچم بالا میره و بعد سوت زده میشه.در کل میتونم بگم بالاخره به داوری بی نقص رسیدیم.عالی هست داوری

نحوه بازی حریف هم کاملا متفاوت هست.من در این چند بازی هم تیم خودم و هم حریفم کاملا متفاوت برداشتم.از بایرن گرفته تا پرسپولیس و تیمهای آمریکای جنوبی.حریفان هم متفاوت بودند.نه تنها تیکی تاکای 2015 رو ندیدم بلکه هر تیم کاملا متفاوت بازی میکرد.مثلا بارسا تیکی تاکا داشت ولی یووه با 4 نفر حمله میکرد و تاکتیک اصلیش ارسال مستقیم برای مهاجمین و ضد حمله بود.وقتی هم که در زمین خودی یا میانه زمین توپ رو در اختیار دارند،بازیکنان بیشتر توپ رو دراختیار دارند و پاسها نسبت به بارسا سریع و تک ضرب نیست.Team ID بسیار عالی پیاده سازی شده.

پاسهای عمقی نسبت به نسخه قبل کمتر به مقصد میرسند مخصوصا پاسهایی که قراره درون محوطه به مهاجم برسه.اما این کاملا به تیم خودی و حریف بستگی داره.اگه شما با گوتزه برای ریبری در مقابل یک تیم متوسط پاس بدهید احتمال رسیدن پاس بالاست اما اگه همون پاس رو مقابل یووه بدید انتظار نداشته باشید از زیر پای کیه لینی رد بشه.

البته یک نکته بسیار بسیار مهم در پاس ها،تنظیمات هستند که اولا پاس ها روی basic باشند یا advanced که اینباز تنظیمات پاس و شوت بصورت پیش فرض روی basic هست.تنظیم مهم بعدی،pass assist هست که بصورت پیش فرض روی 1 هست.یعنی کمی اتوماتیک بهتون کمک میکنه اما باز هم جهت صحیح رو گیمر باید تشخیص بده.در لول 2 و 3 اتوماتیک تر میشه و دقت پاس بالاتر میره اما من همون 1 رو بیشتر میپسندم و اگه بازیهای آنلاین نبود،کلا تنظیمات مثل شوت،پاس،پاس عمقی و ... رو روی manual میذاشتم تا همه چیز رو خودم کنترل کنم اما خیلی سخت میشه و وقت زیاد می خود تا آدم بهش عادت کنه. :n02:

درباره لابی من تستی نداشتم چون همون اول با فایروال جلوی ارتباط بازی رو گرفتم تا مشکلات بعدی پیش نیاد.

نکته بسیار مثبت pes اینه که اکثر نواقص،با پچهای غیر رسمی درست میشه.مطمئنا لایسنس ها،نقل و انتقالات،ورزشگاه و چمن هم با اولین پچ قابل رفع خواهد بود.من برای 2015 پچ pte رو دارم که چمن ها رو کاملا تغییر میداد.
-------------
درباره گزارشگر هم دوستان هم موافق بودند و هم مخالف.بنظرم گزارشگر جدید هنگام شوت زنی و بثمر رسیدن گل،هیجانی داره که تا الان بجز گزارشگرهای عرب و اسپانیولی و ترکی هیچکدوم نداشتند.این تغییر بزرگی محسوب میشه.همچنین صداگذاری جیم بگلین هم مجدد انجام شده و تن صدای بهتری امسال داره.
اما نکته منفی گزرش بازی اینه که در حین بازی میتونست جمله های بیشتری داشته باشه.کلا گزارش بازی یکم ضعف داره و اصلا به پای فیفا با اون همه گزارشگر نمیرسه اما در کل قابل قبول هست.نه تغییر بزرگ به حساب میاد و نه نقطه ضعف

یکی از خصوصیات این نسه،سرعت بازی هست که باز هم کاهش پیدا کرده.شاید در ابتدا کمی براتون خسته کننده باشه اما اگه زیاد بازی کنید بهش عادت میکنید.جالبه که تنظیم سرعت بازی هم از حالت ارکید خارج شده و حتی اگه سرعت رو روی 2+ بذارید بازی آنچنان هم فانتزی نمیشه.اگه به سرعت بازی نمیتونید عادت کنید سرعت 1+ میتونه راضی کننده باشه.

در قسمت game plan تغییرات فقط برای دسترسی بهتر بوده و برخی اصطلاحات عوض شده اند.تنها نکته ای که تغییر کرده player to join attack هست که حالا میتونید هر بازیکنی رو انتخاب کنید درحالیکه سابقا فقط میشد از بین مدافعان انتخاب کرد.دیگه تغییری نداشتیم و نمیدونم اون دوستی که میگفت امکانات جدید داره کجا رو میگفت.

مسترلیگ رو هنوز شروع نکردم و فعلا باید خود گیم پلی رو بیشتر تست کنم تا بعد برم سراغ یک تیم.اما در ویدئوهایی که در تاپیک گذاشته شده بود،تغییرات جالبی ایجاد شده.مهمترینش آمار و به نوعی آنالیز تیم و بازیکنان هست و خیلی میتونه بهتون کمک کنه که چه بازیکنی بیشترین و کمترین تاثیر رو داشته اند.آمارهایی مثل درصد شوت زنی،پاس ها،گل ها و ... به تفکیک بازیکن برای کل تیم خودی دراختیارتون هست.این نکته رو من خیلی خوشم اومد.

نکات ریز و درشت زیاد هست که خیلی هاش تا الان گفته شده.اما یک نکته کلی رو برای این بازی بگم:
ببینید قرار نیست هر سال تحول عظیم و انقلابی در بازی صورت بگیره و امسال هم اینطور نبود.تحول انقلابی در نسخه 2014 بود که کونامی راه رو از ساخت یه بازی ارکید و فانتزی به سمت یه بازی واقع گرایانه و reality تغییر داد و چقدر هم در سایتهای نقد بازی ازش استقبال شد.حالا سال به سال و البته با احتیاط این مسیر داره به پیشرفت بالاتری میرسه.2015 بالاتر از 2014 و 2016 بالاتر از 2015 هر سال بهتر از قبل اما نباید هم انتظار یک بازی کامل بی نقص رو داشته باشیم.هر بازی ای باگها و نواقص خودش رو خواهد داشت و pes 2016 هم از این قائده مستثنی نخواهد بود اما pes 16 یک پیشرفت خوب نسبت به نسخه قبل هست و خوشحالم که کونامی امسال هم نشون داد که داره در مسیر صحیح حرکت میکنه.

Viren
18-09-2015, 03:03
نسخه pc خیلی داغونه منتظر فیفا میمونیم

™...
18-09-2015, 08:41
نسخه pc خیلی داغونه منتظر فیفا میمونیم

کجاش داغونه ؟! :n01:

wolfomid
18-09-2015, 09:10
سلام بچه ها
بازی رو نصب کردم، واقعا فوق العاده است
همه چی تمومه
فقط یه مشکلی داره، سلام
بازی اولش روونه بعد 2 دقیقه لگ شدید پیدا میکنه
مثل بازی فیفا 15
چیکار کنم؟
ویندوزم سون 64 بیتی اوریجیناله
دوستان لطفا بیان اینجا نظراتشونو بدن ببینیم راه حل چیه
البته بعضی از دوستان مشکلی نداشتن!!

Silva
18-09-2015, 09:41
سلام. چرا نمیشه بازی دوستانه cpu با cpu گذاشت؟ 15 هم همین ایراد رو داشت. راه حلی نداره؟
چرا کسی این مسأله براش مهم نیست؟ شاید براتون عجیب باشه ولی من از حدود 10 سال پیش بیشتر از اینکه خودم بازی کنم، در حالت cpu با cpu مسابقه و جام میذارم و فقط نگاه میکنم، حتی رو کاغذ جدول و جدول گلزن ها و غیره هم مینویسم. البته مستر لیگ رو هم میذارم رو حالت "کوچ مد" و بدون اینکه خودم بازی کنم بازی تیمم رو نگاه میکنم و لذت میبرم، خوشبختانه این سری بازی تیم ها در حالت کوچ مود خیلی طبیعی و هیجان انگیز شده برعکس نسخه قبل. اما همچنان از اون ایراد اول ناراحتم. توی نسخه های قدیمی تر حتی میشد "کونامی کاپ" و لیگ گذاشت و همه تیم ها رو cpu بازی کنه، من واقعن مثل تماشای فوتبال واقعی از تماشای جامی که خودم میذاشتم بین تیمها لذت میبردم. که این هم چندین ساله حذفش کردن.

meranbana
18-09-2015, 10:14
برا من چرا تغییرات با پی ای اس 2015 انقدر نا محسوسه، خوبه ها، فقط یکم تغییر مثبت داشته که سخته پی بردن بهش، منتظر پچ باید موند...

Red EXotic
18-09-2015, 10:51
کجاش داغونه ؟! :n01:

بازی گیم پلی خوبی داره ولی گرافیکش یادآور دوران اوج PS2 هست منتهی فرقش اینه که HD شده!!!

k1ozil
18-09-2015, 11:47
سلام خدمت گیمرهای حرفه ای
دوستان مشکل من اینه که گرافیکم 1 ه (ge force 210)
ولی تو تنظیمات پی اس میزنه 465 و موقع وارد شدن به بازی ارور میده سه تا گزینه میاد که بزنی رو igorne وارد بازی میشه ولی کنده
ممنون میشم کسی کمک کنه

mahyar21
18-09-2015, 11:56
بازم رسیدیم به دوران اوج هوش مصنوعی PES!:n04:
هرچی ضربه سر میزنی دروازه بان نمیتونه بگیره!
این کمپانی ها ملت رو مسخره کردن ،یعنی با این همه سابقه نمیتونن ایرادات رو برطرف کنن؟!!!
سیاست اینا همینه دوستان ،هرسال چند تا ایراد! تا ملت همیشه مشتاق نسخه سال بعد باشن!
من خودم از زمان PS1 فوتبال کونامی رو بازی میکردم اما سال پیش مجبور شدم فیفا بزنم که دیدم اونم چیزی از PES کم نداره!
جفتشونم هرسال یه سری ایرادا رو درست میکنن میزنن دو سه تا چیز دیگه رو خراب میکنن!
من از دیشب دارم بازی میکنم ،دقیقا دقت کنین!!!
کونامی اومده اینا رو درست کرده :
1-شادی پس از گل
2-داوری عالی شده
3-پاس ها هم خیلی روان شده
4-تصویر آهسته هایی که بعد صحنه ها نشون میده انصافا خیلی جذابن
5-گزارشگر هم خوبه ولی معمولا ساکته!!!
اما در عوض :
1-من به شخصه چیزی از هوش مصنوعی ندیدم مخصوصا دروازه بان ها که هرچی میزنی میخورن
2-چمن هم که طبق روال گذشته...!
3-شوت ها خیلی محکم شدن و کمی از روال عادی خارج شدن!
فعلا همینا رو لمس کردم
موفق باشین

Abas1100
18-09-2015, 12:19
منم نصب کردم
با یه آنالیز خیلی جالب میام خدمتتون
با عکس و ویدئو
ی ذره کارم طول میکشه چون میخام ایرادات گیم پلی بازی رو به صورت ویدئو قرار بدم
شاید تا حالا اینطور تحلیل و آنالیز دقیق ندیده باشید
تا شنبه منتظر بمونین با دست پر میام انشا الله
تقریبا اکثر نقد رفقا رو تایید میکنم ولی بازم با استدلال میام خدمتتون
فعلا

mohsen-jj
18-09-2015, 13:26
سلام من هم نصب کردم و از صبح ساعت 9 که نشستم ، الان به زور بلند شدم ! :n19: انصافا گیم پلی بنظر من عاالی شده میشه گفت همون 15 ولی با تغییرات مثبت و رفع بیشتر ایرادات .
پاسکاری خیلی روون و جذاب هست اگه براتون سخته و پاسهاتون به مقصد نمی رسه میتونید اونجا که میخواید دسته رو انتخاب کنید بزنید مربع و به تنظیمات برید و فکر کنم قسمت assist هست اگه اشتباه نکنم levelش رو روی 2 یا سه بزارید چون روی یکش خیلی سخته و اعصاب خورد کنه ( البته بنظر من ) .
گزارشگر خیلی بهتر شده حین بازی یه کم ساکت هست ولی تو محوطه جریمه خیییلی هیجان میده . :n19:
داوری عاالی هست و مشکلی ازش ندیدم .:n20:
فقط چمن ها طبق معمول خییلی بی روح هستن :n27:البته منتظر اون برنامه تنظیم رنگ بازی هستیم که خیلی بهتر میشه ... بچه ها برا نسخه 15 چمن هایی که اومد توی پچ ها چطور بودن ؟امیدوار باشم که چمنای خوب بیاد ؟

vahidreza2007
18-09-2015, 13:35
دوستان بدون هیچ شک و تردیدی بهترین نسخه فوتبالی رو که میشد تا به امروز بازی کرد رو باهاش روبرو هستیم . از صبح دارم بازی میکنم و انصافا نهایت لذت رو بردم از گیم پلی و انیمیشن های جدید و گزارشگر جدید و هوش مصنوعی عالی و تاکتیک اختصاصی مخصوص هر تیم ( برای درک این موضوع یه بازی با بارسا مقابل اتلتیک بیلبائو بازی کردم تیم مقابل کامل در فاز دفاعی باز یمیکرد و فقط روی ضد حمله ها میومد جلو !!! یعنی عالی!! بازسا هم فوتبال شناور و حضور همه بازیکنان تو فاز حمله مخصوصا اضافه شدن های بال های راست و چپ !!! دیوانه کننده بود . تو همین بازی 2-3 تا گل فوق العاده زیبا هم زدم که خیلی فاز داد انصافا .

فقط منتظرم یه پچ درست بیاد و لباس ها رو درست کنه تا مستر لیگ رو شروع کنم .

نقاط قوت :‌
1- گیم پلی فوق العاده بازی و بدون نقض
2- انیمیشنهای جدید و زیبا برای بازی
3- بهبود خیلی زیاد داوری
4- بهبود بسیار بالای تاکتیک های اختصاصی برای تیم ها با ویژگی های مختلف
5- بهبود دروازه بان ها ( البته میشد بهتر هم بشه و بعضی از گل ها رو نخورن )
6- بهبود اتمسفر بازی به میزان خیلی زیاد که به طرف هیجان زیادی میده برای بازی
7- گزارشگری خیلی خوب بازی ( نمیدونم چرا بعضی ها ناراضین !!!! از جان چمپین خیلی بهتره )
8- رنگ بندی و استایل جدید برای منو و اهنگ های فوق العاده داخل منو.
9- فیس های فوق العاده بازیکن ها
10 - وجود صحنه ای ورود بازیکن ها در این نسخه

( فعلا تا ایجا رو داشته باشید چون زیاد کند و کاو نکردم )

نقاط ضعف ( ای کونامی اگر مثل پی اس 4 میدادی بازی رو این گیر ها رو نمیدادم بهت )

1- گرافیک بهبود پیدا کرده ولی نه خیلی زیاد نسبت به نسخه قبل !!
2- چمن فوقالعاده بی روح و رنگ و لعاب
3- تماشاگران با گرافیک ضعیف
4- نور پردازی ضعیف نسبت به نسخه پی اس 4
5- یه سری ریزه کاری ها در گیم پلی که شاید برای هر کسی محسوس نباشه و توجه ای بهش نشه .

در کل امیدوارم بایه پچ بزرگ از طرف پچ میکر ها مشکل استادیوم ها ی کم --- چمن ---- گرافیک داخل بازی ----- بیلبورد های تبلیغاتی و ... بازی تبدیل بشه به بزرگترین بازی فوبتال سال یا شاید دو دهه اخیر .

ali gamma
18-09-2015, 13:45
من از صبح بازی میکنم اما بازیکنا و تیم ها خیلی شبیه به هم هستن و حس تفاوت رو القا نمیکنن. با ی مدافع میشه مث مسی دریبل زد. هر چی هم تکل و خطا میکنی انگار نگار داور بیخیال میگذره. فعلا ک جذابیتی نداشته برام

hoomi_gta
18-09-2015, 14:23
رفقا من بازی و اصلش و خریدم، میتونم پچ هایی که برای درست کردن اسم تیم ها یا لباسشون میاد و روی نسخه اصلی هم نصب کنم؟

محرمانه
18-09-2015, 14:25
رفقا من بازی و اصلش و خریدم، میتونم پچ هایی که برای درست کردن اسم تیم ها یا لباسشون میاد و روی نسخه اصلی هم نصب کنم؟

سلام چند خریدی؟ از کجا؟

سرهنگ معمر قذافی
18-09-2015, 14:26
تو Ps4 یه چیز دیگه ست! چه pes چه فیفا حتی

نسخه پی اس 4 ش 18گیگه نسخه پی سی 5گیگ!

hoomi_gta
18-09-2015, 14:28
سلام چند خریدی؟ از کجا؟

من از استیم خریدم 50$. البته من ایران زندگی نمی کنم. حالا جواب سوالم و شما داری؟

محرمانه
18-09-2015, 14:30
من از استیم خریدم 50$. البته من ایران زندگی نمی کنم. حالا جواب سوالم و شما داری؟

به نظرم مشکلی نداره

سرهنگ معمر قذافی
18-09-2015, 14:32
چرا از اول این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پچ هارو نمیگنجونن تو بازی:D بره PS4 ش هم مثل اینکه آپدیت اومده ولی فکر نکنم لایسنس انگلیس باشه براش.پچ های پی سی رو هم یوزرها دستی میسازن

mohsen-jj
18-09-2015, 15:21
یه پچ گرافیکی اومده گرافیک رو بهتر میکنه پررنگ میکنه . البته میتونه بهتر باشه ولی فعلا همین هم خوبه :n01:

Pitbull2015
18-09-2015, 15:54
بازم رسیدیم به دوران اوج هوش مصنوعی PES!:n04:
هرچی ضربه سر میزنی دروازه بان نمیتونه بگیره!
این کمپانی ها ملت رو مسخره کردن ،یعنی با این همه سابقه نمیتونن ایرادات رو برطرف کنن؟!!!
سیاست اینا همینه دوستان ،هرسال چند تا ایراد! تا ملت همیشه مشتاق نسخه سال بعد باشن!
من خودم از زمان PS1 فوتبال کونامی رو بازی میکردم اما سال پیش مجبور شدم فیفا بزنم که دیدم اونم چیزی از PES کم نداره!
جفتشونم هرسال یه سری ایرادا رو درست میکنن میزنن دو سه تا چیز دیگه رو خراب میکنن!
من از دیشب دارم بازی میکنم ،دقیقا دقت کنین!!!
کونامی اومده اینا رو درست کرده :
1-شادی پس از گل
2-داوری عالی شده
3-پاس ها هم خیلی روان شده
4-تصویر آهسته هایی که بعد صحنه ها نشون میده انصافا خیلی جذابن
5-گزارشگر هم خوبه ولی معمولا ساکته!!!
اما در عوض :
1-من به شخصه چیزی از هوش مصنوعی ندیدم مخصوصا دروازه بان ها که هرچی میزنی میخورن
2-چمن هم که طبق روال گذشته...!
3-شوت ها خیلی محکم شدن و کمی از روال عادی خارج شدن!
فعلا همینا رو لمس کردم
موفق باشین

من راجع به دروازه بان قبلاً همین حرفتو گفتم ولی بچّه ها مثل این که جوگیر شدن بیش از حد! حرفمو قبول نمی کنن! تازه، من از روی ویدیو گفتم؛ دیگه خودت که بازی کردی، دیدی چه وضعیه دروازه بانی!
اصلاً خبری از اون Save های عالی دروازه بان هایی که قوی هستن، مثل De Gea و Cortois و Neuer و... نیست! مثل این که فقط در حد شایعه بود!

Lamanta
18-09-2015, 16:37
من 4 تا بازی کردم ، به نظرم :
1-حالت گردش توپ توی زمین حالت عادی ای نداره و مصنوعی تر شده
2-دروازبان ها هم اکثر ضربات رو گل میخورن خیلی راحت
3-بازی بهتر و روون تر شده
4-گزارشگر بهتر شده
5-نقل و انتقالات خیلی روی اعصابه که یه شرکت به این بزرگی نمیتونه اونو حل کنه و بعد بازی رو ریلیز کنه

به نظر من در کل مشکلات این بازی خیلی بیشتر از بهبود هاش شده و دروازبانایی که راحت تر از همیشه گل میخورن باعث میشه بازم بازیای پر گلی رو شاهد باشیم :n27:

wolfomid
18-09-2015, 16:57
سلام مجدد، بچه ها شمایی ک روون اجرا کردید، میشه بفرمایید چه نرم افزارهایی نصب کردید ک روونه؟
من هر چی واسه اجرای روون بازی بود رو نصب کردم، بازی اوایلش روونه ولی بعدا لگ پیدا میکنه، خواهشا راهنمایی کنید

Lamanta
18-09-2015, 17:09
سلام مجدد، بچه ها شمایی ک روون اجرا کردید، میشه بفرمایید چه نرم افزارهایی نصب کردید ک روونه؟
من هر چی واسه اجرای روون بازی بود رو نصب کردم، بازی اوایلش روونه ولی بعدا لگ پیدا میکنه، خواهشا راهنمایی کنید

من لگ ای نداشتم ، نرم افزار های همراه بازی رو نصب کردم و بازی رو از یاس دی ال دانلود کرده بودم
سیستمم هم این هستش :

تنها مشکلم وقتیه که میخواد صحنه آهسته نمشون بده که اون توپ میاد و میره و وسطش گیر میکنه.....اونو نمیشه برداشت ؟

wolfomid
18-09-2015, 17:41
من لگ ای نداشتم ، نرم افزار های همراه بازی رو نصب کردم و بازی رو از یاس دی ال دانلود کرده بودم
سیستمم هم این هستش :

تنها مشکلم وقتیه که میخواد صحنه آهسته نمشون بده که اون توپ میاد و میره و وسطش گیر میکنه.....اونو نمیشه برداشت ؟

ممنون، ویندوزتون چیه؟ من فکر میکنم از ویندوزم باشه؟
من مشکل شما رو ندارم!!!
واسه من اینطوریه!!

نمیدونم چرا GPU روی اینتله در حالی که از روی geforce بازی رو اجرا میکنم!!!
چطوری تغییرش بدم؟

محرمانه
18-09-2015, 17:54
ممنون، ویندوزتون چیه؟ من فکر میکنم از ویندوزم باشه؟
من مشکل شما رو ندارم!!!
واسه من اینطوریه!!

نمیدونم چرا GPU روی اینتله در حالی که از روی geforce بازی رو اجرا میکنم!!!
چطوری تغییرش بدم؟

رو آیکون بازی کلیک راست کن
اجرا با گرافیک geforce رو انتخاب کن

wolfomid
18-09-2015, 17:59
رو آیکون بازی کلیک راست کن
اجرا با گرافیک geforce رو انتخاب کن
این کارو میکنم و روی حالت high performance geforce میزارم ولی بازم به همین صورته!

محرمانه
18-09-2015, 18:08
این کارو میکنم و روی حالت high performance geforce میزارم ولی بازم به همین صورته!

به تنظیمات قبل بازی نگاه نکن/ مگه تو این حالت میری تو بازی ، بازی لگ داره؟
آخرین نسخه کارت گرافیک رو نصب کن.

game12
18-09-2015, 18:45
دوستان ایا راهی است که کادر بالا صفحه که مشکی هستش تو این نسخه یا نسخه pes 2015 رو رزولیشن پایین حذف بشه؟

wolfomid
18-09-2015, 18:52
به تنظیمات قبل بازی نگاه نکن/ مگه تو این حالت میری تو بازی ، بازی لگ داره؟
آخرین نسخه کارت گرافیک رو نصب کن.
آهان، اوکی، والا تنظیمات quality توی همین بخش روی high میزارم توی خود بازی لگ نداره ولی موقع ضربه ایستگاهی یا ضربه دربازه بان یا کرنر لگ داره، توی بازی هم چند بار در حد چند ثانیه لگ دار میشه، ولی روی حالت moderate یا کیفیت متوسط اونجاها هم هیچ گونه لگی نداره، در حالی ک توی بازی pes 2015 و قبل من کیفیت رو روی high میزاشتم و هیچ گونه لگی نداشتم، تازه لپ تاپم توی حالت power save بود و cpu رو روی 35 تا 50 درصد بسته بودم، ولی توی 2016 سرعت cpu رو تا 100 درصد باز کردم ولی مشکل دارم هنوز، گرافیکمم خوبه، فقط یکی مونده به آخرین ورژن گرافیکم آپدیته، با آپدیت آخر درست میشه؟

محرمانه
18-09-2015, 18:57
آهان، اوکی، والا تنظیمات quality توی همین بخش روی high میزارم توی خود بازی لگ نداره ولی موقع ضربه ایستگاهی یا ضربه دربازه بان یا کرنر لگ داره، توی بازی هم چند بار در حد چند ثانیه لگ دار میشه، ولی روی حالت moderate یا کیفیت متوسط اونجاها هم هیچ گونه لگی نداره، در حالی ک توی بازی pes 2015 و قبل من کیفیت رو روی high میزاشتم و هیچ گونه لگی نداشتم، تازه لپ تاپم توی حالت power save بود و cpu رو روی 35 تا 50 درصد بسته بودم، ولی توی 2016 سرعت cpu رو تا 100 درصد باز کردم ولی مشکل دارم هنوز، گرافیکمم خوبه، فقط یکی مونده به آخرین ورژن گرافیکم آپدیته، با آپدیت آخر درست میشه؟

بله ممکنه درست بشه.
باید تست کنی.
شاید دوستان روش های بهتری بلد باشن.

mahyar21
18-09-2015, 19:07
دوستان هنوز پچی برای بازی ارائه نشده؟
نقل و انتقالات و ترکیب اشتباه تیم ها زجرمون میده!:n34:

ali gamma
18-09-2015, 19:16
گیم پلی ۲۰۱۵ بهتر بود. کل تیمها شبیه هم شدن. چ با تیم در پیت بازی کنید چ ب با بارسا یا رعال هیچ تفاوتی احساس نمیکنید. بازیکنها هم همه شبیه هم شدن با دروازه بان میتونید در حد کریس رونالدو دریبل بزنید

mahyar21
18-09-2015, 19:38
طی 5،6 بازی که انجام دادم موارد مسخره زیر رو مشاهده کردم :
1-دروازه بان حریف تو شروع مجددها کلا شوت نمیزنه فقط پاس میده (مورد خیلی جالبیه!!!)
2-بازیکنا خیلی بیشتر از حد معمول از توی همدیگه رد میشن!
3-توپ باز اون فیزیک گذشته رو نداره و انگار خیلی سبکه!!
من هرجوری فکر میکنم این دو کمپانی چرا نمیخوان آدم بشن باز به نتیجه ای نمیرسم!!!
مرد حسابی مگه واجبه هرسال یه نسخه ریلیز کنی؟؟!!! دو سال به دو سال بده بیرون لااقلش یه چیزی واسه ارائه داشته باش!:n24:
یادش بخیر چند سال پیش هروقت یه نسخه جدید میومد با کلی ذوق و شوق تهیه میکردیم و از امکانات جدید بازی شوکه میشدیم و ذوق زده میشدیم و چند هفته کارمون میشد لذت بردن از نسخه جدید!:n28:
ولی الان دو سه تا بازی که میکنی احساس میکنی همون قبلیست فقط دو سه تا مورد اضافه کردن بهش تا سرتو شیره بمالن!
مگه یک سال وقت کمیه واسه اصلاحات بازی ؟!! خودشم کمپانی هایی به اون عظمت!
ایییی روزگار... چه کنیم که عاشق فوتبالیم و باید با این دوبازی فوتبال مسخره کونامی و EA سر کنیم!!!
بیخیال...

abahal90
18-09-2015, 19:40
من تک نفره بازی کردم و انلاین این مورد به شخصه تو دو نفره تجربه نکردم ولی این همون میزبان و مهمان در فوتبال هست که توی دنیای واقعی هم همین طوره الان بازی ایران - ترکمنستان دیدی ایران مهمان بود دربرابر تیم درجه 3 مساوی کرد ! شما میتونی یک بازی میزبان بازی یک بازی اون باشه تو قسمت دسته روی HOME بزارین .
فیفا هم مشکلات خودشو داره باید امتحان کنی ببینی میتونی ارتباط بر قرار کنی یا نه.

شوت که تو 2015 خداست اون سنگینی توپ و کاد توپ خیلی با کیفیت کار شده !
1اگه بازیکن واقعا پلیر باشه با هر جوری میبره
2-ولی اگه دوطرف فان بازی کنن اینجوری نمیشه یکی راحت گل بزنه یکی نه
3-ایشالله باگ هم داشته باشه وگرنه من رو همون2013میمونم ولی طبق تریلرش باگ داره
4-یکی هم خداکنه بشه درییل هاش کاربردی تر بشه

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

RealFlow
18-09-2015, 19:40
نسخه PC PES ۲۰۱۶ ویدئوی بررسی تخصصی گیم پلی و گرافیک
رزولوشن ۱۲۸۰.۷۲۰p
سیستم : ۴ گیگ رم
گرافیک انویدیا ۴۳۰ gt گیگ ۲
پردازنده :
core i ۵ quad core ۷۶۰

™...
18-09-2015, 20:06

تریلر انتشار بازی .

دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4).

wolfomid
18-09-2015, 21:24
بله ممکنه درست بشه.
باید تست کنی.
شاید دوستان روش های بهتری بلد باشن.
سلام
با آپدیت گرافیک درست شد.
ممنون از پاسخ هاتون

Zlatan_ibra
18-09-2015, 23:23
دوستان هنگام پنالتی هم مث فیفا میشه با دکمه های شوت و پاس و ...حرکات موزون انجام داد:n02:

Pitbull2015
18-09-2015, 23:52
دوستان هنگام پنالتی هم مث فیفا میشه با دکمه های شوت و پاس و ...حرکات موزون انجام داد:n02:

چه جوری یعنی؟ چی کار میشه کرد؟

™...
19-09-2015, 00:13

IGN هم بازی رو نقد کرد و امتیاز 9.5/10 رو به بازی داد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](front%20page)

قسمتی از نقد بازی .

It’s hard to pick fault with what Konami has achieved. I think it’s still too early to say with absolute confidence that PES 2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is the best football game ever. Historically, it’s in the weeks and months after release that a football game can really establish its place in the hearts and minds of its community.
AMAZING

Small but crucial improvements make PES 2016 a thrilling game of football.

FCBarcelona.ir
19-09-2015, 00:24
بعد 8 9 تا بازی، احساس می کنم نقاط مثبت زیادی توی این نسخه هست.

اولا بر خلاف خیلی نسخه های قبلی، همه چیزو متحول نکردن طوری که آدم حس کنه کدهای قبلی رو کلا پاک کردن و از اول نوشتن. :n02: بازی همون مبنای 2015 رو داره که بازی قابل قبولی بود، و یه سری بهبودهای خیلی خوب داشته:

- وضع فجیع تکل زدن که اگر بادت می گرفت به بازیکنی طوری می افتاد انگار تیر خورده، کمی تلطیف شده، اگرچه هنوز خیلی جای کار داره. همین طور واکنشهای افراطی داور تو کارت دادن به خطاها کمی بهبود پیدا کرده.
- بازیکنا اون سنگینی اولیه رو موقع گرفتن توپ ندارن. تو نسخه های قبلی حرکت بازیکن مثل حرکت تریلی کند و ایستا بود و هرگز نمی شد پاس رو بدی به مسی و باش یه حرکت انفجاری راه بندازی. اما الان تاحدود زیادی بهتر شده و میشه تو فضای خالی پا به توپ شد، بدون اینکه انقدر کند استارت بزنه که فضا و زمان از دست بره.
- به طور کل احساس آزادی و کنترل بیشتری روی بازیکنام دارم. یه جورایی به فیفا نزدیکتر شده از این نظر. میشه بازیکنا رو اونطوری که دوست داری بازی بدی و محدودیت ها خیلی کمتر از نسخه های قبل شده.
- ضربه کاشته ها بهتر و قابل کنترل تر شدن.
- استیل بازیکنا موقع شوت کمی بهتر شده. یه مشکل بزرگ 2015 این بود که بازیکن محکمترین شوت رو می زد اما استیل بدنش اصلا حس وارد کردن چنین نیرویی رو به بیننده منتقل نمی کرد. تو 2016 یه مقداری بهتر شده، اگرچه شخصا به خصوص تو ضربه های آروم تر هنوز توازنی بین حالت بازیکن (حتی حالت پاش و مقدار دنبال کردن توپ توسط پا) و شدت ضربه زده شده نمی بینم.

اما نکات منفی:

- پنالتی همچنان در وضعیت فاجعه قرار داره! هم سیستم زدنش که خیلی مسخره است، هم استیل ضربه زدن بازیکنا، هم استیل پرش دروازبان، و هم شکلی که توپ میره توی دروازه. واقعا این بخش نیاز به باز طراحی داره. مدل فیفا به یه تکامل خوبی رسیده.
- ضربه فنی یا کات دار واقعا شورش در اومده! من تو فیفا خیلی سعی می کنم فضا بسازم و با مسی ضربه فنی بزنم اما تو PES فضا هم باشه نمی زنم، چون چنان تخیلی کات می گیره و میره گوشه دروازه که حس و حال بازی واقعی رو از آدم می گیره! امیدوار بودم این مورد هم نسبت به 2015 بهبود پیدا کنه که نکرده متاسفانه.

در مجموع به نظرم کونامی یه گام بزرگ دیگه به سمت نزدیک شدن به یه بازی کامل برداشته. نسخه 2015 PES تنها نسخه از نسل جدیدش بود که من تونستم تا همین آخرا گاه به گاه بهش سر بزنم و بازی کنم و منزجرم نکنه. نسخه 2016 حتی بهتر و پر دوام تر از نظر کلافه نکردن بازیکن - بر خلاف فاجعه ای مثل 2014 - به نظر می رسه. امیدوارم گذر زمان هم اثبات کنه که درست فکر می کردم.

FCBarcelona.ir
19-09-2015, 00:29
طی 5،6 بازی که انجام دادم موارد مسخره زیر رو مشاهده کردم :
1-دروازه بان حریف تو شروع مجددها کلا شوت نمیزنه فقط پاس میده (مورد خیلی جالبیه!!!)
اگه بازیکن های جلوی محوطه ش رو پرس کرده باشی بلند می زنه. اتفاقا خیلی هم هدفمند می زنه و کمتر بی هدف می کشه زیرش. گاهی زیاد از حد هدفمند می زنه. :n02: همه دروازبانا بازی با پایی در حد تراشتگن ارائه میدن. :n04:

computer-times
19-09-2015, 08:05
من دیشب بازی رو نصب و انجام دادم که باید بگم گیم پلی بازی از 2015 خیلی بهتر و روان تر شده دریبلا خیلی بهتر شده گزارشگر خیلی بهتر از قبلی فقط توپ سبکه یکمی و حال گیری میکنه لباس بازیکنا هم خیلی آزاد نیست تو بدنشون در کل خوبه ولی جای پیشرفت خیلی داره

به امید نسخه های بهتر

troy200489
19-09-2015, 09:50
دوستان این بازی روی سیتم من اجرا میشه
Cpu :E5200
(2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB)
9400 gt : geforgt
Ram:2gb

fandak
19-09-2015, 10:59
PES 2016 JVPES Patch 2016 v0.1 Released Sep 17, 2015Salve salve rapaziada, anúncio para vocês o primeiro patch da JVPES para o PES 2016 PC! Neste patch licenciamos todos os clubes do jogo, adicionamos uniformes em todos os clubes e realizamos algumas transferências. LEMBRANDO ESSE PATCH É BÁSICO!!!
*Tradução e Narração PTBR do PES 2016
Conteúdo do Patch:
Transferências 90% Europa 70% Brasil. (NÃO CRIAMOS JOGADORES NESSA VERSÃO)
Premier League: Nome dos times, emblema, kits 100%
Sky BET Championship: Nome dos times, emblema, kits 100% (2ª divisão Inglaterra)
Ligue 1: Já está correta padrão.
Ligue 2: Já está correta padrão.
Série A TIM: Nome dos times, emblema, kits 100%.
Série B: Nome dos times, emblema, kits 100% (2ª divisão Itália)
Everedise: Já está correta padrão.
Liga BBVA: Já está correta padrão.
Liga Adelante: Já está correta padrão. (2ª divisão Espanha)
Liga Portuguesa: Nome dos times, emblema, kits 100%.
Brasileirão Série A: Nome dos times, emblema, kits 100%.
Primeira Division: Nome dos times, emblema, kits 100%. (Campeonato Argentino)
Campeonato Chileno: Nome dos times, emblema 100%.

™...
19-09-2015, 11:15
PS4 یا طعم PES2016 . :n01:

mohammad_87
19-09-2015, 12:21
چرا کسی این مسأله براش مهم نیست؟ شاید براتون عجیب باشه ولی من از حدود 10 سال پیش بیشتر از اینکه خودم بازی کنم، در حالت cpu با cpu مسابقه و جام میذارم و فقط نگاه میکنم، حتی رو کاغذ جدول و جدول گلزن ها و غیره هم مینویسم. البته مستر لیگ رو هم میذارم رو حالت "کوچ مد" و بدون اینکه خودم بازی کنم بازی تیمم رو نگاه میکنم و لذت میبرم، خوشبختانه این سری بازی تیم ها در حالت کوچ مود خیلی طبیعی و هیجان انگیز شده برعکس نسخه قبل. اما همچنان از اون ایراد اول ناراحتم. توی نسخه های قدیمی تر حتی میشد "کونامی کاپ" و لیگ گذاشت و همه تیم ها رو cpu بازی کنه، من واقعن مثل تماشای فوتبال واقعی از تماشای جامی که خودم میذاشتم بین تیمها لذت میبردم. که این هم چندین ساله حذفش کردن.
من هم کاملا به مسایل مرتبط به آنالیز فوتبال علاقمندم و بازیهای واقعی رو سعی میکنم جور دیگه ای ببینم.
در pes هم امسال هم در مستر لیگ و هم در کوچ مود،آمارهای جالبی از بازیکنان ارائه میشه.در حالت کوچ مود اگه به حالت data برید (با زدن دکمه 3 یا مثلث) میبینید که آمارهای جالبی مثل تعداد دفعات لمس توپ،شوتها،توپ گیری و آمارهایی از کل تیم لحظه به لحظه ارائه میده.در مورد مسترلیگ هم قبلا توضیحاتی داده بودم.منتظرم یه پچ کامل بیاد تا مستر رو شروع کنم.

متاسفانه بجز حالت کوچ مود،نمیشه بازی cpu vs cpu گذاشت.من در هر نسخه ای حداقل در دو بازی این حالت رو میذارم تا ببینم که تیمها چقدر شبیه به حالت طبیعی خودشون بازی میکنند و واقعا تجب میکنم که دوستان میگن تفاوتی بین تیمها نمی بینند.

----------------------
من اون شور و شوق تماشاچیان که دوستان میگند رو حس نمیکنم البته شاید مشکل از سیستم باشه.من در قسمت ستینگ،هم استریو رو تست کرده ام و هم سوراند اما باز هم صدای تماشاگران بخصوص موقع گلزنی اصلا جالب نیست.برای شماها چجوریه؟

mohsen-jj
19-09-2015, 12:36
----------------------
من اون شور و شوق تماشاچیان که دوستان میگند رو حس نمیکنم البته شاید مشکل از سیستم باشه.من در قسمت ستینگ،هم استریو رو تست کرده ام و هم سوراند اما باز هم صدای تماشاگران بخصوص موقع گلزنی اصلا جالب نیست.برای شماها چجوریه؟

صدای تماشاگرا برا من عالیه حرف نداره ولی من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی هوای بارونی ، توپ که میخوره زمین هیچ اثری از آب دیده نمیشه ! :n13:گرافیکم خوبه رو high هم بازی میکنم ، برا شما چجوریه ؟
راستی این حالت هوای متغیر چی شد ؟ سر کاری بود ؟

- - - Updated - - -

----------------------

صدای تماشاگرا برا من عالیه حرف نداره ولی من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی هوای بارونی ، توپ که میخوره زمین هیچ اثری از آب دیده نمیشه ! :n13:گرافیکم خوبه رو high هم بازی میکنم ، برا شما چجوریه ؟
راستی این حالت هوای متغیر چی شد ؟ سر کاری بود ؟

™...
19-09-2015, 14:06

KONAMI اعلام کرد، اولین آپدیت رسمی بازی هفته آینده منتشرخواهد شد .

- - - Updated - - -

KONAMI اعلام کرد، اولین آپدیت رسمی بازی هفته آینده منتشرخواهد شد .

Ali_pc
19-09-2015, 15:42
دوستان نکته ی جالب در مسترلیگ
شما چند هفته مونده به نیم فصل اگر خوب با تیم نتیجه بگیرید درخواست از تیم ها برای مربی گری بهتون داده میشه و میتونید در همون نیم فصل تیم رو عوض کنید و دیگه نیاز نیست تا اخر فصل صبر کنید و پیشنهادات رو بررسی کنید

فقط از دوستان کسی اموزش دریبل داره ؟ حیف هست فوتبال به این زیبایی دریبل بلد نیستم:n36:

shahrooz1222
19-09-2015, 18:42
گیم پلی ۲۰۱۵ بهتر بود. کل تیمها شبیه هم شدن. چ با تیم در پیت بازی کنید چ ب با بارسا یا رعال هیچ تفاوتی احساس نمیکنید. بازیکنها هم همه شبیه هم شدن با دروازه بان میتونید در حد کریس رونالدو دریبل بزنید
نظر من دقیقا برعکسه من تو 15 با رئال بازی میکردم و با یه تیم داغون بازی میکردم هردوتاشون یجور بودن و خیلی سخت میشد بعضی اوقات مخصوصا وقتی ک میزبان بودن!!!:n29:
ولی الان خیلی بهتر شده وبازیکنا هم خیلی تفاوت دارن الان براوو با اینکه قدرتش از کاسیاس کمتره ولی خیلی بهتر دروازبانی میکنه واس من!:n20:

- - - Updated - - -

نظر من دقیقا برعکسه من تو 15 با رئال بازی میکردم و با یه تیم داغون بازی میکردم هردوتاشون یجور بودن و خیلی سخت میشد بعضی اوقات مخصوصا وقتی ک میزبان بودن!!!:n29:
ولی الان خیلی بهتر شده وبازیکنا هم خیلی تفاوت دارن الان براوو با اینکه قدرتش از کاسیاس کمتره ولی خیلی بهتر دروازبانی میکنه واس من!:n20:

akharen
19-09-2015, 20:27
بچه ها تنظیمات دسته کجا پیدا کنم بزنم قاطی شده

- - - Updated - - -

mohammad_87
19-09-2015, 20:57

فایل setting در محل نصب بازی
------------------------------------
جالبه ترک we will rock you بصورت پیش فرض در هیچ قسمتی در پلی لیست نیست.برید از قسمت تنظیمات داخل بازی،برای منوها یا هایلایت ها تیک این آهنگ رو بزنید.هم برای pes خاطره انگیزه و هم یکی از بزرگترین آهنگهای تاریخ موسیقی هستش.

farid-
19-09-2015, 21:35
سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم
بازی درست اجرا می شه
اما فایل setting.exe برا من اجرا نمی شه
ویندوزم 8.1 هست دایرکتیس VC++ و دات نت رو هم نصب کردم
:n34:

bleu2u4u
19-09-2015, 21:44
این همه تعریف و تمجید فقط برایی نسخه ps4 بوده
مقایسه گیم پلی pc vs ps4 هم این اختلاف رو نشون میده
تو استیم هم پلیرهای امتیازهای بدی به بازی دادن و الان میانگینش نزدیکه 50 است

پ.ن:بنظر باید همچنان با 2013 سر کنم و منتظر ارائه بازی فوتبال توسط 2k (اگه بده البته) بمونم

™...
19-09-2015, 22:09

واقعا جالبه برام که برای بعضی نسخه 13 بازی که یک بازی بزن برو هستش و شبیه سازی نداره با اون همه مشکلات از نسخه 16 بازی بهتره !!!. پس حتما از نسخه 15 هم بهتره !!!.

من خودم دوست دارم نسخه PC هم مثل PS4 باشه اما اینو یادمون باشه اساس یک بازی ورزشی گیم پلی اون هستش . اگر تمجید از نسخه PS4 بازی شده اکثر موارد مثبت مربوط به تمجید و تعریف از گیم پلی بازی هستش و...به قولی تمرکز در امتیاز دادن توجه به گیم پلی بازی هستش .

باز هم اینجا لازم شد اینو بگم برای اون عده که نمیدونن بازی چیه و دنبال بزن برو هستن و فقط دسته رو میگیرن دستشون و استارت میکنن بازی رو همین ! که گیم پلی در تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش .

جالب اینکه یه جوری حرف میزنن که انگار نسخه PC گرافیکش در حد PES06 هستش !!!.

به نظر من نسخه PC بازی در حد خودش خوب هستش و از نظر گرافیک از بازیهای روز در نوع خودش کم نداره و در نهایت گرافیک بازی نسبت به نسخه 15 بهبود پیدا گرده .

bleu2u4u
19-09-2015, 23:12

واقعا جالبه برام که برای بعضی نسخه 13 بازی که یک بازی بزن برو هستش و شبیه سازی نداره با اون همه مشکلات از نسخه 16 بازی بهتره !!!. پس حتما از نسخه 15 هم بهتره !!!.

من خودم دوست دارم نسخه PC هم مثل PS4 باشه اما اینو یادمون باشه اساس یک بازی ورزشی گیم پلی اون هستش . اگر تمجید از نسخه PS4 بازی شده اکثر موارد مثبت مربوط به تمجید و تعریف از گیم پلی بازی هستش و...به قولی تمرکز در امتیاز دادن توجه به گیم پلی بازی هستش .

باز هم اینجا لازم شد اینو بگم برای اون عده که نمیدونن بازی چیه و دنبال بزن برو هستن و فقط دسته رو میگیرن دستشون و استارت میکنن بازی رو همین ! که گیم پلی در تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش .

جالب اینکه یه جوری حرف میزنن که انگار نسخه PC گرافیکش در حد PES06 هستش !!!.

به نظر من نسخه PC بازی در حد خودش خوب هستش و از نظر گرافیک از بازیهای روز در نوع خودش کم نداره و در نهایت گرافیک بازی نسبت به نسخه 15 بهبود پیدا گرده .

ادب حکم میکنه وقتی دارید جواب من رو میدید پستم رو هم نقل قول کنید
من دنبال بزن در رو هستم
اون 600 نفری که تو استیم بهش 42 از صد دادن چی؟یا 68 نفری که تو متاکریتیک 3.8 از 10

arash-king
19-09-2015, 23:13
درود دوستان
من با این سیستم نمیتونستم 2015 رو به راحتی اجرا کنم و انقد بازی کُند بود که پاکش کردم !
با این سیستم توی 2016 مشکلی پیش نمیاد !؟ بدجور تو کفِ بازی‌ام ! یه سال میشه PES نزدم

Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Graphic : 2 GB
RAM : 2 GB

خواهشا اگه مشکلی پیش نمیاد (بابتِ کند و تند بودن بازی) بگین !
گرافیک رو روی LOW هم میتونم بازی کنم :n02: فقط اجرای بازی مهمه واسم ! سپاس

bleu2u4u
19-09-2015, 23:13
اشتباه شد پاک شود

™...
19-09-2015, 23:17
من دنبال بزن در رو هستم
اون 600 نفری که تو استیم بهش 42 از صد دادن چی؟یا 68 نفری که تو متاکریتیک 3.8 از 10

- - - Updated - - -

من دنبال بزن در رو هستم

اونا به چیه بازی نسخه PC نمره پایین دادن ؟! میشه بگی ؟! :n01:

bleu2u4u
19-09-2015, 23:24
اونا به چیه بازی نسخه PC نمره پایین دادن ؟! میشه بگی ؟! :n01:

میتونید خودتون برید تو استیم همه کامنت ها رو بخونید

™...
19-09-2015, 23:31
میتونی خودتون برید تو استیم همه کامنت ها رو بخونید

- - - Updated - - -

میتونی خودتون برید تو استیم همه کامنت ها رو بخونید

من جلوتر از شما رفتم و خوندم . چیزی جز بی انصافی ندیدم . آخه نمره نسخه PC اینه ؟! واقعا خنده داره . :n02:

کسی نیومده بازی نسخه PC رو نقد کنه ! کسی نگفته گیم پلی تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش فقط برای اختلاف در گرافیک بازی اونم در حد کم نمره 0 به بازی دادن !!! :n08::n02: حالا بقیه دوستان قضاوت کنند اینایی که نمره دادن کی هستن !!! .

انصاف این نیست :n01:. من شخصا به نسخه PC بازی 8 رو میدم به خاطر همین مورد اگرنه اگه مثل نسخه PS4 بود 8.5 میدادم .

bleu2u4u
19-09-2015, 23:45
من جلوتر از شما رفتم و خوندم . چیزی جز بی انصافی ندیدم . آخه نمره نسخه PC اینه ؟! واقعا خنده داره . :n02:

کسی نیومده بازی نسخه PC رو نقد کنه ! کسی نگفته گیم پلی تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش فقط برای اختلاف در گرافیک بازی اونم در حد کم نمره 0 به بازی دادن !!! :n08::n02: حالا بقیه دوستان قضاوت کنند اینایی که نمره دادن کی هستن !!! .

انصاف این نیست :n01:. من شخصا به نسخه PC بازی 8 رو میدم به خاطر همین مورد اگرنه اگه مثل نسخه PS4 بود 8.5 میدادم .

اگه خوندین پس چرا از من سوال میپرسین؟
در مورد 0 دادن هم شاید حرف شما از یه زاویه ایی درست باشه
ولی به کسی که به اندازه نسخه ps4 پول داده حق بدین تا از اینکه بازیش کیفیت پایینتری داره شاکی بشه
ایا این انصافه که کونامی داره؟از نظر من که نیست :n05:

FCBarcelona.ir
20-09-2015, 00:30
گرافیک PES همیشه بالاتر از سطح انتظار بوده. تفاوت نسخه PS4 با PC همینه فقط؟

تو فیفا که نسخه PC قوی تره چون توان PC می تونه خیلی بیشتر از کنسول باشه.

به نظر من این بهترین نسخه نسل جدید PES ه. البته همیشه هستن کسایی که تغییر رو دوست ندارن. مثل عده ای که برای سالهای متمادی روی PES 6 مونده بودن. به نظر من نسخه 2016 از تمام نسخه های 2008 به بعد کاملتره.

™...
20-09-2015, 00:42
اگه خوندین پس چرا از من سوال میپرسین؟
در مورد 0 دادن هم شاید حرف شما از یه زاویه ایی درست باشه
ولی به کسی که به اندازه نسخه ps4 پول داده حق بدین تا از اینکه بازیش کیفیت پایینتری داره شاکی بشه
ایا این انصافه که کونامی داره؟از نظر من که نیست :n05:

از چه زوایایی ؟!

خب مگه زورکی هستش خرید بازی ؟! نخرید !.

بر اساس حرف خودتون ما که تو ایرانیم نباید شاکی بشیم چون بابت بازی پولی نمیدیم .:n01:

این جمله شماست :

گیم پلی در تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش .

هیچوقت آدم نمیاد به این بازی نمره 0 بده و تخریب کنه ....
پایان .:n01:

™...
20-09-2015, 00:52
درود دوستان
من با این سیستم نمیتونستم 2015 رو به راحتی اجرا کنم و انقد بازی کُند بود که پاکش کردم !
با این سیستم توی 2016 مشکلی پیش نمیاد !؟ بدجور تو کفِ بازی‌ام ! یه سال میشه PES نزدم

Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Graphic : 2 GB
RAM : 2 GB

خواهشا اگه مشکلی پیش نمیاد (بابتِ کند و تند بودن بازی) بگین !
گرافیک رو روی LOW هم میتونم بازی کنم :n02:
فقط اجرای بازی مهمه واسم ! سپاس

اگه PES2015 روی سیستم شما مورد داره PES2016 هم همینطور هستش و کند هستش .

گرافیک PES همیشه بالاتر از سطح انتظار بوده. تفاوت نسخه PS4 با PC همینه فقط؟

تو فیفا که نسخه PC قوی تره چون توان PC می تونه خیلی بیشتر از کنسول باشه.

به نظر من این بهترین نسخه نسل جدید PES ه. البته همیشه هستن کسایی که تغییر رو دوست ندارن. مثل عده ای که برای سالهای متمادی روی PES 6 مونده بودن. به نظر من نسخه 2016 از تمام نسخه های 2008 به بعد کاملتره.

بله . تنها تفاوت از لحاظ گرافیک هستش که اگر منصف باشیم گرافیک بازی نسخه PC هم واقعا خوب هستش . اجرای بازی با بالاترین کیفیت ممکن راضی کننده هستش و مشخصه گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل بهبودهایی داشته .

k1ozil
20-09-2015, 00:53
اقا منم امروز جایی نسخه ps4 رو بازی کردم کلی تفاوت داره
بهتره
خیلی منتقدانه نمیخوام نظر بدم
ولی بازی تو دستته بهتر میشه بازی کرد

™...
20-09-2015, 00:57
اقا منم امروز جایی نسخه ps4 رو بازی کردم کلی تفاوت داره
خیلی خیلی بهتره
خیلی منتقدانه نمیخوام نظر بدم
ولی بازی تو دستته بهتر میشه بازی کرد

خیلی خیلی بهتر !!!
ممنون میشم این جمله رو توضیح بدین .
والا ویدیوهای گیم پلی بازی نسخه PS4 و PC هستش میتونین برین نگاه کنین .

البته ناگفته نماند اون گرافیک بالاتر خودش احساس این رو میده که اینطور فکر کنیم که با یه چی دیگه روبرو هستیم !!!.

Pitbull2015
20-09-2015, 01:55
این همه تعریف و تمجید فقط برایی نسخه ps4 بوده
تو استیم هم پلیرهای امتیازهای بدی به بازی دادن و الان میانگینش نزدیکه 50 است

پ.ن:بنظر باید همچنان با 2013 سر کنم و منتظر ارائه بازی فوتبال توسط 2k (اگه بده البته) بمونم

سلام. 2K دیگه چه شرکتیه داداش؟ جدید اومده؟

k1ozil
20-09-2015, 02:11
خیلی خیلی بهتر !!!
ممنون میشم این جمله رو توضیح بدین .
والا ویدیوهای گیم پلی بازی نسخه PS4 و PC هستش میتونین برین نگاه کنین .

البته ناگفته نماند اون گرافیک بالاتر خودش احساس این رو میده که اینطور فکر کنیم که با یه چی دیگه روبرو هستیم !!!.
ماشالله چه سرعت عملی من 20 ثانیه بعد ویرایشش کردم بهتر چجوری نقل قولش کردی به این سرعت :-|
اول خیلی اغراق کردم بعد درستش کردم
حالا جدا از تعصب واقعا بهتر بود
همون دیگه مهم حسیه که به ادم میده همین که ادم حس کنه بازی دم دست تره راحت تره خوبه حالا میخواد به گرافیکش مربوط باشه یا به هر چیز دیگه
بنظرم خیلی بهتر بود

Ramos1367
20-09-2015, 02:17
دوستان عزیزم دعوا نداره که....فقط اونایی که هر دو نسخه رو بازی کردن میتونن تفاوتش رو بفهمن...من دمو نسخه ps4 رو بازی کردم و از نظر گیم پلی به نظر من خیلی بهتر از نسخه پی سی بود...من به خاطر دمو ps4 اومدم ونسخه پی سی رو دانلود کردم....به نظرم نسخه ps4 به شدت روون تر از نسخه پی سیه و کنترل بازیکنها خیلی بهتر...کلا بعد از بازی کردن نسخه ps4 به بازی امیدوار شده بودم ولی با دانلود نسخه پی سی تو ذوقم خورد....
من دمو نسخه فیفا رو هم روی ps4 بازی کردم.....به نظرم دو بازی رو اصلا نمیشه با هم به هیچ وجه مقایسه کرد....فیفا کلا یه دنیای دیگس...به نظرم بهتر باشه دوستان تعصبشون رو کنار بزارن و مثل ما که از فوتبال 96 سگا داریم بازی میکنیم فقط از بازی کردن لذت ببرن....

bleu2u4u
20-09-2015, 04:13
از چه زوایایی ؟!

خب مگه زورکی هستش خرید بازی ؟! نخرید !.

بر اساس حرف خودتون ما که تو ایرانیم نباید شاکی بشیم چون بابت بازی پولی نمیدیم .:n01:

این جمله شماست :

گیم پلی در تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش .

هیچوقت آدم نمیاد به این بازی نمره 0 بده و تخریب کنه ....
پایان .:n01:

کسایی که بازی رو حریدن علم غیب نداشتن که بدونن گرافیک ps4 بهتره
تبلیغات بازی و نمرات ردیف 9 رو دیدن و 50 دلار رو خرح کردن
در مورد جمله ی بعدیتون هم اونقدر توهین امیزه که هیچی نگم بهتره

اون جمله ی دیگه ایی هم که نقل قول کردید اشتباه منظور من رو متوجه شدید
بهتر بود میگفتم "مقایسه گیم پلی pc vs ps4 هم این اختلاف گرافیک رو نشون میده" وگرنه تو اون ویدیو 5 دقیقه ایی* که خیلی کم گیم پلی بازی نمایش داده میشه و بیشتر توجه رو گرافیکه
*PES - Pro Evolution Soccer 2016 – PC vs. PS4 Graphics Comparison [FullHD][60fps]

سلام. 2K دیگه چه شرکتیه داداش؟ جدید اومده؟

2K Sports (تاسیس 2005) از زیرمجموعه Take-Two Interactive (تاسیس 1993) از غول های صنعت بازیه

kraiof3
20-09-2015, 06:25
نسخه xbox 360 هم با PC گرافیکش متفاوته؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

P I R A N H A
20-09-2015, 07:25
بازی یه خرده کنده و لگ داره کارت گرافیکمم آپدیت کردم رو medium تست کردم بازم فرقی نمیکنه راهی چیزی هست یا سیستمم نمیکشه؟؟؟؟

computer-times
20-09-2015, 07:41
بازی یه خرده کنده و لگ داره کارت گرافیکمم آپدیت کردم رو medium تست کردم بازم فرقی نمیکنه راهی چیزی هست یا سیستمم نمیکشه؟؟؟؟

ببخشید سوالی داشتم الان کارت گرافیک شما بالاتره یا 9400 ؟
بین 9400 و 820 و 730 کدوم گرافیکش بالاتره؟

P I R A N H A
20-09-2015, 07:58
کارت گرافیکم820m هست

computer-times
20-09-2015, 08:17
کارت گرافیکم820m هست

میدونم میخواستم بدونم که بین 9400 و 730 و کارت گرافیک شما کدوم بالاتره؟

mohsen-jj
20-09-2015, 09:57
سلام دوستان برید به این لینک دانلود کنید ( فقط 8 کیلوبایت :n02:) بریزید تو پوشه download بازی ، چمنا از اون حالت بی روح در میاد و خیییلی قشنگتر میشه .

من تا حالا رو نسخه 13 مونده بودم و نتونسته بودم با 14 و 15 بسازم ولی الان واقعا دارم لذت می برم ایراداتی که هست قطعا ،ولی انصافا بازی خوبی شده باید نکات مثبتش رو هم دید .
من و دوستم 10 ساله همیشه باهم pes بازی میکنیم پارسال دو هفته با pes 15 بازی کردیم آخرش دیدیم انقد مشکل داره حذفش کردیم ( اصلا گیم پلی جذابی نداشت مخصوصا واسه دو نفره بازی کردن) ولی الان داریم کیف میکنیم با pes 16 . :n06:منتظر پچ های قوی هم هستیم که بازی رو کلی چذاب تر میکنن :n02:

با این دو تا فایل 8 کیلوبایتی که اضافه کردم و تغییراتی در تنظیمات صفحه نمایش خودم ،حالا واقعا از گرافیک بازی راضی هستم مخصوصا وقتی به ال سی دی وصل میکنم محشره :n19:نسخه ps4 که من ندیدم اون دیگه چه کیفیتی داره :n04:

امیدوارم سال بعد هم کونامی مثل امسال عمل کنه یعنی همین رو حفظ کنه فقط ایراداتش رو برطرف کنه و امکانات جدید ... :n05:

Abas1100
20-09-2015, 10:03
سلام دوستان برید به این لینک دانلود کنید ( فقط 8 کیلوبایت :n02:) بریزید تو پوشه download بازی ، چمنا از اون حالت بی روح در میاد و خیییلی قشنگتر میشه .

من تا حالا رو نسخه 13 مونده بودم و نتونسته بودم با 14 و 15 بسازم ولی الان واقعا دارم لذت می برم ایراداتی که هست قطعا ،ولی انصافا بازی خوبی شده باید نکات مثبتش رو هم دید .
من و دوستم 10 ساله همیشه باهم pes بازی میکنیم پارسال دو هفته با pes 15 بازی کردیم آخرش دیدیم انقد مشکل داره حذفش کردیم ( اصلا گیم پلی جذابی نداشت مخصوصا واسه دو نفره بازی کردن) ولی الان داریم کیف میکنیم با pes 16 . :n06:منتظر پچ های قوی هم هستیم که بازی رو کلی چذاب تر میکنن :n02:

با این دو تا فایل 8 کیلوبایتی که اضافه کردم و تغییراتی در تنظیمات صفحه نمایش خودم ،حالا واقعا از گرافیک بازی راضی هستم مخصوصا وقتی به ال سی دی وصل میکنم محشره :n19:نسخه ps4 که من ندیدم اون دیگه چه کیفیتی داره :n04:

سلام
این همون فایل سال پیشه
من تستش کرده بودم
کسی پچ نقل و انتقالات رو نداره اینطوری اصلا آدم حالیش نمیشه چی به چیه
مثلا منچستر دقیقا همون منچستر 2015 هستش
حتی ممفیس دیپای که اواخر فصل قبل جوین شد رو هم اضافه نکردن چه برسه با مارسیال

mohsen-jj
20-09-2015, 10:08
سلام
این همون فایل سال پیشه
من تستش کرده بودم
کسی پچ نقل و انتقالات رو نداره اینطوری اصلا آدم حالیش نمیشه چی به چیه
مثلا منچستر دقیقا همون منچستر 2015 هستش
حتی ممفیس دیپای که اواخر فصل قبل جوین شد رو هم اضافه نکردن چه برسه با مارسیال

تا الان فکر کنم بهترین پچ این هست PES 2016 Patch JVPES 2016 v0.1 توی سایت pestools میتونید دانلود کنید نقل و انتقالاتش 90 درصد انجام شده لباسها کامل درست شده . البته نسخه های اولیه هستن و تا 1 هفته دیگه پچ های کاملی میان ولی فعلا همین هم خوبه :n01:اگه هم نمیخواید کامل دانلود کنید و فقط نقل و انتقالات رو میخواید میتونم براتون اپلود کنم .

Abas1100
20-09-2015, 10:26
تا الان فکر کنم بهترین پچ این هست PES 2016 Patch JVPES 2016 v0.1 توی سایت pestools میتونید دانلود کنید نقل و انتقالاتش 90 درصد انجام شده لباسها کامل درست شده . البته نسخه های اولیه هستن و تا 1 هفته دیگه پچ های کاملی میان ولی فعلا همین هم خوبه :n01:اگه هم نمیخواید کامل دانلود کنید و فقط نقل و انتقالات رو میخواید میتونم براتون اپلود کنم .

ممنون رفیق
من فقط نقل و انتقالاتشو میخام
اگه امکان داره آپ کنین ممنون میشم

mohsen-jj
20-09-2015, 10:52
ممنون رفیق
من فقط نقل و انتقالاتشو میخام
اگه امکان داره آپ کنین ممنون میشم

Abas1100
20-09-2015, 10:54
برادر یه دنیا تشکر
مرسی

Zlatan_ibra
20-09-2015, 10:56
این هم چمنارو خیلی خوب میکنه

alp13
20-09-2015, 11:13
بازی رو نصب کردم کرک رو هم کپی کردم ولی اصلا وارد بازی نمیشه حتی روی ستینگ هم کلیلک میکنم چیزی باز نمیکنه

وقتی بازی رو اجرا میکنم رو تسک منیجر میاد که داره از رم استفاده میکنه ولی تصویر نمیاد

h7_m19
20-09-2015, 11:24
سلام دوستان من به مشکل برخوردم.بازی به طور کامل نصب و کرک میشه در تنظیمات هم همه موارد good ولی وقتی بازی اجرا میکنم یه صفحه باز میشه و سریع بسته میشه.
بازی چند بار نصب کردم درست نشد.ویندوز من 10 64 بیته کارت گرافیک هم آپدیت.
کسی راه حلی داره ؟؟؟؟ تشکر

computer-times
20-09-2015, 11:34
سلام دوستان من به مشکل برخوردم.بازی به طور کامل نصب و کرک میشه در تنظیمات هم همه موارد good ولی وقتی بازی اجرا میکنم یه صفحه باز میشه و سریع بسته میشه.
بازی چند بار نصب کردم درست نشد.ویندوز من 10 64 بیته کارت گرافیک هم آپدیت.
کسی راه حلی داره ؟؟؟؟ تشکر

ویندوزت رو بکن 7

Lamanta
20-09-2015, 12:25
سلام
دوستان ، بازی واسه من روون اجرا میشه فقط مشکلی که دارم اینه که توی Replay ها و صحنه آهسته ها ؛ این توپه گیر میکنه وسط تصویر و خیلی دیر میره.....
اینو نمیشه کاریش کنم ؟ کسی این مشکلو نداره ؟

Abas1100
20-09-2015, 12:55
سلام
آقا من ی مشکلی دارم
گرافیک من Ge Force 310 M هستش
متاسفانه بازی گرافیک لب تابمو شناسایی نمیکنه
و مجبورم با گرافیک آنبرد بازی کنم
چطوری مشکلمو حل کنم

™...
20-09-2015, 13:30
سلام
آقا من ی مشکلی دارم
گرافیک من Ge Force 310 M هستش
متاسفانه بازی گرافیک لب تابمو شناسایی نمیکنه
و مجبورم با گرافیک آنبرد بازی کنم
چطوری مشکلمو حل کنم

Setting بازی رو با گرافیک Nvidia اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین . راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia . :n01:

p30g
20-09-2015, 13:42
سلام
این نسخه 5 گیگی ریلودد نهایی هست ؟
اگه نهاییه پس چرا حجمش انقد کمه؟

Pitbull2015
20-09-2015, 14:09
2K Sports (تاسیس 2005) از زیرمجموعه Take-Two Interactive (تاسیس 1993) از غول های صنعت بازیه

پس ایشالله یه فوتبال آس بسازه که رو دست PES و FIFA بزنه؛ حال کنیم.
حالا از کجا شایعه شده که احتمال داره فوتبال درست کنه؟

Pitbull2015
20-09-2015, 14:11

سلام. 9400 که جزء سری های قدیمی NVIDIA هستش! مال حول و حوش سال 2009 ولی 730 مال 2، 3 سال پیشه که قوی تر از 9400 هستش و 820 هم مال پارساله که قوی تر از 730 هستش!

Pitbull2015
20-09-2015, 14:20
سلام

سلام. آره؛ نهاییه. من از سایت رسمیش که بچّه ها چند صفحه قبل لینکشو گذاشتن، همین 5 گیگی رو دانلود کردم و الآنم بدون مشکل بالا میاد. بهترین و کامل ترین نسخه، همینه!
حجم کمش به خاطر اینه که خیلی مشکل داره و به غیر از رفع خطاهای بیخودی که تو 2015 می گرفت و بهتر کردن قیافه ها، هیچ کار دیگه ای نکردن!

Abas1100
20-09-2015, 14:22
Setting بازی رو با گرافیک Nvidia اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین . راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia . :n01:

سلام
چطوری سیتینگ بازی رو با Nvidia اجرا کنم؟

™...
20-09-2015, 14:34
سلام

نسخه ای که من از سایت خارجه دانلود کردم حجمش 3.15 گیگ هستش !. :n02:

محرمانه
20-09-2015, 14:59
سلام
چطوری سیتینگ بازی رو با Nvidia اجرا کنم؟

به سیتینگ توجه نکن / رو ایکون بازی کلیک راست کن و با انودیا برو تو بازی.

Abas1100
20-09-2015, 15:15
به سیتینگ توجه نکن / رو ایکون بازی کلیک راست کن و با انودیا برو تو بازی.

کارت گرافیکمم آپدیت کردم ولی بازم وقتی راست کلیک میکنم اصلا این گزینه ای که میگین نیستش

farshad_pes9
20-09-2015, 15:35
واقعیش من متوجه نشدم چه انتظاری از این فوتبال میره،گاها به نظر میاد که فراموش شده این بازی فقط یه بازی کامپیوتری هست و مسلما مشکلاتی داره که شاید از دید دیگران جذاب باشه و از دید ما مشکل باشه،باری ، بنده به شخصه توی این چند سال اخیر عادت کردم که همیشه بعد از انتشار بازی نظرات کاملا 0 و 100 در رابطه با این بازی ببینم!!
در کلیت به بازی نکات جالبی اضافه شده که برای شخص بنده جذاب هستش،شروع مجدد بازی با پاس کوتاه دروازه بان زمانی که شما پرس نمیکنید،تیمهای ضعیف تر هنگامی که تحت فشار قرار میگیرن و پرس میشن پاس اشتباه میدن و یا توپ رو با دریبل بی مورد لو میدن،کار تیمی بهتری رو میبینیم،داوری بهتر شده،یه سری موارد هم هست که من چندان خوشم نیومد،بازیها خیلی پر گل میشه،شوتها یه مقدار راحت گل میشه و ...!!
یه چند دستی بازی کردم اینها به ذهنم رسید،دوست داشتم دوستمون آرمین عزیز(spaniuly) هم نظرشو راجع به بازی میگفت،ایشون همیشه نظرات بی طرفانه و جذابی داشتن درباره این بازی.

belor_z56
20-09-2015, 15:45
دوستان دسته بازی رو چرا نمی شناسه؟ فیفا 15 بدون مشکل می شناخت
نرم افزار خاصی هست واسش؟

vivabarca
20-09-2015, 16:25
اگر محدودیت دارید نسخه بلک باکس که دانلودها گذاشته دانلود کنید. اوکی هست همه چیزش و بعد نصب حجمش میشه 6 گیگ.

بازی هم عالی شده. اکثر نقاط ضعف ورژن قبل برطرف شده و در کل دیگه از تیکی تاکای اغراق آمیز تیم حریف خبری نیست.
کرک آنلاین هم بیاد واسش که نور علی نور میشه :n02:

محرمانه
20-09-2015, 17:05
دوستان من رو های بازی میکنم
هوای بارونی چرا نشون داده نمیشه؟
وقتی میذارم رو rainy اصلا بارون نمیاد.

pulp_152
20-09-2015, 19:08
سلام دوستان، من روی سرفیس پرو 3 اجرا کردم، متاسفانه گرافیک HD 4400 رو نمیشناسه ! N/A میده . با این حال بازی روون اجرا میشه اما فول ویندوز نمیشه و در کادر اجرا میکنه! همینطور بیشتر از 960*720 نشون نمیده . همینطور در حالت Low هستش ! اپدیت گرافیکشم برای سال 2015 هستش اما برج 3 2015.

محرمانه
20-09-2015, 20:48
کسی هست هوای بارانی رو دیده باشه؟
واسه من رو rainy بارانی نیست و عادیه هوا

محرمانه
20-09-2015, 21:15
اونایی که لپ تاپ دارن و گرافیک geforce دارن و در قسمت تنظیمات بازی مشخصات GPU و Vram رو bad زده طبق این روشی که میگم عمل کنن و بعد تست کنند. ( روش تست شده )

1 / به روي صفحه دسکتاپ خود راست کليد کنيد و گزينه NVIDIA Control Panel رو انتخاب کنيد . در قسمت 3D Settings به روزي گزینه Set PhysX Configuration کليک ميکنيم . حال در قسمت Select a PhysX Processor گرافيک دوم سيستم خود رو انتخاب ميکنم ( گرافیک دوم یعنی گرافیک اصلی) و سپس در پائين صفحه سمت راست Apply رو ميزنيم

2/ مجدد در قسمت 3D Settings به روري گزینه دوم يعني Manage 3D Settings کليک ميکنيم در صفحه باز شده در سربرگ
Global Settings در قسمت Preferred graphics processor گرافيک دوم خود رو انتخاب ميکنم باز هم در پائين صفحه سمت راست شما گزينه Apply رو ميزنم تا انتخاب انجام شود.

3/ در سربرگ Program Settings ابتدا در قسمت اول

Select program to customize:
ميتوانيد يک فايل اجرايي رو انتخاب کنيد تا هميشه با گرافيک دوم اجرا شود من بازي pes 2016 رو انتخاب ميکنم. باز هم در پائين صفحه گيزنه Apply رو ميزنيم. سپس در قسمت دوم

Select preferred grachics processor for this program:
باز هم شما گرافيک دوم رو انتخاب کنيد باز هم در پائين صفحه Apply رو ميزنيم تا تنظيمات اجرا شود.

4/ حالا از منو ها به روي منوي Desktop کليک ميکنم و تيک گزینه سومي رو فعال ميکنم. مجدد در منوها به روي منوي
3D Settings کليک ميکنم و تيک اين منو رو هم فعال ميکنم. کاره تنظيمات به پايان رسيده است و مجدد تنظميات بازي رو چک ميکنيم. حال ميبنيد با تنظيم شدن VRAM بالا رفته است و شما مينوانيد بازي رو با گرافيک دوم اجرا کنيد. حتی با تغییر VRAM گرافیک اول هم قدرت بهتری پیدا کرده و نسبتا بهتر شد

akharen
20-09-2015, 21:30
بچه یه عکس از تنظیمات دسته بفرستین ما هم تنظیم کنیم دکمه ها قاطی پاتین

ddavod
20-09-2015, 21:47
من برای 2015 اینطوری تنظیم میکنم فکر کنم برای همه همینطور باشه شما ببین همینطور تنظیم کنی درست میشه

elestor_potter
20-09-2015, 22:50
همین که نمی تونیم مثل نسخه های قدیم فیس خودمون رو بسازیم داخل بازی یعنی بازی افتضاح شده !

kraiof3
20-09-2015, 23:02
یه لینک درست حسابی بدید دان کنیم دیگه:|

k1ozil
21-09-2015, 00:07
یه لینک درست حسابی بدید دان کنیم دیگه:|

سایت یاس دانلود
تست شده و کامل کامله

M E S S I
21-09-2015, 07:23
PES 2016 Crack Online

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali gamma
21-09-2015, 10:19
کرک انلاین چطور نصب میشه. لینکی برا اموزش ندارین؟

mahdi1323
21-09-2015, 12:24
PES 2016 Crack Online

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز مشکل داره سیو نمیشه بعد از اینکه از بازی خارج میشی باید از اول ثبت نام کنی هر بار

- - - Updated - - -

PES 2016 Crack Online

دوست عزیز مشکل داره سیو نمیشه بعد از اینکه از بازی خارج میشی باید از اول ثبت نام کنی هر بار

kraiof3
21-09-2015, 12:28

- - - Updated - - -

از هیچی بهتره والا[emoji1]

Abas1100
21-09-2015, 12:55
اونایی که لپ تاپ دارن و گرافیک geforce دارن و در قسمت تنظیمات بازی مشخصات GPU و Vram رو bad زده طبق این روشی که میگم عمل کنن و بعد تست کنند. ( روش تست شده )

1 / به روي صفحه دسکتاپ خود راست کليد کنيد و گزينه NVIDIA Control Panel رو انتخاب کنيد . در قسمت 3D Settings به روزي گزینه Set PhysX Configuration کليک ميکنيم . حال در قسمت Select a PhysX Processor گرافيک دوم سيستم خود رو انتخاب ميکنم ( گرافیک دوم یعنی گرافیک اصلی) و سپس در پائين صفحه سمت راست Apply رو ميزنيم

2/ مجدد در قسمت 3D Settings به روري گزینه دوم يعني Manage 3D Settings کليک ميکنيم در صفحه باز شده در سربرگ
Global Settings در قسمت Preferred graphics processor گرافيک دوم خود رو انتخاب ميکنم باز هم در پائين صفحه سمت راست شما گزينه Apply رو ميزنم تا انتخاب انجام شود.

3/ در سربرگ Program Settings ابتدا در قسمت اول

Select program to customize:
ميتوانيد يک فايل اجرايي رو انتخاب کنيد تا هميشه با گرافيک دوم اجرا شود من بازي pes 2016 رو انتخاب ميکنم. باز هم در پائين صفحه گيزنه Apply رو ميزنيم. سپس در قسمت دوم

Select preferred grachics processor for this program:
باز هم شما گرافيک دوم رو انتخاب کنيد باز هم در پائين صفحه Apply رو ميزنيم تا تنظيمات اجرا شود.

4/ حالا از منو ها به روي منوي Desktop کليک ميکنم و تيک گزینه سومي رو فعال ميکنم. مجدد در منوها به روي منوي
3D Settings کليک ميکنم و تيک اين منو رو هم فعال ميکنم. کاره تنظيمات به پايان رسيده است و مجدد تنظميات بازي رو چک ميکنيم. حال ميبنيد با تنظيم شدن VRAM بالا رفته است و شما مينوانيد بازي رو با گرافيک دوم اجرا کنيد. حتی با تغییر VRAM گرافیک اول هم قدرت بهتری پیدا کرده و نسبتا بهتر شد

سلام
من اینکارایی که گفتی کردم ولی بازم مثل قبلش این ارورو میده
تو بازی مشکلی ندارم
ولی وقت باروون یه ذره لگ داره بازی

mohammad_87
21-09-2015, 12:58
ویرایش فیس و مو چقدر مزخرف شده.اصلا طبیعی نیست :n03: در 2015 موها لااقل یکم درخشان بودند.

pedram9
21-09-2015, 14:38
من نمیفهمم ضربات آزاد چرا باید از 2014 اینطوری باشه مگه مدل قبل که در 2013 و عقب تر بود چش بود که اینطوری به گند بکشنش ؟
چرا ریپلی ها از 2014 انقد آهسته شده ؟
پوست بازیکنان هم اصلا طبیعی نیست انگار طرح اولیس و با خمیر درست شده و کامل نیست ( مثلا روسیچکی )
ولی در کل از 2015 بهتر شده شوت راه دور گل میشه اما یکم زیادی دیگه گل میشه !

محرمانه
21-09-2015, 15:52
سلام
من اینکارایی که گفتی کردم ولی بازم مثل قبلش این ارورو میده
تو بازی مشکلی ندارم
ولی وقت باروون یه ذره لگ داره بازی

شمایی که این تنظیمات رو انجام دادی
عکسی از setting بازی بده ببینم چطوریه. سربرگ آخر سیتینگ

aref.kh
21-09-2015, 17:33
سلام دوستان ببخشید ها سوال می پرسم من چون نت ندارم البته دارم ها فقط شبانه نداره :n03: نمیتونم بازی رو دان کنم میخواستم چند تا سوال بپرسم از بازی
1-وضعیت لاینس تیم ها چطور شده مثل 15 از اسامی تخیلی استفاده میشه مثلا در تیم ایران
2- وضعیت ضربات آزاد چگونه شده چون برای من ابتدا خیلی سخت بود گل کردن ضربات ولی حالا راحت گل میزنم از این طریق میخواستم ببینم سخ. تر شده یا ساده تر
4- از تیم های باشگاهی ایران چه تیم های در لیگ قهرمان آسیا لاینسخه شده چون من عاشق لیگ قهرمانآن آسیا هستم
5- اگه خواستم دان کنم یه روزی البته امیدوارم به این زودی ها
کدوم نسخه رو بگیرم که پچ هم بهش بخوره

- - - Updated - - -

سلام دوستان ببخشید ها سوال می پرسم من چون نت ندارم البته دارم ها فقط شبانه نداره :n03: نمیتونم بازی رو دان کنم میخواستم چند تا سوال بپرسم از بازی
1-وضعیت لاینس تیم ها چطور شده مثل 15 از اسامی تخیلی استفاده میشه مثلا در تیم ایران
2- وضعیت ضربات آزاد چگونه شده چون برای من ابتدا خیلی سخت بود گل کردن ضربات ولی حالا راحت گل میزنم از این طریق میخواستم ببینم سخ. تر شده یا ساده تر
4- از تیم های باشگاهی ایران چه تیم های در لیگ قهرمان آسیا لاینسخه شده چون من عاشق لیگ قهرمانآن آسیا هستم

™...
21-09-2015, 17:54
جالبه تو یکی از ویدیوهایی که Sony به مناسبت بیستمین سالگرد تولد Playstation منتشر کرده لحظاتی از گیم پلی و تریلر PES رو نشون میده ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). :n02:

kraiof3
21-09-2015, 17:54

- - - Updated - - -

فقط سوال پنجو میدونم[emoji1]
نسخه reloaded[emoji4]

computer-times
21-09-2015, 19:00
دوستان کسی میتونه جوا ب منو بده ؟؟؟ چکار کنم بازی تو کل صفحه نمایش داده بشه ؟؟؟؟؟ از بالا الان خالیه و وقتی تو بازی میری بالای صفحه سیاه هست؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

- - - Updated - - -

k1ozil
21-09-2015, 20:04
دوستان کسی میتونه جوا ب منو بده ؟؟؟ چکار کنم بازی تو کل صفحه نمایش داده بشه ؟؟؟؟؟ از بالا الان خالیه و وقتی تو بازی میری بالای صفحه سیاه هست؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

- - - Updated - - -

رزولوشن تنظیمات پی اس با پی سی یکی باشه فک کنم اوکی شه

Zlatan_ibra
21-09-2015, 21:52

- - - Updated - - -

رزولوشن بازی رو بزار رو حداکثر توانی که مانیتورت میکشه..اگه سیستمت نکشه در اینصورت هیچ راهی نیست

Behrang_sh
21-09-2015, 22:40
سلام دوستان
من با همین سیستم 2015 رو با بالاترین رزولوشن بدون لگ اجرا میکردم اما نمیدونم چرا الان Vram ارور داده!
درایور کارت گرافیکم هم آپدیته!
میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟

Captain_America
21-09-2015, 22:57
حالا که هایپ اولیه بازی توسط فن ها فروکش کرده امتیازات هم داره افت میکنه هم اینکه نکات منفی بیشتر خودش رو نشون میده سایت های انگلیسی فیس بازیکنان لیگ برتر مخصوصا آرسنال رو گذاشتن که کوچکترین دقتی در طراحیشیون نشده یعنی در حد دو نسل قبل هم نیستند. اومدم لینک بزارم دیدم فیلتره خودتون خواستید سرچ کنید جالبه.

™...
21-09-2015, 23:00
سلام
دوستان ، بازی واسه من روون اجرا میشه فقط مشکلی که دارم اینه که توی Replay ها و صحنه آهسته ها ؛ این توپه گیر میکنه وسط تصویر و خیلی دیر میره.....
اینو نمیشه کاریش کنم ؟ کسی این مشکلو نداره ؟

PES 2016 No Replay Logos

.it removes the replay logo from all the competitions in PES 2016
.The reason why i needed it is because replay logos drain performance for some unknown reason

حذف لوگوی Replay بازی .

دوستمون این مشکل رو داشت و وقنی لوگوی Replay می اومد سیستم کند می شد و گیر می کرد . اونایی که این مشکل رو دارن تست کنن .

دانلود . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lamanta
21-09-2015, 23:12

PES 2016 No Replay Logos

.it removes the replay logo from all the competitions in PES 2016
.The reason why i needed it is because replay logos drain performance for some unknown reason

حذف لوگوی Replay بازی .

دوستمون این مشکل رو داشت و وقنی لوگوی Replay می اومد سیستم کند می شد و گیر می کرد . اونایی که این مشکل رو دارن تست کنن .

دانلود . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متاسفانه یه عالمه نرم افزار میخواد همراهش واسم نصب کنه که من راضی به این امر نشدم و فعلا از خیرش گذشتم...

mohammad_87
22-09-2015, 01:12
بدون تعصب تفاوت گرافیک pc و ps4 خیلی زیاده.البته اگه در کنار هم مقایسه بشن این تفاوت کاملا تو ذوق میزنه اما باید بدونیم امسال کونامی تصمیم گرفت که ریزش گیمر بخاطر ارتقای گرافیک نداشته باشه و گرافیک مربوط به pc رو روی دایرکس 9 نگه داشت.حالا اگه مثل فیفا نیاز به دایرکست 12 بود ببینید چه خیل عظیمی از ماها از این نسخه جا می موندند.همین الان هم خیلی از دوستان تو 2016 و دایرکس 9 مشکل دارند.

اما سال بعد کونامی باید از موتور فاکس نهایت استفاده رو ببره و حداقل کنسول و پیسی رو در یک رده قرار بده.اگه به دایرکس 12 روی بیاورند درسته که گیمرهای سیستم ضعیف از دور خارج می شوند اما گیمرهایی که می تونند از بازی استفاده کنند کاملا راضی خواهند بود.این تحول دنیای بازی هاست و الان کمتر بازیه قدرتمندی هست که با سیستمهای 5 سال پیش بخوبی اجرا بشه.

MORINIO
22-09-2015, 01:37
سلام دوستان . رو این سیستم فقط گزینه low فعال هست برام . باید چکار کنم تا روی medium یا high بشه بازی کرد یا اینکه اصن میشه بازی کرد ؟

™...
22-09-2015, 02:01
سلام دوستان . رو این سیستم فقط گزینه low فعال هست برام . باید چکار کنم تا روی medium یا high بشه بازی کرد یا اینکه اصن میشه بازی کرد ؟

دوست عزیز این بازی با این گرافیک برای اجرا در بالاترین کیفیت ممکن به 2 گیگا بایت رم نیاز داره و یک گرافیک رده پایین و متوسط براحتی بازی رو جواب میده ! . گرچه نباید از این بگذریم موتور بازی واقعا قدرتمند هستش و بهینه ! .

Setting بازی رو با گرافیک Nvidia اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین (تصویر زیر) .

و کار دیگه اینکه در Nvidia Control Panel اجرای پیش فرض بازی رو با کارت گرافیک مجرا انتخاب کنید .

در نهایت برای اجرای بازی ( راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia ) .

Pitbull2015
22-09-2015, 02:36
حالا که هایپ اولیه بازی توسط فن ها فروکش کرده امتیازات هم داره افت میکنه هم اینکه نکات منفی بیشتر خودش رو نشون میده سایت های انگلیسی فیس بازیکنان لیگ برتر مخصوصا آرسنال رو گذاشتن که کوچکترین دقتی در طراحیشیون نشده یعنی در حد دو نسل قبل هم نیستند. اومدم لینک بزارم دیدم فیلتره خودتون خواستید سرچ کنید جالبه.

من که خودم از اوّل نظرات منفی میدادم. همه یه جوری جو گرفته بودتشون که میگفتن بهترین بازی تاریخ فوتباله!!!
خودم بازی کردم پریروز! هم خودم، هم رو به روی خودمو رئال گرفتم. 17-4 بردم؛ اونم حدس بزن رو چه سطحی! Super Star...
دروازه بان، بلانسبت شما، گاوه! بهترینشون که Buffon ـه، هر توپ آرومی رو گل می خوره. تک به تکو که دیگه نگو... اصلاً توپو فوت کنی، دروازه بان نمی تونه بگیره!!!
کجاست اون Save های عالی و Double Save هایی که Konami وعده وعید میداد؟ :n24: :n33:
تنها و تنها و تنها خوبی هاش یکی خطا گرفتن الکیه (که کاملاً برطرف شده) و تیکی تاکا بازی کردن همه ی تیم ها (که اینم کاملاً برطرف شده!).

MORINIO
22-09-2015, 03:11
دوست عزیز این بازی با این گرافیک برای اجرا در بالاترین کیفیت ممکن به 2 گیگا بایت رم نیاز داره و یک گرافیک رده پایین و متوسط براحتی بازی رو جواب میده ! . گرچه نباید از این بگذریم موتور بازی واقعا قدرتمند هستش و بهینه ! .

در نهایت برای اجرای بازی ( راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia ) .

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

این کارها رو کردم ولی وقتی بازی رو به این روشی که گفتید اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

و وقتی به حالت عادی اجرا میکنم ارور زیر رو میده

computer-times
22-09-2015, 08:54
رزولوشن بازی رو بزار رو حداکثر توانی که مانیتورت میکشه..اگه سیستمت نکشه در اینصورت هیچ راهی نیست

رو اخر گذاشتم بازی هم روان اجرا میشه ولی بالا و سمت راست مانیتور دوتا کادر 4 سانتی مشکی هست!!!!:n13:

Lamanta
22-09-2015, 09:20
رو اخر گذاشتم بازی هم روان اجرا میشه ولی بالا و سمت راست مانیتور دوتا کادر 4 سانتی مشکی هست!!!!:n13:

به غیر از رزولوشن به تناسب تصویر بازی با مانیتورت هم دقت کن
مثلا مانیتور من T1900P سامسونگه : رزولوشنش 1050*1680 هست و نسبت تصویرش 8:5 میشه...
شما ببین رزولوشنت چنده ، به تناسب تصویر جلوشم دقت کن که بالا و پایینش سیاه نشه...

computer-times
22-09-2015, 11:04
به غیر از رزولوشن به تناسب تصویر بازی با مانیتورت هم دقت کن
مثلا مانیتور من T1900P سامسونگه : رزولوشنش 1050*1680 هست و نسبت تصویرش 8:5 میشه...
شما ببین رزولوشنت چنده ، به تناسب تصویر جلوشم دقت کن که بالا و پایینش سیاه نشه...

1440در 900 مانیتورم سامسونگم هست از تو ستینگ رو هر رزولیشنی میزارم جواب نمیده و سیاهه !!!

| SoRoush 8K |
22-09-2015, 12:08
ممنون از راهنماییت دوست عزیز

این کارها رو کردم ولی وقتی بازی رو به این روشی که گفتید اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

و وقتی به حالت عادی اجرا میکنم ارور زیر رو میده

این مشکل مربوط به فایل DLL این هست :
sdkencryptedappticket.dll
این فایل DLL تو محل نصب بازی باید باشه .
حتما آنتی ویروستون پاکش کرده .
+
اینم عکسش :

teraktor2003
22-09-2015, 13:11
برای منی که 2-3 ساله از اجبار رفته بودم رو فیفا و امسال بعد از مدت ها بازیش کردم یه ضد حال اساسی بود...چقد ناراحت شدم که سر بهترین بازی فوتبال چه اومده:n37:

saeedsh7j
22-09-2015, 14:14
1440در 900 مانیتورم سامسونگم هست از تو ستینگ رو هر رزولیشنی میزارم جواب نمیده و سیاهه !!!

منم همین مشکلو دارم

بازی واسه من هر چند دیقه هنگ میکنه بعد صفحه یک ثانیه سیاه میشه بعدش باز درست میشه! کسی چنین مشکلی نداره؟

مهدي.ف
22-09-2015, 17:09
بنظرم بازی خیلی روون و خوب شده فقط مشکل اساسیش که اصلا قابل چشم پوشی نیست دروازه بانانی و شوت های اخره !!! یه بقل پای شیک از کنج محوطه ی جریمه خیلی راحت میره تو گل !!! راهی نیست دروازه بانی بهتر بشه ؟؟؟

| SoRoush 8K |
22-09-2015, 17:28
در کل خیلی روون شده و دم کونامی گرم که هوای ماهایی که سیستممون چندان قوی نیست رو داره :n12:
یکی از بهرترین پی اس های چن سال اخیر بود ( با فاجعه پی اس 14 :n21: )
فقط یه سوال :
آقا صفحه من فول اسکرین نمیشه ! یعنی فول اسکرین میشه ولی فیت نیست با مانیتور بالا پایین صفحه سیاهه .
همه رزولوشن ها رو هم امتحان کردم نشد !
چیکار کنم با صقحه فیکس شه ؟
من همه بازیارو وقتی رو رزولوشن 1024×1280 میذاشتم کاملا متناسب با صفحه بود ولی این از بالا پایین سیاهه .
+
در ضمن دوستانی که میخوان بخرن بازیو من بهشون بازی شرکت مدرن رو پیشنهاد میکنم .
من همینو گرفتم و بدون کرک کاملا سالمه و هیچ مشکلی که دوستان میگن رو نداره .
در کل بازی خووووبی بود:n01:
+
یه سوال دیگه : چیجوری میشه مث فیفا یه بازیکن رو تو لیست فروش قرار داد ؟

محرمانه
22-09-2015, 23:03
تو قسمت آنلاین بخش کاپش / بر چه اساس 16 تیم صعود می کنند؟
سه تا بازی معمولا میشه انجام داد تو اون تایم تعیین شده.
کسی اطلاعی داره؟

Pitbull2015
22-09-2015, 23:39
بنظرم بازی خیلی روون و خوب شده فقط مشکل اساسیش که اصلا قابل چشم پوشی نیست دروازه بانانی و شوت های اخره !!! یه بقل پای شیک از کنج محوطه ی جریمه خیلی راحت میره تو گل !!! راهی نیست دروازه بانی بهتر بشه ؟؟؟

دقیقاً به موضوع مهمّی اشاره کردی! تقریباً 99% گل هایی که میزنم و می خورم، همین جوریه! دروازه بان رو خیلی ضعیف ساختن! تنها دروازه بانی که خیلی آس دروازه بانی می کنه، الآن Neuer هستش! 90% شوت هایی که زدم رو جمع کرد! عین Neuer واقعی ساختنش! تمام حرکاتش تو بازی هست! حتّی Buffon و De Gea رو از Neuer خیلی ضعیف تر ساختن...

mohammad_87
23-09-2015, 00:16
در کل خیلی روون شده و دم کونامی گرم که هوای ماهایی که سیستممون چندان قوی نیست رو داره :n12:
یکی از بهرترین پی اس های چن سال اخیر بود ( با فاجعه پی اس 14 :n21: )
فقط یه سوال :
آقا صفحه من فول اسکرین نمیشه ! یعنی فول اسکرین میشه ولی فیت نیست با مانیتور بالا پایین صفحه سیاهه .
همه رزولوشن ها رو هم امتحان کردم نشد !
چیکار کنم با صقحه فیکس شه ؟
من همه بازیارو وقتی رو رزولوشن 1024×1280 میذاشتم کاملا متناسب با صفحه بود ولی این از بالا پایین سیاهه .
+
در ضمن دوستانی که میخوان بخرن بازیو من بهشون بازی شرکت مدرن رو پیشنهاد میکنم .
من همینو گرفتم و بدون کرک کاملا سالمه و هیچ مشکلی که دوستان میگن رو نداره .
در کل بازی خووووبی بود:n01:
+
یه سوال دیگه : چیجوری میشه مث فیفا یه بازیکن رو تو لیست فروش قرار داد ؟
سوال آخر از دو راه میشه:
اول team management --> contract renewal و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.
دوم my team info --> squad list و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.

تو قسمت آنلاین بخش کاپش / بر چه اساس 16 تیم صعود می کنند؟
سه تا بازی معمولا میشه انجام داد تو اون تایم تعیین شده.
کسی اطلاعی داره؟
16 نفری که در سه بازی آخر بهترین نتایج رو گرفته باشند.گاهی به 4 بازی هم میرسه بستگی داره که بتونید به بقیه راحت وصل بشید و اینکه طرف مقابل هنگام باخت دیسی نکنه :n34:

محرمانه
23-09-2015, 00:34
سوال آخر از دو راه میشه:
اول team management --> contract renewal و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.
دوم my team info --> squad list و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.

16 نفری که در سه بازی آخر بهترین نتایج رو گرفته باشند.گاهی به 4 بازی هم میرسه بستگی داره که بتونید به بقیه راحت وصل بشید و اینکه طرف مقابل هنگام باخت دیسی نکنه :n34:

مطمئنی اینطوریه؟
رده بندیش یه جوریه کلا / من که قانع نشدم هنوز تیم ها بر چه اساس میرن.

™...
23-09-2015, 00:41

من ویدیویی رو از مقایسه چهره بازیکنهای تیم آرسنال در دو بازی دیدم .

منتظریم تا لینک مقایسه چهره بازیکنهای تیم آرسنال رو برای دوستان بزاری هستیم تا خودشون مقایسه کنند !. :n01:

امتیازات PES فعلا از FIFA بالاتر هستش . شما هم مجبور نیستی بازی کنی .

™...
23-09-2015, 01:34
مقایسه .

Spaniuly
23-09-2015, 13:41
محمود جان در مورد عکسای بالا نظراتمو بگم و شما هم بخونید

1- عکس واقعی که درج شده تا حد امکان سعی شده عکسی گذاشته بشه که به فیسی که توی فیفا بکار رفته شبیه نباشه
2- توی همون عکسای واقعی که گذاشته شده اگه خیلی به ریز و جزئیات دقت کنید فیس های فیفا شونزده دقیق تر طراحی شدن و بزرگ نمایی یا کوچک نمایی نشده برای درک بهتر به لب های تیاگو سیلوا دقت کنید کونامی جراحی پلاستیکی و عمل زیبایی انجام داده براش لبای تیاگو سیلوا اینقدر جالب و باحال نیست که توی عکس کونامی قرار داده شده. کونامی توی طراحی هاش سعی کرده فیس ها رو کازمتیک تر از واقعیت طراحی کنه لبهای فرناندینیو هم به اون کوچیکی که توی عکس ها می بینیم نیست و لبای فرناندینیو خیلی بزرگ و باد کرده هست خیلی زیرکانه اون شخصی که این عکسا رو تدوین کرده عکسی از فرناندینیو گذاشته که نیشش تا بناگوش بازه و پف بودن لباش معلوم نیست و عکسش هم مال وقتیه که احتمالا سه روز گرسنه مونده چون اینقدر لاغر نیست صورت این بازیکن

3- عکسا سعی شده از بازیکنانی انتخاب بشه که چهره هاشون در زمان های مختلف متغییر هست و از اونجایی که کونامی فیس ها رو خوشکلتر درست کرده مقایسه کننده نا خودآگاه دوس داره فیس کونامی رو انتخاب کنه
4- مقایسه کننده زیرکانه عکس های کونامی سمت راست قرار داده و حتما می دونید تمرکز مغز انسان در سمت راست بهتر از سمت چپ هست

یه سری مسائل هست که آدم به سادگی متوجه میشه که این مقایسه اصلا بی طرفانه نیست و جالب اینه که از اوج طرفداری و زیرکی باز هم اگه اهل فوتبال و کسانی که این بازیکنان رو در حین بازی دیده باشن متوجه میشن که چهره های فیفا معقول تر مقبول تر هستن

امیدوارم شرایطی پیش بیاد بتونم هر دو بازی رو روی PC انجام بدم خیلی وقته فوتبال گیم نزدم

Abas1100
23-09-2015, 14:26
شمایی که این تنظیمات رو انجام دادی
عکسی از setting بازی بده ببینم چطوریه. سربرگ آخر سیتینگ
سلام
ی مدتی نبودم اینم عکس ستینگ بازی سر برگ آخریم

farshad_pes9
23-09-2015, 14:55

1- عکس واقعی که درج شده تا حد امکان سعی شده عکسی گذاشته بشه که به فیسی که توی فیفا بکار رفته شبیه نباشه
2- توی همون عکسای واقعی که گذاشته شده اگه خیلی به ریز و جزئیات دقت کنید فیس های فیفا شونزده دقیق تر طراحی شدن و بزرگ نمایی یا کوچک نمایی نشده برای درک بهتر به لب های تیاگو سیلوا دقت کنید کونامی جراحی پلاستیکی و عمل زیبایی انجام داده براش لبای تیاگو سیلوا اینقدر جالب و باحال نیست که توی عکس کونامی قرار داده شده. کونامی توی طراحی هاش سعی کرده فیس ها رو کازمتیک تر از واقعیت طراحی کنه لبهای فرناندینیو هم به اون کوچیکی که توی عکس ها می بینیم نیست و لبای فرناندینیو خیلی بزرگ و باد کرده هست خیلی زیرکانه اون شخصی که این عکسا رو تدوین کرده عکسی از فرناندینیو گذاشته که نیشش تا بناگوش بازه و پف بودن لباش معلوم نیست و عکسش هم مال وقتیه که احتمالا سه روز گرسنه مونده چون اینقدر لاغر نیست صورت این بازیکن

3- عکسا سعی شده از بازیکنانی انتخاب بشه که چهره هاشون در زمان های مختلف متغییر هست و از اونجایی که کونامی فیس ها رو خوشکلتر درست کرده مقایسه کننده نا خودآگاه دوس داره فیس کونامی رو انتخاب کنه
4- مقایسه کننده زیرکانه عکس های کونامی سمت راست قرار داده و حتما می دونید تمرکز مغز انسان در سمت راست بهتر از سمت چپ هست

یه سری مسائل هست که آدم به سادگی متوجه میشه که این مقایسه اصلا بی طرفانه نیست و جالب اینه که از اوج طرفداری و زیرکی باز هم اگه اهل فوتبال و کسانی که این بازیکنان رو در حین بازی دیده باشن متوجه میشن که چهره های فیفا معقول تر مقبول تر هستن

امیدوارم شرایطی پیش بیاد بتونم هر دو بازی رو روی PC انجام بدم خیلی وقته فوتبال گیم نزدم
آرمین جان بنده هم به شخصه دوست دارم شما هر چه زودتر هر دو بازی رو انجام بدی تا نظراتت رو بتونیم ببینیم،همیشه نظراتت برام جال بوده،ممنون ازت.
البته من هم امسال فیفا رو بازی خواهم کرد،متاسفانه سال قبل نتونستم،چون تو همیشه نظراتت نسبت به فیفا مثبت بود و من نگاه تورو به گیم قبول دارم.
موفق تر باشی

| SoRoush 8K |
23-09-2015, 15:14
آقا کلا آیکون بازی شطرنجیه یا واسه من اینجوریه ؟ :|

SPIRIT PALST III
23-09-2015, 17:40

متاسفانه دوست عزیر حرفهات کاملا اشتباه هست........

من تعصبی به هیچ کدوم ندارم ولی در دو زمینه pes آشکارا بهتر از فیفا هست: یکی "گرافیک" و دیگری "انیمیت".

در مورد گیم پلی من نظری ندارم ولی گرافیک به نظرم تابلو هست pes بهتره.

من نمی دونم شما تخصصت چی هست من در زمینه سه بعدی یه استعدادکی دارم و یه چیزهایی می فهمم البته تخصصم گیم نیست ولی خوب چون سه بعدی کار می کنم تا حدی درک گرافیکیم از افراد عادی بهتر هست. شما یه پست بزن توی بخش سه بعدی همین سایت و یکی دو تا سایت های دیگه نظر اونهایی که سه بعدی کار می کنند رو بپرس ببین چی جواب میدن؟.........من که با این اندک درک گرافیکی ای که دارم برام مثل روز روشن هست که گرافیک و انیمیت pes خیلی بهتره و برام خیلی عجیبه که بعضیها می گن گرافیک فیفا بهتره به نظرم کاملا حرف بی منطقی هست که میگن گرافیک فیفا بهتره.

به چند تا مورد میشه اشاره کرد: اصلا شما دقت کردی به تکسچر صورت های بازیکن ها؟ تکسچر صورت pes با تمام جزئیات کار شده این که تابلو هست!

یکی دیگه اصلا رندر هست به نظرت رندر کدوم فتورئالیستی تر (طبیعی تر) هست تابلو هست که رندر pes طبیعی تر هست.

من فیفا 16 رو ندیدم 15 هم هیمنطور ولی 14 رو زیاد بازی کردم توی همون فیفا 14 اصلا مدلسازی لباس بازیکن ها قابل قیاس با pes نیست فیفا حتی چین رو چروک های لباس ها رو هم مدل نکرده ولی pes جزئی ترین موارد مربوط به لباس های رو مدل می کنه.

در مورد انیمیت هم بهترین کار اینه که ویدئو های شادی پس از گل دو تا بازی رو با هم مقایسه کنی. البته pes هم خیلی رئال نیست ولی فیفا فاجعه هست که کاملا ریگینگ یا همون استخون گذاری pes خیلی بهتر هست. توی 2016 که اون ویدئو گیم پلی رو دیدم pes خیلی عالی بود......توی فیفا 14 با pes 2014 هم باز pes خیلی بهتر بود.

من اینها رو به عنوان یک فرد نیمه حرفه ای سه بعدی کار گفتم ولی شما باز همون کاری که گفتم رو انجام بده می تونی توی سایت های cgart.ir و مجید آنلاین که مخصوص سه بعدی کار ها هست تاپیک بزنی و نظرات متخصصین رو بپرسین برای من هم خیلی جالبه که بدونم متخصص های سه بعدی چه نظری دارن.

مرسی...

ArminxXx
23-09-2015, 21:31
سلام رفقای قدیمی که هنوزم خیلیاتون آواتاراتون همونه :)))
آقا من از بازی لذت میبرم و تنها موردی که آزارم میده همین هر شوت یه گله!!
این خیلی بده ولی خیلیم خوبه
:n31:
کاش درست بشه البته

ArminxXx
23-09-2015, 22:29
کاش درست بشه البته

™...
23-09-2015, 22:39
کاش درست بشه البته

والا من امروز چندین بازی کردم و هرشوت یه گله ندیدم !!!. :n41:

™...
23-09-2015, 23:04
کنترل هایی با طعم PES .

ArminxXx
23-09-2015, 23:32
والا من امروز چندین بازی کردم و هرشوت یه گله ندیدم !!!. :n41:
آقا ما گذاشتیم رو سوپر استار
بنزما و خامس هر شوتی میکنن تو چارچوبه :|:n04::n06:

™...
24-09-2015, 00:02

منم Super Star بازی میکردم .:n01:

Spaniuly
24-09-2015, 00:43

من تعصبی به هیچ کدوم ندارم ولی در دو زمینه pes آشکارا بهتر از فیفا هست: یکی "گرافیک" و دیگری "انیمیت".

من نمی دونم شما تخصصت چی هست من در زمینه سه بعدی یه استعدادکی دارم و یه چیزهایی می فهمم البته تخصصم گیم نیست ولی خوب چون سه بعدی کار می کنم تا حدی درک گرافیکیم از افراد عادی بهتر هست. شما یه پست بزن توی بخش سه بعدی همین سایت و یکی دو تا سایت های دیگه نظر اونهایی که سه بعدی کار می کنند رو بپرس ببین چی جواب میدن؟.........من که با این اندک درک گرافیکی ای که دارم برام مثل روز روشن هست که گرافیک و انیمیت pes خیلی بهتره و برام خیلی عجیبه که بعضیها می گن گرافیک فیفا بهتره به نظرم کاملا حرف بی منطقی هست که میگن گرافیک فیفا بهتره.

به چند تا مورد میشه اشاره کرد: اصلا شما دقت کردی به تکسچر صورت های بازیکن ها؟ تکسچر صورت pes با تمام جزئیات کار شده این که تابلو هست!

یکی دیگه اصلا رندر هست به نظرت رندر کدوم فتورئالیستی تر (طبیعی تر) هست تابلو هست که رندر pes طبیعی تر هست.

من فیفا 16 رو ندیدم 15 هم هیمنطور ولی 14 رو زیاد بازی کردم توی همون فیفا 14 اصلا مدلسازی لباس بازیکن ها قابل قیاس با pes نیست فیفا حتی چین رو چروک های لباس ها رو هم مدل نکرده ولی pes جزئی ترین موارد مربوط به لباس های رو مدل می کنه.

در مورد انیمیت هم بهترین کار اینه که ویدئو های شادی پس از گل دو تا بازی رو با هم مقایسه کنی. البته pes هم خیلی رئال نیست ولی فیفا فاجعه هست که کاملا ریگینگ یا همون استخون گذاری pes خیلی بهتر هست. توی 2016 که اون ویدئو گیم پلی رو دیدم pes خیلی عالی بود......توی فیفا 14 با pes 2014 هم باز pes خیلی بهتر بود.

من اینها رو به عنوان یک فرد نیمه حرفه ای سه بعدی کار گفتم ولی شما باز همون کاری که گفتم رو انجام بده می تونی توی سایت های cgart.ir و مجید آنلاین که مخصوص سه بعدی کار ها هست تاپیک بزنی و نظرات متخصصین رو بپرسین برای من هم خیلی جالبه که بدونم متخصص های سه بعدی چه نظری دارن.

مرسی...

ممنون بابت توضیحاتت اما اینا که گفتی چه ربطی به پست من داشت شما اصلا متوجه شدی بحث روی چی بود؟ فیس بازیکنان و شباهت اونها به واقعیت! شما بحث رو بردی رسوندی به فیفا 14 و لباس و شورت و زیرپوش و این حرفا خواهشا وقتی پست میدید دقت کنید بحث رو به بیراهه نکشونید ممنونم

korokodil_avareh
24-09-2015, 01:10
به عنوان کسی که از Winning Eleven 3 تا Pes 2006 روی کونامی قسم میخورد و تموم روزم رو با فوتبال بازی کردن سپری میکردم باید بگم از سال 2008 PES خراب شد و هنوز که هنوزه داره خراب میشه. از PES 2013 تا 2015 هم همیشه سی دی کی میخریدم و آنلاین بازی می کردم چون پسرخاله ام که الان موسس سایت معروف آنلاین بازی کردن PES هست از 2013 دیگه کنارم نبود که 24 ساعت بازی کنیم و هردومون به آنلاین رو آوردیم. اما متاسفانه هر سال از سال قبل بیشتر از PES زده میشم.
البته برای دوستانی که خیلی از PES طرفداری می کردن و می کنند در قبال Fifa قابل درک بود ه و هست چون خیلی هاشون مثل من فقط نسخه های قدیمی فیفا رو روی PC بازی می کردند که از کیفیت پایینی برخوردار بود. اما از چند سال پیش با گرفتن XBOX و آشنایی کامل با Fifa تعریفم از فوتبال کامپیوتری عوض شد. واقعاً توی همه چی از PES سرتر بوده و هست. الان هم از روزی که PES 2016 عرضه شد بازی رو بلافاصله دانلود کردم و با امتیازهایی که دیدم گفتم عالیه! حتما امسال دیگه ساله Konami است اما کونامی خیلی وقته که داره گند میزنه به همه ی بازی هاش.
هر چقدر که بیشتر بازی کردم PES رو بیشتر ازش حالم بهم خورد! یک فوتبال بی روح و کسل کننده و تکراری و خشک...
همین پسرخاله ی ما هم تا قبل از 2015 هرچی بهش میگفتم بیا فیفا رو بگیر بازی کنیم توی کتش نمی رفت و قبول نمی کرد، اما در سفری که اومد پیشم وقتی بازی کرد انقدر خوشش اومد که بیشتر از من از PES متنفر شد.
میدونید مقایسه کردن فیفا و پس از جانب دوستان دقیقاً به این شکلیه که میگم:
فیفا مثل یک دانش آموز زرنگ و مودب و دوست داشتنیه که اگر یک کار کوچولو بکنه یا بجای 20 بگیره 19 داد همه در میاد و میگن نگاه کن چقدر بد
پس هم مثل اون دانش آموز رفوضه و مردود و مزخرفه که اگر یک بار بگیره 10 همه حال می کنند و به به و چه چه راه میندازند.
در مورد مقایسه گرافیک هم بگم که فیفا کلاً مدلهاش کوچکتر هستند بخاطر همین بعضی ها فکر می کنند پس خیلی گرافیکش بهتره. همین پس 2016 رو نگاه کنید به چهره های پلاستیکی و بی روح بازیکن ها!!! اون دوستمون که میگفت توی PES چروکی پیراهن بازیکن ها معلومه باید بگم فیفا از خیلی سال قبل این نکته رو به طرز احسن رعایت می کرد که با راه رفتن بازیکن ها چروکی لباسشون هم به صورت داینامیک عوض میشد! الان PES2016 رو نگاه کن همه ی بازیکن ها خط چروکی لباسهاشون به یک صورت هست و ثابت هستند.
نکته ی دیگه از pes سبکی توپ هست که وقتی شوت میکنی اصلاً حس محکم سوار شدن سر توپ رو نداری. جالبه که این شرکت کونامی انقدر مزخرف شده که حتی ایده ی صفحه ی منو و همینطور قسمت تمرینات رو هم کاملاً از فیفا کپی کرده!
خلاصه خیلی تلاش کردم از PES2016 خوشم بیاد اما متاسفانه حتی یک ذره هم نیومد.

Pitbull2015
24-09-2015, 03:15

سلام. Benzema که واقعاً تو دنیای واقعی هم بازیش فوق العاده ـست و اکثر شوت هاش تو چارچوبه. برا همین این جوری ساختنش ولی James تازه چند ماهه که خیلی خوب شوت می کنه و اینم شاید به خاطر همین این جوری درست کردن.

نکته ی دیگه از pes سبکی توپ هست که وقتی شوت میکنی اصلاً حس محکم سوار شدن سر توپ رو نداری. جالبه که این شرکت کونامی انقدر مزخرف شده که حتی ایده ی صفحه ی منو و همینطور قسمت تمرینات رو هم کاملاً از فیفا کپی کرده!

دقیقاً با همین تیکه از حرفت مؤافقم... بدجور توپ رو سبک کردن! تا خرخره اگه شوت کنی، به زور میرسه دست دروازه بان.
این سبک بودن توپ خیلی چیز بدیه مخصوصاً وقتی که حریفت با دروازه بانش بی موقع خارج بشه و بخوای از راه دور شوت گل بزنی!
مورد دیگه این که بخوای از وسط زمین گل بزنی که من تو PES 15 تونستم از وسط زمین 3 بار گل بزنم، در حالی که دروازه بان تو دروازه ـش بود. چون توپ توی نسخه ی 15 سنگین بود، راحت بلند میشد و سرعت می گرفت ولی اینجا اصلاً!

IRAN_KING
24-09-2015, 11:31
به عنوان کسی که از Winning Eleven 3 تا Pes 2006 روی کونامی قسم میخورد و تموم روزم رو با فوتبال بازی کردن سپری میکردم باید بگم از سال 2008 PES خراب شد و هنوز که هنوزه داره خراب میشه. از PES 2013 تا 2015 هم همیشه سی دی کی میخریدم و آنلاین بازی می کردم چون پسرخاله ام که الان موسس سایت معروف آنلاین بازی کردن PES هست از 2013 دیگه کنارم نبود که 24 ساعت بازی کنیم و هردومون به آنلاین رو آوردیم. اما متاسفانه هر سال از سال قبل بیشتر از PES زده میشم.
البته برای دوستانی که خیلی از PES طرفداری می کردن و می کنند در قبال Fifa قابل درک بود ه و هست چون خیلی هاشون مثل من فقط نسخه های قدیمی فیفا رو روی PC بازی می کردند که از کیفیت پایینی برخوردار بود. اما از چند سال پیش با گرفتن XBOX و آشنایی کامل با Fifa تعریفم از فوتبال کامپیوتری عوض شد. واقعاً توی همه چی از PES سرتر بوده و هست. الان هم از روزی که PES 2016 عرضه شد بازی رو بلافاصله دانلود کردم و با امتیازهایی که دیدم گفتم عالیه! حتما امسال دیگه ساله Konami است اما کونامی خیلی وقته که داره گند میزنه به همه ی بازی هاش.
هر چقدر که بیشتر بازی کردم PES رو بیشتر ازش حالم بهم خورد! یک فوتبال بی روح و کسل کننده و تکراری و خشک...
همین پسرخاله ی ما هم تا قبل از 2015 هرچی بهش میگفتم بیا فیفا رو بگیر بازی کنیم توی کتش نمی رفت و قبول نمی کرد، اما در سفری که اومد پیشم وقتی بازی کرد انقدر خوشش اومد که بیشتر از من از PES متنفر شد.
میدونید مقایسه کردن فیفا و پس از جانب دوستان دقیقاً به این شکلیه که میگم:
فیفا مثل یک دانش آموز زرنگ و مودب و دوست داشتنیه که اگر یک کار کوچولو بکنه یا بجای 20 بگیره 19 داد همه در میاد و میگن نگاه کن چقدر بد
پس هم مثل اون دانش آموز رفوضه و مردود و مزخرفه که اگر یک بار بگیره 10 همه حال می کنند و به به و چه چه راه میندازند.
در مورد مقایسه گرافیک هم بگم که فیفا کلاً مدلهاش کوچکتر هستند بخاطر همین بعضی ها فکر می کنند پس خیلی گرافیکش بهتره. همین پس 2016 رو نگاه کنید به چهره های پلاستیکی و بی روح بازیکن ها!!! اون دوستمون که میگفت توی PES چروکی پیراهن بازیکن ها معلومه باید بگم فیفا از خیلی سال قبل این نکته رو به طرز احسن رعایت می کرد که با راه رفتن بازیکن ها چروکی لباسشون هم به صورت داینامیک عوض میشد! الان PES2016 رو نگاه کن همه ی بازیکن ها خط چروکی لباسهاشون به یک صورت هست و ثابت هستند.
خلاصه خیلی تلاش کردم از PES2016 خوشم بیاد اما متاسفانه حتی یک ذره هم نیومد.
در اون چند سالی pes ضعیف عمل کرد شکی نیست که فیفا بهتر بود مثله همون زمان که pes عالی بود فیفا تو باقالی ها بود.در مورد نسخه pc کمی حق میدم کونامی کم کاری کرده ولی روی ps4 چیزی کم نداره از فیفا و این بیشتر سلیقه ای هست که گیمر کدوم می پسنده و نمره گیم اسپات هم که همیشه تو سر پیس میزدن حالا داره میخوره تو دهنشون نشون داده که حرفی برای گفتن داره خودم منتقد نسخه pc هستم ولی این ضعف دلیل بر بد بودن pes نیست!

SPIRIT PALST III
24-09-2015, 11:42
ممنون بابت توضیحاتت اما اینا که گفتی چه ربطی به پست من داشت شما اصلا متوجه شدی بحث روی چی بود؟ فیس بازیکنان و شباهت اونها به واقعیت! شما بحث رو بردی رسوندی به فیفا 14 و لباس و شورت و زیرپوش و این حرفا خواهشا وقتی پست میدید دقت کنید بحث رو به بیراهه نکشونید ممنونم

آره این حرفتون درسته من به این بعدش دقت نکردم اگه هدف شما این بوده که فیس بازیکن ها کدوم بهتر مدل شده و به بازیکن در دنیای واقعی نزدیک تر هست من زیاد بحث ندارم چون این فقط یه نکته از کل مباحث گرافیک هست.....ولی من اینطور احساس کردم که شما معتقد هستید فیفا گرافیکش بهتر از pes هست که من با این قضیه مشکل دارم!

مرسی...

kraiof3
24-09-2015, 12:25
در اون چند سالی pes ضعیف عمل کرد شکی نیست که فیفا بهتر بود مثله همون زمان که pes عالی بود فیفا تو باقالی ها بود.در مورد نسخه pc کمی حق میدم کونامی کم کاری کرده ولی روی ps4 چیزی کم نداره از فیفا و این بیشتر سلیقه ای هست که گیمر کدوم می پسنده و نمره گیم اسپات هم که همیشه تو سر پیس میزدن حالا داره میخوره تو دهنشون نشون داده که حرفی برای گفتن داره خودم منتقد نسخه pc هستم ولی این ضعف دلیل بر بد بودن pes نیست!
فقط نسخه PC ضعیفه یا فقط نسخه PS4 قویه؟

Sh-Meteor
24-09-2015, 13:51
سلام

من تازه دیروز PES 16 رو نصب کردم اما هروقت میخوام اجرا کنم اولش این Error رو میده و اگه Abort رو بزنم کلا وارد نمیشه و اگه Ignore رو میزنم میرم تو بازی اما بعد از چند دقیقه Not Responding میشه و میاد بیرون :|

بخاطر چیه؟

اینم مشخصات لپتاپ من:

فکر کنم میگه که گرافیک من حداقل اندازه لازم برای اجرای بازی رو نداره در حالی که تو تصویر مشخصه از حد بازی بالاتره

katlots
24-09-2015, 16:52
سلام این اخطار رو وقتی میخوام برم داخل بازی می ده و می اندازه بیرون

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: PES2016.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 55e6799b
Fault Module Name: PES2016.exe
Fault Module Version: 1.1.0.0
Fault Module Timestamp: 55e6799b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 012346c4
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

کسی راه حلی داره؟

- - - Updated - - -

Problem signature:

کسی راه حلی داره؟

Zlatan_ibra
24-09-2015, 19:16

مرسی...

دقیقا شما دوست عزیز حرف دل من رو زدید...پیس واقع گرافیک و کلا اتمسفر رئال تر و واقعی تر و جدی تری نسبت به گرافیک و فضای فانتزی فیفا داره...خارح از بحث گرافیک در فیفا حتی گاها پاس هایی داده میشه که انیمیشن بسیار خامی دارن که در زمینه انمیشن ها هم پیس یه سر و گردن بالاترع

SPIRIT PALST III
24-09-2015, 22:04
دقیقا شما دوست عزیز حرف دل من رو زدید...پیس واقع گرافیک و کلا اتمسفر رئال تر و واقعی تر و جدی تری نسبت به گرافیک و فضای فانتزی فیفا داره...خارح از بحث گرافیک در فیفا حتی گاها پاس هایی داده میشه که انیمیشن بسیار خامی دارن که در زمینه انمیشن ها هم پیس یه سر و گردن بالاترع

دقیقا همینطوره که می گی :n05::n05::n05:

mineworld
25-09-2015, 06:40
دروازبانا شورشو دراوردن . دیگه واقعا هر شوت نزدیکی رو میخورن .آخه چرا باید یه جاش حتما بلنگه .

اپدیت های رسمی کونامی میتونه درستشون کنه ؟ یا کلا اینطوری میمونن ؟

اصلا گند زده به گیم پلی و گرافیک و نور و بازی و وقت و چشم و همه چیمون . تا میای بازی کنی تق گل .

---

رفقا مام دوروبر 25یم . نصف عمرمون رو کلوپ بودیم . 98 کونامی پلی یک رو همون سالا خسته کردیم تا الان که با کلی ذوق 16 رو روز اول دان کردیم . نمیدونم من چرا انقد که دوستمون گفتن از پس زده نشدم . من فیفا رو کم بازی کردم . نه از روی تعصب . واقعا قلبا باورم اینه که فیفا واسه یه آدمی که اصولی پس بازی کرده قابل بازی نیست . اخیرا فیفا 15 رو از یه بنده خدا گرفتم دیدم گیم پلیش ، کنترل بازیکناش ، درگیری و تصاحب توپش خیلی بده . واقعا سبک بازیش مسخره بود . نمیتونستم تحملش کنم . به کسی برنخوره . این فقط یه نظره .

میدونم الان میگید باید بیشتر بازی کرد تا زیر و بم بازی دستت بیاد و بشه نظر درست و منصفانه داد . موافقم ولی واقعا نمیتونستم سبکشو تحمل کنم . شخصا با اینکه از پس 16 کلی گلایه دارم ولی فیفا رو یه شوخی بیشتر نمی بینم .

هر چند به سیستم طرف بستکی داره با چی حال کنه ولی گاهی وقتا فک میکنم فقط یه سریا میتونن فیفا رو تحمل کنن و ازش لذت ببرن : اونایی که پس رو اونجور که باید و شاید تسلسل وار بازی نکردن . هر چند من سلیقه و جنس آدم رو خیلی موثر میبینم .

با اینکه 15 و 16 یه خروار ایراد دارن ولی امروز که رو ps4 داشتم 15 میزدم باز بنظرم مجموعا از 16 بهتر بود . نمیدونم چرا 16 دلمو زد . دروازبانی وحشتناک ، گزارش بد ، چمن بد ، ریپلی های عهد WE 7 ، تماشاچی های داغونِ تکراریِ بی روح ، استادیوم های که وقتی میری تو بازی ، از بس تیره و تار و فضای گنگ داره که حس رو بهت نمیه و تو ته قلبت مطمئنی یه تصویر بیشتر نیست . ،

انقد بازی زد تو ذوقم حال ندارم بیشتر بگم ...

اگه یه روزی گیم پلی فیفا از اینی که الان هست فاصله بگیره (چه بهتر اگه شبیه مجموعه پس بشه) بی تردید انتخاب اول و اخرم میشه . فکرشو بکنید گیم پلی پس 15 خالص با گرافیک و محیط و ظاهر و لایسنس و گزارش و چمن و منوی فیفا ! هر چند امسال باز میگن کنترل بازیکن و اصولا شیوه بازی سختتر و مثلا شبیه سازی تر شده (=یعنی گیم پلی افتضاح تر شده!)

katlots
25-09-2015, 10:24
واقعا نمی دونم تایپیک اینجا برای رفع مشکلات و کمک رسانی یا کل کل.جمع کنید خودتون رو اگه می خواید نقد کنید درست نقد کنید

IRAN_KING
25-09-2015, 10:26
اپدیتی 7 ابان منتشر میشه که جزو دیتا پک 1 هست که باعث تغییراتی هست از جمله گیم پلی بازی.
کرک 1.01 افلاین هم اومده که برخی از مشکلات رو حل می کنه.

Problem signature:

کسی راه حلی داره؟

- - - Updated - - -

Problem signature:

کسی راه حلی داره؟
کرک جدید افلاین امتحان کن.

wolfomid
25-09-2015, 10:58
سلام
نمیدونم چرا بازی اینطوریه!!!
وقتی از تنظیمات بازی، کیفیت بازی رو روی high میزارم، نمیه اول همه چی خوبه ولی نیمه دوم افت فریم شروع میشه و میره رو اعضاب
ولی وقتی روی متوسط میزارم دیگه مشکل افت فریم ندارم، سخت افزارم از سیستم پیشنهادی بالاتره ولی نمیدونم چشه!!
اگه قراره لپ تاپ کم بیاره باید از اول کم بیاره نه فقط نیمه دوم،
جالب اینجاست که من تمام pes هارو در حالت power save بازی میکردم ک سرعت cpu رو روی 40 درصد بسته بودم ولی در 2016، سرعت cpu رو باید تا 100 درصد باز بزارم تا بتونم بازی کنم و در حالت 40 درصد cpu کلا لگ های زیادی داره.
بنظر شما مشکل اینه ک بازی با سخت افزارم مچ نمیشه یا مشکل ویندوزمه یا چیز دیگه؟
به سرم زده نسخه بلک باکس رو دان کنم ببینم اون نسخه چطوریه!!
ویرایش: الان آپدیت جدید گرافیک رو دان کردم و نصب شد، کلا بدتر شد، الان نیمه اول هم همش افت فریم دارم،
جالبه geforce experience هم باز نمیشه و ارور میده، گفتم از طریق خود اکسپرینس بازی رو تنظیم کنم ولی اصلا باز نمیشه و ارور میده.

Zlatan_ibra
25-09-2015, 12:12
سلام
نمیدونم چرا بازی اینطوریه!!!
وقتی از تنظیمات بازی، کیفیت بازی رو روی high میزارم، نمیه اول همه چی خوبه ولی نیمه دوم افت فریم شروع میشه و میره رو اعضاب
ولی وقتی روی متوسط میزارم دیگه مشکل افت فریم ندارم، سخت افزارم از سیستم پیشنهادی بالاتره ولی نمیدونم چشه!!
اگه قراره لپ تاپ کم بیاره باید از اول کم بیاره نه فقط نیمه دوم،
جالب اینجاست که من تمام pes هارو در حالت power save بازی میکردم ک سرعت cpu رو روی 40 درصد بسته بودم ولی در 2016، سرعت cpu رو باید تا 100 درصد باز بزارم تا بتونم بازی کنم و در حالت 40 درصد cpu کلا لگ های زیادی داره.
بنظر شما مشکل اینه ک بازی با سخت افزارم مچ نمیشه یا مشکل ویندوزمه یا چیز دیگه؟
به سرم زده نسخه بلک باکس رو دان کنم ببینم اون نسخه چطوریه!!
ویرایش: الان آپدیت جدید گرافیک رو دان کردم و نصب شد، کلا بدتر شد، الان نیمه اول هم همش افت فریم دارم،
جالبه geforce experience هم باز نمیشه و ارور میده، گفتم از طریق خود اکسپرینس بازی رو تنظیم کنم ولی اصلا باز نمیشه و ارور میده.

بزار رو حالت های پرفورمنس...به خاطر اینکه رمت پر میشه ..بزار رو های پرفورمنس بازی کن و بازیتم بزار رو مدیوم که روون تر بشه

----

آقا راهی نیست که از دیتابیس بازی این فلیپه ملو رو آورد اینتر؟

katlots
25-09-2015, 13:10
اپدیتی 7 ابان منتشر میشه که جزو دیتا پک 1 هست که باعث تغییراتی هست از جمله گیم پلی بازی.

اولا لینک دانلود کرک آفلاین رو بده.ثانیا نسخه من کرک نداره اصلا رو سیستم دوستان بدون مشکل نصب و بازی شده نمی دونم این چه بامبولیه که رو سیستم ما در آورده

katlots
25-09-2015, 13:20

اولا لینک دانلود کرک آفلاین رو بده.ثانیا نسخه من کرک نداره اصلا رو سیستم دوستان بدون مشکل نصب و بازی شده نمی دونم این چه بامبولیه که رو سیستم ما در آورده

IRAN_KING
25-09-2015, 14:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .rar.html

wolfomid
25-09-2015, 16:41
بزار رو حالت های پرفورمنس...به خاطر اینکه رمت پر میشه ..بزار رو های پرفورمنس بازی کن و بازیتم بزار رو مدیوم که روون تر بشه

----

آقا راهی نیست که از دیتابیس بازی این فلیپه ملو رو آورد اینتر؟

کجا بزارم؟
منظورت توی nvidia است؟ اونجا گذاشتم روی های پرفورمنس،
8 گیگ رم دارم!!! چطوری ممکنه 8 گیگ رم پر بشه؟

alp13
25-09-2015, 17:55
با گرافیک i\Intel HD 4600 شروع بازی ارور میده میزان vram کمتر از 512 هست ولی ایگنور رو میزنم بهجز چند صحنه افت فریم ندارم

واسه سخت افزار فشار نمیاد ؟؟؟

Captain_America
25-09-2015, 18:08
بزن آب سرد حاجی
چی داری میگی حالت خوبه !!!! فیفا اصلا گرافیک نداره بزار خیالتو راحت کنم من اون موقع که بچه بودم و (تو نبودی) فیفا بازی میکردم اما با دیدن گرافیک پس دیگه دور فیفا خط کشیدم
الان 30 سالمه هنوزم دارم پس بازی میکنم
این چرندیات که گفتی اصلا درست نیست برو با همون فیفا اونقدر جون بکن تا فرق گیم پلی رو یاد بگیری
به پست های چهره هم تو این تاپیک نکاه کن تا فرق پلاستیک و گوشت رو بفهمی
حالا چروک پیراهن تو پس کم یا زیاده به تو چه؟ برو همون فیفاتو بازی کن ...

Thirty or thirteen ?

mjorh
25-09-2015, 18:57
بزن آب سرد حاجی
چی داری میگی حالت خوبه !!!! فیفا اصلا گرافیک نداره بزار خیالتو راحت کنم من اون موقع که بچه بودم و (تو نبودی) فیفا بازی میکردم اما با دیدن گرافیک پس دیگه دور فیفا خط کشیدم
الان 30 سالمه هنوزم دارم پس بازی میکنم
این چرندیات که گفتی اصلا درست نیست برو با همون فیفا اونقدر جون بکن تا فرق گیم پلی رو یاد بگیری
به پست های چهره هم تو این تاپیک نکاه کن تا فرق پلاستیک و گوشت رو بفهمی
حالا چروک پیراهن تو پس کم یا زیاده به تو چه؟ برو همون فیفاتو بازی کن ...

دوست عزیز اینجا چاله میدون نیست، نظری دارید بدون اهانت به کاربرا مطرح بفرمایید.
+
در رابطه با خود بازی، من از 2010 روی آوردم به FIFA و الان با توجه به نمرات بالایی که PES آورده میخوام یک شانس دوباره بدم ببینم کیفیت افزایش پیدا کرده یا نه ...

katlots
25-09-2015, 19:27
دوست عزیز اینجا چاله میدون نیست، نظری دارید بدون اهانت به کاربرا مطرح بفرمایید.
+
در رابطه با خود بازی، من از 2010 روی آوردم به FIFA و الان با توجه به نمرات بالایی که PES آورده میخوام یک شانس دوباره بدم ببینم کیفیت افزایش پیدا کرده یا نه ...
اینجا شده مکانی برای کل کل واین اصلا خوب نیست یه فکر عاجلی بکنید

ragbar12
25-09-2015, 19:53
pes 2016 میشه گفت یک بازی فانتزی هست تا شبیه ساز یعنی اینقدر گل پشت محوطه جریمه ببینید که دیگه از گل زنی سیر بشید
فقط کافیه یه شوت فنی بزنید تو چها چوب باشه گله اصلا نمیدونم دروازه بان چکارست.
اصلا نمیشه این بازیو یک فصل بازی کرد نمیدونم کونامی چه اصراری داره هر سال این بازیو ارائه بده همیشه یه مشکل اساسی تو گیم پلی داشتن امسالم که کلا گل زدن عین اب خوردن شده وارزش ولذت گل زدن کاملا از بین رفته.

| SoRoush 8K |
25-09-2015, 20:17
گل زدن خیلی راحت شده ...
دروازه بان ها ری اکشن هاشون واقعا ضعیفه و دیر عمل میکنن .
بقیه چیزا خوبه و قابل قبول هستش .
امیدورام تو آپدیتایی ک میاد این مشکلات برطرف بشه :/
اصن دروازه بانا مث باقالی عمل میکنن :|
+
خواهشا اینو جواب بدید :
تو هر رزولوشنی ک میزارم تصویر فیکس مانتیور نمیشه و از بالا پایین سیاهی داره ...
کسی راه حلی داره ؟؟؟ :n27:

Abas1100
25-09-2015, 21:08
گل زدن خیلی راحت شده ...
....
.
.
.
+
خواهشا اینو جواب بدید :
تو هر رزولوشنی ک میزارم تصویر فیکس مانتیور نمیشه و از بالا پایین سیاهی داره ...
کسی راه حلی داره ؟؟؟ :n27:
تو تنظیمات این تیکو بزن

ArminxXx
25-09-2015, 21:33
دوستان پچ درست درمونی نیومده؟

Talar2009
26-09-2015, 10:42
واقعا" حیف از این بازی بی نظیر که یه ایراد اساسی ، فقط یه ایراد اساسی همه خوبیهاشو خراب کرده ، پاسهای نرم و روان ، برخورد مناسب فیزیک بدنی بازیکنها با هم ، داوری بسیار خوب ، فرارهایی که مدافعان چپ و راست از طرفین انجام میدن یه حس بی نظیر فوتبالی رو به آدم القا میکنه اما

اما وقتی با بازیکنی جلوی دروازه حریف حتی اگر پشت هجده قدم به عرض میزنی ، کافیه که دکمه مربع رو فشار بدی ، به راحتی توپ وارد دروازه میشه !

حیف این بازی که این نقیصه بزرگ همه چیز رو خراب کرده ، واقعا" حیف

به نظرتون امکان اصلاح شوتها وجود داره ؟

joey jordison
26-09-2015, 11:21
خوب دوستان بازی را امتحان کردن از سال 2010 که فیفا روی pc به صورت نکست جن عرضه شد من طرف pes نرفته بودم البته هر سال از روی عادت بازی را تهیه میکردم و بازی میکردم ولی فیفا اولویت اول من بود اما امسال قضیه فرق کرد واقعا باید گفت که مدلینگ بازیکنا حیرت انگیز درست شده و همینطور انیمیشنهای بازی واقعا خارق العاده هستن به صورتی که بعضی موقع از شدت هیجان دوست داری دسته را بندازی زمین فریاد بکشی واقعا بی نظیر هست من سال قبل فیفا 15 بازی میکردم فکر میکردم انمیشن های اون بازی به کمال رسیده اما pes 2016 یک سطح دیگه بود پیوستگی های انمیشنها واقعا عجیب هست فقط اگه میشد صحنه های سنماتیک بازی هم در حد فیفا بود فوق العاده میشد البته بازی کاستی هایی داره اما گیم پلیو انیمیشن ها اصلا نمیگذارن به چشم بیاد حالا هم کمبود استادیم خیلی برای من آزاردهنده هست اون هم مطمئنا با پچ حل خواهد شد دوستانی هم که میگن بازی بد شده نمیدونم فازشون چیه

IRAN_KING
26-09-2015, 13:52
واقعا" حیف از این بازی بی نظیر که یه ایراد اساسی ، فقط یه ایراد اساسی همه خوبیهاشو خراب کرده ، پاسهای نرم و روان ، برخورد مناسب فیزیک بدنی بازیکنها با هم ، داوری بسیار خوب ، فرارهایی که مدافعان چپ و راست از طرفین انجام میدن یه حس بی نظیر فوتبالی رو به آدم القا میکنه اما

اما وقتی با بازیکنی جلوی دروازه حریف حتی اگر پشت هجده قدم به عرض میزنی ، کافیه که دکمه مربع رو فشار بدی ، به راحتی توپ وارد دروازه میشه !

حیف این بازی که این نقیصه بزرگ همه چیز رو خراب کرده ، واقعا" حیف

به نظرتون امکان اصلاح شوتها وجود داره ؟
قراره ابان اپدیت بهبود گیم پلی بدن امکانش هست درست بشه...

farshad.88
26-09-2015, 15:27
سلام. پارسال یادمه واسه PES 2015 یه گروه توی وایبر ( خدا بیامرز ) راه انداختید. امسال خبری نیست ؟
دوستان تنظیمات برای رفع لگ بازی چجوریه ؟ من رزولشن رو که میارم پائین زیاد فرقی نمیکنه.( حتی پائینتر از PES 15 که خیلی روون اجراش میکردم ) صفحه اخر تنظیمات هم همه چی ok هست به جز آخری که good است. یعنی سخت افزار سیستمم برای بازی مشکلی نداره. با PC بازی میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

kraiof3
26-09-2015, 15:37
سلام

من تازه دیروز PES 16 رو نصب کردم اما هروقت میخوام اجرا کنم اولش این Error رو میده و اگه Abort رو بزنم کلا وارد نمیشه و اگه Ignore رو میزنم میرم تو بازی اما بعد از چند دقیقه Not Responding میشه و میاد بیرون :|

بخاطر چیه؟

اینم مشخصات لپتاپ من:

فکر کنم میگه که گرافیک من حداقل اندازه لازم برای اجرای بازی رو نداره در حالی که تو تصویر مشخصه از حد بازی بالاتره
منم این مشکلو دارم یکی هست جواب بده

Meysam Raz
26-09-2015, 16:55
منم این مشکلو دارم یکی هست جواب بده

کلیک راست کنید روی آیکون بازی و اونو با گرافیک اصلی اجرا کنید

| SoRoush 8K |
26-09-2015, 17:54
تو تنظیمات این تیکو بزن

نه فول اسکرین هست هر رزولوشنی که میزنم با صفحه کامل فیت نمیشه و بالا پایین صفحه سیاهه .
میخوام این سیاهی برطرف شه .

Pitbull2015
26-09-2015, 18:53
نه فول اسکرین هست هر رزولوشنی که میزنم با صفحه کامل فیت نمیشه و بالا پایین صفحه سیاهه .
میخوام این سیاهی برطرف شه .

سلام. دوست عزیز! تنها راه شما اینه که نسبت تصویر مانیتورتون 16:9 باشه. اگه غیر از این باشه، بالا و پایین صفحه نوار سیاه رنگ می افته. الآن مانیتور PC خودم 1440*900 هست که نسبتش 8:5 میشه و بالا و پایین صفحه نوار سیاه رنگ می افته ولی رزولوشن مانیتور لپ تاپم 1920*1080 هست که نسبت صفحه اش 16:9 میشه و کاملاً تمام صفحه میشه بازی!

SPIRIT PALST III
26-09-2015, 19:04
سلام

توی آنلاین هی بالا سمت راست یه سری نوشته میاد و آلرت میده (زنگ) میزنه...صداش تمرکز آدم رو به هم میزنه! تنظیمی نداره که این آلرت رو یا صداش رو غیرفعال کنیم؟؟؟

مرسی...

katlots
26-09-2015, 19:42
یکی کمک کنه
Problem signature:
تو ویندوز 8 هم می گه sdkencryptedappticketاین فایل گم شده دانلود میکنم میریزم بازم تاثیری نداره

kraiof3
26-09-2015, 19:46
یکی کمک کنه
Problem signature:
Problem Event Name:APPCRASH
Application Name[emoji14]ES2016.exe
Application Version:1.1.0.0
Application Timestamp:55e6799b
Fault Module Name[emoji14]ES2016.exe
Fault Module Version:1.1.0.0
Fault Module Timestamp:55e6799b
Exception Code:c0000005
Exception Offset:012346c4
OS Version:6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID:1065
Additional Information 1:0a9e
Additional Information 2:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3:0a9e
Additional Information 4:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
تو ویندوز 8 هم می گه sdkencryptedappticketاین فایل گم شده دانلود میکنم میریزم بازم تاثیری نداره
فایله توی پوشه کرک هستا

N E X T
26-09-2015, 23:32
سلام تو رو خدا کمکم کنین من بازی رو خریدم dvd 1 تا نصفه میره بعد این ارور میده تو رو خدا کسی بلده

arash_gartal
27-09-2015, 00:17
همه دی وی دی ها رو کپی کن تو هارد از اونجا نصب کن

toufan
27-09-2015, 06:09
پچی چیزی نیومده واسش؟؟؟ آپدیت بازیکن ها؟

hoomi_gta
27-09-2015, 06:50
دوستان پچی اومده که اسم و لباس تیم ها را درست کنه و نقل و انتقالات و هم آپدیت؟ ظاهرا کونامی از ماه دیگه میخواد آپدیت کنه. من جایی خوندم که یه پچ هم میخواد بده که وضعیت اسفناک دروازبان ها رو بهتر کنه. حیف این بازی که دروازبان ها اینقدر ضعیف کار شدن و خیلی آسون گل می خورن.

kraiof3
27-09-2015, 13:28
سلام تو رو خدا کمکم کنین من بازی رو خریدم dvd 1 تا نصفه میره بعد این ارور میده تو رو خدا کسی بلده

دی‌وی‌دی دومو بذار اوکی بزن[emoji52]

katlots
27-09-2015, 15:10
کسی راه حلی برا ما نداره

| SoRoush 8K |
27-09-2015, 16:29
اقا انلاین دو دست زدم حال داد . (تعریف نباشه یکیشو 5-0 کردم نیمه دوم طرف لفت داد :n23: یکیشم 3-2 از رئال بردم (با بارسا :n02: ) )
فقط یه چیزی ...
میخوام روم بسازم میگه NAT شما دسترسی نداره !
نمیدونم چیجوری حل کنم انتی ویروس و فایروال و ونیدوز دیندر همه خاموشن .
ولی روم میتونم جوین کنم مشکلی نداره .
فقط واسه ساختن روم اینجوری میشه .
توی Any ک مال اسیا هست روم میسازم نمیشه . کلا هیچ جا نمیشه .:n03:

k1ozil
27-09-2015, 16:39
اقا انلاین دو دست زدم حال داد . (تعریف نباشه یکیشو 5-0 کردم نیمه دوم طرف لفت داد :n23: یکیشم 3-2 از رئال بردم (با بارسا :n02: ) )
فقط یه چیزی ...
میخوام روم بسازم میگه NAT شما دسترسی نداره !
نمیدونم چیجوری حل کنم انتی ویروس و فایروال و ونیدوز دیندر همه خاموشن .
ولی روم میتونم جوین کنم مشکلی نداره .
فقط واسه ساختن روم اینجوری میشه .
توی Any ک مال اسیا هست روم میسازم نمیشه . کلا هیچ جا نمیشه .:n03:
نسخه اصلی رو خریدی ؟
یا با کرکی هم میشه؟

M E S S I
27-09-2015, 16:42

سلام وقت بخیر
یه جام باشگاه های اروپا بذاریم دور همی رفاقتی کسی استقبال میکنه ؟ جام فانتزی ؟ :n02:
فعلا در صورت استقبال 16 تیم و 4 گروه 4 نفره در نظر دارم که بازی ها هم به صورت رفت و برگشت و 2 تیم از هرگروه بیاد بالا و مراحل حذفی و...
دوستان در صورت تمایل اعلام آمادگی کنید تا گروه بندی و تیما و... رو مشخص کنیم:n01:
تا فردا شب نهایتا اگه به 16 نفر رسیدیم جام رو استارت میزنیم وگرنه هیچی بیخیال...

kraiof3
27-09-2015, 16:45

سلام وقت بخیر
یه جام باشگاه های اروپا بذاریم دور همی رفاقتی کسی استقبال میکنه ؟ جام فانتزی ؟ :n02:
فعلا در صورت استقبال 16 تیم و 4 گروه 4 نفره در نظر دارم که بازی ها هم به صورت رفت و برگشت و 2 تیم از هرگروه بیاد بالا و مراحل حذفی و...
دوستان در صورت تمایل اعلام آمادگی کنید تا گروه بندی و تیما و... رو مشخص کنیم:n01:
تا فردا شب نهایتا اگه به 16 نفر رسیدیم جام رو استارت میزنیم وگرنه هیچی بیخیال...
مشکلم حل شه هستم[emoji4]

mohsen-jj
27-09-2015, 16:48
سلام وقت بخیر

سلام من هستم :n19:فقط کرک انلاین بازی رو از کجا دانلود کنم ؟یه لینک درست حسابی میتونید بدید راه اندازیش کنیم ؟ ممنون

M E S S I
27-09-2015, 16:50
سلام من هستم :n19:فقط کرک انلاین بازی رو از کجا دانلود کنم ؟یه لینک درست حسابی میتونید بدید راه اندازیش کنیم ؟ ممنون

redman1368
27-09-2015, 18:34
لطف می کنید بگین برای آنلاین بازی کردن بعد دانلود کرک باید چکار کنیم؟همون کپی و پیست کردن حله یا باید ثبت نام یا کار دیگه ای انجام داد؟

ضمن اینکه مشکلی برای فایل اصلی پیش نمیاره و اگه میاره باید کدوم کرک رو دانلود کنیم تا در صورت مشکل بازی رو درست کنیم؟

پیشاپیش ممنون بابت پاسخگویی.

- - - Updated - - -

لطف می کنید بگین برای آنلاین بازی کردن بعد دانلود کرک باید چکار کنیم؟همون کپی و پیست کردن حله یا باید ثبت نام یا کار دیگه ای انجام داد؟

ضمن اینکه مشکلی برای فایل اصلی پیش نمیاره و اگه میاره باید کدوم کرک رو دانلود کنیم تا در صورت مشکل بازی رو درست کنیم؟

پیشاپیش ممنون بابت پاسخگویی.

| SoRoush 8K |
27-09-2015, 19:21
دیدم سوالات دوستان زیاده گفتم کامل توضیح بدم :

آموزش آنلاین بازی کردن PES 2016
نویسنده : @| SoRoush 8K | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب . اولین کار دانلود کرک آنلاین هست . لینک دانلود کرک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این کرک رو اکسترکت کنید و توی محل نصب بازیتون کپی و ریپلیس کنید .

سپس نرم افزار استیم رو دانلود و آپدیت کنید . اگه اکانت دارید واردش بشید و اگه ندارید اکانت بسازید و وارد شید . (بصورت آنلاین وارد شوید . )

پ . ن : این مرحله برای بعضی از سیستم ها بدون استیم هم جواب داده میتونید اول تست کنید اگر جواب نداد سپس استیم رو نصب کنید . ممنون از دوست عزیز محرمانه

بعد که وارد شدین استیم رو Minimize کرده و فایل SmartSteamLoader رو که در محل نصب بازی هستش رو بصورت Run As Admin اجرا کنید .

وارد بازی میشید و فقط باید یک نام کاربری برای خودتون انتخاب و ثبت کنید .

سه تا نکته لازم هست که بگم :
* هنگام کپی کرک بعد از آنتی ویروستون رو حتما خاموش کنید .
** حتما قبل از اجرای SmartSteamLoader از سیو هاتون یک بکاپ بگیرید که ممکنه مث من سیو هاتون پاک بشه :/
محل ذخیره شدن سیو بازی :

*** بعد از هر بار بستن بازی و دوباره اجرا کردنش نیاز دارید که دوباره ثبت نام کنید و یک نام کاربری جدید انتخاب کنید .

بعد توی بازی وارد تب Match بشین و مود مورد نظر خودتون برای بازی آنلاین رو انتخاب کنین .

امیدوارم مفید بوده باشه .
با تشکر
ســــــروش
:n40:

محرمانه
27-09-2015, 19:33
دیدم سوالات دوستان زیاده گفتم کامل توضیح بدم :

آموزش آنلاین بازی کردن PES 2016
نویسنده : @| SoRoush 8K | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب . اولین کار دانلود کرک آنلاین هست . لینک دانلود کرک :

این کرک رو اکسترکت کنید و توی محل نصب بازیتون کپی و ریپلیس کنید .

سپس نرم افزار استیم رو دانلود و آپدیت کنید . اگه اکانت دارید واردش بشید و اگه ندارید اکانت بسازید و وارد شید . (بصورت آنلاین وارد شوید . )

بعد که وارد شدین استیم رو Minimize کرده و فایل SmartSteamLoader رو که در محل نصب بازی هستش رو بصورت Run As Admin اجرا کنید .

وارد بازی میشید و فقط باید یک نام کاربری برای خودتون انتخاب و ثبت کنید .

سه تا نکته لازم هست که بگم :
* هنگام کپی کرک بعد از آنتی ویروستون رو حتما خاموش کنید .
** حتما قبل از اجرای SmartSteamLoader از سیو هاتون یک بکاپ بگیرید که ممکنه مث من سیو هاتون پاک بشه :/
محل ذخیره شدن سیو بازی :

*** بعد از هر بار بستن بازی و دوباره اجرا کردنش نیاز دارید که دوباره ثبت نام کنید و یک نام کاربری جدید انتخاب کنید .

بعد توی بازی وارد تب Match بشین و مود مورد نظر خودتون برای بازی آنلاین رو انتخاب کنین .

امیدوارم مفید بوده باشه .
با تشکر
ســــــروش
:n40:

سلام
این کرک نیازی به باز بودن استیم نداره.
اصلاح شود

| SoRoush 8K |
27-09-2015, 19:36
سلام
این کرک نیازی به باز بودن استیم نداره.
اصلاح شود
روی خیلی از سیستم ها بدون استیم جواب نداده ، میتونید تست کنید اگه جواب نداد استیم رو نصب کنید .
+
به متن اضافه کردم ممنون :n26:

SPIRIT PALST III
27-09-2015, 19:57
من یه مشکل دیوانه کننده ای که دارم: هر دو تا بازی یه بار بازی هنگ میکنه!!! موقع هنگ نه موس کار می کنه و نه کیبورد مجبورم سیستم رو از کیس ری استارت کنم!! یادمه با بازی مورتال کامبت ایکس هم همین مشکل رو داشتم ولی مثلا با بازی بتلفیلد اصلا همچین مشکلی ندارم.

دوستان کسی می تونه کمک کنه...

مرسی...

saleh94
27-09-2015, 20:15

سلام وقت بخیر
منم هستم :n01:

- - - Updated - - -

سلام وقت بخیر
منم هستم :n01: