ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [جامع] ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

aminkhan2014
02-12-2020, 07:49
سلام
دنبال یک سرویس adsl میگردم که ماهی حداقل30 گیگ ایننترنت باشه و حداکثر ماهی25تومن دربیاد،جایی پیدا میشه همچین سرویسی؟
پارس انلاین دارم هم سرعت هم قیمتاش افتضاح شده و اصلا ارزش نداره
سرویس جشنواره خوب هم باشه لطفا پیشنهاد بدهین

ariobarzan2
02-12-2020, 08:45
سلام
دنبال یک سرویس adsl میگردم که ماهی حداقل30 گیگ ایننترنت باشه و حداکثر ماهی25تومن دربیاد،جایی پیدا میشه همچین سرویسی؟
مخابرات از همه به صرفه تره صبانت آسیاتک و پیشگامان هم جشنواره دارن

بامدادنیکنفس
02-12-2020, 08:54
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-adsl-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D9%85%DB%8C

aminkhan2014
03-12-2020, 08:44
این سرویسها هیچکدام شبانه رایگان یا پولی هم دارن؟

ariobarzan2
03-12-2020, 08:56
این سرویسها هیچکدام شبانه رایگان یا پولی هم دارن؟
صبانت شبانه رایگان داره و شاتل پولی

aminkhan2014
04-12-2020, 10:00
برای هرینه ماهی25تومن،بنظرتون کمپین ماندگار 8مگ مخابرات بهتره یا صبا جشنواره 1000گیگ؟

مخابرات چقدر طول میکشه خط را وصل کنه؟هزینه رانژه مخابرات چقدر میشه؟

صبا چقدر طول میکشه خط را وصل کنه؟هزینه رانژه صبا چقدر میشه؟

توی سایت صبا یک چیزی در مورد هزینه دایری و تخلیه مخابرات زده،اون چیه؟همون رانژه هست؟

ariobarzan2
04-12-2020, 10:20
برای هرینه ماهی25تومن،بنظرتون کمپین ماندگار 8مگ مخابرات بهتره یا صبا جشنواره 1000گیگ؟

مخابرات چقدر طول میکشه خط را وصل کنه؟هزینه رانژه مخابرات چقدر میشه؟

صبا چقدر طول میکشه خط را وصل کنه؟هزینه رانژه صبا چقدر میشه؟

توی سایت صبا یک چیزی در مورد هزینه دایری و تخلیه مخابرات زده،اون چیه؟همون رانژه هست؟
صبانت را دوستان یک سری شکایت ازش دارن مثل کم شدن سرعت در ساعات شب مخابرات هم یه سری مشکل داره مثل نداشتن اپلیکیشن برای چک اکانت و پشتیبانی بد و دیر تخلیه کردن ولی در کل به نظرم شرکت خصوصی بهتره شما همون صبا رو بگیرید بهتره البته قبل از تصمیم نهایی به تاپیکای دو تا شرکت یه سری بزنید نظرات دوستانو بخونید مخابرات معمولاً زودتر از خصوصیا رانژه میکنه 48 ساعته ولی خصوصیا حدود یه هفته

kenshikan
04-12-2020, 10:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-adsl-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D9%85%DB%8C

در همين راستا اين مقايسه به روزتر و براي آبان هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88-%D8%AD%D8%AC%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%C2%A0ad sl-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86

اين هم براي LTE ها به درد بخور بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%86%D8%AF%D9%87

:thumbsup:

scorpion70
19-12-2020, 14:29
سلام دوستان. بنده در حال حاضر از سرویس 8 مگ شاتل استفاده میکنم و راضی هم هستم. اما با توجه به افزایش قیمت و اینکه حجم ترافیک بین الملل برام کافی نیست و اکثرا به یکماه نرسیده ترافیکم تموم میشه به خاطر همین تصمیم دارم به یه ISP دیگه کوچ کنم. ترافیک ماهانه ی من 184 گیگ بین الملل هست و چون مصرف خانواده زیاد هست دنبال یه ISP هستم که ماهیانه حجم بالا بده و کیفیت و قیمتش هم به نسبت خوب باشه. معمولا هم ماهانه تمدید میکنم. حالا به نظر دوستان کدوم شرکت برام بهتره؟؟ پیشنهادی دارین؟:)

ariobarzan2
19-12-2020, 15:24
سلام دوستان. بنده در حال حاضر از سرویس 8 مگ شاتل استفاده میکنم و راضی هم هستم. اما با توجه به افزایش قیمت و اینکه حجم ترافیک بین الملل برام کافی نیست و اکثرا به یکماه نرسیده ترافیکم تموم میشه به خاطر همین تصمیم دارم به یه ISP دیگه کوچ کنم. ترافیک ماهانه ی من 184 گیگ بین الملل هست و چون مصرف خانواده زیاد هست دنبال یه ISP هستم که ماهیانه حجم بالا بده و کیفیت و قیمتش هم به نسبت خوب باشه. معمولا هم ماهانه تمدید میکنم. حالا به نظر دوستان کدوم شرکت برام بهتره؟؟ پیشنهادی دارین؟:)
سلام مخابرات از همه به صرفه تره صبانت و پیشگامان هم جشنواره داره

scorpion70
19-12-2020, 21:48
سلام مخابرات از همه به صرفه تره صبانت و پیشگامان هم جشنواره داره

ممنون. آخه مخابرات ماهی حداقل ۲۰۰ گیگ بین الملل به بالا میده؟
پشتیبانیشم به نظرم تعریفی نداره یه مشت غیر متخصص اونجان :/

ariobarzan2
19-12-2020, 23:11
ممنون. آخه مخابرات ماهی حداقل ۲۰۰ گیگ بین الملل به بالا میده؟
پشتیبانیشم به نظرم تعریفی نداره یه مشت غیر متخصص اونجان :/
طرحهاش متنوعه مخابرات باید طرح مورد نظر شما پیدا بشه توش در مورد پشتیبانی هم باهاتون موافقم ضمناٌ جشنواره هم از شرکتهای خصوصی بخواید بگیرید باید بلند مدت حداقل سه ماهه بگیرید چون جشنواره ها معمولا سه ماهه شش ماهه یا یک ساله هستند صبانت رو دوستان تازگیا خیلی شاکین ازش پیشگامان را راضی ترن آسیاتک هم ضمناً جشنواره داره

scorpion70
20-12-2020, 02:02
طرحهاش متنوعه مخابرات باید طرح مورد نظر شما پیدا بشه توش در مورد پشتیبانی هم باهاتون موافقم ضمناٌ جشنواره هم از شرکتهای خصوصی بخواید بگیرید باید بلند مدت حداقل سه ماهه بگیرید چون جشنواره ها معمولا سه ماهه شش ماهه یا یک ساله هستند صبانت رو دوستان تازگیا خیلی شاکین ازش پیشگامان را راضی ترن آسیاتک هم ضمناً جشنواره داره

درسته. ممنون از راهنمایی تون

R.min
23-12-2020, 04:25
دوستان بیشترین حجم ماهانه که میدن مربوط به کدوم شرکت هست ؟ شزکتی هست حداقل 450 گیگ بین المللی بده؟

ariobarzan2
23-12-2020, 08:58
دوستان بیشترین حجم ماهانه که میدن مربوط به کدوم شرکت هست ؟ شزکتی هست حداقل 450 گیگ بین المللی بده؟
پیشگامان یک جشنواره سه ماهه با حجم 1500 گیگ داره

Hemai
25-12-2020, 16:51
دوستان با کیفیت ترین سرویس چی هست الان؟ من از ایرانسل استفاده میکنم اینترنتش خوبه ولی یادم میاد سرویس شرکت های دیگه سرعتشون کم میشد بعضی از ساعات

kenshikan
26-12-2020, 11:29
دوستان با کیفیت ترین سرویس چی هست الان؟ من از ایرانسل استفاده میکنم اینترنتش خوبه ولی یادم میاد سرویس شرکت های دیگه سرعتشون کم میشد بعضی از ساعات

توي بازار تريني وجود نداره. يه شرکت يه جا و زماني خوبه، يه جا و زمان ديگه بد. هميشه وقتي يه شرکت گل مي کنه، ملت هميشه در صحنه مي ريزن سرش و سرويس مي خرن. خود همين باعث کاهش کيفيت ميشه. برعکس، يه شرکت بد يهو ترافيکش آزاد ميشه و ميشه خوب! عينهو بورس، همين پست من و شما مي تونه بازي رو تغيير بده.

پس سري که درد نمي کنه رو دستمال نبنديد. اگه با اينترنت تون مشکل نداريد دستش نزنيد. اگر نياز شد، از اپراتور پيگيري کنيد، و تا براي سرعت يا هزينه يا پينگ يا سيگنال يا ... مجبور نشديد، سراغ اپراتور ديگه نريد، چون ممکنه درصد بهبودي که مي بينيد به هزينه و دردسرش نيارزه.

Hemai
28-12-2020, 00:23
توي بازار تريني وجود نداره. يه شرکت يه جا و زماني خوبه، يه جا و زمان ديگه بد. هميشه وقتي يه شرکت گل مي کنه، ملت هميشه در صحنه مي ريزن سرش و سرويس مي خرن. خود همين باعث کاهش کيفيت ميشه. برعکس، يه شرکت بد يهو ترافيکش آزاد ميشه و ميشه خوب! عينهو بورس، همين پست من و شما مي تونه بازي رو تغيير بده.

پس سري که درد نمي کنه رو دستمال نبنديد. اگه با اينترنت تون مشکل نداريد دستش نزنيد. اگر نياز شد، از اپراتور پيگيري کنيد، و تا براي سرعت يا هزينه يا پينگ يا سيگنال يا ... مجبور نشديد، سراغ اپراتور ديگه نريد، چون ممکنه درصد بهبودي که مي بينيد به هزينه و دردسرش نيارزه.
برای مثال صبانت حجم خیلی کمتری میده از های وب انتظار دارم که صبانت کیفیتش بهتر باشه چون بیشتر افراد های وب (برای مثال) ترجیح میدن یا حداقل در ساعات شلوغ اونایی که حجم کمتری میدن کیفیت بهتری رو ارائه میدن.
در واقعیت نمیدونم چقدر درسته

mohammadgh6
28-12-2020, 21:31
من شاتل دارم،مشکلی هم باهاش ندارم،ماهی ۸۲تومن با سرعت ۸مگ.175گیگ
ولی یه طرح تو سایت مخابرات دیدم 1200گیگ یه ساله با سرعت 16مگ558تومن.که میشه تفریبا ماهی صد گیگ چهل و خورده ای.میخام شاتلو جمع کنم،این و بگیرم به نظر شما دوستان منطقیه؟یا طمع نکنم؟

mohammadgh6
28-12-2020, 21:32
متن تکراری حذف شود

kenshikan
29-12-2020, 13:47
ولی یه طرح تو سایت مخابرات دیدم 1200گیگ یه ساله با سرعت 16مگ558تومن.که میشه تفریبا ماهی صد گیگ چهل و خورده ای.میخام شاتلو جمع کنم،این و بگیرم به نظر شما دوستان منطقیه؟یا طمع نکنم؟

به عبارتي سالي يه تومن هزينه حدودا نصف ميشه و ترافيک ماهانه از 175 به 100گيگ ولي با سرعت دو برابر مي رسه. اگه با کاهش ترافيک ماهانه مشکل نداريد و خطتون کشش 16 مگ داره، بله منطقيه.

chekho
04-01-2021, 12:01
کسی رای نت داشته تاحالا؟ سرعت و سرویس دهیشون چطوریه؟

mohsenP3000
04-01-2021, 12:18
دوستان خبره سلام

یه سوال فنی دارم.

من به دلیل کارم چند خط ADSL دارم از شرکت های مختلف و راضی هم هستم، نویز و ... اصلا نداشتم.

سوالی که دارم اینه : یه خط از همسایه مون خریدم و می خوام قبل سفارش سرویس ADSL جدید که سرعت 16 مگ داره از نویز و کیفیت خط مطمئن بشم راهی هست؟ مرکز مخابراتی هم خیلی بهم نزدیک هست. با پشتیبانی شرکت تماس بگیرم می تونند قبل ارائه سرویس نویز رو چک کنن؟ کلا چطور خودم بدون هزینه می تونم این کار رو انجام بدم. مثلا مودم بذارم ببینم نویز و ... چطور هست یا نه؟

ariobarzan2
04-01-2021, 16:28
دوستان خبره سلام

یه سوال فنی دارم.

من به دلیل کارم چند خط ADSL دارم از شرکت های مختلف و راضی هم هستم، نویز و ... اصلا نداشتم.

سوالی که دارم اینه : یه خط از همسایه مون خریدم و می خوام قبل سفارش سرویس ADSL جدید که سرعت 16 مگ داره از نویز و کیفیت خط مطمئن بشم راهی هست؟ مرکز مخابراتی هم خیلی بهم نزدیک هست. با پشتیبانی شرکت تماس بگیرم می تونند قبل ارائه سرویس نویز رو چک کنن؟ کلا چطور خودم بدون هزینه می تونم این کار رو انجام بدم. مثلا مودم بذارم ببینم نویز و ... چطور هست یا نه؟
اگه به مرکز نزدیکید و قبلا هم با بقیه شرکتا مشکلی نداشتید و سیمکشی داخلی هم اکی باشه بعیده مشکلی باشه

™ Hadi
10-01-2021, 16:31
مخابرات به نظرم کیفیتش خوب نیست، شاید از لحاظ هزینه، بصرفه باشه ولی کیفیتش من راضی نبودم
تا حالا دو بار گرفتم، پشیمون شدم و فرار کردم

شاتل قبلا داشتم ولی هزینه‌اش بصرفه نیست به نظرم

Silent TR
16-01-2021, 10:24
دوستان بهترین سرویس اینترنت بدون نیاز به خط تلفن چی هست ؟ خودم زیتل رو سراغ داشتم ولی خوب بدیش اینه فقط 40 مگ میده و هزینه ماهیانه 160 تومن میشه

میخوام از یه جایی باشه نهایت هزینه ماهیانش 40 50 باشه

kenshikan
16-01-2021, 13:38
دوستان بهترین سرویس اینترنت بدون نیاز به خط تلفن چی هست ؟ خودم زیتل رو سراغ داشتم ولی خوب بدیش اینه فقط 40 مگ میده و هزینه ماهیانه 160 تومن میشه

میخوام از یه جایی باشه نهایت هزینه ماهیانش 40 50 باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtaba007
17-01-2021, 10:41
8 مگابیت بر ثانیه | 12 ماهه

۷۲۰ گیگابایت بین الملل + ۳۶۰ گیگابایت ترافیک مازاد شبانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و راه اندازی رایگان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترافیک شبانه در بازه زمانی 2 تا 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداکثر سرعت بسته 10 مگابیت برثانیه

۶۰۰,۰۰۰
قیمت ۳۰۰,۰۰۰ تومان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-6001e07da770a-1

16 مگابیت
6000 گیگ
3000 گیگ
3000 گیگ
یکساله
515,900

نام سرویس :
16مگابیت 4800 گیگابایت 12 ماهه

شرکت ارائه دهنده : مخابرات
سرعت دانلود : 16مگابیت
حجم ترافیک داخلی : 4800 گیگابایت
حجم ترافیک بین الملل : 1200 گیگابایت
حجم ترافیک شبانه : ندارد
مدت زمان : 12 ماهه
استفاده شبانه : ندارد
تاریخ اتمام سرویس : تا اطلاع ثانوی موجود است

کدومو انتخاب کنم

ali_z051
18-01-2021, 14:20
برای گیم چه شرکتی بهتره؟

Hemai
25-01-2021, 21:16
الان مرکز یاغچیان پرواز در تبریز از های وب زنگ زدم و متوجه شدم اینترنت اختلال شدید داره و اینترنت ما کلا قطعه. isp دیگه هست که انقدر بازی در نیاره؟ الان از دیروز تا امروز خیلی از ساعات اینترنتش با مشکل مواجهه

mehrdad..7
15-04-2021, 01:27
سلام دوستان یه سایت هست رانژه بودن خط رو چک میکردی شماره رو میزدی اگه سرویس روی خط بود اطلاع میداد ،یه همچین چیزی (adsl-plus) مال وزارت ارتباطات اگه کسی آدرسشو داره ممنون میشم بهمون بدش

ariobarzan2
15-04-2021, 07:09
سلام دوستان یه سایت هست رانژه بودن خط رو چک میکردی شماره رو میزدی اگه سرویس روی خط بود اطلاع میداد ،یه همچین چیزی (adsl-plus) مال وزارت ارتباطات اگه کسی آدرسشو داره ممنون میشم بهمون بدش
سلام خدمت شما لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

971971
15-04-2021, 14:55
سلام
دوستان لطفا در مورد آخرین وضعیت اینترنت یوزنت و صفرویک اطلاع رسانی کنند. جشنواره‌های نسبتا مناسبی دارند.

ariobarzan2
15-04-2021, 15:40
سلام
دوستان لطفا در مورد آخرین وضعیت اینترنت یوزنت و صفرویک اطلاع رسانی کنند. جشنواره‌های نسبتا مناسبی دارند.
سلام
من خودم شخصاً این دو تا را تجربه نکردم ولی به نظر من شرکتهای گمنام اگر چه پیشنهادهای اغواکننده ای هم ارائه بدن ولی زیاد قابل اعتماد نیستن در مورد بعضی از این قبیل شرکتها تو همین فروم دوستان شاکی بودن

metalgear2
28-04-2021, 00:12
برای گیم پیشنهادی دارین؟ شاتل هستم ولی داغونه مخصوصا شبا

epaaeiz
28-04-2021, 10:00
برای گیم پیشنهادی دارین؟ شاتل هستم ولی داغونه مخصوصا شبا
مدتی هست همه ی سرویس دهنده ها مخصوصاً شب ها خراب میشن.
من صبانت دارم شب ها غیرقابل استفاده میشه.

iLive
28-04-2021, 14:20
سلام. میخوام از بین جشنواره های آسیاتک و پیشگامان یکی رو انتخاب کنم، آسیاتک حجم کمتری میده ولی تعریف بیشتری ازش شنیدم. کسی هست از جفت این شرکت ها سرویس گرفته باشه؟ یوزنت هم دیدم طرح های خوبی داره اونو کسی نداشته؟

ariobarzan2
28-04-2021, 15:56
سلام. میخوام از بین جشنواره های آسیاتک و پیشگامان یکی رو انتخاب کنم، آسیاتک حجم کمتری میده ولی تعریف بیشتری ازش شنیدم. کسی هست از جفت این شرکت ها سرویس گرفته باشه؟ یوزنت هم دیدم طرح های خوبی داره اونو کسی نداشته؟
سلام آسیاتک را بگیرید

...Moein...
28-04-2021, 22:13
اگه کیفیت اینترنت برات مهمه قید آسیاتک رو بزن

tranceyou
16-05-2021, 08:29
با سلام خدمت دوستان عزیز ، بنده در حاضر سرویس شاتل دارم روی حالت 16 مگ گیمینگ ولی مدتیه که داره واقعا کلافه میکنه
با نوسان پینگی که داره ، خودتون هم میدونی که نوسان در بازی های انلاین چقدر عذاب آوره، حالا میخوام بدونم در حال حاضرچه
شرکتی رو توصیه میکنید که بگیرم که توی کرج جوابگو باشه و اینقدر نوسان پینگ نداشته باشه.

tranceyou
16-05-2021, 08:34
با سلام خدمت دوستان عزیز ، بنده در حاضر سرویس شاتل دارم روی حالت 16 مگ گیمینگ ولی مدتیه که داره واقعا کلافه میکنه
با نوسان پینگی که داره ، خودتون هم میدونی که نوسان در بازی های انلاین چقدر عذاب آوره، حالا میخوام بدونم در حال حاضرچه
شرکتی رو توصیه میکنید که بگیرم که توی کرج جوابگو باشه و اینقدر نوسان پینگ نداشته باشه.

kenshikan
16-05-2021, 09:48

سلام
متاسفانه: مخابرات

Silent TR
29-05-2021, 08:15
سلام شرکتی هست سبک زیتل بیاد مودم اوت دور تی دی ال تی نصب کنه ؟ ولی خوب سرویس حجمی داشته باشه
زیتل خیلی هزینه ماهیانش گرونه

تو محلی که هستیم هم سیم ها تلفن داغونه باید tdlte بگیرم . حدودا تا 15 20 گیگ حجم بسه برام فقط مودم اوت دور میخوام چون انت دهی سیم کارت هم جالب نیست (سمت دریاچه چیتگر)

ariobarzan2
29-05-2021, 17:02
سلام شرکتی هست سبک زیتل بیاد مودم اوت دور تی دی ال تی نصب کنه ؟ ولی خوب سرویس حجمی داشته باشه
زیتل خیلی هزینه ماهیانش گرونه

تو محلی که هستیم هم سیم ها تلفن داغونه باید tdlte بگیرم . حدودا تا 15 20 گیگ حجم بسه برام فقط مودم اوت دور میخوام چون انت دهی سیم کارت هم جالب نیست (سمت دریاچه چیتگر)
سلام مبین نت و ایرانسل و شاتل این تکنولوژی را دارند شما میتونید برید تو سایتاشون و جستجو کنید و ببینید منطقه شما را پوشش میدن؟ همچنین یک سری شرکت دیگه هم هستند که از دکلهای شرکتهای دیگه استفاده میکنن مثل وینکس ضمنا شما یک راهکار دیگه هم دارید و اون استفاده از روش point to point یا همون نقطه به نقطه است که اونم یک روش وایرلسه و شرکتای ای دی اس ال مثل شاتل یا پیشگامان و غیره ارائه میدن از اون مودمهایی که سیمکارت میخورن هم میتونید 4g بگیرید که میگید آنتن دهی خوبی ندارید البته از نظر قیمتی هم باید ببینید کدوم به صرفه تره ضمناً اگه خرابی سیمکشیها منظور سیمکشی داخلیتون هست اونو درست کنید و از همون ای دی اس ال استفاده کنید فیبرنوری هم هست که البته همه جا ارایه نمیشه و یه کم دنگ و فنگ داره ولی خوب تو روشهای با سیم فن آوری روز دنیاست و از شر نویز هم خلاص میشید اونم یه تحقیقی بکنید

Silent TR
31-05-2021, 07:55
سلام مبین نت و ایرانسل و شاتل این تکنولوژی را دارند شما میتونید برید تو سایتاشون و جستجو کنید و ببینید منطقه شما را پوشش میدن؟ همچنین یک سری شرکت دیگه هم هستند که از دکلهای شرکتهای دیگه استفاده میکنن مثل وینکس ضمنا شما یک راهکار دیگه هم دارید و اون استفاده از روش point to point یا همون نقطه به نقطه است که اونم یک روش وایرلسه و شرکتای ای دی اس ال مثل شاتل یا پیشگامان و غیره ارائه میدن از اون مودمهایی که سیمکارت میخورن هم میتونید 4g بگیرید که میگید آنتن دهی خوبی ندارید البته از نظر قیمتی هم باید ببینید کدوم به صرفه تره ضمناً اگه خرابی سیمکشیها منظور سیمکشی داخلیتون هست اونو درست کنید و از همون ای دی اس ال استفاده کنید فیبرنوری هم هست که البته همه جا ارایه نمیشه و یه کم دنگ و فنگ داره ولی خوب تو روشهای با سیم فن آوری روز دنیاست و از شر نویز هم خلاص میشید اونم یه تحقیقی بکنید
پوینت تو پوینت که خیلی هزینش بالا میشه
مبین نت و ایرانسل هم نمیدونم مودم اوت دور دارند یا نه ؟ اگه هم مودم اوت دور مثل زیتل داشته باشن فکر کنم هزینه مودم رو بخوان کامل بگیرن و باید خریداری کنیم ازشون که فکر کنم اونم به صرفه نشه

برای تعمیر سیم کشی داخلی حقیقت هنوز راهی پیدا نکردم . یعنی کسی رو پیدا نکردم سمت منطقه 22 که کار تعمیرات انجام بده و مطمعن باشه

Dr Nima
31-05-2021, 09:18
تخفیف بسته 500 گیگابایتی اینترنت ثابت شاتل

بدون وارد کردن کد تخفیف از تخفیف ویژه اینترنت ثابت شاتل برای بسته‌ی 500 گیگابایتی بهره‌مند شوید.
این طرح که تا 16 خرداد 1400 اجرا می‌شود، شما می‌توانید بسته اینترنت 500 گیگابایتی را با قیمت 178500 تومان خریداری کنید.
مدت اعتبار استفاده از این بسته یک ماه می‌باشد.

ariobarzan2
31-05-2021, 11:10
پوینت تو پوینت که خیلی هزینش بالا میشه
مبین نت و ایرانسل هم نمیدونم مودم اوت دور دارند یا نه ؟ اگه هم مودم اوت دور مثل زیتل داشته باشن فکر کنم هزینه مودم رو بخوان کامل بگیرن و باید خریداری کنیم ازشون که فکر کنم اونم به صرفه نشه

برای تعمیر سیم کشی داخلی حقیقت هنوز راهی پیدا نکردم . یعنی کسی رو پیدا نکردم سمت منطقه 22 که کار تعمیرات انجام بده و مطمعن باشه
هر دو مودم اوت دور دارند ولی کلا در روشهای بی سیم به دلیل تداخل امواج ناپایداری وجود داره ضمن اینکه گرونترم هست روشهای با سیم مثل ای دی اس ال پایدارتر و مقرون به صرفه تره

light
05-06-2021, 22:08
مخابرات ارزش داره ازش سرویس بگیریم ؟ یا همین شاتل و پارس انلاین خوبن !!

ariobarzan2
05-06-2021, 22:17
مخابرات ارزش داره ازش سرویس بگیریم ؟ یا همین شاتل و پارس انلاین خوبن !!
مخابرات از همه شرکتا به صرفه تره فعلاً ولی پشتیبانی خوبی نداره شاتل ثبات خوبی داره ولی از همه گرونتره پارس آنلاین را زیاد موافقش نیستم اگه دنبال حجم بالایید پیشگامان هم جشنواره حجم بالا داره آسیاتک هم همینطور

light
05-06-2021, 23:12
مخابرات از همه شرکتا به صرفه تره فعلاً ولی پشتیبانی خوبی نداره شاتل ثبات خوبی داره ولی از همه گرونتره پارس آنلاین را زیاد موافقش نیستم اگه دنبال حجم بالایید پیشگامان هم جشنواره حجم بالا داره آسیاتک هم همینطور
کیفیت و قطعی واسم مهمه
حجم ، ایرانسل 20 تومن میدم 900 گیگ دانلود میکنم

پارس انلاین راضیم و قطعی نداشت ولی فکر کنم باید کوچ کنم

ariobarzan2
06-06-2021, 02:29
کیفیت و قطعی واسم مهمه

اگه کیفیت و قطعی براتون مهمه و پارس آنلاین این دو تا را براتون تامین میکنه شرکتتون را عوض نکنید چند روز معطل میشید و یه هزینه اضافی رانژه هم باید بدید ولی اگه اصرار دارید کوچ کنید برید شاتل البته قبلش تو سامانه نت سنج پلاس چک کنید ببینید کدوم شرکت تو محدوده شما بهتره و محض احتیاط از همسایه ای کسی هم پرس و جو کنید ببینید کدوم شرکت بهتره اون محدوده

روانپریش
25-06-2021, 14:59
اگه کیفیت و قطعی براتون مهمه و پارس آنلاین این دو تا را براتون تامین میکنه شرکتتون را عوض نکنید چند روز معطل میشید و یه هزینه اضافی رانژه هم باید بدید ولی اگه اصرار دارید کوچ کنید برید شاتل البته قبلش تو سامانه نت سنج پلاس چک کنید ببینید کدوم شرکت تو محدوده شما بهتره و محض احتیاط از همسایه ای کسی هم پرس و جو کنید ببینید کدوم شرکت بهتره اون محدوده

ارزونترین سرویسی که از پارس آنلاین میشه گرفت چقدر هست؟

ariobarzan2
25-06-2021, 15:19
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمتاشو زده

javadth
27-06-2021, 15:03
دوستانی که تو منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی تو تهران هستید از کدوم شرکت تونستید adsl بگیرید؟؟

همه شرکتا تا اسم اشرفی اصفهانی میاد میگن نداریم

خود مخابراتم حتی پورت خالی نداره ملت از فروردین تو صف هستن

GHAGHALEELEE
01-07-2021, 14:42
کیفیت و قطعی واسم مهمه

کدوم بسته ایرانسل هست که با 20 تومن 900 گیگ دانلود میده!؟

mobile-1199
08-07-2021, 21:51
درود

دوستان کسی راجع به این ماهان نت اطلاع داره که به چه صورت هست؟ چند وقتیه تبلیغ سرویس گیمینگ ـش رو دارم میبینم چند تا سایت، ولی خب مثل این که review هاش در حد افتضاح بودن! خودم الان از Zi-Tel و TD ایرانسل سرویس دارم ولی جفتشون برای گیم اصلا جالب نیستن.

چیزی هم که راجع به ماهان نت شنیده بودم، این بوده که همون مودم های ایرانسل رو قاب ـشون رو عوض میکنن و لوگوی خودشون رو هم داخل پنل مودم قرار میدن که دیگه راست و دروغش رو اطلاع ندارم. اگر راجع به این ماهان نت کسی چیزی میدونه واقعا ممنون میشم راهنمایی کنه (جز اکانت های فیک خودشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا بررسی کاربرا از این مجموعه افتضاح بوده هر چی دیدم! راست و دروغش رو خدا میدونه فقط).

ariobarzan2
08-07-2021, 23:34
درود

دوستان کسی راجع به این ماهان نت اطلاع داره که به چه صورت هست؟ چند وقتیه تبلیغ سرویس گیمینگ ـش رو دارم میبینم چند تا سایت، ولی خب مثل این که review هاش در حد افتضاح بودن! خودم الان از Zi-Tel و TD ایرانسل سرویس دارم ولی جفتشون برای گیم اصلا جالب نیستن.

چیزی هم که راجع به ماهان نت شنیده بودم، این بوده که همون مودم های ایرانسل رو قاب ـشون رو عوض میکنن و لوگوی خودشون رو هم داخل پنل مودم قرار میدن که دیگه راست و دروغش رو اطلاع ندارم. اگر راجع به این ماهان نت کسی چیزی میدونه واقعا ممنون میشم راهنمایی کنه (جز اکانت های فیک خودشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا بررسی کاربرا از این مجموعه افتضاح بوده هر چی دیدم! راست و دروغش رو خدا میدونه فقط).

سلام
در مورد این شرکت بخصوص اطلاعی ندارم ولی اگر اینترنت بی سیمه کلا این مدل اینترنت بدلیل تداخل امواج و بی ثباتی به درد گیمینگ نمیخوره اگرم ای دی اس ال یا وی دی اس ال یا ftth هست هم دوستان گیمر از هیچکدومشون راضی نیستن

kenshikan
09-07-2021, 11:22
دوستانی که تو منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی تو تهران هستید از کدوم شرکت تونستید adsl بگیرید؟؟

همه شرکتا تا اسم اشرفی اصفهانی میاد میگن نداریم

2020
کاريش نميشه کرد، يا بايد بموني تو صف يا بري ايرانسل بگيري که اونم اگه از بر بلوار دوري يا طبقه هاي پايين هستي آنتن دهيش تو منطقه اشرفي تعريفي نداره

light
09-07-2021, 14:24
کدوم بسته ایرانسل هست که با 20 تومن 900 گیگ دانلود میده!؟
همراه اول منظورم بود :biggrin:

iran79
10-07-2021, 08:14
سلام

دوستان من تازه میخوام اینترنت بگیرم برای خونه. چه بسته ای از کدوم شرکت بصرفه تره برای شروع؟ این بسته هایی که برای مشترکین جدید میذارن خوبه؟
ما چون دور کار شدیم و کارمون بیشتر با ایمیل هست دیگه اینترنت موبایل نمیصرفه. البته ترافیکم خارجی محسوب میشه. سرور داخلی نیست.
تقریبا روزی 600 الی 800 مگ ترافیک خارجی مصرف میشه

منطقه سکونت: آزادی، استادمعین، خیابان دستغیب

ممنون میشم راهنمایی کنید

ariobarzan2
10-07-2021, 10:18
سلام

دوستان من تازه میخوام اینترنت بگیرم برای خونه. چه بسته ای از کدوم شرکت بصرفه تره برای شروع؟ این بسته هایی که برای مشترکین جدید میذارن خوبه؟
ما چون دور کار شدیم و کارمون بیشتر با ایمیل هست دیگه اینترنت موبایل نمیصرفه. البته ترافیکم خارجی محسوب میشه. سرور داخلی نیست.

ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
برید تو سامانه نت سنج پلاس و روی نقشه ببینید تو منطقه شما کدوم شرکت بهتره البته محض احتیاط از همسایه ای کسی هم بپرسید ببینید کدوم شرکت اون حوالی ازش راضین

971971
14-07-2021, 08:02
سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید
برای این مقدار مصرف جشنواره ماندگار مخابرات یکساله با سرعت 8 مگ و حجم 480 گیگ 300 هزاز تومن مناسب است(اگر مطمئنید که مصرف ماهانه‌تان بیشتر از 40 گیگ نمی شود پس پرداخت بگیرید تا ماهانه روی قبض تلفن پرداخت کنید ولی اگر ممکن است بیشتر مصرف کنید پیش پرداخت بگیرید و همه مبلغ را اولش پرداخت کنید تا همه حجم را یکجا بتوانید استفاده کنید و آخر ماه حجم استفاده نشده نسوزد) یا جشنواره یکساله 700 گیگ صبانت با سرعت 8 مگ و قیمت 320 هزار تومن
حجمهای اعلام شده بین‌الملل هستند و 9 درصد مالیات به قیمتهای فوق اضافه می شود، برای صبانت 13 هزار تومن هم هزینه رانژه اضافه می شود.

Iman_m71
20-07-2021, 11:16
سلام، امسال جشنواره نذاشتن؟ :15:

QSEVEN
24-07-2021, 14:25

پارس انلاین نخر که آشغال به تمام معناست

sasan.69
24-07-2021, 16:32
سلام
برید تو سامانه نت سنج پلاس و روی نقشه ببینید تو منطقه شما کدوم شرکت بهتره البته محض احتیاط از همسایه ای کسی هم بپرسید ببینید کدوم شرکت اون حوالی ازش راضین

واقعا میشه رو نت سنج پلاس حساب کرد؟

ariobarzan2
24-07-2021, 21:44
واقعا میشه رو نت سنج پلاس حساب کرد؟
برای همین گفتم که به صورت میدانی هم باید سوال کرد کلا در مورد هر چیزی باید از منابع مختلف تحقیق کرد تا بشه نتیجه گرفت

iran79
07-08-2021, 14:03
برای این مقدار مصرف جشنواره ماندگار مخابرات یکساله با سرعت 8 مگ و حجم 480 گیگ 300 هزاز تومن مناسب است(اگر مطمئنید که مصرف ماهانه‌تان بیشتر از 40 گیگ نمی شود پس پرداخت بگیرید تا ماهانه روی قبض تلفن پرداخت کنید ولی اگر ممکن است بیشتر مصرف کنید پیش پرداخت بگیرید و همه مبلغ را اولش پرداخت کنید تا همه حجم را یکجا بتوانید استفاده کنید و آخر ماه حجم استفاده نشده نسوزد) یا جشنواره یکساله 700 گیگ صبانت با سرعت 8 مگ و قیمت 320 هزار تومن
حجمهای اعلام شده بین‌الملل هستند و 9 درصد مالیات به قیمتهای فوق اضافه می شود، برای صبانت 13 هزار تومن هم هزینه رانژه اضافه می شود.

سلام

ممنون از راهنماییتون

من رفتم مخابرات منطقه گفتن فعلا پورت خالی نداریم و باید یکی دو ماه منتظر باشید

ایا اگه بخوام صبانت هم بگیرم همین مشکل پابرجا هست؟

ممنون

kenshikan
07-08-2021, 19:32
سلام
ممنون از راهنماییتون
من رفتم مخابرات منطقه گفتن فعلا پورت خالی نداریم و باید یکی دو ماه منتظر باشید
ایا اگه بخوام صبانت هم بگیرم همین مشکل پابرجا هست؟
ممنون

سلام
تا نپرسيد معلوم نميشه. شايد مخابرات مشکل پورت نداشته باشه و مي خواد گرون کنه.

همچنين به چند دليل پيشنهاد بنده اينه که سرويس يک ساله و پيش پرداخت بگيريد:

يکي اينکه پيش پرداخت ها يک تخفيفي نسبت به پس پرداخت دارن. هر چه دوره بزرگتر، تخفيف بيشتر

دوم اينکه ترافيک دوره را يک جا به شما مي دن و مي تونيد به دلخواه مصرف کنيد و نگران سوختن يا کم آوردن حجم در پايان هر ماه نيستيد.

سوم اين که تورم داريم و همه هزينه ها رو به افزايشه، ممکنه در پس پرداخت ماه هاي آينده اين افزايش به شما بخوره

چهارم هم اين که اپراتورهاي ثابت همين حالا به دنبال افزايش تعرفه راه اندازي، رانژه و بسته ها هستند. دير بجنبيد گرونتر شده.

AmirNikmard
18-09-2021, 12:43
از دوستان کسی کد تخفیف زیتل خواست خصوصی پیام بده
من سمت شمال تهران دارم فوق العاده هست زیتل تو این محدوده

test84
15-11-2021, 17:25
سلام،

سمت اندرزگو کدوم سرویس دهنده اینترنت رو پیشنهاد میدین؟

ممنونم.

test84
15-11-2021, 17:31
سلام،

سمت اندرزگو کدوم سرویس دهنده اینترنت رو پیشنهاد میدین؟

ممنونم.

iran79
27-11-2021, 22:57
سلام دوستان
وقتتون بخیر

من تنظیمات مودم Dlink 2730U رو ظبق راهنمایی های داخل سایت های ایرانی انجام دادم
اینترنت تو مودم وصل شده و همه چراغ ها و کره زمین سبز هستش
ولی وقت لپ تاپ و گوشی رو با کابل یا وای فای به مودم متصل میکنم اینترنت ندارن. مشکل از چی متونه باشه؟

vpi صفر
vci 35

از پشتبانی پرسیدم این اعداد رو

k-19widowmaker
28-11-2021, 23:09
سلام دوستان
وقتتون بخیر

من تنظیمات مودم Dlink 2730U رو ظبق راهنمایی های داخل سایت های ایرانی انجام دادم
اینترنت تو مودم وصل شده و همه چراغ ها و کره زمین سبز هستش
ولی وقت لپ تاپ و گوشی رو با کابل یا وای فای به مودم متصل میکنم اینترنت ندارن. مشکل از چی متونه باشه؟

vpi صفر
vci 35

از پشتبانی پرسیدم این اعداد رو

از کدام شرکت adsl گرفتید ؟

MAC خود را پیش شرکت ثبت کرده اید ؟
بعضی شرکت ها زاغارت هستند. باید زنگ بزنی MAC مک را ثبت کنند.

بیشتر توضیح دهید .
موفق باشید

aminkhan2014
05-12-2021, 23:09
سلام
1-با شرایط امروز سرویس ارزونتر از کمپین حرفه ای مخابرات برای سرویس یکساله 8 مگ داریم به قیمت300هزار تومان؟
2-مخابرات جشنواره فروش حجم یا بلک فرایدی چیزی نداره برای مشترکها؟
3-شبانه رایگان در مخابرات وجود داره؟
4-اگر بخام سرعت سرویس را ارتقا یا کاهش بدهم در مخابرات امکانش هست؟
5-اگر روش پیشپرداخت مخابرات مثلا480 گیگ 12ماهه را انتخاب کنم،باید دقیقا هرماه40 گیگ مصرف کنم یا میتونم یک ماه60 گیگ هم مصرف کنم و یکماه کمتر از 40 گیگ؟

kenshikan
06-12-2021, 12:55
سلام
1-با شرایط امروز سرویس ارزونتر از کمپین حرفه ای مخابرات برای سرویس یکساله 8 مگ داریم به قیمت300هزار تومان؟
2-مخابرات جشنواره فروش حجم یا بلک فرایدی چیزی نداره برای مشترکها؟
3-شبانه رایگان در مخابرات وجود داره؟
4-اگر بخام سرعت سرویس را ارتقا یا کاهش بدهم در مخابرات امکانش هست؟
5-اگر روش پیشپرداخت مخابرات مثلا480 گیگ 12ماهه را انتخاب کنم،باید دقیقا هرماه40 گیگ مصرف کنم یا میتونم یک ماه60 گیگ هم مصرف کنم و یکماه کمتر از 40 گیگ؟

سلام
1- من نديدم. دوستان ديگر بگن.
2- نه اين کاره نيست.
3- نه. يه زماني داشت، برداشت.
4- بله، به 2020 تلفن کنيد و اگر نتونستن انجام بدن، به پيشخوان آشناي اول بريد.
5- نه، همه ترافيک سال رو يک جا مي گيريد و هرجور خواستيد مي زنيد به تن.

aminkhan2014
06-12-2021, 19:25
چه بد شده مخابرات
هزینه رانژه که قبلا رایگان بود،شده66هزار تومان
همه جا اینطوری شده؟

aminkhan2014
06-12-2021, 20:45
فن آوا هم یک سرویس جشنواره داره،کسی خریده؟هزینه رانژه هم داره برای مشترک جدید؟
کیفیت خدمات و سرویس فن آوا چطوریه

kenshikan
07-12-2021, 10:56
چه بد شده مخابرات
هزینه رانژه که قبلا رایگان بود،شده66هزار تومان
همه جا اینطوری شده؟

آره، تو تلفن ثابت ورشکسته ان، دارن اينجوري جبران مي کنن.

alireza_asol
22-12-2021, 18:22
سلام
کدوم شرکت بیشترین کشش خط رو میده؟
من قبلا مخابرات داشتم خطم تا ۸ میکشید
رفتم رو های وب راحت تا ۱۶ رفت بالا
اومدم شاتل باز شد همون ۸
مثل این که تجهیزات شرکت سرویس دهنده تاثیر داره روی نویز و ...

kenshikan
23-12-2021, 15:14
سلام
کدوم شرکت بیشترین کشش خط رو میده؟
من قبلا مخابرات داشتم خطم تا ۸ میکشید
رفتم رو های وب راحت تا ۱۶ رفت بالا
اومدم شاتل باز شد همون ۸
مثل این که تجهیزات شرکت سرویس دهنده تاثیر داره روی نویز و ...

سلام
کشش خود خط مستقل از اپراتور هست. ولي پس از پايانه خط و رسيدن به اسپليتر دستگاه هاي اپراتور، ترمينال و کانکتورهاي سالن ديتا ملاک هست. چون دستگاه هاي DSLAM مخابرات به سر خط نزديکترن و سالن دستگاه هاي بخش خصوصي رو جدا مي کنه، اصولا بايد سرويس بهتري بده. ولي يا درست سيم کشي و پيکربندي نمي کنن يا توي بستن پروفايل و اکانت تا بتونن دست پايين مي گيرن.

يعني جاهايي ديدم که خط تا 20 مگ کشش داره روي 16 مي بندن و روي 14 سرويس مي دن! و براي اين افت هم کيفيت خط و سيم کشي ساختمون رو بهانه مي کنن. کلا فني شون بده و پشتيباني از اون بدتر. اينه که شما روي اپراتورهاي خصوصي سرعت بالاتري مي بينيد. ولي اگه با فيبر کافو رو توي محله آورده باشن تنها گزينه تون مخابرات خواهد بود و البته شرايط سرعت کمي بهتر ميشه.

اگه حق انتخاب داريد، بايد توي منطقه خودتون برپايه فاکتور نرخ بسته، ماکزيمم سرعت و پايداري خط بهترين اپراتور رو انتخاب کنيد. متاسفانه شرايط هيچ اپراتوري پيوسته يک جور نمي مونه و به سايت و مرکز و فني بودن کارکنانش و چگالي کاربران اونجا هم بستگي داره.

unlucky_fellow
26-01-2022, 09:53
دوستان کسی توی منطقه 14 تهران موفق به گرفتن سرویس vdsl شده؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

tranceyou
27-01-2022, 09:45
دوستان سلام ، من به سرعت آپلود خوبی نیاز دارم و اینکه تقریبا بشه تا حدودی استیبل باشه خیلی نوسان نداشته باشه
یه مودم جیبی 4g tp link m7300 دارم ولی خیلی نوسان میده گاهی. اگه امکان داره راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم کـه
اوکی باشه

kenshikan
27-01-2022, 10:44
دوستان سلام ، من به سرعت آپلود خوبی نیاز دارم و اینکه تقریبا بشه تا حدودی استیبل باشه خیلی نوسان نداشته باشه
یه مودم جیبی 4g tp link m7300 دارم ولی خیلی نوسان میده گاهی. اگه امکان داره راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم کـه
اوکی باشه

سلام
خوب يعني چه قدر؟

مثلا تو ايران ADSL و وايمکس تا يک مگ مي دن، ثابت LTE تا چهار مگ و پايداري شون خوبه.
سرويس هاي نسل 4 همراه تا بيست سي مگ و گاهي بيشتر، ولي پايداري شون به لوکيشن شما و ترافيک کاربران محلي بستگي داره. فيبر هم هست که اگه دم دست تون باشه تا صد مگ يا بيشتر آپلود مي ده.

بايد بگيد کجا هستيد و دنبال چند مگ آپلود.

kenshikan
27-01-2022, 10:46
--- تکراري---

tranceyou
27-01-2022, 11:50
سلام
خوب يعني چه قدر؟

مثلا تو ايران ADSL و وايمکس تا يک مگ مي دن، ثابت LTE تا چهار مگ و پايداري شون خوبه.
سرويس هاي نسل 4 همراه تا بيست سي مگ و گاهي بيشتر، ولي پايداري شون به لوکيشن شما و ترافيک کاربران محلي بستگي داره. فيبر هم هست که اگه دم دست تون باشه تا صد مگ يا بيشتر آپلود مي ده.

بايد بگيد کجا هستيد و دنبال چند مگ آپلود.

من کرج هستم و میخوام برای استریم استفاده کنم چون اپلود رو برای 3500 بیت ریت میخوام

hoseinrh2
29-01-2022, 18:32
سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم اگر ممکن بود پاسخ بدید.
من برای استریم خیلی وقته دنبال اینترنت با سرع آپلود مناسب هستم ولی هر راهیو رفتم به در بسته خوردم. ptp از خونه به پاپ سایت دید نداریم و آپارتمان پشت سر هم از ترس سرطان . این چرت و پرت ها اجازه نصب انتن نمیده. رفتم سراغ td lte که اونم سرعت آپلودش حداقل توی منطقه ما خوب نیست. دیتای موبایل هم 3 صبح تا 9 سرعت مناسبی میده که فایده نداره. رفتم برای FTTx با اینکه داخل کوچه یونیت ONU هست ولی فیبر نوری نمیدن. VDSL هم فاصله زیاده. رفتم مخابرات مرکزی شیراز {ولی عصر} که یک راهی پیدا کنم و آخرم گفتن میتونیم با هزینه شخصی 30 میلیونی {حداقل} برات فیبر نوری بکشیم یا برو 80 نفر بیار تا 90 روز کاری دیگه براتون vdsl وصل کنیم. یکی از مهندس های اونجا دید اینقدر مصرم و لازم دارم بنده خدا سرعت اپلود adsl از 512 برد به 1024 بنده خدا فکر میکرد کارم با این حد راه میوفته. دیگه خسته شدم از بس اومدن برای امکان سنجی وفقط عیاب ذهاب گرفتن رفتن. شاتل که کلا گفت دید نداری انتن هم برات روی آپارتمان همسایه نمیذاریم. رسپینا هم میخواست برای سرعت 20 تا 30 مگابیت ماهی دو میلیون وهشتصد بگیره ولی آسیاتک گفت دکل بزنی برات نصب میکنیم حالا بنظرتون دکل مهاری 12 متر برای ptp نصب کنم خوبه یا راه دیگه ای هم هست؟

awz2
30-01-2022, 12:00
مخابرات خیلی آشغال شده تغییر ای اس پی که یه هفته ای رایگان انجام میشد 1 ماه طول میدن تازه پولم میگیرند. دفتر مخابرات هم جواب نمیدن.

کسی راهی بلده از مخابرات زاهدان شکایت کنم.

otfbax
30-01-2022, 12:41
سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم اگر ممکن بود پاسخ بدید.
من برای استریم خیلی وقته دنبال اینترنت با سرع آپلود مناسب هستم ولی هر راهیو رفتم به در بسته خوردم. ptp از خونه به پاپ سایت دید نداریم و آپارتمان پشت سر هم از ترس سرطان . این چرت و پرت ها اجازه نصب انتن نمیده. رفتم سراغ td lte که اونم سرعت آپلودش حداقل توی منطقه ما خوب نیست. دیتای موبایل هم 3 صبح تا 9 سرعت مناسبی میده که فایده نداره. رفتم برای FTTx با اینکه داخل کوچه یونیت ONU هست ولی فیبر نوری نمیدن. VDSL هم فاصله زیاده. رفتم مخابرات مرکزی شیراز {ولی عصر} که یک راهی پیدا کنم و آخرم گفتن میتونیم با هزینه شخصی 30 میلیونی {حداقل} برات فیبر نوری بکشیم یا برو 80 نفر بیار تا 90 روز کاری دیگه براتون vdsl وصل کنیم. یکی از مهندس های اونجا دید اینقدر مصرم و لازم دارم بنده خدا سرعت اپلود adsl از 512 برد به 1024 بنده خدا فکر میکرد کارم با این حد راه میوفته. دیگه خسته شدم از بس اومدن برای امکان سنجی وفقط عیاب ذهاب گرفتن رفتن. شاتل که کلا گفت دید نداری انتن هم برات روی آپارتمان همسایه نمیذاریم. رسپینا هم میخواست برای سرعت 20 تا 30 مگابیت ماهی دو میلیون وهشتصد بگیره ولی آسیاتک گفت دکل بزنی برات نصب میکنیم حالا بنظرتون دکل مهاری 12 متر برای ptp نصب کنم خوبه یا راه دیگه ای هم هست؟

سلام
چون شما هم شیراز هستی و اسم آسیاتک رو آوردی واسه point to point یه نکته رو بگم

من خودم از آسیاتک ptp داشتم کلی هم هزینه کرده بودم واسه تجهیزات یه روز یهو دیدم دیگه به سایت وصل نمی شه! زنگ زدم پیگیری کنم گفتن آره اونجا سایت رو جمع کردیم !!!!! در صورتی که من هم از اینترنتم کلی مونده بود و هم این همه هزینه تجهیزات کرده بودم یعنی می خوام بگم آسیاتک حتی یک ذره هم براش مهم نیست که شما ضرر کنی این اتفاقا هم داخلش می افته!

awz2
09-02-2022, 14:58
الان رای نت گرفتم فقط از نصف شب تا صبح میشه استفاده کرد بقیش 70% پکت لاست داره میگن صبرکن شاید هفته بعد از زیرساخت میخوان ارتقاء بدن درست میشه.

با این سرویس های کاهش پینگ تست کردم مشکل درست میشد پس مشکل از روتینگ هست؟؟ این سرویس ها خیلی گرونه نمیخوام پول اضافی بدم تازه twitch هم باز نمیشد باهاشون.

S!AVASH
21-02-2022, 13:00
سلام
من VDSL مخابرات دارم حدود سرعت 6 مگ هستش ماهی 190 گیگ حجم. سرعتم خوبه اما مشکلی که دارم مرکز پیروزی کمبور ipداره که این باعث میشه مدام قطعی داشته باشم . خطم چون فیبر هستش شرکت دیگه هم بهم اشتراک نمیتونه بده
حالا دنبال یه اینترنت با ثبات هستم
اول برام مهم اینه که قطعی و افت سرعت نداشته باشه
بعدش برام سرعت مهمه
حالا بهم پیشنهاد بدین چه اینترنتی بگیرم
میخواستم زیتل td-lte بگیریم اما انگار خراب شده

djmoslemok
01-03-2022, 10:46
دوستان سلام
همه ی isp ها الان ترافیک ماهیانه واریز میشه؟
حتی تو پیش پرداخت ؟

- - - Updated - - -

دوستان سلام<br>همه ی isp ها الان ترافیک ماهیانه واریز میشه؟<br>حتی تو پیش پرداخت ؟

kenshikan
02-03-2022, 10:17
دوستان سلام
همه ی isp ها الان ترافیک ماهیانه واریز میشه؟
حتی تو پیش پرداخت ؟

سلام
براي ترافيک اينترنت اصطلاخ واريز شدن به کار نمي برن.
توي پيش پرداخت بسته اي که مي خريد يه سقف ترافيکي داره که تا پايان دوره مي تونيد استفاده کنيد. مصرف از اون اندازه که بگذره، سرويس کند يا بسته مي شه. پس الزاما ماهانه نيست. مي تونه براي يک ماه، سه ماه، 6 ماه، يا يک سال آينده باشه.

توي پس پرداخت هم که اول ميخوري بعد حساب مي کني که البته به خاطر خوش حساب نبودن کاربرا و هزينه ها ISP ها کمتر اين گزينه رو پيشنهاد مي کنن.

971971
19-03-2022, 10:29
لطفا حذف شود

shavermall
26-03-2022, 11:43
مخابرات به نظرم از همه شون بهتره:worried:

لیونل_مسی
26-03-2022, 13:40
نظر من هم همینه

sia0368
04-04-2022, 08:53

hamidebrazi
12-04-2022, 14:40
سلام
زی تل خوبه یا بد ؟

mojtaba007
17-09-2022, 16:18
دوستان اینترنت که ترافیکش لاااقل تا یک ماه بره و قیمتش مناسب باشه چیه

test84
19-09-2022, 12:06
سلام،

تو سرویس های TD-LTE موجود، کدوم قابل تحمل تره، سرعت 8 مگ هم کاقیه، حجم هرجی بیشتر بهتر. ماهاته حدود 200 گیگ.

ممنونم.

mehrabooni
19-09-2022, 12:14
سلام چه سرویسی بگیرم که سرعت آپلود حداقل 10 مگابیت بر ثانیه رو تضمین کنه ؟
هر ماه حداقل 700 گیگ حجم بده .

ra20222
05-12-2022, 20:17
بچه ها ای دی اس ال دارم سرعت خیلی بده نوسان داره از استان سمنان
ب نظرتون اینترنت نسل 4.5 واسه دانلود صرف داره؟

روانپریش
06-12-2022, 02:58
دوستان فرق بین ای دی اس ال و ودی اس ال چیه؟

ra20222
06-12-2022, 10:29
دوستان فرق بین ای دی اس ال و ودی اس ال چیه؟

سرعت دانلود روی اینترنت VDSL نزدیک به ۵ برابر سرعت دانلود ADSL است و به مرز ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه (برخی استاندارد +VDSL2) می‌رسد. سرعت آپلود VDSL نیز ۱۰ برابر ADSL می‌شود و به مرز ۱۰۰ مگابیت می‌رسد. VDSL از کافوها تا درون خانه شما از کابل‌های مسی استفاده می‌کند و باندهای فرکانسی آن از ۱۲ کیلوهرتز تا ۳۵ کیلوهرتز است.

روانپریش
06-12-2022, 10:56
سرعت دانلود روی اینترنت VDSL نزدیک به ۵ برابر سرعت دانلود ADSL است و به مرز ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه (برخی استاندارد +VDSL2) می‌رسد. سرعت آپلود VDSL نیز ۱۰ برابر ADSL می‌شود و به مرز ۱۰۰ مگابیت می‌رسد. VDSL از کافوها تا درون خانه شما از کابل‌های مسی استفاده می‌کند و باندهای فرکانسی آن از ۱۲ کیلوهرتز تا ۳۵ کیلوهرتز است.

قیمتهاش از چقدر شروع میشه

ra20222
06-12-2022, 11:00
اون رو باید از اپراتور بپرسین فک کنم فقط مخابرات هر منطقه بده

ra20222
10-12-2022, 16:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بچه ها این تعرفه ها ب صرفه س؟

روانپریش
11-12-2022, 06:48
یه سایتی بود که شماره تلفن ثابتمون رو چک میکرد و میگفت کدوم سرویس دهنده برامون بهتر هست؟

Mi74d
27-12-2022, 22:27
یه سایتی بود که شماره تلفن ثابتمون رو چک میکرد و میگفت کدوم سرویس دهنده برامون بهتر هست؟

netsanjplus.ir
xdslplus.ir

Homayun Khan
29-12-2022, 15:48
حذف شود......

amirpers
29-12-2022, 23:03
یادش به خیر فروم P30World.
هنوزم هست. دمش گرم.

والا من چند ساله به اجبار دارم از اینترنت ثابت ایرانسل استفاده می کنم. سرعتش بد نیست اما گرونه و بسته پر حجم دانلود نداره.

- - - Updated - - -

روانپریش
30-12-2022, 06:06
هنوزم هست. دمش گرم.

والا من چند ساله به اجبار دارم از اینترنت ثابت ایرانسل استفاده می کنم. سرعتش بد نیست اما گرونه و بسته پر حجم دانلود نداره.

- - - Updated - - -
سلام
میبینم که فیلترینگ اینستاگرام کار خودشو کرده و دوباره سیل کاربرای قدیمی به فاروهای ایرانی زیاد شده شما چندمین کاربر قدیمی هستین که تو این یک ماه دیدم

- - - Updated - - -

هنوزم هست. دمش گرم.

- - - Updated - - -
سلام
میبینم که فیلترینگ اینستاگرام کار خودشو کرده و دوباره سیل کاربرای قدیمی به فاروهای ایرانی زیاد شده شما چندمین کاربر قدیمی هستین که تو این یک ماه دیدم

shabnam1986
30-12-2022, 09:46
netsanjplus.ir
xdslplus.ir

واسه من زده شاتل یعنی از مخابرات بیام بیرون؟

- - - Updated - - -

netsanjplus.ir
xdslplus.ir

واسه من زده شاتل یعنی از مخابرات بیام بیرون؟

shabnam1986
30-12-2022, 09:48
تعرفه های شاتل رو از کجا میتونم ببینم نسبت ب مخابرات مقایسه کنم؟:wub:

amirpers
30-12-2022, 21:53
سلام

- - - Updated - - -

سلام

نه ربطی به فیلترینگ نداشت. یه دفه یاد اینجا افتادم. یادش به خیر واقعا. چقدر بحث می کردیم. چقد تاپیک راه مینداختیم. یادش به خیر فروم و تاپیک های بازی های کامپیوتری.
چقدر کمک میکردیم و راهنمایی میشدیم.
کلا این فروم و اصولا فروم ها خیلی خوبن و بودن.
تلگرام درسته تازه این قابلیت رو راه انداخته اما فروم یه چیز دیگه بود. قاطی نمیشد همه چی.
چقدر قدیمی شدما ولی اینجا. 2005 تا الان:biggrin:

- - - Updated - - -

thelegend1987
01-01-2023, 19:13
تعرفه های شاتل رو از کجا میتونم ببینم نسبت ب مخابرات مقایسه کنم؟:wub:
شاتل رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
شدیدترین محدودیت‌ها روش اعمال شده
حتی از دیتا همراه اول هم بیشتر محدودیت داره!

برای دیدن تعرفه‌ها «شاتل قیمت سرویس‌ها و تجهیزات» رو تو گوگل بنویسید براتون میاره

danialia
03-01-2023, 02:10
سلام
نحوه مصرف آسیاتک چرا اینجوریه؟
دو گیگ که دانلود میکنم رو 4 گیگ حساب میکنه!!! تو ریز مصرف زده اینترنت بین الملل ضریب 2 هستش.
چرا ؟؟؟
مگه بین الملل نباید ضریب 1 باشه و سایت های داخلی هم نیم بها باشن؟؟؟؟
چراربین الملل رو 2 برابر حساب میکنه؟؟؟

thelegend1987
04-01-2023, 10:23
سلام
دو گیگ که دانلود میکنم رو 4 گیگ حساب میکنه!!! تو ریز مصرف زده اینترنت بین الملل ضریب 2 هستش.
چرا ؟؟؟

وقتی وی‌پی‌ان فعال هست ضریب ۲ میشه؟

Rita W. Munro
04-01-2023, 12:56
سلام
چرا ؟؟؟

شما هر پلنی انخاب کنید در پروفایل ضرب در 2 نشون داده میشه
مثلا من پلن 1 ساله 10000 گیگ خریدم تو قسمت پروفایل زده 20000 گیگ

danialia
04-01-2023, 15:01
نه. در حالت معمولی
تو سایتش هم نوشته اینترنت بین الملل ضریب 2

mohsen2129
04-01-2023, 20:47
سلام/ از نظر محدودیت های اتصال با وی پی ان کدام سرویس دهنده عملکرد بهتری دارد؟

peyman_omnia2
12-01-2023, 13:13
سلام دوستان
مودم b622 خریدم میخوام براش سیم کارت td بگیرم
میشه راهنمایی کنین که کدوم شرکتو انتخاب کنم
هم ایرانسل پوشش دارم هم مبین نت
مصرفم در حدود 240 گیگ در ماه
یه سوال سیم کارت td هم سه ماه استفاده نشه سلب امتیاز میشه؟

kenshikan
12-01-2023, 16:20
سلام دوستان
یه سوال سیم کارت td هم سه ماه استفاده نشه صلب امتیاز میشه؟

بسته هاي سالانه مبين نت رو ببين
گمونم کارت رو راه بندازه

kenshikan
12-01-2023, 16:26
سلام دوستان
یه سوال سیم کارت td هم سه ماه استفاده نشه صلب امتیاز میشه؟

بسته هاي سالانه مبين نت رو ببين
گمونم کارت رو راه بندازه

peyman_omnia2
12-01-2023, 18:48
ممنونم
بیشتر دنبال پرداخت ماهیانه هستم
سالیانه پرداخت کردنی بعدا نمیتونی عوض کنیش

piishii
13-01-2023, 22:14
کسی تا حالا از تک نت سرویس داشته؟

kenshikan
14-01-2023, 12:17
ممنونم

با توجه به گفته شما و مصرف بالاي ماهانه تون، اگه سالانه بگيريد به صرفه تر هست.

تو رنکينگ ها مبين نت سالانه بهتري داده بود. ولي الان دست زياد شده و شايد زيتل و آسياتک و شاتل هم چيزي براي گفتن داشته باشند که همه رو تست نکردم. ايرانسل سرعت بالاتري ميده ولي بسته هاش گرونن. از ديد پوشش چون مبين نت دکلهاي وايمکس رو جمع کرده و مجازي شده (رفته روي دکل هاي همراه اول) پوشش خوبي داره. هر جا همراه آنتن مي ده اينم سرويسش کار مي کنه. بسياري از اپراتورهاي ديگه td lte هم همينجوري مجازي کار مي کنن يعني دکل از خودشون نيست. پس کيفيت سرويس شون به کيفيت اون اپراتور اصلي (ايرانسل، همراه نخست، آسياتک) در محل شما بستگي داره.

اگه سرعتش قابل انتخاب بود شايد براي تغيير سرويس دست و بالت بسته مي شد (که اونم با يکي دو تا زنگ به پشتيباني رديفه)، ولي اينجور سرويس ها (td lte) فقط يه سقف سرعت دارن (40 يا 80 مگ) و تنها روي ترافيک و زمان بسته ها ميشه مانور داد. با توجه به هزينه بسته ها هميشه بازه ي زماني بزرگتر به صرفه تره. فوقش زودتر تموم بشه يه بسته ديگه مي خري.

درباره سيم کارت هم بگم که اگه چند ماه روشن نشه گاهي زنگ مي زنن و مي ترسونن که مي سوزه و ال و بل ميشه، ولي اصولا نمي تونن اين کار رو بکنن. شده خودم تا ماه و يک سال سرويس رو شارژ نکردم و سيم کارت ش نسوخته.

- - - Updated - - -

ممنونم

با توجه به گفته شما و مصرف بالاي ماهانه تون، اگه سالانه بگيريد به صرفه تر هست.

تو رنکينگ ها مبين نت سالانه بهتري داده بود. ولي الان دست زياد شده و شايد زيتل و آسياتک و شاتل هم چيزي براي گفتن داشته باشند که همه رو تست نکردم. ايرانسل سرعت بالاتري ميده ولي بسته هاش گرونن. از ديد پوشش چون مبين نت دکلهاي وايمکس رو جمع کرده و مجازي شده (رفته روي دکل هاي همراه اول) پوشش خوبي داره. هر جا همراه آنتن مي ده اينم سرويسش کار مي کنه. بسياري از اپراتورهاي ديگه td lte هم همينجوري مجازي کار مي کنن يعني دکل از خودشون نيست. پس کيفيت سرويس شون به کيفيت اون اپراتور اصلي (ايرانسل، همراه نخست، آسياتک) در محل شما بستگي داره.

اگه سرعتش قابل انتخاب بود شايد براي تغيير سرويس دست و بالت بسته مي شد (که اونم با يکي دو تا زنگ به پشتيباني رديفه)، ولي اينجور سرويس ها (td lte) فقط يه سقف سرعت دارن (40 يا 80 مگ) و تنها روي ترافيک و زمان بسته ها ميشه مانور داد. با توجه به هزينه بسته ها هميشه بازه ي زماني بزرگتر به صرفه تره. فوقش زودتر تموم بشه يه بسته ديگه مي خري.

درباره سيم کارت هم بگم که اگه چند ماه روشن نشه گاهي زنگ مي زنن و مي ترسونن که مي سوزه و ال و بل ميشه، ولي اصولا نمي تونن اين کار رو بکنن. شده خودم تا ماه و يک سال سرويس رو شارژ نکردم و سيم کارت ش نسوخته.

ebiramgs
16-01-2023, 10:57
سلام
دوستان من الان شاتل دارم که دیگه همه میدونن در چه وضعه. درخواست تخلیه دادم حالا موندم چی بگیرم که کمتر اذیت کنه.
td-lte ایرانسل دارم ولی شب ها بازی در میاره. قیمتش هم زیاده چون مصرفم بالاست.
td-lte پیشگامان دارم سرعت داخل خوبه ولی با چیز پی ان اصلا خوب کار نمیکنه و خیلی سرعتش میاد پایین. مثل شاتل نیست که اصلا وصل نشه ولی بازم راضی کننده نیست.

شهر یزد، مرکز مخابراتی هفتم تیر هستم. از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
ممنون.

iran100
30-06-2023, 00:24
تعرفه روز جمعه بسته های مکالمه سامانتل:

تعرفه بسته های اینترنت سامانتل در روز جمعه:

بسته‌هایی که علامت x2 GIG دارند با حجم دو برابر فعال می شوند ، بعنوان مثال بسته 10 گیگ 30 روزه که قیمت آن 30.600 می باشد هنگام فعال شدن 20 گیگابایت حجم بین‌المللی فعال می شود. (این بسته در تمام هفته قابل خریداری می‌باشد)

بصرفه ترین بسته هم بسته 150 گیگ سالیانه می باشد با قیمت 214500 تومان (این بسته فقط در روز جمعه با این قیمت قابل خرید می باشد)

474747
26-07-2023, 17:36
سلام/ از نظر محدودیت های اتصال با وی پی ان کدام سرویس دهنده عملکرد بهتری دارد؟
همشون مثل هم

shabnam1986
30-08-2023, 00:42
سلام نمیدونم باید اینجا مطرح کنم یا جاش اشتباس
تو استان سمنان غیر از مخابرات چ شرکت هایی فیبر نوری ارائه میدن؟

kenshikan
30-08-2023, 13:07

سلام

- - - Updated - - -

سلام

GHAGHALEELEE
12-10-2023, 00:43
سلام
من نت ADSL مخابرات دارم ولی چون سیم کشی قدیمی هست میگن بیشتر از 4 مگ نمیکشه که در نهایت روی 2 مگ خروجی میده، یعنی سرعت دانلودم ماکزیمم 220 کیلوبایت هست. من چه گزینه هایی برای افزایش سرعتم دارم؟ فیبرنوری ، اینترنت همراه (بی سیم) ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.

kenshikan
12-10-2023, 08:54
سلام
من نت ADSL مخابرات دارم ولی چون سیم کشی قدیمی هست میگن بیشتر از 4 مگ نمیکشه که در نهایت روی 2 مگ خروجی میده، یعنی سرعت دانلودم ماکزیمم 220 کیلوبایت هست. من چه گزینه هایی برای افزایش سرعتم دارم؟ فیبرنوری ، اینترنت همراه (بی سیم) ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.

سلام
شما خودت گزینه ها رو نام بردی، ولی باید ببینی کدومش در محله تون فراهم هست.
اینترنت مخابرات از همه ارزونتره، اگر بتونید سیم کشی ساختمون تا علمک یا باکس تلفن توی کوچه رو نوسازی کنید.
هزینه های فیبر بالاست ولی در درازمدت به صرفه خواهد شد (اگه صابخونه هستید)
اینترنت همراه از همه گرونتره و برای کار متوسط و سنگین پیشنهاد نمی شه.
اگه منظورتون از همراه، اینترنت ثابت LTE هست، نقشه پوشش و بسته های سالانه مبین نت رو ببینید.
همچنین گزینه های اینترنت وایرلس (پوینت تو پوینت) رو هم بررسی کنید
زیتل هم یه پیشنهادهایی داره

- - - Updated - - -

سلام

سلام
اینترنت مخابرات از همه ارزونتره، اگر بتونید سیم کشی ساختمون تا علمک یا باکس تلفن توی کوچه رو نوسازی کنید.
اگه منظورتون از همراه، اینترنت ثابت LTE هست، نقشه پوشش و بسته های سالانه مبین نت رو ببینید.

GHAGHALEELEE
12-10-2023, 13:58
سلام

خیلی گرونه. سالانه اش 4 برابر مخابراته تازه 75 درصد اون حجم رو میده. فکر کنم باید با این سرعت بمونم مخابرات.
مرسی از راهنماییت.

test84
14-10-2023, 07:11
سلام

به نظرم یه بار مودم رو بزنین سر خط SNR رو مقایسه کنین با وضع فعلی.

---------------------

دوستان کسی میدونه محدوده مجیدیه جنوبی آنتن دهی و سرعت دانلود زیتل چطوریه؟ روزا میاد رو 8 مگ مثه بعضی جاهای دیگه؟ تو تاپیکش پرسیدم کسی جواب نداد. جدای از این، کلا روزا سرعتش چطوره.

متشکرم

mohammad_s7201
14-10-2023, 11:01
سلام.
من محدوده تهرانپارس هستم. میخواستم از مخابرات ADSL بگیرم ولی پورت خالی نداره. به نظرتون از کجا ADSL بگیرم که هم سرعتش خوب باشه و قطعی نداشته باشه و هم قیمتش خوب باشه؟ چون شاتل رو نگاه کردم قیمتهاش چند برابره مخابرات هست.
ممنون

Mr 01
14-10-2023, 12:45
سلام.
من محدوده تهرانپارس هستم. میخواستم از مخابرات ADSL بگیرم ولی پورت خالی نداره. به نظرتون از کجا ADSL بگیرم که هم سرعتش خوب باشه و قطعی نداشته باشه و هم قیمتش خوب باشه؟ چون شاتل رو نگاه کردم قیمتهاش چند برابره مخابرات هست.
ممنون
سلام
مخابرات دولتی هست باقی شرکت ها خصوصی. اینکه قیمتش پایینتره از اونور توی کیفیت تلافی میکنه. الان بدترین گزینه تو ایران همین مخابراته و توی نظرسنجی ها رضایت 20 درصدی رو داشته.
توی سایت نت سنح پلاس ببینید توی محل تون چه شرکت هایی رضایت بالاتری دارن.

alireza20202003
14-10-2023, 14:19
سلام.
ممنون

توصیه اول من به شما اینه که ADSL نگیرید. توصیه دومم اینه که اگر میخواید ADSL بگیرید با توجه به شرایط فعلی همون مخابرات بهترینه. الان اوضاع شرکت های ارایه دهنده ADSL جالب نیست مثلا شرکت شبدیز که خودمم سالها قبل ازش نت داشتم ظاهرا کلا جمع کرده ([بحث و برسی] شرکت شبکه ارتباط شبدیز/ Shabdiz Telecom Network - Page 33 (p30world.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . شرکت دیگه مثل های وب (پارس آنلاین) اخیرا کلی تعدیل نیرو داشته (تعدیل گسترده نیروی کار در «های‌وب» / چه کسی پاسخگوست؟ - ایسنا (isna.ir) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و وضعیت شبکشم در این حده که قطعی سراسری داره (رگولاتوری: های وب موظف است که در اسرع وقت مشکل شبکه مشترکان خود را رفع کند (digiato.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

می تونید مخابرات رو برید داخل صف و تا اون موقع از یک شرکت دیگه مثل آسیاتک ADSL بگیرید که الانم جشنواره داره ولی نکته مهم اینه که به ADSL به عنوان یک راه حل گذرا نگاه کنید و دنبال جایگزین باشید.

GHAGHALEELEE
14-10-2023, 16:01
توصیه اول من به شما اینه که ADSL نگیرید. توصیه دومم اینه که اگر میخواید ADSL بگیرید با توجه به شرایط فعلی همون مخابرات بهترینه. الان اوضاع شرکت های ارایه دهنده ADSL جالب نیست مثلا شرکت شبدیز که خودمم سالها قبل ازش نت داشتم ظاهرا کلا جمع کرده ([بحث و برسی] شرکت شبکه ارتباط شبدیز/ Shabdiz Telecom Network - Page 33 (p30world.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . شرکت دیگه مثل های وب (پارس آنلاین) اخیرا کلی تعدیل نیرو داشته (تعدیل گسترده نیروی کار در «های‌وب» / چه کسی پاسخگوست؟ - ایسنا (isna.ir) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و وضعیت شبکشم در این حده که قطعی سراسری داره (رگولاتوری: های وب موظف است که در اسرع وقت مشکل شبکه مشترکان خود را رفع کند (digiato.com) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

می تونید مخابرات رو برید داخل صف و تا اون موقع از یک شرکت دیگه مثل آسیاتک ADSL بگیرید که الانم جشنواره داره ولی نکته مهم اینه که به ADSL به عنوان یک راه حل گذرا نگاه کنید و دنبال جایگزین باشید.

جایگزین چی میتونه باشه؟ اگر فیبرنوری نکشن تنها راه حل نت بیسیم مثل زیتل هست. چیز دیگه ای اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

alireza20202003
14-10-2023, 18:15
جایگزین چی میتونه باشه؟ اگر فیبرنوری نکشن تنها راه حل نت بیسیم مثل زیتل هست. چیز دیگه ای اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

به جز فیبر نوری و TD-LTE گزینه 5G هم هست که پوشش روز به روز داره بیشتر میشه و حداقل تو تست هایی که من گرفتم به نسبت TD-LTE خیلی پینگ پایدار تر و پایین تری داره. تنها بحث هزینه هر گیگابایت اینترنت هست که اونهم با این وضعی که داره پیش میره ADSL چندان ارزونتر از باقی گزینه ها در نخواهد اومد اگر شرکت ها بخوان دوام بیارن (همین الان شاتل قیمت هر گیگابایتش در خیلی از بسته ها از اینترنت همراه بسیار گرونتر هست).

saeid.cyber
02-11-2023, 23:44
سلام

مناسبترین و کم هزینه ترین راه برای دانلود ماهیانه 1 ترابایت اینترنت بین الملل چیه؟

آیا ارزونتر از بسته 1 شب تا 11 صبح همراه اول وجود داره؟

میشه 10 تا سیمکارت همراه اول تهیه کرد و از هر کدوم ماهیانه 100 گیگ دانلود کرد؟ (چون محدودیت 100 گیگ داره پرسیدم)

پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

kenshikan
03-11-2023, 09:53
سلام

مناسبترین و کم هزینه ترین راه برای دانلود ماهیانه 1 ترابایت اینترنت بین الملل چیه؟

میشه 10 تا سیمکارت همراه اول تهیه کرد و از هر کدوم ماهیانه 100 گیگ دانلود کرد؟ (چون محدودیت 100 گیگ داره پرسیدم)

با سلام و روزخوش

روش هایی که می گید شدنی هست ولی هزینه اینترنت همراه (هرماه نخست، ایرانسل ...) برای کارهای سنگین بسیار بالاست. بهتره دنبال اینترنت ثابت باشید. بسته های پیشنهادی ماهانه و سالانه اپراتورهای ADSL، VDSL ، TDLTE و فیبر رو در شهر و محله خودتون ببینید. ارزونترین بسته های سالانه رو مخابرات و مبین نت و ... دارند.

- - - Updated - - -

سلام

با سلام و روزخوش

روش هایی که می گید شدنی هست ولی هزینه اینترنت همراه (هرماه نخست، ایرانسل ...) برای کارهای سنگین بسیار بالاست. بهتره دنبال اینترنت ثابت باشید. بسته های پیشنهادی ماهانه و سالانه اپراتورهای ADSL، VDSL ، TDLTE و فیبر رو در شهر و محله خودتون ببینید. ارزونترین بسته های سالانه رو مخابرات و مبین نت و ... دارند.

971971
05-11-2023, 12:40
سلام

در بین سرویسهای ADSL جشنواره شاتل برای مصرف شما مناسبتر به نظر می رسد.

arashsard
04-02-2024, 13:55
بهترین adsl برای استفاده از قند شکن های رایگان کدوم شرکت ؟

Mi74d
04-02-2024, 15:24

درود ؛ شهر تا شهر مختلفه و کلی نمیشه گفت ، ولی این نرم افزارها با کانفیگ خوب روی همه اپراتورها جواب میدن : LANTERN , CLASH , NEKOBOX , WARP , HIDDIFY , TOR

kenshikan
05-02-2024, 14:42

به خاطر نبود ثبات در وضعیت آی پی های اپراتورها و دستکاری پیوسته زیرساخت روتینگ کشور، هیچ اپراتوری بهترین گزینه نیست و نخواهد بود. اگر یک اپراتور امروز خوب باشد، هیچ گارانتی برای فردایش نخواهد بود. بهتره به جای عوض کردن اپراتور، ببینید چه قندوشکر هایی روی اپراتور کنونی تون کار می کنه، با همون پیش برید.

- - - Updated - - -

به خاطر نبود ثبات در وضعیت آی پی های اپراتورها و دستکاری پیوسته زیرساخت روتینگ کشور، هیچ اپراتوری بهترین گزینه نیست و نخواهد بود. اگر یک اپراتور امروز خوب باشد، هیچ گارانتی برای فردایش نخواهد بود. بهتره به جای عوض کردن اپراتور، ببینید چه قندوشکر هایی روی اپراتور کنونی تون کار می کنه، با همون پیش برید.

test84
08-03-2024, 23:15
درود و عرض ادب به دوستان :n18:،

چطور میتونم بسته های تمدید اینترنت مودم همراه اول رو ببینم؟ فقط در صورت داشتن سرویسش این امکان هست!
بین شرکت هایی که اینترنت FD-LTE و TD-LTE (و اگه نوع دیگه ای هست) کدوم حجم دانلودش به صرفه تره و دانلود شبانه یا همچین چیزی داره. (برای تهران)

متشکرم :)

alirecoba2
23-03-2024, 16:44
دوستان سلام. سال نوی همگی مبارک
از بین مودم‌های موجود در بازار (آنلاک)، کدوم مودم هم ارزونه و هم قابلیت انتخاب باند و دکل رو داره؟

Mi74d
23-03-2024, 20:40
دوستان سلام. سال نوی همگی مبارک
از بین مودم‌های موجود در بازار (آنلاک)، کدوم مودم هم ارزونه و هم قابلیت انتخاب باند و دکل رو داره؟
درود، نوروز شادباش میگم . پیشنهاد من اول مودم KJ33 بعد Utel L443 هست .

kenshikan
24-03-2024, 18:48

چطور میتونم بسته های تمدید اینترنت مودم همراه اول رو ببینم؟ فقط در صورت داشتن سرویسش این امکان هست!
بین شرکت هایی که اینترنت FD-LTE و TD-LTE (و اگه نوع دیگه ای هست) کدوم حجم دانلودش به صرفه تره و دانلود شبانه یا همچین چیزی داره. (برای تهران)

درود
1- همه اپراتورها سایت هاشون لیست بسته ها رو نشون می ده. نیازی به داشتن سرویس نیست
2- مبین بهترین نرخ بسته سالانه رو داره. بسته ها رو توی سایت ش ببین

- - - Updated - - -

درود
1- همه اپراتورها سایت هاشون لیست بسته ها رو نشون می ده. نیازی به داشتن سرویس نیست
2- مبین بهترین نرخ بسته سالانه رو داره. بسته ها رو توی سایت ش ببین

RichMindset
29-03-2024, 09:34
هر چی‌ میخرید شاتل موبایل نخرید مفت نمی‌ارزه
هر چی قندشکن‌ هست رو تار و مار کردن

arsinn
30-04-2024, 11:54
درود. من خونه اینترنت سیمی از مخابرات vdsl دارم که قند شکن روش خوب کار میکنه از طرفی اینترنت موبایل همراه اول سرعت عالی اما قند شکن ها داغون حال میخواستم اینترنت ثابت td برای محل کار بگیریم که میگن مبین نت سرعت و پایداریش در کل از ایرانسل بیشتره اما با توجه به اینکه مبین نت مال مخابرات هست خواستم ببینم قند شکن ها روش چطور کار می‌کنن؟ تو این مورد بهتره این بگیریم یا از ایرانسل

kenshikan
02-05-2024, 22:15
درود. من خونه اینترنت سیمی از مخابرات vdsl دارم که قند شکن روش خوب کار میکنه از طرفی اینترنت موبایل همراه اول سرعت عالی اما قند شکن ها داغون حال میخواستم اینترنت ثابت td برای محل کار بگیریم که میگن مبین نت سرعت و پایداریش در کل از ایرانسل بیشتره اما با توجه به اینکه مبین نت مال مخابرات هست خواستم ببینم قند شکن ها روش چطور کار می‌کنن؟ تو این مورد بهتره این بگیریم یا از ایرانسل

درود
مبین نت برای مخابرات نیست. از زیرساخت همراه نخست بهره می گیره. کم و بیش هرجا همراه سیگنال بده مبین نت هم سرویس داره. قندوشکر خوب مثل درگاه گیر بیاری وابسته به اپراتور نخواهی بود.

- - - Updated - - -

درود
مبین نت برای مخابرات نیست. از زیرساخت همراه نخست بهره می گیره. کم و بیش هرجا همراه سیگنال بده مبین نت هم سرویس داره. قندوشکر خوب مثل درگاه گیر بیاری وابسته به اپراتور نخواهی بود.

duke2112
01-09-2024, 18:43
درود دوستان حرفه ای!
من ساکن کرجم،خونمون طبقه ی همکفه و واقعا موندم چه اینترنتی بگیرم که برای گیمینگ از همه بهتر باشه! منطقمون فیبر نداره و کل ساختمونمون سه طبقست که پشت بومم نداره :sad:.در حال حاضر از سیم کارت همراه اول توی مودم tf-i60 h1 استفاده میکنم و از ایرانسل سیمکارت و تی دی ال تی ای راضی نیستم،ای دی اس ال هم چندین سال شاتل داشتم ولی سال گذشته به دلیل قطعی زیاد کنسلش کردم.
امیدوارم که پیشنهاد خوبی برام داشته باشید،خسته شدم از این وضعیت واقعا!

CAPITAN MAC
06-01-2025, 22:37
سلام
دوستان هنوز میشود از طریق (کارت --- ر س ی و ر) دانلود افلاین انجام داد یا خیر

- - - Updated - - -

سلام
دوستان هنوز میشود از طریق (کارت --- ر س ی و ر) دانلود افلاین انجام داد یا خیر