مشاهده نسخه کامل
: [جامع] ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||
دوستان من از های وب Hiweb دیروز خریداری کردم خیلی افتضاح هست همش قطعو وصل میشه خط هم هیچ مشکلی نداره اصلا هم نمیتونن مشکلو حل کنن به هیچ وجه از های وب Hiweb خریداری نکنید
آره منم پارسال داشتم، همین مشکل برام بود، جمعآوری کردم
mhroozbeh
11-09-2019, 23:57
هر تاپیکی مربوط به adsl میرم فقط دارن فش و لعن میفرستن
من میخواستم برم پیشگامان
قم/توحید/ک 9
اوضاع چطوره؟ من الان ۲ ساله فقط همراه اول استفاده میکنم بهشدت راضیم
بیشتر استفادم هم گشت و گزار و یوتوب و تلگرامه
سرعت واسم خیلی مهمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .speedtest_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .speedtest.jpg)
این تست همراه اول من
magiteq1
12-09-2019, 00:22
اشغاله لینک های خارج. نرو طرفش
ERF@NIAN
12-09-2019, 01:19
هر تاپیکی مربوط به adsl میرم فقط دارن فش و لعن میفرستن
من میخواستم برم پیشگامان
قم/توحید/ک 9
اوضاع چطوره؟ من الان ۲ ساله فقط همراه اول استفاده میکنم بهشدت راضیم
بیشتر استفادم هم گشت و گزار و یوتوب و تلگرامه
سرعت واسم خیلی مهمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .speedtest_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .speedtest.jpg)
این تست همراه اول من
پیشگامان مشکل سراسری داره، بقیه شرکت ها ممکنه در مطقه شما خوب یا بد باشن
ولی پیشگامان به طور سراسری افت سرعت داره
mhroozbeh
13-09-2019, 00:18
الان کدوم حجم بالا قیمت مناسب میدن؟
satansilent
14-09-2019, 10:49
جشنواره برای پاییز کسی نزاشته؟ برای من پیشگامان 29 شهریور تمومه :whistle:
دوستان برای تهران سمت نواب چه شرکتی رو پیشنهاد میدید ؟
برای دانلود نمیخوام برای وبگردی میخوام
روزی 2 گیگ هم مصرف اینترنت خواهد بود
اینجا چرا سوت و کور شده! :sad:
من بین مخابرات و هایوب موندم لطفا راهنمایی کنید
هایوب ظاهرا ارزونتر در میاد!
نظرتون؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moderntalking123
06-10-2019, 07:59
سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
dadash42
06-10-2019, 09:09
سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرس
مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
moderntalking123
06-10-2019, 09:28
احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرس
مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
ممنون از پاسخگویی سریعتون، الان زنگ زدم گفتن باید اول خط ADSL رو تخلیه کنید بعد برید مخابرات درخواست بدید تازه ببینن میشه یا نه :evil2: بزرگترین ریسک تاریخی اینه که تخلیه کنی دیگه معلوم نیس کی دوباره وصل بشی. حالا میرم مخابرات هم ببینم.
غیر از این 120 تومن ماهی هزینه پنهان دیگه ای هم هست؟ راه اندازی؟ دستمزد؟ هزینه مودم؟ (اینجا خوندم که مودم دیگه رایگان نمیدن یا دوساله باید باشه)
dadash42
06-10-2019, 10:13
ممنون از پاسخگویی سریعتون، الان زنگ زدم گفتن باید اول خط ADSL رو تخلیه کنید بعد برید مخابرات درخواست بدید تازه ببینن میشه یا نه :evil2: بزرگترین ریسک تاریخی اینه که تخلیه کنی دیگه معلوم نیس کی دوباره وصل بشی. حالا میرم مخابرات هم ببینم.
غیر از این 120 تومن ماهی هزینه پنهان دیگه ای هم هست؟ راه اندازی؟ دستمزد؟ هزینه مودم؟ (اینجا خوندم که مودم دیگه رایگان نمیدن یا دوساله باید باشه)
مختصر بگم منطقه منطقه فرق میکنه, چند صفحه آخر بحث vdsl تهران توضیحات میده
مودم شاید رایگان یا کم هزینه بدن
خودت نصب کنی هیچ هزینه پنهانی نداره
قیمتها ماهیانه سالانه مشابه adsl
اصولا کمبود کارت vdsl برای نصب تو کافو دارند, عملاً باید کارت adsl تو کافو با کارت vdsl عوض کنن, 30 ثانیه کار داره
sasan.69
07-10-2019, 21:14
تو منطقه مخابراتی رجاییشهر کرج (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟
یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره اونجا بهم گفته پرس و جو کنم براش که کدوم شرکت خوبه خودم های وب دارم رشت و راضی ام منتها نمیدونم اونجا چطوره حالا کسی اون منطقه احیانا adsl استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قبلا قطعی زیاد بود
یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره اونجا بهم گفته پرس و جو کنم براش که کدوم شرکت خوبه خودم های وب دارم رشت و راضی ام منتها نمیدونم اونجا چطوره حالا کسی اون منطقه احیانا adsl استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قبلا قطعی زیاد بود
سلام آقا ساسان
آقا های وب تو گیلان خوبه ؟ چه سرعتی داری چه حجمی با چه قیمتی؟ سرعت دانلودت چنده ؟
من پیشگامان دارم چن وقتیه اینقد گرون کرده دیگه نمیصرفه
فقط رشت داره یا شهرهای دیگم داره ؟
sasan.69
08-10-2019, 20:22
سلام آقا ساسان
آقا های وب تو گیلان خوبه ؟ چه سرعتی داری چه حجمی با چه قیمتی؟ سرعت دانلودت چنده ؟
من پیشگامان دارم چن وقتیه اینقد گرون کرده دیگه نمیصرفه
فقط رشت داره یا شهرهای دیگم داره ؟
سلام ارادت
من دو سال دارم و راضی ام و سرویس 8مگ 200گیگ 54تومن دارم و کشش خط من از 6مگ بیشتر نیست اما سرعت دانلود تا 700میره
شما کجا تشریف داری؟ شمارتو بزنی تو سایتش مشخص میکنه تحت پوششی یا خیر
اکثر شرکت ها گرون کردن اما های وب هنوز نه
sasan.69
08-10-2019, 20:25
ممنون میشم یکی میدونه جواب بده
سلام ارادت
من دو سال دارم و راضی ام و سرویس 8مگ 200گیگ 54تومن دارم و کشش خط من از 6مگ بیشتر نیست اما سرعت دانلود تا 700میره
شما کجا تشریف داری؟ شمارتو بزنی تو سایتش مشخص میکنه تحت پوششی یا خیر
اکثر شرکت ها گرون کردن اما های وب هنوز نه
من لاهیجانم شمارمو زدم نوشت ثبت نام شده است. فک کنم خودم اشتباهی قبلا ثبت نامم زده بودم :biggrin:
مطمئنی خطط بیشتر کشش نداره ؟ چون قبل از غیرحجمی شدن نت همینو بهم میگفت پیششگامان یهو بعدش تا 14-15 مگم راحت کشش داشت خطم
میترسم بیام های وب اون گرون کنه یهو :sad::biggrin:
sasan.69
09-10-2019, 01:40
من لاهیجانم شمارمو زدم نوشت ثبت نام شده است. فک کنم خودم اشتباهی قبلا ثبت نامم زده بودم :biggrin:
مطمئنی خطط بیشتر کشش نداره ؟ چون قبل از غیرحجمی شدن نت همینو بهم میگفت پیششگامان یهو بعدش تا 14-15 مگم راحت کشش داشت خطم
میترسم بیام های وب اون گرون کنه یهو :sad::biggrin:
:biggrin:
سیم کشی ساختمون مشکل داره و تست سرخط گرفته بودم راحت 8مگ بدون نویز گرفتم اما خب دگه بیخیال سیم کشی و این چیزا شدم و همینم کارمو راه میندازه
ممکنه گرون بشه و بعید نیست اما فعلا که اوکی هست
mohsen.pb
10-10-2019, 11:52
49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
mohsen.pb
10-10-2019, 11:53
49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
darkkeyvvan
18-10-2019, 07:40
درود
دوستان راجب اینترنت وایرلس اشتراکی کسی اطلاعات داره؟
dadash42
22-10-2019, 05:46
مخابرات چطوره برم سمتش ؟
تا زمانی که محاصره مخابرات نشدی از ispهای غیره استفاده بکن, ارزونتره
ولی از لحاظ کیفیت و ثبات مخابرات از همه بهتره
FlashGet
27-10-2019, 14:58
یک یارویی بود طرح های مختلف شرکت ها رو میذاشت ، خدابیامرز شده یا دیگه حوصله نداره ؟!!
فعال باش عزیزم
kenshikan
08-11-2019, 15:45
تا زمانی که محاصره مخابرات نشدی از ispهای غیره استفاده بکن, ارزونتره
ولی از لحاظ کیفیت و ثبات مخابرات از همه بهتره
تاييد مي شود :thumbsup:
سلام دوستان کرجم چن ساله شاتل دارم کیفیتش بد نیست ولی گرونه و به نظرم ترافیک میدزده. طرح یه ماه 4 مگو با 80 گیگ میده 55 تومن
همین طرحو های وب و داتک دارن میدن 45 تومن با ترافیک بیشتر میخوام ببینم ارزش داره تخلیه کنم؟
کدومو بگیرم داتک یا های وب؟
و اینکه اینا سرویس گیم دارن یا نه؟
سلام دوستان کرجم چن ساله شاتل دارم کیفیتش بد نیست ولی گرونه و به نظرم ترافیک میدزده. طرح یه ماه 4 مگو با 80 گیگ میده 55 تومن
همین طرحو های وب و داتک دارن میدن 45 تومن با ترافیک بیشتر میخوام ببینم ارزش داره تخلیه کنم؟
من های وب دارم سرویس گیم نداره برای گیم زیاد مناسب نیست .
mojtaba.shams
10-11-2019, 22:44
برای گیم همون شاتل فعلا بهترین گزینه هست.
من های وب دارم سرویس گیم نداره برای گیم زیاد مناسب نیست .
برای دانلود و شبکه های اجتماعی چطوره ؟
toomaj2911
12-11-2019, 21:10
سلام . من الان مخرابرات دارم. واسه حجم کم میخوام برم سمت ی شرکت دیگه چی پیشتهاد میدید. تهران هستم.
misam5526
12-11-2019, 23:51
سلام . من الان مخرابرات دارم. واسه حجم کم میخوام برم سمت ی شرکت دیگه چی پیشتهاد میدید. تهران هستم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس بودجه و حجم مورد نیاز میتونی از جدول بالا چند تا شرکت رو انتخاب کنی که از بینشون یکی رو توصیه کنیم.
magiteq1
13-11-2019, 00:52
بر اساس بودجه و حجم مورد نیاز میتونی از جدول بالا چند تا شرکت رو انتخاب کنی که از بینشون یکی رو توصیه کنیم.
پیشگامان تو این لیست 16 مگ رو 1500 گیگ میده. و اینکه بقیه شرکت ها مثل شبدیز نهایت 360 گیگ. فن اوا 650. داتک 1ترا و چندتا شرکت دیگه
SIMON137
14-11-2019, 11:08
در حال حاضر بهترین پینگ رو کدوم سرویس دهنده ارائه میده داخل تهران ؟
AMIR REZAs
25-11-2019, 19:23
سوال منم هست.
در مورد منطقه نبوت چطور؟
خودم هایوب دارم الان پینگم 250 شده !!!
من پارس آنلاین بودم هیچ وقت پینگم بالای 30 نرفت (گیم نبودم)
یکی دیگه هم گفته بود پینگش خوبه و نهایتا 15 است .
magiteq1
26-11-2019, 16:02
من پارس آنلاین بودم هیچ وقت پینگم بالای 30 نرفت (گیم نبودم)
یکی دیگه هم گفته بود پینگش خوبه و نهایتا 15 است .
این پینگ داخلی. که همینم بالاس
این پینگ داخلی. که همینم بالاس
درسته داخلی
اما خیلی شرکتها داخلیشونم انقدر نیست بالاتره
hosein_artist
28-11-2019, 03:56
با درود خدمت دوستان کسی اطلاع داره که کدام شرکت بهترین اینترنت نامحدود از نظر کیفیت سرعت و قیمت را برای دیدن فیلم از نتفلیکس ارائه میکند؟ الان نامحدود 60 گیگ مصرف منصفانه مخابرات دارم ولی جوابگو نیست وسط ماه تمام میشه چون از شبکه نتفلیکس فیلم میبینم.
aminkhan2014
29-11-2019, 11:26
سلام
با ماهی 15-20 تومن و ترجیجا داشتن اینترنت شبانه،چه شرکتی پیشنهاد میدهین؟
شبدیز قبلا خوب بود ولی پیشنهاد جدیداش اونم دیدم گرون شده
سلام دوست عزیز
به نظر من بهترین گزینه خرید سیم کارت ایرانسل به همراه یک مودم همراه هست . مودم همراه هوآوی پیشنهاد میشه . 09196214732
Arash.hp78
04-12-2019, 18:00
با سلام
برای منطقه گوهردشت کرج چه پیشنهادی دارید؟
دنبال شرکت ADSL خوب هستم ولی کاملا گیج شدم
ترجیحا پینگ پایین برای بازی داشته باشه
misam5526
04-12-2019, 18:25
با سلام
برای منطقه گوهردشت کرج چه پیشنهادی دارید؟
دنبال شرکت ADSL خوب هستم ولی کاملا گیج شدم
ترجیحا پینگ پایین برای بازی داشته باشه
بودجه؟
مصرف ماهانه حجم؟
کشش خط؟
Arash.hp78
05-12-2019, 00:51
بودجه در حد 40 50 60 ماهی
مصرف ماهانه حدود حداقل 20 30 گیگ
کشش خط رو نمیدونم اولین بار هست که میخوام ADSL بخرم
فقط دنبال یه شرکت خوب هستم که دزدی نکنه قطعی نداشته باشه پینگش خوب باشه
Arash.hp78
05-12-2019, 00:54
بودجه؟
مصرف ماهانه حجم؟
کشش خط؟
بودجه در حد 40 50 60 ماهی مصرف ماهانه حدود حداقل 20 30 گیگ
misam5526
05-12-2019, 12:36
بودجه در حد 40 50 60 ماهی مصرف ماهانه حدود حداقل 20 30 گیگ
سه شرکت مخابرات، شاتل و صبانت تقریباً در محدوده خواسته های شما هستند.
مخابرات:
جشنواره خیلی خوبی گذاشته که برای کم مصرف هایی مثل شما ایده آله. سرویس 16 مگ رو با ماهی 34 تومن میتونید تهیه کنید (3 ماهه تا یکساله) و ترافیکشم برای شما کافیه.
کیفیت نت مخابرات از لحاظ قطعی و سرعت اوکیه. پینگ در صورتی که خط شما کشش داشته باشه و روی پروفایل گیم )FAST) تنظیم بشه هم خوب میشه احتمالا ولی باز باید این مورد رو محلی جویا بشید چون کیفیت مخابرات استان به استان فرق میکنه.
شاتل:
این شرکت برای کیفیت مورد نظر خوبه. یه جشنواره یکساله برای سرویس 8 مگ داشت که خوب بود. بدون جشنواره هم با ماهی 50 تومن سرویس 8 مگ با حجم پایین رو میتونید تهیه کنید از این شرکت.
صبانت:
کیفیتش خوبه. با ماهی 50 با ترافیک کم میتونید سرویس 8 مگ تهیه کنید.
RezaJamshidim
14-12-2019, 10:27
سلام
من چند سال صبا داشتم. رفتم رو مخابرات الانم رو پارس آنلاین هستم. خطمون بیشتر از ۴ مگ جواب نمیده و با توجه به اینکه هرکی تو خونه یه گوشی داره و فلان کاملا آدم اذیت میشه.
میخواستم برم سمت td-lte که اکثر آشناها گفتن قطعی زیاده. Vdsl هم سمت ما نمیدن.
خونمون تهران ضلع جنوب شرقی تقاطع مولوی-وحدت اسلامی هست.
میخواستم ببینم مودم اوت دور td lte بگیرم وضع بهتر نمیشه؟ خسته شدم واقعا
shakib zero
16-12-2019, 17:31
درود
یه 6 ماهی راحت بودم با جشنواره ای که از پیشگامان گرفته بودم.
الان که داره تمام میشه اومدم تعرفه ها رو نگاه کردم دیدم خیلی تغییر کرده :mellow:
دنبال یه جشنواره خوبم دوباره 6 ماه یا یکسالی بگیرم راحت باشم.
پیشنهادی چیزی دارین؟ ممنون
aminkhan2014
16-12-2019, 17:53
درود
یه 6 ماهی راحت بودم با جشنواره ای که از پیشگامان گرفته بودم.
الان که داره تمام میشه اومدم تعرفه ها رو نگاه کردم دیدم خیلی تغییر کرده :mellow:
دنبال یه جشنواره خوبم دوباره 6 ماه یا یکسالی بگیرم راحت باشم.
پیشنهادی چیزی دارین؟ ممنون
اینجاکسی پیشنهادنمیده
باید توی تاپیک هر شرکتی پرسید
با سلام میدونم کسی جواب نمیده چون بااومدن تلگرام کلا سایت ها کار کردشون رو از دست دادن به جز سایت های ....بااین حال مطرح میکنم شاید کسی جواب داد
من الان سالهاست که از اندیشه سبز خزر سرویس میگرم و سرویس من 8 مگ با حجم 180 گیگ بین المللی در ماه هستش وقبلا جشنواره بود وهر سه ماه میشد 115 تومن الان دوماه که هر ماهی من 68 تومن پرداخت میکنم میخواستم بدونم شرکت دیگری قیمت مناسب تر نداره چون واقعا گرونه
ممنون میشم
بنده بعنوان کسی که توی های وب کار میکردم بگم که تجهیزات های وب قدیمی هستش و های وب در خیلی از استان های ایارن به دلیل بدهی به مخابرات بعضی شهر ها مانند بعضی شهرهای کرمانشاه و خوزشتان و اصفهان و نمیدانم کدام یک از آذربایجان ها نمی توانند مشکلات کاربران مانند بررسی پورت رانژه کاربر را بررسی کند و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرید میگن همکاران درحال بررسی هستند.
بنظ خودم اون isp هایی که مشتری کم دارند از لحاظ قیمت مناسب تر هستند و اگر هزینه مهم نیست میتوانید از مبین نت استفاده کنید اینترنت 4جی و خیلی ارزان تر از ایرانسل و همراه اول هست .
مخابرات یه طرحی به نام غزال میداد خیلی خوب بود و ارزون بود تا اینکه مردم حجوم اوردن مخابرات و یک سالی میشه مخابرات داغون شده سرعتش (مخابرات تهران )
Ehsan PCbase
01-01-2020, 14:58
دوستان من در حال حاضر از مخابرات اینترنت adsl با سرعت 16 مگ دارم و از همه چیش راضی هستم غیر از سرعت آپلود. نیازم طوریه که به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. سرعت آپلود الانم 100 kib/s هست! با پشتیبانی هم تماس گرفتم نتونستن کاری کنن که سرعت از این بالاتره بره. میخواستم بپرسم سرویس دهنده ای که سرعت آپلود مناسب داشته باشه میشناسید؟
moderntalking123
01-01-2020, 15:39
همه شرکتها سرعت آپلود حداکثری ۱.۵ مگابیت (نهایت کشش ADSL) رو فراهم میکنن فقط مشکل از کیفیت خطوط و سیمکشی هست که ممکنه کمتر دریافت کنید. عکسی از کیفیت اتصال مودم و سرعت اتصال اینترنت بزارید مشخص میشه امکان داره سرعت بیشتر دریافت کنید یا نه. ولی در نهایت حداکثر سرعت آپلود ۱.۵مگابیت یا ۱۸۰کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
dadash42
01-01-2020, 16:15
fttn یا ftth مخابرات برای upload خوبن, 50mbs
moderntalking123
01-01-2020, 16:32
fttn یا ftth مخابرات برای upload خوبن, 50mbs
اگه بدن که عالیه یا VDSL. ولی عموما امکانات نیست، من که نتونستم بگیرم.
Ehsan PCbase
01-01-2020, 21:29
همه شرکتها سرعت آپلود حداکثری ۱.۵ مگابیت (نهایت کشش ADSL) رو فراهم میکنن فقط مشکل از کیفیت خطوط و سیمکشی هست که ممکنه کمتر دریافت کنید. عکسی از کیفیت اتصال مودم و سرعت اتصال اینترنت بزارید مشخص میشه امکان داره سرعت بیشتر دریافت کنید یا نه. ولی در نهایت حداکثر سرعت آپلود ۱.۵مگابیت یا ۱۸۰کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
پشتیبانی گفت که کشش خط همینه، فکنم باید به همین سرعت قناعت کنم و مواقع نیاز از ایرانسل استفاده کنم. به هر حال ممنون
بنده بعنوان کسی که توی های وب کار میکردم بگم که تجهیزات های وب قدیمی هستش و های وب در خیلی از استان های ایارن به دلیل بدهی به مخابرات بعضی شهر ها مانند بعضی شهرهای کرمانشاه و خوزشتان و اصفهان و نمیدانم کدام یک از آذربایجان ها نمی توانند مشکلات کاربران مانند بررسی پورت رانژه کاربر را بررسی کند و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرید میگن همکاران درحال بررسی هستند.
بنظ خودم اون isp هایی که مشتری کم دارند از لحاظ قیمت مناسب تر هستند و اگر هزینه مهم نیست میتوانید از مبین نت استفاده کنید اینترنت 4جی و خیلی ارزان تر از ایرانسل و همراه اول هست .
سلام
خوب هستید ؟
من می خواهم از های وب اینترنت روستایی بگیرم تو نقشه تحت پوششه اما وقتی تماس می گیرم می گند تو روستای شما پوشش نداریم
tiyam 01
05-01-2020, 14:43
کدوم سرویس دهنده بهتره؟
شبدیز
یکساله - ۱۲۵۰ گیگابایت
344،000 تومن
ماهیانه 104گیگ - 28700 تومن میشه
دیده بان نت
6ماهه - ۶۱۴۴ گیگابایت
200,000 تومن
ماهیانه 1024گیگ - 33500 تومن
های وب
3ماهه - 159 گیگابایت
105,000 تومن
ماهیانه 53 گیگ - 35000 تومن
پارس آنلاین - پیشگامان - صبانت هنوز اینجا سرویس نمیدن
شاتل پیشنهاد ویژه نداره
dadash42
05-01-2020, 15:56
پر حجمترین و ارزونترین دیدبان نت بهتره, از لحاظ کیفیت شاید هایوب
خوشبحالت انتخاب داری, محاصره مخابراتم
با سلام
دیده بان یا های وب بهتره؟
- - - Updated - - -
%milad 100
19-01-2020, 00:20
با سلام
- - - Updated - - -
دیده بان نت افتضاحه سمتش اصلا نرو
خوب پس کجا بریم همش مثل همه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
misagh1372
19-01-2020, 22:15
خوب پس کجا بریم همش مثل همه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانلود مهمه؟ یا پینگ و سرعت و ثبات ؟
اگه دانلود مهمه دیدبان نت سرعتش خوبه
ولی اگه ثبات مهمه نمیخوای یک روز قطعی داشته باشی یا سرعتت 1 زور خوب باشه 2 روز خراب اصلا طرف دیدبان نت نیا
با سلام
- - - Updated - - -
های وب هم افتضاحه سراغش نیا !!!!:دی
دانلود مهمه؟ یا پینگ و سرعت و ثبات ؟
اگه دانلود مهمه دیدبان نت سرعتش خوبه
ولی اگه ثبات مهمه نمیخوای یک روز قطعی داشته باشی یا سرعتت 1 زور خوب باشه 2 روز خراب اصلا طرف دیدبان نت نیا
ثبات و سرعت تک کانکشن مخابرات و صبانت و فن آوا چطور است؟
dadash42
20-01-2020, 09:36
ثبات و سرعت تک کانکشن مخابرات و صبانت و فن آوا چطور است؟
مخابرات بهترین ثبات و کیفیت داره, فقط قیمتهاش بالاس نزدیک به دوبرابر بقیه, تک کنکشن فول
معمولاً کسی سراغش نمیره مگر اینکه محاصره فیبر نوری مخابرات شده, مثل من
vdsl سرعت 100mbps دارم, معمولاً طرح 183گیگ 80تومان یه ماهه میگیرم, الان طرح 420گیگ 140تومان یه ماهه گرفتم, سرعت, ثبات و حجم عالی ولی قیمت بالا
برا مقایسه دیدبان 1000گیگ 80تومان یه ماهه میده, ولی کیفیت و ثبات نداره
a1_star1
28-01-2020, 19:24
مخابرات بهترین ثبات و کیفیت داره, فقط قیمتهاش بالاس نزدیک به دوبرابر بقیه, تک کنکشن فول
معمولاً کسی سراغش نمیره مگر اینکه محاصره فیبر نوری مخابرات شده, مثل من
vdsl سرعت 100mbps دارم, معمولاً طرح 183گیگ 80تومان یه ماهه میگیرم, الان طرح 420گیگ 140تومان یه ماهه گرفتم, سرعت, ثبات و حجم عالی ولی قیمت بالا
برا مقایسه دیدبان 1000گیگ 80تومان یه ماهه میده, ولی کیفیت و ثبات نداره
سلام این سرعت که گفتین واقعا ارایه میده؟
من الان 4.5 همراه اول یا ایرانسلم هیچکدوم بالای 30 نمیرن تازه ثباتم ندارن بعضی وفتا اپلود زیر یک میره.
تو سایت speedtest.net تست کردید؟
من دنبال یک راهیم حداقل 15 مگا بایت پایدار باشه. در مشهد سرویسی میشناسید بتونه 15 مگ را هم اپلود و دانلود بصورت
پایدار ارایه بده؟ من کارم تدریس انلاین هست و برام سرعت خیلی مهمه.
این مودم های lte ایرانسل تبلیغ 120 مگ را دارن ولی من خیلی از کاربرا دیدم نوشتن زیر 10 هست.
اگه یک سرویس مطمین غیر از زدن دکل میشناسید معرفی کنید با تشکر.
dadash42
28-01-2020, 20:44
محل به محل فرق میکنه, وابسته به تعداد کاربران
برای سرعت بالای مطمئن باید از این آنتن مودم های پشت بام از آپراتورها بگیری
اکثر کافه نت بازی کامپیوتری ها از این استفاده میکنن, پینگ کم با سرعت بالا
a1_star1
29-01-2020, 18:56
ظاهرا روشهایی هست که با نرم ابزار یا روتر شما چندتا اینترنتو ادغام کنید
کسی تجربه ای داره؟
dadash42
29-01-2020, 21:23
ظاهرا روشهایی هست که با نرم ابزار یا روتر شما چندتا اینترنتو ادغام کنید
کسی تجربه ای داره؟
مودم روترهای مدل بالا asus دو wan connection ساپورت میکنن, با دو خط تلفن و دو سرویس
هم usb modem dongle 4G ساپورت میکنه
dadash42
29-01-2020, 21:29
a1_star1
29-01-2020, 23:33
با اینا میشه مثلا من( اینترنت صبانتو با سیم )و (هات اسپات موبایل ایرانسلو بصورت وای فای) با هم در لبتاب ادغام کنم؟ قیمتا چند هست؟
روتر و متعادل کننده پهنای باند تی پی-لینک مدل TL-R470T Plus
این مدل بعنوان مثال کاربرا گفتن بدرد نمیخوره چون سرعتهای خطو فقط
میتونه ادغام کنه و با سرعتهای بالاتر مشکل داره مثل 4.5 .
شما مدلی میشناسید مطمین باشه ؟
dadash42
30-01-2020, 08:24
با اینا میشه مثلا من( اینترنت صبانتو با سیم )و (هات اسپات موبایل ایرانسلو بصورت وای فای) با هم در لبتاب ادغام کنم؟ قیمتا چند هست؟
بله, میشه
asus گرونه, دست دو ارزون خریدم
روتر و متعادل کننده پهنای باند تی پی-لینک مدل TL-R470T Plus
این مدل بعنوان مثال کاربرا گفتن بدرد نمیخوره چون سرعتهای خطو فقط
میتونه ادغام کنه و با سرعتهای بالاتر مشکل داره مثل 4.5 .
شما مدلی میشناسید مطمین باشه ؟
tplink مرتبا مودم های جدید و ارزون قیمت تولید میکنه ولی پشتیبانی, نرمافزاری و بروز رسانی خوبی نداره
asus نرمافزار عالی و بهترین پشتیبانی داره, هر دو سه هفته firmware جدیدی میاره. مودم dsl-ac68u مدل 2017 دارم چند روز پیش بروز رسانی شد
vdsl مخابرات, سرعت دانلود تک کنکشن امروز صبح 11mb :)
warrior2020
12-02-2020, 14:10
دوستان من از پیشگامان نت میگیرم که همیشه پکت لاس دارم، چند وقت پیش بهشون گفتم که سرعتم رو از روی 16 آوردن روی 8 مگ ولی همچنان بازم پکت لاس داشتم. این تصویر هم برای الانه، با توجه به این مشخصات خط مشکل داره یا مشکل از پیشگامانه که پکت لاس دارم؟ اگه از یه شرکت دیگه نت بگیرم مشکل حل میشه؟
نت سنج پلاس، سایتی برای مشاهده پوشش و کیفیت اینترنت رونمایی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راهاندازی سایتی به نام نت سنج پلاس برای مشاهدهی پوشش و کیفیت اینترنت خبر داد.
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار توییتی از راهاندازی سایتی به نام نتسنجپلاس (netsanjplus.ir) برای اولین بار در جهان خبر داد که از طریق آن میتوان وضعیت پوشش، کیفیت و شکایات مردم را مشاهده کرد.
او در توییت خود نوشت:
اولین بار در جهانبرای اینکه اپراتورها کیفیت اینترنت بهتری بهتون بدهند، سایت نتسنجپلاس رو راهاندازی کردیم.
میتونید وضعیت پوشش و کیفیت و شکایات مردم رو ببینید به همراه روزانه هدیهی یکسال اینترنت رایگان به ۵۰ نفر از مشارکتکنندگان در نظارت بر سامانه و شبکه!
از امکانات سایت میتوان به تست کیفیت و دسترسی اینترنت همراه، اینترنت پرسرعت (ADSL) و اینترنت بیسیم (TD-LTE) در سراسر کشور اشاره کرد.
همچنین به منظور ارائهی خدمات مطلوبتر، تمامی اطلاعات مربوط به کیفیت شبکهی اپراتورهای ثابت و سیار، در این سامانه بصورت مداوم پایش میشود.
در صفحهی نخست سایت نیز نوشته شده است ۸۷ درصد از جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور به اینترنت پهن باند دسترسی دارند و ضریب نفوذ تلفن همراه از مرز ۱۳۹ درصد عبور کرده است.
این آمار، گستردگی و پوشش سراسری ارتباطات در سراسر ایران را نوید میدهد.وزیر ارتباطات پیشتر نیز اعلام کرده بود اقداماتی برای بهبود کیفیت اینترنت انجام داده است.
او ساعاتی پیش از اعلام این خبر نیز بار دیگر این موضوع را اعلام کرد و گفت:
امشب تلاش ۲سالهی همکارانم برای بهبود کیفیت اینترنت رونمایی میشود. همه تلاش کردیم تا ۳۰۰هزار ایرانی متصل به اینترنت موبایل را به ۷۰میلیون برسانیم؛ در حدود ۴سال. برای رشد کسبوکار و برای مردم. رشدی بینظیر در دنیا. به کیفیت اهتمام داشتیم اما از حالا یک جهش بزرگ را آغاز میکنیم.
با مراجعه به وبسایت نتسنجپلاس و پس از مشخص کردن موقعیت مکانی، میتوان وضعیت اینترنت آن منطقه را در اپراتورهای مختلف بصورت تقریبی مشاهده کرد که میتواند اطلاعاتی را برای افرادی که در پی خرید اینترنت هستند، ارائه کند.
وزیر ارتباطات با انتشار توییت دیگری یک نمونه خروجی از این سامانه را ارائه داد:
این یک خروجی تاکنون از «نتسنجپلاس» در محدودهی سیدخندان در تهران است. همهی خیابانها و کوچهها و جادهها و روستاها رو گامبهگام اومدیم، شش هزار سنجهی اندازهگیری کیفیت -آنلاین- گذاشتیم؛ شکایات و نظرات شما رو هم منعکس کردیم تا دیگه کیفیت یک جعبه سیاه نباشه.
سلام دوستان
یه مودم خوب adsl که چیپست برادکام باشه میشه معرفی کنید؟ هزینه هم زیر یه تومن
یا اگر تاپیک مشاوره برای خرید مودم هست معرفی کنید ممنون میشم
محمد7966
17-02-2020, 16:10
سلام دوستان
یه مودم خوب adsl که چیپست برادکام باشه میشه معرفی کنید؟ هزینه هم زیر یه تومن
یا اگر تاپیک مشاوره برای خرید مودم هست معرفی کنید ممنون میشم
سلام
معرفی و بررسی مودم هایی با چیپست برودکام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
blackbird
18-02-2020, 12:24
دوستان من مصرف نت روی گوشی خیلی کمی دارم و سالانه همراه اول میگیرم که نصفشم مصرف نمیشه اما باز ارزونتر از خرید بسته ها ی دیگه هست. الان که سالانه ها رو گرون کردن کدوم سرویس دهنده میصرفه ماهانه یا سالانه برای کسی که مصرف خیلی کمی داره من الان سالانه47 گیگ دارم 9 گیگ مصرف شده و 55 روز مونده از سرویس یعنی ماهی 1 گیگ هم کمتر میشه. اپراتوری هست که با این مصرف قیمت از سالانه همراه اول بهتر بشه ؟
سلام بین دو شرکت صبانت و اسیا تک کدوم رو پیشنهاد میکنید برای خرید جشنواره البته صبانت یکمی بهتره یکساله 1000 گیگ میده 330 تقریبا آسیا تک هم 6 ماهه میده 250 تومن با مالیات گفتم اون یکسال اون 6 ماه ولی خوب میخوام کیفیتش خوب باشه مثل این پارس انلاین اشغال نباشه ممنون ؟؟؟ بین اینا کدومش بهتره؟:worried:
سلام بین دو شرکت صبانت و اسیا تک کدوم رو پیشنهاد میکنید برای خرید جشنواره البته صبانت یکمی بهتره یکساله 1000 گیگ میده 330 تقریبا آسیا تک هم 6 ماهه میده 250 تومن با مالیات گفتم اون یکسال اون 6 ماه ولی خوب میخوام کیفیتش خوب باشه مثل این پارس انلاین اشغال نباشه ممنون ؟؟؟ بین اینا کدومش بهتره؟:worried:
من صبانت داشتم اینطوریه که تو سرویس 1000 گیگ در سال بگیری خودش تقسیم میکنه بهت اجازه نمیده بیشتر از 100 گیگ تو ماه خرج کنی
من صبانت داشتم اینطوریه که تو سرویس 1000 گیگ در سال بگیری خودش تقسیم میکنه بهت اجازه نمیده بیشتر از 100 گیگ تو ماه خرج کنی
یعنی همین جشنواره رو گرفتی ؟؟؟ که الان هستش ؟؟؟
از نظر کیفیت چی راضی بودی کدوم شهری شما ؟؟؟
یعنی همین جشنواره رو گرفتی ؟؟؟ که الان هستش ؟؟؟
از نظر کیفیت چی راضی بودی کدوم شهری شما ؟؟؟
من صبانت داشتم 10 روز پیش جمع آوری کردم
از کرمانشاه
راضی نبودم شبا افت سرعت داشتم این آخرا هم هر 15 دقیقه یکبار قطع و وصل میشد
زمانیم که اینترنت گرفتم از اونجا یک بسته سه ماه بود 105 گیگ میشد هر ماه 35 گیگ خودش تقسیم بندی میکرد اجازه نمیداد بیشتر از 35 گیگ تو ماه استفاده کرد
الانم از شاتل دارم حدود یک هفته است و راضیم شبا سرعتش کم نمیشه و همه چی اوکیه و قطع وصلیم نداره ;)
sasan.69
17-03-2020, 02:53
ب جز های وب کدوم شرکت بیشترین حجم رو سرویس هشت مگ میده؟
هشت مگ های وب 210گیگ خارجی
sasan.69
19-03-2020, 17:57
ب جز های وب کدوم شرکت بیشترین حجم رو سرویس هشت مگ میده؟
هشت مگ های وب 210گیگ خارجی
رفقا ی راهنمایی بکنید
alirezafaghih
21-03-2020, 09:41
دوستان الآن بهترین شرکت از نظر تک کانکشن و حجم با هم کدومه؟
من الان پیشگامان دارم
از نظر تک کانکشن از اسیاتک که داشتم بهتره
ولی Snr رو 10 فیکسه یعنی ریت خط تا جایی میاره پایین که Snr رت 10 بمونه
تهران مرکز مخابراتی ولیعصر
قیمت و حجمش بهتر از اسیاتک هست
naser.051
29-03-2020, 00:00
نت از کدوم شرکت بگیرم به نظرتون ؟ ببینید الان تو خونه ۹۰ گیگ vdsl مخابراته خطم هم ایرانسله براش ده گیگ گرفتم ولی خب حجمای ایرانسل خیلی گرونه من حجم بالا ولی ماهیانه میخام مثلا ماهی ۶۰ گیگ بین الملل خب الان که هم مخابرات دارم هم ایرانسل صرف نمیکنه چون هم گرونه هم یک سره قطع وصل بالا پایین مسخره بازیه من یک نتی میخام این مسخره بازیارو نداشته باشه و حجم بالا باشه و ماهیانه مسله پولشم نیست اینکه گفتم صرف نمیکنه واسه اینکه دوجا دارم پول میدم اونم کیفیت نت خراب حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
با سلام به دوستان عزیز
سال نو بر همگی مبارک
از کیفیت شاتل و مبین نت بسیار بسیار ناراضی هستم . میخوام LTE ایرانسل یا 4G همراه اول بردارم . دوستان عزیز توصیه میفرمایند؟
با سپاس فراوان
amir_947
03-04-2020, 12:32
دوستان بین این شرکت ها شاتل و اسیاتک و های وب
بنظرتون کدوم شرکت از نظر کیفیت و قیمت خوبه ؟
سلام دوستان
من مدتی کوتاهی مجبورم با نت موبایل سر کنم (دانگل دارم میزنم تو مودم)
برای بازی کدوم رو مناسب میدونید؟ (ایرانسل، همراه اول، شاتل موبایل، رایتل)
البته همراه اول که چندان جالب نبود
برای سرویس ADSL لطفا راهنمایی کنید (شاتل، آسیاتک) متاسفانه بقیه شرکتا سرویس نمیدن و مخابرات هم بودم اصلا خوب نبود
amir_947
05-04-2020, 08:53
دوستان این سایت میزنه کدوم اینترنت تو منطقتون بهتره برید تو سایت اینترنتون بزنید خیلی خوبه سایتش
netsanjplus .ir
روانپریش
11-04-2020, 00:44
دوستان ای دی اس ال دارم از اسیاتک خیلی کیفیتش خراب شده مدام قطعی و پرش لینک دارم
بخوام اینترنت بی سیم بگیریم چی خوبه؟لپ تاپ دارم؟ خوبه؟td lte
دوستان ای دی اس ال دارم از اسیاتک خیلی کیفیتش خراب شده مدام قطعی و پرش لینک دارم
بخوام اینترنت بی سیم بگیریم چی خوبه؟لپ تاپ دارم؟ خوبه؟td lte
ما اینترنت خوب تو کشور نداریم همشون داغونن //// ولی عقل سلیم حکم میکنه از اپراتورهای اصلی بخرید
روانپریش
11-04-2020, 10:13
ما اینترنت خوب تو کشور نداریم همشون داغونن //// ولی عقل سلیم حکم میکنه از اپراتورهای اصلی بخرید
شما چی رو پیشنهاد میکنین؟به خدا این اسیاتک خون به جرگم کرد فکر کردم ایراد از مودمه یه مودم نو هم رو دستم گذاشت و هیچ هر روز کیفیتش بدتره از قبله
شما چی رو پیشنهاد میکنین؟به خدا این اسیاتک خون به جرگم کرد فکر کردم ایراد از مودمه یه مودم نو هم رو دستم گذاشت و هیچ هر روز کیفیتش بدتره از قبله
پیشنهاد یعنی تبلیغ و .....
من خودم ایرانسل دارم - متاسفانه دیدم همراه اول به اون ادعا و گنده... که میکنه نکرده تو سیستم اکانتینگش سرویس وقتی تموم میشه قطعش کنه روی ترافیک ازاد نبرش کلی بهم ضرر مالی زد /// ولی انصافا سرعته خوبی داشت //// شما اگر ADSL داری ی پیگیری کن از 2020 یا شرکت هایی که VDSL و فیبر نوری میدن اونم خوبه بتونید بگیرید
amirtehrani93
11-04-2020, 10:38
دوستان مودم ۲۷۵۰ دی لینک دارم
از تنظیماتش dns تغییر میدم به ۱.۱.۱.۱ و ۱.۰.۰.۱
بعد چنددقیقه خودش اتوماتیک به 172.19.190.190 و 5.202.100.102 تغییر میکنه !
دلیلش چیه؟ این dns واسه کجاست؟
ویرایش: این dns واسه isp خودمه پیشگامان
دلیلش چیه اتوماتیک تغییر میکنه؟ تنظیمات مودم dns ذخیره میکنم چنددقیقه بعد خودش عوض میشه
روانپریش
11-04-2020, 23:21
پیشنهاد یعنی تبلیغ و .....
من خودم ایرانسل دارم - متاسفانه دیدم همراه اول به اون ادعا و گنده... که میکنه نکرده تو سیستم اکانتینگش سرویس وقتی تموم میشه قطعش کنه روی ترافیک ازاد نبرش کلی بهم ضرر مالی زد /// ولی انصافا سرعته خوبی داشت //// شما اگر ADSL داری ی پیگیری کن از 2020 یا شرکت هایی که VDSL و فیبر نوری میدن اونم خوبه بتونید بگیرید
اینترنت مخابرات خوبه
اسایتک منو واقعا خون به جگر کرده
اینترنت مخابرات خوبه
اسایتک منو واقعا خون به جگر کرده
منم مثله شما آسیاتک داشتم. واقعا منم خون به جگر کردن :thumbsdowبه همین وضع دچار بودم. یک ماه درگیرش بودم حتی تخلیه هم نمیکردن. با شکایت و اینا از سامانه تنظیم مقررات سریعا تخلیه کردن. متنفر شدم از آسیاتک. چون خطم فیبر نوری بود بهم دسترسی نداشتن و نمیتونستن سرعتم رو بالا ببرن. الان شرکت های خصوصی دسترسی هاشون کمتره به مخابرات.
شما اگه خطتون فیبر نوری باشه بهتره از مخابرات سرویس بگیرین. چون تا هر سرعتی بخاین میتونن بالا ببرن اگه خطتون کشش داشته باشه.
منم یک ماهی میشه مخابرات گرفتم راضیم فعلا. یه مدت قطعی داشت زمانی که 100 گیگ داده بودن. ولی الان وضعیت خوب شده.
amirtehrani93
12-04-2020, 02:26
دوستان مودم ۲۷۵۰ دی لینک دارم
از تنظیماتش dns تغییر میدم به ۱.۱.۱.۱ و ۱.۰.۰.۱
بعد چنددقیقه خودش اتوماتیک به 172.19.190.190 و 5.202.100.102 تغییر میکنه !
دلیلش چیه؟ این dns واسه کجاست؟
ویرایش: این dns واسه isp خودمه پیشگامان
دلیلش چیه اتوماتیک تغییر میکنه؟ تنظیمات مودم dns ذخیره میکنم چنددقیقه بعد خودش عوض میشه
کسی این مشکل واسش پیش نیومده؟
mojtaba007
12-04-2020, 08:42
دیده با نت داشتم چند سالی خداوکیلی راضی ام ازشون قطعی به ندرت داشتم تو این چند سال
ولی امسال خیلی گرون شده.
تو سایت صبا نت دیدم تعرفه های خوبی داره
متاسفانه ایتقدر بی ادبانه و بدون حوصله جوابمو پشتیبانی داد که عصبانی شدم گوشی رو قطع کردم زنگ زدم دوباره مدیریتشون که بگم طرز برخورد کارمندتون درست نیست
احتمالا مدیریت نبود یا بود ولی یه نفر دیگه برداشت گفتم چرا ادمهای بی ادب میزارید پشت تلفن که متاسفانه مدیریت هم بدون اینکه دلجویی بکنه از من گفت شمارتون چنده براتون ثبت نام کنیم که دو تا فحش دادم قطع کردم
علنا بهم فهموند چار دیواری اختیاری
واقعا نمیدونم از کدوم شرکت اینترنت پر حجم بگیرم با قیمت کم
تا الان تعرفه های یک ساله اترین نت صبا نت و پارس انلاین خوب بوده
کسی این مشکل واسش پیش نیومده؟اگر تونستی تو پی.وی از قسمت تنظیماتش عکس بفرست
amirtehrani93
12-04-2020, 20:07
دیده با نت داشتم چند سالی خداوکیلی راضی ام ازشون قطعی به ندرت داشتم تو این چند سال
ولی امسال خیلی گرون شده.
تو سایت صبا نت دیدم تعرفه های خوبی داره
متاسفانه ایتقدر بی ادبانه و بدون حوصله جوابمو پشتیبانی داد که عصبانی شدم گوشی رو قطع کردم زنگ زدم دوباره مدیریتشون که بگم طرز برخورد کارمندتون درست نیست
احتمالا مدیریت نبود یا بود ولی یه نفر دیگه برداشت گفتم چرا ادمهای بی ادب میزارید پشت تلفن که متاسفانه مدیریت هم بدون اینکه دلجویی بکنه از من گفت شمارتون چنده براتون ثبت نام کنیم که دو تا فحش دادم قطع کردم
علنا بهم فهموند چار دیواری اختیاری
واقعا نمیدونم از کدوم شرکت اینترنت پر حجم بگیرم با قیمت کم
تا الان تعرفه های یک ساله اترین نت صبا نت و پارس انلاین خوب بوده
من از صبا اومدم پیشگامان
سرویس 6 ماهه 15000گیگ معادل 5000گیگ بین الملل با سرعت 4تا16 قیمت با مالیات و .... 270تومن
خطم نویز شدید داشت الان سرویس رو 12 محدود کردم مشکلی ندارم
اگه مشکل نویز نداشته باشی فکرنکنم همچین حجم با این قیمت بتونی پیدا کنی
قبلا صبا داشتم خدایی راضی بودم منهای این جندماه اخر که کلا مشکلات اینترنت سراسری شد
فقط شدیدا احساس میکردم حجم خوری داره التبته حجمش به حدی بود که باز تموم نمیشد
amirtehrani93
12-04-2020, 20:14
اگر تونستی تو پی.وی از قسمت تنظیماتش عکس بفرست
تنظیمات خاصی که نداره
من dns تغییر میدم و ذخیره میکنم
بعد مدتی دوباره خودش میره به dns شبکه پیشگامان
سلام دوستان
برای یه جایی که زیرساخت مخابراتیش داغونه و و ADSL تا 200 و خورده ای میتونه بره.... غیر از ADSL چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
سرویس های وایرلس فقط دوتا شرکت ارائه میدن که شرکت کوچیک داخلی هستند البته یکیشون نماینده شکرت آذین کیا هست که نمیدونم چطوره
پیشنهاد شما چیه من دیگه اعصابم داغونه از این اینترنت (TD دارم ولی بدرد گیم نمیخوره)
دوستان هنوزم اینترنت ایران هفته ای یه بار قطعی داره؟ تو ایران از های وب استفاده میکردم هفته ای یه بار اینترنت با اختلال شدید مواجه بود(برای چند ساعت)
میخواستم بدونم الان شرکتی هست که 24/7 اینترنت قطعی نداشته باشه؟
moderntalking123
14-04-2020, 03:29
دوستان هنوزم اینترنت ایران هفته ای یه بار قطعی داره؟ تو ایران از های وب استفاده میکردم هفته ای یه بار اینترنت با اختلال شدید مواجه بود(برای چند ساعت)
میخواستم بدونم الان شرکتی هست که 24/7 اینترنت قطعی نداشته باشه؟
اون مشکل از ایران نیس مشکل از سیمکشی منزل، سیمکشی منطقه، نویز خط و در نهایت تجهیزات مخابرات منطقه هست. منطقه خوب باشه حتی ممکنه طول سال یک ساعت هم قطعی نداشته باشی.
mojtaba007
14-04-2020, 13:05
من از صبا اومدم پیشگامان
سرویس 6 ماهه 15000گیگ معادل 5000گیگ بین الملل با سرعت 4تا16 قیمت با مالیات و .... 270تومن
خطم نویز شدید داشت الان سرویس رو 12 محدود کردم مشکلی ندارم
اگه مشکل نویز نداشته باشی فکرنکنم همچین حجم با این قیمت بتونی پیدا کنی
قبلا صبا داشتم خدایی راضی بودم منهای این جندماه اخر که کلا مشکلات اینترنت سراسری شد
فقط شدیدا احساس میکردم حجم خوری داره التبته حجمش به حدی بود که باز تموم نمیشد
تو سایتش نبود این طرح
سلام دوستان
برای یه جایی که زیرساخت مخابراتیش داغونه و و ADSL تا 200 و خورده ای میتونه بره.... غیر از ADSL چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
سرویس های وایرلس فقط دوتا شرکت ارائه میدن که شرکت کوچیک داخلی هستند البته یکیشون نماینده شکرت آذین کیا هست که نمیدونم چطوره
پیشنهاد شما چیه من دیگه اعصابم داغونه از این اینترنت (TD دارم ولی بدرد گیم نمیخوره)b
سلام. باتوجه به نیازتون حجم ها و سرعت های شرکت هایی که نزدیکتون هستن رو بررسی کنید و اقدام کنید به خرید رادیو وایرلس . با توجه به نوسان قیمت ها رادیو ها شدیدا گرون شدن و بازم امکان گرون شدن هست .
اینترنت وایرلس هم میتونید به صورت پوینت تو پوینت که دوتا رادیو میخرید و یکیش برای خودتون و یکیشم اختصاصی برای خودتون در اختیار شرکت قرار میدید تا براتون روی دکل بزارن و مولتی پوینت که یه رادیو میخرید و از یه رادیو عمومی اینترنت میگیرید شاید یذره سرعت کمتری بهتون بده اما بازم خوبه .
mojtaba007
14-04-2020, 14:16
دوستان از رای نت کسی اینترنت گرفته؟خیلی تعرفه های خوبی داره فقط نگران سرعت و قطعیشم
b
سلام. باتوجه به نیازتون حجم ها و سرعت های شرکت هایی که نزدیکتون هستن رو بررسی کنید و اقدام کنید به خرید رادیو وایرلس . با توجه به نوسان قیمت ها رادیو ها شدیدا گرون شدن و بازم امکان گرون شدن هست .
اینترنت وایرلس هم میتونید به صورت پوینت تو پوینت که دوتا رادیو میخرید و یکیش برای خودتون و یکیشم اختصاصی برای خودتون در اختیار شرکت قرار میدید تا براتون روی دکل بزارن و مولتی پوینت که یه رادیو میخرید و از یه رادیو عمومی اینترنت میگیرید شاید یذره سرعت کمتری بهتون بده اما بازم خوبه .
که فکر کنم هزینه همش بالای 2 در بیار غیر از وایرلس معمولی
البته پرسجویی که کردم دیدم این دوتا شرکت چندان فایده ندارند.... با کمبود پهنای باند دارند یا مشکلات دیگه
یه چیزایی از فیبر و اینکه میخوان زیرساخت شهر رو اصلاح کنم شنیدم که خب طبق معمول ایران، وعده الکیه ولی منتظر میمونم ببینم چی میشه.... اگر فقط یه تغییرات کوچیک بدن با امکانات خیلی کمتر از تهران، اینجا راحت میشه 16 مگابیت گرفت.... تنها مشکلش فاصله 2-3 کیلومتری مرکز مخابراتی از شهر هست
امیدوارم مخابرات یه کاری بکنه
RyanMiler
14-04-2020, 20:34
سلام دوستان
پیشنهاد شما چیه من دیگه اعصابم داغونه از این اینترنت (TD دارم ولی بدرد گیم نمیخوره)
والا داداش تا جایی که امکانات تو ایران هست یا باس طرف adsl بری یا وایرلس یا TD
من پیشنهادم اینه که یه مودم tf-i60 بگیری, آنلاکش کنی, با توجه به نیازت سیم کارت های مختلف بزاری.
مثلا واسه دانلود که حجم زیادی نیاز داری قاعدتا td یا fd مبین نت تهیه کن بزار یا اگه خط td ایرانسل جوابه وینکس تهیه کن نسبت به حجمش خیلی میصرفه.
واسه ی گیم هم +4G همراه اول یا ایرانسل رو امتحان کن. اگر رایتل جواب میده چون خطوطش سبک تره اونم امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
ولی با این وجود باز هم پیشنهاد میدم اگر میتونی هزینه کنی بری سمت وایرلس درسته حجم زیادی بابت دانلود نمیدن نسبت به هزینه ای که میدی ولی پایداری سرعتش فوق العاده بیشتره. هرچند یه رادیو خوبحداقل 1 تومنه.
البته پرسجویی که کردم دیدم این دوتا شرکت چندان فایده ندارند.... با کمبود پهنای باند دارند یا مشکلات دیگه
یه چیزایی از فیبر و اینکه میخوان زیرساخت شهر رو اصلاح کنم شنیدم که خب طبق معمول ایران، وعده الکیه ولی منتظر میمونم ببینم چی میشه.... اگر فقط یه تغییرات کوچیک بدن با امکانات خیلی کمتر از تهران، اینجا راحت میشه 16 مگابیت گرفت.... تنها مشکلش فاصله 2-3 کیلومتری مرکز مخابراتی از شهر هست
متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .
- - - Updated - - -
متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .
والا داداش تا جایی که امکانات تو ایران هست یا باس طرف adsl بری یا وایرلس یا TD
من پیشنهادم اینه که یه مودم tf-i60 بگیری, آنلاکش کنی, با توجه به نیازت سیم کارت های مختلف بزاری.
مثلا واسه دانلود که حجم زیادی نیاز داری قاعدتا td یا fd مبین نت تهیه کن بزار یا اگه خط td ایرانسل جوابه وینکس تهیه کن نسبت به حجمش خیلی میصرفه.
واسه ی گیم هم +4G همراه اول یا ایرانسل رو امتحان کن. اگر رایتل جواب میده چون خطوطش سبک تره اونم امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
ولی با این وجود باز هم پیشنهاد میدم اگر میتونی هزینه کنی بری سمت وایرلس درسته حجم زیادی بابت دانلود نمیدن نسبت به هزینه ای که میدی ولی پایداری سرعتش فوق العاده بیشتره. هرچند یه رادیو خوبحداقل 1 تومنه.
مبین نت دارم ولی همونطور که میدونید پینگ خیلی خوبی نمیده.... نمیگم بده ولی اتصال کابلی قاعدتا بهتره
رایتل رو فقط تست نکردم، ایرانسل اینجا بهتر از همراه اول پینگ میده
راستش از دیروز دنبالش بودم، این شرکت خصوصیا تعریفی نداردن، تو شهرمون کسی اونقدرا راضی نیست.... و با این هزینه ای که شما فرمودید ارزش تست کردن هم نداره
اون مسئله فیبر هم، سیم کشی شهر هم خیلی قدیمیه هم مرکز مخابراتی خیلی دوره..... از اون جهت دوستم گفت یه خبرایی هست.... (البته فیبر کشی تا خونه ها نیست، احتمالا یه قسمتی رو تغییر بدن.... نمیدون والا)
ممنون از جواباتون.... باید رایتل رو چک کنم دیگه تنها چاره همینه
amirtehrani93
15-04-2020, 18:24
تو سایتش نبود این طرح
برای مشترکین جدیده
برید قسمت تعرفه ها - ثبت نام سرویس جشنواره
شماره تون واردکنید و ادامه خرید بزنید بهتون تعرفه های جشنواره نشون میده
البته چیزی تایید نمیشه ها فکر نکنید اطلاعات وارد کنید ثبت نام میشید حتی میتونید اطلاعات الکی بزنید قیمتارو ببینید
navidrezazadeh
16-04-2020, 15:12
بچه ها کسی تو محدوده سعادت اباد و شهرک غرب اینترنت پوینت تو پوینت شرکت خوب سراغ داره ////شرکت های شاتل و پارس انلاین کسی پوینت تو پونت گرفته ازشون اضلا دارن تو سایتشون که هیچی نزدن
برای مشترکین جدیده
برید قسمت تعرفه ها - ثبت نام سرویس جشنواره
شماره تون واردکنید و ادامه خرید بزنید بهتون تعرفه های جشنواره نشون میده
البته چیزی تایید نمیشه ها فکر نکنید اطلاعات وارد کنید ثبت نام میشید حتی میتونید اطلاعات الکی بزنید قیمتارو ببینید
برای مشترکین فعلی جشنواره خوبی نمی گذارد؟ بعد از 6 ماه باید تخلیه کنیم؟
amirtehrani93
17-04-2020, 12:37
برای مشترکین فعلی جشنواره خوبی نمی گذارد؟ بعد از 6 ماه باید تخلیه کنیم؟
دقیقا
منم بخاطر همین مسخره بازی از صبانت اومدم بیرون
واسه مشترکین جدیدش 1500گیگ بین الملل یکساله 16 مگ ماهی 40تومن بود فکر کنم
بعد به ما تمدیدی ها که میرسید سرعت و قیمت فضایی میشد
حالا خوبه ما دوتا خط داریم قبل اینکه اون یکی تموم بشه با خط دیگه سرویس مشترک جدید میگیرم:biggrin:
یه مبلغی هم هزینه رانژه و مالیات و ... میشه که بازم بصرفست
مشترک مرکز شهید عاطف که غیر از مخابرات سرویس داشته باشه اینجا هست؟
یا کسی میشناسید؟
چند تا سوال داشتم
moderntalking123
18-04-2020, 02:34
مشترک مرکز شهید عاطف که غیر از مخابرات سرویس داشته باشه اینجا هست؟
یا کسی میشناسید؟
چند تا سوال داشتم
من هستم فقط از فن آوا و داتک میشد سرویس گرفت. فن آوا دارم 3 ساله.
shahrokhblash
19-04-2020, 00:17
درود برهمه
سرویس adsl دوستان که سال ها داشتن.سرویس های مخابرات اپلودش رایگان نبود؟ شرکت های که اپلودشون رایگان هست لطفا معرفی کنید
باسپاس
درود برهمه
سرویس adsl دوستان که سال ها داشتن.سرویس های مخابرات اپلودش رایگان نبود؟ شرکت های که اپلودشون رایگان هست لطفا معرفی کنید
باسپاس
آپلود رایگان را همه شرکتها حدود 3 سال پیش برداشتند.
mr.arbab28
21-04-2020, 03:14
یک نت معرفی کنید که همیشه همراه باشه و تعرفه هاش مناسسب باشه چون مصرف زیاده و مدت زمان مهم نیست چون ماهیانه تمدید میکنم
shakib zero
25-04-2020, 02:41
آقایون من به یه موردی بر خوردم لطفا راهنمایی کنید. من خونه جدید گرفتم که تا یکی دو ماه دیگه نهایت نقل مکان میکنم بهش فقط چیزی که هست هم خونه ای که الان توش ساکنم هم اون خونه جدید تو یه خیابون هست فقط این این دست خیابون اون دقیقا روبروش اون سمت خیابون و دوتاش هم مرکز مخابراتیش یکیه. حالا من شماره اون خونه رو هر چی چک میکنم هیچ جا به جز مخابرات و شاتل بهش سرویس نمیدن میخواستم ببینم به چه علته؟ یعنی اون ور خیابون فیبرنوری هست؟ شاتل مگه رو فیبرنوری سرویس میده؟
ممنونم
کسی میدونه من از کجا میتونم اینترنت ماهواره ای بخرم؟
navidrezazadeh
01-05-2020, 16:48
کسی میدونه من از کجا میتونم اینترنت ماهواره ای بخرم؟
توایران کمی مشکل داشتن این جورسرویس ها من دنبالش بودم حتی تا پای نصب هم رفتم بگم که مجوز هم گرفتم اخه اگر اجازه سازمان ارتباطات نداشته باشین جرم داره اونم خیلی سنگین همه وسایل رو تهیه کردم گفتن باید یک اینترنت خانگی یا همون adslهم بگیرین که من فهمیدم این جور اینترنت های ماهواره ایی سندش با اینترنت خانگی و رسیوش با د ی ش هست که کلا بخیال شدم رفتم تو کار اینترنت نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت واسه پینگ خیلی خیلی پاینش...دراخر هم یک اینترنت م ه وا رهای هست که شما حق گشت و گذار ندارین و فقط میتونین دانلود کنن با سرعت بالا البته هرچی که تو م اه واره باشه شما حق انتخاب نداره یچی مثل همین توشه که الان راه افتاده
kenshikan
02-05-2020, 13:27
توایران کمی مشکل داشتن این جورسرویس ها من دنبالش بودم حتی تا پای نصب هم رفتم بگم که مجوز هم گرفتم اخه اگر اجازه سازمان ارتباطات نداشته باشین جرم داره اونم خیلی سنگین همه وسایل رو تهیه کردم گفتن باید یک اینترنت خانگی یا همون adslهم بگیرین که من فهمیدم این جور اینترنت های ماهواره ایی سندش با اینترنت خانگی و رسیوش با د ی ش هست که کلا بخیال شدم رفتم تو کار اینترنت نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت واسه پینگ خیلی خیلی پاینش...دراخر هم یک اینترنت م ه وا رهای هست که شما حق گشت و گذار ندارین و فقط میتونین دانلود کنن با سرعت بالا البته هرچی که تو م اه واره باشه شما حق انتخواب نداره یچی مثل همین توشه که الان راه افتاده
يه کم در مورد اينکه از کدوم شرکت گرفتين و اندازه ديش و برند گيرنده و کلا هزينه هاشون توضيح مي دين؟ و اينکه شرايط گرفتن مجوزش چيه؟
مرسي
navidrezazadeh
04-05-2020, 15:41
يه کم در مورد اينکه از کدوم شرکت گرفتين و اندازه ديش و برند گيرنده و کلا هزينه هاشون توضيح مي دين؟ و اينکه شرايط گرفتن مجوزش چيه؟
مرسي
شرکت شبکه رسانه تهران اسمش که همین د ی ش معمولی اوردن النبیش کمی بزرگ تر هست همراه یک کارت پسی ای برای کیس که وصل کردم بدون هزینه اشتراک کل لوازم و کارت و سیم و cpe همه برام افتاد 3 میلیون که من کنسلی زدم ازم دوسیت هزار تومان گرفتن مجوز هم خود شرکت برام کارشو کرد فقط من تعهد دادم انگشت زدم که فقط خودم استفاده میکنم و همه چیز پای منه طرف میگفت از این انترنت برای ج ا سو سی استفاده میکنن واسه همین گیر میدن راتسی یک طرف هم تومد پشت بوم بازرسی کرد و رفت هیچی هم نگفت به من این شد که اینترنت پونت تو پونت گرفتم راضی هستم پینگم خیلی خیلی خیلی پایین ولی هزینه ماهانه پونضد هزارتومان برام کمی سنگین شده تو این وضعیت
یه حس خیلی قوی بهم میگه این قضیه اینترنت دانشگاه ها کلا مالیدس..... دارند عین .... دروغ میگن | یه لیست درست و حسابی از دانشگاه ها نیست تو اینترنت
الان دانشگاه من اعلام کرده از از 10-15 روز پیش اینترنتش رایگانه، ولی خودم مبین نت دارم، توی لیستی که مبین نت داده اسمش نیست :/
navidrezazadeh
16-05-2020, 21:25
خیلی موافق شما هستم ///جالبش اینکه همه isp ها یک لیستی دارن که میگن نیم بها حساب میشه یعنی از حجم نت ولی من حتی از شاتل لند که واسه خودشون هست دانلود کردم کاملا حجم کم کرده///البته تو اخبار نشون داد که وزیر میگفت یک اشتباه بوده برگشت داده میشه حتی برای شاد هم کلا رایگان میکنن/////ولی باید گفت الله و اعلم:»
champion saleh
17-05-2020, 15:47
سلام اگه دنبال یه سرویس دهنده خوب هستین آسیاتک گزینه خوبیه.
هم پشتیبانیش تقریبا خوبه و هم خیلی کم قطعی داره.قیمت هاش هم به صرفه اس
سرعتش هم خوبه
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از واگذاری فوری یک میلیون اشتراک اینترنت خانگی با اولویت کسانی که زودتر ثبتنام کنند از طریق سامانه xdslplus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبر داد.
محمدجواد آذری جهرمی در یک پست اینستاگرامی ضمن اشاره به این موضوع که خواسته مردم از وزارت ارتباطات کاهش قیمت اینترنت است اعلام کرد:
برای تحقق این درخواست، یک میلیون اشتراک خانگی، در مناطق شهری و روستایی آماده واگذاری است که پس از ثبتنام، اشتراک متقاضیان حداکثر در ۴۸ ساعت دایر خواهد شد.
به گفته آذری جهرمی «طبیعتاً برقراری اشتراک کسانی که سریعتر ثبتنام کنند در اولویت است اما یک میلیون اشتراک کافی نیست و فاز بعدی در شهریورماه واگذار خواهد شد.
اولویت ۴ برابر شدن سرعت برای کسانی است که اینترنت خانگی داشته باشند.»
وزیر ارتباطات همچنین وعده داد که به زودی «خدمات رایگانی» برای مشترکین خانگی ارائه خواهد شد.
mojtaba2321
28-05-2020, 07:31
من توی این سایت رفتم اما همش سرویس های adsl رو میاره و خبری از vdsl نیست!!!!!!!!!!!!!
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از واگذاری فوری یک میلیون اشتراک اینترنت خانگی با اولویت کسانی که زودتر ثبتنام کنند از طریق سامانه xdslplus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبر داد.
محمدجواد آذری جهرمی در یک پست اینستاگرامی ضمن اشاره به این موضوع که خواسته مردم از وزارت ارتباطات کاهش قیمت اینترنت است اعلام کرد:
برای تحقق این درخواست، یک میلیون اشتراک خانگی، در مناطق شهری و روستایی آماده واگذاری است که پس از ثبتنام، اشتراک متقاضیان حداکثر در ۴۸ ساعت دایر خواهد شد.
به گفته آذری جهرمی «طبیعتاً برقراری اشتراک کسانی که سریعتر ثبتنام کنند در اولویت است اما یک میلیون اشتراک کافی نیست و فاز بعدی در شهریورماه واگذار خواهد شد.
وزیر ارتباطات همچنین وعده داد که به زودی «خدمات رایگانی» برای مشترکین خانگی ارائه خواهد شد.
به صرفه ترین سرویس برای کسانی که مصرف ماهیانهشان تا 120 گیگ است، سرویس 8 مگ یکساله صبانت با 1000 گیگ بینالملل و 90 درصد تخفیف در مصرف شبانه و قیمت ماهانه 25 هزار تومن است.
برای مصرف ماهیانه 120 تا 350 گیگ جشنواره های وب به صرفه تر است.
برای مصرف بالای 350 گیگ جشنواره پیشگامان به صرفه تر است.
mojtaba2321
05-06-2020, 08:11
من توی این سایت رفتم اما همش سرویس های adsl رو میاره و خبری از vdsl نیست!!!!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه؟؟
rezausa2020
20-06-2020, 23:14
دوستان من بین مخابرات و شاتل گیر کردم . واسه گیم کدوم بهتره؟ بعد مثلا من سرویس 8مگ بگیرم باز میزارن تا 16 یا نه؟ چون مثلا من واقعا 300 گیگ مصرف ندارم 180گیگشم زیاده که سرعتش 8ئه
دوستان من بین مخابرات و شاتل گیر کردم . واسه گیم کدوم بهتره؟ بعد مثلا من سرویس 8مگ بگیرم باز میزارن تا 16 یا نه؟ چون مثلا من واقعا 300 گیگ مصرف ندارم 180گیگشم زیاده که سرعتش 8ئه
درود؛ در حال حاضر بخاطر خرابی فیبر خلیج فارس کل شرکتا پینگشون در سرور خاورمیانه بازی ها خرابه؛ اما اگر در سرور اروپا بازی می کنین، شاتل برای گیم بهتره، شاتل به صورت رایگان پروفایل گیم رو روی خطتتون فعال میکنه و پینگتون مثلا از 120 میاد تا 90 که به گمانم مخابرات همچنین خدماتی ارایه نده. برای فعال سازی پروفایل گیم باید با تماس یا چت انلاین به پشتیبانی شاتل پیام بدید که میخواید پروفایل گیم رو فعال کنید و اگر نویز خطتون زیاد نباشه فعال میکنن.
بحث پینگ خیلی متناوب هست
من توی شهر کوچیکم..... مخابرات داشتم و پینگم حدود 60 یود تا 100 (کانتر)
اومدم آسیاتک، وقتی گیم رو فعال میکنم تقریبا همون مقدار میشه شاید یکم بیشتر (مخابرات گیم و اینا نداره کلا خدماتش ضعیفه)
ولی خیلی از دوستان اینجا از پینگ مخابرات مینالند (که من حدس میزنم تو مناطق شلوغی زندگی میکنند)
من با ایرانسل، پینگ 60 حتی 50 گاها میگیرم (بسته به سروری که تو کانتر بهش وصل میشم) ولی روی خط ثابت که باید پینگ کمتری داشته باشم.... ندارم
kenshikan
22-06-2020, 19:40
اون سايت به شما گزينه هاي نزديک بهتون رو برپايه مرکز و رنج شماره تلفن ميده. اگه vdsl پيشنهاد نداده يعني سرويس اش در مرکز تلفن تون وجود نداره. باشيد شايد در آينده فرجي شد.
mr.arbab28
23-06-2020, 16:47
من رفتم این سایته هیچ شماره ای قبول نمیکنه سرکاریه دوم اینکه وزیر گفته یک میلیون واگذاری فوری خب تو مشهد هر منطقه ای که تماس گرفتن با مخابرات گفتن ده نفر بیار بعد فیبر کشی. در نتیجه اینم یک دروغ دیگه
kenshikan
23-06-2020, 18:55
من رفتم این سایته هیچ شماره ای قبول نمیکنه سرکاریه دوم اینکه وزیر گفته یک میلیون واگذاری فوری خب تو مشهد هر منطقه ای که تماس گرفتن با مخابرات گفتن ده نفر بیار بعد فیبر کشی. در نتیجه اینم یک دروغ دیگه
قربان اون سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساسا تاکيدش روي ورژن هاي دي اس ال هست (بيشتر هم تبليغيه براي vdsl). فيبر و اينها خوابي بيش نيست که مافياي مخابرات روي ميز واعظي وزير دولت قبل و وزير جوان دولت کنوني گذاشتن که از روزي که اومده سر کار داره هي تعريفش رو مي کنه. با چماق فيبر و ال تي ئي و نسل 4، توي سر سرعت هاي adsl زدن. وقتي يه سال بعد از شروع به کار دولت 12 هنوز دارن تو کشور کابلهاي مسي تلفن رو بر مي گردونن و مشتري هاي adsl بخش خصوصي رو مي دزدن، يعني اينا اين کاره نيستن داداش. وگرنه ادم عاقل تکنولوژي مسي رو که خودش ادعا مي کنه قديميه و بايد عوض شه رو نوسازي نمي کنه که تکنولوژي به قول خودش عتيقه adsl و vdsl رو جاش بفروشه.
آخرش هم دو سه ساله هنوز فيبر تا سر 99 درصد کوچه هاي کشور نيومده و در بهترين حالت شده بک-اند همين سيم کشي مسي، چه رسد به دم در خونه ها و آپارتمان ها. يعني ما حتي در حد FTTC هم نيستيم، ولي مافياي مخابرات و وزير برامون شعار FTTH سر مي دن. البته اگر هم فيبر بياد، اينقدر گرون هست که تا چند ده نفر مشتري پاش نباشه و هر کدوم يکي دو ميليون پيش پيشکي پياده نشن، براي مخابرات گرفتن مجوز شهرداري و کندن کوچه و فيبر کشيدن و پرکردنش صرف نداره. فقط اون محله هاي برگزيده ي از ما بهترون که دو سه سال پيش علمک فيبر کشيدن تا سر ديوار، شايد امروز تو اولويت فيبر باشن.
شما تشريف ببريد سايت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، هنوز قيمت گذاري و هزينه هاي نصب و راه اندازيش معلوم نيست ميگه بيا درخواست پر کن مشخصات بده. عاقا شايد يهو گفتين 3 تا 5 ميليون خرجشه، شايد مشتري نخواد بره تو پاچه اش. شايد مشتري قيمت بدونه از الان روش حساب نکنه، بره يه خاک ديگه اي سر خودش بريزه. شايد ...
از اين ور ميگن فيبر، از اونور صحبت از سرعتهايي مي کنن که در حد همين adsl و vdsl هست. يعني چيزي که همين الان بيشتر مردم دارن رو مي خوان به اسم فيبر دوباره تو پاچه شون کنن. وقتي تو همين بازار ترکيده و عقب افتاده، همين الان شما مي تونيد با نسل 4 سرعت 40 تا 80 و 100 مگ داشته باشي، اونوقت مخابرات مياد براي فيبر زر زر 8 مگ و 16 مگ و 20 مگ مي کنه و ماکس پيشنهادش 50 مگ هست (توي اين صفحه بسته هاي تانوما رو ببينيد، نکردن اسم adsl رو از روش بردارن لااقل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth))، يعني اينها هنوز روح فيبر رو درک نکردن و کل اين نمايش خيمه شب بازي براي ارزيابي بازار و پيدا کردن مناطق پولدارنشين و کلاهبرداري تو روز روشن و کاسبي هست. يه چيزي شبيه پيش فروش خودرو با نرخ نامعلوم در زمان نامعلوم. ما آسيب پذيرها و متوسط ها بايد صبر کنيم بزرگان فيبر رو نوبر کنن، تا شايد چند سال ديگه نوبت مون بشه.
براي همين اون پاسخي که به شما دادن درسته. براي اينها فقط آپارتمان هاي ده واحد به بالا صرف داره، اونم اگه همه واحدها پايه باشن و علمک فيبر هم تا چند متري ساختمون اومده باشه.
navidrezazadeh
24-06-2020, 14:21
مشکل درست شد...
mr.arbab28
03-07-2020, 05:24
رفتم مخابرات مرکزی منو فرستادن شرکت زیر ساخت اونجا یکی اومد گفت فیبر میخای گفتم اره گفت ببین ما کارتو راه میندازیم ولی یک لا دفتری پورسانتمون میشه مبلقی اندک گفتم باشه گفت شماره کارت میدم برو بریز وقتی خاستم برم یک عددی رو دیدم که نزدیک بود راه خونمو گم کنم حدود ده میلیون فیبر کشی و تجهیزات حدود ۲ میلیونم سه ساله فیبر پیش پرداخت منم پیچوندم اومدم بیرون و هزینه ای ندادم الان از اسم فیبر نوری فرار میکنم
%milad 100
06-07-2020, 13:24
سلام دوستان
من مصرفم ماهانه نزدیکه 200 گیگ هست یه سرویس دهنده معرفی کنید که هم قیمتش و هم کیفیتش مناسب باشه.
الان مخابراتم از کیفیتش راضیم ولی حجمش برام کافی نیست.
ممنون از شما
kenshikan
06-07-2020, 15:01
سلام دوستان
من مصرفم ماهانه نزدیکه 200 گیگ هست یه سرویس دهنده معرفی کنید که هم قیمتش و هم کیفیتش مناسب باشه.
ممنون از شما
توي بسته هاي 16 مگابيتي مخابرات تا 175 گيگ ماهانه رو ارائه مي کنه. بقيه اش هم با يه بسته حجمي 20 تا 40 گيگي جمع ميشه. تا اونجايي که قيمتهاي ثابت ها رو ديدم به نظرم اين ترکيب به صرفه ترين گزينه هست تا اينکه بخواهيد اپراتور رو عوض کنيد. با کمي مديريت برنامه ها شايد به بسته اضافي هم نياز نباشه. (تجربه شخصي بنده اينه که برنامه ها و اپ هاي مردم وله که ترافيک بسياري رو مي خوره و بخشي از ناله هاي مربوط به حجم دزدي، در واقع از همين نشتي هاي کوچيک ولي زياد گوشي ها و ... هست. اگه دانلود خودکار محتوا، به روز رساني هاي غيرضروري و استارت آپ برنامه هاي همه دستگاه هاي يک خانه/دفتر بسته بشه، مصرف 30 تا 50 درصد پايين مياد)
براي همين به همه دوستان توصيه مي کنم پيش از هزينه کردن براي گزينه هاي بالاتر مطمئن بشن کف نياز واقعي مجموعه شون افزايش پيدا کرده و نشتي ندارن.
طرحهاي TP7303 و TP7304 مبين نت هم نياز شما رو کاور ميکنن. اگر بتونيد بار ترافيک رو ميون شب و روز پخش کنيد اضافه هم مياريد. (1440 گيگ 6 ماهه و يا 3000 گيگ سالانه 900 تومن)
سلام دوستان
ممنون از شما
درود؛ من فن آوا رو پیشنهاد میکنم؛ سرعت8- 1ماه- 320گیگ بین الملل 64هزار تومن؛ سرعت 6 مگ هم داره 250گیگ 58هزارتومن.
کاربر بالایی هم مخالف حرفشون هستم شما بروز رسانیم ببندی و ویندوز و برنامه هاشو اپدیتاشو غیرفعال کنی تاثیر خاصی نداره چونکه خود شرکتا محاسبه میزان مصرفی رو افزایش دادن یعنی اگه 1 گیگ مصرف کنید، برای شما 1گیگ هست ولی شرکت اینترنتی مثلا 1گیگ و 200 مگ محاسبه میکنه و اگر 10گیگ مصرف کنید به همین فرمول بیشتر محاسبه میکنه مثلا 12گیگ(بطور دقیق از فرمول محاسبشون اطلاع ندارم)
%milad 100
08-07-2020, 12:51
سلام کسی دیده بان نت داره؟ چطوره کیفیتش؟
nobodyvb
08-07-2020, 16:55
منطقه هجرت کدوم شرکت پیشنهاد میشه
تقریبا نزدیک هستم به خود مخابرات
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
nobodyvb
08-07-2020, 17:01
منطقه هجرت کدوم شرکت پیشنهاد میشه
تقریبا نزدیک هستم به خود مخابرات
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
kenshikan
14-07-2020, 15:21
...
کاربر بالایی هم مخالف حرفشون هستم
باشه
...
شما بروز رسانیم ببندی و ویندوز و برنامه هاشو اپدیتاشو غیرفعال کنی تاثیر خاصی نداره
عجب!:mellow:
...
چونکه خود شرکتا محاسبه میزان مصرفی رو افزایش دادن یعنی اگه 1 گیگ مصرف کنید، برای شما 1گیگ هست ولی شرکت اینترنتی مثلا 1گیگ و 200 مگ محاسبه میکنه و اگر 10گیگ مصرف کنید به همین فرمول بیشتر محاسبه میکنه مثلا 12گیگ
شگفتا
(بطور دقیق از فرمول محاسبشون اطلاع ندارم)
که اينطور...
با اين اطلاعات دقيق... :jealous:
kenshikan
14-07-2020, 15:36
قابل توجه دوستاني که دنبال انتخاب اينترنت هستند:
جدا از بحث گرون شدن مودم ها که کار رو براي تازه واردها سخت کرده، با افزايش نرخ بسته ها، خيلي از کهنه کارهاي نسل 4 هم مجبور به عقبگرد و استفاده از دي اس ال شدن. در اين حد که اين روزها خريد نت+مودم صفر براي دي اس ال، از تمديد بسته فلان اپراتور نسل 4 ارزونتر در مياد.
قبل از اينکه سراغ يه سرويس دهنده ثابت يا همراه بريد، حتما همه هزينه هاش رو براي سال اول (سخت افزار + ترافيک مورد نياز مجموعه تون) و هزينه تمديد سال بعد رو چند بار چرتکه بزنيد.
باشه
عجب!:mellow:
شگفتا
که اينطور...
با اين اطلاعات دقيق... :jealous:
شما که وقت میزارید تایپ میکنید به جای "عجب شگفتا" کردن اگر اطلاعاتی موثق دارید بگید خوشحال میشیم؛
شما ببینید مصرف اینترنت من از زمانی که سرویسم راه اندازی شده تا الان رو محاسبه کردم 38 گیگ بوده: uupload.ir/files/hnz4_11.png
در صورتیکه 10 گیگ بیشتر یعنی 48 گیگ محاسبه کرده: uupload.ir/files/qn5j_22.png
حالا شما بیا بگو آپدیت برنامه ها رو غیرفعال کنید تا مصرفتون 30 تا 50 درصد کاهش پیدا کنه!
شهرنوش.انوار
16-07-2020, 12:38
شما که وقت میزارید تایپ میکنید به جای "عجب شگفتا" کردن اگر اطلاعاتی موثق دارید بگید خوشحال میشیم؛
شما ببینید مصرف اینترنت من از زمانی که سرویسم راه اندازی شده تا الان رو محاسبه کردم 38 گیگ بوده: uupload.ir/files/hnz4_11.png
حالا شما بیا بگو آپدیت برنامه ها رو غیرفعال کنید تا مصرفتون 30 تا 50 درصد کاهش پیدا کنه! دوست عزیز خب نمیشه که فقط برا شما اشتباه محاسبه کرده باشه که.
من 4-5 تا دوست تانوما دار دارم که سرعت های مختلف -50-100-200-300 مگی دارن هیچکدومم براشون اشتباه محاسبه نمیکنه.
برای خودمم با سرعت 16 اشتباه محاسبه نمیکنه
حالا شما ببین احتمالا WPS مودمتون روشنه یا پسورد ضعیف داره یا اصلا آپدیت ویندوز 10 یا افیس یا هربرنامه ی دیگه که داره مصرف میکنه.
در ضمن الان مدتیه آپلود رو هم حساب میکنن رو مصرف
دوست عزیز خب نمیشه که فقط برا شما اشتباه محاسبه کرده باشه که.
من 4-5 تا دوست تانوما دار دارم که سرعت های مختلف -50-100-200-300 مگی دارن هیچکدومم براشون اشتباه محاسبه نمیکنه.
برای خودمم با سرعت 16 اشتباه محاسبه نمیکنه
حالا شما ببین احتمالا WPS مودمتون روشنه یا پسورد ضعیف داره یا اصلا آپدیت ویندوز 10 یا افیس یا هربرنامه ی دیگه که داره مصرف میکنه.
در ضمن الان مدتیه آپلود رو هم حساب میکنن رو مصرف
اگر پیام های قبلتر رو خونده باشید متوجه میشدید که گفتم خود شرکت ها میزان محاسبه تعرفه اینترنت رو افزایش دادند، قبلنم که شاتل و فن آوا داشتم همین گونه بود، بحث سر محاسبه اشتباه نیست، سر افزایش محاسبه میزان مصرف نت هست. خیر ربطی به wps و آپدیت ویندوز نداره؛ با محاسبه آپلود هم بازم مقدار محاسبه بالاتر از میزان مصرفه.
soheil.nilavari2
25-07-2020, 10:46
اسیاتک تو منطقه دولت تهران چطوره؟
King Tanha
27-07-2020, 18:30
سلام
دوستان ممنونم راهنمایی کنید vdsl کدوم شرکت ها ارایه میدن؟ اگر اطلاعی بیشتر دارید کدوم ها در مشهد ارایه میدن؟
ممنونم راهنمایی کنید
kenshikan
27-07-2020, 19:56
حالا شما بیا بگو آپدیت برنامه ها رو غیرفعال کنید تا مصرفتون 30 تا 50 درصد کاهش پیدا کنه!
باشه مهندس. جوش نزن.
اون شات هايي که شما گذاشتي بدون داشتن داده هاي ديگه از کارکرد شبکه ات، مدرک دقيق و محکمه پسند حساب نميشه. اين راه و منم رفتم. سر اين نشت و دزدي رسما با فني هاي مخابرات دست به يقه شدم. نتيجه اش اين شد اعتراف کردن روي اون هيستوگرام پنل کاربري حساب نکنيد. خودشون مي گن دکوريه و بگير نگير داره. تنها اون عدد کسري ترافيک، ملاک هست. با اون تست ها تون رو مقايسه کنيد.
ضريب داخل به خارج براي مخابرات 4 به يک هست.
بهترين روش براي فهميدن اينکه روي لينک شما دزدي ترافيک از سوي مخابرات يا کس ديگه اتفاق مي افته اينه که شما يه دستگاه ديگه يا نرم افزار مانند networx پشت مودم داشته باشي که همه ترافيکت ازش رد بشه و با گراف يا عدد نشونت بده (يا همه چي رو قطع کني و تنها با يه ايستگاه ترافيک رو وصل کني به مودم کارکدش رو چند روز اندازه بگيري)
همچنان مي گم آپديت و بارگذاري خودکار سيستم ها و اپليکيشن ها مث خوره نت رو مي خوره. دوس داشتي بدوني چن سال تجربه پشت اين حرف هست بيا پي وي.
kenshikan
27-07-2020, 20:00
اگر پیام های قبلتر رو خونده باشید متوجه میشدید که گفتم خود شرکت ها میزان محاسبه تعرفه اینترنت رو افزایش دادند، قبلنم که شاتل و فن آوا داشتم همین گونه بود، بحث سر محاسبه اشتباه نیست، سر افزایش محاسبه میزان مصرف نت هست. خیر ربطی به wps و آپدیت ویندوز نداره؛ با محاسبه آپلود هم بازم مقدار محاسبه بالاتر از میزان مصرفه.
مهندس به اينقد اره و تيشه نيازي نيست. شما با چند تا دانلود از چند سايت داخل و خارج تست کن و شات بگير با عدد و رقم دقيق سرعت و آپلود و دانلودت بيار اينجا، همه دربست حرفت رو مي پذيرن.
King Tanha
27-07-2020, 23:24
سلام
دوستان ممنونم راهنمایی کنید vdsl کدوم شرکت ها ارایه میدن؟ اگر اطلاعی بیشتر دارید کدوم ها در مشهد ارایه میدن؟
ممنونم راهنمایی کنید
مهندس به اينقد اره و تيشه نيازي نيست. شما با چند تا دانلود از چند سايت داخل و خارج تست کن و شات بگير با عدد و رقم دقيق سرعت و آپلود و دانلودت بيار اينجا، همه دربست حرفت رو مي پذيرن.
این پست رو مطالعه کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rahpooyan
29-07-2020, 17:48
سلام
ممنونم راهنمایی کنید
در مشهد اگر خدای شانس باشید میتونید از مخابرات تانوما یا وی دی اس ال دریافت کنید. در حال حاضر شاتل در قم و تهران و دزفول خدمات وی دی اس ال می دهد. آسیاتک برای وی دی اس ال پیش ثبت نام انجام می دهد. صبانت فعلا در حد "خبرهای جدید" است ولی هنوز خبری حتی در حد اعلانیه رسمی منتشر نشده است.
فعلا فقط مخابرات
toomaj2911
04-08-2020, 16:18
سلام. برای دانلود چه شرکتی خوبه؟ مخابرات دارم اما زود حجمم تموم میشه. من ماهی تقریبا 120 گیگ استفاده دارم. چه شرکتی پیشنهاد میدید. تهران هستم
ariobarzan2
04-08-2020, 21:37
سلام. برای دانلود چه شرکتی خوبه؟ مخابرات دارم اما زود حجمم تموم میشه. من ماهی تقریبا 120 گیگ استفاده دارم. چه شرکتی پیشنهاد میدید. تهران هستم
از سایت نت سنج پلاس استفاده کنید آدرستون را بدید در اون منطقه تستهای سرعت را هم میتونید ببینید و همینطور نظرات کاربران و رتبه بندی بر اساس شاخصهای مختلف که به کار شما میاد
جشنوارههای صبانت بهصرفه است، 8 مگ یکساله با حجم 1000 گیگ بین الملل و از ساعت 2 شب تا 7 صبح با 90 درصد تخفیف 300 هزار تومن
درود
از هر شرکتی میگیرید طرف آسیاتک نرید چند ماهیه که افتضاح شده سرعت پایین قطعی هر روز چند ساعت قبلا از شاتل داشتم بسیار منطم بود سرعت تعریف نداشت ولی بدون قطعی و مشکلات دیگه
mojtaba007
09-08-2020, 09:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariobarzan2
11-08-2020, 23:16
اینفوگرافی: نگاهی به وضعیت اینترنت در ایران و جهان
- - - Updated - - -
اینفوگرافی: نگاهی به وضعیت اینترنت در ایران و جهان
ariobarzan2
12-08-2020, 19:22
راهاندازی یک میلیون پورت اینترنت با سرعت ۵ برابری در کشور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بامدادنیکنفس
13-08-2020, 17:35
سرویس آذرخش های وب FTTH فعلا فقط در البرز !
درود
دوستان مودم ADSL2 Plus بی سیم N300 مدل TD-W8961N_V3.20
برای VDSL هم میشه استفاده کرد ؟
تا سیصد مگ سرعت انتقال داده هاش هست یعنی برای وی دی اس ال هم میشه از همین مودم که برای ای دی اس ال استفاده میکنم استفاده کرد ؟
سپاس
alottadamage
15-08-2020, 20:03
درود
دوستان مودم ADSL2 Plus بی سیم N300 مدل TD-W8961N_V3.20
برای VDSL هم میشه استفاده کرد ؟
تا سیصد مگ سرعت انتقال داده هاش هست یعنی برای وی دی اس ال هم میشه از همین مودم که برای ای دی اس ال استفاده میکنم استفاده کرد ؟
سپاس
درود، بله میشه واسه VDSL استفاده کرد (FTTH نمیشه...)
ولی سرعتی که مودمای ADSL واسه سرویس VDSL میتونن بدن نهایتا 20-25 مگابیت هست طبق گفته ISP ها، و فقط مودمای VDSL قادر به ارائه سرعتای 50 و 80 و... هستن، ولی رو هم این مودم هم میشه با سرعت 20-25 مگابیت VDSL داشت.
reza_jolie
17-08-2020, 16:26
سلام، دوستان کدوم شرکت ها همچنان شبانه رایگان ارائه می کنند؟
ده سالی میشه که مشترک پارس آنلاین هستم، ولی بدلیل حذف طرح های دارای ساعت رایگان، بعد از اتمام قرارداد فعلی قصد جمع آوری دارم.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
ariobarzan2
17-08-2020, 16:41
سلام، دوستان کدوم شرکت ها همچنان شبانه رایگان ارائه می کنند؟
ده سالی میشه که مشترک پارس آنلاین هستم، ولی بدلیل حذف طرح های دارای ساعت رایگان، بعد از اتمام قرارداد فعلی قصد جمع آوری دارم.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
صبانت یه طرح جشنواره ای خوبم دیدم داره برید رو سایتش یه سری بزنید
کسی تا حالا از راینت اینترنت گرفته، قطعی داره یا نه خدماتشون خوبه
ariobarzan2
08-09-2020, 15:00
کسی تا حالا از راینت اینترنت گرفته، قطعی داره یا نه خدماتشون خوبه
حجمای خیلی زیادی میده برای مشترکین جدید ولی شرکت معروفی نیست کلا ریسکه سراغ اینجور شرکتا رفتن یوزنت هم حجمای بالا میده ولی دوستان شاکی بودن ازش
ali_z051
09-09-2020, 17:52
با سلام
در حال حاضر بهترین سرویس دهنده گیمینگ که پینگ پایینی بده چی هست؟
ariobarzan2
09-09-2020, 18:03
با سلام
در حال حاضر بهترین سرویس دهنده گیمینگ که پینگ پایینی بده چی هست؟
اگر امکانش را دارید از مخابرات ftth بگیرید وگرنه برای ADSL شاتل یا آسیاتک
MRTZ HSV
09-09-2020, 19:18
تهران فن آوا
پینگ داخلی 5
لینگو ترجمه
14-09-2020, 15:10
چند روزه سرعت مبین نت بسیار پائین اومده و مدام تایم اوت داره، سئوالم اینه که دوستانی که ایرانسل دارن سرعتشون اوکی هست؟ سرویسم داره تموم میشه میخوام بدونم اگر ایرانسل سرعتش مناسبه کلا از مبین نت برم و ایرانسل بگیرم
moderntalking123
14-09-2020, 15:24
چند روزه سرعت مبین نت بسیار پائین اومده و مدام تایم اوت داره، سئوالم اینه که دوستانی که ایرانسل دارن سرعتشون اوکی هست؟ سرویسم داره تموم میشه میخوام بدونم اگر ایرانسل سرعتش مناسبه کلا از مبین نت برم و ایرانسل بگیرم
عموما این مشکلات منطقه ای هست و ممکنه یه شهر یا یه منطقه کاملا متفاوت باشه بسته به تعداد مشترک و میزان مصرفشون. باید بگیری و امتحان کنی آنتن دهی خوبی داشته باشی سرعت هم اوکیه ایرانسل
بچه ها کدوم شرکت adsl شبانه داره؟؟ چنداشو پیشنهاد بدید تو شبانه افت نداشته باشه
متاسفانه شرکت که استفاده میکردم دیگه شبانه رو برداشتن تمدید نمیکنن:sad:
ممنون
ariobarzan2
15-09-2020, 13:33
بچه ها کدوم شرکت adsl شبانه داره؟؟ چنداشو پیشنهاد بدید تو شبانه افت نداشته باشه
متاسفانه شرکت که استفاده میکردم دیگه شبانه رو برداشتن تمدید نمیکنن:sad:
ممنون
صبانت شبانه هاش با 90 درصد تخفیف شاتل هم با پرداخت مبلغ اضافه شبانه رایگان داره بر اساس گزارش دوستان شبانه شاتل بهتره
ali_z051
19-09-2020, 08:34
اقا یکی منو راهنمایی کنه
برا اینکه امکان نصب اینترنت وایرلس و فیبر نوری تو ساختمون ما نیست adsl هم راضی نیستم
td lte هم بدردم نمیخوره دیگه چیزی میمونه بشه نت پرسرعت گرفت؟
vdsl هم سمت ما راه اندازی نشده
ariobarzan2
19-09-2020, 08:58
اقا یکی منو راهنمایی کنه
برا اینکه امکان نصب اینترنت وایرلس و فیبر نوری تو ساختمون ما نیست adsl هم راضی نیستم
Ftth یا اینترنت همراه
اقا یکی منو راهنمایی کنه
فقط ديش هاي پوينت تو پوينت ميمونه
hamed619
23-09-2020, 08:06
سلام شاتل 50درصد گرون کرده میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم بنظرتون کدوم شرکت خوبه شاتل خوب بود لطفا راهنمایی کنید
ariobarzan2
23-09-2020, 12:47
سلام شاتل 50درصد گرون کرده میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم بنظرتون کدوم شرکت خوبه شاتل خوب بود لطفا راهنمایی کنید
البته همشون دستشون گردن همه ولی آسیاتک بعد از شاتل شرکت معتبریه فن آوا هم حجمای خوبی داره جشنواره صبانت هم خوبه
سلام دوستان
از دوستان کسی هست که بتونه درباره پهنای باند اختصاصی و p2p بهم اطلاعات بده؟ (برای استفاده شخصی و نه شرکتی) در کل میخوام بدونم بهترین و با ثبات ترین اینترنتی که میشه تهیه کرد چیه؟ (جدای از مبحث هزینه و اینا)
moderntalking123
03-10-2020, 18:24
سلام دوستان
از دوستان کسی هست که بتونه درباره پهنای باند اختصاصی و p2p بهم اطلاعات بده؟ (برای استفاده شخصی و نه شرکتی) در کل میخوام بدونم بهترین و با ثبات ترین اینترنتی که میشه تهیه کرد چیه؟ (جدای از مبحث هزینه و اینا)
بهترین و با ثبات ترین اینترنت فیبر نوری یا همون تانوما و VDSL هست. هم سرعت خیلی بالایی داره و هم کیفیت خوبی هم قیمت مناسب. بعدش ADSL،
پهنای باند اختصاصی هزینه بسیار بالایی داره (تجهیزات اولیه از 7میلیون و هزینه اشتراک ماهیانه از 1 میلیون با سرعت 8 مگابیت).
اینترنت اشتراکی وایرلس هم بد نیست ولی نوسان بسیار بالایی داره بدرد گیم نمیخوره.
TDLTE هم خوبه و قیمتش مناسبه اگر پوشش مناسب داشته باشید.
مهمترین شرط اینه که چک کنید منطقه ای که سکونت دارید کدومش قابل دریافت هست. در ایران خیلی حق انتخاب نداریم.
بهترین و با ثبات ترین اینترنت فیبر نوری یا همون تانوما و VDSL هست. هم سرعت خیلی بالایی داره و هم کیفیت خوبی هم قیمت مناسب. بعدش ADSL،
پهنای باند اختصاصی هزینه بسیار بالایی داره (تجهیزات اولیه از 7میلیون و هزینه اشتراک ماهیانه از 1 میلیون با سرعت 8 مگابیت).
اینترنت اشتراکی وایرلس هم بد نیست ولی نوسان بسیار بالایی داره بدرد گیم نمیخوره.
TDLTE هم خوبه و قیمتش مناسبه اگر پوشش مناسب داشته باشید.
مهمترین شرط اینه که چک کنید منطقه ای که سکونت دارید کدومش قابل دریافت هست. در ایران خیلی حق انتخاب نداریم.
والا راستش من شرایطم طوری شده که تا چند وقت دیگه احتمالا نیاز داشته باشم و مشکل هزینه هم نباشه (البته تماما بر عهده من نیست این هزینهها برای همین یکم سرکیسه رو شل گرفتم :) )
تا جایی که میدونم کلا فیبر این اطراف نکشیدن.... مگر اینکه از مخابرات تا اینجا بکشند (هزینه فیبر کشی متری چند میفته؟) که اونم قطعا از هزینه پهنای باند بیشتر میشه (و البته ثباتش رو نمیدونم ولی فکر کنم فیبر بهتر از پهنای باند هست.... درسته؟؟)
در مورد پهنای باند محدودیت مکانی هم داره؟ میشه در مورد اون توضیح بدید؟ ممنون
moderntalking123
04-10-2020, 01:29
والا راستش من شرایطم طوری شده که تا چند وقت دیگه احتمالا نیاز داشته باشم و مشکل هزینه هم نباشه (البته تماما بر عهده من نیست این هزینهها برای همین یکم سرکیسه رو شل گرفتم :) )
تا جایی که میدونم کلا فیبر این اطراف نکشیدن.... مگر اینکه از مخابرات تا اینجا بکشند (هزینه فیبر کشی متری چند میفته؟) که اونم قطعا از هزینه پهنای باند بیشتر میشه (و البته ثباتش رو نمیدونم ولی فکر کنم فیبر بهتر از پهنای باند هست.... درسته؟؟)
در مورد پهنای باند محدودیت مکانی هم داره؟ میشه در مورد اون توضیح بدید؟ ممنون
هزینه فیبر بالاس برای همین معمولا مجبور میکنن قرارداد چند ساله ببندید یا چند نفر درخواست باشه تا انجام بشه. قیمت دقیق اطلاع ندارم.
صددرصد فیبر خیلی بهتر از پهنای باند هست. بیشتر کسانی که میشناسم فیبر کشیدن سرعت بین 100 تا 300 مگابیت دارن. ولی پهنای باند اختصاصی بگیرید با هزینه چند برابر ماهیانه بین 5 تا 20 مگابیت بده. تازه اگر هوا عالی باشه منطقه پارازیت زیاد نباشه. اطراف ساختمان باید دید به پاپ سایت شرکت داشته باشه فاصله خیلی زیاد نباشه احتمال قطع ارتباط بین رادیوها و هزاران مشکل دیگه.
mehdi_nin
10-10-2020, 23:26
سلام دوستان
من از شاتل پهنای باند اختصاصی دارم و برای گیم استفاده میکنم
پینگش استیبل هست و به جز مواردی که سراسری و از زیرساخت بوده مشکلی توی پینگ نداشتیم و پینگم همیشه بین 90 تا 100 بوده البته من شیراز هستم اگه تهران باشید فک کنم پینگ کمتر از اینا بگیرید
از نظر سرعت و تعرفه هم یه تعرفه دارن بهش میگن 10 مگ اپتیمال به این صورت هست که حجمی هست ولی به صورت اختصاصی حجم ماهیانه 300 گیگابایت و هزینه هم ماهی 1100
و سرعتش هم تضمین شده هست آپلود و دانلود برابر هست و علاوه بر اینا اکثرا مواقع پهنای باند باز هست و سرعت خیلی بیشتر از اینا میشه ولی هیچ وقت از سرعت تضمین شده کمتر نشده
mehdi_nin
10-10-2020, 23:32
سلام دوستان
پینگش استیبل هست و به جز مواردی که سراسری و از زیرساخت بوده مشکلی توی پینگ نداشتیم و پینگم همیشه بین 90 تا 100 بوده البته من شیراز هستم اگه تهران باشید فک کنم پینگ کمتر از اینا بگیرید
از نظر سرعت و تعرفه هم یه تعرفه دارن بهش میگن 10 مگ اپتیمال به این صورت هست که حجمی هست ولی به صورت اختصاصی حجم ماهیانه 300 گیگابایت و هزینه هم ماهی 1100
و سرعتش هم تضمین شده هست آپلود و دانلود برابر هست و علاوه بر اینا اکثرا مواقع پهنای باند باز هست و سرعت خیلی بیشتر از اینا میشه ولی هیچ وقت از سرعت تضمین شده کمتر نشده
alirezaaa
11-10-2020, 19:09
ماهی یک میلیون و 100 برای گیم هزینه میکنید ؟؟؟؟
ariobarzan2
11-10-2020, 21:53
هزینه فیبر بالاس برای همین معمولا مجبور میکنن قرارداد چند ساله ببندید یا چند نفر درخواست باشه تا انجام بشه. قیمت دقیق اطلاع ندارم.
صددرصد فیبر خیلی بهتر از پهنای باند هست. بیشتر کسانی که میشناسم فیبر کشیدن سرعت بین 100 تا 300 مگابیت دارن. ولی پهنای باند اختصاصی بگیرید با هزینه چند برابر ماهیانه بین 5 تا 20 مگابیت بده. تازه اگر هوا عالی باشه منطقه پارازیت زیاد نباشه. اطراف ساختمان باید دید به پاپ سایت شرکت داشته باشه فاصله خیلی زیاد نباشه احتمال قطع ارتباط بین رادیوها و هزاران مشکل دیگه.
ای که الان گفتید یعنی چه ؟ :biggrin: مخفف چیه ؟
moderntalking123
11-10-2020, 22:41
ای که الان گفتید یعنی چه ؟ :biggrin: مخفف چیه ؟
pop site ینی همون دکل که شرکت در نقاط مختلف شهر نصب کرده که ارتباط پوینت تو پوینت برقرار کنه .
mehdi_nin
12-10-2020, 10:33
ماهی یک میلیون و 100 برای گیم هزینه میکنید ؟؟؟؟
هم گیم و هم کار خودم :biggrin:
mhroozbeh
12-10-2020, 13:23
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.
اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.
اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.<br>اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mhroozbeh
12-10-2020, 13:25
خسته نباشی P30world خدا قوت پهلوان:biggrin:
سلام دوستان
ما تو یه شهری هستیم یکم اوضاع خرابه.... سیم کشی های قدیمی مسی.... فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی..... نبود شرکت ثانویه درست و حسابی (یه شرکت هست که wireless مولتی پوینت زاقارت میده)..... حداکثر کیفیت خطی که دیدم تونسته تا حدود 7-8 مگابیت بگیره
حالا حرفم اینه... اگر اینجا فیبر کشی بشه (حتی همون VDSL) قطعا یک انحصار درشتی میشه برای مخابرات (این چندساله هم خیلیا که از مخابرات ADSL داشتند جمع کردند چون کیفیت ناجوره واقعا)
میخواستم ببینم اگر برم دوره کنم امضا و درخواست جمع کنم، جواب میده؟؟؟ (چون بعضا اصلا نمیدونند VDSL چیه ولی وقتی از مزیتاش میگم میگن خیلی خوبه و ما هم امضا میکنیم و این حرفا)
یعنی امکانش هست که فیبرکشی کنند؟
کسی تجربه این مدلی داشته یا شنیده؟؟ (البته یه قسمت خیلی کوچیکی از شهر فیبره ولی به مشترک نداند... برای دکل همراه اول کشیدند)
ariobarzan2
12-10-2020, 14:47
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.<br>اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف این شرکتهای گمنام که حجمهای نجومی میدن اصلا نرید مشکلات جانبی دارند همون مخابرات که ازش راضی هستید رو دو دستی بچسبید و خودتون را درگیر دردسرهای جمع آوری و رانژه و هزینه ها و جنگ اعصابهاش نکنید
mhroozbeh
13-10-2020, 14:20
آخه فقط اکانت های فروش اولشون عالیه قیمت سرویس های معمولیش اتفاقا خیلی هم بالاست! بعدم اینا به نظر خلوت تر میان تا شرکت های شلوغ . انگار اسم قبلیشون هم درنا تل بوده چون توی گوشی من سرچ که می کنم این شماره رو اسم درنا تل میاد
mhroozbeh
13-10-2020, 14:23
طرف این شرکتهای گمنام که حجمهای نجومی میدن اصلا نرید مشکلات جانبی دارند همون مخابرات که ازش راضی هستید رو دو دستی بچسبید و خودتون را درگیر دردسرهای جمع آوری و رانژه و هزینه ها و جنگ اعصابهاش نکنید
آخه فقط اکانت های فروش اولشون عالیه قیمت سرویس های معمولیش اتفاقا خیلی هم بالاست! بعدم اینا به نظر خلوت تر میان تا شرکت های شلوغ . انگار اسم قبلیشون هم درنا تل بوده چون توی گوشی من سرچ که می کنم این شماره رو اسم درنا تل میاد
ariobarzan2
13-10-2020, 14:38
اینی که شما میگید که برای همه شرکتا صادقه جشنواره های فروش همیشه جذابه برای جذب مشتری و یه جورایی گیرانداختنش چون تخلیه خط تو ایران دردسر داره از همین شرکت دوستان شاکی بودن تو همین فروم از یه شرکت معتبر بگیرید مطمئن تره همین مخابرات که الان دارید با توجه به مشکلاتش بهتره به نظر من
اصلا چرا میخواید عوض کنید شرکتتون رو ؟
mhroozbeh
13-10-2020, 15:18
اینی که شما میگید که برای همه شرکتا صادقه جشنواره های فروش همیشه جذابه برای جذب مشتری و یه جورایی گیرانداختنش چون تخلیه خط تو ایران دردسر داره از همین شرکت دوستان شاکی بودن تو همین فروم از یه شرکت معتبر بگیرید مطمئن تره همین مخابرات که الان دارید با توجه به مشکلاتش بهتره به نظر من
فقط گیگ بیشتر هست چون واقعا مصرفم زیاده کم میارم مخابرات
mhroozbeh
13-10-2020, 15:33
ariobarzan2
13-10-2020, 16:30
خوب برید آسیاتک جشنواره 6 ماهه داره با حجم خوب صبانت هم جشنواره های خوبی داره البته ثبات و کیفیتش در حد آسیاتک نیست ضمنا اول برید سایت نت سنج پلاس و ببینید در موقعیت مکانی شما کدوم شرکتها بهترن
MOHAMMAD2010
13-10-2020, 17:42
خوب برید آسیاتک جشنواره 6 ماهه داره با حجم خوب صبانت هم جشنواره های خوبی داره البته ثبات و کیفیتش در حد آسیاتک نیست ضمنا اول برید سایت نت سنج پلاس و ببینید در موقعیت مکانی شما کدوم شرکتها بهترن
جشنواره اسیاتک زیاد مزیت خاصی نداره مثلا 8 مگ 6 ماهه 500 گیگ بگیری میشه ماهی تقریبا 50 هزار تومن با 80 گیگ ترافیک ، تقریبا همه شرکت ها بدون جشنواره هم همین حجم و قیمتو میدن
تو شرکت های مختلف تا اونجایی که من نگاه کردم فقط صبانت جشنواره های خوبی از نظر قیمت و حجم داره
ariobarzan2
13-10-2020, 17:51
جشنواره اسیاتک زیاد مزیت خاصی نداره مثلا 8 مگ 6 ماهه 500 گیگ بگیری میشه ماهی تقریبا 50 هزار تومن با 80 گیگ ترافیک ، تقریبا همه شرکت ها بدون جشنواره هم همین حجم و قیمتو میدن
تو شرکت های مختلف تا اونجایی که من نگاه کردم فقط صبانت جشنواره های خوبی از نظر قیمت و حجم داره
فرمایش شما متینه ولی فقط حجم مطرح نیست بحث ثبات سرویس هم مطرحه شکایتهایی که درباره عدم ثبات میشه در مورد صبانت بیشتره تا آسیاتک البته منطقه به منطقه فرق میکنه به همین علت من به ایشون عرض کردم روی سامانه نت سنج پلاس چک کنن البته برای اطمینان بیشتر از همسایه ای کسی در اطرافشون هم میتونن سوال کنن کدوم شرکت بهتره در اطرافشون
mhroozbeh
14-10-2020, 11:23
فرمایش شما متینه ولی فقط حجم مطرح نیست بحث ثبات سرویس هم مطرحه شکایتهایی که درباره عدم ثبات میشه در مورد صبانت بیشتره تا آسیاتک البته منطقه به منطقه فرق میکنه به همین علت من به ایشون عرض کردم روی سامانه نت سنج پلاس چک کنن البته برای اطمینان بیشتر از همسایه ای کسی در اطرافشون هم میتونن سوال کنن کدوم شرکت بهتره در اطرافشون
چون رابطه زیادی با همسایه ها ندارم مجبور شدم اینجا بپرسم و الا مشخصا همسایه ها بهتر می تونن کمک کنن توی این قضیه
پیشگامان خریدم 4.5 ترا 3 ماهه 111 تومن به نظرم هم میشه تستش کرد هم پول زیادی تو ریسک نزاشتم
niktalab
14-10-2020, 13:29
سلام منم جدیدا از بسته های ایرانسل استفاده میکنم سرعتش خیلی پایینه
mhroozbeh
25-10-2020, 22:30
آقا این پیشگامان چرا این شکلیه؟
هر موقع بهشون زنگ میزنم کیفیت سرویسشون رو درست میکنن!!
روز اول زنگ زدم سرعت دانلود300 کیلو بایته گفت همینه دیگه بعد دیدم خط رو از 4 مگ گذاشت روی8 مگ! رفتم سایتشون دیدم که زده خطی که به من فروختن تا 16 بایدباز باشه!
زنگ زدم خط رو از 8 گذاشت روی 16
سرعت دانلود خیلی بهتر شد
بعد امروز گذاشتم دانلود چیزی هم دانلود نکردم! شروع کرده به محدود کردن! آخه 3 ماهه 4500!! دادی که من کی مصرف کنم؟ وقتی هی فرت و فرت قطعش می کنی
الان بهشون زنگ زدم میگم چرا هی قطع میشه میگه مشکل از سیم کشیته ببر سره خط مودم رو بزن درست میشه!
بعد میگه اسپلیترت رو هم اگه نو داری یه نو بزار گفتم دارم می زارم
هیچ کدوم ازین کارها رو نکردم ولی الان داره با سرعت 2 مگ تقریبا دانلود می کنه عین فشنگ!!! خب یعنی هر دفه باید به این زنگ زد؟؟؟ چرا مثل آدم کار نمی کنن؟ یا واقعا هی میگن خطط نویز داره واقعا من نویز دارم؟ چرا خط قبلیم که مخابرات بود اصلا چنین مشکلی نداشتم!
دوستان اگر کسی تجربه کار با پیشگامان داره لطفا راهنمایی کنه یا هر مدل تجربه دیگه ای
ممنون
ariobarzan2
26-10-2020, 14:15
آقا این پیشگامان چرا این شکلیه؟
هر موقع بهشون زنگ میزنم کیفیت سرویسشون رو درست میکنن!!
روز اول زنگ زدم سرعت دانلود300 کیلو بایته گفت همینه دیگه بعد دیدم خط رو از 4 مگ گذاشت روی8 مگ! رفتم سایتشون دیدم که زده خطی که به من فروختن تا 16 بایدباز باشه!
زنگ زدم خط رو از 8 گذاشت روی 16
سرعت دانلود خیلی بهتر شد
بعد امروز گذاشتم دانلود چیزی هم دانلود نکردم! شروع کرده به محدود کردن! آخه 3 ماهه 4500!! دادی که من کی مصرف کنم؟ وقتی هی فرت و فرت قطعش می کنی
الان بهشون زنگ زدم میگم چرا هی قطع میشه میگه مشکل از سیم کشیته ببر سره خط مودم رو بزن درست میشه!
بعد میگه اسپلیترت رو هم اگه نو داری یه نو بزار گفتم دارم می زارم
هیچ کدوم ازین کارها رو نکردم ولی الان داره با سرعت 2 مگ تقریبا دانلود می کنه عین فشنگ!!! خب یعنی هر دفه باید به این زنگ زد؟؟؟ چرا مثل آدم کار نمی کنن؟ یا واقعا هی میگن خطط نویز داره واقعا من نویز دارم؟ چرا خط قبلیم که مخابرات بود اصلا چنین مشکلی نداشتم!
دوستان اگر کسی تجربه کار با پیشگامان داره لطفا راهنمایی کنه یا هر مدل تجربه دیگه ای
ممنون
برید روی سامانه نت سنج پلاس ببینید تو منطقه شما کدوم شرکت بهتره از همسایه ها هم پرس و جو کنید شرکتتون را عوض کنید
mhroozbeh
27-10-2020, 00:54
برید روی سامانه نت سنج پلاس ببینید تو منطقه شما کدوم شرکت بهتره از همسایه ها هم پرس و جو کنید شرکتتون را عوض کنید
الان مودم استاتوس رو چک کردم روی 5 مگ بود سرعت! یه خاموش روشن کردم رفت روی 16 مگ! این چجوریاست؟ یعنی مشکل واقعا از نویزه یا اینکه اینا مثلا تو رو میزارن توی پر مصرفها بعد که مودم رو روشن خاموش می کنی خارج میشی و از محدودیت در میای؟ اینجوریه؟
ariobarzan2
27-10-2020, 01:04
الان مودم استاتوس رو چک کردم روی 5 مگ بود سرعت! یه خاموش روشن کردم رفت روی 16 مگ! این چجوریاست؟ یعنی مشکل واقعا از نویزه یا اینکه اینا مثلا تو رو میزارن توی پر مصرفها بعد که مودم رو روشن خاموش می کنی خارج میشی و از محدودیت در میای؟ اینجوریه؟
با خاموش روشن شدن مودم آی پی عوض میشه نویز هم فرق آنچنانی نمیکنه با خاموش روشن کردن
اگر شما با مخابرات این مشکلات را نداشتید اشکال از ای اس پی کلا پیشگامان هم جزو شرکتهای مشکلداره شاتل یا آسیاتک را امتحان کنید
mhroozbeh
27-10-2020, 01:26
با خاموش روشن شدن مودم آی پی عوض میشه نویز هم فرق آنچنانی نمیکنه با خاموش روشن کردن
اگر شما با مخابرات این مشکلات را نداشتید اشکال از ای اس پی کلا پیشگامان هم جزو شرکتهای مشکلداره شاتل یا آسیاتک را امتحان کنید
این 3 ماه تمام بشه میگم جمش کنن میرم سراغ آی اس پی بعدی
rezaft27
27-10-2020, 17:05
سلام دوستان
مبین نت جدیدا طرح فروش مودمو سیمکارت گذاشته و روی لینکش نوشته "به همراه مودم رومیزی نسل جدید TD-LTE " اطلاع دارید مودمش همونیه که ایرانسل تحت نام TFi60 میده؟
لطفا اگه میدونید مدلش چیه سریع جواب بدین تا طرحش تموم نشده زود برم بگیرم!
ممنون
باید تماس بگیرید که فکر کنم جوابشونو اینه که موقع تحویل مشخص میشه
باید از عوامل فروش شهرتون بپرسید که آیا موجودی دارند یا نه
mhroozbeh
03-11-2020, 12:35
آقا مودم رو گذاشتم دمه خط تلفن عالی شد!!! الان قشنگ بدون قطعی 16 مگ بیت دانلود می کنه. حالا معلوم نیست اگه اینترنت قبلیم مخابرات رو اینکارو می کردم چی میشد. کلا هر چقدر مودم نزدیک خط ورودی خونه باشه کیفیت بهتر و نویز کمتر میشه.
من تازه خونه رو ساختم و یه اشتباه بزرگ که کردم اینه که به برقکش نگفتم یه سیم مستقیم از دمه در بکشه تا دمه مودم خونه چون فکر می کردم کلا سیم کشی اگه نو باشه دیگه نویزی نیست نه اینکه وقتی سیم چند تیکه بشه کلا میشه بازار نویز
kenshikan
10-11-2020, 15:39
دوستاني که با ويندوز 10 کار مي کنن و مشکل ترافيک خوري دارن، يه نگاهي به اين لينک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازن...
MOHAMMAD2010
12-11-2020, 16:45
کیفیت مخابرات چطوره ؟
قیمتش که به نسبت بقیه بهتره
3 ماهه 16 مگ با ترافیک 300 گیگ رو زده 145 تومن
ariobarzan2
12-11-2020, 17:30
کیفیت مخابرات چطوره ؟
از نظر قیمت از بقیه شرکتا به صرفه تره ولی پشتیبانیش ضعیفتره اپلیکیشن برای چک کردن حجم نداره تخلیه کردنش سخت تره ترافیک داخلی رو مثل بقیه شرکتا رعایت نمیکنه و...
آواسامavasam
12-11-2020, 18:06
بسته های TD-LTE ایرانسل به صرفه تره یا 4G همراه ؟
آواسامavasam
12-11-2020, 18:15
بسته های TD-LTE ایرانسل به صرفه تره یا 4G همراه ؟
بامدادنیکنفس
12-11-2020, 23:38
تی دی ایرانسل به صرفه تره . ولی همراه اول پایداری سرعت ش بیشتره
درضمن، بسته های همراهی همراه اول گاها از بهترین بسته های ایرانسل بهتره
تجربه شخصی خودم، ایرانسل اگر و فقط اگر بسته n گیگ n هزار تومن بده از همراه اول ارزون تره :biggrin: گاها توی پیشنهادات میاد ولی در کل بسته همراهی همراه اول بهتره، همچنین بسته های فیروزه ای (ساعتی روزانه) همراه اول هم بصرفه تره
جاییم که من زندگی میکنم سرعت همراه اول واقعا بهتره
Soroush-S
13-11-2020, 22:18
سلام . من ADSL های وب دارم ولی بدلیل قطعی زیاد میخوام برم سمت مبین نت . کسی از مبین نت اطلاع داره که چطوره ؟ داخل سایتش فقط طرح یکساله 600 گیگ با مودم داره
کیفیت مخابرات چطوره ؟
اصلا پیشنهاد نمیکنم مخابرات رو
اینترنت من هی قطع و وصل میشه packet loss و نوسان پینگ رسما دیوونه کرده منو
وقتی هم زنگ میزنی پشتیبانی با یه مشت آدم بیسواد طرفی که هیچی حالیشون نیست
ارزون بودنش بی دلیل نیست من که درخواست جمع آوری زدم از 195 هم شکایت کردم خدا میدونه چقدر طول بکشه
سلام.
سیم کارت رایتل خریدم . برای اینترنت . خوبه سرعتشون؟؟؟ قیمت بسته هاشم خیلی به صرفه بود.
باتشکر/.
nimahandsomboy
14-11-2020, 11:22
کسی اینجا
تجربه استفاده از اینترنت شرکت زیتل داره
نامحدود واقعی هست و TD LTE هست
میخوام درخواست بدم
اشترام ماهانه 163 تومن هست
mahdyshr
15-11-2020, 09:57
کسی اینجا
تجربه استفاده از اینترنت شرکت زیتل داره
نامحدود واقعی هست و TD LTE هست
میخوام درخواست بدم
اشترام ماهانه 163 تومن هست
italodance
15-11-2020, 10:17
سلام.
سیم کارت رایتل خریدم . برای اینترنت . خوبه سرعتشون؟؟؟ قیمت بسته هاشم خیلی به صرفه بود.
باتشکر/.
نه مزخرف 3G هست.
سلام رفقا ، کسی نت از شرکت صفر و یک داشته ؟
وضعیت پینگ و کیفیتش چطوره ؟
آواسامavasam
22-11-2020, 17:29
سیم کارت شاتل موبایل خریدم . قبل از خرید پشتیبانی شاتل گفت که کیفیت اینترنت بستگی به اپراتور های ایرانسل و همراه اول در منطقه ی شما داره و هر کدام با کیفیت تر باشه بصورت خودکار سوئیچ میکنه روی آن
امروز سیم دستم رسید و واقعا سرعت خوبی داشت نسبت به همراه اول که فوق العاده است و نسبت به ایرانسل هم بهتره
سیم کارتش رو نزدیک سی هزار تومن خریدم با یه بسته روش امده و عالیه
اینم سرعتم همین الان
سلام دوستان
من الا adsl hc پارس انلاین دارم تا 20 روز اشتراکم تمومه.میخام از شرکت دیگه ایی بردارم.در ضمن من تو این چند سال از مخابرات از شاتل صبانت و الانم پارس سرویس adsl داشتم همشون یکجور بوده (البته برای من)
با کم فروشی
یعنی سزرعت 16 مگ میفروخت اما عملا 1 هم نبود
بگذریم
الان بعضی از دوستان میکن همین نت ماهانه و چند ماهه و یکساله همراه اول و ایرانسل بهتره تا این adsl
خلاصه دوستان راهنمایی کنید چه سرویسی بگیرم
راستی برای این vsdl جریان چطوریه؟
فراگیر شده نشده
مودم جدا میخاد یا نه با همین مودم فعلی هم میشه؟
ariobarzan2
23-11-2020, 13:12
سلام دوستان
من الا adsl hc پارس انلاین دارم تا 20 روز اشتراکم تمومه.میخام از شرکت دیگه ایی بردارم.در ضمن من تو این چند سال از مخابرات از شاتل صبانت و الانم پارس سرویس adsl داشتم همشون یکجور بوده (البته برای من)
با کم فروشی
یعنی سزرعت 16 مگ میفروخت اما عملا 1 هم نبود
بگذریم
الان بعضی از دوستان میکن همین نت ماهانه و چند ماهه و یکساله همراه اول و ایرانسل بهتره تا این adsl
فراگیر شده نشده
سلام
اینترنت همراه گرونتره تا ای دی اس ال اگر هزینه براتون مهم نیست میتونید از TD LTE استفاده کنید یا همون اینترنت بی سیم البته با ثبات کمتر به دلیل تداخل امواج و.. وی دی اس ال هم فعلاً همه جا در دسترس نیست مودم مخصوص خودش را میخواد برای بهره گیری از حداکثر سرعت
فیبر نوری هم هست که اونم همه جا در دسترس نیست
سلام
اینترنت همراه گرونتره تا ای دی اس ال اگر هزینه براتون مهم نیست میتونید از TD LTE استفاده کنید یا همون اینترنت بی سیم البته با ثبات کمتر به دلیل تداخل امواج و.. وی دی اس ال هم فعلاً همه جا در دسترس نیست مودم مخصوص خودش را میخواد برای بهره گیری از حداکثر سرعت
فیبر نوری هم هست که اونم همه جا در دسترس نیست
ممنون دوست عزیز
اما نت همراه هم اگر پی اش باشی بعضی مواقع چیزهای خوبی گیرت میادچندماه قبل نت همراه اول گرفتم
70 گیگ یکساله 80 تومن
اینجور موردها کم نیست
اما منم حرف اولم همین نت خانگی و adsl و یا vsdl هست
الان بهترین و با صرفه ترین کدوم شرکت ارایه میدهد adsl
ariobarzan2
23-11-2020, 20:47
ممنون دوست عزیز
اما نت همراه هم اگر پی اش باشی بعضی مواقع چیزهای خوبی گیرت میادچندماه قبل نت همراه اول گرفتم
70 گیگ یکساله 80 تومن
اینجور موردها کم نیست
اما منم حرف اولم همین نت خانگی و adsl و یا vsdl هست
الان بهترین و با صرفه ترین کدوم شرکت ارایه میدهد adsl
خواهش میکنم
با صرفه ترین که میشه مخابرات ولی یک سری مشکلات داره مثل پشتیبانی بد نداشتن اپلیکیشن برای چک کردن اکانت و غیره با ثبات ترین شاتل و آسیاتک
صبانت هم جشنواره های خوب به همراه شبانه
kenshikan
24-11-2020, 10:48
سلام دوستان
من الا adsl hc پارس انلاین دارم تا 20 روز اشتراکم تمومه.میخام از شرکت دیگه ایی بردارم.در ضمن من تو این چند سال از مخابرات از شاتل صبانت و الانم پارس سرویس adsl داشتم همشون یکجور بوده (البته برای من) یعنی سزرعت 16 مگ میفروخت اما عملا 1 هم نبود
فراگیر شده نشده
سلام
بعيده همه اپراتورها تباني کرده باشن که به شما سرويس بد بدن. با اين هيستوري که شما داري به نظرم ديگه کم کم بايد به خط تلفن تون شک کنيد.
از نظر هزينه ADSL از همه بهتره، وتوي ADSL ها هم فعلا متاسفانه مخابرات از ديگران سره.
مودم VDSL فرق داره و بايد جداگانه بخريد، مساله اصليش نبود پوشش به رغم تبليغات هست. هنوز فراگير نشده و ممکنه هنوز نيومده، بازار رو به فيبر واگذار کنه.
براي سرويس هاي راديويي (ايرانسل، همراه، آسياتک، شاتل يا ...) سوزش شون زياده. يکي سوزش خريد مودم، که يکي مث شما که زود زود اپراتور رو عوض مي کنيد بايد مودم آنلاک بگيريد که گرونتر هست.
سوزش ديگر اين که خيلي ها رو داره از سرويس هاي راديويي فراري مي ده، گرون شده بسته ها هست. در يک سال گذشته خودم و بسياري از دوستان خيلي شيک و مجلسي مودم LTE رو خاموش کرديم , رفتيم رو ADSL
ديگه خود دانيد.
سلام
بعيده همه اپراتورها تباني کرده باشن که به شما سرويس بد بدن. با اين هيستوري که شما داري به نظرم ديگه کم کم بايد به خط تلفن تون شک کنيد.
سلام دوست عزیز
اتفاقا شخصا برای همین خط تلفن سیمکشی مجدد کردم داخل خانه را از پشت پریز مخابرات تا پشت مودم
اما فایده ایی نداره و نداشته تا بحال
اما اینجا تا بوده همین بوده
یعنی به محضی که زنگ بزنی پشتیبانی فورا میگن سیمکشی داخلی مورد داره
حالا(عذر میخام)
خر بیار و باقالی بار کن
kenshikan
26-11-2020, 11:20
سلام دوست عزیز
اتفاقا شخصا برای همین خط تلفن سیمکشی مجدد کردم داخل خانه را از پشت پریز مخابرات تا پشت مودم اما فایده ایی نداره و نداشته تا بحال
سلام
منظورم سيم کشي بيرون از خونه تا علمک (و اگه بشه تا پست يا مرکز مخابرات) مي باشد.
حق باشماست، هميشه براي از سر باز کردن همين رو مي گن، چون بسياري از کاربران مشکل سيم کشي داخلي دارند (به ويژه در ساختمان هاي ده پونزده سال ساخت به بالا، که به جاي روش ايستگاهي، به روش انشعابي سيم کشي مي شدن. اون سيم کشي براي تلفن هيچ مشکلي نداره ولي به درد اينترنت نمي خوره.)
ان شاء... کارتون راه بيافته
nimahandsomboy
26-11-2020, 11:28
دوستان میخوام تست سرعت بگیرم
چنتا سایت خوب معرفی میکنید
برنامه موبایل معرفی کنید خوبه
ممنون تشکر
ariobarzan2
26-11-2020, 12:15
برنامه موبایل معرفی کنید خوبه
ممنون تشکر
سلام
Speedtest معروفترینه اپلیکیشن موبایلم داره
lord_alone_dark
27-11-2020, 22:18
من دارم گوگل تی وی میخرم میخوام نت فیلیکس ببینم اینترنت بخورم .الان 16 مگ و 760 گیگ ماهانه دارم فک کنم داخلیه ماهی 40 تومن دارم میدم یک چیزی میخوام حجم بیشتر بده نا محدود باشه یا مثلا 3000 گیگ چی بگیرم هان؟؟؟
آواسامavasam
28-11-2020, 14:27
اینجا کلیک کنید : اسپیدتست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nimahandsomboy
28-11-2020, 18:03
دوستان سرعت 4.5 فورجی ایرانسل بیشتر هست یا TD LTE ؟؟
من سرعت برام مهم نیست .اهل بازی انلاین نیستم
فقط حجم برام مهم هست
دنبال سرویس نامحدود هست
الان دودل هستم سرویس زیتل بگیرم یا نه ؟؟
تهران هستم
بامدادنیکنفس
28-11-2020, 18:25
دوستان سرعت 4.5 فورجی ایرانسل بیشتر هست یا TD LTE ؟؟
من سرعت برام مهم نیست .اهل بازی انلاین نیستم
فقط حجم برام مهم هست
دنبال سرویس نامحدود هست
الان دودل هستم سرویس زیتل بگیرم یا نه ؟؟
تهران هستم
شانسی ه
بسته به میزان آنتن دهی نوع سایت bts
من تهران نیستم ولی پشت پنجره تا 100 مگ هم میده
البته مودم cat6 آی 60 ، i60
4.5 جی ممکنه بیشتر از این بده بسته به نوع گوشی
ولی خب به صرفه نیست
kenshikan
29-11-2020, 11:36
يه جدول به دردبخور براي مقايسه کيفيت تکنولوژي هاي اينترنت در کاربردهاي مختلف از گذشته تا امروز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.