مشاهده نسخه کامل
: [جامع] ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||
محمد7966
04-01-2016, 20:12
دوستان سلام، من سرویس 512 نامحدود مخابرات کاشانی باهزینه ماهیانه حدود 23000 تومن، محدوده بلوار فروس شرقی تهران دارم، ازش راضی نیستم مرتب قطعی داره و از بعدازظهر به بعد هم سرعتش بشدت پائین میاد . تماس هم می گیرم بهانه های مختلف میارن . بنظرشما برا جایگزین چه سرویسی با حدود 8 گیگ ترافیک، جایگزین اون پیشنهاد میدیت .با تشکر
سلام
اول ببینید خطتون نویز نداره؟استاتوس مودمو ببینید شاید snr پایین باشه
AMIRY2006
04-01-2016, 20:29
سلام منظورتون از استاتوس چیه چطوری می شه نویز خط رو چک کرد .مودم LinksysWAG120N
محمد7966
04-01-2016, 20:39
سلام منظورتون از استاتوس چیه چطوری می شه نویز خط رو چک کرد .مودم LinksysWAG120N
سلام
در موزیلا یا مرورگرتون آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و بیایید تو تایپیک نویز چون قطع و وصلی یکی از دلایلش نویز است
این تایپیک بخونید
بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من دانلود زیاد دارم الان چی بگیرم؟ مخابرات تهران خوبه؟
بعد مخابرات چه سرویسی بگیرم که رو قبض نیاد ؟ این قضیه 10 مگ چی هست ؟
ممنون
سلام دوستان
بهترین سرویس نامحدود از لحاظ سرعت رو کدوم شرکت داره؟ قیمتش مهم نیست
استان گیلان
سلام دوستان
بهترین سرویس نامحدود از لحاظ سرعت رو کدوم شرکت داره؟ قیمتش مهم نیست
استان گیلان
من گیلان رو دقیق نمیدونم ولی به نظر من پارس آنلاین یا شاتل بگیر...
niimaa75
07-01-2016, 10:51
با سلام
به نظر شما در حال حاضر کدوم شرکت خوبه ؟
دانلود شبانه برام مهمه
میخواستم برم های وب ولی انگا ناراضین همه
سلام دوستان ...
من الان سرویس 512 نامحدود از مخابرات دارم ولی به شدت ناراضی هستم ... دانلود خیلی زیاد ندارم ولی فکر کنم تا ماهی 30 گیگ برام کافی باشه ...
بهترین سرویسی که میتونم بگیرم با قیمت مناسب (قیمتش مهمه) چی هستش ؟ از کدوم سرکت ؟
دوستاني كه اطلاع دارن سرويس ١٢٨ شبانه دار تا چه سرعتي بأزه،شبانه چطوره؟محدوديت داره حتي از شاتلند بگيرم؟كلا يه توضيحي بديد الان جشنواره دارم.
سلام
ایا هنوز شرکتی وجود داره که اینترنت نامحدود ۵۱۲ واقعی با قیمت نهایتا ۳۰ هزارتومن تو ماه بده؟
lordthunder
11-02-2016, 01:13
سلام
من اکثرا 22 تا 2 شب ممکنه بازی آنلاین بکنم
به نظرتون از کجا ها اینترنت بگیرم؟
آسیاتک دارم اما این ساعت ها ساعت داغونشه
سلام
من اکثرا 22 تا 2 شب ممکنه بازی آنلاین بکنم
به نظرتون از کجا ها اینترنت بگیرم؟
آسیاتک دارم اما این ساعت ها ساعت داغونشه
من صبانت دارم الان این تست رو گرفتم
(امروز اینجوری شده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
در مشهد سرویس ارزون و خوب کدوم شرکت میده؟
الان سه ماه 128 صبا دارم.
آسیاتک 60گیگ یکساله ۳۸تومن :n36: نظرتان چیه؟
saman724.ir/asiatech
lordthunder
12-02-2016, 23:14
آسیاتک 60گیگ یکساله ۳۸تومن :n36: نظرتان چیه؟
saman724.ir/asiatech
سلام
من رو که بدبخت کرده
گولش رو نخورید
حجم دزدی دارند به کنار
اینترنت شون (غیر از اول کار و طرح ها) گرونه به کنار
پیتیبانی بی ادبی دارند
سلام دوستان
مخابرات خیلی
صبا یکم
آسیا یکم کمتر
در کل فقط شاتل
سلام و درود .
دوستان در حال حاضر ، دنبال یه سرویس می گردم که شبانه رایگان داشته باشه .
کیفیت پینگ و قطع نشدن خیلی مهمه .
چی پیشنهاد میدین ؟
سلام و درود .
دوستان در حال حاضر ، دنبال یه سرویس می گردم که شبانه رایگان داشته باشه .
کیفیت پینگ و قطع نشدن خیلی مهمه .
چی پیشنهاد میدین ؟
صبانت در این موارد برای من خوبه(این روزا ک انتخاباته بدتر شده اما جواب میده)
من صبانت دارم الان این تست رو گرفتم
(امروز اینجوری شده)
یه ترفند میگم مستقیم عکس براری
این ادرس عکس شماست
اخرش پی ان جی بزاره my-result رو پاک کن a رو هم به اندروید تبدیل کن . کلا توی تستهای موبایل میشه این کار رو کرد توی ویندوز تغییرات کمتری لازمه
mohammad_203
22-02-2016, 22:48
سلام
چند روزی هست از های وب سرویس گرفتم .قطعی و تایم اوت زیاد داره .راضی نیستم
یک سرویس دهنده که قطعی و تایم اوت نداشته باشه و کیفیت اش خوب باشه ( قزوین) چی پیشنهاد میکنید؟
خودم فکر میکنم پارس انلاین و شاتل خوب باشن
ممنون
سلام
چند روزی هست از های وب سرویس گرفتم .قطعی و تایم اوت زیاد داره .راضی نیستم
یک سرویس دهنده که قطعی و تایم اوت نداشته باشه و کیفیت اش خوب باشه ( قزوین) چی پیشنهاد میکنید؟
خودم فکر میکنم پارس انلاین و شاتل خوب باشن
ممنون
متاسفانه نزدیک انتخاباته و مشکلات اینترنت کم کم دارن نمود پیدا میکنن
امروز پارس آنلاین با خیلی از سرورها مشکل داره
خودم سرور دارم از رداستیشن انگلیس و ارتباطم با خیلی از آیپی هام به مشکل خورده
های وب هم تا جاییکه من یادمه مشکل نوسان (افت و خیز پینگ) زیاد داره و اصلا تمرکزش روی کیفیت نیست. فقط تبلیغات و سرعت بالا
معمولا برای کسانی خوبه که طرح فشفشه میگیرن برای دانلودهاشون
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
طرح ویژه آسیاتک را تست کن ۱۵گیگ فقط ۱۳تومن! اگر خوب نبود عوض کن! :n02:
saman724.ir/asiatech
l Reza l
26-02-2016, 12:16
بجز مخابرات، کدوم شرکت رو فیبر نوری خدمات میده؟؟؟
سلام
بنده یکی از کاربرایه نت هستم که گاهی دانلود زیاد دارم و همیشه بازی انلاین میکنم (کانترسورس)
پینگم خیلی بالاست
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
و
اینکه میخوام شرکت اینترنت دهیم (آسیاتک) رو تغیر بدم
یه شرکت بگید تو مازندران - تنکابن باشه بهتره... که سرویس هاش وسرعتش برای گیم عالی باشه...
سلام
منطقه ما فقط اینترنت مخابرات داره و وایمکس مبین نت، مخابرات دیگه شورش رو در آورده بس که کند و داغونه، اعصاب نذاشته برام، وایمکس هم خیلی گرونه و نمیدونم آخرش بهتر از مبین نت میتونه باشه یا نه، نظرتون چیه؟
اگر منطقه شما تحت پوشش 4 جی ایرانسل باشه، گزینه خوبی می تونه باشه
اگر منطقه شما تحت پوشش 4 جی ایرانسل باشه، گزینه خوبی می تونه باشه
به نظر من 4G كم كم داره جاي خودش رو باز ميكنه
حتي اگر در پوشش adsl هم باشين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به نظر من 4G كم كم داره جاي خودش رو باز ميكنه
حتي اگر در پوشش adsl هم باشين
مصرف باطریش خیلی زیاده مخصوصا برای من که این گوشی رو دارم
مصرف باطریش خیلی زیاده مخصوصا برای من که این گوشی رو دارم
البته منظورم روي گوشي نبود
دانگل يا مودم
ولي من گوشي رو وصل ميكنم به لب تاپ كلا از ايرانسل استفاده ميكنم
مخصوصا وقتي طرح هايي كه حجم زياد و هزينه كمتر دارم
metalhead_forever
22-03-2016, 12:03
درود
دوستان برای دانلود کدام isp مناسب تر است؟ حدوداً 80 گیگ در ماه
در حال حاضر از اینترنت نامحدود 512 مخابرات تهران استفاده می کنم
اگر isp پیشنهادی دانلود شبانه داشته باشد بهتر است
dariushko
10-04-2016, 18:35
سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
سلام دوستان
ممنون میشم هر چه سریعتر راهنماییم کنید
پر سرعت ترین اینترنت همراه از نظر شما برای وبگردی چیست؟
شهرهای مورد نظر: تهران - کیش
مهمترین آیتم انتخاب برای من اول سرعت سریعتر نسب به بقیه؛ و دوم گستردگی پوشش هست
4G همراه اول؟
4G ایرانسل
بسته حرفه ای رایتل؟
مبین نت؟
چه مودمی براش بگیرم تا بتونم بصورت وایفای روی تبلت هم استفاده کنم
آسیاتک خوبه. از اینجا میتونید تخفیف هم بگیرید
saman724.ir/asiatech
poloton7
05-05-2016, 20:18
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
06-05-2016, 22:32
سلام اگر امکان داره یه سرویس با مشخصات زیر به من معرفی کنید.
استفاده بیشترم روی موبایل برای برنامه های مثل اینستاگرام و وبگردی و بازی کلش و دانلود هم به مقدار کم
از لحاظ سرویس دهنده نظرم به شاتل نزدیک تر و محل سکونتم اهواز هست.
سلام اگر امکان داره یه سرویس با مشخصات زیر به من معرفی کنید.
استفاده بیشترم روی موبایل برای برنامه های مثل اینستاگرام و وبگردی و بازی کلش و دانلود هم به مقدار کم
از لحاظ سرویس دهنده نظرم به شاتل نزدیک تر و محل سکونتم اهواز هست.
فکر کنم صبانت بتونه نیاز های شما رو برطرف کنه
نکته:دانلود شبانه 1/2 حساب میشه
sent from my LG G3-d855
poloton7
12-05-2016, 07:57
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
سلام--بعد از یک هفته یکی از دوستان جواب نمی دهد؟؟
l Reza l
14-05-2016, 15:57
دوستان خواهشا بگید که بجز مخابرات دیگه کدوم شرکتا رو فیبر نوری سرویس میدن؟؟
روانپریش
23-05-2016, 00:01
دوستان من اسياتك دارم ولي يه مشكلي كه باهاش دارم اينه كه به تعداد روزهاي كه سرويس رو تمديد نميكنم ازم هزينه ميگيره
این طرح آسیاتک که یکساله 12گیگ به همراه 4ساعت داونلود رایگان روزانه داره و با کد تخفیف میشه فقط با 2هزار تومان تهیه کرد خوبه به نظرم. البته مهلت ثبت نامش فکر کنم تا 15خرداده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
vahid.tipic
26-06-2016, 16:59
سلام خدمت دوستان
بنده قصد دارم اینترنتی داشته باشم که وقتی بین ۲ شهر جا به جا میشم همراهم باشه
به طور میانگین ماهی ۵۰ گیگابایت هم دانلود دارم.
وارد سایت ایرانسل که شدم ۲ نوع اینترنت دیدم:
یکی اینترنت همراه و یکی هم وایمکس.
محدوده پوشش رو هم چک کردم در هر ۲ شهر مد نظرم سبز هست وضعیت.
حالا با این اوصاف به نظر شما از وایمکس استفاده کنم یا اینترنت همراه ایرانسل؟به طور کلی راضی هستین از ایرانسل؟
سلام دوستان
بین صبانت و پارس آنلاین کدوم ISP از نظر قیمت کلی در یک سرویس مشترک و اینترنت شبانه بهتر و بصرفه تر هستند (تهران)؟؟
ممنون
WraithMaster
28-06-2016, 17:41
سلام
دوستان در حال حاضر تو تهران نت خوب برای بازی (پینگ تایم مناسب و تقریبا ثابت با اروپا، نداشتن تایم اوت) از کدوم شرکت میشه گرفت؟!
منطقه مخابراتی نبوت هستیم اگه کسی اینجاست به یاری سبزش نیازمندم :n02:
omidsarab
02-07-2016, 15:49
سلام شاتل چشنواره گزاشته با این شرایط:
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
ترافیک شبانه نامحدود از ساعت ۲ تا ۷ بامداد
۲۰GB ترافیک
بیست گیگابایت ترافیک برای یک سال
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps
قابل ارایه در کلیه شهرها در سراسر کشور توسط نمایندگان شاتل
کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس تو روزانه و شبانه رایگانش چقدره؟؟؟؟
الان مخابرات 2 مگ دارم سرعت دانلود 600-700 میصرفه عوض کنم برم شاتل
radikal021
16-07-2016, 18:54
یکی از دوستام تو زعفرانیه می خواد اینترنت بگیره
کدوم ISP بهتره ؟؟؟
spiderferi
20-07-2016, 13:48
دوستان کسی از ماهان نت تا حالا گرفته؟ سرویساش چطورن؟
برای منطقه کیانمهر کرج کسی نظر یا پیشنهادی داره؟
MOHAMMAD__REZA
31-07-2016, 02:15
ما توی استان ایلام شهر بدره هستیم.128kb نامحدود مخابرات داریم که تقسیم بر8 میشه 16:)یعنی بدترین اینترنت ایران:)5 نفریم 4 نفر گوشی دارن منم pc به زودی گوشی می خرم.محدود هم تا به حال استفاده نکردیم ولی فکر کنم حداقل 5 گیگ ماهیانه نیاز داریم.سرعت دانلود خیلی از آپلود مهم تره.تخفیف و هدیه و شبانه و ... رو هم حساب کنید.قیمتش هم سالیانه 250 خوبه حالا بیش تر هم بود ممکنه ارزش داشته باشه.بهترین سرویس ها با این شرایط کدومان؟لطفا کمکم کنید سرعتمون خیلی افتضاحه
سلام. isp تو ایران هست 3 برابر حجم خریداری شده ت بتونی دانلود رایگان داشته باشی؟ مثلا 100 گیگ ترافیک بخری 300 گیگ دانلود شبانه داشته باشی.
سلام
شرکت دزد اسیاتک تنها خوبیش دانلود شبانش بود که اونم تقریبا حذف شده
دنبال یه شرکت دیگه هستم .
شرکتی که پینگ مناسب + دانلود شبانه رایگان داشته باشه
پیشنهادتون چیه ؟
SKRlLLEX
04-08-2016, 12:41
سلام،
بهترین اینترنت نامحدودی که تو تهران با 200-250 هزار تومن ماهانه میشه گرفت از کدوم شرکته؟
ما توی استان ایلام شهر بدره هستیم.128kb نامحدود مخابرات داریم که تقسیم بر8 میشه 16:)یعنی بدترین اینترنت ایران:)5 نفریم 4 نفر گوشی دارن منم pc به زودی گوشی می خرم.محدود هم تا به حال استفاده نکردیم ولی فکر کنم حداقل 5 گیگ ماهیانه نیاز داریم.سرعت دانلود خیلی از آپلود مهم تره.تخفیف و هدیه و شبانه و ... رو هم حساب کنید.قیمتش هم سالیانه 250 خوبه حالا بیش تر هم بود ممکنه ارزش داشته باشه.بهترین سرویس ها با این شرایط کدومان؟لطفا کمکم کنید سرعتمون خیلی افتضاحه
طبیعتا من تجربه مورد شما رو نداشتم اما طبق چیزی که دیگر دوستان نوشته بودن پیشنهاد می کنم ببینید شرکت های سراسری دیگه مثل آسیاتک، پارس آنلاین، شاتل و صبانت تو منطقه تون سرویس نمی دن؟ چون معمولا کیفیت این ها از مخابرات بهتره.
MOHAMMAD__REZA
05-08-2016, 14:56
طبیعتا من تجربه مورد شما رو نداشتم اما طبق چیزی که دیگر دوستان نوشته بودن پیشنهاد می کنم ببینید شرکت های سراسری دیگه مثل آسیاتک، پارس آنلاین، شاتل و صبانت تو منطقه تون سرویس نمی دن؟ چون معمولا کیفیت این ها از مخابرات بهتره.
من زیاد به کیفیت و پشتیبانی و سابقه و ... اهمیت نمیدم فقط سرعت و حجم و قیمت برام مهمه
MOHAMMAD__REZA
07-08-2016, 18:21
اونایی که پیدا کردم برای شهرمون:های وب، آسیاتک، مخابرات و یوسف.پارس آنلاین و شاتل و صبانت هم پشتیبانی نمی کنن
دوستان عزیز دانلود شبانه رایگان برام مهمه چه سرویسی و از کجا بگیرم؟؟؟
میخوام این اسیاتک و تخلیه کنم دنبال شرکتی ام که شبانه رایگان داشته باشه روزی 3 4 گیگ بشه گرفت کافیه چیه شرکتی پیشنهاد میشه ؟
سلام دوستان
برای دانلود شبانه کدامیک از این سه گزینه مناسبتره:
4جی ایرانسل
4جی همراه اول
آسیاتک
سلام دوستان
4جی ایرانسل
4جی همراه اول
آسیاتک
گزینه یک
سلام دوستان
4جی ایرانسل
4جی همراه اول
آسیاتک
من الان آسیاتک دارم سرویس شهاب شبانه رایگان(10 مگ) توی تایم شبانه 12 گیگ دانلود می کنم.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
من الان آسیاتک دارم سرویس شهاب شبانه رایگان(10 مگ) توی تایم شبانه 12 گیگ دانلود می کنم.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
شاید برای شما خوب باشه ولی بهتره که از چند نفر دیگه هم تست گرفته بشه
.:Bardia:.
29-08-2016, 11:58
سلام دوستان
4جی ایرانسل
4جی همراه اول
آسیاتک
سرعت ایرانسل رو در محلتون چک کنید ؛ اگه خوب بود بهترین گزینه هستش .
Silent TR
12-09-2016, 15:15
دوستان عزیزی که تهران هستند کسانی که از غیر مخابرات سرویس نامحدود 1 به 8 دارند ممنون میشم سرعت دانلودشون داخل IDM رو بگن
دنبال یک جایگزین خوب برای مخابرات میگردم
نهایت ماهی 25 30 باشه
دوستان عزیزی که تهران هستند کسانی که از غیر مخابرات سرویس نامحدود 1 به 8 دارند ممنون میشم سرعت دانلودشون داخل IDM رو بگن
دنبال یک جایگزین خوب برای مخابرات میگردم
نهایت ماهی 25 30 باشه
اگه صرفا جهت دانلود میخوای بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول رو بخر اینقد با سرعت لاک پشتی دانلود نکن
اگه جهت استفاده از ابزارهای اجتماعی و وبگردی و...... میخوای توصیه ام سرویس های ارت شاتل هست
سلام دوستان
مصرف من حدودا روزی یک گیگابایت هستش ... ارزونترین سرویس به همراه بالاترین سرعتی که میتونم بگیرم چی هستش ؟
الان پارس آنلاین دارم سرعت دانلودم تا 1mb هم میرسه گاهی اوقات ولی خیلی حجم میخرم برام گرون درمیاد فکر میکنم ... بسته های حجم بالا هم میخرم که قیمت نهایی کمتر بشه ولی احساس میکنم باز هم برام گرون تموم میشه ...
omidcruise
14-09-2016, 23:40
دوستان به نظرتون بهترین جشنواره فروش یک ساله کدوم هستش؟ ISP فرقی نمیکنه فقط یک ساله یا 6 ماهه باشه با حداقل ماهی 6 گیگ حجم. تایم رایگان و ... هم مهم نیست. اگه معرفی کنید ممنون میشم
دوستان به نظرتون بهترین جشنواره فروش یک ساله کدوم هستش؟ ISP فرقی نمیکنه فقط یک ساله یا 6 ماهه باشه با حداقل ماهی 6 گیگ حجم. تایم رایگان و ... هم مهم نیست. اگه معرفی کنید ممنون میشم
با سلام میخواستم ببینم دوستان اطلاع دارند که بعد از فعال کردن طرح تابستانی مخابرات ایا در این یکسال میتوان هر زمانی فوتون های کوتاه مدت خریداری کرد یا نه محدودیت زمانی دارد...سپاس
Silent TR
26-09-2016, 01:23
الان که رفتم سایت مخابرات یکسری سرویس گذاشته به اسم :
محصولات استاندارد غیرحجمی
قضیه اینا چیه ؟ بعد اونوقت زده غیر حجمی ولی تو جدولش ترافیک ماهیانه داره مثلا 17 یا 25 گیگ
سرعتاش چطوره ؟ کسی گرفته ؟
rahalogo
28-09-2016, 13:31
من چند سالی بود که مدام شرکت های مختلف رو برای سرویس اینترنتم تست میکردم و هیچکدوم من رو راضی نمیکرد تا اینکه 4g ایرانسل اومد و از اونموقع تا حالا تازه احساس میکنم اینترنت دارم . :n31:
البته پارس آنلاین هم بد نبود اما هیچی به 4g ایرانسل نمیرسه... اگر محدودتون 4g ساپورت میکنه حتما تست کنید...
من چند سالی بود که مدام شرکت های مختلف رو برای سرویس اینترنتم تست میکردم و هیچکدوم من رو راضی نمیکرد تا اینکه 4g ایرانسل اومد و از اونموقع تا حالا تازه احساس میکنم اینترنت دارم . :n31:
البته پارس آنلاین هم بد نبود اما هیچی به 4g ایرانسل نمیرسه... اگر محدودتون 4g ساپورت میکنه حتما تست کنید...
4g عالیه تایید میشه ولی مودم گرونه
maniya12
28-09-2016, 15:05
4g عالیه تایید میشه ولی مودم گرونه
دوست گرامی سرعت دانلودتون با 4g چنده؟!
دوست گرامی سرعت دانلودتون با 4g چنده؟!
آبادان
ایرانسل
5 مگ در ثانیه(ایران)
maniya12
28-09-2016, 15:25
آبادان
ایرانسل
5 مگ در ثانیه(ایران)
یعنی سرعت دانلودتون 400 هستش یا نه 5مگ؟!
یعنی سرعت دانلودتون 400 هستش یا نه 5مگ؟!
5 مگابایت
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.
capitan black
10-10-2016, 20:33
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
اسیاتک افتضاح شده شبانه روی 100 k اگر بتونی دانلود کنی !...محدود شده سرعت شبانه :| !×!
سلام خدمت دوستان...
نمیده بهم.
شاتل هم زیاد تعریفی نداره بردار
دوستان سلام...
من موندم اینترنت 256 ؛؛؛1ساله مخابرات رو بگیرم که 176تومن در میاد و حجمش 96 گیگ هست.سرعت دانلود بالایی نداره حجم مصرقیش معقوله بدرد وب گردی معمولی میخوره کلا کارمو راه میتدازه.
و یا برم 3 ماهه پارس آنلاین بگیرم که 50 گیگ حجم میده و تا 16 سرعتشه همون بسته هر گیگ 800تومن.
نتی میخوام به صرفه باشه برای کارهای عادی.الان ماهانه دارم نت مخابرات میگیرم256 با 8 گیگ حجم 22هزار تومن کخ واقعا زیاده!!!!
اگه دانلودی داشته باشم با نامحدود مخابرات یا ایرانسل انجام میدم.
(استان گلستان)
FlashGet
18-10-2016, 16:51
دوستان سلام...
من موندم اینترنت 256 ؛؛؛1ساله مخابرات رو بگیرم که 176تومن در میاد و حجمش 96 گیگ هست.سرعت دانلود بالایی نداره حجم مصرقیش معقوله بدرد وب گردی معمولی میخوره کلا کارمو راه میتدازه.
و یا برم 3 ماهه پارس آنلاین بگیرم که 50 گیگ حجم میده و تا 16 سرعتشه همون بسته هر گیگ 800تومن.
نتی میخوام به صرفه باشه برای کارهای عادی.الان ماهانه دارم نت مخابرات میگیرم256 با 8 گیگ حجم 22هزار تومن کخ واقعا زیاده!!!!
اگه دانلودی داشته باشم با نامحدود مخابرات یا ایرانسل انجام میدم.
(استان گلستان)
سلام
میشه لینک این طرح پارس انلاین و بزارید ؟
من همچین طرحی ندیدم داشته باشه . 3 ماهه 50 گیگ هر گیگ 800 تومن !!
سلام
میشه لینک این طرح پارس انلاین و بزارید ؟
من همچین طرحی ندیدم داشته باشه . 3 ماهه 50 گیگ هر گیگ 800 تومن !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FlashGet
19-10-2016, 16:50
خیلی ممنون
ولی من هیچ بسته 3 ماهه ای ندیدم که 50 گیگ رو بده 50 تومن
همشون 1 ساله و 2 ساله هستند اونم نهایت حجمشون 25 گیگ هستش
فکر کنم شما اشتباه میکنید چنین بسته ای وجود نداره
خیلی ممنون
ولی من هیچ بسته 3 ماهه ای ندیدم که 50 گیگ رو بده 50 تومن
همشون 1 ساله و 2 ساله هستند اونم نهایت حجمشون 25 گیگ هستش
فکر کنم شما اشتباه میکنید چنین بسته ای وجود نداره
درود 50هزار نه 40 هزار همون لینک وسطی اینم عکسش...(خوب با همه این تفاسیر این سرویس بدرد میخوره؟)
درود 50هزار نه 40 هزار همون لینک وسطی اینم عکسش...(خوب با همه این تفاسیر این سرویس بدرد میخوره؟)
این سرویس عالیه!
اما الان صبانت دارمو حدود 15 گیگ حجم رزرو و 28 گیگی که الان دارم
البته راضیم ولی شبانه محدود 1 مگ هست
و این 2 مگ
FlashGet
20-10-2016, 10:35
بله دیدم . خیلی ممنون دوست من
این سرویس ها برای مشترکین جدید هستش و برای ما که از قبل مشترک پارس بودیم وجود نداره
البته قیمت 40 هزار تومن برای 3 ماه 50 گیگ فوق العاده است
اما چون فقط 3 ماه هستش بدرد نمیخوره چون شما از ماه های بعدش باید به روال طبیعی خرید کنید که اصلا مقرون به صرفه نیست .
من الان دارم ماهیانه بابت 6 گیگ مبلغ 24 هزار تمن پرداخت میکنم که انصافا خیلی زیاده . البته پدر سوخته ها توی منوی تعرفه ها 6 گیگ رو 18 هزار تومن زدند اما هنگام تمدید ماهیانه 19 هزار نمایش داده میشه + عوارض و مالیات و کوفت و زهر ماری که روش میکشن میشه ماهیانه 24 هزار تومن
در واقع هر1 گیگ اینترنت در میاد 4 هزار تومن
یعنی 6 هزار تومن بیشتر از چیزی که در صفحه ی تعرفه ها نشون میدن
بزودی پارس آنلاین رو تخلیه میکنم
بله دیدم . خیلی ممنون دوست من
البته قیمت 40 هزار تومن برای 3 ماه 50 گیگ فوق العاده است
اما چون فقط 3 ماه هستش بدرد نمیخوره چون شما از ماه های بعدش باید به روال طبیعی خرید کنید که اصلا مقرون به صرفه نیست .
در واقع هر1 گیگ اینترنت در میاد 4 هزار تومن
بزودی پارس آنلاین رو تخلیه میکنم
یا خدا...بازم سردر گم شدم چه سروریسی از چه شرکتی بگیرم از این ماهانه20تومن مخابرات خسته شدم!!!
یه سروریس معرفی کنید مقرون به صرفه و خوب باشه:n35:
navid010
25-10-2016, 08:25
بهترین سرویس با دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت چه سرویسی هست ؟
milad.design
28-10-2016, 19:28
با سلام . خسته نباشید دوستان.
واقعا دیگه مسخره کردن این شرکتا با این سرویس ها!
یه زمانی مثل آدم میگفتن نامحدود قیمتش اینه کاملا هم نامحدوده بود، الان هزارتا بند و شرط و.. روی هر سرویس میزارن آخرش هم فقط پول زور میگیرن!
اولین بار اینترنت از پارس انلاین گرفتم نزدیک 11 سال پیش...بعد یه شرکت خصوصی در اهواز(لقمان،که الان وابسته شده به فن آوا)...بعد شاتل...بعد مخابرات...صبانت...و در اخر دوباره لقمان یا همون فن آوا.
ولی الان دیدم که باز تعرفه های شبانه و داغون کردن،سرویس هاش هم افت کرده همش قطعی،یه ساله قطعی خیلی داره فن آوا.
من که واقعا مصرف دانلودم بالاست ، به خاطر کارم که طراحی وب است ، وب گردیم هم بالاست، واقعا هیچ سرویس بدرد بخوری پیدا نکردم،مگه اینکه ماهی حداقل 300تومن بیام پول نت بدم!
جدا از اینا، کسی از دوستان هست که سرویس خوبی معرفی کنه؟ سرویس دهنده های دیگه کسی میدونه خوب هستن یا خیر؟ شاتل یا گارس آنلاین جدیدا چطور شدن؟
با تشکر
behnamy01
29-10-2016, 18:12
با سلام . خسته نباشید دوستان.
واقعا دیگه مسخره کردن این شرکتا با این سرویس ها!
یه زمانی مثل آدم میگفتن نامحدود قیمتش اینه کاملا هم نامحدوده بود، الان هزارتا بند و شرط و.. روی هر سرویس میزارن آخرش هم فقط پول زور میگیرن!
اولین بار اینترنت از پارس انلاین گرفتم نزدیک 11 سال پیش...بعد یه شرکت خصوصی در اهواز(لقمان،که الان وابسته شده به فن آوا)...بعد شاتل...بعد مخابرات...صبانت...و در اخر دوباره لقمان یا همون فن آوا.
ولی الان دیدم که باز تعرفه های شبانه و داغون کردن،سرویس هاش هم افت کرده همش قطعی،یه ساله قطعی خیلی داره فن آوا.
من که واقعا مصرف دانلودم بالاست ، به خاطر کارم که طراحی وب است ، وب گردیم هم بالاست، واقعا هیچ سرویس بدرد بخوری پیدا نکردم،مگه اینکه ماهی حداقل 300تومن بیام پول نت بدم!
جدا از اینا، کسی از دوستان هست که سرویس خوبی معرفی کنه؟ سرویس دهنده های دیگه کسی میدونه خوب هستن یا خیر؟ شاتل یا گارس آنلاین جدیدا چطور شدن؟
با تشکر
یه مودم 4G بگیرید، بعد از سیمکـارت ایـرانـسل استفاده کنید، پیشنهـادمن مودم E8372هستش. اینجوری حتی بسته به منطقه تون میتونید سـرعتایی تا حد 40 تا 50 مـگابیـت رو هم تجربه کنید، شایدهم بیشتر.
برای کاهش هزینه از چنـدین بسته ایرانـسل به صورت همزمان استفاده کنید.
1-بسته اصلی: بسته2ماهه30گیگ60تومـن خوبه، بسته 6ماهه100گیگ175تومـن هم خوبه.
2-بسته 6تا12صبح: 5گیگ هفته ای 2تومـن و یا 5گیگ ماهانه3تومـن.
3-بسته شبانه: هرشبی که زیادخواستین دانـلودکنید یک بستـه شبـانه بگیرید، مثلا بسته 60گیگ3ساعته2تومـن
شـارژموردنیاز برای خـریـد این بسته ها رو هم میتونید 10 تا 20درصـدزیرقیمـت پیداکنید که اگه خودتون سـرچ کنیدحتماپیدا میکنید. موفق باشید:n16:
یه مودم 4G بگیرید، بعد از سیمکـارت ایـرانـسل استفاده کنید، پیشنهـادمن مودم E8372هستش. اینجوری حتی بسته به منطقه تون میتونید سـرعتایی تا حد 40 تا 50 مـگابیـت رو هم تجربه کنید، شایدهم بیشتر.
3-بسته شبانه: هرشبی که زیادخواستین دانـلودکنید یک بستـه شبـانه بگیرید، مثلا بسته 60گیگ3ساعته2تومـن
شـارژموردنیاز برای خـریـد این بسته ها رو هم میتونید 10 تا 20درصـدزیرقیمـت پیداکنید که اگه خودتون سـرچ کنیدحتماپیدا میکنید. موفق باشید:n16:
سلام
مودم 3372 چطوره؟ فرضا وای فای نخوام و فقط سرعت زیاد دانلود واسم مهم باشه:n16:
milad.design
29-10-2016, 22:28
تشکر خالی کم بود دوست عزیز.عالی بود ترفندتون.ممنون دوست عزیز. :n40:
- اینترنت نسل 4 ثابت ،TD-LTE، چطوره؟ سرعتش تفاوتی داره؟ چون این بسته های ساعتی و متنوع نداره،یه نوع مودم هم فقط داره توی سایت ایرانسل.
- و اینکه در قسمت بسته های اینترنت همراه ایرانسل ، بسته های ساعتی ، 3ساعته داره نوشته نامحدود! یعنی واقعا 3ساعت حجم نامحدود میده 2هزار تومن؟! سرعت هم بالااااااااا؟!:n13:
بعد میشه این بسته ها را در کنار همدیگه فعال کرد؟! مثلا یه بسته یک ماهه ، بعد وقتی یه بسته ساعتی میزنم، یهو از بسته یه ماهه کم نکنه!؟
behnamy01
29-10-2016, 23:35
سلام
مودم 3372 چطوره؟ فرضا وای فای نخوام و فقط سرعت زیاد دانلود واسم مهم باشه:n16:
اونم مـودم خوبیه، فـریمور هم براش زیاده و میتونید آنلـاک کنیدش که محدود به سیمکـارت یه اپـراتور خاص نباشید. تفاوتـش با 8372 همون وایـفای هستش که خودتون اشاره کردید.
- اینترنت نسل 4 ثابت ،TD-LTE، چطوره؟ سرعتش تفاوتی داره؟ چون این بسته های ساعتی و متنوع نداره،یه نوع مودم هم فقط داره توی سایت ایرانسل.
نسل 4 ثابـت زیادتعریفی نـداره. مـودمش هم گرونه، طرحهای شـبانه اینا هم فعلانداره، اگرهزینه کنید روی این مودم و حالا به هردلیلی، مثل تغییرطرح ها، یا بدشدن سرویس دهی این اپـراتور، دستتون به جایی بند نیست و اپـراتوردیگه ای هم روی این فـرکانس نیست، ولی مودم 4G معولی میتونید از ایـرانسل، همـراه آخـر و رایـتل استفاده کنید.
- و اینکه در قسمت بسته های اینترنت همراه ایرانسل ، بسته های ساعتی ، 3ساعته داره نوشته نامحدود! یعنی واقعا 3ساعت حجم نامحدود میده 2هزار تومن؟! سرعت هم بالااااااااا؟!:n13:
بسته های شبانه رو فقط میشه از طریق app گـوشی خـرید، با کـدussd اینا نمیشه، 1ساعته، 2ساعـته و 3ساعته داره، ولی عملا نامحـدودنیست، هر یک ساعـت محدود روی 20 گیـگ هست، مثلا شبی 2تابسته3ساعتی بگیرید و 120گـیگ دانـلودکنید، اگر سـرعتتون بالا باشه میتونید همش رو مصرف کنید، بچه ها توی تـبریزمثلا زودتر از 6ساعت اون 120 گیـگ رو تمـوم میکنن. سرعتش هم شبها عمـدی کم نمیشه، خوبه. مگراینکه از دکـلی که شما استفاده میکنیدکاربرای دیگه هم دانـلودکنن.
بعد میشه این بسته ها را در کنار همدیگه فعال کرد؟! مثلا یه بسته یک ماهه ، بعد وقتی یه بسته ساعتی میزنم، یهو از بسته یه ماهه کم نکنه!؟
بله، میشه. بین 2تا بسته مشابه الویت مصرف با اونی هستش که انقضاش نزدیکتره، اگر مثل پست قبلیم همزمان یه بسته معمولی بگیرید و یه بسته6تا12 صبح،(مورد 1 و 2 ) بین ساعت 6تا12صبح هم اتـوماتیک از بسته 6تا12صـبح استفاده میکنه.
djkavehtnt
04-11-2016, 12:53
سلام به دوستان عزیز
من می خواستم خطم رو انتقال بدم به جای دیگه
البته توی این انتقال ، مرکز مخابراتیم عوض نمیشه ( به فاصله چند تا خیابون می خوام خط رو انتقال بدم )
فقط می خواستم بدونم آیا کسی می دونه که حدودا چقدر طول می کشه ؟
و آیا اینکه اینترنتم هم منتقل میشه ؟ چون مرکز مخابراتی رو نمی خوام عوض کنم.
باتشکر
mohsen13055
04-11-2016, 22:37
اینترنت همراه خط منتقل میشه ولی اگر بعد از انتقال خط اینترنتت وصل نبود زنگ بزن درستش میکنن منم همچین موردی رو سه ماه قبل داشتم البته اینترنت من مخابراته
djkavehtnt
05-11-2016, 17:21
اینترنت همراه خط منتقل میشه ولی اگر بعد از انتقال خط اینترنتت وصل نبود زنگ بزن درستش میکنن منم همچین موردی رو سه ماه قبل داشتم البته اینترنت من مخابراته
اینترنت خودم هم ماله مخابراته
می خواستم مطمئن شم که اینترنت هم با خط انتقال پیدا می کنه یا نه
باز هم ممنون :n16:
farhad_usa
11-11-2016, 12:58
سلام دوستان.
می خواستم اینترنت بگیرم،ماهی 80 تا 100 گیگ مصرف دارم، و حداقل سرعت 4 مگابیت جایی هست که 80 تا 100 هزار تومان در ماه این سرویس را در تهران ارائه بده،
خودم غیر های وب جایی را پیدا نکردم،ولی از کیفیتش مطمئن نیستم و خیلی ازش بد شنیدم.در حال حاظر هم مخابرات 2 مگ نامحدود دارم که یک ماهه کیفیتش به شدت اومده پایین.
سلام دوستان به سئوال داشتم ایا سرعت زیاد باعث مصرف اینترنت بیشتر میشه...ممنون میشم جواب بدید الان سرعت دو مگ گرفتم ولی سرعتم تقریبا بین 4تا 6مگ هست الان قصد دارم سرعت 16مگ بگیرم ایا حجم بیشتری مصرف میشه با توجه به سرعت
سلام دوستان به سئوال داشتم ایا سرعت زیاد باعث مصرف اینترنت بیشتر میشه...ممنون میشم جواب بدید الان سرعت دو مگ گرفتم ولی سرعتم تقریبا بین 4تا 6مگ هست الان قصد دارم سرعت 16مگ بگیرم ایا حجم بیشتری مصرف میشه با توجه به سرعت
دقیقاً منظورتو متوجه نشدم.
شما وقتی یک فایل یک گیگابایتی رو دانلود میکنی فقط یک گیگ از حجم اینترنت مصرف میشه، حالا چه با سرعت 2مگ و چه با سرعت 16مگ. پس حجم ترافیک ربطی به سرعت نداره.
ولی یه بحث روانی قضیه اینه که وقتی شما اینترنت سرعت پایین داری از دانلود فایلهای حجیم خودداری میکنی ( به خاطر زمان زیادی که میبره). ولی وقتی اینترنت سرعت بالا میگیری دوست داری فایل های حجیم دانلود کنی و متوجه حجمی که تو روز دانلود کردی نمیشی و اینجوری میشه که مصرفت میره بالا
سلام..وقت بخیر
دوستان عزیزم ، اجبارا" بدلیل مشکل داشتن خطوط مخابرات و تلفن ، من 5 ساله که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم... تا الان بدک نبود... فقط کمی تعرفه اش بالاتر بود
سرویس فعلی من:
وایمکس سرعت 256
دانلود نامحدود
ماهانه 52 هزار تومن هزینه سرویس
رایتل داره چنین چیزی؟
مبین نت ؟
یا ...
مرسی
مرسیی از جوابتون..فک کنم پاسخ مو گرفتم...فک میکردم اگر سرعت بیشتر بگیرم حجم بیشتر استفاده میشه..مرسی از پاسخ
mechanic1
27-11-2016, 19:07
سلام..وقت بخیر
دوستان عزیزم ، اجبارا" بدلیل مشکل داشتن خطوط مخابرات و تلفن ، من 5 ساله که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم... تا الان بدک نبود... فقط کمی تعرفه اش بالاتر بود
سرویس فعلی من:
وایمکس سرعت 256
دانلود نامحدود
رایتل داره چنین چیزی؟
مبین نت ؟
یا ...
مرسی
سلام
این سوال من هم هست، البته با من تماس نگرفتن، شاید چون تبریز هستم. اما بالاخره که باید جمعش کنم.
البته واقعا سرعت وایمکس بد شده(اولا خیلی خوب بود)، خصوصا موقع دانلود و دیدن فیلم.حالا نمیدونم این مشکل منه یا همه سرویسدهنده ها اینطوری هستن!!
سرعت دانشگاه عالیه، نمیدونم اونا از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنند؟!
دوستان لطف من رو هم یه راهنمایی بکنید،
البته من نامحدود بودن برام مهم نیست. ماهی 4 یا 5 گیگ کفایت میکنه، اما واقا سرعت مهمه.(من با اصطلاحاتی مثل پینگ و... کاری ندارم) میخوام وقتی یه صفحه رو میاره منو حرص نده، اهل بازی نیستم اما مقاله خیلی دانلو میکنم و فیلم هم کمتر اما بالاخره نیاز هست که انلاین ببینم یا دانلود کنم.
سرعت نت من هم 256 هست.
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام
این سوال من هم هست، البته با من تماس نگرفتن، شاید چون تبریز هستم. اما بالاخره که باید جمعش کنم.
البته واقعا سرعت وایمکس بد شده(اولا خیلی خوب بود)، خصوصا موقع دانلود و دیدن فیلم.حالا نمیدونم این مشکل منه یا همه سرویسدهنده ها اینطوری هستن!!
سرعت دانشگاه عالیه، نمیدونم اونا از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنند؟!
دوستان لطف من رو هم یه راهنمایی بکنید،
البته من نامحدود بودن برام مهم نیست. ماهی 4 یا 5 گیگ کفایت میکنه، اما واقا سرعت مهمه.(من با اصطلاحاتی مثل پینگ و... کاری ندارم) میخوام وقتی یه صفحه رو میاره منو حرص نده، اهل بازی نیستم اما مقاله خیلی دانلو میکنم و فیلم هم کمتر اما بالاخره نیاز هست که انلاین ببینم یا دانلود کنم.
سرعت نت من هم 256 هست.
ممنون میشم پاسخ بدید.
در مورد نت دانشگاه باید بگم میتونید با این سایت سرویس دهنده رو پیدا کنید
سلام..وقت بخیر
سرویس فعلی من:
وایمکس سرعت 256
دانلود نامحدود
رایتل داره چنین چیزی؟
مبین نت ؟
یا ...
مرسی
برادرا ؟
دوستان ؟
Zachyrock
17-12-2016, 22:27
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم
:n27::n27::n27::n27:
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه
- - - Updated - - -
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه
hamed619
17-12-2016, 23:03
- - - Updated - - -
سلام داداش شما که شاتل داشتی من بخوام شاتل بگیرم چه بگیرم با ماهی 50 تومن شما خودت چه سرویسی داشتی ممنون میشم راهنمایی کنید
Zachyrock
17-12-2016, 23:20
سلام داداش شما که شاتل داشتی من بخوام شاتل بگیرم چه بگیرم با ماهی 50 تومن شما خودت چه سرویسی داشتی ممنون میشم راهنمایی کنید
Art 3 عالي بود
Zachyrock
18-12-2016, 20:21
اغاا من منتظر جوابتون هستم لطفا هلپ مي
سلام. کسانی که از تبریز شاتل دارند لطفاً جواب سوالات منو بدن
سرویس شاتل 7000 تومن میگیره دانلود شبانه رایگان مبده. میخواستم ببینم آیا سرعت دانلود شبانه کمتر از روزانه میشه یا نه؟ یعنی یکی زیاد دانلود کنه شاتل سرعت دانلود شبانه رو کم میکنه یا نه؟ سرعت دانلود سرویس یک مگ در شاتل چقدره؟ برای یک سرویس یک مگ با حجم ماهیانه 3 گیگ شاتل 15000 تومن میخواد
الان مخابرات برای( 21 گیگابایت حجم ماهانه که 42 گیگا بایت حجم شبانه ماهانه رایگان داره) 27500 تومن ماهیانه میخواد با سرعت 2 مگا بایت. اینم بگم من با این سیستم با سرعت 600 با دانلود منیجر دانلود میکردم، منتها مساله ای که دارم اینه که به نظرم حجم من بعضی مواقع خیلی کم میشه. مثلاً تو یک ساعت 1 گیگ میبینم کم شده و به همین خاطر میخوام سرویسم رو عوض کنم.
سلام دوستان
دنبال شرکتی میگردم که اینترنت شبانه رایگان بده، در طول روز استفاده زیادی ندارم فقط در حد تلگرام و اینستا
با شاتل هم تماس گرفتم گفتن منطقه شما پورت خالی نداریم
لطفا راهنمایی کنید
سلام من اینترنت می خوام یا کلا نا محدود یا شبا نامحدود و سرعت نامحدود رو کم نکنه.
اگ محدود هم هست حجم ماهانه 5 تا 8 گیگی و سرعتش هم حول و حوش1 یا 2 مگابیت. ( 90 درصد وقتا و به خصوص زمان نامحدودیش این قدر باشه سرعت با هر سرعت نامی که هست)
چی به نظرتون به صزفه است؟ قیمت بین 30 تا 50 بشه ماهی اگر یافت نشه بگید یه فکری بکنم. در ضمن اگر سرعت و کم نمی کنن دوست دارم چندماه یه جا بگیرم ارزون شه.
تقریبا همه ی شرکت ها اینجا پورت دارند فکر کنم ولی باز چک می کنم. پیشنهاد شما چیه؟
sajjad8686
24-12-2016, 08:30
سلام دوستان بهترین اینترنت برای بازی انلاین نداشتن پکت لاست و لتنسی پایین برای کدوم isp هست
fafafafar
24-12-2016, 12:36
سلام دوستان بهترین اینترنت برای بازی انلاین نداشتن پکت لاست و لتنسی پایین برای کدوم isp هست
من با پارس انلاین به راحتی lol dota1 dota 2 call of duty زدم
اگر تو همین بازیا من که پارس پیشنهاد میکنم
مخابرات اصلا
شاتل هم یکی از دوستان گرفته راضی نبود از پینگش تو بازی لول ولی بقیه بازی براش خوب بود
سلام من اینترنت می خوام یا کلا نا محدود یا شبا نامحدود و سرعت نامحدود رو کم نکنه.
اگ محدود هم هست حجم ماهانه 5 تا 8 گیگی و سرعتش هم حول و حوش1 یا 2 مگابیت. ( 90 درصد وقتا و به خصوص زمان نامحدودیش این قدر باشه سرعت با هر سرعت نامی که هست)
چی به نظرتون به صزفه است؟ قیمت بین 30 تا 50 بشه ماهی اگر یافت نشه بگید یه فکری بکنم. در ضمن اگر سرعت و کم نمی کنن دوست دارم چندماه یه جا بگیرم ارزون شه.
تقریبا همه ی شرکت ها اینجا پورت دارند فکر کنم ولی باز چک می کنم. پیشنهاد شما چیه؟
هرنوع راهنمایی مورد استقبال است.
سلام
کدوم شرکت دانلود رایگان شبانه داره و اینکه سرعت وبگردی خوبی داشته باشه مثل اسیاتک و مخابرات نباشه که تو ایستاگرام یا سایت هایی که سرور خارجی دارن مشکل و کندی داشته باشه
ممنون
kahkeshane_2010
28-12-2016, 21:56
سلام من شاتل دارم شاتل افتضاحه ب تمام معنا امیدوارم ی شرکت خوب پیدا کنم
کارم کلا با نامحدوده افتضاح شده چ art1 چ art3 هر دو سرعت دانلودشون 65 باورمیکنید؟من اهوازم 50ت میدم 65 سرعتمه برا ایران متاسفم هر یک کیلوبایت هزارتومانه...واقعا ک...لطفا کمک کنید کدوم بهترینه تو نامحدود؟
Ahmad.S9689
05-01-2017, 04:36
درود
برا استان اصفهان ی isp ک شبانه رایگان داشته باشه قیمتشم منطقی باشه چیه
saeidsaeid000
06-01-2017, 22:35
الان تو تهران چه شرکتایی شبانه رایگان دارن ؟؟
یا مثلا دوبار حجم خریداری شده رایگان میدن ؟؟؟
kian2006
19-01-2017, 02:23
:n13::n13::n13::n13:
سوال منم همین هست الان کدوم شرکت شبانه رایگان دارد ؟
صد دانه یاقوت گرفتم ولی با 100 گیگ ترافیک___ و یک ماه 70 گیگ را مصرف کردم
نبود شبانه معضلی هست (هرشب حداقل 10گیگ هم دانلود میکردم اینقدر از ترافیک بسته هم نمیرففت)(__توی طرح تابستان شبی 20 گیگ میگرفتم...حیف)
متاسفانه یا اینجا کسی پاسخگو نیست یا سرویس مناسب نداریم
الان یام ها رو میخوندم همه از سرویس هاشون ناراضی هستن
من دو مگ اسیاتک نامحدود استفاده میکردم قبلا خوب بود
الان دو ماه هست تعرفه ها عوض شده اصلا به درد نمی خوره
الان سرویس گرفتم 200 هزار تومنی 150 کیلوبایت سرعت دانلودش هست
یه سرویس نامحدود خوب معرفی کنید لطفا
Sopranos
30-01-2017, 19:53
سلام من شاتل دارم شاتل افتضاحه ب تمام معنا امیدوارم ی شرکت خوب پیدا کنم
کارم کلا با نامحدوده افتضاح شده چ art1 چ art3 هر دو سرعت دانلودشون 65 باورمیکنید؟من اهوازم 50ت میدم 65 سرعتمه برا ایران متاسفم هر یک کیلوبایت هزارتومانه...واقعا ک...لطفا کمک کنید کدوم بهترینه تو نامحدود؟
محمد:
سلام دوست عزیز،من کرمانشاه هستم و از اینترنت حسابگر استفاده میکنم،سرویس شونزده مگابیت ده گیگ ماهانه دوتا هشت صبح هم نامحدوده،سرعتشم شبانه و ورزانه تقریبا یکیه بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلوبایته،فک کنم اسم شرکتش توی تهران داتک باشه،خودتون یه جستجویی کنید فک کنم پیدا کنید،البته اسیاتک هم بعضی سرویسهاش نامحدود شبانه داره اما از سرعت و کیفیتش اطلاعی ندارم
leon scott kendy
01-02-2017, 23:18
سلام دوستان خوبید
دوستان من بین نامحدود سرعت 256 شرکت \ارس آنلاین و شاتل موندم می شه راهنماییم کنید که کدوم سروریس بهتر هست از کدوم شرکت
سرعت کدوم بالاتر هست
و ینکه وقتی سرعت محدود می شه چقدر کاهش سرعت داریم
کلاسس که درن ممنون می شمم راهنماییم کنن
rezausa2020
06-02-2017, 00:27
حذف شود لطفا
rezausa2020
06-02-2017, 00:52
دوستان به نظر شما با توجه به این که فعلا امکان خط گرفتن ندارم - LTE هم نقششو نگاه کردم منطقه ما رو پشتیبانی نمیکنه ایرانسل . 4g دارم بسته 100 گیگ هم داشتم ولی الان خیلی بد شده اصلا مناسب نیست
حالا بنظر شما چه راه دیگه ای میمونه برای من که به صرفه باشه؟ با توجه به اینکه من 10-15 گیگ در ماه مصرف دارم و سرعت 1مگابیت هم بس هست.
استفاده اصلیم هم بازی آنلاین هست
با تشکر
leon scott kendy
06-02-2017, 01:16
دوستان به نظر شما با توجه به این که فعلا امکان خط گرفتن ندارم - LTE هم نقششو نگاه کردم منطقه ما رو پشتیبانی نمیکنه ایرانسل . 4g دارم بسته 100 گیگ هم داشتم ولی الان خیلی بد شده اصلا مناسب نیست
حالا بنظر شما چه راه دیگه ای میمونه برای من که به صرفه باشه؟ با توجه به اینکه من 10-15 گیگ در ماه مصرف دارم و سرعت 1مگابیت هم بس هست.
استفاده اصلیم هم بازی آنلاین هست
با تشکر
خوب تنها راحت رایتل می مونه معمولا مکان هایی که ایرانسل پشتیبانی نمی کنه رایتل کار می کنه یه نگاه به نقشه رایتل کن
برای گیم زدن پینگ رایتل خیلی بهتره ولی خوب سرعتش کمرته ولی پینگش خیلی بهتره و سرعت آپلود بالاتری داره
rezausa2020
06-02-2017, 19:24
دوستان عزیز ازتون درخواست دارم نظرتون رو راجب سرویس زیر بگید :
با تشکر
سلام.
دوستان یه سرویسی میخاستم که سرعت بالایی تو 24 ساعت داشته باشه ...
حتی 10 مگابیت هم کافیه فقط ثابت باشه نوسان نداشته باشه .
اینترنت شبانه و رایگان و .... اصلا برام مهم نیست.
استفاده اصلیم iptv هستش .
از دو تا isp عصرتله کام و فن آوا adsl گرفتم متاسفانه سرعتشون مخصوصا عصر تا شب نوسان داره و خیلی کاهش پیدا میکنه .
td-lte هم با مودم داخلی z6000 تست کردم داخل منزل یا آنت نداره یا یه جا وسط خونه یک آنتن میده و بالطبع سرعتش از adsl کمتره .
frozan2014
09-02-2017, 15:37
سلام.
دوستان یه سرویسی میخاستم که سرعت بالایی تو 24 ساعت داشته باشه ...
حتی 10 مگابیت هم کافیه فقط ثابت باشه نوسان نداشته باشه .
اینترنت شبانه و رایگان و .... اصلا برام مهم نیست.
استفاده اصلیم iptv هستش .
از دو تا isp عصرتله کام و فن آوا adsl گرفتم متاسفانه سرعتشون مخصوصا عصر تا شب نوسان داره و خیلی کاهش پیدا میکنه .
td-lte هم با مودم داخلی z6000 تست کردم داخل منزل یا آنت نداره یا یه جا وسط خونه یک آنتن میده و بالطبع سرعتش از adsl کمتره .
سلام
برای استفاده بازی انلاین و IPTV کلا روی های وب و اسیاتک و ماکس نت خط بکش!
مخابرات برای تبریز و اردبیل و ارومیه خوبه پینگ داخل 20 نهایت 30 و خارج همیشه 80 تا 110 هستش!
و ایرانسل برای IPTV تا الان خوب بوده باز اونم بستگی داره!
یه راه که همیشه پاسخگو بوده اینه که پرومسی رو شیر کنی اینطوری دیگه همه چی عالی میشه!
ملا من از روش اخر بیشتر استفاده میکنم حتی رو های وب هم میشه با این روش هم IPTV و هم بازی انلاین کرد بدون هیچ مشکل
Ahmad.S9689
09-02-2017, 17:22
درود
من اصفهان زندگی میکنم
طرح یلدا مخابرات رو داشتم ولی حس میکنم خیلی خیلی زود حجم ها تموم میشه ! ( 20گیگ تو 10 روز پرید :/ )
الان شاتل یه طرح Eco128 داره که ماهیانه 24تومن با نت شبانس
مخابراتم طرح حرفه ای ها داره ک 17 تومنه
نظرتون رو کودومه
سلام
برای استفاده بازی انلاین و IPTV کلا روی های وب و اسیاتک و ماکس نت خط بکش!
مخابرات برای تبریز و اردبیل و ارومیه خوبه پینگ داخل 20 نهایت 30 و خارج همیشه 80 تا 110 هستش!
و ایرانسل برای IPTV تا الان خوب بوده باز اونم بستگی داره!
یه راه که همیشه پاسخگو بوده اینه که پرومسی رو شیر کنی اینطوری دیگه همه چی عالی میشه!
ملا من از روش اخر بیشتر استفاده میکنم حتی رو های وب هم میشه با این روش هم IPTV و هم بازی انلاین کرد بدون هیچ مشکل
بازی آنلاین هم نمیکنم چون فقط pes بازی میکنم اونم سرور گندش ژاپنه :n02:
واقعا ژاپن و نمیشه کاریش کرد تا حالا نتوستم!
فقط iptv .
شما فرمودید ------ رو شیر کنم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟
masoud_5april
10-02-2017, 08:57
سلام
من در حال حاضر مشترک فن آوا هستم، اما متاسفانه اخیرا کیفیت سرویس هاش پایین اومده و بدتر از اون مخصوصا تو بازی آنلاین ضعیفه، جالبه بدونین پینگ من با رایتل تازه با هات اسپات به مراتب کمتر از اینترنت فن آوا هست. میخوام درخواست جمع آوری بدم. متاسفانه شاتل تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی نداره و چندباری هم زنگ زدم.
ضمنا پارس آنلاین و مخابرات هم داشتم ولی ازین بدتر بودند. کاربری من هم اول از همه بازی آنلاین هست و دوم دانلود شبانه (شبانه مجموعا حدود ماهی 50 گیگ). هزینه برام زیاد مهم نیست. فقط کیفیت برام مهمه. اگر دوستان کسی تجربه ای از یه ISP داشته که به درد ما بخوره یا بگه که سمتش نریم. ممنون.
frozan2014
10-02-2017, 11:12
بازی آنلاین هم نمیکنم چون فقط pes بازی میکنم اونم سرور گندش ژاپنه :n02:
واقعا ژاپن و نمیشه کاریش کرد تا حالا نتوستم!
فقط iptv .
شما فرمودید ------ رو شیر کنم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟
سلام
دوست عزیز شما IPTV رو با چه دیوایسی تماشا می کنید؟!
سلام
دوست عزیز شما IPTV رو با چه دیوایسی تماشا می کنید؟!
سلام.
دیوایس میوایس اونقدر هم مهم نیست البته اگه منظورتون این بوده !
رو سرعت و کیفیت فقط اینترنت خوب موثره بنظرم.
ولی من روی pc با ویندوز بیشتر استفاده میکنم.
vlc خوبه .
kodi هم بد نیست گرچه یکم شلوغ پلوغه .
setupbox های مختلفی هم هستند ، هم پروایدرهای iptv داخلی خودشون ارایه میدن که قاعدتا گرون هم میدن!
هم دستگاههای اندرویدی خوبی تو بازار هست که حداقل پلیرهای تکمیلی هم دارند کلی هم برنامه میشه روشون نصب کنید .
ولی چیزی که من از iptv فهمیدم اینه که با تک کانکشن باید سرعت خوب و بی نوسانی داشته باشید .
مثلا با idm که دانلود میکنی تعداد کانکشن رو بذاری روی یک . سرعتی که بهت بده رو میشه سنجید بدرد iptv میخوره یا نه ...
frozan2014
10-02-2017, 14:45
خوب اگه میخواین فقط با pc استریم کنید اونم با vlc که با هر isp میشه اینکارو انجام داد چه های وب چه اسیاتک و ......
پ خ بده در خدمتم
سلام
کدوم یک از isp ها الان آپلود رایگان با دانلود شبانه ارائه می کنه؟
Le0nard0
12-02-2017, 20:28
کدوم یک از isp ها الان آپلود رایگان با دانلود شبانه ارائه می کنه؟
پارس آنلاین آپلودش رایگانه - سرویس هایی هم داره که 5تا 8 صبح رایگانه بدون افت سرعت
سلام دوستان خوبید
دوستان من بین نامحدود سرعت 256 شرکت \ارس آنلاین و شاتل موندم می شه راهنماییم کنید که کدوم سروریس بهتر هست از کدوم شرکت
سرعت کدوم بالاتر هست
و ینکه وقتی سرعت محدود می شه چقدر کاهش سرعت داریم
کلاسس که درن ممنون می شمم راهنماییم کنن
اینجا ظاهرا همه دنبال بازی کردن انلاین هستن و مشکل دانلود ندارن
من که از اسیاتک استفاده میکنم قبلا خوب بود الان افتضاح
256 ماهی خودتو بکشی 35 گیگ بتونی دانلود کنی
اگه سرویس مناسب پیدا کردی به منم بگو
hirsababak
15-02-2017, 11:04
سلام به عزیزان انجمن
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بدید
1-خط ما فیبر نوری هست و فقط دو گزینه دارم یا مخابرات یا وایرلس (مخابرات ه افتضاحه و سالهاست وایمکس دارم)
2-ماهیانه حدود 70 گیگ حجم برای بازی های انلاین احتیاج دارم (گیم سنتر دارم)
3-چه مودم و چه بسته رو پیشنهاد میدید ؟ (هزینه مهم نیست فقط سرویس و مودم خوب میخوام)
تو تایپیک lte میخوندم هیچکسی انچنان راضی از مودم های ایرانسل نیست نمیدونم یه مودم dlink یا tplink خوب بگیرم با بسته 4جی یا از همین مودم های ایرانسل بگیرم با بسته های lt
منتظر پیشنهاد شما عزیزان هستم 3 روز دیگه نت وایمکس تموم میشه و نمیخوام دوباره شارژش کنم و دنبال جایگزین مناسب هستم
با سلام به همه دوستان
یک ساله ساکن اکباتان هستم و در این مدت از ADSL شاتل استفاده کردم که به دلیل کهنگی و نویز بالای خط تلفن سرعت قابل قبولی نداشتم.با توجه به مشکل خط و اینکه مستاجر هستم و هزینه تعویض خط هم به صرفه نیست لطفا بهترین و سریع ترین راه حل استفاده از اینترنت رو در شهرک اکباتان همراه با سرویس دهنده مورد نظر راهنمایی بفرمایید
فکر می کنم وایرلس نقطه به نقطه مناسب باشه اما نمی دونم سراغ کدوم شرکت برم
مودم های جدید td-lte ایرانسل هم راه دیگه است
اگر راه بهتری هم شما سراغ دارید شنوا هستم
سلام ببخشید نظرتون اینترنت تی دی ال تی ای ایرانسل ومبین نت چطوره فرقشون چیه سرعت کدوم بهتره
سرعتش چقدره ؟؟
بدرد میخوره ؟؟؟
بعد یه سوال اگه خونه ما تو مناطق تحت پوشش نباشه با انتن تقویتی نمیشه این مشکلو حل کرد مشکل اینجاست خونه ما وسط کوچست ومناطق تحت پوشش فقط سر و ته کوچه پوشش میدن نامردا:n02::n02::n02::n02::n02:
- - - Updated - - -
سلام ببخشید نظرتون اینترنت تی دی ال تی ای ایرانسل ومبین نت چطوره فرقشون چیه سرعت کدوم بهتره
سرعتش چقدره ؟؟
بدرد میخوره ؟؟؟
بعد یه سوال اگه خونه ما تو مناطق تحت پوشش نباشه با انتن تقویتی نمیشه این مشکلو حل کرد مشکل اینجاست خونه ما وسط کوچست ومناطق تحت پوشش فقط سر و ته کوچه پوشش میدن نامردا:n02::n02::n02::n02::n02:
- - - Updated - - -
سرعتش چقدره ؟؟
بدرد میخوره ؟؟؟
saeedtuborg
25-02-2017, 11:19
لطفا یک سرویس دهنده اینترنت خوب معرفی کنید که ازش راضی هستین
من اول مخابرات داشتم بعد پارس انلاین و الان های وب دارم طرح ها وفشفشه هاش مضخرف شده دیگه و تاریخ انقضاش تموم شده های وب میخام سریع تخلیه کنم
اهل زیاد دانلود کردن نیستم بیشتر توی اینستاگرام هستم و وب گردی میکنم سرعت اینترنت هم برام مهمه
سلام . من بعد از n سال داشتن های وب از شرش راحت شدم و تخلیه کردم . چند روز پیش واسه ای دی اس ال ثبت نام کردم از یه آی اس پی دیگه . امروز وصل شد به سلامتی
یه چند تا پینگ و اسپید تست گرفتم . اینترنت 8 مگ گرفتم حجمی با 5 گیگ حجم 33 تومن .
تو دانلود منجر دقیقا سرعت دانلود یک مگ بود . واقعا عالیه. واسه شروع بد نیست !
m0hammadir
25-02-2017, 15:09
دوست عزیز از چه سرویس دهنده ای گرفتید؟
چون خود من تازه میخواستم برم از های وب بگیرم که الان اینطوری که شما گفتید افتضاحه
دوست عزیز از چه سرویس دهنده ای گرفتید؟
چون خود من تازه میخواستم برم از های وب بگیرم که الان اینطوری که شما گفتید افتضاحه
قبل این که بری های وب بگیری بهتره بری تو تاپیک های وب بری ببینی چه خبره!! حتما حتما برو . فکر کنم وقتی نظرات رو بخونی چشم و گوشت باز میشه!!
راستش تو استان بوشهر بزرگترین آی اس پی، خلیج آنلاین هست . واسه روز اول که خیلی خوب بود . هر چند ممکنه قطعی ها و افت سرعتی داشته باشه ولی امتحانشو قبلا پس داده واسم !
بازم بهتر از های وبه.
تو تاپیک تست سرعت کاربران چند تا عکس از سرعتم گذاشتم . اگه خواستین ببینین!
saeedtuborg
25-02-2017, 17:01
های وب تاریخ مصرفش گذشته به هیچ وجه سمت های وب نیاید که جیبتون رو خالی میکنه الان من دو سال مشترک های وب هستم یکسال اول خوب بود ولی الان روز به روز
داره بدتر میشه تنوع سرویس ها کمتر شده و شما رو مجبور میکنه پول بیشتری بدید و اصلن به صرفه نیست سمت های وب نیاید تاریخ انقضاش گذشته
tohid_abi
28-02-2017, 13:43
سلاموقت بخیر دوستان عزیز از اقوام بنده ساکن منطقه ۱۷ و مرکز مخابراتی سیدالشهدا هستند البته تهران
قصد خرید ads دارن ولی مشکلی که دارن اینکه اکثر شرکتها به این منطقه سرویس میدن منتها میگه وقتی بهشون زنگ میزنیم میگن امکان ارايه سرویس ندارن این اخری هم که به شاتل و های وب تماس گرفته همینو گفتن
از مخابرات هم نمیخواد سرویس بگیره خواستم امکانش باشه راهنمایی کنید از کدوم شرکت میتونه سرویس مثلا خوب بگیره البته کارش فقط اینستاگرام و شبکه های اجتماعی در حد دانلود چندتا موزیک از اسیاتک هم نمیخواد بگیره
Mehditedi
02-03-2017, 16:26
من که بعد از چند سال که مشتری های وب بودم هفته پیش درخواست تخلیه دادم های وب دیگه تموم شد دورانش اون اوایل که های وب داشتم انصافا همه چیزش عالی بود و واقعا راضی بودم الان دیگه
خیلی افتضاح شده مودمم خاموش بوده اومدم دیدم حجم اینترنتم کم شده سرعتش کاهش پیدا کرده و فشفشه های به صرفه و خوبشون برداشتن های وب فقط به خاطر فشفشه هاش خوب بود
ولی الان دیگه افتضاح شده گند زدن به همه چی رفته حالا که مشتری هاشون جمع کردن دارن میکنن توی پاچه مشتری ها فقط باید پول بدید خسته شدم انقدر پول دادم بهشون
apple021
03-03-2017, 00:44
موندم بدون نت بعد از قطعی های وب
شاتل میگه پورت نداریم ، شمارتونو بدید خالی شد زنگ میزنیم .بچه های شاتل میگن ریموت خرابه !
اسیا میگه خالی داریم محدودیت داریم !!!!!شمارتون و بدید زنگ میزنیم! از اونورم بچه های اسیا میگن گیگ باکس ۳۰ گیگفعال نی و نمیشه
پارس انلاین هم نمیگیرم ولی زنگ زدم گفت شنبه جواب میدیم شمارتون بدید زنگ میزنیم
های وب هم که ما بودیم کلا هم گرون کرد هم قطع و وصلی زیاد شد و خراب کرد مثله بقیه
:)
abadpours
06-03-2017, 22:17
یه سوال
من غرب تهران- شهرک گلستان-روبروی طوبی-مجتمع زیتون هستم
به ما تازه خط تلفن ثابت با پیش شماره 4602 ارائه دادند و همون روزی که تلفن ها رو دادند
مرکز مخابراتی شهید حق شناسان آگهی داد که تا فلان تاریخ در محل مجتمع برای اینترنت ثبت نام میکنه
نرفتم بگیرم...چون تو کرج یه بار از مخابرات اینترنت گرفتم واسه هفت پشتم بسه....سه هفته قطع بودن
هرچی زنگ میزدیم 2020 میگفتن درست میشه...آخرش رفتم پارس آنلاین گرفتم...اصلا پشتیبانی مخابرات خوب نیست به نسبت شرکتای خصوصی
اومدم اینجا دیدم پارس آنلاین که هنوز رو 4602 اینترنت ارائه نمیده....ولی شاتل میده
شاتل ثبت نام کردم....موقع رانژه گفتن چون فیبر نوری هست امکان ارائه خدمات نیست و وجه رو عودت کردن
اینجاها هم که مبین نت درست حسابی آنتن نمیده....یعنی پوشش خارجی داره...ولی مودم خارجی دیگه نمیفروشه
و از طرفی هم اصلا رو پشت بوم برج نمیشه چیزی نصب کرد که
الان این سرعتی بود که من امروز موقع دانلود یه فایل 8 مگی امروز از مبین نت گرفتم (4 کیلوبیت بر ثانیه، زمان باقیمانده: 51 دقیقه، آخرشم دانلود نشد) ...کلافه شدم از صب تا حالا...وضعش که بد بود...این چند روز بدترم شده
برای بنده اصلا مهم نیست سرعتم نجومی باشه....برام مهمه که وقتی اینترنت 2048 کیلوبیت بر ثانیه گرفتم....بدونم که همیشه با سرغت حداقل 256 کیلوبیت بر ثانیه میتونم دانلود کنم
یا وقتی اینترنتم قطع شد پشتیبانی اش سریع و بی دردسر باشه
به نظرتون چی کار کنم؟
من پارس آنلاین میخوام ولی نه پارس آنلاین، نه چیز دیگه
انگار اینجا فقط از خود مخابرات میشه سرویس گرفت
چی کار کنم؟:n35:
Le0nard0
07-03-2017, 01:46
چی کار کنم؟
مبین نت TD-LTE هم داره که اگه توی مطقه تحت پوشش هستی میتونی بگیری.
اینم تاپیکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . تست های کاربرا هم نشون میده که وضعیتش خوبه .
یه سوال
من غرب تهران- شهرک گلستان-روبروی طوبی-مجتمع زیتون هستم
به ما تازه خط تلفن ثابت با پیش شماره 4602 ارائه دادند و همون روزی که تلفن ها رو دادند
مرکز مخابراتی شهید حق شناسان آگهی داد که تا فلان تاریخ در محل مجتمع برای اینترنت ثبت نام میکنه
نرفتم بگیرم...چون تو کرج یه بار از مخابرات اینترنت گرفتم واسه هفت پشتم بسه....سه هفته قطع بودن
هرچی زنگ میزدیم 2020 میگفتن درست میشه...آخرش رفتم پارس آنلاین گرفتم...اصلا پشتیبانی مخابرات خوب نیست به نسبت شرکتای خصوصی
اومدم اینجا دیدم پارس آنلاین که هنوز رو 4602 اینترنت ارائه نمیده....ولی شاتل میده
شاتل ثبت نام کردم....موقع رانژه گفتن چون فیبر نوری هست امکان ارائه خدمات نیست و وجه رو عودت کردن
اینجاها هم که مبین نت درست حسابی آنتن نمیده....یعنی پوشش خارجی داره...ولی مودم خارجی دیگه نمیفروشه
و از طرفی هم اصلا رو پشت بوم برج نمیشه چیزی نصب کرد که
الان این سرعتی بود که من امروز موقع دانلود یه فایل 8 مگی امروز از مبین نت گرفتم (4 کیلوبیت بر ثانیه، زمان باقیمانده: 51 دقیقه، آخرشم دانلود نشد) ...کلافه شدم از صب تا حالا...وضعش که بد بود...این چند روز بدترم شده
برای بنده اصلا مهم نیست سرعتم نجومی باشه....برام مهمه که وقتی اینترنت 2048 کیلوبیت بر ثانیه گرفتم....بدونم که همیشه با سرغت حداقل 256 کیلوبیت بر ثانیه میتونم دانلود کنم
یا وقتی اینترنتم قطع شد پشتیبانی اش سریع و بی دردسر باشه
به نظرتون چی کار کنم؟
من پارس آنلاین میخوام ولی نه پارس آنلاین، نه چیز دیگه
انگار اینجا فقط از خود مخابرات میشه سرویس گرفت
چی کار کنم؟:n35:
من اسیاتک استفاده میکنم قبلا 2 مگ سرعت 256 کیلوبایت رو تا اخر ماه میداد مبلغ 120 تومن
الان تعرفه ها رو برداشتن ,یا باید ماهی 220 تومن هزینه کنی که سرعت 256 کیلوبایت ثابت داشته باشی
یا تعرفه پایین تر که ماهی 60 تومن هست با سرعت 60 کیلو بایت انتخاب کنی (بینشون تعرفه دیگه ای نیست)
من خودم دنبال سرویس دهنده بهتری هستم ولی هر تاپیک مربوطه میرم همه ناراضی هستن
شاتل -های وب-پارس انلاین و .... همه شون افتضاح هستن
abadpours
07-03-2017, 19:44
مبین نت TD-LTE هم داره که اگه توی مطقه تحت پوشش هستی میتونی بگیری.
اینم . تست های کاربرا هم نشون میده که وضعیتش خوبه .
سلام، نه تو منطقه ما مبین نت پوشش خارچی داره فقط
abadpours
07-03-2017, 19:51
من اسیاتک استفاده میکنم قبلا 2 مگ سرعت 256 کیلوبایت رو تا اخر ماه میداد مبلغ 120 تومن
الان تعرفه ها رو برداشتن ,یا باید ماهی 220 تومن هزینه کنی که سرعت 256 کیلوبایت ثابت داشته باشی
یا تعرفه پایین تر که ماهی 60 تومن هست با سرعت 60 کیلو بایت انتخاب کنی (بینشون تعرفه دیگه ای نیست)
مشکل های وب و شاتل و پارس آنلاین و ..... نیست
مشکل اینه که به حاطر فیبر نوری از جای دیگه جز مخابرات نمیتونم خرید کنم
البته شنیدم آسیاتک تو اصفهان با مخابرات قرارداد داره و رو فیبرنوری سرویس میده
نمیدونم تو تهران و تو این منطقه هم همچین چیزی هست یا نه؟
pari32184
07-03-2017, 20:09
سلام بین شاتل و های وب برای دانلودر کدومش بهتره
abadpours
07-03-2017, 20:21
متاسفانه الان رفتم سایت آسیاتک و شماره تلفن رو زدم گفت "سرویس دهی در این مرکز امکانپذیر نمی باشد"
ما میشیم مرکز مخابراتی شهید حق شناسان
رو شماره ما فقط شاتل سرویس میداد...که اونم ثبت نام کردم موقع رانژه ایراد فیبر نوری گرفت
پارس آنلاین هم فعلا رو پیش شماره 4602 سرویس نمیده
والا بنده که چهارسال (دو سال مرکز تهران، حول و حوش پارکینگ کاوه و دو سال تو کرج نزدیکای مترو کرج شهرک بنفشه)
از پارس آنلاین استفاده کردم....همیشه راضی بودم
iman2919
07-03-2017, 20:56
سلام بین شاتل و های وب برای دانلودر کدومش بهتره
برای دانلود های وب عالیه 70 گیگ 1 ماه 40 هزار تومان سرعت 16 مگ ( البته پینگ خوبی نداره برای بازی انلاین و سرعت دانلود تک کانکشن جالب نیست پس برای شبکه های اجتماعی هم توصیه نمیشه)
George Shelly
10-03-2017, 11:19
برای دانلود های وب عالیه 70 گیگ 1 ماه 40 هزار تومان سرعت 16 مگ ( البته پینگ خوبی نداره برای بازی انلاین و سرعت دانلود تک کانکشن جالب نیست پس برای شبکه های اجتماعی هم توصیه نمیشه)
سرویس پایه چی خوبه ؟ تون 2 گیگ 10 تومن خوبهخ + 70 گیگ فشفشه ؟
M E H R D A D
16-03-2017, 10:17
با سلام به همه دوستان
یک ساله ساکن اکباتان هستم و در این مدت از ADSL شاتل استفاده کردم که به دلیل کهنگی و نویز بالای خط تلفن سرعت قابل قبولی نداشتم.با توجه به مشکل خط و اینکه مستاجر هستم و هزینه تعویض خط هم به صرفه نیست لطفا بهترین و سریع ترین راه حل استفاده از اینترنت رو در شهرک اکباتان همراه با سرویس دهنده مورد نظر راهنمایی بفرمایید
فکر می کنم وایرلس نقطه به نقطه مناسب باشه اما نمی دونم سراغ کدوم شرکت برم
مودم های جدید td-lte ایرانسل هم راه دیگه است
اگر راه بهتری هم شما سراغ دارید شنوا هستم
برای اکباتان من بیتانت رو پیشنهاد می کنم.من ساکن فاز 2 هستم و ازاین شرکت سرویس دارم و خیلی راضی هستم. خوبی این شرکت اینه که دستگاه dslam رو توی هر بلوک نصب کرده و دیگه اصلا فاصله کاربر تا مخابرات مطرح نیست. همچنین برای مستاجرها خوبه چون اصلا نیاز به دادن هیچ مدرکی نداره. یعنی اصلا نیاز به این که مخابرات خط رو رانژه کنه نیست و خود شرکت ط شما رو به دستگاهی که در تاسیسات بلوک نصب کرده وصل می کنه. اگرهم فاصله واحد شما با تاسیسات کم باشه می تونید با یک کابل حداگانه از تاسیسات تا خونه تون بکشید و اصلا اینترنت ربظی یه خط تلفن نداشته باشه. ضمنا توی بعضی بلوک ها سرویس vdsl هم دارند. آدرس سایت بیتا نت:
sonbolkhann
16-03-2017, 11:41
سلام
کسی از دوستان میدونه که در اصفهان سرویس VDSL2 ارایه میشه یا خیر؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Free Spirit
18-03-2017, 10:29
سلام
من 2 سال و خورده ای است که از مخابرات سرویس 256 گرفتم که ماهی 15 تومن (هر قبض 30 تومن) پرداخت می کنم. من دنلود بخصوص فیلم و سریال زیاد دارم و از این سرعت افتضاح خسته شدم (سرعت 30 کیلوبایت بر ثانیه). اینترنت حجمی شرکتی هم که سالهای قبل می گرفتم سرعتش خوب بود اما 5 گیگ بیشتر حجم نداشتم و زود تموم می شد و با مبلغی که پرداخت می کردم برام نمی صرفید. البته نامحدود هم فقط مد نظرم نیست. اگر حجمی هم باشه ولی مقدارش بالا و قیمتش مناسب باشه خوبه. اما نمی دونم مخابرات یا شرکتی هست که حجم خوب، سرعت خوب با قیمت خوب:n04::n02: رو ارائه بده یا نه؟ نمی دونم جایی هست که مثلا 2 مگ سرعت با روزی 5 گیگ حجم دنلود رو با قیمت معقول بده یا نه؟ البته هست اما قیمتها خیلی بالاست، مثل همین ماهی 15 تومن برای پهنای باند افتضاح 256:V13:
من ساکن تهران هستم. شرق تهران
ممنون:n16:
Golbarg01
21-03-2017, 02:17
از کجا میشه فهمید خطمون مسی هست یا فیبر نوری؟
جایی هست اطلاع رسانی کنه؟
دوستان من پارس آنلاین دارم ولی قطعی ها زیاد شده میخوام روی یک خط دیگه ADSL بگیرم مصرفم حدودا روزی 700 - 800 مگابایت هستش ... کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید ؟ (مرکز کرمی)
hossein-power
23-03-2017, 08:23
سلام
بعد از 5 سال اینترنت نامحدود مخابرات (سرعت 512 دانلود 65 )
از اول سال 1396 اینترنت کردن 128 !!!!! با سرعت دانلود 1 کیلو !!!!! (طرح منصفانه)
زنگ زدم 2020 گفت: همینی که هست :n04: بیا انصراف بده :n29:
حالا می خوام اینترنت ایرانسل بگیرم
دوستان ایرانسل خوبه؟
Mehran14233
24-03-2017, 14:35
پاک شود:n16:
روانپریش
26-03-2017, 13:28
من ميخوام از اسياتك مهاجرت كنم به دليل اينكه بسته هاي كم حجم رو حذف كرده و خيلي از مسايل ديگه به نظرتون كدوم شركت برم روزانه شايد 3 ساعت با نت كار كنم خيلي كم هم دانلود ميكنم شايد در كل ماه نيم گيگ
farshadb2
07-04-2017, 12:21
با سلام
سرویس adsl در تهران که نامحدود و حجم بیشتر دانلود و به صرفه باشه و سرعت 1Mbps داشته باشه چی هست؟
و اینکه کدوم شرکت ها وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه نصف حجم استفاده میکنه؟
Golbarg01
09-04-2017, 13:07
دوستان علت اینکه روی فیبرنوری فقط مخابرات می تونه سرویس بده چیه؟
تا کی این وضعیت برقراره؟ در اینده هم بقیه شرکتا نمی تونن روی فیبر سرویس بدن یا فعلا اینجوریه؟
losangeless
10-04-2017, 14:31
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه:n08:
یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه:n08:
یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
من شاتل شاتل سرعت 8 مگ گرفتم ماهی 36600+ 7تومن واسه شبانه نامحدود جمعا 43تومن. سرعت دانلودم چه شب چه روز 1 مگابایت(MB) هست البته از 1 تا 3 شب سرعت افت میکنه در حدی که سایت هارو باز نمی کنه (با این همه شبا 8~10 گیگ دانلود میکنم) همه اینا به کنار مشکل اصلیش اینه که 6 گیگ حجم داره!:n03:
قبل این نامحدود شاتل میگرفتم که سرعتش خیلی کم بود(art1 سرعت دانلود 128 کیلوبایت ماهی 40 تومن) ولی اینم به خاطر ترافیک کمش مجبورم ترافیک اضافه بگیرم که دیگه خیلی گرون میافته:n15:واسه همین میخوام از یه جای دیگه سرویس بگیرم. اگه با 6 گیگ ترافیک میتونی کنار بیای به نظر من همینو بگیر!
یه بار من داشتم قیمتای 4g ایرانسل رو میدیدم کلا به این نتیجه رسیدم که adsl خیلی گرونه!آخه مگه میشه 4g که هم بی سیم هست هم سرعتش بالای 20 مگ(با گوشی +4g تا 50 مگ هم میگیره) قیمتش با adsl یکی باشه و حتی ارزونتر!! دیگه مسخرشو درآوردن:n34:
مثلا 8 گیگ+8 گیگ شبانه ایرانسل 35 تومن در مقابل شاتل با سرعت یک سوم و 6 گیگ ترافیک 37 تومن!! فقط دانلود شبانه داره که اونم پولشو میگیرن!
saeidsmxo
13-04-2017, 19:23
سلام دوستان
سرويس adsl براي مصرف حدود 10 گيگ در ماه چي خوبه و پيشنهاد ميکنين. سرعتش هم کم بود ايرادي نداره. فقط 10 گيگو بده
saeidsmxo
16-04-2017, 19:58
سلام دوستان
سرويس adsl براي مصرف حدود 10 گيگ در ماه چي خوبه و پيشنهاد ميکنين. سرعتش هم کم بود ايرادي نداره. فقط 10 گيگو بده
کسي پيشنهادي به ذهنش نميرسه؟
شما کدوم شهری؟
losangeless
18-04-2017, 22:12
شما کدوم شهری؟
نوشتم که.تهران
denzelmovie
19-04-2017, 03:55
دوستان عزیز من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم سرعت 512 و سرویس نامحدود ماهیانه 52 تومن میدم
جدیدا درست انتن نمیده سرعتشم کم شده
شما تقریبا با همین سرعت و قیمت چی پیشنهاد میدید بخرم؟
losangeless
20-04-2017, 21:02
دوستان عزیز من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم سرعت 512 و سرویس نامحدود ماهیانه 52 تومن میدم
جدیدا درست انتن نمیده سرعتشم کم شده
شما تقریبا با همین سرعت و قیمت چی پیشنهاد میدید بخرم؟
دوستعزیزیکماطلاعاتمیدیبهم
دوست عزیز یکم اطلاعات میدی بهم؟ سرعت دانلودت چند کیلوبایت بر ثانیست؟ حدودن ماهی چند گیگ مصرف داری. و اینکه سرویست سیاره دیگه؟ مودمتو میتونی هرجایی ببری؟ یا اصلن فقط با گوشی میتونی از سرویس استفاده کنی و مودم نخری؟ من 512 مخابرات دارم 65kB/s سرعتش کمه ولی محدودیتی توی مقدار مصرف ندارم
denzelmovie
21-04-2017, 19:21
دوستعزیزیکماطلاعاتمیدیبهم
دوست عزیز یکم اطلاعات میدی بهم؟ سرعت دانلودت چند کیلوبایت بر ثانیست؟ حدودن ماهی چند گیگ مصرف داری. و اینکه سرویست سیاره دیگه؟ مودمتو میتونی هرجایی ببری؟ یا اصلن فقط با گوشی میتونی از سرویس استفاده کنی و مودم نخری؟ من 512 مخابرات دارم 65kB/s سرعتش کمه ولی محدودیتی توی مقدار مصرف ندارم
سرعت که همون 64kB/s هست
بله مودم رو میشه هرجایی که برق داشته باشه ببری البته آنتنم باید بده، نه مودم باید باشه حتما گوشی از طریق وای فای بهش وصل بشه
اسمش نامحدوده ولی فکر کنم از 300 گیگ بیشتر بشه قطع میشه!!
نوشتم که.تهران
من 2 ماهه از شهراد گرفتم راضیم. کیفیتش عالی نیست ولی خوبه! ویدئو یوتیوب لگ نداره لایور استوری مناسبه. سرویس شبانه نامحدود از 2 تا 8 صبح داره که من سرعت 4 مگ گرفتم سرعت شبانه و روزانش فرقی نمی کنه و در 6 ساعت رایگان حدود 8.5 تا 9 گیگ دانلود میشه کرد. سرویس 4 مگ با حجم 10 گیگ و شبانه نامحدود ماهی 44 میشه.
بازی آنلاین هم انجام میدم لگ نداره. همین حجم با شبانه رایگان با سرعت 2 مگ داشتم 36 تومن بود که ارتقا دادم 4 مگ گرفتم.
در کل ولی سایتش طراحی خیلی ابتدایی داره و برا تمیدید باید اینکاره باشی بفهمی چیکار باید بکنی:n31:
momo1364
21-04-2017, 22:42
اقا پیشگامان خوبه؟ 100 گیگ ماهی 10000 تومن سرعت تا 16 مگا یبت!!!!!
saeidsmxo
22-04-2017, 16:22
اقا پیشگامان خوبه؟ 100 گیگ ماهی 10000 تومن سرعت تا 16 مگا یبت!!!!!
اشتب شد :n01:
momo1364
22-04-2017, 21:49
اشتب شد :n01:
تبلیغاتش هست سایت پیشگامان رفتین؟
saeidsmxo
23-04-2017, 13:40
تبلیغاتش هست سایت پیشگامان رفتین؟
بله ديدم ممنونم. اصلاح کردم
ميخوام ثبت نام کنم ميگه امکان پيش ثبت نام فقط هست؟ يني چي؟
momo1364
23-04-2017, 20:35
بله ديدم ممنونم. اصلاح کردم
ميخوام ثبت نام کنم ميگه امکان پيش ثبت نام فقط هست؟ يني چي؟
تماس بگیرین باشرکت
سلام دوستان
سوالم شاید مبتدیانه باشه ولی ممنون میشم جواب بدید
اگه کسی بخواد همزمان از اینترنت های وب و 4G ایرانسل استفاده کنه باید دو تا مودم بگیره ؟ یکی برای 4G و یکی برای WIFI یا با یک مودم میشه همزمان از هر دو استفاده کرد ؟
کسی اطلاعی داره که استان گیلان اینترنت 4G ایرانسل بهتره یا رایتل ؟ و اینکه سرعت بالاتریم داریم یا نه ؟
سلام دوستان
سوالم شاید مبتدیانه باشه ولی ممنون میشم جواب بدید
اگه کسی بخواد همزمان از اینترنت های وب و 4G ایرانسل استفاده کنه باید دو تا مودم بگیره ؟ یکی برای 4G و یکی برای WIFI یا با یک مودم میشه همزمان از هر دو استفاده کرد ؟
بله بايد دو تا باشه
مودمي كه هر دو رو داشته باشه تا حالا ديده نشده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله بايد دو تا باشه
مودمي كه هر دو رو داشته باشه تا حالا ديده نشده
اگه از دو تا مودم تو خونه استفاده کنیم برای سلامتی افراد مشکلی پیش نمیاد ؟
---
سرعت اینرنتتون عالیه
میشه یکم توضیح بدید که چه سرویسیه ؟ و ...
اگه از دو تا مودم تو خونه استفاده کنیم برای سلامتی افراد مشکلی پیش نمیاد ؟
---
سرعت اینرنتتون عالیه
بقیه استانام همینطوره ؟
والا دقيق نميشه گفت كه مشكل ايجاد ميكنه
هنوز بين علما و فقها اختلاف نظر هست ولي در كل شما همزمان كه استفاده آنچناني ندارين مثل ي گوشي موبايل ميمونه ديگه
سرعت نت بستگي بيشتر به شانس ، مكان ، زمان و ديوايس مصرف كننده داره
ولي در كل سرعت خوب رو به بالا
والا دقيق نميشه گفت كه مشكل ايجاد ميكنه
هنوز بين علما و فقها اختلاف نظر هست ولي در كل شما همزمان كه استفاده آنچناني ندارين مثل ي گوشي موبايل ميمونه ديگه
سرعت نت بستگي بيشتر به شانس ، مكان ، زمان و ديوايس مصرف كننده داره
ولي در كل سرعت خوب رو به بالا
ممنون
منظورتون از این بخش : " ولي در كل شما همزمان كه استفاده آنچناني ندارين مثل ي گوشي موبايل ميمونه ديگه " رو کامل متوجه نشدم . اینکه همزمان استفاده نمیکنم اینه که مثلا همزمان با گوشی و pc از اینترنت استفاده نکنم یا اینکه مثلا هر کدومشون چند ساعت در روز روشن باشن ؟
و اینکه پست قبلی رو ویرایش کرده بودم
میشه بفرمایید سرویستون چیه ؟
واسه بازی انلاین به خصوص fifa17 انلاین کدوم adsl تو تهران پیشنهاد میدید ؟
اسیاتک دارم مزخرفه
ممنون
منظورتون از این بخش : " ولي در كل شما همزمان كه استفاده آنچناني ندارين مثل ي گوشي موبايل ميمونه ديگه " رو کامل متوجه نشدم . اینکه همزمان استفاده نمیکنم اینه که مثلا همزمان با گوشی و pc از اینترنت استفاده نکنم یا اینکه مثلا هر کدومشون چند ساعت در روز روشن باشن ؟
و اینکه پست قبلی رو ویرایش کرده بودم
میشه بفرمایید سرویستون چیه ؟
منظور اينكه همزمان نياز نيست كه دو تا نت رو با هم جمع كنين هميشه
مواقع نياز كه مثلا دانلود دارين استفاده كنين
delllaptop
03-05-2017, 23:11
1. ایرانسل
2. TD-LTE Irancell
cartesiba
08-05-2017, 06:15
سلام دوستان کسی اینترنت پیشگامان داره من میخاستم بخرم؟
Simin Secret
08-05-2017, 09:00
دوستان من شاتل دارم و خطم روی 16 مگ باز هست ، حالا طرح های شاتل که مفتش گرونه و میخوام برم پیشگامان کیفیت چطوره ؟ یه طرح داره یه ساله 100 گیگ 16 مگ 137 در میاد ، ارزش داره ؟
cartesiba
08-05-2017, 23:38
دوستان منم میخام برم پیشگامان یا پارس آنلاین کدوم را پیشنهاد میدید؟ پیشگامان را پرسیدم گفتن 16 مگ الکیه تا 4 مگ میدن
bahmanhtm
09-05-2017, 15:17
سلام
دوستانی که مصرفشون بالاست، برای مصرف حدود 50-60 گیگ در ماه کدوم شرکت بهتره؟ هایوب خوبه؟
سلام
دوستانی که مصرفشون بالاست، برای مصرف حدود 50-60 گیگ در ماه کدوم شرکت بهتره؟ هایوب خوبه؟
سلام
فشفشه های وب برای شما عالیه
cartesiba
10-05-2017, 00:34
داخل غیرحجمی نوشته 4 مگ 34 گیگ های وب میده اگه 34 گیگ تموم بشه محدود میشه یا باید گیگ خرید؟
sasan.69
10-05-2017, 01:33
سلام
در محاسبه میزان آپلودش بالا ست؟ شاتل که گند زده من ارت 3 دارم ماهی 46تومن همش محدودیت داره
cartesiba
10-05-2017, 09:41
چجوری میشه های وب خرید میگه اول بسته 3 ماهه که 90 هزارتومنه بخرید بعد این 40 هزارتومن را بخرم؟
bahmanhtm
11-05-2017, 13:04
سلام
ممنون. شما استفاده میکنید؟ پینگش خوبه؟
bahmanhtm
11-05-2017, 13:16
چجوری میشه های وب خرید میگه اول بسته 3 ماهه که 90 هزارتومنه بخرید بعد این 40 هزارتومن را بخرم؟
فکر کنم بله، اول باید از سرویسهای معمولیش بگیری، بعد از این فشفشهها بگیری که حجم بهش اضافه بشه
اگه سه ماهه میخوای بگیری فک کنم این 35 تومنیه رو هم بتونی بگیری: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه مشکل مرکز مخابراتی حکمت شعار چیه ؟ هر شرکتی زنگ میزنم سرویس نمیده
مثلا پارس انلاین من فکر میکردم پورت خالی نداره ولی گفت نه مشکل پورت خالی نیست کلا مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره و نمیشه سرویس جدید داد
saman123123
24-05-2017, 13:30
سلام .
دوستان در حال حاظر کدام سرویس دهنده بهترین و با ثباترین پینک و کیفت رو برای ویدیوهای آنلاین(یوتیوب و..) رو بدون لگ ارایه میده؟
سلام .
دوستان در حال حاظر کدام سرویس دهنده بهترین و با ثباترین پینک و کیفت رو برای ویدیوهای آنلاین(یوتیوب و..) رو بدون لگ ارایه میده؟
- - - Updated - - -
سلام .
یو توب که دوست کرامی فیلتره ، شما باید دنبال بهترین سرویس دهنده چیز پی ان باشید
saman123123
24-05-2017, 14:06
یو توب که دوست کرامی فیلتره ، شما باید دنبال بهترین سرویس دهنده چیز پی ان باشید
درسته ولی خود آی اس پی هم مهمه،شما با آسیاتک پینک 200 هر قندشکنی هم بگیری باز لگ میزنه.
IRANBooterCom
24-05-2017, 16:36
من پیشگامان دارم
والا میگه خطتت تا 8 میگ بیشتر نمی کشه
سرویسی که خریدیم قرار بود 16 مگ باشه
تفاوتش هم میگن به ما چه که خطت نمی کشه !
گیگ هم بهترین حالتش 120 گیگ باید بخری که گیگی 1500 میافته تو جشنواره
و تو حالت عادی همین 100 گیگ میشه گیگی 1800 تومن
گیگ های پایین تر هم که خب گرون تر هست
شبانه اش رو راضی هستم تقریبا
فقط علت قطعی هاش رو نفهمیدم
با اینکه یک خط اختصاصی واسه اش هست و هیچ تلفن یا دستگاهی روی این خط نیست
اتصال زیاد disconnect میشه
مخصوصا تو شب
البته تو جشنواره یکساله الانش یک خوبی داره اینکه شما مثلا 100 گیگ یکساله رو می خری حدودا 150 تومن
بعد فقط گیگ می خری اگر تموم بشه
شبانه داشتن این سرویس رو البته نمی دونم!!
یک دوره هم قبل عید گیگی 1200 می داد که برداشت
اگه هدفتون دیدن یو توب هست که بهتره از اینترنت موبایل همراه اول و ایرانسل استفاده کنید ، چون اون زورش میچربه
tifaa.com
25-05-2017, 16:18
از نظر کیفیت در بین سرویس های ADSL ی که گرفتم
آسیاتک
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
البته ممکنه در شهر های مختلف این رتبه فرق کنه
سلام .
صبانت از این نظر و همچنین تماس های ویدئویی با خارج کشور واقعا عالیه.
با سلام
دوستان در حال حاضر کدام سرویس دهنده وایرلس بهترین سرعت و پینگ رو برای بازی آنلاین در شهر شیراز ارایه میده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در حال حاضر از همیارنت استفاده میکنم که چند ماهی میشه که بی کیفیت شده و پینگ بالای ۴۰۰ms هست. پیشاپیش متشکرم.
mahyar937
26-05-2017, 15:08
ما یک خانواده پر تعداد و تقریبا پر مصرفیم مصرف ماهانه 40 گیگه لطفا یک شرکتی که اینترنت نامحدود رو با کمترین قیمت ارایه بده و کیفیت اینترنتش هم خوب باشه رو معرفی کنید ،
ممنون
سلام دوستان
کسی اینترنت فناوا داره؟ راضی هستین؟ کیفیت؟ پشتیبانیش خوبه؟
یه تبلیغ دیدیم یکساله 150 گیگ رو میده صد تومن! سرعتش هم تا 16 مگ میرسه.
ممنون
mahyar937
02-06-2017, 16:45
کسی نیست اینجا به ما جواب بده
frozan2014
03-06-2017, 12:01
سلام دوست عزیز
اخه نمیشه که با قطعیت گفت از کدوم PAP نت بگیرین چون هر کدوم مخابرات به مخابرات و منطقه به منطقه فرق دارن!
من خودم از های وب هم سرویس دارم و ماهی دوتا بسته 70 گیگ میزنم سرعت و پینگ هم به نسبت خوبه طبق این پستم!
ولی کلا همه جا شرایط و کیفیتش فرق داره با ازمون و خطا میشه فهمید که اونم هزینه داره!
Saeed7Star
05-06-2017, 19:13
من صبانت دارم، به خاطر اینکه شبانه رایگان و برداشته می خوام ISP رو عوض کنم، تو تهران کدوم شرکت کیفیت و قیمتش مناسب تره که شبانه رایگان هم داشته باشه؟
Saeed7Star
09-06-2017, 12:08
من صبانت دارم، به خاطر اینکه شبانه رایگان و برداشته می خوام ISP رو عوض کنم، تو تهران کدوم شرکت کیفیت و قیمتش مناسب تره که شبانه رایگان هم داشته باشه؟
لطفاً راهنمایی کنید.
alinumber7
11-06-2017, 15:42
سلام دوستان من نامحدود مخابرات دارم که به خاطر اذیت کردناشون و این که واقعا اینترنت با حجم بالا احتیاج دارم، 5 تا گزینه پیدا کردم ولی خودم تجربه ی استفاده از هیچ کدوم رو ندارم. اگه حتی با یکی از این 5 شرکت آشنایی دارید، میشه راهنمایی کنید و بگید مناسبه یا نه؟
1-شرکت پارسی رایانه
2-شرکت پیشگامان
3-شرکت لوناپارس
4-شرکت اینترنت هور
5-شرکت خورشید نت
feranko724
11-06-2017, 20:23
لطفاً راهنمایی کنید.
اگه منطقه شما پارس انلاین ساپورت میکنه بروهمین معنم صبانت بودم اومدم بیرون البته اینم بگم تازگیا خراب داره میکنه اینم
kolange_edalat2001
14-06-2017, 08:35
دوستان من دانلودم زیاده، تهران هستم و الان مخابرات دارم که دیگه گند زده! کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
منم نامحدود مخابرات تهران دارم. با این وضع و اوضاع تصمیم به جمع کردنش گرفتم.
مصرفم ماهانه حدود 40 گیگ هست (تو 4 ماه گذشته تقریبا همین بوده).
از اونور خطم تا 3 مگ بیشتر جواب نمیده. وضع نویزش افتضاحه. میخوام یکم سرعتو بالا ببرم و فیلم دیدن تو یوتیوب و دانلود رو راحت تر و تو زمان کمتر انجام بدم.
با این تفاسیر به نظرتون دوباره adsl بگیرم یا td-lte یا سیمکارت بگیرم بندازم تو مودم lte؟
یا بنظرتون بهتره که از گوشی جای مودم برای pc استفاده کنم؟
هزینه اولیش خیلی مد نظر نیست ولی ماهانه تا حدود 50 تومن میخوام هزینه سرویسش بشه.
نظرتون چیه؟
apple021
19-06-2017, 19:53
دوستان من مصرفم بالاس
های وب اینجا پره
شاتل هم همینطور اسیا هم همینطور و پارس هم همینطور صبا هم میگه یه ماه دیگه میدیم!!!! :|
چی بگیرم مصرفم بالاس!
ehsanehsan007
20-06-2017, 16:01
الان به صرفه ترین جشنواره پارس انلاینه به خصوص برای پرمصرف ها
دوستان بهترین طرح جشنواره واسه اشتراک اولین بار کدومه؟؟
من واسه خونه جدید پارس آنلاین تمدید کردم اپراتور خودش این طرح پیشنهاد داد الان تو سایتش گیر نمیارم واسه مفازه هم همون بخرم
6 ماهه - 30 گیگ - 5تا 8 رایگان . سرعت 2 الی 16 - 49500 تومن
momo1364
20-06-2017, 22:17
الان به صرفه ترین جشنواره پارس انلاینه به خصوص برای پرمصرف ها
پیشگامان بهتر نیس؟100 گیگ در سال ماهانه 10000 تومن تا 16مگ سرعت
ehsanehsan007
21-06-2017, 03:25
پیشگامان بهتر نیس؟100 گیگ در سال ماهانه 10000 تومن تا 16مگ سرعت
اگه کیفیت(پینگ و پایداری) و سرعت(مهندسی ترافیک) و تایم رایگان پارس آنلاین رو هم در نظر بگیریم فکر میکنم خیر....برای پرمصرف ها که قطعا پارس به صرفه تره....نامحدودش نزدیکه هفتاد درصد آف خورده
kandeloos1
22-06-2017, 02:28
خدا شاهده از پنج بعد از ظهر تا الان که سه نصف شبه دارم تاپیکهای مختلف بحث و بررسی سرویس دهنده ها رو میخونم، به این نتیجه رسیدم که یا باید برای استفاده از یه اینترنت خوب و با کیفیت با هزینه ی مناسب یا باید از ایران مهاجرت کنم یا اینکه بمونم و ترک فضای مجازی کنم!!! پنج نسل بعد از ما هم عمراً ببینن که این مملکت درست شده باشه!!!
خدا شاهده از پنج بعد از ظهر تا الان که سه نصف شبه دارم تاپیکهای مختلف بحث و بررسی سرویس دهنده ها رو میخونم، به این نتیجه رسیدم که یا باید برای استفاده از یه اینترنت خوب و با کیفیت با هزینه ی مناسب یا باید از ایران مهاجرت کنم یا اینکه بمونم و ترک فضای مجازی کنم!!! پنج نسل بعد از ما هم عمراً ببینن که این مملکت درست شده باشه!!!
من یه رفیق داشتم با بررسی اینترنت و پینگ کشورها تصمیم گرفت کجا بره درس بخونه!
منطقه ما آسیاتک سرویس نمیده. فک کنم بهترین گزینه ها پارس آنلاین و های وب هستن برای دانلود. کدومش رو پیشنهاد میکنین؟ در مورد جفتش ضد و نقیض خوندم٬ یکی میگه شبانه نامحدود چند ساعته پارس آنلاین سرعت رو کم میکنه یا حتی قطع میکنه چند روز پشت سر هم بگیری. های وب هم یکی از دوستان تجربه بدی داره و البته دیگری تجربه خوب نسبتا. چندین سال پیش پارس آنلاین داشتم٬ کیفیت خوبی داشت و موقع جمع کردن سرویس هم خیلی بود رفتار کردن و تجربه خوبی ازشون دارم ولی جدیدا همه شرکت ها کم فروشی میکنن و قطعا اونها هم به همین نسبت کیفیت سرویسشون پایین اومده.
نظرتوت چیه؟
aidin0000
22-06-2017, 17:41
دوستان یه شرکت خوب برا اینترنت وایرلس سمت ایت الله کاشانی معرفی میکنید؟
- - - Updated - - -
دوستان یه شرکت خوب برا اینترنت وایرلس سمت ایت الله کاشانی معرفی میکنید؟
Golbarg01
22-06-2017, 18:22
من نامحدود 512 مخابرات دارم که چند وقتیه سرعت رو محدود کردن به بهانه مصرف منصفانه
و متاسفانه به دلیل فیبر بودن خط به جز مخابرات نمی تونم از جای دیگه ADSL بگیرم
به نظرتون چیکار کنم و از کجا می تونم سرویس بگیرم؟
مصرفم حدود 80-90 گیگ در ماه هست. 30-40 گیگ برای وبگردی و مصرف موبایل خودم و خانواده 50-60 تا هم دانلود
من نامحدود 512 مخابرات دارم که چند وقتیه سرعت رو محدود کردن به بهانه مصرف منصفانه
و متاسفانه به دلیل فیبر بودن خط به جز مخابرات نمی تونم از جای دیگه ADSL بگیرم
به نظرتون چیکار کنم و از کجا می تونم سرویس بگیرم؟
مصرفم حدود 80-90 گیگ در ماه هست. 30-40 گیگ برای وبگردی و مصرف موبایل خودم و خانواده 50-60 تا هم دانلود
مصرفتون بالاست به نظرم يا نامحدود شاتل
يا بسته يكساله قرمز هاي وب ١٢ فشفشه ٥٠ گيگ ارزون ترينشه !
يا از فن باكس فن اوا ٩٦ گيگ ٩٦ تومن
يا از اينترنت همراه همراه اول نامحدود شبانه ٣٠ روزه ١٥ ت ( ولي بايد مودم هم بخريد ) كه بنظرم بصرفه ترين خريده
البته مي تونيد اينترانت بگيريد كه ترافيكش ارزون بيوفته ...
راه هاي ديگر هم جهت دانلود هست كه بنظرم براي شما به صرفه نيست چون مصرف خانوادگي داريد
مثلا دانلود از سرور ايران و تحويل ...
خلاصه وضعيت افتضاحه اگر پيشنهاد من رو مي خواهيد :
براي وبگردي يكساله پيشگامان ١٠٠ گيگه رو بگيريد + براي دانلود از همواه اول شبانه نامحدود .به صرفه ترين قيمت
Golbarg01
22-06-2017, 21:09
مصرفتون بالاست به نظرم يا نامحدود شاتل
يا بسته يكساله قرمز هاي وب ١٢ فشفشه ٥٠ گيگ ارزون ترينشه !
يا از فن باكس فن اوا ٩٦ گيگ ٩٦ تومن
يا از اينترنت همراه همراه اول نامحدود شبانه ٣٠ روزه ١٥ ت ( ولي بايد مودم هم بخريد ) كه بنظرم بصرفه ترين خريده
البته مي تونيد اينترانت بگيريد كه ترافيكش ارزون بيوفته ...
راه هاي ديگر هم جهت دانلود هست كه بنظرم براي شما به صرفه نيست چون مصرف خانوادگي داريد
مثلا دانلود از سرور ايران و تحويل ...
خلاصه وضعيت افتضاحه اگر پيشنهاد من رو مي خواهيد :
براي وبگردي يكساله پيشگامان ١٠٠ گيگه رو بگيريد + براي دانلود از همواه اول شبانه نامحدود .به صرفه ترين قيمت
فن اوا و پیشگامان و شاتل و های وب که از گزینه ها حذف میشن چون منطقه ما فیبر نوریه و فقط مخابرات سرویس میده وگرنه چند روز پیش به های وب تقاضا داده بودم به دلیل همین فیبر نوری نتونستن سرویس بدن
این محدودیت فیبر بودن مشکل خیلی هاست که تو تاپیک مخابرات هم گفتن
می مونه فقط اینترنت بی سیم فورجی و td-lte مثل ایرانسل و همراه اول و مبین نت
اتفاقا همراه اول که فرمودید همین دیروز شبانش رو حذف کرد! تازه من یه بسته یه هفته ایش رو خریده بودم
بسته های روزانه فورجی هم فوق العاده گرونه و اصلا به صرفه نیست
مبین نت هم ظاهرا داره بسته های خوبش مثل ماهی 100 گیگ 70 تومن رو جمع می کنه
یه جورایی حس می کنم هیچ گزینه مناسبی وجود نداره
فقط سرویس های حجمی مخابرات می مونه که من لیستش رو دیدم هیچکدوم به صرفه نیست و قیمتش حداقل 4-5 برابر درمیاد با این میزان مصرف
---
البته مخابرات امروز بعد از دو هفته دوباره سرعت رو برگردوند به همون 512 ولی بعید می دونم دوباره بازی در نیارن
میخوان کاری کنن نامحدودای مخابرات خودشون فسخ کنن
منم نامحدود مخابرات تهران دارم. با این وضع و اوضاع تصمیم به جمع کردنش گرفتم.
مصرفم ماهانه حدود 40 گیگ هست (تو 4 ماه گذشته تقریبا همین بوده).
از اونور خطم تا 3 مگ بیشتر جواب نمیده. وضع نویزش افتضاحه. میخوام یکم سرعتو بالا ببرم و فیلم دیدن تو یوتیوب و دانلود رو راحت تر و تو زمان کمتر انجام بدم.
با این تفاسیر به نظرتون دوباره adsl بگیرم یا td-lte یا سیمکارت بگیرم بندازم تو مودم lte؟
یا بنظرتون بهتره که از گوشی جای مودم برای pc استفاده کنم؟
هزینه اولیش خیلی مد نظر نیست ولی ماهانه تا حدود 50 تومن میخوام هزینه سرویسش بشه.
نظرتون چیه؟
میشه یه نفر اختصاصا در مورد من جواب بده؟
دوستان الان بهترین طرح یکساله رو کدوم شرکت میده؟
سرعت 1مگ میخوام شبانش هم خیلی مهم نیس:n16:
الان پارس انلاین دارم
sasan.69
24-06-2017, 18:30
دوستان الان بهترین طرح یکساله رو کدوم شرکت میده؟
سرعت 1مگ میخوام شبانش هم خیلی مهم نیس:n16:
الان پارس انلاین دارم
هاى وب....
به نظرم يا شاتل يا پيشگامان
ehsanehsan007
26-06-2017, 23:11
میشه یه نفر اختصاصا در مورد من جواب بده؟
دوست عزیز اگه سرعت بالاتر بخواید باید برید سمت td lte...بسته های اینترنت هیچ اپراتوری با مصرف و هزینه شما سازگار نیست در ضمن هزینه مودم فورجی دادن هم بنظر من بصرفه و منطقی نیست....پیشنهاد میدم اول تو نقشه پوشش td ایرانسل چک کنید اگه پوشش داخلی داشتید طرح مودم به اضافه صد گیگ شیش ماهه دویست تومن رو بخرید اگه پوشش خارجی بود برید سمت مبین نت که مودم و ده گیگ رو میده صد و سی و بسته های پرمصرف هم داره
hamedsolo
02-07-2017, 11:24
سلام .
تجربه شخصی من با های وب : موقع خرید دقت کنید!!!
راجع به سرعت : در پنل های وب نوشته شده سرعت تا 16مگ! و حداقل تضمین شده 1 مگ. تا اینجا به ظاهر اشکالی نیست، ولی زمانیکه افت سرعت داشته باشید، با این جواب مواجه می شید: حداقل سرعت 1مگ تقسیم بر 8 مساوی با 128 کیلو بیت! به زبان ساده تر یعنی به اسم 16مگ سرویس 128 کیلو بیت ارائه میشود.
راجع به طرح های فشفشه وحجم : درپنل نوشته شده : 30گیگ 15 روزه و با فونت ریز، زیرش نوشته شده : برای فعال سازی باید حداقل 16 روز از شما سرویس باقی مانده باشد. یعنی برای فعال سازی باید حادقل یک سرویس زمانی نیترو با قیمت 5500 تومان که با احتساب مالیات افزوده می شود حدود7 هزار تومان هم بخرید!
هنگام تماس با بخش فنی هم با این جوابها مواجه می شوید: نویز خططون بالاست! مشکل از خط شماست! اون قسمت زیرشو نخوندین؟!!
صداقت با فونت ریز!
momo1364
02-07-2017, 23:38
من یه دفتر فنی دارم چه شرکتی واسه نت خوبه؟ جشنواره چه شرکتی بهترین قیمت داره؟خوزستان ساکنم
سلام من یه طرحی میخوام که دانلود شبانه داشته باشه دانلودم از شبی2تا3گیگ بیشتر نیس فیلم و سریالو اینجور چیزا میخوام دانلود کنم حالابه نظرتون چی بگیرم که هم قیمتش مناسب باشه هم به کارم بیاد
hadi-sh00
10-07-2017, 23:46
به نظر من های وب یکی از سرویس دهنده های خوب ADSL هستش.بخصوص طرح های فشفه که میده.تا اینجا که من میدونم هیچکدوم از شرکت های ارائه دهنده طرح مثل فشفشه های وب رو تدارن.
با کمترین مبلغ بیشتر حجم رو میخری.خوراکه دانلود کردنه
سلام بچه ها
من تهران هستم و داتک دارم بعد یکسال امروز مهلت تموم میشه
من 512 دارم پینک برا سرور داخلی 60 سرورای اروپایی 180 -200 و سرعت دانلودم 800 هستش
کدوم شرکتی پیشنهاد میدی پینک خوب و سرعت دانلود بالا و شبانه رایگان داشته باشه؟؟ (خلاصه برا گیم و دانلود میخوام)
ممنونم
بهترین پینگ مخابرات - پارس آنلاین البته به طور کلی و اجماعی میگم
سلام،دوستان الان کدام شرکت شبانه رایگان داره(شب نامحدود) ؟ با چه سرعتی؟از چه ساعتی؟
03-08-2017, 19:21
بین پارس انلاین-پیشگامان-اسیا تک کدوم رو پیشنهاد میدید؟
لیمیت نکنه
دانلود رایگان داشته باشه
قیمتش مناسب باشه
سرعت بالا
حیف های وب نمیتونم بگیرم رفتم سایتش فوق العاده اس بسته های قرمزش
MMDFullHD
04-08-2017, 03:36
سلام،دوستان الان کدام شرکت شبانه رایگان داره(شب نامحدود) ؟ با چه سرعتی؟از چه ساعتی؟
یا سرعت رو کم میکنن یا حجم مشخصی واسه دانلود گذاشتن
ولی در کل ایرانسل وهمراه بهترین برای شبانه هستن
پارس انلاین و گمونم اسیاتک با مبین نت سرویس دارن واسه شبانه
ایرانسل و همراه محدودیت سرعت ندارن بستگی به شانس وکیفیت تجهیزات و سیگنالت داره بهترینش هم همینه واسه دانلود
ایرانسل از ساعت 2 تا 8 هست همراه هم میتونی از 1 تا 11 صبح اگ اشتباه نکنم استفاده کنی
پارسم از 2 تا هشت هست بازم بستگی به شانس مرکز مخابراتیتون داره بهتره از تاپیک سرویس دهنده ها استفاده کنید
بین پارس انلاین-پیشگامان-اسیا تک کدوم رو پیشنهاد میدید؟
لیمیت نکنه
دانلود رایگان داشته باشه
قیمتش مناسب باشه
سرعت بالا
حیف های وب نمیتونم بگیرم رفتم سایتش فوق العاده اس بسته های قرمزش
اسیاتک و پارس
نگاه به بسته هاش بنداز
سرعت تو مراکز مختلف فرق دراه ولی جفتشون جز بهترین ها هستن
پارس بسته های خوبی داره همینطور بسته های انرژی
اسیاتک سرویس رایگان مثل اسیادل و ... ود داره
آسیاتک دارم من 16 مگ شبانه رایگان 2 تا 8 صبح
سرعت چه صبح چه شب بین 1مگ تا 1.3 مگ متغیره
پینگم حدود 110 تا 150 (پالادینز و تقریبا راحت بازی میکنم)
در کل اگه قیمتش اوکی باشه برات خوبه
آسیاتک دارم من 16 مگ شبانه رایگان 2 تا 8 صبح
سرعت چه صبح چه شب بین 1مگ تا 1.3 مگ متغیره
پینگم حدود 110 تا 150 (پالادینز و تقریبا راحت بازی میکنم)
در کل اگه قیمتش اوکی باشه برات خوبه
آسیا تک مگه شبانه رایگان داره؟!
اون سرویسهایی که جلوش نوشته (با بسته ویژه 2 تا 8 صبح) مگه نیم بها نیست؟!
سلام.
الان مخابرات دارم و چون شبانه رایگانش رو برداشته میخوام نقل مکان کنم به یه ISP که حداقل ترافیک با صرفه داشته باشه.
ماهیانه 30 گیگ مصرف دارم و بازی آنلاین هم میکنم و پینگ و time out برام مهمه.
به نظرتون از چه شرکتی بگیرم؟
پارس آنلاین که میگن حجم میدزده و با اینکه پینگ پایینی داره ولی از نظر time out خیلی خیلی بده!
های وب بسته فشفشش خیلی خوبه ولی سرعتش که میگه از 1 تا 16 مگ خیلی حرف گنگیه و نمیدونم پینگش چطوره!
پیشگامان چطوره؟
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
Zachyrock
26-08-2017, 13:10
سلام دوستان پارس انلاين سرويس نامحدود داره ؟؟ ميخواستم شاتل بگيرم جا نداشت من بيشتر استفادم بازي انلاين هست و فيلم هارو هم انلاين ميبينم چي بگيرم مناسب باشه ؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان . من قبلا سرویس 1 ساله 16 مگ مخابرات داشتم که خط روی 8 مگ بسته شده بود
الان زمان سرویسم تموم شده و تغییرش دادم به 512 نامحدود ولی ریت خط هنوز توی مودم روی 8 مگ هست
ولی با حداکثر 65 کیلوبایت دانلود میکنه . راهی نیست اینو دورش زد برسی به همون ریت 8 مگ مودم ؟
سلام
دوستان من مركز مخابرات امامت هستم (تهران) ي نت با ٤٠ / ٥٠ گيگ حجم ميخوام با سرعت بالا به نظرتون از چه شركتي بگيرم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.