مشاهده نسخه کامل
: [جامع] ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||
Milad4171
12-12-2014, 00:30
با سلام
با کمک دیگر دوستان این تاپیک را ایجاد کردیم تا کاربران عزیز در محیطی مشخص در ارتباط با خرید بهترین و مناسب ترین سرویس دهنده اینترنت با توجه به محل سکونت (استان ، شهر و منطقه یا محله ) در بین سرویس های موجود ، با هم به بحث و بررسی بپردازند.
به دلیل فضای خاص تاپیک ، از کاربران عزیز درخواست میکنیم از ارسال هر گونه مطالب بی ارتباط به تاپیک خودداری کنند.
با تشکر از توجه شما
:n40:
nimahandsomboy
12-12-2014, 08:46
اقا ممنون میشم یه شرکت به من معرفی کنید برای اینترنت همراه
میخوام همه جا اینترنت داشته باشن
ساکن تهرانم
Milad4171
12-12-2014, 23:16
اقا ممنون میشم یه شرکت به من معرفی کنید برای اینترنت همراه
میخوام همه جا اینترنت داشته باشن
ساکن تهرانم
سلام.
شما میتونید از مودم های همراه وایمکس ایرانسل یا مبین نت استفاده کنید.
باید اول بررسی کنید که محدوده شما جزو مناطق تحت پوشش هست یا خیر
گزیینه 3G رایتل هم برای تهران تقریباً کاربریه خوبی داره ( نسبت به ایرانسل وضعیت بهتری رو در تهران داره ) اما بستگی داره مقدار استفاده شما از اینترنت چقدر باشه.
در کل پهنای باند مصرفی در طول روز چقدر هست !
rasmebazi22
16-12-2014, 12:41
سلام دوستان
بنده یه خط ADSL از صبانت دارم فقط برای وبگردی و تامین نیاز روزانه به وب
یه خط ثابت جدید سفارش دادم که به زودی وصل میشه
روی این خط میخوام یه سرویس بگیرم فقط برای دانلود
یعنی تنها موردی که برام مهمه دانلود کردن هست
شبانه هم اگه بشه 2 تا4 گیگ گرفت هرشب بد نیست
من تهران هستم
چه سرویسی پیشنهاد میکنید؟
abolfazlwest72
16-12-2014, 12:52
سلام دوستان
بنده یه خط ADSL از صبانت دارم فقط برای وبگردی و تامین نیاز روزانه به وب
یه خط ثابت جدید سفارش دادم که به زودی وصل میشه
روی این خط میخوام یه سرویس بگیرم فقط برای دانلود
یعنی تنها موردی که برام مهمه دانلود کردن هست
شبانه هم اگه بشه 2 تا4 گیگ گرفت هرشب بد نیست
من تهران هستم
چه سرویسی پیشنهاد میکنید؟
با 1 مگ شرکت های وب میتونی هر شب این مقدار دانلود کنی.:n16:البته با 1 مگ فن اوا هم میشه ولی قیمت های وب به صرفه تره
moghaddas mfa
19-12-2014, 13:04
سلام
دو روزی هست رفتم مخابرات و طرح 2 مگ یکساله ماهی 5 گیگ رو خریدم .ولی نمیدونم چرا سرعتش اینقدر پایینه کسی میدونه مشکلش چیه ؟لطفا بگید چکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دو روزی هست رفتم مخابرات و طرح 2 مگ یکساله ماهی 5 گیگ رو خریدم .ولی نمیدونم چرا سرعتش اینقدر پایینه کسی میدونه مشکلش چیه ؟لطفا بگید چکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عکس از صفحه مودمت بزار شاید مشکل از خطت باشه
و الا از شلوغی مرکز و کمبود پهنا باند منطقتون هست
tintiryol
21-12-2014, 12:47
سلام دوستان
من نزدیک به ۲ سال از اینترنت ۵۱۲ نامحدود مخابرات استفاده میکردم . میانگین مصرف ماهانه من حدود ۲۰ گیگ بود. حالا الان مخابرات طرح نامحدود رو دیگه برداشته :( من ماهی ۲۵ هزار تومان میدادم برای این سرویس. حالا به نظر شما با چه شرکتی کار کنم که بتونم این مقدار حجم رو با قیمت مناسب بگیرم؟ hiweb میشه مثلا ۸ مگ ماهانه ۱ گیگ رو گرفت و یه فشفشه زد ۳۰ هزار تومن؟ یا پیشنهاد دیگه ایی دارین ممنونم
سلام دوستان
من نزدیک به ۲ سال از اینترنت ۵۱۲ نامحدود مخابرات استفاده میکردم . میانگین مصرف ماهانه من حدود ۲۰ گیگ بود. حالا الان مخابرات طرح نامحدود رو دیگه برداشته :( من ماهی ۲۵ هزار تومان میدادم برای این سرویس. حالا به نظر شما با چه شرکتی کار کنم که بتونم این مقدار حجم رو با قیمت مناسب بگیرم؟ hiweb میشه مثلا ۸ مگ ماهانه ۱ گیگ رو گرفت و یه فشفشه زد ۳۰ هزار تومن؟ یا پیشنهاد دیگه ایی دارین ممنونم
احتمالا اگر سرویس سریعتری بگیرید مصرفتان بیشتر میشود چون بعضی از سایتها مانند یوتیوب کیفیت را بصورت اتوماتیک با سرعت اینترنت تغییر میدهند و اگر سرعت شما بیشتر باشد کیفیت و مصرفتان هم بیشتر خواهد شد، اگر سرویس نا محدودی با قیمت مناسب در منطقه شما وجود نداشته باشد های وب با صرفه ترین سرویسهای محدود را دارد.
اصلا نیا های وب.درسته که با صرفه تره ولی قطغی زیاد و سرعتش خیلی اومده پایین.من یه ساله سرویس 8 مگ از های وب دارم به غیر از 6 ماه اول دیگه بعد از جام جهانی چون کاربراش خیلی زیاد شد کیفیت اینترنت به شدت افت کرد.من 40 روز دیگه سرویسم تموم میشه و از این شرکت می رم.
yasidevil
23-12-2014, 12:25
اصلا آیا الان دیگه شرکتی مونده که نامحدود (حداقل ماهی ۲۰-۲۵) گیگ راحت بده؟ :n27:
دوستان سلام
یک راهنمایی میخواستم!
برای مرکز تندگویان با پیش شماره 2250 جای مناسبی هست اینترنت بده!؟ شبانه رایگان!
سلام دوستان
یه شرکت خوب که اینترنت محدود و ارزون ارائه بده برای مرکز فرداسدی معرفی می کنید؟
سلام
در حال حاضر روی فیبر نوری حوالی ستارخان تهران ADSL میدن؟ هر شرکتی یا مخابرات؟
یا کلا باید از Wimax بیخود استفاده کرد؟
بهترین سرویس دهنده اینترنت بی سیم از نظر انتن دهی در تهران و از نظر قیمت کدومه؟
ممنون
amir_trader
28-12-2014, 14:05
هل من ناصر ینصرنی ؟؟ چه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
من در زمینه بورس کار میکنم و به ریموت دسکتاپ یا سرور مجازی وصل میشم . من اصلا سرعت بالا و اینها نمیخام . فقط برام مهمه که سرویسی که میگیرم قطع نشه و افت سرعت نداشته باشه .الان ده مگ مخابرات رو دارم که عصرها افتضاحه.
ایا سرویسی هست که عصرها افت سرعت نداشته باشه ؟
alideris
30-12-2014, 17:24
سلام
ساکن تهرانم - استاد معین
خط ما pcm ه و adsl روش جواب نمیده . بهترین گزینه رو چی میدونید ؟؟ دانلود هم تقریبا زیاد دارم .....
مبین نت رو در نظر دارم ولی میگن وضعش داغونه ....
mojtaba007
10-01-2015, 12:11
مخابرات طرح نامحدود و برداشته لطفا بگید از کجا نامحدود ارزون بگیرم
کرمانم
سلام
میشه چند تا آی اس پی خوب معرفی کنید که الان دانلود رایگان شبانه هم بدن ؟
تو این چند وقت تمام آی اس پی ها دانلود رایگان شبانشونو برداشتن ....
amirpm21
17-01-2015, 22:38
برای دانلود شبانه از کدوم شرکت اینترنت بگیرم؟
ghasede_del
18-01-2015, 23:28
سلام دوستان وضعیت اینترنت در مرکز مخابراتی شهدای گمنام منطقه 7 چطوره؟ چه شرکتی اونجا خوبه؟ اینترنت شرکت مخابرات در این مرکز چجوریه؟
پیش شماره هاش هم اینه : ۷۷۰۴ – ۷۷۰۵ – ۷۷۰۶ – ۷۷۰۷ – ۷۷۰۸ – ۷۷۳۶ – ۷۷۳۷ – ۷۷۳۸
ممنون میشم دوستانی که اونجان یه خبری به ما بدن ممنون
سلام
میشه چند تا آی اس پی خوب معرفی کنید که الان دانلود رایگان شبانه هم بدن ؟
تو این چند وقت تمام آی اس پی ها دانلود رایگان شبانشونو برداشتن ....
شرکت هایی که شبانه کاملا رایگان دارند
1- اسیاتک
2- فناوا
3-عصر تلکام
4-مخابرات
5-های وب
البته باز هم هستند بگردی پیدا میکنی
boose_bar_khoda
04-02-2015, 14:32
دوستان عزیز
کرج مرکز مخابراتی رجایی شهر
چی پیشنهاد میدید؟
سرعت بالا قطع و وصلی در حد خیلی پایین
از این پارس میخوام فرار کنم از این چنتا شرکتی که شبانه مونده ازشون کدوم خدمات و قیمت بهتری داره؟ یا اینــــکه برگردم همون مخابرات ؟ :| اخیرا هم پارس قطعی زیاد داشته -____-
ممنون:n16:
Fanava-Mashhad
14-02-2015, 08:39
از این پارس میخوام فرار کنم از این چنتا شرکتی که شبانه مونده ازشون کدوم خدمات و قیمت بهتری داره؟ یا اینــــکه برگردم همون مخابرات ؟ :| اخیرا هم پارس قطعی زیاد داشته -____-
ممنون:n16:
سلام خوشحال میشیم اگر مشهد تشریف دارید در خدمتتون باشیم.
سلام خوشحال میشیم اگر مشهد تشریف دارید در خدمتتون باشیم.
یکی از دوستان من از شما پارسال سرویس گرفت ولی واقعا نوبرش بودین . یکماه گذشته بود و هنوز اینترنتش رو راه ننداخته بودین و هیچکدومتون هم پاسخگو نبودید و امروز فردا میکردید .
شانس اورد که کنسلش کرد و پولش رو ازتون گرفت
واقعا بقول مدیرعاملتون ، اینترنتتون با اینترنت کره رقابت میکنه :n08:
Fanava-Mashhad
15-02-2015, 07:34
یکی از دوستان من از شما پارسال سرویس گرفت ولی واقعا نوبرش بودین . یکماه گذشته بود و هنوز اینترنتش رو راه ننداخته بودین و هیچکدومتون هم پاسخگو نبودید و امروز فردا میکردید .
شانس اورد که کنسلش کرد و پولش رو ازتون گرفت
واقعا بقول مدیرعاملتون ، اینترنتتون با اینترنت کره رقابت میکنه :n08:
بله متاسفانه موضوعی که فرمودید منم باهاش مواجه شدم ولی جهت استجضارتون عرض می کنم هیئت مدیره شرکت فن آوا چند ماهی هست که تغییر کرده و ما هم کمتر از یکسال هست که نمایندگی شهر مشهد رو تحویل گرفتیم و خدا رو شکر تونستیم تا جایی که امکانپذیر بود رضایت مشترکین قدیمی رو جلب کنیم.
شرکت هایی که شبانه کاملا رایگان دارند
1- اسیاتک
2- فناوا
3-عصر تلکام
4-مخابرات
5-های وب
البته باز هم هستند بگردی پیدا میکنی
سلام
من روی سایت عصر تلکام رفتم، اما چیزی در مورد شبانه رایگان ندیم.
همه ی سرویس هاش شبانه رایگان داره؟
سرعت روزانه ی سرویس 128 چند هست؟
سرعت شبانه ی رایگانش چند هست؟
بعد از مدتی محدود میشه؟
من الان صبانت دارم ولی بعد از محدود شدن سرعت شبانه میخوام سرویسم رو عوض کنم
چه شرکتی سرعت ثابت بدون قطعی و وصلی با اینترنت شبانه بدون محدودیت ارایه میده؟
دوستان مرکز عاطف شرکتی پورت خالی داره ؟؟؟
hamidrezaj
26-02-2015, 20:19
سلام بین شاتل و های وب برای دانلودر کدومش بهتره
number-1
26-02-2015, 22:15
سلام بین شاتل و های وب برای دانلودر کدومش بهتره
برای دانلودر های وب بهتره ولی کیفیت و پینگ شاتل یه چیز دیگست
سلام، دوستان منطقه سپیدار اهواز وایمکس ایرانسل بهتر جواب میده یا مبین نت؟کلا اهواز کدومش بهتره؟
دوستان سرویس نامحدود کدوم شرکت بهتره الان فن اوا دارم راضی نیستم ازش اولش خوب بود ولی دو سه ماهه دارم باهاش مدارا میکنم دیگه اعصابشو ندارم اصلا با چیز پی ان جور نیست سرویسش قیمتم بردن بالا نامردا . 2 مگ نامحدود دارم .
Lord_theOne
08-03-2015, 10:52
شرکتی نیست که سرعت دانلودش نیاره پایین؟ من از شاتل دارم سرعتش بعداز مدتی میاره پایین در حد سرویستم نیست مثلا 192 دارم سرعت دانلودم اکثرا 15 خیلی باشه 10 الی 15 هست
تازه میگه اگر شبانه بگیری سرعتش 70 هست ولی بعد مدتی میاد پایین اگر دانلود کنی:n04::n04::n04::n04: آخه یکی نیست بگه اگر شب میخواستم صفحه باز کنم دیوانه بودم 5 تومن در ماه بدم اینترنت شبانه:n13:
اینترنت کشور کی میخواد درست بخدا یک سرعت 512 هم خوبه ولی نامحدود واقعی
سلام
خط تلفنم مشکل داره ،نمیتونم از adsl استفاده کنم:n03:،به خاطر همین می خوام اینترنت وایرلس بگیرم
اگه میشه راهنمایی کنید چه شرکتی مناسبه
من منطقه 5 (ستاری) هستم
و دانلود هم زیاد می کنم
ممنون:n40:
djbehnam73
09-03-2015, 14:30
سلام
خط تلفنم مشکل داره ،نمیتونم از adsl استفاده کنم:n03:،به خاطر همین می خوام اینترنت وایرلس بگیرم
اگه میشه راهنمایی کنید چه شرکتی مناسبه
من منطقه 5 (ستاری) هستم
و دانلود هم زیاد می کنم
ممنون:n40:
داتک رو فکر کنم خوب باشه
داتک رو فکر کنم خوب باشه
ممنون که جواب دادین ، اما داتک اینترنت وایرلس نداره ، وایمکس داره
(وایرلس اینترنت رو از طریق امواج رادیویی منتقل می کنه و به یک مودم روی پشت بام نیاز داره تا در جهت خاصی تنظیم بشه )
و من می خوام سرویس یک مگ نا محدود بگیرم
من الان صبانت دارم ولی بعد از محدود شدن سرعت شبانه میخوام سرویسم رو عوض کنم
چه شرکتی سرعت ثابت بدون قطعی و وصلی با اینترنت شبانه بدون محدودیت ارایه میده؟
همه شرکتها شبانشون محدود شده؟
linuxx2011
27-03-2015, 12:04
سلام بنده سایتی دارم که اپلودهام زیاده میخواستم یه جایی پیشنهاد بدین که اپلوداش سرعتش بالا باشه دانلودش اصلا مهم نیس.باتشکر
spiderferi
06-04-2015, 13:44
سلام! الان بهترین شرکت برای اینترنت نامحدود چی هست توی تهران؟ از نظر قیمت و سرعت و اینا. شنیدم مخابرات خوبه.
djbehnam73
06-04-2015, 13:52
سلام! الان بهترین شرکت برای اینترنت نامحدود چی هست توی تهران؟ از نظر قیمت و سرعت و اینا. شنیدم مخابرات خوبه.
بله فقط مخابرات خوبه تو نامحدود
a.ahmad95
09-04-2015, 14:20
سلام
تو مرکز تلفن زارعی(منطقه 5.طرفای بلوار فردوس غرب) کدوم شرکت مناسب تره از نظر قطعی وصلیو سرعت.(به سرعت 200-300 راضیم.دیگه های وب کاری کرده باهامون که سرعت 200 آرزومون بشه):n28:
Living DEATH
12-04-2015, 10:26
سلام دوستان .
برای مرکز مخابراتی مالک اشتر کدوم سرویس دهنده مناسبه؟
من قبلا از مرکز تلفن نواب آسیا تک میگرفتم راضی بودم ولی خب گرون میوفتاد حالا جامون عوض شده آسیا تک میگه تو مالک اشتر پورت خالی نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
miladddd
13-04-2015, 14:44
سلام لطفا راهنمایی کنید
میخوم یه اینترنت قابل قبول 256 تا 512 2 گیگ در ماه بگیرم که حداقل سه چهار ساعت شبانه رایگان خوبم داشته باشه
چی بگیریم دوستان؟
محدوده شرق تهران نزدیک مترو مدنی، مرکز مخابرات امامت
داتک ظاهرا از همه بهتره. شبانه 90 درصد تخفیفه.بگیرم؟
milad1993xx
21-04-2015, 15:28
بهترین isp تو تهران با این شرایط چیه؟ برای گیم آنلاین بیشتر
1.پینگ خوب داخلی و خارجی (خارجی زیر 200 )
2. سرعت بالای 64 کیلوبایت حداقل تا 25 30گیگ مصرف
3.قیمت 20 تا 30 تومن
شبانه هم واسم مهم نیست زیاد چون دانلود آنچنانی ندارم
اگه این مصرف منصفانه برای مشترکین قدیمی اعمال نشه مخابرات میمونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه با این شرایط ISP بهتری هست معرفی کنین کسایی که استفاده کردین
3.قیمت 20 تا 30 تومن
اگه این مصرف منصفانه برای مشترکین قدیمی اعمال نشه مخابرات میمونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند شاتل بهترین isp نیست ولی اگه نظر منو بخوای،با توجه به شرایطت، شاتل واست به صرفه تره.( از سرویس آرت 1 شروع کن و اگه بعد از 20-30 گیگ محدود شدی، در ازای پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و آرت 2 ، از محدودیت میای بیرون و الی آخر)
در ضمن پینگ و نداشتن تایم اوت و ... بیشتر از همه بستگی به مرکز مخابراتیت و شلوغی یا خلوتی اون isp در مرکزت و موارد این چنین داره و توقع نداشته باش که یکی بهت بگه مثلا پارس آنلاین پینگش واسش خیلی خوبه ، یعنی حتما واسه تو هم خوب در میاد؛ برای مثال در همین فروم (در تاپیک شاتل) ، داشتیم کسیو که همش از پینگش اسکرین شات میذاشت و پینگش خیلی خوب بود ( روزبه از چالوس) ولی واسه بقیه کاربرای شاتل، اصلا پینگ جالب توجهی نبود!
3.قیمت 20 تا 30 تومن
در ضمن ، الان دنبال پینگ خوب نباش ، چون به لطف Great Firewall Of Iran ، همه پینگا ترکیده!!!
milad1993xx
21-04-2015, 16:12
ممنون نظر خودمم رو همونه فقط توسایتش زده 11 گیگ نیاد رسد به 11 محدود کنه بره
محدود کنه سرعت چند میشه؟ 18؟ :دی
پینگ الان این واسه مخابراته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یکی 2تا از این سرور ها پینگ زیر 200 بده کافیه
سلام
ارزانترین اینترانت رو کدوم شرکت ارائه میده؟
bleu2u4u
30-04-2015, 00:01
برای کسی که ۹۵ درصد کارش دانلوده و نیاز داره در ماه ۱۰۰-۱۵۰ گیگ دانلود کنه چه سرویسی بهترینه
الان خودم چند ساله ۵۱۲ نامحدوده مخابرات دارم و در روز نزدیک ۵ گیگ دانلود میکنم
میترسم مخابرات مجبورم کنه سرویس حجمی بگیرم و از الان دارم دنبال الترناتیو میگردم
سلام ، بهترین راه دانلود ارزان از سرور های داخلی چیه ؟
amir_dre
09-05-2015, 18:37
سلام
تو مرکز تلفن زارعی(منطقه 5.طرفای بلوار فردوس غرب) کدوم شرکت مناسب تره از نظر قطعی وصلیو سرعت.(به سرعت 200-300 راضیم.دیگه های وب کاری کرده باهامون که سرعت 200 آرزومون بشه):n28:
قدیما شهراد خوب بود تو این منطقه الانو نمیدونم .. مخابرات شهید زارعی هم گند زده با این پینگش
بنده هم حجمی میخام ماهی 10 گیگم مصرف دارم دانلود زیاد ندارم از چه شرکتی بگیرم ؟؟؟
سلام
تو مرکز عاطف تهران بهترین ADSL واسه کجاس؟
samannnn.hannibal
20-05-2015, 13:48
سلام
تو مرکز عاطف تهران بهترین ADSL واسه کجاس؟
واسه چه کاری؟ دانلود شبانه میخوای یا سرعت روزا واست مهمه؟ حجمی یا نامحدود؟
واسه چه کاری؟ دانلود شبانه میخوای یا سرعت روزا واست مهمه؟ حجمی یا نامحدود؟
حجمی. دانلود شبانه خیلی برام مهمه داشته باشه و سرعت رو خیلی نیارن پایین شب یا محدودیت حجمی واسه شبانه رایگان نذارن
samannnn.hannibal
21-05-2015, 11:18
حجمی. دانلود شبانه خیلی برام مهمه داشته باشه و سرعت رو خیلی نیارن پایین شب یا محدودیت حجمی واسه شبانه رایگان نذارن
خوب ببین تو شرق تهران پارس آنلاین بهترینه و تا 16 مگ سرعتا رو رایگان بالا میبره ولی شبانش یک سوم هست یعنی مثلا اگر 3 گیگ دانلود کنی پول یک گیگ رو ازت میگیره / صبانت محدودیت شدید داره و حجم دزدی/ عصرتلکام هم خوبه ولی شبانش از ساعت 3 شب شروع میشه / فن آوا قبلا عالی بود ولی چن روزه محدودیت بسیار شدید گذاشته / آسیاتک هم شبانش محدود نیست ولی حجم دزدی داره شدیدا / داتک هم شبانش تا 6 صبح 90 درصد رایگان و تا 8 صبح 75 درصد رایگانه که البته داتک هم حجم دزدی داره / شاتل هم خوبه ولی هر شبی نباید بیش از یک گیگ دانلود کنی چون محدودت میکنه / های وب بعضی سرویس هاش شبانه داره و به جز شبانه فشفشه هم داره ولی به خاطر همین فشفشه معمولا سرعت روزا میاد پایین چون همه دارن فشفشه استفاده میکنن تو روز / امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم اگر سوالی بود در خدمتم
Alireza2S
25-05-2015, 09:55
سلام دوستانمن چندين سال بود كه ١٢٨ پارس انلاين داشتم. تقريبا راضي بودم. سرعت دادنلودش رو ٤٠٠ك/ب بود! ولي اين اواخر قطعي زياد داشت و شبانه رو ١/٣ كرده بود و بنظرم ترافيك دزدي ميكرد. كه مجبور شدم كنسل كنم باهاش
حالا دنبال يه سرويسي هستم كه سرعت دانلود نسبتا خوبي داشته باشه (١٠٠تا ٣٠٠) شبانش رايگان باشه يا حداقل ترافيكش نامحدود يا منصفانه باشه. (چون دانلودم زياده. نزديك ماهي ١٥گيگ)
بهم اسياتك رو معرفي كرده بودن. زنگ زدم گفت مركز شما واسه ما مشكل داره ٢ماه طول ميكشه راه اندازي.
نا محدود مخابرات رو هم بهم گفتن ولي نميدونم خوبه يا نه
ممنون ميشم راهنماييم كنين
مركز. مخابرات هم پيام نور هست
دوستان سلام روز بخیر
برای منطقه خیابان ملاصدرا جهت دفتر اداری با 6 سیستم شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟ ترافیک حدودی هم ماهی 5 تا 7 گیگابایت هست
samannnn.hannibal
26-05-2015, 00:03
سلام دوستانمن چندين سال بود كه ١٢٨ پارس انلاين داشتم. تقريبا راضي بودم. سرعت دادنلودش رو ٤٠٠ك/ب بود! ولي اين اواخر قطعي زياد داشت و شبانه رو ١/٣ كرده بود و بنظرم ترافيك دزدي ميكرد. كه مجبور شدم كنسل كنم باهاش
حالا دنبال يه سرويسي هستم كه سرعت دانلود نسبتا خوبي داشته باشه (١٠٠تا ٣٠٠) شبانش رايگان باشه يا حداقل ترافيكش نامحدود يا منصفانه باشه. (چون دانلودم زياده. نزديك ماهي ١٥گيگ)
بهم اسياتك رو معرفي كرده بودن. زنگ زدم گفت مركز شما واسه ما مشكل داره ٢ماه طول ميكشه راه اندازي.
نا محدود مخابرات رو هم بهم گفتن ولي نميدونم خوبه يا نه
ممنون ميشم راهنماييم كنين
مركز. مخابرات هم پيام نور هست
بهترین کار اینه بری های وب بگیری و از فشفشه هاش لذت ببری
samannnn.hannibal
26-05-2015, 00:06
دوستان سلام روز بخیر
برای منطقه خیابان ملاصدرا جهت دفتر اداری با 6 سیستم شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟ ترافیک حدودی هم ماهی 5 تا 7 گیگابایت هست
سرویس 2 مگ پارس آنلاین خوبه واستون با توجه به این که واسه دفتر میخوای و دانلود شبانه نداری چون تا 16 مگ سرعت رو میبره بالا پارس آنلاین به صورت رایگان
باسلام
براي مصرف خانگي شايد گاهي وقتا دانلود شبانه داشته باشم.البته از سال 87 مشترك صبانت هستم ولي الان داره دزدي ميكنه از حجم مصرفيم.خسته شدم ازش.
مشهد مركز پيروزي هستم.چه پيشنهاداتي داريد؟
samannnn.hannibal
28-05-2015, 14:43
باسلام
براي مصرف خانگي شايد گاهي وقتا دانلود شبانه داشته باشم.البته از سال 87 مشترك صبانت هستم ولي الان داره دزدي ميكنه از حجم مصرفيم.خسته شدم ازش.
مشهد مركز پيروزي هستم.چه پيشنهاداتي داريد؟
شاتل بگیر با سرویس شبانه
samadipoor2
29-05-2015, 13:00
سلام
یه سرویس میخوام دانلود شب داشته باشی و شبی حداقل 3 گیگ رو بگیره دیگه
صبانت که تعطیله!!! بعد دانلود دوبرابر حجمت تو رایگان سرعت رو میاره روی 10
های وب جدیدا شب هاش محدود شده
مخابرات اینجا خیلی داغونه
خب حالا شما بگید کجا برم
فقط قیمت 3 ماه ش دیگه بیشتر از 55 یا 60 نشه
و شبانه ش رو زیاد محدود نکنن
K!ng of th3 K!ngs
29-05-2015, 22:49
برای دانلود شبانه از کجا بگیرم؟
من خیلی حجم مصرف میکنم تو ماه ... یعنی از 15 20 گیگ به بالا و شب هم میخام رایگان باشه و مشکل خاصی نداشته باشه، قیمت هم از 70 بیشتر نباشه دیگه
آسیاتک رو میشه گرفت به نظر خودم چون سرعتش تو روز خوبه و شب هم از سرور داخلی خوبه که میشه لیچ کرد راحت، بعد هم سپنتا هم یکی بهم گفت خوبه و سرویس هاش قیمتش بد نیست... دانلود شبانش چطوره؟
و یه شرگتی هست نمیدونم چیه این سایتشه
eg-saba.com آیا این صبانته؟ اگه نه آِا خوبه؟
در کل از مجا بگیرم بهتره، توی غرف تهران هستم
برای دانلود شبانه از کجا بگیرم؟
من خیلی حجم مصرف میکنم تو ماه ... یعنی از 15 20 گیگ به بالا و شب هم میخام رایگان باشه و مشکل خاصی نداشته باشه، قیمت هم از 70 بیشتر نباشه دیگه
آسیاتک رو میشه گرفت به نظر خودم چون سرعتش تو روز خوبه و شب هم از سرور داخلی خوبه که میشه لیچ کرد راحت، بعد هم سپنتا هم یکی بهم گفت خوبه و سرویس هاش قیمتش بد نیست... دانلود شبانش چطوره؟
و یه شرگتی هست نمیدونم چیه این سایتشه
eg-saba.com آیا این صبانته؟ اگه نه آِا خوبه؟
در کل از مجا بگیرم بهتره، توی غرف تهران هستم
اون eg-saba.com نماینده فروش چند تا شرکت مختلف هست، خودش PAP نیست.
K!ng of th3 K!ngs
30-05-2015, 16:06
خب حالا پیشنهاد میدین از کجا بگیرم
*Forgotten*
30-05-2015, 19:26
سلام
دوستان بنظرتون وضعیت خطم چطوره ، میخام سرعت 5 مگ از مخابرات بگیرم
تصویر:
سلام
دوستان بنظرتون وضعیت خطم چطوره ، میخام سرعت 5 مگ از مخابرات بگیرم
تصویر:
مشکلی نداره و خطت میکشه.
شما Modulation خطتو بذار رو ADSL2+ تا کیفیته خطت بهتر شه و مقدار بیشتری بکشه...
سلام دوستان
من برای منطقه شادآباد (تهران) نیاز به یه اینترنت با سرعت خوب دارم که دانلود شبانه هم داشته باشه.
الآن از پارسآنلاین دارم ولی مشکلم اینه که من استفاده شبم هم معمولا شبی حدود ۵۰۰-۶۰۰ مگ هست و نتم روی پارسآنلاین بخاطر همین استفاده شبونه خیلی وقتها تموم میشه و مجبورم چند بار طی ماه حجم بگیرم که این واقعا ناراحتکنندهست.
بنظرتون از چه سرویسدهندهای بگیرم که این مشکل دیگه برام پیش نیاد؟
برای یکی از خطوط از شاتل گرفتیم و متأسفانه سرعتش بقدری افتضاحه که از همون خرید پشیمونیم و نمیدونم چطور هی داره رتبه اول رو میگیره!
سرویسهای مخابرات هم نمیدونم چطورن و در مورد شرکتهای دیگه کلا اطلاعات چندانی ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
samannnn.hannibal
01-06-2015, 11:02
سلام دوستان
من برای منطقه شادآباد (تهران) نیاز به یه اینترنت با سرعت خوب دارم که دانلود شبانه هم داشته باشه.
الآن از پارسآنلاین دارم ولی مشکلم اینه که من استفاده شبم هم معمولا شبی حدود ۵۰۰-۶۰۰ مگ هست و نتم روی پارسآنلاین بخاطر همین استفاده شبونه خیلی وقتها تموم میشه و مجبورم چند بار طی ماه حجم بگیرم که این واقعا ناراحتکنندهست.
بنظرتون از چه سرویسدهندهای بگیرم که این مشکل دیگه برام پیش نیاد؟
برای یکی از خطوط از شاتل گرفتیم و متأسفانه سرعتش بقدری افتضاحه که از همون خرید پشیمونیم و نمیدونم چطور هی داره رتبه اول رو میگیره!
سرویسهای مخابرات هم نمیدونم چطورن و در مورد شرکتهای دیگه کلا اطلاعات چندانی ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام شهراد بگیر خوبه شمارش 48650
tahan4868
07-06-2015, 20:18
در حال حاضر بهترین شرکت ارایه دهنده اینترنت ADSL که شبانه رایگان و سرعت و قیمت مناسب داشته باشه چیه ؟ ( بیشتر اهل دانلود ام ) ممنون .
samannnn.hannibal
08-06-2015, 11:49
در حال حاضر بهترین شرکت ارایه دهنده اینترنت ADSL که شبانه رایگان و سرعت و قیمت مناسب داشته باشه چیه ؟ ( بیشتر اهل دانلود ام ) ممنون .
ماهی چه قدر دانلود شبانه نیاز داری؟
سلام
من یک کافی نت دارم چون خط فیبر نوری هستش فقط شرکت مخابرات رو مجبورم داشته باشم الان مدت دوهفته هست سرویسم قطع هست الان مودم 4جی ایرانسل بگیرم بهتره ؟ یا وایمکس ؟ مهم برای من سرعت هستش مبین نت سرعت خوبی اینجا نداره و به صرفه هم نیست
tahan4868
08-06-2015, 14:30
ماهی چه قدر دانلود شبانه نیاز داری؟
هر چه بیشتر بهتره ! شبی حداکثر 10 تا 12 گیگ !
cj-afshin
08-06-2015, 18:52
من شهراد نت داشتم (نه شهراد شبکیه ها.تشابه اسمی دارن باهم).بد نیست ولی آقا ما اومدیم نت همسایه هامونو هک کردیم دیدیم به به همسایه پایینی ما آسیا تک داره سرعت دانلودش ساعت رایگان از شبکه داخلی ایران(اینترانت) 1.100 مگابایت بز ثانیس.سرویسش رو چک کردم دیدیم 1 مگ 6 گیگ در ماه،2تا 5 نیم بها و 5 تا 8 صبح رایگانه.در حالی که من از شهراد نت همین 1 مگ رو میگرفتم سرعت شیش چه اینترانت چه اینترنت 100 بیشتر نمیشد این شد که دیدم آسیا تک ازش سرتره
دلایلم رو عرض میکنم
1-با سرویس های مشابهی که من نگاه کردم یعنی 1 مگ 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان،آسیا تک 3-4 هزار تومن ارزونتر درمیاد
2-ساعت رایگان دانلود از شبکه داخلی ایران (مثلا اکثر آپلود سنتر های ایرانی مثل 4upld ) نه تنها افت سرعت نداره.بلکه سرعتت از 600 700 روزانه به 1200 هم میرسه که درواقع شما ساعتی میتونی حدودا بیشتر از 3 گیگ دانلود کنی
3-آپلود از حجمت کم نمیکنه.به این صورت که شما با استفاده معمولی از اینترنت(بدون انجام بازی آنلاین) حدود 20 درصد از حجمتون صرف ارسال دیتا یا همون آپلود میشه که از این نظر آسیا تک چون اپلود free داره خیلی به صرفه تره
4-جدیدا آسیاتک امکانی برقرار کرده که ارتباط بین دو آسیاتکی بدون محدودیت سرعت برقرار میشه.مثلا اگه شما آسیاتک داشته باشی و آپلودسنتری هم که میخوای ازش سرویس بگیری آسیاتک بهش نت داده باشه شما بدون محدودیت سرعت میتونی دانلود کنی. کار دیگه ای میشه کرد و میشه به تمام اینترنت بدون محدودیت سرعت دسترسی پیدا کرد رو نمیگم که همه نفهمن.هرکی خواست پیام خصوصی بده.
به هر حال تجربه شخصی بود و من تاحالا شاتل و پارس آنلاین رو استفاده نکردم که ببینم اونا بهترن یا نه
امیدوارم مفید باشه
samannnn.hannibal
09-06-2015, 16:13
سلام
من یک کافی نت دارم چون خط فیبر نوری هستش فقط شرکت مخابرات رو مجبورم داشته باشم الان مدت دوهفته هست سرویسم قطع هست الان مودم 4جی ایرانسل بگیرم بهتره ؟ یا وایمکس ؟ مهم برای من سرعت هستش مبین نت سرعت خوبی اینجا نداره و به صرفه هم نیست
مبین نت حجم دزده کلا دور وایمکس رو خط بکش / از آسیاتک رو خط فیبرنوری میتونی بگیریا
samannnn.hannibal
09-06-2015, 16:14
هر چه بیشتر بهتره ! شبی حداکثر 10 تا 12 گیگ !
همچین جایی دیگه وجود نداره
samannnn.hannibal
09-06-2015, 16:18
من شهراد نت داشتم (نه شهراد شبکیه ها.تشابه اسمی دارن باهم).بد نیست ولی آقا ما اومدیم نت همسایه هامونو هک کردیم دیدیم به به همسایه پایینی ما آسیا تک داره سرعت دانلودش ساعت رایگان از شبکه داخلی ایران(اینترانت) 1.100 مگابایت بز ثانیس.سرویسش رو چک کردم دیدیم 1 مگ 6 گیگ در ماه،2تا 5 نیم بها و 5 تا 8 صبح رایگانه.در حالی که من از شهراد نت همین 1 مگ رو میگرفتم سرعت شیش چه اینترانت چه اینترنت 100 بیشتر نمیشد این شد که دیدم آسیا تک ازش سرتره
دلایلم رو عرض میکنم
1-با سرویس های مشابهی که من نگاه کردم یعنی 1 مگ 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان،آسیا تک 3-4 هزار تومن ارزونتر درمیاد
2-ساعت رایگان دانلود از شبکه داخلی ایران (مثلا اکثر آپلود سنتر های ایرانی مثل 4upld ) نه تنها افت سرعت نداره.بلکه سرعتت از 600 700 روزانه به 1200 هم میرسه که درواقع شما ساعتی میتونی حدودا بیشتر از 3 گیگ دانلود کنی
3-آپلود از حجمت کم نمیکنه.به این صورت که شما با استفاده معمولی از اینترنت(بدون انجام بازی آنلاین) حدود 20 درصد از حجمتون صرف ارسال دیتا یا همون آپلود میشه که از این نظر آسیا تک چون اپلود free داره خیلی به صرفه تره
4-جدیدا آسیاتک امکانی برقرار کرده که ارتباط بین دو آسیاتکی بدون محدودیت سرعت برقرار میشه.مثلا اگه شما آسیاتک داشته باشی و آپلودسنتری هم که میخوای ازش سرویس بگیری آسیاتک بهش نت داده باشه شما بدون محدودیت سرعت میتونی دانلود کنی. کار دیگه ای میشه کرد و میشه به تمام اینترنت بدون محدودیت سرعت دسترسی پیدا کرد رو نمیگم که همه نفهمن.هرکی خواست پیام خصوصی بده.
به هر حال تجربه شخصی بود و من تاحالا شاتل و پارس آنلاین رو استفاده نکردم که ببینم اونا بهترن یا نه
امیدوارم مفید باشه
آسیاتک زرنگ تر از اینحرفاس جوری حجمت رو هاپولی میکنه که از خواب بیدار نشه کسی
cj-afshin
10-06-2015, 19:37
والله شهرادم همچین کم ازمون نمیدزدید10 گیگ تو 12 روز تموم میشد بدون کوچکترین دانلود حتی 5 مگ تو ساعت رایگان
کل عید نبودم مودمم خاموش بود اومدم 2 گیگم رفته بود :)
Sir.AShkaN
10-06-2015, 23:18
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید
برای محل کارم میخواستم درخواست adsl بدم که بعد از اینکه رفتم مخابرات گفتن خطا همه فیبریه و نمیشه و باید صبر کنید امکاناتش بیاد .
این یعنی من از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونم adsl بگیرم ؟
و اگه نمیشه ممکن راهنمایی کنید برای تهران: آذر بایجان - قصرالدشت کدام شرکت wimax بهتری ارایه میکنه ؟
از مخابرات میخواستم سرویس 512 نا محدود که حدود 25- 26 تومنه بگیرم
وایمکس نامحدود مناسب میتونم بگیرم ؟
متشکر:n16:
GHAGHALEELEE
11-06-2015, 00:19
پس عجب وضعی هست !! اگه مخابرات نامحدودش رو برداره فکر کنم با این اوصافی که شما از حجم دزدی شرکتها میگید باید فاتحه دانلود رو خوند.
من خودم الان از مخابرات نامحدود دارم ، دارم دنبال الترناتیو میگردم ، تو صفحات که میخونم میبینم حجم دزدی تو دانلود شبانه یک امر رایج هست.
تو دنیایی که زیربنای توسعه اقتصادی و فرهنگی اینترنت هست اینا دارن بهمون قطره ای میفروشند.عین اینه که دو تا وزنه بهت وصل کرده باشند بعد بگن بپر و اوج بگیر ای شاهین ایرانی!!!
mafia512
11-06-2015, 10:24
سلام دوستان
شاتل واقعا عالیه،من با سرعت 1024 تا 800 دانلود میکنم
واقعا عالیه
:n01:
سلام به دوستان گرامی من الان ایرانسل دارم و شبانه با سرعت 200 و خورده ای حدودا دانلود میکنم ولی بعضی از چیزهاش خیلی رو اعصابه. از aDSL و سرویس دهنده هاش زیاد اطلاعی ندارم میشه بگین توی مشهد بهترین سرویس دهنده با بالاترین سرعت دانلود شبانه کدوم هست ؟؟
farid.pirsalehi
15-06-2015, 12:04
سلام من خودم این مشکل و داشتم و نمیتونستم adsl بگیرم که به ناچار رفتم سراغ مبین نت که یه شماره گیر اوردم که خودشون جهت بررسی سیگنال نیرو میفرسته البته مبین نت همه جا سرعت یکسانی نداره ولی چون با خودم جابه جا میکنم برام خوبه اگه خواستی میتونی بهشون زنگ بزنی راهنماییت میکنن
66176324
netrahbord
15-06-2015, 16:35
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید
برای محل کارم میخواستم درخواست adsl بدم که بعد از اینکه رفتم مخابرات گفتن خطا همه فیبریه و نمیشه و باید صبر کنید امکاناتش بیاد .
این یعنی من از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونم adsl بگیرم ؟
و اگه نمیشه ممکن راهنمایی کنید برای تهران: آذر بایجان - قصرالدشت کدام شرکت wimax بهتری ارایه میکنه ؟
از مخابرات میخواستم سرویس 512 نا محدود که حدود 25- 26 تومنه بگیرم
وایمکس نامحدود مناسب میتونم بگیرم ؟
متشکر:n16:
وایمکس نامحدود نداره ایرانسل که وایمکس اش رو دیگه ارتقا نمی ده چون رو 4 جی می خواد کار کنه مبین نت می تونی بگیری من یه جا زنگ زدم ادرسمو دقیق چک کردمیگه چقدر فاصله ا با دکل مبین نته
می تونی بهشون زنگ بزنی چک کنن
66176335
درود بر همه
من adsl 512 نامحدود مخابرات دارم ازونجایی که سرعت بالاتر نمیده میخواستم شرکت سرویس دهنده رو عوض کنم
سرعت دانلود حدود 120kb/sحجم نامحدود در نظر دارم
و اینکه زیاد اختلال نداشه باشه و تقریبا ثابت باشه سرعت
از نظر قیمتیم برسی کنین ممنون میشم
سلام دوستان
من حدود 6 سال 256 داتک نامحدود داشتم
2 ماهه تبدیلش کردم به 1 مگ نامحدود
سرعت دانلودم حدودا 60 70 هست
در صورتی که 1 مگ 1 به 10 باید 100 باشه
بنظرتون این سرویسی که به من دادن 512 نیست ؟!
کسی اینجا 1 مگ داره ؟!
بنظرتون isp رو عوض کنم ؟
توی خونه ما 4 نفر وایبر و از این برنامه ها داریم بنظر شما با این وضعیت اینترنت حجمی زود تموم نمیشه ؟
الان ماهی 52 تومن دارم هزینه هر ماه این سرویس داتک رو میدم در حالیکه برادرم 512 مخابرات نامحدود داره سرعت دانلودش 70 80 کیلوبایت در ثانیه هست !!! ماهی 25 تومن داره میده
شما چی پیشنهاد میدید !؟
behzadee
17-06-2015, 18:14
سلام دوستان
من حدود 6 سال 256 داتک نامحدود داشتم
2 ماهه تبدیلش کردم به 1 مگ نامحدود
سرعت دانلودم حدودا 60 70 هست
در صورتی که 1 مگ 1 به 10 باید 100 باشه
بنظرتون این سرویسی که به من دادن 512 نیست ؟!
کسی اینجا 1 مگ داره ؟!
بنظرتون isp رو عوض کنم ؟
توی خونه ما 4 نفر وایبر و از این برنامه ها داریم بنظر شما با این وضعیت اینترنت حجمی زود تموم نمیشه ؟
الان ماهی 52 تومن دارم هزینه هر ماه این سرویس داتک رو میدم در حالیکه برادرم 512 مخابرات نامحدود داره سرعت دانلودش 70 80 کیلوبایت در ثانیه هست !!! ماهی 25 تومن داره میده
شما چی پیشنهاد میدید !؟
منم دقیقاً چند سال پیش که 1 مگ نامحدود از این شرکت داشتم سرعت 60 بود
مخابرات همین سرعت رو میده 25 تومن
V for Vendetta
17-06-2015, 21:25
میشه راجع به آسیا تک هم صحبت کنین(10 مگش) مخصوصا در مورد اینکه پینگ سرویساش چطوره.
behzadee
18-06-2015, 06:37
میشه راجع به آسیا تک هم صحبت کنین(10 مگش) مخصوصا در مورد اینکه پینگ سرویساش چطوره.
طبق صحبت های دوستان در روز سرعت دانلود تا یک مگابایت میرسه و در شب هم سرعت 250 هستش
البته در مواردی هم سرعت شبانه بیشتر بوده
بستگی به منطقه و مخابرات داره
الان از همه جا بهتر چیه واسه ای دی اس ال؟
Sent from my Xperia Arc (LT15i) using Tapatalk 2
V for Vendetta
20-06-2015, 10:50
دوستان بین سه تا شرکت زیر:
شاتل
صبانت
داتک
کدومشو بگیرم بهتره؟
با توجه به اینکه برام پینگ هم خیلی مهمه...
بعد یه سوال هم داشتم، اینکه چرا 12 مگ 80 گیگ ا ساله صبانت حدود 300 هزار تومنه و 8 مگ 22 گیگ 1 ساله شاتل حدود 350 هزار تومنه؟!
خیلی ممنون می شم که زودتر راهناییم کنید.
Aryaeiboy
20-06-2015, 11:59
دوستان بین سه تا شرکت زیر:
شاتل
صبانت
داتک
کدومشو بگیرم بهتره؟
با توجه به اینکه برام پینگ هم خیلی مهمه...
بعد یه سوال هم داشتم، اینکه چرا 12 مگ 80 گیگ ا ساله صبانت حدود 300 هزار تومنه و 8 مگ 22 گیگ 1 ساله شاتل حدود 350 هزار تومنه؟!
خیلی ممنون می شم که زودتر راهناییم کنید.
در مورد سوال اولت اینکه هیچ تفاوتی ندارن همشون آشغالن! پینگ صبا تا ۴-۵ ماه پیش خوب بود ولی اونم الان افتضاحه
در مورد سوال دوم هم یه جواب بیشتر نمی تونم بدم: به خاطر اینکه شاتل دزده!
V for Vendetta
20-06-2015, 12:13
در مورد سوال اولت اینکه هیچ تفاوتی ندارن همشون آشغالن! پینگ صبا تا ۴-۵ ماه پیش خوب بود ولی اونم الان افتضاحه
در مورد سوال دوم هم یه جواب بیشتر نمی تونم بدم: به خاطر اینکه شاتل دزده!
lol
پاسخاتون مختصر و مفید بود.
افرادی زیادی بودن که از پینگ هر سه شرکت تعریف می کردن تو یکی از تاپیک های دیگه یه بنده خدایی می گفت پینگ صبا تو سرور eu برای league of legends حدود 120 اینطوراست. حالا نمی دونم امیدوارم افراد بیشتری راهنماییم کنن.
Aryaeiboy
20-06-2015, 16:46
lol
پاسخاتون مختصر و مفید بود.
افرادی زیادی بودن که از پینگ هر سه شرکت تعریف می کردن تو یکی از تاپیک های دیگه یه بنده خدایی می گفت پینگ صبا تو سرور eu برای league of legends حدود 120 اینطوراست. حالا نمی دونم امیدوارم افراد بیشتری راهنماییم کنن.
دوست من به دلیل مشکلاتی که از چند روز پیش از عید توی نت به وجود اومده شما حتی با پینگ عالی هم نمی تونی گیم آنلاین بزنی. پینگ صبا هم تا ۱ ماه پیش از عید بله عالی بود ولی چند ماهی هست مسیر دیتاش عوض شده شده برای همین پینگش شدیدا رفته بالا. مسیرهای خوب گیت وی اینترنت که پینگ خوبی می دن مثل ترکیه و.. چند وقتی هست روی بیشتر isp ها دیگه مشاهده نمیشن برای همین اکثرشون پینگ تایم بالایی دارن چند وقتیه
V for Vendetta
21-06-2015, 09:12
سلام،
دارم شاتل می گیرم به سه تا دلیل زیر:
1) یکی از آشناهام خیلی تعریف کرد
2) پشتیبان شاتل تضمین کرد پینگم خیلی خوب و بدون لگ باشم.
3) پشتیان شاتل گفت با 8مگش سرعت دانلودم از 1/5 شروع میشه تا 2 مگ بر ثانیه!
حالا من یه 1ماهه می گیرم ببینم چی میشه امیدوارم که همین طور که میگن باشه...
درود خدمت دوستان
تازگی خونه رو عوض کردم و الان منطقه مخابراتی پیام نور (پونک / تهران) هستم. ظاهراً منطقه مخابراتی مذخرفیه و اینترنت نمیده. هم آسیاتک ثبت نام کردم هم مخابرات. هر جفت گفتن رفتی توی صف.
کسی میدونه معمولاً چقدر طول میکشه و آیا راهی هست زودتر به نتیجه رسید؟
درود،
من هم ساکن پونکم و سال هاست از آسیاتک اینترنت دارم. ولی در ماه های اخیر بقدری وضعیت اینترنت خراب شده که قصد دارم از جای دیگه ای اینترنت بگیرم. الان من اینترنت ماهیانه حجمی دارم و فرقی نمی کنه 4 مگابیت بگیرم یا کمتر، سرعت در هر صورت از نیم مگابیت (500/600 کیلوبیت) بالاتر نمیره. البته فکر می کنم مشکل خود مخابرات پیام نوره که هیچ جوری نمی شه راضیش کرد خط (پورت) رو کنترل کنه ...
من ۲ مگ مخابرات گرفتم ۵+۵ گیگ خوبه بنظرتون؟
samannnn.hannibal
25-06-2015, 11:13
من ۲ مگ مخابرات گرفتم ۵+۵ گیگ خوبه بنظرتون؟
صبانت میگرفتی 5 گیگ با 10 گیگ شبانه سرعت هم تا 12 مگ میبست
alidodar1
25-06-2015, 11:35
آغا ما خطمون تازه وصل شده.
فیبر نوریه
ظاهرا adsl نمیره روش.
از مخابرات بگیرم اینترنت؟ کیفیتش چطوره؟؟
شرکت جایگزین وجود نداره؟؟
لطفا راهنمایی کنید:n12::n12::n12:
hameo981
28-06-2015, 09:32
به علت ناراضی بودن از شرکت فعلیم(فن آوا)، زنگ زدم که اینترنت رو جمع کنن یک شرکت دیگه بگیرم، گفتن برای این که راضی بشی ما بت اینترنت 512 نا محدود رو (که مصرف منصفانه هم نداره و هر چه قدر بخوای میتونی دانلود کنی) بت زیر قیمت میدیم ماهی 28 تومن.
بعد زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
حالا نمیدونم فن آوا بم راست گفته یا الکی یه چیزی گفته که من خطو جمع نکنم.
به فرض این که راست باشه :
به نظرشما 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه فن آوا رو بگیرم - 28 هزار تومن
یا مخابرات 512 - 24 هزار تومن
یا هیچ کدوم رو نگیرم ، از شاتل آرت 1 بگیرم - 30 هزار تومن
یا این که یه خط بگیرم 512 بگیرم ، خط فعلیم هم شاتل آرت بگیرم ، اینجوری هزینه ی دوتاش روی هم میشه میانگین 25 تومن و 30 تومن کلا 55 تومن (من تا الان ماهی 70 تومن هزینه میکردم)
اینجوری هم میتونم صب تا شب دانلود کنم هم این که با اینترنت شاتل کارای عادی وب گردی با سرعت بالا رو داشته باشم.
دانلودمم زیاده حدودا ماهی 70 گیگ.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
از کجا میشه فهمید بهترین سرویس دهنده اینترنت در منطقه کدومه؟
البته به غیر از سوال از در و همسایه و بچه محلا!:n02:
mr_prince
28-06-2015, 14:44
درود بر همه
من adsl 512 نامحدود مخابرات دارم ازونجایی که سرعت بالاتر نمیده میخواستم شرکت سرویس دهنده رو عوض کنم
سرعت دانلود حدود 120kb/sحجم نامحدود در نظر دارم
و اینکه زیاد اختلال نداشه باشه و تقریبا ثابت باشه سرعت
از نظر قیمتیم برسی کنین ممنون میشم
میشه یکی جواب این بنده خدا رو بده ماهم بهره ببریم؟
فن اوا نامحدود اش منصفانه اس؟
behzadee
28-06-2015, 15:40
میشه یکی جواب این بنده خدا رو بده ماهم بهره ببریم؟
فن اوا نامحدود اش منصفانه اس؟
فن آوا سرعت یک مگ نامحدود و سرعت های بالاترش مصرف منصفانه داره
دیگه همه شرکت ها مصرف منصفانه داره
به غیر از سرویس حجمی گرفتن راهی نیست
mr_prince
28-06-2015, 15:41
فن آوا سرعت یک مگ نامحدود و سرعت های بالاترش مصرف منصفانه داره
دیگه همه شرکت ها مصرف منصفانه داره
به غیر از سرویس حجمی گرفتن راهی نیست
سرویس حجمی واقعن سخته
Mohammad_Vazin
05-07-2015, 01:49
در حال حاظر اینترنت نامحدود آسیاتک فقط خوب هست.
alireza3dshadow
06-07-2015, 01:25
دوستان من یه 200gb دانلود دارم العان رو پارس آنلاین هستم کیفیت بسیار پایین داره پینگ بالا قطعی مکرر تا پارسال که شبانه رایگان بود برام خیلی عالی بود ولی امسال خیلی خراب شده
سرویس دهنده ایی هست بشه شبانه رایگان ازش گرفت و سرعت کم نکنه
با تشکر
mjavad255
07-07-2015, 05:46
در حال حاظر اینترنت نامحدود آسیاتک فقط خوب هست.
آقا من آسیاتک نامحدود سرعت دو مگ(کیمیاست فک کنم) ماهی صدتومن بگیرم خوبه؟؟؟سرعتو بعد چندوقت نمیاره پایین؟؟؟
sirerfankarimian
07-07-2015, 20:47
سلام دوستان من میخواستم نمایندگی شرکت اینترنتی بگیرم
مثل نداگستر یا شاتل همشون میگن مجوز ISP
داری ؟؟؟
من تجهیزات سیسکو میفروشم
این مجوز ISP
را از کجا میتونم بگیرم ؟؟
یا میگن مجوز ISDP
یا
ETC
داری ؟؟؟
اصلا درباره ایناا هیچ آگاهی ندارم
میشه راهنمای
sirerfankarimian
07-07-2015, 20:48
سلام دوستان من میخواستم نمایندگی شرکت اینترنتی بگیرم
مثل نداگستر یا شاتل همشون میگن مجوز ISP
داری ؟؟؟
من تجهیزات سیسکو میفروشم
این مجوز ISP
را از کجا میتونم بگیرم ؟؟
یا میگن مجوز ISDP
یا
ETC
داری ؟؟؟
اصلا درباره ایناا هیچ آگاهی ندارم
میشه راهنمایم کنید !!!
privatedlove
08-07-2015, 00:28
5 سال از سرویس فن آوا استفاده میکردم. الان آشغال شده
اومده سرویس نا محدود 512 رو روی 10 گیگ دانلود بسته. بعدش هندلی میشه
پشتیبانی و برخورد کارکنان ضعیف.
من که درخواست جمع آوری سرویس دادم. شما هم بیخیالش بشید
sleeplessness
08-07-2015, 21:23
سلام دوستان دنبال یه شرکت ارزان قیمت برای یه شخص خیلی کم مصرف میگردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
mr_prince
09-07-2015, 05:29
یعنی الان هیچ نامحدودی پیدا نمیشه؟
یعنی چی عاخه شورشو دراوردن ب خدا دیوونه خونس
این صبانت قضیه اش چیه نوشته بعد از حجم مشخص شده سرعت اسمی میشه
سرعت اسمی میمونه یا بازم حجم مشخص شده داره؟
mr_prince
09-07-2015, 16:13
مثل اینکه مجبویم رو ب محدود بیاریم
با اینکه شبانه ها رو هم برداشتن هیچ شرکتی شبان هرایگان یاکمی رایگان هم نداره ادم بتونه دانلود کنه؟
یا میشه بگید بهترین اینترنت الان واسه دانلود چیه؟
alireza3dshadow
09-07-2015, 19:42
با اینکه شبانه ها رو هم برداشتن هیچ شرکتی شبان هرایگان یاکمی رایگان هم نداره ادم بتونه دانلود کنه؟
سواله منم هست فعلا هیچ جا رایگان نداره حداقل من سراغ ندارم
کسی اگر جایی میشناسه اگر رایگان باشه قیمتشم مناسب معرفی کنه ثواب داره
mr_prince
09-07-2015, 22:00
سواله منم هست فعلا هیچ جا رایگان نداره حداقل من سراغ ندارم
کسی اگر جایی میشناسه اگر رایگان باشه قیمتشم مناسب معرفی کنه ثواب داره
طبق چیزایی ک تو تاپیک اسیاتک خوندم ب نظرم بهتین چیز همونه
amirpers
10-07-2015, 15:33
گروه تلگرام راهنمایی در خصوص سرویس دهنده های اینترنت:
behzad1991
10-07-2015, 17:35
عصر تلکام شبانش رایگانه 3-7
mohamad7824
10-07-2015, 18:43
سلام
من شیراز هستم و الان های وب دارم. اولش خوب بود ولی الان سرعت شبانه رایگانش (4 تا 7) خیلی پایین اومده و پینگش هم خیلی نوسان داره (ظهر ها و عصر ها بالای 350 و آخر شبا 200-250):n34:
میخوام یه شرکت برم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و پینگش هم برای بازی آنلاین خوب باشه.
کسی سراغ داره ؟ :n36:
سلام
من شیراز هستم و الان های وب دارم. اولش خوب بود ولی الان سرعت شبانه رایگانش (4 تا 7) خیلی پایین اومده و پینگش هم خیلی نوسان داره (ظهر ها و عصر ها بالای 350 و آخر شبا 200-250):n34:
میخوام یه شرکت برم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و پینگش هم برای بازی آنلاین خوب باشه.
کسی سراغ داره ؟ :n36:
یکی از یکی بدتر:n21:
mohamad7824
12-07-2015, 14:26
کسی شاتل داره؟
پینگش چطوره؟
سرویس های نامحدودش چطوره؟
sirerfankarimian
12-07-2015, 16:41
کسی شاتل داره؟
پینگش چطوره؟
سرویس های نامحدودش چطوره؟
شاتل تو ا و آسیاتک تو شهر صفهان عالیه
مخصوصا سرعت ۱ مگابایتش حرف نداره
سلام من الان اینترنت مخابرات دارم استان آ.غ ولی دیگه شبانه رایگان نیس 50/50 حساب میکنه میخواستم یه سرویسی معرفی کنید شبانه رایگان باشه
الووووووووووووووووووووووو ووووو کسی نیس
سلام دوستان
من میخوام از صبانت کوچ کنم بیام مخابرات. میخواستم بپرسم وضعیت اینترنت مخابرات مرکز گوهردشت چطوره؟
بالای 512k برا سرویس نامحدود نمیده ازشون هم پرسیدم که نامحدوداتون منصفانس یا واقعا نامحدوده گفت نه نامحدوده هر چقدر دوست داری میتونی دانلود کنی.... ولی من شک دارم.! دوستانی که از این مرکز سرویس دارن آیا سرویسشون نامحدوده؟ سرعت دانلودش چطوره؟ ممنون:n16:
mr_prince
20-07-2015, 15:42
سلام دوستان
من میخوام از صبانت کوچ کنم بیام مخابرات. میخواستم بپرسم وضعیت اینترنت مخابرات مرکز گوهردشت چطوره؟
بالای 512k برا سرویس نامحدود نمیده ازشون هم پرسیدم که نامحدوداتون منصفانس یا واقعا نامحدوده گفت نه نامحدوده هر چقدر دوست داری میتونی دانلود کنی.... ولی من شک دارم.! دوستانی که از این مرکز سرویس دارن آیا سرویسشون نامحدوده؟ سرعت دانلودش چطوره؟ ممنون
:n16:
من گوهردشت نیستم و نمیدونم کجاس :|
ولی همینقد بگم ک مخابرات داغون ترین چیزیه ک وجود داره سرعتش ک جالب نی با پینگ هم ک باید خدا حافظی کنی همین الان داشتم lol بازی میکردم پینگ 350!!! قطعی هم ک تا دلت بخواد داره ای پی هم ک رو رومانی کمپ زده هر وقت بخواد میره حالا نمیدونم جدیدن درست شده یا ن
(فقط شب(منظور از شب ساعت س چهار نصفه شب ب بعده ) پینگ بهتره ک اونم رو 180 میاد تو lol)
تنها نقطه مثبت همین نامحدود و قیمت پایین بودن هست
mr_prince
20-07-2015, 15:52
من گوهردشت نیستم و نمیدونم کجاس :|
ولی همینقد بگم ک مخابرات داغون ترین چیزیه ک وجود داره سرعتش ک جالب نی با پینگ هم ک باید خدا حافظی کنی همین الان داشتم lol بازی میکردم پینگ 350!!! قطعی هم ک تا دلت بخواد داره ای پی هم ک رو رومانی کمپ زده هر وقت بخواد میره حالا نمیدونم جدیدن درست شده یا ن
(فقط شب(منظور از شب ساعت س چهار نصفه شب ب بعده ) پینگ بهتره ک اونم رو 180 میاد تو lol)
تنها نقطه مثبت همین نامحدود و قیمت پایین بودن هست
ی سوال داشتم مشکل ک از من نیست ؟ممنون میشم یکی بگه
وضعیت خطم چطوره؟
سلام
آسیاتک چطوره؟ منطقه 22 تهران؟
دوستان برای مکالمه اینترنتی از نظ کیفیت صدا و تصویر کدوم شرکت اینترنتش بهتره؟
ملا نصرالدین
21-07-2015, 19:35
دوستان ما به زودی قرار هست به خانه ای نقل مکان کنیم که انجا خط تلفن ندارد
به نظر شما بهترین سرویس ارائه دهنده وایمکس چی هست؟از نظر سرعت
دوستان سلام
یکی از آشناها تهران زندگی میکنه (سبلان، نیروی هوایی)، از مخابرات سرویس میگیره و میگه افتضاحه، ترافیک شب واسش مهم نیست، میشه راهنمایی کنین با توجه به منطقه ای که ساکنه کدوم سرویس دهنده سرویس بهتری رو ارائه میکنه؟
ممنون
hasht_sh782
23-07-2015, 12:30
با سلام
دوستان نظر بدهند راجب adsl نامحدود مخابرات كه كيفيت آن آلان چطوره در محدوده بازار تهران مي خواهم بگيرم الان وايمكس مبين نت دارم كه هر سه روز شارز تمام مي كنه و بايد شارژ شود كه از اين رو اينترنت محدود بدرد من نمي خورد نا محدود هم تا جايي كه مي دانم فقط مخابرات ميده
ممنون مي شم اگر دوستان لطف كنند نظرشان را به بنده بدهند
samannnn.hannibal
25-07-2015, 12:14
دوستان سلام
یکی از آشناها تهران زندگی میکنه (سبلان، نیروی هوایی)، از مخابرات سرویس میگیره و میگه افتضاحه، ترافیک شب واسش مهم نیست، میشه راهنمایی کنین با توجه به منطقه ای که ساکنه کدوم سرویس دهنده سرویس بهتری رو ارائه میکنه؟
ممنون
صبانت و پارس
samannnn.hannibal
25-07-2015, 12:16
دوستان ما به زودی قرار هست به خانه ای نقل مکان کنیم که انجا خط تلفن ندارد
به نظر شما بهترین سرویس ارائه دهنده وایمکس چی هست؟از نظر سرعت
وایمکس با این تعرفه گرونش؟ یه خط تلفن بخر بهتر هست
سلام دوستان عزیز
من ساکن رشت هستم 7 ساله از اندیشه سبز اینترنت دارم
تو این 2-3 ساله خیلی اذیت کرد از نظر قطعی مشکل خاصی نبود ولی سرعت دانلودش بیشتر مواقع پایین بود
سرویس 1028 دارم سرعت دانلود 100
تا یکماه دیگه میخواییم اثاث کشی کنیم به منزل جدید اون خونه تازه ساخته تلفن تازه 2 روزه وصل شده
100 متری فلکه گاز هست
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم از کدوم شرکت اینترنت بگیرم ؟؟؟؟
شرکتی که سرعت دانلودش خوب باشه و مشترکو محدود نکنه
حداقل شبی 3 گیگ بتونم دانلود کنم
ملا نصرالدین
26-07-2015, 16:14
وایمکس با این تعرفه گرونش؟ یه خط تلفن بخر بهتر هست
مخابرات به اون منطقه فعلا خط تلفن نمیده
دوستان منتظر راهنمایی هستم.به نظر شما کدام سرویس دهنده وایمکس بهتر هست؟
سلام دوستان عزیز
من ساکن رشت هستم 7 ساله از اندیشه سبز اینترنت دارم
تو این 2-3 ساله خیلی اذیت کرد از نظر قطعی مشکل خاصی نبود ولی سرعت دانلودش بیشتر مواقع پایین بود
سرویس 1028 دارم سرعت دانلود 100
تا یکماه دیگه میخواییم اثاث کشی کنیم به منزل جدید اون خونه تازه ساخته تلفن تازه 2 روزه وصل شده
100 متری فلکه گاز هست
شما فاصلت تو خونه جگدید با مرکز مخابراتی چقدره ؟
اندیشه که سرویس دهیش خوبه شاید شما دلیل افت سرعتت ذاخلیت بوده !
samannnn.hannibal
26-07-2015, 23:10
مخابرات به اون منطقه فعلا خط تلفن نمیده
دوستان منتظر راهنمایی هستم.به نظر شما کدام سرویس دهنده وایمکس بهتر هست؟
زنگ بزن 195 شکایت کن بهت میدن / از 3g استفاده کنی بهتر هست هم سرعت هم تعرفه / وایمکس ایرانسل خیلی بهتر هست
سلام
دوستان برای منطقه 4 تهران(اکباتان) چه اینترنتی پیشنهاد میدید
سرعت بالا...دانلود شبانه و هزینه مناسب
مخابرات خوبه؟سرعت 10 مگ هم تو لیست دیدم
سرعت 10 به کاربرای خانگی میدن؟
ممنون
WraithMaster
27-07-2015, 21:53
سلام.
دوستان چند ماهه که از فن آوا سرویس میگیرم و تا هفته پیش فوق العاده عالی بوده... سرعت بدون نوسان، پینگ پایین و بدون پکت لاس! ولی یک هفته است که کلا برعکس شده اوضاع.
دنبال یه سرویس میگردم و کیفیت ارتباط برام مهم تره از همه چی (پینگ پایین و بدون پکت لاس) چون بیشتر برا گیم میخوام.
دانلود شبانه داشته باشه خوبه ولی اگه نبود زیاد مسئله ای نیست.
تو نارمک ساکن هستم و فکر کنم مرکز مخابراتم تلفن خونه / هفت حوض باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید!
behzad1991
28-07-2015, 08:14
پینگ خوب میخوای صبانت
WraithMaster
28-07-2015, 10:48
پینگ خوب میخوای صبانت
من یک ماه صبانت داشتم... این جا افتضاخه. تایم اوت و پکت لاس و پینگ بالا در تمامی ساعات شبانه روز!
احتمالا منطقه مخابراتی شما خلوت تره صبانت!
عصر انتقال داده چطوره؟ از لحاظ پینگ و نداشتن پکت لاس؟
tahan4868
28-07-2015, 17:20
لطفا توضیح بدین سرعت دانلود سرویس های حجمی ماهانه شرکت های شاتل و آسیاتک چطوریه ؟ نامحدود ماهانه سرعت چقدره ؟ ممنون.
شما فاصلت تو خونه جگدید با مرکز مخابراتی چقدره ؟
اندیشه که سرویس دهیش خوبه شاید شما دلیل افت سرعتت ذاخلیت بوده !
فکر میکنم حدود 400 متر فاصله باشه
دقیقا متوجه نشدم دوست عزیز مشکل داخلی ؟؟
سلام
برای یه یوزر ای که دائم در حال حرکت هست - اکثرا تهران - نه خارج تهران.
با مشخصات پایین
مورد استفاده اکثرا چک کردن ایمیل - و دانلود فایل های ضمیمه ایمیل - شاید روزی تا ۱۰۰ تا بشه
وایمکس با مودم همراه ؟ ایرانسل - مبین نت - داتک ؟
سیمکارت با مودم همراه ؟ ایرانسل - همراه اول - رایتل ؟
هزینه مهم نیست .چه ۵۰ تومن چه ۵۰۰ . کار کردن اش مهمه .
مزایا و معایب رو هم تقریبا میدونم -
اگه شما باشین با این شاتریت کدوم رو انتخاب میکنین ؟
برای یه یوزر ای که دائم در حال حرکت هست - اکثرا تهران - نه خارج تهران.
با مشخصات پایین
مورد استفاده اکثرا چک کردن ایمیل - و دانلود فایل های ضمیمه ایمیل - شاید روزی تا ۱۰۰ تا بشه
وایمکس با مودم همراه ؟ ایرانسل - مبین نت - داتک ؟
سیمکارت با مودم همراه ؟ ایرانسل - همراه اول - رایتل ؟
هزینه مهم نیست .چه ۵۰ تومن چه ۵۰۰ . کار کردن اش مهمه .
مزایا و معایب رو هم تقریبا میدونم -
اگه شما باشین با این شاتریت کدوم رو انتخاب میکنین ؟
سیمکارت با مودم همراه ایرانسل. توی تهران ک اکثرا 4G هست و اطراف تهران هم اکثرا 3G
بسته به منطقه ای ک هستی و وضعیت آنتن سرعتت می تونه از 2 تا هر چند مگابیت بر ثانیه برسه (من تا حالا به 10 هم رسیدم). سرعتش واقعا خوبه. بسته های متنوع هم داره متناسب با مصرفت میتونی انتخاب کنی. مودمی ک من گرفتم LH92 کوچیکه و تو جیب هم جا میشه. باتریش هم خیلی قویه و تا نزدیک 10 ساعت (واسه من 8 ساعت اکثرا) جواب میده. مودمش گرونه ولی بسته هاش بد نیست قیمتش
سلام نظرتون راجب فن آوا و سرویس 1مگابایت 3گیگ شبانه رایگان چیه کسی استفاده کرده سرعتش شبانه چگونه است؟ محدود میکنن؟
S M Λ S Ħ
01-08-2015, 09:43
سلام نظرتون راجب فن آوا و سرویس 1مگابایت 3گیگ شبانه رایگان چیه کسی استفاده کرده سرعتش شبانه چگونه است؟ محدود میکنن؟
سلام
من هم ماهی 3 گیگش رو داشتم هم ماهی 6 گیگ ؛
اول بگم که مقدار حجم یعنی 3 گیگ یا 6 گیگش هیچ تاثییری روی شبانه نداره !
اما سرعت شبانه این سرویس برای من حدود 170 تا نهایت 200 بوده که تونستم ماکسش 3.5 گیگ دانلود کنم شبی
محدودیت شبانه هم نداره اصلا، همین مقدار رو هر شب میتونم دانلود کنم ؛
سرعت روزش هم که دیگه بستگی به این داره که چه پهنای باندی رو روی خطتون ست کنن
برای من روی 9 بسته شده و سرعتم حدود 1 مگ هست
amirsarab2
06-08-2015, 13:39
دوستان پرندی الحق که جزو مظلوم ترین هموطنان ما هستند چرا که با این که شهری با حدود 250 هزار نفر جمعیت هستیم ولی هنوز از خیلی از خدمات محرومیم مثلا شهری با این همه جمعیت چرا باید 3 تا بیشتر بانک نداشته باشه ؟ از بانک و امثالهم که بگذریم , ما با وجود اینکه جمعیت بالایی داریم و روز به روز داره به این جمعیت افزوده میشه تو کل شهر فقط اینترنت Adsl مخابرات رو داریم (البته وایرلس زیاده ولی نمیصرفه) + 3g هم نداریم !!!! هر چه قدر هم به این شرکتای اینترنت پیام میدی که اینجا نونت تو روغنه انگار تو گوش خر داری روضه میخونی (دور از جون Isp دارای حاضر در پرشین تولز) هیچ توجهی ندارن . حالا از دوستان کسی اینترنت ای دی اس ال نمیشناسه اینجا ؟ !! یدونه هست raynet.ir ولی اونم پوکیده فعلا جواب نمیدن . از دوستان همشهری یا دیگر آی اس پی دارا درخواست کمک میشه .
amirsarab2
06-08-2015, 15:28
آپ آپ آپ آپ آپ
amirsarab2
06-08-2015, 17:40
آپ آپ آپ آپ آپ
amirsarab2
06-08-2015, 21:05
آپ آ پ آپ آپ آپ
amirsarab2
06-08-2015, 22:25
آپ آپ آپ آپ آپ
سلام. یک شرکتی توی زنجان پیدا کردم شبانه ش یک چهارم مصرف روزانه س. قبلا یک سوم زیاد دیده بودم. من ماهیانه 300 گیگ دانلود دارم و برای نیل به این هدف باید 75 گیگ ترافیک ماهیانه بخرم! که تقریبا 184000 تومان در میاد!که 75 گیگ برای دانلود شبانه که میشه 300 گیگ در ماه. و 10 گیگ هم برای مصرف روزانه که جمعا میشه ((85)) گیگ! خواستم بپرسم بین تمام تعرفه های تمام isp ها تعرفه ای که با 184000 تومان بتونی بیشتر از 300 گیگ در ماه دانلود کنی، داریم؟!
سلام دوستان من دنبال یه سرویسی هستم برای خونه جدیدمون که رایگان شبآنه داشته باشه شبی 1.5گیگ بگیره برام کافیه فقط قیمتش مناسب باشه سایت ispهارو هم نگاه کردم بین فن آوا و آسیاتک موندم به نظرتان کدوم بهتره
آسیانک 10مگابیت سرعت نیم کیک ترافیک 15تومان که با خرید ترافیک اضافی میاد 18تومان(4تا10صبح رایگان)
فن آوا 1مگابیت بر ثانیه 3گیگ ترافیک 17تومان(2تا7صبح رایگان)
حالا به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان من دنبال یه سرویسی هستم برای خونه جدیدمون که رایگان شبآنه داشته باشه شبی 1.5گیگ بگیره برام کافیه فقط قیمتش مناسب باشه سایت ispهارو هم نگاه کردم بین فن آوا و آسیاتک موندم به نظرتان کدوم بهتره
آسیانک 10مگابیت سرعت نیم کیک ترافیک 15تومان که با خرید ترافیک اضافی میاد 18تومان(4تا10صبح رایگان)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
S M Λ S Ħ
15-08-2015, 21:22
سلام
من یه یوزر تقریبا پر مصرف هستم، ماهی حداقل 10 گیگ رو باید داشته باشم
شبانه هم برام مهمه که حتما سرویسم داشته باشه، اما خیلی هم روش مانور نمیدم که حجم زیادی بتونم توی اون تایم دانلود کنم..
با این اوضاع بهترین سرویسی که میتونم داشته باشم چیه و از کدوم شرکت؟
سلام دوستان:n01:
من چند سال بود پارسانلاین داشتم (و تو این چند ماه بعد از قطع شدن شبانه رایگانشون هم چون سرم شلوغ بود و وقت واسه تخلیه نداشتم نگه داشتمش) از هفته پیش افتادم
دنبال شرکت هایی که شبانه رایگان میدن و زنگ زدم به مخابرات و گفتن ما دو تا طرح داریم که شبانش رایگانه و بخاطر اعتماد به حرف اونا پارسانلاینو تخلیه کردم
حالا امروز زنگ زدم بهشون گفتن که ما اصن از اول تابستون شبانه رایگان نمیدیم:n04:
و بعد هم زنگ زدم شاتل که گفتن فعلا پورت خالی نداریم اونجا اگه میخوای باید بری تو صف
حالا برام دوتا گزینه مونده:
1.فناوا
2.آسیاتک
با کدوم میشه ماهی 25 تا 30 گیگ رو تو تایم شبانه گرفت؟سالانه بیشتر از 250 تومن نمیتونم هزینه کنم و میتونم هزینه یه سال رو همون اول بدم :n30:
لطفا راهنمایی کنید الان با ایرانسل اینجام اشکمو درآورده:V13:
ویرایش:الان زنگ زدم به پشتیبانی فناوا طرف کاملا تعطیل بود:n02:و گفت واسه سرویس 512 ماهی 5 گیگ سرعت شبانه میاد روی 30-40 کیلوبایت گفتم کلا اینجوره؟گفت آره:n04:
سلام
چه شرکتی شرایط زیر رو داره
شبانه برام مهمه
سرعت دانلود روزانه حداقل 250 کیلوبایت و سرعت دانلود شبانه حداقل 75 کیلوبایت در ثانیه باشه
آبادان زندگی میکنم:n02:
mamaly11
25-08-2015, 18:04
سلام دوستان،
من یکی دو سالی میشه که از اینترنت 256 نامحدود مخابرات تهران استفاده می کنم. سرعت دانلودش که 32 کیلوبایته و خیلی قطع و وصلی داره. در کل 3-4 بار در روز قطع میشه. :n34:
من دانلودم خیلی بالاس و بازی آنلاین هم زیاد انجام میدم. در کل کاربر پرمصرفی هستم :n02:
چه سرویس دهنده ای رو بهم پیشنهاد می کنید؟
mobin.habibpour
28-08-2015, 22:28
دوستان کدوم isp سرویس شبانه رایگان داره؟
تا حالا شاتل داشتم شبانش پرید
کدوم سرویس دهنده رو بگیرم ؟؟؟
Alisheykh
04-09-2015, 09:28
دوستان من خونمو یه چن وقتی هست عوض کردم و متاسفانه این خونه جدیدم خط تلفن نداره . اینترنت ایرانسل هم زیاد خوب آنتن نمیده و قطعی داره . میخواستم ببینم اینترنت وایرلس قضیش چجوریاس؟ قیمت آنتن و دم و دسگاش چه قدر در میاد؟ از کدوم شرکت بگیرم خوبه؟ تعرفه نامحدود (مثل مخابرات) داره؟ یا شبانه رایگان. سرعت به 50 کیلوبایت تو ثانیه راضیم ولی میخوام نامحدود باشه . ممنونتون میشم جواب بدید...
MOHAMMAD2010
04-09-2015, 12:37
دوستان کدوم isp سرویس شبانه رایگان داره؟
تا حالا شاتل داشتم شبانش پرید
کدوم سرویس دهنده رو بگیرم ؟؟؟
اسیا تک و های وب
البته فقط بعضی سرویس هاشون
Alisheykh
05-09-2015, 17:16
دوستان راهنمایی نمیکنید منو؟
دوستان راهنمایی نمیکنید منو؟
به نظرم 50 تومن بدید و یک خط ثابت بخرید
وایریس خیلی گرونه فکر کنم بالای 500 تومن هست
سلام ، یکی از آشناهامون داره به امید خدا میره اصفهان. میخواستم دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن که از کجا سرویس بگیرن بهتره
شمارشم 0313 - 6332466
به محلش میگن دنارد فکر کنم یا یه همچین چیزی
08-09-2015, 10:47
دوستان واسه گیم چه isp بگیرم
های وب خیلی خیلی کیفیت پینگش بد شده!
amiry1996
09-09-2015, 11:57
سلام دوستان محل سکونتم شهریار هستش یه سرویسی میخوام که شبانه رایگان داشته باشه با سرعت عالی دانلودم زیاد میکنم چی پیشنهاد میکنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان محل سکونتم شهریار هستش یه سرویسی میخوام که شبانه رایگان داشته باشه با سرعت عالی دانلودم زیاد میکنم چی پیشنهاد میکنید
دوستان واسه گیم چه isp بگیرم
های وب خیلی خیلی کیفیت پینگش بد شده!
معمولا پینگ صبانت از بقیه بهتره
اکثر گیم نتی ها هم از صبانت سرویس دارند
معمولا پینگ صبانت از بقیه بهتره
اکثر گیم نتی ها هم از صبانت سرویس دارند
مثل من[emoji1]
خدایی پینگ خوبی داره ببینید
سرویس دو مگ شش گیگ حجم گرفتم
آپلود ک برام مهم نیس[emoji4]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
desperanish
12-09-2015, 15:46
با سلام به دوستان
لطفا بهترین رو پیشنهاد بدید:
1. شبانه رایگان داشته باشه
2. سرعت واقعی 512 کیلوبایت در ثانیه برام کافیه
3. دانلود و آپلودش 1به1 باشه (آپلود برام مهمه)
ممنون
با سلام به دوستان
لطفا بهترین رو پیشنهاد بدید:
1. شبانه رایگان داشته باشه
2. سرعت واقعی 512 کیلوبایت در ثانیه برام کافیه
3. دانلود و آپلودش 1به1 باشه (آپلود برام مهمه)
ممنون
شبانه رایگان تو ایران نیس:|
اما صبانت دو برابر حجم اولیه خریداری شده شبانه میده
سرعتشم عالیه(بگو آپلود رو برات ببرن بالا)
پیشنهاد میکنم سرعت دو مگ یا بالاتر بگیری
شبانه رایگان تو ایران نیس:|
اما صبانت دو برابر حجم اولیه خریداری شده شبانه میده
سرعتشم عالیه(بگو آپلود رو برات ببرن بالا)
پیشنهاد میکنم سرعت دو مگ یا بالاتر بگیری
شبانه رایگان تو ایران نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
شما همه رو اینطوری رااهنمایی میکنی
حالا یک شرکت مثل صبانت شبانه رو حذف کرد دیگه تو ایران شبانه رایگان نداریم؟؟؟؟
شبانه رایگان تو ایران نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
شما همه رو اینطوری رااهنمایی میکنی
حالا یک شرکت مثل صبانت شبانه رو حذف کرد دیگه تو ایران شبانه رایگان نداریم؟؟؟؟
اسیاتک هس شما چرا مچ میگیری:|
شبانت سرعتش تو شب عالیه بقیه فکر نکنم
اسیاتک هس شما چرا مچ میگیری:|
شبانت سرعتش تو شب عالیه بقیه فکر نکنم
بحث مچ گیری نیست بحث اینه وقتی یکی راهنمایی میخواد آدم باید درست راهنمایی کنه
الان غیر صبانت و پارس آنلاین تمام شرکت ها شبانه رایگان دارند ولی من نوعا توصیه میکنم یا برند آسیاتک یا عصرتلکام
K!ng of th3 K!ngs
13-09-2015, 14:21
دوستان سرویس نا محدود برنزی صبانت چطوریه جریانش؟ مثلا توی 1024 بعد از 20 گیگ دانلود سرعتش چقدر میشه؟ قبل 20 گیگ چقدره؟
و اینکه من تیوی تهارن مرکز شهای کاظمیان هستم ( توی شهران) به نظر شما آسیاتک بگیرم یا صبانت؟ بازی آنلان میکنم دانلود شبانه هم دارم ولی کم ... نه خیلی زیاد
- - - Updated - - -
دوستان سرویس نا محدود برنزی صبانت چطوریه جریانش؟ مثلا توی 1024 بعد از 20 گیگ دانلود سرعتش چقدر میشه؟ قبل 20 گیگ چقدره؟
و اینکه من تیوی تهارن مرکز شهای کاظمیان هستم ( توی شهران) به نظر شما آسیاتک بگیرم یا صبانت؟ بازی آنلان میکنم دانلود شبانه هم دارم ولی کم ... نه خیلی زیاد
- - - Updated - - -
فکر نکنم شبانه ش روی سرعت تاثیر داشته باشه
بعضی وقتا هم افت سرعت داره من با نت شبانه اسپید تست تست گرفتم پنج مگ در ثانیه بود سرعتش
K!ng of th3 K!ngs
13-09-2015, 20:11
دوست عزیز شما الان کدوم سوالو جواب دادید؟ من در مورد شبانه چیزی نپرسیدم ...
دوست عزیز شما الان کدوم سوالو جواب دادید؟ من در مورد شبانه چیزی نپرسیدم ...
اون ۲۰ گیگ ک گفتی چ بود پ؟
K!ng of th3 K!ngs
13-09-2015, 23:49
نه آ[ه من نفهمیدم اصلا شما در مورد کدوم شرکت حرف زدید... بعدم من فقط گفتم دانلود شبانه کم دارم نگفتم چه تاثری میزاره و اینا ...
کلا یه ذره گنگ جواب دادید من درست نهفمیدم اصلا حتی در مورد کدوم ISP صحبت میکردید...
شما الان نا محدود برنزی صبانت رو میگید دیگه درسته؟
K!ng of th3 K!ngs
14-09-2015, 00:01
نه آ[ه من نفهمیدم اصلا شما در مورد کدوم شرکت حرف زدید... بعدم من فقط گفتم دانلود شبانه کم دارم نگفتم چه تاثری میزاره و اینا ...
کلا یه ذره گنگ جواب دادید من درست نهفمیدم اصلا حتی در مورد کدوم ISP صحبت میکردید...
شما الان نا محدود برنزی صبانت رو میگید دیگه درسته؟ حالا میشه بگید مصرف منصفانه ی شرکت چطوریه؟ مثلا 1024 تا 20 گیگ سرعتش بالاس دیگه درسته؟ چقدره سرعتش؟ و بعد اون 20 گیگ چقدر میشه سرعت؟
من ساکن سیرجانم از مخابرات نت میگیرم
از قعطیش بگذریم سرعت دانلودش خیلی کم شده.
400 بود شده 250.
یه شرکت معرفی کنید که هم نت شبانه داشته باشه هم سرعت بالا ؟
K!ng of th3 K!ngs
14-09-2015, 19:19
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟ یا اون دوتسی که داشت راهنمایی میکرد چیز دیگه ای نمیدونه؟
صبا نت بهتره یا آسایتک؟
mobin20215
16-09-2015, 00:00
سلام،دوستان من از سرویس 1 مگ شرکت حسابگر استفاده میکنم،و جدیدا 3 روزی میشه سرعتم روزا میشه 200 کیلوبیت و شب ها که رایگان داره میشه چیزی بین 30 تا 70 کیلوبیت!
ساکن کنگاور هستم(استان کرمانشاه)حالا میشه یه سرویس دهنده بهم معرفی کنید که مشکل افت سرعت دانلود تو روز و شب رو نداشته باشه،حسابگر خدا نابودش کنه سرعتش تقسیم بر 8 میشه و شبا تقسیم بر 10
K!ng of th3 K!ngs
19-09-2015, 14:52
آقایون کدوم ISP ها در غرب تهران هستن ؟ (برای مسافت میخوام که دور نباشن چون من غرب هستم)
farhad290
20-09-2015, 09:06
سلام دوستان توی منطقه مخابراتی مهدیه تهران با پیش شماره 5536 از بین پارس آنلاین، شاتل، آسیاتک، های وب، صبا نت کدوم رو پیشنهاد میکنید بگیرم؟ اهل دانلود زیاد نیستم بیشتر سرعت باز شدن صفحات و نرم افزارهای اجتماعی برام مهمه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان توی منطقه مخابراتی (مهدیه تهران) از بین پارس آنلاین، شاتل، های وب، صبا نت و کدوم رو پیشنهاد میکنید بگیرم؟ اهل دانلود زیاد نیستم بیشتر سرعت باز شدن صفحات و نرم افزارهای اجتماعی برام مهمه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
صبانت
هم دانلودش خوبه هم سرعتش
farhad290
20-09-2015, 11:52
صبانت
هم دانلودش خوبه هم سرعتش
دوست عزیز تفاوت نامحدود طلایی و برنزی میدونید چیه؟ و آیا تفاوتی بین سرعتهای 512 و 1 وجود داره با توجه به اینکه سرعت رو بر اساس سرعت خط میبندن؟ من رو پارس آنلاین 512 ماهانه 10 گیگ میگرفتم تو منطقه قبلی. به نظر شما اینجا چه سرعتی خوبه بگیرم؟
- - - Updated - - -
صبانت
هم دانلودش خوبه هم سرعتش
دوست عزیز تفاوت نامحدود طلایی و برنزی میدونید چیه؟ و آیا تفاوتی بین سرعتهای 512 و 1 وجود داره با توجه به اینکه سرعت رو بر اساس سرعت خط میبندن؟ من رو پارس آنلاین 512 ماهانه 10 گیگ میگرفتم تو منطقه قبلی. به نظر شما اینجا چه سرعتی خوبه بگیرم؟
- - - Updated - - -
یه مگ بگیرید سرعت دانلود ۸۰۰ میشه روزانه شب ۳ مگ
من دو مگ گرفتم سرعت شب پنج مگ هس روزانه ۱.۸ مگ
eightskh
20-09-2015, 12:08
ببخشید مگابیت یا مگابایت؟
ببخشید مگابیت یا مگابایت؟
مگابیت
farhad290
21-09-2015, 05:23
تشکر از شما . یک مگ با حجم 25 گیگ رو زده 72500 و یک مگ نامحدود برنزی رو زده 63500 . توی نامحدود محدودیت داره یا بعد یه حجم دانلود سرعت کم میشه که قیمتش پایینتره؟
یه طرح داره واسه مشترکین جدید سرعت تا 12 مگابیت 12 ماهه با حجم 60 گیگ 128500 تومان 100 گیگ هم حجم اضافه بخرم 192000 جمعش میشه 320500 تومان که کمتر از نصف پول سالانه یک مگ در میاد(سالانه یک مگ میشه 762000 تومان). نظرتون راجع به این طرح چیه؟
MehrZaad
21-09-2015, 13:56
دوستان برای خونه پدریم میخوام ADSL بگیرم دانلود شبانه اصلا ندارن ولی رنج مصرفی در طول ماه رو ۱۰ گیگه... از پارس آنلاین قرار بود سرویس بگیرم که گفتن نمیتونیم سرویس بدیم ( جالبه نگفتن پورت منطقه پره بعد از دو روز استخاره گفتن نمیتونیم ) از سر اجبار برای سرویس های art به شاتل زنگ زدم ( متنفرم از این شرکت ) که خوشبختانه گفتن پورتا پره! ممنون میشم یه سرویس دهنده با کیفیت خوب و قیمت عادلانه معرفی کنید...(منطقه مخابراتی سعادتمند)
hanijojo
21-09-2015, 21:57
دوستان منو راهنمایی کنین.خیلی سخته انتخاب ISP. تو مرکز مخابراتی توحید هستم. پینگ هم خیلی برام مهمه (برای بازی آنلاین)
صبا نت میخواستم بگیرم که گفتن 2 هفته تا 1.5 ماه طول میکشه ولی آسیاتک گفت 3 تا 7 روز. شرکت های دیگه رو نمیدونم.
به نظرتون چیکار کنم؟تو این مرکز مخابراتی کسی adsl داره اینجا؟
دوستان منو راهنمایی کنین.خیلی سخته انتخاب ISP. تو مرکز مخابراتی توحید هستم. پینگ هم خیلی برام مهمه (برای بازی آنلاین)
صبا نت میخواستم بگیرم که گفتن 2 هفته تا 1.5 ماه طول میکشه ولی آسیاتک گفت 3 تا 7 روز. شرکت های دیگه رو نمیدونم.
به نظرتون چیکار کنم؟تو این مرکز مخابراتی کسی adsl داره اینجا؟
من شش ماه پیش رفتم ۴ روزه برام ردیف کردن اولش ۱۰۰ مگ هم برای تست دادن تا اگه وصل بود و مشکل نداشت سرویس اصلی اجرا بشه
hanijojo
22-09-2015, 09:31
من شش ماه پیش رفتم ۴ روزه برام ردیف کردن اولش ۱۰۰ مگ هم برای تست دادن تا اگه وصل بود و مشکل نداشت سرویس اصلی اجرا بشه
درسته ۱۰۰ مگ میدن ولی خوب گفت به دلیل یه سری مشکلات تو مرکز توحید ۲هفته تا ۱.۵ ماه طول میکشه.
- - - Updated - - -
درسته ۱۰۰ مگ میدن ولی خوب گفت به دلیل یه سری مشکلات تو مرکز توحید ۲هفته تا ۱.۵ ماه طول میکشه.
mehdi-sh
22-09-2015, 14:55
تک کانکشن از سرور خارجی رو کدوم شرکت میده؟
Milad.n1
22-09-2015, 20:34
سلام دوستان
من زیاد وارد نیستم میشه به من بگید با توجه به اطلاعات زیر خط من نویز داره یا نه؟ و توان کشش این خط چند مگ هست؟
Downstream
Upstream
Line Coding(Trellis):
On
On
SNR Margin (0.1 dB):
272
146
Attenuation (0.1 dB):
395
232
Output Power (0.1 dBm):
193
124
Attainable Rate (Kbps):
11,268
1,207
ممنون از همه:n16:
سلام دوستان
من زیاد وارد نیستم میشه به من بگید با توجه به اطلاعات زیر خط من نویز داره یا نه؟ و توان کشش این خط چند مگ هست؟
Downstream
Upstream
Line Coding(Trellis):
On
On
SNR Margin (0.1 dB):
272
146
Attenuation (0.1 dB):
395
232
Output Power (0.1 dBm):
193
124
Attainable Rate (Kbps):
11,268
1,207
ممنون از همه:n16:
نویز نداره ولی چقدر میکشه رو منم دنبال فرمولشم
Milad.n1
22-09-2015, 21:17
خیلی ممنون بابت جواب
میشه بگید که اینترنت شاتل برای کسی که دانلود شبانه نداره خوب هست یا نه من به تازگی اینترنت شاتل سرویس
نام سرویس: ECO6144-NFG
سرعت تا: 6144/1024 کیلو بیت بر ثانیه
را سفارش دادم ایا شاتل برای بازی خوب هست؟ مودمم هم
TP-LINK TD-W8960N 300Mbps هست مشکلی که نداره؟
چقد میکشه رو زده 11268kbps فک کنم تا 10 مگ رو بکشه
سلام دوستان!
میگم اصفهان برای منطقهی دروازهدولت، چه اینترنتی رو پیشنهاد میکنین؟ با توجه به مصرف ماهانه حدود ۹۰-۱۰۰ گیگ؟ که سرعتش هم خوب باشه؟
poria_sola
25-09-2015, 09:00
سلام ی سوال الان بهترین طرح چه اقتصادی چه دانلود درحد معمولی برا امثال من چیه ؟!
معمولا ماهی 4گیگ ترافیک مصرف میکنم
قبل هم یک ساله دومگ سرعت مخابرات داشتم سه گیگ ترافیک شبانه رایگان
hellbrain666
25-09-2015, 12:07
سلام
الان کدوم شرکت ها شبانه رایگان دارن؟
سلام
الان کدوم شرکت ها شبانه رایگان دارن؟
مخابرات[emoji52] [emoji52] [emoji52]
Amir Sepehr
26-09-2015, 00:12
سلام دوستان... اقا ما هم با شهراد به مشکل خوردیم... گند زد تو سرویسای نا محدودش... سرعتارو کم کرد.... الان اینترنت نا محدود خوب کدوم شرکتا ارایه میدن ؟؟ مرکز زارعی هستیم ما کسی تجربه ای داره ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان... اقا ما هم با شهراد به مشکل خوردیم... گند زد تو سرویسای نا محدودش... سرعتارو کم کرد.... الان اینترنت نا محدود خوب کدوم شرکتا ارایه میدن ؟؟ مرکز زارعی هستیم ما کسی تجربه ای داره ؟
syamak790
26-09-2015, 15:35
سلام
دوستان الان بهترين سرويس دهنده كدوم شركته ؟
شبانه رايگان داشته باشه خيلي بهتره
مصرف هم ماهي بالاي 100 گيگ
قبلاشبانه رايگان داشتم از مخابرات كه ورداشته :n27:
با تشكر :n01:
سلام
دوستان الان بهترين سرويس دهنده كدوم شركته ؟
شبانه رايگان داشته باشه خيلي بهتره
مصرف هم ماهي بالاي 100 گيگ
قبلاشبانه رايگان داشتم از مخابرات كه ورداشته :n27:
با تشكر :n01:
صبانت و آسیاتک خوبن ولی صبانت یکمی بهتره
syamak790
27-09-2015, 11:14
صبانت و آسیاتک خوبن ولی صبانت یکمی بهتره
سلام
ممنون از راهنماييتون
الان در خصوص اين تعرفه :
12مگابیت یک ماهه جمعا 40 گیگابایت
108000
قیمت نهایی همراه با 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده 117700 تومان
شبانه رایگان بشرط استفاده منصفانه
شبانه رايگان يعني تا چقدر دانلود منصفانه هست ؟
سلام
ممنون از راهنماييتون
الان در خصوص اين تعرفه :
12مگابیت یک ماهه جمعا 40 گیگابایت
108000
قیمت نهایی همراه با 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده 117700 تومان
شبانه رایگان بشرط استفاده منصفانه
شبانه رايگان يعني تا چقدر دانلود منصفانه هست ؟
دو برابر حجم اولیه یعنی ۸۰ گیگ(صبانتو مییگی؟)
syamak790
27-09-2015, 14:45
دو برابر حجم اولیه یعنی ۸۰ گیگ(صبانتو مییگی؟)
اره صبا منظورم بود
خيلي ممنون پس كلا ماهي ميتونم 120 گيگ با سرعت مناسب دانلود داشته باشم
hellbrain666
27-09-2015, 22:30
مخابرات[emoji52] [emoji52] [emoji52]
شبانه داره؟
از ساعت چند تا چند؟
شرکتای دیگه چی؟
سلام.من در کرمان هستم.
سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان:n04::n24::n13:.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته:n35::n35:؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.:n12::n12:
- - - Updated - - -
سلام.من در کرمان هستم.
سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان:n04::n24::n13:.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته:n35::n35:؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.:n12::n12:
دیگه گیج شدم، یه اینترنت همراه با مودم جیبی پیدا کردن چقدر سخته!
الان بهترین انتن دهی با سرعت بالا و بدون قطعی برای کدوم شرکته بریم همونو بگیریم؟ هزینشم مهم نیست
ممنون
احمد1379
13-10-2015, 20:39
الان بهترین انتن دهی با سرعت بالا و بدون قطعی برای کدوم شرکته بریم همونو بگیریم؟ هزینشم مهم نیست
ممنون
به نظر من رایتل
- - - Updated - - -
ممنون
به نظر من رایتل
wing-mirror
13-10-2015, 22:03
برای حجم 50 گیگ در ماه و سرعت 8 Mb/s به بالا چه شرکتی را پیشنهاد میدید؟ (سرعت و حجم واقعیش مهمه، سرعت و حجم اسمی کمتر یا بیشتر باشه مشکلی نداره).
LOVEFORLOVE
16-10-2015, 21:03
تا ماهی 15 تومن ADSL حداقل 4 گیگ در ماه کدوم شرکت مناسبه
- - - Updated - - -
تا ماهی 15 تومن ADSL حداقل 4 گیگ در ماه کدوم شرکت مناسبه
دوستان سلام
ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
کسی تجربشو داره؟
ممنون
طرف ما خداراشکر اسیاتک ترکونده بزنم به تخته بابل امیر پازواری درزی نقیب تا10مگ ساپورت میکنه الان با 2مگی میام:n12::n19::n20::n40::n16:
به نظر خودم اسیاتک یه سرگردن از همه بالاتر هستش
من خودم قبلا کاربر شاتل بودم راضی نبودم:n27:
برای حجم 50 گیگ در ماه و سرعت 8 Mb/s به بالا چه شرکتی را پیشنهاد میدید؟ (سرعت و حجم واقعیش مهمه، سرعت و حجم اسمی کمتر یا بیشتر باشه مشکلی نداره).
اسیاتک عزیز
سلام.من در کرمان هستم.
- - - Updated - - -
سلام.من در کرمان هستم.
اسیاتک بگیر بهتر عزیز اینترنت 1 اسیاتک
اسیاتک عزیز
اسیاتک بگیر بهتر عزیز اینترنت 1 اسیاتک
فقط برای تو خوبه[emoji52]
برو صفحات قبل ببین همه چی گفتن[emoji52]
من صبانت دارم با این پستایی که اینجا میبینم واقعا صبانت بهتره
فقط برای تو خوبه[emoji52]
برو صفحات قبل ببین همه چی گفتن[emoji52]
من صبانت دارم با این پستایی که اینجا میبینم واقعا صبانت بهتره
منم میگم بستگی داره جا به جا داره الان بیشتر اصفهان اسیاتک دارن فکر کنم راضی هستن
باید پرسجو بشه قبل خرید عزیز
pashangparsi6
20-10-2015, 13:33
با درود
دوستان من می خواستم اینترنت بگیرم. نیاز به مودم هم دارم. در نتیجه لطفا بهترین جشنواره ی یکی از شرکت ها که شامل مودم می شه رو لطفا معرفی کنید
شمن اینکه در درازای سال مصرف اینرتنمون بالا هست و نیاز به یگی بالا داریم که خریداری کنیم.
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید که بهترین گزینه چیه
MAHDITOUSI
25-10-2015, 08:27
سلام وقت همگی بخیر
من به عنوان کارشناس توصیه می کنم از 2020 سوال کنین که چه مقدار خط شما پهنای باند دریافت می کنه
و یا بهتر از همه اینکه سرویس یک ماه بگیرید و بعد اگر خوب بود تمدیدش کنین
نکته : سرویس 64 با دو مگ هیچ فرقی نداره چون پهنای باند تا 8 بازه برای مخابرات
اگه سوالی داشتید در خدمتم 09159062760 مرسی
mercurial7
02-11-2015, 18:28
سلام . من تو منطقه شهید تندگویان هستم. نت با کیفیت می خوام باسه بازی. فقط پینگ برام مهمه . دانلود مهم نیست. به نظرتون از کدوم شرکت نت بگیرم ؟
سلام . من تو منطقه شهید تندگویان هستم. نت با کیفیت می خوام باسه بازی. فقط پینگ برام مهمه . دانلود مهم نیست. به نظرتون از کدوم شرکت نت بگیرم ؟
نیترو های های وب خوبه
من با صبانت در بازه رایگان پینگ ۴۵ دارم و غیر رایگان ۶۵ با SNR6(سرویسم ۲ مگ)
نیترو های های وب خوبه
من با صبانت در بازه رایگان پینگ ۴۵ دارم و غیر رایگان ۶۵ با SNR6(سرویسم ۲ مگ)
cyberloaf
03-11-2015, 21:33
سلام دوستانمن اسیاتک دارم تو منطقه گلستان. چون بخاطر فیبر نوری گزینه دیگه ای نیست. ظاهرا مخابرات هم خدمات خوبی نداره.قبلا وایمکس داشتم که سرعتش افتضاحه. اسیاتک مرتبط قطعی داره و بیشتر هم مشکل از سیستم مخابرات هست. الان هم که بارون اومده باز تلفن ها قطع شدهبه نظرتون چکار کنم؟ از وایرلس اطلاعات دارید؟ فکر کنم خیلی گرونه. من البته دانلود و اینها ندارم. بیشتر کار با سایتها و ایمیل هست که برام خیلی ضروری و کاریه و قطعی برام خیلی مشکل ایجاد میکنه.لطفا راهنمایی کنید
mhsh0001
06-11-2015, 17:49
من های وب دارم - یه زمانی خوب بود الان 3-4 ماه 8.8.8.8 رو 300 پینگ دارم!!!
ولی سرعتش خوبه همون 8مگ و کامل پر می کنه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eeeeeeehsan
13-11-2015, 17:58
سلام
تو یزد isp خوب چیه؟ خودم های وب دارم، نه می تونم بگم راضیم نه ناراضی. قیمت گیگش چون بسته داره بهترینه، ولی قطعی وصلی زیاد داره.
میخوام نامحدود بگیرم، چی خوبه؟ شاتل تازه نمایندگیش اومده، نظرتون چیه؟
aref_Him_777
20-11-2015, 22:20
بهترین آسیاتک هستش من خودم شاتل داشتم . آشغاله . من سرویس ۱۰ مگ ۱۰گیگ رو میگیرم . شما اگه مصرفت کم تره ، میتونی ۱۰ مگ نیم گیگ بگیری اگه حجم نیم گیگ کمه هم میتونی گیگ جداگانه بخری . (بهترین کار)
سلام دوستان
من منطقه خونه ام داره عوض می شه و می رم سمت اکباتان
می خواستم لطفا دوستان ساکن اکباتان از تجربه سرویس دهنده هاشون بگن و سرجمع بفرمایید بهترین سرویس دهنده توی اون منطقه کدوم شرکته. دانلود شبانه واسم هیچ اهمیتی نداره فقط سرعت دان و آپ بالا و باز کردن وب و اینستای سریع
سلام
دوستان درخواست راهنمایی دارم
من اینترنت 10 مگ مخابرات دارم وقتی مودم را به سیم مخابرات وصل میکنم از جلو در خونه سرعتم دانلودم 1 مگ هست اما وقتی به پریز خونه وصل میکنم سرعتم 500 کیلو میشه؟ چکار کنم؟
یک سیم تلفن گرفتم مستقیم از در اوردم به مودم اما بازم تاثیری نداره اگه تلفن خونه را قطع کنم ( از همون در ورودی ) سرعت بالا میره اما به محض وصل کردن سیم تلفن خونه سرعت 500 کیلو میشه
از دوستان شهر ساری کسی اینجا هست یه راهنمایی در مورد شرکت کندونت بکنه!!
ممنون
reza_meybod
26-11-2015, 12:17
سلام
تو یزد isp خوب چیه؟ خودم های وب دارم، نه می تونم بگم راضیم نه ناراضی. قیمت گیگش چون بسته داره بهترینه، ولی قطعی وصلی زیاد داره.
میخوام نامحدود بگیرم، چی خوبه؟ شاتل تازه نمایندگیش اومده، نظرتون چیه؟
شاتل نامحدوداش واقعی نیست
یعنی هر کدوم از سرویس های art رو بگیری بعد از چند گیگ دانلود سرعتتون کم می کنن
تا جایی که اطلاع دارم art 1 بعد از 15-16 گیگ دانلود سرعتتون رو کم می کنن ...
خودم ساکن میبدم ، اینترنت مخابرات دارم ، سرویس 5 مگ گرفتم شبی 9 گیگ دانلود دارم ، از 3-8 صبح که شده 168 هزار ... یک ساله
دو مگ هم قبلش داشتم ، شبی 4 و نیم گیگ دانلود داشتم ، البته قبلاً ساعت دانلود 1 تا 7 بود ، ولی الان ساعت 3 تا 8 هست ... فکر کنم 3.5 گیگ بتونی بگیری
حتماً هم سرویس پیش پرداخت بگیر ، چون سرویس های پس پرداخت دانلود رایگان ندارن ...
eeeeeeehsan
28-11-2015, 15:27
شاتل نامحدوداش واقعی نیست
یعنی هر کدوم از سرویس های art رو بگیری بعد از چند گیگ دانلود سرعتتون کم می کنن
تا جایی که اطلاع دارم art 1 بعد از 15-16 گیگ دانلود سرعتتون رو کم می کنن ...
خودم ساکن میبدم ، اینترنت مخابرات دارم ، سرویس 5 مگ گرفتم شبی 9 گیگ دانلود دارم ، از 3-8 صبح که شده 168 هزار ... یک ساله
دو مگ هم قبلش داشتم ، شبی 4 و نیم گیگ دانلود داشتم ، البته قبلاً ساعت دانلود 1 تا 7 بود ، ولی الان ساعت 3 تا 8 هست ... فکر کنم 3.5 گیگ بتونی بگیری
حتماً هم سرویس پیش پرداخت بگیر ، چون سرویس های پس پرداخت دانلود رایگان ندارن ...
سلام
آره فهمیدم شاتل نامحدودش خوب نیست نگرفتم.
فعلن همون های وب رو تمدید کردم، گیگش قیمتش خیلی خوبه.
مخابرات یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیست آدم میمونه بگیره یا نه!!
5 مگ تو خود یزد میدن؟
vahid-suarez
28-11-2015, 18:22
با سلام دوستان قصد تهیه اینترنت برای بازیهای انلاین رو دارم ! میخواستم بدونم تو تهران ، منطقه ۵ کدوم شرکت بهترین ping رو ارائه میده ! با تشکر از دوستان !
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
reza_meybod
29-11-2015, 11:30
سلام
5 مگ تو خود یزد میدن؟
از این لینک می تونی سرویس 5 یا 10 مگ رو ثبت نام کنی ، بعد 1 روز بهت زنگ می زنن ...
من که یه سالیه دارم راضی ام ، مشکلی نداشته ...
من میبدم ، ولی یزد هم ارائه می دن ، اگه خطتتون بکشه 10 مگ بردار ، فک کنم شبی 15 گیگ بتونی دانلود کنی :n02:
اینم تست سرعت 5 مگ خودم ، البته خط رو 10 مگ بسته شده ، ولی تا 600 بیشتر سرعت نمیده
- - - Updated - - -
سلام
5 مگ تو خود یزد میدن؟
از این لینک می تونی سرویس 5 یا 10 مگ رو ثبت نام کنی ، بعد 1 روز بهت زنگ می زنن ...
من میبدم ، ولی یزد هم ارائه می دن ، اگه خطتتون بکشه 10 مگ بردار ، فک کنم شبی 15 گیگ بتونی دانلود کنی :n02:
اینم تست سرعت 5 مگ خودم ، البته خط رو 10 مگ بسته شده ، ولی تا 600 بیشتر سرعت نمیده
eeeeeeehsan
01-12-2015, 09:20
نااااااااااااااز نشکت شم، دمت گرم شدید. :n16: حتمن مرم میگیرمش.
فقط همین سرویس رو ماهیانه هم داره سرعتش رو برای مخابرات منطقمون تست کنم؟
reza_meybod
01-12-2015, 10:57
چاکرم چوریگ ، آره ، وقتی بهت زنگ زدن ، اوووف چه خانومی هم زنگ مزنه :n02:، سرویس تست هم متونی برداری ، خودش بهم گفت یوزر - پس تست بهت میدیم ، تست کن ببین چجوره ، بازم خاسی همون یه ماهه بردار ، ولی شبانه نداره ( فقط یه ساله داره ) ، بعداً راضی بودی تمدید کن ، واسه من شد 268 پیش پرداخت یک ساله ...
mohammad_87
02-12-2015, 05:07
سلام
برای یک شرکت کوچک در تهران منطقه 20 می خوام اینترنت بگیرم.مسلما دانلود شبانه اصلا نیاز ندارم.مهمترین نکته بالاترین سرعت و کیفیت از سرورهای خارج هست.حجم ماهیانه بین 10 تا 20 گیگ،مودم هم ترجیح میدم جداگانه بگیرم اما اگه جشنواره خوبی هم در حال اجراست معرفی کنید.فاصله هم با مخابرات خیلی کم هست و فکر کنم خط کیفیت خوبی داشته باشه.فعلا که امکان تست نیست.
آسیاتک و عصر تلکام پورت ندارند.مخابرات هم خودم 1 مگ نامحدود دارم پینگش افتضاحه.سرعت های بالاتر و حجمی رو نمیدونم.نظر خودم روی پارس آنلاین هست و بعد صبانت.
در یکی دو روز آینده باید سفارش بدم،لطفا راهنمایی نمایید.
reza_meybod
04-12-2015, 09:40
الان دو روزه سرعت رو 10 مگ بستن ...
اینم تست
سرعت دانلود هم الان فیکس روی 1 مگ هست ...
گفتم در جریان باشی :n16:
eeeeeeehsan
04-12-2015, 17:25
الان دو روزه سرعت رو 10 مگ بستن ...
اینم تست
سرعت دانلود هم الان فیکس روی 1 مگ هست ...
گفتم در جریان باشی :n16:
مرسی مرسی
یک هفته دیگه میگیرم سرعت تستش رو همینجا میذارم. فقط خدا کنه این نویز مویز نیافته یا نندازن رو خط حالمون رو بگیرن.
mojtaba007
05-12-2015, 12:28
دوستان از کرمان یه شرکت بهم معرفی کنید که تعرفه هاش ارزون باشه
برای دانلود میخوام
دانلود شبانه رایگان هم باشه مهم نیست
فقط خوب و ارزون باشه
الان مخابرات دارم دو مگ که از 1 تا 7 صبح رایگانه ولی یه ماه دیگه از قراردادم مونده و دیگه این طرح و ندارن
SPIRIT PALST III
12-12-2015, 10:01
سلام
من الان توی شهرکمون که حومه شهر تهران هست از اینترنت وایرلس استفاده می کنم....متاسفانه اینجا ای دی اس ال فقط مخابرات داره...مشکلی که دارم اینه که این نت وایرلس تایم اوت زیاد داره و واسه بازی آنلاین pes شدیدا مشکل دارم...پینگ سرور pes با این ای پی 210.148.52.133 با این نت وایرلسم معمولا 345 هست ولی تایم اوت توی بازی زیاد دارم بی پدر بازی رو که باز می کنم تایم اوت میده......وایمکس ایرانسل هم که پرسیدم توی تاپیکش میگن خوب نیست....یکی اینکه: تا اونجایی که من می دونم به غیر از مخابرات هیچ شرکتی ای دی اس ال نمی ده توی شهرک ما (منطقه 21 کیلومتر 20 جاده مخصوص تهران کرج شهرک وردآورد) آیا شرکتی هست که ای دی اس ال بده اینجا....و سوال دیگه اینکه آیا گزینه های دیگه مثل وایمکس مبین نت یا 3g آیا به درد می خوره؟؟؟
مرسی...
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
V for Vendetta
22-12-2015, 21:46
سلام،
الان یه اینترنت 4 مگا بیت نا محدود وایرلس از شرکت پتیاک دارم که ماهانه 200 و خورده ای هزارتومن برام تموم میشه... اوایل خیلی خوب بود حتی تا سرعت 4 مگ بر ثانیه دانلود می کردم پینگم با سرور اروپا تو لیگ آف لجندز حدود 100 بود! ولی الان مشکل دارم بد، قعطی زیاد پینگ بد خلاصه همه چی بد!
یکی از دوستان گفت برم اینترنت ماهواره ای بگیرم... می خواستم در مورد این اینترنت و سرویس دهنده هاش اطلاعاتی کسب کنم.
کلا بهترین اینترنت غیر adsl که من می تونم بگیرم به نظرتون چی هست؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
AMIRY2006
04-01-2016, 19:42
دوستان سلام، من سرویس 512 نامحدود مخابرات کاشانی باهزینه ماهیانه حدود 23000 تومن، محدوده بلوار فروس شرقی تهران دارم، ازش راضی نیستم مرتب قطعی داره و از بعدازظهر به بعد هم سرعتش بشدت پائین میاد . تماس هم می گیرم بهانه های مختلف میارن . بنظرشما برا جایگزین چه سرویسی با حدود 8 گیگ ترافیک، جایگزین اون پیشنهاد میدیت .با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.