ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Football Manager 2015

صفحه ها : [1] 2 3 4

onlyroma
07-11-2014, 12:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسخه 1.3 گیگابایتی بازی سالم است و فقط نیازمند غیر فعال کردن آنتی ویروس است تا فایل 3dm_ceg.dll بازی ویروس شناخته نشود.

از بازی لذت ببرید

بازی کامپیوتر Football Manager 2015 یکی از بازی های سبک ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و شبیه ساز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که توسط Sports Interactive طراحی و ساخته شده و قرار است در تاریخ ۷ نوامبر ۲۰۱۴ توسط کمپانی مشهور SEGA برای پلتفرم PC به بازار عرضه گردد . این بازی یکی از واقع بینانه ترین ، عمیق ترین و پرهیجان ترین سری بازی های مدیریت فوتبال است که در سرتاسر جهان علاقه مندان بسیاری را داراست . قرار گرفتن شما در سمت سرمربی بر روی صندلی بیش از ۵۰ باشگاه در سراسر جهان از جمله بزرگترین باشگاه های لیگ اروپا می تواند لحظات جذابی را برای شما رقم زند . برای ساخت این بازی از موتور گرافیکی جدیدی استفاده شده است که این اجازه را به شما می دهد تا بتوانید در قالب یک مدیر فوتبال , زندگی طبیعی را در دنیایی مجازی تجربه کنید . تنها تصمیم گیرنده در زمین فوتبال شما هستید . کنترل تمامی تاکتیک ها ، مذاکرات با سایر تیم ها ، تعویض و دستورالعمل زمین تمامی برعهده شماست . وجود انیمیشن های جدید , روشنایی جدید ، بهبود مدل پخش و فیزیک توپ , مذاکرات با سایر تیم ها برای جذب بازیکن , امکان مصاحبه بازیکنان با مطبوعات علیه سرمربی و باشگاه , به وجود آوردن تنش های رسانه ای توسط سرمربی و کنترل آموزش بازیکن تنها بخشی از ویژگی های منحصر به فرد بازی است . پیشنهاد می کنم این بازی را از دست ندهید . شما هم اکنون می توانید این بازی زیبا و جذاب را از سرورهای قدرتمند دانلود فارسی دریافت کرده و از بازی لذت ببرید .

مشخصات بازی Football Manager 2015 :
نام بازی : Football Manager 2015
نام بازی (فارسی) : مدیریت فوتبال ۲۰۱۵
پلتفرم : PC
زبان : انگلیسی
سال انتشار : ۲۰۱۴
شرکت سازنده : Sports Interactive
منتشر کننده : SEGA
سبک بازی : ورزشی و شبیه ساز
نوع فایل : ISO

تصاویری از محیط بازی Football Manager 2015

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حداقل سیستم مورد نیاز :
Processor: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon – XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 – 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 3 GB available space

دانلود بازی

دانلود ورژن 15.1.3 نسخه 3dm

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین رونی
08-11-2014, 18:57
می خواستم این تاپیک رو بزنم که زحمتش رو کشیدی ولی توضیحات بیشتری بده.عکس،تغییرات جدید سیستم مورد نیاز و ...

onlyroma
08-11-2014, 21:39
می خواستم این تاپیک رو بزنم که زحمتش رو کشیدی ولی توضیحات بیشتری بده.عکس،تغییرات جدید سیستم مورد نیاز و ...

:n16:
داداش من دیدم کسی تاپیک رو نساخته خودم دست به کار شدم و اون دو خط رو نوشتم تا بقیه هم یادشون به این بازی باشه!
الان هم تاپیک اول رو ویرایش کردم ولی هنوز هیچ سایتی لینک دانلود ارائه نداده!
اگر لینک دانلود معتبر دیدی توی تاپیک بذار تا همه استفاده کنن.

spirit's
09-11-2014, 09:56
فکر کنم فقط یه تعدادمون معتاد این بازی هستیم یعنی کاربراش مشخصه تو این انجمن:n02:

stealer
09-11-2014, 13:04
البته منم یه دورانی شدید حال میکردم با این بازی :دی
ولی بعضی از باگ هاش واقعا روی اعصاب بود و امیدوارم مشکلاتش حل بشه

bigarash
09-11-2014, 14:05
از الان به فکر نصب این بازی نباشید، من حداقل تا بعدِ عید صبر می کنم تا کرک درست حسابی و بدون باگ براش بیاد! فعلاً که با 2014 داریم حال می کنیم! :D

onlyroma
09-11-2014, 16:22
البته منم یه دورانی شدید حال میکردم با این بازی :دی
ولی بعضی از باگ هاش واقعا روی اعصاب بود و امیدوارم مشکلاتش حل بشه

راست میگی
مثلا یکی از باگ هاش اینه که هر موقع قبل از بازی در مورد مهاجم حریف بهت هشدار میده احتمال زیاد توی جریان بازی از اون مهاجم گل میخوری تازه هر نوع ترفندی هم برای مقابله باهاش بریزی جواب نمیده!
امیدوارم این باگ ها توی نسخه جدید رفع شده باشه

onlyroma
09-11-2014, 16:26
از الان به فکر نصب این بازی نباشید، من حداقل تا بعدِ عید صبر می کنم تا کرک درست حسابی و بدون باگ براش بیاد! فعلاً که با 2014 داریم حال می کنیم! :D

داداش چرا میخوای اینقدر صبر کنی!به نظر من تا کرک اومد بازی رو شروع کن!
سال قبل حدودا بعد از دو هفته یه کرک خوب براش اومد که حتی یک باز هم برای من کرش نکرد.
امیدوارم امسال هم زود یه کرک خوب براش بیاد.

وین رونی
09-11-2014, 17:56
یه ایراد دیگه که این بازی داره اینه که فرضاً در طول بازی می بینی جناج راست حریف ضعیف عمل می کنه هر کاری می کنی از سمت راست حریف بیشتر حمله بشه،کمتر این موضوع را می بینی
یا با یکی از دفاع ها من تو من می کنی با نوک حمله حریف،می بینی دفاعت اکثر اوقات فرسنگ ها با فورواردی که قرار بوده من تو من بشه فاصله داره

spirit's
09-11-2014, 19:50
یه ایراد دیگه که این بازی داره اینه که فرضاً در طول بازی می بینی جناج راست حریف ضعیف عمل می کنه هر کاری می کنی از سمت راست حریف بیشتر حمله بشه،کمتر این موضوع را می بینی
یا با یکی از دفاع ها من تو من می کنی با نوک حمله حریف،می بینی دفاعت اکثر اوقات فرسنگ ها با فورواردی که قرار بوده من تو من بشه فاصله داره
دقیقا این مشکل رو منم داشتم
راستی بازی رو سه‌بعدی نگاه می‌کنین یا طور دیگه؟

yikilmish
12-11-2014, 00:18
سلام دوستان
نیومد ؟

onlyroma
12-11-2014, 12:00
سلام دوستان
نیومد ؟

نه هنوز نیومده!
حتی اسکیدرو بازی رو برای دانلود هم قرار نداده با وجودی که قولش رو داده بود!
ولی یه شایعاتی هست که میگن گروه 3dm تا هفته دیگه کرک رو عرضه میکنه.
ولی با وجود کرک هم هنوز هیچ لینکی برای دانلود بازی موجود نیست. پس باید منتظر بمونیم.

yikilmish
12-11-2014, 13:22
من که افتضاح منتظرم
خیلی دیر شده دیگه عجیبه برام

onlyroma
12-11-2014, 13:44
من که افتضاح منتظرم
خیلی دیر شده دیگه عجیبه برام

من الان یک ماهه که منتظرم:28:

وین رونی
12-11-2014, 17:46
اینجا یه Key Generator معرفی شده که چند نفری گفتن براشون جواب داده:
اینجا هم کرکی برای بازی معرفی شده که نمی دونم فیک باشه یا نه

onlyroma
12-11-2014, 20:54
اینجا یه Key Generator معرفی شده که چند نفری گفتن براشون جواب داده:
اینجا هم کرکی برای بازی معرفی شده که نمی دونم فیک باشه یا نه

ممنون دوست عزیز

ولی اینها معلوم نیست که فیک هستن یا نه یا اصلا برای ما جواب میدن؟؟؟
به نظر من بهتره منتظر کرک های معتبر اسکیدرو یا 3dm باشیم.

yikilmish
13-11-2014, 02:26
ان الله یحب الصابرین
حتما خیری توشه

ERPF
13-11-2014, 12:44
سلام به همه دوستان عاشق منیجرینگ ، کلا بازی نمرات خوبی گرفته ولی تنها تغییرات رایطه کاربری و چند تییر کوچیکه والبته مثل اینکه بعضی باگ ها هنوز به قوت خود باقی‌اند
امیدوارم این دیگه مشکلات 2013 رو نداشته باشه ومثل 2014 خوب کرک بشه ( هر چند دیر )
یک چند وقتی است 2014 رو بازی نکردم صبر کردم تا 2015 بیاد ، بازهم امیدوارم صبرمان طولانی نشود

onlyroma
13-11-2014, 15:24
سلام به همه دوستان عاشق منیجرینگ ، کلا بازی نمرات خوبی گرفته ولی تنها تغییرات رایطه کاربری و چند تییر کوچیکه والبته مثل اینکه بعضی باگ ها هنوز به قوت خود باقی‌اند
امیدوارم این دیگه مشکلات 2013 رو نداشته باشه ومثل 2014 خوب کرک بشه ( هر چند دیر )
یک چند وقتی است 2014 رو بازی نکردم صبر کردم تا 2015 بیاد ، بازهم امیدوارم صبرمان طولانی نشود

دقیقا من هم یه مدنه 2014 بازی نکردم و منتظر 2015 هستم.
در مورد تغییرات هم که میگن خیلی جزئی بوده ولی رابط کاربری تغییر اساسی کرده و یک تغییر خوب دیگه اینکه تو میتونی قبل از شروع career حتی مدرک مربیگریت رو هم خودت انتخاب کنی و آپشن های دیگه ای هم اضافه شده ولی توی ماهیت بازی تغییر خاصی رخ نداده.

spirit's
14-11-2014, 10:14
این باگها فقط بخاطر کرک بودن یا مشکل ذاتی اش؟

onlyroma
14-11-2014, 11:34
این باگها فقط بخاطر کرک بودن یا مشکل ذاتی اش؟

معمولا خیلی از باگ ها بخاطر کرک شدن بازیه وگرنه اگر بازی باگی هم داشته باشه با آپدیت هایی که براش میاد تا حد زیادی باگ ها رفع میشن که در مورد فوتبال منیجر همیشه با سه تا آپدیتی که سگا ارائه میده تقریبا تمام باگ های بازی پوشش داده میشه.

onlyroma
20-11-2014, 19:03
صفحه اول تاپیک با لینک دانلود بازی آپدیت شد!

spirit's
20-11-2014, 23:36
الان این واقعیه؟!!!!

onlyroma
21-11-2014, 00:43
الان این واقعیه؟!!!!

والا من هنوز خودم هم دانلودش نکردم و هنوز هم ندیدم که کسی دانلودش کرده باشه ولی تازه دیروز برای دانلود روی سایت 3dm قرار گرفته!

stealer
21-11-2014, 10:54
من گذاشتم واسه دانلود هر وقت تموم شد تست میزنم اگه سالم بود خبرشو میدم
تا بعد از ظهر دانلود میشه
فقط چرا اینقدر حجمش کمه؟

onlyroma
21-11-2014, 11:20
من گذاشتم واسه دانلود هر وقت تموم شد تست میزنم اگه سالم بود خبرشو میدم
تا بعد از ظهر دانلود میشه
فقط چرا اینقدر حجمش کمه؟

ممنون رفیق.
خودم هم از حجمش تعجب کردم ولی توی سایت 3dm هم همین نسخه رو واسه دانلود گذاشته بود!ممکنه فشرده سازی شده باشه.

Milad4171
21-11-2014, 11:21
سلام.
من امروز بازی رو نصب کردم اما کرک میگه باید آپدیت بشه.
سرعت اتصالات در هر قسمت ( لود کردن ) بسیار کمه و خیلی زمان میبره.
بعضی قسمت ها رو خطا میده که غیر قابل دسترسی هست . البته من پچ 1.0.2 رو نصب کردم

موضوع بعدی هم که باهاش برخوردم بازی به هیچ وجه با گرافیک GFORCE من که گرافیک دوم من هست متصل نمیشه. یعنی حتی من فیلد انتخابی دارم که بگم با کدوم گرافیک بازی رو ران کنم اما باز پیغام میده که گرافیکت کمتر از 512 هست. در صورتی که گرافیک من 2 گیگ هست !!!!
+
( یک نفر یک تاپیک جامع در انجمن مشکلات نصب و اجرای بازی ها ایجاد کنه با بررسی بازی در این انجمن تداخل ایجاد نشه )

onlyroma
21-11-2014, 11:28
سلام.
من امروز بازی رو نصب کردم اما کرک میگه باید آپدیت بشه.
سرعت اتصالات در هر قسمت ( لود کردن ) بسیار کمه و خیلی زمان میبره.
بعضی قسمت ها رو خطا میده که غیر قابل دسترسی هست . البته من پچ 1.0.2 رو نصب کردم

موضوع بعدی هم که باهاش برخوردم بازی به هیچ وجه با گرافیک GFORCE من که گرافیک دوم من هست متصل نمیشه. یعنی حتی من فیلد انتخابی دارم که بگم با کدوم گرافیک بازی رو ران کنم اما باز پیغام میده که گرافیکت کمتر از 512 هست. در صورتی که گرافیک من 2 گیگ هست !!!!
+
( یک نفر یک تاپیک جامع در انجمن مشکلات نصب و اجرای بازی ها ایجاد که با بررسی بازی در این انجمن تداخل ایجاد نشه )

داداش مطمئنی در مورد بازی football manager 2015 بحث میکنی چون این بازی با گرافیک 128 هم به راحتی کار میده!
تازه نسخه 15.0.2 این بازی نسخه بتای اون هست و مطمئنا اشکالاتی رو داره.

Milad4171
21-11-2014, 11:33
داداش مطمئنی در مورد بازی football manager 2015 بحث میکنی چون این بازی با گرافیک 128 هم به راحتی کار میده!
تازه نسخه 15.0.2 این بازی نسخه بتای اون هست و مطمئنا اشکالاتی رو داره.

ورژن پچ رو اشتباه گفتم فک کنم . ولی من 2014 رو نداشتم . 2013 رو داشتم.
ولی نمیدومن موضوعش چیه که موقع اجرا قبل از شروع بازی این پیغام رو میده که گرافیک شما کمتر از 512 هست. البته داخل بازی مشکل نداره ولی هر سری این پیام رو میده بعد اوکی میکنی میره.
:n13:

onlyroma
21-11-2014, 11:38
ورژن پچ رو اشتباه گفتم فک کنم . ولی من 2014 رو نداشتم . 2013 رو داشتم.
ولی نمیدومن موضوعش چیه که موقع اجرا قبل از شروع بازی این پیغام رو میده که گرافیک شما کمتر از 512 هست. البته داخل بازی مشکل نداره ولی هر سری این پیام رو میده بعد اوکی میکنی میره.
:n13:

داداش ممکنه مشکل کرکش باشه!توی بازی هم کرش میکنه؟؟؟

onlyroma
21-11-2014, 11:39
صفخه اول تاپیک با یک لینک جدید و 3.5 گیگی دانلود بازی آپدیت شد.

spirit's
21-11-2014, 13:53
صفخه اول تاپیک با یک لینک جدید و 3.5 گیگی دانلود بازی آپدیت شد.
الان این رو کسی تست کرده؟:n18:
دمت گرم سرعت عملت خیلی خوبه:n19:

onlyroma
21-11-2014, 14:29
الان این رو کسی تست کرده؟:n18:
دمت گرم سرعت عملت خیلی خوبه:n19:

ممنون داداش.
این نسخه هنوز تست نشده و من هیچ جای دیگه ای هم به غیر از این سایت ندیدم که برای دانلود گذاشته باشش!

onlyroma
21-11-2014, 21:43
کسی از دوستان هنوز بازی رو دانلود و نصب نکرده؟؟؟

stealer
21-11-2014, 22:35
کسی از دوستان هنوز بازی رو دانلود و نصب نکرده؟؟؟
اقا شرمنده رفتم بیرون نشد نتیجه رو بگم:دی
نسخه کم حجمو دانلود و اکسترکت کردم حجمش شد 3.5 گیگ
بازی خیلی خوب اجرا شد و مشکلی نداشت
چند تا بازی هم کردم کرش هم نداشت
امیدوارم مشکل خاص دیگه ای هم نداشته باشه
رابط کاربریش هم فوق العاده خوب شده و مثل قبل کلی نباید دنبال گزینه ها بگردی:دی

onlyroma
21-11-2014, 23:38

دمت گرم رفیق:n12:
در مورد رابط کاربریش هم سایتهای خارجی تعریف های زیادی داده بودن. الان هم که شما میگی خوبه.
پس فکر کنم نسخه دومی که توی صفحه اول گذاشتم همون نسخه اوله که فشرده نشده!
فقط امیدوارم مثل سال های قبل توی یه تاریخ خاص کرش نکنه!

spirit's
22-11-2014, 00:23
کرش نکنه خوبه:n27:

onlyroma
22-11-2014, 11:44

داداش من هنوز دانلود نکردم ولی مطمئنی مشکلی نداره چون download.ir لینک های دانلود رو برداشته و نوشته به دلیل مشکلی که این نسخه داشته اونو برداشته و باید صبور باشید!
توی کامنتها هم اکثریت گفته بودن که مشکل داره و یکی دوتا هم گفته بودن بدون مشکل اجرا شده.:n13:

van der sar
22-11-2014, 11:56
منم همون دانلود كردم، فعلا كه مشكلي نداشته و بازي اجرا ميشه. عليرغم اينكه سيستم من خيلي قديمي و از كار افتاده است كه باعث شده سرعت اجراي بازي خيلي براي من پايين بشه.
البته زياد پيش روي نكردم و تو بازياي پيش فصلم هنوز.:n02:

onlyroma
22-11-2014, 12:05
منم همون دانلود كردم، فعلا كه مشكلي نداشته و بازي اجرا ميشه. عليرغم اينكه سيستم من خيلي قديمي و از كار افتاده است كه باعث شده سرعت اجراي بازي خيلي براي من پايين بشه.
البته زياد پيش روي نكردم و تو بازياي پيش فصلم هنوز.:n02:

خدا کنه همین نسخه سالم باشه تا دیگه بیشتر صبر نکنیم.

mehran_3233
22-11-2014, 18:41
متاسفانه همون اولش وقتی میخوای لیگها رو انتخاب کنی کرش میکنه و میپره بیرون ... سیستمم ضعیف نیست core i7 با 8 gb ram ولی متاسفانه نسخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرش میکنه همون اول

stealer
22-11-2014, 19:22
متاسفانه همون اولش وقتی میخوای لیگها رو انتخاب کنی کرش میکنه و میپره بیرون ... سیستمم ضعیف نیست core i7 با 8 gb ram ولی متاسفانه نسخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرش میکنه همون اول
واسه من این مشکلو نداشت!!
من خیلی راحت دارم بازی میکنم

spirit's
23-11-2014, 06:13
بازم باید صبرکنیم پس...؟:n28::n28::n28:

vahid_4000
23-11-2014, 14:18
منم بازی را دانلود کردم و مشکلی نداره

وین رونی
23-11-2014, 18:05
من همون اول که رو آیکون بازی کلیک می کنم ارور میده و داخل نمیره.ویندوزم 8.1 64 بیتی هست

spirit's
23-11-2014, 19:14
من همون اول که رو آیکون بازی کلیک می کنم ارور میده و داخل نمیره.ویندوزم 8.1 64 بیتی هست
لینک دانلود فعاله ولی سایتش برداشته
نمی‌دونم بازم صبر کنم؟!!!!:n13:

pato77
23-11-2014, 21:33
منم نسخه کم حجم رو دانلود کردم مشکلی نداره.البته یبار انتی ویروسم یه فایلش رو پاک کرد .رفتم از قرنتینه در اوردم و اجازه دسترسی به پوشه بازی رو دیگه به انتی ویروس ندادم.

onlyroma
23-11-2014, 21:48
منم نسخه کم حجم رو دانلود کردم مشکلی نداره.البته یبار انتی ویروسم یه فایلش رو پاک کرد .رفتم از قرنتینه در اوردم و اجازه دسترسی به پوشه بازی رو دیگه به انتی ویروس ندادم.

دقیقا مشکل آنتی ویروسه چون برای من هم کار کرد و سالم بود ولی نباید اجازه داد که آنتی ویروس اون فایل رو پاک کنه وگرنه بازی هیچ مشکلی نداره.:n20:

onlyroma
23-11-2014, 21:49
لینک دانلود فعاله ولی سایتش برداشته
نمی‌دونم بازم صبر کنم؟!!!!:n13:

دانلود کن رفیق که بازی سالمه و تنها مشکل آنتی ویروسه.

stealer
23-11-2014, 21:52
اقا اصلا مشکل دار هم باشه 1 گیگ رو یعنی دلتون نمیاد دانلود کنید؟:دی
من متاسفانه وقت نمیکنم زیاد بازی کنم ولی تا اینجای کار که بازی مشکل خاصی نداشته و خوب بوده
پچی چیزی نیست واسه بازی که پرچم و .. رو درست کنه؟

onlyroma
23-11-2014, 21:53

داداش بازی رو دوباره کپی من ولی اینبار با آنتی ویروس غیرفعال و اجازه نده یکی از فایل های بازی رو ویروس حساب کنه و گرنه بازی به راحتی میاد.

onlyroma
23-11-2014, 22:05
صفحه اول تاپیک با توضیحاتی آپدیت شد.

onlyroma
23-11-2014, 22:14
اقا اصلا مشکل دار هم باشه 1 گیگ رو یعنی دلتون نمیاد دانلود کنید؟:دی
من متاسفانه وقت نمیکنم زیاد بازی کنم ولی تا اینجای کار که بازی مشکل خاصی نداشته و خوب بوده
پچی چیزی نیست واسه بازی که پرچم و .. رو درست کنه؟

داداش برو توی سایتهای fmscout.com و fm-base.co.uk اونجا هر چی بخوای برای دانلود هست.

onlyroma
23-11-2014, 22:20
نسخه دوم به دلیل پاک شدن از سوی سایت اصلی از پست اول تاپیک حدف شد.

وین رونی
23-11-2014, 22:37
داداش بازی رو دوباره کپی من ولی اینبار با آنتی ویروس غیرفعال و اجازه نده یکی از فایل های بازی رو ویروس حساب کنه و گرنه بازی به راحتی میاد.

مشکل آنتی ویروس نیست یه اروری شبیه ارور سال پیش رو میده ارور crash dump اصلاً آنتی ویروس گیری نمیده حتی غیرفعالشم کردم و دوباره فایل رو کپی کردم
حالا این ورژن 1.5 گیگی رو میگیرم ببینم چی میشه

onlyroma
23-11-2014, 22:50
مشکل آنتی ویروس نیست یه اروری شبیه ارور سال پیش رو میده ارور crash dump اصلاً آنتی ویروس گیری نمیده حتی غیرفعالشم کردم و دوباره فایل رو کپی کردم
حالا این ورژن 1.5 گیگی رو میگیرم ببینم چی میشه

همین ورژن رو بگیر که مال من به راحتی کار داد(حتی یه بار هم به خاطر آنتی ویروس crash dump داد ولی با غیر فعال کردن آنتی ویروس و کپی کردن دوباره فایل بازی الان راحت میاد)

mehran_3233
23-11-2014, 23:28
منم همین کارو کردم اون فایلم از قرنطینه درآوردم و برش گردوندم سره جاش ... آنتی ویروسمم محدود کردم که به اون فولدر کاری نداشته باشه ... بازی هم اجرا میشه ولی زمانی که لیگها رو انتخاب میکنی کرش میده و میپره بیرون

onlyroma
23-11-2014, 23:50
منم همین کارو کردم اون فایلم از قرنطینه درآوردم و برش گردوندم سره جاش ... آنتی ویروسمم محدود کردم که به اون فولدر کاری نداشته باشه ... بازی هم اجرا میشه ولی زمانی که لیگها رو انتخاب میکنی کرش میده و میپره بیرون

داداش مال من که مشکلی نداره.
تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که تمام مراحل رو از اول به طور کامل انجام بده و ببین تغییری میکنه یا نه.چون مشکل تو جدیده و مال بچه ها همون اول کرش میکرده و بعدش هم که مشکل حل میشه.:n13:

mehran_3233
23-11-2014, 23:55
داداش مال من که مشکلی نداره.
تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که تمام مراحل رو از اول به طور کامل انجام بده و ببین تغییری میکنه یا نه.چون مشکل تو جدیده و مال بچه ها همون اول کرش میکرده و بعدش هم که مشکل حل میشه.:n13:

باشه ممنون از راهنماییت ... امیدوارم مشکل حل بشه ... تشکر دوست عزیز

spirit's
23-11-2014, 23:58
من گذاشتم دانلود ببینم چی میشه:n02::n01:

onlyroma
24-11-2014, 00:06
باشه ممنون از راهنماییت ... امیدوارم مشکل حل بشه ... تشکر دوست عزیز

خواهش میکنم رفیق.منم امیدوارم حل بشه.

onlyroma
24-11-2014, 00:09
من گذاشتم دانلود ببینم چی میشه:n02::n01:

ایشالا که مال تو هم درست میشه و با خیال راحت مربیگری میکنی:n05:

onlyroma
24-11-2014, 13:40
سایت download.ir هم دوباره لینک های دانلود بازی رو برگردوند:n10::n10::n10:

spirit's
24-11-2014, 17:38
سایت download.ir هم دوباره لینک های دانلود بازی رو برگردوند:n10::n10::n10:
همون لینک یک‌گیگ و خورده‌ای؟:n31:

spirit's
24-11-2014, 17:41
منم الان دانلودش که تموم شد یه تست زدم رفت توش ژیگول توپ ....:n12::n12:
کلا یه دستی بهش کشیدن اساسی:n31:
یه تیم فعلا برداشتم زیاد جلو نرفتم ببینم که کرش میده یا نه ولی تا اینجا که خوب بود:n19:
ویندوزم ۸.۱ بود فایل گفته شده رو به نود حالی کردم که مشکل نداره نتیجه اینکه ببینیم چی میشه:n18:

onlyroma
24-11-2014, 17:48
همون لینک یک‌گیگ و خورده‌ای؟:n31:

آره دوست عزیز.جالبیش اینه که خودم بهشون گفتم و بعدش دوباره لینک رو برگردوندن:n39:

mehran_3233
24-11-2014, 18:14
ولی من متاسفانه تمام اون کارایی که گفتین انجام دادم ولی وقتی لیگ انتخاب میکنم کرش میکنه ... اون فایلم با آنتی ویروس محدود کردم .... عجیبه

spirit's
24-11-2014, 20:01
ولی من متاسفانه تمام اون کارایی که گفتین انجام دادم ولی وقتی لیگ انتخاب میکنم کرش میکنه ... اون فایلم با آنتی ویروس محدود کردم .... عجیبه
من فقط یه بازی دوستانه رفتم تا الان کرش نداشته

وین رونی
24-11-2014, 20:06
من هنوز هم همون مشکل Crash Dump رو دارم.یعنی رو آیکون بازی که کلیک می کنم وارد بازی نمیشه و ارور زیر میاد:

شاید مشکل از ویندوزمه.8.1 64 بیتی

onlyroma
24-11-2014, 22:12
من هنوز هم همون مشکل Crash Dump رو دارم.یعنی رو آیکون بازی که کلیک می کنم وارد بازی نمیشه و ارور زیر میاد:

اگه وارد بازی نمیشه مشکل همون آنتی ویروسه.

onlyroma
24-11-2014, 22:19

ممکنه مشکل از ویندوز شما باشه. 8.1 بهترین ویندوز برای اجرای بازیه.

spirit's
24-11-2014, 23:38

دوست عزیز
برای منم ویندوز نسخه ۸.۱ ۶۴ بیتی هستش
اجرا میشه نسخه ۲۰۱۴ کامل پاک کردی

spirit's
24-11-2014, 23:42
طراحی منوها اینقدر بهتر شده که نرفتم سراغ اف‌ام‌اسکات ازش پوسته دان کنم
سری‌ها قبل میخواستن یه راهنما یا یه استراتژی کلی برای بازی بگن بعد یادشون میرفت بیاین حداقل اینجا اینکار رو کنیم

yikilmish
25-11-2014, 02:24

مشکل منم همینه و دقیقا ویندوزمم همینه جالبه آنتی ویروسم ندارم و جالبتر فایروالم غیر فعال کردم !!!

yikilmish
25-11-2014, 03:39

لینک ادیتور و ورژن های دیگه ی بازی
ببینید کدوم خوبه خواهش میکنم

yikilmish
25-11-2014, 03:42
ادیتور :

onlyroma
25-11-2014, 12:39
طراحی منوها اینقدر بهتر شده که نرفتم سراغ اف‌ام‌اسکات ازش پوسته دان کنم
سری‌ها قبل میخواستن یه راهنما یا یه استراتژی کلی برای بازی بگن بعد یادشون میرفت بیاین حداقل اینجا اینکار رو کنیم

آره منوها خیلی بهتر شده و انگار دیگه بهتر از این نمیشه منوها رو درست کرد!
در مورد استراتژی هم بذار یه مقدار از بازی بگذره تا قلقش بیاد دست بچه ها

onlyroma
25-11-2014, 12:44

لینک ادیتور و ورژن های دیگه ی بازی
ببینید کدوم خوبه خواهش میکنم

من در مورد ورژن noSTEAM چند جا تعریف هایی رو دیدم ولی تو سایتهای خارجی بوده و شرایط اون ها هم با ما فرق میکنه.
ورژن معتبری هست ولی مطمئن نیستم کرک سالم بازی روش باشه با اصلا بازی رو اجرا کنه.
مثلا تو صفحه فیص بوق اسکیدرو چند نفری توصیه کرده بودن که ورژن noSTEAM رو دانلود کنیم ولی اون موقع هنوز ورژن 3dm نیومده بود.

spirit's
25-11-2014, 15:00
مشکل منم همینه و دقیقا ویندوزمم همینه جالبه آنتی ویروسم ندارم و جالبتر فایروالم غیر فعال کردم !!!
توی یه فروم حالا نمی‌دونم کدوم راجب مشکلت بود که نوشته بود استیم اگه نصبه باید خارج شی ازش...

spirit's
25-11-2014, 15:02
ادیتورم والا نمی‌دونم اما این FMRTE چیز خوبیه ولی اینکه کرک شده یا نمی‌دونم
اگه کسی داشت لطفا بذاره:n27:

ERPF
25-11-2014, 16:31
با نام و یاد خدا ، با توجه به نوشتهای دوستان رفتم برای دانلود بازی

ERPF
25-11-2014, 16:35

من هم فکر میکنم مشکل از ویندوز 8.1 باشه ، به نظرم یکی از بدترین ورژن های ویندوز مایکروسافتِ ، کلا ویندوزهای مایکروسافت یکی در میون خوبه به همین خاطر چند وقت پیش من هم مجبور شدم برگردم به ویندوز 7 ، چون هرچی روی 8.1 نصب مبکردم ارور msv100.dll میداد حتی اون پچ مایکروسافت برای رفع مشکل رو هم نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد

mehran_3233
25-11-2014, 17:08
دوستان به نظرتون امکانش هست مشکل از ورژن net framework باشه ؟ چون بازی برای من اجرا میشه ولی موقع انتخاب لیگ میپره بیرون ... به نظرتون امکان داره از اون باشه ؟

spirit's
25-11-2014, 17:43
دوستان به نظرتون امکانش هست مشکل از ورژن net framework باشه ؟ چون بازی برای من اجرا میشه ولی موقع انتخاب لیگ میپره بیرون ... به نظرتون امکان داره از اون باشه ؟
نمی‌دونم ولی من تمام فایل‌هارو نصب کردم از مایکروشافت سی تا دایرکت‌ایکس و ...
ویندوزم هم ۸.۱ نسخه ۶۴بیتی بدون مشکل بوده تا الان
تمام بازی‌ها و برنامه‌های که نصب کردم روش کار کرده بدون مشکل:n24:

وین رونی
25-11-2014, 18:19
مشکل crash dump رو تو انجمن اسکید رو هم خیلی ها گفتن و هنوز راه حلی براش نیومده

spirit's
26-11-2014, 05:45
فکر کنم دستم به سرروی ورزشگاه کشیدن:n23: ولی بازم همونه

ERPF
26-11-2014, 15:59
من هم بازی رو نصب کردم ، هیچ مشکلی در ورود به بازی نداشتم ولی هنوز بازی رو جلو نرفتم ببینم مشکل کرش داره یا نه ولی طراحی منو ها و رابط کاربری واقعا خیلی خوب شده در مورد بقیه موارد هنوز زیاد دقیق نشدم ، حتی منوی چینش بازیکنان هم کمی تغییر کرده و البته یکسری چیزها هم به بازی اضافه شده ( البته جزئی )

yikilmish
26-11-2014, 17:00
net framework نصب کنید من نصب کردم مشکلم حل شد

vahid_4000
26-11-2014, 17:54
چرا اینقدر خرید بازیکن سخت شده به یه بازیکن که 15 تا هم نمی ارزه پیشنهاد می دی باشگاهش یهو می گه 80 تا یعنی چی؟

mehran_3233
26-11-2014, 18:00
net framework نصب کنید من نصب کردم مشکلم حل شد

کدوم ورژنشو ؟ آپدیتش کردم ولی بازم تو مرحله انتخاب لیگ میپره بیرون .... ممنون

ERPF
26-11-2014, 19:57
چرا اینقدر خرید بازیکن سخت شده به یه بازیکن که 15 تا هم نمی ارزه پیشنهاد می دی باشگاهش یهو می گه 80 تا یعنی چی؟
علتش میتونه این باشه که اوضاع مالی باشگاه شما خیلی خوبه و اینکه اون باشگاه قصد فروش این بازیکن رو نداره در جزئیات بازیکن ببین آیا باشگاه مایل به فروش این بازیکن هست یا نه ، یا شاید هم دارند کلاس میگذارند :n02::n09::n33:

ERPF
26-11-2014, 19:59
موندم با کدوم تیم شروع کنم ، لیورپول یا استوک سیتی ؟ :n13:

vahid_4000
26-11-2014, 20:56
من تاتنهام را برداشتم خیلی هم وضعم خوب نیست
خوب هر چی بازیکن خوبه باشگاهشون نمی خواد بفروشتش این که نمی شه:دی

vahid_4000
26-11-2014, 20:57
ترتیب بازیهام خیلی جالب شد به ترتیب منچستر تورینو سیتی ارسنال لیورپول چلسی:دی همش پشت سر هم نمی دونم کی این برنامه را چیده:دی

spirit's
26-11-2014, 22:07
ترتیب بازیهام خیلی جالب شد به ترتیب منچستر تورینو سیتی ارسنال لیورپول چلسی:دی همش پشت سر هم نمی دونم کی این برنامه را چیده:دی
خب بسلامتی خودت استعفا بدی بری بهتره :n09:

ERPF
26-11-2014, 22:45
من تاتنهام را برداشتم خیلی هم وضعم خوب نیست
خوب هر چی بازیکن خوبه باشگاهشون نمی خواد بفروشتش این که نمی شه:دی
اگر بازیکن خودش مایل باشه که به تیمت بیاد ، میتونی رو مخش کار کنی ( مدام ازش تعریف کن ) تا اون با باشگاهش لج کنه و قیمتش رو کاهش بده

ERPF
26-11-2014, 22:46
بازی برای من کرش کرد ، باید ببینم مشکل از چیه ؟!!!:n27::n13::n24:

vahid_4000
26-11-2014, 23:39
خب بسلامتی خودت استعفا بدی بری بهتره :n09:

به خیر گذشت با سیتی و لیورپول چلسی را هم بردم از بقیه باختم:دی

yikilmish
27-11-2014, 02:29
کدوم ورژنشو ؟ آپدیتش کردم ولی بازم تو مرحله انتخاب لیگ میپره بیرون .... ممنون

خواهش من 4.5.2 رو نصب کردم از لینک زیر :
و دایرکس رو هم دوباره نصب کردم

yikilmish
27-11-2014, 02:30
کسی لیگ ایران رو داره ؟
دوستان تونستید ادیتور رو استفاده کنید ؟

mv217010
27-11-2014, 07:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو چیکارش کنم:n03:

spirit's
27-11-2014, 08:29
fmrte15 رو کسی پیداکرده؟

ERPF
27-11-2014, 11:07
خواهش من 4.5.2 رو نصب کردم از لینک زیر :
و دایرکس رو هم دوباره نصب کردم
بازی برای من هم ارور کرش میداد و به روز دوم نمیرفت من 3 کار انجام دادم
1_ پوشه ذخیره بازی که همان پوشه داکیومنت هست رو گذاشتم در پوشه هایی که انتی ویروس اسکن نمیکنه
2_ ورژن 4.6 net framework رو نصب کردم
3_ نرم افزار استیم رو هم نصب کردم
الان مشکلم حل شده و دیگه کرش نمیکنه ( تونستم به روز دوم برسم ) حالا با کدوم یکی مشکل حل شد خودم هم نمیدونم

ERPF
27-11-2014, 11:15
خوب با استوک بازی رو شروع کردم ( کم کم داره میشه تیم شروع بازی هام )
یک کار دیگه هم میخوام انجام بدم آن هم خریدن جهانبخش و سردار آزمون ، البته بودجه باشگاه 3 میلیون پوندِ ولی قیمت جهانبخش از 3.6 میلیون شروع میشه :n03: باید یکی دوتا بازیکن بفروشم ، این خصوصیات بازیکن رو که بصورت یک لیست یکجا و در دو ستون در قسمت report نشون میده خیلی خوبِ

spirit's
27-11-2014, 13:28
یک کار دیگه هم میخوام انجام بدم آن هم خریدن جهانبخش و سردار آزمون ، البته بودجه باشگاه 3 میلیون پوندِ ولی قیمت جهانبخش از 3.6 میلیون شروع میشه :n03: باید یکی دوتا بازیکن بفروشم ، این خصوصیات بازیکن رو که بصورت یک لیست یکجا و در دو ستون در قسمت report نشون میده خیلی خوبِ
برای خرید اینا دیتابیس کامل گذاشتی؟

spirit's
27-11-2014, 13:44
بازی برای من هم ارور کرش میداد و به روز دوم نمیرفت من 3 کار انجام دادم
1_ پوشه ذخیره بازی که همان پوشه داکیومنت هست رو گذاشتم در پوشه هایی که انتی ویروس اسکن نمیکنه
الان مشکلم حل شده و دیگه کرش نمیکنه ( تونستم به روز دوم برسم ) حالا با کدوم یکی مشکل حل شد خودم هم نمیدونم
فکر کنم بخاطر استیم باشه:n09:

spirit's
27-11-2014, 13:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو چیکارش کنم:n03:
نسخه الان 15.1.3 هستش

mv217010
27-11-2014, 13:53
نسخه الان 15.1.3 هستش

از کجا دانلودش کنم
ممنون میشم لینک بدی:n27::n03:

spirit's
27-11-2014, 13:57
از کجا دانلودش کنم
ممنون میشم لینک بدی:n27::n03:
توی پیج اوله...

mehran_3233
27-11-2014, 17:20
نسخه الان 15.1.3 هستش

منم دقیقا نسخه صفحه اول رو دانلود کردم و دقیقا همین اروری که به شما میده به منم میده

ERPF
27-11-2014, 18:56
برای خرید اینا دیتابیس کامل گذاشتی؟
کافیه لیگ هایی رو که در اون بازی میکنند در دیتا بیس انتخاب کنی

ERPF
27-11-2014, 18:58
فکر کنم بخاطر استیم باشه:n09:
دقیقا به همین خاطر نصبش کردم ، یاد بازی fifa 13 افتادم که حتما اریجین میخواست

vahid_4000
27-11-2014, 19:02
چرا من این دوتا را ندارم؟

ERPF
27-11-2014, 22:51
چرا من این دوتا را ندارم؟
اول بازی که لیگ ها رو انتخاب میکنی باید لیگ هلند و لیگ روسیه رو هم تیک بزنی

vahid_4000
27-11-2014, 23:16
الان دیگه کاریش نمی شه کرد؟

vahid_4000
27-11-2014, 23:39

ERPF
28-11-2014, 00:48
از منوی world به ترتیب اروپا ، کشور هلند ، باشگاهای هند رو دنبال کن و در لیست باشگاهای این تیم دنبال نایمخن بگرد ببین در لیست بازیکنانش نام جهانبخش هست یا نه اگر نبود که دیگه کاریش نمیشه کرد مگر اینکه دوباره از اول شروع کنی

ERPF
28-11-2014, 12:33
فکر کنم تمام کامنت های این فروم رو من دارم میگذارم
اصلا یک کار دیگه کردم ، استوک رو رها کردم رفتم مربی نایمخن شدم ، از یک باشگاه کوچکتر شروع کنم بهتره ان هم به عنوان مربی که نه مدرک درست و حسابی داره و نه بازیکن شاخصی بوده ( sunday league ) ببینم میتونم نایمخن رو به لیگ اول هلند بیاورم یا نه ؟

MCSE MAN
28-11-2014, 12:37
دوستان این ارور مسخره رو که دوستان صفحات قبل گفتن رو باید چیکار کرد؟!
ویندوزم 7 هست. steam رو دارم و .net faramework 4.5.2 هم نصب شده ولی باز بازی اجرا نمیشه
کشت ما رو

وین رونی
28-11-2014, 13:44
دوستان این ارور مسخره رو که دوستان صفحات قبل گفتن رو باید چیکار کرد؟!
ویندوزم 7 هست. steam رو دارم و .net faramework 4.5.2 هم نصب شده ولی باز بازی اجرا نمیشه
کشت ما رو

تو یو*تیوب یکی همین مشکل ما رو گذاشته بود و با ویدئو آموزش داده بود که برید فایل dll مورد نظر را از قرنطینه در بیارید و موقع بازی آنتی ویروستون غیر فعال باشه.خودش اول وارد بازی نمی شد و همین ارور کرش دامپ رو میداد اما اینکارا رو که کرد راحت رفت تو بازی.
من حتی آنتی ویروس رو حذف کردم و فایروال خود ویندوز رو هم غیرفعال کردم و بازی رو مجدد اکسترکت کردم حتی .net رو هم آپدیت کردم اما باز هم همون مشکل پابرجاست

spirit's
28-11-2014, 13:45
فکر کنم تمام کامنت های این فروم رو من دارم میگذارم
اصلا یک کار دیگه کردم ، استوک رو رها کردم رفتم مربی نایمخن شدم ، از یک باشگاه کوچکتر شروع کنم بهتره ان هم به عنوان مربی که نه مدرک درست و حسابی داره و نه بازیکن شاخصی بوده ( sunday league ) ببینم میتونم نایمخن رو به لیگ اول هلند بیاورم یا نه ؟
موفق باشی توش...
بجای حرص خوردن راجب کارایکه می‌کنی توضیح بده ما تازه کارا یاد بگیریم

khanghodrat
28-11-2014, 14:17
واسه اون دوستانی که مشکل اجرا نشدن بازی رو دارن
3dm_ceg.dll رو پیدا و در محل بازی کپی کنید و به انتی ویروس اضافه کنید تا پاک نکنه
اجرا میشه
حالا مشکل من اینه که به روز دوم نمیره:n13:

spirit's
28-11-2014, 16:42
3dm_ceg.dll رو پیدا و در محل بازی کپی کنید و به انتی ویروس اضافه کنید تا پاک نکنه
اجرا میشه
برو توی داکیومنت کل پوشه مربوط بهش رو پاک کن دوباره بازی رو شروع کن:n31:

وین رونی
28-11-2014, 16:43
اجرا میشه
دوست عزیز من میگم حتی آنتی ویروس رو هم پاک کردم اما مشکل هنوز هست

MCSE MAN
28-11-2014, 16:48
نمیشه که نمیشه
حیف اون 1 گیگی که برای دانلود بازی مصرف کردم
فعلا صبر میکنیم یه راه حل درست و حسابی یا پچ و کرک درستی براش بیاد

khanghodrat
28-11-2014, 16:52
دوست عزیز من میگم حتی آنتی ویروس رو هم پاک کردم اما مشکل هنوز هست

گفتم که این فایل رو بریز تو فولدر بازی 3dm_ceg.dll
منم این مشکل رو داشتم با ریختن این بازی اجرا شد.

MCSE MAN
28-11-2014, 16:55

فولدر بازی کجاس؟! وقتی اکسترکت میکنی فولدر بازی همونه دیگه
منم آنتی ویروسم غیر فعاله و این فایل تو فولدر بازیه ولی همون ارور رو میده

vahid_4000
28-11-2014, 17:20
چطوری می شه مخ یه بازیکم را زد که بیاد تو تیمم

وین رونی
28-11-2014, 18:06

دوست عزیز بعد از اکسترکت شدن بازی این فایل هم داخلش هست و آنتی ویروسی هم نیست که حذفش کنه!!!!اما ارور میاد

فولدر بازی کجاس؟! وقتی اکسترکت میکنی فولدر بازی همونه دیگه
منم آنتی ویروسم غیر فعاله و این فایل تو فولدر بازیه ولی همون ارور رو میده
من و شما هم دردیم
شما ویندوزت چیه؟چند بیتی هست؟کارت گرافیکت چیه؟

MCSE MAN
28-11-2014, 18:35
من و شما هم دردیم
شما ویندوزت چیه؟چند بیتی هست؟کارت گرافیکت چیه؟
graphic: ATI Radeon HD 5500
کارت گرافیکمو چک کردم و درایورش آپدیته
رو ویندوز Xp هم چک کردم ولی نشد

شما سیستمت چیه؟

Hirad HRD
28-11-2014, 18:40
منم مشکل شما دو تا رو دارم آنتی ویروسم رو پاک کردم فایروال و ویندوز دفندم رو غیر فعال کردم نمیشه که نمیشه مشکل کجاست؟

وین رونی
28-11-2014, 18:41
graphic: ATI Radeon HD 5500
کارت گرافیکمو چک کردم و درایورش آپدیته
رو ویندوز Xp هم چک کردم ولی نشد

شما سیستمت چیه؟
8.1 64 بیتی
intel hd graphics 3000

MCSE MAN
28-11-2014, 19:00
دوستانی که بازیشون درسته فایلی به نام msvcr100.dll دارن؟
برای من بعضی وقتا ارور میده این فایلت نیست. از اینترنت گرفتم ولی نمیشه باز انگار ورژنش فرق میکنه
اگه این فایل رو دارید برام آپلود کنید ممنون میشم

spirit's
28-11-2014, 20:00
دوستانی که بازیشون درسته فایلی به نام msvcr100.dll دارن؟
برای من بعضی وقتا ارور میده این فایلت نیست. از اینترنت گرفتم ولی نمیشه باز انگار ورژنش فرق میکنه
اگه این فایل رو دارید برام آپلود کنید ممنون میشم
برای من همچین فایلی توش نیست:n36:

MCSE MAN
28-11-2014, 22:59
واسه من فعلا درست شد خود به خود!!
فقط موقع اجرا steam رو ببندید که میخواد آپدیت کنه و نمیشه و ارور میده

ERPF
28-11-2014, 23:18

مشکل کرش کردن بازی برای من با این سه مورد حل شد ( این موارد رو قبل هم نوشته بودم )

ERPF
28-11-2014, 23:22
موفق باشی توش...
بجای حرص خوردن راجب کارایکه می‌کنی توضیح بده ما تازه کارا یاد بگیریم
والا تا انجایی که بتونم در خدمت دوستان هستم البته از سه شنبه

جالبه که 4 بازی دوستانه اول فصل رو پشت سر هم باختم تا انجا که فکر کردم لیگ شروع نشده اخراجم :n02::n09::n31: ولی هنوز 3 بازی دوستانه دیگر مونده ، از این ستون تا اون ستون فرجِ

spirit's
29-11-2014, 05:49
والا تا انجایی که بتونم در خدمت دوستان هستم البته از سه شنبه

جالبه که 4 بازی دوستانه اول فصل رو پشت سر هم باختم تا انجا که فکر کردم لیگ شروع نشده اخراجم :n02::n09::n31: ولی هنوز 3 بازی دوستانه دیگر مونده ، از این ستون تا اون ستون فرجِ
پیش فصل رو با فیتنس خیلی زیاد شروع کردم:n09: همه ناراحت بودن
بازی‌های پیش فصل رو سه‌تا رو باختم اخری رو مساوی گرفتم
تمرینات رو گذاشتم میانگین توی فصل نوع بالانس :n31: ملت شاد شدن
دوبازی اول فصل رو بردم هرکدوم سه‌هیچ هم لیور هم ارسنال
ونگر که توی زمینش انتظار داشت سه تا بزنه سه تا خورد کلی قاطی کرده

spirit's
29-11-2014, 06:00
کلمات مصاحبه‌ها به واقعیت نزدیک شده البته مایه جنجال رو زیاد کردن توش
الانم توی راهرو یه مصاحبه دیگه هم می‌کنن

vahid_4000
29-11-2014, 15:10
خوب اولین اخراجی فکر کنم من هستم واقعا تاتنهام بی جنبه هست کلا سه تا باخت داشتم ولی اخراجم کرد
البته بقیه را همش مساوی کردم:دی

spirit's
29-11-2014, 16:30
خوب اولین اخراجی فکر کنم من هستم واقعا تاتنهام بی جنبه هست کلا سه تا باخت داشتم ولی اخراجم کرد
البته بقیه را همش مساوی کردم:دی
چطوری بازی کردی مگه؟انتظارتشون چی بود؟

spirit's
29-11-2014, 16:33
سوالی که پیش اومده اینکه چرا یه سری تاپیک اون بالان ولی این تاپیک که تقریبا دوستدارم داره و این قسمت اپ هست بالا نمی‌ره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
:n35::n35::n35::n35::n29::n29::n29::n29::n36::n36: :n36::n36:
:n24::n24::n24::n16::n16:

vahid_4000
29-11-2014, 17:29
چطوری بازی کردی مگه؟انتظارتشون چی بود؟
قرار بود تیم جز شش تیم اول باشه باری لیگ یورو ولی خوب همش مساوی کردم تو صحبتا هم گفتم شما به من نیاز دارید :دی

spirit's
29-11-2014, 20:18
قرار بود تیم جز شش تیم اول باشه باری لیگ یورو ولی خوب همش مساوی کردم تو صحبتا هم گفتم شما به من نیاز دارید :دی
اونم چه نیازی:n09:

pooryak
30-11-2014, 16:48
سلام دوستان بعد دو روز که از مربیگری من گذشت کرش کرد :(

onlyroma
30-11-2014, 17:00
سلام دوستان.
چند روزی بود که فرصت نداشتم بیام به تاپیک سر بزنم ولی الان که اومدم میبینم خودتون دارید تاپیک رو میچرخونید.دست تک تک دوستان درد نکنه.:n16:

اگه هر مشکلی در مورد بازی داشتید من هم در کنار بقیه دوستان در خدمتم.

khanghodrat
30-11-2014, 19:00
مشکل کرش کردن روز اول بازی رو با رفتن یک روزه به تعطیلات رد کردم ولی
یک مشکل جدید دارم همه اسم های داخل بازی رو رندم میکنه هر با یه اسمی حتی اسمی که دادم از اول بازی درست نمیده!!
من مگیم علی حسن این مینویسه بکهام و یونیتسو و غیره :n02:
عجب داستانی شد اپدیت جدید هم که ماله استیمه
ماله من که استیم نداره!!

vahid_4000
30-11-2014, 21:05
دوستان یه سوال تو این بازی امکان داره یه تیم را خرید و همه کاره خودت بشی؟

onlyroma
01-12-2014, 11:37
دوستان یه سوال تو این بازی امکان داره یه تیم را خرید و همه کاره خودت بشی؟

نه دوست عزیز.
اگر هم دقت کنی الان هم اختیاراتت بالاتر از یک سرمربی فوتباله!
بعضی وقتها از بازی انتقاد میشه که چرا از حقوقی که تو باشگاه میگیری نمیشه استفاده کرد و توی بازی چیزی خرید!!!البته حقوقت روی مسائل اقتصادی باشگاه تاثیر مستقیم داره.
یه عده ای هم میگن ممکنه با اضافه کردن یه همچین آیتم هایی توی بازی بلایی که سر فیفا منیجر اومد گریبان گیر این بازی هم بشه.البته این بازی در حال حاضر کاملا بی رقیبه!

spirit's
01-12-2014, 22:11
نه دوست عزیز.
بعضی وقتها از بازی انتقاد میشه که چرا از حقوقی که تو باشگاه میگیری نمیشه استفاده کرد و توی بازی چیزی خرید!!!البته حقوقت روی مسائل اقتصادی باشگاه تاثیر مستقیم داره.
یه عده ای هم میگن ممکنه با اضافه کردن یه همچین آیتم هایی توی بازی بلایی که سر فیفا منیجر اومد گریبان گیر این بازی هم بشه.البته این بازی در حال حاضر کاملا بی رقیبه!
فیفا خدابیامرز شد دیگه ...
ولی این همون موقع هم سرتراز فیفا بود

ERPF
02-12-2014, 10:50
پیش فصل رو با فیتنس خیلی زیاد شروع کردم:n09: همه ناراحت بودن
بازی‌های پیش فصل رو سه‌تا رو باختم اخری رو مساوی گرفتم
تمرینات رو گذاشتم میانگین توی فصل نوع بالانس :n31: ملت شاد شدن
دوبازی اول فصل رو بردم هرکدوم سه‌هیچ هم لیور هم ارسنال
ونگر که توی زمینش انتظار داشت سه تا بزنه سه تا خورد کلی قاطی کرده
مربی کدوم تیمی ؟

ERPF
02-12-2014, 10:54
نه دوست عزیز.

در فیفا منیجر یک قسمت بود که میشد سهام از بورس خرید و سرمایه گذاری کرد من اینقدر غرق این قسمت بازی میشدم که مربیگری یادم میرفت:n02::n19:

ERPF
02-12-2014, 10:58
بعد از گذراندن پیش فصل و کسب مقتدرانه 1 برد و 1 مساوی و 5 باخت :n05: وارد بازی های لیگ شدیم ، همه هم منتظر بودند یک باخت دیگر بیاوریم که 4 بر 1 بردیم ( در خانه حریف ) تا همگان از جمله بدخواهان به من ایمان بیاورند :n33: :n24: و البته بازیکنان هم شارژ روحی شوند

spirit's
02-12-2014, 17:55
مربی کدوم تیمی ؟
منچستر رو خیلی دوست دارم باهمونم رفتم
تنها نتیجه بدم مساوی توی زمین خودم برابر چلسی بود :n23: بقیه بردم،الان نیم فصل تموم شد صدر جدول رو گرفتم...

ERPF
02-12-2014, 18:32
منچستر رو خیلی دوست دارم باهمونم رفتم
تنها نتیجه بدم مساوی توی زمین خودم برابر چلسی بود :n23: بقیه بردم،الان نیم فصل تموم شد صدر جدول رو گرفتم...
سطح مربیگریت ( reputation ) چی هست ؟

aaasadi
02-12-2014, 18:59
منم الان با اشتوتگارت شروع کردم بازی اول لیگو 4-1 باختم به گلادباخ ولی بازی دوم رو 4-0 ار هانوفر بردم الانم با بایرن دارم خدا ختم به خیر کنه :n02:

spirit's
02-12-2014, 20:02
سطح مربیگریت ( reputation ) چی هست ؟
بین المللی

ERPF
02-12-2014, 21:49
بین المللی
خوبه ، حتما به عنوان بازیکن سرشناس بازی رو شروع کردی ، احتمالا باشگاه ازت قهرمانی خواسته
من هم که در سطح regional ( در پیت ) شروع کردم ، در خبر گزاری ها هم مدام مینویسند مربی ناشناس تیم نایمخن :n18: البته هدفم رسیدن به مربیگری تیم رئال مادریدِ فکر کنم هفت ، هشت فصل طول بکشه تا به رئال برسم ( البته اگر همه چی خوب پیش بره )

ERPF
02-12-2014, 21:52
منم الان با اشتوتگارت شروع کردم بازی اول لیگو 4-1 باختم به گلادباخ ولی بازی دوم رو 4-0 ار هانوفر بردم الانم با بایرن دارم خدا ختم به خیر کنه :n02:
دفاع کن ، دفاع کردن قشنگه ، اگر میتونی از نوع اتوبوسی :n02::n31:
به نظرم مشکل مارک کردن بازیکن حریف در این نسخه 15 کمی بهتر شده و فاصله بازیکن خودت با حریف مارک شده از یک کیلومتر به دو سه متر کاهش پیدا کرده ، کسی دیگر از دوستان امتحان کرده ؟

spirit's
02-12-2014, 23:53
دفاع کن ، دفاع کردن قشنگه ، اگر میتونی از نوع اتوبوسی :n02::n31:
به نظرم مشکل مارک کردن بازیکن حریف در این نسخه 15 کمی بهتر شده و فاصله بازیکن خودت با حریف مارک شده از یک کیلومتر به دو سه متر کاهش پیدا کرده ، کسی دیگر از دوستان امتحان کرده ؟
اره مارک کردن جواب میده
البته غیر اون میذارم دهنشو سوریس کنن:n31::n31: بشدت تحت فشار بذارنش با چلسی اینکارو کردم از باخت فرار کردم فابرگاسشون و دو تا دیگه رو بصورت مصدوم از زمین بیرون و در نهایت مورینیو تعویضشون کرد:n26:

onlyroma
03-12-2014, 00:20
دوستان میخواستم بدونم موقع سیو شدن بازی مال شما هم هر بار حدود یک دقیقه طول میکشه؟؟؟

ERPF
03-12-2014, 00:33
دوستان میخواستم بدونم موقع سیو شدن بازی مال شما هم هر بار حدود یک دقیقه طول میکشه؟؟؟
از من حدود 2 دقیقه طول میکشه ، فکر کنم بستگی به حجم دیتا بیس انتخابیت داره

vahid_4000
03-12-2014, 22:24
سلام یه سوال چکار کنم روحیه بازیکنا بر بالا با اینکه بازیها را می برم ولی روحیهشون پایینه
راستی چطور می شه صحبت کردن اول بازیها را بسپارم به کمکم>؟

onlyroma
03-12-2014, 22:54
از من حدود 2 دقیقه طول میکشه ، فکر کنم بستگی به حجم دیتا بیس انتخابیت داره

تشکر دوست عزیز.

آره دیتابیس من فقط 5 لیگ اصلی و دسته دومشونه!
ولی سال های قبل با همین دیتابیس فقط چند ثانیه طول میکشید.

spirit's
04-12-2014, 08:42
سلام یه سوال چکار کنم روحیه بازیکنا بر بالا با اینکه بازیها را می برم ولی روحیهشون پایینه
هم قبل بازی هم بعد بازی باید باهاشون صحبت کنی،البته این به سطح خودتم بستگی داره و هم به سطح تیمت.
توی مصاحبه‌ها هم حواست بهشون باشه همینطوری سرسری مصاحبه‌ها رو رد نکنی،
صحبت قبل،رختکن و بعد بازی توش لحن داره که انتخاب میکنی و بعد حرفتو میزنی برای سپردنش به کمکت بالا سمت راست نوشته توصیه گرفتن از میزنی کارتو راه میندازه حتی می‌تونی با تک‌تکشون حرف بزنی

ERPF
04-12-2014, 12:49
تشکر دوست عزیز.

آره دیتابیس من فقط 5 لیگ اصلی و دسته دومشونه!
ولی سال های قبل با همین دیتابیس فقط چند ثانیه طول میکشید.
دیتابیس من 8 لیگ با دسته دومشونه و همانطور گفتم حدود 2 دقیقه طول میکشه و جالب اینجاست که load شدن بازی سریعتر شده

ERPF
04-12-2014, 12:55
در مورد صحبت کردن با بازیکنان که دوستان توضیح دادند ولی در مورد روحیه بازیکنان اگر اول فصل هستی بستگی به این داره که کدام تیم رو انتخاب کردی ، که اگر تیم بزرگیست و مربی قبلی هم مربی بزرگی بوده این حالت بی روحیه بودن تقریبا تا نیم فصل ادامه داره و به شرطی خوب خواهد شد که نتایج خوب و درخشانی با تیم بگیری ، البته سعی کن در پایان هر بازی ببینی که کدام بازیکنت امتیاز 8 به بالا از بازی گرفته ( قسمت schedule ، روی بازی که انجام دادی کلیک کن امتیاز بایکنان رو روبروش نوشته ) در قسمت صحبت کردن با بازیکنان ازشون تعریف کن ، البته روحیه به بازی کردن یا بازی نکردن یازیکن هم مربوط میشه

ERPF
04-12-2014, 13:00
این لیگ های دسته دوم اصلا هیجان نداره با نایمخن چند بازی انجام دادم همه رو با سه گل و 4 گل میبردیم ، کلا ولش کردم الان هم اومدم مربی تیم مالاگا شدم ( شاید از رئال یا بارسلونا 5 ، 6 گل بخوریم و یا چند تا باخت بدی و تا مرز اخراج بری ) به این میگویند هیجان ، ترس از باخت ، دفاع کردن اتوبوسی مقابل تیم های خیلی قوی و باختن بهشون در 5 دقیقه آخر :n03: عصبانی شدن از دست بازیکنان تیمت :n24: و ...

mohammad.asghari
04-12-2014, 13:01
اقا این بازی چه فرقی با فیفا15 میکنه میشه توضیح بدید؟بعد نسخه ps3 هم داره یا نه؟

spirit's
04-12-2014, 17:07
اقا این بازی چه فرقی با فیفا15 میکنه میشه توضیح بدید؟بعد نسخه ps3 هم داره یا نه؟
این بازی کلا یه دنیای دیگه‌ست و کلا با فیفا فرق می‌کنه:n31:
فکر نکنم اگه فیفا باز باشی ازاین خوشت بیاد
فقط پی‌سی داره و بنظرم زبان بلد باشی توش موفقی

vahid_4000
04-12-2014, 19:00
دوستان اگه بازیکن خوب ارزون می خواید لیگ یه سر به بازیکنای توی لیگ برزیل بزنید خیلی بازیکنای خوبی داره
راستی چرا بعضی از بازیکنای که خریدم نیم تونند برام بازی کنند؟

onlyroma
04-12-2014, 20:54
دوستان اگه بازیکن خوب ارزون می خواید لیگ یه سر به بازیکنای توی لیگ برزیل بزنید خیلی بازیکنای خوبی داره

اگر از لیگ برزیل و امثال اون بازیکن بخری به خاطر قوانین بعضی از لیگ ها(مخصوصا انگلیس)این بازیکن ها باید جواز کار یا work permit داشته باشن!البته همه بازیکن های لیگ برزیل اینطوری نیستن.
اگر کنار بازیکن نوشته wp این بازیکن به خاطر نداشتن جواز کار نمیتونه برات بازی کنه.
قبل از اینکه قرارداد بازیکن رسمی بشه هم یک پیغام برات میاد که این بازیکن نیاز به جواز کار داره.
اگر یه بازیکن رو scout کنی هم استعدادیاب هات بهت میگن که بازیکن میتونه جواز کار بگیره یا نه.

vahid_4000
04-12-2014, 21:46
اگر از لیگ برزیل و امثال اون بازیکن بخری به خاطر قوانین بعضی از لیگ ها(مخصوصا انگلیس)این بازیکن ها باید جواز کار یا work permit داشته باشن!البته همه بازیکن های لیگ برزیل اینطوری نیستن.
اگر کنار بازیکن نوشته wp این بازیکن به خاطر نداشتن جواز کار نمیتونه برات بازی کنه.
قبل از اینکه قرارداد بازیکن رسمی بشه هم یک پیغام برات میاد که این بازیکن نیاز به جواز کار داره.
اگر یه بازیکن رو scout کنی هم استعدادیاب هات بهت میگن که بازیکن میتونه جواز کار بگیره یا نه.

خوب برای گرفتن جواز کار باید چه کار کرد؟
این unrیعنی چی؟

onlyroma
04-12-2014, 23:49
خوب برای گرفتن جواز کار باید چه کار کرد؟
این unrیعنی چی؟

جواز کار شرایطی داره و صلاحیت گرفتنش رو هم سازمان لیگ مشخص میکنه(فکر کنم مثلا یکی از شرایط انجام بازی ملی باشه)
unr مخفف unregistered هست و یعنی این بازیکن نامش توی لیست تیم توی اون تورنومنت نیست!بخش squad گوشه سمت چپ باید یه گزینه به نام registeration باشه که از اون جا میشه اسم هر بازیکنی رو وارد لیست کرد.

ERPF
04-12-2014, 23:56
البته یک احتمال دیگر هم وجود دارد که ان محدودیت استفاده از بازیکن خارجیست ( مثل لیگ ایران ) یا اگر در اسپانیا باشی فقط 3 بازیکن غیر اروپایی میتونی داشته باشی و ممکنه که وقتی خواستی لیست تیمت رو برای بازی های لیگ مشخص کنی چون تعداد این بازیکنان زیاد بوده بعضی ها رو در لیست قرار نداده باشه

iirm
05-12-2014, 17:45

اووووف عجب تیمی بستم :n33::n31:

وین رونی
05-12-2014, 18:49
البته یک احتمال دیگر هم وجود دارد که ان محدودیت استفاده از بازیکن خارجیست ( مثل لیگ ایران ) یا اگر در اسپانیا باشی فقط 3 بازیکن غیر اروپایی میتونی داشته باشی و ممکنه که وقتی خواستی لیست تیمت رو برای بازی های لیگ مشخص کنی چون تعداد این بازیکنان زیاد بوده بعضی ها رو در لیست قرار نداده باشه

این مشکل با ادیتور حل میشه.البته مشکل نیست قانون لیگ هست

spirit's
05-12-2014, 22:07
این مشکل با ادیتور حل میشه.البته مشکل نیست قانون لیگ هست
این برنامه FMRTE 15 کرک شده اومده؟؟:n36:

mehran_3233
06-12-2014, 16:06
:n19::n19: مشکل منم حل شد ... ویندوزمو آپدیت کردم بازی بدون مشکل اجرا شد :n39::n39:

ERPF
06-12-2014, 18:46
بهترین مدافع تیمم که برزیلی هم هست اعلام کرد که در باشگاه راحت نیست و میخواد به برزیل برگرده ، باهاش صحبت کردم راضی نشد ، در اولین کنفرانس خبری که در موردش سوال شد با قاطعیت گفتم این بازیکن در تیم ما نمیمونه و به سلامت خوش اومدی:n24::n24::n24: بازی دوستانه با رئال هم داشتیم بهش بازی ندادم ( اتفاقا بازی 1-1 شد ، البته کریس رونالدو میتونست یک 5 تایی گل بزنه ) بعد از بازی هم سریع قراردادش رو فسخ کردم ، به این میگویند اوتوریته یک مربی ، حالا باید دنبال یک مدافع جوان باشم در حد جوانان تا جانشینش کنم

aaasadi
06-12-2014, 20:09
بهترین مدافع تیمم که برزیلی هم هست اعلام کرد که در باشگاه راحت نیست و میخواد به برزیل برگرده ، باهاش صحبت کردم راضی نشد ، در اولین کنفرانس خبری که در موردش سوال شد با قاطعیت گفتم این بازیکن در تیم ما نمیمونه و به سلامت خوش اومدی:n24::n24::n24: بازی دوستانه با رئال هم داشتیم بهش بازی ندادم ( اتفاقا بازی 1-1 شد ، البته کریس رونالدو میتونست یک 5 تایی گل بزنه ) بعد از بازی هم سریع قراردادش رو فسخ کردم ، به این میگویند اوتوریته یک مربی ، حالا باید دنبال یک مدافع جوان باشم در حد جوانان تا جانشینش کنم
اگه یه بازیکن برزیلی میوردی کنارش تو تیم مشکل حل میشد مشکل همنشین داشته :D

spirit's
06-12-2014, 20:43
رونی هم برام طاقچه بالا گذاشته می‌خواد مبلغ قراردادش بیشتر بشه و اصلا هم فایده برای تیم نداشته...دستیارام گفتن بندازمش کلی بازیکن جوون داریم جایگزینش کنیم... نمیدونم چیکارش کنم :n27:
بندازمش:n33:؟؟؟؟!!!!
تیم هفتم تحویل گرفتم که حتی توی لیگ قهرمانان نبود الان با اختلاف هشت امتیاز از نیوکستل و نه امتیاز از چلسی صدرم...

ERPF
06-12-2014, 22:01
اگه یه بازیکن برزیلی میوردی کنارش تو تیم مشکل حل میشد مشکل همنشین داشته :D
مشکل اینکه همین الان مشکل ازدیاد بازیکن غیر اروپائی دارم دیگه یک برزیلی دیگه قوز بالا قوز بود ، دفاع چپ تیم هم میخواست بره سویا ف گفتم تو خجالت نمیکشی میخواهی بری تیم رقیبمون ، نه خدایی فردا چطوری تو چشم هوادار نگاه میکنی:n02: ، الان همه حساب کار اومده دستشون

ERPF
06-12-2014, 22:03
رونی هم برام طاقچه بالا گذاشته می‌خواد مبلغ قراردادش بیشتر بشه و اصلا هم فایده برای تیم نداشته...دستیارام گفتن بندازمش کلی بازیکن جوون داریم جایگزینش کنیم... نمیدونم چیکارش کنم :n27:
بندازمش:n33:؟؟؟؟!!!!
تیم هفتم تحویل گرفتم که حتی توی لیگ قهرمانان نبود الان با اختلاف هشت امتیاز از نیوکستل و نه امتیاز از چلسی صدرم...
من بودم نمینداختمش بیرون ، کاپیتان تیم ناسلامتی اگر فقط پول میخواد یه چند وقت بهش بی محلی کن بعد قراردادش رو افزایش بده ، اگر هم بد بازی میکنه یک هشداری بهش بده

hamid.amini
07-12-2014, 10:41
کمک کمک
من هم همون مشکلی که دوستان داشتن را دارم
لطفا بگین چکار کنم

کامنتها را خوندم ولی اون چیزایی که گفتین نصب کنم را نمیدونم از کجا باید دانلود کنم (یا اون فایلی که گفتین تو پوشه بازی بریزم)

ممنون میشم کامل با لینک دانلود بهم توضیح بدین چکار کنم

onlyroma
07-12-2014, 16:24
:n19::n19: مشکل منم حل شد ... ویندوزمو آپدیت کردم بازی بدون مشکل اجرا شد :n39::n39:

تبریک میگم دوست عزیز :n19::n20::n19:

onlyroma
07-12-2014, 16:34
کمک کمک
من هم همون مشکلی که دوستان داشتن را دارم
لطفا بگین چکار کنم

کامنتها را خوندم ولی اون چیزایی که گفتین نصب کنم را نمیدونم از کجا باید دانلود کنم (یا اون فایلی که گفتین تو پوشه بازی بریزم)

ممنون میشم کامل با لینک دانلود بهم توضیح بدین چکار کنم

لینک دانلود صفحه اول تاپیکه رفیق. آنتی ویروست رو غیر فعال کن و فولدر بازی رو از فایل زیپی که دانلود کردی بکش بیرون.حالا انواع آپدیت های گرافیک و directx و... رو انجام بده و برنامه steam رو هم نصب کن.حالا هیچ کار دیگه ای نداری و قاعدتا باید بازی بیاره.

hamid.amini
07-12-2014, 18:09
بازی را از سایت p30world.com دانلود کردم. لینک دانلود این تاپیک همونه یا باید دوباره دانلود کنم؟

steam چیه؟ از کجا دانلود کنم؟

spirit's
07-12-2014, 19:55
بازی را از سایت p30world.com دانلود کردم. لینک دانلود این تاپیک همونه یا باید دوباره دانلود کنم؟

steam چیه؟ از کجا دانلود کنم؟
استیم چیز خاصی نیست یه برنامه کوچولو مثل اورجین.گوگل کنی پیدا میشه
فکر نکنم لازم باشه چون من هم ندارمش ولی توی سیستم من اجرا میشه...

vahid_4000
07-12-2014, 22:12
دوستان کسی نگقت چطوری می شه با یک بازیکن صحبت کرد و محش را زد که تیمش را قانع کنه بیاد تو تیمم

ERPF
08-12-2014, 00:07
دوستان کسی نگقت چطوری می شه با یک بازیکن صحبت کرد و محش را زد که تیمش را قانع کنه بیاد تو تیمم
دقت نکردم ولی فکر کنم در این نسخه چنین امکانی وجود نداره ( یا حداقل من هنوز ریز نشدم ببینم میشه این کار رو کرد ) فقط فکر کنم میشه اعلام کرد که مثلا من مایل به خرید این بازیکنم ( که البته فکر کنم همین کافی باشه )

Emir1
09-12-2014, 11:34
دوستان این غیرفعال سازی رو برای آنتی ویروس Bitdefender اطلاع دارین چطور میشه انجام داد؟ چون این آنتی ویروس امکان خروج نداره، یکی هم اینکه به فرض اگه آنتی ویروس غیرفعال بشه و یتونیم بازی رو اجرا کنیم، دفعه بعد که ویندوز بالا میاد ممکنه آنتی ویروس تو اسکنهای اتوماتیکش فایل رو مسدود کنه! یعنی برای هربار اجرای بازی لازم باشه که آنتی ویروس غیرفعال بشه و بازی مجددا نصب بشه. در این موردم اگه توضیح بدین ممنون میشم. :n40:

vahid_4000
09-12-2014, 21:40
سلام تا جایی که یادمه برای 2014 یه لیستی وجود داشت که بازیکنای جون خوب و بازیکنای خوب و ارزون را توش داشت برای امسال هم چنین چیزی هست؟

وین رونی
09-12-2014, 22:14
سلام تا جایی که یادمه برای 2014 یه لیستی وجود داشت که بازیکنای جون خوب و بازیکنای خوب و ارزون را توش داشت برای امسال هم چنین چیزی هست؟
کافیه تو گوگل سرچ کنید football manager 2015 wonderkids ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=football+manager+2015+wonderkids)

ERPF
09-12-2014, 23:45
دوستان این اسکرین شات مگر f11 نبود ، چرا از من نمیگیره ؟

hamid.amini
10-12-2014, 17:12
بالاخره مشکل من هم حل شد و بعد از چند سال دوباره به مربیگری برگشتم
تیم بارسلونا را انتخاب کردم. سوارز که محرومه، پدرو را هم میخوام بفروشم مهاجم یا وینگر خوب کی را پیشنهاد میدین؟ گوتزه را میخواستم بگیرم تو اسکات ریپورت گفتن به هیچ وجه نخرش

راستی کجا میشه بازیکن سرچ کرد؟ با منو هاش آشنا نیستم

وین رونی
10-12-2014, 18:33
تیم بارسلونا را انتخاب کردم. سوارز که محرومه، پدرو را هم میخوام بفروشم مهاجم یا وینگر خوب کی را پیشنهاد میدین؟ گوتزه را میخواستم بگیرم تو اسکات ریپورت گفتن به هیچ وجه نخرش

مشکل شما چی بود و چطور حل شد؟

Emir1
10-12-2014, 18:39
آقا یه جوونمرد هم پیدا بشه مشکل ما رو حل کنه، برا من وقتی فایل اجرایی رو میزنم اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیوفته! من فقط فایلهایی که از سایت p30world دانلود کردم رو اکسترکت و بعد اجراش کردم، بازی نرم افزار خاصی نیاز داره؟

ERPF
10-12-2014, 23:48
آقا یه جوونمرد هم پیدا بشه مشکل ما رو حل کنه، برا من وقتی فایل اجرایی رو میزنم اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیوفته! من فقط فایلهایی که از سایت p30world دانلود کردم رو اکسترکت و بعد اجراش کردم، بازی نرم افزار خاصی نیاز داره؟
اینکه هیچ اتفاقی نمیوفته ، بیشتر به دلیل به روز نبودن دایرکس یا به روز نبودن درایو کارت گرافیکِ

ERPF
10-12-2014, 23:54

البته فکر کنم به این معنی نیست که نخرش بلکه اینه که امکان خریدش نیست ( احتمالا در ستون سمت راست نوشته باشگاهش مایل به فروشش نیست و یا اینکه خودش نمیخواد به هیچ تیمی بره )
در قسمت اسکات میتونی بازیکن سرچ کنی البته از بین افرادی که اسکات های باشگاه تا حالا سرچ کردند نه خارج از آنها مگر اینکه خودت دنبال نفر خاصی باشی و بهشون بگی از این بازیکن بهت گزارش بدن

hamid.amini
11-12-2014, 02:31
دقیقا گفتن روحیه تیمی و سبک بازیش برا تیم ما مناسب نیست

میشه مثل ورژن های قدیمی مثلا سرچ زد کل بازیکنایی که یک سال از قراردادشان مونده را برام بیاره؟
یه سوال دیگه این که کسی میدونه حکم محرومیت بارسا تو سال 2015 تو این بازی هم اعمال شده یا نه؟

MCSE MAN
11-12-2014, 19:42
چقدر بازی رو اعصاب شده. هر کاری میکنی تیم زرت و زرت گل میخوره!
2014 رو دیگه فهمیده بودم چجوری باید برد ولی این سری فعلا داره رژه میره رو اعصاب

لامصب این تیر 1یک رو چجوری نیشه گرفت رو ضذبات کرنر؟! من 2 تا بازیکن میذارن رو تیر یک ولی بازم از همونجا گل میخورم!

MCSE MAN
11-12-2014, 21:21
ویرایش: دو بار ارسال شد!

masoudleo
12-12-2014, 02:17
سلام دوستان عزیز
من این بازی رو امشب از همین سایت از این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
وقتی اکسترکت میکنم هیچ فایل setup ای نمیده و فقط یه fm قرمز هست که اونم کلیک میکنم ارور crush dump میده (حجم بعد از اکسترکت تقریبا 3.4 گیگ میشه)
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ، حتی انتی ویروس رو هم disable کردم
خیلی وقته دنبال این بازی هستم و بودم

ممنون

hamid.amini
12-12-2014, 09:04
از لینک صفحه اول همین تاپیک دانلود کن
لینک که دادی منم دانلود کردم مشکل داشت

ERPF
12-12-2014, 13:52
سلام دوستان عزیز
من این بازی رو امشب از همین سایت از این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
وقتی اکسترکت میکنم هیچ فایل setup ای نمیده و فقط یه fm قرمز هست که اونم کلیک میکنم ارور crush dump میده (حجم بعد از اکسترکت تقریبا 3.4 گیگ میشه)
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ، حتی انتی ویروس رو هم disable کردم
خیلی وقته دنبال این بازی هستم و بودم

ممنون
اگر پست های اول رو بخواید چند مورد رو برای برطرف شدن این مشکل دوستان ذکر کردند ، اگر انها رو رعایت کنید مشکل حل خواهد شد

ERPF
12-12-2014, 13:52
دوبار متن ارسال شد

ERPF
12-12-2014, 13:57
وقتی که تیمت از بارسلونا با دوگل عقب است چکار میکنید ؟

گفتم فقط حمله کنید

ERPF
12-12-2014, 14:06
چقدر بازی رو اعصاب شده. هر کاری میکنی تیم زرت و زرت گل میخوره!
2014 رو دیگه فهمیده بودم چجوری باید برد ولی این سری فعلا داره رژه میره رو اعصاب

لامصب این تیر 1یک رو چجوری نیشه گرفت رو ضذبات کرنر؟! من 2 تا بازیکن میذارن رو تیر یک ولی بازم از همونجا گل میخورم!
اول از همه نگاه کن ببین در قسمت تمرینات مربی کارهای دفاعیت چقدر توانایی داره اگر کم یکی دیگه بگذار ، در تمرینات قبل از بازی از تمرین دفاع در ضربات استگاهی استفاده کن ، اگر اول فصل زیاد عجله نکن تیمت هنوز با هم مچ نیستند به همین دلیل من 9 بازی دوستانه قبل از شروع فصل تدارک دیدم و البته زیاد به ترکیب دفاع تیمت دست نزن مگر مجبور بشی

وین رونی
12-12-2014, 20:46
اگر پست های اول رو بخواید چند مورد رو برای برطرف شدن این مشکل دوستان ذکر کردند ، اگر انها رو رعایت کنید مشکل حل خواهد شد

تو پست اول یا پست های اول فقط بحث غیرفعال کردن آنتی ویروس اومده که مشکل crash dump ی که آقا مسعود فرمودند اینطوری حل نمیشه
من حتی بدون آنتی ویروس هم همین ارور رو دارم و فعلاً هیچ راهی نیست حتی آپدیت ویندوز و دایرکت ایکس و .net و...

ERPF
12-12-2014, 22:39
تو پست اول یا پست های اول فقط بحث غیرفعال کردن آنتی ویروس اومده که مشکل crash dump ی که آقا مسعود فرمودند اینطوری حل نمیشه
من حتی بدون آنتی ویروس هم همین ارور رو دارم و فعلاً هیچ راهی نیست حتی آپدیت ویندوز و دایرکت ایکس و .net و...
بازی برای من هم که میخواستم از روز اول به روز دوم بروم
crash dump داد ، من netframework رو به روز کردم ، پوشه sportinteractive در داکیومنت رو از دسترس آنتی ویروس خارج کردم و نرم افزار استیم رو نصب و اپدیت کردم دیگه این مشکل رو نداشتم ، البته یکی از دوستان نوشته بود که ویندوزش رو آپدیت کرده و مشکلش حل شده ، نمیدونم دیگه از چی میتونه باشه

mehran_3233
13-12-2014, 05:26
بازی برای من هم که میخواستم از روز اول به روز دوم بروم
crash dump داد ، من netframework رو به روز کردم ، پوشه sportinteractive در داکیومنت رو از دسترس آنتی ویروس خارج کردم و نرم افزار استیم رو نصب و اپدیت کردم دیگه این مشکل رو نداشتم ، البته یکی از دوستان نوشته بود که ویندوزش رو آپدیت کرده و مشکلش حل شده ، نمیدونم دیگه از چی میتونه باشه

آره منم دقیقا همین مشکلو داشتم هر چی هم لازم بود نصب کردم و آنتی ویروسمم محدود کردم ولی درست نشد ولی وقتی ویندوزمو آپدیت کردم مشکلم کلا حل شد و بازی خیلی راحت اجرا میشه ... امیدوارم مشکلت حل بشه دوست عزیز

spirit's
13-12-2014, 06:39
وقتی که تیمت از بارسلونا با دوگل عقب است چکار میکنید ؟

گفتم فقط حمله کنید
یعنی چی فقط حمله کنید؟!!!
خب ترکیب رو چیکار کردی؟مهاجم اوردی؟

ERPF
13-12-2014, 11:28
یعنی چی فقط حمله کنید؟!!!
خب ترکیب رو چیکار کردی؟مهاجم اوردی؟

تاکتیک و ترکیب تیم من بصورت عکس پایینه

همانطور که میبینید سیستم تیم من 3-3-4 است ( تقریبا همان سیستم کارلو انجلوتی ) از سه هافبک من وسطی نقش پلی میکر رو داره ( با حالت دفاعی ) دو نفر کنارش نقش هافک مرکزی با حالت پشتیبانی رو دارند و دو تا وینگر من هم با همین حالت پشتیبانی ( support ) دو تا دفاع گوش من هم همین نقش بک وینگر رو دارند ولی هجومی ، وقتی که تیمم عقب افتاد نیاز نبود سیستم رو عوض کنم ، اول از همه حالت کلی تیم رو از کنترل به هجومی تغییر دادم ، دو تا هافبک که کنار هافبک مرکزیم هستند رو از حالت ساپورت به هجومی تغییر دادم ، دو تا وینگر رو به اینساید فوروارد تغییر دادم و حالت بازیشون رو هم هجومی کردم ، البته دو تا دفاع گوش رو از هجومی به support تغییر دادم ( چون نمیخواستم روی ضد حمله گل بخورم ) و در نهایت در قسمت صحبت کردن در میان بازی بهشون با حالت هشدار گفتم فوروارد ها رو حمایت کنید و در عرض 20 دقیقه جریان بازی عوض شد البته نیاز نیست حتما سیستم تیم رو عوض کنید یا مهاجم اضافه بیارید ( خوش شانس هم بودم که گل اول رو با ضربه آزاد بدست اوردیم )

vahid_4000
13-12-2014, 13:13
بارسا انریکه را اخراج کرد بهم پیشنهاد داد تو مصاحبه هم قبولم کردن حالا موندم برم یا نه
تیمم را خیلی خوب بستم حیفم می یاد چه کنم؟

hamid.amini
13-12-2014, 16:59
بارسا انریکه را اخراج کرد بهم پیشنهاد داد تو مصاحبه هم قبولم کردن حالا موندم برم یا نه

من دارم بارسا را مربیگری میکنم
عالیه، کلی حال میکنی با تیمش
ولی سیوتو با مالاگا هم نگه دار، چون رقابت با تیمهای بزرگ با یه تیم سطح پایینتر خیلی لذت بخشه

hamid.amini
13-12-2014, 17:01
من رو یه کامپیوتر دارم بازی میکنم ولی الان بازی را رو یه کامپیوتر دیگه نصب کردم اجرا نشد
تمام راه های گفته شده تو این گروه را امتحان کردم
مونده آپدیت net. و ویندوز که اونم امشب انجامش میدم
قصد دارم تا یکی دو ماه دیگه یه آموزش کامل از بازی را تهیه کنم ولی چون خیلی وقتگیره نیاز دارم رو این کامپیوتر جدید هم بتونم نصبش کنم

ERPF
13-12-2014, 17:03
مربی کدوم تیمی ؟

ERPF
13-12-2014, 17:09
فعلا من که با مالاگا افتادم روی دور بد شانسی ، در بازی با کوردوبا سه توپ ما خورد به تیر ، آخرش هم با دو تا ضربه ایستگاهی در 7 دقیقه آخر باختیم ، بازی بعد رو هم تا دقیقه 83 2 بر یک از رایو وایکانو جلو بودیم ، بازیکن حریف شود کرد ، دروازه بان ما توپ توی اوت رو برگشت داد ، برگشتی رو گل خوردیم ( متاسفانه هنوز بعضی باگ های بازی هستند ) یک توپ زدیم ، توپ خورد به تور کنار تیر دروازه ( داخل دروازه ) گل اعلام نشد :n04: من نمیدونم این بازی تکنولوژی خط دروازه نداره :n23::n24: ، سه تا از بازیکنانم هم که رفتند بازی های ملی ، مصدوم برگشتند :n23:
ولی با این حال بعد از 8 هفته الان در لیگ سومیم

vahid_4000
13-12-2014, 17:14
مربی کدوم تیمی ؟
مربی تاتنهام با الانم صدر جدولم کلا تیم را دگرگون کردم برای همین حیفم می یاد

hamid.amini
13-12-2014, 17:33
مربی تاتنهام با الانم صدر جدولم کلا تیم را دگرگون کردم برای همین حیفم می یاد
تو را با اون دوستمون که مالاگا را بازی میکرد اشتباه گرفتم
ولی حتما یه سیو با تاتنهام نگه دار که اگه با بارسا حال نکردی بتونی برگردی با تاتنهام ادامه بدی

لامصب مسی معرکست
تو پیش فصل گند میزد، ولی دو بازی اول فصلم 9 تا گل زدم 6تاشو مسی زد دوتا پاس گل هم برا منیر و رافینیا داد (گل نهم گل به خودی بود)

تازه کلی استعداد فوق العاده هم داری: بارترا، گریمالدو، سمپر، آداما، منیر، رافینیا، دنیس سوارز، دئولوفئو، کاپتوم، دونگو، ساندرو

vahid_4000
13-12-2014, 17:52
تو را با اون دوستمون که مالاگا را بازی میکرد اشتباه گرفتم
ولی حتما یه سیو با تاتنهام نگه دار که اگه با بارسا حال نکردی بتونی برگردی با تاتنهام ادامه بدی

لامصب مسی معرکست
تو پیش فصل گند میزد، ولی دو بازی اول فصلم 9 تا گل زدم 6تاشو مسی زد دوتا پاس گل هم برا منیر و رافینیا داد (گل نهم گل به خودی بود)

تازه کلی استعداد فوق العاده هم داری: بارترا، گریمالدو، سمپر، آداما، منیر، رافینیا، دنیس سوارز، دئولوفئو، کاپتوم، دونگو، ساندرو

ممنون رد کردم پیشنهادش را نیت دارم با تاتنهام ادامه بدم ببینم چی می شه فعلا بنیتس شد مربی بارسا

hamid.amini
13-12-2014, 18:18
ممنون رد کردم پیشنهادش را نیت دارم با تاتنهام ادامه بدم ببینم چی می شه فعلا بنیتس شد مربی بارسا
موفق باشی
ما را هم در جریان موفقیتهات بذار

ERPF
13-12-2014, 18:28
اگر سطح مربیگریت ( reputation ) از continental بیشتر باشه ، دوباره از این پیشنهاد ها دریافت میکنی
البته بستگی به هدفت داره ، مثلا هدف من رسیدن به تیم رئال مادریدِ
من وقتی شروع کردم regional بودم

وین رونی
13-12-2014, 19:23
این دوستانی که با آپدیت ویندوز مشکلشون حل شده همه آپدیت های ارائه شده رو دانلود کردن؟مثلاً برای ویندوز 8.1 نزدیک 1 گیگ آپدیت اومده

mehran_3233
13-12-2014, 20:44
این دوستانی که با آپدیت ویندوز مشکلشون حل شده همه آپدیت های ارائه شده رو دانلود کردن؟مثلاً برای ویندوز 8.1 نزدیک 1 گیگ آپدیت اومده

ویندوز من 7 ... ولی آپدیتش حدود 800 mb بود ... بعدشم درست شد

spirit's
14-12-2014, 08:42
اگر سطح مربیگریت ( reputation ) از continental بیشتر باشه ، دوباره از این پیشنهاد ها دریافت میکنی
البته بستگی به هدفت داره ، مثلا هدف من رسیدن به تیم رئال مادریدِ
من وقتی شروع کردم regional بودم
سطح من همینه قاره‌ای ولی ازاین پیشنهادها نداشتم فقط موقعی که اومدم تیم یه قرارداد یه ساله داشتم وقتی دیدن بدون باخت و یه مساوی صدر جدولم توی نیم فصل قراردادمو جدید کردن تا ۲۰۱۸:n31:
انتظاراتشونم رفت بالا
الان لیگ قهرمانان هم میخوان تا قبل فقط میخواستن جز تیم‌های برتر باشن

yikilmish
14-12-2014, 12:30
سلام دوستان کسی تونست با ادیتور کار کنه ؟

spirit's
14-12-2014, 13:18
سلام دوستان کسی تونست با ادیتور کار کنه ؟
کدوم ادیتور؟
من بیشتر دنبال FMRTE هستم :n33:
کرکیش هنوز نیومده

ERPF
14-12-2014, 14:48
سطح من همینه قاره‌ای ولی ازاین پیشنهادها نداشتم فقط موقعی که اومدم تیم یه قرارداد یه ساله داشتم وقتی دیدن بدون باخت و یه مساوی صدر جدولم توی نیم فصل قراردادمو جدید کردن تا ۲۰۱۸:n31:
انتظاراتشونم رفت بالا
الان لیگ قهرمانان هم میخوان تا قبل فقط میخواستن جز تیم‌های برتر باشن
شما یک جام بدست بیار ( مخصوصا قهرمانی لیگ ) ببین پیشنهاد چطور میرسند ، ولی تو که الان مربی یکی از بهترین تیم ها هستی و البته با یک قرارداد طولانی مدت ( 2018 ) این یکم کار رو سخت میکنه برای تیم های دیگر

ERPF
14-12-2014, 14:51
جالبه بازی با رئال هم 1 بر صفر عقب بودیم از همان روش بازی بارسلونا استفاده کردم بازی 1 بر 1 شد ، جو گرفتم گفتم هنوز با همین شرایط ادامه بدهم شاید بازی رو بردیم تا آستانه برد هم رفتیم ولی کاسیاس نگذاشت در اخر هم 2 گل دیگر خوردیم و 3 بر 1 باختیم :n02::n03:
یک نکته جالب در مورد تیم من 13 هفته از لیگ گذشته و هیچ کدام از 3 مهاجم نوک من حتی یک گل هم نزدند ، اصلا داغون داغون ، له له

omiddavaal
14-12-2014, 14:55
بازي سالمه؟ دارم دانلود ميكنم از صفحه اول همين تايپيك

spirit's
14-12-2014, 16:35
جالبه بازی با رئال هم 1 بر صفر عقب بودیم از همان روش بازی بارسلونا استفاده کردم بازی 1 بر 1 شد ، جو گرفتم گفتم هنوز با همین شرایط ادامه بدهم شاید بازی رو بردیم تا آستانه برد هم رفتیم ولی کاسیاس نگذاشت در اخر هم 2 گل دیگر خوردیم و 3 بر 1 باختیم :n02::n03:
یک نکته جالب در مورد تیم من 13 هفته از لیگ گذشته و هیچ کدام از 3 مهاجم نوک من حتی یک گل هم نزدند ، اصلا داغون داغون ، له له
چرا مهاجما رو براشون تمرین اختصاصی تعیین نمی‌کنی
من کلا به بازیکان اگه توی هفته دوتا بازی داشته باشم با احتساب تمرین قبل بازی یه روز،بقیه هفته رو استراحت می‌دم
تا حالا بازیکنی نخریدم از بازیکانی خودم و جوونا استفاده کردم
البته دنبال چندتا خوبم
الان میشه ازمون رو اورد چطوری پیداش کنم:n36:

ERPF
14-12-2014, 16:42
من کلا به بازیکان اگه توی هفته دوتا بازی داشته باشم با احتساب تمرین قبل بازی یه روز،بقیه هفته رو استراحت می‌دم
البته دنبال چندتا خوبم
به نظرم بیشتر مشکلشون روحی باشه چون به نسبت بقیه بازیکنان روحیشون پائینه ، البته تیر دروازه رو خوب هدف میگیرند و یک مورد دیگر هم که دارند این که به ترتیب مصدوم میشوند ولی فکر کنم باید تمریناتشون رو سبکتر کنم ، اگر بخواهی آزمون رو بخری باید اولی که بازی رو شروع کردی لیگ روسیه رو در دیتا بیست انتخاب میکردی ولی با این حال در بالای صفحه در قسمت جستجو اسمش رو تایپ کن ببین هست یا نه ؟

ERPF
14-12-2014, 16:45
بازي سالمه؟ دارم دانلود ميكنم از صفحه اول همين تايپيك
بازی رو که دانلود کردی پس از در آوردن از حالت فشرده بازی نصب شده هست فقط باید وارد بازی بشوی ، البته امیوارم مشکل crash dump نداشته باشی

vahid_4000
14-12-2014, 16:58
البته دنبال چندتا خوبم
من که همون اول تمرینات را دادم دست کمک مربی و خدم را کشیدم کنار:دی

yikilmish
14-12-2014, 17:07
ادیتور :

منظورم این پسته دوستان

spirit's
14-12-2014, 18:51
منظورم این پسته دوستان
هیچی این یکی نمیشه...FMRTE

spirit's
14-12-2014, 18:56
من که همون اول تمرینات را دادم دست کمک مربی و خدم را کشیدم کنار:دی
چطوری؟:n03:
کلا تمام کارا خودم میکنم:n24:
البته با مشورت:n02:
هرهفته تمرین کلی و همینطور اختصاصی رو تعیین می‌کنم،لازم شد استراحت میدم برای همین جز دو نفر بقیه شادن:n40:
البته توی پیش فرض حسابی حالشونو گرفتم فیتنس بسیار سنگین:n24:

spirit's
14-12-2014, 19:04
به نظرم بیشتر مشکلشون روحی باشه چون به نسبت بقیه بازیکنان روحیشون پائینه ، البته تیر دروازه رو خوب هدف میگیرند و یک مورد دیگر هم که دارند این که به ترتیب مصدوم میشوند ولی فکر کنم باید تمریناتشون رو سبکتر کنم ، اگر بخواهی آزمون رو بخری باید اولی که بازی رو شروع کردی لیگ روسیه رو در دیتا بیست انتخاب میکردی ولی با این حال در بالای صفحه در قسمت جستجو اسمش رو تایپ کن ببین هست یا نه ؟
متاسفانه نبود...
بنظرم سنگین کن بعدش سبکتر:n09:
باهاشون بحرف شاید پول بیشتر می‌خوان:n13:

vahid_4000
14-12-2014, 21:29
هرهفته تمرین کلی و همینطور اختصاصی رو تعیین می‌کنم،لازم شد استراحت میدم برای همین جز دو نفر بقیه شادن:n40:
تو قسمت کمک مربیا اونجا تمام تمرینات را دادم به کمک مربیم
خوب فصل اول را با قهرمانی تموم کردم بازیهای اخر خیلی حساس شده بود

دوستان مهاجم خوب گلزن تا 50 تا کی بهتره؟

vahid_4000
14-12-2014, 22:04

ERPF
14-12-2014, 22:12
متاسفانه نبود...
بنظرم سنگین کن بعدش سبکتر:n09:
باهاشون بحرف شاید پول بیشتر می‌خوان:n13:

از بس این خبرنگار ها قبل از بازی و بعد از بازی از من پرسیدند این سانتا کروز کی گل میزنه ، من هم پاسخ میدادم کیفیتش بالاست و بالاخره گل میزنه ، تا بالاخره دو تا گل در یک بازی زد ، قیافه من وقتی گل زد :n01: قیافه سانتا کروز :n05:

ERPF
14-12-2014, 22:14

به نظرم کاوانی و فالکائو خوبند ، اگر جوانتر میخواهی موراتا هم خوبه

hamid.amini
15-12-2014, 00:33
اگه بازیکن خوب خواستی یه نگاه به منیر بکن
شاید بهترین مهاجم تیمت نشه ولی همیشه خوبه، شاید باورت نشه ولی تو تیم من از رویس و نیمار بهتر بازی میکنه

اگه بخوام فقط براساس میزان درخشش تو تیم بارسلونا خط حملمو بچینم مسی، منیر و رافینیا بهترینها هستن (رافینیا هم خیلی خوبه ولی قیمتش بیش از دو برابر قیمت منیر میشه) نیمار و رویس ذخیره هاشون محسوب میشن

هر دوشون هم همه جا برات بازی میکنن

غیر از اینا بازیکنان دیگه مثل جکسون مارتینز و پله هم گزینه های خوبی هستن

البته فالکائو هم عالیه

vahid_4000
15-12-2014, 00:42
ممنون دوستان ولی خوب بدی اینه که این بازیکنا نمی خوان تیمشون را ترک کنند
راستی هیچ راهی وجود داره از دست این قانون الکی لیگ انگلیس در مورد 8 بازیکن خلاص شد

hamid.amini
15-12-2014, 00:47
راستی یه مهاجم جوون منچستر داره اونم فوق العادست
به نظر من حتی 50 میلیون هم اگه بفروشه ارزش داره

hamid.amini
15-12-2014, 00:52
ممنون دوستان ولی خوب بدی اینه که این بازیکنا نمی خوان تیمشون را ترک کنند
راستی هیچ راهی وجود داره از دست این قانون الکی لیگ انگلیس در مورد 8 بازیکن خلاص شد
خرید منیر راحته چون با وجود مسی، نیمار و سوارز بازی کم بهش میرسه
بذارش فقط از پشت محوطه شوت بزنه ببین چه گلایی برات میزنه

راستی الان برنارد مال شاختار را هم یادم اومد
قیمتش بالاست ولی تو همه فرومها جزو بازیکنای بزرگ ازش اسم بردن

spirit's
15-12-2014, 01:34
راستی یه مهاجم جوون منچستر داره اونم فوق العادست
به نظر من حتی 50 میلیون هم اگه بفروشه ارزش داره
کی؟؟؟:n33:
فالکو؟؟؟
نمیفروشمش

aaasadi