ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Football Manager 2015

صفحه ها : 1 2 [3] 4

onlyroma
29-01-2015, 17:58
برا رفتن به تیم جدید بهترین راه اینه که تو تیم فعلی بمونی و بدرخشی یا استعفا بدی و منتظر تیم بمونی؟

مهمترین چیز برای تیم پیدا کردن reputation ه که هرچی بالاتر باشه تیم های بیشتر و بهتری میان دنبالت که این هم با موندن توی تیم و توی دید بودن بدست میاد.سوابق و تعداد جام ها و درصد بردها هم مهمه.
سعی کن رابطت با رسانه ها رو هم خوب کنی چون توی بی تیمی بدردت میخوره.
مثلا من توی منیجر 2012 با لیورپول شروع کردم و تیم رو پنجم کردم ولی چون قول لیگ قهرمانان داده بودم اخراج شدم و بعد از چند ماه به دلیل پایین بودن reputation به زور رفتم میلوال توی دسته یک و باید تیم رو از سقوط نجات میدادم.
پس بهتره تا جا هست توی تیم بمونی و تنها در صورتی استعفا بدی که بدونی پیشنهاد بهتر برات میاد.

hsmoa
31-01-2015, 21:16
دوستان کسی خبر نداره که فیفا منیجر 15 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ جا خبری ازش نیست

وین رونی
31-01-2015, 21:51
دوستان کسی خبر نداره که فیفا منیجر 15 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ جا خبری ازش نیست

اصلاً ساخته نشده.قرار هم نیست برای 15 ساخته بشه

kia9372
01-02-2015, 10:43
مهمترین چیز برای تیم پیدا کردن reputation ه که هرچی بالاتر باشه تیم های بیشتر و بهتری میان دنبالت که این هم با موندن توی تیم و توی دید بودن بدست میاد.سوابق و تعداد جام ها و درصد بردها هم مهمه.
سعی کن رابطت با رسانه ها رو هم خوب کنی چون توی بی تیمی بدردت میخوره.
مثلا من توی منیجر 2012 با لیورپول شروع کردم و تیم رو پنجم کردم ولی چون قول لیگ قهرمانان داده بودم اخراج شدم و بعد از چند ماه به دلیل پایین بودن reputation به زور رفتم میلوال توی دسته یک و باید تیم رو از سقوط نجات میدادم.
پس بهتره تا جا هست توی تیم بمونی و تنها در صورتی استعفا بدی که بدونی پیشنهاد بهتر برات میاد.

چطور باید استعفا بدیم؟

onlyroma
01-02-2015, 11:58
چطور باید استعفا بدیم؟

توی منوی اصلی Home رو انتخاب کن و بعدش بالا چند گزینه میبینی که از اونجا بیا روی My Contract و گزینه Resign رو برای استعفا استفاده کن.
جفت My Contract یه گزینه به اسم My Profile هست که از اونجا میتونی Retire رو برای خداحافظی کردن از مربیگری بزنی که اصلا این کار رو نکن:n10: در ضمن با گزینه Go On Vacation میتونی بری تعطیلات.

وین رونی
01-02-2015, 22:32
مصدومیت پدر تیم رو در آورده.کسی تا به حال اینقدر مصدومیت داشته؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HamedMilan
02-02-2015, 21:36
ادیتور بازی رو نصب کردم،وقتی می خوام اجرا کنم این ارور رو میده:

کسی میدونه باید چیکار کنم؟

وین رونی
02-02-2015, 21:56
ادیتور بازی رو نصب کردم،وقتی می خوام اجرا کنم این ارور رو میده:

کسی میدونه باید چیکار کنم؟

I had this issue, think it was because I hadn't installed the Editor into the same game library as FM.

یعنی اینکه باید ادیتور را در همون جایی که بازی را نصب کردی نصب کنی.امتحان کن

امید رض
02-02-2015, 22:01
سلام
یه سوال ایا تو این بازی میشه یه تیم ملی رو مدیریت کرد یافقط تیم هایه باشگاهیه؟؟؟کدوم بازیه رایانه فوتبال میشه سرمربیه یک تیم ملی یا مدیریت یک تیملی داشته باشی؟؟

HamedMilan
02-02-2015, 22:14
I had this issue, think it was because I hadn't installed the Editor into the same game library as FM.

یعنی اینکه باید ادیتور را در همون جایی که بازی را نصب کردی نصب کنی.امتحان کن

توی همون پوشه بازی،این رو هم نصب کردم

spirit's
03-02-2015, 11:30
کسی میدونه این fmrte اومده یا نه؟:n13:
اگه اره لینک میدین؟

vahid_4000
03-02-2015, 17:27
سلام
یه سوال ایا تو این بازی میشه یه تیم ملی رو مدیریت کرد یافقط تیم هایه باشگاهیه؟؟؟کدوم بازیه رایانه فوتبال میشه سرمربیه یک تیم ملی یا مدیریت یک تیملی داشته باشی؟؟
سلام اره امکانش هست

shahriar traxtor
05-02-2015, 03:02
سلام خدمت دوستان
برای حل مشکل کرش دامپ تو یکی از سایتا یه راه پیدا کردم که تو پستای قبلی کسی اونو نگفته بود این روش مشکل منو حل کرد اونو واستون کپی می کنم:
- بعد از اکسترک کردن فایل ها با پوشه ای تحت عنوان football manager 2015 مواجه میشید. این پوشه رو کپی کنید و بعد به درایو c کامپیوترتون برید و پوشه اشاره شده رو داخل پوشه Program Files (x86) کپی کنید.
- به داخل همین پوشه Program Files (x86) در درایو c برید و بعد وارد پوشه football manager 2015 بشید و روی فایل بازی کلیک راست کنید و روی run as adminstor کلیک کنید.

من خودم تو یه درایو دیگه ریخته بودم کرش دامپ میداد ولی الان حل شده.

hamid.amini
05-02-2015, 22:29
با تیم هراکلس هلند بعد از اینکه تونستم از سقوط نجات پیدا کنم و به میانه جدول برسم تو فصل دومم فوق العاده کار کردم و الان جزو تیمهای صدر جدولم
تازه تا حالا همه حریفهام تیمهای قوی بودن (آژاکس، پی اس وی، فاینورد و ...) چه حالی میده با این تیم بتونم به اروپا برسم
البته متاسفانه مدرک مربیگریم رو پایین انتخاب کردم به همین دلیل فکر نمیکنم تیمهای بزرگ بهم پیشنهاد مربیگری بدن

ERPF
06-02-2015, 14:44
با تیم هراکلس هلند بعد از اینکه تونستم از سقوط نجات پیدا کنم و به میانه جدول برسم تو فصل دومم فوق العاده کار کردم و الان جزو تیمهای صدر جدولم
تازه تا حالا همه حریفهام تیمهای قوی بودن (آژاکس، پی اس وی، فاینورد و ...) چه حالی میده با این تیم بتونم به اروپا برسم
البته متاسفانه مدرک مربیگریم رو پایین انتخاب کردم به همین دلیل فکر نمیکنم تیمهای بزرگ بهم پیشنهاد مربیگری بدن
بهتره در طول سال این دوره ها رو طی کنی ، هر وقت دیدی که یکی از کمکت هات برای گذراندن دوره ها تلاش کرده تو هم میتونی برای این دوره ها تلاش کنی ( که معمولا موفقیت آمیز هم هستند ) من هم اول مدرکم رو خیلی پائین اعلام کردم والان دارم مدرک حرفه ای بین المللی میگیرم ، تا این مدرک رو نگیری
reputation به بین المللی نمیرسه ( فکر میکنم )

hamid.amini
06-02-2015, 23:38
بهتره در طول سال این دوره ها رو طی کنی ، هر وقت دیدی که یکی از کمکت هات برای گذراندن دوره ها تلاش کرده تو هم میتونی برای این دوره ها تلاش کنی ( که معمولا موفقیت آمیز هم هستند ) من هم اول مدرکم رو خیلی پائین اعلام کردم والان دارم مدرک حرفه ای بین المللی میگیرم ، تا این مدرک رو نگیری
reputation به بین المللی نمیرسه ( فکر میکنم )

من خیلی وقته دوره رو شروع کردم ولی هنوز مدرکم بالاتر نرفته
چقدر طول میکشه تا مدرک جدید بگیرم؟

راستی موقتا به صدر جدول لیگ هلند رسیدم :)
البته با 2 بازی بیشتر نسبت به آژاکس

ERPF
07-02-2015, 21:04
من خیلی وقته دوره رو شروع کردم ولی هنوز مدرکم بالاتر نرفته
چقدر طول میکشه تا مدرک جدید بگیرم؟

راستی موقتا به صدر جدول لیگ هلند رسیدم :)
البته با 2 بازی بیشتر نسبت به آژاکس
مدرک حرفه ای بین المللی 1 سال ، مدرک A بین المللی 1 سال و B شش ماه C سه ماه ( اگر درست یادم مونده باشه )

armin1313
08-02-2015, 20:35
سلام.
مشکلی که من دارم اینه که اسامی بازیکنا اصلا درست نیس.
پچ 1.3 هم نصبه برام.
تو 2014 هم این مشکل رو داشتم که پچ 1.6 رو نصب کردم درس شد.

تو اینترنت اون دستورای جایگزینی فایلای all رو انجام دادم ولی توفیقی نکرد.
تیک ریل پلیرم هم روشنه و از اونجا مشکل نیس.

hamid.amini
09-02-2015, 22:26
بالاخره مدرک مربیگری سطح B رو گرفتم (الان هم مدرک A رو شروع کردم که 1 سال طول میکشه)
با مدرک B و سابقه موفقیت آمیز در 1/5 سال مربیگری (فصل اول که وسط فصل اومدم تیم آخر جدول رو به رده دهم رسوندم. الان هم تا نیم فصل صدرنشین لیگ هلندم) فکر میکنین چه تیمی میتونم برم؟
با اینکه هنوز نیم فصلم بهم پیشنهاد تمدید قرارداد دادن نمیدونم قبول کنم یا نه

نه از تیمش خوشم میاد نه از مربیگری تو لیگ هلند لذت میبرم، تنها مزیت موندن تو این تیم اینه که با این شرایط که پیش میرم فصل دیگه میتونم تو اروپا مربیگری کنم
ولی با توجه به سطح تیمم احتمالا از گروهم به راحتی حذف میشم و فکر نمیکنم 6تا بازی اروپایی ارزش موندن داشته باشه
ولی نمیدونم اگه قراردادمو تمدید نکنم این شانس رو دارم که به تیم بهتری تو لیگ دیگه برم یا نه

onlyroma
10-02-2015, 00:30
بالاخره مدرک مربیگری سطح B رو گرفتم (الان هم مدرک A رو شروع کردم که 1 سال طول میکشه)
با مدرک B و سابقه موفقیت آمیز در 1/5 سال مربیگری (فصل اول که وسط فصل اومدم تیم آخر جدول رو به رده دهم رسوندم. الان هم تا نیم فصل صدرنشین لیگ هلندم) فکر میکنین چه تیمی میتونم برم؟

نه از تیمش خوشم میاد نه از مربیگری تو لیگ هلند لذت میبرم، تنها مزیت موندن تو این تیم اینه که با این شرایط که پیش میرم فصل دیگه میتونم تو اروپا مربیگری کنم
ولی با توجه به سطح تیمم احتمالا از گروهم به راحتی حذف میشم و فکر نمیکنم 6تا بازی اروپایی ارزش موندن داشته باشه
ولی نمیدونم اگه قراردادمو تمدید نکنم این شانس رو دارم که به تیم بهتری تو لیگ دیگه برم یا نه

فکر نکنم با مدرک مربیگری B تیمی بالاتر از سطح تیم فعلی بیاد دنبالت ولی این رو هم در نظر بگیر که با حضور توی اروپا این فرصت رو داری تا خودت رو به بقیه بشناسونی و از نظر معروف بودن سطحت بره بالاتر!
تازه اگر تمدید هم کنی همیشه گزینه resign هست و میشه هر لحظه که دوست داری استعفا بدی و بری یه تیم بهتر.:n33:

spirit's
13-02-2015, 07:17
از کجا باید این مدرک رو گرفت روی کدوم گزینه؟

ERPF
13-02-2015, 09:53

با مدرک مربیگری B تیم های خوب دنبالت نمیان ، به نظرم تا وقتی که reputation به بین المللی نرسیده این تیم رو ترک نکن تا آن موقع مدرک ش رو هم گرفتی و مطمئنم تیم های خوبی بهت پیشنهاد میدن ، من خودم الان مدرک A دارم و در حال طی کردن مدرک حرفه ای هستم و reputation هم تازه به بین المللی شده ، فصل سومی هم هست که در تیم مالاگا هستم و یک قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا دارم ، یک نایب قهرمانی جام یوفا و یک نایب قهرمانی حدفی اسپانیا و در دو عنوان مربی سال اسپانیا ، فکر میکنم الان با پایان سال پیشنهاد از تیم های در سطح تاتنهام ، اینتر ، میلان و یا لیورپول ، آرسنال داشته باشم ولی از رئال و بارسلونا و منچستر و بایرن فکر نکنم ، مخصوصا که قراردادم پایان فصل تموم میشه و هنوز تمدید نکردم ( البته الان 20 روزی میشه که به خاطر مشغله بازی رو انجام ندادم از امروز میروم برای انتهای فصل سوم ، امیدوارم از تیم های خوب پیشنهاد برسه )

ERPF
13-02-2015, 10:09
از کجا باید این مدرک رو گرفت روی کدوم گزینه؟
الان سه هفته است بازی رو انجام ندادم و از آنجا که در سیوم در حال گرفتن مدرک PRO هستم گزینش رو دیگه بهم نشون نمیده ولی فکر کنم یا در قسمت HOME ، سربرگ MY CONTRACT ، گزینه بالای RESIGN بود یا در سربرگ my profile بالای گزینه retire ولی اولی محتمل تره

shahrooz1222
13-02-2015, 16:12
من خیلی وقته بازی نکردم!!!بچه ها نسخه 15 چطوریه؟؟خوبه؟؟چ پیشرفتایی داشته بازی؟؟
اخرین اپدیت بازی همین 15.1.3 هست؟؟اخه نسخه دیگه ای پیدا نکردم!راستی لیگ ایران واسش ساخته شده؟بازی ک شما استفاده میکنید 3dm هست یا ریلودد؟؟کدومش بهتره؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

shahrooz1222
14-02-2015, 14:03
کسی از بچه ها نیست؟؟قبلا تاپیک فوتبال منیجر خیلی فعالتر بودا!!!

p_p_k
14-02-2015, 15:05
سلام. بچه ها راهنمایی برای این بازی هست؟؟

منظورم ترجمه گزینه ها و قابلیت ها و ....

onlyroma
14-02-2015, 17:21

:n12:
درس و دانشگاه نمیذاره به هیچ کاری برسم داداش.
در مورد منیجر امسال بگم که که از نظر بازی تغییری نکرده و ماهیت بازی به شکل سابقه ولی منوی بازی خیلی راحت تر و کاربردی تر شده.
15.1.3 آخرین آپدیت بازی نیست ولی تنها آپدیت بازیه که کرکش موجوده و توسط گروه 3dm کرک شده و skidrow و reloaded بازی رو کرک نکردن. اگر هم نسخه ای توی سایت ریلودد باشه همون نسخه 3dm ه.:n10:

onlyroma
14-02-2015, 17:25
سلام. بچه ها راهنمایی برای این بازی هست؟؟

منظورم ترجمه گزینه ها و قابلیت ها و ....

:n12:
راهنمای فارسی رو خبر ندارم ولی توی سایت های fmscout.com و fm-base.co.uk هر چیزی در مورد بازی بخوای هست از جمله راهنماهای انگلیسی بازی.

onlyroma
14-02-2015, 17:28
من خیلی وقته بازی نکردم!!!بچه ها نسخه 15 چطوریه؟؟خوبه؟؟چ پیشرفتایی داشته بازی؟؟
اخرین اپدیت بازی همین 15.1.3 هست؟؟اخه نسخه دیگه ای پیدا نکردم!راستی لیگ ایران واسش ساخته شده؟بازی ک شما استفاده میکنید 3dm هست یا ریلودد؟؟کدومش بهتره؟

در مورد لیگ ایران هم فکر کنم یکی از بچه ها توی تاپیک گذاشتش بگردی پیداش میکنی

aaasadi
14-02-2015, 17:29

لیگ ایران رو یه فایل من فرستادم بگرد تو صفحات پیداش میکنی

shahrooz1222
14-02-2015, 18:08
خوب پس ما هم بکیریم دانش کنیم مرسی بچه ها!!منو واقعا سخت بود حتی واس من ک خیلی بازی میکردم!امیدوارم بهتر باشع

onlyroma
14-02-2015, 19:47
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی LFCMarshalls

بعد از دانلود فایل رو ازحالت زیپ خارج کنید و توی محل زیر کپی کنید:

Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data

onlyroma
14-02-2015, 19:48
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی LFCMarshalls

onlyroma
15-02-2015, 23:25
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی pr0

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.rar

hamid.amini
19-02-2015, 08:14
با تیم هراکلس که انتظار رسانه ها رده 12 جدول بود تو لیگ هلند قهرمان شدم
راه موفقیت با تیمهای کوچک اینه که چندتا بازیکن رو بفروشی (حتی به قیمتهای پایین) و تا میتونی فقط بازیکن آزاد جذب کنی (کلا پولتو بیخود صرف خرید بازیکنهای ارزون نباید بکنی)

من سه مهاجم نوک مسن ولی عالی گرفتم که باعث شد با اختلاف بهترین خط حمله لیگ بشم، دو وینگر عالی هم داشتم، در کنارشون دو وینگر عالی دیگه هم گرفتم که نگرانی بابت مصدومیت نداشته باشم
چندتا هافبک هجومی و هافبک دفاعی هم گرفتم با دو تا مدافع مرکزی و یک مدافع چپ

کلا تیم رو تغییر دادم اونم فقط با بازیکنان آزاد

یک فصل دیگه (فصل سوم) تو این تیم بمونم و تو اروپا هم یه فصل باهاش بازی کنم رسما دیگه هیچ انگیزه ای برای ادامه دادن با این تیم ندارم
تا اون موقع مدرک A مربیگریم هم اومده و دیگه از هراکلس میرم به این امید که تو لیگ دیگه بتونم مربیگری کنم

maratada
19-02-2015, 21:01
دوستان عزیز من بازی رو نصب کردم تنها مشکلش فیک بودن اسامی بازیکناست کسی راه حلی داره؟

maratada
20-02-2015, 00:40
دوست عزیز شما نمیدونی چطوری باید اسامی فیک رو به واقعی برگردونم؟

AlexMercer
20-02-2015, 01:14
اقا یه لینک دانلود معتبر با اخرین اپدیت(زمستانی خوده سگا)بدین ما هم شروع کنیم

maratada
20-02-2015, 13:22
دوستان من ادیتور رو نصب کردم اما وقتی میخوام بازش کنم ارور میده کسی راه حلی داره؟:n29:

El_Amin
20-02-2015, 14:59
خب بعد از اینکه با ناپولی به تمام و افتخارات ممکن دست پیدا کردم و تا حدودی مقالات سایت های ایرانی و خارجی رو در باره ی بازی خوندم :دی .
یک سیو بدون تیم ، بدون مدرک مربی گری و ابتدایی ترین سطح ممکن شروع کردم :دی ، فعلا که مربی تیم دسته 5 ـمی SoutPort شدم ، داریم اولین مرحله ی مدرک مربی گری رو میگذرونیم :دی ، ببینیم میشه برسیم به مربی گری تیم های لیگ ـه برتری :دی .
احتمالا این سیو رو تا وقتی Football Manager 2016 بیاد ادامه بدم :دی .

El_Amin
21-02-2015, 18:31
یعنی لذتی که مربی گری این بچه ها تو لیگای دسته پایین داره رو هیچی دیگه نداره :دی .
وقتی مدرک مربی گری نداری ، مدیر باشگاه با کلی خواهش میذاره بیای بشی سرمربی تیم دسته ششمیش :| بعد فوق العاده نتیجه میگیری 5 فصل درخواست میده قراردادت تمدید بشه .
وقتی به هر بازیکنی پیشنهاد میدی یا پول ـه حقوقشو نداری ، یا حاضر نیست بیاد تو تیمت ، مجبوری به بازیکنان آکادمی اعتماد کنی و میبینی که چقدر خوبن :دی .
وقتی بازی دوستانه با چلسی تانک پارک میکنی جلوی دروازه و روی یک ضدحمله یک بر هیچ چلسی رو میبری :دی .
کاش زودتر این لذت هارو تجربه میکردم ! .

pato77
21-02-2015, 19:53
اینم بهترین بازیکنی که تا حالا خریدم

hamid.amini
23-02-2015, 19:05
داشتم آماده میشدم برا سومین فصلم تو هراکلس و داشتم دنبال بازیکن جدید میگشتم که تو مدت 2 روز 4 باشگاه بهم پیشنهاد مربیگری دادن: زنیت و دینامومسکو از لیگ روسیه و دو تیم تازه صعود کرده به بوندس لیگا و لیگ فرانسه
با پیشنهاد زنیت موافقت کردم، خداحافظ هراکلس، تیم خیلی خوبی ساختم، کوفت مربی بعدی بشه :))

الان بعد از دو فصل فقر فراوان اومدم به ثروتمندترین تیم جهان (زنیت) همین الان 160 میلیون بهم دادن برا اینکه بتونم برا رسیدن به اروپا رقابت کنم!!!

برم دنبال بازیکن خوب خریدن :)

AlexMercer
24-02-2015, 19:11
اسامی بازیکنان واقعی نیست چه کنم؟

aaasadi
28-02-2015, 15:37
کمرم شکست :| دو تا هافبک مهاجمام مصدوم شدن برا دو ماه :| مجبور شدم کل بودجه ی نیم فصلمو بزارم واسه هافبک مهاجم :| الانم تیمم 7 تا مصدوم داره یه بازی هم لیست 18 نفره ام تکمیل نشد محرومی داشتم :|||||||

hamid.amini
01-03-2015, 22:49
بهتون توصیه میکنم وقتی به تیم جدید میرید اول قوانین لیگ اون کشور رو بخونید بعد اقدام به خرید و فروش بازیکن کنید
با خیال راحت که بودجه بالا دارم با تیم زنیت تقریبا همه بازیکنای روسی رو رد کردم رفتن و بازیکن بزرگ به جاشون خریدم تا بودجم تموم شد، وقتی به اولین بازی لیگ رسیدم فهمیدم تو هر بازی باید حداقل 4 بازیکن روسی تو زمین داشته باشم

تازه کلی گشتم استعدادیابی میکنم چندتا مدافع مرکزی عالی پیدا کردم، برا هر کدوم پیشنهاد میدادم یا سر و کله رئال پیدا میشد، یا بارسا، یا لیورپول و آرسنال و چلسی :(((

amir_helios
02-03-2015, 19:46
سلام.
یکی پیدا نشد یه راهکار بده واسه اسم بازیکن ها،جالبه که توی فروم های خارجی هم چیزی پیدا نمیشه.
من از همین سایت دانلود کردم ولی وقتی نظر گذاشتم مدیر پاک کرد حرفمو.
من همه صفحه هارو خوندم.یکی بگه باید چیکار کنیم اسما درست بشه.

hamid.amini
03-03-2015, 00:46
سلام.
یکی پیدا نشد یه راهکار بده واسه اسم بازیکن ها،جالبه که توی فروم های خارجی هم چیزی پیدا نمیشه.
من چون چنین مشکلی نداشتم نمیتونم کمکی بهت بکنم
باز هم سرچ کن
امیدوارم دوستان اگه اطلاعی دارن بهت کمک کنن چون بازی با اسامی فیک جذابیتی نداره

onlyroma
03-03-2015, 11:49
سلام.

سلام رفیق.
این صفحه رو ببین در مورد درست کردن اسامیه ممکنه کارتو راه بندازه. یه فایل هم برای دانلود داره.

amir_helios
03-03-2015, 15:07
این راه حل رو به کار بردم.کلن از روش All استفاده کردم.نمیدونم مشکل از کجاست که نمیشه.
من از صفحه ی اصلی سایت دانلود کردم منیجر رو.شما هم از همین سایت دانلود کردی؟

amir_helios
03-03-2015, 15:27
دوستان اگه کسی میتونه 1 سیو از این بازی با اسم درست از تیم یوونتوس بزاره.
سیو رو کسی تست کرده؟

khanghodrat
04-03-2015, 13:04
دوست عزیز مشکل از بازی که سایت گذاشته است ...
از یک سایت دیگر دانلود کن مشکل حل میشه
مربوط به کرک میشه

amir_helios
04-03-2015, 14:45
مشکل حل شد.
با پچی که یکی از دوستان تو این صفحه گذاشته مشکل حل میشه.

elshaarawy
04-03-2015, 23:17
چرا بازی برای من بعد از اینکه تقوبم میره روی 14 ام کرش میکنه ؟؟

مشکل کرکه ؟ کرک مال 3dm هست

لطفا راهنمایی کنین :n35:

Zlatan_ibra
06-03-2015, 10:55
سلام دوستان.....اقا فیفامنیجر امسال نیومده؟ آپدیتش هست که به امسال بروز بشه؟
از بین فوتبال منیجر و فیفامنیجر کدوم بهتره؟

mahyarmvm
06-03-2015, 22:29
دوستان یکی میتونه ی ادیتور سالم واسه نسخه 15.1.3 بزاره؟ ممنون میشم:n40:

hamid.amini
07-03-2015, 18:53
با تیم زنیت تیم خیلی قدرتمندی ساختم، فقط حیف که تو اروپا نیستم
فقط حیف شد که حدود 40 میلیون از بودجمو مجبور شدم برا خرید چندتا بازیکن روس هزینه کنم تا بتونم قوانین لیگ رو رعایت کنم

الان تیمم تقریبا تکمیل شده
فقط موندم با 10 میلیون باقیمونده لوکا جوویچ رو بخرم یا نه
به خاطر همین فعلا بازی رو قطع کردم تا سر فرصت در موردش تصمیم بگیرم

onlyroma
21-03-2015, 00:36
:n16:
سال جدید رو به همه منیجربازهای عزیز تبریک میگم و امیدوارم سالی توأم با سلامتی و موفقیت داشته باشین و همچنین مربی مجازیتون هم خوب نتیجه بگیره:n10:

MCSE MAN
23-03-2015, 21:15
من یه مدت پیش چند فصل بازی کردم و مشکلی نبود. (ویندوز XP)
از چند وقت پیش دوباره از اول شروع کردم به بازی کردن بعد از یه فصل و نیم وقتی میرسم به یه تاریخ خاص کرش میکنه و حتی با اینکه برم تعطیلات و خود بازی اتوماتیک جلو هم بره باز همونجا کرش میکنه. از سیو های مختلف لود کردم ولی فایده نداره. الان نمیدونم چیکار کنم! ( ویندوزم XP بود و تازه کردمش 7 )

ERPF
03-04-2015, 09:00
سلام به همه دوستان امیدوارم تعطیلات عید به همه خوش گذشته باشه و سال خوبی رو هم پیش رو داشته باشند
خوب من هم بالاخره با قهرمان کردن مالاگا در جام یوفا ان هم در سال سوم مربیگریم با پایان قراردادم از این تیم جدا شدم ( عمرا اگر با توجه به بودجه و بازیکنان تیم میتونستم قهرمان لیگ بشم ان هم با وجود رئال و بارسلونا ولی حداقل دو سال آخر جزو 4 تیم بودم ) حاصل کار در مالاگا هم یک قهرمانی جام یوفا و یک سوپر کاپ اسپانیا بود که هر دو در سال سوم بدست اومد ، بعد از پایان قرارداد سه ماه بیکار بودم تا اینکه AS ROMA یوآخیم لو رو از مربیگریش برکنار کرد ( از 7 بازی اول لیگ 3 برد و 4 باخت داشت و تیم 9 جدول بود ) من هم برای مربیگری رم اپلای کردم و مربیش شدم ، فقط در گفتگوهام جو گرفتم انها گفتند میخواهیم تیم بره جام یوفا من قول جام باشگاهای اروپا رو دادم البته بیراه هم نگفتم چون در 13 بازی که مربی رم بودم 10 برد و 1 مساوی و 2 باخت داشتیم که الان رتبه سوم جدولم در رقابتی شدید با میلان و ناپولی برای جایگاه سوم ، یوونتوس که دست نیافتنی شده و احتمالا برای 7 مین بار پیاپی قهرمان میشه ولی هدف امسالم رسیدن به جام باشگاهاست و سال بعد قهرمانی لیگ ایتالیا

وین رونی
03-04-2015, 18:11
دوستان نظر بدن

دلیل شما برای تعویض چیه؟کمبود انرژی یا رو فرم نبودن؟
اصلاً شده که احساس کنید قسمتی از زمین ضعیف هستید و با تعویض این ضعف برطرف بشه؟

onlyroma
04-04-2015, 08:48
دوستان نظر بدن

دلیل شما برای تعویض چیه؟کمبود انرژی یا رو فرم نبودن؟
اصلاً شده که احساس کنید قسمتی از زمین ضعیف هستید و با تعویض این ضعف برطرف بشه؟

من خودم به شخصه ضعیف بودن بیشتر برام تو اولویته و خستگی و کمبود انرژی رو فقط وقت هایی در نطر میگیرم که توی اون پست نیمکت خوب نداشته باشم و بازیکن ثابتم رو تعویض میکنم تا مصدوم نشه و معمولا توی این شرایط به یکی از جوون هام بازی میدم یا یکی از باتجربه ها و ممکنه تغییر تاکتیک هم بدم یا برعکس یه نیمکت خوب دارم و بازیکن ثابتم رو بدون نگرانی تعویض میکنم.
در مورد ضعیف بودن هم واکنشم خیلی سریعه و معمولا بلافاصله تعویض میکنم مخصوصا اگر بازیکن روی اعصابم هم باشه.:n10:

در مورد سوال دوم هم بعضی وقتها برام پیش میاد ولی معمولا با تعویض کردن فقط افتضاح بودن اون قسمت از بین میره و نشده که تاثیر خیلی زیادی روی بازی تیم بذاره به جز موارد انگشت شمار.

ERPF
04-04-2015, 12:56
من خودم به شخصه ضعیف بودن بیشتر برام تو اولویته و خستگی و کمبود انرژی رو فقط وقت هایی در نطر میگیرم که توی اون پست نیمکت خوب نداشته باشم و بازیکن ثابتم رو تعویض میکنم تا مصدوم نشه و معمولا توی این شرایط به یکی از جوون هام بازی میدم یا یکی از باتجربه ها و ممکنه تغییر تاکتیک هم بدم یا برعکس یه نیمکت خوب دارم و بازیکن ثابتم رو بدون نگرانی تعویض میکنم.
در مورد ضعیف بودن هم واکنشم خیلی سریعه و معمولا بلافاصله تعویض میکنم مخصوصا اگر بازیکن روی اعصابم هم باشه.:n10:

در مورد سوال دوم هم بعضی وقتها برام پیش میاد ولی معمولا با تعویض کردن فقط افتضاح بودن اون قسمت از بین میره و نشده که تاثیر خیلی زیادی روی بازی تیم بذاره به جز موارد انگشت شمار.
من هم همین کار رو میکنم ، الان هم یک بازیکن دارم که دفاع چپ بازی میکنه هر وقت بهش بازی میدم بین دو نیمه باید تعویضش کنم از بس گند بازی میکنه ، حتی شده دقیقه 25 بازی تعویضش کردم ، حتی تهدیدش کردم که میگذارمت در لیست فروش

MCSE MAN
05-04-2015, 17:25
سلام به همه دوستان امیدوارم تعطیلات عید به همه خوش گذشته باشه و سال خوبی رو هم پیش رو داشته باشند
خوب من هم بالاخره با قهرمان کردن مالاگا در جام یوفا ان هم در سال سوم مربیگریم با پایان قراردادم از این تیم جدا شدم ( عمرا اگر با توجه به بودجه و بازیکنان تیم میتونستم قهرمان لیگ بشم ان هم با وجود رئال و بارسلونا ولی حداقل دو سال آخر جزو 4 تیم بودم ) حاصل کار در مالاگا هم یک قهرمانی جام یوفا و یک سوپر کاپ اسپانیا بود که هر دو در سال سوم بدست اومد ، بعد از پایان قرارداد سه ماه بیکار بودم تا اینکه AS ROMA یوآخیم لو رو از مربیگریش برکنار کرد ( از 7 بازی اول لیگ 3 برد و 4 باخت داشت و تیم 9 جدول بود ) من هم برای مربیگری رم اپلای کردم و مربیش شدم ، فقط در گفتگوهام جو گرفتم انها گفتند میخواهیم تیم بره جام یوفا من قول جام باشگاهای اروپا رو دادم البته بیراه هم نگفتم چون در 13 بازی که مربی رم بودم 10 برد و 1 مساوی و 2 باخت داشتیم که الان رتبه سوم جدولم در رقابتی شدید با میلان و ناپولی برای جایگاه سوم ، یوونتوس که دست نیافتنی شده و احتمالا برای 7 مین بار پیاپی قهرمان میشه ولی هدف امسالم رسیدن به جام باشگاهاست و سال بعد قهرمانی لیگ ایتالیا

داداش اگه تونستی رم رو قهرمان سری آ کنی واقعا ایول داری. من که چند فصل بازی کردم و نتونستم به یووه برسم به هیچ وجه. حتی یه فصل نایب قهرمان لیگ قهرمانان شدم ولی تو لیگ به یووه نرسیدم!!
الآنم که از وقتی ویندوزم رو عوض کردم از بازی کرش میکنه و نمیتونم بازی کنم

ERPF
05-04-2015, 22:14
داداش اگه تونستی رم رو قهرمان سری آ کنی واقعا ایول داری. من که چند فصل بازی کردم و نتونستم به یووه برسم به هیچ وجه. حتی یه فصل نایب قهرمان لیگ قهرمانان شدم ولی تو لیگ به یووه نرسیدم!!
درسته به نظر خودم هم خیلی سخت میشه قهرمان شد ، چون نیم فصل دوم میزبان یووه بودیم 2 بر صفر باختم ولی در جام حذفی در ضربات پنالتی یووه رو بردیم و رسیدیم فینال ، نکته جالب اینجاست همه تیم ها رو هم با 4 یا 5 گل شکست میده ، البته با این هئیت مدیره باشگاهی که من دارم احتمال قهرمانی زیاد هم نیست ، کلی انتظار کشیدم نیم فصل با فروش یکی دو تا بازیکن و بودجه ترانسفر ، یک دفاع راست عالی بخرم هیئت مدیره بوجه ترانسفر رو از 5.7 میلیون پوند به 0.5 میلیون پوند کاهش داد و از فروش بازیکنان هم فقط 25 درصد مبلغ ترانسفر رو به بودجه ترانسفر اختصاص داد ( قبل از فروش میبایست قسمت فایننس رو میخوندم )

onlyroma
06-04-2015, 00:15

داداش وقتی ویندوزت رو عوض کردی همه آپدیت های گرافیک و برنامه های جانبی و net framework و آپدیت های ویندوز و خلاصه هر چی که میتونی آپدیت کن احتمال داره بازی دوباره بیاره. هیچ نوع آپدیتی رو دست کم نگیر که همین آپدیت های ریز مانع اجرای بازی میشه.

romepearce
08-04-2015, 11:06
سلام دوستان
من بازی رو از همین p30world دانلود کردم و بلاخره بعد از کلی تلاش موفق شدم که بازی رو اجرا کنم. البته با کمک پست های شما.
الان میخوام بازیکن ادیت کنم. تو این نسخه از بازی که دانلود کردم ادیتور هستش؟ اگه هست کجا بازش کنم و اگر نیست از کجا و چطور میتونم نصبش کنم که با این نسخه هم کار کنه.
نسخه ای که دارم 3DM Football.Manager.2015.v15.1.3

ممنون میشم راهنمای کنید .

onlyroma
08-04-2015, 22:39
سلام دوستان
من بازی رو از همین p30world دانلود کردم و بلاخره بعد از کلی تلاش موفق شدم که بازی رو اجرا کنم. البته با کمک پست های شما.
الان میخوام بازیکن ادیت کنم. تو این نسخه از بازی که دانلود کردم ادیتور هستش؟ اگه هست کجا بازش کنم و اگر نیست از کجا و چطور میتونم نصبش کنم که با این نسخه هم کار کنه.

سلام داداش.

من خودم خیلی گشتم ولی ادیتور اصلی بازی رو پیدا نکردم و حتی ادیتورهای دیگه رو هم که پیدا کردم همشون مشکل داشتن. حالا خودتم یه سرچ کن ممکنه پیدا کنی.
میتونی فایلهای آپدیت ترانسفر و تغییرات توی بازی رو از سایت های fmscout.com و fm-base.co.uk دانلود کنی.

romepearce
09-04-2015, 09:49
سلام داداش.

من خودم خیلی گشتم ولی ادیتور اصلی بازی رو پیدا نکردم و حتی ادیتورهای دیگه رو هم که پیدا کردم همشون مشکل داشتن. حالا خودتم یه سرچ کن ممکنه پیدا کنی.
میتونی فایلهای آپدیت ترانسفر و تغییرات توی بازی رو از سایت های fmscout.com و fm-base.co.uk دانلود کنی.

دمت گرم داداش

وین رونی
09-04-2015, 11:10
سلام دوستان

بفرما

خودم استفاده می کنم خیلی هم عالیه

romepearce
11-04-2015, 08:37
بفرما

دمت گرم ولی اینو دانلود کردم هر جا کپی یا نصب کردم باز no language data error میده .
چیکارش باید بکنم؟

yikilmish
11-04-2015, 13:53
بفرما

سلام میتونی یه جا آپلود کنی داداشم من نمیتونم از اسکیدرو دانلود کنم

وین رونی
11-04-2015, 17:02
دمت گرم ولی اینو دانلود کردم هر جا کپی یا نصب کردم باز no language data error میده .
چیکارش باید بکنم؟
دقیقاً پوشه Football Manager 2015 Editor را بذارید کنار پوشه بازی نه داخل پوشه بازی.اون ارور را من هم داشتم اینطوری درست شد

سلام میتونی یه جا آپلود کنی داداشم من نمیتونم از اسکیدرو دانلود کنم

romepearce
12-04-2015, 12:17
دقیقاً پوشه Football Manager 2015 Editor را بذارید کنار پوشه بازی نه داخل پوشه بازی.اون ارور را من هم داشتم اینطوری درست شد

ایول بلاخره کار کرد. بازی رو که اینستال کرده بودم اسم فولدر Football.Manager.2015.v15.1.3 بود...تغییرش دادم به Football Manager 2015 و مشکل حل شد.
دستت دارد نکنه.
فقط من اینو که باز میکنم هیچ دیتا بیس پیدا نمیکنم....:n13::n13::n13:

وین رونی
12-04-2015, 17:10
ایول بلاخره کار کرد. بازی رو که اینستال کرده بودم اسم فولدر Football.Manager.2015.v15.1.3 بود...تغییرش دادم به Football Manager 2015 و مشکل حل شد.
دستت دارد نکنه.
فقط من اینو که باز میکنم هیچ دیتا بیس پیدا نمیکنم....:n13::n13::n13:

ادیتور را که باز کردی بعد فایل بعد Load Database
بعد مثلاً از منو Clubs می تونی دنبال تیم ها باشی یا از منو People دنبال بازیکن یا مربی

romepearce
13-04-2015, 18:30
ادیتور را که باز کردی بعد فایل بعد Load Database
بعد مثلاً از منو Clubs می تونی دنبال تیم ها باشی یا از منو People دنبال بازیکن یا مربی

همینکارو میکنم والی صفحه خالیه!

وین رونی
13-04-2015, 19:20
اگه مثلاً در بخش Club هستی داخل جعبه فیلتر اسم باشگاه یا قسمتی از اسم باشگاه را بنویس و کلید Enter را بزن.مثلاً برای منچستر یونایتد بنویس manch و Enter را بزن

romepearce
15-04-2015, 11:01
اگه مثلاً در بخش Club هستی داخل جعبه فیلتر اسم باشگاه یا قسمتی از اسم باشگاه را بنویس و کلید Enter را بزن.مثلاً برای منچستر یونایتد بنویس manch و Enter را بزن

ممنون داداش..الان افتاد !

yikilmish
15-04-2015, 11:22
برای من باز متاسفانه ادیتور کار نکرد ...

hamid.amini
17-04-2015, 23:00
یه فصل با زنیت رفتم جلو ولی نمیدونم چرا سیوم مشکل پیدا کرد دیگه باز نشد :(((
آخرین سیو دیگم هم مربوط به لحظه ای بود که مربی زنیت شده بودم و یه سیو از اون تاریخ نگه داشته بودم
حالا برگشتم سر همون سیو ولی این بار چندتا از بازیکنای کلیدی که اون دفعه تونستم بخرم رو نتونستم بگیرم
به جاش با تلاش فراوان تونستم تو رقابت با چلسی دنی آلوز را با قیمت خیلی پایین از بارسا بخرم ولی هر کار میکنم نه ممفیس رو میتونم بگیرم نه باربوسا را (هر دوشون از عوامل اصلی قهرمانیم تو سیو اصلیم بودن)

romepearce
19-04-2015, 08:56
سلام
بچه ها کمک کنین نظر بدین من کیو بخرم برای تیمم .
الان سومین فصل رو با بارسا دارم شروع میکنم، یه چنتا بازیکن احتیاج داشتم. یکی یه دفاع وسط خوب ولی جوون که بتونم بصورت rotation ازش استفاده کنم.
یکی دیگه هم ی مهاجم خوب و بازم جوون که صداشم در نیاد ازاینکه انتخاب اول نیست ! پدرو از این لحاظ خیلی خوب بود ولی پیشنهاد خوبی براش گرفتم و فروختمش.

super sonic
23-04-2015, 13:36
سلام

این لینک دانلود برنامه FMRTE 15

این برنامه به صورت پیش اکتیو شده ست و نیاز به کرک نداره (فقط نباید آپدیتش کنید)

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!vBoiGKLC!ygO1XMeNVA5BwagGxFZgCqthpDkSForgia8Uv9r Wqfc)

یا

لینک دانلود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این فایل رو از یک سایت برزیلی پیدا کردم. برای خودم که به خوبی کار میکنه. انشاا... که برای شما هم کار کنه

AlexMercer
23-04-2015, 17:03
خرابه لینکت کار نمیکنه

super sonic
23-04-2015, 18:28
خرابه لینکت کار نمیکنه

لینک تست شده و سالمه

برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگه هم اضافه کردم

AlexMercer
23-04-2015, 18:55
مرسی. اره منم گشتم یدونه پیدا کردم و کار میکنه.مرسی

hamid.amini
23-04-2015, 22:59
سلام
بچه ها کمک کنین نظر بدین من کیو بخرم برای تیمم .
الان سومین فصل رو با بارسا دارم شروع میکنم، یه چنتا بازیکن احتیاج داشتم. یکی یه دفاع وسط خوب ولی جوون که بتونم بصورت rotation ازش استفاده کنم.
یکی دیگه هم ی مهاجم خوب و بازم جوون که صداشم در نیاد ازاینکه انتخاب اول نیست ! پدرو از این لحاظ خیلی خوب بود ولی پیشنهاد خوبی براش گرفتم و فروختمش.

برا دفاع اگه هنوز کسی اقدام نکرده Eder Alvarez Blanta را بخر، عالیه، گزینه بعدی هم Jon Stones از اورتون هست که اونم تو این زمان که تو میخوای باید خیلی خوب شده باشه
Aymeric Laporte هم مدافع خوبیه

برا خط حمله انتخاب خیلی زیاده
اگه بازیکن جوون بخوای Gabriel Barbosa خوبه، Luka Jovic هم خوبه، تو تیم خودت از منیر و رافینیا بیشتر استفاده کن، دونگو را هم زیاد به عددهاش اهمیت نده، هر بار ازش استفاده کردم عالی برام جواب داده، حتی تو تیم زنیت دونگو را خریدم تو خیلی از بازیها هالک رو میذارم رو نیمکت به خاطرش

Bernard هم مهاجم خیلی خوبیه. تو شاختار بازی میکنه. اگه وینگر چپ هم بخوای Memphis Depay خوبه
Domienico Berardi هم نمیتونه پشیمونت کنه

hamid.amini
24-04-2015, 02:23
چند چلنج جذاب برا افرادی که خسته شدن و دنبال اهداف خاص تو بازی میگردن:
1. چلنج فرگوسن: بازی را بدون تیم شروع کنید و تا تاریخ 6 نوامبر پیش برید، تو این تاریخ یه پروفایل جدید بسازید و مربی تیم رده 19 جدول بشید و پروفایل اولی خودتون را حذف کنید
حالا تلاش کنید ببینید با مربی جدید و در تیم 19 جدول چه مدت طول میکشه تا 13 قهرمانی انگلیس، 5 FA Cup و دو قهرمانی لیگ قهرمانان به دست بیارید
شرایط دقیقا شرایط آغاز به کار فرگوسن در منچستر بوده

2. چلنج پنتاگون: در ابتدای بازی لیگهایی را از تمام قاره ها انتخاب کنید و سعی کنید قهرمانی باشگاهی داخل قاره ای را در همه قاره ها به دست بیارید (لیگ قهرمانان اروپا، لیبرتادورس، NACL، لیگ قهرمانان آفریقا و لیگ قهرمانان آسیا)
این چلنج بسیار مشهوره و اگه به همین اسم تو یوتیوب سرچ بزنید افرادی رو میبینید که فیلمهای موفقیتشون تو این چلنج را گذاشتن. معمولا یکی از شرط های این چلنج اینه که سابقه بازی و مدرک مربیگری را دقیقا بر اساس واقعیت خودت باید تعیین کنی.

3. چلنج سن مارینو: باشگاه سن مارینو در لیگ C1/B ایتالیا حضور داره، گرچه کشور سن مارینو کشور مجزایی به حساب میاد. باید تا زمانی که تیم را به سری A میرسونید از محصولات خود باشگاه استفاده کنید و هیچ خریدی انجام ندین، تنها در سری A اجازه خرید بازیکن دارین، ضمن اینکه باید بازیکنان را راضی کنید که به جای ملیت ایتالیایی، ملیت سن مارینو را انتخاب کنن و در تیم ملی سن مارینو بازی کنند.
بدون شک این یکی از سخت ترین چلنج ها خواهد بود

4. چلنج پایتخت: با تیمهای پایتخت هر کشور لیگ و لیگ قهرمان را بگیری. 7 کشور انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه، پرتغال و هلند را باید انتخاب کنید و از هر کشور فقط لیگ برتر اونو
یعنی تیمهایی که اجازه مربیگری دارید عبارتند از: چلسی، تاتنهام، آرسنال، کریستال پالاس، وستهام، QPR، لاتزیو، رم، رئال مادرید، اتلتیکومادرید، رایووایکانو، هرتابرلین، پاریسن ژرمن، اسپورتینگ، بنفیکا و آژاکس
این چلنج خیلی دشوار نیست ولی مسلما زمان بره، مخصوصا اینکه باید بعد از موفقیت با یک تیم منتظر اخراج مربی یه تیم هدف تو لیگ دیگه بشی و اگه تونستی رضایت مدیران باشگاه را جلب کنی، دوباره کارتو از صفر شروع کنی. برای ساده شدن انتخاب به عنوان مربی معمولا تو این چلنج سابقه بازی و مدرک مربیگری را تو بالاترین سطح میذارن

5. چلنج مدیر فوتبال: کلیه اختیاراتی که امکان داره را به مدیر ورزشی باشگاه واگذار کنی، از جمله پیدا کردن بازیکن، خرید بازیکن، تمدید قراردادها و ... شما حق هیچ دخالتی در این زمینه ها را ندارید.

6. چلنج بازیکنان بومی: شما فقط باید با بازیکنان بومی پرورش یافته در باشگاه خودتون لیگ را به دست بیارید. معمولا این چلنج فقط در مورد لیگ انگلیس مطرح میشه و شرایطی که بعضی جاها در موردش گفته میشه اینه که باید بدون تیم شروع کنید و یک سال منتظر بمونید. بعد از یک سال با یه پروفایل جدید مربی تیمی میشید که تازه به لیگ برتر انگلیس صعود کرده و بدون خرید هیچ بازیکنی باید تا کسب قهرمانی با اون تیم ادامه بدید. در این چلنج گاهی اجازه استفاده از بازیکنان غیرانگلیسی محصول آکادمی داده میشه ولی گاهی مواقع این محدودیت هم گذاشته میشه

7. چلنج آکادمی جوانان: شکل دیگه ای از چلنج بالا هست ولی با این تفاوت که به جای لیگ برتر کار را از یک تیم در سطح لیگ 3 انگلیس شروع میکنید.

8. چلنج شکست برادر بزرگتر: انتخاب تیم Paris FC در لیگ دسته سه فرانسه و رقابت با پاریسن ژرمن برای کسب قهرمانی لیگ فرانسه

9. چلنج دافوگ: پس از یک سال بدون تیم بودن، با پروفایل جدید مربی یک تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر بشید و با اون تیم به قهرمانی برسید (مشابه چلنج آکادمی یا بومی هست ولی اجازه خرید بازیکن داده میشه) گاهی مواقع به جای لیگ برتر از تیم تازه صعود کرده به لیگ دسته 2 یا سه این چلنج آغاز میشه

10. چلنج لیگ قهرمانان: کسب مقام قهرمانی با تمام تیمهایی که قبلا این جام را به دست آوردن.
تیمهایی که باید مربی اونها بشید و باهاشون لیگ قهرمانان را کسب کنید: رئال مادرید، میلان، لیورپول، بایرن مونیخ، بارسلونا، آژاکس، منچستریونایتد، اینترمیلان، یوونتوس، پورتو، بنفیکا، ناتینگهام فارست، چلسی، بورسیا دورتموند، هامبورگ، PSV، مارسی، سلتیک، فاینورد، استون ویلا، ستاره سرخ بلگراد، استوا بخارست
هیچ محدودیتی در این که به چه ترتیبی مربی تیمها بشید و اینکه به چه شکل به تیم جدید برید وجود نداره

hamid.amini
24-04-2015, 02:32
1. چلنج فرگوسن: بازی را بدون تیم شروع کنید و تا تاریخ 6 نوامبر پیش برید، تو این تاریخ یه پروفایل جدید بسازید و مربی تیم رده 19 جدول بشید و پروفایل اولی خودتون را حذف کنید
حالا تلاش کنید ببینید با مربی جدید و در تیم 19 جدول چه مدت طول میکشه تا 13 قهرمانی انگلیس، 5 FA Cup و دو قهرمانی لیگ قهرمانان به دست بیارید

2. چلنج پنتاگون: در ابتدای بازی لیگهایی را از تمام قاره ها انتخاب کنید و سعی کنید قهرمانی باشگاهی داخل قاره ای را در همه قاره ها به دست بیارید (لیگ قهرمانان اروپا، لیبرتادورس، NACL، لیگ قهرمانان آفریقا و لیگ قهرمانان آسیا)
این چلنج بسیار مشهوره و اگه به همین اسم تو یوتیوب سرچ بزنید افرادی رو میبینید که فیلمهای موفقیتشون تو این چلنج را گذاشتن. معمولا یکی از شرط های این چلنج اینه که سابقه بازی و مدرک مربیگری را دقیقا بر اساس واقعیت خودت باید تعیین کنی.

3. چلنج سن مارینو: باشگاه سن مارینو در لیگ C1/B ایتالیا حضور داره، گرچه کشور سن مارینو کشور مجزایی به حساب میاد. باید تا زمانی که تیم را به سری A میرسونید از محصولات خود باشگاه استفاده کنید و هیچ خریدی انجام ندین، تنها در سری A اجازه خرید بازیکن دارین، ضمن اینکه باید بازیکنان را راضی کنید که به جای ملیت ایتالیایی، ملیت سن مارینو را انتخاب کنن و در تیم ملی سن مارینو بازی کنند.

4. چلنج پایتخت: با تیمهای پایتخت هر کشور لیگ و لیگ قهرمان را بگیری. 7 کشور انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه، پرتغال و هلند را باید انتخاب کنید و از هر کشور فقط لیگ برتر اونو
یعنی تیمهایی که اجازه مربیگری دارید عبارتند از: چلسی، تاتنهام، آرسنال، کریستال پالاس، وستهام، QPR، لاتزیو، رم، رئال مادرید، اتلتیکومادرید، رایووایکانو، هرتابرلین، پاریسن ژرمن، اسپورتینگ، بنفیکا و آژاکس
این چلنج خیلی دشوار نیست ولی مسلما زمان بره، مخصوصا اینکه باید بعد از موفقیت با یک تیم منتظر اخراج مربی یه تیم هدف تو لیگ دیگه بشی و اگه تونستی رضایت مدیران باشگاه را جلب کنی، دوباره کارتو از صفر شروع کنی. برای ساده شدن انتخاب به عنوان مربی معمولا تو این چلنج سابقه بازی و مدرک مربیگری را تو بالاترین سطح میذارن

5. چلنج مدیر فوتبال: کلیه اختیاراتی که امکان داره را به مدیر ورزشی باشگاه واگذار کنی، از جمله پیدا کردن بازیکن، خرید بازیکن، تمدید قراردادها و ... شما حق هیچ دخالتی در این زمینه ها را ندارید.

6. چلنج بازیکنان بومی: شما فقط باید با بازیکنان بومی پرورش یافته در باشگاه خودتون لیگ را به دست بیارید. معمولا این چلنج فقط در مورد لیگ انگلیس مطرح میشه و شرایطی که بعضی جاها در موردش گفته میشه اینه که باید بدون تیم شروع کنید و یک سال منتظر بمونید. بعد از یک سال با یه پروفایل جدید مربی تیمی میشید که تازه به لیگ برتر انگلیس صعود کرده و بدون خرید هیچ بازیکنی باید تا کسب قهرمانی با اون تیم ادامه بدید. در این چلنج گاهی اجازه استفاده از بازیکنان غیرانگلیسی محصول آکادمی داده میشه ولی گاهی مواقع این محدودیت هم گذاشته میشه

7. چلنج آکادمی جوانان: شکل دیگه ای از چلنج بالا هست ولی با این تفاوت که به جای لیگ برتر کار را از یک تیم در سطح لیگ 3 انگلیس شروع میکنید.

8. چلنج شکست برادر بزرگتر: انتخاب تیم Paris FC در لیگ دسته سه فرانسه و رقابت با پاریسن ژرمن برای کسب قهرمانی لیگ فرانسه

9. چلنج دافوگ: پس از یک سال بدون تیم بودن، با پروفایل جدید مربی یک تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر بشید و با اون تیم به قهرمانی برسید (مشابه چلنج آکادمی یا بومی هست ولی اجازه خرید بازیکن داده میشه) گاهی مواقع به جای لیگ برتر از تیم تازه صعود کرده به لیگ دسته 2 یا سه این چلنج آغاز میشه

10. چلنج لیگ قهرمانان: کسب مقام قهرمانی با تمام تیمهایی که قبلا این جام را به دست آوردن.
تیمهایی که باید مربی اونها بشید و باهاشون لیگ قهرمانان را کسب کنید: رئال مادرید، میلان، لیورپول، بایرن مونیخ، بارسلونا، آژاکس، منچستریونایتد، اینترمیلان، یوونتوس، پورتو، بنفیکا، ناتینگهام فارست، چلسی، بورسیا دورتموند، هامبورگ، PSV، مارسی، سلتیک، فاینورد، استون ویلا، ستاره سرخ بلگراد، استوا بخارست
هیچ محدودیتی در این که به چه ترتیبی مربی تیمها بشید و اینکه به چه شکل به تیم جدید برید وجود نداره

hamid.amini
24-04-2015, 03:27
اگه کسی علاقه به این چلنج ها داره توصیه میکنم چلنج سرالکس فرگوسن رو که چلنج خیلی محبوبی هست دنبال کنید
البته سایتهای مختلف شرایط مختلفی براش میذارن که با توجه به شرایط فرگوسن تو منچستر تعیین شده، چند نمونش اینا هستن:
تکیه به آکادمی و تلاش برای ساختن بازیکنان بزرگ از محصولات آکادمی باشگاه
ترغیب بازیکنان مسن باشگاه به اضافه شدن به کادر فنی باشگاه، بردن اولین جام در 4 سال اول، بردن اولین لیگ در 7 سال اول، بردن لیگ و کاپ در یک فصل در 8 سال اول، بردن سه گانه در 13 سال اول
عدم جذب بیش از 8 بازیکن در یک فصل برای تیم اصلی، عدم هزینه کردن بیش از 62 میلیون در یک فصل

pato77
29-04-2015, 23:21
دوستان بیاید خودمون جمع شیم یک چلنج رو پیش بریم .ببینیم کی بهتر کار میکنه.
من پیشنهادم اینه که یه تیم از دسته دو انگلیس برداریم همه و بازی کنیم.

hamid.amini
30-04-2015, 00:30
دوستان بیاید خودمون جمع شیم یک چلنج رو پیش بریم .ببینیم کی بهتر کار میکنه.
من پیشنهادم اینه که یه تیم از دسته دو انگلیس برداریم همه و بازی کنیم.

فکر کنم همون چلنج فرگوسن خوبه، خودم خیلی باهاش حال کردم ولی متاسفانه مدت زیادی سیو اصلیم رو نرفته بودم دوباره شروع کردم دوست دارم با اون به یه جایی برسم

تیم زنیت رو خیلی خوب پیش بردم
برا سال 2017 تونستم گوتزه را هم به تیمم بیارم :)
میخوام برا اولین بار تو این سیوم به لیگ قهرمانان برسم

saadat68
01-05-2015, 13:40
سلام بچه ها من برای اولین بار این بازی رو نصب کردم مشکلی که دارم اینه که وارد بازی ها نمیشه و خودش بازی رو انجام میده و فقط نتیجه رو نشون میده و من میتونم هایلایت های بازی رو ببینم در صورتی که فکر میکردم امکانش هست بازی رو زنده ببینم و حین انجام بازی تیم رو کوچ کنم

آیا این امکان وجود نداره ؟ توی عکس های موجود توی وب که دیدم فکر میکنم امکانش باشه ولی هر کاری کردم نشد:n41:

aaasadi
02-05-2015, 09:19
سلام بچه ها من برای اولین بار این بازی رو نصب کردم مشکلی که دارم اینه که وارد بازی ها نمیشه و خودش بازی رو انجام میده و فقط نتیجه رو نشون میده و من میتونم هایلایت های بازی رو ببینم در صورتی که فکر میکردم امکانش هست بازی رو زنده ببینم و حین انجام بازی تیم رو کوچ کنم

آیا این امکان وجود نداره ؟ توی عکس های موجود توی وب که دیدم فکر میکنم امکانش باشه ولی هر کاری کردم نشد:n41:

اگه بازی های دوستانه این طوریه برو تو قسمت stafff بعد قسمت responsibility تو قسمت first - team 2 اون تیک که مربوط به کنترل تیم تو بازی های دوستانست رو بردار

saadat68
02-05-2015, 18:18
آموزشی چیزی نیست ؟
من شدیدا مشکل گل زنی دارم سه چهارتا مهاجم دارم هیچ کدوم گل نزدن

روی کرنرها هم زیاد گل میخورم

aaasadi
02-05-2015, 19:30

چلنج پپ گواردیولا هم جالب میشه از تیم رزرو ها شروع کنی و به تیم اصلی برسی و ucl بگیری و قهرمان لیگ شی البته میشه یکم سختش کرد مثلا با یه تیم میان جدولی شروع کنی یعنی مربی تیم رزرو های یه تیم میان جدولی بشی

aaasadi
02-05-2015, 19:34
آموزشی چیزی نیست ؟

خب وقتی مهاجم زیاد باشه خوب کار نمیکنن دو تاش کنن بهتره من مثلا تو یه سیو دسترو و توز الکسون و توتی رو داشتم خوب کار نمیکردن توتی رو فرستادم تیم دوم دیگه اخرای بازیش بود الکسون هم ردش کردم درست شد البته تمریناتتم باید درست تنظیم کنی

hamid.amini
02-05-2015, 21:27
چلنج پپ گواردیولا هم جالب میشه از تیم رزرو ها شروع کنی و به تیم اصلی برسی و ucl بگیری و قهرمان لیگ شی البته میشه یکم سختش کرد مثلا با یه تیم میان جدولی شروع کنی یعنی مربی تیم رزرو های یه تیم میان جدولی بشی
چلنج بسیار جذابیه و من با کمال میل حاضرم از تیم ب بارسا شروع به مربیگری کنم
ولی مشکل اینجاست که در عمل تقریبا غیرممکنه که تیم بارسلونا مربیگریشو به کسی بده که تنها سابقه مربیگریش تو لیگ 2 اسپانیا هست، ولی بدم نمیاد یه بار تلاشمو بکنم

hamid.amini
02-05-2015, 21:30
آموزشی چیزی نیست ؟

نمیشه در حالت کلی گفت
شاید سیستم مناسبی را انتخاب نکردی، شاید بیش از حد از سیستم چرخشی استفاده میکنی، شاید از مهاجم مناسب با سیستمت استفاده نمیکنی (مثلا استفاده از مهاجم قدکوتاه در سیستمی که از کناره ها نفوذ میکنی یا استفاده از مهاجم قدرتی در سیستمی که مهاجم نوکت قراره نقش شماره 9 کاذب را داشته باشه)
در مورد گل خوردن از روی ضربات ایستگاهی هم بهتره به مدت 3 یا 4 هفته به صورت مداوم تمرینات قبل از بازیتو بذاری رو defending set pieces

hamid.amini
02-05-2015, 23:37
دوستان یه سوال دارم
راهی نیست که از طریق اون بتونیم قوانین بازی را تغییر بدیم؟
منظورم از قوانین بازی اینه که مثلا بازیکنان یه کشور خاص را از حالت FGN دربیاریم، یا محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی تو یه لیگ را برداریم یا مثلا تعداد بازیکنان ذخیره تو یه لیگ را تغییر بدیم

وین رونی
03-05-2015, 05:07
دوستان یه سوال دارم
منظورم از قوانین بازی اینه که مثلا بازیکنان یه کشور خاص را از حالت FGN دربیاریم، یا محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی تو یه لیگ را برداریم یا مثلا تعداد بازیکنان ذخیره تو یه لیگ را تغییر بدیم
همه اینها از طریق ادیتور میشه

romepearce
03-05-2015, 09:22
آموزشی چیزی نیست ؟

دوسته عزیز پیشنهاد میکنم تا بازی یک مقدار دستت بیاد یک سری از مسولیتها رو بدی به همکارهات تو باشگاه.
مثلا میتونی به کمک مربی بگی که تمرین های هفتگی رو برگزار کنه...تو قسمته staffو بعد responsibilities میتونی اینکارو بکنی. تو قسمته training و بعد individual training هم میتونی رو ask assistant بزنی که کمکت پیشنهاد میکنه چه تمرینی به بازیکنا بدی .

تاکتیک ا تیمت هم که کاملا بستگی به بازیکنات و این که مربی چه باشگاهی هستی داره. تاکتیک های پیشنهادی و آماده تو سایت های مختلف هست میتونی امتحان کنی بعد تغیرات بدی.
اگه تیم تکنیکی و مهاجمهات تکنیک و سرعت بالا دارن پیشنهاد میکنم ۳-۳-۴ بازی کنی،و حتما گزینه low crosses و exploit flanks رو بزنی. اینطوری سانترها با ارتفاع کم خواهند بود.

aaasadi
03-05-2015, 11:28
دوستان یه سوال دارم
میشه حین بازی با fmrte یا برنامه های مشابه ملیت دوم کشور تیمتو به بازیکن بدی که مشکلی پیش نیاد واست

saadat68
03-05-2015, 13:56
چی جوری باید مدرک مربی گریمو افزایش بدم ؟ هر چی میگردم قسمتشو پیدا نمیکنم - توی همین تاپیک یه نقر زده بود میشه کلاساشو بری

بهترین راه برای گرفتن بازیکن زیر 18 سال چیه ؟ قیمتاشون خیلی بالاست

romepearce
04-05-2015, 08:48
چی جوری باید مدرک مربی گریمو افزایش بدم ؟ هر چی میگردم قسمتشو پیدا نمیکنم - توی همین تاپیک یه نقر زده بود میشه کلاساشو بری

بهترین راه برای گرفتن بازیکن زیر 18 سال چیه ؟ قیمتاشون خیلی بالاست

تو گوگل سرچ کن football manager ۲۰۱۵ wonderkids و لیست بازیکنهای ارزونی که بعدن شاخ میشن رو پیدا کن.
بجز اون و برای بلند مدت به scout استعداد یاب ها میتونی ماموریت های مختلف بدی...مثلا برن دنباله مهاجم یا مدافع با مشخصاتی که میخوای و بهت بازیکن پیشنهاد میکنن.
مربی چه تیمی هستی ؟

Jeff hardy M
04-05-2015, 13:56
این بازی فقط حالت مدیریتی هست یا اینکه خود فوتبالش هم مثله PES و FIFA بازی میشه؟ آنلاین هم داره؟

aaasadi
04-05-2015, 17:06
این بازی فقط حالت مدیریتی هست یا اینکه خود فوتبالش هم مثله PES و FIFA بازی میشه؟ آنلاین هم داره؟
فقط مدیریتیه اما بازیکنا که بازی میکنن میبینیشون

saadat68
04-05-2015, 19:02
تو گوگل سرچ کن football manager ۲۰۱۵ wonderkids و لیست بازیکنهای ارزونی که بعدن شاخ میشن رو پیدا کن.
بجز اون و برای بلند مدت به scout استعداد یاب ها میتونی ماموریت های مختلف بدی...مثلا برن دنباله مهاجم یا مدافع با مشخصاتی که میخوای و بهت بازیکن پیشنهاد میکنن.
مربی چه تیمی هستی ؟
بولتون
چی جوری باید مدرک مربیگریمو افزایش بدم ؟ چون از پایین ترین لول شروع کردم

الان مدیریت تیم مشخص کرده که بیشتر از 110 یورو در هفته نباید حقوق بدی فکر کنم چون حقوق ها از میزان معین بیشتر شده کلی بازیکن 6 ماه دیگه قراردادشون تمومه نمیشه تمدیدشون کرد بدبخت شدم:n28:

اینو چی کارش کنم ؟ چندتا بازیکن رو آزاد کنم درسته میشه ؟:n41:

romepearce
05-05-2015, 08:47
بولتون
چی جوری باید مدرک مربیگریمو افزایش بدم ؟ چون از پایین ترین لول شروع کردم

الان مدیریت تیم مشخص کرده که بیشتر از 110 یورو در هفته نباید حقوق بدی فکر کنم چون حقوق ها از میزان معین بیشتر شده کلی بازیکن 6 ماه دیگه قراردادشون تمومه نمیشه تمدیدشون کرد بدبخت شدم:n28:

اینو چی کارش کنم ؟ چندتا بازیکن رو آزاد کنم درسته میشه ؟:n41:

کلاس مربیگری میتونی بری تو قسمت home و بعد my profile. ممکنه که باشگاه اجازه نده بری و بگه تو زمین تمرین بهت احتیاج دارن....میتونی چند وقت بعد ۲ باره امتحان کنی.
برای مشکل قرار داد بازیکنات میتونی بری تو منوی سمت چپ تو قسمت board، سمته راست صفحه بودجه رو تنظیم کنی و حقوق رو افزایش بدی ولی در عوض بودجه خرید بازیکن کم میشه.

اگر همه ی اینکارا جواب نداد برو تو قسمت board و make request کن که حقوق رو افزایش بدن یا بودجه رو افزایش بدن.

saadat68
05-05-2015, 13:31
کلاس مربیگری میتونی بری تو قسمت home و بعد my profile. ممکنه که باشگاه اجازه نده بری و بگه تو زمین تمرین بهت احتیاج دارن....میتونی چند وقت بعد ۲ باره امتحان کنی.
برای مشکل قرار داد بازیکنات میتونی بری تو منوی سمت چپ تو قسمت board، سمته راست صفحه بودجه رو تنظیم کنی و حقوق رو افزایش بدی ولی در عوض بودجه خرید بازیکن کم میشه.

اگر همه ی اینکارا جواب نداد برو تو قسمت board و make request کن که حقوق رو افزایش بدن یا بودجه رو افزایش بدن.

ممنون داداش لامصب اینقدر گزینه و امکانات داره آدم گیج میشه الان این چیزی که میگی من تازه توجه شدم - پروفایلو -
این دو تا روش که گفتی رو امتحان کردم ولی نشده بودجه که صفره :دی
افزایش بودجه هم نمیدن ولی یه مقداری بهتر شده کلی بازیکن قرض دارم یکی دو تا هم فروختم چندتا هم ریلیزشون کردم رفت 40 هزار یورو دیگه باید کم بشه

hamid.amini
05-05-2015, 19:22
ممنون داداش لامصب اینقدر گزینه و امکانات داره آدم گیج میشه الان این چیزی که میگی من تازه توجه شدم - پروفایلو -
این دو تا روش که گفتی رو امتحان کردم ولی نشده بودجه که صفره :دی
افزایش بودجه هم نمیدن ولی یه مقداری بهتر شده کلی بازیکن قرض دارم یکی دو تا هم فروختم چندتا هم ریلیزشون کردم رفت 40 هزار یورو دیگه باید کم بشه
برادر من مربی بولتون بود و همین مشکل را داشت
باید بیشتر بازیکن قرض بدی، بازیکنان جوون خیلی خوبی داری که قابلیت قرضی رفتن را دارن
بین باشگاه های بدون مربی فولهام بهترین گزینه برا شروعه چون هم پول داره و هم آکادمی خیلی قوی داره

romepearce
09-05-2015, 10:07
یک اتفاق عجیبی که افتاد و نمیدونم مشکل از کجاست
من مربی بارسلونام ، بهترین مربی ها و امکاناتم همه به روزه. ولی وقتی ۲ تا از بازیکنامو به خاطر پیشرفتشو ن تو تمرینات تشویق کردم گفتن که تمرینات/امکانات باشگاه جلوی پیشرفت اونارو گرفته !
همه مربی ها ۴ ستاره به بالا تمرین میدن، همه خوشحالن از تمرینات، مربی هم اینقد زیاد دارم که work load همشون شده سبک .

کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

hamid.amini
10-05-2015, 20:12
دوستان من روی یه لپ تاپ جدید و با ویندوز 8.1 قصد دارم بازی کنم
اول مشکل آنتی ویروس داشتم که حل شد
حالا همون اروری که همه در ابتدا داشتن را دارم
میدونین دقیقا کدوم برنامه ها را باید نصب کنم تا بتونم بازی را اجرا کنم (چون تو صفحات این تاپیک برنامه های زیادی گفته شده و نمیدونم کدوماش باید نصب بشه)
اگه کسی بتونه دقیقا مشخص کنه مشکل از چیه ممنون میشم

romepearce
11-05-2015, 08:17
میدونین دقیقا کدوم برنامه ها را باید نصب کنم تا بتونم بازی را اجرا کنم (چون تو صفحات این تاپیک برنامه های زیادی گفته شده و نمیدونم کدوماش باید نصب بشه)

ارور رو كپى ميكنى لطفا؟

hamid.amini
11-05-2015, 11:43
ارور رو كپى ميكنى لطفا؟
A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in
C:\Users\pishgam\Documents\Sports Interactice\Football Manager 2015\crach dumps\FM 2015v15.1.3.572980 (2015.05.11 12.39.15).dmp

Please accept our apologies for the inconvenience and visit our Community at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further assistance

hamid.amini
11-05-2015, 11:44
اگه کسی فکر میکنه میتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم تو وایبر یا واتساپ یا لاین برام پیغام بفرسته و بهم بگه چکار کنم (09380425013)

MCSE MAN
11-05-2015, 14:02

شما اول ببین فایلی به اسم 3dm_ceg.dll رو داری یا نه؟ چون معمولا آنتی ویروس ها پاکش میکنن
اگه داشتی آخرین ورژن کارت گرافیک به همراه directx رو نصب کن
همیشه نه ولی بعضی وقتا لازمه برنامه steam هم نصب شه

hamid.amini
11-05-2015, 14:26
مشکل حل شد
تمام آپدیتهای ویندوز را انجام داده بودم و framework و directx را هم هرچی میخواستم آپدیت کنم میگفت آپدیت هست
در نهایت از این دو لینک استفاده کردم و درست شد:
اولی مال net framework هست که مال خودم همین ورژن بود و آپدیت نکرد
دومی مال directx هست که با نصبش مشکل حل شد

hamid.amini
11-05-2015, 16:58
من با ادیتور بلد نیستم کار کنم
کسی میتونه کامل برام توضیح بده چطور میتونم قوانین یه لیگ را تغییر بدم؟
یکی قانون بازیکنان داخلی یا خارجی و یکی هم قانون ممنوعیت بازی تیم رزرو یک باشگاه و تیم اصلی اون باشگاه در یک لیگ مشترک

romepearce
12-05-2015, 08:18
یکی قانون بازیکنان داخلی یا خارجی و یکی هم قانون ممنوعیت بازی تیم رزرو یک باشگاه و تیم اصلی اون باشگاه در یک لیگ مشترک

قانون بازیکنان خارجی تو قسمت قوانین لیگ league rules بود اگه درست یادم باشه تو قسمت nations. قانون دومی که پرسیدی رو تا حالا ندیدم ولی اگه باشه احتمالا تو همین قسمت هست.

saadat68
12-05-2015, 17:58
من با هر تیمی رفتم اخراج شدم فقط با بولتون خوب کار کردم که اونم آماتور بودم با مدیر دعوا کردم انداختم بیرون :n02:
خیلی گل میخورم و گل هم کم میزنم احساس میکنم خط حمله ام با هافبک وصل نمیشن همه فرمیشنی هم تست کردم ولی نمیشه همه هم تک مهاجم بوده البته

از تاکتیک های توی فروم های خارجی هم کمک گرفتم ولی نمیشه نمیدونم مشکل چیه بعضی وقت ها بوده خوب کار کردم چندتا بازی رو بردم ولی باز همه رو میبازم

نظرتون چیه ؟ چه تاکتیکی رو باید به کار برد ؟

وین رونی
12-05-2015, 18:14
من با هر تیمی رفتم اخراج شدم فقط با بولتون خوب کار کردم که اونم آماتور بودم با مدیر دعوا کردم انداختم بیرون :n02:
خیلی گل میخورم و گل هم کم میزنم احساس میکنم خط حمله ام با هافبک وصل نمیشن همه فرمیشنی هم تست کردم ولی نمیشه همه هم تک مهاجم بوده البته

از تاکتیک های توی فروم های خارجی هم کمک گرفتم ولی نمیشه نمیدونم مشکل چیه بعضی وقت ها بوده خوب کار کردم چندتا بازی رو بردم ولی باز همه رو میبازم

نظرتون چیه ؟ چه تاکتیکی رو باید به کار برد ؟

نظر من اینه با این اوضاع از مربیگری استعفا بدی بری سراغ یه بازی دیگه! :n02:
اما جایی نوشته شده بود برای بولتون بهترین تاکتیک 1-2-1-2-4 هست
به این راحتی هم نمیشه گفت چه تاکتیک و روشی باید داشته باشی.همین فورمیشن کلی ریزه کاری داره.فلان پست بازیکن چه حالتی داشته باشه سانترها چگونه باشه پرس چطور باشه چه نوع پاسی بدی و ...
تمرینات خیلی مهم هست برای تک مهاجم باید بازیکن سرعتی داشته باشی باید پشتش به نظر من یک بازیکن با خصوصیات هجومی بالا باشه
کلاً مربیگری تو این بازی دست کمی از مربیگری واقعی نداره

saadat68
12-05-2015, 18:46
والا من یه سیستم ساختم بعد دیدم همون سیستم رو توی یه سایت خارجی معرفی کرده به نام سیستم موفق یعنی قشنگ عین خودش بود فقط توی دستورالعمل ها کمی تفاوت داشت یه مشکلی این وسط باید باشه من مدرک مربی گریمم از صفر شروع میکنم این تاثیری توی نتیاج داره ؟
پ

وین رونی
12-05-2015, 19:46
والا من یه سیستم ساختم بعد دیدم همون سیستم رو توی یه سایت خارجی معرفی کرده به نام سیستم موفق یعنی قشنگ عین خودش بود فقط توی دستورالعمل ها کمی تفاوت داشت یه مشکلی این وسط باید باشه من مدرک مربی گریمم از صفر شروع میکنم این تاثیری توی نتیاج داره ؟
پ
صد در صد
دستوراتت را خوب گوش نمی کنن

saadat68
13-05-2015, 05:34
این دفعه هم نشد سه تا بازی اولو باختم روحیه ها خوب بود ولی بازم نشد
انطباق پذیری با سیستم هم تا نصفه پر شده و دیگه پر نمیشه

نمیدونم مشکل چیه حمله زیاد میکنند ولی گل نمیکنن هیچ کدوم از کرنر ها و ضربه آزادها رو گل نمیکنن

اگر مدرکو ببرم بالا درست میشه ؟ با حداقل چه مدرکی میتونم شروع کنم ؟

dogin123456
13-05-2015, 19:34
ورژن 15.3.2 بازی هم اکنون برای استیم اومده. :n12:

یک مطلب جالب هم راجب FM 2016 خوندم که کف کردم. یک قابلیت خیلی باحالی که توی 2016 قراره اضافه بشه در دسترس بودن دستمزد مربیگری هست که می تونین باهش کارهای مختلف نظیر خریدن ماشین، یا صرف نهار بعد از قهرمانی توی یک جام و... بکنین.

سیستم تمرینی هم تغییرات اساسی کرده. به نوعی که آکادمی ای تهیه شده که استعدادهای زیر 15 سال رو هم برای تمرین می گیره و شما هم میتونید بهشون دستورالعمل هایی رو به عنوان مربی یک تیم بدین.

aaasadi
14-05-2015, 12:32

ممنوعیت بازیکن خارجی 2 حالت داره یکی برا گذاشتنش تو لیست 25 نفره تیم یکی تو لیست 18 نفره یکیم تو 11 نفر کدوم رو میگی؟
اگه 18 نفره یا 11 نفر باشه تو قسمت لیگ توی match rules باید بری
اون یکیو نمیدونم کجاست
ولی برای بازیکن خارجی اگه می خوای محدودیتو برداری بهترین کار اینه که بازی کنی هر موقع به مشکل برخوردی وسط بازی با fmrte یا امثال اون بازیکن رو پیدا کنی توش بعد یه ملیت دوم از کشور تیمت بش بدی

saadat68
14-05-2015, 23:24
چی جوری میشه بازیکن های برزیلی و آرژانتینی رو اسکات کرد ؟ تیم اسکات دسترسی نداره باید چی کار کرد ؟ راهی هست ؟

El_Amin
20-05-2015, 11:30
کسی با بازی Club Manager برخورد داشته ؟ :دی.

MCSE MAN
20-05-2015, 12:36
آقا این ورژن بازی به شدت رو اعصاب آدمه
تیم داره همه رو لوله میکنه یهو میره به یه تیم ته جدولی مفت میبازه و شروع میشه گند زدنا. دیگه مگه میشه تیم رو جمع کرد؟!!
تو بازی میگی سنتر کوتاه کن بعد بازیکنات توپ رو سیخ میکنن هوا میره تیر 3 !!!
من یه گزارش از وضعیتم بده:
من کارمو با رم و بدون مدرک مربیگری شروع کردم و بعد از 3 سال که تیمم بین رتبه های 2 تا 5 جا به جا میشد و هیچ قهرمانی هم نگرفتم فصل چهارم به دلیل نتایج افتضاح اخراج شدم! اون فصل تیم افتاده بود رو دور باخت و هیچ جوره درست نشد
البته هر سال مدرکمو ارتقا میدادم
بعد از حدود نیم فصل بیکاری بالاخره FC lorient که وسط جدول بود ما رو قبول کرد و رفتیم فرانسه. چندتا بازی تا آخر فصل مونده بود که به خوبی رد شد. فصل بعدش از همون اول تیم گند زد تا باز اخراج شدم!!
اواخر همون فصل رفتم LOSC که تیم بهتری بود و برای سهمیه جام یوفا میجنگید. در کمال ناباوری خودم و باشگاه و هوادارا تیم رو هفته آخر موفق شدم سهمیه لیگ قهرمانان براش بگیرم!!

سال بعدش تیم اصلا پول نداشت چون داشتن باشگاه رو میفروختن و وقتی تیم فروخته شد و اومدن بودجه رو تنظیم کنن شد روز آخر نقل انتقالات و یهو 60 میلیون دادن که نتونستم ازش استفاده کنم اون زمان!!
تو پلی آف لیورپول رو اوت کردیم و رسیدیم مرحله گروهی که خوردیم به آرسنال، ناپولی(که اون سال قهرمان لیگ قهرمانان شد!)، دورتمند و به زیبایی هرچه تمام تر چهارم شدیم و اوت شدیم با 4 امتیاز!
تو لیگ هم باز هفته آخر سوم شدیم و سهمیه گرفتیم باز

امسال هم متاسفانه به وسیله اینتر اوت شدیم و رفتیم جام یوفا

الآن هم مدرکم مربیگریم رو تکمیل کردم
تیمام کلا خیلی نتایج سینوسی میگیرن. دیگه نمیدونم چیکار کنم. هرکاری میکنم یه جام نمیتونم بگیرم. تو مصاحبه ها هم همش اینو ازم میپرسن که چرا جام نگرفتی تا حالا؟!!

vahid_4000
20-05-2015, 15:08
جلنج فرگوسن خیلی توجهم را جلب کرد تصمیم گرفتم انجامش بدم از شانسم اون موقع تیم ساوهمتون نسیبم شد فصل اول به زور تونستم تیم را نگه دارم تا سقوط نکنهفصل بعدش با فروش چند تا بازیکن یه مقدر پول گیرم اومد که تیم را بازسازی کردم و تیم را به 10تا بالای جدول رسوندم تو فصل سوم چند تا از بازیکنام را تونستم با قیمتای خیلی خوب و بالا بفروشم پول خوبی نسیب باشگاه شد(البته بیشترش راباشگاه برداشت 9 ولی خوب برای نقل و انتقالات تونستم چندتا جون اینده دار بگیرم و تیم را اوردم تو 4 تیم سهمیه گرفتم از اون طرف با خوش شانسی کامل تونستم قهرمان اف ای کاپ بشم
تو فصل چهارم هم تونستم در اکثر پستا بازیکنایی که می خواستم و اینده دار بودن را بگیرم و یه تیم جون را روانه لیگ کردم از بدشانسیم تو چمپیونز لیگ با ریال و یونتوش و شاختار هم گروه شدم که تو گروه با 1 امتیاز 4 شدمتا نیم فصل نتایج اصلا خوب نبود وتیم تا رده 11 هم اومد پایین اما در نیم فصل دوم با خوش شانسی تمام و نتیجه نگرفتن تیمای بالا نشین جدول و برهای پیاپی تونستم در هفته اخر اونم وقتی که دوم بودم و چلسی با یه تساوی قهرمان می شد چلسی بازی اخرش را باخت و من تونستم قهرمان بشم الان هم دارمتیم راب رای فصل جدید اماده می کنم ولی این فصل طوری که بوش می یاد بازها خیلی سخت شده تیمها منچستر و سیتی و ارسنال دست به خریدای خیلی بزرگ زدن اونم در حالی که با وجود قهرمانی بودجه خرید تیم خیلی زیاد نشده و از طرف دیگه مشکل حقوق بازیکنا را دارم
یه راهنمایی بازیکنایی که اخر فصل قراردادشون تموم می شه را حتما تحت نظر بگیرید بعضی مواقع کسایی را پیدا می کنید که اگه می خواستید از باشگاه بخریدشون مجبور بودید20-30 تا پول بدید درسته حقوقشون بالاست ولی بعد از یه نیم فصل از فروششون پول خوبی گیرتون می یاد

El_Amin
23-05-2015, 20:53
آقا این ورژن بازی به شدت رو اعصاب آدمه
تیم داره همه رو لوله میکنه یهو میره به یه تیم ته جدولی مفت میبازه و شروع میشه گند زدنا. دیگه مگه میشه تیم رو جمع کرد؟!!
تو بازی میگی سنتر کوتاه کن بعد بازیکنات توپ رو سیخ میکنن هوا میره تیر 3 !!!
من یه گزارش از وضعیتم بده:
من کارمو با رم و بدون مدرک مربیگری شروع کردم و بعد از 3 سال که تیمم بین رتبه های 2 تا 5 جا به جا میشد و هیچ قهرمانی هم نگرفتم فصل چهارم به دلیل نتایج افتضاح اخراج شدم! اون فصل تیم افتاده بود رو دور باخت و هیچ جوره درست نشد
البته هر سال مدرکمو ارتقا میدادم
بعد از حدود نیم فصل بیکاری بالاخره FC lorient که وسط جدول بود ما رو قبول کرد و رفتیم فرانسه. چندتا بازی تا آخر فصل مونده بود که به خوبی رد شد. فصل بعدش از همون اول تیم گند زد تا باز اخراج شدم!!
اواخر همون فصل رفتم LOSC که تیم بهتری بود و برای سهمیه جام یوفا میجنگید. در کمال ناباوری خودم و باشگاه و هوادارا تیم رو هفته آخر موفق شدم سهمیه لیگ قهرمانان براش بگیرم!!

سال بعدش تیم اصلا پول نداشت چون داشتن باشگاه رو میفروختن و وقتی تیم فروخته شد و اومدن بودجه رو تنظیم کنن شد روز آخر نقل انتقالات و یهو 60 میلیون دادن که نتونستم ازش استفاده کنم اون زمان!!
تو پلی آف لیورپول رو اوت کردیم و رسیدیم مرحله گروهی که خوردیم به آرسنال، ناپولی(که اون سال قهرمان لیگ قهرمانان شد!)، دورتمند و به زیبایی هرچه تمام تر چهارم شدیم و اوت شدیم با 4 امتیاز!
تو لیگ هم باز هفته آخر سوم شدیم و سهمیه گرفتیم باز

امسال هم متاسفانه به وسیله اینتر اوت شدیم و رفتیم جام یوفا

الآن هم مدرکم مربیگریم رو تکمیل کردم
تیمام کلا خیلی نتایج سینوسی میگیرن. دیگه نمیدونم چیکار کنم. هرکاری میکنم یه جام نمیتونم بگیرم. تو مصاحبه ها هم همش اینو ازم میپرسن که چرا جام نگرفتی تا حالا؟!!

وقتی مدرک مربی گری رو پایین انتخاب میکنی ، دستوراتت رو کامل تو زمین اجرا نمی کنن ، اون سانتر و اینا به همین خاطر بوده .
وقتی بدون مدرک بازی رو شروع میکنی ، بهتره تیم دسته 2 یا حتی 3 انتخاب کنی ، بازیکنایی یه تیمِ دسته سومی بهتر دستورات مربی رو اجرا میکنن تا بازیکنایی که توی لیگ سطح اول بازی میکنن و به مربی بدون مدرکشون اعتماد ندارن .
مدرکت رو که ارتقا دادی ، نتایجت هم با LOSC بهتر شده .
نقل و انتقالات کم ، ترکیبِ ثابت ( بهترین ترکیب متناسب با بازیکنانِ تیمت رو میچینی ، اگر 2 3 باخت آوردی بلافاصله عوضش نکن ) ، بعد از 2 فصل بیشتر اوقات یه تیمِ فوق العاده بهت میده که هماهنگیشون در حدِ بارسای پپ میشه .
وقتی مدرک رو پایین انتخاب میکنی ، برای اینکه حرف شنوی بازیکنات بهتر بشه ( به صورتِ نسبی ) سعی کن وقتی می خوای با خودشون حرف بزنی یا با رسانه ها در موردشون حرف بزنی ، با حالت هشدار حرفت رو بزنی .
به هر نحوی هم میشه با رسانه ها ارتباط داشته باش تا هم به راحتی اخراج نشی و هم وقتی تیم نداری ، زودتر تیمی بیاد به سراغت .

soheilnouri
25-05-2015, 11:35
سلام اين چلنج فرگوسن و بقيه دي ال سي هستن چون من دو ساله بازي نكردم اين سري بازيا رو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

aaasadi
27-05-2015, 09:25
سلام اين چلنج فرگوسن و بقيه دي ال سي هستن چون من دو ساله بازي نكردم اين سري بازيا رو

سلام داش سهیل
نه دی ال سی نیست خودت باید طبق قوانین بری

persiankings
28-05-2015, 19:53
سلام من خیلی وقته این بازی رو میکنم
این نسخه رو دان کردم از صفحه اول دایرکت و استیم هم نصبه ولی بعد از انتخاب لیگ ها ارور میده و میاد بیرون
تو مخه:n34:

ERPF
29-05-2015, 14:03
سلام به همه دوستان ، فکر کنم یک 50 روزی میشه که این بازی رو انجام نداده ام میخوام دوباره بروم سراغ بازی بعد از سه سال که مربی مالاگا بودم و در سال سوم همراه مالاگا قهرمان جام حذفی و جام یوفا شدم ، اواسط فصل بعد مربی رم شدم و این تیم رو سوم کردم و الان هم اوایل فصل دوم در رم هستم ، جالبه که من وقتی در مالاگا بودم قراردادم رو تمدید نکردم ولی در روز پایان قرارداد همچنان مربی مالاگا بودم تا اینکه از گزینه استعفا استفاده کردم والا ول کن من نبودند ،
در دنیای واقعیت مربی ایندهون گفته که ممفیس دپای در حد رونالدو و مسی خواهد بود ( در سیو من دپای در تیم رم ) واقعا که در سیو من در حد انهاست

hamid.amini
29-05-2015, 15:34
خیلی زود از تیم زنیت زده شدم
بعد از اولین فصل نقل و انتقالات که بودجه فوق العاده زیاد تیم رو خرج کردم کلا تو روسیه بی رقیب شدم. فصل اول قهرمان روسیه شدم. تو لیگ قهرمانان با لیورپول و یوونتوس هم گروه شدم. بازی اول رو 4-3 تو زمین یووه باختم ولی بقیه بازیها را بردم و رفتم صدر گروه. قبل از آخرین بازی گروه با لیورپول، باشگاه رم بهم پیشنهاد داد و با این که تیم خیلی خوبی بسته بودم ولی سریع قبول کردم. واقعا مربیگری تو لیگهای بزرگ لذت دیگه ای داره با اینکه رم هیچ بودجه ای برا خرید بازیکن بهم نداده و حتی تو جذب مربی و استعدادیاب هم با مشکل مواجه شدم

مربی رم که شدم صدرنشین گروهش تو لیگ قهرمانان بود (تو سری آ دهم بود) اولین بازی من آخرین بازی رم تو گروهی لیگ قهرمانان تو زمین چلسی بود که فقط یه مساوی برا صعود میخواستم ولی 3-0 باختم و سوم شدم. رفتم لیگ اروپا :n33::n08:

ERPF
29-05-2015, 16:40
خیلی زود از تیم زنیت زده شدم
بعد از اولین فصل نقل و انتقالات که بودجه فوق العاده زیاد تیم رو خرج کردم کلا تو روسیه بی رقیب شدم. فصل اول قهرمان روسیه شدم. تو لیگ قهرمانان با لیورپول و یوونتوس هم گروه شدم. بازی اول رو 4-3 تو زمین یووه باختم ولی بقیه بازیها را بردم و رفتم صدر گروه. قبل از آخرین بازی گروه با لیورپول، باشگاه رم بهم پیشنهاد داد و با این که تیم خیلی خوبی بسته بودم ولی سریع قبول کردم. واقعا مربیگری تو لیگهای بزرگ لذت دیگه ای داره با اینکه رم هیچ بودجه ای برا خرید بازیکن بهم نداده و حتی تو جذب مربی و استعدادیاب هم با مشکل مواجه شدم

مربی رم که شدم صدرنشین گروهش تو لیگ قهرمانان بود (تو سری آ دهم بود) اولین بازی من آخرین بازی رم تو گروهی لیگ قهرمانان تو زمین چلسی بود که فقط یه مساوی برا صعود میخواستم ولی 3-0 باختم و سوم شدم. رفتم لیگ اروپا :n33::n08:
مثل اینکه همه راه ها برای اکثر دوستان به رم ختم میشود ،:n13:

MCSE MAN
29-05-2015, 21:38
مثل اینکه همه راه ها برای اکثر دوستان به رم ختم میشود ،:n13:
ولی واسه من از رم آغاز شد:n02:

بالاخره بعد از 7-6 فصل اولین قهرمانی دوره مربیگریمو جشن گرفتم!! با تیم LOSC (لیل خودمونه فکر کنم) قهرمان لیگ فرانسه شدم. لامصب پاری سنت ژرمن تا هفته آخر سایه به سایه دنبالم اومد

hamid.amini
30-05-2015, 17:16
چطور میشه در کنار باشگاهی مربی تیم ملی هم شد (البته نه از اول بلکه تو دوران مربیگری)

من تا حالا تو تیمهای هراکلس (لیگ یونان) و زنیت (لیگ روسیه) عالی کار کردم (الان هم که تو رم تا حالا خوب بودم)

ولی وقتی برا یه تیم درپیت آفریقایی پیشنهاد دادم که مربی تیم ملی بشم بهم خندیدن :(((

Gregar
30-05-2015, 17:21
دوستان توی بازی های footbal management این در چه سطحیه ؟ FIFA Manager بهتر نیست ؟ اصلا هنوزم میاد ؟

ERPF
30-05-2015, 20:15
ولی واسه من از رم آغاز شد:n02:

بالاخره بعد از 7-6 فصل اولین قهرمانی دوره مربیگریمو جشن گرفتم!! با تیم LOSC (لیل خودمونه فکر کنم) قهرمان لیگ فرانسه شدم. لامصب پاری سنت ژرمن تا هفته آخر سایه به سایه دنبالم اومد

چه خط حمله خوبی داشتی که 102 گل زده ، ولی در کل قهرمانی در لیگ در بازی فوتبال منیجر از قهرمانی در لیگ های قهرمانان و یوفا سخت تره
چند سال با رم بودی ، استعفا دادی یا اخراج شدی ؟
من که اگر تا سال سوم با رم قهرمان لیگ نشوم حتما استعفا میدم ، البته اگر تا قبلش اخراجم نکنند :n02:

MCSE MAN
30-05-2015, 20:58
چه خط حمله خوبی داشتی که 102 گل زده ، ولی در کل قهرمانی در لیگ در بازی فوتبال منیجر از قهرمانی در لیگ های قهرمانان و یوفا سخت تره
چند سال با رم بودی ، استعفا دادی یا اخراج شدی ؟
من که اگر تا سال سوم با رم قهرمان لیگ نشوم حتما استعفا میدم ، البته اگر تا قبلش اخراجم نکنند :n02:
سیستم تیمم اصلا هجومی نبود (4.1.4.1) ولی سبک تهاجمی رو انتخاب کرده بودم و انصافا تیمم بدجور با هم مچ بود. امسال هم اول فصل سوپر کاپ فرانسه رو از موناکو بردم
تو 2 تا پست قبلیم توضیح دادم کالمل. حدود 3 فصل و نیم تو رم بودم که همش بین دوم تا پنجم میدم ولی فصل آخر تیمم تو بحران رفت و در هم نیومد و اخراج شدم:n02:
بعدشم حدود یه فصل تو لورینت بودم اخراج شدم باز. البته تیم داغونی بود
هیچ جوره نمیشه با یووه رقابت کرد
البته اون موقع هنوز مدرک مربیگریم تکمیل نشده بود

romepearce
31-05-2015, 08:40
چطور میشه در کنار باشگاهی مربی تیم ملی هم شد (البته نه از اول بلکه تو دوران مربیگری)

من تا حالا تو تیمهای هراکلس (لیگ یونان) و زنیت (لیگ روسیه) عالی کار کردم (الان هم که تو رم تا حالا خوب بودم)

ولی وقتی برا یه تیم درپیت آفریقایی پیشنهاد دادم که مربی تیم ملی بشم بهم خندیدن :(((

همونطور که علاقه به کار برای یه باشگاه رو نشون میدی برای تیم ملی که مربی نداره میتونی علاقه نشون بدی و کار کنی
البته باید خوب کار کرده باشی..مدرک مربی گری بالا داشته باشی تیم های خوب بیان سراغت .
من چند سال مربی بارسا بودم همه کار کردم و ۲ بار هم از اسپانیا پیشنهاد گرفتم که دفعه دوم قبول کردم . بعد ازینکه با اسپانیا تو اروپا خوب نتیجه گرفتم, تیم انگلستان هم پیشنهاد داد با ۷.۵ میلیون حقوق که قبول نکردم چون با اسپانیا میخواستم جام جهانی بگیرم

vahid_4000
03-06-2015, 21:29
خوب کماکان در چلنچ فرگوسن هستم این فصلی که تموم شد یکی از بهترین فصلایی بود که پشت سر گذاشتم از نیم فصل به بعد تو نستم اختلافم را با رقیبا در لیگ زیاد کنم طوری که در 5 هفته مانده به پایان لیگ فاصلم با تیم دوم 9 امتیاز بود در اف ای کاپ هم رسیدم به فینال و در اروپا هم به فینال رسیدم اما تو 5 هفته اخر تیم اصلا نتیجه نگرفت طوری که در لیگ در هفته پایانی با تفاضل گل دوم شدم در افی کاپ با ناباوری بازی را باختم اما تو اروپا با منچستر بازی داشتم که تو نیمه اول با اختلاف 4 بر 1 جلو افتادم و بعد از دوتا نایب قهرمانی داشتم طعم یه قهرمانی خوب و مقتدرانه را می چشیدم که اونجا هم در نیمه دوم منچستر دگرگون شد و بازی 4-4 مساوی شد و در وقتهای اضافه بازی را باختم با اینکه جامی نگرفتم ولی یکی از هیجانی ترین فصلهام بود و خیلی خوب بود

vahid_4000
03-06-2015, 23:08
خوب کماکان در چلنچ فرگوسن هستم این فصلی که تموم شد یکی از بهترین فصلایی بود که پشت سر گذاشتم از نیم فصل به بعد تو نستم اختلافم را با رقیبا در لیگ زیاد کنم طوری که در 5 هفته مانده به پایان لیگ فاصلم با تیم دوم 9 امتیاز بود در اف ای کاپ هم رسیدم به فینال و در اروپا هم به فینال رسیدم اما تو 5 هفته اخر تیم اصلا نتیجه نگرفت طوری که در لیگ در هفته پایانی با تفاضل گل دوم شدم در افی کاپ با ناباوری بازی را باختم اما تو اروپا با منچستر بازی داشتم که تو نیمه اول با اختلاف 4 بر 1 جلو افتادم و بعد از دوتا نایب قهرمانی داشتم طعم یه قهرمانی خوب و مقتدرانه را می چشیدم که اونجا هم در نیمه دوم منچستر دگرگون شد و بازی 4-4 مساوی شد و در وقتهای اضافه بازی را باختم با اینکه جامی نگرفتم ولی یکی از هیجانی ترین فصلهام بود و خیلی خوب بود

ERPF
05-06-2015, 15:11
یک سری بازی ها در این فوتبال منیجر اتفاق می افتد که من بهش میگم بازی سگی ، بازی سگی چیست بازی سگی بازیست که تیم شما در مقابل یک تیم ته جدولی قرار میگیرد ، شما در بازی 99 موقعیت گل دارید ولی هیچکدوم گل نمیشه چون دروازه بان حریف که بیشترین گل لیگ رو خورده میشه پیتر اشمایکل هر چی هم دروازه بان نتونست بگیره مدافعان حریف از روی خط دروازه میکشند بیرون ، تیم حریف کلا یک یا دو موقعیت گل داره که در همون دو موقعیت با تاکتیک تیکی تاکا به دروازه شما نزدیک میشوند و گل میزنند انتفاقا بدترین بازیکن لیگ هم به شما گل میزنه که احتمالا در لحظه گل خوردن دروازه بان شما به جای توپ دنبال سکه های روی زمین ول میگرده ، در بازی سگی احتمال اعلام پنالتی به ضرر شما 99/9 در صد است و همچنینی احتمال اخراج یکی از بازیکنان شما بالای 99 درصد ، بهترین مهاجم شما از یک متری دروازه یا توپ رو میزنه بیرون یا میزنه به تیر یا خودش میخوره زمین ، در بازی سگی بهترین بازیکن تیم شما بدترین بازیکن زمین میشه زیاد بازی های سگی رو جدی نگیرید و نگاه نکنید که دارید میبازید یا چند تا گل خوردید بهترین موقعیته که بازیکنان جوانتون رو بفرستید به زمین تا تجربه کسب کنند ، حالا چه موقع بازی سگی اتفاق میوفته این بازی زمانی به وقوع میپیونده که حریف شما در لیگ که احتمال قهرمانی براش وجود داره اختلاف امتیازی زیادی با شما پیدا میکنه و تیم شما هم روی فرم قرار داره و اگر همین طور ادامه پیدا کنه لیگ از هیجان خارج میشه پس اگر صدر جدولید منتظر بازی سگی باشید

Dark Shine
05-06-2015, 18:57

این ارور دقیقاً چی میگه ؟!

MCSE MAN
05-06-2015, 20:59
یک سری بازی ها در این فوتبال منیجر اتفاق می افتد که من بهش میگم بازی سگی ، بازی سگی چیست بازی سگی بازیست که تیم شما در مقابل یک تیم ته جدولی قرار میگیرد ، شما در بازی 99 موقعیت گل دارید ولی هیچکدوم گل نمیشه چون دروازه بان حریف که بیشترین گل لیگ رو خورده میشه پیتر اشمایکل هر چی هم دروازه بان نتونست بگیره مدافعان حریف از روی خط دروازه میکشند بیرون ، تیم حریف کلا یک یا دو موقعیت گل داره که در همون دو موقعیت با تاکتیک تیکی تاکا به دروازه شما نزدیک میشوند و گل میزنند انتفاقا بدترین بازیکن لیگ هم به شما گل میزنه که احتمالا در لحظه گل خوردن دروازه بان شما به جای توپ دنبال سکه های روی زمین ول میگرده ، در بازی سگی احتمال اعلام پنالتی به ضرر شما 99/9 در صد است و همچنینی احتمال اخراج یکی از بازیکنان شما بالای 99 درصد ، بهترین مهاجم شما از یک متری دروازه یا توپ رو میزنه بیرون یا میزنه به تیر یا خودش میخوره زمین ، در بازی سگی بهترین بازیکن تیم شما بدترین بازیکن زمین میشه زیاد بازی های سگی رو جدی نگیرید و نگاه نکنید که دارید میبازید یا چند تا گل خوردید بهترین موقعیته که بازیکنان جوانتون رو بفرستید به زمین تا تجربه کسب کنند ، حالا چه موقع بازی سگی اتفاق میوفته این بازی زمانی به وقوع میپیونده که حریف شما در لیگ که احتمال قهرمانی براش وجود داره اختلاف امتیازی زیادی با شما پیدا میکنه و تیم شما هم روی فرم قرار داره و اگر همین طور ادامه پیدا کنه لیگ از هیجان خارج میشه پس اگر صدر جدولید منتظر بازی سگی باشید
دقیقا خوب توصیف کردی. اون اوایل خیلی حرص میخوردم ولی الآن میدونم هر کاری کنم قراره ببازم پس خونسردیمو حفظ میکنم و با خیال راحت میبازم:n02:

این فصل ترکوندم.
این فصل سوپر جام فرانسه، لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا رو گرفتم!! یه چهارگانه برای LOSC
تو 4 جام با PSG رقابت داشتم
یه کاپ فرانسه هست که مهم هم نیست و اون رو فینال باختم بهشون. جام حذفی و لیگ و و نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو بردمش

ERPF
06-06-2015, 09:57
من هم با رم فعلا صدر جدولم و فاصله 4 امتیازی با ناپولی و یونتوس دارم در لیگ قهرمانان هم از گروه به عنوان تیم اول صعود کردم ، فعلا تیم روی فرمِ و بازی روان و خوبی انجام میدیم سعی میکنم از بازیکنان جوان تیم هم استفاده کنم بودجه نیم فصل حدود 20 میلیون پوندی دارم که باید یک دفاع راست خوب بخرم ( البته یک دفاع راست خوب دارم ولی ذخیرش خوب بازی نمیکنه مخصوصا که حالا دفاع راست اصلیم 3 ماه مصدوم شده )
دفاع راست خوب معرفی کنید حاظرم براش تا 17 میلیون پوند هم خرج کنم

ERPF
06-06-2015, 10:02

این ارور دقیقاً چی میگه ؟!
بازی کرش میکنه برای رفع این مشکل صفحات اولیه تایپیک رو بخوان چون علت این ارور دلایل زیادی میتونه باشه مثل اپدیت نبودن ویندوز ، نرم افزار استریم ، انتی ویروس ، نرم افزار netframework و .....

mahyarmvm
06-06-2015, 13:11
سلام ویندوزم روعوض کردم.net ودایرکس رو نصب کردم اما از صفحه اول بازی (لودینگ) دیگه جلوتر نمیره؟استیم رو ندارم ولی فک نکنم تاثیری بزاره.ممنون میشه کمک کنید:n01:

miladnim
07-06-2015, 16:39
سلام. خسته نباشید . من تازه این بازی رو دمیخواستم شروع کنم . خیلی هم علاقه دارم . ولی هیچ اطلاعاتی درمورد این بازی ندارم . اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم . من اگه بخوام همینجوری شروع کنم خیلی خراب میکنم و عقب میفتم . میخواستم نکات مهم رو بدونم . و کارهای اولیه رو چه جور انجام بدم .. و بخش های مهمش رو بهم بگه .. ممنون میشم کمکم کنید .. اگه کسی میتونه کمکم کنه که راه بیوفتم . خواهش کمکم کنه . بعد آیا میتونم با دوستان ایرانیمون بازی یا اشنا شوم . چه جور؟؟؟. دمتون گرم..:n39:

hamid.amini
08-06-2015, 18:53
وقتی مربی رم شدم (تیم دهم جدول)، چند هفته اون قدر عالی کار کردم که همه تیمها افتادن دنبال خرید بازیکنان کلیدی تیمم. چون از لیگ قهرمانان هم حذف شده بودم و تو لیگ اروپا بودم همه بازیکنام میخواستن از تیم برن و تو یه تیمی بازی کنن که تو لیگ قهرمانانه
به همشون قول دادم تیم رو برا فصل بعد به لیگ قهرمانان میرسونم تا حاضر بشن بمونن. یووه و ناپولی که اختلاف زیادی با بقیه تیمها داشتن، هدفم گرفتن سمپدوریا تو رده سوم بود.
تو دو ماه آخر به صورت ناگهانی همه چیز عالی برام پیش رفت. اینتر که چهارم بود شروع کرد به باخت دادن. سمپدوریا را با برد در دیدار مستقیم گرفتمش و به رده سوم رسیدم. به صورت ناگهانی یووه و ناپولی در آخر فصل دچار افت شدید شدن و هر کدوم از 5 بازی آخرشون فقط یکی رو بردن و من تونستم تو هفته آخر قهرمانی رو بگیرم. تو لیگ اروپا هم تا فینال رفتم ولی تو فینال نتونستم حریف آرسنال بشم و 4-2 باختم

برا فصل جدید کونستانت، زلاتان، اینیستا، فن پرسی، کاوالیرو، موساکیو و کاوال رو برا تیمم گرفتم. تو اولین بازی رسمی تو سوپرجام در مقابل سمپدوریا با گل زلاتان تونستم 1-1 مساوی کنم. تو ضربات پنالتی تونستم تو پنالتی هفدهم!!! 13-12 ببرم :)

vahid_4000
09-06-2015, 20:05
وقتی مربی رم شدم (تیم دهم جدول)، چند هفته اون قدر عالی کار کردم که همه تیمها افتادن دنبال خرید بازیکنان کلیدی تیمم. چون از لیگ قهرمانان هم حذف شده بودم و تو لیگ اروپا بودم همه بازیکنام میخواستن از تیم برن و تو یه تیمی بازی کنن که تو لیگ قهرمانانه
به همشون قول دادم تیم رو برا فصل بعد به لیگ قهرمانان میرسونم تا حاضر بشن بمونن. یووه و ناپولی که اختلاف زیادی با بقیه تیمها داشتن، هدفم گرفتن سمپدوریا تو رده سوم بود.
تو دو ماه آخر به صورت ناگهانی همه چیز عالی برام پیش رفت. اینتر که چهارم بود شروع کرد به باخت دادن. سمپدوریا را با برد در دیدار مستقیم گرفتمش و به رده سوم رسیدم. به صورت ناگهانی یووه و ناپولی در آخر فصل دچار افت شدید شدن و هر کدوم از 5 بازی آخرشون فقط یکی رو بردن و من تونستم تو هفته آخر قهرمانی رو بگیرم. تو لیگ اروپا هم تا فینال رفتم ولی تو فینال نتونستم حریف آرسنال بشم و 4-2 باختم

برا فصل جدید کونستانت، زلاتان، اینیستا، فن پرسی، کاوالیرو، موساکیو و کاوال رو برا تیمم گرفتم. تو اولین بازی رسمی تو سوپرجام در مقابل سمپدوریا با گل زلاتان تونستم 1-1 مساوی کنم. تو ضربات پنالتی تونستم تو پنالتی هفدهم!!! 13-12 ببرم :)
سلام مگه بوئجت چقدر بود که تونستی اینار ا بگیری من که تو هر تیمی رفتم از بس بودجش کم بود سه فصل اول فقط بازیکن سازی کردم و از اون به بعد جام گرفتنام شروع می شه

ERPF
10-06-2015, 11:20
برا فصل جدید کونستانت، زلاتان، اینیستا، فن پرسی، کاوالیرو، موساکیو و کاوال رو برا تیمم گرفتم

دستمزد این بازیکنان نزدیک به 1.5 میلیون پوند :n04::n13: البته اگر سیوت بین فصول 2015 تا 2017 باشه

ERPF
10-06-2015, 11:22
سلام ویندوزم روعوض کردم.net ودایرکس رو نصب کردم اما از صفحه اول بازی (لودینگ) دیگه جلوتر نمیره؟استیم رو ندارم ولی فک نکنم تاثیری بزاره.ممنون میشه کمک کنید:n01:

البته این ارور دلابل زیادی داره بهتره پست های قبلی در مورد این ارور رو که دوستان نوشتند بخونی ، البته یکی از دوستان نوشته ویندوز باید اپدیت باشه ( ویندوز من 7.1 )

ERPF
10-06-2015, 11:25
سلام. خسته نباشید . من تازه این بازی رو دمیخواستم شروع کنم . خیلی هم علاقه دارم . ولی هیچ اطلاعاتی درمورد این بازی ندارم . اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم . من اگه بخوام همینجوری شروع کنم خیلی خراب میکنم و عقب میفتم . میخواستم نکات مهم رو بدونم . و کارهای اولیه رو چه جور انجام بدم .. و بخش های مهمش رو بهم بگه .. ممنون میشم کمکم کنید .. اگه کسی میتونه کمکم کنه که راه بیوفتم . خواهش کمکم کنه . بعد آیا میتونم با دوستان ایرانیمون بازی یا اشنا شوم . چه جور؟؟؟. دمتون گرم..:n39:
سلام دوست عزیز ، والا بازی وسعت زیادی داره و توضیح دادن در مورد بازی خیلی وقت گیره ولی خودت با دو ساعت کار کردن با بازی یک چیزهایی دستت میاد البته فکر کنم در پست های قبلی یکی از بچه ها یک راهنما برای نحوه بازی برای دانلود گذاشته بود ، دانلود کنید و بخونید

ERPF
10-06-2015, 11:33
چگونه یک بازیکن 31 میلیون پوندی رو 2.5 میلیون پوند بخریم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مثلا لوک شاو بازیکنی که در چند فصل بهش بازی نرسیده بازیکن خوبی هم هست ولی بدلیل بازی نکردن هم قیمتش پائینه و هم اینکه علاقش برای ترانسفر زیاد
ولی مهمترین نکته اینکه ایا این بازیکن بدرد تیمتون میخوره یا نه ، راستش رو بخواهید 50 _ 50 است یا خوب میشه یا بد :n09::n02:

ERPF
10-06-2015, 11:37
چرا از این بازیکنان فقط در لیگ برزیل پیدا میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MCSE MAN
10-06-2015, 15:19
خیلی جالبه من با LOSC دو بتا قهرمانی لیگ، یه قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یه قهرمانی جام حذفی، یه سوپر جام فرانسه و یه سوپر جام اروپا بردم ولی تیمایی مثل منچستر و اینتر که وسط جدولن و مربیشون رو اخراج کردن درخواست منو رد میکنن!!
تیم خودمم هر سال کلی بودجه میداد ولی امثال که این همه موفقیت کسب کردم اصلا بودجه نقل و انتقالات نداد!!

ERPF
10-06-2015, 16:14
خیلی جالبه من با LOSC دو بتا قهرمانی لیگ، یه قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یه قهرمانی جام حذفی، یه سوپر جام فرانسه و یه سوپر جام اروپا بردم ولی تیمایی مثل منچستر و اینتر که وسط جدولن و مربیشون رو اخراج کردن درخواست منو رد میکنن!!
تیم خودمم هر سال کلی بودجه میداد ولی امثال که این همه موفقیت کسب کردم اصلا بودجه نقل و انتقالات نداد!!

دیدن تو با این بازیکنان قهرمان میشی چرا دیگه بودجه بهت بدهند بازیکن بخری :n02::n02:
الان سطح مربیگریت چیه ورلد کلاس ؟ اگر ورلد کلاس باشی پس مدیران منچستر و اینتر دیوانه اند ، البته فکر کنم به سطح لیگ هم مربوط باشه

MCSE MAN
11-06-2015, 18:18
دیدن تو با این بازیکنان قهرمان میشی چرا دیگه بودجه بهت بدهند بازیکن بخری :n02::n02:
الان سطح مربیگریت چیه ورلد کلاس ؟ اگر ورلد کلاس باشی پس مدیران منچستر و اینتر دیوانه اند ، البته فکر کنم به سطح لیگ هم مربوط باشه

واقعا همین فکرو کردن انگار!
الان بالاترین سطح مربیگری رو دارم
اگه با یه تیم قرارداد داشته باشی و بهت پیشنهاد بده یه تیم دیگه و مصاحبه رو انجام بدی،برای جا به جا شدن باید استعفا بدی یا خودش اوکی میشه؟

hamid.amini
11-06-2015, 19:02
سلام مگه بوئجت چقدر بود که تونستی اینار ا بگیری من که تو هر تیمی رفتم از بس بودجش کم بود سه فصل اول فقط بازیکن سازی کردم و از اون به بعد جام گرفتنام شروع می شه

حدود 40 میلیون
البته سال 2018 هست و این بازیکنا همشون سنشون بالا رفته
تو روز آخر نقل و انتقالات هم تونستم مودریچ را از رئال و هالیلوویچ رو از بارسا بگیرم (البته رئال هم یکی از بهترین بازیکنهام را ازم خرید)

hamid.amini
11-06-2015, 23:47
واقعا همین فکرو کردن انگار!
الان بالاترین سطح مربیگری رو دارم
اگه با یه تیم قرارداد داشته باشی و بهت پیشنهاد بده یه تیم دیگه و مصاحبه رو انجام بدی،برای جا به جا شدن باید استعفا بدی یا خودش اوکی میشه؟
اگه قبولت کنن خودشون هزینه فسخ قراردادتو میدن و قرارداد فعلیت خود به خود لغو میشه

ERPF
12-06-2015, 10:23
ده هفته تا پایان لیگ مانده با 11 امتیاز اختلاف نسبت به یونتوس تیم اول جدولم ، تیم خیلی خوب بازی میکنه بازی خارج از خونه یا خانگی حالیش نیست همه رو داریم میبریم
در لیگ قهرمانان اروپا هم رسیدم به یک چهارم با بایرن بازی دارم ( فکر نکنم در چمپیونز لیگ مقامی بدست بیارم چون بازی قبلی رو که با SLB پرتغال داشتیم با گل زده در خانه حریف رفتیم مرحله بعد )
در جام حذفی هم رسیدم نیمه نهایی
یعنی میشه سه گانه رو کسب کنم :n33:

MCSE MAN
12-06-2015, 13:02
ده هفته تا پایان لیگ مانده با 11 امتیاز اختلاف نسبت به یونتوس تیم اول جدولم ، تیم خیلی خوب بازی میکنه بازی خارج از خونه یا خانگی حالیش نیست همه رو داریم میبریم
در لیگ قهرمانان اروپا هم رسیدم به یک چهارم با بایرن بازی دارم ( فکر نکنم در چمپیونز لیگ مقامی بدست بیارم چون بازی قبلی رو که با SLB پرتغال داشتیم با گل زده در خانه حریف رفتیم مرحله بعد )
در جام حذفی هم رسیدم نیمه نهایی
یعنی میشه سه گانه رو کسب کنم :n33:
فقط یه هشدار بهت بدم از الان
منم یه فصل تقریبا همین موقعیت رو با LOSC داشتم و بعد لیگ قهرمانان بازیمو باختم و اوت شدم. تیم روحیه اش اومد پایین بعدش باخت ها شروع شد!! هم لیگ قهرمانان اوت شدم، هم جام حذفی و هم نزدیک بود لیگ رو از دست بدم ولی شانس آوردم PSG بازی آخر رو باخت و من بردم و قهرمان شدم! از پاریس سن ژرمن 9 امتیاز جلو بودم ولی تا آخر هفته 37 مساوی شده بودیم!!

ERPF
12-06-2015, 16:58
فقط یه هشدار بهت بدم از الان
منم یه فصل تقریبا همین موقعیت رو با LOSC داشتم و بعد لیگ قهرمانان بازیمو باختم و اوت شدم. تیم روحیه اش اومد پایین بعدش باخت ها شروع شد!! هم لیگ قهرمانان اوت شدم، هم جام حذفی و هم نزدیک بود لیگ رو از دست بدم ولی شانس آوردم PSG بازی آخر رو باخت و من بردم و قهرمان شدم! از پاریس سن ژرمن 9 امتیاز جلو بودم ولی تا آخر هفته 37 مساوی شده بودیم!!

اتفاقا الان یونتوس افتاده روی دور برد و من هم در بدترین موقعیت خوردم به بایرن چون بعدش هشت هفته به پایان لیگ مونده و ممکنه در این هشت هفته فاصله تیمم با یونتوس که الان 9 امتیاز شده از بین بره ولی خوشبختانه با بردن میلان رفتم فینال جام حذفی

onlyroma
13-06-2015, 17:03
دانلود نسخه 15.3.2 بازی با حجم 1.8 گیگابایت از سایت download.ir

به خاطر تاخیر شرمنده. فکر کنم 20 روز از انتشارش بگذره.
و دلیل اینکه این جا لینک ها رو میذارم اینه که هر کاری میکنم بهم اجازه ویرایش پست اول رو نمیده:n13:

hamid.amini
13-06-2015, 20:41
چلنج فرگوسن را هم شروع کردم. تیم کریستال پالاس بهم افتاد
واقعا شرایط خیلی سخته
پول که اصلا ندارم و حتی نتونستم بازیکن آزاد جذب کنم. بعد از کلی تلاش و قرض دادن 4-5 بازیکن و بیرون انداختن بازیکنی که قرضی اومده بود و اخراج دو بازیکن مسن تیم بالاخره تونستم یه هافبک راست 30 ساله به صورت آزاد جذب کنم
با کلی تلاش در مقابل من یونایتد و سیتی و تاتنهام و QRP (که صدرنشین لیگ انگلیسه) با اختلاف 1 گل باختم ولی چلسی با 7 گل و آرسنال با 5 گل نابودم کردن. البته یکی از بازیکنانم تونست تو ماه ژانویه با وجود اون دو باخت سنگین بهترین بازیکن لیگ بشه

به زحمت تونستم تیم رو از ناحیه سقوط دربیارم ولی حتی نمیتونم تصور کنم که بتونم از رده 16 بالاتر برم مگه اینکه معجزه ای مثل چیزی که تو یکی دیگه از سیوهام با رم اتفاق افتاد دوباره اینجا هم اتفاق بیفته
کاش یکم برا فصل بعد حقوق بالاتر در اختیارم بذارن که بتونم چندتا بازیکن آزاد جذب کنم

تو جام حذفی هم خوردم به من یونایتد و مسلما حذف میشم

در حال حاضر سیوهای اولیه رو پاک کردم و سه تا سیو دارم که به تناوب باهاشون بازی میکنم، یکی سیو اصلیم که بدون مربی شروع کردم و دارم تو تیمهای مختلف میچرخم، الان مربی رم شدم
یکی سیو فرگوسن که تازه شروع کردم و مربی کریستال پالاس هستم (میخوام هیچگاه تغییر تیم ندم باهاش)
یکی هم سیو بارسلونا که با این محدودیت شروع کردم که هیچ گاه بازیکنی نخرم و بازیکن قرضی و آزاد هم جذب نکنم و میخوام بدونم بعد از بالا رفتن سن بازیکنان اصلی تیم چقدر میتونم با جوانان آکادمی بارسا دووم بیارم

hamid.amini
13-06-2015, 20:53
دانلود نسخه 15.3.2 بازی با حجم 1.8 گیگابایت از سایت download.ir

به خاطر تاخیر شرمنده. فکر کنم 20 روز از انتشارش بگذره.
و دلیل اینکه این جا لینک ها رو میذارم اینه که هر کاری میکنم بهم اجازه ویرایش پست اول رو نمیده:n13:

این نسخه مال چه تاریخیه؟
آخرین آپدیته؟

onlyroma
13-06-2015, 22:26
این نسخه مال چه تاریخیه؟
آخرین آپدیته؟

آره آخرین آپدیت رسیمه و نقل و انتقالات زمستانی رو کامل انجام داده و بازی رو هم تقریبا بدون باگ کرده از جمله زمان سیو شدن رو به چند ثانیه رسونده.
برای نقل و انتقالات تابستانی هم باید به سایت های fmscout و fm-base بری و پچ های غیر رسمی که اون ها هم پیش نیازشون همین آپدیت هست رو دانلود کنی.

ERPF
14-06-2015, 11:17
بازی اپدیتی جداگانه برای رفع مشکلات و باگ ها نداره ( مخصوصا همین سیو کردن )

ERPF
14-06-2015, 11:25
بالاخره من در پنجمین فصل مربیگریم با رم قهرمان لیگ شدم :n28::n28: در جام حذفی هم با بردن لاتزیو قهرمان جام حذفی شدم ، جالبه که تیم های پایه باشگاه ( زیر 20 سال و زیر 18 سال ) هم قهرمان لیگ شدند و هم قهرمان جام حذفی ، کلا قدرت بلامنازع لیگ ایتالیا شدیم
اما یک پیشنهاد و یا هشدار سعی کنید تیمتون زودتر از موعد قهرمان نشه :n08::n08: من سه هفته مانده به پایان لیگ قهرمان شدیم تیم کلا بیخیال بازی میکرد از سه بازی آخر دوبازی رو باختم و یکی رو مساوی کردم در فینال حذفی هم در پنالتی ها قهرمان شدیم ، در جام باشگاه های اروپا هم که بایرن زد لهمون کرد ، فهمیدم تیمم همچین قدرتمند هم نیست ولی باشگاه برای فصل جدید 50 میلیون پوند بودجه خرید بازیکن بهم داده :n10:

ERPF
14-06-2015, 11:28
چلنج فرگوسن را هم شروع کردم. تیم کریستال پالاس بهم افتاد

در این قسمت چلنج ، چند مورد وجود داره ، یکی تیمت انتهای جدوله و یکی مصدوم زیاد داری و ... کدوم یکی چلنج فرگوسنِ

onlyroma
14-06-2015, 23:12
بازی اپدیتی جداگانه برای رفع مشکلات و باگ ها نداره ( مخصوصا همین سیو کردن )

نه نداره داداش.

ولی فکر نکنم موردی داشته باشه که این پچ جدید رو نصب کنی و همون سیو قبلی رو ادامه بدی چون این پچ نصب شدنیه و مثل ورژن اولی بدون نصب نیست. و فایل های سیو ها هم که همه با پسوند fm ذخیره میشن پس تفاوتی نمیکنه. حالا میتونی نصبش کنی و ببینی سیوت کار میده و سرعت سیو کردن درست میشه یا نه(قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ولی میتونی ار همه فایلهات یه کپی برداری تا خیالت راحت باشه)

hamid.amini
15-06-2015, 03:50
در این قسمت چلنج ، چند مورد وجود داره ، یکی تیمت انتهای جدوله و یکی مصدوم زیاد داری و ... کدوم یکی چلنج فرگوسنِ

چلنج فرگوسن رو خودت شروع میکنی، جزو چلنچ های خود بازی نیست
چند صفحه قبل در موردش توضیح دادم

El_Amin
22-06-2015, 14:59
نسخه 15.3.2 رو دانلود کردم ، می خوام چلنج فرگوسن رو تجربه کنم .
تیم ساندرلند نصیبم شده :| شرایط واقعا افتضاحه 5 تا مصدوم ، بودجه نقل اتقالات 0 ، و نمی تونم هیچ بازیکن ازادی جذب کنم .
تو نسخه جدید شرایط سخت تر هم هست ، سخت تر میشه نتیجه گرفت و هوش مصنوعی بازی هم بهتر شده .
پچ MegaPack رو هم برای بازی دانلود کردم ( آپدیت لباس ، چهره واقعی بازیکنان و لوگوی تیم ها ) ، انگیزه ی بیشتری برای بازی پیدا کردم و بازی از اون یکنواختی خودش دراومده .

soheilnouri
22-06-2015, 15:03
حذف شود.....

soheilnouri
22-06-2015, 15:25
يادش بخير اولين سري اين بازي رو حدود سال ١٩٩٧ بازي كردم.اون موقع ها تحت عنوان championship manager ميومد.عالي بود.

yakimura sanada
24-06-2015, 11:51
سلام
من ورژن 15.3.2 رو نصب کردم اما میرم تو بازی کرش دامپ لعنتیرو میده:n28:
کرک خوب کسی سراغ نداره؟:n27::n27:

yakimura sanada
29-06-2015, 00:40
خب مشکل من حل شد و شروع کردم چن تا دیتابیس از Fm Scout گرفتم و ریختم (مثل جام گینس) و رئال رو برداشتم الان تازه بازی ها لیگ تو فصل اولم شروع شده و جام گینس و سوپر کاپ اسپانیا و اروپا رو بردم و پوگبا رو با هزار تا خواهش اوردم رئال و تا الان که هیچ گ*ی نخورده فقط 3 تا پاس گل داده:n31:
مودریچ هم که دید اوضاع پسه سریع ریکوست داد و برگشت تاتنهام
کروس هم تو بازی برگشت سوپر کاپ اسپانیا به فنا رفت و 4 ماه مصدوم شد و ایارا رو گذاشتم،لرد ایارامندی هم فعلا فقط دوتا پنالتی به سوسیداد داده
:n27:
فرم کریس و بیل هم افتضاحه و کل بار گلزنی رو دوش بنزماس که اونم به خاطر اینکه درخواستش برای حقوقشو رد کردم میخواد نیم فصل بره
موندم الان چه خاکی به سرم بریزم

yakimura sanada
30-06-2015, 02:37
:n02:خب هرطوری بود تو 24 ساعت یه فصل رو تموم کردم:n31:
کسی تاحالا 6 گانه گرفته بود ؟ بدون بیل 6 گانه گرفتن خودش شق القمره (املام 15 شدم توجه نکنید :دی)
بیل 2 ماه آخر مصدوم بود و خسه رو برای بازی در موقعیت وینگر راست تعلیم دادم و نسبتا خوب کار کرد
کروس هم آخرای فصل بالاخره تونست 4 تا بازی بکنه( 2 بار پشت سر هم مصدوم شد :/)
لرد ایارا نیز 6 تا پاس گل داد و نیم فصل رفت لیورپول با 24 میلیون :دی و بجاش لوکاس سیلوا رو اوردم که یکی بهترین خریدای عمرم توی FM بود خیلی خوب کار کرد
در کل فصل توپی بود
آخر فصل تیم خواست تمدید کنه اما من موافقت نکردم و جدا شدم الان هم بیکار و الاف میخوام یه نیم فصل استراحت کنم:n20: ، لامصب اینقدر محبوبیتم بالاس هر 1 هفته از 2 تا تیم بزرگ پیشنهاد دارم و یکی بعد دیگری همرو رد میکنم :n22:

yakimura sanada
14-07-2015, 21:22
شما یادتون نمیاد اینجا قبلا خیلی شلوغ بود :n28:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif:n37:

onlyroma
15-07-2015, 22:07
آره قبلا خیلی شلوغ بود و بچه ها کریرهاشون رو میذاشتن که خیلی خوب و جذاب بود.
حالا برای عوض کردن حال و هوا لینک زیر رو میذارم که یکی تا سال 2034 رفته جلو تا جایی که رحیم استرلینگ مربی شده و اتفاقات خیلی جالب دیگه ای هم افتاده که عکس همه اتفاقات رو گذاشته. حس نوسترا داموس به آدم دست میده:n33:

حتی آخر پست لینک های دانلود کریرهاش رو هم گذاشته.

yakimura sanada
17-07-2015, 00:07
آقا خیلیییییییییی سوت و کوره
اگ ده نفر اعلام آمادگی کنن میخوام سایت فوتبال منیجر بزنم کسی هست؟

juve327
17-07-2015, 14:17
اینقدر آقای یاکیمورا سانادا ناله کرد که بالاخره من اومدم یه چیزی گفته باشم:n02:
من حدود 7 سالی میشه که فوتبال منیجر بازی می کنم و همیشه بدون کوچکترین تقلبی با یه تیم ضعیف شروع می کنم. و کلا یه سیاست دارم که بازیکن هایی که یه سال از قراردادشون مونده رو با قیمت مفت و بازیکتایی که قراردادشون تموم میشه رو با قیمت رایگان میخرم و بعد یه قصل که بهشون بازی دادم با قیمت گزافی میفروشم. آخرین سیو خودمو هم با لیدز یونایتد شروع کردم ( با اپدیت نقل و انتقالات زمستانی مارشال ). تو این آپدیت لیدز چندتا بازیکن جوون آینده دار داشت و منم یه سری تمرینات دارم که خوراک پیشرفت بازیکنای جوونن. خلاصه اینکه تو فصل اول قهرمان اسکای چمپیون شیپ انگلستان شدم و فصل دوم هم قهرمان لیگ برتر و الان هم تو فصل سوم رقابت تنگاتنگی با چلسی دارم و لیگ قهرمانان هم بعد از یووه به عنوان تیم دوم صعود کردم به مرحله بعدی و حدود دویست میلیون فقط از طریق نقل و انتقالات واسه باشگاه سود مثبت داشتم. وقتی رفتم داخل بازی حتما عکسارو میذارم واستون. اگه کسی دوس داشت سه تا ترکیبی که استفاده میکنم و مدل تمریناتم رو هم توضیح میدم.

yakimura sanada
01-08-2015, 17:42
ای بابا از تنهایی پوسیدیم :n28:

onlyroma
01-08-2015, 22:20
آپدیت جدید نقل و انتقالات LFCMarshall's که تا روز 31 جولای یعنی تا پایان جمعه ترانسفرها رو انجام داده.

vampyre
04-08-2015, 11:06
سلام.بچه ها من امروز نسخه ارجینال بازی رو گرفتم اگه کسی داره برای آنلاین ادم کنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال مهم هم داشتم Face pack و ... رو از کجا میتونم رایگان دانلود کنم؟ هر چی پیدا کردم لینکهای خوبشون پولی بودن و نمیشه این پک ها رو که حجمشون بالاس از میرور های رایگانشون دانلود کرد. اگه میشه یه لینکی چیزی بدید.این تیمهای مهم فقط درست بشن عالی میشن.ممنون

- - - Updated - - -

سلام.بچه ها من امروز نسخه ارجینال بازی رو گرفتم اگه کسی داره برای آنلاین ادم کنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال مهم هم داشتم Face pack و ... رو از کجا میتونم رایگان دانلود کنم؟ هر چی پیدا کردم لینکهای خوبشون پولی بودن و نمیشه این پک ها رو که حجمشون بالاس از میرور های رایگانشون دانلود کرد. اگه میشه یه لینکی چیزی بدید.این تیمهای مهم فقط درست بشن عالی میشن.ممنون

hamid.amini
05-08-2015, 09:28
اینقدر آقای یاکیمورا سانادا ناله کرد که بالاخره من اومدم یه چیزی گفته باشم:n02:
من حدود 7 سالی میشه که فوتبال منیجر بازی می کنم و همیشه بدون کوچکترین تقلبی با یه تیم ضعیف شروع می کنم. و کلا یه سیاست دارم که بازیکن هایی که یه سال از قراردادشون مونده رو با قیمت مفت و بازیکتایی که قراردادشون تموم میشه رو با قیمت رایگان میخرم و بعد یه قصل که بهشون بازی دادم با قیمت گزافی میفروشم. آخرین سیو خودمو هم با لیدز یونایتد شروع کردم ( با اپدیت نقل و انتقالات زمستانی مارشال ). تو این آپدیت لیدز چندتا بازیکن جوون آینده دار داشت و منم یه سری تمرینات دارم که خوراک پیشرفت بازیکنای جوونن. خلاصه اینکه تو فصل اول قهرمان اسکای چمپیون شیپ انگلستان شدم و فصل دوم هم قهرمان لیگ برتر و الان هم تو فصل سوم رقابت تنگاتنگی با چلسی دارم و لیگ قهرمانان هم بعد از یووه به عنوان تیم دوم صعود کردم به مرحله بعدی و حدود دویست میلیون فقط از طریق نقل و انتقالات واسه باشگاه سود مثبت داشتم. وقتی رفتم داخل بازی حتما عکسارو میذارم واستون. اگه کسی دوس داشت سه تا ترکیبی که استفاده میکنم و مدل تمریناتم رو هم توضیح میدم.

تمرینات را بذار
من در زمینه تنظیم تمرینات خیلی ضعیفم
هرکس میتونه کمک کنه

hamid.amini
05-08-2015, 09:50
آره قبلا خیلی شلوغ بود و بچه ها کریرهاشون رو میذاشتن که خیلی خوب و جذاب بود.
حالا برای عوض کردن حال و هوا لینک زیر رو میذارم که یکی تا سال 2034 رفته جلو تا جایی که رحیم استرلینگ مربی شده و اتفاقات خیلی جالب دیگه ای هم افتاده که عکس همه اتفاقات رو گذاشته. حس نوسترا داموس به آدم دست میده:n33:

حتی آخر پست لینک های دانلود کریرهاش رو هم گذاشته.

حیلی جالب بود
بعد از چند سال آژاکس کلا تو لیگ هلند محو شده
تو لیگ انگلیس من سیتی ابتدا قدرت محض بوده بعد چلسی و منچستریونایتد تونستن باهاش رقابت کنن
تو لیگ آلمان بعد از چند فصل شالکه تونسته قدرت اول بشه ولی اونم بعد از 6-7 سال دوباره قدرت را به بایرن پس داده
تو لیگ کرواسی قدرت توی دوره های 7-8 ساله چرخیده
تو اسپانیا بارسا بهترین بوده (گرچه تو اروپا به نظر ناموفق میرسه و تو رده بندی تیمهای اروپایی هم رتبه خیلی پایینی داره) گرچه تو هیچ دوره ای نتونسته قدرت محض لالیگا بشه (اتفاقی که تو لیگ های دیگه افتاده)
فرانسه هم که مشخصه پاریسن ژرمن بدون رقیبه
پرتغال پورتو و بنفیکا در یه حد افتخار کسب کردن
ایتالیا هم که یوونتوس بدون رقیب بوده، گرچه 3 سال آخر نتونسته جزو سه تیم اول باشه

مربیان:
آرسنال: ونگر 2015 خداحافظی کرده و مربیانی که به جاش اومدن غیر از یه مورد که 5 سال مونده بقیه ناپایدار بودن، مورینیو و گالاردو که زود برکنار شدن، سیمئونه و کومان هم خودشون آرسنال رو زود ترک کردن، آخرین سرمربیان آرسنال هم هالک و زیدان بودن
چلسی هم که همه مربیهاش رو زود به زود برکنار میکرده و فقط یه مربی 8 سال دووم آورده که تنها دوران موفقیت بار چلسی بوده
لیورپول: راجرز بعد از 5 سال برکنار شده، جالبترین فردی که سرمربی لیور شده آگوئرو بوده، آخرین سرمربی هم پپ هست
من سیتی: پلگرینی 2019 برکنار شد و مربیان جانشینش همگی خیلی زود برکنار میشدن. پپ دوبار به من سیتی رفت که هر دو بار یک ساله برکنار شد. آخرین سرمربی مونتلا
منچستر یونایتد: بعد از تغییر مربیان متعدد، سال 2022 بالاخره به یه ثبات رسیده و تا 2034 که آخر سیو بوده مربی را تغییر نداده

گواردیولا 3 بار مربی بایرن و دو بار مربی سیتی شده. سرمربیگری آلمان و اسپانیا هم تو کارنامش هست

onlyroma
05-08-2015, 15:42
:n16:خیلی جالبه. خودم به شخصه نتونستم بیشتر از 4 فصل سیوهام رو ادامه بدم و چند بار هم توی این سال ها تا سه فصل رفتم ولی هر بار یه سری اتفاقها می افته که نمیتونم سیوم رو ادامه بدم
:n13:
دیگه برام خیلی فانتزی شده که بتونم حتی تا 4 فصل برم جلو. اوجش هم امساله که نمیدونم چرا نمیتونم زیاد پیگیر بازی باشم(البته دلیل اصلیش دانشگاه لعنتیه) و تنها یه نیم فصل ناموفق با نیوکاسل دارم:n03:

vampyre
08-08-2015, 22:07

کسی اینجا فیس پک استفاده نمیکنه یعنی؟

mahyarmvm
08-08-2015, 22:57
طرفداری- فوتبال منیجر یک بازی شبیه ساز مربیگری است که سال ها علاقه مندان به مربی گری را سرگرم کرده است. از این بازی می توان به عنوان یک دستگاه پیش بینی کننده نیز استفاده کرد. ملاک ها و ساز و کار این بازی به شکلی است که در واقع هر فصلی که در این بازی جلو می روید می توانید تا حدودی آینده تیم های دیگر را نیز مشاهده کنید. تغییرات سرمربی ها، تیم هایی که سقوط می کنند، مشکلات مالی که در آینده برای هر تیم ایجاد می شود و حتی تغییر استادیوم!

شخصی که سال ها این بازی را انجام می داده است در نسخه 2015 این بازی دست به ابتکاری جالب زده. او در طی 58 روز 1000 سال در این بازی به جلو رفته است و نتایجی که با چشم خود دیده است باعث شوکه شدن او شده. نتایج به حدی جالب بوده است که بسیاری از سایت ها و خبرگزاری های مطرح دنیا با این فرد مصاحبه کرده اند.
خودتان را آماده کنید. قرار است پر افتخار ترین تیم 1000 سال آینده را بفهمید. جالب است مگر نه؟ آیا فکر می کنید در سال 3015 منچستر یونایتد هنوز پر افتخار ترین تیم در لیگ انگلستان است؟ آیا فکر می کنید گرت بیل همچان گران ترین خرید دنیا خواهد بود؟ یا ومبلی هنوز بزرگ ترین ورزشگاه انگلستان است؟

چنین تجربه های در واقع محک تکنولوژی به حساب می آیند. Lorf_Yimzo شخصی است که این کار را انجام داده است. او می گوید که در سال 2400 تصمیم گرفته سرمربیگری نورثهمپتون، تیمی در دسته سوم انگلستان را بر عهده بگیرد و با چیزی جالب روبرو شده است. این تیم از همه تیم های کنونی یعنی در سال 2015 پول دار تر است!
فرقی ندارد فن خال چه فلسفه ای را در یونایتد بگنجاند، آرسن ونگر ممکن است در حال ساختن آینده آرسنال باشد. اما بر اساس پیش بینی این بازی هیچ کدام از تیم های منچستریونایتد یا آرسنال در افتخارات قهرمانی حتی در نزدیکی های برنلی نیستند! بر اساس پیش بینی این بازی شفیلد یونایتد پر افتخار ترین تیم انگلستان با 168 عنوان قهرمانی است. برنلی بزگترین استادیوم انگلستان را خواهد داشت. جالب این است که رکورد نباختن آرسنال همچنان تا 1000 سال بعد باقی خواهد ماند. در 1000 سال بعد تیم های چون استون ویلا، وستهم و یا نیوکاسل در لیگ محلات خواهند ماند.
و اما گران ترین بازیکن 1000 سال دیگر چه کسی است؟ آیا باز هم پای رئال مادرید در میان است؟ خیر! کاونتری سیتی با پرداخت 127 میلیون دلار به بوردو بازیکنی به نام جرمی لنوی را به خدمت خواهد گرفت. دومین بازیکن گران قیمت کارلوسی خواهد بود که با قرارداد 111 میلیون دلاری از لاتزیو به شفیلد یونایتد خواهد رفت.
در فصل 2606/07 بازیکنی به نام کاردو کیاکو با 36 گل، رکورد گلزنی لیگ جزیره را می شکند. نکته جالب، کریستیانو رونالدو و لیونل مسی همچنان رکورد دار گل زده در چمپیونز لیگ هستند.
در رده ملی نیز نکات جالبی وجود دارد. ونزوئلا 1000 سال بعد، 25 عنوان قهرمانی جام جهانی خواهد داشت. تیمی از فنلاند، هجدهمین تیم پرارزش دنیا خواهد بود. فنلاندی که لیگ چندان معتبری ندارد.
اما در لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید با 108 عنوان قهرمانی هزار سال بعد نیز همچنان پرافتخار ترین تیم اروپا خواهد ماند. در استادیوم های آینده، ورزشگاهی مثل نیوکمپ چیزی به حساب نخواهند آمد. سالزبورگ ورزشگاهی با ظرفیت 550.000 نفر خواهد داشت!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرخش 180 د‌رجه‌اي
شبيه‌سازي قرن اول (از سال 2015 به بعد‌) چند‌ شگفتي را به همراه د‌ارد‌. اين ‌فرد‌ كه با نام كاربري «لورف ييمزو» د‌ر شبكه اجتماعي «رد‌يت» حضور د‌ارد‌، مي‌گويد‌ تيم «د‌ربي كاونتي» د‌ر سال 2021 فاتح ليگ‌برتر خواهد‌ شد‌ و استوك‌سيتي يكي از مد‌عيان اصلي ليگ خواهد‌ بود‌ و اين جايگاه را تا سال 2100 هم حفظ خواهد‌ كرد‌! بعد‌ از آن تيم‌هايي مثل شفيلد‌يونايتد‌، ساوث‌اند‌، ساند‌رلند‌ و چند‌ين باشگاه د‌يگر كه همگي د‌ر حال حاضر جزو تيم‌هاي كوچك انگليس به حساب مي‌آيند‌ به بزرگان فوتبال اين كشور تبد‌يل خواهند‌ شد‌. د‌ر نهايت اين شبيه‌سازي د‌ر سال 3015 به پايان رسيد‌ه كه د‌ر سال‌هاي آخر رقابت شد‌يد‌ي بين تيم‌هاي برنتفورد‌، ايپسويچ و ناتينگهام فارست براي كسب قهرماني خواهد‌ بود‌ و البته د‌ر آخرين سال جام به هال‌سيتي مي‌رسد‌!
شفيلد‌يونايتد‌، سلطان ليگ‌برتر
طبق شبيه‌سازي‌هاي صورت گرفته توسط اين ‌فرد‌ د‌يوانه فوتبال، موفق‌ترين تيم د‌ر هزاره بعد‌ي تيم «شفيلد‌يونايتد‌» خواهد‌ بود‌ و بعد‌ از آن برنلي قرار د‌ارد‌. باثبات‌ترين باشگاه با 928 فصل حضور د‌ر ليگ‌برتر «برنلي» است، بعد‌ از آن «آرسنال» با 905 فصل حضور د‌ر ليگ‌برتر قرار د‌ارد‌.
رئال همچنان پيشتاز
بهترين نتيجه د‌ر يك فصل ليگ د‌ر 1000 سال آيند‌ه را نيز شفيلد‌يونايتد‌ خواهد‌ گرفت كه د‌ر فصل 75-2374 مي‌تواند‌ 101 امتياز د‌ر ليگ به ‌د‌ست بياورد‌. 300 سال بعد‌، شفيلد‌يونايتد‌ البته عنوان بد‌اخلاق‌ترين تيم اين هزاره را نيز از آن خود‌ش خواهد‌ كرد‌ چرا كه بازيكنان اين تيم د‌ر فصل 98-2697 د‌ر مجموع 103 كارت زرد‌ و 9 كارت قرمز د‌ريافت خواهند‌ كرد‌! طبق اين تحقيق، شفيلد‌يونايتد‌ د‌ر اين مد‌ت 167 بار قهرمان ليگ خواهد‌ شد‌. برنلي هم تا آن زمان 42 بار فاتح ليگ قهرمانان خواهد‌ بود‌ و البته ركورد‌د‌ار فتح ليگ قهرمانان همچنان رئال‌ماد‌ريد‌ خواهد‌ بود‌ كه 10 بار قهرماني‌‌اش به 108 بار رسيد‌ه.
بيشترين رقم نقل و انتقالات
اما اين آمار نكات جالب د‌يگري هم د‌ارد‌. مثلاً اينكه تيم ساوث‌اند‌ با 46 گل ركورد‌ گلزني د‌ر يك فصل ليگ قهرمانان را خواهد‌ شكست (د‌ر فصل 26-2325). يا اينكه د‌ر سال 3015 ركورد‌ بالاترين رقم نقل و انتقالات د‌ر انگليس عد‌د‌ 5/81 ميليون پوند‌ خواهد‌ بود‌، اين يعني 1000 سال بعد‌ هم مبلغ 50 ميليون پوند‌ي كه بـراي انتقال د‌اويـد‌ لويـيــز هزيـــنه شــــد‌ه، همچنـــان تعجب‌برانگــيز خواهد‌ بود‌!!!!!!!!!!

د‌ر رد‌ه ملي، هلند‌ بالاخره به آرزوي خود‌ خواهد‌ رسيد‌ و د‌ر سال 2586 فاتح جام‌جهاني‌ مي‌شود‌ و البته انگليس د‌ر اين مد‌ت 41 بار قهرمان جهان مي‌شود‌ و موفق‌ترين تيم د‌نيا تا سال 3015 خواهد‌ بود‌. اين ‌فرد‌ آمار خود‌ را با گرفتن عكس و اسكرين شات از هر مرحله از شبيه‌سازي‌ها منتشر كرد‌ه و هم‌اكنون د‌ر اينترنت نتايج هر سال (تا 1000 سال آيند‌ه!) با جزئيات د‌ر د‌سترس است اما آيا اين آمار د‌قيق است؟ هزار سال د‌يگر چك كنيد‌ تا جواب‌تان را پيد‌ا كنيد‌!

mahyarmvm
08-08-2015, 23:07
کسی اینجا فیس پک استفاده نمیکنه یعنی؟

حقیقتش با این نت شخمی کسی فیسپک دانلود نمیکنه:n39:راستی چقد گرفتی نسخه اورجینالو ؟!

vampyre
09-08-2015, 00:11
حقیقتش با این نت شخمی کسی فیسپک دانلود نمیکنه:n39:راستی چقد گرفتی نسخه اورجینالو ؟!
قیمت اصلیش که 50$ هست ولی تخفیف 66% خورده بود فک کنم 17-18$ بود.

vahid_4000
09-08-2015, 17:14
دو فصل خیلی هیجان انگیز را پشت سر گذاشتم با یه تیم به قول معروف تو محلات انگلستان شروع کردم فصل اول با دوم شدن در گروه تونستم بیام بالا ولی مدیریت باشگاه بازم اصلا بودجه ای برای خرید بهم نداد در این فصل هم با چند بازیکن قرضی تو نستم در هفته اخر قهرمان بشم و بیام یه گروه بالاتر و با کمال تعجب بازم بهم بودجه ای ندادن و تنها کاری که کردن تا حقو هفتگی 250000 بهم اجازه پرداخت داد داشتم با مدیریت جونه می دم که یه پیشنهاد خوب از طرف وست هم بهم شد و رفتم به این تیم تفاوت این دو تیم همینقدر بگم که قرار دادی که با وستهم بستم اندازه کل بوجه تی قبلیم بود:دی

vampyre
10-08-2015, 11:59
2 تا سوال:
1- وقتی رو کانتینیو میزنی و روزها جلو میرن راهی هست سریع اون نوشته هاش رد شه؟ برای بعضی روزهاش تا چند دقیقه هم فقط اتفاق های روز رو مینویسه ...

2- توی کلاسیک الان من مربی فیورنتینا هستم.چه جوری میتونم مربی تیم ملی بشم؟ (توی job center فقط تیمهای باشگاهی هستند...)

onlyroma
11-08-2015, 01:52
2 تا سوال:
1- وقتی رو کانتینیو میزنی و روزها جلو میرن راهی هست سریع اون نوشته هاش رد شه؟ برای بعضی روزهاش تا چند دقیقه هم فقط اتفاق های روز رو مینویسه ...

2- توی کلاسیک الان من مربی فیورنتینا هستم.چه جوری میتونم مربی تیم ملی بشم؟ (توی job center فقط تیمهای باشگاهی هستند...)

1- من خودم هم دنبالش میگشتم ولی الان که نگاه کردم باید بری توی Inbox و از اونجا Subscriptions رو انتخاب کنی و چند تا گزینه در مورد نمایش خبر ها برای هر چیزی که برات نمایش داده میشه

هست که از اونجا میشه اخبار اون چیزهایی که لازم نداری رو حذف کنی.البته این فقط ممکنه برای خود اخبار Inbox کار بده ولی شاید وقتی کانتینیو هم میزنی اونایی که حذف کردی رو دیگه نمایش

نده. البته توی شاخه Fm بالای صفحه و زیرشاخه Detail Level و از اونجا توی Game امکانات دیگه ای هم هست مثل اضافه و حذف کردن لیگ و کم کردن جزئیات بازی که ممکنه بدرد بخوره.

2- کلاسیک زیاد بازی نکردم ولی فکر نکنم مشکلی برای مربیگری تیم ملی داشته باشی فقط ممکنه هیچ کدوم از تیم های ملی مربی نخوان. تازه فکر کنم مربی همه تیمهای ملی هم نمیشه شد و

اطلاعات بعضی از تیم های ملی ناقصه و بستگی به لیگ های انتخابیت داره که از همون Fm بالای Detail Level که بالا توضیح دادم میشه لیگ اضافه کرد. البته همه این توضیحات برای نسخه

معمولیه نه کلاسیک.

spirit's
11-08-2015, 12:09
با ویندوز ۱۰ تست کردین ببینین مشکل داره یا نه ؟

hamid.amini
11-08-2015, 14:28
واقعا چلنج فرگوسن خیلی مشکله
فصل اول تونستم کریستال پالاس را از سقوط نجات بدم و به یه رتبه نزدیک به میانه جدول برسونم و کلی هم ازم راضی بودن ولی فصل دوم با وجود تقویت تیم غیر از یه برد 4-3 تو هفته اول دیگه هم بازیها را دارم میبازم، تو جام حذفی هم جلو یه تیم رده پایینتر 3-0 باختم و حذف شدم
البته مصدوم زیاد دارم ولی انتظار داشتم بتونم از منطقه سقوط بیام بیرون
میترسم تیم سقوط کنه و کلا چلنجم ناکام بمونه

onlyroma
11-08-2015, 15:51
با ویندوز ۱۰ تست کردین ببینین مشکل داره یا نه ؟

من که تست نکردم و فعلا هم قصد ارتقا ویندوز رو ندارم. البته یه حسی بهم میگه مشکل داره چون تجربه نشون داده که کرک های گروه 3dm خیلی به ورژن ویندوز حساسن.

ardeshir n
11-08-2015, 16:34
سلام.ببخشید ارور میده که یک فایل با فرمت serious error dmp داره.
کسی راهی بلده؟
از خود سایت دانلود کردم

hamid.amini
11-08-2015, 16:52
سلام.ببخشید ارور میده که یک فایل با فرمت serious error dmp داره.
کسی راهی بلده؟
از خود سایت دانلود کردم
من هم از سایت دانلود کردم مشکل داشت

چند صفحه تو همین تاپیک برو عقب یکی از دوستان لینک دانلود آخرین ورژنش رو گذاشته
اونو دانلود کن

safamehr13
11-08-2015, 21:11
سلام من این بازی رو از همین جا دانلود کردم ولی بعد از این که اکسترکتش کردم اجرا نمیشه لطفا یکی بگه چی کار کنم آنتی ویروس هم غیر فعاله

safamehr13
11-08-2015, 21:18
من ورژن اولین صفحه این فروم دانلود و اکسترکت کردم ارور میده آنتی ویروس هم خاموشه
ارور کراش دامپ می ده چی کار کنم؟

safamehr13
11-08-2015, 22:39
بازی برای من اجرا شد.با اجرای DirectX موجود در خود بازی که نزدیک به 100 مگ خودش دانلود کرد و مشکل Crash dump حل شد
بد نیست استارتر این را هم در پست اول به عنوان راهنمایی قرار بده

سلام میشه لطفا این direct X بگی از کجا دانلود کنم.هر کاری می کنم بازی اجرا نمیشه

وین رونی
11-08-2015, 23:07
سلام میشه لطفا این direct X بگی از کجا دانلود کنم.هر کاری می کنم بازی اجرا نمیشه

سلام
میری به فولدر بازی بعد داخل فولدر _CommonRedist میشی بعد داخل فولدر DirectX یه فایل هست به نام dxwebsetup اجراش می کنی و شروع می کنه به دانلود و مشکل حل میشه
متاسفانه کسانی که این مشکل را دارند احتمال زیاد رو ویندوز 10 نشه از این روش رفت خودم چندبار امتحان کردم نشد

onlyroma
12-08-2015, 01:42
دوستانی که بازیشون مشکل داره ورژن 15.3.2 بازی رو از صفحه 67 تاپیک دانلود کنن که هم نسخه بهتر و جدیدتریه و هم مشکلات کمتری داره

spirit's
12-08-2015, 11:08
من که تست نکردم و فعلا هم قصد ارتقا ویندوز رو ندارم. البته یه حسی بهم میگه مشکل داره چون تجربه نشون داده که کرک های گروه 3dm خیلی به ورژن ویندوز حساسن.
روی ویندوز ۱۰ تست کردم فعلا اجرا شده و تا الان که چندروز جلو رفتم مشکل نداشته بازم تست می‌کنم ببینم چی پیش میاد...

spirit's
13-08-2015, 14:39
دوستانی که بازیشون مشکل داره ورژن 15.3.2 بازی رو از صفحه 67 تاپیک دانلود کنن که هم نسخه بهتر و جدیدتریه و هم مشکلات کمتری داره
نسخه صفحه اول جز یبار کرش کردن :n13:مشکل دیگه‌ای نداشت روی ویندوز ده راحت اجرا شد:n05::n02: و جلو رفت البته ویندوز رو هم بروز نگه داشتم
این نسخه رو دانلود نصب و اجرا کردم :n01:پیش فصل و هفته اول رو هم گذروندم هم رون‌تر شده و روی ویندوز ده من که نسخه پرو هست مشکل نداره:n16:...اگه اتفاقی افتاد خبر میدم:n09:

onlyroma
13-08-2015, 18:39
نسخه صفحه اول جز یبار کرش کردن :n13:مشکل دیگه‌ای نداشت روی ویندوز ده راحت اجرا شد:n05::n02: و جلو رفت البته ویندوز رو هم بروز نگه داشتم
این نسخه رو دانلود نصب و اجرا کردم :n01:پیش فصل و هفته اول رو هم گذروندم هم رون‌تر شده و روی ویندوز ده من که نسخه پرو هست مشکل نداره:n16:...اگه اتفاقی افتاد خبر میدم:n09:

ممنون به خاطر اطلاع رسانی داداش:n40:
خدا رو شکر که تا حالا مشکلی نداشته

onlyroma
13-08-2015, 18:47
آپدیت غیر رسمی جدید بازی که توسط LFCMarshall از سایت fm-base.co.uk منتشر شده و ترانسفرها رو تا دیروز انجام داده:

yakimura sanada
14-08-2015, 15:59
ایول باز تاپیک یکم بالا گرفت :n31:
ادامه بدید منم بهتون ملحق میشم :دی

spirit's
14-08-2015, 17:14
فقط چند نفریمشاید زیر ده نفر منم یکم درگیر درس بودم با اومدن ویندوز ۱۰ اومدم یکم سیستم رو سروسامون دادم...

- - - Updated - - -

فقط چند نفریمشاید زیر ده نفر منم یکم درگیر درس بودم با اومدن ویندوز ۱۰ اومدم یکم سیستم رو سروسامون دادم...

onlyroma
14-08-2015, 17:40
دیتابیس LFCMarshall رو ریختم و با اورتون شروع کردم و فعلا که نتایجم خوبه.هنوز زیاد نگذشته ولی در ادامه سعی میکنم اخبار و عکس هاش رو براتون بذارم:n33:(البته اگر اینم مثل قبلی ها نیمه کاره رها نکنم):n13:

این عکس هم مربوط به هفته هفتم لیگه که من سیتی 8-0 واتفورد رو برد و تیم منتخب این هفته یا بهتره بگم ترکیب ثابت سیتیه

onlyroma
14-08-2015, 19:24
بازی با کریستال پالاس واقعا جالب شد و این تیم تو سلهورست پارک فوق العاده سرسخت بود

آخرش با دو تا گل به خودی از اونا که دومیش دقیقه 91 بود بازی 2-2 شد تا فعلا پنجم بمونم

spirit's
14-08-2015, 19:28
با منچستر شروع کردم توی پیش فصل یه دوستانه با روم داشتم ۷-۰ بردمش عوضش سه تا مصدوم چهار هفته‌ای رودستم گذاشت

onlyroma
14-08-2015, 19:31
با منچستر شروع کردم توی پیش فرض یه دوستانه با روم داشتم ۷-۰ بردمش عوضش سه تا مصدوم چهار هفته‌ای رودستم گذاشت

از این کارا با تیم من نکن داداش:n28:
رم:n12:

onlyroma
14-08-2015, 19:42
یه چیزی هم که یادم رفت بذارم ترانسفرهای اول فصلمه که ایناهاش:

spirit's
15-08-2015, 09:22
اون فری ترنسفر چطوری؟

yakimura sanada
15-08-2015, 12:01
با منچستر شروع کردم توی پیش فصل یه دوستانه با روم داشتم ۷-۰ بردمش عوضش سه تا مصدوم چهار هفته‌ای رودستم گذاشت

داداش اگه امکانش هست ترکیبتو هم بزار

yakimura sanada
15-08-2015, 12:15
اون فری ترنسفر چطوری؟

یا قرارداد بازیکن تموم شده یا تیمش دیگه نیازی بش نداره

onlyroma
15-08-2015, 14:50
اون فری ترنسفر چطوری؟

دیتابیس LFCMarshall رو ریختم و بنا بر آخرین نقل و انتقالات بعضی از بازیکن ها مثل گورکوف آزادن:n33:

spirit's
15-08-2015, 14:56
داداش اگه امکانش هست ترکیبتو هم بزار
ترکیب اصلیم ۴-۱-۴-۱ هست روم رو هم با این ترکیب ترکوندم
ترکیب تدافعی هم ۴--۴-۱-۱ هست سعی کردم تمرکزم روی میانه تدافعی باشه
ترکیب سوم هم ۴-۲-۳-۱ هست که اصلا ازش استفاده نکردم
اولی رونی توی نوک بعد با فن‌پرسی جاشو عوض می‌کنم وینگ‌هام والنسیا و اندنان بازیسازام ماتا و... ممکنه تغیرش بدم ولی ماتا خوب کار کرده و فللچر رو گذاشتم دفاع میانه بهش گفتم هرکی میاد بزنه:n09:
مالک گفته باید جون گرایی کنم و اینکه می‌خواد تیم تهاجمی باشه و اینکه به لیگ قهرمانان راه پیدا کنه گفته وضع قراردادته بعد نیم فصل نهایی میشه
چون مثل شما خبره نیستم از پایین شروع نکردم همیشه با منچستر بازی کردم خب دیگه دوسش دارم

onlyroma
15-08-2015, 17:35
ترکیب اصلیم ۴-۱-۴-۱ هست روم رو هم با این ترکیب ترکوندم
ترکیب تدافعی هم ۴--۴-۱-۱ هست سعی کردم تمرکزم روی میانه تدافعی باشه
ترکیب سوم هم ۴-۲-۳-۱ هست که اصلا ازش استفاده نکردم
اولی رونی توی نوک بعد با فن‌پرسی جاشو عوض می‌کنم وینگ‌هام والنسیا و اندنان بازیسازام ماتا و... ممکنه تغیرش بدم ولی ماتا خوب کار کرده و فللچر رو گذاشتم دفاع میانه بهش گفتم هرکی میاد بزنه:n09:
مالک گفته باید جون گرایی کنم و اینکه می‌خواد تیم تهاجمی باشه و اینکه به لیگ قهرمانان راه پیدا کنه گفته وضع قراردادته بعد نیم فصل نهایی میشه
چون مثل شما خبره نیستم از پایین شروع نکردم همیشه با منچستر بازی کردم خب دیگه دوسش دارم

داداش من هم چندان خبره نیستم مثلا همین الان هم چند بار با تیمهای مختلف شروع کردم و ولش کردم تا بلاخره فعلا بین همش اورتون خوب بود البته از سال 2008 دارم پشت سر هم فوتبال منیجر بازی میکنم و با تجربه شدم:n26:
2014 هم بعد از جستجوی زیاد آخرش با استوک شروع کردم و فصل اول با تاکتیک فوق هجومی 4-2-4 تونستم هفته آخر تیم رو ششم کنم و فصل بعد هم قهرمان لیگ اروپا و تو لیگ هشتم شدم بعد هم به دلیل گرفتاری و با وجود اینکه تیم خوبی بسته بودم و میخواستم سهمیه لیگ قهرمانان بگیرم دیگه ادامش ندادم:n03:

spirit's
15-08-2015, 21:11
خیلی جالبه این تاپیک مون همیشه بالاست
بقیه بازی‌های که هرسال نسخه جدید میدن و کلی طرفدار دارن اینطوری نیستن ولی ما فقط چندنفریم کمتر از انگشتای دو دست شاید...

onlyroma
15-08-2015, 22:26
یه بازی فوق العاده جذاب با نیوکاسل

کلا این بازی تیم خوب نبود ولی از جنگندگی تیم خوشم اومد نکته دیگه اینکه بلاخره بعد از 10 هفته تو لیگ باختم در حالی که الان هفته 15ه البته تو این 10 هفته کلا بازی های آسونی داشتم که اونا رو یا بردم یا مساوی کردم و با من سیتی هم تو گودیسون پارک مساوی شد و تو یه بازی خوب آرسنال رو باز هم تو گودیسون پارک بردم کلا تیم تو زمین خودی یه تیم دیگه میشه:n24:

onlyroma
15-08-2015, 22:30
اینم سیستم بازیم
البته این ترکیب ثابتم نیست و به علت مصدومیت بازیکن ها مجبور شدوم چند تا از ذخیره ها رو بذارم

juve327
15-08-2015, 23:11
من با آپدیت مارشال یه سیو جدید با میدلزبرو شروع کردم و فعلا دارم فصل نقل و انتقالات رو میگذرونم، این لوکاس رومرو و آداما ترائوره که خریدم رو شک نکنید فصل دیگه بعد از صعود روی هم بیشتر از هفتاد میلیون میفروشم به تیم های پولداری مثل سیتی و موناکو و .... و با پول فروششون میتونم یه تیم خوب ببندم. البته اینا در حالت عادی به تیم نمیومدن و با کلی وعده وعید و واسطه گری و چرب کردن سبیل مدیر برنامه هاشون حاضر به بستن قرارداد شدن. ماه آگوست که تموم بشه از تمرینات و نتایج و غیره عکس میذارم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

onlyroma
16-08-2015, 01:09
من با آپدیت مارشال یه سیو جدید با میدلزبرو شروع کردم و فعلا دارم فصل نقل و انتقالات رو میگذرونم، این لوکاس رومرو و آداما ترائوره که خریدم رو شک نکنید فصل دیگه بعد از صعود روی هم بیشتر از هفتاد میلیون میفروشم به تیم های پولداری مثل سیتی و موناکو و .... و با پول فروششون میتونم یه تیم خوب ببندم. البته اینا در حالت عادی به تیم نمیومدن و با کلی وعده وعید و واسطه گری و چرب کردن سبیل مدیر برنامه هاشون حاضر به بستن قرارداد شدن. ماه آگوست که تموم بشه از تمرینات و نتایج و غیره عکس میذارم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

خیلی تیم خوبی بستی اونم بدون خرج زیاد آینده نگری خوبی هم داری برای فروش بازیکن ها رو بدست آوردن بودجه تازه الانش هم تو نقل و انتقالات سود کردی:n05: ادامه بده:n39:

onlyroma
16-08-2015, 02:18
دربی مرسی ساید و برد قاطع ولی عجیب اورتون

شما فقط تعداد موقعیت های تیم من و لیورپول رو ببینید و با نتیجه مقایسه کنید همین کافی نیست تا ایمان بیارید؟:n07:

spirit's
16-08-2015, 11:46
اینم سیستم بازیم
البته این ترکیب ثابتم نیست و به علت مصدومیت بازیکن ها مجبور شدوم چند تا از ذخیره ها رو بذارم

فقط یه ترکیب انتخاب کردی؟

onlyroma
16-08-2015, 15:05
فقط یه ترکیب انتخاب کردی؟

دقیقا یکی از ترکیب هایی که با بازیکنای تیمم سازگاری داشت رو انتخاب کردم و بعضی از وظایف پست های مختلف رو برحسب چیزی که میخواستم یا توانایی بازیکنی که قرار بود تو اون پست بازی کنه عوض کردم مثلا معیار اصلی من برای انتخاب این ترکیب هافبک شلوغ بود چون تا دلت بخواد هافبک خوب دارم و میخواستم تا جایی که میشه از همشون استفاده کنم 4 دفاعه بودن هم قطعی بود و با داشتم مهاجم و وینگ ثابت و کلاس بالا یه ترکیب خوب از آب دراومده.

spirit's
16-08-2015, 15:46
دقیقا یکی از ترکیب هایی که با بازیکنای تیمم سازگاری داشت رو انتخاب کردم و بعضی از وظایف پست های مختلف رو برحسب چیزی که میخواستم یا توانایی بازیکنی که قرار بود تو اون پست بازی کنه عوض کردم مثلا معیار اصلی من برای انتخاب این ترکیب هافبک شلوغ بود چون تا دلت بخواد هافبک خوب دارم و میخواستم تا جایی که میشه از همشون استفاده کنم 4 دفاعه بودن هم قطعی بود و با داشتم مهاجم و وینگ ثابت و کلاس بالا یه ترکیب خوب از آب دراومده.
منظورم اینه که میشه سه‌تا ترکیب گذاشت که باهمون تمرین کنن و هماهنگ بشن... طق این شکل فقط یکی هست

onlyroma
16-08-2015, 17:03
منظورم اینه که میشه سه‌تا ترکیب گذاشت که باهمون تمرین کنن و هماهنگ بشن... طق این شکل فقط یکی هست

آره میدونم اونو گذاشتم واسه وقتی کامل تیمم و نیازهاش رو شناختم البته وقتی ترکیب های دیگه ای هم میذارم معمولا بیشتر ترکیب اصلیمو به کار میبرم و ترکیب های جایگزین رو فقط مواقع حاد و لزوم شدید استفاده میکنم تازه خیلی هم دوست دارم توی بازی منو با یه ترکیب ثابت بشناسن مثل وقتی که میگن 433 رضا(اسمم) اینطوری پیش من خیلی با حال تره:n39:

spirit's
16-08-2015, 18:32
آره میدونم اونو گذاشتم واسه وقتی کامل تیمم و نیازهاش رو شناختم البته وقتی ترکیب های دیگه ای هم میذارم معمولا بیشتر ترکیب اصلیمو به کار میبرم و ترکیب های جایگزین رو فقط مواقع حاد و لزوم شدید استفاده میکنم تازه خیلی هم دوست دارم توی بازی منو با یه ترکیب ثابت بشناسن مثل وقتی که میگن 433 رضا(اسمم) اینطوری پیش من خیلی با حال تره:n39:
خب منم اینطوری ذخیره کردم
یکی معمولی یکی کامل تهاجمی یکی کامل تدافعی

onlyroma
16-08-2015, 20:51
خب منم اینطوری ذخیره کردم
یکی معمولی یکی کامل تهاجمی یکی کامل تدافعی

بهترین کار هم همینه داداش ولی من چون ترکیب اصلیم خودش هجومیه باید مکانیزم بالا رو با یه مقدار تغییر پیاده کنم:n13:

spirit's
18-08-2015, 05:01
با کلی دست و پا زدن نیوکاستل رو بردم

vampyre
18-08-2015, 09:53
اینم سیستم بازیم

عزیز لینک دانلودی از این پکی که برا پرچم ها استفاده میکنی داری؟

onlyroma
18-08-2015, 12:04
با کلی دست و پا زدن نیوکاستل رو بردم

کلا نیوکاسل داخل بازی تیم چغریه و منم ازش باختم

onlyroma
18-08-2015, 12:17
عزیز لینک دانلودی از این پکی که برا پرچم ها استفاده میکنی داری؟

داداش من از آپدیت لوگو های اسموت استفاده کردم و این لینکشه:

آپدیت های دیگه ای هم هست که میشه از اینجا هر کدوم رو خواستی دانلود کنی:

onlyroma
18-08-2015, 14:32
یه برد قاطع با زدن 5 گل فقط تو 27 دقیقه ابتدایی مسابقه اونم تو زمین ساندرلند

درسته که ساندرلند آخره جدوله ولی با اینحال نیمه دوم بازی داشت از دستم خارج میشد که خدا رو شکر تموم شد

spirit's
18-08-2015, 14:59
کلا نیوکاسل داخل بازی تیم چغریه و منم ازش باختم
نیمه اول ۳-۰ جلو بودم نیمه دوم دوتاشو جبران کرد و همش حمله بود خیلی شانس اوردم

kraiof3
18-08-2015, 15:23
امشب دان میکنم از سایت دانلود ها:n10:
چجوریه؟:n13:
آنلاین بید؟:n19:
میشه با شما آنلاین بازی کنم؟:n02:

onlyroma
18-08-2015, 15:44
پایان نقل و انتقالات زمستانی و سه خرید قرضی برای بیشتر کردن گزینه ها روی نیمکت

البته میکل آرتتا رو واقعا میخواستم چون یکی دوتا از هافبکام اصلا خوب کار نمیکنن و خیلی هم عشوه دارن.سابقه درخشان و طولانی آرتتا تو اورتون هم باعث شد بیشتر به قرض گرفتنش ترغیب بشم

onlyroma
18-08-2015, 15:48
امشب دان میکنم از سایت دانلود ها:n10:
چجوریه؟:n13:
آنلاین بید؟:n19:
میشه با شما آنلاین بازی کنم؟:n02:

داداش اولا توصیه میکنم نسخه ای که توی صفحه 67 تاپیک هست رو دانلود کن

دوما در مورد آنلاین بازی کردن زیاد اطلاع ندارم شاید بقیه بچه ها مطلع باشن

onlyroma
18-08-2015, 16:07
خودم هم باورم نمیشه که منچستر دوم جدولی رو اینطوری نابود کردم:n20:

تازه من سیتی هم با وجود اینکه نیم فصل اول داشت برای رده های بالا میجنگید وارد بحران بدی شد و الان هفتمه همین باعث شد پلگرینی اخراج بشه:n13:

در ضمن خودم هم رفتم فینال جام اتحادیه با همون لیگ کاپ و با هادرزفیلد بازی دارم که از بحران من سیتی استفاده کرد و حذفش کرد:n38:

spirit's
18-08-2015, 16:29
خودم هم باورم نمیشه که منچستر دوم جدولی رو اینطوری نابود کردم:n20:

تازه من سیتی هم با وجود اینکه نیم فصل اول داشت برای رده های بالا میجنگید وارد بحران بدی شد و الان هفتمه همین باعث شد پلگرینی اخراج بشه:n13:

در ضمن خودم هم رفتم فینال جام اتحادیه با همون لیگ کاپ و با هادرزفیلد بازی دارم که از بحران من سیتی استفاده کرد و حذفش کرد:n38:

هنوز به اورتون نخوردم تلافی شکست رو جبران میکنیم:n25::n24::n24::n31::n31:

onlyroma
18-08-2015, 16:36
هنوز به اورتون نخوردم تلافی شکست رو جبران میکنیم:n25::n24::n24::n31::n31:

وقتی رم:n12: رو میبری همین میشه دیگه:n24::n06: