ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Football Manager 2015

صفحه ها : 1 [2] 3 4

spirit's
15-12-2014, 16:55
گفت جوون :|
جوونه دیگه:n33::n33:

ERPF
15-12-2014, 17:01
جوونه دیگه:n33::n33:
همین طور عادی همه به سن واقعیش شک دارند :n02: میگن پیرتره

ERPF
15-12-2014, 17:05
یک مورد خوبی که به بازی اضافه شده ، میزان پیشرفت خودت در مربیگریست ، و الان میدونی در کدام موارد ( مثل حمله ، دفاع ، تاکتیک و ... ) داری پیشرفت میکنی ، من این همه تیمم حمله میکنه :n02: ( البته فصل اول و یکم محافظه کارانه بازی میکنیم ) در دفاع و تاکتیک امتیازم از 10 شده 11 ولی در حمله هنوز در 10 موندم

mohammadrashidi32
15-12-2014, 17:32
با سلام به همه دوستان من از دیشب شروع کردم بعد از 2 سال ولی امروز به 1 مشکل خوردم بعد از 2 هفته از شروع crush dump میکنه چیکار کنم

وین رونی
15-12-2014, 19:25
ورژن 15.2.0 بازی در استیم اومده و منتظریم که کرک بشه.شاید مشکل crash dump در استارت بازی حل بشه

spirit's
15-12-2014, 19:39
با سلام به همه دوستان من از دیشب شروع کردم بعد از 2 سال ولی امروز به 1 مشکل خوردم بعد از 2 هفته از شروع crush dump میکنه چیکار کنم
عزیز اولا باید از لینک صفحه اول دان می‌کردی بعدم یه سری کار هست که دوستان توضیح دادن انجام بدی مشکلت حل میشه

vahid_4000
15-12-2014, 20:48
سلام دوستان چطوری وضعیت شغلیم را بهتر بکنم چون الان خیلی پایینه الان روی 10 درصده
با اینکه فصل قبل تیم را قهرمان کردم و این فصل در این چند بازی اول فقط دوتا تساوی داشتم نمی دونم چه کنم ی ترسم اخراج بشم

ERPF
15-12-2014, 20:51
سلام دوستان چطوری وضعیت شغلیم را بهتر بکنم چون الان خیلی پایینه الان روی 10 درصده
با اینکه فصل قبل تیم را قهرمان کردم و این فصل در این چند بازی اول فقط دوتا تساوی داشتم نمی دونم چه کنم ی ترسم اخراج بشم
چند سال از قراردادت باقی مونده ؟ احتمالا سال آخر قراردادت هسته

vahid_4000
15-12-2014, 20:55
چند سال از قراردادت باقی مونده ؟ احتمالا سال آخر قراردادت هسته
هنوز دو سال دیگه مونده

spirit's
15-12-2014, 21:42
هنوز دو سال دیگه مونده
قول‌های که دادی رو عملی کردی؟:n36:

mohammadrashidi32
15-12-2014, 22:18
عزیز اولا باید از لینک صفحه اول دان می‌کردی بعدم یه سری کار هست که دوستان توضیح دادن انجام بدی مشکلت حل میشه
همه رو انجام دادم مشکل حل شد تا رسید به روز شانزدهم

mohammadrashidi32
15-12-2014, 22:19
ورژن 15.2.0 بازی در استیم اومده و منتظریم که کرک بشه.شاید مشکل crash dump در استارت بازی حل بشه
امیدوارم فکر میکنی کی بیاد

vahid_4000
15-12-2014, 22:56
قول‌های که دادی رو عملی کردی؟:n36:
هنوز 5-6 هفته از لیگ رفته اول لیگه چطوری قولام را عملی کنم

ERPF
15-12-2014, 23:33
هنوز 5-6 هفته از لیگ رفته اول لیگه چطوری قولام را عملی کنم
ببین از اون 6 عامل ( لیگ ، جام حذفی ، تیم هارمونی ، کنترل پرداخت ها و .. ) کدام یکی وضعش خرابه

yikilmish
15-12-2014, 23:36
انگار کسی نتونسته از ادیتور استفاده کنه یا که کسی جواب نمیده !!!

ERPF
15-12-2014, 23:38
من که رسیدم به هفته 19 ، اوضاع تیمم خیلی خرابه 5 مصدوم دارم ، دو بازیکن من هم رفتند جام ملتهای آفریقا ، ( دروازه بان اولم مصدوم ، دروازه بان دومم ، رفته جام ملتها ، سومم مصدوم ، چهارم هم مصدوم فقط پنجمی مانده ) دو تا از هافبک های ذخیرم مصدومند ، در این قسمت نمیتونم تعویض کنم ، دفاع چپ نفر دومم رفته جام ملتها ، یکی از دفاع راست هام مصدومه ، بودجه باشگاه برای خرید بازیکن فقط 90 هزار یوروست ، هر سه روز بازی داریم ( به خاطر جام حذفی ، آن هم با بارسلونا ) اصلا کلا شدیم پرسپولیس

ERPF
15-12-2014, 23:40
والا تا حالا ازش استفاده نکردم ، من جواب دادم :n18:

vahid_4000
16-12-2014, 00:56
ببین از اون 6 عامل ( لیگ ، جام حذفی ، تیم هارمونی ، کنترل پرداخت ها و .. ) کدام یکی وضعش خرابه
تیم هارمونی داغونه

yikilmish
16-12-2014, 02:10
والا تا حالا ازش استفاده نکردم ، من جواب دادم :n18:

ممنونم رفیقم که جواب دادی منت گذاشتی
کاش بشه این فرومم مثل مال سایر کشورها فعال شه نه اینکه فقط خودمون بازی کنیم !!!

Mahdiyar N.H.G
16-12-2014, 02:39

سلام، من خیلی‌ وقت بود که اینجا نیومده بودم، ولی‌ حالا که اومدم و سوالت رو دیدم، گفتم جواب بدم. من از editor استفاده کردم، سوالت چی‌ هست؟ (منظورت همون editor خود بعضی‌ هست دیگه؟)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین رونی
16-12-2014, 06:53
سلام، من خیلی‌ وقت بود که اینجا نیومده بودم، ولی‌ حالا که اومدم و سوالت رو دیدم، گفتم جواب بدم. من از editor استفاده کردم، سوالت چی‌ هست؟ (منظورت همون editor خود بعضی‌ هست دیگه؟)

به به آقا مهدیار عزیز چه خبر؟نیستی داداش
UK هستی هنوز؟
داداش این مشکل crash dump موقع استارت بازی که خود اسکیدرو هم گفته آنتی ویروس رو غیرفعال کنید برای من حل نشده.یعنی من بدون آنتی ویروس هم همین مشکل رو دارم
امسال بد خوردم به مشکل

ERPF
16-12-2014, 11:11
ممنونم رفیقم که جواب دادی منت گذاشتی
کاش بشه این فرومم مثل مال سایر کشورها فعال شه نه اینکه فقط خودمون بازی کنیم !!!
خواهش میکنم ، البته تعداد کسانی که در ایران این بازی رئ انجام میدهند فکر کنم نهایت دو برابر تعداد خودمون که در این فروم هستیم باشند ولی در کشورهای دیگر زیادند ، البته اگر لینگ ادیتور رو بدی برام جالب شد که یک نگاهی بهش بکنم ( قبلا با ادیتور فیفا منیجر خیلی کار میکردم ) ولی با ادیتور فوتبال منیجر تا حالا کار نکردم ولی حالا که بحثش شد دوست دارم باهاش کار کنم

mohammadrashidi32
16-12-2014, 11:40
UK هستی هنوز؟
داداش این مشکل crash dump موقع استارت بازی که خود اسکیدرو هم گفته آنتی ویروس رو غیرفعال کنید برای من حل نشده.یعنی من بدون آنتی ویروس هم همین مشکل رو دارم
امسال سخوردم به مشکلسلام منم همین مشکلو داشتم steam رو نصب ردم درست شد اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid.amini
16-12-2014, 14:26
من بازی برام رو یه کامپیوتر اجرا شد و روی یکی دیگه اجرا نشد که اصلا نفهمیدم مشکل چیه
تمام آپدیت های ویندوز را انجام دادم، استیم را نصب و آپدیت کردم، آنتی ویروس غیرفعاله و اون فایلی که بهش گیر میداد پاک نمیشه، directx هم آپدیته

وقتی بازی را اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ پیغامی هم نمیده، فقط تو task manager ویندوز یه fm.exe*32 تو لیست process اضافه میشه (اصلا تو لیست application نمیره که استارت بشه)
جالبه که روی لپ تاپ دیگم اجرا میشه ولی روی این مشکل داره

راستی توصیه ای که بعضی فروم های مختلف برا افرادی که مشکل دارن کردن اینه که اگه رو لپ تاپ اجرا میکنید روی power saving نباید باشه و بذارید روی high performance، اگه هم کارت گرافیکیتون تنظیماتی داره حتما روی بیشترین استفاده بذارید که هیچ محدودیتی قائل نشه، درایور گرافیکتون هم حتما آپدیت باشه (البته برا من هیچ کدوم از این مشکلات نبود ولی بازم اجرا نمیشه)

hamid.amini
16-12-2014, 14:31
این قدر این بازی طبیعی طراحی شده که اگه بارسلونا را برداری فقط باید از دست زوبیزارتا که مدیر فنی تیمه حرص بخورین.
به این احمق میگم رویس را برام بخر پیغام فرستاده که این خرید ممکن نیست، رفتم دیدم مبلغ جداییش 35 میلیونه و خیلی راحت میشه خریدش
بهش گفتم برام بلانتا را بخر پیغام داده که ممکن نیست، رفتم 10 میلیون خریدمش فقط یه بند اضافه کردم که تا نیم فصل قرضی بمونه تو تیمش
بهش گفتم برام گابریل باربوزا را بخر گفت غیرممکنه رفتم با 13 میلیون خریدمش

از اون ور با فروش پدرو کلی روی آداما ترائوره برا هافبک راستم حساب کردم ولی زوبی احمق برداشت سر خود فروختش به آژاکس
این قدر اعصابم خورد شد که سیو را کلا پاک کردم و دوباره از اول شروع کردم تا آداما را از دست ندم

فقط چطور میشه این مدیر فنی احمق را حالیش کنم که حق نداره بازیکن بفروشه؟ کلی استعداد جوون تو تیمم دارم میترسم دوباره یکیشون را به باد بده

ERPF
16-12-2014, 15:54
این قدر این بازی طبیعی طراحی شده که اگه بارسلونا را برداری فقط باید از دست زوبیزارتا که مدیر فنی تیمه حرص بخورین.
به این احمق میگم رویس را برام بخر پیغام فرستاده که این خرید ممکن نیست، رفتم دیدم مبلغ جداییش 35 میلیونه و خیلی راحت میشه خریدش
بهش گفتم برام بلانتا را بخر پیغام داده که ممکن نیست، رفتم 10 میلیون خریدمش فقط یه بند اضافه کردم که تا نیم فصل قرضی بمونه تو تیمش
بهش گفتم برام گابریل باربوزا را بخر گفت غیرممکنه رفتم با 13 میلیون خریدمش

از اون ور با فروش پدرو کلی روی آداما ترائوره برا هافبک راستم حساب کردم ولی زوبی احمق برداشت سر خود فروختش به آژاکس
این قدر اعصابم خورد شد که سیو را کلا پاک کردم و دوباره از اول شروع کردم تا آداما را از دست ندم

فقط چطور میشه این مدیر فنی احمق را حالیش کنم که حق نداره بازیکن بفروشه؟ کلی استعداد جوون تو تیمم دارم میترسم دوباره یکیشون را به باد بده
از منوی دستیاران ، در قسمت responsiblity ( اگر املاش رو درست نوشته باشم ) میتونی اختیار خرید و فروش رو ازش بگیری

Mahdiyar N.H.G
16-12-2014, 16:16
UK هستی هنوز؟
امسال بد خوردم به مشکل
سلام داداش، آره هنوز انگلیس هستم. راستش رو بخوای اصلا زیاد دیگه وقت نکردم تو این ۲ سال fm بازیکنم، هم درسم زیاد شده، هم دیگه رفتم دنبال مربیگری دارم مدرکی آنرا میگیرم که انشالله چند سال دیگه تو خود بعضی‌ باشم lol .
من بعضی‌ رو از نوس تیم دانلود کردم، و همون مشکل رو داشتم، هی‌ وسعت بازیم همون اولای بعضی‌ کرش میکرد و ارور crash dump می‌‌آمد، ولی‌ بد از چند بر خود به خود درست شد (ولی‌ من از ترسم سریع از اولای فصل گذاشتم، حالا اصلا دیگه مشکلی‌ نیست) فکر کنم مشکل شاید تو patch ۱.۵.۲ حل بشه ولی‌ شاید رپط به spec کامپیوتر هم داشته باشه

Mahdiyar N.H.G
16-12-2014, 16:20
خواهش میکنم ، البته تعداد کسانی که در ایران این بازی رئ انجام میدهند فکر کنم نهایت دو برابر تعداد خودمون که در این فروم هستیم باشند ولی در کشورهای دیگر زیادند ، البته اگر لینگ ادیتور رو بدی برام جالب شد که یک نگاهی بهش بکنم ( قبلا با ادیتور فیفا منیجر خیلی کار میکردم ) ولی با ادیتور فوتبال منیجر تا حالا کار نکردم ولی حالا که بحثش شد دوست دارم باهاش کار کنم
من از اینجا editor رو دانلود کردم، ولی‌ نمیدونم تو ایران میتونید دانلودش کنید یا نه.

وین رونی
16-12-2014, 18:10

من از چندین سال پیش این بازی رو انجام میدادم.الآن متاسفانه بازی برای اجرا نمیشه و همه کارهای زیر رو انجام دادم
آپدیت ویندوز-نصب استیم-غیرفعال کردن آنتی ویروس-اجرای ادمین-اجرا روی high performance کارت گرافیک و ...
اگه بازی برای من درست بشه زیاد اینجا مشارکت می کنم.فعلاً که سماق می مکم :n14:

omiddavaal
16-12-2014, 18:12
ليگ ايرانو دارم مال قبله نميشه واردش كنم؟

وین رونی
16-12-2014, 18:20
ليگ ايرانو دارم مال قبله نميشه واردش كنم؟

چرا میشه از طریق ادیتور
فقط باید ادیتور بازی رو پیدا کنید و دانلود کنید و بعد ایمپورتش کنید.البته تغییرات زیادی تو لیگ باید بدید چون منم اون فایل رو دارم دیگه خیلی قدیمی شده و کلی جابجایی بازیکن و مربی باید توش انجام بشه

aaasadi
16-12-2014, 20:54
لیگ ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط نقل و انتقالاتش طبق معمول قدیمیه

Mahdiyar N.H.G
16-12-2014, 21:09
لیگ ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط نقل و انتقالاتش طبق معمول قدیمیه
ممنون. فکر کنم یکی تو یکی از فروم های fm دارد اپدیت شودش را درست می کند. وقتی لینکش را گذاشت، خبر می دم. ولی اگر کسی نمیتواند صبر کنه، فایلی که aaasadi گذاشت را دانلود کنید و با editor نقل و انتقالات را درست کنید

hamid.amini
17-12-2014, 00:33
سیو جدیدم با بارسا را شروع کردم، فقط امیدوارم باز هم مثل دفعه قبلی چلسی برا خرید پدرو پیشنهاد بده
راهی سراغ ندارین که بدون کاهش قیمت یه بازیکن کاری کنم که تیمهای دیگه براش پیشنهاد بدن؟

yikilmish
17-12-2014, 03:26

سلام داداشم
خوش اومدی
من ادیتور رو میریزم پنجره ای که برام باز میکنه فونتاش قر و قاطیه و file اینا نداره
بهتر بگم شبیه پنجره سالهای قبل نیست و نمیشه فایل آورد توش و ادیت کرد
ممنون میشم اگر راهی بلدید کمکم کنید

aaasadi
17-12-2014, 17:42
16 تا تاکتیک بکار گرفتم تا با چلسی منچستر رو بردم :|
3-1 بردم
تازه هازارد هم بازی ندادم :|
فالکائو و فن پرسی و دی ماریا هم مصدوم کردم :|

omiddavaal
17-12-2014, 17:43
داشتم بازي ميكردم يدفعه كرش دمپ داد اين ارور لعنتي ول كن ما نيست :(

وین رونی
18-12-2014, 00:05
بازی برای من اجرا شد.با اجرای DirectX موجود در خود بازی که نزدیک به 100 مگ خودش دانلود کرد و مشکل Crash dump حل شد
بد نیست استارتر این را هم در پست اول به عنوان راهنمایی قرار بده

ERPF
18-12-2014, 11:15
اکثر گلهایی که تیم من میخوره یا شوت از راه دور یا ضربات کرنر ( حتی در بازی با بارسلونا و رئال ) نمیدونم این ضعف بازیست یا تمام تیمها تاکتیکشون اینه ، این شوت از راه دور زیادی در اون اغراق شده هر تیمی یک بازیکن شوت زن داره که از 50 کیلومتری گل میزنند
در 15 بازی آخر تیمم 3 برد 5 تساوی و 7 باخت داشتم ، در این مدت رکورد 8 بازی بدون برد ( چه حذفی چه لیگ ) رو بر جا گذاشتیم :n02: شانس آوردم اول فصل نتایج خوبی گرفتیم والا الان از مالاگا اخراج شده بودم ( البته تقصیر خودم بود نباید کمک هام رو عوض میکردم ) البته از دست این هئیت مدیره تیم خیلی شاکیم هر چی میگم میگویند نمیشه ، نمیشه ، نمیشه ( حتی بهشون میگم میخوام دوره مدرک B رو بگذرونم میگویند ، موافقیم ولی الان نمیشه )
البته یک کار دیگر هم کردم خودم تمرینات رو به دست گرفتم ، الان تیم یکم بهتر نتیجه میگیره

ERPF
18-12-2014, 13:26
همانطور که میدانید در این فصل رئال رکورد بردهای پیاپی رو در اروپا بدست آورده و اگر 4 برد دیگر رو به دست بیاره رکورد جهانی رو به خودش اختصاص میده جالبه که بدونید در این سیو من چنین اتفاقی افتاده و رئال رکورد 25 برد پیاپی رو بدست آورد و البته در لیگ رکورد 18 برد پیاپی رو :n04:

hamid.amini
18-12-2014, 14:23
با بارسلونا افتادم رو دور باخت
الان از دستم شاکی شدن
برام دعا کنید که تو این دوران بد اقتصادی بیکار نشم :)
کمک مربی میگه سیستم را عوض کن
کسی سیستم 3 دفاعه خوب سراغ نداره؟

Mahdiyar N.H.G
18-12-2014, 15:59
سلام داداشم
خوش اومدی
من ادیتور رو میریزم پنجره ای که برام باز میکنه فونتاش قر و قاطیه و file اینا نداره
بهتر بگم شبیه پنجره سالهای قبل نیست و نمیشه فایل آورد توش و ادیت کرد
ممنون میشم اگر راهی بلدید کمکم کنید
می توانی یک screenshot ازش بگیری اینجا برگزاری ببینم؟

spirit's
18-12-2014, 16:57
با بارسلونا افتادم رو دور باخت
الان از دستم شاکی شدن
برام دعا کنید که تو این دوران بد اقتصادی بیکار نشم :)
کمک مربی میگه سیستم را عوض کن
کسی سیستم 3 دفاعه خوب سراغ نداره؟

خب باید باشرایط تیم ترکیب تغییر بدی ببینی بازیکنا کجا بهتر بازی می‌کنن...
ترکیب استاندارد که اونجاست دلیل بر استفاده خشک خالی نیست
من اوایل از همونا استفاده می‌کردم ولی بردها خفیف بود الان دیگه هیچ شباهتی به اون ترکیب‌های پیش فرض نداره و الان حریفامو ساندویچ می‌کنم:n25::n33::n26:
شخصا از منجستر خوش میادباهاش راحتم:n40: طرفدارا میگن از وقتی اومدم شبا خوب می‌خوابن

omiddavaal
18-12-2014, 17:51
تيم المر سيتي تو ليگ 2 هلند داشت سقوط ميكرد شدم مربيش كشيدمش بالا اخر فصل بود شديم 13 الان فصل جديد 12 تا بازي گذشته صدر جدولم فقط بلد باشين تمرين بدين مطمعنم اينو ميبرم ليگ 1 هلند :n25:

ERPF
18-12-2014, 21:28
خوب بعد از اون افتضاح در 15 بازی ( 3 برد ، 5 مساوی ، 7 باخت ) در 11 بازی باقیمانده لیگ ، 7 برد ، 3 میاوی و 1 باخت بدست آوردم ( خودم هم نفهمیدم چی شد که یکدفعه تیمم از این رو به اون رو شد ، البته تغییر پست بازیکنان و هجومی کردن تیم و یک کم تغییر تاکتیک بی تاثیر نبود ) حیف شد لیگ تموم شد چون داشتیم همه تیمهای مقابل رو درو میکردیم و 3تا 4 تا بهشون گل میزدیم ( البته به غیر از بازی رئال که با 4 گل لهمون کرد :n08:) در پایان فصل تیمی که طبق پیشبینی رسانه ها باید 13 میشد 5 شد و همه از جمله خودم کف کردم :n19::n05:

ERPF
18-12-2014, 21:34
این هم عکی بازی های آخر و جدول لیگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Emir1
19-12-2014, 11:35
دوستان بالاخره منم موفق شدم بازی رو اجرا کنم، منتها بازی صدا نداره! داخل بازی که تنظیمات خاصی در این مورد ندیدم، اطلاع دارین از چی میتونه باشه و چطور میشه درستش کرد؟

ERPF
19-12-2014, 12:41
دوستان بالاخره منم موفق شدم بازی رو اجرا کنم، منتها بازی صدا نداره! داخل بازی که تنظیمات خاصی در این مورد ندیدم، اطلاع دارین از چی میتونه باشه و چطور میشه درستش کرد؟
در این بازی تنها صدا صدای تماشاگران ورزشگاه است و نیاز نیست دنبال تنظیمات خاصی بگردی ، اگر هم میخواهی همراه بازی موسیقی گوش کنی اول مدیا پلیر سیستمت رو راه بنداز و بعد وارد بازی شو ، البته موقع بازی میتونی قطعش کنی

Emir1
19-12-2014, 16:13
در این بازی تنها صدا صدای تماشاگران ورزشگاه است و نیاز نیست دنبال تنظیمات خاصی بگردی ، اگر هم میخواهی همراه بازی موسیقی گوش کنی اول مدیا پلیر سیستمت رو راه بنداز و بعد وارد بازی شو ، البته موقع بازی میتونی قطعش کنی
یعنی پس همینطوریه؟! نسخه های قبلش هم به همین صورت بودن؟ شاید از ورژن و یا ک.ر.ک بازی باشه، چون فکر نمیکنم به این صورت بازی بدون صدا ساخته بشه معنی نمیده که! باز البته شما نسخه های قبل رو هم احتمالا بازی کردین و بهتر باید بدونید که همیشه به همین منوال بوده یا این نسخه فعلا اینطوره!.

hamid.amini
19-12-2014, 16:57
بارسلونای من فعلا از بحران در اومده
بعد از اینکه یه بازی را با هت تریک مسی به زور تو دقایق پایانی 3-2 بردم تیم افتاد رو دور و فعلا چند بازی پیاپی را راحت دارم میبرم
سیستم تیم را تغییر ندادم ولی دستورات تیمی و انفرادی و تمرینات انفرادی بازیکنان را بیشتر مورد توجه قرار دادم

کسایی که تیم بزرگ دارن از ترکیب ثابت بیشتر استفاده میکنن یا سیستم چرخشی میذارین که به همه بازی برسه؟

ERPF
19-12-2014, 17:00
یعنی پس همینطوریه؟! نسخه های قبلش هم به همین صورت بودن؟ شاید از ورژن و یا ک.ر.ک بازی باشه، چون فکر نمیکنم به این صورت بازی بدون صدا ساخته بشه معنی نمیده که! باز البته شما نسخه های قبل رو هم احتمالا بازی کردین و بهتر باید بدونید که همیشه به همین منوال بوده یا این نسخه فعلا اینطوره!.
نه مشکل از ک.ر.ک یا ورژن بازی نیست این بازی همیشه بدون موزیک پلیر بوده حتی در نسخه های پیشین

hamid.amini
19-12-2014, 17:05
قبلا گفته بودم که قصد دارم یه آموزش جامع برای این بازی تهیه کنم
امروز کارو شروع کردم و فعلا سرفصلها و مقدمه هر فصل را نوشتم
کار بسیار سخت و طاقت فرساییه
تر
اگه کسی از دوستان علاقه داره تو بعضی موارد (به خصوص موارد ویرایشی و ترجمه اصطلاحات بازی) بهم کمک کنه خبر بده، چون شدیدا به کمک نیاز دارم

ERPF
19-12-2014, 17:06
بارسلونای من فعلا از بحران در اومده
بعد از اینکه یه بازی را با هت تریک مسی به زور تو دقایق پایانی 3-2 بردم تیم افتاد رو دور و فعلا چند بازی پیاپی را راحت دارم میبرم
سیستم تیم را تغییر ندادم ولی دستورات تیمی و انفرادی و تمرینات انفرادی بازیکنان را بیشتر مورد توجه قرار دادم

کسایی که تیم بزرگ دارن از ترکیب ثابت بیشتر استفاده میکنن یا سیستم چرخشی میذارین که به همه بازی برسه؟
اگر تیمت رو دور باشه و خوب نتیجه میگیره سیستم چرخشی بهش لطمه ای زیاد نمیزنه ، معمولا 3 ، 4 بازیکن ثابتند و قابل چرخش نیستند ( مثل مسی ) یا در رئال مثل ( رونالدو ، راموس ) ولی زیاد هم ترکیب رو عوض نکن در حد 4 بازیکن البته بستگی به تیمت داره و مقابل چه تیمی بازی میکنی

hamid.amini
19-12-2014, 17:11
تا حالا متیو، روبرتو و مسی بهترین بازیکنان تیمم بودن
دقیقا سوال منو جواب دادی، بیشتر همین مورد سوالم بود که هر بازی یه نفرو تغییر بدم یا تا 3-4 تا تغییر مشکلی پیش نمیاره
تو این مدت که بد نتیجه میگرفتم ترکیب را ثابت کردم تا تیم هماهنگ بشه ولی حالا میخوام یکم بیشتر به ذخیره هام بازی بدم

Emir1
19-12-2014, 19:03
دوستان من اولین باره این بازی رو امتحان میکنم، ازش که فوق العاده خوشم اومده، فقط چون زیاد وارد نیستم بعضی مسائل برام سواله، دوست دارم بدونم شما اکثرا چند تا لیگ فعال میکنید و تعداد بازیکن فعالتون رو روی چند میذارین؟
من یه پک به اسم مگا پک دانلود و نصب کردم که تقریبا لیگهای تمام کشورها از جمله دسته دو و یک و برتر ایران رو اضافه کرده، البته مسلما تعداد کمی ازشون رو انتخاب میکنم. دفعه اول حدود 122.000 بازیکن فعال کردم که لود بازی خیلی طول کشید ولی دفعه بعدش حدود 67.000 باریکن فعال رو زدم که سرعت اجرای بازی رو 2 ستاره زد و هرچند به مراتب سریعتر لود میشد ولی بازم یخورده کند بود، البته پرفورمنس سیستم روی 5 ستارست و ظاهرا از هیچ نظر گیم سنگینی هم نیست، چون گرافیک رو که نهایتش 15-20 درصد به فشار مینداخت یعنی تقریبا کارت در حالت استراحته! مصرف رم هم که از 3 گیگ بیشتر نرفت و با اینکه به نظر میرسه بیشتر سی پی یو محور باشه اونم حتی در بیشترین حالت معمولا تا 50% هم استفاده نمیکنه، با این حال لودها و سیوها نسبتا زیاد طول میکشه، توصیه ای در مورد نحوه تنظیمات و انتخاب تعداد لیگ و بازیکن ندارین؟ شما معمولا لیگ و بازیکن رو در چه حد انتخاب میکنید؟

hamid.amini
19-12-2014, 19:34
دوستان من اولین باره این بازی رو امتحان میکنم، ازش که فوق العاده خوشم اومده، فقط چون زیاد وارد نیستم بعضی مسائل برام سواله، دوست دارم بدونم شما اکثرا چند تا لیگ فعال میکنید و تعداد بازیکن فعالتون رو روی چند میذارین؟
من یه پک به اسم مگا پک دانلود و نصب کردم که تقریبا لیگهای تمام کشورها از جمله دسته دو و یک و برتر ایران رو اضافه کرده، البته مسلما تعداد کمی ازشون رو انتخاب میکنم. دفعه اول حدود 122.000 بازیکن فعال کردم که لود بازی خیلی طول کشید ولی دفعه بعدش حدود 67.000 باریکن فعال رو زدم که سرعت اجرای بازی رو 2 ستاره زد و هرچند به مراتب سریعتر لود میشد ولی بازم یخورده کند بود، البته پرفورمنس سیستم روی 5 ستارست و ظاهرا از هیچ نظر گیم سنگینی هم نیست، چون گرافیک رو که نهایتش 15-20 درصد به فشار مینداخت یعنی تقریبا کارت در حالت استراحته! مصرف رم هم که از 3 گیگ بیشتر نرفت و با اینکه به نظر میرسه بیشتر سی پی یو محور باشه اونم حتی در بیشترین حالت معمولا تا 50% هم استفاده نمیکنه، با این حال لودها و سیوها نسبتا زیاد طول میکشه، توصیه ای در مورد نحوه تنظیمات و انتخاب تعداد لیگ و بازیکن ندارین؟ شما معمولا لیگ و بازیکن رو در چه حد انتخاب میکنید؟

من خودم همیشه لیگهای بزرگ اروپا به همراه لیگ برزیل و آرژانتین را انتخاب میکنم، غیر از اسپانیا (چون طرفدار بارسا هستم) و لیگ دسته 1 انگلیس، بقیه کشورها فقط یک لیگ ازشون انتخاب میکنم
یکم سرعت سیو بازی اذیت میکنه ولی به جاش میتونم استعدادهای لیگها را خیلی بهتر دنبال کنم و مثل دنیای واقعی میتونم اخبار همه لیگها را دنبال کنم (لیگها را انتخاب میکنم که کاملا فعال تو بازی حضور داشته باشن

اگه سرعت سیو اذیتت نمیکنه سعی کن لیگهای بزرگ و استعدادپرور را انتخاب کنی

وین رونی
20-12-2014, 19:16
بازی های دوستانه پیش فصل چرا نمایش داده نمیشن و فقط نتیجه گفته میشه؟!

hamid.amini
20-12-2014, 21:30
بازی های دوستانه پیش فصل چرا نمایش داده نمیشن و فقط نتیجه گفته میشه؟!
احتمالا زدی کمک مربیت بازیهای دوستانه را مربیگری کنه
برو تو بخش staff درستش کن

hamid.amini
21-12-2014, 01:01
من میخوام اولین بخش از آموزش فوتبال منیجر 2015 را برای استفاده دوستان قرار بدم
ولی نمیدونم فایلی که تهیه کردم را چطور میتونم اینجا بذارم که بقیه دانلود کنن

سایت آپلود هم نمیشناسم، اگه علاقه دارین فایل آموزشی که تهیه کردم را ببینید بگید چطور میتونم اینجا بذارمش

spirit's
21-12-2014, 13:25

سایت آپلود هم نمیشناسم، اگه علاقه دارین فایل آموزشی که تهیه کردم را ببینید بگید چطور میتونم اینجا بذارمش
اولا دمت گرم
دوما اپلود فایل رو گوگل کن کلی سایت برات میاره

aaasadi
21-12-2014, 13:29
اینم لیگ ایران یه ورژن جدید با قوانین لیگ نقل و انتقالات هم درسته
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

twelve
22-12-2014, 12:20
سلام دوستان
یه نفر بیاد فایل 3dm_ceg.dll را اپلود کنه. خداخیرش بده

twelve
22-12-2014, 12:20
سلام دوستان

Emir1
23-12-2014, 00:56
................

Emir1
23-12-2014, 00:58
سلام دوستان

بفرما داداش:

twelve
23-12-2014, 12:07
تشکر از Emir1 گل .باز application error میده. دوستانی که تونستن اجرا کنن تو win7 64bit اگر کارخاصی میخواد راهنمایی کنند

mehran_3233
23-12-2014, 17:37
تشکر از Emir1 گل .باز application error میده. دوستانی که تونستن اجرا کنن تو win7 64bit اگر کارخاصی میخواد راهنمایی کنند

منم ویندوزم همینه که شما داری و همین مشکل شما رو داشتم .... ویندوزم رو آپدیت کردم مشکلم حل شد

vahid_4000
23-12-2014, 17:48
سلام اقا چرا بازی اینطوریه چند بازی هست که بالای 20 تا حمله می کنم ولی تیم حریف با 5-6 تا حمله می برتم

spirit's
23-12-2014, 19:20
سلام اقا چرا بازی اینطوریه چند بازی هست که بالای 20 تا حمله می کنم ولی تیم حریف با 5-6 تا حمله می برتم
تمرین قبل بازیت چیه؟و تمرین هفته...

vahid_4000
23-12-2014, 19:38
تمرین قبل بازیت چیه؟و تمرین هفته...
تمرین هفته که دست کمک مربیم هست ولی قبل از بازی اکثرا حمله هست

MCSE MAN
23-12-2014, 21:16
میدونم با این حرفم الان میان میگن چون بازی بلد نیست این حرفو میزنه ولی واقعیت اینه که:
بازی به شدت مضخرفه از نظر نتایجی که به دست میاد

اگه 2-3 تا بازی رو پشت هم بردید اصلا فکر نکنید تیمتون روحیه گرفته و بهتر بازی میکنید. یهو دیدی به تیم آخر جدول باختید!

تیمم رو دور برد بود و همه روحیه ها سبز ولی بعد رفتم به تیم 19 جدول باختم! اینم نه اینجوری که تیم من بهتر باشه ها،نه. تیم حریف یه سرو گردن بهتر بود و شانس میاوردم موقعیتاشون گل نمیشد.جلوی بهترین تیم ها هم اینجوری تو قوطی نبودم!
فکرم نکنید چندتا بازی بیشتر نکردم. من 2-3 فصل بازی کردم. میدونم خیلی زیاده ولی چون بازی رو دوس دارم وقتی خونم کلا پای بازیم.

تو 2014 انقدر قهرمانی بدست آوردم که دیگه خسته شدم ولی این سری اصلا هیچ جوره راه نمیده!

hamid.amini
23-12-2014, 21:20
تمرین هفته که دست کمک مربیم هست ولی قبل از بازی اکثرا حمله هست

مهاجم اصلیتو بذار finishing تمرین کنه، بستگی به سبکت دستورات لازم را هم بده (مثلا پاس تو عمق یا سانترهای سرعتی)
اگه تیمت زیاد شوتزن نیست بد نیست یکی دوتا بازیکنات (مخصوصا هافبکهای غیرتهاجمیتو بذاری رو شوت تمرین کنن (رو دستور شوتهای راه دور تو بازی سودی ندیدم، ولی اینکه یکی دوتا بازیکنا تمرین کنن روش خیلی مفیده)
ضربه ایستگاهی زنهای اصلیتو هم بذار رو ضربات ایستگاهی تمرین کنن، اینجوری تو حملاتت تنوع بیشتری پیدا میشه

تمرین تیمیت را هم مداوم رو یه چیز نذار، هر چند وقت یه بار لازمه رو کارهای تدافعی و ضربات ایستگاهی تدافعی تمرین داشته باشی

vahid_4000
23-12-2014, 21:47
مهاجم اصلیتو بذار finishing تمرین کنه، بستگی به سبکت دستورات لازم را هم بده (مثلا پاس تو عمق یا سانترهای سرعتی)
اگه تیمت زیاد شوتزن نیست بد نیست یکی دوتا بازیکنات (مخصوصا هافبکهای غیرتهاجمیتو بذاری رو شوت تمرین کنن (رو دستور شوتهای راه دور تو بازی سودی ندیدم، ولی اینکه یکی دوتا بازیکنا تمرین کنن روش خیلی مفیده)
ضربه ایستگاهی زنهای اصلیتو هم بذار رو ضربات ایستگاهی تمرین کنن، اینجوری تو حملاتت تنوع بیشتری پیدا میشه

تمرین تیمیت را هم مداوم رو یه چیز نذار، هر چند وقت یه بار لازمه رو کارهای تدافعی و ضربات ایستگاهی تدافعی تمرین داشته باشی

خیلی ممنون

spirit's
24-12-2014, 06:51
میدونم با این حرفم الان میان میگن چون بازی بلد نیست این حرفو میزنه ولی واقعیت اینه که:
بازی به شدت مضخرفه از نظر نتایجی که به دست میاد

اگه 2-3 تا بازی رو پشت هم بردید اصلا فکر نکنید تیمتون روحیه گرفته و بهتر بازی میکنید. یهو دیدی به تیم آخر جدول باختید!

تیمم رو دور برد بود و همه روحیه ها سبز ولی بعد رفتم به تیم 19 جدول باختم! اینم نه اینجوری که تیم من بهتر باشه ها،نه. تیم حریف یه سرو گردن بهتر بود و شانس میاوردم موقعیتاشون گل نمیشد.جلوی بهترین تیم ها هم اینجوری تو قوطی نبودم!
فکرم نکنید چندتا بازی بیشتر نکردم. من 2-3 فصل بازی کردم. میدونم خیلی زیاده ولی چون بازی رو دوس دارم وقتی خونم کلا پای بازیم.

تو 2014 انقدر قهرمانی بدست آوردم که دیگه خسته شدم ولی این سری اصلا هیچ جوره راه نمیده!
والا این توی سری‌های قبلم بود...:n36:

spirit's
24-12-2014, 07:01

موافقم.
راستی اگه می‌تونی از صفحه تمرین یه عکس بذار یا درصد تمرینای که تیمت دیده بگو...شاید باید خودت استین بالا بزنی:n33:
تمرین تیم دست منه اما تیم‌های پایه و دوم دست مربی دیگه‌...
باتوجه به بازی هفته تمرین تیم رو انتخاب می‌کنم و بعضی وقتا هم تمرین هفته رو کلا حذف کردم البته چون هفته خیلی سنگینی بوده ...

رئال اومده والنسیای منو اغفال کرده،که می‌خوادش ولی پیشنهادی هم نداده و بازیکن م تا ۲۰۱۸ قرارداد داره چیکارش کنم خب...بازیکن هوایی شده... این حالت رو باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
واینکه جاش چه بازیکنی بیارم یعنی جایگزینش...بازیکن خیلی موثری بوده برام ولی اینطور موارد باید چیکار کرد؟؟؟

vahid_4000
24-12-2014, 18:01
موافقم.
راستی اگه می‌تونی از صفحه تمرین یه عکس بذار یا درصد تمرینای که تیمت دیده بگو...شاید باید خودت استین بالا بزنی:n33:
باتوجه به بازی هفته تمرین تیم رو انتخاب می‌کنم و بعضی وقتا هم تمرین هفته رو کلا حذف کردم البته چون هفته خیلی سنگینی بوده ...

رئال اومده والنسیای منو اغفال کرده،که می‌خوادش ولی پیشنهادی هم نداده و بازیکن م تا ۲۰۱۸ قرارداد داره چیکارش کنم خب...بازیکن هوایی شده... این حالت رو باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
واینکه جاش چه بازیکنی بیارم یعنی جایگزینش...بازیکن خیلی موثری بوده برام ولی اینطور موارد باید چیکار کرد؟؟؟
یالانس 9 درصد
تاکتیک13
کنترل توپ5
دفاع 38
حمله 11
سازگاری 6
حفظ توپ5
هماهنگی تمی 19

hamid.amini
24-12-2014, 19:32
موافقم.

نگران نباش
باهاش صحبت کن که بمونه، اولش ناراحت میشه که تو خواسته منو در نظر نمیگیری و نهایتا تا 1 ماه ازت ناراحته، ولی اگه ببینه تو تیمت موثره خیلی زود هوای رفتن از سرش میفته، البته در صورتی که رئال مادرید جزو تیمهای محبوبش نباشه و فقط به خاطر هوایی شدن بخواد بره

من هم وقتی لیورپول منیر را میخواست همین وضع را داشتم و با عصبانیت صحبتمون تموم شد، ولی بعد از 2 هفته کمک مربی برام پیغام داد که منیر دیگه نمیخواد بره لیورپول و از شرایطش تو بارسا راضیه

hamid.amini
24-12-2014, 20:03
موافقم.

نگران نباش
باهاش صحبت کن که بمونه، اولش ناراحت میشه که تو خواسته منو در نظر نمیگیری و نهایتا تا 1 ماه ازت ناراحته، ولی اگه ببینه تو تیمت موثره خیلی زود هوای رفتن از سرش میفته، البته در صورتی که رئال مادرید جزو تیمهای محبوبش نباشه و فقط به خاطر هوایی شدن بخواد بره

من هم وقتی لیورپول منیر را میخواست همین وضع را داشتم و با عصبانیت صحبتمون تموم شد، ولی بعد از 2 هفته کمک مربی برام پیغام داد که منیر دیگه نمیخواد بره لیورپول و از شرایطش تو بارسا راضیه

spirit's
24-12-2014, 23:21
نگران نباش

الان رئال اندازه ارزشش بهم پیشنهاده داده خواستم ریجکت کنم اما بهشون گفتم ۲۵۰ میلیون باید بدین فعلا جوابی ندادن:n25:

Emir1
25-12-2014, 00:09
دوستان یه سوال، مسئولیت کارمندان رو میشه تغییر داد؟ مثلا یه نفر فرضا سرپرست اسکاتها هستش میخوام یه نفر دیگه که مهارت بهتری داره رو سرپرست تعیین کنم، من که هرچقدر گشتم همچین امکانی ندیدم گفتم باز بپرسم تا مطمئن شم.
راستی من تیم قوی بر نمیدارم، تیم نسبتا ضعیف تو دسته های پایین انگلیس برمی دارم که به مرور زمان قوی شه بیاد بالا، اینطوری کیفش بیشتره. :n09:

pato77
25-12-2014, 02:16

اینجا اپلود کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yikilmish
25-12-2014, 06:12
سلام دوستان عزیزم من در کار با ادیتور با این صفحه مواجه میشم
ممنون میشم راه حل رفع این مشکل رو بهم بگید
خیلی ممنونم

hamid.amini
25-12-2014, 13:35
مقدمه فایل آموزشی football manager 2015
فصل اولش هم تا چند روز دیگه آماده میشه

yikilmish
26-12-2014, 00:31
خیلی ممنونم

ممنون از جوابتون دوستان!

yikilmish
26-12-2014, 00:37
خیلی ممنونم

ممنون دوستان از کمکتون!

vahidgbi
26-12-2014, 19:08
سلام
دوستان من این بازی رو دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم application error میده ممنون میشم کمکم کنید

Mahdiyar N.H.G
27-12-2014, 18:22
خیلی ممنونم

سلام، واقعا نمیدونم مشکلش چی‌، برای من که درست کار می‌کنه. سعی‌ کردی دوباره از یجای دیگه دانلود کنی‌ و دوباره نصب کنی‌؟

Mahdiyar N.H.G
27-12-2014, 18:41
این هم لینک fm assistant که شبیه FMRTE هست ولی‌ به خوبی‌ FMRTE نیست. چون FMRTE کرک نشده، این fm assistant را درست کردن

vahidgbi
27-12-2014, 19:33
آره از جای دیگه هم دانلود کردم بازم همون ارور رو میده

hamid.amini
27-12-2014, 20:09
سوارز 1 ماه بعد از اتمام دوران محرومیتش به مدت 5 ماه مصدوم شد :((
پدرو را هم که فروختم، فعلا از روی اجبار گابریل باربوسا را که از سانتوس خریده بودم از تیم ب آوردم تو تیم اصلی

امیدوارم حداقل فصل بعد به کارم بیاد

pato77
27-12-2014, 23:16
دوستان ویندوز رو اپدیت کردم.باهاش فریم نتورک هم اپدیت شد.ولی باز روز دوم کرش داد.
کسایی که روز دوم رو با رفتن به تعطیلات رد کردن دیگه بعدش به مشکل نخوردن

yikilmish
27-12-2014, 23:46
سلام، واقعا نمیدونم مشکلش چی‌، برای من که درست کار می‌کنه. سعی‌ کردی دوباره از یجای دیگه دانلود کنی‌ و دوباره نصب کنی‌؟

سلام داداشم از سه جا دانلود کردم که یکی لینک شما بود اما درست نمیشه که نمیشه
راستی آپدیت جدید رو ریختید با ادیتور کار کردید ؟

pato77
28-12-2014, 00:25
اقا ویندوزو اپدیت کردم
net framework رو اپدیت کردم درست نشد که نشد

yikilmish
28-12-2014, 01:04
دایرکس رو هم آپدیت کن کارت گرافیکتم آپدیت کن حل میشه انشاالله

Mahdiyar N.H.G
28-12-2014, 01:32
سلام داداشم از سه جا دانلود کردم که یکی لینک شما بود اما درست نمیشه که نمیشه
راستی آپدیت جدید رو ریختید با ادیتور کار کردید ؟
خیلی عجیب است. اگر روی سایت های دیگر دیدم راه هلش را بهت می گم.
نه، version 15.1.3 هست بازیم

yikilmish
28-12-2014, 03:44
خیلی عجیب است. اگر روی سایت های دیگر دیدم راه هلش را بهت می گم.
نه، version 15.1.3 هست بازیم

ممنونم ارباب منت میزاری

pato77
28-12-2014, 10:55
استیم رو که نصب میکنیم باید بعدش چکار کنیم.تنظیمات خاصی داره

aaasadi
28-12-2014, 13:12
این هم لینک fm assistant که شبیه FMRTE هست ولی‌ به خوبی‌ FMRTE نیست. چون FMRTE کرک نشده، این fm assistant را درست کردن

اینم لیچ شده واسه دوستان
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

spirit's
28-12-2014, 15:16
اینم لیچ شده واسه دوستان
لینکت باز نمیشه...:n27:

pato77
28-12-2014, 15:21
دوستان ویندوز واستیم ونتورک و دایرکس رو اپدیت کردم فایده ای نکرد.
فقط بگید از استیم باید چجوری استفاده کرد

ERPF
28-12-2014, 18:08
دوستان ویندوز واستیم ونتورک و دایرکس رو اپدیت کردم فایده ای نکرد.
فقط بگید از استیم باید چجوری استفاده کرد
استیم رو نیازی نیست تنظیم خاصی انجام بدی، فقط قبل از اینکه وارد بازی بشوی اجراش کن ( البته من خودم این کار رو نمیکنم ، یعنی اجراش نمیکنم ولی برای بعضی بازی ها مثل هیتمن مجبور بودم قبل از ورود به بازی اجراش کنم ) دایرکسی که اپدیت کردی ، یکی از دوستان نوشته بود دایرکسی که در خود بازی بود رو هنگام اتصال به اینترنت آپدیت کرده ( یعنی دانلود کرده و بعد نصب )

ERPF
28-12-2014, 18:14
دوستانی که میخواهند یک مهاجم خوب و گلزن و جوان بگیرند ، من بهشون Angelo Henriquez رو معرفی میکنم ، بازیکن تیم منچستر من بصورت قرضی از منچستر گرفتمش ( چون اوضاع مالی خیلی خوبه :n02: ) فعلا که در 8 بازی لیگ 7 گل زده ، هم خوب شوت میزنه و هم خوب هد

pato77
28-12-2014, 19:11
استیم رو نیازی نیست تنظیم خاصی انجام بدی، فقط قبل از اینکه وارد بازی بشوی اجراش کن ( البته من خودم این کار رو نمیکنم ، یعنی اجراش نمیکنم ولی برای بعضی بازی ها مثل هیتمن مجبور بودم قبل از ورود به بازی اجراش کنم ) دایرکسی که اپدیت کردی ، یکی از دوستان نوشته بود دایرکسی که در خود بازی بود رو هنگام اتصال به اینترنت آپدیت کرده ( یعنی دانلود کرده و بعد نصب )

اقا من از نسخه 1.2 گیگی استفاده میکنم دایرکس ندار داخلش.
همه جور اپدیتی کردم .روزای اول بازیرو رفتن تعطیلات بازم کرش میکنه:n34:

aaasadi
28-12-2014, 20:08
لینکت باز نمیشه...:n27:
با این سایت دوباره لیچش کن
از سرور خودش نمیشد دانلود کنی اصن خیلی سرعتش کم بود 30 :|
premiumleecher.com

yikilmish
29-12-2014, 00:40
والله من دانلود کردم اما استفاده نکردم میترسم سیوم بپره
راستش کار خاصی ندارم فقط میخواستم شهرم رو اضافه کنم اونم که فعلا ادیتور برای من شده آرزو !!!

من دایرکس رو آپدیت کردم حل شد مال شما هم درست میشه انشاالله یه ویندوز بزن خواستی تمام آپدیت ها رو هم نصب کن بعد بازی رو نصب کن شاید درست شد

pato77
29-12-2014, 10:25
والله من دانلود کردم اما استفاده نکردم میترسم سیوم بپره
راستش کار خاصی ندارم فقط میخواستم شهرم رو اضافه کنم اونم که فعلا ادیتور برای من شده آرزو !!!

من دایرکس رو آپدیت کردم حل شد مال شما هم درست میشه انشاالله یه ویندوز بزن خواستی تمام آپدیت ها رو هم نصب کن بعد بازی رو نصب کن شاید درست شد

حجم دایرکس 570 مگه درسته؟

dogin123456
29-12-2014, 14:33
سلام دوستان.. دوسوال:
1-چه طور میشه یک وطیفه ی معین برای کارکنان تیم تعیین کرد؟مثلا تمرین تیم دوم یا کلا مسئولیت تیم دوم رو به عهده ش بزاریم؟
2-آیا میشه بازی ها رو جوری رد کرد که فقط نتیجه ی اون بازی رو ببینیم و مثلا داخل بازی نریم؟ممنون میشم بگید چه جوری.

وین رونی
29-12-2014, 20:52
سلام دوستان.. دوسوال:
1-چه طور میشه یک وطیفه ی معین برای کارکنان تیم تعیین کرد؟مثلا تمرین تیم دوم یا کلا مسئولیت تیم دوم رو به عهده ش بزاریم؟
2-آیا میشه بازی ها رو جوری رد کرد که فقط نتیجه ی اون بازی رو ببینیم و مثلا داخل بازی نریم؟ممنون میشم بگید چه جوری.

همه اینهایی که گفتی و حتی بیشتر از اینها در قسمت Responsibility<------Staff قابل تنظیم هست

soheilnouri
30-12-2014, 09:55
بازي رو من يه ماهه خريدم واقعا پيشرفت كرده.جزئيات بينهايت بيشتر سده

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

soheilnouri
30-12-2014, 09:58
دوستان یه سوال، مسئولیت کارمندان رو میشه تغییر داد؟ مثلا یه نفر فرضا سرپرست اسکاتها هستش میخوام یه نفر دیگه که مهارت بهتری داره رو سرپرست تعیین کنم، من که هرچقدر گشتم همچین امکانی ندیدم گفتم باز بپرسم تا مطمئن شم.
راستی من تیم قوی بر نمیدارم، تیم نسبتا ضعیف تو دسته های پایین انگلیس برمی دارم که به مرور زمان قوی شه بیاد بالا، اینطوری کیفش بیشتره. :n09:

برخي ها صرفا شغلشون محدوده مثه اسكوات ها يا پزشكان و مربيان بدنساز(فيتنس كوچ)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

farshad89
31-12-2014, 09:18

teraktor2003
31-12-2014, 19:50
سلام من از همین سایت این بازی رو دانلود کردم ولی وقتی اکسترکت می کنم و اجرا می کنم اخطار می ده! دقیقا بعد از اکسترکت کردن به چه چیزایی نیاز هست برای اجرا؟

pato77
02-01-2015, 12:37

نمیشه دانلود کرد

spirit's
03-01-2015, 07:46
دوستان این FMRTE اومد؟؟

hamid.amini
03-01-2015, 19:51
آخر فصل قهرمانیم قطعی شد بازیکنام بازیها را خیلی شل گرفتن
سه بازی از 5 بازی اخیرمو تو لیگ 4 تا و 5 تا خوردم
نتیجه برام مهم نیست چون قهرمانیم قطعیه ولی میترسم فرمشونو از دست بدن تو لیگ قهرمانان نابود بشم
نیمه نهایی خوردم به بایرن
چکار کنم بازیکنا با وجود قهرمانی لیگ را جدی بگیرن؟

ERPF
03-01-2015, 21:48
این بازی فکر کنم هنوز نمیدونه ، یک تیم اینقدر مصدوم نمیده ، اون هم همه بالای 5 _ 6 هفته مصدومیت :n28: تا یکی هم از مصدومیت رها میشه دو نفر دیگه مصدوم میشن ، من نمیدونم در بازی های ملی چرا فقط بازیکنان من مصدوم میشوند

وین رونی
03-01-2015, 21:53
این بازی فکر کنم هنوز نمیدونه ، یک تیم اینقدر مصدوم نمیده ، اون هم همه بالای 5 _ 6 هفته مصدومیت :n28: تا یکی هم از مصدومیت رها میشه دو نفر دیگه مصدوم میشن ، من نمیدونم در بازی های ملی چرا فقط بازیکنان من مصدوم میشوند

جایی خوندم یکی از دلایل مصدومیت بازیکنان استفاده از تاکتیک پاس کوتاه سریع هست...
برای من هم کلی مصدومیت پیش اومده اما خوبی این مصدومیت ها دل بستن به بازیکنان جوون هست

spirit's
04-01-2015, 08:38
جایی خوندم یکی از دلایل مصدومیت بازیکنان استفاده از تاکتیک پاس کوتاه سریع هست...
برای من هم کلی مصدومیت پیش اومده اما خوبی این مصدومیت ها دل بستن به بازیکنان جوون هست
دقیقا...
کلا بازیکنی نخریدم
من پنج‌تا مصدوم دادم برای همین رفتم تیم رزرو بازیکن اوردم... کلی خوشحال میشن بازی میکنن برای تیم اصلی

ERPF
04-01-2015, 15:08
البته مشکل مصدومیت ها انجاست که مثلا باعث میشه من 4 بازیکن اصلیم رو از دست بدم که کلا ریتم خوب تیم رو از بین میبره
یا اینکه من 5 دفاع مرکزی در تیم دارم که از این 5 تا 3 تا مصدوم میشوند و در بازیهای پرفشار ( هر 10 روز 3 بازی ) دفاع تیمت خیلی ضعیف میشه

spirit's
04-01-2015, 15:10
البته مشکل مصدومیت ها انجاست که مثلا باعث میشه من 4 بازیکن اصلیم رو از دست بدم که کلا ریتم خوب تیم رو از بین میبره
یا اینکه من 5 دفاع مرکزی در تیم دارم که از این 5 تا 3 تا مصدوم میشوند و در بازیهای پرفشار ( هر 10 روز 3 بازی ) دفاع تیمت خیلی ضعیف میشه
چرا دوتا تیم نمی‌چینی

pato77
06-01-2015, 16:34
اقا من ویندوز رو عوض کردم .دایرکس خود بازیرو نصب کردم
فریم نتورک و... نصب کردم .بازم بازی کرش میکنه.
دوستانی که مشکل کرش بازیشون رو حل کردن لطفا بگن چکار کردن.

وین رونی
06-01-2015, 17:35
اقا من ویندوز رو عوض کردم .دایرکس خود بازیرو نصب کردم
فریم نتورک و... نصب کردم .بازم بازی کرش میکنه.
دوستانی که مشکل کرش بازیشون رو حل کردن لطفا بگن چکار کردن.

مشکل آنتی ویروس رو حل کردی؟

vahid_4000
06-01-2015, 18:08
سلام دوستان بازیکنایی که اجازه کار تو انگلیس را ندارن چه کارشون باید کرد یعنی چطوری باید اجازه کار را گرفت؟

وین رونی
06-01-2015, 18:27
سلام دوستان بازیکنایی که اجازه کار تو انگلیس را ندارن چه کارشون باید کرد یعنی چطوری باید اجازه کار را گرفت؟

How to gain a work permit

vahid_4000
06-01-2015, 18:52
How to gain a work permit
ظ

من خیلی زبانم خوب نیست

hamid.amini
06-01-2015, 18:54
فصل اول به پایان رسید، تو لیگ راحت قهرمان شدم و چند هفته آخر فقط به ذخیره ها و جوونا بازی میدادم و بازیکنان اصلی فقط 20-30 دقیقه برا حفظ فرم میومدن تو بازی
تو لیگ قهرمانان با بایرن تو نیمه نهایی تو زمین خودم 3-0 لهش کردم (یه پنالتی هم نویر از مسی گرفت) تو بازی برگشت با اینکه ترکیب اصلی چیدم تیمم 3 تا گل تا دقیقه 30 خورد، تیمو هجومی کردم تا یه گل زدم و در نهایت 4-1 باختم و صعود کردم
تو فینال خوردم به من سیتی، تا دقیقه 91، 2-1 عقب بودم، دقیقه آخر اینیستا گل مساوی رو زد. تو وقت اضافه تو 5 دقیقه 2 تا گل خوردم، ولی تا دقیقه 110 جبران کردم و 4-4 مساوی شد. دقیقه 122 راکیتیچ گل زد و 5-4 بردم :)

کلا فهمیدم مقابل تیمهایی که سبک بازی هجومی و بر پایه پاسکاری دارن (مثل بایرن و من سیتی و سلتا) نمیشه تدافعی بازی کرد و باید جلوشون هجومی بازی کنی. برعکس بازی هجومی جلو تیمهایی مثل اتلتیکو که بازی مخرب دارن برابر با خودکشیه، مگه اینکه تیمت خیلی آماده تر از رقیب باشه
اون بخش Mentality خیلی مهمه

hamid.amini
06-01-2015, 18:56
من خیلی زبانم خوب نیست
کلا میگه باید یه باشگاه feeder تو یه کشور دیگه مثل بلژیک یا هلند و ... برا باشگاهت پیدا کنی
اینجوری میتونی بازیکن را بدون wp بخری و بفرستی تو اون تیم بازی کنه. بعد از یکی دو سال که به تیم ملی دعوت شد و تونست تو تیم ملی چندتا بازی کنه، یه قرارداد جدید بهش پیشنهاد میدی و wp براش میگیری و میاریش تو تیم خودت

pato77
06-01-2015, 19:03
مشکل آنتی ویروس رو حل کردی؟

انتی ویروس رو باید چکار کرد

vahid_4000
06-01-2015, 20:18
کلا میگه باید یه باشگاه feeder تو یه کشور دیگه مثل بلژیک یا هلند و ... برا باشگاهت پیدا کنی
اینجوری میتونی بازیکن را بدون wp بخری و بفرستی تو اون تیم بازی کنه. بعد از یکی دو سال که به تیم ملی دعوت شد و تونست تو تیم ملی چندتا بازی کنه، یه قرارداد جدید بهش پیشنهاد میدی و wp براش میگیری و میاریش تو تیم خودت

خیلی ممنون
حالا یه سوال دیگه باشگاهfeeder را چطور می شه پیدا کرد؟

hamid.amini
06-01-2015, 23:09
خیلی ممنون
حالا یه سوال دیگه باشگاهfeeder را چطور می شه پیدا کرد؟

من خودم نیاز پیدا نکردم
ولی تو درخواستهایی که از Board باشگاه میتونی داشته باشی یکیش اینه که یه باشگاه feeder برات پیدا کنن
نمیدونم جزئیاتش به چه شکله ولی تو درخواست را بده ببین چی میشه
البته ممکنه قانع کردن مدیران باشگاه به اینکه نیاز به باشگاه feeder داری یکم سخت باشه
بد نیست قبل از درخواست یه سیو داشته باشی

hamid.amini
07-01-2015, 00:11
مصدومیت تیمو به باد داده، ولی شانس آوردم که همه مصدومیتا اول فصل بود
آلوز تو لیست فروشم بود. مونتویا 6 ماه مصدوم شد، آلوز رو از لیست فروش برداشتم
سه تا مهاجم جوونمو قرضی فرستادم تیمای دیگه (باربوسا، دئولوفئو و آداما) یهو نیمار 5 ماه مصدوم شد، شانس آوردم تیم ب بارسا تا بخوام بهم بازیکن میده، الان ساندرو و منیر و رافینیا در کنار مسی و سوارز مهاجمای تیمن. هر دفعه دونگو را هم اضافه میکنم به تیم
با این عملکردی که تیمم داره و با بازیکنای جوونی که تو تیمم ریخته دلم نمیاد حتی وقتی محرومیت بارسا تموم شد هم بازیکن بخرم
فقط شاید به جای متیو که سنش تا اون موقع بالا میره یه مدافع مرکزی بگیرم، بقیه تیمم فوق العادن

pato77
07-01-2015, 12:16
نسخه سالم بازی:n20:

برای درست شدن اسامی هم باید برید اینجا

hamid.amini
07-01-2015, 17:22
با سوارز دعوام شده هیچ جوری هم نمیتونیم با هم کنار بیایم

میخوام با یه مهاجم بزرگ عوضش کنم (مهاجم نوک هم نباشه اشکالی نداره، بتونه تو یکی از 4 پست هجومی تو سیستم 4-2-3-1 بازی کنه برام کافیه
کیو پیشنهاد میدین؟ خودم میخوام برم دنبال استرلینگ

hamid.amini
07-01-2015, 21:21
میخوام آلوز را بفروشم ولی خیلی محبوبه تو تیم
رفت تو لیست فروش نیمار و مسی ناراحت شدن و میگن نفروشش

چجوری میشه اینجور بازیکنا را فروخت؟

dogin123456
07-01-2015, 22:00
آره منم می خواستم کاسیاس رو بفروشم نصف تیم جلوم رو گرفتن حتی بخشی از یک قرداد کردمش که بره به یک تیم دیگه نمی ذفت تو اون تیم کلا هرکاری کردم نمی رفت در آخر نگهش داشتم
بهترین کار برای این جور بازیکنا که نمی رن اگه می خوای از شرشون خلاص بشی اینه که release رو بزنی

hamid.amini
07-01-2015, 22:43
آره منم می خواستم کاسیاس رو بفروشم نصف تیم جلوم رو گرفتن حتی بخشی از یک قرداد کردمش که بره به یک تیم دیگه نمی ذفت تو اون تیم کلا هرکاری کردم نمی رفت در آخر نگهش داشتم
بهترین کار برای این جور بازیکنا که نمی رن اگه می خوای از شرشون خلاص بشی اینه که release رو بزنی

من با خودش مشکلی ندارم، وقتی مونتویا بازیکن اصلی شد خودش تقاضا داد بذارمش تو لیست فروش، ولی بقیه بازیکنا ناراحت میشن از رفتنش

فروش بازیکن خیلی برام سخته
چطور باید بازیکن فروخت؟ سانگ و آلوز را گذاشتم تو لیست فروش ولی هیچ پیشنهادی براشون نمیاد. مخصوصا آلوز که الان دوباره داره زیاد بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه ولی هیچ باشگاهی براش پیشنهاد نمیده

pato77
07-01-2015, 23:03
من با خودش مشکلی ندارم، وقتی مونتویا بازیکن اصلی شد خودش تقاضا داد بذارمش تو لیست فروش، ولی بقیه بازیکنا ناراحت میشن از رفتنش

چطور باید بازیکن فروخت؟ سانگ و آلوز را گذاشتم تو لیست فروش ولی هیچ پیشنهادی براشون نمیاد. مخصوصا آلوز که الان دوباره داره زیاد بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه ولی هیچ باشگاهی براش پیشنهاد نمیده

بازیکنای بالای 30 سال معمولا براشون پیشنهاد نمیاد.اینارو باید 0تومن پیشنهاد بدی

pato77
07-01-2015, 23:05
اقا بلاخره بازی منم درست شد.
من میلان رو برداشتم .
اول کار چندتا از بازیکنای پیرشو مجانی رد کردم هم میانگین سنی اومد پایین و هم دستمزدا کم شد.

yakimura sanada
08-01-2015, 07:11
آقا تورو جون عزیزتون یکی این 3DM_ceg رو به من بده یا برام توی یه فایل RAR آپ کنه هر جا گشتم نبود بازی رو هم از همین سایت دان کردم اما تو پوشه بازی اصن همچین چیزی نیود:n14::n14::n14::n14:

pato77
08-01-2015, 10:51
آقا تورو جون عزیزتون یکی این 3DM_ceg رو به من بده یا برام توی یه فایل RAR آپ کنه هر جا گشتم نبود بازی رو هم از همین سایت دان کردم اما تو پوشه بازی اصن همچین چیزی نیود:n14::n14::n14::n14:
داداش اون نسخه ای که من بالاتر گذاشتمو دانلود کن سالمه.

ERPF
08-01-2015, 11:22

برای فروش این جور بازیکنان ، دو تا مشکل وجود داره اول اینکه سنشون بالاست و دوم که مخصوص تیمهای بزرگه حقوق بسیار بالای این بازیکنانه ، بنابراین باید باشگاه های پولدار این بازیکنان رو بخرند که بتوانند حقوق بالاشون رو پرداخت کنند که ان هم احتمالش خیلی کم ، باید صبر کنی تا قراردادشون تموم بشه

yakimura sanada
08-01-2015, 11:54
داداش اون نسخه ای که من بالاتر گذاشتمو دانلود کن سالمه.

دادا نتم آخراشه

yakimura sanada
08-01-2015, 12:32
یه ورژن دیگه هم دان کردم اونم نداشت 3dm_ceg

yakimura sanada
08-01-2015, 13:57
کسی نیست ب داد من بد بخت برسه؟؟؟؟
توروخدا یکی 3DM_ceg رو آپ کنه

yakimura sanada
08-01-2015, 16:56
مث اینک اصن مرد تو این انجمن پیدا نمیشه
خیلی نامردید :n30::n35:
خخخخخخ

yakimura sanada
08-01-2015, 18:45
هر کی این فایل 3Dm_ceg رو بزاره یه شارژ 5 تومنی بهش میدم

pato77
08-01-2015, 19:41
هر کی این فایل 3Dm_ceg رو بزاره یه شارژ 5 تومنی بهش میدم
خخخ
تا اومدم فایلشو برات آپلود کنم انتی ویروسم حذفش کرد.
ببین بازی رو پاک کن کلا بعد انتی ویروسو غیر فعال کن و از اول نصبش کن

vahid_4000
08-01-2015, 20:17
خوب بعد از سه فصل قهرمان شدم هم قهرمان لیگ هم اروپا دیگه وقتشه تاتنهام را رها کنم برم سراغ یه تیم دیگه

B U L U T
08-01-2015, 21:49
فیفا منیجر بنظرتون بهتره یا فوتبال منیجر

vahid_4000
08-01-2015, 21:52
به نظر من اصلا قابل مقایسه نیستن فوتبال منیجر یه دنیای دیگه ای هست خیلی جذابتره

وین رونی
08-01-2015, 21:55
مث اینک اصن مرد تو این انجمن پیدا نمیشه
خیلی نامردید :n30::n35:
خخخخخخ

دوست عزیز برات فرستادم خصوصیت رو چک کن.برای یه بازی هم به بقیه انگ نامردی نزن.
اینو هم مطالعه کن :n02:

مصدومیت پدر تیم منو در آورده(منچستر یونایتد) تو این ورژن به نظرم مصدومیت زیادتر شده
به هازارد پیشنهاد دادم فکر می کنید چقدر قیمت روش گذاشتن؟267 میلیون!!!
وقتی یه بازیکن 21 ساله قیمتش میشه نزدیک 70 میلیون باید هم رو هازارد این قیمتو بذارن
به نظرم یک کم قیمت گذاری ها غیر طبیعی شده

فیفا منیجر رو آماردهی خیلی خوب بود.آمار ریز و دقیقی میداد مثلاً می گفت چند تا از گل های زدت با پای چپ بوده اما از نظر اعمال دستورات مربی خوب نبود بازی 3 بعدیش هم آشغال بود

hamid.amini
09-01-2015, 03:27
خب زوبی که این همه بهش فحش دادم بالاخره تونست یه کاری برام بکنه
الان 10 تا باشگاه آلوز را میخوان و رم هم سانگ را میخواد، امیدوارم هرچه زودتر بتونم از شرشون خلاص بشم

yakimura sanada
09-01-2015, 06:58
آقا مشکل منم با کمک وین رونی عزیز حل شد :n16:
هنوز FMRTE رو کرک نکردن؟هر روز یک نفر مصدوم میشه :(
کسی ترینری که کارکنه رو نداره؟

yakimura sanada
09-01-2015, 09:22
من یه آموزش واسه ی پول بازی درست کردم نمیدونم به کارتون میاد یا نه
اگ بد بود ببخشید
حجمش هم در اصل 50 تاست ولی من فشردش کردم شد 4 مگ

pato77
09-01-2015, 11:16
من یه آموزش واسه ی پول بازی درست کردم نمیدونم به کارتون میاد یا نه
اگ بد بود ببخشید
حجمش هم در اصل 50 تاست ولی من فشردش کردم شد 4 مگ

دوست عزیز اینجوری دیگه بازی لذتی نداره.
اصل بازی اینه که بتونی با شرایط سخت باشگاه کنار بیای.

yakimura sanada
09-01-2015, 11:28
دوست عزیز اینجوری دیگه بازی لذتی نداره.
اصل بازی اینه که بتونی با شرایط سخت باشگاه کنار بیای.

اما خدایی پول بعضی باشگاها خیلی کمه اصن نمیشه باهاشون راه اومد

hamid.amini
09-01-2015, 15:16
اما خدایی پول بعضی باشگاها خیلی کمه اصن نمیشه باهاشون راه اومد
وقتی با تیمهای کوچک بازی را شروع میکنیم هدف اینه که با شروع از تیمها کوچک و مربیگری در تیمهای مختلف بتونیم تحت شرایط مختلف قدرت مربیگری خودمونو نشون بدیم و مسلما یکی از شرایط هم مربیگری با تیمهای بدون پول هست

مثلا داداشم الان با یه تیم دسته 2 انگلیس داره بازی میکنه که همون اول بهش گفتن ما بحران داریم و خبری از پول نیست، حتی برا بازیکن قرضی گرفتن هم نمیتونست بیشتر از 10% حقوقشونو تقبل کنه، انتظار باشگاه هم عدم سقوط بود، ولی الان تیمش تو رده دوم لیگ قرار گرفته

yakimura sanada
09-01-2015, 16:15
وقتی با تیمهای کوچک بازی را شروع میکنیم هدف اینه که با شروع از تیمها کوچک و مربیگری در تیمهای مختلف بتونیم تحت شرایط مختلف قدرت مربیگری خودمونو نشون بدیم و مسلما یکی از شرایط هم مربیگری با تیمهای بدون پول هست

مثلا داداشم الان با یه تیم دسته 2 انگلیس داره بازی میکنه که همون اول بهش گفتن ما بحران داریم و خبری از پول نیست، حتی برا بازیکن قرضی گرفتن هم نمیتونست بیشتر از 10% حقوقشونو تقبل کنه، انتظار باشگاه هم عدم سقوط بود، ولی الان تیمش تو رده دوم لیگ قرار گرفته

دادا من دارم از 2009 بازی میکنم توی نسخه ی 2014 هم یه تیمو رو از لیگ چهارم انگلیس اوردم لیگ برتر و تو لیگ برتر 15 شد و کلا 5 میلیون خرج کردم سیوش هم موجوده:n26:
این آموزشو واسه اونایی زدم که واقعا بدون پول نمیتونن تیمشونو جلو ببرن:n39:

وین رونی
09-01-2015, 17:54
تا به حال همچین بازی داشتید که شش به شش تموم بشه؟!

خیلی بازی هیجان انگیزی بود
گل ششم رو که خوردم گفتم باختم.سیستم رو دو چهار چهار کردم و فن پرسی نجاتم داد

yakimura sanada
09-01-2015, 18:47

من یه بار تو 14 5-5 کردم ولی 6-6 نداشتم عجب شانسی داری :D:n38:

بچه ها شماره هاتونو برام پ.خ کنید گروه وایبر یا واتس اپ football manager بزنیم

aaasadi
09-01-2015, 18:51
یه بازیکن هست به اسم luka jovic
تو ستاره سرخ بلگراد 16 سالشه مهاجم نوکه بگیریدش بهترین مهاجم بازی میشه

B U L U T
09-01-2015, 18:52
فیفا منیجر رو آماردهی خیلی خوب بود.آمار ریز و دقیقی میداد مثلاً می گفت چند تا از گل های زدت با پای چپ بوده اما از نظر اعمال دستورات مربی خوب نبود بازی 3 بعدیش هم آشغال بود
من هم فقظ فیفا منجیر بازی کردم فوتبال رو هم داشتم 1 هفته باید وقت بزاری تا ببینی چی به چیه؟

yakimura sanada
09-01-2015, 19:05
یه بازیکن هست به اسم luka jovic
تو ستاره سرخ بلگراد 16 سالشه مهاجم نوکه بگیریدش بهترین مهاجم بازی میشه

تو این بازیکن رو بگیر هر بازی 2 تا گل میزنه:n25:

hamid.amini
09-01-2015, 20:56
چه جالب من هر دوشون را خریدم با بارسا
باربوسا را فصل اول فرستادمش تو تیم ب ولی سوارز همون اول 5 ماه مصدوم شد، باربوسا را آوردم تو تیم اصلی و نسبتا خوب بازی کرد (نسبت به سنش میشه گفت عالی بود)
فصل دوم یه فصل قرضی فرستادمش رفت که الان تازه رسیدم نیم فصل

لوکا جوویچ را هم خریدم ولی چون سنش پایینه تازه الان که فصل دوم هستم قراره نیم فصل بیاد تو تیمم
نمیدونم نگهش دارم تیم اصلی یا بفرستمش تیم ب که فیکس بازی کنه. آخه تازه 17 سالش میشه

hamid.amini
09-01-2015, 20:58

من 6-6 نداشتم ولی برد و باخت 5-4 داشتم
اوجش فینال لیگ قهرمانان بود که 5-4 بردم اونم در شرایطی که تا دقیقه 105، 4-2 عقب بودم

hamid.amini
09-01-2015, 23:22
وقتی سرچ میکنم تو همه پستی استعداد و بازیکن بزرگ پیدا میکنم غیر از دفاع مرکزی
امیدوارم تا آخر فصل متیو و فرمایلن را بتونم بفروشم

پیکه و بارترا و بلانتا میشن مدافعام. یه مدافع بزرگ یا یه استعداد بزرگ دیگه میخوام در کنار این سه نفر ولی نمیدونم کیو بخرم

pato77
10-01-2015, 00:28
لعنت به این بازی .
از نیم فصلم گذشته بودم که بازی کرش شد:n34:

Mahdiyar N.H.G
10-01-2015, 05:43

این هم فقد برای تو، دقیقهٔ ۹۰ گل تساوی را زدیم

pato77
10-01-2015, 12:37

دوست عزیز این همه بازیکن گرون رو چجوری با سمپدریا خریدی

aaasadi
10-01-2015, 12:54
روش هایی که میزارید واسه افزایش پول میدونید که اگه پولتونو با اون روشا زیاد کنید و بازیکن بخرید ضرر مالی به باشگاه میرسه و از ucl حذف می شید بخاطر فیر پلی مالی

yakimura sanada
10-01-2015, 13:58
روش هایی که میزارید واسه افزایش پول میدونید که اگه پولتونو با اون روشا زیاد کنید و بازیکن بخرید ضرر مالی به باشگاه میرسه و از ucl حذف می شید بخاطر فیر پلی مالی

من واسه اون تیمایی که پولشون کمه گذاشتم
تیم های توی UCL نصفشون پولدارن

yakimura sanada
10-01-2015, 14:02
اونایی که دنبال بازیکن با استعداد جوونید دیگر نگران نباشید اف ام اسکات اینجاست :n02::n09::n10:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aaasadi
10-01-2015, 14:03
من واسه اون تیمایی که پولشون کمه گذاشتم
تیم های توی UCL نصفشون پولدارن
رئال فقط 16 میلیون یورو داره :|

yakimura sanada
10-01-2015, 17:48
رئال فقط 16 میلیون یورو داره :|

با 16 میلیون من 3 تا بازیکن خوب میخرم
Julio cesar
Fernando Gago
Bruno Indi

hamid.amini
10-01-2015, 18:21
اونایی که دنبال بازیکن با استعداد جوونید دیگر نگران نباشید اف ام اسکات اینجاست :n02::n09::n10:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این لیستا فقط به درد این میخوره که یه تیمی مثل پاریسن ژرمن را انتخاب کنی و بهترین استعدادهای هر پست را بخری
من که با بارسا شروع کردم این قدر استعداد تو تیمم دارم که اصلا نمیدونم باهاشون چکار کنم

وین رونی
10-01-2015, 18:28

به قول ورق بازها سور من جا :n02:
خیلی جالبه از 8 تا شوت به چهارچوب 6 تاشو گل کردی

hamid.amini
10-01-2015, 18:37
میخوام از بین این بازیکنا 8 بازیکن هجومی (یا نهایتا 9 نفر) انتخاب کنم و بقیه رو بفروشم یا قرض بدم ولی انتخاب خیلی سخته:
مسی، نیمار، سوارز، راکیتیچ، اینیستا، رافینیا، منیر، دئولوفئو، دنیس سوارز، هالیلوویچ، دونگو، آداما، ساندرو، باربوسا، لوکا جوویچ (که البته دو نفر آخر جزو خریدهام هستن)

واقعا سرکار داشتن با چنین تیمی خیلی سخته، از هیچ کدوم نمیتونم دل بکنم

vahid_4000
10-01-2015, 22:28
خوب برای دومین بار پیاپی قهرمان اروپا شدم یکی از حساس ترین بازیهای این فصلم رد مقابل دورتمند بود تو زمینش 3-0 باختم و تو زمین خودم 4-0 بردم گل سوم را دقدیقه 87 و گل 4 را دقیقه 118 زدم تو بازی فینال هم ریال راب ا سه گل مغلوب کردم
البته نو لیگ بد بودیم و با شانس 4 شدم

وین رونی
10-01-2015, 22:33
خوب برای دومین بار پیاپی قهرمان اروپا شدم یکی از حساس ترین بازیهای این فصلم رد مقابل دورتمند بود تو زمینش 3-0 باختم و تو زمین خودم 4-0 بردم گل سوم را دقدیقه 87 و گل 4 را دقیقه 118 زدم تو بازی فینال هم ریال راب ا سه گل مغلوب کردم
البته نو لیگ بد بودیم و با شانس 4 شدم

لطفاً به این سوالات جواب بده:
تیمت چیه؟
سیستمت؟آیا فقط یک سیستم داری؟
نوع تمرینات پیش فصل و در طول فصل
نوع بکار گیری از بازیکنان؟چرخشی؟
چندتا بازیکن جوون داری و چه بازیهایی از اونها استفاده کردی
موقعی که عقب هستی چه دستوراتی میدی و سیستمت چی میشه؟

vahid_4000
10-01-2015, 22:35
تیمت چیه؟

تیمم تاتنهامه
کلا علاقم به سیستمای تک مهاجمه هست و سیستم اصلیم 451 با دوتا وینگکه وقتی تهاجمی می شن سیستم به 433 تغییر پیدا می کنه
تمرینات را همون اول یه کمک مربی خوب گرفتم و دادم بهش
به غیر از یکی دوتا پست که بازیکن خوب توش زیاد دارم بقیه تقریبا ثابت هستن البته بستگی به تیم رقیب هم داره
خوب من وقتی تیم را تحویل گرفتم چند تا از بازیکنای خوب و گرون قیمت را فروختم مثلا دوتا دفاع مرکزی تیم را بالغ بر 140 تا فروختم به جاش بازیکن جون تو اکثر پستا گرفتم یکی دو فصل اول خوب نبودم ولی بعدش تیم خوب شد و اون جوانا تقرسیبا الان فیکس هستن
کلا از دستورات خیلی خیلی کم استفاده می کنم چون فکر کنم وقتی به تیم یه دستور خاص بدیم موقعیت در بقیه قسمتها کم می شه مواقع عقب بودن بیشتر سعی می کنم بازیکنا را هچومی کنم و خیلی کم جای بازیکن را تغییر می دم
البته این را هم باید بگم دو فصل هست که تو اروپا واقعا شانس می یارم

hamid.amini
10-01-2015, 23:38
تیمت چیه؟

با اینکه سوالت از کس دیگه هست ولی من در حد تجربه خودم به سوالت جواب میدم تا دوستمون بیاد و سوال را کاملتر جواب بده (خدایی بیاید بیشتر از شرایط تیمتون و اتفاقات جالب و خرید و فروشهاتون بگین تا یکم گروه جون بگیره)

من تیمم بارسلوناست. خودم عموما از سیستم 4-2-3-1 wide استفاده میکنم و خیلی به ندرت در طول فصل سیستم رو تغییر میدم. وقتایی که میخوام یکم تدافعیتر بازی کنم 4-2-3-1 2DM را به کار میبرم ولی تیمم تو این شرایط خیلی خوب بازی نمیکنه. 4-3-3 DM هم خوبه ولی چون مهاجم نوکم تو این سیستم تنهاست (هیچ هافبک هجومی برا کمک بهش نیست) وقتی بتونن مهاجم نوک را مهار کنن گل زدن سخت میشه

تمرینات را سپردم به کمک مربی و فقط تمرین ویژه قبل از هر بازی را خودم تعیین میکنم که سعی میکنم به تناوب بین تمام گزینه ها تغییرش بدم. البته attacking movement، attacking set pieces و defending set pieces بیشتر از همه تمرین میکنم

تو بازیهای سخت همیشه آماده ترین بازیکنا را میچینم ولی تو بقیه بازیها حداقل 2-3 تغییر اعمال میکنم، تو بازیهایی که خیلی ساده به نظر میرسه کاملا تیم را تغییر میدم و نهایتا 2-3 بازیکن از ترکیب اصلی را تو زمین میچینم (البته چون تیمم قویه میتونم راحت چنین کاری را بکنم ولی تو سیوهای با تیمهای ضعیفتر چنین جراتی را ندارم)
همیشه هم برنامه بازیهام را تحت نظر دارم که حتما قبل از بازیهای حساس به بازیکنانی که کلیدی هستن، در صورت خستگی استراحت کافی بدم
در حالت معمول بازیکنانی که میزان آمادگی بدنیشون کمتر از 92% باشه را بازی نمیدم (مگه اینکه بازی حساس باشه و بهشون نیاز داشته باشم) (تو سیو با تیم فولهام چون بازیکنانم همشون جوونن میزان خستگیشون بیشتره و تا 89% هم بهشون بازی میدم)

بازیکن جوون زیاد دارم، یه مدافع مرکزی، یه مدافع کناری، دو هافبک و دو مهاجم. اونا را به مرور بهشون بازی میدم و همون جور که بالا گفتم تو سیستمهای چرخشی ازشون استفاده میکنم. هروقت هم بازیکنای جوون تو تیمم زیاد شدن قرضشون میدم به تیمهای دیگه
وقتی عقب باشم مدافعان کناریم رو هجومی تر میکنم، mentality را به سمت هجومیتر شدن پیش میبرم (البته تو دقایق محدود). ولی تو کلیت سیستم ترجیح میدم تغییر ایجاد نکنم چون موقعیت سازیم به شدت کاهش پیدا میکنه

اگه نیاز ضروری به برد داشته باشم mentality را روی overloud میذارم تا با تمام وجود حمله کنم و تو دستورات تیمی هم دستور بازی سریعتر را میدم
ضمن اینکه وقتی عقبم اگه دستور حفظ مالکیت توپ را داده باشم حتما حذفش میکنم تا موقعیتهای بیشتری خلق بشه (این مورد خیلی مهمه)

EHSAN13680928
11-01-2015, 00:27

سلام
وقتی بازی رو اجرا می کنم، تصویر ضمیمه شده را نشان می دهد
برای رفع این مشکل چه کار کنم؟

ERPF
11-01-2015, 16:58
دوست عزیز این همه بازیکن گرون رو چجوری با سمپدریا خریدی
این سوال من هم هست مخصوصا ابراهیمویچ با اون حقوق بسیار زیادش !

ERPF
11-01-2015, 17:00

سلام
وقتی بازی رو اجرا می کنم، تصویر ضمیمه شده را نشان می دهد
برای رفع این مشکل چه کار کنم؟
دلایل زیادی میتونه داشته باشه که اگر صفحات اول رو دنبال کنی پاسخ های متفاوتی داشته ، از مشکل پاک شدن فایل ها توسط انتی ویروس ، آپدیت دایرکس ، آپدیت net framework ، اپدیت ویندوز ، نصب استیم و ...

ERPF
11-01-2015, 17:05
یک تجربه ای که من بدست آوردم اینه ، اگر در طول یک هفته یا 10 روز 3 یا 4 بازی پشت سر هم دارید یا اینکه بعد از یک بازی بزرگ مثلا ( بازی تیم من مالاگا با بارسلونا ) دو روز بعد با یک تیم معمولی بازی دارید ترکیب قبلی تیمتون رو خیلی تغییر بدید ، خستگی کاملا در بازیکنان میمونه اگر ترکیب رو عوض نکنید ، از بازیکنان ذخیره و با انگیزتون استفاده کنید

تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید

hamid.amini
11-01-2015, 17:57
جریان چیه که بعضی بازیکنا عدداشون پایینه ولی سطح بازیشون خیلی بالاست؟
مثلا نیمار تموم کنندگیش خیلی بالاست ولی دونگو که تموم کنندگیش 14 هست خیلی بهتر از موقعیتها استفاده میکنه

یا دونگو نه سرعتش خیلی بالاست نه تکنیکش نه سانتر و پاسهاش (نسبت به بازیکنای دیگه هم پست خودش) ولی وقتی میذارمش وینگر راست از مسی و رافینیا و منیر و ... هم بهتر بازی میکنه
خیلی به ندرت توپ لو میده، سانترهاش استثناییه، تو محوطه جریمه راحت دوتا دفاع حریف را به هم میپیچونه و یه پاس خوشگل تو 6 قدم برا مهاجم نوک میندازه
تا حالا هم نشده موقعیت گیرش بیاد و از دست بده

yakimura sanada
11-01-2015, 18:12
مثلا نیمار تموم کنندگیش خیلی بالاست ولی دونگو که تموم کنندگیش 14 هست خیلی بهتر از موقعیتها استفاده میکنه

یا دونگو نه سرعتش خیلی بالاست نه تکنیکش نه سانتر و پاسهاش (نسبت به بازیکنای دیگه هم پست خودش) ولی وقتی میذارمش وینگر راست از مسی و رافینیا و منیر و ... هم بهتر بازی میکنه
خیلی به ندرت توپ لو میده، سانترهاش استثناییه، تو محوطه جریمه راحت دوتا دفاع حریف را به هم میپیچونه و یه پاس خوشگل تو 6 قدم برا مهاجم نوک میندازه

آره خیلی جالبه مثلا موقعی که من ماکسیمیلیان میر رو گرفتم ( تیمم رئال بود ) خیلی کم پیش می اومد توپ رو لو بده موقعی که میوردم روی هافبک هجومی حتی بهتر از موقعی که تو پست اصلیشه بازی میکرد و با کریس و بیل غوغا میکرد منم برام جای سواله چرا اینجوریه
:n35:

hamid.amini
11-01-2015, 18:54
آره خیلی جالبه مثلا موقعی که من ماکسیمیلیان میر رو گرفتم ( تیمم رئال بود ) خیلی کم پیش می اومد توپ رو لو بده موقعی که میوردم روی هافبک هجومی حتی بهتر از موقعی که تو پست اصلیشه بازی میکرد و با کریس و بیل غوغا میکرد منم برام جای سواله چرا اینجوریه
:n35:
دقیقا به همین دلیله که من زیاد به نرم افزارهای اسکاتینگ اعتقاد ندارم چون اونا براساس عددهای بازیکنا یه سطح براشون تعیین میکنن که تو چنین نرم افزاری هیچ وقت دونگو بازیکن بزرگ شناخته نمیشه

وین رونی
11-01-2015, 19:34
من با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم
نظرتون نسبت به تاکتیکم چیه:

pato77
11-01-2015, 19:48

برای مهاجم نوک چیزای زیادی تاثیر گذاره.مثلا compussure بالا باعث میشه مهاجم تک به تکهارو بیشتر گل کنه.
off the ball مهمه وbalance مهمه .

pato77
11-01-2015, 19:49
من با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم

بازیهای سخت رو دفاعی بچین ضد حمله بزن

hamid.amini
11-01-2015, 21:19

تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه

ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه

hamid.amini
11-01-2015, 21:36
برای مهاجم نوک چیزای زیادی تاثیر گذاره.مثلا compussure بالا باعث میشه مهاجم تک به تکهارو بیشتر گل کنه.
off the ball مهمه وbalance مهمه .

مهاجم نوک بازیش نمیدم. وینگر بازی میکنه. کلا همه عدد هاش در مقایسه با بازیکنی مثل رافینیا یا منیر پایین تره

B U L U T
12-01-2015, 12:01
تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه

ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه

میشه اینا رو کاملا ترجمه کنید + بقیه اش
ممنون میشم

ERPF
12-01-2015, 16:07
دقیقا به همین دلیله که من زیاد به نرم افزارهای اسکاتینگ اعتقاد ندارم چون اونا براساس عددهای بازیکنا یه سطح براشون تعیین میکنن که تو چنین نرم افزاری هیچ وقت دونگو بازیکن بزرگ شناخته نمیشه
کاملا درسته ، یادمه که در بازی 2014 من در استوک مدافعی به نام MARC MUNESA داشتم که از نظر اسکات ها و مربیان تیم پوتنشیالش از 5 ستاره 3.5 بود و ابیلیتیش 2.5 ، ولی مدافع بسیار خوبی بود و من بهش بازی میدادم ( سنش هم کم بود ) از تیم های بارساونا و رئال براش پیشنهاد میومد

ERPF
12-01-2015, 16:26

با تائید کامنت جناب امینی ، اگر میخواهی زیاد سیستم تیمت رو تغییر ندهی بهتر که به جای دو هافبک مرکزی از یک هافبک دفاعی و یک هافبک هجومی استفاده کنی ( وین رونی فکر کنم یک shadow striker عالی باشه ) البته نمیدونم چه بازیکنانی به عنوان هافبک داری ولی برای هافبک دفاعی فلینی خوبه
ولی در کل بهترین سیستم برای منچستر میتونه 1-3-2-4 با دو هافبک دفاعی ( یکی ball wining , یکی
deep lying playmake ) یا همین ترکیب با دو هافبک مرکزی باشه

ERPF
12-01-2015, 16:37
من که فعلا با مالاگا تیم سوم جدولم فاصلم با تیم اول که رئال باشه خیلی زیاده ، هنوز نتونستم رئال یا بارسلونا رو ببرم تا حالا 4 بازی با رئال در لیگ در این دو فصل انجام دادم 3 باخت و یک تساوی داشتم ، با اتلتیکو هم تا حالا هر چی بازی کردیم مساوی شده با بارسلونا هم 3 باخت و 3 مساوی داشتم تا اینکه در نیمه نهایی جام حذفی در بازی رفت 1 بر 0 بردم :n20: در بازی برگشت هم 2 بر 2 مساوی شد ورفتیم فینال :n19: ولی در فینال با رئال داریم که احتمال 80 به 20 باختیم :n27: در جام یوفا هم با خوشانسی تا یک چهارم نهایی اومدم بالا ف کلا در این دو فصل که مربی مالاگا بودم 450 هزار پوندم بازیکن خریدم ( دو نفر ) و 975 هزار پوند هم فروختم ( 1 نفر ) ، از نظر مالی بالانس بالانسیم :n29:

hamid.amini
12-01-2015, 17:49
میشه اینا رو کاملا ترجمه کنید + بقیه اش
ممنون میشم
کنار اسم بازیکنا (سمت چپ) یه ستون هست که role/duty نوشته (نقش و وظیفه) هر نقشی را هم که انتخاب کنی توضیحشو همون جا نوشته
نقش های depp lying playmaker (بازیساز تدافعی) و ball winnning midfielder (هافبک توپگیر) دوتا از نقشهای تدافعی خوب برای هافبک وسط هستند.

بالای اسم بازیکنها هم چند ردیف هست: یکی تاکتیک هست (tactic)
یکی mentality (ذهنیت) که میزان هجومی و تدافعی بودن تیمتو مشخص میکنی. هرچقدر هجومیتر باشه موقعی که توپ از دست میره بازیکنا سریعتر رو پای بازیکن صاحب توپ میرن و تکل های ریسکی بیشتری میزنن و موقع حمله هم حرکات ریسکی بیشتری انجام میدن (مثل پاسهای بلند و پاس تو عمق و دریبل زنی)
هرچقدر تدافعیتر باشه بازیکنا موقع دفاع سعی میکنن به جای تو پای مهاجم رفتن، موقعیت خودشونو حفظ کنن و با یارگیری و بستن فضاها امکان پاس دادن موثر و ایجاد موقعیت را از حریف بگیرن و فقط تکلهای مطمئن برن و موقع حمله هم با حوصله و پاسهای مطمئن توپ را به محوطه جریمه حریف میرسونن

یکی هم team shape (شکل تیمی) (که البته تو توضیح اولیم اشتباهی نوشته بودم mentality) که میزان آزادی بازیکنا تو زمین یا وابستگیشون به دستورات و تاکتیکهای اعمالی سرمربی را نشون میده
برا سیستمهای خطی اگه منضبط باشند باعث میشه فاصله بین خطوط زیاد بشه و در کل هم مهاجما هم تو کار دفاع زیاد دخالت نمیکنن
ولی وقتی بازیکنا را آزاد بذاری (fluid یا very fluid) خودشون فاصله ها را پر میکنن و همچنین کل تیم با کمک هم دفاع و حمله میکنن
کلا برا تیمهای قویتر fluid بهتر جواب میده و برای تیمهای ضعیفتر structured

hamid.amini
12-01-2015, 18:11
چرا بازیکنا این قدر راحت تصمیم به جدایی میگیرن؟
آدریانو یکی از مدافعان مهم تیممه میگه اگه من سیتی پیشنهاد داد قبول کن
ماسکرانو هافبک کلیدی تیمم شده و نقش مهمی تو تیمم داره (تو الکلاسیکو با هت تریک ماسکرانو تونستم 3-3 مساوی کنم) حالا اومده میگه تو بارسا به همه چی رسیدم و میخوام تو تیم جدید تجربه جدید امتحان کنم
حتی کاپیتان دوم تیمم شده (با توجه به اینکه ژاوی خیلی کم بازی میکنه عملا همه بازیها کاپیتان میذارمش) ولی بازم میخواد بره

yakimura sanada
12-01-2015, 18:19
کرک FMRTE 15 نیومد؟؟؟؟

pato77
12-01-2015, 18:33
اقا من با میلان شروع کردم.ازم سهمیه جام یوفا رو میخواستن اخر فصل گرفتم.حالا هرچی باهاشون صحبت کردم قراردادمو تمدید نمیکنن.الان یه ماهه تو فصل جدیدم .قرارداد ندارم و دارم ادامه میدم :n35:

وین رونی
12-01-2015, 22:45
اخراج شدم چون به معنای واقعی کلمه تیم رو نابود کردم.خواستم تیمم کم گل بخوره در حالی که خوب هم گل می زد تغییر سیستم دادم از چهار چهار دو به چهار دو سه یک و بعدش نتایج زیر به بار اومد.بعد از تساوی شش به شش با چلسی:

ERPF
13-01-2015, 14:45
اخراج شدم چون به معنای واقعی کلمه تیم رو نابود کردم.خواستم تیمم کم گل بخوره در حالی که خوب هم گل می زد تغییر سیستم دادم از چهار چهار دو به چهار دو سه یک و بعدش نتایج زیر به بار اومد.بعد از تساوی شش به شش با چلسی:

البته بعضی مواقع بیرون اومدن از این شرایط خیلی سخت میشه ، به نظرم نمی بایست سیستم تیمت رو کلا عوض میکردی ، راستی قبل از تغییر سیستم تیمت جلو بود بعد گل میخوردی یا نه ، اگر جلو بودی هنوز به روال قبل حمله میکردی یا تیمت رو کمی متعادل تر میکردی

hamid.amini
13-01-2015, 17:44
برا دوستانی که تیمهای سطح پایینتر را مربیگری میکنن توصیه میکنم به خرید لوکا جوویچ (مهاجم نوک)، جین ماری دونگو (مهاجم نوک و وینگر راست) و دیاگنه (مدافع وسط و راست) حتما فکر کنن
هم قیمتشون پایینه هم سطحشون خیلی بالاست

وین رونی
13-01-2015, 18:00
البته بعضی مواقع بیرون اومدن از این شرایط خیلی سخت میشه ، به نظرم نمی بایست سیستم تیمت رو کلا عوض میکردی ، راستی قبل از تغییر سیستم تیمت جلو بود بعد گل میخوردی یا نه ، اگر جلو بودی هنوز به روال قبل حمله میکردی یا تیمت رو کمی متعادل تر میکردی

نه اول گل می خوردم ولی تیم تو فاز حمله خیلی زیبا بازی می کرد و بیشتر گل ها با پاس های تو به عمق بود که بعد از تغییر سیستم کلاً چهارتا پاس مثبت پشت هم نمی دادند

vahid_4000
13-01-2015, 18:47
سلام دوستان راهی هست درصد مالکیت توپ را بالاتر ببریم؟ من تو اکثر بازیها درصد مالکیتم پایینه و همش با ضد حمله بازیهار ا پیروز می شم حتی در مقابل تیمهای ضعیف

yakimura sanada
13-01-2015, 19:07
سلام دوستان راهی هست درصد مالکیت توپ را بالاتر ببریم؟ من تو اکثر بازیها درصد مالکیتم پایینه و همش با ضد حمله بازیهار ا پیروز می شم حتی در مقابل تیمهای ضعیف

من از Retain Possession استفاده میکنم و موثره

ERPF
13-01-2015, 19:42
نه اول گل می خوردم ولی تیم تو فاز حمله خیلی زیبا بازی می کرد و بیشتر گل ها با پاس های تو به عمق بود که بعد از تغییر سیستم کلاً چهارتا پاس مثبت پشت هم نمی دادند
البته مربی که مسئول تمرینات دفاعی ایست هم خیلی مهمه ، به نظرم بازیکنانی که به کار میبردی بیشتر ذهنیت هجومی داشتندو احتمالا بازیکنان که بیشتر حالت تدافعی داشتند در ترکیب تیمت کم بوده ( البته اگر ترکیب اصلیت همون عکسی بود که گذاشته بودی )

ERPF
13-01-2015, 19:44
برا دوستانی که تیمهای سطح پایینتر را مربیگری میکنن توصیه میکنم به خرید لوکا جوویچ (مهاجم نوک)، جین ماری دونگو (مهاجم نوک و وینگر راست) و دیاگنه (مدافع وسط و راست) حتما فکر کنن
هم قیمتشون پایینه هم سطحشون خیلی بالاست
اگر قیمتشون بیشتر از 2 میلیونه که من بیخیال شم ، تا حالا نشده بودجه خرید بازیکن تیمم از 946 هزار پوند بیشتر باشه ! اگر هم با فروش قسطی هم با باشگاهی کنار بیائیم مشکل پرداخت حقوق داریم

hamid.amini
13-01-2015, 20:03
اگر قیمتشون بیشتر از 2 میلیونه که من بیخیال شم ، تا حالا نشده بودجه خرید بازیکن تیمم از 946 هزار پوند بیشتر باشه ! اگر هم با فروش قسطی هم با باشگاهی کنار بیائیم مشکل پرداخت حقوق داریم

قیمت همشون زیر 1 میلیونه
ولی اینکه چند بتونی بخریش رو نمیدونم
برو تو تیمهای بازیکن پرور مثل بارسا همیشه چندتا بازیکن خوب داره که گذاشته برا قرض دادن، معمولا هم حتی با 10% حقوق هم قبول میکنه که قرضشون بگیری

hamid.amini
13-01-2015, 20:17
اگه تیمت از این روش خوب نتیجه میگیره که نمیخواد عوضش کنی
ولی اگه خوب نتیجه نمیگیری: retain possession، shorter passing، work ball into box، play out of defence دستورهایی هستند که به بالا رفتن مالکیت توپ کمک میکنند

ERPF
14-01-2015, 00:32
بالاخره فصل دوم رو هم تموم کردم ، در فینال اسپانیا کاپ در ضربات پنالتی به رئال باختیم :n34::n37: در فینال جام یوفا هم به شاختار دونتسک اوکراین باختیم دقیقه 87 گل خوردیم ، الان احساس میکنم شدم کلاس تاپ مولر ( مربی اسبق بایر لورکوزن ) مرد همیشه دوم :n27: تنها دلخوشیم اینکه در لیگ سوم شدیم

ERPF
14-01-2015, 00:34
قیمت همشون زیر 1 میلیونه
ولی اینکه چند بتونی بخریش رو نمیدونم
برو تو تیمهای بازیکن پرور مثل بارسا همیشه چندتا بازیکن خوب داره که گذاشته برا قرض دادن، معمولا هم حتی با 10% حقوق هم قبول میکنه که قرضشون بگیری
اتفاقا همین کار رو هم کردم از منچستر و بارسلونا ، هنریکوئز و ترائوره رو قرض گرفتم

hamid.amini
14-01-2015, 17:59
فصل دوم هم به شکل عجیب غریبی تو اروپا قهرمان شدم
اول با من سیتی (که فصل اول تو فینال 5-4 برده بودمش) هم گروه شدم و رفت و برگشت بهش باختم و دوم شدم تو گروه
همین باعث شد بخورم با چلسی. خیلی تیمش قویه :(( هر بازیکن اصلیم که مصدومیت جزئی پیدا میکرد جرات نمیکردم بیارمش بیرون و اون نامردا هم همه را میزدن
آخرش با مصدومیتهای جدی برای مسی و نیمار و بارترا و مونتویا تونستم چلسی را حذف کنم
بعدش خوردم به آرسنال که راحت بردم (جالب اینکه آرسنال آخر فصل از لیگ برتر هم سقوط کرد)
تو نیمه نهایی هم برای سومین بار به یه تیم انگلیسی خوردم!! و باز هم من سیتی
تو زمین خودم به زور با گل دقیقه 85 تونستم 2-2 مساوی کنم ولی نمیدونم چی شد تو بازی برگشت یهو تو نیمه اول 4 تا بهشون زدم، تو نیمه دوم هم چندتا بازیکن اصلی آوردم بیرون و 3 تا خوردم، در کل 6-5 صعود کردم

تو فینال هم خوردم به پاریسن ژرمن و به خاطر تعویض های اشتباهم بازی که خیلی راحت میتونستم ببرم 3-3 مساوی شد، در نهایت تو وقت تلف شده 4-3 بردم

نکته جالب اینکه در پایان این فصل برا بوسکتس یه پیشنهاد خوب از طرف منچستر اومد که نتونستم رد کنم، ماسکرانو هم که گفته حتما میخوام از تیم برم، ژاوی هم داره خداحافظی میکنه
خود به خود ترافیک بازیکنی که داشتم داره رفع میشه
خیلی دارم تغییر میدم تو تیمم که بعد از دو فصل خوبی که داشتم دوباره انگیزه به بازیکنا برگرده
ببینم آخر سر چه تیمی میتونم ببندم

vahid_4000
14-01-2015, 18:33
این فصل یه فصل خارقالعاده بوده برام در 17 بازی اول فصل بدون شکست بودم حتی یه تساوی هم ندادم تا اینب ازی اخر که با وجود برتری کامل 1-0 باختم الان با فاصله 5 امتیاز اختلاق با منچستر در صدر جدول هتم
واقعا نقل و انتقالات کم و حفظ بازیکنای خوب بعد از چند فصل یه تمی خارقالعداه را برام به وجود اورده

hamid.amini
19-01-2015, 02:46
تا حالا هدفم این بود که با بارسلونا بازی کنم تا با بازی بیشتر اشنا بشم

حالا یک سیو جدید و بدون تیم شروع کردم
بعد از دو سه ماه که کلی مربی عوض شدن بالاخره تونستم با وعده رسوندن تیم ته جدولی لیگ هلند به میانه جدول اولین تیمم رو بگیرم
حالا تازه میخوام لذت واقعی رو از این بازی ببرم

ERPF
20-01-2015, 00:48
توصیه برای دوستانی که میخواهند مهاجم گلزن بخرند ، مرحله اول مهاجمی پیدا کنید که off the ball آن بیشتر از 15 باشد مرحله دوم pace , finishing بالای 14 باشد مرحله سوم ترجیحا فیزیک مناسبی هم داشته باشه مرحله چهارم به آمار گلزنی گذشته این بازیکن نگاه کنید که خوب باشه ، اگر پیدا کردید حالا شما یک ماشین گلزنی دارید ، به عنوان مثال بازیکن کنگویی تیم دینامو کیف اوکراین dieumerci mbakani یا vanger love برزیلی ، من تیمم در نیم فصل اول مشکل گلزنی داشت dieumerci mbakani رو در سن 31 سالگی با قیمت 1.3 میلیون خریدم در 5 بازی 10 گل زده ، دوتا هتریک و یک دابل

ERPF
20-01-2015, 01:13
تا حالا هدفم این بود که با بارسلونا بازی کنم تا با بازی بیشتر اشنا بشم

حالا یک سیو جدید و بدون تیم شروع کردم
بعد از دو سه ماه که کلی مربی عوض شدن بالاخره تونستم با وعده رسوندن تیم ته جدولی لیگ هلند به میانه جدول اولین تیمم رو بگیرم
حالا تازه میخوام لذت واقعی رو از این بازی ببرم
آره اینجوری بازی بیشتر میچسبه ، مثل من که روی هر تیم درجه یکی اپلای میکنم هیچکدوم تحویل هم نمیگیرند ، درحالی که من دو نایب قهرمانی دارم:n02::n01:
فصل سوم رو هم با مالاگا دارم ادامه میدم در نیمه نهایی کوپا دل ری به اتلتیکو مادرید باختیم ، در لیگ هم سومم و فکر میکنم سوم هم بمونم ، واقعا در لیگ اسپانیا با وجود رئال و بارسا حتی نباید به قهرمانی فکر کرد
دوستان یک نکته جالب در سیو من ایران قهرمان جام ملت های آسیا 2015 شده ، امیدوارم در واقعیت هم همینگونه بشه :n16:

و اما مهمترین نتیجه در مقابل اینتر که برای مربیگریش اپلای کردم ، مدیرشون توهیر ، گفت هیچ شانسی نداری ( تیم اینتر خیلی تیم خوبیه کلی بازیکن داره حتی مونیر الحدادی ) فعلا که لهشون کردیم ان هم با هتریک dieumerci mbakani

وین رونی
20-01-2015, 17:36
یه باگ دیشب تو بازی دیدم.پنالتی شد به نفع من سیتی. یه خورده بیش از حد زدن پنالتی طول کشید و یهو تا اومد بزنه علامت آفساید اومد و سریع دوربین رفت رو دروازه من سیتی و داور اعلام پنالتی کرد برای من و بازیکن من(رونی)رفت پشت توپ که با اختلاف زیاد زد تو اوت!

ERPF
20-01-2015, 23:27
یه باگ دیشب تو بازی دیدم.پنالتی شد به نفع من سیتی. یه خورده بیش از حد زدن پنالتی طول کشید و یهو تا اومد بزنه علامت آفساید اومد و سریع دوربین رفت رو دروازه من سیتی و داور اعلام پنالتی کرد برای من و بازیکن من(رونی)رفت پشت توپ که با اختلاف زیاد زد تو اوت!
چه باحال ، احتمالا رونی بازی جوانمردانه رعایت کرده:n08:
البته از این مشکلات در بازی هست ، مثلا اگر دروازه بان بخواد ضربات کاشته نزدیک محوطه جریمه رو بلنده بفرسته به زمین حریف ، توپ رو میفرسته برای بازیکن حریف تا او هم از وسط زمین دروازه خالیت رو باز کنه و گل هفته رو تیمت خورده باشه ،
یادمه در بازی 2014 بازیکن من توپ رو سانتر کرد روی دروازه توپ از تور کنار دروازه وارد گل شد ( توپ اوت شده بود ) و جالب اینکه گل هم پذیرفته شد !

kia9372
21-01-2015, 03:01
هنمایی در باره چگونگی انلاین یازی کردن با PES 2015 و بازی Football Manger 2015 چطور باید به اینترنت وصل بشم تا بتونم انلاین بازی کنم؟

kia9372
21-01-2015, 13:57
جون هرچی مرده یکی به من کمک کنه.
کلی منتظر بودم تا بیاد ولی .............:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30::n 30::n30::n30::n30::n27::n28:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

juve327
21-01-2015, 16:03
فولدر crush dump رو از قسمت مای داکیومنت دیلت کن، بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن، قبل از اینکه وارد بازی بشی دایرکت اکس رو هم آپدیت کن. واسه اطمینان استیم رو هم رو سیستمت نصب داشته باش. رو همون اف ام اِگزِ کلیک کنی وارد بازی میشی. اگه نمیدونی چی هستن یه سرچ تو نت بزن کلی لینک واسه دانلودشون پیدا می کنی.

mehran_3233
21-01-2015, 16:17
کلی منتظر بودم تا بیاد ولی .............:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30::n 30::n30::n30::n30::n27::n28:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوزت اورجیناله ؟ آپدیت کن ... منم مشکل شما رو داشتم ... ویندوزم رو آپدیت کردم مشکلم حل شد
اگر آنتی ویروس داری فولدر بازی رو هم محدود کن

yakimura sanada
21-01-2015, 17:33
کلی منتظر بودم تا بیاد ولی .............:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30::n 30::n30::n30::n30::n27::n28:

ابنو دانلود کن اگ مشکلت حل نشد بهم پ.خ بده
در ضمن با فونت بزرگ ننویس چشم در اومد :n31:

El_Amin
21-01-2015, 18:25
درود ، اون فایل ـه لیگ ایران که قرار داده بودند رو چطور به بازی اضافه کنیم ؟.

kia9372
21-01-2015, 19:16
چی رد دانلود کنم؟
فایل دانلودی پیدا نکردم که.

خدا وکیلی اگه میتونه کمکم کنی دریغ نکن دوست عزیز من معتاد این بازیم ولی الان که این بازی 2015 اومده دیگه دست ودلم به بقیه بازیای منیجر نمیره.
ممکنه از فایل دانلودی باشه؟
لینک دانلود معتبر سراغ دارید؟؟؟؟؟؟

hamid.amini
21-01-2015, 19:26
یه تجربه خیلی مفید:

من یک سیو مشترک با برادرم داریم که من مربی فولهام هستم و برادرم مربی بولتون
برادرم در کمال تعجب تیمشو که ازش انتظار داشتن میانه جدول رو حفظ کنه خیلی سریع به 3 تیم اول رسوند ولی من که ازم انتظار داشتن به مرحله حذفی برسم تا رده بیستم رفتم پایین

تا جایی که تو رسانه ها گفتن اگه بازی بعدی رو ببازم احتمالا اخراج میشم
یه تغییر تاکتیکی دادم و از سیستم نامتقارن استفاده کردم
4 دفاعه، یه هافبک دفاعی، یه هافبک مرکزی، یه هافبک راست یه هافبک هجومی مرکزی، یه وینگر چپ و یه مهاجم نوک

تا چند هفته غیر از یه مساوی همه را بردم ولی خیلی از بازیها را حتی جلو تیمهای ته جدولی به زور میبردم

تا اینکه به یه تجربه تازه رسیدم
مهاجم نوک را نقش 9 کاذب بهش دادم و وینگر چپ رو نقشش رو raumdeuter گذاشتم
وینگر چپم هم بازیکن خاصی نیست، finishing 13، acceleration 15، و off the ball 14

وینگر راستم هم بهش گفتم بیشتر پاسهای بلند بفرسته
الان قشنگ همه بازیکنا میان سمت راست و مرکز رو شلوغ میکنن و مدافعان میان سمتشون، یهو یکی یه پاس تودر میندازه سمت چپ و وینگر چپم میره تک به تک میشه یا گل میزنه یا گل میسازه

الان دیگه هم بازیها رو دارم 3 گل و یا 4 گل میزنم، تیمم هم به رده سوم لیگ رسیده (تو مدت 2 ماه از رده 20 اومدم رده 3)
نقش raumdeuter رو حتما روش کار کنید (خصوصا اگه به جای مهاجم نوک گلزن وینگر سرعتی با شم گلزنی خوب دارید

kia9372
21-01-2015, 19:38
فولدر crush dump رو حذف کردم ولی فایده نداشت . استیم رو نصب کردم .دایرکت ایکس رو هم نصب کردم ولی جواب نداد که نداد .

kia9372
21-01-2015, 19:41
انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست

kia9372
21-01-2015, 19:52

MCSE MAN
21-01-2015, 21:36

دوست عزيز، شما يكي از فايل هات به اسم 3dm_ceg.dll نيست. معمولا اگه آنتي ويروس داشته باشي پاكش ميكنه و اگه هم نداري به هر دليلي پاك شده
اين فايل رو بريزي مشكلت حل ميشه. اگه نشد ببين net framework. هم رو سيستمت نصب باشه
لازم هم نيست برنامه steam رو نصب كني

kia9372
22-01-2015, 02:03
دوست عزيز، شما يكي از فايل هات به اسم 3dm_ceg.dll نيست. معمولا اگه آنتي ويروس داشته باشي پاكش ميكنه و اگه هم نداري به هر دليلي پاك شده
اين فايل رو بريزي مشكلت حل ميشه. اگه نشد ببين net framework. هم رو سيستمت نصب باشه
لازم هم نيست برنامه steam رو نصب كني
چطور باید این فایل رو پبدا کنم؟
هر چی گشتم پیداش نکردم

kia9372
22-01-2015, 11:46
یه بار دیگه دانلودش کردم این دفعه اومد ولی بازم به مشکل خوردم ، وقتی لیگ هامو انتخاب میکنم موقع ساختن دیتابیس باز بازی خارج میشه و close program میزنه . این یکی باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟:n28::n28::n28::n28:

hamid.amini
22-01-2015, 17:51
مربی یه تیم تو لیگ هلند شدم که دروازه بانش داغونه، کلا فقط یه بازیکنش قابلیت بازی تو دفاع چپ داره که اونم مصدومه، مدافع راست و مدافع وسط اصلیش مصدومیت دو ماهه دارن
مهاجماش هم کلا داغونن
تیم هم با اختلاف 4 امتیاز تو قعر جدوله :)))
کلا هم 100 هزار برا نقل و انتقالات بهم دادن

یه مهاجم اصلی، یه دفاع چپ ذخیره، و یه هافبک دفاعی با قابلیت بازی تو دفاع راست به عنوان ذخیره گرفتم (همه هم به عنوان بازیکن آزاد)
تو اولین بازی 5-3 بردم (یه پنالتی هم خراب کردم)، 4 بازیکن مختلف برام گل زدن که همشون اولین گل فصلشونو زدن (البته یکیشون همون مهاجمه بود که اولین بازیش رو داشت میکرد)
ولی با دروازه بانی که من دیدم اگه هرچه زودتر یه دروازه بان پیدا نکنم هیچ شانسی ندارم

pato77
22-01-2015, 20:22
چطور باید این فایل رو پبدا کنم؟
هر چی گشتم پیداش نکردم

منم مشکل شمارو داشتم با نسخه زیر حل شد
برای درست شدن اسامی هم باید برید اینجا

pato77
22-01-2015, 20:32
اقا من با میلان تو فصل دومم
دستوالعملا خاص خیلی جواب میده.
دستورالعملای من:بازی عریض.بردن توپ به کناره ها و سانتر تیز روی دروازه.حفظ توپ و سرعت بالا هست.
بیشترین گل زدم از روی سانتره که رسانه ها هم همش ازم انتقاد میکنن و بیشترین پاسهای صحیح رو هم تیم من میده تو لیگ(بارسای شده تیمم) ولی من تو میلان تا حالا 15 تا بازیکن رو فروختم و 15 تا دیگه جونتر خریدم با این حال تو فصل دوم دارم عالی نتیجه میگیرم.

El_Amin
24-01-2015, 18:15
یه تجربه خیلی مفید:

من یک سیو مشترک با برادرم داریم که من مربی فولهام هستم و برادرم مربی بولتون
برادرم در کمال تعجب تیمشو که ازش انتظار داشتن میانه جدول رو حفظ کنه خیلی سریع به 3 تیم اول رسوند ولی من که ازم انتظار داشتن به مرحله حذفی برسم تا رده بیستم رفتم پایین

تا جایی که تو رسانه ها گفتن اگه بازی بعدی رو ببازم احتمالا اخراج میشم
یه تغییر تاکتیکی دادم و از سیستم نامتقارن استفاده کردم
4 دفاعه، یه هافبک دفاعی، یه هافبک مرکزی، یه هافبک راست یه هافبک هجومی مرکزی، یه وینگر چپ و یه مهاجم نوک

تا چند هفته غیر از یه مساوی همه را بردم ولی خیلی از بازیها را حتی جلو تیمهای ته جدولی به زور میبردم

تا اینکه به یه تجربه تازه رسیدم
مهاجم نوک را نقش 9 کاذب بهش دادم و وینگر چپ رو نقشش رو raumdeuter گذاشتم
وینگر چپم هم بازیکن خاصی نیست، finishing 13، acceleration 15، و off the ball 14

وینگر راستم هم بهش گفتم بیشتر پاسهای بلند بفرسته
الان قشنگ همه بازیکنا میان سمت راست و مرکز رو شلوغ میکنن و مدافعان میان سمتشون، یهو یکی یه پاس تودر میندازه سمت چپ و وینگر چپم میره تک به تک میشه یا گل میزنه یا گل میسازه

الان دیگه هم بازیها رو دارم 3 گل و یا 4 گل میزنم، تیمم هم به رده سوم لیگ رسیده (تو مدت 2 ماه از رده 20 اومدم رده 3)
نقش raumdeuter رو حتما روش کار کنید (خصوصا اگه به جای مهاجم نوک گلزن وینگر سرعتی با شم گلزنی خوب دارید

دستور پاس بلند رو چطوری به بازیکن میشه داد ؟.

hamid.amini
24-01-2015, 19:09
دستور پاس بلند رو چطوری به بازیکن میشه داد ؟.
More Direct Passes

El_Amin
24-01-2015, 19:30
More Direct Passes

دستورات عمومی رو چی میدین ؟.

hamid.amini
24-01-2015, 22:10
دستورات عمومی رو چی میدین ؟.

من کمتر سعی میکنم از دستورات عمومی استفاده کنم
چون توانایی بازیکنا خیلی با هم متفاوته
ولی دستوراتی که اکثر وقتا استفاده میکنم Prevent Short GK Distribution، Clear To Flanks و Work Ball Into Box هست
بقیش دیگه بسته به شرایط بازیه، مثلا ممکنه از Higher Tempo هم استفاده کنم، یا اگه تو بازی عقب باشم از More Direct Passing و Push Higher Up استفاده میکنم، اگه جلو باشم Retain Possession (در صورتی که نخوام از ضد حمله استفاده کنم)

hamid.amini
26-01-2015, 20:22
تیمم با مشکل بزرگی مواجه شده (تیم هراکلس تو لیگ هلند)
حقوق تیم این قدر پایینه که هیچ بازیکن آزادی رو نمیتونم بگیرم، ضمن اینکه بودجه نقل و انتقالات هم دقیقا صفره که باعث میشه هر بازیکنی رو بخوام بگیرم هم به خاطر پولی که باید به ایجنتش داد نتونم جذبش کنم
قرارداد کلی بازیکنام هم آخر فصل به پایان میرسه و با این وضعیت حقوق حاضر به تمدید قرارداد نیستن
چندتا بازیکن هم گذاشتم تو لیست فروش که هیچ کس نمیخردشون

تو این شرایط کاری میشه کرد برا تیم؟ :n28:

onlyroma
26-01-2015, 22:33
تیمم با مشکل بزرگی مواجه شده (تیم هراکلس تو لیگ هلند)
حقوق تیم این قدر پایینه که هیچ بازیکن آزادی رو نمیتونم بگیرم، ضمن اینکه بودجه نقل و انتقالات هم دقیقا صفره که باعث میشه هر بازیکنی رو بخوام بگیرم هم به خاطر پولی که باید به ایجنتش داد نتونم جذبش کنم
قرارداد کلی بازیکنام هم آخر فصل به پایان میرسه و با این وضعیت حقوق حاضر به تمدید قرارداد نیستن
چندتا بازیکن هم گذاشتم تو لیست فروش که هیچ کس نمیخردشون

تو این شرایط کاری میشه کرد برا تیم؟ :n28:

توی این شرایط باید همینطوری ادامه داد و یه خورده شانس هم داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری.
تیمی که داری هم فکر نکنم آکادمی جالبی داشته باشه.
ولی میشه با تکیه بر ناکتیک های نتیجه گرا و دفاعی آخر فصل رتبه بهتری گرفت.
یه تجربه شخصی هم که من دارم با تیم های ضعیف میشه با تاکتیک های فوق هجومی 4-2-4 جلوی نصف تیم های لیگ(مخصوصا توی بازی های خانگی) نتیجه گرفت.

hamid.amini
26-01-2015, 22:40
توی این شرایط باید همینطوری ادامه داد و یه خورده شانس هم داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری.
تیمی که داری هم فکر نکنم آکادمی جالبی داشته باشه.
ولی میشه با تکیه بر ناکتیک های نتیجه گرا و دفاعی آخر فصل رتبه بهتری گرفت.
یه تجربه شخصی هم که من دارم با تیم های ضعیف میشه با تاکتیک های فوق هجومی 4-2-4 جلوی نصف تیم های لیگ(مخصوصا توی بازی های خانگی) نتیجه گرفت.
تا حالا بد نتیجه نگرفتم، غیر از یه باخت به PSV (که اونم 3-1 جلو بودم ولی 5-3 باختم) بقیش یا مساوی شده یا بردم، البته تازه حریف سختام مونده چون وقتی مربی تیم شدم که اکثر بازیهای سخت نیم فصل اول رو مربی قبلی باخته بود و برکنار شد، حالا نیم فصل دوم اولش بیچارم
سیستم 4-3-3 DM گذاشتم ولی الان هافبک دفاعی اصلیم 3 ماه مصدوم شده، بیشتر نگرانیم برا فصل بعده که احتمالا چندتا بازیکنای اصلی تیم به خاطر عدم توافق برا حقوق از تیم برن
باید آخر فصل هرجور هست از این تیم فرار کنم :n31:

onlyroma
27-01-2015, 00:18
تا حالا بد نتیجه نگرفتم، غیر از یه باخت به PSV (که اونم 3-1 جلو بودم ولی 5-3 باختم) بقیش یا مساوی شده یا بردم، البته تازه حریف سختام مونده چون وقتی مربی تیم شدم که اکثر بازیهای سخت نیم فصل اول رو مربی قبلی باخته بود و برکنار شد، حالا نیم فصل دوم اولش بیچارم
سیستم 4-3-3 DM گذاشتم ولی الان هافبک دفاعی اصلیم 3 ماه مصدوم شده، بیشتر نگرانیم برا فصل بعده که احتمالا چندتا بازیکنای اصلی تیم به خاطر عدم توافق برا حقوق از تیم برن
باید آخر فصل هرجور هست از این تیم فرار کنم :n31:

آره فلنگو ببند این تیم زیاد بدرد موندن نمیخوره:n10:

kia9372
27-01-2015, 12:27
اسانید Football Manger من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.

وقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم باید چیکار کنم که Football Manger حذف نشه و یا SAVE هایی که داشتم رو دوباره برگردونم و همون تیمی رو که قبلا داشتم مربیگری میکردم رو ادامه ش رو بدم؟

onlyroma
27-01-2015, 16:59
اسانید Football Manger من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.

وقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم باید چیکار کنم که Football Manger حذف نشه و یا SAVE هایی که داشتم رو دوباره برگردونم و همون تیمی رو که قبلا داشتم مربیگری میکردم رو ادامه ش رو بدم؟

اگر فوتبال منیجر مثل امسال بدون نصب باشه در صورتی که بازی توی درایو ویندوز نصب نشده باشه مشکلی نداره و حذف نمیشه.فقط یادت باشه آپدیت های گرافیک و غیره رو روی ویندوز جدید نصب کنی.
سیوهای بازی هم توی Documents فولدر Sports Interactive فولدر Football Manager 2015 فولدر games هست که میشه اون ها رو برداشت و بعد توی ویندوز جدید دوباره توی مسیری که گفتم کپی کرد.

kia9372
27-01-2015, 17:16
اگر فوتبال منیجر مثل امسال بدون نصب باشه در صورتی که بازی توی درایو ویندوز نصب نشده باشه مشکلی نداره و حذف نمیشه.فقط یادت باشه آپدیت های گرافیک و غیره رو روی ویندوز جدید نصب کنی.
سیوهای بازی هم توی Documents فولدر Sports Interactive فولدر Football Manager 2015 فولدر games هست که میشه اون ها رو برداشت و بعد توی ویندوز جدید دوباره توی مسیری که گفتم کپی کرد.

اگه بازی حذف بشه ولی SAVE های بازی رو داشته باشم ، اطلاعات دوباره بر میگردن؟

onlyroma
28-01-2015, 02:10
اگه بازی حذف بشه ولی SAVE های بازی رو داشته باشم ، اطلاعات دوباره بر میگردن؟

آره برمیگردن.
کلا موقع ویندوز عوض کردن و یا حتی بعضی وقت ها برای اطمینان پوشه Sports Interactive رو یه جای دیگه کپی کن تا همیشه اونو داشته باشی.فقط حواست به تنظیمات داخلی بازی مثل واحد پول و غیره باشه که ممکنه با تغییر ویندوز و با حذف بازی تغییر کنن.

hamid.amini
29-01-2015, 15:22
برا رفتن به تیم جدید بهترین راه اینه که تو تیم فعلی بمونی و بدرخشی یا استعفا بدی و منتظر تیم بمونی؟