ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Football Manager 2015

صفحه ها : 1 2 3 [4]

onlyroma
19-08-2015, 02:21
قهرمانی لیگ کاپ یا همون جام اتحادیه:n20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

onlyroma
19-08-2015, 16:55
تبدیل کردن لیورپول به سوبله

سه بازی با لیورپول یکی تو لیگ 5-2 و یکی تو جام اتحادیه 2-1 و یکی هم جام حذفی 4-2 البته از شانس خوب من همش تو گودیسون پارک بوده:n24:

هفته آخر تو آنفیلد باهاشون بازی دارم که میرم برای سوبله چوبله

spirit's
19-08-2015, 23:00
با من سیتی بازی داشتم که ۷-۰ بردمش
چطوری عکس میزاری؟

- - - Updated - - -

چطوری عکس میزاری؟

onlyroma
20-08-2015, 01:48
چطوری عکس میزاری؟

داداش هر جایی از بازی هستی و میخوای عکس بگیری فقط باید ALT+F9 رو بگیری یا اگر لپتاپ داری باید به همراه اونا Fn رو هم بگیری.عکس ذخیره شده میره تو یه پوشه به این آدرس
C:\Users\Your PC Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\screenshots یا بهتره بگم همون داکیومنت پوشه منیجر 2015 و پوشه اسکریت شات
بعد هم میای و اینجا میری بالا رو Insert Image و خودش گفته که چجوری عکسو آپلود کن اگر دوست داری از هر آپلودر دیگه ای هم میتونی استفاده کنی اونوقت لینک عکس رو کپی میکنی و OK میزنی:n39:

spirit's
20-08-2015, 08:23
خب این هم عکسای من از تیم تا اینجا که اسون بود ولی با ارسنال خوردم ببینم چی میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t_match.png)

spirit's
20-08-2015, 08:25
این کادر پایین که زمین فوتبال رو نشون میده و کلا این قسمت رو چطور باید ازش استفاده کنیم یعنی چه اطلاعاتی میده

~[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG

spirit's
20-08-2015, 08:26
خب هرطور بود از سد ارسنال گذشتم و بعد برد همه شادی کردن

~[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG

onlyroma
20-08-2015, 09:52
خب این هم عکسای من از تیم تا اینجا که اسون بود ولی با ارسنال خوردم ببینم چی میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t_match.png)

تیم خوبی داری داداش ولی دیگه داری زیاد از حد موقعیت تولید میکنی و شوت میزنی:n02:

onlyroma
20-08-2015, 09:56
این کادر پایین که زمین فوتبال رو نشون میده و کلا این قسمت رو چطور باید ازش استفاده کنیم یعنی چه اطلاعاتی میده

من چیزی که تا الان از این شکل دستگیرم شده اینه که داره میگه تیم حریف سانترها و پاس های کلیدیش رو از کدوم نواحی زمین ارسال کرده مثلا شکل بالا میگه که آرسنال از سمت راست خودش یا سمت چپ حریف بیشتر پاس های کلیدی داده و سانتر کرده ولی اون عددهای گوشه راست جدول رو متوجه نمیشم:n13:

spirit's
20-08-2015, 10:11
تیم خوبی داری داداش ولی دیگه داری زیاد از حد موقعیت تولید میکنی و شوت میزنی:n02:
خخخخ:n31::n31: ولی چه فایده فقط دوتاش گل شد تمام شوتام همه اینور اونور بود هیچ کدوم حتی روی چهارچوب هم نبود:n31:

- - - Updated - - -

من چیزی که تا الان از این شکل دستگیرم شده اینه که داره میگه تیم حریف سانترها و پاس های کلیدیش رو از کدوم نواحی زمین ارسال کرده مثلا شکل بالا میگه که آرسنال از سمت راست خودش یا سمت چپ حریف بیشتر پاس های کلیدی داده و سانتر کرده ولی اون عددهای گوشه راست جدول رو متوجه نمیشم:n13:
این قرمز و سبز نیمه‌های زمین یعنی چی؟

وین رونی
20-08-2015, 11:28

قسمت های سبز میگه پاس های گل(و یا شاید پاسهای کلیدی)آرسنال از چه نواحی بوده و قسمت قرمز میگه آرسنال بیشتر در چه نواحی به خطر افتاده(پاس های گل خورده شده) مثلاً از سمت راست خودش بیشتر خطر ساز شده(16) و احتمالاً به خاطر همینکه جناح راستش بیشتر نفوذ می کرده از همین قسمت زمین یعنی راست خودش و چپ حریف بیشتر به خطر افتاده(8) نکته جالب قدرت دفاع مرکزی آرسنال هست که از این قسمت فقط یک گل خورده

سایت زیر برای آشنایی کامل با این بازی خیلی به کار میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])footballmanager.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

می خواستم تا دو هفته دیگه که نقل و انتقالات اروپا تموم میشه بازی رو شروع نکنم اما شما نمی ذارید که از بس با این عکس ها و مطالبتون آدم رو ترغیب می کنید

onlyroma
20-08-2015, 11:28
فکر کنم بخش سبز میگه که از این نواحی گل زده یا حمله کرده و بخش قرمز میگه از این نواحی گل خورده یا تیمهای حریف بهش حمله کردن ولی کاملا مطمئن نیستم:n13:

onlyroma
20-08-2015, 11:34
قسمت های سبز میگه پاس های گل(و یا شاید پاسهای کلیدی)آرسنال از چه نواحی بوده و قسمت قرمز میگه آرسنال بیشتر در چه نواحی به خطر افتاده(پاس های گل خورده شده) مثلاً از سمت راست خودش بیشتر خطر ساز شده(16) و احتمالاً به خاطر همینکه جناح راستش بیشتر نفوذ می کرده از همین قسمت زمین یعنی راست خودش و چپ حریف بیشتر به خطر افتاده(8) نکته جالب قدرت دفاع مرکزی آرسنال هست که از این قسمت فقط یک گل خورده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])footballmanager.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

می خواستم تا دو هفته دیگه که نقل و انتقالات اروپا تموم میشه بازی رو شروع نکنم اما شما نمی ذارید که از بس با این عکس ها و مطالبتون آدم رو ترغیب می کنید

داداش به نظر من اگر میخوای شروع کنی بذار فرداشب که LFCMarshal آپدیت جدیدشو داد ولی هر جور راحتی و آپدیت های دیگه ای هم هست:n39:

spirit's
20-08-2015, 12:14

بنظرم یه وبلاگ براش بزنیم بد نباشه مطالب توش بزاریم
منم خیلی وقت بود بازیش نکرده بودم تعویض ویندوز به نسخه و ده و نصب این ورژن توی صفحه ۶۷ بدون لگ توی ویندوز اجرا شد وصوصه کرد منو ادامه بدم خیلی وقتی حوصله بازی‌ّا ماجرای رو ندارم بیشتر با این وقت میگذرونم و سیم‌سیتی

kraiof3
20-08-2015, 12:41
بنظرم یه وبلاگ براش بزنیم بد نباشه مطالب توش بزاریم
منم خیلی وقت بود بازیش نکرده بودم تعویض ویندوز به نسخه و ده و نصب این ورژن توی صفحه ۶۷ بدون لگ توی ویندوز اجرا شد وصوصه کرد منو ادامه بدم خیلی وقتی حوصله بازی‌ّا ماجرای رو ندارم بیشتر با این وقت میگذرونم و سیم‌سیتی

میخوای من بزنم و ی کاری کنم گروهی شه تا همه بتونن مطلب بذارن؟‌:n09:

spirit's
20-08-2015, 14:19
این سایت blog.ir هم خوبه من توش بلاگ دارم نمیتونم یکی دیگه درست کنم ولی میتونم به عنوان نویسنده مهمان باشم

- - - Updated - - -

این سایت blog.ir هم خوبه من توش بلاگ دارم نمیتونم یکی دیگه درست کنم ولی میتونم به عنوان نویسنده مهمان باشم

onlyroma
20-08-2015, 17:25
تیم شدید رو فرمه و دارم برخلاف انتظارات اولیه برای سوم شدن تلاش میکنم ولی اگر بحران مصدومیت بازیکن های کلیدی بذاره:n34:

onlyroma
20-08-2015, 17:31
در مورد وبلاگ هم میتونین رو کمک من حساب کنین:n25:

فقط برای راه اندازی و کارهای اولیه رو من حساب نکنین که زیاد وارد نیستم ولی تو مطلب گذاشتن چرا:n02:

هفته قبل هم یکی از بچه ها در مورد زدن یه سایت برای فوتبال منیجر ایده داد که چون اونوقت تاپیک خلوت بود اصلا کسی توجه نکرد:n27:

وین رونی
20-08-2015, 22:00
وبلاگ نیاز نیست خب همینجا ادامه بدیم دیگه؟مگه تو وبلاگ چه میشه کرد تازه محدودیت نوشتن هم هست اینجا هرکی بیاد می تونه مطلب بذاره نکته بگه

yakimura sanada
20-08-2015, 22:08
در مورد وبلاگ هم میتونین رو کمک من حساب کنین:n25:

فقط برای راه اندازی و کارهای اولیه رو من حساب نکنین که زیاد وارد نیستم ولی تو مطلب گذاشتن چرا:n02:

هفته قبل هم یکی از بچه ها در مورد زدن یه سایت برای فوتبال منیجر ایده داد که چون اونوقت تاپیک خلوت بود اصلا کسی توجه نکرد:n27:

من بودم کسی توجه نکرد رفتم سایت ماینکرفت زدم :دی

yakimura sanada
20-08-2015, 22:20
خب منم آپدیت Pro0 رو نصب کردم و با چلسی زدم تو دل پرمیر لیگ :دی
فعلا استونز و رودریگز رو گرفتم و میخوام کوادرادو رو نگه دارم و با پدرو نوبتی بازی بدم (آخرین آپدیت آپدیت امروز بود :دی)
کیهیل رو هم دارم رد میکنم بره و فالکاو هم بش اعتقاد زیادی ندارم و فک کنم یه بازیم بش نرسه
فعلا هم با بودجه ی هنگفت باشگاه دنبال آگوئرو هستم و تا آخر فصل نقل و انتقالات اوکیش میکنم :دی
واسه دروازه بان سوم هم دنبال اینم که اوبلاک رو قرضی بگیرم یا اصن بخرم شایدم رولی دروازبان سوم آرژانتین رو گرفتم :دی

اگه خدا بخواد تیم رو میبندم واسه رقابت با سیتی و منچستر واسه قهرمانی :n26:

onlyroma
20-08-2015, 23:45
من بودم کسی توجه نکرد رفتم سایت ماینکرفت زدم :دی

خیانت؟؟؟اونم تو روز روشن؟؟؟اونم به فوتبال منیجر؟؟؟خجالت نمیکشی؟؟؟بگم استعدادیاب هام بیان ترورت کنن:n02::n33::n39:

onlyroma
20-08-2015, 23:49
خب منم آپدیت Pro0 رو نصب کردم و با چلسی زدم تو دل پرمیر لیگ :دی
فعلا استونز و رودریگز رو گرفتم و میخوام کوادرادو رو نگه دارم و با پدرو نوبتی بازی بدم (آخرین آپدیت آپدیت امروز بود :دی)
کیهیل رو هم دارم رد میکنم بره و فالکاو هم بش اعتقاد زیادی ندارم و فک کنم یه بازیم بش نرسه
فعلا هم با بودجه ی هنگفت باشگاه دنبال آگوئرو هستم و تا آخر فصل نقل و انتقالات اوکیش میکنم :دی
واسه دروازه بان سوم هم دنبال اینم که اوبلاک رو قرضی بگیرم یا اصن بخرم شایدم رولی دروازبان سوم آرژانتین رو گرفتم :دی

اگه خدا بخواد تیم رو میبندم واسه رقابت با سیتی و منچستر واسه قهرمانی :n26:

داداش خواستم pr0 رو اینجا واسه دانلود بذارم که خودت زودتر بهش اشاره کردی:n39:

onlyroma
20-08-2015, 23:53
دانلود آپدیت pr0 که امروز منتشر شده و نقل و انتقالات رو تا الان بروز کرده به همراه یه سری آپدیت دیگه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.rar

فرداشب هم آپدیت LFCMarshal منتشر میشه

yakimura sanada
21-08-2015, 17:00
خوب بازی کرش کرد و یه سیو دیگه ساختم و بایرن رو برداشتم و با ادیتور یه بودجه ی 400 میلیونی برای خودم گذاشتم که تا 10 فصل بازیکن نخوایم :دی
گوندوگان آگوئرو رویس کسایی بودن که تا حالا خریدم و دنبال دخیا هم هستم :دی

از تاکتیک 3-1-4-2 استفاده میکنم که عکسشم پایین گذاشتم و یه ترکیب با اولویت حفظ توپه

امسال هم مث همیشه میرم واسه قهرمانی :دی

اگه خواستید جزئیات بیشتری از تاکتیم میزارم :n26:

onlyroma
21-08-2015, 17:04
با یه بازی بی نقص و در حالی که چندتا از مصدومهای اصلی رسیده بودن تاتنهام رو تو یه بازی فینال گونه برای رده سومی بردم و دو هفته مونده به پایان رقابت ها سومی و لیگ قهرمانان رو قطعی کردم

جام حذفی هم در حالی که دیگه خودم هم نمیخواستم برم فینال و نیمه نهایی به چلسی خورده بودم یهو دیدم چلسی ترکیب جوانان و ذخیره ها + هازارد رو گذاشته که بردمش و رفتم فینال با من یو:n02:

onlyroma
21-08-2015, 17:37
مسئولین باشگاه به خاطر بدهی بهم گفتن که فقط 30 درصد از پول فروش بازیکن ها گیرت میاد:n34: اعصابمو ریختن بهم:n34:

yakimura sanada
21-08-2015, 17:43
مسئولین باشگاه به خاطر بدهی بهم گفتن که فقط 30 درصد از پول فروش بازیکن ها گیرت میاد:n34: اعصابمو ریختن بهم:n34:

باهاشون صحبت کن اگه باز راضی نشدن به رسانه ها بگو (ممکنه اخراج شی )

vahid_4000
21-08-2015, 17:44
سلام دوستان چطوری از این اپدیتا استفاده می کنید؟

yakimura sanada
21-08-2015, 17:45
سلام دوستان چطوری از این اپدیتا استفاده می کنید؟

اینجا نصب کن
C:\Users\UserName\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data

onlyroma
21-08-2015, 17:53
باهاشون صحبت کن اگه باز راضی نشدن به رسانه ها بگو (ممکنه اخراج شی )

خوب آخه یه درخواست در مورد جوانان و استعدادیاب ها کردم و قبول شد حالا دیگه بهم گوش نمیدن مگر اینکه با فلسفه باشگاه(جوانگرایی) همسو باشه:n04:

yakimura sanada
21-08-2015, 19:13
خوب آخه یه درخواست در مورد جوانان و استعدادیاب ها کردم و قبول شد حالا دیگه بهم گوش نمیدن مگر اینکه با فلسفه باشگاه(جوانگرایی) همسو باشه:n04:

قرضی بازیکن بگیر :\ یا اصن استعفا بده :دی

spirit's
21-08-2015, 19:40
اینم بازی با چلسی خشن:n24:

yakimura sanada
21-08-2015, 20:57
آقا شمارتونو تو تلگرام به این شماره بدید گروه بسازیم
09213686380

onlyroma
21-08-2015, 21:11
قرضی بازیکن بگیر :\ یا اصن استعفا بده :دی

نه تازه دارم میرم چمپیونز لیگ:n27:
استعفا:n02:

onlyroma
21-08-2015, 21:12
09213686380

داداش آیدی تلگرامت رو بگو راحت تره

onlyroma
21-08-2015, 21:25
اینم آپدیت جدید LFCMarshall که دو ساعت پیش منتشر شده و همه چی رو آپدیت کرده:

spirit's
21-08-2015, 21:31
اره ایدی تلگرام بهتره

spirit's
21-08-2015, 21:33
09213686380

رایتل تهران؟:n13:

yakimura sanada
21-08-2015, 21:35
ایدی تلگرام alirezayzdn:n34:

spirit's
21-08-2015, 21:41
حالا اونقدر دیوانه نیستیم ولی توی اون گروه یه بحث رو شروع کردم
فکر کنم این فروم دنبال کردن بحث بد نباشه

spirit's
21-08-2015, 21:43
اینم آپدیت جدید LFCMarshall که دو ساعت پیش منتشر شده و همه چی رو آپدیت کرده:

این اپدیت روی این سیو غیر تیم خودم برای بقیه تاثیر داره؟
یا برای تاثیرش از اول سیو رو بریم؟

yakimura sanada
21-08-2015, 21:56
آقا بیاید بسازیم گروه دیگه سریع ترم هست :n27:

پی ام بدید منتظرم
ID: AlirezaYzdn

yakimura sanada
21-08-2015, 22:32
آقا یه کولاک کردم :دی
بنفیکارو ده تایی کردم :دی
میفرستم عکسشو بعدن :دی

onlyroma
21-08-2015, 22:45
این اپدیت روی این سیو غیر تیم خودم برای بقیه تاثیر داره؟
یا برای تاثیرش از اول سیو رو بریم؟

باید از اول بری داداش:n05:

onlyroma
22-08-2015, 01:44
سوبله چوبله کردن لیورپول تو این فصل با همون روش همیشگی

yakimura sanada
22-08-2015, 11:38
فک کنم دروازبان بنفیکا خودشو بازنشسته کرد :دی

spirit's
22-08-2015, 12:04
فک کنم دروازبان بنفیکا خودشو بازنشسته کرد :دی

بازی دوستانست خب

juve327
22-08-2015, 13:15
سوبله چوبله کردن لیورپول تو این فصل با همون روش همیشگی

خوشم میاد الحق ولانصاف یه ایتالیایی به تمام معنا هستی و سیستم و امار بازی هات داد میزنه اینو :دی

من با میدلزبرو شروع کردم، هیچوقت نمیتونم خودمو قانع کنم که با یه تیم قوی شروع کنم، الانم میخوام این سیو رو دیگه ادامه بدم و حداقل سه سال تو میدلزبرو میمونم و این تیم رو به یه تیم خوب تو لیگ برتر تبدیل می کنم، شایدم بیشتر موندم و بعد از اون سعی می کنم برم یوونتوس و اونجا تبدیل به اسطوره بشم :دی تو منیجر 2011 همین کارو کردم البته اونجا با لیدز شروع کردم و بعدش رفتم یووه و 23 فصل مربی یووه بودم و نهایتا خودمو واسه همیشه بازنشست کردم:دی

onlyroma
22-08-2015, 14:58
خوشم میاد الحق ولانصاف یه ایتالیایی به تمام معنا هستی و سیستم و امار بازی هات داد میزنه اینو :دی

من با میدلزبرو شروع کردم، هیچوقت نمیتونم خودمو قانع کنم که با یه تیم قوی شروع کنم، الانم میخوام این سیو رو دیگه ادامه بدم و حداقل سه سال تو میدلزبرو میمونم و این تیم رو به یه تیم خوب تو لیگ برتر تبدیل می کنم، شایدم بیشتر موندم و بعد از اون سعی می کنم برم یوونتوس و اونجا تبدیل به اسطوره بشم :دی تو منیجر 2011 همین کارو کردم البته اونجا با لیدز شروع کردم و بعدش رفتم یووه و 23 فصل مربی یووه بودم و نهایتا خودمو واسه همیشه بازنشست کردم:دی

آره دیگه نتیجه گرایی در همه ایتالیایی ها نهفتست البته دفاعی بازی نمیکنم تیم های حریف خیلی حمله میکنن:n02:

تازه از سیستم های سه دفاعه هم بدم میاد(آخ اگه علیفر بدونه:n02:) ولی مخالف مالکیت توپم

حالا بگذریم...23 فصل :n04:

vahid_4000
22-08-2015, 17:58
دوستان یه سوال برای اینکه یه بازیکن به اوج استعدادش برسه چه کار باید کرد؟

onlyroma
22-08-2015, 18:49
دوستان یه سوال برای اینکه یه بازیکن به اوج استعدادش برسه چه کار باید کرد؟

بر اساس تجربه باید تو سطح باشگاهی بالا یا سطح خوب به طور مستمر بازی کنه و خوب هم بازی کنه اونوقت میتونه به تمام پتانسیلش برسه هر کدوم از این فاکتورها کمرنگ بشه یا اصلا نباشه سرعت پیشرفت کمتر یا متوقف میشه

juve327
22-08-2015, 21:25
بر اساس تجربه باید تو سطح باشگاهی بالا یا سطح خوب به طور مستمر بازی کنه و خوب هم بازی کنه اونوقت میتونه به تمام پتانسیلش برسه هر کدوم از این فاکتورها کمرنگ بشه یا اصلا نباشه سرعت پیشرفت کمتر یا متوقف میشه
البته نوع تمرینات فردی و تیمی و تاکتیکی که اتخاذ می کنی فوق العاده تاثیر داره.

onlyroma
22-08-2015, 22:10
البته نوع تمرینات فردی و تیمی و تاکتیکی که اتخاذ می کنی فوق العاده تاثیر داره.

آره درسته یادم رفت:n02:

البته من چون بیشتر اوقات یه دستیار یا مربی خوب میگیرم و بخش انفرادی تمرینات رو میسپارم بهش زیاد به این موضوع توجه نکردم ولی بقیه تمرینات همیشه با خودمه کلا حال تمرین دادن انفرادی ندارم:n05:

onlyroma
23-08-2015, 02:13
لیگ تموم شد و تیم سوم شد و من به عنوان بهترین مربی فصل انتخاب شدم. لوکاکو هم با 26 گل آقای گل و بهترین بازیکن فصل شد و جایزه اش رو به من تقدیم کرد:n10:

فینال جام حذفی هم دراماتیک ترین بازی ای بود که تا الان تو منیجر داشتم و آخر سر تو پنالتی ها 19-18:n38: من یو رو بردم و قهرمان شدم:n10: فقط به دقایق گل های زده شده نگاه کنید و بقیه چیزهایی که توی عکس معلومه:n04:

yakimura sanada
23-08-2015, 09:55
لیگ تموم شد و تیم سوم شد و من به عنوان بهترین مربی فصل انتخاب شدم. لوکاکو هم با 26 گل آقای گل و بهترین بازیکن فصل شد و جایزه اش رو به من تقدیم کرد:n10:

فینال جام حذفی هم دراماتیک ترین بازی ای بود که تا الان تو منیجر داشتم و آخر سر تو پنالتی ها 19-18:n38: من یو رو بردم و قهرمان شدم:n10: فقط به دقایق گل های زده شده نگاه کنید و بقیه چیزهایی که توی عکس معلومه:n04:

ایشالله فصل بعد قهرمانی :دی

لوکاکو رو هم با قلاده ببند :دی

yakimura sanada
23-08-2015, 11:30
خب اینم عملکرد دو ماه اخیر من توی بوندسلیگا :دی
جدولم هفته ی دهم میزارم :دی

yakimura sanada
23-08-2015, 20:58
spirit's
بهم تو تلگرام پی ام بده :|
id: alirezayzdn

vampyre
24-08-2015, 07:37
اینم آی دی نلگرام من: armandom

یکی اد کنه و دعوتم کنه به گروه

- - - Updated - - -

اینم آی دی نلگرام من: armandom

یکی اد کنه و دعوتم کنه به گروه

aref.kh
24-08-2015, 09:14
سلام دوستان من میخوام این بازی رو بازی کنم یکی توضیح بده چجوریه آنلاینه یا آفلاین

hamid.amini
25-08-2015, 00:31
تو چلنج فرگوسن تو فصل دوم با کریستال پالاس به شدت با مشکل برخوردم
تو 8 بازی لیگ 2 برد و 6 باخت دارم و بهم اولتیماتوم دادن اگه تو 5 بازی بعدی 8 امتیاز نگیرم اخراجم. بازیکنا هم بهم معترض شدن
ولی انصافا با مصدومیت 4-5 بازیکن کلیدی و با توجه به اینکه سخت ترین بازیهام تو هفته های ابتدایی بوده خیلی دارن برام بی انصافی میکنن
به من یونایتد 3-2 باختم، به تاتنهام 3-1 باختم، به آرسنال 5-4 باختم، به اورتون و لیورپول 3-0 باختم و به چلسی هم تو بازی که 3-4 تا تک به تک خراب کردیم چلسی تمام موقعیتهاشو گل کرد و 3-1 برد بازی رو

onlyroma
25-08-2015, 23:33
کسایی که میخوان بیان گروه منیجر تو تلگرام بهم پی ام بدن

اینم آیدی من @rezam1

-

onlyroma
25-08-2015, 23:47
سلام دوستان من میخوام این بازی رو بازی کنم یکی توضیح بده چجوریه آنلاینه یا آفلاین

سلام دوست عزیز:n16:

بازی آفلاینه و برای آنلاین بازی کردن باید نسخه اوریجینالش رو بخری

برای بازی هم اگر میخوای دانلود کنی یه نسخه صفحه 67 تاپیکه اونو دانلود کن

بازی هم به این صورته که تو به عنوان سرمربی یه تیم کارتو شروع میکنی و بر همه اتفاقات اون تیم نظارت داری و از این به بعدش کاملا مثل فوتبال واقعیه ممکنه از تیمت اخراج بشی و اگر خوب کار کنی تیم های دیگه میان دنبالت و ... کلا اتفاقات بازی خیلی به واقعیت نزدیکه و داخل بازی یه دیتابیس کامل از فوتبال هم داری. از اونجایی که سرمربی تیمی بازی رو خودت انجام نمیدی فقط مثل سرمربی تیم رو تمرین میدی و تاکتیک میچینی و وقتی که بازی در حال انجامه کارهایی مثل تاکتیک و تعویض و توصیه های بین بازی و... با خودته.
کلا خیلی حس مربیگری بهت میده

vahid_4000
30-08-2015, 14:44
این سیوم را با شفیلد یونایتد شروع کردم و توستم تیم را به لیگ 2 انگلیس برسونم امسال هم رقابت سختی برای صعود دارم
وقت چیزی که برام جالبه قبلا وقتی بدون مدرک بازی را شروع می کردم خیلی زودتر مراحل گذروندن مدرک را طی می کردم ولی ایندفعه هر کدوم تقریبا یه فصل طول می کشه نمی دونم چرا

onlyroma
31-08-2015, 01:39
این سیوم را با شفیلد یونایتد شروع کردم و توستم تیم را به لیگ 2 انگلیس برسونم امسال هم رقابت سختی برای صعود دارم
وقت چیزی که برام جالبه قبلا وقتی بدون مدرک بازی را شروع می کردم خیلی زودتر مراحل گذروندن مدرک را طی می کردم ولی ایندفعه هر کدوم تقریبا یه فصل طول می کشه نمی دونم چرا

شفیلد یونایتد داخل بازی تیم جالبی داره
من هم منیجر 2011 که شفیلد هنوز لیگ 1 بود و سقوط نکرده بود لیگ 2 باهاش یه سیو رفتم که سال اول قهرمان لیگ 1 شدم و رفتم لیگ برتر که اونجا فصل اول 11 ام شدم و فصل بعد یه تیم پیر و باکیفیت بستم و تونستم تیم رو دوم لیگ برتر کنم ولی دیگه بعدش ادامه ندادم

وین رونی
31-08-2015, 21:20
نقل و انتقالات بزرگ بعد از آخرین آپدیت LFCMarshall برای کسانی مثل خودم که نمی تونن منتظر آپدیت بعدی مارشال باشن و می خوان خودشون بازی رو ویرایش کنن:
دخیا از منچستر به رئال
چیچاریتو به لورکوزن
یانوزای یک سال قرضی به دورتموند
یولیان دراکسلر از شالکه به وولسفبورگ--یوونتوس و اینتر بر سر انتقال هرنانس با مبلغ 11 میلیون یورو به توافق رسیده اند!
کریستین زاکاردو رفت میلان
هرنانس از اینتر به یووه
لوکاس سیلوا از رئال به مارسی
کوین کمپل از دورتموند به لورکوزن
دی بروین از وولسفبورگ به سیتی

spirit's
01-09-2015, 09:49
یه مدت چون روی لینوکس هستم نشد برم بازی کنم کاش برای لینوکس هم داشت

onlyroma
01-09-2015, 11:38
یه مدت چون روی لینوکس هستم نشد برم بازی کنم کاش برای لینوکس هم داشت

اتفاقا منیجر 2015 برای اولین بار برای لینوکس هم عرضه شد ولی نمیدونم چجوری میشه بازی کرد چون با لینوکس کار نکردم حالا یه سرچ کنی بد نیست شاید هم همین نسخه ویندوز رو لینوکس هم کار بده

onlyroma
01-09-2015, 11:48
بعد از چند روز گرفتاری بلاخره تو یکی دو روز اخیر ادامه سیو اورتون رو رفتم و پیش فصل و نقل و انتقالات تموم شد که تو پست بعدی یه توضیح کامل ازش میزارم:n05:

spirit's
01-09-2015, 12:01
اتفاقا منیجر 2015 برای اولین بار برای لینوکس هم عرضه شد ولی نمیدونم چجوری میشه بازی کرد چون با لینوکس کار نکردم حالا یه سرچ کنی بد نیست شاید هم همین نسخه ویندوز رو لینوکس هم کار بده
با واین نشد اجراش کنم این نسخه ویندوزی رو
ببینم برای لینوکس چطور پیدا میشه

onlyroma
01-09-2015, 12:21

این انتقالات فصل دوم حضورم تو اورتونه
اول فصل فقط 11 میلیون بودجه بهم دادن و تقریبا هیچ کاری نمیشد باهاش کرد منم شروع به فروش بازیکنای مازاد کردم که بعضی هاشون مثل Oviedo و Pantic به خاطر جواز کار نمیتونستن برن تیمهای انگلیسی و فقط هم از انگلیسی ها براشون پیشنهاد میومد که بلاخره دو باشگاه خارجی براشون پیدا شد.
گورکوف رو هم با نصف ارزشش فروختم ولی چون آزاد گرفته بودم باشگاه و هوادارا از سود خالص انتقال راضی بودن.
در ضمن پیشنهاد 45 میلیونی من یو برای جیمز مک کارتی رو هم رد کردم تا ناراضی بشه و الان که نقل و انتقالات تموم شده میگه که باید منو می فروختی:n04:
پیشنهاد 46.5 میلیونی آرسنال برای کوین میرالاس رو هم رد کردم و باهاش تمدید کردم چون جزو ارکان اصلی باشگاهه.
در مورد خرید ها اینو بگم که خرید اول رو همینطوری گرفتم تا مسئولین جوانگرا باشگاه رو راضی کنم. داگلاس کاستا رو هم به شدت مفت خریدم چون تو بایرن بهش بازی نمیرسید و قیمتش افت کرده بود.
پدی مک نیر که فصل نسبتا خوبی رو به عنوان یار قرضی تو سوانسی گذرونده بود رو هم به عنوان دفاع وسط چهارم قرضی گرفتم.
میرسیم به موتینیو گل سرسبد ترانسفرهام که فصل فوق العادش تو موناکو باعث شد برم دنبالش و با رضایت کامل جذبش کنم. سرژ اوریه هم داشت با حدود یک پنجم ارزشش میرفت تیم های دیگه که من با پیشنهاد بهتر جذبش کردم البته یه دفاع راست میخواستم که اوریه علاوه بر دفاع راست توانایی بازی تو همه پست های دفاع رو داره. پاتریک بمفورد و آدرین رابیوت رو هم برای بیشتر کردم گزینه های نیمکت گرفتم البته بمفورد تو کریستال پالاس فصل خوبی رو به صورت قرضی گذرونده بود.
یکی از مهمترین بخش هایی که بهش اشاره نکردم تمدید قرارداد با بازیکن های اصلیم بود مثل لوکاکو و بارکلی و استونز و میرالاس که به همشون هم حقوق خوب دادم تا فکر رفتن به سرشون نزنه:n33:
چن تا از بازیکن هام که قرضی توی تیم های دیگه بودن رو هم برگردوندم مثل Jack Butland که خودم فصل پیش گرفتمش و گذاشتم یه فصل همون استوک بمونه. Luke Garbutt رو برای نیمکت دفاع چپ و Tyias Browning هم برای گزینه روی نیمکت برگردوندم.
در ضمن بعد از رایزنی های زیاد با مسئولین باشگاه و تهدید به ترک باشگاه اونا رو راضی کردم که اجازه بدن به جای 30 درصد از 45 درصد پول فروش بازیکنها استفاده کنم ولی این پایان کار نبود و به خاطر صرفه جویی و اینکه یکی از وامهای سنگین باشگاه هم تمام شد الان که فصل نقل و انتقالات تموم شده دوباره بهم اجازه استفاده 100 درصدی از پول فروش بازیکنا رو دادن:n10:

onlyroma
01-09-2015, 12:27
اینم عکس کلی از ترکیب تیم که چون جا نمیشدن دو عکس میزارم

onlyroma
01-09-2015, 12:32
در ضمن سعی دارم با همه اسطوره های باشگاه مثل تونی هیبرت و لئون عثمان و کلا هرکی سابقه طولانی تو باشگاه داره تمدید کنم تا بتونن تا هر موقع میخوان به بازی کردن تو تیم محبوبشون ادامه بدن.:n40:

saadat68
01-09-2015, 22:37
دوستان ادیتور فوتبال میجر رو از کجا میشه دانلود کرد ؟

- - - Updated - - -

yakimura sanada
02-09-2015, 13:21

ادیتور خود بازی روشه معمولا
اگه FMRTE میخوای لینکش اینه دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mfx6kg/FMRTE%2015.3.2%20build%2016.zip) FMRTE برای 15.3.2ــه

onlyroma
03-09-2015, 14:12
دور گروهی لیگ قهرمانان و له کردن بایرن تو گودیسون پارک:n24::n24::n24::n24:

لیتون بینس تو این بازی 3 پاس گل داد:n25:

saadat68
03-09-2015, 14:26
ادیتور خود بازی روشه معمولا
اگه FMRTE میخوای لینکش اینه دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mfx6kg/FMRTE%2015.3.2%20build%2016.zip) FMRTE برای 15.3.2ــه

داداش توی کدوم قسمته ؟ من چیزی پیدا نمیکنم
اگر بخوایم جدا دانلود کنیم از کجا باید دانلود کرد

onlyroma
03-09-2015, 15:48
داداش توی کدوم قسمته ؟ من چیزی پیدا نمیکنم
اگر بخوایم جدا دانلود کنیم از کجا باید دانلود کرد

اگر نسخه 15.3.2 صفحه 67 تاپیک رو دانلود کرده باشی ادیتور خودش همراه بازی هست و میره تو فولدر محل نصب بازی. جداگونه هم واقعا نمیدونم چطوری میشه پیداش کرد چون اسم خاصی نداره و معمولا همراه بازی نصب میشه

saadat68
03-09-2015, 17:25
یک و هشت گیگه:n03:
نسخه 2016 کی میاد ؟

onlyroma
03-09-2015, 17:38
یک و هشت گیگه:n03:
نسخه 2016 کی میاد ؟

جدا از حجمش نسخه واقعا کاملیه:n26:
در مورد 2016 هم چیزی که رسمی گفتن اینه که احتمالا هفته اول نوامبر میاد یعنی دو ماه دیگه و طبق تجربه دو سال اخیر باید چند هفته هم منتظر کرک شدن بازی باشی که میشه حدودا سه ماه البته اگر کرک بازی بدون مشکل باشه یا مثل 2013 چند ماه کرک کردنش طول نکشه:n13:

onlyroma
03-09-2015, 21:51
آپدیت نهایی و کامل pr0 که امروز منتشر شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.rar)

kraiof3
03-09-2015, 23:23
آپدیت نهایی و کامل pr0 که امروز منتشر شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.rar)

امروز بازی رو نصب کردم
یکم راهنمایی کنید
آپدیت رو چطور نصب کنم؟

onlyroma
04-09-2015, 00:16
امروز بازی رو نصب کردم
یکم راهنمایی کنید
آپدیت رو چطور نصب کنم؟

:n16:برای نصب آپدیت بعد از دانلود یه سری فایل با فرمت FMF می بینی که باید تو مسیر زیر کپیش کنی
C:\Users\Your PC Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data
یا به عبارت دیگه همون داکیومنت فولدر Sports Interactive و بعد فولدر Football Manager 2015 و در آخر فولدر editor data.
اگر فولدر editor data اونجا نبود خودت بسازش:n39:

saadat68
04-09-2015, 00:19
این آپدیت که گذاشتی دیگه قبلش آپدیت دیگه لازم نداره ؟چون فقط 2 مگابایته :n36:

چیا رو تغییر میده مثلا سن بازیکن و باشگاه جدید و ... اینا رو هم تغییر میده؟

onlyroma
04-09-2015, 02:05
این آپدیت که گذاشتی دیگه قبلش آپدیت دیگه لازم نداره ؟چون فقط 2 مگابایته :n36:

چیا رو تغییر میده مثلا سن بازیکن و باشگاه جدید و ... اینا رو هم تغییر میده؟

نه همین کافیه ولی فقط روی نسخه 15.3.2 کار میده

سن بازیکن که براساس تاریخ بازی میره جلو و مثل همیشه ست ولی چیزهایی مثل آخرین نقل و انتقالات و افزایش یا کاهش قدرت بازیکن ها و تیمهای صعود کرده به لیگ و کلا چیزهای اینطوری رو آپدیت میکنه

onlyroma
04-09-2015, 11:44
آپدیت نهایی و کامل LFCMarshall:

وین رونی
06-09-2015, 12:29
دانلود لیگ ایران
بر روی عکس کلیک کنید

vahid_4000
09-09-2015, 17:33
سلام دوستان یه سوال چطور یه بازیکن را رازی کنیم بعد از بازنشستگی در تیم بمونه به عنوان مربی؟
ممنون

pato77
12-09-2015, 15:47
سلام دوستان یه سوال چطور یه بازیکن را رازی کنیم بعد از بازنشستگی در تیم بمونه به عنوان مربی؟
ممنون

یواشکی در گوشش بگو

kraiof3
12-09-2015, 15:53
یواشکی در گوشش بگو
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
بازی خیلی چرتیه من حذفش کردم حیف حجمی ک براش مصرف کردم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

onlyroma
13-09-2015, 11:56
ممنون

سلام داداش
شرمنده نتونستم جواب بدم چند روزه پی30 ورلد برای من خوب بالا نمیاد:n29:
من دقیقا تمام راه ها رو برای این کار نمیدونم ولی معمولا باید باهاش خصوصی صحبت کنی یا اگر خداحافظی هم کرد و خودش مربی بودن رو انتخاب کرد بهش پیشنهاد بدی و بیاریش تو کادر تیمت
یه راهی هم هست که به بازیکن پیری که سالهای آخر بازیش هست توی خصوصی میگی که به نظر من تو در آینده بدرد مربیگری میخوری که احتمال زیاد اونم از این حرفت خوشحال میشه و میگه من خودم هم همین رو برای آینده در نظر دارم. همه این گزینه ها هم خودش تو خصوصی موجوده:n39:

onlyroma
13-09-2015, 14:07
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
بازی خیلی چرتیه من حذفش کردم حیف حجمی ک براش مصرف کردم

بله این بازی علاقه و حوصله میخواد که متاسفانه همه افراد این ویژگی ها رو ندارن

shahrooz1222
19-09-2015, 18:33
دوستان خبری از نسخه 16 بازی نیست؟

onlyroma
19-09-2015, 21:40
دوستان خبری از نسخه 16 بازی نیست؟

اتفاقا معرفی شده و خیلی امکانات جالب هم بهش اضافه شده:n05:

الان یه مطلب ازش میزارم

onlyroma
19-09-2015, 21:42
ناشر محبوب و نام آشنای بازی ها یعنی SEGA بازی Football Manager 2016 را معرفی کرد. این بازی آخرین عنوان ساخته شده در سری های ورزشی این کمپانی است که مدت های مدیدی است در دست توسعه است.
نسخه ی ۲۰۱۶ این بازی در اواسط نوامبر در دسترس شما عزیزان خواهد بود. در Football Manager جدید ما شاهد طرح های مختلف شبیه سازی هستیم که به مخاطبان یک تجربه ی مدیریتی کامل در زمینه ی فوتبال را ارائه میدهد . این تجربیات برای طیف وسیعی از علاقه مندان در نظر گرفته شده.
در بازی Football Manager 2016 ما شاهد دو حالت جدید به نام Fantasy Draft و Create-A-Club هستیم . علاوه بر این گزینه ای به نام manager on the touchline هم وجود دارد که در پائین آن را توضیح دادیم.
SEGA همچنین ویژگی های کلیدی این بازی را نیز منتشر کرده که در زیر می توانید آنها را ببینید:
اضافه شدن یک Mode جدید به بازی: تیم خود را با Fantasy Draft ایجاد کنید. با این Mode می توانید تیم رویایی خود را ساخته و در لیگ های کوچک به رقابت بپردازید. علاوه بر این می توانید تیم شخصی سازی شده ی خود را نیز به آن اضافه کنید. همچنین می توانید تیم ساخته ی شده ی خود را با Create-A-Club به لیگ ها اضافه کنید
manager on the touchline: با این امکان شما به جای Touchline Manaager در در کنار خطوط زمین می ایستید و بازیکنان فوتبال و داروان را کنترل می کنید تا بازی به نحو احسنت انجام شود.
بهبود تجربیات در مسابقات روزانه: در این بازی بیش از ۲۰۰۰ انیمیشن جدید وجود دارد که باعث می شود Football Manager 2016 بهتر از قبل به نظر برسد. علاوه بر این، کنترل های زیادی وجود دارد که set-piece ها را می توان با آن کنترل کرد. در این قسمت یک پکیج وجود دارد تمامی Action های لیگ ها را برای شما به روز رسانی می کند.
قرار است Sega دو بازی فوتبالی دیگر از سری Football Manager را برای دستگاه های موبایل منتشر کند. یکی از آنها Football Manager Touch نام دارد .این بازی قبلا در Football Manager های قبلی یک quick play mode بود و الان ما آن را به صورت مستقل بر روی استیم میبینیم.
ویژگی های کلیدی بازی Football Manager رو میتوانید در زیر ببینید:
Cross-Save : تمام داده های ذخیره شده در نسخه های Football Manager Touch 2016 با امکان cross-save compatible با یکدیگر سازگاری دارند. به این معنی که مثلا اگر شما درتبلت خود این بازی را نصب دارید می توانید داده های خود را از این دستگاه به PC هم انتقال دهید.
Match Day Experienc : در Football Manager Touch 2016 ما شاهد گزینه های تاکتیکی پیشرفته ای هستیم . این گزینه ها شامل مجموعه ای از برنامه های set-piece و دستورالعمل هایی برای تیم است که همه ی آنها در ۳D match engine بازی Football Manager 2016 وجود دارند.
حالت Create-A-Club : با استفاده از این ویژگی شما می توانید باشگاه مورد علاقه ی خودتان را به این بازی اضافه کنید. با ایجاد یک باشگاه در Football Manager می توانید برای آن نام ، رنگ و بازیکن مورد نظر را انتخاب کنبد. در واقع آرزوی شما برای داشتن یک تیم فوتبال رویایی محقق خواهد شد. حتی می توانید به وسیله ی Create-A-Club دوستانتان را هم به این باشگاه اضافه کنید!
اخیرا متوجه شدیم که Football Manager Handheld به Football Manager Mobile تغییر نام داده. این تصمیم توسط Miles Jacobson رئیس Sports Interactive گرفته شده است . او در این راستا گفت که مایل است تا تجربه های مختلفی را در اختیار طرفداران خاصش قرار دهد. او در مورد این موضوع گفت:
“با توجه به تجربه و گذشت زمان از بازی Football Manager ما به این نتیجه رسیدیم که یک مقدار برای همه مناسب نیست و ممکن است هر کس بخواهد به گونه ای بازی را تجربه کند. مثلا تعداد زیادی از طرفداران ما میخواهند قسمت اعظم شبیه سازی بازی را تجربه کنند و به همان اندازه که می خواهند بازی برای آنها ساده باشد، می خواهند گزینه های زیادی برای شبیه سازی در بازی وجود داشته باشد.”
او در ادامه افزود:
“با توجه به اینکه مردم اکثرا از دستگاه های موبایل استفاده می کنند، کاملا واضح است که راه دیگری را نیز برای تجربه ی بازی انتخاب کرده اند. معرفی ۲۰۱۶ Football Manager Touch به عنوان یک بازی مستقل که قابل بازی در PC و Mobile هم هست، به این معنی است که ما به همه ی طرفداران و مردم توجه می کنیم و برای دارندگان هر کنسولی چیزی ارائه می دهیم. ”
ویژگی های کلیدی Football Manager Mobile 2016 در زیر برایتان قرار دادیم:
Enhanced Tactics: شما با این امکان می توانید تیم خود را بهتر کنترل کرده و دستورات تاکتیکی جدید و پیشرفته را به آنها معرفی کنید. مثلا شما می توانید به تیمتان یاد دهید که از کجا حمله و در کجا دفاع کنند. این به خلاقیت شما بستگی دارد. نکته ی جالب تر اینکه می توانید توصیه هایی به دروازه بان برای دفاع بهتر از دروازه کنید
Coaching Staff:شما می توانید با افزودن مربی به تیم خود آنها را از قبل هم قوی تر کنید. با این امکان می توانید تیم خود را با تمرکز بر آماده شدن برای رقابت های بعدی آماده کنید.
Management Style: با این امکان شما می توانید نوع مربیگری خود را بر اساس مدال های طلا ، نقره و برنز انتخاب کنید ، این امکان اجازه می دهد تا سبک جدیدی را در مربیگری برای خود تعریف کنید. حال شاید براب شما سوال باشد که آیا من باید تمرکز خود را روی بهتر کردن دفاع و حمله بگذارم یا روحیه و سبک مدیریتی خودم ؟ این تصمیم شماست و یادتان باشد که بر روی سبک تیمتان تاثیر می گذارد .
در انتها شما را به دیدن تصاویری از این بازی دعوت می کنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع: bazitalk.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

onlyroma
19-09-2015, 21:45
با توجه به روندی که کمپانی سگا در چند سال اخیر پیش‌گرفته، معرفی نسخه جدید Football Manager چیز عجیبی به نظر نمی‌رسد؛ اما امسال برخلاف سال‌های گذشته، این کمپانی علاوه بر معرفی نسخه سال 2016 این بازی، چند عنوان دیگر با همین مضمون را معرفی کرد. برای مشاهده جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

عنوان Football Manager 2016 در تاریخ 22 نوامبر (22 آبان) به مقصد پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی و مک عرضه خواهد کرد.
همچنین یک عنوان دیگر با نام Football Manager Touch 2016 هم معرفی شد. یک نسخه جدید که به‌نوعی مانند حالت کلاسیک عنوان Football Manager خواهد بود. البته این عنوان قبل از کریسمس و برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و تبلت ها منتشر خواهد شد. همچنین یک عنوان مخصوص گوشی‌های همراه با نام Football Manager Mobile 2016 هم معرفی شد.
از محتویاتی جدیدی که به نسخه Football Manager 2016 اضافه خواهد شد، می‌توان به دو حالت جدید با نام‌های ‘Fantasy Draft’و ‘Create-A-Club’ اشاره کرد. در حالت Fantasy Draft هر بازیکن با دریافت یک بودجه ثابت در ابتدای بازی می‌تواند تیم خود را تشکیل داده و در لیگ بازی به رقابت بپردازند. در حالت تک‌نفره این بازی که Create-A-Club نام دارد، شما می‌توانید یک باشگاه با نام، آرم و رنگ دلخواه خود ایجاد کرده و آن را به لیگ وارد کنید.
دیگر پیشرفت‌های که شما در بازی مشاهده خواهید کرد می‌توان به اضافه شدن 2000 انیمیشن جدید، تجزیه‌وتحلیل حرفه‌ای بازی‌ها، آسیب‌دیدگی‌های واقع‌گرایانه‌تر،کنفرانس های خبری متنوع‌تر و دیگر تغییرات این‌چنینی اشاره کرد.
در ادامه می‌توانید تصاویر منتشرشده از عنوان Football Manager 2016 را در ادامه مشاهده کنید.

منبع : dbazi.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

onlyroma
19-09-2015, 21:53
دو پست بالا اطلاعات رسمی منتشر شده از Football Manager 2016 می باشد.

shahrooz1222
19-09-2015, 23:52
جالبه فک کنم بازی خیلی بهتر شده مخصوصا ساخت باشگاه خودمون ک عالی شده!من خودم خیلی دوست دارم بازی گوشی فوتبال منیجر بیاد ک دقیقا همین امکانات کامپیوتر رو داشته باشه ولی به اون کاملی نبود و من خوشم نیومد باید ببینیم امسال چی کردن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

spirit's
25-09-2015, 17:23
اینطور که پیداست داره جهش بزرگش رو ادامه میده...

onlyroma
25-09-2015, 17:42
اینطور که پیداست داره جهش بزرگش رو ادامه میده...

:n16:
درسته فقط اگر بتونه یه نسخه برای ایکس باکس و پی اس 4 هم بده دیگه پیشرفتش تکمیل میشه و میتونه روی فروشش برای کنسول های خونگی هم حساب کنه خصوصا اگر بتونه از قابلیت های کینکت درون بازی استفاده کنه:n13:

spirit's
25-09-2015, 17:54
:n16: درسته فقط اگر بتونه یه نسخه برای ایکس باکس و پی اس 4 هم بده دیگه پیشرفتش تکمیل میشه و میتونه روی فروشش برای کنسول های خونگی هم حساب کنه خصوصا اگر بتونه از قابلیت های کینکت درون بازی استفاده کنه:n13: یعنی با کینکت سر بازیکانا داد بزنیم و دستورات تاتیکی بدیم؟...

onlyroma
25-09-2015, 18:47
یعنی با کینکت سر بازیکانا داد بزنیم و دستورات تاتیکی بدیم؟...

آره یه چیزی تو همین مایه ها فقط باید زبانت خوب باشه

kraiof3
25-09-2015, 19:03
آره یه چیزی تو همین مایه ها فقط باید زبانت خوب باشه
باید ببرنت خنداننده برتر[emoji23] [emoji23] [emoji23]
کینکت سنسور صدا نداره(مطمئن نیستم) اصن این قابلیتو نمیذارن
فکر کن باید داد بزنی برسه به کینکت[emoji52]

onlyroma
25-09-2015, 19:40
باید ببرنت خنداننده برتر[emoji23] [emoji23] [emoji23]
کینکت سنسور صدا نداره(مطمئن نیستم) اصن این قابلیتو نمیذارن
فکر کن باید داد بزنی برسه به کینکت[emoji52]

اتفاقا سنسور صدا داره خوبشم داره مخصوصا برای ایکس باکس وان و همینطوری هم داره پیشرفت میکنه.
من شخصا ایکس باکس ندارم ولی از پشت کوه هم نیومدم یکی از کارهایی که موقع نصب کینکت انجام میدن اینه که سنسور صدا رو کالیبره میکنن تا نویزهای صدا رو کمتر دریافت کنه و بعد با گفتن کلماتی از شما کینکت صدای شما رو برای اجرای فرامین صوتی میشناسه
تکرار میکنم فرامین صوتی که یکی از اصلی ترین کارهای کینکته

spirit's
26-09-2015, 05:34
اتفاقا سنسور صدا داره خوبشم داره مخصوصا برای ایکس باکس وان و همینطوری هم داره پیشرفت میکنه. من شخصا ایکس باکس ندارم ولی از پشت کوه هم نیومدم یکی از کارهایی که موقع نصب کینکت انجام میدن اینه که سنسور صدا رو کالیبره میکنن تا نویزهای صدا رو کمتر دریافت کنه و بعد با گفتن کلماتی از شما کینکت صدای شما رو برای اجرای فرامین صوتی میشناسه تکرار میکنم فرامین صوتی که یکی از اصلی ترین کارهای کینکته بعد داد میزنیم میگیم (( هی مگه کوری دربازه به اون بزرگی رو نمی‌بینی))... اینا که برای نسخه بعدی نوشتی یه تاپیک جدید بزن براش

onlyroma
26-09-2015, 12:19
بعد داد میزنیم میگیم (( هی مگه کوری دربازه به اون بزرگی رو نمی‌بینی))... اینا که برای نسخه بعدی نوشتی یه تاپیک جدید بزن براش

آره دیگه با داد زدن و یا همین عادی حرف زدن یا کلا هر شکلی که کینکت درک کنه و بازیکنا بفهمن:3:
داداش برای تاپیک 2016 یخورده زود نیست؟؟؟ چون 1 ماه و نیم تازه بازی میاد و تا کرک بشه هممون پیر میشیم:n27:
ولی سعی میکنم اگر کسی از بچه ها تاپیک رو زودتر نزد تو اولین فرصت برای 2016 هم تاپیک بزنم:n39:

giuiu
11-10-2015, 17:51
سلام دوستان
من FM14 بازی می کنم ولی نه ادیتور این بازی رو دارم و نه لیگ ایران برای این بازی و نه آپدیت نقل و انتقالات برای این بازی و حتی نحوه استفاده از اونها رو هم نمیدونم،فقط fm14 با آپدیت 14.1.3 رو بدون هیچ تغییری بازی میکنم. به تاپیک FM14 هم سر زدم ولی فایلها رو نمی شد دانلود کرد برای همین تو این تاپیک پیام گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید و همه فایلهای بازی fm14 رو برام بذارید. :n28::n28::n28:

giuiu
11-10-2015, 17:54
سلام
من FM14 بازی می کنم ولی نه ادیتور این بازی رو دارم و نه لیگ ایران برای این بازی و نه آپدیت نقل و انتقالات برای این بازی و حتی نحوه استفاده از اونها رو هم نمیدونم،فقط fm14 با آپدیت 14.1.3 رو بدون هیچ تغییری بازی میکنم. به تاپیک FM14 هم سر زدم ولی فایلها رو نمی شد دانلود کرد برای همین تو این تاپیک پیام گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید و همه فایلهای بازی fm14 رو برام بذارید.

giuiu
16-10-2015, 12:06
کسی نیست جواب بده .

onlyroma
22-10-2015, 21:34
کسی نیست جواب بده .

سلام رفیق:n16:

به خاطر تاخیر در جواب شرمنده. چند وقتی میشد که به تاپیک سر نمی زدم و منتظرم که نسخه 2016 بیاد.

در مورد سوالت هم از اونجایی که آخرین آپدیت رسمی برای نسخه 2014 بیش از 1/5 سال ازش میگذره و تا الان لینک های دانلودش هم خراب شده در این مورد کمکی از دستم بر نمیاد.
در مورد بقیه آپدیت های غیر رسمی هم که در حال حاضر از آپدیت های اصلی و معتبر اون ها هم حدود یه سال میگذره و چیز خوبی گیر نمیاد و این روند هر ساله بازی و کسایی که تو آپدیت دست دارن هست. در ضمن پیش نیاز اجرای آپدیت های غیر رسمی هم آخرین نسخه آپدیت رسمی بازیه.
تنها راهی که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه که نسخه 2015 رو دانلود کن و تا وقتی که نسخه 2016 میاد ازش استفاده کن تا ایشالا 3 هفته دیگه که نسخه 2016 اومد بعد از اینکه براش کرک منتشر شد که اونم معمولا چند هفته طول میکشه اونوقت آخرین نسخه بازی رو امتحان کن.:n01:

giuiu
26-10-2015, 23:19
سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.
فقط یه درخواست، خودت این فایلها رو روی سیستمت نداری برام ایمیل کنی؟

saber-dinku
04-11-2015, 00:14
سلام دوستان --- من ی مدت این بازی رو بازیش میکردم 2012 رو ایرانو داشتمو تا سال 2020 هم رفتم حتی ی بار نایب قهرمان جهان شدم:n10:

الانم دارم لیگ ایرانو بازی میکنم با فوتبال منیجر 2015 :n05:. ادیت کردم هم مربیارو هم بازیکنارو --- چند سرمربی تیمای بزرگ اومدن ایران -- ایرانیا رفتن جای اونا- خودمم شدم سرمربی پرسپولیس:n12:

تنها مشکلم اینه جز جز بازی رو متوجه نمیشم---- مثلا یهو میبینم ی بازیکن رفت ی تیم دیگه با اینکه تازه قراردادشو تمدید کردم ولی میره------- باشگاه پول داره ولی نمیتونه بازیکن بگیره

بودجه باشگاه90 هزار تا هست
مثلا جواد نکونام 9 هزار تا -نمیاد------------------ حتی بعضی وقتا ب بازیکنان دو برابر قیمتشونو پیشنهاد میدم نمیان--------ن با تیم پرسپولیس بلکه بارسا!! پاریس!! رئال!! منچستر !! رو داشتمم نمیومدن.:n28::n28:
یا مثلا کادر فنیه جدید و با کیفت میخام -- هیشکی نمیاد....

یا باشاه های بزرگ ک مربی ندارن و شما انتخاب میکنی و ب قولی مساحبه میکنی باهاشون انتخابت نمیکنن با اینکه خیلی حرفه ای هستم --- تو کل مربی ها 4 تا مربی ورد کلاس هست ک من نفر اولم:n39::n39:

با سه فصل بازی بدون باخت در لیگ برتر -- قهرمانی سه بار پشت هم لیگ قهرمانان اسی--- دو بار قهرمانی جهان

بازم بازیکنان نمیان------چند بار رفتم ب دانیال داوری پیشنهاد دادم نیومد ی دفعه دیدم فولاد ک بوجش کمتر بود گرفتش:n27:
یا مثلا اتوو :n04:رو سپاهان میگیره:n27:

:V1:

ی خاهشی دارن از همگی
این بازی باید زبانت خوب باشه تا بدونی چی ب چیه؟
:V4:

اگ کسی اموزش فارسیه بازی رو داره یا وقت داره یکمی توضیح مفصل بده در باره چجوری استعداد پیدا کردن یا تمرین دادن و یا غریه. . .
:sq_25:

ی دنیا ممنونش میشم
:n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40:
مرسی ممنون منتظر جوابتون هستم .....................:n12:1394/08/13:n12:

saber-dinku
04-11-2015, 00:16
سلام دوستان --- من ی مدت این بازی رو بازیش میکردم 2012 رو ایرانو داشتمو تا سال 2020 هم رفتم حتی ی بار نایب قهرمان جهان شدم:n10:

الانم دارم لیگ ایرانو بازی میکنم با فوتبال منیجر 2015 :n05:. ادیت کردم هم مربیارو هم بازیکنارو --- چند سرمربی تیمای بزرگ اومدن ایران -- ایرانیا رفتن جای اونا- خودمم شدم سرمربی پرسپولیس:n12:

تنها مشکلم اینه جز جز بازی رو متوجه نمیشم---- مثلا یهو میبینم ی بازیکن رفت ی تیم دیگه با اینکه تازه قراردادشو تمدید کردم ولی میره------- باشگاه پول داره ولی نمیتونه بازیکن بگیره

بودجه باشگاه90 هزار تا هست
مثلا جواد نکونام 9 هزار تا -نمیاد------------------ حتی بعضی وقتا ب بازیکنان دو برابر قیمتشونو پیشنهاد میدم نمیان--------ن با تیم پرسپولیس بلکه بارسا!! پاریس!! رئال!! منچستر !! رو داشتمم نمیومدن.:n28::n28:
یا مثلا کادر فنیه جدید و با کیفت میخام -- هیشکی نمیاد....

یا باشاه های بزرگ ک مربی ندارن و شما انتخاب میکنی و ب قولی مساحبه میکنی باهاشون انتخابت نمیکنن با اینکه خیلی حرفه ای هستم --- تو کل مربی ها 4 تا مربی ورد کلاس هست ک من نفر اولم:n39::n39:

با سه فصل بازی بدون باخت در لیگ برتر -- قهرمانی سه بار پشت هم لیگ قهرمانان اسی--- دو بار قهرمانی جهان

بازم بازیکنان نمیان------چند بار رفتم ب دانیال داوری پیشنهاد دادم نیومد ی دفعه دیدم فولاد ک بوجش کمتر بود گرفتش:n27:
یا مثلا اتوو :n04:رو سپاهان میگیره:n27:

:V1:

ی خاهشی دارن از همگی
این بازی باید زبانت خوب باشه تا بدونی چی ب چیه؟
:V4:

اگ کسی اموزش فارسیه بازی رو داره یا وقت داره یکمی توضیح مفصل بده در باره چجوری استعداد پیدا کردن یا تمرین دادن و یا غریه. . .
:sq_25:

ی دنیا ممنونش میشم
:n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40: :n40::n40::n40::n40::n40:
مرسی ممنون منتظر جوابتون هستم .....................:n12:1394/08/13:n12:

giuiu
04-11-2015, 11:28
دوستان لطفا جواب بدید :n28::n28::n28:

giuiu
04-11-2015, 11:31
سلام دوستان
من FM14 بازی می کنم ولی نه ادیتور این بازی رو دارم و نه لیگ ایران برای این بازی و نه آپدیت نقل و انتقالات برای این بازی و حتی نحوه استفاده از اونها رو هم نمیدونم،فقط fm14 با آپدیت 14.1.3 رو بدون هیچ تغییری بازی میکنم. به تاپیک FM14 هم سر زدم ولی فایلها رو نمی شد دانلود کرد برای همین تو این تاپیک پیام گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید و همه فایلهای بازی fm14 رو برام بذارید. :n28::n28::n28:

سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.

به خاطر تاخیر در جواب شرمنده. چند وقتی میشد که به تاپیک سر نمی زدم و منتظرم که نسخه 2016 بیاد.

در مورد سوالت هم از اونجایی که آخرین آپدیت رسمی برای نسخه 2014 بیش از 1/5 سال ازش میگذره و تا الان لینک های دانلودش هم خراب شده در این مورد کمکی از دستم بر نمیاد.
در مورد بقیه آپدیت های غیر رسمی هم که در حال حاضر از آپدیت های اصلی و معتبر اون ها هم حدود یه سال میگذره و چیز خوبی گیر نمیاد و این روند هر ساله بازی و کسایی که تو آپدیت دست دارن هست. در ضمن پیش نیاز اجرای آپدیت های غیر رسمی هم آخرین نسخه آپدیت رسمی بازیه.
تنها راهی که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه که نسخه 2015 رو دانلود کن و تا وقتی که نسخه 2016 میاد ازش استفاده کن تا ایشالا 3 هفته دیگه که نسخه 2016 اومد بعد از اینکه براش کرک منتشر شد که اونم معمولا چند هفته طول میکشه اونوقت آخرین نسخه بازی رو امتحان کن.:n01:

سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.

giuiu
04-11-2015, 11:32
سلام دوستان

سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.

سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.

saber-dinku
05-11-2015, 22:20
دوستان کسی جواب منو نمیده؟:n30::n30:

onlyroma
06-11-2015, 00:00

شرمنده رفیق:n40:
در مورد فایل ها اگر مال نسخه 2014 رو میخوای که روی سیستم ندارم یعنی با تغییر ویندوز پاک شدن ولی نسخه کامل 2014 با آخرین آپدیت بازی رو دارم که خیلی حجمش زیاده و نمیشه به راحتی فرستادش.
آخرین آپدیت نسخه 2015 رو میتونی از صفحه 67 تاپیک دانلود کنی و بعد بری سایتهای fmscout.com و fm-base.co.uk و اونجا هر آپدیتی که بخوای برای بازی موجوده.
داداش ایمیلم رو برات تو خصوصی میفرستم که اگر سوال داشتی بشه سریعتر جواب داد:n39:

onlyroma
06-11-2015, 00:17
دوستان کسی جواب منو نمیده؟:n30::n30:

شرمنده داداش:n40:

سوالت خیلی مفصله چون نیومدن یه بازیکن به تیمت میتونه دلایل زیادی داشته باشه که خودش میتونه یه تاپیک جداگونه بشه. در ضمن بازی هم به اون شکل زبان لازم نداره فقط چندتا چیز پایه ای از زبان بدونی کفایت میکنه چون خیلی از کلمات بازی اصطلاحات مخصوص هستن که با چند بار دقت کردن بهشون حتی بدون اینکه معنیش رو بدونی کاربردش رو میفهمی.
توصیه من بهت اینه که یه بار بازی رو با یه تیم خوب اروپایی شروع کن و باهاش یه نیم فصل یا نهایتا یه فصل برو جلو اینطوری خیلی از نکات کلی بازی رو یاد میگیری.
یه ویدیو آموزشی هم روی آپارات هست که انگار بیشتر آموزش اولیست و تازه زبانش هم انگلیسیه:n27: لینکش پایینه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%DB%8C%D9%86_%D9%88_%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA% DB%8C_%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1_%D8%A8%D8%A7%D8%B2% DB%8C_Football_Manager_2015

giuiu
07-11-2015, 18:34
شرمنده رفیق:n40:
در مورد فایل ها اگر مال نسخه 2014 رو میخوای که روی سیستم ندارم یعنی با تغییر ویندوز پاک شدن ولی نسخه کامل 2014 با آخرین آپدیت بازی رو دارم که خیلی حجمش زیاده و نمیشه به راحتی فرستادش.
آخرین آپدیت نسخه 2015 رو میتونی از صفحه 67 تاپیک دانلود کنی و بعد بری سایتهای fmscout.com و fm-base.co.uk و اونجا هر آپدیتی که بخوای برای بازی موجوده.
داداش ایمیلم رو برات تو خصوصی میفرستم که اگر سوال داشتی بشه سریعتر جواب داد:n39:

ممنون رفیق

onlyroma
07-11-2015, 19:06
درود بر همه دوستان:n40:

تاپیک منیجر 2016 ایجاد شده. پس میتونید مطالبتون در مورد آخرین نسخه بازی رو اونجا به اشتراک بزارید:n01:

saber-dinku
04-12-2015, 16:26
سلام بر همگی میخاستم بدونم کسی گروه وایبر یا تلگرام یا واتس اپ ک همه برا این بازطی باشه سراغ نداره؟؟؟ یا بیایم ی گروه درست کنیم خومون