مشاهده نسخه کامل
: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Sh-Meteor
25-06-2014, 16:43
کمتر از سه ساعت تا مشخص شدن سرنوشت گروه F
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران - بوسنی و هرزگوین
بیشترین بازی ملی: جواد نکونام - 140 بازی ( ایران )
مسن ترین بازیکن: رحمان احمدی - 33 سال ( ایران )
جوان ترین بازیکن: علیرضا جهانبخش - 20 سال ( ایران )
آرژانتین - نیجریه
بیشترین بازی ملی: ماسکرانو - 100 بازی ( آرژانتین )
مسن ترین بازیکن: کامپانیارو - 33 سال ( آرژانتین )
جوان ترین بازیکن: اومرو - 20 سال ( نیجریه )
ببین داور صرب چی ضر زده واسه خودش حالا بگو نرو تو پیجش
میلوراد مازیچ داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او، عبارات زشتی را در صفحه فیسبوک خود درج کرده است.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا ، وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانیاش که در صفحه فیسبوک، اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند، نوشت: لعنت به همه شماها.
وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید. کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود.
این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است: قول میدهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید در بیاورم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad
25-06-2014, 16:48
ببین داور صرب چی ضر زده واسه خودش حالا بگو نرو تو پیجش
میلوراد مازیچ داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او، عبارات زشتی را در صفحه فیسبوک خود درج کرده است.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا ، وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانیاش که در صفحه فیسبوک، اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند، نوشت: لعنت به همه شماها.
وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید. کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود.
این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است: قول میدهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید در بیاورم.
قبلا هم بحث شد در مورد این موضوع؛ اون پیجی که این مطالب رو درج کرده پیج این آقا نیست، یه پیج ساختگی هست به اسم اون آقا.
Mohammad
25-06-2014, 16:51
100 درصد ارژانتین سعی تمام میکنه تا اول بشه و خودی نشون بده همین که با فراسه روبرو نشه و چه بهتر که با شیلی که یک کشور امریکا جنوبی و و همسایه هست روبرو بشه
کشوری که سبک فوتبال شبیه هم و خوب بازی هم میشناسن
ولی کلا من از بازی امشب میترسم چون ایران همیشه به قول فردوسی پور جلو تیم قوی خوب بازی میکنیم ولی تیم پایین تر بر عکس الان مشکلات عصبی تیم به وجود اومده از بازی بعد ارژانتین مسئله داوری بد شانسی
و اینکه چون جو مردم و توقع مردم بالا رفت خیلی و تیم تنها شانس این بازی کلا استرس تیم بالا میره و شاید بازی بدتر از نیجریه ببنیم حتی شاید گل بخوریم ...
این بازی قطعا استرس خاص خودش رو داره؛ اما همونطور که کیروش تیم رو تا اینجا رسونده قطعا واسه این بازی هم تدابیر خاص خودش رو داره که تیم از هر لحاظ( آمادگی بدنی، روحی و روانی) آماده باشه. تویه خبر ها هم داشتیم که تیم رو از لحاظ روانی هم آماده کرده.
ما چیز زیادی از این جام جهانی نمی خوایم ! فقط حقمون رو می خوایم ! و برای این حق، باید در بازی آخر بجنگیم ! :n01:
فعلا جریان تمدید قرارداد کیروش شده کی بود کی بود من نبودم ! ظاهرا همه راضین به تمدید قراردادش، پولم هست، همه چیز گل و بلبله !! :n02:
ولی جسارتا گوش های ملت دراز نیست !
ایول....عالی بود :n12:
کلمبیا 4 به 1 جپوعان رو زد این باعث میشه آرژانتین برای زدن 8گل به نیجریه وارد زمین بشه از طرفی هم ایران باید از فوتبال آسیا دفاع کنه و خودی نشون بده بوسنی هم بدش نمیاد به ایران آوانس بده و حالی از نیجیریه بگیره
امیدوارم همینطور بشه:n12:
100 درصد ارژانتین سعی تمام میکنه تا اول بشه و خودی نشون بده همین که با فراسه روبرو نشه و چه بهتر که با شیلی که یک کشور امریکا جنوبی و و همسایه هست روبرو بشه
ولی کلا من از بازی امشب میترسم چون ایران همیشه به قول فردوسی پور جلو تیم قوی خوب بازی میکنیم ولی تیم پایین تر بر عکس الان مشکلات عصبی تیم به وجود اومده از بازی بعد ارژانتین مسئله داوری بد شانسی
و اینکه چون جو مردم و توقع مردم بالا رفت خیلی و تیم تنها شانس این بازی کلا استرس تیم بالا میره و شاید بازی بدتر از نیجریه ببنیم حتی شاید گل بخوریم ...
شیلی؟ :blink:
فعلا جریان تمدید قرارداد کیروش شده کی بود کی بود من نبودم ! ظاهرا همه راضین به تمدید قراردادش، پولم هست، همه چیز گل و بلبله !! :n02:
ولی جسارتا گوش های ملت دراز نیست !
کلمبیا 4 به 1 جپوعان رو زد این باعث میشه آرژانتین برای زدن 8گل به نیجریه وارد زمین بشه از طرفی هم ایران باید از فوتبال آسیا دفاع کنه و خودی نشون بده بوسنی هم بدش نمیاد به ایران آوانس بده و حالی از نیجیریه بگیره
کمتر از سه ساعت تا مشخص شدن سرنوشت گروه F
ایران - بوسنی و هرزگوین
بیشترین بازی ملی: جواد نکونام - 140 بازی ( ایران )
مسن ترین بازیکن: رحمان احمدی - 33 سال ( ایران )
جوان ترین بازیکن: علیرضا جهانبخش - 20 سال ( ایران )
آرژانتین - نیجریه
بیشترین بازی ملی: ماسکرانو - 100 بازی ( آرژانتین )
مسن ترین بازیکن: کامپانیارو - 33 سال ( آرژانتین )
جوان ترین بازیکن: اومرو - 20 سال ( نیجریه )
جهانبخش 20 سال؟:n01: با سردار آرمون اشتباه نگرفتند؟!
Sh-Meteor
25-06-2014, 17:08
جهانبخش 20 سال؟:n01: با سردار آرمون اشتباه نگرفتند؟!
نه درسته...
چون سایت فیفا سن رو اینطوری محاسبه می کنه: اگه شما متولد 26 ژوئن باشید و امروز 25 ژوئن باشد شما با این که 20 سال و 11 ماه و 29 روز هستید ولی سن شما 20 درج میشه.
Sh-Meteor
25-06-2014, 17:12
الان ما اینجا هستیم...
به امید اینکه عکس پرچم ایران رو سمت چپ اون پایین ببینیم. (( دوشنبه نهم تیر ))
میگم دوستان امیدواری خوبه .. اما بوسنی تیم خیلی قدرتمندیه ها :n02: الان یه انتظار بالا و کاملا غیر منطقی در بین مردم ب وجود اومده و این اصلا خوب نیست . چون بعد بازی امشب خدای نکرده ممکنه تو ذوق هممون بخوره و دوباره سر اعضای تیم ملی همه چی خالی بشه .
بهرحال خوبه ک منطقی باشیم و یادمون نره داشته هامون و اینکه قرار نیست با یه تیم محلاتی امشب بازی کنیم .
امروز دوستام میگفتند بوسنی تیم نیست که 4 تا کمتر بهش نمیزنیم :n02:
..................
ب امید موفقیت تیم ملی برای بازی امشب . پیش بینی خودم نتیجه تساوی 1 -1 یا 2-2 هست برای بازی امشب .
ایشالله ک امشب هممون جشن و پایکوبی داشته باشیم :n12:
ایران آخرین بازی با بوسنی 3 بر 2 این تیم را در زمین خودشون شکست داد شجاعی-برهانی و آندو گلزنی داشتن و حالا دوتا از گلزنها در ترکیب ایران هستن و این یعنی 2 بر هیچ به سود ایران در نیمه اول! و در مقابل هم ادین ژکو 2گل برای بوسنی زده بود اما در نهایت 3بر2 ایران برنده بازی شد
parsicola
25-06-2014, 17:31
چرا اشتباه میکنین. تو گروه E تیم فرانسه اوله و سوییس و اکوادور با سه امتیاز دوم هستند. پس ما اگه صعود کنیم با فرانسه و ارژانتین با سوییس یا اکوادور بازی میکنه که احتمال بالا اومدن سوییس بیشتره
تمجید پاتریک ویرا و فابیو کاناوارو، از بازی ایران مقابل آرژآنتین.کاناوارو تاکید می کنه که داور باید پنالتی میگرفته.
IRAN_KING
25-06-2014, 17:53
میلوراد مازیچ، صدرنشین بدترین داوران جامجهانی
براساس نظرسنجی یک سایت اینترنتی میلوراد مازیچ داور صربستانی دیدار تیم های ایران و آرژانتین به عنوان ضعیف ترین داور جام جهانی برگزیده شد.
به گزارش بیست چهارده ، پس از برگزاری مسابقات مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ و اشتباهات متعدد داوری در این مسابقات یک سایت اینترنتی اقدام به نظرسنجی در خصوص انتخاب بدترین داور جام جهانی کرده که در آن به لطف آرای کاربران ایرانی و دیگر کاربران میلوراد مازیچ عنوان ضعیف ترین داور جام را با اکثریت قاطع ۷۳ درصدی آرا به خود اختصاص داده است.
پیتر اولری داور نیوزیلندی دیدار تیم های بوسنی و نیجریه که گل سالم تیم فوتبال بوسنی در این دیدار را به اشتباه مردود اعلام کرد با ۲۵ درصد آرا در رده دوم قرار گرفته است. اعتراضات به این داور به حدی زیاد بود که هواداران تیم بوسنی برای اخراج وی از جام جهانی یک طومار تهیه کردند.
یوئیچی نیشی مورا داور ژاپنی دیدار افتتاحیه جام جهانی بین تیم های برزیل و کرواسی که یک پنالتی بحث برانگیز برای برزیل اعلام کرد و یک گل خطای این تیم را به اشتباه صحیح اعلام کرد نیز با ۲ درصد آرای شرکت کنندگان در این نظرسنجی در رده سوم قرار دارد.
سایر داوران آرایی کمتر از یک درصد در این نظرسنجی کسب کرده اند.
FOURTH RETURN
25-06-2014, 17:59
استرس بازی خیلی زیاده نمیتونم نگاه کنم:n15:
اگه نبریم من فردا کنکورمو گند میزنم:n02:
من بیشتر از نیجریه نگران خودمونم که یه موقع خدایی نکرده نتونیم گل بزنیم:n14:
Mohammad
25-06-2014, 18:07
ایران آخرین بازی با بوسنی 3 بر 2 این تیم را در زمین خودشون شکست داد شجاعی-برهانی و آندو گلزنی داشتن و حالا دوتا از گلزنها در ترکیب ایران هستن و این یعنی 2 بر هیچ به سود ایران در نیمه اول! و در مقابل هم ادین ژکو 2گل برای بوسنی زده بود اما در نهایت 3بر2 ایران برنده بازی شد
این تصور اشتباه هست؛ چون این بوسنی با اون بوسنی زمین تا آسمون فرق می کنه.
همچنین این تصور که امشب ما یه بازی راحت داریم کاملا اشتباهه، قطعا بازی خیلی سختی داریم، ولی این پتانسیل و توانایی برای برد در تیم ملی وجود داره؛ این میشه یه انتظار منطقی.
حتی اگه تیم ملی ببازه به شخصه همچنان از کیروش و این تیم ملی حمایت می کنم و باز هم میگم قرارداد کیروش باید تمدید بشه. حزب باد نیستیم که با یه برد و باخت جا به جا بشیم، بلکه داریم واقع بینانه تیم ملی رو می بینیم و در همون حد ازش انتظار داریم.
به امید پیروزی.
Mohammad
25-06-2014, 18:08
اگه نبریم من فردا کنکورمو گند میزنم:n02:
من بیشتر از نیجریه نگران خودمونم که یه موقع خدایی نکرده نتونیم گل بزنیم:n14:
و اگه ببریم و ایشالا صعود کنیم احتمالا شریف قبول میشی ! :n02: اینم در نظر بگیر :n02:
موفق باشی
یه حس بدی بهم میگه از این بازی نتیجه نمی گیریم ولی لعنت به این حس
راستی به نظرتون بچه ها حمله کردنم بلدن؟ یا فقط ضد حمله می کنند
Arad olfati
25-06-2014, 18:16
بستگي به تيم داره،
اگه قوي باشه ضد حمله اگه ضعيف باشه حمله.
albertxx
25-06-2014, 18:18
تو 2 بازی اخیر فقط قوچان نژاد و دژاکه تو نیمه زمین حریف بودن و بقیه تو 18 خودمون بودن !!! :n02:
بگفته کیروش سیستم عوض نمیکنه یعنی پلان B وجود نداره یعنی 1 امتیاز مدنظر هست و اگه موقعیتی بود زدحمله ...
Arad olfati
25-06-2014, 18:21
تو 2 بازی اخیر فقط قوچان نژاد و دژاکه تو نیمه زمین حریف بودن و بقیه تو 18 خودمون بودن !!! :n02:
شما آرژانتين و نيجريه رو با بوسني يك جور ميبيني؟
این تصور اشتباه هست؛ چون این بوسنی با اون بوسنی زمین تا آسمون فرق می کنه.
همچنین این تصور که امشب ما یه بازی راحت داریم کاملا اشتباهه، قطعا بازی خیلی سختی داریم، ولی این پتانسیل و توانایی برای برد در تیم ملی وجود داره؛ این میشه یه انتظار منطقی.
حتی اگه تیم ملی ببازه به شخصه همچنان از کیروش و این تیم ملی حمایت می کنم و باز هم میگم قرارداد کیروش باید تمدید بشه. حزب باد نیستیم که با یه برد و باخت جا به جا بشیم، بلکه داریم واقع بینانه تیم ملی رو می بینیم و در همون حد ازش انتظار داریم.
به امید پیروزی.
البته تیم ما هم زمین تا اسمون از اون موقع فرق کرده .
درسته . مهم نیست چه نتیجه ای بدست بیاد . قطعا موندن کی روش واجبه . خدا کنه ختما بوسنی رو ببریم حتی اگه صعود هم نکردیم . لااقل بهانه ای ندارن واسه ضعیف نشون دادن عملکرد کی روش .
بازی با ترینیداد رو یادتون رفته ؟ چه گل تاکتیکی زیبایی زدن بچه ها .
مطمئنم کی روش یه چیزی تو چنته داره که هنوز رو نکرده .
Arad olfati
25-06-2014, 18:23
بگفته کیروش سیستم عوض نمیکنه یعنی پلان B وجود نداره یعنی 1 امتیاز مدنظر هست و اگه موقعیتی بود زدحمله ...
پس به نظر شما اگه يك امتياز مد نظر هست پس چرا كيروش گفته اين بازي مثل فينال جام جهانيه؟
Arad olfati
25-06-2014, 18:28
کد خبر : 1147290 زمان ارسال : چهارشنبه 1393/04/04 19:24
جام بيستم - 2014برزيل
ترکيب تيم ملي آرژانتين و نيجريه اعلام شد
ترکيب تيمهاي ملي آرژانتين و نيجريه براي آخرين ديدار خود در مرحله گروهي رقابتهاي جامجهاني 2014برزيل اعلام شد.
دو تيم آرژانتين و نيجريه امروز از ساعت 20 و 30 دقيقه در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي رقابتهاي جامجهاني 2014 برزيل به مصاف هم خواهند رفت.
ترکيب دو تيم براي اين مسابقه به شرح زير اعلام شد:
ترکيب تيم ملي فوتبال نيجريه: انياما، يوبو، آمبروسه، موسي، ادوموينگي، امنيکه، ميکل، اوشانيوا، اونازي، باباتونده، اومرو
ترکيب تيم ملي فوتبال آرژانتين: رومرو، گاراي، زابالتا، گاگو، دي ماريا، هيگواين، مسي، ماسکرانو، روخو، فرناندز، آگوئرو
منبع:ورزش ٣
Arad olfati
25-06-2014, 18:30
کد خبر : 1147291 زمان ارسال : چهارشنبه 1393/04/04 19:26
حاشيه ديدار ايران و بوسني
بارش باران در کمتر از دو ساعت مانده به بازي ايران و بوسني در سالوادور آغاز شد.
در حالي که پيشبينيها از بارش باران در زمان بازي ايران و بوسني خبر ميداد اين اتفاق به وقوع پيوست و بارش باران در شهر سالوادور آغاز شد تا خبرنگاران و تماشاگران اين ديدار به دنبال خريد چتر و کاورهاي پلاستيکي باشند.
*برزيليهاي شهر سالوادور حامي تيم ملي ايران هستند و جو ورزشگاه به شدت به نفع ايران است.
*با توجه به بارش باران ممکن است اين موضوع روي کيفيت بازي تاثير گذاشته و آن را تحتالشعاع خود قرار دادهاند.
*شبکههاي مختلف تلويزيوني در بيرون از ورزشگاه فونتهنووا در حال تهيه گزارش از هواداران ايراني هستند.
*ديدار تيمهاي آرژانتين و نيجريه که از حساسيت بسيار بالايي براي فوتبالدوستان ايراني برخوردار است زير ذرهبين خبرنگاران اعزامي از ايران قرار گرفته و آنها مدام در حال کسب آخرين اطلاعات از اين ديدار هستند.
منبع:ورزش ٣
دوستان یکی سن بازیکنهای ایران رو میتونه بزاره ؟
4شنبه ماه4 ,4روز و 4دفعه تیم ملی توی جام جهانی حضور داشته میتونه بابرد بوسنی 4امتیازی بشه و جزو4تیم آسیایی صعود کننده در تاریخ جام جهانی به دوره بعد باشه فقط کم مونده 4تا به بوسنی بزنه و 4 تکمیل بشه
ترکیب آرژانتین :
رومرو، زابالتا، گاگو، دیماریا، هیگواین، ماسکرانو، روجو، فرناندز، مسی، گارای و آگرو
نیجریه :
انیما، یوبو، آمبروسه، موسا، ادوموینگ، امنیکه، میکل، اوشانیوا، اونازی، باباتونده و اومرو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4شنبه ماه4 روز و 4دفعه تیم ملی توی جام جهانی حضور داشته میتونه بابرد بوسنی 4امتیازی بشه و جزو4تیم آسیایی صعود کننده در تاریخ جام جهانی به دوره بعد باشه فقط کم مونده 4تا به بوسنی بزنه و 4 تکمیل بشه
ایول توجه :n02:
ترکيب تيم ملي براي ديدار با بوسني اعلام شد
ترکيب تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار با بوسني اعلام شد.
تيم ملي فوتبال ايران از ساعت 20 و 30 دقيقه امشب در ديداري حساس به مصاف بوسني ميرود.
ترکيب تيم ملي ايران در اين ديدار به شرح زير است:
عليرضا حقيقي، مهرداد پولادي، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، سيدجلال حسيني، احسان حاجصفي، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، اشکان دژاگه و رضا قوچاننژاد.
befermatooo
25-06-2014, 19:17
دوستان تو رو خدا دعا کنید .
من دارم از هیجان میمیرم . یه حسی بهم میگه ما پیروز میدانیم .
ای خدا ، امیدوارم تو 27 سالگی و جوونی بازی ایران رو تو مراحل بالاتر ببینم . سنم که بره بالا شاید دیگه این هیجان ها را نداشته باشم . :n27:
persian365
25-06-2014, 19:19
به امید پیروزی ایران :n12:
و آرژانتین
vahidgame
25-06-2014, 19:22
ترکیب همونه
امیدوارم هوشمندانه بازی کنیم
شجاعی هم بازیش بگیر نگیر داره و به نظرم جهانبخش نسبت به اون خیلی بهتره ولی در هر صورت امیدوارم روز خوبش باشه و اگه بد بود هم زودتر جای اون جهانبخش بیاد
ایشالا حتما می بریم و اینجا به جشن و پایکوبی می پردازیم :دی
pcforlife
25-06-2014, 19:26
من خیلی خوشبین هستم به صعود [ایشالا]:n12: خداییش حقمون هم هست.
ولی اگر خدایی نکرده نتونستیم نتیجه لازم رو بگیریم یا آرژانتین نتونست نیجریه رو ببره، زود خوب بودنمون رو فراموش نکنیم.
ما دستاورد های زیادی رو داشتیم:
تونستیم بازی اولمون رو نبازیم. (برای اولین بار در جام جهانی)
تونستیم اولین کلین شیت مون رو در جام جهانی داشته باشیم.
جلوی یکی از بهترین تیم های دنیا و در برابر بهترین بازیکنان جهان (گل سر سبدشون مسی) با ناداوری امتیاز از دست دادیم و با حداقل گل در ثانیه های آخر باختیم.
در دو بازی قبلیمون عملکرد دفاعیمون عالی بود و با این سیستم دفاعی کلا 3 کارت زرد گرفتیم.
در هر دو بازی عملکرد هجومی خوبی داشتیم خصوصا جلو آرژانتین.
جواب دندان شکنی به همه کسانی دادیم (چه داخلی چه خارجی) که در سدد تخریب تیم بودن.
.
.
من سوای بحث صعود یا حذف برام مهمه این جام جهانی رو حتما با گل زده ادامه بدیم یا تموم کنیم که این لذت بردنمون تکمیل بشه.
.
.
.
.
برای بازی بوسنی امیدوارم مغرور یا احساسی نشیم. ما باید مثل دو بازی قبل باید منطقی بازی کنیم. ایشالا که میبریم.
آرژانتین هم خیلی بعد بازی ایران تحت فشاره و همینطور مسی. الان آرژانتین تو این گروه ساده کلا سه گل زده که مطمئنا رسانه ها و مردمشون راضی نیستند. درسته نیجریه میاد مساوی بگیره، ولی آرژانتین تجربه بازی دفاعی ایران رو داره و دیگه به سادگی مغلوب خط دفاعی ای نمیشه.
رو این حساب اگر خدا کمک کنه و همت کنیم، حـــتــــما صعود میکنیم.
توکل به خدا:n12:
به امید برد با اختلاف حداقل 2 گل
یاعلی
Milad4171
25-06-2014, 19:33
خوب
کمیته فیلترینگ هم داره پا به پای بازیکن های ما کار میکنه .
تبریک میگم
shabkard
25-06-2014, 19:34
امید که ایران گل بزنه و متکی به دفاع وضد حمله نباشه
چه شود بازی نیجریه گلبارونه 1به 1 مساویه
Ali_softcenter
25-06-2014, 19:52
خیلی بد بازی میکنیم و متاسفانه اصلا حقمون نیست بریم بالا
ما گل میخوایم بوسنی هم توپ رو داره هم حمله میکنه!!!
فقط داریم دفاع میکنیم و 4 تا پاس به همدیگه نمیتونیم بدیم و سریع توپ رو لو میدیم!
گل هم نخواهیم زد!
OMiD.1080p
25-06-2014, 19:53
اینی که عادل گفت الان چی بود ؟ یعنی چی ؟
چهارمین تیم صعود کننده و چهارمین ؟؟؟ و چهارمین ؟؟؟ و چهارمین ؟؟؟؟
چند تا چهارمین گفت.
جالب بود .:n02:
Ali_softcenter
25-06-2014, 19:55
دورازه خالی رو نتونست گل کنه!!! بوسنی بود زده بود...
چه گل بدی خوردیم اگر قراره حذف بشیم کاشکی آرژانتین دوم بشه بخوره به فرانسه ببازه دلمون خونک بشه لاقل
OMiD.1080p
25-06-2014, 19:56
از این تاکتیکی که کیروش پیش گرفته خیلی دلخورم .
حتی از قابلیت هایی که مهاجمان و هافبک های ما هم نمیخواد استفاده بکنه . و اونا رو هم گذاشته واسه دفاع !
آخه مگه این بوسنی چی داره که بخوایم ازشون بترسیم .
فاجعه ای به نام مسعودشجاعی
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
Ali_softcenter
25-06-2014, 19:58
از این تاکتیکی که کیروش پیش گرفته خیلی دلخورم .
حتی از قابلیت هایی که مهاجمان و هافبک های ما هم نمیخواد استفاده بکنه . و اونا رو هم گذاشته واسه دفاع !
آخه مگه این بوسنی چی داره که بخوایم ازشون بترسیم .
بوسنی از نیجریه بسیار بهتره و بازی با نیجریه هم باید می بردن و داور نذاشت! حق بوسنی بود اصلا بره بالا...
shabkard
25-06-2014, 20:01
تیم فقط تیم 98 فرانسه
این کیروش کی مربی اصلا هیچ پلنی نداره
تیم اصلا نظم نداره تو حمله تو دفاع هم که هی میبازن میگن عالی!!!:n28:
دیگه وقتشه کریم رو بیاره تو بازی تا گل بزنه 10 تیم ملی اصن توی این جام بازی نکرد آل نعمه و بیت اشور هم بازی نکردن! نا امید نشین سال 2009 هم بوسنی 2تا زد به ایران ولی نیمه دوم3تا خورد
Ali_softcenter
25-06-2014, 20:14
دیگه وقتشه کریم رو بیاره تو بازی تا گل بزنه 10 تیم ملی اصن توی این جام بازی نکرد آل نعمه و بیت اشور هم بازی نکردن! نا امید نشین سال 2009 هم بوسنی 2تا زد به ایران ولی نیمه دوم3تا خورد
سال 2009 هیچ کدوم از بازیکنای بوسنی لژیونر نبودن! اصلا اینا نبودن
دقيقا از همون دو نفري كه 90 درصدمون ميدونستيم كار دستمون ميدن ضربه خورديم! دو عدد پديده لو دادن توپ ! نكونام در بازي با آرژانتين و شجاعي در بازي بوسني!
این چه طرز بازیه اخه.شده بازی با نیجریه...
چقدر هم راحت توپ رو از دست میدن
albertxx
25-06-2014, 20:19
کسی خبر داره شجاعی چرا به تیم ملی دعوت شده ؟؟؟ !!!!!!!! :n23:
befermatooo
25-06-2014, 20:19
واقعا متاسفم واسشون . انگار بوسنی میخواد بره مرحله بعد !
ای خدا ، آرژانتین جلوئه .
الان باید 2 گل بزنیم .
ایشالا نیمه دوم میزنیم آرژانتین هم که یکی جلو افتاد
IRAN_KING
25-06-2014, 20:20
من میخواستم قبل بازی بگم همون ترکیب قبلی فایده نداره ما برد میخوام با همون ترکیب دفاعی میریم تو بازی :n08: بازم دمه مسی گرممممممممممم :n09:
سال 2009 هیچ کدوم از بازیکنای بوسنی لژیونر نبودن! اصلا اینا نبودن
از سال 2009 5تاشون توی بازی هستن یکیش ژکو هست که 2گل رو به ایران زده بود و اتفاقن همون سال لژیونر بود و آقای گل بوندسلیگا هم شد
persian365
25-06-2014, 20:21
ایران 2-1 ببره میشه صعود کرد با 2-1 آرژانتین؟؟
spartaqus
25-06-2014, 20:22
الان 2-1 بزنیم آرژانتین 3-1 بزنه میریم بالا؟
Soroush HD
25-06-2014, 20:24
من هنوزم به کیروش و تفکراتش اعتقاد دارم:n12:....باید ببینم تو نیمه دوم ایران چیکار میکنه....باد جهانبخش رو بیاره تو.
pcforlife
25-06-2014, 20:24
حیف شد گل خوردیم... الان بوسنی اعاده حیثیتش رو کرده و با خیال راحت به واسطه ابزارش، پاسکاری مداوم تو دستور کارشه که بازیکنان ما که دارن پرس میکنن رو خسته کنن. کاش اون دیرک گل میشد. در کل من فکر میکنم آرژانتین میتونه یک گل دیگه بزنه. اگر بتونیم در 15 دقیقه ابتدای نیمه دوم یک گل و تو 15 دقیقه آخر هم یک گل دیگه بزنیم، در بدترین حالت میریم تو پرتاب سکه.
فقط گل میخوایم... و البته دیگه گل نخوریم... خیلی حساس شده...
کسی خبر داره شجاعی چرا به تیم ملی دعوت شده ؟؟؟ !!!!!!!! :n23:
به این دلیل
IRAN_KING
25-06-2014, 20:25
نقطه ضعف ایران پیدا کردنا شوت !!!:n01:
خیلی رو شجایی خطا میکنن پدر اوردن
خیلی رو شجایی خطا میکنن پدر اوردن
شوت پشت 18 مشکل اساسی داریم
spartaqus
25-06-2014, 20:28
اگه مهاجم نیاره فایده نداره بدون گل بر میگردیم
Spaniuly
25-06-2014, 20:29
بابا وقتی یه تیم با قواعد گل زدن نا آشناست همین میشه دیگه وقتی توی حمله هستی نباید انتخاب غلط بکنی حتی اگه احتمال می دی حمله بی اثر هست باید از دست دادنش هم امن باشه اون صحنه که توی حمله بودیم من گفتم اگه توپ رو از دست بدیم بد گل می خوریم. باید توپ رو سانتر می کرد نه پاس زمینی که اونقدر بی دقت بود
powerslave
25-06-2014, 20:29
آقا این نکونام[حذف شد]؟؟؟!!! یعنی خیلی داغونه بشر! یه پاس ساده به بازیکن بغلش که تحت فشار هم نیست نمیتونه بده!!. همه کار رو داره آندو میکنه. سر گل اصلاً تکون نخورد. آخه ناسلامتی هافبک دفاعی هستی. چقدر کندی تو!
تو تیم حاج صفی و اشکان اصلاً هماهنگ نیستن! اون چه کرنر مسخره ای بود زدن؟
بد شانس هم بودم ضربۀ مسعود گل نشد. قوچان نژاد تو بازی گم بود و تنهاست. دیگه احتیاط معنی نداره. باید ریسک کنه و نکونام بیفایده رو بکشونه بیرون و یه فوروارد بیاره جاش. آندو و حاج صفی بمونن وسط، مسعود و اشکان دو طرف و جلوتر و رضا و مثلاً جهانبخش فوروارد. قشنگ 4-4-2. دیگه وقت نداریم. Fortune Favors The Brave!!
بابا وقتی یه تیم با قواعد گل زدن نا آشناست همین میشه دیگه وقتی توی حمله هستی نباید انتخاب غلط بکنی حتی اگه احتمال می دی حمله بی اثر هست باید از دست دادنش هم امن باشه اون صحنه که توی حمله بودیم من گفتم اگه توپ رو از دست بدیم بد گل می خوریم. باید توپ رو سانتر می کرد نه پاس زمینی که اونقدر بی دقت بود.
آره دیگه منتظری اونجا بیخود اومد جلو در حالی که اونجا یه نفر بود و آیا نکونام تونست جاش رو پر کنه؟ و به عقب برگرده تو خط دفاعی؟ خیر!
ESTEGHLAL 67
25-06-2014, 20:30
حقیقی نقطه ضعف بزرگش شوتایی که پشت محوطه میزنن هم جهش های کوتاهی داره هم سعی نمیکنه یه قدم برداره بعد شیرجه بزنه
در هرصورت به امید برد تو نیمه دوم:n12:
Sepehr SS
25-06-2014, 20:30
نکونام افتضاحه
persian365
25-06-2014, 20:31
یعنس می تونیم ببریم
albertxx
25-06-2014, 20:43
به این دلیل
خب ؟؟؟:n13:
چقدر ریلکس گل زدن
Milad4171
25-06-2014, 20:49
یعنی این بازی 11 به 11 نیست. 1 به 11 هست!
هر بازیکن واسه خودش بازی میکنه
دقیقاً الگوبرداریشون از فوتبالیستاس!
:n29:
توی جام قبل هم از سوتی سید جلال گل خوردیم
آره بابا فقط 2-3 تا بازیکن ما خوب بازی می کنن.بقیه دارن واسه بوسنی توپ میزنن
albertxx
25-06-2014, 20:52
خب خدا بیامرزه !!!
حذف شدیم !!
دیگه حرص و جوش هم نمیخوریم !!
این تیم 1 گل نتوسنت بزنه بعد میخواد 3 تا بزنه ؟؟؟
نکونام و شجاعی واقعا بازیشون جای سواله !!
نکونام کلا ستون پنجم تیم حریفه !!!!
از فردا هم میگن این حذف چیزی از شایستگی های ما کم نمیکنه !!! (( بعد اونجا واقعا جای سواله این تیم چه شایستگی داشت ؟؟ ))
befermatooo
25-06-2014, 20:53
خیلی خیلی معذرت میخوام
اما خاک تو سر همشون .
سید جلال اخه چرا انقدر شل
shabkard
25-06-2014, 20:55
بوسنی دو گل زد چند تا نزد
تا ثابت بشه حق سهمیه اسیا بیشتر از دو تیم نیست
اسیا خیلی عقبه
prance666
25-06-2014, 20:58
اینم از دوستانی که سره بازی آرژانتین جو زده شده بودن متاسفانه ایران هیچ تاکتیک حمله ای نداره و بازیکنا تو حمله ضعیف عمل میکنن الان دارید میبینید ایران یه ذره که باز بازی میکنه کلی گل دریافت میکنه خلاصه تیم بازی قبل با آرژانتین یه بازی گذرا بود که میخواستن خودشون رو در مقابل آرژانتین خوب نشون بدن
خلاصه ایران لایق رفتن به مرحله بعد نیست
الان دارم بازی نیجریه و آرژانیتن رو میبینم چقدر نیجریه قشنگ بازی میکنه کلی به آرژانتین حمله میکنه هیچ وقت تو لاک دفاع نمیره سخن رو کوتاه میکنم ایران لایق رفتن به مرحله بعد نیست و تمام توان ایران همین بود که دیدیم
الان من با اسپانیا و ایتالیا همزاد پنداری میکنم[emoji1]
FOURTH RETURN
سبد گل شدیم :n19::n19::n19::n02::n02:
befermatooo
بقول عادل ، تماشاگر ها بازی رو رها کردن و فقط موج مکزیکی میزنن !
Ali_softcenter
25-06-2014, 21:00
اینم از دوستانی که سره بازی آرژانتین جو زده شده بودن متاسفانه ایران هیچ تاکتیک حمله ای نداره و بازیکنا تو حمله ضعیف عمل میکنن الان دارید میبینید ایران یه ذره که باز بازی میکنه کلی گل دریافت میکنه خلاصه تیم بازی قبل با آرژانتین یه بازی گذرا بود که میخواستن خودشون رو در مقابل آرژانتین خوب نشون بدن
خلاصه ایران لایق رفتن به مرحله بعد نیست
الان دارم بازی نیجریه و آرژانیتن رو میبینم چقدر نیجریه قشنگ بازی میکنه کلی به آرژانتین حمله میکنه هیچ وقت تو لاک دفاع نمیره سخن رو کوتاه میکنم ایران لایق رفتن به مرحله بعد نیست و تمام توان ایران همین بود که دیدیم
دقیقا! اصلا آرژانتین تیم نیست...فقط مسیه! آرژانتین مسی رو نداشت الان با یک امتیاز قعر جدول بود...
کیروش هم مربی نیست! الان بوسنی و نیجریه جمعا سه گل به آرژانتین زدن ولی ما جو گیر شدیم که بد نباختیم!! هورا!
این همه میلیاردی پول خرج این تیم شد که چی بشه برن جام کم گل بخورن برگردن بجاش این پولارو میدادن برای آباد شدن مدارسی که بخاری و کولر ندارن حیف از پول که خرج این فوتبال بشه بازی مسخره 22تا انسان بالغ میدوند دنبال توپ و کلی تماشاگر هم نگاه میکنن که چی بشه اخرش چی
Mehdi.M2
25-06-2014, 21:01
تو بازياي قبلي 11 نفره رفتيم تو دروازه ي خودمون و گند زديم به نام و حيثيت جام جهاني و افتخارمون اين بوده كه تنها يه گل از آرژانتيني كه قرار بود بيشتر ازش بخوريم خورديم !! الان 4 روزه صب تا شب تعريف و تمجيد از كي روش و نميدونم كي و كگي .. آخه دروازه بان به چي ميگن ؟ به كسي كه تو پ بگيره اين گلر چي داشته كه شده گلر يك تيم ايران ؟ 5 تا توپ اومده سمت دروازه تو 3 بازي 3 تاش گل شده !! هافبك رو چي تعريف ميكنن آقايون ؟ هافبك كسيه كه ميجنگه توپ ميگيره گل ميسازه پاس خوب ميدده ! كدوم هافبك ما اين ويژگي رو داره ؟ خداييش من از اوناش نيستم كه وقتي نتيجه ميگيرن به به و چه چه كنم و وقتي نميگيرن زودي بيام انتقاد كنم .. از اوناشم كه منتظر ميمونم ببينم آخرش چي به چيه و بعد حرف ميزنم ../ يه مشت دو رگه ي خود بزرگ بين با يه عده مو قشنگ بچه مايه دار دارن آبروي يه ملت رو زير سوال ميبرن ...
OMiD.1080p
25-06-2014, 21:01
خیلی خیلی معذرت میخوام
اما خاک تو سر همشون .
خاک بر سر مربی شون .
از همون اول هم گفتم این تاکتیک کیروش به درد بچه مدرسه ایی ها میخوره .
وقتی مربی تاکید کنه که فلان مدل بازی کنن , خب بازیکن هم مجبوره همون طوری بازی کنه . حالا هر چند که درست نباشه اون تاکتیک ولی باید اجراش کنن .
الان منتظر شنیدن یه جمله باشید: خدا حافظ جام جهانی خداحافظ کی روش [emoji22]
یعنی حرف برای گفتن نذاشتن رسما...:n02:
مسعود شجاعی تو نیمه اول 100 تا توپ لو داد...100بار خورد زمین...گل رو هم روی لو دادن ایشون خوردیم...:n15:
نکونام هم به همچنین...
کاش همون دفاعمون رو میکردیم تا با 2 امتیاز جامو ترک کنیم...
خوبه باز یه نیمه خوب جلوی ارژانتین داشتیم فقط...بقیه دنیا فک نکنن که فوتبالمون همین افتضاحیه که داریم بازی میکنیم.
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:02
بوسنی دو گل زد چند تا نزد
تا ثابت بشه حق سهمیه اسیا بیشتر از دو تیم نیست
اسیا خیلی عقبه
به نظر من آسیا رو اصلا نباید به جام جهانی راه بدن چون حق خیلی از تیمهای خوب تو اروپا و آمریکای جنوبی خورده میشه
Zeitgeist
25-06-2014, 21:04
اون موقع که میگم این تیم خر تو خر بازی میکنه و حتی توان یه پاس دقیق به همدیگه دادن رو هم ندارن، عزیزان متعصب میان پیراهن جر میدن!
تفاوت تیم رده ی چند اروپا رو با ایرانیا ببینید که اونا چطور دقیق به هم پاس میدن، اینا چطور پاس به هوا و همه طرف میدن به جز همدیگه. بدست هم بیارن حتی نمیتونن نگهش دارن! :biggrin:
برید با "توهم پنالتی نگرفته شده" خودتونو پاره پاره کنید! :laughing:
this team is a joke!
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:05
بقول عادل ، تماشاگر ها بازی رو رها کردن و فقط موج مکزیکی میزنن !
ها ها ها خیلی خنده داره
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:06
دریغ از یک گل
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:07
مشکل فوتبال آسیا حکومتهای عقب افتادشون هست که تو فوتبال دخالت میکنن
از همه بدتر اینه که ما تنها تیمی در جام جهانی هستیم که گل نزدیم!
بدترین خط حمله جام!!
Zeitgeist
25-06-2014, 21:10
رسیدن تیم ایران تا همین نقطه هم بیشتر شبیه جوکه و بر اساس شانس بوده! توی بازی آرژانتین، فقط با پیچیدن به پر و پای آرژانتینیا تونستن جلوی گل خوردن رو بگیرن!
Mehdi.M2
بازم قوچي ..
OMiD.1080p
درود بر من که بازی رو نگاه نمیکنم و نکردم .
تا دقیقه 25 فقط نگاه کردم .
دیدم فقط یک دروازه بان بوسنی توی میدون خودشون هست . یعنی باقی بازیکن ها همه توی میدون ما بودن .
اصلا این فوتباله به نظر شما ؟
ما باید بریم توی زمین که گل نخوریم ؟
دوست ندارم توهین کنم به کسی .
فقط متاسفم از اینکه بیخودی مردم رو امیدوار میکنن به خاطر هیچی .
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:11
یه گل زدن باز بد نیست بدون گل حذف نشدیم
Mehdi.M2
خووووووووووووووووووورد :دي
OMiD.1080p
مبارک همتون باشه گل سوم .
فقط صدای بازی رو دارم میشنوم .
FOURTH RETURN
گل سوم رو بلافاصله خوردیم:n02:
prance666
فردوسی پور بیچاره چه جو گرفته بودش
خدا کنه هرچه سریعتر ایران بازیش تموم بشه خدایی خیلی زشته این بازی
Mehdi.M2
25-06-2014, 21:13
ماشالا عليرضا حقيقي ! مهم نيست كه توپاو بگيري مواظب باش موهات بهم نخورن مو قشنگ
چقدر دیر گل زدیم ......... باز گشت رویایی به جام........... چقدر زود گل خوردیم چقدر بد شانسیم
این عادل واقعا خیلی جو گیره
واقعا جای رحمتی خالی بود اینجا
behnamlider
25-06-2014, 21:15
علی کریمی باز میتونست پاس درست حسابی بده این نکونام چیه اخه
تیمی که با تفکر دفا میاد جام جهانی بهتر از این نمیشه یادخلعتبری افتادم حق اون بود بیاد
انگار بازیکن های دیگه نقش هویج رو دارن کیروش یا فقط شجاعی یا خسرو یا حاج صفی بالعکس فقط بلده تعویض کنه قاسم حدادی فر برا چی اوردی اصلا؟؟؟؟؟؟؟ !!!!
zambia54
25-06-2014, 21:15
ماباختیم واقعا ناراحت شدم دیگه دارم دیونه میشم مانابودشدیم لعنت به بوسنی:n28::n30::grrr:عوضیا اخه چرا
مشکل کیروش نیست مشکل بی انگیزه بودن بازیکنمون
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:19
مهم نیست ما تو بسیاری از ورزشها از کل اروپا و آمریکای جنوبی برتریم
befermatooo
25-06-2014, 21:20
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (30 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
حتی بچه های انجمن هم بازی رو ول کردن :n09:
[Mohsen]
25-06-2014, 21:21
خب خدا رو شکر ثابت شد که تیم ایران تیمی نیست! بعد بازی آرژانتین هر چی میگفتیم این آرژانتین تیمی نیست و فقط اسمش گنده ست بعضی دوستان مسخره میکردن ولی الان دیگه ثابت شد. توی همون بازی مقابل بوسنی و آرژانتین هم اگر بوسنی گل به خودی نمیزد و روحیه اش خراب نمیشد بعید بود که آرژانتین بتونه از پسش بر بیاد. انصافا ایران توی یکی از ساده ترین گروه ها قرار داشت که به نظرم اگر یکم تیم پایه ای کار میشد و این سال ها توی فوتبال به جای رانت خواری و دلالی کردن فدارسیون و بازیکنان سعی میکردن مثل والیبال تیم رو از پایه درست کنند اونوقت با صعود کردن به جام جهانی اینقدر ذوق زده نمیشدیم.
به والیبال نگاه کنید! فقط ایتالیا حریف ماست هیچ تیم دیگه از پس ایران بر نمیاد. چرا؟ چون از پایه و اصولی کار کردن ولی توی فوتبال میخوان یک شبه ره صد ساله برن و فکر کردن با چند میلیارد پول بی زبون رو ریختن توی جیب یک مربی خارجی تیم درست میشه. بازم تاکید میکنم اگر حتی در 10 سال آینده هم تیم فوتبال ایران هیچ افتخاری کسب نکنه مهم نیست به شرطی که از پایه و اصولی تیم رو درست کنند که البته این مستلزم یک فدراسیون درست و حسابی و سالم هست نه این فدراسیون مسخره فعلی!
ولی جدای از این بحث ها، حیف این بوسنی نبود که حذف بشه؟ :n02:
البته معمولا هر وقت فکر می کنیم همه چیز رو به راه گند میزنن!!:n29:
نگفتم....:n21:
جای بازیکنای خوبی توی ترکیب خالی بود مثل خلعت و افشین و سیدصالحی و خیلی بازیکنای باتعصب و استعدادهای دیگه مثل مسی آسیا سردار آزمون
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:24
مشکل ایران نه مربیشه نه بازیکناش مشکلش چیز دیگه ایه
انصافا ایران توی 2 بازی قبل خوب بود از حق نگذریم
دلیل باخت این بازی هم از هم گسیختگی اتوبوس کیروش بود ما با اون روش موفق شده بودیم تا حالا
پ.ن: آخی دلم واسه آندو سوخت حیف شد
prance666
25-06-2014, 21:25
خدایی بهترین بازیکن ایران پولادی و آندارنیک بودن
اون نکونام مفت خور رو باید از تیم بندازن بیرون
OMiD.1080p
25-06-2014, 21:26
بازیکن ها که انگار کور بودن .
یک بار نشد پاس سومشون به یار خودی برسه توی زمین حریف .
فوق العاده بجه گانه بازی کردن.
Mehdi.M2
25-06-2014, 21:26
جای بازیکنای خوبی توی ترکیب خالی بود مثل خلعت و افشین و سیدصالحی و خیلی بازیکنای باتعصب و استعدادهای دیگه مثل مسی آسیا سردار آزمون
سيد صالحي ؟؟؟؟ :n29::n29::n29: اشتباه لپي بود يا .. ؟
Mehdi.M2
25-06-2014, 21:27
خدایی بهترین بازیکن ایران پولادی و آندارنیک بودن
اون نکونام مفت خور رو باید از تیم بندازن بیرون
نكونام مثه اينكه با كارلوس خان رابطه ي ديگري غير از رابطه ي مربي و شاگردي دارن :دي :n09:
پایان تلخی بود... دقیقا همون چیزی شد که همه قبل از بازی ها فکر میکردن! و ما به عنوان تیم چهارم حذف شدیم، ولی ولی ولی ما کیسه گل هیچ تیمی نشدیم و این عالی بود... م توی بازی دوم فوقالعاده عالی بودیم.... افرین به تیم.... کاش کیروش بمونه و تیم رو واسه ۲۰۱۸ اماده کنه و البته بازی های اسیایی که میتونیم همه رو لوله کنیم...
ESTEGHLAL 67
25-06-2014, 21:28
جوری این بازی رو کردیم که انگار بازی با ارژانتین یه شوخی زشت با فوتبال دنیا بود:n02:
بهترین بازیکن ما هم تو این رقابت ها اندو تیموریان بود با فاصله از بقیه بچه ها
در واقع این آرژانتین بود که خیلی بد بود، هر سه بازی رو یه جورایی شانسی بردن
قراره هشت سال دیگه دوباره برگردیم. پس غم و ناراحتی رو بزارید کنار.
باید بوسنی رو جدی میگرفتن نه آرژانتین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%86%D8%B3%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.png
خوشحالم که بازی رو باختیم !
خوشحالم که باختیم تا به یه سری جوگیر ثابت بشه که با دفاع اتوبوسی جلوی آرژانتین نمیشه یه شبه ره صد ساله رو رفت و فوتبالی که سال های سال از ریشه بیماره رو نمیشه یه شبه درمان کرد !
فوتبال ما تا تیم های پایه ـــش سر و سامون نگیره همین بساط رو داریم ! هر 4 سال یه بار رفتن به جام جهانی واسمون آرزوئه ! اینکه بریم جام جهانی و با نتایج درخشان ! دوباره برگردیم خونمون !
حالا یه سری میان میگن که نــــــــــــــــه ! همین که جلوی آرژانتین یکی خوردیم خودش کلی پیشرفته و این چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمیکنه !
سوالم از این دوستان اینه که کدوم ارزش ؟! اینکه هر بار میریم جام جهانی و زنگ تفریح تیمای دیگه میشیم کجاش ارزشه ؟!
دیشب ( یا دو شب پیش ) یه حرف جالبی از تلویزیون شنیدم که میگفت : فوتبال انگلیس توی این چند ساله که مدام ناکام بوده یکی از دلایلش وجود بیش از حد بازیکنای خارجی توی لیگشونه که این باعث میشه لیگ انگلیس یه سکوی پرتابی واسه ی پیشرفت بازیکنای خارجی باشه
ولی لیگ ما از کمبود بازیکنای خارجی رنج میبره ! وقتی بازیکن های به درد بخوری توی لیگمون وجود نداره مسلما هیچ رقابتی و یادگیری ای هم وجود نخواهد داشت ...
به نظرم کلا باید فوتبال رو واسه چند سال جمع کنن ! یه برنامه ی چند ساله بچینن و از تیم های پایه شروع کنن ! شاید ! بلکه ! 10 - 12 سال دیگه یه تیم درست و درمون داشته باشیم :n02:
jamshidjap
25-06-2014, 21:32
ولي لياقت هر تيمي تو اين گروه بود كه بره بالا به جز ايران
آرژانتين ديگه چندبار بياد برامون راهو باز كنه كه صعود كنيم ولي ما عرضه بردن بوسني رو نداشتيم
خب عیار تیم باید در این بازی مشخص میشد که شد در دوبازی قبلی فقط برای تخریب و گل نخوردن بازی کردیم
اما این بازی باید خودمونو نشان میدادیم که متاسفانه مشخص شد این تیم تیمی نیست که فکرشو میکردیم
در کل بازی 38 درصد مالکیت توپ را داشتیم تقریبا نصف بوسنی پاس دادیم و درصد پاس صحیحمون هم به شدت پایین بود بوسنی با وجود حذف از جام بسیار منطقی و حساب شده بازی میکرد و کلاس فوتبالشون خیلی از ما بالاتر بود
در هر صورت خسته نباشید میگم به بازیکنان هر چی داشتند گذاشتند من به شخصه انتظار بیشتری از این تیم نداشتم
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:34
آخه فوتبالی که باشگاههاش جلوی تیمهای کشورهای خلیج فارس ببازن و حذف بشن فوتباله؟
همه چی مهیا بود برای صعود...داوری هوای ایران را داشت...آرژانتین گلهای خوردش را جبران کرد...ولی زور خط حمله همین بود...
طبق قانون یکی در میان جام جهانی بعدیمون 8 سال دیگست
تیمی که دفاعی بازی میکنه یعنی توان حمله و دفاع باهم نداره ولی بعضی از مردم جوگیر شدن که ما هر کاری میکنیم
befermatooo
25-06-2014, 21:37
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی فوتبال ایران در روز چهارشنبه، در چهارمین روز از چهارمین ماه سال و در چهارمین دوره حضور در جام جهانی، بین چهار تیم چهارم شد. این آماری جالب از حذف تیم ملی ایران از جام جهانی برزیل است.
43 43
behnamlider
25-06-2014, 21:37
ما به برد احتیاج داشتیم ولی از دقیقه اول رفتیم تو دفا :|
من از این شیوه بازی اصلا خوشم نمیاد یک سره آدمو. میبره تو استرس توپ همش دست حریفه
اگه کیروش موندنی شد خدا کنه دست از این روش برداره.
vahidgame
25-06-2014, 21:39
مشخص بود بوسنی هم نمی خواد تیم آخر گروه بشه هم راحت بازی می کنه
ولی دیگه نباید گل سوم رو می خوردیم یعنی هم گل دوم هم سوم روی اشتباه فردی بودش
ولی در هر صورت با این توانی که داشتیم جام بدی نبود
بوسنی هم اگه شانس داشت باید راحت می رفت بالا و از نیجریه خیلی بهتر بود
الانم ماشالا حزب باد معلوم میشن
تا دو سه ساعت پیش ما بهترین تیم آسیا و افتخار آسیا بودیم ولی الان نظرات صد و هشتاد درجه تغییر می کنه!
چه خوبه واقع بین باشیم و همین ژاپن هم با کلی بازیکن لژیونر و ستاره نتیجه بدتری از ایران گرفت...
albertxx
وحید هاشمیان چی داره چرت و پرت میگه ؟؟؟
رضا جاودانی هم بدتر از اون !!!!
فقط دارن حذفمون رو توجیح میکنن !!!!:n21:
کلا 1 مساوی گرفتیم 10 بار آهنگ واسه افتخارمون پخش کردن !!!!!! (( چقدر تیم ملیمون بدبخته با 2 باخت و 1 مساوی واسش آهنگ پخش میکنن !!:n02: ))
hermione
ما به برد احتیاج داشتیم ولی از دقیقه اول رفتیم تو دفا :|
من از این شیوه بازی اصلا خوشم نمیاد یک سره آدمو. میبره تو استرس توپ همش دست حریفه
اگه کیروش موندنی شد خدا کنه دست از این روش برداره.
واقعاً به نظر شما فوتبال ما نیاز به سر مربی داره ؟ ؟؟ ؟
این فوتبال از ریشه و بنیاد خراب و بی هدفه .
به نظرم باید فوتبال رو تعطیل کنن یه 15 سالی فقط وقت صرف تیم های پایه بشه .
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:40
لطفا به بازیکنها و کیروش فش ندین کیروش چقدر التماس کرد بازی تدارکاتی بازی تدارکاتی؟ هر فش هست به اراذل و اوباش بیسواد فدراسیون بدید
راستی اون یارو ایرانیه کی بود جفت کیروش مینشست با کت و شلوار؟ قیافش مثل برج زهر مار بود معلوم نبود چه مرگشه:n09:
kamran987456
25-06-2014, 21:40
خب این بازی همون بازی بود که از ایران انتظار می رفت ! تنها تفاوت با بازی مقابل نیجریه این بود که اونجا اتوبوس پارک کردیم و شانس اوردیم ولی اینجا خواستیم یکم از دروازه خودی دور بشیم که این افتضاح به بار اومد :n09:
بازی قبلی هم ضعف ارژانتین بود که باعث شده بود بازی تیم ایران به چشم میاد ! کلا ارژانتین همه رو با اختلاف 1 گل برد و به هیچ وجه مدعی قهرمانی نیست
ضعیفترین عملکرد تاریخ فوتبال کشورمان در جامهای جهانی ثبت شد
تیمملی فوتبال کشورمان در جام جهانی 2014 برزیل بدترین عملکردش را در چهار دوره حضور در این بازیها به ثبت رساند.
تیم ملی فوتبال کشورمان با شکستی که مقابل بوسنی در آخرین بازیاش در جامجهانی 2014 برزیل به دست آورد ضعیفترین عملکردش را در تاریخ جامهای جهانی ثبت کرد.
تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی 1978 در حالی با یک امتیاز از این بازیها حذف شد که دو گل زده در کارنامهمان به ثبت رسیده بود.
در جام جهانی 1998 بهترین عملکرد فوتبال کشورمان به وجود آمد و با برد مقابل آمریکا اولین و تنها برد تیم ملی در جام جهانی به دست آمد.
جام جهانی 2006 هم با اینکه یک امتیاز به دست آوردیم اما باز هم 2 گل به حریفانمان زدیم تا حداقل دست خالی به کشور باز نگردیم اما در جام جهانی 2014 برزیل هم یک امتیازی شدیم و هم اینکه فقط یک گل زده در این بازیها داشته باشیم تا بدترین عملکرد تاریخ فوتبال کشورمان در بزرگترین رویداد فوتبالی به دست بیاید.
همچنین باخت به بوسنی در حالی رقم خورد که پیش از این هرگز مقابل این تیم بازنده نبودیم که در برزیل هم این مهم به دست آمد! هرچند که یکبار پیش از این به این تیم باخته بودیم که آن بازی در فیفا به ثبت نرسیده چرا که تیم بوسنی تیمی منتخب از بازیکنان این تیم بود آن هم در حالی که هنوز این تیم در فیفا ثبت نشده بود.
البته اولین بازی تیم کشورمان مقابل بوسنی که در فیفا هم ثبت نشده با نتیجه 3 بر یک بود و جالب اینجاست که در آخرین بازی هم با همین نتیجه مغلوب این تیم شدیم.
البته شاگردان کیروش این طلسم شکنی را در بازی با لبنان هم انجام داده بودند. آنجا که با این تیم در بیروت برای حضور در جام جهانی بازی کردیم و در حالی که تا به حال از این تیم حتی گل هم نخورده بودیم اما یک بر صفر باختیم تا هم از لبنان گل بخوریم و هم به این تیم ببازیم.
به گزارش خبرگزاری فارس
SA3EDLORD
25-06-2014, 21:42
باز آدما دارن خودشونو نشون میدن....
من که راضیم..........حداقل اگر بالا نرفتیم از سه بازی دو بازی رو عالی بازی کردن همینم کافیه....
فوتبال ایران خیلی ضعیفه و فقط غیرت بازیکنا و کادر فنی باعث شد انقدر خوب تو این جام جهانی بازی کنیم. ایشالا که دوباره حضورمون در جام جهانی به 8 سال دیگه نیفته و بتونیم 4 سال دیگه از تجربه ای که بازیکنامون از این جام بدست اوردن استفاده کنیم.
:n16:
نادر1368
25-06-2014, 21:43
حيف بوسني كه حذف شد!:n27:
IRAN_KING
25-06-2014, 21:43
دروازبان اخرش بود :n19::n02:ولی دمه بچه ها گرم خدا قوت !
saeed_cpu_full
25-06-2014, 21:44
تیمملی فوتبال کشورمان در جام جهانی 2014 برزیل بدترین عملکردش را در چهار دوره حضور در این بازیها به ثبت رساند.
تیم ملی فوتبال کشورمان با شکستی که مقابل بوسنی در آخرین بازیاش در جامجهانی 2014 برزیل به دست آورد ضعیفترین عملکردش را در تاریخ جامهای جهانی ثبت کرد.
تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی 1978 در حالی با یک امتیاز از این بازیها حذف شد که دو گل زده در کارنامهمان به ثبت رسیده بود.
در جام جهانی 1998 بهترین عملکرد فوتبال کشورمان به وجود آمد و با برد مقابل آمریکا اولین و تنها برد تیم ملی در جام جهانی به دست آمد.
جام جهانی 2006 هم با اینکه یک امتیاز به دست آوردیم اما باز هم 2 گل به حریفانمان زدیم تا حداقل دست خالی به کشور باز نگردیم اما در جام جهانی 2014 برزیل هم یک امتیازی شدیم و هم اینکه فقط یک گل زده در این بازیها داشته باشیم تا بدترین عملکرد تاریخ فوتبال کشورمان در بزرگترین رویداد فوتبالی به دست بیاید.
همچنین باخت به بوسنی در حالی رقم خورد که پیش از این هرگز مقابل این تیم بازنده نبودیم که در برزیل هم این مهم به دست آمد! هرچند که یکبار پیش از این به این تیم باخته بودیم که آن بازی در فیفا به ثبت نرسیده چرا که تیم بوسنی تیمی منتخب از بازیکنان این تیم بود آن هم در حالی که هنوز این تیم در فیفا ثبت نشده بود.
البته اولین بازی تیم کشورمان مقابل بوسنی که در فیفا هم ثبت نشده با نتیجه 3 بر یک بود و جالب اینجاست که در آخرین بازی هم با همین نتیجه مغلوب این تیم شدیم.
البته شاگردان کیروش این طلسم شکنی را در بازی با لبنان هم انجام داده بودند. آنجا که با این تیم در بیروت برای حضور در جام جهانی بازی کردیم و در حالی که تا به حال از این تیم حتی گل هم نخورده بودیم اما یک بر صفر باختیم تا هم از لبنان گل بخوریم و هم به این تیم ببازیم.
به گزارش خبرگزاری فارس
من یه سؤالی برام بوجود اومده. تو قاموسِ خبرگزاری فارس، تعداد گلِ خورده نمیگُنجه ؟؟
باز تحلیل های شخمیِ یه سری شروع شد .. خدایا خودت رحم کن :|
باختیم ولی تو دو بازی اول خوب بودیم این اخری خراب شد فدای سر هممون همیشه نمیشه خوب بود یه روز بد یه روز خوب که امروز از این روزای بدمون بود از نظر فوتبالی .
کادر فنی بنظرم باید بمونن و ادامه بدن و داستان جام جهانی 2006 تکرار نشه. چون بعد این 8 سال کیروش یه تکونی به تیم داد تا به خودمون بیایم . حالا باید فکر جام ملت ها باشیم تا حداقل مقام مناسبی کسب کنیم.
توقع زیاد از تیم نباید داشت تا اینجاشم خوب بودیم و امدوارم کم کم رو به رشد باشیم.
خوشبختي ما در سه جمله است:
تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي كنيم:
حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا
befermatooo
25-06-2014, 21:46
کارلوس گرامی!
هنوز یادمون نرفته که چطور به جای رئیس فدراسیون هویجمان جلوی مربی کره در آمدی و گفتی: باید از مردم ایران معذرت بخوای، اگر نه کاری میکنم که معذرت بخوای.
یادمون نرفته که بدون اما و اگر تیممان رو به عنوان سرگروه و تنها با دو گل خورده به جام جهانی بردی.
یادمون نرفته بارها در جواب خیلیا گفتی: تیم ملی سرباز میخواد نه سربار!
یادمون نرفته که هر بار مصاحبه کردی گفتی: تیم ملیمون و نگفتی تیم ملیتون.
یادمون نرفته که چقـــــــدر حرص خوردی که تیم کشورمون رو آماده کنی برای جام جهانی.
حالا اثر هنری تو در ویترین بزرگترین رخداد ورزشی جهان به نمایش درآمد که دنیا متحیر ماند, تا جایی که مفسر انگلیسی گفت: آرژانتین بازی را برد ولی ایران دلها را..!
ما ملت نمک نشناسی نیستیم.
از همینجا میگوییم:
این بازی آخرو چه ببریم چه واگذار
تا ابد با قلبهایمان دوستت خواهیم داشت
pcforlife
25-06-2014, 21:47
حیف شد،:n27: اما باید قبول کنیم، این جام جهانی به مراتب بهتر از 2006 بود و سر بلند تر بودیم. من بعد از این شکست مقابل بوسنی هم هنوز به تک تک بازیکنا و کادر فنی افتخار میکنم.... خدا قوت به تک تکشون... دم همشون گرم.:n12:/
.
.
دوستان
خداییش، خدا وکیلی چه دلیلی وجود داره که اینقدر راحت تیم ملی رو می کوبید، چه دلیلی هست صرفا سراغ نقاط ضعف میریم. چرا لا به لای صحبت هامون بحث رنگی بودن و باشگاه رو مطرح میکنیم.
به خدا این تیم ملی همونیه که آرزو داشتیم بره جام جهانی، این تیم ملی همونیه که تو اولسان دل همه رو شاد کرد. این تیم ملی همون تیمه که آرزو داشتیم که بتونه از مسی و بقیه آرژانتینی ها کم گل بخوره. تیمیه که آبرو داری کرد و اسمش بین تیمای دیگه به زبون افتاد. ما ارزون ترین تیم جام جهانی بودیم، آرزو میکردیم کمترین گل رو بخوریم... اما مثل عربستان 2002، کره شمالی، کره جنوبی و... گلبارون نشدیم...
.
چرا با یه برد یا تساوی سطح توقعمون به 1000 میرسه و با یه باخت امیدمون به 0 میرسه؟ بد یا خوب، قدرت تیم ما همین قدره... همونطور که قیمت بازیکنامون هم پایینه. اون دوستمون جالب گفت، مشکل تیم ما نه از بازیکناست نه از کادر فنی... بله... مشکل این تیم توقع و انتظارات بیجاست. پیش بینی شده بود 4 ام میشیم و شدیم... پس ناراحت چی هستیم؟
به خدا آدم یه سری پست ها یا کامنت ها رو میخونه، متاسف میشه.:n15:
.
.
خیلی خوشحال شدم بدون گل جام رو ترک نکردیم. گل های بدی خوردیم... خصوصا گل دوم که انگیزه و برناممون رو نابود کرد. حقیقی هم واکنشش روی گل سوم جالب نبود و الا مقصر نبود تو گل ها. بوسنی واقعا سر بود و من موندم چطوری به نیجریه باخت!! خدایی الان به نظرم طرفدارای بوسنی از همه ناراحت ترن که فرصت صعود رو میتونستند با یه تساوی مقابل نیجریه داشته باشن.
نیمه دوم خیلی خسته بود به خاطر دوندگی زیاد و فشار خیلی بالا رفته بود. شاید اگر دیرک گل میشد فکر و سازماندهی نیمه دوم عوض میشد. در کل تیم ملی باید از همین امروز به جام ملت ها و جام جهانی بعدی فکر کنه. و مهمتر از همه به فکر حفظ کیروش.
constant_boy23
25-06-2014, 21:48
نیمه دوم که شروع شد حدود 10 دقیقه بچه های بوسنی توی دفاع پاس کاری کردن بچه های ما طرفشون هم نرفتن ....به طرز عجیبی دیدن این صحنه خنده دار بود ...
باز دم ژاپن گرم وقتی دید داره حذف میشه بیخیال همه چی شد و زد به حمله و باخت ..مثل یک مرد ...نه مثل یک ترسو !
ESTEGHLAL 67
25-06-2014, 21:50
در هر صورت باید از نوع بازیمون راضی باشیم انصافا با توجه به داشته هامون کارلوس کیروش خوب کار کرد امیدوارم بمونه واگرم موند تحول اساسی بده تو تیم
یه نکته در مورد دروازه هم بگم حقیقی این بازی واقعا خودشو نشون داد هنوز واسه دروازبانی تیم ملی یا واسش زوده یا اصلا در حد دروازه تیم ملی به عنوان نفر اول نیست...
vahidgame
به گزارش خبرگزاری فارس
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه! :دی
جام جهانی 2006 با 2 گل زده و 6 گل خورده و تفاضل گل -4 بودیم ولی این جام جهانی با تفاضل گل -3 و این تحلیل یعنی کاملا اشتباه!
حالا دیگه جام تموم شد و این تحلیل های خنده دار دیگه فایده نداره
بعدشم وقتی یه تیم کلا 4 تا جام جهانی بوده دیگه بهترین و بدترین عملکرد و اینا زیاد معنایی نداره و این بازی با آماره
hamid_diablo
منم خوشحالـــــــم که باختیـــــم
کاملا مشخص ود در صورت صعود ایران چه کسانی صود میبرن.چه کسانی تا 10 سال دیگه تو ارکان درجه مدیریتی فوتبال ابقا میسن.چه کسانی پولهای درشت به جیب میزنند و چه کسانی از آب گل آلو.د ماهی میگیرند!!!
پتانسیل فوتبال ایران همینـــــــــــه.بازی با آرژانیتین به بازی رویایی و مجازی بود که تموم شد و رفتــــــــ.امروز باید خودی نشون میدادیم که مشخص بشه کجای فوتبال جهان هستیـــــم
امروز مشخص شد جایگاه ما کجاست...
Kamyar_AnathemA
من که کاملا از حذف ایران راضیم
یک علتش چون شایسته حضور در مرحله بعدی مسابقات نبود
نیجریه و بوسنی بهتر از ایران بودن
و به دلیل یه سری مسایل دیگه که نیازی نیست بگم
نمیدونم چرا اینقدر ما ایرانیا احساساتی هستیم ؟!
با همه ی مسائل کاملا احساسی رفتار میکنیم !
هر سری هم چوبش رو خوردیم ولی جالبیش اینه که هیچوقت عبرت نمیگیریم !
الان امضای یکی از دوستان رو دیدم نوشته : ( با احترام به دوست عزیزمون البته )
Keep Calm and Love Iran
Iran after many years has a clean sheet in world cup with Carlos
یعنی تیمی که بزرگترین افتخارش کلین شیت باشه ...
به نظرم مقصر خودمونیم ! مقصر ماییم که هیچوقت بزرگ فکر نمیکنیم ! وقتی یه پیشرفت اپسیلونی نصیبمون میشه دیگه فکر میکنیم تموم ! تا همینجا کافیه !
hermione
25-06-2014, 21:51
نیمه دوم که شروع شد حدود 10 دقیقه بچه های بوسنی توی دفاع پاس کاری کردن بچه های ما طرفشون هم نرفتن ....به طرز عجیبی دیدن این صحنه خنده دار بود ...
باز دم ژاپن گرم وقتی دید داره حذف میشه بیخیال همه چی شد و زد به حمله و باخت ..من یک مرد ...نه مثل یک ترسو !
دقیقا از دقیقه 70 تا 76 فکر کنم کلاً توپ دسته بوسنی بود و بچه های ما هم نگاه به پاس کاریشون میکردن .
دمه حقیقی گرم که هر توپی زدن جا خالی داد .
Mohammad
25-06-2014, 21:53
بوسنی واقعا سر بود و من موندم چطوری به نیجریه باخت!! خدایی الان به نظرم طرفدارای بوسنی از همه ناراحت ترن که فرصت صعود رو میتونستند با یه تساوی مقابل نیجریه داشته باشن.
واضح هست؛ گل سالم بوسنی آفساید اعلام شد وگرنه تویه همون بازی هم بوسنی بازنده نبود. در بازی امروز هم این تیم کاملا بدون استرس بازی کرد، چیزی نداشت که از دست بده؛ این باعث شده بود خیلی راحت تر بازی کنه.
oOomid.M
25-06-2014, 21:55
از همون ابتدای بازی معلوم بود که بچه های تیم ملی برای پیروزی وارد زمین نشدن ، چهره ها همه داغون و خسته نشون میدادن ، هیچ امیدوار به پیروزی هم نبودن
معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده بود که اینطوری بازی میکردن .. مطمئنا همه متعجب بودن که چرا...
FOURTH RETURN
25-06-2014, 21:55
زیاد حرص نخورید ما تو ورزشهای قدرتی قرنها از اروپا جلوتریم:n24::n25:
من یه سؤالی برام بوجود اومده. تو قاموسِ خبرگزاری فارس، تعداد گلِ خورده نمیگُنجه ؟؟
باز تحلیل های شخمیِ یه سری شروع شد .. خدایا خودت رحم کن :|
فارس و همفرکرانش دیگه از الان خودشونو جر میدن برای اخراج کی روش...
البته من شخصا با رفتن کی روش موافقم
اما باید
مربی بهتر از کی روش بیاره فدراسیون
یکی مثل پکرمن یا فاتح تریم
بی باک بی بال
25-06-2014, 21:57
زیاد حرص نخورید ما تو ورزشهای قدرتی قرنها از اروپا جلوتریم:n24::n25:
:n08::n08::n08:
اره بیاد والیبال بازی کنیم
الان امضای یکی از دوستان رو دیدم نوشته : ( با احترام به دوست عزیزمون البته )
Keep Calm and Love Iran
Iran after many years has a clean sheet in world cup with Carlos
یعنی تیمی که بزرگترین افتخارش کلین شیت باشه ...
!
Clean sheet نه clean shit ایهام داره عزیزم :n02:
امروز روزِ بوسنی بود. گرچه این برد چیزی براش به ارمغان نیاورد.
در کل
تو این جام بچه ها نشون دادن میتونن، میتونن در حد یه آرژانتین بِدَوَن. میتونن حتی ازش ببرن!
این جام خیلی چیزهای دیگه به ما داد که حتی برد امشب هم نمیتونست.
امشب خودمون نبودیم به اندازه ای که تو بازی با آرژانتین غیرمنتظره بودن، با تفاوت وحشتناکی تو این بازی هم غیرمنتظره بودن.
و به قول عادل: این ''چهارشنبه چهارِ چهارِ 2014'' بود که ما از گروه حذف شدیم.
خودمون خوب میدونیم که صعود ما هم دووم زیادی نمیتونست داشته باشه و همه تصورهای غیراز این فقط خیال بافی بود
برای اینکه فقط تو رویا شاید ما هم لحظه ای در حد بقیه تیم های جهان مستحق قهرمانی باشیم.
پس خودمون میدونیم که چیز زیادی رو از دست ندادیم.
با اینکه کلی تجربه کسب کردیم و یادمون نرفته که کجای جدولیم تو جهان!
فکر کنم بعدِ بازی با آرژانتین یه لحظه فکر کردیم آلمانیم! یا مثلا برزیلیم! :دی
همه منتظر لااقل 3-4 تا گل بودیم.
ولی یادمون نرفته مساوی با نیجریه ای که امشب چند تا گل به آرژانتین زد هم برای ما خوب بود
چه برسه به مساوی تا دقیقه 91 روبروی مسی و تیم قدرتمند جهان.
ما با تمام قدرت بازی نکردیم. اما اگر فقط 20 دقیقه زودتر گل میزدیم. اگر فقط اون شوت دوم هم گل میشد،
اگر فقط یکی از اون سه گلُ مثه اون همه شوت هایی که تو بازی آرژانتین گل نشد گل نمیشد.... اگر و اگر
... صعود میکردیم.
با این حال باز هم ما مستحق خیلی بیشتر از اینا بودیم لااقل روبروی بوسنی
ولی بازم ممنونیم کیروش و بچه ها ...
فقط خوشحالم که مسی امشب مسی بود و حقمون از نیجریه گرفته شد.
ESTEGHLAL 67
25-06-2014, 22:00
ولی فکر کنید میبردیمو میرفتیم بالا
تا صبح ملت خوشحالی میکردن البته بگم الان خیلی از اقایون از این شکست خوشحالن چون سونامی عظیم خوشحالی ملت واسشون دردسر ساز میشد :n10:
تبریک به همه و یه خسته نباشید میگم به همه بچه های تیم و یه خسته نباشید از ته دل میگم به کارلوس کیروش
از بعضی از دوستان دلخورم که انقدر انتقاد بی جا میکنن و همه این انتفاد ها از روی احساس هست نه منطق.
در کل امیدوازم کیروش دوست داشتنی بمونه و اون هایی که باید برم و همه هم میدونم کیا هستن برن.
Sent from my lumia525
یکی از کارشناسای باد به پرچم وطنی مصاحبه کرده گفته بازی آرژانتین - نیجریه برای ما نباید ملاک باشه و بازی با بوسنی عیار فوتبال ما مشخص کرد:n21:
بعد نمیگن ژاپن که به راحتی آب خوردن قهرمان آسیا میشه با یک امتیاز از گروهش حذف میشه استرالیا هم که با 9گل خورده کیسه گل میشه از جام میره بیرون:n29:
چه افتضاح بازی کردیم.اصلا انگار بازیکن ها برای برد نرفته بودن.همه پاس ها اشتباه.توپ بلند بی هدف...
اگه اصلا به جام جهانی نریم بهتره تا اینکه اینطوری نتیجه بگیریم و آبرومون بره
از کی خوردیم...بوسنی...تیمی که اولین باره اومده جام
constant_boy23
25-06-2014, 22:04
اقا این دوستمون Senaps کجاست ..؟چرا نیومده که کل بازی رو ول کنه از نکونام انتقاد کنه ؟ :n02: به شخصه نگرانش شدم که تا الان تو تاپیک حاضر نشده !
دوستان چه قدر احتمال میدن که ممکنه دستوری رسیده باشه که ایران نبره
اگر ایران صعود میکرد میشد جلوی مردم و گرفت؟
بنده صفر درصد احتمال میدم ...ایران معلوم بود که زورش نرسیده ...تو بازی آرژانتین هم روی تاکتیک ضدحمله عالی بودیم ولی توی حمله همیشه مشکل داشتیم ..
سیاسی چرا میکنید قضیه رو !
mojtaba007
25-06-2014, 22:04
بوسنی تا حدی از آبروش دفاع کرد . . . حقش حذف نبود . . .
آرژانتین جوانمردانه بازی کرد . نیجریه رو برد . . .
واما تیم ما : چند نکته خیلی مهم در تیم ما مشاهده شد :
1- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
2- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
3- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
4- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
.....
.....
.....
و سرانجام موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم !!!!
---------------------------------------------------------------------------
البته وقتی تیمی از 11 بازیکنش 9 تا مدافع هستند ، نمیشه توقع گلزنی داشت !!!!
به قول فردوسی پور : خدا رو شکر که لاقل توی جام جهانی یه گل تونستیم بزنیم !!!!
تازه میگن ما بهترین تیم آسیا بودیم !!!!!!
رفته بودیم جام جهانی که فقط گل نخوریم . چطوری بهترین تیم بودیم ؟ . . . . آها یادم نبود : موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم !
--------------------------------------------------------------------------
پس فردا کنکوره . با اینهمه فشار ، از بازی امشب خیلی اعصابم بهم ریخت . شرمنده . . . :n12:
همیشه اهل افراط و تفریط و البته عضو دائمی حزب باد هستیم
بازی قبلی که یه عده جوگیر شدن و فوتبال ایران رو فراتر از سطح آسیا نامیدند و دیگه بیخیال بوسنی شده بودند در مورد حریفامون تو مرحله حذفی گمانه زنی می کردند!
الانم که بعضی کارشناسان گرامی P30World کل عملکرد تیمو تو این جام زیر سوال بردند.
به نظر من که نتیجه نسبتا قابل قبولی بود. دیگه وقتی ستاره های ما بازیکنای نیمه ثابت تو ترکیب تیم های سقوط کرده و دسته اولی باشند، انتظاری از تیم نمیره. دوستان یادتون رفته قبل شروع جام هممون اتفاق نظر داشتیم که به احتمال زیاد هیچ امتیازی کسب نکنیم؟ ولی خوب تیم تونست از اونچه که انتظار می رفت بهتر نتیجه بگیره.
دیگه وقتی اردوی آماده سازی تیم 30-40 روز قبل از شروع مسابقات برگزار میشه و با چند تا تیم درپیت آفریقایی بازی دوستانه داشته باشیم چطور میشه توقع داشت صعود کنیم؟
این حرف تو این سال ها هزاران بار زده شده و مطمئنا براتون تکراریه ولی بازم باید گفت بیماری فوتبال ما خیلی عمیق تر از این حرفاست و اتفاقا خیلی هم خوب شد صعود نکردیم چون در پشت پرده این صعود مشکل اساسی فوتبالمون پنهان می شد. شاکله اصلی تیم ما بازیکنای مسن هستند و مسلما تا جام بعدی کسایی مثل نکونام، ،سید جلال، و خیلیای دیگه حضور نخواهند داشت. و بازیکنایی مثل خسرو، شجاعی، منتظری و ... که 30 سال رو رد کردند تو اون موقع به هیچ وجه در فرم کنونی شون باقی نمی مونند. دیگه وقتشه که این نسل از بازیکنا جای خودشون رو به جوونترا بدن ولی کدوم جوونتر؟؟
واقعا چند تا بازیکن 20-22 ساله خوب و آینده دار تو فوتبالمون می شناسید؟؟ سردار آزمون، جهانبخش، صادقیان... دیگه کی؟ تعدادشون به 5 تا میرسه؟؟ واسه همینه که میگم وضع فوتبالمون حتی تا 10 سال آینده هم بهتر از این نخواهد بود.
بی باک بی بال
25-06-2014, 22:07
این دیگه از اون حرف ها هست:n08:
Demon King
25-06-2014, 22:07
در کل تیم ما در این جام خوب بود، فقط یه مشکل:
بعد از بازی فوق العاده ی ما با آرژانتین یکم خودمونو دست بالا گرفتیم و به قول یکی از دوستان خیال کردیم آلمانیم.
دقیقا همین هم باعث شکست شد، بوسنی رو دست کم گرفتیم، دفاع ما تو این بازی کاملا فضا رو باز کرده بود غافل از اینکه ...
و همین شد که شکست سختی خوردیم.
من وقتی برخی گزارش و پرسش از مردم رو میدیدم که میگفتن ایران دو سه گل میزنه فهمیدم که واقعا اعتماد به نفس کاذبی پیدا کردیم اما بازم تبریک به بچه ها و جناب کیروش، ایران ده گل هم که بخوره، همیشه سربلنده.
زنده باد ایران.
الان آماده سازی برای جام ملتا مهمه تیم ایران در حد درخشش توی جام جهانی نیست همین که یه امتیاز گرفت بسه اما میتونه قهرمان آسیا بشه ژاپن و استرالیا قطر کویت مالزی سنگاپور پاکستان ترکمنستان بزغالستان شرقی گوام مالدیو جنوبی جزایر ناشناخته حریفای مهم ایران هستن
mohammad varaste
25-06-2014, 22:08
مسعود شجاعی اعصابمو خورد کرده
خیلی ازش بدم میاد
توپ گل اولو هم رو هم خودش لو داد
و اگه نیمه اول بدون گل میرفتیم تو رختکن خیلی ممکن بود قضیه فرق کنه
FOURTH RETURN
25-06-2014, 22:09
الان باید مایلی کهن سرمربی بشه و علی دایی هم باید دوباره بیاد تو ترکیب تیم ملی :n19::n19::n19::n19::n19::n02:
A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2014, 22:09
آخه ما چرا باید صعود میکردیم ؟ کجای بازی ما صعود کردنی بود ؟ لابد یه اتبوس دیگه میاوردیم وسط میدان میشد مساوی گرفت ولی !
shabkard
25-06-2014, 22:13
دوستان حد فوتبال ایران همینه
این بازی هم من روحیه برد را در بازکنان ندیدم
واز قبل هم مشخص بود به شکست مزحک ارژانتین مفتخر هستن
هیچ برنامه ایی برای گل زدن وجود نداشت:n19:
persian365
25-06-2014, 22:15
از این که باختیم خیلی ناراحتم
ولی این جام جهانی برای من از دوره های قبلی خیلی بهتر بود
نباید با یک باخت همه بازی خوب و فراموش کنیم بایک برد هم همین طو بازی های بدو فراموش کنیم
باید بیشتر از اینها تلاش کرد
من خیلی خوشحالم برای اینکه فهمیدیم میتونیم جلوی تیم های بزرگ نتیجه بگیریم و نسبت به اردوها و دیدار های تدارکاتی که داشتیم خوب بازی کردیم ولی حالا ما باید فکر کنیم چطور ضعف های باقیمونده رو که بیشتری حمله بود برطرف کنیم و باید برای پیشرفت منطقی فکر کنیم و باید پله پله بریم جلو چون رفتن به مرحله بعد شاید مشکلات فوتبال داخلی ما رو میپوشند و متاسفانه نمی دونم چرا احساسی فکر میکنیم بعد جام های جهانی به جای اینکه به جلو حرکت کنیم به عقب حرکت میکنیم حالا مواردی که بعد جام جهانی باید انجام بدیم تا رو به جلو حرکت کنیم یکی یکی نام میبرم پس خوب دقت کنید
اول: کیروش رو حفظ کنیم
دوم: دیدارهای تدارکاتی بزرگ انجام بدیم
سوم: لیگ رو جوان کنیم
چهارم: مربیان ایرانی جوان وارد لیگ کنیم
هر کدوم از این چهار تا رو انجام ندیمدر واقع ما به عقب حرکت کردیم نه جلو و جام جهانی بعدیم هم از گروه صعود نمیکنیم تمام.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
این دستورها حقیقت داره و میرسه ...
پارسال که بعد از صعود رفته بودم خیابون راهنمایی (مشهد) یگان وِیژه و بعثیجی ها ریخته بودند شادی مردمو سرکوب میکردند ...
اینها هیچوقت نمیخوان ملت جشن و شادی داشته باشند
امشب واسشون عروسیه...
behnamlider
25-06-2014, 22:16
سوسيچ: ايران انگار مساوي ميخواست!
سرمربي تيم ملي فوتبال بوسني گفت: از سبک بازي ايران تعجب کردم چار که آنها به جاي برد دنبال تساوي بودند.
سافت سوسيچ پس از پيروزي 3 بر يک برابر ايران در نشست خبري گفت: براي ايران متاسفم. آنها اگر ميبردند ميتوانستند صعود کنند، اما بازيکنان من عملکرد خوبي ارائه دهند و توانستند فرصتهاي بيشتري براي گلزني به دست بياورند. اين برد براي ما خيلي مهم بود. بايد يک تصوير خوب از خودمان به نمايش ميگذاشتيم. حالا با سر بالا به خانه باز ميگرديم. فکر ميکنم اگر کمي خوش شانس تر بوديم و داور ديدار برابر نيجريه منصفانهتر عمل ميکرد، مي توانستيم صعود کنيم.
وي درباره آينده خودش گفت: اين آخرين حضور من روي نيمکت بوسني به عنوان مربي بود. تعهدم به پايان رسيده و ميخواهم آيندهام را خودم انتخاب کنم.
سوسيچ در پاسخ به اين سوال که چه برنامهاي براي باز کردن دفاع ايران داشته، گفت: ايران امشب هم دفاعي بازي کرد. اين سبکي نيست که تيم من بازي کند. ايران نياز به برد داشت اما باز هم دفاعي کار کرد و اين به ضررشان شد. ايران به گونه اي بازي کرد که من حس کردم مساوي ميخواهند. شايد اين سبک بازي ايران است و به آن عادت کردهاند. سبک بازي ايران باعث تعجب بازيکنان من شده بود. خود من هم کمي تعجب کردم.
از کی خوردیم...بوسنی...تیمی که اولین باره اومده جام
بوسنی هرگز تیم ضعیفی نیست !
این اشتباهی بود که خیلیا می کردن که فکر می کردن راحت می تونیم دو سه تا گل بهش بزنیم !
در همه ی گل ها بوسنی ضد حمله زد یا تعداد بازیکن هاش نسبت به ما بالاتر بود.
باختیم چون حمله کردیم. والسلام.
ali_agha1981
25-06-2014, 22:23
نمیشه که همه چیز رو با هم داشته باشیم...
ما تو والیبال یکی از بهترین های جهان هستیم...
تو بستکبال و هندبال و فوتبال ساحلی و فوتسال اغلب قهرمان آسیا و تو جهان هم همیشه مدعی بودیم..
تو کشتی آزاد و فرنگی که همیشه قهرمان جهان هستیم..
تو تکواندو و وزنه برداری که همیشه طلای المپیک رو داریم...! که خیلی کشورهای بزرگ و قدرتمند حسرت داشتن برنز المپیک رو دارن...
خوب حالا این فوتبال لعنتی رو بیخیال بشیم..که هیچ وقت هم روند با ثبات و خوبی نداشتیم...چون پایه ای و ریشه بهش نپرداختیم...
و سااااااااااال ها هم از فوتبال اروپا عقب هستیم و هرگز و هیچ وقت فکر نکنم به پای سطح اول فوتبال دنیا برسیم...
ژاپن با برنامه ریزی پایه ای 30 ساله و اون همه پول و تکنولوژی و مدیریت غیر فاسد نتونست هیچ وقت تو فوتبال موفق باشه.. و حتی این جام نتونست از گروه خودش بالا بیاد...
قبول کنیم فوتبال هیچ وقت تو خون و ذات آسیایی ها نبوده و نیست...و هیچ جوره قابل مقایسه با اروپا و آمریکای جنوبی نیست..
constant_boy23
25-06-2014, 22:24
این دستورها حقیقت داره و میرسه ...
پارسال که بعد از صعود رفته بودم خیابون راهنمایی (مشهد) یگان وِیژه و بعثیجی ها ریخته بودند شادی مردمو سرکوب میکردند ...
اینها هیچوقت نمیخوان ملت جشن و شادی داشته باشند
امشب واسشون عروسیه...
حتما دقیقه 91 به مسی هم دستور داده شده بود که گل بزنه ...اون بازی اگه مساوی میشد شک نکنید اندازه صعود ملت میریختن بیرون .!
یعنی اینکه یگان ها موقع خوشحالی اماده باشن یعنی به ملی پوشا هم دستور داده میشه که نبرن ؟ :n08:
مسخرست برادر من !
EngineeR EhsaN
25-06-2014, 22:25
حیف شد باختیم! فقط ازین ناراحتم که دوباره این مربیای زبون دراز ملی بیان اظهار نظر کنن :n15:
ولی بقول فردوسی پور ما سندروم بازی سوم داریم انگاری!!
ESTEGHLAL 67
25-06-2014, 22:26
کیروش هم از تیم ملی خداحافظی کرد
FOURTH RETURN
25-06-2014, 22:31
in generally asia sucks
PSYCHO_MAN
25-06-2014, 22:31
مشخصه دیگه تیمی که برنامه اصلیش گل نخوردن هست وقتی زود گل میخوره تازه اول بدبختیش هست اونم تیم ما که برنامه ای برای حمله نداره. ما باید شانس میاوردیم که بوسنی هم از این بازی برد بخواد واسترس رو دوشش باشه که این بار خوش شانس نبودیم
جام انگار بعد بازی با آرژانتین تموم شد برای خیلیا مثل سال 98 . تو این 3، 4 روز اخیرم هی تو بوق و کرنا کردن و اینقدر این اصحاب رسانه دنبال تعریف و تمجید خارجیا میگشتن که من که دیگه داشت حالم بد میشد وقتی اسم بازی ایران آرژانتین میومد . یکم عزت نفس هم بد نیست به خدا
تو این بازیم تیم داشت بد بازی میکرد بازم اینا ول کن بازی آرژانتین نبودن . حتماً الان اگه جای نیجریه که 2تا زد به آرژانتین بودیم فوتبالمون تعطیل میشد و یکماه خوشحالی میکردیم .واقعاً سطح فکرمون حداقل تو رسانه ها خیلی پایین هست . یه بار خوب بازی میکنیم فکر میکنن چه خبره سریع برای کل جام خط و نشون میکشن
حتی اخبار سیاسی مملکت میاد قاطی فوتبال میشه و تیم بزرگی مثل آرژانتین رو دست میندازه و...
اگه اینا فهمیدن که جایگامون واقعاً کجای فوتباله و به این جرقه های 10 سال یه دفه دلشون خوش نباشه شاید بتونیم راه پیشرفت واقعیو پیدا کنیم وگرنه همیشه باید مثل الان که حذف شدیم و اینا هنوز ول کن بازی با آرژانتین نیستن حسرت بخوریم
Haj_Amoo
25-06-2014, 22:34
زور تیم ملی همین قدر بود. تهش این بود که به زور اتوبوس و قظار و دیگر وسایل نقلیه کمتر گل بخوره که موفق شد. البته قبول دارم که این کار آسونی نیست و کیروش کار بزرگی کرد!
0
حتما دقیقه 91 به مسی هم دستور داده شده بود که گل بزنه ...اون بازی اگه مساوی میشد شک نکنید اندازه صعود ملت میریختن بیرون .!
یعنی اینکه یگان ها موقع خوشحالی اماده باشن یعنی به ملی پوشا هم دستور داده میشه که نبرن ؟ :n08:
مسخرست برادر من !
بازی ایران استرالیا هم ملتو سرکوب کردند
همیشه برنامه اینها همین بوده
این حرفا چرت نیست...
دقیقا یادمه از همون دقایق اول رفتم و چون خونمون هم نزدیکه سریعتر از حضور مردم رسیده بودم میدیدم که کاملا دارند خودشونو آماده میکنند
و یک گروه نظامی داشتند توی هتل هایت آموزش میدیدند و دستور میگرفتند که چطور باید سایه خودشونو سنگین کنند در برابر شادی و آزادی مردم ... وقتی داشتم از اونجا رد میشدم یک خانم میانسال که مشخص بود خانم محترمی اند و پوشش اسلامی هم خوشبختانه نداشتند داشت رد میشد گفتش باز اومدند که ما ملتو سرکوب کنند ... حال کردم اینجوری گفتش....
befermatooo
25-06-2014, 22:38
دوستان حقیقت داره که کارلوس کیروش از تیم ملی خدافظی کرد ؟
گفته دیگه به ایران بر نمی گرده !
سوسيچ: ايران انگار مساوي ميخواست!
سرمربي تيم ملي فوتبال بوسني گفت: از سبک بازي ايران تعجب کردم چار که آنها به جاي برد دنبال تساوي بودند.
سافت سوسيچ پس از پيروزي 3 بر يک برابر ايران در نشست خبري گفت: براي ايران متاسفم. آنها اگر ميبردند ميتوانستند صعود کنند، اما بازيکنان من عملکرد خوبي ارائه دهند و توانستند فرصتهاي بيشتري براي گلزني به دست بياورند. اين برد براي ما خيلي مهم بود. بايد يک تصوير خوب از خودمان به نمايش ميگذاشتيم. حالا با سر بالا به خانه باز ميگرديم. فکر ميکنم اگر کمي خوش شانس تر بوديم و داور ديدار برابر نيجريه منصفانهتر عمل ميکرد، مي توانستيم صعود کنيم.
وي درباره آينده خودش گفت: اين آخرين حضور من روي نيمکت بوسني به عنوان مربي بود. تعهدم به پايان رسيده و ميخواهم آيندهام را خودم انتخاب کنم.
سوسيچ در پاسخ به اين سوال که چه برنامهاي براي باز کردن دفاع ايران داشته، گفت: ايران امشب هم دفاعي بازي کرد. اين سبکي نيست که تيم من بازي کند. ايران نياز به برد داشت اما باز هم دفاعي کار کرد و اين به ضررشان شد. ايران به گونه اي بازي کرد که من حس کردم مساوي ميخواهند. شايد اين سبک بازي ايران است و به آن عادت کردهاند. سبک بازي ايران باعث تعجب بازيکنان من شده بود. خود من هم کمي تعجب کردم.
قیل از بازی منم به این نتیجه رسیده بودم .... تیم بجای بالا رفتن از گروه از پله های هواپیما رفت بالا :n28:
مشخصه دیگه تیمی که برنامه اصلیش گل نخوردن هست وقتی زود گل میخوره تازه اول بدبختیش هست اونم تیم ما که برنامه ای برای حمله نداره. ما باید شانس میاوردیم که بوسنی هم از این بازی برد بخواد واسترس رو دوشش باشه که این بار خوش شانس نبودیم
جام انگار بعد بازی با آرژانتین تموم شد برای خیلیا مثل سال 98 . تو این 3، 4 روز اخیرم هی تو بوق و کرنا کردن و اینقدر این اصحاب رسانه دنبال تعریف و تمجید خارجیا میگشتن که من که دیگه داشت حالم بد میشد وقتی اسم بازی ایران آرژانتین میومد . یکم عزت نفس هم بد نیست به خدا
تو این بازیم تیم داشت بد بازی میکرد بازم اینا ول کن بازی آرژانتین نبودن . حتماً الان اگه جای نیجریه که 2تا زد به آرژانتین بودیم فوتبالمون تعطیل میشد و یکماه خوشحالی میکردیم .واقعاً سطح فکرمون حداقل تو رسانه ها خیلی پایین هست . یه بار خوب بازی میکنیم فکر میکنن چه خبره سریع برای کل جام خط و نشون میکشن
حتی اخبار سیاسی مملکت میاد قاطی فوتبال میشه و تیم بزرگی مثل آرژانتین رو دست میندازه و...
اگه اینا فهمیدن که جایگامون واقعاً کجای فوتباله و به این جرقه های 10 سال یه دفه دلشون خوش نباشه شاید بتونیم راه پیشرفت واقعیو پیدا کنیم وگرنه همیشه باید مثل الان که حذف شدیم و اینا هنوز ول کن بازی با آرژانتین نیستن حسرت بخوریم
دقیقا...
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
constant_boy23
25-06-2014, 22:40
دوستان حقیقت داره که کارلوس کیروش از تیم ملی خدافظی کرد ؟
گفته دیگه به ایران بر نمی گرده !
برانکو رو یادتونه دوستان ؟ 8 سال پیش ؟ :n08:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
نقطه ضعف بازی ما از اونجایی شروع میشه که بازی رو نمی تونیم خوب کنترل کنیم.... مثلاً وقتی با ارزانتین میتونستیم مساوی کنیم جو گیر شدیم و بچه ها فکر میکردن که مساوی رو گرفتن (دست کم گرفتن حریف) با یه شوت به گوش دروازه مسی گل زد در حالی که همیشه چندتا بازیکن مراقب مسی بودن...
مقابل بوسنی که یک گل زدیم اصلاً به یه دیقه هم نرسیده بچه ها نتونستن بازی رو کنترل کنن...:n29:.
ما چطوری تونستیم با نیجریه مساوی کنیم و در مقابل ارژانتین اون بازی خوب رو انجام بدیم در حالی که بوسنی از هر دوتای اینا باخت ولی ما از بوسنی سه تا خوردیم؟:n13:
کنترل بازی و مدیریت = ضعیف.
موفق باشید.
این بازی که تموم شد و تیم در حد خودش ظاهر شد انصافا . نمیشه شکایت کرد .
چون شکایت مال الان نیست . همه میدونستیم این تیم از چه عناصری ساخته شده و اینجور جاها به مشکل میخوره .
در واقع امیدی هم نیست که اینا یه فکر به حال تیم ملی بکنن . اگه صعود میکردیم شاید اینا به خودشون میومدن که ایران پتانسیل بالایی داره اما حالا همون روال قبل رو ادامه میدن .
فکر کنم باید این ارزو رو به گور ببریم که تیم ملی یه روزی تو صحنه جهانی موفق بشه .
کيروش:بايد از همينفردا کار را دوباره آغاز کنيم
سرمربي تيم ملي ايران ميگويد: راه زيادي مانده تا بازيکنان تيمش به سطح بازيکنان تيمهاي اروپايي برسند.
کارلوس کيروش پس از شکست 3 بر يک ايران برابر بوسني گفت: ما همه تلاشمان را کرديم که موفق شويم اما به نهايت ظرفيت ذهنيمان رسيده بوديم، با اين حال همه بازيکنانمان تلاش کردند و جنگيدند تا موفق شويم.
وي گفت: فکر ميکنم در اين ديدار تجربه اروپايي ما مشخص شد. ما شانس خوبي داشتيم و حيف شد که گل نزديم و با اشتباهاتي که در خط دفاعي داشتيم گل خورديم و حذف شديم.
او در پاسخ به اين سوال که چه چيزي را از اين جام جهاني ياد گرفت اظهار کرد: اين جام جهاني عالي بود. مهمترين چيزي که ياد گرفتيم اين بود که اگر سرمايهگذاري کنيم و با قدرت کار را انجام دهيم شانس ما هم مثل همه تيمها خواهد بود. خيلي چيزها هست که بازيکنان ما بايد ياد بگيرند و انجام دهند تا به سطح بازيکنان منچستر، رم، بنفيکا و رئال مادريد برسند. راه زيادي پيش روي ماست و نبايد زمان را از دست بدهيم. بايد از همين فردا کار را آغاز کنيم.
پ.ن : خیلی اظهار نظر خوبی کرده . حیف که قدر اون جمله اخرش رو نمیدونیم
کسی کاری نداره ما خوب بازی کردیم یا بد.
در مجموع ما فقط 1 امتیاز کسب کردیم و 4 از 4 شدیم.
بهتر بود از رحمان احمدی یا داوری در دروازه استفاده میشد.
moji_202
25-06-2014, 23:34
خوب بود در یک کلام میشه گفت ایران همینه
مردم ایران هم همینن
من به عنوان یک ایرانی از عملکرد تیم راضیم
ایران = بزرگ نمایی
ایران = جو گیر بودن
و همیشه فکر میکنیم کل دنیا دارن ما رو تحسین میکنن و در مورد کشور ما حرف میزنن
ولی اون حتی ما رو....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
در نگاه اول اونچه که بیشتر به شکست ما منتهی شد ، این بود که سازماندهی دفاعی ای که در دوبازی قبلی داشتیم رو در این بازی نتونستیم پیاده کنیم ، دلیلش هم این بود که از ابتدا به قصد حمله و برد وارد زمین شدیم و از کار دفاعی غافل شدیم .
من فکر میکنم اگر بازی ای نظیر اونچه که در برابر نیجریه انجام دادیم رو اینجا هم انجام میدادیم ، شاید نتیجه ی بهتری کسب میکردیم اما میل به حمله ی بیشتری که در این بازی داشتیم باعث فاصله افتادن بین خطوط ما و در نهایت ایجاد فضاهای بیشتر برای بوسنی خصوصا در ضد حملات شد /
اما خب واقعا بد اقبال هم بودیم در این جام ، اگر اون چیپ شجاعی وارد دروازه میشد و نیمه ی اول رو میتونستیم با تساوی به رختکن بریم ، امیدواری بیشتری داشتیم برای ادامه ی کار
به نظر من زمان اون رسیده که تیم ملیمون رو بتونیم یک سبک مشخص براش تعریف کنیم ، همین سبکی که کی روش پیاده کرد در چند بازی انتهایی مقدماتی جام جهانی که تونستیم در اون شرایطی که امیدها برای صعود رنگ باخته بود و در نهایت ناباوری تونستیم مستقیما صعود کنیم به جام جهانی و در ادامه ی اون نمایش ها ، نیجریه و سپس اون نمایش بینظیر در تاریخ فوتبال ایران در بعد دفاعی ( به نظرم ) همه و همه بیانگر این نکته هست که ما میتونیم یک تیم با سازماندهی خوب دفاعی باشیم ؛ همون چیزی که قطبی هم بسیار روی اون تاکید داشت و آغاز انسجام دفاعی رو میتونیم از تیم قطبی تا به امروز جستجو کنیم .
اونچه که مشخصه ما از لحاظ هافبک بازیساز ، در فقر مطلق به سر میبریم در حال حاضر ، بنابراین تکیه به توانمندی های دفاعیمون که با به همراه داشتن طرح و برنامه ی دقیق برای زمان ضد حملات تکمیل میشه میتونیم یک تیم ملی بسیار خوب و با ثبات و منسجم رو در سالهای آتی داشته باشیم .
parsicola
25-06-2014, 23:44
به هرحال دست همشون درد نکنه. دیگه بضاعت بازیکن های ما همینه دیگه. وقتی یه هافبک تمام عیار و توپ پخش کن تو تیم نداریم چجوری میشه بازی رو در اختیار گرفت. بازی ما شده گرفتن توپ و انداختن به کناره ها تا شاید فرجی بشه که اکثرا هم توپ رو لو میدادیم. کیروش با علم به ضعف ایران سعی کرده بود در تمام بازی ها یه تیم دفاعی رو بسازه که یا گل نخوره یا حداقل کم بخوره . یه بازی هم که تیاز به برد داشتیم خودش هم میدونست که در بین بازیکنان ایران بازی ساز و کسی که بتونه توپ رو نگه داره و درست و دقیق پخش کنه نداره.
یادمون نره که هممون از اول هم میدونستیم که این بوسنی از نیجریه برامون سخت تر و قدر تر بود چون درست در زمینه هائی برتری داشتند که نقطه ضعف ما بود. شوت از راه دور و سرعت بالا . دیگه دوندگی بالاشون و قد و قواره خیلی بلندشون بماند. علاوه بر اون ما باید بازی رو میبردیم و همونطور که قبلا گفتم هدف کیروش این بود که تیم نیمه اول گل نخوره که خورد و دیگه مابقیش رو خودتون میدونید.
همشون خسته نباشند و در حد توان و استعدادشون فراتر از انتظار زحمت کشیدند. به امید ظهور استعداد های ناب و جوان در آینده که الان کمبودشو حس میکنیم و ربطی به کیروش نداره
*Batman*
25-06-2014, 23:48
امشب مسی سعی کرد دست ایران رو بگیره و بکشه بالا که نشد و کم کاری از خودمون بود.
مثل روز روشن بود که بچه ها روحیه بازی با آرژانتین رو نداشتن.
در جریان بازی با بوسنی کاملا مشخص بود که تیم ما برای یک دفاعِ خوب رفته برزیل و برنامه ای برای حمله نداره اصلا.
کیروش هم نمیمونه. الکی یه جوی درست کردن و میگن ما میخواهیم مذاکره کنیم.
Masoud King
25-06-2014, 23:54
آره مثه اینکه بین دو نیمه به کیروش اس ام اس داده که " دیگه چکا کنم تا راضی شید؟ می خواید بیام اونجا دوتا گل هم برا شما بزنم؟!" :دی
0
بازی ایران استرالیا هم ملتو سرکوب کردند
همیشه برنامه اینها همین بوده
این حرفا چرت نیست...
دقیقا یادمه از همون دقایق اول رفتم و چون خونمون هم نزدیکه سریعتر از حضور مردم رسیده بودم میدیدم که کاملا دارند خودشونو آماده میکنند
و یک گروه نظامی داشتند توی هتل هایت آموزش میدیدند و دستور میگرفتند که چطور باید سایه خودشونو سنگین کنند در برابر شادی و آزادی مردم ... وقتی داشتم از اونجا رد میشدم یک خانم میانسال که مشخص بود خانم محترمی اند و پوشش اسلامی هم خوشبختانه نداشتند داشت رد میشد گفتش باز اومدند که ما ملتو سرکوب کنند ... حال کردم اینجوری گفتش....
داشتم از نظرات دوستان استفاده میکردم وقتی نظر این دوستمون رو دیدم واقعا از خیلی چیزانا امید شدم.
از هیچ بازیکنی نمیشه انتقاد کرد و همه تو سطح خودشون بودن ولی مسعود شجاعی نسبت به بازی های قبلی بهتر بود. امیدوارم کیروش بمونه و یک جوانگرایی کلی بکنه و بازی کن های بالای ۲۶ رو بهشون مرخصی بده.
تا برای جام بعد تیم یک دست تری داشته باشیم
داشتم از نظرات دوستان استفاده میکردم وقتی نظر این دوستمون رو دیدم واقعا از خیلی چیزانا امید شدم.
از هیچ بازیکنی نمیشه انتقاد کرد و همه تو سطح خودشون بودن ولی مسعود شجاعی نسبت به بازی های قبلی بهتر بود. امیدوارم کیروش بمونه و یک جوانگرایی کلی بکنه و بازی کن های بالای ۲۶ رو بهشون مرخصی بده.
تا برای جام بعد تیم یک دست تری داشته باشیم
از چی نا امید شدی ؟
پست من چه دلیلی برای نا امیدی داشته ؟!
شما احتمالا از همفکران اینها هستی که حرفای من که حقیقت هم داره به مذاقت خوش نیومده :n01:
در کل بی انصافیه اگر از دست تیم ملی ناراحت باشیم
سطح فوتبال ایران زیر خط فقره
لیگ فوتبالی داریم که کلا تو قوطی اسفناجه همش مافیا بازی بدون تیم های پایه قوی
فوتبال دولتی و باند بازی
فدراسیونی داریم ، یه طویله پشکل و پهن شرف داره به اونجا
رئیس فدراسیونی داریم که فقط هرهرهرهرهرهر میخنده!!!
سیستمی داریم که رئیس جمهورش مربی تیم ملی رو عزل میکنه!!!
از یه همچین فوتبال درب داغونی که داریم نمایش قابل قبولی دیدیم
دست کیروش و بقیه بازیکن های تیم ملی درد نکنه خسته هم نباشن
روزهای قبل همراه با دوستان توی این تاپیک بیشتر نگران اون بازی بودیم و میگفتیم احتمال بالا آرژانتین به مساوی رضایت میده و تیم ما ببره هم بی فایدست ... که متاسفانه برعکسش رخ داد
Mr Online
26-06-2014, 00:33
آماری جالب از حذف ایران در جام جهانی / راز جالب عدد چهار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛
تیم ملی فوتبال ایران ( یا بزن زیرش ) در روز چهارشنبه، در چهارمین روز از چهارمین ماه سال و در چهارمین دوره حضور در جام جهانی، بین چهار تیم چهارم شد. این آماری جالب از حذف تیم ملی ایران از جام جهانی برزیل است.
بررسی کنیم الان رتبه ایران توی جام چندمه از کامرون هندوراس استرالیا که 0 امتبازن بالاتره توی تک امتیازیا روس یکی گل زده ژاپن هم که 2گل زد کره هم که قراره 20تا از بلژیکبخوره انگلیس باپرتغال 2تازده داره اما پرتغال شانس داره گل بیشتر به غنا بزنه خود غنا 3تا زده و کره 3تا زده داره پس ایران تا حالا 27 شده اما مطمئن باش چندتا بازیکنا مثلا پولادی حاج صفی فصل دیگه میرن توی تیمای بزرگ اروپایی
محتمل ترین پیش بینی در مورد فدراسیون و انتخاب مربی اینه که
اول فرکی رو میارند
حالا دوتا احتمال اینجا بوجود میاد کلا :
احتمال اول اینه که تا زمان حذف از آسیا فرکی هستش
و یا در حالت دیگه اینکه 6 ماه یا 1 سال فرکی میمونه و بعد یا خودش استعفا میده یا بیرونش میکنند
و اون موقع یک مربی وطنی دیگه میارند تا جام ملتها : یکی مثلا قلعه یا دایی یا فیروز کریمی دیگه نهایتش اکبر میثاقیان:n02:
یا اینکه منتظر میمونند ببینند فصل دیگه کدوم مربی چه تیمی رو قهرمان میکنه تا اونو بیارند!
بعد تیم ملی بطور افتضاحی از جام ملتها حذف میشه ... نمیدونم اینو که مرحله گروهی حذف میشه یا 1/4 ... شاید هم گروهی باز جو گیر بشه و با بازیهای خوب 9 امتیاز بگیره و سطح توقعات بره بالا و بعد 1/4 حذف
و بعد اون موقعه که فدراسیون باز تازه یادش میفته که نه تیم ملی مربی سطح بالاتری لازم داره ... احتمالا اون موقع هم میره سراغ فرانک ریکارد که الان مربی عربستانه !!!
اما پیشنهادات من :
همین فردا روحانی خودشو وارد ماجرا کنه و عذر کفاشو بخواد
رییس شاخصی هم نداریم که راحت بتونیم انتخاب خوب دیگه ای داشته باشیم
میمونه همون دکتر دادکان خودمون...
یکی از بچه ها همینجا گفته بود مهدوی کیا باید رییس فدراسیون بشه ... اینم قابل تامل بنظر میرسه :n13:
یا اینکه باید برند از کشورهای دیگه یک مدیر خوب پیدا کنند و بیارند رییس فدراسیون بکنندش :n26:
اما مربی ... شدیدا اعتقاد دارم تیم ما مربی ای مثل پکرمن نیاز داره ... یک مربی این سبکی پیدا کنند و تا 2018 قرار داد بنویسند. یا حتی در حالت بهتر : چرا خود پکرمن نه؟
بعد در مورد ساختن لیگ پویا و کارخانه ای و بحثهای استعدادی و ریشه ای که مسایل خیلی مفصلیه در حدی نیست که بخوایم تو این تاپیک بررسی کنیم
و پروژه ایست بسیار طولانی که ممکنه سالها و دهه ها طول بکشه...
اما تو این 10 15 20 و... سال هم نباید بیکار بمونیم ... نبایست چون لیگ پویا و بازیکنای جوون و نوظهور نداریم پس بیخیال تیم ملی بشیم...
اونم چاره ش اینه که :
تیمای باشگاهی برند بازیکنای پست های مختلف از دروازیان مطمئن گرفته تا هافبک معمار و بازیساز و هافبک جنگنده و تخریبی (به این فکر کردید که آندو هم دیگه سنش رفته بالا؟) مهاجم تمام کننده و مهاجم دوم و وینگرهای سرعتی و تکنیکی و پاسور و... با ملیت های ایتالیایی ، آلمانی ، هلندی ، آرژانتینی ، فرانسوی ، انگلیسی و .... (کشورهای شاخص و قدر فوتبالی ) و در وهله دوم همین بوسنی و کرواسی و روسیه و صربستان و.... پیدا کنند و بخرند
این بازیکنها باید بازیکنای خوبی باشند ... اما اونقدری خوب نباشند که در سطح اول و در سطح تیم ملی اون کشورها باشند اما سطحشون از بازیکنای آسیایی و آفریقایی و تیمای درجه 3 اروپایی باید بالاتر باشه...
اونوقت که توی تیم باشگاهیشون درخشیدند باید فدراسیون و روسای کشور دست بکار بشند و ملیتشونو تغییر بدند تا برای ایران بازی کنند
(همین چند سال پیش اشتباه محضشون همین بود که ایوان پترویچ و اشپیتیم آرفی و چندتا بازیکن دیگه رو وارد تیم ملی نکردند.... والا... مگه چیه ؟! )
تیمهای باشگاهی هم بطور کل از این رویه ها استفاده کنند برای پیشرفت لیگ...
همینطور مدارس فوتبالشونو توسعه بدند و استعدادیابی و استعداد پروری کنند ... حتی میتونند بجز ایران توی کشورهای دیگه ای هم برند مدارس فوتبال تاسیس کنند...
یک کار دیگه هم که باید باشگاهای ما یکنند اینه که هر از گاهی بازیکنای بزرگ هم بیارند داخل فوتبال ما
مثل ترکیه که اسنایدر و اتوئو و ... رو توی لیگش داره ... یا حتی بعضی کشورهای عرب...
Sh-Meteor
26-06-2014, 01:11
سلام دوستان
.
بعد از عملکرد خوبی که تیم می کشورمون جلوی آرژانتین داشت، یه کم مردم مون مغرور شدن و فکر کردن که به راحتی میتونیم بوسنی رو شکست بدیم.
در حالی که به نظر من بوسنی لیاقت این رو داشت که به عنوان تیم دوم صعود کنه. و در کل بوسنی بهتر از نیجریه بود.
نیجریه حتی جلوی ما کاملا دست بسته بود ولی بوسنی اینطور نبود.
.
.
.
به هر حال احتمالا کارلوس کیروش به تیم ملی کشورمون بر نمیگرده. ( از ته قلبم امیدوارم برگرده )
چون اگه بخوایم یه مربی ایرانی بیاریم میشیم همون آش و همون کاسه...
اگرم بخوایم یه مربی خارجی دیگه ( به جز کیروش ) بیاریم که دیگه بدترین کار ممکنه چون ما که داریم پول هنگفت به یه مربی خارجی میدیم، همون رو به کیروش بدیم
که هم روی بچه ها شناخت داره و هم خود بچه ها قبولش دارن.
.
.
.
.
دلیل اصلی باخت ما در این بازی (از نظر من):
ما برای برد اومدیم تو زمین ولی نه اون ثبات مورد نیاز رو توی خط حمله داشتیم و نه اون نظم همیشگی در دفاع.
Sh-Meteor
26-06-2014, 01:18
درخشان: عیار ما جلوی آرژانتین مشخص نمیشد، جلوی بوسنی مشخص شد!
.
آخه لا مصب شما توی دو هفته تو کدوم غار بودی؟؟؟ حالا که ایران باخته اومدی نظر بدی و فاز روشنفکری برداری؟؟ اگه ایران صعود میکرد بازم این حرفارو میزدی؟؟
.
آخه لا مصب شما توی دو هفته تو کدوم غار بودی؟؟؟ حالا که ایران باخته اومدی نظر بدی و فاز روشنفکری برداری؟؟ اگه ایران صعود میکرد بازم این حرفارو میزدی؟؟
نه بابا قبل از بازی هم همین نظر رو داده بود بدبخت . ریختیم سرش زدیمش :n02:
هر چند کلا از اون دسته ی دلواپسهاست .
شاید به من خرده بگیرید و بگید این حرفا خرافاته
اما اولی که بازی رو دیدم عادل میخواد گزارش کنه نا امید شدم
پا قدم خوبی نداره معمولا...
باید مزدک یا استاد خیابانی عزیز گزارشگر این بازی میبودند !!
نادر1368
26-06-2014, 01:45
پكرمن گفتين ياد ژست ديروزش و بازي دادن به موندراگون افتادم:n01: اتفاق جالبي
بود نشان ميده آدم جالبي هم هست:n12:به اميد موفقيتش در تيم كلمبيا چون نمياد اينجا كاركنه نگفتم به اميد حضورش در كشور گل و بلبل!:n15:
.
کاری ندارم این حرفو قبلا زده بود یا بعد ِ بازی
چیزی که کاملا مشخصِ اینه که هر کسی که از باخت و حذف تیم ملی ناراحت باشه، مربی های ایرانی بشدت خوشحالن
به دو دلیل:
1- یادتون باشه از همون اول آبشون با کیروش تو یه جوب نمیرفت و مرتب یا از تعطیلی لیگ بخاطر تیم ملی انتقاد می کردن، یا از سیستم بازی و مدیریت کیروش،یا تو نشست مشترک مربی های لیگ برتری با کیروش شرکت نمی کردن یا هیچی هم پیدا نمی کردن گیر بدن وسنگ بندازن جلوی پای اون بنده خدا با افتحار تو 1000 تا سایت و مصاحبه اعلام میکردن به تیم ملی بازیکن نمیدن!!!
2- من برنامه 14 - 20 رو که نگاه کردم، از دستکم 1هفته پیش فردوسی پور چپ و راست داشت در مورد رفتن کیروش، عدم تمدید قرارداد و اومدن مربی ایرانی صحبت میکرد و قشنگ تابلو بود که داشتن زمینه رو فراهم میکردن واسه کنار گذاشتن کیروش و آوردن یه مربی داخلی که به احتمال 90% حسین فرکی هستش
بازی امروز و بد تیم ملی هم سوای مسائل فنی و تاکتیکی بنظر من ریشه در مسائل دیگه ای داشت که یا چندوقت دیگه برملا میشه یا اینکه غیرمستقیم معلوم میشه که چی شد که این اتفاق افتاد
تنها چیزی که میتونم بگم اینه،10تا سر آلکس فرگوسن هم بیاد بشه مربی تیم ملی ولی تا زمانی که این فدراسیون و آدمای کثیفش روی کار هستن و تبانی ها و زدوبندهایی که انجام میشه پابرجا هستن، فوتبال ما چه در رده باشگاهی چه تیم ملی هرگز موفق نخواهد شد ...
شاید به من خرده بگیرید و بگید این حرفا خرافاته
اما اولی که بازی رو دیدم عادل میخواد گزارش کنه نا امید شدم
پا قدم خوبی نداره معمولا...
باید مزدک یا استاد خیابانی عزیز گزارشگر این بازی میبودند !!
بجون خودم ، منم اول بازی دقیقا به همین فکر کردم
این فردوسی پور کلا نحسِ واسه تیم ملی
از همه بدتر هم حرفایی بود که امروز میزد
رسما دلم میخواست ببینمش ، یکی بزنم تو دهنش که انقد چرت و پرت نگه
دست هرچی آدم رو که بیننده رو بی شعور و نفهم فرض میکنه، بسته بود!!!
Sh-Meteor
26-06-2014, 01:56
خیلی سایت های معتبر خارجی گفتن که ایران منسجم تیم دفاعی جام جهانی رو داره و هرکسی نمی تونه دروازه اش رو باز کنه...
.
ولی توی این بازی آخر تیم ایران برد می خواست ولی چیزی که کاملا مشهود بود اینه که هیچ هدف و برنامه خاصی برای حمله نداشتیم.
.
.
.
.پ.ن: این یه ربع آخر فقط خدا خدا میکردم که حداقل یه گل بزنیم و حذف شیم.
اگه گل نمی زدیم می شدیم تنها تیم گل نزده جام که کلی سوژه می شدیم توی دنیا...
Ali_softcenter
26-06-2014, 02:03
من فقط موندم اگه قرار بود بیت آشور اصلا بازی نکنه چرا اینقدر رفتن دنبالش بیارنش؟
به نظرم بیت آشور با اینکه رد لیگ آمریکا بازی میکنه ولی سطح فوتبالش به مراتب بالاتر از خسرو حیدری هست و میتونست بهتر به تیم کمک کنه...واقعا نمیدونم چرا بازیش نداد!
کلا به نظر من کیروش در انتخاب بازیکن اشتباه داشت....حتی کسایی رو خط زد که اگر بودن میتونستن گره گشا باشن در فاز هجومی ولی کیروش کلا نمیخواست حمله کنه!
Sh-Meteor
26-06-2014, 02:13
من فقط موندم اگه قرار بود بیت آشور اصلا بازی نکنه چرا اینقدر رفتن دنبالش بیارنش؟
به نظرم بیت آشور با اینکه رد لیگ آمریکا بازی میکنه ولی سطح فوتبالش به مراتب بالاتر از خسرو حیدری هست و میتونست بهتر به تیم کمک کنه...واقعا نمیدونم چرا بازیش نداد!
کلا به نظر من کیروش در انتخاب بازیکن اشتباه داشت....حتی کسایی رو خط زد که اگر بودن میتونستن گره گشا باشن در فاز هجومی ولی کیروش کلا نمیخواست حمله کنه!
نظر شما محترم ولی
توی اون یکی دو بازی نصفه و نیمه که من از بیت آشور دیدم، فکر نکنم از خسرو سر تر بود. (( بهتره بگم من سبک بازی خسرو رو می پسندم ))
البته بگم که من زیاد بازی های استیون رو ندیدم و شاید نظرم عوض شه.
.
.
پ.ن:
خلعتبری و پیام صادقیان اگه دعوت می شدن خیلی تو این بازی به کمکمون میومدن.
ولی خوب مربیه دیگه حق انتخاب داره و حتما دلایل قانع کننده ای داره.
Undisclosed
26-06-2014, 03:11
به جای اینکه بحث کنیم سر اینکه فلان بازیکن مقصره یا مربی ، بریم یقه مقصر های اصلی رو بگیریم که فوتبال رو در این مملکت به نابودی کشوندن . در همه چیز این فوتبال خودخواهی و فساد بیداد میکنه . یه ورزشگاه درست و حسابی نداریم . هیچ برنامه ای نداریم و فقط هر چند وقت یک بار مربی عوض میکنیم بعد هم انتظار داریم بریم قهرمان جام جهانی بشیم !
M . Sayid
26-06-2014, 06:17
به جای اینکه بحث کنیم سر اینکه فلان بازیکن مقصره یا مربی ، بریم یقه مقصر های اصلی رو بگیریم که فوتبال رو در این مملکت به نابودی کشوندن . در همه چیز این فوتبال خودخواهی و فساد بیداد میکنه . یه ورزشگاه درست و حسابی نداریم . هیچ برنامه ای نداریم و فقط هر چند وقت یک بار مربی عوض میکنیم بعد هم انتظار داریم بریم قهرمان جام جهانی بشیم !
الان وقت چیدن برنامه برای جام جهانی بعدیه !
amin_947
26-06-2014, 07:38
پیشاپیش بازگشت یوزهای ایرانی را به محیط زیستشان تبریک می گوییم :n02:
Pejvak61
26-06-2014, 08:12
من ديشب يكي از بي منطق ترين عصبيت هاي عمرم را گذروندم و به زمين و زمان فحش دادم ولي وقتي به خودم اومدم چند فاكتور مهم را ليست كردم كه اگه بتونيم توش در اين 4 سال پيشرفت كنيم قطعاً براي جام بعدي موفق ميشيم
و اما فاكتورها عبارتند از:
1- حفظ توپ و پاسكاري تحت فشار هنري است كه با يكي دوماه كاركردن بدست نمياد. شايد اين مقدار تمرين مقابل تيم هاي آسيايي جواب بده ولي در مقابل برترينهاي دنيا نميشه كاري از پيش برد. و نيازه خيلي بيشتر روش كار بشه. تمامي تيم هاي آسيايي غير از ايران در اين فاكتور از ما سرتر بودن.
2- يكي از دلايلي كه كي روش را ناچار به استفاده از تاكتيك دفاعي كرد توپ لو دادن هاي فاجعه بار مدافعان اصلي ما بود. مثل گل دوم بوسني كه با اشتباه حسيني اتفاق افتاد يا پاس هاي اشتباه نكونام در مناطق حساس. به همين دليل بود كه كي روش دستور دور كردن توپ از دفاع را صادر ميكرد و ما هم ميگفتيم زير توپ زدن.
3- در درون دروازه دروازه باني با رفلكس بدني بالا نياز داريم تا بتونه شوتهايي مثل بازي با بوسني و آرژانتين را بگيره يا حداقل روشون اثر بذاره. حقيقي در حد خودش دروازه بان خوبي نشون داد ولي معتقدم روي شوت مسي و دو گل بوسني ميتونست بهتر عمل كنه البته ايراد به دفاع هم وارده كه اجازه قرار گرفتن مهاجم حريف در موقعيت شوت را بهش داد ولي به هر حال دروازه بان هم هميشه بعنوان ناجي دفاعي شناخته ميشه و موقعي كه دفاع ناجور عمل ميكنه خيلي جاها اونه كه ميتونه سرنوشت بازي را عوض كنه.
4- در چند مورد تحليل تصويري از بازي ايران كه انصافاً عالي با تكنولوژي جديد به تصوير كشيده شد يك مشكل بزرگ ما در حمله را آشكار كرد. در دو مورد كه بطور نمونه بهش اشاره شد يكي دژاگه در سمت چپ و ديگري خسرو حيدري در سمت راست هر كدومشون سه گزينه خيلي خوب براي پاس دادن به مهاجمهامون داشتن كه اتفاقاً بدترين گزينه را انتخاب كردن و فرصت گل زني را خلق نكردن در حاليكه اگر همين فضا براي تيمهاي ديگر گروهمون بوجود ميومد مطمئناً خيلي بهتر استفاده ميكردن. به همين دليله كه كارشناسان معتقدن ايران پتانسيل بسيار بالايي براي پيشرفت داره ولي بايد پذيرفت كه ما فرصت كافي براي جبران نقص هايي كه ذكر شد نداشتيم.
5- ما تا پيش از جام جهاني بازي تداركاتي مشابه بازيهاي جام جهاني نداشتيم و در بازي اول بي جهت سه امتياز بازي با نيجريه را از دست داديم.
6- تمام موارد بالا با قدرت بدني ذاتي ايراني ها ميتونه ما رو در دنيا هم رديف كشورهاي بزرگ قرار بده.
البته دليل اصلي نا اميدي من ضعف فدراسيوني ها براي سازماندهي مطلوبه كه اگر كي روش را براي 4 سال ديگه بذارن بمونه و كاملاً طبق برنامه اش پيش برن ايمان دارم ميتونيم موفق بشيم. با همين دو ماه كار كردن تيمو به جايي رسوند كه اگر قادر بود بوسني را با اختلاف 2 گل ببره ميتونست از گروه بالا بياد و البته بازي درخشاني مقابل آرژانتين انجام داد.
THe DARk NighT .98
26-06-2014, 08:33
توهم ایرانی 4 روز دوام داشت تو بازی با بوسنی 4گل زده شد و در مجموع با 4 گل خورده حذف شدیم و 4ام شدیم اینم کارنامه تیم ملی در 4 امین دوره از حضور مون تو جام جهانی
tiyam 01
26-06-2014, 08:40
فوتبالمون سالم نیست، دستهای پشت پرده، قراردادهای میلیاردی که نتیجه ای نداره، ورزشگاه های نامناسب، این باخت هم شاید پشت پرده خبرهایی باشه
والیبال 10-15 سال برنامه ریزی کردن کار کردن شده این، والیبالمون کجائه فوتبالمون کجا
البته بزاعت فوتبال ما همینه
پاس 276 در مقابل 543
مالکیت توپ 38 به 62
شوت 7 به 13
بوسنی انگیزه بیشتری داشت،
alireza-1991
26-06-2014, 08:45
جایی خوندم کی روش قبل از بازی بوسنی فرانسه رو آنالیز میکرده !!!!!! :n09:
IRAN_KING
26-06-2014, 09:38
بعد بازی ارژآنتین بچه ها روحیه رو از دست دادن مخصوصا سید جلال گل دوم و سوم بوسنی سید جلال پیش توپ بود 2 بارشم خراب کرد و ازاد گذاشت گل بزنن !
بوسنی حقش برد بود واقعا خوب بازی کردن دوباره گل ها رو نگاه کنید گل سوم بوسنی بازیکن از تو زمین خودشون استارت سرعتی زد اونم چه سرعتی واقعا شاخ در اوردم ...
تا زمانی که این کفاشیان لعنتی هست ...وضعیت همینه .
باید کسی مثل مهدی مهدوی کیا یا علی دایی رو بکنن رئیس فدراسیون فوتبال و کسی مثل کیروش رو نگه دارن تا فوتبالمون حرفی واسه گفتن داشته باشه .
شاید دست های پشت پرده گفتن (کفاشیان) . بازی رو نبرید . اگه صعود کنیم بهانه دست مردم میدهیم که کیروش را با هزینه زیاد نگه داریم . اما با باخت میتوانیم مبلغ کمتری کی روش را راضی نگه داریم .
IRAN_KING
26-06-2014, 09:59
بیا بچه ها قاتلم شدن !
گل اول بوسنی، منجر به ایست قلبی شهروند تبریزی شد..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی گفت: در دیدار ایران با بوسنی، به دنبال زدن گل اول بوسنی به ایران، شهروند ۵۳ ساله تبریزی پای تلویزیون جان داد.
به گزارش بیست چهارده، حبیب حسینقلی زاده منطقه آذربایجان شرقی، در تشریح این خبر گفت: به دنبال شوت "ژکو" در دقیقه ۲۳ بازی بوسنی با ایران، و ثبت گل بوسنی، این شهروند تبریزی ساکن در منطقه زعفرانیه تبریز که سابقهی بیماری قلبی داشت، دچار ایست قلبی شد. وی افزود: با وجود انجام اقدامات پیش بیمارستانی بر روی این شهروند و اعزام وی به بیمارستان، متاسفانه این مرد ۵۳ ساله هوادار تیم ملی فوت کرد.
کمترین دستاورد ما تو جام امسال این بود که تصور مردم دنیا از قیافه ایرانیان از احمدینژاد به علیرضا حقیقی تغییر کرد. ..:n02:
دوستان نه کسی از بازی با آرژانتین جوگیر شده نه توهمی بوده همش هواداری تیم ملی هست و اینکه هر ملتی هم هوادار تیم ملیشون هستن چه بازنده چه برنده فرقی هم نداره کمی هم غیرت ملی داشتن بد نیست جای دوری نمیره به هرحال در مدیریت باندبازی وجود داره و تا وقتی اینطوریه تیم ملی در همین حد خواهد ماند ربطی هم به جوگیر شدن و تشویق تیم ملی نداره سیاست مدیرها و آنچه که مردم دوست دارند دومقوله متمایز هستند
تیم مالدیو هم توی 2تا بازی 36تا گل میخوره اما مردم مالدیو تیمشون رو دوست دارن و نمیان مربیا و بازیکنای تیم رو طرد بکنن همین ژاپن و استرالیا ایتالیا انگلیس اسپانیا کرواسی... خیلی بیشتر از ایران امکانات دارن اما نتیجه تگرفتن با این حال مردمشون هوای تیمشون رو دارن
توی این 3تا بازی فشار زیادی روی حقیقی بود بخصوص پس از گلی که مسی دقیقه90زد کل بازیکنا رو ناراحت کرد و بهتر بود با سیستم چرخشی از دروازبان دیگه هم استفاده میشد مثل98 به هر حال تیم ایران در حد خودش ظاهر نشد سیستم تله های دفاعی به روحیه فوتبالیست ایرانی سازگار نیست این سیستم کی روش بیشتر برای تیمای آفرقایی جواب میده
پس از انتخاب کارلوس کیروش به عنوان مربی تیم ملی فوتبال ایران، بیتآشور نیز از جمله ایرانیان زاده خارج بود که نظر وی را جلب کردند. در ژوئن ۲۰۱۲ خبرهایی از دعوت بیتآشور به ایران و بازی در تیم ملی به گوش رسید که موضوعات سیاسی مانع از نهایی شدن این تصمیم شد. پس از مدتی او در اوت ۲۰۱۲ از سوی یورگن کلینزمن به تیم ملی فوتبال آمریکا دعوت شد. او در اکتبر ۲۰۱۳ به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.
Ali_softcenter
26-06-2014, 11:36
پس از انتخاب کارلوس کیروش به عنوان مربی تیم ملی فوتبال ایران، بیتآشور نیز از جمله ایرانیان زاده خارج بود که نظر وی را جلب کردند. در ژوئن ۲۰۱۲ خبرهایی از دعوت بیتآشور به ایران و بازی در تیم ملی به گوش رسید که موضوعات سیاسی مانع از نهایی شدن این تصمیم شد. پس از مدتی او در اوت ۲۰۱۲ از سوی یورگن کلینزمن به تیم ملی فوتبال آمریکا دعوت شد. او در اکتبر ۲۰۱۳ به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.
چه ربطی داشت برادر؟؟؟ بیت آشور روی نیمکت بود!
اشک ریختم با این پست ...
بنظرم همه اونایی که اینکارو میکنن کثیف ترین موجودات روی زمین هستن ...
چرا که اینطوری به "مقدس ترین مخلوقات روی زمین" توهین میکنن ...
بعضی وقتا با دیدن اینطور اتفاقات تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه:
خلایق هرچه لایق!!!
king_darkness
26-06-2014, 12:42
حالا خوبه این بنده خدا هیچ تقصیری تو گل هایی که خود نداشت !!!
هرکس دیگه ای هم بود این گل هارو میخورد
بازی با آرژانتین همه ازش خوب میگفتن ولی بعد از بازی دیشب دوباره داستان رحمتی شروع کردن !!!
کلا مردم ایران منتظرن یه نفر زمین بخوره تا کلا نابودش کنن
از خودم متنفرم که چرا مجبورم بین این مردم زندگی کنم !!!!
نادر1368
26-06-2014, 12:46
ملت عقده اي و رواني هم فرصت ميخوان فحش بدن! اوني هم كه فحش ميخوره حتي اگر تقصير كار هم باشه(انگار همه تو اين مملكت كارشون درسته
فقط گلر كارش ايراد داره!)در مقابل اين طرز برخورد بايد ازش صرفا حمايت بشه. حال بهم مي زند اين رذالت و عاملين رذلش:n21:
وقتی مردممون که اینقدر توشون ادمای بی فرهنگ زیادن و کلا نمیشه اسم ادم رو روشون گذاشت اینطورین چه انتظاری میره که بخوایم توی زمینه های مختلف پیشرفت کنیم .
اینقدر میام به رییس فدراسیون و ... فحش میدیدم اما مگه اونا هم از همین مردم نیستن . همین هایی که اینقدر بی فرهنگ هستن اگه به اون مقامهای بالا بالا برسن سه میلیارد ها و اختلاصها ... چیزی نیست واسشون . کل مملکت رو جارو میزنن میکنن تو جیبشون .
به قول معروف به خر که شاخ بدی فقط باید فرار کنی . قبول کنیم اکثرا ادم های خوب و بافرهنگی نیستیم ما ایرونی ها . حداقل اونی که ادم خوبی هست روی کار نیست و اونی که خوب نیست اومده روی کار .
V E S T A
26-06-2014, 13:44
تیم ملی ایران تو این جام جهانی به نظرم خیلی خوب ظاهر شد و اگر ایراد اساسی هم به تیم وارد بشه بیشتر مربوط به بازی اخر بود ولی باز هم به نظر من جای امیدواری برای پیشرفت ایران وجود داره .
ایران نشون داد که حتی تیم های قدرتمند هم باید براش حساب حداگانه ای رو باز کنن و شکست دادن این تیم براشون باید یک پیروزی بزرگ محسوب بشه .. خیلی از کشور های خاور میانه حسرت تیم ایران رو میخوردن و هیچ کدوم هم نتونستن به جام جهانی راه پیدا کنن. خیلی از این تیم ها اگر به جای ایران بودن آبروریزی های تاریخی رو تو جام جهانی به بار می اوردن ولی ایران نسبت به این تیم ها و حتی بعضی از تیم های اروپایی عملکردی خیلی عالی داشت .
کسانی که به بازیکنان تیم ملی ایران توهین میکنن یا بعد از یک شکست نظرشون 180 درجه نسبت به بازی قبل تغییر میکنه یک شبه طرفدار تیم شدن و یک شبه هم از تیمی که طرفدارش بودن متنفر میشن .
این افراد همان کسانی هستن که، تا قبل از شروع بازی های جام جهانی ه با دیده تمسخر به تیم ملی نگاه میکردن ویا بعد از بازی ایران و آرژانتین عاشق تیم و بازیکنان شدن بعد از یک بازی زیبا از تیم تعریف و تمجید کردن و تیم رو لایق قهرمانی دونستن (بدون اینکه توجهی به ضعف های تیم داشته باشن یا یک تحلیل منطقی از عملکرد تیم داشته باشن) ..
این افراد طرفداری در فوتبال رو درک نکردن و از روی احساسات و تعصبات خاص طرفدار تیم هستن برای این افراد تکنیک بازیکن و تاکتیک های بازی مفهومی نداره فرق بین یک بازی هدفمند وبی هدف قابل درک نیست برای همین نمیتونن طرفداری هوادارن واقعی یک تیم رو هم به خوبی درک کنن شکست و پیروزی تاثیرات فاحش روی رفتارها و مواضعشون نسبت به تیم داره ..
یک طرفدار واقعی تحت تاثیر احساسات و تعصبات خاص طرفدار یک تیم نمیشه یک طرفدار واقعی در ذهن خودش تحت هر شرایطی برآورد و تحیلی واقعی از تیم داره و تیمش رو در هر شرایطی حمایت میکنه یک طرفدار واقعی ضعف و قوت تیمش رو میبینه و میتونه دلیل شکست و پیروزی رو درک کنه.
حالا بعد از یک شکست بعضی از افراد عرق ملی و تعصب و عشق به وطن رو فراموش کردن بازی زیبای تیم ملی ایران رو فراموش کردن به یاد فن و تاکتیک فوتبال افتادن و همین مسئله رو بهونه برای توهین به بازیکن های تیم ملی خودشون قرار دادن.
چه خوب هست که یاد بگیریم درهر شرایطی با دیده منطق نه احساسات به مسائل نگا کنیم و تیممون رو در شرایط بحرانی تنها نذاریم .. فرهنگ ساختنی است و ما باید برای ساختن یک فرهنگ اول از خودمون شروع کنیم ..
*Batman*
26-06-2014, 13:51
تجربه نشون داده قهرمان های ملی ما هنگام مسابقات حساس نباید هیچ ارتباط مجازی از نوع عمومی داشته باشن.
یا اگر هم دارن نباید در لحظات حساس به اونها بپردازن. حالا فرقی نمیکنه که برنده باشیم یا بازنده.
این مساله خیلی مهمه.کادر فنی باید یه جلسه توجیهی در مورد استفاده از فضای مجازی برای بازیکنا بذاره.
به نظر من این فرهنگ با یه معجزه ممکنه درست بشه و گذشت زمان به تنهایی تاثیری روی اون نمیگذاره.
حقیقی دوست داریم.:n12:
Mohammad
26-06-2014, 14:02
نیاز نیست راه دوری بریم، چرا پست حقیقی ؟ مگه ندیدین دیشب بعد از باخت ایران اینجا شده بود اسپمکده حزب باد که منتظر بودن با یه باخت ایران حرف هایی که تویه دلشون مونده بود رو بریزن بیرون بلکه سبک بشن ! سبک بشن واسه اینکه نتونسته بودن تویه دو بازی قبل به اندازه کافی خودشون رو تخلیه کنن ! این یه بعد کوچیک از قضیه هست، حالا تا آخرش رو بخونید...
خیلیا منتظر بودن تا بیان و به پیکر بی جان تیم ملی بعد از یه ماراتن سخت (از مقدماتی جام جهانی گرفته تا اردوهای آماده سازی طاقت فرسا و 3 بازی جام جهانی) لگدی بزنن و برن ! اونوقت شما انتظار دارید ما پیشرفت کنیم ؟!
به فرض حقیقی رویه هر سه گل مقصر؛ اینطوری باید باهاش برخورد بشه ؟! اگه همین حقیقی (به قول بعضی ها با رفلکس پائین !) تویه بازی آرژانتین نبود فکر می کنید ما با همون یه گل می باختیم ؟! حالا چون این یه بازی بد بود (به قول بعضیا) شد بدترین دروازه بان ؟! حقیقی یه مثال بود، تعمیمش بدین به همه. چرا ما ها عادت نداریم یه کم منطقی و با فرهنگ رفتار کنیم ؟!
مشکل ما هیچکدوم از مسایلی که دوستان گفتن نیست ! نه سرمربی، نه بازیکن، نه فدراسیون، نه کفاشیان، نه دربونه فدراسیون فوتبال ! مشکل ما همین سطحی نگری و فرهنگ غلطه ! هر وقت تونستیم این مورد رو اصلاح کنیم، بعد باید تازه بیایم در مورد سایر مسایل صحبت کنیم !
نیاز نیست راه دوری بریم، چرا پست حقیقی ؟ مگه ندیدین دیشب بعد از باخت ایران اینجا شده بود اسپمکده حزب باد که منتظر بودن با یه باخت ایران حرف هایی که تویه دلشون مونده بود رو بریزن بیرون بلکه سبک بشن ! سبک بشن واسه اینکه نتونسته بودن تویه دو بازی قبل به اندازه کافی خودشون رو تخلیه کنن ! این یه بعد کوچیک از قضیه هست، حالا تا آخرش رو بخونید...
خیلیا منتظر بودن تا بیان و به پیکر بی جان تیم ملی بعد از یه ماراتن سخت (از مقدماتی جام جهانی گرفته تا اردوهای آماده سازی طاقت فرسا و 3 بازی جام جهانی) لگدی بزنن و برن ! اونوقت شما انتظار دارید ما پیشرفت کنیم ؟!
به فرض حقیقی رویه هر سه گل مقصر؛ اینطوری باید باهاش برخورد بشه ؟! اگه همین حقیقی (به قول بعضی ها با رفلکس پائین !) تویه بازی آرژانتین نبود فکر می کنید ما با همون یه گل می باختیم ؟! حالا چون این یه بازی بد بود (به قول بعضیا) شد بدترین دروازه بان ؟! حقیقی یه مثال بود، تعمیمش بدین به همه. چرا ما ها عادت نداریم یه کم منطقی و با فرهنگ رفتار کنیم ؟!
مشکل ما هیچکدوم از مسایلی که دوستان گفتن نیست ! نه سرمربی، نه بازیکن، نه فدراسیون، نه کفاشیان، نه دربونه فدراسیون فوتبال ! مشکل ما همین سطحی نگری و فرهنگ غلطه ! هر وقت تونستیم این مورد رو اصلاح کنیم، بعد باید تازه بیایم در مورد سایر مسایل صحبت کنیم !
دقیقا . شما فکر دروازه بانی مثل کاسیاس با اون همه بازی ملی اینقدر بد بازی میکنه توی این جام و یکی از عوامل شکستهای اسپانیا بود .
اما با این که من بارساییم هنوز که هنوزه واسش احترام قائلم و با یه بازی اینطوری نمیشه انتقاد زیادی ازش کرد .
اما میایم از دروازه بان تیم ملی خودمون ، بازیکن تیم دسته دویی لیگ پرتغال که هیچکی ادم هم حسابش نمیکرد و اومد تو اولین جام جهانیش اینطوری ظاهر شد اینطوری انتقاد میکنیم و به فحش میکشیمش .
کسایی که بعد از بازی با ارژانتین رفتن توی پیج داور و مسی فحش کامنت میکردن ، ایا رفتن تو پیج بازیکنها و بعد از باخت بهشون دلداری بدن ؟ ملتی هستیم استاد در زمینه ترور شخصیت . یعنی تو این زمینه اگه رشته ورزشی بود ما بدون شک قهرمان جهان بودیم :n02:
tiyam 01
26-06-2014, 14:46
اشک ریختم با این پست ...
خلایق هرچه لایق!!!
وقتی رفتم فیس بوک ایرونی خیلی کم پیدا مشید، شهر خودمون همین 2 سال پیش 10-15 نفر توش عضو نبودن الان هر بچه رو میبینی اکانت فیس بوق داره
یه مشت بی ظرفیت ریختن تو فیس بوق، به قول یه نفر بعد از اینکه چت رومهای یاهو بسته شد از اونجا حمله ور شدن به فیس بوق، چت رومهای یاهو چطور بود افتضاخ، فیس بوک رو هم همونطور کردن
تا حالا تو فیس بوک حرکت مثبتی انجام دادن؟ شاهکارترین خروجیشون شد پ ن پ و ... پر بازدیدترین پیج هاوشن چیا هستن
پروفایلهاشون هم که ...
جنبه و ظرفیت استفاده از شبکه های مجازی رو ندارن،
به همیپن آدمایی بگن آزادیدفاجعه به بار میاد
-------------------------
حتی اگه حقیقی خوب بازی نمیکرد باز حق ندارنشتن بهش فحش بدن، انتقاد میشه کرد اما آبروریزی نه
اون از پیج مسی
اگه اینا آدم شدن فوتبال ما هم درست میشه
همه چیزمون به همه چیمون میاد
چه ربطی داشت برادر؟؟؟ بیت آشور روی نیمکت بود!
موضوعات سیاسی...
albertxx
26-06-2014, 15:08
بعد ملت میان میگن فیس بوق رو قیلتر نکنید و فرهنگ سازی کنیم !!
آخه فرهنگی هست تا بخوایم بسازیم ؟؟؟
خداوکیلی همون بهتر دسترسی ملت رو از شبکه های اجتماعی قطع کنن ...
((( من خودم یکی از منتقدان بازی تیم ملی بودم ( به خصوص شجاعی و نکونام ))
ولی نه دیگه فحش خواهر مادر بخوام بدم !!!!! :n29:
اشک ریختم با این پست ...
خلایق هرچه لایق!!!
با کمی جستجو در فیسبوک متوجه خواهید شد چندین پیج برای علیرضا حقیقی ساخته شده درحالی که علیرضا حقیقی در اینستاگرامش برای طرفدارانش پیام میزاره اما چرا چنین پیامی توسط این پیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در فیسبوک منتشر شده؟ و گفته پیج را به دوست صمیمی ام خواهم داد! آیا این گفته دلیلی بجز دست پیش گرفتن و پس نیافتادن ادمین تقلبی این پیج نداره؟
از همه مهمتر یک ورزشکار مانند حقیقی هیچ وقت چنین حرفایی که نشانه قهر کردن داره رو نمیزنه!!!
Sh-Meteor
26-06-2014, 15:15
از بس رفتار های عجیب وغریب از ملت مون توی این چند وقته ( چه توی فیس بوک و چه توی اجتماع ) دیدم که بعضی وقت ها به با فرهنگ بودنمون شک می کنم. جدا میگم!
.
بعضی وقت ها گزارشگر ها و مجری ها که میان از فرهنگ مون حرف می زنن و میگن: ما ملتی هستیم که فرهنگ داشتیم و ...
من میگم آره راست میگی: داشتیم...
اثری از اون فرهنگ نمونده...
.
.
.
.
.
.
.
مترجم کارلوس کیروش هنگام ترجمه صحبتهای او احساساتی شد و گریه کرد.
آرین قاسمی، مترجم کارلوس کیروش در شرایطی که صحبتهای سرمربی تیم ملی کشورمان
در مورد فضای رختکن تیم ملی پس از شکست برابر بوسنی را برای خبرنگاران ترجمه میکرد احساساتی شد و گریه کرد.
albertxx
26-06-2014, 15:15
با کمی جستجو در فیسبوک متوجه خواهید شد چندین پیج برای علیرضا حقیقی ساخته شده درحالی که علیرضا حقیقی در اینستاگرامش برای طرفدارانش پیام میزاره اما چرا چنین پیامی توسط این پیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در فیسبوک منتشر شده؟ و گفته پیج را به دوست صمیمی ام خواهم داد! آیا این گفته دلیلی بجز دست پیش گرفتن و پس نیافتادن ادمین تقلبی این پیج نداره؟
از همه مهمتر یک ورزشکار مانند حقیقی هیچ وقت چنین حرفایی که نشانه قهر کردن داره رو نمیزنه!!!
خب چه ربطی داره ؟؟
اصلا این پیج حقیقی نباشه
مسائله حل میشه ؟؟
اصلا مشکل پیج حقیقی نیست و نبود
مشکل اینه افرادی با این طرز فکر چه گندی بالا آوردن (( دقیقا مشابه پیج مسی ))
حالا بگیم پیج حقیقی و مسی واسه خودشون نبود مشکل حل میشه ؟؟
دقیقا این حرکت یعنی پاک کردن صورت مسائله !!!
خب چه ربطی داره ؟؟
اصلا این پیج حقیقی نباشه
مسائله حل میشه ؟؟
چرا راه دور میری همین نظرات اینجارو بخون میبینی که چه توهینایی به کی روش و نکونام و شجاعی... شده درحالیکهاین اشخاص خیلی هم خوب و حرفه ای کار کردن نکونام که پاس تنها گل ایران توی جام رو داد شجاعی هم تجربه بازی مقابل بهترین بازیکنان لالیگارو داره چرا بهش توهین شد یه عده ذاتن مورد اخلاقی دارن دلشون میخواد توهین کنن وگرنه منکه به این تیم افتخار میکنم خیلی هم خوب بازی کردن نسبت به تیمای آسیایی دیگه و اگر از آرژانتین مساوی میگرفتن با روحیه بسیار عالی هزارتا سخت تر از بسنی هم شکست میدادن فوتباله بردوباخت داره اما کو ظزفیت و جنبه. اسپانیا چی بگه قهرمانی که حذف شد اما دل بوسکه تا 2016 تمدید کرد چون نمیخوان تیمشون از هم پاشیده بشه. در تاریخ بازی های ایران در جام جهانی این تیم ایران تنها تیمی بود که اولین بازی مساوی گرفت و گل نخورد بعدش هم فیفا پیراهن حقیقی رو برد برای موزه!
Sh-Meteor
26-06-2014, 15:23
حمایت سردار آزمون و هاشم بیک زاده
هاشم بیک زاده:
سردار آزمون:
پ.ن: انصافا این سردار آزمون خیلی خوش روحیه اس...
از فردایه روزی که خط خورده تا حالا یه باز ندیدم از خط خوردنش انتقاد کنه و بگه از فلانی ناراضی ام، حقم بوده و ...
بعد از خط خوردن توی پیامی از کارلوس کیروش تشکر کرد و گفت حتما کیروش صلاح میدونسته که منو دعوت نکرده و ...
.
کلا یه عیب بزگ داره اونم عینه که یه سره تو اینستاگرام، فیسبوک و ... میپره
میترسم این حاشیه ها بهش ضرر بزنه ...
tiyam 01
26-06-2014, 15:28
حالا واقعاً همچین چیزی شده یا باز ذهنیات متوهم یه بابایی هست؟
خب چه ربطی داره ؟؟
اصلا این پیج حقیقی نباشه
مسائله حل میشه ؟؟
درسته اگه به پیج قلابی هم حمله کرده باشن باز مشکل رو حل نمکنه، کار انجام شده و بی فرهنگ بودنمون رو نشون داده،
اگه ایران صعود میکرد حیف بود
جاده خاکی پر چاله چوله حیف نیست یه مرسدس slr بندازیم توش؟ همون پراید هم زیادیه
رفتار مردم ژاپن بعد جام جهانی چطور بود، اومدن زباله ها رو جمع کردن از ورزشگاه و به همه درس نشون دادن
malkemid
26-06-2014, 15:37
صبح زنده باد مصدق، عصر مرگ بر مصدق.
هزار سال هم بگذره همینیم.
tiyam 01
26-06-2014, 15:57
مثل اینکه اون عکس فیک بوده، سایت فرارو هم اون عکس رو زده///
اینطور که توشته این پیج حقیقی هست
اینم پیج طرفداران حقیقی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته احتمال داره اینم فیک باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.