ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

lionf3
13-06-2014, 18:50
امسال با جام جهانی2006 یه کم فرق داره واسه ایران :

اون سال تیم پر از ستاره بود اما امسال برعکس
اون سال مربی خیلی مطرحی نداشتیم اما امسال برعکس
اون سال دفاع خیلی افتضاح بود اما امسال برعکس
اون سال خوب گل میزدیم اما امسال برعکس
اون سال فکر میکردیم توی گروه اول نشیم حتما دوم میشیم اما امسال میگیم شانس بیاریم چهارم نشیم
اون سال به عنوان تیم 16 ام دنیا ازمون میترسیدن اما امسال تخمه :n02: هم حسابمون نمیکنن
به نظرم این فرقهایی که امسال با اون سال :n02: داریم تاثیر بهتری میزاره . همین فرق اخر که غرور نداریم خودش خیلی خوبه

خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده :n02:
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!

بی باک بی بال
13-06-2014, 20:51
با این بارون که توی بازی مکزیک داره میباره نگران لباس تیم شدم نکنه اب برندن:n08::n02:

Gregar
13-06-2014, 22:49
لطفا دلایل خودتونو از اینکه اون تیم 2006 رو بهتر از تیم فعلی میدونید بفرمایید !
تیمی که حتی از آنگولای بی نام و نشان که اولین حضورش بوده نتیجه ای بهتر از تساوی به دست نیاورده و اون گل افتضاحی که میرزاپور به مکزیک داد و مهاجمای پا به سن گذاشته و همینطور اغلب بازیکنهای دیگه که سنی ازشون گذشته و ستاره هایی که همشون رو به پایانند و... چطور میشه گفت از تیم الان بهتره ؟ اونم با فاصله !

در مورد تیم نوستالوژیک 98 حرف خاصی ندارم . (فقط یک تفاوت بزرگ اون تیم هم با تیم الان داره که اونجا توی بازی پلی آفِ دوم (پلی آف آسیا-اقیانوسیه) و به لطف گل زده در خانه حریف ایران برده و اومده جام جهانی اما تیم الان بعنوان سرگروه مستقیم وارد جام شده)

تیم فعلی رو از هر نظر از تیم 2006 بهتر میدونم .
برانکو ایوانکوویچ در مقابل کی روش قابل قیاس نیست .
بازیکنهای پست های مختلفو در مجموع بهتر از اون بازیکنای 2006 میدونم .
تیم الان چهارمین تجربه ی حضورشه توی ج ج و از تجارب 2006 هم میتونه استفاده کنه .
توی اون گروه دو تیم که صعودشون تا حدودی مسجل بود حضور داشتند (مکزیک و پرتغال)
اما این گروه فقط آرژانتینه که با فاصله ی زیادی از 3 تیم دیگه صعودش قطعی بنظر میرسه ، اما 3 تیم دیگه کماکان شانس صعود دارند (حالا شاید شانس ایران کمتر باشه اما بهرحال این شانس رو میشه بهش داد)

فقط میمونه مقایسه فدراسیون ها که دکتر دادکان فردی متشخص تر و متین تر و باسواد تر از رییس فعلی بوده .

به نظر من که تنها مزیت اون تیم 2006 به این تیم امسالمون فقط وجود چند تا بازیکن مثل کریمی ، هاشمیان ، مهدوی کیا و حالا یکی یا دو تا دیگه که به زور میشه نام برد بود . انصافا بازیها رو که دوباره نگاه کنی میبینی کلی از بار تیم روی دوش اینا بود . مخصوصا کریمی .
اما امسال به نظرم تنها کسی که در سطح اونها بازی میکنه دژاگه هست . حتی بالاتر از اونها . اما بازیکن ستاره دیگه ای نداریم که بشه خیلی روش حساب کرد . فقط یه سید جلال توی دفاع رو میشه اسم برد .

خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده :n02:
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!

فکر نمیکنم امسال اگه نیجریه رو هم ببریم غرور کاذب بگیره ما رو . چون بازی دوم با ارژانتین هست . اگه بازی دوم با بوسنی بود شاید در صورت برد جلوی نیجریه یه کم غرور کاذت تیم رو میگرفت :n02: هر چند معمولا این جور چیزا روی دوش مربیه و وجود یه مربی حرفه ای مثل کی روش نمیزاره بازیکنها به همچین غروری برن .

banii
13-06-2014, 23:32
به نظر من که تنها مزیت اون تیم 2006 به این تیم امسالمون فقط وجود چند تا بازیکن مثل کریمی ، هاشمیان ، مهدوی کیا و حالا یکی یا دو تا دیگه که به زور میشه نام برد بود . انصافا بازیها رو که دوباره نگاه کنی میبینی کلی از بار تیم روی دوش اینا بود . مخصوصا کریمی .
اما امسال به نظرم تنها کسی که در سطح اونها بازی میکنه دژاگه هست . حتی بالاتر از اونها . اما بازیکن ستاره دیگه ای نداریم که بشه خیلی روش حساب کرد . فقط یه سید جلال توی دفاع رو میشه اسم برد .

توی خط دفاع بازیکنی مثل پژمان منتظری رو هم داریم که اگه نگیم سطحش فراتر از سید جلاله بی انصافیه که نگیم هم سطحه...
آندو که حالا باتجربه تر از آندوی 2006 هست و بازیکن قابل اعتمادیه برای تیم رو وسط زمین داریم که وظایفشو به خوبی انجام میده .
خسرو حیدری و احسان حاجی صفی هم اگه آماده و قبراق باشند میتونند توی پست خودشون بدرخشند .
بجز اشکان دژاگه توی فاز هجومی مهره های خوبی مثل گوچی و جهانبخش رو هم داریم (که مهاجمای پا به سن گذاشته 2006 در برابر اینها فکر میکنم پایین ترند....)
هاشمیان هم اون موقع بدترین دوران بازیگریش بود ، هاشمیان زمانی خوب بود که نیمکت نشین دایی بود یا اصلا به تیم ملی دعوت نمیشد ...
کریمی و مهدوی کیا و دایی هم ستاره های خاموش بودند ... و با سالهای جوونیشون خیلی فرق داشت بازیشون ...

ضمنا الان دیگه فوتبال ستاره محور نیست و ستاره ها نتیجه ی بازی رو رقم نمیزنند ... تیم باید تیم باشه ...

البته توجه داشته باشید که من سعی در این ندارم که بگم تیم فعلی ایران تیمی بی کم و کاست و همه چی تمومه ... من فقط باورم اینه که تیم الان به مراتب از تیم 2006 بهتره ...

Gregar
14-06-2014, 00:32
توی خط دفاع بازیکنی مثل پژمان منتظری رو هم داریم که اگه نگیم سطحش فراتر از سید جلاله بی انصافیه که نگیم هم سطحه...
آندو که حالا باتجربه تر از آندوی 2006 هست و بازیکن قابل اعتمادیه برای تیم رو وسط زمین داریم که وظایفشو به خوبی انجام میده .
خسرو حیدری و احسان حاجی صفی هم اگه آماده و قبراق باشند میتونند توی پست خودشون بدرخشند .
بجز اشکان دژاگه توی فاز هجومی مهره های خوبی مثل گوچی و جهانبخش رو هم داریم (که مهاجمای پا به سن گذاشته 2006 در برابر اینها فکر میکنم پایین ترند....)
هاشمیان هم اون موقع بدترین دوران بازیگریش بود ، هاشمیان زمانی خوب بود که نیمکت نشین دایی بود یا اصلا به تیم ملی دعوت نمیشد ...
کریمی و مهدوی کیا و دایی هم ستاره های خاموش بودند ... و با سالهای جوونیشون خیلی فرق داشت بازیشون ...

ضمنا الان دیگه فوتبال ستاره محور نیست و ستاره ها نتیجه ی بازی رو رقم نمیزنند ... تیم باید تیم باشه ...

البته توجه داشته باشید که من سعی در این ندارم که بگم تیم فعلی ایران تیمی بی کم و کاست و همه چی تمومه ... من فقط باورم اینه که تیم الان به مراتب از تیم 2006 بهتره ...

اره درسته . حالا که فکر میکنم میبینم تیم الان حتی از نظر بازیکن هم بهتر از سال 2006 ـه .
ولی نمیدونم چرا ادم نسبت به اون تیم حس بهتری داشت . حس میکردی واقعا تیم 15 ام دنیا هستن . اما الان حتی فکر میکنی 40 ام دنیا هم واسشون زیاده . نمیدونم چرا .

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-06-2014, 00:35
سلام دوستان . جام جهانی روی کانالهای ماهــواره ایِ مجانی هم قابل دریافت هست ؟ اگه بله , کدوم ماهــواره ؟ کدوم فرکــانس ؟ یک نفر گفت روی BADR فركــانس 11900 پخش میشه اما اینجا 11900 اصلا موج نداره یعنی سیگنال صفر هست .

banii
14-06-2014, 00:48
سلام دوستان . جام جهانی روی کانالهای ماهــواره ایِ مجانی هم قابل دریافت هست ؟ اگه بله , کدوم ماهــواره ؟ کدوم فرکــانس ؟ یک نفر گفت روی BADR فركــانس 11900 پخش میشه اما اینجا 11900 اصلا موج نداره یعنی سیگنال صفر هست .
نه مث اینکه دو سه تا هستند و اونها هم در طی بازی خیلی به مراتب فریز میشند و فایده ای نداره دیدن بازیها از اونا...
بطوریکه منم قیدشونو زدم و با کد بیس از شبکه 3 میبینم ...

(مگر اینکه بعضی از بازیها رو بشه مجانی دید ! مثلا بازیهای آلمانو از zdf و بازیهای ایتالیا رو از شبکه های ایتالیایی مثلا rai)

دیگه چه میشه کرد ... امشب هم که هوادارای هر دو تیم هات و زحمت سانسورچی ها رو بیشتر کردند ....

ضمنا" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza-1991
14-06-2014, 07:47
واسه ما هم خیلی خوب شد که اسپانیا 5 تا خورد .!!!!
موافقید؟!!!

ferdfe
14-06-2014, 09:46
واسه ما هم خیلی خوب شد که اسپانیا 5 تا خورد .!!!!
موافقید؟!!!

منظورت اینه که اگر ایران دو رقمی بشه میگم فقط 5 تا کمتر از قهرمان جهان خوردیم :n19:

FOURTH RETURN
14-06-2014, 11:13
اسپانیا امیدوارمون کرد حالا اگه از آرژانتین زیاد گل بخوریم زیاد کسی بهمون نمیخنده چون تنها نیستیم:n07:

Gregar
14-06-2014, 14:58
برعکس با این خط حمله ای که هلند نشونش داد میترسم از ارژانتین 10 تایی بخوریم .

alireza-1991
14-06-2014, 15:06
ما در لاک دفاعی هستیم اگه 2-3 تا هم بخوریم از این لاک بیرون نمیایم .با این وضعیت ما از قهرمان جهان کمتر گل میخوریم

sansa
14-06-2014, 16:06
همین هلند و کرواسی نشون داد که ما هم میتونم در برابر نیجریه و بوسنی ستاره باشیم و صعود کنیم . اما ارژانتین گل بارونمون میکنه .....:n10:

arash59b
14-06-2014, 16:13
فکرش رو بکن یه نفر نتیجه بازی ایران ارژانتین رو ۵-۱ بنفع ایران پیشبینی کنه و ورست از اب دربیاد.
حتی تصورش هم مسخره است

Sent from my iPhone using Tapatalk

sansa
14-06-2014, 16:15
فکرش رو بکن یه نفر نتیجه بازی ایران ارژانتین رو ۵-۱ بنفع ایران پیشبینی کنه و ورست از اب دربیاد.
حتی تصورش هم مسخره است

Sent from my iPhone using Tapatalk

من با خطم اینو میفرستم شبکه 3 ...برنده شدن مهم نیست . میخوام عادل فردوسی پور چشماش از حدقه بزنه بیرون :n10:

banii
14-06-2014, 16:28
من با خطم اینو میفرستم شبکه 3 ...برنده شدن مهم نیست . میخوام عادل فردوسی پور چشماش از حدقه بزنه بیرون :n10:
منم همینکارو میکنم:n02:
مرسی از پیشنهادت آرش :n06:

FOURTH RETURN
14-06-2014, 16:37
شاید مسی اصلا مصدوم شد و به بازی ایران نرسید کسی چه میدونه:n06:

banii
14-06-2014, 16:39
برعکس با این خط حمله ای که هلند نشونش داد میترسم از ارژانتین 10 تایی بخوریم .
هلند چه ربطی به آرژانتین داره ؟!

arash59b
14-06-2014, 16:47

خداییش یه کمپ تشکیل بدیم همین کار رو کنیم

اگه نتیجه همین نشد حداقل تو امار سه پیشنهاد اول باشیم برنامه به فاک بره :n09:

banii
14-06-2014, 16:59
میگم بچه ها کاش بجای بوسنی ، اسپانیا تو گروه ما بود نه ؟ :n02:

Pejvak61
14-06-2014, 16:59
من فكر نميكنم آرژانتين بتونه گل بارونمون كنه. آرژانتين تيم بسيار خوبي داره ولي دليل نميشه ما مقابلشون اينقدر ذليل بشيم. همه تون قبول دارين در فاز دفاعي خيلي از گذشته بهتر شديم.

ضعف تيم هاي قبلي ما در اين چند مورد خلاصه ميشه كه عرض ميكنم:

- نداشتن تجربه (1998)؛
- ورود به زمين بدون داشتن استراتژي لازم براي يك بازي رسمي در جام جهاني (98 و 2006)؛
- غـــرور كاذب (2006) به خاطر هيچي!
- تاكتيك پذير نبودن يا به عبارتي متكي به فرد بودن (2006)؛
- كادر فني نا كارآمد(98 و 2006)؛
- بازيكن سالاري (2006)؛

هميشه در ذهنم به اين فكر ميكنم كه اي كاش نفرات سال 2006 در اختيار كي روش بودن تا بهترين بازيكنان (هم از نظر تجربه و هم از نظر بازي در باشگاهاي معتبر) و بهترين مربي تاريخ فوتبال ايران در كنار هم تيمي رويايي برامون بسازه كه متأسفانه اينها همه شون گذشته و مقدور نيست.

يادمه ايويچ مرحوم زماني سرمربي امارات بود و در يك بازي تداركاتي 3-1 ايرانو شكست داد و بعدها كه سرمربي ايران شد گفت من از تيم ايران تعجب ميكنم كه چقدر زيبا در حمله بازي ميكنه ولي در دفاع خيلي راحت گل ميخوره.
اون معتقد بود ترتيب دادن آرايش دفاعي كارآمد خيلي راحت تر از طراحي نقشه هاي حمله است كه تيم ايران با كمال تعجب بر عكس اين حالته.
ايويچ استراتژيست و آناليزور هم بود. اما باخت به رم و ترس حاكميت ايران از شكست مقابل آمريكا و به بار اومدن آبروريزي سياسي در عرصه بين المللي باعث تغيير كادر فني شد.

اما حالا از اون خبرها نيست. درسته تيممون خيلي ستاره نداره اما به نظرم توانايي فني به مراتب بالاتري از ساير تيم هاي قبلي داره. اولين دليلش هم وجود شخصي به نام كي روش هست كه بازي حريفان را ميفهمه و ميدونه از اين بازيكنها چطوري كار بكشه. شما اگر بهترين بازيكن دنيا را هم در اختيار داشته باشين اگر مديريت نداشته باشين مطمئناً به جايگاهي دست نخواهيد يافت.
كي روش هيچگاه بيش از چند روز تركيب كامل تيم ملي را در اختيار نداشته و تنها زماني كه موفق به اين كار شده تو اين يك ماه هستش. من اميد دارم بي سرو صدا و در كمال ناباوري چيزي فراتر از انتظارات ظاهر بشيم و در صورت حذف هم حذفي آبرومندانه و شايد هم توأم با افسوس به خاطر استفاده نكردن از موقعيت ها داشته باشيم نه اين كه كاملاً زنگ تفريح حريفان بشيم و به اصطلاح بعضي از دوستان آبكش بشيم.

از مواردي كه ذكر كردم ممكنه عامل "نداشتن تجربه" بيشترين ضربه را بهمون بزنه كه البته اون هم از طريق داشتن مربي مثل كي روش قابل جبرانه. اما در 98 و 2006 تقريباً در تمامي فاكتورهايي كه ذكر كردم مشكل داشتيم و چوبشو هم خورديم.

كمتر از 54 ساعت به بازي اولمون در جام جهاني باقي مونده و قلبها داره كم كم به طپش ميفته:n12:

به اميد برتري مقابل نيجريه مغرور:n06:

banii
14-06-2014, 20:52
خداییش یه کمپ تشکیل بدیم همین کار رو کنیم

اگه نتیجه همین نشد حداقل تو امار سه پیشنهاد اول باشیم برنامه به فاک بره :n09:
حمایت خودمو از این حرکت اعلام میکنم . :n09:

Sh-Meteor
14-06-2014, 21:52
از این قضیه 5 - 1 به نفع ایران حمایت می کنم
ولی...
تعداد مون خیلی پایینه... به چشم نمی یایم
.
.
.
.
در ضمن، یکی از سایت های خبری تحلیلی، ادعا کرده : تقریبا همون ترکیب بازی با ترینداد و توباگو می رن میدون برای بازی با نیجریه...
پس: GK = علیرضا حقیقی :n30:

Sh-Meteor
14-06-2014, 22:12
عکسی که لحظاتی پیش، حسین ماهینی منتشر کرده...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sansa
14-06-2014, 22:20

کوچیگتون رضا هستم :n02:

دوستان تو رو جون هر کی دوست دارید بیاین یه حرکت بزنیم . 5 - 1 به نفع ایران . کسی فیس /بوک داشته باشه شیر کنه . عالی میشه . خدایی عادل دیوووووووونه میشه !!!!!! :n10:

banii
15-06-2014, 00:19
کاستاریکا اوروگوئه رو برد ؛ چرا ما آرژانتینو نبریم ؟

کوچیگتون رضا هستم :n02:

بزرگواری:n16:

منظورم دوستی که جلوتر از شما این قضیه رو گفت بود آقای آرش کاربر فعال اینترنت...

a.f.h
15-06-2014, 00:32
من تو برنامه 2014 (بیست چهارده) هرچی پیشبینی کردم اشتباه بوده:n28:

Pejvak61
15-06-2014, 06:30
امروز صبح ژاپن 2-1 مغلوب ساحل عاج شد. نيمه اول 1-0 به نفع ژاپن بود اما در نيمه دوم به يكباره دو گل در دقايق 64 و 66 تقريباً به يك سبك با ضربه سر دريافت كردن و به نوعي ميشه گفت بازي رو از دست دادن.

شروع نا اميد كنده آسيايي ها در اين رقابت ها كارو برامون سخت و سخت تر ميكنه. دقيقاً حسي كه در شروع بازي هاي جام 98 داشتيم و ايران تنها نماينده آسيا بود كه در اون دوره تونسته بود به برد برسه.

ژاپني كه خيلي مدرن تر از ايران بازي ميكرد به ساحل عاجي باخت كه به نظر ضعيف تر از نيجريه بود. واقعاً بازيكنان ما كار سختي در پيش دارن.

با تمام اميدواري ها ولي باز هم معتقدم كار بسيار سختي در پيش داريم و نميشه انتظار برتري از ايران در ديدار با نيجريه داشت. بايد ببينيم هوش كي روش به زاكه روني ميچربه يا نه وگرنه از بعد فني و مقايسه نفر به نفر ژاپني ها از ايراني ها سرتر هستن.

Pejvak61
15-06-2014, 08:02
خــبر آنلاين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشت :

خبر خوش دن گاسپار برای فوتبال ایران: منتظر سوپرایز برابر نیجریه باشید/ هنوز گلر اصلی را مشخص نکردیم

ورزش > فوتبال ملی - دن گاسپار به نمایندگی از کادرفنی به کنفرانس مطبوعاتی تمرین تیمش آمد تا به مردم ایران بگوید از بازی با نیجریه منتظر یک سورپرایز باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ دن گاسپار بعد از خوشامدگویی حضور خبرنگاران از آمادگی بالای تیمش برای بازی دو روز دیگر با نیجریه گفت. او درباره شایعه تب کردن بعضی از ملی پوشان گفت:« هیچ مشکلی از بابت بیماری نداریم. حال بچه ها خوب است و آماده و سرحال هستند برای بازی بزرگ با نیجریه. می خواهیم ثمره این دو ماه تلاش مان را در بازی با نیجریه بگیریم.برای یک بازی بزرگ به مصاف تیم ملی نیجریه می رویم . می خواهیم نمایش فوق العاده ای داشته باشیم. شاید یک سورپرایز بزرگ هم برای فوتبالدوستان کشورمان داشتیم.»

او درباره اینکه علیرضا حقیقی دروازه بان ثابت تیم ملی شده است هم گفت:«ما سه گلر خوب در تیم ملی مان داریم که همگی می توانند کمک ما باشند. اطمینان کامل به دروازه بان های مان داریم. هر کدام از بچه ها که در دروازه بایستد با تمام وجود از دروازه دفاع می کند.»

او درباره اینکه نیجریه ای ها می خواهند جنگ روانی به راه بیاندازند ، سکوت کرد. او سپس درباره شناس تیمش برای موفقیت هم گفت:«موفقیت این است که بتوانی از آنچه در اختیار داری بهترین نتیجه را بگیری.برای نتایج ما نمی توانیم گارانتی برای نتیجه بدهیم اما گارانتی ما روحیه جنگنده تیم ماست . بچه ها می روند برای نتیجه گرفتن. ما در این تورنمنت 3 بازی داریم و می خواهیم در هر 3 بازی نمایش خوبی داشته باشیم. در 209 کشوری که فدراسیون دارند ، ما یکی از 32 تیم هستیم. الان ما را تیم 32 جام می دانند احتمالاناشناخته ترین تیم جهان هستیم. پس ما تیم مرموز گروه هستیم. ولی برایتان با اطمینان و تضمین می گویم که بعد از بازی با نیجریه ، جهان به فوتبال ایران احترام خواهد گذاشت. ما دنبال 3 امتیاز هستیم و آن را می خواهیم.»

دن گاسپار درباره اینکه کروش گفته است ضرب العجلش برای ماندن در ایران مذاکره نمی کند گفت:« به این سوال پاسخ نمی دهم.»

او در پاسخ به سوال خبرنگار نیجریه ای درباره شناخت مربیان ایران از تیم نیجریه هم گفت:« نیجریه بازیکنان سطح بالایی دارد که قدرتمند هستند. مطمئنان احترام قائلیم برای این تیم اما با آمادگی کامل به مصاف شان می رویم. سرمربی از ابتدای حضورش فلسفه اش این بوده که تیم بزرگتر از بازیکنانش است. نیجریه تیم خوبی دارد که هر لحظه یک راهکاری برای تغییر نتیجه دارد اما ما باید در همه بازی کاملا هوشیار باشیم.»

====================

يعني چه سورپرايزي ممكنه داشته باشن :n13:

Pejvak61
15-06-2014, 09:06
خبر آنلاين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشت:

کروش: شک ندارم که می توانیم نیجریه را ببریم
ورزش > فوتبال ملی - هدف غافلگیری است. قرار است نیجریه ای ها جلو بیایند و به امید بردی ساده به دروازه ایران بتازند انا فقط کافی است یک توپ را از دست بدهند!
فرهاد عشوندی: تنها یک روز تا روز سرنوشت. کارلوس مثل ژنرال های ارتش بین سربازانش قدم می زند و در میان تعدد دستیارانش انگار از همه سان می بیند. او پشت درهای بسته ، همه آنچه را که لازم بوده به شاگردانش گفته. چه برای بیرون زمین و چه برای لحظه لحظه مسابقه:« من فکر همه جا را کردم. همه چیز تمرین شده. از یک سال قبل که می گفتم باید این برنامه اجرا شود ، فکر لحظه به لحظه کاری را که قرار بود انجام دهیم ، کرده بودم و حالا آرامش دارم.»

بازی آخر تیم ملی پشت درهای بسته ، همه آن چیزی است که سرمربی برایش اهمیت داشته . او با آن بازی توانسته بازی یک هفته بعدش را ترسیم کند. اگرچه حالا درباره آن بازی می گوید:« آن بازی برای هفته قبل بود. آن ماکتی از بازی اصلی ماست. » کارلوس اما از آن روز به بعد خیلی مصمم تر همه چیز را پی گرفته. بازی که تمام شد و سر میز شام در جمع دستیارانش این جمله را چند بار تکرار کرد:« حالا دیگر شکی ندارم که می توانیم برابر نیجریه برنده باشیم.» حالا اگرچه این قدر حرفه ای هست که حرفش را در جمع رسانه ها تکرار نکند اما با ترس هم سخن نمی گوید:« آنها ما را اصلا به حساب نیاوردند و ما هم سعی کردیم که دور از دیدشان باشیم اما روز بازی روز ماست. من با بچه هایم قولی داشتیم که برایش جنگیدیم. اینکه طوری به میدان برویم که وقتی بازی تمام شد سرافکنده نباشیم حتی اگر بازی را نبرده بودیم.»

او بارها و بارها درس هایش را برای بازیکنانش ترسیم کرده. حالا دیگر اگر علیرضا حقیقی توی دروازه می ایستد قرار نیست کابوس مهاجمان نیجریه را ببیند. همه تیم می داند کحه چطور باید خوب دفاع کنند و چطور در حمله باشند که اشکان درباره اش می گوید:« مهم شکل دفاع ماست چون اگر خوب دفاع کنیم حتی جلوی آرژانتین هم صاحب فرصت حمله می شویم.» او بازیکنانش را آنچنان با هم گره زده که برای اولین بار در تاریخ تیم ملی در اردو همه بازیکنان از یک باند هستند دیگر دسته و گروه جدایی نیست. همه چیز حول یک محور است و این امید را به موفقیت افزایش می دهد. اینکه بچه ها یک روز پیش از بازی ترسی در چهره های شان ندارند. کسی از تیم انتظار بردن ندارد اما آنها خودشان به برد فکر می کنند. از علیرضا حقیقی که می گوید:« مگر چه چیزی از حریف کمتر داریم.» تا قوچان نژاد که می گوید :« شانس مان برابر است. ما می رویم برای یک بازی شجاعانه»

آنها همه به خط شدند و هدف شان را می شناسند. برایش زجر کشیده اند. می خواهند خوب دفاع کنند به وقتش گل بزنند . آنها می روند تا حتی اگر بازنده بودند سرافکنده نباشند.

Amin4All
15-06-2014, 10:45
امروز اولین بازی ارژآنتین هستش .
باید دید چی میشه .
ای کاش اولین بازیمون با بوسنی بود . بعد نیجریه .

karimz
15-06-2014, 11:25
نتیجه نظرسنجی بازیهای گروهی ایران در جام جهانی2014 سایت ورزش3 تا این لحظه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

persian365
15-06-2014, 11:44
به نظر شما چه نتیجه ای برای بازی آرژانتین بوسنی پیش بیاد برای ایران خوبه؟

فکر کنم هر چه آرزانیتن با گل های بیشتری بازی رو ببره بهتر باشه چون تفاضل بوسنی پایین میاد اگر ایران هم مقابل آرژانتین گل کمتری بخوره خوبه

Sh-Meteor
15-06-2014, 12:18
به نظر شما چه نتیجه ای برای بازی آرژانتین بوسنی پیش بیاد برای ایران خوبه؟

فکر کنم هر چه آرزانیتن با گل های بیشتری بازی رو ببره بهتر باشه چون تفاضل بوسنی پایین میاد اگر ایران هم مقابل آرژانتین گل کمتری بخوره خوبه

به نظر من باید ارژانتین تا میتونه باید گل بزنه...
چون اگه آرژانتین مساوی کنه، میاد مقابل ایران جبران کنه!!!:n25::n24::n25:
.
.
.
با این همه شگفتی که شاهد بودیم، خدارو چه دیدین شاید ما هم نیجریه رو بردیم...:n01:

playstation 3
15-06-2014, 12:18
آر‍ژانتين 5 بوسني 1

IRAN_KING
15-06-2014, 12:20
چه زمان پخششم بده بازی
آرژانتین بوسنی .

:n03:

sansa
15-06-2014, 12:28
دوستان بد جوری به دلم افتاده ما نیجریه رو میبریم ... حال سر مسائل داوری ، واکنش های عالی دنیل داوری ، شانس و .... و با بوسنی مساوری میکنم و برای اولین بار در تاریخ به دور دوم سعود میکنیم ...

کارلوس کی روش مرموز هست و نمیشه پیش بینی کنی از چه تاکتیکی استفاده میکنه .

ممکنه نیمه اول بازی با نیجریه و بوسنی تیم ما تو لاک دفعایی فرو بره ...اما بر اساس تاریخ نشون داده که ایران در تمام بازی ها نیمه دوم بسیار بهتر عمل کرده .

ارژانتین رو هم میدونم که تنها بازی که بازیکن ها میتونن واقعا خودشونو نشون بدن و با جون و دل بازی میکنن .

به نظرم برد نیجریه امکان پذیر هست و غیر ممکن نیست .... بابا ملت یکم امید داشته باشین . همش نا امید نباشین .:n09:

Sh-Meteor
15-06-2014, 12:39
واکنش های عالی دنیل داوری ....

همه حرفات قبوله ولی اینو شوخی کردی دیگه؟؟؟ کدوم واکنش؟
.
.
ضمن تائید حرفات فکر کنم وقتشه دومین شگفتی ساز جام جهانی بشیم!
اونا هیچ شناختی از فوتبال ما ندارن و این بزرگترین اسلحه ماست!
.
وضعیت طوریه که کارلوس کیروش گفته: توی همه ی نشریات، سایت ها و ... حتی در مورد کاستاریکا و هندوراس هم مطلب میذارن و نقد می کنن اما در مورد ایران هیچ خبری نیست... ( در مورد کاستاریکا که بیراه نگفتن :n09:)
.
نیجریه ای ها مصاحبه می کنن که ما حتی آرژانتین رو هم می بریم... کلا مغرورن و این به نفعه ماست...
.
.
.
بر خلاف بعضی دوستان، من اصلا پیشبینی نمی کنم ایران کیسه گل بشه...
تمام فوکوس ایران رو دفاعه و فکر نکنم کیسه گل شیم.

Gregar
15-06-2014, 13:11
امشب بالاخره اولین بازی گروهمون شروع میشه . امیدوارم مسی یه چندتایی نثار بوسنی بکنه تا هم تیمشون با خیال راحت تری جلوی ایران بازی کنن هم مسی کمتر تشنه گل زنی باشه .

ولی دوستان نتایج واقعا تا اینجا غیر قابل پیش بینی بوده . از برد 5-1 هلند جلوی اسپانیا بگیر تا برد 3-1 کاستاریکا جلوی اروگوئه . یعنی من از نتایجی که بدست اومده الان اینطوریم :24:

مثلا بازی های دیشب اگه بخوای روی کاغذ حساب کنی باید کلمیبا ، ایتالیا ، اروگوئه و تقریبا ژاپن رو برنده بدونی اما دو تا بازی نتیجه کاملا عکس داد . یعنی اینکه ما باید این کاغذها رو پاره پوره کنیم اتیش بزنیم . حتی بازی ایران ارژانتین رو هم نمیشه برنده رو به راحتی پیش بینی کرد .

اگه من قبلا احتمال میدادم که تو این بازی 90% ارژانتین میبره و 9% مساوی میشه و 1% فقط ایران میبره حالا اینطوری شده . 50% ارژانتین میبره ، 30% مساوی میشه ، 20% ایران میبره .

پ.ن : بچه ها قبل بازی ایران هم عجب بازی ای هستش ها . اول تیم خارجی مورد علاقه مون بازی میکنه بعد تیم ملی خودمون :n20:

پ.ن 2 : در ضمن امیدوارم فوتبال اسیا با این باختهایی که میده یه کم به خودش بیاد . اگه ایران کره هم همین نتایج رو بگیرن واقعا ابروی فوتبال اسیا میره .

alireza-1991
15-06-2014, 13:16
بهترین حالت واسه ما اینه که آرژانتین تا میتونه به بوسنی ونیجریه گل بزنه و نیجریه و بوسنی هم با هم مساوی کنن .

karimz
15-06-2014, 14:32
چهارشنبه 8بهمن سال ۱۳۷۶ بود که هر دو تیم ایرانو نیجریه برای حضور در جام جهانی1998 آماده می‌شدن
جام کارلسبرگ به میزبانی هنگ‌کنگ! و نتیجه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نیجریه۱ - ۰ ایران
نکته عجیب اینجا بود که گل مسابقه رو بازیکنی هیجده ساله به اسم احمد یارو یارو گاربا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زد و بعدها با 6بازی ملی و همین یه گلی که زد به فوتبال ملی بدرود گفت
اما مربی نیجریه بورا میلوتینوویچ و سرمربیگری ایران هم ایویچ که اولین باری بود تیم ملی ایران را هدایت میکرد
در پایان رقابت های جام کارلسبرگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایران دوم شد توانست پس از مساوی 1 به 1 با تیم شیلی در ضربات پنالتی 5 بر 3 این تیم را شکست دهد و دوم شود حالا این بازی در جام جهانی برزیل 2014 یک فرصت نقره ای برای ایران است و باید نیجریه رو شکست بده بعد از 16 سال انتقام اون بازی مسخره رو بگیره مانند هلند که 5تا زد به اسپانیا حالا بعد از 16سال ایران باید 16تا گل بزنه به نیجریه
در آخر به این نکته اشاره کنم که چرا نیجریه ادعای پیروزی داره بخاطر اینه که اینا جدیدن قهرمان جام ملتهای آفریقا شدن و حالیشون نیست چی میگن فکر کردن جام جهانی هم جام ملتهای آفریقاست که هر کشوری زور سیاسی بیشتری داره قهرمان میشه
و از یاد نبرید که در جام 1998فرانسه هم تیمای آسیای یکی پس از دیگری به بدترین شکلای ممکن امتیاز میدادن و در نهایت ایران بود که از تیمای کلمبیا،اسکاتلند،بلغارستان ،امریکا جامائیکا،تونس کامرون آفریفا...و تیمای آسیایی دیگه بالاتر فرار گرفت و بیستم شد ایران حیثیت فوتبال آسیا بوده و هست در همون پیکارها ژاپن تنها با یک گل مغلوب آرژانتین شد حالا چرا عده ای فکر میکنن ارژانتین میتونه ایرانو گلباران کنه! چرا؟ مگه آرژانتین کیه اون مسی یه بازیکنیه که توی تیم باشگاهی موفقه در کنار نیمار دوسانتوس بوسکتس ژاوی اینستا و ستارهای دیگه خوب کار میکنه الکی ازش غول نسازید مطمئم توی جام 2گل هم نمیزنه مثل جام قبلی که فقط توپ خراب میکرد و مارادنا نوازشش میکر د تا گریه نکنه...

Fusi0n
15-06-2014, 14:46
برای خط میانه احتمال فکر می کنید کی بزار کی روش تیموریان و... نیکونام احتمالا دفاع ؟!

احمد یارو یارو گاربا
:n08:

persian365
15-06-2014, 15:13
فرض کنید بوسنی یا نیجریه از آرژانتین امتیاز بگیرن! ، کار ایران خیلی سخت میشه

clau
15-06-2014, 15:59
بازی با نیجریه خیلی سخته
وقتی ژاپن با اونهمه تجربه بین المللی ( حضور در جام کنفدراسیون ها ) بازی جلوی ساحل عاج وا بده دیگه انتظاری از ایران نمیره
فقط امیدوارم کیروش این شجاعی فیکس نزاره تا 10 نفره جلوی نیجریه بازی نکنیم
فقط باید امیدمون به معجزه کیروش باشه :n05:

Spaniuly
15-06-2014, 16:08
بله دوستان حق دارن نیجریه اصلا تیم نیست گوام از این بهتره معلوم نیست واسه چی پاشده اومده جام جهانی من به نوبه خودم از همین تریبون اجازه زدن حداقل 5 گل به این تیم رو میدم به نیت 5 تن آل عبا تیم نیجریه منتظر باش که میاییم سراغت... خودم هم نیام بله همکارام رو می فرستم بیان خدمتت... صبر کن... بچه پررو...

teraktor2003
15-06-2014, 16:16
کلا ملت جوگیری هستیم...
نیجریه یه مایکل داره که برای کل تیم ما بسه! فک کن یه تنه بزنه نکونام یا شجاعی...احتمالا نکونام سر از نیمکت تماشاگران در میاره!
بوسنی هم پیانیچ و ژکو برای کل تیم ما بس هستن...
واقعا کیروش بتونه تو 3 مسابقه یه برد به دست بیاره باید مجسمه اب طلاش رو بسازن بذارن سر در فدراسیون نالایق ما...اخه با این بازیکنا چلغوز همینکه تیم رو اورده جام جهانی شاهکار کرده...نیجریه از ساحل عاج قوی تره...گرچه ژاپن امروز صبح بازی بدی نکرد و حقش مساوی بود حداقل.

نادر1368
15-06-2014, 16:35
بالاخره امروز كم و بيش حساب كار دستمون مياد! البته امروز برزيل:)) ببينيم اين آرژانتين و بوسني كين چي چين كه انقدر بزرگشون كردن!؟:n15::n22:تو اين بازي همه طرفدار آرژانتينيم! حتي طرفداراي برزيل(البته شايد، به خاطر منافع ملي!:n02:) چون برد پر گل مقابل بوسني يعني اين كه ما
هم ميتونيم ازش امتياز بگيريم(هرچند اصلا خوش بين نيستيد من كه دلم تاريكه!:n02:)

hojjatinho
15-06-2014, 16:43
قبل از شروع جام و قبل از شروع امادگی همه ما می دونستیم که شاخص بارز نیجریه و فاکتور کلیدیشون قدرت بدنی و توان فیزیکی بازیکنان توانمندشون هست ...
کیروش از همه ما زیرک تر ، حداکثر توانش رو روی این گذاشته که قدرت دوندگی و جنگدگی بازیکنان رو بالا ببره . این نکته از نوع تمرینات ، نفرات نهایی و بازیهای دوستانه قابل نتیجه گیری هست ...

می دونیم که فوتبال بازی احتمالات هست .. یک توپ گرد و زمینی مسطح .. نتیجه این "پدیده قرن بیستم " هم که کاملا غیر قابل پیشبینی ( هلند و اسپانیا - اروگوئه و کاستاریکا ، نزدیک ترین نمونه ها برای رفرنس دهی ! )

همیشه باید با واقعیت ها جلو رفت اما نمیشه به رویاها فکر نکرد ... در واقعیت فوتبال ، چیزی که اون رو با اصلاح "قدرت روی کاغذ " می شناسیم نیجریه بر ما برتری داره ... در واقع برایند قدرت و ضعف ما کمتر از برایند قدرت و ضعف نیجریه است ...

از درون دروازه ، که ما هنوز نگهبان شماره 1 ام رو نشناختیم تا انیامایی که بازیهای فوق العاده ای رو در لوشامپیونه انجام داده .. رفلکس های این دروازه بان واقعا عالیه ... تا خط حمله که قدرت گلزنی نیجریه کمی بالاتر از مردان هجومی ما هست .. نیجریه روی کاغذ بر ما برتری داره .. اما اسپانیا و کاستاریکا هم روی کاغذ پیروز میدان بودند !

نکته دیگه که باید توجه کنیم اینکه تیمهای اسیایی شروع خوبی نداشتند که این یک فاکتور مثبت از نظر عدم فشار روحی بر روی ما می تونه باشه .. استرالیا که تقریبا وضعیت معلومی قبل از جام داشت اما ژاپن که امید اصلی اسیایی ها برای نشون دادن خودشون در دنیا بود بازی رو با باخت شروع کرد و با توجه به قدرت کلمبیا و زخمی بودن یونانی ها شانس صعودش خیلی کم شد .. این بار روانی رو از روی دوش ما بر می داره و یادمون میاره که ژاپن و استرالیا با اون تواناشون با باخت شروع کردند ما که دیگه...:دی

در نهایت رویای یک شروع خوب رو از تیم ملی کشورمون داریم ... دیگه برامون مهم نیست اقای خنده این روزها چه می کنه دیگه از کیفیت لباس های تیم ملی مون ایرادی نمی گیریم دیگه به نبودن اقای x و y در تیم ملی گیر نمی دیم ... به جاش هیجان زده منتظر شروع اولین بازی تیم ملی بعد از 8 سال توی جام جهانی می مونیم و با دیدن واقعیت ها و داشتن امید ها به کوریتیبا نگاه می کنیم . :n01:

FOURTH RETURN
15-06-2014, 18:35
تیمی که 30 ساله تو آسیا قهرمان نشده تو جام جهانی چکار میخواد بکنه؟ به نظر من این دفعه ایران هر سه بازی رو میبازه آرژانتین اروگوئه نیست که با اردن مساوی کنه آرژانتین یه تیم کاملا آماده و حرفه ای هست پس الکی دلتون رو به شگفتی خوش نکنید و واقع بین باشید:n29:

banii
15-06-2014, 18:40
تیمی که 30 ساله تو آسیا قهرمان نشده تو جام جهانی چکار میخواد بکنه؟ به نظر من این دفعه ایران هر سه بازی رو میبازه آرژانتین اروگوئه نیست که با اردن مساوی کنه آرژانتین یه تیم کاملا آماده و حرفه ای هست پس الکی دلتون رو به شگفتی خوش نکنید و واقع بین باشید:n29:
5-0 برده .

Milad4171
15-06-2014, 18:57
تا اینجا انقدر اتفاقات عجیب و غریب افتاده که بعید نیست ایران حتی آرژانتین هم بزنه.
امروز صبج صاحل عاج ژاپن رو برده. کلمبیا یونان رو برده. هلند 5 تا به اسپانیا زده.
خلاصه هیچ چیزی این دوره فابل پیش بینی نیست.
و نباید امید رو از دست داد.

banii
15-06-2014, 19:13
تا اینجا انقدر اتفاقات عجیب و غریب افتاده که بعید نیست ایران حتی آرژانتین هم بزنه.
امروز صبج صاحل عاج ژاپن رو برده. کلمبیا یونان رو برده. هلند 5 تا به اسپانیا زده.
خلاصه هیچ چیزی این دوره فابل پیش بینی نیست.
و نباید امید رو از دست داد.
همینطور 2 برد خودمون توی مقدماتی در دیدارهای با کره ...

البته شگفتی بزرگ رو هم جا انداختید... برد کاستاریکا...

بنظر من باید قبول کرد که تیم ایران هم تیم دست و پا بسته ای نیست به اون صورت...

توی مقدماتی فقط همون بازیه لبنان وا داد... (که بعدش هم با 5-0 توی تهران حساب لبنان صاف شد)

این کمبود امکانات و تدارکات هم که مقصر فدراسیون و رییس بی لیاقتشه ... اما با همین بضاعت و محدودیت هم بازیکنای ما شایسته تحسینند...

الان فدراسیون تیم ژاپن از تیمای اروپایی بیشتر داره هرینه میکنه اما اونا میرند و به ساحل عاج میبازند !

اگه 1/10 اون هزینه ها صرف فوتبال ما بشه بخدا ما توی عرصه جهانی هم حرفهای زیادی برای گفتن داریم ...

مثل والیبال... فوتبالمون هم میتونه پیشرفت کنه ... این مملکت پر از استعدادهای نابه ... ولی پر و بالی بهشون نمیدن ...

banii
15-06-2014, 19:18
یک مساله ای که خیلی برای ما میتونه عالی باشه اینه که نیجریه ای ها خیلی خیلی غرور دارند ، خودشونو برنده ی بی چون و چرای بازی فرداشب میدونند... اما تیم ما بر خلاف دوره گذشته ی حضورش این دوره بی سر و صدا اومده و مردم هم توقعات آنچنانی ندارند ...

اینها میتونه خیلی برای ما خوب باشه....

از قدیم هم گفتند از آن نترس که های و هوی دارد ، از آن بترس که سر به توی دارد! :n02:

kenzu
15-06-2014, 19:22
دفاع اتوبوسی مینونه بهمون کمک کنه :n02:

FOURTH RETURN
15-06-2014, 19:40
5-0 برده .

بازی برگشت که مساوی کرد:n10:

Sh-Meteor
15-06-2014, 21:45
خدا کنه روز بازی تیم ملی برابر نیجریه، هوا بارونی نباشه... اصلا دوست ندارم!

Gregar
15-06-2014, 23:11
ولی دوستان واسه بازی های ایران انصافا خودتون رو اماده کنین . فکر کنم با این دفاع اتوبوسی موقع بازی های ایران قلبمون مسیر دهن تا معده رو رفت و امد میکنه . بازی کره رو یادتونه ؟ فکر کنین هیجان و استرس اون بازی چندین برابر میشه .

پ.ن : این گزارش گر بازی هندوراس و فرانسه رو دریابید . انگار داره بازی تیم ملی رو گزارش میکنه . خیلی استرس و هیجان داره .

*Batman*
16-06-2014, 01:09
یک مساله ای که خیلی برای ما میتونه عالی باشه اینه که نیجریه ای ها خیلی خیلی غرور دارند ، خودشونو برنده ی بی چون و چرای بازی فرداشب میدونند... اما تیم ما بر خلاف دوره گذشته ی حضورش این دوره بی سر و صدا اومده و مردم هم توقعات آنچنانی ندارند ...
اینها میتونه خیلی برای ما خوب باشه....
از قدیم هم گفتند از آن نترس که های و هوی دارد ، از آن بترس که سر به توی دارد! :n02:

شنیدم فیفا بهشون پاداش نداده اونا هم قهر کردن:n09:

پ.ن : این گزارش گر بازی هندوراس و فرانسه رو دریابید . انگار داره بازی تیم ملی رو گزارش میکنه . خیلی استرس و هیجان داره .
اسمش موسوی بود؟! اصلا خوشم نیومد.خیلی هندوراس رو میکوبید. دلم براشون سوخت. فرانسه رو هم دو-سه بار بخت قهرمانی معرفی کرد.

arash59b
16-06-2014, 01:22
مزدک میرزایی به برزیل نرسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش مشرق، قرار بود مزدک میرزایی برای گزارش دیدارهای تیم‌ ملی کشورمان در جام جهانی راهی برزیل شود که تا به حال این اتفاق نیافتاده و به نظر می‌رسد گزارشگر اعزامی ایران به دیدار اول تیم ملی نرسد تا به این ترتیب دیدار دو تیم ایران - نیجریه از استودیوی شبکه 3 گزارش شود.

مسئولان صدا و سیما در تلاش هستند تا تیم اعزامی این سازمان به بازی دوم تیم ملی مقابل آرژانتین رسیده و تا آن زمان راهی برزیل شوند.

منبع: فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SA3EDLORD
16-06-2014, 01:27
اسمش موسوی بود؟! اصلا خوشم نیومد.خیلی هندوراس رو میکوبید
البته این هندوراس هم وحشی ، بازی میکرد!

Sh-Meteor
16-06-2014, 01:55
البته این هندوراس هم وحشی ، بازی میکرد!
گزارشگر بازی فرانسه - هندوراس سیانکیه...
بنده خدا چه قدر سعی می کرد، گل دوم رو نام بنزما بزنه!!!
یه سره از بنزما و فرانسه تعریف می کرد.

Sh-Meteor
16-06-2014, 02:02
سوتی روزنامه ایرانی

این سوتی رو الان خودم گرفتم...
این روزنامه ماله فردا است.
روزنامه ایرانی استقلال جوان، به جای پرچم نیجریه از پرچم کشور نیجر استفاده کرد.
سوتی ای که در مراسم افتتاحیه جام جهانی هم اتفاق افتاده بود...

پرچم نیجریه:

پرچم نیجر:

banii
16-06-2014, 02:21
نیمه اول بازی آرژانتین و بوسنی خیلی ملال آور و کسل کننده بود...
نیمه دوم رو نمیبینم ، ترجیح میدم زودتر بخوابم .

این 2 تیم اگه بازیشون واقعا همین شکلی باشه ، محتمل ترین نتایجشون با ایران 0-0 هستش و 2 امتیاز شیرین میتونیم ازشون بگیریم . (چه بسا که حتی شکستشون هم دور از انتظار نباشه!!)

MORINIO
16-06-2014, 04:04
بوسنی حرف نداشت بازیش .. اگه اون گل به خودی مسخره رو نخورده بودن به احتمال زیاد امتیاز میگرفتن از این بازی

بدون ترس از نام آرژانتین جلو میومدن و تو حملات شرکت میکردن .. از اون طرف دفاعشون هم عالی کار میکرد روی ضد حملات آرژانتین

ایران جلوی هیچ کدوم از این دو تیم شانسی نخواهد داشت

karimz
16-06-2014, 09:01
بوسنی بخاطر کم تجربه بودنشون مغلوب آرجنتینا شدند گل اول آرجن در جریان بازی نبود یه ضربه آزاد و بعدش اشتباه بازیکن بوسنی و گل دوم آرجن شوت کم جون مسی با شانس و اقبال به تیرک خورد و گل شد اما گل بوسنی هم نشان از ضعف دروازبان آرجن داشت یگل لایی از فاصله نیم متری خورد خیلی بازی مفتضحی بود اصن در حد جام جهانی نبود

30vil
16-06-2014, 09:18
بوسنی واقعا خوب بازی کرد و اصلا تحت تاثیر نام آرژانتین قرار نگرفت دفاع آرژانتین هم همانطور که پیش بینی میشد قدرت کافی را نداره امیدوارم بچه های خودمونم از بازی بوسنی درس خوبی گرفته باشند

این خوشتیپ هم با این ساک لویی ویتونش احتمالا میخواد گلر فیکس تیم باشه که امیدوارم چنین اشتباهی را کی روش انجام نده چون اصلا به درد چنین بازی هایی نمیخوره!!

معلوم نیست اومده جام جهانی یا مراسم فرش قرمز :n02:

Sh-Meteor
16-06-2014, 09:34
بازی آرژانتین و بوسنی رو نیمه اولش خواب بودم، نیمه دوم رو بیدار شدم دیدم.:n02::n02: ( ما اینطوری ایم)
.
بوسنی روی حساب و کتاب بازی می کرد و تابلو بود که برای هر حرکت شون برنامه داشتن.
.
ولی اگه از بی تجربگی شون در جام جهانی بگذریم ( که زیاد تاثیر نداشت) مهم ترین دلیل باخت شون اون گل به خودی دقیقه 2 مدافعشون بود که بدجوری حواس شون رو به هم ریخت.
.
.
آرژانتین توی نیمه اول اصلا زیبا بازی نکرد.
اما نیمه دوم بهتر بود.
اما آرژانتین اون غولی نبود که ازش می ترسیدیم و اون چنان زهر دار جلوی بوسنی ظاهر نشد.
.
دروازه بان آرژانتین هم اصلا در سطح تیم شون نیست و در مراحل حذفی فطعا بهشون ضرر هایی از این جانب میرسه...

Milad4171
16-06-2014, 09:59
اصلا فکر نمیکردم نتیجه این بشه!
با توجه به ناشناخته بودن تیم بوسنی خیلی ها فکر میکردن آرژانتین با گل های زیادی پیروز بشه . اما به نظر میرسه اینطور نشده و اون غرور بوسنی تو مسابقات شکوفا شده. ( مدل خیابانی گفتم:n02: )

من فکر میکنم نه تنها جلوی آرژانتین ، بلکه ما جلوی تمام تیم ها مشکل خواهیم داشت. البته فوتبال اصلا قابل پیش بینی نیست. همونطور که توی توی این دوره اتفاقات عجیبی افتاد.

persian365
16-06-2014, 10:12
با این نتیجه روحیه بوسنی خیلی بالا رفته و بازی های بعدیشو خیلی بهتر می تونه بازی کنه ( اولین بازی در جام جهانی و اون هم رو به روی آرژانتین به نظر من نتیجه خوبی گرفتن )
سخت ترین بازی گروه خودشو انجام داده

به نظر من برای ایران هم سخت شد ... اگر بوسنی بیشتر گل می خورد خیلی بهتر بود و میشد یک تیم رو بیشتر به حذف نزدیک کنه .

از طرفی هم بازی هر دو تیم متوسط بود و ایران شاید روحیه بهتری بگیره و ترس از آرزانتین کمتر بشه
ولی بوسنی واقعا بدون ترس بازی کرد

فقط امیدوارم ایران از نیجریه 3امتیاز بگیره در غیر این صورت شانس بسیار کمی برای ایران هست

Sh-Meteor
16-06-2014, 10:21
بی‌محلی مسی به کودک طرفدارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مها جم تیم ملی آرژانتین به کودکی که برای دست دادن به بازیکن محبوب خود نزد او آمده بود بی‌توجهی کرد و بی‌تفاوت از کنارش رد شد.
به گزارش بیست چهارده ،بامداد امرور (دوشنبه) تیم ملی آرژانتین در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف بوسنی‌وهرزگوین رفت و حریف اروپایی خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.
پیش از این بازی و در تونل منتهی به زمین بازی ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو در حالی که بازیکنان و داوران خود را برای رفتن به میدان آماده می‌کردند،
کودکی برزیلی از میان کودکانی که برای خوشامدگویی به اعضای دو تیم صف کشیده بودند جدا شد، نزد مسی آمد و دست خود را دراز کرد تا به مهاجم بارسلونا دست بدهد،
اما مسی بی تفاوت از کنار او گذر کرد.

پ.ن: ای کاش صدا و سیما ایران هم صحنه ورود رو نشون میداد...:n27:

IRAN_KING
16-06-2014, 10:36
12 ساعت تا بازی ایران !:33:

نادر1368
16-06-2014, 11:39
مربي بوسني تيم رو از اول براي باختن به ميدان فرستاد! البته بد شانس هم بودن. اگر از اول با تركيب اصلي و يا حتي از اول نيمه دوم اون تعويض هارو انجام
مي داد مي تونست امتياز بگيره. تيمش رو خيلي دست كم گرفته بود حتما در بازي هاي آينده جبران خواهد كرد:n02: بازي كسالت آور بود

ولي كاش ما هم همچين بازي كسالت آوري با اين دو تيم تجريه كنيم!

persian365
16-06-2014, 11:42
بوسنی خیلی کم تجربه بود
توانایی بالایی دارن ولی تجربه نداشتند

Gilopa
16-06-2014, 12:00
بوسنی واقعا خوب بازی کرد و اصلا تحت تاثیر نام آرژانتین قرار نگرفت دفاع آرژانتین هم همانطور که پیش بینی میشد قدرت کافی را نداره امیدوارم بچه های خودمونم از بازی بوسنی درس خوبی گرفته باشند

این خوشتیپ هم با این ساک لویی ویتونش احتمالا میخواد گلر فیکس تیم باشه که امیدوارم چنین اشتباهی را کی روش انجام نده چون اصلا به درد چنین بازی هایی نمیخوره!!

معلوم نیست اومده جام جهانی یا مراسم فرش قرمز :n02:

آخه چه ربطی داره ؟؟ همه جای دنیا دوست دارند خوشتیپ بگردند یکی مثل شما تیکه میپرونی به خوش تیپی .. اتفاقا کاش همه ایرانیها در خارج از کشور مثل حقیقی به تیپشون اهمیت بدند .

Sh-Meteor
16-06-2014, 12:09
یه اینفوگرافی فوق العاده از بازی ایران و نیجریه

چون خیلی بزرگه رفت داخل spoiler

Pejvak61
16-06-2014, 12:10
بی‌محلی مسی به کودک طرفدارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهاجم تیم ملی آرژانتین به کودکی که برای دست دادن به بازیکن محبوب خود نزد او آمده بود بی‌توجهی کرد و بی‌تفاوت از کنارش رد شد.
به گزارش بیست چهارده ،بامداد امرور (دوشنبه) تیم ملی آرژانتین در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف بوسنی‌وهرزگوین رفت و حریف اروپایی خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.
پیش از این بازی و در تونل منتهی به زمین بازی ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو در حالی که بازیکنان و داوران خود را برای رفتن به میدان آماده می‌کردند،
کودکی برزیلی از میان کودکانی که برای خوشامدگویی به اعضای دو تیم صف کشیده بودند جدا شد، نزد مسی آمد و دست خود را دراز کرد تا به مهاجم بارسلونا دست بدهد،

شايد نديدتش. آخه مسي كه به يك كودك بيمار قول داده به ازاي هر گلي كه ميزنه 1000 يورو بهش بده چطور ممكنه به اون بچه بي محلي كرده باشه. بعيد ميدونم عمدي باشه. چه بسا اگر قضيه بزرگ بشه ممكنه بره اختصاصي از خجالت اون كودك دربياد.

MOHAMMAD2010
16-06-2014, 12:11
حیف شد کاش بوسنی 1 امتیاز رو گرفته بود - حقش بود

Sh-Meteor
16-06-2014, 12:15
شايد نديدتش. آخه مسي كه به يك كودك بيمار قول داده به ازاي هر گلي كه ميزنه 1000 يورو بهش بده چطور ممكنه به اون بچه بي محلي كرده باشه. بعيد ميدونم عمدي باشه. چه بسا اگر قضيه بزرگ بشه ممكنه بره اختصاصي از خجالت اون كودك دربياد.
شاید

حیف شد کاش بوسنی 1 امتیاز رو گرفته بود - حقش بود

بازی بوسنی زیبا بود ولی نه در حد امتیاز گرفتن از آرژانتین.

جدا از اون اگه آرژانتین نمی تونست از این بازی سه امتیاز کامل بگیره، میومد که ایرانو ...

farshidmm
16-06-2014, 12:57
گل به خودی تو این جام زیاد نشده؟
تا اینجا 3 تا بازی گل به خودی داشته

Gregar
16-06-2014, 13:05
با این بازی دیشب که دیدم احتمال نتیجه گرفتن تیم ملی هم بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم میشه .

به قول یکی از دوستان اگه یه ذره از خون مورینیو تو کی روش باشه ما میتونیم مساوی کنیم یا حتی ببریم :n02: وای خدا چه بازی ای بشه امشب .
ولی فکر کنم حداقل واسه دور اول بازی ها گروه ما کسل کننده ترین بازی ها رو انجام داد . چون بازی ایران هم بی شک کسل کننده است :n02:

persian365
16-06-2014, 13:25
بوسنی که اگه نتیجه میگرفت برای ایران خیلی سخت می شد

بری امشب آرزو می کنم
بچه ها متحد و هماهنگ باشند
زود گل نخوریم ( که تیم روحیه خودشو از دست بده)
دفاع هماهنگ باشه ( گل به خودی هم نزنیم )
بازیکن ها بهترین روزشون باشه
اگه موقعیت گل داشتیم گل بشه به تیرک نزنیم
پشت 18 خطا نکنیم
پنالتی ندیم
اخراجی نداشته باشیم
تعویض ها خوب باشه
در آخر هم پیروز باشیم و مغرور نشیم :n12:

Motaharri
16-06-2014, 13:27
اینکه گفتن امشب بازی ایران- نیجریه تو ورزشگاه باران و رگبار میاد خیلی بد شد.
زمین لغزنده و کلی حادثه.

Pejvak61
16-06-2014, 13:42
9 ساعت به آغاز جام جهاني براي ايران ... :n02:

اميدوارم در منطقه غرب آسيا از ساعت 23:30 امشب تا 1:15 بامداد فردا وزن كره زمين چند باري كاهش پيدا كنه :n06:

aliano
16-06-2014, 13:47
خیلی از سایتهای خارجی مثل sbnation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیش بینی کردن که ایران-نیجریه اولین بازی بد و خسته کننده جام خواهد بود!همچنین این سایت اشاره کرده که به احتمال زیاد ایران دفاعی ترین تیم جام باشه.بازی رو هم که پیش بینی کرده 0-0.

با 0-0 ما که راضی و ... ناراضی:n02:

banii
16-06-2014, 13:51
زمین لغزنده و کلی حادثه.
راست میگه ها !!
خدایی ناکرده یوقت مصدومیت بوجود نیاد ! :n27: (البته برای بچه های خودمون ، ...لق نیجریه ها ... برند به جهنم...)

Mr.Pooya
16-06-2014, 14:38
امیدوارم ایران امشب بازی رو ببره.

البته اگر خوب بازی کنند و تمرکز داشته باشند کار سختی نیست بردن نیجریه.

Gregar
16-06-2014, 15:24
راست میگه ها !!
خدایی ناکرده یوقت مصدومیت بوجود نیاد ! :n27: (البته برای بچه های خودمون ، ...لق نیجریه ها ... برند به جهنم...)

فکر کن یه وقت دژاگه یا سید جلال مصدوم بشن . به F میریم تو این جام .

steps
16-06-2014, 16:19
البته مصدومیت بعضی از افراد مثل شجاعی میتونه خوش یمن باشه

banii
16-06-2014, 16:23
نایجریایی ها هم که وحشی....
نه.... خدا نکنه...:n03:
(من بیشتر از تیم برای خود اون بازیکنها ناراحت میشم... یعنی شبی که مونتولیوو مصدوم شد کمر من شکست... 6-7 ماه هم حد اقل طول میکشه دوران نقاهتش....)

clau
16-06-2014, 16:29
بی‌محلی مسی به کودک طرفدارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهاجم تیم ملی آرژانتین به کودکی که برای دست دادن به بازیکن محبوب خود نزد او آمده بود بی‌توجهی کرد و بی‌تفاوت از کنارش رد شد.

پ.ن: ای کاش صدا و سیما ایران هم صحنه ورود رو نشون میداد...:n27:

کلن آرژانتینی ها از برزیل دل خوشی ندارن

شاید مسی چون دیده بچه برزیلیه دست نداده:n02:

IRAN_KING
16-06-2014, 16:45
مثله اینکه تماشاچی های ایرانی چند برابر نیجیریه ها هستن !

karimz
16-06-2014, 17:27
در پیج فیسبوک رضا قوچان نژاد کلیپی منتشر شده که میتوانید در اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karimz
16-06-2014, 17:50
زمین لغزنده و کلی حادثه.

بهتر شد پس امشب هوا بارونیه و عقابها زیر بارون بی خطرند بیهوده پرپر میزنن

vahidgame
16-06-2014, 21:26
ترکیب ایران مقابل نیجریه جالبه
همش قابل پیش بینی بود به جز بازی کردن حقیقی به عنوان دروازه بان اول و همین طور حاج صفی به جای شجاعی
به نظرم درسته ترکیب یکمی دفاعیه و خسرو حیدری و حاجی صفی هر جفتشون خیلی موقع ها دفاع گوشه هم بازی می کنن ولی با این ترکیب هم گوشه های نیجریه بسته میشه هم شاید سانترهای این دو هافبک گوشه ما به کار بیان
کلا مهره های هجومی یکی دژاگه که هافبک نفوذیه و یکی هم قوچان نژاد هستش
تیمای دیگه معمولا با سه تا هافبک نفوذی و یه مهاجم کار می کنن! :دی
در کل ترکیب بد نیست فقط امیدوارم حقیقی سوتی نده و خاطرات میرزاپور توی بازی مکزیک رو دوباره زنده نکنه البته دو تا دروازه بان دیگه هم فرقی نداشتن و ممکن سوتی تر بودن :دی

در هر صورت درسته نیجریه قویتره ولی به امید موفقیت ایران توی این بازی :n01:

ESTEGHLAL 67
16-06-2014, 21:36
گویا خبرایی که در مورد عملکرد ضعیف داوری و احمدی توی تمرینا میرسید درست بوده مطمئنا کیروش ازشون راضی نبوده
به هرشکل ارزوی موفقیت میکنیم واسه علیرضا و بقیه بچه ها :n12:

پ ن: من چه استرسی دارم دقیقا حالم شبیه قبل از دربی پایتخته :n02:

sasansamiri
16-06-2014, 21:40
وعده دیدار ما ساعت 23/30 شبکه سه سیما.... . ((خخخخخخخخخخخخخ))

یه امید برد 1-3 طرف ها رو خودتون بذارید...

Gregar
16-06-2014, 21:41
ترکیب ایران مقابل نیجریه جالبه
همش قابل پیش بینی بود به جز بازی کردن حقیقی به عنوان دروازه بان اول و همین طور حاج صفی به جای شجاعی
به نظرم درسته ترکیب یکمی دفاعیه و خسرو حیدری و حاجی صفی هر جفتشون خیلی موقع ها دفاع گوشه هم بازی می کنن ولی با این ترکیب هم گوشه های نیجریه بسته میشه هم شاید سانترهای این دو هافبک گوشه ما به کار بیان
کلا مهره های هجومی یکی دژاگه که هافبک نفوذیه و یکی هم قوچان نژاد هستش
تیمای دیگه معمولا با سه تا هافبک نفوذی و یه مهاجم کار می کنن! :دی
در کل ترکیب بد نیست فقط امیدوارم حقیقی سوتی نده و خاطرات میرزاپور توی بازی مکزیک رو دوباره زنده نکنه البته دو تا دروازه بان دیگه هم فرقی نداشتن و ممکن سوتی تر بودن :دی

در هر صورت درسته نیجریه قویتره ولی به امید موفقیت ایران توی این بازی :n01:

امیدوارم فقط حقیقی همه رو پشیمون نکنه . من که فعلا تصمیم گرفتم اعتماد کنم بهش . شاید واقعا از دو دروازه بان دیگه تو تمرینها بهتر ظاهر شده و ما خبر نداریم . همه چی پشت درهای بسته بوده و انصافا ماها توی بازی های تدارکاتی محکی از دروازه بانها ندیدیم . خدا رو چه دیدی . یه وقت دیدی همین حقیقی شگفتی ساز شد :n02:

S0R3N4
16-06-2014, 21:48
با دیدن بازی بوسنی - آرژانتین دیگه از تیم آرژانتین نمیترسم
به جاش از تیم بوسنی میترسم الان!!!
خدایا !! چرا این ترس ها دست از سر ما بر نمیداره!!! :n28:
مخصوصا که الان قراره علیرضا حقیقی تو گل بمونه!!! خدا خودش به خیر کنه!!!:n27:

aluminum
16-06-2014, 21:53
ترکیب بنظرم یکی از ایده آل ترین ترکیبیهایی هست که کیروش میتونست بگذاره
حضور منتظری در دفاع راست خیلی به خظ دفاع کم میکنه و از اون طرف حضور حاج صفی جنگنده در پست هافبک چپ باعث میشه پولای کمتر فشار تحمل کنه.
ولی با این ترکیب و حضور حتج صفی و خسرو در پست هافبک مشخصه که تیم فقط میخواد دفاع کنه:n02:

Gilopa
16-06-2014, 22:05
بالاخره امشب رسید ..
شبی که شاید خیلی بهش امیدوار نبودیم هیچ وقت . اما اینو خوب میدونم ک هر ایرانی عاشق با تمام مشکلات تیم ملی قلبش برای ساعت 11.30 و شروع بازی میتپه ..
از ته دل آرزو دارم امشب هممون شاد باشیم ..
شاد مثل شبی ک امریکا رو شکست دادیم ..

puya2010
16-06-2014, 22:07
حضور منتظری در دفاع راست خیلی به خظ دفاع کم میکنه و از اون طرف حضور حاج صفی جنگنده در پست هافبک چپ باعث میشه پولای کمتر فشار تحمل کنه.
ولی با این ترکیب و حضور حتج صفی و خسرو در پست هافبک مشخصه که تیم فقط میخواد دفاع کنه:n02:

ولی علیرضا حقیقی به هیچ وجه ایده آل نیست

persian365
16-06-2014, 22:07
بـه امید پـیـروزی تــیم مـــلی ایــــــران
:n12:

PSYCHO_MAN
16-06-2014, 22:08
من فکر میکنم بازیای ما یه چیزی شبیه بازی هندوراس جلوی فرانسه میشه حداقل جلوی آرژانتین که اینطوری میشه
امشب احتمالاً آسونترین بازیمون تو این 3تا بازی باشه
امیدورام آبروداری کنن

Gregar
16-06-2014, 22:19

این ترکیب حتی از ترکیب هجومیمون هم بهتر واسه حمله نتیجه میده . اگه میخواست خط حمله مون این ترکیب نباشه باید این میبود : دژاگه ، حدادی فر ، شجاعی ، گوچی که به نظرم ترکیب خسرو ، اشکان ، حاج صفی ، گوچی از این هم هجومی تره . شجاعی که فقط خراب میکنه حدادی فر هم که اصلا در سطح جام جهانی نیست به نظرم .

Reza31001
16-06-2014, 22:26
شجاعی تو ترکیب نیست ==> یکی به نفع ایران :n02:

Milad4171
16-06-2014, 22:38
من فکر کنم باید اعصاب فولادین داشته باشیم واسه این بازی....
یه پاس درست ندادن تا حالا ....

karimz
16-06-2014, 22:42
بازی دفاعی مقابل نیجریه اشتباه محضه بازیکنای نیجریه تا آخر بازی هم خسته نمیشند کروش باید هرچه سریعتر تاکتیکو عوض کنه حداقل 3تا مهاجم باید تو زمین باشه بهترین دفاع حملست

شجاعی تو ترکیب نیست ==> یکی به نفع ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقاً به بازیکن بازیسازی مثل شجاعی خیلی نیاز است نیمه دوم میارش تو بازی100درصد

بی باک بی بال
16-06-2014, 22:49
امیدوارم بشتر از 2تا نخوریم

Gregar
16-06-2014, 22:52
خیلی بازی استرسیه . شما هم همینطورین ؟

Joaquin
16-06-2014, 22:53
الان من نمیدونم دارم فوتبال نگاه میکنم یا ...

بد تر از این هم میشه فوتبال بازی کرد؟؟ نه .. میشه؟؟

Milad4171
16-06-2014, 22:56
الان من نمیدونم دارم فوتبال نگاه میکنم یا ...

بد تر از این هم میشه فوتبال بازی کرد؟؟ نه .. میشه؟؟

من انقدر حرص خوردم سرم درد گرفت:n02:
فکر نکنم تا آخر بازی بتونم طاقت بیارم

Joaquin
16-06-2014, 22:58
من انقدر حرص خوردم سرم درد گرفت:n02:
فکر نکنم تا آخر بازی بتونم طاقت بیارم
تنها چیزی که من دارم میبینم اینه که توپ توی هوا در حال چرخشه...

h-blade
16-06-2014, 23:00
این بازی فوتبال نیست والیباله

kotlet110
16-06-2014, 23:01
یعنی شخمی تر از اینم میشه؟! داریم ملت؟! شما بگبن:n27:

clau
16-06-2014, 23:08
ضربه سر قوچان نژاد گل میشد چه حالی میداد:n01:

این نیجریه کلنگ با این نحوه بازی چطور قهرمان افریقا شده :n29:

Milad4171
16-06-2014, 23:13
بچه ها به جایی اینکه در طول بازی کنن ، در عرض بازی میکنن
خلاصه توپ همش میره تو اوت

albertxx
16-06-2014, 23:15
از بس دفاع کردیم من بعد از دقیقه 30 فکر فهمیدم پیراهن دروازه بان نیجیریه قرمزه !!! :n02:

سیستم دفاع مطلق !!! :n01:

Kurosh
16-06-2014, 23:17
بچه ها خیلی استرس دارن
بخصوص خسرو و حاج صفی که هر دو کاندیدای تعویضن بین دو نیمه

تو این یه نیمه فقط گوچی عالی بازی کرد، به اضافه پولادی که خوب تو دفاع همه توپا رو جمع کرد ...

حقیقی هم به شدت استرس ورزشگاه گرفته‌اتش، ولی امیدوارم بتونه از پس این مسئولیت سنگین بر بیاد ...

Ali_softcenter
16-06-2014, 23:19
حیدری و حاج صفی در حد جام جهانی نیستن....بسیار ضعیف!! باید بیت آشور رو جای خسرو بیاره...و حاج صفی هم تعویض بشه...

از نظر قدرت بدنی در جنگ های تن به تن نیجریه بازیکنای ما رو پرت میکنه زمین....ما با بوسنی بهتر بازی خواهیم کرد

Gilopa
16-06-2014, 23:21
دوستان جالبه غز زدنتونا ... خواب قربون شکل ماهتون برم همه میدونستیم که بازی ایران صد در صد دفاعیه دیگه . اتفاقا پیشرفت حاصل شده تو بازیشون خداییش بازی نیجیریه هم خراب کردند کاملا .:n02:
این خسرو که همیشه رو اعصابمه .. بره بیرون جاش جهانبخش بیاد عالیه ..

A/|\IR
خیلی هوایی بازی میکنیم
سرعت حیدری هم دردسر سازه! با توجه به اینکه عمده حملاتشون از چپِِ

prance666
دوستان واقعا متاسفم که همچین تیمی گند میزنه به کلاس جام جهانی از اول بازی ها تا الان من با هر بازی که نگاه کردم لذت بردم و با تمام وجودم بازی رو حس کردم ولی این بازی که ایران داره از خودش نشون میده به شدت متاثر شدم توپ همش بکش زیرش هست اون حقیقی اصلا در این کلاس نیست که بخاد بازی کنه بازی کنا پاس های اشتباه خیلی میدن همش در حال دفاع کردن هست امیدوارم ایران حداقل اگر گل نمیزنه یه گل بخوره تا از این لاک دفاعی بیاد بیرون الان کله دنیا نشسته و به این بازی کردن ایران میخندن

SHAKERDOOST
16-06-2014, 23:23
سبک فوتبال علی اصغری رو به دنیا نشون دادیم :n19::n02:

IRAN_KING
اونجا که جلال چپه شد کم مانده بود گل بخوریم !!!!!!!!!!
بچه ها توپ دسته نیجریه هست به سمتشون هجوم نمی برن راحت پاس خطری میدن تا دست ما میاد سریع تحت فشار میزارن

Gregar
اوه اوه ما که قلبمون اومد تو دهنمون . کاملا سیستم دفاعیه و موقع حمله هم از پاس درست خبری نیست .

نیجریه خیلی داغون بازی کرد . حالا نمیدونم از تیم ما ترسیدن یا نه .

ولی چیزی که مشخصه واقعا دوندگیشون زیاده .
دوستانی که میگن نباید دفاع مطلق کرد اگه یه کم تیم الان هجومی بشه و تعداد مدافعین کم بشه انیجریه فقط یه پاس درست توی عمق بده مطمئن باشین گل میشه .

30vil
درسته توپ و میدان دست نیجریه اس اما ایران هم خیلی خوب بازی را کنترل کرده و عملا نیجریه موقعیتی نداشت

از اون طرف ضربه سر قوچان نژاد تک موقعیت خطرناک بازی بود

استرس و تجربه کم بچه ها عامل این شده که اینظور بازی کنند امیدوارم نیمه دوم هم بتونیم اینگونه بازی را کنترل کنیم

نیجریه دفاع آسیب پذیری داره میشه با اضافه شدن در ضد حملات به گل هم رسید

stealer
16-06-2014, 23:24
دوستانی که انقاد میکنن از نحوه بازی تیم خدایی چه انتظاری دارن؟
ببینین اگه واسه نتیجه اومدیم که این نوع دفاع منطقی ترین دفاع هست نسبت به ابزار موجود
نیجریه هم موقعیت گل انچنانی نداشته اصلا یعنی اینکه خوب دفاع کردیم

Gilopa
ایران سیستم بازی یونانو 2004 رو از قبل میخواست پیاده کنه و تو این نیمه کاملا موفق بوده . خراب کردن بازی تیم حریف کاملا مشخص بود تو نیمه اول . طوری که مجبور شدند بارها به بازی هوایی رو بیارند

Ali_softcenter
دوستان جالبه غز زدنتونا ... خواب قربون شکل ماهتون برم همه میدونستیم که بازی ایران صد در صد دفاعیه دیگه . اتفاقا پیشرفت حاصل شده تو بازیشون خداییش بازی نیجیریه هم خراب کردند کاملا .:n02:

جهانبخش جای خسرو؟؟ کامان :دی بیت آشور رو باید بیاره جای خسرو

kotlet110
16-06-2014, 23:25
خوبیش اینه الان دیگه مطمئن شدم بازی بعدی حداقل یه بازی جذاب و پر گل میبینیم .شاید مسی تو همون بازی بتونه آقای گل بشه انشالا اگر اقا بخواد:n02:

persian365
16-06-2014, 23:25
اول از همه خوشحالم که نیمه اول گلی نزد نیجریه
ایران خیلی با استرس بازی و شروع کرد

اگه ایران بتونه از جلو تر پرس کنه خیلی بهتره
به احتمال زیاد نیمه دوم بهتر بازی میکنیم . جو ورزش گاه هم یه جوری به سود ایرانه
بچه ها هم استرسشون کمتر میشه در نیمه دوم

به امید برد در نیمه دوم :n12:

SHAKERDOOST
16-06-2014, 23:26
واقعا متاسفم واسه کسایی که از گل خوردن ایران خوشحال میشن :n21:

Gilopa
16-06-2014, 23:27
جهانبخش جای خسرو؟؟ کامان :دی بیت آشور رو باید بیاره جای خسرو

اوه راست میگیا حواسم نبود اصلا:n02:

ESTEGHLAL 67
16-06-2014, 23:28
از اول بازی تا الان 4 بار سر و صورتمو شستم از سر درد دارم میترکم :n03:
واقعا بدتر از اینم میشد با این بازیمون کلاس جام و به حد محسوسی کاهش دادیم
وقتی توپ میرسه نزدیک دروازه بیشتر از اینکه نگران مهاجمای نیجریه باشم نگران حقیقی هستم
اشکان دژاگه خیلی بد بود تو این نیمه ولی تو دفاع خوب بودیم تو خط میانی هم اندو خوب بود
ولی از حق نگذریم موقعیت گل ما جدی تر بود

Gregar
16-06-2014, 23:30
نظرات رو میخونی اینطوری میشی :n04:

نظرات قبل بازی :
من به برد مقابل نیجریه امیدوارم
هر چی که هست دفاعمون خوبه
یه اتوبوسی جلوی نیجریه پارک کنیم که بخورن بهش له بشن
اگه بتونیم حتی مساوی بگیریم از این بازی خیلی خوبه
واقعا تیم نیجریه قدرت بدنی بالایی دارن .
بازیکنهای اونا واقعا از ما بهترن . فقط باید دفاع کنیم

نظرات بعد از نیمه اول :
این دیگه چه بازی ایه .
همش داریم دفاع میکنیم
فقط میزنیم زیرش
امیدوارم گل بخوریم که به خودمون بیایم
حالم بهم خورد از این بازی

دقیقا . همه میدونن و فقط اینجور موقع ها این نظراتشون گل میکنه . به نظر من که تیم به نسبت خوب دفاع کرد . در مورد حمله . فقط یه حمله بکنیم و بکشیم جلوی مطمئن باشین گل رو خوردیم .

karimz
16-06-2014, 23:42
گل بزن دیگه کشتیمون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بی باک بی بال
16-06-2014, 23:55
نیم دوم خیلی بهتر شدیم امیدوار شدم

بی باک بی بال
17-06-2014, 00:08
این اشکان هیچ هنر از خودش نشون نداد :n03:
این توپ به ارش برهانی میدادی بهتر میزد

karimz
17-06-2014, 00:09
تیم با اومدن علیرضا تهاجمیتر شد نیجریه خسته شده الان خیلی شانس گلزنی داریم آندو با زیرکی بیش از بیستا خطا کرد فقط یه کارت زرد گرفت سرعت نیجریه رو گرفت

arash59b
17-06-2014, 00:11
بهترین نتیجه برای ایران همین طور دفاعی بازی کردن هست شاید بتونه از سه بازی 3 امتیاز بگیره و امیدوار باشه

ولی واقعا روزنامه های خارجی درست پیش بینی کردن که کسل بار ترین بازی جام همین بازی هست

clau
17-06-2014, 00:23
با مساوی ایران مقابل نیجریه طلسم نتیجه نگرفتن تیم های آسیایی در جام جهانی 2014 شکسته شد:n05:

Milad4171
17-06-2014, 00:23
به نظر من این نتیجه بهترین نتیجه میتونست باشه.
باتوجه به اولین بازی هایی که ما از تیم های مختلف دیدیم ، نتیجه خوبی بود واسه تیم ما

Gregar
17-06-2014, 00:25
این اشکان هیچ هنر از خودش نشون نداد :n03:
این توپ به ارش برهانی میدادی بهتر میزد

نمیدونم مشکل اشکان چیه . اخیرا توی ویدئوهایی که از تیم ملی منتشر شده تو همشون اشکان قیافه اش یه جوری ناراحت بود . یکی از دوستان هم اشاره کرد . معلوم نیست چه مشکلی واسش پیش اومده که تمرکز نداره اصلا .

PSYCHO_MAN
17-06-2014, 00:25
هیچیمون تو سطح این جام نبود جز دفاع عالی که کردیم که فراتر از انتظار من بود خیلی کم اشتباه کردن . نباید زور الکی برنیم و زیاد انتقاد کنیم سطحمون همینه دیگه اکثرا بازیکنامون تو فشار نمیتونن 10 متر پا به توپ حرکت کنن چه برسه بخوایم از روی برنامه گل بزنیم
آخر بازیم تماشاگرا هر 2تا تیمو هو کردن به خاطر دیدن ضعیفترین بازی جام و اولین بازی بدون گل

persian365
17-06-2014, 00:27
یک امتیاز گرفتیم
بهتر از باخت بود
به نظر شما می تونیم امیدوار باشیم ؟

hamid_diablo
17-06-2014, 00:28
خوابم گرفته بود...چقدر زیر توپ میزدن..ولی انصافا خوب دفاع کردن..نیمه اول هم معلوم بود اعتماد به نفس نداشتن و ترسیده بودن...از قدرت بدنی خوب نیجریه هم تشکر میکنیم

Gregar
معلوم بود فقط واسه مساوی اومده بودیم . حتی تعویض اخر هم انجام ندادیم . منطقی هم بود . تیم داشت خوب دفاع میکرد و فقط توی حمله اشکان و خسرو مشکل داشتن که اونا هم تعویض شدن .

PSYCHO_MAN
حذف شود تکراری

A/|\IR
یه نکته جالب:

:n02:

prance666
17-06-2014, 00:30
به نظره من حتی اگرم میباخت و شرافتمندانه بازی میکرد ارزشش بیشتر بود از نظره حمله هیچ تاکتیکی نداشتن فقط همه دفاع کنن به نظرم ایران لایق این دوره جام جهانی با این کیفیتی که امسال شاهدشیم نیست

Kurosh
17-06-2014, 00:30
حالا می تونیم بگیم باید بازی رو می بردیم !
نیجریه واقعاً چیزی برای ارائه کردن نداشت، اما خب ما هم خیلی استرس داشتیم

یه سری حرکت‌های ترکیبی و پاس‌کاری‌ها خوب بود، اما فرصت‌های خوبی رو از دست دادیم که خب الان باید حسرتش رو بخوریم ...

اشکان همیشه کلاسش از ایران بالاتر بود،‌ اما امروز نه پاس داد، نه موقعیتاشو استفاده کرد

خط دفاع و هافبکای دفاعی فوق‌العاده کار کردن

به خصوص مهرداد پولادی که یه تنه ایرانو از شکست نجات داد. مهرداد عالی بود امروز، هم تو دفاع هم تو حمله ...

از چپ خیالم راحت شده با وجود مهرداد ... بیک زاده خوب موقعی مصدوم شد

هافبکای دفاعی هم هر دو به خصوص آندو خوب بودن. بازی تخریبی و توپگیری های خوب

اما خب مشکل پخش توپ و موقعیت سازی داشتیم ، اونم به خاطر آماده نبودن اشکان بود

جهانبخش اومد و تحرک بالاتر رفت، اما خب کم تجربه بود و پاساش نرسید

گوچی هم شاید فکر کنید خیلی فرصت از دست داد و پاس خوب نداد، ولی امروز همه توپا بهش ختم می‌شد، و به تنهایی هم تونست اونجا از پس هافبکاشون بر بیاد

تنها بود که نتونست موقعیت خاصی ایجاد کنه ...

تو دروازه علیرضا با همه استرساش و تو اوت زدناش، خیلی هم بد نبود، چند تا سیو داشت که البته راحت بودن، ولی حداقل اشتباه نکرد جز تو یه خروج ...

خسرو و حاج صفی،‌به خصوص حاج صفی تو نیمه دوم بهتر شدن، اما دژاگه خیلی افت داشت.

تو دفاع هم سید جلال مثل همیشه تانک بود و ایستادگی کرد. امیرحسین هم خوب بود، ولی دو سه اشتباه داشت که پولادی جمعش کرد ...

پ.ن: مرسی سیروان واسه آهنگش ... :40:

پ.ن 2: به امید بازی خوب جلوی آرژانتین ...

ESTEGHLAL 67
17-06-2014, 00:31
فقط میتونم بگم تبریک میگم واسه اولین امتیازمون شایدم اخرین امتیازمون:n02:
ولی در مجموع سه نفر عالی بودن پولادی منتظری و اندو بقیه هم خوب بودن ولی انصافا این سه نفر بیشتر بازیشون به چشم میومد
ولی این تیم نیجریه رو میشد برد واقعا خسته نشون میدادن تو بیست دقیقه اخر بازی
خنده های کیروش هم اخر بازی نشون میداد چقدر راضیه از نتیجه یعنی دقیقا چیزی بود که میخواست

Milad4171
17-06-2014, 00:31
و به نظر من بهترین بازیکن ما ، آندرانیک تیموریان بود ، واقعا تمام زمین دیده میشد و بیشتر توپ ها رو دفع میکرد ، مخصوصاً در مرکز زمین!

اما باید در بازی بعدی رو هجوم ها و پاس دادن بیشتر تمرکز کنن. سرعت پاسهاشون بیشتر از سرعت هم تیمیهاشون بود!

karimz
17-06-2014, 00:33
مساوی هم خوبه از آرجن هم مساوی بگیرن بوسنی هم شکست بدند صعود کنن حالا ایران دومه یا سوم؟

IRAN_KING
17-06-2014, 00:35
دژآگه همین بود ! تک روی می کرد بعدم داشت بیهوش می شد !

clau
17-06-2014, 00:36
در این گروه احتمالن کسل کننده ترین بازیهای جام جهانی برگزار میشه

دیشب بازی آرژانتین -بوسنی اینقد جذاب بود وسط بازی خوابم برد:n02:

آرژانتین با یک لشکر ستاره در خط هافبک و حمله به زور گل بخودی تونست بوسنی که اولین تجربه حضورش در جام جهانی بود شکست بده

دوستان چه توقعاتی از ایران دارند:n29:

PSYCHO_MAN
17-06-2014, 00:36
حالا می تونیم بگیم باید بازی رو می بردیم !
نیجریه واقعاً چیزی برای ارائه کردن نداشت، اما خب ما هم خیلی استرس داشتیم

نه انصافاً
با یه موقعیت و دو تاتوپ نصف نیمه که نمیشه گفت میتونستیم ببریم . نتیجه خوبی بود برای این تیم
اگه پولادی نبود رو همون دوتا توپ آخر الان فاتحمون خونده بود . رو اون صحنه هند اشتباه و شوتی که یارو زد هم خوش شانس بودیم

Hatek
17-06-2014, 00:37
هو تمشاچی و بازی در سطح جهانی و این چیزا رو بندازین دور
من کاملا راضی ام که بازی حساب شده ای بود و کیروش قشنگ میدونست داره چیکار میکنه
برای یه برزیلی که کشور خودش مدعی قهرمانیه و تا چشم باز کردن فوتبال درجه یک دیدن ناراضی بودن از همچین بازی کاملا طبیعیه
ولی برای ما با این اوضاع فوتبال داخلی که در جریان هستید کاملا بازی خوبی بود
مگه چیه ما تا حالا تو سطح جهانی بوده ایندفه باشه ؟ البته مربیمون این سری کلاسش جهانیه
در کل خسته نباشن

karimz
17-06-2014, 00:38
مازیار ناظمی، مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان که در ورزشگاه محل دیدار تیم‌های ملی ایران و نیجریه حضور دارد، اعلام کرد که در صورت تساوی ایران مقابل نیجریه سه هزار و در صورت برد شاگردان کی‌روش در این بازی پنج هزار دلار به آنها پاداش داده می‌شود.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pcforlife
17-06-2014, 00:38
بازی منطقی و هوشمندانه ای از تیم ملی دیدم.... بالاخره بازی اولمون رو با امتیاز در جام جهانی شروع کردیم. اگه خوش شانس بودیم میتونیستیم با یک گل ببریم. هر چند نیجریه هم فرصت های خوبی داشت ولی با بازی خوب مون خصوصا در نیمه دوم باعث شد که بیشتر دقایق بازی نیجریه نا امید بود از گل زنی. اینو خصوصا از تعویض هاشون میشد فهمید.
بهترین بازیکن تیم هم بدون شک آندو بود. پولادی هم دقایق آخر توپ های خوبی رو جمع کرد. در کل به نظرم همه خوب بودیم.
.
واقعا پیش از جام جهانی هم مشخص بود که بازی با نیجریه به شدت مهمه. اما بعد از این مساوی، بازی نیجریه - بوسنی از بازی ما با آرژانتین اگه نگیم مهمتره، بی اهمیت تر نیست.
اگر بازی بوسنی - نیجریه مساوی بشه، شرایط ایده آلی پیش میاد. حتی اگه به آرژانتین هم ما ببازیم، تساوی بازی دو تیم دیگه گروهمون خیلی بهمون کمک میکنه.

Viren
17-06-2014, 00:39
خیلی حوصله سربر بود من که خوابم گرفت همش تو دفاع بود حتی مهاجم ها هم داشتن دفاع می کردن:n02:

یارو شجاعی رو دقیقه 88 آورده زمین... که چی...

SHAKERDOOST
17-06-2014, 00:41
بهترین فوتبالی بود که از ایران توی این چند سال گذشته دیدم.

نادر1368
17-06-2014, 00:42
بازي هر دو تيم در حد اين جام اصلا نبود! نيجريه تاكتيكي نداشت و موقعيت ما خطرناك تر بود و ما بيشتر شانس داشتيم تا بازي رو ببريم!

پر گل ترين جام جهاني تاريخ باشه همه تيم ها پر انرژي و با انگيزه بازي كنن بعد يهو مساوي اونم با بدترين بازي ممكن و نتيجه 0=0 هركسي باشه
هو ميكنه هرچند ما خيلي حال كنيم با اين يه امتياز!:n01:اصلا معلوم نيست با اين بازي چي به سرمون مياد:n13:

30vil
17-06-2014, 00:44
تبریک و خسته نباشید به همه بچه ها واقعا با غیرت بازی کردند و به هدفی که براشون تعیین شده بود رسیدند

واقعا ایران برای برد و گل زدن به این بازی فرستاده نشده بود و کاملا از ترکیب و تعویض های دیر هنگام کی روش مشخص بود که فقط دنبال گل نخوردن و مساویه که به هدفش هم رسید

دوستانی که از بازی تیم ایراد میگیرند باید توجه داشته باشند که بضاعت تیم ما همینه این تیم مقابل کره هم در کره اینگونه بازی کرد پس نباید توقع غیر منظقی داشته باشیم

نیجریه تیم بسیار خوبیه اما دیدیم که واقعا طبق گفته کی روش سوپرایز شدند و انتظار چنین بازی را نداشتند و همین بازی تخریبی باعث عصبانیت و از دست رفتن تمرکزشون شده بود

همه بچه ها امروز خوب بودند اما به نظرم بهترین بازیکن تیم پولادی و آندو بودند انتخاب بین این دو نفر خیلی سخته

PSYCHO_MAN
17-06-2014, 00:45
برای یه برزیلی که کشور خودش مدعی قهرمانیه و تا چشم باز کردن فوتبال درجه یک دیدن ناراضی بودن از همچین بازی کاملا طبیعیه
مگه چیه ما تا حالا تو سطح جهانی بوده ایندفه باشه ؟ البته مربیمون این سری کلاسش جهانیه
در کل خسته نباشن

منم میگم برای این تیم خیلی نتیجه خوبی بود و منطقی بود بازیمون و خیلی خوشم اومد از دفاع منسجم تیم
ولی من منظورم تو کلیت جام هست که سطحمون از متوسط جام پایین تره که یه حقیقته دیگه
ما اگه از آرژانتین گل زودهنگام نخوریم میتونیم با همین شیوه حداقل خیلی کم گل بخوریم

Gregar
17-06-2014, 00:46
در کل خسته نباشن

بازی کسل کننده بود درست . حمله نکردیم و گلی نداشتیم درست .

اما میدونی من از چی خوشم اومد ؟ این که برای اولین بار دیدم بازیکنها دارن برنامه ای که بهشون دیکته شده رو درست و بی نقص انجام میدن . تو هیچ بازی از جام جهانی که کردیم هیچ وقت اینطوری با برنامه کار نکردیم .
به خدا حیف کی روش که بعد از جام جهانی قراره بره . کی روش میتونه این اخلاق حرفه ای که بازیکنها تاکتیک پذیر بشن رو تو ایران جا بندازه .

در کل کیف کردم که برای اولین بار تو یه بازی اشتباهی نکردیم که منجر به گل خوردن بشه . نه اشتباه فردی و نه اشتباه تیمی .

SHAKERDOOST
17-06-2014, 00:47
با همین سبک اعصاب آرژانتینم بهم میریزیم و به امید خدا مساوی میکنیم. :n19:

senaps
اقا انصافا ما خوب دفاع کردیم....
به نظرم خسرو اون گوشه اضافی بود و تیم رو عقب مینداخت.... کلا بازی وسط زمین بود و اون چند ضد حمله‌ای که دو تیم داشتن، فرصت های ایران بهتر بود برا گل زنی که با خودخواهی یا اشتباهات مسخره بازیکن ها از دست رفتن....

یه جورایی راحت می‌تونستیم بازی رو ببریم....

توی دروازه اصلا امن نبودیم و در حقیقت، خط دفاعمون توپ ها رو جمع کرد و دروازه بان واقعا در این سطح نبود...

خیلی استرس داشتن برخی بازیکن ها و مشخص بود.... دور کردن توپ ها هم الکی انجام میشد و بدون هدف که از اواخر نیمه اول و تمام نیمه دوم، ما دیگه دور کردن هامون الکی نبود و حساب شده دور میکردیم و به قولی توپ میرسید به عوامل خودی! :)...

فکر میکنم همینجوری دفاع بکنیم با اون بازی دیشب ارژانتین شاید بتونیم یه مساوی دیگه بگیریم و امیدوار باشیم که نیجریه هم مساوی بکنه و خودمون بوسنی رو بزنیم! :))))))))

هرچند دو مساوی و یک باخت هم باز خوبه باو! :)

Ahmad
شرمنده
ولی اگر بخوایم تا قبل از این دو بازی آخر بدترین و کسل‌کننده‌ترین بازی دور اول بازی‌ها رو نام ببریم قطعا همین بازی و مطمئنا بازی ایرن بود.
شروع بازی با ضربه بلند حقیقی
دریافت توپ توسط مدافعان تیجریه
حمله به سمت دروازه ایران
شروع بازی توسط حقیقی
و ...

اگر بخوایم با همین تاکتیک بریم جلو
باید درنظر بگیریم که آرژانتین نیچریه نیست
پس خوبه که یکی از بهترین و تیزترین بازیکن‌ها مثلا حاج‌صفی همون اول بازی بیاد بزنه پای مسی رو مثل جبرئیل سیسه چند سال پیش نصف کنه
بعد از اون با ده نفره شدن
آغاز بازی توسط ضربه بلند حقیقی
...

و بازی سوم هم همین‌طور

و با سه امتیاز شیرین شاید صعود کردیم

همین‌طور بریم جلو و در پنالتی شاید بردیم

تا قهرمان بشیم

اگر فقط همون ضربه سر آخر نیجریه گل می‌شد مطمئن باشیم الان انتقاد و ... ـی بود که به تیم و ... داده می‌شد

prance666
17-06-2014, 00:51
ولی خداییش به تنهایی سطح بازی‌های جام جهانی رو در سطح جام ولایت آوردیم پایین

karimz
در پایان دیدار 2 تیم ملی ایران و نیجریه که با تساوی بدون گل خاتمه یافت، جان اوبی میکل به عنوان برترین بازیکن زمین انتخاب شد.

او در حالی به این عنوان دست یافت که در 90 دقیقه 93 پاس و یک شوت به سمت دروازه انجام زده بود./تسنیم

ESTEGHLAL 67
ولی یه سوال شبکه سه چرا سرود قهرمانی پخش کرده بود اون اخر بازی؟ :n02:
به تنهایی اخ ببخشید به همراه نیجریه سطح جام جهانی رو تا جام ولایت پایین اوردیم
درسته 1 امتیاز به دست اوردیم ولی اخه با چه قیمتی ........
اشکان مشکلش چیه ؟ چرا اینقدر دپرس بود... همه توپا رو یا لو میداد یا الکی جوگیر دریبلای فضایی بود
شاید خیلیا الان بگن اگه هجومی بازی میکردیم شاید خیلی گل میخوردیم ولی این تیم نیجریه خیلی بد بود خیلیییییییییی ..اگه ترس بازی و استرس بچه ها نبود و صد البته تاکتیک دفاعیمون شاید به گلم میرسیدم شایدم گل میخوردیم ولی بدترین بازی جام 20 نمیشدیم

PSYCHO_MAN
17-06-2014, 00:52
دژآگه همین بود ! تک روی می کرد بعدم داشت بیهوش می شد !
اشکان میشه گفت شناخته شده ترین بازیکنمون هست و طبیعی بود آنالیز دقیقی داشته باشن رو بازیش و هرجای زمین توپ گیرش اومد یک یا دو نفر نزدیک باهاش حرکت میکردن
سخت گیری که که رو بقیه بازیکنامون داشتن خیلی کمتر بود .

SHAKERDOOST
17-06-2014, 00:55
تمجيد گري لينکر از تيم ملي ايران

مهاجم سابق انگليس از تيم ملي ايران تمجيد کرد.

تيم ملي ايران در اولين ديدار خود در جام جهاني برابر نيجريه به تساوي بدون گل رسيد.

گري لينکر، مهاجم سابق تيم ملي انگليس که سابقه آقاي گلي جام جهاني 90 را در کارنامه خود دارد، پس از تساوي ايران و نيجريه، به تمجيد از تيم ملي ايران پرداخت و گفت: نکته جالب براي من اين بود که تيم ملي ايران در بازي‌هاي انتخابي جام جهاني کمتر از هر کشور ديگري دروازه‌اش باز شد و در بازي برابر نيجريه نيز به خوبي توانست از دروازه خود مراقبت کند. همچنين نيجريه در انتخابي جام جهاني کمترين گل را زد و در بازي برابر ايران نيز همين روند را ادامه داد.

هفته‌نامه‌کيکر:ايران درخط دفاع نمره قبولي گرفت

هفته نامه کيکر در گزارش لحظه به لحظه خود از دفاع مستحکم ايران تعريف کرد.

در پايان مسابقه ايران و نيجريه که با تساوي بدون گل به پايان رسيد هفته نامه کيکر در سايت اينترنتي خود عنوان کرد: اين يک بازي خسته کننده بود ولي با اين حال خوشحاليم براي تيمي مثل ايران که با دفاعي خوب توانست نمره قبولي بگيرد.

به نقل از فارس، اين نشريه در ادامه نوشت: نيجريه قهرمان آفريقا نتوانست هم طراز با اعتبارش در اين مسابقه ظاهر شود.

عالی بودیم اینم سندش :n01:

Mr.Pooya
17-06-2014, 00:57
واقعا خیلی خوب دفاع کردند. درسته که گل نزد ایران ولی خیلی خوب دفاع کرد میشه گفت 95% توپ های نیجریه رو دور می کردند اون 5% رو هم خود نیجریه ای ها خراب کردند.

حقیقی به نظرم سر دو تا موفعیت اشتباه کرد که دفاع کاملا پوشش داد اونجا ها رو حتی موقیعت های ایران از نیجریه خطرناک تر بود.

ترکیب ایران میشه گفت امروز 1-10 بود که یک نفر دروازه بان و 10 نفر دفاع می کردند که خیلی هم عالی جواب داد و همونطور که دیدیم دروازه تا آخر بسته موند ولی سر ضد حمله ها به نظرم می تونسن اضافه بشن و موقعیت بیشتر ایجاد کنند. چند تا صحنه بود که هافبک ما می رفت گوشه که سانتر انجام بده ولی هیچ کس نبود که توپ رو بگیره بخاطر همین مجبور میشد همون گوشه بازی رو نگه داره که اضافه بشن و ضد حمله از دست می رفت.

ولی با این دفاعی که ایران انجام داد بعید می دونم آرژانتین و مسی هم بتونند از خط دفاع رد بشند :n02: با تمام توان دفاع کردند و برای تیمی که بعد از 8 سال و اون هم با بازیکن های کاملا جدید در رقابت های جهانی شرکت می کنه به نظر من خیلی عالیه.

A.M.D.D.E.V.I.L
17-06-2014, 00:59
مهم اینه که نباختیم ... آرژانتین رو 20 میگیریم !!:n02:

30vil
17-06-2014, 01:04
دوستان عزیز گویا فراموش کردید که نیجریه قهرمان دوره قبل آفریقا هستش پس تشبیه بازی ایران به جام ولایت و ... خیلی بی انصافیه

نیجریه را نباید دست کم بگیریم تیمهای ساحل عاج و کامرون به مراتبا از این تیم ضعیفترند دیدم که ساحل عاج با ژاپن چیکار کرد

پس باید از این نتیجه راضی بود و نباید مثل جام جهانی قبل که همه میگفتند با مکزیک مساوی می کنیم و آنگولا را میبریم و از پرتغال هم میبازیم توقع از تیم را بالا برد

a.f.h
اگه اشکان اون توپ رو گل کرده بود مبردیم:n28:

mohammad varaste
واقعا اگه یکی مثل صادقیان جای حیدری یا حاج صفی میبود مطمن باشید تو ضد حملات خیلی خطرناکتر میبودیم
تیم ما بازیکن سرعتی و تکنیکی مثل خلعتبری و صادقیان کم داره واسه ضد حملات

A/|\IR
17-06-2014, 01:06
این حرفا چیه میزنین؟
اگه بخوایم "اگه" ها رو بررسی کنیم خیلی زیادِ
مهم اینه از این تیم چیزی بیشتر از این انتظار نمیره
ما کلا بازی بهتر از اینم تو لیگ یا تو تیم ملی (با این بازیکنا) نداشتیم یه نگاه به دربی هامون بندازین سطح و تاکتیک و سبک تیم همینه

با این تیم پر واضحِ که امیدی نیست به چیزی، ولی با این حال کیروش باید آبرو داری کنه و بازیکنایی مثل حقیقی و حیدری رو بازی نده که بیشتر این ضایع نشیم
تیم باید از نظر روحی ریکاوری بشه (اشکان و دژاگه واقعا داغون بودن) یکمم باید تو ضد حملات کار کنیم تا استرس بچه ها بیاد پایین -(این استرس برمیگرده نداشتن تجربه و نداشتن بازی های تدارکاتی خوب و آماده سازی قبل از تورنومنت)- تا بتونیم بهتر نتیجه بگیرم.

امیدوارم در بازی های بعدی بازی های آبرومندی رو شاهد باشیم.:n12:

slim_shady71
17-06-2014, 01:06
شاید اگه یکم خط حمله بهتر بود میشد بازی رو ببریم در این گروه نیجریه ضعیف ترین بود به هر حال فکر نکنم ایران بیاد بالا

Gilopa
17-06-2014, 01:08
سبک بازی کاملا مشخص بود از قبل و من به شخصه اصلا شگفت زده نشدم ... خوشحالم که نتیجه گرفتیم !
توقعات پایین بود .. اما ناراحتم چرا ؟؟؟ کاش کمی برای خودشون بازیکنا بیشتر احترام قایل بشند و سعی بر حفظ توپ هم بکنند ن اینکه فقط بزنند زیر توپ اینجوری به همه ثابت میکنند ک خیلی سطحشون پایینتر از فوتبال آُسیاست چ برسه قاره های دیگه . درست نیست انقدر زیر توپ زدن برای یک فوتبالیست حتی اگر سطح بازیشم پایین باشه.

malkemid
17-06-2014, 01:21
مهمت شول تو برنامه کارشناسی گفت که این بازی خیلی از لول جام جهانی پایینتر بود :n02:

واقعا اگه تیم دروازه خالی هم گیرش میومد می زد بیرون! چون فقط تو مخش کرده بودن که مساوی..مساوی.

banii
17-06-2014, 01:23
جهانبخش و شجاعی دقیقه 60 تا 70 باید وارد زمین میشدند

Yi Yi
17-06-2014, 01:26
جک ایم. افتضاح ایم. درجه پنج فوتبالیم.
حالم به هم خورد از فوتبال این تیم.

ای کاش روزی فرا میرسید که اون کفاشیان از خودش میپرسید تا کی آخه قراره من این نمایش شرم آور رو ارائه بدم به ملت؟ تا کی؟

clau
17-06-2014, 01:26
ستايش ريو فرديناند از تيم ملي ايران و کي‌روش

مدافع سابق منچستريونايتد و تيم ملي انگليس به انتقاد از بازي نيجريه برابر ايران پرداخت.

نيجريه در حالي در اولين ديدار جام برابر ايران به تساوي بدون گل رسيد که در خيلي از دقايق بازي نمايش ضعيفي از خود ارائه داد.

ريو فرديناند که يکي از کارشناسان اختصاصي بي‌بي‌سي براي جام جهاني 2014 است، پس از پايان اين ديدار گفت: نيجريه توپ و ميدان را در اين ديدار در اختيار داشت اما بازيکنان اين تيم در خط حمله نمايش بسيار بدي از خود نشان دادند و يکي از ضعيف‌ترين بازي‌هاي خودشان را به نمايش گذاشتند. نيجريه نتوانست از قدرت خود استفاده کند و توپ‌هايي که در خط هافبک در اختيار داشت را به گل تبديل کند.

فرديناند در ادامه گفت: نيجريه فکر مي‌کرد به راحتي مي‌تواند سه امتياز اين ديدار را به دست آورد، به همين خاطر بازيکنان اين تيم عجول بودند. ايران حريفي که نيجريه فکر مي‌کرد نبود و توانست بازي خوبي به نمايش بگذارد.

فرديناند در ادامه گفت: کارلوس کي‌روش توانست از تيم ايران تيم قدرتمندي بسازد و تمام جزئيات بازي را به دقت مورد بررسي قرار داده بود. به جرات مي‌توانم بگويم کي‌روش براي هر دقيقه از بازي برنامه داشته است. کي‌روش مربي بسيار خوبي است و در سال‌هاي گذشته توانسته تيم ملي ايران را دچار تحول کند.

مدافع سابق تيم ملي انگليس در ادامه درباره ديدگاهش درباره بازي ايران و نيجريه گفت: نيجريه‌اي‌ها در خط هافبک بسيار پرتعداد هستند. بر فرض مثال جان اوبي ميکل بازيکن تراز اولي است و بازي‌هاي اروپايي زيادي تجربه کرده اما در اين ديدار تراکم خط دفاعي نتوانست بازي هميشگي خود را ارائه دهد. اوبي ميکل در اين ديدار من را نااميد کرد. او بازيکن قدرتمند و شوت‌زني است اما در اين ديدار نتوانست بازي هميشگي خودش را به نمايش بگذارد. در واقع او در بازي‌سازي نيجريه يک ناکام کامل بود.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88_%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%86%D 8%AF_%D8%A7%D8%B2_%D8%AA%D9%8A%D9%85_%D9%85%D9%84% D9%8A_%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D9%88_%DA%A9 %D9%8A%E2%80%8C%D8%B1%D9%88%D8%B4)

aliano
17-06-2014, 01:27
با اینکه مساوی کردیم ولی فکر می کنم به هیچ کس نچسبید این یک امتیاز.من توقع داشتم دفاع کنیم ولی این توقع رو هم داشتم که ضد حمله های خوبی هم بزنیم.اما متاسفانه اصلاً از توی حمله به دژاگه و گوچی کسی کمک نمی کرد.زیر توپ زدنها هم توی نیمه اول خیلی رو اعصاب بود.همین 0-0 هم میتونست بهمون بچسبه به شرط اینکه روی ضد حملات تلاش برای گل زدن هم می کردیم نه اینکه بسم الله بزن زیرش!

من فوتبال دفاعی رو دوست دارم به شرط اینکه وقتی توپ نداری دفاع جانانه بکنی اما وقتی توپ رو داری حداقل برای گل زدن تلاش بکنی!توی این بازی تیم ما هیچ تمایلی به گل زدن نداشت.با این وضعیت بعیده که یه گل هم بتونیم بزنیم توی جام جهانی.

albertxx
17-06-2014, 01:30
بهترین بازیکن ایران که امشب عالی بود آندو بود

فوق العاده بود
چنتا تکل عالی و خوب داشت و همه جای زمین حضور داشت !!!

برعکسش اشکان که باید عالی می بود اصلا خوب نبود !!
نمیدونم چش بود !!
واقعا اگه رو فرم بود میشد برد !!

به هر حال باید با همین دفاع بریم سراغ 2 بازی بعدی !

بردیا
17-06-2014, 01:37
همین که نباختن ازشون راضیم
الکی هم هی نیاید بگید کاش حمله میکردن و اشکال نداشت اگه گل میخوردن و میباختن.
یادتون رفته سال 2006 ایران چه بازی خوبی جلوی مکزیک کرد ولی سر اشتباه فردی بازی رو باختن و بعدش سیل فحاشی ها بود که نصیبشون شد که چرا درست حسابی دفاع نکردید یا چرا رحمان لیز خورد یا میرزاپور نتونست درست شوت بزنه و .....؟
کلا ایرانی جماعت همینه،همیشه ناراضیه.
همینو اگه میباختن میکوبیدن تو سرشون که شما غرور یه ملت رو پایمال کردید و حیف نونی که بهتون دادن و ازین جور حرفایی که همیشه تحت هر شرایطی زده میشه

playstation 3
17-06-2014, 01:52
تیم خوب نبود از نیجریه می ترسید و کسل کننده ترین بازی بود.ولی آرژانتینم دیشب بد بازی کرد اگه گل به خودی نبود اونم یک امتیاز می گرفت.از ایران بیشتر از این انتظار نمی رفت.امیدوارم مقابل آرژانتینم وایستیم.ولی نیمه ی پر لیوان رو نگاه کنیم حداقل 4 تا گل نخوردیم.

constant_boy23
17-06-2014, 01:58
اقا یه تیکه گزارشگر جو گیر شد داد زد پژمان و منتظری من پخش شدم زمین از خنده ...:n02:
اگه یه کمی " بزن زیرش " کمتر بود بازی خیلی قابل قبول بود...حداقل از نتیجه راضیم و به قول عادل از الان اوت شده به حساب نمیایم ...
اقا هی گفتین نیجریه جنگندس ...اینا که 10 تاشونو مصدوم کردیم ...:n02: بیشتر تکنیکی بودن ...10 دقیقه اول من دهنم باز مونده بود ..خدا رو شکر به خیر گذشت ...
به امید 0-0 برابر آرژانتین :n12:

powerslave
17-06-2014, 02:26
اگه شجاع تر بودیم شاید حتی میشد پیروز بشیم. کیروش تعویضها رو دیر انجام داد. جهانبخش باید 10 دقیقه زودتر میومد تو و شجاعی هم جای 5 دقیقه مونده بید دقیقۀ 60-65 میومد تو. خسرو خیلی داغون بود. همینطور نکونام.
پولادی قشنگ 3 تا گلو برامون خرید. اوائل بازی مثل کل تیم خیلی دست و پاشو گم کرده بود ولی بعد بهتر شد. دلیل اصلی اونم اینه که بازی تدارکاتی با تیمهای بزرگ نداشتیم. اگه اونجور میشد دیگه ترسشون میریخت. بازی استرالیا رو دیدین؟ وقتی با برزیل و چند تا تیم دیگه بازی کردن (فکر کنم با آلمان هم بود) و هی 5--6 تا خوردن دیگه ترس ندارن دیگه. جلوی شیلی خیلی خوب بازی کرده بودن.

حیف از بی عرضگیه مسئولین.

mohammad_87
17-06-2014, 02:31
نه نیجریه تیمی بود که انتظار داشتیم و نه نتیجه!
با اینکه خیلی ها پیش بینی میکردند یا ایران میبره یا نیجریه بازی مساوی شد و اولین مساوی جام هم توسط ما رقم خورد.
با این بزیهایی که دیدیم،بوسنی راحت نیجریه رو شکست میده چون در کارای تیمی خیلی منظم تر و با برنامه تر هستند.

انتظار گل زنی از تیم نداشتم چون از همون ابتدا مشخص بود که تمام ترکز روی دفاع و گل نخوردن هست وگرنه حاج صفی فیکس نمیشد و در حملات هم سه نفره حمله نمیکردیم.

اینکه تیم در حمله خوب نبود،زیر توپ میزد،همکاری بازی های گذشته رو نداشت همش یک علت داره:بازی های تدارکاتی ضعیف

وقتی بهترین حریف تدارکاتیمون ترینیداد باشه مشخصه که تیم با استرس بسیار بسیار زیاد وارد زمین میشه.اگه میتونستیم با چند تیم درجه یک قبل از جام جهانی بازی کنیم،تا حدودی زیادی به لحاظ روحی روانی روی تیم اثر مثبت میذاشت و دیگه اینقدر از نیجریه نمیترسیدیم.

از یک تیم غیر حرفه ای و بی برنامه(در فدراسیون) توقعی بیش از این نیست.ما همه دوست داشتیم تیمی به جهان نشون بدهیم که با اقتدار و سربلند باشه اما واقعا ابزارش رو هم نداریم.
فاصله ما با جهان فوتبال رو میشه با نگاهی سطحی به آمار بازی امشب و سایر بازیها ببینیم.

آرژانتین و بوسنی اول و دوم خواهند شد.سوم شدنمون به بازی ما و نیبجریه در دو بازی آینده بستگی داره.

MR.CART
17-06-2014, 02:52
ای کاش میباختیم این چه وضع بازی کردنه اخه?
بهرحال به امید باخت مقابل ارژانتین

+ali
17-06-2014, 02:55
اگر یه هافبک خلاق و دو تا وینگر حقیقی داشتیم هم قدرت حفظ توپمون بالاتر میرفت هم میدیدین این نیجریه حتی از کره جنوبی هم ضعیفتره یا حداقل در اون سطح هستش و میشه بردش
اگه موفقیت یعنی رسیدن به خواسته سرمربی یعنی ایران موفق بوده
اما به نظر من موفق بودن یعنی راضی کردن حداقل 60 درصدی طرفدارا
در این صورت من فکر میکنم کیروش ایران موفق نبود
کیروش باید تاریخ بازیای ایران در جام جهانی رو نگاه میکرد
باید میدید که ایران جلوی اسکاتلندی به اون قدرت مساوی گرفته
جلوی یوگوسلاوی که این نیجریه رو درسته قورت میداد به اون خوبی بازی کرده
آمریکا رو برده
اگر با شناخت از تاریخ فوتبال ایران در جامهای جهانی گذشته ترکیب رو میچید بازیکنا اینقدر با استرس و ترس بازی نمیکردن
دژاگه هر بار فرار کرد کسی نبود براش پاس بفرسته
این نیجریه رو باید میبردیم و من یکی از نتیجه بازی راضی نیستم

پس دیگه کی باید برای برد توی جام جهانی بازی کنیم؟
تا کی باید همه تیمها از هر قاره ای هم بیان رو برای خودمون غول کنیم؟

banii
17-06-2014, 03:03
بازی نایجریا-بوسنی برای ما برد بوسنی و یا در حالت بهتر مساوی خیلی بنفع ما میشه...

urumchi
17-06-2014, 03:09
به خدا نیجریه مفت از دستمون در رفت ...

اگه رو ضدحمله برنامه خوب داشتیم حداقل 1گل به این نیجریه میزدیم

ولی متاسفانه کیروش اصلا ریسک نکرد و با بازی صرفا دفاعی تونست
زورکی 1امتیاز بگیره ولی اگه بجای 100% دفاع، 10% هم به فکر حمله
بودیم الان 3امتیاز داشتیم نه 1امتیاز

من به یاد ندارم تیم ما بیشتر از 10ثانیه حفظ توپ کرده باشه و دلیلشو
ترس، عدم اعتماد به نفس و تلاش مطلق برای دور کردن توپ از زمین
خودی می دونم

banii
17-06-2014, 03:12
به خدا نیجریه مفت از دستمون در رفت .
دقیقا...
این حرف واقعا عالی بود...

میدونم که ما در ادامه حسرت این 2 امتیازی که از دست دادیم و همینطور 1 امتیازی که به نیجریه دادیم رو میخوریم ....

ایرانی.
17-06-2014, 03:46
اخه این چه بازی ای بود که ایران داشت. با این جور بازی کردن ابروی ایران تو دنیا میره. همش تلاش میکنیم بریم جام جهانی، اونوقت اونجا هیچی برای عرضه نداریم. من نمیدونم چرا اینقدر ملت خوشحال شدن. این بازی بود واقعا؟؟؟ از نظر نتیجه بد نبود ولی از نظر بازی افتضاح بود. دو تا پاس نمیتونستیم بدیم اونوقت خوشحالیم!

Reza31001
17-06-2014, 07:26
دوستانی که نگران کلاس جام جهانی هستند لطفا شکایتشون رو ببرن فیفا
چون در اون صورت سهم آسیا باید یه تیم باشه و سهم آفریقا 2-3 تیم تا خدای ناکرده کلاس جام جهانی پایین نیاد!

ما بر اساس واقعیت ها بازی کردیم و نتیجش رو هم گرفتیم
من که راضیم

vahidgame
17-06-2014, 07:28
در کل ایران نتیجه خوبی گرفت
اونایی که میگن آبروی ما رفت و ضد فوتبال بازی کردیم و ... اگه ایران فرضا میومد با سه مهاجم کار می کرد و کلی هم هجومی بود ولی 2 بر صفر می باخت الان همه می گفتن وای چه قدر ایران خوب بازی کرد و خوب باخت؟! :دی
همون اول که ترکیب نیجریه رو دیدم گفتم نیجریه تیم نیست ولی بالاخره بازیکنای خطرناکی هم داشت و اگه ایران خوب دفاع نمی کرد می تونست راحت گل بخوره
اگه توی فاز حمله بیشتر برنامه داشتیم می تونستیم با یه گل یه برد شیرین بدست بیاریم ولی از چند تا ضد حمله خوب استفاده نکردیم
من از عملکرد اکثر بازیکنا راضیم و اونایی که بازیکنا رو مسخره می کنن بهتره اینو در نظر بگیرن اینجا جام جهانیه و پتانسیل ما در این حد نیست که بیایم با ترکیب هجومی بازی کنیم
در کل فکر کنم بعضی دوستان منتظر بودن که هر نتیجه ای بدست بیاد سیل انتقادها رو از ایران شروع کنن!
بهترین بازیکن زمین هم آندو بودش ولی بقیه هم وظایف خودشون رو خیلی خوب انجام دادن
نمی دونم چه فکری کردن جان اوبی میکل رو بهترین بازیکن زمین انتخاب کردن و احتمالا گشتن معروفترین بازیکن کیه همونو بهترین بازیکن انتخاب کنیم :دی

حالا باید دید بازی با آرژانتین به چه صورت میشه
ترکیب احتمالا همینه و بعیده مثلا توی هافبک گوشه از مهره های هجومی تر استفاده بشه و احتمالا باز از خسرو و حاج صفی که دفاعی تر و دونده ترن استفاده میشه
یه نکته جالب هم دوندگی بالای بازیکنا بود و واقعا فکر نمی کردم خسرو بتونه برای خودش 11 کیلومتر رو ثبت کنه!

IRAN_KING
17-06-2014, 07:42
ولی حال نیجریه دیدین اخراش خسته و داغون چهرشون میگفت چرا هر کار می کنیم نمیشه (گل)؟:n02:

alireza-1991
17-06-2014, 08:29
اوایل بازی تیم استرس داشت و خدارو شکر تو دقایق اولیه گل نخوردیم و کم کم خودمون رو جمع کردیم .

میتونستیم در ضد حملات بهتر کار کنیم و ضربه نهایی رو به نیجریه بزنیم .خط دفاع وهافبکشون پر اشتباه بودن ولی متاسفانه تا توپ رو میگرفتیم سریع یا میزدیم زیرش یا اینکه به کناره زمین میبردیم تا وقت تلف بشه .

پولادی بهترین بازیکن ما بود و دژاگه ضعیف ترین .دژاگه حداقل تو یکی دو صحنه میتونست پاس به خسرو بده و صاحب موقعیت بشیم .

در کل باید راضی باشیم از نتیجه وامیدوار به آینده !!!

ferdfe
17-06-2014, 08:37
ایران همینی که هست
فکر کردید کره رو چطوری بردیم رفتیم جام جهانی ! با همین بازی ....

pcforlife
17-06-2014, 08:39
منم با نظر بردیا و وحید موافقم، چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد، ما تیم 4 ام این گروهیم و بالاتر از خودمون سه تیم قوی تر میبینیم. این موضوع شوخی یا حرف اشتباهی نیست. وقتی موقع قرعه کشی تیم ها خصوصا قدرتمند هاشون دعا میکنن با ما هم گروه بشن یعنی تیم ما در سطح پایینیه از لحاظ فنی.
ضمن اینکه با وقفه ای که در رفتن مستمر ما به جام جهانی پیش میاد، (نرفتن در 2010) باعث میشه کلی از بازیکنانی که تجربه جام جهانی دارن کنار برن و کسانی که الان باید تجربه یک یا دو جام جهانی داشته باشن، برای اولین بار بیان تو ورلد کاپ بازی کنن. همین موضوع تجربه رو تو بازی دیشب هم دیدیم که بازیکنای ایران تا 30 دقیقه اول تو جو بود. من قیافه حقیقی رو دیدم کپ کردم، رنگش بنده خدا پریده بود!
در کنارش به نظر من این منصفانه نیست که بگیم خوب بازی نکردیم... شاید فوتبال زیبایی به نمایش نذاشتیم، ولی بازی فوق العاده ای در دفاع از خودمون نشون دادیم که نیجریه و چند ستاره ش نتونستن کار خاصی رو انجام بدن.
+ مطمئن باشید الان دیگه بوسنی و نیجریه با نتیجه دیشب، ایران رو هم به عنوان رقیب برای صعود به عنوان تیم دوم میشناسن. در صورتی که قبل جام جهانی، مهمترین بازی این گروه برای مشخص شدن صعود بازی بوسنی - نیجریه بود.
وای اگه بتونیم صعود کنیم...:n12:

Kurosh
17-06-2014, 08:46

حسن روحانی رئیس جمهور ، در زمان پخش مسابقه فوتبال تیم ملی برابر نیجریه در منزل درحالی حالی به تماشای بازی شاگردان کروش نشست که ست کامل لباس تیم ملی را بر تن داشت. این شاید یکی از معدود عکس های رئیس جمهور باشد که لباس ورزشی به تن دارد. روحانی در صفحه تویتر خود در کنار این عکس نوشت:« به بازیکنان‌مان افتخار می‌کنم که توانستند اولین امتیاز را در جام‌جهانی کسب کنند. امیدوارم این اولین امتیاز از چند امتیازی باشد که آنها در این مسابقات به دست خواهند آورد.»

HGH 878
17-06-2014, 08:58
دوستان بازی تیم پرتغال رو دیدید اسپانیا نیمه دوم چطور؟؟؟ نتیجه هاشون چی؟؟؟
خداییش با توجه به وضعیت کلی فوتبال تو کشورمون من که فکر کنم خیلی هم خوب بودیم.

befermatooo
17-06-2014, 09:24
اگه دوستان از این بازی شاکی هستند یه نگاهی پرتغال و اسپانیا و فرانسه و ... بندازن که الان قلبشون افتاده تو دهنشون که اگه صعود نکنن چی میشه !

باز ما شانس صعودمون رو از دست ندادیم !

انشالله که صعود میکنیم .

Mohammad
17-06-2014, 09:44
تا قبل از جام جهانی همه آرزوی یه امتیاز از 3 بازی رو داشتن یا می گفتن از نیجریه نبازیم اما طبق روال همیشه حالا مصاحبه ها و صحبت ها یه جور دیگه شده .. جلالی که می گفت بجای این همه کار کردن رویه دفاع باید رویه حمله هم کار می کردیم ! در نظر بگیرید تیم ملی با اون وضع بدنی ، بازیکن ها ، اردوها و 1001 مشکل دیگه ، تا همینجا هم کیروش معجزه کرده !
وضعیت بدنی بازیکنان رو همه دیدیم ، طوری بود که تا آخر بازی اصلا کم نیاوردن اونم مقابل چه تیمی ! نیجریه ! آمار دوندگی هم که مشخصه. اینا همش نتیجه اردوها بود.
حتی اگه یه کم شانس داشتیم یکی از ضد حمله ها یا اون ضربه سر گوچی گل میشد و اونوقت دیگه هیچ حرفی باقی نمی موند. دیشب دژاگه اون اشکان همیشگی نبود. اگه زودتر جهانبخش اومده بود شاید شانس بیشتری برای گل زدن داشتیم.
در مجموع باید از این بازی راضی بود، ما هنوز تویه جام هستیم و این خودش امید بزرگیه. اگه این سبک بازی براساس واقعیت تیم ملی ما نبود همین الان هم جام برای ما تموم شده بود، خیلی ساده، بازی با نیجریه رو باخته بودیم ، بازی با آرژانتین هم که تکلیفش معلومه و بازی آخر هم یا پله بوسنی واسه صعود میشدیم یا یه بازی تشریفاتی داشتیم؛
اما حالا :
با روحیه ای عالی به مصاف آرژانتین میریم. خیلی راحت تر بازی می کنیم چون همه می دونیم در چه سطحی مقابل آرژانتین قرار داریم و چیزی برای از دست دادن نداریم. با فرض باخت مقابل آرژانتین که محتمل ترین نتیجه هست، باید نیم نگاهی به نتیجه بازی نیجریه و بوسنی داشته باشیم که شاید بتونیم با یه برد حماسی در بازی آخر به مرحله بعد صعود کنیم، چیزی که حالا میشه گفت اصلا دور از دسترس نیست.

steps
17-06-2014, 09:51
بازی خیلی خوبی بود دقیقا به سبک چلسی دفاع کردیم فقط تو ضد حملات ضعیف بودیم(هیچ نبودیم) که اون هم به دلیل استرس بالای تیم بود تو خونه هم بازی رو میدیدم گفتم اگه تا دقیقه 20 گل نخوریم اون استرس بچه ها کمتر میشه و میتونن یکم بهتر بازی کنن .
تنها ابهام برای من تو این بازی حضور حقیقی به عنوان دروازه بان بود که به نظر من اگه توپ میومد طرفش گل بود و به هیچ توپی نه نمیگفت .
از اون طرف خط دفاع خیلی خوب و کم اشتباه بود فقط صادقی اوایل بازی یکم استرس داشت چند تا لگد(شوت) به توپ زد خسرو هم اصلا به درد بازی نمیخورد چند بار هم جلوی سرعت نیجریه ای ها کم اوردش و تو فاز حمله هم جز دوتا سانت تو دست های دروازه بان نیجریه ای کار دیگه نکرد.
در کل همه خوب بودن من جمله اندو و پولادی.
فقط اونایی که اومدن تو خیابون دقیقا فازشون چی بود؟

sasansamiri
17-06-2014, 10:00
به قول دوستان لایک به دفاع چلسی........:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12 ::n12::n12::n12:

persian365
17-06-2014, 10:02
به صورت دفاعی بازی کردن یک سبک از فوتباله، درسته شاید از دید بعضی ها زیبا نباشه
یونان هم زمانی که با سیستم دفاعی قهرمان اروپا شد ، همه ابتدا از بازیش ایراد می گرفتند اما بعد ها با این سبک اینقدر پیشرفت کرد در اون دوره طرفدارای خودشو پیدا کرد

به نظر من این بازی دفاعی با امتیاز گرفتن مقابل آرزانتین کامل میشه و زیبا به چشم خواهد امد

نباید زود با هر نتیجه ای اعتراض کنیم باید صبر کرد و ادامه روند و دید
تا قبل از بازی خیلی ها به یک امتیاز هم امید نداشتن
درست نیست بگیم نیجریه تیم ضعیفی بود ، درسته خیلی قوی نبود ولی این بازی ایران بود که اونا نتونستن کاری بکنند

تو این چند روز فرصت خوبیه تیم روحیه خوبی دست پیدا کنه و مقابل آرزانتین با اعتماد به نفس بالاتری بازی کنه
و اگر نیجریه و بوسنی هم به یک تساوی برسند بازی آخر ایران زیبا ترین بازی گروه میشه

با آرزوی موفقیت برای تیم ملی ایران:n12:

karimz
17-06-2014, 10:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ایران و نیجریه

دیدار دو تیم ایران و نیجریه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2014_%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84/1/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D9%87/37) از ساعت 23:30 دقیقه به وقت ایران در ورزشگاه بایکسادای شهر کوریتیبا آغاز شد و این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
صحبت های بعضی از بازیکنان بعد از بازی با نیجریه:
پولادی: نیجریه بازیکنان باتجربه زیادی داشت اما کی‌روش از همه آنها باتجربه‌تر بود.
قوچان‌نژاد:مثل شیر بودیم و برای هم می‌جنگیدیم/بازی با آرژانتین خیلی مهم است.
داوری: نیجریه یکی از قطب‌های فوتبال آفریقاست/قرار نبود دروازه‌بان اصلی تیم ملی باشم.
صادقی: برای این نتیجه سخت دویدیم/ بازی با آرژانتین را از بقیه بازی‌ها جدا کنید.
نکونام: مقابل نیجریه به هدفمان رسیدیم/ نگوییم باید آرژانتین را ببریم.
حیدری: یک ربع اول بازی ترس داشتیم/ تساوی مقابل نیجریه موفقیت است.
تیموریان: سهل‌انگاری نمی‌کردیم نیجریه را می‌بردیم.
تیموریان: سهل‌انگاری نمی‌کردیم نیجریه را می‌بردیم.

منبع خبر: سایت ورزش11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sasansamiri
17-06-2014, 10:25
آغا کلا همه ی بچه های تیم ملی ایول داشتند ......
همواره دمشون گرم............:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n 16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:

Pejvak61
17-06-2014, 11:17
درسته كه:
- كسب نتيجه تساوي در بازي اول بد نيست
- توانايي مون همين بود
- بازيكن ها تلاش زيادي كردن
- حريف بازيكنان با تجربه تر و پر قدرت تري از ما داشت
- اغلب ما خوشحال هستيم كه در بازي اول نباختيم و اميدمون تا روز آخر زنده است حتي روي كاغذ
- ميدونيم بازيكنان زهردارمون انگشت شمار و شناخته شده نيستن و نتونستن كاري از پيش ببرن

اما اگر قرار بود از ديد يك بيننده خارجي و در مقايسه با ديدارهاي قبلي اين جام به بازي نگاه كنيم واقعاً كسل كننده و غير قابل قبول بود و قطعاً تيم ملي ايران تيم مورد علاقه شون نيست.

stealer
17-06-2014, 11:19
درسته كه:
- كسب نتيجه تساوي در بازي اول بد نيست
- توانايي مون همين بود
- بازيكن ها تلاش زيادي كردن
- حريف بازيكنان با تجربه تر و پر قدرت تري از ما داشت
- اغلب ما خوشحال هستيم كه در بازي اول نباختيم و اميدمون تا روز آخر زنده است حتي روي كاغذ
- ميدونيم بازيكنان زهردارمون انگشت شمار و شناخته شده نيستن و نتونستن كاري از پيش ببرن

اما اگر قرار بود از ديد يك بيننده خارجي و در مقايسه با ديدارهاي قبلي اين جام به بازي نگاه كنيم واقعاً كسل كننده و غير قابل قبول بود و قطعاً تيم ملي ايران تيم مورد علاقه شون نيست.
این یک چیز طبیعی هست و شعور اون فردخارجی هم باید برسه که توان ایران همین بود
حالا اگه مثل برخی تیمها 5 تا یا 4 تا گل میخوردیم و بازی خوب هم در هیچ نقطه ای از زمین نداشتیم تیم مورد علاقه بقیه کشور ها میشدیم؟
کلا افکار عمومی زیاد مهم نیست و چیزی که باقی میمونه نتیجه هاست:n05:

امید رض
17-06-2014, 11:34
اقا یه تیکه گزارشگر جو گیر شد داد زد پژمان و منتظری من پخش شدم زمین از خنده ...:n02:
اگه یه کمی " بزن زیرش " کمتر بود بازی خیلی قابل قبول بود...حداقل از نتیجه راضیم و به قول عادل از الان اوت شده به حساب نمیایم ...
اقا هی گفتین نیجریه جنگندس ...اینا که 10 تاشونو مصدوم کردیم ...:n02: بیشتر تکنیکی بودن ...10 دقیقه اول من دهنم باز مونده بود ..خدا رو شکر به خیر گذشت ...
به امید 0-0 برابر آرژانتین :n12:

امیدوار نشو کره شمالی هم 4سال پیش بازی اولشو خوب بازی کرد بازی های دیگه رو6تا 6تا خورد

Arash4484
17-06-2014, 11:35
این هم داره میشه مثل بازی ایران-کره...در حالی که بسیاریمون پیش بینی کردیم ایران میبازه...در حالی که چهره بچه های تیم ملی مثل صف اعدامی ها بود...در حالی که کارشناسان قبل از بازی دلگرمی میدادند: آقاااا...اگر n تا گل خوردیم...مردم عزیز دقت داشته باشند فوتباله دیگه...

این مربی اومده آبروداری کرده...یکجوری از بازی زیبا حرف زده میشه انگار قرار بوده مارادونا اون جلو باشه، کی دنبال بازی زیبا از ایران بود؟ این کلاس کاری جام جهانی چی هست که ایران نقضش کرده و پرتغال و اسپانیا درهم ریخته نقضش نکردن؟

عادل فردوسی پور در حالی که دیگه زیادی زده بود: خوشبختانه هوا ممکنه در بازی ایران بارونی باشه...ببینیم میتونیم رکورد بدون تساوی بودن جام رو بشکنیم

و بعد حالا همه یاد فوتبال زیبا افتاده اند....یکی بگه کل امتیازهای که ایران در طول ادوار جام جهانی گرفته چقدره؟ الان بهتر بود یا جام 2006؟ که فردوسی آخرش هوار میکشید خداحافظ فلانی خداحافظ بهمانی؟

ایران یا نیجریه یک تمام کننده مناسب داشتند همه این حرفها رو باد میبرد...

امید رض
17-06-2014, 11:44
اگه تیم ملی مون با این دفاع وپاس کاری خوب کم نیاوردن نفس ایرانیشون همون دفاع اتوبوسی
سرعت وخط حمله قوی برزیلی داشتن کل فوتبال جهان دست مابود وقتی بازی ایران نگاه میکنم توپاس کاری دفاع وفکر بالا من تو حیرتم چراسرعت وحمله ضعیفی دارن اونم فقط یه بازی کن ایران قوچان نژاد گل زن خوبیه ولی توسرعت به بازیکنان اسیایی فقط میرسه نه به سرعت تیم های معروف نمیرسه ولی دیروز 3امتیاز مفت ازدست دادیم

امید رض
17-06-2014, 11:50
ایران توهمه بازی ها تماشاچیاشو تالب مرگ میبره
اگه توبازی دیشب بانیجریه 7تا میخوردیم ناراحت نمیشدم
ولی اگه دقیقه 92 1گل میخوردیم واقعا میسوختما
ولی مساوی هم با این تیم برکته

XENON24
17-06-2014, 11:56
حالا اگر یک ایرانی سرمربی تیم ملی بود همه داشتن فحش میدادن

playstation 3
17-06-2014, 12:02
تو سايت فيفا يكي كامنت گذاشته بود:
Please find a way to kick out these 2 teams out of the world cup from today ... Damn shame match:n02:

befermatooo
17-06-2014, 12:04

constant_boy23
17-06-2014, 12:10
یه سوال ...مگه ترکیب ایران لو رفته بود ؟ چرا اون روزنامه نیجریه ای میدونست قراره حقیقی تو دروازه باشه در حالی که ما همه بهش خندیدیم ؟ و این اتفاق هم افتاد

SHAKERDOOST
17-06-2014, 12:14
حالا اگر یک ایرانی سرمربی تیم ملی بود همه داشتن فحش میدادن
حتما دوست داشتی پرویز مظلومی یا قلعه نوعی یا صمد مرفاوی مربی میبودن ! :n01:

befermatooo
17-06-2014, 12:15
یه سوال ...مگه ترکیب ایران لو رفته بود ؟ چرا اون روزنامه نیجریه ای میدونست قراره حقیقی تو دروازه باشه در حالی که ما همه بهش خندیدیم ؟ و این اتفاق هم افتاد

با توجه به اخرین بازی تدارکاتی که با ترینیداد و توباگو برگزار کردیم و حقیقی تو دروازه بود این پیش بینی انجام شد .

alireza-1991
17-06-2014, 12:32
کی روش در پاسخ به این سؤال که چرا اینقدر خوشحال است گفت: چرا خوشحال نباشم؟ من بازیکنی ندارم که در چلسی، آرسنال و لیورپول بازی کند و ما با شرایط خاص به جام جهانی آمدیم. از این شرایط خوشحالم چون شرایط ما با 31 تیم دیگر یکی نیست.

A.N.A.P
17-06-2014, 12:32
کنایه چارلتون :n02:

برای رضا ناراحت شدیم چرا که شمار گلهایش در جام جهانی به اندازه کریستیانو رونالدو است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D8%A7%D8%AF)

fa_shinobi
17-06-2014, 12:50
کلا سبک بازی ایران اینه دیگه. اگه خلعتبری و آزمون بودن شاید یکم هجومی تر و بهتر میشد. بهرحال کی روش اینطوری تصمیم گرفته و شاید بهترین راه بوده. من فقط دلم واسه آمار جام جهانی میسوزه. تا قبل بازی میانگین گلها 3.4 در هر بازی بود. ایران کلی آوردش پایین.:n02:

A.N.A.P
17-06-2014, 13:06
آخر بازی کی این صحنه رو دید ؟ :n02: ترکیدم از خنده :

کلا سبک بازی ایران اینه دیگه. اگه خلعتبری و آزمون بودن شاید یکم هجومی تر و بهتر میشد. بهرحال کی روش اینطوری تصمیم گرفته و شاید بهترین راه بوده. من فقط دلم واسه آمار جام جهانی میسوزه. تا قبل بازی میانگین گلها 3.4 در هر بازی بود. ایران کلی آوردش پایین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیروش بازی رو ول کرده بود اینگار. از نیمکت بلند نمیشد :n02:

ایران :
1- اولین تساوی جام
2- اولین بازی بدون گل !

کلا توی چیزای مزخرف رکورد های خوبی میزنیم.

arash59b
17-06-2014, 13:13

ای خدا کیا میرن برزیل.

امید رض
17-06-2014, 13:19
رحمتی داره دیوونه میشه فوش میده حقیقی دربازه بانه

Pejvak61
17-06-2014, 13:19

انصافاً با ديدن اين صحنه آدم استرسي براش باقي نميمونه.

B3HZ@D
17-06-2014, 13:20
درود
بازی دیشب رو با کلی زور زدن و اعمال شاقه دیدم و تبریک میگم بابت تساوی و یک امتیازی که گرفتیم ولی بازی ایران خیلی بد بود . توی دفاع میشه گفت خوب بودیم ولی این خوب بودن در خط دفاع رو هم میشه به حساب ضعف نیجریه هم گذاشت .
البته کناره ها رو خوب بسته بودیم و تا اونجایی که میشد و بازیکنان توانایی داشتن از نفوذ بازیکنان نیجریه در کناره ها جلوگیری شد . ولی ایران نشون داد اصلا دل و جرات حمله کردن رو نداره .

از همه مهمتر آمار 94 پاس در نیمه اول برای ایران خیلی وحشتناک بود . جالب اینجاست که از 94 پاس نصفی از اونا درست بوده که فاجعه به حساب میاد !

توی ضد حملات فقط میشد دژاگه و قوچان نژاد رو دید و خسرو حیدری که گاهی در کناره ها اضافه میشد ولی به دلیل کندی و فیزیک بدنی ضعیف خیلی زود کم میاورد .
چیزی که به خوبی خودشو نشون میداد تفاوت کیفی بازیکنانی بود که در لیگ های اروپایی بازی میکنن و تمرکز اونا در زمین بازی و توپ بخوبی قابل روبت بود . در صورتی که بقیه بازیکنان تا توپ دستشون میومد یا در اولین فرصت بصورت عجولانه پاس ارسال میکردن که معمولا کم دقت بود .
یا این که طبق معمول میزدن زیر توپ . نیجریه خیلی راحت با پرس از جلو صاحب توپ میشد یا این که بازیکنان توپ رو از دست میدادن که نقطه ضعف مهمی به حساب میاد .

تیم های بعدی مثل نیجریه نیستن و مهاجمان و هافبک های به مراتب بهتری دارن و توپ رو اینقدر راحت از دست نمیدن . باید یک فکری به حال این مورد بشه . اگر قراره دفاع کنیم حداقل یک کم پیشرفت توی باقی قضایا داشته باشیم که بعده ها از اون نقاط ضربه نخوریم .

اگر دل و جرات ایران بیشتر بود میتونست توی ضد حملات به نیجریه ضربه بزنه ولی با این تعداد کمی که ایران در این حملات داشت نمیشه انتظار گلزنی داشت .

به هر حال در ادامه برای تیم ملی آرزوی موفقیت میکنم ... خیلی جالب میشه اگه ایران با سه تساوی از گروه صعود کنه :n02:

Fusi0n
17-06-2014, 13:28
صد درصد اگر اینجوری بازی نمیکردیم گل میخوردیم مشکل اساسی که من دیدم بازی بد دژاگه بود اصلا در حدی نبود که قبلا بازی میکرد
بعضی مواقع خیلی تک روی میکرد یه پاس درست یا یه موقیت خوب ایجاد نکرد ؟! مطمئن بود اگر درست بازی میکرد به گل میرسیدیم
بعد از اون نکنوم اصلا زیاد جالب نبود ...
یه تدبیری باید کیروش ببین نسبت به این دو بازی کن

Gregar
17-06-2014, 13:31
نظرات رو میخونی خندت میگیره :n08:

چه انتظاراتی از تیم ملی دارین . ایران حتی اگه تمام قدرت هجومی اش رو هم به کار میبرد بازی باز هم جذاب نمیشد . چون قدرتی نداره توی حمله .

اگه ایران با همین تاکتیک فقط یکی دوتا بازیکن ستاره توی خط حمله داشت یکی از بهترین تیمهای جام میشد . بازیکنی در سطح اول جهان .

parsicola
17-06-2014, 13:41
بازی که تموم شد رفت پی کارش...
تبریک به خاطر موفقیت در دفاع
تسلیت بابت عدم برنامه در ضد حمله حتی در حد چندتا پاس. یعنی تا این حد عدم اعتماد به نفس؟!!

این نیجریه در حدی نبود که همش زیر توپ بزنیم. آمریکا واقعا بازی هاش نسبت به ما خیلی پیشرفت کرده و غنا رو 2-1 شکست داد . بنظرم غنا خیلی از نیجریه بهتر بازی میکرد.

حالا اگه فرض کنیم با این دفاع اتوبوسی و زیر توپ زدن ها کاملا در بازی های آینده هم موفق بشیم چه اتفاقی میفته؟ : (در بهترین حالت و بهترین اتفاقات)

از آرژانتین 1-0 ببازیم
نیجریه و بوسنی مساوی بشند
ما هم با بوسنی دوباره مساوی بشیم
نیجریه هم از آرژانتین ببازه.
با 2 امتیاز در کنار بوسنی و نیحریه قرار میگیریم وتفاضل گلمون هم با بوسنی و یا نیجریه مساوی میشه اما به دلیل گل زده کمتر باز هم صعود نمی کنیم.
پس ....
اعصابتون رو خرد نکنید و از بازی ها لذت ببرین.

THe DARk NighT .98
17-06-2014, 13:55

کیروش بازی رو ول کرده بود اینگار. از نیمکت بلند نمیشد :n02:

ایران :
1- اولین تساوی جام
2- اولین بازی بدون گل !

کلا توی چیزای مزخرف رکورد های خوبی میزنیم.

یکی به من بگه ایشون که همیشه دم از اسلام و مسلمونی میزنه اون وقت اونجا زنهای .... برزیلی رو ببینن مشکل شرعی پیش نمیاد ؟؟؟

Mr.Pooya
17-06-2014, 13:56
دوستانی که میگن ایران آمار جام رو خراب کرد به این هم فکر کنید که نیجریه هم تو بازی بود و کلی هم تلاش کرد که گل بزنه !

فکر نمی کنم ایران به تنهایی داشت بازی می کرد و به تنهایی این آمار رو به ثبت رسوند !

Bobby Sands
17-06-2014, 14:00
عزیزان که میگن ایران خوب دفاع کرد ، واقعا فکر میکنن با این نحوه بازی و دفاع کردن جلوی ارژانتین هم میتونیم دوام بیاریم؟!!!
امیدوارم فقط مثل بازی هلند اسپانیا نشه که بقول پیمان یوسفی مارو گوشه رینگ گیر بیارن و حسابی از شرمندگیمون دربیان!:n15:

نادر1368
17-06-2014, 14:02
من هنوز تو شوكم! اين تيم ما بود؟:)) برعكس نيجريه بي تاكتيك و مفلوك بايد از ما مي ترسيد چاره اي نيست تاكتيك اين شكلي تو تيم ما جواب مي ده و به

قول دوستان اصلا تيم بالكل تهاجمي بازي كردن تو ذاتش نيست! و قرار هم نبود و نبايد باشه كه كاري به كار دروازه حريف داشته باشيم مگر رو ضربات ايستگاهي و كرنر.
همين روند رو بتونيم مقابل دو تا تيم ديگه داشته باشيم واقعا عالي ميشه گل نخواستيم گل نخورين:n09:

THe DARk NighT .98
17-06-2014, 14:11
پس ما کی قراره پیشرفت کنیم؟بعد از 8 سال رفتن به جام جهانی 1 امتیاز بگیریم و برگردیم ایران؟؟یعنی بعد از این همه سال هنوز نباید به صعود به مرحله بعد فکرکنیم؟عجیبه ها..

daren
17-06-2014, 14:11
اگر دل و جرات ایران بیشتر بود میتونست توی ضد حملات به نیجریه ضربه بزنه

دقیقا نظر منم همینه. تیم ایرانم باید یکم به خودش ایمان داشته باشه که مثه اواخر نیمه دوم بتونه به حمله کردن هم فکر کنه.
والا با اون استرسی که ایرانیا رفتن تو زمین بهتر از اینم نمیشد.

از همه اینا گذشته وختی بازی پرتغال و آلمان رو دیدم (هر چند شاید بی ربط باشه اما) خوشحال شدم تو کارنامه مون باخت 2 به صفر به آلمان داشتیم. :n09::n09:

aliano
17-06-2014, 14:20
به جرات می شه گفت اگر ما 4 تا بازی تدارکاتی با تیمهای درجه اول دنیا می کردیم بسیار بهتر از این می تونستیم بازی کنیم.بازی استرالیا رو دیدین با شیلی؟استرالیا بسیاز فراتر از خودش بازی کرد.شیلی بسیار تیم بهتری از نیجریه هست ولی هر کس که بازی رو دید اقرار می کنه که استرالیا واقعاً خوب بازی کرد و 1 گل زد و دو سه تا هم نزد.این تیم استرالیا از نظر استعداد فوتبالی نمی شه گفت از ما بهترن شاید یه کم.اما چیزی که باعث شده اونا بتونن نمایش خوبی داشته باشن چیزی نیست جز بازیهای تدارکاتیشون اونا با اکوادور،کرواسی،برزیل،فران سه و رومانی بازی کردن که اتفاقاً همه رو هم باختن ولی دارن نتیجه ش رو توی جام جهانی می بینن.

کیروش صریحاً اعلام کرد که تحریمها باعث شده ایران نتونه بازیهای تدارکاتی خوبی داشته باشه که برای این کاری نمیشد کرد.ما باید خدا رو شکر کنیم که توی گروه دوم با اسپانیا،هلند و شیلی نیفتادیم چون خلاقیت توی خط حمله ی این تیمها بیداد می کنه و معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد.

blue2006
17-06-2014, 14:40
تو این دو صفحه آخر داشتم می ترکیدم از خنده
عزیز دل برادر یونان که از ایران خیلی بهتر دفاع می کنه نتونست نتیجه بگیره .
خوب مطمئن باشید جلو آرژانتین 4 تا نخوریم خوبه
ببین منم طرفدار ایرانم . کشورمه . ولی قرار نیست رو واقعیت چشم مون رو هم ببندیم .
اکتفا می کنم به گفته فردوسی پور که قبل بازی با نیجریه حرف جالبی زد .
گفت : من هرچی فکر می کنم نیجریه همچین بازیکن شاخصی هم نداره که ما نتونیم ببریمشون .
ولی آرژانتین و بوسنی بحث شون خیلی فرق می کنه . یه نگاه به بازی های آرژانتین با تیم هایی که دفاعی بازی می کردن بکنین ببینین چی سرشون اورده .
یه نکته دیگه هم لازمه بگم ، درسته ما خوب دفاع کردیم ولی انصافا نیجریه هم بد بازی کرد خیلی بد .

Gilopa
17-06-2014, 14:49
تو این دو صفحه آخر داشتم می ترکیدم از خنده
عزیز دل برادر یونان که از ایران خیلی بهتر دفاع می کنه نتونست نتیجه بگیره .
خوب مطمئن باشید جلو آرژانتین 4 تا نخوریم خوبه
ببین منم طرفدار ایرانم . کشورمه . ولی قرار نیست رو واقعیت چشم مون رو هم ببندیم .
اکتفا می کنم به گفته فردوسی پور که قبل بازی با نیجریه حرف جالبی زد .
گفت : من هرچی فکر می کنم نیجریه همچین بازیکن شاخصی هم نداره که ما نتونیم ببریمشون .
ولی آرژانتین و بوسنی بحث شون خیلی فرق می کنه . یه نگاه به بازی های آرژانتین با تیم هایی که دفاعی بازی می کردن بکنین ببینین چی سرشون اورده .
یه نکته دیگه هم لازمه بگم ، درسته ما خوب دفاع کردیم ولی انصافا نیجریه هم بد بازی کرد خیلی بد .

خوب الان ما چکار کنیم که شما خندت نگیره ؟؟ الان فقط امثال شما میدونند ورزش این مملکت مخصوصا فوتبال داغونه وضعش . مثلا قبل جام جهانی نمیدونستیم ایران قراره دفاع کنه بلکه الان شوکه شدیم این بازیو از ایران دیدیم؟؟ میگفتیم قراره هر 3 بازی رو مفتضحانه ببازیم که اولیش رو جستیم به قولی ..
در ضمن اسپانیا 5 تا از هلند میخوره .. پرتغال 4 تا از آلمان .. هندوراس 3 تا از فرانسه ... حالا مثلا ما 4 تا از آرژانتین قراره بخوریم فاجعه رخ میده ؟؟؟؟

arash59b
17-06-2014, 14:50
این طرز بازی وقتی تاثیر خودش رو نشون میده که بتونیم از ارژانتین هم به همین شکل 1 امتیاز بگیریم

ولی اگه قراره از ارژانتین ببازیم حداقل بهتره قشنگ بازی کنیم خوردن 1 گل یا 6 گل فرقی نمی کنه در عوض روح مون از دیدن گل های زیبای ارژانتین شاد میشه از این بازیکنا هم توقعی نداشته باشیم بهتره

مسخره ترین اتفاق دیشب هم پخش ترانه " قهرمانان پیروز باشید" بعد از بازی بود.

Sh-Meteor
17-06-2014, 14:51
سلام

اولین کلین شیت تاریخ ایران در جام جهانی رو تبریک میگم. :n09:
.
من بدبخت هم داشتم واسه امتحان می خوندم، هم بازی رو می دیدم...
.
.
بازی از نظر من:
1. کلا بچه هامون توی مصاف های تک به تک بدجوری کم آوردن (دلیلش هم واضحه )
2. بیست دقیقه اول بازی کلا بچه ها خیلی استرس داشتن و هول بودن و سیستم علی اصغری رو به دنیا معرفی کردن...:n02: ولی بعدش کاملا بازی رو کنترل کردن...:n12:
3. اونجایی که حقیقی مستقیم توپ رو زد بیرون، اگه ورزشگاه بودم مطمئنا مکان رو ترک می کردم...:n27:
4. اونجایی که سید جلال خورد زمین + اون دوتا موقعیت اواخر بازی نیجریه، اگه پولادی نبود، مطمئنا گل می خوردیم....
.
.
.
دژاگه در حد انتظار ما ظاهر نشد ( چون کاملا آنالیز شده بود و میدونستن چیکار میخواد بکنه )

آندو واقعا فوق العاده بود و توی مصاف های تک به تک کم نمی آورد.
پولادی خیلی خوب بازی کرد.
.
.
به نظر شما اگه به جای نکونام، رضا حقیقی می بود بهتر نبود؟؟
دلیل من:
حقیقی به شدت جنگنده تر از نکونامه و این همین چیزی بود که جز آندو در تیم کسی انجام نداد...
نکونام به دلیل تجربه ملی زیادی که داره، جلوی بازیکنان بزرگ آرژانتین خیلی بیشتر میتونه بهمون کمک کنه تا برابر نیجریه...
.
.
.
همون طور که میدونین ابی میکل عنوان بهترین بازیکن زمین رو کسب کرد.
ولی برای ما آندو بهترین بازیکن بود... بدون شک... بعدشم پولادی... ( نظر منه و نظر شما هم محترم )
.
.
.
علیرغم ترس هایی که از سمت چپ داشتیم، به نظر من پولادی وظیفه اش رو به نحو احسن انجام داد!!!

از نگاه سایت آنالیزگر whoscored پولادی از ایران با نمره 7.7 ( خیلی خوب ) بهترین بازیکن زمین شد!

blue2006
17-06-2014, 14:56
خوب الان ما چکار کنیم که شما خندت نگیره ؟؟ الان فقط امثال شما میدونند ورزش این مملکت مخصوصا فوتبال داغونه وضعش . مثلا قبل جام جهانی نمیدونستیم ایران قراره دفاع کنه بلکه الان شوکه شدیم این بازیو از ایران دیدیم؟؟ میگفتیم قراره هر 3 بازی رو مفتضحانه ببازیم که اولیش رو جستیم به قولی ..
در ضمن اسپانیا 5 تا از هلند میخوره .. پرتغال 4 تا از آلمان .. هندوراس 3 تا از فرانسه ... حالا مثلا ما 4 تا از آرژانتین قراره بخوریم فاجعه رخ میده ؟؟؟؟

نه عزیزم
ببین کل حرف من اینه
هرچی بیشتر بری بالا موقع افتادن بیشتر درد داره

حالا هرچی می خواهی جبهه گیری کن . واقعیت که عوض نمی شه داداش .
مگه ما جام جهانی 2006 همین کار ها رو نکردیم . نتیجه اش رو هم دیدیم

blue2006
17-06-2014, 14:57
این طرز بازی وقتی تاثیر خودش رو نشون میده که بتونیم از ارژانتین هم به همین شکل 1 امتیاز بگیریم

ولی اگه قراره از ارژانتین ببازیم حداقل بهتره قشنگ بازی کنیم خوردن 1 گل یا 6 گل فرقی نمی کنه در عوض روح مون از دیدن گل های زیبای ارژانتین شاد میشه از این بازیکنا هم توقعی نداشته باشیم بهتره

مسخره ترین اتفاق دیشب هم پخش ترانه " قهرمانان پیروز باشید" بعد از بازی بود.

کاملا موافقم